Hitta lediga jobb i Göteborg

Fältsäljare sökes med start OMGÅENDE - Snittlön 40.000kr!

Hemförsäljare
Läs mer Sep 28
Vill du göra karriär? Söker du ett fysiskt och omväxlande arbete? Då har du hittat rätt. Just nu letar vi efter en fältsäljare till vårt säljteam. Du utgår ifrån din hemstad men arbetar rikstäckande i Sverige.

Vem vi söker

Vi söker dig som vill jobba med spännande och innovativa säljuppdrag i högt tempo. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. För att bli en framgångsrik fältsäljare hos oss på VIASALES är engagemang, och en vilja att lära, allt du behöver. Det här är jobbet för dig som vill arbeta med försäljning och kommunikation och som tycker om att vara på resande fot.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i ett team med erfarna säljare som förmedlar tjänster och produkter från några av Sveriges största varumärken, bland annat IP-Only, Tele2 och Allente. All försäljning sker via personliga möten och varje unikt besök har aviserats till kunden i förväg.

Tjänsten innebär eget ansvar men våra processer och rutiner är tydliga. Du får utbildning, vägledning och arbetar tätt intill erfarna säljare och coacher. Personlig coaching, teambuilding och uppföljning en viktig del av din arbetsdag på VIASALES.

Utöver allt det så har vi även lyxen att arbeta med marknadens modernaste schema.. ???? Våra fältsäljare jobbar nämligen enbart måndag till torsdag och är LEDIGA VARJE FREDAG! Att uppnå krav och budget är ingen större utmaning för våra säljare på fyra arbetsdagar, därav har vi valt att unna oss tre helgdagar istället för två.

Vi söker dig som

- Är myndig
- Som talar flytande svenska
- Är nyfiken på säljbranschen
- Körkort är meriterande men inget krav


Vi erbjuder

- En heltidstjänst
- Lediga fredagar
- Höga provisioner utan lönetak

- En resande tjänst, vi står självklart för alla rese-och boendekostnader.
- Härliga kollegor och gemenskap
- Vidareutbildningar, workshops och mentorskap
- Belöningar och events. Vi firar allt - med galor, utmärkelser, årliga resor och generösa vinster


Om företaget

VIASALES erbjuder ett komplett utbud av kvalitativa försäljningsuppdrag baserad på tre viktiga kanaler: telemarketing, event sales & door sales. Vår företagskultur bygger på ständig utveckling - både privat och professionellt. VIASALES grundades 2013 i Stockholm under namnet Viafield Sweden AB, då med enbart door sales som verksamhetsuppdrag. Idag är vi ett av Sveriges mest erfarna säljbolag inom telemarketing, event sales & door sales.

Ansök redan idag! Ditt driv och din personlighet gör skillnad. Frågor om tjänsten besvaras gärna av någon av våra rekryteringskonsulter ????

Emmy Zachrisson
emmy@viasales.com
076-872 31 42

Roksana Ahmad
roksana@viasales.com
072-145 00 40

Ansök nu

Teknisk Support hemifrån till Telenor!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Sep 28
Arbeta med kundsupport för Telenor - permanent från valfri placeringsort i Sverige!
Är du strukturerad och van att hålla flera bollar i luften? Då kan det vara dig vi letar efter!
Som kollega i det här teamet arbetar du med att lösa olika ärenden med kunden i fokus för att ge bästa möjliga service. Du kommer att bli en del av ett dynamiskt team helt på distans!
Viktigast av allt, du kommer alltid att ha din teamleader nära till hands, där vi ser till att du får det stöd och den utbildning du behöver, och att din personliga utveckling står i fokus.


Om tjänsten
Den här tjänsten går ut på att du kommer att arbeta hemifrån permanent. På så vis får du möjligheten att starta en intressant karriär där du känner dig hemma!
Som medarbetare på supportavdelningen arbetar du med att lösa olika ärenden som telenors kunder ringer in om. Du tar emot inkommande samtal från befintliga kunder rörande frågor som kan gälla deras fiberbredband, bredband via telejacket, leveransfrågor, TV-tjänster etc.
Vi utgår ifrån att våra kunder skall få en så bra upplevelse och bemötande som möjligt när de ringer in till oss, vi strävar alltid efter att förmedla service i världsklass. Utöver teknisk support kommer du att arbeta med merförsäljning till befintliga kunder. Du startar din resa hos oss med en gedigen grundutbildning där du får de verktyg du behöver för att känna dig trygg med arbetsuppgifterna och din roll.
Det är meriterande ifall du har jobbat med kundbemötande eller service tidigare men absolut inget krav! Du behöver inte heller ha jobbat med teknisk support innan för att kunna klara av rollen, det viktigaste är att du besitter viljan och engagemanget att lära dig nya saker!


Vi erbjuder dig
Fast månadslön
Kollektivavtal med Unionen
Friskvårdsbidrag
Utvecklingsmöjligheter
Teknisk kunskap
Kundservice i världsklassVi söker dig som..
Trivs att jobba med kundhantering
Trivs att jobba självständigt
Har godkända betyg i Svenska 1 och Engelska 5 (Svenska A & Engelska A)
Talar flytande Svenska och du känner dig bekväm med att hantera ett samtal på engelska
Är öppen för att arbeta kvällar och helger då det är ett krav


Känner du igen dig? Ta då första steget i en resa med Webhelp - Skicka ditt cv idag!
START: 2022-10-31
ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidareanställning på 80% (börjar med 6 månaders provanställning)
ARBETSTIDER: Varierande under öppettiderna, 08:00-21:00 måndag-fredag, helger 10:00-19:00
PLACERINGSORT: Hemifrån
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-10-20
Vi gör löpande rekryteringar och urval, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
VIKTIGT GÄLLANDE HEMARBETE:
Vi bryr oss om våra anställdas vålmående och arbetsmiljö. Eftersom detta är ett jobb där du arbetar hemifrån kommer vi under processen att ställa frågor till dig och du måste följa Webhelps standard gällande WFH-krav för att kunna anställas till denna tjänst.


Webhelp?is a multinational Business Process Outsourcing company with its head office in Paris, France, that is making business more human for the world’s most exciting brands.
By?choosing Webhelp,?you will be part of a community of over 100'000 game-changers from more than 190 locations, speaking more than 80 languages in 50+ countries.?
Join us at?Webhelp you will have the opportunity to be part of a multicultural team, a fast-paced?environment,?and a diverse pool of engaging projects for some of the most progressive brands worldwide.
More information can be found at www.webhelp.com
Non-discrimination: Webhelp sees diversity as a resource and encourages all regardless of gender, age, religion, ethnic origin to seek employment with us
#swedish

Ansök nu

Kontaktsjuksköterska till Prostatacancer centrum

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 28
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.Om oss

Prostatacancercentrum är en del av Urologimottagningen på Sahlgrenska Universitetssjukhuset och arbetar i nära samarbete med onkologiska kliniken.

På prostatacancercentrum samverkar flertalet professioner, där du kommer att bli en viktig person för att på bästa sätt omhänderta och tillgodose patienten utifrån hens behov. Detta tillsammans med den samlade kompetensen hos teamet. Verksamheten omfattar både läkarmottagningar, sjuksköterskemottagningar och telefonrådgivning. Omvårdnadskompetensen är en viktig del i teamarbetet kring patienten och bedrivs utifrån ett vetenskapligt perspektiv. Det säkerställer en god, säker och jämlik vård och utveckling av omvårdnaden. Vi erbjuder ett omväxlande arbete med stora utvecklingsmöjligheter och det finns goda möjligheter till förbättringsarbete i tvärproprofesionella team samt kompetensutveckling enligt individuell utvecklingsplan.

Om tjänsten

- Ett omväxlande arbete.
- Goda möjligheter till kompetensutveckling enligt individuell utvecklingsplan.
- Friskvårdsbidrag. 

Möjlighet till att läsa kurser och utbildning så som;

-  Urologi utbildning
- Onkologi utbildning
- Kontakt sjuksköterskeutbildning     

Som kontaktsjuksköterska har du det övergripande ansvaret patient och närstående genom hela vårdkedjan. Omvårdnadsarbetet för kontaktsjuksköterskan innebär självständigt arbete i kombination med teamarbete. Bemötandet av patienter och närstående är i fokus. Arbetet innefattar också kontakt med andra vårdinstanser. Arbete på vårdavdelning kan bli aktuellt eftersom man bli anställd inom Urologin. 

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.

Varmt välkommen med din ansökan!

https://www.sahlgrenska.se/jobb-och-framtid/tillsammans-for-patienten/

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Vid eventuell rekrytering av sjuksköterskor/läkare med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Inventerare till matbutik - MRC Bemanning, Göteborg

Charkuteriarbetare, butik
Läs mer Sep 28
Vi söker dig som vill vara med och inventera ute hos våra kunder. Det är ett 1-2 dagars uppdrag men kan leda till mer jobb om man är intresserad av att jobba i butik.

Du skall vara:

- Noggrann, då felräkning ger direkta konsekvenser för kunden.
- Strukturerad och effektiv så du blir klar med sektionerna i utsatt tid.
- Morgonpigg då uppdraget börjar runt 6.00


Du måste ha fyllt 18 år för att kunna utföra jobbet.

Det är meriterande om du inventerat tidigare inom dagligvaruhandeln men även om du har ofta och varit med på större inventeringar i en annan bransch.

Ett plus är om du har körkort & bil

Arbetstider

Inventeringarna kommer att vara i början av oktober och tiden på passen är förlagda på dagtid.

Ansökan

Observera att vi inte tar emot några ansökningar via e-post, du ansöker via länken nedan. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Sjuksköterska

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 28
Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Om oss

Närhälsan Torslanda vårdcentral är en välfungerande arbetsplats med fast personal och nöjda patienter.

Vi utvecklar hela tiden verksamheten för att vi ska kunna ge våra kunder och patienter en god medicinsk kvalitet.

Vi har ca 16 500 listade invånare på vårdcentralen, varav många är barn. Vi har  en stor äldrebefolkning där vi har ett gott samarbete med kommunen och ombesörjer god vård åt våra mest sjuka och äldre.

Är du intresserad av omväxling i ditt arbete och av att arbeta med ständiga förbättringar ska du söka dig till Närhälsan Torslanda vårdcentral. Här kommer du få möjlighet att påverka utvecklingen av Närhälsans uppdrag med dina egna idéer och göra skillnad för invånarnas liv och hälsa.

Om arbetet

Du erbjuds ett omväxlande arbete med engagerade kollegor som arbetar för invånarnas hälsa genom rådgivning, behandling och hälsofrämjande arbete.

Ditt arbete består av att möta egna patienter på mottagningen, lab och via telefon. Här ingår triagering av inkommande patienter, telefonrådgivning och tidsbokning. Sedvanliga arbetsuppgifter med egen mottagning för till exempel såromläggningar, blodtryckskontroller och suturtagningar. Arbetsinnehållet kan anpassas utifrån intresse och erfarenheter hos den sökande. Vi arbetar i journalsystemet AsynjaVisph.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av arbete på vårdcentral. Vi ser gärna att du är vidareutbildad inom öppen hälso- och sjukvård. Tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral är också meriterande.

Vi tror att du är kundorienterad, engagerad och positiv. Vi värdesätter personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt, bra bemötande mot patienter och medarbetare samt god samarbets-, initiativ- och organisationsförmåga. Du delar Närhälsans kärnvärden; Pålitlig, omtänksam och nytänkande.

Villkor

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Teknisk Säljare Logistics Systems till vårt kontor i Göteborg

Account manager
Läs mer Sep 28
I din roll som teknisk säljare har du en viktig roll i Jungheinrich säljorganisation. Du ansvarar för försäljningen av systemtruckar, dvs smalgångstruckar och plocktruckar, ställage, UPC och WMS/RDT samt övriga tjänster som finns i LS (Logistic Systems) produktportfölj.

Du genomför sambesök och har ett nära samarbete med distriktsäljarna i landet samt bearbetar leads som kommer från distriktsäljarna och marknad. Dina kunder är lagerhållande och/producerande verksamheter i Sverige.

Till din hjälp finns bred intern stöttning för att du ska lyckas i rollen. Du har ett gemensamt budgetansvar med hela teamet och ni arbetar mot gemensamma mål.

Stor del av din tid blir ute på fältet, där du bygger starka relationer med kunder, förstår deras behov och pratar helhetslösningar.

Du rapporterar till din Försäljningschef och ingår i ett Svenskt / Danskt team på 10 personer och samverkar med bland annat distriktsäljare, säljstöd och projektledare. Du utgår från vårt kontor i Göteborg.Erfarenheter och förmågor - Om dig

Vi söker dig som är redo att ta nästa steg i din karriär och nu vill ta klivet in i ett spännande internationellt företag.

För att lyckas hos oss ser vi att du:

- Erfarenhet av teknisk lösningsförsäljning i minst 3 år är ett krav
- Försäljningserfarenhet inom truckbranschen är starkt meriterande
- Du är självdrivande och målmedveten
- Du har god samarbetsförmåga och gillar att arbeta tillsammans med teamet och övriga kontaktytor i organisationen
- Du trivs med att ha ett rörligt arbete som innebär ansvarstagande, engagemang och målfokus
- Du hanterar din administration med självklarhet
- Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav
Varför Jungheinrich? - Vi erbjuder

En spännande tjänst i ett internationellt tillväxtföretag som levererar service på extremt hög nivå, fungerande logistik, samt hållbarhetstänk och spjutspetsteknologi med nya och innovativa lösningar.

I tjänsten finns goda möjligheter till personlig och professionell utveckling.

I teamet finns ett starkt affärsdriv och engagerade medarbetare. Det finns en tydligt uppåtgående trend och framgången kommer genom samarbete.

Ledarskapet är modernt och genomsyras av korta beslutsvägar, sunda grundvärderingar, tillit och ett genuint intresse av människan.Ansökan

Är du redo för ditt nästa steg? Vi ser fram emot din ansökan snarast då vi intervjuar löpande! Ansök genom att klicka ”Skicka ansökan” nedan i annonsen, bifoga CV och Personligt brev.

Sista ansökningsdag är 2022-10-30, men vi tillämpar löpande urval, vilket kan innebära att vi tillsätter tjänsten före sista ansökningsdag (så ansök snarast möjligt).

Om du har frågor om tjänsten kontakta Henrik Svensson, Director Logistics Systems på mobil: +46705919724 eller mail: henrik.svensson@jungheinrich.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Jungheinrich AG är en av världens största leverantörer av truckar, ställage och lagersystem. Den årliga tillverkningen är över 125 000 truckar. Företaget har totalt 18 000 anställda och en omsättning på 4 miljarder Euro. Vårt koncernspråk är engelska. Jungheinrich Svenska AB är helägt av det tyska moderbolaget och har cirka 170 medarbetare samt en omsättning på +500 miljoner kronor.

Huvudkontoret är placerat i Malmö. Vi har filialkontor i Stockholm och Göteborg, samt försäljningskontor i Linköping, Örebro och Sundsvall. Vår verksamhet består av försäljning av nya och begagnade truckar, truckuthyrning, truckservice och reservdelar. Vi erbjuder även kompletta lagerlösningar med ställage och lagersystem. www.jungheinrich.se (http://www.jungheinrich.se)

Ansök nu

Butikschef – Coop Styrsö

Butikschef
Läs mer Sep 28
Vi på Coop erbjuder våra kunder och medlemmar ett hållbart och prisvärt sortiment i butiker som utstrålar matglädje. Vi brinner för kundmötet och vår vision är att vara den goda kraften i mat-Sverige. Inspireras du som oss av matglädje, försäljning och hållbarhet?

Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Nu söker vi en Butikschef till vår butik Coop Styrsö. Som Butikschef ansvarar du för butikens alla delar, med kundnöjdhet, försäljning, drift, resultat, personal och förändringsarbete i butiken. Det mest centrala i rollen är att leda och coacha medarbetarna så att alla delar av butiken ger ett attraktivt intryck till kunden.

I ditt arbete ingår att:

- Leda försäljningsarbetet tillsammans med övriga ansvariga
- Skapa en säljande och inspirerande miljö i butiken
- Arbeta med olika kundaktiviteter
- Företräda Coop på den lokala marknaden gentemot kunderna.
- Säkerställa den dagliga driften – bemanning, varuförsörjning, prisvård mm
- Ansvara för budget och affärsplan för enheten
- Initiera, leda och driva olika initiativ för att förbättra lönsamhet och resultat
- Coacha medarbetare för att uppnå ökad försäljning, resultat och kundnöjdhet
- Ansvara för löpande personalarbete såsom arbetsfördelning, kompetensutveckling, introduktion av nya medarbetare, medarbetarsamtal, efterföljande av rutiner och regelverk etc.
- Säkerställa att Coops hållbarhetspolicy efterlevs

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 38,25/vecka, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
Utbildning

- Gymnasieutbildning är ett krav
-
Ledarutbildning eller ledarerfarenhet är ett krav

-
Relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet är meriterande


Erfarenhet/ kompetens

- Tjänsten kräver bred erfarenhet och kompetens inom detaljhandelsförsäljning
- Dokumenterat goda resultat i detaljhandelsförsäljning
- Dokumenterad erfarenhet av att leda förbättringsarbete
- Dokumenterad erfarenhet av att leda personal är ett krav
- Erfarenhet av arbete inom Coops system är meriterande

Tempot i butiken kommer vara mycket högt, varför stresstålighet och planeringsförmåga är viktiga egenskaper. Vi söker dig som är en kreativ person som drivs av att skapa en god kultur bland dina medarbetare där alla känner sig delaktiga. Du vågar tänka annorlunda och testa nya lösningar samt har lätt för att få med dig andra mot samma mål.

Kontaktpersoner

Anders Jonasson | styrso.bc@coop.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

Coop är unikt! Det är lätt att tro att alla matbutiker är lika. Samma varor på hyllorna, samma kundvagnar och så kassan vid utgången. Men Coop är annorlunda eftersom vi ägs av våra 3,5 miljoner medlemmar. Det är vad som gör oss unika. Det ger oss också ett extra stort ansvar, men också extra stora möjligheter.

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Vi ska förenkla vardagen och ge alla tillgång till goda råvaror – något som är bra för både kropp, själ och vår miljö.

Coop har länge levt i framkant och förverkligat vikten av ekologiskt tänkande. Vår fisk är certifierad, hönsen utsläppta och vårt egna varumärke Änglamark är utsett till Sveriges Grönaste Varumärke - men vår resa slutar inte där.

Tillsammans med våra medarbetare arbetar vi varje dag tillsammans med våra kunder för att fortsätta vara bäst på hållbar utveckling och nu satsar vi ännu mer på att sprida matglädje och mer kärlek till bra råvaror.

Tillsammans kan och ska vi bli den goda kraften i mat-Sverige!

Coop värdesätter kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansök nu

Senior Buyer – Electromobility, Batteries

Inköpare
Läs mer Sep 28
The transport industry is developing in a higher pace than ever before and we at Volvo Group want to shape the future of transportation. We are fully committed to the?Paris agreement targets?and our long-term ambitions are clear. We will become 100% fossil free, 100% safe and 100% more productive. Sustainability is at the heart of everything we do in the Volvo Group.


You?love our?planet,?you?love to drive change and?you?love to move forward. By 2030 more than 35% of our global shipments of vehicles should be electric. Furthermore, we want to lead the way to a fossil free society.?Would?you?love to shape this future of transportation together with?us?


To enable this exciting future, we are looking for future colleagues to join us in in implementing Volvo Group sustainability agenda in the Battery Purchasing team. Join us and make a difference for our society!


Our offer to you


The Battery business is characterized by a dynamic environment with fast moving technology, new business models, varying demands from customers and a full focus on quality, safety, and sustainability amongst others. We strive to be in the driver seat of this development, and this is where you come into the picture. We are looking for you who are eager to be a part of developing and setting the course for our society’s future electric transport solutions together with us.


What will you work with as a Battery Buyer?
You will as a key member in the segment team and contribute to implementing the strategy for an assigned portfolio within the Battery scope. That means e.g.:
Contribute to building the expertise within defined segments and understanding of complete supply chain (market, suppliers, competition, technologies, projects, new business models, total cost of ownership etc.)
Perform activities required for the portfolio: e.g., negotiations, project implementation, crisis and risk management, sustainability activities and total cost optimization
Lead all purchasing activities related to involvement of suppliers in technology development projects.
Deliver the defined KPI:s on time and in accordance with set targets (Revenues, Uptime, Project)
Continuously securing supplier QDCFTSR performance. QDCFTSR = Quality, Delivery, Cost, Feature, Technology, Sustainability and Risk Management.
Ensure strong and efficient collaboration with a large internal network
Work in accordance with processes defined within Volvo Group trucks Purchasing as well as with our defined Values (Customer Success, Trust, Passion, Change, Performance) in focusThis is us
You will join a passionate team, creating business value in an open and multicultural, dynamic environment with highly innovative products. We are team players, with energy and creativity, who drive change and strive for the best in order to deliver results. We like challenges, having fun and are committed to customer and Volvo Group success. We work closely together with our cross functional stakeholders both in the internal and external ecosystem and we believe we are here to make a difference.
This is you


We are looking for someone that is curious, driven and has a passion to be part of Volvo Group’s target to shape the future of transportation and its supply chain with a full focus on sustainability. We are looking for someone with the ability to drive change and who dares to try things no one has done before. With this said, the most important thing for us is that you are:
You like to do business and have a passion for purchasing: you demonstrate excellent communication skills, and you are comfortable in cross functional and multicultural set-up
You have the ability to build and maintain strong relationships with your counterparts
You are always trying to improve both yourself and your work environment
You are driven, responsible and dependable
You are a purchasing professional with proven experiences into the automotive industry and preferable within the area of batteries
You have an adequate academic educationDo you want to be a part of this journey to become world leader in Batteries?
Then you should apply today. We are moving into the future and this is a chance to join us on our ride - jump on!


Are you curious to hear more about the job? Or the department? Or maybe you have other questions? Contact any of us:
Vamsi Krishna, Purchasing Manager ESS +46 (0)739 - 02 55 99
Jenny Lilliehöök, People & Culture, +46 (0)739 - 02 90 57


Kindly note that due to GDPR, we will not accept applications via mail. Please use our career site.

Ansök nu

Trade Solutions Specialist, Elof Hansson Group, Göteborg

Handelsagent, partihandel
Läs mer Sep 28
Elof Hansson är en global koncern med stor specialistkunskap inom sina affärsområden:

· Trade (handel med pappersprodukter och pappersmassa)

· Industry (internationella projekt med hållbarhetsfokus)

· Property (befintliga fastigheter och utveckling av nya i Göteborg)

Elof Hansson skapar mervärde för sina kunder och leverantörer inom områdena finansiering, marknadsföring, frakt och riskhantering genom att vara en kreativ och proaktiv affärspartner.

Elof Hansson har ca 255 anställda runt om i världen, varav drygt 95 arbetar på kontoret i Göteborg. Koncernen omsätter ca 6 miljarder SEK. Elof Hansson Holding är moderbolaget i Elof Hansson gruppen och här finns koncernledning samt shared service center för bland annat Finans, IT och HR.

Vår strategi är att fortsätta växa och utveckla företaget med vår vision ”Always provide business partners with added and sustainable value” som ledstjärna.

Roll och organisation
Rollen som Trade Solutions Specialist är nyinrättad och innebär arbete inom flera affärsområden i syfte att möta de behov som finns av löpande Trade Finance, hantering av exportfinansiering, utveckling av nya projektfinansieringsupplägg samt koordinering inom koncernen.

Du ingår i en grupp om sex personer inom Treasury, Trade Finance och Compliance och arbetar främst i nära samarbete med affärsområdet Industry som består av 10 medarbetare. Du rapporterar till VP Finance & Risk.

Ansvar och arbetsuppgifter

Huvudsakligt arbete är inom affärsområdet Industry, men rollen innebär även bredare arbetsuppgifter i koncernen.

• Industry: Rådgivning och löpande hantering av Trade Finance-produkter (remburser och garantier). Exportfinansiering – bidra till att hitta nya lösningar och ansvara för kontakter, dokumentation och uppföljning i befintliga projekt
• Trade: Stötta personalen på Trade Finance med hantering av remburser och kreditförsäkringar
• Compliance: Stötta vår Compliance Officer med arbetsuppgifter inom Trade Compliance Löpande arbete och att förbättra rutiner och processer
• Globalt: Global rådgivning kring Trade Finance behov och kredituppföljning/rapportering

Din bakgrund
Du har lämplig akademisk högskoleexamen inom ekonomi eller liknande samt gedigen erfarenhet från arbete inom Trade Finance på bank eller företag. Meriterande med kunskap om finansiering av exportprojekt/blended finance eller liknande.

Som person tror vi att du utmanas av och trivs med att arbeta självständigt och med att ta egna initiativ. För att lyckas i rollen är du även strukturerad, lösningsfokuserad och har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Vi förutsätter svenska och engelska flytande i tal och skrift.

För att lyckas i rollen förutsätts lyhördhet, men också engagemang och integritet samt viljan att utveckla både dig själv och verksamheten.

Vi erbjuder
En karriär inom Elof Hansson-koncernen erbjuder dig många intressanta utmaningar och möjligheter att utvecklas i en internationell miljö. Här får du en intressant och viktig position i ett bolag som ligger långt framme i hållbarhetsfrågor och som verkar för att skapa ett långsiktigt och hållbart värde för ägare, intressenter och samhälle. Inom Industry genomför vi hållbara projekt som t ex solcellsanläggning i Angola, järnväg och sjukhus i Ghana samt vattenrening.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev på maquire.se. Intervjuer pågår. Vid frågor ring Elisabeth Lidstedt 0735-19 40 51.

Ansök nu

Tidplanerare till stora investeringsprojekt

Planeringsingenjör, maskin
Läs mer Sep 28
Göteborg Energi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att leverera och utveckla nya lösningar inom energi och stadsfiber för boende, företag och transporter, jobbar vi också för ett större mål – ett hållbart Göteborg. Delar du vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för göteborgarna? Välkommen till Göteborg Energi!


Ditt uppdrag – förstklassig projektstyrning Som projektplanerare kommer du tillhöra vår enhet projektstöd (PPS) där vi nu gör en satsning för att utveckla projektstödet för att möta upp vår kraftigt ökande projektportfölj. Tillsammans med, i nuläget åtta kollegor, ansvarar vi på enheten för koncernens projektmodell där bland annat risk, kvalitet, projektekonomi och tidsplanering ingår.

I ditt fall innebär det här en unik möjlighet där du ansvarar för att bygga en ny funktion inom organisationen med målet - en förstklassig projektstyrning. Du kommer att arbeta operativt i våra projekt med att bistå i framtagandet av projektens WBS, ta fram, analysera, följa upp och rapportera tidplanernas utfall mot prognos. Dessutom kommer du att övergripande ansvara för att analysera och planera genomförandeportföljen av våra projekt så att vi har en så optimal portfölj som möjligt.

Konkret innebär rollen att du kommer att pendla mellan det operativa ansvaret och det strategiska utvecklingsarbetet av tidplanering. Du kommer bland annat ansvara för att ta fram rutiner, projektmetodik och arbetssätt för hur vi inom koncernen skall arbeta inom tidsplanering och i förlängningen också rådgöra och utbilda, bland annat projektledare i arbetssätt. Du kommer också arbeta med att samordna tidsplaneringen mot konsulter och vara delaktig vid upphandling av olika entreprenadformer och vad dessa får för konsekvenser utifrån ett tidplaneperspektiv.

Din profil Det här är en unik möjlighet för dig som söker en tjänst där du får vara med och skapa något nytt och sätta din egen prägel på rollen. Som vi nämnt tidigare har vi stora investeringsprojekt framför oss och det är till största del här vi ser ditt bidrag. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har en högskole-/civilingenjörsexamen inom en teknisk inriktning med goda kunskaper inom projektmetodik. Du bör ha flerårig erfarenhet av tidplanering från större komplexa projekt. Vi ser det som självklart att du också har vana av att arbeta i vanligt förekommande projektplaneringsverktyg och erfarenhet från samordning av olika tekniska kompetenser.

Har du dessutom kunskaper inom entreprenadjuridik och en stor teknisk förståelse är detta en stor fördel.

Då du är den som förväntas utforma rollen tillsammans med din närmsta chef ser vi att du är trygg i din kompetens, självständig och drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Du kommer att ha ett stort kontaktnät vilket kräver att du är en duktig kommunikatör och relationsbyggande, där du har en känsla för när du behöver sätta gränser och när du behöver vara mer följsam. Vidare är du strukturerad, har en stor förmåga att prioritera bland arbetsuppgifter samt en förmåga att röra sig mellan strategiska utvecklingsfrågor och operativa projektfrågor.

Mer information Tjänsten är tillsvidare. Du tillhör enheten projektstöd och rapporterar till Enhetschef projektstöd.

Jobba hos oss Som anställd hos oss på Göteborg Energi kan du räkna med en arbetsplats som är både spännande och utvecklande. Vi har förmåner som uppmuntrar till ett hållbart arbetsliv. Det ska vara tryggt att jobba med oss. Men det ska kännas roligt också. Hos oss har du fina möjligheter att växa på jobbet och utvecklas inom organisationen. Läs mer om vårt erbjudande på  goteborgenergi.se/jobbamedoss

Göteborg Energi präglas av öppenhet och respekt för olikheter men också goda värderingar, hög miljömedvetenhet och stark vilja att lyckas. Vi arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män och ser gärna en spridning i etnisk och kulturell bakgrund hos personalen. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Kontakt och ansökan Tycker du precis som vi att tjänsten låter spännande? Då är du varmt välkommen att söka tjänsten på länken nedan. Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Enhetschef, Fredrik Ljungblad på kontaktuppgifterna nedan.

Vi kommer att tillämpa löpande urval, tveka därför inte att söka omgående, dock ej senare än onsdag 19/10.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Vi undanber vänligen men bestämt direktkontakt med annonsförsäljare och rekryterare.

Ansök nu

Vill du arbeta korta fasta extra pass i Askim? Personlig assistent

Personlig assistent
Läs mer Sep 28
Vill du arbeta som timvikarie med några fasta pass per månad? Se hit!

Vår kund är en rullstolsburen man med förlamning som behöver hjälp med det mesta i vardagen. Arbetet som personlig assistent innebär att hjälpa kunden med hushållssysslor, personlig hygien och att följa med på olika aktiviteter.

Vi söker en kvinnlig assistent som är självgående, professionell och initiativrik. Du som söker har förmågan att avgöra när du behöver vara i "bakgrunden" och lämna utrymme för privatliv. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper och hur du och vår kund fungerar tillsammans. Det är en fördel om du är bosatt i Västra Göteborg med närhet till Askim.

Arbetstid / Varaktighet: Varannan fredag 20:30-23:00 på fast schema, utöver detta timvikarie vid ordinarie personals frånvaro ett par pass per månad.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde:Omgående eller enligt överenskommelse

Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?  
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Arbetsterapeut, Omtanken Majorna rehabcenter

Arbetsterapeut
Läs mer Sep 28
Nu söker vi arbetsterapeut till vår mottagning i Majorna

I det gamla posthuset vid Jaegerdorffsplatsen hittar du Omtanken Majorna Rehabcenter. Vi är samlokaliserade med Omtanken Majornas vårdcentral och hit är det lätt att ta sig både med bil och kollektivtrafik.

Vårt rehabteam består idag av fyra fysioterapeuter och två arbetsterapeuter. Teamet är stabilt och har arbetat länge tillsammans och du har nu möjlighet att få bli del i detta team.

Som arbetsterapeut har du ett nära samarbete med andra yrkeskategorier i vårt medicinska team, bland annat för att lägga upp en plan för hur vård och rehabilitering kan ges på bästa sätt utifrån patientens behov.

Vårt mål som rehabenhet är att erbjuda patienter bästa möjliga vård och bemötande.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i teamet runt patient tillsammans med fysioterapeut och övriga kollegor.
Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

- Arbeta med utredning och behandling av funktion och aktivitetsförmåga.
- Utredning och behandling vid nedsatt handfunktion.
- Utredning och behandling av stressrelaterad ohälsa.
- Utprovning och förskrivning av hjälpmedel
- Intyg för bostadsanpassning.
- Arbeta med vardagsstruktur vid psykisk ohälsa.
Kvalifikationer

Leg arbetsterapeut, gärna med erfarenhet av primärvård eller öppenvård. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper, flexibilitet och samarbetsförmåga. Det är meriterande om du utbildning i samtalsmetodik.Vi erbjuder

- Ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete
- Ett välfungerade rehabgrupp
- Tydlig och närvarande ledning
- Fortlöpande erfarenhetsutbyte samt ett nära samarbete med samtliga yrkesgrupper
- Fortlöpande utbildning och individuell utveckling
- Eget behandlingsrum
- Möjlighet att påverka ditt schema och arbetstid
- En spännande och lärorik organisation i ständig utveckling


Arbetstid: Dagtid helgfria vardagar

Tjänst: Heltid eller efter överenskommelse

Förmåner: Tjänstepension, friskvårdsbidrag, fri sjukvård

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning

Tillträde: Snarast eller efter överenskommelseVi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer om oss

Sedan våren 2021 samarbetar vi med Medpro, Citysjukhuset +7 och Kvarterskliniken. Tillsammans är vi den tredje största privata primärvårdsaktören i Västra Götalandsregionen med 19 vårdcentraler, 100 000 listade patienter och drygt 800 anställda. Enheterna finns i Fyrbodal, Göteborgsområdet och på Västkusten. Koncernen ägs av grundare och fonden Procuritas som i sin tur har huvudinvesterare inom pensionsfonder och banker. Vi driver vård i privat regi på likvärdiga villkor som offentliga verksamheter, allt sker inom ramen av avtal med Regionen. Verksamheterna drivs med ett flertal engagerade och kunniga team med patienten i fokus och med god service. Vi är medlemmar i Vårdföretagarnas arbetsgivarorganisation Almega där vi också har tecknat vårt kollektivavtal. Vi är en stabil arbetsgivare med korta beslutsvägar och med stor möjlighet för den enskilda medarbetaren att kunna påverka sitt arbete.

Ansök nu

Delikatessansvarig – Coop Väst

Charkuteriarbetare, butik
Läs mer Sep 28
Coop Väst är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Coop är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtida matkunder lika bra och lika naturligt i de fysiska butikerna som på Coop.se. Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet.

Vi söker dig som vill vara med och göra Coop-butikens manuella disk till en succé! Du har en god känsla för service och vill alltid göra det lilla extra för kunden. Du älskar att sälja och har drivkraften att skapa säljtryck samt att inspirera kundens köpglädje. Du skall kunna få kunden att uppleva matinspiration, bidra till intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från personalen.

Det är direkt meriterande om du har erfarenhet från delikatess eller jobbat som kock/kallskänka.

Personliga egenskaper

- Driven & engagerad ledare
- Glad & Social
- Stresstålig
- Nytänkande
- Älska att Sälja


Arbetsuppgifter

- Man har övergripande ansvar för butikens manuella disk
- Kunna delegera och sätta rutiner
- Vara öppen för nya idéer samt komma på egna nya arbetssätt
- Jobba mycket med sälj och merförsäljning


Som delikatessansvarig på MRC Väst kommer du att arbeta i en av Coop butikerna i Göteborg. Du kommer till att början med vara uthyrd via MRC väst för att sedan gå över till en anställning i butik.

Anställningsform

30h/v, provanställning tillämpas

Varannan helgarbete ingår. Tiderna variera mellan 6.00-22.15

Start: Enligt överenskommelse

MRC Väst är ett bemanningsföretag inom livsmedelsbranschen som startade i Stockholm januari 2000. Vi arbetar inom samtliga områden i dagligvaruhandeln. Vi är kända för att arbeta snabbt och noggrant, vi anpassar oss efter kundens behov och är flexibla.

Vår ambition är att bli de mest attraktiva bemanningsföretag på marknaden och vi är ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega samt verksamma under Handels kollektivavtal.

Observera att vi inte tar emot några ansökningar via e-post, du ansöker via länken nedan. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Undersköterska med specialistinriktning till hemsjukvården i Örgryte Härlan

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Sep 28
I Äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen gör vi insatser som leder till goda möten med dem vi är till för och med varandra. Med en kultur, förhållningssätt och styrning- och ledning i ständig utveckling skapar vi de bästa förutsättningarna.

Vi är ca 9 000 medarbetare som jobbar i hela staden och som gemensamt driver verksamheten varje dag. Vi har över 50 vård- och omsorgsboenden, 200 korttidsplatser, 30 öppna träffpunkter, hemtjänst till över 8 000 personer och hälso- och sjukvård till 15 000 personer varje år.

Vill du också jobba för en mer meningsfull vardag och service av högsta kvalitet för invånarna i Göteborg? Välkommen till en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, arbetar tillsammans och tänker nytt. Vi är Göteborg.

ARBETSUPPGIFTER
Är det du som gör det möjligt att bo kvar hemma? Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt team med sjuksköterskor och undersköterskor i Örgryte Härlanda i stadsområde Centrum! Som undersköterska i hemsjukvården bistår du sjuksköterskorna med hälso- och sjukvårdsuppgifter hos patienter i deras egna hem på ordinärt boende.

I arbetsuppgifterna som undersköterska ingår det att åka på hembesök till patienter. Du utför medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser på delegation av sjuksköterska. De vanligaste arbetsuppgifterna består av provtagning, såromläggning, injektioner och enteral nutrition. Vi arbetar med personcentrerad vård och planerar arbetet utifrån den enskildes förutsättningar och behov. I det arbetet har vi en löpande dialog med såväl anhöriga som andra parter, till exempel hemtjänst, primärvård och sjukhus.

Hos oss arbetar du schemalagd arbetstid. I första hand arbetar du dag och helg, men det kan bli aktuellt med även kväll. Vid besök hos patienter på ordinärt boende utgår vi från Härlanda Park. Arbetsplatsen ligger centralt med goda kommunikationsmöjligheter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är undersköterska med specialistinriktning och/eller innehar en gedigen erfarenhet inom området. Du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg och du har med fördel haft delegering från sjuksköterska gällande provtagning, såromläggning eller injektioner.

Arbetet kräver att du har vana av dokumentation och således goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt grundläggande IT-kunskaper. Eftersom en stor del av arbetet handlar om att besöka patienter i deras hem, ställer tjänsten krav på B-körkort. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom hemsjukvård och/eller somatisk slutenvård.

För att passa i rollen ser vi att du är en person som tar ansvar för dina och de gemensamma arbetsuppgifterna med verksamhetens och patienternas bästa i fokus.

Du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat. Du förstår det gemensamma uppdraget, agerar utifrån det och bidrar till helheten.

Du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll. Du utgår ifrån allas lika värde och skapar en god atmosfär i mötet. Du har en öppen och positiv attityd då du har patienternas behov som utgångspunkt för ditt agerande.

Du har lätt för att anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt samt se möjligheter i förändringar.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Som medarbetare i äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen erbjuder vi dig:
• Trygg anställning med goda anställningsvillkor
• Karriärmöjligheter
• Internutbildningar
• Spännande och meningsfulla arbetsuppgifter
• Introduktion vid nyanställning
• Heltid med möjlighet till deltid
• Friskvårdsbidrag, cykelbidrag samt andra rabatter och erbjudanden

När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag:
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Leveransansvarig till idrottslag - extrajobb

Packare
Läs mer Sep 28
Vill du jobba extra vid sidan av ditt vanliga jobb eller studier? Då har vi möjlighet att erbjuda dig roliga lördagsmorgnar där vi tillsammans sätter guldkant på både idrottsungdomars- och deras kunders helger!


I rollen som leveransansvarig på frulla.se arbetar du med att:


·         Packa frukostbeställningar
·         Köra ut beställningar till idrottsungdomar i Göteborg


Du blir en del av ett härligt gäng på 18 glada kollegor i samma roll. Dina lördagsmorgnar består till 60% av att packa beställningar och 40% av leveranser till idrottsungdomar.


För denna tjänst krävs ingen tidigare erfarenhet av liknande arbete. Vi tycker att personliga egenskaper är viktigare än formella meriter och söker dig som är en positiv och ansvarsfull lagspelare. 


Tack vare det stora intresset från ytterligare idrottslag som vill komma i gång tillsammans med oss så söker vi flera personer till denna roll. Därav finns det goda möjligheter att jobba tillsammans med dina vänner om ni är flera som ansöker.


Kort om oss


frulla.se är en snabbväxande tjänst där kunder köper frukostprodukter till lördagsmorgnar för att stötta den lokala ungdomsidrotten. 


Kunder beställer på frulla.se med en kod som de får av en idrottsungdom och på lördag morgon får de sedan sin beställning levererad av samma ungdom.


Upplägg:


Omfattning och arbetstider: Extrajobb på lördagar kl. 05.30-09.00. 


Placering: Packning och leverans utgår från lokal i Askim


Krav: Körkort och tillgång till bil.


Lön: Marknadsmässig timlön, milersättning samt en god lördagsfrukost.


Tillträde till tjänsten: Omgående

Ansök nu

CityMail söker brevbärare till Göteborg och Mölndal

Brevbärare
Läs mer Sep 28
Är du vår nya distributör av post och paket?

CityMail har i över 30 år levererat post runt om i Sverige och vi har närmare hundra utdelningskontor. I samband med den växande E-handeln har vi även börjat leverara paket till våra mottagare. Att jobba som brevbärare kan numera ses som att jobba som en distributör. Och nu söker vi nya distributörer till våra kontor i Göteborg och Mölndal. Du kommer vara en av de viktigaste pusselbitarna för att vi ska kunna uppnå vårt kundlöfte! Rekryteringen sker fortlöpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Sök idag och var med på vår resa!

Hur ser arbetsdagen ut?

Verksamheten är öppen under helgfria vardagar. De typiska arbetstiderna är mellan 07:00-16:30. Arbetsdagen inleds med förberedelse av dagens utdelning, där du och dina kollegor sorterar dagens post och paket. Därefter sker utdelningen inom området.

Det här jobbet är helt rätt för dig som gillar att röra på dig, jobba med kroppen och att vara utomhus. Vi använder elcykel i större omfattning under utdelning men du kan tänkas använda bil, moped och vanlig cykel beroende på vilken utdelningsrunda du har för dagen. Vi försöker hitta nya arbetssätt som underlättar för miljön och våra medarbetare och kommer allt mer börja använda elcyklar i utdelningen. Vi ser även att vara uppmärksam och detaljorienterad är viktiga egenskaper då du kommer att både sortera dagens leveranser efter folkbokföringsadress och även vara ute i en trafikmiljö. En viss administration ingår även i tjänsten.

Du kommer att jobba varierande arbetstider och omfång, beroende på dag och behov. Vi ser gärna att du är tillgänglig att jobba upp mot en heltid under dagtid. För att du ska få rätt förutsättningar att lyckas inleds anställningen med en introduktion.

Hur ser utvecklingsmöjligheterna ut?

Flera av våra medarbetare började sin yrkeskarriär som behovsanställd och därefter tagit steget och utvecklats hos CityMail. Genom vår interna utbildningsakademi kan du ta steget och utvecklas inom bolaget.

Vi söker dig som:

- Är minst 18 år
- Har grundläggande kunskaper i svenska i tal och skrift
- Trivs med ett fysiskt arbete


Det är meriterande om du har

- Har erfarenhet av liknande uppgifter
- Har förarbevis för moped
- Har B-körkort


Lön
Fast tim- eller månadslön enligt kollektivavtal. Lönetrappa tillämpas, för både ordinarie och timanställda. Ingångsnivå timlön 119,40 kr exkl. 12% semesterersättning (133,72 kr inkl. semesterersättning).

Ansök nu

Truckförare sökes till utomhuslager i Hisings Kärra

Truckförare
Läs mer Sep 28
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du tidigare erfarenhet av att arbeta på lager och vill arbeta utomhus? Då kan det här vara rätt tjänst för dig!
PerformIQ söker för kunds räkning en truckförare till ett företag i Hisings Kärra. Tjänsten som truckförare innebär att ha det övergripande ansvaret för allt som ska göras på lagret/gården. Som lagermedarbetare kommer du bland annat att plocka ordrar med hjälp av truck, boka transporter, returhanteringar samt skapa plocklistor.

Du kommer att utöver det till exempel att:
• lossa containrar och bilar
• leverera in material från leverantörer
• insortering av material till lagerplatser
• lasta utleveranser


Personprofil
Vi söker dig som har truckkort och tidigare erfarenhet av arbete inom lager samt behärskar svenska i både tal och skrift. Vi ser även att du som söker är en person som är noggrann, samarbetsvillig och flexibel. Du har ett naturligt säkerhetstänk och ett eget driv att vilja lära nytt. I tjänsten förekommer mycket arbete utomhus på gård med en del tunga lyft, därför är det viktigt att du är en person med god fysik.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som lagermedarbetare.


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: mån-fre 6:45-15:45
Plats: Oklandsåsen 10

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos företaget.


Företagspresentation
Kunden är ett av Europas marknadsledande företag inom maskinuthyrning. Det är ett företag med fokus på att öka så väl säkerheten som effektiviteten hos kunderna. Detta genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Kunden är en helhetsleverantör som utöver maskinuthyrning också erbjuder tjänster så som etablering av byggström, bodar och fallskydd samt utbildningar inom lift, arbetsmiljö och heta arbeten med flera.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Sjuksköterska sökes till habiliteringen Östergården

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 28
Vi är Bräcke diakoni.

En snart hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan använda både hjärta och hjärna i våra verksamheter. Men vår vision är större än så – vi vill skapa ett medmänskligare samhälle. Vill du vara med?

Just nu söker vi en sjuksköterska till habiliteringen Östergården!

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska hos oss har du ansvar för omvårdnaden av dem som bor hos oss. Det innebär bl.a. att du kommer att arbeta med läkemedelshantering, göra självständiga bedömningar, genomföra och utvärdera omvårdnadsinsatser riktade till målgruppen och vid behov samråda med medicinskt ansvarig läkare. Du kommer också att handleda boendepersonal i läkemedels- och omvårdnadsfrågor.

Du kommer att utgå ifrån habiliteringen Östergården där du lägger merparten av din arbetstid, resterande tid jobbar du som sjuksköterska inom ett nystartad LSS-boende Lefflergården. Östergården är ett heltidsboende för barn och ungdomar med olika grader av funktionsvariationer. På habiliteringen är du en del av ett team bestående av läkare, arbetsterapeut, fysioterapeut, logoped, psykolog, kurator och dietist vars fokus ligger på barnen som bor på Östergården. 

I området finns det andra verksamheter som har sjuksköterskor och som du kan rådgöra med och ha ett kollegialt utbyte med. Till stöd i ditt uppdrag kommer du ha regelbunden kontakt med vår medicinskt ansvariga sjuksköterska (MAS).

Kvalifikationer
Vi vill att du är legitimerad sjuksköterska med flera års yrkeserfarenhet. Har du en vidareutbildning till distriktssköterska är det meriterande, särskilt boende eller annan LSS-verksamhet eller habilitering. Vi ser också att du behöver ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Som person är du trygg i din yrkesroll och har ett genuint intresse för människor. Du arbetar för att tillgodose verksamhetens behov och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt vid att du är engagerad och ansvarstagande och att du med skicklighet kan växla mellan varierande arbetsuppgifter och arbetstempo. Rollen som sjuksköterska ställer även krav på din förmåga att leda, motivera och samarbeta med omvårdnadspersonal för att tillsammans skapa en god arbetsmiljö och erbjuda en kvalitativ vård. 

Hos oss möter vi många som är extra känsliga om de drabbas av covid-19. Vi värnar om deras hälsa och vår arbetsmiljö. Bräcke diakoni följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och förutsätter därför att du är vaccinerad mot covid-19

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % som inleds med sex månaders provanställning. Arbetstid måndag-fredag på dagtid, viss kvällstjänstgöring kan förekomma.

Med hänvisning till Lagen (2010:479) om registerkontroll av personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder (LSS) måste du som erbjuds tjänsten visa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas. Vi rekommenderar därför att du beställer utdraget i samband med din ansökan, då handläggningstiden ofta är lång. 

Intervjuer sker löpande och tjänster kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Trafikledare sökes till Göteborg

Trafikledare, vägtrafik
Läs mer Sep 28
Har du ett intresse för kvalitets- och utvecklingsfrågor och vill arbeta med trafikledning? Välkommen med din ansökan - uppdraget börjar omgående!

Om uppdraget

Vår kund som är verksam inom återvinning och avfallshantering söker en trafikplanerare omgående, på heltid. Uppdraget pågår till 31 mars 2023, med möjlighet till förlängning. Arbetstiderna kan komma att variera då trafikledningen är bemannad kl 06:00-17:00 alla vardagar samt en del röda dagar. Placeringsort: Göteborg.Dina arbetsuppgifter

Rollen som trafikledare innebär att du trafikleder ett eller flera av driftområdena inom affärsområde logistik. Du arbetar med planering av driftområdets förekommande tjänster och ansvarar för att planering av uppdrag och att trafikledning utförs kostnadseffektivt och enligt kundavtal. Du ansvarar för bland annat den dagliga planeringen och arbetar alltid för att förbättra leveransprecision och rapportera in kvalitetsbrister.

Du har ett nära samarbete med chaufförer, kundservice, driftchefer, gruppledare och till viss del våra kunder för att uppnå optimal planering samt en logistiskt och affärsmässigt effektiv produktion.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Ge stöd till både arbetsledning och chaufförer i fråga om uppdragens utförande
- Ge förslag till och genomföra förbättringar och förändringar för att ständigt öka kvaliteten
- Administrativa uppgifter samt daglig uppföljning av rapporterade uppdrag i syfte att uppnå korrekt inrapportering och ett effektivt arbetssätt


Dina kvalifikationer

Befattningen innebär många olika kontaktytor såväl internt som externt. Därför ser vi att du är prestigelös, lyhörd och har mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du har en positiv framtoning, är trygg i dig själv och kan både fatta och förmedla beslut. Vidare är du ansvarstagande och lösningsorienterad.

Du har intresse av att arbeta med kvalitets- och utvecklingsfrågor, och bidrar gärna med både dina idéer och kunskaper i arbetet med ständiga förbättringar. Du har självklart ett intresse för miljö och miljöfrågor.

Krav för tjänsten:

- Minst gymnasiekompetens och/eller några års yrkeserfarenhet
- Goda IT-kunskaper och behärskar Officepaketet
- Du talar lättförståelig svenska och uttrycker dig väl både i tal och skrift


Meriterande för tjänsten: - Erfarenhet av arbete som transport- eller/trafikledare med goda omdömen
- Vana att arbeta i EDP och i BF-bud
- Erfarenhet av eller utbildning inom logistik eller trafikledning


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Juuli Vainio, juuli.vainio@bemannia.se.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Ansök nu

Lagerarbetare sökes till Göteorg med omnejd

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Sep 28
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som under vårens däcksäsong vill arbeta inom lager hos någon utav våra kunder i Göteborg med omnejd. Här kommer du hämta och lämna däck i lagret - i stor utsträckning med hjälp av truck men även tvätta hjulen som är skiftade med hjälp av de tvättmaskiner som finns på plats hos kund.

Det är ditt ansvar att rätt däck finns på plats när däckmontören eller -skiftaren ska skifta hjul på kundens bil. Under däcksäsongen arbetar man med en hög noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ett högt tempo.


Din Profil
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta på lager och är intresserad av bilar. Det är meriterande om du har truckkort och jobbat på ett däcklager tidigare.
Detta är ett yrke som passar dig som är villig att hugga i – då det förekommer tunga lyft krävs god fysik.

Har du tidigare erfarenheter av exempelvis lagidrott är det meriterande då vi tror att lagidrott många gånger är en bra skola när det handlar om att lära sig att gemensamt uppnå ett givet mål!
Som person är du noggrann och serviceinriktad, med bra samarbetsförmåga. Du tar ansvar i din yrkesroll och är självgående. Du tycker om när det är mycket att göra, har en förmåga att se helheten och gillar att jobba i team.


Om företaget
Vi är Sveriges enda bemannings- och rekryteringsföretag nischat inom motorbranschen. Vi hittar snabbt rätt kompetens – från verkstadsgolv till ledande positioner.
Sedan 2005 har vi på Autorekrytering matchat människor med rätt jobb inom motorbranschen. Vi finns när du behöver driven och kunnig personal. Oavsett om det gäller rekrytering eller tillfällig förstärkning hjälper vi dig att hitta rätt.
Autorekrytering finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi utför uppdrag i hela Sverige.

Ansök nu

Juniormekaniker till Göteborg med omnejd

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Sep 28
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi dig som är bilmekaniker i början av sin karriär och vill få in en fot i motorbranschen. Har du nyligen tagit studenten eller vill du byta karriär och få in foten i motorbranschen. Då har vi arbetet för dig!

Arbetsuppgifterna innebär i huvudsak att utföra service, felsökning och olika typer av reparationer på personbilar hos våra kunder. Under däcksäsong kommer du även utföra hjulskiften, montering och balansering

Vi erbjuder ett utvecklande arbete hos välkända verkstäder där man får möjligheten att starta sin karriär och utvecklas som mekaniker/tekniker.


Din Profil
Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning och som har dokumenterad praktik som bilmekaniker. Du brinner för bilar och vill ta nästa steg och utvecklas som mekaniker.Vi söker även dig som har erfarenhet inom däck.

Tjänsten förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och i vissa fall engelska. B-körkort är ett krav. Ange gärna i din ansökan vilka bilmärken och verkstadssystem du har arbetat med tidigare.


Om företaget
Vi är Sveriges enda bemannings- och rekryteringsföretag nischat inom motorbranschen. Vi hittar snabbt rätt kompetens – från verkstadsgolv till ledande positioner.
Sedan 2005 har vi på Autorekrytering matchat människor med rätt jobb inom motorbranschen. Vi finns när du behöver driven och kunnig personal. Oavsett om det gäller rekrytering eller tillfällig förstärkning hjälper vi dig att hitta rätt.
Autorekrytering finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi utför uppdrag i hela Sverige.

Ansök nu

Däckskiftare till kund i Göteborg med omnejd

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Sep 28
Arbetsbeskrivning
Till den kommande däcksäsongen, hösten 2022, söker vi nu däckskiftare med placering hos våra kunder i Göteborg. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Göteborgs mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck efter rådande väglag för säsongen. Vissa lageruppgifter kan även tillkomma, såsom lagerförvaring och tvätt av däckuppsättningar och dylikt. Under däcksäsongen arbetar man med noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ett högt tempo. Vi erbjuder därför kostnadsfri utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder. Planerade utbildningsdatum är i början av oktober

Din Profil
Detta är ett yrke som passar dig som är:
- Punktlig
- Villig att jobba fysiskt med hela kroppen
- Du gillar lagarbete och tycker det är kul att träffa kunder

Har du arbetat med däck tidigare är det en merit men vi söker även dig som vill lära sig något inom motorbranschen. Det kan vara att du har fordonsteknisk bakgrund och via detta jobb gör ett försök att slå dig in i motorbranschen. B-körkort är ett krav för denna tjänst.Om företaget
Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb!

Kontaktuppgifter
Urval kommer att påbörjas omgående så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Har du några frågor är du välkommen att kontakta Kajsa Fyhr på kajsa.fyhr@autorekrytering.se.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Underläkare i slutenvård

Läkare
Läs mer Sep 28
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.Om oss

Psykiatri Affektiva är ett av fem vuxenpsykiatriska verksamhetsområden på Sahlgrenska Universitetssjukhuset.

Kliniken ansvarar för patienter med förstämningssyndrom, neuropsykiatri, personlighetssyndrom, ätstörningar och ångestsyndrom. För närvarande omfattar verksamheten fyra heldygnsvårdavdelningar på Östra sjukhuset, tre på Sahlgrenskatomten och en på Högsbo sjukhus.

Psykiatri Affektiva är en utvecklingsorienterad klinik som satsar på forskning och utveckling. Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta som underläkare i en lärorik och utvecklande miljö. Patienter med olika allmänpsykiatriska diagnoser har utöver de psykiatriska en del somatiska behov och man får på så sätt möjlighet att utveckla sig även i vissa somatiska kunskaper. Arbetssättet fokuserar mycket på teamarbete. Finns det intresse för forskning eller för utvecklingsarbete har vi också möjlighet att erbjuda det. Ett gott arbete som underläkare hos oss innebär meritering för AT/BT tjänst eller ST inom psykiatri.     

Arbetsuppgifter

Som underläkare hos oss kommer du arbeta på en slutenvårdsavdelning med allmänpsykiatrisk inriktning. Avdelningen har en medicinskt ansvarig specialistläkare och du får arbetsuppgifter som att slutföra patientsamtal, göra akuta bedömningar under handledning, göra somatiska undersökningar, dokumentera, utfärda recept och intyg. Du kan delta i utvecklingsarbete inom enheten och på kliniken och kan delta i forskningsarbete samt handleda och undervisa läkarstudenter.

Tjänsten är en visstidsanställning till en början i 6 månader med goda chanser till förlängning om samarbetet fungerar väl.

Om dig

Vi söker dig som har läkarexamen och vill arbeta under en längre tid hos oss. Att inneha legitimation är meriterande. Erfarenhet av arbete inom vården, i synnerhet psykiatri är meriterande.

Vi söker dig som är positiv och engagerad samt har en god förmåga att kommunicera. Vi vill forma ett arbetsklimat på verksamheten som bygger på en positiv grundinställning och en god kollegial gemenskap, vilket ställer krav på god samarbetsförmåga och social kompetens..

Välkommen med din ansökan!

https://www.sahlgrenska.se/jobb-och-framtid/tillsammans-for-patienten/

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Truckförare sökes till däcklager

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Sep 28
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu truckförare med placering på däcklager hos någon av våra kunder i Göteborg med omnejd. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att bli en viktig kugge i hjulet på någon av Göteborgs mest moderna bil- och däckverkstäder.

Din Profil
Vi söker dig som har erfarenhet av att köra truck och arbeta på lager. Har du dessutom jobbat med däck tidigare så är det meriterande.

Detta är ett yrke som passar dig som är villig att hugga i och gillar lagarbete. Då det förekommer tunga lyft krävs också god fysik. Arbetsbelastningen kan variera så vi ser gärna att du kan ställa upp och arbeta övertid vid behov. Som person är du noggrann och serviceinriktad. Du tar ansvar i din yrkesroll och är självgående. Du tycker om när det är mycket att göra och har en förmåga att se helheten.

Som lagerarbetare på ett däcklager arbetar du i huvudsak med att hämta och lämna däck på lagret, med hjälp av kärra, lift eller truck. Det är ditt ansvar att rätt däck finns på plats när däckskiftaren ska skifta däck på kundens bil. Arbetet ställer krav på hög noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet under högt tempo. Lagarbete och prestigelöshet är därför en förutsättning för att man ska hinna med dagens arbetsuppgifter.


Om företaget
Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med.
Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas.

För dig som söker ett av våra många konsultjobb erbjuder vi kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Med väl fungerande samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare, vågar vi påstå att vi har jobbet som kommer att förändra ditt arbetsliv.


Kontaktuppgifter
Urval kommer att påbörjas omgående så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Har du några frågor är du välkommen att kontakta Kajsa Fyhr på
kajsa.fyhr@autorekrytering.se

Ansök nu

Distriktssköterska/Barnsjuksköterska BVC

Distriktssköterska
Läs mer Sep 28
Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Om oss

Närhälsan Munkebäck BVC utgör barnavårdscentral för vårdcentralerna Björkekärr, Olskroken och Torpavallen.

Vi är idag ett team om 11 kompetenta BVC-sjuksköterskor som arbetar utifrån ett familjecentrerat arbetssätt med små barn under 6 år och deras familjer.

Vi har ett väl fungerande samarbete med våra MHV/BVC-psykologer samt med stadsdelens socionomer. Under samma tak är även en av Regionhälsans barnmorskemottagningar beläget. Du blir en del av ett kompetent team på en arbetsplats som präglas av gemenskap, servicekänsla och omtanke om våra familjer.

Här kan du läsa mer om vilka förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://vgregion.varbi.com/center/tool/position/530057/edit/tab:1/Här kan du läsa mer om vilka förmÃ¥ner som ingÃ¥r i din anställning i Närhälsan. https:/www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete där du får följa barn och föräldrar från nyfödd till dess att skolhälsovården tar vid. Som BVC-sjuksköterska har du en central roll i att möta familjernas behov, göra medicinska och omvårdnadsmässiga bedömningar och prioriteringar. På BVC erbjuder vi barnhälsovård enligt basprogrammet, ett kvalificerat föräldrastöd utifrån en helhetssyn på familjen. Du kommer arbeta med bland annat hälsokontroller, vaccinationer, telefonrådgivning, hembesök och föräldrautbildning.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barn och ungdom eller öppen hälso- och sjukvård. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från arbete på BVC.

Du bör vara en person som känner dig trygg i din yrkesroll. Egenskaper som flexibilitet, förmåga att arbeta självständigt liksom god samarbetsförmåga är betydelsefulla för oss. Vi ser att du lever upp till Närhälsans kärnvärden: omtänksam, pålitlig och nytänkande. Det är viktigt hos oss!

Övrigt

Annonsen avser två tjänster. Intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Däckskiftare sökes till Euromaster i Göteborg

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Sep 28
Arbetsbeskrivning
Till den kommande däcksäsongen, hösten 2022, söker vi nu däckskiftare med placering hos Euromaster i Göteborg med omnejd. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Göteborgs mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck efter rådande väglag för säsongen. Vissa lageruppgifter kan även tillkomma, såsom lagerförvaring och tvätt av däckuppsättningar och dylikt. Under däcksäsongen arbetar man med noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ett högt tempo. Vi erbjuder därför kostnadsfri utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder.

Din Profil
Detta är ett yrke som passar dig som är:

- Punktlig
- Villig att jobba fysiskt med hela kroppen
- Du gillar lagarbete och tycker det är kul att träffa kunder

Har du arbetat med däck tidigare är det en merit men vi söker även dig som vill lära sig något inom motorbranschen. Det kan vara att du har fordonsteknisk bakgrund och via detta jobb gör ett försök att slå dig in i motorbranschen. B-körkort är ett krav för denna tjänst.


Om företaget
Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb!

Kontaktuppgifter
Urval kommer att påbörjas omgående så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Har du några frågor är du välkommen att kontakta Kajsa Fyhr på kajsa.fyhr@autorekrytering.se.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Helgextra MediaMarkt Torpavallen

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Sep 28
Har du en passion för försäljning, hemelektronik samt att alltid ge kunder den bästa servicen. Då är det dig vi söker som butikssäljare till MediaMarkt Torpavallen.

Arbetsbeskrivning
I rollen som butikssäljare är det din uppgift att säkerställa att våra kunder får marknadens bästa bemötande samt att vara den guide som ser till att kunden får med sig rätt produkter och tjänster hem. I denna roll kommer du huvudsakligen arbeta på vår säljavdelning, där vi säljer produkter och tjänster inom Data, Foto, Spel, Telecom, Tillbehör, TV & HiFi eller Vitvaror. Det ska vara en upplevelse att handla på MediaMarkt. Därför arbetar vi inte med några "dummies" eller attrapper. Det innebär t.ex. att vi har riktiga surfplattor och mobiltelefoner framme i våra hyllor, de är givetvis laddade och påslagna. Allt för att våra kunder ska kunna trycka, testa och känna på våra produkter. Därför är det viktigt att du tillsammans med övriga medarbetare och din avdelningschef ser till att avdelningen alltid håller högsta klass vad gäller ordning, skyltning och varuexponering. Tjänsten är på deltid och en tillsvidaretjänst (vi tillämpar provanställning)/vikariat/visstidsanställning. Tillträde till tjänsten är planerat till i November.

Vem är du?
För att lyckas i rollen är du serviceinriktad, brinner för försäljning och tycker om att arbeta i team samt att uppnå mål genom samarbete. Vi tror att du har ett brinnande intresse för de produkter du kommer att sälja och du får gärna ha erfarenhet från försäljning inom detaljhandeln. Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Vi tror även att du är pigg, glad, initiativrik samt inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Har du utbildning med inriktning mot Handel är detta meriterande.

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?
Som Butikssäljare hos oss får du en rolig säljroll med stor möjlighet till utveckling. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv. Vi som bolag har givetvis kollektivavtal.
Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Är du intresserad?
Ansöker gör du genom att klicka på "Ansök nu" nedan. För frågor eller funderingar vänligen kontakta Teamleader rotvold@mediamarkt.se
Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2022-10-31. Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi kan komma att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Jobba med ombyggnation på ICA-butik i Mölndal!

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Sep 28
Jobba med ombyggnation på ICA-butik i Mölndal!

Bemannica erbjuder ett flexibelt extrajobb på ICA-butiker.

Vi är ett bemanningsföretag som i snart tio år hjälpt ICA-butiker med deras personalbehov. Vi stärker upp i kassan eller bemannar upp på golvet vid sjukdom. Bemannica är ett auktoriserat bemanningsföretag och du kommer jobba under samma villkor som en fast butiksanställd, fast med en större flexibilitet!

Just nu söker vi dig med tidigare erfarenhet av ombyggnation och planogram och som är intresserad av ett längre uppdrag. Uppdraget är på heltid under perioden måndag v. 39 fram till fredag v. 42, Arbetsuppgifterna är främst ombyggnad.

Vem är då du? Vår erfarenhet säger att de som utför sitt arbete som butikskonsult allra bäst är de som tycker det är kul att arbete i butik! Som person är du väldigt serviceorienterad och du trivs i den dagliga interaktionen med butikernas kunder. Du arbetar efter mottot att alltid överträffa kundernas förväntningar!

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning.

Lön: Enligt Handels kollektivavtal med OB-tillägg och 13 % semesterersättning.

Vi genomför löpande intervjuer och kommer sedan fråga efter referenser.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Ansökningar görs via vår hemsida bemannica.se (https://karriar.bemannica.se/).

Om oss
Bemannica är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är specialiserade på bemanning och rekrytering till ICA-butiker i Sverige. Du kan läsa mer om Bemannica på bemannica.se (https://karriar.bemannica.se/)och följ oss på Facebook (http://www.facebook.com/bemannica) eller Linkedin (https://www.linkedin.com/company/bemannica/) för de senaste nyheterna!

Företaget är fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund.

Ansök nu

Plasman i Göteborg anställer Operatörer i avdelning Formspruta

Plastmaskinoperatör
Läs mer Sep 28
Vi i Plasman tror att det som skiljer det omöjliga från det möjliga är perspektiv. Tillsammans har vi lösningen. Viktigare än vart du är påväg, är vilka du kommer fram tillsammans med. Vi är innovativa och samarbetsvilliga, vi värdesätter varandras tid, är framtidsorienterade och framförallt är vi dedikerade till vårt arbete, våra kunder och till varandra. Från design till leverans, över hela jorden, gör vi delade visioner en verklighet. Tillsammans, kan vi uträtta mer än vad vi kunnat föreställa oss. Vi är Plasman, och vi är One Driving Force.
Plasman är en fullservicepartner och på vår enhet i Arendal, Göteborg arbetar cirka 400 anställda med montering, formsprutning och lackering av plastdetaljer till fordonsindustrin. Vi levererar kostnadseffektiva, avancerade lösningar genom vårt engagemang till ständiga förbättringar och innovation.


Avdelning Formspruta består av cirka 20 medarbetare fördelat över tre skift. Avdelningen har idag åtta stycken formsprutor. Vi behöver nu utöka kvällsskiftet med två operatörer. Tjänsten är till en början 6 månads provanställning.


Om rollen
Dina arbetsuppgifter blir att ansvara för tillverkning av produkter i våra formsprutor, genomföra verktygsbyten, kvalitetskontroller och övriga inom avdelningen förekommande arbetsuppgifter. I arbetet ingår också att hålla en god ordning och reda samt bidra till avdelningens måluppfyllelse. Du är en person som är väldigt lösningsorienterad då rollen kräver att du gör grundorsaksanalyser på problem som uppstår i processen.


Din profil
Du har flerårig erfarenhet av formsprutning och dokumenterad polymerutbildning. Du är en naturlig lagspelare och social person som har stort intresse för teknik och har lätt för att lära dig. Du är även en ansvarstagande person som är självgående, flexibel och stresstålig. Du skall ha tidigare erfarenhet av arbete inom kvalitet och ha god kunskap i bedömning av råmaterial. Det krävs ett stort engagemang för att ständigt höja vår servicenivå, både internt och gentemot extern kund.
Du har minst gymnasieutbildning och dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda i både tal och skrift. Meriterande är om du arbetat i SAP samt behärskar Microsoft Office. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.


Låter detta intressant?
Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Produktionsledare Amir Suhonjic på amir.suhonjic@plasman.com eller +46(0)708 38 30 07
Du ansöker igenom att skicka CV och Personligt brev via e-mail till: hrpago@plasman.com senast Söndagen den 23 oktober. Märk din ansökan med ”Ansökan Operatör Formspruta”. Urval och intervjuer sker löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så tveka inte med din ansökan.


Välkommen med din ansökan!


?

Ansök nu

Transportplanerare till DFDS Logistics AB

Transportplanerare
Läs mer Sep 28
Har du tidigare erfarenhet av kundkontakt och logistikbranschen? Vill du fortsätta utvecklas inom automotive och spedition? Vi söker nu en kollega till vår automotive-avdelning på DFDS Logistics AB.
Om rollen
I rollen som transportplanerare blir du en del av vårt team på 6 personer. Tillsammans med dina kollegor hanterar du planering och bokning av transporter inom automotive, tar fram lösningar på de avvikelser som kan uppstå längs vägen och ansvarar för att avtalade tjänster sköts på ett tillfredställande vis gällande kvalitet och kostnadseffektivitet.
Du drivs av att hitta nya lösningar och du har ett proaktivt arbetssätt. Din förmåga att se helheten gör att du löser problem som uppstår på ett genomtänkt sätt. Du behåller din positiva inställning och har förmågan att prioritera när mycket händer samtidigt. Du har tät kontakt med dina kunder och trivs med möjligheten att vara med och utveckla samarbetet framåt.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Löpande planera och administrera transporter
Identifiera och följa upp kundflöden hos befintliga kunder
Säkerställa att kunden erbjuds hög service och support för att tillgodose behovet

Arbetstiderna är dagtid men visst kvällsarbete samt beredskap/on call förekommer.
Din profil
Vi ser din ordningsamma sida och problemlösningsförmåga som de främsta egenskaperna för denna tjänst. Att hantera olika datasystem och Excel är grunden i det dagliga arbetet, därför ser vi dig ha mycket god datavana. Du har lätt att ställa om när förutsättningarna förändras och då du har daglig kontakt med kunder, kollegor och andra parter ser vi att du har mycket god kommunikationsförmåga och är serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och förutsätter att du som söker rollen är mån om att bidra till ett gott arbetsklimat.
Kvalifikationer och egenskaper
Erfarenhet av kundkontakt, koordinering och/eller planering inom logistik, spedition, åkeri eller motsvarande
Noggrann och strukturerad
Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift

Vi erbjuder
Du erbjuds ett varierande och utvecklande arbete i ett offensivt och snabbrörligt företag. Vår ambition är att vara en attraktiv arbetsplats för alla och för rätt kandidat erbjuder DFDS goda karriärmöjligheter inom koncernen med möjlighet att växa både som person och i din profession.
Vi är ett företag som präglas av stort engagemang, kunskap, laganda och god arbetsmiljö. Vårt kontor ligger i en modern kontorsbyggnad på Sydatlanten i Göteborg.
Ansökan
Om du vill bli en del av vårt team skickar du in din ansökan så snart som möjligt men senast den 19 oktober då urval och intervjuer hålls löpande.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennifer Jensen, Automotive Desk Manager, jennifer.jensen@dfds.com eller tel: 031-586 085
Facklig representant för Unionen är Stefan Berntsson 031-586 034
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Företagssäljare till Toyota Center Göteborg AB i Bäckebol.

Utesäljare
Läs mer Sep 28
FÖRETAGSSÄLJARE TILL TOYOTA CENTER GÖTEBORG AB I BÄCKEBOL
Är du en serviceinriktad person med högt personligt driv och förmågan att kommunicera och tillsammans med Toyota Center Göteborg vill sträva efter att bli branschens bästa servicebolag? Vi söker nu en Företagssäljare till vår anläggning i Bäckebol. 
Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö där du får möjlighet att arbeta mot såväl befintliga som nya kunder och samarbetspartners.


ARBETSUPPGIFTER
Som Företagssäljare kommer dina dagliga arbetsuppgifter bestå av uppsökande kontakt via telefon, mail samt personliga möten, för att skapa tillfällen att bygga en relation med nya potentiella bolag. Du kommer också delta i upphandlingar och event.
Arbetet är självständigt och du får en stimulerande vardag med stor frihet att styra dina dagar utifrån verksamhetens målsättningar. Utöver försäljning tillhandahåller du kunder med tillbehör och serviceavtal samt finanslösningar.
Du ansvarar för din egen budget och rapporterar direkt till försäljningschefen. 
Kundbearbetning av befintliga och nya kunder
Budgetansvar
Kundvård
Öka försäljningsmålen
 
KVALIFIKATIONER
Det är meriterande om du arbetat i en liknande roll inom försäljning av personbil- och eller transportbilar. Du drivs av att göra affärer och att har ett starkt fokus på resultat och hög kundnöjdhet. 
Du har en naturlig problemlösningsförmåga och har nedan kunskaper. 
Dokumenterad försäljningsstatistik 
Tidigare erfarenhet av försäljning
Goda IT-kunskaper
B-körkort är ett krav
Mycket god svenska och engelska i tal och skrift

PERSONLIGA EGENSKAPER
För att lyckas i rollen ser vi gärna att du värdesätter kundrelationer och har ett sinne för affärer, du är driven och självgående och erbjuder våra kunder professionell service och högsta kvalitet.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är på heltid och man arbetar mestadels vardagar men arbete på helg förekommer. Du erbjuds förmånliga villkor hos en av världens största biltillverkare.  
Tjänsten som Företagssäljare är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på Toyota Center Göteborg. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden AB och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni.
 
ÖVRIG INFORMATION
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Urval kommer att ske löpande och tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att söka tjänsten. 
 
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖK!

Ansök nu

servering

Servitör/Servitris
Läs mer Sep 28
Vi söker er som är serviceinriktade och brinner för att jobba med människor. Vi är en restaurang som jobbar med a la carte och lunchservering. restaurangen består av ca 100 sittplatser.
Anställningen kan vara både heltid och deltid.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Arbetsledare/platschef inom bygg

Arbetsledare, husbyggnad
Läs mer Sep 28
Vi är ett byggföretag som funnits sedan 2008. Vårt kontor och lager finns i Tvååker men vi jobbar alltifrån Trelleborg upp till Göteborg.
De jobb vi utför inkluderar allt inom bygg, bl.a nyproduktioner, villabyggen, stambyten, murning osv.
Vi är flera anställda som jobbar tätt ihop och har högt i tak. Det är nära kontakt med varandra, från platschefer till ekonomiansvariga. Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba inom bygg. Det är meriterande om du tidigare haft en roll som arbetsledare, platschef eller liknande.
Du kan ta eget ansvar samt ta viktiga beslut. Du kan planera jobb i förväg samt koordinera så att arbetet går framåt.
Då du kommer att ha en betydande roll för jobbet ser vi gärna att du är samarbetsvillig och konsekvent i ditt arbetssätt att vara på som person.
Vi söker en person som har erfarenhet av att jobba inom bygg med både fasadarbeten, nybyggnation, renoveringar osv. Du kommer att vara på plats under byggprojektet och ta beslut samt leda arbetet framåt. Du kommer att behöva ta många egna beslut utifrån arbetets bästa.
Vi ser att du kan ta eget ansvar, jobbar självständigt men även i grupp, därför är samarbetsförmåga av stor vikt.
Du skall se till så att arbetet går framåt genom hantering av material, anställda samt planera jobbet utifrån tidsplaner osv.
Din arbetsplats kommer vara i Göteborg på dem/den projekt som är aktuella just då.
OBS! Vi undanber vänligt men bestämt att inte bli kontaktade av bemanningsföretag

Ansök nu

Egenvårdsrådgivare till Apoteket Ekorren i Göteborg

Apotekstekniker
Läs mer Sep 28
Är du en själklar egenvårdsrådgivare? Hos Apoteket finner du både själ och skäl för en utvecklande karriär.

 

Låt oss själa dig en stund
Välkommen till Apoteket Ekorren i Göteborg. Vi finns på Kortedala torg. Vi är ett glatt gäng på sex härliga kollegor som samarbetar i alla uppgifter som behöver göras.   

Våra öppettider är 08.00-19.00 på vardagar samt 10.00–16.00 på lördagar. Övriga tider har vi stängt för liv och vila. Ett måste för hälsan.

 
Många själ att trivas
Kamratlig stämning, kunskap, utveckling och hälsa är viktiga ingredienser i Apotekets verksamhet. Vi vet att välmående och engagemang gör dig bättre på det du gör. Därför erbjuder vi branschens mest generösa friskvårdsbidrag och ett brett utbildningsprogram för att bädda för både karriär och meningsfull tillvaro.  

 

Vissa jobb är mer själklara än andra
Som egenvårdsrådgivare arbetar du med försäljning och rådgivning av vårt receptfria sortiment. Du ser sambandsförsäljning som en naturlig del av ditt arbete och strävar alltid efter att överträffa kundens förväntningar. Du har ett stort intresse av att apoteket ser snyggt och tilltalande ut. Utöver försäljning och rådgivning ingår andra butiksuppgifter såsom varubeställning, varuhantering och kassaarbete. I tjänsten ingår rollen som lageransvarig. Du kommer också att arbeta med att aktivt föra ut nyheter och koncept inom egenvårdsområdet. Genom din trovärdiga och omtänksamma försäljning bidrar du till att kunden väljer Apoteket på den lokala marknaden.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid med tillträde enligt överenskommelse.

 

Själklara meriter
Vi söker dig som är utbildad apotekstekniker/egenvårdsrådgivare med eller utan utbildning i recepthanteringsstöd. Du brinner för att möta kunden och ser det som din uppgift att förstå dess behov utifrån ett brett egenvårdskunnande. Du deltar aktivt för att utveckla verksamheten och för att apoteket ska nå uppställda mål. Det är en fördel om du har erfarenhet av kundarbete, försäljning och lagervård. Det är viktigt att du som sökande har förståelse för logistik, vara strukturerad och organiserad.

Som person är du engagerad och kundinriktad, kan arbeta självständigt, gillar utmaningar och är positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl kunder som kollegor och ser dig som en viktig del av Apoteket. Självklart har du ett stort intresse av hälsa, både egen och andras.

 

 

Känns det självklart hittills?
Urval och intervjuer sker löpande var vid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

Var annonsen mer själklar än självklar? På apoteket.se/karriär kan du ta del av vår finurliga ordbok och lära dig mer om våra skäl och själ för en själklar karriär på Apoteket.

Fackliga frågor besvaras av Kristina Maté, Sveriges farmaceuter, 073-063 21 24 och Per Skoglund, Unionen, 072-238 89 27

 


Apoteket AB, med huvudkontor i Solna, är Sveriges största apotekskedja med drygt 3300 anställda och närmare 400 apotek över hela landet. Apoteket erbjuder läkemedel, hälsoprodukter och tjänster till privatpersoner, vården, företag och organisationer. Vi bryter ständigt ny mark inom läkemedelsrådgivning, patientsäkerhet, it och miljö.

Här präglas kulturen av omtanke och kollektiv kunskap för innovativ utveckling och leverans av produkter och tjänster som hjälper kunder till ett liv i hälsa. Här delar du övertygelse med människor som av olika skäl har valt Apoteket, och som medarbetare är del av vår själ: En stark tro på den goda kraften för att varje dag göra allt vi kan för att göra det enklare att må bra. För andra. För oss.

Ansök nu

Montörer till välkänd kund inom fordonsindustrin!

Montör, gummi- och plastprodukter
Läs mer Sep 28
Ute efter en ny utmaning? Just nu söker vi dig som drivs av att ha högt uppsatta mål till rollen som montör till vår kunds verksamhet i Torslanda. Vi söker dig som är driven, noggrann och som uppskattar att jobba tillsammans med dina kollegor för att nå fina resultat! Låter det som något för dig? Sök till oss redan idag! #Jobbjustnu

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden.Arbetsbeskrivning

Uppdraget som montör går först och främst ut på att arbeta med montering av såväl stora som små komponenter samt utföra kvalitetskontroller av det egna arbetet.

Kvalifikationer

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du utför ditt arbete med stor noggrannhet och att du har ett stort driv. Vi söker dig som har erfarenhet av tillverkningsindustrin och har en fallenhet för fordonsmontering. Vidare tror vi att du brinner för att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du målinriktat och nyfiket lära dig mer om det. Det är också viktigt att du strävar efter att göra det lilla extra.

Vi söker dig som

* har arbetslivserfarenhet inom industri, produktion eller som har övrig lagervana
* är stresstålig, systematisk och kvalitetsmedveten
* har förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska
* har god fysik och har inga problem med att stå och gå hela dagarna

Det är även meriterande om du

* teknisk utbildning från antingen gymnasiet, YH eller dylikt.
* har körkort och tillgång till bil
* goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
* har truckkort A1-A4, B1-B4

Våra kunder har öppet dygnet runt vilket innebär att arbetstiderna kan variera. Vi ser gärna att du är flexibel och öppen för varierande skift.

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Kontaktuppgifter och ansökan

Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: urvalsfrågor, telefonintervju, gruppintervju och slutligen referenstagning.

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson, sabina.larsson@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Placeringsort: Torslanda

Typ av anställning: tillsvidareanställning med sex månaders provanställningOm Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Personlig assistent till vaken natt

Personlig assistent
Läs mer Sep 28
Beskrivning av tjänsten
Vi söker dig som tycker om att jobba natt till en rullstolsburen tjej som bor i Gråbo med sin familj och deras hund. Det är en glad och mysig tjej som tycker om att lyssna på musik, vara ute på promenader och bada. Du är med som stöd och ser till att hon mår bra under nätterna. Kunden har epilepsi och får ofta kramper. Du hjälper henne genom dessa och vissa gånger ger du medicin för att bryta krampen. Det är vanligt att hon har andningspåverkan, då hjälper du henne genom inhalation av medicin eller sjukgymnastik för att underlätta. Hon har ett stort vård- och omsorgsbehov. Och behöver stöd med personlig omvårdnad, som hjälp med blöjbyte, dusch och kläder. Hon kan inte prata, utan du kommer lära dig hennes sätt att kommunicera. Då hon inte kan berätta vad hon vill, är det viktigt att alltid sätta hennes behov framför dina egna.

Kunden bor i Gråbo och det är lättare att komma till jobbet med bil, men det går en expressbuss som stannar en bit bort.

Vi erbjuder dig
- Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
- Ansvarstagande - ansvar ger trygghet för kunden
- Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
- Ett kundnära arbete
- Interna utbildningar - Frösundaakademin


Kunden söker dig som:
- är omhändertagande och lyhörd
- är ansvarsfull och följer rutiner
- har lätt för att arbeta både självständigt och i grupp
- har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent eller liknande
Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
- Anställningsform: Så länge assistansuppdraget varar
- Omfattning: Ca 80-90%
- Arbetstid: vaken natt på vardag och helg
- Tillträde: omgående


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2022-09-22

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-130 32 49

Anja Göransson, Verksamhetschef, 010-130 36 14

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Application Engineers for Yara Marine Technologies

Automationstekniker, elektronik
Läs mer Sep 28
Since 2010, Yara Marine Technologies has been at the forefront of reducing emissions at sea, working closely with shipowners, shipyards and naval architects as partners in our quest to drive change towards sustainable shipping. Today, Yara Marine offers a portfolio of green technologies, such as SOx scrubbers, fuel optimization systems, turnkey shore power solutions and the pioneering, advanced wind-assisted propulsion system WindWings. Yara Marine is headquartered in Oslo, Norway, with offices in Sweden, Poland and China.

Do you want to help us promote a healthy planet for future generations?

We are now looking for application engineers.

About the role

This is a role where you will actively be part of delivering new green technologies that will impact future shipping around the world.

Yara Marine needs to strengthen its team with two new application engineers. In the role of application engineer, you will work closely with customers with the vessel-specific changes that are required. This includes everything from creating blueprints for the systems and testing them, to support and documentation and creating manuals. Customers can have very different requirements, and you will make sure to support the customer from order to delivery and also manage hand over to other departments.

The role is very varied, which means that there is a lot of room for you to grow and develop. Example of development areas are embedded programming, project management or procurement.

Experience is highly valued, but it is not a must. A relevant technical background with ambition and ability to grow together with the team is an important key to succeed in the role.

Your skills and background

This job is perfect for you who are technically curious and want to develop, but in addition to that, we want you to:

- Have completed a technical education, probably in electronics or automation, KY or higher.
- Have experience with CAD drawings in some form
- Used to have close customer contact
- Fluent in English, both verbal and written.
- If you have marine engineering and/or technical support experience, it is meritorious.


Your personal qualities

We want you to be technically curious, ambitious and ready to deepen your knowledge in everything about the systems we provide. A certain amount of persistence is therefore required. You don't have to know everything, although relevant experience is advantageous, but we want to give you the conditions to learn and develop. Furthermore, we want you to enjoy working directly with customers and therefore it is important that you are good at communicating and building relations. Since we work in teams, it's also good if it's something you enjoy.

What we offer

You get the opportunity to be part of a market-leading innovative and global company at the forefront of green technology for ships. An open and inspiring environment where your energy will make a difference. We offer great potential for personal and professional development.

Yara Marine is committed to creating a diverse, fair and inclusive environment and is proud to be an equal opportunity employer. We create a diverse, fair and inclusive work environment not only because it's the right thing to do, but because it's smart.

Let's make the world a greener place!Application

In this recruitment, Yara Marine collaborates with Technogarden. If you have any questions, please contact the responsible recruiter Per Gottfridsson at per.gottfridsson@technogarden.se. Selection and interviews are ongoing, so please submit your application as soon as possible.

Ansök nu

Barnvakt/Nanny Göteborg 3 em/v - Kollektivavtal

Barnflicka/Barnvakt
Läs mer Sep 28
Om Nannynu! / About Nannynu!
Nanny.nu är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha kollektivavtal och bra villkor våra alla våra anställda barnvakter.

Vi tror på att leverera barnvakter i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt/nanny. Vi ser till att du får jobba i en barnvaktsfamilj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba som barnvakt på Nanny.nu. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet!

Om uppdraget / About the assignment
Familj i Göteborg (Lerum) med två barn (1 & 5 år) önskar hjälp med barnpassning 3 eftermiddagar per vecka, mellan kl. 15:30-18:00. Familjen önskar hjälp på tisdagar, onsdagar och torsdagar.
och torsdag. Familjen söker en barnvakt med körkort då det ingår bilkörning under arbetspassen.

Din profil / Your profile
Är du en person som vill underlätta andra människors vardag i form av barnpassning samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop barnpassningen? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer!

Då barnvakt är ett extraarbete ser vi gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, t.ex. studier eller deltidsjobb och för att det ska bli en långsiktig relation vill vi att du har en rimlig restid till familjen (vi brukar tänka oss runt 30 minuter).
Här kan du läsa mer om oss och vår kravprofil https://nanny.nu/jobba-hos-oss/.
Sök som barnvakt hos oss Nanny.nu idag!Vi erbjuder / What we offer
Börjar du jobba som barnvakt hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete med goda villkor då vi har kollektivavtal.

Du får dessutom:
– Nannycertifieringskurs där du lär dig mer om barnvaktsjobbet
– Kurs i barn-HLR
– Försäkring till, från och under arbetet
– Vi vill ha ett löneupplägg som känns bra för alla kompetensprofiler och åldrar därför öppnar vi upp för individuell lönesättning för alla som en har gymnasieexamen. För alla som fortfarande går i gymnasiet har vi en fast timlön på 118-148kr/timme inkl. semesterersättning
– Ob-tillägg samt storhelgstillägg
– Möjlighet till fast avtal med garanterade timmar
– Möjlighet till fortsatt arbete inom koncernen

Vid anställning som barnvakt hos Nanny.nu begär vi utdrag ur belastningsregistret.
Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan.
Skicka gärna in den på https://nanny.nu/jobba-som-barnvakt/

Ansök nu

Barnvakt/Nanny Göteborg 1 em/v - Kollektivavtal

Barnflicka/Barnvakt
Läs mer Sep 28
Om Nannynu! / About Nannynu!
Nanny.nu är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha kollektivavtal och bra villkor våra alla våra anställda barnvakter.

Vi tror på att leverera barnvakter i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt/nanny. Vi ser till att du får jobba i en barnvaktsfamilj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba som barnvakt på Nanny.nu. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet!

Om uppdraget / About the assignment

Familj i Mölnlycke med 1 barn (3 år) önskar hjälp med barnpassning 1 eftermiddag per vecka, mellan kl. 16.00-20.00. Familjen har ett varierande schema så dagar kan variera mellan måndag till fredag. Men familjen sätter gärna ett schema tillsammans med barnvakten.

Din profil / Your profile
Är du en person som vill underlätta andra människors vardag i form av barnpassning samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop barnpassningen? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer!

Då barnvakt är ett extraarbete ser vi gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, t.ex. studier eller deltidsjobb och för att det ska bli en långsiktig relation vill vi att du har en rimlig restid till familjen (vi brukar tänka oss runt 30 minuter).
Här kan du läsa mer om oss och vår kravprofil https://nanny.nu/jobba-hos-oss/.
Sök som barnvakt hos oss Nanny.nu idag!Vi erbjuder / What we offer
Börjar du jobba som barnvakt hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete med goda villkor då vi har kollektivavtal.

Du får dessutom:
– Nannycertifieringskurs där du lär dig mer om barnvaktsjobbet
– Kurs i barn-HLR
– Försäkring till, från och under arbetet
– Vi vill ha ett löneupplägg som känns bra för alla kompetensprofiler och åldrar därför öppnar vi upp för individuell lönesättning för alla som en har gymnasieexamen. För alla som fortfarande går i gymnasiet har vi en fast timlön på 118-148kr/timme inkl. semesterersättning
– Ob-tillägg samt storhelgstillägg
– Möjlighet till fast avtal med garanterade timmar
– Möjlighet till fortsatt arbete inom koncernen

Vid anställning som barnvakt hos Nanny.nu begär vi utdrag ur belastningsregistret.
Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan.
Skicka gärna in den på https://nanny.nu/jobba-som-barnvakt/

Ansök nu

Platform Architect

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Sep 28
Join us in Aftermarket Technology. We develop technology and services for an industry going through a profound transformation, and we want to invite you to shape the future of the service market with us. Our mission is to develop prognostics and health management solutions for vehicle maintenance and uptime. At the Technology and Services Development group, you will be part of a highly-skilled and cross-functional team working with prognostics engineering, data science, and IT solutions. As a Platform Architect, you will lead the construction of solutions to take us from the sensor data to customer value. We work in a dynamic, global, and agile environment. You will be placed in the heart of the engineering community and strongly linked to IT and the aftermarket business. We develop solutions architected for reuse in the different Truck Brands in the Volvo Group with quick time to market.


Main activities and responsibilities
Responsible for architecting solutions for vehicle health prognosis, including preventive, predictive, and prescriptive maintenance;
Build and continuously improve a Machine Learning pipeline, and MLOps;
Optimize functionality, performance, and quality by understanding the product and solution landscape and related data flows;
Take the lead in activities to develop new products and enhance existing services for the aftermarket;
To support engineers and developers with the expertise;
Develop platform roadmaps through a structured interaction with end customers, dealer representatives, and stakeholders;
Investigate and recommend technically feasible solutions to ensure a sustainable platform over time.Personal profile
You are an architect passionate about vehicles, IT technology, and business solutions. You will be challenged beyond the IT technology and will drive use cases and from vehicle data up to the customer value.
We are looking for a person with a deep technical understanding who can lead. You strive to improve our tools, platform, and products continuously. The right person has a natural drive to learn about new technology and search for possible solutions.


For success in this position, you have an innovative mindset, and you dare to explore new ideas and technologies.
You have strong presentation skills and can communicate transparently suited to the intended audience—you have a way to explain complex technical matters in an accessible manner. You enjoy developing user-friendly solutions in a technically complex context.


You are a team player working in an agile team with various roles, all contributing to the team objectives. We work in a global organization, and most of our activities require cross-site and cross-organization collaboration.


Qualifications
You have a University degree in engineering, computer science, system development, or equivalent experience within the technical area.
Experience in cloud architecture, preferably in IoT projects.
You have a hands-on approach to IT Architecture. Able to code and support others in the conception and development of Proof of Concepts in early phases.
Primary preferred developer skills: Java, Javascript, Python, API, Cloud services, and integrations (MQ).
It's a merit if you have experience in IT system deliveries and have worked with PDM, PLM, CAD data, and Al and AR.For further information, please contact:
Leo Petrin: leo.petrin@volvo.com; +76 46 5533440


Kindly note that due to GDPR, we will not accept applications via mail. Please use our career site.

Ansök nu

Strategisk inköpare till Dahl industri

Inköpare
Läs mer Sep 28
Om företaget

Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.

Att arbeta på Dahl innebär variation och möjlighet att få vara en del av det stora bolagets trygghet och stabilitet samtidigt som du upplever effektiviteten och entreprenörsandan av det lilla bolaget. Dahl är med sina återkommande utmärkelser av ”Årets karriärföretag” en attraktiv arbetsplats för över 1200 medarbetare över hela landet.

Din roll

Nu söker vi för Dahls räkning en strategisk inköpare till produktområdet för industri. Hos Dahl industri finns marknadens bredaste sortiment av produkter för både underhåll och nyproduktion. Allt noga utvalt för att uppfylla höga kvalitetskrav och ge en prisvärd, funktionell lösning. Detta är en tillsvidareanställning på Dahl med placering i nya fräscha lokaler i Bromma. Strategisk inköpare rapporterar till produktchef för Industri.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Strategisk prissättning, prisuppdatatering och prisjustering.
- Strategisk kontinuerlig översyn och utvärdering av leverantörer.
- Supportera inköp med styrning av orderflöden mot leverantörer.
- Supportera Dahls försäljningsavdelning vid frågor kring standarder, material och produkter.
- Förhandling av pris och avtal med leverantörer.
- Sortimentsstyrning och sortimentsutveckling.


Din profil

För att lyckas i rollen behöver du som söker ha god förhandlingsförmåga samt vara stark analytiskt och strategiskt. Goda kunskaper i Excel och Powerpoint samt goda kunskaper i svenska och engelska är också krav för tjänsten. Vidare ser vi erfarenhet av strategiskt inköp samterfarenhet från stålbranschen som meriterande.

Som person tror vi att du är en relationsbyggare med ett högt driv och engagemang. Vardagen för en strategisk inköpare involverar breda kontaktytor vilket kräver att du är anpassningsbar, strukturerad och förstår vikten av administration. Det är viktigt att du har ett affärsdriv är analytiskt lagd och kan se möjligheter i siffrorna.

Varför arbeta hos Dahl?

Dahl erbjuder en trivsam arbetsmiljö med positiv, hjälpsam och prestigelös atmosfär. På Dahl vill man att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och ha kul på jobbet. De har en stark tro på att deras medarbetare är avgörande i bolagets framgång och de är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär på Dahl.

Några av förmånerna är Rikskortet, regelbundna hälsokontroller, rabatt i butiker samt även rabatter på träningskort, glasögon och linser.

SGDS Gruppen erbjuder

Saint-Gobain Distribution Sverige omfattar bolagen Bevego, Dahl, Optimera, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel med respektive dotterbolag. SGDS Gruppen är det svenska moderbolaget.

Tillsammans har vi Sveriges bredaste sortiment av produkter och tjänster inom området bygg och installation. Vi har över 150 000 proffskunder, omsätter drygt 16 miljarder, har över 170 etableringar och är nästan 3 000 medarbetare.

Vi är specialister i samverkan - det gör oss unika på svensk marknad. Vi strävar alltid efter att göra allt lite bättre. Våra medarbetare drivs av att skapa värde för våra kunder och var och en tillsammans strävar efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta. Hos oss arbetar personer med varierad ålder och bakgrund och kulturen är prestigelös och dynamisk där alla bidrar med sin expertis, kompetens och stora engagemang.

Om Clevry

I denna rekryteringsprocess samarbetar Dahl med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Frågor angående rekryteringsprocessen hänvisas till Johan Ljungberg, +46 70 417 69 44. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 2022-10-31.

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry/mycompany/)

Ansök nu

Senior Scientist - Molecular Biology, Genome Engineering

Molekylärbiolog
Läs mer Sep 28
Here at AstraZeneca, we are working towards turning novel state-of-art technologies into effective and safe medicines for severe genetic disease. Do you want to be part of this effort? Welcome to join our exciting journey!

As our new Senior Research Scientist, you will be a part of the Therapeutic Editing team in the Department of Genome Engineering. The role is based in Gothenburg, Sweden, where you will join an international team that develops novel genome engineering technologies and applies these technologies for generation of therapeutic agents. We provide a stimulating environment for innovation and translational application of genome engineering tools, to turn them into effective and safe medicines.

We continually push the boundaries of science to deliver medicines that treat diseases across our main therapy areas. We expand the limits of scientific research to better understand diseases and to discover new life-changing treatments for them.

What you will do:
You will bring your scientific expertise in molecular biology and innovative thinking to develop novel genome editing tools that can potentially lead to therapies. You will be a key member in cross-functional therapeutic editing project teams with various backgrounds and expertise, where you will be responsible from gene editing strategies.

Accountabilities will include innovative optimization of genome engineering technologies to facilitate effective gene editing in target tissue types, developing relevant assays, analyzing gene editing outcomes, documenting, interpreting, and communicating results to appropriate partners. You will collaborate with other functions to develop and test novel CRISPR delivery strategies - and uphold collaborations to develop next generation sequencing approaches to analyze gene editing outcomes. Mentoring and supervising junior colleagues and postdocs is also an opportunity in this exciting role.

Essential for the role:

* PhD degree in molecular/cell biology, genetics, or relevant areas.
* Strong molecular biology background and relevant hands-on skills.
* Expertise in expression construct design and regulation of gene expression.

We also believe that our new colleague is a person who thinks outside the box and find innovative approaches to scientific problems. You hold enthusiasm and curiosity towards scientific questions and learning new skills. You can work in an independent and goal-oriented way, but you also enjoy team work and have the ability to communicate - collaborate in a global setting with cross-functional groups.

Desirable for the role:

* Experience with RNA biology or protein expression.
* Experience in viral or non-viral gene therapy delivery tools.
* Solid understanding of genome engineering.
* Experience in flow cytometry/FACS.
* Expertise in cell biology and cellular assays, such as genetic manipulation of cell lines, primary and iPS cells and evaluating genetic & functional outcomes.
* Hands on experience with RNA and protein quantification methodologies, such as RNA-seq, qPCR, western blot, MSD immunoassay etc.

Why AstraZeneca?
If you are passionate about translating scientific advances into real next generation medicines, AstraZeneca is the right place for you. Join the team for unlocking the power of what science can do. You have the potential to grow yourself, our pipeline, and positively impact the lives of billions of patients around the world.

What's next? If this sounds like a good opportunity to you - welcome to apply! Send your application as soon as possible, but no later than 23rd October, 2022.

For more information about the position, please contact hiring manager Pinar Akcakaya at pinar.akcakaya(at)astrazeneca.com.

Additional information:
Our Gothenburg site: https://www.astrazeneca.com/our-science/gothenburg.html
Life in Gothenburg: https://www.movetogothenburg.com/
Make a move to Global Gothenburg: https://www.youtube.com/watch?v=c-Iqbb4aw38

Ansök nu

Självgående redovisningsekonom sökes till Consilium Safety Group

Redovisningsekonom
Läs mer Sep 28
Vi söker dig som är kvalificerad redovisningsekonom och vill ta dig an en roll med stor möjlighet till att påverka din utveckling framåt. Du arbetar i det globala bolaget men samtidigt nära verksamheten på huvudkontoret i Göteborg. Här ges du en unik chans till att få vara med på en tillväxtresa i en föränderlig miljö tillsammans med ett gott team.

Consilium Safety Group är en av världens ledande tillverkare av produkter och säkerhetssystem för brand- och gasdetektering inom marin, olja & gas, transport och byggsektorn. Företaget grundades 1912 med fartloggar och idag är vi ett internationellt företag som drivs av innovation. Vi finns i 55 länder och vi erbjuder en dynamisk och internationell arbetsmiljö där du kommer att arbeta nära ett team som arbetar för att uppnå verksamhetens övergripande vision.

Vår kultur är positiv och tempofylld så det är därför viktigt att du trivs i den här typen av miljö där saker förändras snabbt. Consilium vill att alla medarbetare ska trivas och känna sig omhändertagna och på så vis främja att alla medarbetare bidrar på ett positivt sätt.

Arbetsbeskrivning
Som redovisningsekonom på Consilium ingår du i ett sammansvetsat team där ni lär av varandra och tar eget ansvar över era arbetsuppgifter. Därtill ser vi dig som initierar och vill vara delaktig i det ständiga förbättringsarbetet kring kvalitativa processer och rutiner på finansfunktionen. Du verkar givetvis för en hög regelefterlevnad och god intern kontroll.

Huvudsakliga ansvarsområden:

- Ett helhetsansvar för processer och rutiner kopplade till likvida medel
- Likviditetsplanering
- Administrera externa och interna lån
- Administrera koncernens nordiska cashpool
- Löpande redovisningsfrågor
- Bokslutsarbete
- Rapportering, även inom koncernen
- Anläggningsregister
- Analys och uppföljning av utvecklingskostnader
- Upprätta beslutsunderlag inom finansavdelningen
- Delaktig i förbättringsarbeten


Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi ser att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt ett par år i arbetslivet som självgående redovisningsekonom. Du som söker känner dig trygg med att hantera bokslut och du är duktig på att se helheten. Goda Excelkunskaper är meriterande och det är krav på att du hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Som person besitter du goda kommunikativa sidor där du trivs såväl med egna ansvarsområden som att samarbeta i teamet. Då du i den här rollen kommer att få arbeta med förbättringsarbeten ser vi en initiativtagande, driven och självgående person som vill vara med att skapa kvalitativa och effektiva lösningar framåt.

070-471 59 01

Ansökan

I denna rekrytering har Consilium valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Manager Susanna Filipsson på 072 - 394 33 34 alternativt rekryteringsansvariga Hanna Niklasson på 070 - 471 59 01. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-10-14. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

Om tjänsten, utifrån behörighet, mandat och påverkanskraft, motiverar en bakgrundskontroll eller kreditupplysning kan sådan komma att genomföras under rekryteringsprocessen avseende slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår Integritetspolicy (https://sjr.se/integritetspolicy/)Titel:

Ansök nu

IT Domain Expert – Global Simulation Platform (GSP)

Civilingenjör, systemutveckling
Läs mer Sep 28
Do you want to be part of Volvo Group’s exciting journey towards simulation driven development? You will play an important part in enabling our R&D organization to evolve in the virtual development activities and promote simulation driven product development.


Your main focus will be to develop GSP and the system simulation platform to enable a virtual handshake between involved functions. This will support an extended digital twin approach that includes the full spectrum from component to system and full vehicle simulation. This will also support Volvo GTT in its digital transformation journey to achieve its commitments to reduce the global warming and therefore reduce its greenhouse gas emission.


You will identify and support initiatives within the system simulation area to maximize efficiency and productivity by supporting the solution leader to execute the roadmap. In order to be successful in this position you need to have experience from product development as well as technical competence in system simulations, testing, methods and related CAE tools and applications.


Main Responsibilities
Act as main respondent of Digital Engineering for solution competence of GSP support
Support and prioritize the platform delivery plan (i.e. yearly maintenance plan and release plan)
Responsible for execution of decided requests for the platform development
Refine and propose improvements for the Platform framework
Propose prioritization of changes in the Platform in collaboration with Business sub-portfolio manager
Responsible for training material and conduct trainings for engineers
Change management skills
General Virtual Technology watch
Collaborate within an international team of engineers throughout Europe, America and Asia

Education, Experience, Knowledge & Skills
This role requires a Master University degree or Ph.D. in mechanical engineering, computer science or engineering physics
A proven track record in GSP and system simulation
Good understanding and working experience of simulation and testing approaches, industry standards and industry best practices for simulations vs testing activities
Rigid understanding of digital twins, simulation workflow and tools
Tools: Matlab / Simulink, Python, GT-Suite or other 1D tools for system simulations
Model file versioning and storage (Bitbucket – GIT) and database management
Continuous integration and delivery, compilation workflow
Curiosity and a strong ability to learn new technologies
Positive energy with a drive to motivate oneself and other
Excellent written and verbal communication skill

For further information please contact:
Mohammad El-Alti GTT Process & IT, Phone +46 73 902 60 89
Karin Hårdstedt, HR, Phone +46 31 323 86 33


Kindly note that due to GDPR, we will not accept applications via mail. Please use our career site.

Ansök nu

Vill du vara med och starta Räddningsmissionens friskvårdscenter?

Friskvårdsledare
Läs mer Sep 28
Räddningsmissionen är en idéburen organisation som bedriver socialt arbete utifrån en kristen värdegrund. Vår organisationsidé är möten i ögonhöjd som skapar rum för förändring och överbryggar utanförskap. Nu söker vi dig som vill jobba tillsammans med oss mot vår vision; ett värdigt liv för alla!

Om tjänsten 
Räddningsmissionen kommer under 2023 att starta upp Göteborgs första sociala friskvårdscenter. Vårt center blir en plats dit människor som längtar efter att tillfriskna från missbruk och/eller psykisk ohälsa kommer för att träna och dela en frisk gemenskap. Målgruppen är dels personer som bor i våra egna eller någon av stadens boendeverksamheter. Friskvårdscentret är också öppet för allmänheten; genom medlemskap och närvaro kan alla socialt engagerade göteborgare delta i och bidra till den friska gemenskapen. Verksamheten kommer till stor del att drivas med hjälp av volontärer. Nu söker vi dig som vill vara med och starta, driva och samordna denna verksamhet!  

Arbetsuppgifter
Du kommer att finnas med i uppstarten av verksamheten med bland annat omvärldsanalys, marknadsföring, finansiering och inköp, för att i ett senare skede övergå till att ansvara för bemanning och samordning av volontärer samt fungera som idrottsinstruktör. Du kommer tillsammans med områdes- och verksamhetschef att ha stort inflytande över utformningen av verksamheten och vara friskvårdscentrets ansikte utåt. 

Vi söker dig som... 
...brinner för träning och hälsa och att motivera andra till en hälsosam livsstil. Kanske har du även erfarenhet av ett eget tillfrisknande? Du samlar gärna människor omkring dig och är duktig på att anpassa din kommunikation till olika grupper. Du trivs med att jobba självständigt och att driva en idé från tanke till handling.  
 
Vill att du...

• Är utbildad gruppträningsinstruktör 
• Har varit teamleader eller arbetslett ett team 
• Har hjärta för socialt arbete 
• har goda kunskaper i svenska i tal och skrift 
• Har körkort 
 
Det är meriterande om du även har  

• erfarenhet av socialt arbete  
• erfarenhet av marknadsföring och/eller kommunikation 
• ett eget tillfrisknande i bagaget 
• haft budgetansvar 
 
Förmåner i anställningen  
Vi vill att vår personal ska må bra! Som anställd hos oss erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och psykosocialt personalstöd via telefon dygnet runt. Du kommer till en arbetsplats med låga trösklar och ett varmt klimat. För oss är “möten i ögonhöjd” ett viktigt riktmärke i såväl mötet med målgruppen som mellan medarbetarna. Vi går under kollektivavtalet Hälsa, vård och övrig omsorg.  
 
Vår organisation är öppen för alla oavsett kön, ålder, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, funktionsnedsättning eller trosuppfattning. Det som förenar oss är att viljan arbeta utifrån organisationens riktning, värderingar och identitetsdrag. 
  
Vi intervjuar löpande och välkomnar därför din ansökan så snart som möjligt! 

Inför anställning tar vi referenser samt begär utdrag ur belastnings- och misstankeregistret. 
 
Bra att veta
Befattning: Friskvårdssamordnare
Rapporterar till: Verksamhetschef hemlöshet
Omfattning: 6 månaders projektanställning om 50% med möjlighet till tillsvidare
Anställningsform: särskild visstidsanställning
Tillträde: snarast

Varmt välkommen med din ansökan! 

 
 
 


Räddningsmissionen är en idéburen organisation som bedriver socialt arbete utifrån kristen värdegrund. Den kristna grunden är en drivkraft till att lindra människors nöd och ger inspiration till att främja ett rättfärdigt samhälle. Kyrkan och den kristna tron kan också bidra till att skapa positiv förändring i människors liv. Vår organisation genomsyras av ledord som samverkan, kreativitet, hopp och kvalitet.

Hos oss är du omgiven av mer än 120 engagerade medarbetare som arbetar inom en rad olika områden och verksamheter. Tillsammans strävar vi mot en gemensam vision: Ett värdigt liv för alla! I våra verksamheter finns också volontärer som genom sina olika kompetenser och personligheter bidrar med mervärden. Utöver medarbetare, volontärer och de 33 kristna församlingar i Göteborg med omnejd som är våra huvudmän, har vi även flera starka företagssamarbeten.

Tillsammans gör vi skillnad!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Ansök nu

Barnsjuksköterska/distriktssköterska digitalt (Fast tjänst 50-80%)

Barnsjuksköterska
Läs mer Sep 28
Knodd startades fo?r att va?gleda, ge trygghet a?t och stärka småbarnsfo?ra?ldrar. Vi är en digital vårdgivare som helt fokuserar på barnsjukvård, som genom videomöten med erfarna barnsjuksköterskor ger barn tillgång till personcentrerad, kvalitativ och effektiv vård var de än bor.
Vi jobbar för att skapa tryggare och mer personlig vård på sätt som sätter barnens och föräldrarnas behov i fokus. På så sätt vill vi även minska onödiga besök till akutsjukvård och ge rätt vård på rätt nivå.


Så går det till
Som specialistsjuksköterska på Knodd kan du jobba på distans deltid, hemifrån eller varifrån du vill i Sverige. Vi erbjuder en flexibel arbetsform där du via videosamtal på Knodds plattform hjälper föräldrar och barn som söker vård hos oss. Inför varje samtal har föräldern lämnat en digital anamnes och samtalet journalförs i ett externt journalsystem.


Din profil
Vi söker nu en specialistsjuksköterska för fast tjänstgöring hos oss.


För att jobba hos oss behöver du:
Vara specialistutbildad barnsjuksköterska eller distriktssköterska
Ha minst 5 års erfarenhet av barnsjukvård, såsom barnakut, barnläkarmottagning, medicinavdelning eller annan verksamhet som vi bedömer likvärdig
Vara trygg i telefonrådgivning och i att ställa diagnos för barn 0-6 år
Ha språklig kompetens i svenska och engelska i tal och skriftMeriterande om du:
Har lång erfarenhet och/eller särskild utbildning inom områden som hud, gastroenterologi, astma och allergiPraktiska förutsättningar för att kunna arbeta är att du har:
Bra internetuppkoppling
Grundläggande datorvana
Tillgång till ett rum där du kan stänga dörren om dig och ha en neutral yta i bakgrunden
Möjlighet att arbeta minst 50% eller upp till 80% i månaden (motsvarande ca 20-32h/veckan)Arbetstider:
Arbetstiden varierar under våra öppettider med både dag, kväll och helg tjänstgöring. Som regel fördelas arbetstiden för den aktuella tjänsten enligt följande:
50 % dagtid vardag (fram till kl. 16)
30 % kvällstid vardag (från kl. 16)
20 % helgtid

Våra öppettider är 07-22 vardagar, 07-21 på helger.


Introduktion
Efter anställning genomgår du en introduktion där du sätts in i Knodds tekniska system, rutiner och medicinska riktlinjer.


Ansökningstid
Ansökningstiden går ut 2022-10-31. Intervjuer sker löpande och rekryteringen kan komma att avslutas tidigare än sista ansökningsdag.


Tillträde
Snarast eller efter överenskommelse.


Tjänstgöringsgrad
50-80% av en heltid.


Lön
Lön enligt Knodds gällande lönetrappa.


Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att skriva till:
Marie Irell, Sjuksköterskechef: marie@knodd.se
August Söderlund, Rekryterare: august@knodd.se
Vi ser fram emot din kontakt!


Knodd Medicare AB är den registrerade vårdgivaren som tillhandahåller vården på Knodd och där hälso- och sjukvårdspersonal anställs. Precis som andra vårdgivare omfattas Knodd Medicare av bl.a. Hälso- och sjukvårdslagen, Patientlagen, Patientdatalagen, Patientsäkerhetslagen och Socialstyrelsens föreskrifter samt agerar inom IVO:s tillsyn.

Ansök nu

Fullstackutvecklare till Aros Kapital ????

Backend-utvecklare
Läs mer Sep 28
På Aros Kapital får du som utvecklare vara del av en miljö där de tekniska initiativen kommer från teamet i stort snarare än en teknisk chef. Du är en del av en (på riktigt) platt organisation där man (på riktigt) arbetar som ett team. Om detta låter intressant och du har en preferens mot .Net på backendsidan och React på Frontendsidan, tveka inte skicka din ansökan så berättar vi mer!

Vi söker nu för Aros Kapitals räkning fullstackutvecklare som utgår från framför allt Göteborg eller Örebro, men även Stockholm. Företaget har ett egenutvecklat system med en väldigt slimmad deployprocess. Utvecklingsteamet jobbar i väldigt tight samarbete med exempelvis parprogrammeringar, samt process- och utvecklingsförbättringar kommer uteslutande från teamet.

De använder följande tech stack:

- .NET, C#
- ASP.NET MVC / WebAPI
- TypeScript
- React
- Entity Framework
- Server
- Git
- Visual Studio 2019 / Jetbrains Rider


Vi söker duktiga seniora utvecklare, vi tror att följande bakgrund och kompetenser är rätt för rollen:

- Eftergymnasial utbildning inom IT/programmering
- Minst tre års arbetslivserfarenhet, gärna med fokus .Net/C# på backendsidan och Javascript eller Typescript på frontendsidan
- Flytande i svenska, tal och skrift


Du kommer kunna erbjudas tekniska utmaningar i och med deras komplexa system som bjuder på teknisk problemlösning.

Aros Kapital är ett finansbolag med kreditmarknadstillstånd och är anslutna till Riksgäldens insättningsgaranti. De erbjuder finansiella tjänster inom företagslån (https://www.aroskapital.se/tjanster/foretagslan/), fakturaköp (https://www.aroskapital.se/tjanster/fakturakop/), leasing (https://www.aroskapital.se/tjanster/leasing/), inkasso (https://www.aroskapital.se/tjanster/inkasso/) och juridik (https://www.aroskapital.se/tjanster/aros-law/). Aros Kapital omsatte under 2020 över 355 miljoner kronor med ett resultat på 101 miljoner före skatt.

Ansök nu

CNC- operatör med Fräs/Svarvkunskaper

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Sep 28
Österbergs Förpackningsmaskiner AB, är ett framgångsrikt teknikföretag, som utvecklar, tillverkar och marknadsför förpackningsmaskiner. Allt i våra lokaler i Bergsjödalen i Göteborg. Vi är 23 anställda som för Österbergs fina historia framåt. Huvudmarknad är Skandinavien, men våra maskiner levereras också regelbundet till övriga delar av världen.
Våra maskiner utmärks av hög tillgänglighet i kombination med god operatörsergonomi.
Vi har ingen egen försäljningsorganisation utan säljer genom våra återförsäljare Stora Enso Packaging AB och Peterson Packaging AS. Våra återförsäljare är också de som sköter service av våra maskiner, givetvis med stöd från vår kunniga personal.
Rollen
Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av CNC fräs, gärna Haas med Fanuc styrsystem. Du har även arbetat med CAM beredning, gärna Inventor.
Arbetsuppgifterna omfattar ritningsläsning, fräsning/svarvning i korta och medelstora serier. En del programmering och beredning. Då det förekommer arbete i manuella maskiner, tex borr och manuell fräs, bör du vara bekväm med detta.
Du erbjuds
Du kommer till ett företag med flexibilitet och snabba beslutsvägar. Du får ett stort eget ansvar, arbeta självständigt och driva egna initiativ. Du kommer att tillhöra ett familjärt team med erfarna och kompetenta kollegor som tillsammans skapar förpackningsmaskiner i världsklass.
Tjänsten är en 6 månaders inhyrning från TEMP-TEAM, med stora möjligheter för rätt person att övergå i en tillsvidareanställning.
Din profil
Som person är du självständig, noggrann och kvalitetsmedveten. Du är en problemlösare och har öga för detaljer. Personlig lämplighet värderas högt vid tillsättningen av denna tjänst.
Intresserad?
Du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Rönneberg Carr, saca@temp-team.se

Ansök nu

Testingenjör som brinner för sjukvården

Systemtestare
Läs mer Sep 28
Är du en mjukvarutestingenjör med backend erfarenhet och en passion för mjukvarutestning och system som är designade för tillförlitlighet, prestanda och kvalitet? Då kan denna öppning som testingenjör vara vad du letar efter!

På Ascom utvecklar vi produkter för att förenkla kommunikation och samarbete inom vården och andra segment. Tjänsten är baserad på vårt Göteborgskontor i ett av våra FoU-team.

Hur ser en vanlig dag ut?

- Baserat på krav, designa och implementera manuella och automatiska testfall i Python.
- Installera och konfigurera testsystem.
- Delta i granskning och skriva nya testfall.
- Exekvera manuell testfall, göra en analys om testfallet fallerar. Felsöka.


Du arbetar nära utvecklarna i det tvärfunktionella Agile-teamet som bidrar till kvaliteten på de levererade funktionerna

Du samarbetar med kollegor inom och utanför teamet för att dela kunskap och hitta synergier i aktiviteterna för funktioner som spänner över flera team.

Kvalifikationer

- Civilingenjörsexamen eller kandidatexamen inom IT eller närliggande område.
- Utmärkta testfärdigheter (designa testplan och teststrategi, skriva testfall, utföra testfall, skapa defektrapporter, verifiera lösta defekter)
- Mycket goda allmänna IT-kunskaper, t.ex. Windows Server, databaser och nätverk i en företagsmiljö.
- Behärskar engelska i tal och skrift.
- Erfarenhet av kontinuerlig integration, testautomatisering och programmering som används inom testområdet som Python.
- Kunskaper om agila metoder
Personliga egenskaper

Vi tror att du är en ansvarsfull problemlösare med en känsla av ägarskap som är öppen för att lära dig nya teknologier för att maximera effekten du gör.

Du tycker om lagarbete och samarbete samtidigt som du har kompetensen och erfarenheten att driva och leda testaktiviteterna i teamet efter att ha lärt dig om våra produkter.

Du är uppmärksam på detaljer och är kvalitetsmedveten eftersom våra produkter ofta används på sjukhus eller företag.

Om du vågar och bryr dig om att göra ditt allra bästa och därigenom göra verklig skillnad i din arbetsdag är du förmodligen en av oss!

Jobbar på Ascom

På Ascom är vi stolta över det vi gör, med vetskapen om att vi gör skillnad.

Inom Ascom Global R&D är du en viktig bidragsgivare med brett ansvar och goda möjligheter att växa i din arbetsroll. Vi erbjuder en öppen och internationell miljö där personligt initiativ både förväntas och uppskattas. Vår kultur återspeglas av Ascom Way och dess sex principer: Kundfokus, Engagemang och ansvar, Tillväxt, Innovation, Ledarskap, vi är Ascom.

Kontakt och ansökan

Är du intresserad av jobbet? Urvalsprocessen sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt via knappen "ansök".

Ansök nu

Sjuksköterska sökes till Habiliteringen Östergården, Bräcke Diakoni

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 28
Vi är Bräcke diakoni.

En snart hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan använda både hjärta och hjärna i våra verksamheter. Men vår vision är större än så – vi vill skapa ett medmänskligare samhälle. Vill du vara med?

Just nu söker vi en sjuksköterska till habiliteringen Östergården!

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska hos oss har du ansvar för omvårdnaden av dem som bor hos oss. Det innebär bl.a. att du kommer att arbeta med läkemedelshantering, göra självständiga bedömningar, genomföra och utvärdera omvårdnadsinsatser riktade till målgruppen och vid behov samråda med medicinskt ansvarig läkare. Du kommer också att handleda boendepersonal i läkemedels- och omvårdnadsfrågor.

Du kommer att utgå ifrån habiliteringen Östergården där du lägger merparten av din arbetstid, resterande tid jobbar du som sjuksköterska inom ett nystartad LSS-boende Lefflergården. Östergården är ett heltidsboende för barn och ungdomar med olika grader av funktionsvariationer. På habiliteringen är du en del av ett team bestående av läkare, arbetsterapeut, fysioterapeut, logoped, psykolog, kurator och dietist vars fokus ligger på barnen som bor på Östergården. 

I området finns det andra verksamheter som har sjuksköterskor och som du kan rådgöra med och ha ett kollegialt utbyte med. Till stöd i ditt uppdrag kommer du ha regelbunden kontakt med vår medicinskt ansvariga sjuksköterska (MAS).

Kvalifikationer
Vi vill att du är legitimerad sjuksköterska med flera års yrkeserfarenhet. Har du en vidareutbildning till distriktssköterska är det meriterande, särskilt boende eller annan LSS-verksamhet eller habilitering. Vi ser också att du behöver ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Som person är du trygg i din yrkesroll och har ett genuint intresse för människor. Du arbetar för att tillgodose verksamhetens behov och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt vid att du är engagerad och ansvarstagande och att du med skicklighet kan växla mellan varierande arbetsuppgifter och arbetstempo. Rollen som sjuksköterska ställer även krav på din förmåga att leda, motivera och samarbeta med omvårdnadspersonal för att tillsammans skapa en god arbetsmiljö och erbjuda en kvalitativ vård. 

Hos oss möter vi många som är extra känsliga om de drabbas av covid-19. Vi värnar om deras hälsa och vår arbetsmiljö. Bräcke diakoni följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och förutsätter därför att du är vaccinerad mot covid-19

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % som inleds med sex månaders provanställning. Arbetstid måndag-fredag på dagtid, viss kvällstjänstgöring kan förekomma.

Med hänvisning till Lagen (2010:479) om registerkontroll av personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder (LSS) måste du som erbjuds tjänsten visa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas. Vi rekommenderar därför att du beställer utdraget i samband med din ansökan, då handläggningstiden ofta är lång. 

Intervjuer sker löpande och tjänster kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Sep 28
RecNet arbetar för att förenkla kontakten mellan arbetsgivare och arbetstagare.
LÅT OSS HITTA JOBBET ÅT DIG!
Vi letar aktivt jobb åt dig utifrån dina krav och erfarenheter. Över 80% av de som registrerar sig får ett jobberbjudande inom 1 vecka. Registrera dig snabbt och enkelt på RecNet.se

Vi söker nu åt vår uppdragsgivare 1 ny kundtjänst medarbetare.

Företaget är ett väletablerat säkerhetsföretag som är verksamma över hela landet.
Företaget har funnits i över 15 år och är ledande i sin bransch när det kommer till säkerhet och kvalité på produkter.

Du kommer att arbeta i ett spännande bolag med stark tillväxt och bra atmosfär på kontoret.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara i kundtjänsten på företaget.
Som kundtjänstmedarbetare arbetar du med att bistå de kunder som ringer in i olika ärenden och hjälpa dem efter bästa förmåga.

Den största delen i arbetet går ut på att arbeta med kunder som vill avsluta sina tjänster, din arbetsuppgift går ut på att försöka få kunden att stanna kvar som kund.
Kunderna är i huvudsak företag och är mellan 1 – 50 anställda.

Du kommer få all utbildning som behövs för företagets produkter och tjänster. Samt vidareutbildning i sälj och service.

Vi kräver att du har minst 3 månaders tidigare erfarenhet av försäljningsarbete.

Vi ser gärna att du har:

- Socialkompetens
- God service känsla
- Intresse av att hjälpa människor
-Intresse för försäljning

Rekryteringen sker löpande så vänta inte med ansökan!

Ansök nu

Säljare till mässor

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Sep 28
RecNet arbetar för att förenkla kontakten mellan arbetsgivare och arbetstagare.
LÅT OSS HITTA JOBBET ÅT DIG!
Vi letar aktivt jobb åt dig utifrån dina krav och erfarenheter. Över 80% av de som registrerar sig får ett jobberbjudande inom 1 vecka. Registrera dig snabbt och enkelt på RecNet.se

Följande annons kommer från vår uppdragsgivare.

Vi söker säljare för försäljning av vår matkasse.

Vi är ett ledande företag inom utleverering av matkasse till våra kunders dörr. Vi erbjuder ett brett sortiment av råvaror till bästa kvalité och priser. Vi dubblar vår försäljning varje år och söker nu fler säljare för att match de ökade behovet från våra kunder.

Med vår nysatsning på olika mässor och torg kommer vi att behöva säljare som bemannar våra snygga och inbjudande montrar och säljer vårt vår tjänst ”Matkassen”

Du kommer att arbeta med att presentera ett enkelt och växande koncept där våra kunder får levererat matkassar hem till dörren. Du ingår i ett team på 5 personer som reser runt i din region och besöker mässor, torg och olika köpcentrum samt lite andra event.

Du arbetar 8 timmar per dag i olika skift. Skiften sträcker sig mellan 10-20 måndag till söndag. Du arbetar i genomsnitt 1 ½ helg i månaden med möjlighet till mer om så önskas.

Du erbjuds en fast lön på 20 000 plus generös provision.
Vi erbjuder säljutbildning för alla som börjar, samt vidareutbildning för de som önskar fortsatt utveckling.

Ve ser att du har minst 3 månaders erfarenhet av tidigare försäljning.

Rekrytering sker löpande så vänta inte med ansökan.

Ansök nu

Lageradministratör i Göteborg

Lagerkontorist
Läs mer Sep 28
Gillar du ett arbete med både administrativa och operativa inslag och att det ibland händer många saker samtidigt? Vill du vara delaktig i driften och att se till att lagret går runt med leveranser, bokningar, transporter, fakturering och övrig administration? Då har vi jobbet för dig!

Arbetsuppgifter:
Du är viktig för att lagret skall fungera smidigt och du blir också ett viktigt stöd för bland annat lagerchef. Oftast kommer du att finnas inne på terminalkontoret, men vi ser gärna att du är beredd att rycka in på andra ställen om det behövs.

Du är strukturerad och driven i ditt arbetssätt och kan anpassa dig mellan att jobba med olika uppgifter. Säkerhet och kvalitet är viktigt också för dig och vi ser gärna att du har erfarenhet och intresse av att jobba med förbättringsarbete för att optimera vårt arbetssätt. Det är naturligtvis även viktigt att du är kommunikativ och har en känsla för kundfokus och god service.

Arbetstider:

Måndag-fredag 07:00-16:00.

Krav
- Flerårig erfarenhet av liknande administrativt arbete inom terminal- eller lagerverksamhet

- Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:
- Utbildning inom logistik eller motsvarande
- Goda kunskaper inom Office-paketet


Om företaget:

Detta företag lagerhåller och hanterar produkter för kunder som inte har egen lagerhantering. De tillhandahåller en mängd olika tjänster, från orderplock och omtappning till containerstuffning. Utöver detta erbjuder de även en komplett logistikhantering (3PL) för många kunder inom både B2B- och B2C-segmentet. Företaget strävar efter att erbjuda hög flexibilitet och servicenivå som stora företag inte kan offerera. Kunderna är ofta små till medelstora företag.

Intresserad?

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Är du intresserad utav tjänsten ansöker du via denna sida, vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Varmt välkommen!

Ansök nu

Redovisningsekonom till Constructor i Göteborg

Redovisningsekonom
Läs mer Sep 28
Drivs du av att arbeta med löpande redovisning och letar efter en ny utmaning? Constructor i Göteborg söker en redovisningsekonom!

Vill du jobba hos en ledande leverantör av förvarings- och lagringslösningar? Vill du vara med och bidra med dina kunskaper inom redovisning? Bra! Då kan rollen som redovisningsekonom hos Constructor vara något för dig. Välkommen med din ansökan.

Ditt anställningserbjudande

I din roll som redovisningsekonom kommer du att få stötta ekonomifunktionen i Constructor Shared Service och blir delaktig i arbeta med två av koncernens bolag.  Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och som sträcker sig fram till augusti 2023. Här blir du delaktig i ett företag som varje år hjälper sina kunder att bli mer effektiva och mer produktiva. Constructor erbjuder lagringsprodukter som ger långsiktiga lösningar i alla typer av verksamheter och industrier.

Dina arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom kommer du att:

• ansvara för löpande redovisning samt avstämning av konton
• delta i revisioner och upprättande av årsredovisning
• arbeta med månatlig rapportering till koncern
• säkerställa kvaliteten på redovisningen
• arbeta med kundreskontra
• vara behjälplig med andra ad-hoc redovisningsuppgifter.

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och som sträcker sig fram till augusti 2023.  Bolaget har en generös arbetsmiljö och hybridarbete tillämpas 1-2 dagar per vecka samt att sysselsättningsgraden är flexibel mellan 70%-100%. Du kommer att utgå från Göteborg där också Constructor Sveriges huvudkontor och centrallager är beläget.

Våra förväntningar

För att trivas i rollen bör du ha:

• en god ekonomisk och bokförings förståelse
• kunskap inom redovisning samt månadsbokslut
• erfarenhet av Jeeves och BI-verktyget Qlikview

 

Intresserad?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Kontorsassistent Retail Knowledge, Göteborg

Kontorsreceptionist
Läs mer Sep 28
Retail Knowledge söker en driven och noggrann kontorsmedarbetare

Som kontorsassistent kommer du ansvara för att varannan vecka åka till ett kontor i centrala Göteborg och inventera, beställa samt packa upp kontorsmaterial. Detta ska utföras under kontorstid valfri vardag varannan vecka, men kunden ser gärna att man har fasta dagar.

Som uthyrd till våra bemanningspooler så kommer du ha förtur på andra uppdrag. Tjänsten är en behovsanställning, och du bokas ut efter uppdrag.

Som person är du noggrann, skötsam, positiv, serviceinriktad och passar tider. Du trivs att arbeta i ett högt tempo, är ansvarstagande, resultatorienterad och förändringsbenägen. Du har lätt för att samarbeta och tycker om att ständigt utvecklas, både individuellt och i team.

Vi söker dig som:
- Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning i minst ett år
- Har erfarenhet av kundbemötande och service
- Är noggrann och kan följa instruktioner
- Kan arbeta minst 1 dag i veckan

Start: i slutet på Oktober, början på November 2022
Omfattning: Tre timmar varannan vecka.
Plats: Göteborg
Lön: Timlön enligt kollektivavtalDet är ett krav enligt vårt kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller deltidsjobb, du kan också ha ett eget företag, eller vara pensionär. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest. Detta tar drygt 10 minuter.

Start: Omgående
Tjänstgöringsgrad: Behovsanställning
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Välkommen in med din ansökan!OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Rekrytering sker fortlöpande, vilket kan innebära att annonsen kommer att kunna avslutas innan sista datum.

Ansök nu

Behöver en pizzabagare

Pizzabagare
Läs mer Sep 28
Hej,
Jag behöver en bra med erfarenhets Pizzabagare så snart som möjligt. Min pizza resturang ligger i Majorna.


Mvh/
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Löneadministratör till revisionsjätten EY

Löneadministratör
Läs mer Sep 28
Nu finns chansen att söka en tjänst som löneadministratör till EY. En roll som erbjuder dig att bli utmanad och motiverad varje dag, bygga relationer och kommunicera med flertalet kontaktytor. Här kommer du till ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Som löneadministratör på EY är du del av ett team som hanterar lönerna för alla EY anställda i Sverige, ca 3 400 löner varje månad. EY använder lönesystemet HR-plus6 och pensionsadministrationen sker i FörsäkringsGirot Coins. På löneavdelningen arbetar alla tillsammans med samtliga uppgifter, ett arbetssätt som resulterar i att alla kan allt samt att teamet är mycket sammansvetsat. I rollen ingår både interna och externa kontakter främst via mail men även via telefon, det kan handla om olika lönefrågor etc. Har du kanske en relevant utbildning och/eller erfarenhet av löneadministration ihop med att du är en noggrann och ansvarstagande person som värdesätter samarbete och laganda är denna rollen för dig.

Tjänsten är ett vikariat och sträcker sig initialt på 12 månader. Du kommer att bli anställd av oss på Academic Work för att sedan arbeta som konsult hos EY. Läs gärna mer om EY här!

#

Du erbjuds


* Arbete i en stor och global organisation som satsar på sina anställda
* Jobba tillsammans i ett tätt och roligt team
* En unik och varierande vardag
* En hängiven och stöttande konsultchef som finns med dig under hela din anställning


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Löner för EY's internt anställda
- Kontroller och avstämningar
- Pensionsadministration
- Besvara inkommande mejl från inboxen

VI SÖKER DIG SOM
- Har en relevant utbildning inom löneområdet alternativt några års arbetslivserfarenhet av löneadministration
- Har obehindrade kunskaper på svenska och engelska i både tal och skrift då tjänsten innefattar kommunikation på båda språk - all kommunikation sker till stor del på engelska, därför otroligt viktigt att du vågar kommunicera på detta språk

Meriterande om du:


* Har vana av att hantera löner i en större organisation sedan tidigare
* Har erfarenhet av att arbeta i en global organisation
* Har arbetat i lönesystemet HR-plus6 tidigare


Som person är du:


* Noggrann
* Ansvarstagande
* Samarbetsorienterad


Vidare är du som person strukturerad och du har lätt för att hantera flera parallella uppgifter samtidigt. Du har självklart ett positivt synsätt, är serviceinriktad och trivs i ett prestigelöst arbetsklimat där alla hjälper alla. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

#

Övrig information


* Start: December
* Omfattning: Heltid, viakriat 6 månder
* Placering: Parkgatan 49, Göteborg
* Lön: Timbaserad månadslön


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Administratör till ST1

Administrativ assistent
Läs mer Sep 28
Är du lösningsorienterad och serviceinriktad? Känner du dig dessutom bekväm i rollen 'allt-i-allo' utöver uppgifterna som administratör? Sök då rollen till som administratör idag!

OM TJÄNSTEN
St1 är ett energibolag vars vision är att vara den ledande producenten och säljaren av CO2-medveten energi. De vill göra skillnad och aktivt bidra till Sveriges uppsatta miljömål om en fossiloberoende fordonsflotta 2030 och vidare mot en fossilfri fordonsflotta 2050. Detta vill de uppnå genom att utmana gamla sanningar, modernisera, effektivisera och hela tiden jobba för mer miljövänliga energilösningar.

#

#

Du erbjuds

#

Academic Work söker en serviceinriktad och självgående administratör som känner sig bekväm i rollen som allt-i-allo. I denna roll erbjuds du en varierande arbetsdag med kundkontakt och andra service-ärenden och tjänsten sträcker sig från start till sommaren 2023. Ett bra tillfälle för dig att knyta kontakter för framtiden!


* En spännande och varierande arbetsplats
* En arbetsplats där du får varva dina uppgifter som administratör med lite mer praktiska uppgifter
* En roll med mycket eget ansvar


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Att distribuera mail till projektorganisationen samt entreprenörer
- Digitalisera incidentrapporter skrivna i fält
- Ledsaga besökare
- Beställa enklare arbeten (tex utbyte av trasigt lysrör)
- Förbereda passerkortsunderlag för entreprenörer som ska komma till site

Vi söker dig som


* Har god datorvana med grundläggande förståelse för MS Office
* Har erfarenhet av att ha jobbat inom service eller administration tidigare, exempelvis som assistent
* Är obehindrad i engelska, i tal såväl som skrift


VI SÖKER DIG SOM

Som person är du


* Serviceinriktad
* Självgående
* Problemlösande


#

Övrig information


* Omgående (efter överrenskommelse)
* Heltid
* Göteborg


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
St1 - Energy company that challenges the conventional - St1

Ansök nu

Produktionsmedarbetare inom livsmedelsindustrin!

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Sep 28
Söker du ett jobb där du får jobba med kroppen i en miljö som andas kvalitét? Just nu söker vi medarbetare till produktionen för vår samarbetspartners räkning. Företaget är verksamt inom livsmedelsindustrin och arbetar främst med förädling av köttprodukter. Låter detta spännande? Sök tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN
Vi söker nu produktionsmedarbetare till vår kund inom livsmedelsindustrin. Företaget lagerhåller och producerar köttprodukter till restauranger och storkök runt om i Sverige. Detta med stor vikt vid att med stolthet leverera produkter med hög kvalitet.

Som produktionsmedarbetare hos vår kund kommer du att arbeta på med framställning och förädling av köttprodukter. Du är en viktig del i leveranskedjan där bra samarbete med kollegorna på vardera avdelningar är en förutsättning för att utföra arbetet på bästa sätt. Detta ställer krav på stor uppmärksamhet då vår kund värderar kvalitét och noggrannhet i utförandet.

Vid start får du löpande upplärning av en erfaren kollega. Dina arbetstider kommer att vara 7.00-16.00 och kontraktet löper inledningsvis 3 månader som konsult med chans till anställning hos kund efter att perioden är över.

#

Du erbjuds


* Heltidsjobb hos ett företag som erbjuder högkvalitativa produkter till restaurangbranschen
* En arbetsplats som har högt i tak, där gott samarbete värderas högt.
* Frukost varje morgon på arbetsplatsen


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Produktionsarbete - förädla och paketera köttprodukter, främst av fläsk- och nötkött
- Arbetet innebär tunga lyft

VI SÖKER DIG SOM
- Har avslutat gymnasiestudier
- Är i god fysisk form, då arbetet kan innebära tunga lyft
- Talar och skriver svenska obehindrat då det krävs för arbetsuppgifterna.
- Har ett tekniskt intresse

Meriterande:


* Tidigare erfarenhet av produktion eller arbete med livsmedel.


Som person är du:


* Uthållig
* Flexibel
* Samarbetsvillig
* Ansvarstagande


#

Övrig information


* Start: September
* Omfattning: Heltid, start i slutet på september
* Placering: Partille


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Quality Hotel The Weaver söker bartender

Bartender
Läs mer Sep 28
Strax söder om korsvägen, på gränsen mellan Göteborg och Mölndal
ligger den numera stadsdelen Krokslätts Fabriker. Från början
uppfördes detta som en textilfabrik av Mölnlycke Väfveriaktiebolag och
expanderades till en komplett textilindustri runt år 1915. Intill dåvarande
fabriksområde byggs nu bostadsområden, företagslokaler och hotell: Quality Hotel The Weaver.

Namnet Quality Hotel The Weaver syftar tillbaka på väveri-verksamheten och tillkom genom en namntävling som hölls på sociala medier under hösten 2018. Namnet har både en lokal och historisk association till Krokslätts fabriker. Med de 21 våningar höga byggnaden i Mölndal får hotellet en magisk utsikt åt alla väderstreck. Totalt 369 rum kommer hotellet bestå av, varav 167 rum för familjer på 4 personer och 17 rum för familjer på 6 personer.

Vi vill bjuda upp en ny bartender till dans

Quality Hotel The Weaver söker en ny bartender för en sväng om på heltid. Du ska kunna skaka både drinkar och rumpa och servera en dryckesupplevelse som om det vore en bal på slottet till våra gäster, stora som små. För som vi säger på Quality Hotel: Nobody puts baby in a corner.

Dina styrkor:

- Du kan hålla takten i ett högt arbetstempo
- Du trampar ingen på tårna när det kommer till att ge service
- Du gör spontana piruetter när du får dela med dig av dina vin- och dryckeskunskaper
- Du är lika bra på pardans som att bjuda på en egen show
- Du har tidigare ledaregenskaper och är bra på att föra
- Du får arbetsdagen att gå som en vals
- Du har humor och gillar att ha roligt på jobbet

Om oss

INFORMATION OM HOTELLET/ARBETSPLATSEN

I mars 2022 öppnade vi fantastiska Quality Hotel The Weaver. Det storslagna hotellet består av 21 magiska våningar fyllda med 370 hotellrum, restaurang, bar, gym samt en stor konferens- och kongressanläggning. Du hittar Quality Hotel The Weaver en bit söder om Korsvägen, på gränsen mellan Göteborg och Mölndal. Spårvagnen tar dig från hotellet till Korsvägen och Liseberg på endast 8 minuter. Förutom trendiga hotellrum, gym och restaurang hittar du även stora konferens- och kongressalar, där det självklart serveras glass och popcorn.

QUALITY HOTEL™ – For meetings that matter.

Hos oss är det mötet som är viktigast. Mötet mellan två kollegor som får en snilleblixt tillsammans, mellan föräldrar och barn som skrattar så de kiknar och mellan hundra jobbarkompisar som plötsligt delar samma vision. Mötet mellan oss och dig. Ögonblick som verkligen betyder något.

På Quality Hotel får varje medarbetares personlighet skina, och det återspeglas i det arbetet vi gör. Vi gör allt vi kan för att gästens vistelse ska bli så bra som möjligt, oavsett om du ska hålla en konferens eller njuta av kvalitetstid med familjen. Vi älskar att göra det lilla extra så att ni kan luta er tillbaka, vara tillsammans och avsätta tid för de små ögonblicken i vardagen - de som verkligen betyder något. Hotellet är en del av Quality Hotel, som är en av Nordens största hotellkedjor med 60+ hotell i Sverige, Norge och Danmark. Quality Hotel tillhör Nordic Choice Hotels tillsammans med hotellkedjorna Clarion Hotel och Comfort Hotel. Välkommen till vår stora familj.

Får vi lov?

Sök innan sista ansökningsdag. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Ansök nu

CE-Chaufför

Fjärrbilsförare
Läs mer Sep 27
Just nu söker vi omgående CE-chaufför åt några av våra uppdragsgivare.
Tjänsterna utgår ifrån Torslanda och arbetstiderna är kl16:00-01:00 förlagda måndag-fredag. Man kör upp till Oslo, lossar och lastar på samma ställe sen hem igen.
För att söka tjänsten är det meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet och erfarenhet av bil och släp. Vi värdesätter att du är flexibel och gör det där lilla extra hos våra uppdragsgivare och alltid är intresserad av att utvecklas och lära dig nya saker. Du uppskattar att arbeta i ett företag där din insats är betydelsefull och viktig, varje dag.
Krav:
CE-behörighet
Yrkeskompetensbevis (YKB)
Digitalt förarkort
Du behärskar svenska språket väl både i tal och skrift

Vi erbjuder:
Anställningsform: provanställning
Anställningens omfattning: 100%
Tillträde: Omgående
Löneform: Enligt kollektivavtal
Ort: Göteborg/Torslanda

För mer information om tjänsten kontakta Fredrik Lundgren, 0709-555493, fredrik.lundgren@flextrans.se
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Utvecklande kundtjänstroll

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Sep 27
En av våra kunder inom fordonsindustrin har just nu en mycket spännande roll till deras kundtjänst ledig.
I tjänsten ingår att hantera inkommande ärenden via mail, telefon och chat, men även sociala medier.
Du kommer arbeta i ett team på en härlig och uppskattad arbetsplats hos en av Sveriges bästa arbetsgivare. I rollen kommer du ha stora möjligheter att utmanas och utvecklas. Erfarenhet av tidigare kundtjänstarbete är meriterande, men inte ett måste. Det viktigaste är din inställning och ambition att ge förstklassig service och på ett professionellt sätt hjälpa kunderna med deras ärenden.
Teamet, som hela tiden växer, är ett glatt gäng som präglas utav samarbete och en strävan efter att lösa varje inkommande case på bästa sätt.
För att du skall trivas och lyckas i rollen ser vi att du behöver ha ett par års erfarenhet av liknande kundtjänstarbete.
Flytande Engelska och Svenska i tal och skrift är ett krav.
Vi erbjuder bra lön och förmåner för rätt person.
Om detta låter intressant, och du passar in på beskrivningen - då vill vi gärna prata med dig och berätta mer! #jobbjustnu
Ansök genom att skicka in ditt CV till rekrytering@dep.nu

Ansök nu

Projektledare till Rams El

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Sep 27
Är du en erfaren och serviceinriktad projektledare med förmågan att inspirera dina medarbetare? Då ska du jobba med oss på Rams El inom Soltechkoncernen. Vi utför installationer på entreprenad och service i Göteborg med omnejd. Vi leder alltid strömmen. Det är också vår ambition och något vi vill att du bidrar med.
Det händer så mycket inom vårt område och tillväxtpotentialen är enorm. Vi kommer under året att starta upp flera nya projekt och vi behöver dig.
Som projektledare planerar, leder och samordnar du projekt. I dina arbetsuppgifter ingår att säkerställa tidsplaner, inköp och följa upp kostnadskalkyler samt säkerställa kvaliteten i projektet. Som projektledare har du också ett ekonomiskt ansvar. Detta innefattar bland annat ansvar för budget, tidsplaner och resursplanering. Du har ett helhetsansvar för montörer/elektriker som är verksamma i projektet.
Tack vare din erfarenhet har du god förståelse och insyn i projekts ekonomiska mål och förutsättningar. Det är en självklarhet för dig att vara väl inläst på handlingar och projekterade lösningar. Du kan balansera kostnadsmedvetenhet med kunddialog och affärsmässighet parallellt med att stötta, inspirera och leda personalgruppen mot uppsatta mål. Du skulle beskriva dig som serviceinriktad, problemlösare, självgående och initiativrik stark ledare med förmågan att ta beslut. Självfallet ingår du i vår ledningsgrupp och bidrar aktivt till företagets utveckling.
Vi söker dej som ny nyckelspelare/projektledare till vårt härliga team i Rams El och Soltechkoncernen? Skicka in din ansökan idag.
Din erfarenhet och kunskap är viktig för vår fortsatta framgång. Likaså dina ledaregenskaper och personliga lämplighet.
För att passa som vår nya nyckelspelare/projektledare är/har du:
Driven, flexibel, kommunikativ och har ett strukturerat arbetssätt.
Dokumenterad erfarenhet av att driva och leda projekt inom installationsbranschen med goda resultat.
Goda datakunskaper (El-vis, Entré, Excel, Word)
Mycket god kunskap inom El och Telesystem (gärna motsvarande ABL)
Goda kunskaper i Entreprenadjuridik
B-körkort

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt! Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Samtal och mail från externa rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes.
För mer information kontaktar du:
Johan Adelbjer, VD.
Välkommen med din ansökan!
Rams El utför projekterings- och installationsarbeten på entreprenad inom områdena el, tele, nätverk, larm och belysning vid såväl nybyggnation som ombyggnation.
Våra skickliga elektriker har erfarenhet av att arbeta i en rad olika miljöer såsom sjukhus, industrier, affärsbyggnader, skolor och flerbostadshus. Vi är en del av Soltechkoncernen.

Ansök nu

Maximus söker en Jobbmatchare som vill göra skillnad!

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Sep 27
Maximus växer! Vi söker därför en engagerad och resultatorienterad Maximatchare till våra kontor i Göteborg.
Vi söker dig som vill vara med på Maximus tillväxtresa och bidra positivt till människors liv genom att designa den mest effektiva lösningen för våra jobbsökare så att de på snabbast och på lämpligaste sätt får jobb eller börjar studera.
Vi tror att du har arbetat med att coacha människor och kunnat visa goda resultat. Du är prestigelös och kan kombinera din empatiska förmåga med att utmana dina jobbsökare så att deras utvecklingsresa tar dem till målet. Att du är professionell och har förmåga att utveckla andra genom att hitta nya lösningar ser vi som en förutsättning för att du skall kunna lyckas med uppdraget.
Din formella utbildningsbakgrund och yrkeserfarenhet är viktig så följande krav är obligatoriska för att söka rollen:
Du har antingen:
minst 120 högskolepoäng (eller motsvarande poäng från yrkeshögskola) från en utbildning med samhällsvetenskaplig inriktning såsom arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, företagsekonomi och liknande. Du har också minst två års erfarenhet motsvarande en heltid av att arbeta med coachning eller med snarlika arbetsuppgifter inom till exempel bemanning och rekrytering. Erfarenheten ska ha erhållits inom de senaste fem åren.
Eller så har du:
minst ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat samt minst tre års erfarenhet motsvarande en heltid inom något eller några av följande yrken eller arbetsuppgifter: rekrytering/personal, omställning, arbetslivsfrågor, karriärvägledning eller arbete med social- och gruppsykologi. Erfarenheten ska ha erhållits inom de senaste fem åren.
Vi ser att du har god kunskap om arbetsmarknaden och ett brett arbetsgivarnätverk på den ort du söker arbete.
I rollen ingår även ett nära samarbete med vår kund, Arbetsförmedlingen. En Maximatchares vardag består också av dokumentation och administration så ordning och reda är viktigt för dig och du har goda kunskaper i MS Office.
I rollen som Maximatchare ingår att utveckla dina jobbsökares motivation samtidigt som du stöder under hela jobbsökningsprocessen. Det är viktigt att du har en säljande personlighet och tycker att det är roligt att skapa kontakter och nätverka med arbetsgivare för att på bästa och mest effektiva sätt matcha deras behov med dina jobbsökare.
Då Maximus Sweden AB tillhör en internationell koncern med sin bas i USA bör du ha goda kunskaper i engelska. Vi ser gärna att du har ytterligare goda kunskaper i andra språk.
B-körkort är ett plus då resor för att besöka arbetsgivare samt andra Maximuskontor förekommer. I denna tjänst är man placerad på lokalkontoret på Österlånggatan 50 i Trollhättan, men man arbetar ibland också på andra lokalkontor i regionen.
Sista ansökningsdag är 15 oktober, välkommen med din ansökan!
Tjänsten omfattar deltid/heltid i överenskommelse!
Om arbetsgivaren
Maximus Sweden är en del av Maximus, en global ledande aktör inom jobbförmedlingstjänster.
Vi är ett engagerat gäng som sitter i kontorslandskap som präglas av laganda och där vi arbetar mot gemensamma mål. Vi är en platt organisation där alla aktivt bidrar till vår samarbetskultur.
Naturligtvis har vi kollektivavtal, vilket ger våra medarbetare avtalsenliga villkor gällande lön, semester och pension. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag.
Varje år hjälper vi tusentals individer med sin förflyttning till en hållbar sysselsättning. Genom våra tjänster förser vi arbetsgivare med lämpliga, väl förberedda och motiverade kandidater, och erbjuder support även efter anställning, allt för att säkerställa att matchningen blir framgångsrik.
Arbetet som Maximatchare är både utmanande och stimulerande. Den allra största belöningen är tillfredsställelsen när någon av dina jobbsökare berättar att de äntligen, kanske efter flera års arbetslöshet, fått ett jobb tack vare det arbete ni lagt ned tillsammans!

Ansök nu

Teknisk chaufför till TLS Group

Distributionsförare
Läs mer Sep 27
TLS Group AB söker Teknisk Chaufför med C-kort i Göteborg


Se hela annonsen och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/teknisk-chauffor/600
Tekniska chaufförer i Göteborg
Vill du vara en del av teamet hos en av branschens ledande inom transport och installation av teknisk utrustning och ömtåligt gods? Kan du ge kunderna en fantastisk upplevelse och säkerställa kvalitet och punktlighet i ditt arbete?? Då ska du ta chansen och bli teknisk chaufför hos TLS Group.
Om jobbet
Din primära uppgift är att leverera och installera teknisk utrustning hos våra kunder, se till att den fungerar ordentligt, instruera kunden i användning och eventuellt ta med begagnad utrustning i retur. Därtill kommer flyttuppgifter i samband med exempelvis företagsflytt.
Vad vi förväntar oss
Det är viktigt att du har en god teknisk förståelse så att du snabbt kan tillägna dig kunskaper och färdigheter om den utrustning du ska arbeta med. Dessutom lägger vi vikt vid att du förstår betydelsen av en korrekt och riktig hantering och montering av utrustningen, att du håller vad du lovar och att du kan leverera förstklassig service ute hos kunden.
Dessutom är det viktigt att du:
· Kan leva med och hålla varierande arbetstider
· Är noggrann, kvalitetsmedveten och pålitlig
· Har överblick och är handlingskraftig
· Kan arbeta självständigt med respekt för att du är en del av ett team
· Har minst C-körkort
· Talar och skriver svenska på hög nivå
· Är van att arbeta med dator och surfplatta
· Är beredd att presentera utdrag ur belastningsregistret

Vad vi erbjuder
· En arbetsplats där stämningen är hög och varje dag präglas av en hög energinivå.
· Kompetenta och tillmötesgående kollegor som alltid är redo att hjälpa dig.
· Arbetskläder, verktyg, surfplatta och annan nödvändig utrustning.
· En grundlig introduktion och upplärning där du får gå vid sidan om en erfaren montör.

Om du kan se dig själv på jobbet ska du skynda dig att skicka din ansökan med bifogat CV och relevanta bilagor
Ansök direkt via www.forartjanst.se

Ansök nu

Skottorps Åkeri AB söker CE-chaufför i Göteborg för lastväxlarekipage

Liftdumper- och lastväxlarförare
Läs mer Sep 27
Skottorps Åkeri söker CE-chaufförer i Göteborg till Lastväxlare med olika körning
Sprider för asfaltkörning & Schakt och anläggning
Se alla annonser från Skottorp och ansök:
https://www.forartjanst.se/akeri/skottorps-akeri-ab


Schakt & Anläggning:
Vi söker en chaufför för en lastväxlare med släp med utgångs ort Hisings Kärra Göteborg. Körningen består främst av schakt och anläggningstransporter dagtid.Krav YKB. Vi söker en person som är lastbilsintresserad, ordningsam och som har social kompetens. Tjänsten är ledig för snabbt tillträde och vi kör löpande rekrytering. Hör av er till oss via Förartjänst om ni är intresserade.


Sprider:
Vi söker en chaufför till en av våra lastväxlare som utgår ifrån Göteborg. Under sommaren är det mycket asfaltkörning, men även lite återvinning. Bilen är sprider utrustad och vi ser därför gärna en sökande med tidigare erfarenhet av körning med fjärrkontroll typ kranbil eller liknande.Vi söker en person som är noggrann,intresserad av lastbilar och har social kompetens. YKB är ett krav. APV kurserna är önskvärda. Är du intresserad, så är du välkommen att kontakta oss via Förartjänst


Ansök direkt via www.forartjanst.se

Ansök nu

Skolvärd till Serviceorganisation på Katrinelundsgymnasiet

Skolvärd/Skolvärdinna
Läs mer Sep 27
Vår vision är att Göteborg ska vara en internationellt ledande utbildnings- och kunskapsstad.

Utbildningsförvaltningen i Göteborg bedriver verksamhet inom kommunal gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, yrkeshögskola, gymnasiesärskola, studie- och yrkesvägledning, modersmål samt skolutveckling.

I vårt arbete har vi ett tydligt elevfokus som sätter kunskap och färdigheter i ett sammanhang där inre motivation, medskapande och lust att lära är viktiga ingredienser.

Vi arbetar utifrån alla människors lika värde och rättigheter. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där både elever och medarbetare är delaktiga och verkar för varandras framgång.

ARBETSUPPGIFTER
Vi är Sveriges största elitidrottsgymnasium. Av skolans drygt 1 000 elever är cirka hälften elitidrottselever. Ett av skolans uppdrag är att ge dessa idrottstalanger mycket goda möjligheter att kombinera elitsatsning och studier.
Eleverna på Katrinelundsgymnasiet läser på ekonomi-, samhälls-, natur- och vård och omsorgsprogrammen. Vi har också hörselklasser.

Serviceorganisationen på Katrinelundsgymnasiet ansvarar för lokal- och fastighetsfrågor, inventarier, lokalvård, vaktmästeri. Till organisationen hör även 3 skolvärdstjänster. Serviceorganisationen är en intern service- samt stödfunktion till skolan, och står för ett gott bemötande såväl som upprätthållandet av en god kvalitet.

Vi söker nu en skolvärd på ett vikariat fram till höstterminens slut med eventuell förlängning.
Besök gärna vår hemsida http://www.goteborg.se/katrinelund för ytterligare information om Katrinelundsgymnasiet.

Som skolvärd på Katrinelundsgymnasiet kommer du att arbeta nära skolans elever. Tillsammans med den övriga personalen på skolan kommer du att medverka till att skapa förtroende och trygghet i skolan. I ditt uppdrag ingår att kunna arbeta självständigt, samarbeta med skolans två andra skolvärdar samt att samverka med övriga skolvärdar inom gymnasieområdet. Du kommer att arbeta i de skolmiljöer som eleverna uppehåller sig i när de inte är i klassrummet, exempelvis korridorer och uppehållsrum.
Anställningen är tidsbegränsad till höstterminens slut, men med eventuella möjligheter till en förlängning.


KVALIFIKATIONER
Du skall ha minst gymnasiekompetens och vi ser eftergymnasial utbildning och erfarenhet från områdena fritids- och föreningsverksamhet och ledarskap som meriterande. Du har hög social kompetens och stor vana vid att arbeta med ungdomar.

Skolan är mångkulturell och vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med ungdomar från olika kulturer. Du är en självklar auktoritet och en god förebild för skolans ungdomar. Du har en positiv människosyn, god samarbetsförmåga och är flexibel.

Verksamhetens behov styr dina arbetstider vilket innebär att förskjuten arbetstid kan förekomma och att du kan få arbeta någon enstaka helgdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Till din intervju behöver du ha med dig pass/nationellt id och eventuellt bevis på uppehållstillstånd om du har ett medborgarskap utanför EU/EES. Detta för att vi som arbetsgivare behöver säkerställa din identitet samt säkra att du har rätt att arbeta i Sverige.

Med hänvisning till lagarna som reglerar registerkontroll så måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.

Ansök nu

CE chaufför - GÖTEBORG

Fjärrbilsförare
Läs mer Sep 27
Hej
Vi söker heltid CE chaufför som ska köra gods från och till Göteborg, körning ska va på dragbil , bilen kommer hem varje dag och jobbet från måndag till fredag .
Lönen enligt kollektivtrafik
Krav : YKB
Språket minst engelska.
För mer information mejla:
mahran10@live.com.
Lycka till!!????

Ansök nu

Servicemekaniker till företag i Göteborg

Maskinmekaniker, industri/varvsindustri
Läs mer Sep 27
ARBETSUPPGIFTER
Som Servicemekaniker arbetar du med service, felsökning och reparation av påbyggnader på större fordon såsom bland annat lastväxlare, liftdumpers, kranar och sopbilar. Arbetet innehåller problemlösning, felsökning inom mekanik, hydraulik, styr, regler och fordonselektronik. Arbetet sker mestadels i verkstad men arbete ute på fältet förekommer.

Krav Fordonsteknisk utbildning
Erfarenheter av branschen
Svenska och engelska i tal och skrift
Körkort B
Serviceminded – du måste ha en positiv attityd och möta kunden på att professionellt sätt
Flexibel
Meriterande C-körkort
Kran kunskaper
Truck, travers och krankort.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har kunskap, erfarenhet och intresse för att skruva och underhålla. Du kommer att arbeta i ett självstyrande team så det är viktigt att du är en lagspelare. Du trivs med samarbete och ställer gärna upp för dina arbetskollegor. Är du en person som ser möjligheter istället för hinder och bryr dig om leveransen till kunden som ska få den service som förväntas, då kan tjänsten vara helt rätt för dig!

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som servicemekaniker är en inhyrning där du blir anställd av oss på Eterni Sweden AB och blir uthyrd till en av våra kunder. 

ÖVRIG INFORMATION
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sjuksköterska till korttidsboenden i Centrum

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 27
I Äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen gör vi insatser som leder till goda möten med dem vi är till för och med varandra. Med en kultur, förhållningssätt och styrning- och ledning i ständig utveckling skapar vi de bästa förutsättningarna.

Vi är ca 9 000 medarbetare som jobbar i hela staden och som gemensamt driver verksamheten varje dag. Vi har över 50 vård- och omsorgsboenden, 200 korttidsplatser, 30 öppna träffpunkter, hemtjänst till över 8 000 personer och hälso- och sjukvård till 15 000 personer varje år.

Vill du också jobba för en mer meningsfull vardag och service av högsta kvalitet för invånarna i Göteborg? Välkommen till en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, arbetar tillsammans och tänker nytt. Vi är Göteborg.

ARBETSUPPGIFTER
Är du legitimerad sjuksköterska och vill ha ett omväxlande och självständigt arbete där du gör skillnad för människor varje dag? Nu expanderar vi på två av våra korttidsboenden i Centrum, Fredriksdal och Bagaregården, och söker dig som vill bli vår nya kollega! Du välkomnas till ett befintligt och kompetent team där samarbete och god gemenskap värderas högt. Två gånger i veckan så har vi träffar med hela teamet vilket är väldigt uppskattat och stärker gemenskapen. Tillsammans skapar vi en god och jämlik vård för våra patienter och ser till att de får en optimal livssituation.

Korttidsenheterna i Göteborgs Stad stödjer patienter när de behöver få tillbaka, behålla eller förbättra sin förmåga att klara sig i vardagen och på så sätt möjliggöra att bo kvar hemma. Inom korttidsenheterna är det ett konstant patientflöde för in- och utskrivning. Här vårdas även patienter i väntan på ett annat boende. Du erbjuds ett varierande arbete med allt från intensiv rehabilitering till palliativ vård. Just nu pågår en omorganisation inom stadsområdet där våra tre korttidsenheter i Centrum, däribland Fredriksdals korttidsboende, har blivit en samlad arbetsgrupp under en och samma chef. Här finns möjlighet för dig att vara med och utveckla och påverka hur samarbetet ska se ut. För dig som nyanställd inom den kommunala hälso-och sjukvården erbjuder Göteborgs Stad ett introduktionsprogram. Programmet är individuellt utformat och pågår i cirka ett år. Vi arbetar med kompetenshöjande insatser, internutbildningar och erbjuder olika karriär-och utvecklingsmöjligheter.

Ansvarig enhetschef Linda Carlsson beskriver sitt ledarskap:
"I mig får du en engagerad och närvarande chef. Jag är inkännande och intresserar mig för medarbetare, kollegor och patienter. Jag värdesätter och värnar om medarbetares delaktighet i vårt gemensamma arbete och tror att teamarbetet är nyckeln till framgång. Jag strävar efter att vi tillsammans skapar arbetsglädje och en god vård för de vi är till för."

"Jag valde att arbeta på korttidsboende då det innebär en viss ombytlighet med patienten som kommer och går, detta ger mig nya erfarenheter och kunskaper och en utmaning som utvecklar mig i min profession som sjuksköterska. Det bästa med mitt jobb är mötet med patienterna och mina arbetskollegor". Niina, sjuksköterska i Göteborgs Stad


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och det är meriterande om du har vidareutbildat dig inom vård av äldre. Vi ser gärna att du har relevant yrkeserfarenhet men välkomnar även dig som är nyexaminerad. B-körkort är ett krav.

Du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll och har patientens behov som utgångspunkt för ditt agerande. Tjänsten innehåller såväl självständigt arbete som arbete i team. Därmed krävs att du förstår det gemensamma uppdraget, agerar utifrån det och bidrar till helheten, samtidigt som du också vid behov kan agera och ta beslut på egen hand utifrån vad situationen kräver. Du har förmåga att göra avvägningar när du behöver fråga en kollega eller ta reda på mer information. Du använder tiden effektivt och arbetar systematiskt, organiserat och metodiskt. Du ser till att arbetet slutförs och följer upp resultatet, tillsammans med patient och närstående.

Vi rekryterar löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag och hör av dig vid frågor eller funderingar!
ÖVRIGT
Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Som medarbetare i äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen erbjuder vi dig:
• Trygg anställning med goda anställningsvillkor
• Karriärmöjligheter
• Internutbildningar
• Spännande och meningsfulla arbetsuppgifter
• Introduktion vid nyanställning
• Heltid med möjlighet till deltid
• Friskvårdsbidrag, cykelbidrag samt andra rabatter och erbjudanden

För dig som nyanställd erbjuder Göteborgs Stad ett introduktionsprogram. Programmet är individuellt utformat och pågår i cirka ett år. Vi erbjuder även möjligheten att studera vidare specifika specialistutbildningar för att kunna arbeta med den kompetensförsörjning som behövs i organisationen.

Vill du veta mer om möjligheter och karriärvägar inom hemsjukvården i Göteborgs stads gå in på Levla-webben: http://goteborg.se/levla.

När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag:
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Junior IT-Supporttekniker till marknadsledande bolag!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Sep 27
Besitter du ett stort intresse för IT och teknik, samt uppskattar
att ge god service? Sök rollen som supporttekniker redan idag!
Dina arbetsuppgifter:
I din roll kommer du fungera som en tredje level av supportfunktion
inom system och mjukvara gentemot företagets återförsäljare. Du och ditt team
fungerar som en expertishjälp vid komplexa problem som inte serviceteknikerna
klarar av att lösa på plats. Ni får in förfrågningar via mejl och telefon för
att sedan grotta ner er i hur problemet kan lösas på bästa sätt. Du kommer utgå från vår kunds kontor och lösa
problemen på distans. I din yrkesroll kommer även arbetsuppgifter som utförande
av uppdateringar av servrar och installation av system vara viktiga delar.
Företagets återförsäljare är cirka 4–5 till antalet där en god
dialog och relation finns sinsemellan. Du kommer internt vidareutbildas inom
företagets produkter som inom telekommunikation för att du ska ges goda
möjligheter att lyckas i rollen. På sikt när du blivit varm i kläderna så
kommer du självständigt få hantera mer avancerande ärenden.
Om företaget:
Vår kund utvecklar och marknadsför telekommunikation och är idag
marknadsledande i Skandinavien inom området patentsignaler och överfallslarm
för hälsosektorn. Idag finns företaget representerat genom dotterbolag och
återförsäljare i Europa, USA och Asien. Huvudkontoret är förlagt i Göteborg där
ett 20-tal medarbetare arbetar samt all produktutveckling och formgivning ges. Mer
information ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.
Din profil:
Som
person besitter du ett stort intresse för IT och elektronik i allmänhet samt
tycker om att grotta ned dig i komplexa problem. Du ser dig själv som en del av
ett team som jobbar tillsammans där god kommunikation är en självklarhet.

Skallkrav:
- Relevant teknisk utbildning, lägst gymnasialnivå. Exempelvis: Data/IT,
telekommunikation, elektronik
- Svenska o engelska i tal och skrift.Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av likvärdig roll
- B-körkort
- Server
- Windows/Windows Server
- Allmän kunskap nätverksinfrastruktur Om oss
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och
rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att
hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på
att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i
Sverige samt i Oslo.För denna
tjänst kommer du under en inledande period på 7 månader att vara anställd
genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd
direkt hos kund.

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Område Billdal

Ansök nu

Produktchef till Alcon Högtryckstvättar

Civilingenjör, produktion, maskin
Läs mer Sep 27
Alcon Högtryckstvättar är sedan 1972 ett företag som levererar på hög produktkvalitet, service och kompetens inom främst området rengöring. Våra kunder förväntar sig produkter som i de tuffaste miljöer håller en hög tillgänglighet och som med en regelbunden service kan verka i många år.

Vi har främst arbetat inom fordonsindustrin, men tillämpningsområdena för högtrycksprodukterna är många för en användare som vill ha fasta eller mobila enheter i sin verksamhet. Specialbyggt och kundanpassat är vår melodi. Från vår anläggning på vackra Orust har vi i 50 år försett kunder över hela Sverige och andra europeiska länder med hög kvalitet. Vi har haft förmånen att få växa tillsammans med våra kunder med en gemensam passion för specialanpassade lösningar.
Om tjänsten

Som produktchef kommer du arbeta nära både våra kunder och leverantörer. Du kommer fokusera på att ta fram nya kundunika lösningar och även identifiera nya affärsområden där företagets produkter och kompetens kan komma till nytta. Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter:

-       Ansvara för bolagets produktsortiment

-       Driva och utveckla kundprojekt tillsammans med säljavdelningen

-       Driva produktutveckling tillsammans med leverantörerna

-       Avancerad teknisk support mot kund, fungera som bolagets tekniska expert

-       Ansvara för kvalitetsfrågor och certifieringar

-       Reklamationshantering, i dialog med kund och leverantör
Vi söker dig som

-       Har en akademisk bakgrund från universitet/högskola med inriktning mot teknik eller motsvarande genom erfarenhet

-       Tycker om att arbeta i en miljö präglad av utveckling och förändring

-       Analytisk och lösningsorienterad

-       Stark socialförmåga och relationsbyggande

-       Talar svenska och engelska obehindrat

Placering

På kontor i Svanesund samt remote. Tjänstebil erhålls för denna roll.
Ansökan

Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan redan idag.

För frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare på soran.barzanji@kraftsam.se 

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sektionschef hr-stöd

Sektionschef, offentlig förvaltning
Läs mer Sep 27
Har du ledarerfarenhet och ett stort intresse för kompetensförsörjningsfrågor? Hos oss är du med och leder det operativa arbetet med hr-stöd samt utvecklar både verksamhet och ledarskap för att skapa värde för våra interna kunder.

Du har en avgörande roll i vår förändringsresa. Var med och gör samhället möjligt!

Om jobbet
Som chef och ledare på Skatteverket ser du till helheten, skapar förutsättningar och agerar medvetet i vardagen. Tillsammans med andra arbetar du för att skapa värde med fokus på kunden, med grund i vårt samhällsbärande uppdrag. I ditt ledarskap möjliggör du utveckling och lärande genom att ge mandat och skapa stort handlingsutrymme; du förstärker och följer upp de beteenden och den kultur som behövs för att vi tillsammans ska kunna genomföra vårt uppdrag. Du förväntas agera och leda även om svaren inte är givna, vägvalen inte tydliga och arbetssätten inte självklara. Med mod och insikt utmanar du våra invanda tankesätt och arbetssätt och är själv öppen för att låta dig utmanas.

Vårt uppdrag inom hr-stöd är att stödja Skatteverkets och Kronofogdemyndighetens chefer genom en process som är effektiv, objektiv, kvalitativ och som stärker myndigheternas förutsättningar att efterleva den statliga värdegrunden. På sektionen, som består av 14 hr-generalister, arbetar vi med de personaladministrativa processerna samt hantering och rådgivning av ärenden rörande förändringar i frågor som påverkar anställningen. I sektionens uppdrag ligger även ansvaret för att koordinera sommarrekryteringsprocessen, ansvar för att den förvaltande delen av myndighetens krigsplaceringsarbete utförs med hög kvalitet och ansvar för Skatteverkets gemensamma process och information för onboarding av nya medarbetare.

Du arbetar nära teamets samordnare för att skapa förutsättningar för teamets självständighet och förmåga att leverera stöd med hög kvalitet. Du ingår i enhetens ledningsgrupp. Du arbetar för ett hållbart arbete och en god arbetsmiljö. Vi har en virtuell organisation så enhetens medarbetare jobbar på flera platser. Det förekommer en del resor i jobbet.

Om dig
För att göra ett bra jobb och trivas hos oss på Skatteverket behöver du vara lyhörd, tänka nytt och ta ansvar. Du ska också leva upp till vår https://skatteverket.se/medarbetarpolicy.

I det här jobbet ska du:

- ha förmåga att se helheten med fokus på kundvärde
- ha förmåga att skapa rätt förutsättningar utifrån din förståelse för verksamhet och uppdrag
- ha förmåga att agera medvetet i vardagen utifrån en god självinsikt
- kunna hantera och analysera informationsflöden, se samband, avgränsa och förmedla information
- ha förmåga att kommunicera tydligt och skapa ett klimat där vi lyssnar på varandra.

Du ska även ha:

- högskoleutbildning om 180 högskolepoäng (120 p)
- flerårig aktuell erfarenhet av operativt hr-arbete i stor och komplex organisation
- minst 3 års aktuell och relevant erfarenhet av ledarskap med personalansvar och budgetansvar inom hr-området.

Det är önskvärt att du har en aktuell erfarenhet av operativt ledarskap från myndighet. Det är även önskvärt att du har erfarenhet av att leda på distans och i en virtuell organisation. Vi ser det även som meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av kompetensutveckling.

Bra att veta
Anställningen är tillsvidare och kan inledas med provanställning i sex månader. Förordnandet som sektionschef är tidsbegränsat i tre år, med möjlighet till förlängning.

En anställning hos oss kan innebära placering i säkerhetsklass. En säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) kan därför komma att genomföras före beslut om anställning. För en del av våra arbetsuppgifter i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap.

På https://skatteverket.se/jobb kan du exempelvis läsa om vår samhällsbärande roll, vår syn på ledarskap och hur det går till när du söker våra jobb.

När du ansöker bifogar du ditt cv. Vi använder inte personligt brev i våra rekryteringar och du ska därför inte bifoga det i din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Skatteverket har en samhällsbärande roll. Vårt arbete berör alla privatpersoner och företag och genom vårt uppdrag bidrar vi till ett väl fungerande samhälle. Vår utveckling är kunddriven och vi samverkar med andra för att skapa effektiva lösningar. Tillsammans gör vi samhället möjligt.

Ansök nu

Städledare/Arbetsledare

Arbetsledare, städ/Städledare
Läs mer Sep 27
Älskar du att sätta människor först och ser tjusningen i att underlätta deras vardag?
Då kan detta vara jobbet för dig!
Vi på Grand Service värdesätter positiva, pålitliga och målmedvetna medarbetare som fungerar bra i team såväl som självständigt. Våra medarbetare är kärnan i vår verksamhet och vi strävar alltid efter såväl nöjda kunder som nöjd personal.
Tjänsten är tillsvidareanställning efter lyckad 6 månaders provanställning. Tjänsten är en deltidstjänst på 50%, måndag-fredag dagtid, obs! tidiga morgnar. Det är dock väldigt viktigt med flexibilitet tidsmässigt eftersom tiderna kan variera då ditt arbete styrs av dina kunders och personals behov. Min långsiktiga ambition med företaget är att den skall växa vilket kan innebära att denna tjänst kan utöka sig i procent på sikt.
Vi söker en utåtriktad, tålmodig, serviceminded, social person med ledaregenskaper som alltid tänker på kundens bästa. Du skall vara stresstålig och kunna hantera flera uppgifter på samma gång. Rollen är tidskrävande och kräver en disciplinerad person som kan hantera tiden effektivt med ett ”can do” attityd. Det är viktigt att du har en god förmåga att uttrycka i både tal och skrift på svenska. Att du har körkort för att utföra kvalitetskontroller, fylla på material och utrustning, utföra lokalvårdsarbete för att täcka eventuella luckor etc. Då Grand Service är placerat i Göteborg så ser vi självklart att även du har din bas här.
De viktigaste uppgifterna och ansvarsområdena är följande:
Daglig arbetsledning av personalen
Medhjälp i rekrytera, introducera, utbilda och motivera personal
Du skall se till att det alltid finns en synlig närvaro på plats
Vana att hantera schemaläggningssystem
Se till att allt arbete är klart i tid med hög kvalité
Du skall kunna utföra lokalvårdsarbete dels när du utbildar ny personal men också för att själv städa och täcka eventuella luckor
Utföra kvalitétskontroller
Påfyllning av utrustning och material på de olika arbetsplatserna
Kommunikation med teamet regelbundet
Svara på alla klientproblem snabbt och professionellt
Upprätthålla en bra relation med klientenOm företaget:
Grand Service erbjuder behovsanpassade städtjänster till företag och privatpersoner i Göteborg med ambitionen att vara det ledande städföretaget som alltid levererar högkvalitativa städtjänster med fokus på miljö, trivsel och kundnöjdhet.
Grand Service har i över 35 år specialiserat sig inom städning och rengöring av privata hushåll (hemstädning, flyttstädning, fönsterputs), företag (kontorsstädning, trappstädning, tvättstuga, golvvård, storstädning), visningsstädning och offentliga lokaler (kyrkor, församlingar och dagisverksamhet).

Ansök nu

Senior Scientist - Cell and Molecular biology, Safety Science

Molekylärbiolog
Läs mer Sep 27
Do you have a background in safety/toxicology, cellular or molecular biology, want to work hands-on in the lab as an in vitro safety scientist, and is up for a challenge? Do you want to expand your knowledge of the non-clinical safety assessment of the next generation of innovative therapies? If yes, AstraZeneca might have the position for you!

We are searching for a highly motivated laboratory-based cell or molecular biologist with a broad skill set of different in vitro/in situ techniques to join our team as a Senior Scientist. In this role you will work in and play an important part in our Cardiovascular, Renal and Metabolic (CVRM) Safety Group within the broader Clinical Pharmacology and Safety Sciences department. The scientist will be based in a small team with other CVRM safety in vitro scientists in Gothenburg, Sweden, where we are significantly investing in the Lab4Life design of our R&D buildings. This creates collaborative environment across our disciplines to drive the innovation required for 21st century pharmaceutical research.

We value our differences because we recognize that a team is at its most creative when it is made up of people who think differently from one another, in an environment where different views, perspectives and collaboration skills are welcomed and valued. This is how we foster continuous innovation, constant learning and growth for us as individuals and for our patients.

What you will do:
Your role will be to primarily support our portfolio by addressing critical safety questions linked to projects, including mechanistic safety investigations and mitigation strategies. In addition, you will be driving safety science by setting up new in vitro assays and building capabilities to improve safety assessments. You will have the possibility to collaborate with leading academics and publish in high quality journals. You need experience in the field of safety assays and/or cell biology, and will be responsible for investigating the safety of our emerging innovative medicines.

Other responsibilities:

* Identify and solve problems and promote science and technology innovations to develop our strategic capabilities.
* Actively contribute to scientific discipline networks.
* Driving innovation to help secure intellectual property and by contributing to presentations and publications you will develop your own and AstraZeneca's scientific position.


In this role you will work closely with other engaged scientists from every part of Clinical Pharmacology and Safety Sciences. You will support pioneering therapeutics by discovering and applying fundamental biological principles to help answer the critical questions the field faces today.

Essential in the role:

* PhD or equivalent scientific qualification in cellular and/or molecular biology or a related subject (preferably in the field of CVRM, renal or safety/toxicology sciences).
* Post-doctoral practical experience of cell biology, and/or safety/toxicology assessment would be useful.
* Demonstrated ability to work in multi-disciplinary teams with effective communication skills: including presenting, manuscript preparation, influencing and relationship building.
* Proven publication record.
* Ability to comply with Good Laboratory Science standards, Safety, Health and Environment standards and other relevant external regulation.Why AstraZeneca?

It's our combination of curiosity and courage that drives us, inspired by the possibility of doing things that have never been done before. Empowered to step up, we free ourselves from fear of failure to dig deep into the biology of complex diseases and make bold decisions. Celebrating our successes and failures along the way.So, what's next! Are you already imagining yourself joining our team? Perfect, we invite you to apply already today!We look forward to get to know you better, but remember to send in your application no later than 24 Oct, 2022.For further details around this position please contact the recruiting manager Annika Westin Eriksson at: annika.westineriksson@astrazeneca.com.Additional information:

Our Gothenburg site: https://www.astrazeneca.com/our-science/gothenburg.html

Life in Gothenburg: https://www.movetogothenburg.com/

About BioPharmaceuticals R&D: https://www.astrazeneca.com/r-d.html

Ansök nu

Jobba på Sveriges största företagskonto på TIKTOK ????

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Sep 27
Key Solutions koncernen består idag av över 200 ambitiösa medarbetare som dagligen hjälper några av Sveriges största och mest välkända företag med kvalificerade och kompletta sälj- och marknadsföringslösningar. Varje månad är vi i kontakt med fler än 250 000 kunder.

Vi har 10 år i rad blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work Institute. Vi har idag lokala kontor i Stockholm, Göteborg och Västerås med planer på utlandsexpansion under år 2023.

Vilka är Key Solutions?

- Sveriges #1 byrå enligt Telia, Eon och IP-Only
- Team på +200 människor från ~35 nationaliteter, fördelade i Stockholm, Göteborg och Västerås
- Utsedda till en av Sveriges & Europas Bästa Arbetsplatser 10 år i rad (av Great Place to Work)
- Ett av Sveriges största företag på Tiktok med +30 000 följare

Vad erbjuder vi?

- Garanterad månadslön på 30 000 kr inom sex månader
- Goda chanser att göra karriär och klättra inom företaget
- Konferensresor till t.ex. Barcelona, Miami och Sydafrika
- Hjälp med att ta körkort samt möjlighet till tjänstebil och andra förmåner
- Vi avsätter minst en timme om dagen för din personliga utveckling

Vi ser gärna att du som söker

- Är en person som gillar att bidra med din positiva och glada personlighet
- Är tävlingsinriktad och älskar att utvecklas
- Är en teamspelare med inställningen att ”ingenting är omöjligt”
- Pratar svenska obehindrat

Key Solutions har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande, samt erbjuder säljutbildning i Key Business School. Därför har vi inget krav på tidigare säljerfarenhet, här får du de bästa verktygen för att lyckas inom din karriär.

Låter det intressant?

Ansök nedan eller gör testet på 1 minut via vår hemsida för att se ifall just du skulle platsa i vårt team: https://www.keysolutions.se/jobb/ansok

Ansök nu

Account Manager

Telefonförsäljare
Läs mer Sep 27
Vad blir din roll?
Rollen som Account Manager hos oss innebär en spännande möjlighet att bli en del av ett team med erfarna och professionella säljare! Vi är ett snabbt växande och marknadsledande bolag som ingår i en stor global koncern.

Vår CRM-avdelning ansvarar för våra befintliga kunder och arbetar för att utveckla kundportföljen. Tjänsten innebär bland annat att du kommer driva din egen kundportfölj genom hela säljprocessen och ta del utav all tillväxt. Merparten av arbetet görs via telefon, även kundbesök kan förekomma.

Vem är du?
Du är en lagspelare som sprider energi och bidrar till den härliga stämningen på kontoret! Vi tror också att du är tävlingsinriktad och driven. Du har erfarenhet av att arbeta med telefon som verktyg, och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från sälj.

Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska är ett krav. Vi ser det som en stor fördel om du pratar eller har bra förståelse för norska språket. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig
Creditsafe är mycket mer än bara en vanlig arbetsplats. Vi erbjuder bland annat träning på arbetstid, ett nyrenoverat kontor, kickoffer och roliga personalfester. Som anställd hos Creditsafe blir du en del av ett framgångsrikt företag där våra passionerade medarbetare är den största framgångsfaktorn!

Vi erbjuder dig en stimulerande, öppen och flexibel arbetsplats med kontor i centrala Göteborg.

Övrig information

- Arbetet är på heltid
- Tillträde enligt överenskommelse
- Efter upplärning finns det möjlighet att jobba både från kontoret och hemifrån
- Fast månadslön + provision och bonus

Eftersom intervjuer sker löpande hoppas vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt! Har du blivit tipsad om den här tjänsten av någon av våra kollegor - skriv med det i din ansökan.

Ansök nu

Senior Layout & Hardware Designer – Power Electronics

Elingenjör
Läs mer Sep 27
Let us describe the challenge we offer

Polestar is blazing a new trail, dedicating ourselves to the development and refinement of electric vehicle performance. Your experience in Senior Layout and Hardware Designer Power Electronics would be invaluable to us both in developing next generation power electronics for charging and DCDC.

If you are an innovative, open-minded person who believes that electrification is the future of the auto industry, we would like to hear from you.

This position is based at our HQ in Gothenburg, Sweden. In the first year there will be traveling included within Europe.

What you´ll do

Our Propulsion charging team is a part of the Polestar Propulsion Department, is a team with a mission to deliver results which exceed the customers’ expectations. The team consists of software engineers, calibration engineers and system designers. Your responsibilities will be:

- Layout and placement of power-electronics for charger and DCDC components
- Support hardware design team in packaging the PCB into a finalized product, support as well thermal
- Support simulation activities of the schematics and investigate concepts, in Matlab Simscape or LT-PSPICE.


Who you are

You have a strong will to create the future of electric vehicles - it’s probably fair to call you an EV nerd passionate about solving climate changes. You are enthusiastic, motivated, well-organized and driven. You’re not afraid to try new approaches and out of the box methods. You have a holistic view, including vision, business, and customers.

To be successful in this role, we believe you have:

- Ms in Electrical Engineering or equivalent
- Previous experience in power electronics design
- Previous experience in various tools such as Ansys Optics or Altium designer.


At Polestar, you will be leading a cross-functional and international team, with English as a natural language for written and spoken communication.

Personal fit will be of great importance in this recruitment, as we are actively working to build a team with diverse experience, gender and background.

People at Polestar

We know that a change is needed. We also know that each one of us can help bring about that change. Our commitment to becoming climate-neutral by 2040 is just as important to us as being inclusive, diverse, and innovative. Together, we are creating, collaborating and experimenting to usher in a new era of sustainable mobility.

We are an electric performance brand, determined to improve the society we live in.Is this you? If you are interested in joining the Polestar family, don't wait with submitting your application. We apply a continuous selection process and the job post will be open until the position is filled.

Are you ready for the journey? Which is electric by the way...

Ansök nu

Provbilsingenjör (Vagnsingenjör)

Fordonsingenjör
Läs mer Sep 27
Polestar är ett spännande nytt elbilsmärke som är snabbt växande inom fordonsindustrin och elektromobilitet. Med många nya spännande projekt växer vår provbilsflotta ständigt. Nu söker vi ytterligare en Provbilsingenjör som kommer att ingå i gruppen som ansvarar för Polestars provbilar. Detta för att kunna fortsätta vår resa med egenutvecklade komponenter till el-drivlina och chassi och supportera intressanta projekt inom elproduktion, provbilsbyggnation vid prototypframtagning samt värna om våra medarbetares säkerhet i våra provbilar.

Om du är en innovativ, öppensinnad person som är övertygad om att elektrifiering är framtiden för fordonsindustrin, då skulle vi vilja höra från dig.

Rollbeskrivning

Workshop & Facilities är ett team, vilket är en del av Polestar R&D, som bl.a. ansvarar för företagets verkstäder och provbilsflotta. Dina stakeholders består av medarbetare som jobbar med mjukvaruutveckling, systemdesign, hårdvarukonstruktion, provningsingenjörer och testare som utvecklar elmotorer med omriktare, batterier, ladd-system och chassi-system.

Ditt bidrag innebär daglig hantering av Polestars egna provbilar samt konkurrentbilar där huvuduppgifter och ansvar är:

- Administrera, förvalta och samordna provbilar för ett optimalt utnyttjande samt att egen fordonspark är i lagenligt skick och att aktuella fordonsregister hålls uppdaterade
- Medverkan vid framtagning och leverans av grundbilar till nya projekt
- Registrering av provbilar och kontakter mot Transportstyrelsen
- Försäkring av provbilar och kontakter mot försäkringsbolagen
- Avyttring av färdigprovade fordon och kontakter med våra demonteringsbolag
- Anskaffning, förvaltning och avyttring av konkurrentfordon
- Godkänna körtillstånd för användare av provbilar
- Medverka i att ta fram och driva nya processer och arbetssätt och se till att de följs.


Vem du är

Du brinner för att skapa framtiden för elektriska bilar. Som person är du serviceinriktad, entusiastisk, motiverad, välorganiserad och driven. Du är van att samarbeta med människor och har lätt för att göra dig förstådd, är stresstålig och har god kommunikativ förmåga.

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

- Relevant teknisk utbildning och arbetserfarenhet inom området
- Engelska i tal och skrift
- Erfarenhet inom fordonsindustrin är meriterande


People at Polestar

We know that a change is needed. We also know that each one of us can help bring about that change. Our commitment to becoming climate-neutral by 2040 is just as important to us as being inclusive, diverse, and innovative. Together, we are creating, collaborating and experimenting to usher in a new era of sustainable mobility.

We are an electric performance brand, determined to improve the society we live in.Is this you? If you are interested in joining the Polestar family, don't wait with submitting your application. We apply a continuous selection process and the job post will be open until the position is filled.

Are you ready for the journey? Which is electric by the way...

Ansök nu

Unit Project Leader – New EV Projects

Projektledare, IT
Läs mer Sep 27
Let us describe the challenge we offer

Polestar is blazing a new trail, dedicating ourselves to the development and refinement of electric vehicle performance. If your passion is sustainability and are interested in working with the latest EV technology and leading teams, this is the role for you.

This position is based at our HQ in Gothenburg, Sweden. Travelling to China may be included.

What you´ll do

Electric Vehicle Propulsion, a part of the Polestar R&D department, is a team with a mission to deliver results which exceed the customers’ expectations. The propulsion team is based in Gothenburg, Sweden, but cooperates closely with our Polestar team in the UK.

This role lets you lead a cross-function / cross-regional team of engineers in our next exciting EV projects. It includes the propulsion system delivery from an engineering, timing and cost perspective with a main focus on sustainability. This includes both software and hardware, from concept phase to industrialization.

Your responsibilities will be:

- Project management, engineering, cost and time planning
- Requirement engineering regarding Performance, Driveability, Life Cycle, Efficiency, EMC, Thermal, Mechanical and others
- System design and balancing the different requirements
- Technical sourcing of electric vehicle propulsion design
- Supplier and contractors evaluations.


Essentially, you are keeping an eye on future electric vehicle propulsions will ensure that Polestar is striving for an exceptional customer experience within this area.

Who you are

You have a strong passion for sustainability and will to create the future of electric vehicles - it’s probably fair to call you an EV nerd passionate about solving climate changes. You are enthusiastic, motivated, well-organized and driven. You’re not afraid to try new approaches and out of the box methods. You need to function both individually and with leading teams. You have a holistic view, including vision, business, and customers. You are energized by working in a creative start-up environment, taking action where you see potential and creating structure where needed.

To be successful in this role, we believe you have:

- Previous experience with EV development from a SW and HW perspective
- Project lead for similar system deliveries at OEM
- Previous experience within the automotive industry
- You are fluent in English, and a big advantage if in addition you also speak Mandarin


Nice to have, not a must:

- Previous experience in LCA (life-cycle assessment) is meritorious
- Previous experience in sustainability projects is meritorious
- Experience from working with Chinese suppliers and/or colleagues is an advantage.


At Polestar, you will be leading a cross-functional and international team, with English as a natural language for written and spoken communication.

Personal fit will be of great importance in this recruitment, as we are actively working to build a team with diverse experience, gender and background.

People at Polestar

We know that a change is needed. We also know that each one of us can help bring about that change. Our commitment to becoming climate-neutral by 2040 is just as important to us as being inclusive, diverse, and innovative. Together, we are creating, collaborating and experimenting to usher in a new era of sustainable mobility.

We are an electric performance brand, determined to improve the society we live in.Is this you? If you are interested in joining the Polestar family, don't wait with submitting your application. We apply a continuous selection process and the job post will be open until the position is filled.

Are you ready for the journey? Which is electric by the way...

Ansök nu

Klara söker sjuksköterska till uppdrag i Göteborg

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 27
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.
Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Klara söker sjuksköterska till SÄBO i Göteborg från 2022-09-30 till 2022-09-30.

I din roll bidrar du med din värdefulla omvårdnad, god service och ett gott bemötande åt alla.

Ort
Västra Götaland, Göteborg

Arbetsuppgifter
Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska inom SÄBO.

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen.

Ansök nu

Klara söker sjuksköterska till uppdrag i Göteborg

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 27
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.
Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Klara söker sjuksköterska till vårdcentral i Göteborg från 2022-10-17 till 2023-01-13.

I din roll bidrar du med din värdefulla omvårdnad, god service och ett gott bemötande åt alla.

Ort
Västra Götaland, Göteborg

Arbetsuppgifter
Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska på vårdcentral.

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen.

Ansök nu

Klara söker sjuksköterska till uppdrag i Göteborg

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 27
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.
Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Klara söker sjuksköterska till SÄBO i Göteborg från 2022-11-21 till 2023-01-08.

I din roll bidrar du med din värdefulla omvårdnad, god service och ett gott bemötande åt alla.

Ort
Västra Götaland, Göteborg

Arbetsuppgifter
Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska inom SÄBO.

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen.

Ansök nu

Standard Parts Engineer

Fordonsingenjör
Läs mer Sep 27
Let us describe the challenge we offer

Polestar is blazing a new trail, dedicating ourselves to the development and refinement of electric vehicle performance. We are looking for a Standard Part Engineer to enable control over all standards parts used and to develop new where current assortment does not exist.

If you are an innovative, open-minded person who believes that electrification is the future of the auto industry, we would like to hear from you.

This position is based at our HQ in Gothenburg, Sweden.

What you´ll do

Our Industrial Programs team is a part of Polestar´s R&D organization. Within industrial programs there are several important functions of which Standard parts is one.
As Standard Parts Engineer you will provide our R&D organization with guidelines, support and technical documentation for standard parts. You are the go-to person within PS for questions and support regarding usage and development of Standard parts. You will contribute with investigations, assignment and process development work within your field of experience.

Your main responsibilities will be:

- Develop, design and release standard parts solutions in corporation with R&D engineering and suppliers
- Collaboration with Volvo Cars standard parts department
- Maintain Polestar classification library of standard parts in Teamcenter
- Responsible that technical documents are available at the right level, right time and with right quality
- Secure that part documentation is correctly stored in Teamcenter
- Collaboration with external suppliers related to standard parts
- Contribute with the departments work within your field of experience.


You will be responsible that available standard parts fulfill the standard parts strategy and are available for purchase. You will lead the development and design of standard parts and actively follow the technical development within the field of standard parts.

Who you are

You have a strong will to create the future of electric vehicles - it’s probably fair to call you an EV nerd passionate about solving climate changes. A deep understanding of fasteners and in particular screws and joining technology’s is something you need to bring. You are enthusiastic, motivated, well-organized and driven. You’re not afraid to try new approaches and out of the box methods. You have a holistic view, including vision, business, and customers. You have some years experience as an engineer and are now ready to take a new step.

As a person you are detail oriented with good communication skills and an analytical mindset. You are structured, have an ability to co-operate and work in cross functional teams, as well as an ability to work independently and capable of identify problem and recommend solutions.

To be successful in this role, we believe you have:

- Bachelor’s degree within mechanical design or equivalent experience
- Experience within Catia V5 on a designer level and with Teamcenter AWS/RC
- Competence in component development and product releases
- Ability to establish competence in relevant tools, methods and processes
- Swedish and English - spoken and written
- Previous experience from the automotive industry
- Knowledge about fasteners, specially screw design and screw joints
- B-driving license is desired but not a requirement
- Ability to travel both nationally and internationally


At Polestar, you will be part of a cross-functional and international team, with English as a natural language for written and spoken communication.

Personal fit will be of great importance in this recruitment, as we are actively working to build a team with diverse experience, gender and background.

People at Polestar

We know that a change is needed. We also know that each one of us can help bring about that change. Our commitment to becoming climate-neutral by 2040 is just as important to us as being inclusive, diverse, and innovative. Together, we are creating, collaborating and experimenting to usher in a new era of sustainable mobility.

We are an electric performance brand, determined to improve the society we live in.

Is this you?

If you are interested in joining the Polestar family, don't wait with submitting your application. We apply a continuous selection process, and the job post will be open until the position is filled.

Are you ready for the journey? Which is electric by the way...

Ansök nu

Jobba direkt efter studenten!

Telefonförsäljare
Läs mer Sep 27
Tar du studenten 2022 och brinner för personlig utveckling? Vi öppnar upp för fler tjänster inför sommaren! Är du vår nästa talang? ?

Om oss

Key Solutions är ett av Sveriges största konsultföretag med över 200 anställda. Sedan starten 2008 har vi hjälp några av världens bästa varumärken såsom Google, Telia, Netflix m.fl.

- Årets byrå 2019 (Telia)
- Årets bästa återförsäljare 2018 & 2019 (EON)
- Årets innovativa partner 2020 & 2021 (IP-Only)
- En av Sveriges & Europas Bästa Arbetsplatser 10 år i rad (Great Place to Work)

Vad erbjuder vi ?

Garanterad månadslön på 30 000 kr inom sex månader
Goda chanser att klättra inom företaget
? Konferensresor till t.ex. Barcelona, Miami och Sydafrika
Hjälp med att ta körkort samt möjlighet till tjänstebil och andra förmåner
Vi avsätter minst en timme om dagen för din personliga utveckling

Vi ser gärna att du som söker är...

- Är en sann glädjespridare och har god social kompetens
- Är tävlingsinriktad och älskar att utvecklas
- Pratar svenska obehindrat
- Har körkort (ej ett krav men det är meriterande)

Har du ingen tidigare erfarenhet? Ingen fara!

Då vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande, samt erbjuder säljutbildning i Key Business School, så har vi inget krav på tidigare säljerfarenhet. Vi tar ansvaret för att ge dig de bästa verktygen för att lyckas inom din karriär.

Låter det intressant?

Ansök nedan eller gör testet på 1 minut via vår hemsida för att se ifall just du skulle platsa i vårt team: https://www.keysolutions.se/jobb/ansok ?

Ansök nu

Fast tjänst och högre lön - Bli sjuksköterskekonsult med PersonalExpressen!

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 27
Hjärtligt välkommen att arbeta som sjuksköterskekonsult hos oss på PersonalExpressen du med - vi hjälper dig att ta nästa steg i din karriär!
Hos oss på PersonalExpressen har du äntligen hittat hem till en arbetsgivare inom vården och omsorgen som på riktigt respekterar och uppskattar dig för din yrkesmässiga kompetens och skicklighet. Samtidigt får du en högre lön och bättre arbetsvillkor när du börjar arbeta hos oss. För oss på PersonalExpressen är det helt enkelt självklart att erbjuda dig som arbetar som sjuksköterska hos oss det bästa av allt. Du kommer att känna skillnaden genom vårt personliga, professionella och positiva bemötande från dag ett!
Läs mer nedan kring vad som gör PersonalExpressen till en så speciell arbetsplats och vad vi har att erbjuda dig som sjuksköterska som arbetar hos oss. Stort tack för din ansökan, vi ser fram emot en lång och utvecklande relation tillsammans!
Fast tjänst, garantilön och trygghet som sjuksköterska hos oss
Vår högsta prioritet är att du när du arbetar som sjuksköterska hos oss på PersonalExpressen ska få helt rätt förutsättningar till att kunna stanna kvar hos oss för en lång tid framöver. Därför erbjuder vi dig, utöver att vi erbjuder dig en högre lön och bättre arbetsvillkor i allmänhet, dessutom en fast tjänst med garantilön. Det innebär i praktiken att du när du arbetar hos oss alltid kommer att kunna känna dig trygg med att din inkomst är säkrad oavsett om du för stunden är ute på ett bemanningsuppdrag hos någon av våra kunder eller inte. Den fasta tjänsten med garantilön ger dig också den stabilitet du behöver för att helhjärtat kunna få fokusera på det du är bäst på - nämligen att ge vård och omsorg till de människor som behöver dig. Vi erbjuder även dig som blir fast anställd sjuksköterska hos oss 6 veckors betald semester per år. Det tycker vi att du som arbetar inom vården och omsorgen förtjänar och här vill vi vara ett föredöme för andra arbetsgivare i landet.
På PersonalExpressen är vi sammanfattningsvis stolta över att vara ett av mycket få bemanningsföretag inom vården och omsorgen i Sverige som erbjuder just fasta tjänster med garantilön. Därmed vet vi också att vi är en arbetsgivare du kan förlita dig på och känna dig trygg hos på lång sikt!
Personligt bemötande och lagkänsla i världsklass
När du arbetar som sjuksköterska hos oss på PersonalExpressen har du en egen personlig kontaktperson som känner dig väl och som alltid finns nära tillhands. Hos oss får du en central roll i icke-byråkratiska och snabba beslutsprocesser där du själv ges stora möjligheter att bestämma över din egen yrkeskarriär. Vi kommer att ge dig den varmaste omtanken och det mest personliga bemötande du upplevt från en arbetsgivare. Detta då vi vill att du ska vara en långsiktig och självklar del i det mycket viktiga arbete vi gör hos våra samarbetspartners ute på landets sjukhus, vårdcentraler, äldreboenden och andra verksamheter som på olika sätt bedriver vård eller omsorg. Därför lyssnar vi på dig som sjuksköterska och strävar alltid efter att integrera dina egna tankar och idéer kring ditt arbete hos oss.
PersonalExpressen är ett starkt värdedrivet företag. Därmed är vi noga med att alla våra medarbetare möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Som sjuksköterska hos oss vill vi att du ska vara delaktig i vårt företags arbete i stort och bidra med din kompetens och dina erfarenheter till att göra oss mer framgångsrika i att nå våra högt uppsatta mål. Det kan handla om att vi lyssnar på allt ifrån dina tankar kring vilka bemanningsuppdrag du är intresserad av i framtiden till att vi lyssnar på dina idéer kring hur vi kan utveckla våra tjänster bättre för våra samarbetspartners. På PersonalExpressen är vi Sveriges mest omtänksamma arbetsgivare för sjuksköterskor och vi arbetar alltid tillsammans som ett lag. Vi vet att det bara är möjligt att nå de bästa resultaten när vi alla får bli sedda som individer samtidigt som vi har en lagkänsla i världsklass!
Våra samarbetspartners och sjuksköterskeuppdrag
PersonalExpressen finns i hela landet och vi har en lång rad samarbetspartners bland Sveriges regioner, kommuner samt privata vård- och omsorgsgivare. Det viktigaste för oss när du får nytt uppdrag som sjuksköterskekonsult är att du trivs på ditt uppdrag och känner dig som hemma. Därför arbetar vi hårt för att din kompetens och dina erfarenheter ska få komma till sin rätt hos våra samarbetspartners. Vi är noggranna med vilka samarbetspartners vi tar in och vi ser alltid till att du får den inskolning samt det välkomnande du behöver på plats i verksamheten för att du själv ska känna dig trygg i din tjänst. Även om du som sjuksköterska hos oss spenderar större delen av din tid ute i någon av våra samarbetspartners verksamheter så kommer vi alltid att finnas till för dig med vägledning, rådgivning och stöd - oavsett vad saken handlar om. Med oss på PersonalExpressen vid din sida kommer du alltid att ha en lojal arbetsgivare att luta dig mot från start till mål på dina bemanningsuppdrag vart du än befinner dig!
Fin bostad betald vid arbete på ny ort
Om vi behöver flytta dig till en ny ort för ett bemanningsuppdrag bekostar vi alltid ett riktigt fint boende åt dig på plats under uppdragstiden. Det kan antingen handla om att vi hittar ett fint hotell eller en fin lägenhet att hyra åt dig.
Så snart du skickat in din ansökan till oss återkommer vi till dig för en inledande dialog. Där ges vi möjlighet att lära känna varandra lite närmare och förhoppningsvis även hitta en väg framåt tillsammans.
Stort tack och återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen!

Ansök nu

Terminalarbetare till GEODIS Contract Logistics

Lagerarbetare
Läs mer Sep 27
Nu rekryterar vi erfarna truckförare och terminalarbetare till vår lagerverksamhet i Arendal, och vi söker dig som vill vara med på resan i vår fortsatta expansion!

GEODIS kan erbjuda ett omväxlande och ansvarsfullt arbete med goda förmåner och utvecklingsmöjligheter. Vi är kvalitetscertifierade enligt den internationella standarden Investors in People. Som medarbetare hos oss utgör du vår viktigaste resurs där vi strävar efter att vara den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare.

Om tjänsten

Vår lagerverksamhet slog upp portarna i december 2021 och idag består vi av omkring 25 medarbetare. Hos oss ingår du i en sammansvetsad arbetsgrupp med daglig stöttning av din teamledare och du rapporterar till Supervisor. Arbetet innebär flera kontaktytor där det krävs en hög servicegrad i den dagliga kontakten med både kollegor, leverantörer och kunder. Som terminalarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innebära:

- Truckkörning
- Lossning och lastning
- Sortering av gods och paket

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning och våra arbetstider är förlagda antingen dag- eller kvällstid enligt nedan:

Dagtid måndag-fredag kl. 07:00-16:00
Kvällstid måndag-torsdag 14:30-23:50 samt fredagar 14:30-18:30
Din profil

Vi söker dig med som har god erfarenhet av truckkörning och terminalarbete, specifikt med vana av att köra truckar som ledstaplare, motvikt och skjutstativ. Vidare har du ett stort intresse för att arbeta inom lager och logistik.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och vi tror att du som söker är en lagspelare med högt kvalitets- och säkerhetsfokus. Det här är en tjänst för dig som vill vara med i det fortsatta utvecklingsarbetet av vårt nya lager och som trivs med en omväxlande vardag. Vi arbetar utifrån våra värderingar Passion, Commitment, Innovation, Trust och Solidarity.

Viktigt för tjänsten är:

- Truckkort A1-4, B1-4 enligt TLP10
- Erfarenhet av att köra skjutstativ, motvikt och ledstaplare
- Svenska och engelska i tal och skrift
- Kvalitets- och säkerhetsmedveten

För denna tjänst utförs en hälsoundersökning och kontroll av belastningsregister.

Ansökan

Om detta låter som en roll för dig, skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2022-10-14.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef Magnus Åslund på magnus.aslund@geodis.com

Ansök nu

Fast tjänst och högre lön - Bli sjuksköterskekonsult med PersonalExpressen!

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 27
Hjärtligt välkommen att arbeta som sjuksköterskekonsult hos oss på PersonalExpressen du med - vi hjälper dig att ta nästa steg i din karriär!
Hos oss på PersonalExpressen har du äntligen hittat hem till en arbetsgivare inom vården och omsorgen som på riktigt respekterar och uppskattar dig för din yrkesmässiga kompetens och skicklighet. Samtidigt får du en högre lön och bättre arbetsvillkor när du börjar arbeta hos oss. För oss på PersonalExpressen är det helt enkelt självklart att erbjuda dig som arbetar som sjuksköterska hos oss det bästa av allt. Du kommer att känna skillnaden genom vårt personliga, professionella och positiva bemötande från dag ett!
Läs mer nedan kring vad som gör PersonalExpressen till en så speciell arbetsplats och vad vi har att erbjuda dig som sjuksköterska som arbetar hos oss. Stort tack för din ansökan, vi ser fram emot en lång och utvecklande relation tillsammans!
Fast tjänst, garantilön och trygghet som sjuksköterska hos oss
Vår högsta prioritet är att du när du arbetar som sjuksköterska hos oss på PersonalExpressen ska få helt rätt förutsättningar till att kunna stanna kvar hos oss för en lång tid framöver. Därför erbjuder vi dig, utöver att vi erbjuder dig en högre lön och bättre arbetsvillkor i allmänhet, dessutom en fast tjänst med garantilön. Det innebär i praktiken att du när du arbetar hos oss alltid kommer att kunna känna dig trygg med att din inkomst är säkrad oavsett om du för stunden är ute på ett bemanningsuppdrag hos någon av våra kunder eller inte. Den fasta tjänsten med garantilön ger dig också den stabilitet du behöver för att helhjärtat kunna få fokusera på det du är bäst på - nämligen att ge vård och omsorg till de människor som behöver dig. Vi erbjuder även dig som blir fast anställd sjuksköterska hos oss 6 veckors betald semester per år. Det tycker vi att du som arbetar inom vården och omsorgen förtjänar och här vill vi vara ett föredöme för andra arbetsgivare i landet.
På PersonalExpressen är vi sammanfattningsvis stolta över att vara ett av mycket få bemanningsföretag inom vården och omsorgen i Sverige som erbjuder just fasta tjänster med garantilön. Därmed vet vi också att vi är en arbetsgivare du kan förlita dig på och känna dig trygg hos på lång sikt!
Personligt bemötande och lagkänsla i världsklass
När du arbetar som sjuksköterska hos oss på PersonalExpressen har du en egen personlig kontaktperson som känner dig väl och som alltid finns nära tillhands. Hos oss får du en central roll i icke-byråkratiska och snabba beslutsprocesser där du själv ges stora möjligheter att bestämma över din egen yrkeskarriär. Vi kommer att ge dig den varmaste omtanken och det mest personliga bemötande du upplevt från en arbetsgivare. Detta då vi vill att du ska vara en långsiktig och självklar del i det mycket viktiga arbete vi gör hos våra samarbetspartners ute på landets sjukhus, vårdcentraler, äldreboenden och andra verksamheter som på olika sätt bedriver vård eller omsorg. Därför lyssnar vi på dig som sjuksköterska och strävar alltid efter att integrera dina egna tankar och idéer kring ditt arbete hos oss.
PersonalExpressen är ett starkt värdedrivet företag. Därmed är vi noga med att alla våra medarbetare möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Som sjuksköterska hos oss vill vi att du ska vara delaktig i vårt företags arbete i stort och bidra med din kompetens och dina erfarenheter till att göra oss mer framgångsrika i att nå våra högt uppsatta mål. Det kan handla om att vi lyssnar på allt ifrån dina tankar kring vilka bemanningsuppdrag du är intresserad av i framtiden till att vi lyssnar på dina idéer kring hur vi kan utveckla våra tjänster bättre för våra samarbetspartners. På PersonalExpressen är vi Sveriges mest omtänksamma arbetsgivare för sjuksköterskor och vi arbetar alltid tillsammans som ett lag. Vi vet att det bara är möjligt att nå de bästa resultaten när vi alla får bli sedda som individer samtidigt som vi har en lagkänsla i världsklass!
Våra samarbetspartners och sjuksköterskeuppdrag
PersonalExpressen finns i hela landet och vi har en lång rad samarbetspartners bland Sveriges regioner, kommuner samt privata vård- och omsorgsgivare. Det viktigaste för oss när du får nytt uppdrag som sjuksköterskekonsult är att du trivs på ditt uppdrag och känner dig som hemma. Därför arbetar vi hårt för att din kompetens och dina erfarenheter ska få komma till sin rätt hos våra samarbetspartners. Vi är noggranna med vilka samarbetspartners vi tar in och vi ser alltid till att du får den inskolning samt det välkomnande du behöver på plats i verksamheten för att du själv ska känna dig trygg i din tjänst. Även om du som sjuksköterska hos oss spenderar större delen av din tid ute i någon av våra samarbetspartners verksamheter så kommer vi alltid att finnas till för dig med vägledning, rådgivning och stöd - oavsett vad saken handlar om. Med oss på PersonalExpressen vid din sida kommer du alltid att ha en lojal arbetsgivare att luta dig mot från start till mål på dina bemanningsuppdrag vart du än befinner dig!
Fin bostad betald vid arbete på ny ort
Om vi behöver flytta dig till en ny ort för ett bemanningsuppdrag bekostar vi alltid ett riktigt fint boende åt dig på plats under uppdragstiden. Det kan antingen handla om att vi hittar ett fint hotell eller en fin lägenhet att hyra åt dig.
Så snart du skickat in din ansökan till oss återkommer vi till dig för en inledande dialog. Där ges vi möjlighet att lära känna varandra lite närmare och förhoppningsvis även hitta en väg framåt tillsammans.
Stort tack och återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen!

Ansök nu

Brunchansvarig Kock till Norda

Kock, à la carte
Läs mer Sep 27
Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Brunchansvarig kock till Norda

Vi har en självklar målsättning att Clarion Hotel Post ha den mest passionerade personalen och starkaste vinnarkulturen i branschen. Vi söker därför kreativa och personliga talanger fyllda med passion som kan leverera en service utöver det vanliga.

Clarion Hotel Post ligger i hjärtat av Göteborg i det gamla anrika Posthuset vid Drottningtorget. Med 539 hotellrum, ett stort antal såväl fysiska som digitala mötesmöjligheter, restaurangerna Norda och VRÅ, Postbaren, Skönhetsfabriken och mycket mer, erbjuder vi fantastiska helhetsupplevelser för våra gäster.

Chef (C) rapporterar till Sous Chef (SC)

I tjänsten ingår bland annat att:

• Tillaga maträtter enligt de rutiner och lönsamhetsmål som finns uppsatta..
• Genomgång och förberedelse av arrangemang tillsammans med Sous Chef/HC/EC.
• Daglig mise en place, a la carte, luncher, brunch/festvåning m.m.
• Ansvar för att köket med omnejd lämnas rent och fräscht efter avslutat pass.
• Ansvara för att hålla ordning och reda på lagret.
• Ta hand om varuleveranser.
• Tillaga maträtter enligt de rutiner och lönsamhetsmål som finns uppsatta.
• Ansvarar för att ha läst och förstått arbetsrutinerna i köket på Clarion Hotel Post

• Ev. andra uppgifter kan tillkomma via närmst chef.

Tjänstgöringsgrad: heltid, tillsvidare. Vi tillämpar provanställning.

Arbetstid: dagar, kvällar och helger.

Sista ansökningsdag: 1/11 2022

Vi har kollektivavtal med Hotell-och restaurangfacket och du arbetar inom ramarna för detta avtal.

Som medarbetare i Nordic Choice Hotels får du ta del av en rad olika förmåner, bl a vårt förmånsprogram Super Colleague där exempelvis fria hotellnätter och fina priser i restauranger och barer ingår.

Vid frågor som rörande tjänsten vänligen kontakta vår Executive Chef via mail: johan.friberg@choice.se

Ansök nu

Kock till Norda

Kock, à la carte
Läs mer Sep 27
Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Kock till Norda

Vi har en självklar målsättning att Clarion Hotel Post ha den mest passionerade personalen och starkaste vinnarkulturen i branschen. Vi söker därför kreativa och personliga talanger fyllda med passion som kan leverera en service utöver det vanliga.

Clarion Hotel Post ligger i hjärtat av Göteborg i det gamla anrika Posthuset vid Drottningtorget. Med 539 hotellrum, ett stort antal såväl fysiska som digitala mötesmöjligheter, restaurangerna Norda och VRÅ, Postbaren, Skönhetsfabriken och mycket mer, erbjuder vi fantastiska helhetsupplevelser för våra gäster.

Chef (C) rapporterar till Sous Chef (SC)

I tjänsten ingår bland annat att:

• Tillaga maträtter enligt de rutiner och lönsamhetsmål som finns uppsatta..
• Genomgång och förberedelse av arrangemang tillsammans med Sous Chef/HC/EC.
• Daglig mise en place, a la carte, luncher, brunch/festvåning m.m.
• Ansvar för att köket med omnejd lämnas rent och fräscht efter avslutat pass.
• Ansvara för att hålla ordning och reda på lagret.
• Ta hand om varuleveranser.
• Tillaga maträtter enligt de rutiner och lönsamhetsmål som finns uppsatta.
• Ansvarar för att ha läst och förstått arbetsrutinerna i köket på Clarion Hotel Post

• Ev. andra uppgifter kan tillkomma via närmst chef.

Tjänstgöringsgrad: heltid, tillsvidare. Vi tillämpar provanställning.

Arbetstid: dagar, kvällar och helger.

Sista ansökningsdag: 1/11 2022

Vi har kollektivavtal med Hotell-och restaurangfacket och du arbetar inom ramarna för detta avtal.

Som medarbetare i Nordic Choice Hotels får du ta del av en rad olika förmåner, bl a vårt förmånsprogram Super Colleague där exempelvis fria hotellnätter och fina priser i restauranger och barer ingår.

Vid frågor som rörande tjänsten vänligen kontakta vår Executive Chef via mail: johan.friberg@choice.se

Ansök nu

HR-Administratör till Styrsöbolaget

HR-assistent
Läs mer Sep 27
Detta är en konsulttjänst via Wise Professionals med start så snart som möjligt.

Tjänstens placering är hos Styrsöbolaget på kontoret i Långedrag, Göteborg och är en deltidstjänst på 70%.

Ditt uppdrag
Styrsöbolaget är inne i en förändringsfas och vi söker nu dig som vill vara med och bidra till vår fortsatta framgång. Som HR-administratör på Styrsöbolaget så erbjuder vi dig stimulerande arbetsuppgifter i en spännande bransch som fyller en viktig samhällsfunktion.


Som HR-administratör kommer du att ingå i den Operativa avdelningen som idag består av sju medarbetare. Du kommer att arbeta mot uppsatta mål och följa Styrsöbolagets processer och policys. Tjänsten är en administrativ roll där du bland annat kommer att hantera anställningsavtal, behörigheter, föra statistik, administrera uppdatering av intranät med mera.

I din roll som HR administratör kommer några av dina arbetsuppgifter innebära;

Administrera underlag och hantera personaladministration i Hogia

Arbeta med anställningsavtal, inklusive tolkning av kollektivavtal

HR-administration så som uniformshantering, internkommunikation samt administrera statistik, behörigheter, intyg och mönstring för våra ombordanställda

Support i rekryteringsprocesser inkl introduktion och utbildningsplanering

Utveckling av arbete med HR-statistik och annan uppföljning

Övrig stöttning av den Operativa avdelningens administrativa processer


Din bakgrund

För att trivas i denna roll så ser vi att du har tidigare erfarenhet av liknande administrativa uppgifter. Du har god social förmåga och tycker om att ha kontakt med människor samt är lösningsorienterad. Vi ser att du är van av att arbeta i Officepaketet och sedan innan god datavana. Meriterande är om du har erfarenhet av Hogia eller annat lönesystem. Meriterande är även om du har erfarenhet av bemanningssystemet Quinyx eller Pajp. Du får gärna besitta en eftergymnasial utbildning med inriktning mot det personaladministrativa området eller en akademisk utbildning inom Lön och HR.

Det är en administrativ roll som ställer krav på att du trivs att arbeta med administrativa och återkommande arbetsuppgifter och är strukturerad och noggrann. I rollen arbetar du tillsammans med övriga medarbetare på Operativa avdelningen och det är viktigt att du är flexibel och har en serviceinriktad framtoning


Personliga egenskaper

Vi söker dig som med ett strukturerat arbetssätt är van att med positiv energi och på egen hand driva uppgifter och ta ett eget stort ansvar samtidigt som du trivs att samarbeta med andra. Du har förmågan att skapa förtroendefulla relationer och ser dig själv som prestigelös. Du är van att hantera flera olika saker parallellt och trivs i en miljö där det snabbt kan uppkomma förändringar. För att trivas bör du stimuleras av en miljö med högt tempo och tycka om att arbeta i en verksamhet med säsongsvariationer.

Om Styrsöbolaget

Styrsöbolaget är ett rederi som bedriver passagerar- och frakttrafik i Göteborgs södra skärgård och Göteborgs hamn på uppdrag av Västtrafik och Trafikkontoret. Trafiken bedrivs med 20 fartyg och vi transporterar årligen cirka 5,8 miljoner passagerare, 7 000 fordon och ca 10 000 ton gods. Vi är 125 tillsvidareanställda, ytterligare ett 70-tal vikarier under sommarsäsongen och omsätter cirka 200 miljoner kronor. Styrsöbolaget ingår i den internationellt verksamma koncernen Transdev.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.  

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord – nyfiken, modig och proffsig – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund. 

Nyfiken på att veta mer? 

Vi tar inte emot ansökningar via mejl. Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Rebecca Jonsson, rebecca.jonsson@wise.se och Anette Hartlin anette.hartlin@wise.se

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan. 

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Säljare till Nordic Live Expo

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Sep 27
Vill du vara med och skapa mötesplatser där människor och företag kopplas ihop för att inspireras och ta affären till nya nivåer? Är du säljaren som vill ta plats i ett tillväxt företag som gör det möjligt att erbjuda mässbesökaren känslan av Be the First to know-här upplevs nästa stora grej?

Vi söker dig som vill bli en del av Live Expo’s säljteam!


Live Expo arrangerar nytänkande mässor, möten, konferenser och events på den skandinaviska marknaden. Hos oss sammankopplas människor och företag för att göra affärer, nätverka och inspireras av varandra.  Med ett fulladdat innehåll inspirerar, utvecklar och uppdaterar vi vår mässpublik och gör dem redo för något nytt. Live Expo har startats av Sveriges mest erfarna entreprenörer inom mässor och events, som lanserat hundratals nya mässor varav flertalet är idag ledande inom sina respektive branscher. Mötesplatser där nyheter och innovationer visas för första gången av både etablerade företag och startups!Rollen
Som säljare är din uppgift att fylla mässorna med intressanta utställare för att kunna göra mässorna möjliga! Du kommer att ingå i ett säljteam, på kontoret i Göteborg, där ditt uppdrag blir att erbjuda företag från flertalet branscher spännande möjligheter att synas och mötas.
Med telefonen som redskap bokar du möten och fysiska besök, säljer in monterplatser till mässor events och följer hela säljcykeln från prospektering till avslut. Du formar och bygger fram mötesplatsen!Har du profilen vi söker?
För att lyckas i denna roll så gäller att du har med dig en uppriktig lust att fylla mässor med en bra mix av utställare. Du ser slutprodukten och den driver dig till uppsökande samtal. Du är en erfaren B2B säljare som jobbar strukturerat och målmedvetet. På den här arbetsplatsen är det viktigt att du är självgående och att du känner ansvar för din säljprocess och dina mål.
Vi söker efter dig som är redo att bidra med din positiva energi, ditt engagemang och talang för att bygga långsiktiga relationer.

Vi ser att du har med dig:
  Erfarenhet av B2B försäljning via telefon som fysiska möten
Meriterande om du har jobbat med försäljning från media, mäss- och eventbranschenBra att veta!
Detta är en rekrytering där du anställs direkt av kund. Arbetet omfattar dagtid, heltid. Fast lön+rörlig ersättning. Tillträde så snart som vi hittar rätt person! 

Är du redo att skapa nya mötesplatser?
Rekryteringen sker via oss på Temp-Team och hänvisar alla frågor till ansvarig rekryterare Milvi Piibeman, 0708-58 23 69. Vi gör urval löpande så sök till oss redan idag!


Varmt Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Talent Acquisition Partner to AstraZeneca

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Sep 27
Collaborative Talent Acquisition Partner looking to make a bigger impact in Gothenburg.

Are you an experienced Recruiter ready for an exciting role? Can you envision using your expertise to impact the development of life changing medicines? Then this is an opportunity you don't want to miss!

At AstraZeneca, they're dedicated to being a Great Place to Work. Where you are empowered to push the boundaries of science and unleash your entrepreneurial spirit. There's no better place to make a difference to medicine, patients and society. An inclusive culture that champions diversity and collaboration. Always committed to lifelong learning, growth and development.

Human Resources (HR) at AstraZeneca is a fast-paced, creative and purposeful environment where ambitious innovative thinking is encouraged. Within HR, they have built a global world class Talent Acquisition function - a team with diverse experience, competence and personalities. AstraZeneca partners with hiring managers and cross-functional specialists throughout the whole recruitment process, and they are passionate about delivering a truly differentiated hiring manager and candidate experience.

AstraZeneca are now looking for a new colleague to join their team as Talent Acquisition Partner for a 12 month assignment. They truly believe that everyone contributes with a unique set of competence. Your curiosity and passion for personal development combined with support from colleagues, mentors and leaders, will ensure that you maximise your skills, abilities and contribution.

What you'll do
First and foremost, you will be responsible for managing multiple recruitment processes with local and global top talents. To do this in a successful way, you will partner with hiring managers, HRBPs, business leaders and colleagues.

A typical day includes working with sourcing, branding, interviewing, candidate discussions, including offers and managing the end-to-end recruitment administration process. In addition to the day-to-day recruitment you may also be working with 3rd party suppliers, supporting projects both locally and globally and mentoring hiring managers. You will be part of a team where they appreciate and support each other in a high paced and flexible working environment.

Essential for the role
You have a degree in a Science or Human Resources related field, complemented with experience of balancing multiple parallel full life cycle recruitment processes. Your interpersonal skills are excellent and you have a team delivery attitude.

We also believe you have:
* Experience utilizing a range of candidate attraction channels, including LinkedIn
* A creative and innovative approach to utilizing relevant employer branding assets
* Ability to work in a fast-paced, agile and changing environment
* Ability to learn and adopt IT tools and systems
* Demonstrable ability to collaborate across skillsets, personality styles and cultures

Desirable for the role
* Experience of running full life cycle recruitment processes across different countries and skillsets
* Experience of recruiting within Life Sciences, Research & Development, Clinical Operations & Development or Data Science or AI

Ansök nu

Souschef till Norda

Souschef
Läs mer Sep 27
Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

SOUSCHEF TILL NORDA

Vi på Clarion Hotel Post behöver förstärka vårt grymma team och söker dig som med höga ambitioner och glittrande ögon vill skapa suveräna upplevelser för våra gäster!

Våra mål är skyhöga och du kommer mötas av ett arbetslag fullt av talanger och personligheter som varje dag går de extra stegen för att leverera gästupplevelser utöver det vanliga. Vår ambition är att ha de mest passionerade och engagerade medarbetarna i branschen! Är du en av dem?

Clarion Hotel Post ligger i hjärtat av Göteborg i det gamla anrika Posthuset vid Drottningtorget. Med 539 hotellrum, ett stort antal såväl fysiska som digitala mötesmöjligheter, restaurangerna Norda och VRÅ, Postbaren, Skönhetsfabriken och mycket mer, erbjuder vi fantastiska helhetsupplevelser för våra gäster.

Souschef rapporterar till Köksmästare Norda och Executive Chef

Tjänsten innefattar ansvar för:

• Kockar
• Kallskänkor
• Konditorer
• Diskare

I tjänsten ingår bland annat att:

• Leda och fördela arbetet i köket inom avdelningen/ avdelningarna
• Förväntas vara i driften och skall vara kapabel och villig att utföra alla de uppgifter som utförs av avdelningens personal.
• Analysera resultatutvecklingen för avdelningen och proaktivt utarbeta aktivitetsplaner
• Kontinuerligt ha en dialog med närmaste chef gällande konceptutveckling/menyskrivning/menybyten och utveckling av produkten
• Att koordinera och informera avdelningens personal om tider, prioritet och menyer för olika aktiviteter och evenemang.
• Att i samråd med resten av ansvariga i köken att tillhandahålla högsta möjliga matkvalite inom fastlagda lönsamhetsmål till F&B avdelningar
• Prissättning och portionsstorlek av produkter för att uppnå en hög och stabil lönsamhet.
• Hålla sig informerad om konkurrenternas aktiviteter samt genomföra konkurrentbevakning
• Ansvara för att själv söka upp den informationen som behövs för din avdelning och personal
• Ansvarar för att hålla sig och sin avdelning uppdaterad om vad som händer i huset.
• Att inventering görs vid månadsskifte och lämnas in i rätt tid.
• Eventuellt andra uppgifter kan tillkomma direkt delegerade via närmaste chef.

Tjänstgöringsgrad: heltid, tillsvidare. Vi tillämpar provanställning.

Arbetstid: dagar, kvällar och helger.

Sista ansökningsdag: 1/11 2022

Vi har kollektivavtal med Hotell-och restaurangfacket och du arbetar inom ramarna för detta avtal.

Som medarbetare i Nordic Choice Hotels får du ta del av en rad olika förmåner, bl a vårt förmånsprogram Super Colleague där exempelvis fria hotellnätter och fina priser i restauranger och barer ingår.

Vid frågor som rörande tjänsten vänligen kontakta vår Executive Chef via mail: johan.friberg@choice.se

Ansök nu

Fältmontör Västra Frölunda

Elmontör
Läs mer Sep 27
Har du ett stort tekniskt intresse? Trivs du dessutom att arbeta praktiskt och träffa kunder? OneCo letar efter dig som vill vara med och genomföra mätarbyte i stora utrullningsprojekt.
OneCo Networks AB söker nu dig som vill bli en viktig del i vår tillväxt och arbeta hos oss som fältmontör i ett intressant och utvecklande projekt för utbyte av elmätare i Mölndal.
Om företaget
OneCo Networks AB är Sveriges ledande leverantör av servicetjänster inom teknisk infrastruktur. Vi bygger fibernät, WiFi- och mobilnät samt lågspänningsnät. Vi arbetar i nära samarbete med energibolag inom mätning, distribution och datainsamling. Företagets ambition är att vara en god bidragsgivare i den utveckling och förändring som kommer till följd av det gröna skiftet och digitaliseringen. Det gäller användning av energi och produkter på ett klimatvänligt sätt, men även teknik för att förnya, förenkla och förbättra värdeskapande och innovation på ett hållbart sätt.
Arbetsuppgifter
I rollen som fältmontör är din huvudsakliga arbetsuppgift att utföra att mätarbyten på kat 1. Dina dagar kommer att planeras av en produktionsplanerare som är placerad på kontoret. Du tillbringar din tid ute i fält för att utföra de uppdrag du fått tilldelade. Uppdragen rapporteras sedan löpande under dagen via en app i din telefon. Detta är ett stort projekt och du kommer ingå i ett team med tekniker men utföra det mesta av arbetet på egen hand. I arbetet har du tillgång till ett arbetsfordon (bil), utrustning och arbetskläder. Inför arbetet kommer du få teori - och praktikutbildning av OneCo som gör att din kunskap blir knivskarp och ger dig rätt förutsättningar för att utföra ett säkert och kvalitativt arbete. De första månaderna kan arbetet innebära att du jobbar både i Halland och Bohuslän för att sedan i maj 2023 övergå till att arbeta i Mölndal i det stora utrullningsprojekt som då startar. Du är stationerad i Västra Frölunda och utgår därifrån till kund.
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
• Kompetens inom el
• B-körkort
• Stort intresse för teknik
• Talar och skriver obehindrat på svenska
• Arbetslivserfarenhet inom elmätare är meriterande
Du kan vara en erfaren elnätstekniker, mätartekniker eller elektriker med el-kunskaper eller så kan OneCo bli din första arbetsgivare. Har du en elutbildning i grunden och söker en spännande utmaning så kan detta vara rätt för dig. Personliga egenskaper värderas högt inom denna roll och för att trivas bör du ha ett intresse för teknik.
I rollen som fältmontör pratar du med många kunder dagligen och du räds inte för att ta första steget till ett samtal. Du har en god kommunikativ förmåga och är bekväm med att möta andra människor. Som person är du noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. Du trivs med att ta ansvar för ditt arbete samt har öga för vad som krävs i olika arbetsuppgifter och moment. Resultatet står i fokus och du arbetar hårt för att uppnå det som förväntas av dig. Du motiveras av att utvecklas och har ett starkt eget driv och engagemang för att lyckas med dina uppgifter.
Vad kan vi erbjuda dig?
På OneCo får du vara en del av engagerat team med högt säkerhetstänk och tydliga mål. Vi erbjuder en arbetsplats som sätter medarbetaren i centrum, där du genom spännande och utmanande uppgifter får möjlighet att utveckla dig själv och din roll. Alla anställda på OneCo omfattas av kollektivavtal. Som fältmontör på affärsområdet Power går du under Kraftverksavtalet. Oneco erbjuder även goda förmåner såsom friskvårdsbidrag, ersättning för sjukvårdande behandlingar, läkarvård och receptbelagd medicin.
Låter detta intressant? Varmt välkommen med din ansökan!
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta projektledare Karoline Haag, karoline.haag@oneco.se
Intervjuer genomförs löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Varaktighet:Tillsvidare med 4 månaders provanställning
Arbetstid:Dagtid, vardagar
Tillträde:Enligt överenskommelse
Lön:Månadslön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Körkort:B Körkort
Rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes.

Ansök nu

Lärare i fritidshem med uppdrag bibliotek och textilslöjd till Ellen Keysko

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Sep 27
I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.

Bli en av oss!
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att:
• öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande.
• skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat.
• öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige. Vi ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, grundsärskolan, kulturskolan och fritidshemmen. I förvaltningen finns 138 kommunala grundskolor där nästan 47 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 9 700 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola.

Följ gärna vår resa på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

ARBETSUPPGIFTER
Ellen Keyskolan har verksamhet för cirka 330 elever från förskoleklass till år 6 inklusive fritidshem.

• Som lärare i fritidshem kommer du att planera och genomföra verksamheten enligt gällande styrdokument och verksamhetens mål. Du har även ett nära samarbete med övriga fritidshemmens personal. Denna del motsvarar ca 50% av tjänsten.
• Som bibliotekarie i skolans eget bibliotek ansvarar du för öppethållande på vissa tider samt organisation och inköp. I uppdraget ligger även läsfrämjande arbete tillsammans med lärarna, t.ex. genom klassbesök och gruppläsning. Denna del motsvarar ca 40% av tjänsten.
• Du undervisar också årskurs 3 i textilslöjd två lektioner i veckan.

Hos oss erbjuds du ett utvecklande och meningsfullt uppdrag med möjlighet att göra skillnad!


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har någon form av pedagogisk utbildning som passar till uppdraget. Har du även erfarenhet av ett liknande uppdrag är det meriterande.

Hos oss samverkar du med vårdnadshavare, elevhälsa, arbetslag och övrig skolpersonal vilket förutsätter att du trivs i en roll där samarbete utgör en central del. Med din förmåga att samarbeta och ditt respektfulla bemötande har du lätt för att skapa och behålla förtroendefulla relationer. Som person trivs du i ett uppdrag där du har ett stort eget ansvar och ges utrymme att ta många egna initiativ. Du är kreativ och kommer gärna med nya idéer och angreppssätt.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av interna skäl.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

EL och Klimat elektriker (ECY behövs ej)

Lärling, installationselektriker
Läs mer Sep 27
Vi söker nu dig som kan tänka sig att jobba på olika byggen i Göteborg.
Arbetsuppgifter: Allt från att koppla byggström till att etablera tillfällig värme.
Kollektivavtal: IFmetall, teknikavtalet.
Anställningsvillkor: 6 månader visstid som sedan övergår till en tillsvidareanställning.
Du utgår ifrån etableringen på Hisingen.
Varför välja CNP?
Kollektivavtal
Frivilliga aktiviteter med firman så som sommarfest och julbord
Friskvårdsbidrag
Kontinuerligt projektbesök, vi finns där för dig
Möjlighet till att månadsvis få ta del av upplevelser, presenter och bonusar

Om oss
Vi grundades i 2012 av Knut-Arild Renstrøm. Knut-Arild har många års erfarenhet inom byggbranschen som snickare, bas/byggledare och ordförande i Norge.
Han upplevde att ett företag som CNP saknades. Det var dags att skapa ett tryggt alternativ för företag där säkerhet, certifierad - och skandinavisk talande expertis var av högsta prioritet.
10 år senare öppnat möjligheten till att starta CNP Sverige med huvudkontor i Göteborg, med inriktning på entreprenad och olika industrier. Vi är nu över 90 stolta elektriker som levererar nordisk certifierad expertis i både Norden, Europa och Asien.
Med hjärtat på rätt ställe gör vi alltid det som är bäst för våra elektriker. Detta uppnår vi genom att applicera rätt kompetens på rätt plats med hög effektivitet och träffsäkerhet.

Ansök nu

Cicularity Operations - Volvo Cars Service Operations

Miljö- och klimatstrateg
Läs mer Sep 27
Who are we?
Volvo Cars is a company on a mission; to bring traditional car manufacturing into a connected, sustainable and smart future.
Since 1927, we have been a brand known for our commitment to safety, creating innovative cars that make life less complicated for our consumers. In 2010, we decided to transform our business, resulting in a totally new generation of cars and technologies, as well as steady growth and record sales. Today, we’re expanding our global footprint in Europe, China and the US, and we’re on the lookout for new talent.
We are constantly pushing our own skills and abilities to drive change in the automobile industry like never before. We are looking for innovative, committed people to join us in this endeavour and create safe, sustainable and connected cars. We believe in the power of people and will challenge and support you to reach your full potential. Join us and be part of Volvo Cars’ journey into the future.

What´s in it for you. 
We want to create a better, greener, and more sustainable future for coming generations by ensuring that we optimize everything we do in our value chain. As head of Circularity Operations, you will play a key role in making this vision come true. To be able to reach our goals and mission we need to hire the best leaders who challenges the way we think and operate, who can bring out the best of the team and who provides a challenging and inspiring work environment. 
What you will do!
You will lead two of our strategic, yet operative areas related to circular operations where the focus is to maximize the value chain from cradle to grave of batteries and other components in a vehicle.
Our global operations of Battery Centers will be one of these areas. Where the task is to make sure that we have methods and processes to repair and re-use high voltage batteries over the course of the lifecycle. You will together with the team build a footprint in the regions supporting needed capabilities. You will also work upstream with R&D and provide early strategic feedback towards our development of future battery types driving circularity and reparability. 
The second area that you will lead is Component Value Retention (CVR) where the task is to think out of the box working with remanufacturing of parts & component, but also drive circularity ideas from early start in a concept phase of future cars. The CVR operations are today vital for vehicles which are no longer in production where e.g., remanufacturing is the supply of parts keeping cars on the road as new parts are no longer available.
You will set the roadmap together with the Service Operations management team and work in a cross functional collaboration to reach our vision and company targets. Another important aspect of the role is to collaborate with our affiliate brands whereas untapping the vast potential of the group, by building a strong relationship with all our sister companies.
Do you fit the profile? 
Competence and skills are important, but personality is key, hence you have a high drive with a positive attitude and like working with others to reach common goals. 
You have most likely several years of experience in leading successful transformation in a large organization. You encourage new thinking in those around you and you build excitement to explore the possibilities of new ways of working. You know how to translate ideas into action, through feedback and encouragement giving your team the resources and inspiration to get the work done.
You are curious, collaborative, service minded and proactive as well as, have a positive attitude and high integrity.
Your further skills
•    Bachelor’s degree preferably in a technical field or equivalent combination of education and experience within circularity.
•    Experience of new product development and of delivering complex projects and / or programs
•    Great communication and presentation skills
•    Ability to manage a large and varied workload, to prioritize and multi-task
•    Ability to interact cross-functionally and to act in a multi-cultural environment
•    Experience or good understanding of Agile way of working, SAFe, is a plus
How to learn more and apply.
For questions about the position please contact Head of Service Operations Ana Erixon, at email: Ana.Erixon@volvocars.com. 
For questions regarding the recruitment process, please contact Pedram Yousefi at pedram.yousefi@volvocars.com ? 
Kindly register your application as soon as possible but?not later than 2022-09-15.
Interviews are ongoing and selections are continuous.
Please note, due to GDPR applications via email will not be accepted.

Ansök nu

Fysioterapeut till Angereds Närsjukhus!

Fysioterapeut/Sjukgymnast
Läs mer Sep 27
Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Frölunda specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo närsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.Angereds Närsjukhus är relativt nybyggt och består av ljusa fina lokaler.

Om vår Smärtmottagning
Smärtmottagningen är en av enheterna inom verksamhetsområde Geriatrik, neurologi och rehabilitering på Sjukhusen i väster. Vårt uppdrag är att erbjuda behandling på specialistnivå till patienter med långvarig smärta.

Vi behandlar patienter som efter utredning och behandling på primärvårdsnivå har en kvarstående, långvarig och komplex smärtproblematik.

På smärtmottagningen arbetar vi i team bestående av fysioterapeuter, smärtläkare, kurator, psykologer, arbetsterapeuter, sjuksköterskor och medicinska sekreterare. En av våra fina medarbetare kommer att forska under en längre tid och därför söker vi dig! Teamet i nuvarande konstellation har funnits sedan 2019. Mycket har fallit på plats men mycket ska också utvecklas, vilket ger stor möjlighet att vara med och påverka vårt arbetssätt.

Vi arbetar personcentrerat och evidensbaserat med målet att lindra smärta, öka funktion och höja livskvaliteten. Vi har ett starkt fokus på beteendeförändring med utgångspunkt från ACT, Acceptance and Commitment Therapy, men arbetar även med olika former av smärtlindrande behandling. Multimodal smärtrehabilitering i grupp är oftast förstahandsvalet men beroende av patientens förutsättningar erbjuds även interdisciplinär och individuell behandling. Vi arbetar teambaserat, vilket innebär att vi sätter stort värde på alla yrkeskategoriers bidrag för att kunna hjälp våra patienter på bästa sätt. Låter detta som ett spännande arbetssätt? Då är vi en arbetsplats för dig!

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som har stort intresse av långvarig smärta och smärtrehabilitering. I dina arbetsuppgifter ingår att utföra fysioterapeutiska undersökningar och bedömningar samt att ansvara för tränings- och behandlingsinsatser både individuellt och i grupp. Vanligt förekommande interventioner är kroppskännedomsträning, smärtlindrande behandling samt avspänningsträning. Föreläsningar för patienter och närstående samt handledning och undervisning av studenter ingår också i uppdraget.

Kvalifikationer
Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Erfarenhet av arbete med patienter med långvarig smärta och smärtrehabilitering är meriterande. Goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Vi kommer att ligga stor vikt vid din personliga lämplighet och förmåga att arbeta i team. Vi är också måna om mångfald bland medarbetarna, eftersom vi ser det som en viktig framgångsfaktor.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Assistenter vid behov

Administrativ assistent
Läs mer Sep 27
Havs- och vattenmyndigheten (HaV) arbetar på regeringens uppdrag. Med utgångspunkt i ekosystemens och människans behov arbetar vi kunskapsbaserat och koordinerat för att uppnå en hållbar förvaltning av våra vattenresurser, både i hav och sötvatten och inom fisket. Vi är cirka 400 engagerade medarbetare och konsulter som tillsammans skapar en dynamisk arbetsplats med goda möjligheter att hela tiden lära nytt.


Avdelningen för fiskerikontroll har ett övergripande samordnande ansvar för genomförandet av den svenska fiskerikontrollen och ansvarar bland annat för uppföljningen av hur det svenska yrkesfisket följer gällande regler på fiskets område.

Fiskeriövervakningsenheten har ett brett uppdrag med att övervaka och ge support till svenskt yrkesfiske samt med att samla in och förvalta information från en mängd olika källor. Vi ansvarar för registrering, granskning, validering och kontroll av uppgifter i samband med uppgiftslämnande från yrkesfisket och saluföringen. Enheten bedriver också övervakning av yrkesfisket i realtid i samverkan med Kustbevakningen och andra berörda myndigheter.Arbetsuppgifter

Den aktuella befattningen innebär att du medverkar i det operativa arbetet med att övervaka och säkerställa att regelverket på fiskets område följs.

Bidra till att skapa förståelse för hur rapportering från fiskare ska utföras på ett korrekt sätt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som assistent är:

- ge service och support till yrkesfisket i dess fiskeverksamhet
- via telefon och elektroniskt ta emot och registrera olika typer av anmälningar från fisket
- IT-support till yrkesfiskare, samt till andra aktörer i försäljning- och handelsledet, som rapporterar sina uppgifter elektroniskt
- svara på frågor och informera om gällande regelverk inom fiskets område
- realtidsövervakning av områden, gränser och fiskeaktiviteter
- i övrigt förekommande arbetsuppgifter vid myndigheten, exempelvis delta i samordnandet av gemensamma kontrollinsatser mellan EU:s medlemsländer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har treårig gymnasieutbildning kompletterad med kortare eftergymnasial påbyggnad eller enstaka kurser vid högskola/universitet som vi bedömer vara relevanta för befattningen.

Våra krav på erfarenhet är följande:

- minst ett års arbetslivserfarenhet, som vi bedömer relevant, gärna inom service.
- erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter
- van IT-användare 

Vi ser det som meriterande om du också har:

- erfarenhet från arbete med fisket och regelverket för fiskerikontroll
- vana vid hantering av juridisk text (och tolkning av densamma) 
- erfarenhet av telefonsupport
- grundläggande kunskaper i förvaltningsrätt

Som person är du pedagogisk och tydlig i kommunikationen. Du ska kunna hantera avvägningen mellan att vara beslutsam och ha förståelse för den enskildes behov i myndighetsutövningen. För att lyckas med arbetsuppgifterna krävs det även att du är strukturerad, noggrann och har en problemlösande analysförmåga. Du måste vara självgående och flexibel. Givetvis har du möjlighet att jobba dagar, kvällar och nätter. Observera även att du arbetar heltid under sommarperioden maj-augusti 2022.

Du har mycket god förmåga att kommunicera och uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt god förmåga i tal på engelska. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Villkor och information

Därför kan det vara lämpligt för dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel studier. Under perioden maj till augusti 2023 finns ökat behov.

I dagsläget är rekryteringsbehovet två tjänster

Vi kommer intervjua löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan ansökningstidens slut. 

Övrig information

Havs- och vattenmyndigheten sitter i moderna lokaler i Gullbergsvass, 10-15 minuters gångväg från Göteborgs central. Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering. Vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.


Tänk på att de handlingar som du skickar in genom din ansökan blir en allmän handling hos HaV. Detta betyder att allt material i ansökan, inklusive bilagor, kan behöva lämnas ut till den som begär det om uppgifterna inte omfattas av sekretess enligt offentlighets- och sekretesslagen. Tänk på din integritet och undvik att lämna information som innehåller känsliga personuppgifter, till exempel uppgifter om din eller närståendes hälsa, politiska åsikter eller religiös övertygelse. Vi använder rekryteringstester och/eller arbetsprov i många av våra rekryteringar som en del i urvalsprocessen. För god kvalitet i Havs-och vattenmyndighetens rekryteringsprocess ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.


Varmt välkommen med din ansökan!


Vi har valt rekryteringskanaler för den här anställningen och vill inte bli kontaktade av rekryteringsföretag.

Ansök nu