Hitta lediga jobb i Göteborg

Interim Planning & Logistics Manager till tillverkningsföretag i Göteborg

Logistikchef
Läs mer Jun 24
PS Partner är kandidaternas rekryteringsbyrå och uppdragsgivarnas partner. Vi tar ett helhetsgrepp om rekrytering, interim och HR-utveckling som gagnar våra kandidater och konsulter lika mycket som våra uppdragsgivare. Målsättningen är enkel – att hitta den perfekta matchningen och därmed få människor och organisationer att växa. Genom långsiktigt och nära partnerskap med både kandidater och uppdragsgivare tar vi hänsyn till fler värden än de uppenbara och skapar förutsättningar för den perfekta matchningen för varje uppdrag. Med våra ledord Mod, Engagemang, & Expertis, Respekt och Aktivitet nära hjärtat drivs vi av att alltid ge MERA, till våra uppdragsgivare såväl som till våra kandidater och konsulter.

PS Partner erbjuder Executive Search, Rekrytering, Interim, Assessment och Utveckling av individ och grupp för exekutiva befattningar och seniora specialister. Vi har kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö. Läs mer om oss på www.pspartner.se

Till vår kund i Göteborg söker vi nu en Interim Planning & Logistics Manager för ett längre uppdrag med start så snart som möjligt. Uppdraget sträcker sig 2023 ut med goda chanser till förlängning.

Vi söker dig med erfarenhet av liknande roll inom tillverkningsindustrin, det är meriterande om du har erfarenhet av Livsmedelsbranschen.

För frågor om tjänsten kontakta gärna rekryteringskonsult Frida Olsson på tel 076-3371069 alt frida.olsson@pspartner.se.

Vi jobbar med löpande urval och ser därför fram emot att få in din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Läkare, Bemanning

Läkare
Läs mer Jun 24
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som läkare i Göteborg, Västra Götalands län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

Kallskänka med förmåner

Kallskänka
Läs mer Jun 24
Nu söker vi dig som arbetar med kallkök, sallader och desserter till i och omkring Göteborg.

Konceptet är enkelt
Du arbetar tillsammans med oss ute hos någon av våra kunder. Du är med och preppar och jobbar service.

Du kommer att arbeta med både fasta och rullande rätter.

DET HÄR FÅR DU?
En trygg anställning. Arbetstiden är förlagd dagtid, kvällstid och helger. Självklart på ett hållbart sätt.
En arbetsgivare som värdesätter dig
Ett utmanade jobb utan begränsningar
Det viktigaste av allt, goa kollegor
Betalda resor till och från jobbet
? Friskvård
? Teambuildning aktiviteter

DET HÄR FÅR VI?
???? Dig som brinner för ditt yrke
Du gillar att ta ansvar
Är duktig på att förklara och leda andra

OM OSS
Vi hjälper andra hotell och restauranger med deras personalbehov. Vissa perioder är det på samma ställe, andra är perioder kan det vara flera ställen. Fördelarna att arbeta med oss är att du vet exakt vilka tider du arbetar och du får vara med och styra ditt schema.

Ansök nu

Serveringspersonal ????

Servitör/Servitris
Läs mer Jun 24
Är du personen som vill arbeta på dina egna villkor och få en arbetsgivare som ser en framtid tillsammans med dig utveckling-, karriär-, och ambitions, -mässigt.

Vi arbetar med några av de populäraste barer och restaurangerna i Göteborg med omnejd ???? ??TJÄNSTEN

Vi söker dig som kan har några års erfarenhet av servering sedan tidigare. Du bör brinna för mat, möten med andra människor och kunna arbeta i grupp. Tjänsterna är förlagda på kvällar och helger. Dagtid kan förekomma beroende på uppdragsgivare.

Individuella målsättningar,

???? Utbildningar inom produkter, värdskap & försäljning

Hållbara anställningsformer

DET HÄR FÅR VI ?

- Dig som älskar att arbeta med människor
- Rätt attityd med hjärtat på rätt ställe
- Viljan att utvecklas
- Dig som inte kan sitta still
DET HÄR FÅR DU ?

- Härliga människor runt dig

- En arbetsgivare att lita på
- Verktyg för att nå uppsatta mål
- Vettig lön
OM OSS ??

Företaget startades år 2016 i syfte på att konsultera restauranger på kort-, och lång sikt. Då i alla olika positioner från servitör till driftschef. År 2022 tog vi tag i det som vi är bäst på. Att få rätt människor till rätt arbetsplats.
Vi gör detta för att vi tror på människor och har mycket kunskap att dela med oss av.
Hos oss får du alltid stöd och stöttning, som vill ditt bästa, för din personliga utveckling.

Ansök nu

Strategisk kommunikatör inom hållbar utveckling

Kommunikationsstrateg
Läs mer Jun 24
Nu erbjuds den unika chansen till dig som vill vara med och förändra världen. IMCG arbetar med uppdrag som bidrar till spännande samhällsutveckling med hållbarhet i fokus. Vi söker nu en strategisk kommunikatör med intresse för hållbar utveckling. Du kommer till ett företag som präglas av engagerade individer med en gemensam drivkraft som huvudsaklig faktor – att faktiskt bidra till en bättre värld! Varmt välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
IMCG International är idag en av Europas främsta projektutvecklare inom EU:s forsknings- och innovationsprogram. Som sådan är man med och skapar en hållbar omställning för Sveriges näringsliv främst inom energiområdet. Med spetskompetens inom projektdesign, innovation och finansiering möjliggör IMCG att innovativa och klimatsmarta lösningar både kan förverkligas och komma ut på marknaden. Kunderna finns till stor del i Sverige men i många projekt arbetar man med partners från många länder i Europa. IMCG har också en lång historia som partner inom olika europeiska utvecklingsprojekt, som exempelvis IRIS som handlar om ”smarta städer”. Se exempel i filmklippet nedan.

På deras kontor i Göteborg och Malmö arbetar 13 engagerade kollegor med lång erfarenhet och hög kompetens inom projektledning, kommunikation och finansiering. Du blir en del av ett expansivt företag där bolagets personal är dess viktigaste resurs. Med kärnvärden som innovation, utveckling och engagemang ligger fokus på att skapa och bibehålla ett bra arbetsklimat där teamwork och tillväxt går hand i hand.

Du erbjuds


* En tjänst där du verkligen gör skillnad och bidrar till en bättre värld
* Bra ersättning och förmåner
* Goda utvecklingsmöjligheter
ARBETSUPPGIFTER
I tjänsten som kommunikatör kommer du att arbeta strategiskt med egna leveranser i IMCG:s projekt mot kunder inom näringsliv, akademi och offentlig sektor. Även om rollen är strategisk kommer du också att arbeta med att producera text, ofta på engelska. Du kommer också att vara en viktig medspelare i IMCG:s egen externkommunikation.

Exempel på ytterligare arbetsuppgifter:


* Utforma kommunikationsplaner för spridning av resultat i ett Europaperspektiv
* Skriva artiklar med forskningsanknytning, företrädesvis på engelska
* Vara ett kommunikationsstöd åt våra kunder
* Ta en koordinerande roll i olika möten kring kommunikation
* Arbeta med sociala medier, både för kunder och för IMCG


VI SÖKER DIG SOM
- Har en högskoleutbildning inom Medie- och kommunikationvetenskap eller motsvarande
- Har några års erfarenhet som kommunikatör
- Har ett stort intresse för hållbarhetsfrågor
- Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska, att uttrycka dig snabbt och väl på engelska i skrift är ett krav

Erfarenhet från att arbeta med kommunikation inom forskning, hållbar utveckling eller motsvarande är meriterande.

Som person är du:


* Initiativtagande
* Självgående
* Ansvarstagande
* Strukturerad


Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

#

Övrig information


* Start: Enlig överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Göteborg


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs gärna vidare om IMCG{target="_blank"}

Ansök nu

JUNIOR ACCOUNTANT CONTROLLER

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 24
Vår kund växer så det knakar! Därför söker vi nu en junior accountant controller. Rollen passar dig som vill utmana och utmanas i ett bolag i stark tillväxt. Vi letar efter dig som är bekväm med att ta egna initiativ, jobba problemlösande samt trivs med att jobba kommunikativt med företagets olika kunder. Sök rollen idag så berättar vi mer!

OM TJÄNSTEN
Academic Work är på uppdrag av vår kund som letar efter en Junior Accountant Controller. Avdelningen har en platt organisation och du kommer att arbeta nära dina kollegor. Företaget verkar inom fordonsbranschen och är på en spännande resa och utvecklas ständigt.

I den här rollen kommer du att arbeta administrativt med en mängd olika uppgifter och vara en del av hela processen inom Purchase to Pay-flödet. Du kommer att ge råd till företagets leverantörer i frågor som rör fakturor och bidra genom att ge stöd och vägledning med din kunskap. Du kommer även tillsammans med dina kollegor jobba aktivt med att hela tiden förbättra befintliga processer.Du erbjuds


* En möjlighet att växa på ett snabbrörligt företag
* Arbeta i ett stort internationellt bolag med många kontaktytor
* Möjlighet att själv utvecklas och få arbeta Globalt


Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är under kontorstid. Du kommer vara anställd som konsult via Academic Work och till att börja med är uppdraget på 6 månader, det finns goda möjligheter att fortsätta vid ett gott samarbete. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer få jobba med olika uppgifter inom Order to Cash-processen samt stötta upp och hjälpa kollegor utveckla och förbättra befintliga processer. Exempel på arbetsuppgifter är:


* Behandla kundfakturor
* Vara kontaktperson mot förtegets Shared Financial Service Center i frågor kring kundfakturor och finansiella flöden inom Order to Cash-finansieringsprocessen
* Stödja Order to Cash Process Owner i utvecklingen av nuvarande och nya finansiella flöden/finansiella processer och andra administrativa uppgifter.


VI SÖKER DIG SOM
* Avklarad universitetsutbildning inom finans
* Tidigare erfarenhet av att arbeta inom Order to Cash processer / kundfordringar
* Goda kunskaper i redovisning
* God erfarenhet av att arbeta med affärssystem.
* Flytande kunskaper i svenska och engelska i både skrift och tal då det används i det vardagliga arbetet.


Som person är du:


* Kommunikativ och har lätt för att knyta an och samarbeta med olika funktioner och intressenter inom företaget
* Någon som brinner för problemlösning
* Innovativ och bekväm med att ta och driva egna initiativ
Övrig information


* Start
* Omfattning
* Placering


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Junior Integrationsarkitekt till globalt företag i Arendal!

Systemarkitekt
Läs mer Jun 24
Har du studerat systemvetenskap och har kunskaper inom C#.NET, Javascript och ? Vi söker nu en integrationsarkitekt som har driv och passion att bidra till den digitala transformationen och som har inställningen att goda samarbeten är nyckel till framgång. Hos vår kund får du en unik möjlighet att, som junior, kliva in i rollen som arkitekt och utvecklas med stöttning från seniora kollegor. Låter detta som en tjänst för dig? - Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Företaget erbjuder sina kunder motorer, anläggningsmaskiner och finansiella tjänster och gör det moderna livet möjligt världen över. Transportbranschen är rätt plats för alla som vill vara med och göra verklig skillnad för samhället – både nu och i framtiden. Hållbara och effektiva transport- och infrastrukturlösningar är nödvändiga för att alla samhällen ska kunna blomstra.

I rollen som integrationsarkitekt utgör du en viktig del inom området Digital⁢ som ansvarar för att utveckla nästa generations Diagnostic Service Platform, som är en viktig möjliggörare för vår digitala transformation för framtiden. De är involverade i att utveckla tjänster inom områdena närhet och fjärrfordonsdiagnostik, inbäddad diagnostik, prognostik, felsökning och andra framtida produktfunktioner som riktar sig till flera plattformar. Som en del av en global enhet kommer du att aktivt samarbeta med olika intressenter med lätthet i en mångkulturell miljö. Företagets fokus ligget i att finnas där för sina kollegor och kunder samt att tillhandahålla drifttid och pålitliga tjänster. En god kultur är av största vikt och vår kund är måna om att deras medarbetare har det bra.

Denna roll är initialt ett konsultuppdrag där du anställs av Academic Work och arbetar ute hos kund i Almedal. Ambitionen är att du efter 12 månader ska anställas direkt hos kund då de expanderar och vill ha rätt personer med sig på sin fortsatta resa, detta förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds


* Möjligheten att utvecklas inom ett globalt företag
* En hängiven konsultchef


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Fasar ut gamla system och applikationer för att införa nya
- Vara med och koordinera arkitektarbete
- Definiera och utveckla den strategiska och taktiska riktningen för vår fullstack-arkitektur tillsammans med dina seniora kollegor
- Bidra till implementeringen av backend-tjänster

VI SÖKER DIG SOM
- Har minst en kandidatexamen inom systemvetenskap
- Har kunskap inom C#.NET/ASP.NET core, och Typescript/Javascript
- Har ambition att bli arkitekt

Som person är du:


* Strategisk
* Problemlösande
* Har en god samarbetsförmåga


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Arendal
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work
* Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen


INFORMATION OM FÖRETAGET

Ansök nu

Projektingenjör till Trafikverket och Västlänken!

Projekteringsingenjör, el-tele och elektronik
Läs mer Jun 24
Har du minst en högskoleutbildning om 180hp inom samhällsbyggnads sektorn samt ett brinnande intresse av att bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur växer och söker dig som har talang för koordinering och vana att jobba administrativt. Ta chansen att vara med och bidra inom ett av Sveriges största projekt, Västlänken.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Trafikverkets räkning dig som vill utvecklas i en roll som projektingenjör, där du kommer arbeta med Västlänken. Som projektingenjör har du en koordinerande roll med varierande arbetsuppgifter där du kommer att få lära dig mycket om anläggningsbranschen.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig ett skräddarsytt utbildningsprogram kopplat till tjänsten. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.

Du erbjuds


* Att vara med och påverka samt arbeta med Sveriges infrastruktur.
* En arbetsplats med prestigelösa och välkomnande kollegor.
* Löpande kompetensutveckling genom talangprogrammet där du erbjuds utbildning och coachning via Academic Work.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer till exempel att:


* Biträda projektledarna i alla förekommande projektledaruppgifter i form av genomförande och dokumentation
* Vara insatt i kontraktsinnehållet för konsultuppdrag och entreprenader
* Biträda projektledarna med projektuppföljning samt att stödja i prognostiserade slutkostnader.
* Stöd i arbetet med underrättelsehanteringen.
* Medverka vid interna och externa möten och föra protokoll


Utvecklingsmöjligheter: Tjänsten som projektingenjör ger dig en unik start på karriären och möjlighet att utvecklas till en nyckelperson i en rikstäckande organisation där du på sikt har möjligheten att växa in i en roll som exempelvis projektledare. Tillsammans med det skräddarsydda utvecklingsprogrammet och löpande coachningen får du bästa möjliga stöd för att snabbt ta dig an eget ansvar och utvecklas hos Trafikverket.

VI SÖKER DIG SOM
- Har minst en högskoleexamen om 180 hp inom samhällsbyggnad, med fördel inom bygg eller industriell ekonomi (examensbevis ska visas)
- Har ett stort intresse för att arbeta administrativt och med ekonomiska delar
- Har stort driv och viljan att snabbt axla eget ansvar med en orädd attityd gentemot nya arbetsuppgifter
- Har goda kunskaper i både engelska och svenska, då kommunikation kommer att ske på båda språken
- Har mycket god datorvana och kunskaper i Office-paketet

Det är meriterande om du har:


* Erfarenhet från administration, ekonomi, projektledning eller bygg- och anläggningsbranschen.


Som person är du:


* Självgående, driven och är inte rädd för att ta egna initiativ samt hugga i där det behövs
* En engagerad och ödmjuk lagspelare som skapar förtroende och har lätt för att samarbeta med olika människor
* Strukturerad och noggrann
Övrig information


* Start: September.
* Omfattning: Långsiktigt. Vi börjar med att skriva kontrakt på 6 månader som löpande kommer att förlängas om samtliga parter trivs i samarbetet.
* Placering: Göteborg, centralt.
* Lön: Timbaserad månadslön.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Resor och transporter är en stor del av Trafikverkets vardag. Myndigheten arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. De bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Trafikverket utvecklar och förvaltar smart infrastruktur i samverkan med andra aktörer för att underlätta livet i hela Sverige. Trafikverket erbjuder en modern arbetsplats med spännande utmaningar där du gör nytta för hela samhället.

Ansök nu

Eventvärdar till spännande kund inom fordonsindustrin!

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Jun 24
Har du en känsla för service och förmågan att arbeta proaktivt? Är du en lagspelare som trivs med att hantera stora grupper av människor? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi letar nu efter drivna studenter som, tillsammans med vår kund, kommer att bemanna ett kommande event i Göteborg. Sök redan idag, vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Detta är en stor möjlighet att få representera ett internationellt och innovativt företag inom fordonsindustrin. I den här tjänsten arbetar du på ett event som kommer att äga rum i Göteborg under vecka 36 med internationella gäster.

Du erbjuds


* Möjligheten att arbeta på ett spännade event med gäster från stora delar av världen
* Vara en del av en multikulturell miljö
* Representera ett välkänt företag inom fordonsindustrin


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I den här tjänsten kommer du att ha en flexibel roll där du stöttar upp och finns tillgänglig där behov uppkommer under eventet. I rollen kommer du att tillhandage förstklassig service till eventets alla besökare. Du kommer tillexempel att:


* Ta emot och vara behjälplig mot gäster
* Svara på inkommande frågor
* Assistera med logistiken rörande eventet
* Vara ansiktet utåt för kunden


En introduktionsdag på huvudkontoret i Göteborg kommer att tillkomma där du får möjligheten att lära dig mer om företaget tillsammans med dina kollegor. Utöver detta ingår en halvdag av introduktion med Hansen Eventbyrå.

VI SÖKER DIG SOM
- Flytande i engelska och svenska i både tal och skrift
- Studerar en eftergymnasial utbildning på minst 50%
- Erfarenhet av arbete inom service

Meriterande:


* Tidigare erfarenhet av arbete på event
* Ytterligare språkkunskaper


Som person är du:


* Serviceinriktad
* Flexibel
* Problemlösande


#

Övrig information


* Start: 3/9 fram till 11/9 2022
* Omfattning: Heltid under en vecka
* Placering: Göteborg


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Här kan du läsa mer om Hansen Eventbyrå

Ansök nu

Barnsekreterare

Socialsekreterare
Läs mer Jun 23
Socialförvaltningen Sydväst är en av fyra socialförvaltningar i Göteborgs Stad med runt 900 medarbetare. I stadsområdet Sydväst bor cirka 120 000 invånare och området stäcker sig från Billdal till Högsbohöjd och till södra skärgården. Förvaltningens uppdrag är att barn, unga och vuxna ska kunna leva ett tryggt och självständigt liv och att barn och unga har en rik fritid. Förvaltningen jobbar också för att stötta personer i hemlöshet till ett varaktigt boende. Genom samverkan med civilsamhälle, lokalt näringsliv och andra aktörer ska vi öka folkhälsan och tryggheten i området.

I socialförvaltningen Sydväst vill vi ta tillvara på engagemanget hos alla medarbetare. Hos oss kan du påverka både ditt eget jobb och andras liv.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du ha ett utmanande och roligt arbetet med fokus på placerade barn och deras familjer? Är du socionom? Då ska du söka arbete hos oss!
Vi är en enhet med 18 anställda,15 barnsekreterare, två arbetsledare med ansvar för var sin grupp om c.a 7 barsekreterare och en enhetschef.
Barnsekreterargruppen är ett positivt gäng med stort engagemang för att barn och ungdomar ska få det de behöver. Vi jobbar nära varandra, är prestigelösa och är delaktiga i utvecklingsarbetet på vår arbetsplats.
Vi söker en ny medarbetare då en av våra barnsekreterare går vidare till en annan tjänst utanför staden.
Som barnsekreterare har du myndighetsansvar enligt SoL och LVU och följer barnets eller ungdomens placering på nära håll. Du arbetar med utredningar, övervägande och omprövningar. Du följer självklart upp även andra insatser för barnet, bl a Skolfam. Du har en kontinuerlig kontakt med barn och ungdomar som är placerade i familjehem och HVB/stödboende. Du arbetar även med barnets biologiska föräldrar och nätverk utifrån vad som blir bäst för just det placerade barnet. Vi anser det viktigt att ta tillvara på familjens egna resurser och lösningar.
Vi har ett nära samarbete och är samlokaliserade med familjehemssekreterarna. Vi jobbar för att göra de placerade barnen och ungdomarna så delaktiga som möjligt i sina processer bla genom vårt fördjupade samarbete med vår omfångsrika resursenhet.

Vad erbjuder vi?
Vi har positiva och engagerade medarbetare som tillsammans arbetar för att utföra ett rättssäkert socialt arbete. Vi gillar utveckling och ser till att fördjupa oss i olika område, bl a vårdnadsöverflytt, barnsamtal, barn och ungdomar med särskilda behov, västermodellen och lösa. I vår förvaltning och enhet har vi satsat på nära arbetsledning.
Vi har en god introduktion och arbetar tillsammans för att få en bra arbetsmiljö. Detta för att ge dig det stöd du har behov av för att kunna möta våra barn och deras familjer på ett bra sätt.
Som barnsekreterare hos oss arbetar du i team med familjehemssekreterarna. Vi har tillgång till en öppenvårdsenhet med bred och god kompetens. Barnsekreterare har processhandledning en gång i månaden.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet från arbetet med placerade barn och gärna som barnsekreterare. Du har socionomexamen och jobbar eventuellt redan idag med myndighetsutövning.
Vi vill att du har ett tydligt barnperspektiv i ditt arbete och utgår från barns rättigheter. Du har kunskaper inom lagstiftningen, SoL och LVU, och har kunskap om och arbetar enligt BBIC, Barns Behov i Centrum. Du kan hantera
dokumentationen väl samt uttrycker dig på ett respektfullt sätt i tal och skrift. Har du andra utbildningar som breddar och stärker vår samlade kompetens är det meriterande.
Som person är du trygg i dig själv och din arbetsroll, har god förmåga att samverka och samarbeta. Humor, flexibilitet och att vara lyhörd är egenskaper vi värdesätter högt.

Körkort är ett krav.
Välkommen att skicka in din ansökan till oss önskar vi medarbetare och arbetsledning!


ÖVRIGT
Intervjuer kommer att ske löpande

Ansök nu

Vi förstärker vårt team - butikssäljare damkläder Göteborg

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jun 23
Best of Basic är etablerade i Göteborg och på webben. Vi säljer damkläder och riktar oss mot en målgrupp på kvinnor över 35 år.
Vi är kända för vår gedigna service och kunnande och är numera en av de största återförsäljarna av några av våra varumärken. Läs mer om oss på www.bestofbasic.se eller besök gärna en av våra butiker i Göteborg
Vi intervjuar kontinuerligt och anställer när vi hittat lämplig sökande.
Vi söker dig som har många års erfarenhet av att sälja mode i butik. Du ska vara säljorienterad och avslutsbenägen.
Självklart har du även intresse av och följer med i olika trender Din främsta uppgift är försäljning och att hjälpa våra kunder med att hitta de plagg som bäst passar dom och möter deras speciella behov av kläder.
Arbetet innefattar även uppackning av varor, kontrollera att antalet varor stämmer mot bifogad följesedel och att följesedlar stämmer beställnings/ orderbekräftelse underlag, prismärkning, hänga om i butik, bidra till skyltning, städning av butikslokals utrymmen, se till att butikslokalen är representativ under försäljningsdagens lopp, kassahantering. I arbetet ingår även att kunna hantera datakassa samt expediera webbshopsorder från butik.
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att sälja mode i butik.
Du ska vara säljorienterad och avslutsbenägen,
intresserad av trender och ha en utvecklad känsla för färg och form.
För att lyckas i rollen måste du älska mötet med kunden, och få en kick av att ge service utöver det vanliga.
Van vid datakassa och dator.
Eftersom vi expedierar mycket webbordrar via butiken, krävs att du kan hantera olika datasystem.
För oss är mötet med våra kunder det viktiga i säljarbetet.
Tjänsten är på minst 50%

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 23
Är du en vass programmerare som arbetar brett inom mjukvaruutveckling? Trivs du med att växla mellan embedded, molnlösningar, PC-mjukvaror och applikationer och vill bidra med din erfarenhet i olika produktutvecklingsprojekt och branscher?

Vi söker nu en erfaren mjukvaruutvecklare som vill vidareutvecklas tillsammans med oss! Dina arbetsuppgifter kommer att variera från kund och projekt med fokus på mjukvara.

Som konsult på Together Tech blir du del av ett modernt teknikföretag med en tydlig vision. Vår resa började för dryga 30 år sedan och fortsätter nu med ett starkare fokus på att innovera och utveckla för en bättre värld!

Vem är du?

- Civil- eller högskoleingenjör inom data, elektronik eller inbyggda system.
- Erfaren mjukvaruutvecklare med minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet.
- Tidigare arbetslivserfarenhet från mindre bolag och start-up bolag är meriterande.
- Flexibel och entusiastisk över ny teknik och innovationer.
- Samarbetsinriktad och kommunikativ.
- Kreativ och van vid att arbeta projektorienterat.


Together Tech för hållbar produktutveckling

Genom tekniska lösningar gör vi skillnad och levererar på våra kärnvärden genom en passion för människor, teknik och innovation. I nära samarbete med våra kunder arbetar vi med uppdrag från idé till slutprodukt, såväl på plats som in-house.

Together Tech prioriterar konsulternas utveckling och välmående - och det är viktigt för mig"

Jag tycker att vi har en vänlig, inkluderande och positiv stämning på kontoret och samtidigt seriösa ingenjörsmässigt"

Welcome to our world of consulting!

Tror du att det här kan vara rätt möjlighet för dig? Hör av dig så pratar vi vidare

Håkan Rolin (Mailto:hakan.rolin@togethertech.com), 0709-727160

Mikael Duvander (mailto:mikael.duvander@togethertech.com), 0709-727158

Ansök nu

Vik Butikschef Guldfynd Frölunda

Butikschef
Läs mer Jun 23
Guldfynd är marknadsledande i Sverige inom guldsmedsvaror och smycken. Sortimentet utgörs av smycken i guld och silver samt bijouterier, klockor och presentartiklar som komplement. Idag finns Guldfynd på ett 60-tal orter över hela Sverige med 118 butiker samt e-handel.
Som Butikschef kommer Du att ansvara för att organisera, stimulera och leda butik med personal mot gemensamt uppsatta mål. För att lyckas krävs ett stort engagemang från din sida och att du trivs med att vara där det händer, dvs i butiken!
Du är en stor del av säljteamet och Du visar vägen.
Vi söker Dig som:
- Är resultatinriktad och stolt över de mål Du tidigare uppnått.
- Har ett stort intresse för försäljning och service.
- Drivs av utmaningar.
- Har erfarenhet av personalledning.
Hos oss på Guldfynd får du ett självständigt arbete med möjlighet till både personlig och yrkesmässig utveckling tillsammans med glada kollegor!
Jag ser fram emot din skriftliga ansökan där Du berättar om dina erfarenheter och vad Du kan göra för vår butik. Rekryteringen sköts löpande och tillträde i augusti. Vi vill ha Din ansökan med CV, referenser och löneanspråk senast 2022-07-03. Tjänsten är Vik. Butikschef 1 år med stor möjlighet till förlängning pga studier.

Ansök nu

Butikschef till foodora Market i Göteborg

Butikschef
Läs mer Jun 23
SNABBFAKTA:

Omfattning: Heltid
Arbetstider: 40h/vecka
Ort: Göteborg
Startdatum: Omgående
Anställningsform: Allmän visstidsanställning

VILKA ÄR FOODORA?:

Foodora är ett gäng matälskare som drivs av att skapa framtidens leveranstjänst, där ödmjukhet, innovation och teamwork står allra närmast.

På Foodora är medarbetarna från olika bakgrunder, med olika erfarenheter i bagaget och med vitt skilda synsätt och idéer. Det här ses som självklarheter, då Foodora helt och fullt tror att mångfald bygger grunden till Foodoras kultur och framgång.

För Foodora är det också viktigt att snabb tillväxt och framgång inte sker på bekostnad av hållbarhetsarbetet. Sedan januari 2020 är Foodora koldioxidneutrala, inte bara i Sverige utan i hela Foodoras europeiska verksamhet, och målet inför framtiden är högt satta för att bli ledande för hållbarhet inom branschen.

DIN ROLL:

Foodora Market fortsätter att växa, utvecklas och expandera i ett extremt snabbt tempo! Bryter just nu ny mark för hela dagligvaruhandeln. Foodora tillhandahåller så kallade Dmarts (darkstores) och ser till att alla Foodoras kunder, utifrån ett brett sortiment av livsmedel, får sina varor från 15 minuter. Foodora söker just nu en Butikschef till foodora Market i Göteborg. I rollen som butikschef kommer du att utbilda medarbetarna i bland annat effektivtiet och hur man arbetar enklast inom varuplock. Vidare arbetar du med schemaläggning av personal, erhålla motiverande medarbetarsamtal, ansvara för rekrytering av plockare samt budgetarbete. Om du också drivs av budgetarbete, logistik och varubeställningar kommer du säkerligen trivas i denna roll.

Dina arbetsuppgifter:

- Övergripande ansvar för butikens drift och dess dagliga verksamhet

- Leda, coacha samt lära upp ditt team och tillsammans arbeta för att skapa både en trivsam arbetsplats samt optimera butikens resultat


- Ansvara för det systematiska arbetsmiljöarbetet, personalmöten, medarbetar- och lönesamtal samt personaladministration

- Leda och planera det löpande arbetet med både personal och budget, inklusive bemanning, schemaläggning, rekrytering, varubeställningar och lagerhållning

- Arbeta för att effektivisera arbetssätt och metoder

VEM ÄR DU?

I denna roll ser vi att du är en ansvarstagande och prestigelös person med god samarbetsförmåga. Foodora är ett snabbrörligt företag vilket också ställer höga krav på din flexibilitet och förändringsbenägenhet.

KRAV:

- Tidigare erfarenhet som butikschef, biträdande butikschef, lageransvarig, eller arbetsledare

- Du är en mästare när det kommer till effektivitet inom varuplock vilket du mer än gärna coachar din personal inom


- Erfarenhet av att arbetat mot budget och olika nyckeltal

- Kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift

- Det är meriterande om du haft personalansvar samt om du har någon tidigare erfarenhet inom livsmedelsbranschen

VAD ERBJUDER VI?

Som anställd på Bara Posten Bemanning får du en konsultchef som blir ditt bollplank och coach under hela anställningen. Som konsult blir du också en del i vårt konsultnätverk RPB Insights. RPB Insights ger dig utbildning och utveckling i form av föreläsningar, workshops, nätverksträffar och andra sociala tillställningar. Det ger dig också en möjlighet att träffa andra konsulter.

ÖVRIG INFORMATION

- Den här rekryteringsprocessen hanteras av Bara Posten Bemanning och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till oss. Du kommer att vara anställd av oss på Bara Posten Bemanning och blir uthyrd till vår kund.


- Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.


- Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på rekrytering@rpbemanning.se


OM BARA POSTEN BEMANNING

Bara Posten Bemanning erbjuder bemanning- och rekryteringslösningar med fokus på kontorsnära tjänster såsom reception, kontorsservice, administration samt tjänster inom ekonomiområdet. Bara Posten Bemanning riktar sig till företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor.

Ansök nu

Business Manager till Wrknest Göteborg ????

Account manager
Läs mer Jun 23
Wrknest växer och håller just nu på att öppna upp vårt kontor i Göteborg. Vill du bygga upp och driva vårt säljben i region Väst och starta upp kontoret tillsammans med vår Branch Manager?

Om tjänsten

Wrknest har nu funnits i ett och ett halvt år och vi har fått en pangstart på vår resa. Vi jobbar dagligen med otroligt spännande kunder och får vara delaktiga att bygga deras bolag och därmed deras framgångsresa. För att kunna fortsätta växa och att kunna göra detta i ännu högre utsträckning söker vi nu en Business Manager som vill sätta igång och driva vårt säljben i region Väst, i nära samarbete med regionens Branch Manager.

Business Manager-benet arbetar med nykundsbearbeting, relationsbyggande och att tillsammans med leveransteamet hitta lösningar på kundernas behov. När våra kunder har ett konkret behov lämnas sedan processen över till vårt Leveransteam som operativt ser till att lösa kundernas behov, oftast genom bemanning eller rekrytering.

Som en av de två första personerna som startar vår Göteborgs-verksamhet finns alla möjligheter för dig att dels kunna påverka hur vi arbetar framåt, samt att på sikt bygga och leda ett säljteam.

Dina framtida arbetsuppgifter

I den första tiden i rollen kommer det vara tyngdpunkt på att bygga upp din kundbas med hjälp av prospektering, telefonkontakt av potentiella kunder samt kundmöten för att identifiera och diskutera kunders bemannings- och rekryteringsbehov. I takt med att din kundbas ökar kommer tonvikten på rollen mer och mer gå mot att jobba med långsiktiga relationer och strategi, samt att skräddarsy lösningar åt kunderna, med stor öppenhet för kreativa idéer samt att prova nytt.

Du kommer jobba mot uppsatta siffror och mål, men utan "Wolf of Wallstreet"-kultur, utan vi vill alltid ha glimten i ögat också och se människan bakom resultaten. För oss är det viktigt att göra saker tillsammans och vara ett sammansvetsat gäng, så vi sätter upp många gemensamma mål på både kort och lång sikt. Tidigare i år var vi bland annat i Chamonix och firade en av våra uppnådda milstolpar.

Dina kvalifikationer

Orädd och nyfiken på att hela tiden lära dig nytt. Är dessa karaktäristiska drag för dig spelar det i stort sett ingen roll spelar det i stort sett ingen roll vad du har för bakgrund. Självklart ser vi det som ett litet plus om du har någon typ av erfarenhet av sälj eller kundbemötande, men annars är detta något vi kommer lära dig om du är rätt person.

Övrig information

Start: September

Plats: Centrala Göteborg

Omfattning: Heltid

Lön: Grundlön + provision

Anställningsform: Tillsvidare med provanställning

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Ansök nu

ST-läkare/underläkare till Angereds närsjukhus

ST-läkare
Läs mer Jun 23
Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Frölunda specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo närsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.Om Specialistcentrum Barn och Unga, Angereds närsjukhus
Vi är en specialistmottagning med utökat uppdrag inom flera områden, vilket innebär att vi tar emot remisser från primärvård och specialistvård.

Här arbetar ca 45 engagerade medarbetare inom många olika yrkesprofessioner och nu söker vi dig som önskar bli barnläkare och som kan förstärka vår barn- och ungdomsverksamhet. Här arbetar 10 barnläkare var av flera är subspecialiserade och ett antal är disputerade. Hos oss får du arbeta med erfarna och kunniga kollegor. Vi har förutom allmänpediatrik följande subspecialiteter: astma och allergi, obesitas, undervikt, gastroenterologi, nefrologi, neurologi. samt neuropsykiatri, Här arbetar vi med helheten och har ett nära samarbete mellan olika specialiteter. Vi utgår från barnets och familjens behov. Vi finns förutom i Angered också i Gamlestaden.

Detta erbjuder vi dig
Hos oss får du arbeta i tvärprofessionella team tillsammans med specialistsjuksköterskor, psykologer, logopeder, kuratorer, dietister, specialpedagoger, undersköterskor och medicinska sekreterare. Du kommer att arbeta i en miljö som präglas av glädje, ansvarstagande samt respekt och där vi har barnets bästa i centrum. Specialistcentrum Barn och Unga är en forskningsvänlig mottagning som bedriver ett antal regionövergripande projekt. Vi har nära samarbete med bland annat Drottning Silvias barnsjukhus, primärvård, skola och socialtjänst. Verksamheten har till största delen planerade besök och är öppen dagtid från måndag till fredag.

Om dig
Du har intresse för barn och ungdomars hälsa. Du brinner för arbete med barn och unga i en mångkulturell miljö. Du trivs med att arbeta i team och att samarbeta med andra yrkesprofessioner. Du är nyfiken, engagerad och intresserad av nya möjligheter och vill vara med i utvecklingen av vår verksamhet. Du har en lagkänsla, social kompetens och en god förmåga att kommunicera.

Som ST-läkare/underläkare arbetar du med utredning och behandling av barn och unga. Du får en klinisk handledare och som ST-läkare dessutom en huvudhandledare som följer dig på vägen till färdig specialist.

Kvalifikationer

- Legitimerad läkare
- Goda kunskaper av svenska i både tal och skrift

Angereds närsjukhus lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Villkor
Anställningen avser heltid, tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Frågor
Vid frågor kan kontakt tas med:
Kristoffer Alin, vårdenhetschef, 0722-02 94 72, mailto:kristoffer.alin@vgregion.se
Anna Hicke-Roberts, medicinskt ledningsansvarig, 0700-81 66 84, mailto:anna.hicke-roberts@vgregion.se
Anna Eckerström Kjellberg, barnläkare, 031-332 68 30, mailto:anna.kjellberg@vgregion.se

Facklig företrädare
Heike Lundgren, Västra Götalands läkarförening, 0706-19 31 81, mailto:heike.stichel@vgregion.se

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Duktiga C/CE-chaufför sökes!

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jun 23
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera gånger i månaden, i många fall flera gånger i veckan!

Arbetsuppgifter
Nu söker vår välkända kund duktiga lastbilschaufförer till sommaren! Efter sommaren finns det en god chans till förlängning. Läs vidare om du vill bredda din erfarenhet inom transportbranschen och trivs i en dynamisk arbetsmiljö! De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att lassa gods och köra ut det till kunder. I det innefattas kontakt med kunder och det är därför viktigt att du har en god känsla för service och representerar kundföretaget på ett professionellt sätt. Ingen dag är en annan lik och detta är ett jobb där du kommer kunna utveckla dina färdigheter som lastbilschaufför.

Din profil
Vi välkomnar framför allt dig med goda kunskaper inom lastbilskörning att söka tjänsten! Dokumenterad erfarenhet av tidigare jobb inom transport och som lastbilschaufför är mycket meriterande, även inom service. Vidare behöver du kunna arbeta i ett högt tempo och nå uppsatta leveransmål. Att under dessa förhållanden möta kunder, alla typer av människor och agera serviceinriktat faller sig naturligt för dig. Du representerar företaget väl och agerar professionellt i din yrkesroll.

Krav för rollen är:
- C/CE-körkort
- behärskar svenska obehindrat i tal och skrift

Uppdraget är ett konsultuppdrag på heltid där du kommer arbeta oregelbundna tider. Du blir anställd som bemanningskonsult av oss på Aditro Logistics men arbetar ute hos vår kund.

Låter detta intressant? Sök direkt! Tjänsten tillsätts löpande och processen kan därför komma att avslutas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.

Ansök nu

Lagermedarbetare deltid till sommaren!

Lagerarbetare
Läs mer Jun 23
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera dagar i veckan.

Arbetsuppgifter
Nu söker vi lagerpersonal på deltid till våra kunder för förstärkning inför sommaren! Skulle allt fungera bra finns det goda chanser till att anställningen fortlöper. För att lyckas i rollen som lagermedarbetare hos oss tror vi att du är en driven och effektiv person som tycker om att arbeta efter tydliga mål tillsammans med dina kollegor.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat innefatta:
- orderplock
- packning av varor
- in- och utleverans, både manuellt och autostore

Din profil
Vi söker dig med en positiv attityd och en god arbetsmoral. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba på lager och autostore/lager med automation. Du kommer bli en viktig del i ett stort team och därför lägger vi stor vikt vid att du har god samarbetsförmåga samtidigt som du kan arbeta självständigt. Vidare behöver du ha en stark vilja av att lära och motiveras av att nå effektivitetsmål.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
- kunna jobba måndagar och tisdagar och ytterligare 1-2 dagar av veckodagarna
- kunna ta dig till arbetsplatsen i Torslanda innan kl. 06.00
- ha en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50% och kunna uppvisa intyg på detta (OBS! Timanställning räknas ej)
- vara tillgänglig för deltid från senast v. 26 och framåt
- behärska svenska i både tal och skrift

Dessutom är det meriterande om du:
- innehar B-körkort och har tillgång till bil eftersom det kan vara svårt att ta sig kollektivt till våra kunder
- har tidigare erfarenhet från liknande arbete
- har erfarenhet av att köra skjutstativstruck

ARBETSTID: Dagtid kl. 06 - 15
PLACERING: Torslanda
OMFATTNING: Deltid

Intervjuer och uppstarter sker löpande under våren. Känner du att du passar in på vår beskrivning av den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan redan idag då rekrytering sker löpande!

Ansök nu

Truckförare till kunder i Göteborgsområdet!

Truckförare
Läs mer Jun 23
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se!

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera gången i veckan!

Arbetsuppgifter
Har du tidigare erfarenhet av lagerarbete och stor erfarenhet av truckkörning? Vill du kombinera dessa två arbetsuppgifter och arbeta efter tydliga mål? Då tycker vi att du ska läsa vidare! Vi söker just nu truckförare till flera olika kunder i Göteborg med omnejd. I rollen som truckförare kommer du främst arbeta med att köra truck. Det är viktigt att du har ett stort säkerhetstänk och ett flexibelt förhållningssätt, eftersom även andra arbetsuppgifter så som plock och pack, sortering samt lossning och lastning av containers utgör en stor del av dina arbetsuppgifter.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av att:
- köra truck
- ta emot leveranser
- packa och plocka varor
- lossa och sortera varor

Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid, måndag - fredag


Din profil
Du som söker har en positiv inställning och en god arbetsmoral. Vidare är du professionell i din yrkesroll och ser alltid till att vara noggrann samtidigt som du är effektiv. Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål och trivs med att både samarbeta med kollegor och arbeta självständigt.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
- ha truckkort
- ha erfarenhet av truckkörning
- behärska svenska obehindrat i både tal och skrift
- ha erfarenhet av lagerarbete och terminal eller dylikt

Det är även meriterande om du:
- har tidigare erfarenhet av att köra terminaltraktor, ledstaplare eller skjutstativstruck
- har B-körkort och tillgång till bil

Känner du igen dig i vår beskrivning av den vi söker? Då ser vi fram emot din ansökan! Tillsättning sker löpande, så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Lagermedarbetare heltid till sommaren!

Lagerarbetare
Läs mer Jun 23
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera dagar i veckan.

Arbetsuppgifter
Söker du ett arbete inom lagerbranschen där du tillsammans med dina kollegor och självständigt arbetar efter tydliga mål och strävar efter att alltid vara effektiv och noggrann? Då ska du läsa vidare! Vi söker lagerpersonal på heltid till våra kunder i Torslanda för förstärkning inför sommaren. Skulle allt fungera bra finns det goda chanser till att anställningen fortlöper.

Arbetsuppgifterna består bland annat av:
- orderplock
- packning av varor
- in- och utleverans, både manuellt och autostore

ARBETSTID: Dagtid kl. 06 - 15
PLACERING: Torslanda
OMFATTNING: Heltid
START: v. 26 (upplärning innan dess)

Din profil
För att lyckas i rollen som lagermedarbetare är det viktigt att du har en positiv attityd och en god arbetsmoral. Eftersom att du kommer bli en viktig del i ett stort team lägger vi även stor vikt vid din goda samarbetsförmåga, samtidigt som du utan problem kan arbeta självständigt och ta ansvar. Vidare behöver du ha en vilja för att lära och motiveras av att nå effektivitetsmål! Har du tidigare erfarenhet av att arbeta på lager och autostore/lager med automation är detta meriterande.

Krav för tjänsten:
- du kan ta dig till arbetsplatsen i Torslanda innan kl. 06.00
- du är tillgänglig för arbete på heltid från senast v. 26 och framåt, men tillgänglig för upplärning på deltid innan dess
- du behärskar svenska i både tal och skrift

Dessutom är det meriterande om du:
- innehar B-körkort och har tillgång till bil eftersom det kan vara svårt att ta sig kollektivt till våra kunder
- har tidigare erfarenhet från liknande arbete
- har erfarenhet av att köra skjutstativstruck

Vid en eventuell anställning blir du anställd som konsult hos oss på Aditro Logistics men spenderar dina arbetsdagar ute hos vår kund. Gör du ett bra jobb finns god chans att bli övertagen av kunden!

Intervjuer och uppstarter sker löpande under maj/början av juni. Känner du igen dig i ovan beskrivning av den vi söker? Då ser vi fram emot din ansökan!

Ansök nu

Senior Bioinformatician for Therapeutic Gene Editing

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 23
At AstraZeneca we harness digital, data science & AI to fast-forward our research. Making sure work born in a lab can make a real difference. Working here means thinking big and working together to deliver impact from our contributions that make the impossible a reality.

We continually push the boundaries of science to deliver medicines that treat diseases across our main therapy areas. Through our integration with Alexion, this now includes expanding the limits of scientific research to better understand rare diseases and to discover new life-changing treatments for them.

Discovery Sciences work across all therapy areas at AstraZeneca to deliver candidate drugs into late-stage clinical development. The Data Sciences and Quantitative Biology team within Discovery Sciences is a multi-disciplinary team of data scientists with the purpose of providing quantitative insights to biology. In partnership with our experimentalist colleagues, we provide computational analysis and solutions to enable and drive our drug discovery efforts forward.

We have an exciting opportunity to join our team as a Senior Bioinformatician for Therapeutic Gene Editing. This position will be based at our vibrant R&D site in Gothenburg, Sweden.

What you'll do
In this role you'll be using bioinformatics and machine learning to identify and deliver gene editing designs e.g. CRISPR guide RNAs. You will be responsible for developing and internalising appropriate algorithms, techniques and datasets to advance our ability to rapidly discover gene editing candidate drugs.

You will also enhance our data analysis capabilities on complex, high-dimensional omics data to identify biologically induced effects of CRISPR based drugs. Further you will be contributing to and leading local and global projects for NGS applied in gene editing projects and ensuring that results are scientifically robust and documented.

Essential for the role
We expect you to demonstrate a passion for driving scientific questions and being capable of receiving and analysing input from multiple fields and deciding on focused course of action. You have a consistent track record of delivering analytical solutions for business or academic needs. You are able to work independently and have a positive, result-oriented and problem-solving attitude. We also believe that you enjoy teamwork, have a collaborative nature and will be an encouraging colleague to all.

* PhD, or equivalent, in bioinformatics, mathematics, computer science, statistics, engineering or the life sciences
* Expertise in one or more of the core competency areas: CRISPR, DNA/RNA sequence analysis, next generation sequencing analysis, multivariate and/or high dimensional data analysis (omics), ontologies, data management, machine learning, statistical modelling.
* Experience with relevant software tools such as R and/or Python
* Proficiency in working in a Linux environment, experience with shell scripting and standard command line tools
* Understanding of molecular biology, cell biology, and human physiology
* Familiarity with tools for reproducible research such as git, conda, Snakemake or Nextflow
* Excellent English, spoken and in writing

Desirable for the role
Experience from industry gene editing bioinformatics is a great plus but with strong bioinformatics skills we expect that you will quickly develop specific knowledge about gene editing drug discovery.

Why AstraZeneca Gothenburg?
With more than 2,400 employees from over than 50 countries, our vibrant Gothenburg site is a truly inspiring place to work. Here, the history and future of scientific breakthrough come together. We believe that the diversity of our people is crucial to bringing new discoveries to life.

So, what's next!
Does this sound like your next position? Apply now!

We look forward to find out more about you. Send in your application as soon as possible, but no later than August 5th, 2022.

For more information about the position please contact hiring manager Fredrik Karlsson (https://www.linkedin.com/in/fredrik-karlsson-140a7782/).

Additional information:
Our Gothenburg site: https://www.astrazeneca.com/our-science/gothenburg.html
Life in Gothenburg: https://www.astrazeneca.se/om-oss/verksamheten-i-sverige/goteborg/relocate-to-gothenburg.html

#DS&QuBi;

Ansök nu

Vikarierande Team Manager till Allente i Göteborg

Teamledare
Läs mer Jun 23
Vi söker dig som idag arbetar som ledare eller coach, eller kanske dig som sitter i en kundtjänst- eller serviceroll men är redo för nästa kliv i karriären. Viktigast är att du är målmedveten, ansvarstagande och motiverad av att hjälpa våra engagerade medarbetare att prestera ännu bättre. Är du dessutom en person som är glad och trevlig, drivs av utmaningar och brinner för att utveckla andra, då är det dig vi söker!OM TJÄNSTEN SOM TEAM MANAGER

Som Team Manager har du i uppgift att leda och coacha ett team som är i linje med företagets värderingar och affärsmål. Du leder dina medarbetare och skapar förutsättningar för att de ska kunna säkra försäljning, kundnöjdhet och service i världsklass. Du arbetar kontinuerligt med feedback från kunder och kvalitetssäkring av samtal för att kunna coacha och utveckla dina medarbetare på bästa sätt. Du är även en nyckel till att skapa ett arbetsklimat där alla dina medarbetare trivs och mår bra. Vidare arbetar du proaktivt för att hela tiden utveckla verksamheten. Du kommer bli en del av en fartfylld arbetsplats som har högt i tak!VI SÖKER DIG SOM...

Har en hög social förmåga och har lätt för att motivera och inspirera andra. Du har god förmåga att se andras behov och är öppen mot din omgivning. Som ledare behöver du även ha en hög nivå av professionalism och du bör kunna hantera snabba förändringar. Du arbetar självständigt och strukturerat och du får dina medarbetare att nå- och överträffa sina mål! Vi söker dig som är driven och älskar utmaningar!

- Goda språkkunskaper i Svenska och Engelska, både muntliga såväl som skriftliga
- Har tidigare ledarerfarenhet, gärna inom liknande bransch
- Du har godkända gymnasiebetyg i svenska A, engelska A samt matematik A
- Du har 1 års arbetslivserfarenhet av Contact Center eller liknande
- Du brinner för sälj och är en lagspelare
MERITERANDE

- Kunskap inom arbetsrätt
- COPC kännedom
- Erfarenhet av att coacha inom försäljning
- Ledarutbildning
- Arbetslivserfarenhet av Contact Center eller liknande
VAD VI KAN ERBJUDA DIG?

Som medarbetare hos Webhelp får du alla verktyg som krävs för att lyckas genom utbildning och kontinuerlig coaching. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och du kommer att få en bra grund att stå på för en fortsatt framtida karriär. Du får lära känna många härliga arbetskollegor som bidrar till Webhelps positiva arbetsklimat!START: Enligt överenskommelse

PLACERINGSORT: Göteborg

ANSTÄLLNINGSFORM: Vikariat tom. 31 December 2022

ARBETSTIDER: Varierande under kundtjänstens öppettider. Mån-Fre 08.00-19.00, helg 10.00-19.00

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-07-03

Intervjuer sker löpande vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot din ansökan!

För eventuella frågor angående tjänsten kan du kontakta:

Tommy Andersson tommy.andersson1@webhelp.com

Peter Axelsson peter.axelsson@webhelp.com

Webhelp?is a multinational Business Process Outsourcing company with its head office in Paris, France, that is making business more human for the world’s most exciting brands.

By?choosing Webhelp,?you will be part of a community of over 100'000 game-changers from more than 190 locations, speaking more than 80 languages in 50+ countries.?

Join us at?Webhelp you will have the opportunity to be part of a multicultural team, a fast-paced?environment,?and a diverse pool of engaging projects for some of the most progressive brands worldwide.

More information can be found at www.webhelp.com (http://www.webhelp.com/)

Non-discrimination: Webhelp sees diversity as a resource and encourages all regardless of gender, age, religion, ethnic origin to seek employment with us

swedish

Ansök nu

Affärsdriven IT-säljare till Dizparc

Systemsäljare
Läs mer Jun 23
För Dizparc är resan målet. Vare sig det gäller resan mot att kunna erbjuda marknadens vassaste digitala lösningar, en riktigt grym kundupplevelse eller en arbetsplats att längta till. Nu söker vi en IT-säljare i Göteborg - vill du göra oss sällskap på färden?

Dizparc skapar nya digitala möjligheter hela vägen från affärsutveckling och rådgivning till teknisk leverans och förvaltning. Genom en stor erbjudandeportfölj möjliggör vi en digital transformation för våra kunder som har ambition att förbättra och förflytta sin IT-infrastruktur till molnet. Vi har erfarenhet av att bygga eller sammanfläta flexibel infrastruktur som kan vara både on premise och molnbaserad. Vi erbjuder stabila, skalbara lösningar för att ge våra kunder förutsättningar att snabbt anpassa sin IT-infrastruktur för nya behov och verksamhetsförändringar. Vårt arbete inom infrastruktur omfattar Microsoft plattformar (Azure, Office 365 m.fl), nätverk, datakommunikation, arbetsplatstjänster, säkerhet och produktförsörjning. När flytten till molnet är kvar säkerställer vi att våra lösningar övervakas och erbjuder trygghet i form av support, daglig övervakning och drift.

Nu söker vi dig som vill vara med och starta upp vår försäljning och verksamhet i Göteborg!

Vad erbjuds du?

Som medarbetare på Dizparc kommer du få vara en viktig del av ett bolag på tillväxtresa. Som ett entreprenörsdrivet företag är vi alltid på hugget och du kommer få vara med på en engagerande resa. Att vara en del i ett mindre bolag gör att du kommer inneha en nyckelposition med stor möjlighet till att påverka, vi erbjuder stor frihet under ansvar samtidigt som du alltid har ett team att bolla dina tankar med.

Du kommer omgärdas av drivna kollegor i en familjär stämning. För oss är det viktigt att ha kul ihop och att alla individer i bolaget har möjlighet att påverka.

På Dizparc är vi väldigt stolta över vår produkt, men också vårt personalarbete. Vi har en öppen dialog mellan varandra och är måna om att trivseln hos våra medarbetare ska vara hög. Utöver en god företagskultur har vi konkurrenskraftiga förmåner.

I ROLLEN KOMMER DU

Vi erbjuder dig möjligheten att vara med och sätta din prägel på verksamheten i Göteborg, genom ditt nätverk och din känsla för relationer. Du kommer få möjlighet att utveckla vår Infrastrukturverksamhet i Göteborg och skapa en kundbas med både befintliga och nya kunder. På företagets kontor i Jönköping, Anderstorp, Värnamo och Halmstad har du kollegor och team att bolla tankar och idéer med.

Du kommer att äga ansvaret för hela säljprocessen, från första samtalet till uppföljningar när kunden sedan är befintlig. I ditt arbete är målet att bygga upp stabila partnerskap med långsiktiga relationer genom att alltid vara på tårna och erbjuda våra kunder de senaste tekniska lösningarna. Genom att lära känna dina kunders verksamheter på djupet får du en förståelse för hur deras verksamhet kan utmanas och utvecklas för att skapa en framtidssäker och konkurrenskraftig position på den digitala arenan.

VI SÖKER DIG SOM

- Har ett intresse för teknik och har erfarenhet inom IT-branschen, antingen tidigare som konsult eller säljare av exempelvis plattformar.
- Är utåtriktad, relationsskapande och förändringsbenägen samt drivs av att ständigt försöka hitta de bästa lösningarna för både ditt bolag och dina kunder.
- Är affärsmässig, lyhörd och gillar att ta kontakt med nya människor.
- Är nytänkande och trivs med att jobba självständigt.


Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Azure och/eller Microsoft 365. Har du tidigare erfarenhet av klient-/serverlösningar, nätverk, säkerhet och drift är det ett stort plus!

Vi tror att du trivs i en arbetsmiljö där du arbetar md engagerande kollegor och likt oss är kreativ och vill utvecklas framåt. Ditt inre driv kommer vara en nyckelkomponent för hur väl du lyckas. Vi ger dig verktygen och möjligheterna - bara du kan bestämma hur långt du vill nå!

Övrig information:

Start: Efter överenskommelse

Plats: Göteborg

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Vänligen kontakta agnes@a-hub.se vid frågor kring tjänsten!

Hoppas att vi har fångat ditt intresse!

Ansök nu

Jollyroom söker designassistent extra!

Designassistent
Läs mer Jun 23
Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 2 000 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. I vårt 75 000 kvm stora lager, med över 35 000 artiklar finner barnfamiljen både välkända och nya varumärken. Ett brett sortiment, en tillgänglig webbutik, snabba leveranser och kunnig kundservice är våra grundpelare som gör Jollyroom till det självklara valet i barnfamiljens vardag. I Göteborg ligger Campus Jollyroom, här finns ett stort nybyggt kontor, flera moderna lager, showroom för våra kunder samt gym och restaurang för våra medarbetare. Vi har även ett kontor i Umeå samt en fysisk butik i Stockholm Kungens Kurva. Vår personalstyrka växer löpande och utgör i dagsläget 500 fantastiska medarbetare, 300 medarbetare arbetar på heltid och resterande på behovsbasis. Möjligheten till expansion och framgång har aldrig varit större. Efter att ha vunnit nr. 1 positionen på den Nordiska marknaden har vi nu påbörjat expansionen in i Europa. På sikt skall Jollyroom bli den ledande aktören inom barn- och baby på nätet i Europa. Vi skall ge europeiska konsumenter den bästa upplevelsen. Vi är med i matchen för att vinna.

Designassistent extra
Vårt inhouse-designteam söker nu efter en driven och kreativ assistent. Som designassistent ingår du i ett mindre team av designers och du kommer få vara med att bidra till designarbetet på Jollyroom. Vi tror att du har bredden inom olika designområden och tekniker. Vi är definitivt säkra på att du har ett riktigt starkt öga för design.

Kanske studerar du digital design och vill ha ett spännande extrajobb samt möjlighet till heltid på somrarna? Eller kan du vara egenföretagare som vill säkra upp med en anställning inom digital design. Med andra ord söker vi dig som har en annan sysselsättning såsom studier eller egen verksamhet som du kan kombinera med denna tjänst med, då arbetstiden beror på behovet.

Arbetsuppgifter kan bestå av:
- Produktion av bildmaterial
- Utveckling och produktion av våra nyhetsbrev - planering och val av innehåll utifrån kampanjplan, analytics, inspel från inköp och keywords
- Aktivt jobba med våra varumärkessidor och välja innehåll att fronta utifrån säsong, analytics, inköpsavdelningens inspel etc.
- Koordinera gällande översättning av texter
- Självständigt ta emot mindre beställningar från övriga organisationen
- Assistera övriga avdelningen vid prioriterade projekt

Din profil
- Kunskaper i Adobe CC-paketet
- Mycket god känsla för design, färg och form
- Kunskap av att arbeta med CMS-verktyg och webbpublicering
- Duktig på att skapa content
- Intresse av digital marknadsföring, rörlig bild samt copywriting
- Har en annan huvudsaklig sysselsättning
- Meriterande om du har kunskaper inom HTML och CSS

Som person är du kreativ och nyfiken på nya utmaningar. Du är strukturerad, noggrann och håller deadlines i ditt arbete. Vi som arbetar på Jollyroom är doers med hög arbetskapacitet - vi verkställer våra planer och når våra mål. Vi söker efter dig som känner igen dig i den beskrivningen.

Vi erbjuder
- Entreprenörsdriven verksamhet
- Hög utvecklingstakt
- Spännande bransch
- Stort eget ansvar och varierande arbetsuppgifter
- Ungdomlig och pulserande miljö
- Kollektivavtal för alla anställda
- Placering nära Göteborg; 15 minuter med bil till city

Upplägg, ansökan och kontakt
- Start: Omgående
- Omfattning: Visstidsanställning baserat på behov i verksamheten. Under juli och augusti finns möjlighet att arbeta heltid.
- Placering: Göteborg, Sörredsvägen 111.
- Bifogas i ansökan: CV, personligt brev samt portfolio
- Kontakt vid frågor: Matilda Dahllöf via matilda.dahllof@jollyroom.se

Blev du ännu mer nyfiken på Jollyroom? Glöm inte att följa oss på LinkedIn! Nedan finner du ett axplock av våra senaste nyheter:

Vi kom upp i två miljarder i omsättning -> https://www.market.se/affarsnyheter/forsaljning/vd-ns-besked-efter-att-jollyroom-betat-av-ytterligare-en-miljard-vill-expandera-till-fler-lander/

Vi har byggt ett nytt JollyCampus i Göteborg -> https://www.helahisingen.se/jollyrooms-vd-bygger-campus-och-ar-inte-radd-for-amazon-vi-kan-ge-dem-en-match/

Vi vann svenska SEO-priset i kategorin Barn & Leksaker för tredje året i rad! -> https://svenskaseopriset.se/#winners

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.

Vi arbetar löpande med rekryteringen, var gärna snabb med din ansökan.

Vi undanber oss samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.

Ansök nu

SAP Lead Solution Architect

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Jun 23
This isn't a conventional car company. We're a new global brand that focuses on the need of the connected generation, sustainability, and a hassle-free customer experience.

Lead Solution Architect After Market Operation -SAP (ERP)
Are you passionate about merging business processes with IT solutions? Do you possess strong problem-solving, analytical skills, business acumen and Can-do attitude? Do you have great passion for SAP? We are looking for a team member for development and maintenance of our aftermarket Operations digital Solution (ERP).

You are truly business-driven and fast thinking out-of-the-box person with substantial business and IT experience and have thorough knowledge within supply chain and logistics operations. You have acquired technical knowledge and are confident in technical discussions.

The position is based in Gothenburg Sweden at Lynk & Co HQ. The position includes EU wide responsibility hence can require occasional travel.

What you'll do- Support Platform owner to define and maintain product vision and roadmap.
- Translate product strategy and objectives into suitable, maintainable, and scalable solutions.
- Collaborate closely with product owner and other cross-functional teams, share best practice solutions as well as discuss and motivate design solutions.
- Work closely with stakeholders, and act as interface for high-level requirements
- Lead functional / technical architecture in complex SAP and non-SAP environments.
- Ensure our Digital Operating Model is implemented and followed in practice
- work closely with subject matter experts to assist with decision-making and sequencing of the key technological infrastructures.
- Lead by example and enjoy mentoring and grow your colleagues' capabilities.
What you should have- University Degree in engineering / Business or Information technology
- Extensive experience from Digital functional development within Supply chain and logistics domain.
- Extensive functional experience of SAP S4HANA CS, MM, SD, PP and Fiori Apps
- S4HANA Business Process Integration of CS, MM, SD and PP.
- Technical Knowledge of SAP architecture and integration with others non sap system landscape.
- Experience in breaking down business requests to requirements on digital solutions
- Experience from agile development frameworks
- Experience from global organizations and stakeholder management
Working for Lynk & Co

Want to learn more about working for Lynk & Co and what we offer? Read more via this link: Why Lynk & Co - Lynk & Co (lynkco.com) (https://careers.lynkco.com/pages/why-lynk-co)

Our recruitment process

We work with a competence based framework. You apply by submitting your LinkedIn-profile or CV written in English and answering a few questions.

Our selection will primarily look at acquired competencies and skills.

To help us place the right people in the right role, we believe in science-based and fair assessment methods. Therefore, as part of our recruitment process, we use psychometric assessments to help us increase our hiring success by identifying the candidates that are most likely to thrive and be successful in the role.

We look forward to receiving your application as soon as possible, but latest 31st July. We will do ongoing selection of candidates during the application period, so don't hesitate to submit your application if you're interested.

If you want to learn more about the position, please reach out to Henrik Jacobsson, henrik.jacobsson@lynkco.com or Mamun Abdullah, Mamun.Abdullah@lynkco.com.

If you have any questions about the recruitment process, please reach out to Bijal Bakhda, bijal.bakhda@lynkco.com +46 72 189 88 58.

To learn more about us, check out our (https://www.lynkco.com/en/) and follow us on (https://www.linkedin.com/company/lynkco/) and Facebook (https://www.facebook.com/lynkco.global/).

Ansök nu

Software Product Manager

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 23
Who are we?
Volvo Cars is a company on a mission; to bring traditional car manufacturing into a connected, sustainable and smart future.
Since 1927, we have been a brand known for our commitment to safety, creating innovative cars that make life less complicated for our consumers. In 2010, we decided to transform our business, resulting in a totally new generation of cars and technologies, as well as steady growth and record sales. Today, we’re expanding our global footprint in Europe, China and the US, and we’re on the lookout for new talent.
We are constantly pushing our own skills and abilities to drive change in the automobile industry like never before. We are looking for innovative, committed people to join us in this endeavour and create safe, sustainable and connected cars. We believe in the power of people and will challenge and support you to reach your full potential. Join us and be part of Volvo Cars’ journey into the future.

Who we are
The purpose, for Volvo Cars Service Business, is to enable a hassle-free consumer experience and drive loyalty by delivering a personal, sustainable and safe service experience through high-quality and cost-efficient premium service operations. The automotive industry is currently undergoing a significant transformation driven by changing consumer behaviors, technology shifts, and digitalization. Within the department of Service Operations & Technology, we are applying our data-driven strategy to prepare for direct consumer solutions and to move from reactive to proactive customer interactions.  

What you will do 
As a Software Product Manager, you will be part of the Software Configuration and Release (SCAR) Team, within the Connected Workshop ART. 
You will have a key role in the software release process for the aftermarket.
One of your main tasks will be securing the content and availability of software in VIDA (the aftermarket tool used in the workshop) throughout projects and R&D´s software release cadence. Other important tasks are supporting, monitoring, and mitigating customer impact when issues are being reported from the field.

You and your skills 
Degree in Computer Engineering (or equivalent work-life experience).
Senior SW configuration knowledge and installation knowledge of embedded systems
Vehicle Electrical Architecture and Agile/SAFe experience.
Excellent language skills in English, both in writing and speaking.
Aftermarket experience is meritorious.

On a personal level 
As a person you are well structured with an analytic approach to your tasks.
You are a team-player with a positive attitude and have excellent communication skills.  
You adapt easily to different situations and specific needs.  
Strong customer focus, courage, and an ability to balance stakeholders are also important competencies in this role.

How to learn more and apply
For questions about the position please contact 
Product Owner Jonathan Kullberg jonathan.kullberg@volvocars.com
Hiring Manager Lisa Bauréus anders.brenke@volvocars.com 
For questions about the recruitment process please contact senior recruiter Happy Andira, happy.andira@volvocars.com
We are looking forward to your application at the latest 14th July 2022.

Ansök nu

Junior redovisningsekonom inom order-to-cash till elbilsföretag - Göteborg

Redovisningskonsult
Läs mer Jun 23
Har du en kandidatexamen i ekonomi och tidigare erfarenhet av arbete inom Order to Cash/kundreskontra? Om du söker nya erfarenheter och fina meriter till ditt CV så har vi ett väldigt intressant uppdrag på ett spännande företag inom elbilsbranschen att erbjuda!
Om tjänsten
Perido söker för vår kunds räkning en junior redovisningsekonom inom order-to-cash. Vår kund är ett framgångsrikt och snabbt växande elbilsföretag och här arbetar ett globalt team av mycket dedikerade individer som delar en passion för elektrisk mobilitet. Arbetet utförs från kontoret som är beläget centralt i Göteborg.
Dina arbetsuppgifter
I ditt uppdrag assisterar du vid olika uppgifter inom Order to Cash-processen, t.ex.
behandling av kundfakturor
agerar kontaktperson mot Shared Financial Service Center i frågor kring kundfakturor och finansiella flöden inom Order to Cash-finansieringsprocessen
ger stöd till Order to Cash Process Owner i att utveckla nuvarande och nya finansiella flöden/ekonomiska processer och andra administrativa uppgifter.

Dina egenskaper
Vi söker dig som har en god kommunikationsförmåga och som är skicklig på att knyta an till och samarbeta med olika funktioner och intressenter. Du har en riktigt bra problemlösningsförmåga och motiveras av utmanande arbetsuppgifter som du får gräva lite djupare i. Som person är du nyfiken och driven av att lära dig nytt, du är innovativ och helt bekväm med att ta eget ansvar och driva egna initiativ. Vi hoppas också att du är social, utåtriktad och sprider positiv energi till dina kollegor!
Det här är ett företag med en arbetsmiljö som är gemytlig och har högt i tak. De som arbetar här är professionella och ambitiösa, hungriga på att ta sig an framtiden och samtidigt övertygade om att arbetet blir som bäst när man mår bra och har kul tillsammans. Är du nyfiken? Skicka in din ansökan redan idag!
Kvalifikationer:
Kandidatexamen i ekonomi
Tidigare erfarenhet av arbete inom Order to Cash/Kundreskontra
Goda kunskaper inom redovisning
God erfarenhet av att arbeta med affärssystem
God förmåga att kommunicera obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska

Omfattning och tillträde
Tillsvidareanställning som konsult på heltid. Uppdrag till och med 2022-12-31. Start omgående.
Ansökan
Ansökan görs på vår hemsida perido.se/. Klicka på knappen ansök i annonsen för aktuell tjänst och fyll i dina uppgifter samt bifoga CV. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Notera att viss information gällande uppdraget och/eller kundföretaget medvetet kan ha utlämnats från annonsen, först vid kontakt med ansvarig rekryterare får du all information som du behöver.
Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Amanda Delvén som kan nås på mejl amanda.delven@perido.se. Om du har frågor eller funderingar så är du även välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange alltid tjänstens referensnummer 33295 i ämnesraden.
Om Perido
Varför heter vi Perido? Det kommer från det latinska ordet Peridoneus som betyder ”väl matchad”. Att matcha vår konsults kompetens och karriärinriktning med våra kunders behov är det vi är allra bäst på! Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig till nästa steg i yrkeslivet och vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 800 konsulter på uppdrag över hela landet. Som konsult hos oss blir du en viktig del av vår organisation och du växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om oss på Perido: perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

C-Chaufför Återvinning Göteborg

Renhållningsförare
Läs mer Jun 23
Ditt nya jobb
Vi söker nu återvinnings chaufförer till vår kund i Göteborg. Detta är en attraktiv arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en bra lön. Vi söker till detta uppdrag både hel-, och deltids chaufförer. Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra renhållnings lastbil och samla in återvinnings material runt om i Göteborg. Du lastar på kärl med material med hjälp utav en baklyft. Det är även arbete utanför lastbilen, vilket kräver en god fysik.

Heltid 40 h/veckan, alternativt deltidsanställningar.

Arbetstid. Dagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma.

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat som renhållnings-chaufför tidigare, dock är det inget krav. Språkkunskaper i Svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

- C-körkort
- YKB
- Förarkort


Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

Trafikledare

Trafikledare, vägtrafik
Läs mer Jun 23
Vi på Göteborgs Buss arbetar enligt ledorden empati, omsorg och omtanke. Vi vill värna om dem som behöver extra hjälp med sina resor i det vardagliga. Vi utför våra uppdrag med ett stort hjärta och har förståelse för att vi har olika förutsättningar i livet.
Våra uppdrag består av planerade resor i slingor, resor till skolor, sjukhus och varmmatstransporter m.m.
Vi utökar vår verksamhet och söker en trafikledare.
Vi söker dig som har arbetat med trafikledning inom omsorgsresor eller taxi. Vi vill att du har erfarenheter ifrån Holmedal och P6. Du har goda kunskaper i Excel och Word, har lätt för att lära nya system, du är stresstålig och har ett trevligt bemötande mot kollegor och kunder.
Vår trafik utförs till största delen i Västra Götaland och Halland där du har god lokalkännedom. Du har körkort för bil tillsammans med ett klanderfritt belastningsregister. Har du taxiförarlegitimation eller busskort tillsammans med ett YKB så är detta ett stort plus.
Du kommer till ett företag som sätter stort värde på sin personal och trivsel. Vi har kollektivavtal med Transport och Unionen. Du kommer att arbeta på vår depå som är belägen på Stora Holm i Göteborg. Du kommer att ingå i ett team där man har varierande arbetstider på vardagar enligt schema med en beredskap var femte vecka.
Göteborgs Buss ingår i Nobina Care tillsammans med Samtrans och Telepass.

Ansök nu

Mejeri CE-Chaufför Göteborg till Jönköping Natt

Fjärrbilsförare
Läs mer Jun 23
Ditt nya jobb
WeStaff Sweden söker nu en CE-chaufför för natt körning till Sveriges största mejeri. Vår kund är belägen i Härryda, Göteborg. Är du chaufför med hög ansvarskänsla, ordningssinne och noggrannhet då är detta jobbet för dig!

Start omgående.

Arbetsuppgifter
Du kommer köra bil och släp från Göteborg till Jönköping och sedan tillbaka på natten. Arbetet består av lastning och lossning av mejeriprodukter, vanligtvis i burar.

Heltid 40 h/veckan. Schemalagd tid.

Företaget har kollektivavtal Lifvs.

Krav

- Svenskt körkort med CE-behörighet
- Svenskt YKB
- Truckkort
- Digitalt förarkort
- Svenska kunskaper i tal och skrift


Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

Mejeri C-Chaufför Göteborg

Distributionsförare
Läs mer Jun 23
Ditt nya jobb
WeStaff Sweden söker nu chaufförer till Sveriges största mejeri. Vår kund är belägen i Göteborg. Är du chaufför med hög servicekänsla, ordningsinne, noggrannhet och en glad inställning, då är detta jobbet för dig!

Vi söker både hel-, och deltids chaufförer. Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast, så sänd in din ansökan redan idag. Uppdraget är väldigt attraktivt med god ersättning. Vi erbjuder en 6 månaders provanställning.

Arbetsuppgifter
Du kommer distribuera mejeriprodukter till deras kunder, runt och omkring i Göteborg. Arbetet består av lastning, lossning och distribution av mejeriprodukter, vanligtvis i burar. Varje dag är det flera leverans stopp till olika kunder, i normala fall ca: 4 till 7 stycken. Därför är det viktigt du trivs med att ha kundkontakt, och har en positiv energi. Det förekommer tunga lyft under dagarna, god fysik är därför fördelaktigt att ha.

Heltid 40 h/veckan. Alternativt helg arbete på fast schema.

Arbetstiderna är måndag-fredag 06.00-15.00

Företaget har kollektivavtal Lifvs.

Krav

- Svenskt körkort med C-behörighet
- Svenskt YKB
- Truckkort
- Digitalt förarkort
- Svenska kunskaper
- God samarbetsförmåga gentemot kunder och kollegor


Meriterande

- Svenskt körkort med CE-behörighet.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

Mejeri CE-Chaufför Göteborg till Jönköping Natt

Fjärrbilsförare
Läs mer Jun 23
Ditt nya jobb
WeStaff Sweden söker nu en CE-chaufför för natt körning till Sveriges största mejeri. Vår kund är belägen i Härryda, Göteborg. Är du chaufför med hög ansvarskänsla, ordningssinne och noggrannhet då är detta jobbet för dig!

Start omgående.

Arbetsuppgifter
Du kommer köra bil och släp från Göteborg till Jönköping och sedan tillbaka på natten. Arbetet består av lastning och lossning av mejeriprodukter, vanligtvis i burar.

Heltid 40 h/veckan. Schemalagd tid.

Företaget har kollektivavtal Lifvs.

Krav

- Svenskt körkort med CE-behörighet
- Svenskt YKB
- Truckkort
- Digitalt förarkort
- Svenska kunskaper i tal och skrift


Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

Lokalvårdare

Kontorsstädare
Läs mer Jun 23
Adonia Omsorg är ett företag som funnits sedan 2013 och erbjuder olika boendeformer till socialtjänsten i ett antal städer i Västra Götaland. Vi har ett 100-tal lägenheter i Göteborg, Ulricehamn, Uddevalla samt Borås. Vi har 3 kontor samt 2 kollektiva boenden.
Vi söker nu en lokalvårdare till både våra lägenheter vid utflytt, till våra kontor samt till våra kollektiva boenden.
Som person söker vi dig som har körkort, har erfarenhet av lokalvård och tycker om ett flexibelt arbete.
Arbetet kan även innefatta enklare inredning och inventering av lägenheter samt olika inköp.

Ansök nu

Lastbilschaufförer - Distribution - Göteborg - Heltid

Distributionsförare
Läs mer Jun 23
Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Göteborg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet: Tjänsten är en heltidstjänst med arbete 07-16. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.
Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.
Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Ansvara för godset i bilen
Leverera med ett leende på läpparna

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Kvalifikationer:
Positiv och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska

Arbetet är förlagt mån-fre. Du arbetar dagtid.
Fast månadslön.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.

Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.


Välkommen till Simplex!

Ansök nu

Serveringspersonal till höstens event, konserter & banketter

Servitör/Servitris
Läs mer Jun 23
Om tjänsten

Vi söker driven och utåtriktad serveringspersonal som vill arbeta extra på spännande arbetsplatser. Vart du jobbar kan variera från storslagna konserter, banketter, festivaler, företagsfester, nylanseringar och restauranger. Arbetet är förlagt under dag, kväll- och helgtid.

Självklart är du redan en stjärna på service, men för att få uppleva vår härliga företagskultur får du gå vår egna Carotte Academy; Där får du möjlighet att lära känna dina nya kollegor, lära dig om Carottes historia och våra värdegrunder.

Exempel på olika uppdrag

- Restaurang
- Festlokal
- Bankett
- Konserter


Vi söker dig som

- Älskar att leverera kvalitativ service i världsklass
- Är social, utåtriktad och har lätt för att ta kontakt med människor
- Har en positiv och ödmjuk attityd
- Är flexibel och prestigelös
- Gillar att jobba i team och att ständigt utvecklas
- Har en annan huvudsaklig sysselsättning (studier, annat arbete etc.)
- Talar obehindrat på svenska och engelska


I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet. För att trivas i den här rollen tror vi att du är en riktig teamplayer, gillar att ha mycket att göra och förstår vikten av att alltid leverera den bästa servicen till våra kunder.

Om Carotte Academy

I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- och servicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. I introduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för att kunna arbeta med service hos Carotte Staff. Med rätt inställning får du möjligheten att avancera inom bolaget och kan bli en Carotte Leader.

Om oss

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående, alternativt efter överenskommelse

Omfattning: Extra vid behov

Lön: Timlön

Placering: Göteborg

Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl

Ansök nu

Sales Executive till TheFork!

Account manager
Läs mer Jun 23
Är du en affärsinriktad person med stort intresse för att bygga nya och långvariga relationer? Då är det dig vi söker!

TheFork är ledande inom onlinebokningar av restauranger i Europa och Australien. TheFork grundades 2007 av Bertrand Jelensperger och revolutionerade restaurangmarknaden genom att erbjuda ett nytt sätt att främja relationer mellan restauranger och matgäster och genom att tillhandahålla den första bokningsplattformen online för professionella restauranger.

Som Sales Executive ansvarar du för att skapa tillväxt och lönsamhet samt för att stärka TheForks marknads- och varumärkesposition ute hos kunderna. Du kommer att lägga stort fokus på att nykundsbearbetning där du kontaktar och etablerar relationer med potentiella kunder. Du kommer själv att skapa och få förutsättningar och mandat att driva affärer framåt enligt uppsatta planer och mål. Vi lovar dig ett arbete med frihet under ansvar, där ingen dag är den andra sig lik!

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du får en anställning hos TheFork. Du kommer kombinera hemarbete med att åka ut på fysiska besök ute hos kunderna. Tjänsten inleds med introduktion och utbildning så att du får alla förutsättningar för att lyckas i din roll. Tjänsten är på heltid och planerar att starta omgående eller enligt överrenskommelse.

Din profil
Vi söker en affärsinriktad person med stort intresse för att bygga nya och långvariga relationer. För att lyckas i denna roll ser vi att du har:

• Tidigare erfarenhet av kundkontakt, företrädesvis inom någon form av försäljning
• Goda kunskaper i svenska och engelska
• B-körkort och tillgång till egen bil

Meriterande är:

• En bakgrund inom uppsökande B2B-försäljning
• Tidigare jobbat inom restaurangbranschen

Som person är du:

• Intresserad och har en fingertoppskänsla för kundbehov och affärer
• Driven och duktigt på att bygga relationer för att skapa affärer genom ett strukturerat försäljningsarbete
• Målinriktad samtidigt som du är lyhörd och flexibel.
• Pålitlig och ansvarstagande – detta gör att du vinner förtroende och bygger långsiktiga relationer, både med kollegor och kunder.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

C-Chaufförer - Återvinning - Göteborg - Heltid

Renhållningsförare
Läs mer Jun 23
Nu söker vi chaufförer med C behörighet i Göteborg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet: Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i hela Göteborgsområdet. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fysiskt aktiv.
Vi söker dig som är redo att arbeta som C-chaufför åt ett återvinningsföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av köra tyngre fordon, gärna lastbil med baklastare.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Lasta återvinningsmaterial med hjälp av baklastare
Arbeta med ett miljö och säkerhetstänk
Hantera hushållssopor
Hantera glas, plast och metall återvinning

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du besitter god kunskap inom återvinning och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning. Du ska vara noggrann, ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Är du van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften så ser vi det som extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Kvalifikationer:
Ansvarstagande och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom återvinning och kunskap av att framföra tyngre fordon är meriterande.
Dina arbetstider är mån-fre 06:00-15:00.
Lön enligt kollektivavtal.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex!

Ansök nu

Spare Parts Supply Coordinator

Logistiker
Läs mer Jun 23
This isn't a conventional car company. We're a new global brand that focuses on the need of the connected generation, sustainability, and a hassle-free customer experience.

Spare Parts Supply Coordinator
The Service Business & Aftersales Commerce Team is about securing & optimizing mobility looking after the end2end flow of parts & services from supply to sales. We belong to the Commercial & Operations Team doing the work behind the scenes.

This role sits within the Supply Chain at Lynk & Co which is responsible for day to day operations with China but as well looking into strategic developments securing the way forward keeping the Lynk & Co movement running.

This is an ideal role for a person with experience in product or supply management, looking for a position in which you can use communication as well as analytical skills in a very dynamic environment where your contribution will make a real difference.

What you'll do

- Support management of commercial and supply chain aspects for all vehicle spare parts
- Engagement with colleagues and partners overseas, predominantly in China
- Ensuring constant availability of spare parts in European warehouse(s)
- Coordination of supply chain or commercial requests L&C International
- Support improving or developing processes that help us building an efficient spare parts business
- Data management for vehicle spare parts in close cooperation with internal &external; partners
- Support short and long-term Forecasting process
- Actively driving development of new business models and digital businessWhat you should have

- Very good communication skills and an outgoing personality
- Previous experience in a product or supply management
- Knowledge of Chinese - culture and language (Mandarin) is a big plus
- Willingness to work in a fast-paced environment with a pioneer spirit
- Number Crunchers welcomed - affinity for data and analytics


Working for Lynk & Co

Want to learn more about working for Lynk & Co and what we offer? Read more via this link: Why Lynk & Co - Lynk & Co (lynkco.com) (https://careers.lynkco.com/pages/why-lynk-co)

Our recruitment process

We work with a competence based framework. You apply by submitting your LinkedIn-profile or CV written in English and answering a few questions.

Our selection will primarily look at acquired competencies and skills.

To help us place the right people in the right role, we believe in science-based and fair assessment methods. Therefore, as part of our recruitment process, we use psychometric assessments from Alva Labs (https://help.alvalabs.io/en/collections/1831924-for-candidates) to help us increase our hiring success by identifying the candidates that are most likely to thrive and be successful in the role.

We look forward to receiving your application as soon as possible, but latest July 14. We will do ongoing selection of candidates during the application period, so don't hesitate to submit your application if you're interested.

If you want to learn more about the position, please reach out to Gerald Kelleter, gerald.kelleter@lynkco.com. If you have any questions about the recruitment process, please reach out to Magnus Blixt, +46 72 184 38 91.

To learn more about us, check out our (https://www.lynkco.com/en/) and follow us on (https://www.linkedin.com/company/lynkco/) and Facebook (https://www.facebook.com/lynkco.global/).

Ansök nu

Innovationsprojektledare

Civilingenjör, tillverkningsindustri
Läs mer Jun 23
Vi söker en innovationsprojektledare

Avdelningen ”Engineering & Strategic Projects” inom Supply Chain, Swedish Match söker nu en innovationsprojektledare.

Vi jobbar med att driva olika typer av projekt inom Swedish Match:

- Innovationsprojekt med syfte att lansera nya, innovativa produkter i Sverige och internationellt.
- Produktutveckling med syfte att lansera nya eller förbättra befintliga produkter på den svenska och internationella snusmarknaden. Du kommer att jobba med att vårda och utveckla några av Sveriges äldsta och mest älskade varumärken och även ha en central roll när vi tar fram och lanserar nya varumärken i vårt led att nå vår vision ”En värld utan cigaretter”.
- Projekt som innefattar flera av våra fabriker; exempel är installation av ny teknik eller flytt av produkter från en fabrik till en annan.

Du kommer arbeta med sju drivna och glada medarbetare, alla med olika bakgrund och erfarenheter. Du kommer att vara en viktig kugge i att tillsammans med oss driva inte bara dina projekt men också utvecklingen och förbättringen av våra arbetssätt. Du kommer att rapportera till en chef som ser ansvarstagande men också glädje i arbetet som viktigt.

Du kommer kort sagt att erbjudas ett spännande arbete med goda villkor i en utvecklande och stimulerande miljö.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde 2022-10-01 eller enligt överenskommelse. Placering är i Göteborg eller Kungälv men arbete sker även i våra andra fabriker i Danmark och på Gotland. Antal resdagar per år uppskattas till ca 20, men typen av projekt är det som avgör.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:

- Leda innovationsprojekt, från koncept till färdig produkt på marknaden.
- Leda projekt med kontaktytor i hela organisationen.
- Driva projekt enligt fastställd innovationsprocess.
- Dokumentera och följa upp projekten i projekthanteringssystemet.
- Hålla sig uppdaterad i företagets system, verktyg och processer relaterade till projektledning samt deltar i processer för vidareutveckling av dessa

Kvalifikationer

Du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande förvärvad kompetens. Du ska ha 3-5 års erfarenhet av projektarbete och projektledning.
Erfarenhet från livsmedelsindustrin och produktutveckling är meriterande. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Personliga egenskaper

För att lyckas i tjänsten och kunna hantera de arbetsuppgifter som möter dig bör du vara driven, ansvarstagande och strukturerad. Du behöver på samma gång vara social, kommunikativ och ha goda ledaregenskaper eftersom du kommer att möta människor med många olika kompetenser och bakgrunder. Eftersom du kommer att ha kontaktytor både inom Sverige och internationellt bör du känna dig bekväm med att kommunicera både på svenska och engelska.

Swedish Match is a listed company on the international market. We develop, manufacture and sell well-known brands of the highest quality in the Smokeless Products and Lights segments. With a flexible, innovative, and sustainable approach, we are working for having the right strategy, people, competences, products and structure in place to quickly meet changing market conditions. We want to maximize enjoyment of our products by minimizing the carbon footprint. With a portfolio of modern brands and brands with a long tradition, Swedish Match offers products both with and without tobacco that meet market demand. Offering tobacco consumers alternatives to cigarettes is at the heart of what we are doing.

That's why we who work at Swedish Match are proud to work here – because together we make a difference!

Ansök nu

Kundservicemedarbetare - sommarjobb

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 23
Är du en serviceinriktad person som trivs i en administrativ roll med kundkontakt. Nu söker vi för vår kunds räkning inom logistikbranschen en kundservicemedarbetare för ett sommaruppdrag.
 Dina arbetsuppgifter
Personen kommer i huvudsak att arbeta i företagets kundtjänst. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara: -Hantera främst inkommande mail men även samtal från kunder -Ta emot beställningar -Stansa order -Arbete i datasystemet SAP
Du kommer att ingå i ett kundserviceteam om totalt 3-4 personer där man arbetar tätt ihop och hjälper varandra när det behövs.

Arbetstider: Mån -Fre, varierar från 7:00-16:00 eller 7:30-16:30.
 
Din profil
Vi söker dig som är serviceinriktad och tycker om att hjälpa kunder över telefon och mail. Du kommer arbeta främst med telefonen och datorn som verktyg. Därför tror vi att du som söker tjänsten har en god datorvana och är kundorienterad.
Vidare tror vi att du som söker är en social, trevlig och glad person som har lätt för att komma in i ny arbetsgrupp. Du är en noggrann och lojal person med hög arbetsmoral. Du behöver behärska svenska och engelska i tal och skrift för att kunna bli aktuell för tjänsten. Låter detta intressant, sök tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. 
 
OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Ansök nu

Flyttpersonal - Göteborg - Heltidsanställning

Lagerarbetare
Läs mer Jun 23
Vi på Simplex söker nu vår nästa superstjärna. Vi söker nya personer som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.
När du ingår i vår flytt - och transport del får du varje dag hjälpa olika kunder med deras önskemål. Första dagen kanske du hjälper en privatkund att flytta sin lägenhet från södra till norra Stockholm. Dagen efter kanske du hjälper ett företag att forsla bort sina gamla skrivbord för att sedan leverera nya. Det är ett väldigt varierande arbete där ingen dag är den andra lik.
För att lyckas i rollen krävs det att du kan vara självgående och kunna ta egna initiativ med ett ständigt kundfokus. Att du är stark i kroppen är ett plus, vissa dagar kan vara väldigt fysiskt krävande.
Kvalifikationer:
Kunna tala och skriva svenska
Fysiskt aktiv
Positiv inställning och en hög arbetsmoral

Meriterande:
Erfarenhet inom Flytt & Transport
B-körkort

Arbetstider: 7-16
Tidigare erfarenhet är inget krav. Rätt person med viljan att alltid vilja nå framåt är det enda kravet vi på simplex har.
Vad vi erbjuder:
En bra lön med goda förmåner
Möjligheter att växa internt på företaget både genom interna utbildningar och eget driv
En arbetsplats som ser långsiktigt på dig

Om oss:

Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.

Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.


Välkommen till Simplex!

Ansök nu

Arbetsledare - Lager - Göteborg

Lagerarbetare
Läs mer Jun 23
Vi på Simplex söker just nu efter en arbetsledare till vår kunds lager i Norsborg, Stockholm
Vi söker efter dig som är driven och alltid ger ditt bästa i alla lägen. Du kanske tidigare aldrig har jobbat på lager eller i dagsläget jobbar på ett lager du inte känner att du når din fulla potential på. Vi erbjuder en tjänst med goda förmåner där vi ser långsiktigt på dig.
Arbetsledare:
Som arbetsledare hos oss är du en strukturerad förebild som engagerar, tar beslut, är lyhörd och förmedlar tydliga mål. Som arbetsledare är ditt främsta mål att med ett professionellt förhållningssätt och tillgängliga resurser leverera de produkter som efterfrågas av kund, med rätt kvalitet, till rätt kvantitet och inom utsatt tid genom:
Ansvarar för att gruppen når överenskomna mål på ett så effektivt och ändamålsenligt sätt som möjligt.
Aktivt leda och medverka till dina medarbetares vidareutveckling.
Ansvarig för att dagligen-Rapportera felaktigheter som kan påverka, produktivitet, kvalitet och leveransprecision.En god samarbetsförmåga är en egenskap som värderas högt och vidare bör du ha ett naturligt driv där du kan ta egna initiativ samt att du har en god social kompetens. En stor fördel om du tidigare har erfarenhet utav logistik
Vi söker dig som:
Är noggrann och har en god känsla för kvalité
Är lättlärd och har viljan att lära sig
Kan hantera ett högt tempo utan att tumma på kvalitén
Kan svenska obehindrat i tal och skrift

Meriterande:
Truckkort A+B
Arbetsplatsen är belägen i centrala Göteborg.
Arbetstider: 07-16 måndag-fredag

Ansök nu

B-Chaufförer för kvällspass sökes i Göteborg

Paketbilsförare
Läs mer Jun 23
We are looking for drivers that are able to work 5-6 hours with start at 16:00 in afternoons. You will be delivering parcels with our vans. We have deliveries 6 days a week and you can decide which days you can work.

Your dutys

- Delivery parcels with our vans in and around Göteborg

What we are looking for

- Driver licensce, at least type "b" for manually driven cars.
- European driver license


Meritorius

- Driver license for at least two years
- Former experience from delivery goods


Your profile

To succeed with this we think you got.

- Is responsible and has a good sense of details.
- Are service minded
- Can work independently
- Like to communicate with people


Apply

Are you the one we looking for? Apply today!

Selection takes place on an ongoing basis and the position may be filled before the last application date

Ansök nu

Truckförare - Göteborg - Heltid

Truckförare
Läs mer Jun 23
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Är du en fena på att köra truck? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som truckförare hos en av våra kunder i Rosersberg. Tjänsten startar omgående.
Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.
Arbetsuppgifter:
Ansvara för inleveranser av gods och material
Scanna in produkter i affärssystem
Samordna produkter utifrån en plocklista
Lastning av kurirbilar

Om dig:
Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull. Du uppskattar ett högt tempo och har goda kunskaper inom logistik och lagerhantering, vilka du erhållit antingen från studier eller arbetslivet. Om du har erfarenhet av liknande arbete och har erfarenhet av orderhantering är det meriterande.
Kravprofil:
Truckkort A+B
Prestigelös
Självgående

Meriterande:
Körkort B

Lagret är beläget i centrala Göteborg
Arbetet är förlagt mån-fre 07-16
Om oss:
Simplex Bemanning grundades år 2014 och är verksam i branscher som lager, transport och service.
Vi är ett ständigt utvecklande lag som strävar efter att ta nästa steg. Med ett stort fokus på att utbilda framtidens anställda jobbar vi väldigt mycket med ungdomar. Dessa får lära sig att ta del av det ansvar som tillkommer när du jobbar hos Simplex.
Unga människor med drivkraften att lära sig saker och anta nya utmaningar ger oss ett försprång gentemot andra inom vår bransch. Vi vet att nyfikenhet och motivation är nycklarna för att utföra varje projekt med kvalitet. Vår personal ser varje dag som ett nytt tillfälle att samla på sig nya erfarenheter samtidigt som de applicerar sin breda kunskap för att utföra sina uppgifter på bästa sätt.

Ansök nu

Lagermedarbetare - Partille - Heltid

Lagerarbetare
Läs mer Jun 23
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Göteborg.
Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.
Exempel på arbetsuppgifter:
Ansvara för inleveranser av gods och material
Scanna in produkter i affärssystem
Samordna produkter utifrån en plocklista
Lastning av kurirbilar

Om dig:
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull.
Meriterande:
Körkort
Truckkort A+B
Plats: Göteborg
Arbetstider: Arbetet är förlagt 07-16 mån-fre


Start: Omgående eller med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Omfattning: 100%
Om oss:
Simplex grundades år 2014 med visionen att erbjuda företag flexibla bemanningstjänster och människor en väg ut i arbetslivet.
Det som till en början var en liten tanke med personliga bemanningslösningar växte snabbt till ett stort men specialiserat erbjudande.
Erfarenheten, kunskapen och viljan förmedlas idag via våra många konsulter i olika affärsområden.
Simplex metoder hjälper företag inom logistik, transport och industri att optimera sina verksamheter samt sänka sina personalkostnader. Detta genom inhyrning, rekrytering eller personalentreprenader.


Välkommen in i en värld av möjligheter. I alla fall när det gäller nytt jobb. Vi kopplar samman dig med flera företag som letar efter just din profil. Med vår hjälp hittar du snabbt flera alternativ som tar dig framåt i arbetslivet.

Ansök nu

Software Release Manager OTA

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 23
Who are we?
Volvo Cars is a company on a mission; to bring traditional car manufacturing into a connected, sustainable and smart future.
Since 1927, we have been a brand known for our commitment to safety, creating innovative cars that make life less complicated for our consumers. In 2010, we decided to transform our business, resulting in a totally new generation of cars and technologies, as well as steady growth and record sales. Today, we’re expanding our global footprint in Europe, China and the US, and we’re on the lookout for new talent.
We are constantly pushing our own skills and abilities to drive change in the automobile industry like never before. We are looking for innovative, committed people to join us in this endeavour and create safe, sustainable and connected cars. We believe in the power of people and will challenge and support you to reach your full potential. Join us and be part of Volvo Cars’ journey into the future.

Who we are
The purpose, of Volvo Cars Service Business, is to enable a hassle-free consumer experience and drive loyalty by delivering a personal, sustainable and safe service experience through high-quality and cost-efficient premium service operations. The automotive industry is currently undergoing a significant transformation driven by changing consumer behaviors, technology shifts, and digitalization. Within the department of Service Operations & Technology, we are applying our data-driven strategy to prepare for direct consumer solutions and to move from reactive to proactive customer interactions.  

What you will do 

As an Over-The-Air (OTA) Software Release Manager, you will be part of the Software Configuration and Release (SCAR) Team, within the Connected Workshop ART. You will work with Fleet investigations, analyze, and batch vehicle and vehicle data through OTA software updates towards customers. You will be a key contact person in the aftermarket for OTA deployment. Throughout the deployment, you will monitor and mitigate customer impact by identifying issues through initial analysis and secure handover to R&D for problem resolution. A part of the assignment is also to support Polestar with statistics or data of other sorts connected to deployments. You will use the dashboard in Power BI for visualization of progress in deployment jobs.

You and your skills 

* Degree in Computer Engineering (or equivalent work-life experience).
* Senior SW configuration knowledge and installation knowledge of embedded systems
* Vehicle Electrical Architecture and Agile/SAFe experience.
* Excellent language skills in English, both in writing and speaking.
* Aftermarket competence.


On a personal level 

As a person, you are well structured with an analytic approach to your tasks.
You are a team player with a positive attitude and have excellent communication skills.  
You adapt easily to different situations and specific needs.  
Strong customer focus, courage, and an ability to balance stakeholders are also important competencies in this role.

How to learn more and apply
For questions about the position please contact 
Product Owner Jonathan Kullberg jonathan.kullberg@volvocars.com
Hiring Manager Anders Brenke anders.brenke@volvocars.com
For questions about the recruitment process please contact senior recruiter Happy Andira, happy.andira@volvocars.com
Due to GDPR, we do not accept applications via email.

Ansök nu

Konstruktör av avancerade MMIC

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Jun 23
Vill du utveckla de vassaste mikrovågsblocken som finns? Vill du vara med och integrera dessa i världens mest avancerade aktiva antenner?Din roll

Du kommer att var en del av teamet som ansvarar för all utveckling av mikrovågschip (MMIC) och sändar-mottagarmodulerna (TRM) i Saabs alla aktivt elektriskt styrda antenner (AESA).De viktigaste arbetsuppgifterna är:

*

Genomföra konceptutredningar och studier av framtida lösningar, byggsätt och arkitekturer
*

Arbeta med kravnedbrytning och specificering av våra sändar-mottagarmoduler
*

Konstruera delblock ingående i dessa, t.ex. i form av egenutvecklade MMIC i GaN/GaAs
*

Verifiera och analysera prestanda
*

Ta fram produktionsunderlag och stötta implementationen i de aktiva antennerna företaget utvecklar och säljerDin profil

För att trivas i den här rollen bör du vara en person med eget driv och vilja att lyckas, men du måste kunna fungera väl i ett team som tillsammans styr och fördelar arbete inom gruppen. Detta ställer höga krav på kommunikationsförmåga, flexibilitet och samarbetsvillighet. Din bakgrund innefattar t.ex.:

*

Civilingenjörs- eller Maters-examen, gärna med inriktning Wireless och/eller Mikrovågsteknik
*

Flera års arbetslivserfarenhet är meriterande
*

Utmärkt kommunikationsförmåga på engelska, både i tal och skrift
*

Erfarenhet av att använda ett eller flera simuleringsverktyg för mikrovågsutveckling (ADS, MWO, HFFS)
*

Erfarenhet av att använda mätinstrument för mikrovågsutveckling (nätverksanalysator, brusfaktormeter, effektmeter, m.m.)
*

Ett brinnande intresse för att växa inom mikrovågsområdetBefattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.Vad du blir en del av

Du kommer att bli en del av ett av Europas vassaste utvecklingsteam inom området, med årtionden av erfarenhet och där vi hjälps åt att växa. Du kommer dessutom på daglig basis samarbeta med utvecklare av de mest avancerade radar- och EW-systemen som finns.Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.


Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.

Om du är intresserad av de förmåner du kan ta del av som Saab-anställd så kan du läsa mer om dem här.Vill du lära känna vår verksamhet och personal lite bättre? Här kan du hitta berättelser från några av våra anställdaSaab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Ansök nu

Norsktalande kundsupport

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 23
Kontorsbemanning är ett företag som erbjuder uthyrning och rekrytering av personal inom ekonomi, administration, försäljning och IT. Vi hjälper företag att hitta flexibla rekryterings- och bemanningslösningar. Genom att vara en attraktiv arbetsgivare med nöjda medarbetare kan vi erbjuda våra kunder kompetent och motiverad personal. Vi är auktoriserade av Bemanningsföretagen och har kollektivavtal.

Till ett uppdrag på ca 6 månader med goda möjligheter till förlängning söker vi nu en social och positiv person som är flytande i det Norska språket i både i tal och skrift. Kunden som är inne i en expansiv fas och söker nu fler personer till sin support avdelning med placering i Göteborg.

Arbetet innebär kundsupport mot den Norska marknaden samt att arbeta med löpande administrativa uppgifter där ett allmänt strukturerat sinne är bra. Vi ser gärna att man trivs att jobba i en utåtriktad koordinerande roll med varierande uppgifter.

Du som söker behöver vara flexibel och ha förmåga att prioritera bland olika uppgifter under dagen. Det är meriterande om man har viss tidigare erfarenhet av liknande roller. Goda kunskaper i engelska är meriterande.

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna din ansökan omgående.

Ansök nu

Samordnare Göteborg

Administrativ assistent
Läs mer Jun 23
Vem är det vi söker?

• Du har erfarenhet av självständigt arbete som planerare/kundansvarig eller erfarenhet av liknande administrativ/samordnar roll inom verksamhetsområdet.
• Kunskap inom verksamhetssystemen Treserva och Phoniro men framförallt schemaläggnings-program
• Du har goda datorkunskaper i Officepaketet samt inom olika IT-system.
• Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper att agera, planera samt koordinera.
• Som samordnare är det viktigt att vara flexibel, trygg i sig själv, se möjligheter, ha många ärenden i gång och kunna fatta beslut.

Vad innebär rollen som samordnare i hemtjänsten?
Du kommer därför bli "spindeln i nätet" inom vår hemtjänst, ansvara för schemaläggning och bemanning på kort - och långsikt samt kundkontakter. I din roll som samordnare har du både interna och externa kontakter såsom, biståndshandläggare, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, anhöriga, läkare samt andra myndigheter. Du kommer behöva följa upp insatserna och beställningen med omsorgstagarens kontaktperson. Därigenom se till så att beställningen överenskommer med behovet och omsorgstagarens mål och sålunda kontakta bistånd hos kommunen. Planeringen görs enligt kundernas önskemål och personalens förutsättningar.
Vidare arbetar du nära enhetschefen och biträdande enhetschefen med vilka du har regelbunden kontakt för exempelvis redovisning av utförda timmar samt personalens arbetstid varje vecka.
Hemtjänsten är en verksamhet som snabbt förändras med nya och ändrade beslut inom Sol och HSL dagligen samt att kunna tillgodose våra omsorgstagares önskemål om olika aktiviteter med kort varsel. Vidare tar du ansvar för verksamheten ur ett helhetsperspektiv vilket innebär att du ombesörjer de behov som uppstår samt följer den ständiga utveckling som verksamheten kräver att genomgå. På så sätt erbjuder vi dig stora möjligheter till att påverka dina arbetsuppgifter, vara kreativ samt komma med egna förslag och idéer och implementera de lösningar som du finner passar för arbetssituationen i fråga.

Vad kommer du mer specifikt att arbeta med?
• Planera insatser enligt Socialtjänstlagen.
• Ha ansvar för den dagliga planeringen av hemtjänsten.
• Planera och fördela ut uppdrag från kommunens biståndshandläggare och hälso- och sjukvårdsinsatser från hemsjukvården.
• Upprätta genomförandeplaner i samråd med brukaren samt kontaktpersonen.
• Säkerställa dokumentationsskyldigheten enligt socialtjänstlagen.
• Göra hembesök hos våra nya kunder samt vid förändringar.
• Handleda personal, rapportera och stödja medarbetare i självservice.
• Ha löpande kontakt med vårdcentraler och biståndshandläggare.
• Arbetsleda vid gruppmöten och andra möten.
• Samarbeta med enhetschef i semesterplanering, ledigheter osv.
• Korttidsrekrytera inom hemtjänsten samt hantera schemaläggning.
• Vara en länk gällande kontakter med biståndshandläggare, hemsjukvård, personal, brukare och anhöriga samt mellan medarbetare och enhetschef.
• Vara delaktig i att ta fram statistik, uppföljningar och verksamhetsrapporter.
• Övrigt ansvara för att arbete sker i enlighet med verksamhetens mål och vara delaktig i arbetet för ständiga förbättringar.
• Svara på frågor som uppstår i verksamheten och vara tillgänglig per telefon samt svara medarbetare.
Vi erbjuder en arbetsplats med högt tempo, trevliga arbetskamrater där humor är en viktig ingrediens.
Så, vilka är vi?
A-omsorg vänder sig till äldre- och funktionsnedsatta personer som bor på Göteborg och Mölndal kommun och behöver stöd och hjälp för att bo kvar i sin bostad. Det kan gälla omvårdnadsinsatser eller stöd- och servicetjänster i form av promenader, måltids- och städtjänster. Vi erbjuder omvårdnadsinsatser mellan 7:00-23:30. Alla våra insatser sker inom ramen för ett biståndsbeslut, vi lyssnar på kundens behov för att sedan uppfylla kraven som ställs på oss. Hos A-omsorg arbetar cirka 60 engagerade medarbetare och hemtjänsten har ca 100 kunder. Vi är en blandad personalgrupp utifrån kön, ålder och nationaliteter. Ledningsgruppen på enheten består av enhetschef, biträdande enhetschef, ekonomiansvarig, it ansvarig och samordnare.

Ansök nu

iOS Developer

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 23
About us:
Eliq is a Swedish tech company providing energy suppliers with software that enables their end-customers to better manage their energy consumption and access new energy services.Currently, we serve 10+ utilities with our SaaS platform, white-label mobile apps and self-service portals, enabling hundreds of thousands of consumers to understand and manage their energy usage.We’ve embarked on a growth journey and are on track to double in size during 2020, as we’re signing up enterprise customers across the UK, Scandinavia, France and Spain.This is an opportunity to be part of the next big thing in energy, an adventure with the team and contributing to a low-carbon, smart energy future.


What you will do:
You will play a big part in our growing mobile team working on creating the best mobile application in the energy management space. Our iOS app is written in swift with an amazing modular architecture that is split into different layers with its own SDK.We expect you to perform all activities within mobile development including defining and specifying requirements, architecture considerations, coding, testing and deployment.Eliq is an agile company where the process from idea to implementation is short and you will work closely together with our talented developers and designers. We believe great interpersonal skills and winning and working together is a key to our success.


Who you are:
We expect you to have a deep knowledge in iOS development especially Swift. We value talent and knowledge over a formal education. You have good analytic skills and have already been the mastermind behind the architecture of a few best-selling apps. Experience in automated testing and continues deployment is meritorious.


Experience
Minimum Requirements:
More than 4 years of experience in iOS development.
Unit test and UI test.
Good understanding of design patterns like VIP, MVVM.
Strong experience working with Rest API.
Good communication skill.
Good knowledge of Auto Layout and SwiftUI.Good to know:
Knowledge of working with Continuous deployment
Knowledge of how to profile, debug and optimize apps with Instruments.
Knowledge of working with linters and dependency injection
Knowledge of working with CI.Why you should apply:
If you’re excited to work with a team that moves fast, take risks, and comes to work every day excited about building a product that affects the lives of millions of people, while helping to accelerate the transition to clean energy we would love to hear from you.Email your cover letter and a resumé or LinkedIn profile link to jobs(at)eliq.ioFor non-EU applicants, Eliq will sponsor express visa and is able to get your Swedish work permit cleared in 5 weeks.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Arbetsledare - Lager - Göteborg

Arbetsledare, lager
Läs mer Jun 23
Vi på Simplex söker just nu efter en arbetsledare till vår kunds lager i Norsborg, Stockholm
Vi söker efter dig som är driven och alltid ger ditt bästa i alla lägen. Du kanske tidigare aldrig har jobbat på lager eller i dagsläget jobbar på ett lager du inte känner att du når din fulla potential på. Vi erbjuder en tjänst med goda förmåner där vi ser långsiktigt på dig.
Arbetsledare:
Som arbetsledare hos oss är du en strukturerad förebild som engagerar, tar beslut, är lyhörd och förmedlar tydliga mål. Som arbetsledare är ditt främsta mål att med ett professionellt förhållningssätt och tillgängliga resurser leverera de produkter som efterfrågas av kund, med rätt kvalitet, till rätt kvantitet och inom utsatt tid genom:
Ansvarar för att gruppen når överenskomna mål på ett så effektivt och ändamålsenligt sätt som möjligt.
Aktivt leda och medverka till dina medarbetares vidareutveckling.
Ansvarig för att dagligen-Rapportera felaktigheter som kan påverka, produktivitet, kvalitet och leveransprecision.En god samarbetsförmåga är en egenskap som värderas högt och vidare bör du ha ett naturligt driv där du kan ta egna initiativ samt att du har en god social kompetens. En stor fördel om du tidigare har erfarenhet utav logistik
Vi söker dig som:
Är noggrann och har en god känsla för kvalité
Är lättlärd och har viljan att lära sig
Kan hantera ett högt tempo utan att tumma på kvalitén
Kan svenska obehindrat i tal och skrift

Meriterande:
Truckkort A+B
Arbetsplatsen är belägen i centrala Göteborg.
Arbetstider: 07-16 måndag-fredag

Ansök nu

Truckförare - Göteborg - Heltid

Lagerarbetare
Läs mer Jun 23
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Är du en fena på att köra truck? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som truckförare hos en av våra kunder i Rosersberg. Tjänsten startar omgående.
Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.
Arbetsuppgifter:
Ansvara för inleveranser av gods och material
Scanna in produkter i affärssystem
Samordna produkter utifrån en plocklista
Lastning av kurirbilar

Om dig:
Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull. Du uppskattar ett högt tempo och har goda kunskaper inom logistik och lagerhantering, vilka du erhållit antingen från studier eller arbetslivet. Om du har erfarenhet av liknande arbete och har erfarenhet av orderhantering är det meriterande.
Kravprofil:
Truckkort A+B
Prestigelös
Självgående

Meriterande:
Körkort B

Lagret är beläget i centrala Göteborg
Arbetet är förlagt mån-fre 07-16
Om oss:
Simplex Bemanning grundades år 2014 och är verksam i branscher som lager, transport och service.
Vi är ett ständigt utvecklande lag som strävar efter att ta nästa steg. Med ett stort fokus på att utbilda framtidens anställda jobbar vi väldigt mycket med ungdomar. Dessa får lära sig att ta del av det ansvar som tillkommer när du jobbar hos Simplex.
Unga människor med drivkraften att lära sig saker och anta nya utmaningar ger oss ett försprång gentemot andra inom vår bransch. Vi vet att nyfikenhet och motivation är nycklarna för att utföra varje projekt med kvalitet. Vår personal ser varje dag som ett nytt tillfälle att samla på sig nya erfarenheter samtidigt som de applicerar sin breda kunskap för att utföra sina uppgifter på bästa sätt.

Ansök nu

Lagermedarbetare - Mölndal - Heltid

Lagerarbetare
Läs mer Jun 23
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Göteborg.
Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.
Exempel på arbetsuppgifter:
Ansvara för inleveranser av gods och material
Scanna in produkter i affärssystem
Samordna produkter utifrån en plocklista
Lastning av kurirbilar

Om dig:
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull.
Meriterande:
Körkort
Truckkort A+B
Plats: Göteborg
Arbetstider: Arbetet är förlagt 07-16 mån-fre


Start: Omgående eller med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Omfattning: 100%
Om oss:
Simplex grundades år 2014 med visionen att erbjuda företag flexibla bemanningstjänster och människor en väg ut i arbetslivet.
Det som till en början var en liten tanke med personliga bemanningslösningar växte snabbt till ett stort men specialiserat erbjudande.
Erfarenheten, kunskapen och viljan förmedlas idag via våra många konsulter i olika affärsområden.
Simplex metoder hjälper företag inom logistik, transport och industri att optimera sina verksamheter samt sänka sina personalkostnader. Detta genom inhyrning, rekrytering eller personalentreprenader.


Välkommen in i en värld av möjligheter. I alla fall när det gäller nytt jobb. Vi kopplar samman dig med flera företag som letar efter just din profil. Med vår hjälp hittar du snabbt flera alternativ som tar dig framåt i arbetslivet.

Ansök nu

Lagermedarbetare - Göteborg - Heltid

Lagerarbetare
Läs mer Jun 23
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Göteborg.
Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.
Exempel på arbetsuppgifter:
Ansvara för inleveranser av gods och material
Scanna in produkter i affärssystem
Samordna produkter utifrån en plocklista
Lastning av kurirbilar

Om dig:
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull.
Meriterande:
Körkort
Truckkort A+B
Plats: Göteborg
Arbetstider: Arbetet är förlagt 07-16 mån-fre


Start: Omgående eller med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Omfattning: 100%
Om oss:
Simplex grundades år 2014 med visionen att erbjuda företag flexibla bemanningstjänster och människor en väg ut i arbetslivet.
Det som till en början var en liten tanke med personliga bemanningslösningar växte snabbt till ett stort men specialiserat erbjudande.
Erfarenheten, kunskapen och viljan förmedlas idag via våra många konsulter i olika affärsområden.
Simplex metoder hjälper företag inom logistik, transport och industri att optimera sina verksamheter samt sänka sina personalkostnader. Detta genom inhyrning, rekrytering eller personalentreprenader.


Välkommen in i en värld av möjligheter. I alla fall när det gäller nytt jobb. Vi kopplar samman dig med flera företag som letar efter just din profil. Med vår hjälp hittar du snabbt flera alternativ som tar dig framåt i arbetslivet.

Ansök nu

Medarbetare Deltid - Karlatronet

Lagerarbetare
Läs mer Jun 23
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Söker du efter ett deltidsarbete där du får vara med och utvecklas inom logistik & byggbranschen? Då har du hamnat rätt!
Vi söker efter dig som vill bredda dina arbetslivserfarenheter och arbeta med oss på Karlatronet i Göteborg.


Tjänsten har löpande startdatum, därav sker rekrytering löpande.
I arbetet krävs det att du är flexibel, gillar fysiskt arbete och klarar av att jobba under ett högt tempo. Arbete är både ute och inne måndag till fredag.
Man arbetar på en byggarbetsplats vilket gör att det skiljer sig en del från en "vanlig" arbetsplats. Det krävs att man har kämparglöd, har lätt för att arbeta i team, är prestigelös och alltid arbetar på ett säkert sätt för en själv och ens kollegor.
Exempel på arbetsroller:
Avfallshantering inne & ute
Hisskonduktör
Inbärning av material
Flaggvakt
Underhåll & sanitetsarbete på byggarbetsplatsenOm dig:
Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull. Du uppskattar ett högt tempo och gillar att arbeta fysiskt och inte är rädd för att ta i. Du drar dig inte för utmaningar i arbetet.
Kravprofil:
Prestigelös
Självgående
Har en god samarbetsförmåga
God fysik
Lagspelare

Meriterande:
Körkort
Erfarenhet utav bygglogistik
Truckkort A+B

Relevanta utbildningar inom området är meriterande.
Omfattning:
Arbetsplatsen ligger i centrala Göteborg på Lindholmen.
Det finns heltidstjänster men även deltidstjänster
Arbetstiderna efter behov, allt från 0-40 timmar i veckan eller mer.
https://www.serneke.se/projekt...

Om oss:
Simplex Bemanning grundades år 2015 och är verksam i branscher som lager, transport och service.
Vi är ett ständigt utvecklande lag som strävar efter att ta nästa steg. Med ett stort fokus på att utbilda framtidens anställda jobbar vi väldigt mycket med ungdomar. Dessa får lära sig att ta del av det ansvar som tillkommer när du jobbar hos Simplex.
Unga människor med drivkraften att lära sig saker och anta nya utmaningar ger oss ett försprång gentemot andra inom vår bransch. Vi vet att nyfikenhet och motivation är nycklarna för att utföra varje projekt med kvalitet. Vår personal ser varje dag som ett nytt tillfälle att samla på sig nya erfarenheter samtidigt som de applicerar sin breda kunskap för att utföra sina uppgifter på bästa sätt.

Ansök nu

OnSite IT Technician to Gothenburg

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jun 23
Job description
Randstad Technologies is looking for an OnSite IT Technician for a longterm assignment with our client in the Automotive industry. 

Acting as OnSite office support and back-office 2nd line for end users. The support includes hardware (PC & Peripherals), software installation, fault analysis and user administration from an IT perspective. You will be part of a dedicated team providing support across customer business areas. The support organization is structured around regular ITIL framework.
 
Randstad Technologies is specialized in competences within IT. As a consultant with us, you get a competitive salary, benefits and collective agreements. Your consultant manager is always there for you and ensures that you get varying and developing assignments at different companies, within different industries. At Randstad Technologies, your personal development is in focus, and you are offered a large network and many social activities. 

Responsibilities
Monitor, handle and follow up support cases from Servicedesk
Service and support on client installations, workstations, miscellaneous IT equipment and server administration (OS, hardware)
Implementations, troubleshooting, software/OS/network
Actively communicate with Servicedesk responsible about deviation, interference, and divergences
Administrate cases within the Servicedesk system
Administrate asset handling within the Servicedesk system
Suggest continuing service improvement within Servicedesk organization to Servicedesk responsible
Reports to Head of Exploration and Digital Experience 


Qualifications
Solid experience with support and troubleshooting on Windows based environment.
Solid experience in supporting commonly known software (MS Office Suite)
Experience in support IT client hardware and peripherals
Knowledge in IT Infrastructure
Knowledge of videoconferencing systems
Knowledge in Mac & Linux client-based environment
Excellent communication skills
Fluent in Swedish and English or Chinese and English. 


Application
Last date to apply: 2022-07-03. Selection and interviews will be ongoing. The position may be filled before the last day of application, therefore, apply as soon as possible.
For more information: josefine.westlander@randstad.se

About the company
Randstad Technologies specializes in the field of IT and is part of Randstad, the world leader in recruitment and consulting with operations in 38 countries. With this global network, in combination with our strong local foundation, we can offer a wide range of varied and developing assignments and jobs for you who are a specialist in IT. Our mission is to help you reach your true potential with your career in focus!

Ansök nu

Backendutvecklare teamlead till Zynka i Göteborg

Backend-utvecklare
Läs mer Jun 23
Arbetsbeskrivning
Är du en Backend utvecklare med intresse för teamleadar ansvar? Som backendutvecklare kommer du komma i kontakt med tekniker så som Kotlin, Spring Boot, Python, MongoDB & Docker.  Här har du en unik chans att vara delaktig i att föra en av världens mäktigaste branscher, bygg & fastighet, in i den digitala eran. Du kommer vara en del av Zynkas korsfunktionella produktutvecklingsteam med utvecklare, designers och produktägare. Det är ett passionerat gäng med positiv energi och affärsdrivet fokus. Tillsammans arbetar ni med att utveckla produkternas funktionalitet och microserviceplattformens infrastruktur.

Zynka är ett snabbväxande Proptech-bolag med experter inom digital teknik som GIS, BIM, IOT och spatial intelligens. Via sin plattform Digital Buildings, för digitala tvillingar av fastigheter, banar de väg för smartare digital förvaltning. 

Som backendutvecklare teamlead kommer du utöver ansvar för vårt produktutvecklingsteam själv jobba som backendutvecklare och vara med och skapa vår produkt Digital Buildings. Inom vårt produktutvecklingsteam arbetar vi med att forma och bygga en produkt som hjälper fastighetsägare att hantera och analysera sin förvaltning under hela livscykeln. Detta innefattar stöd för såväl 3D-visualisering som analyser av sensordata. 

Ansvarsområden
Ditt fokus är mjukvaruutveckling längs med hela produktutvecklingsprocessen i tätt samarbete med andra utvecklare, designers, teamlead och produktägare. Som teamlead kommer du stötta dina kollegor i deras arbete och vara ansvarig för er leverans där ni ansvarar för att utveckla våra produkters funktionalitet och microserviceplattformens infrastruktur. Du kommer inte ha renodlat personalansvar men däremot ansvaret för teamets samanhållning och utveckling. Vi prioriterar kontinuerlig utveckling av vår tekniska arkitektur för att möta framtidens behov, en process du är högst delaktig i att driva tillsammans med utvecklingsteamet. Du kommer bland annat att:


Bidra till utvecklingen av våra produkter under hela produktlivscykeln; design, planering, implementation, testning, deployment och underhåll.
Bidra till våra backendapplikationer byggda med bl. a. Kotlin, Spring Boot, Python, MongoDB, Pulsar, Keycloak & Docker
Bidra till, och utveckla, vår microserviceplattform som hostas på Azure genom att förbättra byggsteg, testning, deployment och drift med bl. a. azure native tekniska lösningar så som Cosmos DB, App services, AKS, Terraform & Logz.io
Utveckla funktionalitet för att våra kunder ska kunna optimera sin verksamhet och fatta mer datadrivna beslut under drift, förvaltning och strategisk fastighetsutveckling
Samarbeta tätt med ditt team för att utveckla både teknik och våra agila arbetssätt.


Kvalifikationer
Vi tror att du har några års erfarenhet som backendutvecklare och relevant utbildning inom datateknik eller liknande. 
Du är en nyfiken problemlösare med erfarenhet av agila metodiker och arbetssätt.
Tidigare ledarskapserfarenheter är meriterande
Du värdesätter samarbete och att jobba i team. 
Ditt huvudfokus är backendutveckling, men du har intresse för hur frontend, UX och affärs/produktutveckling fungerar. 
Du känner till teknikerna, språken och ramverken som nämns ovan och har en bred teknikstack i övrigt.

Vi lägger stor vikt vid personlighet. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vi erbjuder Dig
Här har du en kanonbra möjlighet att vara med oss på resan att förändra och digitalisera fastighetsbranschen! Vi lever i en dynamisk och snabbrörlig miljö, där du får vara del av resan med att växa vår produkt och organisation. Hos oss blir du del av en organisation och team som värdesätter öppenhet, sammanhållning och samarbete och du får utrymme att utvecklas och påverka hur Zynka utvecklas som bolag. Du får möjlighet att påverka tekniska beslut för utvecklingen av Digital Buildings för att stötta framtida behov, kvalitet och skalbarhet. Vi erbjuder en trygg anställning med kollektivavtal och tjänstepension (ITP), friskvårdsbidrag, företagshälsovård samt subventionerade priser på massage. Flextid är givet för att underlätta livspusslet. Vi har täta måluppföljningssamtal med fokus på din utveckling, trivsel och engagemang.

Ansökan
Sista ansökningsdag 2022-08-08

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Zynka med Randstad Technologies. Vi utvärderar kandidater löpande. Då det är semestertider kan du få vänta dig längre svarstid. Är du intresserad sök redan idag via https://www.randstad.se/randstadtechnologies/

Om du har frågor om Zynka eller tjänsten, kontakta konsultchef Tova Dahlgren via tova.dahlgren@randstad.se 

Om företaget
Zynka är digitaliseringsexperter baserade i Göteborg, Stockholm och Malmö. Vi går i frontlinjen för den digitala transformationen av bygg- och fastighetsbranschen genom nytänkande digitala lösningar och tillhandahåller expertkunskaper och produkter i varje steg av fastighetsaffären - från projektutveckling till förvaltning. Vårt mål är att skapa fler och större bestående värden – både för våra kunder och samhället i stort.

Ansök nu

Flyttpersonal - Göteborg - Heltidsanställning

Flyttkarl/Stadsbud
Läs mer Jun 23
Vi på Simplex söker nu vår nästa superstjärna. Vi söker nya personer som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.
När du ingår i vår flytt - och transport del får du varje dag hjälpa olika kunder med deras önskemål. Första dagen kanske du hjälper en privatkund att flytta sin lägenhet från södra till norra Stockholm. Dagen efter kanske du hjälper ett företag att forsla bort sina gamla skrivbord för att sedan leverera nya. Det är ett väldigt varierande arbete där ingen dag är den andra lik.
För att lyckas i rollen krävs det att du kan vara självgående och kunna ta egna initiativ med ett ständigt kundfokus. Att du är stark i kroppen är ett plus, vissa dagar kan vara väldigt fysiskt krävande.
Kvalifikationer:
Kunna tala och skriva svenska
Fysiskt aktiv
Positiv inställning och en hög arbetsmoral

Meriterande:
Erfarenhet inom Flytt & Transport
B-körkort

Arbetstider: 7-16
Tidigare erfarenhet är inget krav. Rätt person med viljan att alltid vilja nå framåt är det enda kravet vi på simplex har.
Vad vi erbjuder:
En bra lön med goda förmåner
Möjligheter att växa internt på företaget både genom interna utbildningar och eget driv
En arbetsplats som ser långsiktigt på dig

Om oss:

Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.

Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.


Välkommen till Simplex!

Ansök nu

Medarbetare Deltid - Karlatronet

Grovarbetare, bygg och anläggning
Läs mer Jun 23
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Söker du efter ett deltidsarbete där du får vara med och utvecklas inom logistik & byggbranschen? Då har du hamnat rätt!
Vi söker efter dig som vill bredda dina arbetslivserfarenheter och arbeta med oss på Karlatronet i Göteborg.


Tjänsten har löpande startdatum, därav sker rekrytering löpande.
I arbetet krävs det att du är flexibel, gillar fysiskt arbete och klarar av att jobba under ett högt tempo. Arbete är både ute och inne måndag till fredag.
Man arbetar på en byggarbetsplats vilket gör att det skiljer sig en del från en "vanlig" arbetsplats. Det krävs att man har kämparglöd, har lätt för att arbeta i team, är prestigelös och alltid arbetar på ett säkert sätt för en själv och ens kollegor.
Exempel på arbetsroller:
Avfallshantering inne & ute
Hisskonduktör
Inbärning av material
Flaggvakt
Underhåll & sanitetsarbete på byggarbetsplatsenOm dig:
Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull. Du uppskattar ett högt tempo och gillar att arbeta fysiskt och inte är rädd för att ta i. Du drar dig inte för utmaningar i arbetet.
Kravprofil:
Prestigelös
Självgående
Har en god samarbetsförmåga
God fysik
Lagspelare

Meriterande:
Körkort
Erfarenhet utav bygglogistik
Truckkort A+B

Relevanta utbildningar inom området är meriterande.
Omfattning:
Arbetsplatsen ligger i centrala Göteborg på Lindholmen.
Det finns heltidstjänster men även deltidstjänster
Arbetstiderna efter behov, allt från 0-40 timmar i veckan eller mer.
https://www.serneke.se/projekt...

Om oss:
Simplex Bemanning grundades år 2015 och är verksam i branscher som lager, transport och service.
Vi är ett ständigt utvecklande lag som strävar efter att ta nästa steg. Med ett stort fokus på att utbilda framtidens anställda jobbar vi väldigt mycket med ungdomar. Dessa får lära sig att ta del av det ansvar som tillkommer när du jobbar hos Simplex.
Unga människor med drivkraften att lära sig saker och anta nya utmaningar ger oss ett försprång gentemot andra inom vår bransch. Vi vet att nyfikenhet och motivation är nycklarna för att utföra varje projekt med kvalitet. Vår personal ser varje dag som ett nytt tillfälle att samla på sig nya erfarenheter samtidigt som de applicerar sin breda kunskap för att utföra sina uppgifter på bästa sätt.

Ansök nu

Logistikarbetare Karlatornet - Heltid

Grovarbetare, bygg och anläggning
Läs mer Jun 23
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Söker du efter ett långsiktigt arbete där du får vara med och utvecklas inom logistik & byggbranschen? Då har du hamnat rätt!
Vi söker efter dig som vill bredda dina arbetslivserfarenheter och arbeta med oss på Karlatronet i Göteborg.
Vi ska tillsammans med vår kund ansvara för bygglogistiken kring projektet Karlatornet i Göteborg. Där du tillsammans med ett stort gäng kompetenta kollegor kommer att bidra till att göra ett av Sveriges mest prestigefyllda byggprojekt till ett mer smart och hållbart projekt.
I arbetet krävs det att du är flexibel, gillar fysiskt arbete och klarar av att jobba under ett högt tempo. Arbete är både ute och inne måndag till fredag.
Man arbetar på en byggarbetsplats vilket gör att det skiljer sig en del från en "vanlig" arbetsplats. Det krävs att man har kämparglöd, har lätt för att arbeta i team, är prestigelös och alltid arbetar på ett säkert sätt för en själv och ens kollegor.
Om jobbet:
Till arbetsplatsen levereras allt material till lastkajen, materialet ska sedan tas in och fördelas på olika lossningszoner uppe i byggnaden. Exempel på material golvspån, reglar, parkett, vitvaror m.m. Materialet tas in för hand och med vagnar samt truckar
Om dig:
Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull. Du uppskattar ett högt tempo och gillar att arbeta fysiskt och inte är rädd för att ta i. Du drar dig inte för utmaningar i arbetet.
Kravprofil:
Vill jobba deltid med möjlighet till mer
Prestigelös
Självgående
Har en god samarbetsförmåga
God fysik
Lagspelare

Meriterande:
Körkort
Erfarenhet utav bygglogistik
Truckkort A+BOmfattning:
Arbetsplatsen ligger i centrala Göteborg på Lindholmen.
Heltid
Arbetstiderna är måndag-fredag 15:00-00:00Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.

Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex!

Ansök nu

Logistikarbetare Karlatornet - Heltid

Lagerarbetare
Läs mer Jun 23
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Söker du efter ett långsiktigt arbete där du får vara med och utvecklas inom logistik & byggbranschen? Då har du hamnat rätt!
Vi söker efter dig som vill bredda dina arbetslivserfarenheter och arbeta med oss på Karlatronet i Göteborg.
Vi ska tillsammans med vår kund ansvara för bygglogistiken kring projektet Karlatornet i Göteborg. Där du tillsammans med ett stort gäng kompetenta kollegor kommer att bidra till att göra ett av Sveriges mest prestigefyllda byggprojekt till ett mer smart och hållbart projekt.
I arbetet krävs det att du är flexibel, gillar fysiskt arbete och klarar av att jobba under ett högt tempo. Arbete är både ute och inne måndag till fredag.
Man arbetar på en byggarbetsplats vilket gör att det skiljer sig en del från en "vanlig" arbetsplats. Det krävs att man har kämparglöd, har lätt för att arbeta i team, är prestigelös och alltid arbetar på ett säkert sätt för en själv och ens kollegor.
Om jobbet:
Till arbetsplatsen levereras allt material till lastkajen, materialet ska sedan tas in och fördelas på olika lossningszoner uppe i byggnaden. Exempel på material golvspån, reglar, parkett, vitvaror m.m. Materialet tas in för hand och med vagnar samt truckar
Om dig:
Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull. Du uppskattar ett högt tempo och gillar att arbeta fysiskt och inte är rädd för att ta i. Du drar dig inte för utmaningar i arbetet.
Kravprofil:
Vill jobba deltid med möjlighet till mer
Prestigelös
Självgående
Har en god samarbetsförmåga
God fysik
Lagspelare

Meriterande:
Körkort
Erfarenhet utav bygglogistik
Truckkort A+BOmfattning:
Arbetsplatsen ligger i centrala Göteborg på Lindholmen.
Heltid
Arbetstiderna är måndag-fredag 15:00-00:00Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.

Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex!

Ansök nu

Säljare Byggfabriken Linnestaden, Göteborg

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jun 23
Säljare Byggfabriken Linnestaden ,Göteborg

Vi söker nu en säljare till Byggfabriken. Vi söker en representativ och noggrann person som har en hungrig inställning till personlig försäljning. Vi tror att du är utåtriktad och trygg i din roll som säljare.Erfarenhet från detaljhandeln och gärna inom byggnadsvård, byggnadsinredning eller motsvarande är en förutsättning för att lyckas i din roll.

Kvalifikationer och egenskaper

Erfarenhet från detaljhandeln och gärna inom byggnadsvård eller byggnadsinredning eller motsvarande

Van att arbeta med personlig försäljning

Förstår vad service i världsklass innebär

God datavana

Ett genuint intresse för byggnadsvård

Kommunikativ och förmåga att uttrycka sig i tal och skrift

Start: September

Omfattning: Cirka halvtid ( vikariat 1 år )

Placering: Göteborg

Vår butik ligger i centrum av Linnéstadens tjusiga sekelskiftesmiljöer, bland trevliga små butiker och restauranger. I butiken finns köksutställning med sekelskiftes- och funkiskök. Här bryter vi Auros vägg- och takfärg samt lackfärg.

Byggfabriken jobbar med modern byggnadsvård för renovering i originalstil ifrån ledande varumärken och formgivare. Originaldetaljer för tidstypisk renovering från sekelskifte till funkis. Byggfabriken tillverkar och säljer byggnadsvårds produkter och snickerier med. historisk förankring i åren 1850 - 1950 samt produkter med modern form och funktion som ryms inom begreppet Modern byggnadsvård. Vårt huvudkontor ligger i Malmö och vi har fyra fysiska butiker i Malmö, Göteborg och Stockholm samt e-handel.
https://www.instagram.com/byggfabriken/ https://www.byggfabriken.com/bloggen/

I den rekryteringen samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge ansvarig rekryterare är Gunilla Wånglin gunilla.wanglin@retailknowledge.se .Urval, intervjuer och tester sker löpande. Välkommen med din ansökan

Ansök nu

Coffee shop manager Göteborg

Restaurangchef
Läs mer Jun 23
Allt startade år 1996 i den skånska staden Lund av två eldsjälar. Det var på Kyrkogatan vi slog upp dörrarna till den första coffee shopen. Idag är Espresso House Nordens största coffee shop kedja och drivs av cirka 5000 fantastiska medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland.  

Vi söker nu därför dig som är redo att anta utmaningen som Coffee shop manager. Rollen erbjuder en spännande möjlighet att få vara en med på vår resa framåt. Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med mycket stora utvecklingsmöjligheter.  

Arbetsbeskrivning 
Som Coffee shop Manager (CSM) driver du din egen Coffee shop i enlighet med vår vision, våra värderingar och policys. Du har därför ett övergripande ansvar för både försäljnings- och resultatutveckling, men också personalansvar för dina medarbetare. Största delen av tjänsten är förlagd bakom baren tillsammans med dina medarbetare och därför är det viktigt att du är en person som leder andra genom att föregå med gott exempel.  

Arbetsuppgifter: 

Daglig drift/underhåll/försäljning/inköp:
- Ansvara för utrustning, inredning och lokalens skick.
- Se till att produkter exponeras enligt de riktlinjer som föreskrivs.
- Följa de kampanjer företaget föreskriver.
- Aktivt arbeta för merförsäljning och att öka snittnotan.
- Beställa samt ta emot leveranser från respektive leverantör samt anpassa nivåerna.
- Kontakter med leverantörer vid felaktiga eller uteblivna leveranser.
- Följa det hygiensäkringsprogram som företaget arbetar efter samt se till att övriga anställda känner till och följer det.
- Inventera lager/varor vid varje månadsskifte.
- Personalansvar
- Provjobba, anställa och introducera dina nya medarbetare
- Kompetensutveckla dina baristor.
- Arbeta för att personalgruppen inspireras till att överträffa uppsatta mål.
- Hålla i personalmöten
- Schemaläggning samt ansvara för att ersätta sjuk/ledig medarbetare.
- Ansvara för personalkostnader
- Genomföra utvecklingssamtal med anställda
- Sammanställa tidrapportering
- Arbetsmiljöansvar 

Ekonomi:
- Sätta sig in i och förstå budget för Coffee shopen.
- Daglig kassakontroll. Varje dag se över gårdagens försäljning och reda ut ev. kassadifferenser.
- Ansvara för att rutiner kring att växelkassan räknas och kassan bankas varje dag följs.
- Månatlig redovisning enligt företagets bokslutsrutiner. 

Övrigt:
- Delta i Coffee shop managermöten som hålls av District Manager.
- Delta i de utbildningar/fortbildningar som hålls i företaget. 

Vad erbjuder du oss? 
Du drivs av att leverera resultat, men som också älskar att stötta och coacha dina medarbetare genom att föregå som ett gott exempel. Du är en resultatinriktad, driven, passionerad och initiativtagande person som motiveras av att vara där det händer. Vi ser gärna att du har:

- Haft personalansvar och du är van att leda andra människor
- En förståelse för ekonomi och kunskap i att analysera ekonomiska resultat
- Tidigare erfarenheter av att följa uppsatta mål och förstår vikten av uppföljning
- Erfarenhet av försäljning och service - gärna i en ledande position 

Vad erbjuder vi dig? 
Vi kommer att erbjuda dig en resa som givetvis startar med en Baristautbildning. Därefter kommer du att påbörja vårt ledarskapsprogram där du kommer få en rad olika kurser i exempelvis Ekonomi, HR, Arbetsrätt och Arbetsmiljö. Vi har mycket goda karriärmöjligheter att erbjuda och därför bollar vi över bollen till dig - Hur långt vill du gå? 

Vidare erbjuder vi dig en företagskultur som kännetecknas av härliga och drivna kollegor, roliga tävlingar och en tempofylld vardag. Vi har kul på jobbet, samtidigt som vi skapar lönsamhet. 

Övrigt:  
Eftersom rollen som Coffee Shop Manager kräver mer erfarenhet än våra övriga roller får du gärna bifoga ditt CV i ansökan.
Välkommen med din Ansökan! Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Ansök nu

Ditt första kundtjänstjobb i Göteborg

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 23
Är du i början av din arbetskarriär och söker ett kul och spännande jobb inom kundtjänst, se hit! Vi söker nu nya kundservicemedarbetare till ett nytt och meriterande uppdrag hos Teleperformance i Göteborg. Teleperformance är störst i branschen med runt 200 000 anställda världen över. Här arbetar du en härlig miljö med mycket glädje och energi. Teleperformance satsar mycket på sina anställda - goda utvecklingsmöjligheter inom företaget och roliga aktiviteter både på och utanför arbetsplatsen.

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du som kundtjänstmedarbetare ge professionell service och support. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att hantera kundärenden över telefon och mejl. I varje kunddialog är du lyhörd för kundens behov och jobbar aktivt för att hitta den bästa lösningen för kunden.

Det finns möjlighet att arbeta hemifrån eller ifrån Teleperformances fräscha lokaler vid Backaplan, Göteborg tillsammans med massvis av härliga kollegor. Du behöver dock kunna vara på plats på kontoret under utbildningen.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som gillar att arbeta med problemlösning och som alltid strävar mot högsta möjliga kundnöjdhet. Du är duktig på att kommunicera pedagogiskt och förstår vikten av att kunna anpassa din service gentemot kundens förutsättningar. Vidare är du ansvarstagande och gillar att arbeta mot uppsatta mål, både individuellt men också som team.

Du behöver ha fullständig gymnasieutbildning eller likvärdig förvärvad kompetens. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av kundservice. Du behöver kunna prata och skriva obehindrat på svenska samt behärskar engelska på en god nivå.

Information

Arbetet inleds med en betald utbildning inom kundhantering samt företagets produkter och tjänster. Det enda du behöver är ett driv och en vilja att leverera strålande service till varje kund. Allt annat lär du dig på plats. Du får coachning och vägledning under resans gång mot en fullfjädrad kundservicemedarbetare. Ditt uppdrag kommer att pågå i sex månader, men om alla parter är nöjda med samarbetet kan antingen uppdraget förlängas eller så kan du bli överrekryterad.

Placeringsort: Göteborg, Backaplan

Tjänstgöringsgrad: 80-100%

Startdatum: Omgående

Anställningsform: Sex månaders visstidsanställning med god chans till förlängning

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Arkivarie - Informationsförvaltare till Chalmers

Arkivarie
Läs mer Jun 23
Vill du arbeta med bevarande- och informationsstrategiska frågor i en dynamisk organisation? Är du dessutom lösningsfokuserad, har en god förståelse för digitaliserade verksamhetsprocesser och har förmågan att sätta arkivkrav i relation till verksamhetens behov? Då är du den vi söker.

Tjänsten är omväxlande och innefattar såväl strategiska frågor som att vara delaktig i operativa och traditionella arkivarieuppgifter.

Information om avdelningen
Vi är idag fem personer som arbetar tillsammans i funktionen Arkiv och registratur som ger stöd till hela högskolans verksamhet i nära dialog med såväl ledningen som administratörer, handläggare och chefer i verksamheten. Vi är Chalmers ansikte utåt då vi svarar på frågor om och lämnar ut allmänna handlingar till allmänheten och myndigheter. Funktionen tillhör Chalmers verksamhetsstöd och avdelningen Lednings- och högskolegemensamt stöd vars uppdrag är att ge kontinuerligt stöd till Chalmers ledning och hantera frågor som rör hela högskolans verksamhet.  Vi sitter i nyrenoverade lokaler på campus Johanneberg.

Beskrivning av tjänsten
Alla i funktionen Arkiv och registratur tar gemensamt ansvar för arkiv- och dokumenthanteringsfrågor på lärosätet och gruppen hjälps naturligt åt vid behov och arbetstoppar. I tjänsten ingår flertalet såväl interna som externa kontakter i vilka du har ett professionellt och serviceinriktat förhållningssätt. En del i jobbet för dig, såväl som övriga i funktionen, är att arbeta med operativa arkivarieuppgifter, som att ta fram och lämna ut allmänna handlingar och du kan också komma att bemanna vår centrala registratur cirka en dag i veckan. 

Vi söker dig som utvecklas av att ta dig an nya utmaningar och gillar att vara aktiv i utvecklingsprocesser men som också är prestigelös och kan hugga i där det behövs. För oss är det viktigt att du har ett helhetsperspektiv och tänker strategiskt för att kunna se de långsiktiga konsekvenserna av beslut. Du kommer att delta i olika typer av projekt och där säkerställa att arkivkrav beaktas vid implementering och avveckling av verksamhetssystem. 

Du kommer att arbeta med informationsstrategiska frågor i en kunskapsintensiv miljö.

Anställningsform
Tillsvidareanställning på heltid.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har en akademisk examen inom arkiv och informationsvetenskap alternativt annan utbildning eller yrkeserfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Det är meriterande om du har arbetat som arkivarie eller att du har tidigare erfarenhet av diarieföring inom offentlig sektor och utvecklingsarbete inom arkivområdet. Det är även meriterande om du har deltagit i digitalt utvecklingsarbete. Du har ett stort intresse för informationshantering och om du dessutom har grundläggande kunskaper i programmering kommer du att komplettera vår grupp på ett utmärkt sätt.

Som person är du utåtriktad, pedagogisk och kan bemöta människor i olika roller i det dagliga arbetet. Tjänsten kräver också att du har förmågan att prioritera mellan såväl olika arbetsuppgifter som behov och krav. Att samarbeta, ge god service och bidra till ett gott arbetsklimat är självklart för dig. Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper och söker en person med ett genuint intresse för att utvecklas i rollen som arkivarie.

Att arbeta på Chalmers
Chalmers vision: ”För en hållbar framtid” genomsyrar synen på vår arbetsmiljö och våra medarbetare, därför erbjuder vi bland annat:
? Flexibilitet att arbeta på distans.
? Semester upp till 7 veckor per år.
? Kollektivavtal med föräldralön, sjukpenningtillägg, läkemedelskostnader, löneväxling, pension, inarbetade dagar samt flextid erbjuds.
? Anställda erbjuds friskvårdsbidrag samt en friskvårdstimma varje vecka under betald arbetstid.

Här kan du läsa mer om våra förmåner och hur det är att arbeta på Chalmers.
Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats i en akademisk miljö, där studenter och medarbetare drivs av att skapa värde för en hållbar framtid.

Chalmers arbetar aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare. Jämställdhet och mångfald är viktiga grunder för all verksamhet på Chalmers.

Ansökningsförfarande
Ansökan ska vara märkt med Namn, Ref 20220338 och dokumenten sparas som PDF-filer enligt nedan:

CV

Personligt brev
• 1-2 sidor

Övrigt (valfritt)
• Eventuella intyg, betyg etc. Referenser lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer och ansök på Chalmers hemsida: https://www.chalmers.se/sv/om-chalmers/Arbeta-pa-Chalmers/lediga-tjanster/Sidor/default.aspx?rmpage=job&rmjob=10671&rmlang=SE

Sista ansökningsdag: 14 augusti

*** Chalmers undanber sig alla erbjudanden om ytterligare jobbannonsering eller rekryteringsstöd i samband med denna rekrytering. ***
 Chalmers vision är att aktivt medverka till en hållbar framtid. Vår forskning och utbildning inom teknik, naturvetenskap, arkitektur och sjöfart bedrivs i nära kontakt med omvärlden. Strategin för att nå vetenskaplig excellens förverkligas inom sex styrkeområden; Energi, Hälsa och teknik, Informations- och kommunikationsteknik, Materialvetenskap, Produktion och Transport. De grundläggande vetenskaperna utgör basen och hållbarhet, innovation och entreprenörskap är viktiga drivkrafter. Chalmers har omkring 11 000 studenter och 3000 anställda. Utveckling och förnyelse har präglat Chalmers ända sen starten 1829, helt enligt grundaren William Chalmers motto: Avancez!

Ansök nu

Testledare till Cerner i Göteborg

Testledare
Läs mer Jun 23
Arbetsbeskrivning
Är du en Testledare som brinner för att skapa lösningar och designa test? Här har du möjligheten att vara med och göra skillnad och förbättra vårdsystem som är till nytta för hälso- och sjukvården i Sverige. Du kommer bli en del av ett team där man jobbar med de administrativa delarna kopplat till hela testprocessen. 

Den svenska hälso- och sjukvården genomgår för närvarande den största utvecklingen någonsin. Revolutionen av digitaliseringen är här och det förändrar hur vi lever våra liv och hur vården hanteras och samordnas. Cerner är ett av världens största företag inom hälsovård och digitalisering. De har över 30 000 anställda över hela världen som jobbar för att digitalisera och förbättra vårdsystem på olika sätt. I Sverige finns Cerner på tre platser, Stockholm, Lund och Göteborg. Just nu söker man efter en Testledare.   

Rollen som Testledare är ett uppdrag där du inledningsvis kan komma att få anställning hos Randstad Technologies men med ambition att på sikt gå över i anställning hos kund. Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. 

Ansvarsområden
Arbetet som Testledare omfattar att från att skapa testplaner, testmaterial, ansvara för progress och kvalitetsrapporter, samt följa upp fel under kunds testaktiviteter. Tätt samarbete sker med kundens testledare, samt internt med andra projektmedlemmar inom Cerner.


Följa standarder och processer enligt teststrategier och riktlinjer
Upprätta dokument enligt processenSkapa testplaner för olika testtyper
Ansvara för att det finns testmaterial (testfall, testspecifikationer, checklistor, arbetsinstruktioner etc.)
Skapa mallar 

Skapa testplaner för olika testtyper 
Ansvara för att det finns testmaterial (testfall, testspecifikationer, checklistor, arbetsinstruktioner etc.) kapa mallar 
Planera och genomföra testaktiviteter (acceptanstestning) tillsammans med kund vilket kan innefatta både tekniska- och funktionella test
Leda/delta i testutbildningar 
Arbeta i testverktyg så som Test Issues, Test Builder och ReQtest 
Ta fram risk och statusrapportering till testansvarig 
Testfallsprogressrapportering inför genomföranden av testaktiviteter Progressrapportering under testaktiviteter enligt process 
Kvalitetsrapportering under testaktiviteter enligt process 
Samordna felhantering för pågående testaktiviteter


Kvalifikationer
Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet av likvärdig tjänst. Du är administrativt lagd och har praktisk erfarenhet av att designa test och arbeta med testverktyg. Har du jobbat med någon av de testverktyg som används idag är det starkt meriterande. (Test Issues, Test Builder, ReQtest) Som testledare har du goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. All dokumentation sker på svenska, sedan sker den mesta av kommunikationen internt på engelska. 

Vi lägger stor vikt vid personlighet. Egenskaper som noggrannhet och servicekänsla är viktiga ingredienser. Som person ser vi även att du besitter ett stort engagemang, hög ansvarskänsla och god förmåga att effektivt driva ditt arbete framåt. Du trivs i en administrativ roll och är  kommunikativ och samarbetsvillig. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-08-08

Vi utvärderar kandidater löpande. Då det är semestertider kan du få vänta dig längre svarstid. Är du intresserad sök redan idag via https://www.randstad.se/randstadtechnologies/

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

AP Accountant till Gunnebo Cash Management

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 23
Arbetsbeskrivning
Till vårt team i Högsbo söker vi nu en AP Accountant. Du kommer att ingå i vårt ekonomiteam och tillhöra vårt Shared Service Center.

Ansvarsområden
Som AP Accountant hos oss kommer du att arbeta med granskning av fakturor och se att de ligger rätt i systemet, kontera fakturor, matcha fakturor mot inköpsorder, ansvara för att hantera avvikelser. Då vi är på en förändringsresa kommer du även att få vara med och förbättra våra processer och rutiner för leverantörsreskontra så att vi arbetar på ett smart och effektivt sätt med våra flöden och processer. I rollen ingår även andra vanligt förekommande administrativa uppgifter som tillhör en ekonomiavdelning.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har någon eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har några års erfarenhet av att ha arbetat självständigt med liknande uppgifter i ett internationellt bolag. Vi söker dig som tycker att det är roligt att arbeta med leverantörsreskontra och som vill fortsätta med det och fortsätta utvecklas inom det området. Vi arbetar i Microsoft Dynamics och har du tidigare erfarenhet från det ser vi det som positivt. Det är även starkt meriterande om du t ex har varit med om att byta eller uppgradera ERP system, scanningssystem eller betalningsrutiner i förbindelse med bankbyte. Då vi är en
internationell koncern behöver du vara flytande i både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person är du noggrann, strukturerad och ansvarsfull. Du är flexibel och lösningsorienterad och har en vilja att fortsätta utveckla och förbättra saker. Att vara en positiv och prestigelös lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra och hjälpa till där det behövs ses som en självklarhet för dig. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och vi eftersträvar mångfald.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Gunnebo Cash Management med Randstad Finance. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Liza Dahlin, rekryteringskonsult e-mail: liza.dahlin@randstad.se

Om företaget
Gunnebo Cash Management provides automated cash handling solutions, software and services which create a more secure cash cycle and reduce the cost of handling notes and coins across the cash ecosystem. Gunnebo Cash Management is part of GardaWorld.

Ansök nu

Event Marketing Manager

Eventproducent
Läs mer Jun 23
Vi söker dig som vill utvecklas som Event Projektledare och Marknadsansvarig i ett framåtlutat bolag

Vår kund arrangerar mässor, möten, konferenser, event och festivaler på hela den skandinaviska marknaden. Hos oss kopplas människor och företag ihop för att göra affärer, nätverka och inspireras av varandra. Mötesplatser där nyheter och innovationer visas för första gången av både etablerade företag och startups. Företaget har startats av några av Sveriges mest erfarna personer inom mässor och event, som lanserat hundratals nya mässor varav ett flertal idag är ledande inom sina respektive branscher. Med ett fulladdat innehåll inspirerar, utvecklar och uppdaterar vi hela branscher och tar mässmediet till en helt ny nivå.

Vad erbjuder vi?

Du vara en del av ett engagerat team och du ges möjlighet att mycket egna initiativ i din roll. Tillsammans med dina kollegor får du utveckla event till en ny nivå, vi är nytänkande och snabba på anamma nya trender. På plats finns redan en stor expertis som du får möjlighet vara en del av.

Vi jobbar tillsammans och värdesätter att ha roligt samtidigt som vi siktar högt. Hos oss utvecklas vi, både på ett personligt och ett professionellt plan samtidigt som vi gör skillnad.

OM ROLLEN

Som projektledare och marknadsansvarig kommer du arbeta i en bred roll där du kommer att vara helhetsansvarig för flertalet mässor per år. Di kommer arbeta fram marknadsplan till att fylla mässan med relevant innehåll och genomföra eventen. Du arbetar strategiskt och kreativt för att attrahera utställare, föreläsare och besökare. Du agerar också beställare gentemot grafiker, digitala specialister och PR byrå. Du är ansvarig för att besökarantalen säkerställs och att mötesplatsen besöks av rätt personer och rätt besökarantal. Du är ytterst ansvarig för marknadsföring, innehåll och genomförande för dina mässor.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Ansvarig för koncept och strategi för marknadsplanen

- Göra ut marknadsplan och tidsplan

- Ta kontakt och förhandla med partners och leverantörer

- Ansvara för budget

- Säkerställa databasens storlek och kvalitet - utöka och mäta

- Boka föreläsare och aktiviteter

- Sälja in mässorna till samarbetsorganisationer

Vem är du?

Vi ser att du har en relevant eftergymnasial utbildning inom marknadsföring och minst ett par års erfarenhet inom marknadsföring.

Som person är du resultatdriven och relationsbyggande med ett gott sinne för förhandling. För att trivas bäst i rollen gillar du att ha många bollar i luften och är van att jobba i ett högt tempo på ett strukturerat och lösningsfokuserat sätt. Vidare ser vi att du:

- Du gillar att ta ansvar, är en riktig doer och har mycket energi

- Har erfarenhet av projektledning inom marknadsföring - har troligen varit marknadsansvarig alt haft ansvar inom marknadsföring

- Är trygg i att beställa marknadsmaterial och digital kommunikation

- Är en stark kommunikatör både muntligt och skriftligt

- Tydliga ledarskapsegenskaper - du är vårt ansikte som representerar varumärket gentemot makthavare och press
- Har erfarenhet av att ha lagt marknadsplaner med gott resultat


ÖVRIG INFORMATION

Start: Augusti

Plats och arbetstider: Göteborg. Tjänsten omfattar främst dagtid, men variationer i arbetstider kan förekomma.

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering tillsvidare och anställningen sker direkt hos vår kund

Sista ansökningsdag: Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Om du är intresserad uppmanar vi dig att ansöka redan idag!

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Vänligen kontakta agnes@a-hub.se vid frågor kring tjänsten!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Elektriker, Landvetter

Installationselektriker
Läs mer Jun 23
Vi söker en elektriker som tidvis gillar fysiskt hårt arbete och vill utveckla sig i en ledande roll fram i tiden.
Arbetsuppgifter:
Inkoppling av byggström till byggen runt omkring Stor Göteborg. Kontakt med både kund och leverantörer. Exempelvis: Kund behöver ström till ett bygge, du bokar tid med ett energibolag som utför en inkoppling från markskåp, sen drar du kabel till byggströmcentral.
Även enklare felsökning förekommer på till exempel bodar som hyrs ut till kund.
Arbetstider:
06.45 – 15.45
Du måste ha:
ECY
Körkort och tillgång på bil
2 års erfarenhet +
Svenska i tal och skrift

Varför välja CNP?
Bra lön så klart! (kollektivavtal: Installationsavtalet)
Aktiviteter med firman så som sommarfest och julbord
Friskvårdsbidrag, testa exempelvis den populära sporten padel som passar för alla
Kläder som funkar i alla väder, och skor som tar emot när du tappat något tungt
En komplett verktygslåda med tillbehör du behöver
Kontinuerligt projektbesök, vi finns där för dig

Om oss
Vi grundades i 2012 av Knut-Arild Renstrøm. Knut-Arild har många års erfarenhet inom byggbranschen som snickare, bas/byggledare och ordförande i Norge.
Han upplevde att ett företag som CNP saknades. Det var dags att skapa ett tryggt alternativ för företag där säkerhet, certifierad - och skandinavisk talande expertis var av högsta prioritet.
10 år senare öppnat möjligheten till att starta CNP Sverige med huvudkontor i Göteborg, med inriktning på entreprenad och olika industrier. Vi är nu över 90 stolta elektriker som levererar nordisk certifierad expertis i både Norden, Europa och Asien.
Med hjärtat på rätt ställe gör vi alltid det som är bäst för både våra företagskunder och elektriker. Detta uppnår vi genom att applicera rätt kompetens på rätt plats med hög effektivitet och träffsäkerhet.

Ansök nu

Trafikledare - Kväll - Heltid

Trafikledare, vägtrafik
Läs mer Jun 23
I rollen som trafikledare kommer du att vara en del av ett lösningsorienterat team med höga mål som arbetar tillsammans för framgång. Rollen ställer krav på att du som person har ett analytiskt och agerande tankesätt där vår kvalité alltid är i fokus. Som trafikledare hos oss spelar du en viktig roll som länk mellan våra chaufförer, terminaler samt trafikledare på dagen. Det underlättar därför att du är en kommunikativ och ansvarstagande person som vet vad som krävs för att kvalitetssäkra kundens processer och förhindra förseningar i dess flöden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Övergripande ansvar för att övervaka och styra vår nattdistribution.
Arbeta proaktivt och lösningsorienterat för att förutse och hantera förseningar och andra störningar i trafiken.
Kontrollera och följa upp vår nattdistribution och ansvara för att tidtabellerna hålls.
Informera våra kunder proaktivt om eventuella avvikelser, störningar och förseningar.
Supporta chaufförerna vid frågor både lokalt och per telefon.
Säkerställa en korrekt överlämning till funktionerna som arbetar dagtid.
Flagga när vi har eventuellt återkommande problem som behöver lösas.
Ansvar för att hantera och behandla de mail som kommer in både internt och externt.
Nära samarbete med samtliga terminaler i Sverige samt arbete på den lokala terminalen.


Kvalifikationer och egenskaper:
Mycket goda kunskaper i svenska, tal och skrift.
Goda engelska kunskaper i tal och skrift.
Grundläggande IT kunskaper och en förmåga att sätta sig in i olika system.
Lätt för att lära och tar eget ansvar för att alltid utvecklas.
Grundläggande geografiska kunskaper om Sverige.


Meriterande:
Tidigare erfarenhet av transport och logistikbranschen.
Truckkort A+B.
B-körkort och tillgång till bil.
ADR utbildning 1.3.Om tjänsten:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 36 timmar i veckan med en inledande provanställning på sex månader. Arbetstiderna är natt där teamet tillsammans täcker upp tiderna mellan 22-08. Rollen som trafikledare hos oss inkluderar även helgarbete. Där vi arbetar natt mot lördag och natt mot måndag.

Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där du blir en viktig del av vår verksamhet. Vi ser alltid till personalens bästa och lägger stor vikt vid trivsel och utveckling på jobbet. Enligt oss skapas framgång genom flexibilitet, gott samarbete och engagemang. Vi arbetar i en öppen, positiv och inspirerande miljö där vi värdesätter alla medarbetares åsikter. Hos oss finns det stora möjligheter att växa och utvecklas på sikt, där du själv sätter gränsen för hur långt du kan nå.

Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.

Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.


Välkommen till Simplex!

Ansök nu

Miljöutredare med inriktning stadsplanering

Miljöhandläggare
Läs mer Jun 23
Miljö- och klimatnämndens uppdrag är att vara drivande i stadens miljöarbete samt i skyddet av människors hälsa och miljön. I praktiken betyder det att miljöförvaltningen driver och samordnar stadens arbete inom den ekologiska dimensionen av hållbar utveckling och därunder stödjer och driver på arbetet med att genomföra stadens miljö- och klimatprogram och nyttjandet av stadens miljöledningssystem. Dessutom har vi i vår myndighetsroll ansvar för tillsyn, prövning och kontroll enligt bland annat miljöbalken, samt livsmedels-, alkohol- och tobakslagarna. Detta också med syfte att skydda människors hälsa och miljön. Mer information om miljöförvaltningen och Göteborgs stad hittar du på www.goteborg.se.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och arbeta för en hållbar stad och en god livsmiljö i Göteborg?

Avdelningen Stadsmiljös uppdrag är att driva och samordna den ekologiska dimensionen av hållbar utveckling i Göteborgs Stad. Vi gör detta bland annat genom att ta fram underlag för politiska beslut. Underlagen baseras på den senaste kunskapen, såsom forskning och mätningar inom området och våra egna analyser. Avdelningen ansvarar för miljöövervakning inom olika områden och bidrar till Göteborgs Stads stadsutveckling.

Som miljöutredare med inriktning på stadsplanering använder och förmedlar du miljöförvaltningens samlade expertkunskap inom miljö- och klimatområdet för att påverka stadsutvecklingen i Göteborg i en ekologiskt hållbar riktning. Du kombinerar din egen och kollegors sakkompetens när du handlägger remisser om till exempel nya detaljplaner i Göteborgs Stad.

Du samarbetar med andra förvaltningar i staden, samt deltar i arbetsgrupper och i utvecklingsprojekt. I uppdraget ingår att utveckla våra arbetssätt och samarbetsformer med andra. Detta med målsättningen att skapa en ekologiskt hållbar stad 2030 för naturen, klimatet och människan.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en relevant högskole- eller universitetsexamen med fördjupade kunskaper inom miljöområdet. Du har kunskap och erfarenhet av arbete med plan- och bygglagen och miljöbalken samt att använda geografiska informationssystem. Du har lätt för att uttrycka dig tydligt i skrift och tal på svenska.

Du kan på ett effektivt sätt identifiera och analysera kärnan i ett problem samt föreslå möjliga lösningar. Du kan tolka olika faktaunderlag, till exempel kartor. Du kan överblicka ditt eget ansvarsområde samt sätta den egna verksamhetens betydelse i ett större sammanhang. Du tar hänsyn till olika informationskällor och perspektiv samt kan anpassa andras idéer till den egna verksamheten.

Du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Du förstår det gemensamma uppdraget, agerar utifrån det och bidrar till helheten. Du söker och tar fasta på möjligheter att tänka nytt i arbetsrelaterade sammanhang och detta kan omsättas i praktiken samt leda till förbättringar. Du håller dig uppdaterad genom omvärldsbevakning och du reflekterar regelbundet över vad som behöver utvecklas i din verksamhet.

Ansök nu

Specialist applikationshantering

IT-strateg
Läs mer Jun 23
Intraservice är Göteborgs Stads interna serviceorganisation. Vår uppgift är att bidra till att göra det enklare att arbeta i Göteborgs Stads olika verksamheter. Vi är inne på en spännande resa med nya uppdrag och ansvarsområden, vilket gör att vi behöver fler kompetenta och engagerade kollegor. Idag är vi drygt 700 anställda.
Läs mer om oss på http://www.goteborg.se/intraservice

ARBETSUPPGIFTER
Du är Göteborg! Nu behöver vi dig som gör jobbet enklare för stadens verksamheter! Har du ett eget driv och brinner för service och kvalitet, då kan tjänsten som utvecklare inom applikationshantering vara rätt för dig.

Du kommer ingå i ett team som arbetar med vår applikationshantering inom Göteborgs Stad och vara den som driver utveckling av vår miljö framåt. Vi har en storskalig, spännande miljö där vi har ca 35000 Windows-klienter och drygt 1200 paketerade applikationer. Du kommer vara med och utveckla sätt att distribuera och paketera applikationer som krävs för att vår klientmiljö ska fungera optimalt. Du blir nyckelperson runt miljön för applikationshantering där du bistår med din expertkunskap. Du kommer att ha nära samarbete med arkitekter och specialister inom klientområdet.

I jobbet ingår följande arbetsuppgifter:

- Driva utveckling framåt av vår SCCM miljö för applikationshantering
- Arbeta med automatisering och effektivisering
- Utveckla och ta fram scriptlösningar med App Deployment Toolkit
- Stötta teamet som hanterar applikationspaketering och distribution
- Bidra med specialistkunskap runt applikationshantering i olika forum
- Ta fram tekniska riktlinjer och rutiner runt applikationshantering
- Dokumentera riktlinjer och tekniska lösningar

Du kommer att få befattningen Teknisk IT-strateg.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med en högskoleutbildning inom IT, annan utbildning eller motsvarande erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har erfarenhet från arbete inom infrastruktur och har jobbat i större miljöer. Du är van att ta kontakt med kunder och har erfarenhet av att arbeta med ärenden i ärendehanteringssystem.

För att lyckas i tjänsten ser vi att du har dokumenterad flerårig erfarenhet av:
- Microsoft SCCM
- Applikationspaketering och distribution
- App Deployment Toolkit
- Powershell

Meriterande är om du har arbetat med
• Konfigurering av Windows klienter
• Intune
• VBscript

Som person är du strukturerad och har intresse för god kvalitet, ordning och reda. Du har lätt för att samarbeta med andra och har vilja och förmåga att hjälpa andra genom att aktivt ta kundkontakt. Du tar initiativ och ser till att arbetet går framåt, oavsett om du arbetar själv eller tillsammans med andra. Du använder tiden effektivt genom att arbeta systematiskt, ser till att arbetet slutförs och följer upp resultat. Du ser till att det du gör fungerar bra för stadens verksamheter!

Som medarbetare på Intraservice delar du självklart stadens gemensamma förhållningssätt: vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, vi bryr oss, vi arbetar tillsammans och vi tänker nytt.
På Intraservice arbetar du i en kunskapsorganisation som kontinuerligt utvecklas och förändras. Vi arbetar tillitsbaserat och hos oss får du stora möjligheter till kompetensutveckling och kreativt arbete.
Vi erbjuder dig flexibel arbetstid för att du ska kunna få balans mellan arbete och privatliv. Intraservice har ett aktivt hälsoarbete och du erbjuds olika friskvårdsförmåner. Sedan flera år tillbaka arbetar vi aktivt med miljöfrågor och har ett miljöledningssystem.
Vi vill att Intraservice ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi vet att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

ÖVRIGT
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Vi söker en supervisor till vårt Housekeeping team!

Arbetsledare, städ/Städledare
Läs mer Jun 23
Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Nu söker Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen en rockstjärna till avdelningen housekeeping och lokalvård. Hela hotellet kommer vara din scen och du kommer basa över att städningen av tilldelade rum, badrum, allmänna ytor, förråd och korridorer och konferensrum.

Göteborgs fräckaste hotell, beläget i Eriksberg, med älven som närmsta granne, behöver förstärkning! Hotellet med sina 260 rum, teatersalong och 3000 kvm stora eventhall är helt unikt i sin hundraåriga historia och karaktär.

Du har säkert många strängar på din lyra men här är några egenskaper vi uppskattar lite extra:

- Du håller takten

- Du är noggrann och säkerställer renhållning av våra konferenslokaler

- Du har humor och du gillar att ha roligt på jobbet

- Du ser detaljer som ingen annan ser - kanske en vägg behöver en extra färgklick?

- Du gillar INTE att slå sönder hotellrum som andra rockstjärnor. Det finns snarare en interiördesigner i dig som puffar kuddar och rättar till gardiner utan att tänka på det.

- Du är äkta, handlingskraftig och trygg ledare med god självinsikt och högt driv

- Du har positiv energi som smittar av sig och inspirerar andra

- Du tycker om att vara närvarande bland såväl gäster som personal

- Du älskar när det är skinande rent på våra hotellrum samt i alla allmänna ytor på hotellet, såsom korridorer, relax, konferensrum och lobby.

- Som Housekeeping Supervisor leder du genom att vara ett föredöme och visar att det går att åstadkomma resultat med små medel.

- Du talar svenska eller engelska i tal och skrift.

- Meriterande om du har kunskaper i Nordic Choice specifika system.

Verkar detta vara en perfekt match för dig? Skicka din ansökan idag.

Vad din roll kommer kräva

Du kommer vara Supervisor för Housekeeping och svarar direkt till din Service Crew Manager. Ditt arbete kommer innebära att du tillbringar större delen av din arbetstid aktivt i drift tillsammans med teamet. Du tillsammans med din Service Crew Manager ansvarar för schemaläggning, beställningar och att ni levererar städade rum och allmänna ytor efter Nordic Choice städpolicy. Du tillsammans med teamet säkerställer att våra gäster trivs hos oss.

Om oss

QUALITY HOTEL™ – For meetings that matter.

Precis vid Eriksbergs gamla båtvarv, med fantastisk utsikt över vattnet, hittar du Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen. Hotellet ligger i lugna omgivningar med fina promenadstråk längs kajen. Stadsfärjan Älvsnabben stannar precis utanför hotellet och tar dig snabbt och enkelt till citypuls, nöjen och shopping. På Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen har vi en unik miljö som passar lika bra för effektiva möten som mysiga weekends.

Vi erbjuder 13 konferens- och mötesrum, designade för inspirerande och effektiva möten. Hos oss finns allt från eleganta styrelserum och grupprum till vår stora teatersal med plats för 200 personer. Våra stora mässor, event, middagar, kongresser och konserter arrangeras i Eriksbergshallen, en helt unik anläggning som en gång i tiden var världens största motorfabrik. Med kapacitet för upp till 2000 personer och vårt mantra om att det endast är fantasin som sätter gränser, vågar vi lova en upplevelse utöver det vanliga. Hos oss finns alltid mjukglass och popcorn till fikat - det är vår grej liksom!

I vår restaurang Kök & Bar 67 kan du njuta både av mat och dryck samt enastående utsikt och genuin service. Fönster från golv till tak ut över Göteborgs hamninlopp ramar in middagen eller den goda drinken på ett perfekt sätt.

Sist men inte minst vågar vi skryta med utsikten från vår wellness-avdelning med häftig utsikt där vi har gym, bastu samt en hot tub (en stilla varm utomhuspool).

Hos oss är det mötet som är viktigast. Mötet mellan två kollegor som får en snilleblixt tillsammans, mellan föräldrar och barn som skrattar så de kiknar och mellan hundra jobbarkompisar som plötsligt delar samma vision. Mötet mellan oss och dig. Ögonblick som verkligen betyder något.

På Quality Hotel får varje medarbetares personlighet skina, och det återspeglas i det arbetet vi gör. Vi gör allt vi kan för att gästens vistelse ska bli så bra som möjligt, oavsett om du ska hålla en konferens eller njuta av kvalitetstid med familjen. Vi älskar att göra det lilla extra så att ni kan luta er tillbaka, vara tillsammans och avsätta tid för de små ögonblicken i vardagen - de som verkligen betyder något. Hotellet är en del av Quality Hotel, som är en av Nordens största hotellkedjor med 60+ hotell i Sverige, Norge och Danmark. Quality Hotel tillhör Nordic Choice Hotels tillsammans med hotellkedjorna Clarion Hotel och Comfort Hotel.

Välkommen till vår stora familj!

Arbetstid/Varaktighet/Behov

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80% , helg- och kvällsarbete ingår.

Tillträde snarast.

Provanställning på upp till 6 månader tillämpas.

Intervjuer och tillträde/upplärning kommer att ske omgående beroende på lämplig kandidat. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag och vi försöker verkligen att svara på alla ansökningar!

Vi tillämpar självklart avtalsenlig lön och är anslutna till Visita samt HRF.

Skicka in din ansökan via länken med CV och bild.

Ansök nu

HR-Administratör sökes till 6 mån vikariat

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Jun 23
Vi söker en erfaren och iniativtagagande HR-Admnistrratör som har ett intresse för hur företag och organisationer arbetar operativt och strategiskt med sin personal och organisation.
Låter detta som dig så ska du inte tveka att söka.

Dina arbetsuppgifter
Detta är ett vikariat i 6 månader till en av våra kunder i Göteborg där man kommer jobba tätt ihop med HR chefen på plats. Man kommer jobba med flera inom hela HR-området som bland annat kompetensförsörjning, arbetsmiljö, lag- och avtalstolkning, lön, samverkan, likabehandling och personalärenden. Dessutom så kommer man bistå chefer och medarbetare med stöd och rådgivning i HR-frågor.

Din bakgrund
För att trivas som HR-Administratör hos vår kund är du en person med massor av drivkraft och entusiasm. Du håller med lätthet flera processer igång samtidigt och anpassar dig utan svårigheter till förändringar. Rollen ställer höga krav på noggrannhet, ett strukturerat arbetssätt och en god prioriteringsförmåga. Med professionalism, ödmjukhet och tålamod driver du dina arbetsuppgifter hela vägen in i mål.

Rollen innebär många kontakter både externt och internt, vilket kräver att du har ett förtroendeingivande sätt och är en utåtriktad person med en förmåga och vilja att bygga relationer. Som person är du kreativ och finner de bästa lösningarna, du är en förebild vad gäller ditt servicetänk och du motiveras av utmaningar.


Om företaget
Urval sker löpande så tveka inte att söka!

Om oss
På Jovi har vi en samlad erfarenhet om 35 år av uthyrning av personal. Vår styrka är våra medarbetare och våra härliga konsulter är en stor del av vår framgång. Vi vill vara bemanningsföretaget med mer närhet, tillgänglighet och hjärta och vi är övertygade om att det är en anledning till att vi nu har fantastiskt nöjda kunder inom diverse branscher i Göteborg och hela Västra Götaland.

Ansök nu

Lärare i Musik åk 7-9 på Trulsegårdsskolan

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Jun 23
I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.

Bli en av oss!
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att:
• öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande.
• skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat.
• öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige. Vi ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, grundsärskolan, kulturskolan och fritidshemmen. I förvaltningen finns 138 kommunala grundskolor där nästan 47 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 9 700 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola.

Följ gärna vår resa på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

ARBETSUPPGIFTER
Trulsegårdsskolan är en 7-9-skola och ligger naturskönt i norra Torslanda med närhet till skog och hav. Här finns ca 530 elever och ca 50 medarbetare. Alla som arbetar på Trulsegårdsskolan arbetar utifrån Olweus värdegrundsmetod.

Vi tycker utbildning och undervisning är viktigt och strävar efter att skapa det kreativa lustfyllda lärandet som förser ungdomarna med självtillit, självkännedom och självkänsla. Det hela tar vi med så stort allvar att vi givetvis ser till att ha roligt när vi jobbar!

Vi söker inför höstterminen en lärare som skall undervisa i musik. Du kommer tillsammans med erfaren kollega vara mentor för en av våra klasser. Det är en stor skola så du har många blivande arbetskamrater med lång erfarenhet och stor kompetens .

Om skolan finns mycket att skriva. Utöver att vi har fina lokaler, som efter snart 15 år känns försiktigt inarbetade, måste våra elever nämnas. 540 elever som vill göra sitt allra bästa, både med studier och kamratskap, ger en skola med gediget lärande och stor trygghet. Efter nian i år hade eleverna ett genomsnittligt meritvärde på 256p och 96 % har behörighet till yrkesgymnasium.

Efter eleverna är personalen vår viktigaste tillgång. Du kommer att få kollegor som är kompetenta och visar stor entusiasm i arbetet. Allt på skolan fungerar bra men samtidigt vill vi att allt skall bli bättre. Din närvaro kan vara en viktig pusselbit i detta arbete!

KVALIFIKATIONER
För tjänsten krävs att du har legitimation att undervisa i årskurs 7-9 i musik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av läraryrket.

Som person söker du och tar fasta på möjligheter att tänka nytt i arbetsrelaterade sammanhang och detta kan omsättas i praktiken samt leda till förbättringar. Du håller dig uppdaterad genom omvärldsbevakning och du reflekterar regelbundet över vad som behöver utvecklas i din verksamhet.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten tillsätts under förbehåll att den inte tas i anspråk av interna skäl.

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Lärare i Ma/NO till åk 7-9 på Trulsegårdsskolan

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Jun 23
I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.

Bli en av oss!
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att:
• öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande.
• skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat.
• öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige. Vi ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, grundsärskolan, kulturskolan och fritidshemmen. I förvaltningen finns 138 kommunala grundskolor där nästan 47 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 9 700 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola.

Följ gärna vår resa på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

ARBETSUPPGIFTER
Trulsegårdsskolan är en 7-9 skola och ligger naturskönt i norra Torslanda med närhet till skog och hav. Det finns bra kommunikationer och du kan t.ex. åka från Hjalmar Brantingsplatsen till skolan på 15 minuter. Här finns ca 530 elever och ca 50 medarbetare. Alla som arbetar på Trulsegårdsskolan arbetar utifrån Olweus värdegrundsmetod.

Vi tycker utbildning och undervisning är viktigt och strävar efter att skapa det kreativa lustfyllda lärandet som förser ungdomarna med självtillit, självkännedom och självkänsla. Det hela tar vi med så stort allvar att vi givetvis ser till att ha roligt när vi jobbar!

Du kommer att ansvara för undervisning i matematik och NO. Du kommer också att tillsammans med en kollega vara mentor för en klass.

Om skolan finns mycket att skriva. Utöver att vi har fina lokaler, som efter snart 15 år känns försiktigt inarbetade, måste våra elever nämnas. 530 elever som vill göra sitt allra bästa, både med studier och kamratskap, ger en skola med gediget lärande och stor trygghet. Efter nian i år hade eleverna ett genomsnittligt meritvärde på 256p och 96 % har behörighet till yrkesgymnasium.

Efter eleverna är personalen vår viktigaste tillgång. Du kommer att få kollegor som är kompetenta och visar stor entusiasm i arbetet. Allt på skolan fungerar bra men samtidigt vill vi att allt skall bli bättre. Din närvaro kan vara en viktig pusselbit i detta arbete!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är behörig och legitimerad lärare i matematik och NO, för årskurs 7-9. God förmåga i svenska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Vidare söker vi dig som är:

• Pedagogisk
Du får energi av att bidra till andras lärande och du skapar förutsättningar för att lärande ska kunna ske. Du har förmåga att förklara problem och information för olika mottagare och ur olika perspektiv. Du uppmuntrar till dialog, delaktighet och engagemang.

• Samarbetsinriktad
Du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat. Du förstår det gemensamma uppdraget, agerar utifrån det och bidrar till helheten.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten tillsätts under förbehåll att den inte tas i anspråk av interna skäl.


För att du som är nyexaminerad skall få bästa tänkbara start i yrket kommer du att ingå i Grundskoleförvaltningens Lärarakademis introduktion för nyexaminerade lärare. Introduktionen ger dig som nyexaminerad ett nätverk med andra nyexaminerade och riktade aktiviteter under ditt första år som lärare.

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Extrajobb som lagermedarbetare - Hisings Kärra

Lagerarbetare
Läs mer Jun 23
Arbetsuppgifter
Hos detta spännande företag i Hisings Kärra kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter som lagermedarbetare att vara orderplock samt lastning och lossning av gods. Även andra arbetsuppgifter förekommer på lagret.Arbetstider
Arbetet är förlagt till dagtid, cirka 07:00-16:00 under vardagar. För att vara aktuell för tjänsten behöver du vilja/kunna arbeta cirka två vardagar i veckan. Under sommaren finns möjlighet till mer arbete.

Start för denna tjänst sker enligt överenskommelse.

Personliga egenskaper/kvalifikationer
Vi söker dig som:

- Har förmågan att arbeta strukturerat och metodiskt för att säkerställa ordning och reda vid lastning och lossning av gods.
- Har god initiativtagningsförmåga och trivs med att arbeta självständigt.
- Är bekväm med att arbeta fysiskt och använda kroppen.
- Vikt läggs även vid övriga personliga egenskaper
- Truckkort och erfarenhet av truckkörning är meriterande men inget krav.


Storesupports värdegrund vilar tungt på tre nyckelord - engagemang, kunskap och kvalitet - tre värdeord som är styrande i våra beslut, kommunikation och dagliga handlingar. Viktiga ord som vi vill ska lysa igenom hos alla våra medarbetare. För att vi ska trivas ihop ser vi också att du har en bra och positiv inställning till arbetet samt god attityd mot andra.

- För att anställas för denna tjänst krävs det att du studerar på minst 50 procent, har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 procent alternativt driver eget företag.
- Eftersom arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska behöver du behärska svenska språket bra.
- För att kunna anställas i denna tjänst måste du ha fyllt 18 år


Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Om oss
Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Storesupport är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2000 medarbetare. Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetens­företagen via Almega. www.storesupport.se (http://www.storesupport.se).

Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Intresserad?
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen!

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare - Samsung

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 23
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att besvara inkommande supportfrågor om Samsungs produkter. Supporten sker huvudsakligen via samtal men även via chatt och e-mail och produkterna består av mobiler, vitvaror och AV/TV. Du kommer jobba mot tydliga mål och coacha kunderna till rätt lösningar.
Öppettiderna för kundtjänsten är 8.00-20.00 Måndag-Fredag 10:00-15:00 helger arbetstiden blir fördelad på skift däremellan.
Tjänsten börjar med en betald grundutbildning inom såväl produkterna som hur du hanterar samtal och använder våra system. Fortlöpande utbildningar och coaching kommer sedan ske för vidareutbildning och för att uppdatera dig om nya produkter.
Om dig
På Sitel anser vi att din personlighet är viktigare än dina meriter och ställer därför inte krav på tidigare yrkeserfarenhet. Men för att passa här tror vi att du är positiv och hjälpsam, har en god kommunikativ förmåga och gillar problemlösning. Du är också effektiv, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och anpassar dig lätt till nya situationer.
Krav
Besitter goda kunskaper i svenska, norska och engelska i tal och skrift
Grundläggande datorkunskaper

Meriterande
Tidigare erfarenhet av kundtjänst eller annat serviceyrke
Behärskar danska eller finska i tal och skrift
Teknikintresserad

Om oss
Sitel är en internationellt ledande leverantör av kundservicelösningar såsom teknisk support, kundservice, marknadsföring och försäljning. Med 160 000 anställda fördelade över 72 kontaktcenters runt om i världen hjälper vi 2 000 företag att maximera kundupplevelsen och att bidra till lojala kunder. Vår företagskultur genomsyras av vårt syfte: We help people, one caring interaction at a time.
Om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Startdatum: Måndag - 4/7
Tjänstgöringsort: Göteborg, Lindholmen
Lön och förmåner: Fast månadslön i enlighet med vårt kollektivavtal, friskvårdsbidrag och möjlighet till bonus

Ansök nu

Senior Project Leader

Projektledare, IT
Läs mer Jun 23
About the position
• Define, develop and manage a project comprising representatives from a multitude of organizations to research and develop emerging infrastructure technology and tools related to the training of machine learning models. The position also includes an element of own research at advanced academic level.
• Negotiate membership in the project with potential partner organizations
• Communicate the results of the project.
AI Sweden's team of about 50 people primarily work from Gothenburg, Stockholm, Örebro, Linköping, Lund, Luleå, Sundsvall, and Skellefteå. Independent of where you are located, in this role you will spend time in Stockholm and Gothenburg regularly.
We believe that you fit this profile
• Minimum MSc in engineering, including at least 2 years of education (or postdoc) at a top-tier international university (QS ranking better than 75)
• Highly ambitious and able to build effective top-performing teams
• At least 5 years of work experience, and at least 2 of them in project management capacity;
• Relevant international work experience (outside Sweden) of at least 2 years, at least one year in the automotive industry;
• Media training and experience;
• Demonstrated ability to present complex subjects related to machine learning to a layman audience;
• Good understanding of working cultures in Western Europe and the US and at least one more world region (e.g., Asia, South America, Africa);
• Able to get a business visa or ESTA permit to visit the USA for work.


Why work for AI Sweden?
At AI Sweden, you’ll be part of a diverse and highly skilled team with inspiring colleagues all working with a higher purpose in mind than “just” tech. Journalists, linguists, policy professionals, leading AI scientists, historians, entrepreneurs, change leaders, and many more.
As an organization, we’re uniquely positioned at the sweet spot of governmental oomph and startup nimbleness. Small enough to stay adaptive and have fun but backed by and in close contact with both state and industry, both private and public. A hybrid, just like you.
And, we can most certainly be a platform helping you realize your ideas. Bring a good one, big or small, and we most likely will support and co-create with you.
In short, we like to believe we offer our staff a place to grow, an environment for personal development.
An equal and fair working environment
We strongly believe in diversity and inclusion and are acutely aware of the skewed gender balance in our industry. We actively strive to put together a diverse team in terms of age, gender, and background.
Naturally, we’re under a collective agreement (“kollektivavtal”) and offer everything that comes with it in terms of annual leave, pensions, wellness allowance (“friskvårdsbidrag”), and such.

Ansök nu

Extrajobb på Lager

Lagerarbetare
Läs mer Jun 23
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
Är du en positiv och flexibel person som gillar omväxlande arbetsplatser där du får träffa många olika personer? Har du också någon annan huvudsaklig sysselsättning? Sök då denna tjänst!
Vi söker nu extraarbetare för olika uppdrag inom lager i göteborgsområdet. Vi söker dig som är positiv, flexibel och gillar omväxling. Då våra kunder är främst inom lager och produktion så är det viktigt att du känner dig bekväm i ett fysiskt arbete.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av lagerarbete samt har B-körkort och tillgång till bil.
Krav
Annan huvudsaklig sysselsättning
Svenska eller engelska i tal och skrift

Meriterande
Tidigare erfarenhet av lager
Truckkort
Körkort och tillgång till bil

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan och vill tipsa om att söka så snart som möjligt då intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Lärare i Ma/Sv/NO/Tk åk 4-6 till Långedragsskolan

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Jun 23
I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.

Bli en av oss!
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att:
• öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande.
• skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat.
• öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige. Vi ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, grundsärskolan, kulturskolan och fritidshemmen. I förvaltningen finns 138 kommunala grundskolor där nästan 47 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 9 700 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola.

Följ gärna vår resa på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

ARBETSUPPGIFTER
Långedragsskolan ligger i en havsnära miljö med stora möjligheter till rika naturupplevelser. På skolan undervisas elever från förskoleklass till årskurs 6. All personal arbetar i nära samverkan för att utveckla och stödja eleverna i deras lärprocess. Personalen arbetar i lag som tillsammans verkar för att utveckla elevernas självkänsla, kreativitet, nyfikenhet och lust att lära. Hösten 2021 flyttade Långedragsskolan till nya lokaler på Patrullgatan 13.

Långedragsskolan ingår i ett skolområde med Hagenskolan och Nya Varvets skola. Vårt skolområde består av tre F-6-skolor med totalt 900 elever och 90 personal. Skolorna har likvärdigt elevunderlag och eleverna har god måluppfyllelse. Alla skolorna har oerhört engagerad och kompetent personal. Det finns en övergripande rektor för de tre skolorna i skolområdet samt fyra biträdande rektorer. Rektor har en strategisk roll, likvärdigt en utbildningschef för ett större skolområde. Biträdande rektor är den operativa chefen som ansvarar för den dagliga driften på sin skola och kommer finnas tillgängliga för elever, medarbetare och vårdnadshavare. Alltså den som ni i första hand ska vända er till då ni har frågor gällande den enskilda enheten. Vi som arbetar som chefer på Långedragsskolan är:
-Karolina Cronberg, rektor
-Emma Petersson, biträdande rektor

Vi söker nu en lärare för undervisning i svenska, matematik, NO och teknik i årskurs 4-5. Som lärare på Långedragsskolans mellanstadium är du ansvarig för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen i dina ämnen. Du är ansvarig för att tillsammans med lärarna i ditt arbetslag driva undervisningen utifrån gällande styrdokument.

KVALIFIKATIONER
Vi söker nu dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i svenska, matematik, NO och teknik för årskurs 4-6.

Du skall ha god kännedom om läroplan och övriga styrdokument. Du är en engagerad pedagog med positiv inställning. Du är flexibel inför alla vardagliga och långsiktiga förändringar som är en del av det pedagogiska arbetet. Du har mycket god samarbetsförmåga och gillar att bygga relationer.

Du har god förmåga att skapa goda relationer med barn och föräldrar. Du trivs med en kombination av självständigt arbete och att samarbeta i arbetslaget. Du har även god förmåga att tydliggöra vilka mål utbildningen har och använder anpassningar i undervisningen för att hjälpa eleverna att nå målen.

Du måste kunna skapa ett lugn i klassrummet med tydlighet i ditt ledarskap.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten tillsätts under förbehåll att den inte tas i anspråk av interna skäl.


För att du som är nyexaminerad skall få bästa tänkbara start i yrket kommer du att ingå i Grundskoleförvaltningens Lärarakademis introduktion för nyexaminerade lärare. Introduktionen ger dig som nyexaminerad ett nätverk med andra nyexaminerade och riktade aktiviteter under ditt första år som lärare.

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till branschledande bolag!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 23
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
A-hubs vision är att vara källan och själva nätverket för ambition. Vi vill förändra branschen och föra ambitiösa människor snabbare, enklare och rättvisare till sina drömjobb genom en mer digital process som gör det möjligt att hålla högsta kvalitet.
För kunds räkning söker vi nu nya stjärnor till deras kundtjänst. Vi söker dig som vill få in en fot på arbetsmarknaden och som vill lära dig mer om kundtjänst, affärsutveckling och service.
Vår kund Teleperformance är ett av världens ledande kundtjänstföretag med över 400 000 anställda runt om i världen, och med många stora kunder. De har fräscha lokaler på Backaplan i Göteborg och erbjuder en arbetsplats där glädje och god service är två viktiga beståndsdelar. De erbjuder goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget för att stärka gemenskapen genomför de roliga aktiviteter både på och utanför arbetsplatsen. Med ca 400 medarbetare bara i Göteborg möjliggör de även utvidgande av ditt eget nätverk, och chansen att skapa kollegor och vänner för livet. Teleperformance erbjuder även goda förmåner så som friskvårdsbidrag och matbidrag.
I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara representant för någon av Teleperformance klienter. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta att via mail, chatt och samtal besvara inkommande frågor gällande klientens tjänster eller produkter.
När du börjar kommer du få en betald utbildning inom försäljning, kundhantering samt företagets produkter och tjänster. Du kommer även få vägledning under arbetets gång. Du behöver därför behöver inte ha några förkunskaper för att söka denna tjänst.
Vi söker dig som
Precis gått ut gymnasiet och vill få en fot in på arbetsmarknaden och vill jobba i sommar.
Har en känsla för service och sälj, och har en förståelse för individers olika förutsättningar och behov.
Har ett driv att lära dig nya saker och har en förståelse för vikten av att alltid göra sitt bästa gentemot både kunder och arbetsgivare.
Du gillar att ta ansvar och drivs av att nå både egna mål men också gemensamma mål.
Du har god datorvana och är en är en duktig kommunikatör som kan obehindrat kan kommunicera på svenska och engelska, både i tal och skrift.


Övrigt:
Start: 4 juli. Även möjligt att starta senare i juli.
Anställningsform: Direktrekrytering, anställning sker hos kund.
Arbetstider: Heltid med variation beroende på klient; måndag-söndag, dagtid och kvällstid.
Lön: Enligt kollektivavtal.
Hoppas vi fångat ditt intresse, varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Sommarjobb som C-Chaufför

Distributionsförare
Läs mer Jun 23
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
Bil-Beställning Åkeri AB grundades 1958 och har utfört olika tjänster inom transportbranschen sedan dess.
Vi är intresserade efter någon som kan jobba heltid i sommar främst från V30-V35. Antingen hela perioden eller delar av perioden. Det finns behov efter sommarperioden några dagar i veckan. Vi har även körningar på helgerna under hela året så om man är intresserad av det så får man gärna höra av sig. Det är fasta turer med färdig mat som levereras mellan sjukhusen i Göteborg. Det är en lätt körning och det är inte stressigt utan turerna innehåller ett flertal raster.
Det är krav att man har C-kort samt YKB-utbildning.

Ansök nu

Omgående sommarjobb som distributör i Sävedalen eller Mölnlycke!

Tidningsbud/Tidningsdistributör
Läs mer Jun 23
Är geografi inte det starkaste ämnet när du spelar frågesport? Är du en person som hämtar energi under din egentid och som oftast föredrar att arbeta själv? Vill du få ut mer av dagarna i sommar? Vill du bidra med att sprida demokratin och samhällsviktig information till människorna runt omkring dig? Läs vidare!


Vi kan visserligen inte bidra till en ökad kunskap om världsgeografin men vi kan däremot erbjuda en starkt ökad lokalkännedom samtidigt som du får bättre ekonomi och möjlighet att komma i ditt livs form! Vi gör ett superviktigt jobb och vår styrka är att vi ger kunderna suverän service genom att se till att de kan vakna och hitta sin tidning i brevlådan, lagom i tid till morgonkaffet, varje dag.

Sommaren på VTD innebär ljusa sommarnätter, högt tempo, nya utmaningar, gemenskap och möte med många nya människor. Vi söker distributörer som kan hjälpa oss leverera paket, tidningar och post hem till våra kunder under sommarmånaderna. Vi söker dig som kan jobba deltid en, sex eller sju nätter i veckan.

Detta sommarjobb är omgående och vi behöver personer som är redo att "kötta på" redan från ansökningsdagen! Vikariaten är 3-5 veckor långa.


Du måste kunna hantera:
? att hålla dig vaken hela natten.
? att utföra ganska enformiga arbetsuppgifter.
? att hitta adresser utan att gå vilse för ofta.
? att klä dig efter väder, vi är trots allt i Sverige så var inte för optimistisk.
? att hålla balansen (om du ska cykla eller köra moped).
? gas- och bromspedalen (om du har körkort).
? att arbeta självständigt och ta eget ansvar.
? att kommunicera på svenska eller engelska.

Arbetstiden varierar beroende på distriktets storlek. Såväl nattarbete som arbete tidiga mornar förekommer.

Det du får?
Många vackra soluppgångar, vara ute mycket, sightseeing där du kanske hittar dina guldkorn att besöka dagtid, egentid men ändå samhörighet med kollegorna. Dessutom kommer du i slutet av sommaren vara geografisk expert, ha bättre kondition och vara västsvensk mästare på tidningstitlar.


Du måste vara 18 år för att arbeta hos oss.
För bildistrikt krävs svenskt eller europeiskt körkort (internationellt körkort är inte giltigt).

För att kunna komma till filialerna (Adressen står nedan) kan det vara bra att ha en egen bil, det går kollektivtrafik men egen bil är att föredra.

Adress: Von utfallsgatan 24, 415 05 Sävedalen
Adress: Fläskebovägen 6, 438 91 Landvetter

Lön enligt avtal med Transportarbetareförbundet.
Nyanställd: 146,16 kr/timme
Obekvämlighetstillägg (OB):
Måndag-fredag: 9,90 kr/timme
Lördag: 19,72 kr/timme
Söndag & helgdag: 29,75 kr/timme

Arbetsgivare
Västsvensk Tidningsdistribution AB
Organisationsnummer: 559238-4761

Email: rekrytering@vtd.se
Kika gärna in oss på sociala medier: @vtd.se

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till PostNord

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 23
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
Är du lösningsorienterad, hjälpsam och tävlingsinriktad? Då kan ett jobb på PostNords kundservice vara något för dig! Här får du chansen att hjälpa inringande kunder att spåra paket och lösa problem.
Bli en del av ett stort och sammansvetsat team som tillsammans jobbar för att nå mål och tävla mot andra avdelningar. Kontoret som är helt nytt ligger med tillgång till bra kommunikationer vid Masthugget i Göteborg. PostNords kundservice har öppet måndag till fredag 07.55 – 19.00 och du blir schemalagd på heltid mellan dessa tider.
Vem är du?
Du är engagerad och har hög arbetsmoral
Är social och vill arbeta med kundbemötande
Trivs med att arbeta i team

Vad får du?
Fullt betald utbildning & stora utvecklingsmöjligheter
Bli en del av ett stort sammansvetsat team
Heltidsanställning måndag till fredag
Anställningen är hos Teleperformance

Jobba för PostNord som erbjuder kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. PostNord har en spännande resa framför sig och vi hoppas att du vill vara med och stärka Postnords position inom e-handel och leverans samt visa att de levererar service i världsklass. Vi tillsätter med omgående start så tveka inte att inkomma med din ansökan!

Ansök nu

Livsmedelsinspektör

Livsmedelsinspektör
Läs mer Jun 23
Miljö- och klimatnämndens uppdrag är att vara drivande i stadens miljöarbete samt i skyddet av människors hälsa och miljön. I praktiken betyder det att miljöförvaltningen driver och samordnar stadens arbete inom den ekologiska dimensionen av hållbar utveckling och därunder stödjer och driver på arbetet med att genomföra stadens miljö- och klimatprogram och nyttjandet av stadens miljöledningssystem. Dessutom har vi i vår myndighetsroll ansvar för tillsyn, prövning och kontroll enligt bland annat miljöbalken, samt livsmedels-, alkohol- och tobakslagarna. Detta också med syfte att skydda människors hälsa och miljön. Mer information om miljöförvaltningen och Göteborgs stad hittar du på www.goteborg.se.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du göra skillnad och vara med och skapa förutsättningar för en säker livsmedelshantering i Göteborgs Stad? Vårt uppdrag är skapa dessa förutsättningar och vi söker nu fler livsmedelsinspektörer till vårt team med erfarna och engagerade medarbetare. Vi tror på ett nyfiket och reflekterande arbetssätt, där vi lär oss av varandra och arbetar tillsammans.

Vi söker dig som med kunskap, erfarenhet, engagemang och vilja bidrar till livsmedelskontrollens gemensamma framgång och resultat. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Anställningen är tidsbegränsad 6 månader med möjlighet till förlängning.

Livsmedelskontrollen är en del av miljöförvaltningen och på avdelningen arbetar ca 65 personer, varav ca 45 som livsmedelsinspektörer fördelade på två enheter. Som livsmedelsinspektör har du ett omfattande och varierat uppdrag där du kontrollerar de livsmedelsverksamheter som finns i kommunen, exempelvis restauranger, livsmedelsbutiker, skolkök samt livsmedelsindustrier. Vi har cirka 5000 verksamheter i vårt register. Vårt uppdrag är att kontrollera att verksamheterna följer kraven i livsmedelslagstiftningen och producerar säkra livsmedel. Om vi hittar brister ställer vi som myndighet krav så att dessa åtgärdas. Vi arbetar också med inkomna klagomål som rör livsmedelshantering, utreder misstänkta matförgiftningar, undersöker misstänkt livsmedelsfusk och besvarar frågor från allmänheten.

Du arbetar både på egen hand med stort eget ansvar men också i team. Utifrån avdelningens verksamhetsmål har du frihet i hur du planerar ditt arbete. Tillsammans utvecklar vi livsmedelskontrollen så den gör så stor nytta som möjligt för dem vi är till för, det vill säga boende, besökare och näringsliv. Hos oss är du en representant för en modern myndighet med ett tydligt kundfokus där vi är lyhörda och förändringsorienterade utifrån samhällets behov och förväntningar. God kommunikation och rättssäkerhet är viktiga byggstenar i vårt arbete.

Vi kan erbjuda dig en arbetsplats i utveckling och med framåtanda. Vi har engagerade medarbetare med breda, djupa och varierade kompetenser. Vi arbetar i aktivitetsbaserade lokaler och erbjuder medarbetarförmåner såsom flexibel arbetstid, semesterväxling, friskvårdsbidrag och cykelförmåner.


KVALIFIKATIONER
Du har relevant högskoleutbildning med inriktning livsmedel eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet från arbete i livsmedelsbranschen är meriterande.

Du behöver ha körkort då resor i tjänsten förekommer.

Vi ser gärna att du:
- har god kunskap om och erfarenhet av arbetsområdet och livsmedelslagstiftningen,
- arbetar systematiskt och strukturerat samt har förmåga att ta självständiga beslut inom ramen för ditt uppdrag,
- trivs med att ingå i ett arbetslag men också har förmåga att arbeta självständigt,
- har lätt för att samarbeta, är utåtriktad, lyhörd, positiv och har ett gott bemötande,
- förstår det gemensamma uppdraget samt agerar utifrån det och bidrar till helheten,
- tycker om att möta människor och anpassar din kommunikation efter mottagare, målgrupp och situation,
- arbetar effektivt, kan balansera olika krav och behåller lugnet i svåra situationer,
- kan uttrycka dig väl och lättförståeligt i tal och skrift

Vi söker dig som med kunskap, erfarenhet, engagemang och vilja bidrar till livsmedelskontrollens gemensamma framgång och resultat. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.ÖVRIGT
Arbetet utförs huvudsakligen dagtid men vissa kontroller behöver utföras utanför ordinarie kontorstid.

Frågor om tjänsten
På grund av semesterledighet önskar vi att du kontaktar oss via mail i första hand. Mailen läses av en chef i tjänst hela sommaren. Den person som är i tjänst kommer då att ringa upp dig om du önskar det.

Ansök nu

Receptionist sökes till Life

Receptionist, telefonist
Läs mer Jun 23
Är du är driven och strukturerad person som älskar service och samordning? Ta då chansen att bli en del av Life´s fantastiska team i Storås!
Som receptionist kommer du att vara Life´s ansikte utåt och vi söker dig som är positiv, social, har en hög servicenivå, älskar försäljning och vill arbeta för att kunden skall älska att komma och träna. Det är med dig som kunden kommer att ha mest kontakt med och du kommer med det ha många olika arbetsuppgifter under din arbetspass.
Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är många och det är ofta upp till dig själv att kunna avgöra när, vad och vilket behöver genomföras!
Du kommer bland annat att:
Ta emot kunder
Svara i telefon, välkomna kunder och hantera alla uppgifter i receptionen.
Sköta alla beställningar, e-post och olika bokförningsrelaterade uppgifter.
Dekorera receptionen och bidra till en välkomnande och fridfull stämning i gymmet.
Plocka undan vikter och hålla det rent och snyggt.Vi söker dig som:
Har fyllt 18 år
Har erfarenhet av liknande roll som receptionist eller inom kundservice.
Talar och skriver obehindrat i både svenska och engelska, då det används i det dagliga arbetet
Har datavana och kunskap.
Har erfarenhet av både telefon och mail som arbetsredskap

Som person gillar du att ge service i allt du gör och ha många bollar i luften samtidigt. Du är social, nyfiken, ansvarsfull och gillar att skapa relationer med människor. Service kommer naturligt och du är strukturerad, initiativtagande och självgående.
Är du den rätta personen för oss tveka då inte och skicka in dina ansökan till vårt mejl: infostoras@lifeclub.se
Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Technical Expert - Thermal Efficiency

Civilingenjör, tillverkningsindustri
Läs mer Jun 23
Who are we?
Volvo Cars is a company on a mission; to bring traditional car manufacturing into a connected, sustainable and smart future.
Since 1927, we have been a brand known for our commitment to safety, creating innovative cars that make life less complicated for our consumers. In 2010, we decided to transform our business, resulting in a totally new generation of cars and technologies, as well as steady growth and record sales. Today, we’re expanding our global footprint in Europe, China and the US, and we’re on the lookout for new talent.
We are constantly pushing our own skills and abilities to drive change in the automobile industry like never before. We are looking for innovative, committed people to join us in this endeavour and create safe, sustainable and connected cars. We believe in the power of people and will challenge and support you to reach your full potential. Join us and be part of Volvo Cars’ journey into the future.

What we offer
In our journey towards a sustainable future a new focus area was discovered; thermal efficiency. We strive towards energy efficient cars with maximum range and are one of the attribute teams at sustainability centre. 

What you’ll do
You will work closely with the Thermal Efficiency team, but you will also be part of the Technical Expert community at Volvo Cars. As a technical expert you will lead the research area of thermal Efficiency and have a lot of communication with organisation outside of Volvo Cars such as different universities. 

Areas of responsibilities:
•    Develop and support the development of new methods to simulate and verify energy consumption related to the thermal systems as well as for quantifying thermal losses
•    Support the Vehicle Energy Efficiency teams with regards to thermal efficiency
•    Support and transfer knowledge to other relevant areas in the company in order to reduce thermal losses and minimize energy consumption for thermal management purposes
•    Develop and support the development of new technology and verification methods
•    Provide coaching, guidance, and education with regards to thermal efficiency
•    Create and maintain a long-term strategy and Technical Insight for thermal efficiency and to spread the information to relevant areas.
•    Establish long term thermal efficiency target levels as basis for setting program specific requirements.
•    Represent the company at internal and external technical meetings and in working groups
•    Collect inspiration and knowledge from areas outside the automotive industry. 

You and your skills
You have extensive knowledge in the field of thermodynamics, at least 10 years of working experience and minimum a M.Sc. from a relevant area.  You are skilled in CFD simulations and possess a deep all-round understanding of the automotive development process and of automotive design and engineering principles. As a technical expert you constantly demonstrate the capability and willingness to coach and mentor others and to present your technical knowledge. High communications skills are a necessity as well as a will to grow both as a person and in your technical area. The main communication language for you will be English, meaning your English is fluent both when it comes to writing and speaking. 

How to learn more and apply
For questions about the position please contact Rosalie Olsson Aksell, Team Manager Contamination and Thermal Efficiency at rosalie.olsson@volvocars.com. For questions regarding the recruitment process, please contact Recruiter Maria Kihlgren at maria.kihlgren@volvocars.com. We want your application at the latest July 3, 2022. Please note that due to GDPR, applications via email will not be accepted.

Ansök nu

Lärare i fritidshem till Torpaskolan

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Jun 23
I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.

Bli en av oss!
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att:
• öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande.
• skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat.
• öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige. Vi ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, grundsärskolan, kulturskolan och fritidshemmen. I förvaltningen finns 138 kommunala grundskolor där nästan 47 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 9 700 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola.

Följ gärna vår resa på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

ARBETSUPPGIFTER
Torpaskolan har ca 500 elever från förskoleklass till årskurs 9, fyra fritidshemsavdelningar och har idag runt 60 medarbetare. Torpaskolan ligger i det som tidigare var SDF Örgryte-Härlanda med närhet till Delsjöområdet. Vårt mål är att tillsammans med dig och dina arbetskamrater utforma en bra, lustfylld och varierad skoldag med elevernas bästa i fokus. I vårt dagliga möte med elever, vårdnadshavare och kollegor vilar vi på våra kärnvärden glädje, ansvar och stolthet som en gemensam grund för samarbete och utveckling.

Vi söker nu en lärare med inriktning fritidshem/fritidspedagog för arbete i våra fritidshem för åk F-3. I rollen kommer du även vara ett pedagogiskt stöd i klass under delar av skoldagen. Du ingår i ett av skolans arbetslag och tillsammans ansvarar ni för att planera, dokumentera, analysera, utvärdera och följa upp elevernas utveckling. Arbetet innebär även samarbete med övriga pedagoger/personal, elevhälsan, föräldrar samt andra aktörer utanför skolan. Du ser dokumentation och bedömning av elevernas kunskapsutveckling som en självklar del i ditt arbete och du utvecklar ständigt din undervisning. Hos oss erbjuds du ett varierat arbete där du tillsammans med dina kollegor skapar förutsättningar för elevers kunskapsutveckling och att nå läro- och kursplanernas mål.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är Legitimerad lärare i fritidshem.

Du är insatt i skolans styrdokument och har ett inkluderande synsätt samt en förmåga att se hur den enskilde elevens behov bäst kan tillgodoses. Du ser utvecklingsarbete som en självklar del i jobbet och vill samarbeta med skolans övriga pedagoger. Du är mål- och resultatinriktad och genom ett medvetet förhållningssätt skapar du trygghet, förtroende och goda relationer. Du har förmågan att vara en kvalificerad samtalspartner i pedagogiska frågor för kolleger, föräldrar och andra berörda. Du är idérik och stimuleras av utmaningar, är flexibel och har lätt för att samarbeta.

Vi söker dig med erfarenhet och en bred repertoar av metoder och idéer samt en blick för vilken insats som bör tillämpas i olika situationer. Du känner ett genuint engagemang för våra barn och en god förmåga att skapa struktur i verksamheten.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten tillsätts under förbehåll att den inte tas i anspråk av interna skäl.

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Socialsekreterare till ekonomiskt bistånd

Socionom
Läs mer Jun 23
Socialförvaltningen Hisingen är en del av socialtjänsten i Göteborgs Stad. Vi är en av fyra socialförvaltningar. Vi arbetar målmedvetet för att skapa en bättre vardag för invånarna på Hisingen.
Vi erbjuder stöd inom individ- och familjeomsorg, socialjour, hjälp vid missbruk och i integrationsfrågor. Vi arbetar även med fritidsverksamhet samt förebyggande arbete kring till exempel folkhälsoarbete, samhällsplanering, lokalt trygghetsarbete och integrationsfrågor.
Vill du ha ett viktigt och meningsfullt arbete där vi alla tillsammans utvecklar socialförvaltningen Hisingen där "vi är ett starkare ord än jag". Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Enheten för ekonomiskt bistånd 4 Höstväder är belägen på Höstvädersgatan 1.
På enheten är vi totalt 19 socialsekreterare, varav fyra socialsekreterare arbetar gentemot målgruppen 18-25 år och 15 socialsekreterare gentemot målgruppen 25-64 år.
På enheten finns även två förste socialsekreterare, en socialadministratör och en enhetschef.

Vi söker nu dig som vill arbeta med ekonomiskt bistånd med målgruppen 25-64 år.

Som socialsekreterare kommer du att handlägga löpande ansökningar men också skriva uppdaterade utredningar, upprätta arbetsplaner med den enskilde samt bevilja insatser med målsättning att den enskilde ska komma ut i egen försörjning. I uppdraget ingår även samverkan med andra aktörer, både internt och externt.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete på en arbetsplats med god gemenskap och gott samarbete. Hos oss får du metodhandledning av två erfarna förste socialsekreterare, samt extern processhandledning som stöd i arbetet.

Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har socionomexamen och erfarenhet av arbete inom myndighetsutövning ekonomiskt bistånd.

Som socialsekreterare behöver du kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, och tycka om att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Du tar ansvar för egna och gemensamma arbetsuppgifter med verksamhetens och brukarnas bästa i fokus. Du agerar självständigt utifrån mål och riktlinjer och har förmåga att ta självständiga beslut inom ramen för ditt uppdrag.
Som person är du lyhörd och har förmåga att sätta dig in i andra människors situation. Du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll. Du utgår ifrån allas lika värde och skapar en god atmosfär i mötet. Du har en öppen och positiv attityd då du har brukarens behov som utgångspunkt för ditt agerande.

Då vi är en enhet under förändring behöver du även kunna anpassa dig till nya omständigheter och se möjligheter i förändringar.

ÖVRIGT
När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem, i enlighet med GDPR.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Restaurangbiträde

Restaurangbiträde
Läs mer Jun 23
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
Våra kunder skall alltid möta en serviceinriktad medarbetare som gör allt för att gästen skall bli nöjd. Vi tror att du är en positiv person med nära till skratt, stresstålig och hög arbetsmoral.
Tidigare erfarenhet är naturligtvis meriterande men det viktiga är en härlig attityd och glädje!
Du som söker jobb hos oss älskar att ta hand om våra kunder och ge dom en trevlig upplevelse när dom handlar hos oss. Du är beredd på ett högt tempo (det är mycket folk på centralen...) och inser att du själv kan påverka väldigt mycket genom din inställning och attityd till jobbet.
Vi erbjuder villkor enligt kollektivavtal (vi är självklart anslutna) och utvecklingsmöjligheter för dig som har rätt inställning.
Vi anställer efter hand, tveka inte att skicka in din ansökan eller tipsa din kompis!
Vi ser gärna att du är 20år eller äldre, men alla ansökningar är uppskattade!

Ansök nu

IT tekniker till Unibase

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Jun 23
Är du redo för nya utmaningar inom ett spännande bolag? Vi söker nu en It-tekniker som är prestigelös, van vid att arbeta med problemlösningar och har erfarenheter av IT. Hos oss på Unibase kommer du tillsammans med dina härliga kollegor utvecklas och få erfarenheter livet ut.
Unibase är ett konsultbolag där vår kundbas finns i Göteborg inom kommun och storföretag. Vi erbjuder en trygg arbetsplats där du blir en viktig del i vår framgång och gemenskap. Vi letar efter dig som vågar tänka långsiktigt och alltid tänker två steg längre, samtidigt som du har en förmåga att se nya möjligheter. Vår familjära företagskultur är prestigelös och pragmatisk, hjälpsam och generös. Men främst av allt, vi ser ständigt till att ha kul på jobbet. Unibase leverera alltid genomtänkta och fungerande IT-lösningar, men drivkraften i allt vi gör är att skapa ny nytta och nya användarupplevelser ända ner på individnivå. Utöver teknisk spetskompetens bygger därför vår framgång på förmågan att se den enskilda individen. Vårt enkla löfte är’’Two steps further’’

Vem är du?
Denna tjänst passar dig som trivs med att socialisera och kommunicera med dina kollegor. Vi söker dig som initiativtagande och självgående, samtidigt som du har goda kunskaper inom IT-relaterande problem.
Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
Uppdateringar, felavhjälpning på andra aktörers applikationer och system.
Delta på löpande veckomöten samt övriga projekt- och planeringsmöten.
Ge stöd för kunders nätverk, servrar, arbetsstationer och övrig hårdvara. Det innebär bland annat design, felsökning, installation, konfiguration, uppgradering, optimering, underhåll/systemanpassning, backup, replikering av data, säkerhetsarbete m.m.
Du ansvara för att backup tas på alla system efter fastlagda rutiner.
Du arbetar nära externa aktörer.För att lyckas i rollen ser vi att du har:
Minst 4 års erfarenhet av arbete som IT tekniker.
Hög kompetens och erfarenhet inom Microsoft -server eller Oracle.
Hög kompetens och erfarenhet inom virtualisering.
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.Varmt välkommen att söka tjänsten redan idag! Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta sara.vucic@unibase.se eller paulina.brodd@unibase.se


Om UNIBASE
Unibase är ett IT-bolag i Göteborg som jobbar med långsiktiga uppdrag mot industri, privat och offentlig sektor. Unibase grundades år 1999. Vi lyssnar, utmanar och skapar skräddarsydda lösningar inom IT-infrastruktur och systemutveckling. Unibase levererar kundanpassade, skräddarsydda system där kundens behov och verksamhet är i fokus. Vi erbjuder projektledning, team- och punktinsatser samt förvaltning av system. Våra medarbetare är erfarna och tillämpar ett agilt arbetssätt. Med kompetens inom frontend, backend, och fullstack tar vi ett helhetsansvar för utvecklingen. Vi har spetskompetenser inom virtualisering, backup, databaser, hosting, drift och support. Unibase erbjuder helhetslösningar för att hantera all drift av våra kunders IT-miljö.

Ansök nu

Boulanger / Panettiere

Bagare/Konditor
Läs mer Jun 23
Boulanger / Panettiere responsibilities include:
Weighing flour and other ingredients to prepare dough
Baking different bread types, like pain du campange, baguettes and multigrain breads etc.
Decorating cakes with glazes, icings, buttercream and edible toppings, like flowersJob brief
We are looking for a Baker to prepare different types of bread and a wide range of pastries, like croissants, brioche, cakes and pies.
Baker responsibilities include opening the bakery, mixing dough, preparing fillings and glazing pastries. To be successful in this role, you should have work experience as a Baker and be able to decorate cakes using creative techniques.
Ultimately, you will make sure we offer fresh and delicious goods to our customers on a daily basis.
Responsibilities
Open the bakery
Clean kitchen equipment and tools before use
Weigh flour and other ingredients to prepare dough
Bake different bread types, like pain du campange, baguettes and multigrain breads etc.
Adjust oven temperatures to ensure proper baking
Mix various ingredients to create fillings for cakes and pies (e.g. chocolate ganache, caramel sauce and fruits)
Decorate cakes with glazes, icings, buttercream and edible toppings, like flowers
Shape dough to prepare different types of pastries, including croissants, cookies and sweet rolls
Prepare custom-made pastries based on customers’ preferences (e.g. birthday cakes)
Recommend recipes to renew our menu and attract more customers (e.g. gluten-free or vegan desserts)
Track food supplies and place orders, as neededRequirements
Experience as a Baker, Pastry Chef or similar role
Familiarity with all professional kitchen equipment, including mixers, blenders and dough sheeters
Understanding of food safety practices
Experience with cake decoration techniques
Excellent time-management skills
Ability to remain calm and focused in a fast-paced environment
Team spirit, with a customer-focused attitude
Flexibility to work in early morning shifts
Certification from a culinary school is a plusLiving arrangements
We have company apartments for you and your family to live in from the day you start your job if needed.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Universitetslektor i geografi med inriktning naturgeografi

Universitets- och högskolelektor
Läs mer Jun 23
Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 56 000 studenter och 6 600 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Institutionen för geovetenskaper har ca 75 anställda. Institutionen utbildar geografer och geovetare som kan fylla det ökade behovet av geografer och geovetare i samhället. Vi har kandidat- och mastersprogram i geografi och geovetenskap samt forskarutbildning med flera olika inriktningar (naturgeografi, geografi, och geologi). Vi utbildar även ämneslärare i geografi. Våra tre prioriterade forskningsteman är ”Klimat och klimatförändring”, ”Jordytans processer” och “Geosfären”. Ytterligare information finns på vår webbplats: https://www.gu.se/geovetenskaper.

Arbetsuppgifter 
Arbetsuppgifterna omfattar utveckling av ämnet geografi, med inriktning mot naturgeografi, samt undervisning på grund, avancerad och forskarnivå. Vidare förväntas handledning av examensarbeten inom ämnet på olika akademiska nivåer. Undervisningen ska kunna ske på engelska och svenska inom två år.

Sökande ska uppvisa extensiv erfarenhet av planering och utförande av geografisk undervisning på universitetsnivå, med fokus på kurser på kandidatnivå. Vidare ska sökanden uppvisa gedigna kvalifikationer i laborativa moment, med erfarenhet av statistiska och rumsliga analyser av geografisk data, inklusive GIS. Därutöver är erfarenhet av fältarbete och exkursioner inom geografiämnet ett krav. Erfarenhet av Skandinavisk geografi samt ett geografiskt perspektiv på ett förändrat klimat är meriterande. Den framgångsrika kandidaten förväntas ansöka om att bli Excellent lärare (https://pil.gu.se/resurser/excellent-larare) inom en nära framtid.

Kopplingen klimat-miljö-samhälle i ett geografiskt perspektiv är centralt.

Den framgångsrika kandidaten förväntas bedriva egen forskning inom ämnesområdet, företrädesvis med fokus på samband och samspel mellan miljö- och klimatförändringar och samhället, i lokala såväl som globala kontext. Sökande ska även uppvisa dokumenterad vetenskaplig skicklighet inom forskning i geografi, naturgeografi och/eller motsvarande. Erfarenhet av planering och ledning av forskning, samt erhållande av forskningsanslag i konkurrens är särskilt meriterande. Erfarenhet av tvärvetenskaplig forskning samt samarbete med externa aktörer är meriterande, liksom kunskap om tillämpning av diverse dataanalysmetoder och modellering.  

Det är önskvärt att sökande beskriver i sin ansökan hur den egna forskningen kan integreras inom institutionen, och med ett eller fler av institutionens forskningsteman, samt de strategiska forskningsområdena BECC och MERGE (där klimat, markanvändning, atmosfären, biodiversitet, och ekosystemtjänster, är bland forskningsämnen; https://www.becc.lu.se och www.merge.lu.se). Den framgångsrika kandidaten förväntas även samverka med samhället i stort genom att koppla undervisning och forskningen till samhällets krav och bidra till praktiska tillämpningar. Kommunikation och samverkan är därmed en viktig del av arbetsuppgiften.

Viss tid för kompetensutveckling kommer att beviljas och andra uppdrag (t. ex. kommittéarbete och administration) kan ingå i arbetsuppgifterna.

Kandidater utan pedagogisk utbildning på högskolenivå ska delta i pedagogiska kurser för högre utbildning inom två år efter anställningen.

Behörighet 
Doktorsexamen eller motsvarande utländsk examen i ett ämnesområde som är relevant för anställningen är ett krav. Kandidaten ska vara vetenskapligt meriterad inom ämnesområdet, ha god undervisningsförmåga och ha bevisad förmåga att erhålla extern forskningsfinansiering.

Bedömningsgrunder 
Vid bedömningen tillmäts pedagogisk skicklighet störst vikt. Särskild vikt läggs vid dokumenterad erfarenhet och förmåga att framgångsrikt planera, utföra och leda undervisning i geografi, där naturgeografi och kulturgeografi tas upp. Framgångsrik handledning av doktorander och examensarbeten är meriterande.

Vid bedömning av den vetenskapliga skickligheten kommer särskild vikt att läggas vid dokumenterad vetenskaplig kompetens genom publicering i fackgranskade tidskrifter samt dokumenterat god förmåga att erhålla externa medel från finansieringsorgan i konkurens. Dokumenterad erfarenhet av tvär-, inter- och transdisciplinära forskningsprojekt och samarbeten är meriterande, liksom dokumenterad god förmåga att samverka med det omgivande samhället och att informera om forskning och utvecklingsarbete.

För anställning kommer att väljas den sökande som efter en helhetsbedömning av skicklighet inom ämnesområdet och dennes förutsättningar att genomföra de arbetsuppgifter som ingår i anställningen, samverka med övrig personal och bidra till en positiv utveckling av geografiämnet.

Anställning 
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Placering: Institutionen för geovetenskaper, Göteborg

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktuppgifter för anställningen 
Upplysningar om anställningen lämnas av

Roland Barthel, prefekt (till och med 30 juni 2022), via 031-786 1953 eller roland.barthel@gu.se

Hans Linderholm, prefekt (från och med 1 juli 2022), via +46-31-786 2887 or hansl@gvc.gu.se

Ansökan 
På universitets hemsida finner du annonsen i sin helhet och vard ansökan bör innehålla. Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal. 

Ansökan ska vara inkommen senast: 6 september 2022

 


Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Kommunikatör med erfarenhet av politiskt påverkansarbete

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Jun 23
Efter två år av pandemi ska vi återigen växla upp vårt arbete för antirasism, asylrätt, socialism, hållbarhet och en värld fri från ockupation. Vi söker en kommunikatör med vass penna, ideologisk kompass och förmåga att påverka andra, både inom och utanför organisationen. Tillsammans ska vi stärka vår röst för rättvisa.
Kommunikatören arbetar i ett team tillsammans med marknadsförare och butikskommunikatörer för att stärka Björkåfrihets varumärke, öka insamling och försäljning i vår second hand-verksamhet och nå ut med våra politiska budskap. Kommunikatören arbetar såväl med strategisk utveckling som löpande arbete inom informations-, opinions- och medlemsarbete. I detta ingår att kommunicera organisationens värdegrund, politiska ställningstaganden och resultatet av vårt solidaritetsarbete. Vi kombinerar det kommersiella och det politiska och för en ständig dialog om hur detta ska göras utan att kompromissa med vår värdegrund.
För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad, ha god initiativförmåga och förmåga till både samarbete och självständigt arbete. Då utveckling av vår politiska position och påverkansarbete är en viktig del av tjänsten behöver du dela vår värdegrund.
Kvalifikationer
- Utbildning inom kommunikation och minst ett par års erfarenhet inom området.
- Erfarenhet av politiskt arbete inom asylrätt, antirasism, global rättvisa, klasskamp eller liknande.
- Mycket god skribent med vana att skriva såväl kortare kampanjtexter som debattartiklar och pressmeddelanden.
- God kunskap om digitala kanaler.
- Goda kunskaper i Wordpress, Indesign etc.
- Erfarenhet av försäljningsdrivande kommunikation inom retail och projektledning är meriterande.
Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning och förlagd till 100 % med placering i Göteborg. Vi tillämpar provanställning. Tjänsten omfattas av kollektivavtal med Unionen.
Om Björkåfrihet
Björkåfrihet är en ideell förening som arbetar med internationell solidaritet, socialt ansvarstagande och hållbar utveckling.
Secondhand-verksamheten ökar återanvändningen i samhället och minskar Sveriges miljöpåverkan. Organisationen har två sorteringsanläggningar och sex butiker i sydvästra Sverige.
Genom internationellt utvecklingssamarbete och opinionsarbete stödjer Björkåfrihet organisationer som arbetar mot fattigdom och förtryck runt om i världen. På hemmaplan ges stöd till asylrättsrörelsen och organisationer som arbetar med papperslösa.
Björkåfrihet samarbetar även med ett fyrtiotal kommuner och erbjuder meningsfull sysselsättning och arbetsgemenskap åt människor som står utanför arbetsmarknaden och/eller har funktionsnedsättningar.
Björkåfrihet har kollektivavtal med Handelsanställdas Förbund och Unionen. Organisationen har även 90-konto och kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. 2019 blev Björkåfrihet världens första ideella secondhand-organisation med kvalitets- och miljöledningscertifiering enligt ISO9001/14001.
Ansökan
Ansökan skickas till: rekrytering@bjorkafrihet.se
Ange referens: Kommunikatör
Vi ser fram emot din ansökan senast den 22 augusti 2022.
Kontakt
Frågor om tjänsten besvaras av föreningschef Kristin Ivarsson, 031-233208 eller kristin.ivarsson@bjorkafrihet.se.
Facklig kontaktperson: Jessica Hörk, Unionen, 072-402 43 45.
Observera att det är semesterperiod, och att svar kan dröja längre än vanligt.
Vänligen respektera att vi endast har möjlighet att läsa ansökningar märkta med referens och skickade till rekrytering@bjorkafrihet.se, enligt ovan.
Vi avböjer vänligt men bestämt kontakt och erbjudanden från rekryteringsföretag och -portaler/webbsidor etc.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vi söker maskinsvetsare till vår kund Valmet i Göteborg

Svetsare, manuell
Läs mer Jun 23
Om tjänsten
Valmet i Göteborg arbetar med service och reservdelar till miljövänliga kraft- och värmepannor för tekniskt krävande bränslen samt av sodapannor till pappers- och massaindustrin över hela världen.

Som maskinsvetsare kommer du att arbeta främst med sammanfogning av tub och fenmaterial i en portalsvetsmaskin som svetsar under pulver, svetsmetod 121.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Till vår produktionsenhet i Göteborg söker vi nu en maskinsvetsare.

Valmet i Göteborg arbetar med service och reservdelar till miljövänliga kraft- och värmepannor för tekniskt krävande bränslen samt av sodapannor till pappers- och massaindustrin över hela världen.

Som maskinsvetsare kommer du att arbeta främst med sammanfogning av tub och fenmaterial i en portalsvetsmaskin som svetsar under pulver, svetsmetod 121.

Arbetsuppgifterna består av förberedande montering till portalsvetsmaskinen, framföra portalsvetsen, fenkalibrering, att kunna läsa och förstå ritningar, hantera gasskärning/riktning, svetsning i metoderna mig/mag och mma, kapning och fasning av tub/fenmaterial samt upprättar måttprotokoll på färdig produkt. Materialen vi arbetar i är allt från svart till nicelbas. Tillverkning sker i tidsbegränsade kundprojekt vars varaktighet varierar från några dagar upp till flera månader. Arbetet är skiftgående om två skift, dag och kväll.

Under arbetets gång har du nära kontakt med dina kollegor, arbetsledare samt kvatlitetsavdelning för att stämma av så att arbetet fortskrider i enlighet med gällande regler och krav som föreskrivs för specifikt projekt.

I tjänsten ingår även att medverka i monteringsarbeten och svetsning inom andra produktionsavsnitt.Vem är du?
Vi söker dig som har treårig gymnasieutbildning eller motsvarande.

Vidare har du god erfarenhet av ritningsläsning, svetsning under pulver 121 och certifikat för heta arbeten. Du har bra kunskaper i svenska och engelska. Det är meriterande om du har travers och truckkort samt ser vi gärna att du har erfarenhet av att granska och syna svets.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och vill att du har ett självständigt och drivande arbetssätt men också är en positiv lagspelare med social kompetens och har lätt för att samarbeta. Vi ser även att du har förmågan att kommunicera väl i tal och skrift. Att du är intresserad av förbättringar och vill bidra till teamets och företagets utveckling är viktigt för rollen.


Om verksamheten
Valmet erbjuder en trivsam arbetsplats med internationell prägel och ett positivt arbetsklimat, där du får ta dig an stimulerande och utmanande arbetsuppgifter. Din anställning kommer att börja som konsult hos Uniflex med goda möjligheter att bli anställd direkt hos Valmet efter en tid.


Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Ansök nu

Lärare i fritidshem till Annedalsskolan

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Jun 23
I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.

Bli en av oss!
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att:
• öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande.
• skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat.
• öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige. Vi ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, grundsärskolan, kulturskolan och fritidshemmen. I förvaltningen finns 138 kommunala grundskolor där nästan 47 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 9 700 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola.

Följ gärna vår resa på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

ARBETSUPPGIFTER
Annedalsskolan är en F-6-skola med drygt 330 elever. Skolan uppfördes redan 1883 i stadsdelen och är sedan några år tillbaka helt nyrenoverad. Skolan finner du nedanför Guldhedsbergens brant vid Nilssonsberg och Skanstorget. Allt med närhet till natur, kultur och kommunikationer

På Annedalsskolan jobbar vi med skolmodellen PALS, som innebär att vi systematiskt jobbar med att uppmärksamma positivt beteende liksom att vi vuxna fungerar som positiva förebilder. Som lärare i fritidshem ansvarar du för planering, genomförande, uppföljning och utvärdering av fritidsverksamheten enligt gällande styrdokument och mål.

Du kommer att arbeta i arbetslaget årskurs 2 med planering och genomförandet av fritidsverksamhet enligt kursplaner. Du dokumenterar och analyserar undervisningen. Du arbetar som resurspedagog under skoltiden. Du planerar enskilt och tillsammans i ditt arbetslag på fritidshemmet årskurs 2.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du som söker är utbildad grundlärare i fritidshem. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i ett fritidshem enligt riktlinjerna i Skolverkets allmänna råd för kvalitet i fritidshemmet. Har du behörighet att undervisa i hem- och konsumentkunskap är det meriterande.

Vidare söker vi dig som är:

Ansvarsfull
Du tar ansvar för dina och de gemensamma arbetsuppgifterna med verksamhetens/elevernas bästa i fokus. Du tar dina uppgifter på allvar, är mån om att slutföra det du påbörjat och ser till att arbetet blir utfört på rätt sätt.

Bemötande
Du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll. Du utgår ifrån allas lika värde och skapar en god atmosfär i mötet. Du har en öppen och positiv attityd då du har elevernas behov som utgångspunkt för ditt agerande.

Strukturerad
Du upprättar tydliga mål och planerar aktiviteter och projekt i god tid. Du använder tiden effektivt och arbetar systematiskt, organiserat och metodiskt. Du ser till att arbetet slutförs och följer upp resultatet.

Samarbetsinriktad
Du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat. Du förstår det gemensamma uppdraget, agerar utifrån det och bidrar till helheten


Välkommen med din ansökan!

Tjänsten tillsätts under förbehåll att den inte tas i anspråk av interna skäl.

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Junior Utesäljare

Utesäljare
Läs mer Jun 23
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
Vi söker unga driva personer som antingen redan är bra säljare eller som vill bli det!
Jobbet sker runt om i Göteborg. Du kommer att bli upphämtad med bil och åka till olika villaområden med våra andra säljare.

Preliminära arbetstider är vardagar 15-20 men fler arbetstillfällen kan tillkomma. Vi söker både dig som vill ha sommarjobb och dig som vill jobba året om.

Ingen tidigare erfarenhet krävs. Du kommer att ha en personlig coach som tränar upp dig och ger dig tips kring hur du kan lyckas som säljare.

Det är enbart provisionslön och för dig som är duktig så finns det gott om pengar att tjäna.

För att du ska passa för jobbet så ser vi gärna att du är utåtriktad och talar flytande svenska.

Vi är ett mikrobryggeri som producerar den populära hälsodrycken kombucha.
Bryggeriet är nystartat och ligger i Mölnlycke.

När du går runt och säljer så kommer du ha med smakprover på drycken som kunden sedan kan välja att beställa hem.

Personerna som vi knackar på hos brukar ge oss bra feedback, drycken är både god och eftertraktad.

Låter detta som ett jobb för dig? Maila isåfall gärna ett personligt brev med en motivering om varför just du skulle passa bra för det här jobbet!


Rekrytering sker löpande. Anställningen kan börja på en gång.

Ansök nu

Fysioterapeut

Fysioterapeut/Sjukgymnast
Läs mer Jun 23
Om oss
Sexualmedicinskt Centrum är en specialistmottagning med klinisk behandlingsverksamhet där fokus är sexualmedicinska frågeställningar.

Vi arbetar tvärprofessionellt utifrån såväl medicinsk som psykosocial kompetens och utgår från ett rättighetsperspektiv. Det innebär att alla oavsett funktionalitet, kön, könsidentitet, könsuttryck, sexuell identitet och sexuell praktik ska känna sig välkomna och uppleva ett gott omhändertagande. Våra patienter kommer från hela Västra Götalandsregionen. Enheten har förutom direkta patientkontakter även ett konsultativt uppdrag att erbjuda stöd till vårdgrannar och handledning i specifika ärenden. 

Teamet på Sexualmedicinskt Centrum i Göteborg består idag av barnmorskor, fysioterapeuter, läkare och psykologer som har sexologisk och terapeutisk kompetens. Teamet består även av sjuksköterskor, vårdadministratör samt verksamhetschef. Vi arbetar nära Kunskapscentrum för Sexuell Hälsa. Vi är en arbetsgrupp som månar om god gemenskap och kollegialt samarbete för att skapa en stöttande och trivsam arbetsmiljö tillsammans. 

 

Om arbetet
Vi erbjuder ett intressant och stimulerande samarbete med engagerade arbetskamrater.

Som fysioterapeut på Sexualmedicinskt Centrum arbetar du med bedömning och behandling för sexuella svårigheter. Ofta handlar det om smärta vid sex eller problem kopplat till sexuell lust. Flertalet av patienterna har långvariga besvär av psykisk ohälsa och många har erfarenheter av olika former av utsatthet. Behandlingen har fokus på kroppslig förståelse för hur sexualmedicinska problem, psykisk ohälsa och smärta kan höra samman. Tjänsten innehåller kliniskt behandlingsarbete individuellt och i grupp, teamsamverkan och i viss mån även utbildningsuppdrag. 

 

Om dig 
Du är legitimerad fysioterapeut med intresse för och gärna vidareutbildning inom sexuell hälsa.
Meriterande är specialistkompetens inom smärta och utbildning i Basal kroppskännedom. 

Vi tycker det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga och är trygg i din yrkesroll.
Som person är du flexibel, utvecklingsorienterad och har ett professionellt arbets- och förhållningssätt. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Förvaltningen Regionhälsan omfattar regiongemensamma vårdverksamheter och hälsofrämjande nära vård. Nära 1900 medarbetare jobbar för att invånarna ska må bra. När du blir en del av oss är du med och utvecklar verksamheten.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Är du vår nya dansktalande kundtjänstmedarbetare? Se hit!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 23
Om företaget
Vår kund inom e-handelsbranschen söker nu dansktalande kundtjänstmedarbetare med start i slutet av sommaren eller början av hösten. Kunden jobbar med försäljning av produkter inom kök och design.

Dina arbetsuppgifter
Som kundtjänstmedarbetare kommer du jobba med att ta emot inkommande samtal, mejl och chattmeddelanden från kunder. Din uppgift blir att med service och kvalitet besvara dessa. Frågorna kan exempelvis gälla produkternas funktioner, leveranser eller reklamationer. Du blir en del av ett team med både svensktalande och dansktalande kundtjänstmedarbetare.

Tjänsten är på heltid på vardagar. Kundtjänsten har öppet 8–18, och man varierar mellan två olika skift under den tiden. Du blir anställd av Söder & Co men jobbar ute hos vår kund.


Din profil
För att ta dig an denna roll ser vi att du har tidigare erfarenhet av att jobba med kundservice. Vidare är det ett krav att du kan flytande danska i såväl tal som skrift. Som person tror vi att du är serviceminded, noggrann och samarbetsvillig. Du bör vara van vid att jobba med datorn som främsta arbetsverktyg.

Vi tror att du har ett intresse för matlagning och bakning. Du behöver ha körkort och tillgång egen bil.


Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

Hos oss gör människor skillnad.

Ansök nu