Hitta lediga jobb i Göteborg

Biomedicinsk analytiker med intresse för digital bildhantering

Biomedicinsk analytiker
Läs mer Jun 27
Nytt
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Regional laboratoriemedicin består av de laboratoriemedicinska verksamheterna på Södra Älvsborgs sjukhus, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Sjukhusen i väster och i NU-sjukvården. Organisationen tillhör Område 4 på Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Organiseringen av laboratoriemedicin är ny från 1 januari 2021 och uppdraget är att skapa jämlik och effektiv vård för alla patienter i hela Västra Götalandsregionen.Om oss

Nu utökar vi vår verksamhet för att kunna möte efterfrågan på våra tjänster med att anställa mer personal.

Patologilaboratoriet är en verksamhet i förändring och utveckling med ett stort fokus på digalisering inom diagnostik. Nu söker vi dig som är intresserad av digital bildhantering då vi håller på att digitalisera vår process. Verksamheten bedriver också forskning och undervisning tillsammans med Göteborgs universitet.

Inom Klinisk patologi på Sahlgrenska universitetssjukhus sysselsätter cirka 90 personer, huvudsakligen biomedicinska analytiker och laboratoriebiträden, och är därmed det största patologilaboratoriet i landet. Arbetet utförs i team tillsammans med läkare.

Vid laboratoriet undersöks cell- och vävnadsprover avseende förekomst av sjukliga förändringar. Huvudsakligen sker detta med hjälp av ljusmikroskopi och patologilaboratorierna processar vävnadsproverna inför denna undersökning.

Vi söker legitimerad biomedicinsk analytiker som är positiv och som vill arbeta i team. Viktigt att du har viljan att bidra till patientens bästa och till en god arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter

På Patologilaboratorier arbetar vi i team och denna tjänst samarbetar med andra biomedicinska analytiker, laboratorietekniker, laboratoriebiträde, undersköterskor och läkare. Tjänsterna innebär bland annat att assistera vid utskärning, självständig utskärning, fryssnittning, paraffininbäddning, snittning, och färgning samt deltagande i förändringsarbete såsom utveckling av digitala processen. 

Om dig

Legitimerad biomedicinsk analytiker. Mycket viktigt med god samarbetsförmåga då vi arbetar i team. Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. Erfarenhet av preparatutskärning eller arbete på histopatologiskt laboratorium är önskvärt. Även tidigare erfarenhet av förändringsarbete är meriterande.

Som person är du noggrann och strukturerad, samt har förmågan att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Är du en lösningsfokuserad person, samt har en engagerad och  positivt inställning, tveka inte utan sök till oss. Vi lägger stor vikt vid att du har en god kommunikations - och samarbetsförmåga. 

Intervjuer och urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

https://www.sahlgrenska.se/jobb-och-framtid/tillsammans-for-patienten/

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

CNC-Operatörer

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Jun 27
Nytt
Om tjänsten
Vi söker duktiga CNC-Operatörer

Arbetsmoment som skall utföras: Fräsa och svarva i korta och medelstora serier. En del programmering och beredning ingår i arbetsuppgifterna. Då det förekommer arbete i manuella maskiner så som borr och manuell fräs är det bra om du är bekväm i detta.
Du behöver behärska Mastercam/Cad.

Arbetstider: Dagtid- 7-16
Startdatum: Omgående/enligt överenskommelse

Uppdraget planeras pågå i 6 månader med goda möjligheter till anställning hos kund.
Du som söker bör bo i närregionen.

Din profil
Krav för tjänsten:

Goda erfarenheter av CNC-bearbetning.
Kunskaper om ritningsläsning.
Kunskaper i programmering
Behärska Mastercam/CAD.


Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Ansök nu

Personliga assistenter sökes till en man boendes i Göteborg och Marstrand

Personlig assistent
Läs mer Jun 27
Nytt
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en äldre man boendes i centrala Göteborg samt nu under sommarperioden bor mannen ute på Marstrand.

Som personlig assistent kommer du att utgöra ett stöd till mannen i hans dagliga livsföring och vid olika praktiska göromål. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att hjälpa mannen med personlig hygien, samt sysslor i hemmet så som tvätt, städ och matlagning. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, alltså antingen i hemmet eller på olika ärenden. Mannen tycker om att promenera.

Vi söker dig som är flexibel, lyhörd och vårdande till naturen med ett sinne för humor. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Stor vikt läggs vid att du är trygg i dig själv och kan ta egna initiativ.

Vi söker dig som vill arbeta på en mindre tjänstgöringsgrad. Tjänsten avser arbete varje onsdag kl. 10.00-16.30 samt varannan helg lördag och söndag kl. 10.00-17.00. Alternativt att dela upp tjänsten så att arbete enbart är en dag i veckan eller varannan helg. Det är önskvärt att du är en flexibel person och kan hoppa in extra om behov uppstår. Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och kunden som kommer att vara nyckeln till en god assistans.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten.

Utdrag ur belastningsregistret krävs för att få påbörja anställningen. Tänk på att beställa ditt utdrag i god tid eftersom polisens handläggningstid är cirka 14 dagar. Du kan beställa ett utdrag på följande adress:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Junior Affärskonsult till Eurostep!

Civilingenjör, maskin
Läs mer Jun 27
Nytt
Är du intresserad av processförbättring och vill bli en del av ett teknik-tungt bolag som arbetar med IT inom branscher som fordon, flyg och försvarsindustri? Eurostep erbjuder fantastiska utvecklingsmöjligheter och välkomnar dig som är intresserad av industriell utveckling och IT-stöd. Låter det som ett spännande första eller andra kliv i början av din karriär? I sådant fall uppmuntrar jag dig att skicka in din ansökan direkt, så pratar vi mer!

Information om tjänsten

Vi söker nu en Junior Affärskonsult där du kommer att arbeta med produktutveckling kopplat till Industriell utveckling. Eurostep är ett svenskt bolag med lokalkontor runt om i Europa och kunder i hela världen. Eurostep hjälper sina kunder genom att förändra deras processer när de samarbetar med andra kring sina produkter. De erbjuder en plattform med en rättighets- och säkerhetsuppsättning där kundernas tekniska data om en produkt kan lagras utan att olika kunder kommer åt den andres information. Plattformen används ofta som ett komplement till företagets interna PLM-, eller ERP-system för att möjliggör säker informationsdelning med externa parter.

På Stockholms-kontoret är ni 30 personer och i din roll kommer du att lära dig allt om plattformen och kundprocesserna där systemet används för att därefter kunna arbeta med att utveckla våra kunders verksamhet genom processförbättringar, integrationer och informationsmodellering.

Professionals Nord söker för Eurosteps räkning en Junior Affärskonsult. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Eurostep. Eurosteps önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Arbetsuppgifter

I rollen som Affärskonsult Defence kommer du stöttas av dina kollegor och inledningsvis kommer du att fokusera på vidareutveckla vår lösning hos någon av våra befintliga kunder:

• Förståelse för hur vår lösning nyttjas av kunden idag
• Identifiera förbättringsområden för att hjälp kunden öka värdet av lösningen
• Beskriva processer och validera föreslagen förbättring
• Specificera lösningsförslag och integrationer
• Test av teknisk lösning för att verifiera att önskat resultat uppnås

Du erbjuds:

• Att lära dig mer om, och vara med på en agil resa, med internationell touch där du får lära dig framtidens industriella utveckling.
• Fantastiska utvecklingsmöjligheter baserat på vad du brinner för.
Bolaget uppmuntrar utveckling internt och du tar nu över rollen från kollegan som efter ett knappt år, klättrar vidare inom företaget.
• En plats i ett team med drivna personer som ser fram emot att utveckla dig. Många "gurus" i branschen (och framför allt inom nischen PLM) arbetar på Eurostep, så du kommer att lära av de absolut bästa.
• Flexibelt arbete hemifrån eller från kontoret.

Vi söker dig som

• Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom relevant tekniskt område.
• Du ska gärna ha kommit i kontakt med IT-infrastruktur, kravhantering, informationsmodellering och gärna lite mjukvaruutveckling.
• Flytande i Engelska i tal och skrift och det är ett stort plus om du också kommunicerar på svenska.

Övrigt

Start: Augusti, alternativt tidigare beroende vad som passar dig bäst
Omfattning: Heltid
Ort: Göteborg
Urval: Löpande
Kontakt: Kathinka Evers

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Ansök nu

Svetsare

Svetsare, manuell
Läs mer Jun 27
Nytt
Om tjänsten
Vi söker nu en erfaren svetsare till en av våra kunder i Härryda!

Arbetsuppgifter: Du kommer arbeta med ombyggnation av trailers, Mig-Svetsning, svetsning i svart plåt/höghållfasta i dimensioner mellan 5–40 mm dvs grov stålkonstruktion. Licenskrav är inget krav för denna tjänst men är meriterande. I arbetsuppgifterna ingår även ritningsläsning samt plåtbearbetning.

Tjänsten kan övergå till uppdragsgivaren.

Arbetstid: Dagtid
Start: Omgående

Om företaget
https://www.vmtrailer.se/

VM Trailer AB tillverkar och levererar tillsammans med Härryda Släp AB totalt ca 200 st transportfordon per år.

VM Trailer grundades 1989 och har sedan starten ständigt utvecklat organisationen och produkterna som är trailers, släp, kärror, dragbilspåbyggnader samt div special påbyggnationer.

1997 förvärvades Härryda Släp i Härryda för att ytterligare komplettera produktutbudet med lättare kärror, släp, trailers mm. för transporter av generellt gods. 1999 flyttades VM Trailers produktion från Göteborg till nybyggda lokaler i Härryda. Företaget är idag en av Europas ledande tillverkare av transportfordon och kan idag erbjuda det i särklass bredaste utbudet av standard och specialsläp för i stort sett samtliga transportbehov. VM Trailer och Härryda Släp arbetar med ständiga förbättringar för att vara ledande inom utveckling och tillverkning av transportfordon i Norden och är kvalitets certifierade enligt standarden SS-EN ISO 9001:2008.


Din profil
Krav för tjänsten:

God erfarenhet av svetsning, främst av svetsmetoden MIG.
Kunskaper om ritningsläsning.
Kunskaper om plåtbearbetning.
Körkort B.

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Ansök nu

Redovisningsekonom till Collector Bank

Redovisningsekonom
Läs mer Jun 27
Nytt
Nyfiken på redovisning och vara en del av Finance hos Collector Bank? Motiveras du av att jobba i en roll med en blandning av rutiner och lösningsfokus - en prestigelös roll som utför både stora och små uppgifter. Sök rollen som Redovisningsekonom hos Collector Bank!

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG
Gemenskap, innovation och stor möjlighet att växa och utvecklas präglar kulturen på Collector Bank. Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur. Du får en fartfylld och stimulerande arbetsmiljö. Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas riktigt bra tillsammans med oss!

OM COLLECTOR BANK
Collector är en bank som är specialiserad på finansiella tjänster för företag och privatpersoner, med särskilt fokus på små och medelstora företags behov. Vi är företagens komplement till traditionella storbanker. För företag erbjuder vi företags- och fastighetskrediter, factoringtjänster samt betallösningar för e-handel och butik. För privatpersoner erbjuder vi sparande, lån, kreditkort och faktura- och delbetalningstjänster.

Collector Bank präglas av en stark entreprenörsanda och vi brinner för att förverkliga idéer – både våra egna och andras.
Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg (huvudkontor), Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.

OM ROLLEN
I rollen som redovisningsekonom ska du tillsammans med dina kollegor ansvara för redovisningen av bolagets ekonomiska flöden. Allt sker digitalt och rollen är därför också teknisk på det sätt att du arbetar i flera system där data överförs mellan varandra.

Det är en självständig och ansvarsfull roll med många interna kontaktytor.
Du arbetar med företags- och fastighetskrediter, vilket innefattar stort flöde av många och stora belopp.

Förutom den löpande redovisningen innefattar rollen även:
• Stor delaktighet i månads- och årsbokslut
• Arbeta nära koncernens redovisningsansvariga samt controllers

OM DIG
Du är strukturerad, noggrann och ansvarstagande. Du trivs i en roll där du kan arbeta självständigt men också vara en teamspelare. Du är positivt lagd och motiveras av att få jobba i en roll med både rutiner och nya utmaningar att lösa - en prestigelös roll som utför både stora och små uppgifter.

För att lyckas i rollen tror vi att du har egenskaper som:
• Självledarskap
• Kunnande, samt ett intresse, inom It-processer relaterat till redovisning
• Snabblärd - systemvana
• Analytisk - ser samband och flöden
• Lugn

Vi söker dig som är utbildad ekonom eller motsvarande. I den här rollen hanteras stora belopp - därför värdesätter vi kombinationen av noggrannhet och självständighet.

INTRESSERAD?
Kul! Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! I denna rekryteringsprocess samarbetar Collector Bank med Jurek. Vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se, alt 031-7128350.

Ansök nu

Timvikarier sökes till en man boendes i Göteborg och på Marstrand

Personlig assistent
Läs mer Jun 27
Nytt
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Humana söker nu timvikarier till en äldre man boendes i centrala Göteborg samt ute på Marstrand under sommarperioden. Vi söker dig som kan arbeta extra vid behov och som kommer ha möjlighet att arbeta mer under sommarperioden när kunden bor i Marstrand.

Som personlig assistent kommer du att utgöra ett stöd till mannen i hans dagliga livsföring och vid olika praktiska göromål. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att hjälpa mannen med personlig hygien, samt sysslor i hemmet så som tvätt, städ och matlagning. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, alltså antingen i hemmet eller på olika ärenden. Mannen tycker om att promenera.

Vi söker dig som är flexibel, lyhörd och vårdande till naturen med ett sinne för humor. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Stor vikt läggs vid att du är trygg i dig själv och kan ta egna initiativ.

Arbetspassen är förlagda antingen mellan ca 20.30-10.00 eller 08.00-16.30. Nattpassen avser aktiv tid, vilket innebär att du då är vaken och finns i mannens närhet.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och kunden som kommer att vara nyckeln till en god assistans.

Urval sker löpande med tillträde till tjänst efter överenskommelse.

Utdrag ur belastningsregistret krävs för att få påbörja anställningen. Tänk på att beställa ditt utdrag i god tid eftersom polisens handläggningstid är cirka 14 dagar. Du kan beställa ett utdrag på följande adress:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fysioterapeut sökes till Rättspsykiatrins Aktivitetshus

Fysioterapeut/Sjukgymnast
Läs mer Jun 27
Nytt
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.Om oss

Rättspsykiatrin är en unik verksamhet inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset med uppdrag att ge individuellt anpassad psykiatrisk vård och rehabilitering till patienter som dömts att överlämnas till vård.

Verksamheten disponerar slutenvårdslokaler med förhöjd säkerhetsklassning och vårdar också patienter frihetsberövade enligt annan lagstiftning i samband med att de har behov av akut psykiatrisk specialistvård. Rättspsykiatrin har ett samhällsskyddsansvar, där målet för verksamheten är att patienterna ska klara ett liv ute i samhället utan att återfalla i brott på grund av psykisk ohälsa.

Vi söker nu dig som är legitimerad fysioterapeut till en tjänst i en helt unik arbetsmiljö där du som fysioterapeut är placerad och verksam i vårt aktivitetshus. Aktivitetshuset är placerat i mitten av sjukhuset i anslutning till vår inrepark. Aktivitetshuset består av gymnastikhall, simbassäng, snickeri, måleri, musikrum, mediarum, träningskök, skola, café med mera som ger fantastiska förutsättningar för patientens rehabilitering.

Tjänsten avser ett vikariat på tolv månader, från och med 2022-09-01 till och med 2023-08-31 eller enligt överenskommelse. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig som fysioterapeut en central och viktig roll i vår verksamhet. Du kommer ha ett nära samarbete, både med kollegor från aktivitetshuset men också med medarbetare från vårdenheterna. Ni kommer med er kompetens och ert engagemang i kombination med  verksamhetens unika förutsättningar utveckla och bedriva specialistvård med fokus på rehabilitering.

Sahlgrenska Universitetssjukhuset erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling i form av utbildningar kopplade till vårt arbete.

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut ingår du i vår aktivitetsenhet som består av hälsopedagoger, aktiveringspedagoger, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Du ingår i team runt patienterna tillsammans med övriga yrkeskategorier i vår verksamhet. Fysioterapeutiska insatser inom rättspsykiatri är verksamma för att behandla den psykiatriska symtombilden, förbättra kognitiv förmåga, förbättra den fysiska funktionen och för att minska risken för somatisk samsjuklighet. Insatserna syftar även till ökad rörelseglädje, förbättrad tilltro till egen förmåga och förbättrade strategier för stress- och ångesthantering. Du kommer vara en av två fysioterapeuter som har ett nära samarbete med verksamhetens övriga yrkeskategorier.

Du ansvara för egna aktivitetsgrupper i ditt arbete, vilket innebär att det är du som planerar, driver och samordnar aktiviteten för patienterna.   

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut med stort intresse för psykiatri och rehabilitering. Har du erfarenhet av psykiatri och/eller av att leda gruppträning är det meriterande. 

Som person är du lugn och trygg i dig själv. Du har lätt för att samarbeta, har ett driv, är ansvarstagande, flexibel och arbetar på ett lösningsfokuserat sätt.

Det är meriterande om du har erfarenhet av individuella bedömningar om levnadsvanor samt fysisk aktivitet i grupp. Stor vikt läggs vi personlig lämplighet.

På grund av semesterperiod kommer urval ske vecka 31.

Varmt välkommen med din ansökan!

https://www.sahlgrenska.se/jobb-och-framtid/tillsammans-for-patienten/

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Älvstranden Utveckling söker redovisningsekonom

Redovisningsekonom
Läs mer Jun 27
Nytt
Vill du starta ett långt uppdrag i Göteborg till hösten? Nu söker Älvstranden Utveckling dig som vill jobba med redovisning!

Vill du vara med i Nordens största stadsutvecklingsprojekt och samtidigt få njuta av en inbjudande arbetsmiljö på Lindholmen? Älvstranden Utveckling i Göteborg söker nu en redovisningsekonom till ett uppdrag som startar i augusti. Du kommer bli en viktig del utav ett härligt gäng och bidra med dina kunskaper inom ekonomi. Är det dig vi söker? Sök jobbet redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig att få vara en del utav Älvstranden Utveckling, med andra ord en del av framtida Göteborg. I din roll som redovisningsekonom bidrar du med din kompetens och stöttar dina kollegor i organisationen. Ni kommer tillsammans att arbeta mot hållbar stads- och fastighetsutveckling. 

Älvstranden Utveckling i Göteborg är ett kommunalt bolag som jobbar med vision Älvstaden med målet att främja och skapa en inkluderande, grön och dynamisk innerstad runt älven tillsammans med näringsliv och förvaltningar.

Konsultuppdraget startar i mitten av augusti och löper under ett helt år.

Dina arbetsuppgifter

• Medverka vid upprättande och rapportering av del- och helårsbokslut.
• Arbeta i de förekommande ekonomisystemen
• Upprätta årsredovisningar och inkomstdeklarationer
• Arbeta med kvalificerade skatt-, moms- och redovisningsfrågor
• Utföra avstämningar, felsökningar och kontroller

Värt att veta

Du sitter i ljusa kontorslokaler på expansiva Lindholmen med nära till vatten, goda lunchrestauranger och kollektivtrafik. Starta morgonen med att ta båten på några minuter från Stenpiren samtidigt som du får njuta av den friska luften. Dina arbetstider är kontorstider med möjlighet till flex. 

För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester och din egen konsultchef. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har erfarenhet av:

• Arbete med kvalificerade ekonomifrågor såsom att upprätta årsbokslut
• Svenska redovisnings- och skatteregler samt erfarenhet av intern och extern rapportering.
• Meriterande är erfarenhet från fastighetsbranschen och/eller revisionsbranschen

Då du kommer att ha många kontaktytor tror vi att du har lätt för att samarbeta i team, är prestigelös, kommunikativ och är en person som skapar och bibehåller relationer. Vi söker dig med en högskoleexamen inom ekonomi, för att lyckas i rollen är det viktigt att kunna kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift.

Intresserad?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Forskningschef till området underhåll av transportinfrastruktur

Forskningschef
Läs mer Jun 27
Nytt
VTI, Statens väg- och transportforskningsinstitut, är en uppdragsmyndighet som bedriver tillämpad forskning och kvalificerade utredningar inom transportområdet. Vi är cirka 220 medarbetare och har en årlig omsättning på omkring 280 miljoner kronor. Huvudkontoret finns i Linköping medan övriga kontor finns i Stockholm, Göteborg och Lund. Till enheten Drift och underhåll söker vi nu en forskningschef.

Enheten bedriver forskning och utveckling som ligger till grund för effektivare underhållsåtgärder för bil-, gång- och cykelväg, järnväg och spårväg, flygfält och hamnar. Fokus är på ökad trafiksäkerhet och minskad miljö- och klimatpåverkan. Verksamheten rör bland annat utvärdering av nya underhållsmetoder, utveckling av mått och mätmetoder för uppföljning av tekniskt och funktionellt tillstånd hos infrastrukturen samt utveckling av prognosmodeller, effektmodeller och funktionskrav. Enheten förfogar över avancerad teknisk utrustning för insamling av data.  Forskningsprojekten sker i en tvärvetenskaplig miljö med olika branschaktörer och forskningsutförare.

Enheten har ett tiotal medarbetare, flertalet placerade i Linköping, men också i Göteborg och Stockholm. Detta innebär att en betydande del av arbetstiden behöver förläggas till Linköping.

Om rollen
Dina arbetsuppgifter blir att, utifrån VTI:s verksamhetsmål, leda och utveckla enhetens verksamhet och medarbetare. Som chef har du ansvaret för att, tillsammans med dina medarbetare, generera nya forskningsidéer och ansökningar samt genomföra olika FoU-projekt och satsningar. Tjänsten innebär också eget deltagande i och ledning av forskningsprojekt samt täta kontakter med uppdragsgivare. Du ansvarar för enhetens strategiska satsningar och vetenskaplig kvalitet.

Som forskningschef är du en aktiv företrädare för VTI när det handlar om samverkan i såväl nationella som internationella sammanhang. Du ska i samverkan med andra forskningschefer och medarbetare bidra till VTI:s fortsatta utveckling inom transportforskningen.

Du har personal- och budgetansvar. Du rapporterar till chefen för avdelning Infrastruktur och ingår tillsammans med övriga forsknings- och enhetschefer i avdelningens ledningsråd.

Om dig
Du har en doktorsexamen eller motsvarande inom ett för tjänsten relevant område. Det är meriterande om du har tidigare ledarerfarenhet, med fullt personal- och budgetansvar.  Erfarenhet från uppdragsfinansierad verksamhet är värdefull.

Du har en grund i ingenjörsvetenskapen, och vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med flera perspektiv på transportfrågor. Det är positivt med erfarenhet av forskning och/eller utredning avseende flera trafikslag. Erfarenhet av forskningssamarbete inom EU är meriterande.

Arbetet kräver utveckling av externa nätverk inom transportområdet och intresse för marknadsföring och affärsmässiga kontakter. Du är kommunikativ och har goda språkkunskaper i svenska och engelska.

Mer information
Information om hur vi hanterar dina personuppgifter kan du läsa om på Personuppgifter - vti.se

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- eller rekryteringshjälp i samband med denna rekrytering.

Ref. nr: 2022/0291-3.1

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med, senast den 15 augusti, med personligt brev, CV, examensbevis samt betygskopior och andra handlingar du vill åberopa. Ansökan som inkommer efter sista ansökningsdag kommer inte att beaktas.

Ansök nu

Barnskötare för vikariat till specialförskolan Welandergatan 37/Broströmsgå

Barnskötare
Läs mer Jun 27
Nytt
ARBETSUPPGIFTER
Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv - på riktigt?

Välkommen till en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för. Welandergatan 37/Broströmsgårdens specialförskola har sju platser för barn med omfattande funktionsnedsättningar. Barnen är i åldrarna 1-7 år, och kommer från olika stadsdelar i Göteborg och från Göteborgs kranskommuner. I samma hus finns ett korttidsboende för barn och ungdomar med omfattande funktionsnedsättningar, ett barnboende för samma målgrupp och en gymnasiesärskola.
Vi söker nu en barnskötare till ett gravvikariat på 1.5 år på specialförskolan. Uppdraget innebär att skapa ett nära och förtroendefullt samarbete med barnens vårdnadshavare och utifrån ett helhetsperspektiv se barnets behov och erbjuda familjen en trygg omsorg.
Vi arbetar efter förskolans läroplan och vi gör en arbetsplan med prioriterade områden inom motorik och kommunikation för varje barn.

Vi vill genom vårt arbete bidra till att ge varje barn ett gott liv. Innebörden varierar från barn till barn och vi försöker utmana varje barns utvecklingspotential. Våra pedagoger är inriktade på att utveckla varje barns resurser enskilt eller i grupp.
Verksamheten erbjuder en pedagogisk miljö uppbyggd för sinnesstimulering. Till vår hjälp har vi sinnesrum, massagerum, musikrum, lekrum, rörelserum ,atriumgård och varmvattenbassäng.

På förskolan arbetar fyra förskollärare tillsammans med två förskoleassistenter och en specialpedagog.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare gärna med erfarenhet av att arbeta med funktionshindrade.
Vi söker dig med ett genuint engagemang för specialförskolans barn som vill driva och utveckla verksamheten för barnens bästa tillsammans med arbetslag och rektor.

Som person söker du och tar fasta på möjligheter att tänka nytt i arbetsrelaterade sammanhang och kan omsätta din kompetens i praktiken så att det leder till förbättringar. Du driver förändringsarbete så att förskolan blir rolig, trygg och utvecklande för alla våra barn. I rollen kommer du att stötta familjer i svåra livssituationer vilket innebär att du behöver vara lyhörd och kompetent att hantera svåra samtal. Du ser möjligheter för vart och ett av våra barn utifrån deras individuella förutsättningar. Du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Ett positivt och lösningsinriktat förhållningssätt är grunden för att du skall trivas hos oss.

Intervjuer kan komma påbörjas innan sista ansökningsdag.

Stämmer beskrivningen in på dig?

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Ekonomi- och redovisningskonsult

Redovisningsekonom
Läs mer Jun 27
Nytt
Som Redovisningsekonom är du med och bygger framtidens Sverige. I rollen är du ansvarig för det löpande ekonomiarbetet, för olika ekonomiska och administrativa funktioner på företaget. Du har erfarenhet inom hela processen från löpande redovisning till färdiga bokslut. Erfarenhet av Officeprogram samt Fortnox är ett krav.
Ansvarsområde:
löpande bokföring
hantering av kund, leverantörsreskontra,
fakturering gentemot kunder
skatt- och momsredovisning
bokslut, årsredovisning
budget
utveckla rutiner och processer
som stöd till ditt arbete har du HR och rekryteringskonsulter.Merit:
KoncernredovisningDu planerar och kvalitetssäkrar dem delar som efterfrågas i ditt arbete som redovisningsekonom. Du arbetar totalt mot sex bolag som befinner sig i koncernen. Tidigare erfarenhet av koncernredovisning är merit.
Vi hjälper skolor och utbildningsföretag att förmedla den kunskap vi besitter inom yrkeshögskola och högskolor vi arbetar med runt om i landet. Administrativ arbete förekommer i hög utsträckning och det kräver struktur och noggrannhet för att utföra arbetet.
För att passa in på Restory Group ser vi att du är en kreativ och öppen person med ödmjuk personlighet. Du är självgående men trivs också bra i team. Du är pedagogisk och kan strukturera och planera för kommande arbete ihop med respektive kollegor och styrelse. Du kan leverera trygghet och struktur till företaget utifrån ett tydlig kommunikativt sätt.
En eller flera av följande kompetenser behövs för att kunna söka denna tjänst. Det går att söka tjänsten även om du inte har alla kompetenserna nedan. Vi lägger stor vikt vid personlighet, pedagogik och drivkraft.
Totalt ansvar för ekonomiarbetet
säkerställa allt arbeta inom ekonomiarbetet
Sköta all dokumentation som ingår i uppdraget på ett mycket noggrant sätt.Vi ser att du har en certifierad akademisk utbildning som passar in i rollen som redovisningsekonom.
Krav:
Arbetat tidigare med ekonomi in-house eller
arbetat inom byrå
Kompetens och erfarenhet inom ekonomi är ett krav.
Vi ser att du har cirka 2-4 års arbetslivserfarenhet inom området.

Vi på Restory tror att det aldrig går att lära sig för mycket. Vi tror också på att nyckeln till en lyckad inlärningsprocess är att vara noggrann på ett lättförståeligt och pedagogiskt sätt där vi vill inspirera varandra i vårt dagliga arbete.
På Restory är det viktigt att våra kollegor mår bra för att kunna ge och få den hjälp som efterfrågas. Vi har en rak och öppen kommunikation på jobbet och bryr oss om varandra. Daglig avstämningar (Daily Scrum) ger oss en tydlig bild av varandras projekt och arbete. Detta leder till att vi snabbt kan lägga in den hjälp som efterfrågas av dig.
Restory Education är en arbetsplats med mycket eget ansvar och kreativitet, där vi är ett hjälpande team av utbildare och övrig medarbetare. Du som ny redovisningsekonom får alltid stöttning från dina kollegor.
För att söka tjänsten maila in din ansökan via knappen \\\"Ansök nu\\\" på hemsidan enligt nedan.
Skicka in ett CV och personligtbrev i endast PDF format.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Arbetsterapeut till Rättspsykiatrin

Arbetsterapeut
Läs mer Jun 27
Nytt
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.Om oss

Rättspsykiatrin är en unik verksamhet inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset med uppdrag att ge individuellt anpassad psykiatrisk vård och rehabilitering till patienter som dömts att överlämnas till vård.

Verksamheten disponerar slutenvårdslokaler med förhöjd säkerhetsklassning och vårdar också patienter frihetsberövade enligt annan lagstiftning i samband med att de har behov av akut psykiatrisk specialistvård. Rättspsykiatrin har ett samhällsskyddsansvar, där målet för verksamheten är att patienterna ska klara ett liv ute i samhället utan att återfalla i brott på grund av psykisk ohälsa.

Vi söker nu dig som är legitimerad arbetsterapeut till en tjänst i en helt unik arbetsmiljö där du som arbetsterapeut är placerad och verksam i vårt aktivitetshus. Aktivitetshuset är placerat i mitten av sjukhuset i anslutning till vår inrepark. Aktivitetshuset består av gymnastikhall, simbassäng, snickeri, måleri, musikrum, mediarum, träningskök, skola, café med mera som ger fantastiska förutsättningar för patientens rehabilitering.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig som arbetsterapeut en central och viktig roll i vår verksamhet. Du kommer ha ett nära samarbete, både med kollegor från aktivitetshuset men också med medarbetare från vårdenheterna. Ni kommer med er kompetens och ert engagemang i kombination med  verksamhetens unika förutsättningar utveckla och bedriva specialistvård med fokus på rehabilitering.

Sahlgrenska Universitetssjukhuset erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling i form av utbildningar kopplade till vårt arbete.

Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut ingår du i vår aktivitetsenhet som består av arbetsterapeuter, fysioterapeuter, aktiveringspedagoger och hälsopedagoger. Du ingår även i team runt patienterna på de olika enheterna tillsammans med övriga yrkeskategorier. Tillsammans med dina kollegor svarar ni för arbetsterapeutiska insatser för våra patienter. Ni arbetar utifrån hela den arbetsterapeutiska processen med allt från bedömning av ADL- förmåga (Aktiviteter i dagliga livet) till behandling genom aktivitet. Målgruppen består av patienter som är överlämnade till rättspsykiatrisk vård med omfattande psykiatrisk problematik framförallt på grund av psykossjukdom, autismspektrumstörning, intellektuella funktionsnedsättningar och samsjuklighet med beroende.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med erfarenhet och ett stort intresse för psykiatri och rehabilitering. Som person är du lugn och trygg i dig själv. Du har lätt för att samarbeta, har ett driv, är ansvarstagande, flexibel och arbetar på ett lösningsfokuserat sätt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och förmåga att hantera komplex problematik.

Läs mer om hur det är att arbeta som arbetsterapeut hos oss i tidskriften Arbetsterapeuten. Arbetsterapeuten_4_2020 (ljungbergs.se)

På grund av semesterperiod kommer urval ske vecka 31.

Varmt välkommen med din ansökan!

https://www.sahlgrenska.se/jobb-och-framtid/tillsammans-for-patienten/

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Processansvarig

Processoperatör, betong
Läs mer Jun 27
Nytt
Trivs du med att arbeta inom produktion och få eget ansvar i rollen? Just nu söker ett väletablerat företag inom betongbranschen en processansvarig till deras huvudkontor/produktion i Göteborg. Är du sugen på en ny utmaning? Då kan denna möjlighet vara rätt för dig. Läs vidare och ansök redan idag!

Arbetsuppgifter:Som processansvarig arbetar du på produktionsenheten med vätskor och cementprodukter. Rollen är praktisk och innefattar att lossa och lassa material, arbeta utefter recept, lyfta säckar och dunkar mm. Du arbetar baserat på kontoret/produktionen i Västra Frölunda.

Du erbjuds:

En plats i ett framgångsrikt och tryggt bolag som är i en stor expansionsfas & som värnar högt om de anställda och deras trivsel.
Varierande och spännande uppdrag
Goda förmåner


Vi söker dig som:

Har truckkort, har du inte detta så finns det möjlighet till utbildning genom företaget
Helst har en bakgrund inom byggbranschen med inriktning på betong, det är dock inget krav


Om företaget:

AB Lindec är ett privatägt företag i Göteborg, Sverige, som specialiserat sig på tillverkning av material och maskiner för tillverkning av högkvalitativa betonggolv. Företaget grundades 1970 och tillverkar betonggolvmaterial med höga avnötningskrav lämpade för industrier, logistik-center, lager, parkeringsplatser, affärer, med mera.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Lindec med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Lina Calpa Martinsson på mail lina.martinsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Ansök nu

Total Rewards Manager

Personalchef/HR-chef
Läs mer Jun 27
Nytt
Born in 2014 by Creative Director, Max Svärdh and CEO, Albin Johansson, Axel Arigato is a Sweden based contemporary brand that started from an Instagram page and an idea to break into the footwear market.

With deep roots in music, art, architecture and what is contemporary, Axel Arigato has defined itself by offering more than a product. It has been created to leave an experience at the front of mind, whether it’s via stores, online or through events.

Axel Arigato currently has 8 stores, including London, Copenhagen, Stockholm, Gothenburg, Munich & Paris with more pending. Expanding from 2 people to now hiring over 100 members of staff in 7 years, Axel Arigato also operates a subsidiary office in London.

Total Rewards Manager- Global

-this role can be based from either London, Gothenburg or anywhere in EU as long as frequent travel to Sweden is possible.

MORE ABOUT THE ROLE

To ensure our people and talent goals are modern, attractive and value driven-we are hiring our first Total Rewards Manager. This role can be based in London or Gothenburg and will require travel.

Reporting to our Director of People, Culture and Diversity, you will lead a team of two. You will have the opportunity to drive our global compensation and benefit programs to attract, motivate and retain our most important assets-our people. An example of the some of the areas we see you digging into and developing:

• Manage the Total Rewards/Comp and Ben department-consisting of two payroll specialists based in the HQ in Gothenburg (but soon to grow internationally) and be overall responsible for overseeing our payroll & benefits globally
• Balance salaries and bonuses internally with respect to various countries and set up a strategy both for store personnel, office personnel and various organizational levels.
• Design and implement a compensation structure across the organization
• Conduct data analysis and generate meaningful insights to drive pay decisions and program design
• Research and benchmark local compensation market data prior to us opening new offices/stores related to legal requirements when setting up contacts with HR/payroll partners in new countries
• Plan, implement and follow up yearly salary overview and salary review from A-Z and giving workshops and being first point of contact for managers.
• Develop strategies and tactics of all insurances related and occupational health care to employees in all our countries and be the point of contact with various insurance companies.

ARE YOU THE ONE?

We are here to find our first Total Rewards Manager to help us structure up and continue to build our People & Culture organization across our multiple markets. We seek someone with experience in the comp & ben field who is self-driven, structured, and adaptable enough to work in an ever changing environment and industry. This is a great opportunity to step into a managerial role with your payroll and/or HR background.

You come with the energy and curiosity to match a growth phase start-up, and the experience within your field and stakeholder management to guide us.

READY TO JOIN THE A-TEAM?

Thanks for reading this far-we appreciate it. If our role and ambitions sounds like you and you want to learn more and apply, please submit your CV in English by June 30, 2022 .

Our recruitment process is strictly based on competencies. Therefore, we kindly ask you not to include your picture or age with your application. We will contact qualified and interesting candidates within 3 weeks. All applicants will be updated within a month.

To see more about our company, community, and careers we welcome you to AXEL ARIGATO - Careers.

A BIT ABOUT AXEL ARIGATO

The idea of Axel Arigato started with the founders; Max Svärdh and Albin Johansson, questioning the whole structure of the fashion industry - why and how you make things. By foregoing seasonal collections, traditional sales channels and engaging with customers directly, Axel Arigato was launched with one main objective: to create the present, shape the future and inspire generations.

At Axel Arigato, our aim is to build a platform through the power of community, inclusivity and memorable experiences. We are an equal opportunity employer and value a diverse workforce. We believe that our differences are a strength and that by bringing together our individual perspectives and backgrounds, we make magic happen.

OUR VALUES : DROP

Diversity, Respect, Openness and Passion are our values that we live and breathe. They are the foundation for our current state and what we will always bring with us to the future.

Axel Arigato is an equal opportunity employer and we value a diverse workforce and diverse perspectives. We believe that our differences are a strength and that different life experiences and backgrounds are what makes magic happen. We aim for building a platform through the power of community, inclusivity and memorable experiences externally and internally.

Ansök nu

Data Engineer

Dataingenjör
Läs mer Jun 27
Nytt
Synteda AB assist companies to embrace the era of artificial intelligence and Computer Vision effectively and take advantage of its vast possibilities by delivering innovative solutions. We understand how Computer Vision and AI can benefit the society. We stand ready to use our expertise to facilitate businesses in their journey into the era of AI. We work with several clients with various industry fields in close collaboration with top universities in Sweden.
Synteda is actively working on several unique products and solutions in various fields. Dream-innovate-create is our work process were our ideas go through different stages. We create successful solutions by checking feasibility of our product idea (POC) and develop our solution working with agile methodologies until we reach a complete full-scale product.
Synteda has a core team of highly qualified experts that provide assessment to identify challenges and explore different ideas to enhance effectiveness and develop specific algorithms to overcome company challenges. Synteda is built on ethical awareness, curiosity, transparency, respect, participation and last but not least science.
Responsibilities
Work on our various platforms and customer assignments.
Develop, code and implement data solutions according to requirements.
Maintain data sources, pipelines and models.
Develop Data Quality checks for source and target data sets.
Development and maintenance of ETL/ELT processes.
Enhance existing applications and platforms.
Create project specifications and requirements.
Develop and maintain reports.
Adopt best practices and share them across the team.Skills
Good knowledge and experience of Python.
Good knowledge with ETL, PowerApps, Databricks, Docker, Delta Lake, Azure Data factory.
Experience with data visualization tools such as Power BI, Tableau, Microsoft Access, SPSS modeler, SAS or similar.
Strong experience with databases like or similar.
Expertise in Hadoop, PySpark, Hive or similar.
Good knowledge of cloud such as Google Cloud, AWS and Azure DevOps for deployment and management of developed models.
Experience in Data modelling.
Experience in Data warehousing.
Experience creating ETL/ELT processes.
Experience creating reports.
Experience of agile development methodologies.
Fluent in English, both spoken and written is required.

Ansök nu

Kundservice / Customer Support / Kundtjänst

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 27
Nytt
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Detta är en proaktiv annons. Tjänstens utformning kommer att baseras på din erfarenhet och dina intressen. Som kundservicemedarbetare arbetar du med uppdrag på plats hos företaget. Du har ett stort engagemang och intresse för kunddialoger och gillar att lära utmana dig själv i arbetet.

Om företaget:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Just nu ser vi en ökad efterfrågan på talangfulla kandidater inom kundsupport och försäljning. Det är roller som Bravura är vana att rekrytera och vi har flera kunder som just nu söker efter sin nästa medarbetare.

Arbetsuppgifter:

I rollen som kundtjänstmedarbetare tar du emot inkommande samtal från privatkunder. Samtalen kan exempelvis handla om fakturafrågor eller beställningar av abonnemang. Din uppgift är att göra en behovsanalys av vad kunden behöver för att kunna erbjuda den bästa lösningen. Därtill är merförsäljning en naturlig del av varje samtal, där du har möjlighet att påverka din egen lön. Du arbetar mot uppsatta mål och blir mätt på dina resultat vilket gör att du ständigt kan utvecklas.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Godkända gymnasiebetyg i svenska och engelska, därtill flytande i tal
• God datorvana

Vi söker dig som trivs med att ha kontakt med andra människor och vill leverera god service, därtill har du en god kommunikativ förmåga. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Som person är du resultatfokuserad och motiveras av att arbeta mot uppsatta mål.

Övrig information:

Start: 11 juli
Plats: Göteborg
Lön: Fast lön enligt kollektivavtal + provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna h r

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information h r

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare / Customer Support / Kundsupport / Start 11 juli

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 27
Nytt
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Webhelp. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget:

Webhelp erbjuder sina kunder lösningar inom outsourcad kundservice såsom teknisk support, kundtjänst och mycket mer. Webhelp strävar efter att förbättra livet för människor och företag genom att skapa riktigt bra kundupplevelser tack vare sina engagerade medarbetare. De söker nu fler personer till sitt team med kundtjänstmedarbetare som arbetar med ett välkänt varumärke där du kan bli en ambassadör för deras produkter.

Arbetsuppgifter:

I rollen som kundtjänstmedarbetare tar du emot inkommande samtal från privatkunder. Samtalen kan exempelvis handla om fakturafrågor eller beställningar av abonnemang. Din uppgift är att göra en behovsanalys av vad kunden behöver för att kunna erbjuda den bästa lösningen. Därtill är merförsäljning en naturlig del av varje samtal, där du har möjlighet att påverka din egen lön. Du arbetar mot uppsatta mål och blir mätt på dina resultat vilket gör att du ständigt kan utvecklas.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Godkända gymnasiebetyg i svenska och engelska, därtill flytande i tal
• God datorvana

Vi söker dig som trivs med att ha kontakt med andra människor och vill leverera god service, därtill har du en god kommunikativ förmåga. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Som person är du resultatfokuserad och motiveras av att arbeta mot uppsatta mål.

Övrig information:

Start: 11 juli
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna har

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kundsupport, kundtjänstmedarbetare, customer support, kundtjänst, försäljning, sälj, Webhelp, Göteborg, heltid, konsult, konsultuppdrag

Ansök nu

Data Scientist

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 27
Nytt
Synteda AB assist companies to embrace the era of artificial intelligence and Computer Vision effectively and take advantage of its vast possibilities by delivering innovative solutions. We understand how Computer Vision and AI can benefit the society. We stand ready to use our expertise to facilitate businesses in their journey into the era of AI. We work with several clients with various industry fields in close collaboration with top universities in Sweden.
Synteda is actively working on several unique products and solutions in various fields. Dream-innovate-create is our work process were our ideas go through different stages. We create successful solutions by checking feasibility of our product idea (POC) and develop our solution working with agile methodologies until we reach a complete full-scale product.
Synteda has a core team of highly qualified experts that provide assessment to identify challenges and explore different ideas to enhance effectiveness and develop specific algorithms to overcome company challenges. Synteda is built on ethical awareness, curiosity, transparency, respect, participation and last but not least science.
Synteda is growing rapidly and we are looking for a talented data scientist to join our team of experts.
Responsibilities
Work on our various platforms and customer assignments.
Collaborate with data scientists and help them test and develop new algorithms.
Enhance existing applications and platforms.
Research, build and implement new solutions.
Build and analyze new data models.
Application of optimization techniques to previous projects.
Analyze multi-variable data sets.
Adopt best practices and share them across the team.Skills
Bachelor’s, Master’s, or Ph.D. degree in computer science or similar.
Programming experience in combination of Python, C#, C/C++, Spark, Java/Scala.
Knowledge of scientific computing language such as Matlab or R.
Exposure to big data platforms such as AWS, Azure, Hadoop.
Good knowledge of relevant data science packages such as Numpy, PyTorch, Tensorflow, Scipy, Pandas and basic mathematical modelling.
Experience in big data tools such as ElasticSearch/Soir and Kafka.
Experience creating ETL/ELT processes.
Experience with Databricks and Azure tools.
Knowledge of AI and machine learning models.
Good understanding of data engineering practices and data modelling.
Solid experience in multi-variable analysis.
You have experience working with large data sets and distributed computing tools.
Previous experience building machine learning models and data visualization.
Experience of agile development methodologies.
Fluent in English, both spoken and written is required.
Advantage with Swedish.

Ansök nu

Beredare

Säljassistent
Läs mer Jun 27
Nytt
Nu söker vi en beredare till ett stort företag inom byggbranschen. Har du erfarenhet inom service eller inköp och är ute efter en ny utmaning? Då är detta tjänsten för dig!

I rollen som Beredare hos vår samarbetspartner supportar och servar du så väl säljorganisationen ute i landet, som kollegorna på övriga supportavdelningar och befintliga samt potentiella kunder. Du ser till att korrekta handlingar och information tas fram och delger säljare och kunder, alltid med hög servicegrad. Det innebär att du i huvudsak hanterar handlingar och uppkomna frågor så snart de når ditt skrivbord via telefon eller mail.

Du bistår även med inköp och beredningar utefter kundens val och företagets breda sortiment med starka leverantörer. Du ser till att kunderna får återkoppling i rätt tid enligt så väl de uppsatta mål som finns samt inom förväntad tidsram. Du underlättar och supporterar säljarnas arbete så de kan fokusera på att hitta nästa kund.

Start: Omgående. Ansök redan idag, urval sker löpande!
Ort: Söder om Göteborg
Omfattning: Heltid, mån-fre 08:00-17:00
Anställningsform: Detta är initialt ett vikariat på ett år.

Din profil
Krav:
• B-Körkort och tillgång till bil då arbetsplatsen inte ligger i närheten av kollektivtrafik
• Behärska svenska i tal och skrift
• Dokumenterad erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter

Meriterande:
• Utbildning alt. erfarenhet inom beredning eller inköp

För att lyckas i rollen som beredare är det viktigt att du har ett stort driv och tycker om att lösa problem. Vidare ser vi även att du brinner för service, då du dagligen har kontakt med kollegor, kunder och leverantörer. Då man arbetar parallellt med många olika avdelningar är det även av stor vikt att man har en förmåga att strukturera sitt arbete och att man har en initiativförmåga.

Vi ser att du tidigare har arbetat i en administrativ tjänst och besitter goda datorkunskaper. Vidare är det start meriterande om du har arbetat med inköp eller har erfarenhet inom byggnation och ritningar.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.

Ansök nu

Design Manager, Retail Systems UX-Product Offer

Designer
Läs mer Jun 27
Nytt
Who are we?
Volvo Cars is a company on a mission; to bring traditional car manufacturing into a connected, sustainable and smart future.
Since 1927, we have been a brand known for our commitment to safety, creating innovative cars that make life less complicated for our consumers. In 2010, we decided to transform our business, resulting in a totally new generation of cars and technologies, as well as steady growth and record sales. Today, we’re expanding our global footprint in Europe, China and the US, and we’re on the lookout for new talent.
We are constantly pushing our own skills and abilities to drive change in the automobile industry like never before. We are looking for innovative, committed people to join us in this endeavour and create safe, sustainable and connected cars. We believe in the power of people and will challenge and support you to reach your full potential. Join us and be part of Volvo Cars’ journey into the future.

Why now?
Volvo Cars is on an ambitious journey to redefine what it means to give people freedom to move in the most innovative times in the mobility industry. Volvo Cars is looking to redefine all aspects of its eco-system - from the vehicle itself, to how it is owned, driven, powered and purchased online. User Experience as a discipline is a key part of Volvo Cars' strategy and a newly formed UX organisation is helping gather insights about our user's and redefine and elevate the users experience of Volvo's products and Services.

We are seeking a UX Manager-Retail Systems to expand our team to support creating useful, efficient tools for our retail partners.

What you'll do
In a new role on a new team, Design Manager, Retail Systems UX—Product Offers will redefine what it means to buy a car online or at retailers by creating new systems that capture and enable end-to-end publishing of all of the products and offers at Volvo Cars. You'll be part of elevating user experience in collaboration with stakeholders in product and engineering.
You'll help the team see the entire retail landscape of the Volvo ecosystem and create buying and experiences for customers that are simple, seamless, and thoughtful. You'll advocate for the user and exceptional design with a high level of craft.
You’ll also lead the design of our Enterprise Design System, guiding the internal platform our enterprise products are built on. You’ll lead on everything from high-level design principles down to component implementation.

Who you are
We believe that you are a person who thinks big at the system level and has worked extensively using insights from data to inform and personalize user experience in internal systems and customer-facing retail, whether that's in automotive or in another data-rich industry like banking/fintech, health and medical, on-demand services, or logistics companies in which shoppers both shop online and in brick-and-mortar stores and continue to deepen their relationship with the brand post-purchase. You are familiar with working with internal tools and enterprise applications during the customer’s purchasing journey.

Location
Volvo Cars Gothenburg

Application
Applications and CV's will not be accepted via email. In this process, we work with continuous selection.

We are looking for someone who has:
* You’ve been in UX Design for 8+ years for consumer-focused technology, so you understand all aspects of product architecture, interaction and visual design, and UX research.
* You’re a strong communicator and collaborator with design partners, and other stakeholders from teams such as product, operations, and engineering.
* Strong UX fundamentals and user-centered design practices.
* Data modelling experience within UX, including architectural planning for complex systems.
* The ability to create a logical, consistent, and elegant structure from messy complexity, and to transition to a scalable set of global systems.
* Experience working with mature design systems.
* Two or more years of project leadership involving three or more complex projects.
* Experience with global retail and managing very large data problems are positives.


Show, don’t tell
Applicants must provide a portfolio or work samples of work as part of their application.

Ansök nu

Senior UX Designer - Fleet Business

Designer
Läs mer Jun 27
Nytt
Who are we?
Volvo Cars is a company on a mission; to bring traditional car manufacturing into a connected, sustainable and smart future.
Since 1927, we have been a brand known for our commitment to safety, creating innovative cars that make life less complicated for our consumers. In 2010, we decided to transform our business, resulting in a totally new generation of cars and technologies, as well as steady growth and record sales. Today, we’re expanding our global footprint in Europe, China and the US, and we’re on the lookout for new talent.
We are constantly pushing our own skills and abilities to drive change in the automobile industry like never before. We are looking for innovative, committed people to join us in this endeavour and create safe, sustainable and connected cars. We believe in the power of people and will challenge and support you to reach your full potential. Join us and be part of Volvo Cars’ journey into the future.

The Senior UX Designer will be part of Volvo’s Fleet team, which is exploring new ways for companies and their employees to order & manage company cars online. While the Fleet team is on a big growth journey, we want you to grow with us and have fun as we build & development products that revolutionize the fleet industry.

What you will do:
As a Senior UX Designer within the Fleet team, you'll develop a deep understanding of our Fleet customers’ complicated needs and pain-points, serving as an expert for your product team. You'll use those insights to imagine creative solutions that solves customers needs in an elegant way. Your primary responsibility will be to deliver end-to-end user experience design artefacts - usability testing, user flows, stories, wireframes, and prototypes that balance design aesthetics with intuitive functionality.
You will work closely with user-researchers, fellow designers, developers, and other experts to test critical assumptions, gathering valuable data and create delightful experiences from fleet managers and company car drivers.
As a UX designer you will also be an internal thought-leader on user experience best practices and trends.

Show, don’t tell
* Applicants must provide a portfolio of work as part of their application.


Location
Volvo Cars Gothenburg or Stockholm

How To Learn More And Apply
We look forward to receiving your application! Please note that applications (CVs and Portfolios) via email will not be accepted.
For questions about the team, position, recruitment process, or living and working in Sweden, please contact Recruiter to the UX Organization, Irina Widmer, at irina.widmer@volvocars.com.
There is no need for a cover letter, but please answer the screening questions. If you upload or (preferably) link to your your public or private online portfolio where you have documented your work and processes, your application will be prioritized.
The UX Organization is growing and has several roles in the pipeline. If you would like to stay in contact about this as well as future positions, you are welcome to create your career account at Volvo Cars so we can contact you about future roles. Be sure to indicate that you are interested in being contacted about other positions AND that you make your profile available to all Volvo Cars recruiters in your country/region so we can share it with relevant hiring managers.

Who you are:
* You’ve been designing for 6+ years for a consumer-focused tech company, so you understand what it takes to create elegant, consumer-oriented experiences.
* You are a versatile designer who uses a full range of skills—product design, interaction design, and visual design — to ensure you deliver magical experiences to the customer.
* You’re a strong communicator. Who can inspire teams towards action and empathy for the user.
* You are a strong collaborator, who can work with not only design patterns, but many other stakeholders from marketing to engineering.
* You have a people-focused design mentality. Constantly looking to hone your design instinct through user feedback. Whether that’s hands-on user research or a quantitative A/B test.

Ansök nu

Kontrollrumsingenjör

Kontrollingenjör, maskin
Läs mer Jun 27
Nytt
Kretslopp och vatten är till för göteborgarna. Vi ansvarar för att några av Göteborgs viktigaste samhällstjänster fungerar, alla dygnets timmar, hela året runt. Genom arbetet med avfall, vatten och avlopp bidrar Kretslopp och vatten till att skapa ett kretsloppssamhälle och göra det lättare för göteborgarna att leva hållbart. Vår vision är "Vi gör det lätt att leva hållbart" och vårt jobb är viktigt på riktigt.

Idag växer Göteborg som aldrig förr. Vi arbetar med att säkra dricksvattenförsörjningen till den växande staden genom att bland annat bygga och underhålla staden under marken där vi har ett långsiktigt och hållbart perspektiv på minst 100 år framåt i tiden. Vi arbetar även med att se till att det avfall som staden genererar samlas in och behandlas på rätt sätt. Vi påverkar och planerar för byggandet av ett Göteborg som ska klara morgondagens klimatutmaningar. Exempel på detta är vårt arbete med hanteringen av skyfall och dagvatten men även arbetet med att påverka göteborgarens medvetenhet och beteende kring avfall.

Vi är en taxefinansierad förvaltning med stor fackkunskap med cirka 500 anställda. Inom organisationen har vi kompetens för att lösa vårt uppdrag - både när vi planerar och utför arbetet. Under våren 2020 har vi flyttat in i nybyggda lokaler vid Alelyckans vattenverk. Här kommer vi vidareutveckla staden för framtiden och våra samarbeten med andra aktörer under många år framöver.

Delar du vår vision och vill veta mer om oss? Besök gärna vår hemsida www.goteborg.se/kretsloppochvatten och följ oss på Facebook eller Linkedin.

ARBETSUPPGIFTER
Du övervakar Kretslopp och vattens vattenverk samt råvattenkvalitet, dricksvattenproduktion och del av tid, ledningsnät.
Du hanterar data och larm som inkommer till kontrollrummet och drar slutsatser av den tillgängliga informationen.
Du har i ditt dagliga arbete en central roll för dricksvattenberedningen och samarbetar med kollegor från förvaltningen i pågående och kommande projekt gällande anläggningar kopplat till dricksvattenproduktionen.
Under kvällar, nätter och helger har kontrollrumsingenjörerna även kontakt med allmänhet via SOS Alarm som kan inkomma med frågeställningar eller information till kontrollrummet som berör dricksvatten, ledningsnät och/eller avfall.
Dina arbetsuppgifter omfattar även administrativt arbete som att skriva instruktioner och dokumentera händelser.

KVALIFIKATIONER
3-årig högskoleutbildning inom inriktning processindustri, exempelvis sjöingenjör. Alternativt har du flera års relevant erfarenhet av arbete inom processindustri kopplat till vatten, el eller värmekraft där erfarenheten omfattar arbete i kontrollrum med driftövervakning, ensam eller i grupp. Tjänsten är säkerhetsklassad nivå 2 och förutsätter godkänd registerkontroll från Säpo och svenskt medborgarskap. För tjänsten krävs även körkort B.

Har du tidigare arbetat i skift samt arbetat i styrsystemen Cactus och ABB är det meriterande. Det är fördelaktigt om du arbetat med loggböcker och har dokumentationsvana.

För att bli framgångsrik i rollen som kontrollrumsingenjör ser vi att du tar ansvar för dina och gemensamma arbetsuppgifter. Du motiveras av att slutföra det du påbörjat och ser till att arbetet blir utfört på rätt sätt. I dina uppdrag kommer du arbeta tillsammans med flera aktörer och vi ser därför att du trivs med att samarbeta. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat.

Ingen dag är den andra lik och det kommer uppstå utmanade situationer i dina uppdrag vilket kräver att du är lugn och trygg i din roll. Du arbetar effektivt under stress, kan balansera olika krav och kan ta välgrundade beslut under tidspress.

För att lyckas i arbetet ser vi det som en förutsättning att du vid oväntade situationer kan analysera ett problem för att härleda vart och vad som orsakat ett fel, och utifrån given information dra logiska slutsatser. Då tjänsten innehåller administrativa uppgifter ser vi att du kan uttrycka dig i tal som i skrift.


ÖVRIGT
Som anställd på Kretslopp och vatten kommer du att bli krigsplacerad inom ramen för Kretslopp och vattens roll i totalförsvaret.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

C-chaufför - Göteborg

Distributionsförare
Läs mer Jun 27
Nytt
Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten
Nu söker vi chaufförer som vill vara med och utveckla Boxflow i Göteborgområdet. Vi söker dig som vill jobba både heltid och deltid. Vill du jobba hos oss och vara med på vår tillväxtresa? Då kan du vara den vi söker!

Arbetstiderna är förlagda på dagtid under måndag till fredag, viss övertid kan förekomma.

Arbetsuppgifter
Du planerar och lastar din bil efter körturen som du är tilldelad. Din planerade arbetsdag kan komma att förändras så flexibilitet i arbetet är ett måste. Utöver distributionskörning så kommer du lasta- och lossa gods.

Profil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Du är inte rädd för att ta i, trivs i ett högt tempo och du ger alltid dina kunder bra service.

Krav för tjänsten:

- C-körkort
- Giltigt YKB
- Svenska i tal och skrift


Meriterande:

- Truckkort A + B
- ADR-intyg
- God lokalkännedom i Göteborg stad


Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Regional Försäljning & Driftchef Väst, ICA Maxi Special

Försäljningschef
Läs mer Jun 27
Nytt
Maxi Special är ett dotterbolag till ICA Sverige och som ansvarar för drift och försäljning av sällanköpsvaror i Maxi-butikerna i Sverige. Bolaget bedrivs som en helintegrerad kedja med 88 enheter vilka drivs i ICA Maxi Stormarknad. Vi har ca 600 medarbetare och en omsättning på över 3,6 miljarder. Region Väst innefattar 15 Maxi-butiker som är spridda geografiskt från Kungsbacka i söder till Karlstad i norr. Som Regional Försäljning och driftchef innebär att du har totalt resultat- samt personalansvar för dina butiker i regionen. Genom att leda och utveckla varje butik har du chefsansvaret för en butikschef samt en försäljningsansvarig som du leder och stöttar för att nå uppsatta resultatmål. I din roll är du även en viktig del i Maxi Specials ledningsgrupp.
Det här är ditt blivande jobb
I rollen är ditt huvudsakliga uppdrag att leda butikscheferna inom regionen för att leverera på verksamhetens uppsatta mål och nyckeltal, både gällande finansiella termer samt inom personal- och arbetsmiljörelaterade frågor.
Som regionchef ska du skapa rätt förutsättningar för att de lokala enheterna på regionen når uppsatta mål genom att:
Upprätta en regional verksamhetsplan som tar avstamp i den centrala planen
Leda och coacha butikscheferna
Följa upp och säkerställa beslutade aktiviteter eller fokusområden centralt samt i din region
Aktivt verka för ett bra samarbete med regionens Maxihandlare samt ansvara för handlardialogen regionaltDu är en del av Maxi Specials ledningsgrupp och arbetar därigenom aktivt i framtagande av verksamhetsplaner samt ansvarar för att driva frågor kopplade till effektiva arbetssätt som stödjer den strategiska riktningen. Du rapporterar till Affärschef Maxi Special.
Vem är du?
Du är en person som är senior och trygg i att leda. Har mångårig erfarenhet av att arbeta i ledande befattningar i eller tillsammans med butik och du har tidigare haft resultatansvar. Din förmåga att skapa förtroende och samsyn i arbetssätt samt att motivera andra är en stor nyckel till framgång tillsammans med erfarenhet från att arbeta och leda en helintegrerad kedja med tydliga koncept och manualer. Du trivs i att leda på distans och klarar av att hantera flera dagar i veckan ute på resande fot. Du har en god förmåga att planera och är strukturerad i din vardag. Du behöver en god kommunikativ förmåga så att du på ett enkelt och förståeligt sätt kan förmedla taktiska och strategiska förflyttningar. Då du är en del av ledningsgruppen för Maxi Special är det viktigt att du är affärsinriktad med helikopterseende, utan att förlora väsentliga detaljer.
Vi ser att du har högskoleutbildning inom ekonomi eller logistik, erfarenhet av arbete i butik och ledarerfarenhet i minst 5 år. God förståelse för ICA, dess affärsmodell och verksamhet är meriterande. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Mycket goda kunskaper i Microsoft Office (framför allt Excel och Powerpoint). Goda kunskaper i kommunikation och presentationsteknik, både muntlig och skriftlig. Erfarenhet av ledningsgruppsarbete är meriterande då du kommer att vara delaktig i att utveckla verksamheten.
Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?
Det är nämligen precis det vi vill göra. För våra kunder och för oss själva. Vi vill att alla ska kunna må bättre, handla bekvämare, laga bättre mat och leva i ett mer hållbart samhälle. Och det är du och vi tillsammans som gör det här. För att lyckas med det måste vi hela tiden utmana oss själva. Vi måste hela tiden jobba ihop för att behålla bra relationer, goda samarbeten och det där starka entreprenörsdrivet för att fortsätta att utvecklas. Innovation och digitalisering är otroligt viktigt för oss. Det är så vi hittar lösningar som håller för framtiden. När det gäller din egen utveckling är det också rätt bra att vi är så stora som vi är och jobbar inom så många olika områden. Det betyder att du kan hitta din egen väg framåt och påverka hur du själv ska utvecklas och växa. Allt det här kombinerat tycker vi skapar riktigt bra förutsättningar för att du och vi ska kunna hänga ihop riktigt länge – och ha kul längs vägen.
Anställningsform
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
2022-10-01 alt. enligt överenskommelse
Kontaktuppgifter
Andreas Rydén, Affärschef Maxi Special; andreas.ryden@ica.se
Annika Lundqvist, HRBP Maxi Special; annika.a.lundqvist@ica.se
Sista dag för ansökan
2022-08-14
Urval och intervju sker löpande under ansökningstiden.
Välkommen med din ansökan!

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Kundansvarig IT-Tekniker – Sökes till Iver Göteborg

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jun 27
Nytt
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way".?Nu söker vi en IT-tekniker om vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?

Vi söker dig?som har en förmåga att göra komplex IT enkel och som gillar att upprätthålla värdefulla kundrelationer. På Iver är lagandan stark och nu har du chansen att bli en del av vårt framgångsrika team i Göteborg!

Din roll som IT-Tekniker på Iver?

I din roll som IT-tekniker kommer du att ingå i ett team som arbetar inriktat mot mindre till medelstora kunder. Det betyder att du i din roll agerar teknisk ansvarig och har en tätare dialog med kunden och arbetar mer dedikerat med skräddarsydda lösningar. Du kommer tillhöra ett lokalt team som befinner sig i Göteborg.

Du behöver kunna lite om allt som rör IT-drift och således ha en bred tekniska bakgrund. Du kommer arbeta med systemförbättringar, drift och underhåll av operativsystem och produktapplikationer i våra kunders IT-miljöer. Även med nyinstallationer, uppgraderingar, drift och andra typer av förbättringsarbeten. Du löser ärenden som vår servicedesk eskalerat vidare som tillhör dina kunder, och du förser dem i sin tur med kompetens, rutiner och dokumentation så att de löpande ska kunna lösa mer ärenden. Du sitter även i kundmöten för att planera komman underhåll av kundens IT-miljöer samt åker ut på plats vid behov.

Vad erbjuder vi dig på Iver?

Iver - Where technology meets business

Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete.

Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow.

Vem är du?

För att lyckas hos oss?tror vi att du har några års arbetslivserfarenhet inom IT- branschen med inriktning mot IT-drift. Du känner dig trygg i dina tekniska kompetenser men drivs också av att utvecklas och bygga på dina kunskaper och håller dig uppdaterad på ny teknik. Du är en person som har en naturlig problemlösningsförmåga och känner dig trygg i att fatta egna beslut, du är involverande och engagerad i ditt arbete och dina kollegor, och du tycker att det är kul att både arbeta i team såväl som självständigt.

Vi ser gärna att du har kunskap inom några av följande områden:

- Lösa tyngre användar-problem med djupgående felsökning


- Erfarenhet av installation, drift, felsökning och underhåll av Windows server-miljöer
- Windows Server med tillhörande tjänster, virtualisering, lagring och backup
- Microsoft 365, Office/exchange, Intune/Autopilot och Azure
- RDS och Citrix
- Molnlösningar och migrering, kommunikation och kombinationer av molnlösningar


- Säkerhet (patchning & MFA)
- Nätverkskunskap (brandväggar)
- Kommunikations-, övervaknings-, virusskydds- och säkerhetslösningar


Placeringsort

Du kommer ha möjlighet att ha en flexibel arbetsplats men utgå från vårt kontor i Göteborg.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Känner du att Iver verkar vara en spännande arbetsplats, skicka in din ansökan redan idag, dock senast 2022-07-29. Urval och intervjuer sker löpande och annonsen kan komma att tas ner innan sista ansökningsdatum om vi hittar rätt kandidat.

Har du frågor om tjänsten? Vänligen kontakta Mergim Elshani (mergim.elshani@iver.se) om du har frågor kring tjänsten. Har du andra frågor gällande rekryteringsprocessen kan du kontakta Lovisa Mikaelsson (lovisa.mikaelsson@iver.se).

Ansök nu

Medicinteknisk ingenjör - teknik administration

Medicinteknisk ingenjör
Läs mer Jun 27
Nytt
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.Om oss

Medicinsk fysik och teknik (MFT) är en verksamhet inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU) med speciell inriktning mot områdena medicinsk fysik och medicinsk teknik.

MFT bedriver verksamhet på tre sjukhustomter, Mölndal, Sahlgrenska och Östra och har ca 210 medarbetare.

MFT samverkar med vårdgivande verksamheter så att medicinteknisk utrustning ska vara säker för patienter och personal. Driftsäker utrustning och kostnadseffektiv apparatanvändning är ett tydligt mål för vår verksamhet. MFT:s arbete baseras på de regulatoriska krav som ställs på vårdgivare, verksamhetschefer och vårdpersonal. MFT arbetar processinriktat utifrån ett gemensamt ledningssytem enligt ISO 9001:2015. Vi arbetar efter SU:s värdegrund ”Tillsammans - för patienten, med patienten”.

Hållbarhetsperspektivet (planet-people-profit) är något vi arbetar för och aktivt engagera oss i på nationellt nivå. Vi bevakar vad myndigheter, tillverkare och standarder föreskriver och rekommenderar. Enheten Medicinsk Teknik Mölndal och Radiologisk Teknik (MTMRT) består idag av 28 medarbetare, huvudsakligen ingenjörer, som samarbetar med övriga enheter inom MFT. Enheten ansvarar för service och underhåll av radiologisk utrustning inom hela SU och för all övrig medicinsk teknik på Mölndals Sjukhus.

Vad kan vi erbjuda dig?

En stimulerade och utvecklande tjänst med stor möjlighet att påverka arbetssätt och processer.

Arbetsuppgifter

Enheten MTMRT söker en ingenjör som vill vara med och forma framtida arbetssätt inom medicinsk teknik med uppföljning och utvärdering av serviceavtal, optimering av processer runt detta, projekt om förvaltning av medicintekniska produkter (MTP) och annat utvecklingsarbete.

Arbetet är övergripande med bland annat förvaltning av MTP inom SU och i regionen, främst avseende serviceavtal och hållbarhetskalkyl. Du deltar eller driver interna och externa utredningar och projekt.

Om dig

Vi söker dig som är högskoleingenjör. Det är meriterande om du kan använda Excel och har erfarenhet av att leda processarbete och/eller erfarenhet av arbete med serviceavtal. 

Vi fäster stor vikt vid din förmågan att använda dina personliga egenskaper på ett för oss passande sätt. Vi värdesätter att du är noggrann och ansvarsfull och har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i och leda en grupp. Du ska vara utåtriktad och har lätt att kommunicera både verbalt och i skrift, till små och stora grupper.

Välkommen med din ansökan!

https://www.sahlgrenska.se/jobb-och-framtid/tillsammans-for-patienten/

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Utvecklas som säljare hos Face2face

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Jun 27
Nytt
Om jobbet
Har du ingen tidigare erfarenhet av försäljning men är lärovillig, engagerad och driven?
Till våra field marketing-team söker vi nu utåtriktade talanger inom försäljning som vill jobba i ett av våra härliga team som präglas av hög energi, entusiasm och gemenskap, där alla motiverar varandra.
Som säljare hos Face2face kommer ni att vara ansiktet utåt för flera kända varumärken och ni kommer personligen möta kunder på utvalda marknadsplatser som köpcentrum, gallerier, butiker mm.
Här hos Face2face erbjuds du en speciell arbetsmöjlighet på en spännande arbetsplats där vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och styrkor. Vi anser att med rätt driv och inställning kan man gå hur långt som helst.
Vi har inget krav på tidigare erfarenhet av försäljning då ni kommer att genomgå säljutbildning och upplärning. Vi jobbar sedan väldigt aktivt med individuell coachning, feedback och uppföljning av våra duktiga ledare och medarbetare.
Vi erbjuder:
Varierande arbetsuppgifter med spännande och starka varumärken
Kunskap inom 1:1 kommunikation och social marknadsföring
Ett företag i tillväxt och ständig utveckling
Fokus på din personliga utveckling med daglig uppföljning
Möjligheter att göra karriär
Utbildning inom försäljning och ledarskap
Säljtävlingar med resor till New York, Los Angeles, Paris och Jorden runt
Fast lön plus provisionI sverige har vi följande möjligheter
Stationär tjänst: Heltidstjänst med utgång från ett av våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Örebro
Sverigeturné: En resande heltidstjänst som passar dig som är äventyrslysten och resglad och vill följa med på en spännande resa runt om i Sverige. Vi står självklart då för boende och transport. Traktamente tillkommer.
Din profil:
Utåtriktad med positiv inställning
Lärovillig och engagerad
Målinriktad och driven
Motiveras av att tjäna pengar och personlig utveckling

Hos oss ser vi att du är orädd och social och hela tiden tänker framåt. Är du dessutom en person som gillar att jobba på en energifull arbetsplats där egen utveckling värderas då är du rätt person för oss. Vi ser mer till din personlighet än vad du gjort tidigare och har därför inga krav på CV. Tveka inte att skicka in din ansökan till oss redan idag. Urval och intervjuer kommer ske löpande.
Om företaget
Face2face Creatives International kombinerar strategi, konceptutveckling, försäljning och teknologi för att utveckla och driva kampanjer för att stärka varumärken, sprida kunskap och rekrytera stora kundvolymer av hög kvalitet. Från kontor i Norge, Sverige, Finland, Belgien, Schweiz och Tyskland arbetar vi med kunder som American Express, Carrefour, Apple, Fortum, Louis Vuitton, Porsche, BNP Paribas och Amnesty International på olika europeiska marknader.
#jobbjustnu

Ansök nu

Utvecklare Magento till eComero

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 27
Nytt
Utvecklare Magento till eComero
Nyfiken på att lära dig jobba i en av världens ledande lösningar, tillsammans med utvecklare från Microsoft och Adobe?

Välkommen att göra avtryck inom e-commerce hos eComero!

Arbetsbeskrivning
Som systemutvecklare hos eComero tar du plats i en fartfylld och entreprenörsdriven miljö, där du kan utvecklas både själv och tillsammans med ett fantastiskt kompetent och kunnigt team.

I rollen som systemutvecklare inom e-commerce arbetar du bland annat med att utveckla mjukvara och webbapplikationer, analysera och uppdatera existerande mjukvara, samt designa skalbar och testbar kod. Du hittar och eliminerar buggar som om du aldrig gjort något annat.

Hos oss driver du utvecklingsuppdrag från start till mål, samt arbetar tillsammans med team och projektledare i större projekt och uppdrag. Arbetet innefattar både front-end och back-end, med fokus på back-end. Här kommer du att utveckla system med de senaste teknikerna inom cloud och webbutveckling.

eComero är en Officiell Magento Business Solution Partner, och vi ger dig även möjligheten att certifiera dig. Tillsammans håller vi alltid en hög lägstanivå och går i god för vår kvalitet mot kund!

Lär känna eComero
Grundat av två entreprenörer med 20års erfarenhet av e-handel, och sedan 2019 partner till Adobe och Microsoft. Vi har haft en fantastisk tillväxt med många spännande konton som vi jobbar mot. På vårt kontor i Göteborg sker allt utvecklingsarbete - men våra kunder befinner sig i hela Sverige. Vi levererar de e-handels- och affärssystem som kunderna använder för att sälja för hundratals miljoner över hela världen, och de är beroende av vår tekniska expertis för att lyckas. Många av våra kunder är välkända e-handelsföretag, så vi har höga krav på oss att leverera enligt bästa praxis.

eComero är ett entreprenörsdrivet företag med senior kompetens och know-how i e-handelsbranschen.
Det betyder att du kan gå hur långt som helst om du har vilja, kompetens och uthållighet.

Vill du sätta avtryck i e-handelsvärlden? Välkommen till Göteborg!

Besök eComero på webben:
www.ecomero.com (http://www.ecomero.com)

Du som Utvecklare
För att lyckas och trivas i rollen känner du sannolikt igen dig i beskrivningen av en noggrann och strukturerad analytiker som ser möjligheter, men även begränsningar och skapar lösningar för allt du får framför dig. Dina kollegor uppskattar att ha dig som en del av teamet och du bidrar med såväl god energi som ett driv att utveckla och utvecklas.

Du värdesätter att kunna lära dig nya saker i ditt arbete och att arbeta agilt.

För rollen ser vi gärna att du har eftergymnasial utbildning inom IT.
Du bör ha erfarenhet av Linux-system, PHP och My, och gärna även inom just området e-handel.

Sammanfattning
För rollen krävs:
Eftergymnasial utbildning inom IT
Linux
PHP
My
God svenska och engelska

Meriterande erfarenheter:
Magento 2 (Adobe Commerce)
React (Next.js, Material UI)
CSS, HTML
Versionshantering (Git)
Nginx

Välkommen till eComero!

Tjänsten
Fast anställning, tills vidare.
Start omgående enligt överenskommelse.

Ort
Göteborg

Din ansökan
Ansöker gör du med CV och personligt brev.
Vi ser fram emot att få lära känna dig närmre.

Om du har frågor om ansökan kan du kontakta
Kitty Frejd, 0733 - 40 43 30 eller maila till kitty@engqvistzimmerman.se

Med anledning av GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail.

Tidsplan
Vi vill ha din ansökan så fort som möjligt då ansökningar hanteras löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kalkylingenjör till medelstort anläggningsföretag!

Byggnadskalkylator/Anbudsingenjör
Läs mer Jun 27
Nytt
Med en växande marknad i regionen söker vi nu en medarbetare till vår kund som är ett medelstort anläggningsföretag med basen i Göteborg. 

Är du intresserad att arbeta i ett bolag med högt projektfokus där du som medarbetare uppskattar möjligheten att vara delaktig från kalkyl till slutbesiktning i projekten är detta en tjänst för dig. Du ingår i en platt organisation med engagerade kollegor där alla arbetar för att uppnå gemensamma mål! 

Om tjänsten
Vi söker en person som har vana med att arbeta med kalkyler inom anläggningsbranschen.
Att kvalitetssäkra kalkylerna i nära samarbete med duktiga och engagerade kollegor är din viktigaste arbetsuppgift.
Som kalkylingenjör är du en viktig spelare i våra projekt och ska tillsammans med produktionsledningen bidra till att skapa god lönsamhet. Rollen ger dig stora möjligheter att arbeta med olika typer av projekt med varierande inriktning och storlek. Du kommer rapportera direkt till kalkylchefen.

Din bakgrund Erfarenhet av kalkyl- och anbudsarbete i bygg och anläggningsbranschen.
Du har god kommunikativ förmåga i både tal och skrift.
Du har B-körkort

Du som person
Du är en öppen, ansvarsfull och positiv person som har lätt för att samarbeta och möta andra människor. Du har en fallenhet för siffror och kommunicerar obehindrat såväl muntligen som i skrift. Du har ett strukturerat arbetssätt med god ordning och reda samt en kostnadsmedveten attityd. Du gillar att arbeta nära produktionen och förstår vad det innebär att arbeta i projekt och gentemot tydliga mål.Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se.

Ansök nu

Engagerad platschef bygg

Civilingenjör, bygg
Läs mer Jun 27
Nytt
Det går bra för Tommy Byggare och vi behöver fler engagerade kollegor. Därför söker vi efter två platschefer till vår kommersiella avdelning i Göteborg. Vill du driva projekt i ett välrenommerat byggföretag där du kan utvecklas både på det personliga och yrkesmässiga planet? Ansök nu!

Dina arbetsuppgifter
Som platschef ansvarar du för att driva och leda byggprojekt från start till överlämnande. Tillsammans med dina kollegor och underentreprenörer eftersträvar ni effektivitet, god lönsamhet och hög trivsel. I rollen som platschef ansvar du bl.a. för projektens ekonomi, tidsplaner, arbetsmiljö, kvalitet och medarbetare.

Dina egenskaper
Vi söker dig som har byggteknisk utbildning samt goda kunskaper inom teknik, ledarskap samt planering. Du har erfarenhet av att leda byggprojekt eller entreprenadverksamhet. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper, framför allt är det viktigt att du är en duktig planerare, vågar fatta beslut samt är en god ledare för ditt bygglag.

Ditt arbete är vår framtid
Vi står med båda fötterna på jorden, och det räknar vi med att du gör också. Prestige finns inte hos oss. Vi står för engagemang, hållbarhet och öppenhet. Hos oss finner du en stor bredd av yrkeskunskap där du för möjlighet att utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du delar dina erfarenheter och kunskaper. Vi involverar våra medarbetare, kunder och samarbetspartners i projektens alla faser och på så vis skapar vi effektiva projekt med bra resultat.
Hos Tommy Byggare blir du delaktig i att bygga ett samhälle där människor ska vara, verka och leva. Vår ambition är att din anställning ska anpassas efter dina kunskaper. Man arbetar som bäst om man får göra det man är bra på. Utveckling och möjligheter till internt avancemang får du på köpet. Förutom branschrelaterade kurser och individuella utbildningar, kommer alla våra ledare nu på Tommy Byggare få genomgå ett ledarutvecklingsprogram som genomförs i samarbete med Psykologpartners.

Rekrytering

I den här rekryteringen har Tommy Byggare valt att samarbeta med Prowork Göteborg AB.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jimmy Eriksson på telefon 0733-324014 eller jimmy.eriksson@prowork.se

Läs mer om oss på www.prowork.se

Ansök nu

Researcher

Mikrobiolog
Läs mer Jun 27
Nytt
The University of Gothenburg tackles society’s challenges with diverse knowledge. 56 000 students and 6 600 employees make the university a large and inspiring place to work and study. Strong research and attractive study programmes attract scientists and students from around the world. With new knowledge and new perspectives, the University contributes to a better future.

The Institute of Biomedicine is involved in both research and education. In both of these areas, we focus on fundamental knowledge of the living cell – what it consists of, how it works, how its function is directed by the genetic material, and how it interacts with various kinds of micro-organisms. Using this knowledge, we try to elucidate the causes of diseases, and find new ways to diagnose and treat them.

The Institute is composed of the following four departments:


• The Department of Infectious Diseases
• The Department of Microbiology and Immunology
• The Department of Medical Biochemistry and Cell Biology
• The Department of Laboratory Medicine

At present, the institute has about 360 employees and approximately 450 million SEK in total assets

A research position is available at the Mucins in Infection and Cancer Group at department of Medical Chemistry in Gothenburg, Sweden. Our group investigates the role of mucins during host defense against bacteria, and the biological function of changes in mucosal mucin expression and glycosylation associated with disease.

 

Duties 
The project aims to understand how the pathogens Helicobacter pylori and Aeromonas salmonicida are regulated by the mucin environment on the mucous membranes of their hosts. The work includes production of bacterial mutants, analysis of growth and gene expression of the bacteria from in vivo and in vitro experiments as well as analysis of mucins, and their interaction with the above-mentioned pathogens.

 

Qualifications 
A successful candidate will be selected based on his/hers: i) laboratory skills ii) background and knowledge in a relevant field, iii) oral and written communication skills in English, and iv) analytical skills. Knowledge in microbiology, bacterial culture, mucins and bacterial-host interactions are especially valued.

 

Employment 
The employment is full time and temporary, four months, with placement at the Institute of Biomedicine. First day of employment as agreed.

 

Contact information for the post 
If you have any questions about the position, please contact Sara Lindén, professor and principal investigator, +46 709 81 79 79, sara.linden@gu.se

 

Unions 
Union representatives at the University of Gothenburg can be found here:?https://www.gu.se/om-universitetet/jobba-hos-oss/hjalp-for-sokande 

 

Application 
To apply for a position at the University of Gothenburg, you have to create an account in our recruitment system. Submit your application via the University of Gothenburg’s recruitment portal by clicking the “Apply” button. It is your responsibility to ensure that the application is complete as per the vacancy notice, and that the University receives it by the final application deadline. 

The application should contain:

- A brief cover letter giving a brief description of previous research experience, and a motivation to why you are applying. In the coverletter, include a single summarizing sentence with the following wording where you fill in the specifics relating to your merits: Name obtained a PhD at University of x in year x in the topic of x and have x publications whereof x first name publications.

- A CV including a list of publications

- Proof of completed PhD

- Contact details of two references

Applications must be received by: 2022-07-11


The University works actively to achieve a working environment with equal conditions, and values the qualities that diversity brings to its operations.

Salaries are set individually at the University.

In accordance with the National Archives of Sweden’s regulations, the University must archive application documents for two years after the appointment is filled. If you request that your documents are returned, they will be returned to you once the two years have passed. Otherwise, they will be destroyed.

In connection to this recruitment, we have already decided which recruitment channels we should use. We therefore decline further contact with vendors, recruitment and staffing companies.

Ansök nu

Energiingenjörer till COWI Göteborg

Byggnadskonsult
Läs mer Jun 27
Nytt
COWI har utformat framtiden sedan 1930 – det kommer vi att fortsätta med.
Vill du dela vår framtid? Vill du bli bättre? Bli bättre tillsammans med oss!
Energiingenjör – COWI Sverige – Göteborg

COWI är ett ledande teknikkonsultföretag som via tusentals projekt över hela världen utvecklar framtidens hållbara samhällen. Vi är stolta över det vi skapar på COWI och sättet vi gör det på – i gemenskapen i våra starka team.

Tillsammans firar vi segrar och överkommer motgångar. Vi drar lärdom av hur vi skapar resultat i projekten. Delar erfarenheter och behandlar varandra med värme och omtanke. En klapp på axeln, ett skämt, en hjälpande hand. Omtänksamma handlingar som lyfter och stärker. Att se och att bli sedd – det binder oss samman. På COWI är vi bra var och en för sig. Men vi är bättre tillsammans. Nu söker vi flera energiingenjörer till kontoret i Göteborg.


VISA VÄGEN FÖR TEKNISK UTVECKLING INOM ENERGI
Nu söker vi två energiingenjörer till vårt sammansvetsade team på fyra duktiga energiingenjörer. Du arbetar i nära samarbete med andra projektmedlemmar och uppdragsledare. Din viktigaste uppgift är att självständigt driva energitekniska frågor samt egna energiprojekt.


Du kommer dagligen att utföra följande arbetsuppgifter:
›    Genomföra energianalyser, energikartläggningar och utredningar av fastigheter och dess tekniska system.
›    Agera projektledare i egna projekt mot kunder inom bostadsrätter och industrifastigheter
›    Utföra energi- och driftoptimeringar
›    Utföra besparingsberäkningar, energiberäkningar och beräkning av miljöpåverkan
›    Delta i utvecklingen av verksamhet och affärer


Våra medarbetare är vår största tillgång: det är våra anställda som gör projekten framgångsrika. På COWI får du en unik möjlighet att lära dig från de bästa och utveckla din potential, och du får delta i utformningen av framtidens samhälle. Tillsammans med din chef lägger du upp en plan för din egen utveckling, och du får möjlighet att från dag till dag bygga på din expertis i såväl lokala som globala projekt.

DIN KOMPETENS. VÅRT TEAM. TILLSAMMANS UTFORMAR VI FRAMTIDEN
Din kompetens är nyckeln till vår framgång. Vi arbetar över gränser och inom olika verksamhetsområden där vi delar med oss av våra kunskaper och bygger upp starka relationer med kunder och kollegor. Du bidrar med din expertis samtidigt som du får tillfälle att lära dig av de bästa.

För att lyckas på den här positionen ser vi att du är självgående och lösningsorienterad med en ödmjuk attityd, har en god samarbetsförmåga och lätt för att skapa nya och upprätthålla inarbetade relationer. Vidare är du affärsmässig och kvalitetsmedveten. Har du ett intresse för solceller och tycker att det är extra intressant så finns möjligheten att fördjupa dig inom området.

Du behöver dessutom besitta följande kompetenser:
›    Högskoleingenjör alt. Civilingenjörsutbildningsutbildning med inriktning mot energifrågor, eller motsvarande kompetens
›    Minst 2–3 års erfarenhet från branschen
›    Erfarenhet av IDA ICE
›    Generella kunskaper inom energioptimering
›    Behärska svenska och engelska i tal och skrift

 
INTRESSERAD?
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta:

Jimmy Eriksson, rekryteringskonsult Prowork, 0733-324014, jimmy.eriksson@prowork.se


VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Regioninköpare till ledande byggkoncern

Inköpare
Läs mer Jun 27
Nytt
Regioninköpare:
Är du redo för nya utmaningar?
Vi söker nu en driven och handlingskraftig projektinköpare till en ledande byggkoncern.
Du kommer att arbeta i en organisation där värdegrunden är stark och där medarbetarens kraft ses som den självklara framgångsfaktorn.

Om tjänsten:
Som projektinköpare kommer du tillsammans med regionens inköpschef, driva utvecklingen av inköpsprocessen och se till att projektets inköpsplan följs.
Du kommer tillsammans med dina kollegor i projektledningen se till att förvärven sker strukturerat och med hög kvalité. Det innebär att du leder och följer upp inköpsberedningar samt säkerställer att projektens olika krav arbetas in i det systematiska inköpsarbetet.

Kvalifikationer:
Vi ser att du har relevant utbildning och erfarenhet inom att arbeta med inköp i byggbranschen. Du gillar att vara stödjande och motiveras av att arbeta på en strategisk och operativ nivå med inköpsprocesser. Vi värdesätter också att du har erfarenhet av att både underhålla befintliga affärsrelationer samt skapa nya och att du är van vid att föra dialoger med leverantörer.
Som person gillar du att arbeta med ekonomi, att ha kunden i fokus och är trygg i ditt arbete. Du är rationell, noggrann och analytisk samt drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Dessutom ser vi ser gärna att du är strukturerad, ödmjuk och har ett kreativt sinne.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se.

Ansök nu

Produktionsnära mättekniker med ansvar

Markingenjör
Läs mer Jun 27
Nytt
Om tjänsten

Som mättekniker/mätingenjör hos vår kund arbetar du främst med utsättning/inmätning, mängdberäkningar, kontrollarbete och dokumenthantering i våra projekt. Du kan din AMA och MER. Du ligger alltid steget före den dagliga produktionen. Du fungerar som en länk mellan arbetsledare och yrkesarbetare vilket kräver egenskaper så som kommunikativ förmåga och lyhördhet. Hos vår kund är arbetsglädje enormt viktigt och för att skapa detta tror vi på en sund balans mellan arbetsliv och privatliv. Jobben är idag i Göteborg med omnejd så du bor med fördel inom denna region. Detta är en strategisk roll/nyckel rekrytering där du kommer ha stor möjlighet att påverka din vardag. Vår kund kan erbjuda mycket konkurrenskraftiga lönevillkor och bil i tjänst ingår. Det kommer också kunna erbjudas möjlighet till bonus. 

Om dig

Vi söker dig som har relevant teknisk utbildning inom mätteknik eller motsvarande erfarenhet. Du bör ha arbetat några år som mätningstekniker inom anläggningsverksamhet. Du är som person prestigelös och har högt driv och trivs bra ute i produktionen.

Som person är du kommunikativ, noggrann, ansvarsfull och trivs i att vara en del i ett lag. Du kommer att ha mycket kontakt med såväl yrkesarbetare som arbetsledning och vi ser det därför som självklart att du är en lagspelare med god samarbetsförmåga som kan kommunicera på ett tydligt sätt.

Hör av dig till oss om detta låter intressant! Vår kund kan ge riktigt bra förutsättningar för rätt person.

Ansök nu

Driven platschef markanläggning!

Civilingenjör, anläggning
Läs mer Jun 27
Nytt
Platschef anläggning med placering i Göteborg
Vi söker medarbetare som vill vara en viktig del av en mycket kostnadseffektiv anläggningsorganisation med resurser för att tillgodose våra kunders olika behov inom anläggning. Vår kund har en mycket god lönsamhet.

Arbetsbeskrivning
I rollen som Platschef kommer du att vara ansvarig för genomförandet av ett antal av våra projekt i Göteborgs området.
Du äger dina projekt där du har fullt ansvar för personal, ekonomin och genomförandet. 
Du kommer att ha en tät dialog med kunden i respektive projekt.
Du rapporterar till arbetschefen.

Tjänsten är en heltid, tillsvidareanställning. Förmånsbil ingår samt möjlighet till bonus.Kvalifikationer
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att driva anläggningsprojekt som har praktisk erfarenhet av mark-/och eller anläggningsarbete. Vi ser positivt på sökande som har jobbat med rena markjobb. Vi tror att du idag hanterar jobb på allt från några miljoner och upp emot jobb på 30 till 40 miljoner. Du är van att jobba med ekonomiplaner och tidplaner. Du har bra känsla för ekonomi och högt driv. Vi ser väldigt positivt på sökande som har god kunskap inom mängdförteckning.
B – körkort krävs.

Att arbeta med varierande uppgifter är för dig inget nytt och du tycker om att ta egna initiativ och stort eget ansvar.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull, arbetsvillig och har lätt för att samarbeta med andra. Du är händig, engagerad och har ett stort mått av eget driv. Det krävs att du är flexibel och anpassningsbar, har en bra kommunikativ förmåga samt att du behärskar svenska i tal och skrift. 

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

Ansök nu

Platschef med VA erfarenhet

Civilingenjör, anläggning
Läs mer Jun 27
Nytt
Platschef Mark- och Anläggning

Platschef till Göteborg
Vår kund ser ser en mycket positiv utveckling för sin enhet Mark – och Anläggning, som har många kommande projekt, för att lyckas med alla spännande projekt som är på gång, söker vi en driven Platschef för tillsvidareanställning.

Vi söker medarbetare som vill vara en viktig del av en mycket kostnadseffektiv anläggningsorganisation med resurser för att tillgodose våra kunders olika behov inom markanläggning.

Arbetsbeskrivning
I rollen som Platschef kommer du att vara ansvarig för genomförandet av ett antal av våra projekt i Göteborgs området.
Du äger dina projekt där du har fullt ansvar för personal, ekonomin och genomförandet. 
Du kommer att ha en tät dialog med kunden i respektive projekt.
Du rapporterar till avdelningschefen.

Tjänsten är en heltid, tillsvidareanställning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att driva anläggningsprojekt som har praktisk erfarenhet av mark-/och eller anläggningsarbete. Vi ser positivt på sökande som har jobbat med VA jobb tidigare. Du är van att jobba med ekonomiplaner och tidplaner.
B – körkort och tillgång till bil är ett krav.

Eftersom vi arbetar med lean, är det bra om du gillar ordning och reda och trivs i en roll med många kontaktytor, såväl internt som externt. Att arbeta med varierande uppgifter är för dig inget nytt och du tycker om att ta egna initiativ och stort eget ansvar.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull, arbetsvillig och har lätt för att samarbeta med andra. Du är händig, engagerad och har ett stort mått av eget driv. Det krävs att du är flexibel och anpassningsbar, har en bra kommunikativ förmåga samt att du behärskar svenska i tal och skrift.

Ansök nu

Klara söker anestesisjuksköterska till uppdrag i Göteborg

Anestesisjuksköterska
Läs mer Jun 27
Nytt
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.
Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Klara söker anestesisjuksköterska till operation i Göteborg från 2022-08-29 till 2022-11-20.

I din roll bidrar du med din värdefulla omvårdnad, god service och ett gott bemötande åt alla.

Ort
Västra Götaland, Göteborg

Arbetsuppgifter
Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska inom operation.

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen.

Ansök nu

Klara söker intensivvårdssjuksköterska till uppdrag i Göteborg

Intensivvårdssjuksköterska
Läs mer Jun 27
Nytt
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.
Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Klara söker intensivvårdssjuksköterska till postop i Göteborg från 2022-10-24 till 2023-01-22.

I din roll bidrar du med din värdefulla omvårdnad, god service och ett gott bemötande åt alla.

Ort
Västra Götaland, Göteborg

Arbetsuppgifter
Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska inom postop.

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen.

Ansök nu

Klara söker anestesisjuksköterska till uppdrag i Göteborg

Anestesisjuksköterska
Läs mer Jun 27
Nytt
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.
Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Klara söker anestesisjuksköterska till operation i Göteborg från 2022-08-29 till 2022-11-20.

I din roll bidrar du med din värdefulla omvårdnad, god service och ett gott bemötande åt alla.

Ort
Västra Götaland, Göteborg

Arbetsuppgifter
Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska inom operation.

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen.

Ansök nu

Säljande receptionist till Nordic Wellness Kungälv

Receptionist, telefonist
Läs mer Jun 27
Nytt
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med snart över 300 gym runt om i hela landet.

Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, professionell personal och inte minst pris. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Vi fortsätter växa och förstärker vår position på marknaden.

I takt med vår expansion söker vi nu dig som vill jobba på våra härliga anläggningar i Kungälv. 

Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness

Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är att ge våra medlemmar en makalös träningsupplevelse. Det betyder att klubben alltid behöver synas från sin bästa sida och att medlemmarna bemöts trevligt, proffsigt och med stor glädje. Det är du som tillsammans med dina kollegor är med och skapar vår familjära och välkomnande känsla på klubben.

När du kommer till jobbet är ditt uppdrag att se till att klubben är ren och fräsch. Vikter kan behöva flyttas på, soptunnor ska tömmas och skräp kan förstås inte ligga någon annanstans än just i soptunnan. Det är helt enkelt du som värd, som får våra gäster att trivas och känna sig som hemma!

Arbetstiden i receptionen innebär variation och kräver att du är flexibel. Här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlem är unik på sitt vis, och det är upp till dig att ge den information de behöver. Du vet att kundbemötande kan handla lika mycket om improvisation som information men oftast en kombination av båda.

Vad söker vi hos dig?

Förutom att du har fyllt 18 år och kan arbeta under dagtid, kvällar och helger letar vi efter dig som känner sig bekväm med kundservice, försäljning och att städa. Du vill alltid göra det lilla extra i det du tar dig för och du får energi av möten med andra människor. Har du jobbat med försäljning förut är det ett stort plus. Klappar hjärtat lite extra för träning och hälsa är det ett ännu större plus!

Att jobba på Nordic Wellness

Vi erbjuder en rolig som stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att växa hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i vår gruppträning och andra delar av företaget. Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget!

Välkommen med din ansökan senast 2022-07-17. Urval kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag – så vänta inte med din ansökan!

Ansök nu

Klara söker sjuksköterska till uppdrag i Göteborg

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 27
Nytt
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.
Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Klara söker sjuksköterska till ortopeden i Göteborg från 2022-08-29 till 2022-11-27.

I din roll bidrar du med din värdefulla omvårdnad, god service och ett gott bemötande åt alla.

Ort
Västra Götaland, Göteborg

Arbetsuppgifter
Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska på ortopeden.

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen.

Ansök nu

Klara söker sjuksköterska till uppdrag i Göteborg

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 27
Nytt
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.
Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Klara söker sjuksköterska till mottagning i Göteborg från 2022-08-29 till 2022-12-04.

I din roll bidrar du med din värdefulla omvårdnad, god service och ett gott bemötande åt alla.

Ort
Västra Götaland, Göteborg

Arbetsuppgifter
Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska på mottagning.

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen.

Ansök nu

Fransstylist och Nagelteknolog

Nagelterapeut/Nagelteknolog
Läs mer Jun 27
Nytt
Vi söker fransstylister samt nagelteknologer till vår nyöppnade Salong Beauty Style Spa på Södra Larmgatan 9. Du som söker ska vara Diplomerad fransstylist el Nagelteknolog och ha erfarenhet av att arbeta i salong sedan tidigare. Viktigast för oss är att du är noggrann, kan arbeta bra i grupp och är stresstålig. Du ska kunna tala Svenska eller Engelska. Tjänsten är på heltid. Skicka gärna ett mail till oss med Personligt Brev samt CV så kontaktar vi dig vid intresse. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Specialistläkare, Bemanning

Specialistläkare
Läs mer Jun 27
Nytt
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som specialistläkare i Göteborg, Västra Götalands län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

Specialistläkare, Bemanning

Specialistläkare
Läs mer Jun 27
Nytt
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som specialistläkare i Göteborg, Västra Götalands län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

Erfaren mekaniker sökes

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jun 26
Vi söker just nu en erfaren och självgående bilmekaniker till vår verkstad för att möta den ökade efterfrågan på våra tjänster.
Som mekaniker ska du kunna felsöka, utföra reparationer på och arbeta med saker såsom, men inte begränsat till:
Hjullager
Kamrem
Avgassystem (även svetsning)
AC
Bromssystem
DäckmontageIntervjuer sker löpande, så om du tycker att detta låter intressant, så är det bara att höra av dig.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Glädjespridare / Säljare – 30 000 kr/mån inom 6 mån + provision + tjänst...

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Jun 26
Key Solutions är ett av Sveriges största konsultföretag med över 200 anställda. Sedan starten 2008 har vi hjälp några av världens bästa varumärken såsom Google, Telia, Netflix m.fl.

- Årets byrå 2019 (Telia)
- Årets bästa återförsäljare 2018 & 2019 (EON)
- Årets innovativa partner 2020 & 2021 (IP-Only)
- En av Sveriges & Europas Bästa Arbetsplatser 10 år i rad (Great Place to Work)

Vi erbjuder:

- Garanterad månadslön på 30 000 kr inom sex månader
- Goda chanser att klättra inom företaget
- Konferensresor till t.ex. Barcelona, Miami och Sydafrika
- Hjälp med att ta körkort samt möjlighet till tjänstebil och andra förmåner
- Minst en timme om dagen för din personliga utveckling

Hur funkar arbetet?

Du kommer att utgå ifrån vårt lokala kontor i Göteborg (vid Liseberg) och jobba som resande säljare måndag till fredag. Som resande säljare får du upptäcka hela Sverige tillsammans med dina kollegor, vi garanterar ett äventyr!

- Vi tillhandahåller boende, står för tjänstebil samt övriga arbetsverktyg
- Vi står för resan till och från arbetsorten
- Du erhåller traktamente för de dagar som du är bortrest

Vi ser gärna att du som söker:

- Är en sann glädjespridare och har god social kompetens
- Är tävlingsinriktad och älskar att utvecklas
- Pratar svenska obehindrat
- Har körkort (ej ett krav men det är meriterande)

Vi ser gärna även att du trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Du är en aktiv person som tycker om att delta i fritidsaktiviteter tillsammans med ditt team.

Har du ingen tidigare erfarenhet? Ingen fara!

Då vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande, samt erbjuder säljutbildning i Key Business School, så har vi inget krav på tidigare säljerfarenhet. Vi tar ansvaret för att ge dig de bästa verktygen för att lyckas inom din karriär.

Låter det intressant?

Ansök nedan eller gör testet på 1 minut via vår hemsida för att se ifall just du skulle platsa i vårt team: https://www.keysolutions.se/jobb/ansok ?

https://emojis.wiki/star/)

Ansök nu

Medarbetare sökes till Grimbos Mek & Tvätt.

Bilvårdare/Garagearbetare
Läs mer Jun 26
Vi växer och söker därför nu två stycken nya medarbetare, en på deltid och en på heltid. Vi har inte krav på tidigare arbetserfarenhet, utan vi har möjligheten att lära ut på plats. Körkort är ett plus, men inte ett krav. Vi värdesätter dock följande egenskaper högt:
Punktlig
Har hög arbetsmoral
Förmåga att jobba och samarbeta i team.
Serviceminded
Intresse för bilar

Låter detta som dig? Hör av dig isåfall till oss.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Bagare, Kockar, kallskänkor, biträden, diskare & serveringspersonal

Kock, à la carte
Läs mer Jun 26
Mashawi, mat meze fika
En ny Turkisk kolgrill restaurang öppnat i Göteborg på Frölunda torg.
Vi söker Bagare, Kockar, kallskänkor, Köksbiträden, diskare & serveringspersonal som har kunskap och erfarenhet av de yrken.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Butikschef till foodora Market i Göteborg

Butikschef
Läs mer Jun 26
SNABBFAKTA:

Omfattning: Heltid
Arbetstider: 40h/vecka
Ort: Göteborg
Startdatum: Omgående
Anställningsform: Allmän visstidsanställning

VILKA ÄR FOODORA?:

Foodora är ett gäng matälskare som drivs av att skapa framtidens leveranstjänst, där ödmjukhet, innovation och teamwork står allra närmast.

På Foodora är medarbetarna från olika bakgrunder, med olika erfarenheter i bagaget och med vitt skilda synsätt och idéer. Det här ses som självklarheter, då Foodora helt och fullt tror att mångfald bygger grunden till Foodoras kultur och framgång.

För Foodora är det också viktigt att snabb tillväxt och framgång inte sker på bekostnad av hållbarhetsarbetet. Sedan januari 2020 är Foodora koldioxidneutrala, inte bara i Sverige utan i hela Foodoras europeiska verksamhet, och målet inför framtiden är högt satta för att bli ledande för hållbarhet inom branschen.

DIN ROLL:

Foodora Market fortsätter att växa, utvecklas och expandera i ett extremt snabbt tempo! Bryter just nu ny mark för hela dagligvaruhandeln. Foodora tillhandahåller så kallade Dmarts (darkstores) och ser till att alla Foodoras kunder, utifrån ett brett sortiment av livsmedel, får sina varor från 15 minuter. Foodora söker just nu en Butikschef till foodora Market i Göteborg. I rollen som butikschef kommer du att utbilda medarbetarna i bland annat effektivtiet och hur man arbetar enklast inom varuplock. Vidare arbetar du med schemaläggning av personal, erhålla motiverande medarbetarsamtal, ansvara för rekrytering av plockare samt budgetarbete. Om du också drivs av budgetarbete, logistik och varubeställningar kommer du säkerligen trivas i denna roll.

Dina arbetsuppgifter:

- Övergripande ansvar för butikens drift och dess dagliga verksamhet

- Leda, coacha samt lära upp ditt team och tillsammans arbeta för att skapa både en trivsam arbetsplats samt optimera butikens resultat


- Ansvara för det systematiska arbetsmiljöarbetet, personalmöten, medarbetar- och lönesamtal samt personaladministration

- Leda och planera det löpande arbetet med både personal och budget, inklusive bemanning, schemaläggning, rekrytering, varubeställningar och lagerhållning

- Arbeta för att effektivisera arbetssätt och metoder

VEM ÄR DU?

I denna roll ser vi att du är en ansvarstagande och prestigelös person med god samarbetsförmåga. Foodora är ett snabbrörligt företag vilket också ställer höga krav på din flexibilitet och förändringsbenägenhet.

KRAV:

- Tidigare erfarenhet som butikschef, biträdande butikschef, lageransvarig, eller arbetsledare

- Du är en mästare när det kommer till effektivitet inom varuplock vilket du mer än gärna coachar din personal inom


- Erfarenhet av att arbetat mot budget och olika nyckeltal

- Kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift

- Det är meriterande om du haft personalansvar samt om du har någon tidigare erfarenhet inom livsmedelsbranschen

VAD ERBJUDER VI?

Som anställd på Bara Posten Bemanning får du en konsultchef som blir ditt bollplank och coach under hela anställningen. Som konsult blir du också en del i vårt konsultnätverk RPB Insights. RPB Insights ger dig utbildning och utveckling i form av föreläsningar, workshops, nätverksträffar och andra sociala tillställningar. Det ger dig också en möjlighet att träffa andra konsulter.

ÖVRIG INFORMATION

- Den här rekryteringsprocessen hanteras av Bara Posten Bemanning och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till oss. Du kommer att vara anställd av oss på Bara Posten Bemanning och blir uthyrd till vår kund.


- Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.


- Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på rekrytering@rpbemanning.se


OM BARA POSTEN BEMANNING

Bara Posten Bemanning erbjuder bemanning- och rekryteringslösningar med fokus på kontorsnära tjänster såsom reception, kontorsservice, administration samt tjänster inom ekonomiområdet. Bara Posten Bemanning riktar sig till företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor.

Ansök nu

Trafikledare till bolag i Göteborg

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 26
SNABBFAKTA:
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Skift
Ort: Göteborg
Startdatum: Omgående
Anställningsform: Allmän visstidsanställning

DIN FRAMTIDA ARBETSPLATS:
Bara Posten Bemanning söker nu flertalet trafikledare till vår kund som är verksam inom taxibranschen. Företaget gör nu en större satsning och söker därav flertalet nya medarbetare till trafikledningen. Deras kontor är beläget i Göteborg. Du kommer att vara anställd av oss på Bara Posten Bemanning och blir uthyrd till vår kund.

DIN ROLL
I rollen som trafikledare kommer du arbeta inom trafikledningen för företagets taxibeställningscentral. Arbetsuppgifterna innefattar att på ett snabbt och effektivt sätt ta emot beställningar som i sin tur skall fördelas ut till företagets bilar. Vidare ingår arbetsuppgifter som att planera och slinglägga olika typer av köruppdrag. Som trafikledare är du spindeln i nätet för kund och för förare. Tjänsten är på heltid på ett skiftschema dag, kväll och helg.

VEM ÄR DU?
Som person är du serviceinriktad, strukturerad och lösningsorienterad. Vidare måste du gilla när det händer mycket samtidigt. Du är stresstålig, proaktiv och kan hantera olika typer av människor och situationer, både i samtal och möten.

VI SÖKER DIG SOM:

- Har erfarenhet från serviceyrket eller kundtjänst
- Kan prata och skriva svenska och engelska flytande
- God datavana med grundläggande kunskaper i office


Tidigare erfarenhet av trafikplanering, trafikledning, transport eller logistik, slingläggning samt dokumenterad it-utbildning är meriterande.

ÖVRIG INFORMATION:

- Den här rekryteringsprocessen hanteras av Bara Posten Bemanning och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till oss.

- Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

- Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på rekrytering@rpbemanning.se

OM BARA POSTEN BEMANNING
Bara Posten Bemanning erbjuder bemanning- och rekryteringslösningar med fokus på kontorsnära tjänster såsom reception, kontorsservice, administration samt tjänster inom ekonomiområdet.

Ansök nu

Göteborg Mark & Bygg söker plattsättare

Plattsättare
Läs mer Jun 26
Göteborg Mark & Bygg AB expanderar därför söker vi en plattsättare till vårt team. Du kommer arbeta hos privata kunder men även i större projekt där vi är underentreprenör åt andra företag. Det finns möjlighet att börja omgående. Personen vi söker har erfarenhet av plattsättning. Du har gärna arbetat med förarbete inför asfaltläggning. Det är även meriterande ifall du har BE eller C körkort. B körkort är en krav.
Personen vi söker är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och tar egna initiativ.
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Sjuksköterska, bemanning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 26
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som sjuksköterska i Göteborg, Västra Götalands län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

Executive Producer with a creative flair

Produktionsledare: kultur, media, film
Läs mer Jun 26
Team Brickland wishes to invite an experienced Production Leader or Executive producer to join us full-time. We appreciate it if you have extensive knowledge from industries like ours, perhaps working as a Production Leader or Executive Producer at an agency or design studio familiar with managing clients and creative teams at a high level.
As an Executive Producer, you will be responsible for providing both strategic and tactical leadership to grow existing client partnerships. Seeing what we can accomplish is your driving force, and planning is your tool to get there. You are crucial for Brickland’s long-term development.
You are pragmatic and speak confidently with clients, as well as pitch and production experts. You are bold and courageous and need challenges in order for you to stay sharp. We don’t separate creatives and non-creatives and you are an equally important guest when it comes to defining the creative scope.
You are familiar with putting together teams and get a thrill by casting the right people for the task. For the team, you are the “eye-in-the-storm” who helps them prioritize their tasks and secure the right resources. Help them deliver on time while having fun(!) and remaining true to the task. To the operation manager, you are the traffic light highlighting which state you and the team are experiencing in order to adjust our high-level planning.
As an Executive Producer, you are responsible for keeping track of our deadlines and ensuring that we stick to the budget and deliver what we promise. You are well organized and see the bigger picture without losing sight of the details that are important to us, and our partners.


About us
Brickland is a creative studio operating from Gothenburg. The studio was founded in 2015 and since the start we’ve developed a production unit that delivers high-end visuals for clients around the globe. We operate in the ambiguous territory between design and technology, helping our clients solve tasks of today and missions of tomorrow.
We work with fashion, sports, automotive, tech and interior. This mix is something we appreciate as it allows us to be creative and to take part in different environments almost every day.
We enjoy the process as much as the finish, and we believe that the whole event should be rewarding for everybody involved. In simple terms, we love to create together with our fellow artists.
We have a key role to fill, as we are now on the lookout to find the right candidate. The position is located in our studio in Gothenburg. It is important that you are able to commute to the office or that you can relocate here. We offer a flexible workplace and part-time remote work is up for discussion.


Key roles and responsibilities:
Develop relationships with both existing and new clients with the goal to turn a one-time acquaintance into a long-term client.
Responsibility for keeping track of multiple projects and track their profitability
Manage client relationships, client satisfaction, and deliverables on an operational level.
Responsibility for delivery: timelines, budgets, resourcing, and casting the right people for the task.
Leading client meetings and internal team meetings.Preferable experience and skills:
Have a minimum of 3 years of work experience at an agency or design studio as a Production Leader or Executive Producer, preferable with client service
Leadership skills with a can-do attitude. Have the ability to adapt quickly and learn a new skill if needed for a project
Speaks fluent Swedish and English (essential)
Have the ability to help guide your colleagues when needed. You speak courageously and communicate constructively
Creative design abilities and presentation skills – professional look & feel
Understanding of project management, workflow, and infrastructureBenefits
Annual Holiday Allowance - 25 days excluding Bank Holidays.
Flexible Working Hours - It’s your own responsibility
Social Events - We have a fantastic company culture, we like to go out for lunch, have some fun competitions in the office, go away on trips and there might be a beer or two on a Friday.Company Values
?At Brickland we believe that learning is a key element to staying focused and inspired, it helps us to become better artists and to evolve our creativity.
Everyone who works here is encouraged to grow and continue their individual journey as artists and in their careers. We will give you plenty of opportunities to take on new challenges, if you're hungry for it, we'll keep feeding you!
We are a company with a strong culture, Brickland would be nothing without its team. We want to recruit someone who shares our beliefs; creating beautiful visuals that we and the clients feel proud of, whilst having fun. Personal fit is regarded higher than experience on a paper.


About the position
Full-time employment.
The salary is negotiated with the candidate.


Apply
Don’t hesitate and apply straight away or share this with your acquaintances and friends who might be interested. Applications are to be sent to hiring@brickland.se and marked as; “Executive Producer”. The recruiting process might take up to 8 weeks.
For further information regarding the position contact our Studio Manager
Elin Adermalm, elin@brickland.se
We look forward to hearing from you.

Ansök nu

Sommarjobb i Göteborg

Dataingenjör
Läs mer Jun 26
We are looking for high school students to do Social Media Marketing for our Metaverse. We are recruiting on a Virtual Recruitment platform called PAIRME. PAIRME is a metaverse for recruitment.
Please join the job fair which is going to happen this week between 11.00 and 12.00 everyday. Join here www.pairme.me
During the fair you will also see many other recruiters recruiting for other roles as well. So you have a fair chance of getting recruited within this timeframe.
When you are on the website you can join the respective room (in this case it is Summer Job - Göteborg). Once you are in the virtual world you may have to wait for the recruiters or leave your details along with your phone number(in the form of sticky notes). Recruiters will also call you back if you express your interest in a fair way.
If you are connecting from a computer, it is just one click. If you are on a mobile device you have to install an app which is given in the website. After installing the app just click the link from the website, then you are already in the Metaverse.
For questions: uma@pairme.me

Ansök nu

Barnvakt till familj i Lindome 1-2 em/v 140kr/h!

Barnflicka/Barnvakt
Läs mer Jun 26
Nu söker vi en barnvakt till en familj i Lindome, Mölndal. Familjen har två barn på 6år och 3år och de önskar någon som kan hämta hos dagmamman 1-2 em/v ca kl 15/16 och och vara med barnen några timmar tills föräldrarna slutat jobbet. Körkort och bil är ett måste.
Ett roligt extrajobb!
Som barnvakt hos Barnvakten Göteborg AB hjälper du familjer att ta hand om det mest värdefulla de har, dvs barnen, och det är därför av största vikt att du är en person som är ansvarsfull och pålitlig för att kunna erbjuda en trygg barnpassning. Är du dessutom serviceinriktad och lekfull? Har tidigare erfarenhet av barnpassning och tycker om att ta hand om och umgås med barn? Då ser vi fram emot din ansökan som barnvakt hos oss!


Vi söker dig som:
- Är myndig
- Har tidigare erfarenhet av barnpassning
- Har ett blankt belastningsregister
- Kan arbeta i minst 6 månader eller en termin
- Är pålitlig och ansvarsfull


Barnvakten Göteborg AB är en barnvaktsförmedling som hjälper familjer i Göteborg med omnejd att hitta den bäst passande barnvakten. Vi ser till att alla våra barnvakter kommer till familjer som passar just dem och vi värdesätter långsiktiga och trygga relationer. Att jobba som barnvakt är givande och roligt samtidigt som det är ett ansvarsfullt arbete.


Alla våra barnvakter:
- Är försäkrade på arbetstid
- Får utbildning i Barnsäkerhet & Första hjälpen
- Får barnvaktsutbildning
- Får 125kr/h inkl. semesterersättning


Innan anställning som barnvakt hos Barnvakten Göteborg AB gör vi en grundlig intervju, tar vi 1-2 referenser samt utdrag ut belastningsregistret.
Vi intervjuar löpande och ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Lokalvårdare sökes!

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Jun 26
Hej!
Vi söker en lokalvårdare till vårt företag. Vi söker dig som är nogrann, detaljerad och ambitiös.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Pinigsbord, Fotbollsspel, TIKTOK och mycket mer - sök till Sveriges roli...

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Jun 26
Är du i början av din karriär och vill utvecklas inom försäljning? Vi öppnar upp för fler nya talanger till vårt team!

Om Key Solutions

Key Solutions är ett av Sveriges största konsultföretag med över 200 anställda. Sedan starten 2008 har vi hjälp några av världens bästa varumärken såsom Google, Telia, Netflix m.fl.

- Årets byrå 2019 (Telia)
- Årets bästa återförsäljare 2018 & 2019 (EON)
- Årets innovativa partner 2020 & 2021 (IP-Only)
- En av Sveriges & Europas Bästa Arbetsplatser 10 år i rad (Great Place to Work)

Vad erbjuder vi?

- Garanterad månadslön på 30 000 kr inom sex månader
- Goda chanser att klättra inom företaget
- Konferensresor till t.ex. Barcelona, Miami och Sydafrika
- Hjälp med att ta körkort samt möjlighet till tjänstebil och andra förmåner
- Vi avsätter minst en timme om dagen för din personliga utveckling

Vi ser gärna att du som söker

- Är en sann glädjespridare och har god social kompetens
- Är tävlingsinriktad och älskar att utvecklas
- Pratar svenska obehindrat
- Har körkort (ej ett krav men det är meriterande)

Har du ingen tidigare erfarenhet? Ingen fara!

Då vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande, samt erbjuder säljutbildning i Key Business School, så har vi inget krav på tidigare säljerfarenhet. Vi tar ansvaret för att ge dig de bästa verktygen för att lyckas inom din karriär.

Låter det intressant?

Ansök nedan eller gör testet på 1 minut via vår hemsida för att se ifall just du skulle platsa i vårt team: https://www.keysolutions.se/jobb/ansok

Ansök nu

Jobba direkt efter studenten!

Telefonförsäljare
Läs mer Jun 26
Tar du studenten 2022 och brinner för personlig utveckling? Vi öppnar upp för fler tjänster inför sommaren! Är du vår nästa talang? ?

Om oss

Key Solutions är ett av Sveriges största konsultföretag med över 200 anställda. Sedan starten 2008 har vi hjälp några av världens bästa varumärken såsom Google, Telia, Netflix m.fl.

- Årets byrå 2019 (Telia)
- Årets bästa återförsäljare 2018 & 2019 (EON)
- Årets innovativa partner 2020 & 2021 (IP-Only)
- En av Sveriges & Europas Bästa Arbetsplatser 10 år i rad (Great Place to Work)

Vad erbjuder vi ?

Garanterad månadslön på 30 000 kr inom sex månader
Goda chanser att klättra inom företaget
? Konferensresor till t.ex. Barcelona, Miami och Sydafrika
Hjälp med att ta körkort samt möjlighet till tjänstebil och andra förmåner
Vi avsätter minst en timme om dagen för din personliga utveckling

Vi ser gärna att du som söker är...

- Är en sann glädjespridare och har god social kompetens
- Är tävlingsinriktad och älskar att utvecklas
- Pratar svenska obehindrat
- Har körkort (ej ett krav men det är meriterande)

Har du ingen tidigare erfarenhet? Ingen fara!

Då vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande, samt erbjuder säljutbildning i Key Business School, så har vi inget krav på tidigare säljerfarenhet. Vi tar ansvaret för att ge dig de bästa verktygen för att lyckas inom din karriär.

Låter det intressant?

Ansök nedan eller gör testet på 1 minut via vår hemsida för att se ifall just du skulle platsa i vårt team: https://www.keysolutions.se/jobb/ansok ?

Ansök nu

Arenavärd/värdinna till Vasakronans Coworkingsatsning- Arena Platinan

Kontorsreceptionist
Läs mer Jun 26
OM FÖRETAGET

Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag. De äger, förvaltar och utvecklar centralt belägna kontors- och butiksfastigheter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. På Vasakronan drivs hållbarhetsarbetet som en integrerad del av verksamheten och i 2019 års upplaga av Global Real Estate Sustainability Benchmark, GRESB, placerade sig Vasakronan återigen som ett av de mest hållbara fastighetsbolagen i världen.

OM PLATINAN

Platinan är den nya toppmoderna fastigheten beläget vid Hisingsbrons södra fäste, där allt händer under ett och samma tak. Förutom kontor med utsikt över Läppstiftet och hamnen erbjuds även hotell, konferens, events, Coworking, restauranger, takterrass och en fantastisk skybar. Fastigheten som är på hela 60 000 kvm är en plats där nya idéer skapas och spännande möten sker.

Om Arena Platinan

På våning 12 högt beläget i Platinans spegelblanka byggnad ligger Arena Platinan. Arena platinan är en coworking arena som erbjuder 190 flexarbetsplatser och 14 konferens- och mötesrum, allt i en miljö där både ljud, ljus och doft är noga uttänkt för att spegla kreativiteten. På plats finns även 9 Arenakontor, lounger samt två takterasser för att lätt kunna byta arbetsmiljö och inspireras. I vår välkommande lounge behöver vi nu en stjärna som kan ta emot våra nya hyresgäster, är detta du?

OM TJÄNSTEN

Då Arenakonceptet växer med nya satsningar i sikte stärker vi nu upp värdteamet med ytterligare en stjärna. I rollen som värd/värdinna på Arena Platinan, får du vara med på en utvecklingsresa av Vasakronans coworking satsning. Du arbetar självständigt som arenavärdinna och i receptionen, för att skapa ett förstklassigt bemötande för gästerna.

I ditt dagliga arbete tar du emot besökare, beställer och tar hand om kaffe/frukt samt cateringleveranser och hjälper medlemmarna/ hyresgästerna med deras frågor. Därtill tar du emot konferensgäster, håller visningar, skriver enklare offerter och bekräftelser till nya medlemmar och arbetar med den löpande servicen i fastigheten. Tjänsten är på heltid och arbetet är förlagt kontorstider under måndag till fredag. Under vissa event kan enstaka kvällar samt helgarbete förekomma. Tjänsten är tänkt att starta i mitten på Augusti. Du är anställd hos Carotte och uthyrd till Vasakronan.

VI SÖKER DIG SOM HAR

Erfarenhet av liknande arbete, gärna inom reception och/eller hotellreception.

God datorvana, med erfarenhet från Office- programmen.

Arbetat inom hotell eller annan liknande verksamhet, där hög servicestandard varit i fokus (meriterande).

Erfarenhet av konferensteknik (meriterande)

Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Som person är du energisk, noggrann, omhändertagande, positiv, initiativtagande och tar ansvar för ditt egna arbete. Du är en skicklig relationsskapare som inte bara gillar att samarbeta, utan har en vilja att göra det - på absolut bästa sätt.

OM CAROTTE

Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

ÖVRIG INFORMATION

Start: 15/8-2022

Placering: Arena Platinan, Göteborg

Sista ansökningsdag: 2022-07-01

Vi behandlar våra ansökningar löpande och rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar ej emot ansökningar via mail, men vid eventuella frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare.

Sökord: reception, göteborg, hotellreception, coworking, värd, värdinna.

Ansök nu

Engagerad Receptionist till ikoniska Läppstiftet

Kontorsreceptionist
Läs mer Jun 26
OM FÖRETAGET

Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag. De äger, förvaltar och utvecklar centralt belägna kontors- och butiksfastigheter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. På Vasakronan drivs hållbarhetsarbetet som en integrerad del av verksamheten och i 2019 års upplaga av Global Real Estate Sustainability Benchmark, GRESB, placerade sig Vasakronan återigen som ett av de mest hållbara fastighetsbolagen i världen.

OM LÄPPSTIFTET

Ett av Göteborgs mest kända landmärken "Läppstiftet" är en byggnad som sticker ut och gör sig uppmärksammad längst med Älvkanten intill Lilla bommen. Med en vacker utsikt över Göteborg, vattnet och nybyggda platinan är detta den perfekta platsen för företag att utvecklas på. I läppstiftets byggnad på 22 våningar erbjuds toppmoderna och unika kontor med en plats för nätverkanden, affärer och kreativa möten.

OM TJÄNSTEN

Till Läppstiftet, vid Lilla Bommen söker vi nu en engagerad receptionist som strävar efter en långsiktig och bred tjänst.

I vår reception krävs det att du är flexibel och alltid möter kunden med ett glatt humör för att leverera den bästa servicen. Samtidigt som du arbetar brett med service och administration så kommer även vår reception att bestå av en bar/café del. Detta innebär att likväl som du tar emot en kund för ankomst, vet du precis när det är rätt läge att fråga om en kopp kaffe eller ett glas vin för att göra deras vistelse till det lilla extra. Detta kommer alltså innebära att du även ansvarar för att sälja olika typer av drycker samt gott fikabröd för att ge våra kunder en helhetsupplevelse.

Du kommer att vara ansiktet utåt och dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att ta emot besökare, hantera och besvara inkommande frågor och kundärenden via telefon, webb och mail, samt ansvara för tillsyn och skötsel av konferens och allmänna ytor och arbetar proaktivt för att det ska vara en inbjudande kontorsmiljö. Utöver detta har du ett säljande förhållningssätt och har inga problem med att hälla upp ett glas bubbel till en kund, för att sedan förbereda ett konferensrum.

Vidare ansvarar du för att boka, ta emot och hjälpa konferensgäster där uppgifterna varierar från att hålla rent och snyggt i lokalen och alltid se till att det finns skrivmaterial och förfriskningar, till att ta hand om enklare teknikstrul.

Tjänsten innebär att du är anställd av Carotte Staff och arbetar som konsult hos vår kund Vasakronan. Omfattningen är heltid med start 15 augusti och arbetstiderna är vardagar ca 08.00-17.00. Enstaka kvällar kan förekomma vid större event.DIN PROFIL

Erfarenhet av service och administration är en förutsättning för att lyckas i rollen och vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi tror att du är en självgående och strukturerad person som driver ditt eget arbete framåt, är serviceinriktad samt alltid sätter kunden först.

Du är positiv och prestigelös då arbetsuppgifterna kommer att vara varierande, kan ofta förutse vad som kommer behövas härnäst och älskar känslan när du kan säga att "jag anade det så jag har redan kollat upp det". Din känsla för hur du formulerar dig och informerar gör att många uppskattar just ditt sätt att kommunicera.

Vidare har du ett säljande förhållningssätt, gillar att nätverka och utveckla nya kontakter. Att jobba i olika system är inget nytt och office- paketet är något du känner dig bekväm med.

Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift och givetvis delar du våra värderingar; kvalitet, förebild, service och nyskapande.

I denna roll lägger vi stor vikt på din personliga lämplighet och din motivation för rollen. För att trivas i rollen tror vi att du är en riktig teamplayer, dock har du inga problem med att jobba självständigt.OM CAROTTE

Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

ÖVRIG INFORMATION

Start: 15/8-2022

Placering: Läppstiftet, Göteborg

Sista ansökningsdag: 2022-07-01

Vi behandlar våra ansökningar löpande och rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar ej emot ansökningar via mail, men vid eventuella frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare.

Sökord: reception, göteborg, hotellreception, coworking, värd, värdinna.

Ansök nu

Göteborg: Säljare inom automation till IFM

Systemsäljare
Läs mer Jun 26
Engagerad säljare med fokus på
automation i region väst Vilka är vi? 
Efter många år av intensivt samarbete med våra kunder har vi etablerat oss på marknaden
som en av världens ledande leverantör av innovativa givare, styrenheter och system
för industriell automatisering och digitalisering.

Idag är vi över 8 100 medarbetare i över 95 länder. Men även nu när vi blivit stora, har vi
bevarat det bästa från de första åren: Flexibiliteten och individualiteten i ett litet företag
kombineras med kvaliteten och professionalismen du får hos en koncern. Och i centrum för
vårt arbete står fortfarande våra kunder - vi är helt enkelt ”close to you”. 

Tjänsten
Du kommer i första hand fokusera på att utveckla/utöka affärsengagemanget hos våra
befintliga samt nya industrikunder i västra Sverige. 

Du är en nyckelperson för företaget och är i sitt arbete ansvarig för att skapa förtroende för
företaget och företagets produkter hos våra befintliga och potentiella kunder. Du ansvarar för
säljprocessen från första kundkontakt till avslutad affär med allt vad det innebär i form av att
söka upp kunder, presentera företaget och produkterna, sköta kontakt via telefon, mail, fysiska
kundbesök och olika former av digitala möten.

Du använder företagets övriga personal och resurser efter kundens behov. Du är kundansvarig
och är ytterst ansvarig för det som är relaterat till kunden och avgör vad som krävs för ökad
omsättning och resultat.

Genom ditt arbete säkra budgeterad omsättningsökning hos dina kunder
Sträva efter en så god vinstmarginal för ifm som möjligt
Ständigt medverka till att ifm:s kundbas ökar
Sträva efter öka marknadsandelen inom de produktområden som ifm verkar
Från försäljningsperspektivet ge synpunkter på hur föreslagna inriktningar kommer att mottas
av kunderna.

Genomför och följa upp samordnade kampanjer och marknadsaktiviteter
Ansvara för försäljningen av företagets produkter mot den egna kundstocken
Förvalta och utveckla befintliga kunder och att bearbeta prospekts
Delta i processen att vidareutveckla leads på nya potentiella kunder.
Planera och genomföra minimässor hos kund
Delta på de mässor och webinarie där ifm deltar
Sammanför kunden med rätt ifm medarbetare efter behov
Ansvara för att du är uppdaterad när det gäller nya produkter/teknik och säljargument.
Återrapportera konkurrenssituationen
Om dig – Erfarenhet & Egenskaper
Vi söker ingen förvaltare utan en person med entusiasm och drivkraft som med hjälp av sin analytiska och kreativa förmåga kan finna nya lösningar för vårt breda och ständigt förnyade produktprogram.

Att ha erfarenhet av att sälja hela system, hårdvara tillsammans med mjukvara, ser vi som en
fördel då helhetslösningar blir allt vanligare. 

Du bör ha två eller flera av nedanstående kunskaper:

Erfarenhet från el och underhåll inom industri
Kunskaper om Automation och PLC
Kunskaper om mjukvara så som ex underhållssystem, Scada eller ERP
Teknisk utbildning inom el, instrument, automation
Har erfarenhet av komplex försäljning
Personlighet med stort driv och Entusiasm
Att kunna arbeta självständigt och strukturerat
Affärssinne i form av analytisk och kreativ förmåga.
Behärska svenska och engelska i tal och skrift
Även nyexaminerade från teknisk utbildning kan komma ifråga om personligheten är den rätta.

Vårt Erbjudande 
ifm erbjuder dig förutom goda anställningsvillkor, stöd och support i form av utbildning,
personlig utveckling och omtanke samt en synnerligen god arbetsmiljö med moderna kontor.
 I november kommer vi att flytta in i nya lokaler i byggnaden Kineum på samma adress. 

Vi är så mycket mer än bara en vanlig arbetsplats.  Vi kan förutom tjänstepension,
friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och subventionerade luncher via Rikskortet, skryta om
kick-offer, roliga personalfester och events. Vi erbjuder en utvecklande arbetsplats med högt
tempo. Som en i teamet på ifm blir du en del av ett expansivt företag där engagerade
medarbetare är framgångsfaktorn för att nå våra mål.

Är du intresserad av att bli vår nya kollega på ifm skicka din ansökan och CV så snart som
möjligt då vi kontinuerligt genomför kandidatintervjuer.

Ansök nu

Göteborg: Teknisksäljare till IFM

Key account manager
Läs mer Jun 26
Säljare som vill bygga förtroende och
långsiktiga relationer inom försäljning
av mobila styrsystem. Vi fortsätter att växa och behöver anställa ytterligare en säljare till vårt
professionella försäljningsteam på ifm electronic. Hos oss erbjuds du ett omväxlande arbete
tillsammans med duktiga och engagerade kollegor. Gemensamt för oss alla är att vi brinner
för teknik och affärsutveckling.

Vilka är vi?
Efter många år av intensivt samarbete med våra kunder har vi etablerat oss på marknaden
som en av världens ledande leverantör av innovativa givare, styrenheter och system för i
ndustriell automatisering och digitalisering.

Idag är vi 8 100 medarbetare i över 95 länder. Men även nu när vi blivit stora, har vi bevarat
det bästa från de första åren: Flexibiliteten och individualiteten i ett litet företag kombineras
med kvaliteten och professionalismen du får hos en koncern. Och i centrum för vårt arbete står
fortfarande våra kunder - vi är helt enkelt ”close to you”. 

Tjänsten
I ditt dagliga arbete, som säljare inom det mobila produktområdet, kommer du att ha en aktiv
och relationsskapande roll och en stor del av din tid lägger du på att

söka upp och bearbeta nya kunder, såväl OEM samt slutkunder
driva hela försäljningsprocessen, från första kontakt till offererande och avslut
stötta kunderna med val av system eller komponent
medverka vid mässor, webinar och delta i olika marknadsaktiviteter 
vilja lära dig nytt både när det gäller produkter, system och verktyg som stödjer våra
processer och kontakten med våra kunder gör att ingen dag är den andra lik
Till din hjälp har du en bred portfölj av marknadsledande premiumprodukter, kunniga kollegor
och ett nära samarbete inom olika avdelningar i organisationen.

Genom de kund- och marknadsinsikter du får stöttar du också ifm:s produktplanering och
utvecklingsavdelning med värdefulla insikter.

Om dig – Erfarenhet & Egenskaper
Denna tjänst passar dig som har ett genuint intresse för försäljning och som arbetat som KAM,
affärsutvecklare eller teknisk säljare. Erfarenhet ifrån mobila applikationer är en merit men
inget krav. Vi tror att en teknisk vidareutbildning kommer att hjälpa dig att snabbt sätta dig in i
våra produkter och vi ser gärna att du är van vid att driva långsiktiga parallella kundprojekt där
du arbetar strukturerat och uppföljande. Du kommer att arbeta i en internationell miljö vilket gör
att flytande engelska och svenska i tal och skrift är ett krav.

Vi tror att engagemang och lagarbete får ett team att prestera utefter bästa förmåga. Därför vill
vi att du ska trivas med att var del av en grupp där din aktiva insats kommer vara betydande
och uppskattad. Vi arbetar med högkvalitativa produkter i teknikens framkant och prioriterar
en hög servicenivå, vilket bygger goda och långsiktiga kundrelationer. Är du en noggrann och
nyfiken person som tar eget initiativ till lärande kommer dina kunskaper om kunden och våra
produkter att bygga framgång. 

ifm är ett globalt men ändå ett familjärt bolag med hög kompetens och stor stolthet i vad vi gör.
Vi tror på ständig utveckling och en vilja att alltid prestera utefter bästa förmåga. Hos oss
arbetar engagerade människor med olika erfarenheter, gemensamt är att vi alla är stolta över
den produkt och det värde vår lösning ger slutanvändaren.

Vårt Erbjudande 
ifm erbjuder dig förutom goda anställningsvillkor, stöd och support i form av utbildning,
personlig utveckling och omtanke samt en synnerligen god arbetsmiljö med moderna kontor.
I november kommer vi att flytta in i nya lokaler i byggnaden Kineum på samma adress. 

Vi är så mycket mer än bara en vanlig arbetsplats. Vi kan förutom tjänstepension,
friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och subventionerade luncher via Rikskortet skryta om
kick-offer, roliga personalfester och events. Vi erbjuder en utvecklande arbetsplats med högt
tempo. Som en i teamet på ifm blir du en del av ett expansivt företag där engagerade
medarbetare är framgångsfaktorn för att nå våra mål.

Är du intresserad av att bli vår nya kollega på ifm skicka din ansökan och CV så snart som
möjligt då vi kontinuerligt genomför kandidatintervjuer.

Ansök nu

Specialistläkare, Bemanning

Specialistläkare
Läs mer Jun 25
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som specialistläkare i Gotland, Gotlands län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

Restaurangarbetare

Restaurangbiträde
Läs mer Jun 25
Var med och jobba på Skeppscaféet vid Stenpiren i centrala Göteborg.
Vi söker några positiva personer med erfarenhet eller utbildning inom café eller restaurang. Hör av dig snarast då vi rekryterar löpande.
Bra utvecklingsmöjligheter för rätt person.
Skeppscaféet Eira är ett restaurangfartyg från 1935 med meny som tar inspiration från hela världens hamnstäder. Mahogny möter rost och polerad mässing.

Ansök nu

Säljare till Pressbyrån Södra Hamngatan 45, Göteborg

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 25
Jobba på Pressbyrån i centrala Göteborg!

Vi på Pressbyrån Södra Hamngatan söker en driven och serviceinriktad person med start omgående. Vi söker en person som kan arbeta under sommaren med möjlighet till tillsvidare anställning på ca 20-25h/vecka. Vi söker dig som vill jobba under främst kvällar, helger och röda dagar med start omgående. Kvalifikationer för att söka tjänsten är:

- Du har fyllt 18 år och har gått ut gymnasiet.
- Du pratar och skriver flytande på svenska.
- Du är social, driven och positiv.
- Du är intresserad av försäljning och älskar att ge bra kundservice.
- Erfarenhet av butiksarbete samt kassavana.
- Meriterande om du har erfarenhet av Pressbyrån eller 7-Eleven.
- Meriterande om du har erfarenhet av Svenska spel och ATG.
- Du är stresstålig och självgående.
- Kan arbeta varierande tider som innebär tidiga öppningar och sena stängningar, helger, vardagar samt röda dagar.
- Vi ser gärna att du kan lämna referenser från 1 personer.

Varför Pressbyrån?


Att arbeta på Pressbyrån är kul. I vår omtänksamma kultur arbetar människor som inte bara är trevliga, utan som på riktigt bryr sig om varje enskild kund. Som rekommenderar en bra tidning till resan. Pressbyrån engagerar sig dessutom i en rad sociala frågor. Vi samlar in pengar till behövande flyktingar, står upp för hbtq-rörelsens rättigheter, stödjer fri press och driver projekt för att få fler barn och ungdomar att läsa. Allt det här kan du bli en del av.

Rollen som säljare

Som person älskar du försäljning, att ge omtänksam service och framförallt att vara en glädjespridare i vardagen. I det ansvaret ligger allt ifrån kundbemötande, försäljning, kassaarbete, bakning, hantera beställningar, lägga nya beställningar, varuhantering till städning. Du är handlingskraftig, positiv och offensiv. Du har god känsla för teamwork och gillar ett högt tempo.
Dina erfarenheter

-
Du har fyllt 18 år och har gått ut gymnasiet.

-
Du pratar och skriver flytande på svenska.

-
Du är social, driven och positiv.

-
Du är intresserad av försäljning och älskar att ge bra kundservice.

-
Erfarenhet av butiksarbete samt kassavana.

-
Meriterande om du har erfarenhet av Pressbyrån eller 7-Eleven.

-
Meriterande om du har erfarenhet av Svenska spel och ATG.

-
Du är stresstålig och självgående.

-
Kan arbeta varierande tider som innebär tidiga öppningar och sena stängningar, helger, vardagar samt röda dagar.

-
Vi ser gärna att du kan lämna referenser från 1 personer.Om tjänsten

Dina arbetstider kan variera mellan tidig morgon till sen kväll på vardagar, röda dagar och helger. Butikens öppettider varierar men det är öppet som tidigast 06.30 vardagar och butiken stänger som senast 21.00. Två personer delar alltid på en arbetsdag med undantag på söndagar då endast en person arbetar. Det innebär ett stort ansvar då du antigen kommer att öppna eller stänga butiken.

Lön enligt Handelsavtal.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sveriges modernaste kiosk. Pressbyråns vision är att göra vardagen lite enklare och trevligare med smarta måltider/mellanmål, tjänster i tiden och läsning.

Franchising

Butikskonceptet drivs som en franchisekedja, vår övertygelse är att driver man sin egen butik så blir resultatet det bästa.

Våra butiker

Pressbyrån ska vara det snabba och enkla alternativet, alltid tillgängliga vid knutpunkter där många människor är i farten. Pressbyrån är Sveriges största conveniencekedja med runt 300 butiker över hela Sverige.

REITAN CONVENIENCE

Pressbyrån ägs av det Norska familjebolaget REITAN som bedriver convenience i sju länder vilka tillsammans omsätter 15,9 miljarder NOK 2017. REITANS vison är att vara Europas mest lönsamma och snabbast växande conveniencekedja. Tillsammans med 7-Eleven utgör Pressbyrån REITAN CONVENIENCE SWEDEN AB.

Ansök nu

Är du i början av karriären inom VVS, byggteknik och installation?

VVS-ingenjör
Läs mer Jun 25
Job Description
Vill du vara med och göra skillnad i en värld i stort behov av förändring och samtidigt få utvecklas vidare inom det område du kan bäst? Då är du troligtvis den vi söker. Ramboll har lanserat en ny strategi för 2022-2025 - “The Partner for Sustainable Change” - och söker nu dig som vill vara med på denna resa och arbeta för en mer hållbar framtid. Vill du dessutom få möjlighet att jobba i ett stiftelseägt bolag med ett unikt uppdrag att ge tillbaka till samhället så har du kommit rätt. Ramboll återinvesterar en stor del av vår vinst i projekt som är till nytta för människor, samhälle och natur.
Vi är intresserade av att komma i kontakt med dig som är nyutexaminerad eller har några års erfarenhet av samhällsbyggnad och kunskap inom byggkonstruktion, el eller VVS.
Som konsult på Ramboll får du möjlighet att jobba med kompetenta kollegor i utmanande projekt. Vi bryr oss om varandra och tycker om att arbeta i team och bidra till varandras arbetsglädje. På Ramboll får du det lilla teamets fördelar kombinerat med det stora internationella bolagets kompetens, resurser och utvecklingsmöjligheter.
Vi välkomnar dig till ett samarbetsinriktat klimat där innovation, teknik och hållbara samhällen är vårt gemensamma fokus. Till din hjälp har du engagerade kollegor med lång erfarenhet vars expertis sträcker sig över en mängd?teknikområden. För att trivas i den här rollen tror vi att du har erfarenhet inom samhällsbyggnad och drivs av att få utvecklas tillsammans med både erfarna och juniora kollegor. Du tycker om att bygga relationer både internt och externt och tycker troligtvis att ett gott skratt förgyller arbetsdagen. Det gör nämligen vi!
Du kommer att tillhöra Ramboll Buildings
Det händer mycket inom Ramboll och vi lyckas framgångsrikt bygga förtroende med såväl nya som befintliga kunder. Det viktiga är att du är lösningsorienterad och har modet att utmana både dig själv, dina kollegor och våra kunder. Vi kommer fortsätta att jobba med en hybridlösning där vi till största del är på kontoret men placeringsort är flexibel. Vi vet nu av erfarenhet att vi ibland föredrar att jobba hemma och då ska du känna att det är möjligt också.
För att trivas och lyckas i rollen tror vi att följande stämmer in på dig:
Tänker nytt och vill utmana dig själv, kunderna och branschen
Stort engagemang för hållbarhet och en hållbar samhällsutveckling
Nyfikenhet inför digitalisering och hur vi kan utveckla vårt erbjudande till gagn för våra kunder
Affärsmässighet och en naturlig förmåga att bygga förtroendeingivande relationer
Förmåga till samarbete över både tekniska och geografiska gränser
God kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska och engelska

Ramboll i Sverige
Ramboll är ett av Sveriges största teknik-, design och konsultföretag med fler än 1800 experter på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle. Vårt engagemang för hållbarhet innefattar även fokus på hållbara medarbetare och vi arbetar därför ständigt med frågor kopplade till ledarskap, hälsa, säkerhet och en god balans mellan arbetsliv, familjeliv och fritid.
Låt oss veta mer om dig
Vi tar tacksamt emot ditt CV som ett första steg och ser därefter fram emot att få veta mer om dig om du har den profilen vi söker.

Ansök nu

Ramboll Water växer! Är du vår nya Dagvattenspecialist?

VVS-ingenjör
Läs mer Jun 25
Job Description
Vi erbjuder dig möjligheten att använda din erfarenhet inom dagvatten och ditt intresse för en hållbar stadsutveckling för att bidra till innovativa lösningar och framåtanda i en kundnära och spännande vardag. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har en högskoleutbildning eller annan teoretisk bakgrund inom vatten/VA. Det är en fördel om du har erfarenhet av dagvatten i stadsbyggnadsprojekt i olika skeden. Om du är vår nya dagvattenspecialist - klicka på knappen ”Apply”

Inviting bright minds
Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Som vår nya dagvattenspecialist kommer du att vara en del av vår enhet Water Networks and Climate Adaptation i Göteborg och vara en mycket viktig lagspelare i teamet Climate Adaptation. Vi är idag 10 medarbetare på enheten i Göteborg varav fyra stycken arbetar i huvudsak med dagvatten, men i nära samarbete med övriga på enheten. Vi erbjuder våra kunder konsulttjänster inom dagvatten- och skyfallsutredningar, projektering av dagvattenanläggningar, åtgärdsplaner, skyfallsanalyser och hydraulisk modellering. Enheten präglas av en laganda och högt i tak och samarbetar ofta med medarbetare från olika enheter, nationellt eller internationellt för att nå bästa resultat.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
· Dagvattenutredningar
· Dagvattenberäkningar
· Fältinventeringar
· Ta fram dagvattendesignslösningar
· GIS-studier
· Föroreningsberäkningar
· Samverka med övriga enheter, såsom; arkitekter, landskap, väg och geoUtvecklas tillsammans med oss
När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att:
· Du har stark drivkraft att förbättra dagvattenhanteringen och vattenmiljön i Sverige
· Du har 5 år relevant erfarenhet
· Du har Högskoleutbildning eller annan relevant teoretisk grund inom vatten/ VA
· Du är prestigelös, engagerad, målmedveten och noggrann
· Du talar och skriver flytande svenska samt har goda kunskaper i engelska
· Du innehar körkort, vilket enbart är meriterandeVälkommen till Ramboll Water
På Ramboll har vi ett globalt team med några av världens bästa vattenkonsulter som säkerställer en hållbar utveckling av vårt samhälle. Vi hjälper våra kunder med deras största utmaningar när det gäller att hantera vatten och vi garanterar plats för både människor och natur. Våra kärnområden omfattar klimatförändring och landskapsutveckling, säkerställande av rent dricksvatten, hantering av avloppsvatten och industriellt vatten, vattenförsörjning och resurser samt infrastruktur.

Ramboll i Sverige
Ramboll är ett av Sveriges största teknik-, design- och konsultföretag med fler än 1800 experter på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle. Vårt engagemang för hållbarhet innefattar även fokus på hållbara medarbetare och vi arbetar därför ständigt med frågor kopplade till ledarskap, hälsa, säkerhet och en god balans mellan arbetsliv, familjeliv och fritid.

Din ansökan
Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV och personliga brev som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi hanterar ansökningarna löpande så se till att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 14.08.2022

Ansök nu

Vi söker dig som vill utvecklas i rollen som Uppdragsledare

VVS-ingenjör
Läs mer Jun 25
Job Description
Vi erbjuder dig möjligheten att som uppdragsledare/teknikansvarig ta en ledande roll i de uppdrag du medverkar i och leda samt instruera andra projektörer både externt och internt. För att lyckas i den här rollen motiveras du av kombinationen uppdragsledning och nära dialog med kund. Till din hjälp har du engagerade kollegor med lång erfarenhet och en organisation vars expertis sträcker sig över en mängd olika teknikområden. Om du är vår nya uppdragsledare / teknikansvarig inom VA - klicka på knappen ”Apply”

Inviting bright minds
Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra enheten VA-teknik i Göteborg. VA-teknik finns med ca 120 konsulter representerade i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö, Linköping/Norrköping och Sundsvall. Du kommer att vara en del av vår verksamhet inom vattenresurser, dricksvatten- och avloppsvattenrening, ledningsnät för vatten och avlopp, dagvattenfrågor samt klimatanpassningsfrågor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Uppdragsledning och proaktiv utveckling i våra befintliga kundrelationer.
Bidra till nya tekniska lösningar och utveckla nya affärsmöjligheter som driver vår affär framåt.
Ansvara för uppdrag rörande VA-ledningsnät och dagvatten.
Teknikansvarig i multidisciplinära uppdrag tvärprojekt.
Delta i innovationsarbete inom teknikgrenen.


Utvecklas tillsammans med oss
När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:
5 års erfarenhet av VA-teknik, samordning av markförlagda ledningar eller dagvattenhantering.
Civilingenjörsexamen eller motsvarande tekniskt gymnasium i kombination med erfarenhet.
Goda kunskaper i AMA Anläggning.
Svenska och engelska både i tal och skrift.
Det är meriterande om du har kunskaper inom ABK och entreprenadjuridik.


Välkommen till Ramboll Water
På Ramboll har vi ett globalt team med några av världens bästa vattenkonsulter som säkerställer en hållbar utveckling av vårt samhälle. Vi hjälper våra kunder med deras största utmaningar när det gäller att hantera vatten och vi garanterar plats för både människor och natur. Våra kärnområden omfattar klimatförändring och landskapsutveckling, säkerställande av rent dricksvatten, hantering av avloppsvatten och industriellt vatten, vattenförsörjning och resurser samt infrastruktur.

Ramboll i Sverige
Ramboll är ett av Sveriges största teknik-, design- och konsultföretag med fler än 1800 experter på 30 kontor över hela landet. Varje dag löser vi tekniska utmaningar för att göra livet bättre för människor och natur. Vårt engagemang för hållbarhet innefattar även fokus på hållbara medarbetare och vi arbetar därför ständigt med frågor kopplade till ledarskap, hälsa, säkerhet och en god balans mellan arbetsliv, familjeliv och fritid

Din ansökan
Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV och personliga brev som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi hanterar ansökningarna löpande så se till att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 14.08.2022

Ansök nu

VA-projektör till Water i Göteborg!

VVS-ingenjör
Läs mer Jun 25
Job Description
Vi erbjuder dig möjligheten att använda dina kunskaper inom VA-projektering för att tillsammans med nyfikna, lösningsorienterade och engagerade kollegor få utveckla dig i en affärsinriktad roll med internationell prägel. Som VA-projektör kommer du även arbeta med klimatanpassning samt hållbarhetsutveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att du är en lagspelare som trivs att arbeta i nära samarbete med andra men som också motiveras av att handleda och utveckla mer juniora kollegor. Vi söker nu dig som har några års erfarenhet som VA-projektör och som tilltals av det kundfokus, variation och innovation som präglar konsultbranschen. Till din hjälp har du engagerade kollegor med lång erfarenhet och en organisation vars expertis sträcker sig över en mängd teknikområden. Om du är vår nya VA-Projektör - klicka på knappen ”Apply”

Inviting bright minds
Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra VA-teknik, Water
Som vår nya VA-Projektör kommer du att vara en del av vår organisation inom VA-Teknik Water i Göteborg. Oavsett placeringsort finns möjligheten att arbeta både lokalt, nationellt och internationellt då projekten kan variera både i omfattning och i komplexitet. Du kommer att samarbeta med andra kollegor inom Ramboll som t.ex. Landskapsarkitekter, Gata/Markprojektörer, Geoteknik och El-teknik m.fl. i multidisciplinära uppdrag. På Ramboll är det högt i tak och vi uppmuntrar till egna innovativa lösningar som är betydelsefulla för vårt samhälle och våra kunder. Vi lägger även stor fokus på att anpassa våra projekteringslösningar till både pågående och kommande klimatförändringar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
· Projektering av VA-ledningar och anordningar med tillhörande anordningar åt kommuner eller kommunala VA-bolag
· Projektering av yttre VA på fastighetsmark åt olika fastighetsbolag, vilket också ofta innebär projektering och dimensionering av dagvattenmagasin/fördröjning och reningsåtgärder
· Ansvara för VA-projektering i multidisciplinära infrastrukturprojekt, där VA kan var ett av flera teknikområden
· Arbeta i tidiga skeden med systemhandling eller förprojektering.
· Ta fram kompletta förfrågningsunderlag enligt AMA-Anläggning.Utvecklas tillsammans med oss
När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:
· Minst 2 års relevant erfarenhet
· Högskoleexamen inom byggteknik/väg och vattenbyggnad eller motsvarande tekniskt gymnasium i kombination med erfarenhet
· Ett prestigelöst, positivt och hjälpsamt förhållningssätt
· Goda kunskaper i Cad och civil 3D
· Du talar och skriver flytande svenska och engelska
· God förmåga att hitta nya lösningar, utmana dig själv och se nya affärsmöjligheter som kan resultera i nya projektVälkommen till Ramboll Water
På Ramboll har vi ett globalt team med några av världens bästa vattenkonsulter som säkerställer en hållbar utveckling av vårt samhälle. Vi hjälper våra kunder med deras största utmaningar när det gäller att hantera vatten och vi garanterar plats för både människor och natur. Våra kärnområden omfattar klimatförändring och landskapsutveckling, säkerställande av rent dricksvatten, hantering av avloppsvatten och industriellt vatten, vattenförsörjning och resurser samt infrastruktur.

Ramboll i Sverige
Ramboll är ett av Sveriges största teknik-, design- och konsultföretag med fler än 2000 experter på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle. Vårt engagemang för hållbarhet innefattar även fokus på hållbara medarbetare och vi arbetar därför ständigt med frågor kopplade till ledarskap, hälsa, säkerhet och en god balans mellan arbetsliv, familjeliv och fritid.

Din ansökan
Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV och personliga brev som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi hanterar ansökningarna löpande så se till att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 14.08.2022

Ansök nu

Specialistläkare, Bemanning

Specialistläkare
Läs mer Jun 25
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som specialistläkare i Göteborg, Västra Götlands län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

Serviceinriktad servitör/servitris sökes

Servitör/Servitris
Läs mer Jun 24
Vi är en grekisk- och persisk restaurang på Kungsgatan 34.
Din profil:
* Du har lätt för att skaffa dig överblick samt en förmåga att hålla huvudet kallt i stressiga situationer.
* Du har en positiv inställning till gäster och kollegor.
* Det är meriterande med tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen. Är du serviceinriktad, med leendet på läpparna?
Som servitör/ servitris är du restaurangens ansikte utåt och arbetar hela tiden för att ge våra gäster superb service samt en bra helhetsupplevelse av besöket hos oss.
Arbetsuppgifter:
* Ta emot beställningar och ansvara för servering av mat och dryck, samt betalning.
* Avdukning och bordsuppdukning.
* Påfyllning samt lättare rengöring i restaurangen.
* Ta emot bordsbokningar.
* Aktivt bidra till att skapa och upprätthålla ett välfungerande samarbete och en god ton kollegor emellan.

Ansök nu

Bilförsäljare - Inköpare

Bilförsäljare
Läs mer Jun 24
Vi söker bilförsäljare med start enligt överenskommelse !
Under en arbetsdag kommer du att jobba med kundprospektering, mötesbokning, kundbesök och offertframtagning. Inköp av bilar , bilvärding vid inbyte samt inköp.
Du jobbar självständigt genom hela försäljningsprocessen tillsammans med platschef och försäljningschef.
Vi söker dig som tycker om att göra affärer, och våra kunder ska tycka om att göra affärer med dig.
Har du en fingertoppskänsla för affärer, en inneboende drivkraft att uppnå resultat och en förmåga att skapa förtroendefulla relationer besitter du några av de kvalitéer som vi vet att du behöver för att lyckas i den här rollen.
Krav för tjänsten
- B – körkort
- Svenska & Engelska i tal och skrift
- Erfarenhet motorbranschen
Extra språk och erfarenheter är meriterande

Ansök nu

Glädjespridare / Säljare – 30 000 kr/mån inom 6 mån + provision + tjänst...

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Jun 24
Är du i början av din karriär och vill utvecklas inom försäljning? Vi öppnar upp för fler nya talanger till vårt team!

Om Key Solutions

Key Solutions är ett av Sveriges största konsultföretag med över 200 anställda. Sedan starten 2008 har vi hjälp några av världens bästa varumärken såsom Google, Telia, Netflix m.fl.

- Årets byrå 2019 (Telia)
- Årets bästa återförsäljare 2018 & 2019 (EON)
- Årets innovativa partner 2020 & 2021 (IP-Only)
- En av Sveriges & Europas Bästa Arbetsplatser 10 år i rad (Great Place to Work)

Vad erbjuder vi?

- Garanterad månadslön på 30 000 kr inom sex månader
- Goda chanser att klättra inom företaget
- Konferensresor till t.ex. Barcelona, Miami och Sydafrika
- Hjälp med att ta körkort samt möjlighet till tjänstebil och andra förmåner
- Vi avsätter minst en timme om dagen för din personliga utveckling

Vi ser gärna att du som söker

- Är en sann glädjespridare och har god social kompetens
- Är tävlingsinriktad och älskar att utvecklas
- Pratar svenska obehindrat
- Har körkort (ej ett krav men det är meriterande)

Har du ingen tidigare erfarenhet? Ingen fara!

Då vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande, samt erbjuder säljutbildning i Key Business School, så har vi inget krav på tidigare säljerfarenhet. Vi tar ansvaret för att ge dig de bästa verktygen för att lyckas inom din karriär.

Låter det intressant?

Ansök nedan eller gör testet på 1 minut via vår hemsida för att se ifall just du skulle platsa i vårt team: https://www.keysolutions.se/jobb/ansok

Ansök nu

Transportbilssäljare

Lastbilssäljare
Läs mer Jun 24
Brinner du för försäljning och att skapa goda relationer med kunden? Är du självständig och strukturerad? Då kanske har vi möjligheten för dig!

Vi förstärker vår säljorganisation och söker en till säljare till vårt kontor i Göteborg.
Iveco med huvudkontor i Turin, Italien, är Europas näst största producent av lastbilar. Iveco utvecklar, producerar och säljer last- och skåpbilar från 3,2 tons totalvikt och uppåt. I Sverige är Iveco representerat av ett helägt dotterbolag, Iveco Sweden AB, som verkar via 2 egna filialer och ett antal återförsäljare.

Om jobbet:
Detta arbete är i stor utsträckning baserat på uppsökande försäljning ute hos kunderna. Därför ställs det stora krav på självständig och strukturerad arbetsinsats där kundens behov hela tiden är i fokus. Vi värdesätter egenskaper som engagemang, lojalitet och intresset för att göra affärer.
Därutöver ingår följande arbetsuppgifter i tjänsten:
Bearbetning av den lokala marknaden genom telefon, besök och uppföljning
Offerering och försäljning, från första kontakt till leverans
Hantering av lager
Marknadsföring av transportbilar


Om dig:
Vi söker dig med god etik och affärsmannaskap. Erfarenhet från bilbranschen är en fördel men absolut inget krav. Det viktigaste är att du brinner för försäljning och att skapa goda relationer med kunden. Du har grundläggande kunskaper i data och är självgående inom ramarna för företagens policy. Du skall kunna arbeta självständigt och kunna driva dig själv i det dagliga arbetet och vara införstådd med att resultat uppnås genom hårt arbete.

Vi erbjuder:
Du arbetar utifrån vår anläggning i Göteborg, här är vi runt 15 engagerade medarbetare och därtill kommer du att arbeta i en internationell organisation präglad av en stark entreprenörsanda. Vi ger dig en grundlig produktträning och övrig utbildning inom Ivecos produkter. Samt ett attraktivt lönepack med fast lön, plus provision och tjänstebil. Du rapporterar till försäljningschefen för Iveco Sweden AB, Peter Bjurström.

Din ansökan
Känns detta intressant? Skicka in din ansökan till oss strax i dag, vi hanterar ansökningar löpande.
Om du har frågor kring ovanstående tjänst är du välkommen att kontakta Försäljningschef Peter Bjurström på +46 42 20 20 73.
Vi ser fram emot att höra från dig.
Skriv ut

Ansök nu

Team Lead till Automotive Connectivity Infotainment

Elektromekaniker
Läs mer Jun 24
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning
Har du förmågan att inspirera och engagera och drivs av att se andra utvecklas? Är du en person som älskar service, brinner för att föra utvecklingen framåt med ny teknik och vill vara med och leda våra team framåt? Då kan det här vara rollen för dig!
Just nu söker vi en ny Team Leader som kommer ha fokus på Connectivity Infotainment inom Automotive till vårt kontor i Göteborg Som Team Leader kommer du vara en del av vår affärsenhet Automotive Connectivity Infotainment. Tillsammans arbetar vi med kunder och konsulter för att utveckla vår affär inom Automotive.
Du kommer att arbeta med rekrytering!
Till ditt team kommer du att rekrytera bland annat mjukvaruutvecklare, hårdvaruexperter, funktionsägare, systemingenjörer, projektledare samt kompetens inom krav och test utifrån ett Automotive EE & Embedded perspektiv. Vi tror därför att du tycker om att träffa nya människor, är nyfiken och bra på att analysera och identifiera rätt person och noga bedöma individens förutsättningar att nå framgång i sitt nya uppdrag. Parallellt med uppdraget som team leader kommer du jobba i uppdrag, antingen in-house eller hos kund.
Du kommer att arbeta med Ledarskap!
Vi ser därför att Du är trygg i din kompetens och person samt duktig på att motivera, utveckla och engagera människor med olika personligheter och bakgrund. Vi är övertygade om att människor med olika bakgrund och kunnande levererar bäst tillsammans i multidisciplinära design team.
Du kommer att arbeta med försäljning!
Därför tror vi att du tycker om att skapa och upprätthålla långsiktiga kundrelationer. Vi tror också att du gillar utmaningar och en resultatorienterad miljö och drivs av att uppnå uppsatta mål. I din roll kommer ett stort fokus vara att ta hand om befintliga kundrelationer, skapa nya affärsmöjligheter och utveckla nya kontakter genom att erbjuda och marknadsföra gruppens expertis till industrin.

Kravspecifikation
Vi söker dig som:
· Har en högskole-/civilingenjörsexamen med inriktning Elektro, Mekatronik, IT/Data eller Teknisk Fysik.
· Har erfarenhet av fordonsbranschen och har själv jobbat med utveckling av elektronik och/eller inbyggda system.
· Har ledarerfarenhet (exempelvis varit teamlead, coach eller projektledare)
· krav på engelska i tal och skrift, meriterande om du kan prata svenska
· Har B-körkort.
Stämmer detta in på dig? Sök redan idag då vi går igenom ansökningarna löpande!


Ytterligare information
Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är 2022-08-31


Kontaktperson för frågor:
Daniel Sletteberg Loveryd, Section Manager

daniel.slettebergloveryd@afry.com
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Fullstack Android Platform Developer

Forskare, IT
Läs mer Jun 24
Description:
GlobalLogic Sweden would like to invite a Senior Android Platform Developer to join our clients for Automotive projects in Gothenburg, Sweden.
Our clients are Tier 1s and OEMs from Europe and USA and development is targeted to Automotive Solution what will be deployed in newest European cars.
Requirements:
Required:
Strong background of software development in C++ and/or Java
Experience in Android stack
Experience from working in a Linux environment, preferably on a QNX Real-time system
Experience in developing automated unit or integration test in C++/Java or Python.
Experience with tools like JIRA and Confluence, Git and CI toolchains
Experience using the Android NDK.
Experience with GNU make or AOSP blueprint.
Experience in modern app architectural patterns (MVP, MVVM, layered architecture, refactoring)
Comfortable with responsibility for the full software development life cycle from conception to deployment; including design, architecture, documentation, implementation as well as verification and validation.

Beneficial:
Experience within Automotive or Infotainment
Experience in Automotive communication buses, CAN, Flexray, SomeIP, etc
Experience in software development on QNX platform
Experience in Qualcomm SoC is highly beneficial
Driver’s license (B-level)

Job Responsibilities:
Collaborate with UX and stakeholders to define a coherent end-to-end solution.
Software development in application framework and native layers of Android stack for automotive infotainment system.
Together with team assume responsbility of implementation of complete feature, from HMI to HAL, including design, architecture, documentation, implementation, verification and validation.

What We Offer
Exciting Projects: With clients across all industries and sectors, we offer an opportunity to work on market-defining products using the latest technologies.
Collaborative Environment: You can expand your skills by collaborating with a diverse team of highly talented people in an open, laidback environment — or even abroad in one of our global centers or client facilities!
Work-Life Balance: GlobalLogic prioritizes work-life balance, which is why we offer flexible work schedules.
Professional Development: We develop paths suited to your individual talents through international knowledge exchanges and professional certification opportunities.
Excellent Benefits: We provide our employees with private medical care, sports facilities cards, group life insurance, travel insurance and cultural activities.
Fun Perks: We want you to feel comfortable in your work, which is why we create good working environment with relax zones, host social and teambuilding activities and stock our kitchen with delicious teas and coffees!

About GlobalLogic
GlobalLogic is a leader in digital engineering. We help brands across the globe design and build innovative products, platforms, and digital experiences for the modern world. By integrating experience design, complex engineering, and data expertise—we help our clients imagine what’s possible, and accelerate their transition into tomorrow’s digital businesses. Headquartered in Silicon Valley, GlobalLogic operates design studios and engineering centers around the world, extending our deep expertise to customers in the automotive, communications, financial services, healthcare and life sciences, manufacturing, media and entertainment, semiconductor, and technology industries. GlobalLogic is a Hitachi Group Company operating under Hitachi, Ltd. (TSE: 6501) which contributes to a sustainable society with a higher quality of life by driving innovation through data and technology as the Social Innovation Business.

Ansök nu

Vi söker Tekniksamordnare Signal

Signaltekniker
Läs mer Jun 24
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning
Tekniksamordnare signal är en central nyckelfigur och spindeln i nätet inom vårt teknikområde signal. Rollen är huvudsakligen inriktad på teknik men innehåller även inslag av både kompetensutveckling och marknad. Tekniksamordnaren är i sin roll direkt underställd vår chef för segment Järnväg.
Som tekniksamordnare kommer du att jobba med många roliga delar; såsom att samla våra signalingenjörer, sprida information, vidareutveckla teknik, rutiner och processer samt därtill omvärldsbevaka, identifiera kompetensbehov och rekrytera i nära samarbete med våra sektionschefer. Målet är att våra signalingenjörer alltid ska vara ett sammansvetsat och kompetent team.


För att hela tiden ha fingret på pulsen kommer du även arbeta aktivt i våra uppdrag med granskning, teknikstöd, projektering eller annan roll som passar din kompetensprofil.


Ansvar och arbetsuppgifter
Tekniksamordnaren är i första hand en stödroll till våra medarbetare inom teknikområde signal men utgör även ett tekniskt stöd till Segmentschef och Sektionschefer.


På AFRY tror vi mycket på friheten att forma och utveckla sin roll utifrån sina egna styrkor. Nedanstående är exempel på ansvar och mandat som ingår i rollen som tekniksamordnare:


Teknik
Teknisk support inom teknikområdet
Bevakning inom teknikområdet såväl internt som externt
I samverkan med nätverksmedlemmar bedriva nätverksarbete/möten/seminarier med inriktning på teknik och teknikutveckling
Tillsammans med tekniksamordnare för övriga teknikområden ingå i vårt forum ”Teknikrådet”
Teknisk utveckling av Processer, Rutiner och Verktyg

Marknad
Stöd i anbudsarbete
Marknadsbevakning av teknikområdet
Medverka i marknadsaktiviteter/marknadsföring

Uppdrag
Medverka vid erfarenhetsåterkopplingsmöten
Möjlighet att arbeta viss del inom projektering, granskning eller teknikstöd inom våra uppdrag

Resurser
Stöd till Sektionschefer vid rekrytering inom teknikområde signal
Stöd till sektionschefer vid kompetens- och resursplanering i anbud och uppdrag

Utbildning/ Kompetensutveckling
Tillsammans med sektionschefer planera utbildning så att rätt kompetensprofil finns inom teknikområdet
Vara delaktig i planeringen och genomförande av internutbildningarKravspecifikation
Vi vill att du som söker har en passion för teknikområdet signal och mångårig erfarenhet inom branschen. Du har erfarenhet av att arbeta som projektör, granskare, specialist eller beställare inom järnvägssignalteknik och har ett stort nätverk i branschen.
Du kanske är:
Tekniksamordnare som är redo för nya utmaningar?
Generalist inom signalteknik och vill ta steget att leda och utveckla andra?
Specialist inom någon del av signalteknik och vill bredda din kompetens samt leda och utveckla andra?

Din teoretiska kunskap har du anskaffat dig från högskolan, yrkeshögskolan, universitet eller liknande. Vi stänger dock inga dörrar för den som inte har en examen, men har anskaffat sig kunskapen på annat sätt. Då AFRY är en organisation som ständigt vill stå i framkant är det meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet av interna utvecklings- och utbildningsprojekt.
Då du kommer att vara ansvarig för många olika områden och med ett brett kontaktfält i ditt vardagliga arbete är samarbete en kärnfråga för dig. I dessa kontakter är du inte heller rädd för att ta plats, du driver dina frågor från start till slut oavsett vem du behöver teama upp dig med. Självklart kan man inte samarbeta utan att kommunicera, så vi ser gärna att också kommunikation är ett av dina främsta verktyg.


Ytterligare information
Placeringsort
Vi har kontor över hela landet och när du börjar jobba hos oss kan du välja att sitta på följande platser: Stockholm, Göteborg, Malmö, Borlänge, Gävle, Mora, Sundsvall, Luleå, Norrköping, Linköping, Västerås, Örebro, Karlstad, Hässleholm, Helsingborg, Borås eller Trollhättan!


Vi är såklart också måna om ditt livspussel varav du har möjlighet att jobba från annan plats i samråd med segmentschefen.


Säkerhetsprövning
Denna anställning kan innebära placering i säkerhetsklass. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras inför säkerhetsklassat uppdrag.
Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är 2022-08-30.
Vi går igenom ansökningar löpande.


Kontaktperson för frågor:
Karin Liljegren, tf Segmentschef Järnväg


Telefon: +46 10 505 41 49
Mejl: karin.liljegren@afry.com
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Biolog till AFRY i Göteborg och Halmstad med omnejd

Biolog
Läs mer Jun 24
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning
Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs spännande framtid. Brinner du för att lösa miljöutmaningar och bidra till framtidens samhälle? Vill du vara med och ta lead på utvecklingen inom infrastruktur där miljö, hållbarhet och digitala lösningar samspelar? Då finns möjligheterna för att göra detta tillsammans med andra #teamplayers inom AFRY's affärsområde Environment.
Inom affärsområde Environment erbjuder AFRY kvalificerade konsulttjänster inom miljö & hållbarhet samt förorenade områden. I Göteborg/Halmstad har AFRY i dagsläget tre sektioner som arbetar med anmälnings- och tillståndsärenden, vatten- och luftutredningar, miljökonsekvensbeskrivningar, miljö- och naturutredningar, miljötekniska markundersökningar, miljökontroller, riskbedömningar, hållbarhet, revision och kvalitetsledning. Våra kunder finns både inom den privata såväl som den kommunala och statliga sektorn.
Just nu är efterfrågan på tjänster för biologer stor och vi söker därför dig som vill komplettera och utöka vårt erbjudande av biologer i region sydväst.
Som biolog hos oss arbetar du med inventeringar i fält, skrivbordsstudier, bedömningar, screening i tidiga skeden, rapportskrivning för leverans av resultat till kund. Därtill är du ett stöd till dina kollegor i natur-/ artfrågor. Du arbetar med varierande uppdrag mot kunder inom till exempel samhällsplanering, infrastruktur, sol- och vindkraft. Arbetet medför en del resor, speciellt under fältsäsongen. Fältarbetet genomförs tillsammans med kollegor och du kommer även få möjlighet att leda egna uppdrag och vara med och utveckla AFRYs tjänster inom naturmiljö och bidra till ett hållbarare samhälle.
AFRY har en samlad naturgrupp av konsulter som samarbetar över hela landet och ser till att kvalitetssäkra uppdragen samt utbyta viktiga kunskaper, erfarenheter, stötta varandra och bevaka branschens utveckling tillsammans


Kravspecifikation
På AFRY lever vi efter våra värdeord: ”Brave – Devoted – Team players” vilket även säger mycket om vem vi söker! Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, då vi värdesätter engagemang, flexibilitet och förmåga att samarbeta med andra. Vi söker en modig och hängiven lagspelare som trivs med att dela kunskap och hjälpa andra att utvecklas. Vi tror att du brinner för att se människor växa och tillsammans åstadkomma bra lösningar.
För tjänsten krävs att du har en universitets- eller högskoleexamen som biolog eller motsvarande utbildning. För att lyckas i rollen ser vi att du har minst två års erfarenhet av arbete som biolog och har ett genuint intresse för natur och miljö. Vi ser att du har grundläggande kunskaper i GIS samt har tidigare erfarenhet från arbete med natur och miljö. Det är därtill meriterande om du har tidigare erfarenhet av naturvärdesinventeringar, erfarenhet av fältarbete samt fördjupade artinventeringskunskaper.
Du bör vara flexibel och ha god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift då våra kunder främst är inom Sverige. Då vi samverkar internationellt med övriga AFRY är det dessutom önskvärt att ha goda kunskaper i engelska.
Vid sidan av din analytiska förmåga och det tekniska/processmässiga kunnandet är det viktigt att du är affärsmässig och har god förmåga att kommunicera med medarbetare och kunder.
Låter detta som en intressant tjänst där du passar in? Passa på att sök redan idag, urval sker löpande.


Ytterligare information
För den här tjänsten söker vi konsulter till både Halmstad och Göteborg och vi är tacksamma om du anger vilken ort du söker för i ansökan.
Nu har vi beskrivit den vi söker och har du några som helst frågor om rollen eller om AFRY som arbetsgivare är du varmt välkommen att höra av dig.
Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2022.
Placeringsort: Göteborg eller Halmstad
Vi erbjuder flexibla lösningar där du kan kombinera ditt arbete mellan hemmet och kontoret.
Kontaktuppgifter för frågor:
Terese Edlund, Sektionschef
+46 10 505 02 38
terese.edlund@afry.com
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Uppdragsledare inom underhållsplanering

Underhållsplanerare
Läs mer Jun 24
Företagsbeskrivning
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.
Affärsområde Buildings är med över 2000 medarbetare en av de största aktörerna i Sverige och Norden inom fastighetssektorn.
Sektionen Buildings Inspection and Management i Göteborg har idag 13 medarbetare och arbetar efter One-stop-shop-principen. Ingen kan allt men tillsammans erbjuder vi kunden en helhetslösning för installationsrelaterade projekt genom mätning/analys, förstudier och entreprenadkalkyl, projektering, teknisk projektledning, injustering, samordnad provning, besiktning, OVK och Due diligence. Sektionen ansvarar också för AFRYs erbjudande inom kommersiell fastighetsförvaltning.


Jobbeskrivning
Vi växer och tillsammans med dig vill vi stärka vårt team inom tekniskt förvaltningsstöd i Göteborg och vi söker dig som vill anta rollen som uppdragsledare inom underhållsplanering.
Rollen innebär att man hjälper fastighetskunder med att upprätta en nulägesbild för hur deras underhållsbehov i deras fastighetsbestånd ser ut framåt. I denna roll ingår även att kunna genomföra statusbesiktningar av fastigheter.


Kravspecifikation
För att trivas i din roll som konsult är du självgående, driven och lyhörd. Du kan på ett kommunikativt sätt samarbeta med alla typer av beställare. Vi arbetar långsiktigt som strategisk partner till våra kunder varpå du trivs i en relationsskapande roll.
Vi tror att du har arbetat med underhållsplaner tidigare alternativt har du arbetat med installationsfrågor, antingen som konsult, på entreprenör- eller beställarsidan.
Du är antingen högskole-/civilingenjör, har studerat en YH-utbildning eller har i din karriär skapat relevant arbetserfarenhet inom branschen.
Du har B-körkort och kommunicerar svenska obehindrat i tal och skrift.
Vi har roligt på jobbet och ser positivt på att ha en blandad arbetsgrupp med olika bakgrund och erfarenheter. Känner du att det är dig vi beskriver så tveka inte att söka!
Sista ansökningsdag är den 7 augusti. Den 11 juli till den 7 augusti är vi på semester och din ansökan kommer att hanteras när vi är tillbaka på jobbet.


Ytterligare information
Nu har vi beskrivit vem vi söker och ser fram emot din ansökan. Har du några frågor om tjänsten eller om att jobba hos oss är du varmt välkommen att höra av dig!
Kontaktuppgifter för frågor
Henrik Johansson, Sektionschef
010 - 505 33 67
henrik.johanssson@afry.com
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

OVK-besiktningskonsult

Besiktningsingenjör
Läs mer Jun 24
Företagsbeskrivning
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.
Affärsområde Buildings är med över 2000 medarbetare en av de största aktörerna i Sverige och Norden inom fastighetssektorn.
Sektionen Buildings Inspection and Management i Göteborg har idag 13 medarbetare och arbetar efter One-stop-shop-principen. Ingen kan allt men tillsammans erbjuder vi kunden en helhetslösning för installationsrelaterade projekt genom mätning/analys, förstudier och entreprenadkalkyl, projektering, teknisk projektledning, injustering, samordnad provning, besiktning, OVK och Due diligence. Sektionen ansvarar också för AFRYs erbjudande inom kommersiell fastighetsförvaltning.


Jobbeskrivning
Vi växer och tillsammans med dig vill vi utveckla och utöka vårt erbjudande mot injusteringar av värme, ventilation samt kylsystem. Vi söker därför en förstärkning till vår sektion i Göteborg.
I rollen som OVK-besiktningskonsult arbetar du med injustering och OVK besiktningar av alla typer av fastigheter.


Kravspecifikation
För att trivas i din roll är du självgående, driven och lyhörd samt gillar att arbeta i team. Du kan på ett kommunikativt sätt samarbeta med såväl entreprenörer som beställare. Vi arbetar långsiktigt som strategisk partner till våra kunder varpå du trivs i en relationsskapande roll. Som person är du nyfiken och tycker att det är spännande att ta dig an alla typer av fastigheter med varierande komplexitet tillsammans med dina kollegor.
Vi tror att du har arbetat i liknande roll ett tag alternativt inom VVS eller driftoptimering, antingen på entreprenör- eller beställarsidan.
Du är antingen högskoleutbildning, har studerat en YH-utbildning eller har i din karriär skapat relevant arbetserfarenhet inom branschen.
Du har B-körkort och kommunicerar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.
Vi har roligt på jobbet och ser positivt på att ha en blandad arbetsgrupp med olika bakgrund och erfarenheter. Känner du att det är dig vi beskriver så tveka inte att söka!
Sista ansökningsdag är den 7 augusti. Den 11 juli till den 7 augusti är vi på semester och din ansökan kommer att hanteras när vi är tillbaka på jobbet.


Ytterligare information
Nu har vi beskrivit vem vi söker och ser fram emot din ansökan. Har du några frågor om tjänsten eller om att jobba hos oss är du varmt välkommen att höra av dig!
Kontaktuppgifter för frågor
Henrik Johansson, Sektionschef
010 - 505 33 67
henrik.johansson@afry.com
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Handledare/Jobbcoach Göteborg

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Jun 24
Om jobbet
Vi söker handledare/jobbcoach på deltid för Rusta & Matcha till en av våra samarbetspartners i Göteborg.Vi söker dig som har lätt för att möta människor i olika situationer. Vi tror att du som uppskattar känslan av att ge riktigt god service och är mån om att göra ett bra jobb kommer att trivas väldigt bra i den här rollen. Erfarenhet av coachning och/eller rekrytering kommer att vara till stor hjälp i arbetet. Som person är du självgående, kontaktskapande, noggrann, flexibel, kreativ och bra på att kommunicera.Krav på handledarens kompetens- Förmåga att kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift.
- Mycket goda kunskaper i att använda datorbaserade program.
- Goda kunskaper i engelska.
- Övriga meriterande språk: Arabiska, Tigrinja, Swahili
Alternativ 1

Utbildning: Minst 120 högskolepoäng eller motsvarande poäng från Yrkeshögskola inom områdena: - Arbetsliv, Organisation och personalarbete, Studie- och yrkesvägledning, Företagsekonomi, Psykologi, Beteendevetenskap, Arbetsterapeututbildning, Socionomutbildning, Samhällsvetenskap, Pedagogik, Juridik, Sociologi och Statsvetenskap.Huvudinriktningen på utbildningen ska vara något av de uppräknade ämnesinriktningarna eller utbildningsområdena alternativt att huvuddelen av utbildningen har bestått av de uppräknade utbildningsområdena.Arbetslivserfarenhet: Minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid. Arbetslivserfarenheten ska ha erhållits under de senaste fem åren. Även deltid kan godkännas om arbetstiden sammanräknat under de senaste fem åren motsvarar heltid under två år.Alternativ 2

Utbildning: Minst ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat.Arbetslivserfarenhet: Minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid i något eller några av följande yrken eller arbetsuppgifter: Arbetsledning med personalansvar, Rekrytering, Omställningsarbete för arbetssökande , Studie- och yrkesvägledning, Handläggning i personalfrågor (ej enbart personaladministration), Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor, Arbete med social- och gruppsykologi och Karriärvägledning Personen ska ha erhållit arbetslivserfarenheten under de senaste fem åren. Även deltid kan godkännas om arbetstiden sammanräknat under de senaste fem åren motsvarar heltid under tre år.

Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag då rekrytering sker löpande.Anställningsform är visstidsanställning upp till sex månader på deltid som kan förlängas efter överenskommelse.Varmt välkommen med din ansökan!Om anställningen
Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök nu

Junior Product Developer @Electromobility

Produktutvecklare
Läs mer Jun 24
Junior Product Developer Electromobility at Volvo Group Trucks Technology // Gothenburg


Electromobility is changing the automotive world, and we are now looking for you who want to be part of this change happening in our industry! The Electromobility organization is responsible for the complete development lifecycle of our electric powertrains – from advanced engineering through product development into the maintenance phase. Together we drive the transition from conventional powertrains to electromobility based on cutting-edge engineering, state-of-the-art research, and well-proven technology within the Volvo Group. By joining us, you’ll be part of a global and diverse team of highly skilled professionals who work with passion, trust each other, and embrace change to stay ahead. We make our customers win.


About the role
Do you want to work with entirely new technology at the forefront of electromobility? We have a spot open, and we hope it’s yours! As a Junior Product Developer, you will work together with your team – give energy and lend a helping hand when needed. You are a good communicator. Therefore, it’s natural for you to address people at different levels in the organization. Since change only means growth, you take on challenges with a solution-oriented mindset and participate in an improved way of working and technical knowledge. We think you have documented experience from working with electronic platform design, Traction Voltage Systems and Product Design, or technical knowledge in the Electromobility products, systems, and components. Were we right? If so, pack that experience, and bring your extra experience within either electrical product design, high voltage systems, or HW component design. Because you will have the opportunity to work with the coolest technical challenges in an encouraging environment, we think you don’t want to miss this chance. Join our exciting change journey today!


We are looking for…
… a solution-oriented team player with the ability to make decisions based on facts and engineering judgment. You are confident – believe in your ability and influence others to do the same. You're the one who always looks for opportunities and welcomes new ways of doing things. Structured yet creative, that is your superpower. It's what gives you the ability to effectively – and in a pragmatic way – solve problems without getting stuck in details. Lastly, you are passionate about networking across functions – to achieve shared objectives and do it in a flexible and prestige-less way.


Requirements:
You have an MSc degree in Electrical & Electronics, Mechatronics engineering, Physics or Mechanical Engineering
Couple of years of experience in product development
Meritorious if you have work experience in product design at automotive suppliers within Electromobility
Meritorious with the practical experience from working with agile development principles within Automotive
CAD Design using Creo
Fluent in both written and verbal English

Why Volvo Group Trucks Technology?
Welcome to a warm atmosphere where you will surround yourself with friendly colleagues and be a part of an emphatic management. Here, you will work where the future is – develop exciting products at the forefront of our industry. The Volvo Group drives prosperity through transport solutions, offering trucks, buses, construction equipment, power solutions for marine and industrial applications, financing, and services that increase our customers’ uptime and productivity. Founded in 1927, the Volvo Group is committed to shaping the future landscape of sustainable transport and infrastructure solutions. Countless career opportunities are offered across the group’s leading brands and entities that share a culture of Trust, Passion, High Performance, Change, and Customer Success.


So, you want to apply?
If our entrepreneurial spirit, adaptability, and result-oriented mindset light your inner fire, we might be a great match! Feel free to contact us if you have further questions.


Maria Linderum, Talent Sourcing Director
maria.linderum@volvo.com


Last application date is 14th of August. We will start with the selection after summer holidays, starting w34.


#bigchallenges


Kindly note that due to GDPR, we will not accept applications via mail. Please use our career site.

Ansök nu

Senior Product Developer @Electromobility

Produktutvecklare
Läs mer Jun 24
Senior Product Developer Electromobility at Volvo Group Trucks Technology // Gothenburg


Electromobility is changing the automotive world, and we are now looking for you who want to be part of this change happening in our industry! The Electromobility organization is responsible for the complete development lifecycle of our electric powertrains – from advanced engineering through product development into the maintenance phase. Together we drive the transition from conventional powertrains to electromobility based on cutting-edge engineering, state-of-the-art research, and well-proven technology within the Volvo Group. By joining us, you’ll be part of a global and diverse team of highly skilled professionals who work with passion, trust each other, and embrace change to stay ahead. We make our customers win.


About the role
Do you want to work with entirely new technology at the forefront of electromobility? As a Senior Product Developer, you will work together with your team – give energy and lend a helping hand with your solid experience when needed. You are a good communicator. Therefore, it’s natural for you to address people at different levels in the organization. Since change only means growth, you take on challenges with a solution-oriented mindset and participate in an improved way of working and technical knowledge. With your practical experience working with agile development principles within Automotive, we think you will be a great fit here. Since you also have experience working with electronic platform design, Traction Voltage Systems and Product Design, or technical knowledge in the Electromobility products, systems, and components, we want you to send in your application today. Come and take the opportunity to work with the coolest technical challenges in an encouraging environment. Join our exciting change journey today!


We are looking for…
… a solution-oriented team player with the ability to make decisions based on facts and engineering judgment. You are confident – believe in your ability and influence others to do the same. You're the one who always looks for opportunities and welcomes new ways of doing things. Structured yet creative, that is your superpower. It's what gives you the ability to effectively – and in a pragmatic way – solve problems without getting stuck in details. Lastly, you are passionate about networking across functions – to achieve shared objectives and do it in a flexible and prestige-less way.


Requirements:
You have an MSc degree in Electrical & Electronics, Mechatronics engineering, Physics or Mechanical Engineering
At least 5–10 years of experience in product development
Technical knowledge in the Electromobility products, systems
and components
Strong skills in CAD Design using Creo
Fluent in both written and verbal English

Why Volvo Group Trucks Technology?
Welcome to a warm atmosphere where you will surround yourself with friendly colleagues and be a part of an emphatic management. Here, you will work where the future is – develop exciting products at the forefront of our industry. The Volvo Group drives prosperity through transport solutions, offering trucks, buses, construction equipment, power solutions for marine and industrial applications, financing, and services that increase our customers’ uptime and productivity. Founded in 1927, the Volvo Group is committed to shaping the future landscape of sustainable transport and infrastructure solutions. Countless career opportunities are offered across the group’s leading brands and entities that share a culture of Trust, Passion, High Performance, Change, and Customer Success.


So, you want to apply?
If our entrepreneurial spirit, adaptability, and result-oriented mindset light your inner fire, we might be a great match! Feel free to contact us if you have further questions.


Robin Magnusson, Group Manager
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/robin-magnusson-95198848/
+4676 553 4495


#bigchallenges


Kindly note that due to GDPR, we will not accept applications via mail. Please use our career site.

Ansök nu

Säljcoach - Sveriges roligaste jobb!

Utesäljare
Läs mer Jun 24
Vill du ha Sveriges roligaste säljjobb?
Svenska Trygghetslösningar AB söker efter en person som har vässat sina försäljningskunskaper och är redo lära upp andra till att bli nya stjärnsäljare. Är det så att du söker efter något nytt och vill hamna på en fantastisk arbetsplats med drivna kollegor så har du hittat rätt!
Rollen som Säljcoach innebär att du blir Försäljningschef Sveriges högra hand och hjälper till att utbilda och coacha våra säljteam runt om i landet. Du kommer resa runt till våra olika säljkontor och vara den som engagerar och entusiasmerar säljare som redan är taggade ut i fingerspetsarna!
Det vi erbjuder är:
Tjänstebil
Ett omväxlande och roligt arbete
Fast lön + hög provision utan tak
Möjlighet till utveckling inom ett spännande företag
Vara en del i en bransch under ständig utvecklingTjänsten är på heltid och arbetstiderna är Söndag till Torsdag - vilket innebär att du är ledig på helgerna samt kan njuta av sommarvädret under veckodagarna och morgonen.
I tjänsten förekommer resor.
Du väljer din lön efter prestation, det finns inte något lönetak vilket är en stor fördel med försäljningsyrket.
Den vi söker:
En säljare som är redo för nästa steg
9 – 24 månaders dokumenterad erfarenhet från försäljning
Flytande svenska i tal och skrift
Prickfri i polisens belastningsregister

Du är välkommen att kontakta vår rekryterare Valeria Padbiarezskaya om du har några frågor eller funderingar om jobbet eller arbetsplatsen. Du når henne via 076-314 02 86 eller via mail: HR@stl.nu.
Urval sker löpande! så skicka in din ansökan redan idag så blir du kontaktad inom kort.
Välkommen att bli en del av en fantastisk arbetsplats med många möjligheter!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Front end developer, Amply

Frontend-utvecklare
Läs mer Jun 24
Amply is a design and technology agency based in Gothenburg, Sweden. We help customers reach further by developing digital products from ideas, to launch and beyond.

Believing that advanced technology should enhance the experience of applications, we are working with full-stack development hand-in-hand with interaction design. By doing so we create user tailored experiences amplified by technology.

As a part of the tech community V3, we work closely with a broad range of competences in areas ranging from artificial intelligence and robotic automation to business management and marketing. All sharing a cosy office in the heart of Gothenburg.

amplytechnology.com and www.vtre.se

We are looking for a Front end developer who will be a key member of our growing team of creatives. You are a person who finds excitement in being part of a journey of an evolving company. At Amply you can expect to work with both external clients and internal projects.

Who you are and what we look for

We are looking for a developer who shares our great passion for code and design. You are empathic and open minded and feel secure when you take an idea from prototype to production.

We would like to see that...

• you enjoy working with technologies such as React, Next.js, TypeScript, Redux, Node.js, Sass, Storybook
• you like a mix of design, coding and problem solving
• you can easily transform design sketches into UI and components
• you can integrate with API:s
• you are skilled in programming and like collaborating with designers, project managers and other developers.
• you have at least 2-3 years of experience working with frontend development

Bonus if you have the following skills...

• you are familiar with CI/CD pipelines
• you have worked with Jest, Enzyme and/or Selenium testing before
• you have a BSc/MSc degree in a scientific field or equivalent experience
• you have an eye for design or like nice-looking graphical user interfaces
• you have worked with graphical JavaScript frameworks such as D3 or ThreeJS before

Who we are and what we offer

We are a young and growing company, delivering applications to customers such as, Volvofinans Bank, Husqvarna Group, Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän and SmartCraft.

As a Front end developer at Amply you will work in a key position, bringing Amply forward and forming how we work with software. The tech stack is very versatile, and you will be involved in all the decision-making choosing languages and frameworks.

Together as a team we are helping our customers all the way from designing, prototyping, developing to configuring cloud infrastructure serving thousands of end-users. Our goal is to have fun at work and at the same time deliver applications that we can be proud of.

Apply today

We are interviewing continuously and would be happy to see your application as soon as possible. As a step in the process, we highly value if you share your GitHub profile or any other relevant code or portfolio together with your resume.

Please contact Elin Mankert, elin.mankert@vtre.se, for any questions!

Ansök nu

Kvalitetstekniker

Kvalitetsingenjör/-tekniker, maskin
Läs mer Jun 24
Produktionskvalité i Tuve söker en driven kvalitetstekniker


Om du har en ständig hunger efter ny teknik och alltid strävar efter att förstå den, då skall du fortsätta läsa. Inom fordonsindustrin är ett teknikskifte på intåg, som på sikt kommer att förändra transportsektorn. Om du vill vara med och påverka är detta rätt jobb för dig.


Vi söker dig som vill arbeta med att kvalitetssäkra en produkt och process i världsklass, allt arbete sker i ett högt tempo i en av Volvos introfabriker. Teamet består av en mängd olika kompetenser där ledorden är dataanalyser, problemlösning, riskhantering, tvärfunktionalitet, produktions support samt prioriteringar. Vi är ett team som jobbar nära varandra och högpresterande team som gillar högt i tak och nya utmaningar. Nu finns det en möjlighet att bli en del av vår spännande kvalitetsavdelning. Brinner du för att arbeta med riskhantering och problemlösning i en tvärfunktionell miljö? Är du ambitiös, proaktiv och coachande? Belyser du dessutom de risker som uppkommer har du en mycket stor chans att lyckas i ditt nya jobb.


Vem är du?


För att lyckas i rollen som kvalitetstekniker har du gedigen erfarenhet av att arbeta tvärfunktionellt. Du trivs med att arbeta självständigt och nära produktion, du är van vid att ta egna initiativ. Du har bred erfarenhet av olika typer av kvalitetsfrågor samt mycket god analytisk förmåga och väl utvecklad problemlösningsmetodik. Genom din goda kommunikativa förmåga lyfter du på ett övertygande sätt fram olika kvalitetsaspekter. Du har lätt för att samarbeta över olika områden. Då många av våra problem berör befintliga och kommande produkter har du även en mycket god produkt- och projektkännedom. En annan egenskap vi värdesätter högt är din vilja att ständigt förbättras samt öka din egen kompetens.


Kvalifikationer och erfarenhet
Erfarenhet inom problemlösning
Kunskap och/eller erfarenhet av dataanalyser
Utbildning inom produktionsteknik, produktionskvalitet etc. och/eller relevant arbetslivserfarenhet
VPS metoder och verktyg
Erfarenhet inom Lean
Produktkännedom
Projekterfarenhet
Riskhantering
Visualiseringsverktyg som Power BI/Qlik view
Microsoft Office
Flytande svenska eller engelska, både i tal och skrift
Kunskap kring digitalisering

Vill du veta mer?


Kontakta Semir Glavas, Quality Assurance Manager, semir.glavas@volvo.com
eller på telefon 0765537944


Vi kommer intervjua löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag, sista ansökningsdatum är den 4 Juli.

Vi ber Er respektera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga GDPR. Vänligen använd vår karriärsida.

Ansök nu

Säljare till ett ambitiöst team i Göteborg!

Utesäljare
Läs mer Jun 24
Vill du ha ett utvecklande, roligt och välbetalt jobb SÅ SE HIT!
Svenska Trygghetslösningar AB söker fler drivna personer inom sälj-området. Är det så att du söker efter något nytt och vill hamna på en fantastisk arbetsplats med drivna kollegor så har du hittat rätt!
Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är Söndag till Torsdag - vilket innebär att du är ledig på helgerna samt kan njuta av sommarvädret under veckodagarna och morgonen.
Arbetsuppgifterna innebär bland annat att du säljer in våra eftertraktade säkerhetslösningar till potentiella kunder. Du kommer att vara en del av ett otroligt ambitiöst och trevligt team.
Du väljer din lön efter prestation, det finns inte något lönetak vilket är en stor fördel med försäljningsyrket.
Det vi erbjuder är:
Betald försäljningsutbildning
Garantilön + hög provision utan tak
Möjlighet till utveckling inom ett spännande företag
Vara en del i en bransch under ständig utveckling

Det vi söker efter är:
En driven och glad person
Vara minst 18 år
Behärskar det svenska språket
Prickfri i polisens belastningsregister

Du är välkommen att kontakta vår rekryterare Valeria Padbiarezskaya om du har några frågor eller funderingar om jobbet eller arbetsplatsen. Du når henne via 076-314 02 86 eller på mejlen som är HR@stl.nu.
Urval sker löpande! så skicka in din ansökan redan idag så blir du kontaktad inom kort.
Välkommen att bli en del av en fantastisk arbetsplats med många möjligheter

Ansök nu

Säljare till ett ambitiöst team i Torslanda!

Utesäljare
Läs mer Jun 24
Vill du ha ett utvecklande, roligt och välbetalt jobb SÅ SE HIT!
Svenska Trygghetslösningar AB söker fler drivna personer inom sälj-området. Är det så att du söker efter något nytt och vill hamna på en fantastisk arbetsplats med drivna kollegor så har du hittat rätt!
Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är Söndag till Torsdag - vilket innebär att du är ledig på helgerna samt kan njuta av sommarvädret under veckodagarna och morgonen.
Arbetsuppgifterna innebär bland annat att du säljer in våra eftertraktade säkerhetslösningar till potentiella kunder. Du kommer att vara en del av ett otroligt ambitiöst och trevligt team.
Du väljer din lön efter prestation, det finns inte något lönetak vilket är en stor fördel med försäljningsyrket.
Det vi erbjuder är:
Betald försäljningsutbildning
Garantilön + hög provision utan tak
Möjlighet till utveckling inom ett spännande företag
Vara en del i en bransch under ständig utveckling

Det vi söker efter är:
En driven och glad person
Vara minst 18 år
Behärskar det svenska språket
Prickfri i polisens belastningsregister

Du är välkommen att kontakta vår rekryterare Valeria Padbiarezskaya om du har några frågor eller funderingar om jobbet eller arbetsplatsen. Du når henne via 076-314 02 86 eller på mejlen som är HR@stl.nu.
Urval sker löpande! så skicka in din ansökan redan idag så blir du kontaktad inom kort.
Välkommen att bli en del av en fantastisk arbetsplats med många möjligheter

Ansök nu

Säljare till ett ambitiöst team i Hovås!

Utesäljare
Läs mer Jun 24
Vill du ha ett utvecklande, roligt och välbetalt jobb SÅ SE HIT!
Svenska Trygghetslösningar AB söker fler drivna personer inom sälj-området. Är det så att du söker efter något nytt och vill hamna på en fantastisk arbetsplats med drivna kollegor så har du hittat rätt!
Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är Söndag till Torsdag - vilket innebär att du är ledig på helgerna samt kan njuta av sommarvädret under veckodagarna och morgonen.
Arbetsuppgifterna innebär bland annat att du säljer in våra eftertraktade säkerhetslösningar till potentiella kunder. Du kommer att vara en del av ett otroligt ambitiöst och trevligt team.
Du väljer din lön efter prestation, det finns inte något lönetak vilket är en stor fördel med försäljningsyrket.
Det vi erbjuder är:
Betald försäljningsutbildning
Garantilön + hög provision utan tak
Möjlighet till utveckling inom ett spännande företag
Vara en del i en bransch under ständig utveckling

Det vi söker efter är:
En driven och glad person
Vara minst 18 år
Behärskar det svenska språket
Prickfri i polisens belastningsregister

Du är välkommen att kontakta vår rekryterare Valeria Padbiarezskaya om du har några frågor eller funderingar om jobbet eller arbetsplatsen. Du når henne via 076-314 02 86 eller på mejlen som är HR@stl.nu.
Urval sker löpande! så skicka in din ansökan redan idag så blir du kontaktad inom kort.
Välkommen att bli en del av en fantastisk arbetsplats med många möjligheter

Ansök nu

Servicefokuserade restaurangmedarbetare (natt)

Kassapersonal
Läs mer Jun 24
Vi du skapa upplevelser? Vill du se dina kunder njuta av din service och vår goda mat?

Är du en utåtriktad och positiv ”people person” som gärna hugger i och gillar
att ge bra service? Vill du göra karriär? Ha kul på jobbet! Nu har du chansen - sök jobbet idag!

Vi på Burger King söker just nu restaurangmedarbetare (natt)


Du blir vårt ansikte utåt i vår restaurang och får ett mångsidigt jobb som innebär att du roterar mellan olika arbetsuppgifter. Du kommer att få arbeta både i köket, matsalen och med att servera gäster.

Vad vi erbjuder:
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. Och självklart är engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. För oss är det viktigt att våra medarbetare får chansen att
utvecklas. Vi erbjuder därför en tydlig karriärstege och goda utvecklingsmöjligheter. Tanken med våra utbildningar är att du ska växa med ansvar och utvecklas i din yrkesroll under hela din tid hos oss.

Vem är du?
För att lyckas i jobbet tror vi att du har en utpräglad servicekänsla och tycker att det är roligt att arbeta med människor.

Låter det som något för dig? Sök jobbet Nu!

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.

Ansök nu

Servicefokuserade restaurangmedarbetare (kväll vardag)

Restaurangbiträde
Läs mer Jun 24
Vi du skapa upplevelser? Vill du se dina kunder njuta av din service och vår goda mat?

Är du en utåtriktad och positiv ”people person” som gärna hugger i och gillar
att ge bra service? Vill du göra karriär? Ha kul på jobbet! Nu har du chansen - sök jobbet idag!

Vi på Burger King söker just nu restaurangmedarbetare (kväll vardag)


Du blir vårt ansikte utåt i vår restaurang och får ett mångsidigt jobb som innebär att du roterar mellan olika arbetsuppgifter. Du kommer att få arbeta både i köket, matsalen och med att servera gäster.

Vad vi erbjuder:
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. Och självklart är engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. För oss är det viktigt att våra medarbetare får chansen att
utvecklas. Vi erbjuder därför en tydlig karriärstege och goda utvecklingsmöjligheter. Tanken med våra utbildningar är att du ska växa med ansvar och utvecklas i din yrkesroll under hela din tid hos oss.

Vem är du?
För att lyckas i jobbet tror vi att du har en utpräglad servicekänsla och tycker att det är roligt att arbeta med människor.

Låter det som något för dig? Sök jobbet Nu!

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.

Ansök nu

Jobba Som Festsäljare

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Jun 24
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare.
Pratar du ren svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Provision
? Jobba flexibelt & tjäna mycket
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad
Arbetet kan startas omgående!

Ansök nu

Jobba direkt efter studenten!

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Jun 24
Key Solutions är ett av Sveriges största konsultföretag med över 200 anställda. Sedan starten 2008 har vi hjälp några av världens bästa varumärken såsom Google, Telia, Netflix m.fl.

- Årets byrå 2019 (Telia)
- Årets bästa återförsäljare 2018 & 2019 (EON)
- Årets innovativa partner 2020 & 2021 (IP-Only)
- En av Sveriges & Europas Bästa Arbetsplatser 10 år i rad (Great Place to Work)

Vi erbjuder:

- Garanterad månadslön på 30 000 kr inom sex månader
- Goda chanser att klättra inom företaget
- Konferensresor till t.ex. Barcelona, Miami och Sydafrika
- Hjälp med att ta körkort samt möjlighet till tjänstebil och andra förmåner
- Minst en timme om dagen för din personliga utveckling

Hur funkar arbetet?

Du kommer att utgå ifrån vårt lokala kontor i Göteborg (vid Liseberg) och jobba som resande säljare måndag till fredag. Som resande säljare får du upptäcka hela Sverige tillsammans med dina kollegor, vi garanterar ett äventyr!

- Vi tillhandahåller boende, står för tjänstebil samt övriga arbetsverktyg
- Vi står för resan till och från arbetsorten
- Du erhåller traktamente för de dagar som du är bortrest

Vi ser gärna att du som söker:

- Är en sann glädjespridare och har god social kompetens
- Är tävlingsinriktad och älskar att utvecklas
- Pratar svenska obehindrat
- Har körkort (ej ett krav men det är meriterande)

Vi ser gärna även att du trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Du är en aktiv person som tycker om att delta i fritidsaktiviteter tillsammans med ditt team.

Har du ingen tidigare erfarenhet? Ingen fara!

Då vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande, samt erbjuder säljutbildning i Key Business School, så har vi inget krav på tidigare säljerfarenhet. Vi tar ansvaret för att ge dig de bästa verktygen för att lyckas inom din karriär.

Låter det intressant?

Ansök nedan eller gör testet på 1 minut via vår hemsida för att se ifall just du skulle platsa i vårt team: https://www.keysolutions.se/jobb/ansok ?

https://emojis.wiki/star/)

Ansök nu

Kundrådgivare till ledande svensk möbeljätte

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 24
Vi söker nu nya kundservicemedarbetare till ett nytt och spännande uppdrag hos Teleperformance i Göteborg. Teleperformance är störst i branschen med runt 200 000 anställda världen över. Här arbetar du en härlig miljö med mycket glädje och energi. Teleperformance satsar mycket på sina anställda - goda utvecklingsmöjligheter inom företaget och roliga aktiviteter både på och utanför arbetsplatsen.

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du att representera en ledande svensk möbeljätte som är en av Teleperformances kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att hantera kundärenden över telefon, allt från reklamation av varor och frågor om leveranser. I varje kunddialog är du lyhörd för kundens behov och jobbar aktivt för att hitta den bästa lösningen för kunden.

Det finns möjlighet att arbeta hemifrån eller ifrån Teleperformances fräscha lokaler vid Backaplan, Göteborg tillsammans med massvis av härliga kollegor.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som gillar att arbeta med problemlösning och som alltid strävar mot högsta möjliga kundnöjdhet. Du är duktig på att kommunicera pedagogiskt och förstår vikten av att kunna anpassa din service gentemot kundens förutsättningar. Vidare är du ansvarstagande och gillar att arbeta mot uppsatta mål, både individuellt men också som team. Du är van att arbeta med dator och skriver och talar obehindrat på svenska samt behärskar engelska på en god nivå.

Information

Arbetet inleds med en betald utbildning inom kundhantering samt företagets produkter och tjänster. Därav finns inga krav på tidigare förkunskaper! Det enda du behöver är ett driv och en vilja att leverera strålande service till varje kund. Allt annat lär du dig på plats. Du får coachning och vägledning under resans gång mot en fullfjädrad kundservicemedarbetare.

Placeringsort: Göteborg, Backaplan

Tjänstgöringsgrad: 80-100%

Arbetstider: Förlagda mellan mån-fre kl 08:00-20:00, helger kl 09:30-18:00. Arbete varannan helg förekommer.

Startdatum: 25 mars 2022

Anställningsform: Sex månaders visstidsanställning med god chans till förlängning

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Kundstjänstmedarbetare till Allente (Viasat och Canal Digital)

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 24
Vi söker nu nya kundservicemedarbetare till ett nytt och spännande uppdrag hos Teleperformance i Göteborg. Teleperformance är störst i branschen med runt 200 000 anställda världen över. Här arbetar du en härlig miljö med mycket glädje och energi. Teleperformance satsar mycket på sina anställda - goda utvecklingsmöjligheter inom företaget och roliga aktiviteter både på och utanför arbetsplasten.

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du att representera Teleperformances kund Allente, tidigare Canal Digital och Viasat. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att hantera kundärenden över telefon, allt från felsökning av tv-tjänster till fakturafrågor. I varje kunddialog är du lyhörd för kundens behov och jobbar aktivt för att hitta den bästa lösningen för kunden. Merförsäljning ingår i denna roll vilket passar dig som är tävlingsintresserad och som vill ha möjlighet att påverka din egna lön.

Det finns möjlighet att arbeta hemifrån eller ifrån Teleperformances fräscha lokaler vid Backaplan, Göteborg tillsammans med massvis av härliga kollegor.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som gillar att arbeta med problemlösning och som alltid strävar mot högsta möjliga kundnöjdhet. Du är duktig på att kommunicera pedagogiskt och förstår vikten av att kunna anpassa din service gentemot kundens förutsättningar. För att trivas i rollen sporras du av uppsatta mål och tävlingar. Du är utåtriktad, engagerad och kan hantera ett högt tempo tålmodigt. Du är van att arbeta med dator och skriver och talar obehindrat på svenska samt behärskar engelska på en god nivå. Har du ett teknikintresse är detta meriterande.

Information

Arbetet inleds med en betald utbildning inom kundhantering samt företagets produkter och tjänster. Därav finns inga krav på tidigare förkunskaper! Det enda du behöver är ett driv och en vilja att leverera strålande service till varje kund. Allt annat lär du dig på plats. Du får coachning och vägledning under resans gång mot en fullfjädrad kundservicemedarbetare.

Placeringsort: Göteborg, Backaplan

Tjänstgöringsgrad: 80-100%

Arbetstider: Förlagda mån-fre mellan kl 09:00-21:00, helger kl 10:00-20:00. Arbete varannan helg förekommer.

Startdatum: 1 juni 2022

Anställningsform: Sex månaders visstidsanställning med god chans till förlängning

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till Telia

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 24
Är du i början av din arbetskarriär eller har du erfarenhet av att arbeta med service? Vi söker nu nya kundservicemedarbetare till ett nytt och spännande uppdrag hos Teleperformance i Göteborg. Teleperformance är störst i branschen med runt 200 000 anställda världen över. Här arbetar du en härlig miljö med mycket glädje och energi. Teleperformance satsar mycket på sina anställda - goda utvecklingsmöjligheter inom företaget och roliga aktiviteter både på och utanför arbetsplatsen.

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du som kundtjänstmedarbetare ge professionell service och support. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att hantera kundärenden över telefon och mejl. I varje kunddialog är du lyhörd för kundens behov och jobbar aktivt för att hitta den bästa lösningen för kunden.

Det finns möjlighet att arbeta hemifrån eller ifrån Teleperformances fräscha lokaler vid Backaplan, Göteborg tillsammans med massvis av härliga kollegor. Du behöver dock kunna vara på plats på kontoret under utbildningen.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som gillar att arbeta med problemlösning och som alltid strävar mot högsta möjliga kundnöjdhet. Du är duktig på att kommunicera pedagogiskt och förstår vikten av att kunna anpassa din service gentemot kundens förutsättningar. Vidare är du ansvarstagande och gillar att arbeta mot uppsatta mål, både individuellt men också som team.

Du behöver ha fullständig gymnasieutbildning eller likvärdig förvärvad kompetens. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av kundservice. Du behöver tala obehindrat på svenska samt behärskar engelska på en god nivå.

Information

Arbetet inleds med en betald utbildning inom kundhantering samt företagets produkter och tjänster. Det enda du behöver är ett driv och en vilja att leverera strålande service till varje kund. Allt annat lär du dig på plats. Du får coachning och vägledning under resans gång mot en fullfjädrad kundservicemedarbetare. Ditt uppdrag kommer att pågå i sex månader, men om alla parter är nöjda med samarbetet kan antingen uppdraget förlängas eller så kan du bli överrekryterad.

Placeringsort: Göteborg, Backaplan

Tjänstgöringsgrad: 80-100%

Startdatum: Omgående

Anställningsform: Sex månaders visstidsanställning med god chans till förlängning

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till Vattenfall AB

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 24
r du i början av din arbetskarriär eller har du erfarenhet av att arbeta med service? Vi söker nu nya kundservicemedarbetare till ett nytt och spännande uppdrag hos Teleperformance i Göteborg. Teleperformance är störst i branschen med runt 200 000 anställda världen över. Här arbetar du en härlig miljö med mycket glädje och energi. Teleperformance satsar mycket på sina anställda - goda utvecklingsmöjligheter inom företaget och roliga aktiviteter både på och utanför arbetsplatsen.

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du som kundtjänstmedarbetare ge professionell service och support. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att hantera kundärenden över telefon och mejl. I varje kunddialog är du lyhörd för kundens behov och jobbar aktivt för att hitta den bästa lösningen för kunden.

Det finns möjlighet att arbeta hemifrån eller ifrån Teleperformances fräscha lokaler vid Backaplan, Göteborg tillsammans med massvis av härliga kollegor. Du behöver dock kunna vara på plats på kontoret under utbildningen.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som gillar att arbeta med problemlösning och som alltid strävar mot högsta möjliga kundnöjdhet. Du är duktig på att kommunicera pedagogiskt och förstår vikten av att kunna anpassa din service gentemot kundens förutsättningar. Vidare är du ansvarstagande och gillar att arbeta mot uppsatta mål, både individuellt men också som team.

Du behöver ha fullständig gymnasieutbildning eller likvärdig förvärvad kompetens. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av kundservice. Du behöver tala obehindrat på svenska samt behärskar engelska på en god nivå.

Information

Arbetet inleds med en betald utbildning inom kundhantering samt företagets produkter och tjänster. Det enda du behöver är ett driv och en vilja att leverera strålande service till varje kund. Allt annat lär du dig på plats. Du får coachning och vägledning under resans gång mot en fullfjädrad kundservicemedarbetare. Ditt uppdrag kommer att pågå i sex månader, men om alla parter är nöjda med samarbetet kan antingen uppdraget förlängas eller så kan du bli överrekryterad.

Placeringsort: Göteborg, Backaplan

Tjänstgöringsgrad: 80-100%

Startdatum: Omgående

Anställningsform: Sex månaders visstidsanställning med god chans till förlängning

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till Göteborgs härligaste arbetsplats!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 24
Är du i början av din arbetskarriär eller har du erfarenhet av att arbeta med service? Vi söker nu nya kundservicemedarbetare till ett nytt och spännande uppdrag hos Teleperformance i Göteborg. Teleperformance är störst i branschen med runt 200 000 anställda världen över. Här arbetar du en härlig miljö med mycket glädje och energi. Teleperformance satsar mycket på sina anställda - goda utvecklingsmöjligheter inom företaget och roliga aktiviteter både på och utanför arbetsplatsen.

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du som kundtjänstmedarbetare ge professionell service och support. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att hantera kundärenden över telefon och mejl. I varje kunddialog är du lyhörd för kundens behov och jobbar aktivt för att hitta den bästa lösningen för kunden.

Det finns möjlighet att arbeta hemifrån eller ifrån Teleperformances fräscha lokaler vid Backaplan, Göteborg tillsammans med massvis av härliga kollegor. Du behöver dock kunna vara på plats på kontoret under utbildningen.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som gillar att arbeta med problemlösning och som alltid strävar mot högsta möjliga kundnöjdhet. Du är duktig på att kommunicera pedagogiskt och förstår vikten av att kunna anpassa din service gentemot kundens förutsättningar. Vidare är du ansvarstagande och gillar att arbeta mot uppsatta mål, både individuellt men också som team.

Du behöver ha fullständig gymnasieutbildning eller likvärdig förvärvad kompetens. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av kundservice. Du behöver tala obehindrat på svenska samt behärskar engelska på en god nivå.

Information

Arbetet inleds med en betald utbildning inom kundhantering samt företagets produkter och tjänster. Det enda du behöver är ett driv och en vilja att leverera strålande service till varje kund. Allt annat lär du dig på plats. Du får coachning och vägledning under resans gång mot en fullfjädrad kundservicemedarbetare. Ditt uppdrag kommer att pågå i sex månader, men om alla parter är nöjda med samarbetet kan antingen uppdraget förlängas eller så kan du bli överrekryterad.

Placeringsort: Göteborg, Backaplan

Tjänstgöringsgrad: 80-100%

Startdatum: Omgående

Anställningsform: Sex månaders visstidsanställning med god chans till förlängning

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på lernia.se.

Ansök nu