Poolia Göteborg AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Poolia Göteborg AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Vill du jobba med administration i Göteborg?

Databasadministratör
Läs mer Feb 13
Vi ser ett ökat behov hos våra kunder vilket gör att vi nu söker både juniora och seniora administratörer till vår olika kunder i Göteborg.

Våra uppdragsgivare befinner sig inom olika branscher vilket gör att rollen som administratör kommer varierar beroende på bransch och kundernas behov.

Denna annons är en generell annons som inte är kopplad till en specifik tjänst.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Vad blir mina arbetsuppgifter?
Som administratör sträcker sig arbetet över ett brett område. Tjänsterna innehåller både enklare och mer kvalificerade arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna kan därför variera och innehålla allt från rutinarbete till mer kvalificerade uppgifter såsom:

• Planera och organisera mötesdokumentation, konferens- och resebokningar
•Administration
•Reseadministration
•Posthantering
•Protokollföring
•Diarieföring
•Rapportskrivning
•Externa och interna kontakter
•Framtagande av statistik och informationssökning
•Ekonomisk administration i form av konteringar
•Växeltelefoni
•Reception

Är du den vi söker?
Vi söker dig som har erfarenhet av ett liknande arbete samt har goda administrativa kunskaper. I rollen som konsult krävs det att du snabbt kan ta dig an nya arbetssituationer och har en förmåga att uppfatta helheten.

Vi ser att du har en öppen och positiv attityd samt en god förmåga att skapa kontakter och har lätt för att komma in i nya rutiner. Du har ordet service som ledord och ett driv att vilja leverera goda prestationer. Det är viktigt att du är noggrann, strukturerad, lyhörd och flexibel, samt trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter.

Vidare är du initiativtagande och självständig i ditt arbete. Ett krav är att du har goda erfarenheter inom Officepaketet samt behärskar det engelska språket flytande i tal såväl som skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet från fordonsindustrin eller från en annan internationell miljö samt har god kännedom av affärssystemen SAP och SharePoint.
Vad kan vi erbjuda dig som konsult?
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Kundservicemedarbetare sökes till kommande uppdrag i Göteborg!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Feb 13
Vi ser ett ökat behov hos våra kunder och söker därför kundservicemedarbetare till vår konsultverksamhet i Göteborg. Annonsen är fokuserad på framtida uppdrag och är därmed inte direkt kopplad till en specifik tjänst. Våra kunder finns i Västsverige och arbetar inom olika branscher. Uppdragen variera i utformning beroende på kundens behov och bransch. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så du är välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Vad blir mina arbetsuppgifter?
Att arbeta som kundservicemedarbetare varierar stort beroende på bransch, behov och bolag. Exempel på arbetsuppgifter som kundservicemedarbetare:

• Hantera kundförfrågningar och support via telefon, mail eller i direktmöte med kunder- såväl med privatkunder som företagskunder
• Rådgivning till kunder
• Hantering av kundinformation, avtal osv.
• Diverse kontorsstöd

Vem söker vi?
Trots att uppdragen skiljer sig ser vi att du, oavsett arbetsplats, är en social och serviceinriktad person som är van vid kundkontakt. För att lyckas väl i rollen ser vi att du är en person som är lösningsorienterad och hjälpsam mot såväl kunder som medarbetare. Vi tror att du har tidigare erfarenhet inom området kundtjänst. Beroende på tjänst är det också meriterande om du arbetat med telefon som främsta arbetsverktyg.
Vad kan vi erbjuda dig som konsult?
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Redovisningsekonom till Renova i Göteborg!

Redovisningsekonom
Läs mer Mar 4
Är du en driven redovisningsekonom med erfarenheter från affärssystemet IFS? Då kan detta vara tjänsten för dig. Renova Miljö är ett ledande miljöföretag inom avfall och återvinning och söker nu en redovisningsekonom till deras verksamhet. Uppdraget
är på heltid och sträcker sig i 6 månader med chans till förlängning. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vad blir mina arbetsuppgifter?
Du kommer att ingår i koncernens interna ekonomifunktion där du får mycket goda utvecklingsmöjligheter. Tillsammans med ditt team är du ansvarig för både intern och extern redovisning, bokslut och rapportering gällande företagets olika verksamhetsgrenar. Du hanterar, leder och utvecklar processer för optimering av metoder samt arbetssätt gällande rapportflödet från det lokala till det gemensamma. Genom policys och riktlinjer ser du till att all finansiell rapportering och redovisning sker enligt intern standard samt god redovisningssed. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

-Sammanställa månads- och årsbokslut
-Hantering av momsdeklarationer
-Löpande bokföring och redovisning
-Rapportera till ledning och styrelse

Du kommer arbeta i centrala Göteborg under kontorstider med möjlighet till flex.

Vad krävs för denna spännande tjänst?
Som person är du en lagspelare med ett starkt driv att nå uppsatta mål. I ditt dagliga arbete har du nytta av din analytiska förmåga och ditt helhetsperspektiv när du med effektivitet löser de problem som kan uppstå. Vidare är du leveranssäker, självständig och har förmågan att prioritera din tid på ett effektivt sätt för att möta deadlines. Slutligen är du initiativtagande, flexibel och kan arbeta proaktivt i en föränderlig miljö. I övrigt ser vi att du har;

-Universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi eller finans.
-Du är trygg i rollen som redovisningsekonom och har några års arbetslivserfarenhet
inom området.
-God systemvana främst i Excel och Office MS.
-Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
-Erfarenhet av att arbeta i affärssystemet IFS.
Vilka är Renova?
Som Västsveriges ledande aktör inom avfall och återvinning har vi en viktig roll att fylla. Vi bidrar till kretsloppet genom att återvinna avfall till energi och nya råvaror. Genom att aktivt satsa på forskning och utveckling tar vi också ansvar för framtiden.

Allt vi gör på Renova bidrar till ett mer hållbart samhälle. Vårt uppdrag är att skapa affärsmässig samhällsnytta genom att ta ett långsiktigt ansvar för miljöriktig och kostnadseffektiv avfallshantering och återvinning.
Vad kan vi erbjuda dig som konsult?
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Kampanjassistent till Dagab AB i Göteborg!

Administrativ assistent
Läs mer Mar 4
Är du en riktig fena på administration? Vill du jobba hos Sveriges näst största aktör inom dagligvaruhandeln? Då har vi på Poolia en fantastisk möjlighet för dig! Dagab AB söker en kampanjassisten till deras verksamhet. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och sträcker sig 6 månader framåt med chans till förlängning. Sök tjänsten redan idag då platsen kan komma att fyllas innan sista ansökningsdagen!

Hur ser min dag ut som kampanjassistent?
Mat.se är en av de ledande e-handelskedjor inom dagligvaruhandeln på Dagab, växer och söker nu en kampanjassistent. Du kommer att jobba i fina lokaler i Västra Frölunda och du kommer att arbeta under kontorstider. Du kommer att ingå i ett team på 5 personer där alla arbetar med siktet inställt på ökad försäljning och en bättre kundupplevelse. Som kampanjassistent har du fokus på att administrera kampanjer och du kommer att arbeta med kampanjexponering, uppföljningar samt koordinering av arbetsuppgifter inom sortiment. I rollen ingår även leverantörssamarbete med de olika avdelningarna samt att du kommer stötta teamet i varierande frågor.

Är du den vi söker?
Vi söker efter dig som är en riktig "Doer" som alltid slutför de uppgifter du tar dig an. Som person har du en hög ambitionsnivå, är strukturerad och ansvarstagande. Du har ett affärsinriktat arbetssätt och trivs med att arbeta nära verksamheten. Du är en duktig kommunikatör som har lätt för att samarbeta med andra men tycker även om att lösa problem självständigt. I övrigt ser vi att du har;

-Du har en avslutad gymnasieutbildning och några års arbetslivserfarenhet alternativt en högskoleutbildning.
-Arbetat med administrativa uppgifter sen tidigare.
-Mycket god systemvana främst i Excel.
-Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
-Kan starta omgående.
Vilka är Dagab AB och Mat.se?
Mat.se driver en fullsortimentsbutik på nätet med fokus på att leverera bra och hållbar mat till rätt pris hem till kundens dörr. Med lager i Göteborg, Stockholm och Malmö når Mat.se ca 40 procent av Sveriges befolkning. Mat.se är en del av Axfood och ligger under Dagab Inköp & Logistik AB. Dagab ansvarar för att Axfoods sortiment, inköp och logistik ska fungera optimalt. Som supportbolag har Dagab en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet från sortiment och inköp till lagerhantering och distribution.

Sortimentet är en av Axfoods viktigaste hörnstenar – det borgar för nöjda kunder. Arbetet med att ta fram ett sortiment för kedjornas olika behov utgår alltid från kundernas önskemål. Allt fler efterfrågar hållbara val i butik, och insikten i vad kunderna önskar styr utvecklingen av sortimentet.

Konsult på Poolia
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Back Office Support to international technology company in Gothenburg

Backofficepersonal
Läs mer Feb 28
Are you a service professional with a true passion in delivering the best results for customers? Do you have experience of administrative work and a technical interest? If yes, you might be just the one we are looking for. We at Poolia have a great opportunity for you to work as Back Office Support for an international company in Gothenburg. This is a part-time position (50%) and we would like you to be availabe in middle of May. Keep reading and send your application today, interviews are held continuously and the position might be filled before the end date!

About the role:
You will have variation of administrative tasks and you will have daily contact with both customers and suppliers. You will work weekdays where you will be able to work both full and half days in the form of mornings. Perfect for a student or for you who are looking for a part-time postion.

Responsibilites:

-Working with customer support cases, over email and Skype.
-Order and offer handling and payment questions.
-Developing and maintaining working relationships with appropriate individuals or groups globally to ensure success in the daily activities.
-Be in charge of reclamations, investigations and other reports.

Who are we looking for?
In order to succeed in the role, we believe that you have experience of working with customers. You as a person are a team player who is used to working at a high pace and has no problems switching up a level when needed. We see that you are organised, efficient and not afraid to take your own initiatives. We also like you too;

-Have experience of administrative or support work, preferably with a focus on technical issues.
-Very good computer skills, mainly in MS Office and Excel.
-Fluent English is required, both verbally and in writing.
-You have a technical interest.

Russian language and experience of working in M3 system can be an advantage.
How to apply?
It's easy! Just push the apply button and you're on your way. Selection and interviews will be helt continuously.

Ansök nu

Ledigt jobb som administratör till Skanska i Göteborg!

Administrativ assistent
Läs mer Feb 28
Brinner du för ordning och reda? Drömmer du om ett jobb som är både varierande, roligt och utvecklande? Då har vi på Poolia en fantastisk möjlighet för just dig! Skanska ett av världens största byggföretag söker en Distriktadministratör till deras verksamhet. Tjänsten är på 100% med start i April. Uppdraget är ett föräldravikariat på ca 1 år. Sök tjänsten idag då platsen kan komma att fyllas innan sista ansökningsdagen!

Hur ser min dag ut som administratör?
Jobbet som distriktsadministratör innebär att du avlastar distriktschefen i det administrativa arbetet samt stöttar regionens HR-partner med personaladministrativa arbetsuppgifter. Du kommer att ha en varierande roll där du själv kan styra delar av din arbetsdags innehåll. Uppdraget innehåller delar från både HR och ekonomi och du kommer att bidra till en helhetssamordning avseende i huvudsak administration. Exempel på arbetsuppgifter är;

-Enklare bokföringsavstämningar.
-Boka trivselaktiviteter, skriva nyhetsbrev, göra presentationer samt skriva protokoll.
-Nollavstämningslistan - stämma av och justera tidsdifferenser.
-Avstämning av budgeterade omkostnader ex kontorshyror, kurskostnader.
-Hålla maillistor uppdaterade.
-Administration vid anställningar och ändringar i olika anställningsuppgifter.
-Administration kring praktikanter och konsulter.
-Administration kring lärlingshantering.
-Hjälpa till att koordinera skolkontakter och arbetsmarknadsdagar med gymnasium, YH och andra utvalda skolor.
-Stötta chef med att utfärda grund till betyg.

Din placering är på Skanskas kontor i Gårda, Göteborg och du arbetar under kontorstider.

Vad krävs för denna spännande tjänst?
Vi ser att du är en driven administratör med sinne för ordning och reda. Vi tror att du som person är serviceinriktad då du kommer ha många kontaktytor samt att du har en positiv inställning och att du självständigt kan planera och prioritera dina arbetsuppgifter. Vi ser att du är en lagspelare med ett intresse för siffror och människor som tar dig an alla uppgifter med stor energi och engagemang. I övrigt ser vi att du har;

-Dokumenterad erfarenhet av administrativa uppgifter.
-Grundläggande bokföringskunskaper och ett intresse för ekonomi.
-Goda kunskaper i Officepaketet.
-Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vilka är Skanska?
Skanska är ett av Sveriges största bygg- och projektutvecklingsbolag och de vill utveckla framtidens samhälle genom din kunskap. Skanska har blivit utsedda som ett av årets karriärföretag 2019. Medarbetarna är deras främsta styrka. Företaget grundades 1887 och finns i tio länder i Europa och är verksamma i USA. De arbetar för säkra och hälsosamma arbetsplatser och bryr oss om både människor och miljön. De främjar hälsa och välbefinnande och strävar efter att hela tiden bli bättre på det dom gör.

Vill du hänga med på deras resa? Skicka då in din ansökan redan idag!
Konsult på Poolia
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig diverse förmåner så som; friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och regelbundet anordnade sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Webb och kommunkationsspecialist till internationellt företag!

Marknadskommunikatör
Läs mer Mar 12
Har du utbildning inom marknadsföring, kommunikation, informationsteknik eller liknande? Har du tidigare erfarenhet av webbkommunikation eller av CMS? Om ja, då har vi en fantastisk möjlighet för dig! Poolia söker en webbhanteringsspecialist på heltid till ett internationellt bolag i Göteborg! Skicka in din ansökan redan i idag då platsen kan fyllas innan sista ansökningsdagen!

Vad blir mina arbetsuppgifter?
Vi söker dig som vill jobba som webb- och onlinekommunikationskonsult tillsammans med ett härligt team i Göteborg. Arbetet omfattar nära samarbete med globala försäljnings- och affärsområden, IT och andra funktioner. Du kommer att rapportera till direktören inom Group Marketing & Communications. Dina arbetsuppgifter kommer att vara;

-Ha ansvar för content management på globala och lokala webbplatser.
-Samordning och stöd för utrullning av de nya webbplatserna på lokala marknader.
-Stödja lokala marknader i webbhantering.
-Mäta och rapportera prestanda med data från Google Analytics.
-Hantera innehåll på intranätet.
- Delta och ansvara för centrala marknadsprojekt, större kongresser samt social media.
- Agera kontaktperson och samarbeta med översättare, webbyrå och lokalmarknad.

Är du den vi söker?
Vi ser att du som person har god kunskap om marknadsföringsplattformar online samt du är en öppen, organiserad och nyfiken person som inte är rädd för att ta egna initiativ. Vi tror att du har ett stort kundfokus och viljan att utvecklas med verksamheten. I övrigt ser vi att du har;

-Universitetsexamen i marknadsföring, kommunikation, media, IT eller liknande.
-Dokumenterad erfarenhet från "content management" från CMS.
-Erfarenhet av att arbete i internationell miljö, dess webbplaster och webbkommunikation.
-God kännedom om analysverktyg för webbplatser.
-Flytande i både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi finner det ett plus om du har erfarenhet från marknadsplattformar såsom Hubspot samt teknisk kunskap och har arbetat med SEO, social media management och E-handel.
Vad kan vi erbjuda dig som konsult?
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig diverse förmåner så som; friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och regelbundet anordnade sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Back Office medarbetare till internationellt teknikföretag i Göteborg

Backofficepersonal
Läs mer Feb 28
Brinner du för kundkontakt och gillar att vara "spindeln i nätet? Har du erfarenhet av administrativt arbete sen tidigare? Då ska du fortsätta läsa. Vi på Poolia har en fantastisk möjlighet för dig att jobba som Back Office medarbetare för ett internationellt företag i Göteborg. Tjänsten är på 50% har start i maj. Sök tjänsten redan idag då plasten kan komma att fyllas innan sista ansökningsdagen!

Vad blir mina arbetsuppgifter?
Du kommer att ha varierande administrativa uppgifter och du kommer dagligen ha kontakt med både kunder och leverantörer. Tjänsten är på 50% och är förlagda på vardagar där du kommer ha möjlighet att arbeta både hel- och halvdagar i form av förmiddagar. Perfekt för dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning. Dina arbetsuppgifter inkluderar;

-Besvara frågor via mejl och Skype.
-Hantering av order och offertförfrågor.
-Förmedla frågor och agera hub.
-Reklamationer och utredningar samt felanmälningar.
-Betalningsfrågor.

Vad krävs för denna spännande tjänst?
För att lyckas i rollen så tror vi att du har erfarenhet av arbete med kunder. Du som person är en teamplayer som är van att jobba i högt tempo och har inga problem att växla upp när det behövs. Vi ser att du är noggrann, effektiv och självgående samt inte rädd för att ta egna initiativ. I övrigt ser vi att du;

-Har erfarenhet av administrativt arbete sen tidigare, gärna med fokus på tekniska frågor.
-Mycket god systemvana, främst i MS Office och Excel.
-Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Vi finner det oerhört meriterande om du behärskar ryska som tredje språk, har ett teknisk intresse samt har erfarenhet av att jobba i systemet M3.
Vad kan vi erbjuda dig som konsult?
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Supply Planner till välkänd kund i Göteborg!

Materialplanerare
Läs mer Mar 7
Drivs du av ett varierande jobb där du har många bollar i luften? Har du en utbildning inom logistik och har erfarenhet att supply planning? Då kan det här vara ett konsultuppdrag för dig! Vi söker nu en Supply Planner till vår kund i Göteborg. Tjänsten har start omgående. Urval sker löpande, så ansök redan idag!

Vad blir mina arbetsuppgifter?
Ditt huvudsakliga syfte som Supply Planner är att säkerställa att varor finns tillgängliga för kunders behov och förfrågningar. Exempel på arbetsuppgifter är;

-Delta i utvecklingen av planeringsverktyg och processer.
-Aktivt arbeta med justeringar och uppdateringar i planeringsverktyg.
-Placera beställningar av varor samt placera order enligt ledtider och med nödvändig dokumentation.
-Agera på avvikelser i servicenivå från leverantörer,
-Aktivt arbeta med att identifiera och reducera varor som inte är efterfrågade av kund.

Vem söker vi?
Som Supply Planner är det viktigt att du är kundorienterad och har lätt för att ta dig an nya situationer och problem. Vi ser att du är detaljorienterad, men att du kan fatta snabba beslut. Då du kommer att arbeta i samarbete med kollegor är det viktigt att du är en lagspelare. I övrigt ser vi att du har;

-En högskoleutbildning inom Supply Chain/ Logistics/ Economics och/eller minst två års arbetserfarenhet inom liknande område.
-Du behöver ha god förståelse för leveransplanering och andra kärnprocesser inom supply chain.
-Erfarenhet och kunskap av att ha arbetat med ERP, planeringssystem och Office-paketet.
-Goda kunskaper i engelska och svenska, i såväl tal som skrift.

Vad kan vi erbjuda dig som konsult?
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Fastighetsekonom till välkänd kund i Uddevalla!

Fastighetsekonom
Läs mer Mar 7
Vill du jobba ett modernt kooperativt företag vars företagskultur präglas av engagemang, ansvar, förtroende och samarbete? Har du erfarenhet av bokslut och vill arbeta för en av Sveriges största fastighetsförvaltare? Då ska du läsa vidare! Vi på Poolia söker en fastighetsekonom vår kund i Uddevalla. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start i april. Ansök tjänsten redan idag då platsen kan komma att fyllas innan sista ansökningsdagen.

Vad blir mina arbetsuppgifter som fastighetsekonom?
Din viktigaste uppgiften i rollen som fastighetsekonom blir att upprätta bokslut med årsredovisning och vid behov presentera för kund. Du kommer att se till att verksamheten och deras kunder följer gällande lagar och regler inom området och ansvara för att leverera enligt avtal gentemot kunden.

Du kommer att arbeta med ett härligt team på cirka 7 personer med rollen innebär även att du kommer arbeta självständigt med stor frihet att själv lösa de utmaningar verksamhetens ställs inför. Ditt ansvar blir att säkerställa att den ekonomiska förvaltningen av kundens fastigheter ger en rättvisande bild av ekonomisk ställning och resultat. Du ansvarar även för leverans enligt avtal utförs på ett sätt som överensstämmer med god redovisningssed. Övriga arbetsuppgifter är;

-Likviditetsplanering, likviditetsbudget och placering
-Omsättning av befintliga lån och upphandling av nya
-Upprätta investeringskalkyler
-Anläggningsredovisning
-Stöd kring och hantering av frivilliga kapitaltillskott
-Stöd kring och hantering av moms avseende lokaler
-Framtagande av ekonomiska rapporter
-Utifrån kundernas behov identifiera och lyfta fram förslag till merförsäljning
-Upprätta budget och prognos och vid behov presentera dessa för kund
-Verka som stöd och bollplank till kundansvarig i dess rådgivande roll

Du arbetar under kontorstider i centrala Uddevalla.

Vad krävs för denna spännande tjänst?
För att lyckas i rollen som fastighetsekonom söker vi dig som har tidigare erfarenhet från arbete med löpande redovisning och bokslutsarbete i fastighetsbolag och gärna bostadsrättsföreningar. Vi ser att du är en stresstålig person som inte har problem att prioritera samt strukturera upp din arbetsdag på ett effektivt sätt. Vi tror att du är driven, social och tycker om kundkontakt. I övrigt ser vi att du;

-Erfarenhet från olika delar inom ekonomiområdet, främst bokslut.
-Goda kunskaper i Microsoft Office-paketet, framförallt i Excel.
-Behärskar svenska och engelska i tal och skift.

Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i affärssystemet Agresso.
Vad kan vi erbjuda dig som konsult?
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig diverse förmåner så som; friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och regelbundet anordnade sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Trafikkoordinator till välkänd kund inom fordonsindustrin!

Trafikkoordinator
Läs mer Feb 25
Drömmer du om ett jobb inom logistik? Vill du arbeta på ett internationellt företag där du får träffa människor från hela världen? Grattis, vi på Poolia kan erbjuda båda delarna! Vi söker en trafikkoordinator till vår välkända kund i Göteborg. Tjänsten är på heltid med start i omgående. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Vad blir mina arbetsuppgifter?
Som Trafikkoordinator kommer du att vara länken mellan transportföretag, terminalerna samt godsmottagarna. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att säkerställa att godsen kommer till rätt plats och i rätt tid samt att du agerar som en central kontaktfunktion gentemot godsterminalerna och godsmottagarna.

Övriga arbetsuppgifter kan exempelvis vara:

-Boka lastutrymme av transportföretag för att säkerställa import/export leveranser mot slutkund.
-Vara den operativa kontakten kring transportfrågor.
-Hantera operationella problemställningar kring transporterna och att hantera orders från godsmottagarna.
-Identifiera och hantera avvikelser, samt att informera godsmottagarna om dessa.
- Medverka i olika problemlösningsaktiviteter.

Är du den vi söker?
Som person ser vi att du är en lagspelare som drivs av kundkontakter och problemlösning. Du ska kunna organisera och strukturera upp din dag efter vad som behövs göras. Vi ser att du är flexibel och kan agera spindeln i nätet. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning och/eller en bakgrund inom logistik eller liknande område. I övrigt ser vi att du:

-Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
-Är van vid att arbeta administrativt .
-Har goda datorkunskaper med erfarenhet av arbete i MS Office och SAP.

Vad kan vi erbjuda dig som konsult?
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Ansök redan idag då platserna kan fyllas innan sista ansökningsdagen!

Ansök nu

Web and Online communication specialist!

Marknadskommunikatör
Läs mer Feb 25
Do you have an education in marketing, communication or information technology? Do you have previous experience of web communication or of CMS? If yes, then we have a fantastic opportunity for you! Poolia is looking for a full-time web communication specialist for an international company in Gothenburg! Submit your application today as the position can be filled before the last application date!


What are my responsibilites?
The work includes close collaboration with global sales and business areas, IT and other functions as well as external agencies. We expect you to be a web content management specialist with good knowledge of online marketing platforms. You will report to Director Group Marketing & Communications. The position is located at our offices in Gothenburg. Other responsibilities are;

-Content management on the global and local websites
-Coordination and support of roll out of the new websites in local markets
-Support local markets in web management
-Measure and report performance with data from google analytics
-Manage content on the intranet.


What are the requirements for this position?
We are looking for a person with good knowledge of online marketing platforms and as a person you are openminded with a willingness to learn and develop. You are organised, meticulous, has a customer focus and not afarid to take initiatives.

-University degree in Marketing, Communication, Information technology or equivalent
-Proven experience from content management in a CMS (episerver is a plus).
-Experience from working in an international environment with multiple websites.
-Knowledge of website analytical tools.
-Writing for web communication.
-Fluency in English written and spoken.

The following qualifications are wanted but not required;

-Inbound/online marketing
-Marketing platforms, Hubspot
-Serch engine optimisation, SEO
-Technical knowledge and experience from inbound marketing
-Experience from social media management
-Ecommerce

Ansök nu

HR Contact Support sökes till välkänd fordonskund!

HR-assistent
Läs mer Feb 21
Är du serviceinriktad och får energi från att vara en del av ett positivt team som alltid fokuserar på sina kunder? Ser du vikten av drivna kollegor som hjälper varandra att nå framgång? Och vill du vara en del av en sådan miljö? Då är detta jobbet för dig! Vi är glada att meddela att vår kund nu anställer en kollega för att stärka deras HR-team på HR Contact Services. Ansök redan idag då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen!

Vad blir mina arbetsuppgifter?
Du kommer att vara del av ett globalt team kommer som kommer hjälpa vår kunds verksamhet med administrativa uppgifter inom HR-området. Vårt mål är att tillhandahålla HR-expertis till verksamheten med kvalitet, stark serviceinriktning och hög effektivitet. Du kommer att vara en del av vår HR Contact Support Team, HR Services Sweden där ditt uppdrag är att fungera som kontaktpunkt för anställda, HRBP och chefer i HR-relaterade ämnen.

Din huvuduppgift inom denna roll är att svara på förfrågningar från anställda, HRBP och chefer som kontaktar enheten via telefon eller e-post. Dessutom kommer du att:

• Stödja och samarbeta med aktörer i HR Service Delivery Model för att säkerställa ett effektivt HR-stöd till verksamheten.
• Agera som åtgärdsägare av tilldelade fall.
• Bestäm samt bestämma rätt prioritet i skapade eller mottagna fall och handla enligt dokumenterade instruktioner.
• Vidarekoppla fall till andra supportfunktioner vid behov.
• Utföra incidentupplösningar och begära kompletteringar.
• Kör kunskapshantering och dokumentation av fel och kända lösningar.
• Stöd i kontinuerligt förbättringsarbete för tillämplig avdelning och för HR-administrativa processer.



Vad krävs för denna spännande tjänst?
För att lyckas i denna roll måste du vara serviceinriktad, energisk och kunna prioritera. Vi uppmuntrar och hjälper varandra och tror att du som person är positiv och en lagspelare. Vi ser att du har förmåga att jobba i högt tempo och kunna behålla fokus i stressiga situationer. I övrigt ser vi att du har;

• Universitetsexamen inom personalområdet eller motsvarande arbetserfarenhet.
• Erfarenhet av att arbeta med HR-områden tidigare
• Möjlighet att läsa och förstå avtal, regler och riktlinjer.
• Flytande engelska och svenska i både tal och skrift
• Goda färdigheter i MS Office, Excel och PowerPoint.

Har du erfarenhet av att arbete i SAP ser vi det såklart som ett plus.

Vad erbjuder arbetsplatsen mig?
Du kommer att vara en del av ett team av kompetenta och drivna kollegor och du får möjligheten att utveckla både på en professionell och på en personlig nivå. När du arbetar i centrum för vår kunds HR-verksamhet kommer du att ha stor inverkan på hur andra delar i organisationen uppfattar och använder sig av deras HR-tjänster. Positionen kommer att utmana dig med ett antal utvecklingsmöjligheter och HR-områden att specialisera sig på. Vi hoppas att hitta dig som vill ha en ambition att stanna och växa inom vår kunds verksamhet.

Så har du en helhetssyn, älskar att vara en del av ett lag och är du en kreativ problemlösare med drivkraften för att alltid förbättra någonting bra till någonting ännu bättre, alltid med vår kund i fokus?

Då hoppas vi att höra från dig!
Konsult på Poolia, hur funkar det?
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Ledigt jobb som HR - administratör till fordonskund!

HR-assistent
Läs mer Mar 12
Drömmer du om en framtid inom HR? Har du erfarenhet av HR-arbete och redo för din nästa utmaning? Då har du kommit rätt! Vi söker nu för vår kunds räkning en HR-administratör till Göteborg! Ansök tjänsten redan idag då platsen kan fyllas innan sista ansökningsdagen!

Hur ser min dag ut som HR-administratör?
Du kommer att arbeta med glatt och drivet team på en arbetsplats som präglas av engagemang och högt tempo. Du kommer arbeta i en internationell arbetsmiljö som brinner för professionalism, integritet och resultat. Detta är ett perfekt tillfälle för dig att använda dina tidigare erfarenheter inom HR för att arbeta i en spännande och utmanande global miljö.

Du kommer till höra teamet "International Mobility Services (IMS)" och som administratör har du som ansvar att stödja teamet med generella administrativa uppgifter samt ha ett nära samarbete och samordning med ett antal interna och externa intressenter såsom HR-avdelningar, linjeledning, finansavdelningar samt olika myndigheter. Rollen innefattar även;

-Stödja de internationella mobilitetspartnerna i sitt dagliga arbete för att säkerställa att verksamhetens internationella uppdragspolitik och process förstås av alla parter.
-Verkar som kontakt med interna kunder och externa leverantörer.
-Bistå med att spåra verksamhetens auktoriserade och utländska lokala hyror i Sverige.
-Stödja med förberedelse av olika uppdragsdokument som kostnadsprognoser, lönekalkyler och internationella uppdragskontrakt.
-Stödja vid genomförande av återkopplingssessioner med uppdragsgivare
-Assistera med problemlösning (förmåner, löner, bilar, bostäder och försäkringar)
-Andra administrativa uppgifter som till exempel betalningar, fakturering, rapporter, skapa och granskning av listor.

Vad krävs för denna spännande tjänst?
För att lyckas i denna roll borde du tycka om en snabb och ständigt förändrad arbetsmiljö där globalt samarbete och samordning är oerhört viktigt. Du bör vara process- och detaljorienterad samt affärsinriktad för att bygga och upprätthålla effektiva relationer och professionella nätverk. Du måste vara en mycket effektiv kommunikatör som är bekväm med känsliga diskussioner där professionalism, sekretess och integritet är avgörande. i övrigt ser vi att du:

-Erfarenhet av HR-arbete sen tidigare.
-Kunskap om internationell arbetsmiljö.
-Mycket goda administrativa kunskaper.
-Mycket god systemvana främst i Excel.
-Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.

Meriterande om du har tidigare arbetat och/eller studerat utomlands.


Vad kan vi erbjuda dig som konsult?
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig diverse förmåner så som; friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och regelbundet anordnade sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Bid Manager till Kinnarps i Göteborg och Stockholm

Anbudsansvarig/ Bid Manager
Läs mer Feb 25
Triggas du av tanken på att vinna fler upphandlingar och nya avtal? Har du förmågan att projektleda, involvera rätt personer och kvalitetssäkra information? Om du vill vara med på den spännande resan att vidareutveckla Kinnarps Bid-funktion, då ska du läsa vidare! Det här är rollen för dig som gillar teamarbete, är analytisk, har sinne för detaljer och en fallenhet för affärer. Kinnarps söker nu Bid Managers till både Göteborg och Stockholm, sök redan idag!

ARBETSUPPGIFTER
Rollen som Bid manager är en specialisttjänst i syfte att stödja organisationen med fokus på att ge kvalificerat säljstöd kring anbudsavtalens villkor och innehåll vid större anbudsinlämningar samt lokala anbud/upphandlingar.

Du arbetar med ramavtalsupphandlingar och förnyade konkurrensutsättningar för Kinnarps, såväl komplexa som enklare anbud. Detta innebär att driva det operativa anbudsarbetet där du bevakar, producerar, projektleder och kvalitetssäkrar anbud främst inom offentlig upphandling enligt LOU utifrån ett koncernövergripande affärmässighetstänk. I rollen ingår även att deltaga vid större privata upphandlingar/anbud i samarbete med ansvarig KAM och berörd säljenhet.
Organisatoriskt tillhör rollerna ”Anbudsgruppen” på Kinnarps Sverige Försäljning AB och är placerade i Göteborg och Stockholm. Den ”Centrala anbudsgruppen”, med placering i Kinnarp, ansvarar för att driva centrala (rikstäckande och regionala) ramavtalsupphandlingar samt att stötta lokala upphandlingar och anbudsförfrågningar på säljenheter runt om i Sverige.
Anbudsgruppen ansvarar även i viss utsträckning för avtalsvård och -utveckling samt administration av befintliga avtal såsom implementering och uppföljning. Därtill inkluderas även andra försäljnings- och marknadsrelaterade uppgifter som exempelvis konkurrent-, pris- och produktanalys.

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning, med fördel inom anbud/offentlig upphandling, samt flerårig erfarenhet av operativt anbudsarbete inom offentliga upphandlingar och avtalshantering. Erfarenhet av LoU är ett krav för denna tjänst. Du har arbetat i TendSign eller annat upphandlingsverktyg och hanterar Word och Excel obehindrat. Vidare uttrycker du dig väl på svenska i tal och skrift med en utmärkt förmåga att skapa intresseväckande och överskådligt textmaterial och dina kunskaper i engelska är på en god nivå.
För att bli framgångsrik i rollen behöver du vara analytisk, noggrann och strukturerad. Du är ansvarstagande med förmåga att prioritera, driva ditt arbete framåt och slutföra dina uppgifter. Därtill har du lätt för att samarbeta och kommunicera med personer på olika nivåer både internt och externt. Sist men inte minst söker vi dig med ett brinnande intresse för LOU och affärer!
OM KINNARPS
Kinnarps grundades 1942 av Jarl och Evy Andersson. Kinnarps levererar inredningslösningar för kontor och offentliga utrymmen. Hög kvalitet och låg miljöpåverkan kännetecknar hela värdekedjan, från råmaterial till färdiga arbetsplatslösningar. Kinnarps är en av Europas största leverantörer av arbetsplatsinredningar. Kinnarps har 2100 anställda och driver försäljning i 40 länder med en omsättning på ca 4,2 miljarder 2017/18.

Ansök nu

Till vår E - handel söker vi nu en Chef transportutveckling

Transportchef
Läs mer Feb 13
Vill du bygga framgång genom samarbete, ansvarsfullt ledarskap samt engagerade och motiverade medarbetare? Vill du arbeta i ett växande företag med höga ambitioner inom logistik? Ser du lösningar där andra ser problem? Då kan det här vara rätt jobb för dig!

Ansvarsområden och Huvuduppgifter
Som Chef för transportutveckling kommer du komma in i en mycket spännande period. Det är en ny roll som ska tillsättas vilket gör att du kommer in i ett skede där rollen ska formas och utvecklas tillsammans med verksamheten. Du att ansvara för transportupplägget till våra interna och externa kunder. Du arbetar tillsammans med våra kedjor och de lokala transportkontoren för att ta fram en optimal transport både avseende service, kvalité och kostnader. Du och din grupp kommer att arbeta med så väl den strategiska utveckling som att ge de operativa lokala verksamheten goda förutsättningar att utföra uppdraget. I uppdraget ingår att säkerställa att vi ha en bra balans avseende utnyttjande av den egna lastbilsflottan och externa transportörer, att arbeta med att teckna avtal med samarbetspartners samt med uppföljningen att avtalen efterlevs. Då våra kedjor och externa kunder ständigt utvecklas så krävs det ett gott och utvecklande samarbete med våra transportörer.
Vi vill hela tiden utvecklas och förbättra vår effektivitet och service till kunderna och du är en viktig del i detta arbete genom ditt ledarskap.


Din profil
Som ledare har du förmåga att leda genom att skapa delaktighet och engagemang hos dina medarbetare. Du sätter tydliga mål för dina medarbetare knutna till företagets strategier och övergripande mål och följer upp arbetet mot de uppsatta målen. Du är modig, vågar förändra och är en tydlig kravställare med mycket tålamod och envishet. Det är även viktigt att du är en god lyssnare och kan ta tillvara på organisationens potential. För att lyckas i tjänsten är du en driven, analytisk och prestigelös person.
Du har energin för att tillsammans med oss lyckas i den stora förändringsresa inom e-handel som ligger framför oss. Det team du blir en del av kommer präglas av samarbete, delaktighet och engagemang – värdeord du behöver känna igen dig i.
Kvalifikationer
Du har en eftergymnasial utbildning inom logistik, ekonomi eller är ingenjör. Du har en god kännedom om den svenska transportmarknaden, är en god förhandlare med dokumenterad förhandlingsvana samt förmåga att analysera komplexa varuflöden. Eftersom vi genomför ett förändrings- och utvecklingsarbete ser vi att du har bedrivit verksamhetsutveckling, som chef eller projektledare och haft budgetansvar. Dina kunskaper är mycket goda i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du hanterar Officepaketet obehindrat, främst Excel.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med omgående start.

Om Dagab
Dagab Inköp & Logistik är en gemensam organisation för inköp, sortiment, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor. Dagab Inköp & Logistik är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq Stockholm AB:s Large Cap-lista. Hos oss ger drivkraft växtkraft – och inom koncernen utvecklas vi tillsammans.

Ansök nu

SUPPORT MANAGER FOR PRODUCT DELIVERIES

Kundtjänstchef
Läs mer Feb 12
At Saab, we constantly look ahead and push boundaries for what is considered technically possible. We collaborate with colleagues around the world who all share our challenge – to make the world a safer place.
Public Safety is a unit within Saab that develops complex, large, business-critical management systems in the area of civil security on a global market. Our systems are used by police departments, security guards, cash-in-transport operations, airports and the transport segment. We work closely with our customers and are driven by a strong customer and user focus.

We are looking for a Support Manager who will
• Deliver best in class customer support
• Manage an effective support organization within Public Safety
• Public Safety Management POC towards customers for escalations. Driving or Facilitating incidents/problems are handled efficiently within Public Safety
• Keeping track of relevant Customer information and spreading understanding/awareness of customer situation to Public Safety
• Securing that relevant information is spread from Public Safety to Customers
• Interact with customers whenever needed and drive operational excellence

Your skills and experience
To be successful as a Support Manger you need to have good knowledge in Customer interaction and Project Management including how to deliver exceptional customer service. To co-operate whitin teams, and know how to engage team members, is a required skill. That means your Communication skill is crucial. You also need to have ability to stay calm and constructive under pressure.
Your educational background, to prefer, is University degree in Engineering. Most important is your leadership skills and your personality.
The Support Manager also need to be able to travel and have abillity to sometimes work outside office hours.
Excellent written and oral communication skills in English, positive if you can communicate in Swedish or/and German.

At Saab, we empower our Managers to be leaders of change. As Support Manager you will continuously improve upon our processes, and build a culture filled with excitement and passion for delivering exceptional customer service. We are seeking goal-oriented leader that desire the opportunity to disrupt the support industry and redefine world-class service. We want the exceptional one that can manage and lead a team of talented support professionals.

About Saab
Saab is a global defence and security company operating in the fields of air, land and naval defence, civil security and commercial aeronautics. We number 15,500 employees and have operations on all continents. Technologically we are leaders in many areas, and one-fifth of our earnings are spent on research and development.
Saab is also a company with opportunities. A company where we see diversity as an asset and where you have both considerable responsibility and good opportunities for advancing in your career. But also a company that respects each person’s needs for a rewarding life beyond work.

Ansök nu

Webb och Kommunkations Specialist till internationellt företag!

Marknadskommunikatör
Läs mer Feb 22
Har du utbildning inom marknadsföring, kommunikation, informationsteknik eller liknande? Har du tidigare erfarenhet av webbkommunikation eller av CMS? Om ja, då har vi en fantastisk möjlighet för dig! Poolia söker en webbhanteringsspecialist på heltid till ett internationellt bolag i Göteborg! Skicka in din ansökan redan i idag då platsen kan fyllas innan sista ansökningsdagen!

Vad blir mina arbetsuppgifter?
Vi söker dig som vill jobba som webb- och onlinekommunikationskonsult tillsammans med ett härligt team i Göteborg. Arbetet omfattar nära samarbete med globala försäljnings- och affärsområden, IT och andra funktioner. Du kommer att rapportera till direktören inom Group Marketing & Communications. Dina arbetsuppgifter kommer att vara;

-Ha ansvar för content management på globala och lokala webbplatser.
-Samordning och stöd för utrullning av de nya webbplatserna på lokala marknader.
-Stödja lokala marknader i webbhantering.
-Mäta och rapportera prestanda med data från Google Analytics.
-Hantera innehåll på intranätet.
- Delta och ansvara för centrala marknadsprojekt, större kongresser samt social media.
- Agera kontaktperson och samarbeta med översättare, webbyrå och lokalmarknad.

Är du den vi söker?
Vi ser att du som person har god kunskap om marknadsföringsplattformar online samt du är en öppen, organiserad och nyfiken person som inte är rädd för att ta egna initiativ. Vi tror att du har ett stort kundfokus och viljan att utvecklas med verksamheten. I övrigt ser vi att du har;

-Universitetsexamen i marknadsföring, kommunikation, media, IT eller liknande.
-Dokumenterad erfarenhet från "content management" från CMS.
-Erfarenhet av att arbete i internationell miljö, dess webbplaster och webbkommunikation.
-God kännedom om analysverktyg för webbplatser.
-Flytande i både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi finner det ett plus om du har erfarenhet från marknadsplattformar såsom Hubspot samt teknisk kunskap och har arbetat med SEO, social media management och E-handel.
Vad kan vi erbjuda dig som konsult?
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig diverse förmåner så som; friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och regelbundet anordnade sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Ledigt jobb som HR - administratör till fordonskund!

HR-assistent
Läs mer Feb 22
Drömmer du om en framtid inom HR? Har du erfarenhet av HR-arbete och redo för din nästa utmaning? Då har du kommit rätt! Vi söker nu för vår kunds räkning en HR-administratör till Göteborg! Ansök tjänsten redan idag då platsen kan fyllas innan sista ansökningsdagen!

Hur ser min dag ut som HR-administratör?
Du kommer att arbeta med glatt och drivet team på en arbetsplats som präglas av engagemang och högt tempo. Du kommer arbeta i en internationell arbetsmiljö som brinner för professionalism, integritet och resultat. Detta är ett perfekt tillfälle för dig att använda dina tidigare erfarenheter inom HR för att arbeta i en spännande och utmanande global miljö.

Du kommer till höra teamet "International Mobility Services (IMS)" och som administratör har du som ansvar att stödja teamet med generella administrativa uppgifter samt ha ett nära samarbete och samordning med ett antal interna och externa intressenter såsom HR-avdelningar, linjeledning, finansavdelningar samt olika myndigheter. Rollen innefattar även;

-Stödja de internationella mobilitetspartnerna i sitt dagliga arbete för att säkerställa att verksamhetens internationella uppdragspolitik och process förstås av alla parter.
-Verkar som kontakt med interna kunder och externa leverantörer.
-Bistå med att spåra verksamhetens auktoriserade och utländska lokala hyror i Sverige.
-Stödja med förberedelse av olika uppdragsdokument som kostnadsprognoser, lönekalkyler och internationella uppdragskontrakt.
-Stödja vid genomförande av återkopplingssessioner med uppdragsgivare
-Assistera med problemlösning (förmåner, löner, bilar, bostäder och försäkringar)
-Andra administrativa uppgifter som till exempel betalningar, fakturering, rapporter, skapa och granskning av listor.

Vad krävs för denna spännande tjänst?
För att lyckas i denna roll borde du tycka om en snabb och ständigt förändrad arbetsmiljö där globalt samarbete och samordning är oerhört viktigt. Du bör vara process- och detaljorienterad samt affärsinriktad för att bygga och upprätthålla effektiva relationer och professionella nätverk. Du måste vara en mycket effektiv kommunikatör som är bekväm med känsliga diskussioner där professionalism, sekretess och integritet är avgörande. i övrigt ser vi att du:

-Erfarenhet av HR-arbete sen tidigare.
-Kunskap om internationell arbetsmiljö.
-Mycket goda administrativa kunskaper.
-Mycket god systemvana främst i Excel.
-Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.

Meriterande om du har tidigare arbetat och/eller studerat utomlands.


Vad kan vi erbjuda dig som konsult?
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig diverse förmåner så som; friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och regelbundet anordnade sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Reskontraansvarig sökes till KSB i Göteborg!

Ekonomiassistent
Läs mer Feb 15
Har du erfarenhet av reskontraarbete och är redo för din nästa utmaning? Har du förmågan att se detaljer samtidigt som du behåller ett helhetsperspektiv? Vill du ha en arbetsgivare där du kommer få alla förutsättningar för att lyckas i din roll och få mycket ansvar, så är detta en tjänst för dig.

KSB söker en reskontraansvarig till sin ekonomiavdelning i Sisjön. Sök tjänsten redan idag då intervjuer sker löpande.


Vilka blir mina arbetsuppgifter som Reskontraansvarig?
Du kommer att arbeta på KSBs ekonomiavdelning tillsammans med ett glatt och engagerat team på 6 personer. Du får ansvaret för kund – och leverantörskontra i kombination med redovisningsuppgifter.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är;

- Ansvara för registrering av inkommande betalningar.
- Ansvara för krav- och inkassohantering.
- Ansvara för kontering och bokföring av leverantörsfakturor.
- Ansvara för netting av koncernfordringar-/skulder samt IC-avstämningar.
- Hantera förskottsfakturering inkl fakturering av ratingorder.
- Bistå vid bokslutsrapportering.
- Delta i projekt mm.

Tjänsten är på 100% med start omgående eller enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta kontorstider mellan 08-16:30 med utrymme för flexibilitet.

Är du den vi söker?
För att trivas i denna roll ser vi att du är en person som är noggrann, ansvarstagande med ett positivt förhållningssätt. Du har förmågan att se helheten men också detaljer och tycker om att lösa problem. Vidare ser vi att du har god social kompetens, gott ordningssinne och förmåga att prioritera. Att arbeta självständigt såväl som tillsammans med kollegor, är något som du lockas av. Arbetet sker nära verksamheten, varför det är viktigt att vara lyhörd. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då vi är en organisation där varje individ gör stor skillnad.
I övrigt ser vi att du har;
- Ekonomisk utbildning på gymnasienivå och några års erfarenhet av liknande roll.
- God erfarenhet av reskontraarbete sen tidigare.
- God kunskap av bokföring.
- Tidigare erfarenhet av SAP eller annat integrerat affärssystem.
- Goda datakunskaper främst i Excel
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
- Meriterande om du har tidigare erfarenhet av Shared Service Center.

Om KSB Sverige AB
KSB är en av Europas ledande tillverkare av pumpar och ventiler med globalt drygt 15 000 medarbetare. Koncernens huvudkontor finns i Tyskland.

KSB Sverige AB är ett expansivt företag som marknadsför pumpar och ventiler inom segmenten Industri, Energi, VA och VVS samt utför service och reparationer. KSB präglas av att leverera hög kvalitet och är ett spännande internationellt företag där du som medarbetare kontinuerligt känner av den globala företagskulturen genom kontakterna med dina kollegor runt om i världen. Vår omsättning uppgår till drygt 300 mkr per år och vi är 73 anställda.

Ansök nu

Global SQA Engineer

Kvalitetssamordnare
Läs mer Feb 26
Do you like to work according ISO 13485? Do you define yourself as a result-oriented and organized people-person with strong communication skills? Then this might be the right opportunity for you! The consulting assignment will start in April 2019 or after agreement and continue during a long-term parental leave. Are you ready to take on this challenge at Mölnlycke? Apply today!

About the consulting assignment
In order to secure that Mölnlycke will continue to provide high quality products that make a difference to our customers, we need to invest more in supplier quality assurance for external manufacturing and for indirect materials and services. You will be part of a true global team covering three continents. Together with procurement, manufacturing and R&D you will be working with new external manufacturing suppliers to secure delivering our Mölnlycke strategy and you will be part of building up the supplier quality assurance for indirect materials and services where these services or products have a direct impact on our product offering. You will be given the task to prioritize and set up tools for evaluation of a wide range of companies worldwide e.g. healthy volunteers suppliers, consultants, development suppliers, IT suppliers.

What you will do:
• Ensure that relevant indirect materials and service suppliers are categorised, evaluated and approved, based on risk to the Mölnlycke business.
• Lead and follow up quality in deliveries from above suppliers together with users of the material/product or service within Mölnlycke.
• Set KPI’s, review and follow up with business for performance of key indirect material and services suppliers.
• Ensure that relevant external manufacturing suppliers are categorised, evaluated and approved in accordance with Mölnlycke’s requirements, applicable quality-, environmental- and ethical standard requirements and regulations. Included in this is leading and following up supplier audits.
• Lead work at and continuously develop external manufacturing suppliers in order to make sure they operate under a compliant and robust QMS, to secure that quality products are delivered to Mölnlycke.
• Lead, develop and monitor supplier quality and manufacturing capabilities proactively, including e.g. process risk analysis, control plans, process validations in order to secure or improve quality and competitiveness in line with right requirements, standards and regulations.
• Provide professional support to the business where applicable, e.g. development projects, improvement projects.

About you
To enjoy the role you must be a driven result-oriented people-person with great planning- and organizational skills. As a strong communicator, you are used to make decisions and suggestions with a postive, earthy and customer-oriented attitude. To be successful, it is of advantage if you have experience of working within the field of Supplier Quality Management according ISO 13485, ISO 9001 or equivalent. We suppose you have a scientific bachelor- or master degree with good knowledge of statistical process control, process validation, lean manufacturing and risk analysis.
About Mölnlycke
Mölnlycke is a world-leading medical solutions company. We design and supply solutions to enhance performance at every point of care – from the hospital to the home. Mölnlycke was founded in 1849. Nowadays our solutions are available in around 100 countries; we’re the number one global provider of advanced wound care and single-use surgical products; and we’re Europe's largest provider of customised trays. Our headquarters are in Gothenburg, Sweden and we have about 7500 employees around the world.
Warmly welcome to Poolia Life Science and Mölnlycke!
We look forward to receiving your application.

Ansök nu

Forskare till läkemedelsindustrin för kommande konsultuppdrag i Göteborg

Forskare, farmakologi
Läs mer Feb 7
Letar du efter en arbetsgivare som ger dig uppmuntrade karriärutveckling, arbetsglädje med stort nätverk och frihet med kollektivavtal? Då är Poolia Life Science Göteborg kanske rätt arbetsgivare för dig eller någon du känner! Varmt välkommen med din spontanansökan!

Om dig
Vi söker nu fler talanger med PhD inom hjärt- och kärlsjukdomar, andningsvägar, cancer, inflammation, autoimmunitet eller motsvarande forskningsområde för kommande konsultuppdrag hos våra kunder i Göteborg/Mölndal. För oss är din personlighet, dina värderingar och dina ambitioner viktigast för oss tillsammans med en stark drivkraft att samskapa framtidens läkemedelsindustri. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet från att utveckla nya läkemedel för folksjukdomar och vanliga besvär.

Om ansökningsprocessen
Vi kommer kontinuerligt boka in kandidatintervjuer enligt Poolias urvalsfilosofi: "Du är inte ditt CV, du är vad du kan åstadkomma". Syftet med intervjun är att under ca 30 inspirerande minuter ta del av - om allt var möjligt - vilka förutsättningar och sammanhang du värdesätter högst i ditt nästa jobb samt identifierar dina styrkor, drivkrafter och ambitioner. Om vi ömsesidigt kommer fram till vi på Poolia Life Science Göteborg kan hjälpa dig att nå dina karriärsmål kommer du efter mötet vara en kandidat i vårt stora och framgångsrika nätverk med målsättning att matcha dig för kommande konsultuppdrag eller tipsa dig om fasta tjänster enligt överenskommelse så länge du är aktivt jobbsökande.
Om att vara konsult på Poolia Life Science Göteborg
Att vara konsult på Poolia Life Science Göteborg innebär att du är anställd hos oss – men har din arbetsplats ute hos våra kundföretag i långsiktiga konsultuppdrag. Alla kan arbeta som konsult, oavsett om du har en spetskompetens eller inte. Det är ett bra sätt att skaffa sig en bredare erfarenhet, ett större kontaktnät, eller för att få en första fot in på arbetsmarknaden. Med oss får du en snabb väg in på arbetsmarknaden och möjlighet till nya karriärval. I många fall kan även konsultuppdraget leda till en tillsvidareanställning, om du och din uppdragsgivare trivs med varandra.

I din anställning omfattas du av Unionen kollektivavtal – något som ger dig rätt förutsättningar och villkor i din anställning. Genom kollektivavtalet ser vi exempelvis till att du: har rätt lön för din tjänst, får korrekt ersättning för dina övertidstimmar, får tjänstepension samt att du kan ta ut föräldralön och semester. Med kollektivavtal kan du som anställd alltid vara säker på att din anställning präglas av rättvisa villkor så att du ska slippa oroa dig för din ekonomi – varken nu eller i framtiden.

När du anställs hos oss blir du tilldelad en personlig konsultchef. Oavsett vilken arbetsplats du är på är konsultchefen tillgänglig för frågor som rör din anställning, nuvarande uppdrag och karriärmässiga utveckling. Konsultchefen känner arbetsgivarna sedan tidigare och hjälper dig i din utveckling, om du exempelvis skulle vilja byta uppdrag eller behöver annat stöd. Hen är alltid ett sms, mejl eller telefonsamtal bort och följer dig genom hela din anställning hos oss. Trots att du inte träffar dina kollegor på Poolia Life Science Göteborg dagligen, tycker vi att det är viktigt att du som konsult ska känna tillhörighet till oss och gemenskap med andra "Poolianer" som vi kallar oss som arbetar på Poolia.

På Poolia Life Science Göteborg får du som konsult bland annat:
• Kollektivavtal, tjänstepension och rätt ersättning
• Personlig konsultchef med karriärvägledning
• Anställningstrygghet och individuella lönesättningar
• Erfarenhetsutbyte med andra konsulter
• Förmånsportal med starka erbjudanden
Varmt välkommen till Poolia Life Science Göteborg!

Ansök nu

Apotekare till läkemedelsindustrin för kommande konsultuppdrag i Göteborg

Farmaceut/Apotekare
Läs mer Feb 7
Letar du efter en arbetsgivare som ger dig uppmuntrade karriärutveckling, arbetsglädje med stort nätverk och frihet med kollektivavtal? Då är Poolia Life Science Göteborg kanske rätt arbetsgivare för dig eller någon du känner! Varmt välkommen med din spontanansökan!

Om dig
Vi söker nu fler talangfulla legitimerade apotekare för kommande konsultuppdrag hos våra kunder i Göteborg/Mölndal. För oss är din personlighet, dina värderingar och dina ambitioner viktigast för oss tillsammans med en stark drivkraft att samskapa framtidens läkemedelsindustri. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet från kvalitetsarbete, läkemedelsansvar, patientsäkerhet, projektledning och koordinering.

Om ansökningsprocessen
Vi kommer kontinuerligt boka in kandidatintervjuer enligt Poolias urvalsfilosofi: "Du är inte ditt CV, du är vad du kan åstadkomma". Syftet med intervjun är att under ca 30 inspirerande minuter ta del av - om allt var möjligt - vilka förutsättningar och sammanhang du värdesätter högst i ditt nästa jobb samt identifierar dina styrkor, drivkrafter och ambitioner. Om vi ömsesidigt kommer fram till vi på Poolia Life Science Göteborg kan hjälpa dig att nå dina karriärsmål kommer du efter mötet vara en kandidat i vårt stora och framgångsrika nätverk med målsättning att matcha dig för kommande konsultuppdrag eller tipsa dig om fasta tjänster enligt överenskommelse så länge du är aktivt jobbsökande.
Om att vara konsult på Poolia Life Science Göteborg
Att vara konsult på Poolia Life Science Göteborg innebär att du är anställd hos oss – men har din arbetsplats ute hos våra kundföretag i långsiktiga konsultuppdrag. Alla kan arbeta som konsult, oavsett om du har en spetskompetens eller inte. Det är ett bra sätt att skaffa sig en bredare erfarenhet, ett större kontaktnät, eller för att få en första fot in på arbetsmarknaden. Med oss får du en snabb väg in på arbetsmarknaden och möjlighet till nya karriärval. I många fall kan även konsultuppdraget leda till en tillsvidareanställning, om du och din uppdragsgivare trivs med varandra.

I din anställning omfattas du av Unionen kollektivavtal – något som ger dig rätt förutsättningar och villkor i din anställning. Genom kollektivavtalet ser vi exempelvis till att du: har rätt lön för din tjänst, får korrekt ersättning för dina övertidstimmar, får tjänstepension samt att du kan ta ut föräldralön och semester. Med kollektivavtal kan du som anställd alltid vara säker på att din anställning präglas av rättvisa villkor så att du ska slippa oroa dig för din ekonomi – varken nu eller i framtiden.

När du anställs hos oss blir du tilldelad en personlig konsultchef. Oavsett vilken arbetsplats du är på är konsultchefen tillgänglig för frågor som rör din anställning, nuvarande uppdrag och karriärmässiga utveckling. Konsultchefen känner arbetsgivarna sedan tidigare och hjälper dig i din utveckling, om du exempelvis skulle vilja byta uppdrag eller behöver annat stöd. Hen är alltid ett sms, mejl eller telefonsamtal bort och följer dig genom hela din anställning hos oss. Trots att du inte träffar dina kollegor på Poolia Life Science Göteborg dagligen, tycker vi att det är viktigt att du som konsult ska känna tillhörighet till oss och gemenskap med andra "Poolianer" som vi kallar oss som arbetar på Poolia.

På Poolia Life Science Göteborg får du som konsult bland annat:
• Kollektivavtal, tjänstepension och rätt ersättning
• Personlig konsultchef med karriärvägledning
• Anställningstrygghet och individuella lönesättningar
• Erfarenhetsutbyte med andra konsulter
• Förmånsportal med starka erbjudanden
Varmt välkommen till Poolia Life Science Göteborg!

Ansök nu

Civilingenjörer inom Life Science för kommande konsultuppdrag i Göteborg

Civilingenjör, bioteknik
Läs mer Feb 7
Letar du efter en arbetsgivare som ger dig uppmuntrade karriärutveckling, arbetsglädje med stort nätverk och frihet med kollektivavtal? Då är Poolia Life Science Göteborg kanske rätt arbetsgivare för dig eller någon du känner! Varmt välkommen med din spontanansökan!

Om dig
Vi söker nu fler talanger med civilingenjörsexamen inom bioteknik, kemiteknik, materialteknik, maskinteknik eller motsvarande för kommande konsultuppdrag hos våra kunder i Göteborg/Mölndal. För oss är din personlighet, dina värderingar och dina ambitioner viktigast för oss tillsammans med en stark drivkraft att samskapa framtidens Life Science. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet från att utveckla nya läkemedel eller biomaterial för folksjukdomar och vanliga besvär.

Om ansökningsprocessen
Vi kommer kontinuerligt boka in kandidatintervjuer enligt Poolias urvalsfilosofi: "Du är inte ditt CV, du är vad du kan åstadkomma". Syftet med intervjun är att under ca 30 inspirerande minuter ta del av - om allt var möjligt - vilka förutsättningar och sammanhang du värdesätter högst i ditt nästa jobb samt identifierar dina styrkor, drivkrafter och ambitioner. Om vi ömsesidigt kommer fram till vi på Poolia Life Science Göteborg kan hjälpa dig att nå dina karriärsmål kommer du efter mötet vara en kandidat i vårt stora och framgångsrika nätverk med målsättning att matcha dig för kommande konsultuppdrag eller tipsa dig om fasta tjänster enligt överenskommelse så länge du är aktivt jobbsökande.
Om att vara konsult på Poolia Life Science Göteborg
Att vara konsult på Poolia Life Science Göteborg innebär att du är anställd hos oss – men har din arbetsplats ute hos våra kundföretag i långsiktiga konsultuppdrag. Alla kan arbeta som konsult, oavsett om du har en spetskompetens eller inte. Det är ett bra sätt att skaffa sig en bredare erfarenhet, ett större kontaktnät, eller för att få en första fot in på arbetsmarknaden. Med oss får du en snabb väg in på arbetsmarknaden och möjlighet till nya karriärval. I många fall kan även konsultuppdraget leda till en tillsvidareanställning, om du och din uppdragsgivare trivs med varandra.

I din anställning omfattas du av Unionen kollektivavtal – något som ger dig rätt förutsättningar och villkor i din anställning. Genom kollektivavtalet ser vi exempelvis till att du: har rätt lön för din tjänst, får korrekt ersättning för dina övertidstimmar, får tjänstepension samt att du kan ta ut föräldralön och semester. Med kollektivavtal kan du som anställd alltid vara säker på att din anställning präglas av rättvisa villkor så att du ska slippa oroa dig för din ekonomi – varken nu eller i framtiden.

När du anställs hos oss blir du tilldelad en personlig konsultchef. Oavsett vilken arbetsplats du är på är konsultchefen tillgänglig för frågor som rör din anställning, nuvarande uppdrag och karriärmässiga utveckling. Konsultchefen känner arbetsgivarna sedan tidigare och hjälper dig i din utveckling, om du exempelvis skulle vilja byta uppdrag eller behöver annat stöd. Hen är alltid ett sms, mejl eller telefonsamtal bort och följer dig genom hela din anställning hos oss. Trots att du inte träffar dina kollegor på Poolia Life Science Göteborg dagligen, tycker vi att det är viktigt att du som konsult ska känna tillhörighet till oss och gemenskap med andra "Poolianer" som vi kallar oss som arbetar på Poolia.

På Poolia Life Science Göteborg får du som konsult bland annat:
• Kollektivavtal, tjänstepension och rätt ersättning
• Personlig konsultchef med karriärvägledning
• Anställningstrygghet och individuella lönesättningar
• Erfarenhetsutbyte med andra konsulter
• Förmånsportal med starka erbjudanden
Varmt välkommen till Poolia Life Science Göteborg!

Ansök nu

Logistiker till våra kunder i Göteborg!

Logistiker
Läs mer Jan 9
Har du en högskoleexamen i Logistik, Supply Chain eller liknande område inom logistik? Söker du efter en ny utmaning och vill jobba för välkända kunder? Då har vi chansen för dig! Vi på Poolia söker Logistikers, Materialplanerare och Supply Chain Coordinators för kommande uppdrag i Göteborg. Uppdragen är oftast på minst 6 månader med mycket goda möjligheter till förlängning.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Vad blir mina arbetsuppgifter?
Våra konsultuppdrag inom logistik brukar vanligtvis innebära daglig kommunikation med olika intressenter och fokus på marknadens behov och affärsområden . De huvudsakliga arbetsuppgifter handlar vanligtvis om att identifiera och definiera utvecklings- och förbättringsområden samt implementera förbättringar för att bidra till framgång.

Ett urval av förkommande arbetsuppgifter:

- planera all transport till kunder
- leveransbevakning
- Komplex logistikanalys
- Förhandlingar
- Kundkontakt
- hantera ordrar
- fakturahantering
- följa upp processer och agera för att nå målen

Är du den vi söker?
Vi ser att du som söker har en akademisk utbildning inom logistik eller liknande.

Vi tror att du som söker har en förmåga att se helheten och är affärsmässig. Vidare tror vi att du är en engagerad teamplayer med stor initiativförmåga och drivs av att uppnå uppsatta mål. Vi söker dig som har mycket goda kunskaper i Microsoft Office och är flytande i engelska samt svenska i både tal och skrift. Det är meriterande om du besitter ytterligare språkkunskaper och har erfarenhet av att arbeta i SAP.

Konsult på Poolia
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Välkommen med din ansökan!
Ansök redan idag!

Ansök nu

Nu söker vi administratörer till våra kunder i Göteborg!

Administrativ assistent
Läs mer Jan 9
Vi ser ett ökat behov hos våra kunder vilket gör att vi nu söker både juniora och seniora administratörer till vår olika kunder i Göteborg.

Våra uppdragsgivare befinner sig inom olika branscher vilket gör att rollen som administratör kommer varierar beroende på bransch och kundernas behov.

Denna annons är en generell annons som inte är kopplad till en specifik tjänst.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Hur ser min dag ut som administratör?
Som administratör sträcker sig arbetet över ett brett område. Tjänsterna innehåller både enklare och mer kvalificerade arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna kan därför variera och innehålla allt från rutinarbete till mer kvalificerade uppgifter såsom:

• Planera och organisera mötesdokumentation, konferens- och resebokningar
•Administration
•Reseadministration
•Posthantering
•Protokollföring
•Diarieföring
•Rapportskrivning
•Externa och interna kontakter
•Framtagande av statistik och informationssökning
•Ekonomisk administration i form av konteringar
•Växeltelefoni
•Reception

Är du den vi söker?
Vi söker dig som har erfarenhet av ett liknande arbete samt har goda administrativa kunskaper. I rollen som konsult krävs det att du snabbt kan ta dig an nya arbetssituationer och har en förmåga att uppfatta helheten.

Vi ser att du har en öppen och positiv attityd samt en god förmåga att skapa kontakter och har lätt för att komma in i nya rutiner. Du har ordet service som ledord och ett driv att vilja leverera goda prestationer. Det är viktigt att du är noggrann, strukturerad, lyhörd och flexibel, samt trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter.

Vidare är du initiativtagande och självständig i ditt arbete. Ett krav är att du har goda erfarenheter inom Officepaketet samt behärskar det engelska språket flytande i tal såväl som skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet från fordonsindustrin eller från en annan internationell miljö samt har god kännedom av affärssystemen SAP och SharePoint.
Vad kan vi erbjuda dig som konsult?
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Ansök redan idag!

Ansök nu

Senior Research Scientist / Research scientist – RIA Bioscience

Forskare, farmakologi
Läs mer Feb 25
We are currently looking for a scientist with excellent laboratory skills to join the Bioscience Department within the Respiratory, Inflammation and Autoimmunity Innovative Medicine Unit in Gothenburg, Sweden. You will be joining one of 5 teams within the department that is currently supporting both early and late stage respiratory projects. If you are interested, apply now!

About the consulting assignment
Main Duties and Responsibilities:
As part of the team you will execute in vitro experiments as well as support analysis from both in vitro and in vivo studies to progress our drug discovery projects and publishable scientific insights. You are encouraging to actively take part of scientific discussion to add valuable input in experiment design, data interpretation to drive projects and techniques.
This is a lab-based role where you will be involved in multiple ongoing projects with responsibility to analyze samples from experiments/studies from various cells and tissues for both in vivo studies and from patients. We are looking for someone with experience in immunoassays such as Western blots, ELISA, MSD, Luminex etc.

Accountabilities:
• To be an effective team member in supporting drug discovery projects to meet their objectives
• To conduct where appropriate in parallel more than one area of work to agreed timelines
• Can contribute to writing peer-reviewed publications, abstracts and patents
• Responsible for ensuring that their scientific knowledge influences project progression in accordance with portfolio priorities

About you
Essential Requirements:
• A PhD or BSc/MSc with relevant experimental experience
• Good social and communication skills and to be a strong team player
• Candidates should be able to work independently, take own initiatives and have a positive, goal oriented and problem-solving attitude.
• Hands-on experience in immonoassays such as Western blots, ELISA.
• Good organizational skills are required
• Excellent English is required, both spoken and in writing.

The following skills are highly desirable:
• Experience in the use of immunological, pharmacological, cellular or molecular methods
relevant to the study of respiratory disease
• Experience in the use of in vitro, in vivo or ex vivo research methods relevant to the study of mechanisms underlying respiratory disease Senior Research Scientist/Research scientist – RIA Bioscience
About AstraZeneca
AstraZeneca is a major international healthcare business engaged in the research, development, manufacture and marketing of prescription pharmaceuticals and the supply of healthcare services. AstraZeneca is proud to offer a unique workplace culture that inspires innovation and collaboration. Co-workers are empowered to express diverse perspectives - and are made to feel valued, energized and rewarded for their ideas and creativity.
Warmly welcome to Poolia Life Science and AstraZeneca!

Ansök nu

Research Scientist Cell Banking Discovery Sciences

Civilingenjör, bioteknik
Läs mer Feb 25
We are now looking for a talented Cell Research Scientist to AstraZeneca Gothenburg. The 4-months consulting assignment will start as soon as possible. If you are interested, apply now!

About the consulting assignment
We currently have an exciting opportunity for a Research Scientist to join our Cell Bank team in Gothenburg for 4 months. The Cell Bank, part of Discovery Sciences, is a research unit key to the functioning of a large part of Discovery R&D, through storage and supply of stocks of all mammalian cell lines used within AZ. The unit works closely with a range of customers across many AZ sites, through the purchasing of all new cell lines, provision of cell lines in culture, generation of cell banks, cryopreservation, storage and revival of banks, as well as supply of cells to local customers, and shipments to other sites.

This role will be focused on cell banking. The work involves revival of cell banks, mammalian cell culture of cell lines and primary cells, generation of cell banks and cryopreservation. It also includes database registration, tracking and maintenance of cells, supply of cells to local customers, and shipments to other sites. The candidate will be primarily laboratory-based, however at times will be required to work flexibly across the team to support other tasks.

Key Tasks:
? To work with AZ Research Scientists across disciplines, to culture and cryopreserve mammalian cell lines
? To work with local and global GCB customers to provide cell lines from the cell bank.
? To enter data and maintain GCB database to ensure accurate sample tracking.
? To upload new data generated on database.

About you
Skills, knowledge & competencies:
? Educated to degree level in a biology related subject
? Cell Biology experience is essential
? Experience of techniques including mammalian cell culture
? Computer literate: articulate, confident and competent in the use of Microsoft Word and Excel with experience of using databases, analytical packages and presenting data using standard techniques e.g. PowerPoint, spreadsheets, computerised reports etc
? Ability to work on own initiative and unsupervised to deadlines, planning, organising and setting priorities for own work showing well developed organisational and time management skills
? Outstanding communication skills on all levels, problem solving capabilities and ability to work as a team member
? Ability to deal promptly, effectively and courteously with requests for information and to use initiative in solving problems and responding to queries ensuring compliance with standard procedures and practices
? Proven excellent customer service focus and ability to work collaboratively
? Able to adapt emerging best practices and industry innovation
? Cryogenic awareness desirable
? Ability to support a project manager and deliver to agreed deadlines.
About AstraZeneca
AstraZeneca is a major international healthcare business engaged in the research, development, manufacture and marketing of prescription pharmaceuticals and the supply of healthcare services. AstraZeneca is proud to offer a unique workplace culture that inspires innovation and collaboration. Co-workers are empowered to express diverse perspectives - and are made to feel valued, energized and rewarded for their ideas and creativity.
Warmly welcome to Poolia Life Science and AstraZeneca!

Ansök nu

Controller sökes till välkänd kund i Göteborg!

Controller
Läs mer Feb 8
Har du en utbildning inom ekonomi och erfarenhet av controllerarbete? Är du en kreativ person som ser lösningar istället för problem? Då har vi på Poolia en fantastiskt möjlighet för dig! Just nu söker vi en controller för vår kund i Göteborg! Tjänsten är på 100% och beräknas i nuläget pågå fram till sommaren. Sök tjänsten idag då intervjuer sker löpande!

Vad blir mina arbetsuppgifter?
Du kommer att arbeta på avdelningen ekonomi, verksamhetscontrolling som stödjer koncernen med affärs- och ekonomistyrning för koncernens verksamhetsområden ur ett linje-, produkt- och dotterbolagsperspektiv. Du kommer att ingå i grupp på cirka 10 personer.

Din arbetsuppgifter kommer att variera och du kommer att hjälpa till där det behövs och din huvudsakliga uppgift blir att stödja med analys, uppföljning/rapportering samt ekonomisk planering. Du kommer även jobba med ekonomisk analys ut mot verksamheterna samt servar enhetschefer med ekonomisk analys och rapportering.

Tjänsten är på heltid med start i mars och du kommer att arbeta kontorstider.


Vem söker vi?
Vi söker dig som har en god kommunikativ och analytisk förmåga samt har lätt för att samarbeta med andra. Vi tror att du är strukturerad, van vid att ta ansvar samt har förmåga att arbeta mot uppsatta mål och deadlines. I övrigt ser vi att du har:

-Akademisk examen inom ekonomi eller liknande område.
-Minst 3 års erfarenhet av Controllerarbete inom större organisation.
-Erfarenhet av att arbeta i olika ekonomirelaterade affärs-, planerings- och uppföljningssystem samt BI-verktyg för flerdimensionell analys.
- Mycket god systemvana främst i Excel.

Vi ser det som meriterande om du erfarenhet från SAP och Agresso.


Vad kan vi erbjuda dig som konsult?
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till kommande uppdrag i Göteborg!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jan 17
Vi ser ett ökat behov hos våra kunder och söker därför kundtjänstmedarbetare till vår konsultverksamhet i Göteborg. Annonsen är fokuserad på framtida uppdrag och är därmed inte direkt kopplad till en specifik tjänst. Våra kunder finns i Västsverige och arbetar inom olika branscher. Uppdragen variera i utformning beroende på kundens behov och bransch. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så du är välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Vad blir mina arbetsuppgifter?
Att arbeta som kundtjänstmedarbetare varierar stort beroende på bransch, behov och bolag. Exempel på arbetsuppgifter som kundtjänstmedarbetare:
• Hantera kundförfrågningar och support via telefon, mail eller i direktmöte med kunder- såväl med privatkunder som företagskunder
• Rådgivning till kunder
• Hantering av kundinformation, avtal osv.
• Diverse kontorsstöd

Vem söker vi?
Trots att uppdragen skiljer sig ser vi att du, oavsett arbetsplats, är en social och serviceinriktad person som är van vid kundkontakt. För att lyckas väl i rollen ser vi att du är en person som är lösningsorienterad och hjälpsam mot såväl kunder som medarbetare. Vi tror att du har tidigare erfarenhet inom området kundtjänst. Beroende på tjänst är det också meriterande om du arbetat med telefon som främsta arbetsverktyg.
Vilka är vi?
Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Ansök nu

Learning Program Manager till välkänd fordonskund!

Utbildningskoordinator
Läs mer Feb 15
Har du viss erfarenhet av projektledning och kompetensutveckling? Vi söker just nu en Learning Program Manager för längre konsultuppdrag hos vår globala fordonskund i Göteborg! Uppdraget är på heltid och förväntas starta omgående. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Vad blir mina arbetsuppgifter?
Learning program manager är en projektledarroll där du arbetar för att ta fram gemensamma utbildningar hos vår fordonskund. I rollen ingår det att du både ta fram nya utbildningar och att förvalta/planera befintliga utbildningar. De projekt du leder som Learning Program Manager består av experter inom olika områden. Målet är att tillhandahålla toppmoderna inlärningssystem för yrkesverksamma inom områdena försäljning, marknadsföring, detaljhandel och relaterade områden. I rollen som projektledare så leder du utvecklingen av utbildningsprojekt baserade på utvecklingsplan och uppföljning av leverans, kostnad, kvalitet och omfattning.


Tjänsten är på heltid och du arbetar kontorstider.



Är du den vi söker?
Till rollen som Learning Program Manager söker dig som är drivande, har ordning och reda i ditt arbete samt tycker om att ta initiativ men även har en god känsla för att det som levereras är av hög kvalitet. I övrigt ser vi att du har;

-Tidigare erfarenhet av projektledning och gärna erfarenhet av kompetensutveckling.
-Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
-God systemvana sen tidigare.

Viss fordonskunskap eller erfarenhet av att arbeta i fordonsindustrin är meriterande.
Vad kan vi erbjuda dig som konsult?
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Learning Program Manager till välkänd fordonskund!

Utbildningskoordinator
Läs mer Feb 14
Har du viss erfarenhet av projektledning och kompetensutveckling? Vi söker just nu en Learning Program Manager för längre konsultuppdrag hos vår globala fordonskund i Göteborg! Uppdraget är på heltid och förväntas starta omgående. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Vad blir mina arbetsuppgifter?
Learning program manager är en projektledarroll där du arbetar för att ta fram gemensamma utbildningar hos vår fordonskund. I rollen ingår det att du både ta fram nya utbildningar och att förvalta/planera befintliga utbildningar. De projekt du leder som Learning Program Manager består av experter inom olika områden. Målet är att tillhandahålla toppmoderna inlärningssystem för yrkesverksamma inom områdena försäljning, marknadsföring, detaljhandel och relaterade områden. I rollen som projektledare så leder du utvecklingen av utbildningsprojekt baserade på utvecklingsplan och uppföljning av leverans, kostnad, kvalitet och omfattning.


Tjänsten är på heltid och du arbetar kontorstider.



Är du den vi söker?
Till rollen som Learning Program Manager söker dig som är drivande, har ordning och reda i ditt arbete samt tycker om att ta initiativ men även har en god känsla för att det som levereras är av hög kvalitet. I övrigt ser vi att du har;

-Tidigare erfarenhet av projektledning och gärna erfarenhet av kompetensutveckling.
-Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
-God systemvana sen tidigare.

Viss fordonskunskap eller erfarenhet av att arbeta i fordonsindustrin är meriterande.
Vad kan vi erbjuda dig som konsult?
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Telia söker kundfokuserade medarbetare i Göteborg!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Feb 12
Vill du få erfarenhet av kundservice och administration? Vill du jobba i ett härligt team tillsammans med drivna kollegor? Då har vi på Poolia ett fantastisk erbjudande till dig!
Telia söker nya medarbetare till deras service desk. Perfekt för dig som som är i början av din karriär och söker nya utmaningar! Sök tjänsten redan idag då platserna kan komma att fyllas innan sista ansökningsdagen!

Vad blir mina arbetsuppgifter?
Du kommer vara ansiktet utåt för Telias kunder och din huvudsakliga arbetsuppgift som medarbetare i service desk är att ta hand om inkommande ärenden från deras avtalskunder. Du har varierande uppgifter som inkluderar både telefoni, incidenthantering och orderläggning. Arbetsuppgifterna kan vara:

-Svara och ta han om ärenden över telefon och mejl.
-Vara problemlösare och finna de mest effektiva lösningarna för kundernas ärenden.
-Vara den serviceinriktade stjärnan du är och ge god service till kunderna

Detta är en heltidstjänst med start i mars och du kommer jobba i Gårda i centrala Göteborg. Arbetstiderna är kontorstider mellan 08-17:00.

Är du den vi söker?
Vi söker dig som drivs av problemlösning och brinner för att ge kunderna den bästa servicen. Vi tror att du som person har en god kommunikativ förmåga, är en lagspelare och tycker om att arbeta i högt tempo och där du ser möjligheter att hela tiden utvecklas. I övrigt ser vi att du;

- Har erfarenhet av att jobba med service sen tidigare
- Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skift
- Har goda datakunskaper

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med telefon som arbetsredskap i kommunikationen med kunder genom exempelvis kundtjänst.
Vad kan vi erbjuda dig som konsult?
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Administratör sökes till välkänd fordonskund!

Databasadministratör
Läs mer Feb 15
Älskar du ordning och reda? Är du en flexibel person som blir motiverad att hjälpa kunder att finna lösningar? Då har vi den perfekta rollen för dig! Vår kund söker en administratör till deras front desk i Göteborg. Tjänsten har start omgående och beräknas pågå fram till maj med chans till förlängning. Sök tjänsten redan idag då intervjuer sker löpande.

Vad blir mina arbetsuppgifter?
Positionen omfattar orderhantering med en teknisk touch samt andra administrativa uppgifter via mejl och telefon. Din roll innebär att du ska säkerställa snabbt och kvalitativt säkerställt orderprocessstöd för organisationens kunder och återförsäljare. Du kommer att vara en nyckelaktör för att förbättra nya sätt att arbeta både internt och tillsammans med organisationens kunder.

Du kommer att vara en del av ett globalt team och arbeta i nära samarbete med kollegor inom många andra funktioner, områden och länder. Vår kund litar på sina kollegor att göra sitt bästa och värdesätter och uppmuntrar alltid åsikter och idéer. Så om du gillar och njuter av utmaningar, om du är affärsinriktad och ser förändring och omvandling som en källa till inspiration så är vi säkra på att du kommer att vara en stor fördel för organisationens team.


Är du den vi söker?
Eftersom vi alltid sätter våra kund- och gruppmedlemmar i fokus är en serviceinriktad och problemlösande attityd central i denna roll. Rollen kräver en hög noggrannhet och ansvarskänsla för arbete och att du klarar av att utföra detta i högt tempo. Vi ser att du har en flexibel inställning och är en lagspelare med god kommunikativ förmåga. Vi ser att du har passion och intresse inom området för att stödja verksamheten i kombination med att hantera viktiga kunder. I övrigt ser att;

- Fullständiga gymnasiebetyg, gärna inom ekonomi eller liknande
- Flytande engelska och svenska, både skrivna och talade
- Mycket god systemvana först i MS Office
- Tidigare dokumenterat arbete inom administration och service

Meriterande om du har kunskaper inom SAP samt erfarenhet av arbete och/eller studier utomlands.
Vad kan vi erbjuda dig som konsult?
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Packaging Engineer

Civilingenjör, bioteknik
Läs mer Feb 19
We are now looking for a talented Packaging Engineer to join AstraZeneca Gothenburg. You will be part of a team focuses on designing and developing devices for inhalation drug administration and packaging of pharmaceuticals and devices. The exciting consulting assignment will start in March and lasting to the end of 2019. If you are interested, apply today!

About the consulting assignment
Inhalation Product Development (IPD) Device & Packaging Gothenburg is a team within Pharmaceutical Technology and Development (PT&D) and our team focuses on designing and developing devices for inhalation drug administration and packaging of pharmaceuticals and devices. This is a temporary assignment lasting until 2019-12-31.

The packaging specialist role includes:
• For drug and device projects in phase 2 and 3 to lead cross functional Packaging Coordination Networks (PCN) in order to choose or develop primary (and sometimes secondary) packaging for pharmaceuticals and devices to meet the project needs.
• Having a good understanding of regulatory requirements for packaging in different markets and to interact with regulatory functions in AZ.
• Prepare regulatory documentation for packaging to be used in clinical and marketing submissions.
• Make technical assessments (paper/computer based and/or via laboratory testing) of packaging material, packaging components, and combinations (e.g. via prediction software) and document in reports to be stored appropriately.
• Prepare packaging methods for packing of clinical trial material.
• Prepare packaging records for technical packing and assist during packing.
• Prepare Tech Transfer documentation to production sites.
• Act as a packaging expert in drug projects reporting to Product Development Lead and/or Global Pharmaceutical Project Lead.
• Develop own competencies and train colleagues according to personal competence matrix.
• Be an instrument and equipment responsible person for specific equipment (e.g. foil bag welder) which includes preparation and maintenance of Instrument and Equipment binders including performing risk assessments and training operators.
• Participate in cross functional task forces on various subjects (e.g. sustainability, child resistance and standardisation)
• Interact with internal and external groups and companies (e.g. OPS Global Packaging, Procurement, OPS production sites and suppliers).
• The role consists of some limited work in laboratories where SHE (safety, health and environmental) aspects are of importance.

About you
Requirement:
• Academic level: Bachelor or Master in Engineering (Chemical, Mechanical or Material)
• Experience in primary packaging focusing on technical and barrier properties preferably within the pharmaceutical industry, medical device area or food industry.
• Good communication skills and collaborative behaviours
• Good level in English with experience in writing and reviewing documents

About AstraZeneca
AstraZeneca is a major international healthcare business engaged in the research, development, manufacture and marketing of prescription pharmaceuticals and the supply of healthcare services. AstraZeneca is proud to offer a unique workplace culture that inspires innovation and collaboration. Co-workers are empowered to express diverse perspectives - and are made to feel valued, energized and rewarded for their ideas and creativity.
Warmly welcome to Poolia Life Science and AstraZeneca Gothenburg!

Ansök nu

Ledigt jobb som ekonom på Göteborgs Orienthus!

Redovisningsekonom
Läs mer Feb 15
Har du erfarenhet inom ekonomi och redovisning? Är du strukturerad och gillar att ha ordning och reda? Då kan du vara den vi söker! Göteborgs Orienthus är i behov av att förstärka sitt ekonomi-team med ytterligare en person. Tjänsten är på heltid med start omgående. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Vad blir mina arbetsuppgifter?
Du kommer att ha ansvar för den ekonomiska delen där du arbetar tillsammans med 2 andra kollegor och ni sitter i trevliga lokaler i Gamlestaden. Exempel på arbetsuppgifter som kommer att fylla dina dagar är;

- Löpande bokföring och redovisning.
- Förberedande bokslutsarbete.
- Avstämning av balanskonton.
- Kund- och leverantörsreskontra.
- In- och utbetalningar.
- Fakturering.
- Administrativa uppgifter.

Vem söker vi?
Vi söker dig med bakgrund inom ekonomi som vill jobba i en trevlig och lugn atmosfär. Vi ser att du som person är ordningsam, ansvarsfull och har ett sinne för siffror. I övrigt ser vi att du har:

- Goda kunskaper i Officepaketet och framförallt i Excel.
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
- Branschvana eller har arbetat inom handlande bolag.
- Kunskaper i affärssystemet Navision är ett stort plus men inget krav.
- Erfarenhet av löneadministration är inget krav men också ett plus.

Vad kan vi erbjuda dig som konsult?
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Global SQA Engineer

Kvalitetssamordnare
Läs mer Jan 24
Do you like to work according ISO 13485? Do you define yourself as a result-oriented and organized people-person with strong communication skills? Then this might be the right opportunity for you! The consulting assignment will start in April 2019 or after agreement and continue during a long-term parental leave. Are you ready to take on this challenge at Mölnlycke? Apply today!

About the consulting assignment
In order to secure that Mölnlycke will continue to provide high quality products that make a difference to our customers, we need to invest more in supplier quality assurance for external manufacturing and for indirect materials and services. You will be part of a true global team covering three continents. Together with procurement, manufacturing and R&D you will be working with new external manufacturing suppliers to secure delivering our Mölnlycke strategy and you will be part of building up the supplier quality assurance for indirect materials and services where these services or products have a direct impact on our product offering. You will be given the task to prioritize and set up tools for evaluation of a wide range of companies worldwide e.g. healthy volunteers suppliers, consultants, development suppliers, IT suppliers.

What you will do:
• Ensure that relevant indirect materials and service suppliers are categorised, evaluated and approved, based on risk to the Mölnlycke business.
• Lead and follow up quality in deliveries from above suppliers together with users of the material/product or service within Mölnlycke.
• Set KPI’s, review and follow up with business for performance of key indirect material and services suppliers.
• Ensure that relevant external manufacturing suppliers are categorised, evaluated and approved in accordance with Mölnlycke’s requirements, applicable quality-, environmental- and ethical standard requirements and regulations. Included in this is leading and following up supplier audits.
• Lead work at and continuously develop external manufacturing suppliers in order to make sure they operate under a compliant and robust QMS, to secure that quality products are delivered to Mölnlycke.
• Lead, develop and monitor supplier quality and manufacturing capabilities proactively, including e.g. process risk analysis, control plans, process validations in order to secure or improve quality and competitiveness in line with right requirements, standards and regulations.
• Provide professional support to the business where applicable, e.g. development projects, improvement projects.

About you
To enjoy the role you must be a driven result-oriented people-person with great planning- and organizational skills. As a strong communicator, you are used to make decisions and suggestions with a postive, earthy and customer-oriented attitude. To be successful, it is of advantage if you have experience of working within the field of Supplier Quality Management according ISO 13485, ISO 9001 or equivalent. We suppose you have a scientific bachelor- or master degree with good knowledge of statistical process control, process validation, lean manufacturing and risk analysis.
About Mölnlycke
Mölnlycke is a world-leading medical solutions company. We design and supply solutions to enhance performance at every point of care – from the hospital to the home. Mölnlycke was founded in 1849. Nowadays our solutions are available in around 100 countries; we’re the number one global provider of advanced wound care and single-use surgical products; and we’re Europe's largest provider of customised trays. Our headquarters are in Gothenburg, Sweden and we have about 7500 employees around the world.
Warmly welcome to Poolia Life Science and Mölnlycke!
We look forward to receiving your application.

Ansök nu

Animal Technician , 50%

Djursjukskötare
Läs mer Feb 15
We are now looking for a talented Animal Technician to AstraZeneca Gothenburg. The consulting assignment will start as soon as possible and lasting until 2019-12-31. Please feel free to contact me if you have any questions before your application. Warmly welcome to Poolia Life Science and AstraZeneca Gothenburg! If you are interested, apply now!

About the consulting assignment
The arena:
The functional department - Laboratory Animal Sciences (LAS) delivers internal in-vivo studies, breeding transgenic mouse strains, daily animal care and welfare that is compliant to internal standards and external regulations. Principles of the 3Rs are applied to all aspects of animal care and study conduction. LAS ensures our license to operate internally and manages our external animal welfare environment. This is a temporary assignment lasting until 2019-12-31.

The role:
• Responsible for the care and welfare of laboratory animals and routine facility operations tasks including cage changing.
• Applies technical knowledge and expertise to achieve project targets in a timely fashion and to agreed quality standards
• Is required to work flexibly across different areas, and may participate in provision of weekend and out of hours support.
• Ensures that work is performed in accordance with appropriate Safety, Health & Environment (SHE), quality and compliance standards, e.g. Good Laboratory Standard (GLS)

About you
Minimum experience/requirements:
• Will exhibit good work behaviors especially in the areas of working collaboratively as well as have the ability to work independently and demonstrating a commitment to customers and integrity
• Work effectively within time lines and problem-solving skills related to in-vivo research

Preferred experience/requirements:
• Laboratory Animal education by NCLASET or other relevant LAS course
• Experience in animal handling and working with animal research
About AstraZeneca
AstraZeneca is a major international healthcare business engaged in the research, development, manufacture and marketing of prescription pharmaceuticals and the supply of healthcare services. AstraZeneca is proud to offer a unique workplace culture that inspires innovation and collaboration. Co-workers are empowered to express diverse perspectives - and are made to feel valued, energized and rewarded for their ideas and creativity.
Warmly welcome to Poolia Life Science and AstraZeneca Gothenburg!

Ansök nu

Animal Technician

Djursjukskötare
Läs mer Feb 15
We are now looking for a talented Animal Technician to AstraZeneca Gothenburg. The 17-months full-time consulting assignment will start as soon as possible. Please feel free to contact me if you have any questions before your application. Warmly welcome to Poolia Life Science and AstraZeneca Gothenburg! If you are interested, apply now!

About the consulting assignment
The arena:
The functional department - Laboratory Animal Sciences (LAS) delivers internal in-vivo studies, breeding transgenic mouse strains, daily animal care and welfare that is compliant to internal standards and external regulations. Principles of the 3Rs are applied to all aspects of animal care and study conduction. LAS ensures our license to operate internally and manages our external animal welfare environment. This is a temporary assignment lasting until 2020-06-30.

Tasks and responsibilities:
• Performs daily animal husbandry tasks for a variety of species, routine facility operations tasks, identifies & reports any abnormal findings, and maintains the highest standards of animal care & welfare.
• Responsibilities also include more technical procedures such as animal identification, collecting biological samples, assisting scientists with requirements related to their research animals and administering medicines/compounds
• Maintains daily record keeping for animals and environment
• Operates and/or uses sanitization and sterilization equipment
• Performs preventative maintenance and maintains service records on racks and caging equipment
• Responsible for the process of animal supply, and receives/stores materials and supplies
• Responsible for the practices, principles and concepts associated with supporting and conducting a variety of in vivo research/studies, colony management and breeding programmes.
• Manages own work to ensure that agreed targets are met in a timely manner and to agreed quality standards and welfare, communicating progress appropriately to Manager
• Provides expertise in recognising anomalies in animal response, data, or facility and equipment use, and incorporates improvement or carries out investigations as appropriate.
• Manages self and participates in the performance management process including providing performance feedback and coaching.
• Maintains awareness of advances and developments in laboratory animal sciences through continued professional development.
• Ensures that work is performed in accordance with appropriate Safety, Health & Environment (SHE), quality and compliance standards (e.g. Good Laboratory Practice (GLP) and Animal Welfare).
• Is required to work flexibly across different areas and participate in provision of weekend and out of hours support.

About you
Minimum requirements:
• Animal technology qualification or University degree in a scientific field, or relevant experience.
• Experience in working with laboratory rodents and strong interest in animal care and welfare.
• Ability to perform work independently and consistently to the required standard on a consistent basis.
• Understand principles and concepts associated with Laboratory Animal Science particularly on animal welfare and the 3Rs.
• Good communication skills.

Preferred experience and key factors:
• Knowledge and experience with the breeding of laboratory mice.
• Previous experience working in the pharmaceutical Industry.
• Membership in relevant professional body.
About AstraZeneca
AstraZeneca is a major international healthcare business engaged in the research, development, manufacture and marketing of prescription pharmaceuticals and the supply of healthcare services. AstraZeneca is proud to offer a unique workplace culture that inspires innovation and collaboration. Co-workers are empowered to express diverse perspectives - and are made to feel valued, energized and rewarded for their ideas and creativity.
Warmly welcome to Poolia Life Science and AstraZeneca Gothenburg!

Ansök nu

Servicekoordinator till Stanley Black & Decker i Göteborg!

Administrativ assistent
Läs mer Jan 18
Är du en strukturerad person som drivs av service och sälj? Kanske har du ett intresse för teknik och ser dig omkring efter den perfekta möjligheten? Då har vi jobbet för dig! Stanley Black & Decker söker en servicekoordinator till deras kontor i Göteborg. Ett fantastisk möjlighet för dig som är redo för din nästa utmaning. Detta är en långsiktigt tjänst med start omgående. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Hur ser min dag ut som servicekoordinator?
Din dag som servicekoordinator består av olika typer av arbetsuppgifter Du kommer att jobba vardagar från 08-17.00. En vanlig dag kan exempelvis innebära att du;

-Hanterar teknisk information samt översättning av teknisk information.
-Delta och assistera vid servicemöten.
- Övervaka- och kontrollera fakturor.
-Se till att fordringar är giltiga i förhållande till företagets policy och att avtalade ersättningar utbetalas.
-Assistera försäljningsavdelning och kundserviceavdelningen med administration.
- Samling och rapportering av produktkvalitetsfrågor.
-Insamling och rapportering av produktansvar från marknaden.
-Bistå vid hantering av återkallelser från lokala produkter och / eller andra produktkvalitetsrelaterade aktiviteter.
-Delta i utvecklingen och genomförandet av den nordiska servicestrategin.
-Ansvara för olika projekt för att utveckla det nordiska serviceutbudet.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är strukturerad, analytisk och har ett tekniskt intresse. Du har god samarbetsförmåga och en hög kommunikativ förmåga. I övrigt ser vi att du har;

- Högskoleexamen inom teknik eller ekonomi.
-Några års arbetslivserfarenhet inom service/teknik och/eller sälj.
-Mycket goda kunskaper av Office-paketet och Excel.
-Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
- Körkort B är ett krav då det ingår resor i tjänsten.

Har du erfarenhet av internationell affärsmiljö och kunskap om bygg- och tillverkningsbranschen är det såklart ett plus. Kunskap i SAP är meriterande.


Vad kan vi erbjuda dig som konsult?
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Research Scientist in Sample Management

Kemist
Läs mer Feb 8
Are you a Chemist (or equivalent) with a key interest of instruments? Are you motivated to learn more about sample management and lab logistics? Then you might be the one we are looking for, or someone you know! The 8-months consulting assignment will start in April 2019. If you are interested, apply now!

About the consulting assignment
The arena:
Sample Management scientists are responsible for the storage and timely supply of chemical compounds as well as human biological samples (HBS) to AZ iMed projects. Compound samples are supplied to projects both in solid and liquid format but the focus is on the supply of small volumes of liquid samples using highly automated systems. HBS are received from eg clinical studies, stored in the local biobank and distributed to projects. The group primarily supports the Sweden Region but partners with other Sample Management groups globally to provide efficient support across AZ and our partner organisations. The Sample Management group works collaboratively to provide support within agreed service levels with a strong focus on our customers. We strive hard to understand what fits their needs best and to add value through our services. The Sample Management facility and service is leading edge and to maintain this position we actively seek ways to improve our process or exploit new technology

Tasks and responsibilities/The role:
We are currently looking for a Research Scientist in the Sample Management department
within the global Discovery Sciences organization. This position will provide the opportunity
to work in a dynamic and enthusiastic environment whilst supplying a critical service to drug discovery projects. The work is highly collaborative with the team having a collective responsibility for the overall delivery. The role is focused on supporting drug discovery projects within R&D Gothenburg by providing compounds in the requested format (assay ready plates, serially diluted mother plates, formulations and solids) and/or maintaining a high quality handling of HBS and support of projects with requested samples.

As a Sample Management Research Scientist you will be expected to:
o Work as part of the team rotating between the following typical tasks
o Processing of liquid samples on automated systems
o Processing of solid samples
o Manage customer orders using specialized informatics systems as well as databases
o Responding to customer queries via mail or telephone
o Partner with SM groups globally as well as internal and external customers
o Receive and register incoming HBS
o Process requests for HBS to customers
o Act upon day-to-day issues that occur whilst processing samples to ensure continuous improvement

The group has a strong emphasis on continuous improvement which takes the form of
individual and group projects within the team, the department and across Sample Management groups within AZ.

About you
Minimum requirements:
You should ideally have a degree in Chemistry or a Bioscience discipline or alternatively a logistics background and previous experience in an instrument orientated laboratory. Previous knowledge and experience (>1 year) of sample management in a current setting is a clear advantage. Experience of working with various IT solutions, including extensive knowledge of Excel, LIMS systems and database usage, is also an advantage. Sample Management is a highly collaborative group working to tight delivery schedules so the ability to be comfortable working at a fast pace with a goal orientated and team focussed attitude is essential. Excellent communication skills with a proactive and service minded approach is key.

Preferred experience and key factors:
• Ability to plan, perform and evaluate experiments to investigate improvement
possibilities in a process
• Experience with acoustic droplet ejection and low volume liquid handling
technologies and their application to drug discovery
• Experience in operating integrated laboratory automation equipment
• Knowledge of the drug discovery process
• Interest in logistics and developing processes through customer interactions and
technology awareness
• Drive and enthusiasm to solve the root cause of problems and not only overcome
the presenting problem
• Thrive on working in a committed team and gain satisfaction from the overall
performance of the group
About AstraZeneca
AstraZeneca is a major international healthcare business engaged in the research, development, manufacture and marketing of prescription pharmaceuticals and the supply of healthcare services. AstraZeneca is proud to offer a unique workplace culture that inspires innovation and collaboration. Co-workers are empowered to express diverse perspectives - and are made to feel valued, energized and rewarded for their ideas and creativity.
Warmly welcome to Poolia Life Science and AstraZeneca Gothenburg!

Ansök nu

Nu söker vi säljare till Göteborg Energi!

Innesäljare
Läs mer Feb 6
Är du en driven person och en riktigt stjärna på sälj? Är du redo för den roligaste utmaningen i ditt liv? Då har vi jobbet för dig! Nu söker Göteborg Energi säljare till deras fanatiska säljteam i centrala Göteborg. Ta chansen att knyta nya spännande kontakter, nya erfarenheter och en värdefull merit inom försäljning, vilket efterfrågas i alla branscher. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Vad gör jag som innesäljare?
Du kommer arbeta med försäljning av elhandelsavtal. Dina främsta verktyg kommer att vara telefonen och du kommer ha daglig telefonkontakt med nya kunder. Du kommer arbeta i ett öppet kontorslandskap tillsammans med drivna kollegor där idéer och säljstrategier dagligen diskuteras. Roliga säljtävlingar med priser, både på individnivå och i team. Du kommer att ha en väl genomarbetad lönemodell där du erbjuds en god grundlön med goda möjligheter till provision.

Tjänsten är på heltid med start i februari och du arbetar under kontorstider.

Vem söker vi?
För att bli framgångsrik i din roll som innesäljare är det viktigt att du är bra på att kommunicera, drivs av att jobba mot uppsatta mål samt tycker om möjligheten till att påverka din lön. Du har bra känsla för vad som är god service och har hög förmåga när det gäller att lyssna på kunderna. Vi ser även att du behärska svenska och engelska i tal och skrift och har god datavana.

Erfarenhet inom försäljning eller kundtjänst är en merit men inget krav utan vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad kan vi erbjuda dig som konsult?
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Ansök redan idag då platserna kan fyllas innan sista ansökningsdagen!

Ansök nu

Separation Scientist

Utvecklingsingenjör, kemi
Läs mer Feb 5
Are you an analytical chemist interested in learning more about preparative chromatography? Would you like to work in a cross-functional environment using state of the art technology? Then you might be our next member in the Separation Science Laboratory team! We’re looking for a talented and motivated analytical chemist to join our Separation Science Laboratory team within the Pharmaceutical Science function at AstraZeneca in Gothenburg. This is a temporary assignment lasting one year, starting the 1st of April.

About the consulting assignment
The Area:
Pharmaceutical Sciences is a function within Innovative Medicines and Early Development (IMED), AstraZeneca’s small molecule biotech unit that deliver candidate drugs into late-stage clinical development. The vision for Pharmaceutical Sciences is to deliver the therapies of the future through scientific leadership in drug delivery, design of synthetic routes and manufacturing of Active Pharmaceutical Ingredients (API). Our portfolio of projects spans traditional small molecules to nucleotide-based therapies and nanomedicines across AstraZeneca’s therapy areas.

Main Duties and Responsibilities:
You will join a highly competent team and collaboratively drive the delivery of pure compounds to the IMED portfolio. The remit of the team includes solving both chiral and achiral separation problems in mg to kg scale, ranging from small molecules to large peptide conjugates. We use modern chromatographic instrumentation including LC and SFC in both analytical and preparative scale. To be successful in this role you will need a problem-solving attitude and strong delivery focus. It is essential with good communication skills and ability to engage and collaborate across boundaries.

You are expected to:
• Be laboratory based and work collaboratively with colleagues to ensure delivery on target
• Effectively operate with scientists from other functions in a highly cross-disciplinary environment

About you
Essential requirements:
• Scientific knowledge within separation science and chromatography
• Technical skills and experience to use and maintain chromatographic equipment
• Excellent problem-solving skills
• Excellent English, both spoken and written
• Work collaboratively, prioritise your own work and act decisively
About AstraZeneca
AstraZeneca is a major international healthcare business engaged in the research, development, manufacture and marketing of prescription pharmaceuticals and the supply of healthcare services. AstraZeneca is proud to offer a unique workplace culture that inspires innovation and collaboration. Co-workers are empowered to express diverse perspectives - and are made to feel valued, energized and rewarded for their ideas and creativity.
Warmly welcome to Poolia Life Science and AstraZeneca Gothenburg!

Ansök nu

Välkommen på AW med oss på Poolia!

Marknadskoordinator
Läs mer Jan 29
Är du nyfiken på hur det är att jobba som konsult? Vi hjälper dig! Poolia bjuder in till en AW onsdag den 20 februari kl 17.00 -19.30 där du får möjlighet att komma och presentera dig själv för våra kommande uppdrag samt lyssna på vilka tjänster och möjligheter som finns just för dig. Nätverka, bredda dina kontakter, få inspiration i en avslappnad miljö. Självklart bjuder vi på bubbel och tilltugg!

Kvällens program
17.00 – Välkommen på AW.
17.30- Presentation om Poolia och våra uppdrag.
18.00 – Mingel med varandra samt oss rekryterare, konsultchefer och rekryteringskonsulter.

Jobba som konsult via Poolia
Att jobba som konsult hos Poolia innebär att du är anställd av oss. Därefter hyrs du ut till företag som har specifika behov och efterfrågar just din expertis. Om du har ett eget företag anlitar vi dig som underkonsult. Ta steget och börja arbeta som konsult hos oss på Poolia.

Kom och träffa oss så berättar vi mer!
Just nu söker vi:
Administratörer
Kontorsassistenter
Logistiker
Controllers
Kundtjänstmedarbetare
Ekonomer
Ekonomiassistenter
Ingenjörer inom science, kemi & bioteknik

Är du intresserad?
Anmäl dig genom att klicka på ansök i denna annons. Så vet vi hur många som kommer och vi får samtidigt dina kontaktuppgifter. Bifoga gärna även ditt CV.

OBS: Begränsat antal platser, vid anmälan kommer du att få en bekräftelse senast fredagen den 15/2.

Ansök nu

HR Advisor

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Feb 7
We are now looking for two talented HR Advisors at AstraZeneca, motivated join a team that values great service and enjoys working in a fast-paced environment. Location for this role will be Gothenburg or Södertälje. If you are interested, apply today!

About the consulting assignment
The area:
The MyHR Advisory team is the first point of contact for all HR queries and is working together with all areas of HR (HRBP´s, specialist groups and generalists/advisors) to make the HR operating model come to life. The HR Services Sweden is part of the global AstraZeneca HR function who is responsible for an effective and efficient HR service delivery. The HR services are delivered through a mixed model with both inhouse, outsourced and off shored teams. The more complex transactions and demand organization are retained within AstraZeneca Sweden. As the HR function we are vital in making AZ a Great Place to Work by supporting our managers to be the best managers they can be and as such engage, motivate, challenge and coach their employees to deliver with a smile on their face!

Two of our HR Advisors will be on parental leave starting in 2019 and hence we are now looking for service minded persons who enjoys working in a support function. You will be a part of the HR Services Sweden team and join the great group of HR Advisors in our HR Service Desk, the MyHR Advisory team, located in Södertälje and Gothenburg. A team that values great service and enjoys working in a fast-paced environment. The role can be based in Gothenburg or Södertälje.


The role:
As HR Advisor you will be the first point of contact for managers and employees in Sweden regarding HR queries. You will respond to questions within all HR areas such as governance, labor law, agreements and policies. Examples of questions could be about maternity leave, holidays and salary payments. We are also responsible for employee certificate and references. This role offers you an opportunity to get broad experience within the HR and Payroll area and you will interact with all teams within HR.

Main Duties and Responsibilities:
As HR Advisor you will handle operational advice and guidance through phone, e-mail and chat, handled in a ticket tool system. It will include collaboration with internal and external parties to ensure effective and up to date HR service delivery. You will support managers and employees to work within the HR service delivery model and encourage their use of self-service functionality.

You will be accountable for:
• Resolving HR queries and issues for managers and employees
• Maintaining employee files and archive
• Ensuring the delivered support is of excellent quality and in accordance with written procedures, current legal requirements and internal standards
• Prioritising workload to achieve personal and work unit targets
• Continuously improve ways of working to develop and simplify processes and systems

About you
Essential Requirements:
• Experience of working within HR
• Experience of working with payroll
• Knowledge in Sweden Labor Law
• Experience of working in a customer service and technology driven environment
• Excellent communication skills required to manage a multitude of customers i.e managers, employees, inhouse skill centers and off shore center
• Fluent in Swedish and English – spoken and written

As we constantly work continues improvements, it is important you are open to new ways of working. You have power of initiative and like problem solving. You have a “can do” and service minded attitude. You have a great customer focus and the ability to build relationships and you enjoy an intensive and changing working environment.

Desirable Requirements
• It is a merit to have knowledge in AstraZeneca HR processes and the HR system – Workday.
About AstraZeneca
AstraZeneca is a major international healthcare business engaged in the research, development, manufacture and marketing of prescription pharmaceuticals and the supply of healthcare services. AstraZeneca is proud to offer a unique workplace culture that inspires innovation and collaboration. Co-workers are empowered to express diverse perspectives - and are made to feel valued, energized and rewarded for their ideas and creativity.
Warmly welcome to Poolia Life Science and AstraZeneca!

Ansök nu

Ledigt jobb som ekonom på Göteborgs Orienthus!

Redovisningsekonom
Läs mer Jan 31
Har du erfarenhet inom ekonomi och redovisning? Är du strukturerad och gillar att ha ordning och reda? Då kan du vara den vi söker! Göteborgs Orienthus är i behov av att förstärka sitt ekonomi-team med ytterligare en person. Tjänsten är på heltid med start omgående. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Vad blir mina arbetsuppgifter?
Du kommer att ha ansvar för den ekonomiska delen där du arbetar tillsammans med 2 andra kollegor och ni sitter i trevliga lokaler i Gamlestaden. Exempel på arbetsuppgifter som kommer att fylla dina dagar är;

- Löpande bokföring och redovisning.
- Förberedande bokslutsarbete.
- Avstämning av balanskonton.
- Kund- och leverantörsreskontra.
- In- och utbetalningar.
- Fakturering.
- Administrativa uppgifter.

Vem söker vi?
Vi söker dig med bakgrund inom ekonomi som vill jobba i en trevlig och lugn atmosfär. Vi ser att du som person är ordningsam, ansvarsfull och har ett sinne för siffror. I övrigt ser vi att du har:

- Goda kunskaper i Officepaketet och framförallt i Excel.
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
- Branschvana eller har arbetat inom handlande bolag.
- Kunskaper i affärssystemet Navision är ett stort plus men inget krav.
- Erfarenhet av löneadministration är inget krav men också ett plus.

Vad kan vi erbjuda dig som konsult?
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Ledigt jobb som ekonom på Göteborgs Orienthus!

Redovisningsekonom
Läs mer Jan 21
Har du erfarenhet inom ekonomi och redovisning? Är du strukturerad och gillar att ha ordning och reda? Då kan du vara den vi söker! Göteborgs Orienthus är i behov av att förstärka sitt ekonomi-team med ytterligare en person. Tjänsten är på heltid med start omgående. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Vad blir mina arbetsuppgifter?
Du kommer att ha ansvar för den ekonomiska delen där du arbetar tillsammans med 2 andra kollegor och ni sitter i trevliga lokaler i Gamlestaden. Exempel på arbetsuppgifter som kommer att fylla dina dagar är;

- Löpande bokföring och redovisning.
- Förberedande bokslutsarbete.
- Avstämning av balanskonton.
- Kund- och leverantörsreskontra.
- In- och utbetalningar.
- Fakturering.
- Administrativa uppgifter.

Vem söker vi?
Vi söker dig med bakgrund inom ekonomi som vill jobba i en trevlig och lugn atmosfär. Vi ser att du som person är ordningsam, ansvarsfull och har ett sinne för siffror. I övrigt ser vi att du har:

- Goda kunskaper i Officepaketet och framförallt i Excel.
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
- Branschvana eller har arbetat inom handlande bolag.
- Kunskaper i affärssystemet Navision är ett stort plus men inget krav.
- Erfarenhet av löneadministration är inget krav men också ett plus.

Vad kan vi erbjuda dig som konsult?
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Ledigt jobb som kundhandläggare till Göteborg Energi!

Servicehandläggare
Läs mer Jan 18
Är du en driven person som brinner för service? Har du tidigare erfarenhet av kundtjänst eller merförsäljning och är redo för din nästa utmaning? Poolia erbjuder dig en fantastisk möjlighet att jobba som kundhandläggare på Göteborg Energi. Tjänsten är på heltid och du jobbar kontorstider i Gårda i centrala Göteborg! Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Vad blir mina arbetsuppgifter?
Du kommer jobba i centrala Göteborg, bara ett stenkast ifrån centralstationen. Arbetstiderna är 08.00-17.00 Du kommer jobba på en enhet där kunden är i fokus. Exempel på arbetsuppgifter är;

-Hantera och registrera avtal och frågor från kund.
-Registervård och besvara fullmakter från elhandlare där de kräver uppgifter från nätbolaget.


Vem söker vi?
Vi söker dig som brinner för service och gillar att arbeta i ett team. Vi ser att du är driven, utåtriktad och van att arbeta mot uppsatta mål. I övrigt ser vi att du har;

- Fullständiga gymnasiebetyg
- Erfarenhet av kundservice med merförsäljning gärna inom energibranschen.
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skift

Vad kan vi erbjuda dig som konsult?
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Laboratory Manager to VWRCATALYST at AstraZeneca Gothenburg

Laboratoriechef
Läs mer Jan 14
Are you motivated to coordinate and be the first point of contact in a complex lab environment? Are you a people-person with energy and drive? Then this might be the right opportunity for you! VWRCATALYST is now looking for a Laboratory Manager to join their growing team for a permanent position based at AstraZeneca Gothenburg. VWRCATALYST provide a broad variety of on-site Laboratory Services for major pharmaceutical customers and work collaboratively with clients to provide the resources necessary to deliver core scientific activities. This is an exciting new role where you will have the ability to create and shape the setting that ensure superior customer service and an optimal work environment. Warmly welcome with your application!

About the role
As a Laboratory Manager you will be responsible for the day to day operational management of a defined set of laboratories. You will be responsible for health and safety requirements and compliance, monitoring and maintenance of equipment and laboratory resources to ensure a safe and secure working environment. You will act as the first point of contact for all research staff within the laboratories. You will liaise AstraZeneca’s Facility Management (FM) team, suppliers, senior stakeholders and scientists ensuring continuity of key technical services by measuring Key Performance Indicators (KPIs) and adhering to Service Level Agreements (SLAs).

Key Responsibilities:
• Provide a collaborative approach to the operational management of the lab space.
• Meet regularly with relevant internal and external stakeholders to review new opportunities and performance delivery.
• Ensuring the laboratory maintains its operational efficiency by liaising with all FM suppliers. You will proactively identify and implement efficiency and process improvement.
• You will collaborate with internal service providers as well as external suppliers to ensure equipment is running effectively. You may also perform troubleshooting and performance checks on defined instruments.
• Work with the scientists to identify future requirements and new innovations in technology to further enhance scientific capability within the function.
• Create, maintain and update relevant documentation in support of service delivery, compliance and training. This includes reporting on KPIs, relevant metrics, SLAs and weekly tasks.
• Organize laboratory consumable inventories as well as assist in development of SOP’s for various assays particularly focused on reagents/consumables and cost saving recommendations.
• Support the leadership team with health and safety compliance and identification/delivery of improvements. You will also participate in SHE or service audits and leads the implementation of actions.

About you
In order to understand the instruments and the scientists working in the lab you should have a scientific degree in Cell & Molecular Biology or equivalent. You should also have experience of working in a Cell & Molecular Biology laboratory environment, ideally with previous laboratory management or coordination responsibility. Knowledge of FACS/flow cytometry and tissues/blood handling is of great advantage. To enjoy and be successful in this role you should be a positive people-person, with energy and drive, who likes coordinate multiple tasks and finding solutions. Strong communication skills in English are key in this role. You need to be comfortable to take initiatives and make clear decisions in a complex lab environment. By nature, you are service-minded as well as you like change management.
About VWRCATALYST
VWRCATALYST is the behind-the-scenes team that makes lab and production operations more efficient and competitive, ultimately helping to test theories, improve products, and bring scientific advancements to the world as quickly as possible. Over 1,500 VWRCATALYST associates are working worldwide today at industry-leading pharmaceutical, biotech, education, industrial and high-tech production institutions. With the know-how that 160 years of supporting science and innovation brings, VWRCATALYST work to address challenges – from advanced supply chain logistics to scientific research – and plan the best path to success, helping you achieve it every step of the way.
Are you the one we are looking for? next step, apply today!
Poolia is responsible for this recruitment process.
The permanent employment will start in March 2019 or after agreement.

Ansök nu

Produktspecialist till Thermo Fisher Scientific i Göteborg

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Jan 8
Kan du flytande danska eller finska? Är du en people-person som gillar att lösa problem? Är du motiverad att arbeta utanför labbet i kontorsmiljö? Då kan du vara den vi söker! Denna rekrytering ansvaras av Poolia Life Science - tveka inte att kontakta mig om du vill veta mer om tjänsten. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om rollen
Med våra kunder i fokus kommer du teambaserat ge kvalificerad rådgivning via telefon och mail gällande produktfrågor enligt satta tidsramar. Du kommer ha rollen som första kundkontakt inom ditt område med ansvar för uppföljning och nätverkade kommunikation. För att du ska ha förutsättningar att ge bästa möjliga rådgivning kommer du aktivt utveckla dina specialistkunskaper genom tvärvetenskaplig samverkan och spännande produktutbildningar.

Om dig
För att bli framgångsrik i rollen med rätt förutsättningar behöver du vara flytande i danska eller finska samt ha en examen inom kemiteknik, bioteknik, biomedicin eller motsvarande. Erfarenhet av labbarbete, kundservice och sälj är meriterande. För att trivas i rollen är du en driven problemlösare som får positiv energi när du arbetar teambaserat med kund och personlig utveckling i fokus.

Om Thermo Fisher Scientific
Thermo Fisher Scientific levererar över 800 000 olika produkter till ett brett utbud av laboratoriekunder genom att hjälpa dom att påskynda biovetenskaplig forskning, lösa komplexa analytiska utmaningar, förbättra patienters diagnostik och ge en ökad produktivitet för laboratorium.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Denna rekrytering ansvaras av Poolia Life Science. Tjänsten är baserad i nybyggt kontor i Göteborg med lager och kommer starta omgående i en tillsvidareanställning med hänsyn på uppsägningstid. Intervjuer hos Poolia Life Science och Thermo Fisher Scientific sker löpande där tillsättning kan ske innan sista svarsdatum.

Ansök nu