Hitta lediga jobb i Göteborg

timvikarier / extra assistenter

Personlig assistent
Läs mer Nov 24
Optimal Assistans i Gbg AB: ett privat alternativ för Dig som brukare och assistent som funnits sedan 2005. Här ser vi inte till standardlösningar utan utgår från brukarens möjligheter och önskemål.
Optimal Assistans är medlemmar i PARO - Branschorganisation för privata assistanssamordnare, Kollektivavtal med FREMIA -kommunal
www.optimalassistans.org
https://youtu.be/sHaEfCAZBVU * Med erfarenhet av yrket
* Du är flexibel och positiv!
* Med erfarenhet av yrket
* Vi söker Er som vill arbeta extra, som kanske studerar och vill ha ett extra jobb
Dag, kväll, natt och helger.
Ange i Din ansökan när du kan börja.
Ange om Du har körkort då detta kan vara ett behov hos några av våra kunder.
Vi rekryterar löpande, både företag, kund läser ansökan!
Sökes:
vikarier till Göteborg, Kungsbacka, Tjörn, Stenungssund, Lysekil,
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent till härlig tjej i Torslanda!

Personlig assistent
Läs mer Nov 24
Jag är en 26-årig glad tjej som bor med min familj i Torslanda och söker nu efter en ny assistent till mitt härliga team!
Jag älskar att hitta på saker och något som jag tycker är extra roligt är att rida och bada. Jag besöker gärna Universeum, Eldorado och på sommaren gillar jag att åka till skärgården, gå på Lotta på Liseberg eller att åka till Slottsskogen. De dagar då du arbetar med mig så brukar vi tillsammans göra en aktivitet varje dag och därför tycker jag det är bra att du liksom jag tycker om att hitta på saker. Du får gärna vara uppfinningsrik och ta egna initiativ till att få med mig på saker. Jag har Angelmans syndrom vilket bl.a. innebär att jag inte har något verbalt tal, epilepsi och balanssvårigheter. Arbetet innebär att finnas till hjälp i min vardag med måltider, personlig hygien, omvårdnad, kommunikation och vissa hushållssysslor. Självklart också vid dagliga aktiviteter och utflykter. För att arbeta hos mig behöver du vara vardagsstark och ha ett pedagogiskt tankesätt.

Familjen har även ett hus i Spanien som de besöker några gånger per år. Vi ser gärna att du som assistent tycker om att resa och kan följa med på dessa resor.

Vi söker dig som:
- har erfarenhet från en liknande roll
- har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- är kvinna med båda fötterna på jorden
- är ansvarsfull och pålitlig
- Är rökfri under arbetstid

Det är viktigt att du som assistent har ett pedagogiskt förhållningssätt i tjänsten och det är därför mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av eller är intresserad av pedagogik/kommunikation men det är inget krav.

Arbetstid/Varaktighet:Tjänsten är på 100%. Arbetstiderna ligger både dag och kväll på både vardag och helg och det är viktigt att du kan arbeta samtliga tider för att vara aktuell för jobbet.
På vardagarna varierar passen mellan kl.06:15-15:00 och 15:00-22:00. På helgerna ligger passen alltid 08:15-21:30.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde:Omgående inskolning, tillträde enligt överenskommelse. 

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sökes: möbelintresserad person till kundsupportuppdrag

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 24
Vi på Jappa söker nu efter en positiv person som vill leverera förstklassiga kundtjänstupplevelser för en av våra e-handelskunder inom möbler och kontorsinredning.
Vår kund jobbar med riktigt läckra möbler och är primärt inriktad mot b2b-försäljing.
Som kundtjänstmedarbetare hos vår kund kommer du att besvara frågor som inkommer via olika kanaler - mail och telefon - till kunden. Frågorna kan beröra ordrar, produkter mm.
Arbetet är på heltid under minst en månad, med start 6 dec. God chans till förlängning.
Vi söker dig som är flexibel OCH strukturerad. Du gillar verkligen att hjälpa andra och har förmågan att anpassa dig till olika kunders frågeställningar och på ett trevligt sätt komma till korrekt avslut.
Mängden inkommande kundfrågor varierar över tid, varför du behöver kunna anpassa ditt arbetstempo för att kunna hålla en jämn, hög servicenivå.
Detta är det perfekta jobbet för dig som exempelvis är student och som utöver en extrainkomst vill bygga ett attraktivt CV inom e-handelsbranschen.
Kundens fräscha och snyggt designade kontor ligger i Majorna, Göteborg.
Kravprofil
• Som lägst gymnasiekompetens
• Gärna minst 1 års erfarenhet av kundservicearbete – meriterande om du arbetat med e-handel.
• Din upplärning underlättas om du även har jobbat med möbler tidigare.
• Utmärkt kommunikativ förmåga i både tal och skrift på svenska och engelska, övriga språk är ett plus.
• Glöm inte att lägga till rollen "Kundtjänst och Support" i Jappa för att kunna bli hittad av kunden.
*********************************************
Jappa är en talent-as-a-service-lösning för uppdrag inom e-handeln. Du som söker efter uppdrag lägger upp din profil på Jappa och blir därefter tillgänglig för företag som vill anlita dig för uppdrag.
TIPS: Vi har märkt att våra kundföretag hellre anlitar personer som har väl ifyllda profiler och som motiverar varför de passar just i den roll de lagt upp sig på. Kontakta oss på Jappa på chatten som finns på www.jappa.jobs om du vill ha hjälp att förbättra din profil.
OBS - ansökan sker genom att du registrerar din profil och din önskade roll på www.jappa.jobs. Jappa tar inte emot CVn eller ansökningar via email, dvs på det gammalmodiga sättet. Vi på Jappa strävar efter att erbjuda våra kunder personal som verkligen gör positiv skillnad i deras verksamheter.
#jobbjustnu

Ansök nu

Inköpare bygg

Inköpare
Läs mer Nov 24
SunRoof är ett av de snabbast växande techbolagen i hela Europa. Vi erbjuder en intressant och spännande arbetsplats inom en framtidsbransch. På SunRoof sätter vi anställda först och har stora ambitioner gällande förnybar energi. Nu söker vi dig som vill bidra till samhällets positiva utveckling genom att leda våra inköp i Sverige.
Vi söker efter en självgående, ambitiös och kommunikativ inköpsansvarig som vill åka med på SunRoofs enorma tillväxtresa.
Du får gärna vara en självständig och driven inköpare som har erfarenhet ifrån solcells- eller byggbranschen.
Den perfekta kandidaten har drivit större inköpsprojekt, förhandlingar och skapat inköpsavtal. Du ser dig själv som den solklara kopplingen mellan projektet och inköpsorganisationen.

Uppgifter som du kommer ansvara för är utvärderingar och beställningar, upprättande av avtal, inköps- och leveransplanering, inköp av material och underentreprenader samt kvalitetsrevisioner och leverantörsutveckling.
I rollen kommer du även analysera marknadsläget, olika leverantörer och prisbild i Sverige och internationellt. Du söker hela tiden efter nya inköpsmöjligheter och är lyhörd gällande projektledarens behov. Du är tekniskt intresserad, räds inte för att lägga planer för inköpsstrategier och strävar konstant efter utveckling.


Kvalifikationer:
Du ska sedan tidigare jobbat med inköp inom solcells- eller byggbranschen.
Du har 3-5 års erfarenhet från att att driva både mindre och större inköpsprojekt självständigt.
Förmågan att lätt kunna kommunicera och förstå våra projektledares behov och önskemål.
Van att hantera leverantörer och förhandlingar inom flera tjänsteområden.
Skapat inköpsstrategier sedan tidigare.

Vi erbjuder marknadsmässig lön, chansen att komma in och styra sitt arbete och möjligheten till att bidra till en hållbar framtid.
Känner du att beskrivningen passar bra in på dig så är det bara söka. Vi kommer tillsätta tjänsten så fort vi har hittat rätt kandidat.

Ansök nu

Project Manager to BNP Paribas Cardif

Projektledare, IT
Läs mer Nov 24
Welcome to BNP Paribas Cardif – the insurance of BNP Paribas, one of Europes leading players within bank and finance services. By understanding our partners' core business and needs, we offer tailor-made insurance solutions and create value for our partners - always with the customer in focus.
We are now looking for a communicative person with a structured mind - you who share our committment and sense of responsibility. Are you our new Project Manager?

As a Project manager you will…
Be a part of the Project Management Office, the department in charge of managing all the projects launched by BNP Paribas Cardif Nordics. The department consists of five team members, whereof four project managers and one project coordinator. The team is led by the Nordic region Project Management Officer, who you will report to.
The projects include you will manage include implementation of new products distributed by our partners, service digitalisation to our end customers and partners, efficiency projects through automation of our processes, regulatory projects (such as IFRS or GDPR) and many more.
Your responsibilitie will be to lead the project team and manage the project lifecycle: requirements, design, developments, testing and final delivery. Your will ensure that each release respects the quality, cost and timelines and plan and coordinate the tasks between all actors, within BNP Paribas Cardif and with suppliers. You will pilot and follow up the projects’ budget, timelines and risks and drive external project resources (suppliers).

We are looking for...
…you who thrives in an environment where contact with different stakeholders and functions is a natural part of the role. Thanks to this you have developed great commmunicative and interpersonal skills. Organization and planning comes natural to you and you take a lot of pride in delivering on time.

Our wishes:
Educational background - preferably in the field of computer science
Experience in Project Management, at least two years
Knowledge of project methodology
Experience in the Insurance or Finance industries is a plus
Languages: Fluent in English


Why BNP Paribas Cardif?
Imagine an organization, small enough to develop but large enough to handle change. At BNP Paribas Cardif the business development perspective permeates everything we do and comes with encouragement to drive ideas and space to develop new products and services in a changing world. With 130 employees in Sweden, Norway and Denmark we develop and deliver risk insurance through partners in the Nordic markets.
If you join us you will enter into an exciting expansive phase in an international company with a multicultural environment. Brining your experience and expertice into the organisation you will have the opportunity to make a difference all while being surounded by committed and wonderful colleagues.
In addition to that, we also offer wellness allowance, beneficial pension plan, floating work free days, exercising on working hours, Benify’s portal for benefits, competence development and social activities and events.
Please visit www.bnpparibascardif.se or our hashtag on Linkedin #BNPParibasCardifNordic


Additional information:
The position is a permanent employment starting according to agreement. If you have questions about the position, please contact Malin Lindh, HR Business Partner at malin.lindh@bnpparibascardif.com
You are welcome to submit your application to our job portal, through the link below. The last day to apply is the 28th of December. Do not hesitate to submit your application. As the selection processes and interviews take place on an ongoing basis, the position may be filled before the last application date.
Please note this before submitting your application (in accordance with GDPR legislation): Your application must not contain personal information about marital status, family situation / children, ethnic origin, age, political opinions, religious or philosophical beliefs, trade union membership, health or sexual orientation.

Ansök nu

Service/ Underhållstekniker. Centre of Excellence Engineer

Underhållsarbetare
Läs mer Nov 24
CBRE Global Workplace Solutions ILS, är en ledande global leverantör av bland annat support till verksamheter inom medicinsk forskning. Vi söker nu en service och underhållstekniker för att komplettera vårt team i Mölndal.
Arbetsuppgifterna innebär att genomföra, planera och säkerställa ett effektivt underhållsarbete och reparationer av Steriliseringsutrustning i en bransch som är i ständig utveckling och förändring. Att utföra förebyggande- såväl som avhjälpande underhållsåtgärder kommer att vara en del av den dagliga rutinen. Utrustningar som rollen underhåller är t.ex Autoklaver, Kemslussar, diskdesinfektörer, större diskmaskiner, kabinettdiskmaskiner, automatiserade sektionsdiskmaskiner, centrifuger. Även laboratorier och medicinskteknisk utrustning förekommer.
Vi söker någon som är nyfiken på ny teknik i en miljö som präglas av en ständig förändring, möjligheten att själv vara med och påverka sin vardag. Att själv söka nya utmaningar och påverka sin kompetens utveckling. Intresset att ständigt lära sig nya saker.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Säkerställa ett snabbt, flexibelt och kundfokuserad underhållsarbete samtidigt som läkemedelsrelaterade regler och policys efterföljs
Utföra planerade/ förebyggande underhållsaktiviteter såväl som reaktiva/avhjälpande
Bidra till utvecklings- och förbättringsarbete för att säkerställa en hög tillgänglighet av teknisk utrustning
Felsökning på komplexa utrustningar och system med hjälp av såväl intern som extern expertis
Planera och förbereda besök av samarbetspartners, som utför serviceåtaganden på utrustning i samråd med verksamheten.
Upprätta, hantera och granska underlag, t.ex. servicerapporter
Övervaka utrustningens prestanda samt ge rekommendationer kring möjliga förbättringar och nivå på avtal med samarbetspartners som utför underhållstjänster
Stödja användare i utveckling och utformningen av driftsrutiner, SOP, Change Control och avvikelser, manualer och ritningar
Genomföra rotorsaksanalys på återkommande fel på utrustningen.
Delta i möten med kund för att följa upp underhållsaktiviteter samt identifiera möjliga förbättringar
Följa uppsatta rutiner för hälsa, säkerhet och miljö
Aktivt bidra till ständig utveckling av en säker och bra arbetsmiljö genom rapportering av tillbud och olyckor

Krav och önskemål
Vi ser helst att du har relevant utbildning eller flerårig erfarenhet av underhålls-/service arbete inom teknisk industri lämpligtvis inom pneumatik el och ånga.
Erfarenheter från service och kund hantering är önskvärt och meriterande.
Erfarenhet från arbete inom medicinsk teknik är en fördel och meriterande.
Du är en lagspelare som vill bidra till att teamet lyckas i sina leveranser varje dag.
Erfarenheter från Lean och process arbete samt standardiseringar är en bra merit.
Vana att arbeta med dator i olika program och teams är ett krav.
Goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift.

Om du har några frågor om rollen, vänligen kontakta Conny Frih 0725 42 22 06. Arbetsplatsen finns på campus AstraZeneca i Mölndal, sysselsättningen är heltid. Ansök med ditt CV och andra dokument på engelska alternativt på svenska senast 2022-01-21. Urval av kandidater och intervjuer kommer att ske löpande och rollen kan tillsättas innan det sista ansökningsdatumet.
CBRE is the world's largest commercial real estate and investment company. At CBRE, our passion is to deliver market-leading real estate-related services that contribute to our customers' success! Our 100,000 employees help investors, property owners and tenants through our 530 offices worldwide and turnover in 2020 $ 23.8 billion. CBRE Global Workplace Solutions (GWS) is a CBRE business area that delivers integrated services in facilities management, projects and consulting.

Ansök nu

Allakando läxhjälp Västra Frölunda, privatlärare 1 lektion/vecka

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Nov 24
Extrajobba hos Allakando läxhjälp
Allakando läxhjälp är Sveriges snabbast växande företag för privatundervisning. Just nu vill rekordmånga elever ha vår läxhjälp och vi söker nu dig som vill göra skillnad för en ung människa som privatlärare & mentor! Läs mer och ansök nu på https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/ Mer om Allakando läxhjälp på https://www.allakando.se/laxhjalp/


Om uppdraget som läxhjälpare hos Allakando
Du matchas ihop med en elev som passar dina ämnen, din personlighet och som ligger geografiskt nära dig. Ni träffas oftast hemma hos familjen eller centralt för en lektion på 120 min, där du hjälper din elev att nå sina mål i skolan!


Självklart utbildar & coachar vi dig inför dina uppdrag som läxhjälpare. Att jobba med läxhjälp passar perfekt för dig som studerar eller har studerat på universitet/högskola – då kan du hjälpa alla våra elever. Även du som går på gymnasiet har möjlighet att hjälpa yngre elever.


Varför arbeta med just läxhjälp på Allakando?
Mycket flexibelt extrajobb, perfekt vid sidan av exempelvis studier
Viktig och relevant merit för alla framtida jobb
Utveckla pedagogik, retorik & ledarskap
Du får utbildning & kontinuerlig coachning från utbildningsspecialisterna på AllakandoPassar du som privatlärare på Allakando? Vi söker dig som:
Vill göra skillnad för andra människor
Är positiv och engagerande
Har goda ämneskunskaper i de ämnen du vill undervisa i
Kan arbeta minst 4 timmar i veckan
Kommunicerar effektivt på svenska i både tal och skriftHur ansöker jag?
Enkelt och smidigt på vår hemsida
Ansökan tar endast några minuter och du blir sedan kallad till intervjuEtt av våra många uppdrag nära dig:
Allakando läxhjälp: Läxhjälp + engelska, Åk 5
Plats: Privatundervisningen sker hemma hos familjen, med Allakando läxhjälp Rud, Västra Frölunda
Antal tillfällen och tidsåtgång per vecka: 1 tillfälle, 90 minuter per gång
Önskat startdatum för undervisningen: Omgående!
Ref.nr: RN84053Om du inte kan hjälpa till med ovan, så rekommenderar vi dig att söka en generell tjänst direkt på vår hemsida. Då får du sedan erbjudanden om fler uppdrag som passar dig. En annan fördel med för alla privatlärare på Allakando är att du kan arbeta i hela Sverige, oavsett om du bor i storstad eller på landsbygd. Bland annat:


Allakando läxhjälp Stockholm
Allakando läxhjälp Göteborg
Allakando läxhjälp Malmö
Allakando läxhjälp Uppsala
Allakando läxhjälp Västerås
Hitta fler städer på vår hemsidaOm Allakandos privatundervisning & läxhjälp
Som vårt namn Allakando antyder, så är vi helt övertygade om att alla kan mer än de tror. Ibland kanske det låter lite cheesy. Tro oss, den känslan försvinner snabbt. När vi varje år på nära håll får se våra elever nå bättre studieresultat och lära sig att tro på sina egna förmågor, ligger namnet mycket bättre på tungan.

Vi består idag av 5 900 passionerade personer som tillsammans hjälper över 26 000 elever varje år. Det gör oss till Sveriges snabbast växande företag för privatundervisning, kurser & digitala utbildningsverktyg.


Många möjligheter: Du som söker till oss har även möjlighet att få uppdrag som nanny på https://my-nanny.se/ och https://nannypoppins.se/ samt arbeta som specialist på vår matematikavdelning: https://smartstudies.se/laxhjalp/. En förmån är även att du som har arbetat en längre period hos oss även får tillgång till t.ex. en kurs inför högskoleprovet kostnadsfritt: https://www.allakando.se/hogskoleprovet/


Ansök till extrajobbet hos Allakando läxhjälp nu: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/

Ansök nu

Fordonsmontör till Adient på heltid!

Fordonsmontör
Läs mer Nov 24
Vad kommer du göra?

Som montör på Adient kommer du vara en del i ett världsledande företag som tillverkar fordonssäten. Du kommer att ingå i ett team som tillsammans ska hålla högsta kvalité och leverera i precis rätt tid till kund. Arbetet är på line och du kommer att montera bilsäten till Volvo. Nu söker vi dig som vill arbeta som montör på fabriken i Torslanda, Göteborg. Vi på Lernia erbjuder en stor möjlighet att utvecklas inom industrin.

Det handlar om dig

Det viktigaste är din inställning och engagemang. Vi söker dig som är noggrann och en samarbetsvillig person som gillar att jobba i ett högt tempo med ensidiga arbetsuppgifter. Du behöver kunna följa instruktioner och ha ett öga för detaljer. Du kommer bli en del av ett team där du behöver kommunicera med dina kollegor för bästa resultat. För att hålla god kvalité är det viktigt att kunna ta åt sig instruktioner och feedback.

Passar du in i profilen?

• Vi söker dig som gillar att jobba, är punktlig och mån om att ditt jobb ska hålla hög kvalité
• Tidigare erfarenhet av montering är inget krav men meriterande. Med rätt inställning så kommer du lära dig arbetet på plats.
• Du behöver kunna börja jobba med kort varsel

För att bli aktuell för jobbet som operatör måste nedanstående krav uppfyllas:

• Godkänt i följande gymnasieämnen: Matematik a/1, Samhällskunskap a/1, Svenska/svenska som andraspråk a/1 och Engelska a/5
• Vid utländska betyg måste dessa valideras av UHR
• Ladda upp en bildfil med originalbetygen eller vidimerade kopior i samband med din ansökan. Om inte betyg laddas upp kommer din ansökan automatiskt att sorteras bort ur processen.

Vi på Lernia Bemanning vill verka för en jämn könsfördelning så vi ser mer än gärna att kvinnor söker.

Teoriprov och praktiskt utbildning

OBS! För att kunna arbeta som operatör på Adient så behöver du genomföra en introduktionsutbildning. På utbildningens andra dag genomförs ett teoriprov och det provet måste blir godkänt för att du ska kunna fortsätta utbildningen. Ett anställningsavtal kommer signeras efter godkänt prov.

Vad vi erbjuder dig

Vi anställer till följande skift: 2-skift och nattskift.
2-skift innebär varannan vecka dag/kväll med arbetstiderna 06:30-14:48 och 14:48-23:54 och nattskift innebär fast nattskift, söndag 21.54-06.30 och måndag-torsdag 23.54-06.30.

Vi på Lernia erbjuder inledningsvis en heltidsanställning med visstidskontrakt. Vi har självklart kollektivavtal, bra försäkringar och friskvårdsförmåner.

Hur du söker

Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Bifoga CV och bild på betyg. Se gärna till att filerna är i formaten .pdf, .docx, .doc och .jpg. Du behöver även genomföra ett personlighetstest för att gå vidare i processen. Testet skickas till din mail efter inskickad ansökan. Vi behandlar din ansökan efter vi har fått tagit del av

Lernia är vägen framåt

Lernia bemanning har i över 20 år varit en partner till några av Sveriges största industrier och fordonstillverkare. Vi söker engagerade och tekniskt kunniga medarbetare. Lernia arbetar brett inom olika kompetensområden och arbetar ständigt med nästa generations talanger. Bygg din karriär med Lernia. Vi har en stolt historia inom teknik som bygger på samarbete och mångfald. Det finns många bemanningsföretag på marknaden, men endast ett Lernia. Som statligt ägt bolag är vi styrda av värderingar som i varje skede spelar in i hur vi arbetar. Vi litar på att du alltid gör ditt yttersta, så kan du lita på att vi gör vad vi kan för att vårt samarbete ska fungera så väl som möjligt. Det är din nyfikenhet och passion som gör oss!

Ansök nu

Production Lead till Fractal Design // Göteborg

Marknadschef
Läs mer Nov 24
We are growing and looking for a tech-savvy Production Lead with masterful coordination and communication skills ????


You will coordinate the production of marketing material and be the bridge between the Product Development team and the Sales and Marketing teams. Some of your responsibilities:
- Coordinate the production of marketing assets such as manuals, presentations and campaign content
- Set up timelines and deadlines and ensure that all functions are syncronized
- Manage projects to ensure successful delivery of content for different purposes
- Keep communication consistent to brand guidelines


Your profile
- 2+ year’s experience from a similar coordinator role
- A self driven and optimistic team player that always seeks solutions
- Excellent people skills
- Clear and precise when communicating
- Deliver quality results within assigned time frame and budget
- Accurate with an attention to details
- Ready to join a growth adventure in high speed
- Fluent in Swedish and English


Skills
Communication
Graphic Design
Marketing
Project Coordination

Ansök nu

Servis à la Carte

Servitör/Servitris
Läs mer Nov 24
Är du en driven person med erfarenhet av och ett stort intresse för mat, dryck och servering? Vill du vara med och bidra till WorqiWorqis framgångar? I rollen som Servis a la Carte får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag!

Att jobba som konsult för WorqiWorqi

Den här tjänsten innebär att du är WorqiWorqis ansikte utåt. Du kommer att vara anställd som Servis à la Carte av oss på WorqiWorqi men utföra arbetet hos våra olika kunder. I rollen kommer du framför allt att ta upp beställningar, rekommendera dryck, servera, duka och iordningställa lokalen inför gästernas ankomst. Dina arbetstider kommer att vara oregelbundna tider.

Vem söker vi?

Till rollen som Servis à la Carte söker vi framförallt dig som är en driven och positiv person som motiveras av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri. Du har gedigen erfarenhet och tycker fortfarande att det är roligt. Självklart har du en stor vana av att arbeta i en á la Carte restaurang.

Vi söker dig som

- har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
- har minst 1 års erfarenhet av yrket
- har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50 %
- studerar på minst 50%


Erbjudande

På WorqiWorqi erbjuds samtliga anställda ett arbete i ett gott gäng med rättvisa arbetsförhållanden och avtalsenliga löner.

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av WorqiWorqi men tillbringa dina arbetstillfällen hos vår kund. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Linux System Engineer

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Nov 24
Icomera är världens ledande leverantör av trådlös internetanslutning för kollektivtrafik, och har åtagit sig att främja grön mobilitet. Vår prisbelönta teknik betjänar miljontals Wi-Fi-användare i mer än 40 länder över hela världen, vilket gör kollektivtrafiken till ett bättre, säkrare och mer attraktivt alternativ för passagerare, vilket stöder vårt uppdrag att minska koldioxidutsläppen med 3-4 miljoner ton under nästa år. 
Icomera är ett helägt dotterbolag till ENGIE Ineo, och har sitt huvudkontor i Göteborg, med kontor i USA, Kanada, Storbritannien, Irland, Tyskland, Frankrike och Italien.
Globalt består Icomera av drygt 300 personer globalt och ca 100 st sitter på Odinsgatan i Göteborg.
Icomera välkomnar kandidater från alla bakgrunder och vi värdesätter en mångsidig och inkluderande arbetsmiljö.

Är du en erfaren systemingenjör/system engineer som gillar att arbeta i Linux-miljöer? Vill du arbeta i ett svenskt företag med prisbelönt teknik och som är ledande på trådlös internetanslutning för kollektivtrafik?
Icomera söker dig som vill vara en del av Icomeras IT-driftsteam, i en roll med fokus på systemteknik och den fortsatta utvecklingen mot mer automatisering och CI / CD. 

Vad Icomera erbjuder dig
• En arbetsmiljö där vi är öppna för nya idéer och vågar testa nya metoder, tekniker och sätt att göra saker. En miljö där vi tar hand om varandra och har kul att arbeta tillsammans. En miljö där vi firar våra framgångar, små som stora, tillsammans som ett team.
• Spännande och varierande arbetsdagar.
• Trevlig och modern kontorsmiljö i Göteborgs centrum.
• Vi värdesätter dig och din hälsa och erbjuder bra förmåner.
• Vi är en hybridarbetsplats, dvs. du har möjlighet att jobba hemma några dagar i veckan.

TjänstenSom systemingenjör kommer du att ingå i vår avdelning för IT-drift i Göteborg (Icomera HQ).
Du kommer att ingå i ett växande team och rapportera till Jonatan. Jonatan tror på frihet under ansvar och öppen kommunikation. Jonatan och hans gäng gillar teknik, datorer, videospel och klättring men du är välkommen oavsett vad du är intresserad av! 
 
Vår miljö är Linuxbaserad med enstaka undantag. Du kommer att fokusera på den operativa delen av Linux-administration, automatisering och script (verktygsutveckling).
Du kommer att ha stor frihet att leda oss i tekniska beslut och policys. Vi går mot automatisering och du kommer att vara en viktig person i den förändringen. Andra områden som du kommer att beröra är containers och databaser (My / MariaDB, MongoDB, Postgre), övervakningsverktyg (OP5, Grafana).

Vem är du?Du tycker verkligen att det är kul med systemadministration och automatisering och vill lära dig mer varje dag.
Du är duktig på Linux-administration, automatisering och script, du har bra kunskap om hantering av containrar(docker) och databaser (My / MariaDB, MongoDB, Postgre) och en god förståelse för verktyg för övervakning (OP5, Grafana). Har du dessutom grundläggande förståelse för nätverks TCP / IP är det toppen. Men viktigast av allt är du som person och att du gillar att hjälpa dina kollegor.
Låter det här som en intressant tjänst för dig? vill du veta mer om tjänsten? Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare, Cais-Mari Bengtsson för mer information.
 

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Arbetsledare sökes till Bankett och Event!

Hovmästare
Läs mer Nov 24
Nu drar det äntligen igång för fullt!

Trycket ökar inför vintern och nu är Kvalitét viktigare än någonsin! Kom och jobba med oss och var med att säkerhetsställa kundens behov i service och mottagande.Om jobbet

Vill du styra servisen på Göteborgs bästa krogar och Hotell?

Själv få bestämma när och hur mycket du jobbar?

Utvecklas internt inom företaget och i din egen karriär?

Få möjlighet till interna utbildningar inom mat, dryck & serveringshantverket?

Arbete med Skandinaviens största bemanningsföretag inom hotell & restaurang?

Utveckla ditt personliga nätverk i branschen?

Få en bra lön och bra förmåner?

Vi ser en ökande efterfrågan hos våra kunder och behöver nu stärka upp teamet med rutinerade, positiva, och hungriga Hovmästare/Arbetsledare inför vintern.

Vem är du?

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet inom servisyrket. Erfarenhet från Fat-servering och banketter. Du är en utåtriktad och nyfiken person med driv som älskar nya utmaningar och är van att styra din personal i pressade situationer och arbeta i högt tempo.

En trivsam arbetsplats

Att arbeta hos oss på RestaurangAssistans är väldigt roligt, otroligt lärorikt och du skaffar dig snabbt erfarenheter som det annars kan ta år att uppnå. För den nyfikne finns möjlighet att prova många olika arbetsplatser, lära känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen. Du får dessutom frihet att välja när du vill arbeta och om du vill arbeta heltid, deltid eller extra. I vårt team erbjuds du regelbundna personalaktiviteter och utbildning. Vi har kollektivavtal och friskvårdsmöjligheter.

Om oss

RestaurangAssistans är Skandinaviens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora arenor. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare, heltid

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 24
Kundtjänstmedarbetare B2B
Har du ett starkt intresse för kundservice? Nu vi söker vi fler kollegor till vårt kundserviceteam!
På Tingstad har du som kundtjänstmedarbetare ansvar för att på ett professionellt och engagerat sätt hantera inkommande samtal från befintliga och nya kunder. Du kommer hjälpa kunder med orderregistrering, reklamationer, frågor gällande produkter, avtal, transporter, priser med mera. Hos oss blir du en viktig del av vår personalstyrka med drivna medarbetare i en trevlig arbetsmiljö.
Du representerar ett varumärke som är starkt förknippat med hög kvalitet, konkurrenskraftiga priser och hög kundnöjdhet.
Din profil
Vi söker dig som har ett stort intresse för att hjälpa människor och underlätta deras vardag. Det viktigaste i ditt arbete är att bemöta kunden med lyhördhet och engagemang samt att kunna anpassa ditt bemötande efter kundens behov. Du är en duktig administratör samt uppskattar högt tempo. Vi kommunicerar med våra kunder i flertalet kanaler vilket innebär att du är duktig på att föra dig i både tal och skrift.
Som person är du social och kommunikativ
God datorvana och meriterande om du arbetat i Jeeves eller Puzzle.
Flytande i svenska – tal och skrift,

Det är även meriterande om du kan flytande finska - tal och skrift.
Om Tingstad
Tingstad är ett starkt familjeföretag med rötterna i Göteborg. Företaget grundades 1959 och vi är idag en marknadsledande företagsleverantör av förbrukningsmaterial, arbetskläder och utrustning till våra kunder som finns i alla typer av branscher - restaurangbranschen, fackhandeln och dagligvaruhandeln.
Vår vision är att skapa en enklare vardag för alla som driver en verksamhet.
Vår affärsidé är att erbjuda ett brett sortiment av prisvärda, kvalitativa produkter och lösningar som förenklar arbetsdagen för alla som driver en verksamhet. Vi ska göra detta med engagemang, kundfokus och ärlighet!
Ansökningsinformation
Urval och intervjuer sker löpande.
Skicka in ditt CV och personligt brev till kontakt@tingstad.se

Ansök nu

Lead Developer - Neo4J

Backend-utvecklare
Läs mer Nov 24
For our client in Gothenburg we are looking for a Lead Developer.
Description:
The preparation for our clients digital future is done in many different parts. One success factor that they need is a platform that enables team to faster deliver their compound digital services that complement and enhance their vehicles, enables new business models and increase the pace of innovation throughout the enterprise. The development is done in a human centric mind-set using Agile/DevOps practices at Sustainability and Product Compliance Cluster.
What our client offer
In this position you will work in an agile environment where you as the lead developer is empowered to bring requirements all the way from the reviewing stage to production ready functionality, while also working with code reviews and setting up plans for how to architect our clients code to have top notch quality and allow for quick changes.

Behaviour
Being curious and open-minded.
Coaching approach to leading teams of developers where you support them in everyday problems that occur and set the standards to be followed when writing code.
Continuous striving to develop skillsets by networking internally and externally.
Being willing and curious towards developing a T-shaped profile by expanding knowledge into one or more other specializations.
Understanding, applying and following agile team principles and ceremonies.
Understanding and showing an interest in the user needs and user journey for the product teams' outcomes.
Willingness to network with stakeholders if necessary, for technical elicitation
Outgoing easy to talk to and patient person
Self-motivated and not scared to take contact with new people


The environment
Azure Cloud Services
NodeJS (Apollo-Server) - Typescript
Neo4J – Graph Database
GraphQL


Required Competences
Fluid in writing Typescript code
NodeJS – Working with Apollo-Server
GraphQL – For creating the type definitions and schemas
Neo4J– Extensive knowledge working with graph databases


In this position its valued if you have:
At least 8+ years of documented experience of working within IT, in a roll as a developer/senior developer/technical lead.
Have been working with requirements with direct contact to the client
Previous experience in data analytics tools
Have a good understanding of the Agile development process


What you will do:
You will work in a cross-functional team
You will work all the way in our development process, from creating requirements to putting code in production
Participate and contribute to the DevOps practices
Be part of the Developer Community of practice
Build cutting-edge products and services that will deliver value to the customers.

This is a full-time consultancy position in Gothenburg.

Ansök nu

System Manager/System Designer (632061)

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 24
As the tech firm that created the mobile world, and with more than 54,000 patents to our name, we’ve made it our business to make a mark. When joining our team at Ericsson you are empowered to learn, lead and perform at your best, shaping the future of technology. This is a place where you're welcomed as your own perfectly unique self, and celebrated for the skills, talent, and perspective you bring to the team. Are you in?

Come, and be where it begins.


Our Exciting Opportunity
We are looking for System Managers (SM) for areas within Cloud Native development, such as CN Deployment, High Availability, Networking, Security and Operations & Maintenance. You will be part of the SM community and connected development team, where you jointly plan the work and share tasks and knowledge. You will also be working in close cooperation with e.g. System Architects and Product Owners, managing requirements and influence future evolvement in the area. Some of the challenges are maintaining focus on priorities, communicate, inspire and be active in studies needed to drive the area towards the product vision.

As an SM, you will learn to master cutting-edge technology in IP networks, and distributed real-time embedded systems!


You will
Use #cloud native technologies and tools to develop our #5G products on a #container-based #micro-service architecture
Manage strategic technical leadership within the area
Build and manage requirements and take ownership for selected system artifacts
Perform system studies and manage compliance with standards
Support Q&A activities and pre-sales support within the competence area
Be a member and contributor in the system management community
Manage and support development teams with backlog refinement, feature studies and splitting large packages into workable items
Work closely with Product Owners and other related partners, be involved in early technical discussions and provide recommendations to standardization workTo be successful in the role you must have
Bachelor or Master’s degree or higher education in a technical field related to Computer Science
Minimum of 4 years of working experience in SW development
Innovation attitude paired with the ability to adapt and respond to change
Interest and pride in understanding the whole product and its environment and passion for learning and sharing information with team members
Passion and love to continue developing your knowledge working at the forefront with new technologies
Excellent communication skills, paired with fluency in spoken and written English
A positive “can-do” attitudeWhat´s in it for you?
Here at Ericsson, our culture is built on over a century of courageous decisions. With us, you will no longer be dreaming of what the future holds – you will be redefining it. You won’t develop for the status quo, but will build what replaces it. Joining us is a way to move your career in any direction you want; with hundreds of career opportunities in locations all over the world, in a place where co-creation and collaboration are embedded into the walls. You will find yourself in a speak-up environment where empathy and humanness serve as cornerstones for how we work, and where work-life balance is a priority. Welcome to an inclusive, global company where your opportunity to make an impact is endless.


What happens once you apply?
To prepare yourself for next steps, please explore here: https://www.ericsson.com/en/careers/job-opportunities/hiring-process

Come join our #TeamEricsson. Feel free to apply and include resume in English, outlining how you meet the specific requirements of the position.

The selection and interview process are ongoing. Therefore, send in your application in English as soon as possible. We encourage you to apply!

If you have any further questions, you are welcome to contact us:

Hiring manager: In this role you will report to Manager System Management

Recruiter: Emelie Bohlin (emelie.bohlin@ericsson.com)

Location: Gothenburg, Sweden

Kindly note that we do not accept applications sent via e-mail

We will ensure that individuals with disabilities are provided reasonable accommodation to participate in the job application or interview process, to perform essential job functions, and to receive other benefits and privileges of employment. Please contact us to request accommodation.


Do you believe that an organization fostering an environment of cooperation and collaboration to execute with speed creates better business value? Do you value a culture of humanness, where fact based decisions are important and our people are encouraged to speak up? Do you believe that diverse, inclusive teams drive performance and innovation? At Ericsson, we do.
We provide equal employment opportunities without regard to race, color, gender, sexual orientation, transgender status, gender identity and/or expression, marital status, pregnancy, parental status, religion, political opinion, nationality, ethnic background, social origin, social status, indigenous status, disability, age, union membership or employee representation and any other characteristic protected by local law or Ericsson’s Code of Business Ethics.

Ansök nu

Automotive Embedded Software Engineer

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Nov 24
Requirement:

- B.Sc. grade within Electrical, Computer, Engineering Physics or equivalent level of education
- Experience of diagnostic developing and specifications
- Knowledge in AUTOSAR
- Knowledge in Automotive Functional Safety Standard ISO26262
- Knowledge in On Board Diagnostic (OBD II) standard
- Fluent in English (written and spoken)


Benefits:
Competitive Salary
Pension, Health, Occupation injury, and sick insurances
Opportunity to latest courses and certification
Other company benefits

Ansök nu

Lokalvårdare extra till Jollyroom

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Nov 24
Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 2 000 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. I vårt 75 000 kvm stora lager, med över 35 000 artiklar finner barnfamiljen både välkända och nya varumärken. Ett brett sortiment, en tillgänglig webbutik, snabba leveranser och kunnig kundservice är våra grundpelare som gör Jollyroom till det självklara valet i barnfamiljens vardag. I Göteborg ligger Campus Jollyroom, här finns ett stort nybyggt kontor, flera moderna lager, showroom för våra kunder samt gym och restaurang för våra medarbetare. Vi har även ett kontor i Umeå samt en fysisk butik i Stockholm Kungens Kurva. Vår personalstyrka växer löpande och utgör i dagsläget 500 fantastiska medarbetare, 300 medarbetare arbetar på heltid och resterande på behovsbasis. Möjligheten till expansion och framgång har aldrig varit större. Efter att ha vunnit nr. 1 positionen på den Nordiska marknaden har vi nu påbörjat expansionen in i Europa. På sikt skall Jollyroom bli den ledande aktören inom barn- och baby på nätet i Europa. Vi skall ge europeiska konsumenter den bästa upplevelsen. Vi är med i matchen för att vinna.

Vi är ett växande företag som löpande får äran att välkomna nya medarbetare. Ju fler vi blir, desto mer städning behövs för att hålla ordning och reda i våra gemensamma utrymmen.

Denna tjänst som lokalvårdare passar dig som har en annan sysselsättning såsom ett annat extra jobb eller studier. Tjänsten baseras endast på behovet vilket innebär att vi vissa veckor kan erbjuda fler pass och andra veckor inga pass alls. Allt beror på den ordinarie lokalvårdsstyrkans frånvaro eller olika städprojekt som behöver genomföras. Inringning samma dag vid ordinarie personals frånvaro kommer inträffa och därför är flexibilitet en förutsättning.

Vi söker dig som har följande egenskaper
- Tidigare erfarenhet av att jobba med lokalvård
- Du är inte är rädd för att hugga i och ta eget ansvar i ditt arbete
- Är serviceminded och gillar att vara social med andra kollegor
- Noggrann och har ett öga för vad som behöver göras och prioriteras

Arbetsuppgifter
- Städning av våra kontorslokaler; exempelvis kök, toaletter och andra gemensamma ytor
- Underhållning av kaffe- och vattenmaskiner
- Utveckling av organisationens städrutiner

Krav
- Tidigare erfarenhet av lokalvård

I denna tjänst lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du positiv och effektiv och gillar att arbeta självständigt. På Jollyroom är tempot och engagemanget mycket högt, varav det är viktigt att du har hög energinivå och är arbetssugen.

Vi erbjuder dig
- Entreprenörsdriven verksamhet
- Hög utvecklingstakt
- Spännande bransch
- Stort eget ansvar och varierande arbetsuppgifter
- Ungdomlig och pulserande miljö
- Kollektivavtal för alla anställda
- Placering nära Göteborg; 15 minuter med bil till city

Upplägg och kontakt
- Start: Omgående
- Omfattning: Visstidsanställning baserat på behov.
- Placering: Göteborg, Sörredsvägen. I november flyttade hela verksamheten till nybyggda Campus Jollyroom i Sörred; Nordens största e-handelscentrum. På Campus Jollyroom finns ett stort modernt kontor, flera logistikanläggningar, showroom för våra kunder samt restaurang och gym för alla medarbetare.
- Arbetstider: Måndag – fredag och söndag mellan kl. 7-16
- Kontakt: Sanna Nyman Alenäs via sanna.nyman.alenas@jollyroom.se

Blev du ännu mer nyfiken på Jollyroom? Nedan finner du våra senaste PR-meddelanden:
Vi fick en flygande start på det nya året ->
https://www.market.se/nyhet/flygande-start-pa-aret-for-jollyroom-kalla-vadret-har-drivit-extrema-behov
Vi har fått en ny VD och HR-chef->
https://www.ehandel.se/ole-sauar-lamnar-vd-rollen-i-jollyroom-han-tar-over
Vi anställde 200 personer inför julhandeln 2020 ->
https://www.ehandel.se/jollyroom-fick-5000-ansokningar-raknar-med-en-halv-miljon-order
Vi vann årets logistiketablering 2020 ->
https://intelligentlogistik.com/nyhetsflode/fastigheter/jollyroom-gor-arets-logistiketablering-2020/

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.

Vi arbetar löpande med rekryteringen, var gärna snabb med din ansökan.

Vi undanber oss samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.

Ansök nu

Textilingenjör Automotive, Göteborg

Textilingenjör
Läs mer Nov 24
Trivs du i gränslandet mellan material, design och teknik och att tillsammans med kollegor från olika discipliner verka för att hitta den optimala lösningen? Kanske är du idag en erfaren textilingenjör redo för konsultrollen eller så vill du ta klivet in i den tekniska textilsektorn?

I rollen som textilingenjör kommer du bland annat ansvara för att leda och driva projekt samt mottag och adressera design-tekniska frågeställningar. Du kommer även samarbeta med externa parter, t ex leverantörer.

Värdefulla erfarenheter för tjänsten;

- Akademisk utbildning inom relevant område, t ex materialteknik, textilingenjör, produktutveckling m.fl.
- Erfarenhet och kunskaper inom olika material, främst textil, inkl. kvalitets- och miljöstyrning.
- Projektledarerfarenhet och erfarenhet från att arbeta tvärfunktionellt i en internationell miljö.
- Kännedom om produktutvecklings- och designprocessen.

- Erfarenhet från fordonsbranschen är starkt meriterande.
- Goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.


Som person tror vi att du är en framåt och proaktiv kommunikatör som strävar efter struktur och effektivitet i projekten genom goda samarbeten!

OM OSS

i3tex är ett visions- och värderingsstyrt tekniskt konsultbolag inom produktutveckling och tillsammans med våra kunder utvecklar vi framtidens produkter för en bättre värld. Vi tror på en stark företagskultur, att hjälpa varandra att lyckas och att ha roligt tillsammans! Idag är vi 170 medarbetare fördelat på 6 kontor runtom i Sverige. Våra kunder återfinns inom Automotive, Medical Technology, IT & Digital Solutions, Aerospace och Industry. De tre i:en i i3tex står for Innovate, Implement, Improve!

Vill du ställa frågor om tjänsten eller om oss som företag kan du kontakta affärs- och medarbetaransvarig Björn Aiff och har du fackliga frågor kan du kontakta någon av våra fackliga representanter via växeln 031-589700.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt ????

Björn Aiff, 0708- 357 292

Ansök nu

Psykologkonsult till Västra Götaland

Psykolog
Läs mer Nov 24
Dedicare söker dig som är leg. psykolog med intresse av att arbeta som konsult i Västra Götaland. Du får trygga anställningsvillkor, goda förmåner och en personlig kontakt med din konsultchef, samtidigt som du kan fokusera på dem som behöver din hjälp.
Våra kunder består i regel av skolor runt om i Stockholms län som har personalbehov i form av skolpsykologer med erfarenhet av utredning, handledning och konsultation. Vår vision är att ha de mest kompetenta medarbetarna. Med kompetens menar vi fackkunskap, relevant erfarenhet och professionell service.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är leg. psykolog med 2-3 års yrkeserfarenhet.

Arbetsuppgifter
Vi har uppdrag inom bland annat företagshälsovård, primärvård, skola, SiS och psykiatri. Som konsult har du stor flexibilitet att själv väja vart du vill arbeta och vilken omfattning som fungerar för dig. 

Personliga egenskaper
Som konsult är det viktigt att du är självständig och beredd på ett omväxlande och utmanande arbete. Du är självgående och har förmåga att anpassa dig till nya arbetsmiljöer. Som person är du lyhörd, positiv och lösningsorienterad. Våra kunder förväntar sig snabbhet och effektivitet liksom goda kunskaper inom det svenska språket, såväl i tal som i skrift.

Dedicare är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en enkel filosofi: Vi vet att människor som trivs tillsammans också känner förtroende för varandra, vilket är en av de viktigaste hörnstenarna inom vårdsektorn. Genom att bry oss mer om våra konsulter, bryr vi oss mer om de människor som de i sin tur hjälper här i livet.

Vi har rekryterat och hyrt ut läkare, sjuksköterskor och socionomer sedan år 1996 och är idag ledande i Norden. Våra uppdrag finns inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer. Närheten till våra kunder är viktig och vi har kontor i Stockholm, Örebro, Karlskrona, Göteborg, Trondheim och Oslo.

Utöver bra lön, friskvårdsbidrag, försäkringar och kollektivavtal hoppas vi att vår filosofi, våra mångsidiga uppdrag och fantastiska kolleger får dig intresserad av att veta mer om oss på Dedicare och på vad vi kan göra för att utveckla din karriär.

Vi bryr oss mer!

Ansök nu

Bemanning sjuksköterska till avdelning i Västra Götaland

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 24
Sök bemanningsuppdrag via Bemlo! Med hjälp av oss får du kontakt med flera bemanningsföretag samtidigt så att du enkelt kan jämföra olika avtal och maximera dina möjligheter att landa ditt drömjobb.

Vad är Bemlo?

Bemlo är Sveriges största jämförelsesajt av vårdbemanningsbolag. Varje månad hjälper vi fler än 500 sjuksköterskor och läkare att hitta det perfekta bemanningsföretaget för dem.

Ett bemanningsföretag söker en sjuksköterska till ett uppdrag på avdelning i Göteborg.
Period och uppdrag

Uppdraget startar 2021-11-29 och pågår till 2022-02-27. Tjänstgöring som sjuksköterska med sedvanliga uppgifter på avdelning.

Varför Bemlo?

Visste du att samma uppdrag kan finnas hos flera olika bemanningsbolag? Med hjälp av Bemlo kan få förslag från flera olika aktörer samtidigt och kan enkelt välja det som passar just dig bäst!

- Maximera din ersättning
- Få de bästa villkoren
- Ge dig själv den största möjliga flexibiliteten

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen.

Ansök nu

Senior Vice President International Manufacturing (IM)

Gruppchef, teknik
Läs mer Nov 24
As Senior Vice President International Manufacturing (IM) you will have global responsibility for the performance and development of GTO International Manufacturing. You will report to the EVP of Group Trucks Operations, Volvo Group.

Mission
As a SVP International Manufacturing you will be responsible for the global International Manufacturing.
To operate all International Manufacturing plants, Manufacturing JVs and Assembly Partners globally in order to deliver the end product in time, at the right quality and the lowest possible cost.

In SVP Position you will actively participate in the management team of Group Trucks Operations.
The SVP will create the interface between the commercial and the industrial activities. The position holder will support the plants in their role in society and create opportunities to utilize and develop partnerships within the region. Another overall business related responsibility is to actively pursue, identify and stimulate new business development opportunities within the region.

Main activities and responsibilities
Deliver the agreed and committed overall objectives for your operation
Overall responsibility that the products produced by the plants are delivered according to the Volvo Group Values, agreed targets and within agreed budget frames
To continuously seek the optimization of the industrial footprint globally in co-operation with other AB Volvo units
Drive and challenge the management team, and develop motivation, knowledge and teamwork in the entire organization
Ensure that each part of the organization is motivated to achieve, clearly formulated and agreed plans which are aligned with Group Trucks Operations total business plan and strategy
To continually inspire, develop and motivate the employees, being a champion and a cultural bearer of the Volvo Group Values and principles (Code of Conduct etc.)
Communication by webcasts, town-hall meetings, leadership programs, secure talent management and solid succession pipeline. etc.
Drive the continuous improvement work within your organization together with the rest of the Group Trucks Operations
Act in close co-operation with other AB Volvo units globally to efficiently develop and deliver services and products with the right Quality, Delivery time and Cost within agreed budget
Participate in meetings, also in Boards, Councils, Committees and Networks upon request of the Executive Vice President, Group Trucks Operations

Critical competencies for the position

With a real talent for cultural integration, and business analyses the SVP International Manufacturing hold a University/ Master Degree or equivalent and is able to demonstrate successful international and multi-cultural business experience. As SVP you need to have extensive experience of running a large production facility globally.

In a group that values quality, safety, environment, diversity and respect for the individual, the SVP is above all an effective business leader. The position holder understands the complete chain of the business and is familiar with modern managing principles and techniques within a global matrix organization. This includes good understanding of the commercial vehicle industry and business analyses, as well as a broad knowledge of global manufacturing.

Demonstrating a high and solid level and Lead with passion, Perform with purpose and transform with Vision. The SVP position will be inspiring and an inclusive leadership as well as an active team worker.

As all documentation is in English, proficiency in the English language is required.

Ansök nu

Personlig assistent till ung kvinna i Billdal

Personlig assistent
Läs mer Nov 24
Fröken Fridas Assistans är ett litet och personligt assistansföretag med stor omsorg för våra anställda. Vi önskar engagerade och positiva medarbetare som brinner för att arbeta med människor.

Fröken Fridas Assistans är ett litet och personligt assistansföretag med stor omsorg för våra anställda. 

Att arbeta som assistent är så mycket mer än ett jobb!

Personlig assistans, yrket som gör skillnad. Som personlig assistent får du vara med och skapa livskvalitet. Vill du anta utmaningen?

Vi önskar engagerade och positiva medarbetare som brinner för att arbeta med människor.

Just nu söker vi en personlig assistent till en ung kvinna i Billdal, där du kan hoppa in vid ordinarie personals frånvaro dagtid ca 07.30-17.00 el 07.30-15.00 på vardagar, med viss möjlighet till ytterligare tjänstgöring vid behov.
Kvinnan har en förlamning, vilket gör att hon är rullstolsburen men fullt verbal.

Sedvanliga arbetsuppgifter inom personlig assistans förekommer och tjänsten är förlagd i kundens hem samt arbetet. 

På kundens begäran bör du som söker, vara en rökfri kvinna på 20-35 år. 
Då kunden ofta är ute på aktiviteter är det meriterande, men inget krav, att ha körkort.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag och intervjuer hålls löpande.
Skicka din ansökan redan i dag.

Vill du veta mer om din framtida arbetsgivare, besök www.frokenfridas.se

Ansök nu

Bli en i vårt team!

Servitör/Servitris
Läs mer Nov 24
Vi söker nu servispersonal till vårt team på Restaurang, La Terrazza. Du kommer arbeta ihop med ett glatt team som alltid strävar efter att ge våra gäster toppservice varje dag!
La Terrazza är en mötesplats för den som söker sig till det italienska köket. Måltiden hos oss symboliserar som en plats där man samlas med familj och vänner i en genuin miljö.
Arbetsmoral är extremt viktigt hos oss då vi arbetar som ett team. Du är en social person som brinner för service och mötet med människor. Du är förstås punktlig och trivs i en miljö där det är mycket att göra.Vi ser att du har positiv inställning till nya utmaningar och att du tillför en god stämning till teamet och gäster.
Det finns goda möjligheter att utvecklas hos oss både som individ & medarbetare.I gengäld ger vi dig kunskap och ett omväxlande arbete.


Tjänsten är mest förlagd helger samt veckodagar (kväll) & röda dagar (dag / kvällstid) .

Ansök nu

Talent Acquisition Specialist till DoubleCloud // Göteborg, Remote

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Nov 24
Vi växer snabbt och är mitt uppe i en resa att ta jobb in i framtiden. Är du en naturlig initiativtagare som är grym på att hitta och attrahera digital spetskompetens? Vad sägs om att få hjälpa några av landets mest spännande bolag med den biten? Då ska du bli en del av vårt team! ????
Ditt ansvar ligger i att hitta och presentera toppkandidater till våra kunder - i nära samarbete med våra kundrådgivare. Några uppgifter: - Hitta och connecta med profiler som är intressanta för jobb - Genomföra kvalificeringssamtal och etablera starka relationer med kandidater - Matcha rätt profiler med rätt jobböppningar utifrån kompetens, mindset & personlighet.


Din profil
Vi tror att du som söker har nedan profil: - 2-4+ års erfarenhet av talent acquisition alt att jobbat hands-on inom marketing/tech - Du är grym på att hitta, attrahera och kvalificera digital spetskompetens - Du har redan ett starkt nätverk inom marketing & tech-segmentet - Du är energisk, initiativrik och en mästare på att bygga förtroende - Du är redo att börja en resa i ett innovativt bolag med globala tillväxtambitioner - Du älskar att hjälpa människor att förverkliga sina drömmar!


Kompetenser
Community Management
Digital marketing
Employer Branding
IT/Tech
Social Selling
Sourcing
Talent Acquisition


Intervjuer sker löpande

Ansök nu

Manufacturing Technology Manager

Arbetsledare, tillverkning elektroniska prod.
Läs mer Nov 24
Our world is a world of change.
Our organization is built by people and great teamwork. We are a truly global company and we believe in the advantage of diversity and together we create a workplace that brings the best out of everyone.
Here at Volvo Trucks we are driven by the idea that with imagination, hard work and technological innovation we will lead the way towards developing a world that is cleaner, smarter and more connected.
We believe in a sustainable future and with the global Transport industry as our arena, we work together with our customers to turn this belief into reality for people everywhere. That is our purpose, and we live and breathe it, every day.


Volvo Group Trucks Operations (GTO) encompasses the production of state-of-the-art products for the truck brands of the Volvo Group. Within GTO you will be part of a global and diverse team of highly skilled professionals who work with passion, trust and embrace change to stay ahead.


We are now looking for a Manufacturing Technology Manager (MTM) within the Software and Electrical Product and Process Verification/Strategy department.
MTM is a global role and are responsible for securing an efficient, quality assured and flexible ESW process within all our Truck sites.
You will state short- and long-term targets within the ESW process and assure that activities are initiated to meet targets. To enable product evolution and manufacturing technology transfer you will also be responsible for starting/supporting Technology development initiatives.
Your primary enabler will be to drive/participate in global networks where the team jointly will set vision, define best practice and consolidate requirements.


Our GTO SWⅇ Technology team consists of 20 highly engaged colleagues (14 males and 5 females) situated in Sweden, France and Belgium. Our target is to secure and develop the manufacturing process globally within Embedded Software and Electrical covering Europe, Asia and America


We define and drive strategies for both products and processes to improve the quality, efficiency and flexibility. We are also responsible to secure IT- System needs, hardware/equipment development and to develop/support the growing competence needs ahead. Our focus is both on existing product and processes and on Industry 4.0 and the new technologies related to Electromobility, Connectivity and Vehicle Automation.


We work in AGILE context together with GTT, plants and Process and IT to secure manufacturing requirements, support implementation and to drive continuous improvement.


You will be part of a global and multicultural team where trust, curiosity and performance are important cornerstones.


Experience and competence
Engineering University degree or equivalent
Proven knowledge in Truck Electrical Architecture
Proven leadership and networking experience in a multi-cultural environment
You have experience from driving change in a global environment
Manufacturing experience
Project Management experience
Experience in VPS tools and practice
As all documentation is in English, proficiency in the English language is required.


Personal Skills
As a Manufacturing Technology Manager you are expected to be skilled in driving networks and work in teams. You take responsibility are creative, autonomous and innovative. You have good communication skills and are generous and share knowledge.
You should have a drive to develop yourself and your surrounding within your area of expertise.


Location: Gothenburg Sweden
Travel required: occasional
Application screening will start immediately; we look forward to receiving your application as soon as possible.


For further information, please contact:
Henrik Zackrisson, Manager SWⅇ Product and Process Strategies, +46739029650
Åsa Brunger Sjöbeck, HR representative, +46765533729


Kindly note that due to GDPR, we will not accept applications via mail. Please use our career site.

Ansök nu

Nu söker vi studenter som vill arbeta extra på ett lager!

Lagerarbetare
Läs mer Nov 24
Vill du ha ett flexibelt extrajobb att kombinera med dina studier? Har du erfarenhet av att arbeta i lager? Då har vi tjänsten för dig!

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av orderplock och packning av beställningar från inom e-handel. Arbetsplatsen är stor, med flera avdelningar och många kollegor. Tillsammans med ditt team bidrar du till en energifylld arbetsplats där mycket händer och du får en chans att vara delaktig i en arbetsplats som vill framåt!

På E-handelsavdelningen finns flera arbetsstationer beroende på vad som ska packas. Du arbetar till största del stående vid bord eller annan packyta, och har vagnar och korgar till din hjälp. Det kan finnas möjlighet att utvecklas och även få arbeta på fler avdelningar hos kunden för dig som är riktigt duktig och långsiktig, och därför är det meriterande om du har truckkort för plocktruck eller skjutstativstruck.

Som deltidsanställd ser vi gärna att du kan arbeta 2-3 dagar i veckan men arbetstiderna är flexibla. Vår kund har som störst behov på söndagar men det finns även möjligheter att arbeta på vardagar, både dag- och kvällstid.

För detta uppdrag anställs du av oss på StudentConsulting och arbetar hos vår kund som uthyrd konsult

Din profil
Du som söker denna tjänst är en person som tar stort ägandeskap och ansvar för din egen utveckling. Har du en fundering eller om du är osäker på något ställer du hellre en fråga för mycket än att riskera att göra fel. Du är en glädjespridare som tar ditt arbete på största möjliga allvar.

Vi vill vidare att du:
- Är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på 50%, exempelvis ett annat deltidsarbete
- Har gymnasiekompetens
- Har god fysik
- Har erfarenhet av arbete inom lager, logistik, butiksarbete eller liknande
- Goda tal- och skriftkunskaper i svenska
- Är ostraffad
- Truckkort

Du är tävlingsinriktad, och har inställningen att allt går om man bara vill. Du är lyhörd för feedback, samarbetsvillig och arbetar lika bra i grupp som individuellt. Flexibilitet och noggrannhet värdesätts högt, liksom vikten av att vara engagerad och uthållig.

Som konsult är man ambassadör och ansiktet utåt för StudentConsulting på kundarbetsplatsen. Vi söker därför dig som lever upp till våra kärnvärden: Resultat, Engagemang, Enkelhet och Team. Vi arbetar tillsammans för att nå gemensamma mål genom att arbeta smart, effektivt och med stor passion för vårt arbete.

I denna process genomför vi utdrag ut belastningsregistret.

Platserna tillsätts löpande, så du är välkommen med din ansökan redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Lärare eller specialpedagog till Bergsjöskolans grundsärskola

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Läs mer Nov 24
I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.

Bli en av oss!
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att:
• öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande.
• skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat.
• öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige. Vi ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, grundsärskolan, kulturskolan och fritidshemmen. I förvaltningen finns 138 kommunala grundskolor där nästan 61 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 9 700 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola.

Följ gärna vår resa på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

ARBETSUPPGIFTER
Bergsjöskolan är en skola med elever från förskoleklass till åk 9 samt grundsärskola 1-9. Här går drygt 450 elever från hela världen med olika erfarenheter, skolbakgrund och kunskap. Bergsjöskolan ligger i östra delen av Bergsjön mittemellan Rymdtorgets spårvagnshållplats och själva Rymdtorget. Du tar dig enkelt hit med lokaltrafiken på ca 20 minuter ifrån centrala Göteborg.

Samarbetet i det befintliga arbetslaget på grundsär är gott och nära. Idag består vår personal av fem pedagoger samt 17 elevassistenter som stödjer elever och lärare i deras arbete. Personal i sär- och grundskolan har ett naturligt samarbete på skolan som grundar sig i vårt inkluderande arbetssätt. Vi arbetar utifrån ett helhetsperspektiv där vi utgår från varje elevs styrkor och förutsättningar. Integrering sker ofta i praktiska ämnen, men även i teoretiska, beroende på vad eleven mår bra av.

Som klassansvarig planerar och leder du det pedagogiska arbetet i gruppen. Du har flera elevassistenter till din hjälp. Runt dig finns ett elevhälsoteam som stöttar. Antalet elever du kommer att arbeta med varierar.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare , alternativt förskollärare eller specialpedagog, gärna med erfarenhet av att arbeta med ämnesområden i grundsärskolan.

Som person är du lyhörd och en bra kommunikatör. Du har en god samarbetsförmåga och kan skapa förtroendefulla relationer med såväl kollegor som med elever och vårdnadshavare och du är trygg i dig själv och din yrkesroll.

Det är meriterande om du har erfarenhet och kunskap inom NPF, språkstörning och alternativ kompletterande kommunikation. Du arbetar strukturerat med individuella anpassningar, tydliggörande pedagogik och har ett lågaffektivt förhållningssätt.
Välkommen med din ansökan!
ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Ledsagare

Ledsagare
Läs mer Nov 24
Förvaltningen för funktionsstöd i Göteborgs Stad arbetar för att människor med funktionsnedsättning ska kunna leva självständiga liv med meningsfull sysselsättning, rik social samvaro och full delaktighet i samhället utifrån sina förutsättningar. Vi beslutar utifrån lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade samt socialtjänstlagen, och arbetar med boende, daglig verksamhet, sysselsättning, boendestöd, personlig assistans, olika former av avlastning, stöd och ledsagning.

Med ca 6 000 medarbetare är vi Sveriges största funktionsstödsförvaltning och vill vara med och utveckla kunskapsområdet och bidra till att rättigheterna om delaktighet och tillgänglighet gäller alla.

Här finns plats för dig som är bra på att inkludera andra, tänker nytt och som med engagemang skapar bättre vardagar för göteborgarna. Välkommen att bli en av oss! Du är Göteborg.

Följ oss gärna på LinkedIn: www.linkedin.com/company/goteborg-funktionsstod

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi ledsagare till en kvinna i 50-årsålderna med en förvärvad hjärnskada med fysiska och kognitiva nedsättningar som följd. Vi letar efter dig som har ca 4 timmar i veckan till att stödja, motivera och ledsaga den enskilde till och från en aktivitet. Det är en fördel om du, precis som hon, har ett intresse för konstnärligt skapande. Tiderna görs upp med den enskilde och dennes företrädare, och du behöver kunna vara tillgänglig även kväll och helg.

KVALIFIKATIONER
Du behöver ha förståelse för hur funktionsnedsättningen påverkar den enskilde och ha förmåga att anpassa ditt bemötande och din kommunikation. Den enskilde har viss svårighet med balans och kan behöva fysiskt stöd i vissa situationer.

Vi söker dig som tar ansvar för dina arbetsuppgifter med brukarens bästa i fokus. Du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll. Du utgår ifrån allas lika värde och skapar en god atmosfär i mötet. Du kan balansera olika krav och behåller lugnet i svåra situationer.

ÖVRIGT
Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi värnar om våra medarbetares hälsa och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, rabatterade träningskort och cykelförmån. Vi har rökfri arbetstid.

När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem, i enlighet med GDPR.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Operationssjuksköterska välkomnas till Operation 5, Hybrid och Intervention

Operationssjuksköterska
Läs mer Nov 24
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.Vad är det du söker för arbetsplats?

Vi på operation 5 vill välkomna en ny kollega som är intresserade av att delta i utvecklingen av vårat uppdrag som bland annat innebär att på sikt öppna en till operationssal.

Vi är en arbetsplats med stort engagemang i personalgruppen där målsättningen är att arbetsliv och privatliv skall kunna gå ihop. Du ges även möjlighet att rotera till andra enheter.

Vi behandlar både barn och vuxna och tack vare en god kommunikation skapas en säker vård för våra patienter och en trygg arbetsmiljö.

Inom vår verksamhet möter du främst neurokirurgi, både elektiv och akut. Den akuta vården innefattar även Öron,- Näs- och halssjukvård/plastik och käkkirurgi, i framtiden kan även detta utökas med annan kirurgi där du får möjlighet att vara med och vidareutveckla detta. Vi är inne i en ny spännande utveckling av operation på hybridsalar med MR (magnetröntgen) och intravaskulära behandlingar. Neurokirurgin behandlar framförallt tumörer och kärlmissbildningar i hjärna/ryggmärg, ofta med hjälp av neuronavigation och mikro- samt robotkirurgi. Vi behandlar även skallskador och olika typer av blödningar och andra specialiserade ingrepp inom neurokirurgin i smärtbehandlande syfte.

Arbetsuppgifter

Operation 5 är en avdelning som var med och startade en unik verksamhet vilken är Europas tredje MR hybridsal. En del av verksamheten opererar i en helt ny klinisk miljö sedan år 2017. Hybrid och Intervention, Operation 5 är en verksamhet som genomgår förändring med införande av ny kirurgi.

Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter för operationssjuksköterska, har du erfarenhet i interoperativ MR miljö kommer du kunna bistå med handledning och utbildning av nya kollegor på andra enheter som succesivt kommer att börja operera i miljön.

Om dig

Du ska vara legitimerad sjuksköterska och ha specialistutbildning i operationssjukvård, vi ser också gärna att du har erfarenhet av operationssjukvård.

Som person bidrar du genom att vara dig själv och du bidrar till att skapa en god samarbetskultur på enheten genom att kunna ta tillvara på andra kollegors styrkor, kompetens och erfarenhet. Du stöttar och coachar dina kollegor med konstruktiv feedback. Vi ser gärna att du stimuleras av utmaningar och vill arbeta aktivt för samarbete inom och mellan våra avdelningar inom verksamheten.

Vi erbjuder dig en anpassad bredvidgång så att du ska känna dig trygg på din nya enhet. Hos oss jobbar vi var fjärde till femte helg.

Kom och prata med oss så vi får visa dig vår verksamhet, välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Universitetslektor i ämnesdidaktik SO

Universitets- och högskolelektor
Läs mer Nov 24
Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 53 300 studenter och 6 500 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Institutionen för didaktik och pedagogisk profession utgör en av de starkaste didaktiska miljöerna i Norden.Vi arbetar med forskning, utbildning och samverkan om undervisning och lärande. Ett gemensamt intresse vid institutionen är att genom utbildning och forskning om högre utbildning, skola och klassrum utveckla kunskap som bidrar till ett mer jämlikt och hållbart samhälle. Detta görs genom ämnesdidaktisk, praktiknära och kritisk forskning, organiserad i de tre forskningsmiljöerna; Didaktiska klassrumsstudier, Kritisk utbildningsforskning samt Fenomenografi, Variationsteori och Learning Study.

Institutionen för didaktik och pedagogisk profession utlyser en anställning som universitetslektor i ämnesdidaktik med inriktning mot samhällsorienterande ämnen. Anställningen omfattar 100 % av heltidsanställning.

Ämne
Ämnesdidaktik med inriktning mot samhällsorienterande ämnen.

Ämnesbeskrivning
Ämnesdidaktik är ett ämne som handlar om undervisning och lärande med fokus på ett specifikt innehåll som ofta är knutet till skolämnen, universitetsdiscipliner eller yrkesutövning. Ämnesdidaktik intresserar sig för förutsättningar och villkor för, samt relationer och samband mellan undervisning och lärande. I detta fall inom samhällsorienterande ämnen, särskilt samhällskunskap.

Arbetsuppgifter
Anställningen är i hög grad inriktad mot undervisning och forskning i samhällskunskapsdidaktik. De sökande förväntas bidra till att stärka våra möjligheter till samhällskunskapsdidaktisk kunskapsutveckling och självständigt ta sig an forskningsuppdrag inom fältet. Även annan SO-didaktisk undervisning och forskning kan komma ifråga. Undervisning sker i första hand inom lärarutbildning och innefattar utöver SO-didaktisk undervisning arbete med examensarbeten, utbildningsvetenskaplig kärna och verksamhetsförlagd utbildning. Också undervisning inom mastersprogram och forskarutbildning kan bli aktuellt.

Behörighet
Behörighet för anställning som lärare finns angivna i 4 kap 3 – 4 § högskoleförordningen samt i Göteborgs universitets egen anställningsordning.

Behörig att anställas som universitetslektor är den som dels visat pedagogisk skicklighet, dels har avlagt doktorsexamen eller har motsvarande vetenskapliga kompetens eller någon annan skicklighet som är av betydelse med hänsyn till anställningens ämnesinnehåll och de arbetsuppgifter som ska ingå i anställningen.

 Att kunna undervisa på svenska är en förutsättning för anställningen, då undervisningen huvudsakligen sker på svenska.

Bedömningsgrund
För att ta del av bedömningsgrunder, läs annonsen i sin helhet på universitetets hemsida:

Lediga anställningar | Göteborgs universitet (gu.se)

 

Anställning
Anställningen är en tillsvidareanställning med omfattningen 100% med placering vid institutionen för didaktik och pedagogisk profession. Tillträde 2022-07-01 eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. 

Tillsättningsförfarande
Inkomna ansökningar bedöms först av en eller flera externa sakkunniga som föreslår en tätgrupp av sökande. Sakkunnig bedömer i första hand vetenskaplig och pedagogisk skicklighet, och även ledningsförmåga och administrativ skicklighet samt samverkan med det omgivande samhället.

I rekryteringsprocessen kan det därefter bli aktuellt med intervjuer och referenstagning. I intervjun ges den sökande möjlighet att beskriva och utveckla sin egen syn på ämnet samt på sin eventuella, kommande roll vid institutionen. Helhetsbedömningen kommer också beakta bedömningsgrunden personlig lämplighet, tillsammans med de bedömningsgrunder som beaktas i sakkunniggranskning.

För vidare information se https://www.gu.se/om-universitetet/jobba-hos-oss/hjalp-for-sokande

Kontaktuppgifter för anställningen
Upplysningar om anställningen lämnas av avdelningschef Kaj Jönsson, kaj.jonsson@ped.gu.se, tel: 031 786 2234 eller prefekt Christina Osbeck, christina.osbeck@gu.se, tel: 031-786 2273. Frågor om rekryteringsförfarandet kan ställas till personalhandläggare Mikaela Hansson, mikaela.hansson@gu.se, 031-786 5632.

Ansökan
För instruktioner om hur ansökan ska utformas, läs annonsen på universitetets hemsida.

Lediga anställningar | Göteborgs universitet (gu.se)

Ansökan ska vara inkommen senast: 2021-12-15

 


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Mentor till Realgymnasiet i Göteborg

Studie- och yrkesvägledare
Läs mer Nov 24
Om Lärande i Sverige AB

Alltsedan starten 1999 har vi satt elevens lärande i centrum och jobbat utifrån vår mission: Att ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas under skoltiden och i framtiden. Våra utbildningar bygger på idén om att det personliga intresset är den bästa drivkraften för ett utvecklande och meningsfullt lärande för livet.Inom koncernen Lärandegruppen har vi idag cirka 900 medarbetare och driver 31 verksamheter varav 3 förskolor, 8 grundskolor och 20 gymnasieskolor, från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Eventuell vinst återinvesterar vi i våra verksamheter för att utveckla dem vidare. Det har resulterat i att vi har en stabil grund för tillväxt och ekonomi som skapar trygghet för våra elever, medarbetare samt partners.

Om Realgymnasiet

Realgymnasiet är en gymnasieskola som erbjuder både yrkesexamen och högskolebehörighet. Realgymnasiet finns idag i Borlänge, Borås, Eskilstuna, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Karlstad, Linköping, Lund, Malmö, Norrköping, Nyköping, Stockholm, Sundsvall, Trollhättan, Uppsala, Västerås, Växjö och Örebro.Idén om ”Det som är roligt för dig är viktigt för oss”, handlar om att så mycket som möjligt av ditt skolarbete ska vara kopplat till verkligheten. På så sätt blir lärandet mer intressant, mer kreativt och mycket roligare!Nyckeln till framgången är nära samarbeten med ledande aktörer inom tillväxtbranscher. De ger våra elever en relevant och modern utbildning, skapar goda nätverk både nationellt och internationellt samt rätt branschcertifikat. På så sätt blir våra elever attraktiva att anställa på arbetsmarknaden.Läs mer om våra skolor på https://www.realgymnasiet.se/

Om Realgymnasiet Göteborg

Läs mer om vår skola på https://www.realgymnasiet.se/skolor/goteborg.Arbetsbeskrivning - Uppdraget som Mentor
Som mentor på Realgymnasiet i Göteborg kommer du att arbeta med stöd till ett antal elever.

Du arbetar som en del av elevhälsan och i nära samarbete med lärare och elevhälsoteamet för att bidra till att våra elever får de bästa förutsättningarna för lärande. Du kommer främst arbeta med elevens studiemässiga utveckling och sociala situation på skolan.

Som mentor kommer dina arbetsuppgifter delvis vara att avlasta undervisande personal med arbetsuppgifter kopplade till mentorskapet för eleverna. Det innebär att delta i elevvårdsarbete, ha föräldrakontakter, planera och delta i mentorstid, utvecklingssamtal, föräldramöten och liknande. Mentor ansvarar för en trygghet i skolan, såväl under lektionstid som raster. Du stöttar eleverna under skoldagen och i kontakten med bedömande lärare. Vidare arbetar du kontinuerligt, tillsammans med lärare, med att bedöma måluppfyllelsen samt kommunicera denna med eleven.

Andra uppgifter som du kommer att arbeta med är;

- Uppföljning av närvaro/frånvaro.
- Uppmuntra, coacha och arbeta med motiverande insatser, målbilder och framtidsplanering.
- Stötta eleven genom hjälp med studieplanering och studieteknik.
- Övergripande arbete och implementering/uppföljning av handlingsplaner, ordningsregler, rutiner, värdegrund och sociala aktiviteter.
- För omyndiga elever är mentor kontakten mellan vårdnadshavare och skola.
- Studie- och yrkesvägledare

Du samarbetar med personalen på skolan och driver mentorarbetet tillsammans med övriga mentorer, i det breda perspektivet utifrån aktuellt utbildningsutbud på skolan. Arbetet sker tillsammans med övrig pedagogisk personal på skolan för att bidra till elevernas måluppfyllelse. I nära samarbete finns elevhälsoteam, elevassistent och studie- och yrkesvägledare på skolan.

Du kommer att möta barn och ungdomar i alla årskurser.

Pedagogisk kompetens är meriterande samt erfarenhet med att vara studie- och yrkesvägledare då detta kommer vara en del av tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av uppdraget som mentor inom gymnasieskola. För att kunna skapa en helhetssyn på eleven, både utifrån elevens studiesituation och socialt, är också erfarenhet av elevhälsoarbete meriterande.

Vi söker dig som känner dig trygg i rollen som mentor och har den kunskap och de praktiska färdigheter som krävs för tjänsten. I din roll som mentor ska du ha förmågan att engagera och utmana våra elever. Du ska även ha goda kunskaper om skolans uppdrag och vara väl bekant med aktuell läroplan och övriga styrdokument.

Utifrån det ska du ha förmågan att anpassa din roll i samarbetet med kollegor, för att stödja elevens måluppfyllelse. Du har ett stort intresse av människor och tycker om att möjliggöra för personer att nå sin fulla potential.

Du använder gärna digitala resurser som bidrar till att ge en ökad förståelse för utvecklingen inom de branscher våra elever har sina intressen. Du brinner för att stödja elevernas lärprocess och personliga utveckling. Du är flexibel och tar dig gärna an nya utmaningar.

Om du blir anställd erbjuder vi en gedigen introduktion och kompetensutveckling för att du ska känna dig trygg i vårt koncept för skola.

Våra kärnvärden är Trygghet, Utveckling, Team och Framgång. Trygghet är basen där all Utveckling tar sin början med strävan om att uppleva mer. Teamarbete där vi delar kunskap och erfarenheter leder till Framgång.Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vill du arbeta som B-chaufför på heltid i Göteborg?

Budbilsförare
Läs mer Nov 24
Har du god körvana och tycker om att vara bakom ratten? Söker du ett aktivt arbete och är serviceminded? Då har vi jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av paketutkörning med skåpbil. Arbetspassen börjar med att du själv sorterar och lastar in paket i budbilen för att sedan leverera dem till kunderna. Du utgår ifrån en av kundens terminaler i Göteborg men är därefter ute på vägarna enligt planerad rutt under ditt arbetspass. För att vara aktuell för tjänsten ska du kunna jobba skift (dag / kv) samt var 4:e lördag.

Uppdraget inleds med upplärning där du kommer arbeta bredvid ordinarie personal, för att sedan övergå till ensamarbete.

För uppdraget kommer du att vara anställd via Student Consulting men uthyrd som konsult till vår kund.

Din profil
Vi ser gärna att du är en glad och positiv person som trivs med kundkontakt. Denna tjänst innebär många härliga möten med kunder! Utöver detta är det viktigt att du trivs i ett fartfyllt tempo samtidigt som du är noggrann.

För att vara aktuell för tjänsten måste du:
- Inneha B-körkort och god körvana med större bilar
- Ha god fysik
- Vara ostraffad
- Ha gymnasiekompetens

Det är meriterande om du har jobbat med liknande tjänst tidigare.

I denna process genomför vi utdrag av belastningsregistret.

Låter tjänsten intressant? Sök den redan idag! Urval och intervjuer sker löpande

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Pizzabagare

Pizzabagare
Läs mer Nov 24
Joe Farelli AB söker en erfaren pizzabagare, vedeldat. Arbetet innefattar även annat restaurangköksarbete, disk mm.

Ansök nu

Kurator inom vuxenutbildning, vikariat

Skolkurator
Läs mer Nov 24
Hermods grundades 1898 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Våra gymnasie- och vuxenutbildningar samt yrkeshögskolor hjälper årligen cirka 70 000 studerande och deltagare med utbildning och jobbmatchning.

Hermods är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag.

Ditt uppdrag

Vill du utveckla och hjälpa elever att nå sina mål tillsammans med oss på Hermods komvux? På uppdrag av Göteborgs Stad, Arbetsmarknad och vuxenutbildning, bedriver Hermods komvux gymnasial vuxenutbildning på distans. Du kommer att arbeta som skolkurator och möta framförallt elever digitalt.

Arbetsuppgifterna består av hälsofrämjande och förebyggande arbete kring elevernas psykiska och fysiska hälsa, på individ-, grupp- och organisationsnivå. Du ska kunna leda grupper och klasser digitalt i exempelvis värdegrundsarbete, konflikthantering och psykisk hälsa, men också kunna hålla motiverande samtal och stödsamtal med individer. Du kommer att ingå i skolans elevhälsoteam tillsammans med specialpedagog, speciallärare och rektor. En central del av tjänsten som skolkurator på Hermods komvux är samverkan med uppdragsgivare, myndigheter och närsamhället i Göteborg.

Vi erbjuder dig

Hermods erbjuder dig en flexibel och stimulerande arbetsplats där du ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Vi är en av Sveriges äldsta och största aktörer inom vuxenutbildning, svenska för invandrare, yrkesutbildning och arbetsmarknadsprojekt. Bli en del av vår kompetenta och starka personalgrupp inom Hermods distansutbildning med fokus på våra Göteborgselever där kunskap, engagemang och drivkraft blandas med utvecklingsbenägenhet och prestigelöshet.

Alla som har en hel- eller deltidsanställning hos oss får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Du kan också få oberoende pensionsrådgivning, utnyttja friskvårdsbidrag samt göra brutto- och nettolöneavdrag – allt direkt i förmånswebben.

Din profil

Du har socionomexamen (ett krav) och är en prestigelös person som har lätt för att skapa förtroendefulla relationer och att förstå och sätta dig in i andra människors situation. Du behöver vara såväl lugn och behärskad som positiv och utåtriktad. För att trivas och fungera i rollen som kurator hos oss har du också ett genuint intresse av att arbeta med vuxna med mycket skilda erfarenheter från tidigare studier och bakgrunder. Du behöver vara bekväm med digitala verktyg som Zoom och Teams då en stor del av samtal och möten sker på distans. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningen

Tjänsten är ett vikariat med start 50% under februari 2022 och 100% mars-september , med placering på Mölndalsvägen 77 i Göteborg och på distans. Vi tillämpar kollektivavtal mellan Almega Utbildningsföretag/Tjänsteförbunden och fackförbunden Unionen/SI.

Är du intresserad?

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sök tjänsten via länken nedan. Bifoga examensbevis. Vi tar inte emot ansökan via e-post.

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta utbildningschef:

Erica Stein, erica.stein@hermods.se 010-142 11 87 eller

Anna Jonsson, anna.jonsson@hermods.se 031-757 93 38

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Customer Service & Supply till Osstell AB

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 24
Osstell is the global leader in implant stability measurement and osseointegration progress monitoring. Osstell was formed in 1999 to commercialize an invention using Resonance Frequency Analysis (RFA) to determine the clinical status of a dental implant. Osstell’s proprietary and patented technology helps its customers, dentists around the world, to make dental implant treatments more predictable, and to increase patient confidence and comfort, by measuring the stability of implants objectively and non-invasively using the Osstell ISQ scale (Implant Stability Quotient). More than 1000 scientific publications confirm the benefits of the technology, its clinical value, and the use of the Osstell ISQ scale for dentists in their daily practices. Osstell is headquartered in Gothenburg, Sweden – the birthplace of dental implants. The office is located in the heart of Gothenburg, close to the central station. Since February 2018, Osstell is part of the Austrian family-owned W&H Group.

www.osstell.com

Osstell söker nu en person som ska arbeta med deras kundservice samt med leverans av deras produkter inom stabilitetsmätning av tandimplantat.

Osstells patenterade teknik hjälper sina kunder, tandläkare runt om i världen, att förse varje patient med en optimal implantatbehandling. Osstell grundades 1999 och över 1100 vetenskapliga publikationer bekräftar fördelarna med tekniken och dess kliniska värde. Företaget ingår i W&H-koncernen, ett familjeägt företag från Österrike, som är en av världens ledande tillverkare på dentalmarknaden.

På kontoret intill centralstationen i Göteborg arbetar idag 14 personer. Vi söker nu deras nästa medarbetare inom Customer Service & Supply, (en tjänst på cirka 80-100% öppet för diskussion). Som medlem i teamet kommer du att befinna dig i en lärorik miljö med hög kompetens både internt och via externt nätverk.

Arbetsuppgifter

• Kundsupport och koordinering. Att främst via mail, men även via telefon och chatt, vara den viktigaste kontakten för Osstells kundbas och hantera inkommande och utgående varor.
• Kundhantering. Hantera hela kedjan från orderregistrering till leverans och fakturering där du löpande kommunicerar med våra kunder och partners.
• Kvalitetssäkring. Säkerställa att produkterna levereras till kunder vid rätt tidpunkt och med god kvalitet, där rätt dokumentation följer med leveransen.
• Tullhantering. Hantera export- och importdokumentation.

Vi söker dig som

• Tycker det är viktigt med att vara en del i teamet
• Gillar ordning och reda med ett tydligt lösningsfokus.
• Erfarenhet från order/skeppning, inköp, logistik eller innesälj med en god förståelse för hela processkedjan från order till leverans.
• Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.
• Har god dator- och systemvana.
• God anpassningsförmåga då arbetsuppgifter och kundkrav kan ändras med kort varsel.

Meriterande:

• Behärskar ytterligare språk än sv/eng i tal och skrift.
• Erfarenhet från att arbeta med medicintekniska produkter.
• Erfarenhet av att hantera exportdokumentation.
• Erfarenhet från affärssystemet Navision.

Varför välja Osstell?

Osstell har ett långsiktigt engagemang för sina kunder, anställda och partners. Osstells kärnvärden anger vad de alltid fokuserar på; Kundvärde, entreprenörskap, öppenhet och ansvarsskyldighet.

När du börjar hos Osstell kommer du att ingå i ett företag som har en tydlig strategi för tillväxt på en global marknad. Du kommer att arbeta i en internationell miljö i ett professionellt och mycket kompetent team, med stöd av världsledande partners. Osstell har sitt huvudkontor i Göteborg, med ett centralt beläget kontor. Osstell har fördelarna med att vara ett mindre företag där du som anställd har hög individuell påverkan, tillsammans med stabiliteten i att ingå i W&H Group.

Ansökan

Vi samarbetar med PXpress i denna rekrytering. För att söka tjänsten - klicka med ditt CV och besvara frågorna. Har du frågor kontakta rekryteringskonsult Sandra Syrén Eriksson sandra@pxpress.se

Ansök nu

Lead Frontend Developer React till Abicart // Göteborg

Applikationsutvecklare/Apputvecklare
Läs mer Nov 24
Code sensei? We are looking for great developers to make ecommerce simple… to be fair we have a journey in front of us to get there but you will be a crucial part, if you’re up for the challenge.


- Work on our platform in a multinational team (15-20 developers, UX designers, QA)
- Lead the frontend group of 3-4 developers
- Offices are located in Gothenburg and Bangalore
- We expect you to do great work, not to work long hours


Din profil
- To be committed to leading and caring for the team
- A life interest for all things web and developing code
- To speak and write English at a sufficient level to work in a multinational team
- Previous experience of working within ecommerce


Kompetens
Front-end Development
Java
React development


Intervjuer sker löpande

Ansök nu

Enhetschef- enheten för teknisk kvalitet och miljö

Enhetschef, offentlig förvaltning
Läs mer Nov 24
Lokalförvaltningen skapar miljöer där livet får ta plats genom att bygga, anpassa och förvalta lokaler och boenden för Göteborgs Stads verksamheter. Vi är en av Sveriges största förvaltare av offentliga lokaler. Varje dag är 150 000 göteborgare verksamma i skolor, förskolor, kontor och äldreboenden som vi sköter om.

ARBETSUPPGIFTER
I Göteborgs stad finns unika möjligheter att vara delaktig i stadsutvecklingen och bidra till samhällsnyttan. Lokalförvaltningen, som är en av Sveriges största offentliga fastighetsförvaltare, har en viktig roll i denna utveckling.

Fastighetsavdelningen ansvarar för att säkerställa fastigheternas användbarhet över tid med god teknisk status och nöjda kunder. Detta uppnås genom ett nära samarbete med kund, förvaltningens övriga avdelningar samt andra organisationer i staden. Avdelningen ansvarar för att beställa genomförandet av ny- och ombyggnationer, planerade underhållsåtgärder, reparationer och löpande tillsyn och skötsel av förvaltningens utförandeavdelningar. Vi är nu inne i ett spännande utvecklingsarbete där vi har samlat förvaltningens strategiska styrning inom teknik och hållbarhet. Detta ger oss en tydligare roll som representant som fastighetsägare.

Dina arbetsuppgifter;
Vi söker nu dig som vill leda enheten teknisk kvalitet och miljö inom området teknik och hållbarhet. Enheten tar fram strategier och förslag på övergripande åtgärder som leder till att förvaltningen uppfyller lagkrav, mål och riktlinjer som berör främst miljöområdet men även aktuella krav gällande teknisk byggkvalitet. Enheten ansvarar vidare för att samordna och kvalitetssäkra förvaltningens tekniska krav och anvisningar, vara tekniskt stöd i bygg- och förvaltningsskeden, leda tekniska fackteam samt initiera och leda utvecklingsprojekt inom bygg, drift och underhåll. En viktig roll för enheten är att ansvara för framtagning och uppföljning av de tekniska kvalitetskraven i bygg- och förvaltningsprocesserna för att säkerställa avsedd funktion och kvalitet. Enhetens specialister agerar tekniskt specialiststöd i byggnation och förvaltning inom miljöområdet samt genomför samverkansprojekt med förvaltningens kunder i nära samarbete med förvaltarenheten vid lokalförvaltningen.

Din enhet består av medarbetare som är specialister inom sina discipliner. Ditt uppdrag som chef är att leda, utveckla och skapa förutsättningar för enhetens uppdrag och verksamhet. Du har ett genuint intresse att leda verksamheten genom ett affärsmässigt, målinriktat och processorienterat arbetssätt. Vi vill att lokalförvaltningen ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet. Målet är att detta ska återspeglas i chefsleden

KVALIFIKATIONER
Vem söker vi?
Vi söker dig som vill vara med på vår ständiga utvecklingsresa och vara med och skapa den hållbara staden. Du har examen från relevant högskoleutbildning och har flera års erfarenhet av arbete inom fastighetsbranschen. Du behöver ha erfarenhet av arbete med miljö, teknisk kvalitetsutveckling och/eller garantiförvaltning. Vi fäster stor vikt vid att du har goda referenser som ledare. Meriterande för denna tjänst är om du har en ledarskapsutbildning med fokus på det personliga ledarskapet.

För att lyckas i denna roll vill vi att du har chefserfarenhet med budget-och personalansvar. Som person är du engagerad, utvecklingsinriktad och analytisk. Du har förmåga att leda och motivera andra genom att kommunicera på ett sätt som skapar delaktighet. Du inger förtroende och har lätt för att bygga relationer. Du arbetar för att förvaltningens värdegrund/kännetecken (omtanke, tillsammans, helhet och ledande) ska prägla enhetens styrning och ledning samt det dagliga arbetet hos våra medarbetare. För denna tjänst vill vi dessutom att du har erfarenhet av arbete i en processorienterad organisation , att du har arbete i en politiskt styrd organisation samt att du har grundläggande kännedom om arbetsmiljölagar och förordningar.

ÖVRIGT
Vi erbjuder en arbetsplats i utveckling och med framåtanda. Våra medarbetare har breda och varierade kompetenser. Vi arbetar i trevliga lokaler och erbjuder medarbetarförmåner såsom flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och cykel förmåner. Vi på Lokalförvaltningen arbetar för ett hållbart arbetsliv. Med detta menar vi att du skall kunna kombinera ett spännande och givande yrkesliv med ett hållbart och rikt liv utanför arbetet. Vi strävar efter att ha en jämn fördelning mellan kvinnor och män och en spridning när det gäller ålder på enheten. Vi vill att våra arbetsplatser ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Omsorgshandledare till Hemtjänst Nordost

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Nov 24
I Äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen gör vi insatser som leder till goda möten med dem vi är till för och med varandra. Med en kultur, förhållningssätt och styrning- och ledning i ständig utveckling skapar vi de bästa förutsättningarna.

Vi är ca 9 000 medarbetare som jobbar i hela staden och som gemensamt driver verksamheten varje dag. Vi har över 50 vård- och omsorgsboenden, 200 korttidsplatser, 30 öppna träffpunkter, hemtjänst till över 8 000 personer och hälso- och sjukvård till 15 000 personer varje år.

Vill du också jobba för en mer meningsfull vardag och service av högsta kvalitet för invånarna i Göteborg? Välkommen till en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, arbetar tillsammans och tänker nytt. Vi är Göteborg.

ARBETSUPPGIFTER
Som omsorgshandledare i Hemtjänst Nordost kommer du att bidra till ökad kvalitet inom stadens hemtjänst. Ditt huvuduppdrag är att stödja och stärka omsorgspersonal genom pedagogisk handledning i deras arbete. Vi arbetar enligt den nationella värdegrunden och har ett salutogent synsätt som är grunden i personcentrerad vård och omsorg. Brukarna ska ha ett meningsfullt liv, med delaktighet och inflytande. Utifrån din specialistkompetens inom exempelvis vård av äldre, demens och/eller psykiatri ska du handleda omsorgspersonal och stödja dina kollegor för att utveckla kvalitén i vardagsarbetet kring personen.

Omsorgshandledarrollen innebär ett nära metodhandledarskap och merparten av arbetstiden ska därför utföras i det verksamhetsnära arbetet. Som omsorgshandledaren hos oss ger du stöd vid två hemtjänstenheter. Vi vill främst att du skall handleda kollegor i det dagliga arbetet med målet att våra brukare ska få leva värdigt och gott liv. Vi har en tydlig plan för kontinuitet i personalgrupper som gör att vi har goda förutsättningar för en fortsatt utveckling i kvalitetsarbetet.

I uppdraget ingår att:
• Handleda i behovsinriktat och systematiskt arbetssätt (IBIC), att genom samtal med omsorgstagaren planera, genomföra och följa upp genomförandet.
• Handleda i social dokumentation.
• Vid komplexa ärenden/situationer ge praktiskt samt metodstöd till såväl individ, anhöriga, omsorgspersonal och enhetschef.
• Kvalitetssäkra och utveckla arbetssätt och samverkan kring uppdrag, behov och mål mellan kontaktpersonal och biståndsbedömare/socialsekreterare.
• Pedagogiskt stödja och utveckla verksamheten i nya arbetssätt.
• Vara delaktig i introduktion av ny omsorgspersonal
• Stödja och utveckla samarbetet mellan berörda professioner och funktioner.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete i en roll där du kan göra stor skillnad. Du är Göteborg! Välkommen att söka!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som undersköterska inom vård- och omsorg eller annan likvärdig verksamhet. Du har en yrkeshögskoleutbildning på minst 200 YH-poäng eller likvärdig högskoleutbildning inom området. Du är väl förankrad i Socialtjänstlagen och den nationella värdegrunden med fokus på individens behov i centrum. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att handleda individer och grupper. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift och grundläggande IT-kunskaper är ett krav.

För att passa i rollen ser vi att du är en person som får energi av att bidra till andras lärande och du skapar förutsättningar för att lärande ska kunna ske. Du har förmåga att förklara problem och information för olika mottagare och ur olika perspektiv. Du uppmuntrar till dialog, delaktighet och engagemang. Du har lätt för att anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information för helheten.

Du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat. Du förstår det gemensamma uppdraget, agerar utifrån det och bidrar till att nå målet.

Du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll. Du utgår ifrån allas lika värde och skapar en god atmosfär i mötet. Du har en öppen och positiv attityd då du har brukarens/kundens behov som utgångspunkt för ditt agerande.

Du tar ansvar för dina och de gemensamma arbetsuppgifterna med verksamhetens/brukarnas bästa i fokus. Du tar dina uppgifter på allvar, är mån om att slutföra det du påbörjat och ser till att arbetet blir utfört på rätt sätt.

ÖVRIGT
Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Som medarbetare i äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen erbjuder vi dig:
• Trygg anställning med goda anställningsvillkor
• Karriärmöjligheter
• Internutbildningar
• Spännande och meningsfulla arbetsuppgifter
• Introduktion vid nyanställning
• Heltid med möjlighet till deltid
• Friskvårdsbidrag, cykelbidrag samt andra rabatter och erbjudanden

När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag:
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Arbeta med kundtjänst via Recruitive

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 24
Om tjänsten
Vi söker nya stjärnor inom Kundtjänst!
Är du en motiverad och serviceinriktad person som är nyfiken på kundtjänst, problemlösning och service i världsklass?
Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett eget ansvar? Då är jobbet som Kundtjänstmedarbetare något för dig! Skicka in din ansökan idag och ta chansen att arbeta på ett välkänt, innovativt och modernt företag som sitter i fina och fräscha lokaler.
Start omgående!

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter i den här rollen handlar främst om att ta emot inkommande samtal, ge professionell service och support. Dessutom kommer du aktivt jobba med merförsäljning. Din framtida Teamledare kommer lära dig mer om det.

I jobbet ingår till exempel att
* Hantera inkommande samtal
* Hantera viss administration
* Arbeta med merförsäljning
* Följa upp kundärenden

Din profil
Dina arbetsuppgifter i den här rollen handlar främst om att ta emot inkommande samtal, ge professionell service och support. Dessutom kommer du aktivt jobba med merförsäljning. Din framtida Teamledare kommer lära dig mer om det.

I jobbet ingår till exempel att
* Hantera inkommande samtal
* Hantera viss administration
* Arbeta med merförsäljning
* Följa upp kundärenden

Om företaget
Vi erbjuder dig
* lön enligt kollektivavtal
* ovärderlig arbetserfarenhet
* en social arbetsplats som präglas av gemenskap

Hur du ansöker
Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Recruitive men arbeta uppdragsbaserat hos vår kund. Vi arbetar med löpande urval så ansök därför så snart som möjligt!

Om oss
Recruitive är en tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn i Stockholm, Göteborg, Borås, Eskilstuna, Örebro och Västerås.

Vi är ett auktoriserat Bemanning- & Rekryteringsföretag och har kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbundet. Alla våra anställda erbjuds friskvårdsbidrag, företagshälsovård och pensionsavsättningar. Som anställd på Recruitive får du även en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefen har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll och säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Recruitive är miljö- och kvalitets certifierade enligt ISO9001 samt ISO14001.

Vi rekryterar morgondagens kunder och tar din personlighet på allvar! Vi är därför alltid på jakt efter nya medarbetare som vill till ett spännande företag med personalen i första rummet!

Ansök nu

Lärare åk 4-6 Klarebergsskolan

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Nov 24
I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.

Bli en av oss!
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att:
• öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande.
• skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat.
• öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige. Vi ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, grundsärskolan, kulturskolan och fritidshemmen. I förvaltningen finns 162 kommunala grundskolor där nästan 61 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 9 700 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola.

Följ gärna vår resa på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

ARBETSUPPGIFTER
Välkommen att arbeta hos oss på Klarebergsskolan, som ligger i Kärra centrum. Skolan har ca 1100 elever och har fyra klasser per årskurs från förskoleklass till årskurs 9. Vår målsättning är att Klarebergsskolan ska vara en skola där elever, personal och föräldrar trivs och har ett gemensamt ansvar för att skapa goda förutsättningar för lärande. Vi står för en positiv människosyn och gör varandra till vinnare, vilket är skolans vision.

På Klarebergsskolan har vi engagerad personal som tillsammans med elever skapar ett positivt arbetsklimat. Detta i sin tur bidrar till goda resultat för våra elever och skapar förutsättningar för personalen att utveckla nya arbetssätt. De senaste åren har vi bland annat utvecklat vårt arbete med gemensamt förhållningssätt i klassrummet och vi satsar just nu på att utveckla kooperativt lärande.

Vi söker nu en lärare som har behörighet att undervisa i musik, engelska och svenska i åk 4-6. Som lärare hos oss erbjuds du ett varierat arbete där du kommer ha ansvar för planering, genomförande och utvärdering av lektioner. Tillsammans med dina kollegor utformar ni en utvecklande, lustfylld och varierad skoldag med elevernas bästa i fokus. På vår skola har du goda möjligheter att samarbeta både med ämneskollegor och kollegor i arbetslaget. Under vårterminen kommer en del av tjänsten innebära att du är resurs i klass en del av tiden, och från och med höstterminen ingår delat mentorskap i en klass.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är behörig lärare framför allt i musik, engelska och svenska i årskurs 4-6. Är du legitimerad lärare med andra ämnesbehörigheter är också välkommen att söka.

Du är flexibel inför alla vardagliga situationer och förändringar som är en del av det pedagogiska arbetet. Du har förmåga att delge information och idéer såväl muntligt som skriftligt och du anpassar din kommunikation efter mottagare, målgrupp och situation. Du är bra på att bygga relationer och uppmuntrar till dialog, delaktighet och engagemang. Du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten tillsätts under förbehåll att den inte tas i anspråk av redan tillsvidareanställd personal.

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Stödassistenter till gruppbostad

Stödassistent
Läs mer Nov 24
Föreningen Betaniahemmet har sedan 1903 förenklat vardagen för personer som på grund av en funktionsnedsättning har behov av stöd i sin vardag. Varje dag jobbar vi för att alla människor ska få möjlighet att lyckas. Som anställd hos oss blir du en viktig resurs i arbetet med att göra skillnad i andra människors liv


Vi är unika i branschen då vi är en ideell och icke vinstdrivande förening. Som medarbetare hos oss arbetar du för att vara med och skapa en hållbar föreningen med ett etablerat varumärke i Göteborg med omnejd. 


Vi har nu behov av att förstärka en av våra arbetsplatser med en ny kollega.


Vill du bli en av oss?
Till vår gruppbostad i Askim söker vi nu två nya kollegor som vill vara med och bidra till att verksamheten blir en lugn och trygg plats för de som bor på gruppbostaden.

På Lekullevägens gruppbostad bor fem vuxna personer. De som bor på Lekullevägen har en intellektuell funktionsnedsättning och har på grund av sin ålder ett stort behov av stöd i sin vardag. 

Som habiliteringspersonal ger du stöd till de som bor i gruppbostaden i alla aspekter i livet. Du stöttar och hjälper till vid vardagliga sysslor, personlig omvårdnad, fritidsaktiveter och sociala kontakter. 

I dina arbetsuppgifter ingår att föra social dokumentation. Du kommer att arbeta utifrån metoderna; Lågaffektivt bemötande, AKK samt tydliggörande pedagogik.

Tillsammans med dina kollegor skapar du en lugn och stressfri miljö, med tydliga rutiner och förutsägbarhet för alla som bor på Lekullevägen. Varje person har en individuell genomförandeplan från vilken stödet utgår ifrån.

Dokumentation är en viktig del i vårt arbetssätt, där kan vi följa de uppsatta de målen för att kunna åtgärda och göra förbättringar vid behov. Som medarbetare kommer Du att vara aktiv i arbetsgruppen vad det gäller att planera och arbeta för de mål som finns kring individerna. 

Som stöd i ert arbete har du och dina kollegor nära metodhandledning och vägledning i pedagogiska frågor av en habiliteringsledare på enheten.

Du kommer att arbeta på ett sex veckors schema.

Den ena tjänsten är en kväll och vaken natt med en sysselsättningsgrad på 56 procent med möjlighet att arbeta mer.

Den andra tjänsten är kväll och helgtjänst på 51 procent med möjlighet att arbeta mer. 

På båda tjänsterna kommer du att vara schemalagd fyra av sex helger. 

Din profil

Vi söker dig som:

- Har en pedagogisk- eller vårdutbildning, som tex stödassistent, undersköterska, barnskötare eller fritidspedagog. Alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
- Har arbetslivserfarenhet och kunskap att arbeta med personer med funktionsnedsättning och som är äldre. 

Som person är du självgående, tålmodig och tar ansvar för din uppgift. Vi värdesätter att du är positiv i ditt bemötande och ser möjligheter till utveckling. Att du är med och bidrar till ett bra samarbete med kollegor ser vi som en självklarhet då det är ett måste för att de som bor hos oss ska få det bästa.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

VILLKOR

För nyanställda i Föreningen tillämpas provanställning.
Innan anställning skall utdrag från belastningsregister godkännas.

Det här får du hos oss- Nära ledarskap

- Pedagogisk handledning och vägledning

- Friskvårdsbidrag

- Kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar.

Ansök nu

City Mobility Director

Departementschef
Läs mer Nov 24
City Mobility Director


This is us, your new colleagues
You will be an important part of the City Mobility business development team in Volvo Buses! Together we support city solutions development to all our markets around the globe. Electromobility and its related solutions are the focused area. Automation and other operational solutions that support our customer’s daily sustainable business is also on our agenda. On a daily basis we are involved in different projects and customer dialogues i.e. traffic analysis, battery second life, battery optimization, sustainability, charging solutions, depot operations and so on. Our daily work is performed in a wide cross functional network of functions and people both within Volvo Buses, Volvo Group, and external stake holders.


Our team consist of four people with a great variation of background and knowledge. You will report to the Director of City mobility Business Development.


Role description
You will provide our global commercial community and our customers with knowledge and competence in sustainable city mobility solutions.
The solutions have a high degree of complexity where traffic operation, energy usage, battery optimization, charging, life cycle assessments, circularity and cost benefit analysis are all important parameters to be considered. We work in a highly dynamic environment where new solutions are continuously created in dialogues with colleagues and customers.


You will be responsible for:
Analyzing Customer’s Traffic operation and ESS and charging optimization to find best solution for the customer
Circularity and Sustainability support to our customers from their point of view, to deliver awareness and knowledge to our customers and other stake holders
Integrator between customer and development – to translate the market needs to our business solutionsDue to a developing environment with constant changes, the feedback loop of experience and knowledge into the development network is an important responsibility in this position and to give updates of our market support tools.


Who are we looking for?
To be successful in this position we believe you need to be curious, well organized and have great networking skills. Since we are functioning in a highly dynamic environment, you like to drive change and are a true team player, contributing to a good team spirit. Your communication skills are also of great importance, where you like to summarize, analyze, and present data and information to various stakeholders.


You as a person is very interested in new technologies and you are driven by the commercial side attached to it. If you have a good business understanding from Public Transport or/and battery technology, it will be an advantage. As we are a truly global and diverse company, most of your meetings and emails will be in English, hence you need to be fluent in both speaking and writing in English. Other language skills are also a value in this global function.


Do you want to be an active part of developing transport solutions for the future making a real difference?


Welcome with your applications!


For questions please contact:
Marie Carlsson, Director of City Mobility Business Development: +46 31 3228901


Kindly note that due to GDPR, we will not accept applications via mail. Please use our career site.

Ansök nu

Räddningsmissionen söker insamlingsansvarig privatpersoner

Marknadskommunikatör
Läs mer Nov 24
Räddningsmissionen är en idéburen organisation som bedriver socialt arbete utifrån kristen värdegrund. Vår organisation genomsyras av ledord som samverkan, kreativitet, hopp och kvalitet. Vi har ca 120 medarbetare som arbetar inom en rad olika områden och verksamheter. Våra huvudmän är kristna församlingar i Göteborg med omnejd. Tillsammans gör vi skillnad!

Vill du vara med och verka för ett varmare Göteborg? Just nu söker vi en insamlingsansvarig för att stärka våra möjligheter att nå dem som få vill nå och lyssna på dem som sällan blir hörda.  
 
Om tjänsten 
Räddningsmissionen är en insamlingsorganisation; en stor del av våra verksamheter är helt beroende av gåvointäkter, och insamling från privatpersoner är en viktig pelare. Gåvorna finansierar bland annat de verksamheter där vi möter kvinnor i utsatta situationer, personer i hemlöshet och barn som har en frihetsberövad förälder. Vi befinner oss nu i en stark tillväxtfas och söker nu dig som vill göra en spännande resa tillsammans med åtta sköna kollegor i vårt taggade insamlings- och kommunikationsteam! 
 
I rollen som insamlingsansvarig ansvarar du för att stärka lojaliteten och öka intäkterna från privatpersoner. Bland annat planerar, utformar och genomför du postala insamlingsutskick till organisationens befintliga privata givare samt rekryterar nya givare och månadsgivar genom olika kampanjer. Du mäter, följer upp och analyserar aktiviteterna och arbetar för ett strategiskt användande av vårt CRM-system.  
 
Vem söker vi?  
Vi söker dig som har en universitetsexamen eller erfarenheter som motsvarar detta inom insamling, marknadsföring eller kommunikation. 

Som person är du strukturerad och noggrann och trivs med att jobba mot tydliga mål och med deadlines. Du har god förmåga att planera och projektleda och går igång när du ser möjlighet att utveckla och optimera processer. Du söker även egen utveckling och stimuleras av att lära dig nya saker. Dina kommunikativa färdigheter kommer väl till pass när du möter och bygger förtroende med dem som stöttar oss. Vi ser också att du har goda kunskaper i Excel samt erfarenhet i att jobba i ett CRM-system. För att göra ett bra jobb tillsammans med oss behöver du känna dig trygg med vår värdegrund!

För oss är lagkänslan viktig; vi är alla del av en större helhet. Hos oss jobbar du växelvis i nära samarbeten och i självständigt arbete men har alltid teamet bakom dig.  
 
Förmåner i anställningen  
Vi vill att vår personal ska må bra! Som anställd hos oss erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och psykosocialt personalstöd via telefon dygnet runt. Du kommer till en arbetsplats med låga trösklar och ett varmt klimat. För oss är “möten i ögonhöjd” ett viktigt riktmärke i såväl mötet med målgruppen som mellan medarbetarna.  
 
Bra att veta
Tjänsten kommer att tillsättas snarast och vi intervjuar löpande, vi välkomnar därför din ansökan så snart som möjligt!  
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100%. Du har möjlighet att jobba kombinerat från kontoret i Göteborg och hemifrån.  
 
Inför anställning tar vi referenser samt begär utdrag ur belastnings- och misstankeregistret. 

Har du frågor angående tjänsten? Kontakta vår kommunikations- och insamlingschef Katerina Ingenlath, katerina.ingenlath@raddningsmissionen.se 
 
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kan du danska & värdesätter den ultimata kundupplevelsen?

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 24
Vill du följa med på en spännande resa på ett företag i framkant? Behärskar du det danska språket och söker efter ett kul och utvecklande kundservicejobb? Då kan detta vara rätt jobb för dig!
 
Vi söker just nu för kunds räkning en dansktalande kundsupportmedarbetare med placering på Hisingen! Ansök redan idag då tjänsten skall tillsättas omgående!

Rollen
Som kundsupportmedarbetare kommer du att vara företagets representant och hantera serviceärenden framförallt via e-mail och telefon.
 
Arbetstiderna är varierande och du kommer att arbeta både dag, kväll och helg.
Tjänsten skall tillsättas omgående.

Din profil
För att lyckas i den här rollen är det en förutsättning att du: behärskar det danska språket flytande i både tal och skrift.
har erfarenhet ifrån serviceyrket och gärna med liknande arbetsuppgifter
god datorvana
Du som person är positiv, driven och lyhörd för kunders behov. Viktigt är att du har den rätta inställningen och brinner för att erbjuda kunden den bästa servicen. För att trivas hos vår kund tror vi att du är en person som gillar högt tempo och strävar efter att både utveckla dig själv och ditt arbete.
 
Bra att veta!
Detta är ett konsultuppdrag med tillträde omgående. Som TEMP-TEAM konsult omfattas du av gällande kollektivavtal. Utöver avtalsenliga villkor erbjuds du friskvårdsbidrag och en engagerad konsultchef som säkra att du kommer väl tillrätta på din nya arbetsplats.
 
Intresserad?
Sök tjänsten som dansktalande kundsupport redan idag. Vi har ett löpande urval till tjänsten och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Sara Rönneberg Carr på 0733-84 48 50

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Konsulter sökes till ungt och snabbväxande konsultbolag inom teknikområdet

Konstruktör, el-tele
Läs mer Nov 24
Vill du utvecklas i din roll som konsult och drivs av att utmana dig själv i nya projekt? Vill du få möjligheten att göra en karriär inom ett ungt och snabbväxande konsultbolag? Då är det dig vi söker!
Om företaget
Vår kund är ett snabbt växande konsultföretag inom Teknik som startade 2020. Företagets grundare hade redan arbetat tillsammans i många år, med en gemensam tro på att framgångsrika projekt bygger på att få fram det bästa hos människor. Så förutom att erbjuda ingenjörstjänster till deras kunder är vår kund en inkubator för nystartade företag. Kontoret ligger centralt vid Kungsportsplatsen i Göteborg.

Arbetsuppgifter
I din yrkesroll kommer du att arbeta som konsult ute hos slutkund på plats och arbetsuppgifterna varierar beroende på vilket uppdrag som blir aktuellt för just dig. I dialog med vår kund kommer de att matcha ut dig till aktuellt uppdrag som stämmer överens med din profil, kompetens och ditt intresse. Vi har nu sett att det finns ett stort intresse hos slutkund att få in personer som vill jobba med konstruktion och embedded utveckling.
Din profil
För att passa in i yrkesrollen behöver du ha en avklarad examen från en eftergymnasial utbildning inom relevant område. Som person tycker du om att utmana dig själv, är framåt och tycker om att arbeta i team.

Skallkrav
- B.S eller M.S inom t.ex. mekatronik, teknisk fysik, datateknik, maskinteknik
- Behärskar CATIA eller C/C++
- Talar och skriver flytande svenska

Meriterande
- Körkort
- Tidigare arbetslivserfarenhet inom relevant område

Personliga egenskaper
- Teamplayer
- Kommunikativ
- Social

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor
Område: Göteborg
Start: Omgående

Ansök nu

SAMSUNG PROMOTERS I GÖTEBORG

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 24
WorkShop - The consumer experience agency är Nordens största och ledande retailbyrå och jobbar med några av världens största varumärken. Vi kombinerar strategiska, kreativa och taktiska tjänster för att kunna skapa innovativa kundupplevelser både online och offline. Var med och skapa unika och engagerande pop up koncept åt olika varumärken, bli en av marknadens bästa brand ambassadors, utveckla och driv butikskoncept eller bli expert på sociala medier. WorkShop är med hela vägen från idéstadiet till genomförandet. Vår kultur präglas av en stark gemenskap där alla har möjligheten att få sin röst hörd.

WorkShop söker nu efter Promoters för Samsung på både heltid och deltid! Är du utåtriktad, självständig och har en passion för retail? Då kan du vara den vi letar efter!

Om rollen

I rollen som Samsung Promoter kommer du bland annat marknadsföra och demonstrera våra klienters produkter samtidigt som du agerar som en ambassadör för varumärket. Arbetsplatsen kommer att vara varierad och kan vara både i en shop-in-shop och Pop Up-butiker. Det är därför viktigt att du bidrar med en kundupplevelse i toppklass genom att erhålla bred kunskap i produkterna samt ha en positiv attityd. För att du skall lyckas med detta kommer vi erbjuda dig utbildning i sälj, service och prestationsteknik.

Som person är du utåtriktad, energisk och älskar att träffa nya människor. Du trivs med att arbeta i team såväl som enskilt. Vi tror att du som Promoter är en person som anses vara både ett socialt geni och tekniskt kunnig.

För att lyckas i rollen ser vi dig uppfylla dessa kriterier:

- Har erfarenhet av sälj och/eller kundservice.
- Är positiv, driven och social.
- Är en naturlig glädjespridare och relationsskapare.
- Har en stor passion för retail.


Vi värderar såklart erfarenhet av liknande arbeten högt, men tycker att det är ännu viktigare att du har en hög ambitionsnivå och brinner för att utvecklas och att skapa framgångsrika kundmöten.

Arbetsort: Göteborg.

Start: Omgående.

Arbetstid: Heltid eller deltid.

WorkShop erbjuder en spännande tjänst i en internationell och dynamisk organisation där tiden mellan idé och beslut alltid är kort. Vill du bli en del av vårt team?

Vi håller intervjuer löpande så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag för tjänsten är 2021-11-28. Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail.

Lär dig mer om vårt företag på work-shop.com (https://www.work-shop.com/) och följ oss gärna på Facebook (https://www.facebook.com/workshoptheconsumerexperienceagency), LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/724670/admin/) and Instagram (https://www.instagram.com/workshopretail/)!

Ansök nu

Flexibla vikarier sökes till grundskolor i Härryda och Göteborg

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Nov 24
Har du erfarenhet av att arbeta som lärarvikarie sedan innan, har breda ämneskunskaper, är en naturlig ledare i klassrummet som vill bidra till ungas lärande och söker ett utvecklande extrajobb? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som lärarvikarie till olika grundskolor i Härryda kommun och i Göteborgs stad.

Om uppdraget

Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag med 35 års erfarenhet av bemanning och rekrytering inom en mängd olika tjänster.
Vi har i nuläget avtal med bland annat Göteborgs stad och Härryda kommun för lärarvikarier.

Dina arbetsuppgifter

Som lärarvikarie ersätter du skolans ordinarie personal vid frånvaro, oftast av akut karaktär samt kortare vakanser. Du ansvarar för- och leder undervisningen. I de flesta fallen har du en planering att utgå ifrån men du kan även bli ansvarig för att sköta planeringen själv under vissa vikariat.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieexamen eller motsvarande och ett brinnande engagemang för arbete med barn och unga. Du är en tydlig ledare i klassrummet och en bra förebild. Du har tidigare erfarenhet av arbete som lärarvikarie samt har breda ämneskunskaper och kan vikariera i flera årskurser samt ämnen. Du är bekväm att åka runt inom Göteborgs stad samt Härryda kommun och vikariera inom stora delar av dessa områden.

Vad vi erbjuder dig

Det är du som väljer vilka dagar i veckan du är tillgänglig, men du behöver vara tillgänglig minst 2 dagar i veckan i snitt och vara förberedd på att du bokas på arbete med kort varsel, oftast samma morgon.
Du har din egna vikarieprofil hos oss där du tillsammans med en av våra rekryterare har kommit överens om vilka årskurser samt ämnen som du vill vikariera inom.
Vi ser till att du blir matchad med rätt uppdrag. Som anställd hos oss genomgår du en introduktionsutbildning där du får verktyg för att leda och lära andra.

Om ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mejl, har du däremot frågor går det bra att vända sig till vikarie@bemannia.se alternativt 08-122 00 450 under kontorstid.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Ekonomiassistent till ReTherm Kruge 

Ekonomiassistent
Läs mer Nov 24
Gillar du siffror och trivs du i ett mindre bolag?
Då kanske du är ekonomiassistenten som ReTherm Kruge söker!

ReTherm Kruge är specialister inom rörsystem för värme, kyla, tappvatten och sprinkler och är idag 28 anställda. Hit kommer du till ett företag som strävar efter att skapa en kreativ och positiv arbetsplats.

Som ekonomiassistent kommer du rapportera till och arbeta tillsammans med ekonomichefen.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat inkludera: Löpande bokföring
Kund- och leverantörsreskontra
Förberedande löneadministration
Avstämning skattekonto
Allmänna kontorsgöromål
Vi söker dig som: Tidigare arbetat som ekonomiassistent
Har erfarenhet av att ha arbetat i något ekonomisystem
Utbildning inom ekonomi
Goda datorkunskaper
Behärskar svenska i tal och skrift
Meriterande om du har erfarenhet av att arbetat i Pyramid 4

Din profil:
Du som person har en social förmåga, är öppen för att lära dig och trivs att jobba i ett mindre bolag.
Du är inte rädd för att ta tag i saker och göra det som behövs för att hjälpa dina kollegor.

Bra att veta!
Tjänsten är på heltid och kommer att tillsättas enligt överenskommelse.

Intresserad?
Skicka in din ansökan redan idag. Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten redan innan sista ansökningsdag.
Har du frågor är varmt välkommen att kontakta rekryterare Sara Rönneberg Carr saca@temp-team.se
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Social Media Specialist till växande bolag

Marknadsförare
Läs mer Nov 24
Noor är en expansiv och engagerad arbetsplats som värnar om ditt välmående och din potential. Du kommer in tidigt i ett snabbt växande bolag och får vara med och påverka bolagets utveckling.
Varmt välkommen med din ansökan!Om tjänsten
Noor bygger ett team med ambitionen att bli Sveriges ledande och mest serviceinriktade digitalbyrå, och du får nu en möjlighet att vara med på resan. I rollen som Social Media Specialist på Noor kommer du bland annat att...
· arbeta med bild-, produkt- och videoannonsering i Facebook Ads Manager och LinkedIn Campaign Manager
· ha löpande kontakt med kunder 
· ansvara för och vidareutveckla våra interna sociala medier


Vi söker dig som trivs med att arbeta mot mål och som gör allt för att uppnå företagets, teamets och dina personliga mål. Då du kommer in i ett växande bolag är det viktigt att du är flexibel och prestigelös.


För att lyckas i rollen behöver du… 
· dokumenterad erfarenhet från liknande roll 
· förstå upplägget med kampanjer, Ad sets och annonser
· goda språkkunskaper i både svenska och engelska


Vad vi erbjuder 
Vi erbjuder en arbetsmiljö där du ges utrymme att växa och utforska nya arbetssätt. På Noor får du möjlighet att påverka både din egen roll och organisationen som helhet. Som en del av vårt team får du möjlighet att se över befintliga arbetsflöden och komma med förslag på nya innovativa alternativ.
 
Vi är övertygade om att din hälsa och välmående är avgörande för din prestation och trivsel på arbetet. Hos oss har du som anställd flexibla arbetstider, en vecka extra semester och 5000 kr i friskvårdsbidrag.
 
TILLTRÄDE: Enligt överenskommelse.
OMFATTNING: Heltid.
PLACERINGSORT: Göteborg.
URVAL: Urval sker löpande.

Om Noor
Noor är en engagerad digitalbyrå med visionen att bli Sveriges ledande och mest serviceinriktade digitalbyrå. Vi har funnits sedan 2015, men har lång erfarenhet inom digital marknadsföring. Idag hjälper vi företag över hela Norden att synas digitalt. Vi är 35 anställda och vårt team består av en härlig mix av kreativa skapare och nördiga SEO-tekniker på fyra orter i landet, från Umeå i norr till Malmö i söder.

Ansök nu

Säljare till mässor

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Nov 24
RecNet arbetar för att förenkla kontakten mellan arbetsgivare och arbetstagare.
LÅT OSS HITTA JOBBET ÅT DIG!
Vi letar aktivt jobb åt dig utifrån dina krav och erfarenheter. Över 80% av de som registrerar sig får ett jobberbjudande inom 1 vecka. Registrera dig snabbt och enkelt på RecNet.se

Följande annons kommer från vår uppdragsgivare.

Vi söker säljare för försäljning av vår matkasse.

Vi är ett ledande företag inom utleverering av matkasse till våra kunders dörr. Vi erbjuder ett brett sortiment av råvaror till bästa kvalité och priser. Vi dubblar vår försäljning varje år och söker nu fler säljare för att match de ökade behovet från våra kunder.

Med vår nysatsning på olika mässor och torg kommer vi att behöva säljare som bemannar våra snygga och inbjudande montrar och säljer vårt vår tjänst ”Matkassen”

Du kommer att arbeta med att presentera ett enkelt och växande koncept där våra kunder får levererat matkassar hem till dörren. Du ingår i ett team på 5 personer som reser runt i din region och besöker mässor, torg och olika köpcentrum samt lite andra event.

Du arbetar 8 timmar per dag i olika skift. Skiften sträcker sig mellan 10-20 måndag till söndag. Du arbetar i genomsnitt 1 ½ helg i månaden med möjlighet till mer om så önskas.

Du erbjuds en fast lön på 20 000 plus generös provision.
Vi erbjuder säljutbildning för alla som börjar, samt vidareutbildning för de som önskar fortsatt utveckling.

Ve ser att du har minst 3 månaders erfarenhet av tidigare försäljning.

Rekrytering sker löpande så vänta inte med ansökan.

Ansök nu

Hallmontörer sökes till Bigab Group

Stålbyggare
Läs mer Nov 24
Om Bigab Group
Vi har varit verksamma sedan 2011 med huvudkontor i Göteborg. Bolaget har idag ca 50 anställda (tillsammans med systerföretaget Bigab Entreprenad AB) och har ett flertal samarbeten med större och välkända företag i regionen (både privata och offentliga aktörer). Bigab Group AB arbetar i huvudsak inom Byggsektorn och inom Kompetensförsörjning. Bigab Group AB erbjuder Kompetensförsörjning (rekrytering- och bemanningstjänster) inom Bygg, Fastighet, Teknik & Administration i Västsverige. Vi söker nu Hallmontörer till vår kund i Väröbacka för att utföra arbete inom montage.
Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter blir att arbeta med hallbyggnation och plåtslageri Du kommer att vara anställd hos vår kund i Väröbacka och utföra arbete på plats. Du behöver ha relevant erfarenhet från motsvarande jobb och snabbt kunna sätta dig in i uppgifterna.
Vem söker vi?
Du som söker tjänsten ska ha tidigare erfarenhet av montagearbete eller annan typ av markarbete. Du arbetar gärna i grupp och har lätt för att samarbeta men kan även arbeta självständigt och ta eget ansvar.
Vi söker dig som är prestigelös, driven och ansvarsfull. En nyfiken person som är flexibel och lösningsorienterad. Att alltid göra ett bra arbete är en självklarhet för dig. Du har ett bra positivt humör och bidrar till god stämning och en professionell arbetsmiljö. Du är givetvis mån om att tillsammans uppnå bästa resultat. Du är duktig på att kommunicera och är beslutsam samtidigt ödmjuk inför uppgiften. Arbetet är en heltidstjänst med start snarast möjligt.
Märk ansökan "Hallmontör" och notera att ansökan skall skickas till rekrytering@bigab.nu
Välkommen till Bigab Group!

Ansök nu

Ekonomiassistent till Next Step Group

Ekonomiassistent
Läs mer Nov 24
OM NEXT STEP GROUP
Next Step Group bildades 2004 vilket gör oss till en 15 år ung stadsutvecklare som verkar i Göteborg med omnejd. Vi befinner oss nu i en spännande tillväxtfas där tre av Västsveriges största stadsutvecklingsprojekt har fått oss att växa i snabb takt. Efter en lyckad start med stadsdelen Nya Hovås har vi tagit våra erfarenheter och nyskapande koncept vidare - först med klimatsmarta bostadsprojektet Wendelstrand i Mölnlycke och nu även i det snabbväxande innovationsklustret GoCo Health Innovation City i Mölndal. Vår arbetsprocess bygger på öppenhet, dialog och delaktighet där vi genom samskapande stadsutveckling skapar attraktiva stadsdelar på oväntade platser.

OM TJÄNSTEN & ARBETSUPPGIFTER
Till ekonomiteamet på Next Step Group söker vi nu en strukturerad och driven ekonomiassistent. I din roll kommer du att hantera löpande bokföring, administration, fakturering samt liknande uppgifter för flertalet bolag som ingår i koncernen. Du kommer agera spindel i nätet i frågor som rör den löpande administrationen och vara med att bygga rutiner och processer för att stötta organisationen som helhet. Du är behjälplig till CFO samt övriga ekonomikollegor.

Ditt team består i dagsläget av CFO, Controller samt två Redovisningsekonomer - och såklart övriga medarbetare på Next Step Group. Det är en nyskapande koncern i framkant som ständigt är nyfiken på nästa steg och du kommer hälsas välkommen till ett både händelserikt och framåtsträvande bolag. Du kommer bli involverad i flera spännande projekt så beräkna in ett högt tempo med full fart vilket även innebär goda utvecklingsmöjligheter för rätt person.

DIN PROFIL & BAKGRUND
Vi söker dig som är strukturerad och van vid att arbeta självständigt. Du tar egna initiativ och kan driva administrationen framåt. Vi ser gärna att du har intresse för ekonomifrågor, har läst någon form ekonomisk utbildning och därefter arbetat minst något år. Erfarenhet av arbete i Fortnox är meriterande.

Att ta ansvar och hålla kontakt med leverantörer och kunder vad gäller ekonomiska ärende ser vi som självklart att du bemästrar. Du ingår i ett team och du blir själv en del av dess utveckling med eget driv och passion för samskapande stadsutveckling.

ÖVRIG INFORMATION
Next Step Groups kontor är i Nya Hovås. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning med start enligt överenskommelse.

I denna rekrytering samarbetar Next Step Group med M-R Partner. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryteringsansvarig John Rembeck på 0730-46 31 21 alt john@mrpartner.se. Vi träffar kandidater löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Företagsrådgivare till Almi, Borås

Företagsrådgivare
Läs mer Nov 24
Är du extra kunnig inom finansieringsfrågor och vill du att fler bolag ska växa, satsa på innovationer och expandera på nya marknader? Nu söker vi en företagsrådgivare som vill bidra till hållbart företagande i Sjuhärad. Som rådgivare bidrar du till att fler bolag ska kunna växa med hjälp av Almis unika erbjudande med både affärsutveckling och finansiering.
Ditt uppdrag:
På Almi jobbar du självständigt och med ett stort ansvar för att bidra till våra kunders framtida hållbara utveckling. Det är ett utåtriktat arbete där du har kontakt med företagare i olika branscher med olika behov. Som företagsrådgivare kommer du att arbeta proaktivt med kunder, banker, intressenter och andra organisationer. Du kommer att ha en säljande och rådgivande roll och bli en viktig del av vårt team. Du analyserar kundens behov och föreslår lösningar bland Almis och våra partners erbjudanden inom finansiering och rådgivning.
Dina erfarenheter och egenskaper:
Vi söker dig som får energi av att träffa människor och som är duktig på att knyta kontakter och bygga nätverk. För att lyckas behöver du trivas med ett utåtriktat arbete med fokus på resultat. Det är viktigt att du har förståelse för entreprenörskap.
Du har akademisk utbildning inom ekonomi kombinerat med erfarenhet från olika branscher, försäljning och affärsförhandlingar. Det är ett krav att du har erfarenhet av att arbeta med finansiering i både säljande och analyserade roll. Om du redan har ett regionalt nätverk är det ett stort plus. Du kan tala och skriva svenska och engelska obehindrat. Arbetet innebär en del resor varvid körkort är ett måste för tjänsten.
Som person är du förtroendeingivande, kontaktskapande och affärsmässig. Du trivs både med att facilitera grupper och att coacha enskilda entreprenörer i alla faser. Du är duktig på att etablera och underhålla långsiktiga relationer och du trivs med att utveckla andra företag. Almi letar alltid efter personer som kan komplettera deras team med kompetens och erfarenhet som efterfrågas. Därför tycker vi det är extra intressant om du har erfarenhet av digitalisering, teknik, export eller har jobbat för internationella bolag.
Vad erbjuder Almi Företagspartner?
Du erbjuds en utåtriktad tjänst där du träffar många spännande och omväxlande kunder och företag. I din roll som rådgivare har du potential att betyda mycket för dem.
En möjlighet att påverka din arbetsdag i ett flexibelt arbete med stort eget ansvar.
För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll har Almi tagit fram en trygg och gedigen onboardingprocess och självklart har du även engagerade och duktiga kollegor som stöttar dig i ditt arbete.
Du erbjuds även möjlighet till kompetensutveckling. Vi har kollektivavtal och värdefulla förmåner.

Vi erbjuder en miljö där våra värdeord inspirerar oss dagligen och ger oss; mod att tänka nytt, vi agerar affärsmässigt och ansvarsfullt med glädje och engagemang. Vi värdesätter olikheter och vi skapar hållbar framgång tillsammans.
Placeringsort: Almi sitter i fina lokaler i centrala Borås.
Om Almi Väst:
Almi investerar i framtida tillväxt. Här har alla ett starkt gemensamt intresse – vi vill se fler växande och framgångsrika företag i Sverige. Vi erbjuder lån och affärsutveckling till företag som vill utvecklas och växa. Det omfattar såväl innovationer med tillväxtpotential som befintliga företag i en expansionsfas. Genom Almi Invest investerar vi riskkapital i företag i tidiga skeden med stor tillväxtpotential och en skalbar affärsidé. Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära företagen med 50 kontor över hela landet. Almi Väst har sitt huvudkontor i Göteborg men finns även i Borås, Trollhättan och Skövde. Totalt arbetar ca 40 personer på Almi Väst. Läs gärna mer på www.almi.se.
Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar Almi Företagspartner med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter på Meritmind Susanne Areschoug 0701-660803 eller Anna Feldt 0701-660830. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.
Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.
Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen):
Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

PCB Designer / Electronics Engineer

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Nov 24
ARE YOU THE ONE?
Abtery is a young and innovative company within development of advanced electric drive systems. We offer exciting and challenging work opportunities in a fast growing and developing company. We are a diverse and dynamic crew, appreciating every competence and experience. We offer you an innovative atmosphere and a culture of team spirit where sharing knowledge and finding new ways to tackle our challenges together, is the key.
We have an ever-growing demand on our services and need to strengthen our team in the field of Electronics and PCB Design Engineering. We are therefore seeking an PCB Designer / Electronics Engineer to join our crew. Are you the one that will join us for the exciting journey?

WHAT WILL YOU WORK WITH?
As a PCB Designer / Electronics Engineer, you are responsible to design and develop electrical and electronic systems and hardware solutions in different projects. You will be involved in the complete development process, from concept and ideas, through planning, proof of concept, designing and testing, to production, by analyzing and validating technical requirements.
Included in the daily work:
Determine system requirements together with the customers
PCB design including schematics design, selection of components, PCB layout, and prototyping
PCB soldering and testing for design verification
Ensure that design follow applicable business and industry standards, as well as safety aspects

At Abtery, we work both individually and in teams, supporting development projects with know-how and expertise within our respective fields. You will have the possibility to be a part of tight and agile crew of experts, where your opinion matters.

WHO ARE YOU?
We believe that you have a degree in Electrical or Electronic Engineering with at least 5 years of professional experience within the field. Sincere technological interest with the ability to analyze data and propose design solutions, including planning, task prioritization and coordinating the daily work to solve problems effectively. Very good knowledge of English (written and spoken) is essential.
Good if you have experience with:
PCB design software such as Eagle, Altium, OrCAD
SPICE Simulation
Soldering techniques
Test equipment and verify design with respect to EMC and EMI


WHAT DO WE OFFER?
You will have the possibility to work in a team of people with diverse backgrounds and nationalities who all share the same goals. Everybody is dedicated to push their limits, learn and develop. We are not like other companies, we believe there is a better way. At Abtery we don’t see limits, only opportunities.
We are passionate and proud about everything we do. At Abtery we believe that we are unique due to our crew. If you have an open mindset to new innovative ways of working and want to be part of a global and agile team, then you are the perfect fit. We look forward to receiving your application.

Ansök nu

Customer Care Specialist - Göteborg

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 24
MSX International Ltd

Brinner du för att arbeta med kunder och kundservice inom bilindustrin? Talar och skriver du med lätthet på svenska/engelska och/eller finska? Då kan detta vara arbetet för dig! Vi söker nu ett flertal medarbetare till ett växande kundkontaktcenter i Göteborg.

Tillsammans med ett team av duktiga och motiverade kollegor kommer ni att arbeta med följande:
* Kundtjänst - Kommunicera med kunder baserat på deras behov via chatt, telefon, e-post och sociala medier för att erbjuda lösningar med en hög servicenivå.
* Administrationsuppgifter kopplade till kundhanteringsprocessen.
* Feedback - Ta ägande, prioritera och eskalera kundernas feedback och funktionsförfrågningar till relevanta interna team.
* Ständiga förbättringar av processer och verktyg


Passar du profilen?

För att lyckas i rollen som Customer Care Specialist tror vi att du har ett genuint intresse av att tillhandahålla professionell kundtjänst och du är motiverad av att arbeta i ett snabbt, dynamiskt team med förmågan att anpassa, hantera och uppfylla deadlines. Du är en självdriven person med ett proaktivt tillvägagångssätt, en problemlösare och en flexibel lagspelare. Eftersom majoriteten av din tid ägnas åt att interagera med kunder måste du ha en utmärkt muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga på svenska/engelska eller finska/engelska och vara en bra lyssnare.

Önskvärd erfarenhet/kompetens
* Erfarenhet från arbete med administration och kundservice
* Erfarenhet från bilindustrin
* Trivs att arbeta med mycket kundkontakt
* Lätt för att kommunicera muntligt och skriftligt
* Strukturerad, självgående, positiv och ansvarsfull
* Grundläggande IT-kunskaper och van användare av Office-paket
* Möjlighet att jobba kvällar, helger och helgdagar


Meriterande tidigare erfarenhet:
• Kundtjänstverksamhet inom bilindustrin
• Arbete i SalesForce eller andra CRM-system

Ansök nu

Glädjespridare / Säljare – 30 000 kr/mån inom 6 mån + provision + tjänst...

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Nov 24
Är du i början av din karriär och vill utvecklas inom försäljning? Vi öppnar upp för en ny talang i vårt team! ?

Om oss
Vi är ett av Sveriges största konsultföretag med över 250 anställda. Sedan starten 2008 har vi arbetat med storkunder såsom Google, Telia, Netflix m.fl.

- Årets byrå 2019 (Telia)
- Årets bästa återförsäljare 2018 & 2019 (EON)
- Bland Sveriges Bästa Arbetsplatser (Great Place to Work)

Vad erbjuder vi?
- Garanterad månadslön på 30 000 kr inom sex månader
- Goda chanser att klättra inom företaget
- Konferensresor till t.ex. Barcelona, Miami och Sydafrika
- Tjänstebil och andra förmåner
- Kontor i världsklass (kika på vår Instagram)
- Hjälp med att ta körkort

Vi ser gärna att du som söker är...
- Är i början av din karriär och ser en framtid inom försäljning
- Är en sann glädjespridare och har god social kompetens
- Är tävlingsinriktad och älskar att utvecklas
- Pratar och skriver obehindrat på svenska
- Har körkort (ej ett krav men det är meriterande)

Låter detta intressant?
Ansök via vår webbplats eller skicka ett kortfattat mejl till jobb@keysolutions.se

Inget formellt CV behövs - berätta istället om dig själv.
OBS! Spana in vår Instagram. ????
https://www.instagram.com/keysolutionsse (https://www.instagram.com/keysolutionsse/)

Vi arbetar i en ung miljö med glada och ambitiösa medarbetare, korta beslutsvägar och riktigt högt i tak. Företaget består av intelligenta och drivna människor som sprider positiv energi omkring sig. Vi arbetar hårt samtidigt som vi har mycket roligt på jobbet! ????

jobbjustnu

Ansök nu

Ledigt jobb som kontorsassistent hos Swisslog i Partille!

Chefssekreterare
Läs mer Nov 24
Är du på jakt efter ett jobb där varje dag innehåller nya och spännande utmaningar? Vill du dessutom bli en del av ett innovativt, globalt företag inom logistikautomation? Då har du hittat helt rätt! Vi på Manpower söker en driven kontorsassistent till Swisslog i Partille!

Det här är ett konsultuppdrag som varar minst sex månader med goda chanser till förlängning i form av tillsvidareanställning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos Swisslog.

Vad är det för arbetsuppgifter?

Dina arbetsuppgifter i rollen som kontorsassistent kommer att vara mycket varierande. Du kommer att ha en administrativ och koordinerade roll som innebär bland annat:

* Ansvara för inköp av kontorsmaterial
* Vara kontaktperson mot vaktmästare
* Koordinera och förbereda lokaler och inköp inför konferenser och möten
* Till viss del hantera mötesbokningar
* Vara ansvarig för bokningar i företagets system för resor
* Skapa och koordinera personalaktiviteterÄr du rätt person för jobbet?

Vi söker dig som är självgående, strukturerad och prestigelös. Vi ser också att du är en social person med fallenhet för att prata med olika typer av människor, detta är en viktig del i rollen då du i många situationer kommer att vara Swisslogs ansikte utåt.

Är du dessutom serviceminded, kreativ och gillar att göra det där lilla extra? Då ska du definitivt söka denna tjänst.

Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av administrativt arbete, jobb inom service eller liknande sen tidigare.

Ytterligare ser vi att du:

* Har god dator- och systemvana
* Talar svenska och engelska obehindrat i tal och skriftLäs gärna med om Swisslog här!

https://www.swisslog.com/sv-seVad kan vi på Manpower erbjuda dig?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Kajsa Eriksson på telefonnummer: 031-63 15 06 eller via e-post: kajsa.eriksson@manpower.se. Sök tjänsten senast den 2021-12-19.Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Lagermedarbetare med start omgående

Lagerarbetare
Läs mer Nov 24
Är du intresserad av att tjäna lite extra pengar innan jul? Då har vi uppdraget till dig! Vi söker nu en lagermedarbetare som kan arbeta dagtid under 3 veckor med start omgående. Så är du en person som gillar ordning och reda samt är snabblärd och som tidigare har erfarenhet av att jobba på lager, tveka inte på att skicka in din ansökan till oss redan idag!

OM TJÄNSTEN
Som lagermedarbetare är du ansvarig för att effektivt hantera gods till och från lagret. En vanlig dag på jobbet innebär att du tar emot, packar upp och distribuerar allt inkommande gods till företaget. Du säkerställer att plockning och packning av utgående gods görs enligt våra rutiner.

ARBETSUPPGIFTER
* Arbeta med ett nära samarbete med vår serviceverkstad och kundtjänst för att säkerställa leveranser till våra kunder


* Arbeta med att plocka, packa och skicka bekräftade försäljningsorders utifrån företagets affärssystem
* Utöver detta ser du till att lagret är en ren och säker arbetsplats att vistas i.
* Du kommer även arbeta mycket självständigt och har eget ansvar för dina arbetsuppgifter.


VI SÖKER DIG SOM
Är organiserad och gillar ordning och reda och förstår innebörden av att vara självgående och ansvarstagande. Du får gärna ha tidigare erfarenheter av arbete inom lager och distribution. Eftersom arbetet dagligen innebär interna och externa kontakter har du lätt för att samarbeta och har en god känsla för service. Din vardag underlättas också om du är tekniskt intresserad.

Eftersom arbetet på lagret hanteras i ett datorbaserat affärs- och transportsystem har du erfarenhet av att arbeta vid datorn och kan Office-paketet. Har du dessutom erfarenhet av Microsoft Dynamics Navision och Logtrade är det meriterande.

Krav:


* Har avslutad gymnasiutbildning
* B-körkort då vissa transporter ingår i arbetsuppgifterna
* Har mycket goda kunskaper i svenska språket och grunläggande kunskaper i engelska


Det är meriterande om du har:


* Erfarenhet av arbete inom SAP
* ADR-utbildning
* Giltigt truckkort för A-behörighet och erfarenhet av att köra truck
* Erfarenhet av Microsoft Dynamics Navision och Logtrade


Som person är du:


* Organiserad
* Självgående
* Snabblärd


Övrig information

Start: Omgående, (gärna redan denna veckan)

Omfattning: Heltidsarbete under dagtid i 3 veckor

Placering: Partille

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Personlig Tränare till SATS Volvo Cars, Göteborg

Personlig tränare/PT
Läs mer Nov 24
Vill du inspirera människor till att bli hälsosammare och gladare?
Vill du vara med och bidra till att bekämpa en av de största hälsoutmaningarna i vår tid? Nu söker SATS Volvo Cars Göteborg dig som är en driven PT som brinner för att hjälpa våra medlemmar att skapa goda vanor och som satsar på att arbeta heltid. Du är en positiv inspiratör och lagspelare även utanför ditt eget ansvarsområde, och tillsammans med dina kollegor på centret ser du till att vi levererar exceptionell standard inom alla områden.

SATS Volvo Cars Göteborg är en splitterny anläggning som ligger i Volvo Cars huvudkontor och är exklusivt för Volvo Cars anställda. Centret öppnade 1 mars och erbjuder gym, gruppträning, personlig träning samt fysioterapi och är utrustad med senaste utrustningen. Det är Volvo Cars som byggt och designat anläggningen i samarbete med SATS och det är vi som är ansvariga och driver det som ett vanligt SATS center. 

 Är det här en bra beskrivning av dig?


• Du är registrerad på www.ptlicens.se. Där kan du antingen registrera dig efter att ha genomfört en av Friskvårdsföretagen godkänd utbildning alternativt genomfört deras prov med godkänt resultat.
• Du är en inspiratör som ger varje kund en unik träningsupplevelse baserat på konkreta och individuella målsättningar
• Du gillar försäljning och tar ansvar för att etablera och utveckla din egen kundportfölj
• Du känner dig trygg och bra på att skapa och upprätthålla relationer
• Du är positiv och inkluderande
• Du arbetar självständigt och tar initiativ
• Du är noga med att följa procedurer, du respekterar regler och riktlinjer
• Du vill arbeta cirka 20h/vecka eller mer och är införstådd med att arbetstiderna även inkluderar kvällar och helger
• Arbetar du redan som PT fast utanför SATS så hjälper vi gärna dig och dina kunder över till oss på ett bra sätt

Vi erbjuder dig även chansen att få fasta timmar i början då du jobbar upp en kundbas genom att ha en receptionstjänst vid behov på 5-25h/v. Det är också meriterande om du är utbildad gruppträningsinstruktör och kan hoppa in vid behov på våra GX klasser, med chans till fast klass. Både receptionstid och gruppträningsklasser hjälper dig att träffa många medlemmar och ökar chanserna för att du ska bli fullbokad PT på kort tid. Under hösten 2020 och våren 2021 har vi sålt hundratals medlemskap och det betyder att det finns väldigt många "PT start" att kontakta som ytterligare ökar chansen att få nya klienter.

Ansök innan 8/12

Lite siffror och fakta

SATS är Nordens största träningskedja med 250 träningscenter, runt 700 000 medlemmar och 10 000 medarbetare. Vi nöjer oss inte där utan har ambitionen för vidare tillväxt, både i Norden och resten av Europa. Vi har en spännande framtid framför oss, och önskar dig välkommen med på resan.

Ansök nu

Enhetschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Nov 24
Då nuvarande enhetschef går vidare inom organisationen som områdeschef söker vi hennes efterträdare.

Om arbetet

I ditt uppdrag som enhetschef har du ett samlat ansvar för verksamhet, ekonomi och personal, vilket inkluderar arbetsmiljö, kvalitetssäkring och utveckling av verksamheten.

Som enhetschef kommer du att ingå i en operativ ledningsgrupp tillsammans med fem andra enhetschefer, en verksamhetsutvecklare och en områdeschef med regionövergripande ansvar. Du är direkt underställd områdeschefen och kommer att vara en del av områdets ledningsgrupp.

Om dig

Vi söker dig som vill anta nya utmaningar, vill leda andra och tillvarata verksamhetens intresse. Du är legitimerad psykolog och har några års erfarenhet av psykologarbete. Om du har erfarenhet inom samma eller liknande verksamhet och tidigare ledarerfarenheter ser vi det som meriterande.

Du har förmåga att ta initiativ, ser till helheten och kvalitet samt tar ansvar för att arbeta mot uppsatta mål. Ditt ledarskap är kommunikativt, närvarande och respektfullt. Du arbetar med att utveckla verksamheten tillsammans med medarbetarna och har ett tydligt ledarskap, strategisk förmåga och god social kompetens. Vi ser gärna att du har intresse för digitala vårdmiljöer och att driva utvecklingsfrågor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om oss

Psykologenheten för mödra- och barnhälsovård (MBHV) i Södra Bohuslän är en producentneutral enhet med uppdrag såväl i offentlig som privat verksamhet. Vårt uppdrag är att främja barns hälsa och utveckling från graviditeten fram till start i förskoleklass, genom insatser till blivande föräldrar och familjer med barn i förskoleåldrarna. Tyngdpunkten ligger på förebyggande arbete och tidiga insatser.

På Psykologenheten för mödra- och barnhälsovård Södra Bohuslän arbetar 15 psykologer samt en enhetschef och en assistent. Enheten har totalt sex mottagningar i Stenungssund, Kungälv, Landvetter, Mölndal, Partille och Öckerö.

Villkor

Vi genomför urval löpande under ansökningstiden och planerar att hålla intervjuer 13/12 och 14/12.

Varmt välkommen med din ansökan!

Förvaltningen Regionhälsan omfattar regiongemensamma vårdverksamheter och hälsofrämjande nära vård. Nära 1900 medarbetare jobbar för att invånarna ska må bra. När du blir en del av oss är du med och utvecklar verksamheten.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Environmental Control System Engineer

Flygingenjör
Läs mer Nov 24
About Heart Aerospace

Heart’s mission is to create the fastest, most affordable and sustainable mode of transport for regional travel. Our goal is to serve the market in every corner of the world.

Our first aircraft is the ES-19, a nineteen-passenger airliner with an operating range of 400 km. The ES-19 is a fully electric aircraft, and our goal is to have the aircraft certified for commercial operation by 2026.

Your place of work will be at our main office and hangar facility. This is located at Säve Airport in Gothenburg, Sweden. Relocation assistance can be provided. At Heart you’ll be working at the cutting edge of technology while contributing towards a sustainable future. We offer stock options to all our employees and a challenging and inspiring work environment.

We seek experienced and skilled professionals to join our small, fast moving team developing a new electric aircraft in Sweden. We’re in a very expansive phase and now is the time to join our team. Come help us write a new chapter in the history of aviation together.

Role Overview

We are seeking Mechanical Systems Engineers to help us design and develop the aircraft mechanical and utility systems. As an all-electric aircraft, the mechanical systems will be electrically controlled and electrically powered, requiring an innovative approach to the system design. This will be a broad role covering design, analysis and testing.
Qualifications & Experience

-
BS or MS in engineering (Electrical/Electronics)

-
Minimum 5 years experience with design, development & certification of aircraft Environmental Control System (ECS)

-
Experience with aircraft mechanical system certification (EASA/FAA Part 23 or 25)

-
Working knowledge of Airborne hardware and software development assurance processes (RTCA DO-178 & 254)

-
Excellent verbal & written communication skills in English

-
Eagerness to work with others

-
Passion for aircraft and Heart’s mission


The ideal candidate would have

-
Experience working in an aerospace start-up environment

-
Working knowledge of systems engineering principles for safety critical systems (SAE ARP 4754/4761)Heart Aerospace is a Swedish startup making electric regional airplanes. Heart's mission is to create the fastest, most affordable and sustainable transportation for regional travel to every corner of the world. Our first aircraft is the ES-19, a nineteen-passenger airliner with an operating range of 400 km. Our goal is to have the aircraft certified for commercial operation by 2026.

Ansök nu

Join Nexer's program in collaboration with HaleyTek

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Nov 24
ABOUT HALEYTEK

HaleyTek is a joint venture between Volvo Cars and ecarx. We’re on a mission to develop software for Android-based Infotainment systems, for current and future Volvo and Polestar models. We will also make this software available for other brands, mainly within the Geely group. Our focus is on the platform software that enables navigation, media, voice assistants and other services to run on cutting-edge hardware. Quite simply, we want to change the world.

HaleyTek has just started up their new office at Lindholmen in Gothenburg and today they house around 80 employees but is aiming to grow even more during 2022.

Nexer Tech Talent are now looking to hire five junior software engineers to join HaleyTek via a talent program designed to match the competence needed.

ABOUT THE OPPORTUNITIES AT HALEYTEK

You’re a developer. You could be from Bombay, Boston or Borås - what’s important to us is your skills and character. Hopefully you’re an innovator, a challenge magnet, a convention-crusher – someone dedicated to creating meaningful change through your work.

If you believe that work should be fun and that a workplace should be defined by inclusion, diversity and an open-minded, ‘in it together’ mentality, even better.

There are two possible opportunities to join HaleyTek via Nexer Tech Talent program; either as a Embedded Software Developer or as a DevOps & Cloud Engineer. See the requirements for each role below.

Embedded Software Developer: 


• Have a BSc or MSc in computer science, data science or electrical engineering.
• You have good skills in C++
• A genuine interest for infotainment and embedded systems

DevOps & Cloud Engineer:


• Have a BSc or MSc in computer science, data science or electrical engineering
• Good knowledge within programming, preferably in Java, C# or Python
• You have a great interest in learning more about Android platform development

 

DETAILS


• The program spans over 12 months and starts in March 2022, if you wish to get started earlier that is possible as well
• The majority of the time you will be spending with your team at HaleyTek
• Once a month you will meet up with the other participants to take part in the learning sessions arranged by Nexer
• After successful participation in the program you will be offered an employment at HaleyTek

 

ABOUT NEXER TECH TALENT
Nexer Tech Talent (former Sigma Young Talent) is the consultant company that focus on talents in the beginning of the career within the areas IT and R&D. We offer junior consultants and traineeprograms. We started off in 2014 and today you can find us in Stockholm and Gothenburg and we have approximately 250 consultants.

We are a part of Nexer Group, an entrepreneurial company with over 1800 experts within strategy, technology and communication. Nexer is found in nine different countries and are a part of the Danir Group.

HOW IS NEXER AS AN EMPLOYER?
At Nexer we believe that every idea and innovation is a promise for a better future. For you,for our clients and for the world we live in. The future is not a distant dream, it is created by everything we do today. At Nexer you get the opportunity to dream big, think smart and and make sure that things happen. We take a vision and make it into a concrete strategy, using technology as a tool to find new ways. When you join Nexer you get an international employer and good opportunities to develop within the areas that you are passionate about.

SOUNDS GOOD, RIGHT? APPLY TODAY!
Are you interested in starting your career with Nexer Tech Talent? Send in your application today! The selection and the interviews are taking place continuously. If you want to know more or have any questions, please contact Maria Martinsson at maria.martinsson@nexergroup.com.

Ansök nu

Lead Engineer – Advanced Driver Assistance Architect

Serviceingenjör, elektronik
Läs mer Nov 24
Position Description


Are you an experienced and curious Electrical & Electronics engineer with a passion for technical solutions? Do you like understanding and exploring new domains in product development and sharing your passion with your colleagues? Good, then continue reading, we have a great opportunity for you.


What kind of challenge? You might wonder


In recent years the demand for advanced driver assistance systems, together with its services, has constantly been increasing. The opportunities and challenges that lies in front of us are no longer just on the vehicle side, but nowadays also on the function safety, cybersecurity and communication between vehicle and back-office.
And it is in the middle of all this that Volvo Buses needs you. You who are creative, driven and can lead and guide this development from the driver’s seat through collaboration, enthusiasm and passion.


This is us, your new colleagues


Our team currently consists of 10 committed engineers with different professional backgrounds, interests and history but with a common mindset: Develop ourselves and our products! On a constant basis, we try to improve our quality assurance and actively work with brainstorming & knowledge sharing in an effort to stay competitive and feel proud.


Our team plays a big and important role in the value stream of driver assistance solutions where we are responsible for the development and integration of new functions and features in our vehicles. Having a global responsibility, the solutions developed within the team can be found in Volvo buses all over the world, helping millions of people every day to reach their destination. Imagine that as a legacy!


In our global responsibility, we cooperate with our sites in Poland, Mexico and Brazil, as well as with our Volvo-owned brands Prevost and Nova in North America. Together, we secure knowledge transfer and competence development in an effort to become an even higher performing team with passionate people.


What can we propose?


You will contribute to our world-class development and integration of electrical system solutions with the aim to reach our Zero City vision: zero emissions, zero noise, zero accidents and zero congestion. You will lead the development within the system architect area in our vehicles and will work closely together with different stakeholders within AB Volvo in order to achieve our customer’s expectations.


The role consists in identifying and breaking down user cases and requirements into documented technical solutions as well as creating and maintaining roadmaps within the area. You will work in engineering projects and be involved in all phases of the product development process, from advanced engineering to aftermarket.


And this is you


Becoming part of our team is easy. You just need to be a skilled team player with excellent communication and collaboration skills that is genuinely interested in product development and sharing your knowledge.


B.Sc. or higher education in Electrics or Electronics Engineering or similar is highly valuable as well as previous experience from design of embedded systems in BEA2 or TEA2 architectures within Volvo AB. Previous experience from advanced driver assistance systems is considered as meritorious.


Since you have good engineering judgment and priorities, you have the ability and interest to technically support, lead and challenge colleagues in their work and their mindset. You like to share your passion for technical solutions and you have strong analytical and problem-solving skills. As a person you are positive, you display driving force and have a structured way of working.


Main area of responsibility:


You will be a part of the Driver Assistance group within the Electrical & Software Architecture Department. You will play an important role in achieving our Active Safety program targets and your main responsibilities are:

Drive the development of control, communication and services related to advanced driver assistance system
Responsibility to specify and anchor user cases both with internal and external stakeholders
Specify, design and attribute functionality to different control units in the vehicles
Lead and/or participate in early phase discussions for future development of driver assistance functionalities
Identify and break-down requirements on system and components level
Write technical reports and specifications for design solutions

Are we the perfect match?


So how does this sound? Are you prepared to join us at Volvo Buses and be part of the company’s future? Why not pay us a visit here in Arendal for a coffee, a chat or if you prefer, a digital encounter.
Diversity is very important for us at Volvo Buses, therefore we strongly encourage women to apply to this position.
For further information about the position, please contact
Group Manager Henrique Souto, phone +46 76 55 3 44 20


Kindly note that due to GDPR, we will not accept applications via mail. Please use our career site.

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 24
RecNet arbetar för att förenkla kontakten mellan arbetsgivare och arbetstagare.
LÅT OSS HITTA JOBBET ÅT DIG!
Vi letar aktivt jobb åt dig utifrån dina krav och erfarenheter. Över 80% av de som registrerar sig får ett jobberbjudande inom 1 vecka. Registrera dig snabbt och enkelt på RecNet.se

Vi söker nu åt vår uppdragsgivare 1 ny kundtjänst medarbetare.

Företaget är ett väletablerat säkerhetsföretag som är verksamma över hela landet.
Företaget har funnits i över 15 år och är ledande i sin bransch när det kommer till säkerhet och kvalité på produkter.

Du kommer att arbeta i ett spännande bolag med stark tillväxt och bra atmosfär på kontoret.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara i kundtjänsten på företaget.
Som kundtjänstmedarbetare arbetar du med att bistå de kunder som ringer in i olika ärenden och hjälpa dem efter bästa förmåga.

Den största delen i arbetet går ut på att arbeta med kunder som vill avsluta sina tjänster, din arbetsuppgift går ut på att försöka få kunden att stanna kvar som kund.
Kunderna är i huvudsak företag och är mellan 1 – 50 anställda.

Du kommer få all utbildning som behövs för företagets produkter och tjänster. Samt vidareutbildning i sälj och service.

Vi kräver att du har minst 3 månaders tidigare erfarenhet av försäljningsarbete.

Vi ser gärna att du har:

- Socialkompetens
- God service känsla
- Intresse av att hjälpa människor
-Intresse för försäljning

Rekryteringen sker löpande så vänta inte med ansökan!

Ansök nu

Säljare delikatesser DVH | Redo för en ny karriär?

Utesäljare
Läs mer Nov 24
Nu söker vi efter ytterligare 1 talang för att bygga vidare försäljningen i Göteborg med omnejd.
Har du erfarenhet av att arbeta hårt, men att inte få något för det? Eller arbetar du i ett bolag som inte ser din fulla potential? Tyvärr finns det många bolag som inte främjar Entreprenörskap och hungriga individer som vill göra en skillnad. Hos oss på Bon Cena tänker vi annorlunda, känner du igen dig i ovanstående scenario? Läs då vidare!

Hos oss kommer du arbeta med Skandinaviens största sortiment av tryffel, ost och charkuterier från Kroatien. Du ansluter dig till ett modernt, ungt och expansivt företag med stor potential på marknaden, där du ges möjligheten att bli en del av Bon Cena´s fortsatta framgångssaga. Du kommer erbjudas goda förutsättningar för att lyckas i rollen som distriktsäljare och för rätt personer kommer det finnas attraktiva och ledande karriärsteg inom bolaget.

Bon Cena startades utifrån saknaden av de delikatesser som Kroatien har att erbjuda, så är vårt mål att ge alla möjligheten till att njuta en del av Kroatien i sina hem.

I rollen som säljare hos Bon Cena kommer du ansvara för att bearbeta och utveckla verksamhetens försäljning och goda affärsrelationer i Göteborg. Du kommer bearbeta nya samt vårda och utveckla befintliga kunder. Du driver dina säljprocesser självständigt och i övrigt förväntas du att arbeta med hela säljcykeln från segmentering och förstakontakten, till att skapa nya kunder, exponeringar i butik och bygga goda relationer med dina kunder på ett lönsamt sätt.

Därför vill folk jobba hos oss!

- Vi är ett ungt och expansivt företag med karriärmöjligheter
- Vi tror på personlig utveckling & Coachning
- Vi erbjuder mentorskap
- Vi ger dig möjligheten att påverka din egna lön
- Vi är ett tight team som ställer upp för varandra


Vårt motto inom bolaget är: ¨Vi är inte här för att delta, vi är här för att ta över¨, vilket också genomsyrar hela organisationens ambitionsnivå.

Om dig

Som person har du ett stort affärsdriv, du trivs med många bollar i luften och har en bra förmåga att prioritera och ta beslut. Du trivs med att ansvara för ditt egna arbete och är drivande i ditt sätt att arbeta. Du är skicklig på att få personer att trivas i din omgivning. Du förstår vikten av att förvalta och bygga goda relationer av befintliga samt nya kunder på marknaden. Vidare är du positiv till din personlighet, kommunikativ samt har förmågan att kombinera ett högt driv med en stor ödmjukhet. Har du dessutom ett intresse för mat/delikatesser så har du alla förutsättningar för att lyckas hos Bon Cena.

Bon Cena erbjuder dig

- Tjänstebil
- Ett roligt och varierande arbete i ett expansivt företag.
- Mycket goda karriärmöjligheter och personlig utveckling.
- Ett arbete med frihet under ansvar.
- Engagerade, stöttande och erfarna kollegor med ett gemensamt fokus.
- En stabil fast lön samt provision.


krav & kvalifikationer

- B-körkort
- Positiv personlighet med högt driv och ödmjukhet
- Inga tidigare erfarenheter krävs
- Erfarenhet inom försäljning eller dagligvaruhandeln är meriterande


Placering & start

Tjänsten är placerad i Göteborg där säljaren utgår från sitt hem. Planerad start för tjänsten 10de januari v.2 2022 beroende på uppsägningstid. Ansökningarna bearbetas löpande.

Ansök nu

Psykiatrisjuksköterska till BUP-mottagning

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Nov 24
Om uppdraget
Vi söker dig som är specialistutbildad inom psykiatri till BUP-uppdrag i Göteborg. Du behöver ha arbetat med barn, ungdomspsykiatri och vårdnadshavare. 
Uppdragstiden är från omgående och februari månad ut. Arbetstiden är måndag-fredag 08,00-16,45.
Huvudsakliga arbetsuppgifter; medicin uppföljningar, blodtryck, puls, vikt, samtal med barn/ungdom och vårdnadshavare, rådgivningstelefon, samverkan med andra samarbetspartners som tex skola, socialtjänst med flera. 
Har du inte arbetat inom bemanning tidigare? Hör av dig så berättar jag mer om hur det fungerar att arbeta som bemanningssjuksköterska. Flexibilitet, kompetensutveckling och bra löneförmåner samt kollektivavtal och generös tjänstepension är några kriterier som vi erbjuder och kan locka dig med. 

Jag ser fram mot din ansökan!
Kvalifikationer
Sjuksköterska med specialistutbildning inom psykiatri.
Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. 

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för denna annons. På vår hemsida presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Ansök nu

Backend-utvecklare till QueensLab // Göteborg

Backend-utvecklare
Läs mer Nov 24
Sök en tjänst som kombineras av häftiga projekt, rolig teknik och branschens bästa kompetensutveckling! På köpet blir du en Queen ????
Är du grym på .NET eller Python?
Vi är ett gott gäng bestående av utvecklare och designers, som vill ha en ny skarp kollega! Som backendutvecklare på QueensLab ingår du i ett tvärfunktionellt team med utvecklare och designers, som bryggar gapet mellan teknik och design.


Din profil
Vi letar efter en sylvass backendutvecklare inom .NET som rör sig lika vant i inhouse projekt som ute hos kund. Älskar du dessutom .NET Core och Python som vi gör så behöver du inte "jobba" en enda dag till! Kan du dessutom Erlang eller Go så sätter vi på Dancing Queen! Klappar hjärtat lite extra när vi nämner Docker och Kubernetes så vet vi att du är vår nya Queen.
Vi jobbar för att brygga gapet mellan teknik och design och därför tror vi även att du tycker att design och UX är viktigt.


Kompetenser
Docker
Erlang
Go
Kubernetes
.NET.
NET Core
Python
UX/UI


Intervjuer sker löpande

Ansök nu

Barnskötare till Nordostpassagen 61

Barnskötare
Läs mer Nov 24
Göteborgs Stads förskoleförvaltning omfattar cirka 390 kommunala förskolor och 179 fristående förskolor med cirka 30 000 barn. Förvaltningen har cirka 7 000 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla förskolan utifrån våra gemensamma inriktningar:

- Förskolan lägger grunden för barnens fortsatta utbildning
- En rolig trygg och lärorik förskola för alla barn
- Vi utvecklar förskolan tillsammans
- Vi satsar mer där det behövs mest

Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en barnskötare till Nordostpassagen 61 till en avdelning med barn i åldrarna 2 och 3 år.

Förskolorna har närhet till slottsskogen, där den härliga skogen kan nyttjas på bästa möjliga vis. Det är även närhet till Linnéplatsen och dess knutpunkt av spårvagnar och bussar.

Tillsammans med övriga kollegor ansvarar du för den pedagogiska verksamheten. Vi lägger stort fokus på barnens pedagogiska utbildning och arbetar mot förskolans läroplans mål där glädje och lustfyllt lärande har en stor roll.

För oss är det viktigt att våra pedagoger är positiva till samarbete och driver det pedagogiska arbetet framåt. För att möjliggöra detta har du som pedagog schemalagd tid för planering och vi avsätter även tid för gemensam reflektion i arbetslaget. Vi erbjuder fria pedagogiska luncher, arbetskläder för utomhusbruk, pedagogisk handledning för arbetslaget av specialpedagog och kontinuerlig kompetensutveckling samt mentorsår för nyutexaminerade.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är barnskötare eller har annan motsvarande utbildning eller erfarenhet. Du talar och skriver obehindrat på svenska.

Du har ett positivt förhållningssätt, där barnet alltid står i centrum. Du bemöter alla med omtanke, vänlighet och respekt utifrån förskolans värdegrund.

För att trivas hos oss tror vi att du får energi av att bidra till andras lärande och du skapar förutsättningarna som krävs för att lärande ska kunna ske. Du uppmuntrar till dialog, delaktighet och engagemang och att du samarbetar med andra för att bidra till verksamheten.

Om denna tjänst motsvarar din erfarenhet samt dina önskemål, tveka då inte med att söka redan idag. Vi ser fram emot att höra mer om dig och dina tankar!

Tjänsten tillsätts under förbehåll att den inte tas i anspråk av redan tillsvidareanställd personal.ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Frontend-utvecklare till QueensLab // Göteborg

Frontend-utvecklare
Läs mer Nov 24
Är React en viktig del i ditt liv? Är du samtidigt nyfiken på Svelte. Samma här! Välkommen att söka till en vardag med starka team, spännande teknik och kompetensutveckling värd att skryta om.
Är ett snyggt yttre viktigt? Det tycker vi med!
Gillar du React och vill vara med och utveckla häftiga projekt tillsammans med ett gäng grymma frontend-utvecklare och designers? Då har du hittat jobbet för dig! Som frontendutvecklare på QueensLab kommer du att ingå i ett tvärfunktionellt team med utvecklare och designers som bryggar gapet mellan teknik och design.
Spännande, eller hur?


Din profil
Vi gillar om du är spänd inför nya tekniker och har en god känsla för design och greppar vikten av bra UX.
Vi gillar att jobba i team och ser det som vägen till framgång. Att ha kul ihop och att vi alla bidrar till en stark samarbetskultur är viktigt för oss och även för Dig! Du testar gärna nya saker och delar självklart med dig av din kunskap. Gillar du dessutom roliga upptåg och unika kollegor så kommer du trivas fin fint hos oss.


Kompetenser
Gatsby
Next/Nuxt
React
Redux/Veux
Storybook
Svelte
Tailwind
UX/UI


Intervjuer sker löpande

Ansök nu

Receptionist för kommande uppdrag i Göteborg

Receptionist, telefonist
Läs mer Nov 24
Om tjänsten
Ser du dig själv som en positiv och utåtriktad person som älskar att ge service? Gillar du att ligga steget före och finnas tillgänglig där det behövs? Trivs du med att arbeta i en självständig roll på kontor där du får sätta guldkant på andras vardag? Då kan vi på KFX HR-partner ha framtida uppdrag hos kunder i Göteborg som kan passa dig.


Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare, därav värdesätter vi dina åsikter högt och är lyhörda.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det väsentligt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt, därav är det betydelsefullt att förstå vår samt kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang. Dessa tre ledord genomsyrar allt vi på KFX HR-partner gör

Arbetsuppgifter
Rollen som receptionist innebär att du är ansiktet utåt för KFX kunder. Stort fokus läggs därför på att kunna leverera högklassig service med ett leende på läpparna.

Några av de dagliga arbetsuppgifterna kan vara:

Ta emot och hjälpa besökare/gäster
Hantera företagets växeltelefon
Sortera in- och utgående post samt paket
Ansvara och ha översyn av lokalerna
Beställa mat/fika samt förbereda konferensrum inför möten
Stötta och avlasta andra avdelningar
Övrigt förekommande administrativa uppgifter

Kvalifikationer
I denna roll är du både kundens och KFXs ansikte utåt. Vi ställer därför höga krav på din sociala förmåga, noggrannhet och service. Vidare ser vi att du har skinn på näsan och alltid vill göra det lilla extra. Vi lägger stor vikt vid din personlighet då du både ska passa in på arbetsplatsen samt vara en KFX-representant.

Vi söker dig som förstår betydelsen av ett flexibelt och servicemedvetet kundbemötande. Har du erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är det meriterande. Vidare kan du uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska och har goda datorkunskaper.
Övrigt
Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag!
Kunskap-, engelska- och personlighetstester samt bakgrundskontroll kan komma att göras på slutkandidater.

För att få mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta Paula Jansson på 031-711 98 00.

Ansök nu

Amendo söker Kundrådgivare Privat till Swedbanks Kundcenter i Göteborg

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 24
Arbetsbeskrivning
Swedbank är en av de ledande aktörerna på marknaden och satsar nu för att ta ytterligare ett steg på sin resa. Därför söker vi just nu efter de allra bästa kundrådgivarna för konsultuppdrag på minst 6 månader!

På Swedbanks Kundcenter möter du bankens kunder via telefon, men även digitalt i bankens övriga kanaler. Inom Kundcenter kommer du lösa kundens primära bank behov och förmedla mer komplexa ärenden till rätt kompetens.

I rollen som kundrådgivare privat ingår bearbetning av kredit och debet transaktioner, öppnande av nya konton och marknadsföring samt försäljning av bankens produkter och tjänster. Du kommer bidra aktivt till att kunden når en optimal digitaliseringsgrad samt ge stöd vid diverse tekniska förfrågningar där du samtidigt kommer få hantera enklare företagsärenden.

Tjänsten är på heltid med start 17 januari 2022.

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Kvalifikationer och egenskaper
Rollen som Kundrådgivare Privat kräver att du behöver ha stor känsla för service, ha stor social kompetens och en flexibel inställning. Som person har du lätt för att samarbeta och brinner för att göra affärer. Du har ett stort intresse för bank och finans samt ser långsiktigt på den här tjänsten.

God kommunikation och pedagogisk förmåga
Serviceinriktad
Vara social, positiv och utåtriktad.
Erfaren av försäljning eller kundservice
Intresse för ekonomi och digitala lösningar

För att trivas i gruppen drivs du av att, tillsammans med dina kollegor, nå gruppens gemensamma mål samt ditt eget resultat. Det gör du allra bäst om du är driven och målinriktad som person. Du bör även ha lätt att ta till dig förändringar.

Om Swedbank
Rollerna på Swedbank är konsultuppdrag och du blir således anställd av Amendo och uthyrd till Swedbank. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Inom Swedbanks kundcenter ingår du i team där alla hjälps åt. Där alla strävar mot gemensamma mål och där varje individuell prestation är viktig för verksamhetens framgång. Här arbetar man effektivt för att möta kunder i största utsträckning. Du får ett synligt och nära ledarskap och ges möjlighet att få arbeta med din personliga utveckling. Här förväntas det att du är öppen, enkel och omtänksam och att du bidrar med positiv energi och delar med dig av dina egna erfarenheten till gruppen. Du kommer vara en viktig del av kundens såväl som bankens viktigaste affär.

Swedbank är en inkluderande arbetsgivare och diskriminerar ingen utifrån kön, ålder, sexuell läggning eller sexuell identitet, etnicitet, religion eller funktionsnedsättning - alla är välkomna.

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå. Följ oss gärna på Linkedin! (https://goo.gl/DpqfGV)

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto Exekutiv Search & Interim som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Filiph Fagerlund på filiph.fagerlund@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Clinical Project Associate

Klinikapotekare
Läs mer Nov 24
WORKING AT MÖLNLYCKE
Are you looking for a great career and want to make your mark?
Please keep on reading but don’t just take our word for it. We’ve interviewed colleagues around the world about their jobs, the Mölnlycke unique culture and Mölnlycke people and it is simply A great company to work for!
Could you help improve healthcare outcomes around the world?
If the answer is yes, you think just like us and should apply for this exciting opportunity that we have below.
We are now looking for a Clinical Project Associate to join our Global Clinical Affairs, Medical and Economic Affairs department. This role is office based at our Headquarters in Gothenburg, Sweden but will operate globally and travel domestic/internationally up to 25 %.
The Clinical Project Associate plays a vital role in the Clinical Operations Team by the successful management of investigator sites and monitoring activities, as well as archiving for assigned clinical studies throughout the entire trial lifecycle. This position is a great opportunity for the motivated and driven person to develop into a Clinical Project Manager role.

PURPOSE OF POSITION
The role is a key contributor to plan, conduct, and report global clinical projects according to applicable guidelines/laws, timelines budget and quality, including the following:
Accountable for study logistics and materials.
Accountable for study documentation and archiving.
Support or lead project management for study delivery.
To support, or lead, compliant execution of clinical studies by being skilled in applicable Standard Operating Procedures (SOP), laws, and regulations.
To improve, and be accountable for, administrative routines and procedures.
As part of the Clinical Operations, the role will operate through internal and external cross functional teams and involved stakeholders, experts, investigators, subcontractors, and authorities. The CPA will have an academic background supporting the key input deliveries.


KEY ACCOUNTABILITIES
Accountable for key documentation processes in clinical projects, i.e.

o Develop and maintain system for investigation files, electronic and/or paper-based as applicable.
o Archiving of databases and Investigation files.
Accountable for management of investigational products and study logistics (eg. ordering, warehousing, shipment, accountability, training, and adaptation of the process).
Lead selected Clinical Investigations and/or selected tasks related to planning, conduct, and closure of clinical projects (e.g. development of Clinical Investigation Plan and Clinical Investigation Reports, site selection and follow-up).
Accountable for study documentation and archive during audits
Project associated budget planning and follow-up.
Review and maintenance of applicable SOP.
Drive operational aspects of assigned clinical investigations (e.g. CRO/site/lab selection, milestones, meetings, resource allocation, enrolment, data consistency, investigation products).
Assist in vendor and site management.


KEY DECISIONS
Study decisions in alignment with manager.
Process decisions for study material and logistics.
Process decisions for study documentation filing and archiving.


CAPABILITIES; QUALIFICATIONS AND EXPERIENCE
Strong feeling of ownership and execution.
Problem solver with a solution oriented mindset and good way in handling challenges and changes.
Accurate, resourceful and creative personality.
Strong communication skills and ability to work with various stakeholders, subcontractors and partners.
Relevant (life science) education on BSc or higher level, e.g. Nursing, Pharmacist etc.
Comfortable working with multiple activities simultaneously and with short deadlines.
Preferably working experience in Clinical Project/Study Management in an international setting.
Proven knowledge of clinical research methodology, GCP, and applicable regulations/laws.
Fluent in English (written and spoken).
Sufficient knowledge of Microsoft Products, with a required drive to learn more complex systems, e.g. JIRA
Please submit your application as soon as possible, we will be reviewing the applications continuously


About Mölnlycke
Mölnlycke is a world-leading medical solutions company. We design and supply solutions to enhance performance at every point of care – from the hospital to the home proven it every day.
We specialise in:
•Wound management: including dressings with Safetac® such as Mepitel® and Mepilex®
•Preventing pressure ulcers: with Mepilex® Border used prophylactically and devices to help turn and re-position patients
•Surgical solutions: including Mölnlycke trays, HiBi® antiseptics and Biogel® surgical gloves
Mölnlycke was founded in 1849. Nowadays our solutions are available in around 100 countries; we’re the number one global provider of advanced wound care and single-use surgical products; and we’re Europe’s largest provider of customised trays. Our headquarters are in Gothenburg, Sweden and we have about 7,800 employees around the world.

Ansök nu

Senior UX-designer till QueensLab // Göteborg

Användbarhetsdesigner
Läs mer Nov 24
Äter, sover och andas du UX? Då vill vi att du blir vår nya Queen!
Som Senior UX-designer på QueensLab kommer du att ingå i ett crossfunktionellt team med utvecklare och designers, som bryggar gapet mellan teknik och design.
Du kommer ägna dagarna åt att skapa och designa webb och digitala gränssnitt. I mästarklass såklart! Du säkerställer att våra leveranser är i toppklass genom research och konceptutveckling. Kan du dessutom Adobe CS, Figma och är duktig på storytelling så sätter vi på Freddie Mercury.


Din profil
Vi gillar att jobba i team och ser det som vägen till framgång. Att ha kul ihop och att vi alla bidrar till en stark samarbetskultur är viktigt för oss och även för Dig! Du testar gärna nya saker och delar självklart med dig av din kunskap. Gillar du dessutom roliga upptåg och andra design kollegor så kommer du trivas fin fint hos oss.


Kompetenser
Adobe CS
Figma
HTML / CSS
Storytelling
UX/UI


Intervjuer sker löpande

Ansök nu

Extrajobb på Linas matkasse för dig med deltidsjobb

Lagerarbetare
Läs mer Nov 24
Arbetsuppgifter
Linas Matkasse är marknadsledande inom middagslösningar och levererar matkassar direkt hem till kunden.

Dina arbetsuppgifter på Linas matkasse består i huvudsak av att att packa och färdigställa matkassar för leverans till kund. Detta innebär att du kommer stå vid ett löpande band och lägga ner diverse matprodukter i matkassen. Arbetsuppgifter såsom sortering, emballering och varupåfyllnad förekommer även. Arbetet är aktivt då du står under hela arbetspasset och det sker till stor del på kyllager där temperaturen är runt +4 grader.

Från bland annat Korsvägen och Nordstan finns goda kollektiva förbindelser till de fina och nybyggda lagerlokalerna i Mölnlycke. Vanligtvis bjuder arbetsplatsen på både frukost och lunch.

Arbetstider
Arbetet är förlagt till dagtid kl. 07:00-18:00 på torsdagar och fredagar. På fredagar kan dock sluttiden variera och ibland slutar du 16:00. Du lägger dig tillgänglig veckovis, vilket gör att detta jobb passar perfekt för dig som har annat jobb, studerar eller driver eget företag. Vi ser att du vill och kan arbeta cirka 1-2 pass i veckan.

Du kommer att starta första veckan med introduktion på onsdagen kl. 08:00-12:00 samt arbete under torsdag och fredag. Start för tjänsten sker under december.

Personliga egenskaper/kvalifikationer
Vi söker dig som trivs i ett aktivt arbete eftersom du här kommer stå och gå stora delar av arbetspasset. Du har även förmågan att arbeta noggrant samt kunna kombinera detta med ett högt arbetstempo. Detta bidrar till att varje matkasse är av högsta kvalité, vilket är viktigt eftersom felplock får direkta konsekvenser för slutkund. I arbetet ingår det att hantera alla sorters livsmedel.

Storesupports värdegrund vilar tungt på tre nyckelord - engagemang, kunskap och kvalitet - tre värdeord som är styrande i våra beslut, kommunikation och dagliga handlingar. Viktiga ord som vi vill ska lysa igenom hos alla våra medarbetare. För att vi ska trivas ihop ser vi också att du har en bra och positiv inställning till arbetet samt god attityd mot andra.

- För att anställas samt vara anställd i denna tjänst krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Exempel på annan huvudsaklig sysselsättning är studier på minst halvfart (50 %), annat arbete där du är garanterad arbete minst 50 %, eget företag eller elitidrottare. Du kommer behöva uppvisa intyg på din huvudsakliga sysselsättning innan eventuell anställning för denna tjänst.
- Eftersom arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska behöver du behärska svenska språket.
- Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.


Om oss
Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Storesupport är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2000 medarbetare. Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetens­företagen via Almega. (http://www.storesupport.se/).

Intresserad?
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Senior Digital Specialist till Precis Digital // Göteborg

Marknadsanalytiker
Läs mer Nov 24
Are you excited about the prospect of pioneering some of the most advanced projects in paid media? Working as a Senior Digital Specialist at Precis, you will get the opportunity to lead cutting-edge projects for some of the biggest brands around.


Some of your responsibilities:
- Own and drive the performance and results for our clients’ digital investments
- Collaborate closely with our clients to help them break new ground
- Drive our work to the next level by testing new innovative techniques
- Strive to continuously learn and master the latest technologies and techniques
- Deliver innovative work that sets the bar for everyone around you


Din profil
- 3+ years experience in digital marketing and paid media management
- Deep knowledge of Google Ads, Paid Social, and Google Analytics
- Experience of managing complex, performance-oriented marketing strategies
- A real passion for digital marketing and innovations in the field
- Consultative and proactive approach to client management
- Excellent verbal and written communication skills in both Swedish and English
- Best-in-class analytical and numerical skills


Kompetens
Communication
Digital Marketing
Facebook Ads
Google Ads
Google Analytics
Growth Hacking
LinkedIn Ads
Paid Media Management


Intervjuer sker löpande

Ansök nu

Electrical Engineer

Civilingenjör, konstruktion, elkraft
Läs mer Nov 24
ARE YOU THE ONE?
Abtery is a young and innovative company within development of advanced electric drive systems. We offer exciting and challenging work opportunities in a fast growing and developing company. We are a diverse and dynamic crew, appreciating every competence and experience. We offer you an innovative atmosphere and a culture of team spirit where sharing knowledge and finding new ways to tackle our challenges together, is the key.
We have an ever-growing demand on our services and need to strengthen our team in the field of Electrical Engineering. We are therefore seeking an Electrical Engineer to join our crew. Are you the one that will join us for the exciting journey?

WHAT WILL YOU WORK WITH?
As an Electrical Engineer, you are responsible to develop electrical systems and hardware solutions. You will be involved in the complete development process, from concept and ideas, through planning, proof of concept, designing and testing, to production, by analyzing and validating technical requirements.
Also included in the daily work:
Set system requirements together with the customer
Design and development of system architecture
Develop electric power systems, subsystems and/or components based on requirements and performed calculations
Develop, rank and recommend alternative technical system solutions
Develop wiring harness routing and electrical schematics
Ensure that design follow applicable business and industry standards, as well as safety aspects
Test and validation to secure fulfillment of requirements
Process improvement

At Abtery, we work both individually and in teams, supporting development projects with know-how and expertise within our respective fields. You will have the possibility to be a part of tight and agile crew of experts, where your opinion matters.

WHO ARE YOU?
We believe that you have a degree in Electrical Engineering with at least 5 years of professional experience within the field. Sincere technological interest with the ability to analyze data and propose design solutions, including planning, task prioritization and coordinating the daily work to solve problems effectively. Knowledge and experience with high voltage system development, electric power systems, battery management systems and charging systems. Very good knowledge of English (written and spoken) is essential.
Good if you have experience with:
Industrial communications (CAN, LIN, Modbus, Ethernet, DeviceNet, I2C)
Tools such as MATLAB, Simulink, Microsoft Visio, ECAD


WHAT DO WE OFFER?
You will have the possibility to work in a team of people with diverse backgrounds and nationalities who all share the same goals. Everybody is dedicated to push their limits, learn and develop. We are not like other companies, we believe there is a better way. At Abtery we don’t see limits, only opportunities.
We are passionate and proud about everything we do. At Abtery we believe that we are unique due to our crew. If you have an open mindset to new innovative ways of working and want to be part of a global and agile team, then you are the perfect fit. We look forward to receiving your application.

Ansök nu

Projektledare inom Life Science

Kvalitetsingenjör/-tekniker, kemiteknik
Läs mer Nov 24
Är du väl bekant med grunderna i projektledning och förstår vilka pusselbitar som måste finnas på plats för att du ska lyckas leda framgångsrika projekt inom Life Science? Just nu söker vi efter dig som har några års erfarenhet av projektledning och som vill följa med på vår tillväxtresa!

På Quality Management leder vi och genomför kvalificeringar av utrustning och system samt utvecklar och granskar kvalitets- och regulatoriska dokument inom medicinteknik, pharma, kosmetik, foodtech och livsmedel.

Vi hjälper till där det behövs. Beroende på uppdrag arbetar vi med validering av processer, GAP analyser, klassning och frisläpp av medicinteknisk produkter, MDD/MDR, ISO 13485, Design Control,
21 CFR 820, QMS, kvalitetskontroller (QC), GxP audits m.m.

Om rollen

I din roll som konsult inom Projektledning kommer du att få använda och bredda din kompetens när du kommer i kontakt med olika företag och hjälper dem på sin resa framåt. Som projektledare kommer du ta ansvar för att planera, organisera och genomföra viktiga projekt för våra kunder inom Life Science. Projekten kan se väldigt olika ut och varierar i såväl omfattning som komplexitet, ofta hamnar du inom produktutveckling alternativt processutveckling. Arbetet kräver god struktur och att du följer kundens kvalitetsledningssystem.

Vi söker dig som:

- Har minst 3 års erfarenhet som projektledare inom Life Science
- Tidigare har arbetat med MDD/MDR
- Har goda kunskaper kring ISO13485


Vidare ser vi det som meriterande om du har erfarenhet/kunskaper inom:

- Globala projekt
- XLMP
- QMS

- Har vana av design control
- FDA
- GXP (GCP, GLP, GMP)
- ISO standarder, exempelvis ISO 14971
Vi värdesätter att du är du, oavsett vem du är. Vi vill att du ska utvecklas tillsammans med oss. På Semcon är alla viktiga och vi månar om att alla ska trivas. Vi erbjuder dig ett kreativt och öppet arbetsklimat där du arbetar nära experter och specialister inom olika områden. Ett värdefullt arbetsrelaterat utbyte genom nätverk och utbildningsmöjligheter där det också finns chans att utvecklas i en roll som expert, ledare eller säljare. Avdelningens gemenskap kännetecknas även av de sociala aktiviteter som sker kontinuerligt.

Dessutom får du 600 nya kollegor som arbetar på kontoret på Lindholmen i Göteborg. Tillsammans erbjuder vi våra kunder expertkunskap inom produktutveckling, design, validering och digitala lösningar för att utveckla tekniska lösningar som är säkra, intuitiva och uppkopplade för bästa möjliga upplevelse.

Välkommen med din ansökan!

Erika Palm, erika.palm@semcon.com, +46 720459266

Ansök nu

Säljsupport till grafisk avdelning

Säljassistent
Läs mer Nov 24
Vi söker en ny kollega som säljsupport på vår grafiska avdelning!
OM ROLLEN
Din främsta uppgift som säljsupport på avdelningen grafisk order är att dagligen ha kontakt med våra säljare där du hjälper dem med kundförfrågningar på profiltryckta artiklar. Du kommer ha mycket kontakt med våra fabriker och goda kunskaper i engelska är därför av stor vikt såväl som en social och kommunikativ personlighet.
Du kommer med noggrannhet ta fram inpriser till våra säljare samt skapa offerter som skickas till våra kunder. Du kommer även ha kontakt med vår ekonomiavdelning då ekonomikontroll görs innan beställning kan genomföras. Efter kontrollen och godkänd offert, skapar du ett grafiskt uppdrag i vårt affärssystem till dina kollegor på den grafiska avdelningen.
DU SOM SÖKER
Vi söker en teamplayer som gillar administration. Du är en doer som trivs i ett snabbt tempo och arbetar effektivt och strukturerat.
Goda språkkunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift är en förutsättning för att lyckas i rollen.
Erfarenhet inom försäljning, säljsupport, administration eller inköp är meriterande.
Datorvana och god kännedom om Office-paketet är en förutsättning.
OM TJÄNSTEN
Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Göteborg och är en tillsvidareanställning på 100%.
Tillträde: snarast, enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag är den 3 december 2021.
Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
Välkommen att skicka ditt personliga brev och ett CV till: annika.holmgren@tingstad.se

Ansök nu

Finsktalande kundtjänstmedarbetare B2B

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 24
Oletko etsimämme suomenkielinen asiakaspalvelija? Tule auttamaan yritysasiakkaitamme ja työskentele monipuolisten asiakaspalvelutehtävien parissa!
Har du ett starkt intresse för kundservice? Kan du finska? Nu vi söker vi finsktalande kollegor till vårt kundserviceteam B2B, med placering på vårt huvudkontor i Göteborg! Skicka din ansökan på svenska eller engelska redan idag, vi rekryterar löpande.
På Tingstad har du som kundtjänstmedarbetare ansvar för att på ett professionellt och engagerat sätt hantera inkommande samtal från befintliga och nya kunder. Du kommer att jobba åt den finska marknaden och hjälpa finska företagskunder med orderregistrering, reklamationer, frågor gällande produkter, avtal, transporter, priser med mera. Dina närmaste kollegor är finskspråkiga och du kommer att få stöd med både arbetet och språket från dom. Det är bra att du också har minst en kommunikativ nivå på svenska att kunna kommunicera med dina övriga kollegor. Tingstads kundtjänst arbetar in-house, vilket betyder att du kommer att bli en del av Tingstads medarbetare som alla andra som jobbar på huvudkontoret.
Du representerar ett varumärke som är starkt förknippat med hög kvalitet, konkurrenskraftiga priser och hög kundnöjdhet. Vi har ca. 100 000 produkter vilket gör att dina arbetsuppgifter är varierande och du har möjlighet att lära dig mycket.


Din profil
Vi söker dig som har ett stort intresse för att hjälpa människor och underlätta deras vardag. Det viktigaste i ditt arbete är att bemöta kunden med lyhördhet och engagemang samt att kunna anpassa ditt bemötande efter kundens behov. Du är en duktig administratör samt uppskattar högt tempo. Vi kommunicerar med våra kunder i flertalet kanaler vilket innebär att vi letar efter dig som vågar hantera kundkontakt både i tal och skrift på finska. Är din finska lite rostigt, sök ändå – vi är intresserad så länge du är redo att komma i gång med yrkesspecifik språkkunskap genom kundkontakt.
Som person är du social och kommunikativ
God datorvana
Bekväm på finska - tal och skrift
Kan kommunicera på svenska

Hos oss blir du en viktig del av vår personalstyrka med drivna medarbetare i en trevlig arbetsmiljö. Vi har stora kontorslokaler som är lätt att nå med kollektiv: vi ligger bara tre hållplats från Centralstationen och en hållplats från Gamlestaden med buss, och även parkeringsutrymme finns för dig som kommer med bil. Du kommer att sitta i ett kontor med ca. 150 medarbetare som jobbar på olika avdelningar inom byggnaden och du ska även ha tillgång till vår företagsbutik som ligger på samma lokaler. Under din paus kan du utnyttja våra två olika ljusgårdar med glastak eller andra sittplatser med soffor och kaffemaskiner omkring byggnad.


Om Tingstad
Tingstad är ett starkt familjeföretag med rötterna i Göteborg. Företaget grundades 1959 och vi är idag en marknadsledande företagsleverantör av förbrukningsmaterial, arbetskläder och utrustning till våra kunder som finns i alla typer av branscher - restaurangbranschen, fackhandeln och dagligvaruhandeln.
Vår vision är att skapa en enklare vardag för alla som driver en verksamhet.
Vår affärsidé är att erbjuda ett brett sortiment av prisvärda, kvalitativa produkter och lösningar som förenklar arbetsdagen för alla som driver en verksamhet. Vi ska göra detta med engagemang, kundfokus och ärlighet!
Kom med – tule mukaan osaksi Tingstadin tiimiä!


Praktisk information
Heltidsanställning, tillsvidareanställning
Placering på huvudkontoret i Göteborg
Kollektivavtal


Ansökningsinformation.
Urval och intervjuer sker löpande.
Skicka in ditt CV och personligt brev till kontakt@tingstad.se

Ansök nu

Management Trainee till MATCHi

VD-sekreterare
Läs mer Nov 24
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett uppdrag på heltid som sträcker sig över 12 månader. Rekryteringsprocessen sker via Bravura och du anställs direkt hos MATCHi.

Om företaget:

MATCHi levererar roligare, enklare och mer lättillgänglig racketsport genom onlinebokning av banor. De erbjuder en helhetslösning till sina kunder med alltifrån bokning, inpassering och välkomstskärmar till hantering av belysning paketeras efter kunden behov. Med MATCHis app kan användarna boka banor och kurser i tennis, badminton, padel, squash eller bordtennis runt om i världen. Genom att vara modiga, fokuserade och samverkande med racketsportsvärlden har de ambitionen att utveckla racketsporten och göra den mer tillgänglig. Här blir du en del av ett företag som brinner för racketsport, folkhälsa, föreningsverksamhet och entreprenörskap. Lika mycket som de brinner för sporten, värnar de för sina anställda och det är viktigt för MATCHi att du trivs och får utrymme att utvecklas inom ditt kompetensområde. De är nu mitt i en tillväxtresa och söker dig som vill vara en del av den!

Arbetsuppgifter:

Under ett år som Management Trainee hos ett av Sveriges hetaste scaleups enligt Breakit kommer du få möjlighet att arbeta i en varierad roll nära MATCHi’s VD. Du följer företagets VD längs dagen och ansvarar därtill för att exempelvis ta fram visuella presentationer till styrelse, delta vid olika möten gällande företagets framtid och utveckling samt ta fram beslutsunderlag för större strategiska beslut. Därtill stöttar du företagets VD med dagliga arbetsuppgifter av administrativ karaktär. Vidare arbetar du tillsammans med både interna och externa parter där det ett par gånger i månaden kan bli aktuellt med resor både inom Sverige och även utomlands. Du blir en del av en dynamisk miljö och får en variationsrik roll som kommer ge dig goda förutsättningar inför framtiden.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

•Du har en akademisk utbildning gärna inom ekonomi eller motsvarande
•God dator- och systemvana och kunskaper i PowerPoint, Excel eller motsvarande verktyg
•Flytande kunskaper i svenska och engelska

Som Management Trainee trivs du med varierande arbetsuppgifter som kan ändras från dag till dag. Du är flexibel och kan anpassa ditt arbetssätt till olika personer och även utifrån situationens förutsättningar. Som person tar du stort ägandeskap och ansvarar för dina arbetsuppgifter där du har en god förmåga att strukturera och prioritera. Du har en analytisk förmåga där du kan tänka abstrakt och komplext inom det ekonomiska området. Vidare har du en prestigelös inställning till arbetet, är mån om organisationen och hjälper gärna till med det som behövs, både högt och lågt. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat. Därtill har du en god kommunikativ förmåga, du är bekväm med andra och känner dig avslappnad i sociala situationer.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sjuksköterska till hemsjukvården ordinärt boende

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 24
I Äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen gör vi insatser som leder till goda möten med dem vi är till för och med varandra. Med en kultur, förhållningssätt och styrning- och ledning i ständig utveckling skapar vi de bästa förutsättningarna.

Vi är ca 9 000 medarbetare som jobbar i hela staden och som gemensamt driver verksamheten varje dag. Vi har över 50 vård- och omsorgsboenden, 200 korttidsplatser, 30 öppna träffpunkter, hemtjänst till över 8 000 personer och hälso- och sjukvård till 15 000 personer varje år.

Vill du också jobba för en mer meningsfull vardag och service av högsta kvalitet för invånarna i Göteborg? Välkommen till en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, arbetar tillsammans och tänker nytt. Vi är Göteborg.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi dig som vill arbeta som sjuksköterska tillsammans med oss i Hemsjukvården. Du kommer att tillhöra stadsområde Hisingen och utgår från vårt kontor på Lillekärr Södra 51. Du kommer i din roll att tillhöra sjukskötersketeamet med ansvar för patienter i ordinärt boende. Uppdragen utförs som hembesök eller delegerad arbetsuppgift till omvårdnadspersonal.

Våra patienters behov av hälso- och sjukvård varierar från att vara förebyggande till behov av avancerad sjukvård vilket leder till ett varierat och omväxlande arbete. Vården vi ger utgår från personcentrerad vård och omsorg, vilket bygger på den enskildes behov och önskemål. Arbetet inom hemsjukvården är flexibelt där du har möjlighet att kombinera ett självständigt arbete samtidigt som du ingår i ett nära team.

För oss är det viktigt med ett nära ledarskap då det skapar möjligheter till att bolla utmaningar, lyfta idéer, öka förståelse och skapa trygghet. I din roll samarbetar du även med ditt vårdteam samt primärvårdsläkare och sjukhus för att skapa bästa möjliga omvårdnad för dina patienter. Vi är en enhet som värdesätter att du kommer med nya idéer och perspektiv i syfte att förbättra vår verksamhet. Din delaktighet är viktigt för oss!

Arbetet sker i första hand på dagtid men med vissa kvällspass och helgtjänstgöring var fjärde vecka. För att få den kompetens som behövs för att arbeta inom den kommunala hälso- och sjukvården erbjuder Göteborgs Stad ett introduktionsprogram för dig som nyanställd. Introduktionsprogrammet är individuellt och pågår i cirka ett år. Programmet utformas individuellt i dialog mellan dig som nyanställd, din enhetschef och din handledare.

Vem blir din chef?
Gordana Markovska har arbetat som enhetschef de senaste sex åren. Innan dess har hon arbetat som sjuksköterska och besitter mycket kompetens inom området. Gordana beskriver att hon som chef är rak, tydlig och är mån om en god kommunikation i arbetsgruppen. Läs mer om Gordana på Linkedin: https://www.linkedin.com/in/gordana-markovska-9908a0170/

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du tidigare erfarenhet av sjuksköterskeyrket är det självklart ett plus men vi välkomnar även dig som är nyexaminerad sjuksköterska. Eftersom vi arbetar inom ett stort geografiskt område är B-körkort ett krav.

Rollen som sjuksköterska kräver att du självständigt kan överblicka, prioritera och utföra dina arbetsuppgifter. Mötet med den enskilde och dess anhöriga är en viktig del i arbetet, därför anser vi det viktigt att du är lyhörd och kan skapa dig en förståelse för motpartens behov och tankar. För att vi ska kunna ge bästa möjliga vård behöver du även ha en välutvecklad samarbetsförmåga, då vi är flera som arbetar i team runt patienterna. Då en stor del av arbetet sker i hemmet hos patienten är det viktigt att du känner dig trygg i din roll och kan skapa förtroendefulla relationer.

Låter det som ett arbete för dig? Urval och intervju sker fortlöpande, välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Som medarbetare i äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen erbjuder vi dig:
• Trygg anställning med goda anställningsvillkor
• Karriärmöjligheter
• Internutbildningar
• Spännande och meningsfulla arbetsuppgifter
• Introduktion vid nyanställning
• Heltid med möjlighet till deltid
• Friskvårdsbidrag, cykelbidrag samt andra rabatter och erbjudanden

Vill du veta mer om möjligheter och karriärvägar inom hemsjukvården i Göteborgs stads gå in på Levla-webben: http://goteborg.se/levla.

När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag:
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Forskare/projektledare - mekanisk fogning av multimaterial

Civilingenjör, forskning inom bygg/anläggning
Läs mer Nov 24
Om oss
RISE IVF arbetar med forskning och innovation inom tillverkningsindustrins kärnområden, med målet att snabbt få in ny teknik och nya metoder i praktisk användning hos våra kunder.

Vi har som huvuduppgift att ta fram, utveckla och införa ny teknik och nya arbetssätt inom en rad branscher med fokus på produkt-, process- och produktionsutveckling. Vi erbjuder djup kompetens om tillverkningsprocesser, materialegenskaper och applikationer för metaller, keramer, polymera och textila material. Enheten Multimaterial på RISE IVF AB har en expansiv verksamhet och frågeställningarna i olika forskningsprojekt och företagsuppdrag blir fler och fler. Nu söker vi en medarbetare till gruppen Multimaterial inom avdelningen Tillverkningsprocesser.

Om rollen
Din roll blir att arbeta som forskare och projektledare i vårt team för mekanisk fogning. Arbetet innebär att driva projekt inom området och att planera och utföra praktisk provning och utveckling i våra lab. Vi har byggt upp ett unikt hybridfogningslab där vi kan prova nya processer och processkombinationer i industrilik miljö.  Vi arbetar med mekaniska fogningsmetoder som stans- och stuknitning, skruvförband, flytborrande skruv, falsning etc. Ofta i kombination med limning när flera olika material ska fogas. Enheten i sin helhet är sammansatt med olika kompetenser för att täcka helheten för processoptimering och säkerställande av kvalitet av slutlig produkt.

Detta inkluderar torra förbehandlingar, limning, mekanisk fogning, automation, geometrisäkring, provning och materialanalys. Arbetet är kreativt, utvecklande och spännande och du har både tillgång till omfattande laborativ verksamhet och till många specialister att diskutera idéer och problemställningar med. Arbetet bedrivs i nära samarbete med svensk industri, andra forskningsinstitut och universitet. Du kommer att vara en del av en spännande, växande och kreativ grupp. Anställningen är tillsvidare med tillträde snarast.

Placeringsort: Mölndal

Vem är du?
Vi ser gärna att du har utbildning inom maskinteknik eller materialvetenskap med magister eller civilingenjörsexamen.  Är du disputerad är det ett plus. Det är också positivt om du har erfarenhet från tillverkande industri, har arbetat med metalliska material och gärna i kombination med mekanisk fogning. Beräkningskunskaper är en fördel, då det är en viktig del i arbetet inom fogning. Vidare är du van att arbeta självständigt, har ett teknikintresse och tycker att det är roligt att arbeta i olika projekt samt utveckla ny kunskap.

Då du kommer att behöva initiera och skriva ansökningar samt driva egna projekt själv men även tillsammans med dina kollegor behöver du vara drivande, utåtriktad, analytisk, strukturerad och målfokuserad. I kontakt med kunder och forskningspartners är du konstruktiv och affärsinriktigt. Då våra samarbetspartners både finns i och utanför Sverige ser vi att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.

Är vi rätt för varandra?
Inom RISE gillar vi olika och vi är övertygade om att mångfald bidrar till en innovativ miljö där vi tillsammans utmanar gränser och utvecklar ny kunskap och kompetens för framtiden. Hos oss möts passionerade problemlösare för att lösa några av världens viktigaste, och kanske roligaste, problem. Vi kan inte lova dig ett enkelt jobb, men vad vi kan lova dig är ett gäng engagerade kollegor och några riktigt spännande samhällsutmaningar att ta itu med. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö som ger dig utvecklingsmöjligheter både professionellt och personligt. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad på riktigt, välkommen till hela Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner.

Välkommen med din ansökan!
För mer information om tjänsten vänligen kontakta Karin Segerdahl tf enhetschef, 010-228 4654. Sista ansökningsdag är 19 december och intervjuerna sker löpande.

Våra fackliga representanter är Melina da Silva, tel. 010 228 46 96, Sveriges Ingenjörer och Johan Åkerman, tel. 010- 228 47 31, Unionen.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen då vi lyder under lagen om offentlig upphandling.

Mekanisk fogning, hållbara material, forskning, projektledning, RISE

Ansök nu

Skolpsykolog till Hammarkullen

Skolpsykolog
Läs mer Nov 24
I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.

Bli en av oss!
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att:
• öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande.
• skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat.
• öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige. Vi ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, grundsärskolan, kulturskolan och fritidshemmen. I förvaltningen finns 138 kommunala grundskolor där nästan 61 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 9 700 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola.

Följ gärna vår resa på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

ARBETSUPPGIFTER
Välkommen till Hammarkullen!
På två av skolorna i Hammarkullen, Hammarkullsskolan och Emmaskolan kommer du verka som skolpsykolog med dina tjänster för elever i åldrarna F-3. Du kommer vara en av två psykologer i området Hammarkullen vilket innebär ett nära samarbete mellan dig och din kollegan för att skapa en helhetssyn i området med barnperspektivet som utgångspunkt!

Målsättning för hela området är att skapa trygghet, studiero och undervisning av hög kvalité. Som skolpsykolog kommer du bidra med din psykologiska kompetens i Elevhälsan som styrs och leds av rektor i skolområdet.

I ditt dagliga arbete ute på skolorna kommer du medverka i EHT-möten där du tillsammans med dina kollegor i elevhälsan främst kommer jobba utifrån ett förebyggande och hälsofrämjande perspektiv. Du kommer även att göra olika former av utredningar på uppdrag av rektor och för de delar som lyder inom hälso- och sjukvårdslagens område finns ett kvalitetsledningssystem framtaget och en PLA som stödjer, följer upp och kvalitetsgranskar psykologernas arbete.

Elevhälsans psykologer har regelbunden handledning i psykologgruppen och även professionsträffar i utbildningsområdet som leds av professionsutvecklare.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad psykolog och som tycker om och har förmåga att driva utvecklingsarbete. Vi önskar gärna att du har goda kunskaper inom NPF-området och är väl förtrogen med adekvata testinstrument.

För oss är det viktigt att du har förmåga att skapa förtroendefulla relationer till alla du möter, elever, vårdnadshavare, skolpersonal och även externa samarbetspartners. Du behöver vara tydlig i din kommunikation, såväl muntligt som skriftligt och en god samarbetsförmåga är ett måste i detta uppdrag som skolpsykolog.

Vi ser det även meriterande om du har någon form av vidareutbildning gällande handlednings-/konsultationsmetodik eller erfarenhet av arbete inom skola/förskola sedan tidigare.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten tillsätts under förbehåll att den inte tas i anspråk av redan tillsvidareanställd personal.

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Avdelningsföreståndare SiS ungdomshem Nereby, Harestad

Enhetschef inom social omsorg
Läs mer Nov 24
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för barn, ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, kriminalitet, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb.

SiS ungdomshem Nereby tar emot skolpliktiga pojkar med psykosocial problematik samt pågående kriminalitet och missbruk. Vi har i uppdrag att ta emot pojkar med särskilda vårdbehov.

ARBETSUPPGIFTER
SiS ungdomshem Nereby har fått i uppdrag att göra en nystart på en av våra avdelningar. Vi söker nu en Avdelningsföreståndare till SiS ungdomshem Nereby med tjänstgöring på akut och utredningsavdelningen Hällen. Avdelningen är planerad att öppnas under början av 2022. I uppstartsläget ser vi att du använder dina erfarenheter och din förmåga till att skapa en väl fungerande personalgrupp som kommer att kunna utföra sina arbetsuppgifter på en professionell, kompetent och etiskt hög nivå.

Det åligger dig som chef att se till att verksamheten bedrivs enligt gällande regler och riktlinjer. Du har verksamhets-, personal- och budgetansvar inom din avdelning. I ledarskapet och arbetsuppgifterna ingår även metodutveckling, dokumentation och uppföljning som viktiga delar. Du sitter med i ledningsgruppen och rapporterar till institutionschefen. Du ingår också i institutionens chefberedskap enligt rullande schema.

Alla avdelningsföreståndare ingår i ett nätverk med kollegor i samma yrkesroll, och samlas regelbundet för fortbildningsdagar. SiS har ett chefsprogram med olika inriktningar som stärker dig som chef och ledare, och du har stora möjligheter att öka och utveckla din kompetens.

Utgångspunkten för ledarskapspolicyn inom SiS är visionen om en Plats för förändring, den statliga värdegrunden samt verksamhetens behov. SiS har fattat beslut om en gemensam ledarskapspolicy.
Ledarskapet inom SiS ska enligt den nya policyn utgå ifrån fem olika områden/ledarkriterier:
Jag tar ansvar för helheten
Jag agerar som en god förebild
Jag driver utveckling
Jag främjar ett gott samarbete
Jag är tydlig i min kommunikation


KVALIFIKATIONER
Du kommer vara en central person i uppstarten av avdelning Hällen. Det innebär att du behöver kunna arbeta med flera processer samtidigt. Du kommer till stor del ansvara för rekryteringen av personal till avdelningen. Vi förväntar oss att du har erfarenhet av att skapa välfungerande team, som är väl rustade att ta sig an de utmaningar och uppgifter som krävs.

Den vi söker skall ha god förmåga till samverkan både internt och externt, med personal, ungdomar och övriga kollegor - men även med socialtjänst eller andra myndigheter. Du behöver också ha förmågan att engagera din personal och skapa ett arbetsklimat som präglas av delaktighet, utveckling och arbetsglädje. Du bör ha en hög integritet, vara strukturerad, effektiv, tydlig och stresstålig.

KRAV
- Du har akademisk grundexamen om minst 180hp inom samhälls- och beteendevetenskap eller vårdvetenskap, men annan högskoleutbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig kan komma ifråga.
- Du skall ha en flerårig erfarenhet från anställning inom socialtjänst, vård och behandling eller motsvarande samt vitsordad lämplighet för ledarskap.
- Du skall ha en dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat som chef/ledare med helhetsansvar för personal, arbetsmiljö, ekonomi och verksamhet.
- Du skall ha B-körkort.

MERITERANDE:
- Ledarskapserfarenhet från arbete inom ungdomsvård, institutionsvård, socialtjänst eller motsvarande.
- Erfarenhet av att arbeta med målgruppen eller har erfarenhet av socialtjänst, skola eller psykiatri.
- Kunskaper om särskilda befogenheter kopplat till LVU och LSU samt erfarenhet av att arbeta med myndighetsutövning.
- Vidareutbildning inom KBT och MI.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.
Vandelsprövning görs vid alla nyanställningar inom
myndigheten.

Provanställning om 6 månader tillämpas - om du inte redan är tillsvidareanställd inom myndigheten.
Intervjuer med sökande kan ske fortlöpande under ansökningstiden.

Tjänsten tillsätts om erforderliga beslut fattas.

Ansök nu

Receptionist / floorhost / extrajobb / deltid / student

Frontofficepersonal
Läs mer Nov 24
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på deltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos ISS Facility Services AB. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget:

ISS Facility Services är en ledande aktör inom Facility Management och Workplace Experience. De utmärker sig genom att skapa platser och miljöer som bidrar till en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro. ISS Facility Services är ett internationellt bolag med närvaro i över 30 länder.

I den här rollen arbetar du på plats ute hos ISS kunder som är nationellt verksamma inom hus- och anläggningsbyggande, bostadsutveckling samt kommersiell fastighetsutveckling.

Arbetsuppgifter:

Som receptionist/floorhost kommer du vara den centrala kontaktpunkten mellan organisationen och dess besökare. Du tar emot företagets besökare i receptionen på ett vänligt och professionellt sätt och ansvarar för att kontorets allmänna ytor hålls rena och snygga. I rollen som receptionist/floorhost är du därtill ansvarig för att svara på mejl och telefonsamtal, köpa och beställa material till kontoret och köket, samt vara behjälplig för dina kollegor. Arbetet innebär även att fylla på och städa kaffemaskiner, post- och pakethantering samt rondering av kontorsytor och tillsyn av konferensrummen. Din arbetsdag är varierande då du arbetar med de uppgifter som är högst prioriterade för stunden. Som receptionist på företaget är du den första kontakten för anställda, kunder och besökare via reception och växeln. Rollen innebär att du tillhandahåller service i samtliga delar. Du kommer att erbjudas en introduktion för att skapa en förståelse för företagets arbetssätt och system.

Detta är ett deltidsjobb på ca 20% för dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning, där du tillsammans med din kontaktperson på ISS kommer överens om när du skall arbeta. Dina arbetstider är förlagda på kontorstid och timmarna varierar beroende på behov. Du kommer sällan arbeta hela dagar, och tjänsten kan därmed enkelt kombineras med studier.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• God kunskap i svenska och engelska, såväl tal som skrift
• Meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet kundeservice och/eller kundkontakt

För att trivas i tjänsten tycker du om att ge god service och att hjälpa andra. Vidare motiveras du av att möta olika typer av personer och är trygg i kontakten med nya människor. Du sätter kunden i fokus och är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du driver ditt eget arbete framåt självständigt och trivs i en social roll med ett varierat arbetstempo.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet i urvalsprocessen, att du är serviceminded och trevlig är mycket viktigt eftersom du i växeln är ansiktet utåt.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:

Ansök nu

Timvikarier till dagligverksamhet

Stödassistent
Läs mer Nov 24
Föreningen Betaniahemmet har sedan 1903 förenklat vardagen för personer som på grund av en funktionsnedsättning har behov av stöd i sin vardag. Varje dag jobbar vi för att alla människor ska få möjlighet att lyckas. Som anställd hos oss blir du en viktig resurs i arbetet med att göra skillnad i andra människors liv


Vi är unika i branschen då vi är en ideell och icke vinstdrivande förening. Som medarbetare hos oss arbetar du för att vara med och skapa en hållbar föreningen med ett etablerat varumärke i Göteborg med omnejd. 


Vi har nu behov av att förstärka en av våra arbetsplatser med en ny kollega.


Vill du bli en av oss?
Till vår dagliga verksamhet i Askim söker vi nu timvikarier som kan arbeta vid ordinarie personals frånvaro.

Hanssons hus är en daglig verksamhet för för personer med intellektuell funktionsnedsättning och autism. Vi har tre verksamheter i huset, Konferens och service, kusten och Verkstan.

Som habiliteringspersonal ger du stöd till brukarna under deras arbetsdag. Du utgår från personens individuella behov, intressen och det meningsfulla för varje individ. Du arbetar medvetet för att personen ska använda sina förmågor så självständigt som möjligt. 

I dina arbetsuppgifter ingår att föra social dokumentation. Du kommer att arbeta utifrån metoderna; Lågaffektivt bemötande, AKK samt tydliggörande pedagogik.

Tillsammans med dina kollegor skapar du en lugn och stressfri miljö, med tydliga rutiner och förutsägbarhet för alla som har sin dagliga verksamhet på Hanssons hus.

Varje person har en individuell genomförandeplan från vilken stödet utgår ifrån. Genom delaktighet och omtanke vill vi skapa möjlighet till förändring och meningsfullhet. Som stöd i ert arbete har du och dina kollegor nära metodhandledning och vägledning i pedagogiska frågor av en habiliteringsledare på enheten.Du kommer att arbeta dagtid måndag - fredag.

Vi söker dig som:


- Har en pedagogisk- eller vårdutbildning, som tex stödassistent, undersköterska, barnskötare eller fritidspedagog. Alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. 

- Har arbetslivserfarenhet eller kunskap om att arbeta med personer som har utvecklingsstörning och autism. 

- Du bör ha mött och ha kunskap om att hantera utmanande beteende då utåtagerande beteende kan förekomma på verksamheten. 


Som person tycker du om att arbeta i team, tålmodig och tar ansvar för din uppgift. Vi värdesätter att du är positiv i ditt bemötande och ser möjligheter till utveckling. Att du är med och bidrar till ett bra samarbete med kollegor ser vi som en självklarhet då det är ett måste för att skapa en bra daglig verksamhet. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Innan anställning ska ett godkänt registerutdrag uppvisas.

Vi kommer att kalla kontinuerligt till intervju så varmt välkommen redan idag med din ansökan.

Det här får du hos oss- Nära ledarskap

- Pedagogisk handledning och vägledning

- Friskvårdsbidrag

- Kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar.

Ansök nu

Vi söker Biomedicinsk analytiker till sektionen för Flödescytometri!

Biomedicinsk analytiker
Läs mer Nov 24
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Regional laboratoriemedicin består av de laboratoriemedicinska verksamheterna på Södra Älvsborgs sjukhus, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Sjukhusen i väster och i NU-sjukvården. Organisationen tillhör Område 4 på Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Organiseringen av laboratoriemedicin är ny från 1 januari 2021 och uppdraget är att skapa jämlik och effektiv vård för alla patienter i hela Västra Götalandsregionen.Om verksamheten

Klinisk Kemi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU) är en av de största verksamheterna i landet bland de offentliga laboratorierna och omfattar cirka 400 medarbetare.

Verksamhetsområdet är fördelat på sammanlagt 12 enheter plus en medicinsk sektion. Klinisk Kemi förser alla tre sjukhusen inom SU, övriga sjukhus i regionen och primärvården med kvalificerad laboratorieservice av hög kvalitet.

Enhet 2 inom Klinisk Kemi utför högspecialiserad hematologisk diagnostik och innefattar sektioner som utför analyser inom områdena benmärgsmorfologi, flödescytometri och specialkoagulation.

På sektionen för Flödescytometri kommer du ingå i vår grupp av 10 biomedicinska analytiker och en biolog. Vi har dagligt tätt samarbete med medicinskt ansvariga läkare på sektionen samt kollegor på sektionen för Benmärgsmorfologi.

Om arbetet

Du kommer att arbeta självständigt med laborativt arbete i form av provpreparation av främst blod och benmärg. Det innebär tolkning av remiss för analysbestämning, manuell preparation för infärgning med antikroppar, analys på flödescytometer med tolkning av resultat samt skriva preliminära medicinska utlåtanden. Drift och underhåll av laboratoriets utrustning samt utvecklingsarbete och kvalitetsarbete ingår i tjänsten.

Tolkning av flödescytometriska resultat är utmanande varför vi har en lång upplärningstid på många analyser. Men du kommer snabbt in i det dagliga arbetet vilket innebär att du kan jobba självständigt samtidigt som vidare upplärning fortgår, alltid med tillgång till handledning. För att skaffa dig djupkunskap om teknik och utvärdering av resultat krävs flera års erfarenhet, engagemang och stort intresse för hematologi.

Rutinverksamheten utförs vardagar. Helg- och kvällsarbete kan förekomma, men är inte schemalagt i ordinarie placering.

Om dig

Vi söker dig som vill vara en del av vår grupp och tillsammans med oss utveckla sektionen. Som person behöver du vara ansvarsfull, noggrann och strukturerad. Du planerar ditt arbete och prioriterar arbetsuppgifter tillsammans med dina kollegor, således värderas din förmåga till kommunikation och samarbete högt.

Tidigare erfarenhet av hematologi och flödescytometri är meriterande men inte ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För tjänsten krävs att du är legitimerad biomedicinsk analytiker.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Starta din karriär på SEB 24|7 vi söker Service Managers till 10 Jan 2022

Privatekonomisk rådgivare
Läs mer Nov 24
Arbetsbeskrivning
Till vårt kontor i Göteborg söker vi nu flera serviceinriktade kundtjänstmedarbetare till vår telefonbank för både privat och företagssidan. Engagemanget och viljan att hjälpa våra kunder med allt från enkla frågor till mer komplexa frågeställningar genomsyrar allt vi gör. Vårt kontor är beläget centralt i Göteborg med närhet till såväl kommunikationer som butiker och restauranger.

Som Service Manager på vår telefonbank är du SEB:s ansikte utåt och har en av de viktigaste rollerna för våra kunder. Du brinner för att hitta de bästa lösningarna, produkter och tjänster till våra kunder.

Våra team kännetecknas av högt engagemang, arbetsglädje och ständig förändring. Vi eftersträvar en kultur där kunden verkligen är i centrum, där tillgänglighet, service och affär är våra ledstjärnor tillsammans med ett fokus på ständig förändring och utveckling.

Guidning och utbildning av våra kunder i digitala miljöer och verktyg är en viktig del av ditt jobb.

Vi finns på plats för våra kunder i livets olika händelser, vilket gör jobbet hos oss varierande, utmanande, roligt och stundtals hektiskt. För att lyckas med ditt arbete kommer du att få en utbildning som ger dig en bra grund att stå på.

Varierande schemalagda arbetstider dag, kväll och helg. Tjänsten är på heltid du kan alltså inte vara student.

För mer inspiration om hur det är att jobba på 24|7: https://www.youtube.com/embed/HT7cHydrJSU?rel=0&showinfo=0

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som brinner för service, är social och vill träffa kunder på telefon. Du är en god kommunikatör och vill ge varje kund en bra upplevelse av SEB. Du har lätt för att lära dig nya saker, bra på problemlösning och nyfiken på vår digitala utveckling. Du har ett stort intresse för bank och finans samt ser långsiktigt på den här tjänsten. Din omgivning skulle beskriva dig som energigivande, samarbetsvillig och engagerad.

För att bli aktuell i rollen ser vi att du har:

- Erfarenhet av service gärna från kundtjänst eller liknande arbete.

- God telefon- och datorvana

- Goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift

- Gymnasial utbildning med högskoleförberedande examen

- Meriterande är erfarenhet inom finans eller liknande roller.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career (http://www.sebgroup.com/career)

Om företaget
På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder och varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta andra bra personer-dela gärna annonsen om du har en vän skulle älska det här jobbet och delar SEBs värderingar. Kunderna först, engagemang, enkelhet och samarbete! Service i världsklass!

Frågor och kontakt
Bifoga ditt cv och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Startdatum är den 10 Januari 2022. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande vill vi att du skickar in din ansökan redan idag och som senast den 30 November. Intervjuer sker via teams med både oss på Amendo och SEB så se gärna till att den digitala tekniken fungerar bra vid dessa möten.

I den här rekryteringen samarbetar vi på SEB med Amendo. För frågor kontakta Heléne Hansson, helene.hansson@amendo.se.

Ansök nu

Ekonomiansvarig till Renew i Mölnlycke

Ekonomichef
Läs mer Nov 24
Ekonomiansvarig till Renew Group i Mölnlycke
Har du tidigare erfarenhet av att arbeta självständigt i rollen som Ekonomiansvarig? Lockas du av en bred roll där du har såväl personalansvar, är en del av Renews ledningsgrupp samt arbetar med allt ifrån löpande bokföring till årsbokslut och koncernredovisning? 

Renew Group sitter i nybyggda och moderna lokaler i Mölnlycke. Kreativitet och passion är grundpelare där innovation och produktutveckling är en central del av företaget. På kontoret finns samtliga funktioner inom inköp, grafisk design, PR Content, sälj- och marknadsföring, administration samt lagerhantering representerade. 
 
ARBETSUPPGIFTER
Som Ekonomiansvarig har du det övergripande ansvaret för det löpande ekonomiarbetet samt lönehanteringen inom bolaget. Du verkar självständigt i rollen och arbetar väldigt brett med allt ifrån löpande ekonomiarbete till bokslut, koncernredovisning samt HR frågor och ledningsgruppsarbete. Du har ett par direktrapporterande medarbetare under dig som arbetar med reskontran, administration och orderhantering. Vidare arbetar du med budgetarbete, rapportering och har kunskap kring regler gällande avskrivningar, företagsförsäkringar och likviditetsplanering. 

Arbetsuppgifter som ingår i rollen;
Löpande redovisning och avstämningar
Skattedeklarationer, momsredovisning och skattefrågor
Månads- och årsbokslut för såväl bolaget i Sverige som utomlands
Koncernredovisning
Löneadministration
Allmän administration

 
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen är det viktigt att du har ett stort driv, en hög arbetskapacitet samt är noggrann, strukturerad och van vid ett högt tempo. Som person är du kommunikativ, engagerad och har en positiv och prestigelös inställning. Du är van att arbeta självständigt och trivs med att fatta egna beslut, men det är minst lika naturligt för dig att vara en lagspelare där du och ditt team kommer att samverka med flera interna funktioner. Du kommer att få stor frihet i att planera dina dagar och ditt arbete såsom det blir bäst för dig och för verksamheten samt vara delaktig i att utveckla ekonomifunktionen på sikt. 

Vidare ser vi nedan delar som förutsättningar för rollen:
Eftergymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning
Ett par års erfarenhet av en motsvarande roll som ekonomiansvarig
Van användare av Excel
Tidigare erfarenhet av Visma Lön 600 samt Navision
Mycket god svenska och engelska i tal och skrift
Kunskaper i tyska är meriterande
 
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Ekonomiansvarig är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på Renew Group. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden. 
 
ÖVRIG INFORMATION
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid frågor kring tjänsten kontakta Linda Peterson. 
 
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Jobba tryggt Hemifrån med fastlön

Abonnemangsförsäljare
Läs mer Nov 24
Vilka är vi?

Webieo är en uppstickare på den Svenska marknaden, och vi växer i rasande fart. Därför söker vi nu fler drivna och tävlingsinriktade medarbetare till vårt team. Jobbet sker hemifrån ! Våra tjänster och produkter är av högsta kvalitet och riktar sig både mot privatpersoner såväl som företag. Med telefonen som verktyg kommer du att ta kontakt med både nya och befintliga kunder och sälja in våra tjänster. 
 
Vi söker dig som:
- Kan flytande svenska i tal och skrift.
- Har en positiv inställning.
- Har höga ambitioner.
- Älskar utmaningar.
- Brinner för att jobba med människor
- Har egen dator och headset
 
Hos oss får du vara med och skapa en inspirerande miljö där vi motiverar och pushar varandra till att uppnå goda resultat. Är du driven och hungrig? Vill du arbeta för ett dedikerat och professionellt företag med goda förutsättningar? Vi ger dig utveckling både på ett personligt plan och ute i arbetslivet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av försäljning men det är absolut inget krav. Oavsett så ger vi dig de verktygen som krävs för att du skall utvecklas som säljare samt uppnå dina personliga mål. 
 
Vi erbjuder: 
 
- Produkt- & säljutbildning (Via Skype)
- Personlig coachning (Via Skype)
- Start omgående
- Tävlingar och roliga aktiviteter
- Arbetstider 09.00-17.00
- Hög ersättning

Ansök nu

Sjuksköterska sökes till Medicin- och lungavd

Sjuksköterska, medicin och kirurgi
Läs mer Nov 24
Om uppdraget
Vi är i behov av en allmänsjuksköterska som gärna har arbeta med lungmedicin- internmedicin tidigare med några års erfarenhet som sjuksköterska. Som person bör du vara flexibel, engagerad, ha en god självkännedom och kunna arbeta i ett högt tempo. Du ska vara en teamspelare då du kommer arbeta tillsammans med en undersköterska samt resten av nattpersonalen. 
Vi ser att du tidigare arbetat med lungmedicin samt medicinpatienter, du har tidigare arbetat natt och du kan hantera NIV patienter. 
uppdragstiden är januari och mars ut. Nattjänstgöring mellan kl. 21-07. Avdelningen har dubbelkompetens inom både intern- och lungmedicin där de flesta patienterna kommer via akutmottagningen. Diagnoserna varierar stort hos de patienter vi vårdar och några olika är hjärtsvikt, hypertoni, KOL, infektion, lungcancer, pneumothorax och cystisk fibros. Variationen gör att du som sjuksköterska får en bred medicinsk kunskapsbas där du kommer utvecklas i att leda omvårdnads arbetet i. 

Har du inte arbetat inom bemanning tidigare? Hör av dig så berättar jag mer om hur det fungerar att arbeta som bemanningssjuksköterska. Flexibilitet, kompetensutveckling och bra löneförmåner samt kollektivavtal och generös tjänstepension är några kriterier som vi erbjuder och kan locka dig med. 

Jag ser fram mot din ansökan!
Kvalifikationer
Sjuksköterska med minst 2 års klinisk erfarenhet. 
Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. 
Goda kunskaper i Melior. 
Kunna hantera thoraxdrän. 

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för denna annons. På vår hemsida presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Ansök nu

Barnskötare till Björlanda Strand 5

Barnskötare
Läs mer Nov 24
Göteborgs Stads förskoleförvaltning omfattar cirka 390 kommunala förskolor och 179 fristående förskolor med cirka 30 000 barn. Förvaltningen har cirka 7 000 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla förskolan utifrån våra gemensamma inriktningar:

- Förskolan lägger grunden för barnens fortsatta utbildning
- En rolig trygg och lärorik förskola för alla barn
- Vi utvecklar förskolan tillsammans
- Vi satsar mer där det behövs mest

Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu barnskötare till vår förskola i norra Torslanda som ligger i vackra Björlanda med närhet till havet. Så är du intresserad av att arbeta på en mindre förskola med stor möjlighet till inflytande är detta något för dig!
Vi söker en kollega som är positiv, nytänkande och vill bidra till en god arbetsmiljö. Du vill arbeta för att främja barnens utforskande och lärande samtidigt som du ges möjlighet att utvecklas, tänka nytt och vara med att utveckla den pedagogiska verksamheten.

Förskolan har en avdelning vilket ger en stor möjlighet till ett nära samarbete mellan förskolan och hemmet. Våra vårdnadshavare värdesätter att deras barn får skapa trygga relationer med pedagoger och vi strävar efter att i så liten utsträckning som möjligt ta in nya vikarier.

Vi har förmånen att ha en pedagogista knuten till enheten som handleder arbetslagen i bland annat pedagogisk dokumentation och skapande av pedagogiska lärmiljöer. Därför är det en stor fördel om du har erfarenhet av att arbeta utifrån Reggio Emilias pedagogiska filosofi. Har du inte erfarenheten önskar vi att du har ett intresse av att lära dig mer om filosofin och utveckla verksamheten utifrån Reggio Emilias pedagogiska filosofi.

Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för genomförande av det pedagogiska arbetet med barnen enligt styrande dokument såsom lpfö18.

Alla pedagoger på förskolan har en egen dator som arbetsverktyg och på avdelningen finns bland annat smartboard som verktyg i dokumentation med barnen. Det är därför viktigt att du behärskar digitala verktyg och känner dig väl förtrogen med dessa.

Som anställd hos oss erbjuds du:
En bemanningsavdelning som rekryterar vikarier
Natursköna utemiljöer
Pedagogiska måltider
Arbetskläder
Egen dator eller Ipad


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är barnskötare som tidigare arbetat Reggio Emilia inspirerat. Om du inte har erfarenhet av Reggio Emilia filosofin ska du vara öppen och nyfiken på att lära dig mer om den. Grundläggande IT-kunskaper krävs.

Du skall ha ett professionellt förhållningssätt med förmåga att skapa engagemang och arbetsglädje med läroplanen som grund för ditt agerande.
I ditt arbete ska du kunna planera, dokumentera och uttrycka dig väl i tal och skrift. Du ska ha ett professionellt förhållningssätt till ditt arbete. Du har förmåga att skapa goda relationer till barn, kollegor och vårdnadshavare.

Välkommen med din ansökan!
ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Kock till Önneredsskolan

Kock, storhushåll
Läs mer Nov 24
I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.

Bli en av oss!
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att:
• öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande.
• skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat.
• öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige. Vi ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, grundsärskolan, kulturskolan och fritidshemmen. I förvaltningen finns 138 kommunala grundskolor där nästan 61 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 9 700 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola.

Följ gärna vår resa på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en driftig och engagerad kock till Önneredsskolans storkök. Vi tillagar ca 1600 luncher per dag och serverar även frukost och mellanmål till fritids.

Kökspersonalen består av sju kockar och en köksmästare. Uppdraget som kock innebär att du tillsammans med dina kollegor arbetar utifrån ett professionellt arbetssätt och bra bemötande gentemot såväl matgästerna som internt. Blir du vår nästa kollega kommer du att ingå i ett team med hög kompetens, arbetsglädje och yrkesstolthet. Du kommer att utföra alla normalt förekommande arbetsuppgifter i ett storkök. Rotation på olika positioner inom köket förekommer så att samtlig kökspersonal får en bred kompetens då det är en förutsättning för minskad sårbarhet.

Våra måltider ska motsvara eller helst överträffa gästernas förväntningar genom att vara vällagade, näringsrika och variationsrika. Vårt ekonomiska mål är att använda kommunens resurser på bästa sätt utifrån ett miljövänligt, kostnadseffektivt och kvalitetshöjande perspektiv.

Måltidsverksamheten kännetecknas av en mycket hög kvalitet med matlagning från grunden, stark gästorienterad måltidsservice samt en kostnadsmedvetenhet för att säkerställa en hållbar ekonomi. All personal arbetar tillsammans med ständiga förbättringar för att utveckla verksamheten.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med gymnasial utbildning och som är utbildad kock. För att lyckas i tjänsten har du uppdaterad kunskap gällande livsmedelshygienskrav samt egenkontroll/haccp. Har du dessutom tidigare dokumenterad yrkeserfarenhet inom restaurang- och storkök samt goda kunskaper inom specialkost är det meriterande. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har viss datorkunskap.

Vi letar efter dig som har förmågan att båda kunna driva på ditt självständiga arbete med goda resultat men också har god samarbetsförmåga. Du arbetar kreativt och nyskapande för att ständigt utveckla verksamheten. Du behöver även kunna arbeta målinriktat samt bidra till att arbetsgruppen har ett gott arbetsklimat och är välfungerande.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
I denna rekrytering kommer vi inte att efterfråga ett personligt brev som ansökningshandling. Istället kommer du som söker att få svara på ett antal frågor där vi ber dig beskriva din kompetens inom efterfrågat område.

Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Lärare i idrott åk 4-9 till Nytorpsskolan

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Nov 24
I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.

Bli en av oss!
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att:
• öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande.
• skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat.
• öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige. Vi ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, grundsärskolan, kulturskolan och fritidshemmen. I förvaltningen finns 138 kommunala grundskolor där nästan 61 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 9 700 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola.

Följ gärna vår resa på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

ARBETSUPPGIFTER
Nytorpsskolan är en skola med cirka 330 elever. Nytorpsskolan ligger naturnära i Hammarkullen och har åk 4-9 på skolan. Vi har nära till kollektivtrafiken med bara någon minuts gångväg från Hammarkullens centrum. Många av våra elever har en mångkultur som ska vara en stor tillgång i skolans arbete. Vi är cirka 60 stycken vuxna som arbetar på skolan och vi letar nu efter nya kollegor.

På Nytorpsskolan får eleverna växa och utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. Vi fokuserar på välbefinnande, trygghet, studiero. Våra arbetslag kännetecknas av stort engagemang, hög kompetens och arbetsglädje. Vi arbetar kollegialt för att ge våra elever de bästa förutsättningarna.

Vi söker nu en lärare i idrott och hälsa som kan skapa goda förutsättningar för rörelse och aktivitet hos våra elever. Du arbetar aktivt med läroplanen och organiserar din undervisning utifrån gällande dokument. Du har god didaktisk och pedagogisk förmåga.

Som person är du trygg, flexibel, ansvarsfull och initiativtagande. Du behåller lugnet i stressade situationer, du tar ansvar för dina uppgifter och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Relationsskapande är en viktig del av uppdraget.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa inom idrott och hälsa åk 4-9 samt ett annat ämne.

Du får energi av att bidra till andras lärande och du skapar förutsättningar för att lärande ska kunna ske. Du har förmåga att förklara problem och information för olika mottagare och ur olika perspektiv. Du uppmuntrar till dialog, delaktighet och engagemang.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten tillsätts under förbehåll att den inte tas i anspråk av redan tillsvidareanställd personal.


ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Serviceelektriker till väletablerat servicebolag i Göteborg

Serviceelektriker, installation
Läs mer Nov 24
Om företaget
eLinked söker självgående serviceelektriker till en växande servicefirma som verkar i Stor Göteborg. I denna tjänst arbetar du självständigt på olika servicejobb, främst hos privatpersoner och kommersiella fastigheter.
Tjänsten är en rekrytering, vilket innebär att lämpad kandidat kommer att erbjudas anställning direkt hos elfirman. eLinked bistår i rekryteringsprocessen, och sköter intervju och urval, samt hjälper till med löneförhandling.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär servicejobb som främst ska utföras hos privatpersoner, fastigheter samt kommersiella fastigheter. Arbetsuppgifterna är varierade och innefattar bland annat: mindre nyinstallationer, kabelbyte/reparationer, service och felsökningar. Du planerar och lägger upp dina dagar så att du får ihop dom tidsmässigt med avstånd till kunderna, köp av material mm.
Då tjänsten kräver en del sociala kontakter ser vi gärna att du vågar ta för dig och ta egna initiativ. I denna tjänst får du en fri vardag där du självständigt planerar dina jobb som ska utföras.

Tjänsten erbjuder
-God fastlön utefter erfarenhet

-Flexibelt fritt jobb under eget ansvar

-Firmabil

-Telefon / Surfplatta

-Kollektivavtal: Installationsavtalets villkor

-God sammanhållning i ett väletablerat elbolag

Din profil
Till tjänsten som serviceelektriker ser vi gärna att du är van att arbeta självständigt. Arbetet består av allt från felsökning och renoveringar till anpassningar och nyinstallationer. Det är av stor vikt att du kan arbeta självständigt och under eget ansvar, men samtidigt kan samarbeta med andra kollegor när det behövs.

Vi söker dig som är färdigutbildad och självständig med minst 4 års erfarenhet av att arbeta som serviceelektriker. Eller några år som installation eller industrielektriker, men erfarenhet av felsökning och en vilja att jobba med service.

Denna tjänsten lämpar sig bäst för dig som gillar att arbeta väldigt varierat, självständigt med mycket kundkontakt och problemlösning.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har:

?– Fullständig el utbildning

– ECY certifikat eller äldre BB1/2.

- Dokumenterad erfarenhet ifrån Servicearbeten

– Körkort B

- Svenska i tal & skrift

Meriter:

– Liftkort/fallskydd eller andra behörigheter och certifikat.

– AB & ABL behörighetOm oss
eLinked AB är ett konsult & rekryteringsföretag inom installationsbranschen. Vi arbetar med uthyrning av våra fastanställda elektriker, ledande montörer, & tekniker på projekt runt om i hela Sverige samt förmedla kompetens via direktrekrytering. ?eLinked arbetar både med att toppa befintliga arbetslag och att tillsätta hela arbetslag, inklusive ledande montör.? Projekten styrs då av vår beställare och personalleds gemensamt ihop med eLinked och deras projektledare.?
Vi har sedan starten 2019 blivit en av dom större aktörerna inom vårat område. Vår ambition är att bli det ledande konsult och rekryteringsföretaget inom installationsbranschen, där våra anställda utvecklas i sin roll och har det bra på jobbet.

Vi söker ständigt duktiga medarbetare som vill utvecklas tillsammans med oss. Sänd in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Anna behöver dig!

Personlig assistent
Läs mer Nov 24
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Vi söker nu en assistent med humor och engagemang. Tjänsten är ett vikariat på 60% med omgående start. Schemat är varierande och du behöver kunna jobba dagtid, kväll och natt med sovande jour. Det ingår att jobba ca varannan helg.

Om arbetet:

Respektfullt bemötande och kommunikation är grunden för arbetet. Vi ser gärna att du kan tecken till tal, teckenspråk eller är intresserad av att lära dig. Kommunikation är en stor del av vardagen.

I tjänsten ingår alla för assistans förekommande arbetsuppgifter. Arbetsplatsen ligger i Västra Frölunda, nära Frölunda Torg och 50 m till närmsta spårvagnshållplats.

Du som assistent:

Vi tror att du är målmedveten, självständig och vill engagera dig i Anna. Du är en lugn person som också har go i dig. Du är rolig och gillar att göra annorlunda saker. Du är intresserad av hälsa både vad gäller matlagning och träning. Du tycker om att skapa och hålla ordning och reda i hemmet. Om du utövar någon sport är det också meriterande. Canon EOSvana, Macvana och photoshopkunskaper är meriterande.

Din personliga utstrålning och hur du passar ihop med Anna är avgörande för en anställning. Du välkomnas i ett trevligt assistentgäng. En förutsättning för ett fungerande arbetssituation är att du kan samarbeta.

Cv + referenser och personligt brev önskas vid ansökan.
GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

IT-infrastrukturarkitekt till Norconsult

Drifttekniker, data
Läs mer Nov 24
Det här är en fast tjänst som Technogarden rekryterar till Norconsult.

Vår nya IT-infrastrukturarkitekt älskar att få arbeta i - och vidareutveckla - en stabil infrastruktur. Du brinner också för samarbete och kommunikation. På Norconsult ägs vi av oss själva och det märks. När vi möts på kontoret eller via Teams så kommer du att känna av vår omtänksamma atmosfär, en del säger rent av att den är familjär.

Din roll

Norconsult har vuxit mycket de senaste åren, därför behöver vi bli fler som vidareutvecklar IT-infrastrukturen för att kunna stötta våra kollegor så effektivt som möjligt.

Som IT-infrastrukturarkitekt kommer du komplettera vår infragruppering i Sverige som idag består av tre seniora kollegor och tillsammans med dem arbeta med att drifta, underhålla och vidareutveckla IT-infrastrukturen. Arbetet sker i tät samverkan med koncernens IT-infrastrukturteam i Norge.

Du kommer att rapportera till vår IT- och digitaliseringschef. Placeringen är vid vårt huvudkontor på Lindholmen i Göteborg, naturligtvis med flexibilitet att arbeta delar av tiden på distans.

Din profil

För att trivas hos oss och lyckas i rollen som IT-infrastrukturarkitekt så behöver du vara en omtänksam, ordningsam, kommunikativ och social person. Du kombinerar en stark analytisk förmåga med noggrannhet och ett gott driv framåt.

Du har dokumenterad utbildning inom IT-infrastrukturområdet som visar att du är mån om att följa med i och driva utvecklingen, till exempel genom relevanta kurser eller certifieringar.

Du har erfarenhet av arbete med serverhårdvara, Windows Server, virtualiseringsplattformar, switchkonfiguration och backuphantering. Det är meriterande om du dessutom har erfarenhet inom några av områdena fiber & WAN, VMWare VSphere, VDI, SCCM-paketering, BackupExec eller ITIL.

I arbetslivet har du hunnit skaffa dig minst 5 års praktisk erfarenhet av drift, underhåll och utveckling av IT-infrastrukturen i en medelstor eller stor organisation - gärna under tillväxt. Du har arbetat brett och kommit i kontakt med flera olika områden inom IT-infrastruktur, vilket har gett dig överblick och helhetssyn. Kanske har du rent av har arbetat på IT-avdelningen hos en samhällsbyggnadsaktör lik vår, alternativt hos en offentlig aktör ur vår kundgrupp, såsom en kommun eller Trafikverket.

Mångfald

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, det gör oss till "Samhällsbyggaren med helhetssyn". Därför eftersträvar vi rekryteringar som leder till ökad mångfald - såväl inom bolaget i stort som i aktuellt team.

Transparens är utgångspunkten, men då vi inte kartlägger kulturell bakgrund, funktionsnedsättning, etc. kan vi endast publicera information om könsfördelning i våra annonser. Norconsult AB har en fördelning 40-60% kvinnor-män och Team IT & digitalisering 11-89% kvinnor-män.

Tillgängligheten vid vårt Göteborgskontor är god - vi har hiss, låga trösklar och handikapptoaletter på varje våningsplan. Det saknas taktila ledstråk, men det finns gott om naturliga. Mer information om tillgängligheten lämnas vid förfrågan.

Du behöver obehindrat behärska svenska och engelska i tal och skrift för att kunna verka i rollen, men det är inget krav att något av dessa språk är ditt modersmål.

Vårt erbjudande

Norconsult är samhällsbyggaren med helhetssyn och har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 5000 medarbetare i koncernen och 1000 medarbetare i Sverige utspridda på 34 kontor. Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Ta gärna en titt på några av dina blivande kollegor:

https://www.linkedin.com/in/svengren/

https://www.linkedin.com/in/marcusbjurmalm/

https://www.linkedin.com/in/linderaa/

I den här rekryteringen så samarbetar Norconsult med Technogarden. Om du är intresserad så sök tjänsten genom att klicka på "skicka ansökan". Tjänsten är en heltid med start så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din CV. Senaste ansökningsdatumet är dock 2021-12-13. Om du har frågor så kontakta Carina Grip på carina.grip@technogarden.se eller Rebecka Kvarnestedt på rebecka.kvarnestedt@technogarden.se.

Ansök nu

Danish Speaking Customer Care Specialist

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 23
About the role

As a Customer Care Specialist your job is to consistently deliver an outstanding, personal and customer experience addressing the needs of current and future customers across the shopping and ownership journey. As an ambassador for the brand your customer-facing role is crucial in supporting our mission to improve the society we live in and bring our brand promise to life. Excite, engage and educate prospective buyers and current owners through inbound and outbound activities, across an array of channels. Passionately educate customers about the brand and our products, and efficiently and reliably guide customers through a hassle-free service experience, by providing helpful and timely answers and seamlessly connecting the dots. Always put the customer first. Figure things out. Learn and share back so that we can constantly improve the customer experience and ensure our customers feel cared for and get the help needed.

Who are you

• Positive, enthusiastic and passionate about people
• Works collaboratively with the team to get things done and create a positive atmosphere
• Ability to learn, understand and clearly convey brand, business and technical concepts in a simple way
• Strong communication skills (oral and written) with attention to tone of voice/details
• Humble and assured, respectful of others and an outstanding listener
• Curious, eager to learn and try new things
• Customer, focused and dedicated to exceeding the expectation of customers
• Customer service experience from sales oriented premium brands desired
• All candidates must be able to successfully pass a pre-employment background check and language tests (English + Danish)
• Must have and maintain a valid driver´s license
• Ability to work evening hours, weekends and holidays. We are available for our customers both evenings and weekends.

To succeed in the role as Consumer Care Specialist we believe that you have a genuine interest in providing professional outstanding customer experience and motivated by working in a fast-paced, dynamic team with the ability to adapt, manage and meet deadlines. You are a self-driven person with a proactive approach, a problem solver and a flexible team player.

This is a full-time position in Gothenburg, Torslanda. Please note that for this position we are only looking for you who speak Danish.

Contact details

If you have questions about the assignment or the recruitment process, you are welcome to contact responsible recruiter: Jemima Hammarström Jemima.Hammarstrom@adecco.se

Welcome with your application!

Keywords
Costumer care specialist, Costumer Service, Automotive, Gothenburg, Danish, Adecco

Ansök nu

P3 i Göteborg söker snabbtänkt och formsäker digital redaktör

Journalist/Reporter
Läs mer Nov 23
P3s digitala konton når dagligen en stor publik över hela Sverige och nu söker vi dig som kan skapa smart, snyggt och relevant innehåll för en musik- och samhällsintresserad målgrupp. Du är van vid Adobe-sviten, förstår hur visuellt berättande fungerar och har god förmåga att formulera dig i text – såväl för att skriva rapp copy som i kontakt med publiken. Du har ett enormt intresse och mycket god kunskap om hur sociala medier fungerar och vet allt om SEO, trendande grepp och nya digitala plattformar.

Som digital redaktör i Göteborg ingår du i P3s digitala desk och utgör därmed en kugge i det dagliga redaktionella arbetet. Du är i kontakt med redaktioner över hela P3 för att hitta bra innehåll till kanalens digitala konton och tillsammans med digitala desken (som är dina närmsta kollegor) skapar ni tillsammans allt det innehåll som går ut till publiken.

För att lyckas i rollen är du inte bara en visuell atlet – du är också kommunikativ, snabbtänkt och van att samarbeta. Du kan sjunka djupt in i längre projekt men är också på tårna för kortare puckar med minimal förberedelsetid. Kort sagt: du är van vid redaktionellt arbete.

Låter det kul? Skicka en ansökan med personligt brev samt ett arbetsprov där du visar något riktigt snyggt visuellt material du producerat. Gärna med ett par rader som förklarar hur du tänkt i produktionsprocessen.

Sista ansökningsdag är 3 december

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Planera och producera innehåll till P3s digitala kanaler
• Utveckla och optimera P3s digitala innehåll
• Skriva korta snygga rubriker + moderera kommentarsfält
• Övrigt redaktionellt arbete

Erfarenheter och kompetenser vi söker

• Erfarenhet av publicering i digitala och sociala medier och kunskap om medielogiken på digitala plattformar
• Mycket goda kunskaper i Adobe-sviten, framför allt bildbehandling och video
• Erfarenhet av att jobba med grafik och animation är meriterande
• Erfarenhet av dialogarbete med publik
• Erfarenhet av journalistiskt arbete
• God samarbetsförmåga
• Relationsskapande, strukturerad och kreativ
• God kännedom om P3s målgrupp

Är du redo att möta dagen tillsammans med miljoner lyssnare?
I P3 utmanar vi andra med vårt programinnehåll. Vi följer det senaste inom humor, musik och samhällsjournalistik. Vi är helt fria från kommersiella krafter och det gör oss oberoende och starka. Vår strävan är att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken – detta gör att arbetsplatsen är dynamisk och har många perspektiv i fokus.

Anställningen
Tjänsten är en programanställning på 100 % från 3 januari tom 31 december 2022. Placeringsort Göteborg (ej förhandlingsbart).

Har du frågor om tjänsten, kontakta programchef P3, Niklas Mannheimer Ruberg, niklas.mannheimer_ruberg@sverigesradio.se. För frågor kring din ansökan kontakta HR-partner Linda Vestlund, linda.vestlund@sverigesradio.se. Båda nås via växeln 031-837000
Fackliga frågor besvaras av Erica Hedin, SJF, eller Peter Lindqvist, Unionen. Båda nås via växeln. SACO nås via saco@sverigesradio.se

Varför vänta? Skicka din ansökan redan idag!

Ansök nu

Design engineer

Designer
Läs mer Nov 23
Ready to shape tomorrow’s society together with us?
Volvo Penta is a world-leading supplier of power solutions for marine and industrial applications. Driven by innovation, our close cooperation with our customers and our century-long experience, we supply comprehensive solutions that are made to move emotions, people, businesses and societies.


This is us, your new colleagues
At Volvo Penta transparency and passion is vital to create trust. It is as important for us that you feel good and happy at work as it is that our customers are satisfied with our products. We are encouraged to take responsibility and we support each other as a team. Volvo Penta is in an exciting transformation to become the world leader in sustainable power solutions.
At Heavy duty engine department, we are responsible for the development and design of engines for both industrial and marine applications. The department is today 22 persons working with different roles. The group is organized to have a holistic view of our products and taking care of all the different stages in the product cycle. You can be involved in new development projects, product maintenance or quality issues and feedback from the market.
Our home base is the Volvo Penta headquarter in the heart of Campus Lundby in Gothenburg, Sweden.


Who are you?
To be successful in the role as design engineer you need to have at least 4 years of experience as design engineer. You need to have good knowledge in CREO and experience within alternative fuels is a merit.
Together with our team of highly skilled colleagues you will get the opportunity to develop both on a professional and personal level.
You will have the opportunity to not only develop and design parts and systems, engines and drivelines but also to be part of building the prototypes, participate in rig and boat testing and work with the production plant to optimize the parts.
If you like networking, you will enjoy yourself with us. You will network with suppliers and various parts of the company, such as purchasing, production, testing and the other design departments.


Our trademark at Volvo Penta is innovation and we are always looking for fresh ideas. Your attitude and mind-set will be a key asset for us. You may have relevant experience from any other industry or product that you believe is valuable to us.
We strive for a high level of diversity in our workforce.


It is our people that make the difference!


Are we the perfect match?
Would you like to have fun at work? Are you working as an engineer today and like to work with a world leading supplier of power solutions? Would you like to work in exciting projects together with a great team? We look forward to your application!


Kindly note that due to GDPR, we will not accept applications via mail. Please use our career site.

Ansök nu