Manpower AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Manpower AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Prototyp mekaniker | Volvo Penta | Göteborg

Prototyptillverkare, metall
Läs mer Dec 1
Letar du efter ett jobb där du får ta stort ansvar och samtidigt ges utrymme att utveckla det ansvaret? Är du på jakt efter ett jobb där du får utmaning varje dag? Just nu söker vi på Manpower en prototypmekaniker till Volvo Penta i Lundby. Det här är en utmärkt möjlighet för dig som söker ett jobb som ständigt bjuder på nya utmaningar och kontinuerligt utmanar dina kunskaper. Vill du vara med på Volvo Pentas resa?

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Volvo Penta. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Volvo Penta.

Om jobbet som prototyp mekaniker

Volvo Penta Produktutveckling Diesel Engines arbetar både med avancerad utvecklingsteknik och med pågående förbättringar av nuvarande produkter. Verkstadsavdelningen ansvarar för prototypdesign och testning av alla Volvo Pentas dieselmotorer och motortillbehör.

Du kommer med andra ord:

* Montera prototypmotorer med instrument och mätpunkter för att vara redo för testbädd eller fälttest.
* Producera och byta prototypkomponenter på alla typer av Penta-drivlinor.
* Lösa problem inom olika projektomfattningar.

Volvo Penta tror på konceptet 'hyra för attityd och lär dig för färdigheter'. För det är faktiskt det som räknas i slutändan. Om du är en person som är positiv, uthållig, flexibel och noggrann. Som tror att att vara serviceminded är en av de viktigaste nycklarna till framgång. Då är vi säkra på att du kommer att vara till stor nytta för oss.

Är du rätt för rollen som fordonsmekaniker?

Kvalifikationer

Vi söker en högutbildad mekaniker som har stor kunskap inom verktygstillverkning samt en utmärkt materialkunskap.

* Tjänsten kräver dieselmotorkunnande och gärna även erfarenhet av motorprovning och montering.
* God förståelse för att läsa ritning och utmärkta kunskaper i svetsning, CNC, svarv, fräsning.
* Gymnasieingenjör eller liknande utbildning
* Goda kunskaper i engelska och svenska.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har en ambitiös inställning till arbetet och att du känner ett stort engagemang för ditt arbete. Det är också viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt och att du håller ordning och reda. Dessutom utför du ditt arbete med stor noggrannhet.

Men mest av allt är du intresserad av produktutveckling och gillar att lägga energi och ambition i det dagliga arbetet.

För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.Vad kan Manpower erbjuda dig?

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Intresserad?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Christopher Nilsson via e-post: christopher.nilsson@manpower.se.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!

ÖvrigtUppdragslängd: 6 månader med goda chanser till förlängning och övertag till kund

Placeringsort: Lundby

Typ av anställning: visstidsanställning

Tillsättning: så snart som möjligt

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna

Ansök nu

Butiksansvarig till Lohrs Pocket MedMera | Göteborg

Butiksansvarig
Läs mer Nov 30
Besitter du kunskap om bokbranschen och aktuell litteratur? Har du dessutom en utpräglad serviceådra och en fallenhet för ledarskap kan du vara den vi letar efter! Lohrs Pocket MedMera söker nu en butiksansvarig som kan avlasta den dagliga verksamheten och hjälpa till att stärka butikens varumärke. Är du en driven person som vill jobba på en varierande arbetsplats? Ansök redan idag!Lohrs Pocket MedMera är en fullsortimentsbokhandel där du bland annat hittar facklitteratur, skönlitteratur och biografier samt reseguider och ett stort utbud av barnböcker. Det finns även en lokal Göteborgsavdelning. Men det är så mycket mer än enbart en bokhandel - författarkvällar och utställningar av lokala konstnärer är en naturlig del av verksamheten. Till detta kan kunderna avnjuta en kopp kaffe i caféet. Inês Lohr har ägt bokhandeln sedan 2006. Nu är det dags att anställa en butiksansvarig som skall hjälpa till och ansvara för den operativa driften.

Detta är en rekrytering där Lohrs Pocket MedMera samarbetar med Jefferson Wells, där du blir anställd av Lohrs Pocket MedMera.

Dina arbetsuppgifter

Som butiksansvarig innebär det att du är ytterst ansvarig för den dagliga driften i butiken. Tjänsten innefattar allt från kassatjänstgöring till upplock inklusive planering och personalansvar. Personlig kontakt med butikens kunder är centralt i rollen. Att kunna rekommendera böcker och vara uppdaterad inom den litterära världen är av högsta vikt, tex om aktuella utgivningar, utmärkelser samt recensioner. Idag arbetar förutom Inês, som är ägare, två ytterligare anställda i butiken.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

* Försäljning i butiken och caféet i form av kassahantering och rekommendation av böcker
* Leda och fördela arbete i den dagliga driften
* Schemaläggning och planering av personal
* Alla förekommande arbetsuppgifter i butiken t.ex. upplock, öppning/stängning, läsa in inkommande leveranser i datasystemet, kaffeservering, beställning av varor samt skapa välfungerande rutiner för dessa

Butiken har öppet måndag-fredag 10-18 samt lördagar 10-15. Adventssöndagar 12-16.

Om dig

Vi söker dig med stor kunskap om bokbranschen och kompetens inom aktuell litteratur. Utöver det ser vi att du är serviceorienterad och har en förmåga att kunna skapa och bibehålla relationer.* Du är van att arbeta självständigt och kan se helheten i en verksamhet. Du är van att ha många järn i elden och kan prioritera utan att tappa fokus och kvalitet.
* Du är driven och affärsmässig i ditt sätt att vara och trivs med att få vara en del av beslut gällande försäljning, marknad och sortiment.
* Det är meriterande med avslutade akademiska studier inom relevant område samt gärna tre års erfarenhet i liknande position.

Butiken präglas av en familjär känsla där det är högt i tak och nära till beslut. Du har för att passa i denna roll ett prestigelöst förhållningssätt, vilket innebär att du är beredd att hugga i där det behövs, vare sig det gäller att rekommendera en bok eller att göra en cappuccino. Letar du efter en trivsam miljö präglad av öppenhet, kultur och litteratur kan Lohrs Pocket MedMera vara din nästa arbetsplats.Låter detta intressant? Skicka in din ansökan idag!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Jefferson Wells och alla eventuella frågor går direkt till Jefferson Wells kontaktperson Helena Giannakenas på telefonnummer: 0722-173238 eller via e-post: helena.giannakenas@jeffersonwells.se.Vi arbetar med löpande urval - välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Ansök nu

Skjutstativ och motviktstruckförare till DHL | Göteborg

Truckförare
Läs mer Nov 10
Är du en självgående och serviceinriktad person som är nyfiken på truckkörning? Trivs du dessutom i en roll där du får köra mycket truck? Då är jobbet som truckförare något för dig! Skicka in din ansökan idag och ta chansen att testa på hur det är att arbeta på ett internationellt, framgångsrikt och expansivt företag!

Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Att arbeta som konsult
I den här rollen kommer du att arbeta med truckkörning och godsmottagning. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att truckarna framförs på ett säkert och effektivt sätt, arbetet på lagret flyter på utan hinder. Du kommer att arbeta på ett internationellt, framgångsrikt och expansivt företag i Arendal som är verksamt inom logistikbranschen och uppdraget kommer att vara tillsvidare.

Du kommer bland annat att

* Packa och plocka varor
* Lossa och sortera varor.

Är du rätt person för jobbet?
Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med truckkörning och godsmottagning. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av truckkörning, motviktstruck och skjutstativ.

Vi söker dig som

* Har erfarenhet av att köra truck på lager
* Har truckbehörighet för A1-A4 och B1-B4
* Behärskar svenska i både tal och skrift
* Mer än ett års erfarenhet av antingen motviktstruck eller skjutstativstruck.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Christopher Nilsson via e-post: christopher.nilsson@manpower.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Lackerare till Logisnext | Mölnlycke

Industrilackerare
Läs mer Nov 8
Är du Logisnext nya lackerare? Har du erfarenhet av tidigare erfarenhet av lackering eller har precis gått färdigt en utbildning? Då är detta en perfekt arbetsplats för dig! Du kommer arbeta på ett uppdrag hos ett internationellt, stort och framgångsrikt företag i Mölnlycke. Skicka in din ansökan redan idag - vi ser framemot att välkomna dig till vårt team!

Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos Logisnext.

Ort: Mölnlycke
Arbetstider: 06:30-15:20 måndag-fredag

Att arbeta som konsult

I den här rollen kommer du att arbeta med målning och lackering. Du kommer att lackera olika typer av truckar hos Logixnext. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att sprutmåla för hand och lackera. Du kommer att arbeta på ett internationellt, stort och framgångsrikt företag i Mölnlycke som är verksamt inom logistikbranschen och uppdraget kommer att vara tillsvidare.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med målning och lackering. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av tidigare erfarenhet av lackering.

Vi söker dig som

* har yrkesbevis
* har erfarenhet av liknande arbete
* behärskar svenska väl i både tal och skrift
* utbildning inom lackering

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Christopher Nilsson via e-post: Christopher.nilsson@manpower.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Båtmotor prototyp mekaniker till Volvo Penta | Göteborg

Marinmekaniker
Läs mer Nov 18
Har du erfarenhet av arbete på verkstad, att arbeta med motorer eller att arbeta som fordonstekniker och skulle vilja ta dig an ett uppdrag hos ett svenskt, innovativt och nytänkande företag i Lundby? Då bör du söka jobbet som Motormekaniker hos Manpower, som kommer att koppla ihop dig med oss på Volvo Penta. Skicka in din ansökan redan idag - vi ser framemot att välkomna dig till vårt team!

Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos Volvo Penta.

Volvo Penta expanderar väldigt mycket just nu och letar efter en duktig mekaniker som har en bred erfarenhet av motorer. Har du arbetat med båtmotorer sedan tidigare är detta mycket eftertraktat. Just nu arbetar 17 personer på avdelningen.

Att arbeta som konsult
I den här rollen kommer du att arbeta med dokumentering, montering och tillsammans med ingenjörer för att utveckla nya prototyper till båtmotorer. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att felsöka, plocka isär, rengöra, kontrollera och justera eller byta ut felaktiga eller delar. Du kommer att arbeta på ett svenskt, innovativt och nytänkande företag i Lundby som är verksamt inom fordonsbranschen och uppdraget kommer att vara tillsvidare.

Främst kommer du att

* Arbeta med project för diselmotorer
* Installera Pentas motorer och testa deras funktioner
* Montera prototyper
* Utveckla el och hybrid applikationer
* Lösa problem i projektet både själv men också i team
* Svetsning kan förekomma

Är du rätt person för jobbet?
Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med motorer och övrigt som mekaniker. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av arbete på verkstad, att arbeta med motorer och att arbeta som fordonstekniker. Du ska vara nytänkande och ha viljan att utveckla produkter. En kreativ person som inte är rädd att testa nya saker.

Vi söker dig som

* Har arbetat som mekaniker tidigare
* Har relevant yrkeserfarenhet från fordonsbranschen
* Behärskar det svenska och engelska språket i tal och skrift
* Har förmågan att kunna se möjligheter i det mesta
* Är detaljorienterad.
* Har en utbildning inom relevant område exempelvis fordonsmekaniker

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Christopher Nilsson via e-post: christopher.nilsson@manpower.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Servicetekniker | Lutze | Mölnlycke

Servicetekniker, maskin
Läs mer Nov 18
Är du en person som gillar att arbeta med kroppen och meka och skulle vilja ta dig an ett uppdrag hos ett väletablerat, nytänkande och framgångsrikt företag i Mölnlycke? Då bör du söka jobbet som servicetekniker hos Manpower. Skicka in din ansökan redan idag - vi ser framemot att välkomna dig till vårt team!

Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Ort: Mölnlycke
Arbetstider: 07:00-15:45 måndag-fredag
En visstidsanställning som varar 6 månader och tanken är att man sedan går över till kunden efter 6 månader om allt fungerar bra.

Rollen som servicetekniker
I den här rollen kommer du att arbeta med reparationer, underhåll och felsökning. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att serva, reparera samt transportera våra olika maskiner och utrustning och felsöka och genomföra avhjälpande underhåll. Du kommer att arbeta på ett framgångsrikt, spännande och nytänkande företag i Mölnlycke som är verksamt inom industrin och uppdraget kommer att vara tillsvidare.

Till exempel kommer du att

* Göra felsökningar
* Leverera och installera maskiner
* Byta och laga band samt ny installation av transportband

Är du rätt person för jobbet?
Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med reparationer, underhåll och felsökning. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av liknande arbete.

Vi söker dig som

* Har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
* Har B-körkort
* Har möjlighet att resa i jobbet
* Möjlighet att jobba en del övertid

Erbjudande
Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Christopher Nilsson via e-post: christopher.nilsson@manpower.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Engagerad konsultchef till Manpower i Göteborg

Personalchef/HR-chef
Läs mer Nov 7
Vi på Manpower i Göteborg söker efter en ny kollega till vårt team. Du kommer främst att täcka området Göteborg, Trollhättan och Uddevalla med omnejd.

Trivs du i en verksamhet där det är högt till tak med varierande arbetsuppgifter, där du får möjlighet att träffa och komma i kontakt med olika individer? Har du dessutom ett sinne för att skapa relationer? Då kan den här rollen vara något för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Konsultchef på Manpower är du en nyckelperson och har det centrala uppdraget i att searcha, attrahera samt anställa rätt kandidater i rätt tid till våra kunduppdrag för vår uthyrningsverksamhet inom industri och logistik.

Du har personalansvar för dina konsulter och ansvarar för att de skall trivas hos oss på Manpower och göra ett bra arbete ute hos våra kunder. I arbetet har du även daglig kontakt via telefon, mail och fysiska möten vilket ställer höga krav på såväl tillgänglighet, service samt affärsmässighet.


Försäljning hos befintliga kunder men även att inleda nya affärsrelationer är även en viktig del i din vardag. Säljarbetet innebär att driva och utveckla affärerna och bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Till din hjälp har du företagets processer och metodik som på ett effektivt sätt hjälper dig att nå dina och företagets mål.


Vem är du?
Vi söker dig som brinner för att skapa relationer och ser möjligheter i de kundkontakter du har och skapar. Servicekänsla och lyhördhet kommer naturligt för dig. Du är van vid kundkontakt och är bekväm i säljsituationer.

För att trivas hos oss är det viktigt att du är en person med starkt engagemang och positiv attityd samt att du känner dig trygg i din yrkesroll. Du är en person som älskar högt tempo och har massor med energi. Du trivs med att ha många kontakter och när ingen dag är den andra lik. Som person behöver du vara självgående, strukturerad och ha en vilja att driva och utveckla verksamheten. Att kunna prioritera och samarbeta med andra samt hantera flera uppgifter parallellt är ett måste. Det krävs också att du är resultatinriktad, målmedveten och uthållig.Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper!För att passa/trivas i rollen som konsultchef ser vi att du:

* har en eftergymnasial utbildning inom HR eller motsvarande arbetslivserfarenhet
* har god datorvana
* har goda kunskaper i Office-paketet
* har erfarenhet av lager/logistik eller industribranschen
* har körkort och tillgång till egen bilKlicka på länken nedan för att ta del av vårt erbjudande och utvecklingsmöjligheter inom ManpowerGroup:

https://www.youtube.com/watch?v=VOnHWyWAIno&feature=youtu.beTjänsten kommer tillsättas så snart vi funnit rätt kandidat. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Så ansöker du
Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken.
Har du frågor eller funderingar kring tjänsten kontakta Josephine Nilsson på josephine.nilsson@manpower.se

Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta teknisk support. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Receptionist på deltid i Göteborg

Betjänt
Läs mer Nov 18
kvalifikationer.

I denna roll behöver du vara serviceinriktad, stresstålig och ha en hög social förmåga. Du behöver vara lättlärd och kommunikativ samt kunna följa givna instruktioner. Du är även lojal, flexibel och ansvarstagande.

Utöver detta ser vi att du har:

* Erfarenhet av att jobba i reception
* Gymnasieexamen
* Goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift
* Goda datakunskaper
* Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% alternativ pensionär.

ansvarsområde.

Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
* ta emot besökare
* svara i växeln
* post- och budhantering
* ha ett öga på kontorets öppna ytor, fruktkorgar, kaffe- och kopieringsmaskiner
* möbleringar inför konferenser
* göra utskrifter och enklare beställningar

Tycker du om att möta människor, har ett högt servicetänk och trivs bra med att arbeta både självständigt och tillsammans med kollegorna? Är du dessutom flexibel och initiativtagande? Då har vi ett uppdrag till dig. Vi söker nu nya medarbetare som inom reception i Göteborg. Så är du pensionär och erfarenhet inom reception / kundvärd , eller har en annan huvudsaklig sysselsättning ? Sök jobbet hos oss på Manpower.

Övrig information

* Start: Omgående, enligt överenskommelse
* Omfattning: deltid, studentanställning
* Placering: intermitent, uppdrag runt om i Centrala Göteborg med omnejd

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta paula.marchis@manpower.se alt 031-631 522.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Talent Sourcing Specialist internt till Manpower i Göteborg!

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Dec 1
Är du nyfiken på en karriär inom bemanningsbranschen? Drivs du av daglig kontakt med människor och vill alltid göra det där lilla extra? Då är det dig vi söker! Vi söker nu efter vår nya Talent Sourcing Specialist till vår interna enhet, Core Talent Enterprise! Vill du bli en del av oss och vara med på vår fantastiska resa under 2023? Varmt välkommen med din ansökan!

Den här tjänsten ett konsultuppdrag på heltid, anställningen är en visstidsanställning som inleds med sex månaders provanställning som sen långsiktigt är tänkt att löpa vidare. Du blir anställd av Manpower och kommer arbeta internt på kontoret.

Vad gör vi på CORE?

CORE kan leverera hela eller delar av en rekryteringsprocess, från kandidatinflöde, prescreening, screening och administration till fullständig rekryteringsprocess direkt till slutkund. Vi är ca 15 personer som arbetar på avdelningen CORE och verksamheten präglas mycket av ständiga förändringar, högt tempo och ett klimat där vi tillsammans samarbetar för att hitta nya innovativa lösningar.

CORE Talent Enterprise är ett glatt gäng på fyra heltidare som har högt i tak, lätt till skratt och gillar att bolla idéer och tankar med varandra! Är du snabblärd och social samt vill få möjlighet att bygga upp ditt cv, skapa kontakter och få många bra erfarenheter av arbete internt på Manpower? Då är detta jobb något för dig!

Vad innebär tjänsten?

Den här tjänsten är perfekt för dig som är nyfiken på att arbeta inom bemanningsbranschen då du vid start på anställning kommer få en grundlig introduktion i vårt dagliga arbete. I introduktionen kommer du bland annat få genomgång i våra interna system, hur du genomför telefonintervjuer och övriga administrativa uppgifter på ett effektivt och kvalitetsmedvetet sätt.

Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:

* Skriva annonser
* CV-granskning av inkommande ansökningar
* Göra urval i rekryteringsprocesser
* Genomföra telefonintervjuer
* Stötta konsultchefer vid både stycke- och volymorder intag
* Searcha efter kandidater i interna samt externa system

Du kommer arbeta internt på Manpowers kontor i Göteborg vid Lilla Bommen fram tills sommaren 2023 och därefter kommer kontoret att vara beläget i Gårda, närmare bestämt i nybyggda Citygate.

Start för tjänsten kan diskuteras men vi ser gärna att du kan starta så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer med andra ord genomföras löpande under processens gång, så skicka in din ansökan omgående.

Vem söker vi för tjänsten?

Vi som arbetar på CORE Talent Enterprise idag har olika utbildningsbakgrunder och vi har inga specifika krav på dig och din bakgrund men det är väldigt meriterande för tjänsten med vidareutbilding inom HR- eller personalinriktning.

* Du kan arbeta heltid måndag-fredag, under sedvanliga kontorstider 08.00-17.00, utrymme för flextid finns
* Du har något års erfarenhet av serviceyrken med högt tempo, gärna från arbeten inom försäljning, kundtjänst eller administration
* Svenska behärskar du flytande i tal och skrift och du känner dig även trygg i att kommunicera på engelska

Meriterande för tjänsten är om du har tidigare erfarenhet av bemannings- och rekryteringsbranschen.

Vilka personliga egenskaper är viktiga?

Vi tror att du är en person med stark drivkraft att få saker och ting genomförda. Du skall kunna arbeta självständigt och målinriktat men samtidigt alltid ha laget i åtanke. Den här tjänsten kräver att du har ett gediget intresse av människor och aldrig ger upp i sökandet efter rätt kandidat.

Du bör även trivas med att under vissa perioder ha en högre arbetsbelastning utan att tumma på noggrannhet och kvalitet.

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. Vi arbetar ständigt för att vara en attraktiv arbetsgivare. Många anställda tar upp det faktum att företaget erbjuder en trevlig arbetsmiljö och goda möjligheter till avancemang inom organisationen som den främsta anledningen till att de trivs så bra just på Manpower.

Är du intresserad av tjänsten?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig gruppchef Maria Grüner på maria.gruner@manpower.se.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!

???????

Ansök nu

Automationselektriker | Volvo Penta | Göteborg

Serviceelektriker, installation
Läs mer Okt 17
Är du en självgående och serviceinriktad person som är nyfiken på felsökning, installationer och underhåll? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar? Då är jobbet som automationselektriker något för dig! Skicka in din ansökan idag och ta chansen att testa på hur det är att arbeta på ett svenskt, globalt och spännande företag!

Vi söker dig som är tekniskt lagd, handlingskraftig och har god hand om olika instrument och utrustningar. Du är en problemlösare med inre driv, framåtanda och en vilja att utvecklas. Som tekniker är du noggrann i arbetet och hanterar högt tempo på ett bra sätt. Är du dessutom nyfiken och vill lära dig något nytt varje dag och med en stor flexibilitet i vardagen?

Då kommer du att passa perfekt i vår organisation!

Vem söker vi?

Vi söker dig som är intresserad av motorutveckling i allmänhet men först och främst mot service, support och förebyggande underhåll. Service och support är ett mycket viktigt område i utvecklingen och testningen av Volvo Pentas dieselmotorer. Servicegruppen består av ett team med ansvar för all service, kalibrering och underhåll av mätutrustning.

Du bidrar med en erfarenhet av el, instrumentteknik och mätteknik. Vi tror att du har arbetat i en liknande roll tidigare inom teknikområdet; underhålla, reparera och hantera utrustning för automatisk styrning av olika anläggningar inom industri.

Som person är du teknikintresserad och engagerad samt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Vi vill att du värnar om att bidra till ett gott arbetsklimat, positivt synsätt och med ett bra samarbete med både kunder och kollegor.

Vidare önskar vi att du är noggrann och inte rädd för att ta initiativ för problemlösning.

Dina arbetsuppgifter

Dina dagar som automationselektriker är varierande, exempel på arbetsuppgifter är

* Akut service för att minimera stillestånd i riggar och process.
* FU, felsökning, reparera och sköta utrustning för automatisk styrning i processen,
* Inkoppling i korskopplingsskåp (KK-skåp), automations-El i riggarna samt generatorinkoppling
* Reparation och tillverkning av kablage till prototypmotorer, instrument och motorprovrum.
* Du deltar i arbete vid förebyggande åtgärder av underhåll och säkerställer proaktivt att dessa fungerar.
* Inspektion och underhåll av elektriska installationer i motorprovrum.
* Du arbetar med frånkoppling och återinkoppling av elektrisk utrustning i reparation och utbyte.

Din bakgrund

Vi söker dig som har minst en gymnasieutbildning inom el/automation.

Meriterande är tidigare relevant yrkeserfarenhet inom motorutveckling och El-behörighet. Även erfarenhet inom Comtest, RTP, Gantner, Siemens S7 och Tia portalen är meriterande.
Du har B-körkort samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Christopher Nilsson via e-post: christopher.nilsson@manpower.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Produktionsmedarebetare till spännande kund | Högsbo

Montör, gummi- och plastprodukter
Läs mer Nov 18
Har du erfarenhet av produktion, liknande arbete eller arbete i renrum och skulle vilja ta dig an ett uppdrag hos ett stort, framgångsrikt och expansivt företag i Högsbo? Då bör du söka jobbet som produktionsmedarbetare hos Manpower, som kommer att koppla ihop dig med Vitrolife. Skicka in din ansökan redan idag - vi ser framemot att välkomna dig till vårt team!

Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos Vitrolife.

Ort: Högsbo
Arbetstider: 2-skift
Dag, 07:00-15:40
Kväll, 15:40-00:00

Vad går arbetet som konsult ut på?

Ditt uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos en spännande kund i Högsbo där du kommer att arbeta med processteknik och tillverkning av pipeter. Mer specifikt innebär det att tillverka pipetter. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt.

Mer specifikt kommer du att

* Tillverka pipetter
* Paketering
* Montering, pilligt arbete
* Avsyning i mikroskop

Är du rätt person för jobbet?
Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med medicinteknik och tillverkning av pippeter. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av produktion, liknande arbete och arbete i renrum.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av

* Arbete i renrum
* Tidigare arbetat inom vården

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Christopher Nilsson via e-post: christopher.nilsson@manpower.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Säljansvarig Sverige till Lett-Tak

Utesäljare
Läs mer Nov 17
Vill du bygga den svenska marknaden för Nordens ledande elementtak? Är du orädd och ser en möjlighet innan andra ens har anat den? Då ska du genast söka denna tjänst! Du kommer att välkomnas till ett välmående företag med en tydlig företagskultur. Det är viktigt att du känner igen dig i företagsvärderingarna Ordentlig | Engagerad | Nyskapande

Vi tror att du är den naturliga säljaren som bygger relationer och ena dagen står på en mässa och knyter kontakter för att andra dagen hjälpa våra samarbetspartners och intressenter genom hela värdekedjan. Du är affärsmässig och har förståelse för samtliga intressenter och vet hur man gör lönsamma affärer. Känner du igen dig ska du läsa vidare om denna spännande möjlighet!Dina arbetsuppgifter
Som Säljansvarig för Sverige är förväntningarna självklara - du ska hjälpa arkitekter och byggherrar att hitta de bästa och mest hållbara lösningarna när det gäller tak!
Du är en relationsbyggare som hittar affärsmöjligheter. Detta gör du genom att hitta potentiella kunder såväl som att bygga vidare på affären med de befintliga kunderna. Du arbetar både mot den privata marknaden som mot den offentliga. Du är omgiven av kollegorna i Norge som består av ingenjörer, kalkylatorer och montörer som har full kontroll på hela processen. Eftersom du är först ut i Sverige kommer kontorslösningen att finnas i närheten av din bostadsort. Du kommer att vara på huvudkontoret i Larvik någon dag varannan vecka.

Vem söker vi?
Till rollen som Säljansvarig söker vi framför allt dig som är en social och kommunikativ person som motiveras av att få bygga upp en marknad där produkterna visserligen redan finns, men där du förväntas tillvarata marknadens potential. För att lyckas tror vi att:

* Du har en förståelse för byggteknik i förhållande till stabilitet och hållfasthet då dessa kunskaper hjälper dig att lyckas i ditt arbete
* Du är intresserad av att göra affärer och har en vilja att sälja kvalitativa lösningar
* Du är duktig på byggekonomi och långsiktigt i dina affärer, med andra ord så är du affärsmässig, kostnadsmedveten och har ett sunt konsekvenstänk
* Sannolikt finns du i byggbranschen i dag och rör dig med enkelhet i olika miljöer, du känner dig lika hemma på ett möte med arkitekter som att vara ute med montörerna på byggenaÖvrigt
Placeringsort: Var som helst mellan Malmö, Göteborg och Stockholm
Typ av anställning: tillsvidareanställning
Löneform: fast lön
Förmåner: firmabil

Om Lett-Tak
Lett-Tak Systemer AS erbjuder marknadens mest testade taksystem och har levererat till nöjda kunder och partners i snart 40 år. Vi konstruerar och installerar taksystem som är skräddarsydda enligt kundens önskemål. Moduler från Lett-Tak produceras på beställning och skräddarsys för varje enskilt projekt. Lett-Tak levereras i hela Norden.

Kontaktperson
I den här rekryteringen samarbetar Lett-Tak Systemer AS med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Irene Bengtsson på irene.bengtsson@jeffersonwells.se alternativt på
+46 (0)31 61 72 94.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Vi ser fram emot din ansökan.

Ansök nu

Butikssäljare till Circle K i Göteborg med omnejd | Extrajobb

Bensinstationsbiträde/Servicebiträde
Läs mer Nov 22
Är du på jakt efter ett extrajobb där du får ansvara för kundrelationer och säljaktiviteter? Då har vi rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Manpower butikssäljare till Circle Ks verksamhet i Göteborg med omnejd. Det här är en utmärkt möjlighet för dig som söker ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och är väldigt mångsidigt. Vill du vara med på Circle Ks resa? Välkommen med din ansökan!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Circle K. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Circle K.

???????

Om jobbet som butikssäljare

I rollen som butikssäljare på bensinstation ansvarar du för att ge ett positivt och hjälpsamt kundbemötande, se till att hyllorna är välfyllda och att det är rent och snyggt i butiken. Främst kommer ditt ansvar innebära kassahantering och kundbemötande. Något som är extra roligt med den här rollen är att det också ingår att etablera och utveckla kundrelationer samt vägleda kunder på ett serviceinriktat och professionellt sätt.

Arbetstiderna som gäller för detta uppdrag är dagtid, kvällar, nätter och helger, måndagar till söndagar. Vår kund har öppet dygnet runt vilket innebär att arbetstiderna kan variera. Vi ser gärna att du är flexibel och öppen för varierande skift. Vi vill att du är tillgänglig att jobba minst 2 pass i veckan.

Anställningen kommer att inledas med en introduktionsutbildning som kommer genomföras under en två veckors period i december. Första delen kommer genomföras på en och samma station, 4 dagar i rad, på olika skifttider. Därefter kommer du även att få besöka andra stationer. Start för tjänsten kommer att vara under v.1-v.2.

Är du rätt för rollen som butikssäljare?

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda och att du sätter kundens bästa i första hand. Det är också viktigt att du har ett stort driv och att du utför ditt arbete med stor noggrannhet. Dessutom har du en ambitiös inställning till ditt arbete och vill göra bra ifrån dig.

Till uppdraget hos Circle K söker vi dig som

* Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, till exempel annat extrajobb, studier mm.
* har fyllt 18 år
* kan jobba minst 2 pass i veckan
* Behärskar svenska i både tal och skrift
* har god förståelse för engelska i både tal och skrift
* har manuellt B-körkort

Det är meriterande om du har

* tillgång till egen bil
* Utbildning inom detaljhandeln, service, försäljning eller liknande
* Erfarenhet av detaljhandel-, snabbmats-, säljbranschen eller liknande
* Goda kunskaper i Officepaketet och webbaserade system

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

I samband med att du registrerar din ansökan får du gärna ladda upp ditt studieintyg/sysselsättningsintyg!

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson, sabina.larsson@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: urvalsfrågor, telefonintervju, gruppintervju och slutligen referenstagning.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrigt

Placeringsort: Göteborg med omnejdOm Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.Klicka här om du vill läsa om Kevins karriärresa på Manpower!

Ansök nu

Butikssäljare till Circle K i Göteborg med omnejd | Extrajobb

Bensinstationsbiträde/Servicebiträde
Läs mer Nov 30
Just nu söker vi på Manpower butikssäljare till Circle Ks verksamhet i Göteborg med omnejd. Är du på jakt efter ett extrajobb där du får ansvara för kundrelationer och säljaktiviteter? Då har vi rätt utmaning för dig! Det här är en utmärkt möjlighet för dig som söker ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och är väldigt mångsidigt. Vill du vara med på Circle Ks resa? Välkommen med din ansökan!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Circle K. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Circle K.

???????

Arbetsbeskrivning

I rollen som butikssäljare på bensinstation ansvarar du för att ge ett positivt och hjälpsamt kundbemötande, se till att hyllorna är välfyllda och att det är rent och snyggt i butiken. Främst kommer ditt ansvar innebära kassahantering och kundbemötande. Något som är extra roligt med den här rollen är att det också ingår att etablera och utveckla kundrelationer samt vägleda kunder på ett serviceinriktat och professionellt sätt.

Anställningen kommer att inledas med en introduktionsutbildning som kommer genomföras under en två veckors period i december. Första delen kommer genomföras på en och samma station, 4 dagar i rad, på olika skifttider. Därefter kommer du även att få besöka andra stationer. Start för tjänsten kommer att vara under v.1-v.2.

Arbetstiderna som gäller för detta uppdrag är dagtid, kvällar, nätter och helger, måndagar till söndagar. Vår kund har öppet dygnet runt vilket innebär att arbetstiderna kan variera. Vi ser gärna att du är flexibel och öppen för varierande skift. Vi vill att du är tillgänglig att jobba minst 2 pass i veckan.

Är det dig vi söker?

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda och att du sätter kundens bästa i första hand. Dessutom har du en ambitiös inställning till ditt arbete och vill göra bra ifrån dig. Det är också viktigt att du har ett stort driv och att du utför ditt arbete med stor noggrannhet.

Till uppdraget hos Circle K söker vi dig som

* Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, till exempel annat extrajobb, studier mm.
* har fyllt 18 år
* Behärskar svenska i både tal och skrift
* har god förståelse för engelska i både tal och skrift
* kan jobba minst 2 pass i veckan
* har B-körkort

Det är meriterande om du har

* tillgång till egen bil
* Utbildning inom detaljhandeln, service, försäljning eller liknande
* Erfarenhet av detaljhandel-, snabbmats-, säljbranschen eller liknande
* Goda kunskaper i Officepaketet och webbaserade system

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

I samband med att du registrerar din ansökan får du gärna ladda upp ditt studieintyg/sysselsättningsintyg!

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson, sabina.larsson@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: urvalsfrågor, telefonintervju, gruppintervju och slutligen referenstagning.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrigt

Placeringsort: Göteborg med omnejd

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.Klicka här om du vill läsa om Kevins karriärresa på Manpower!

Ansök nu

Ledigt jobb som CE-chaufför till Volvo!

Distributionsförare
Läs mer Jun 29
Är du Göteborgs bästa lastbilschaufför? Då är det dig vi söker! Vi på Manpower söker en erfaren CE-chaufför till vår kund Volvo Group i Göteborg. Förutom det faktum att du får en väldigt omtyckt arbetsgivare är det bästa med det här jobbet mötet med olika typer av människor och möjligheten att få bidra med förbättringsförslag samt testa ny teknik. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos Volvo Group.

Att jobba som CE-chaufför för Manpower

Den här tjänsten innebär att du kommer att tillbringa dina arbetsdagar ute hos vår kund Volvo. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara oregelbundna tider. Vi ser därför att du ska vara flexibel att arbeta skift på rullande schema. I dina arbetsuppgifter ingår att köra leveranser runt om i Sverige men även internt i Göteborg.

Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt. Fortutbildning förekommer under uppdraget och kommer att vara en del av arbetet

Vem söker vi?

Till rollen som lastbilschaufför söker vi framförallt dig som är en kommunikativ, organiserad och som är säker och noggrann i din körning. Du motiveras av att få jobba med den senaste tekniken, utvärdera den och att få ta eget ansvar. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt ser vi gärna att du har minst 2 års erfarenhet av att köra tung lastbil med släp. Det dagliga arbetet kräver att du är självgående och kundfokuserad i din yrkesroll.

Mer specifikt söker vi dig som

* behärskar svenska i tal och skrift
* har god fysik
* har CE-körkort
* har giltigt YKB

Meriterande för tjänsten är truckkort A1-A4, B1-B4 och erfarenhet inom logistikbranschen.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Danial Savari via e-post: danial.savari@manpower.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Servicetekniker sökes till spännande uppdrag i Göteborg

Servicetekniker, kontorsmaskiner
Läs mer Nov 10
Är du kundfokuserad och vill du vara en del av världens mest omfattade servicenätverk? Just nu söker vi på Manpower dig som vill arbeta som servicetekniker för professionella tvättutrustningar hos vår uppdragsgivare i Göteborg.

Den här tjänsten är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare. Låter detta som en tjänst för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Vad innebär tjänsten som servicetekniker?
Arbetet som servicetekniker är flexibelt och ger dig mycket frihet under ansvar. Du får möjlighet att arbeta med kunden i hela värdekedjan, allt från att boka möten med kunder till att reparera nya miljövänliga maskiner samt utföra förebyggande underhåll. I tjänsten förekommer också en del tunga lyft vilket innebär att en god fysik behövs.

Kundmötet och att ge en god service är av första och största prioritet, du kommer vara ansiktet utåt!

Om dig:

* Proaktiv- du löser inte bara problemet, utan du tänker ett steg längre.
* Lagspelare - att stötta och hjälpa både kollegor och kunder ser du som en självklarhet
* Ambitiös -om något går att göra lite bättre så är du den personen som ser till att det sker.
* Kommunikativ - att förklara på ett tydligt sätt vad som behövs eller har åtgärdats faller sig naturligt för dig.

Utbildning och erfarenhet:

Det är meriterande med ellära på gymnasienivå, likaså om du innehar BB1-behörighet, samt kunskap och erfarenhet av att läsa elscheman.

Erfarenhet av maskininstallationer och underhåll är starkt meriterande, likaså kompetens och/eller erfarenhet inom VVS.

Krav för tjänsten:

* Grundläggande IT-vana.
* B-körkort och körvana i Göteborg
* Svenska i tal och skrift samt engelska i tal

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så vänta inte med att skicka in din ansökan om just du är den vi söker!

Erbjudande
Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Christopher Nilsson via e-post: christopher.nilsson@manpower.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Kundservice som gillar försäljning till Sector Alarm i Göteborg

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Okt 27
Har du erfarenhet av service och tycker att det där med försäljning låter spännande? Vill du jobba på en arbetsplats med stark sammanhållning, stort tävlingsfokus och arbetsglädje i överflöd? Då borde du söka tjänsten inom kundservice hos oss på Sector Alarm i Göteborg! Hos oss får du stora möjligheter att utvecklas och växa. Så sök, eller kontakta Jefferson Wells för mer information. Välkommen till Sector Alarm!Om jobbet

Detta jobb är en rekrytering där du kommer att bli anställd av Sector Alarm.
Som säljande kundservicemedarbetare kommer du bland annat att hantera ärenden och ge service till kunder som skall byta bostad, alternativt kunder som av någon anledning ser över sitt nuvarande larm hos Sector Alarm.

* Dagen startar alltid med ett kort morgonmöte där vi samlar ihop oss och peppar inför dagen (ibland behövs även kaffe och det finns det gott om här!).
* Efter morgonmötet startar ditt arbete med att leverera service till våra befintliga kunder via telefon.
* Förutom att hjälpa våra kunder jobbar du även med administration och registrering i våra olika system.
* Du kommer ha individuella försäljningsmål att jobba mot och din ledare och ditt team finns där för att hjälpa dig lyckas.

Teamkänslan är stark och vi som jobbar här är inte bara väldigt trevliga utan också drivna och målfokuserade. Om vi ska vara ärliga är vi rätt tävlingsinriktade också och ger alltid järnet oavsett om priset är en godispåse eller en resa till Spanien!Om dig
För att trivas hos oss i rollen som säljande kundservicemedarbetare tror vi att du, precis som vi, drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Du som söker är kvalitetsmedveten, lösningsorienterad och sätter kunden i fokus.

* Du har på något sätt jobbat med service eller människor tidigare samt har ett intresse för försäljning.
* De flesta samtal sker på svenska men ibland får du chansen att använda dina kunskaper i engelska så flytande kunskaper i svenska samt goda kunskaper i engelska är ett krav.

Viktigast för oss är din inställning och din vilja att lära dig och hela tiden utvecklas. Vi har inspirerande ledare som kommer peppa, utmana och stötta dig. Vi vill se dig lyckas!Vad Sector Alarm kan erbjuda dig
Att jobba hos oss är både roligt och utvecklande! Vi har blivit utnämnda till Årets Karriärföretag sju år i rad och vi är måna om att ta hand om våra medarbetare. Du kan förvänta dig en coachande och närvarande ledare och härliga kollegor. Vi sitter i fina lokaler i Gårda och nu till hösten ska vi flytta in i ännu finare lokaler (bara några meter härifrån) i nybyggda Citygate.

Lönen består av en fast del samt en rörlig del som du själv kan påverka. Dina ordinarie arbetstider kommer att vara kontorstider måndag-fredag.

Vi gillar att fira saker; allt från framgångar och uppnådda resultat till Halloween och kanelbullens dag. På fredagar firar vi alltid lite extra - kanske bjuds det på frukost, fika eller ett härligt fredagsquiz. Och just det, vi har inte bara gott om kaffe utan även gott kaffe!Kontakt & ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Sector Alarm med Jefferson Wells, en del av Manpower Group. Tjänsten söker du via ansökningslänken.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Helena Giannakenas per mail till helena.giannakenas@jeffersonwells.se, alternativt per telefon till 031-63 15 31.

Du söker tjänsten via ansökningslänken. Notera att urval sker löpande, och att du därför bör skicka in din ansökan så snart som möjligt. Alla ansökningar hanteras i enlighet med GDPR.

Vi ser fram emot att ta emot Din ansökan!

Ansök nu

Lagerarbetare | Göteborg | Hisingsbacka | Manpower

Lagerarbetare
Läs mer Nov 8
Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och som dessutom kontinuerligt utmanar dina kunskaper? Då kan det här vara tjänsten du letat efter! Just nu söker vi på Manpower lagerarbetare till ett uppdrag som varar 6 månader med chans till förlängning hos vår kund i Göteborg. Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan!

För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden. Du får en visstidsanställning på 6 månader med goda möjligheter till förlängning. Tjänsten är på heltid och du kommer arbeta dagtid 07:00 - 16:00.

Arbetsbeskrivning
Uppdraget som lagerarbetare går ut på att arbeta med orderplock, pack, truckkörning och containerlossningar.

Kvalifikationer
Vi på Manpower söker dig som har

* Erfarenhet av lagerarbete
* Truckkort
* Erfarenhet av containerlossningar
* Erfarenhet av orderhantering.
* Bra fysik då tunga lyft förekommer


Du har en förmåga att ta hänsyn till både helheten och detaljerna. Du har god förmåga att bibehålla lugnet om det uppstår problem. För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett effektivt arbetssätt och det är viktigt att du har bra fysik och inte är rädd för att ta i då det förekommer tunga lyft.

Kontaktuppgifter och ansökan
För att söka tjänsten klickar du på "Ansök nu" och skapar ett konto hos oss.
Om du har några frågor kan du höra av dig till Mathilda via e-post: mathilda.larsson@manpower.se

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person.
Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Övrigt
Placeringsort: Hisingsbacka / Göteborg
Typ av anställning: Visstidsanställning 6 månader med chans till förlängning
Arbetstider: Måndag - Fredag 07:00 - 16:00

Vad kan Manpower erbjuda dig?
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningsportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Ansök nu

Montör till Tenneco i Torslanda!

Montör, metallprodukter
Läs mer Nov 22
Letar du efter ett jobb där du får ta stort ansvar och samtidigt ges utrymme att utveckla det ansvaret? Då kan det här vara tjänsten du letat efter! Just nu söker vi på Manpower montörer till Tennecos verksamhet i Torslanda. Det här är en utmärkt möjlighet för dig som söker ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och kontinuerligt utmanar dina kunskaper. Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kund.

Arbetsbeskrivning

Övergripande kommer dina arbetsuppgifter handla om att montera avgassystem till bilar. I rollen som montör ansvarar du för att arbeta med montering av såväl stora som små komponenter samt utföra kvalitetskontroller av det egna arbetet.

Arbetstiderna som gäller för detta intag är

* Dagskift, mån-fre: 06.30-15.18
* Kvällsskift, mån-fre: 15.18-00.00
* Nattskift, sön-tors: 21.34-06.36/23.54-06.30

Våra kunder har öppet dygnet runt vilket innebär att arbetstiderna kan variera. Vi ser gärna att du är flexibel och öppen för varierande skift.

Är det dig vi söker?

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett stort driv och att du har en ambitiös inställning till arbetet. Det är också viktigt att du har ett effektivt arbetssätt. Vi söker dig som har erfarenhet av tillverkningsindustrin och har en fallenhet för fordonsmontering. Vidare tror vi att du brinner för att leverera kvalitet i allt du gör.

Vi söker dig som

* behärskar svenska i både tal och i skrift
* har arbetslivserfarenhet inom industri, produktion eller som har övrig lagervana
* har god fysik
* är stresstålig och målmedveten

Det är även meriterande om du

* har tidigare svetserfarenhet av exempelvis MIG/MAG och TIG. Övriga godkända svetsprov och certifikat är också väldigt meriterande.
* teknisk utbildning från antingen gymnasiet, YH eller dylikt.
* har truckkort A1-A4, B1-B4
* goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
* har körkort och tillgång till bil

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Kontaktuppgifter och ansökan

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson, sabina.larsson@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: urvalsfrågor, telefonintervju, gruppintervju och slutligen referenstagning.

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Placeringsort: Torslanda

Typ av anställning: tillsvidareanställning med sex månaders provanställning

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Vi söker vår nya kontorsvaktmästare!

Kontorsvaktmästare
Läs mer Nov 22
Är du en händig och teknisk person samt har en god känsla för service? Söker du ett jobb på deltid där du får arbeta med varierande arbetsuppgifter? Då kan detta vara en tjänst för dig! Manpower söker nu en vaktmästare som kan arbeta några dagar i månaden hos vår kund. Läs annonsen nedan och sök redan idag!

Den här tjänsten är för dig som antingen är student, senior eller har annan sysselsättning. Du kommer att vara anställd av Manpower och jobba ute hos vår kund.

Start: omgående

Omfattning: deltid

Arbetstider: kontorstiderArbetsuppgifter

Du kommer att ha ett omväxlande och roligt arbete där du ansvarar för vaktmästeri och interservice på ett kontor. Arbetet innebär att genom god service se till både underhåll och förbättringar av miljön på kontoret. Arbetsuppgifterna varierar, några exempel på uppgifter som ingår är tekniskt underhåll tex reparation av kaffemaskiner, ta hand om återvinning och göra felanmälningar. I arbetet kan det även förekomma uppgifter som att ta emot och distribuera leveranser och hantera vissa inköp.Är du rätt person för jobbet?

Vi söker en praktiskt lagd person som har en god teknisk förståelse. Du gillar att leverera service av hög kvalitet och ställer upp när det behövs. Arbetet kräver också att du är lösningsorienterad och att du kan tänka kreativt i olika situationer där något behöver fixas.

* Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom vaktmästeri eller internservice.
* 'Det är även meriterande om du har körkort.Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studiernaSök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Paula Marchis eller via e-post: Paula.marchis@manpower.se

Ansök nu

Montör till välkänd underleverantör inom fordonsindustrin!

Montör, gummi- och plastprodukter
Läs mer Nov 22
Motiveras du av att ha högt uppsatta mål och av att nå resultat tillsammans med ditt team? Då kan detta vara tjänsten för dig! Just nu söker vi på Manpower montörer till vår kunds verksamhet inom fordonsindustrin i Torslanda. Här finns det utmärkta möjligheter att utvecklas och avancera. Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kund.

Vad innebär rollen som montör?

I rollen som montör ansvarar du för att arbeta med montering av såväl stora som små komponenter samt utföra kvalitetskontroller av det egna arbetet. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du målinriktat och nyfiket lära dig mer om det.

Är det dig vi söker till rollen som montör?

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett stort driv och att du har en ambitiös inställning till arbetet. Vi söker dig som har erfarenhet av tillverkningsindustrin och har en fallenhet för fordonsmontering. Vidare tror vi att du brinner för att leverera kvalitet i allt du gör.

Vi söker dig som

* har arbetslivserfarenhet inom industri, produktion eller som har övrig lagervana
* är stresstålig och kvalitetsmedveten
* behärskar svenska i både tal och skrift
* har god fysik och har inga problem med att stå och gå hela dagarna

Det är även meriterande om du

* har körkort och tillgång till bil
* goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
* har truckkort A1-A4, B1-B4

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson, sabina.larsson@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: urvalsfrågor, telefonintervju, gruppintervju och slutligen referenstagning.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Placeringsort: Göteborg

Typ av anställning: tillsvidareanställning med sex månaders provanställning

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Servicetekniker till Bosch Rexroth - Hydraulik och Automation

Automationstekniker, maskin
Läs mer Nov 30
Brinner du för att ge vår kund den bästa tänkbara servicen och lösningar? Vill du jobba i en miljö med produkter och system i världsklass. Fokus för denna tjänst ligger inom industriell hydraulik och smarta system och produkter. Är du den vi söker?

Din roll

Du kommer att ingå vår grupp med fältservicetekniker. I jobbet ingår både felsökning av hydrauliska system och driftsättning och installation av kompletta hydraulsystem. Du utför felsökning för avhjälpande service och deltar i försäljningsprocessen som tekniskt stöd till säljare. Du informerar, ger råd och anvisningar om handhavande. Rapportering sker efter varje avslutat jobb, vid felaktigheter rapporteras dess orsak samt förslag till åtgärder görs enligt gällande rutin.

Du utgår från hemmet och din region är Södra Sverige. Du är i huvudsak ute och reser hos dina kunder cirka 2 - 4 dagar i veckan och övernattningar förekommer i tjänsten. Resor förekommer även till andra kunder i Sverige.

Vem är du?

Fältservice hos oss innebär att du är självgående när det gäller operativa arbetsuppgifter samt att du har en god kommunikationsförmåga, är ansvarstagande, strukturerad och trivs i en föränderlig miljö där förmåga till problemlösning är ett krav. Då tjänsten innebär mycket kundkontakter är det viktigt att du är lyhörd och kan hjälpa kunder med nya lösningar. En del av tjänsten är att sälja in våra produkter/lösningar och tjänster samt vara vår spetskompetens mot våra kunder. Du har en naturlig förmåga att förstå hydrauliska system och kan ta fram moderniseringslösningar för att säkra effektiv drift hos kund.

Erfarenhets- och kunskapskrav:

* Erfarenhet från underhåll och felsökning av hydraulik, industri- eller mobilhydraulik
* Relevant utbildning inom teknikområdet
* Eget driv att öka försäljning och utföra kundbesök
* Fördelaktigt med kunskaper inom styr och reglerteknik
* Kunskaper i Officepaketet och datorvana
* Tjänsten kräver B-körkort
* Svenska och engelska i tal och skrift

Personliga egenskaper:

Vi sätter stort värde på förtroende och initiativförmåga. Du trivs med att jobba både självständig och i grupp där du får planera och strukturera upp ditt arbete. Du har ett driv att möta kunder och interna specialister och föra intressanta dialoger och lösningar framåt.

* Engagerad: Att självständigt och i team ge bästa tänkbara service till kunder och kollegor.
* Strukturerad: Planerar, organiserar och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt.
* Självgående: Ansvarar för dina uppgifter och planerar sin arbetsdag.

Vad du kan förvänta dig av oss

Genom att börja hos Bosch Rexroth, som ingår i Bosch Koncernen med 400 000 anställda runt om i världen, blir du en del av ett världsledande företag. Du kommer att arbeta med värdebaserad försäljning i en entreprenörmiljö och du kommer att ingå i ett framgångsrikt team av passionerade människor inom försäljning och teknisk expertis.

Bosch Rexroth är världens ledande leverantör inom industriell automation och mobilhydraulik. Ett komplett produktprogram, djup kompetens och god service gör oss till en trygg och säker helhetsleverantör. Vår ambition är att med unik branschkunskap och kvalificerade medarbetare alltid erbjuda våra kunder det allra bästa. www.boschrexroth.se

Varför jobba på Bosch

På Bosch sätter vi människorna främst. När vi har kul på jobbet och mår bra, så mår våra kunder och samarbetspartners bra. Det kommer att ge oss fler och bättre affärer. Att få människor att må bra är en del av vårt hållbarhetsarbete och en god investering för framtiden. Vi är stolta över att vara ett företag som gör mycket för att du skall trivas hos oss. Majoriteten av våra medarbetare säger att de är stolta över att jobba hos oss och värderar det vi erbjuder i form av förmåner, praktiska lösningar, flexibilitet och gott ledarskap.

Vi inom Bosch Rexroth har stora möjligheter till interna utbildningar inom området. Till hjälp finns kollegor på företagets avdelningar i Sverige, Norden och Europa.

Kontakt och ansökan

Bosch Rexroth samarbetar i den här rekryteringen med Jefferson Wells (ManpowerGroup) med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Niclas Fagerlund 072-185 01 06 eller niclas.fagerlund@jeffersonwells.se

Tjänsten söker du via ansökningslänken, vi tar inte emot ansökningar via e-post. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan senast 2022-12-15.

Ansök nu

Lastbilschaufför till PostNord i Göteborg

Distributionsförare
Läs mer Okt 24
Vill du vara med och bidra till en viktig samhällsfunktion och ha frihet under ansvar? Vill du anta en ny utmaning inom transportbranschen? Just nu söker vi på Manpower lastbilschaufförer till PostNord i Göteborg. Vill du vara med på PostNords resa? Välkommen in med din ansökan redan idag! #JobbJustNu

Hos oss på Manpower får du en trygg arbetsgivare. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Du har en tillgiven konsultchef som alltid finns tillgänglig och stöttar dig.

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och PostNord. Du får en visstidsanställning på 4 månader som sedan övergår till en tillsvidareanställning. Uppdraget är på heltid med varierande arbetstider. På PostNord kan du arbeta dag-, kväll- och nattskift.Att vara lastbilschaufför hos PostNord

PostNord är ett av Sveriges mest kända varumärken, de finns överallt. De säkerställer att postservicen fungerar och är länken mellan människor och företag. Deras ambition är att göra vardagen enklare för alla i Sverige. Som lastbilschaufför hos PostNord är du oersättlig. Transporter är ett måste för att nå hela Sverige och de tar ansvar från söder till norr, storstad som landsbygd. I din roll som lastbilschaufför kommer du att köra distribution och lasta gods. Du kör leveranser runt om i Göteborg. Beroende på dina tidigare erfarenheter kan arbetet komma att anpassa efter det. Du kommer att bemöta många olika kunder och det gäller därför att du kan ge en god service, du är PostNords ansikte utåt.Är du PostNords nya tillskott?

För att du ska kunna lyckas bra i det här uppdraget är det viktigt att du är ansvarfull och kan vara självgående i din yrkesroll. Du har ett flexibelt förhållningssätt då prioriteringarna kan komma att ändras. Vidare har du en fallenhet för service. Tunga lyft kan förekomma och det gäller därför att du har en god fysik.

Vad du tar med dig

* Ha C/CE- körkort
* Ha YKB (yrkeskompetensbevis)
* Behärska svenska väl i tal och skrift
* Ha en godkänd gymnasieexamen

Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat med lastbilskörning.

I enlighet med vår kunds krav kommer vi i denna rekryteringsprocess genomföra en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregistret.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övrig arbetsmarknad. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningsportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Blom via e-post: Ida.blom@manpower.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare övre hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och långt sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb.

Ansök nu

Orderkoordinator | Administratör till Keyplants i Göteborg

Backofficepersonal
Läs mer Nov 29
Har du en bakgrund inom industribranschen och vill ta klivet mot nya utmaningar? Just nu söker Keyplants i Göteborg dig som har erfarenhet av dokumenthantering. Detta är ett långsiktigt uppdrag. Tveka inte att skicka in din ansökan om du tror att det kan vara du!

Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader till en början med goda möjligheter till förlängning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos KeyPlants.

Om KeyPlants:

Keyplats är ett väletablerat och i en expanderade fras inom Life sience industrin - tillhandhåller anläggnings- och designprojekt samt projektlednings- och processdesigntjänster. Orginisationen sammarbetar med världens främsta läkemedelföretag så som AstraZeneca, Pfizer.Att jobba som orderkoordinator

Den här tjänsten innebär att du kommer att tillbringa dina arbetsdagar ute hos vår kund. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara 8-17. I dina arbetsuppgifter ingår att registrera ärenden och förmedla dem till rätt personer på företaget, ha daglig kontakt med kunder, kollegor, leverantörer och se till att den dagliga administrationen löper på smidigt.

Till exempel kommer du att:

* Ta emot dokument från företagets ingenjörer
* Skicka vidare detta till kund
* Sammanställa inkommande dokument samt vidarebefordra till rätt ansvarig

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med dokumentering, administration. Noggrannhet och struktur är viktigt för dig vid ett arbete. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av dokumenthantering, att arbeta som administratör och arbete i CRM-system.

I övrigt krävs det att du

* Har erfarenhet av att arbeta som administratör
* Talar och skriver svenska och engelska obehindrat.
* B - Körkort

Meriterade

* Arbetat i Advantum
* Arbetat inom olja, gas eller kärnkraft

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Caroline Inal via e-post: Caroline.Inal@manpower.se Sök tjänsten senast den 2022-12-15.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajob

Ansök nu

Kundservice till Stampen

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 30
Är du en person som brinner för att leverera service av högsta nivå? Är du social, bra på att svara på tekniska frågor och ute efter en ny spännande utmaning? Vi söker nu nästa stjärna inom kundservice till Stampen Media i centrala Göteborg. Är du den vi söker? Tveka inte, sök tjänsten redan idag!

Om tjänsten
Tjänsten erbjuder en unik och spännande möjlighet att bli en del av ett viktigt team som kontinuerligt bidrar till utveckling av företagets tjänster och produkter utifrån kundinsikter man får i den dagliga kunddialogen. Du kommer att arbeta med att besvara inkommande frågor gällande prenumerationsärenden för 12 olika tidningar på Västkusten, där Göteborgs-Posten är den största. Du kommer samtidigt få bidra till goda långvariga kundrelationer genom att vara proaktiv, lyhörd och lösningsorienterad.

Tjänsten är tänkt att starta efter årsskiftet och kommer initialt att sträcka sig 6 månader, med goda möjligheter till förlängning för rätt person. Arbetet utgår från kontorstider och anställningen kommer att vara via Manpower. Sysselsättningsgraden för tjänsten kommer att vara 100%. Kontoret är mycket centralt beläget och viss flexibilitet till hemarbete finns.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

* Svara på inkommande samtal och e-postmeddelanden
* Digital support genom att besvara frågor om inloggning och digitala tjänster och produkter
* Hantera fakturafrågor och betalningsärenden
* Hantera reklamationer och säkerställa kvalitet i distributionen
* Övriga prenumerationsärenden såsom start, stopp, produktbyten, adressändringar, uppehåll etc
* Uppföljning av kundärenden för att säkerställa kundnöjdhet
* Vara med och driva förbättringsfrågor i organisationen utifrån kundinsikter
* Det är utöver ovanstående en stor variation av vilka ärenden som kommer, vilket inte alltid går att förutspå. Därav är det väldigt viktigt att våga och kunna ta beslut i hur bästa lösning ser ut i det unika fallet.

Du kommer få arbeta med ett fantastiskt team med mycket god sammanhållning som stöttar varandra, har roligt ihop och kontinuerligt utvecklar sin kompetens och är företagets öra mot sina kunders önskemål.Vem är det vi söker?
Vi söker dig som drivs av att arbeta med service och människor samtidigt som du tycker om att jobba med problemlösning, teknik och systemrelaterade frågor. Du har naturligt ett effektivt arbetssätt och ett stort intresse för att lära mer och nytt då arbetet kontinuerligt utvecklas och förändras. Du är duktig på att hitta kreativa, smarta lösningar på diverse kundrelaterade frågor och ärenden. Du har förmåga att tänka självständigt och fritt, men tar gärna plats i ett team för att tillsammans i grupp lyfta och resonera fram bästa lösningar.

Du har en mycket god social kompetens och du vill fortsätta att utvecklas i din roll. Du är en serviceminded person som har lätt för att prata med människor och snabbt förstå vad kunden behöver hjälp med. Du kan även formulera dig väl i skrift. Vidare är du lösningsorienterad och strukturerad i din kommunikation.

Kravprofil:

* Har tidigare arbetslivserfarenhet inom kundservice/orderadministration
* Har lätt för att lära sig nya system
* Är duktig på att skapa och vårda relationer
* Har grundläggande tekniska färdigheter och tidigare erfarenhet av arbete i affärssystem
* Har goda kunskaper i svenska, i både tal och skriftErbjudande
Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Hur söker jag tjänsten?
Det är enkelt! Klicka på ansökningsknappen. Registrera ditt CV på manpower.se. Vid frågor är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Viktoria Markbrant på viktoria.markbrant@jeffersonwells.se

Om du går vidare i ansökningsprocessen så kommer du få göra ett enklare skrivtest i samband med intervjun hos kunden.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!Har du frågor kring tjänsten?
Få snabbast svar genom att läsa våra Frågor och svar på manpower.se. Har du problem med din ansökan är du välkommen att kontakta vår kunniga webbsupport på 020-26 51 003.
Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!

Om Manpower
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Truckförare till Logisnext i Mölnlycke

Truckförare
Läs mer Nov 15
Har du truckkort och tidigare erfarenhet av att arbeta på lager eller terminal? Då kan det vara dig vi söker till rollen som truckförare på Logisnext! Jobbet är på heltid och passar dig som uppskattar ett fysiskt arbete. Tjänsten tillsätts löpande - skicka in din ansökan redan idag!

Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos Logisnext.

Arbetstider: 06:30-15:20 måndag-fredag

Att arbeta som konsult

I den här rollen kommer du att arbeta med truckkörning, varuplock och lagerhantering. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att truckarna framförs på ett säkert och effektivt sätt och arbetet på lagret flyter på utan hinder. Du kommer att arbeta på ett internationellt, framgångsrikt och stort företag i Mölnlycke som är verksamt inom logistikbranschen och uppdraget kommer att vara tillsvidare.

Du kommer bland annat att

* Scanna in produkter i affärssystem
* Packa och plocka varor
* Kör höglyftande plocktruck

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med truckkörning, varuplock och lagerhantering. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta på lager.

I övrigt söker vi dig som

* Har truckbehörighet för A1-A4 och B1-B4
* Behärskar svenska i både tal och skrift.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Christopher Nilsson via e-post: christopher.nilsson@manpower.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Lastkopplare till kund i Göteborg

Depåman/Depåtekniker
Läs mer Nov 1
Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för att arbeta med lastkoppling? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Manpower en lastkopplare till vår kunds verksamhet i Göteborg. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden.

Dina arbetsuppgifter

Som lastkopplare ansvarar du för att lasta och lossa, att säkerställa att lasten framförs på ett säkert sätt, samt säkerställa rutiner kring lyft. Du kommer också att samspela med förare till olika lyftanordningar.Om dig

Vi på Manpower söker dig som har gymnasieutbildning. Vidare har du erfarenhet av arbete som lastkopplare och av arbete inom branschen.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du har ett effektivt arbetssätt. Det är också viktigt att du utför ditt arbete med stor noggrannhet och att du håller ordning och reda.

För såväl oss på Manpower som vår kund är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvara ta all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.Krav för tjänsten

- säkra lyft
- maskinvana
- gymnasieutbildning

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta regional researcher Josephine Nilsson via e-post: josephine.nilsson@manpower.se.

Det första steget i den här rekryteringsprocessen för dig som kandidat är att bli uppringd för en telefonintervju. Därefter kommer du att bli kontaktad om en tid för videointervju. Till sist väntar också referenstagning.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Placeringsort: Göteborg

Typ av anställning: konsultuppdragOm Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Centraliserad Konsultchef internt på Manpower i Göteborg

Personalansvarig
Läs mer Nov 9
Är du en problemlösare, ansvarstagande och serviceminded person? Vill du skapa kontakter och få många bra erfarenheter av att arbeta internt på Manpower? Vi söker nu efter en centraliserad Konsultchef på heltid till en ny verksamhet inom Manpower. Vill du vara med på resan att bygga upp vårt team? Då ska du söka idag!

Hur är det att jobba som centraliserad Konsultchef internt på Manpower?

Som Konsultchef på CORE kommer du tillsammans med ansvarig affärsområdeschef och kollegor vara med och utforma våra rutiner till vårt nya interna team - CORE Planning. Din arbetsplats blir vårt kontor i Göteborg och dina konsulter kommer arbeta runt om i landet.

Då detta är ett nytt arbetssätt och team kommer dagarna bestå av mycket förändring och ett fartfyllt tempo. Vi bygger detta team tillsammans och dina åsikter och tankar kommer att vara betydelsefulla för utvecklingen.

Vad gör en Konsultchef på Manpower?

Du kommer tillsammans med dina kollegor ansvara för många olika arbetsuppgifter, där bla nedan ingår:

* Du kommer hantera nyanställning av konsulter
* Sätta upplärningsplaner för våra konsulter
* Ta emot beställningar från kunder
* Boka ut ersättare vid frånvaro
* Löpande personalarbete
* Ha dialog löpande med våra beställare och konsulter

Vad måste jag uppfylla innan jag börjar som Konsultchef på Manpower?

* Vi ser gärna att du har personalrelaterad utbildning och har erfarenhet av exempelvis administration och/eller kundservice.
* Du har körkort
* God kunskap i office-paketet
* God verbal och skriftlig förmåga
* Det är meriterande om du har erfarenhet ifrån bemanningsbranschen

Vilka personliga egenskaper är viktiga?

Som person är du utåtriktad, positiv och drivs av att nå uppsatta mål. Du trivs med att arbeta under högt tempo utan att tumma på noggrannhet och kvalitet samt känner dig trygg i att självständigt kunna fatta egna beslut.

Vi ser gärna att du är nyfiken som person och tycker det är spännande med förändringar. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är strukturerad, har ett stort driv samt gillar att arbeta i team.

Vad kan ni erbjuda mig?

* En unik möjlighet att vara med och bygga upp ett team och arbetssätt från början
* Du blir en del av ett härligt och nyskapande team som hela tiden ligger i framkant
* Du kommer att utvecklas i ett rasande tempo då vi arbetar med ständig affärsutveckling
* Förmåner som friskvårdbidrag, tillgång mer än 4500 interaktiva utbildningar mm.
* Anställning enligt kollektivavtal med Unionen

Hur söker jag jobbet?

Är du den vi söker? Sök tjänsten via ansökningslänken. Registrera ditt CV via www.manpower.se. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten? Maila affärsområdeschef Rebecka Gartman på rebecka.gartman@manpower.se. Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta Manpowers webbsupport på 020- 26 51 00.

Ansök nu

Administratörer till kommande uppdrag i Göteborg

Backofficepersonal
Läs mer Nov 29
Är du driven, strukturerad och har goda administrativa kunskaper? Då bör du läsa vidare! Vi har avtal med många intressanta företag och just nu söker vi på Manpower administratörer till kommande uppdrag. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och våra kunder. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden. Uppdragen kan variera i längd, oftas minst 6 månader.Arbetsuppgifter

Som administratör arbetar du med att administrativt stötta chefer och kollegor. Samtidigt kan du ha ansvar för dina egna projekt och arbetsuppgifter. Specifika arbetsuppgifter varierar beroende på företagets behov. Exempel på sådana uppgifter är orderhantering, hantering av ärenden i CRM-system, kontakt och stöttning av kunder och leverantörer.Uppdragen vi har idag är på heltid med varierande arbetstider. Uppdragslängd ligger på 6 månader med goda chanser till förlängning. Start kommer sättas i överenskommelse med kund.Är du rätt person för jobbet?

För att trivas i rollen behöver du ha ett intresse och förståelse för administration. Du behöver ha god datorvana samt erfarenhet av affärssystem eller liknande. Du ska vara noggrann och arbeta på ett strukturerat sätt. Vi ser även gärna att du har en god samarbetsförmåga, är prestigelös och hjälper till där det behövs.Övriga meriter

* Tidigare erfarenhet av administrativt arbete
* Goda datorkunskaper såsom Office-paketet
* Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal samt skrift
* En god känsla för serviceOm Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.Sök tjänsten idag!Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Caroline Inal eller via e-post: Caroline.inal@manpower.se.

Ansök nu

Säljare till dagligvaruhandel | Afia AB

Utesäljare
Läs mer Nov 9
Är du en affärsfokuserad och relationsskapande person med ett brinnande intresse för försäljning? Vill du arbeta fritt i ett växande bolag och vara en del av deras spännande resa? Nu söker Afia AB dig som vill ta dig an den svenska marknaden gällande försäljning av kvalitetsris inom dagligvaruhandeln. Här får du möjlighet att arbeta från ditt hem med bas i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Sök denna tjänst redan idag!Om jobbet

Afia AB är sedan ett år tillbaka nyetablerade på den svenska marknaden och säljer Abu Kass-ris, ett basmatiris som är av hög kvalitet och känt världen över. Afia har det senaste året expanderat stort och har idag ett antal befintliga kunder, småbutiker som grossister. Idag arbetar det tre personer på Afia med bas i olika delar av landet.
I din roll som säljare kommer du ha huvudansvaret för säljprocessen och arbeta med att bredda kundstocken och bearbeta nya kunder inom dagligvaruhandeln centralt som lokalt, restauranger samt grossister. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:

* Bygga upp nya kundrelationer inom detta segment på hela den svenska marknaden.
* Du kommer ha fullt ansvar för hela säljprocessen - från prospektering, mötesbokning, kundmöte, kundavtal till uppföljning.

Du kommer i rollen att ha din bas i ditt hem som vi tror ligger i Stockholm, Göteborg eller Malmö, där resor ingår i tjänsten.

Vem är du?

För att bli framgångsrik i rollen som säljare ser vi att du är en nyfiken person som gillar att hitta lösningar och affärsmöjligheter! Du har en stor förståelse för kundrelationer och är inte rädd för att ta kontakt med nya kunder och etablera relationer. Därtill tror vi att du vågar utmana dig själv, och att du har en vilja att skapa resultat och utvecklas. Det är en fri roll där du lägger upp stora delar av ditt arbete själv vilket innebär att du bör trivas i att arbeta självständigt med mycket eget ansvar.

Har du tidigare branscherfarenhet inom dagligvaruhandel, grossist eller restaurang ses detta som starkt meriterande.

Krav för tjänsten:

* Har tidigare erfarenhet av försäljning, gärna i en liknande roll
* Ha B-körkort
* Vara flytande i svenska, i tal och skrift. Kan du andra språk ses detta som starkt meriterande
* Vara tillgänglig för tjänsteresor

Att jobba på Afia AB

Afia AB är en etablerad grossist i Uppland som säljer kvalitetsriset Abu Kass samt kol till vattenpipor. Vi som driver verksamheten har över 20 års erfarenhet i branschen och har sett vad som funkar, vad kunder ber om, och var det kan bli krångel. Vi har valt att specialisera oss på väl utvalda, internationella produkter med stor efterfrågan i Sverige. Läs gärna mer på: https://afiagroup.se/om-oss/

På Afia AB har du möjligheten att få vara en del av deras resa gällande etablering på den svenska marknaden. Det finns stora planer för verksamheten och fina utvecklingsmöjligheter framöver för dig som tar dig an denna roll.

Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Afia AB med Jefferson Wells, en del av Manpower Group, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Tjänsten söker du via ansökningslänken.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Helena Giannakenas per mail till helena.giannakenas@jeffersonwells.se, alternativt per telefon till 031-63 15 31.

Du söker tjänsten via ansökningslänken. Notera att urval sker löpande, och att du därför bör skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att ta emot Din ansökan!

Ansök nu

Finsktalande kundtjänstmedarbetare | Distans | Göteborg

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 17
Är du en person som älskar att hjälpa människor? Är du på jakt efter ett jobb som innebär att vara en del av ett härligt team, och jobba i en global miljö? Gillar du även att ge service i värdsklass? Just nu söker vi på Manpower kundtjänstmedarbetare till vår kund inom fordonsbranschen i Göteborg. Välkommen med din ansökan till oss idag!

Anställning: Konsultuppdrag på sex månader med god chans till förlängning där du är anställd via manpower.

Uppdrag: Detta jobb är på distans/remote. Viktigt att du kan jobba hemifrån.

Om jobbet som kundtjänstmedarbetare

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att ha en spännande roll med olika utmaningar. Bland annat kommer du att besvara inkommande samtal och e-postmeddelanden samt administrera och hantera kundärenden. I den här rollen kommer du supportera finska kunder vilket sätter högt krav på goda språkkunskaper i såväl tal som skrift. Rollen lägger stor vikt på kommunikation och bemötande samt uppföljningar då det är det viktigaste för kundupplevelsen. Arbetet går också ut på att erbjuda anpassade lösningar till kundunika förfrågningar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att:

* Besvara kunders frågor via telefon, mail och chatt
* Hantera beställningar via interna processer och system.
* Ansvara för att prioritera och eskalera feedback från kunder till interna team

Är du rätt person för jobbet?

Vi på Manpower söker dig som har gymnasieutbildning, tala och skriva på finska flytande och har god systemvana och är van att arbeta med telefon och dator. Dessutom har du god datorvana och goda kunskaper i finska i tal och skrift.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt. Det är också viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt. Du arbetar målinriktat och har siktet inställt på resultatet. Sist men inte minst är du självgående i din yrkesroll och ser vad som behöver göras.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som kundtjänstmedarbetare och talar och skriver svenska obehindrat.

I övrigt krävs det att du

* Talar och skriver finska flytande
* Har en gymnasieexamen
* Har god systemvana och är van att arbeta med telefon och dator

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl.

Har du frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att kontakta talent acquisition specialist Filippa Müntzing på mejl filippa.muntzing@jeffersonwells.se

Ansök nu

Orderadministratör | Logisnext | Göteborg

Orderadministratör
Läs mer Nov 9
Är du en noggrann och detaljfokuserad person på jakt efter din nästa utmaning? Har du erfarenhet av att arbeta med administration, orderläggning och flöden? Då har vi rollen för dig! Vi på Manpower söker just nu efter en erfaren orderadministratör till vår kund Logisnext i Mölnlycke utanför Göteborg. Läs mer nedan och ansök redan idag!

Vad kommer du att arbeta med?

Du kommer att arbeta med administration hos vår kund Logisnext och ingå i en liten positiv supportgrupp där alla kollegor bidrar till att skapa god stämning och ett öppet arbetsklimat.

Du kommer att ha ett nära och tätt samarbete med säljarna som har direkt kontakt med företagets kunder utefter deras behov. (Googla gärna på företaget för mer information).

Dina arbetsuppgifter:

* Du kommer att ta emot orders från företagets kunder.
* Registrera och uppdaterar kontaktinformation från kunder.
* Du kommer att bevaka och följer upp olika kravhandlingar.
* Leveransbevakning.
* Löpande information och support till säljavdelningen gällande order och process.Vem är det vi söker?

För att lyckas i tjänsten förutsätts en god förmåga att strukturera och organisera flöden. Du har känsla för detaljer och förstår vikten av att arbeta enligt tydliga processer. Du har en hög servicekänsla och god social kompetens. Ditt sätt är prestigelöst med en god portion självtillit samt insikt om att resultat skapas genom engagemang.

* Du behöver ha erfarenhet administration/orderadministration eller logistik
* Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
* Att du är systemstark och har lätt att sätta dig in i nya system
* Meriterande för rollen är erfarenhet av systemet iScala och SalesForceStart: Omgående.
Uppdrag: Konsultuppdrag, 6 månader med chans till förlängning.
Övrig information: Kunden sitter i Mölnlycke utanför Göteborg, goda förbindelser med både kollektivtrafik eller egen bil.Ansökan:För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Lovisa Karlsson via e-post: lovisa.karlsson@jeffersonwells.se. eller anette.hogenius@manpower.se på tel 031-631516

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!Om Manpower:

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Strategic and International Account Manager | Lyreco

Account manager
Läs mer Nov 14
An exciting opportunity has arisen for an International Account Manager to join the Lyreco Team and we are now looking for a strategic and analytical Account Manager for our international business! The job is rewarding yet challenging and would give anyone joining our business an opportunity to learn in a way that would greatly strengthen their business acumen. Welcome to Lyreco!This recruitment is a collaboration between Lyreco and Jefferson Wells. You will be hired by Lyreco with placement in Göteborg, Stockholm or Malmö.

About the position
As an International Account Manager, you will join an already successful team in a fast-growing company where you would be responsible for achieving international account targets.
You will manage and develop the sales, profitability and contractual compliance throughout all subsidiaries of an agreed portfolio of Scandinavian-led international customers. You will also:

* Retaining existing customers
* Broadening trading with existing customers
* Deliver sales and margin targets
* Relationship management
* Stakeholder management both with Lyreco and the customer

As this role is covering a wide region you need to be willing to travel on a regular basis and you can expect to work from home when you are not visiting customers.

Who are you?
To be successful in this role, you will come from a strong sales background and have robust account management skills gained within a B2B and international environment. You have a proven background of exceeding goals and revenue expectations.
You will need to be a strategic thinker with proven interpersonal skills who is able to understand and solve customer requirements. The following qualifications will be prioritized:

* Experience in planning and implementing a sales strategy within your account and portfolio to increase revenue and gross margin
* Confident in analyzing and manipulating sales data
* P&L understanding and report writing skills along with excellent analytical, planning and organizational skills
* Speak, read and write English at Business level. Swedish is also a requirement.
* Bachelor's degree as minimum and preferably within business

It is essential that you can work with minimal supervision while maintaining focus, productivity and meeting deadlines. In addition, this role requires that you can be flexible and quickly adapt to new situations, while working effectively under pressure.

We offer
This is a position with great potential for development and personal growth, where you will be a part of a dedicated team in an organization characterized by being ambitious and professional. Furthermore, this role contributes to successful performance of our team and our company. We also provide:

* Competitive compensation package
* The service is based from home, but you are always welcome to use our various office locations in Sweden when needed
* Great and highly skilled colleagues

Contact for application or questions
This recruitment is a collaboration between Lyreco and Jefferson Wells. If you would like to know more about the position, please contact recruitment consultant Helena Giannakenas at +46722-173238 or helena.giannakenas@jeffersonwells.se.
We will process the applications and call applicants in for interviews on an ongoing basis, for which reason we encourage you to apply for the position as soon as possible.

We would like your application in English.

Hope to hear from you!

About Lyreco
Lyreco är ledande i Europa och världens tredje största leverantör av produkter och tjänster till dagens och morgondagens arbetsplatser. Som specialister utökar vi ständigt vår expertis och vårt erbjudande för att kunna bidra till att våra kunder får "a great working day", varje dag.

Vi täcker arbetsplatsers produktbehov genom ett brett sortiment inom kontorsmaterial, städ & hygien, kök & servering, skola och förskola, förpackningsmaterial, möbler, sjukvård och omsorg, IT-tillbehör, profilprodukter, arbetskläder och personligt skydd.

Våra kunder finns i alla storlekar, från offentliga verksamheter, stora privata företag och organisationer till småföretag och privatpersoner. Vårt svenska huvudkontor hittar du i Borås, vi har säljkontor i Göteborg och Stockholm samt ett av Europas modernaste lager i Växjö. I Sverige är vi faktiskt näst störst inom e-handel.

Idag är vi omkring 450 medarbetare i Sverige. Vi tror att våra anställdas engagemang och mångfald är det som skapar den största kundupplevelsen och den bästa servicenivån. Därför strävar vi som ansvarsfullt företag och arbetsgivare efter att säkerställa bästa möjliga välbefinnande för våra anställda, oavsett var de arbetar och vad deras uppdrag är.

Välkommen till oss på Lyreco!

Ansök nu

Administratör | Göteborg

Chefssekreterare
Läs mer Nov 25
Har du tidigare jobbat med administration och gillar att jobba i ett högt tempo? Har du även erfarenhet av trafikplanering? Är du kanske någon som vill deltid också? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker vi en Administratör på 50 % inom transport i Göteborg. Tveka inte med din ansökan!

Start: Omgående

Uppdrag: Konsultuppdrag via Manpower. Detta är ett långsiktigt uppdrag och är på 50 %. Det finns ej krav på att du ska ha annan sysselsättning vid sidan.

Stad: Göteborg

Det roliga med rollen som administratör är främst de spännande arbetsuppgifter som tillkommer med arbetet. Arbetsuppgifterna är det administrativa som minnesanteckningar, dagordningar, bokning och planering av konferenser, möten och kallelser, påminnelser, hantering av SharePoint, fikan till ledningsgruppsmöten, rumsbokningar mm. Egentligen är det allt kring mötets förberedelser innan, minnesanteckningar under och sammanställning efter.

Mer information om rollen ges vid personlig kontakt!

Vem letar vi efter?

Vi letar efter dig med mycket goda kunskaper i att arbeta administrativt, samt har tidigare erfarenhet inom trafikplanering. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo och gillar att ha många bollar i luften. Du är en öppen och lyhörd person som inte rädd för att dela med dig utav dina idéer och tankar, en teamspelare som tycker om att samarbeta med andra och har en god minnesförmåga.

Krav:

* 1-2 års arbetserfarenhet av administrativt arbete
* Har tidigare erfarenhet utav trafikplanering
* Kan arbeta måndag till fredag, 8-12 mestadels, Möjlighet till att arbeta hemifrån!

Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl. Om du har frågor vänligen kontakta talent acquisition specialist Filippa Müntzing, Filippa.muntzing@jeffersonwells.se

Har du frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att kontakta talent acquisition specialist Filippa Müntzing på mejl filippa.muntzing@jeffersonwells.se

Ansök nu

Elektronikmontör sökes till SAAB i Kallebäck

Elektronikmontör
Läs mer Okt 28
Har du erfarenhet av arbete med el och arbete som montör och skulle vilja ta dig an ett uppdrag hos ett svenskt, välkänt och innovativt företag i Kallebäck? Då bör du söka jobbet som Elektronikmontör. Skicka in din ansökan redan idag - vi ser framemot att välkomna dig till vårt team!

Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos SAAB.

Ort: Kallebäck
Arbetstider: 07-16 måndag-fredag

Att arbeta som konsult

I rollen som elektronikmontör på Saab kommer du att arbeta på en avdelning som bygger kablar och elskåp. Där kommer dina arbetsuppgifter vara montering, lödning, avsyning och testning inom elektronikproduktionen. Du kommer aktivt behöva läsa och förstå ritningar samt dokument på svenska och engelska, även vid behov avvikelsehantering. Uppdraget kommer att vara tillsvidare.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med tillverkning av kablar, tekniska installationer och utföra montering. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av arbete med el och arbete som montör.

I övrigt krävs det att du

* har utbildning inom elektronik eller inom det tekniska området
* har erfarenhet inom el och/eller montering
* är praktiskt lagd och hanterar ritningsläsning
* har erfarenhet av arbete med hantering av kretskort
* behärskar svenska och engelska i både tal och skrift

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Christopher Nilsson via e-post: christopher.nilsson@manpower.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Montörer till Tenneco i Torslanda!

Montör, metallprodukter
Läs mer Nov 9
Just nu söker vi på Manpower montörer till Tennecos verksamhet i Torslanda. Letar du efter ett jobb där du får ta stort ansvar och samtidigt ges utrymme att utveckla det ansvaret? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Här får du ett jobb som är väldigt mångsidigt och ständigt bjuder på nya utmaningar. Välkommen med din ansökan till oss på Manpower! #Jobbjustnu

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Tenneco. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kund.

Arbetsuppgifter

I rollen som montör ansvarar du för att arbeta med montering av såväl stora som små komponenter samt utföra kvalitetskontroller av det egna arbetet. Övergripande kommer dina arbetsuppgifter handla om att montera avgassystem till bilar.

Arbetstiderna som gäller för detta intag är

* Dagskift, mån-fre: 06.30-15.18
* Kvällsskift, mån-fre: 15.18-00.00
* Nattskift, sön-tors: 21.34-06.36/23.54-06.30

Våra kunder har öppet dygnet runt vilket innebär att arbetstiderna kan variera. Vi ser gärna att du är flexibel och öppen för varierande skift.

Är du rätt för rollen som montör?

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett stort driv och att du utför ditt arbete med stor noggrannhet. Vi söker dig som har erfarenhet av tillverkningsindustrin och har en fallenhet för fordonsmontering. Vidare tror vi att du brinner för att leverera kvalitet i allt du gör.

Vi söker dig som

* har arbetslivserfarenhet inom industri, produktion eller som har övrig lagervana
* är stresstålig och målmedveten
* har god fysik
* behärskar svenska i både tal och i skrift

Det är även meriterande om du

* har tidigare svetserfarenhet av exempelvis MIG/MAG och TIG. Övriga godkända svetsprov och certifikat är också väldigt meriterande.
* har truckkort A1-A4, B1-B4
* goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
* har körkort och tillgång till bil

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Intresserad?

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson, sabina.larsson@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: urvalsfrågor, telefonintervju, gruppintervju och slutligen referenstagning.

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Placeringsort: Torslanda

Typ av anställning: tillsvidareanställning med sex månaders provanställning

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Montörer sökes till Tenneco i Torslanda!

Svetsare, manuell
Läs mer Jun 10
Har du erfarenhet inom tillverkningsbranshen och är ute efter en heltidstjänst? Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag som montör hos Tenneco som nu söker nya kompetenta medarbetare. Förutom det faktum att jobbet är väldigt mångsidigt så är det bästa med det här jobbet att du får jobba för en spännande aktör inom fordonsbranschen. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan! #jobbjustnu

Vad innebär det att jobba som konsult?

Rollen som konsult är både rolig och utmanande! Här får du chansen att utföra olika uppdrag hos våra kunder, vilket innebär att dina arbetsuppgifter varierar på ett stimulerande sätt. Många av våra medarbetare anser att det bästa med att vara konsult är att få möta så många nya människor och möjligheten att få lära sig nya saker varje dag!

???????

Är rollen som montör rätt för dig?

Vi söker dig som har en fallenhet för fordonsmontering och har erfarenhet av tillverkningsindustrin. Övergripande kommer du arbeta med att montera avgassystem till bilar. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du brinner för att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du målinriktat och nyfiket lära dig mer om det.

Vi söker dig som

* har arbetslivserfarenhet inom industri, produktion eller som har övrig lagervana
* är stresstålig, systematisk och kvalitetsmedveten
* har förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska
* har god fysik och har inga problem med att stå och gå hela dagarna

Det är även meriterande om du

* har tidigare svetserfarenhet av exempelvis MIG/MAG och TIG. Övriga godkända svetsprov och certifikat är också väldigt meriterande.
* teknisk utbildning från antingen gymnasiet, YH eller dylikt.
* har körkort och tillgång till bil
* goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
* har truckkort A1-A4, B1-B4

Våra kunder har öppet dygnet runt vilket innebär att arbetstiderna kan variera. Vi ser gärna att du är flexibel och öppen för varierande skift.

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som konsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina via e-post: sabina.larsson@manpower.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Montörer till välkänd kund inom fordonsindustrin i Torslanda!

Montör, gummi- och plastprodukter
Läs mer Nov 9
Just nu söker vi på Manpower montörer till vår kunds verksamhet inom fordonsindustrin i Torslanda. Motiveras du av att ha högt uppsatta mål och av att nå resultat tillsammans med ditt team? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Här finns det utmärkta möjligheter att utvecklas och avancera. Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan! #Jobbjustnu

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kund.

Arbetsuppgifter

I rollen som montör ansvarar du för att arbeta med montering av såväl stora som små komponenter samt utföra kvalitetskontroller av det egna arbetet. Vi söker dig som har erfarenhet av tillverkningsindustrin och har en fallenhet för fordonsmontering. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du brinner för att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du målinriktat och nyfiket lära dig mer om det.

Är du rätt för rollen som montör?

Vi söker dig som

* har arbetslivserfarenhet inom industri, produktion eller som har övrig lagervana
* är stresstålig och kvalitetsmedveten
* har förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska
* har god fysik och har inga problem med att stå och gå hela dagarna

Det är även meriterande om du

* har körkort och tillgång till bil
* goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
* har truckkort A1-A4, B1-B4

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson, sabina.larsson@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: urvalsfrågor, telefonintervju, gruppintervju och slutligen referenstagning.

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Placeringsort: Göteborg

Typ av anställning: tillsvidareanställning med sex månaders provanställning

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Truckförare sökes till DHL Freight Hisings Backa!

Truckförare
Läs mer Okt 20
Är du en självgående och serviceinriktad person som är nyfiken på lager, truckkörning och godslastning? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar? Då är jobbet som truckförare något för dig! Skicka in din ansökan idag och ta chansen att testa på hur det är att arbeta på ett stort, modernt och expansivt företag!

Ort: Hisings Backa
Arbetstider: 22:30-07:00

Det här är ett konsultuppdrag på heltid. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare. Tidsbegränsat uppdrag mellan vecka 46-50 finns chans till förlängning.

Att arbeta som konsult

I den här rollen kommer du att arbeta med godsmottagning, truckkörning och godslastning. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att truckarna framförs på ett säkert och effektivt sätt och arbetet på lagret flyter på utan hinder. Du kommer att arbeta på ett stort, modernt och expansivt företag i Hisings Backa som är verksamt inom logistikbranschen och uppdraget kommer att vara tillsvidare.

Till exempel kommer du att

* Scanna in produkter i affärssystem
* Ta emot leveranser
* Lossa och sortera varor

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med godsmottagning, truckkörning och godslastning. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av motviktstruck, truckkörning och att arbeta på lager.

I övrigt krävs det att du

* Har truckbehörighet för A1-A4 och B1-B4
* Behärskar svenska i både tal och skrift
* Har erfarenhet av att köra truck på lager.
* Har erfarenhet av att köra motviktstruck

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Christopher Nilsson via e-post: christopher.nilsson@manpower.se

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Extraarbetare med sökes till DHL Freight i Göteborg

Truckförare
Läs mer Okt 21
Är du en självgående och serviceinriktad person som är nyfiken på lager, truckkörning och godslastning? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar? Då är jobbet som truckförare något för dig! Skicka in din ansökan idag och ta chansen att testa på hur det är att arbeta på ett stort, modernt och expansivt företag!

Ort: Hisings Backa
Arbetstider: Skift, kväll och natt

Det här är ett konsultuppdrag för extraarbetare. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare. För att ansöka måste du ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%

Att arbeta som konsult

I den här rollen kommer du att arbeta med godsmottagning, truckkörning och godslastning. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att truckarna framförs på ett säkert och effektivt sätt och arbetet på lagret flyter på utan hinder. Du kommer att arbeta på ett stort, modernt och expansivt företag i Hisings Backa som är verksamt inom logistikbranschen och uppdraget kommer att vara tillsvidare.

Till exempel kommer du att

* Scanna in produkter i affärssystem
* Ta emot leveranser
* Lossa och sortera varor

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med godsmottagning, truckkörning och godslastning. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av motviktstruck, truckkörning och att arbeta på lager.

I övrigt krävs det att du

* Har truckbehörighet för A1-A4 och B1-B4
* Behärskar svenska i både tal och skrift
* Har erfarenhet av att köra motviktstruck eller ledstaplare
* Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Christopher Nilsson via e-post: christopher.nilsson@manpower.se

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Extrajobb inom reception

Receptionist, telefonist
Läs mer Jun 8
Om tjänsten
I din roll som receptionist hos våra kunder arbetar du brett med service och administration. Du har fokus på inkommande samtal och besökare, du hänvisar dem till berörda personer och förser dem med besöks- och parkeringskort. Enklare ekonomiadministration kommer att vara en del av dina arbetsuppgifter. Arbetet kommer att ske ute hos kund och arbetstiderna är förlagt under kontorstider. Vi söker i första hand för sommarbehovet men med möjlighet till extra jobb under resten av året.

Brinner du för att ge bra service och vill jobba inom reception? Vill du samla på dig konkurrenskraftiga arbetserfarenheter från framtida uppdrag? Vi på Manpower söker efter en behovsanställda receptionister till våra kunder i cetrala Göteborg. Ta chans att utvecklas inom arbetslivet. Sök redan idag!

Dina arbetsverktyg kommer att vara telefon samt dator och du arbetar med:

* inkommande samtal (växel)
* tar emot besökare
* sortering och inscanning av fakturor
* post- och avtalshantering
* övrig förekommande kontorsadministration

Om dig
Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och som kan arbeta extra vid behov. Som person ska du vara serviceinriktad med en vilja att utvecklas professionellt. Att vara prestigelös och lösningsorienterad ses som positivt. Vidare ser vi att du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och förstår värdet av en hög kundnöjdhet!

Önskade kvalifikationer
Det är en fördel om du tidigare har arbetat inom något serviceyrke, men det är inget krav. Det är även bra om du känner dig trygg med att använda telefon och dator som arbetsverktyg. Även körkort B är mertierande.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Manpower.

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Karina Vilca via e-post: karina.vilca@manpower.se .Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Jobba hemifrån kvällstid med fast lön | Extrajobb

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Nov 22
Nu söker vi personal till Manpowers interna Jourverksamhet.

Du kommer att ingå i ett team som består av 12 kollegor och du jobbar hemifrån med fast lön. Arbetet består av att boka ut vikarier vid sjukdomstillfällen som uppstår utanför kontorstid hos några av Manpowers största kunder. Dina arbetsverktyg kommer att vara telefon och dator, som vi tillhandahåller.

Vad innebär extrajobbet?
Du jobbar hemifrån största delen av tiden, och då består arbetsuppgifterna av att:
* Ta emot sjukanmälningar via telefon från konsulter
* Ta emot nya förfrågningar via telefon från beställare
* Ringa upp och boka in de upplärda vikarier vi har i vår bemanningspool
* Registrera samtalen
* Ytterligare arbetsuppgifter inom search eller administration kan även förekomma fram till klockan 19

Det kommer att vara en del tid mellan samtalen, vilket innebär att du kan kombinera detta arbetet med tex studier, vila eller liknande. Dock behöver du vara hemma och stand-by när/om telefonen ringer under passen.

Av sekretesskäl är det viktigt att arbetet inte sker på annan plats än från ditt hem (till exempel allmänna/offentliga miljöer)

Du kommer att få genomgå en gedigen utbildning innan uppdraget börjar, där du får lära dig allt du behöver om system och arbetsuppgifter.

Du kommer att jobba rullande schema enligt följande:
Vecka 1: Måndag-Onsdag 15:30-24:00
Vecka 2: Torsdag-Fredag 15:30-24:00
Vecka 3: Lördag-Söndag 15:30-24:00
Vecka 4: Ledig

Du kommer att vara schemalagd 59 timmar i månaden. Dessutom kommer du att få möjlighet att jobba extrapass vid ev. sjukfrånvaro i Jourverksamheten.

Utöver det kommer du även att jobba dagtid cirka 1-5 dagar inne på Manpowers kontor, i Göteborg med schemaläggning för en av de kunder som ingår i jouren.

Du kommer att ha en fast lön på 8.800 kronor i månaden, plus tillägg för de samtal du besvarar, samt för de timmar du jobbar inne på Manpowers kontor.

Goda möjligheter att tjäna pengar genom att jobba hemifrån, kombinerat med att få erfarenhet av att jobba internt på Sveriges största bemaningsföretag.

Vem är du?
Då detta är ett extrajobb behöver du ha en annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel student. Du behöver i så fall ha minst 2 terminer kvar av dina studier.
* Du har god datavana och erfarenhet av service
* Det är meriterande om du har erfarenhet av administration
* Som person är du noggrann, strukturerad och kommunikativ
* Du behärskar svenska flytande i tal och skrift
* Du är pigg och alert, och redo att svara i telefonen professionellt och representativt direkt när det ringer
* Du är bosatt i Göteborg

Upplärning kommer att ske dagtid 2-3 tillfällen på kontorret i Göteborg under december, och du börjar på ditt rullande schema under januari.

Vad erbjuder vi dig?
Denna tjänst är ett konsultuppdrag där du blir anställd på Manpower Student.
Du skaffar dig värdefull arbetslivserfarenhet samtidigt som du knyter viktiga kontakter för framtiden.
Efter avslutad utbildning har du möjlighet att söka dig vidare till andra heltidstjänster på Manpower, eller hos något av våra systerbolag. Jefferson Wells, som rekryterar chefer och specialister och Experis, som rekryterar IT-kompetens.
Du får en god inblick i bemanningsbranschen och en bra merit inför ditt framtida arbetsliv.


Du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta tjänsten redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan redan idag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Berit Johansson på mail berit.johansson@manpower.se eller telefon 031-61 72 88.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Ledigt studentjobb inom Hr Ekonomiassistent

Ekonomiassistent
Läs mer Okt 21
Om tjänsten

Vår kund är en av Sveriges ledande leverantörer av industrikomponenter. Bolaget är ständigt under utveckling. I rollen som ekonomiassistent kommer du att tillhöra ekonomiavdelningen. Din främsta uppgift blir att stötta resterande medarbetare i deras dagliga ekonomiarbete genom att tolka leverantörsfakturor. Viktigt här är att du är noggrann i arbetet du tar dig för. Det kan även tillkomma andra typer av arbetsuppgifter utefter avdelningens behov.

Du kommer att få en genomgång av vad som ska göras men viktigt är också att du så småningom kan axla dessa arbetsuppgifter på ett självständigt och ansvarstagande sätt.

Tjänsten vill vi tillsätta snarast möjligt om vi hittar rätt kandidat. Du kommer att bli anställd av oss på Manpower student AB och arbeta som konsult ute hos kund. Mer om kunden får du veta om i nästa steg i rekryteringsprocessen.

Är du student och vill få mer erfarenhet inom ekonomi? Nu har du möjlighet att bli en del av ett expanderande företag samtidigt som du får värdefull meriterande arbetslivserfarenhet. En person som kan hoppa in under ledigheter och på sommaren där vi tänker max 10 timmar/vecka samt 75% under sommarmånaderna. Låter det som något för dig? Ansök idag, vi arbetar med löpande urval och behöver dig som kan starta omgående!

Du erbjuds

* Ett meriterande arbete för dig som är intresserad av- och vill arbeta med ekonomi i framtiden
* Ett varierat och flexibelt arbete

Som konsult för Manpower erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

* Tolka fakturor
* Scanna in fakturor
* Arbeta med analys av fakturor som ex, saknar inköpsordernummer och se till att komplettera med rätt information
* Övrigt som kan tillkomma utefter avdelningens behov
*

Arbetsuppgifterna kommer omfatta arbete både på kundreskontra- och leverantörsreskontran. Främst dock löpande kundfakturering i försystemet Portit (fartygshamn och varuhamn) samt fakturering i UBW. Dessutom har vi allmän mailadress där frågor från kunder och intraservice kommer in som behöver hanteras. På leverantörsreskontran behöver fakturor som inte är kompletta hanteras (visst utredningsarbete) samt påminnelsehantering och även där har vi en allmän mailkorg.

Vi söker dig som

* Studerar ekonomi på universitet/högskola och har minst 1 år kvar på dina studier
* Talar och skriver obehindrat på svenska då arbetet sker på detta språk
* Gärna med erfarenhet av reskontraarbete, vi söker en person som kan arbeta självständigt (efter upplärning förstås). Ansvarstagande, noggrann och van att ta egna initiativ är egenskaper som vi tror är extra viktiga. Är det någon som har erfarenhet av stadens uppsättning av UBS (tidigare Agresso) och Proceedo är det ett plus.

Som person är du:

* Strukturerad
* Kvalitetsmedveten
* Självgående

Övrig information

* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid. En person som kan hoppa in under ledigheter och på sommaren där vi tänker max 10 timmar/vecka samt 75% under sommarmånaderna.
* Placering: Göteborg
* För tjänsten krävs ett giltigt registreringsintyg från skolan du studerar på, förbered gärna detta inför en första kontakt med oss

Rekryteringsprocessen hanteras av Manpower och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Manpower.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Sök tjänsten idag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Karina Vilca på telefonnummer 031-617204 eller e-post karina.vilca@manpower.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdraget innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan idag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Koordinerande Administratör till SAAB!

Administrativ assistent
Läs mer Nov 17
Vill du arbeta som Koordinerande Administratör till SAAB? Då har vi ett roligt och spännande uppdrag som du ska söka omgående, här blir du en del av ett team där du får bidra med din kompetens och utvecklas.

DIN ROLL

Du kommer att vara administrativt stöd till cheferna för Manufacturing och administrera utbildningar i Workday. Bland dina arbetsuppgifter ingår också exempelvis koordinera möten och koordinera så att allt är på plats inför besökare. Vara iblandad i många olika typer av frågor rörande vår verksamhet på produktion. Du ingår även i assistentgruppen för produktion där du stöttar hela produktion med administrativt arbete.

I samråd med cheferna för Manufacturing kommer du att planera, strukturera och följa upp enhetens ledningsmöten, förbereda agenda och vid behov själv ta fram material inför möten samt följa upp åtgärder.

Du svarar för viss informationsspridning inom enheten och stöttar enhetens medarbetare med administrativt arbete. Konsultuppdrag på 6 månader med mycket stor chans till förlängning/övertag av kund. Heltid dagtid, uppdrag utanför ordinarie arbetstid kan förekomma. Urval och intervjuer sker löpande.

DIN PROFIL

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och social kompetens. För att lyckas i rollen behöver du ha:

* Erfarenhet av att arbeta självständigt, prioritera och fatta egna beslut
* Ett serviceinriktat arbetssätt samtidigt som du vill skapa struktur och effektivitet
* Lätt för att samarbeta och god förmåga att skapa goda arbetsrelationer
* Integritet, är lyhörd och flexibel vad gäller förändrade förutsättningar
* Erfarenhet att arbeta med kommunikation
* Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
* Gymnasiekompetens / eftergymnasial utbildning

VAD BLIR DU EN DEL AV

Affärsområde Surveillance erbjuder effektiva lösningar för övervakning och beslutsstöd, och system för att upptäcka och skydda mot olika typer av hot. Produktportföljen omfattar flygburna, landbaserade och marina radarsystem, system för signalspaning och självskydd, ledningssystem samt system för sjöfarts- och flygtrafikledning.

Önskar du att skapa och förnya samtidigt som du utvecklar dig själv i en utmanande miljö, kan Saab mycket väl ha förutsättningarna att få dig att växa. Vi är stolta över en vårdande miljö, där alla är olika men vi delar samma mål - att skydda människor.

Hur söker du tjänsten

Registrera ditt CV på http://manpower.se.

Vid andra frågor får du gärna maila mig på anette.hogenius@manpower.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare inom fordonbranschen | Göteborg

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 17
Ser du dig själv som en kundfokuserad person? Är du på jakt efter ett jobb som innebär att vara en del av ett härligt team, jobba i en global miljö? Har du dessutom en fallenhet av att prata med människor och ge service i världsklass? Just nu söker vi på Manpower kundtjänstmedarbetare till vår kund inom fordonsbranschen i Göteborg.

Välkommen med din ansökan till oss idag!

Om jobbet som kundtjänstmedarbetare

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att ha en spännande roll med olika utmaningar. Bland annat kommer du att besvara inkommande samtal och e-postmeddelanden samt administrera och hantera kundärenden. I den här rollen kommer du supportera finska kunder vilket sätter högt krav på goda språkkunskaper i såväl tal som skrift. Rollen lägger stor vikt på kommunikation och bemötande samt uppföljningar då det är det viktigaste för kundupplevelsen. Arbetet går också ut på att erbjuda anpassade lösningar till kundunika förfrågningar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att:

* Besvara kunders frågor via telefon, mail och chatt
* Hantera beställningar via interna processer och system.
* Ansvara för att prioritera och eskalera feedback från kunder till interna team

Är du rätt person för jobbet?

Vi på Manpower söker dig som har gymnasieutbildning, tala och skriva på finska flytande och har god systemvana och är van att arbeta med telefon och dator. Dessutom har du god datorvana och goda kunskaper i finska i tal och skrift.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt. Det är också viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt. Du arbetar målinriktat och har siktet inställt på resultatet. Sist men inte minst är du självgående i din yrkesroll och ser vad som behöver göras.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som kundtjänstmedarbetare och talar och skriver svenska obehindrat.

I övrigt krävs det att du

* Talar och skriver på svenska flytande
* Har en gymnasieexamen
* Har god systemvana och är van att arbeta med telefon och dator

Ansök nu

Kundsupport till Marieholm Salt Specialties!

Administrativ assistent
Läs mer Nov 21
Detta uppdrag vill du läsa vidare om!

Marieholm Salt Specialties är en världsledare inom specialkemi och arbetar för en hållbar framtid. Utan att se det möter du oss varje dag i din vardag. Nu söker vi en medarbetare till vår kundsupport i Göteborg. Vi erbjuder ett spännande jobb i ljusa och trivsamma lokaler samt en roll som ger ansvar och frihet.

Hos oss får du möjlighet att tillhöra ett mindre kundtjänstteam som arbetar för att alla skall må bra och där teamet går före jaget samt ställer upp för varandra. Vi har ett gott och nära samarbete med vår säljorganisation samt externa samarbetsparters. Kunderna finns framförallt i Sverige, men även i Norge och Finland. Kontakten med kund sker huvudsakligen via mejl men det förekommer även en del telefon.

Marieholm Salt Specialties arbetar för att bygga långsiktiga relationer tillsammans med våra kunder och som kundtjänstmedarbetare spelar du en viktig roll för att ge våra kunder den service som gör att de väljer just oss som leverantör. Om du gillar att tänka kreativt och dagligen hitta lösningar på utmaningar som leder till nöjda kunder, så är det här en roll för dig (googla gärna på företaget)

Arbetsuppgifter och ansvarsområde

* Att ta emot och registrera orders
* Hantera olika typer av dokumentation, reklamationer
* Uppdatera kundinformation i ordersystemet
* Ge service till kunder gällande ledtider och tillgänglighet
* Arbeta proaktivt och ta egna initiativ i kundrelationer
* Lösa eventuella problem, se till att kunden är i fokus samt koordinera i det dagliga arbetet

* Har du erfarenhet ifrån kundtjänstarbete eller motsvarande
* Erfarenhet av SAP eller motsvarande system är meriterande
* Kunna uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift

Vad erbjuder vi!

Heltid i 8 månader, start gärna omgående, bra om du har bil men det finns även kommunala förbindelser (googla gärna) Stor chans till förlängning eller övertag av kund.

Som person gillar du att arbeta med varierande uppgifter. Förmåga att ta ansvar, ge fullgod service till både kunder och intern personal samt att strukturera ditt arbete är viktiga egenskaper.

Välkommen med din ansökan

Registrera ditt CV på http://manpower.se.

Vid andra frågor får du gärna maila mig på anette.hogenius@manpower.se eller rinag på 031-63 15 16

Ansök nu

Säljande Säkerhetskonsult | Sector Alarm Stockholm

Larminstallatör/Larmtekniker
Läs mer Okt 5
Sector Alarm växer i Stockholm, och söker nu dig som vill bli vår nya säkerhetskonsult - vår installatör som gör så mycket mer än att installera! Vi söker dig, en praktiskt lagd person med intresse för försäljning, som motiveras av att leverera perfekta kundmöten och oklanderlig service. Hos oss får du stora möjligheter att utvecklas och växa! Så sök idag, eller kontakta Jefferson Wells för mer information. Välkommen till Sector Alarm!Att jobba som Säkerhetskonsult

Som säkerhetskonsult hos oss på Sector Alarm i Stockholm börjar du din arbetsdag hemifrån, och med din fullt utrustade servicebil tar du dig sedan ut till redan inbokade kunder runt om i regionen.

Som säkerhetskonsult:

* Erbjuder du våra kunder en skräddarsydd och behovsbaserad larmlösning.
* Gör du en grundlig behovsanalys och arbetar med rådgivning och merförsäljning.
* Skriver du kontrakt med kunden, installerar/läser in larmen och lär kunderna hur enkla våra larm är att använda.
* Ger du service av och uppdaterar befintliga larm.Vem är du?

För att bli framgångsrik i rollen som säkerhetskonsult ser vi att du är en nyfiken person som gillar att hitta lösningar! Du motiveras av att arbeta mot uppsatta mål, och jobbar med ett uttalat kundfokus. Kundmötet är den viktigaste delen av ditt jobb, och du strävar efter att göra varje möte perfekt! Därtill tror vi att du vågar utmana dig själv, och att du har en vilja att lära dig mer och utvecklas.

Då du har ansvar för underhåll av din servicebil och inventering av ditt lagersaldo är det viktigt att du är en person som gillar ordning och reda.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av branschen, men vi tror att du skulle beskriva dig själv som praktiskt lagd. Vi ger alla nya anställda en introduktionsutbildning, och innan du ger dig ut själv kommer du också att få åka med och gå bredvid en av våra mest erfarna säkerhetskonsulter - allt för att du ska känna dig väl förberedd när du börjar.

För att vara aktuell för anställning hos oss behöver du:

* Ha B-körkort (manuell växellåda).
* Vara prickfri i Polisens belastningsregister.
* Vara flytande i svenska, i tal och skrift.
* Vara tillgänglig för tjänsteresor. Du kommer att vara borta en sammanhängande vecka i månaden.Att jobba på Sector Alarm

Hos oss får du stora möjligheter att lära dig nytt och att utvecklas. Du kommer dessutom ha fantastiska kollegor och väldigt roligt på jobbet. Sector Alarm har en stark företagskultur där vi gillar att göra saker tillsammans, känner stor arbetsglädje och delar kunskap och lärdomar med varandra. Vi firar gärna sina framgångar stort och hittar dessutom ofta på roliga aktiviteter där du får möjligheten att umgås med alla dina kollegor.

Sector Alarm erbjuder frihet under ansvar där du själv har möjlighet att påverka din lön - riktigt bra betalt för den som bemästrar jobbet och är redo att tackla nya utmaningar dagligen.

Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss HÄR.Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Sector Alarm med Jefferson Wells, en del av Manpower Group, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Tjänsten söker du via ansökningslänken.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Helena Giannakenas per mail till helena.giannakenas@jeffersonwells.se, alternativt per telefon till 031-63 15 31.

Du söker tjänsten via ansökningslänken. Notera att urval sker löpande, och att du därför bör skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Alla ansökningar hanteras i enlighet med GDPR.

Vi ser fram emot att ta emot Din ansökan!

Ansök nu

Ledigt studentjobb som Säkerhetssamordnare till Energihamnen

Sjöfartskontrollant/Hamnskyddskontrollant
Läs mer Okt 19
Arbetet som timvikarierande säkerhetssamordnare består till stor del av planering, samordning och kontakter med olika aktörer inom ramen för Energihamnen. Du kommer hoppa in som vikarie när någon är frånvarande. För att det skall fungera med vår verksamhet dygnet runt är våra timvikarier en viktig resurs.

Hududsakliga arbetsuppgifter:

* Koordinera ankomst av fartyg så att de ligger i rätt position för lastnings- och lossnings operationer.
* Daglig kontakt med bunkerbolag, agenter samt oljeaktörer för att planera kajbokningar.
* Ansvara för kommunikation med fartygen i hamnområdet.
* Utfärda arbetstillstånd samt avveckla och kontrollera avslutade arbeten.
* Tillsynsrundor i hamnen med fokus på miljöanordningar samt säkerhet.
* Ansvara för daglig olje- och vattenprovtagning.
* Ansvara för produktionsplanering efter kontorstid samt på helger.
* Agera insatsledare vid olyckor, brand eller oljeutsläpp.
* Följa upp avvikelserapporter vid incidenter eller olyckor.

Just nu söker vi en timanställd säkerhetssamordnare till Göteborgs Hamn. Inom avdelningen Energy Port Operations finns deras säkerhetssamordnare som består till stor del av planering, samordning och kontakte med olika aktörer inom ramen för energhamnen.

Dina kvalifikationer

Det är önskvärt att du utbildar dig inom Sjökapten, Sjöingenjör eller Driftingenjör från år 2. Det är ett måste att du har goda IT-kunskaper och lätt för att sätta dig in i olika system. Det är meriterande om du tidigare arbetat i en processorienterad miljö samt med utvecklingsarbete och förändring.

Du har social kompetens, är utåtriktad och har lätt för att ta nya kontakter. Du är tydlig och kan sätta gränser när så behövs. Samarbetsförmåga och ordningssinne är viktigt, liksom att du är van vid att ta eget ansvar och arbeta självständigt såväl som i grupp.

Vi ser det som en tillgångatt du har förmågan att ta fram innovatina lösningar samt en vilja att bidra till utveckling, både egen och verksamhetens. Är du också ödmjuk, intresserad av att lära dig nytt och vill arbeta i en spännande verksamhet är du kanske den vi söker?

Du skall kunna svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Samt är tillgänglig heltid under hela sommarperioden ( juni, juli och augusti )
Tjänsten innebär skiftgång.Sök tjänsten idag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Karina Vilca på telefonnummer 031-617204 eller e-post karina.vilca@manpower.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdraget innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan idag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Projektadministratör till Göteborg Energi

Backofficepersonal
Läs mer Nov 9
Motiveras du av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att jobba med människor? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Manpower en projektadministratör till ett uppdrag som varar ca ett år på Göteborg Energi i Göteborg. Vill du vara med på Göteborg Energis resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Om jobbet som projektadministratör

I rollen som projektadministratör ansvarar du för avdelningens administrativa arbete. Du har hand om inköp, kurs och konferensbokning, mötesplanering och fakturahantering. Du har också hand om resebeställning och dokumentationshantering. Inom vissa enheter kan uppdraget vara mer inriktat på tekniska områden såsom mätarbyten eller nyinstallation. Din uppgift blir då bl. a administration kring planerade åtgärder och arbetsorderhantering.

Något som är extra roligt med den här rollen är att det också finns möjligheter beroende på din personlighet, kompetens och utvecklingsvilja att få mer kvalificerade arbetsuppgifter i projekten. Exempelvis rutiner, mallar, checklistor, hantering av IT-system och användare, onboarding av projektmedlemmar mm.

Är du rätt för rollen som projektadministratör?

Till uppdraget hos Göteborg Energi söker vi dig som har minst 5 års erfarenhet av arbete som administratör. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat i projekt.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda och att du har ett effektivt arbetssätt. Det är också viktigt att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt och att du utför ditt arbete på ett professionellt sätt. Dessutom känner du ett stort engagemang för ditt arbete.

Krav

* gymnasium eller likvärdig utbildning
* mycket goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
* minst fem (5) års arbetslivserfarenhet som administratör
* kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

För såväl oss på Manpower som Göteborg Energi är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvara ta all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Som konsult på Manpower får du möjlighet att utvecklas på olika uppdrag inom olika branscher. Konsultföretaget Manpower ingår i den stora koncernen ManpowerGroup och vi får ständigt in nya, spännande uppdrag, vilket skapar möjligheter för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team! Vi är måna om att alla ska känna sig delaktiga, och anordnar regelbundet konsult- och nätverksträffar samt AW:s.

Intresserad?

Vid frågor är du välkommen att kontakta HR-konsult Sofia Appelros via e-post: Sofia.Appelros@jeffersonwells.se Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrigt

Uppdragslängd: ca ett år

Placeringsort: Göteborg

Typ av anställning: konsultuppdrag

Tillsättning: omgående

Om Manpower

Manpower är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Manpower utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher.

Ansök nu

Säljande Säkerhetskonsult | Sector Alarm Göteborg

Larminstallatör/Larmtekniker
Läs mer Okt 5
Sector Alarm växer i Göteborg, och söker nu dig som vill bli vår nya säkerhetskonsult - vår installatör som gör så mycket mer än att installera! Vi söker dig, en praktiskt lagd person med intresse för försäljning, som motiveras av att leverera perfekta kundmöten och oklanderlig service. Hos oss får du stora möjligheter att utvecklas och växa! Så sök, eller kontakta Jefferson Wells för mer information. Välkommen till Sector Alarm!Att jobba som Säkerhetskonsult

Som säkerhetskonsult hos oss på Sector Alarm i Göteborg börjar du din arbetsdag hemifrån, och med din fullt utrustade servicebil tar du dig sedan ut till redan inbokade kunder runt om i regionen.

Som säkerhetskonsult:

* Erbjuder du våra kunder en skräddarsydd och behovsbaserad larmlösning.
* Gör du en grundlig behovsanalys och arbetar med rådgivning och merförsäljning.
* Skriver du kontrakt med kunden, installerar/läser in larmen och lär kunderna hur enkla våra larm är att använda.
* Ger du service av och uppdaterar befintliga larm.Vem är du?

För att bli framgångsrik i rollen som säkerhetskonsult ser vi att du är en nyfiken person som gillar att hitta lösningar! Du motiveras av att arbeta mot uppsatta mål, och jobbar med ett uttalat kundfokus. Kundmötet är den viktigaste delen av ditt jobb, och du strävar efter att göra varje möte perfekt! Därtill tror vi att du vågar utmana dig själv, och att du har en vilja att lära dig mer och utvecklas.

Då du har ansvar för underhåll av din servicebil och inventering av ditt lagersaldo är det viktigt att du är en person som gillar ordning och reda.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av branschen, men vi tror att du skulle beskriva dig själv som praktiskt lagd. Vi ger alla nya anställda en introduktionsutbildning, och innan du ger dig ut själv kommer du också att få åka med och gå bredvid en av våra mest erfarna säkerhetskonsulter - allt för att du ska känna dig väl förberedd när du börjar.

För att vara aktuell för anställning hos oss behöver du:

* Ha B-körkort (manuell växellåda).
* Vara prickfri i Polisens belastningsregister.
* Vara flytande i svenska, i tal och skrift.
* Vara tillgänglig för tjänsteresor. Du kommer att vara borta en sammanhängande vecka i månaden.Att jobba på Sector Alarm

Hos oss får du stora möjligheter att lära dig nytt och att utvecklas. Du kommer dessutom ha fantastiska kollegor och väldigt roligt på jobbet. Sector Alarm har en stark företagskultur där vi gillar att göra saker tillsammans, känner stor arbetsglädje och delar kunskap och lärdomar med varandra. Vi firar gärna sina framgångar stort och hittar dessutom ofta på roliga aktiviteter där du får möjligheten att umgås med alla dina kollegor.

Sector Alarm erbjuder frihet under ansvar där du själv har möjlighet att påverka din lön - riktigt bra betalt för den som bemästrar jobbet och är redo att tackla nya utmaningar dagligen.

Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss HÄR.Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Sector Alarm med Jefferson Wells, en del av Manpower Group, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Tjänsten söker du via ansökningslänken.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Helena Giannakenas per mail till helena.giannakenas@jeffersonwells.se, alternativt per telefon till 031-63 15 31.

Du söker tjänsten via ansökningslänken. Notera att urval sker löpande, och att du därför bör skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Alla ansökningar hanteras i enlighet med GDPR.

Vi ser fram emot att ta emot Din ansökan!

Ansök nu