Randstad AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Randstad AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Fullstackutvecklare med kunskap om UX-design till PengVin

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 25
Arbetsbeskrivning
PengVin Affärssystem är inne i en expansiv fas och är i början av en förändringsresa. En ny teknisk plattform kommer lanseras under 2022. För att möta denna förändring samt ökade kundönskemål har en ny organisation skapats där flera nya roller skall tillsättas.

Som systemutvecklare kommer du spela en stor del i att leverera de bästa förutsättningarna för att vi släpper ifrån oss bra produkter. Tillsammans med resten av utvecklingsteamet kommer du vara med och påverka utvecklingen av våra tekniska lösningar samt bidra till att kvaliteten på våra lösningar fortsätter att säkerställas.

Inom utvecklingsteamet arbetar vi enligt DevOps-metodiken och alla i teamet tar ansvar för hela systemets livscykel. Alla arbetar mot gemensamma mål och sätter kunden i fokus. Nu behöver vi bli fler utvecklare – de flesta av oss arbetar fullstack vilket innebär arbete med allt från användargränssnitt till databaslogik. Just nu behöver vi dig som vill fokusera lite extra på just användargränssnitt/UX-delen.

Ansvarsområden
om rollen

Vårt affärssystem är en klientbaserad lösning byggd i WPF med VB.NET, på Microsofts utvecklingsplattform och Server. Våra lösningar och vårt system är i ständig utveckling och vårt utvecklingsarbete görs många gånger i samarbete med våra kunder. Utöver vårt affärssystem utvecklar vi också Appar och webbaserade kundportaler som är integrerade med vårt affärssystem.

Som en av flera utvecklare i teamet är du delaktig i all utveckling av vår produkt, i.e ta emot och registrera och kategorisera kunders förfrågningar och önskemål i Jira, utföra systemutveckling, analysera och felsöka både i PengVin (inkl integrationer och kringtjänster), kodgranskning, etc

Vi vill att just du fokuserar extra mycket på UX-relaterade uppgifter såsom att säkerställa att tydliga riktlinjer finns avseende UX och GUI och du kommer kontinuerligt arbeta med att förbättra och förenkla användargränssnitten.

Kvalifikationer
Vi vill att du har en IT-teknisk utbildning på högskolenivå motsvarande Systemvetare, Systemutvecklare eller liknande 
Du har minst 3 års erfarenhet från en tidigare roll som systemutvecklare
 Du har goda kunskaper av applikationsutveckling inom MS-stacken: Windows Server, Server, IIS, .Net WPF, WCF
Du har stort intresse av UX design och hur system interagerar människor/användare
Du har god kunskap om olika klienter; Windowsbaserade, webbaserade & mobila enheter
Du är flytande i både svenska och engelska i tal och skrift

Vi tror att du som söker tjänsten trivs i en roll där du får ta ansvar för din egen utveckling och kan driva ditt eget arbete framåt. Med en positiv attityd antar du och löser de problem samt utmaningar du stöter på. Vi ser gärna att du estetiskt lagd och att du har lätt för att förstå vad kunden vill ha. 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar PengVin med Randstad Technologies. För information kontakta Pia Tegnér, rekryteringskonsult på pia.tegner@randstad.se eller 0733-573607. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

Om företaget
PengVin Affärssystem har utvecklats och använts i 30 år, idag har PengVin fler än 125 kunder och nästan 3000 användare i Sverige och Norge. De flesta verksamma inom bygg-, spannmål-, järn- och färgbranschen.

Ansök nu

Testledare till PengVin i Göteborg

Testledare
Läs mer Nov 23
Arbetsbeskrivning
PengVin Affärssystem är inne i en expansiv fas och är i början av en förändringsresa. En ny teknisk plattform kommer lanseras under 2022. För att möta denna förändring samt ökade kundönskemål har en ny organisation skapats där flera nya roller skall tillsättas.

Som Testledare kommer du spela en stor del i att leverera de bästa förutsättningarna för att vi släpper ifrån oss bra produkter. Tillsammans med resten av utvecklingsteamet kommer du vara med och påverka utvecklingen av våra tekniska lösningar samt bidra till att kvaliteten på våra lösningar fortsätter att säkerställas. 

Ansvarsområden
I rollen som Testledare delas din tid mellan planering och faktiskt utförande av tester varför vi ser att du fortfarande tycker det är roligt att genomföra tester. 

Du har ansvaret för att säkerställa att vi har en effektiv testprocess, du tar fram testfall, du fastslår vilka tester som skall genomföras vid varje steg i utvecklingsprocessen, hur de skall genomföras, du kontrollerar testerna,  följer upp att de genomförs samt följer upp resultatet. 

Du ansvarar för att ta fram krav för dokumentation rörande tester. Du tar även emot, registrerar och kategoriserar kunders förfrågningar och önskemål samt prioriterar bland inrapporterade fel från testare. 

Du ansvarar vidare för att frisläppa release vid godkänt testresultat, du planerar för tester och säkerställer att det finns tydliga testinstruktioner tillgängliga för andra i teamet.

Som Testledare är du även med i kunddialoger och då vi inom utvecklingsteamet arbetar enligt DevOps metodiken är du, precis som alla andra i teamet delaktig i och tar ansvar för hela systemets livscykel. 

Vi har en önskan om att nå en högre grad av testautomatisering varför vi önskar att du har viss erfarenhet av just testautomatisering och vill driva och utveckla det arbetet framåt.

Kvalifikationer
Vi tror att du har en akademisk examen inom relevant område. 
 Du har minst 3 års erfarenhet från liknande roll där du har arbetat med kvalitetssäkring av mjukvara med hjälp av både manuella och gärna automatiserade tester. 
 Du har mycket goda kunskaper i testmetodiker och testverktyg
 Du har god kunskap om testarbete
 Du har god kunskap om hur man skapar och dokumenterar testfall
 Du är strukturerad och ordningsam och ditt sinne för detaljer värderas högt i den här rollen
 Du är flytande i både svenska och engelska i tal och skrift


Vi tror att du som söker tjänsten trivs i en roll där du får ta ansvar för din egen utveckling och kan driva ditt eget arbete framåt. Med en positiv attityd antar du och löser de problem samt utmaningar du stöter på. Den här rollen innebär många kontaktytor varför du behöver vara en person med en god kommunikativ förmåga som trivs i sociala situationer. 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar PengVin med Randstad Technologies. För information kontakta Pia Tegnér på pia.tegner@randstad.se eller 0733-573607. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

Om företaget
PengVin Affärssystem har utvecklats och använts i 30 år, idag har PengVin fler än 125 kunder och nästan 3000 användare i Sverige och Norge. De flesta verksamma inom bygg-, spannmål-, järn- och färgbranschen.

Ansök nu

Redovisningsekonom till Randstad Finance

Redovisningskonsult
Läs mer Okt 27
Arbetsbeskrivning
Är du intresserad av att arbeta som konsult och har tidigare erfarenhet av arbete som kvalificerad redovisningsekonom eller Financial Controller?


Är du en nyfiken person som med jämna mellanrum vill se nya arbetsplatser och stimuleras av utmaningar som nya processer och högt tempo? Då kan en karriär som konsult hos oss på Randstad Finance vara något för dig! Ansvarsområden
Arbetsuppgifterna kan omfatta allt från löpande redovisning, upprättande av månads-, kvartals- och årsbokslut, deklarationer och skapande av årsredovisning till rapportering, budgetering och finansiell uppföljning. 

Randstad Finance är specialister inom ekonomi. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Finance står din personliga utveckling i fokus och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.


På Randstad Finance har vi ett stort nätverk av konsulter som arbetar inom en mängd olika ekonomiroller, företag och branscher. De ansvarsområden du får som konsult kan därmed variera beroende på erfarenhet och uppdrag. 

Ta chansen att få bli en av våra framgångsrika ekonomikonsulter. För att omväxling i karriären är roligt och utvecklande!Kvalifikationer
Vi söker dig som har några  års erfarenhet av arbete som Financial Controller och/eller kvalificerad redovisningsekonom. Du talar och skriver flytande svenska och engelska och har goda kunskaper i Excel. 

Vi ser gärna att du har utbildning från högskola/universitet med inriktning mot ekonomi.

Då du som konsult på Randstad Finance kommer att arbeta på olika bolag med olika förutsättningar behöver du vara en flexibel och social person som kan anpassa dig väl till en föränderlig omvärld. Som ekonomikonsult är det också viktigt att kunna arbeta strukturerat och lösningsorienterat, att möta deadlines samt vara noggrann och ansvarstagande inför sina arbetsuppgifter. För att säkerställa hög kvalitet i våra processer och för att kunna matcha dig med rätt uppdrag genomför du som kandidat ett färdighetstest anpassat till den erfarenhet och kunskap du har. Innan anställning görs även referenstagning, en kreditkontroll och ett utdrag ur belastningsregistret. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande.Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Frontendutvecklare till Jetshop i Göteborg

Frontend-utvecklare
Läs mer Okt 8
Arbetsbeskrivning
Jetshop är en innovativ teknik-, strategi och kunskapspartner som brinner för din framgång i alla kanaler. Vi levererar en e-handelsplattform i molnet som ger dig bästa möjliga förutsättningar för framgångsrik omnichannel retaling och cross-border commerce. Jetshop spelar en aktiv roll i att utveckla din affär online för att du ska nå dina mål, vilka de än är.


Med drygt 70 anställda och ca 750 kunder, hjälper Jetshop sina kunder att lyckas tack vare sitt helhetsgrepp på e-handelslösningar. Med moderna kontor i centrala Göteborg, erbjuder Jetshop sina medarbetare en trivsam arbetsmiljö där de kan utvecklas i drivna team med kundfokus.

Ansvarsområden
Jetshop växer så det knakar och söker nu ännu en Frontend-ninja för att vidareutveckla och underhålla SaaS e-handelsplattformen Jetshop Commerce. Vi har ett av marknadens bästa e-handelsfrontend som ska vidareutvecklas och underhållas och är mitt i att bygga ett helt nytt administrationsgränssnitt för våra kunder. Vi strävar hela tiden efter att Jetshops tekniska miljö ska ligga i framkant. Vi är inte rädda för att testa nya verktyg och tekniker. Vi jagar prestanda, millisekunder och optimerar för bättre konvertering hos våra kunder.


Du kommer att vara en del av ett sort produktutvecklingsgäng och arbeta nära Zeppelin-teamet som bygger och sköter vårt nya GraphQL Store-API samt Node.js/React-frontends. 


Vi söker dig som vill vara med och bygga framtidens e-handelsplattform, utmana och utmanas av dina kollegor för att driva utvecklingen framåt samt ha riktigt kul på jobbet!

Kvalifikationer
Du bör ha erfarenhet av
React, Node.js
HTML, CSS, Javascript
TypeScript
Rest- och GraphQL-API:er
Självgående, strukturerad & en teamplayer 
GitVi ser gärna att du har erfarenhet av en eller flera
Generell förståelse för Microservices, så som Docker och Kubernetes
Storybook, Webpack & Automatiserad testing 
Apollo
Förståelse för DevOps och CI/CD
UX-design 
.NET Core


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Jetshop med Randstad Technologies. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ansök därför så snart som möjligt! Vid frågor gällande ansökan kontakta ansvarig rekryterare Frida Persson på frida.persson@randstad.se 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. 
Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Vi ser framemot din ansökan!

Om företaget
Som medarbetare på Jetshop får du arbeta i en föränderlig miljö med hög teknisk höjd och i team tillsammans med andra kompetenta kollegor. Stort utrymme för idéer och förslag ges och du har goda möjligheter att påverka hur applikationen ska byggas. Jetshop värdesätter kompetensutveckling högt och interna utbildningar blandat med Hack Fridays och Meetups är vanligt förekommande. Även om Jetshop har funnits i mer än 15 år så har vi bibehållit startup-känslan och det är en väldigt god stämning bland medarbetarna som ofta föreslår spontana aktiviteter som AW:s och spelkvällar.

Ansök nu

Backendutvecklare till Jetshop i Göteborg

Backend-utvecklare
Läs mer Okt 8
Arbetsbeskrivning
Jetshop Group är en innovativ teknik-, strategi och kunskapspartner som brinner för din framgång i alla kanaler. Vi utvecklar och förvaltar ledande e-handelsteknik såsom de molnbaserade plattformarna Jetshop Commerce & Storm Commerce. Jetshop spelar en aktiv roll i att utveckla din affär online för att du ska nå dina mål, vilka de än är.


Med drygt 70 anställda och ca 750 kunder, hjälper Jetshop sina kunder att lyckas tack vare sitt helhetsgrepp på e-handelslösningar. Med moderna kontor i centrala Göteborg och Stockholm, erbjuder Jetshop sina medarbetare en trivsam arbetsmiljö där de kan utvecklas i drivna team med kundfokus.

Ansvarsområden
Det händer mycket på Jetshop just nu! Vill du vara med och hjälpa oss i nästa steg på att göra Nordens största och modernaste e-handels plattform ännu bättre? Gillar du microservice, docker samt .NET?


E-handelsplattformarna Jetshop Commerce och Storm Commerce är baserad på en bred teknisk miljö baserad på .NET. Vi har flertalet Open Source-projekt i vår Tech-stack så som ElasticSearch, RabbitMQ och Redis. Vi har ett gediget automatiseringstänk och automatiserade processer för deploy och Infrastructure as Code är en självklarhet.


Med fokus på backendutveckling utgår Jetshop från principer såsom polymorfism, generisk men läsbar kod och horisontellt skalbara tjänster. 
Utvecklingsavdelningen består av fyra autonoma Scrum-team vart och ett med en specifik specialitet.


Vi söker dig som är en god lagspelare med tidigare erfarenhet av produktutveckling inom .NET plattformen. Du har flera års erfarenhet av .NET-Utveckling i C# och trivs med av att vara delaktig i beslutsfattande kring metod- och teknikval. Du besitter förmågan att kommunicera tekniska lösningar på ett sakligt sätt. Du har troligen jobbat med webapplikationer, integrationer och/eller e-handel tidigare.

Kvalifikationer
Förutom .NET (C#) är det även meriterande om du har följande kompetens:


C#-specifika verktyg
Affärssystem och systemintegration
Rest och GraphQL API:er
God kunskap om meddelandehantering tex: RabbitMQ, ActiveMQ eller MassTransit
Generell förståelse för Microservices, så som Docker och Kubernetes
Git, BitBucket, Bamboo och Jira
Dapper, AutoFac, .NET Core
Passion för test och en förmåga att engagera andra till att tänka testdrivet
Förståelse för DevOps och/eller CI/CD
JavaScript, HMTL5, CSS3
Erfarenhet av Elastic Search


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Jetshop med Randstad Technologies. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ansök därför så snart som möjligt! Vid frågor gällande ansökan kontakta ansvarig rekryterare Frida Persson på frida.persson@randstad.se 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. 
Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Vi ser framemot din ansökan!

Om företaget
Som medarbetare på Jetshop får du arbeta i en föränderlig miljö med hög teknisk höjd och i team tillsammans med andra kompetenta kollegor. Stort utrymme för idéer och förslag ges och du har goda möjligheter att påverka hur applikationen ska byggas. Jetshop värdesätter kompetensutveckling högt och interna utbildningar blandat med Hackers Friday och Meetups är vanligt förekommande. Även om Jetshop har funnits i 15 år så har vi bibehållit startup-känslan och det är en väldigt god stämning bland medarbetarna som ofta föreslår spontana aktiviteter som AW:s och spelkvällar

Ansök nu

Project Engineer based in Gothenburg

Planeringsingenjör, maskin
Läs mer Nov 15
Job description
Randstad Engineering is looking for business-oriented, social, and communicative  Engineers for interesting assignments with our clients. 

Responsibilities
Success in this role  requires a customer focused individual with excellent communications skills, both written and spoken. You need to be action oriented, structured, social and not afraid to stand firm in an international environment. You also need professional experience from working as project manager for product development in a global environment. You need to be able to build and maintain close relationship with key stakeholders world wide.

Working hours
The position is full time and based in Gothenburg

Qualifications
Degree in Engineering or relevant work experience
Fluent in English, both written and spoken
At least 3 years of professional experience
General to deep knowledge in all standard software’s such as Excel, Word, PowerPoint, Outlook, MS Project and various professional tools
Experience from leading projects including supply chain, operations and development


Personal skills


Drives Results - Consistently achieving results, even under tough circumstances
Collaborates - Building partnerships and working collaboratively with others to meet shared objectives
Excellent people skills and able to deal with a multinational and multicultural environment 


Application
We look forward to receving your application!
Selection and interviews are done continuously. The positions may be filled before closing date, so apply as soon as possible. For infromation contact Vedran Vukojevic , Vedran.vukojevic@randstad.se

About the company
With more than 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry and offers staffing, consulting and recruitment solutions in all areas of expertise. We also offer interim management, executive search and outplacement services. We have a large network of clients and candidates, which means that we convey hundreds of jobs within different industries all over Sweden. Our ambition is to be the best employer in the market. By combining our passion for people with the power of today’s technology, we help people and organizations to reach their true potential. We call it Human Forward.

Ansök nu

Systemutvecklare till NaviPro

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 17
Arbetsbeskrivning
Letar du efter ett gött gäng att jobba med? Här har du som utvecklare möjligheten att jobba med spännande kunder i olika projekt.  Rollen är både tekniskt utmanande och kundfokuserad.  Känner du att du fastnat i gamla hjulspår och har ett antal jordsnurrs erfarenhet av systemutveckling i din ryggsäck?

Perfekt, då tycker vi att du skall läsa vidare för detta kan vara din nya utmaning! NaviPro söker just nu en erfaren systemutvecklare till någon av deras centrala kontor i Göteborg eller Stockholm. 

Ansvarsområden
Som utvecklare hos NaviPro kommer du aldrig behöva känns tristess i att varje dag är den andra lik. Du kommer vara delaktig i NaviPros kunders digitala effektiviseringsresa och arbeta brett genom såväl implementeringsprojekt som förvaltning. Detta innebär att du arbetar med allt ifrån integrationer mellan kundens olika system, funktionella anpassningar samt bygga kundunika lösningar efter kundens önskemål och behov. NaviPro har både spännande, roliga och välkända kunder som Åhlens, Björn Borg, Svenskt Tenn och JLindeberg. 

Eftersom du kommer få vara med att designa och bygga dessa integrationer så vet vi att du har grymma skills när det kommer till webservices och API:er för i denna rollen är de är ett ”need-to-have”. Din förmåga att applicera dina tekniska kunskaper till kundens verksamhet blir avgörande för att göra ändringar i befintliga delar eller skapa helt nya lösningsfunktioner för NaviPros kunder.

För de mer kluriga kundärendena kommer du även få agera second line i NaviPros supportkanal.

Arbetstider
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Göteborg, eller Stockholm. Anställning sker direkt hos NaviPro.

Kvalifikationer
Vi tror att du är en problemlösare av rang och det finns ingen tvekan i dig att hjälpa till när du behövs. Du har samtidigt inget emot att fråga någon av dina härliga kollegor när du själv vill brainstorma eller känner att du har fastnat i vinkelvolten, med övertygelsen om att allt går att lösa.

Om vi får spekulera tror vi att du med din erfarenhet och personlighet har ett lugn som håller i sig oavsett situation och arbetsuppgift. För att trivas hos NaviPro tror vi att du söker efter det mindre företaget, där ramarna är lösare och kreativiteten kan få utlopp. En arbetsplats där du inte försvinner som en i mängden helt enkelt, utan där du kan få utrymme och plats att kliva fram.

Need-to-have
C#/.Net
XML
SOAP

JSON
Svenska och engelska i tal och skrift


Nice-to-have
Erfarenhet av konsultrollen
Erfarenhet Microsoft Dynamics 365 och Dynamics NAV
Erfarenhet av support
Skills med bakmaskinen (fredagsfika är inget man skojar bort)


Ansökan
Sista ansökningsdag 2021-12-31

I den här rekryteringsprocessen samarbetar NaviPro med Randstad Technologies. Vi utvärderar kandidater löpande och rollen kan komma att tillsättas snabbt. Sök därför redan idag via https://www.randstad.se/randstadtechnologies/

Om du har frågor om NaviPro eller tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Victoria Åhl via victoria.ahl@randstad.se eller +46 73-447 66 28 eller konsultchef Tova Dahlgren via tova.dahlgren@randstad.se eller +46 72-201 18 50. 

Varmt välkommen med din ansökan!Om företaget
NaviPro levererar affärssystem med hög funktionalitet och flexibilitet för i huvudsak design-, fashion- och modeföretag. Men även för företag i andra branscher där kravet på att kunna sätta sig in i en komplex verklighet är stor. Genom att kombinera affärssystemet Microsoft Dynamics NAV/Dynamics 365 Business Central med hög kompetens och lång branscherfarenhet inom ekonomistyrning, produktion, logistik och marknadsföring skapar de effektiva informationssystem åt sina kunder. NaviPro medverkar till att utveckla och förfina sina kunders affärsprocesser och ger dem en flexibel plattform för framtida tillväxt.

Ansök nu

Microsoft Workplace Specialist to Getinge, Göteborg

Systemadministratör
Läs mer Nov 15
Job description
Join our diverse teams of passionate people and a career that allows you to develop both personally and professionally. At Getinge, our passion is to secure that every person and community have access to the best possible care, offering hospitals and life science institutions products and solutions that aim to improve clinical results and optimize workflows. Every day we collaborate to make a true difference for our customers – and to save more lives. Are you looking for an inspiring career? You just found it.

As part in the Getinge Group IT to provide both state-of-the-art and cost-efficient IT solutions. We are looking for a Microsoft Workplace Specialist at Getinge´s Headquarters in Göteborg to manage the standard Getinge computer images, handling operations, management, service lifecycle and projects within Getinge. You will be part of the Global Group IT 3rd level End User Service team and work closely together with other infrastructure teams, regional IT management teams and business project leads to share, build together and meet our goals. Focus is 3rd level task above, but also as part of your role will also be to provide 2nd level support for the users located in the Gothenburg office, mostly on the users workplace. This means being close to the IT Support organization as well as the employees (n?70, incl. Executive Team members) at the office in need for support.

Responsibilities
Keep Windows image up-to-date (Operating system, Core applications) 
Work on the computer and user GPOs to keep a good balance between user efficiency and security 
Test new versions of the software managed centrally (Windows, Office, Adobe suites, et) 
Provide L3 support on the standard images 
Monitor technology and market evolution for future evolutions 
Participate in the software packaging for SCCM deployments with our external Partner 
Provide Coaching of the Group IT 2nd level support team 
As the service owner, you will maintain the service documentation up to date, as per the Getinge Quality Management System requirements 

To help meet our goals of becoming CO2 neutral by 2025, we travel only if we must. In this role, you will be required to travel a few times per year (but will be dependent on Covid-19 restrictions).

Working hours
We offer a competitive compensation and benefits package, including wellness and training programs, to ensure we support your well-being and goals. We strive for all our employees to be able to achieve a good work-life harmony. We have introduced a flexible approach to our workplaces, and this position offers the opportunity to work remotely up to 20-40% (t.b.c).

Qualifications
At Getinge, we are looking for passionate individuals, who are agile, resilient, take responsibility for their development and focus on achieving excellence. They never compromise on quality and always act responsibly remembering that our customers always come first. They enjoy collaboration and working in diverse and international teams, and embrace the future. If you love change, we can make sure that you stay that way!

Your experience includes:
Working in larger Microsoft SCCM environments ability to troubleshoot and optimize existing systems, as well as experience of working with operation and management of larger businesses. Furthermore, you: 
Certifications within Microsoft Windows desktop operating systems 
Knowledge within Microsoft SCCM / Mobility 
Knowledge in Powershell and (setup scripts and SCCM queries) 
Knowledge of Microsoft Intune, Azure and Office365 
Worked with application packaging MSI and App-V 
Previous role as service/Application owner 

To succeed in the role, you are a problem solver with excellent collaboration and communication skills, in English as well as in Swedish. Furthermore, you have a strong sense of ownership, responsibility and reliability. 

Application
The position may be filled before the last day of application, therefore, apply as soon as possible.

For more information contact Robert Weineland at: robert.weineland@randstad.se

Start: by agreement.

About the company
Getinge is on an exciting transformation journey constantly looking for new ways to innovate together with our customers to meet the healthcare challenges of the future. We are committed to diversity, equity and inclusion and to sustainability with a goal to be CO2 neutral by 2025. We believe in giving our employees the flexibility they need and make every effort to foster a learning culture that supports their personal development and creativity. Our passionate people hold our brand promise ‘Passion for Life’ close to heart.
 _________________
 If you share our passion and believe that saving lives is the greatest job in world, then we look look forward to receiving your application and resume. We hope you will join us on our journey to become the world’s most respected and trusted medtech company.

Ansök nu

DevOps Specialist in Gothenburg

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Nov 1
Job description
We are looking for a DevOps Specialist to our client in the Automotive indsutry. 

This is a unique opportunity to join us in our journey building an agile and high-performing SW department working with the latest products and brands on the market.


You will primarily be working with highly skilled app teams doing both in-car and off board apps and you will be shaping your role and leading the way into the future.
We also have teams of machine learning and AI developers/engineers working with innovation projects for the mobility of tomorrow on the same department that might need your expertise, but your focus will to begin with be on the projects and products in production.


We expect you to be the kind of person that thrives in an environment where not everything is defined, and a solution needs to be defined and implemented with emphasis on automation, speed and reliability. You will work closely with the developers leading the way to create continuous integration/deployment pipelines and coach them to develop a well-suited development environment that helps us achieve higher quality and throughput.


You need to be pragmatic, self-driven, curious, and flexible with a “we’ll find a way”-attitude.

Responsibilities
Mentoring and enabling the app-teams to create pipelines for CI/CD that would support our teams to integrate and test their software faster and improve their efficiency
Mentoring the app-teams with automation of our products within DevOps environment
Lead the department to implement the DevOps culture with best practices and training
Being up to date with the latest concepts and technology, guiding the teams in continuously improving the DevOps culture
Helping the teams setup a structure working with external partners in an automated way and with customized solutions in a complex environment
Enabling the teams to identify and use relevant metrics for the products and services
Assess infrastructure needs in new products/requirements
Help the team setup monitoring and create awareness of the status of their products


Qualifications
M.Sc. Electrical, or Computer Engineering, or equivalent work experience
+5 years’ experience in at least one high level programming language (Java, Kotlin, Swift)
Solid experience in working with devops for mobile apps
Solid knowledge and skills in unit testing, build pipes and CI/CD  
Experience and understanding in using agile methodology 

Valuable skills:
Solid experience with Linux and Linux eco-system
Solid experience in various scripting languages such as Bash and Python
Solid experience in various CI/CD and infrastructure tools such as Docker, Kubernetes, Gitlab
Solid experience in various deployment strategies (A/B testing, blue/green deployment)
Experience in working with a cloud provider (Azure, GCP etc)
Experience in Git and Gitlab
Experience in DevSecOps is a merit
Experience in Microservice architecture is merited


Application
Interviews and selection will take place on an ongoing basis. The position may be filled before the last application date, please apply as soon as possible.

For us at Randstad, it is important that all skills in the labor market are utilized. We welcome all applicants and strive for diversity.

For more information:
Josefine Westlander, Consultant Manager, josefine.westlander@randstad.se

About the company
With more than 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry and offers staffing, consulting and recruitment solutions in all areas of expertise. We also offer interim management, executive search and outplacement services. We have a large network of clients and candidates, which means that we convey hundreds of jobs within different industries all over Sweden. Our ambition is to be the best employer in the market.

By combining our passion for people with the power of today’s technology, we help people and organizations to reach their true potential. We call it Human Forward.

Ansök nu

UX Designer till Alektum Group i Göteborg

Interaktionsdesigner
Läs mer Nov 19
Arbetsbeskrivning
Är du grym på UX och har en passion för att förstå användarbehov/ problemområden? Ligger ditt intresse snarare för UI och grafisk design? Eller har du ett intresse för både och? Nu finns möjligheten att sätta din egna prägel på rollen som UX-designer hos Alektum Group!

Ansvarsområden
Som en av två UX Designers ansvarar du för att säkerställa att Alektum levererar effektiva, intuitiva och lättanvända applikationer. Gemensamma nämnaren för de projekt du kommer att jobba i är att det handlar om produkter inom mjukvara.

Efter att ett tekniskt initiativ tagits fram hos Alektums ledningsgrupp kommer du vara delaktig i hela projektet från början till slut. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av allt från initial user research till hi-fi prototyping. Vi arbetar i dagsläget med Figma för design och prototypning. Du blir en central pusselbit i en rykande färsk projektprocess som tagits fram för att kunna jobba så effektivt som möjligt. Projekt drivs mot olika beställare, både i Sverige och internationellt.

Vid din sida kommer du att ha dina kunniga kollegor i teamet IT Project Management som jobbar som Business Analysts och Projektledare. I din roll agerar du bryggan mellan slutanvändare och utvecklare och får därför arbeta nära både Utvecklare och Solution Architects för att definiera designen och beteendet för varje funktion, men också för att kunna ge feedback under implementering av funktioner. 

För att konkretisera vad du får jobba med:
Användarundersökningar med interna och externa användare
Skapa grundläggande informationsarkitektur, wireframes och prototyper
Skapa användargränssnitt och visuella designspråk i enlighet med befintliga designstandarder definierade för Alektum Groups plattformar
Stötta implementation av framtagen design och funktionalitet
Hjälpa till med att designa front-end-element
Hjälpa till med att skapa projekt- och kravspecifikationer


Beroende på vart ditt intresse ligger kan rollen anpassas så att  du får jobba mer mot user research eller design.

Kvalifikationer
Vi tror att du har:


En kandidatexamen eller högre inom relevant område
Tidigare arbetslivserfarenhet inom UX 
Teknisk kompetens och ett stort intresse för IT
Goda kunskaper i Figma (eller motsvarande prototypningsverktyg)
Flytande i Sketch eller andra interaktionsprototypverktyg
Kännedom om HTML & CSS (Är inte nödvändigt men ett plus i kanten!)
Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad Technologies. Registrera din ansökan via www.randstad.se/technologies. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Victoria Åhl - victoria.ahl@randstad.se - Vi går igenom ansökningar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta alltså inte med att söka! 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget
Familjeägda Alektum Group har funnits sedan 1992 då vi startade som ett renodlat inkassoföretag. Idag bedriver vi verksamhet i 18 europeiska länder, varav tre är partners, har över 650 anställda och omsätter 1,4 miljarder kronor.

Vår företagskultur ska vara utvecklande och tillåtande, och präglas av glädje, gemenskap och trygghet. Börjar du hos oss hamnar du i ett företag som sätter uppfinningsrikedom och innovation mycket högt. På kontoret som är granne med Nordstan får du exempelvis avsatt inspirationstid varje vecka och på sommaren går vi hem 15:30. Just det, på jobbet tränar vi också tillsammans och arrangerar olika sportturneringar.  

Läs mer här: https://www.alektumgroup.com

Ansök nu

Truckförare till Volvo Cars Reservdelslager

Truckförare
Läs mer Okt 8
Arbetsbeskrivning
 Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med ett av de ledande föredragen inom fordonsindustrin!

Som medarbetare kommer du att vara en nyckelspelare i leveransen utav Volvos reservdelar.
Arbetet utförs i en industriell anläggning där du och ditt tillhörande team arbetar både
självständigt och i grupp

Vi söker dig som har bakgrund inom följande kompetenser:
Truckkörning - materialhantering
Orderplock samt packning
Godsmottagning
Lättare lageradministration. Du kommer arbeta i ett högt tempo och det är viktigt att du är stresstålig, noggrann, har ett säkerhetstänk såväl som ett högt kvalitetstänk.


Har du tidigare jobbat på Volvo Cars reservdelslager (RA) är detta mycket meriterande. 

Ansvarsområden
 Du behöver vara en flexibel och ansvarstagande person för att trivas i rollen. Vidare krävs det att du kan arbeta effektivt för att nå uppsatta mål samtidigt som du alltid värdesätter säkerheten främst genom att vara noggrann och kvalitetsmedveten i ditt arbetssätt. 

Arbetstider
 Arbetet är förlagt under fasta skift under både dag samt kväll. 

Kvalifikationer
 
Vi söker dig som har besitter någon ut av ovanstående kompetenser. Har du tidigare
erfarenhet från fordonsindustrin ser vi detta som mycket meriterande.


Godkända gymnasiebetyg i Svenska 1b, Engelska 1b och Matematik 1b är också krav för tjänsten.
B-körkort
Truckkort med behörigheterna A1-4, B1-4, D1 och TYA. 


Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och därmed följer även ett
personlighetstest (MINT) med som en del i vår rekryteringsprocess. 

Ansökan
 Tillträdesdag
Vi följer kundens volymprogram och tillsättning sker enligt behov och
överenskommelse.
Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag! 

Om företaget
 Om företaget
Framtiden tillhör dem som har en vision och drivkraften att förverkliga den.

På Volvo Car Group är vår vision tydlig: "Att vara världens modernaste och mest attraktiva lyxbilsvarumärke" genom att göra livet mindre komplicerat för människor.

Vi har utmanande mål när det gäller innovationer, försäljning och
kundtillfredsställelse och för att klara detta behöver vi talangfulla medarbetare.

Människor med passion, energi, affärsmannaskap och förmågan att skapa nytt.
Människor som vill vara med och skapa nästa generation Volvobilar, i en global, dynamisk och respektfull miljö. Vi kommer att ge dig stöd för att du ska nå din fulla potential. 
Följ med oss på denna spännande resa in i framtiden.

Ansök nu

Mekanikkonstruktör till Randstad Engineering

Maskinkonstruktör
Läs mer Nov 19
Arbetsbeskrivning
Randstad Engineering växer! Just nu söker vi på Randstad Engineering konstruktörer för anställning hos oss. Vi söker dig som är nyfiken, positiv, har goda konstruktions-kunskaper, tidigare erfarenhet inom fordonsbranschen och är en person som ständigt vill utvecklas som konstruktör! 
Som konsult hos oss får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på Randstad. Vi ser idag en stor efterfrågan från våra kunder efter just din kompetens som Mekanikkonstruktör.

Ansvarsområden
I rollen som Mekanikkonstruktör hos oss kommer du få chansen att arbeta i projekt som varierar i längd, djup och bredd. Du ansvarar för att  driva och planera din tid för konstruktionsarbetet gentemot kundens och leverantörers projekttidsplan. 

Arbetstider
Tjänsten omfattar heltid och löper tillsvidare. Våra anställningar inleds med sex månaders provanställning. 

Kvalifikationer
För att trivas i rollen som Mekanikkonstruktör har du:
Min. 5 år erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Min. 3 års erfarenhet av CATIA V5
Erfarenhet från konstruktion inom fordonsbranschen
B.Sc. eller M.Sc. inom relevant område, exempelvis maskinteknik
Goda kunskaper i svenska och engelska
Meriterande är om du har Team Center Engineering, KOLA eller liknande PDM kunskaper

Personliga egenskaper
Som person är du driven och kan leverera mot given deadline. Då du kommer att arbeta i design och projektgrupper krävs det att du är bra på att kommunicera och gillar att arbeta i team.  Vidare är du en person som gillar att lösa problem och vågar ta beslut.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan!
Notera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. För frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta Konsultchef Vedran Vukojevic Vedran.vukojevic@randstad.se.

Vi ser fram emot din ansökan!
Om företaget
På Randstad Engineering vet vi att nyckeln till vår framgång är våra medarbetare. Det är därför otroligt viktigt för oss att alla medarbetare trivs, utvecklas och känner sig engagerade. Vi som jobbar på Randstad Life Sciences & Engineering är ett kompetent och prestigelöst team, som tillsammans driver vår affär framåt. 

Du kommer att bli en del av ett nystartat team som tillsammans kommer att utveckla våra kunder och kandidater. Vi strävar efter att bygga ett kompetent och engagerat team med massa driv, erfarenhet och hjärta, som tillsammans med dig vill fortsätta växa vår affär. För oss är det viktigt att påverka vårt samhälle positivt, därför engagerar vi oss i arbetsmarknadsfrågor, donerar till välgörande ändamål, samt erbjuder volontärarbete på arbetstid. Du kommer att arbeta tillsammans med engagerade kollegor på ett marknadsledande och värderingsstyrt företag, där man sätter människan i centrum. Läs mer om oss: https://www.randstad.se/engineering

Ansök nu

IT-support, 50 %, i centrala Göteborg

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Nov 24
Arbetsbeskrivning
Här finns en öppning för dig som vill jobba 50%, kanske studerar du något IT-relaterat redan och vill kombinera studier med att jobba. Då är detta kanske något för dig! 


Här blir du en del av en servicedesk där ni supporterar organisationens IT. Du och dina kollegor hanterar främst ärenden över telefon men också tickets inkomna direkt i ärendehanteringssystemet. Vanligt är att ärendena rör Active Directory, Office 365, copy/print och många andra system och applikationer. Här jobbar man som ett team och det är lätt att få hjälp av sina kollegor när man behöver. 


Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. 

Ansvarsområden
Servicedeskens ansvarsområde är att hjälpa användarna med deras IT-relaterade problem. Ibland är det genom support direkt över telefon medan ibland hjälper du till att lägga vidare ärendet till rätt instans. Du är ansiktet utåt organisationen för IT-avdelningen så det är av stor vikt att du är hjälpsam och kommunikativ. 

Arbetstider
Deltid, 50%
Schema läggs efter behov i samråd med dig. 

Kvalifikationer
För att vara den person vi söker har du följande kompetens: 


Grundläggande förståelde av Office-paketet, främst Office365
Känner till & kan grunderna i Active Directory 
Svenska i tal & skrift

Utöver dessa kompetenser ser vi gärna att du har vana av att jobba med telefonen som ditt arbetsverktyg, du har lätt för att lära sig och du är en hjälpsam & trevlig person!
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
2021-12-30 urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Henrietta Bolander, Konsultchef, har du frågor tas dessa emot via henrietta.bolander@randstad.se

Om företaget
Randstad Technologies är specialiserade inom kompetensområdet IT och är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är specialist inom IT-området. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential!

Ansök nu

Project manager in Gothenburg

Projektledare, IT
Läs mer Nov 23
Job description
We are looking for a skilled Project manager with at least 5 years’ experience of leading complex projects. 


You should develop overall project plan consistent with project objectives as defined by the project owner and key stakeholders in accordance with accepted project management standards in the industry (e.g., SAFPMI, Project Management Body of Knowledge [PMBOK], ANSI, and ISO standards).
 You will also work to improve project management processes and business systems that support project decision makers. May lead others and direct all phases of projects or subsystems of major projects from inception through completion. Acts as primary project contact to establish key stakeholder requirements and project objectives. Ensures that all project control systems within the scope of the project are in place and integrates project data for decision makers.
 
 Randstad Technologies is specialized in competences within IT. As a consultant with us, you get a competitive salary, benefits and collective agreements. Your consultant manager is always there for you and ensures that you get varying and developing assignments at different companies, within different industries. At Randstad Technologies, your personal development is in focus, and you are offered a large network and many social activities.

Responsibilities
Lead others and direct all phases of projects or subsystems of major projects from inception through completion.
Responsible for the development of integrate project schedule, project execution & status reporting of the project.
Execute & deliver on the scope of the assigned project/s, working with multi-located & multi-functional teams.
Coordinates the operational aspects of ongoing projects and serves as liaison between project and team, finance, planning, scheduling and line management.
Uses trend, earned value and variance analyses and risk assessments to develop plans or to recommend change.
Acts as primary project contact to establish key stakeholder requirements and project objectives.
Performs project close-out and documents lessons learned activities as necessary.
Effectively communicate project expectations to team members and stakeholders in a timely and clear fashion.
Identify and manage actively opportunities, risks and issues to ensure effective resolution or mitigation.
Liaise with project stakeholders.
Estimate the resources and participants needed to achieve project goals.
Determine and assess need for additional staff and/or consultants.
Set and continually manage project expectations with team members and other stakeholders.
Delegate tasks and responsibilities to appropriate personnel.
Identify and resolve issues and conflicts within the project team.
Identify and manage project dependencies and the associated critical path(s).
Plan, schedule and manage project timelines and milestones using appropriate tools.
Track project milestones and deliverables, in conjuction with Agile features.
Develop and deliver progress reports, proposals, requirements documentation, and presentations.
Determine the frequency and content of status reports from the project team, analyse results and investigate problem areas.
Proactively manage changes in project scope, identify potential crises, and devise contingency plans.
Define project success criteria and disseminate them to involved parties throughout project life cycle.
Effectively run project meetings from project kick-off to post implementation review ensuring all stakeholders meet their responsibilities.


Working hours
Fulltime

Qualifications
Basic Qualifications (Required Skills/Experience):
 • Associates degree or higher
 • 5+ years project management experience
 • 3+ years SAFe/Agile experience


Preferred Qualifications (Desired Skills/Experience):
 • SharePoint
 • Risk Management / Mitigation
 • Strong execution, communication and collaboration skills

Experience
At least 5 years’ experience from Project management.

Application
Last date to apply: 2021-12-30, selection and interviews will be ongoing. The position may be filled before the last day of application, therefore, apply as soon as possible.


For more information: pia.schoberg@randstad.se

About the company
Randstad Technologies specializes in the field of IT and is part of Randstad, the world leader in recruitment and consulting with operations in 38 countries. With this global network, in combination with our strong local foundation, we can offer a wide range of varied and developing assignments and jobs for you who are a specialist in IT. Our mission is to help you reach your true potential with your career in focus!

Ansök nu

Java Backend Developer to Etraveli in gothenburg

Backend-utvecklare
Läs mer Okt 5
Job description
Etraveli Group is a leading global technology provider for flights focused on offering the best possible flight content delivered through flexible tech solutions. We are now looking for an experienced Java Backend Developer to join our team in Gothenburg.

Working with us you get access to resources to help you grow in your role. We believe that professional and personal growth is very important so we offer extensive learning opportunities and focus on different ways to feel inspired to learn and try new things.

Be part of an agile team that has the ownership of their own domain. Feel accountable and take on the responsibility of the development, and quality of the same, so it meets stakeholders’ needs.
Working within a Scrumban methodology where the team own their way of work.
Focusing on collaboration and communication by pairing, whiteboard talks, sofa topic discussion, mob programming and more.

Responsibilities
Tech stack: JAVA, My as well as Mem, Artemis, Kafka as well as Atlassians agile tools, Git, Jenkins, Docker, Kubernetes, IntelliJ etc.

Of course you do not have to be familiar with all of our tech stack, although Java is mandatory. We will support you in your journey with us! We always aim to improve everything we do and we aim for our teams to be continuously working towards a creative, communicative, collaborative culture with a strong feeling of pride in the things we create. The teams are also cross-functional so that we have the skills needed close to the team.

Balance is important at Etraveli Group. We encourage flexibility at work so that we are able to puzzle together work with our private life. We also believe that personal meetings add a lot of value - building strong bonds between us as colleagues and enabling trust and creativity to the culture.

Qualifications
Software developer with at least 5 years of working experience focusing on Java technologies
Fond of API integrations, and different kind of database solution and acquainted with any of public clouds (AWS/GCP)
Good communication skills, verbally and in writing, in English
Holder of valid work permit for Sweden
You thrive in offering support in a complex environment.

Personal skills
At Etraveli Group it is important to play as a team and we love that you see solutions where others see problems. You have a positive mindset and are motivated by challenging projects. In this role you have regular contact with many parts of our organisation, in Sweden as well in Greece, and therefore you must enjoy communicating with both people and IT-systems.

Application
The position may be filled before the last day of application, therefore, apply as soon as possible.

For more information contact Frida Persson at: frida.persson@randstad.se

Start: by agreement.

Please note: If you are not an EU citizen, please note that you must have full working rights aligned with Swedish laws. If you are on a work permit or visa, please make sure to attach the details along with your application.

About the company
We like a fast ride. The eyes tearing up from the wind, the hair a mess streaming behind our faces, the hands gripping the handles convulsively – that kind of fast. Since we started in 2000 we’ve expanded to 77 countries, 6 continents, 35 languages and 21 brands. Once, we were just a handful of dedicated souls, printing the flight tickets as soon as there was a booking and running off to the post office to mail them out.

Now, we’re a flight technology company with our own platform and close to 1,000 employees and another 500 people dedicated to working for us at various outsourcing partners. In addition to having one of the market’s most sophisticated technical solutions for connecting travellers and flights, we partner with Booking.com and Google Flights and are highly competent and knowledgeable within many fields. Successful in e-commerce, on the edge of technology development and with vast experience in the travel industry, we are able to offer you the best of three worlds.

Ansök nu

Underkonsulter inom utveckling till Göteborg

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 26
Arbetsbeskrivning
Driver du eget företag inom IT och är nyfiken på att byta uppdrag eller vill veta mer om hur det funkar att bli underkonsult genom oss? Registrera dig i så fall direkt och bli en del av vårt partnernätverk!

Vi vill utöka vårt nätverk av enmansbolag och fåmansbolag och hoppas att just du ska vara intresserad av att inleda ett samarbete med oss på Randstad Technologies. Vi är självklart även intresserade av att få kontakt med partners i form av större bolag där vi kan hitta samarbetsformer men där bygger vi gärna kontakten på ett annat sätt. Se mer info i slutet av denna annons. 

Vi har just nu väldigt många förfrågningar ifrån våra kunder som har ett stort behov av utvecklare på olika nivåer och med olika teknisk bakgrund. Våra kunder är allt från stora internationella bolag till mindre produktbolag och startups inom alla typer av branscher. Det viktigaste för oss är att du hamnar rätt och hamnar på ett bolag/uppdrag som tillgodoser just dina behov. 

Vi kommer att prioritera nyregistreringar utifrån förfrågningarna som finns hos våra kunder just nu. Har du just den kompetens som efterfrågas i dagsläget kanske vi hör av oss redan idag. Har du en intressant profil för oss i framtiden önskar vi få lägga till dig i vårt nätverk så vi kan ta en dialog när det väl kommer in ett matchande uppdrag. 

Detta är alltså en möjlighet för dig att få erbjudande om underkonsultuppdrag inom ditt område och bredda ditt nätverk inom branschen. 

Ansvarsområden
Vi har uppdrag för dig som vill jobba med:
Java 
.Net 
Vue 
React
iOS
Android
Kotlin
Golang
Erlang

C++
Python 
Devops
Cloud


Kvalifikationer
Oavsett vilken din tekniska bakgrund är kan det vara av intresse för oss.  För att vi ska kunna hitta samarbetsvägar behöver du: 
Några års erfarenhet som utvecklare/programmerare 
Vara konsultmässig och kommunikativ med ett stort engagemang, hög ansvarskänsla och god förmåga att samarbeta med andra.

Vi lägger stor vikt vid personlighet. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Genom din ansökan kommer du automatiskt hamna i vårt nätverk. Processen för att registrera är enkel och tar inte lång tid. Får vi in ett matchande uppdrag hoppas vi på samarbete. Representerar du ett större bolag och är intresserad av samarbete så ta gärna kontakt med oss via mail. Har ni problem med att registrera er eller om ni har andra funderingar så finns vi att nå på: tova.dahlgren@randstad.se eller josefine.westlander@randstad.se.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Orderadministratör till kommande uppdrag

Frontofficepersonal
Läs mer Nov 25
Arbetsbeskrivning
Har du förmåga att koordinera och gillar att vara där det händer? Trivs du i en roll där du får användning av dina såväl administrativa som kommunikativa egenskaper? Då kan du vara den vi söker. 


Rollen som orderadministratör passar dig som är målinriktad och lösningsorienterad. Du brinner för administration och struktur, ordning och reda. Det känns naturligt för dig att möjliggöra goda kontakter mellan olika parter, både beställare och interna kollegor.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Du fungerar som länken mellan kunderna och företaget i övrigt. Som orderadministratör hanterar du övergripande beställningar från inkommande order till fakturering. Du samarbetar med olika avdelningar inom organisationen exempelvis, inköp och produktion. Du kan även komma att ingå i säljteamet på säljavdelningen i orderprocesser. Dina arbetsuppgifter som orderadministratör kan bland annat innebära: 
 Orderhantering
 Fakturering
 Transport- och tulldokumentation
 Reklamationshantering
 Uppföljning
 Sammanställning av statistik 


Kvalifikationer
Som person är du strukturerad och noggrann. Du har lätt för att ta till dig produktinformation och ge god service till kund. Du har stor social kompetens, skinn på näsan samt stresstålig då du kommer att ha flera processer igång samtidigt. Du är flexibel och har en positiv inställning. Stämmer beskrivningen på dig? Tveka inte, sök redan idag.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Truckförare i Göteborg

Truckförare
Läs mer Nov 24
Arbetsbeskrivning
Vi på Randstad i söker erfarna truckförare för uppdrag hos våra kunder i Göteborg med omnejd. Skulle du beskriva dig själv som en noggrann, driven och ansvarstagande lagspelare som är ute efter att jobba i en varierande och fartfylld bransch? Då kan det vara dig vi söker. Tveka inte på att söka tjänsten redan idag enkelt utan CV!

Uppdragen ingår i Randstads uthyrningsverksamhet vilket innebär att du som ambulerande konsult kommer att vara anställd av Randstad men arbeta ute hos en eller flera av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Ansvarsområden
Arbetsuppgifterna som truckförare är varierande och kan bestå av:
 Truckkörning
 Orderplock och pack
 Godsmottagning och inleverans
 Containertömning


Arbetstider
Heltid. Arbetstiderna kan variera mellan dag, kväll, natt och skift.

Kvalifikationer
På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

För att vara aktuell för denna tjänst behöver du:
Behärska svenska i tal och skrift
Innehar truckkort (A 1-4 och B 1-4)
Har tidigare erfarenhet av truckkörning
Trivs och kan arbeta i en ambulerande roll

Det är meriterande om du:
  Behärska engelska i tal och skrift


Ansökan
2021-12-24, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

OBS! vi tar inte emot ansökningar eller CV:n via mejl.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Integration Engineer within Packet core to Gothenburg

Civilingenjör, el-tele
Läs mer Nov 22
Job description
Do you like to work with cutting edge technology requiring constant competence development to keep up? As an Integration Engineer you will be focusing on deployment, integration and troubleshooting of Ericsson Packet Core products but you will also come in contact with many different products and tools. 

As a consultant at Randstad Technologies you will be placed at our highly recommended client within telecom. You will be working hands-on both with 4G and 5G packet core products such as MME, AMF, EPG- SGW/PGW, SMF, UPF, Wi-Fi Gateway, PCRF, EMBMS-GW which typically needs to be integrated with products from other telecom domains to facilitate actual phone calls and data traffic. These are running either on smaller local PODs running CEE/VMware/RedHat OpenStack or in full NFVI cloud environments. You will be a part of a very diverse team with members on multiple sites working across time-zones.

Randstad Technologies is specialized in competences within IT. As a consultant with us, you get a competitive salary, benefits and collective agreements. Your consultant manager is always there for you and ensures that you get varying and developing assignments at different companies, within different industries. At Randstad Technologies, your personal development is in focus, and you are offered a large network and many social activities.

Responsibilities
Configure and integrate nodes and solutions into networks (new and existing)
Help create effective solutions through activities in network design, planning and deployment
Maintain a stable environment and optimizes the telecom network as necessary
Contribute to continuous improvements in the deliveries
Technical support handling towards users


Working hours
Fulltime / Daytime

Qualifications
Qualification
Minimum 3 years of experience working with telecom
High level of IP network competence (CISCO CCNA/CCNP or similar)
Solid Linux knowledge

On the plus side
Experience from Ericsson products
Experience from Packet Core products and tools
Experience from integrating and troubleshooting applications
Experience from cloud and virtualization platforms
Experience of automation in the form of scripting, using bash or python
If you have worked with telecom systems in the areas of Packet Core, Evolved Packet Core, 5G Core, LTE RAN or public Wi-Fi is a strong merit. Maybe you have experience from working for a telecom operator as system integrator or in product verification as tester of above mentioned systems.

Who are you?
You are self-motivated with a huge drive to solve problems
You love to learn new things and are a fast learner
You enjoy working in a team, with people from various disciplines
You speak English fluently
You must know the fundamentals of data communication and IP networks.
You must feel very at home in a Linux environment

We put a lot of value in to personality in our search for the right candidate. To us it is important to ensure that all competence available in the labor market is used to its full potential. We welcome all applicants and strive for diversity

Experience
Experience working with telecom within Packet core, Solid IP network and Linux knowledge

Application
Last day to apply 2021-12-22. Selection and interviews will take place continuously. The position could be filled before the last day to apply.

About the company
With more than 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry and offers staffing, consulting and recruitment solutions in all areas of expertise. We also offer interim management, executive search and outplacement services. We have a large network of clients and candidates, which means that we convey hundreds of jobs within different industries all over Sweden. Our ambition is to be the best employer in the market.

By combining our passion for people with the power of today’s technology, we help people and organizations to reach their true potential. We call it Human Forward.

Ansök nu

Projektledare till Navipro

Projektledare, IT
Läs mer Nov 22
Arbetsbeskrivning
Är du en erfaren projektledare med goda ledaregenskaper? Drivs du av att förbättra affärsprocesser och har ett intresse av affärssystem och kundrelationer? 

Perfekt, då tycker vi att du skall läsa vidare för detta kan vara din nya utmaning! NaviPro söker just nu en projektledare till någon av deras centrala kontor i Borås, Göteborg eller Stockholm. 

Ansvarsområden
Dina främsta arbetsuppgifter är att hjälpa våra kunder att utveckla och förbättra sina nuvarande affärsprocesser. Detta görs tillsammans med dina utsedda projektteam, där vi med samlad kompetens identifierar kundens verksamhet och hjälper dem i arbetet med att implementera, anpassa, förvalta och eventuellt uppgradera sitt affärssystem. Du som projektledare är den som har det yttersta ansvaret för hela projektet och projektteamet. Det är du som ansvarar för att vi håller uppsatta deadlines enligt projektplan och levererar det som utlovats till kund. 

Som projektledare hos oss gillar du att inneha nyckelrollen i att leverera lyckade projekt tillsammans med våra applikationskonsulter och systemutvecklare.
Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar bland annat att du leder och driver projektgruppens arbete, att du ansvarar för resurs- och tidsplanering, stöttar dina projektmedlemmar under projektets gång, håller i workshops, projektmöten och styrgruppsmöten samt löpande följer upp projektets resultat mot budget.
Dina projektteam kan variera i storlek beroende på projektets omfattning och du kommer att driva flera projekt parallellt.

Arbetstider
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Borås, Göteborg, eller Stockholm. Anställning sker direkt hos NaviPro.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är en bra ledare, har god förståelse för verksamhetsflöden samt några års erfarenhet och kunskap av att projektleda implementationer av verksamhetsnära system. Meriterande är om du har erfarenhet av affärssystemet Microsoft Dynamics NAV/Dynamics 365 Business Central eller andra affärssystem, samt om du är van att jobba i någon form av projektverktyg (t.ex. MS Projekt eller liknande).

Vi tror att du som person har en positiv inställning, är grym på att kommunicera och kan förmedla dina tankar på ett enkelt och trevligt sätt på såväl svenska som engelska. Du har en stor förmåga att samarbeta, gillar att ta ansvar, och kan motivera projektmedlemmarna för att leverera kvalitet såväl till kunder som internt.

Eftersom du kommer arbeta med flera olika projekt och kunder samtidigt ser vi det som en självklarhet att du har god erfarenhet av att kunna prioritera och strukturera ditt arbete.

Ansökan
Sista ansökningsdag 2021-12-22

I den här rekryteringsprocessen samarbetar NaviPro med Randstad Technologies. Vi utvärderar kandidater löpande och rollen kan komma att tillsättas snabbt. Sök därför redan idag via https://www.randstad.se/randstadtechnologies/

Om du har frågor om NaviPro eller tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Victoria Åhl via victoria.ahl@randstad.se eller +46 73-447 66 28 eller konsultchef Tova Dahlgren via tova.dahlgren@randstad.se eller +46 72-201 18 50. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
NaviPro levererar affärssystem med hög funktionalitet och flexibilitet för i huvudsak design-, fashion- och modeföretag. Men även för företag i andra branscher där kravet på att kunna sätta sig in i en komplex verklighet är stor. Genom att kombinera affärssystemet Microsoft Dynamics NAV/Dynamics 365 Business Central med hög kompetens och lång branscherfarenhet inom ekonomistyrning, produktion, logistik och marknadsföring skapar de effektiva informationssystem åt sina kunder. NaviPro medverkar till att utveckla och förfina sina kunders affärsprocesser och ger dem en flexibel plattform för framtida tillväxt.

Ansök nu

Applikationskonsult till NaviPro i Göteborg

Applikationskonsult
Läs mer Nov 22
Arbetsbeskrivning
Är du en driven applikationskonsult som älskar att vara spindeln i nätet? Är du intresserad av att jobba med lösningar kopplat till Microsoft Dynamics NAV/Dynamics 365 Business Central? Som brinner för att vara med och utvecklas tillsammans med dina kollegor och kunder?

Perfekt, då tycker vi att du skall läsa vidare för detta kan vara din nya utmaning! Vi söker just nu en erfaren applikationskonsult till vårt centrala kontor i Göteborg. 

Ansvarsområden
I rollen som applikationskonsult hos oss arbetar du i implementationsprojekt med våra nya kunder och med vidareutveckling/uppgradering utav våra befintliga kunders affärssystem.

Du kommer att arbeta parallellt med både större och mindre kunder och i projekt av olika storlekar. Du kommer vara delaktig i flera projektfaser, från förstudie till uppsättning och utbildning. Som applikationskonsult arbetar du självständigt med stor flexibilitet men du ingår alltid i ett team med drivna och kompetenta kollegor.

Vad vi erbjuder
Vi är en salig mix av personligheter och möts i vår ödmjukhet att alla får lov att vara sig själva. Vägarna till NaviPro har varit olika, vägar som gett oss olika erfarenheter och verktyg. Men vi delar samma värderingar och mål: Glädje, Respekt och Högt i Tak.

Vi planerar årligen roliga aktiviteter för att skapa en ökad sammanhållning och laganda, bland annat genom våra uppskattade konferensresor. Kanske är det du som sitter med oss på flyget nästa gång?

Det är viktigt med grymma kollegor och att ha kul på jobbet, men vi vet också att jobbet inte är allt. Därför ger vi dig förutsättningarna för att kunna kombinera jobb- och privatliv på ett flexibelt sätt.

Arbetstider
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Göteborg. Anställning sker direkt hos NaviPro.Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har några års dokumenterad kunskap och erfarenhet som applikationskonsult eller avancerad användare utav Microsoft Dynamics NAV/Dynamics 365 Business Central. Meriterande är även om du har erfarenhet av fashion-industrin där många av våra kunder befinner sig.

Vi söker dig som vill arbeta i en självständig roll med externa kontaktytor och som har ett stort intresse för konsultrollen. Ditt sätt är affärsorienterat och du tycker om att etablera samt utveckla relationer med dina kunder. Kombinerat med detta har du ett sinne för problemlösning och gillar att inneha nyckelrollen i att ta fram kundanpassade lösningar tillsammans med våra systemutvecklare.

Om vi får spekulera tror vi att du med din erfarenhet och personlighet har ett lugn som håller i sig oavsett situation och arbetsuppgift. För att trivas hos oss tror vi att du söker efter det mindre företaget, där ramarna är lösare och kreativiteten kan få utlopp. En arbetsplats där du inte försvinner som en i mängden helt enkelt, utan där du kan få utrymme och plats att kliva fram.

Du har inget emot att fråga om du inte förstår och inser när du behöver hjälp från dina kollegor. Du kan förmedla dina tankar på ett enkelt och trevligt sätt i både tal och skrift.Ansökan
Sista ansökningsdag 2021-12-22

I den här rekryteringsprocessen samarbetar NaviPro med Randstad Technologies. Vi utvärderar kandidater löpande och rollen kan komma att tillsättas snabbt. Sök därför redan idag via https://www.randstad.se/randstadtechnologies/

Om du har frågor om NaviPro eller tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Victoria Åhl via victoria.ahl@randstad.se eller +46 73-447 66 28 eller konsultchef Tova Dahlgren via tova.dahlgren@randstad.se eller +46 72-201 18 50. Om företaget
NaviPro levererar affärssystem med hög funktionalitet och flexibilitet för i huvudsak design-, fashion- och modeföretag. Men även för företag i andra branscher där kravet på att kunna sätta sig in i en komplex verklighet är stor. Genom att kombinera affärssystemet Microsoft Dynamics NAV/Dynamics 365 Business Central med hög kompetens och lång branscherfarenhet inom ekonomistyrning, produktion, logistik och marknadsföring skapar de effektiva informationssystem åt sina kunder. NaviPro medverkar till att utveckla och förfina sina kunders affärsprocesser och ger dem en flexibel plattform för framtida tillväxt.

Ansök nu

Frontend utvecklare till Zynka i Göteborg

Frontend-utvecklare
Läs mer Nov 22
Arbetsbeskrivning
Är du en Frontend utvecklare med intresse för tekniker så som Vue, Javascript och SaaS?  Här har du en unik chans att vara delaktig i att föra en av världens mäktigaste branscher, bygg & fastighet, in i den digitala eran. Du kommer vara en del av Zynkas korsfunktionella produktutvecklingsteam med utvecklare, designers och produktägare. Det är ett passionerat gäng med positiv energi och affärsdrivet fokus. Tillsammans arbetar ni med att forma och bygga en produkt som hjälper fastighetsägare att hantera och analysera sin förvaltning under hela livscykeln.

Zynka är ett snabbväxande Proptech-bolag med experter inom digital teknik som GIS, BIM, IOT och spatial intelligens. Via sin plattform Digital Buildings, för digitala tvillingar av fastigheter, banar de väg för smartare digital förvaltning. 

Ansvarsområden
I rollen som frontend utvecklare ansvarar du för att utveckla produkternas gränssnitt och funktionalitet, användning och anpassning av ramverk, bibliotek och lösningar från tredje part. Zynka prioriterar kontinuerlig utveckling av sin tekniska arkitektur för att möta framtidens behov, en process du är högst delaktig i att driva tillsammans med utvecklingsteamet.

Ansvar & Fokus
Bidra till utvecklingen av våra produkter under hela produktlivscykeln; design, planering, implementation, testning, deployment och underhåll.
Bidra till vår frontendarkitektur byggd med bl. a. Javascript, Vue, olika ramverk/bibliotek samt mjukvaror för att hantera skanningdata och 3D-visualisering.
Utveckla funktionalitet för att våra kunder ska kunna optimera sin verksamhet och fatta mer datadrivna beslut under drift, förvaltning och strategisk fastighetsutveckling.
Samarbeta tätt med ditt team för att utveckla både teknik och våra agila arbetssätt.


Arbetstider
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Göteborg. Anställning sker direkt hos Zynka. 

Kvalifikationer
Vi önskar att Du
Har några års erfarenhet inom webbutveckling och/eller relevant kandidat- /masterutbildning inom datateknik eller liknande
Är en T-formad utvecklare, d.v.s att din domän är frontend, men har intresse och förståelse för både produkt och affär.
Är en problemlösare med erfarenhet av agila arbetssätt.
Är nyfiken och affärsdriven.
Värdesätter samarbete och att arbeta tätt i tvärfunktionella team.


Vi erbjuder Dig
En dynamisk, snabbrörlig och kreativ miljö, där du är med på resan att skala vår produktportfölj, vår organisation samt förändra fastighetsbranschen.
En arbetsplats som värdesätter initiativ, kreativitet och samarbete.
Stort utrymme för att påverka både din personliga och bolagets utveckling.
Möjlighet att påverka tekniska beslut för utvecklingen av våra produkter för att stötta framtida behov, kvalitet och skalbarhet.
Trygg anställning med kollektivavtal och tjänstepension (ITP). Friskvårdsbidrag, företagshälsovård samt subventionerade priser på massage.
Flextid för att underlätta livspusslet. Täta måluppföljningssamtal med fokus på din utveckling, trivsel och engagemang.


Ansökan
Sista ansökningsdag 2021-12-31

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Zynka med Randstad Technologies. Vi utvärderar kandidater löpande och rollen kan komma att tillsättas snabbt. Sök därför redan idag via https://www.randstad.se/randstadtechnologies/

Om du har frågor om Zynka eller tjänsten, kontakta konsultchef Tova Dahlgren via tova.dahlgren@randstad.se 

Om företaget
Zynka är digitaliseringsexperter baserade i Göteborg, Stockholm och Malmö. Vi går i frontlinjen för den digitala transformationen av bygg- och fastighetsbranschen genom nytänkande digitala lösningar och tillhandahåller expertkunskaper och produkter i varje steg av fastighetsaffären - från projektutveckling till förvaltning. Vårt mål är att skapa fler och större bestående värden – både för våra kunder och samhället i stort.

Ansök nu

Administrativ koordinator i Göteborg

Administrativ assistent
Läs mer Nov 22
Arbetsbeskrivning
Har du som målsättning att alltid skapa positiva möten och sprida energi? Brinner du för service och vill utvecklas i en miljö med drivna och kompetenta kollegor? Tycker du om att hjälpa och assistera andra i deras jobb?

Just nu söker vi en koordinator till vår kund i Göteborg!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Du kommer vara på huvudkontoret i Göteborg. Tillsammans med andra supportfunktioner blir du en viktig stödfunktion till hela företaget och kommer erbjuda förstklassig support. Rollen är en viktig och central funktion för att få allt att gå ihop och ställer höga krav på service och kvalitet. Här arbetar du brett med koordinering och administration samt ingår ofta i projekt, du stödjer också ledningsgruppens medlemmar i deras arbete, allt för att i slutändan skapa ett stort värde för våra kunder. 

Det är en roll som förutsätter god samarbets- och lösningsförmåga, noggrannhet, kommunikationsförmåga och proaktivitet. I tjänsten ingår traditionella assistentuppgifter såsom:


hantering och koordinering av kalender
koordinering av möten och dokumentation både gentemot kunder och ledningsgruppen
upprättande och redigering av presentationsmaterial
administrera interna system 
vara support för digitala tjänster
ansvara för tryckproduktion av kursmaterial


På det hela taget kommer du att ha en central och varierande roll med stora möjligheter att påverka hur företaget upplevs som arbetsplats och partner.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utåtriktad och brinner för att ge god service. Du får energi av att samarbeta med andra och du agerar alltid professionellt. Du skapar energi och ser ett stort värde i att ha ordning och struktur i ditt arbete samtidigt som du har ett agilt mindset och kan agera självständigt och med högt tempo om situationen kräver det. I detta är du kreativ och tar initiativ för att lösa problem och skapa förbättringar på egen hand. Att vara agil är en förutsättning då vi jobbar nära våra kunder och såklart sätter ett stort värde vid att möta deras behov där det uppstår.


Du har tidigare arbetar med administrativa arbetsuppgifter i en varierande roll, och du har erfarenhet av att arbeta med service och support för organisationer och sprider en positiv energi omkring dig. Du har mycket god kunskap i svenska och engelska, både i tal och skrift.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
Vill du arbeta och stödja en organisation som arbetar hos stora kunder både inom Sverige och internationellt? Vill du ha variation i dina arbetsuppgifter och vara personen i själva kärnan av ett team av fantastiska kollegor? Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Senior Scrum Master to Novacura

Projektledare, IT
Läs mer Nov 22
Job description
Are you a Senior Scrum Master and an agile coach who are looking for your next assignment? At Novacura you will have a chance to join a Greenfield project and be part of their joinery to build a new platform. You can be searching for your next assignment as a Freelancer or be offering a consultant position at Randstad.

This is a consultant position were you will work for our client, Novacura. Randstad Technologies is specialized in competences within IT. As a consultant with us, you get a competitive salary, benefits and collective agreements. Your consultant manager is always there for you and ensures that you get varying and developing assignments at different companies, within different industries. At Randstad Technologies, your personal development is in focus, and you are offered a large network and many social activities.

Our client Novacura is a human-centric IT-company using services and software to streamline and simplify their customers’ business-critical processes and ERP platforms. They are passionate about creating solutions that enable their customers to work smarter and faster in their businesses. Novacura is privately held and has offices in ten countries including Sweden, Germany, Poland, Norway and the USA. They have around 150 experienced employees with headquartered in Gothenburg, Sweden. The company is recognized as one of the top 1% fastest-growing companies in Sweden. Novacura strongly believe in working with individuals who love what they do, and they aim to create an environment where their employees feel both confident and comfortable. They believe that when you get the space to do what you do best, the result will be something out of the ordinary.

Responsibilities
In addition to acting as a Scrum Master for one or two agile teams, the Senior Scrum Master will mentor colleagues, hold trainings and work as an agile coach on different levels and support the development of the Novacura ways of working in agile product development. The Senior Scrum Master also facilitates the scrum-ofscrum meetings to coordinate development activities across agile teams.

Responsibilities
Supporting and coaching the agile team and working on building an open, honest, and collaborative mindset
Supporting and coaching Scrum Masters from other agile teams
Driving tactical, consistent team-level improvement as part of the scrum process
Schedule and facilitate sprint meetings, such as planning, retrospectives, and daily stand ups.
Working with team members and their department managers to identify training requirements and schedule training events
Facilitating internal communication and effective collaboration between team-members
Being the point of contact for external communications from customers and internal stakeholders
Collaborating with the team Product Owner to manage backlogs and new requests to maximize business value
Supporting the team's development by giving feedback to team members and identify competence development needs
Assisting with identifying and removing impediments for the agile team
Selecting tool, framework, and methodologies for team-level activities, within established guidelines
Facilitating efforts of large and complex features that may involve integrating multiple teams.
Acting as a subject matter expert to develop and refine the Production team’s agile way of working.


Working hours
Fulltime/ Daytime

Qualifications
We believe you have: 
Several years of experience in a scrum master/senior scrum master role
Expert knowledge of agile methodology
Familiarity with software development
Great knowledge of scrum techniques and artifacts
BSc in Computer Science, Engineering or similar field, or equivalent experience

As a Senior Scrum Master you have excellent leadership and communications skills combined with a coaching mindset. You take experiences from previous different situations and teams to develop working methods and collaboration. Through an ability to facilitate change and create self-organizing teams, the Senior Scrum Master contributes to great business value for Novacura’s customers.

We put a lot of value in to personality in our search for the right candidate. To us it is important to ensure that all competence available in the labor market is used to its full potential. We welcome all applicants and strive for diversity.

Application
Last day to apply: 2021-12-22 Selection and interviews will take place continuously. The position could be filled before the last day to apply.

If you have any questions about the role, you are welcome to contact Consulting Manager Tova Dahlgren at tova.dahlgren@randstad.se

About the company
With more than 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry and offers staffing, consulting and recruitment solutions in all areas of expertise. We also offer interim management, executive search and outplacement services. We have a large network of clients and candidates, which means that we convey hundreds of jobs within different industries all over Sweden. Our ambition is to be the best employer in the market.
By combining our passion for people with the power of today’s technology, we help people and organizations to reach their true potential. We call it Human Forward.

Ansök nu

Linux/Kubernetes System Administrator to Etraveli in Gothenburg

Systemadministratör
Läs mer Nov 4
Job description
Etraveli Group is a leading global technology provider for flights focused on offering the best possible flight content delivered through flexible tech solutions. We are now looking for an experienced Linux System Administrator to join our team in Gothenburg.

Together with a skilled set of IT technicians and engineers, in both Gothenburg and Athens, Greece, you’ll be part of our journey moving into the next generation platform that we’re currently developing; where Service Oriented Architecture and automation will be central in our day to day work.

Tech stack: We focus on a private cloud platform using OpenStack, but we also utilize public cloud solutions.
Service Discovery: Consul
Container Orchestration: Kubernetes
Linux: Ubuntu and CentOS
Monitoring/Metrics/Logging: Grafana, Prometheus, Thanos and ELK/EFK
Virtualization platforms: OpenStack, VMWare
Automation/IaC: Ansible, Saltstack
Scripting: Bash, Go and Python


Responsibilities
When working at Etraveli Group you will always feel that you are trusted and that you can rely on others to help you. To work together as a team and feel that you are challenged in a good way to evolve within your profession. To be able to give our best we need to have fun together!


Office in the City – We are located on Kungsgatan in central Gothenburg, a stone's throw from public transport and lunch restaurants.
Conferences – We believe in personal development and continuous education. We continuously organize internal trainings and workshops so that we can learn from each other.
Healthcare allowance – Each employee receives a maximum allowable amount each year according to the Swedish Tax Agency to spend on health-promoting activities such as a gym card, massage etc.
Pension and health insurance – Through partners we offer a comprehensive pension and health insurance so that you can get help quickly in case of an accident.
Hackaton and Dev week – We believe in fostering creativity and testing new things. Therefore, we have recurring Hackaton and Dev weeks where the teams decide what they want to work on.

In addition to this we serve you breakfast every morning. Welcome to Etraveli Group!

Qualifications
As a Linux System Administrator at Etraveli Group we want you to be interested in cutting edge technologies. Maybe you have a Bachelor’s degree or you maybe you are self-taught? It doesn’t matter as long as your passion is in Linux and open-source technologies!

Please note that you need a valid Swedish work permit when applying for this position. Our teams are multicultural and diverse, which we embrace, but relocation in these times has proven to be challenging.

Technical skills
Experience working professionally with Linux
Experience with Kubernetes
Experience with server virtualization
Experience with Monitoring
Experience with Git in a collaborative environment
Experience within the following fields is meritorious: OpenStack, Ansible/Saltstack, Network, Java and Tomcat.Personal skills
At Etraveli Group it is important to play as a team and we love that you see solutions where others see problems. You have a positive mindset and are motivated by challenging projects. In this role you have regular contact with many parts of our organisation, in Sweden as well in Greece, and therefore you must enjoy communicating with both people and IT-systems.

Application
The position may be filled before the last day of application, therefore, apply as soon as possible.

For more information contact Robert Weineland at: robert.weineland@randstad.se or Frida Persson at: frida.persson@randstad.se

Start: by agreement.

Please note: If you are not an EU citizen, please note that you must have full working rights aligned with Swedish laws. If you are on a work permit or visa, please make sure to attach the details along with your application.

About the company
We like a fast ride. The eyes tearing up from the wind, the hair a mess streaming behind our faces, the hands gripping the handles convulsively – that kind of fast. Since we started in 2000 we’ve expanded to 77 countries, 6 continents, 35 languages and 21 brands. Once, we were just a handful of dedicated souls, printing the flight tickets as soon as there was a booking and running off to the post office to mail them out.

Now, we’re a flight technology company with our own platform and close to 1,000 employees and another 500 people dedicated to working for us at various outsourcing partners. In addition to having one of the market’s most sophisticated technical solutions for connecting travellers and flights, we partner with Booking.com and Google Flights and are highly competent and knowledgeable within many fields. Successful in e-commerce, on the edge of technology development and with vast experience in the travel industry, we are able to offer you the best of three worlds.

Ansök nu

Redovisningsekonom till Göteborgs Hamn

Redovisningsekonom
Läs mer Nov 9
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en kollega till avdelningen Finance, Legal & Procurement. Vi tror att du att vill ha ditt eget specialistområde, tillhöra ett fantastiskt team och vara med och bidra till staden. Din arbetsplats finner du i anrika Amerikahuset i Masthugget. 

Du får kollegor inom ekonomi, inköp och juridik och kommer att arbeta nära verksamheten. När du åker ut till hamnen och träffar projektledare, förmän och verkstadspersonal tar du en av våra elbilar förstås. Det är en otroligt viktig del av tjänsten att du följer upp projekt på plats och ”känner” hamnen för att förstå verksamheten. Det kommer att vara till nytta för dig när du till exempel ska skapa relationer, vara ett gott stöd i investeringssammanhang och kunna arbeta proaktivt med rutiner och processer. 

Ansvarsområden
I rollen som redovisningsekonom rapporterar du till redovisningschefen. Din huvudsakliga uppgift blir att hantera bolagets löpande anläggningsredovisning; aktivering, inventering, avskrivning och skattehantering. Du upprättar och rapporterar också in moms- och skattedeklaration.

Den andra huvudsakliga delen av tjänsten innebär projektredovisning, uppföljning av projekt och resultatanalys. Vidare är du verksamhetens stöd när det kommer till anläggningsregister och momsuppsättning. Andra arbetsuppgifter som ingår i din vardag är kassaflödesanalys, rapportering, ta fram underlag till controllers gällande anläggningar och projekt, bereda underlag för budget och prognos samt ta fram information inför årsredovisning. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är civilekonom, med inriktning redovisning och som efter din utbildning har hunnit skaffa dig några års praktisk erfarenhet inom ekonomi. Vi vill helst att du har erfarenhet inom fastighetsområdet då det är högst relevant för rollen. Ett krav är att du arbetat med anläggningsredovisning och moms. Vidare har du kunskap kring rådande lagstiftning och kan därmed stödja ledningen i att fatta rätt beslut i ekonomiska ställningstaganden. Du är van vid att arbeta i system och i Excel. Svenska och engelska hanterar du obehindrat i tal och skrift.

Som person är du noggrann, självständig och hjälpsam. Du tycker om att arbeta med siffror och ser fram emot att vara ett stöd till verksamheten i frågor som rör ditt område. Vi tror även att du är en person som är lösningsorienterad och ständigt arbetar mot förbättringar. Du har hög personlig mognad, förhåller dig prestigelöst till dem du möter och hugger i när situationen kräver det. Sist men inte minst är du serviceinriktad och kommunicerar väl. 

För dig som vill vara med och bidra till staden samtidigt som du själv får möjlighet att utvecklas är det här en väldigt fin chans!

Ansökan
Tjänsten börjar som ett uppdrag med stora möjligheter till anställning. Sök gärna så snart som möjligt då behovet av kompetensen finns här och nu.  

Om företaget
Göteborgs Hamn är Skandinaviens största hamn och anlöps dagligen av världshavens allra största fartyg. I 400 år har vi varit logistiknavet i Sveriges internationella handel och är den självklara porten till världen för svensk import och export. I det kommunalägda bolaget arbetar idag ca 150 personer.

Ansök nu

Platform software developer in Gothenburg

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Okt 26
Job description
We are looking for a young engineer who wants to be a part of our Software consultant team. 


As a Developer in this position, you will work in our customers highly skilled platform team. The team's tasks consist of maintaining and improving build systems, performing board bring-up on new products, upgrading the products to the latest version of Linux kernel.


You will also develop & maintain products (units, nodes, networks, systems, and solutions), including development activities like requirement analysis, design, integration, verification, configuration management, PLM support, product documentation.


This is a great opportunity for someone who wants to start an interesting journey. You will be employed by Randstad Technologies and this would be your first assignment.


Randstad Technologies is specialized in competences within IT. As a consultant with us, you get a competitive salary, benefits and collective agreements. Your consultant manager is always there for you and ensures that you get varying and developing assignments at different companies, within different industries. At Randstad Technologies, your personal development is in focus, and you are offered a large network and many social activities 

Responsibilities


Perform continuous analysis and requirement handling
Develop and test high quality products
Perform troubleshooting and customer support
Drive continuous improvements of products and processes


Working hours
Fulltime

Qualifications
Core Competences:
 
Passionate about Embedded Linux Development
C / C++
Build systems knowledge
Bootloader
Kernel and userspace driver development/debugging
Yocto, or similar tools
Knowledge about TCP/UDP/IP Networks
Fast learner
Lean & Agile knowledge and skills
Working in teams

 Minimum Qualifications & Experience Requirements:
Bachelor in Computer Science or similar
English skills - both oral and written

 Additional Requirements: 
Knowledge sharing & collaboration skills
Communication skills
GIT and Gerrit

For us, it is important that all competence and skills in the labor market are utilized. We welcome all applicants and strive for diversity 

Application
Latest date to apply: 2021-12-20, selection and interviews will be ongoing. The position may be filled before the last day of application, therefore, apply as soon as possible.
For more information: pia.schoberg@randstad.se

About the company
Randstad Technologies specializes in the field of IT and is part of Randstad, the world leader in recruitment and consulting with operations in 38 countries. With this global network, in combination with our strong local foundation, we can offer a wide range of varied and developing assignments and jobs for you who are a specialist in IT. Our mission is to help you reach your true potential with your career in focus!

Ansök nu

Projektledare av utrullningsprojekt i Göteborg

Projektledare, IT
Läs mer Nov 17
Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet av att driva omöjliga projekt? Är du en person som gillar att ta ansvar för att driva igenom saker? Vill du jobba med ny teknik och framtidens lösningar för kontor? Tveka inte, då är detta för dig! 


Vår kund Castellum är ett fastighetsbolag som vill vara i framkant med tekniken i sina fastigheter. De implementerar just nu en teknisk lösning för att boka rum, öppna dörrar och mycket mer. Det är just detta projektet du ska få vara en del av!  

Här finns en spännande möjlighet för dig som vill jobba med att driva ett utrullningsprojekt av en molnlösning. Du kommer att jobba som en operativ projektledare med stort ansvar för kommunikation. Projektet är redan igång så du kommer att komplettera nuvarande projektledare och ansvarig tekniker. Här är det med andra ord redan full fart så det är viktigt att du gillar ett högt tempo! 


Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. 


För denna position finns både möjlighet för dig som vill bli anställd hos Randstad som konsult eller du som vill jobba som underleverantör.  

Ansvarsområden
Du jobbar i en övergripande roll där du sköter planering, sköter kommunikation och informationsflöde mot användarna och sätter struktur för hur detta ska ske. 

Kvalifikationer
För att vara den vi söker är det viktigt att du har erfarenhet av att driva projekt. Att du är en kommunikativ person som är bra på att hantera människor. 


Självgående, vana att driva projekt
Erfarenhet av projektledning
Kunna ta emot och översätta instruktioner till actions
Vass på att kommunicera i såväl tal & skrift
Svenska i tal & skrift är ett krav 
Ha ett tekniskt intresse -

Exakt hur lång erfarenhet du har är inte det som är viktigast utan istället vilken typ av projekt du drivit. Det krävs att du hanterat och drivit projekt som inte haft supertydlig struktur. 


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Sista dag för ansökan är 2021-12-20 urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om företaget
Randstad Technologies är specialiserade inom kompetensområdet IT och är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är specialist inom IT-området. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential!

Ansök nu

Onsitesupport i Göteborg

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Nov 22
Arbetsbeskrivning
Tycker du om att jobba nära användarna och blanda ärenden du hanterar remote med att ge support på plats? Är du dessutom öppen för lite resor i tjänsten? Ja, då är detta något för dig!


Här får du jobba som onsite support och stötta organisationens användare. Du blir en del i en gemensam IT-organisation om ca 160 anställda. Här har man nära till beslut och du jobbar nära riktigt vassa specialister. Även om alla har våra ansvarsområden jobbar man tillsammans för att lösa uppgiften på bästa sätt, alla är öppna för att hjälpa varandra. I teamet med onsite support jobba 24 tekniker, spridda på 12 kontor i Sverige och man servar va 50 kontor totalt. 


Du jobbar i en ren Microsoft miljö med Win10, Office 365, juniper VPN lösning, SCCM. Användarna i organisationen använder Autodesk/Bentley/Adobe produkter mycket, dessa är olika CAD produkter. 


Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. Ansvarsområden
Arbetsuppgifter
Support på Windows, Office, Utskriftsärenden, Adobe, samt CAD ärenden.
HW PC, med tillbehör, MFP samt storformatskrivare.
Felsökning i klientmiljön
Installationer med SCCM


Kvalifikationer
För att vara den vi söker ser vi att du har 1-2 års erfarenhet av att jobba  med support onsite. Du gillar felsökning och tycker om att hjälpa till! 


Krav:
Win10
Officepaketet
Installation hårdvara/mjukvara
Grundläggande nätverkskunskaper
Skrivare/plotter kunskap
Svenska i tal & skrift

 Meriterande:
Erfarenhet av support av olika CAD system, Bentley, Autodesk, Adobe
Juniper
Office365

Som person tror vi att du är lugn och trygg. Du är ansvarstagande och har lätt för att hantera olika typer av människor.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
2021-12-19 urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Henrietta Bolander, Konsultchef, för frågor om tjänsten, maila: henrietta.bolander@randstad.se ansökningar tas ej emot via mail. 

Om företaget
Randstad Technologies är specialiserade inom kompetensområdet IT och är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är specialist inom IT-området. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential!

Ansök nu

Design team developer in Gothenburg

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Okt 26
Job description
We are looking for a highly motivated individual to join us as a Software Developer. You will be a part of our consultant team and employed by Randstad Technologies. 


Randstad Technologies is specialized in competences within IT. As a consultant with us, you get a competitive salary, benefits and collective agreements. Your consultant manager is always there for you and ensures that you get varying and developing assignments at different companies, within different industries. At Randstad Technologies, your personal development is in focus, and you are offered a large network and many social activities.

Responsibilities
The position includes responsibilities from all development stages of the software life cycle from planning, requirement analysis, software and system design, implementation and testing, integration, and verification to continuous improvement.


I this first assignment, you will be part of a multinational team working with Agile Scrum practices. As a team you will on a day-to-day basis interact with other product development and continuous integration teams.

Working hours
Fulltime

Qualifications


C++ 11, C++ 17
Strong testing competence with focus on Test Driven Development
CI and Quality

 Desired knowledge within:


Java
Docker
Google Test
Git and Gerrit

 As a person you exhibit the following characteristics:


You energize and inspire others
You are a team player, and you work better in a group than alone
You are a good communicator
You have a great passion for your work 
You are adaptable

For us, it is important that all competence and skills in the labor market are utilized. We welcome all applicants and strive for diversity 

Application
Latest date to apply: 2021-12-20, selection and interviews will be ongoing. The position may be filled before the last day of application, therefore, apply as soon as possible.


For more information: pia.schoberg@randstad.se

About the company
Randstad Technologies specializes in the field of IT and is part of Randstad, the world leader in recruitment and consulting with operations in 38 countries. With this global network, in combination with our strong local foundation, we can offer a wide range of varied and developing assignments and jobs for you who are a specialist in IT. Our mission is to help you reach your true potential with your career in focus!

Ansök nu

Logistikkoordinator

Transportplanerare
Läs mer Nov 16
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu efter dig som har har en akademisk examen inom logistik med ett par års erfarenhet av liknande tjänst. Skulle du även säga att du är serviceminded, pålitlig och driven? Randstad söker nu efter en logistikkoordinator till automotive i Göteborg.

Ansvarsområden
I tjänsten kommer du att:

• arbeta med planering och koordinering inom företagets logistik och distributionscenter.
• arbeta med daglig övervakning av leverantörer, kunder, hantering av avvikelser och all övrig transportadministration. 
• hantera frakt- och tulldokument.

Arbetstider
Heltid
Detta är ett konsultuppdrag med möjlighet till anställning hos kund på sikt.

Kvalifikationer
För att trivas och axla rollen behöver du ha;
• en akademisk examen eller motsvarande inom logistik.
• ett par års erfarenhet av liknande tjänst.
• mycket god system och datorvana.
• mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
 
Ansök via vår hemsida: www.randstad.se

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Logistikkoordinator

Expeditör, spedition
Läs mer Nov 16
Arbetsbeskrivning
 Vi söker nu efter dig som har har en eftergymnasial utbildning inom logistik med ett par års erfarenhet av liknande tjänst. Skulle du säga att du är serviceinriktad, pålitlig och driven kommer du passa bra hos oss! Randstad söker nu efter en logistikkoordinator till automotive i Göteborg. Välkommen med din ansökan!

Ansvarsområden
I denna tjänst kommer du 
 • arbeta med planering och koordinering inom företagets logistik och distributionscenter.
• arbeta med daglig övervakning av leverantörer, kunder, hantering av avvikelser och all övrig transportadministration. 
• hantera frakt- och tulldokument. 

Kvalifikationer
Erfarenhetsmässigt ser vi att du:

•  Har eftergymnasial utbildning inom logistik/supply chain.
• Har ett par års erfarenhet av liknande logistikroll i en koordinerande funktion.
•  Har mycket god system- och datorvana.
 • Har förmåga att kommunicera väl på svenska såväl som på engelska i tal och skrift 

 Förutom att du behöver ha kvalificerad erfarenhet inom logistik värderar vi personliga kompetenser och din potential högt. För att trivas och axla denna roll behöver du ha ambition, driv och vilja att växa och ta dig an mer ansvar successivt. För att göra det har du en passion för logistik och supply chain management. D Du är kundorienterad, resultatinriktad och en team player. Du har en grym kommunikationsförmåga och talar obehindrat svenska och engelska. Du kan upptäcka och lösa problem snabbt och självständigt. Du behöver också ha god systemvana.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
 
Ansök via vår hemsida: www.randstad.se 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Back-End Developer to CSAM in Gothenburg

Backend-utvecklare
Läs mer Sep 22
Arbetsbeskrivning
An ambulance with emergency lights on quickly navigates through traffic to rescue a person in distress. The feeling that you have contributed to the rapid response of the ambulance is very rewarding. The contribution to society is evident when you work with technology that saves lives.

We are about 100 people at CSAM Public Safety. The majority are located in Gothenburg, but we also have offices in Oslo, Karlstad, Stockholm, Valencia (Spain), Reading (UK) and Auckland (NZ). Of course, we also have “home offices” and it is perfectly ok to be working from home too. 

We are expanding and growing our team looking for a software developer who is passionate about innovation and want to contribute with new ideas and breaking new grounds. We have a culture of collaboration and knowledge sharing. If you want to work in this inspiring environment where you also contribute to society – then this might be the position for you!

Ansvarsområden
Your daily work
You will systemize and develop media communication software for mission critical operations such as Emergency Response (112) or Search and Rescue. The rapid evolution of the media communication area opens a lot of new opportunities to develop and integrate new functionality, e.g. in support of NG112 services, and the migration to PS-LTE replacing the current Tetra/Rakel digital radio system.

You will work with implementing new technologies, new functionality, and be part of our journey to migrate our architecture to run on containers and move into the cloud. Together with the rest of the development team, other developers, product owners and solution architects you will ensure that this is systemized and implemented in the very best way.

We have a complete software stack with both back-end and front-end (User Interface) products that are integrated together into our system solution. Our products’ target characteristics are user-friendly, automation and simplicity. We also make sure to have fun at work – we believe that if you have fun together with your colleagues, you also do a good job!

Kvalifikationer
You have a passion for systemization and programming and constantly want to develop your skills and are happy to share your knowledge and ideas with the entire team. In addition to your university degree in software engineering, you are a team player with a positive attitude and can-do mentality. Furthermore, you are good at finding solutions that you are explaining verbally and in writing.

We expect that you have at least five years of relevant experience in:
Data/Telecom Communication SW development, preferably from large and complex real-time networks
Telecom protocols such as SIP, IMS, WebRTC, etc.
 .NET and C#
 Git

It is a merit if you also have experience of one or more of the following:
RESTful APIs
 Containers and orchestration, preferably Kubernetes

Swedish citizenship is required, as well as full proficiency in English and Swedish, both spoken and in writing.

Ansökan
In this process, CSAM Public Safety cooperates with Randstad Technologies. We need your application as soon as possible as we continuously interview to find the right candidate. For questions, please contact recruitment consultant Pia Tegnér at pia.tegner@randstad.se / 0733-573607 or Soheil Subhi at soheil.subhi@randstad.se / 0737-052350.

Om företaget
CSAM Public Safety is a growing software business area that develops information technology solutions for mission-critical systems in an international environment. Our products and solutions are used, for example, in advanced management systems for emergency response authorities as well and reliability. We are part of the CSAM Health Group with more than 250 employees. CSAM Health AS is as in public web portals where high demands are placed on performance headquartered in Oslo.

Ansök nu

Support technician to CSAM in Gothenburg

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Okt 21
Arbetsbeskrivning
An ambulance with emergency lights on quickly navigates through traffic to rescue a person in distress. The feeling that you have contributed to the rapid response of the ambulance is very rewarding. The contribution to society is evident when you work with technology that saves lives.

We are about 100 people at CSAM Public Safety. The majority are located in Gothenburg, but we also have offices in Oslo, Karlstad, Stockholm, Valencia (Spain), Reading (UK) and Auckland (NZ). Of course, we also have “home offices” and it is perfectly ok to be working from home too. 

We are expanding and growing our team looking for a Support technician who is passionate about helping our customers. We have a culture of collaboration and knowledge sharing. If you want to work in this inspiring environment where you also contribute to society – then this might be the position for you!

Ansvarsområden
As an important part of our support team, you as a support technician will be responsible for the support around our 112 solution, which is installed at SOS Alarm and several other blue light customers around the world.
You are passionate about solving problems and offering service in the highest class.
You have customer-related contact on a daily basis where you run ongoing technical support issues as well as complex analyses and troubleshooting.
Our main contact is with our customer’s technicians which means very deep technical level (2nd line support).
Several times a year you are also involved in projects where you are an important part of planning and performing upgrades to our customers' systems.
Since our technicians have such broad expertise, they also act as advisors on issues that improve our customers' entire IT environment.

Kvalifikationer
To succeed in your role with us, we believe that you have a great interest in technology, understand the importance of customer service and enjoy taking responsibility. You work well in teams and enjoy that your work really matters! You are good at finding solutions and conveying them in both speech and writing. You therefore master Swedish and English in both speech and writing.

Your background
Experience of installing and managing complex and large mission-critical IT systems
Knowledge in IT, communication systems or similar
Higher education degree, preferably in IT or equivalent experience
Experience of working throughout the supply chain from first meeting with customer to completed installation
Experience of working independently and in teams
Most systems run in a Windows environment so experience with Server, Windows Server, Active Directory, WCF communication, XML, and SOAP is preferable.
Understanding for code and independent troubleshooting is highly meritorious


Ansökan
In this process, CSAM Public Safety cooperates with Randstad Technologies. We need your application as soon as possible as we continuously interview to find the right candidate. For questions, please contact recruitment consultant Pia Tegnér at pia.tegner@randstad.se / 0733-573607 or Soheil Subhi at soheil.subhi@randstad.se / 0737-052350.

Om företaget
CSAM Public Safety is a growing software business area that develops information technology solutions for mission-critical systems in an international environment. Our products and solutions are used, for example, in advanced management systems for emergency response authorities as well and reliability. We are part of the CSAM Health Group with more than 250 employees. CSAM Health AS is as in public web portals where high demands are placed on performance headquartered in Oslo.

Ansök nu

Rekryterare i Göteborg

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Nov 23
Arbetsbeskrivning
Randstad söker, för kunds räkning, dig som är intresserad av att arbeta affärsnära och resultatorienterat med rekrytering. Vi söker dig som gillar utmaningar och har en ambition att bli riktigt bra på det du gör. Älskar du dessutom perfekta matchningar, då kanske det är du som kan vara vår nästa rekryterare. Vi söker dig som har några års erfarenhet av rekrytering och som trivs med att vara en del i ett team samtidigt som du arbetar självständigt med egna processer. Med utgångspunkt i chefernas och verksamhetens behov, planerar, driver och genomför du hela rekryteringsuppdrag för att bidra till en effektiv kompetensförsörjning. Du kommer planera din egen arbetsdag och driver dina processer från start till mål, både självständigt och i samverkan med kunniga kollegor.  

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Ditt arbete kommer innebära kontakter både externt och internt. Du ska genomföra kompetensbaserade intervjuer och säkerhetsprövningsintervjuer som är ett slutsteg i rekryteringsprocessen. I din roll är du ett konsultativt stöd till chefer och stöttar genom hela rekryteringsprocessen. Du driver självständigt flera processer samtidigt. Varje team jobbar tillsammans och stöttar varandra och utbyter erfarenheter i det dagliga arbetet. Du har flexibel arbetstid och det är en självklarhet för oss att du ska ha balans mellan arbete och fritid.

Kvalifikationer
För att axla rollen och trivas i positionen bör du ha: 


En relevant utbildning inom exempelvis HR, ekonomi eller statsvetenskap. 
Erfarenhet av rekrytering till varierande befattningar 
Erfarenhet av kompetensbaserad intervjuteknik


Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Speditör i Göteborg

Speditör
Läs mer Nov 22
Arbetsbeskrivning
Har du lätt för att axla nya roller, en känsla för administration och god service? Vår kund är ett attraktivt industriföretag i Göteborg. Här arbetar du med hela fraktkedjan och kommer i kontakt med såväl land- som flyg- och skeppstransporter. I dig söker vi en noggrann speditör med öga för detaljer och förmåga att skapa översikt och struktur. Du har minst 1 års relevant erfarenhet som speditör, kanske också passande eftergymnasial utbildning då är du välkommen med din ansökan!

Ansvarsområden
 Som speditör har du hand om planeringen och bokningen av utvägt gods, från det att kund lämnar förfrågan till att transporten är genomförd. Du är länken mellan transport, agent och kund med ansvar för att transporterna sker på ett smidigt och effektivt sätt. Det innebär att du också bokar och/eller rådger i fråga om transportväg (land, hav eller flyg). Hos vår kund sitter du nära goda kommunikationer och i ett såväl motiverat som kunnigt team.

Exempel på arbetsuppgifter:
ta fram och distribuera transportdokument. Registrera, tolka och följa stipulationer i remburser.
teckna nödvändiga försäkringar för godset, kontrollera och kontera fraktfakturor.
reklamationshantering. 


Kvalifikationer
 Du behöver:
minst 1 års relevant erfarenhet inom spedition, gärna också med kunskaper i farligt gods.
eftergymnasial utbildning inom logistik- och transportplanering.
god svenska och engelska i både tal och skrift. 


Som person är du givet administrativ. Du har förmåga att smidigt axla nya roller, se vilken dokumentation som behövs och vilka vägar som är lämpliga. Visst är du strukturerad och andra skulle säkert också beskriva dig som positivt fyrkantig. Men du kan också vara flexibel och svarar väl mot såväl reklamationer som synpunkter. För oss är det viktigt att du är självständig och med en ljus syn på arbetet. Har du dessutom språköra och humor så kommer du att bli en uppskattad kollega hos oss.

Meriterande om du kan ytterligare språk, men ej ett krav.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande! 

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Digital Business Analyst till Bilia i Göteborg

Kravanalytiker
Läs mer Nov 12
Arbetsbeskrivning
Bilia befinner sig mitt i en spännande resa där de hjälper till att utmana och förändra hur bilar säljs, ägs och återvinns. Här arbetar de med branschens hetaste bilmärken och med spännande produkter och tjänster. Motorit, Bilias IT bolag, söker nu en nyckelperson som kan hjälpa koncernen att definiera och kravställa framtidens digitala lösningar. 

Ansvarsområden
I rollen som Business Analyst kommer du ingå i ett härligt och engagerat onlineteam på 12 personer bestående av bl.a. backend- & frontendutvecklare, PIM-utvecklare, produktägare och UX designer. Teamet jobbar projektbaserat med Scrum som metod och sprintplanering i Jira. Samarbete och gemensamma diskussioner står högt på agendan och ditt övergripande ansvarsområde kommer vara att ansvara för ett verksamhetsbehov hela livscykel - från idé till färdig user story. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. vara att:
Fånga användarkrav och verksamhetskrav.
Agera som ett bollplank för hela Biliakoncernen.
Ta fram konceptuella lösningar och övergripande business case.
Kravställa lösningar till utvecklingsteamen.
Följa upp, utvärdera och förbättra. 


Kvalifikationer
Vi tror att du har en bakgrund på en digital byrå eller ett konsultbolag som business analyst, UX designer, kravanalytiker, servicedesigner, eller liknande.

Vår kravspecifikation (inte lika snyggt utformad som din, hoppas vi!)
Flera års erfarenhet av att kravställa digitala lösningar inom områden som t.ex. e-handel, digital marknadsföring, digitala tjänster.
Vana av att arbeta med användarcentrerade och agila kravinsamlingsmetoder.
Utåtriktad med erfarenhet av att driva workshops.
Erfarenhet av att ta fram beslutsunderlag.

Kunskap inom bilindustrin eller retail är ett plus. Detta är en nyckelroll inom Bilia som många inom koncernen kommer vilja bli kompis med så det är viktigt att du har skinn på näsan, kan utmana dina kollegor och vara tydlig i din kommunikation mot olika intressenter. Viktigt även att du är nyfiken och har en vilja att förstå verksamhetens behov på djupet. 

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2021-12-19 men urval och intervjuer kommer att ske löpande, så passa på att ansök så snart som möjligt! I den här rekryteringen samarbetar Bilia med Randstad Technologies. Registrera din ansökan på www.randstad.se/technologies

Vid frågor kontakta Victoria Åhl, rekryteringskonsult, victoria.ahl@randstad.se.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget
Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Bilia har cirka 140 anläggningar och omkring 5.000 medarbetare i Sverige, Norge, Tyskland, Belgien och Luxemburg samt två internetbaserade auktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. På samtliga marknader erbjuds kunderna bilförsäljning, finansiering, service samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia har omkring 140 anläggningar i Sverige, i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder.

Har du ett stort bilintresse och längtar efter att rusta upp bilen hoppas vi att du kommer ha stor glädje av våra personalrabatter. Förutom personalrabatter får du också ta del av bland annat flexibel arbetstid, två extra lediga dagar per år, friskvårdsbidrag och en medarbetarbonus baserat på Bilias resultat.

Läs gärna mer på:

Ansök nu

Test och Verifieringsingenjör

Fordonsingenjör
Läs mer Nov 3
Arbetsbeskrivning
Just nu söker vi på Randstad Engineering Testingenjör för anställning hos oss. Vi söker dig som är nyfiken, positiv och har god kunskap inom berörd område och som vill utvecklas ytterligare inom dessa.
Som konsult hos oss får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på Randstad.
 
I denna roll kommer du att stödja kundprojekt i egenskap av en On-site testingenjör. Testingenjören kommer också att vara involverad i testning och stödjande uppgifter för forskning och utveckling av nya aktiva säkerhetsfunktioner och innovationer hos kunden.
I rollen kan det förekomma att man även är med och utveckla programvara och programvaru-baserade verktyg för att stödja testning, forskning och utveckling av nya aktiva säkerhetsfunktioner och innovationer. 

Ansvarsområden
Testning och utvärdering av funktioner 
Erfarenhet av komplett bil, HIL eller SIL-testning.
Stödja testteamet med systemspecifik testning, supporta och delta på expeditioner.
Support på plats ute hos kund.
Utföra felsökning och läsa ur elektroniska styrenheter och underhåll av nödvändiga verktyg.
Hantera felrapporter.
Dokumentation

 

Arbetstider
  Heltid, 100% 

Kvalifikationer


Kandidatexamen i elektroteknik, mekatronik, maskin eller liknande examen eller relevant erfarenhet inom tester.
Kunskap om olika testverktyg.
Bra produkt, system och test kunskap
Min 2 års erfarenhet inom testning
Grundkunskaper inom hårdvara och mjukvara.
Jobbat med test i agila team
Du har god samarbetsförmåga och även kunna arbeta självständigt
Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift

Meriterande:
Kunskap inom Programmering. Helst en eller fler av följande språk: C ++, Python och Matlab
ISO26262 och ISTQB

 

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2021-12-19 , urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För mer information kontakta Vedran på vedran.vukojevic@randstad.se 

Om företaget
Randstad engineering - Att hitta rätt är en ingenjörskonst!

Vi tillhör ett av världens största HR-bolag men är samtidigt den nischade aktören som är specialister på rekrytering och konsultlösningar inom teknik med mängder av ingenjörer i våra nätverk. Vi vet att våra kunders största utmaning är att hitta rätt kompetens för att kunna växa sin verksamhet och utveckla sina produkter för marknaden. Vi kan vår lokala marknad samtidigt som vi är globala och finns i ett 40-tal länder. Värderingarna är vår ledstjärna - To know, to serve, To trust. Med kunskap, stark servicekänsla och en tillit till partnerskapet med såväl våra kunder som våra kandidater vill vi  bidra och hjälpa människor och företag att uppnå sin fulla potential. Välkommen till oss!

Vi har idag konsulter och rekryterar ut specialister och chefer som jobbar med produktutveckling, med processförbättringar, inom kvalitet och som projektledare. Våra största kunder finns inom industriteknik, energi och miljö, fordonsindustrin, medicinteknik , kemi och process och samhällsbyggnad.

Ansök nu

Lagerarbetare i Göteborg

Lagerarbetare
Läs mer Nov 18
Arbetsbeskrivning
Har du tidigare erfarenhet av lagerarbete eller är du intresserad av att få mer erfarenhet inom lager och logistik? Önskar du dig ett varierande och fysiskt arbete? Då kan det vara dig vi söker för framtida uppdrag hos någon av våra kunder i Göteborg. Tveka inte på att söka tjänsten redan idag!

Uppdragen ingår i Randstads uthyrningsverksamhet vilket innebär att du som ambulerande konsult kommer att vara anställd av Randstad men arbeta ute hos en eller flera av våra kunder.  Vi ser att du är flexibel och kan tänka dig att jobba både dag, kväll och natt. 

Ansvarsområden
Arbetsuppgifterna som lagerarbetare är varierande och kan bestå av:
Orderplock och pack
Godsmottagning och inleverans
Containertömning
Truckkörning kan förekomma


Arbetstider
Heltid. Arbetstiderna kan variera och vi ser därför att du är flexibel med att jobba dag, kväll och natt.

Kvalifikationer
Som person ser vi att du är ansvarstagande, noggrann och att du har en god samarbetsförmåga. Du ger alltid det lilla extra oavsett arbetsuppgift och trivs med fysiskt arbete. Du kommer att bli en del av ett team och har därför ett stort intresse för teamarbete, samtidigt som du också klarar av att arbeta självständigt och fokuserat.

 För att vara aktuell för denna tjänst behöver du:
Behärska svenska i tal och skrift
 Innehar truckkort (A 1-4 och B 1-4)
Trivs och kan arbeta i en ambulerande roll


Det är meriterande om du har:
 Erfarenhet av att truckkörning (minst 6 månader).
 Behärska engelska i tal och skrift

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
2021-12-18, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

OBS! vi tar inte emot ansökningar eller CV:n via mejl.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till Sector Alarm

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 18
Arbetsbeskrivning
 På Sector Alarms huvudkontor i Göteborg arbetar du i en härlig arbetsmiljö i fräscha lokaler där alla bidrar till en framgångsrik, positiv företagskultur med högt i talk. Sector Alarms värderingar – Kundorienterad, förbättringsvillig, målmedveten och pålitlig genomsyrar hela deras verksamhet och arbetsglädjen är viktig!

Eftersom Sector Alarm vet att deras medarbetare är deras framgångsfaktor satsar de därför mycket på sin personal. De sätter medarbetaren i centrum! Sector Alarm har otroligt roligt tillsammans och firar deras framgångar för att visa uppskattning för varandra. De erbjuder bl.a företagshälsovård, friskvårdsbidrag och deltagande i olika lopp och lagtävlingar. 

Vill du också vara en del av ett starkt och engagerat team som har fantastiskt roligt på jobbet, med en stabil och trygg arbetsgivare? Sector Alarm erbjuder en tjänst i ett företag med fantastiska utvecklingsmöjligheter som främjar både professionell och personlig utveckling.  

Ansvarsområden
 Sector Alarm söker kundorienterade säljare med glimten i ögat! För att passa in i teamet är du en pålitlig lagspelare med och positiv attityd som motiveras av att jobba mot ambitiösa mål och se resultatet av ditt arbete. Dina vänner skulle förmodligen beskriva dig som den med kämpaglöd som tycker om att slå rekord, men också ser till teamets bästa och vill se hela laget vinna.

Sector Alarm söker nu nya kollegor till en av deras inhouse-avdelningar där de jobbar med kundsupport och försäljning till både befintliga och nya kunder. Du kommer att säkerställa de allra bästa kundsupplevelserna kombinerat med försäljning på hög nivå. Här får du skapa långsiktiga kundrelationer. Kontakten med kunderna sker via telefon och du arbetar i deras affärssystem samtidigt som du har stor kontakt med övriga avdelningar på företaget.

Lönen är fast med ett kompletterande provisions- och bonussystem – en bra insats skall löna sig. Du bestämmer själv hur mycket! 

Kvalifikationer
 Vi ser gärna att du har arbetat med försäljning och/eller kundsupport via telefon tidigare. 

Ansökan
 Intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsterna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

Om företaget
 Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sector Alarm är den näst största aktören på den svenska marknaden. Sedan etableringen 1995 har företaget utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med 600 000 kunder och 2,700 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Finland, Frankrike, Irland, Norge, Spanien, Sverige och Italien. Sector Alarm har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.

Ansök nu

Teknisk Support till Göteborg Energi

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 18
Arbetsbeskrivning
Vill du komma till en centralt belägen arbetsplats med tilltalande lokaler, i en arbetsgrupp med
mångfald och framåtanda? Har du dessutom en bakgrund inom antingen kundservice, fastighet eller
teknik och är redo för nästa steg? Då har vi ett uppdrag till dig. Just nu söker vi en teknisk
kundkoordinator till Göteborg Energi.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
På denna enhet inom kundservice kommer du att arbeta som teknisk kundkoordinator. Här är
arbetsuppgifterna blandade och vi mottar alla slags ärenden inom teknisk support. Bland
arbetsuppgifterna ingår bland annat…


 ta emot och hantera felanmälan
 felavhjälpning
 tidsbokningar
 teknisk support inom våra olika produktområden


Rollen ansvarar för att generellt kunna svara på frågor om företagets produkter/tjänster i både
telefon och interna ärendehanteringssystem. Detta innebär att du kommer att handha/lösa och
ansvara för kundärenden i syfte att säkerställa och höja kundnöjdheten.

Utöver detta krävs det att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska samt en
mycket god vana att arbeta vid datorn och i olika datasystem. 

Arbetstider
Treskift:
07:00 - 16:30
13:00 - 22:00
22:00 - 07:00

Kvalifikationer
För att lyckas i tjänsten krävs ingen teknisk bakgrund. Vi har kompetensen och kommer ge dig en lång
introduktion. Vad du däremot behöver vara är nyfiken! Hos oss på teknisk support kommer du att få
lära dig alla möjliga spännande saker inom såväl kundhantering som elnät.

Vi söker dig som…


 fungerar väl tillsammans med andra
 är duktig på att fatta beslut, ta initiativ och improvisera och prioritera
 har ett naturligt kundfokus och vill slutföra dina ärenden med en nöjd kund som resultat
 har en treårig gymnasieutbildning eller motsvarande


Meriterande är om du…


Tidigare har arbetat med kundhantering, tex teknisk support, kundservice eller annat serviceyrke med högt kundfokus
Behärskar du dessutom ett tredje språk utöver svenska och engelska är det meriterande


Ansökan
Urval och intervju sker löpande och kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om företaget
Göteborg Energi är mer än ett vanligt energibolag. Vi är göteborgarnas eget energibolag och ägs av Göteborgs Stad. Förutom att skapa hållbara och trygga lösningar inom energi och stadsfiber så jobbar vi också för ett större mål – ett hållbart Göteborg.

Ansök nu

Digital Coordinator in Gothenburg

IT-strateg
Läs mer Nov 26
Job description
Our client is now expanding its Digital Global Capabilities team and is currently looking for a Digital Coordinator who is driven and committed. Our client is in an expansive phase and is recruiting several vital services to meet the market needs. Digital Global Capabilities main responsibility is to ensure that the markets and offices globally have the fundamental IT through the enterprise digital services such as network, hardware, standard applications and support to provide the right conditions for working in an office. We strive to have good collaboration with internal and external stakeholders and consolidate different types of guidelines, policies and agreements.


As a Digital Coordinator, you will be working within the Digital Global Capabilities area to serve new or established markets and offices. You will be the department’s point of contact when it comes to enterprise requirements and needs for all global markets and offices. With your expertise you will ensure that these requirements are addressed to the right department and follow the requests from start to finish.


You will need to analys and present solutions, based on standards, guidelines and policies to avoid specific market solutions. Handle showstoppers and dependencies both for new and existing network, hardware and application setup by working close with our departments for Enterprise Services. The Digital Coordinator is responsible to deliver continuous improvements and to manage changes that affects the digital services throughout the entire lifecycle.


Randstad Technologies is specialized in competences within IT. As a consultant with us, you get a competitive salary, benefits and collective agreements. Your consultant manager is always there for you and ensures that you get varying and developing assignments at different companies, within different industries. At Randstad Technologies, your personal development is in focus, and you are offered a large network and many social activities.Responsibilities
Main responsibilities
Holistic view by coordination for all markets’ enterprise services (network, hardware, standard applications and Service Desk)
Be the point of contact and have a close collaboration for all markets
Gather initiatives and issues and define requirements, scope and objectives
Raise any local digital questions, concerns and requirements to responsible functions
Participate and invite to meetings and register minutes of meetings
Ensure the solutions are built according to policies, guidelines and best practices
Share important information to our markets
Cross functional collaboration with business, stakeholders and external parties
Work close to and inform Digital Global Capabilities Lead
Assist Digital Lead by creating documentations, checklists and presentations
Uphold Digital Global Capabilities mission, vision and KPI’s


Deliveries
Coordinate and update various documentations
Setup and participate in internal/external meetings
Follow the intake process for local digital questions, concerns and requirements to responsible functions
Register minutes of meetings and forwarded and follow up actions
Maintain and update policies, guidelines and best practices
Make sure that market get the right information
Uphold a good collaboration with business, stakeholders and external parties
Participate in setting up processes for Digital Global Capabilities
Create, maintain and update documentations, checklists and presentations
Follow up KPI’s and present these for Digital Lead


Working hours
Full time, Working hours: Monday – Friday 08.00-17.00Qualifications
Competence specification
The Digital Coordinator should have the following competence and expertise.
Have more than five years’ experience working in relevant roles in digital organizations
Proven experience from working in digital enterprise and operations area
Are experienced within project management (desired)
Have proven knowledge of standard policies, practices, and standardizations within the relevant area of business
Comfortable with processes, to be able to understand and help problem solving with technical teams and addressing their concerns
Have a strategic mindset with the “big picture” view
Analytical, organised and solution-focused
A person with strong social skills, service-minded attitude and problem-solving mindset
A team player, collaborator and individual contributor
Collaborator with cross-functional teams from enterprise, support, strategy and business
Focused on our markets on a global level
Have strong communication skills with comfort in speaking with business stakeholders and the ability to be influential and motivating
Fluent in English both in speech and writing and carry natural credibility and authority
A great listener who is keen to listening and gathering information from our markets and realize them in practice


Application
Selection and interviews will be ongoing. The position may be filled before the last day of application, therefore, apply as soon as possible.


For more information: Julia Christensson, Consultant manager, julia.christensson@randstad.se

About the company
Randstad Technologies specializes in the field of IT and is part of Randstad, the world leader in recruitment and consulting with operations in 38 countries. With this global network, in combination with our strong local foundation, we can offer a wide range of varied and developing assignments and jobs for you who are a specialist in IT. Our mission is to help you reach your true potential with your career in focus!

Ansök nu

Account Manager till Randstad Engineering i Göteborg

Account manager
Läs mer Nov 3
Arbetsbeskrivning
Randstad Engineering växer och söker dig som vill vara med och bygga upp ett affärsområde tillsammans med oss. Randstad Engineering är ett rekryterings- och konsultbolag med fokus på kompetenser inom teknik.  Det händer en hel del hos oss just nu, vi står inför en tillväxtresa, och söker således dig som är ambitiös och vill vara med och bygga vidare vårt affärsområde i rollen som Account Manager.

Denna roll passar dig som gillar affärsutveckling och teknik och som vill ha en nyckelroll i ett personligt konsultbolag. Här månar vi särskilt om medarbetarnas trivsel, utveckling och teamarbete. Vi har dessutom fördelen av att vara en stolt del av Randstad som är ett globalt marknadsledande kompetensföretag.

Ansvarsområden
Som Account Manager på Randstad Engineering blir du en nyckelperson i vårt grymma team som idag består av fyra kollegor med gedigen branscherfarenhet. Här får du till stor del själv påverka vilka kunder du kommer att ansvara över, samt utgå från existerande intressanta ramavtal och partnerskap.

Ditt huvudsakliga uppdrag blir att lära känna och rådgöra med våra kunder samt säkerställa att de får in rätt konsulter och rekryter. Här får du arbeta med hela försäljningscykler, från nykundsmötet till projektledning av leverans , avtal samt av att skapa och bibehålla relationer med våra kunder. Detta innebär en kombination av nykundsbearbetning och att bygga vidare befintliga kundrelationer med fokus på tillväxt. 

I rollen som Account Manager kommer du att ansvara för att:
genom en nära dialog bygga vidare och driva tillväxt för kunder inom Engineering
bearbeta marknaden genom att skapa kontakt med kunder och prospekt
självständigt hitta och skapa rekrytering- och konsultaffärer inom Engineering
identifiera vilka utmaningar våra kunder har i sin verksamhet och hur vi kan bistå med lösningar som underlättar och effektiviserar för dem
ha ett nära samarbete med kollegor för att säkerställa leverans till våra kunder 


Det är i konsultativa möten med våra kunder som framgången ligger – vi söker därför dig som trivs med investera större delen av din arbetstid med att nätverka och möta våra kunder i deras vardag, där det händer!

Arbetstider
Tjänsten omfattar heltid och löper tillsvidare.  Våra anställningar inleds med sex månaders provanställning.  Vi utgår från Randstads kontor i centrala Göteborg.

Kvalifikationer


Du har eftergymnasial utbildning som är relevant för rollen
Du har tidigare erfarenhet av konsultativ tjänsteförsäljning mot företagskunder. 
Du har ett genuint starkt intresse för försäljning samt förmåga att skapa affärer och bygga olika typer av relationer
Du har ett stort intresse för teknik och tekniska organisationer
Du har B-körkort samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska


Personliga egenskaper
Vi tror självklart att du - precis som oss - är en empatisk och engagerad person som vill utveckla dig själv och vår verksamhet. För att trivas i rollen ser vi att du är är en flitig nätverksbyggare som är skicklig på att kommunicera med olika typer av mottagare. Du är en målinriktad och handlingskraftig person som kan planera din tid på ett effektivt sätt. Då vi jobbar mycket i team är det viktigt att du är en lagspelare. Vi tror givetvis att du också har en positiv grundsyn och nära till skratt.Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan!
Notera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. För frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta Maria Johansson, HR Talent partner, maria.johansson@randstad.se. 

Vi ser fram emot din ansökan! 

Om företaget
Randstad Engineering är ett rekryterings- och konsultbolag med fokus på kompetenser inom teknik. Vi är en värderingsstyrd organisation där vår devis är att hjälpa människor och företag att nå sin fulla potential. Här månar vi extra om alla fina medarbetare. Det är därför viktigt för oss att upprätta en aktiv och positiv kultur där vi tillsammans kan må bra, ha kul och utvecklas.

Ansök nu

Inköpare i Göteborg

Inköpare
Läs mer Nov 16
Arbetsbeskrivning
Är du en inköpare som vill ta dig an en utmaning hos en av våra kunder? Just nu söker vi både seniora och juniora inköpare till olika uppdrag. Du kommer att vara ansvarig för analys av varor i termer av kostnad, leveransnätverk och affärsprocesser genom Business Cases. Jobbet medför säkerställandet av kvalitet, tid och pris tillsammans med leverantörer och interna avdelningar. Låter detta som en spännande utmaning? Sök redan idag!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss

Ansvarsområden
Som inköpare hos vår kund ligger fokus på konkurrenskraftiga priser, hög leveranssäkerhet och kvalitet i världsklass. Därför samarbetar du som inköpare med leverantörer över hela världen för att säkerställa JIT, rätt pris och kvalitet. Du kommer tillsammans med teamet på plats arbeta med att förbättra kostnadsminimering genom värdeutveckling tillsammans med leverantörer och kollegor. Du kommer att arbeta med både strategiskt och operativt inköp. 

Kvalifikationer
För att vara aktuell för rollen behöver du: 
erfarenhet som inköpare eller en vidareutbildning inom inköp/logistik
vara en stark förhandlare
analytiskt tänkande 
Prata och skriva på svenska och engelska obehindrat
ha en vana eller vilja av att arbeta mycket under eget ansvar och med deadlines


Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag,  så vänta inte med din ansökan.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

extrajobb i vår receptionistpool

Frontofficepersonal
Läs mer Nov 16
Arbetsbeskrivning
Tycker du om att möta människor, har ett högt servicetänk och trivs bra med att arbeta både självständigt och tillsammans med kollegorna? Är du dessutom flexibel och initiativtagande? Då har vi det perfekta extrajobbet för dig som studerar och vill jobba dagtid ett par dagar i veckan. Vi söker nu nya medarbetare inom reception och sälj till vår studentpool i Göteborg.

Ansvarsområden
Arbetsuppgifterna kan variera. Allt från säljuppdrag till receptionistuppdrag.

Arbetstider
Deltid/extra, vardagar och helger. Inhopp vid frånvaro av ordinarie personal samt vid behov.
Omfattning av uppdragen varierar.

Kvalifikationer
I denna roll behöver du vara serviceinriktad, stresstålig och ha en hög social förmåga. Du behöver vara lättlärd och kommunikativ samt kunna följa givna instruktioner. Du är även lojal, flexibel och ansvarstagande
Utöver detta ser vi att du har:
Gymnasieexamen
Goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift
Goda datakunskaper

För att vara aktuellt krävs det därför att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och kan uppvisa intyg om detta.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information eller frågor: Elsa Schiötz, elsa.schiotz@randstad.se

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Administratör

Servicehandläggare
Läs mer Nov 16
Arbetsbeskrivning
Är du redo för nya utmaningar inför kommande höst och har erfarenhet av administration och eller handläggning inom offentlig verksamhet? Då våra kunders behov dyker upp löpande så vill vi komma i kontakt med dig som arbetat inom ovanstående kategorier och är öppen för nya möjligheter. Rollen passar dig som är målinriktad och lösningsorienterad och brinner för struktur och kundservice. Det känns naturligt för dig att möjliggöra goda kontakter mellan olika parter, både externt och internt. Du är lite av ett serviceproffs.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Våra kundbolag existerar i en mängd olika offentliga verksamheter, vilket gör det möjligt att få arbeta brett med administration och handläggning. Ansvarsområden som kan ingå är HR-administration, handläggning inom myndighet, orderadministration, systemadministration, inköpsadministration, koordinering av olika projekt, assistera olika personer hos våra kundbolag som exempelvis en chef eller en avdelning.  

Arbetstider
Heltid, dagtid. 

Kvalifikationer
Du har minst gymnasial utbildning samt praktisk erfarenhet av minst ett (1) års administration och eller handläggning inom offentlig verksamhet. Vidare kommunicerar du fritt på svenska och engelska. Du har även vana av att arbeta med olika affärssystem, och tycker om att lära dig nytt.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Innesäljare för kommande uppdrag

Telefonförsäljare
Läs mer Nov 16
Arbetsbeskrivning
Brinner du för försäljning och att jobba med kundrelationer? Är du engagerad, resultatorienterad och vill kunna påverka din inkomst? Beskriver andra dig som positiv, energirik och besluten? Randstad söker nu dig som har bakgrund inom försäljning och som vill fortsätta att utvecklas. 


Inom sälj finns det olika områden så som; privatsälj, företagssälj och winbacksäljare. Oavsett område kommer du att som säljare  arbeta utifrån uppsatt budget och ansvara för att i samtal med kund kartlägga befintliga behov och ta del av kommande behov för att sedan lägga fram ett förslag om erbjudande till kunden utifrån det unika behovet. Rollen innebär att du jobbar brett mot nya, gamla eller befintliga kunder. Du arbetar med telefon och dator som främsta verktyg och med gott stöd och coachning från ansvarig chef eller teamledare på plats. 

Ansvarsområden
Exempel på arbetsuppgifter kommer att vara:
 - Besvara inkommande samtal från befintliga, nya eller gamla företags eller privat kunder
 - Ringa utgående samtal till befintliga, nya eller gamla företags eller privat kunder
 - Administrera 

Arbetstider
Heltid

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för att arbeta med försäljning via telefon och trivs i mötet med människor. Vi tror att du har lätt för att skapa förtroende och att du är kommunikativ. Du talar även svenska obehindrat i såväl skrift som tal. Du ska även ha fullständiga gymnasiebetyg.  För att lyckas i rollen tror vi att du är resultatorienterad och att du motiveras av att uppnå gemensamma mål.


I din roll som säljare har du goda möjligheter att påverka din inkomst då du har en bra fast grundlön och sedan är det du som sätter begränsningarna. 
 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Löneadministratör på deltid till bolag norr om Göteborg

Löneadministratör
Läs mer Nov 16
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en löneadministratör på cirka 75% till ett bolag beläget norr om Göteborg, uppdraget beräknas pågå i ungefär sex månader med omgående start. Har du tidigare erfarenhet av lönehantering och är på jakt efter ett nytt uppdrag kan det detta vara något för dig!


Randstad Finance är specialister inom ekonomi. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Finance står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.

Ansvarsområden
I rollen som löneadministratör kommer du tillhöra ekonomifunktionen på bolaget. Du kommer arbeta nära ett prestigelöst team där samarbete är ledordet. Du kommer att ansvara för lönehanteringen av både kollektivanställda och tjänstemän samt även hantera olika sorters avtal och tillägg kopplat till detta.

Arbetstider
Deltid, cirka 75% med omgående start.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har relevant utbildning som löneadministratör samt några års erfarenhet av lönehantering. Du bör även ha erfarenhet av att ha hanterat löner och avtal för både kollektivanställda samt tjänstemän tidigare. Som person är du ödmjuk, prestigelös och positiv. Du är noggrann, strukturerad och driven och du har lätt för att samarbeta och hjälper gärna till där det behövs.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om företaget
Randstad Finance är specialiserade inom kompetensområdet ekonomi och är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är specialist inom ekonomi, finans och lön. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential!

Ansök nu

HR-generalist i Göteborg

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Nov 16
Arbetsbeskrivning
Brinner du för HR-frågor och trivs i en bred roll? Är du redo för nya utmaningar och möjligheter samt har erfarenhet av att arbetat med HR? Våra kunders behov dyker upp löpande och vi söker nu därför både seniora och mer lightare profiler med erfarenhet av HR-arbete eller liknande. 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Våra kundbolag existerar i en mängd olika verksamheter, vilket gör det möjligt att få arbeta brett med HR- arbete.  Ansvarsområden som kan ingå är exempelvis;  HR-administration, rekrytering, ge stöttning till chefer och ledare, arbetsmiljöarbete samt processutveckling.

Arbetstider
Heltid
Detta är ett konsultuppdrag med möjlighet till anställning hos kund på sikt.

Kvalifikationer
För att trivas i rollen och snabbt sätta dig in i arbetsuppgifterna behöver du;
Ha OPQ certifiering.
Eftergymnasial utbildning inom exempelvis personalvetarprogrammet eller liknande är meriterande.
Erfarenhet och kunskap i HR- system så som exempelvis; Personec, Primula är meriterande 
Kännedom om lagar och förordningar inom området 
Goda kunskaper i svenska och engelska Som person ser vi att du tycker om att arbeta med människor, kan strukturera bland arbetsuppgifter och vara noggrann. Du har ett coachande förhållningssätt och tänker alltid på att ge en god service. Då det är en roll med stort eget ansvar behöver du också kunna arbeta självständigt och vara van att fatta egna beslut.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan!Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

onsitetekniker i göteborg

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Nov 19
Arbetsbeskrivning
Randstad Technologies letar nu efter en on-sitetekniker/1st line support till en av våra kunder. Här kommer du att arbeta tillsammans med två kollegor på plats och gemensamt ta hand om den lokala it-supporten, ni har dessutom ytterligare kollegor på andra kontor i Europa. I den här rollen kommer du att arbeta främst med felsökning av laptops, uppdateringar, en del ärenden kring mjukvara samt administration av telefoner. Det kan även förekomma felsökning av konferensrum samt användaradministration.


Här kommer du att arbeta på ett mindre företag där man arbetar nära användarna och lätt blir en del av gänget. Som on-sitetekniker är du en uppskattad del av stödfunktionerna och du kommer inte att gå en dag på kontoret utan att någon frågar efter din hjälp.


Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. 

Ansvarsområden
Som on-sitetekniker hos vår kund kommer du att ansvara för lokala ärenden med fokus på en bra och smidig användarupplevelser. Du kommer även att supportera andra kontor i Skandinavien remote, vissa resor kan förekomma.

Arbetstider
Heltid.

Kvalifikationer
För att kvalificera för rollen behöver du ha minst två års erfarenhet av support och felsökning och trivas med att hjälpa användare.


Du behöver ha tidigare erfarenhet av att arbeta i ärendehanteringssystem och kunskaper om Active Directory och Microsoftplattformen. Kunskaper kring Office365 och framförallt Teams är meriterande.


I den här rollen kommer du att kommunicera med användarna på både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi letar efter dig som är service minded och älskar att lösa problem. Du kan hjälpa användarna och anpassa din kommunikation efter användarens tekniska nivå. Du behöver också trivas med att arbeta i ett team, här delar man kunskaper och hjälper varandra när det behövs.
 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Erfarenhet
Minst två års erfarenhet av liknande tjänster.

Ansökan
2021-12-15, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: carolina.klockaregullesjo@randstad.se

Om företaget
Randstad Technologies är specialiserade inom kompetensområdet IT och är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är specialist inom IT-området. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential!

Ansök nu