Tng Group AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Tng Group AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Älvstranden Utveckling söker redovisningsekonom

Redovisningsekonom
Läs mer Jun 27
Nytt
Vill du starta ett långt uppdrag i Göteborg till hösten? Nu söker Älvstranden Utveckling dig som vill jobba med redovisning!

Vill du vara med i Nordens största stadsutvecklingsprojekt och samtidigt få njuta av en inbjudande arbetsmiljö på Lindholmen? Älvstranden Utveckling i Göteborg söker nu en redovisningsekonom till ett uppdrag som startar i augusti. Du kommer bli en viktig del utav ett härligt gäng och bidra med dina kunskaper inom ekonomi. Är det dig vi söker? Sök jobbet redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig att få vara en del utav Älvstranden Utveckling, med andra ord en del av framtida Göteborg. I din roll som redovisningsekonom bidrar du med din kompetens och stöttar dina kollegor i organisationen. Ni kommer tillsammans att arbeta mot hållbar stads- och fastighetsutveckling. 

Älvstranden Utveckling i Göteborg är ett kommunalt bolag som jobbar med vision Älvstaden med målet att främja och skapa en inkluderande, grön och dynamisk innerstad runt älven tillsammans med näringsliv och förvaltningar.

Konsultuppdraget startar i mitten av augusti och löper under ett helt år.

Dina arbetsuppgifter

• Medverka vid upprättande och rapportering av del- och helårsbokslut.
• Arbeta i de förekommande ekonomisystemen
• Upprätta årsredovisningar och inkomstdeklarationer
• Arbeta med kvalificerade skatt-, moms- och redovisningsfrågor
• Utföra avstämningar, felsökningar och kontroller

Värt att veta

Du sitter i ljusa kontorslokaler på expansiva Lindholmen med nära till vatten, goda lunchrestauranger och kollektivtrafik. Starta morgonen med att ta båten på några minuter från Stenpiren samtidigt som du får njuta av den friska luften. Dina arbetstider är kontorstider med möjlighet till flex. 

För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester och din egen konsultchef. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har erfarenhet av:

• Arbete med kvalificerade ekonomifrågor såsom att upprätta årsbokslut
• Svenska redovisnings- och skatteregler samt erfarenhet av intern och extern rapportering.
• Meriterande är erfarenhet från fastighetsbranschen och/eller revisionsbranschen

Då du kommer att ha många kontaktytor tror vi att du har lätt för att samarbeta i team, är prestigelös, kommunikativ och är en person som skapar och bibehåller relationer. Vi söker dig med en högskoleexamen inom ekonomi, för att lyckas i rollen är det viktigt att kunna kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift.

Intresserad?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Konsulter inom inköp och logistik i Göteborg!

Logistiker
Läs mer Jun 23
Har du erfarenhet och kompetens inom supply chain? Bra! Bli en del av TNG Techs konsultnätverk i Göteborg!

Vi söker nu konsulter till TNG Techs nätverk i Göteborg och letar efter dig som har erfarenhet inom inköp eller logistik. Som konsult hos oss på TNG Tech får du en fri roll med mycket eget ansvar på intressanta företag. Här kan du få en karriär utifrån dina behov och välja mellan kortare och längre uppdrag.På TNG Tech har vi ett stort nätverk med företag i ett flertal branscher. Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

• Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
• Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag på trivsamma arbetsplatser.
• Knipa en plats i vårt nätverk med TNG Tech -konsulter inom Logistik. Här får du också möjlighet att utbyta erfarenheter och träffa andra konsulter på sociala aktiviteter som vi återkommande arrangerar.

Dina arbetsuppgifter

Några av dina dagliga arbetsuppgifter kan vara:

• Lagerstyrning inklusive planer för lagernivåer, följa upp resultat samt vidta eventuella åtgärder
• Löpande förhandling med kunder och säljare om leveransdatum och leverans
• Support för leverantörer gällande frakt utifrån kunders önskemål och behov
• Förbereda avtal och presentationer inför möten

Värt att veta

Uppgifterna och placeringen i organisationen varierar starkt beroende på organisationens behov och ledningsfilosofi. Våra kunder finns främst i hela Västra Götalandsregionen och verkar inom tekniktunga branscher, som exempelvis tillverkningsindustrin, processindustrin och gruvnäringen.

Som medarbetare på TNG Tech är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget, får en introduktion som nyanställd och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG Tech som stöttar på distans.

 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en relevant utbildning för tjänsten och gärna något eller några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper om logistikprocesser samt förbättrings- och effektiviseringsarbete inom materialhantering. Vidare är det meriterande att du har erfarenhet av moderna ERP-system och Lean production.

Som person är du analytisk, strukturerad, resultatorienterad och agerar på eget initiativ. Du gillar att hela tiden driva ditt egna arbete framåt, och du är öppen för förändringar och nytänkande. Du är duktig på att skapa ett nätverk och gillar att samarbeta med övriga personer i företaget där du får chansen att dela med dig av dina egna kunskaper och inputs.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen fördomsfritt och kompetensbaserat. Du ansöker därför jobbet anonymt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev. Med en kort text i vårt enkla ansökningsformulär kan du istället motivera ditt intresse för tjänsten och besvara relevanta frågor om din kompetens.I steg 2 och tre kommer vi be dig att göra ett par kompetenstester och att genomföra en automatisk videointervju med Tengai. Tengai är en svensk uppfinning, den första i sitt slag, framtagen särskilt för fördomsfri rekrytering och är validerad av forskare. Intervjun med Tengai är en interaktiv upplevelse där Tengai ställer samma kompetensbaserade frågor till dig och alla andra sökanden över video. Dina svar presenteras sedan för ansvarig rekryterare utan att lägga någon värdering vid utseende, ålder, kön, bakgrund, dialekt eller etnicitet. Istället ges du en opartisk och rättvis bedömning av din kompetens i förhållande till den lediga tjänsten. Så att din rekryterare sedan kan träffa dig på rätt grunder. Men allt det här berättar vi om inför din intervju.Notera att vi gör första urvalet löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Så snart du skickat in din ansökan kan du följa den steg för steg via vår hemsida. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Varmt välkommen, vi hörs snart igen!

Ansök nu

Utesäljare inom Industriell EL till Ahlsell

Utesäljare
Läs mer Jun 16
Motiveras du av att skapa och bygga relationer? Sök rollen som utesäljare för Industriell EL idag!

Har du god kunskap inom industriell el, gärna mot el-automation och med tidigare erfarenhet inom försäljning? Bra! Då kan rollen som Utesäljare Industriell EL på Ahlsell vara något för dig! Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

Vi har sedan starten vuxit oss stora, idag är vi marknadsledande, men behållit vår entreprenörsanda. Hos oss säljer du inte bara produkter, du erbjuder också våra kunder effektiva logistiklösningar och tjänster som skapar värde i deras processer. Vi får ofta höra att vi är vänliga och tillmötesgående, det gör oss stolta. Vi tar vår position på allvar och arbetar för att bidra till att göra det enklare att bygga ett bättre samhälle.

På Ahlsell blir du en del av ett sammansvetsat försäljningsteam. Teamet jobbar även tätt tillsammans med innesäljarna för att tillsammans bygga bra resultat och ta marknadsandelar. Ahlsell är marknadsledande och ett av de starkaste varumärkena i branschen vilket ger dig ett försprång där din förmåga att förstå kunden och pitcha rätt lösning kommer att bli avgörande för din framgång.

Ahlsell erbjuder dig en utvecklande roll med stor variation och eget ansvar. Ahlsell är en organisation med stort hjärta och med ett öppet och hjälpsamt arbetsklimat där du som utesäljare har en "nyckelroll" i teamet.

Dina arbetsuppgifter

Som utesäljare hos Ahlsell förväntas du spendera merparten av din arbetstid ute på fält hos dina kunder, där du självständig planerar dina dagar. Arbetsuppgifter innebär bland annat:

• Affärsansvar för Ahlsells kunder inom segmentet Industriell EL
• Göra affärer med helhetslösning och kundnytta i fokus
• Strukturera och prioritera din kundportfölj utifrån potential
• Bygga ett nära samarbete med kollegor, innesälj och regionala/nationella KAM:ar
• Utifrån kundbehov utveckla Ahlsells tjänsteutbud inom ditt ansvarsområde
• Agera lösnings- och utvecklingsorienterat i samarbete mellan Industriell EL och andra affärssegement inom Ahlsell
• Arbeta i affärssystem och CRM-system för att bygga kunskap

Värt att veta

Som utesäljare förväntas att du vara ute på fältet där dina kontaktytor är personer i beslutsfattande ställning, VD, Inköp, Projekt-, Arbetsledare mfl. Rollen innebär att du kommer att arbeta resultatorienterat och strukturerat samt sätter mål och planerar dina aktiviteter för att nå dina besöksmål om cirka 10 kundbesök i veckan.

Den här tjänsten är på heltid med start så snart vi hittat rätt person.

Placering: GÖTEBORG/TROLLHÄTTAN/UDDEVALLA.

Våra förväntningar

Du som söker har ett tekniskt intresse och har erfarenhet ifrån elbranschen, ex konsult/elinstallatör/grossistverksamhet. Du har utöver det tidigare erfarenhet av B2B försäljning och brinner för mötet med kund. Du gillar helt enkelt att göra affärer. Då du arbetar självständigt med ansvar för ditt resultat är det viktigt att du har ett strukturerat, planerande och proaktivt tänk där du driver försäljning utifrån ett lösningsorienterat perspektiv med kvalitet i fokus.

Som person ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du känner dig bekväm i mötet med människor på alla olika nivåer inom en organisation, både internt och externt. Du bör motiveras av att skapa goda resultat och affärsrelationer men framförallt är det ditt inre driv, att "vilja göra skillnad" som driver dig framåt.

Denna rekrytering riktar sig främst till dig som har god kunskap inom industriell el, gärna mot el-automation och med tidigare erfarenhet inom försäljning.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Ticket i Göteborg söker utvecklare

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 13
Vill du arbeta med modern teknik hos Nordens största privatresebyråkedja? Välkommen till Ticket i Göteborg

Vi på Ticket Privatresor vill bli världens bästa resebyrå och söker dig som vill vara med på resan! Vi växer och söker nu ytterligare en utvecklare till teamet i Göteborg. Du blir en del av en kultur som präglas av frihet, inkludering och där vi är måna om att ha kul på jobbet! Därför får du här stor frihet till att påverka din roll samt att arbeta med det du tycker är roligast helt enkelt.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du möjligheten att påverka på riktigt. Du kommer att jobba i en organisation med korta beslutsvägar där det går snabbt från beslut till handling. Våra agila team är självbestämmande. Du får tillsammans med de andra utvecklarna påverka både teknikval och andra viktiga beslut.

Här erbjuds du:

• En flexibel roll med stort utrymme att sätta din egen prägel
• Att arbeta med modern teknik där vi generellt bygger många nya funktioner
• Fina förmåner, exempelvis generösa reseförmåner

Det här gör du hos oss

I din roll som utvecklare hos oss kommer du utveckla vår funktionalitet i främst Java där allt nytt byggs i mikrotjänster som körs på Kubernetes i AWS. Vår tech-stack består även av EKS, Jenkins-X, Spring Boot och Vue.js. Du kommer primärt att utveckla nya funktioner men också förbättra befintliga funktioner och system.

Vidare kommer du:

• Involveras i och planera spännande projekt framåt tillsammans med produktägare
• Ta fram nya moderna lösningar som underlättar för Tickets kunder
• Arbeta med ny, modern teknik där du har möjlighet att involveras i teknikval

Ditt team och arbetsplats

På Ticket är vi i dagsläget omkring 35 utvecklare som är fördelade i mindre produktteam. Vilket produktteam du kommer ingå i får du själv bestämma utifrån dina intressen och det som passar dig bäst! Vi har olika produktteam som fokuserar på våra olika produkter, exempelvis Flygoptimering och prissättning samt Package som fokuserar på paketerbjudanden.

Vi har länge jobbat agilt i tvåveckorssprintar. Teamen utser själv Scrum Master till respektive team och är självbestämmande. Vill teamen mob-programmera eller utveckla på egen hand - det är helt upp till varje person och team! För sammanhållningen ser vi gärna att gruppen är på kontoret några dagar i veckan men teamen styr vilka dagar det blir.

Mer om dig

Vi söker dig som är en erfaren utvecklare med intresse för Java. Vi ser det som ett plus om du tidigare har arbetat med Java, Spring Boot och microtjänster. Personlighetsmässigt ser vi att du är målfokuserad, tar initiativ och bidrar med egna idéer och tankar. Du har lätt för att samarbeta tillsammans med andra då du kommer arbeta nära andra utvecklare i teamet. Vidare är du kundfokuserad och vill framåt, precis som dina kollegor på Ticket.

Så här får vi kontakt
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök nu

TNG söker engagerad Konsultchef

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Jun 10
Vi söker nu två engagerade Konsultchefer till TNG! Lockas du av en självständig roll och är intresserad av personal? Sök idag!

Som Konsultchef får du möjligheten att vara med på vår resa att bli en av de största aktörerna inom fördomsfri rekrytering! Hos oss får du möjligheten att jobba med ledarskap, personaladministration och även service. Har du ett genuint intresse för människor och vill jobba med ledarskap på distans så är denna roll rätt för dig!Då våra konsulter är ute på våra uppdrag hos olika kundföretag runt om i Sverige blir det ditt fokus att stötta dem i deras frågor och utmaningar.Nyfiken? Läs vidare och varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Vi är ett värderingsstyrt företag med erfarna ledare och starkt engagerade och kompetenta medarbetare. Hos oss är alla med och påverkar utvecklingen av vår verksamhet både kort- och långsiktigt.

•  Balans mellan yrkesliv och privatliv. Hos oss råder frihet under ansvar och arbetsplatsen är hybrid. Dels från vårt fina huvudkontor (bredvid Mall of Scandinavia) i Solna, eller från något av våra andra kontor i Göteborg, Malmö eller Örebro samt remote från ditt hemmakontor – beroende på vad som passar bäst för tillfället och uppgiften.
• Sex veckors semester, ett generöst friskvårdsbidrag och Sveriges största paket och utbud av förmåner och personalrabatter genom Benify.
• Något att vara stolt över och vetskapen om att du varje dag bidrar till en mer hållbar arbetsmarknad.
• Ett innovativt företag som hela tiden strävar efter att ligga i framkant och skapa nya lösningar, allt från transparent kandidatupplevelse till vad AI kan göra inom rekrytering.

Dina arbetsuppgifter

• Ansvara för att hålla en bra och effektiv dialog och uppföljning med dina konsulter
• Personaladministration och arbetsrättsliga frågor
• Tidrapportering, löneadministration och fakturering
• Anställning och introduktion av nya TNG-konsulter
• Lönesättning och lönerevision

Värt att veta

Du kan förvänta dig en rivstart, där du direkt kommer vara delaktig i det dagliga arbetet och får användning av dina tidigare kunskaper. Under tiden får du löpande introduktion i det som är TNG specifikt.

Du ansvarar självständigt för ditt arbete och dina konsulter men ingår i ett tight team av konsultchefer, teamledare och HR-chef där det är en självklarhet att man stöttar varandra i det dagliga arbetet. Du rapporterar till teamledaren och Du kommer även ha ett nära samarbete med andra avdelningar och affärsansvariga rekryterare.

Dina blivande kollegor har ett högt driv, stort engagemang och en vilja att leverera resultat i världsklass.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och planerad start är så snart rätt person kan vara på plats. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Våra förväntningar

• Då du kommer att ha självständigt personalansvar ser vi att du har viss erfarenhet av att leda personal, har god människokännedom och är tydlig i din kommunikation.
• Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal (tjänstemannaavtalet) och ser det därför som meriterande om du har erfarenhet av att läsa och tolka kollektivavtal samt har erfarenhet från bemanningsbranschen.
• I tjänsten ansvarar du för tidrapportering, förberedande löneberäkning samt fakturering. Vi ser därför det meriterande med viss erfarenhet inom ekonomi och/eller lön.
• I rollen som konsultchef möter du hela tiden nya människor och ställs inför olika typer av situationer, där eget ansvar såväl som samarbete med andra är avgörande. Därför ser vi att du har förmåga att på ett effektivt och strukturerat sätt organisera ditt arbete samt är duktig på att ta egna initiativ.
• Du har en relevant akademisk examen eller motsvarande erfarenhet från yrkeslivet.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Nu söker Swedish Match en Recipe Data Specialist

Kemiingenjör
Läs mer Jun 13
Har du erfarenhet från att kvalitetssäkra och implementera produktrecept? Vill du utvecklas med oss på Swedish Match i Göteborg?

Har du ett öga för detaljer och tidigare arbetat med recepthantering? Vill du dessutom bli en del av Swedish Match? Välkommen med din ansökan! Tillsammans med vårt team kommer du arbeta med att kvalitetssäkra och implementera nya och förändrade produktrecept avseende ingrediensinnehåll och tillverkningsprocess. Produkterna du kommer att arbeta med är snus, nikotinpåsar och tobaks- och nikotinfria portionsprodukter. Swedish Matchs produktrecept för tillverkning är bland företagets viktigaste tillgångar och arbetet med dessa innebär ett stort ansvar vilket ger rollen som Recipe Data Specialist en stor betydelse för vår verksamhet. Låter det intressant, sök nu!

Ditt anställningserbjudande

På Swedish Match får du chansen att vara en del av ett väletablerat och innovativt företag med högkvalitativa produkter och välkända varumärken. På Swedish Match är vi övertygade om att en mångfaldig personalstyrka är positiv för vår verksamhet. Vårt fortsatta mål är därför att vara en öppen och inkluderande arbetsgivare. I denna miljö har alla medarbetare lika möjligheter att uppnå sin fulla potential oavsett personliga egenskaper.

Våra kärnvärden är Passion, Ägande, Innovation och Kvalitet. Dessa värderingar är ständigt närvarande i vårt dagliga arbete och vägleder oss att prestera som ett vinnande lag.

Dina arbetsuppgifter

• Upprätta och uppdatera produktrecept och recept för blandningsprocess i produktionsskala för internt producerade blandningar och slutprodukter.
• Sammanställa receptdata avseende produktinnehåll, som underlag för produktrapportering till myndigheter.
• Planera och leda implementering och kvalitetssäkring av nya och ändrade recept, processer och rutiner, i första hand mot beredningsavdelningar inom Supply Chain.
• Vara kontaktperson och hjälpa till med utredningar av frågor som berör recept och blandningsprocess i den löpande tillverkningen.

Värt att veta

I rollen som Recipe Data Specialist får du förståelse för såväl detaljer kring recept och tillverkningsprocesser som en bred kunskap om Swedish Matchs produkter. Arbetet kräver ett sinne för detaljer och en god förmåga att hantera beräkningar i flera steg. Erfarenheten och kunskapen som över tid byggs upp är viktig för att kunna förstå och föreslå anpassningar av recept eller blandningsprocesser. Vi arbetar kontinuerligt med att säkerställa att kvalitetskrav och regulatoriska krav uppfylls och att våra blandningar och produkter fungerar bra i tillverkningen.

Avdelningen Product Formulations & Masterdata tillhör funktionen Product Management inom enheten Innovation Center och sitter huvudsakligen på kontoret i Swedish Matchs centralt belägna fabrik i Göteborg. Avdelningen har idag åtta medarbetare varav hälften arbetar inom området för recept mot produktion.

Våra förväntningar

Till rollen som Recipe Data Specialist söker vi någon med eftergymnasial utbildning inom kemiteknik, läkemedelsteknik eller motsvarande och som har ett par års arbetslivserfarenhet från verksamhet där såväl utveckling som produktion är central. Goda kunskaper inom Excel samt B-körkort är ett krav.

Meriterande är:

• Erfarenhet av recepthantering med beräkning av materialbalanser.
• Hantering och upprättande av produktspecifikationer.
• Vana från styrsystem för automatiserad tillverkning, eller andra system för hantering av recept och processparametrar.
• Arbete i affärssystem (ERP) och produktinformationssystem (PIM/PLM) med inriktning mot hantering av receptformuleringar och produktdata.

Vår erfarenhet säger att någon med de personliga egenskaperna att vara analytisk, detaljorienterad och strukturerad passar bra för rollen. Samtidigt måste den kommunikativa förmågan och förmågan att skapa goda relationer till andra och att vara samarbetsorienterad vara hög. Att kommunicera obehindrat på svenska är ett krav och goda kunskaper i engelska är en förutsättning för att fungera i rollen.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

HR-generalist till uppdrag i centrala Göteborg

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Jun 13
Vill du utveckla dina kunskaper inom HR? Nu söker vi en HR generalist till vår kund i centrala Göteborg.

Nu har vi ett långt uppdrag till dig som vill bygga på dina tidigare erfarenheter som HR-generalist. Vi letar efter dig som tidigare har jobbat inom projekt kring onboarding- och rekryteringsprocessen samt har god vana från att läsa avtal såsom kollektivavtal. Som HR-generalist hanterar du bland annat frågor som rör arbetsrätt, coaching av chefer, hantering av personalärenden inom arbetsmiljö och rehabilitering samt rekrytering. Detta är ett längre uppdrag med start i augusti samt goda chanser till förlängning. Låter detta som något för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

• Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
• Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.
• Knipa en plats i vårt nätverk med andra TNG-konsulter.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som HR-generalist får du jobba brett inom HR. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:

• Vara ett stöd till chefer i HR-frågor.
• Hantera personalärenden inom arbetsmiljö och rehabilitering
• Planera, utveckla och implementera utbildningsinsatser i organisationen. 
• Delta i kortare nedslag i form av förhandlingar
• Stötta chefer i det dagliga arbetet
• Rollbeskrivningar och utveckling av onboardingprocessen
• Personalärenden och administration

Värt att veta

Du kommer erbjudas en viktig roll inom HR på ett dynamiskt svenskt företag som präglas av nytänkande och socialt ansvarstagande. Vidare blir du en del av ett glatt team i en öppen och prestigelös arbetsmiljö där man jobbar mot gemensamma mål. Vår kund sitter i trevliga lokaler på Östra Hamngatan, mitt i centrala Göteborg.

Detta är ett konsult uppdrag hos vår kund fram till juni 2023 med goda chanser till förlängning. Urval sker löpande och start under augusti månad. 

Våra förväntningar

För att trivas i denna roll ser vi gärna att du har en relevant eftergymnasial utbildning och några års erfarenhet inom HR-området. Du trivs med att arbeta verksamhetsnära och tar ansvar för att uppnå resultat.

Som person agerar du på eget initiativ och har en vana från att driva projekt framåt. Du har ett metodiskt och systematiskt arbetssätt, och du uppmuntrar och stödjer andra när det uppstår problem. Vidare är du kommunikativ och samarbetar effektivt med andra. 

Du har god IT-vana samt talar och skriver både svenska och engelska flytande. 

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Platschef till Fitness24Seven i Göteborg!

Butikschef
Läs mer Jun 1
Fitness24Seven söker en serviceinriktad platschef med tidigare erfarenhet av personalansvar till anläggningen Göteborg Olskroken

Är du en person som tycker om träning och har en naturlig fallenhet för service och kundbemötande? Trivs du i ett högt tempo och har erfarenhet av att leda och coacha medarbetare i en roll med personalansvar? Då har du chansen att kombinera detta när Fitness24Seven söker sin nya platschef till Göteborg Olskroken!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som platschef kommer du att jobba i en varierande roll där du har ett helhetsansvar för en av Fitness24Sevens större gymanläggningar. Detta innebär att du får leda och coacha dina medarbetare till att leverera service på högsta nivå till Fitness24Sevens medlemmar. Här får du dels arbeta med planering för anläggningen samtidigt som du jobbar operativt där du bemöter och hjälper medlemmarna.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som platschef på anläggningen Göteborg Olskroken kommer du att:

• Ha personalansvar för medarbetarna på anläggningen
• Leda och coacha medarbetare
• Bemöta och välkomna medlemmarna för att bygga relation
• Ha budgetansvar för anläggning
• Sköta administration
• Sköta schemaläggning av personal och de personliga tränarna
• Sätta upp och jobba mot målen för anläggningen
• Ansvara för inköp

Värt att veta

Under dina arbetspass kommer du att jobba tillsammans med kollegor som du har personalansvar för. Tjänsten är heltid på 100% med möjlighet till flextid. Du jobbar varierande tider under gymmets bemannade öppettider som är mån-tors kl. 12-21, fre kl. 12-19, lör-sön kl. 10-17.

Tänkt start för tjänsten är omgående men senast 27/6, men kan komma att börja tidigare och inleds med en introduktionsutbildning, vilket ger dig en bra grund för rollen som platschef. I denna process arbetar vi med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Våra förväntningar

Vi söker efter dig som har tidigare erfarenhet av att leda andra människor där du haft personalansvar. För att kunna leda och coacha dina medarbetare ser vi att du är trygg i ditt ledarskap och har en god förmåga att bygga relationer. Du jobbar effektivt, organiserat och självständigt då du har ansvar för att gymanläggningen skall fungera. Du har en god förmåga att anpassa dig efter alla typer av människor, både när det gäller dina egna medarbetare, men även för att medlemmarna ska känna sig bekväma och välkomna.

Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Kundtjänst- och kontorsansvarig till Smarteyes

Kundtjänstchef
Läs mer Jun 8
Smarteyes i Göteborg söker dig som brinner för kundservice och vill ansvara för att utveckla deras kundtjänst. Sök nu!

Gillar du en varierande vardag där du kan växla mellan administrativa uppgifter samt support via mejl och telefon? Vill du bidra med nya idéer och utveckla befintliga processer? Nu har du möjligheten att söka rollen som kundtjänst- och kontorsansvarig på Smarteyes. Din roll kommer bestå till 90% som kundtjänstansvarig och 10% kontorsansvarig.Låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Uppdraget startar med en anställning hos oss på TNG för att sedan övergå till en anställning hos Smarteyes. "Smarteyes är ett ungt och expansivt företag. Ett företag som vill förändra branschen och som har som vision att vara den mest rekommenderade optikern, både hos kunder och hos medarbetare. Vi växer snabbt och det har vi våra medarbetares engagemang att tacka för."

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Inom några månader kommer din anställning att övergå till en anställning hos Smarteyes. Uppdraget startar inom cirka två veckor eller i början av augusti. 

Dina arbetsuppgifter

I din roll som kundtjänst- och kontorsansvarig kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av följande:

• Löpande kvalitetssäkra och vidareutveckla Smarteyes arbete med kundfrågor, kundklagomål och kundservice
• Kommunikation med kunder via telefon, mejl och sociala medier
• Driva, utveckla och ge nyckeltalsuppföljning av befintlig kundtjänstleverantör H1
• Support av bidragsfakturering
• Ge support till Smarteyes kunder enligt Smarteyes värderingar
• Ansvara för rutiner av leveranser och posthantering samt beställningsvaror till kontoret
• Ta emot besökare och få dem att känna sig välkomna

Värt att veta

Smarteyes kontor ligger mitt i centrala Göteborg och du kommer tillhöra marknadsavdelningen. Som konsult hos oss på TNG har du en dedikerad konsultchef som stöttar dig i din anställning. Självklart erbjuder vi kollektivavtal, friskvårdsbidrag och tjänstepension. 

Våra förväntningar

Vem tror vi att du är? 

Du är en professionell, social och stresstålig person som kommer till din rätt när du får ge riktigt bra service. Du tycker om att befinna sig i en snabbrörlig och föränderlig miljö där du har ett öga för att skapa struktur och ordning. Med en prestigelös inställning tar du dig an olika arbetsuppgifter och du uppskattar samarbeten med kollegor runt om i organisationen och trivs samtidigt arbeta självständigt emellanåt. Du vill lära dig mer och utvecklas inom Smarteyes.

Kvalifikationer: 

• God förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift
• Tidigare erfarenhet av kundtjänst/support och administrativa arbetsuppgifter

Intresserad?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Produktchef till SICK AB Göteborg

Produktchef, marknadsföring
Läs mer Maj 24
Affärs- och relationsdriven produktchef till SICK, världsledande leverantör av systemlösningar & applikationer till industrin!

Vill du arbeta på teknik- och marknadsledande SICK med spännande industrikunder i Sverige? Som produktchef representerar du ett starkt varumärke och arbetar med produkter & lösningar av hög kvalitet i teknikens framkant. Du får en strategisk och affärsnära roll och tillsammans med dina kollegor växer du affären ytterligare. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Rollen som produktchef på SICK är utmanande, stimulerande och omväxlande. Du kommer att ingå i ett stabilt och välfungerande team, med hög kompetens och omfattande erfarenhet. Du kommer till ett expansivt och lönsamt bolag med internationell verksamhet där fokus ligger på kvalitet och innovation.

SICK är en arbetsplats som präglas av samarbete, kamratskap och hög kompetens. Personalen ses som den viktigaste resursen och därför är respekt, tillit och en strävan efter att ha balans i livet viktiga värderingar. SICK tar ställning och arbetar medvetet mot en grön och hållbar framtid. 

Du kommer bli erbjuden en marknadsmässig lön med ett bonusupplägg, sex veckors semester och ett förmånspaket som bland annat innefattar hälsoprofil och friskvårdsbidrag, mm.

Dina arbetsuppgifter

Som Produktchef på SICK har du både ett strategiskt och operativt ansvar för ditt sortiment inom affärsområdet Process Automation med fokus på områdena Maritime, Green Efficiency och Carbon Capture.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter/ansvarsområden :

• produktansvaret för hela produktcykeln från implementering till avveckling av produkter/systemlösningar 
• budget & resultatansvar för ditt produktområde
• prognostisering och uppföljning av produkter/systemlösningar inom ditt område
• prissättning av produkter/systemlösningar
• ha nära dialog med säljorganisationen för att säkerställa utvecklingen av produktområdet.
• initiera, planera och genomföra säljaktiviteter tillsammans med sälj och marknadsavdelningen
• stötta säljorganisationen med presentationsmaterial
• aktivt delta på mässor, kundmöten samt säljkonferenser.
• ansvara för att säkerställa utbildning både internt och externt av produkterna inom ditt produktområde.
• hålla dig uppdaterad om trender och förändringar i marknaden ur en teknisk aspekt, men också kring det allmänna konjunkturläget

 

Värt att veta

Du rapporterar till Head of Marketing & Product Management som sitter på huvudkonoret i Sätra, Stockholm. SICK har också kontor i Göteborg, Västra Frölunda som du kan utgå ifrån. Du ingår i ett team om 6 st produktchefer och tillsammans med applikationstekniker ingår ni i ett större team om ca 15 personer. Tjänsten är på heltid och startar enligt överenskommelse. Resor ingår i rollen och körkort är ett krav. 

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen som produktchef tror vi att du:

• har eftergymnasial utbildning inom relevant område
• tidigare arbetat i eller mot tillverkande industri
• har starkt tekniskt intresse och/eller kunskap/erfarenhet från maritim verksamhet eller värme/energibolag
• talar och skriver svenska & engelska obehindrat
• mycket god vana av Microsoft Office paketet

Du har tidigare haft budget- och resultatansvar i kundnära verksamheter och drivs av att nå dina uppsatta mål. Du är kommunikativ, har en hög social förmåga och är en representativ person i alla situationer. 

Du är van vid att arbeta mot tidsfrister och är strukturerad och ansvarsfull. Du känner dig också bekväm att fatta beslut och är lösningsorienterad när du arbetar. Du har också en god förståelse för säljprocessen och affären. 

Som person är du en genomförare som har ett starkt inre driv. Då man träffar och samarbetar med många olika personer både internt och externt så tror vi att du har en hög social förmåga och är en representativ person i alla situationer.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Ulefos söker säljare till Göteborg

Utesäljare
Läs mer Jun 1
Har du branscherfarenhet från VA, Bygg eller utemiljö? Har du vana från teknisk rådgivning mot ett föreskrivande led? Sök nu!

Här får du vara med att stärka vår marknadsposition och vara en del i en växande koncern i Norden. Ulefos i Sverige är på en tillväxtresa inom VA-branschen samt inom bygg och anläggningssektorn. Vi erbjuder nu en tjänst med många kontaktytor där du får bearbeta och utbilda intressenter mot ett föreskrivande led. Vi stärker vårt segment mot bygg, anläggning och utemiljö och där kommer du att vara en viktig del av vår kundresa. Välkommen till Ulefos!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer till en arbetsplats med medarbetare som har en hög samlad kunskap inom VA-området som du kan utvecklas med. Vi erbjuder dig ett välrenommerat företag och som har ett väl etablerat produktsortiment, vi har också ett tillväxtfokus och är pragmatiska i synen på att bredda vår produktportfolio och samarbetspartners.

Vi erbjuder också:

• En utmanande tjänst i en solid verksamhet och väletablerad affär.
• En trevlig och informell arbetsmiljö med korta beslutsvägar.
• Frihet under ansvar med möjlighet att forma sin egen position.
• En marknadsmässig lön med pension och försäkringar.

Dina arbetsuppgifter

• Utbilda och demonstrera Ulefos produkter för föreskrivande led, exempelvis konsulter.
• Teknisk rådgivning mot konsulter och föreskrivande led inom VA och bygg.
• Bygga upp och utveckla starka relationer samt vara den naturliga samarbetspartnern mot kommuner.
• Vara delaktig och arbeta i projekt i ett nära samarbete med regionala säljare och externa intressenter.
• Regelbundna resor över landet för att nätverka och finnas på plats för rådgivning och trygga produktval.

Värt att veta

Ulefos ser en framtid där projektupphandlingar ökar vilket ligger till grund för en förändringsresa framåt där Ulefos skapar rutiner för ett effektivare och tydligare arbetssätt med kundresan i fokus. Ledarskapet är prestigelöst och du kommer få ett involverande ledarskap. D.v.s. tydlig kommunikation internt och delaktighet i utformning samt ett stort eget medarbetaransvar.

Till din hjälp i rollen har du övriga medarbetare som en operativ VD, försäljningschef och 6 distriktsansvariga säljare och 2 innesäljare. Samarbete kommer att ske med distriktssäljare som verkar i hela landet. Du utgår från vårt huvudkontor som ligger i Stenkullen utanför Göteborg.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har erfarenhet av dialog med konsulter och ingenjörer inom bygg, anläggning eller utemiljö. Du bör också ha en förståelse för teknisk projektförsäljning mot föreskrivande led samt följa projekt från idé till upphandling. Kanske arbetar du idag inom det föreskrivande ledet, på kommunen eller hos någon entreprenör och har ett stort nätverk av kontakter?

Du gillar att skapa relationer, har god kommersiell förståelse och förmåga att arbeta i en teamuppsättning samt arbeta självständigt på egen hand. Du har goda kunskaper i MS Office och erfarenhet av CRM/ERP system samt uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person behöver du vara analytisk och strukturerad då du självständigt bedriver dina projekt och din bearbetning av konsulter. Du kommer i tjänsten att vara i kontakt med många kunder och kollegor på olika nivåer så det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och ett gott affärsmannaskap. Då rollen innebär många nya möten och kontakter är det av stor vikt att du är driven och känner trygghet i dig själv som person.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Säljande ingenjör till Rohde & Schwarz i Göteborg

Key account manager
Läs mer Maj 23
Är elektronik och telekom ett stort intresse? Är du ingenjör och gillar sälj? Sök rollen som Sales Engineer till Rohde & Schwarz!

Här får du med starkt driv och intresse för försäljning utveckla dina kunskaper inom Telekom, 5G och IOT teknologier. Du kommer till ett innovativt och dynamiskt företag som är världsledande inom testlösningar för mobil kommunikation? Hos Rohde & Schwarz är personlighet och engagemang viktigt och oavsett om du har flera års erfarenhet från branschen eller är nyexaminerad ingenjör så kommer du få rätt förutsättningar för att göra skillnad.Du utgår från vårt kontor i Göteborg med våra svenska kunder i en internationell miljö. Rohde & Schwarz har som målsättning att genom mycket kvalificerad och motiverad personal och högkvalitativa produkter fortsätta att stärka sin position på den svenska marknaden som världsledande inom testlösningar. Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

En utvecklande och varierad tjänst i ett stabilt och välmående bolag med marknadsledande testlösningar som riktar sig mot en rad framtidsområden såsom 5G/6G, Internet of Things (IOT) och självkörande fordon. Du som har ett brinnande teknikintresse kommer att uppskatta att jobba med lösningar som riktar sig mot kunder verksamma inom teknikens absoluta framkant.

Vi erbjuder också förmåner som bonus, tjänstepension, friskvårdsbidrag samt deltagande i aktiviteter som stärker teamet.

Dina arbetsuppgifter

• Bearbetning av både nya och befintliga kunder inom elektronik- och telekombranschen
• Identifiera, analysera och föreslå testlösningar och mätinstrument utifrån kundens behov
• Eget ansvar för hela säljprocesser, du bokar och genomför möten, skriver offerter och gör avslut
• Förhandla priser samt driva strategiska frågor runt avtal och prissättning i samråd med din chef
• Skapa lönsam tillväxt genom att ha en god relation med kunder och intressenter

Värt att veta

Rohde & Schwarz är ett globalt företag, här i Sverige finns vi på tre orter med huvudkontor i södra Stockholm. Du utgår från det lokala kontoret i Göteborg och rapporterar till Sales Director Norden.

Till din hjälp har du applikationsingenjörer, andra försäljningsingenjörer, assistenter och administrativ personal. Det ingår mycket resor och du kommer därför att ha tjänstebil och ett antal resor förläggs årligen till vårt huvudkontor i München.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har teknisk förståelse och en ingenjörsutbildning med inriktning elektroteknik. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från elektronik och testlösningar men det räcker också med ett examensarbete eller ett Internship som erfarenhet. Du besitter förmågan och viljan att skapa och utveckla goda och långvariga kundrelationer, det är viktigt då vår säljcykel är från någon vecka upp till ett år. Du är förtroendeingivande och driven samt kan arbeta disciplinerat och resultatinriktat.

Du kommer i tjänsten att vara i kontakt med många kunder och kollegor på olika nivåer så det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och är utåtriktad. Du har också ett positivt tankesätt samt behärskar engelska både muntligt och skriftligt då du dagligen ingår i förhandlingar. Rollen innebär mycket resande inom regionen så det är av stor vikt att du är driven, självständig och lösningsorienterad i ditt arbete för att du ska nå dina mål.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Ahlsell söker innesäljare inriktning verktyg

Innesäljare
Läs mer Maj 18
Lockas du av att arbeta kundnära med service och försäljning inom industribranschen? Sök rollen som innesäljare redan idag!

Vill du utvecklas i rollen som säljare och bli en del av ett team som präglas av gemenskap och högt driv? Vill du vara en del av Sveriges största säljkår? Bra! Ta då chansen att söka tjänsten som innesäljare (verktyg och förnödenheter) till Ahlsell i Göteborg redan idag!Urval sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

Ahlsell söker dig som vill vara med och bidra med ditt engagemang och din kunskap för att driva utvecklingen framåt. Som innesäljare ges du möjlighet att arbeta med omväxlande och spännande uppdrag i branschens ledande och mest framgångsrika bolag.

Du samarbetar tillsammans med dina kollegor under hela affärsprocessen och tillsammans kommer ni serva kunder med förstklassig service och rådgivning.

Ahlsell, en organisation med stort hjärta och ett öppet och hjälpsamt arbetsklimat, erbjuder dig en utvecklande roll med stor variation och eget ansvar.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta för att ge företagets kunder bästa tänkbara rådgivning och service genom hela deras köpprocess. Ahlsell är marknadsledande och ett av de starkaste varumärkena i branschen. Att vara en nyckelspelare inom Ahlsell för att förstå kundens behov och hitta rätt lösningar ser du som en spännande utmaning och ett viktigt uppdrag.

Några av dina framtida arbetsuppgifter kommer vara att arbeta med:

• Rådgivning
• Produktval
• Beställningar
• Upphandlingar
• Offertförfrågningar
• Orderhantering
• Leverantörskontakter

Du jobbar proaktivt genom att ta kontinuerlig kontakt med kunderna för att bibehålla och stärka kundrelationerna.

Värt att veta

Som innesäljare kommer du vara en del av ett professionellt säljteam där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för försäljningen till Ahlsells kunder i Göteborg med omnejd. 

Placering: Något av Ahlsells kontor i Göteborg / Trestad / Skaraborg

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Våra förväntningar

Som innesäljare behöver du vara strukturerad, serviceinriktad och lösningsorienterad. Din bakgrund kan variera men vi ser det som meriterande om du som söker har relevant branscherfarenhet. Vana att arbeta administrativt kommer att hjälpa dig i din roll. Du motiveras av att skapa goda relationer och att överträffa kundernas förväntan lika starkt som du brinner för att ro affärer i hamn.

För oss är det viktigt att du som söker gillar att samarbeta. Med vårt enorma utbud av både produkter och lösningar gynnar det vår kund om vi arbetar som ett team. Vi kallar det One Ahlsell.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Utesäljare inom Industriell EL till Ahlsell

Utesäljare
Läs mer Jun 1
Motiveras du av att skapa och bygga relationer? Sök rollen som utesäljare för Industriell EL idag!

Har du god kunskap inom industriell el, gärna mot el-automation och med tidigare erfarenhet inom försäljning? Bra! Då kan rollen som Utesäljare Industriell EL på Ahlsell vara något för dig! Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

Vi har sedan starten vuxit oss stora, idag är vi marknadsledande, men behållit vår entreprenörsanda. Hos oss säljer du inte bara produkter, du erbjuder också våra kunder effektiva logistiklösningar och tjänster som skapar värde i deras processer. Vi får ofta höra att vi är vänliga och tillmötesgående, det gör oss stolta. Vi tar vår position på allvar och arbetar för att bidra till att göra det enklare att bygga ett bättre samhälle.

På Ahlsell blir du en del av ett sammansvetsat försäljningsteam. Teamet jobbar även tätt tillsammans med innesäljarna för att tillsammans bygga bra resultat och ta marknadsandelar. Ahlsell är marknadsledande och ett av de starkaste varumärkena i branschen vilket ger dig ett försprång där din förmåga att förstå kunden och pitcha rätt lösning kommer att bli avgörande för din framgång.

Ahlsell erbjuder dig en utvecklande roll med stor variation och eget ansvar. Ahlsell är en organisation med stort hjärta och med ett öppet och hjälpsamt arbetsklimat där du som utesäljare har en "nyckelroll" i teamet.

Dina arbetsuppgifter

Som utesäljare hos Ahlsell förväntas du spendera merparten av din arbetstid ute på fält hos dina kunder, där du självständig planerar dina dagar. Arbetsuppgifter innebär bland annat:

• Affärsansvar för Ahlsells kunder inom segmentet Industriell EL
• Göra affärer med helhetslösning och kundnytta i fokus
• Strukturera och prioritera din kundportfölj utifrån potential
• Bygga ett nära samarbete med kollegor, innesälj och regionala/nationella KAM:ar
• Utifrån kundbehov utveckla Ahlsells tjänsteutbud inom ditt ansvarsområde
• Agera lösnings- och utvecklingsorienterat i samarbete mellan Industriell EL och andra affärssegement inom Ahlsell
• Arbeta i affärssystem och CRM-system för att bygga kunskap

Värt att veta

Som utesäljare förväntas att du vara ute på fältet där dina kontaktytor är personer i beslutsfattande ställning, VD, Inköp, Projekt-, Arbetsledare mfl. Rollen innebär att du kommer att arbeta resultatorienterat och strukturerat samt sätter mål och planerar dina aktiviteter för att nå dina besöksmål om cirka 10 kundbesök i veckan.

Den här tjänsten är på heltid med start så snart vi hittat rätt person.

Placering: GÖTEBORG/TROLLHÄTTAN/UDDEVALLA.

Våra förväntningar

Du som söker har ett tekniskt intresse och har erfarenhet ifrån elbranschen, ex konsult/elinstallatör/grossistverksamhet. Du har utöver det tidigare erfarenhet av B2B försäljning och brinner för mötet med kund. Du gillar helt enkelt att göra affärer. Då du arbetar självständigt med ansvar för ditt resultat är det viktigt att du har ett strukturerat, planerande och proaktivt tänk där du driver försäljning utifrån ett lösningsorienterat perspektiv med kvalitet i fokus.

Som person ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du känner dig bekväm i mötet med människor på alla olika nivåer inom en organisation, både internt och externt. Du bör motiveras av att skapa goda resultat och affärsrelationer men framförallt är det ditt inre driv, att "vilja göra skillnad" som driver dig framåt.

Denna rekrytering riktar sig främst till dig som har god kunskap inom industriell el, gärna mot el-automation och med tidigare erfarenhet inom försäljning.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Controller till Focus Nordic i Göteborg

Controller
Läs mer Maj 23
Har du erfarenhet som controller och har en förståelse kring redovisningsfrågor? Nu söker Focus Nordic i Göteborg dig!

Arbetar du idag i en roll som financial- eller business controller? Har du tidigare arbetat med delar inom redovisning och bokslut? Då är denna kombinerade och varierande rollen något för dig! Focus Nordic är ett bolag som nu vill utöka sin ekonomiavdelning.Focus Nordic är Europas ledande distributör inom foto, video och optik. Vi strävar efter att vara den mest uppskattade partnern för våra kunder och leverantörer. Vill du bli en del utav vår vision? Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I din roll som controller kommer du ha ett övergripande ansvar och få möjlighet att utveckla befintliga rutiner och verktyg kring rapportering och analyser. Är du en person som motiveras av att vara med och påverka och utvecklas tillsammans med oss som företag? Då hoppas vi att du klickar på den stora gröna knappen "Sök jobbet"!

Dina arbetsuppgifter

•  Utveckla befintligt rapporteringsverktyg
• Analysera och sammanställa månadsrapporter avseende resultat samt annan statistik till ledning
• Ansvara för bolagets avtalsregister
• Ansvara för kunders bonusavräkningar
• Vara stöd i analys och rapporteringen till rapporterande enheter
• Vara delaktig i månadsbokslut
• Identifiera och implementera processförbättringar, delta i projekt och ad-hoc uppdrag

 

Värt att veta

Med ekonomiska skalbarhetsfördelar mellan länder, språk, valutor och kulturer representerar Focus Nordic effektivt ett stort antal tillverkare och varumärken inom foto, video och kikare. Detta för att erbjuda ett omfattande och brett produktsortiment. Vi har ett centraliserat huvudkontor i Sverige som täcker logistik, produktledning, marknadsföring, ekonomi och IT. Tillsammans med marknadsexpertis i våra lokala säljteam, täcker vi alla våra lokala marknader.

 

Våra förväntningar

Vi tror att du är en person med en analytisk problemlösningsförmåga för att kunna hitta logiska lösningar på problem. Vidare behöver du ha en god samarbetsförmåga och en serviceinriktad och lösningsorienterad approach. Du trivs i en roll med flera kontaktytor där du får dra nytta av dina sociala och kommunikativa färdigheter och du har samtidigt god förmåga att driva ditt arbete självständigt.

Vi söker dig med en högskoleexamen inom ekonomi och som har några års erfarenhet av rapportering och redovisning. Du är van att arbeta med rapporterings- och redovisningsapplikationer samt är mycket erfaren användare av Excel-, analysverktyg, PowerPoint och Word. Vi ser också vikten av erfarenhet och god förståelse av databas strukturer.

Eftersom vi arbetar i en internationell miljö är det viktigt att du behärskar att kommunicera på engelska och svenska, både i tal och skrift.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Marketing Automation Specialist till Göteborg

Webbansvarig/Webbstrateg
Läs mer Maj 24
Nu förstärker vår kund sitt härliga marknadsteam - kanske är du deras nästa stjärna som Marketing Automation Specialist? Sök nu!

Tycker du att det vore spännande att få ansvara och förbättra kampanjer till kund? Älskar du att nörda i databaser - då är du som klippt och skuren för denna roll! Uppdraget startar så snart du kan vara tillgänglig och pågår minst till årsskiftet med goda chanser till förlängning. Placering i Kungälv och det finns möjlighet att arbeta hemifrån några dagar i veckan. Låter det som ett uppdrag för dig? Varmt välkommen med din ansökan!Som Marketing Automation Specialist har du möjlighet att vara del i många sammanhang. Du ansvarar för att förvalta och förbättra de kampanjer som finns, initiera och delta i utveckling av både plattformen och kampanjer, vara delaktig i tjänsteutvecklings- och innovationsprojekt och ansvara för att bygga nya kampanjer

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag och förtjänar därför trygghet på din arbetsplats!

Hos oss kommer du:

• Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
• Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag på trivsamma arbetsplatser.
• Knipa en plats i vårt nätverk med TNG-konsulter inom marknadsföring. Här får du också möjlighet att utbyta erfarenheter och träffa andra konsulter på sociala aktiviteter som vi återkommande arrangerar.

Dina arbetsuppgifter

Här berättar kund mer kring hur det är att jobba på detta uppdrag:

"Ditt ansvar löper genom hela processen tillsammans med andra nära kollegor - från att nå rätt kund, i rätt tid, i rätt kanal, med rätt erbjudande och till rätt pris. Vi har ett nära samarbete inom teamet där vi hjälper varann och stöttar med problemlösning. Vi har egna ansvarsområden och jobbar agilt tillsammans med andra team och på samma sätt planeras och prioriteras våra uppdrag. Vi är så stolta över vårt grymma team!

Du är också en specialist som stöttar med kunskap och rådgivning kring nyttjandet av kunddatabas. Här ingår också att ge rekommendationer till lösningar och stötta i metodik kring kundurval, kampanjuppbyggnad och kanalval.

Teamets uppdrag är föränderliga och flexibla i takt med att omvärlden och kundens övergripande fokus och mål ändras. Därför är det också en viktig del i arbetet att ständigt jobba med förbättringar, effektiviseringar och kvalitetssäkring i både arbetsprocesser, kampanjflöden och system/verktyg."

Värt att veta

Tjänsten är en heltidstjänst och placering Kungälv. I dagsläget arbetar du tre dagar på kontoret och resterande dagar hemma. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående fram till årsskiftet med goda chanser till förlängning. 

Hos oss på TNG kommer du även att få en dedikerad konsultchef som finns vid din sida under ditt uppdrag!

Våra förväntningar

• En akademisk utbildning eller motsvarande inom marknadsföring med inriktning Marketing Automation.
• En teknisk bakgrund att jobba med kampanjverktyg eller databaser exempelvis CRM system 
• Några års erfarenhet av

Du tycker om att samarbeta i team men är också självgående och har stort eget driv, engagemang och initiativförmåga. En del i arbetet är att jobba med ständig kvalitetssäkring och förbättringar och du triggas av problemlösning och tycker det är kul att få djupdyka för att förstå eller lösa en uppgift.

I rollen har du ett brett nätverk och tycker om att kommunicera. Du är också strukturerad, analytisk och pedagogisk med en förmåga att kunna visualisera data och förklara komplexa samband på ett logiskt och förståeligt sätt. För att lyckas i rollen krävs det att du kan kommunicera obehindrat i tal och skrift både på svenska och engelska. 

Intresserad?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Controller till uppdrag i Göteborg

Controller
Läs mer Maj 23
Nu söker vi dig som vill jobba som controller hos vår kund inom bygg- och fastighetsbranschen i Göteborg.

Har du erfarenhet i rollen som controller och söker nytt uppdrag? Har du möjlighet att starta omgående eller direkt efter sommaren? Varmt välkommen med din ansökan! Vi har uppdrag inom kommunal eller privat verksamhet, båda uppdrag erbjuder en möjlighet till anställning om du trivs.

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag och förtjänar därför trygghet på din arbetsplats!

Hos oss kommer du:

• Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
• Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag på trivsamma arbetsplatser.
• Knipa en plats i vårt nätverk med TNG-konsulter inom ekonomi. Här får du också möjlighet att utbyta erfarenheter och träffa andra konsulter på sociala aktiviteter som vi återkommande arrangerar.

Dina arbetsuppgifter

 

• Rapportering och analyser av ekonomiskt utfall, budget och prognos.
• Samordna och planera utfalls-, budget- och prognosarbetet.
• Verksamhetsuppföljning (linjeorganisationen)
• Arbete i förekommande ekonomisystem
• arbete i förekommande analysverktyg

Värt att veta

Vi kan erbjuda dig ett konsultuppdrag som varar minst 6 månader på ett centralt kontor i Göteborg. För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester och din egna konsultchef.

Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget, får en introduktion som nyanställd och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen krävs följande:  

• Högskoleutbildning eller motsvarande med ekonomisk inriktning
• Flera års arbetserfarenhet som controller
• Goda kunskaper i MS Office, särskilt Excel

Då våra kunder är verksamma inom fastighetsbranschen är kunskap kring fastighetsekonomi meriterande men inget krav. Att kunna kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift är ett krav. 

Intresserad?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Utesäljare Bygg till Ahlsell

Utesäljare
Läs mer Maj 6
Vill du göra skillnad? Vill du jobba med sälj och bygga affärsmässiga relationer? Ahlsell bygg söker nu en utesäljare!

Som utesäljare hos Ahlsell kommer du att ha hög aktivitet ute hos dina kunder där du bygger relationer och driver försäljning. Du arbetar inom segmentet Bygg och dina kunder finns i Göteborgsområdet med omnejd. Välkommen in med din ansökan redan idag!Urval sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

Vi har sedan starten vuxit oss stora, idag är vi marknadsledande, men behållit vår entreprenörsanda. Hos oss säljer du inte bara produkter, du erbjuder också våra kunder effektiva logistiklösningar och tjänster som skapar värde i deras processer. Vi får ofta höra att vi är vänliga och tillmötesgående, det gör oss stolta. Vi tar vår position på allvar och arbetar för att bidra till att göra det enklare att bygga ett bättre samhälle.

På Ahlsell blir du en del av ett sammansvetsat försäljningsteam. Teamet jobbar även tätt tillsammans med innesäljarna för att tillsammans bygga bra resultat och ta marknadsandelar. Ahlsell är marknadsledande och ett av de starkaste varumärkena i branschen vilket ger dig ett försprång där din förmåga att förstå kunden och pitcha rätt lösning kommer att bli avgörande för din framgång.

Ahlsell erbjuder dig en utvecklande roll med stor variation och eget ansvar. Ahlsell är en organisation med stort hjärta och med ett öppet och hjälpsamt arbetsklimat där du som utesäljare har en "nyckelroll" i teamet.

Dina arbetsuppgifter

Som utesäljare hos Ahlsell förväntas du spendera merparten av din arbetstid ute på fält hos dina kunder, där du självständig planerar dina dagar. Arbetsuppgifter innebär bland annat:

• Affärsansvar för Ahlsells kunder inom byggsegmentet
• Göra affärer med helhetslösning och kundnytta i fokus
• Strukturera och prioritera din kundportfölj utifrån potential
• Bygga ett nära samarbete med kollegor, innesälj och regionala/nationella KAM:ar
• Utifrån kundbehov utveckla Ahlsells tjänsteutbud inom ditt ansvarsområde
• Agera lösnings- och utvecklingsorienterat i samarbete mellan bygg och andra affärssegement inom Ahlsell
• Arbeta i affärssystem och CRM-system för att bygga kunskap

Värt att veta

Som utesäljare förväntas att du vara ute på fältet där dina kontaktytor är personer i beslutsfattande ställning, VD, Inköp, Projekt-, Arbetsledare mfl. Rollen innebär att du kommer att arbeta resultatorienterat och strukturerat samt sätter mål och planerar dina aktiviteter för att nå dina besöksmål om cirka 10 kundbesök i veckan.

Den här tjänsten är på heltid.

Våra förväntningar

För rollen som utesäljare hos Ahlsell ser vi att du har tidigare erfarenhet av B2B försäljning och brinner för mötet med kund. Du gillar helt enkelt att göra affärer. Har du utbildning inom försäljning eller tidigare erfarenhet inom byggsegmentet är det meriterande. Då du arbetar självständigt med ansvar för ditt resultat är det viktigt att du har ett strukturerat, planerande och proaktivt tänk där du driver försäljning utifrån ett lösningsorienterat perspektiv med kvalitet i fokus. Du bör även ha generella IT-kunskaper och vana av att arbeta i CRM-system.

Som person ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du känner dig bekväm i mötet med människor på alla olika nivåer inom en organisation, både internt och externt. Du bör motiveras av att skapa goda resultat och affärsrelationer men framförallt är det ditt inre driv, att "vilja göra skillnad" som driver dig framåt. Din vardag kommer att vara varierande och det är viktigt att du kan se förändring som något utvecklande och är orädd för att testa nya tillvägagångssätt.

På Ahlsell Bygg arbetar vi tillsammans vilket gör att vi vill ha in dig som är en riktig lagspelare och förstår LAGET före JAGET i jakten på framgång.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Fitness24Seven söker Gymvärd till Göteborg

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Maj 4
Fitness24Seven söker en positiv och serviceinriktad Gymvärd till anläggningen i Göteborg Mölnlycke

Är du en person som tycker om mötet med nya människor och är en stjärna på att leverera service? Vill du ha ett deltidsjobb vid sidan av studier eller annan sysselsättning? Då ska du läsa vidare om rollen som Gymvärd hos Fitness24Seven i Göteborg Mölnlycke och sedan skicka in din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som Gymvärd på anläggningen i Göteborg Mölnlycke kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Fitness24Sevens vision är att erbjuda träningsmöjligheter som är tillgängligt, välkomnande och som alla har råd med.

Som Gymvärd får du ett varierande jobb där service är i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med människor, dels med dina kollegor men mest med gymmets medlemmar. Du kommer hjälpa medlemmarna med olika ärenden, både högt som lågt, där målet är att alla ska känna sig välkomna oavsett om man är van att träna eller om det är första gången personen är på ett gym.

Du kommer inledningsvis få en introduktion för din roll som Gymvärd. I början av anställningen blir du också tilldelad en mentor som hjälper dig med allt från det praktiska men som även finns till hands om du har frågor eller funderingar kring jobbet. Under hela din anställning har du även möjligheten att ta del av Fitness24Seven utbildningsprogram. På Fitness24Seven har vi en god gemenskap och bra sammanhållning bland personalen där många även hittar på saker utanför arbetstid.

Du erbjuds en marknadsmässig lön samt gratis träningskort till alla Fitness24Sevens gym.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Gymvärd kommer du att ansvara för driften på din gymanläggning i Göteborg Mölnlycke. Det innebär bland annat att:

• uppmuntra medlemmens träning och skapa återbesök
• fånga upp behov och feedback från medlemmar
• skapa en säker och trygg träning på anläggningen
• utföra funktionskontroll av träningsutrustning
• jobba mot uppsatt budget
• lägga beställningar och hantera order
• registrera nya medlemmar, besvara mejl och liknande administration

För rätt person finns det även möjlighet att hålla enkla träningspass på gymmet med cirka 6-8 medlemmar åt gången. Du kommer då visa enkla basövningar som medlemmarna gör i cirkel i en lättsam och avslappnad atmosfär. Du kommer få en grundlig utbildning av Fitness24Seven och vara med på pass själv innan du håller egna pass.

Värt att veta

Under dina arbetspass kommer du att jobba ensam eller tillsammans med en kollega på din gymanläggning i Göteborg Mölnlycke. Tjänsten är deltid på 50% med arbetstider måndag till torsdag kl. 15:45 - 20:15. Tänkt start är omgående. Du kommer att få en introduktion som ger dig en bra grund att bygga vidare på i rollen som Gymvärd.

Du planerar själv ditt arbete dagligen och veckovis, så att du hinner med både kundkontakt och administrativt arbete. Till din hjälp har du avstämningar med en area manager, och under introduktionen tar du del av vilka rutiner som du behöver ha koll på.

Våra förväntningar

Vi söker dig som:

• har ett intresse för service
• tycker träning och hälsa är intressant
• jobbar effektivt, organiserat och självständigt
• har lätt att anpassa dig efter olika situationer
• tycker om att bygga relationer med medlemmar
• ser en långsiktighet med jobbet på Fitness24Seven
• är minst 18 år gammal

Har du tidigare arbetat med ett serviceinriktat jobb är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

Vi tar inte emot ansökningar via email. Du söker istället jobbet enkelt via anvisad länk på eller till TNGs hemsida (www.tng.se/lediga-jobb).

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Recipe Data Specialist - Swedish Match i Göteborg

Produktutvecklare
Läs mer Maj 11
Har du ett öga för detaljer och tidigare arbetat med recepthantering? Vill du dessutom bli en del av Swedish Match? Sök nu!

Har du erfarenhet från kemiteknik eller receptimplementering och vill utvecklas med oss på Swedish Match? Tillsammans med vårt team kommer du arbeta med att kvalitetssäkra och implementera nya och förändrade produktrecept avseende ingrediensinnehåll och tillverkningsprocess. Produkterna du kommer att arbeta med är snus, nikotinpåsar och tobaks- och nikotinfria portionsprodukter. Swedish Matchs produktrecept för tillverkning är bland företagets viktigaste tillgångar och arbetet med dessa innebär ett stort ansvar vilket ger rollen som Recipe Data Specialist en stor betydelse för vår verksamhet. Låter det intressant, välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

På Swedish Match får du chansen att vara en del av ett väletablerat och innovativt företag med högkvalitativa produkter och välkända varumärken. På Swedish Match är vi övertygade om att en mångfaldig personalstyrka är positiv för vår verksamhet. Vårt fortsatta mål är därför att vara en öppen och inkluderande arbetsgivare. I denna miljö har alla medarbetare lika möjligheter att uppnå sin fulla potential oavsett personliga egenskaper.

Våra kärnvärden är Passion, Ägande, Innovation och Kvalitet. Dessa värderingar är ständigt närvarande i vårt dagliga arbete och vägleder oss att prestera som ett vinnande lag.

Dina arbetsuppgifter

• Upprätta och uppdatera produktrecept och recept för blandningsprocess i produktionsskala för internt producerade blandningar och slutprodukter.
• Sammanställa receptdata avseende produktinnehåll, som underlag för produktrapportering till myndigheter.
• Planera och leda implementering och kvalitetssäkring av nya och ändrade recept, processer och rutiner, i första hand mot beredningsavdelningar inom Supply Chain.
• Vara kontaktperson och hjälpa till med utredningar av frågor som berör recept och blandningsprocess i den löpande tillverkningen.

Värt att veta

I rollen som Recipe Data Specialist får du förståelse för såväl detaljer kring recept och tillverkningsprocesser som en bred kunskap om Swedish Matchs produkter. Arbetet kräver ett sinne för detaljer och en god förmåga att hantera beräkningar i flera steg. Erfarenheten och kunskapen som över tid byggs upp är viktig för att kunna förstå och föreslå anpassningar av recept eller blandningsprocesser. Vi arbetar kontinuerligt med att säkerställa att kvalitetskrav och regulatoriska krav uppfylls och att våra blandningar och produkter fungerar bra i tillverkningen.

Avdelningen Product Formulations & Masterdata tillhör funktionen Product Management inom enheten Innovation Center och sitter huvudsakligen på kontoret i Swedish Matchs centralt belägna fabrik i Göteborg. Avdelningen har idag åtta medarbetare varav hälften arbetar inom området för recept mot produktion.

Våra förväntningar

Till rollen som Recipe Data Specialist söker vi någon med eftergymnasial utbildning inom kemiteknik, läkemedelsteknik eller motsvarande och som har ett par års arbetslivserfarenhet från verksamhet där såväl utveckling som produktion är central. Goda kunskaper inom Excel samt B-körkort är ett krav.

Meriterande är:

• Erfarenhet av recepthantering med beräkning av materialbalanser.
• Hantering och upprättande av produktspecifikationer.
• Vana från styrsystem för automatiserad tillverkning, eller andra system för hantering av recept och processparametrar.
• Arbete i affärssystem (ERP) och produktinformationssystem (PIM/PLM) med inriktning mot hantering av receptformuleringar och produktdata.

Vår erfarenhet säger att någon med de personliga egenskaperna att vara analytisk, detaljorienterad och strukturerad passar bra för rollen. Samtidigt måste den kommunikativa förmågan och förmågan att skapa goda relationer till andra och att vara samarbetsorienterad vara hög. Att kommunicera obehindrat på svenska är ett krav och goda kunskaper i engelska är en förutsättning för att fungera i rollen.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Utesäljare inom Industriell EL till Ahlsell

Utesäljare
Läs mer Maj 23
Motiveras du av att skapa och bygga relationer? Sök rollen som utesäljare för Industriell EL idag!

Har du god kunskap inom industriell el, gärna mot el-automation och med tidigare erfarenhet inom försäljning? Bra! Då kan rollen som Utesäljare Industriell EL på Ahlsell vara något för dig! Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

Vi har sedan starten vuxit oss stora, idag är vi marknadsledande, men behållit vår entreprenörsanda. Hos oss säljer du inte bara produkter, du erbjuder också våra kunder effektiva logistiklösningar och tjänster som skapar värde i deras processer. Vi får ofta höra att vi är vänliga och tillmötesgående, det gör oss stolta. Vi tar vår position på allvar och arbetar för att bidra till att göra det enklare att bygga ett bättre samhälle.

På Ahlsell blir du en del av ett sammansvetsat försäljningsteam. Teamet jobbar även tätt tillsammans med innesäljarna för att tillsammans bygga bra resultat och ta marknadsandelar. Ahlsell är marknadsledande och ett av de starkaste varumärkena i branschen vilket ger dig ett försprång där din förmåga att förstå kunden och pitcha rätt lösning kommer att bli avgörande för din framgång.

Ahlsell erbjuder dig en utvecklande roll med stor variation och eget ansvar. Ahlsell är en organisation med stort hjärta och med ett öppet och hjälpsamt arbetsklimat där du som utesäljare har en "nyckelroll" i teamet.

Dina arbetsuppgifter

Som utesäljare hos Ahlsell förväntas du spendera merparten av din arbetstid ute på fält hos dina kunder, där du självständig planerar dina dagar. Arbetsuppgifter innebär bland annat:

• Affärsansvar för Ahlsells kunder inom segmentet Industriell EL
• Göra affärer med helhetslösning och kundnytta i fokus
• Strukturera och prioritera din kundportfölj utifrån potential
• Bygga ett nära samarbete med kollegor, innesälj och regionala/nationella KAM:ar
• Utifrån kundbehov utveckla Ahlsells tjänsteutbud inom ditt ansvarsområde
• Agera lösnings- och utvecklingsorienterat i samarbete mellan Industriell EL och andra affärssegement inom Ahlsell
• Arbeta i affärssystem och CRM-system för att bygga kunskap

Värt att veta

Som utesäljare förväntas att du vara ute på fältet där dina kontaktytor är personer i beslutsfattande ställning, VD, Inköp, Projekt-, Arbetsledare mfl. Rollen innebär att du kommer att arbeta resultatorienterat och strukturerat samt sätter mål och planerar dina aktiviteter för att nå dina besöksmål om cirka 10 kundbesök i veckan.

Den här tjänsten är på heltid med start så snart vi hittat rätt person.

Placering: GÖTEBORG/TROLLHÄTTAN/UDDEVALLA.

Våra förväntningar

Du som söker har ett tekniskt intresse och har erfarenhet ifrån elbranschen, ex konsult/elinstallatör/grossistverksamhet. Du har utöver det tidigare erfarenhet av B2B försäljning och brinner för mötet med kund. Du gillar helt enkelt att göra affärer. Då du arbetar självständigt med ansvar för ditt resultat är det viktigt att du har ett strukturerat, planerande och proaktivt tänk där du driver försäljning utifrån ett lösningsorienterat perspektiv med kvalitet i fokus.

Som person ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du känner dig bekväm i mötet med människor på alla olika nivåer inom en organisation, både internt och externt. Du bör motiveras av att skapa goda resultat och affärsrelationer men framförallt är det ditt inre driv, att "vilja göra skillnad" som driver dig framåt.

Denna rekrytering riktar sig främst till dig som har god kunskap inom industriell el, gärna mot el-automation och med tidigare erfarenhet inom försäljning.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Redovisningschef till Chalmers tekniska högskola

Redovisningschef
Läs mer Maj 10
Redovisningschef till Chalmers tekniska högskola AB i Göteborg som vill driva och fortsätta utveckla en modern ekonomifunktion

Här får du möjligheten, att i en nyinrättad tjänst, ansvara för teamet som står för den samlade kvaliteten i Chalmers externredovisning. Du kommer också vara högst delaktig i den fortsatta utvecklingen av ekonomifunktionen, som har en mycket central roll i verksamheten. Du kommer in i ett spännande skede då lärosätet har fokus på förändrings- och utvecklingsarbete.

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats i en akademisk miljö, där studenter och medarbetare drivs av att skapa värde för en hållbar framtid.

Dina arbetsuppgifter

Som redovisningschef leder du en mindre enhet bestående av en handfull centralt placerade ekonomer med arbetsområden såsom externa medel, grundutbildning, pensioner och finansnetto, skatter och moms etc. Rollen innebär ett personalansvar för enhetens medarbetare. Du rapporterar till ekonomichefen och ingår i avdelningen ledningsgrupp.

Enhetens uppdrag medför att du både direkt arbetsleder enhetens medarbetare och mer indirekt påverkar och stödjer ekonomifunktionerna på Chalmers institutioner. Med stöd av både den egna enheten och övriga delar av avdelningen ansvarar du för;

- Kvaliteten i Chalmers externa och interna redovisning, genom att underhålla och utveckla ekonomimodell och interna redovisningsprinciper

- Koordinering av tertial- och årsbokslut

- Innehåll i anvisningar och utbildningsmaterial inom redovisningsområdet

- Stöd till verksamhetens ekonomer i redovisningsfrågor

- Kontakt med relevanta myndigheter och revisorer

Värt att veta

Som redovisningschef är du en nyckelperson i utveckling av processer för ekonomistyrning och ekonomiadministration och påverkar i hög grad genom utbildning ekonomer och andra personalkategorier inom dessa områden. Du är den som i hög grad står för redovisningsperspektivet i utvecklingsarbete avseende processer och systemstöd inom ekonomiområdet. Du arbetar också praktiskt både löpande och i bokslut med kontroller och sammanställningar. Du finns till hands i frågor rörande praktisk tillämpning av redovisningsprinciper, kodplan mm.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en gedigen redovisningsbakgrund. Du har också ett kombinerat intresse av att både vara praktiskt involverad själv och leda medarbetare, samt att fortsätta utveckla en bred, decentraliserad organisation avseende redovisningsfrågor.

Som person är du öppen, engagerad och positiv. Förutom att du är en god relationsbyggare är du också en skicklig kommunikatör. Du ser vikten av att lyssna och förstå och du kommunicerar ditt budskap på ett lättbegripligt och attraktivt sätt. Det gör du självklart på såväl svenska som engelska, muntligen och skriftligen för att nå ut till alla medarbetare på ett bra sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, din motivation och ditt engagemang för tjänsten.

Chalmers mix av konkurrensutsatt finansiering som samverkar med statliga anslag innebär att ekonomisk planering, resursfördelning och redovisning/uppföljning är tätt sammanflätade. För att verkligen trivas behöver du ha ett intresse för denna helhet.

Vi tror att du är civilekonom eller motsvarande, kanske med fördjupning inom redovisning. 

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Vill du jobba på kundcenter? Nu har vi uppdrag!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 16
Har du kundvana antingen från reception, telefon eller mejl? Vår kund i Göteborg söker dig, klicka på ansök nu!

Gillar du det personliga mötet och vill jobba med kundservice och administration? Vår kund söker en medarbetare som kan göra allt ifrån hantera ärenden via dator, nyckelutlämning, möta hyresgäster i receptionen och boka in tekniker över telefon. Låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!Uppdraget startar så snart som möjligt och pågår minst till slutet av sommaren. Det finns goda möjligheter till förlängning. Du blir anställd hos oss på TNG och får tillhöra vårt nätverk av konsulter. Vi erbjuder dig en trygg anställning, dedikerad konsultchef, schysst arbetsgivare och självklart ett kollektivavtal i din anställning.

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG är du alltid en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

• Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
• Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag på trivsamma arbetsplatser.
• Knipa en plats i vårt nätverk med TNG-konsulter inom kundservice. Här får du också möjlighet att utbyta erfarenheter och träffa andra konsulter på sociala aktiviteter som vi återkommande arrangerar.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att arbeta med kundsupport och administration hos ett bostadsbolag i Göteborg. Det kan exempelvis innebära:

• Besvara inkommande samtal och mejl
• Hantera ärenden från hyresgäster
• Direktkontakt med bovärdar eller tekniker
• Lämna ut nycklar och taggar till nya hyresgäster
• Ansvara för övrig administration

Värt att veta

När du börjar ditt uppdrag startar en introduktion hos kund som kommer ge dig alla förutsättningar för att lyckas i ditt uppdrag. Det kommer att finnas kollegor på arbetsplatsen under hela sommaren. Uppdraget är på heltid och arbetstiderna är vanliga kontorstider. 

Som konsult på TNG kan du arbeta med kundservice inom en mängd olika branscher; bank- och finans, tillverkande industrier, utbildningsföretag, servicesektorn och e-handel. På vissa av våra kunders arbetsplatser är ni flera konsulter från TNG, andra gånger arbetar du sida vid sida med företagets egen personal. Och det är inte ovanligt att våra konsulter blir erbjuden fast anställning på företaget efter uppdragets slut.

Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget, får en introduktion som nyanställd och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

Våra förväntningar

För att lyckas i detta uppdrag behöver du:

• Ha tidigare erfarenhet av någon form av kundservice, exempelvis från kundtjänst, reception, administration, restaurang eller butik, samt ha god datorvana.
• Vara bekväm med att guida kunder över telefon och mail på svenska.
• Vara bra på att skapa förtroende hos den du samtalar med och är mån om att ge ett gott intryck av företaget du representerar.
• Vara beredd på att det ibland är mycket som kan hända samtidigt. Det är då viktigt att du kan bibehålla fokus, ha god förmåga att prioritera och sköta flera uppgifter parallellt.

Flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att lyckas i denna roll. 

Intresserad?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Master Data Specialist till Swedish Match Göteborg

Kategorichef/Kategoriansvarig
Läs mer Maj 9
Drivs du av att hantera data, förbättra processer och arbeta i projekt? Nu söker Swedish Match en Master Data Specialist!

Vill du dessutom utvecklas i en innovativ miljö där produkten är i fokus och dina uppgifter stödjer hela kedjan från utveckling till tillverkning och försäljning? Som Master Data Specialist på Swedish Match får du möjligheten att leda arbetet med att förbättra våra processer och utbilda i arbetssätt för hantering och användning av produktdata.Utöver detta kommer du själv att arbeta i processer som masterdatakoordinator i förbättrings- och lanseringsprojekt. En roll full av variation och möjligheter! Vill du bli en del av oss? Sök nu!

Ditt anställningserbjudande

På Swedish Match får du chansen att vara en del av ett väletablerat och innovativt företag med högkvalitativa produkter och välkända varumärken. På Swedish Match är vi övertygade om att en mångfaldig personalstyrka är positiv för vår verksamhet. Vårt fortsatta mål är därför att vara en öppen och inkluderande arbetsgivare. I denna miljö har alla medarbetare lika möjligheter att uppnå sin fulla potential oavsett personliga egenskaper.

Våra kärnvärden är Passion, Ägande, Innovation och Kvalitet. Dessa värderingar är ständigt närvarande i vårt dagliga arbete och vägleder oss att prestera som ett vinnande lag.

Dina arbetsuppgifter

• Leda och koordinera arbetet kring etablering av Masterdata i våra produkt- och lanseringsprojekt.
• Definiera och implementera processer för fastställande av Masterdata för produkter och internt producerade artiklar, primärt i Dynamics 365FO och i system för Master Data Management.
• Utbilda övriga medarbetare i Masterdata-processerna i hur systemen fungerar och är kopplade till varandra och hur masterdata används av olika intressenter i verksamheten.
• Identifiera och tolka behov av samlad masterdata och leda arbetet med framtagning av rapporter och sammanställningar enligt interna intressenters önskemål.

Värt att veta

I din roll som Master Data Specialist arbetar du med produkter inom kategorierna snus, nikotinpåsar och tobaks- och nikotinfria portionspåsar. Teamet i Product Formulations & Masterdata består av åtta medarbetare och sitter i centralt belägna lokaler i Göteborg, alldeles vid älven. Avdelningen har ett nära samarbete med Product Development, Supply Chain och Marknads- och Säljfunktioner och stödjer Swedish Matchs verksamheter inom fabrikerna i Göteborg, Kungälv och Danmark samt på Gotland. 

Swedish Match har som strategiskt fokusområde att bli en mer datadriven och digital organisation. Samtidigt ökar samarbetet också mellan Swedish Matchs olika fabriksenheter, där målet är att ha enhetliga arbetsprocesser och på sikt arbeta i samma stödsystem och med samma struktur på artikeldata. Då samarbetet mellan de olika fabriksenheterna skall bli tätare, kommer vår organisation att behöva en sammanhållande Master Data Specialist för att driva arbetet att nå likriktade processer för den data som hanteras i gemensamma system.

 

Våra förväntningar

Till rollen som Product Masterdata söker vi någon med eftergymnasial utbildning inom t.ex. IT, teknik, logistik eller ekonomi och som har flera års erfarenhet av arbete med och i produktinformationssystem såsom PIM, PLM eller affärssystem (ERP, Enterprise Resource Planning). Andra fördelaktiga kompetenser är god kännedom om databashantering och förståelse för arbete mot BI-plattformar.

Finns erfarenhet av att stödja hela kedjan från utveckling av en konsumentprodukt till tillverkning och försäljning med produktdatahantering, är det extra meriterande.

Vår erfarenhet säger att någon med de personliga egenskaperna att naturligt hålla god struktur och ordning samt ha ett sinne för detaljer passar bra för rollen. Samtidigt måste förmågan att skapa goda relationer till andra och att vara samarbetsorienterad, vara hög. Att kommunicera obehindrat på svenska är ett krav och goda kunskaper i engelska är en förutsättning för att fungera i rollen.

Ansök nu

HR-generalister till ett uppdrag i Göteborg.

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Maj 11
Gillar du att arbeta med människor och bidra till en hållbarare arbetsplats?Nu söker TNG en HR-generalist.

Nu söker vi dig som har tidigare erfarenhet inom HR och som är intresserad av att ta dig an ett uppdrag hos våra kund i Göteborg. Vi letar efter dig som tidigare har jobbat som HR-generalist och som är nyfiken på att prova på nya utmaningar. Som HR-generalist hanterar du bland annat frågor som rör arbetsrätt och rekrytering. Du sköter även kontakten med företagshälsa och agerar stöd åt chefer. Låter detta som något för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

• Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
• Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.
• Knipa en plats i vårt nätverk med andra TNG-konsulter.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som HR-generalist får du jobba brett inom HR. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:

• Vara ett stöd till chefer i HR-frågor.
• Hantera kontakten med företagshälsan.
• Planera och implementera av utbildningsinsatser i organisationen. 
• Vara med i  kortare nedslag i form av förhandlingar,
• Stötta cheferna i det dagliga arbetet.
• Rollbeskrivningar och utveckling av introduktion
• Personalärenden och administration

Värt att veta

Du kommer erbjudas en viktig roll inom HR på ett dynamiskt svenskt företag som präglas av nytänkande och socialt ansvarstagande.Vidare blir du en del av ett glatt team i en öppen och prestigelös arbetsmiljö där man jobbar mot gemensamma mål. Vår kund sitter i trevliga lokaler på Östra Hamngatan, mitt i centrala Göteborg.

Detta är ett konsult uppdrag hos våran kund fram till september och kan eventuellt bli förlängt.Urval sker löpande och start omgående. 

 

Våra förväntningar

För att trivas som konsult och HR-generalist ser vi gärna att du har en relevant utbildning och några års erfarenhet inom HR-området. Du trivs med att arbeta verksamhetsnära och tar ansvar för att uppnå resultat.

Som person agerar du på eget initiativ och får saker att hända. Du har ett metodiskt och systematiskt arbetssätt, och du uppmuntrar och stödjer andra när det uppstår problem. Vidare är du kommunikativ och samarbetar effektivt med andra. Du är ambitiös och utvecklar dig kontinuerligt i din yrkesroll.

Du har god IT-vana samt talar och skriver både svenska och engelska flytande.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Rekryterare till internationellt bolag i Göteborg

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Maj 3
Är du vår nästa Talent Acquisition Partner och vill utvecklas i ett stort bolag inom Life Sciene-området? Sök nu!

Nu söker vi en rekryterare/Talent Acquisition Partner till ett spännande uppdrag med start omgående! Har du tidigare erfarenhet av rekrytering och motiveras av att jobba med områden som Employer Branding, introduktion- och rekryteringsprocessen, kandidatattraktion med mera är detta ett uppdrag för dig. Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Vår kund är verksam inom området Life Science och du kommer arbeta med att attrahera kandidater inom deras Early Talent Program samt coachning av deras rekryteringschefer i alla delar av deras rekryteringsprocess. Det finns stora möjligheter att utvecklas och få bidra med din erfarenhet!

Uppdraget startar omgående och förväntas pågå minst till årsskiftet med chans till förlängning. 

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med hela rekryteringsprocessen, förbättring och implementering av onboarding-program och hitta nya sätt att via sociala medier utveckla arbetet kring att attrahera nya kandidater.

Du kommer att vara verksam inom följande interna program:

• Postdoc-program
• Post-Bachelor/Graduate Program
• Internship

Värt att veta

Kontoret är beläget i Mölndal och du kommer att arbeta tillsammans med olika interna avdelningar för att utveckla kandidatupplevelsen samt använda data för att effektivisera och förbättra processer med hjälp av systemet Workday. 

Våra förväntningar

Vi tror att du är en person som har tidigare erfarenhet av att arbeta med rekrytering och har en eftergymnasial utbildning inom ett vetenskaps- eller personalrelaterat område. Det anses även som en meriterande erfarenhet om du kommer ifrån ett internationellt företag eller arbetat inom området Life Science men det är inget krav.

Du uttrycker dig väl i både tal och skrift i svenska och engelska, och har god förmåga att snabbt sätta dig in i nya system och program.

Intresserad?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Supportmedarbetare fastighetsbolag i Göteborg

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Maj 9
Vill du jobba på ett av Sveriges största fastighetsbolag i Göteborg? De söker sin nästa IT-support medarbetare, är det du? Sök!

Det här är ett jobb för dig som är serviceorienterad och har ett intresse för det digitala liv vi lever i idag. Du kommer få möjlighet att utvecklas i ett stort fastighetsbolag med placering i centrala Göteborg. I början kommer du att vara anställd som konsult hos oss på TNG, efter en kort prövotid kommer du kunna bli anställd hos vår kund. Du ingår i ett mindre team och kommer få en gedigen introduktion på plats. I denna roll finns alla möjligheter att växa in i din nya position och utvecklingsmöjligheterna är goda. Det viktigaste är att du sätter service i första rummet och är van att arbeta med dator och telefon. Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I din roll som first-line support kommer tillhöra IT-avdelningen och ett team som består av fem medarbetare. Det är ett långsiktigt behov och planen är att det ska övergå i en anställning efter en prövotid. Startdatum för denna tjänst är första augusti, eventuellt tidigare.

Vår kund är en uppskattad och stabil arbetsgivare och även ett av Nordens största börsnoterade fastighetsbolag. Tack vare bolagets gedigna hållbarhetsarbete har de även rankats som en av världens mest hållbara fastighetsbolag.

Dina arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter: 

• Supporta interna ärenden och samtal
• Hantera inkommande it ärenden
• IT-administrativa uppgifter (behörigheter, checklistor, rutinbeskrivningar)
• Skapa och underhålla informationspaket: lathundar/FAQ
• Kunna hantera incidenter

Värt att veta

Du kommer ingå i ett härligt team om fem personer som hanterar interna supportärenden. Tillsammans tar ni ansvar för att det ska fungera och dina arbetstider är ordinarie kontorstider. Du får bra förmåner och vi följer självklart kollektivavtalet.  

Till en början kommer du vara anställd via TNG IT Digital, om det känns bra efter en prövotid kommer vår kund bli din arbetsgivare. 

Våra förväntningar

Personen som vi söker har ett genuint serviceinriktat mindset och ett intresse för IT. Du har en gymnasial utbildning helst inom IT men inget krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att prata i telefon och sätter mottagaren i första hand. Du är en person som gillar att hitta lösningar på de problem som dyker upp och förstår värdet av att leverera med en förstklassig servicekänsla. 

Ni kommer vara fyra personer som samarbetar och stöttar varandra i de problem som kommer upp och du som person bör vara lyhörd och lösningsorienterad. Att kommunicera obehindrat på svenska är ett krav och goda kunskaper i engelska är en förutsättning för att fungera i rollen.

Intresserad?
Välkommen! Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.I steg 2 och tre kommer vi be dig att göra ett par kompetenstester och att genomföra en automatisk videointervju med Tengai. Tengai är en svensk uppfinning, den första i sitt slag, framtagen särskilt för fördomsfri rekrytering och är validerad av forskare. Intervjun med Tengai är en interaktiv upplevelse där Tengai ställer samma kompetensbaserade frågor till dig och alla andra sökanden över video. Dina svar presenteras sedan för ansvarig rekryterare utan att lägga någon värdering vid utseende, ålder, kön, bakgrund, dialekt eller etnicitet. Istället ges du en opartisk och rättvis bedömning av din kompetens i förhållande till den lediga tjänsten. Så att din rekryterare sedan kan träffa dig på rätt grunder. Men allt det här berättar vi om inför din intervju.Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Redovisningsekonom till TNG:s nätverk i Göteborg.

Redovisningsekonom
Läs mer Apr 25
Upptäck charmen med att vara konsult inom redovisning i konsultnätverket på TNG! Just nu har vi flera spännande jobb för ekonomer.

Hos TNG kan du välja en karriär inom ekonomi och redovisning utifrån dina behov; heltid eller deltid, korta uppdrag på några veckor eller samma arbetsplats i flera år. Du får möjlighet att få testa nya arbetsuppgifter, lära känna olika företag och inte minst utvecklas i olika branscher. Och alltid med en trygg anställning, ett schysst företag och kollektivavtal i ryggen.Nyfiken på att jobba som konsult hos oss på TNG i Göteborg? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.
Hos oss kommer du:

• Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
• Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag på trivsamma arbetsplatser.
• Knipa en plats i vårt nätverk med TNG-konsulter inom ekonomi och redovisning. Här får du också möjlighet att utbyta erfarenheter och träffa andra konsulter på sociala aktiviteter som vi återkommande arrangerar.

Dina arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att sköta den löpande redovisningen med tillhörande rapportering. Det kan exempelvis innebära:

• Periodvisa avstämningar av bokföring
• Delaktig vid månadsbokslut, avstämningar och månatliga rapporter
• Delta i upprättande av årsbokslut
• Moms- och skattedeklarationer
• Bidra i effektiviseringsarbetet för hur ekonomifunktionen ska fungera på aktuell arbetsplats

Värt att veta

Som medarbetare på TNG är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget, får en introduktion som nyanställd och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

Hos oss kan arbeta med redovisning inom en mängd olika branscher; bank- och finans, tillverkande industrier, utbildningsföretag, servicesektorn, redovisningsbolag, ekonomibyråer och små start-ups. På vissa av våra kunders arbetsplatser är ni flera konsulter från TNG, andra gånger arbetar du sida vid sida med företagets egen personal. Och det är inte ovanligt att våra konsulter blir erbjuden fast anställning på företaget efter uppdragets slut.

Våra förväntningar

För att lyckas som redovisningskonsult behöver du:

• Ha några års erfarenhet av redovisning och bokslut. 
• Ha mycket goda kunskaper i Excel.
• Ha ett noggrant och strukturerat arbetssätt för att kunna arbeta enligt deadlines och hålla siffrorna i styr
• Du är proaktiv, självgående, pedagogisk, systematisk och har en god analytisk förmåga.
• Trivas i en roll med mycket eget ansvar och självständigt arbete, då du på många arbetsplatser kan komma att arbeta som ensam redovisningsekonom.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det TNG som sköter hela rekryteringsprocessen fördomsfritt och kompetensbaserat. Du ansöker därför jobbet anonymt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev. Med en kort text i vårt enkla ansökningsformulär kan du istället motivera ditt intresse för tjänsten och besvara relevanta frågor om din kompetens.I steg 2 och tre kommer vi be dig att göra ett par kompetenstester och att genomföra en automatisk videointervju med Tengai. Tengai är en svensk uppfinning, den första i sitt slag, framtagen särskilt för fördomsfri rekrytering och är validerad av forskare. Intervjun med Tengai är en interaktiv upplevelse där Tengai ställer samma kompetensbaserade frågor till dig och alla andra sökanden över video. Dina svar presenteras sedan för ansvarig rekryterare utan att lägga någon värdering vid utseende, ålder, kön, bakgrund, dialekt eller etnicitet. Istället ges du en opartisk och rättvis bedömning av din kompetens i förhållande till den lediga tjänsten. Så att din rekryterare sedan kan träffa dig på rätt grunder. Men allt det här berättar vi om inför din intervju.Notera att vi gör första urvalet löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Så snart du skickat in din ansökan kan du följa den steg för steg via vår hemsida. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Varmt välkommen, vi hörs snart igen!

Ansök nu

Jobba som servicetekniker hos oss på TNG!

Underhållsmekaniker
Läs mer Apr 25
Hos oss får du jobba med den senaste tekniken! Välkommen som servicetekniker till konsultnätverket på TNG Tech i Göteborg.

Vi på TNG Tech är specialiserade inom rekrytering och konsultuthyrning. Hos oss kan du välja en karriär utifrån egna behov; heltid eller deltid, korta uppdrag på några veckor eller samma arbetsplats i flera år. Vi hjälper dig att hitta de uppdrag och företag med tekniken som passar dig bäst, utifrån vad du vill göra på jobbet. Kanske vill du vara fast anställd eller bara ta ett kortare uppdrag mellan andra jobb eller för att du ska ut på en lång resa. Oavsett – vi har företag som vill jobba med dig!Kort sagt: här har du möjlighet att snabbt få testa på nya arbetsuppgifter, ny teknik, utvecklas, lära känna olika företag och inte minst prova på olika branscher. Och alltid med en trygg anställning, ett schysst bolag och kollektivavtal i ryggen.Välkommen att söka idag!

Ditt anställningserbjudande

• Ett jobb att trivas på! Våra medarbetare gav oss mitt i pandemin 2020 ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på +58. En siffra som motsvarar "världsklass". (Benchmark är +2.)
• Balans mellan yrkesliv och privatliv. Hos oss råder frihet under ansvar och arbetsplatsen är hybrid. Dels från vårt fina huvudkontor (bredvid Mall of Scandinavia) i Solna och dels remote från ditt hemmakontor – beroende på vad som passar bäst för tillfället och uppgiften.
• Sex veckors semester, ett generöst friskvårdsbidrag och Sveriges största paket och utbud av förmåner och personalrabatter genom Benify.
• Marknadens modernaste rekryteringsprocess och rätt Rectech för att ge dig de bästa förutsättningar att leverera en datadriven och fördomsfri upplevelse till kunder, konsulter och kandidater.

Dina arbetsuppgifter

• Genomföra planerade serviceuppdrag hos kunder
• Genomföra akuta serviceuppdrag hos kund
• Idrifttagning och igångkörning av system
• Utbildning hos kund vid service och uppstart 
• Handlägga och rapportera in serviceorder
• Föreslå reservdelar och vid behov lämna pris till kund

Värt att veta

Som medarbetare på TNG Tech är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri och rekrytering och bemanning med grund i fakta, vetenskap och metod. Och vi tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss (men vill du hellre arbeta som underkonsult så går det också bra), och har din arbetsplats hos någon av våra kunder.

Våra förväntningar

Som person är du en teknisk person som har en gymnasieutbildning. Dina förmågor är att problemlösa och sätta kunden i fokus ute på ärenden. Vi ser gärna att du har B-körkort och att du kan både kommunicera på engelska och svenska. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom mätinstrument, automation och mekanik. Du ska gilla att service dina kunder med den bästa servicen och samt kunna ge råd till eventuellt reparationer och felsökningar.   

Intresserad?
Välkommen! Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.I steg 2 och tre kommer vi be dig att göra ett par kompetenstester och att genomföra en automatisk videointervju med Tengai. Tengai är en svensk uppfinning, den första i sitt slag, framtagen särskilt för fördomsfri rekrytering och är validerad av forskare. Intervjun med Tengai är en interaktiv upplevelse där Tengai ställer samma kompetensbaserade frågor till dig och alla andra sökanden över video. Dina svar presenteras sedan för ansvarig rekryterare utan att lägga någon värdering vid utseende, ålder, kön, bakgrund, dialekt eller etnicitet. Istället ges du en opartisk och rättvis bedömning av din kompetens i förhållande till den lediga tjänsten. Så att din rekryterare sedan kan träffa dig på rätt grunder. Men allt det här berättar vi om inför din intervju.Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Fitness24Seven i Göteborg söker Gymvärd

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Apr 21
Heltidsanställd Gymvärd till Fitness24Seven i Göteborg Sannegården

Nu letar Fitness24Seven efter en självgående och positiv Gymvärd till anläggningen i Göteborg Sannegården. Vill du arbeta heltid med att leverera service i världsklass till gymmets medlemmar? Har du själv ett intresse för träning och hälsa? Då ska du skicka in din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som Gymvärd på anläggningen i Göteborg Sannegården kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Fitness24Sevens vision är att erbjuda träningsmöjligheter som är tillgängligt, välkomnande och som alla har råd med.

Som Gymvärd får du ett varierande jobb där service är i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med människor, dels med dina kollegor men mest med gymmets medlemmar. Du kommer hjälpa medlemmarna med olika ärenden, både högt som lågt, där målet är att alla ska känna sig välkomna oavsett om man är van att träna eller om det är första gången personen är på ett gym.

Du kommer inledningsvis få en introduktion för din roll som Gymvärd. I början av anställningen blir du också tilldelad en mentor som hjälper dig med allt från det praktiska men som även finns till hands om du har frågor eller funderingar kring jobbet. Under hela din anställning har du även möjligheten att ta del av Fitness24Seven utbildningsprogram. På Fitness24Seven har vi en god gemenskap och bra sammanhållning bland personalen där många även hittar på saker utanför arbetstid.

Du erbjuds en marknadsmässig lön samt gratis träningskort till alla Fitness24Sevens gym.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Gymvärd kommer du att ansvara för driften på din gymanläggning i Göteborg Sannegården. Det innebär bland annat att:

• uppmuntra medlemmens träning och skapa återbesök
• fånga upp behov och feedback från medlemmar
• skapa en säker och trygg träning på anläggningen
• utföra funktionskontroll av träningsutrustning
• jobba mot uppsatt budget
• lägga beställningar och hantera order
• registrera nya medlemmar, besvara mejl och liknande administration

För rätt person finns det även möjlighet att hålla enkla träningspass på gymmet med cirka 6-8 medlemmar åt gången. Du kommer då visa enkla basövningar som medlemmarna gör i cirkel i en lättsam och avslappnad atmosfär. Du kommer få en grundlig utbildning av Fitness24Seven och vara med på pass själv innan du håller egna pass.

Värt att veta

Under dina arbetspass kommer du att jobba ensam eller tillsammans på din gymanläggning i Göteborg Sannegården. Tjänsten är heltid på 100% med arbetstider måndag till torsdag kl. 12:00 - 20:00 samt fredag kl.  10:00-17:00. Tänkt start är 10/6. Du kommer att få en introduktion som ger dig en bra grund att bygga vidare på i rollen som Gymvärd.

Du planerar själv ditt arbete dagligen och veckovis, så att du hinner med både kundkontakt och administrativt arbete. Till din hjälp har du avstämningar med en area manager, och under introduktionen tar du del av vilka rutiner som du behöver ha koll på.

Våra förväntningar

Vi söker dig som:

• har ett intresse för service
• tycker träning och hälsa är intressant
• jobbar effektivt, organiserat och självständigt
• har lätt att anpassa dig efter olika situationer
• tycker om att bygga relationer med medlemmar
• ser en långsiktighet med jobbet på Fitness24Seven
• är minst 18 år gammal

Har du tidigare arbetat med ett serviceinriktat jobb är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

Vi tar inte emot ansökningar via email. Du söker istället jobbet enkelt via anvisad länk på eller till TNGs hemsida (www.tng.se/lediga-jobb).

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Utesäljare inom Industriell EL till Ahlsell

Utesäljare
Läs mer Apr 22
Motiveras du av att skapa och bygga relationer? Sök rollen som utesäljare för Industriell EL idag!

Har du god kunskap inom industriell el, gärna mot el-automation och med tidigare erfarenhet inom försäljning? Bra! Då kan rollen som Utesäljare Industriell EL på Ahlsell vara något för dig! Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

Vi har sedan starten vuxit oss stora, idag är vi marknadsledande, men behållit vår entreprenörsanda. Hos oss säljer du inte bara produkter, du erbjuder också våra kunder effektiva logistiklösningar och tjänster som skapar värde i deras processer. Vi får ofta höra att vi är vänliga och tillmötesgående, det gör oss stolta. Vi tar vår position på allvar och arbetar för att bidra till att göra det enklare att bygga ett bättre samhälle.

På Ahlsell blir du en del av ett sammansvetsat försäljningsteam. Teamet jobbar även tätt tillsammans med innesäljarna för att tillsammans bygga bra resultat och ta marknadsandelar. Ahlsell är marknadsledande och ett av de starkaste varumärkena i branschen vilket ger dig ett försprång där din förmåga att förstå kunden och pitcha rätt lösning kommer att bli avgörande för din framgång.

Ahlsell erbjuder dig en utvecklande roll med stor variation och eget ansvar. Ahlsell är en organisation med stort hjärta och med ett öppet och hjälpsamt arbetsklimat där du som utesäljare har en "nyckelroll" i teamet.

Dina arbetsuppgifter

Som utesäljare hos Ahlsell förväntas du spendera merparten av din arbetstid ute på fält hos dina kunder, där du självständig planerar dina dagar. Arbetsuppgifter innebär bland annat:

• Affärsansvar för Ahlsells kunder inom segmentet Industriell EL
• Göra affärer med helhetslösning och kundnytta i fokus
• Strukturera och prioritera din kundportfölj utifrån potential
• Bygga ett nära samarbete med kollegor, innesälj och regionala/nationella KAM:ar
• Utifrån kundbehov utveckla Ahlsells tjänsteutbud inom ditt ansvarsområde
• Agera lösnings- och utvecklingsorienterat i samarbete mellan Industriell EL och andra affärssegement inom Ahlsell
• Arbeta i affärssystem och CRM-system för att bygga kunskap

Värt att veta

Som utesäljare förväntas att du vara ute på fältet där dina kontaktytor är personer i beslutsfattande ställning, VD, Inköp, Projekt-, Arbetsledare mfl. Rollen innebär att du kommer att arbeta resultatorienterat och strukturerat samt sätter mål och planerar dina aktiviteter för att nå dina besöksmål om cirka 10 kundbesök i veckan.

Den här tjänsten är på heltid med start så snart vi hittat rätt person.

Placering: GÖTEBORG/TROLLHÄTTAN/UDDEVALLA.

Våra förväntningar

Du som söker har ett tekniskt intresse och har erfarenhet ifrån elbranschen, ex konsult/elinstallatör/grossistverksamhet. Du har utöver det tidigare erfarenhet av B2B försäljning och brinner för mötet med kund. Du gillar helt enkelt att göra affärer. Då du arbetar självständigt med ansvar för ditt resultat är det viktigt att du har ett strukturerat, planerande och proaktivt tänk där du driver försäljning utifrån ett lösningsorienterat perspektiv med kvalitet i fokus.

Som person ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du känner dig bekväm i mötet med människor på alla olika nivåer inom en organisation, både internt och externt. Du bör motiveras av att skapa goda resultat och affärsrelationer men framförallt är det ditt inre driv, att "vilja göra skillnad" som driver dig framåt.

Denna rekrytering riktar sig främst till dig som har god kunskap inom industriell el, gärna mot el-automation och med tidigare erfarenhet inom försäljning.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Konsulter inom inköp och logistik i Göteborg

Inköpare
Läs mer Apr 21
Har du erfarenhet och kompetens inom supply chain? Bra! Bli en del av TNG Techs konsultnätverk i Göteborg!

Vi söker nu konsulter till TNG Techs nätverk i Göteborg och letar efter dig som har erfarenhet inom inköp eller inom logistik. Som konsult hos oss på TNG Tech får du en fri roll med mycket eget ansvar på intressanta företag. Här kan du få en karriär utifrån dina behov och välja mellan kortare och längre uppdrag.På TNG Tech har vi ett stort nätverk med företag i ett flertal branscher. Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag. Vi tycker därför det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

• Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
• Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.
• Knipa en plats i vårt nätverk med andra TNG Tech-konsulter. Här möter du kollegor inom Engineering, Production och Supply Chain Management. På våra återkommande träffar får ni möjlighet att utbyta erfarenheter och ta del av lärdomar från den interima konsultrollen.

Dina arbetsuppgifter

Som konsult hos oss på TNG Tech kommer du arbeta med uppdrag inom vårt område Supply chain. Uppdragen är oftast långa och på heltid.

Uppdraget kan till exempel vara som specialist eller chef inom logistik, produktion och inköp antingen i en linjeroll eller inom ett projekt eller motsvarande.

Värt att veta

Som medarbetare på TNG Tech är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri och rekrytering och bemanning med grund i fakta, vetenskap och metod. Och vi tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss (men vill du hellre arbeta som underkonsult så går det också bra), och har din arbetsplats hos någon av våra kunder.

Våra förväntningar

För att trivas i rollen som konsult på TNG Tech behöver du:

• Vara trygg inom ditt kompetensområde.
• Kunna kommunicera och presentera information på olika nivåer, liksom ha ett stort intresse för att skapa långsiktiga bra relationer.
• Vara utvecklings- och resultatorienterad samt trivas med ett högt tempo, eftersom du ofta förväntas leverera resultat eller förändring på en begränsad tid.
• Trivas i en roll med mycket eget ansvar och självständigt arbete, då du på många arbetsplatser kan vara den enda i din yrkesroll.

Intresserad?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Gymvärd till Fitness24Seven i Göteborg

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Apr 19
Fitness24Seven i Göteborg Almedal söker en serviceinriktad och flexibel Gymvärd!

Är du en träningsintresserad person som har en naturlig fallenhet för kundrelationer och service? Vill du kombinera studier eller annan sysselsättning med att arbeta deltid på Fitness24Seven i Göteborg Almedal? Skicka då in din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som Gymvärd på anläggningen i Göteborg Almedal kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Fitness24Sevens vision är att erbjuda träningsmöjligheter som är tillgängligt, välkomnande och som alla har råd med.

Som Gymvärd får du ett varierande jobb där service är i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med människor, dels med dina kollegor men mest med gymmets medlemmar. Du kommer hjälpa medlemmarna med olika ärenden, både högt som lågt, där målet är att alla ska känna sig välkomna oavsett om man är van att träna eller om det är första gången personen är på ett gym.

Du kommer inledningsvis få en introduktion för din roll som Gymvärd. I början av anställningen blir du också tilldelad en mentor som hjälper dig med allt från det praktiska men som även finns till hands om du har frågor eller funderingar kring jobbet. Under hela din anställning har du även möjligheten att ta del av Fitness24Seven utbildningsprogram. På Fitness24Seven har vi en god gemenskap och bra sammanhållning bland personalen där många även hittar på saker utanför arbetstid.

Du erbjuds en marknadsmässig lön samt gratis träningskort till alla Fitness24Sevens gym.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Gymvärd kommer du att ansvara för driften på din gymanläggning i Göteborg Almedal. Det innebär bland annat att:

• uppmuntra medlemmens träning och skapa återbesök
• fånga upp behov och feedback från medlemmar
• skapa en säker och trygg träning på anläggningen
• utföra funktionskontroll av träningsutrustning
• jobba mot uppsatt budget
• lägga beställningar och hantera order
• registrera nya medlemmar, besvara mejl och liknande administration

För rätt person finns det även möjlighet att hålla enkla träningspass på gymmet med cirka 6-8 medlemmar åt gången. Du kommer då visa enkla basövningar som medlemmarna gör i cirkel i en lättsam och avslappnad atmosfär. Du kommer få en grundlig utbildning av Fitness24Seven och vara med på pass själv innan du håller egna pass.

Värt att veta

Under dina arbetspass kommer du att jobba ensam på din gymanläggning i Göteborg Almedal. Tjänsten är deltid på 50% med arbetstider måndag till torsdag kl. 15:30 - 20:15. Tänkt start är 1/6 2022. Du kommer att få en introduktion som ger dig en bra grund att bygga vidare på i rollen som Gymvärd.

Du planerar själv ditt arbete dagligen och veckovis, så att du hinner med både kundkontakt och administrativt arbete. Till din hjälp har du avstämningar med en area manager, och under introduktionen tar du del av vilka rutiner som du behöver ha koll på.

Våra förväntningar

Vi söker dig som:

• har ett intresse för service
• tycker träning och hälsa är intressant
• jobbar effektivt, organiserat och självständigt
• har lätt att anpassa dig efter olika situationer
• tycker om att bygga relationer med medlemmar
• ser en långsiktighet med jobbet på Fitness24Seven
• är minst 18 år gammal

Har du tidigare arbetat med ett serviceinriktat jobb är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

Vi tar inte emot ansökningar via email. Du söker istället jobbet enkelt via anvisad länk på eller till TNGs hemsida (www.tng.se/lediga-jobb).

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Gymvärd till Fitness24Seven i Göteborg med omnejd!

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Apr 18
Fitness24Seven söker en deltidsanställd Gymvärd som vill jobba på flera av gymanläggningarna i Göteborg med omnejd.

Är du en flexibel och anpassningsbar person som är en stjärna på att leverera service? Vill du kombinera studier eller annat arbete med en vid behovsanställning? Då kan du vara personen vi letar efter! Fitness24Seven söker en ambulerande Gymvärd som vill arbeta extra på flera av anläggningarna i region väst!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som Gymvärd på anläggningarna i region väst kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Fitness24Sevens vision är att erbjuda träningsmöjligheter som är tillgängligt, välkomnande och som alla har råd med.

Som Gymvärd får du ett varierande jobb där service är i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med människor, dels med dina kollegor men mest med gymmets medlemmar. Du kommer hjälpa medlemmarna med olika ärenden, både högt som lågt, där målet är att alla ska känna sig välkomna oavsett om man är van att träna eller om det är första gången personen är på ett gym.

Du kommer inledningsvis få en introduktion för din roll som Gymvärd. I början av anställningen blir du också tilldelad en mentor som hjälper dig med allt från det praktiska men som även finns till hands om du har frågor eller funderingar kring jobbet. Under hela din anställning har du även möjligheten att ta del av Fitness24Seven utbildningsprogram. På Fitness24Seven har vi en god gemenskap och bra sammanhållning bland personalen där många även hittar på saker utanför arbetstid.

Du erbjuds en marknadsmässig lön samt gratis träningskort till alla Fitness24Sevens gym.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Gymvärd kommer du att ansvara för driften på dina gymanläggningar i region väst. Det innebär bland annat att:

• uppmuntra medlemmens träning och skapa återbesök
• fånga upp behov och feedback från medlemmar
• skapa en säker och trygg träning på anläggningen
• utföra funktionskontroll av träningsutrustning
• jobba mot uppsatt budget
• lägga beställningar och hantera order
• registrera nya medlemmar, besvara mejl och liknande administration

För rätt person finns det även möjlighet att hålla enkla träningspass på gymmet med cirka 6-8 medlemmar åt gången. Du kommer då visa enkla basövningar som medlemmarna gör i cirkel i en lättsam och avslappnad atmosfär. Du kommer få en grundlig utbildning av Fitness24Seven och vara med på pass själv innan du håller egna pass.

Värt att veta

Under dina arbetspass kommer du att jobba ensam eller tillsammans på dina gymanläggningar i region väst med Göteborg som utgångspunkt. Tjänsten är en vid behovsanställning där du förväntas finnas tillgänglig 2 dagar i veckan och kunna jobba ca. 10 timmar/vecka. Arbetstider och dagar varierar och tänkt start för tjänsten är omgående. Under sommaren kommer behovet vara större än hösten och våren.

Du kommer att få en introduktion som ger dig en bra grund att bygga vidare på i rollen som Gymvärd.

Du planerar själv ditt arbete dagligen och veckovis, så att du hinner med både kundkontakt och administrativt arbete. Till din hjälp har du avstämningar med en area manager, och under introduktionen tar du del av vilka rutiner som du behöver ha koll på.

Våra förväntningar

Vi söker dig som:

• har ett intresse för service
• tycker träning och hälsa är intressant
• jobbar effektivt, organiserat och självständigt
• har lätt att anpassa dig efter olika situationer
• tycker om att bygga relationer med medlemmar
• ser en långsiktighet med jobbet på Fitness24Seven
• är minst 18 år gammal

Har du tidigare arbetat med ett serviceinriktat jobb är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

Vi tar inte emot ansökningar via email. Du söker istället jobbet enkelt via anvisad länk på eller till TNGs hemsida (www.tng.se/lediga-jobb).

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

IT-konsulter till vårt nätverk på TNG IT Digital!

Verksamhetskonsult, IT
Läs mer Apr 25
Hos oss får du jobba med den senaste tekniken! Välkommen som supporttekniker till konsultnätverket på TNG IT Digital i Göteborg.

Vi på TNG IT Digital är specialiserade inom IT-rekrytering och konsultuthyrning av IT. Hos oss kan du välja en karriär utifrån egna behov; heltid eller deltid, korta uppdrag på några veckor eller samma arbetsplats i flera år. Vi hjälper dig att hitta de uppdrag och företag med tekniken som passar dig bäst, utifrån vad du vill göra på jobbet. Kanske vill du vara fast anställd eller bara ta ett kortare uppdrag mellan andra jobb eller för att du ska ut på en lång resa. Oavsett – vi har företag som vill jobba med dig!Kort sagt: här har du möjlighet att snabbt få testa på nya arbetsuppgifter, ny teknik, utvecklas, lära känna olika företag och inte minst prova på olika branscher. Och alltid med en trygg anställning, ett schysst bolag och kollektivavtal i ryggen. Välkommen!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss är du en viktig medarbetare som gör skillnad. Vi vet att det är din expertis och intresse för teknik som leder till framgång. Vi vet också att du jobbar bättre med en trygg anställning; kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

• Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
• Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag på arbetsplatser med spännande teknik.
• Knipa en plats i vårt nätverk med konsulter inom IT. Här får du chans att utbyta erfarenheter men också träffa andra konsulter på olika aktiviteter.

Dina arbetsuppgifter

Som konsult inom IT kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att ge teknisk support via telefon och mail till användare. Det kan exempelvis innebära:

• Hantera användare i Active Directory, allt från kontoförändringar och behörighetsadministration till policys och rättigheter
• Felsökning i Windows och Microsoft Office
• Felsökning av hårdvara och olika verksamhetsspecifika applikationer
• Lösa enklare nätverksproblem
• Konfiguration och uppdateringar av Office365

Värt att veta

Som konsult på TNG IT Digital är du viktig. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad medarbetare som spelar roll. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och konsultuthyrning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din tekniska kunskap, motivation och potential som spelar roll – och inte din ålder, kön, bakgrund, namn eller utseende.

Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG IT Digital som stöttar på distans.

Hos oss kan arbeta med IT-support inom en mängd olika branscher; bank- och finans, tillverkande industrier, utbildningsföretag, servicesektorn, företag renodlade på IT, teknisk utveckling och marknadsföring. På vissa av våra kunders arbetsplatser är ni flera konsulter, andra gånger arbetar du sida vid sida med företagets egen personal. Och det är inte ovanligt att våra IT-konsulter blir erbjuden fast anställning på företaget efter uppdragets slut.

Våra förväntningar

För att lyckas som supporttekniker och bemanningskonsult behöver du:

• Ha minst ett par månaders erfarenhet från teknisk support inom IT, exempelvis helpdesk eller servicedesk och gärna över telefon och mail.
• Vara teknisk kunnig inom hårdvara och mjukvara generellt samt på supportnivå för Windows OS och MS Office
• Ha ett strukturerat arbetssätt för att hålla ordning på de olika ärendena och återkoppla svar i tid.
• Ha god serviceförmåga och en portion tålamod då du behöver kunna stötta användare med olika stora IT-kunskaper.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen fördomsfritt och kompetensbaserat. Du ansöker därför jobbet anonymt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev. Med en kort text i vårt enkla ansökningsformulär kan du istället motivera ditt intresse för tjänsten och besvara relevanta frågor om din kompetens.I steg 2 och tre kommer vi be dig att göra ett par kompetenstester och att genomföra en automatisk videointervju med Tengai. Tengai är en svensk uppfinning, den första i sitt slag, framtagen särskilt för fördomsfri rekrytering och är validerad av forskare. Intervjun med Tengai är en interaktiv upplevelse där Tengai ställer samma kompetensbaserade frågor till dig och alla andra sökanden över video. Dina svar presenteras sedan för ansvarig rekryterare utan att lägga någon värdering vid utseende, ålder, kön, bakgrund, dialekt eller etnicitet. Istället ges du en opartisk och rättvis bedömning av din kompetens i förhållande till den lediga tjänsten. Så att din rekryterare sedan kan träffa dig på rätt grunder. Men allt det här berättar vi om inför din intervju.Notera att vi gör första urvalet löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Så snart du skickat in din ansökan kan du följa den steg för steg via vår hemsida. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Varmt välkommen, vi hörs snart igen!

Ansök nu

Säljare till Ulefos i Göteborg

Utesäljare
Läs mer Apr 28
Vill du utvecklas inom VA, bygg och utemiljö med tillhörande produkter, samt bedriva teknisk rådgivning mot ett föreskrivande led?

Här får du vara med att stärka vår marknadsposition och vara en del i en växande koncern i Norden. Ulefos i Sverige är på en tillväxtresa inom VA-branschen samt inom bygg och anläggningssektorn. Vi erbjuder nu en tjänst med många kontaktytor där du får bearbeta och utbilda intressenter mot ett föreskrivande led. Vi stärker vårt segment mot bygg, anläggning och utemiljö och där kommer du att vara en viktig del av vår kundresa. Välkommen till Ulefos!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer till en arbetsplats med medarbetare som har en hög samlad kunskap inom VA-området. Vi erbjuder dig ett välrenommerat företag och som har ett väl etablerat produktsortiment, vi har också ett tillväxtfokus och är pragmatiska i synen på att bredda vår produktportfolio och samarbetspartners.

Vi erbjuder också:

• En utmanande tjänst i en solid verksamhet och väletablerad affär.
• En trevlig och informell arbetsmiljö med korta beslutsvägar.
• Frihet under ansvar med möjlighet att forma sin egen position.
• En marknadsmässig lön med pension och försäkringar.

Dina arbetsuppgifter

• Utbilda och demonstrera Ulefos produkter för föreskrivande led, exempelvis konsulter.
• Tekniks rådgivning mot konsulter och föreskrivande led inom VA och bygg.
• Bygga upp och utveckla starka relationer samt vara den naturliga samarbetspartnern mot kommuner.
• Utveckla regionala och nationella strukturer mot föreskrivande led i linje med Ulefos strategi.
• Vara delaktig och arbeta i projekt i ett nära samarbete med regionala säljare och externa intressenter.
• Regelbundna resor över landet för att nätverka och finnas på plats för rådgivning och trygga produktval.

Värt att veta

Ulefos ser en framtid där projektupphandlingar ökar vilket ligger till grund för en förändringsresa framåt där Ulefos skapar rutiner för ett effektivare och tydligare arbetssätt med kundresan i fokus. Ledarskapet är prestigelöst och du kommer få ett involverande ledarskap. D.v.s. tydlig kommunikation internt och delaktighet i utformning samt ett stort eget medarbetaransvar.

Till din hjälp i rollen har du övriga medarbetare som en operativ VD, försäljningschef och 6 distriktsansvariga säljare och 2 innesäljare. Störst samarbete kommer att ske med den Distriktsäljare som verkar för region väst. Du utgår från vårt huvudkontor som ligger i Stenkullen utanför Göteborg och du kommer att ha flera resdagar under veckorna.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har erfarenhet av dialog med konsulter och ingenjörer inom bygg, anläggning eller utemiljö. Du bör också ha en förståelse för teknisk projektförsäljning mot föreskrivande led samt en god produktkännedom inom VA. Kanske arbetar du idag inom det föreskrivande ledet, på kommunen eller hos någon entreprenör och har ett stort nätverk av kontakter?

Du skapar snabbt starka relationer, har god kommersiell förståelse och förmåga att arbeta i en teamuppsättning samt arbeta självständigt på egen hand. Du har goda kunskaper i MS Office och erfarenhet av CRM/ERP system samt uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person behöver du vara analytisk och strukturerad då du självständigt bedriver dina projekt och din bearbetning av konsulter. Du kommer i tjänsten att vara i kontakt med många kunder och kollegor på olika nivåer så det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och ett gott affärsmannaskap. Då rollen innebär många nya möten och kontakter är det av stor vikt att du är driven och vågar utmana dig och känner trygghet i dig själv som person.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Key Account Manager till Ahlsell - Göteborg

Key account manager
Läs mer Apr 12
Vi söker en Regional Key Account Manager till marknadsledande Ahlsell i Göteborg

I rollen som Regional Key Account Manager kommer du bli en del av Sveriges största säljorganisation. Är du affärsdriven, initiativtagande och älskar att göra affärer? Vi söker dig som vill vara med och ta Ahlsell till nästa nivå inom affärsområdet Industri.Låter det intressant? Välkommen med din ansökan redan idag. Urval sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

Vi har sedan starten vuxit oss stora, idag är vi marknadsledande, men behållit vår entreprenörsanda. Hos oss säljer du inte bara produkter, du erbjuder också våra kunder effektiva logistiklösningar och tjänster som skapar värde i deras processer.

Våra medarbetare beskriver Ahlsell som en arbetsplats där samarbetet och teamkänslan med kollegor är stark, att arbetet innebär frihet under ansvar och utvecklingsmöjligheterna är stora. För oss är det viktigt att tillvarata våra medarbetares olikheter och vi vill verka för en inkluderande kultur. Våra medarbetares olika bakgrunder, kompetenser och perspektiv är en viktig förutsättning för att vi ska nå framgång. Vi ser därför gärna en mångfald av sökanden. Läs gärna mer om hur vi ser på mångfald och inkludering på vår hemsida: Inkludering och mångfald (ahlsell.se)

Ahlsell handlar om människor, människor som trivs i sin roll och vill göra det där lilla extra. Vi tror att det är den inställningen som får kunden att komma tillbaka till oss gång efter gång. Vi får ofta höra att vi är vänliga och tillmötesgående, det gör oss stolta. Vi tar vår position på allvar och arbetar för att bidra till att göra det enklare att bygga ett bättre och mer hållbart samhälle.

Dina arbetsuppgifter

Som KAM är du ansvarig för att strategiskt utveckla affären tillsammans med våra kunder inom Industri. Din roll är att vara delaktig i att utveckla vår marknadsledande roll inom industrin. Din uppgift är att identifiera affärsmöjligheter och skapa lönsamma kundrelationer. 

• Registrering och uppföljning av kundprojekt, kundbesök, planering och genomförande.
• Förhandla priser samt driva strategiska frågor runt avtal och prissättning i samråd med din regionala försäljningschef.
• Utveckla befintliga kundrelationer och identifiera nya kunder
• LOU upphandlingar

Värt att veta

I rollen som Key Account Manager samarbetar du med kollegor inom alla våra segment, utvecklar försäljningen, marknadsför och utvecklar koncept.

Du kommer att rapportera till Regional Försäljningschef.

Placeringsort är Mölndal. Resor inom Sverige förekommer. 

Våra förväntningar

Vi söker Dig som har dokumenterat goda kunskaper inom affärer med större strategiska industrikunder samt inom LOU upphandling. Du är förmodligen verksam i branschen eller har förkovrat dig inom området på annat sätt. Du är också en erfaren förhandlare och analytiker som kan driva långsiktiga affärsprocesser med professionella slutkunder på hög nivå. Ett tryggt agerande utgör en viktig grund för din framgång.

Du trivs i en miljö som lämnar stort utrymme för att samverka med andra människor, såväl kunder som arbetskamrater. Du tar initiativ, ser vad som ska göras och ser till att det slutförs. Du har vana att agera inför grupp och ser inte tjänsteresor som ett hinder.

Sist men inte minst har du gymnasial utbildning och fördjupad utbildning/erfarenhet inom produktområdet. Du är en van användare av MS Officepaketet med fördjupade kunskaper inom excel. Då du i rollen kommer ha flertalet internationella möten ser vi affärsengelska som ett krav för att lyckas i rollen. 

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Kundtjänst till härliga Kreta

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Apr 8
Telia söker nya kollegor inom kundtjänst till Kreta!

Teleperformance växer och vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med Telia och vårt kontor i Chania. Söker du ett långsiktigt äventyr är arbetet på Teleperformance en möjlighet för dig! Vill du följa med oss till vackra Kreta? Vi har löpande starter framöver. En ö med härliga stränder och behagligt klimat året om - Ta chansen att jobba utomlands!

Ditt anställningserbjudande

• Utbildning i 3 veckor, så att du blir expert på ditt område!
• 14 månaders lön per år (Du läste rätt! 2 extra månadslöner).
• Utöver din fasta grundlön har du även bonus- och provisionsmöjligheter
• Många interna utvecklingsmöjligheter
• Personalaktiviteter, event och roliga tävlingar
• Betalt boende under hela anställningsperioden, samt betald flygbiljett till Kreta
• Nordiskt management
• En spännande och glädjefylld arbetsplats med fantastiska kollegor!

Dina arbetsuppgifter

På Telia är det ett stort fokus på merförsäljning med dagliga säljmål för att kunna möta kundens önskemål och behov på bästa sätt - vi arrangerar bl.a. teamtävlingar men även individuella tävlingar.

Hos oss arbetar du med att ta emot inkommande samtal där du analyserar problem och på ett snabbt, engagerat och pedagogiskt sätt löser kundernas ärenden av såväl enkel som komplicerad karaktär. Du kommer att ingå i ett glatt och driftigt team som tycker om att ge service och möta kundens behov.

Värt att veta

Om du gillar att ge service, motiveras av försäljning och teknik i framkant kommer du att trivas hos oss på Teleperformance och Telia.

Våra förväntningar

• Meriterande med tidigare erfarenhet av kundbemötande
• Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift

Du har ett stort intresse för att hjälpa människor och underlätta deras vardag. För att trivas i rollen ser vi att du är service-minded, professionell och noggrann. Du har förståelse och kan anpassa dig efter kundens behov samtidigt som du med säkerhet vägleder till en lösning. Du har även en god förmåga att ta ansvar och motiveras av, samt är positivt inställd till att söka efter lösningar.

För att trivas på Telia och Teleperformance:

Du uppskattar att jobba på en energifylld arbetsplats och ser gärna problem som en lärorik erfarenhet. Teleperformance är ett snabbt växande företag där individer som skapar resultat har goda möjligheter till avancemang både i Sverige och internationellt, du motiveras och värderar därför personlig utveckling. Vi söker dig som är trygg i dig själv och inte räds utmaningen att flytta utomlands och arbeta.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Second line support till företag i Göteborg

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Apr 11
Har du erfarenhet av 2nd line-support? Då har vi ett spännande uppdrag till dig hos vår kund i Göteborg. Start är omgående!

Vill du vara en del av ett växande bolag inom IT-sektorn som erbjuder en helhetslösning inom kontor för sina kunder? Nu har du möjlighet att omgående starta ditt nya konsultuppdrag med goda möjligheter till anställning hos vår kund. Kontoret är beläget i Mölndal och du kommer tillhöra ett härligt team bestående av fler erfarna kollegor inom 2nd-line support. Du är varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss är du en viktig medarbetare som gör skillnad. Vi vet att det är din expertis och intresse för teknik som leder till framgång. Vi vet också att du jobbar bättre med en trygg anställning; kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

• Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
• Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag på arbetsplatser med spännande teknik.
• Knipa en plats i vårt nätverk med konsulter inom IT. Här får du chans att utbyta erfarenheter men också träffa andra konsulter på olika aktiviteter.

Dina arbetsuppgifter

Som supporttekniker inom IT kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att ge teknisk support via telefon och mail till användare. Det kan exempelvis innebära:

• Hantera användare i Active Directory, allt från kontoförändringar och behörighetsadministration till policys och rättigheter
• Felsökning i Windows och Microsoft Office
• Felsökning av hårdvara och olika verksamhetsspecifika applikationer
• Lösa enklare nätverksproblem
• Konfiguration och uppdateringar av Office365

Värt att veta

Som konsult på TNG IT Digital är du viktig. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad medarbetare som spelar roll. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och konsultuthyrning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din tekniska kunskap, motivation och potential som spelar roll – och inte din ålder, kön, bakgrund, namn eller utseende.

Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG IT Digital som stöttar på distans.

Hos oss kan arbeta med IT-support inom en mängd olika branscher; bank- och finans, tillverkande industrier, utbildningsföretag, servicesektorn, företag renodlade på IT, teknisk utveckling och marknadsföring. På vissa av våra kunders arbetsplatser är ni flera konsulter, andra gånger arbetar du sida vid sida med företagets egen personal. Och det är inte ovanligt att våra IT-konsulter blir erbjuden fast anställning på företaget efter uppdragets slut.

Våra förväntningar

Vem är du? Vi tror att du har jobbat ett par år i en liknande roll och är öppen för något nytt. Vi söker dig som har tidigare kunskap och erfarenhet inom Microsoft såsom Active Directory, Azure, Intune samt Office 365. 

Vi tror att du är en kommunikativ och social person. Du har en god förmåga att prioritera bland arbetsuppgifter och du är van vid att jobba både självständigt och i team. Vi ser gärna att du kan behärska svenska obehindrat i både tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska.

Intresserad?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG IT Digital och arbetar som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Bli konsult inom ekonomi i vårt nätverk på TNG!

Finansekonom
Läs mer Apr 11
Få de bästa jobben inom ekonomi i Göteborg! Sök jobb fördomsfritt som konsult i vårt nätverk av ekonomer på TNG!

Hos TNG kan du välja en karriär som ekonom utifrån dina behov; heltid eller deltid, korta uppdrag på några veckor eller samma arbetsplats i flera år. Vi hjälper dig att hitta de uppdrag som passar dig bäst, utifrån din kompetens och intressen. Oavsett om du söker en långsiktig anställning eller vill ta ett kortare uppdrag mellan andra jobb eller en längre resa.Du får möjlighet att få testa nya arbetsuppgifter, lära känna olika företag och inte minst utvecklas i olika branscher. Och alltid med en trygg anställning, ett schysst företag och kollektivavtal i ryggen.Nyfiken på att jobba som konsult hos oss på TNG i Göteborg? Välkommen!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

• Trivas på jobbet! Våra konsulter 2018 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 44 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
• Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag på trivsamma arbetsplatser.
• Knipa en plats i vårt nätverk med TNG-konsulter inom ekonomi och administration. Här får du också möjlighet att utbyta erfarenheter och träffa andra konsulter på sociala aktiviteter som vi återkommande arrangerar.

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att dagligen stötta våra kunders ekonomiavdelningar med ekonomisk administration. Det kan exempelvis innebära:

• Löpande bokföring med månads- delårs- och årsbokslut, t ex reserveringar och kontoavstämningar
• Kund- eller leverantörsreskontra med tillhörande kund- eller leverantörskontakt 
• Följa upp och hantera inkommande påminnelser/inkasso
• Statistik och rapportering av nyckeltal
• Matchning av systemkostnader
• Löneadministration

Värt att veta

Som medarbetare på TNG är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget, får en introduktion som nyanställd och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

Hos oss kan arbeta med ekonomi och administration inom en mängd olika branscher; bank- och finans, tillverkande industrier, utbildningsföretag, servicesektorn, företag inom försäljning, teknisk utveckling och marknadsföring. På vissa av våra kunders arbetsplatser är ni flera konsulter från TNG, andra gånger arbetar du sida vid sida med företagets egen personal. Och det är inte ovanligt att våra konsulter blir erbjuden fast anställning på företaget efter uppdragets slut.

Våra förväntningar

För att lyckas som ekonom och bemanningskonsult behöver du:

• Ha arbetat med någon typ av ekonomiadministration tidigare, kanske som assisterande ekonom, administratör, kontorsassistent, redovisningsassistent eller ordermottagare.
• Ha vana av MS Excel och vara en snabb datoranvändare.
• Vara noggrann och ha struktur för dina arbetsuppgifter, då det är viktigt att siffror, fakturering och ekonomiska rapporter blir korrekta.
• Det även viktigt att du har god serviceförmåga då du kommer att ha flera kontaktytor, såväl internt som externt hos vår kund.

Intresserad?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Fitness24Seven i Göteborg söker en Gymvärd!

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Mar 29
Fitness24Seven söker en serviceinriktad Gymvärd till anläggningen i Göteborg Olskroken!

Nu har du som brinner för träning och hälsa och som är duktig på att leverera service utöver det vanliga chansen att få kombinera detta när Fitness24Seven söker sin nya Gymvärd till anläggningen i Göteborg Olskroken.

Ditt anställningserbjudande

I rollen som Gymvärd på anläggningen i Göteborg Olskroken kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Fitness24Sevens vision är att erbjuda träningsmöjligheter som är tillgängligt, välkomnande och som alla har råd med.

Som Gymvärd får du ett varierande jobb där service är i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med människor, dels med dina kollegor men mest med gymmets medlemmar. Du kommer hjälpa medlemmarna med olika ärenden, både högt som lågt, där målet är att alla ska känna sig välkomna oavsett om man är van att träna eller om det är första gången personen är på ett gym.

Du kommer inledningsvis få en introduktion för din roll som Gymvärd. I början av anställningen blir du också tilldelad en egen mentor som hjälper dig med allt från det praktiska men som även finns till hands om du har frågor eller funderingar kring jobbet. Under hela din anställning har du även möjligheten att ta del av Fitness24Seven utbildningsprogram. På Fitness24Seven har vi en god gemenskap och bra sammanhållning bland personalen där många även hittar på saker utanför arbetstid.

Du erbjuds en marknadsmässig lön samt gratis träningskort till alla Fitness24Sevens gym.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Gymvärd kommer du att ansvara för driften på din gymanläggning i Göteborg Olskroken. Det innebär bland annat att:

• uppmuntra medlemmens träning och skapa återbesök
• fånga upp behov och feedback från medlemmar
• skapa en säker och trygg träning på anläggningen
• utföra funktionskontroll av träningsutrustning
• jobba mot uppsatt budget
• lägga beställningar och hantera order
• registrera nya medlemmar, besvara mejl och liknande administration

För rätt person finns det även möjlighet att hålla enkla träningspass på gymmet med cirka 6-8 medlemmar åt gången. Du kommer då visa enkla basövningar som medlemmarna gör i cirkel i en lättsam och avslappnad atmosfär. Du kommer få en grundlig utbildning av Fitness24Seven och vara med på pass själv innan du håller egna pass.

Värt att veta

Du planerar själv ditt arbete dagligen och veckovis, så att du hinner med både kundkontakt och administrativt arbete. Till din hjälp har du avstämningar med en area manager, och under introduktionen tar du del av vilka rutiner som du behöver ha koll på.

Under dina arbetspass kommer du att jobba tillsammans med dina kollegor på din gymanläggning i Göteborg Olskroken. Tjänsten är heltid på 100% med varierande arbetstider. Exempel på schema är:

Ena veckan
Måndag-onsdag 13.15-21.15
Torsdag 10.00-18.00
Fredag 11.15-19.15

Andra veckan
Måndag 09.45-16.00
Tisdag 09.45-18.00
Onsdag 09.45-16.00
torsdag 09.45-16.00
Lördag-söndag 09.45-17.15

Tänkt start är 18/4. Du kommer att få en introduktion som ger dig en bra grund att bygga vidare på i rollen som Gymvärd.

Våra förväntningar

Vi söker dig som:

• har ett intresse för service
• tycker träning och hälsa är intressant
• jobbar effektivt, organiserat och självständigt
• har lätt att anpassa dig efter olika situationer
• tycker om att bygga relationer med medlemmar
• ser en långsiktighet med jobbet på Fitness24Seven
• är minst 18 år gammal

Har du tidigare arbetat med ett serviceinriktat jobb är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

Vi tar inte emot ansökningar via email. Du söker istället jobbet enkelt via anvisad länk på eller till TNGs hemsida (www.tng.se/lediga-jobb).

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Jobba med kundtjänst och administration hos TNG!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Apr 14
Vill du jobba med kundservice och administration i Göteborg? Sök till TNG:s konsultnätverk och få roliga uppdrag inom kundtjänst!

Gillar du att koordinera och lösa problem i vardagen? Är du en person som gillar att arbeta back office och ha kunden i fokus? Då har du nu möjlighet att söka till vårat nätverk i Göteborg. Som konsult på TNG kan du välja en karriär inom kundservice och administration utifrån dina behov; heltid eller deltid, korta uppdrag på några veckor eller samma arbetsplats i flera årDu får möjlighet att få testa nya arbetsuppgifter, utvecklas, lära känna olika företag och inte minst prova på olika branscher. Och alltid med en trygg anställning, ett schysst företag och kollektivavtal i ryggen.Nyfiken på att jobba som konsult hos oss på TNG? Välkommen!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG är du alltid en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

• Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
• Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag på trivsamma arbetsplatser.
• Knipa en plats i vårt nätverk med TNG-konsulter inom kundservice. Här får du också möjlighet att utbyta erfarenheter och träffa andra konsulter på sociala aktiviteter som vi återkommande arrangerar.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att arbeta med kundsupport och administration hos en av våra uppdragsgivare. Det kan exempelvis innebära:

• Besvara inkommande samtal från företagets kunder där du lyssnar in frågor, önskemål och löser problem
• Ansvar för mailinkorg, chatt och sociala medier där du guidar kunderna rätt i sina funderingar
• Uppdatera kundinformation i kund- eller affärssystem
• Säkerställa att kunder som är i kontakt med företaget får en positiv upplevelse. 
• Ansvara för kontoret. 

Värt att veta

Som medarbetare på TNG är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta bra uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget, får en introduktion som nyanställd och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

Hos oss kan arbeta med kundservice inom en mängd olika branscher; bank- och finans, tillverkande industrier, utbildningsföretag, servicesektorn och e-handel. På vissa av våra kunders arbetsplatser är ni flera konsulter från TNG, andra gånger arbetar du sida vid sida med företagets egen personal. Och det är inte ovanligt att våra konsulter blir erbjuden fast anställning på företaget efter uppdragets slut.

Våra förväntningar

För att lyckas som kundtjänstmedarbetare och konsult behöver du:

• Ha tidigare erfarenhet av någon form av kundservice, exempelvis från kundtjänst, reception, administration, restaurang eller butik, samt ha god datorvana.
• Vara bekväm med att guida kunder över telefon och mail på svenska och i viss mån på engelska.
• Vara bra på att skapa förtroende hos den du samtal med och är mån om att ge ett gott intryck av företaget du representerar.
• Vara beredd på att det ibland är mycket som kan hända samtidigt. Det är då viktigt att du kan bibehålla fokus, ha god förmåga att prioritera och sköta flera uppgifter parallellt.

Intresserad?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Rekryteringskonsult till TNG i Göteborg

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Apr 6
Vill du arbeta med fördomsfri rekrytering och bemanning som rekryteringskonsult? Välkommen till TNG i Göteborg!

Vi behöver nu ytterligare en rekryteringskonsult till TNG i Göteborg! Hos oss blir du specialist på fördomsfri rekrytering. Och som affärsansvarig rekryterare har du framförallt två viktiga uppdrag: 1. Matcha jobbsökare till sitt drömjobb utan att de råkar ut för omedvetna fördomar och oschysst bemötande. 2. Sälja innovativa och moderna tjänster inom rekrytering och konsultuthyrning till några av Sveriges mest spännande företag.Så … sök idag om du vill vara med och utveckla TNG vidare som rekryteringskonsult i Göteborg!

Ditt anställningserbjudande

• Ett jobb att trivas på! Våra medarbetare gav oss mitt i pandemin ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på +58. En siffra som motsvarar "världsklass". (Benchmark är +2.)
• Balans mellan yrkesliv och privatliv. Hos oss råder frihet under ansvar och arbetsplatsen är hybrid. Dels från vårt fina coworking kontor i centrala Göteborg och dels remote från ditt hemmakontor – beroende på vad som passar bäst för tillfället och uppgiften.
• Marknadens modernaste rekryteringsprocess och Rectech för att ge dig de bästa förutsättningarna att leverera en datadriven och fördomsfri upplevelse till kunder och kandidater.
• Sex veckors semester, ett generöst friskvårdsbidrag och Sveriges största paket och utbud av förmåner och personalrabatter genom Benify.

Dina arbetsuppgifter

• Driva dina egna processer inom rekrytering, bemanning och konsultuthyrning av tjänstemän, från start till mål.
• Säkerställa att allt urval utgår från kundens behov och kandidatens kompetens.
• Utveckla relationen med dina kunder och identifiera nya affärer (tillsammans med kundansvarig kollega).
• Samarbeta med konsultchefer i konsultaffärer och bemanningsuppdrag.

Värt att veta

Som affärsansvarig rekryterare på TNG i Göteborg kommer du självständigt rekrytera och bemanna inom alla våra tjänstemannaområden och även sälja våra erbjudanden inom TNG Tech, TNG IT Digital och TNG Lead.
Du får stort inflytande, då vi tror på learning by doing, och du blir direkt delaktig i det dagliga arbetet. Men vi lovar också att lära dig allt vi kan om fördomsfri rekrytering och annat som är TNG-specifikt.

Du arbetar tätt ihop i team med kundansvariga, konsultchefer och kandidatansvariga.

Våra förväntningar

Troligtvis har du redan jobbat några år som rekryterare, rekryteringskonsult eller konsultchef. Men oavsett varifrån du kommer så behöver du här snabbt kunna driva dina rekryteringsprocesser självständigt.
Därför behöver du:

• Ha praktisk kunskap av att genomföra rekryterings- och/eller bemanningsuppdrag där du vet vad som krävs för att lyckas.
• Drivas av att göra bra affärer där dina kunder blir nöjda och återvänder.
• Vara mån om kandidatupplevelsen och orädd för transparens mot kandidater vid rekryteringsbeslut.
• Styra och prioritera din tid på ett optimalt sätt, liksom arbeta systematiskt.

Intresserad?
Välkommen! Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. I steg 2 och tre kommer vi be dig att göra ett par kompetenstester och att genomföra en automatisk videointervju med Tengai. Tengai är en svensk uppfinning, den första i sitt slag, framtagen särskilt för fördomsfri rekrytering och är validerad av forskare. Intervjun med Tengai är en interaktiv upplevelse där Tengai ställer samma kompetensbaserade frågor till dig och alla andra sökanden över video. Dina svar presenteras sedan för ansvarig rekryterare utan att lägga någon värdering vid utseende, ålder, kön, bakgrund, dialekt eller etnicitet. Istället ges du en opartisk och rättvis bedömning av din kompetens i förhållande till den lediga tjänsten. Så att din rekryterare sedan kan träffa dig på rätt grunder. Men allt det här berättar vi om inför din intervju.Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Receptionist – utvecklas som konsult hos TNG!

Receptionist, telefonist
Läs mer Mar 21
Vill du jobba med kundservice och administration i Göteborg? Sök till TNG:s konsultnätverk och få roliga uppdrag inom kundtjänst!

Som konsult på TNG kan du välja en karriär inom kundservice och receptionist utifrån dina behov; heltid eller deltid, korta uppdrag på några veckor eller samma arbetsplats i flera år. Du får möjlighet att få testa nya arbetsuppgifter, utvecklas, lära känna olika företag och inte minst prova på olika branscher. Och alltid med en trygg anställning, ett schysst företag och kollektivavtal i ryggen. Nyfiken på att jobba som konsult hos oss på TNG? Välkommen!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss på TNG är du alltid en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.
Hos oss kommer du:

• Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
• Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag på trivsamma arbetsplatser.
• Knipa en plats i vårt nätverk med TNG-konsulter inom kundservice. Här får du också möjlighet att utbyta erfarenheter och träffa andra konsulter på sociala aktiviteter som vi återkommande arrangerar.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att arbeta med kundsupport och administration hos en av våra uppdragsgivare. Det kan exempelvis innebära:

• Välkomna besökare till kontoret
• Ta emot samtal i växeln, besvara generella mail och ta emot post
• Säkerställa att konferenslokaler är representativa
• Serva kontorets maskiner (ex. papper till skrivare, påfyllning av kaffe i kaffemaskin etc.)
• Beställa taxi och beställa frukost/luncher
• Hjälpa till med enklare administrativt stöd till kollegor på kontoret

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Som medarbetare på TNG är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget, får en introduktion som nyanställd och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

Hos oss kan arbeta med kundservice inom en mängd olika branscher; bank- och finans, tillverkande industrier, utbildningsföretag, servicesektorn och e-handel. På vissa av våra kunders arbetsplatser är ni flera konsulter från TNG, andra gånger arbetar du sida vid sida med företagets egen personal. Och det är inte ovanligt att våra konsulter blir erbjuden fast anställning på företaget efter uppdragets slut.

VEM ÄR DU?

För att lyckas som kundtjänstmedarbetare och konsult behöver du:

• Ha tidigare erfarenhet av någon form av kundservice, exempelvis från kundtjänst, reception, administration, restaurang eller butik, samt ha god datorvana.
• Vara bekväm med att guida kunder över telefon och mail på svenska och i viss mån på engelska.
• Vara bra på att skapa förtroende hos den du samtal med och är mån om att ge ett gott intryck av företaget du representerar.
• Vara beredd att vara självgående i sitt arbete och se detaljer. 

 

INTRESSERAD?
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt.I steg 2 och tre kommer vi be dig att göra ett par kompetenstester och att genomföra en automatisk videointervju med Tengai. Tengai är en svensk uppfinning, den första i sitt slag, framtagen särskilt för fördomsfri rekrytering och är validerad av forskare. Intervjun med Tengai är en interaktiv upplevelse där Tengai ställer samma kompetensbaserade frågor till dig och alla andra sökanden över video. Dina svar presenteras sedan för ansvarig rekryterare utan att lägga någon värdering vid utseende, ålder, kön, bakgrund, dialekt eller etnicitet. Istället ges du en opartisk och rättvis bedömning av din kompetens i förhållande till den lediga tjänsten. Så att din rekryterare sedan kan träffa dig på rätt grunder. Men allt det här berättar vi om inför din intervju. Notera att vi gör första urvalet löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Så snart du skickat in din ansökan kan du följa den steg för steg via vår hemsida. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Varmt välkommen, vi hörs snart igen!

Ansök nu

Talent Acquisition Partners till tech företag!

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Apr 14
I takt med att vår kund fortsätter att växa har de omfördelat deras globala Digital-organisation till Göteborg.

TNG söker nu inhouse Tech Talent Acquisition Partners till deras nya globala digitala organisation på Lindholmen i Göteborg. Det har aldrig funnits en mer spännande tid att gå med på en digital resa. Vi söker någon med passion för människor, hållbarhet och vill arbeta i ett modernt EV-företag i en uppskalningsfas. Låter intressant? Du vet vad du ska göra!

Ditt anställningserbjudande

Företaget är ett globalt team av Talent Acquisition & HR-proffs som tror på att arbeta tillsammans både inom vårt team och med våra dedikerade People Managers. De tar ära i det de gör och har stor passion för medarbetare - de förstår att det är människorna som ligger bakom framgången och ha kul på jobbet! 

Företag växer växer och de söker nu en engagerad och samarbetsinriktad TechTalent Acquisition & Recruitment-proffs som vill vara en viktig del i att driva företaget till framgång.

Vår kund vet att det behövs en förändring. De vet också att var och en av oss kan bidra till att åstadkomma denna förändring. Deras engagemang för att bli klimatneutrala till 2040 är lika viktigt för inkluderande, mångsidiga och innovativa. Tillsammans skapar, samarbetar och experimenterar företaget för att inleda en ny era av hållbar mobilitet. De är ett elektriskt prestandamärke, fast beslutet att förbättra samhället. 

 

Dina arbetsuppgifter

Som Tech Talent Acquisition & Recruitment Partner kommer du att arbeta nära företagsledare och linjechefer för att bygga upp deras kapacitet. Med uppdraget att möjliggöra företagets framtida framgång och tillväxt genom att identifiera, matcha och välja de mest kvalificerade kandidaterna kommer du att vara poängen med Talent Acquisition-expertis för dedikerade affärsområden, som är beroende av din bakgrund.

Exempel på ansvar och uppgifter som ingår är:

• Ansvar för rekrytering under hela livscykeln, som agerar rådgivare och partner
• Ge vägledning och coachning för rekryteringschefer för att stödja nuvarande och framtida behov av att bygga framgångsrika team
• Ta med sig rekryteringsexpertis och utveckla lösningar för att hjälpa affärsområdet att leverera sin strategi
• Påverka och bygga relationer med människor runt om i verksamheten
• Inköp, headhunting och kontakt med människor runt om i världen
• Bygga och upprätthålla ett nätverk och en pool av nyckeltalanger och samarbeta kontinuerligt med dem för att säkerställa kandidatinflytande och stark pipeline för kommande rekryteringar. 
• Se till att vi anställer topptalanger vars värderingar ligger i linje med Culture genom att screena, intervjua och genomföra psykometriska tester
• Fortsätt vårt arbete för bästa kandidatupplevelse som leder oss till att bli den arbetsgivare vi väljer

Värt att veta

Tjänsten är huvudsakligen placerad på vår digitala avdelning på Lindhomen i Göteborg. Företaget förstår balans mellan arbetsliv och privatliv inte är lätt, och välkomnar naturligtvis våra medarbetare att arbeta flexibla timmar och hemifrån ett par dagar i veckan om det behövs. De tror på egenmakt.

Våra förväntningar

Det säger sig självt att vi letar efter någon med utmärkta människor och kommunikationsförmåga. En nätverkare som bygger långsiktiga professionella relationer med förtroende, engagemang och hög servicenivå. Du är flexibel och kan omfamna förändringar och förmåga att arbeta proaktivt i en föränderlig miljö.

För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:

• Universitetsexamen inom HR, Företagsekonomi, Service Management eller annat relevant område
• Gedigen erfarenhet av att arbeta med full livscykelrekrytering, med hjälp av icke-partiska och beprövade rekryteringsmetoder. Vi uppmuntrar till att prova nya innovativa metoder.
• Starka inköpsförmåga

Vi ser det som en stor fördel om du har erfarenhet av att göra framgångsrika Tech/ Digital-positioner. Erfarenhet av att arbeta i en global, helst snabbväxande miljö, är ett plus.

För att trivas och lyckas i vår arbetsmiljö tror vi att du enkelt sätter upp din egen struktur där den inte ges till dig, du kan hålla en deadline samt enkelt omprioritera din dag vid behov. På företaget kommer du att ingå i ett tvärfunktionellt och internationellt team, med engelska som ett naturligt språk för skriftlig och talad kommunikation. Eftersom Företaget är i en uppskalningsfas trivs du genom att arbeta i en fartfylld miljö.

Intresserad?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Kandidatansvarig rekryterare till TNG i Göteborg

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Mar 29
Som kandidatansvarig på TNG i Göteborg får du i full fart jobba med fördomsfri rekrytering och kandidatupplevelse varje dag!

Vill du hjälpa jobbsökare runt om i Sverige att hitta sitt drömjobb – utan att råka ut för fördomar och oschysst bemötande? Är du ofta motorn som får saker att hända och alltid nyfiken på vad som väntar runt nästa hörn? Söker du även ett starkt varumärke som lever sina värderingar och vars vision är att se bortom fördomar? Perfekt!På rekryterings- och bemanningsföretaget TNG erbjuder vi nu ett heltidsjobb som kandidatansvarig (assisterande rekryterare) på vårt kontor i Göteborg. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss får du arbeta med fördomsfri rekrytering och bemanning varje dag. På riktigt. Vår vision genomsyrar allt vi gör, oavsett roll eller funktion på företaget.

Vi erbjuder dig:

• Att lära dig allt om fördomsfri rekrytering och hur du effektivt hittar den bästa kandidaten till våra lediga jobb.
• En spännande arbetsplats som lika mycket präglas av våra värderingar som innovation och framtidsanda.
• Ett jobb att trivas på! Våra medarbetare gav oss mitt i pandemin ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på +58. En siffra som motsvarar "världsklass". (Benchmark är +2.)
• Sex veckors semester, ett generöst friskvårdsbidrag och Sveriges största paket och utbud av förmåner och personalrabatter genom Benify.

Dina arbetsuppgifter

• Söka upp och intervjua kandidater – för konkreta rekryteringsprocesser eller i proaktivt syfte.
• Skriva attraktiva jobbannonser inom en stor variation av yrkesområden.
• Avlasta våra affärsansvariga rekryterare i urval, referenstagning och bakgrundskontroller.

Värt att veta

Du kommer att ingå i ett team av rekryterare i Göteborg. Vi erbjuder hybridkontor och du varvar ditt arbete mellan vårt fina coworking kontor i centrala Göteborg och ditt hem när du vill och när det passar arbetsuppgifterna. Här arbetar ni tillsammans med både direktrekryteringar och konsultuthyrning (bemanning).

Till en början har du en mer assisterande roll men efter hand kommer du också driva dina egna rekryteringsprocesser, från första kompetensanalys till tillsättning och uppföljning.

Våra förväntningar

Som kandidatansvarig rekryterare behöver vi en effektiv assistent, som gärna lyfter på luren och kan skapa förtroende med såväl en ingenjör som försäljningschef eller ekonom. För dig är det lätt att ta kontakt med nya människor. Kanske har du tidigare jobbat med försäljning, kundtjänst eller service?

Tempot är högt inom rekryteringsbranschen och uppdraget du jobbade på igår kan vara tillsatt imorgon. Charmigt och utvecklande tycker vi – och förhoppningsvis du också! Därför förväntar vi oss att du blir ytterligare en motor i maskineriet, som med nyfikenhet och beslutsamhet gör allt du kan för att göra dina kandidater och uppdragsgivare nöjda.

Slutligen: Rekryteringsmetodiken lär vi dig på plats. Men vi räknar med att du delar vår passion för rekrytering och redan har hunnit jobba med rekryteringsprocesser i någon form förut. Har du redan kunskap inom search är det ett stort plus.

Intresserad?
Välkommen! Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Servicetekniker till Christian Berner AB

Underhållsmekaniker
Läs mer Mar 28
Är du teknikintresserad och tycker om kundkontakt? Christian Berner i Mölnlycke söker nu sin nästa servicetekniker, sök nu!

Vill du jobba i en roll där du får eget ansvar, där du kan påverka planeringen av inkommande uppdrag? Då är du rätt person för Christian Berner, varmt välkommen med din ansökan. Christian Berner AB är en ledande partner för långsiktigt hållbara tekniska lösningar. Våra produkter och vår kompetens förbättrar industrier över hela Norden. På vår avdelning Miljö- och vätsketeknik tillhandahåller vi allt från komponenter till färdiga systemlösningar inom dosering, filter, mät och analysinstrument och desinfektionssystem.

Ditt anställningserbjudande

Nu har du möjligheten att få arbeta på ett företag som är innovativt och med stort fokus framåt. Passionerade, modiga, nytänkande och tillsammans är ord som genomsyrar deras verksamhet. Christian Berner vill erbjuda dig en tjänst där du får möjlighet att bidra och växa in i rollen. En arbetsdag kan bestå av återkommande serviceuppdrag ute hos kund, skötselråd och utbildning av ny utrustning till kund eller helt enkelt reparationer och felsökning.

Christian Berner AB formas av sin tid, sedan 125 år är det för oss en självklarhet att främja en miljömässigt hållbar utveckling. Vi erbjuder system och komponenter som gör det möjligt att skapa nya produkter ur förnyelsebara råvaror. Tack vare vår strävan att alltid effektivisera produktionsprocessen skapar vi också en lägre energiförbrukning, mindre spill och en längre livslängd på produktionssystem och slutprodukt.

Dina arbetsuppgifter

• Genomföra planerade serviceuppdrag - Hos kund eller i vår serviceverkstad.
• Genomföra akuta serviceuppdrag hos kund
• Idrifttagning och igångkörning av system
• Utbildning hos kund vid service och uppstart – skötselråd till kund
• Handlägga och rapportera in serviceorder
• Föreslå reservdelar och vid behov lämna pris till kund

Värt att veta

Christian Berner har sitt kontor i Mölnlycke, du utgår härifrån med flexibla arbetstider. Teamet består idag av flera duktiga servicetekniker som kommer ge dig en gedigen introduktion. Trivsel är något som står högt på agendan och företaget erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, frukostmacka, festkommitté och sommararbetstid. 

Våra förväntningar

Krav för rollen: 

• Erfarenhet av tekniskt arbete
• Körkort B 
• Svenska, flytande i tal och skrift
• Engelska, god kunskap i tal och skrift

Meriterande: 

• erfarenhet av mekanik, mätinstrument, automation
• erfarenhet av idrifttagning
• erfarenhet av felsökningar och reparationer

Vi hoppas att du är en person som älskar teknik, kanske har du jobbat inom processindustrin tidigare? Eller som montör inom el, programmering eller helt enkelt skruvat med fordon?

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Account Manager till Rohde & Schwarz i Göteborg

Account manager
Läs mer Mar 28
Vill du arbeta på ett innovativt och dynamiskt företag som är världsledande inom säkerhet och kommunikation?

Här får du med ingenjörsbakgrund möjlighet att utveckla såväl dina färdigheter inom försäljing som kunskaper inom elektronik och telekom. Personlighet och engagemang är viktigt för oss och vi kommer att ge dig rätt förutsättningar för att göra skillnad inom Rohde & Schwarz oavsett erfarenhet från branschen. Tjänsten utgår från vårt kontor i Göteborg och riktar sig mot våra svenska kunder som ofta befinner sig i en internationell miljö.Rohde & Schwarz har som målsättning att genom mycket kvalificerad och motiverad personal samt högkvalitativa produkter fortsätta att stärka sin position på den svenska marknaden som världsledande inom testlösningar. Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder en utvecklande och varierad tjänst i ett stabilt och välmående bolag där du kommer att jobba med marknadsledande testlösningar för exempelvis självkörande fordon, 5G och radar. Du som har ett brinnande teknikintresse kommer att uppskatta att jobba med produkter som riktar sig mot kunder verksamma inom teknikens absoluta framkant.

Utöver ett roligt och utvecklande jobb erbjuder vi även marknadsmässig lön förstärkt med förmåner såsom bonus, tjänstepension, friskvårdsbidrag samt teamstärkande aktiviteter.

Dina arbetsuppgifter

• Utveckla både nya och befintliga kunder inom elektronik- och telekombranschen
• Identifiera, analysera och föreslå testlösningar och mätinstrument utifrån kundens behov
• Leda säljprocesser tillsammans med bland annat tekniska experter samt sälj- och marknads support
• Förhandla priser samt driva strategiska frågor runt avtal och prissättning i samråd med din chef
• Skapa lönsam tillväxt genom att ha en god relation med kunder och intressenter

Värt att veta

Rohde & Schwarz är ett globalt företag, här i Sverige finns vi på tre orter med huvudkontor i södra Stockholm. Du utgår från det lokala kontoret i Göteborg och rapporterar till Sales Director Norden.

Till din hjälp har du applikationsingenjörer, andra försäljningsingenjörer, assistenter och administrativ personal. Det ingår mycket resor och du kommer därför att ha tjänstebil. Ett antal resor förläggs årligen till vårt huvudkontor i München.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för försäljning och en teknisk förståelse. Meriterande är om du har en ingenjörsutbildning med inriktning elektroteknik eller tidigare erfarenhet från elektronik och testlösningar. Du besitter förmågan och viljan att skapa och utveckla goda och långvariga kundrelationer, det är viktigt då vår säljcykel är från någon vecka upp till ett år. Du är förtroendeingivande och driven samt kan arbeta disciplinerat och resultatinriktat.

Du kommer i tjänsten att vara i kontakt med många kunder och kollegor på olika nivåer så det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och är utåtriktad. Du har också ett positivt tankesätt samt behärskar engelska både muntligt och skriftligt då du dagligen ingår i förhandlingar. Rollen innebär mycket resande inom regionen så det är av stor vikt att du är driven, självständig och lösningsorienterad i ditt arbete för att du ska nå dina mål.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Konsult inom Second line support till Göteborg

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Mar 21
Nu har vi ett spännande uppdrag hos kund i Göteborg för dig som har erfarenhet av 2nd line-support. Start är omgående, sök nu!

Är du en erfaren supporttekniker som söker nästa utmaning i arbetslivet? Vill du vara en del av ett växande bolag inom IT-sektorn? Nu har du möjlighet att omgående bli anställd på ett konsultuppdrag med goda möjligheter till anställning hos kund. Kontoret är beläget i Mölndal och du kommer tillhöra ett härligt team bestående av fler erfarna kollegor inom 2nd-line support. Du är varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss är du en viktig medarbetare som gör skillnad. Vi vet att det är din expertis och intresse för teknik som leder till framgång. Vi vet också att du jobbar bättre med en trygg anställning; kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

• Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
• Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag på arbetsplatser med spännande teknik.
• Knipa en plats i vårt nätverk med konsulter inom IT. Här får du chans att utbyta erfarenheter men också träffa andra konsulter på olika aktiviteter.

Dina arbetsuppgifter

Som supporttekniker inom IT kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att ge teknisk support via telefon och mail till användare. Det kan exempelvis innebära:

• Hantera användare i Active Directory, allt från kontoförändringar och behörighetsadministration till policys och rättigheter
• Felsökning i Windows och Microsoft Office
• Felsökning av hårdvara och olika verksamhetsspecifika applikationer
• Lösa enklare nätverksproblem
• Konfiguration och uppdateringar av Office365

Värt att veta

Som konsult på TNG IT Digital är du viktig. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad medarbetare som spelar roll. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och konsultuthyrning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din tekniska kunskap, motivation och potential som spelar roll – och inte din ålder, kön, bakgrund, namn eller utseende.

Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG IT Digital som stöttar på distans.

Hos oss kan arbeta med IT-support inom en mängd olika branscher; bank- och finans, tillverkande industrier, utbildningsföretag, servicesektorn, företag renodlade på IT, teknisk utveckling och marknadsföring. På vissa av våra kunders arbetsplatser är ni flera konsulter, andra gånger arbetar du sida vid sida med företagets egen personal. Och det är inte ovanligt att våra IT-konsulter blir erbjuden fast anställning på företaget efter uppdragets slut.

Våra förväntningar

Vi tror att du har jobbat ett par år i en liknande roll och är öppen för något nytt. Vi söker dig som har kompetens inom följande: 

• Active Directory
• Azure
• Intune
• O365
• TCPIP
• DHCP
• DNS
• Windows Server (GPO, FileShare mm)

Vi tror att du är en kommunikativ och social person. Du har en god förmåga att prioritera bland arbetsuppgifter och du är van vid att jobba både självständigt och i team. Rollen kräver att du behärskar svenska obehindrat i både tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska.

Intresserad?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG IT Digital och arbetar som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Produktionsledare till Euromaint i Göteborg

Produktionsledare, tillverkningsindustri
Läs mer Mar 21
Nu söker Euromaint en produktionsledare till Göteborg. Vill du utvecklas i din roll som ledare i ett expansivt företag? Sök nu!

Har du tidigare erfarenhet av daglig styrning, personalansvar och ett tekniskt intresse? Bra, då kan detta vara rollen just för dig! Du kommer tillsammans med ditt team att skapa engagemang och fortsatt lönsamhet för verkstaden i ditt dagliga arbete. Hos Euromaint ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter, du får möjlighet att arbeta tätt tillsammans med kompetenta kollegor i liknande roller.

Ditt anställningserbjudande

Hos oss får du stora möjligheter att själv prioritera, styra och planera dagen. Vi är ett bolag som expanderar. Vi erbjuder innovativa lösningar i kombination med modern teknik. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Du har operativt ansvar för produktionen och personal på verkstaden, vilket innebär att du leder, planerar, följer upp och utvecklar verksamheten på daglig basis. Du jobbar utifrån Lean och i enlighet med gällande mål och strategier.

Dina arbetsuppgifter

• Leda och fördela arbetet på din avdelning
• Säkerställa att dina medarbetare har rätt kompetens och behörigheter
• Arbeta med daglig styrning, avvikelsehantering och förbättringsgrupper
• Utveckla, implementera och effektivisera inom ditt ansvarsområde
• Att ta ett aktivt ansvar för lönsamheten

Värt att veta

Som produktionsledare rapporterar du till produktionschef. Du samarbetar med andra funktioner inom verkstaden som tekniker, lagermedarbetare och teknikavdelning med prov och testverksamhet.

Du kommer att ha tre kollegor som arbetar i rollen som produktionsledare samt teamleader där ni tillsammans ansvarar för personledningen för produktionen. Tjänsten är placerad i Göteborg - Olskroken och är en heltidstjänst där arbetstiderna är förlagda på dagtid.

Våra förväntningar

• För tjänsten som produktionsledare vill vi att du tidigare har haft personalansvar samt eget budget- och resultatansvar.
• Du bör ha minst gymnasial utbildning samt erfarenhet inom logistik, produktion eller underhåll.
• Du behöver också kunna uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu