Randstad AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Randstad AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

underkonsult till randstad risesmart i västra götaland

Personalutvecklare
Läs mer Nov 24
Blev du Coach för mysiga morgonmöten eller spännande titlar? Inte vi heller!

Vi gjorde det för att vi brinner för att ge människor stöttning i val av nytt jobb eller studier, eller fortsättning på den karriär de har. Vi gjorde det för att vi vill arbeta med modern HR-service, människor och utveckling hos och tillsammans med våra kunder. Vi gjorde det för att vi vill hjälpa organisationer, team och chefer att bli en ännu bättre version av sig själva.

Randstad RiseSmart stödjer organisationer och individer att se nya möjligheter, utvecklas och genomföra förändringar. Vi skräddarsyr projekt, program och workshops på grupp- och individnivå för våra kunder. Vi stödjer ledning, HR och chefer vid verksamhetsförändringar, att rätt kompetens stannar kvar i verksamheten och att förändringarna går så smidigt som möjligt. Vi hjälper medarbetare att utvecklas och planera sin karriär samt stöttar varje individs behov och mål.

Nu söker vi erfarna omställningscoacher som vill arbeta som underkonsulter med jobbcoachning runt om i Västra Götaland.

Som coach hos Randstad RiseSmart coachar och möter du individer främst inom vårt tjänsteområde; omställning. Du arbetar med hela processen från att kartlägga kompetens, motivation och utmaningar, till att sätta upp kortsiktiga och långsiktiga mål för hur en individ skall nå en lösning som de är nöjda med. Kort sagt får du ett mångfacetterat uppdrag med stort ansvar, där den ena dagen sällan är den andra lik.

vem är du och vad har du gjort tidigare?

- Till de här uppdragen söker vi dig som har minst sju års arbetslivserfarenhet och minst tre års dokumenterad erfarenhet av en liknande roll med fokus på individuell jobbcoaching och/eller team- och ledarutveckling motsvarande heltid.

- Du har avslutad universitets- eller högskoleutbildning inom arbetsliv, organisation och personalarbete, studie-och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut-eller socionomutbildning alternativt en utbildning i jobbcoachning.

- Personliga egenskaper vi värdesätter är ett målinriktat, drivande och positivt förhållningssätt i både med- och motgång. Vi tror dessutom att du har god självkännedom och är trygg i dig själv och din kunskap, kunskap som du gärna delar med dig av.

- Vi ser också att du är uthållig, resultatinriktad och modig.

- Det är viktigt att du har en god kunskap om den lokala arbetsmarknaden samt goda kunskaper och utvecklade nätverk med olika företag i området.

- Du skall också ha god kunskap och erfarenhet av andra system i samhället som kan vara relevanta för individer i omställning, exempelvis arbetslöshetsförsäkringen, olika former av vuxenutbildning, studiestöd etc.

- Digitalisering präglar i hög grad vårt dagliga arbete därför är du digitalt och tekniskt mogen, och känner dig hemma med att både arbeta och tänka digitalt.

Då tjänsten omfattar visst resande så är körkort ett krav samt tillgång till egen bil.

Som underkonsult kommer du att arbeta i varierande omfattning under begränsad tid, omfattning styrs av efterfrågan och vi ser därför att du har någon annan typ av sysselsättning vid sidan av uppdraget hos oss.

Du kommer att utgå från det Randstadkontor som finns närmast dig men vi värnar om flexibilitet i arbetslivet, därför finns möjlighet att delvis arbeta hemifrån.

information om ansökan, rekryteringsprocessen och kontaktpersoner
Något för dig? Då är du varmt välkommen att visa intresse för tjänsten. Vänligen observera att vi gör ett löpande urval i denna process, skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt givet det.

Vår rekryteringsprocess består av ett par olika moment i form av intervjuer och bakgrundskontroller. En del kommunikation i processen kommer ske via mail, vi ber dig därför ha uppsikt på din inkorg efter att du skickat in din ansökan.

För frågor som rör tjänsten och dess innehåll är du varmt välkommen att vända dig till Anneli Giocondi, via: anneli.giocondi@randstadrisesmart.se

Vi ser mycket fram emot din ansökan!

Ansök nu

konsultchef till randstad i göteborg

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Nov 23
Vi söker dig som är nyfiken på branschen och vill utvecklas tillsammans med ett positivt, varmt och erfaret team. Vi söker dig som har en stark egen drivkraft och som brinner lite extra för att se människor utvecklas och det oavsett om det rör sig om en kandidat, kund eller kollega.

Att jobba som konsultchef i bemanningsbranschen är flexibelt, varierande och socialt och i vår mening världens absolut roligaste jobb! Rollen som konsultchef är varierande och består bland annat av att ansvara för och bygga relationer med de kunder där våra konsulter arbetar. Då konsulterna är anställda av oss så ingår det att bidra till deras utveckling och ha arbetsgivaransvaret för dessa samt att rekrytera nya konsulter. Du arbetar aktivt med relationer med våra kandidater och konsulter samt försäljning hos såväl befintliga kunder som hos helt nya. I rollen ingår även diverse administrativa uppgifter.

Varje dag arbetar du för att dina kunder ska ha de bästa konsulterna på plats och att dina konsulter ska vara på den bästa tänkbara arbetsplatsen för just dem. Vi arbetar proaktivt med kandidater och matchar rätt kompetens som möter våra kunders behov. Kunderna är verksamma inom olika branscher och dina konsulters profiler skiljer sig därför åt. De profiler du primärt kommer att arbeta med är inom HR, administration, inköp och logistik. Det gör att jobbet är väldigt varierande och att du hela tiden får möjlighet att lära dig nya saker och fortsätta utvecklas i din roll.

Rollen handlar mycket om att vara kreativ och nyfiken och tycka om att arbeta med människor. Vi samarbetar med och arbetar nära våra kunder för att förstå deras verksamhet och eventuella behov med våra värderingar som ledstjärna; to know, to serve, to trust och simultaneous promotion of all interest.

ansvarsområden
Försäljning: Att kontakta nya kunder och fördjupa relationen med befintliga.
Rekrytering: Annonsering, urval, intervjuer och matchning av kandidater. Utöver detta kommer du att arbeta proaktivt med att bygga kontaktnät med kandidater genom olika aktiviteter.
Personalansvar: Fullt personalansvar för en grupp konsulter på uppdrag där du jobbar med alla typer av personalrelaterade ärenden som kan dyka upp i vardagen som kan vara bland annat; karriärcoachning, medarbetarsamtal, osv.
Administration: Avtalshantering, annonsering, söka kandidater, intervjuer, fakturering med mera

varför ska du jobba hos oss?
På Randstad vet vi att våra medarbetare är vår absolut största tillgång och i utbyte mot ditt engagemang och den tid du spenderar tillsammans med oss erbjuder vi bland annat ett attraktivt förmånspaket och möjlighet till ständig utveckling genom bland annat en mängd interna utbildningar och en stor intern arbetsmarknad. Du kommer att trivas hos oss om du gillar att arbeta på ett värderingsstyrt och marknadsledande företag med kompetenta och prestigelösa kollegor som alla brinner för att göra skillnad. På riktigt. För oss är det viktigt att påverka vårt samhälle positivt, därför engagerar vi oss i arbetsmarknadsfrågor, donerar till välgörande ändamål samt erbjuder volontärarbete på arbetstid.

vem är du och vad har du gjort innan?
Vi sa att det var världens roligaste jobb, men inte alltid världens enklaste, därför söker vi dig som trivs i en dynamisk miljö och har stark drivkraft och vill lyckas med det du gör. Du kan ha en bakgrund från service, ledarskap eller försäljning och är van vid att ta ett stort eget ansvar. Vi tror att du tidigare kan ha haft ansvar för uppsökande försäljning, personal, budget eller ansvar för någon form av verksamhet som du har drivit. Du innehar även B-körkort.

Oavsett vad du har gjort tidigare så är du en person som drivs av att arbeta med människor och att samarbeta nära med andra. Du har ett starkt driv och ger inte upp när det är motigt utan fortsätter att arbeta engagerat, målinriktat och alltid med fokus på målet. För det är det som behövs för att lyckas hos oss i rollen som konsultchef.

Som person är du kommunikativ och relationsbyggande och framför allt älskar du och drivs av mötet med människan. Du har också mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då vi jobbar i en global koncern och möter många människor med olika typer av bakgrund.

Du står eventuellt inför att ta nästa steg i din karriär eller vill fortsätta på inslagen bana men utvecklas hos en ny arbetsgivare och tycker, precis som vi, att jobbet som konsultchef är drömjobbet. Vi ger dig möjlighet till en karriär på världens största HR-serviceföretag. Du kommer, å din sida, att bidra med din målinriktade attityd, ditt stora engagemang och inte minst din positiva inställning.

interna sökanden
Interna sökanden har företräde till tjänsten t.om. 7 dec

placering och omfattning
Tjänsten omfattar heltid och löper tillsvidare. Våra anställningar inleds med sex månaders provanställning. Du kommer utgå från Randstads kontor i Göteborg men vi värnar om flexibilitet i arbetslivet, därför finns möjlighet att delvis arbeta hemifrån.

information om ansökan, rekryteringsprocessen och kontaktpersoner
Något för dig? Då är du varmt välkommen att ansöka så snart som bara möjligt. Notera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vår rekryteringsprocess består av ett par olika moment i form av intervjuer och tester och vi genomför kontroll av straffrättsligt register på samtliga slutkandidater. En del kommunikation i processen kommer ske via mail, vi ber dig därför ha uppsikt på din inkorg efter att du skickat in din ansökan.

För frågor som rör tjänsten och dess innehåll är du varmt välkommen att vända dig till rekryterande chef Liv Brynildsen via:070-4798572

Ansök nu

rekryteringskonsult randstad göteborg

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Aug 17
I rollen som Rekryteringskonsult hos oss får du ett mångfacetterat uppdrag som går ut på att matcha tillgång och efterfrågan på den lokala arbetsmarknaden i egenskap av rekryteringsspecialist, med andra ord att hitta den perfekta matchningen mellan kandidat och kund för att båda parter ska kunna växa och nå sin fulla potential. Som Rekryteringskonsult hos oss jobbar du i en nära dialog med dina kunder som du både identifierar, bearbetar, säljer in rekryteringsuppdrag hos, och utvecklar. Världens absolut roligaste jobb enligt oss!

Här får du alltså en unik möjlighet att komma nära och lära känna många olika typer av verksamheter samt möjligheten att bygga din egen kundportfölj med de verksamheter som inspirerar dig mest. Till dina kunder rekryterar du nya medarbetare som du identifierar, kompetensutvärderar och presenterar. Stort fokus ligger alltså på försäljning, matchning och inte minst engagemang för individ och verksamhet.

I denna roll så kommer du att fokusera på roller inom HR, Inköp och logistik. Du kommer att rapportera till Branch Manager och vara placerad på vårt fina kontor i Göteborg.

ansvarsområden
Som rekryteringskonsult kommer du övergripande ha ansvar för:

-
försäljning: Att initiera kontakt med nya kunder och fördjupa relationen med befintliga med utgångspunkt i deras unika behov.

-
rekrytering: Annonsering, urval, intervjuer och testning av kandidater bland annat. Utöver detta kommer du arbeta proaktivt med att bygga spännande kontaktnät av kandidater genom search och och andra nätverksaktiviteter.

-
administration: Fakturering, avtalshantering, annonsering e.t.c

varför ska du jobba hos oss?
På Randstad vet vi att våra medarbetare är vår absolut största tillgång och i utbyte mot ditt engagemang och den tid du spenderar tillsammans med oss erbjuder vi bland annat ett attraktivt förmånspaket och möjlighet till ständig utveckling genom bland annat en mängd interna utbildningar och en stor intern arbetsmarknad. Du kommer att trivas hos oss om du gillar att arbeta på ett värderingsstyrt och marknadsledande företag med kompetenta och prestigelösa kollegor som alla brinner för att göra skillnad. På riktigt.

För oss är det viktigt att påverka vårt samhälle positivt, därför engagerar vi oss i arbetsmarknadsfrågor, donerar till välgörande ändamål samt erbjuder volontärarbete på arbetstid.

vem är du och vad har du gjort innan?

Till den här rollen så söker vi dig som har tidigare erfarenhet som rekryteringskonsult, och då gärna från roller inom tjänstemannaområdet. Vad vi söker är framförallt en person som är van att lyckas med det man företar sig, som har stark drivkraft och som brinner extra mycket för försäljning och att att göra andra människor nöjda - oavsett om det rör sig om en kund, en kollega eller en helt ny kontakt.

Vi sa att det var världens roligaste jobb, men det är inte alltid världens enklaste. Därför söker vi dig som:

- Är van vid att lyckas med det du företar dig och har bakgrund inom rekrytering och tjänsteförsäljning på ett eller annat sätt.

- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift då vi jobbar i en global koncern och möter mycket människor med olika typer av bakgrund.

- Examen från universitet eller högskola är meriterande.

personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som:

- Är relationsbyggande, konsultativ och kommunikativ till din läggning. Framför allt älskar du att arbeta med andra och ge förstklassig service och stöd till alla, oavsett roll, relation eller bakgrund. Vi ser potentialen i individer och verksamheter och det tror vi att du också gör.

- Oavsett vad du gjort tidigare är en person som har nått dina mål och inte givit upp när det har varit motigt utan fortsatt arbeta engagerat, resultatorienterat och alltid med fokus på kunden. Vi söker dig som har en stark drivkraft och som trivs med frihet under ansvar.

- Är affärsmässig och agerar utifrån ett helhetsperspektiv med kunskap om egna organisationen, konkurrenter och marknad.

- Är flexibel och trivs i en dynamisk och mångfacetterad miljö där den ena dagen sällan är den andra lik - för det är charmen i våra jobb.

placering och omfattning
Tjänsten omfattar heltid och löper tillsvidare. Våra anställningar inleds med sex månaders provanställning. Du kommer utgå från Randstads kontor men vi värnar om flexibilitet i arbetslivet, därför finns möjlighet att delvis arbeta hemifrån.

ansökan och rekryteringsprocessen
Något för dig? Då är du varmt välkommen att visa intresse för tjänsten senast den 10 september. Notera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vår rekryteringsprocess består av ett par olika moment i form av intervjuer och tester och vi genomför kontroll av straffrättsligt register på samtliga slutkandidater.

För frågor som rör rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att vända dig till HR Talent Manager Susanne Zell på Susanne.Zell@randstad.se

Vi ser mycket fram emot din ansökan!

Ansök nu

Scrum master / Senior developer 50/50

Interaktionsdesigner
Läs mer Nov 16
Job description
We are looking for a Senior developer who also can take the Scrummaster role since this is a combined role in one of our clients development teams. This is a consultant assignment where you will be employed by Randstad Technologies but it can also be applied by a subcontractor.

Responsibilities
Position Responsibilities:
• Help the team to collaborate and perform at its best, by removing impediments and facilitating an open communication during Agile events
• Facilitates the team’s progress toward team goals
• Lead training workshops to educate key individuals on the pragmatics of Lean-Agile values, principles, and practices.
• Coach continuous improvement of the way we work.
• Actively participate in our Scrum Master network and support your Scrum Masters colleagues
• Work as a one of the developers in the team, developing new feature as well as maintaining existing code base.
• Proficient in Java, Python & Kubernetes.


About the team
• Today the the Team is comprised of 4 developers and a PO

Qualifications
Required Qualifications:
We believe you have an analytical approach to problem solving, good communication skills both within and outside your team and an interest in technology as well as human relations.
• Fluency in English (our corporate language), spoken and written.
• Any prior software development or testing experience (Frontend, Backend and platform applications)
• Understanding of the technical enablers of Agile delivery and how they operate within an Agile organization (e.g., CI, CD)• Have experience with tools like Gitlab, Unix/Linux, and Jira
• Basic knowledge in cloud technologies, for example AWS services
• Good to have experience and interest in DevSecOps
We also think you are driven, committed, have a positive attitude and are comfortable with continuous team growth and having fun.

About the company
At Randstad, we see the possible in people. With business all over Sweden and in all areas of expertise, we help people find work that feels good, where they get the opportunity to develop and realize their true potential.
With close to 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry. Our mission is to become the world’s most valued working life partner. By combining our passion for people with the power of today’s technology, we support people and organizations in realizing their true potential. We call it Human Forward.

Ansök nu

Software Developer Vehicle Control

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 29
Job description
We are looking for a SW developer to strengthen our consultant team here in Gothenburg.
As a Software Developer–Vehicle Controls, working in Vehicle Controls department, you will develop and verify software within the motion control area. The role has a task range from early design, implementation and function testing both in simulation environments and in vehicles.


You will be part of a scrum team that is responsible for software development from early concept phase to industrialization phase. You use your skills and your passion to expand your technical insights and to build and maintain a network that includes people from many areas in the company. You are curious and want to contribute to develop our technologies. Driven by customer focus you get things done. You are committed to deliver high quality
and you have the ability to proceed your work without having all facts at hand before you start. You are flexible and have excellent communication and documentation skills. You have a positive attitude and are a team player. You are experienced with Agile development and familiar with software development best practices.

Responsibilities
• Develop and verify software according to requirements
• Develop software requirements and architecture
• Design software test cases and perform tests
• Evaluation and problem analysis
• Planning of your activities to meet project milestones

Qualifications
Qualifications and skills required for the role
• Experience in software development in Python/C/C++/Go
• Experience in Docker, Utilize and develop microservice based architecture
• Knowledge of Cloud based application development
• Bachelor or Master of Science (or PhD) in Mechanical, Computer Science, Mechatronics, Control,
Physics or similar Engineering
• Fluent in English (spoken and written)
• Good knowledge of optimal control concepts and automotive domain are meritorious
• Experience from agile way of working, Git, JIRA are meritorious
• Driver license (level B) is meritorious

About the company

Randstad
At Randstad, we see the possible in people. With business all over Sweden and in all areas of expertise, we help people find work that feels good, where they get the opportunity to develop and realize their true potential.
With close to 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry. Our mission is to become the world’s most valued working life partner. By combining our passion for people with the power of today’s technology, we support people and organizations in realizing their true potential. We call it Human Forward.

Ansök nu

Konsultchef till Randstad Finance i Göteborg

Personalansvarig
Läs mer Jul 21
Vi på Randstad Finance växer och söker nu ytterligare en konsultchef till vår verksamhet i Göteborg. Vill du arbeta i ett sammansvetsat team med fokus på att hitta och bygga nätverk samt matcha och erbjuda rätt kompetens inom ekonomi och finans i rätt tid till såväl stora som små företag i branschen? Är du en relationsbyggare med ett genuint intresse för människor och affärer, som tycker om att arbeta i team och att ta ett stort ansvar för hela processer? Då borde du söka rollen som konsultchef hos oss på Randstad Finance i Göteborg.

Som konsultchef på Randstad Finance kommer du att arbeta aktivt med att utveckla och vårda kandidat-, konsult- och kundrelationer, och du förstår vikten av ett samarbete där alla parter blir vinnare.

ansvarsområden

- ha personalansvar för ett antal av våra kunniga och motiverade konsulter, vilket innebär att du även arbetar med anställning, introduktion, utveckling och uppföljning av konsulter

- ha god kontinuerlig kontakt med dina konsulter och kontinuerligt följa upp uppdragen hos dina kunder, samt skapa förutsättningar för att dina konsulter motiveras och utvecklas i sina roller

- ansvara för uppdragsprocessen mot kund med uppdragsförfrågan, sökning, matchning och presentation av rätt kompetens, genomförande och uppföljning
arbeta med merförsäljning, search och kvalitetssäkrad rekrytering genom tester och referenstagning

- aktivt bygga ett kandidatnätverk med relevanta kandidater för vår verksamhet och förväntas hålla dig à jour med marknaden och trender inom ekonomiområdet.

varför ska du jobba hos oss?Som konsultchef hos oss kommer du att ingå i ett team som idag består av sju personer. Vi i teamet arbetar tajt tillsammans och tycker att ett nära samarbete är en självklarhet för att kunna erbjuda bästa möjliga upplevelse för våra kunder, konsulter och kandidater. Som konsultchef hos oss kommer du att utvecklas och få förmånen att varje dag ha möjlighet att göra skillnad. Vi på Randstad sätter människor i arbete och vi brinner för att ge människor meningsfulla jobb och därmed hjälpa dem att nå deras fulla potential.

På Randstad vet vi att våra medarbetare är vår största tillgång. Du kommer att trivas hos oss om du gillar att arbeta på ett marknadsledande och värderingsstyrt företag med kompetenta och prestigelösa kollegor. För oss är det viktigt att påverka vårt samhälle positivt, därför engagerar vi oss i arbetsmarknadsfrågor, donerar till välgörande ändamål samt erbjuder volontärarbete på arbetstid. Läs mer om oss: https://www.randstad.se/om-oss/

vem är du och vad har du gjort innan?

Det vi värderar högst är rätt inställning - vi söker dig som delar våra värderingar och vill dela vår vision.

Du har eftergymnasial utbildning - vi ser gärna att du själv har ekonomiutbildning i botten alternativt inom HR, eller har motsvarande kompetens förvärvad genom erfarenhet.

Du har arbetslivserfarenhet främst inom personalledning eller specialistrekrytering.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, då vi möter mycket människor med olika bakgrund.Du är en nätverksbyggare med en god förmåga att se helheten, har ett affärsmässigt tankesätt och är bekväm med att ta ansvar. Du är engagerad och trivs i en miljö där det är mycket att göra och där förändringar sker ofta och snabbt. Det är även viktigt att du är lösningsorienterad och att du är orädd inför nya utmaningar och kundsituationer. För att lyckas i den här rollen behöver du vara duktig på att kommunicera, såväl internt med kollegor och konsulter, som externt med kunder och kandidater.

Som ledare är du genuint intresserad av att få människor att nå sin sanna potential. Ett prestigelöst förhållningssätt till människor och arbetsuppgifter är en förutsättning för att trivas i teamet där vi alla jobbar tillsammans och hjälps åt. Du är strukturerad och har förmåga att organisera ditt eget arbete på ett effektivt sätt. Du är trygg i dig själv och har en öppen, förtroendeingivande och positiv personlighet.

placering och omfattning.
Tjänsten omfattar heltid och löper tillsvidare. Våra anställningar inleds med sex månaders provanställning. Du kommer utgå från Randstads kontor i Göteborg men vi värnar om flexibilitet i arbetslivet, därför finns möjlighet att delvis arbeta hemifrån.

Information om ansökan, rekryteringsprocessen och kontaktpersoner.
Något för dig? Då är du varmt välkommen att visa intresse för tjänsten senast 2023-08-06. Notera att urval och intervjuer kommer att ske löpande men påverkas av att många av oss är på semester mellan vecka 29 och 32. Under den här perioden kommer svarstiden vara något längre än normalt och vi ber att få återkomma med besked kring din ansökan så snart vi har möjlighet.

Vår rekryteringsprocess består av ett par olika moment i form av intervjuer och tester och vi genomför kontroll av straffrättsligt register på samtliga slutkandidater. En del av kommunikationen i processen kommer ske via mail, vi ber dig därför ha uppsikt på din inkorg efter att du skickat in din ansökan.

Vid frågor om rollen eller dess innehåll är du varmt välkommen att vända dig till Andreas Berglund, Business Unit Manager på Randstad Finance via: andreas.berglund@randstad.se

Vi ser mycket fram emot din ansökan!

Ansök nu

IT Project Manager

Idrottsinstruktör/Idrottstränare
Läs mer Nov 20
Job description
Develops and manages information technology (IT) project plans and deliverables. Assists with determination of project scope, schedule and budget baselines based on an understanding of the system development lifecycle. Supports incorporation of quality management systems for IT projects. Identifies and negotiates for necessary resources to meet project goals. Develops and executes project communication plans. Identifies project risks and develops mitigation plans. Coordinates and oversees supplier activities. Coordinates priorities and activities of project support team. Integrates cost, schedule and technical data/metrics into information to aide in decision making and corrective action. Provides project status. Ensures proper documentation of project deliverables.


*hybrid role, 3 days in the office*


The Software Development and Advanced Technology department is now looking for Interim Leaders who want to join us and be a part of driving a transition journey. We are on a journey to take our solutions into the cloud and at the same time continue to explore what modern technology such as AI and Quantum Computing can do to support our customers in the best possible way.
Our development teams build world leading optimization solutions targeting professional users as well as web-based solutions targeting airline personnel.


As an Interim Leader you will be joining a team of ten line managers and you will be leading 3-4 teams and about 15-20 team members. Both the leadership team and the development teams use agile principles to plan and perform their work.

Responsibilities
Our leaders play an important role in nurturing our identity and company culture. We want our teams to apply an owner’s mentality in everything they do and to feel proud about what they do for our customers. This requires a special mindset and we believe our leaders play an important role in building and nurturing that culture.


If you want to take part of our journey and would like to work in an international atmosphere based on diversity, trust and inclusion please submit your application in English.


As an interim Leader you will
be accountable for your teams’ deliveries and performance
support your teams when they innovate, develop and maintain our software
coach both teams and team members to help them perform at their best
work closely with product management and the neighboring implementation department
be an active member of a leadership team that collaborates on a daily basis
drive continuous improvement across teams and departments
play an active part in our technical and cultural transformation journey
help create a workplace that gives you and your colleagues energy and make Jeppesen the best workplace in town


Qualifications
Basic requirements for the role
Experience as leading teams and people
Have a background in the IT industry
Have a track record of being a good coach to teams and people
Are passionate about always improving ways of working and that you are eager to learn
Are passionate about software development and new technology
Are familiar with Agile and Lean principles
Have track record of creating a safe, inclusive and collaborative working climate

Required competence
Ability to speak and write English fluentlyAbout the company
At Randstad, we see the possible in people. With business all over Sweden and in all areas of expertise, we help people find work that feels good, where they get the opportunity to develop and realize their true potential. With close to 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry. Our mission is to become the world’s most valued working life partner. By combining our passion for people with the power of today’s technology, we support people and organizations in realizing their true potential. We call it Human Forward.

Ansök nu

Finsktalande kundtjänstmedarbetare

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Dec 4
Nytt
Arbetsbeskrivning
Är du en person som brinner för att ge allra bästa service och trivs med att vara den som hjälper kunder att ta rätt beslut med hjälp av din kommunikativa förmåga?
Har du tidigare erfarenhet av service och besvara kunders frågor via telefon, mail och chatt.?
Då kan vi på Randstad snart ha nästa uppdrag för dig! Vi söker nu en finsktalande kundservicemedarbetare för nya spännande uppdrag i Göteborg.


I rollen som kundservicemedarbetare kommer du främst att arbeta med inkommande frågor från kunder via telefon, chatt och mail. Du kommer att vara en central kontaktyta för kunderna i rollen där du fokuserar på kommunikation och uppföljning. En viktig del av arbetet är att erbjuda kunderna anpassade lösningar till deras förfrågningar.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Löpande arbeta med feedback-hantering från kund
Besvara kunders frågor via telefon, mail och chatt
Följa upp och säkerställa att kundens förfrågningar och problem löses på ett tillfredsställande sätt.


Kvalifikationer
Flytande i finska i tal och skrift
Flytande engelska i tal och skrift
Erfarenhet från service och kundbemötande
Intresse av att arbeta och kommunicera med människor
God datorvana
Gymnasieexamen
Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Inköpare

Inköpare
Läs mer Okt 20
Arbetsbeskrivning
Har du kunskap inom inköp och nyfiken på att arbeta som konsult? Just nu har vi många spännande uppdrag inom både strategiskt och operativt inköp och söker dig som ser nyttan i att få användning dina kunskaper över hela procurement-området och lockas av att få gå in i olika projekt hos våra kunder. För dig med kunskap inom exempelvis logistikinköp, kategorihantering, projektinköp, orderläggning eller förbättringsarbeten finns just nu möjligheten att ta anställning som konsult för att såväl bredda som fördjupa dina kunskaper och bygga ett starkt CV.

För den här rollen kommer du bli anställd som konsult och uthyrd till vår kund. Som konsult hos Randstad har du samma fördelar som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.Ansvarsområden
Exempel på arbetsuppgifter kan vara:


Förhandlingar
Skriva avtal
Orderläggning
Analysera pristrender, leverantörskedjor eller behov internt som externt
Prisoptimering och kostnadsminimering
Leverantörskontakt


Kvalifikationer
För att vara aktuell för rollen behöver du: 


erfarenhet som inköpare och/eller en vidareutbildning inom inköp/logistik
vara en stark förhandlare
analytiskt tänkande 
flytande kunskaper inom svenska och engelska 
ha en vana eller vilja av att arbeta mycket under eget ansvar och med deadlines 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande, även om du inte uppfyller alla kraven.

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Truckförare

Truckförare
Läs mer Nov 22
Arbetsbeskrivning
Vi på Randstad i söker erfarna truckförare för uppdrag hos våra kunder i Göteborg med omnejd. Skulle du beskriva dig själv som en driven och ansvarstagande lagspelare som är ute efter att jobba i en varierande och fartfylld bransch? Vi söker dig som är noggrann och ansvarsfull, du som truckförare är en del i en logistikkedja som är grundläggande för verksamheten.


Uppdragen ingår i Randstads uthyrningsverksamhet vilket innebär att du som ambulerande konsult kommer att vara anställd av Randstad men arbeta ute hos en eller flera av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Ansvarsområden
I den ambulerande rollen arbetar du som truckförare hos en eller fler av våra kunder runt om Göteborg. Utöver truckkörning kommer ditt arbete innebära containerlossning, godsmottagning, inleverans samt orderplock och pack.


När man kör truck är säkerheten A och O och vi på Randstad ser det som en självklarhet med en trygg och säker arbetsmiljö. Som konsult på Randstad är du en ambassadör ute på våra uppdrag, därför söker vi dig som tar säkerheten i första rummet.

Kvalifikationer
På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Arbetet som truckförare är ett arbete där du som ambulerande konsult behöver ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser att du har en bred erfarenhet inom lager och logistik med minst 6 månaders erfarenhet av truckkörning det senaste året.


För att vara aktuell för denna tjänst behöver du:
Behärska svenska i tal och skrift
Inneha truckkort (A 1-4 & B 1-4)
Har tidigare erfarenhet av truckkörning - minst 6 månader
Trivs och kan arbeta i en ambulerande roll

Det är meriterande om du:
Behärska engelska i tal och skrift
Relevant utbildning och certifikat inom branschen
Innehar truckkort utöver A 1-4 & B 1-4.

Vi lägger stor vikt i att du har en fallenhet för att arbeta lika bra i grupp samt självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
Forklift Truck

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Tillsynsman

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Dec 5
Nytt
Arbetsbeskrivning
Vi anställer nu en fältresande tillsynsman till vår kund i Göteborg på deltid. I rollen som tillsynsman ansvarar du för att dagligen kontrollera väderskydd/busskurar i Göteborg stad. Tjänsten utgår från Depån i Göteborg där du hämtar ditt arbetsfordon i uppstarten av varje pass. Vi söker dig som letar efter ett extrajobb och har ett flexibelt schema. Du som person ska vara självständig, noggrann och har förmågan att planera och prioritera ditt arbete effektivt och kvalitativt.
Arbetstider: måndag-fredag 15:00-18:00


Uppdraget ingår i Randstads uthyrningsverksamhet vilket innebär att du som ambulerande konsult kommer att vara anställd av Randstad men arbeta ute hos en eller flera av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Ansvarsområden
Inrapportering av avvikelser på väderskydd via en app Uppföljning av utförda arbeten baserat på lagda avvikelser Nära samarbete och kontakt med företagets övriga underhållspersonal och tekniker internt och externt

Kvalifikationer
Kraven för tjänsten är:
En annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% (studier/annat arbete/pensionär/idrottare)
B-Körkort
Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Vana av datoranvändning och dokumentation
Mobilerfarenhet

Meriterande för tjänsten är:
Erfarenhet av service och underhåll av liknande produkter
Viss erfarenhet av mekanik och el För oss och för vår kund är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas.Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
Sverige
Engelska
Självdisciplin
Kommunikation
Stresshantering


Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Extrajobb Containerlossare

Terminalarbetare
Läs mer Nov 13
Arbetsbeskrivning
Är du student/pensionär (eller har annan huvudsaklig sysselsättning på över 50%) och söker extrajobb?


Har du erfarenhet inom containerlossning, terminalarbete eller uppskattar att arbeta med händerna? Vi söker nu arbetsglada och flexibla personer som vill jobba extra hos våra kunder!


Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

Ansvarsområden
Dina arbetsuppgifter kommer främst vara containerlossning i lite kyligare miljöer.
Du kommer att jobba i ett team som består av 3st, kommunikation och samarbete är väldigt viktigt för denna tjänst.


Arbetstider

Kvalifikationer
Du har annan huvudsaklig sysselsättning på över 50%.
Som person är du ansvarstagande och noggrann.
Har en god förmåga att lösa problem och att samarbeta
Är praktiskt lagd och inte räds för att ta i.
Flytande i svenska språket, tal och skrift.
Truckkort TLP-10 är meriterande men inget krav.


Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Truckförare

Truckförare
Läs mer Nov 13
Arbetsbeskrivning
Vi på Randstad i söker erfarna truckförare för uppdrag hos våra kunder i Göteborg med omnejd. Skulle du beskriva dig själv som en driven och ansvarstagande lagspelare som är ute efter att jobba i en varierande och fartfylld bransch? Vi söker dig som är noggrann och ansvarsfull, du som truckförare är en del i en logistikkedja som är grundläggande för verksamheten. Uppdragen ingår i Randstads uthyrningsverksamhet vilket innebär att du som ambulerande konsult kommer att vara anställd av Randstad men arbeta ute hos en eller flera av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.
Ansvarsområden
I den ambulerande rollen arbetar du som truckförare hos en eller fler av våra kunder runt om Göteborg. Utöver truckkörning kommer ditt arbete innebära containerlossning, godsmottagning, inleverans samt orderplock och pack. När man kör truck är säkerheten A och O och vi på Randstad ser det som en självklarhet med en trygg och säker arbetsmiljö. Som konsult på Randstad är du en ambassadör ute på våra uppdrag, därför söker vi dig som tar säkerheten i första rummet.

Arbetstider
06:59-23:59


Kvalifikationer
På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Arbetet som truckförare är ett arbete där du som ambulerande konsult behöver ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser att du har en bred erfarenhet inom lager och logistik med minst 6 månaders erfarenhet av truckkörning det senaste året.


För att vara aktuell för denna tjänst behöver du:
Behärska svenska i tal och skrift Innehar truckkort (A 1-4 B 1-4)
Har tidigare erfarenhet av truckkörning - minst 6 månader Trivs och kan arbeta i en ambulerande roll

Det är meriterande om du:
Behärska engelska i tal och skrift Relevant utbildning och certifikat inom branschen Innehar truckkort utöver A 1-4 B 1-4.

Vi lägger stor vikt i att hitta personer som har en fallenhet för att arbeta lika bra i grupp samt självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Supportspecialist

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Nov 28
Arbetsbeskrivning
Randstad Technologies letar nu efter en senior it-infrastrukturgeneralist (klient) till en av våra kunder. De ökar upp sitt driftsteam med ytterligare en stjärna. Om du är intresserad av att arbeta i en teknisk utmanande roll med ett öppet och teknikintresserat team, då kan detta vara rätt tjänst för dig!
Här kommer du att arbeta i centrala Göteborg med daglig it-drift med incidenthantering och problemlösning. Rollen är bred och innefattar support av mjuk- och hårdvara, testning, ärenden kopplade till servrar och nätverk men även automatisering och it-säkerhet.
Hos vår kund har du möjlighet att arbeta på distans 2-3 dagar i veckan.

Ansvarsområden
I den här rollen kommer du att arbeta med den dagliga it-driften och ärenden kopplade till IT-workplace.
I rollen kommer du att arbeta mycket med teknisk support för it-infrastrukturen som exempelvis desktop och laptopärenden men också att utvärdera och rekommendera samt paketering och distribution av applikationer.
Du kommer att ha många kontaktytor och arbeta nära olika specialistgrupperingar.


Kvalifikationer
Vi letar efter dig som har tidigare erfarenhet inom it-infrastruktur och känner sig trygg i sina kunskaper som klienttekniker. Vi ser helst att du har arbetat i större organisationer med 1000+ klienter. 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och för att passa in i teamet behöver du vara en öppen och prestigelös person. Du behöver även ha ett stort tekniskt intresse och en vilja att effektivisera ditt arbete genom automation och smarta tekniska lösningar. Du behöver kunna kommunicera obehindrat på både svenska och engelska. 
Tekniskt sett letar vi efter kandidater med kompetens inom:
SCCM/MECM/Configuration Manager (paketering)
Utrullning av operativsystem och en allätare vad gäller hårdvara.
Active Directory Group Policy
Automatisering, optimering och problemlösning med PowerShell
Kunskap om Patch Management för både klient- och serveroperativsystem
Kunskap om PXE, DNS och DHCP
Erfarenhet av Endpoint Protection
Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.
Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Teknisk support

Chefssekreterare
Läs mer Nov 30
Arbetsbeskrivning
Vill du komma till en centralt belägen arbetsplats med tilltalande lokaler, i en arbetsgrupp med mångfald och framåtanda? Har du dessutom en bakgrund inom antingen kundservice, fastighet eller teknik och är redo för nästa steg?
Då har vi ett uppdrag till dig. Just nu söker vi en teknisk kundkoordinator till Göteborg Energi.
Uppdragen ingår i Randstads uthyrningsverksamhet vilket innebär att du som ambulerande konsult kommer att vara anställd av Randstad men arbeta på Göteborg Energi. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Ansvarsområden
På denna enhet inom kundservice kommer du att arbeta som teknisk kundkoordinator. Här är arbetsuppgifterna blandade och vi mottar alla slags ärenden inom teknisk support. Bland arbetsuppgifterna ingår bland annat:
ta emot och hantera felanmälan
felavhjälpning 
tidsbokningar
teknisk support inom våra olika produktområden

Rollen ansvarar för att generellt kunna svara på frågor om företagets produkter/tjänster i både telefon och interna ärendehanteringssystem. Detta innebär att du kommer att handha/lösa och ansvara för kundärenden i syfte att säkerställa och höja kundnöjdheten.
För att lyckas i tjänsten krävs ingen teknisk bakgrund. Vi har kompetensen och kommer ge dig en lång introduktion. Vad du däremot behöver vara är nyfiken! Hos oss på teknisk support kommer du att få lära dig alla möjliga spännande saker inom såväl kundhantering som elnät.


Arbetstider kan variera, öppettider är 24h året om. Treskift är aktuellt för denna tjänst, och beredskap kan förekomma.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
fungerar väl tillsammans med andra
är duktig på att fatta beslut, ta initiativ och improvisera och prioritera
har ett naturligt kundfokus och vill slutföra dina ärenden med en nöjd kund som resultat
har en treårig gymnasieutbildning eller motsvarande

Meriterande är om du:
tidigare har arbetat med kundhantering, tex teknisk support, kundservice eller annat serviceyrke med högt kundfokus

Utöver detta krävs det att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska samt en mycket god vana att arbeta vid datorn och i olika datasystem. Behärskar du dessutom ett tredje språk utöver svenska och engelska är det meriterande

Om företaget

Göteborg Energi AB
Göteborg Energi är mer än ett vanligt energibolag. Vi är göteborgarnas eget energibolag och ägs av Göteborgs Stad. Förutom att skapa hållbara och trygga lösningar inom energi och stadsfiber så jobbar vi också för ett större mål - ett hållbart Göteborg.

Ansök nu

Jurist

Företagsjurist
Läs mer Dec 4
Nytt
Arbetsbeskrivning
Har du en juristexamen och är letar efter nya utmaningar? Har du erfarenhet av att arbeta som exempelvis notarie eller med annan typ av handläggning av ärenden i domstol? Ifall detta stämmer in på dig, tveka inte utan sök tjänsten som jurist till en av våra kunder i Göteborgsområdet redan idag! Kunden är verksam inom offentlig sektor och som jurist hos dem kommer du få möjlighet att arbeta med frågor som gör skillnad. De stöttar bland annat barn, ungdomar och vuxna som har det svårt och arbetar för att ge de förutsättningar för ett bättre liv. 


Som jurist kommer du bland annat driva egna berednings- och utredningsarbeten, vilket innebär att det är viktigt att du är självgående och inte rädd för att kavla upp ärmarna. Du har kunskap inom straffrätt, men det är även meriterande om du besitter kunskap inom arbetsrätt. 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


Rekrytering kommer att ske löpande, så ifall du är intresserad av denna tjänst tveka inte utan sök redan idag!

Ansvarsområden
Du kommer bland annat att arbeta med att driva egna utrednings- och beredningsarbeten.

Kvalifikationer
Krav:
Minst 2 års arbetslivserfarenhet som jurist
Erfarenhet av arbete inom allmän domstol, exempelvis som notarie eller hovrättsassessor 
Kunskap i straffrätt

Meriterande:
Kunskap i arbetsrätt


Erfarenhet
Juridiska tjänster
Juridisk behörighet
Arbetsrätt
Juridisk kunskap
Straffrätt


Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Registrator

Registrator
Läs mer Dec 4
Nytt
Arbetsbeskrivning
Är du en person som har erfarenhet av att arbeta som registrator inom offentlig sektor? Har du god datorvana och uppskattar att arbeta administrativt? Är du utbildad inom registratur? Ifall detta stämmer in på dig, tveka då inte utan sök denna tjänst som registrator till vår kund i Göteborg! Arbetet som registrator innebär att hantera och dokumentera olika typer av information och dokument inom en organisation eller institution. Du som registrator spelar en viktig roll när det gäller att säkerställa att organisationens information och handlingar är korrekt arkiverade och lätt tillgängliga. Just nu implementeras ett ärendesystem, samt ett nytt arbetssätt när det kommer till klassificeringsstruktur och informationshantering. Du som registrator spelar då en viktig roll i att stötta den ordinarie verksamheten med löpande registrering. Att arbeta som registrator kräver noggrannhet, organisatoriska färdigheter och förmågan att hantera och prioritera olika uppgifter.
Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. Intervjuer kommer ske löpande så sök tjänsten redan idag!

Ansvarsområden
Ta emot, klassificera och diarieföra handlingar i ärende- och dokumenthanteringssystem.
Hantera utlämnande av allmänna handlingar efter begäran från enskilda medborgare, andra myndigheter och media.
Ta emot samtal från privatpersoner och andra myndigheter.
Tillsammans med övriga registratorer ge råd och stöd till övrig personal på avdelningen i frågor som rör diarieföring och hantering av handlingar.
Avsluta ärenden och arkivera handlingar i avdelningens arkiv.


Kvalifikationer
registratorsutbildning på på lägst gymnasienivå eller annan utbildning eller erfarenhet som bedöms som likvärdig
6 månaders arbetslivserfarenhet som registrator eller arbetsuppgifter som bedöms som likvärdig
goda kunskaper i MS Office
kännedom om lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet och registratorsfunktion och ansvar
kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.


Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Logistikkoordinator

Logistikingenjör
Läs mer Nov 23
Arbetsbeskrivning
Har du akademisk examen inom logistik eller erfarenhet av logistiktjänster såsom logistikkoordinator, speditör eller jobbat med import och export? Vi söker dig som har ett intresse av att nyttja dina kunskaper, utvecklas och lockas av att få gå in som konsult hos våra kunder. Just nu har vi många spännande uppdrag inom supply chain och logistik. Vi erbjuder dig en möjlighet att ta anställning som konsult för att såväl bredda som fördjupa dina kunskaper och bygga ett starkt CV. Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Exempel på sådant du skulle kunna arbeta med är:
Planering och koordinering inom företagets logistik och distributionscenter.
Utveckla logistikkedjan från vagga till grav.
Daglig kontakt med av leverantörer, kunder och kollegor
Hantering av avvikelser och all övrig transportadministration.
Hantera frakt- och tulldokument/ förtullning


Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har med dig:
Akademisk examen eller motsvarande inom logistik.
Ett par års erfarenhet av liknande tjänst.
Mycket goda kunskaper i Officepaketet.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.


Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

hr business partner

HR-chef
Läs mer Nov 23
Arbetsbeskrivning
Brinner du för HR-frågor och trivs i en bred roll? Är du redo för nya utmaningar och möjligheter samt har erfarenhet av att arbetat med HR som HRBP? Våra kunders behov dyker upp löpande och vi söker nu därför seniora profiler med erfarenhet av HR-arbete.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Driva processen vad gäller lönerevision, arbetsmiljöarbete och learning & development
Supportera och coacha chefer vad gäller ledarskapsutvecklingsaktiviteter
Supportera och agera konsultativt vid kompetensutveckling
Driva, leda, utveckla och samordna gränsöverskridande personalaktiviteter


Kvalifikationer
Minst 5 års kvalificerad erfarenhet inom liknande HR roll
God erfarenhet av att ha arbetat på ett internationellt företag
Goda kunskaper i arbetsrätt samt erfarenhet av fackliga förhandlingar och tolkning av kollektivavtal
Du är mycket bekväm med att kommunicera på svenska och engelska, i både tal och skrift.


Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.
Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Inköpare

Inköpare
Läs mer Nov 23
Arbetsbeskrivning
Är du en inköpare som vill ta dig an en utmaning hos en av våra kunder? Då ska du läsa vidare!
Just nu söker vi seniora, noggranna och strukturerade inköpare som vill arbeta med både operativt och strategiskt inköp.
Vi söker dig med gedigen erfarenhet inom inköp, starka förhandlingsegenskaper och god insikt i att upprätta leverantörsavtal samt affärssystem


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Fokus på konkurrenskraftiga priser, hög leveranssäkerhet och kvalitet i världsklass.
Säkerställa rätt pris och kvalitet.
Förbättra kostnadsminimering genom värdeutveckling tillsammans med leverantörer och kollegor.
Du kommer att arbeta med både strategiskt och operativt inköp. 


Kvalifikationer
Minst 5 års erfarenhet av inköp
Erfarenhet inom inköp, avtal, affärssystem och inköpsprocessen
Vara en stark förhandlare
Goda digitala systemkunskaper
Flytande svenska och engelska i både tal och skrift
Ha en vana eller vilja av att arbeta mycket under eget ansvar och med deadlines
Eftergymnasial utbildning inom relevant område


Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.
Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Rekryterare

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Nov 23
Arbetsbeskrivning
Randstad söker, för kunds räkning, dig som är intresserad av att arbeta affärsnära och resultatorienterat med rekrytering. Vi söker dig som gillar utmaningar och har en ambition att bli riktigt bra på det du gör. Älskar du dessutom perfekta matchningar, då kanske det är du som kan vara vår nästa rekryterare. Vi söker dig som har några års erfarenhet av rekrytering och som trivs med att vara en del i ett team samtidigt som du arbetar självständigt med egna processer.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Du har tidigare ansvarat för samtliga delar i rekryteringsprocessen
Du har erfarenhet av search 
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Du har erfarenhet av att genomföra presentationer och har god förmåga att kommunicera


Kvalifikationer
Du har tidigare ansvarat för samtliga delar i rekryteringsprocessen
Du har erfarenhet av search 
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Du har erfarenhet av att genomföra presentationer och har god förmåga att kommunicera


Erfarenhet
Rekrytering

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.
Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Junior testare

Systemtestare/Funktionstestare
Läs mer Nov 22
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu för kunds räkning en person som har ett intresse för testning, programmeringskod och/eller scripting. Detta då vår kund nu är på jakt efter någon som vill ta sig an en roll som testare inom transport- och logistikbranschen. 


Till denna roll söker vi dig som vill arbeta som junior testare, arbetet kommer att handla om att arbeta med bolagets automatiserade testverktyg och administrera genomförandet av tester. Du som testare kommer inte skriva egna script, utan det finns redan existerande verktyg som gör detta. I ditt arbete kommer du att ha ett nära samarbete med utvecklarna på företaget, och därför tror vi att du som person kommer gynnas av att ha grundkunskaper inom programmeringskod eller scripting (gärna inom Javascript). 

Ansvarsområden
Du kommer att arbeta med automatiserade testverktyg och därefter även ansvara för eventuell administration efter genomförande av tester. I detta arbete ingår det att skriva element, utföra regressionstester med mera. 

Kvalifikationer
Kvalifikationer:
Arbetserfarenhet inom testning, programmeringskod och/eller scripting.
Flytande kunskaper inom svenska, både i tal och skrift.
Erfarenhet inom Javascript, manuell testning och/eller automatiseringstest är meriterande.

Då du kommer vara den enda testaren i teamet så tror vi att du som person är driven, självgående och initiativtagande. Dock kommer du såklart att arbeta nära utvecklingsteamet och arbeta för att gemensamt nå er mål.


För att du ska trivas i denna roll tror vi att du antingen har en bakgrund inom testning, utveckling eller ett par år inom it-support och nu vill lära dig mer kring testning som verktyg. Har du dessutom erfarenhet av scripting är det meriterande.

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Supporttekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Nov 22
Arbetsbeskrivning
Är du en IT-intresserad och utåtriktad person med erfarenhet av teknisk support sedan tidigare? Här har du möjlighet att bredda din IT-kompetens och tillsammans med dina kollegor ge IT support till verksamhetens användare. Låter detta som något för dig? Sök då rollen redan idag!


Som supporttekniker på Trafikverket kommer du att arbeta betydligt bredare än i en traditionell supportteknikerroll. Tillsammans med dina kollegor agerar du första mottagningspunkt för Trafikverkets användare. Ni har som uppgift att lösa ärenden själva men vid behov lämnas tidskrävande och mer komplexa problem vidare till andra linjens support. Som supporttekniker arbetar du med incidenter, felsökning, integrationer och skräddarsydda/egenutvecklade it-lösningar. Ni jobbar i en windows baserad miljö och problemen rör både klientapplikationer och verksamhetsspecifika applikationer och system.


Här ges du möjlighet att bli Trafikverkets ansikte utåt mot användarna. Du kommer bli en viktig del i organisationen när du tillsammans med dina kollegor stöttar upp organisationen med IT-support. Trafikverket värdesätter medarbetare som vill bidra till en social och trevlig arbetsmiljö och lägger stor vikt vid att man följer överenskomna arbetssätt, rutiner och flöden. Man uppmuntrar och strävar efter delaktighet och en miljö där man delar med sig av sina kunskaper. Här blir du en del av en organisation med välutvecklad struktur och en välfungerande supportorganisation. Kamratlighet och service är verksamhetens ledord.. Arbetstiden är förlagd till 07:00-16:00 eller 08:00-17:00. 


I denna rekryteringsprocess kan du bli ombedd att svara på frågor och uppgifter som är kopplade till efterfrågad kravprofil och som mäter generella personliga egenskaper som Trafikverket efterfrågar i myndighetens kompetensförsörjning likaväl som logisk analytisk förmåga och svenska. 

Ansvarsområden
Första linjen IT support via telefon, mejl och fjärrstyrning avseende hård- och mjukvara.
Felsökning och teknisk problemlösning av allt ifrån klienter, nätverk och applikationer.
Sköta konto- och behörighetsadministration i bland annat Active Directory.
Supporta, underhålla och installera datorer och kringutrustning.
Hantera ärenden via ärendehanteringssystem.
Beställningar av konton, behörigheter och hårdvara.
Support av telefonisystem.


Kvalifikationer
IT-gymnasium eller likvärdig utbildning och erfarenhet som sammantaget kan bedömas som likvärdigt.
Minst sex månaders IT-relaterad arbetslivserfarenhet inom yrkeskategorin.
Dokumenterad IT-kunskap Inom MS Windows och MS Office.
Goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk, kommunikation samt informationssäkerhet.
Kunskaper om ärendehanteringssystem.
Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som i skrift. Samt inneha goda muntliga kunskaper i engelska.

Hos Trafikverket är följande personliga egenskaper viktiga:
God social kompetens och hög servicekänsla gentemot användare.
Driven och har ett stort intresse av IT och användarservice.
Goda tekniska kunskaper inom IT med god analytisk förmåga, för att snabbt kunna identifiera fel och ge en lösning.
En lojal och pålitlig lagspelare.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

It- tekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Nov 27
Arbetsbeskrivning
Trivs du med att jobba i en större företagsmiljö där du kan få utlopp för din It- tekniska bredd? Har du erfarenhet av back office support och intresse för att jobba med applikationsdrift? Tycker du om att hjälpa andra och strävar efter att få nöjda användare? Då är kanske detta något för dig!


Just nu söker vi dig som vill jobba med applikationssupport hos en större myndighet i centrala Göteborg. Som It- tekniker kommer du tillhöra ett team vars huvuduppgift är att arbeta med support och administrativa arbetsuppgifter, för att arbeta mot att ge bättre stöd till systemens användare och deras leverans. Du kommer att arbeta med applikationsdrift i både andra och tredjelinjen.


Vidare kommer du ansvara för ärendehantering, felsökning och återkoppling till användare och beställare för system och applikationer på server- och it infranivå. Ansvaret är brett och mångfasetterat med stor möjlighet till teknisk utveckling. Detta är en tjänst som passar dig som tycker om att grotta ner dig i teknik och lösa ärenden. Rollen innefattar även att ge stöd och utbildning till användare. Kunden sitter i fräscha lokaler i centrala Göteborg.


Detta är ett konsultuppdrag där du kommer bli anställd av Randstad Technologies men jobba som supporttekniker hos Trafikverket. Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. 

Ansvarsområden
I denna tjänst kan nedan arbetsuppgifter förekomma:
Ansvara för att den dagliga driften fungerar
Arbeta med felsökning och bedömningar hur fel bäst ska åtgärdas
Vara en lokal IT-tekniker som främst arbetar med drift och utveckling av myndighetens lokala nätverksmiljö och kommunikation mellan datorer
Ge stöd och support till användarna
Sköta datakommunikation, drift och datasäkerhet i större nätverksmiljöer med datorer
Testa nya produkter och informera användarna om nyheter
Installera och anpassa datorer som sköter kommunikation i nätverket, till exempel routrar, servrar och arbetsplatser
Arbeta med att göra IT-driften säker (till exempel installera brandväggar)
Installera program och anpassa dem till nätverket
Ansvara tekniskt för visningar i konferensutrymmen, av exempelvis dator, projektor, videokamera och ljudanläggning
Backuphantering
Administrera standardsystem såsom mejl och kalender
Administrera backup- storage- och applikationsservrar. 


Kvalifikationer
IT-gymnasium eller likvärdig utbildning och erfarenhet som sammantaget kan bedömas som likvärdigt.
Minst ett års IT-relaterad arbetslivserfarenhet inom yrkeskategorin.
Goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk, kommunikation och informationssäkerhet.
Grundkunskaper i MS Office eller likvärdigt.
Kunskaper om ärendehanteringssystem (exempelvis Easit BPS eller Artologik Helpdesk)
Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.

Du som person bör ha arbetserfarenhet från att ha arbetat i en helpdesk på andra och/eller tredje linje nivå. I detta ingår det att ha kunskaper kring felsökning, administrativt arbete, servrar och drift. Meriterande är om du har goda kunskaper i plattformen Sharepoint, Word och/eller excel. Positivt om man gillar och är intresserad av att hålla i utbildningar, intresserad av användarsupport i applikationer, göra guider, lathundar med mera.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

It-tekniker

IT-samordnare
Läs mer Nov 21
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu för vår kunds räkning en It-tekniker med ca tre års arbetserfarenhet från en bred IT roll. I jobbet ingår support, underhåll, konfigurationer, felsökningar med mera. Vi söker en person som uppskattar samarbete och har en positiv inställning utan prestige.


Kunden tillhandahåller flera olika stora IT system så som SAP, M365, brandväggar och Active Directory. I huvudsak används Microsoft, Windows för datorer och servrar samt iOS för mobila enheter.


Tjänsteresor inom Sverige kan förekomma, och möjlighet till arbete hemifrån erbjuds en dag i veckan.  

Ansvarsområden
IT- support (gällande datorer, Iphones, Ipad, truck- och handdatorer, nätverksskrivare, etikettsskrivare, switchar med mera.
Installation, konfiguration, uppdateringar, felsökning, manualer och enklare utbildning till användare
Projektleveranser
SAP support och processförbättringar


Kvalifikationer
Minst 3 års praktisk erfarenhet från en bred IT roll.
Mycket god svenska och engelska i tal och skrift.
Körkort och tillgång till egen bil.
Kunskaper inom SAP är meriterande.

Vi söker en person som har god samarbetsförmåga, förstår vikten av god dokumentation och som är noggrann. Vidare är det viktigt att du som person är kommunikativ i tal och skrift samt har en nyfikenhet och vilja att förbättra processer. 

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Teknisk säljare

Idrottsinstruktör/Idrottstränare
Läs mer Dec 1
Arbetsbeskrivning
Är du en kundfokuserad säljare med stort engagemang och driv med intresse för teknik och industri? Har du ett genuint intresse för att ge kunden bästa möjliga service med förmåga att skapa och vårda goda relationer. Trivs du i en resultatorienterad roll där du får använda ditt affärsmässiga sinne med stor portion av egna och självständiga initiativ, då kan det vara dig vi söker!
Som utesäljare på Lundgrens arbetar du målinriktat och strukturerat och kommer själv att utveckla försäljningen och ansvara för bearbetningen av nya och befintliga kunder i distrikt Värmland. Distriktet är runt Vänern, från Stenungsund upp i Värmland, neråt mot Skaraslätten. Det handlar om försäljning till både återförsäljare, slutförbrukare och OEM kunder. Kunderna finns inom industrin, verkstäder och tillverkande företag. Bearbetning sker långsiktigt och säljcykeln kan ibland vara lite längre.
Tjänsten är knuten till huvudkontoret i Sisjön och du kommer att ingå i ett engagerat nationellt säljteam och rapportera till försäljningschef på plats. Här får du chansen att komma in i ett stabilt och välrenommerat företag i branschen med stora möjligheter till utveckling.
Sista ansökningsdag: 2023-12-20, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Önskar du även bifoga ditt personliga brev, vänligen skapa och bifoga ett dokument, dvs ett gemensamt dokument för både personligt brev och CV.
För information: Rekryteringen sker i samband med Randstad. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anne Hansson på telefon 072 988 9405 eller via e-post: anne.hansson@randstad.se
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansvarsområden
I rollen som utesäljare ansvarar du för att utveckla försäljningen inom hela Lundgrens sortiment vilket bland annat är slang, slangtillbehör, transmissioner, gummi, hydraulik, packningsmaterial, O-ringar, kem och radialtätningar. Du planerar din tid och bokar alla dina besök själv. Ett effektivt upplägg inkluderar cirka 3-4 dagar ute och 1-2 dagar på kontoret i Sisjön.
Tjänsten innebär:
Utveckla och vårda befintliga kunder samtidigt som du bryter ny mark
Genom gedigen behovsanalys hjälper du kunderna att hitta den bästa lösningen
Utformar strategiska kundplaner med definierade mål, genomför löpande analyser och följer upp kundaktiviteter
Tjänsten innebär också deltagande vid mässor och andra events
Säljarbetet sker i nära samarbete med innesäljarna 


Kvalifikationer
Arbetet är mycket självständigt och resultatorienterat vilket ställer stora krav på personlighet, motivation och tålamod. Du gillar utmaningar, är prestigelös, ödmjuk och trivs i en fartfylld omgivning med varierande arbetsuppgifter. Du är strukturerad och planlägger din tid på ett effektivt och målinriktat sätt. Med god känsla för teknik och service är du lyhörd för kundens behov.
Vi söker dig som har:
Minst en gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning
Säljerfarenhet av teknisk försäljning med kompetens inom teknik och industri
Vi ser gärna att du har tidigare resvana alternativt att du är väl insatt i vad en säljande roll ute på fältet innebär
Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift
Datavana är ett måste då allt dokumenteras i affärs- samt CRM system
B-körkort 


Om företaget

Lundgrens Sverige AB
Lundgrens Sverige AB startade 1949 i Göteborg och är ledande grossist inom områdena flödesteknik och industrigummi. De representerar några av världens ledande tillverkare och kan lagerföra och erbjuda marknadens bredaste sortiment av slang och slangtillbehör, transmissioner, gummi, hydraulik, packningsmaterial, O-ringar och radialtätningar. Från Malmö till Luleå kan vi förse återförsäljare och svensk industri med produkter som förbättrar produktiviteten och stärker konkurrenskraften. Vår organisation bygger på närhet, spetskompetens och snabba beslut genom att vara lyhörda för kundens behov. Företaget ägs av Beijer Tech som är en del av börsnoterade Beijer Alma. Lundgrens har ca 125 anställda, omsätter ca 400 MSEK och är uppdelat på sju kontor över hela Sverige.

Ansök nu

Frontend developer

Frontend-utvecklare
Läs mer Nov 27
Job description
We're looking for an experienced frontend developer with an eye for user experience!
The product company has developed a platform that brings together a unique combination of three dynamic, no-code automation functions: decision making, machine learning and process automation. As the sole frontend developer, you will belong to one of two development teams within R&D that focus on further development and maintenance of on of their products. You will be part of a team that is driven by close collaboration, technical curiosity and constant development where you work in a modern and complex tech-stack.
The office is located in central Gothenburg with approx. 5 min walk from Brunnsparken.
Opportunities to work from home 3 days a week, the team is usually at the office on Tuesdays and Thursdays.
Great emphasis on work-life-balance and that you have to make all parts of life go together!
Individual budget to development in courses and other material.
This is a direct recruitment where Randstad Technologies is responsible for the recruitment process but you will be employed by our client.

Last application date 2023-12-19. For us, it is important that all skills in the labor market are utilized. We welcome all applicants and strive for diversity.

Responsibilities
Frontend development
UX design, drive proposals forward and find solutions
Collaboration with R&D


Qualifications
Minimum +3 years of work experience within Frontend
React.js
Typescript
A special interest in UX design and working creatively
Fluent in English, both verbal and written
Swedish is a merit


About the company

Randstad
At Randstad, we see the possible in people. With business all over Sweden and in all areas of expertise, we help people find work that feels good, where they get the opportunity to develop and realize their true potential.

With close to 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry. Our mission is to become the world’s most valued working life partner. By combining our passion for people with the power of today’s technology, we support people and organizations in realizing their true potential. We call it Human Forward.

Ansök nu

Mechanical Engineer

Fordonsingenjör
Läs mer Nov 28
Job description
Randstad Engineering is looking for a Mechanical Engineer for an assignment with an Automotive company.


Please apply at www.randstad.se, no later than 2023-12-17. This is primarily an employment at Randstad Engineering, however; freelancers are also welcome to apply. If you have questions, please contact Josefine Westlander, josefine.westlander@randstad.se.
For us, it is important that all competence and skills in the labor market are utilized. We welcome all applicants and strive for diversity.
Randstad Engineering is specialized in competences within engineering. As a consultant with us, you get a competitive salary, benefits and collective agreements. Your consultant manager is always there for you and ensures that you get varying and developing assignments at different companies, within different industries. At Randstad Engineering, your personal development is in focus, and you are offered a large network and many social activities.

Responsibilities
In this assignment, you will work as a design and component responsible engineer for make to print component.


Typical tasks:
Mechanical design in CREO
Make drawings and set tolerances
Perform stack-up-calculations
In depth technical discussion with make to print supplier
General project work


Qualifications
Mechanical Engineer description of role:
Design technical solutions according to given prerequisites (e.g., function, style, volume, geometry, costs, quality target and regulations) in mechanical areas. 
Support and Lead mechanical design engineering activities in a particular area. Play an active role in the delivery. 
Integrate deliveries from others and secure quality and readiness before release. 
Ensure the design fulfills the business targets/ requirements. 
Provide input in product and system roadmaps. 
Network and build relationship with universities and external institutes for own technical area. 
Participate in the business development and innovation. 
Develop and Manage networking across the organization and provide inputs to the project pre-requisites based on the component history.


About the company

Randstad
At Randstad, we see the possible in people. With business all over Sweden and in all areas of expertise, we help people find work that feels good, where they get the opportunity to develop and realize their true potential. With close to 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry. Our mission is to become the world’s most valued working life partner. By combining our passion for people with the power of today’s technology, we support people and organizations in realizing their true potential. We call it Human Forward.

Ansök nu

HSE Officer

Civilingenjör, maskin
Läs mer Nov 17
Arbetsbeskrivning
Randstad Engineering letar nu efter HSE Officer som kommer att arbeta operativt med Health, Safety och Environmentfrågor i ett spännande projekt.
Här kommer du att arbeta på fältet med att identifiera risker i arbetsmiljö och säkerställa att de bli åtgärdade. Du kommer tillsammans med dina kollegor att ha en avgörande roll i det viktiga arbetet med arbetsmiljön för hundratals personer.
Du kommer att arbeta enligt tydliga processer och riktlinjer i en kommunikativ roll.


Randstad Engineering är specialiserade inom kompetensområdet teknik och är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är ingenjör. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential!

Ansvarsområden
Ditt dagliga arbete kommer att bestå av:
Koordinera möten med och mellan underleverantörer.
Säkerställa att säkerhetsregler efterföljs enligt uppsatt regelverk.
Följa upp eventuella oklarheter och säkerhetsrisker som upptäckts genom inspektioner.
Kontrollera barriärer och staket runt farliga områden.
Kontrollera utrustning för nödsituationer såväl som för dagligt arbete.
Samla in data och rapporter för alla HSE-händelser.
Stötta i riskbedömningar och kontrollera att underleverantörer har genomfört dem.
Kontrollera att rätt skyddsutrustning används.


Kvalifikationer
Vi letar efter dig som har en utbildning inom arbetsmiljö, konstruktion, industri eller liknande. Alternativt om du har motsvarande arbetslivserfarenhet
Du behöver ha ett intresse för säkerhet och arbetsmiljö.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och letar efter kandidater som är kommunikativa och duktiga på att samarbeta. Hög integritet är också en viktig egenskap.
Du behöver vara flytande i engelska, muntligt och skriftliga och även ha goda kunskaper i svenska.

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.
Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Mechanical Engineer

Ritare, maskin
Läs mer Nov 28
Job description
Randstad Engineering is looking for a skilled Mechanical Engineer within electromobility, inverter design. We are looking for you with good leadership skills and knowledge from the Automotive industry. We encourage female applicants.
Please apply at www.randstad.se, no later than 2023-12-17. This is primarily an employment at Randstad Technologies, however; freelancers are also welcome to apply. If you have questions, please contact Josefine Westlander, josefine.westlander@randstad.se. For us, it is important that all competence and skills in the labor market are utilized. We welcome all applicants and strive for diversity.
Randstad Engineering is specialized in competences within engineering. As a consultant with us, you get a competitive salary, benefits and collective agreements. Your consultant manager is always there for you and ensures that you get varying and developing assignments at different companies, within different industries. 

Responsibilities
As a Mechanical Engineer within electromobility, inverter design, you will act like a key player in the team.
If you have the experience and interest to be a scrum master or team leader this would be a great plus.
You will have close cooperation with colleagues within the electromobility team and with other departments and business areas.


Qualifications
Experience in product design in automotive industry
Technical knowledge in the Electromobility products, systems and components
Skills in CAD Design (Creo), 2D drawings
Fluent in both written and verbal English
Experience as scrum master or similar team leadership


About the company

Randstad
At Randstad, we see the possible in people. With business all over Sweden and in all areas of expertise, we help people find work that feels good, where they get the opportunity to develop and realize their true potential.

With close to 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry. Our mission is to become the world’s most valued working life partner. By combining our passion for people with the power of today’s technology, we support people and organizations in realizing their true potential. We call it Human Forward.

Ansök nu

business controller

Business controller
Läs mer Sep 20
Arbetsbeskrivning
Söker du nya utmaningar efter semestern? Vi ser ett ökat inflöde av behov från våra kunder inom controlling med start efter semestern. Så om du är en fena på analys av siffror och att skapa prognoser samt budgetar m.m. så vill vi komma i kontakt med dig!

Våra kunder är i alla möjliga olika branscher, storlekar och uppdragen varierar mellan deltid och heltid samt längd. Det finns uppdrag som passar alla helt enkelt! Vi har aktuella uppdrag vi söker controllers till just nu, men vill även komma i kontakt med dig som söker nytt framåt hösten. Oavsett om du vill gå in som anställd konsult eller interimskonsult i ditt egna bolag, är det intressant för oss.

Som konsult hos oss får du inte bara konkurrenskraftig lön, generösa förmåner och kollektivavtalade villkor. Du får även fri tillgång till vårt omfattande utbud av kompetensutvecklande utbildningar inom system, språk och ekonomi. Såsom bokslut, Excel för ekonomer, SAP, IFRS, koncernredovisning och många fler. För dig som senior specialist som vill spetsa till dina personliga färdigheter finns det möjlighet att gå vårt soft skills program.

Vi vill vara en coachande karriärpartner för våra anställda, både gällande framtida uppdrag och färdigheter. Med ett tätt samarbete med din konsultchef får du kontinuerlig stöttning i hur dina kompetenser kan vässas ytterligare. 

I vår rekryteringsprocess kommer du genomföra ett färdighetstest, som är kopplat till den erfarenhet och kunskap du har inom ekonomi, för att sedan kunna matcha dig med rätt uppdrag och företag.  För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Arbetsuppgifterna varierar mellan varje uppdrag och kund, men vanliga arbetsuppgifter som business controller är 
Budgetering och uppföljning,
Rapporteringsarbete
Upprätta prognoser och lönsamhetsuppföljningar
Analyser samt utveckling av rutiner och processer.


Kvalifikationer
Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Arbetat tidigare som business eller financial controller, med fördel på stora bolag då många av våra kunder är det
Goda kunskaper i engelska och svenska
Meriterande om du är en van användare av flera olika system, för att snabbt sätta dig in i uppdraget
Som person ser vi att du är kommunikativ, noggrann, driven och strukturerad.


Om företaget
Randstad Finance är specialiserade inom kompetensområdet ekonomi och är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är specialist inom ekonomi, finans och lön. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential!

Ansök nu

Registrator

Beredningssekreterare/Domstolssekreterare/Domstolshandläggare
Läs mer Nov 16
Arbetsbeskrivning
Är du en person som uppskattar att arbeta administrativt och har god datorvana? Har du kunskap och erfarenhet av att arbeta som registrator? Om detta stämmer in på dig, tveka då inte utan sök denna tjänst som registrator till vår kund i närheten av Göteborg! Arbetet som registrator innebär att hantera och dokumentera olika typer av information och dokument inom en organisation eller institution. Du som registrator spelar en viktig roll när det gäller att säkerställa att organisationens information och handlingar är korrekt arkiverade och lätt tillgängliga. Att arbeta som registrator kräver noggrannhet, organisatoriska färdigheter och förmågan att hantera och prioritera olika uppgifter. Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Ta emot, klassificera och diarieföra handlingar i ärende- och dokumenthanteringssystem.
Hantera utlämnande av allmänna handlingar efter begäran från enskilda medborgare, andra myndigheter och media.
Ta emot samtal från privatpersoner och andra myndigheter.
Tillsammans med övriga registratorer ge råd och stöd till övrig personal på avdelningen i frågor som rör diarieföring och hantering av handlingar.
Avsluta ärenden och arkivera handlingar i avdelningens arkiv.


Kvalifikationer
Flerårig aktuell erfarenhet av arbete som registrator, gärna inom offentlig förvaltning.
Aktuell erfarenhet av diarieföring i modernt dokument- och ärendehanteringssystem.
Goda kunskaper om de regler som styr hanteringen av allmänna handlingar.
God kännedom om de lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet och registrators funktion och ansvar.
God datorvana.
Goda kunskaper i svenska, såväl muntligt som skriftligt.
Vara flexibel med god initiativ- och problemlösningsförmåga.För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.
Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Supporttekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Nov 16
Arbetsbeskrivning
Har du jobbat med it-support och gillar problemlösning? Är det viktigt för dig att ge det lilla extra? Är du sugen på nya utmaningar och vill vara en del av ett engagerat team där service är A och O? Isåfall ser vi fram emot din ansökan!


Vi söker just nu dig som har jobbat med IT support i minst 6 månader och har ett stort intresse för IT och vill lära dig mer. Du sätter stolthet i att ha nöjda användare och nöjer dig inte bara med att lösa problemet utan vill göra det med så bra service som möjligt. Du är tekniskt duktig och intresserad av att fördjupa dig och förstå hur problemet uppstått.


Hos oss blir du en del av vårt konsultteam och i detta uppdraget får du jobba i en större organisation i Göteborg där service är ett nyckelord och genomsyrar hela kulturen. Supporten innefattar främst Microsofts tjänster och produkter samt företagsspecifika applikationer. Du kommer också arbeta med att skapa och hantera konton i Active Directory och Exchange samt även viss databashantering. 


Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. 


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Sista ansökningsdag 2023-12-16.

Ansvarsområden
Tillsammans med dina kollegor ansvarar ni för att hjälpa organisationens användare med it-relaterade problem. Felsökning och ärenden hanteras främst via telefonkontakt med användaren, men även över disk när de kommer till supporten på plats. Nedan är exempel på vad ni hjälper till med: 
felsökning och support av användarkonton (AD)
Microsoft produkter t.ex M365
företagsspecifik mjukvara
hårdvara, printers och dylikt


Kvalifikationer
För att vara den vi söker skall du ha jobbat med liknande arbetsuppgifter i minst 6 månader. Kanske har du även relevant utbildning inom it, då med inriktning infrastruktur och support. 


Du bör ha kunskaper inom följande områden: 
felsökning inom microsoftbaserad företagsmiljö
Microsoft 365 
Active directory 
grundläggande kunskap inom windows server
flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift


Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

.Net developer

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Nov 15
Arbetsbeskrivning
Vi söker en .Net utvecklare som vill arbeta inom ett globalt bolag i centrala Göteborg!
Produktbolaget har tagit fram en plattform som sammanför en unik kombination av tre dynamiska, no-code automatiseringsfunktioner: beslutsfattande, maskininlärning och processautomation. Som .Net utvecklare kommer du tillhöra ett av två utvecklingsteam inom R D som fokuserar på vidareutveckling och underhåll av den befintliga plattformen. Du kommer även samarbeta med andra team i Sverige och USA. Du kommer ingå i ett team som drivs av tätt samarbete, teknisk nyfikenhet och ständig utveckling där ni arbetar i en modern och komplex tech-stack.
Kontoret ligger i centrala Göteborg med ca. 5 min promenad från Brunnsparken.
Möjligheter att arbeta hemifrån 3 dagar i veckan, teamet är vanligtvis inne tisdagar och torsdagar.
Stor vikt i work-life-balance och att man ska få livets alla delar att gå ihop! Individuell budget för att utvecklas i kurser och annat material.
Detta är en direktrekrytering där Randstad Technologies ansvarar för rekryteringsprocessen men du blir anställd av vår samarbetspartner.

Sista ansökningsdatum 2023-12-15. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Backendutveckling C# .Net


Kvalifikationer
C# .Net
EntityFramework
Microsoft
MongoDB
Flytande svenska och engelska, både i tal och skrift.


Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Onsite tekniker

IT-samordnare
Läs mer Nov 29
Arbetsbeskrivning
Vi söker just nu dig som har jobbat nära tekniken och vill fortsätta att utvecklas. Du tycker att det är roligt med onsite support och trivs i en social miljö där service och bemötande är i fokus. Du är framåt, positiv och har ett stort tekniskt intresse!
Vad får du göra? Uppdraget är i en Onsite roll där du spenderar den största delen av dagen ute i verksamheten där du hjälper till med diverse IT-relaterade ärenden. Supporten du ger är varierande i svårighetsgrad och karaktär. Supporten innefattar främst Microsofts tjänster och produkter samt företagsspecifika applikationer.
I denna roll kommer du tillhöra 3rd line teamet med fokus på infrastruktur, devops och klient. Du kommer att vara ute på olika siter vilket kräver att du har B-körkort och är resbar.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett stort driv och engagemang.
Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. 

Ansvarsområden
Onsite tekniker


Kvalifikationer
Gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom IT.
B-körkort
Rollen kräver att du är flytande i svenska språket samt har mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift.
Erfarenhet av användarsupport i en Microsoftbaserad företagsmiljö.
Mycket goda kunskaper inom felsökning av hårdvara.
Erfarenhet av klientinstallationer.
Goda kunskaper i Active Directory.
Kunskap inom Windows server.


Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Laboratory Manager

Laboratoriechef
Läs mer Nov 20
Job description
Join the Innovation Journey at ESAB!
Are you ready to make your mark in the world of sustainable innovation? ESAB, a global leader with over 9,000 employees worldwide, invites you to be a key player in our journey developing high quality, sustainable filler metals for the generation to come. We're seeking a talented Laboratory Manager for Filler Metals R&D to lead our dynamic team in driving innovation within one of our laboratories.
Your role is both operational and strategic, including hands on tests and investigations, initiating and leading projects as well as follow technical areas of interest. To make sure that current and future products will continue to be market leading you will also liaise with industry and academic collaborative groups. Besides your team, you collaborate with other colleagues within ESAB R&D, production units and sourcing teams. In this role, you travel a few times a year to establish contacts and build networks.
We offer you a creative work environment with good possibilities for development in your profession. You get to work with exciting projects and high-end technical development. We are global and  multicultural, and we give you the opportunity to collaborate and work in an international environment. ESAB Gothenburg is the global center of excellence for R&D with approximately 200 employees which covers most functions such as R&D, Sales, Strategy, and support functions.
Are you ready to be at the forefront of innovation in one of our specialized laboratories?
In this recruitment, we are collaborating with Randstad Life Sciences & Engineering. Apply no later than 2023-12-15 at www.randstad.se and be part of ESAB's exciting journey towards a more sustainable future! The position may be filled before last application deadline, so apply at your earliest convenience. For inquiries, contact Senior Recruitment Consultant Emelie Lanner at emelie.lanner@randstad.se. 

Responsibilities
Lead, develop, and inspire a team of laboratory technicians & engineers.
Initiate and steer the mineral laboratory development plan aligned with filler metal R&D goals.
Ensure effective production of pilot lab scale products for on-going & future R&D innovations.
Developing and advancing the processes for efficient production of sustainable filler metals.
Innovate recyclable material usage and contribute to ESAB's sustainability journey.
Collaborate with internal R&D teams, external partners and universities.
Champion EHS and quality responsibilities for a high-performing R&D organization.
Ensure timely and budget-conscious completion of projects.


Qualifications
To thrive and to be successful in this role, we believe that you have:
Ph.D. or M.Sc. in mineralogy, chemical, materials engineering or other background relevant to the position.
Experience in R&D or laboratory environments, with project management/leadership proficiency.
Proficient in Swedish and English communication.

In this role, your personality will play an important role. In addition to your technical skills, we value your curiosity and ability to think outside the technical framework. You are a true team player who lead with great responsiveness and humility. You easily interact with all parts of the organization and external parties and you have a great ability to enthuse and engage your team. Furthermore, you are driven and used to delivering results, with help of your great communication skills and a strategic plan. In addition, you have the ability to gain new knowledge in different areas and quickly be able to apply it to your work. Analytical thinking, problem solving and practical skills are also qualities we wish you possess.
For us, it is important that all competence and skills in the labor market are utilized. We welcome all applicants and strive for diversity.

About the company
At Randstad, we see the possible in people. With business all over Sweden and in all areas of expertise, we help people find work that feels good, where they get the opportunity to develop and realize their true potential.

With close to 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry. Our mission is to become the world’s most valued working life partner. By combining our passion for people with the power of today’s technology, we support people and organizations in realizing their true potential. We call it Human Forward.

Ansök nu

Task leader EDS

Idrottsinstruktör/Idrottstränare
Läs mer Nov 23
Job description
We are looking for new colleague to join our team in a new automotive assignment as a Task Leader where you will lead the electrical distribution system development in a new platform program.
Randstad Engineering is specialized in competences within Engineering. As a consultant with us, you get a competitive salary, benefits and collective agreements. Your consultant manager is always there for you and ensures that you get varying and developing assignments at different companies, within different industries. At Randstad Engineering, your personal development is in focus, and you are offered a large network and many social activities.
Please apply at www.randstad.se, no later than 2023-12-15. If you have questions, please contact emma.johansson@randstad.se. For us, it is important that all competence and skills in the labor market are utilized. We welcome all applicants and strive for diversity.

Responsibilities
The task is to lead the electrical distribution system (electrical schematics, low and high voltage wiring harness including distribution boxes) development in a new platform program. The task is to lead a supplier doing the development and follow up project deliveries. Task leader is responsible to push for the right technical solutions with right cost to the right time. Both the supplier and car manufacturer are located in China, but supplier have an engineering team in Gothenburg. Task leader reports the status to project management.

Qualifications
Bachelor degree in electronics mechanics or equal
3 years of project tasks in automotive or equal
Microsoft office is mandatory
CATIA, Saber and Teamcenter are meritorious
Business English spoken and written
Business mindset and cost control within the task
Manage and lead an engineering team
Manage and lead project deliveries

Personal attributes:
Work independently. Transparent in communication and reporting.

About the company

Randstad
At Randstad, we see the possible in people. With business all over Sweden and in all areas of expertise, we help people find work that feels good, where they get the opportunity to develop and realize their true potential.

With close to 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry. Our mission is to become the world’s most valued working life partner. By combining our passion for people with the power of today’s technology, we support people and organizations in realizing their true potential. We call it Human Forward.

Ansök nu

IT Service Specialist

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Nov 29
Job description
We are looking for a IT service specialist for our customer within the automotive industry.


To enable the organisation to be at the forefront, our customer is starting an initiative to scale up and update their IT landscape for EU expansion capabilities. The initiative will be driven with focus on setting up capabilities for multiple EU companies to use. The vision is to create an attractive and competitive IT environment for creativity, speed and quality.


The IT Service Specialist is responsible for defining, designing, and managing IT services to meet the technology needs of the organization. This role involves both a strategic and operational perspective on how technology can support and enhance business operations. The role ensures that IT services align with the organization's goals, budget, and overall strategy. We expect that you have experience from other high-tech innovation organizations and knowledge of several different IT service areas. 


Please apply at www.randstad.se, no later than 2023-12-15. This is primarily an employment at Randstad Technologies, if you have questions, please contact Malin Holst, malin.holst@randstad.se.
For us, it is important that all skills in the labor market are utilized. We welcome all applicants and strive for diversity.


Randstad Technologies is specialized in competences within IT. As a consultant with us, you get a competitive salary, benefits and collective agreements. Your consultant manager is always there for you and ensures that you get varying and developing assignments at different companies, within different industries. At Randstad Technologies, your personal development is in focus, and you are offered a large network and many social activities.Responsibilities


Define/detail/maintain IT services/product/solutions
Define and set SLA and KPI
Lead/coordinate initiatives for setup of new IT services and solutions, both temporary and long term
Operational support with running IT services
Manage relationships with vendors, stakeholders, and IT teams
Manage documentation and knowledge
Understands business directions/objectives and market conditions to assess IT services and opportunities


Qualifications


Solid experience working in the field of IT services, either as customer or provider
Experience from project management
Excellent communication and presentation skills
Good understanding of DevOps culture, Agile processes, and principles
Good understanding of ITIL processes
Good understanding of technical aspects in IT deliveries
Holistic view and capability to understand IT services in a business context
Proactive, self-starter and ability to manage multiple tasks effectively
Fluent in English, both verbal and written
Swedish is a meritPersonal attributes
You are the kind of person that thrives in an environment where everything is not set and gets inspired from defining and implementing solutions. You will work closely with business stakeholders, architects, developers, and other colleagues to ensure that information security risks are managed according to expectations. You are pragmatic, self-driven, curious, and flexible with a “we’ll find a way”-attitude.


Excellent communication and presentation skills
Problem solving skills to troubleshoot, diagnose and resolve technical issues effectively
Proactive, self-starter and ability to manage multiple tasks effectively
A team mindset and an outgoing personality with the ability to guide and inspire others.

The team is located in Göteborg but works with teams and stakeholders all over the world.

About the company

Randstad
At Randstad, we see the possible in people. With business all over Sweden and in all areas of expertise, we help people find work that feels good, where they get the opportunity to develop and realize their true potential. With close to 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry. Our mission is to become the world’s most valued working life partner. By combining our passion for people with the power of today’s technology, we support people and organizations in realizing their true potential. We call it Human Forward.

Ansök nu

konsultchef till randstad finance i göteborg

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Nov 20
Vi söker inte nödvändigtvis dig som kommer från vår bransch, det gör nämligen så många av våra superduktiga kollegor redan. Vi vet av erfarenhet att du kan ha utvecklat de förmågor som krävs för att bli framgångsrik här på helt andra håll.

Vi söker dig som har bakgrund inom ekonomi och finans och är van vid att lyckas med det du företar dig, som har stark drivkraft och som brinner lite extra för att göra andra människor nöjda. Oavsett om det rör sig om en kund, en kollega eller en helt ny kontakt.
Att jobba som konsultchef är dynamiskt, mångfacetterat och socialt och i vår mening är det världens absolut roligaste jobb! Rollen är som sagt mångfacetterad men består sammanfattningsvis av att du har ansvar för ett antal kunder där några av våra duktiga specialistkonsulter arbetar.
Du blir våra konsulters närmaste chef, vilket innebär att rollen omfattar rekrytering av konsulter och det fulla arbetsgivaransvaret för dessa, men också försäljning mot såväl befintliga kunder som nya. Plus allt däremellan: administration, annonsskrivning, utvecklingssamtal, lönerevisioner, arbetsrättsliga ärenden med mera.
Varje dag arbetar du för att dina kunder ska ha de bästa konsulterna på plats och att dina konsulter ska vara hos den bästa tänkbara arbetsplatsen för just dem. Vi arbetar proaktivt och initierar kontakt med såväl företag som kandidater genom mail och telefon efter noggrann kartläggning. Kunderna och kandidaterna är alla verksamma inom ekonomi och finans men profilerna och uppdragen skiljer sig åt. Detta i kombination med bredden av uppgifter gör jobbet mycket varierande och bidrar till att man som konsultchef hela tiden får möjlighet att lära sig nya saker och växa i sin yrkesroll.

Rollen handlar mycket om att vara kreativ och ihärdig. Att kunna coacha, skruva och våga sälja till och utmana kunderna i vad de vill ha. Vi bollar, föreslår och konsulterar med våra värderingar som ledstjärna; to know, to serve, to trust och simultaneous promotion of all interest och i slutändan bidrar vårt jobb till något helt fantastiskt; att hjälpa människor att hitta sitt drömjobb.

ansvarsområden

-
rekrytering: Annonsering, urval, intervjuer och testning av kandidater bland annat. Utöver detta kommer du arbeta proaktivt med att bygga ett spännande kontaktnät av specialiserade kandidater genom search och andra nätverksaktiviteter.

-
personalansvar: Fullt personalansvar för en grupp duktiga konsulter på uppdrag där du jobbar med alla typer av personalrelaterade ärenden som kan dyka upp i vardagen i form av bland annat; utvecklingssamtal, rehab, karriärcoachning osv.

-
försäljning: Att initiera kontakt med nya kunder och fördjupa relationen med befintliga med utgångspunkt i deras unika behov.

-
administration: Fakturering, avtalshantering, annonsering e.t.c

varför ska du jobba hos oss?
På Randstad vet vi att våra medarbetare är vår absolut största tillgång. I utbyte mot ditt engagemang och den tid du spenderar tillsammans med oss erbjuder vi ett attraktivt förmånspaket och möjlighet till ständig utveckling genom bland annat en mängd interna utbildningar och en stor intern arbetsmarknad. Du kommer att trivas hos oss om du gillar att arbeta på ett värderingsstyrt och marknadsledande företag med kompetenta och prestigelösa kollegor som alla brinner för att göra skillnad. På riktigt. För oss är det viktigt att påverka vårt samhälle positivt, därför engagerar vi oss i arbetsmarknadsfrågor, donerar till välgörande ändamål samt erbjuder volontärarbete på arbetstid.

vem är du och vad har du gjort innan?

- Vi sa att det var världens roligaste jobb, men inte alltid världens enklaste, därför söker vi dig som trivs i en dynamisk miljö och har stark drivkraft att lyckas med det du företar dig.

- Skulle du sedan tidigare ha erfarenhet av rekrytering inom ekonomi och finans är det en dröm, men du kan också vara en erfaren konsultchef eller rekryterare som är intresserad av att specialisera dig. Ett annat alternativ är att du har egen erfarenhet från ekonomiarbete i kombination med tidigare erfarenheter av ledarskap och/eller försäljning och är van vid att ta ett stort eget ansvar. Du kanske har jobbat med uppsökande försäljning, personal, budget (kanske alla delar?) eller haft ansvar för en hel liten verksamhet som du har drivit.

- Oavsett vad du har gjort sedan tidigare så är du en person som drivs av att samarbeta nära med andra och du har nått dina mål och inte givit upp när det har varit motigt utan fortsatt arbeta engagerat, målinriktat och alltid med fokus på målet. För det är det som behövs för att lyckas hos oss i rollen som konsultchef!

personliga egenskaper
Du är kommunikativ och säljande som person och framför allt älskar du att ge förstklassig service. Du har också mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då vi jobbar i en global koncern och möter många människor med olika typer av bakgrund. Du står eventuellt inför att byta riktning på din karriär eller vill fortsätta på inslagen bana men hos en ny arbetsgivare och tycker, precis som vi, att jobbet som konsultchef är drömjobbet. Vi ger dig möjlighet till en karriär på världens största talent-företag. Du kommer, å din sida, att bidra med din vinnande attityd, ditt stora engagemang i det du företar dig och inte minst din positiva inställning.

placering och omfattning
Tjänsten omfattar heltid och löper tillsvidare. Våra anställningar inleds med sex månaders provanställning. Du kommer utgå från Randstads kontor i Göteborg men vi värnar om flexibilitet i arbetslivet, därför finns möjlighet att delvis arbeta hemifrån.

information om ansökan, rekryteringsprocessen och kontaktpersoner
Något för dig? Då är du varmt välkommen att visa intresse för tjänsten senast 2023-12-15. Notera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Vår rekryteringsprocess består av ett par olika moment i form av intervjuer och tester och vi genomför kontroll av straffrättsligt register på samtliga slutkandidater. En del kommunikation i processen kommer ske via mail, vi ber dig därför ha uppsikt på din inkorg efter att du skickat in din ansökan.

För frågor som rör tjänsten och dess innehåll är du varmt välkommen att vända dig till Emeli Trygg Olson via: emeli.trygg.olson@randstad.se.

Vi ser mycket fram emot din ansökan!

Ansök nu

Steering System Mechatronics Engineer

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Nov 15
Job description
We are looking for new colleagues to join our team in a new automotive assignment as Steering System Mechatronic Engineers.


Randstad Engineering is specialized in competences within engineering. As a consultant with us, you get a competitive salary, benefits and collective agreements. Your consultant manager is always there for you and ensures that you get varying and developing assignments at different companies, within different industries. At Randstad Engineering, your personal development is in focus, and you are offered a large network and many social activities.


Please apply at www.randstad.se, no later than 2023-12-15. If you have questions, please contact emma.johansson@randstad.se.
For us, it is important that all competence and skills in the labor market are utilized. We welcome all applicants and strive for diversity.

Responsibilities
Master or bachelor's degree, experienced engineer from automotive industry
Previous experience from Steering System & Mechatronics
Excellent knowledge of APQP - PPAP process
Familiar with FMEA-process
Competence within E/E HW
Analytical & Problem solving oriented
Along with your good communication skills, you should prove your fluency in English, both spoken and written
Qualifications
Responsible of the ECU HW including the Steering system Safety aspect - complete Delivery Unit
Initiate and maintain ESOW (Engineering State Of Work)
Write and update the DPR (Design Pre-Requisites) for your component - Create and release TREG documentation
Responsible for correct structure in Team Center & GBOM
Create and maintain component time plan CEVT/supplier
Handshake and handle Issue tracker, initiate and lead PCR process (Part Change Request)
Perform HWJR for sensors and electronic components
Initiate Weekly supplier meetings
Secure supplier deliveries to M1, VP-buildt etc. and attend material inspection
Secure that the supplier fulfills all requirements: DPR (Design Pre Requisites), legal demands, D-FMEA, DV&PV; testing
Initiate Kick-off meetings and maintain APQP (Advanced Product Quality Planning) together with SQM.
Secure supplier fulfills PPAP (Production Part Approval Process).


About the company
At Randstad, we see the possible in people. With business all over Sweden and in all areas of expertise, we help people find work that feels good, where they get the opportunity to develop and realize their true potential. With close to 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry. Our mission is to become the world’s most valued working life partner. By combining our passion for people with the power of today’s technology, we support people and organizations in realizing their true potential. We call it Human Forward.

Ansök nu

Planerare

Ambulanssjukvårdare
Läs mer Dec 1
Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet inom logistik såsom planering, samt administration med fakturering? 
Vi söker dig som har ett intresse av att nyttja dina kunskaper, utvecklas och lockas av att få gå in som konsult hos våra kunder. 
Just nu har vi ett spännande uppdrag inom administration och logistik. 
Vi erbjuder dig en möjlighet att ta anställning som konsult för att såväl bredda som fördjupa dina kunskaper och bygga ett starkt CV.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.
Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV.
Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas.
Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Ansvarsområden
Administration inom fakturering
Planering av tekniker 
Kundregister
Uppföljning av teknikers arbete 


Kvalifikationer
Akademisk examen eller motsvarande inom logistik.
Ett par års erfarenhet av liknande tjänst.
Erfarenhet inom fakturering och administration.
Erfarenhet av planering.
Mycket goda kunskaper i Officepaketet.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.


Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 14
Arbetsbeskrivning
Brinner du för att ge allra bästa service och trivs med att vara den som hjälper kunder att ta rätt beslut med hjälp av din kommunikativa förmåga? Har du tidigare erfarenhet av service och besvara kunders frågor via telefon, mail och chatt. Då kan vi på Randstad snart ha nästa uppdrag för dig! Vi söker nu kundservicemedarbetare för nya spännande uppdrag i Göteborg.


I rollen som kundservicemedarbetare kommer du främst att arbeta med inkommande frågor från kunder via telefon, chatt och mail. Du kommer att vara en central kontaktyta för kunderna i rollen där du fokuserar på kommunikation och uppföljning. En viktig del av arbetet är att erbjuda kunderna anpassade lösningar till deras förfrågningar.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Besvara kunders frågor via telefon, mail och chatt
Hantera beställningar via interna processer och system
Löpande arbeta med feedback-hantering från kund


Arbetstider
06:59-23:59


Kvalifikationer
Erfarenhet från service och kundbemötande
Intresse av att arbeta och kommunicera med människor
God datorvana Gymnasieexamen
Flytande svenska i tal och skrift


Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Receptionist

Kontorsreceptionist
Läs mer Nov 14
Arbetsbeskrivning
Tycker du om att möta människor, har ett högt servicetänk och trivs bra med att arbeta både självständigt och tillsammans med kollegorna? Är du dessutom flexibel och initiativtagande? Då har vi ett uppdrag till dig.
Vi söker nu nya medarbetare inom reception i Göteborg med krav på annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Ta emot besökare
Svara i växeln
Post- och budhantering
Ha ett öga på kontorets öppna ytor, fruktkorgar, kaffe- och kopieringsmaskiner
Möbleringar inför konferenser
Göra utskrifter och enklare beställningar


Arbetstider

Kvalifikationer
Erfarenhet av att jobba i reception
Gymnasieexamen
Goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift
Goda datakunskaper
Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%


Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.
Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

AI & Machine Learning Expert

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Nov 29
Job description
Randstad Technologies is looking for an AI & Machine Learning Expert for an assignment at a new electric mobility technology and solutions brand that is aiming to satisfy the global demand for premium electric vehicles.
This is an employment at Randstad Technologies. Please apply at www.randstad.se, no later than 2023-12-14. Freelancers are also welcome to apply. If you have questions, please contact Josefine Westlander, josefine.westlander@randstad.se. For us, it is important that all competence and skills in the labor market are utilized. We welcome all applicants and strive for diversity.
Randstad Technologies is specialized in competences within IT. As a consultant with us, you get a competitive salary, benefits and collective agreements. Your consultant manager is always there for you and ensures that you get varying and developing assignments at different companies, within different industries. At Randstad Technologies, your personal development is in focus, and you are offered a large network and social activities.

Responsibilities
As a AI & Machine Learning expert, you will be part of the Visualization team and work collaboratively with the whole design team. You will work cross projects and play an important role supporting every design
department in their needs, building the future of AI in the automotive industry: we want AI to be a tool for design and not a replacement for human hands and minds.
You will be focusing on translating designers’ ideas into a comprehensible language for AIs, to produce ideas and inspiration material. You will also work on the development and training of the AIs (mostly stable diffusion) based on our future needs. Main AIs you will work with are Stable Diffusion and Midjourney.
Most of the job must be done from the office in Gothenburg, but there is flexibility.

Qualifications
The right candidate needs to have a good general knowledge of artificial intelligence and machine learning, being able to have a dialogue with many different people, on many different topics, and deep understanding of computers and operative systems. Additional knowledge of scripting is well considered.


Skills required for the role
Extensive experience (10+ years) in working with advance technologies and IT systems and tools.
Good knowledge of AI, Machine learning and AI training.
Deep understanding of computer and operative systems

Beneficial hard skills:
Scripting (Phyton)

Personal attributes
Fluent in English. Spoken and written.
Excellent team player, resourceful, organized and mindful of time management.
Extremely good communication skills.
Ability to work in a sometimes stressful and demanding environment.


About the company

Randstad
At Randstad, we see the possible in people. With business all over Sweden and in all areas of expertise, we help people find work that feels good, where they get the opportunity to develop and realize their true potential.
With close to 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry. Our mission is to become the world’s most valued working life partner. By combining our passion for people with the power of today’s technology, we support people and organizations in realizing their true potential. We call it Human Forward.

Ansök nu

Ekonomiassistent

Produktionsekonom
Läs mer Dec 1
Arbetsbeskrivning
Nu finns chansen att söka ett spännande uppdrag som ekonomiassistent ute hos kund via oss på Randstad. I rollen ansvarar du för att ta hand om kundreskontra, bokföra utställda bankgarantier samt enklare uppgifter i samband med bokslut. Det är en bred tjänst och du behöver gilla att ha många bollar i luften samtidigt. Du kommer att få möjlighet att använda din kommunikationsförmåga då du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt. Du får möjligheten att bidra med din kunskap och ansvara för utvecklingen av kundreskontraflödet. Har du erfarenhet av en liknande roll och beredd att anta en ny utmaning? Tveka då inte utan vässa pennan och kom in med din ansökan redan idag!

Ansvarsområden


Du kommer att vara placerad på kundens kontor i Göteborg och arbeta tillsammans med ett ambitiöst och drivet team. 


Exempel på arbetsuppgifter
Hantera kundreskontran med god intern kontroll och enligt god redovisningssed.
Ha helhetsansvar för processer och rutiner kopplade till inbetalnings-, krav- och påminnelsehantering för kundfordringar.
Hantera avstämning av koncernmellanhavanden.
Självständigt hantera inbetalningar samt krav- och påminnelsehanteringen.
Initiera och driva förbättringsarbetet av processerna kopplade till kundreskontran med högt kvalitet.
Administrera och bokföra utställda bankgarantier.
Självständigt utföra kontoavstämning och enklare uppgifter i samband med bokslutet.
Utföra avstämning av koncernmellanhavanden.
Utföra och bedöma kreditupplysningar.


Kvalifikationer


Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller liknande 
Erfarenhet av enklare bokslutsarbete
Grundläggande redovisningskunskaper 
Goda kunskaper i Excel
Mycket goda kunskaper i engelska (tal och skrift)

Det är meriterande om du tidigare har arbetat att bokföra utställda bankgarantier. För att kunna axla rollen är det viktigt att vara självgående i sitt arbete samtidigt som man på ett ödmjukt sätt kan samarbeta med sina kollegor. Att ha en god analytisk förmåga, att vara ansvarstagande och att vara strukturerad är egenskaper som värdesätts högt. Är du samtidigt prestigelös som person och tycker om att ha en god överblick över många delar kommer du att trivas i rollen. Detta är ett konsultuppdrag via Randstad på 6 månader men kan komma att förlängas ytterligare.

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Kundservicerådgivare

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Okt 12
Arbetsbeskrivning
Volvofinans Bank AB har visionen om att möjliggöra mobilitet på ett hållbart, flexibelt och ansvarsfullt sätt där de vill skapa innovativa bank- och betaltjänster för morgondagens gröna stad. För banken handlar det om att leverera smarta lösningar där de kan skapa ett tydligt mervärde för sina kunder och partners. De ser det som naturligt att vara ledande inom deras nisch där de kombinerar deras tjänster på unika och kreativa sätt som också kan skalas till fler märken och partners. De genomgår därför en transformation – där de bygger den nya mobilitetsbanken i den gröna staden.

Volvofinans Bank AB söker nu kundservicerådgivare som ska ge service genom både telefon och digitala kanaler till deras kunder. Du kommer få möjligheten att hjälpa deras kunder i allt från fakturafrågor, bilfinansiering och krediter till vägledning i app och digitala plånböcker. Volvofinans Bank AB har missionen om nollfriktion vilket betyder att de ska göra sina kundresor så enkla som möjligt med minsta möjliga friktion.

Du brinner för service i alla dess former och ett stort plus om du har erfarenhet av kundservice och support i både telefon, skrift och digitala kanaler. Du har ett äkta och genuint kundfokus och är passionerat nyfiken på att överträffa kundernas förväntningar. Du är strukturerad, leveranssäker och tar ett stort ansvar för det du lovar. Vi tror också att du ser samarbete som den naturliga vägen till framgång, du är prestigelös och förstår vikten av att föregå med gott exempel.

Tycker du att det verkar vara en roll för dig? Då är du välkommen att skicka din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten är på heltid med tillträde 29 Januari 2024.

Ansvarsområden


Ta emot inkommande samtal
Merförsäljning
Lösa kundens problem och ge god service


Kvalifikationer


Gymnasieexamen, meriterande med inriktning mot ekonomi. 
Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt god engelska.
Erfarenhet av serviceyrke, arbete med telefon som arbetsverktyg är starkt meriterande.
Positiv attityd och är engagerad och driven i ditt arbete.
Värderingsstyrd och tycker det är en viktigt med en stark företagskultur.

 Volvofinans Bank AB värnar om en hälsosam och drogfri arbetsplats. Drogtest kan förekomma vid nyanställning. 

Om företaget
Volvofinans Bank AB jobbar ständigt för att utveckla och förbättra livet för deras kunder, partners och anställda. De gör det på deras värdegrund Great - som står för ledorden glädje, resultat, engagemang, ansvar och tillsammans. Volvofinans Bank sitter centralt beläget i nyrenoverade lokaler på Bohusgatan i Göteborg.

Ansök nu

ADAS Test Leader

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Nov 20
Job description
We are looking for new colleagues to join our team in a new automotive assignment as a Test Leader ADAS.
This is an employment at Randstad Engineering. Please apply at www.randstad.se, no later than 2023-12-10. If you have questions, please contact Emma Johansson, emma.johansson@randstad.se. For us, it is important that all competence and skills in the labor market are utilized. We welcome all applicants and strive for diversity.
Randstad Engineering is specialized in competences within engineering. As a consultant with us, you get a competitive salary, benefits and collective agreements. Your consultant manager is always there for you and ensures that you get varying and developing assignments at different companies, within different industries. At Randstad Engineering, your personal development is in focus, and you are offered a large network and many social activities.

Responsibilities
Be a part of making the ADAS verification plans within EPV area and lead test strategies in collaboration with the ADAS system team (Attribute leader, System owners, Function owners)
Lead the verification work in sub areas in the daily test activities in the ADAS test team
Reporting test progress to the system owner in validation for the ADAS verification area and project team. Also identify and escalate verification risks to management
Contributing to a culture of improvement and encourage colleagues to implement improvements to increase effectiveness and efficiency


Qualifications
B.Sc. Electrical or Computer Engineering or similar
+8 experience of automotive & ADAS systems development
Relevant experience of the ADAS verification
Deep knowledge in test environments, domain rigs, HILs, signal simulation and fault injection
High communication skill and high collaborations ability
Ability to drive, motivate and convince
Deep knowledge in Requirement based testing, System Weaver advantage
Deep knowledge in execution of and creation of test cases
ASPICE, ISO26262
Drivers licence B


About the company
At Randstad, we see the possible in people. With business all over Sweden and in all areas of expertise, we help people find work that feels good, where they get the opportunity to develop and realize their true potential.

With close to 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry. Our mission is to become the world’s most valued working life partner. By combining our passion for people with the power of today’s technology, we support people and organizations in realizing their true potential. We call it Human Forward.

Ansök nu

Mechanical Engineer Cab-development (sheet metal and plastics)

Fordonsingenjör
Läs mer Nov 28
Job description
Randstad Engineering is looking for a an engineer in the field of Cab-development (sheet metal and plastics) for Automotive Defense products.
Background control will be performed. We encourage female applicants.
Please apply at www.randstad.se, no later than 2023-12-10. This is primarily an employment at Randstad Engineering, however; freelancers are also welcome to apply. If you have questions, please contact Emma Johansson, emma.johansson@randstad.se. For us, it is important that all competence and skills in the labor market are utilized. We welcome all applicants and strive for diversity.
Randstad Engineering is specialized in competences within engineering. As a consultant with us, you get a competitive salary, benefits and collective agreements. Your consultant manager is always there for you and ensures that you get varying and developing assignments at different companies, within different industries. At Randstad Engineering, your personal development is in focus, and you are offered a large network and many social activities.

Responsibilities
On Senior level applies advanced knowledge typically obtained through education and work experience. 
Supporting junior team members and peers
Role model of lifelong learning, sharing knowledge and developing others as a trainer and/or coach 
May be digging deeper in own discipline, but is building broader T-shaped profile '
Developing influence and working confidently within the wider Volvo Group network 
Clear articulation of how he/she is creating value within their part for the TD/BA. 


Qualifications
Design technical solutions according to given prerequisites (e.g., function, style, volume, geometry, costs, quality target and regulations) in the area of mechatronics. 
Lead a defined area of technical expertise, with varied technical complexity. 
Provide input in product and system roadmaps. Drive the development from research/early phases of development to product maintenance. 
Ensure the design fulfills the business targets/requirements. 
Develop and share acquired competence (e.g., training) and provide technical advice. 
Manage networking across the organization, as well as influencing the work in other sites. 
Network and build relationship with universities, external institutes, and partners for own technical area. 
Participate in the business development and innovation.


About the company

Randstad
At Randstad, we see the possible in people. With business all over Sweden and in all areas of expertise, we help people find work that feels good, where they get the opportunity to develop and realize their true potential.

With close to 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry. Our mission is to become the world’s most valued working life partner. By combining our passion for people with the power of today’s technology, we support people and organizations in realizing their true potential. We call it Human Forward.

Ansök nu

Design and component responsible engineer for make to print component

Fordonsingenjör
Läs mer Nov 28
Job description
Randstad Engineering is looking for a design and component responsible engineer for make to print component. (position typically requires 5 years relevant experience, GTT experience a PLUS) We encourage female applicants.
Please apply at www.randstad.se, no later than 2023-12-10. This is primarily an employment at Randstad Technologies, however; freelancers are also welcome to apply. If you have questions, please contact Josefine Westlander, josefine.westlander@randstad.se. For us, it is important that all competence and skills in the labor market are utilized. We welcome all applicants and strive for diversity.
Randstad Engineering is specialized in competences within engineering. As a consultant with us, you get a competitive salary, benefits and collective agreements. Your consultant manager is always there for you and ensures that you get varying and developing assignments at different companies, within different industries. At Randstad Engineering, your personal development is in focus, and you are offered a large network and many social activities.

Responsibilities
Typical tasks:
Mechanical design in CREO
Make drawings and set tolerances
Perform stack-up-calculations
In depth technical discussion with make to print supplier
General project work


Qualifications
Mechanical Engineer description of role:
Design technical solutions according to given prerequisites (e.g., function, style, volume, geometry, costs, quality target and regulations) in mechanical areas. 
Support and Lead mechanical design engineering activities in a particular area. Play an active role in the delivery. 
Integrate deliveries from others and secure quality and readiness before release. 
Ensure the design fulfills the business targets/ requirements. 
Provide input in product and system roadmaps. 
Network and build relationship with universities and external institutes for own technical area. 
Participate in the business development and innovation. 
Develop and Manage networking across the organization and provide inputs to the project pre-requisites based on the component history.


About the company

Randstad
At Randstad, we see the possible in people. With business all over Sweden and in all areas of expertise, we help people find work that feels good, where they get the opportunity to develop and realize their true potential.

With close to 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry. Our mission is to become the world’s most valued working life partner. By combining our passion for people with the power of today’s technology, we support people and organizations in realizing their true potential. We call it Human Forward.

Ansök nu

Infra Devops Engineer AWS

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Nov 15
Job description
Randstad Technologies is looking for an experienced DevOps Engineer.
The purpose of the assignment is to manage and operate infrastructure & security for production environment for the Digital platform used to support the launch of the platform in Europe, hosted in Azure & AWS. The infrastructure operations team is responsible for ensuring that the organization's cloud infrastructure is reliable, secure, scalable, and cost-effective. We expect you to be the kind of person that thrives in an environment where not everything is set and a solution needs to be defined, prototyped and implemented with emphasis on automation, speed and reliability.
This is an employment at Randstad Technologies and the assignment is with a company that is a new electric mobility technology and solutions brand that is aiming to satisfy the global demand for premium electric vehicles. The work comes to life in products and services from world leading brands.
Randstad Technologies is specialized in competences within IT. As a consultant with us, you get a competitive salary, benefits and collective agreements. Your consultant manager is always there for you and ensures that you get varying and developing assignments at different companies, within different industries. At Randstad Technologies, your personal development is in focus, and you are offered a large network and social activities.
Please apply at www.randstad.se, no later than 2023-12-10. Freelancers are also welcome to apply. If you have questions, please contact Josefine Westlander, josefine.westlander@randstad.se.
For us, it is important that all competence and skills in the labor market are utilized. We welcome all applicants and strive for diversity.

Responsibilities
We believe that a Devops approach and culture will be the key for success in the collaboration.Maintain and monitor cloud infrastructure: Maintenance and monitoring of the AWS cloud infrastructure to ensure it is operating optimally and efficiently.
Deploy and configure cloud services: Deploy and configure cloud services such as virtual machines, containers, storage, databases, and networking.
Troubleshoot and resolve technical issues: Identify and troubleshoot issues that arise in the cloud infrastructure, including service downtime, software failures, and security breaches.
Develop and implement security policies: Implement security policies and procedures to protect the cloud infrastructure and solutions from cyber threats.
Backup and disaster recovery: Implement and manage backup and disaster recovery systems to ensure that data can be recovered in the event of a catastrophic failure or other emergency.
Upgrade and maintain software and services: Ensure that all software and services in the cloud infrastructure are up to date and patched against known vulnerabilities.
Performance tuning: Identify and resolve performance issues in the cloud infrastructure, including slow services and network congestion.
Capacity planning: Plan for future cloud infrastructure needs, including adding new services and capacity as necessary to support growth and expansion.
Cost optimization: Monitor and optimize cloud resource usage to ensure that the organization is getting the best value for its investment.
Documentation: Maintain detailed documentation of all cloud infrastructure components, including configurations, networking diagrams, security policies and procedures, and cost reports.
Processes & automations: Ensure high efficiency in the management of the systems
Qualifications
M.Sc. Electrical, or Computer Engineering, or equivalent work experience.
+5 years’ experience as a system engineer or IT specialist within infrastructure
AWS cloud & eco system experience
Excellent communication & presentation skills.
Analytical and conceptual thinking skills.
In-depth knowledge of DevOps culture, agile principles, and experience using tools like Jira & Confluence.
Experience in software development & software engineering.
Proactive, self-starter and ability to manage multiple tasks effectively.


About the company
At Randstad, we see the possible in people. With business all over Sweden and in all areas of expertise, we help people find work that feels good, where they get the opportunity to develop and realize their true potential.
With close to 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry. Our mission is to become the world’s most valued working life partner. By combining our passion for people with the power of today’s technology, we support people and organizations in realizing their true potential. We call it Human Forward.

Ansök nu