Hitta lediga jobb i Göteborg

Kommunikatör till förskoleförvaltningen - vikariat

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Sep 28
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Vill du bidra till en trygg och lärorik förskola för alla barn? Nu söker förskoleförvaltningen en kommunikatör med erfarenhet av att stötta chefer i exempelvis lednings- och förändringskommunikation och som tillsammans med övriga kommunikatörer på avdelningen vill utveckla förvaltningens interna och externa kommunikation.

Tjänsten är ett vikariat på drygt ett år och är placerad på förskoleförvaltningens kommunikationsavdelning. Där arbetar idag nio kommunikatörer med kommunikationsstöd till rektorerna för Göteborg Stads förskolor, stöd till övriga chefer och specialister i förvaltningen samt med övergripande kommunikationsprocesser och interna och externa kanaler för förvaltningen.

Vi söker efter dig som...
... är en lyhörd strateg som kan fånga upp verksamhetens behov samtidigt som du är skicklig på att genomföra det praktiska kommunikationsarbetet.

Du kan ta fram strategier och kommunikationsplaner och anpassa kommunikationen efter situation och målgrupp. Du är en van skribent som snabbt kan plocka upp det viktigaste och skriva en nyhetstext, ta fram informationsmaterial till olika målgrupper eller ge kommunikationsstöd i projekt eller vid förändringar.

Arbetsuppgifter:
• Arbeta strategiskt med kommunikation så som kommunikationsplanering, målgruppsanpassning och att utveckla strategier för intern och extern kommunikation.

• Stödja chefer och andra nyckelpersoner med operativt kommunikationsarbete som att ta fram kommunikationsplaner, skriva nyheter och andra texter, ta fram informationsmaterial och skapa innehåll för digitala kanaler.

• Aktivt bidra till kommunikationsavdelningens gemensamma utveckling av förvaltningens kanaler, arbetssätt och övergripande kommunikationsprocesser.

KVALIFIKATIONER
Krav:
• Du har högskole- eller universitetsexamen i kommunikation, journalistik, marknadsföring/PR eller motsvarande
• Du har minst två års erfarenhet av strategiskt kommunikationsarbete
• Du har minst ett års erfarenhet av att ha arbetat med kommunikationsstöd till chefer
• Du har erfarenhet av att skriva texter på ett vårdat, enkelt och begripligt språk
• Du har erfarenhet av att arbeta med deadlines och levererar i tid
• Du har erfarenhet av att skapa innehåll för webb och sociala medier
• Du har mycket god språklig förmåga, skriftligt och muntligt på svenska

Meriterande:
• Erfarenhet från att ha arbetat med kommunikation i en större organisation eller företag
• Du har erfarenhet av att stötta chefer eller nyckelpersoner i deras kontakter med media
• Erfarenhet av grafisk produktion och layout, film eller fotografering
• Beställarkompetens inom kommunikationsområdet
• Kunskaper i fler språk än svenska

Personliga kompetenser:
Som person behöver du ha lätt för att samarbeta med såväl kollegor, chefer på olika nivåer och experter inom andra yrken. För att klara uppdraget måste du också ha förmågan att arbeta med flera uppgifter samtidigt, kunna ta egna initiativ och självständigt driva ditt arbete framåt.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Enhetschef till Kärra simhall och motion

Idrottsplatschef
Läs mer Sep 28
Arbetsbeskrivning
Verksamheten som bedrivs hos Idrotts- och föreningsförvaltningen inom avdelning Anläggning står inför ett spännande utvecklingsarbete och vi söker nu dig som vill ta ansvar för att leda och utveckla det operativa arbetet vid en av våra enheter - Enhet Kärra simhall & motion, som består av Kärra sim- & sporthall och motionscentralerna i Vättlefjäll, Gerås, Tuve samt Länsmansgården.

Enheten Kärra simhall & motion representerar en stor bredd av verksamheter. Här finns simhall, gym, gruppträning, sporthall och det arbetar idag 22 personer på anläggningarna. I uppdraget ingår fullständigt verksamhets-, budget, personal- och arbetsmiljöansvar. Till din hjälp har du två teamledare som agerar operativa ledare i verksamheten.

Ansvarsområden
I arbetet kommer du få möjlighet att utifrån ett kund-och helhetsperspektiv styra, utveckla och säkra arbetet som bedrivs på enheten. Du är direkt underställd avdelningschefen för avdelning Anläggning och ingår i avdelningens ledningsgrupp, där du tillsammans med chefskollegor bidrar till avdelningens övergripande styrning och verksamhetsutveckling.

Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag. Flextid tillämpas.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har universitets eller högskoleutbildning inom för verksamheten relevant område. Du har ledarerfarenhet med budget- och personalansvar. Du har erfarenhet från drifts-, leverans- och/eller serviceorganisation. Meriterande om du har ledarerfarenhet från politiskt styrd organisation, affärsdrivande/intäktsfinansierad verksamhet eller som organisations- eller aktivitetsledare i idrottsförening. Vi ser det även som meriterande om du har erfarenhet av att driva badverksamhet och/eller annan idrottsverksamhet samt har erfarenhet av extern och intern samverkan och samordning. Du har en god förståelse för den multikulturella arbetsplatsens möjligheter och utmaningar och engageras av att hitta nya vägar och metoder i arbetet.

Som person ser du möjlighet till förändringar och skapar situationer där nya idéer och förslag kan utvecklas. Du motiverar och beskriver pedagogiskt förändringar samt hanterar kritik mot förändring på ett konstruktivt sätt. Genom ett helhetsperspektiv visar du intresse för, och samverkar i övergripande frågor för att skapa mervärde för verksamheten. Du är bekväm i sociala kontaktytor, såväl informella som formella. Du står för fattade beslut och kan förmedla obekväma budskap när det behövs. Med hjälp av ditt närvarande ledarskap, din lyhördhet och tydliga kommunikation anpassar du din kommunikation efter mottagare, målgrupp och situation för att skapa resultat och få människor i din omgivning att växa och utvecklas.

Passar detta in på dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan
Vårt arbete med urval och intervjuer kan komma att påbörjas redan före sista ansökningsdatum så skicka in din ansökan redan idag!

I denna rekrytering kommer vi inte att efterfråga ett personligt brev som ansökningshandling. Istället kommer du som söker att få svara på ett antal frågor där vi ber dig beskriva din kompetens inom efterfrågat område.

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Petra Pettersson, petra.pettersson@randstad.se.

När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem, i enlighet med GDPR.

Vi vill att idrott & förening ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald och en jämn ålders- och könsfördelning bidrar till att utveckla vår verksamhet och öka kvalitén. Målet är att detta ska återspeglas på alla våra arbetsplatser.

Vi på idrotts- och föreningsförvaltningen erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att växa och utvecklas. Du blir delaktig i en organisation som arbetar med positiva frågor som friskvård och meningsfull fritid. Ett bra flextidsavtal gör att både arbete och fritid får ta plats. Förvaltningen tillämpar även rökfri arbetstid. Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för boende, besökare och näringsliv. Som medarbetare i staden får du en anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Här kan du läsa mer om förvaltningens verksamheter, organisation och ledning: http://goteborg.se/idrottoforening

Om företaget
Vår vision är att göra Göteborg friskare. Vi är till för göteborgarna och syftet med vår verksamhet är att ge förutsättningar för en innehållsrik och aktiv fritid. Vi erbjuder möjligheter till aktiviteter av olika slag genom våra många olika idrotts- och friskvårdsanläggningar. Vi ansvarar också för bidrag och annat stöd till föreningar. Mer information om idrotts- och föreningsförvaltningen och Göteborgs Stad hittar du på http://www.goteborg.se

Ansök nu

Decision Engine Developer, Credit Risk

Databasutvecklare
Läs mer Sep 28
Who are we?
Volvo Cars is a company on a mission; to bring traditional car manufacturing into a connected, sustainable and smart future.
Since 1927, we have been a brand known for our commitment to safety, creating innovative cars that make life less complicated for our consumers. In 2010, we decided to transform our business, resulting in a totally new generation of cars and technologies, as well as steady growth and record sales. Today, we’re expanding our global footprint in Europe, China and the US, and we’re on the lookout for new talent.

We are building up Volvo Cars online sales capabilities and driving the shift towards direct consumer sales. Our aim is clear – to provide customers with modern, flexible and hassle-free ways to own a car, whether through a Care by Volvo subscription, lease, loan or cash. By that, shaping the future of the automotive industry.

What’s in it for you?
Care by Volvo is a unique premium subscription service that we are developing, and by that shaping the future of the automotive industry. We have one clear aim – to give our consumers back more time to do the things they love. Welcome to a completely new way of accessing a car, where a hassle-free, flexible monthly subscription is all you need. 

We are looking for a truly passionate product and brand ambassador for Care by Volvo leasing model within our online business, to join our growing team based at Volvo Cars in both Stockholm and Gothenburg. Using your extensive data analytics capabilities, you will enable us to unlock ways to drive positive change and growth within customer onboarding.

In this role you will report to the Credit System Manager.

What you’ll do
As Decision Engine Developer, you will be a key team member to build and implement changes in the credit risk domain. You will ensure continued development and improvement of our decision engine, with the aim to maximize our degree of automatization without jeopardizing our risk appetite. 

You will also translate business needs into tangible outcomes. You will work collaboratively with other colleagues in the team and from other teams.

Further, you will participate in projects in line with the Credit Risk team’s priorities, sometimes supporting and sometimes leading, to achieve shared goals, using a variety of analysis and problem-solving techniques.

Do you fit the profile?
We are looking for ambitious people with significant drive! We need problem solvers, initiative takers, people that see opportunities and potential to improve. You should be passionate about your job and enjoy a fast paced international working environment. You will play an important role in taking Volvo to the next level - thus, you should desire to go above and beyond to deliver and grow as an individual. At Volvo we embrace change, you should dare to challenge the status quo and be persistent in doing so.  

In this role, we are looking for a colleague who is solution oriented, analytical and data driven, with an eagerness to solve business- and digital related problems.

You demonstrate working proficiency and communication skills in English, verbal and written. As a person, you are curious, a team player, and enjoy learning how the business work end-to-end.

Minimum work experience:
•    Suitable education (BSc/MSc in Data Science, Statistics, Mathematics, Engineering, or the equivalent)
•    At least 1 year working experience with object-oriented programming language (such as C++, Python, Java, etc.)
Additional skills that would be considered a plus:
•    Experience in translating business requirements into rule flows, decision trees, business object models and managing Business Rules catalogs 
•    Knowledge of Rules Extraction, Documentation, Categorization
•    Knowledge of Rules Analysis to identify issues/redundancy/complexity
•    Knowledge or hands on experience with Web Services (REST, SOAP, etc)
•    Knowledge of test-first practices including Test-Driven Development (TDD) for unit tests  
•    Knowledge of CI/CD or similar release management processes  
•    Familiarity with e-identification tools, credit bureaus across different markets and automated decision engine solution
•    Familiar with business process modelling tools (e.g. Microsoft Visio, IBM Blueworks Live, etc)
•    Experience working agile
•    Working experience with FICO Decision Modeler (Rule Development Engine) is considered a big plus

Let’s get to know each other
Welcome to apply by the latest on the 16th of October 2022. In this role you could be based in either Gothenburg or Stockholm, Sweden.

If you have any questions about the role, please contact Hiring Manager Jonathan Berglund at jonathan.berglund@volvocars.com.

If you have any questions about the recruitment process, please contact Senior Recruiter Lotta Ericsson at lotta.ericsson@volvocars.com. 

Please submit your application in English and note that applications via email will not be considered due to GDPR. 

Welcome with your application!

Ansök nu

Cybersecurity Engineer

Elingenjör
Läs mer Sep 28
Who are we?
Volvo Cars is a company on a mission; to bring traditional car manufacturing into a connected, sustainable and smart future.
Since 1927, we have been a brand known for our commitment to safety, creating innovative cars that make life less complicated for our consumers. In 2010, we decided to transform our business, resulting in a totally new generation of cars and technologies, as well as steady growth and record sales. Today, we’re expanding our global footprint in Europe, China and the US, and we’re on the lookout for new talent.
We are constantly pushing our own skills and abilities to drive change in the automobile industry like never before. We are looking for innovative, committed people to join us in this endeavour and create safe, sustainable and connected cars. We believe in the power of people and will challenge and support you to reach your full potential. Join us and be part of Volvo Cars’ journey into the future.

What we offer
Volvo Cars have an ambitious growth plan for connected functionality and autonomous drive. To mitigate the threats presented to a connected autonomous vehicle, we have a solid foundation of competence within our very dedicated Cybersecurity Team. To be able to meet the future needs, are we now expanding the team. Are you a passionated Cybersecurity Engineer who likes to become a member of an agile development team with great team spirit? Then this is the opportunity for you!

Volvo Cars have a holistic approach to in-vehicle security, spanning the complete vehicle lifecycle, involving technology for protection and detection, as well as threat intelligence and incident response.  Volvo Cars Cyber Security Group is located in both Gothenburg and Lund and this position is open for both locations.

What you’ll do
You get inspired by our mission to give our customers “Freedom to move”. You will use your deep knowledge to analyse and enhance the protective measures that we install in all parts of the in-vehicle embedded system. You will be a part of vulnerability tests, security assessments and risk analysis activities related to in-vehicle communication independently or as a part of a team. You will collaborate with concept owners to establish verification methods and work closely with the automation team who automates test cases into the Continuous Integration (CI) machinery.

You will develop security mechanisms and help receiving teams implement them by supporting or implementing a concept that Security Group owns and share with the company. You will get the chance to work within different test environments, i.e. real cars as well as Boxcars or similar settings and are excepted to demonstrate critical thinking and creative analytical skills to for example identify vulnerabilities/attack vectors that are difficult to detect.

You and your skills
We believe that you have a strong interest for Cybersecurity and have a M.Sc. degree in Software, Electrical or Computer engineering, equivalent education or relevant experience. You are proficient in programming languages such as C/C++ and Python/Bash/CAPL and in the English language. You are committed to high delivery quality and have the ability to proceed your work without having all facts at hand before you start. You are experienced with agile development and you will need a couple of years of relevant professional experience of developing security solutions in vehicle or other embedded environments.

Meritorious
Competence to examine security from a holistic view, including threat modelling, risk, and vulnerability assessment. Knowledge and experience on vehicle networks and communication protocols such as CAN, TCP/IP, IEEE 802.11x, BLE, and Bluetooth. Experience of one or several tools such as Wireshark, CANalyzer and CANoe. Previous knowledge of automotive related standards such as UDS and SOME/IP. Experience with reverse engineering, pen-testing for embedded devices and of Metasploit framework and Kali Linux OS. International Software Testing Qualifications Board (ISTQB) certification. Other security related certifications such as CISSP and CEH. Code Reviews (Gerrit etc). Threat Modeling (Heavens).  Static/Dynamic/Interactive Code and 3rd party analysis tools and processes. Security in the Cloud. Embedded systems, IoT and Hardware based attacks. 

How to learn more and apply
Please apply as soon as possible, note that  selection will be running continuously.  Please note that we do not accept applications via e-mails.
#LI-CS1

Ansök nu

Sveriges största företag på TIKTOK söker Säljare ????

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Sep 28
Key Solutions koncernen består idag av över 200 ambitiösa medarbetare som dagligen hjälper några av Sveriges största och mest välkända företag med kvalificerade och kompletta sälj- och marknadsföringslösningar. Varje månad är vi i kontakt med fler än 250 000 kunder.

Vi har 10 år i rad blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work Institute. Vi har idag lokala kontor i Stockholm, Göteborg och Västerås med planer på utlandsexpansion under år 2023.

Vilka är Key Solutions?

- Sveriges #1 byrå enligt Telia, Eon och IP-Only
- Team på +200 människor från ~35 nationaliteter, fördelade i Stockholm, Göteborg och Västerås
- Utsedda till en av Sveriges & Europas Bästa Arbetsplatser 10 år i rad (av Great Place to Work)
- Ett av Sveriges största företag på Tiktok med +30 000 följare

Vad erbjuder vi?

- Garanterad månadslön på 30 000 kr inom sex månader
- Goda chanser att göra karriär och klättra inom företaget
- Konferensresor till t.ex. Barcelona, Miami och Sydafrika
- Hjälp med att ta körkort samt möjlighet till tjänstebil och andra förmåner
- Vi avsätter minst en timme om dagen för din personliga utveckling

Vi ser gärna att du som söker

- Är en person som gillar att bidra med din positiva och glada personlighet
- Är tävlingsinriktad och älskar att utvecklas
- Är en teamspelare med inställningen att ”ingenting är omöjligt”
- Pratar svenska obehindrat

Key Solutions har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande, samt erbjuder säljutbildning i Key Business School. Därför har vi inget krav på tidigare säljerfarenhet, här får du de bästa verktygen för att lyckas inom din karriär.

Låter det intressant?

Ansök nedan eller gör testet på 1 minut via vår hemsida för att se ifall just du skulle platsa i vårt team: https://www.keysolutions.se/jobb/ansok

Ansök nu

Konferensvärd 100% tillsvidare anställning.

Konferensvärd/Konferensvärdinna
Läs mer Sep 28
Vi söker nu en engagerad medarbetare med hög servicekänsla till tjänsten konferensvärd/värdinna som ska ansvara för den dagliga driften tillsammans med vår Conference service manager.
Du ska ha en positiv och glad personlighet med eget driv och med sinne för detaljer för att passa in i vårt team. Du ska gilla att jobba i en miljö med högt tempo, du ska gilla att möta gäster, våga fråga och ta egna initiativ. Du gillar också att få saker gjorda och klarar att kommunicera med alla avdelningar så att våra gäster går härifrån med en fantastisk upplevelse av hotellet.
Det är ett roterande schema på dag/kväll/helg och arbetet kan förläggas på övriga F&B avdelningar när beläggningen är låg på konferensavdelningen, tex under sommar och jul.
Arbetsuppgifterna är varierande, men innefattar att förbereda inför konferenser och ge service till våra konferensgäster enligt nedan:

 
DINA HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER BLIR:
Att ställa i ordning konferenslokaler enligt beställning
Ta emot och välkomna konferensgäster samt gå igenom dagens arrangemang
Kommunicera eventuella ändringar i arrangemang till berörda avdelningar
Vara konferensgästerna behjälplig under dagen
Plocka disk och ställa iordning i uthyrda lokaler under pauserna och efter avslutat arrangemang
Vid behov, hjälpa till med enklare servering i lokalerna
Vidareförmedla gästkommentarer till konferensansvarig
 
FÖLJANDE KRÄVS FÖR TJÄNSTEN:
Dokumenterad erfarenhet från ett serviceyrke, gärna tidigare erfarenhet från konferensverksamhet
Ett säljande sätt och lätt för att lära
En naturlig känsla för gästservice, kvalitet och problemlösning
Möjlighet att jobba oregelbundna tider och även vara anpassningsbar till att schemat kan ändras efter bokningarna vi får in
Du behöver ha en god fysik då det är många tunga lyft av möbler
Behärska svenska och engelska i tal och skrift
Har du tidigare arbetat i hotelbokningssystem EMMA/SAP är det en fördel

VI ERBJUDER:

Tillsvidare anställning 100%  
Lön och förmåner efter överenskommelse
 
Varmt välkommen med din ansökan!
Vid frågor om tjänsten kontakta Conference Service Manager Atti Zaheer via e-mail: atti.zaheer@radissonblu.com
Ansök senast 14 oktober 2022. Urval och intervjuer sker löpande, tillträdesdatum kan diskuteras.

ANSÖKAN:

Din skriftliga ansökan med CV önskar vi via länken.      
Radisson BLU Scandinavia Hotel,
Urval och intervjuer kommer att ske löpande


Radisson Blu Scandinavia Hotel
Radisson Blu Scandinavia Hotel är beläget vid Drottningtorget i Göteborg och öppnade 1986. Hotellet har 355 hotellrum varav 38 sviter. Standardrummen är bland de största i Göteborg och hotellets berömda Kungasvit mäter hela 160 kvm. Här har många stora celebriteter bott under sina besök i staden. På Scandinavia finns Hagabadet Spa & Yogastudio, två restauranger, stora ytor för event, butiker samt ett bevakat garage med parkeringsservice och elbilsplatser. Radisson Blu Scandinavia Hotel har en stor konferensavdelning med 15 mötesrum varav en stor bankettsal med kapacitet för 480 sittande gäster.

Ansök nu

Saknar du erfarenhet? Starta din sälj karriär hos oss!

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Sep 28
Just nu söker vi efter nya stjärnor som vill jobba med våra fantastiska säljare!

Ingen tidigare erfarenhet inom försäljning krävs. Vi utbildar dig inom en sälj struktur som gynnar säljaren hos oss likväl som i framtiden inom andra yrken eller områden.

Har du kanske framtidsplaner på att starta eget? Bli entreprenör? Vi lär dig allt inom försäljning!

Om tjänsten

Som fältsäljare på Value Sales får du möjlighet att arbeta med några av Sveriges största varumärken. All försäljning sker via personliga möten och alla besök har aviserats till kunden i förväg. Du utgår ifrån din hemstad men arbetar rikstäckande i Sverige.

Du arbetar i tätt samarbete med ett säljteam för att gemensamt, såväl som individuellt, uppnå uppsatta mål. Du kommer dagligen få personlig coaching, teambuilding och uppföljning på ditt arbete.

Vi står för samtliga resor samt boendekostnader till alla våra säljare!

Kontraktstyp

- Heltid.
- Arbetstider mån-fre kl 13:00-21:00 & fre 14:00-20:00.
- Provanställning 6 mån, därefter tillsvidare.
Vi söker dig som:

- Motiveras av personlig utveckling och resultat.
- Är målmedveten och tävlingsinriktad.
- Är utåtriktad med en positiv inställning och har ett stort engagemang.


Vi erbjuder:

- Generös provision (utan tak).
- Utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbväxande företag.
- Teoretisk samt praktisk utbildning inom sälj.
- Löpande coachning och utbildning.
- Säljtävlingar, resor och festligheter!Meriterande

- B-körkort (inget krav).


Är det dig vi söker? Skicka din ansökan idag! https://jobb.valuesales.se/

Om oss

Value Sales är ett ungt och snabbväxande företag som arbetar inom fält- och eventförsäljning samt telemarketing.

Vi samarbetar med väletablerade affärspartners och hjälper organisationer att utveckla sitt viktigaste element - vi säljer!

Vårt huvudkontor är beläget i Kista, Stockholm.

Hemsida: www.valuesales.se

Följ vår resa på sociala medier:

Instagram: @valuesalesab / TikTok: @valuesales

Ansök nu

Livsmedelsoperatörer till Jakobsdals Charkuteri

Maskinoperatör, kött
Läs mer Sep 28
Livsmedelsoperatörer sökes till Jakobsdals Charkuteri för arbete under hösten
Söker du en tjänst där du får möjlighet att arbeta i ett högt tempo och ingå i ett härligt team? Då kan det vara dig vi söker!

Jakobsdals Charkuteri söker nu personal inför sin högsäsong med omgående start. Uppdraget pågår under hösten till och med v. 51. Arbetsplatsen är förlagd i nära anslutning till Gamlestads Torg.

ARBETSUPPGIFTER
Som livsmedelsoperatör på Jakobsdals Charkuteri arbetar du i produktionslinjen med att producera och hantera charkuterier. Produktionen är indelad i olika avdelningar; råvarorna tas emot och därefter tillbereds charkuterierna för att sedan skivas, paketeras, plockas och slutligen förberedas för transport ut till kund. Då arbetet innebär hantering av livsmedel finns ett stort fokus på hygien.

Några av arbetsuppgifterna:

Ta ansvar för att både tillsammans med kollegor och självständigt leverera hög kvalitet


Rotera mellan positionerna på avdelningen och utföra olika arbetsuppgifter


Arbeta aktivt med hälsa, miljö och säkerhet för att medverka till att produktionen utförs enligt gällande rutiner och regelverkKVALIFIKATIONER
Då du kommer att jobba tätt tillsammans med andra så ser vi att du är en flexibel person som värdesätter samarbete och goda relationer till kollegor. För att passa i rollen bör du även vara engagerad, noggrann och ansvarstagande. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom livsmedelsindustri ses detta som meriterande, men är inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som:

Har goda kunskaper i svenska, du behöver kunna förstå skriftliga instruktioner och kommunicera på svenska 


Har en god fysik, då du kommer gå och stå större delen av dagen


Kan arbeta skiftande arbetstider - kväll och dagtid


Kan hantera fläsk- och nötkött samt att arbeta i en kyld miljöOM TJÄNSTEN
Tjänsten som livsmedelsoperatör är ett konsultuppdrag med start omgående. Som konsult får du en anställning hos Eterni Sweden AB.

ÖVRIG INFORMATION
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Frida Lindahl på: frida.lindahl@eterni.se 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Elevassistent

Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Läs mer Sep 28
Peabskolan AB är ett helägt dotterföretag till Peab och finns i Malmö, Solna och Göteborg. Vi är en fristående gymnasieskola som utbildar inom samhällsbyggnad. Sedan 2006 erbjuder vi program med inriktning inom husbyggnad och mark- och anläggning för behöriga samt ett introduktionsprogram för icke behöriga elever. Vår vision är att varje elev hos oss skall ha möjligheten att göra sin bästa resa från star till studentdagen och därmed skapa bästa möjliga förutsättningar för varje enskild individ. Vi är en liten skola och där närheten mellan elever, lärare och ledning är centralt i allt vi gör.

På Peabskolan i Göteborg går det cirka 100 elever fördelat på 6 klasser. Detta förutsätter ett mycket nära samarbete med varje enskild elev. Då vi arbetar helt kurs- och ämnesintegrerat förutsätter det ett stort mått av flexibilitet och uppfinningsrikedom hos alla medarbetare.

Peabskolans verksamhet bygger på en pedagogisk modell baserad på fyra grundprinciper, ett verklighetsbaserat lärande, ett aktivt värdegrundsarbete, kurs- och ämnesintegrering samt en djupgående modell för individualisering. Utvärderingar baserade på både kvalitativa och kvantitativa resultat visar att modellen hittills varit mycket framgångsrik.

Nu finns möjligheten för dig som elevassistent/pedagog att vara med på vår fortsatta resa framåt!

Vi kan erbjuda dig en visstidsanställning på 50 procent under perioden 7 november 2022 till 9 juni 2023.

Som elevassistent behöver du vara bra på att samarbeta samt vara van vid att arbeta självständigt. Vi värdesätter att du är social och har lätt för att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor. Du ska vara strukturerad, tydlig och konsekvent och ha förmåga att ta egna initiativ. Vi ser det som meriterande om du har pedagogisk erfarenhet samt om du har arbetat med elever med funktionsvariationer, psykosociala svårigheter eller andra koncentrationsproblem. Som person skall du ska vara ansvarsfull, lyhörd och trygg i dig själv.

Du kommer att samverka med skolans lärare och elevhälsoteam och bland annat hjälpa elever med planering, struktur och stödja med skoluppgifter på lektioner samt kring arbetet med elevens APL (arbetsplatsförlagda lärande).

Vi söker dig som har ett stort engagemang för ungdomar och som dessutom kan vara en god ambassadör för den pedagogik som vår verksamhet bygger på.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, 27 oktober.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Elisabeth Gustavsson Haugseth, Rektor Peabskolan Göteborg på telefon 0725- 33 38 50 alternativt elisabeth.haugseth@peab.se

Ansök nu

Administratör till Göteborg

Servicehandläggare
Läs mer Sep 28
Arbetsbeskrivning
Är du redo för nya utmaningar inför kommande vår och har erfarenhet av administration och eller handläggning inom offentlig verksamhet? Då våra kunders behov dyker upp löpande så vill vi komma i kontakt med dig som arbetat inom ovanstående kategorier och är öppen för nya möjligheter. Rollen passar dig som är målinriktad och lösningsorienterad och brinner för struktur och kundservice. Det känns naturligt för dig att möjliggöra goda kontakter mellan olika parter, både externt och internt. Du är lite av ett serviceproffs.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Våra kundbolag existerar i en mängd olika offentliga verksamheter, vilket gör det möjligt att få arbeta brett med administration och handläggning. Ansvarsområden som kan ingå är HR-administration, handläggning inom myndighet, orderadministration, systemadministration, inköpsadministration, koordinering av olika projekt, assistera olika personer hos våra kundbolag som exempelvis en chef eller en avdelning.  

Kvalifikationer
Du har minst gymnasial utbildning samt praktisk erfarenhet av minst ett (1) års administration och/eller handläggning inom offentlig verksamhet. Vidare kommunicerar du fritt på svenska och engelska. Du har även vana av att arbeta med olika affärssystem, och tycker om att lära dig nytt.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information kontakta Matilda Nilsson: matilda.nilsson.@randstad.se

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Cybersecurity Analyst

Elingenjör
Läs mer Sep 28
Who are we?
Volvo Cars is a company on a mission; to bring traditional car manufacturing into a connected, sustainable and smart future.
Since 1927, we have been a brand known for our commitment to safety, creating innovative cars that make life less complicated for our consumers. In 2010, we decided to transform our business, resulting in a totally new generation of cars and technologies, as well as steady growth and record sales. Today, we’re expanding our global footprint in Europe, China and the US, and we’re on the lookout for new talent.
We are constantly pushing our own skills and abilities to drive change in the automobile industry like never before. We are looking for innovative, committed people to join us in this endeavour and create safe, sustainable and connected cars. We believe in the power of people and will challenge and support you to reach your full potential. Join us and be part of Volvo Cars’ journey into the future.

What we offer
Volvo Cars have an ambitious growth plan for connected functionality and autonomous drive. To mitigate the threats presented to a connected autonomous vehicle, we have a solid foundation of competence within our very dedicated Cybersecurity and Privacy team. You will become a member of an agile development team with great team spirit. Volvo Cars have a holistic approach to the extended vehicle Cybersecurity and privacy, spanning the complete vehicle lifecycle, involving technology for protection and detection, as well as threat intelligence and incident response. Due to your contributions to the area you will be recognized as an important player in the Cybersecurity field. 

We are now looking for an analyst within Cybersecurity and Privacy. If you have a passion for Cybersecurity in embedded system and are inspired by our mission to give our customer a better car experience every day, then keep reading!

What you’ll do
In this role you will use your deep knowledge to create and enhance the protective measures that we implement in vehicle embedded systems and extended-vehicle connectivity services. You will support in developing and maintaining a Cybersecurity and Privacy Management Process that is aligned with applicable laws, standards and best practices. It will be on your response to translate subjective expectations about e.g. legal requirements and best practices to objective requirements and standardizations that are delivered within the company and maintained over time.

You will have the opportunity to benchmark within Automotive Industry, develop your own knowledge and be part of Volvo Car’s Cybersecurity and Privacy community. You will also represent Cybersecurity and Privacy in other applicable fora and meetings.

You and Your Skills
 You are curious and want to contribute to develop ground-breaking technology! You have experience within the field of Cybersecurity and privacy by design and a strong understanding for the digital threat landscape of a connected vehicle.
Further, we see that you have B.Sc. or M.Sc. degree in Software, Electrical or Computer engineering, or other relevant area/experience combined with understanding of the Cybersecurity mechanisms and function development as well as relevant experience of developing Cybersecurity solutions in vehicle or another embedded environment. It will be highly beneficial if you are experienced within agile development.

As a person you are customer focused and committed to deliver high quality. You are flexible and have the ability to proceed your work without having all facts at hand before you start. Building relations come naturally for you and in order to gain technical insights, you will build a network that includes people from all areas in the company. You have excellent communication and documentation skills. 

How to Apply and Connect    
Is this you? Do not wait with your application! We will start the recruitment process immediately. To apply, please register your profile and attach your application documents via the link below, please note that due to GDPR we can’t handle applications via email. 
For questions regarding the position please contact Hiring Manager Karolina Hill at karolina.hill@volvocars.com . For information regarding the recruitment process please contact catharina.skog@volvocars.com. 
#LI-CS1

Ansök nu

Junior Grafisk Designer – Industry division till GPBM Nordic AB I Mölndal

Grafisk operatör, digital produktion
Läs mer Sep 28
Är du en kreativ ”doer” som brinner för digital grafisk design som gör skillnad? Tycker du om och motiveras av att arbeta i en utvecklande roll i ett företag med familjär kultur?där högt tempo, härliga kollegor och ständig utveckling är viktiga komponenter i vardagen? Är svaret JA? Då är detta tjänsten för dig!
För vår uppdragsgivare, GPBM Nordic AB, söker vi nu en Junior Grafisk Designer som är i början av sin karriär och som brinner för och vill utvecklas inom grafisk design, digital marknadsföring och innehållsproduktion inom B2B-branschen. Rollen är placerad inom GPBM Nordics Industry division med fokus på att kreera och producera attraktivt marknadsmaterial i nära samarbete med kollegor inom marknadsfunktion och med fokus på företagets digitala plattformar. Tjänsten är på heltid och placerad på GPBM Nordics kontor i Mölndal med omgående tillträde.
Marknaden för GPBM Nordics Industry division växer snabbt då fler och fler produkter och applikationer förutsätter skräddarsydda batterilösningar. Med över 35 års erfarenhet inom batteribranschen är företagets erbjudande starkt och efterfrågan på deras produkter och tjänster ökar.
Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:
I tjänsten som Junior Grafisk Designer inom GPBM Nordics Industry division kommer du få möjlighet att arbeta med divisionens alla tre subdivisioner/varumärken på alla marknader som bolaget verkar på. Idag huvudsak Norden och Europa men då bolaget är i en spännande tillväxtfas så ses hela världen som möjlig framtida marknad. Kunderna finns inom områdena medicinteknik, smarta hem, säkerhet och andra spännande teknikområden. Du kommer till en miljö med hög puls, mycket engagerade medarbetare och med möjlighet att påverka och vara kreativ. Bland dina arbetsuppgifter kan nämnas:
Ansvara för att kreera och producera attraktivt grafiskt innehåll inom främst digitala kanaler och genom olika marknads- och kommunikationsaktiviteter i linje med bolagets strategi.
Arbeta kreativt med olika medieformat som video, foto och illustrationer och utveckla varumärket genom att utveckla egna idéer och kreativ design till färdigt material.
Producera grafiskt innehåll till presentationer, digitala plattformar och landningssidor och hålla dem uppdaterade med nytt material.
Vara delaktiga i och planerar mässor.
Arbeta med och utveckla den grafiska profilen.
Skapa och designa nyhetsbrev mm.
Skapa förklarande och förtydligande illustrationer för sociala medier och hemsida.

Vem är du?
Vi söker dig som är kreativ och har energi och eget driv. Du är duktig på att arbeta både självständigt och i team. Som person är du målinriktad, initiativrik och prestigelös och du gillar att skapa kvalitet och en röd tråd i ditt grafiska arbete. Du är tekniskt intresserad och har en vilja att utvecklas och ligga steget före, precis som företaget vill göra för sina kunder.
Du har relevant utbildning inom grafisk design. Alternativt har du skaffat dig motsvarande kompetenser genom kurser/eget intresse och arbetslivserfarenhet. Du har mycket goda kunskaper inom Adobe CS, MS Office samt övriga relevanta digitala verktyg. Du har även god erfarenhet av produktion inom alla typer av medier såsom bild, video, illustrationer och ljud, Har du erfarenhet av att själv fotografera, filmredigera samt göra 3D-animeringar och renderingar är det meriterande. Du uttrycker dig väl och vet hur man kommunicerar online för att skapa trafik. Du kommunicerar obehindrat både i skrift och i tal på engelska och svenska.
Vad kan GPBM Nordic erbjuda dig?
GPBM Nordic erbjuder dig en varierande tjänst med stora möjligheter att utvecklas inom ditt område i ett internationellt företag i en spännande tillväxtbransch. Du får arbeta i ett väletablerat entreprenörsdrivet bolag med välkända varumärken inom sina branscher. Bolaget har stora tillväxtvisioner där du blir en del av företagets kreativa avdelning som har ett nära och tätt samarbete med säljorganisationerna i Norden, Italien och Frankrike. Du kommer till en modern företagsmiljö med platt organisation och nära till din chef och du får självklart en bra introduktion så att du kommer in i tjänsten på ett snabbt och tryggt sätt. Företaget har kollektivavtal med Unionen.
Om GPBM Nordic AB
Med över 35 års erfarenhet av design, marknadsföring och försäljning av produkter inom områdena batterier och laddutrustning, belysning och brandsäkerhetsprodukter har företaget skapat en stark position på såväl konsument- som industrimarknaden med bl.a. varumärkena GP Batteries, GP Lighting, Housegard, CGS m.fl. Företaget ingår i handelskoncernen Cebon Group som har rörelsedrivande bolag i Norden, Frankrike och Italien. Koncernen omsätter ca 650 miljoner kr och har ca 115 medarbetare som arbetar under ledorden Utveckling, Engagemang och Ansvar. För mer info, gå gärna in på www.gpbmnordic.se

Ansök nu

undersköterksa, vårdbiträde

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Sep 28
Vi är en privat hemtjänst som växer snabbt och vi är i behov av personal som kan arbeta på timmar, deltid och heltid, du ska vara flexibel, kunna jobba två skift- dag och kväll samt helger, manuell körkort är ett krav då vi kör över hela centrala Göteborg. Du ska kunna behärska svenska språket i tal och skrift.

Ansök nu

Truckförare till kommande uppdrag!

Truckförare
Läs mer Sep 28
Är du en erfaren truckförare som letar efter nya utmaningar? Toppen, då har vi tjänsten för dig!

Vi söker nu drivna och erfarna truckförare för uppdrag hos våra samarbetspartners i Göteborg. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara truckkörning, packa, plocka och lossa varor. Arbetstempot är högt och det kommer krävas en del fysiskt arbete. Det kan förekomma lättare lageradministration hos vissa av våra samarbetspartners.

Start: Omgående. Ansök redan idag, urval sker löpande
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid, mån-fre – Varierande arbetstid beroende på uppdrag
Anställningsform: Konsultuppdrag

Din profil
Krav:
• Truckkort A + B - Vana av minst 6 mån truckkörning
• Svenska i tal och skrift

Meriterande:
• Erfarenhet av att köra B5 minst 6 mån
• B-körkort och tillgång till bil

Vi ser gärna att du har en hög arbetsmoral, gillar att samarbeta och en positiv energi att tillföra. Vi söker dig som är ambitiös, kunnig och inte rädd för att ta i när det behövs. Du har lagervana sedan tidigare och är en riktigt skicklig truckförare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.

Ansök nu

Rådgivare / Inkassohandläggare

Inkassohandläggare
Läs mer Sep 28
Vill du tillhöra ett härligt team i ett starkt värderingsstyrt företag? Vill du få möjligheten att arbeta med nytänkande i en gammal och kantig bransch?
Preventia är ett annorlunda finans- och inkassobolag med ett dynamiskt arbetssätt som ger ett högre och snabbare resultat mot övriga branschkollegor. Med hög aktivitet och hög flexibilitet inom kravhanteringens alla delar arbetar Preventia för långsiktiga och hållbara lösningar för alla parter.
Våra kunder består av företag, kommuner, organisationer och föreningar, stora som små inom samtliga branscher. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster från faktura-, påminnelse- och inkassohantering till köp av fakturor, fordringsstockar och juridiska tjänster.
Tjänsten
Inkassoavdelningen växer på Preventia och vi är nu i behov av ytterligare rådgivare till vårt team. På Preventia är vi en härlig grupp med rådgivare, jurister, it-tekniker, säljare och ledning med stor erfarenhet av kravhantering och inkassoarbete.
Som rådgivare på Preventia får du en omväxlande och rolig vardag där du sköter kontakten mot såväl vår kund som mot deras kund. Preventias arbetssätt söker alltid snabbast möjliga lösning genom kommunikation och dialog i syfte att undvika myndigheter och ytterligare kostnader.
Du kommer att arbeta inom kravhanteringens alla delar från faktura till inkassoprocess. I huvudsak består arbetsuppgifterna av aktiv handläggning som främst sker via telefon. Andra delar i arbetet är diverse administrativa uppgifter med allt ifrån mail och posthantering till kreditbedömning. Du arbetar i väl utarbetade processer och kommer utbildas i system och vårt arbetssätt.
Vi söker
Vi söker dig som är ansvarsfull och som är van att arbeta strukturerat i ett högt tempo. Du skall vara lösningsorienterad och ha förmågan att inge förtroende. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. Vi lägger stor vikt vid att du har en hjälpande personlighet och att du har god pedagogisk- och kommunikativ förmåga. Kunskaper inom inkasso och ekonomi är meriterande men inget krav.
Vi erbjuder
Preventia befinner sig i en expansiv fas och utöver en spännande och utvecklande tjänst erbjuder Preventia en god gemenskap där vi månadsvis gör gemensamma aktiviteter. Och visst låter det extra förmånligt att sluta tidigare på fredagar, arbeta halvdag på sin födelsedag och få en ledig dag när barnen fyller år?
Du som ser möjligheterna och trivs i en expansiv miljö är välkommen att lämna in ditt CV och ett personligt brev där du beskriver hur du möter våra behov och vilka erfarenheter och kunskaper du kan bidra med.

Ansök nu

Ekonomiassistent till Triolab

Ekonomiassistent
Läs mer Sep 28
Triolab AB är Sveriges största distributör av laboratoriediagnostik och erbjuder innovativa produkter från ledande tillverkare till hälso-och sjukvård, veterinär samt livsmedelsindustrin. Bolaget grundades 1986 och är idag en del av den börsnoterade Addlife koncernen. Triolab har 55 medarbetare, jämnt fördelade på huvudkontoret i Göteborg och kontoret i Stockholm. Triolab har systerföretag i Norge, Danmark och Finland.

Triolabs mission ”Genom utveckling och kvalitet förbättrar vi liv” skapar en stolthet och engagemang bland medarbetarna, som också är Triolabs viktigaste resurs.

Nu söker Triolab nästa stjärna till sin ekonomiavdelning i Göteborg! Här erbjuds du ett meningsfullt arbete där patienten är slutkund. Du får arbeta i en positiv och öppen miljö på deras trevliga kontor i Mölndal och du blir en del av ett prestigelöst team om tre personer där samarbete står i fokus.

Hos Triolab är det viktigt att du är nyfiken på att lära dig nytt och du förväntas ha en egen drivkraft att vilja utveckla, förändra och förbättra. Är det dig vi söker?

Om tjänsten
Som ekonomiassistent på Triolab kommer ditt största ansvarsområde vara att hantera leverantörsreskontran. Det är ett stort flöde och i dina arbetsuppgifter ingår scanning, verifiering och matchning, utredning av differenser samt betalningar. Du kommer också att arbeta med påminnelsehantering och räntedebitering samt vara kontaktperson mot kunder i frågor som rör detta. En annan del av din tjänst är att vara ansvarig för reklamationer. Denna del av arbetet kan emellanåt vara komplicerad och ställer krav på en problemlösningsförmåga och en stor servicekänsla gentemot kunderna.

Det finns många utvecklingsmöjligheter i tjänsten och vill du driva eller delta i något projekt är det välkommet!

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi med erfarenhet från tidigare arbete som ekonomiassistent. Du behöver känna dig trygg och bekväm i både det svenska och engelska språket då du kommer i kontakt med kunder, leverantörer och kollegor runt om i världen.

För att trivas hos Triolab tror vi att du är en öppen och prestigelös person som visar engagemang och ser möjligheter. Du vågar ifrågasätta och komma med förslag och tar din plats i gänget. Vi ser att du är en utåtriktad och kommunikativ samtidigt som du har en analytisk sida och ett sinne för siffror.

Ansökan
I denna rekrytering har Triolab valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sofia Erikson på 070-471 59 07. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2022-10-04. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår Integritetspolicy (https://sjr.se/integritetspolicy/)Titel: Ekonomiassistent

Ansök nu

Rekryterare i Göteborg

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Sep 28
Arbetsbeskrivning
Randstad söker nu dig som är intresserad av att arbeta affärsnära och resultatorienterat med rekrytering. Vi söker dig som gillar utmaningar och har en ambition att bli riktigt bra på det du gör. Älskar du dessutom perfekta matchningar, då kanske det är du som kan vara vår nästa rekryterare. Vi söker dig som har några års erfarenhet av rekrytering och som trivs med att vara en del i ett team samtidigt som du arbetar självständigt med egna processer. Med utgångspunkt i chefernas och verksamhetens behov, planerar, driver och genomför du hela rekryteringsuppdrag för att bidra till en effektiv kompetensförsörjning. Du kommer planera din egen arbetsdag och driver dina processer från start till mål, både självständigt och i samverkan med kunniga kollegor.  

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Ditt arbete kommer innebära kontakter både externt och internt. Du ska genomföra kompetensbaserade intervjuer och säkerhetsprövningsintervjuer som är ett slutsteg i rekryteringsprocessen. I din roll är du ett konsultativt stöd till chefer och stöttar genom hela rekryteringsprocessen. Du driver självständigt flera processer samtidigt. Varje team jobbar tillsammans och stöttar varandra och utbyter erfarenheter i det dagliga arbetet. Du har flexibel arbetstid och det är en självklarhet för oss att du ska ha balans mellan arbete och fritid.

Kvalifikationer
För att axla rollen och trivas i positionen bör du ha: 


En relevant utbildning inom exempelvis HR eller ekonomi
Erfarenhet av rekrytering till varierande befattningar 
Erfarenhet av kompetensbaserad intervjuteknik


Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt

Vid frågor är du välkommen att kontakta: Matilda Nilsson, matilda.nilsson@randstad.se

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Boendesekreterare/kvotvägledare

Socialsekreterare
Läs mer Sep 28
Vi i socialförvaltningen Centrum arbetar varje dag för att invånarna i centrala Göteborg, Majorna, Linné, Örgryte och Härlanda ska få en bättre vardag. Våra uppdrag inom det sociala området är många och spänner från myndighetsutövning till insatser för en jämlik stad. Vi arbetar lokalt men har också verksamheter som riktar sig till hela staden för att möta våra invånares behov.
Vi vill skapa en mer likvärdig och effektiv socialtjänst som utgår från evidens och erfarenhet.

Om du söker mål och mening på din färd och vill verka i stadens hjärta - jobba hos oss!

ARBETSUPPGIFTER
Etableringsenheten är en samlad enhet för kommunens flyktingmottagande med lokaler i centrala Göteborg. Våra arbetsuppgifter omfattar huvudsakligen handläggning av ekonomiskt bistånd enligt socialtjänstlagen, individanpassat stöd utifrån att vara ny i Sverige samt ett praktiskt och pedagogiskt stöd till direktinresta. Vi är ungefär 30 anställda varav drygt hälften är socialsekreterare, ett team med socialadministratörer och ett team med kvotvägledare och boendesekreterare. Arbetet leds av tre 1:e socialsekreterare och två enhetschefer och vi har också en utvecklingsledare och en administratör. Alla anställda förenas i ett engagemang för vår målgrupp och i en önskan att bidra till ett bra mottagande av nyanlända i Göteborgs stad.

Tjänsten är en delad tjänst där du ingår i kvotteamet men arbetar både som boendesekreterare och som kvotvägledare. Som boendesekreterare på Etableringsenheten arbetar du i första hand med boenderådgivning till nyanlända som saknar en hållbar boendelösning. Arbetet sker på uppdrag av och i nära samarbete med enhetens socialsekreterare. Det sker i form av information, vägledning och motiverande samtal både genom individuella möten och gruppinformationer. I uppdraget ingår även utredning samt uppföljning av kommunala kontrakt och vräkningsförebyggande arbete. Du förväntas också självständigt samverka med andra aktörer så som Fastighetskontoret, Boplats Göteborg m fl och hålla dig a jour med hur bostadssituationen ser ut samt med aktuell lagstiftning på området.

Som kvotvägledare arbetar du socialpedagogiskt med direktinresta under deras första tid i Sverige. Även det arbetet sker på uppdrag av och i nära samarbete med enhetens socialsekreterare. Under de 6 första månaderna är du med i allt från att hämta på Landvetter till att stödja i att t ex skaffa personnummer och id-kort, följa med till sjukvården, vägleda i hur en hittar i lokalområdet och allt annat en behöver guidning i som ny i Sverige. Det sker i form av information och vägledning med empowerment som grundtanke.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med socionom-, socialpedagogexamen eller annan högskoleexamen som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. I rollen krävs att du klarar av att arbeta självständigt eftersom du är ensam i din roll som boendesekreterare. Du behöver även ha körkort och vara trygg med att köra bil i Göteborg. Har du sedan tidigare erfarenhet av att arbeta med nyanlända flyktingar, med boendefrågor inom socialtjänst och/eller med vägledning i någon form är det meriterande.

Kommunikation är mycket viktigt och du behöver ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska. Kan du dessutom ytterligare språk som talas av de nyanlända som kommer idag är det en fördel. Du trivs med att prata inför grupper och ser inget problem med att kommunicera med människor som inte talar samma språk som du själv gör.
En betydande del av arbetet innebär social dokumentation och som kvotvägledare skriver du genomförandeplaner vilket innebär att du måste behärska detta och det är också en fördel om du har erfarenhet av vårt IT-stöd Treserva.

Då du kommer ha en delad roll i vårt kvotteam är det av extra vikt att du snabbt förmår ställa om och anpassa ditt arbete utifrån ändrade förutsättningar och att du är samarbetsinriktad och har en förståelse för det gemensamma uppdraget. Vidare behöver du kunna arbeta strukturerat och kunna planera ditt arbete på egen hand samt slutföra det du påbörjar.

När du möter vår målgrupp behöver du vara pedagogisk och tydlig och alltid ha med dig att det du gör syftar till att personen du möter senare ska kunna utföra uppgiften på egen hand. Arbetet kan ibland vara intensivt och arbetsuppgifter kan hopa sig, du måste då kunna ta välgrundade beslut trots tidspress samt behålla lugnet i svåra situationer.
Att arbeta med nyanlända innebär att arbeta i ständig förändring då flyktingpolitiken både på nationell och internationell nivå oftast direkt påverkar vår vardag. Vi tror därför att du är en person som är öppen och tycker det är roligt med en verksamhet som aldrig är stillastående.

Varmt välkommen med din ansökan!
ÖVRIGT
Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Administrativ koordinator i Göteborg

Administrativ assistent
Läs mer Sep 28
Arbetsbeskrivning
Har du som målsättning att alltid skapa positiva möten och sprida energi? Brinner du för service och vill utvecklas i en miljö med drivna och kompetenta kollegor? Tycker du om att hjälpa och assistera andra i deras jobb?

Just nu söker vi en koordinator till vår kund i Göteborg!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss

Ansvarsområden
Du kommer vara på huvudkontoret i Göteborg. Tillsammans med andra supportfunktioner blir du en viktig stödfunktion till hela företaget och kommer erbjuda förstklassig support. Rollen är en viktig och central funktion för att få allt att gå ihop och ställer höga krav på service och kvalitet. Här arbetar du brett med koordinering och administration samt ingår ofta i projekt, du stödjer också ledningsgruppens medlemmar i deras arbete, allt för att i slutändan skapa ett stort värde för våra kunder. 

Det är en roll som förutsätter god samarbets- och lösningsförmåga, noggrannhet, kommunikationsförmåga och proaktivitet. I tjänsten ingår traditionella assistentuppgifter såsom:


hantering och koordinering av kalender
koordinering av möten och dokumentation både gentemot kunder och ledningsgruppen
upprättande och redigering av presentationsmaterial
administrera interna system 
vara support för digitala tjänster
ansvara för tryckproduktion av kursmaterial


På det hela taget kommer du att ha en central och varierande roll med stora möjligheter att påverka hur företaget upplevs som arbetsplats och partner.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utåtriktad och brinner för att ge god service. Du får energi av att samarbeta med andra och du agerar alltid professionellt. Du skapar energi och ser ett stort värde i att ha ordning och struktur i ditt arbete samtidigt som du har ett agilt mindset och kan agera självständigt och med högt tempo om situationen kräver det. I detta är du kreativ och tar initiativ för att lösa problem och skapa förbättringar på egen hand. Att vara agil är en förutsättning då vi jobbar nära våra kunder och såklart sätter ett stort värde vid att möta deras behov där det uppstår.


Du har tidigare arbetar med administrativa arbetsuppgifter i en varierande roll, och du har erfarenhet av att arbeta med service och support för organisationer och sprider en positiv energi omkring dig. Du har mycket god kunskap i svenska och engelska, både i tal och skrift.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
Vill du arbeta och stödja en organisation som arbetar hos stora kunder både inom Sverige och internationellt? Vill du ha variation i dina arbetsuppgifter och vara personen i själva kärnan av ett team av fantastiska kollegor? Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

För information kontakta Matilda Nilsson: matilda.nilsson@randstad.se

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Systemutvecklare/Programmerare

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 28
Är du en Mjukvaru- eller Systemutvecklare med inriktning på Inbyggda system? Då har du chansen att vara med och utveckla framtidens styrsystem!!
Vi söker dig med ett brinnande intresse för programmering i C/C++ för inbyggda system i realtidsmiljö samt med kunskap om CAN/seriell/Ethernet kommunikation. Meriterande är om du arbetat med databashantering (), CANOpen, Modbus, Realtids Ethernet samt är bekväm med Linux.
Du kommer ingå i vår utvecklingsgrupp om 4-5 personer, där vi utvecklar nästa generation av Scada-styrsystem/processtyrning. Arbetsuppgifterna kommer vara varierande och utmanande, där du själv kan forma och påverka arbetet på ditt egna kontor. Viss arbetstid kan utföras på distans. För att få ”rätt man på rätt plats” fördelar vi arbetsuppgifterna utefter intresse/färdighet och hjälper ständigt varandra. Utvecklingsgruppen jobbar tight där allas åsikter värderas lika.


Vi erbjuder världens bästa friskvård där du själv väljer vad som passar just dig. Varje dag bjuder företaget på gemensam frukost för att skapa gemenskap och trivsel. Självklart tar vi hand om personalen genom trivselaktiviteter som julbord, konferenser, grillning och andra events.
Företaget du kommer arbeta på är Göteborgs Processteknik AB, GPT. GPT är ett företag som funnits sedan 1991. Vi levererar processdatorstyrningar och helhetslösningar till industrin, med tyngdpunkt på asfaltverk och krossar. Vi är ett expansivt företag. Tillsammans med vårt systerföretag Elkraft Automation Väst AB är vi marknadsledande i Sverige. På företagen arbetar >20 personer.
Våra kunder finns i Sverige, Norge och Danmark samt i England, vi utökar ständigt vår kundkrets. Exempel på kunder vi arbetar med är PEAB, SKANSKA, NCC, SVEVIA, VEIDEKKE och SANDAHLS.
Vi arbetar nära kunden med kundanpassade lösningar. Vi utvecklar egna program och funktioner samt skapar helhetslösningar.


inom företaget programmerar vi:
C/C++
Delphi
Kommunikationsgränssnitt mellan processdator och I/O-moduler med CAN/CANopen, Modbus
Egenutvecklat SCADA-system / HMI
Databashantering -server
Windows Azure
Nätverkskommunikation
Linux


Hos oss kan du utvecklas och påverka.
Här får du vara med från idé till färdig produkt.
Sök tjänsten idag!!!

Ansök nu

BERÄKNINGSINGENJÖRER TILL IN-HOUSE PROJEKT!

Beräkningsingenjör, elkraft
Läs mer Sep 28
ÄR DU BERÄKNINGSINGENJÖR OCH REDO FÖR NÄSTA UTMANING I DIN KARRIÄR? JUST NU SÖKER VI INGENJÖRER MED ERFARENHET AV HÅLLFASTIGHET OCH UTMATTNINGSUTVÄRDERING TILL VÅRT IN-HOUSE TEAM I GÖTEBORG!

OM ROLLEN:

Till uppdraget söker vi 2-3 beräkningsingenjörer som vill arbeta i vårt in-house team i Göteborg. Vi söker dels någon mer erfaren ingenjör som är redo att ta på sig en mer teamledande roll samt några mer juniora. I rollen kommer du samarbeta med övriga beräkningsingenjörer samt konstruktörer.

VI ERBJUDER DIG:

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi tror på att växa tillsammans genom att erbjuda möjligheter, utveckling och gemenskap.ALTEN verkar inom flera olika branscher, har en stor variation av uppdrag, coachande chefer och utbildning via ALTEN Academy vilket gör att det alltid kommer vara möjligt att utvecklas hos oss. Dina önskemål styr din väg framåt. 

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk såsom Women@ALTEN och ALTEN Sports ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för. På ALTEN tycker vi det är viktigt med balans mellan arbete och fritid, därför erbjuder vi tre extra lediga dagar per år. Hos oss är du ansluten till kollektivavtal och erbjuds förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar. 


FÖR ATT LYCKAS I ROLLEN SER VI ATT DU HAR FÖLJANDE ERFARENHET:
Minst kandidatexamen inom relevant område.
Några års arbetslivserfarenhet där du arbetat som beräkningsingenjör.
Erfarenhet av att arbeta i Hypermesh, Abaqus eller Optistruct/Nastran.

Svenskt medborgarskap och godkänd registerkontroll enligt FMVs riktlinjer är ett krav för tjänsten.

MERITERANDE FÖR TJÄNSTEN ÄR:
Erfarenhet från att ha jobbat inom flygindustrin eller liknande.

Urvalet sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

OM ALTEN 

ALTEN är ett av Europas största teknik- och IT-konsultföretag med över 45 000 anställda i mer än 30 länder. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Telecom, Industri, Energi, Flyg och Försvar samt Life Science. I Sverige är vi över 1300 engagerade medarbetare med 11 kontor i 10 städer - från Lund i söder till Skellefteå i norr.  

ALTEN har för tredje året i rad utsetts till en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare av Karriärföretagen 2022, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter.  

Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se

Ansök nu

Lagermedarbetare - Malmö Hamnen - Heltid

Lagerarbetare
Läs mer Sep 28
Värdesätter du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Malmö. Lagret ligger i Hamnen.
Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och sortera kollin på lagret. Arbetet innebär att sortera paket samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.
Exempel på arbetsuppgifter:
Ansvara för inleveranser av gods och material
Scanna in produkter i affärssystem
Samordna produkter utifrån en plocklista
Lastning av kurirbilar

Om dig:
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull.
Meriterande:
Truckkort


Plats: Hamnen
Arbetstider: Tvåskift 06:00-15:00 & 14:00-23:00
Start: Omgående eller med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Omfattning: Heltid


Vi söker också personer som kan hoppa in vid arbetstoppar. Söker du en tjänst du kan kombinera med en annan sysselsättning tar vi gärna emot din ansökan.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.


Välkommen till Simplex!

Ansök nu

Flyttpersonal - Göteborg - Heltidsanställning

Flyttkarl/Stadsbud
Läs mer Sep 28
Vi på Simplex söker nu vår nästa superstjärna. Vi söker nya personer som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.
När du ingår i vår flytt - och transport del får du varje dag hjälpa olika kunder med deras önskemål. Första dagen kanske du hjälper en privatkund att flytta sin lägenhet från södra till norra Stockholm. Dagen efter kanske du hjälper ett företag att forsla bort sina gamla skrivbord för att sedan leverera nya. Det är ett väldigt varierande arbete där ingen dag är den andra lik.
För att lyckas i rollen krävs det att du kan vara självgående och kunna ta egna initiativ med ett ständigt kundfokus. Att du är stark i kroppen är ett plus, vissa dagar kan vara väldigt fysiskt krävande.
Kvalifikationer:
Kunna tala och skriva svenska
Fysiskt aktiv
Positiv inställning och en hög arbetsmoral

Meriterande:
Erfarenhet inom Flytt & Transport
B-körkort

Arbetstider: 7-16
Tidigare erfarenhet är inget krav. Rätt person med viljan att alltid vilja nå framåt är det enda kravet vi på simplex har.
Vad vi erbjuder:
En bra lön med goda förmåner
Möjligheter att växa internt på företaget både genom interna utbildningar och eget driv
En arbetsplats som ser långsiktigt på dig

Om oss:

Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.

Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.


Välkommen till Simplex!

Ansök nu

Lagermedarbetare - Mölndal - Heltid

Lagerarbetare
Läs mer Sep 28
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Göteborg.
Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.
Exempel på arbetsuppgifter:
Ansvara för inleveranser av gods och material
Scanna in produkter i affärssystem
Samordna produkter utifrån en plocklista
Lastning av kurirbilar

Om dig:
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull.
Meriterande:
Körkort
Truckkort A+B
Plats: Göteborg
Arbetstider: Arbetet är förlagt 07-16 mån-fre


Start: Omgående eller med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Omfattning: 100%
Om oss:
Simplex grundades år 2014 med visionen att erbjuda företag flexibla bemanningstjänster och människor en väg ut i arbetslivet.
Det som till en början var en liten tanke med personliga bemanningslösningar växte snabbt till ett stort men specialiserat erbjudande.
Erfarenheten, kunskapen och viljan förmedlas idag via våra många konsulter i olika affärsområden.
Simplex metoder hjälper företag inom logistik, transport och industri att optimera sina verksamheter samt sänka sina personalkostnader. Detta genom inhyrning, rekrytering eller personalentreprenader.


Välkommen in i en värld av möjligheter. I alla fall när det gäller nytt jobb. Vi kopplar samman dig med flera företag som letar efter just din profil. Med vår hjälp hittar du snabbt flera alternativ som tar dig framåt i arbetslivet.

Ansök nu

Lagermedarbetare - Göteborg - Heltid

Lagerarbetare
Läs mer Sep 28
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Göteborg.
Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.
Exempel på arbetsuppgifter:
Ansvara för inleveranser av gods och material
Scanna in produkter i affärssystem
Samordna produkter utifrån en plocklista
Lastning av kurirbilar

Om dig:
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull.
Meriterande:
Körkort
Truckkort A+B
Plats: Göteborg
Arbetstider: Arbetet är förlagt 07-16 mån-fre


Start: Omgående eller med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Omfattning: 100%
Om oss:
Simplex grundades år 2014 med visionen att erbjuda företag flexibla bemanningstjänster och människor en väg ut i arbetslivet.
Det som till en början var en liten tanke med personliga bemanningslösningar växte snabbt till ett stort men specialiserat erbjudande.
Erfarenheten, kunskapen och viljan förmedlas idag via våra många konsulter i olika affärsområden.
Simplex metoder hjälper företag inom logistik, transport och industri att optimera sina verksamheter samt sänka sina personalkostnader. Detta genom inhyrning, rekrytering eller personalentreprenader.


Välkommen in i en värld av möjligheter. I alla fall när det gäller nytt jobb. Vi kopplar samman dig med flera företag som letar efter just din profil. Med vår hjälp hittar du snabbt flera alternativ som tar dig framåt i arbetslivet.

Ansök nu

Medarbetare Karlatornet - Behovsanställning

Grovarbetare, bygg och anläggning
Läs mer Sep 28
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Söker du efter ett deltidsarbete där du får vara med och utvecklas inom logistik & byggbranschen? Då har du hamnat rätt!
Vi söker efter dig som vill bredda dina arbetslivserfarenheter och arbeta med oss på Karlatronet i Göteborg.


Tjänsten har löpande startdatum, därav sker rekrytering löpande.
I arbetet krävs det att du är flexibel, gillar fysiskt arbete och klarar av att jobba under ett högt tempo. Arbete är både ute och inne måndag till fredag.
Man arbetar på en byggarbetsplats vilket gör att det skiljer sig en del från en "vanlig" arbetsplats. Det krävs att man har kämparglöd, har lätt för att arbeta i team, är prestigelös och alltid arbetar på ett säkert sätt för en själv och ens kollegor.
Exempel på arbetsroller:
Avfallshantering inne & ute
Hisskonduktör
Inbärning av material
Flaggvakt
Underhåll & sanitetsarbete på byggarbetsplatsenOm dig:
Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull. Du uppskattar ett högt tempo och gillar att arbeta fysiskt och inte är rädd för att ta i. Du drar dig inte för utmaningar i arbetet.
Kravprofil:
Prestigelös
Självgående
Har en god samarbetsförmåga
God fysik
Lagspelare

Meriterande:
Körkort
Erfarenhet utav bygglogistik
Truckkort A+B

Relevanta utbildningar inom området är meriterande.
Omfattning:
Arbetsplatsen ligger i centrala Göteborg på Lindholmen.
Det finns heltidstjänster men även deltidstjänster
Arbetstiderna efter behov, allt från 0-40 timmar i veckan eller mer.
https://www.serneke.se/projekt...

Om oss:
Är du redo för nya utmaningar?
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. Det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder... Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Vi, tillsammans med våra många kollegor jobbar varje dag för att våra kunders verksamhet ska fungera oavsett årstid, volym eller utmaning.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörren till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter. Hos oss på Simplex finns inga gränser, din ambitionsnivå och dina målsättningar präglar vart vi kan nå tillsammans.
Sedan 2014 har vi levt efter samma mantra och idag är vi över 500 medarbetare.
Välkommen till Simplex!

Ansök nu

Medarbetare Karlatornet - Heltid

Grovarbetare, bygg och anläggning
Läs mer Sep 28
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Söker du efter ett långsiktigt arbete där du får vara med och utvecklas inom logistik & byggbranschen? Då har du hamnat rätt!
Vi söker efter dig som vill bredda dina arbetslivserfarenheter och arbeta med oss på Karlatronet i Göteborg.
Vi ska tillsammans med vår kund ansvara för bygglogistiken kring projektet Karlatornet i Göteborg. Där du tillsammans med ett stort gäng kompetenta kollegor kommer att bidra till att göra ett av Sveriges mest prestigefyllda byggprojekt till ett mer smart och hållbart projekt.
I arbetet krävs det att du är flexibel, gillar fysiskt arbete och klarar av att jobba under ett högt tempo. Arbete är både ute och inne måndag till fredag.
Man arbetar på en byggarbetsplats vilket gör att det skiljer sig en del från en "vanlig" arbetsplats. Det krävs att man har kämparglöd, har lätt för att arbeta i team, är prestigelös och alltid arbetar på ett säkert sätt för en själv och ens kollegor.
Om jobbet:
Till arbetsplatsen levereras allt material till lastkajen, materialet ska sedan tas in och fördelas på olika lossningszoner uppe i byggnaden. Exempel på material golvspån, reglar, parkett, vitvaror m.m. Materialet tas in för hand och med vagnar samt truckar
Om dig:
Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull. Du uppskattar ett högt tempo och gillar att arbeta fysiskt och inte är rädd för att ta i. Du drar dig inte för utmaningar i arbetet.
Kravprofil:
Vill jobba deltid med möjlighet till mer
Prestigelös
Självgående
Har en god samarbetsförmåga
God fysik
Lagspelare

Meriterande:
Körkort
Erfarenhet utav bygglogistik
Truckkort A+BOmfattning:
Arbetsplatsen ligger i centrala Göteborg på Lindholmen.
Heltid
Arbetstiderna är måndag-fredag 15:00-00:00Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.

Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex!

Ansök nu

Är du Optiker och vill jobba som Butikschef för Synsam Amhult Torslanda?

Optiker
Läs mer Sep 28
Är du optiker och sugen på en ny utmaning? Drivs du av att leda och motivera ett team? Här får du nu möjligheten till att kombinera din roll som optiker med att ha budget och personalansvar för en egen butik. Synsam Amhult ligger i Torslanda, ett kort pendlingsavstånd från Göteborg.

I rollen som Store Manager har du ytterst personal-, budget- och resultatansvar. Du motiverar och leder dina medarbetare så att ni tillsammans uppnår butikens uppsatta mål. Med stort fokus på innovation och nytänk driver du arbetet med Synsam Lifestyle och jobbar ständigt för att leva upp till Synsams höga krav på service och kundbemötande. Du kommer i roll som Leg Optiker är att noggrant genomföra synundersökningar samt ordinera och rekommendera synhjälpmedel till våra kunder på högsta kliniska nivå.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är Leg. Optiker och vill ha ett utökat ansvar i form av personal och budget.
Du trivs att arbeta med människor och att engagera och inspirera din omgivning.
Vidare ser vi att du är:


• Resultatdriven och har förmåga att engagera och motivera ditt team genom att bryta ner och följa
upp budgetmål.
• Agerar affärsmässigt och tar ansvar för butikens framgångar och teamets välmående.
• Sätter kunden som nummer 1 för att skapa långsiktiga kundrelationer.
• Är ansvarsfull, innovativ och jobbar på problem tills att de är lösta.
• Har datorvana och erfarenhet av officepaketet

Du erbjuds 
Synsam strävar ständigt efter att vara det mest innovativa företaget i branschen och vi sätter alltid kunden som nummer 1. Vi har stora tillväxtambitioner och som Store Manager har du stora chanser till vidare karriär inom Synsam då vi ständigt satsar på att utbilda våra medarbetare både i klassrum och online.

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte- Sök rollen som Optiker/Store Manager redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Project Purchaser

Inköpare
Läs mer Sep 28
Purpose of the position
Shape your journey onboard and offshore with us
Are you a communicative, thorough and driven team player with experience from project purchasing? Then you are just what we are looking for to strengthen our growing Procurement organisation in MacGregor Merchant Solutions Division.
We can offer you an exciting and challenging position as a Project Purchaser within our team. We are seeking a new colleague to join our team and source the future together with us. You will work in an awesome team that takes having fun seriously.
We are a team of purchasers with a mix of ages, gender and nationality. We have a great team spirit, we support each other, we believe in a climate where you can be yourself, we believe diversity is a success factor and we treat everybody equally and with respect.
Main tasks and responsibilities
In this role you will be responsible for MSD New Sales, Conversion contracts, warranty and rework in/or multiple product lines. You will be involved in the whole end-to-end process, collaborating with various teams and stakeholders. You will have hands-on experience in all purchase matters such as: (P/O, budget, planning, deliveries). You will make purchase decisions following MacGregor Purchase Policy and be responsible to perform purchase decisions for specified projects/contracts.
Other responsibilities:
Responsible for all contract related purchase deliveries and invoices according to Company policy/rules
Responsible for material costs in each contract and providing accurate input to CMs Project Control Sheet.

What you’ll need to succeed
Experience:
? 2 years of experience working in projects and/or purchaser experience.
Competencies:
? Fluent in both spoken and written English.
? Experience working with ERP system preferable SAP
? Comfortable working in an international environment and in virtual teams.
You are a team player with lots of initiatives, who feels comfortable in the driver’s seat and knows to adjust to different situations with a healthy portion of self-confidence. To solve problems, you can think and act fast, and keep things as simple as possible. You don’t need guidance to spot situations that require your attention, or to see improvements.
You will be part of
By joining MacGregor, you will be able to work closely with leading industry professionals, developing and implementing new concepts that set the standards in the maritime transportation and offshore industries. We offer our employees the opportunity to be part of a truly global organisation leveraged upon our shared values of Integrity, Quality and Safety. With us you will be part of a collaborative working culture with challenges and opportunities to further develop yourself professionally.
Interested to join?
For further information please contact Sandra Wennerlof, Purchasing Manager, by email at sandra.wennerlof@macgregor.com
We accept applications in both Swedish and English.
If you are excited about this opportunity, please submit your application now!
Please note that the interview process may begin before the closing date of the job posting.

Ansök nu

Medarbetare Karlatornet - Heltid

Lagerarbetare
Läs mer Sep 28
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Söker du efter ett långsiktigt arbete där du får vara med och utvecklas inom logistik & byggbranschen? Då har du hamnat rätt!
Vi söker efter dig som vill bredda dina arbetslivserfarenheter och arbeta med oss på Karlatronet i Göteborg.
Vi ska tillsammans med vår kund ansvara för bygglogistiken kring projektet Karlatornet i Göteborg. Där du tillsammans med ett stort gäng kompetenta kollegor kommer att bidra till att göra ett av Sveriges mest prestigefyllda byggprojekt till ett mer smart och hållbart projekt.
I arbetet krävs det att du är flexibel, gillar fysiskt arbete och klarar av att jobba under ett högt tempo. Arbete är både ute och inne måndag till fredag.
Man arbetar på en byggarbetsplats vilket gör att det skiljer sig en del från en "vanlig" arbetsplats. Det krävs att man har kämparglöd, har lätt för att arbeta i team, är prestigelös och alltid arbetar på ett säkert sätt för en själv och ens kollegor.
Om jobbet:
Till arbetsplatsen levereras allt material till lastkajen, materialet ska sedan tas in och fördelas på olika lossningszoner uppe i byggnaden. Exempel på material golvspån, reglar, parkett, vitvaror m.m. Materialet tas in för hand och med vagnar samt truckar
Om dig:
Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull. Du uppskattar ett högt tempo och gillar att arbeta fysiskt och inte är rädd för att ta i. Du drar dig inte för utmaningar i arbetet.
Kravprofil:
Vill jobba deltid med möjlighet till mer
Prestigelös
Självgående
Har en god samarbetsförmåga
God fysik
Lagspelare

Meriterande:
Körkort
Erfarenhet utav bygglogistik
Truckkort A+BOmfattning:
Arbetsplatsen ligger i centrala Göteborg på Lindholmen.
Heltid
Arbetstiderna är måndag-fredag 15:00-00:00Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.

Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex!

Ansök nu

Familjehemskonsulent till Hemnovia // Göteborg

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Sep 28
Glädje, tillväxt och utveckling på samma rättvisa villkor. Det är en verklighet som vi på Hemnovia ständigt strävar att uppnå för barn och unga i vårt samhälle. Med barnen och hjärtat på rätt plats, är vårt gemensamma fokus att möjliggöra en trygg hemmiljö som möter deras unika behov och förutsättningar.

För oss är varje anställning en betydelsefull investering. Hela vår verksamhet bygger på våra medarbetares kompetens, hjärtan och drivkraft. Tillsammans med Oddwork söker vi nu ännu en nyckelmedarbetare till vårt kontor på von Utfallsgatan. Om du, likt oss, vill göra en betydelsefull insats och skapa skillnad som är viktig på riktigt - då är vi platsen du söker.

Som familjehemskonsulent
Hos oss blir du en del av ett sammansvetsat team som alla månar om barnens bästa. Med ansvar över ett antal familjehem, kommer du att bistå med stöd och handledning till våra klienter genom kontinuerliga hembesök i nära samverkan med din närmsta chef och uppdragsgivaren. Du kommer även att ansvara för rekryteringen och utredningen av jour-och familjehem samt dokumentationen i vårt eget journalsystem. Du rapporterar regelbundet till uppdragsgivaren för att upprätta och hålla kontakt. Beredskapstjänstgöring ingår i din tjänst enligt ett rullande schema. Hos oss väntar en gedigen introduktion och handledning, nära samarbete med dina chefer och kollegor och en inkluderande miljö som värnar om våra anställdas välmående. Välkommen till en flexibel roll med eget ansvar där du, tillsammans med ditt team, skapar trygghet och struktur för barnen och våra jour-och familjehem.

Vi söker dig med...
hjärtat på rätt ställe. Du som vill påverka och göra skillnad i ett växande företag. Som person är du trygg, flexibel och strukturerad. Med din problemlösande förmåga och ditt omsorgsfulla sätt, står du stadigt och lugnt även om vägen framåt byter riktning. Du är effektiv och van vid att möta deadlines och trivs i en omväxlande vardag med varierande arbetsuppgifter och ett starkt samarbete.

Våra önskemål till dig:

- Socionomutbildning eller likvärdig utbildning inom socialt arbete och omsorg
- Några års arbetslivserfarenhet som socionom och god kännedom om aktuell lagstiftning (SoL och LVU)
- Svenska och engelska i tal och skrift
- B-körkort

- Meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar eller att utreda, utbilda och handleda familjehem
- Utbildning inom utredningsmetoder för familjehem, BBIC, MI, Ett hem att växa i, eller liknande är även meriterande


Varför Hemnovia?
På Hemnovia erbjuds du ett tryggt och mjukt arbetsklimat där våra ledord; ansvar, engagemang, kvalitet och utveckling genomsyrar vårt arbete och vår verksamhet. För oss är våra olikheter vår framgångsfaktor. Under vår tillväxtresa kommer vi alltid sträva mot att bygga team sammansatta av människor med så olika erfarenhetsbakgrund som möjligt, men som delar samma värdegrund - alla människors lika värde.

Vi värdesätter vår goda teamkänsla högt och lägger stor vikt vid erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling, både internt och genom regelbundna utbildningar och seminarier. Vi har även tillgång till utbildade psykologer och externa aktörer för att säkerställa att du får den handledning och stöd du behöver i din roll. Utöver ovanstående får du tillgång till gemensam tjänstebil, tjänstepension och friskvårdsbidrag. Ansök idag och gör skillnad med din insats!

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Talent Manager Julia Harrysson, julia.harrysson@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-10-31

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!


Vi på (https://oddwork.se/) är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att (https://www.facebook.com/oddwork/)

Ansök nu

Regulatory Intelligence Director

Biolog
Läs mer Sep 28
At AstraZeneca, we put patients first and strive to meet their unmet needs worldwide. Working here means being entrepreneurial, thinking big and working together to make the impossible a reality. If you are swift to action, confident to lead, willing to collaborate, and curious about what science can do, then you're our kind of person.

AstraZeneca's industry-leading intelligence groups sit at the heart of the Biopharmaceuticals R&D strategy and impact decision-making at the highest levels. As a Regulatory function, we translate and refine our intelligence from across and outside the business, and combine knowledge from other therapy areas and functions, to develop regulatory strategies and accelerate discovery and development

In our science-led enterprise, we have new, complex, and best-in-class products to bring to market, and fast approvals of competitive labels play an instrumental role in achieving our aim of getting the right medicines to the right patients,

We are looking for Regulatory Intelligence Directors to join our global teams within Cardiovascular, Metabolic and Renal (CVRM) at AstraZeneca Biopharmaceuticals R&D. The position can be located at either of our dynamic R&D sites in Gaithersburg (US), Cambridge (UK) and Gothenburg (Sweden).What You'll do

You will be part of a high performing regulatory intelligence group within CVRM, bearing responsibility for ensuring the decisions we make with our pipeline assets best position us for maximum return on investment and positive patient outcomes.

As a Regulatory Intelligence Director you will provide disease area and regulatory specific interpretation and impact analysis of emerging competitive intelligence and you will be a central point person within your disease area in leading bespoke research.

Working closely with our Senior Director, Regulatory Intelligence and closely with Vice Presidents, Executive Regulatory Science Directors, Global Regulatory Leaders (GRLs), Regulatory Affairs Directors (RADs), external experts and other Regulatory Policy, Intelligence and Regional Strategy groups (PIRS), you will contribute to multiple robust product-specific regulatory strategies.

You will also work closely with International, China, and Japan RADs regarding disease area-specific guidance and regulatory intelligence aspects in each region, contributing to the overall understanding of the regulatory landscape per disease.

This is a high impact role that requires you to shape strategy and influence critical investment decisions by delivering industry-leading analysis and insights to ensure a full understanding of the rapidly evolving Biopharmaceuticals landscape.Who you are

We are looking for someone who possesses a broad background of experience working in pharmaceutical business, with prior experience in several areas within global regulatory affairs and intelligence work.

We would also expect you to be experienced in critically reviewing current global regulatory science trends and challenging the latter with a good understanding of the corresponding scientific and clinical components.Essential for the role

*

An advanced degree in a science-related field is preferred
*

Demonstrated competencies of strategic thinking, data and impact analysis, and excellent oral and written communication skills
*

In-depth knowledge of the designated therapeutic area
*

Have a working knowledge of Regulatory Intelligence Tools and stay up to date with Regulatory news regarding key competitors and the disease area
*

A good understanding of the commercial aspects of drug developmentWhy AstraZeneca?

Because innovation is at our heart, we're championing a new mindset for Regulatory. Shifting from conservative to progressive, we look beyond spotting risks, to being solution-oriented. We are pro-actively involved in the strategy, changing the course for approvals and influencing regulators on new technology. Our science-driven approach means our Regulatory strategy is even more appreciated and valued. Here we get to be part of the solution, bringing lifechanging medicines to patients.So, what's next?

Are you already imagining yourself joining us? Good, because we can't wait to hear from you!

If you are interested to know more about us, apply now! We welcome your CV and cover letter no later than October 31st, 2022.

Ansök nu

Teknisk förvaltare till Göteborgs bästa Platzer

Fastighetsförvaltare
Läs mer Sep 28
Platzer är ett av Göteborgs största och ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter, främst kontor. Vi är med stolthet med och skapar, bevarar och lyfter Göteborgs bästa platser. Vi äger och utvecklar 80 fastigheter med en total yta om cirka 825 000 kvm till ett värde om cirka 27 mdkr.

Gillar du Göteborg? Klart du gör! Vi på Platzer älskar vår stad och jobbar för att Göteborg ska bli Europas bästa stad att arbeta i. Vill du hänga med oss på den resan? Vi söker nu en teknisk förvaltare som inte bara drivs av att hitta smarta lösningar på tekniska problem, men också av samarbete och att nå framgång tillsammans!

Vill du veta lite mer om oss innan du läser vidare? Ta gärna en kik på vår vision: https://youtu.be/DkO1L8p7xpQ

Ansvarsområden
Som teknisk förvaltare hos oss arbetar du i en bred roll och har ett stort ansvar i din fastighetsportfölj. De senaste tio åren har vi minskat vår energianvändning med hela 50% och det är du som teknisk förvaltare som driver arbetet att minska energianvändningen och effektbehovet med kunden i fokus även framåt.

Du är med i alla led gällande tekniska investeringar och planerat underhåll, från att budgetera till att tillse att arbetet blir utfört. Ibland driver du projekten helt självständigt. Du agerar som stöd till organisationen i drift- och teknikfrågor samt finns med som teknisk specialist i ombyggnadsprojekt. Vidare ansvarar du för att gällande myndighetskrav upprätthålls.

Idag är över 90% av våra fastigheter miljöcertifierade och det är våra tekniska förvaltare som både driver och upprätthåller certifieringarna.

I ditt dagliga arbete ingår du i ett fastighetsteam?- du och ditt team förvaltar tillsammans våra fastigheter med bästa möjliga resultat i sikte.


Din profil
För att lyckas i rollen som teknisk förvaltare ser vi att du har en relevant eftergymnasial utbildning inom fastighet, drift eller teknik. Du behöver ha goda kunskaper i svenska, i tal så väl som i skrift. Då du använder olika datorsystem som stöd i din vardag, behöver du ha mycket god datorvana och ha lätt för att sätta dig in i nya system.

Det är meriterande om du har spetskunskaper inom något av följande områden: energieffektivisering, el, installationsteknik, värme eller ventilation.

Som person jobbar du med god struktur i ditt arbete och du är bra på att prioritera. Du drivs av att hitta smarta lösningar på tekniska problem. Då Platzer är ett växande bolag behöver du vara öppensinnad för nya idéer och arbetssätt. En viktig drivkraft hos dig är också din affärsmässighet, där du har lätt att se hur du som teknisk förvaltare kan bidra till att skapa goda affärer.

Vi ser att du har B-körkort. Vi tillhandahåller en elfordonspool med bilar, cyklar och moped som kan användas i tjänsten. Alla våra fastigheter finns i Göteborgsområdet.

Vi erbjuder
Vår största styrka är ett gäng kompetenta och jordnära kollegor. Vi är bra på det vi gör och vi vill verkligen lyckas tillsammans. Att vi äger våra fastigheter och har fokus på Göteborg och faktiskt bara Göteborg skulle vi påstå gör att vi tänker långsiktigt - det vi gör påverkar vår egen livsmiljö, vår egen stad och det är ofta lite extra roligt att kunna se och visa resultatet av vårt arbete genom att bara ta en promenad på stan.

Vi vill alltid bli bättre, vi vill alltid utvecklas och varje ny person som kommer till oss har alla chanser att vara med och hjälpa oss i det. Så letar du efter en arbetsplats där du får vara dig själv, där du har möjlighet att påverka och får frihet i ditt jobb, där du kan se resultatet av det du gör och långsiktigt bidra till att utveckla Göteborg - då ska du söka dig till oss!

Lite mer om oss som jobbar här
Hos oss får du goda möjligheter till att må bra och att utvecklas. Vi erbjuder stor flexibilitet såväl som kollektivavtal och marknadsmässiga villkor. Vi arbetar aktivt med hälsofrämjande aktiviteter och initiativ samt hittar på roliga saker tillsammans både under och efter arbetstid.
Vi sitter i ett modernt kontor i centrala Göteborg med utsikt över nya Hisingsbron och Göta älv. Här finns utrymme för både fokus, rörelse och gemenskap!

Vi är idag närmare 90 personer på Platzer med olika bakgrund, erfarenhet och kompetens. Gemensamt har vi en stark drivkraft att vara med och utveckla vår stad - Göteborg!

Villkor & ansökan

Omfattning: heltidstjänst
Anställningsstart: så snart som möjligt, enligt överenskommelse

Har du några?frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Louise Renlund, HR-generalist, på louise.renlund@platzer.se eller 0722460280 (sms:a gärna om jag inte har möjlighet att svara).

Varmt välkommen med din ansökan redan idag eller senast 2022-10-14.

Ansök nu

Trafikledare sökes till Göteborg

Trafikledare, vägtrafik
Läs mer Sep 28
Har du ett intresse för kvalitets- och utvecklingsfrågor och vill arbeta med trafikledning? Välkommen med din ansökan - uppdraget börjar omgående!

Om uppdraget

Vår kund som är verksam inom återvinning och avfallshantering söker en trafikplanerare omgående, på heltid. Uppdraget pågår till 31 mars 2023, med möjlighet till förlängning. Arbetstiderna kan komma att variera då trafikledningen är bemannad kl 06:00-17:00 alla vardagar samt en del röda dagar. Placeringsort: Göteborg.Dina arbetsuppgifter

Rollen som trafikledare innebär att du trafikleder ett eller flera av driftområdena inom affärsområde logistik. Du arbetar med planering av driftområdets förekommande tjänster och ansvarar för att planering av uppdrag och att trafikledning utförs kostnadseffektivt och enligt kundavtal. Du ansvarar för bland annat den dagliga planeringen och arbetar alltid för att förbättra leveransprecision och rapportera in kvalitetsbrister.

Du har ett nära samarbete med chaufförer, kundservice, driftchefer, gruppledare och till viss del våra kunder för att uppnå optimal planering samt en logistiskt och affärsmässigt effektiv produktion.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Ge stöd till både arbetsledning och chaufförer i fråga om uppdragens utförande
- Ge förslag till och genomföra förbättringar och förändringar för att ständigt öka kvaliteten
- Administrativa uppgifter samt daglig uppföljning av rapporterade uppdrag i syfte att uppnå korrekt inrapportering och ett effektivt arbetssätt


Dina kvalifikationer

Befattningen innebär många olika kontaktytor såväl internt som externt. Därför ser vi att du är prestigelös, lyhörd och har mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du har en positiv framtoning, är trygg i dig själv och kan både fatta och förmedla beslut. Vidare är du ansvarstagande och lösningsorienterad.

Du har intresse av att arbeta med kvalitets- och utvecklingsfrågor, och bidrar gärna med både dina idéer och kunskaper i arbetet med ständiga förbättringar. Du har självklart ett intresse för miljö och miljöfrågor.

Krav för tjänsten:

- Minst gymnasiekompetens och/eller några års yrkeserfarenhet
- Goda IT-kunskaper och behärskar Officepaketet
- Du talar lättförståelig svenska och uttrycker dig väl både i tal och skrift


Meriterande för tjänsten: - Erfarenhet av arbete som transport- eller/trafikledare med goda omdömen
- Vana att arbeta i EDP och i BF-bud
- Erfarenhet av eller utbildning inom logistik eller trafikledning


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Juuli Vainio, juuli.vainio@bemannia.se.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Ansök nu

Översyn av radiatorer/Fjärrvärme - Örgryte

VVS-montör
Läs mer Sep 28
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta inom VVS med installation och renovering.

Dina arbetsuppgifter
Översyn av radiatorer/Fjärrvärme
Byta termostater på radiatorer
I 4 lägenheter
Kunden står för material


Vem är du?
Behörig VVS-montör som är engagerad och erfaren veteran med positiv inställning.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Norsktalande Kundserviceagent till kund i Göteborg

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Sep 28
Arbetsbeskrivning
Vår kunds kundtjänst- & innesäljsavdelning tar hand om kunder från alla nordiska länder. De ger råd per telefon
och mail samt skickar offerter och lägger order. Man rekommenderar bästa val ur deras
produktsortiment för varje enskild kunds räkning till deras verkstad, husvagn/-bil, båt, kök, terrass,
lastbil och bil. Alla garantiärenden och teknisk support sköts av kollegorna på serviceavdelningen.
Du arbetar självständigt men ingår i ett team där ni samarbetar för att ge optimal kundservice. Kontoret ligger placerat i Västra Frölunda.

En person med ett positivt humör, stresstålig och som drivs av problemlösning. Du är mån om att
leverera bästa möjliga service åt våra kunder. Du har lätt för att växla om och har en förmåga att
fokusera på det som är viktigast. Vi ser gärna att du har en god social kompetens och trivs i sociala
sammanhang eftersom du kommer att ha mycket kundkontakt.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Mottagning och registrering av inkommande kundorder via mail och telefon.
Guidar och rådger kunder.
Hantering av kundförfrågningar via mail och telefon.
Leveransbevakning av kundorder.


Kvalifikationer
Du behärskar svenska och norska i tal & skrift . Du är kommunikativ och proaktiv
Du är administrativt stark och lämnar inga detaljer åt slumpen.
Du har goda IT kunskaper.
Erfarenhet är inte allt, inställningen är betydande.


Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Rektor/Förskollärare

Biträdande förskolechef
Läs mer Sep 28
Romska förskolan Romano Ilo i Gbg, Gårdsten söker ny medarbetare, då vår nuvarande förskollärare och tillika rektor går vidare till en större organisation.
Vi är ett personalkooperativ som drivit förskola i över 20 år. Vi har medarbetare som trivs, många har varit med ända sedan start.
Vi har två avdelningar, Lilla och Stora hjärtat med barn från hela världen.
Varmt välkommen att höra av dig om du brinner för barn, deras utveckling och deras rättigheter.

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare sökes till nystartat team på SAAB

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Sep 28
Brinner du för mjukvaruutveckling och vill vara en del av ett nytt utvecklingsteam med helhetsansvar? Vill du arbeta i en teambaserad agil organisation som strävar efter att göra världen till en säkrare plats? Då har du hittat rätt!


Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter.Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.


Dina arbetsuppgifter
Saab söker efter en utvecklare som ska ingå i ett nystartat team som tillsammans utvecklar radarsystem som detekterar artilleri. Teamet kommer att ha en helhetsansvar till de olika delarna inom projektet som signal-, databehandling och sensorstyrning. Man kommer att bygga upp kon kod nästan från noll eftersom den kod som Saab har haft är inaktuell.
Teamet kommer att bestå av 9 personer till årsskiftet av 2022 och som kommer att öka succesivt. Arbetet bedrivs i agila team som kontinuerligt fokuserar på att förbättra arbetssätt och system.

Dina arbetsuppgifter kommer innehålla arbete med:
• Koda och systemdesign
• Implementation, integration och verifiering
• Kodning sker som främst i ADA, Java, C++, C#, MATLAB
• Utveckla arbetsrutiner och processer för nystartat team


Din profil
För den här rollen ser vi att du har en teknisk högskoleutbildning och känner dig trygg med och har ett genuint intresse för programmering. Du gillar att jobba i tvärfunktionella team och att bidra till både teamets samt verksamhetens utveckling. Det är viktigt för dig att komma framåt och att kunna hitta effektiva lösningar. Du är en engagerad och kreativ person som vill utvecklas både personligt och professionellt samt prova olika teknikområden. Det finns goda utvecklingsmöjligheter i denna roll och Saab söker en person som trivs i en ansvarstagande roll.

Vi ser att du har kunskap inom:
• Objektorienterad programmering som exempelvis C++, Java, C# (Gärna även Ada)
• Integration
• Teknisk dokumentation
• Verifiering
• Kravställning
• Strukturerad felsökning

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökningsförfarande
Start för tjänsten är så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Detta inleds som ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos oss på Skill och jobbar som konsult hos SAAB. För rätt person finns mycket goda möjligheter till direkt anställning efter konsultperioden.

Om du känner att tjänsten är för dig är du varmt välkommen att skicka in din ansökan! Urvalet kommer behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med din ansökan. Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare Ben Saeang, ben.saeang@skill.se.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Butiksmedarbetare kassa - MRC Bemanning, Göteborg

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Sep 28
Vi söker dig som är bosatt i Göteborg med omnejd, älskar serviceyrket, är flexibel och har möjlighet att hoppa in med mycket kort varsel.

Som kassaanställd på MRC Bemanning hoppar man in i kassan hos våra kunder när de har sjukdomar eller omfattande brist på kassapersonal, ibland med mycket kort varsel.

Anställningen är vid behov men kan leda till fast arbete.

Kassautbildning inom ICA, COOP, Hemköp & Willys är direkt meriterande!

Bil och körkort är ett plus.

Observera att vi inte tar emot några ansökningar via e-post, du ansöker via länken nedan. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Utbilda dig till Delikatessmedarbetare – Göteborg med omnejd.

Charkuteriarbetare, butik
Läs mer Sep 28
Nu har vi en unik möjlighet att erbjuda dig jobb som delikatessmedarbetare och bli en del av vårt mycket uppskattade delikatessteam i region Göteborg med omnejd. Ingen tidigare erfarenhet behövs, vi står för utbildningen!

Hos oss kommer du att gå en tre dagars praktisk utbildning varav 2 är halvdagar där du får vara med på öppning/stängning och teori som ger dig all baskunskap du behöver.

Vi söker dig som är glad och social och har ett stort intresse för mat och matlagning och känner att du vill bli en del av vårat mycket uppskattade delikatess team. Du ska brinna för serviceyrket och känna dig bekväm i att prata med kunder.

Som delikatess medarbetare hos oss kommer du att arbeta på flera olika butiker och då är det en fördel om du är bosatt i Göteborg med omnejd.

Personliga egenskaper

- Driven & engagerad
- Flexibel
- Glad & social
- Gillar matlagning
- Lagspelare


Vi söker dig som har möjlighet att arbeta mån-fre samt varannan lördag.

Körkort + bil är ett plus

Erfarenhet från tidigare arbeten inom delikatessdisk i butik, kallskänk eller restaurang är direkt meriterande.

Ansök nu

Förbutiksmedarbetare Sökes till Göteborg med omnejd.

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Sep 28
Vi söker dig som är bosatt i Göteborg med omnejd, älskar serviceyrket, är flexibel och har möjlighet att hoppa in med mycket kort varsel.

Som Förbutiksanställd på MRC Bemanning hoppar man in i Förbutiken men det kan förekomma att man även får sitta i den vanliga kassan hos våra kunder. Behovet består när kunden har sjukdomar eller omfattande brist på personal, ibland med mycket kort varsel.

Anställningen är vid behov men kan leda till fast arbete.

Personliga egenskaper:

- Flexibel gällande arbetstider
- Morgonpigg
- Glad & Social
- Älskar service
- Gillar att jobba med människor


Förbutiksutbildning kan erbjudas men har du erfarenhet är det direkt meriterande!

Bil och körkort är ett plus.

Observera att vi inte tar emot några ansökningar via e-post, du ansöker via länken nedan. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Delikatessansvarig – Coop Väst

Charkuteriarbetare, butik
Läs mer Sep 28
Coop Väst är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Coop är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtida matkunder lika bra och lika naturligt i de fysiska butikerna som på Coop.se. Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet.

Vi söker dig som vill vara med och göra Coop-butikens manuella disk till en succé! Du har en god känsla för service och vill alltid göra det lilla extra för kunden. Du älskar att sälja och har drivkraften att skapa säljtryck samt att inspirera kundens köpglädje. Du skall kunna få kunden att uppleva matinspiration, bidra till intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från personalen.

Det är direkt meriterande om du har erfarenhet från delikatess eller jobbat som kock/kallskänka.

Personliga egenskaper

- Driven & engagerad ledare
- Glad & Social
- Stresstålig
- Nytänkande
- Älska att Sälja


Arbetsuppgifter

- Man har övergripande ansvar för butikens manuella disk
- Kunna delegera och sätta rutiner
- Vara öppen för nya idéer samt komma på egna nya arbetssätt
- Jobba mycket med sälj och merförsäljning


Som delikatessansvarig på MRC Väst kommer du att arbeta i en av Coop butikerna i Göteborg. Du kommer till att början med vara uthyrd via MRC väst för att sedan gå över till en anställning i butik.

Anställningsform

30h/v, provanställning tillämpas

Varannan helgarbete ingår. Tiderna variera mellan 6.00-22.15

Start: Enligt överenskommelse

MRC Väst är ett bemanningsföretag inom livsmedelsbranschen som startade i Stockholm januari 2000. Vi arbetar inom samtliga områden i dagligvaruhandeln. Vi är kända för att arbeta snabbt och noggrant, vi anpassar oss efter kundens behov och är flexibla.

Vår ambition är att bli de mest attraktiva bemanningsföretag på marknaden och vi är ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega samt verksamma under Handels kollektivavtal.

Observera att vi inte tar emot några ansökningar via e-post, du ansöker via länken nedan. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Handläggare, Göteborg

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Sep 28
Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet av att handlägga kundärenden på exempelvis kundtjänst eller annan statlig myndighet? Vi söker dig som önskar ett samhällsviktigt jobb med en lärorik blandning av administration och kontakt med människor. Vi söker handläggare för kommande uppdrag på några av Sveriges största myndigheter. Välkommen med din ansökan!

Randstad en av de största leverantörerna av personaltjänster och våra behov är ständiga. Annonsen är ur proaktivt syfte för att snabbt kunna tillsätta kommande vakanser – perfekt för dig som är intresserad av uppdrag hos staten inom kort. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Som handläggare blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
 Handlägga ärenden genom att bedöma, dokumentera samt samt fatta beslut om utbetalning av stöd
 Telefonsamtal med kunder om ansökan

Andra exempel på arbetsuppgifter som kan tillkomma är:
 Självständigt arbete utifrån riktlinjer och praxis
 Utarbeta förslag, exempelvis beslutsunderlag
 Planera och följa upp ärenden
 Utreda, granska och handlägga ärenden, samt fatta beslut i enklare ärenden


Kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha:
 Gymnasium eller likvärdig utbildning
 Minst ett års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
 Kunskaper i MS Office eller likvärdigt
 Förmåga att kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift

Som person har du god bemötandekompetens och god kommunikativ förmåga, vilket bland annat märks genom att du är lyhörd i samarbetet med dina kollegor och i mötet med kunder.
Du är trygg som person och har förmågan att hantera oförutsedda situationer på ett professionellt sätt. Vidare ser vi att du är flexibel och har förmåga att ställa om och anpassa dig till uppkomna situationer eller förändringar. Du besitter god samarbetsförmåga och förmåga att planera, prioritera och genomföra arbetsuppgifter tillsammans med andra. Du är driven och har förmåga att arbeta självständigt och strukturerat, bland annat med dokumentation och uppföljning.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
2022-09-28, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Då annonsen avser kommande uppdrag har vi för just den här processen ingen specifik uppdragsgivare i åtanke. För att snabbt kunna tillsätta kommande vakanser sker urval endast i proaktivt syfte. 

För information kontakta: Matilda Nilsson, matilda.nilsson@randstad.se

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Inventerare till matbutik - MRC Bemanning, Göteborg

Charkuteriarbetare, butik
Läs mer Sep 28
Vi söker dig som vill vara med och inventera ute hos våra kunder. Det är ett 1-2 dagars uppdrag men kan leda till mer jobb om man är intresserad av att jobba i butik.

Du skall vara:

- Noggrann, då felräkning ger direkta konsekvenser för kunden.
- Strukturerad och effektiv så du blir klar med sektionerna i utsatt tid.
- Morgonpigg då uppdraget börjar runt 6.00


Du måste ha fyllt 18 år för att kunna utföra jobbet.

Det är meriterande om du inventerat tidigare inom dagligvaruhandeln men även om du har ofta och varit med på större inventeringar i en annan bransch.

Ett plus är om du har körkort & bil

Arbetstider

Inventeringarna kommer att vara i början av oktober och tiden på passen är förlagda på dagtid.

Ansökan

Observera att vi inte tar emot några ansökningar via e-post, du ansöker via länken nedan. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Butiksmedarbetare plock - MRC Bemanning, Göteborg

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Sep 28
Vi söker dig som är bosatt i Göteborg med omnejd, älskar serviceyrket, är flexibel och har möjlighet att hoppa in med mycket kort varsel.

Som Plockare på MRC Bemanning hoppar man in hos våra kunder när de har sjukdomar eller omfattande brist på plockpersonal, ibland med mycket kort varsel. När man blir utbokad gäller det att man har tempo och får upp varorna i tid.

Anställningen är vid behov men kan leda till fast arbete.

Plockerfarenhet inom ICA, COOP, Hemköp & Willys är direkt meriterande!

Bil och körkort är ett plus.

Observera att vi inte tar emot några ansökningar via e-post, du ansöker via länken nedan. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Gränskontrollanter till Landvetter Flygplats

Gränskontrollant/Passkontrollant
Läs mer Sep 28
Är du redo för en större uppgift? Vill du vara med och förhindra att personer med brottsliga avsikter kommer in i landet och genom det bidra till att förebygga brott i hela Sverige och EU? Vi söker nu dig som vill arbeta som gränskontrollant hos oss på Gränspolissektionen med placering på Landvetter Flygplats.

Gränspolissektionen
Gränspolissektionen i region Väst har idag drygt 230 medarbetare. Verksamheten bedrivs på Skår, Göteborg Landvetter Airport och i Halmstad. Gränspolissektionens uppdrag är yttre gränskontroll, inre utlänningskontroll, verkställighetsarbete och brottsutredningar. Gränspolissektionen är en expanderande sektion som erbjuder ett intressant och utvecklande arbete. Genom att hindra personer med brottsliga avsikter att komma in i landet förebygger Gränspolisen brott i hela Sverige och EU.

ARBETSUPPGIFTER
Som gränskontrollant är din huvudsakliga arbetsuppgift att kontrollera pass och övriga handlingar för resande till och från Sverige vid den yttre gränskontrollen för att upptäcka och förhindra gränsöverskridande brottslighet. Gränskontroll sker på de flygplatser i regionen där gränskontroll ska genomföras samt i Göteborgs Hamn.

Arbetet sker uniformerat och du kommer att komma i kontakt med gränsöverskridande brottslighet, exempelvis människosmuggling. Du arbetar underrättelsebaserat och i arbetsuppgifterna ingår bland annat profilering av resenärer och en fördjupad kontroll av dokument. Arbetet sker i olika dataregister, bland annat Schengen Information System (SIS). Sjömansviseringar och bereda ärenden rörande nödfallsviseringar kan också ingå i arbetsuppgiften.

Gränspolisen samverkar dagligen med andra myndigheter och externa aktörer, vilket innebär att du som gränskontrollant även kan komma att delta i inre utlänningskontroller.

Arbetet bedrivs i två- eller treskift på alla tider av dygnet, under årets alla dagar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
• Avslutad och godkänd gymnasieutbildning
• Minst ett års erfarenhet av arbete inom service den senaste femårsperioden där du haft mycket externa kontakter, företrädesvis i form av personliga möten
• Fullgott färgseende. Intyg från ögonläkare eller legitimerad optiker ska kunna uppvisas senare i processen och får inte vara äldre än sex månader
• B-körkort för manuellt växlat fordon
• Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska

Du som sökande som går vidare i rekryteringsprocessen kommer att genomgå ett test i svenska och engelska som i sin inriktning är relaterat till Gränspolissektionens verksamhet.

Meriterande
• Kunskap och erfarenhet av nu gällande utlänningslagstiftning och därtill gällande förordningar
• Erfarenhet av arbete inom Polismyndigheten
• Eftergymnasial utbildning, företrädelsevis inom samhällsvetenskap eller annat område arbetsgivaren bedömer som relevant

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har en serviceinriktad personlighet med mycket god samarbets- och kontaktförmåga. Du är öppen för människors olikheter och vill medverka till ett öppet och tolerant klimat där Polisens värdegrund är en självklarhet.

Arbetet påverkas av olika händelser i omvärlden och som gränskontrollant kommer du i kontakt med människor från flera olika länder. Du bör därför vara samhällsintresserad samt ha empati och förståelse för andra kulturer. Arbetsuppgifterna ställer krav på att du har ett professionellt förhållningssätt och god förmåga att tillämpa de lagar och förordningar som styr verksamheten.

Arbetsbelastningen kan variera vilket ställer stora krav på stresstålighet och flexibilitet. Du ska ha en utvecklad prioriteringsförmåga, initiativförmåga och klara av att arbeta systematiskt och metodiskt även under hög arbetsbelastning.

När vi anställer kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Arbetstagarorganisationer: SEKO Polisen, ST inom Polisen, Polisförbundet region Väst och SACO-S. Nås via polisens växel 114 14

• Tillträde: Din anställning inleds med en 14 veckor lång utbildning med plane-rad start i slutet av februari 2023. En förutsättning för anställning efter utbildning är att den är avklarad med godkända resultat
• Tjänsteställe: Landvetter flygplats

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 12 oktober 2022. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Polismyndighetens webbplats.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med annonsens referensnummer via brev till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, 106 75 STOCKHOLM, eller kontakta ansvarig HR-konsult.

Om du fortsätter din ansökan digitalt kommer din ansökan hanteras via Polisens rekryteringsstöd Visma Recruit.

Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.

En anställning hos Polismyndigheten kan komma att inledas med en provanställning om sex månader.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.
Läs gärna om våra förmåner som anställd hos polisen på: https://polisen.se/erbjudande

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på https://polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

Ansök nu

Lärare i teknik och matematik åk 7-9 till Frölundaskolan

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Sep 28
I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.

Bli en av oss!
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att:
• öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande.
• skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat.
• öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige. Vi ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, grundsärskolan, kulturskolan och fritidshemmen. I förvaltningen finns 138 kommunala grundskolor där nästan 47 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 9 700 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola.

Följ gärna vår resa på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och utveckla Frölundaskolan?
Frölundaskolan är en mångkulturell grundskola med elever från förskoleklass till och med årskurs nio. Vi har också en grundsärskola. Vårt fokus sedan flera år är att arbeta språkutvecklande i alla ämnen. På Frölundaskolan arbetar vi tillsammans för att eleverna ska utvecklas så långt det är möjligt utifrån sin förmåga.

Vi söker en lärare för undervisning i teknik och matematik för grundskolans högstadieelever. Du planerar, genomför och utvärderar undervisning. Du kommer att ingå i ett arbetslag och vara mentor för elever.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete där du får möjlighet att vara med och påverka verksamheten på vår skola.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är behörig lärare med legitimation i teknik och matematik för årskurs 7-9. Det är meriterande om också NO-ämnena ingår i din lärarlegitimation. Vi vill att du är väl förtrogen med läroplanen och andra styrdokument.

I arbetet krävs god samarbetsförmåga, intresse för skolutveckling och förmåga att skapa goda relationer med eleverna och deras föräldrar. Vi efterfrågar en trygg medarbetare med ett självklart ledarskap i klassrummet. I ditt ledarskap har du förmåga att skapa motivation, delaktighet och engagemang för eleverna i deras lärande. Du tar egna initiativ och når goda resultat.

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan!

För att du som är nyexaminerad skall få bästa tänkbara start i yrket kommer du att ingå i Grundskoleförvaltningens Lärarakademis introduktion för nyexaminerade lärare. Introduktionen ger dig som nyexaminerad ett nätverk med andra nyexaminerade och riktade aktiviteter under ditt första år som lärare.

Tjänsten tillsätts under förbehåll att den inte tas i anspråk av interna skäl.

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Lärare i åk F-3 till Johannebergsskolan Montessori

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Läs mer Sep 28
I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.

Bli en av oss!
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att:
• öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande.
• skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat.
• öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige. Vi ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, grundsärskolan, kulturskolan och fritidshemmen. I förvaltningen finns 138 kommunala grundskolor där nästan 47 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 9 700 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola.

Följ gärna vår resa på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

ARBETSUPPGIFTER
Johannebergsskolan ligger på höjden ovanför Viktor Rydbergsgatan, ett stenkast från centrala Göteborg. Skolan består av fyra byggnader som ringar in en mysig, nyrenoverad skolgård. A-huset huserar Johannebergsskolan Estetiska F-6 och i C-huset ligger Johannebergsskolan Montessori F-5. Skolan öppnades tidigt 50-tal och har en trevlig atmosfär med en äldre arkitektur bestående av gamla, breda stentrappor och långa korridorer. Vi har eget tillagningskök och serverar flera olika måltider varje dag. På Johannebergsskolan Montessori F-5 går ca 210 elever och arbetar 25 pedagoger. Klasserna är åldersblandade och det finns fyra klasser med F12:or och fyra klasser med 3-5:or.

Montessoripedagogiken är viktig för oss och utgångspunkten för vår gemensamma värdegrund kopplat till läroplan och övriga styrdokument för skolan. Respekten för barnet och det långsiktiga arbetet med att utveckla våra elever till trygga vuxna är vägledande för oss. Vi är en lärande organisation som arbetar för ett gemensamt helhetsperspektiv i alla delar av vår verksamhet och det kollegiala utvecklingsarbetet är betydelsefullt.

Vi söker nu dig som vill arbeta som lärare i årskurs F-2 hos oss på Johannebergsskolans montessori.

I rollen arbetar du som klasslärare och mentor i årskurs F-2 på med sedvanliga uppgifter som ingår i läraryrket. Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen tillsammans med elever och kollegor i arbetslaget. Du arbetar för att främja elevernas utveckling och lärande och skapar goda bärande relationer med såväl barn som vuxna.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i årskurs F-3. Vi ser gärna att du har bred ämnesbehörighet och om du har utbildning inom montessoripedagogik är det meriterande.

Du är en närvarande och stödjande pedagogisk ledare som är lyhörd för barnens förmåga. Du får energi av att bidra till andras lärande och du skapar förutsättningar för att lärande ska kunna ske. Du är en trygg person som med engagemang och kunskap kan bygga på det friska. Du förmågor som främjar både elevernas kunskaper och värden.

Du har förmåga att möta föräldrar och där skapa en god kommunikation och samarbete. Du lyssnar på andra människor i syfte att förstå deras behov. Du söker aktivt efter andras synpunkter och perspektiv samt är mottaglig för dem genom att visa respekt, hänsyn och omtanke.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten tillsätts under förbehåll att den inte tas i anspråk av interna skäl.


För att du som är nyexaminerad skall få bästa tänkbara start i yrket kommer du att ingå i Grundskoleförvaltningens Lärarakademis introduktion för nyexaminerade lärare. Introduktionen ger dig som nyexaminerad ett nätverk med andra nyexaminerade och riktade aktiviteter under ditt första år som lärare.

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Universitetsadjunkt i barn- och ungdomsvetenskap

Universitets- och högskoleadjunkt
Läs mer Sep 28
Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 56 000 studenter och 6 600 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Institutionen för Pedagogik, kommunikation och lärande (IPKL) är en del av den Utbildningsvetenskapliga fakulteten vid Göteborgs universitet. Vid institutionen bedrivs omfattande och internationellt ledande forskning om barns och ungdomars livsvillkor, om förskolan och barns lärande, om digitaliseringens konsekvenser för förskola, skola och utbildning liksom om vuxnas lärande i arbetsliv och andra sammanhang. Institutionen bedriver utbildning på grund-, avancerad och forskarnivå och det mest omfattande uppdraget är undervisning inom förskollärarprogrammet och grundlärarprogrammet med inriktning mot arbete i fritidshem.

Fullständig annons. 

Ämne 
Barn- och ungdomsvetenskap

Ämnesbeskrivning 
Barn- och ungdomsvetenskap är ett ämne på forskarnivå som behandlar aspekter av barns och ungas lärande, utveckling och socialisation från födseln till ungdomsåren ur ett tvärvetenskapligt perspektiv. Fokus riktas mot formella och informella utbildningsmiljöer och mot frågor i gränslandet mellan pedagogiska miljöer, fritidskulturer och familjen.

Arbetsuppgifter 
I anställningen ingår undervisning och samverkan inom grundlärarprogrammet med inriktning mot arbete i fritidshem. Aktuellt undervisningsområde är framförallt utomhuspedagogik.

Den sökande förväntas delta i såväl undervisning, examination och kursutveckling. Sökanden ska vara beredd på att ta en framträdande roll i institutionens arbete genom att till exempel initiera och utveckla utbildningen i utomhuspedagogik, ta initiativ till erfarenhetsutbyten med verksamhetsfältet, bidra till en fortlöpande diskussion kring hur forskning och utbildning ömsesidigt kan utvecklas samt ges utrymme inom ramen för institutionens undervisningsuppdrag i det fritidspedagogiska området. Den sökande förväntas kunna undervisa på svenska.

Behörighet 
Behörighet för anställning som lärare regleras i Högskoleförordningen 4 Kap och Göteborgs universitets anställningsordning. 

Behörig att anställas som universitetsadjunkt i barn- och ungdomsvetenskap är den som dels visat pedagogisk skicklighet, dels genomgått högskoleutbildning på lägst avancerad nivå eller har motsvarande kompetens eller någon annan skicklighet som är av betydelse med hänsyn till anställningens ämnesinnehåll och de arbetsuppgifter som ska ingå i anställningen.

Bedömningsgrunder 
Särskild vikt kommer att fästas vid pedagogisk skicklighet samt förmåga att utveckla utbildningsverksamhet i samverkan med kollegor och det omgivande samhället där följande kriterier särskilt beaktas:

- erfarenhet av att undervisa på grundlärarutbildningen med inriktning mot arbete i fritidshem
- erfarenhet av att arbeta med utomhuspedagogik

De sökandes personliga egenskaper i att kunna samarbeta internt och externt för att utföra de beskrivna arbetsuppgifterna kommer att beaktas vid bedömningen av lämpligheten för anställningen. Därutöver ska skicklighet i att samverka med omgivande samhälle samt att informera om utbildningen nationellt och internationellt tillmätas vikt.

Enligt Anställningsordning för lärare vid Göteborgs universitet är högskolepedagogisk utbildning/kompetensutveckling under de två första åren som adjungerad lärare ett krav för fortsatt adjungering.

Anställning 
Anställningen är en tidsbegränsad anställning på 25 procent längst till och med oktober 2023. Anställningen är placerad vid institutionen för pedagogik, kommunikation och lärande. Tillträde enligt överenskommelse. 

Tillsättningsförfarande 
I urvalsprocessen kan det bli aktuellt med intervjuer och referenstagning. Ange löneanspråk samt referenser i ansökan. Institutionen för pedagogik, kommunikation och lärande eftersträvar att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktuppgifter för anställningen 
Upplysningar om anställningen lämnas av
Markus Nivala, prefekt
+46 (0)31-786 4574
markus.nivala@gu.se

Frågor om anställningsförfarandet kan ställas till
Kristin Martinsson, administrativ chef
+ 46 (0)31 786 2344
kristin.martinsson@gu.se

Fackliga organisationer 
Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här:?https://www.gu.se/om-universitetet/jobba-hos-oss/hjalp-for-sokande 

Ansökan 
Du söker anställning via Göteborgs universitets webb.

Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag. De publikationer som inte kan bifogas ansökan digitalt ska skickas till: 

Göteborgs universitet
Institutionen för pedagogik, kommunikation och lärande (IPKL)
Kristin Martinsson
Box 300, 405 30 Göteborg

Märk kuvertet med anställningens referensnummer.

 

Ansökan ska vara inkommen senast: 2022-10-19


Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Restaurangbiträde till Universeum

Restaurangbiträde
Läs mer Sep 28
Energi och glädje smittar av sig!! Vi vill att du smittar oss och våra gäster!!
Chalmers Konferens och restauranger är ett expansivt restaurangbolag. Vi finns på ett flertal ställen i stan, tex. Chalmers Campus Johanneberg & Lindholmen Science Park och nu även på Universeum. Totalt sett driver vi 24 restaurangenheter, två av Göteborgs största konferensanläggningar, företagsreceptioner samt cateringverksamhet. Att expandera och växa ställer krav på oss som företag, inte minst när det gäller hållbarhet. Vi vill jobba med ett hållbart ledarskap, en hållbar arbetsmiljö och en hållbar miljöpåverkan. Vi menar att vi jobbar med hållbarhet på riktigt och vi vill därför att alla som jobbar hos oss ska tycka att det är lika viktigt.
Vi söker dig som kan känna igen dig och bli nyfiken på vad våra kärnvärden har för betydelse för oss; Pålitlig, Personlig och Passionerad. Har vi väckt din nyfikenhet? Vi är nyfikna på dig.
Arbetsuppgifter
Möta, se och ta väl hand om kollegor och gäster. I denna tjänst jobbar du i den dagliga driften i café, restaurang och arrangemang, då beläggningen är mycket varierad är det viktigt att du kan växla upp när det krävs samt jobba självständigt och långsiktigt när driften är låg. Tjänsten innefattar arbetsuppgifter så som kassatjänst, påfyllning av varor, beställningar samt att hålla rent och snyggt.
Arbetstiden är främst förlagd dagtid under veckans alla dagar men även kvällstid på arrangemang.
Kvalifikationer
Du vill arbeta i vår bransch för att du brinner för service. Du har god förmåga att kunna prioritera och planera ditt arbete så att verksamhetens alla delar levererar. Hos oss jobbar vi i ett team det innebär en prestigelös miljö där vi fokuserar på samarbete och lösningar. Arbetet kräver eget ansvar och förmåga att fatta självständiga beslut. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i café/ restaurang eller arrangemang.
Ansök via mail på jobb@chalmerskonferens.se senast 2022-10-30
Skriv ”Restaurang Universeum” i ämnes raden.
Anställningsform
Deltid – 60% med god möjlighet att jobba mer

Ansök nu

Laboratory Scientist

Biolog
Läs mer Sep 28
Company description:
iLab Medical AB is a modern, private laboratory situated in Gothenburg, Sweden. The lab was founded in November 2020 in collaboration with highly trained medical and scientific staff and private investors. At present the lab is providing scientific analyses to private clinics in and around Scandinavian region.
Job description:
As iLab is aiming to spread its area of analyses across different fields, we are looking for a scientist who is service minded and has prior experience in Genetic analyses.
Responsibilities:
· Planning of work, performing the experiments and analyzing the results.
· Validation of methods and instruments.
· Writing SOPs and implementing them with in the team.
· Actively involved in developing new screening methods that can lead to the development of the company.
Qualifications and Skills:
· You should have a PhD in life science or five years of relevant working experience in a lab environment. Industrial experience is an advantage.
· Minimum M. Sc in Molecular Biology or Genetics.
· Experience of working with human biological samples like Blood, Urine and Saliva.
· Experience of liquid handling automation would be desirable.
· Knowledge and working experience of Molecular Biology techniques is an advantage.
· Excellent problem-solving ability.
· Fluent in written and spoken English.
As an individual you should be highly motivated with a desire to work in a startup company. You should be a team player and actively collaborate in finding out solutions to the existing problems. Knowledge sharing is very important as it's the key to the success of the company.
Employment:
· Full time, 40h/week. (Scheduling on weekends may occur).
Expected starting date:
· According to agreement.
We apply individual salaries.
We would like you to send your application to info@i-lab.se with attached CV and Personal Letter.

Ansök nu

Erfaren självgående fastighetsskötare - Heltid

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Sep 28
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Någon med bred/längre erfarenhet av fastighetsskötsel?
Det gäller i huvudsak inre skötsel, hyreslägenheter en heltidare/deltidare i Göteborg året ut.
Där arbetar idag tre personer och skulle behöva utökas med en till som ska kunna vara självgående.
Personen ska kunna tala god svenska och kunna hantera beställningar i en smartphone.


Dina arbetsuppgifter
Arbeten som inte kräver behörighet, inre skötsel.

Vem är du?
Du en är veteran med stort engagemang för ditt arbete och har erfarenhet.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

District Sales Executive - Expeditors Göteborg

Utesäljare
Läs mer Sep 28
About the position

Want to work in an international environment, focused on developing and securing new business?

As our new District Sales Executive, you will report to our District Sales Manager and be part of the Swedish sales team. Together with your colleagues, you will have the opportunity to set new standards for securing new customers.

We are ambitious and we thrive on delivering on our goals and winning new business in a fast-paced environment. We work independently, but always with a connection and a lifeline back to the team. We pride ourselves on practicing open, honest communication and having a good laugh.

You will be on the road, meeting customers face-to-face or virtually. Your base will be at our office in Gothenburg and you will also join the sales team in Stockholm on a regular basis. We offer a supportive, friendly working environment, where everybody works together towards achieving our goals and fulfilling our mission.

At Expeditors, we have a strong culture of providing growth opportunities for all employees as well as a very competitive recognition and commission program for achieving business results. Training and development are at the heart of Expeditors, and as part of our team, you will continuously be attending training and industry trade groups to keep your selling skills top-notch and to your knowledge on Expeditor products and services and industry up-to-date.Key responsibilities

Your primary responsibilities will be to build relationships and secure new business in the Gothenburg area, including:

- Approaching and building relationships with potential customers
- Securing new business sales as per agreed KPIs, including participating in creating value-added solutions for the customer’s logistics needs
- Maintaining extensive knowledge of potential customers and competitors in your sales territory
- Recording customer data in our CRM tool
- Facilitating relationships and communication between the customer and our branch as well as other Expeditors colleagues
- Supporting the transition of new accounts to our account management as well as accounting on accounts receivable collection when necessary


Qualifications

District Sales Executive (DSE) is on achieving results that are aligned with the overall organization and its strategic goals. Initiative, coupled with a sense of competitive drive, and the ability to stay focused on results despite changing conditions, are the keys to achieving the performance objectives of the District Sales Executive role at Expeditors.

We are looking forward to a colleague that:

- Has +3 years’ experience with sales in forwarding, logistics or supply chain
- Has strong rapport and relationship-building competences with stakeholders on all levels
- Is accountable, extroverted, confident, enthusiastic, and persuasive
- Possesses a strong sense of urgency
- Has strong interpersonal skills and is motivated to work independently and in a team environment
- Is fluent in Swedish and English
- Has strong problem solving and organizational skills, coupled with a sense of urgency


About Expeditors

We’re not in the shipping business; we’re in the information business” -Peter Rose, Expeditors Founder

Global supply chain management is what we do, but at the heart of Expeditors you will find professionalism, leadership, and a friendly environment, all of which foster an innovative, customer service-based approach to logistics.

- 18,000 trained professionals
- 350+ locations worldwide
- Fortune 500
- Globally unified systems


How to apply

This position is located at Expeditors office in Gothenburg and you report to the District Sales Manager, Sweden.

Please register your application in our system and we'll get back to you during the process. If you have any questions regarding the position, pls don't hesitate to contact Mona Wågberg at Vi Rekryterar.nu, mona@virekryterar.nu or 073 9500 773

We will screen and evaluate candidates on an ongoing basis, and close the job ad when we have found the right person for the role. We encourage you to send your motivated application and resume in English as soon as possible.

Ansök nu

Produktionsberedare till välkänt teknikbolag i Göteborg

Civilingenjör, produktion, maskin
Läs mer Sep 28
Letar du efter nya utmaningar och vill vara en del av ett ledande bolag? Har du en examen inom maskin eller mekatronik och är intresserad av beredning? Vi har tjänsten för dig!

Vår kund är ett av Sveriges ledande teknikkonsultbolag. Inom produktutveckling är de specialister på att utveckla sina kunders idéer till färdiga produkter. Vår kund har en stor bredd och blandning av kompetenser inom mekanik, elektronik och mjukvara och projektledning som löper genom hela produktutvecklingskedjan. De arbetar med allt från design, komplett produktionsunderlag och prototypframtagning till verifierad slutprodukt. Till Göteborgskontoret letar de nu efter flera unga talanger. Mer information om vår kund ges vid intervjutillfället.

ARBETSUPPGIFTERVi söker nu dig som vill arbeta med beredning för ledande konsultbolag. Du kommer att arbeta i projekt inom olika branscher där du är bland annat är delaktig i beredning för produktion och följer upp och testar under produktutvecklingsprocessen. Projekten är varierande, spännande och sker i tätt samarbete med bland annat konstruktörer, geometrisäkrare och fabriker.

DIN PRIOFIL
Vi tror att du som söker är hungrig på att komma ut och göra nytta i en utvecklande och utmanade verksamhet. Du trivs med att arbeta i team och ser alltid till att dra ditt strå till stacken och bidra till gruppens resultat. Vi ser också att du är flexibel och resbar då arbete på annan ort kan förekomma.

Skallkrav
•Har en högskole- alternativt civilingenjörsexamen relevantområde med inriktning mot produktion.
•Du kommunicerar flytande på svenska och engelska.
Meriterande•Har kunskaper inom Team Center och/eller Process Simulate.
•Har erfarenhet av verktygskonstruktion.
OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Ansök nu

Enhet för beroende söker engagerad socialsekreterare

Socialsekreterare
Läs mer Sep 28
Socialförvaltningen Hisingen är en del av socialtjänsten i Göteborgs Stad. Vi är en av fyra socialförvaltningar. Vi arbetar målmedvetet för att skapa en bättre vardag för invånarna på Hisingen.
Vi erbjuder stöd inom individ- och familjeomsorg, socialjour, hjälp vid missbruk och i integrationsfrågor. Vi arbetar även med fritidsverksamhet samt förebyggande arbete kring till exempel folkhälsoarbete, samhällsplanering, lokalt trygghetsarbete och integrationsfrågor.
Vill du ha ett viktigt och meningsfullt arbete där vi alla tillsammans utvecklar socialförvaltningen Hisingen där "vi är ett starkare ord än jag". Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
På grund av studier och föräldraledighet så har Enhet för beroende ett behov av att förstärka på personalsidan och söker därför en engagerad socialsekreterare till myndighetsutövning.

Från årsskiftet 2021/2022 samlades myndighetsutövningen inom missbruksarbetet på Hisingen på en och samma enhet på socialkontoret i Backa. Enheten har ansvaret för missbruksarbetet inom individ och familjeomsorgen på Hisingen. Det innebär handläggning av ansökningar om stöd/vård och behandling, orosanmälningar gällande missbruk, LVM handläggning och biståndsboenden för målgruppen. Enheten har även ansvaret för det uppsökande och motiverande arbetet gentemot målgruppen vuxna.

Enheten består av 21 engagerade socialsekreterare, tre förstar och en enhetschef. Enheten är uppdelad på tre team.

Vi arbetar för en stark vi-känsla och en god sammanhållning på enheten. Vi tar ansvar, hjälps åt och stöttar varandra. Det nära och tillitsfulla ledarskapet prioriteras.

Vi har ett rimligt ärendeantal som möjliggör ett kvalitativt arbete och tid för återhämtning. Du erbjuds nära metodstöd, metodutveckling och extern handledning. Enheten arbetar aktivt för en god arbetsmiljö och förvaltningen erbjuder friskvårdsbidrag.

För oss är det viktigt att hålla oss uppdaterade på nya lagar och riktlinjer samt ha en hög kompetens inom samtliga våra sakområden. Vi är delaktiga i plattformsarbetet i staden både inom boende och missbruk/beroende.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har socionomexamen. Du har en god utrednings- och dokumentationsförmåga och tar ansvar för att följa upp pågående insatser.

Erfarenhet av målgruppen samt missbruksfrågor är meriterande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av myndighetsutövning inom SoL och LVM. Om du dessutom har erfarenhet av evidensbaserade metoder såsom ASI, Audit/Dudit och/eller MI så är det meriterande. Körkort och god datavana är ett krav.

Som person är du en teamplayer samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt, driva processer och fatta egna beslut. Du är trygg i dig själv som person och i rollen som socialsekreterare.

Du har en god kommunikativ förmåga, vilket innebär att du kan möta människor med respekt och ge svåra besked på ett tydligt och professionellt sätt. Du kommer samverka både internt och externt, så det är viktigt att du har lätt för att etablera och underhålla goda relationer.

Arbetet ställer krav på att du kan organisera och fördela din tid mellan samverkan, dokumentation och klientmöten för att skapa kvalité i verksamheten. Det är viktigt att du förstår vad det innebär att arbeta i en politiskt styrd organisation och att dina valda insatser är kostnadseffektiva.

ÖVRIGT
Intervjuer kommer att ske löpande

Ansök nu

CLOUDUTVECKLARE TILL COMBITECH I GÖTEBORG

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Sep 28
Vi söker cloudutvecklare till Combitech i Göteborg som gillar att jobba med open-source. I rollen får du vara med och digitalisera industrin med molnbaserade lösningar. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant, med projekt inom digitalisering, cloud, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

DIN ROLL SOM CLOUDUTVECKLARE
Combitech i Göteborg söker utvecklare till våra inhouse-team för utveckling av molnbaserade system för digitalisering av industrier. Projekten är helhetsåtaganden som hjälper industrin att utveckla nya system och funktioner som digitaliserar verksamheten med hjälp av utveckling i molnmiljö. Uppdragen innefattar hela kedjan från design till implementation och deployment, vilket ger stora möjligheter till att fördjupa och bredda sin kompetens inom modern mjukvaruutveckling i molnmiljö. Våra inhouse-team jobbar enligt agila priciper där vi tillsammans skapar en kreativ och innovativ miljö i våra utvecklingsteam.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är kreativ och drivs av att ligga i teknikens framkant vad gäller verktyg och koncept. Du gillar att använda dig av open-source mjukvara när det är lämpligt, för att skapa innovativa lösningar. Som person trivs du med att vara en lagspelare i ett effektivt team som hjälper kunderna att skapa nya möjligheter.Önskvärda kompetenser eller stort intresse för att lära sig följande tekniker: Cloud Native, Linux, Docker, Kubernetes, Nätverk (OSI stack, TLS), Scripting/automation (Bash, Python, etc.), microservice-baserad utveckling (t.ex. Go, JavaScript, JAVA).Lämplig utbildningsprofil är Civilingenjör eller Högskoleingenjör med inriktning i Datateknik eller Informationsteknik eller annan Civilingenjör/Universitetsutbildning med inriktning inom programvaruutveckling och IT infrastruktur. Vi välkomnar både erfarna ingenjörer och ingenjörer som är i början av sin karriär.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

KOM OCH GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Ansök nu

Jobba direkt efter studenten!

Telefonförsäljare
Läs mer Sep 28
Tar du studenten 2022 och brinner för personlig utveckling? Vi öppnar upp för fler tjänster inför sommaren! Är du vår nästa talang? ?

Om oss

Key Solutions är ett av Sveriges största konsultföretag med över 200 anställda. Sedan starten 2008 har vi hjälp några av världens bästa varumärken såsom Google, Telia, Netflix m.fl.

- Årets byrå 2019 (Telia)
- Årets bästa återförsäljare 2018 & 2019 (EON)
- Årets innovativa partner 2020 & 2021 (IP-Only)
- En av Sveriges & Europas Bästa Arbetsplatser 10 år i rad (Great Place to Work)

Vad erbjuder vi ?

Garanterad månadslön på 30 000 kr inom sex månader
Goda chanser att klättra inom företaget
? Konferensresor till t.ex. Barcelona, Miami och Sydafrika
Hjälp med att ta körkort samt möjlighet till tjänstebil och andra förmåner
Vi avsätter minst en timme om dagen för din personliga utveckling

Vi ser gärna att du som söker är...

- Är en sann glädjespridare och har god social kompetens
- Är tävlingsinriktad och älskar att utvecklas
- Pratar svenska obehindrat
- Har körkort (ej ett krav men det är meriterande)

Har du ingen tidigare erfarenhet? Ingen fara!

Då vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande, samt erbjuder säljutbildning i Key Business School, så har vi inget krav på tidigare säljerfarenhet. Vi tar ansvaret för att ge dig de bästa verktygen för att lyckas inom din karriär.

Låter det intressant?

Ansök nedan eller gör testet på 1 minut via vår hemsida för att se ifall just du skulle platsa i vårt team: https://www.keysolutions.se/jobb/ansok ?

Ansök nu

Registrator i Göteborg

Registrator
Läs mer Sep 28
Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet som registrator? Just nu söker vi dig med kunskap och erfarenhet inom registratur till en spännande tjänst hos en av våra offentliga kunder.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
I rollen som registrator kommer de huvudsakliga arbetsuppgifterna att vara att:


Ta emot, klassificera och diarieföra handlingar i ärende- och dokumenthanteringssystemet Public 360, 
Hantera utlämnande av allmänna handlingar efter begäran från enskilda medborgare, andra myndigheter och media, 
Ta emot samtal från privatpersoner och andra myndigheter, 
Tillsammans med övriga registratorer ge råd och stöd till övrig personal på avdelningen i frågor som rör diarieföring och hantering av handlingar
Avsluta ärenden och arkivera handlingar i avdelningens arkiv. 


Kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha:


Erfarenhet av arbete som registrator, gärna inom offentlig förvaltning. 
Aktuell erfarenhet av diarieföring i modernt dokument- och ärendehanteringssystem.  
Goda kunskaper om de regler som styr hanteringen av allmänna handlingar. 
God kännedom om de lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet och registrators funktion och ansvar. 
God datorvana. 
Goda kunskaper i svenska, såväl muntligt som skriftligt. 
Vara flexibel med god initiativ- och problemlösningsförmåga.

Uppdraget ska påbörjas så snart som möjligt, vi söker därför dig som är tillgänglig snarast.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Matilda Nilsson, matilda.nilsson@randstad.se

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Teamchef

Teamledare
Läs mer Sep 28
Är du målmedveten och älskar att utveckla och motivera säljare samt bygga starka team? Är miljöfrågan något som ligger dig varmt om hjärtat? Härligt, då är det dig vi vill ha!
Hos oss får du gå Sveriges bästa säljskola följt av omfattande vidareutbildningar - Vi vill ge varje medarbetare optimala förutsättningar för att lyckas. Påbörja din resa hos oss redan idag!
Energihem levererar hållbara helhetslösningar inom energibesparing till privatkund i form av produkter såsom solel och fönster. I rollen som teamchef kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:
Att medverka vid rekrytering & intervjuer
Utbildning och coachning av säljare & Supervisors på fältet.
Aktivt leda Energihems digitala säljskola (online träning) i sin grupp.
Budgetering och planering
Rapportering till försäljningschef- veckovis och månadsvis resultat.
Hålla morgonmöten, Kvällsavstämningar, Veckomöten och Månadsmöten.
Planera grupparbeten 1gg/månad.
Fördela leads i teamet.
Noggrann distriktsplanering tillsammans med montage för att minimera resor.
Läsa dagrapporter för att reflektera med säljare samt följa upp de kunder som ej avslutats.I rollen som teamchef kommer du att vara mycket ute på fält dit du tar dig i din tilldelade tjänstebil. Du kommer att styra, motivera och utveckla dina medarbetare så varje medarbetare och hela teamet når sina uppsatta mål. Detta innebär att du har stor frihet kring hur du väljer att lägga upp arbetet - nya idéer och förbättringsförslag över hur vi kan fortsätta att utveckla Sveriges bästa säljteam välkomnas såklart!
Vi på Energihem söker dig som…
Har drivet och engagemanget att leda och utveckla nya säljstjärnor.
Har tidigare arbetat med försäljning och brinner för det
Anser att ett bra ledarskap är att vara närvarande och själv visa vägen

Utöver detta har du naturligtvis B-körkort samt en mycket god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.
Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, sök därför redan idag!
Om arbetsgivaren
Energihem hjälper fastighetsägare att spara pengar samtidigt som de ökar värdet på sin fastighet med hjälp av energibesparande lösningar solenergi, dörrar och fönster. Vårt utbud består av kvalitetsprodukter som alla inkluderar montering eller installation av våra egna montörer.
Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar. Vår vision är att bli just den ledande aktören i Sverige inom försäljning av framförallt solel och fönsterbyten.
Välkommen till Energihem du också!

Ansök nu

Inköpskoordinator till JOAB

Inköpsassistent
Läs mer Sep 28
Operativ inköpskoordinator sökes till JOAB i Göteborg
Söker du en omväxlande vardag med stor frihet och eget ansvar för dina arbetsuppgifter? Har du en förmåga att ta initiativ och driva ditt arbete framåt? Vill du vara en del av ett team med bred kompetens från hela inköpsprocessen? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
Som inköpskoordinator arbetar du med det operativa inköpsarbetet och har ett tätt samarbete med inköpare och beredare. Du ansvarar bland annat för daglig kommunikation med leverantörer, leveransbevakning och reklamationshantering. Utöver detta är du även delaktig i att kontinuerligt utveckla inköpsavdelningen.

Några av arbetsuppgifterna: Leveransbevakning av inköpt material
Daglig kontakt med leverantörer och inköpare
Reklamationshantering
Stödja inköpsavdelningen i upphandlingar

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som inköpskoordinator är du en positiv person som trivs med att arbeta i team. Du är initiativtagande, noggrann och motiveras av ett högt tempo. Vidare har du en god förmåga att skapa kontakter, både med kollegor och leverantörer. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och har förståelse för vikten av en god kommunikation.

Viktigt för tjänsten: Eftergymnasial utbildning, exempelvis inom inköp eller logistik. Alternativt motsvarande erfarenhet.
Svenska och engelska väl i tal och skrift.
God datorvana
Duktig på administration
Noggrann och ansvarstagande
Meriterande: Erfarenhet från orderhantering och inköp

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som inköpskoordinator är ett konsultuppdrag på heltid som är på minst 6 månader. Därefter finns goda möjligheter att få en anställning direkt hos JOAB som ser långsiktigt på denna tjänst. Du blir till en början anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Frida Lindahl på via frida.lindahl@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Busschaufför

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Sep 28
Vi behöver bli flera!
Ocean bus Göteborg har varit verksam sedan 2019. Fram tills nu har vi stadigt ökat i antal passagerare, antal turer och längd på säsongen. Inför säsongen 2023 satsar vi ännu hårdare.
Vi erbjuder Göteborgs mest attraktiva sightseeing. Med det berömda "SPLASHET".
Du har idag busskörkort samt YKB för buss.
För tjänsten krävs också Fartygsbefäl klass 8. Om du ej har det så hjälper vi till både ekonomiskt och hitta en lämplig skola.
Du pratar svenska flytande men också hjälpligt engelska. Du är servicemedveten och möter passagerna med ett leende och en hjälpande hand.
Har du sjövana sedan tidigare är det också meriterande.
Vi är ett litet men glatt gäng som har väldigt roligt ihop.
Tjänsten är säsonganställning med fast lön.
Vi tillsätter tjänsterna löpande.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Personlig assistent sökes i Göteborg

Personlig assistent
Läs mer Sep 28
Engagerad och lyhörd personlig assistent sökes till en kvinnlig kund.
Kvinnan har Parkinson och har assistans dygnet runt och behöver hjälp med det mesta. hon pratar främst spanska.
Därför söker vi främst spansktalande assistenter. Men tveka inte att söka även om du inte pratar spanska.
Det är viktigt att man är en lugn, empatisk och lyhörd person.
Man ska ha lätt för att känna in ev. behov hos brukaren.
Gärna ha jobbat med personer med talsvårigheter, sväljsvårigheter och problematik med att kommunicera.
Vara flexibel och beredd att jobba främst kvällar 15.30-22.30 och helger men även dagtid 8-15.30 och vid behov natt 22.30-08.00.
Kunna komma med kort varsel.
Är du engagerad och brinner för att hjälpa människor så är det dig vi söker.
I detta arbete gäller det att vara felxibel och lyhörd till vad kunden behöver. Ditt uppdrag är att sköta omvårdnaden av kunden i dennes bostad och ute på aktiviteter i enlighet med arbetsgivarens instruktion. Kunden tycker om att komma utanför hemmet på aktiviteter samt att vara aktiv i hemmet såsom baka, pyssla. Kunden har stort intresse för blommor och musik.
Vi lägger stor vikt på god personkemi mellan assistent och kund samt en god dialog mellan kollegor, anhöriga och arbetsgivaren.
Företräde lämnas till kvinnliga sökanden på grund av uppdragets integritetskänsliga inslag.
Det är meriterande om du talar spanska.

Ansök nu

Undersköterska

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Sep 28
Undersköterska till specialistmottagning
Är du undersköterska och önskar en utvecklande arbetsmiljö? Vi söker dig som har ett stort engagemang och vill vara med på vår resa mot att bli en av landets ledande specialistkliniker. Vi är en dynamisk och modern klinik belägen i centrala Göteborg med ett tydligt patientfokus.


Om mottagningen
Vasakliniken är en specialistklinik som startades 1993 i ett anrikt sekelskifteshus i Vasastaden. Idag tar vi emot patienter inom allmänmedicin, öron-näsa-hals, barn-och ungdom, gynekologi, reumatologi, endokrinologi, allergi och hud. Vi har under två decennier lyckats samla erkänt duktiga läkare inom områden ovan som alla gör sitt yttersta för att hjälpa våra patienter på bästa sätt.

Om tjänsten
Då allt fler patienter ger oss förtroendet att vara deras vårdgivare behöver vi förstärka vår organisation med ytterligare en undersköterska. I tjänsten som undersköterska kommer du att ingå i vårt vårdteam och hjälpa till med assistering av läkare, telefon, reception, provtagning och administration.


Hos oss är beslutsvägarna korta och utöver själva arbetsuppgifterna får du bidra med idéer och tankar kring hur vi kan utveckla våra rutiner och bli än bättre på det vi gör. Arbetet kommer att ske i nära samarbete med våra läkare och du kommer att bli del av ett mycket kunnigt och positivt team.


Egenskaper som social och positiv är viktiga för att vi ska kunna bevara vårt goda rykte.

Du hittar oss i trevliga och fina lokaler mitt i centrala Göteborg. Merparten av arbetet sker dagtid, men ibland förekommer även kvällsmottagning samt enstaka tillfällen på helger. Tjänstens omfattning är 70–100 %.

Profil
Du är en utbildad undersköterska som trivs med patientmötet, är utåtriktad och har stor förståelse för begreppet service. Du är bra på att samarbeta med kollegor och trivs med varierande arbetsuppgifter. Erfarenhet av provtagning på barn är en fördel.

Vi hoppas att du vill vara med på vår resa!

Är du intresserad?
Skicka in din ansökan till rekrytering@vasakliniken.se senast den 15 oktober.
För mer information besök gärna vår hemsida www.vasakliniken.se

Ansök nu

NIBE AirSite söker en logistiker!

Logistiker
Läs mer Sep 28
Söker du efter nästa utmaning inom lager och logistik? Vill du dessutom arbeta inom en spännande branch? Se hit!

Om företaget
AirSite AB är ett kompetensföretag med tiotals år av innovationer, nytänkande och kvalitativ produktutveckling. Vårt huvudkontor med produktion, lager och marknadsavdelning ligger söder om Göteborg, med närhet till Landvetter flygplats, järnvägen och E6. Vi har även utveckling, support och marknadsavdelning i Storbritannien och har representanter på flera håll i Europa.

Vår främsta kompetens innefattar VVS och ventilation, där ledstjärnan är kvalitet och energibesparing med fyra huvudportföljer:
1. DeltaMaster – Frikyla
2. GreenMaster – Luftbehandlingsaggregat
3. BoxMaster – Frånluftssystem
4. Air-Site Manager – Presentation- och övervakningssystem

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av orderplock - Packning av varor och utleverans, returhantering, truckkörning och programmering av styrenheter.

Din profil
Först och främst söker vi dig med ett gott förhållningssätt. Vi lägger även stor vikt vid att du har en god samarbetsförmåga då du kommer att arbeta självständigt men också tätt med andra i arbetsgruppen. Vidare söker vi dig med en hög arbetsmoral där du motiveras av uppsatta mål och har en stark vilja att lära dig. Vi ser också att du är en noggrann person.

Krav:
Truckkort; Staplare och motvikt

Mediterande:
-Tidigare erfarenhet av datorvana
-Logistikjobb

Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar Nibe AirSite med Skill. Anställningen är en tillsvidareanställning hos Nibe AirSite som inleds med en provanställning på 6 månader.

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Sök därför redan idag!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Hilda Rehn: hilda.rehn@skill.se

Välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

HR-partner / Personalhandläggare

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Sep 28
Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 56 000 studenter och 6 600 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Observera att du kan läsa hela annonsen och ansöka till anställningen på Göteborgs universitets hemsida. 

Vi söker nu en personalhandläggare till vårt team och erbjuder dig en kreativ och stimulerande arbetsmiljö där samarbete kännetecknar vardagen. 

Arbetsuppgifter 
Du kommer att vara ett strategiskt och konsultativt stöd till HDK-Valands enhetschefer inom HR-processer, som: arbetsmiljö, kompetensförsörjning, lönebildning och tillämpning av arbetsrätten. Arbetet är varierande av både strategiska och operativa uppgifter. Du kommer vara handläggare i fakultetens lärarförslagsnämnd, vilket innebär att du bistår fakultetens ledning med kompetens inom läraranställningar. Du är sekreterare i arbetsmiljögruppen och utöver det har du möjlighet att driva processer självständigt inom dina fokusområden.

Det operativa arbetet innebär framtagande av underlag för beslut, administrera i personalsystem, att vara föredragande i olika samråd och övrig handläggning av ärenden kopplat till processerna. 

Tillsammans med HR-kollegorna på institutionen och fakulteten driver och utvecklar du processer och rutiner inom HR. 

Arbetsuppgifterna kan komma att förändras över tid.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom personal- och arbetslivsfrågor eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. 

Arbetslivserfarenhet som HR-stöd till chefer är ett krav och vi ser gärna att du har arbetat något år i den rollen. Har du dessutom erfarenhet från högskolesektorn eller annan del av offentlig förvaltning med liknande arbetsuppgifter som beskrivet ovan är det en fördel.

Du motiveras av att arbeta för verksamhetens mål och bidra till utvecklingen med hjälp av dina kunskaper och färdigheter. Du behöver ha ett proaktivt förhållningssätt i ditt arbete, ta initiativ och driva processer självständigt. Du har lätt för att skapa förtroendefulla relationer och förmåga att samarbeta på olika nivåer. Du behöver vara ansvarstagande, pedagogisk och tålmodig. Ha ett helhetsperspektiv samt kunna presentera lösningar ur goda analyser och tillämpning av regelverk. Samtidigt är det viktigt att du har hög integritet, är lyhörd och har en mycket god förmåga att arbeta strukturerat. För beslutsunderlag och rapporter krävs en god förmåga att presentera skriftlig information på ett kortfattat och tydligt vis. 

Mycket god förmåga att uttrycka dig på både svenska och engelska i tal och skrift förutsätts.

Här finns möjligheter att utvecklas, så vi söker efter någon som vill vara med under en förändringsresa och bidra till att skapa nya rutiner och arbetssätt.

Vi kommer göra en helhetsbedömning där stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Anställning 
Anställningsform: Tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Omfattning: 100 % av heltid
Placering: HDK-Valand, Göteborg
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Tillsättningsförfarande 
Vi planerar att ha intervjuer 25 och 26 oktober. 

Kontaktuppgifter för anställningen 
Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Anna Blad, administrativ chef anna.blad@gu.se eller Märta Jakobsson, personalsamordnare marta.jakobsson@gu.se 

Ansökan 
För att söka en anställning vid Göteborgs universitet måste du registrera ett konto i vårt rekryteringssystem. Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag. 

Ansökan ska vara inkommen senast: 19 oktober 2022


Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Stödpedagog med särskilt uppdrag inom Daglig verksamhet Angered

Stödpedagog
Läs mer Sep 28
Vi är alla olika. Vi är alla också lika och har samma rätt till ett tryggt hem, en meningsfull sysselsättning och att känna oss värdefulla. Då utvecklas vi och kan delta i samhället. Förvaltningen för funktionsstöd bedömer behov och ger stöd till de som har rätt till det. Personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett gott och självständigt liv. Ett liv som alla andra.
Med 6 000 medarbetare är vi Sveriges största funktionsstödsförvaltning. Vi fattar beslut om och arbetar inom boende med särskild service, daglig verksamhet, sysselsättning, boendestöd, personlig assistans, olika former av avlastning, stöd och ledsagning. Vi arbetar aktivt med att utveckla och sprida kunskap inom Göteborgs Stad och till andra. På så sätt blir vi alla bättre på att förstå behov och ge rätt stöd. Tillsammans ser vi till att fler kan leva ett gott och självständigt liv som alla andra.
Välkommen att bli en av oss! Du är Göteborg.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker Dig som vill vara med oss att arbeta inom daglig verksamhet Angered som stödpedagog med särskilt uppdrag utifrån daglig verksamhets kravspecifikation.
Denna tjänst är under utveckling och arbetsuppgifter i tjänsten kommer att
utvecklas över tid. Vi söker dig som flexibel vill vara medskapande i denna process!
I uppdraget ingår att hålla i hela processen från att ta emot studiebesök från deltagare till att introducera de som valt
verksamhet i kommunal regi i Angered.
Du kommer att ha hand om lediga platser och kösystemet.
Löpande kommer du att följa upp och vara ett stöd i att kvalitetssäkra verksamheterna utifrån gällande regelverk LOV.
I arbetet ingår att skapa strukturer och att arbeta med administrativa arbetsuppgifter.
Inom tjänsten kommer du att samarbeta med olika kontaktytor i organisationen samt att äga processer från start till slut.
Du kommer att vara organiserad under en enhetschef och stötta samtliga enhetschefer inom daglig verksamhet Angered.

KVALIFIKATIONER
För tjänsten som stödpedagog krävs eftergymnasial specialisering inom funktionshinderområdet som omfattar minst 200 yh-poäng eller 60 högskolepoäng eller kombination däremellan som motsvarar minst två terminers heltidsstudier. Utbildningen ska ha tydlig inriktning mot funktionshinderområdet i hela sin omfattning.
Det är ett krav att du har minst tre års arbetslivserfarenhet inom funktionsstöd, erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter samt är en van användare av officepaketet.

Du står för den värdegrund som finns på din arbetsplats och är mån om att denna översätts i handling utifrån följande kompetensområden:

Samarbetsinriktad
Du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat. Du förstår det gemensamma uppdraget, agerar utifrån det och bidrar till helheten.

Självständig
Du agerar på egen hand utifrån vad situationen kräver utan att behöva stöd av andra. Du har förmåga att ta självständiga beslut inom ramen för ditt uppdrag.

Strukturerad
Du upprättar tydliga mål och planerar aktiviteter och projekt i god tid. Du använder tiden effektivt och arbetar systematiskt, organiserat och metodiskt. Du ser till att arbetet slutförs och följer upp resultatet.

Lojal
Du visar engagemang för organisationen, har en positiv inställning till arbetet och följer fattade beslut, verksamhetsplan, mål och riktlinjer. Du gör avvägningar kring när du framför kritik samt gör bedömning kring korrekt mottagare. Du står för den värdegrund som finns på din arbetsplats och är mån om att denna översätts i handling.


ÖVRIGT
Urval och intervjuer påbörjas under ansökningstiden.

I den här rekryteringen kommer du få svara på ett antal frågor där du får beskriva din kunskap inom området i stället för att skicka ett personligt brev.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering.

Som medarbetare i förvaltningen för funktionsstöd erbjuder vi dig:

- Trygg anställning med goda anställningsvillkor
- Heltid med möjlighet till deltid
- Introduktion vid nyanställning
- Kompetensutveckling
- Friskvårdsbidrag, cykelbidrag samt andra rabatter och erbjudanden


Du kan endast skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem eftersom all hantering av personuppgifter skall ske enligt GDPR.

Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk i förvaltningen eller stadens omställningsarbete.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Inför denna rekrytering har vi valt rekryteringskanaler och önskar inte erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- eller rekryteringshjälp.

Ansök nu

Elevassistent till grundsärskolan Kärraskolan

Elevassistent
Läs mer Sep 28
I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.

Bli en av oss!
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att:
• öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande.
• skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat.
• öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige. Vi ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, grundsärskolan, kulturskolan och fritidshemmen. I förvaltningen finns 138 kommunala grundskolor där nästan 47 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 9 700 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola.

Följ gärna vår resa på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

ARBETSUPPGIFTER
Kärraskolan är en F-9-skola som är belägen i centrala Kärra. Hos oss går ca 820 elever i åldrarna 616 år, Vi har grundskola och grundsärskola på enheten. Vi tar emot elever mottagna i grundsärskola och som är i behov av tydliggörande pedagogik. Vi har i dagsläget 6 klasser och grundsärskolans kursplaner, ämnen och ämnesområden ligger till grund för skolans inriktning och arbetssätt.
Det pedagogiska arbetet med våra elever bjuder på en helhetssyn utifrån elevens behov förutsättningar och intressen.

Uppdraget innebär att du lågaffektivt arbetar med mycket fokus på tydliggörande pedagogik. Du skall arbeta med att eleven får praktiskt och pedagogiskt stöd och ges möjlighet att utvecklas till en självständig elev utifrån sina förutsättningar. Du är delaktig och aktiv i verksamheten under hela skoldagen och även under fritidshems samt lovverksamhet.

Hos oss erbjuds du ett arbete där du tillsammans med dina kollegor utformar en bra, lustfylld och varierad skoldag med elevernas bästa i fokus!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har stor erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd, elever med intellektuella och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Du är nyfiken på att hitta lösningar för att kompensera svårigheter för eleverna i lärandemiljön. Detta tillsammans med dina kollegor. Läraren i klassen är ansvarig för verksamheten, men nära samarbete med elevassistenterna är nödvändigt för goda resultat. Detta innebär att du måste ha en mycket god samarbetsförmåga och vara lyhörd gentemot dina kollegor.

Funktionsnedsättningen innebär också att individen har behov av stöd i socialt samspel och kommunikation. Du måste därför vara trygg, lugn och stabil i dig själv som person. Eleverna har i viss utsträckning mycket svårt i det sociala samspelet/kommunikation och det kan förekomma utåtagerande uttrycksätt. Arbetet kan innebära att eleverna behöver enskild undervisning med nära anknytning till elevassistent/lärare under hela skoldagen och även mycket stöd under fritidshems tiden. Utbildning inom området är meriterande.

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Redovisningsekonom till Neoplan Väst AB

Redovisningsekonom
Läs mer Sep 28
Är du vår kunds nästa redovisningsekonom/ekonom?

Neoplan Väst AB söker en redovisningsekonom/ekonom till deras kontor i Göteborg. Tycker du om att jobba brett och har en passion för siffror och ordning? Vill du ha en arbetsgivare där du kommer få alla förutsättningar för att lyckas i din roll och få mycket ansvar, då är detta en tjänst för dig. Om du bidrar med en vilja av att lära och ett driv av att göra, så hjälper Neoplan till med resten.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I tjänsten som ekonom kommer du att arbeta med följande arbetsuppgifter:

- Löpande bokföring och avstämningar
- Hantering av leverantörsfakturor, dvs ankomstregistrering, attestförfarande, kontering och betalningar
- Reskontrahantering, fakturering och administration
- Skatter och moms
- Bokslut, deklarationer, avstämning av balanskonton etc.
- Löner (ett plus)
- Möjligheter finns också att på sikt medverka i förändrings- och utvecklingsarbetet, som ständigt pågår i företaget.
- Avstämningar (uppdelat per bolag) där du kommer att arbeta med ett eller flera dotterbolag.

Vem är du?
Du som söker bör ha en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande utbildning och ett par års arbetslivserfarenhet. Det är viktigt att du gillar redovisning. Ett stort plus är om du har arbetat med projektredovisning. Det är även meriterande om du har arbetat med löner. Goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt är en förutsättning samt att du har god datorvana och kunskaper i Excel.

För att trivas i denna roll ser vi att du är en person som är noggrann, analytisk, strukturerad och serviceinriktad. Du har förmågan att se helheten men också detaljer och tycker om att lösa problem. Du är lyhörd och tar gärna egna initiativ. Vidare ser vi att du har god social kompetens, gott ordningssinne och förmåga att prioritera. Att arbeta självständigt såväl som tillsammans med kollegor, är något som du lockas av. Arbetet sker nära verksamheten, varför det är viktigt att vara lyhörd. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då vi är en organisation där varje individ gör stor skillnad.

Tjänsten är en tillsvidare anställning hos uppdragsgivaren, med 6 månaders provanställning.
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Placering: Göteborg

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Elizabeth Darevik, elizabeth.darevik@poolia.se. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan direkt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om verksamheten
Svenska Neoplan AB är officiell importör för MAN Truck & Bus AGs buss och lastbilsprogram i Sverige vilket innefattar varumärkena Neoplan och MAN. Bolagens verksamhet innefattar försäljning av nya och begagnade bussar och lastbilar samt reservdelar på den svenska marknaden. Bolagen driver även ett flertal verkstäder runt om i Sverige som står för service och reparationer.

Ansök nu

Sektionsledare/Sjuksköterska till öppenvårdsmottagning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 28
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.Vill du bli vår nya kollega? 

Om oss

Inom Psykiatri Psykos finns all psykosvård för hela Göteborg med kranskommuner samlat.

Slutenvård, mellanvårdsformer samt öppenvård finns inom verksamhetsområdet. Vi ger en kunskapsbaserad vård med fokus på hög patientsäkerhet. Inom forskning, utbildning och utveckling arbetar vi i nära samarbete med Sahlgrenska akademin vid Göteborgs Universitet.

Psykosmottagning Nordost är en öppenvårdsenhet som arbetar mot de nordöstra stadsdelarna i Göteborg, bl.a. Angered, Bergsjön, Kortedala och Utby. Vi tar emot patienter med psykosproblematik med varierande funktionsnivå. Vi arbetar utifrån vårdprogrammet R-ACT, vilket innebär att alla patienter får en case manager som ansvarar för och samordnar vård- och behandlingsinsatser. Med utgångspunkt från patientens individuella behov är målsättningen att genom tillgänglighet, flexibilitet och ett nära samarbete med patientens nätverk, stödja patienten i det dagliga livet.

På enheten finns läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, kuratorer, psykologer, skötare, fysioterapeut och sekreterare.

Vad erbjuder vi?

Vi vill att du skall känna dig trygg i arbetet och försöker därför individanpassa introduktionen. Verksamheten erbjuder kontinuerligt olika utbildningar så det finns möjlighet till utveckling både i din roll som ledare och i rollen som sjuksköterska/case manager. Arbetet är förlagt till dagtid, måndag till fredag.   

Arbetsuppgifter

Som sektionsledare har du och enhetschefen ett nära samarbete kring alla frågor som rör mottagningen. Tillsammans leder och fördelar ni arbetet på ett sätt som är bra för verksamheten. Ni samarbetar med varandra kring bland annat rekrytering av personal, introduktion av nya medarbetare, utbildningsinsatser för personal och utveckling av arbetet på mottagningen. Ni arbetar också för att upprätthålla en god arbetsmilljö. För sektionsledaren så ingår även visst kliniskt arbete som case manager.

Tjänsten är ett tidsbegränsat förordnande på två år med en tillsvidareanställning i grundprofessionen. Så klart så finns det möjlighet till förlängning.

Vem söker vi?

Du är legitimerad sjuksköterska och det är meriterande om du har en specialistutbildning i psykiatrisk omvårdnad. Det är också meriterande om du har arbetat inom psykiatri tidigare och vi ser det värdefullt om du har erfarenhet av att arbetsleda.

Vi söker dig som tycker om att leda andra och kan skapa engagemang och delaktighet. Du har ett naturligt sätt som främjar kontakter och ett gott samarbete. Vi tror att du är trygg i dig själv och kan självständigt planera och prioritera i ditt arbete. I denna roll är det viktigt du kan ha ett helhetsperspektiv och kan se vad verksamheten behöver just nu och på lång sikt.

Hör gärna av dig om du undrar något!

Varmt välkommen med din ansökan!

https://www.sahlgrenska.se/jobb-och-framtid/tillsammans-for-patienten/

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det Kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Ekonomi & löneadministratör Till Neoplan Väst AB

Löneadministratör
Läs mer Sep 28
Vill du vara med på vår förändringsresa? Vi söker nu en utvecklingsorienterad ekonomi & löneadministratör.

Tycker du om siffror och ekonomi? Har du erfarenhet av lön och tycker om att jobba med utveckling?
Vill du vara med och driva en ekonomi och löneavdelningen framåt? Då kan du vara den vi söker!

Vi är startgroparna att utveckla och digitalisera ekonomi och lönefunktionen och söker dig som vill vara med på vår resa.


Om tjänsten
Sedvanliga ekonomiuppgifter såsom kund och leverantörsreskontra, bokföring, avstämningar och allehanda administrativa uppgifter. Löneberedning för totalt ca 300 anställda fördelat på 4 bolag både kollektivanställda och tjänstemän.
Utläggshantering, hantering av reseräkningar, bilförmån, lönerevision, semesterårsskifte, myndighetsrapportering, arbetsgivarintyg. Tolkning av kollektivavtal och säkerställande att detsamma efterlevs. Kollektivavtal är Unionen och IF Metall, Motorbranschavtalet.


Vem är du?
Har utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet av ekonomi och lönearbete. Du trivs i en roll där du får ta ett eget ansvar för att driva ditt arbete framåt samtidigt som du har förståelse för verksamhetens roll och mål. Du tycker om att arbeta mot deadlines och förstår att yrket har toppar och dalar. Rollen är varierande och bred och vi söker därför dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har med fördel erfarenhet av hela löneprocessen, starkt meriterande om du arbetat i Agda PS.

Vidare tror vi att du är kommunikativ och har en förmåga att se människors och verksamhetens behov, samt lätt att prioritera om och växla fokus. Viktigt för rollen är att du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp och att du har ett intresse i att jobba med förbättringar. Sist men inte minst tror vi att du som söker är lösningsfokuserad, flexibel och har ett positivt förhållningssätt.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?

Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, intervjuer sker löpande. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Elizabeth Darevik på elizabeth.darevik@poolia.se. Ansökan sker via www.poolia.se

Varmt välkommen med din ansökan!


Om verksamheten
Svenska Neoplan AB är officiell importör för MAN Truck & Bus AGs buss och lastbilsprogram i Sverige vilket innefattar varumärkena Neoplan och MAN. Bolagens verksamhet innefattar försäljning av nya och begagnade bussar och lastbilar samt reservdelar på den svenska marknaden. Bolagen driver även ett flertal verkstäder runt om i Sverige som står för service och reparationer.

Ansök nu

Personlig assistent ojämna veckor till 12-årig pojke på Hisingen

Personlig assistent
Läs mer Sep 28
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hej! Vill du bli min nya assistent? Jag är en glad och nyfiken 12-årig pojke som tycker om att leka, vara tillsammans med min lillasyster och vara ute på promenader.

Jag har en utvecklingsstörning samt epilepsi, vilket gör att jag behöver hjälp med allt i min vardag. Jag sitter i rullstol och behöver hjälp vid alla förflyttningsmoment, personlig hygien, av- och påklädning, användning av hjälpmedel och träning. Som min assistent hjälper du mig även vid alla måltider vilka ges genom sondmatning.

Jag kommunicerar genom kroppsspråk och genom ögonkontakt med dig. Jag har också börjat använda mig av kommunikation via tecken (TAKK) och kommunikationskartor (PODD-bok), så om du har erfarenhet av detta är det ett plus. Det är även meriterande om du är utbildad undersköterska eller har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg sen tidigare

Det är viktigt att du är en engagerad, driven och påhittig person. Att du är lyhörd inför mina behov och önskemål, men att du också kan ta egna initiativ.

På veckodagarna går jag i skolan, där får jag hjälp av skolpersonalen, därför söker jag nu en assistent för kvällar och helger. Jag söker dig som vill arbeta ca 30 timmar varannan vecka, ojämna veckor.

Katt förekommer i hemmet.

Om du är intresserad av att arbeta hos mig, skicka in din ansökan genom ett personligt brev, CV och en bild på dig, och beskriv varför just du är rätt person för mig. Vi ses!

Ansök nu

Personliga assistenter sökes till kvinna boende i Göteborg

Personlig assistent
Läs mer Sep 28
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en kvinna i 40 års-åldern. Kvinnan är till följd av sjukdom bland annat i behov av hjälp vid förflyttningar, personlig hygien samt olika sysslor i hemmet så som matlagning, städ och tvätt. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, alltså antingen i hemmet eller ute på olika ärenden. Kvinnan kan själv framföra vad hon behöver hjälp med.

Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie och/eller en mindre deltidstjänst, då personkemin är det viktigaste i rollen så kan tjänsten anpassas efter eventuella önskemål. Skriv gärna i ansökan vad för tjänst du är intresserad av. Arbetet är förlagt dag- och kvällstid samt under helger. Det är en fördel om du är flexibel och kan arbeta extra om behovet skulle uppstå. Tjänsten går bra att kombinera med annan sysselsättning.

Vi söker dig som är flexibel, lyhörd och har ett intresse för hälsa och välbefinnande. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Stor vikt läggs vid att du är trygg i dig själv och kan ta egna initiativ. Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och kunden som kommer att vara nyckeln till en god assistans.

Körkort är ett krav för tjänsten.


Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansök nu

Head of Marketing

Marknadschef
Läs mer Sep 28
CEVT is here to make urban mobility enjoyable, smart and sustainable. We fast-track innovation and transform ideas into pioneering technology solutions. Automotive is in our DNA and intelligent mobility is our core. We serve society with sustainable mobility solutions, both private and shared.
As part of ZEEKR and the Geely family, one of the most innovative and fastest growing global mobility groups, our work comes to life in products and services from world-leading brands. CEVT was built by people from all over the world. We’re flexible, fast, and always in motion.

As our Marketing Manager, you will drive multi-channel marketing programs and be responsible for developing marketing strategies and initiatives, creating marketing briefs for all key strategies and ensuring they are properly communicated.

You will lead a marketing team to deliver marketing activities, campaigns and partnerships, and build customer engagement to increase brand awareness and drive sales.

The role will require working closely with the digital team, brand managers, design, eCommerce, social media, copywriters, PR, and executives, to ensure all marketing campaigns are in alignment with the core brand message.

Based on Lindholmen, Gothenburg you will work with members that are, just like you, proud of their professionalism, motivation and level of skills.

You will do most of the time:

- Leading the development of all marketing plans.
- Ensuring the implementation of effective marketing strategies.
- Focusing on growing audiences and the uptake for products and services.
- Reviewing and reporting on all areas of the marketing strategies and its implementation.
- Developing the corporate brand identity in consultation with senior managers, executives, and partners.
- Managing creative agencies and retainer partners.
- Collaborating with senior team members across all departments to uncover insights and create innovative marketing and branding strategies.
- Identifying ways to grow the marketing department and secure resources.


Background
- Documented experience in a similar executive position within the automotive industry.

- Documented and successful managerial experience with excellent ability to motivate all kinds of people.

We think that you:
- Have the courage to lead with trust and care and don’t mind to getting your hands dirty.
- Are innovative and have a great ability to adapt and perform in a constantly changing, fast-paced, highly demanding work environment.
- Have passion to work in an international and multi-cultural environment.
- Have a customer centric mind and behavior.
- The desire and ability to embrace diversity of people, perspectives, and styles.
- You have an entrepreneurial approach and dare to take decisions.
- Are fluent in English.


Who You Are:

Like us, you believe that great teams are about personalities, not just skills. We believe that your down-to-earth and inspiring personality make you get things done in a pragmatic and proactive way while having fun. It is important to have a positive mindset and “we-can-do-it” attitude, while taking collaborative and structured approach to reach the best possible outcome under the given circumstances.

You effectively communicate technical concepts and ideas to stakeholders and customers at all levels in English. Prioritization skills and agile mindset along with your ability to see the bigger picture and eliminate roadblocks make it easier for you to deal with ambiguity, work under demanding conditions and create a successful working climate in these situations. Last but not the least, you have cultural awareness, especially Asian - European culture.

We believe in teams that take maximum advantage of strengths inherent in diversity and inclusion. We find that inclusive and balanced working teams increase group dynamics, creativity and new approaches to solutions.

Do you want to join us in our journey? Welcome to contact us for more information:
Kristina Larsson Djokovic, Senior recruiter, kristina.larsson@cevt.se, +46 72 988 85 44 for questions regarding the recruitment process.

Last Application date: 2022-10-12

Apply today, we will perform ongoing selection during the application period.
We look forward to hearing from you.

In the recruitment process for this role a background check will be carried out for the final candidate.

Please note that due to GDPR regulations we can only accept applications sent through the recruitment system, not via email or other channels.

Working at CEVT
We are engineers, developers and innovators from around the world. Joined together by entrepreneurship, our unique blend of Chinese and Scandinavian culture and a belief in a smarter more sustainable future.

- Supportive and creative work environment
- 30 days of vacation and additional 8 days paid ATK- days annually
- Great office location at Lindholmen Science Park


LI-KLD
LI-HYBRID

Ansök nu

Lagerarbetare sökes för omgående start!

Lagerarbetare
Läs mer Sep 28
Just nu söker vi ett antal personer för omgående start som vill arbeta som lagerarbetare hos vår kund i Torslanda/Låssby.


Om tjänsten
Arbetet innefattar packning och emballering av gods, pallhantering, kommunikation och övervakning av flöde mellan in- och utleverans, samt övrigt förekommande arbetsuppgifter inom lager- och logistik. Arbetsuppgifterna kan vara fysiskt krävande och en del tunga lyft förekommer.

Tjänsten är på heltid och starten är omgående. Arbetet är förlagt på vardagar och arbetstiderna är 06.00-15.00 jämna veckor och 15.00-00.00 ojämna veckor.

Din profil
Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet inom lager eller produktion. För att trivas i rollen som konsult hos oss söker vi dig som har ett prestigelöst förhållningssätt, god arbetsmoral och positiv inställning. Som anställd hos oss är det också viktigt att du är flexibel med arbetstider samt arbetsuppgifter och hugger i där det behövs. Då arbetet kan innefatta tunga lyft krävs det att du som söker är vid god fysik.

Krav:
- Svenska i tal och skrift
- God fysik

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av lagerarbete
- Truckkort

Om Logent
Logent är en heltäckande och oberoende logistikpartner, med nordisk bas och med globala nätverk. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Våra tjänster omfattar Lager- och Produktionslogistik, Transport Management, Tullhantering och Hamnverksamhet samt Bemanningstjänster och Konsulttjänster. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.9 mdr SEK, sysselsätter ca 3 000 personer och finns i Sverige, Norge och Danmark.

Om ansökan
Vi intervjuar kandidater löpande då tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Biträdande forskare

Forskarassistent
Läs mer Sep 28
Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 56 000 studenter och 6 600 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Institutionen för ekonomi och samhälle, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet utlyser en tjänst som forskarbiträde vid avdelningen för ekonomisk historia. Institutionen bedriver utbildning och forskning inom tre olika ämnesområden; ekonomisk historia, kulturgeografi samt innovation, entreprenörskap och management av intellektuella tillgångar. De olika ämnesområdena inom institutionen skapar möjligheter till tvärvetenskaplig utbildning och forskning.

Avdelningen för ekonomisk historia bedriver forskning och utbildning inom ämnet vilket behandlar samhällsutvecklingen och den ekonomiska utvecklingen ur ett långsiktigt perspektiv. Dagsaktuella frågor om globalisering, miljö, migration och genus studeras i ekonomisk-historiskt perspektiv liksom klassiska frågor om ekonomisk tillväxt och fördelning. Avdelningen erbjuder forskarutbildning samt fristående kurser på grundnivå och avancerad nivå som ger möjlighet att ta en kandidat- eller mastersexamen. Flera av kurserna ingår i ett antal programutbildningar vid Göteborgs universitet. För mer information om verksamheten vänligen klicka här. 

Arbetsuppgifter 
Som biträdande forskare blir uppgiften att arbeta med den svenska befolkningsstatistiken, det så kallade Tabellverket, på socken-nivå mellan 1750 och 1850. De geografiska gränserna för sockenindelningen ändras över tid. Den huvudsakliga arbetsuppgiften består av att harmonisera gränserna för socknarna så att enhetlighet över tid uppnås.

Kvalifikationer 
För tjänsten krävs goda kunskaper i svenska i tal och skrift eftersom källmaterial är på svenska. Det är också krav att kunna kommunicera på engelska. Likaså är det ett krav att den sökande har mycket stor vana vid att arbeta med Excel. Det är meriterande med kunskaper i programmen STATA och GIS. Det är vidare meriterande att ha studerat ekonomisk historia och kulturgeografi. 

Anställning 
Anställningen är på 50 % och tidsbegränsad, 3 månader, med placering vid avdelningen för ekonomisk historia, institutionen för ekonomi och samhälle. Tillträde för anställningen är 2022-11-01 eller enligt överenskommelse.  

Kontaktuppgifter för anställningen 
Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta:

Svante Prado, avdelningschef, telefon 031-7864748; 0768720059, email: svante.prado@econhist.gu.se

Anna Missiaia, docent och projektansvarig, telefon 031-7864520; 0729470587 email: anna.missiaia@gu.se

Fackliga?organisationer 
Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här:?https://www.gu.se/om-universitetet/jobba-hos-oss/hjalp-for-sokande 

Ansökan 
För att söka en anställning vid Göteborgs universitet måste du registrera ett konto i vårt rekryteringssystem. Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag. 

Bifoga i ansökan:


• Personligt brev
• CV
• Examensbevis
• Referenser
• Övriga dokument, relevanta för ansökan

Ansökan ska vara inkommen senast: 2022-10-19


Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Senior Motion designer in Gothenburg

IT-strateg
Läs mer Sep 28
Job description
We are looking for a senior Motion Designer with a strong portfolio demonstrating creative 2D-3D work, post-production work, Vfx, and outstanding isual aesthetics. Experience from the Gaming industry is a strong plus, as are skills in technical integration, VR experience, and ability to art direct. Automotive experience is an advantage but not a requirement.


Randstad Technologies is specialized in competences within IT. As a consultant with us, you get a competitive salary, benefits and collective agreements. Your consultant manager is always there for you and ensures that you get varying and developing assignments at different companies, within different industries. At Randstad Technologies, your personal development is in focus, and you are offered a large network and many social activities .

Responsibilities
You have an MFA/BFA in Motion/Visual/Graphic Design or equivalent education, and 7-10 years of relevant experience within the field. Fluency in English, spoken and written, and a valid driver’s license are musts.


Personal Attributes:
• Ability to drive, motivate and convince, oneself as well as others
• Persistency to pursue targets and take decisions
• Communicative with good verbal and visual presentation skills.
• Independent, self-driven and confident as well as a good team player - you will be part of a Motion Design specialist team where you are expected to share and discuss creative work to align on the art direction, yet you drive your design tasks independently
• Structured, methodical, and analytical with good planning skills. Ability to understand and analyze requirements from upper management
• Highly motivated, flexible, and able to work under constrained time schedules - there will be times when you will be asked to work fast, and to the best of your ability, in the given time frame
• Cultural awareness, especially Asian and European culture
• Each individual in our team has a high level of responsibility and mandate, and is expected to be able to work autonomously
 
For us, it is important that all competence and skills in the labor market are utilized. We welcome all applicants and strive for diversity.

Qualifications
As part of the Motion Design specialist team, you will also help driving the definition of tool chain and workflow for animation/motion/3D within the team.


You will work within the HMI Design department. The team consists of UX Designers, UI Designers, Graphic Designers and SW Prototype Developers. You will work in close collaboration with the Interior Design team and the Seats & Component Design team. You will also cooperate closely with Engineering, Marketing and Product planning.


Responsibilities and tasks:


• Creating world class 2D/3D visuals, animations and motion graphics
• Exploring new ways of aligning graphics and motion with the interior of the car and the HMI system
• Conceptualize your ideas in deliverable material with exceptional attention to detail and structure
• Assist the Chief Designers in developing the in-car motion graphics strategy.
• Make sure Visuals/Motion Design are aligned with all technical constraints and regulations
• Delivering specifications of Visual/Motion to suppliers
• Help making the HMI department’s vision as visual as possible
• Interface with all stakeholders connected to your developments
• Help leading UI 3D modelling and animation/motion for graphics
• Act as a role model for less experienced Visual Designers
• Help defining tool chain and workflow for Motion Design in 2D/3D
• Help making the HMI departments vision as clear and tangible as possible
• Help merge the HMI Design process with Interior, Exterior and Color & Material Design process
Software and IT
• Adobe suite and very strong knowledge of After effect + Plugins
• 3D modelling, animation and rendering softwares (Alias / Vred / Blender / Maya / 3Ds or C4d /
Unity or Unreal Engine)

Application
2022-10-30, welcome with your application at www.randstad.se.
For more information: josefine.westlander@randstad.se

About the company
Randstad Technologies specializes in the field of IT and is part of Randstad, the world leader in recruitment and consulting with operations in 38 countries. With this global network, in combination with our strong local foundation, we can offer a wide range of varied and developing assignments and jobs for you who are a specialist in IT. Our mission is to help you reach your true potential with your career in focus!

Ansök nu

Handläggare inom förvaltningsrätt Väst

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Sep 28
Vi söker nu handläggare inom förvaltningsrätt till Göteborg. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få med dig massa erfarenheter. Samtidigt får du vara med och bidra till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige. Är du redo för en viktig uppgift?

Rättsavdelningen ansvarar för myndighetens rättsliga styrning och stöd, hantering av förvaltningsrättsärenden samt informationsförvaltning. Avdelningen finns representerad i hela landet och består idag av närmare 800 medarbetare.

Den förvaltningsrättsliga verksamheten innefattar bland annat utfärdande och återkallande av tillstånd att inneha vapen, utfärdande av tillstånd att anordna olika typer av arrangemang och använda offentlig plats, men det kan även handla om genomförande av sprängning, utfärdande och återkallande av ordningsvaktsförordnanden samt bestridande av parkeringsanmärkning. Vissa arbetsuppgifter utförs i nära samarbete med den polisoperativa verksamheten.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu medarbetare till de grupper som primärt handlägger tillstånd enligt vapenlagen, ordningslagen, förordnande av exempelvis ordningsvakter och bestridande av parkeringsanmärkning. Handläggning av andra förvaltningsrättsliga ärenden kan även bli aktuellt.

Parkering
Du kommer arbeta med att handlägga ärenden enligt lagen om felparkeringsavgift och bestridanden av parkeringsanmärkning. Arbetsuppgifterna består till största del av att utreda ärendena genom kontakter med allmänhet, kommuner och parkeringsvakter för att sedan pröva och fatta beslut i dina egna ärenden.

Ordningslag
Du kommer till största del att arbeta inom ordningslagsområdet där du i första hand handlägger ärenden med stöd av ordningslagen. Ärendena behandlar framförallt tillstånd för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. Arbetsuppgifterna består till största del av att inhämta yttranden både internt och externt för att sedan pröva och fatta beslut i dina egna ärenden.

Förordnanden
Du hanterar förordnanden av olika slag där merparten av inkomna ärenden rör ordningsvakter, men även förordnande av luftfartsskyddskontrollanter samt sjöfarts- och hamnskyddskontrollant kan förekomma. Innan ett förordnande utfärdas så utreds sökandes laglydnad och övriga lämplighet. Eftersom godkänd utbildning i polisens regi oftast är ett krav för att bli förordnad så sker samverkan med utbildningsansvariga i det dagliga arbetet. Förutom att utfärda förordnande så ansvarar även handläggaren att kontinuerligt pröva lämpligheten för ordningsvakter.

Vapenlag
Som vapenhandläggare kommer du att arbeta med att handlägga ärenden där privatpersoner eller organisationer ansöker om tillstånd att få inneha vapen, till exempel för jakt- eller målskytteändamål. Du kommer att bedöma personers lämplighet att inneha vapen, vilket kommer ställa stora krav på din förmåga att vara noggrann och att ha integritet. Arbetsuppgifterna består till stor del av att pröva inkomna ansökningar och att skriva beslut som du antingen ska föredra för din chef eller själv besluta i.

Handläggningen av förvaltningsrättsliga ärenden sker främst i polisens digitala ärendehanteringssystem så därför behöver du vara bekväm med att arbeta med dator som arbetsverktyg. I arbetet ingår även fysisk hantering av vapen. Samt en del administrativa arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Nu letar vi efter dig som har:
• 3-årig gymnasiekompetens, alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska

Det är meriterande om du har:
• minst 6 månaders yrkeserfarenhet av kvalificerad handläggning av förvaltningsrättsliga ärenden i närtid
• högskole- eller universitetsutbildning inom område som arbetsgivaren bedömer som relevant
• erfarenhet av IT-baserade dokument- och ärendehanteringssystem
• erfarenhet i närtid från aktuellt område som arbetsgivaren bedömer är relevant

För att lyckas i rollen som handläggare ska du vara intresserad av handläggningsarbete, arbeta självgående och trivas med ett tidvis högt tempo. Du trivs med att fatta beslut och har ett strukturerat arbetssätt som gör att du kan prioritera rätt saker i ditt arbete. Du är även mån om dina kollegor och trivs med att samarbeta. Som person är du intresserad av att lära dig ny lagstiftning och nya arbetsmetoder.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Placeringsort: Göteborg

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 12 oktober 2022. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Polismyndighetens webbplats.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med annonsens referensnummer via brev till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, 106 75 STOCKHOLM, eller kontakta ansvarig HR-konsult.

Om du fortsätter din ansökan digitalt kommer din ansökan hanteras via Polisens rekryteringsstöd Visma Recruit.

Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.

En anställning hos Polismyndigheten kan komma att inledas med en provanställning om sex månader.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.
Läs gärna om våra förmåner som anställd hos polisen på: https://polisen.se/erbjudande

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på https://polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

Ansök nu

Stödassistent eller undersköterska till Melongatan 199

Stödassistent
Läs mer Sep 28
Vi är alla olika. Vi är alla också lika och har samma rätt till ett tryggt hem, en meningsfull sysselsättning och att känna oss värdefulla. Då utvecklas vi och kan delta i samhället. Förvaltningen för funktionsstöd bedömer behov och ger stöd till de som har rätt till det. Personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett gott och självständigt liv. Ett liv som alla andra.
Med 6 000 medarbetare är vi Sveriges största funktionsstödsförvaltning. Vi fattar beslut om och arbetar inom boende med särskild service, daglig verksamhet, sysselsättning, boendestöd, personlig assistans, olika former av avlastning, stöd och ledsagning. Vi arbetar aktivt med att utveckla och sprida kunskap inom Göteborgs Stad och till andra. På så sätt blir vi alla bättre på att förstå behov och ge rätt stöd. Tillsammans ser vi till att fler kan leva ett gott och självständigt liv som alla andra.
Välkommen att bli en av oss! Du är Göteborg.

ARBETSUPPGIFTER
Är du intresserad av att arbeta som stödassistent på en gruppbostad som genomsyras av ett gott samarbete med kollegor och med brukarnas behov i fokus? Då kan du ha hittat rätt!

Vi söker en stödassistent till Melongatan 199 där du kommer ingå i en arbetsgrupp tillsammans med positiva och engagerade kollegor. Arbetet innebär att arbeta på boende med särskild service för personer med olika funktionsvariationer. På Melongatan 199 bor det fem brukare med olika funktionsvariationer. Melongatan 199 har även ett nära samarbete med Melongatan 197 där det också bor fem brukare och vår uppgift är att ge dem individuellt stöd i deras vardag. Samarbetet är gott och vi hjälps åt i såväl det dagliga arbetet som att täcka upp arbetspass för varandra vilket skapar en trygghet, både hos brukare och personal.

I dina arbetsuppgifter finns utrymme att göra det brukarna vill. Tillsammans gör ni olika aktiviteter, aktiviteter som du kanske inte skulle provat på att göra annars! Här har du möjlighet att uppleva glädjen i att möta världen ur andra människors perspektiv. Genom ditt arbete skapar du värdefulla, långa relationer med andra människor och stöttar dem som har svårt att göra sin röst hörd.

Arbetet innebär varierande arbetsuppgifter som pedagogiskt stöd i vardagen, personlig omvårdnad samt vanligt förekommande arbete i hemmet som tvätt och matlagning. Sovande jour ingår i arbetet.

Vi erbjuder dig en trygg anställning med ett flexibelt och meningsfullt arbete där du har möjlighet att påverka arbetets innehåll och dina arbetstider. Att arbeta hos oss innebär variation med frihet under ansvar. Du får möta många olika människor och se dem utvecklas och genom mötena själv utvecklas som person. Tillsammans gör vi skillnad och vårt arbete är viktigt.

Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har stödassistentutbildning, Barn och fritidsprogrammet med inriktning socialt arbete eller pedagogiskt arbete, eller Vård och omsorgsprogrammet med specialisering inom programfördjupningen funktionsnedsättning. Alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

För uppdraget är det meriterande om du har erfarenhet inom personlig omvårdnad och förståelse för tydliggörande pedagogik.

Kommunikation är en viktig del av arbetet, vilket ställer krav på att du behärskar svenska i både tal och skrift. Datavana är ett krav.


Du står för den värdegrund som finns på din arbetsplats och är mån om att denna översätts i handling utifrån följande kompetensområden:

Kommunikativ
Du har förmåga att delge information och idéer, såväl muntligt som skriftligt. Du uttrycker kärnan i ett argument på ett tydligt och effektivt sätt. Du anpassar din kommunikation efter mottagare, målgrupp och situation.

Lyhörd
Du lyssnar på andra människor i syfte att förstå deras behov. Du söker aktivt efter andras synpunkter och perspektiv samt är mottaglig för dem genom att visa respekt, hänsyn och omtanke. Du arbetar för sammanhållning i arbetsgruppen och ser misslyckanden som något att lära sig av och skapar utrymme för dialog.

Pedagogisk
Du får energi av att bidra till andras lärande och du skapar förutsättningar för att lärande ska kunna ske. Du har förmåga att förklara problem och information för olika mottagare och ur olika perspektiv. Du uppmuntrar till dialog, delaktighet och engagemang.

Samarbetsinriktad
Du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat. Du förstår det gemensamma uppdraget, agerar utifrån det och bidrar till helheten.

Stabil/trygg
Du arbetar effektivt under stress, kan balansera olika krav och behåller lugnet i svåra situationer. Du skiljer på sak och person och kan ta välgrundade beslut under tidspress.

ÖVRIGT
Urval påbörjas under ansökningstiden.
I denna rekrytering kommer vi inte att efterfråga ett personligt brev som ansökningshandling. Istället kommer du som söker att få svara på ett antal frågor där vi ber dig beskriva din kompetens inom efterfrågat område.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi värnar om våra medarbetares hälsa och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, rabatterade träningskort och cykelförmån. Vi har rökfri arbetstid.

När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem, i enlighet med GDPR.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Kundsupport till vår kund Apak i Mölndal!

Administrativ assistent
Läs mer Sep 28
Trivs du som bäst när du får kombinera administrativt arbete med social kontakt? då har vi jobbet för dig!

Här erbjuder vi dig möjligheten att ta nästa steg i karriären, kanske har du arbetat i butik, reception och vill vidare till administration med service? Intressant eller hur?

Vad kommer du att arbeta med?

Du kommer att arbeta med administration hos vår kund Apak och ingå i en liten positiv supportgrupp där alla kollegor bidrar till att skapa god stämning och ett öppet arbetsklimat. Du kommer främst att ge service till företagets kunder via mail, chatt men det förekommer även en del telefonsamtal.

I den här rollen har du många roliga arbetsuppgifter, exempel på dom är:

Orderläggning, registervård, bevaka och följa upp kravhandlingar, debitera frakt och pall, bevakning av logistik mm.

Vem är du?

För att vara framgångsrik i denna roll tror vi att du har en gymnasial utbildning och har arbetat i en servicefunktion. Du är prestigelös och tycker om att ha ordning och reda omkring dig. För att ge bästa support gäller det att vara intresserad av att lära sig och förstå verksamheten. Du har förmågan att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra kollegor och självklarhet ger det lilla extra till kunderna. Du kan uttrycka dig obehindrat i tal och skrift i såväl svenska som engelska. Du behöver ha goda datakunskaper.

Du kommer att bli anställd hos oss på Manpower som konsult för att bli uthyrd hos vår kund i Göteborg under längre period.

Arbetstider 07:30-16:30 och du behöver kunna börja under oktober månad.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via manpower.se.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor är du välkommen att kontakta Anette Högenius på anette.hogenius@manpower.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Controller till fordonskund

Business controller
Läs mer Sep 28
Vi letar efter en Regional Business Controller till en välkänd fordonskund i Göteborg. Uppdraget är med start i oktober eller så snart som möjligt och beräknas pågå fram till årsskiftet 2023/2024. Anledningen bakom detta behov är för att täcka upp för en sjukskrivning. Vi letar efter dig som är erfaren inom ekonomistyrning och vill ta dig an en bred roll på detta fordonsföretag. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Du kommer att vara placerad hos vår kunds verksamhetsstyrningsteam i Göteborg och din huvudsakliga uppgift blir att stötta och följa upp en av deras regioner. Som regional business controller är du en aktiv affärspartner för såväl regionen som business control community. I den regionala controllerrollen kommer du att ha ett nära samarbete med Financial Controlling & Accounting-organisationen under boksluts- och prognosprocesserna. Materiella investeringar är en viktig del av arbetet och deltagande i olika projekt. Som regional controller förväntas du driva dina egna uppgifter självständigt och vid behov söka information och stöd från kollegor. Dessa uppgifter blandas med ad-hoc frågor och analyser.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Ditt fokus kommer att vara:
• Säkra korrekt rapportering av det regionala resultatet under månadsavslutningsprocessen
• Analysera och kommentera det faktiska resultatet kontra budget och senaste prognos
• Säkra kvartalsuppskattningar med uppdaterade siffror och kommentarer baserade på senaste affärshändelser
• Driva och koordinera den årliga affärsplansprocessen för regionen
• Stödja, validera och följa upp alla investeringar inom regionen
• Följa upp och följa upp prioriterade KPI:er
• Driva mindre, affärskontrollspecifika projekt
• Identifiera och implementera kontinuerliga förbättringar för att främja effektiva processer och produktivitet
• Var en aktiv del av teamet och bidra till en stark laganda

Vem är du?
Vi söker en Business Controller som har erfarenhet från verksamhetsstyrning och goda kunskaper inom redovisning. Erfarenhet från ekonomisystem som SAP Master Finance är extra viktigt.
För att lyckas i denna position ser vi gärna följande kunskap/erfarenhet:
• Kandidatexamen i Business Control and Accounting
• 5+ års arbetslivserfarenhet inom affärskontrollområdet
• God datorvana, speciellt SAP Master Finance, SAP VGCS och BIS
• IFRS16 och dess betydelse för fastighetsredovisning
• Allmän fastighetskunskap är att föredra
• Behärskar svenska flytande och goda kunskaper i engelska

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Receptionist till kund i Göteborg

Receptionist, telefonist
Läs mer Sep 28
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en självgående, proaktiv och serviceinriktad person? Är du flexibel, administrativ och initiativtagande, på jakt efter en spännande utmaning? Då kan tjänsten som receptionist/kontorsassistent vara tjänsten för dig.

Dina arbetsuppgifter innebär exempelvis:
- Välkomnande av besökare och att ta emot telefonsamtal
- Diverse konstoradministration
- Inköp av kontorsmaterial
- Fakturahantering och diverse ekonomiadministration
- Post- och leveranshantering
- Städ & enklare vaktmästeri

Ditt fokus kommer att ligga på att se till att kontoret är välkomnande för företagets medarbetare och besökare. Du kommer även arbeta brett med kontorsadministration och support för kontorets olika funktioner.

Personprofil
Vi söker dig som är organiserad, ansvarskännande och initiativtagande. Du har en känsla för service och är inte rädd att rycka in där det behövs.

Vidare söker vi dig som:
- Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
- Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Du har daglig kontakt både med företagets medarbetare och besökare. Det är av stor betydelse att du är organiserad, proaktiv och utåtriktad med en god social förmåga. Arbetet ställer också höga krav på att du är självgående och har en förmåga att se vad som behöver göras.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Göteborg

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som receptionist. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Adjungerad universitetsadjunkt i barn- och ungdomsvetenskap

Universitets- och högskoleadjunkt
Läs mer Sep 28
Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 56 000 studenter och 6 600 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Institutionen för Pedagogik, kommunikation och lärande (IPKL) är en del av den Utbildningsvetenskapliga fakulteten vid Göteborgs universitet. Vid institutionen bedrivs omfattande och internationellt ledande forskning om barns och ungdomars livsvillkor, om förskolan och barns lärande, om digitaliseringens konsekvenser för skola och utbildning liksom om vuxnas lärande i arbetsliv och andra sammanhang. Institutionen bedriver utbildning på grund-, avancerad och forskarnivå och det mest omfattande uppdraget är undervisning inom förskollärarprogrammet och grundlärarprogrammet med inriktning mot arbete i fritidshem.

Ämne 
Barn- och ungdomsvetenskap 

Ämnesbeskrivning 
Barn- och ungdomsvetenskap är ett ämne på forskarnivå som behandlar aspekter av barns och ungas lärande, utveckling och socialisation från födseln till ungdomsåren ur ett tvärvetenskapligt perspektiv. Fokus riktas mot formella och informella utbildningsmiljöer och mot frågor i gränslandet mellan pedagogiska miljöer, fritidskulturer och familjen.

Arbetsuppgifter 
I anställningen ingår undervisning och samverkan inom grundlärarprogrammet med inriktning mot arbete i fritidshem där institutionen har kursansvar för samtliga kurser i den verksamhetsförlagda utbildningen. Undervisningen i de verksamhetsförlagda kurserna omfattar förutom föreläsningar och praxisseminarier även besök och bedömning av fritidspedagogisk yrkesutveckling ute på VFU-platsen.

Den sökande förväntas delta i såväl undervisning, examination och kursutveckling inom verksamhetsförlagd utbildning. Undervisning i högskoleförlagda kurser samt utomhuspedagogik kan också komma att ingå. Sökanden ska vara beredd på att ta en framträdande roll i institutionens arbete genom att till exempel initiera och utveckla utbildningen i verksamhetsförlagd utbildning, ta initiativ till erfarenhetsutbyten med verksamhetsfältet, bidra till en fortlöpande diskussion kring hur forskning och utbildning ömsesidigt kan utvecklas samt ges utrymme inom ramen för institutionens undervisningsuppdrag i verksamhetsförlagd utbildning. Den sökande förväntas kunna undervisa på svenska.

Behörighet 
Behörighet för anställning som lärare finns angivna i 4 kap 3 - 4 § högskoleförordningen samt Göteborgs universitets egen anställningsordning.

Bedömningsgrunder 
Bedömningsgrunder vid anställning som lärare finns angivna i 4 kap 3 - 4 § högskoleförordningen samt Göteborgs universitets egen anställningsordning.

Särskild vikt kommer att fästas vid pedagogisk skicklighet samt förmåga att utveckla utbildningsverksamhet i samverkan med kollegor och det omgivande samhället där följande kriterier särskilt beaktas:


• erfarenhet av handledning av studenter i verksamhetsförlagd utbildning inom det fritidspedagogiska fältet samt kvalitets- och utvecklingsarbete
• erfarenhet av att undervisa på grundlärarutbildningen med inriktning mot arbete i fritidshem
• erfarenhet av att arbeta med utomhuspedagogik

De sökandes personliga egenskaper i att kunna samarbeta internt och externt för att utföra de beskrivna arbetsuppgifterna kommer att beaktas vid bedömningen av lämpligheten för anställningen. Därutöver ska skicklighet i att samverka med omgivande samhälle samt att informera om utbildningen nationellt och internationellt tillmätas vikt.

Då arbetet innebär resor i samband med besök på fritidshem är körkort och tillgång till bil önskvärt. 

Enligt Anställningsordning för lärare vid Göteborgs universitet är högskolepedagogisk utbildning/kompetensutveckling under de två första åren som adjungerad lärare ett krav för fortsatt adjungering.

Anställning 
Anställningen är en tidsbegränsad anställning längst till och med januari 2024 med en omfattning på 20-49 procent. Anställningen är placerad vid institutionen för pedagogik, kommunikation och lärande. Tillträde enligt överenskommelse.

Tillsättningsförfarande 
I urvalsprocessen kan det bli aktuellt med intervjuer och referenstagning. Ange löneanspråk samt referenser i ansökan. Institutionen för pedagogik, kommunikation och lärande eftersträvar att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Kontaktuppgifter för anställningen 
Upplysningar om anställningen lämnas av
Markus Nivala, prefekt
+46 (0)31 786 4574
markus.nivala@gu.se

Frågor om anställningsförfarandet kan ställas till
Kristin Martinsson, administrativ chef
+ 46 (0)31 786 2344
kristin.martinsson@gu.se

Fackliga organisationer 
Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här:?https://www.gu.se/om-universitetet/jobba-hos-oss/hjalp-for-sokande 

Ansökan 
Du söker anställningen via Göteborgs universitets webb.

Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag. De publikationer som inte kan bifogas ansökan digitalt ska skickas till:

Göteborgs universitet
Institutionen för pedagogik, kommunikation och lärande (IPKL)
Kristin Martinsson
Box 300, 405 30 Göteborg

Märk kuvertet med anställningens referensnummer.

Ansökan ska vara inkommen senast: 2022-10-19


Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Postdoctoral researcher in theoretical nuclear physics

Forskarassistent
Läs mer Sep 28
The Department of Physics at Chalmers University of Technology in Sweden invites applications for a two-year postdoctoral position in theoretical nuclear physics to begin in 2023 (starting date flexible). The position is connected to the 2024 Tage Erlander visiting professorship in Sweden, that will be hosted at Chalmers and held by Prof. Daniel Phillips from Ohio University, plus the possibility for up to one additional year extension.

Research questions that are currently studied in our group include the application of ab initio approaches based on chiral effective field theory to few- and many-nucleon systems and low-energy precision tests of physics beyond the standard model, as well as the quantification of theoretical uncertainties through development of advanced statistical methods and emulator technology. We take a leading role in the field, in particular through our development of advanced computational methods, and you can expect to contribute at the forefront of theoretical physics research. The extended visit by Prof. Phillips is expected to further strengthen our research efforts.

Organisationally we are part of the division of Subatomic, High-Energy and Plasma Physics within the Department of Physics. We strive to provide a stimulating and collaborative research environment with high scientific standards and we value our many international collaborations.

Information about the project
The postdoctoral project will focus on fundamental science questions in theoretical nuclear physics. More specifically, we will use ab initio nuclear-structure theory and a modern understanding of the nuclear interaction grounded in effective field theory to model subatomic processes with quantified theoretical uncertainties. The project will involve the development of state-of-the-art methods that involve quantum many-body theory, effective field theory, computational physics, and statistical methods. This gives an excellent opportunity for the successful candidate to both develop new theoretical skills and learn new computational techniques and statistical approaches.

Major responsibilities
Your major responsibility as a postdoctoral researcher is to carry out research aimed at a better understanding of low-energy nuclear physics. You are also expected to develop your own ideas and find your own ways of tackling research challenges. The position may include some supervision of bachelors, masters, and PhD students. It is expected that your research will be integrated within international research collaborations and that you will take an active role within these collaborations. You will therefore be expected to contribute to the continued development of our computer codes and employ them in your own research and collaborative projects. You will communicate research results at international conferences as well as in scientific journals.

Qualifications
To qualify for the position of postdoc, you must hold a doctoral degree in Physics, awarded no more than three years prior to the application deadline (according to the current agreement with the Swedish Agency for Government Employers). A strong educational background in advanced theoretical physics (quantum many-body theory, effective field theory, computational physics), good programming skills and experience with nuclear many-body solvers and statistical methods are advantageous. 

As Chalmers is a highly international environment, proficiency in written and spoken English is necessary.

Contract terms
This postdoc position is a full-time temporary employment for two years, plus the possibility for up to one additional year extension.

We offer
Chalmers offers a cultivating and inspiring working environment in the coastal city of Gothenburg. 
Read more about working at Chalmers and our benefits for employees. Chalmers offers Swedish courses.

Chalmers aims to actively improve our gender balance. We work broadly with equality projects, for example the GENIE Initiative on gender equality for excellence. Equality and diversity are substantial foundations in all activities at Chalmers.

Read more and apply here

Application deadline: 28th October, 2022

For questions, please contact:
Professor Christian Forssén, SHP, christian.forssen@chalmers.se, +46 31 772 3261

*** Chalmers declines to consider all offers of further announcement publishing or other types of support for the recruiting process in connection with this position. ***

Ansök nu

Familjehemssekreterare till SF Nordost

Familjehemssekreterare
Läs mer Sep 28
Socialförvaltningen Nordost arbetar för att ge invånare i nordöstra Göteborg en likvärdig och effektiv välfärd med möjlighet att leva trygga och självständiga liv. Förvaltningen ger stöd till individer och familjer enligt Socialtjänstlagen. Vi erbjuder också aktiviteter och mötesplatser som kan ge barn och ungdomar en meningsfull fritid. Dessutom arbetar förvaltningen aktivt med krisstöd, trygghetsfrågor, föreningsliv, folkhälsa samt kontakter med invånare och civilsamhälle.
Välkommen till en helt ny förvaltning i ett dynamiskt stadsområde - här jobbar vi för gemenskap och öppenhet med fokus på dem vi är till för!

ARBETSUPPGIFTER
Är du vår nya medarbetare?
Då är du välkommen att arbeta i en grupp med stark teamkänsla, gedigen kunskap och erfarenhet av familjehemsvård och ett stort engagemang. Du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling och extern handledning.

På Familjehemsenheten har vi ett gott arbetsklimat och samarbetar nära varandra. Vi har ett väl upparbetat samarbete med barnsekreterarna som bedrivs systematiskt. Förutom detta har vi ett nära samarbete med utredande socialsekreterare. På familjehemsenheten arbetar idag fyra kontaktsekreterare och 15 familjehemssekreterare, varav tre arbetar i vår jourgrupp. Arbetsledningen består av enhetschef och två förste socialsekreterare.

Som familjehemssekreterare arbetar du med att utreda, handleda och ge råd och stöd till familjehemmen, avtalsskrivning, rekrytering samt viss utbildning. Fortlöpande dokumentation ingår i arbetet. I ditt dagliga arbete får du internt stöd av arbetsledning samt processhandledning.

Vi på Familjehemsenheten är en nyfiken och engagerad arbetsgrupp. Vi vill utveckla familjehemsvården och erbjuda det bästa stödet utifrån en helhetssyn. Utifrån detta ser vi över vår verksamhet kontinuerligt för att kunna erbjuda den bästa vården för de familjehemsplacerade barnen.

KVALIFIKATIONER
För den här tjänsten krävs att du har socionomexamen. Det är önskvärt att du tidigare har arbetat som familjehems- eller barnsekreterare. Det är meriterande om du har Kälvestens utbildning eller liknande, samt BBIC.

Som familjehemssekreterare ingår det i det dagliga arbetet att utreda familjer, att ge familjehemmen råd och stöd samt handledning i sitt uppdrag. Det är där för viktigt att du har ett gott bemötande samt en god pedagogisk förmåga. Ditt arbete präglas av ett relations- och samarbetsinriktat förhållningssätt. Du är professionell, prestigelös och flexibel i ditt arbete och har ett utvecklingsintresse.

I arbetet ingår resor för att besöka familjehem och därför krävs B-körkort. Emellanåt kan arbetstiden bli förlagd utanför ordinarie arbetstid då våra familjehem inte bara finns i Göteborg och dess omnejd. Detta innebär att längre resor kan förekomma.

Ansök nu

Starta kylfirma i Malmö - Vi hjälper dig med kunder och företagscert

Kyl- och värmepumpsmontör
Läs mer Sep 28
Starta kylfirma med oss!
Vi är ett av Sveriges största installationsbolag och gör mer än 30000 installationer per år.
Är du kyltekniker och vill starta eget, vi hjälper dig från start till mål.
Vi hjälper dig med:
Vi erbjuder ett jämt flöde med jobb i ditt område, såväl högsäsong som lågsäsong. Du bestämmer själva hur mycket jobb du vill ha.
Vi bistår med administrativ hjälp för din certifieringsansökan samt hjälper dig att starta upp din firma.
Du tar emot, planerar och avslutar jobben i vårt IT-system.
Vi erbjuder dig teknisk support och utbildning på produkterna.
Vi erbjuder installationssupport de första veckorna när du är ute på jobb, så att du kommer in i och känner dig säker i ditt arbete.
Exempel på arbete vi kommer att ge din firma
Vi erbjuder alla typer av värmepumpsinstallationer.
Såsom luft-vatten, luft-luft, bergvärme och frånluft.
Felsökning av kyltekniska värmepumpsanläggningar så som Luft-luft och luft-vattenvärmepumpar.
Service och underhåll.Vid intresse kan vi även erbjuda arbete inom VVS, Bygg samt Robotgräsklippare.
Vi söker dig som:
Idag är kyltekniker och vill starta en egen firma.
Kriterier:
Du har innehar personligt kylcertifikat
B-körkortOm företaget
Svensk Installationspartner är en oberoende tjänsteleverantör inom installation och service i Sverige, Norge samt Finland. Vi har varit verksamma sedan 2014 och utför installations- och serviceuppdrag för olika kunder med fokus på kompetens, punktlighet, bemötande och kundnöjdhet.
Vi ingår som en del av BHG Group där vi tror starkt på den digitala utvecklingen av samhället och konsumenters möjlighet till flexiblare liv genom fokus på rätt produkt på ett klick.
Låter detta som du?
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Starta kylfirma i Hudiksvall - Vi hjälper dig med kunder och företagscert

Kyl- och värmepumpsmontör
Läs mer Sep 28
Starta kylfirma med oss!
Vi är ett av Sveriges största installationsbolag och gör mer än 30000 installationer per år.
Är du kyltekniker och vill starta eget, vi hjälper dig från start till mål.
Vi hjälper dig med:
Vi erbjuder ett jämt flöde med jobb i ditt område, såväl högsäsong som lågsäsong. Du bestämmer själva hur mycket jobb du vill ha.
Vi bistår med administrativ hjälp för din certifieringsansökan samt hjälper dig att starta upp din firma.
Du tar emot, planerar och avslutar jobben i vårt IT-system.
Vi erbjuder dig teknisk support och utbildning på produkterna.
Vi erbjuder installationssupport de första veckorna när du är ute på jobb, så att du kommer in i och känner dig säker i ditt arbete.
Exempel på arbete vi kommer att ge din firma
Vi erbjuder alla typer av värmepumpsinstallationer.
Såsom luft-vatten, luft-luft, bergvärme och frånluft.
Felsökning av kyltekniska värmepumpsanläggningar så som Luft-luft och luft-vattenvärmepumpar.
Service och underhåll.Vid intresse kan vi även erbjuda arbete inom VVS, Bygg samt Robotgräsklippare.
Vi söker dig som:
Idag är kyltekniker och vill starta en egen firma.
Kriterier:
Du har innehar personligt kylcertifikat
B-körkortOm företaget
Svensk Installationspartner är en oberoende tjänsteleverantör inom installation och service i Sverige, Norge samt Finland. Vi har varit verksamma sedan 2014 och utför installations- och serviceuppdrag för olika kunder med fokus på kompetens, punktlighet, bemötande och kundnöjdhet.
Vi ingår som en del av BHG Group där vi tror starkt på den digitala utvecklingen av samhället och konsumenters möjlighet till flexiblare liv genom fokus på rätt produkt på ett klick.
Låter detta som du?
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Starta kylfirma i Västerås - Vi hjälper dig med kunder och företagscert

Kyl- och värmepumpsmontör
Läs mer Sep 28
Starta kylfirma med oss!
Vi är ett av Sveriges största installationsbolag och gör mer än 30000 installationer per år.
Är du kyltekniker och vill starta eget, vi hjälper dig från start till mål.
Vi hjälper dig med:
Vi erbjuder ett jämt flöde med jobb i ditt område, såväl högsäsong som lågsäsong. Du bestämmer själva hur mycket jobb du vill ha.
Vi bistår med administrativ hjälp för din certifieringsansökan samt hjälper dig att starta upp din firma.
Du tar emot, planerar och avslutar jobben i vårt IT-system.
Vi erbjuder dig teknisk support och utbildning på produkterna.
Vi erbjuder installationssupport de första veckorna när du är ute på jobb, så att du kommer in i och känner dig säker i ditt arbete.
Exempel på arbete vi kommer att ge din firma
Vi erbjuder alla typer av värmepumpsinstallationer.
Såsom luft-vatten, luft-luft, bergvärme och frånluft.
Felsökning av kyltekniska värmepumpsanläggningar så som Luft-luft och luft-vattenvärmepumpar.
Service och underhåll.Vid intresse kan vi även erbjuda arbete inom VVS, Bygg samt Robotgräsklippare.
Vi söker dig som:
Idag är kyltekniker och vill starta en egen firma.
Kriterier:
Du har innehar personligt kylcertifikat
B-körkortOm företaget
Svensk Installationspartner är en oberoende tjänsteleverantör inom installation och service i Sverige, Norge samt Finland. Vi har varit verksamma sedan 2014 och utför installations- och serviceuppdrag för olika kunder med fokus på kompetens, punktlighet, bemötande och kundnöjdhet.
Vi ingår som en del av BHG Group där vi tror starkt på den digitala utvecklingen av samhället och konsumenters möjlighet till flexiblare liv genom fokus på rätt produkt på ett klick.
Låter detta som du?
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Starta kylfirma i Örebro - Vi hjälper dig med kunder och företagscert

Kyl- och värmepumpsmontör
Läs mer Sep 28
Starta kylfirma med oss!
Vi är ett av Sveriges största installationsbolag och gör mer än 30000 installationer per år.
Är du kyltekniker och vill starta eget, vi hjälper dig från start till mål.
Vi hjälper dig med:
Vi erbjuder ett jämt flöde med jobb i ditt område, såväl högsäsong som lågsäsong. Du bestämmer själva hur mycket jobb du vill ha.
Vi bistår med administrativ hjälp för din certifieringsansökan samt hjälper dig att starta upp din firma.
Du tar emot, planerar och avslutar jobben i vårt IT-system.
Vi erbjuder dig teknisk support och utbildning på produkterna.
Vi erbjuder installationssupport de första veckorna när du är ute på jobb, så att du kommer in i och känner dig säker i ditt arbete.
Exempel på arbete vi kommer att ge din firma
Vi erbjuder alla typer av värmepumpsinstallationer.
Såsom luft-vatten, luft-luft, bergvärme och frånluft.
Felsökning av kyltekniska värmepumpsanläggningar så som Luft-luft och luft-vattenvärmepumpar.
Service och underhåll.Vid intresse kan vi även erbjuda arbete inom VVS, Bygg samt Robotgräsklippare.
Vi söker dig som:
Idag är kyltekniker och vill starta en egen firma.
Kriterier:
Du har innehar personligt kylcertifikat
B-körkortOm företaget
Svensk Installationspartner är en oberoende tjänsteleverantör inom installation och service i Sverige, Norge samt Finland. Vi har varit verksamma sedan 2014 och utför installations- och serviceuppdrag för olika kunder med fokus på kompetens, punktlighet, bemötande och kundnöjdhet.
Vi ingår som en del av BHG Group där vi tror starkt på den digitala utvecklingen av samhället och konsumenters möjlighet till flexiblare liv genom fokus på rätt produkt på ett klick.
Låter detta som du?
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Starta kylfirma i Härnösand - Vi hjälper dig med kunder och företagscert

Kyl- och värmepumpsmontör
Läs mer Sep 28
Starta kylfirma med oss!
Vi är ett av Sveriges största installationsbolag och gör mer än 30000 installationer per år.
Är du kyltekniker och vill starta eget, vi hjälper dig från start till mål.
Vi hjälper dig med:
Vi erbjuder ett jämt flöde med jobb i ditt område, såväl högsäsong som lågsäsong. Du bestämmer själva hur mycket jobb du vill ha.
Vi bistår med administrativ hjälp för din certifieringsansökan samt hjälper dig att starta upp din firma.
Du tar emot, planerar och avslutar jobben i vårt IT-system.
Vi erbjuder dig teknisk support och utbildning på produkterna.
Vi erbjuder installationssupport de första veckorna när du är ute på jobb, så att du kommer in i och känner dig säker i ditt arbete.
Exempel på arbete vi kommer att ge din firma
Vi erbjuder alla typer av värmepumpsinstallationer.
Såsom luft-vatten, luft-luft, bergvärme och frånluft.
Felsökning av kyltekniska värmepumpsanläggningar så som Luft-luft och luft-vattenvärmepumpar.
Service och underhåll.Vid intresse kan vi även erbjuda arbete inom VVS, Bygg samt Robotgräsklippare.
Vi söker dig som:
Idag är kyltekniker och vill starta en egen firma.
Kriterier:
Du har innehar personligt kylcertifikat
B-körkortOm företaget
Svensk Installationspartner är en oberoende tjänsteleverantör inom installation och service i Sverige, Norge samt Finland. Vi har varit verksamma sedan 2014 och utför installations- och serviceuppdrag för olika kunder med fokus på kompetens, punktlighet, bemötande och kundnöjdhet.
Vi ingår som en del av BHG Group där vi tror starkt på den digitala utvecklingen av samhället och konsumenters möjlighet till flexiblare liv genom fokus på rätt produkt på ett klick.
Låter detta som du?
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Starta kylfirma i Östersund - Vi hjälper dig med kunder och företagscert

Kyl- och värmepumpsmontör
Läs mer Sep 28
Starta kylfirma med oss!
Vi är ett av Sveriges största installationsbolag och gör mer än 30000 installationer per år.
Är du kyltekniker och vill starta eget, vi hjälper dig från start till mål.
Vi hjälper dig med:
Vi erbjuder ett jämt flöde med jobb i ditt område, såväl högsäsong som lågsäsong. Du bestämmer själva hur mycket jobb du vill ha.
Vi bistår med administrativ hjälp för din certifieringsansökan samt hjälper dig att starta upp din firma.
Du tar emot, planerar och avslutar jobben i vårt IT-system.
Vi erbjuder dig teknisk support och utbildning på produkterna.
Vi erbjuder installationssupport de första veckorna när du är ute på jobb, så att du kommer in i och känner dig säker i ditt arbete.
Exempel på arbete vi kommer att ge din firma
Vi erbjuder alla typer av värmepumpsinstallationer.
Såsom luft-vatten, luft-luft, bergvärme och frånluft.
Felsökning av kyltekniska värmepumpsanläggningar så som Luft-luft och luft-vattenvärmepumpar.
Service och underhåll.Vid intresse kan vi även erbjuda arbete inom VVS, Bygg samt Robotgräsklippare.
Vi söker dig som:
Idag är kyltekniker och vill starta en egen firma.
Kriterier:
Du har innehar personligt kylcertifikat
B-körkortOm företaget
Svensk Installationspartner är en oberoende tjänsteleverantör inom installation och service i Sverige, Norge samt Finland. Vi har varit verksamma sedan 2014 och utför installations- och serviceuppdrag för olika kunder med fokus på kompetens, punktlighet, bemötande och kundnöjdhet.
Vi ingår som en del av BHG Group där vi tror starkt på den digitala utvecklingen av samhället och konsumenters möjlighet till flexiblare liv genom fokus på rätt produkt på ett klick.
Låter detta som du?
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Starta kylfirma i Haparanda - Vi hjälper dig med kunder och företagscert

Kyl- och värmepumpsmontör
Läs mer Sep 28
Starta kylfirma med oss!
Vi är ett av Sveriges största installationsbolag och gör mer än 30000 installationer per år.
Är du kyltekniker och vill starta eget, vi hjälper dig från start till mål.
Vi hjälper dig med:
Vi erbjuder ett jämt flöde med jobb i ditt område, såväl högsäsong som lågsäsong. Du bestämmer själva hur mycket jobb du vill ha.
Vi bistår med administrativ hjälp för din certifieringsansökan samt hjälper dig att starta upp din firma.
Du tar emot, planerar och avslutar jobben i vårt IT-system.
Vi erbjuder dig teknisk support och utbildning på produkterna.
Vi erbjuder installationssupport de första veckorna när du är ute på jobb, så att du kommer in i och känner dig säker i ditt arbete.
Exempel på arbete vi kommer att ge din firma
Vi erbjuder alla typer av värmepumpsinstallationer.
Såsom luft-vatten, luft-luft, bergvärme och frånluft.
Felsökning av kyltekniska värmepumpsanläggningar så som Luft-luft och luft-vattenvärmepumpar.
Service och underhåll.Vid intresse kan vi även erbjuda arbete inom VVS, Bygg samt Robotgräsklippare.
Vi söker dig som:
Idag är kyltekniker och vill starta en egen firma.
Kriterier:
Du har innehar personligt kylcertifikat
B-körkortOm företaget
Svensk Installationspartner är en oberoende tjänsteleverantör inom installation och service i Sverige, Norge samt Finland. Vi har varit verksamma sedan 2014 och utför installations- och serviceuppdrag för olika kunder med fokus på kompetens, punktlighet, bemötande och kundnöjdhet.
Vi ingår som en del av BHG Group där vi tror starkt på den digitala utvecklingen av samhället och konsumenters möjlighet till flexiblare liv genom fokus på rätt produkt på ett klick.
Låter detta som du?
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Starta kylfirma i Boden - Vi hjälper dig med kunder och företagscert

Kyl- och värmepumpsmontör
Läs mer Sep 28
Starta kylfirma med oss!
Vi är ett av Sveriges största installationsbolag och gör mer än 30000 installationer per år.
Är du kyltekniker och vill starta eget, vi hjälper dig från start till mål.
Vi hjälper dig med:
Vi erbjuder ett jämt flöde med jobb i ditt område, såväl högsäsong som lågsäsong. Du bestämmer själva hur mycket jobb du vill ha.
Vi bistår med administrativ hjälp för din certifieringsansökan samt hjälper dig att starta upp din firma.
Du tar emot, planerar och avslutar jobben i vårt IT-system.
Vi erbjuder dig teknisk support och utbildning på produkterna.
Vi erbjuder installationssupport de första veckorna när du är ute på jobb, så att du kommer in i och känner dig säker i ditt arbete.
Exempel på arbete vi kommer att ge din firma
Vi erbjuder alla typer av värmepumpsinstallationer.
Såsom luft-vatten, luft-luft, bergvärme och frånluft.
Felsökning av kyltekniska värmepumpsanläggningar så som Luft-luft och luft-vattenvärmepumpar.
Service och underhåll.Vid intresse kan vi även erbjuda arbete inom VVS, Bygg samt Robotgräsklippare.
Vi söker dig som:
Idag är kyltekniker och vill starta en egen firma.
Kriterier:
Du har innehar personligt kylcertifikat
B-körkortOm företaget
Svensk Installationspartner är en oberoende tjänsteleverantör inom installation och service i Sverige, Norge samt Finland. Vi har varit verksamma sedan 2014 och utför installations- och serviceuppdrag för olika kunder med fokus på kompetens, punktlighet, bemötande och kundnöjdhet.
Vi ingår som en del av BHG Group där vi tror starkt på den digitala utvecklingen av samhället och konsumenters möjlighet till flexiblare liv genom fokus på rätt produkt på ett klick.
Låter detta som du?
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Barnvakt/Nanny Göteborg 2 em/v – Kollektivavtal

Barnflicka/Barnvakt
Läs mer Sep 28
Om Nannynu! / About Nannynu!
Nanny.nu är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha kollektivavtal och bra villkor våra alla våra anställda barnvakter.

Vi tror på att leverera barnvakter i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt/nanny. Vi ser till att du får jobba i en barnvaktsfamilj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba som barnvakt på Nanny.nu. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet!

Om uppdraget / About the assignment
Familjen i Göteborg (Västra Frölunda) med ett barn (2,5 år) önskar hjälp med barnpassning på måndagar och onsdagar mellan kl. 15.00-18.00. Ibland kan passen istället sluta kl. 22.00.

Din profil / Your profile
Är du en person som vill underlätta andra människors vardag i form av barnpassning samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop barnpassningen? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer!

Då barnvakt är ett extraarbete ser vi gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, t.ex. studier eller deltidsjobb och för att det ska bli en långsiktig relation vill vi att du har en rimlig restid till familjen (vi brukar tänka oss runt 30 minuter).
Här kan du läsa mer om oss och vår kravprofil https://nanny.nu/jobba-hos-oss/.
Sök som barnvakt hos oss Nanny.nu idag!Vi erbjuder / What we offer
Börjar du jobba som barnvakt hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete med goda villkor då vi har kollektivavtal.

Du får dessutom:
– Nannycertifieringskurs där du lär dig mer om barnvaktsjobbet
– Kurs i barn-HLR
– Försäkring till, från och under arbetet
– Vi vill ha ett löneupplägg som känns bra för alla kompetensprofiler och åldrar därför öppnar vi upp för individuell lönesättning för alla som en har gymnasieexamen. För alla som fortfarande går i gymnasiet har vi en fast timlön på 118-148kr/timme inkl. semesterersättning
– Ob-tillägg samt storhelgstillägg
– Möjlighet till fast avtal med garanterade timmar
– Möjlighet till fortsatt arbete inom koncernen

Vid anställning som barnvakt hos Nanny.nu begär vi utdrag ur belastningsregistret.
Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan.
Skicka gärna in den på https://nanny.nu/jobba-som-barnvakt/

Ansök nu

Starta kylfirma i Kiruna - Vi hjälper dig med kunder och företagscert

Kyl- och värmepumpsmontör
Läs mer Sep 28
Starta kylfirma med oss!
Vi är ett av Sveriges största installationsbolag och gör mer än 30000 installationer per år.
Är du kyltekniker och vill starta eget, vi hjälper dig från start till mål.
Vi hjälper dig med:
Vi erbjuder ett jämt flöde med jobb i ditt område, såväl högsäsong som lågsäsong. Du bestämmer själva hur mycket jobb du vill ha.
Vi bistår med administrativ hjälp för din certifieringsansökan samt hjälper dig att starta upp din firma.
Du tar emot, planerar och avslutar jobben i vårt IT-system.
Vi erbjuder dig teknisk support och utbildning på produkterna.
Vi erbjuder installationssupport de första veckorna när du är ute på jobb, så att du kommer in i och känner dig säker i ditt arbete.
Exempel på arbete vi kommer att ge din firma
Vi erbjuder alla typer av värmepumpsinstallationer.
Såsom luft-vatten, luft-luft, bergvärme och frånluft.
Felsökning av kyltekniska värmepumpsanläggningar så som Luft-luft och luft-vattenvärmepumpar.
Service och underhåll.Vid intresse kan vi även erbjuda arbete inom VVS, Bygg samt Robotgräsklippare.
Vi söker dig som:
Idag är kyltekniker och vill starta en egen firma.
Kriterier:
Du har innehar personligt kylcertifikat
B-körkortOm företaget
Svensk Installationspartner är en oberoende tjänsteleverantör inom installation och service i Sverige, Norge samt Finland. Vi har varit verksamma sedan 2014 och utför installations- och serviceuppdrag för olika kunder med fokus på kompetens, punktlighet, bemötande och kundnöjdhet.
Vi ingår som en del av BHG Group där vi tror starkt på den digitala utvecklingen av samhället och konsumenters möjlighet till flexiblare liv genom fokus på rätt produkt på ett klick.
Låter detta som du?
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Starta kylfirma i Luleå - Vi hjälper dig med kunder och företagscert

Kyl- och värmepumpsmontör
Läs mer Sep 28
Starta kylfirma med oss!
Vi är ett av Sveriges största installationsbolag och gör mer än 30000 installationer per år.
Är du kyltekniker och vill starta eget, vi hjälper dig från start till mål.
Vi hjälper dig med:
Vi erbjuder ett jämt flöde med jobb i ditt område, såväl högsäsong som lågsäsong. Du bestämmer själva hur mycket jobb du vill ha.
Vi bistår med administrativ hjälp för din certifieringsansökan samt hjälper dig att starta upp din firma.
Du tar emot, planerar och avslutar jobben i vårt IT-system.
Vi erbjuder dig teknisk support och utbildning på produkterna.
Vi erbjuder installationssupport de första veckorna när du är ute på jobb, så att du kommer in i och känner dig säker i ditt arbete.
Exempel på arbete vi kommer att ge din firma
Vi erbjuder alla typer av värmepumpsinstallationer.
Såsom luft-vatten, luft-luft, bergvärme och frånluft.
Felsökning av kyltekniska värmepumpsanläggningar så som Luft-luft och luft-vattenvärmepumpar.
Service och underhåll.Vid intresse kan vi även erbjuda arbete inom VVS, Bygg samt Robotgräsklippare.
Vi söker dig som:
Idag är kyltekniker och vill starta en egen firma.
Kriterier:
Du har innehar personligt kylcertifikat
B-körkortOm företaget
Svensk Installationspartner är en oberoende tjänsteleverantör inom installation och service i Sverige, Norge samt Finland. Vi har varit verksamma sedan 2014 och utför installations- och serviceuppdrag för olika kunder med fokus på kompetens, punktlighet, bemötande och kundnöjdhet.
Vi ingår som en del av BHG Group där vi tror starkt på den digitala utvecklingen av samhället och konsumenters möjlighet till flexiblare liv genom fokus på rätt produkt på ett klick.
Låter detta som du?
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Starta kylfirma i Umeå - Vi hjälper dig med kunder och företagscert

Kyl- och värmepumpsmontör
Läs mer Sep 28
Starta kylfirma med oss!
Vi är ett av Sveriges största installationsbolag och gör mer än 30000 installationer per år.
Är du kyltekniker och vill starta eget, vi hjälper dig från start till mål.
Vi hjälper dig med:
Vi erbjuder ett jämt flöde med jobb i ditt område, såväl högsäsong som lågsäsong. Du bestämmer själva hur mycket jobb du vill ha.
Vi bistår med administrativ hjälp för din certifieringsansökan samt hjälper dig att starta upp din firma.
Du tar emot, planerar och avslutar jobben i vårt IT-system.
Vi erbjuder dig teknisk support och utbildning på produkterna.
Vi erbjuder installationssupport de första veckorna när du är ute på jobb, så att du kommer in i och känner dig säker i ditt arbete.
Exempel på arbete vi kommer att ge din firma
Vi erbjuder alla typer av värmepumpsinstallationer.
Såsom luft-vatten, luft-luft, bergvärme och frånluft.
Felsökning av kyltekniska värmepumpsanläggningar så som Luft-luft och luft-vattenvärmepumpar.
Service och underhåll.Vid intresse kan vi även erbjuda arbete inom VVS, Bygg samt Robotgräsklippare.
Vi söker dig som:
Idag är kyltekniker och vill starta en egen firma.
Kriterier:
Du har innehar personligt kylcertifikat
B-körkortOm företaget
Svensk Installationspartner är en oberoende tjänsteleverantör inom installation och service i Sverige, Norge samt Finland. Vi har varit verksamma sedan 2014 och utför installations- och serviceuppdrag för olika kunder med fokus på kompetens, punktlighet, bemötande och kundnöjdhet.
Vi ingår som en del av BHG Group där vi tror starkt på den digitala utvecklingen av samhället och konsumenters möjlighet till flexiblare liv genom fokus på rätt produkt på ett klick.
Låter detta som du?
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Starta kylfirma i Eskilstuna - Vi hjälper dig med kunder och företagscert

Kyl- och värmepumpsmontör
Läs mer Sep 28
Starta kylfirma med oss!
Vi är ett av Sveriges största installationsbolag och gör mer än 30000 installationer per år.
Är du kyltekniker och vill starta eget, vi hjälper dig från start till mål.
Vi hjälper dig med:
Vi erbjuder ett jämt flöde med jobb i ditt område, såväl högsäsong som lågsäsong. Du bestämmer själva hur mycket jobb du vill ha.
Vi bistår med administrativ hjälp för din certifieringsansökan samt hjälper dig att starta upp din firma.
Du tar emot, planerar och avslutar jobben i vårt IT-system.
Vi erbjuder dig teknisk support och utbildning på produkterna.
Vi erbjuder installationssupport de första veckorna när du är ute på jobb, så att du kommer in i och känner dig säker i ditt arbete.
Exempel på arbete vi kommer att ge din firma
Vi erbjuder alla typer av värmepumpsinstallationer.
Såsom luft-vatten, luft-luft, bergvärme och frånluft.
Felsökning av kyltekniska värmepumpsanläggningar så som Luft-luft och luft-vattenvärmepumpar.
Service och underhåll.Vid intresse kan vi även erbjuda arbete inom VVS, Bygg samt Robotgräsklippare.
Vi söker dig som:
Idag är kyltekniker och vill starta en egen firma.
Kriterier:
Du har innehar personligt kylcertifikat
B-körkortOm företaget
Svensk Installationspartner är en oberoende tjänsteleverantör inom installation och service i Sverige, Norge samt Finland. Vi har varit verksamma sedan 2014 och utför installations- och serviceuppdrag för olika kunder med fokus på kompetens, punktlighet, bemötande och kundnöjdhet.
Vi ingår som en del av BHG Group där vi tror starkt på den digitala utvecklingen av samhället och konsumenters möjlighet till flexiblare liv genom fokus på rätt produkt på ett klick.
Låter detta som du?
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Starta kylfirma i Stockholm - Vi hjälper dig med kunder och företagscert

Kyl- och värmepumpsmontör
Läs mer Sep 28
Starta kylfirma med oss!
Vi är ett av Sveriges största installationsbolag och gör mer än 30000 installationer per år.
Är du kyltekniker och vill starta eget, vi hjälper dig från start till mål.
Vi hjälper dig med:
Vi erbjuder ett jämt flöde med jobb i ditt område, såväl högsäsong som lågsäsong. Du bestämmer själva hur mycket jobb du vill ha.
Vi bistår med administrativ hjälp för din certifieringsansökan samt hjälper dig att starta upp din firma.
Du tar emot, planerar och avslutar jobben i vårt IT-system.
Vi erbjuder dig teknisk support och utbildning på produkterna.
Vi erbjuder installationssupport de första veckorna när du är ute på jobb, så att du kommer in i och känner dig säker i ditt arbete.
Exempel på arbete vi kommer att ge din firma
Vi erbjuder alla typer av värmepumpsinstallationer.
Såsom luft-vatten, luft-luft, bergvärme och frånluft.
Felsökning av kyltekniska värmepumpsanläggningar så som Luft-luft och luft-vattenvärmepumpar.
Service och underhåll.Vid intresse kan vi även erbjuda arbete inom VVS, Bygg samt Robotgräsklippare.
Vi söker dig som:
Idag är kyltekniker och vill starta en egen firma.
Kriterier:
Du har innehar personligt kylcertifikat
B-körkortOm företaget
Svensk Installationspartner är en oberoende tjänsteleverantör inom installation och service i Sverige, Norge samt Finland. Vi har varit verksamma sedan 2014 och utför installations- och serviceuppdrag för olika kunder med fokus på kompetens, punktlighet, bemötande och kundnöjdhet.
Vi ingår som en del av BHG Group där vi tror starkt på den digitala utvecklingen av samhället och konsumenters möjlighet till flexiblare liv genom fokus på rätt produkt på ett klick.
Låter detta som du?
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Developer for Front Bumper System Group

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 28
Who are we?
Volvo Cars is a company on a mission; to bring traditional car manufacturing into a connected, sustainable and smart future.
Since 1927, we have been a brand known for our commitment to safety, creating innovative cars that make life less complicated for our consumers. In 2010, we decided to transform our business, resulting in a totally new generation of cars and technologies, as well as steady growth and record sales. Today, we’re expanding our global footprint in Europe, China and the US, and we’re on the lookout for new talent.
We are constantly pushing our own skills and abilities to drive change in the automobile industry like never before. We are looking for innovative, committed people to join us in this endeavour and create safe, sustainable and connected cars. We believe in the power of people and will challenge and support you to reach your full potential. Join us and be part of Volvo Cars’ journey into the future.

What´s in it for you
As a developer you are a member of an agile team with the ownership and responsibility for development and maintenance of the product.  We put trust in the team and strive to build knowledge and experience to make an empowered team that drive development and take needed decisions within the team. 
We truly believe in people and that everyone possesses unique strengths. We offer the possibility to grow and develop within an area that offers a very exciting future in a continuously growing field, where you have a direct influence on customer satisfaction and the sustainability of our products.

Who we are
The Art Exterior Rear and Front within Engineering & Operation is responsible for the whole process of designing and developing Exterior Front and Rear with build to print. The Art Exterior Front & Rear consists of six groups with around 150 team members. The Front Bumper System teams are responsible for development of components such as front Bumper system, grills, emblems, radomes and active spoiler shutters. The team develop the products from cradle to grave and with the full end-to-end value chain in mind. 
As a developer you will be designing the components as build to print and it could also be combined with being the group design leader in the project fulfilling technical, financial and timing targets. The work is conducted in an international environment in close co-operation with other departments such as procurement, manufacturing, different attribute areas, our factories, as well as external suppliers.
You will have support from your agile team including Scrum master, Product Owner and Team Manager. 

Experience & educational background
We are searching for competence and experience in designing and development of interior and exterior components with focus on plastic injection moulding, composites materials and surface finish. You should see the complexity and the technical problems as a challenge and be able to suggest solutions. You should be able to propose design solutions that best fulfil all requirements for the system/component in regards of Time, Technique and Cost.
•    Master of Science alt. Bachelor of Engineering or equivalent competence through other education and /or professional experience.
•    Good knowledge in TCe & Catia V5 incl 3DPMI 
•    Project management skills
•    Knowledge of stable modelling and CAD Advance is advantageous 
•    Driver license level B

Personality is key
We want you to contribute to a good team spirit! You take responsibility for the team's and your commitments. You enjoy getting the chance to initiate and drive tasks towards the team’s targets. You live the Volvo Culture. You have good communication skill and enjoys being in contact with a lot of people.

How to learn more and apply
Does this sound like your next challenge? Welcome with your application as soon as possible, at latest 2022-10-16. Incoming applications will be reviewed on an ongoing basis. Please note that due to GDPR we do not accept any applications via email.
We are looking forward to your application!

Ansök nu

Starta kylfirma i Nynäshamn - Vi hjälper dig med kunder och företagscert

Kyl- och värmepumpsmontör
Läs mer Sep 28
Starta kylfirma med oss!
Vi är ett av Sveriges största installationsbolag och gör mer än 30000 installationer per år.
Är du kyltekniker och vill starta eget, vi hjälper dig från start till mål.
Vi hjälper dig med:
Vi erbjuder ett jämt flöde med jobb i ditt område, såväl högsäsong som lågsäsong. Du bestämmer själva hur mycket jobb du vill ha.
Vi bistår med administrativ hjälp för din certifieringsansökan samt hjälper dig att starta upp din firma.
Du tar emot, planerar och avslutar jobben i vårt IT-system.
Vi erbjuder dig teknisk support och utbildning på produkterna.
Vi erbjuder installationssupport de första veckorna när du är ute på jobb, så att du kommer in i och känner dig säker i ditt arbete.
Exempel på arbete vi kommer att ge din firma
Vi erbjuder alla typer av värmepumpsinstallationer.
Såsom luft-vatten, luft-luft, bergvärme och frånluft.
Felsökning av kyltekniska värmepumpsanläggningar så som Luft-luft och luft-vattenvärmepumpar.
Service och underhåll.Vid intresse kan vi även erbjuda arbete inom VVS, Bygg samt Robotgräsklippare.
Vi söker dig som:
Idag är kyltekniker och vill starta en egen firma.
Kriterier:
Du har innehar personligt kylcertifikat
B-körkortOm företaget
Svensk Installationspartner är en oberoende tjänsteleverantör inom installation och service i Sverige, Norge samt Finland. Vi har varit verksamma sedan 2014 och utför installations- och serviceuppdrag för olika kunder med fokus på kompetens, punktlighet, bemötande och kundnöjdhet.
Vi ingår som en del av BHG Group där vi tror starkt på den digitala utvecklingen av samhället och konsumenters möjlighet till flexiblare liv genom fokus på rätt produkt på ett klick.
Låter detta som du?
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu