Your Talent AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Your Talent AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

E-commerce Manager till Kärcher i Göteborg

Marknadschef
Läs mer Nov 25
Alfred Kärcher GmbH & Co. KG är en världsomspännande koncern med över 12 000 anställda i 60 länder och agenter som täcker snart samtliga nationer. I hela världen är Kärcher synonymt med topprestanda, innovation och kvalitet. På samma sätt som våra produkter skiljer sig från andra, skiljer vi oss från andra arbetsgivare. Som familjeföretag är ömsesidig respekt och tillit särskilt viktigt för oss. Hos Kärcher kan du förvänta dig uppgifter utöver det vanliga, och därför söker vi personal med utomordentlig motivation, engagemang och laganda. Varje enskild anställd spelar en viktig roll i att skapa det som skiljer Kärcher från mängden. Du gör skillnaden. Vårt sortiment omfattar bland annat högtryckstvättar, fönstertvättar, altantvättar, grovdammsugare, skur- och sopmaskiner, biltvättar och redskapsbärare.

Kärcher Sverige är ett helägt dotterbolag till det tyska moderbolaget. Vi är ca 80 anställda och har vårt huvudkontor i Göteborg med säljare och servicepersonal som täcker större delen av Sverige. Vi jobbar med återförsäljare och servicepartners i hela landet men har även två egna Kärcher Centers i Stockholm och Göteborg där våra kunder kan uppleva hela vårt sortiment. Vi har ambitiösa mål med att utveckla vår affär. Vi igår i Kärcher Nordic där totalt 220 personer jobbar. Läs mer på www.karcher.se

ROLLEN
Vi söker nu en erfaren och driven E-Commerce Manager som brinner för att utveckla marknadens bästa e-handelslösning! Som E-Commerce Manager ansvarar du för att driva utvecklingen och försäljningsarbetet för Kärchers E-com. Rollen innebär att planera, genomföra och utvärdera kampanjer samt att driva och optimera trafik, försäljning och lönsamhet från samtliga kanaler. Du ansvarar för analys av kundbeteende, optimering av konvertering och att driva utvecklingsprojekt inom relaterade områden. I rollen arbetar du både strategiskt som operativt med fullt fokus på att utveckla Kärchers E-com för den nordiska marknaden. Rollen är nyinrättad vilket gör att du har stora möjligheter att påverka tjänstens utformning. Du ingår i ett globalt E-com team och tjänsten innebär resor både i norden och Europa. Tjänsten är stationerad på kontoret i Göteborg och du rapporterar till Regional Vice President Sales Retail Nordic.

Huvudsakliga ansvarsuppgifter:

• Övergripande ansvar för att e-handelsverksamheten levererar bästa möjliga konvertering, kundanskaffning och grad av återkommande kunder
• Löpande analysera effektiviteten i e-handeln samt optimera processer och flöden
• Ansvar för prognos och budgetering
• Delaktig att vidareutveckla Kärchers omni-channel strategi
• Omvärldsbevakning
• Content och storytelling i samarbete med marknad
• Kravställare och upphandlare mot leverantörerOM DIG
Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning och minimum fem års erfarenhet från av att ha drivit och utvecklat försäljning genom olika e-handelsplattformar. Du har en mycket god kommersiell förståelse och brinner för e-commerce, online marketing och vill ständigt utvecklas inom ditt område. Du har god analytisk förmåga och erfarenhet av att analysera data. Du trivs med att hålla ett högt tempo, är strukturerad, noggrann och effektiv.

• Mycket goda kunskaper inom online marketing med fokus på SEM, SEO, sociala medier och affiliates
• God erfarenhet av retail och gärna med kompetens både inom B2B och B2C
• Mycket god förståelse för Google Adwords och Analytics
• Erfarenhet av ERP system med fördel SAP
• Goda kunskaper i Excel och Office
• Goda kunskaper i svenska och engelskaPERSONLIGT
Som person är du nyfiken, ansvarstagande och har ett stort engagemang i allt du gör. Du inser vikten av teamarbete, delar gärna med dig av erfarenheter och driver dina ansvarsområden framåt. Du är trygg i dig själv och kan omsätta strategiska beslut till konkreta resultat. Vi söker dig som älskar de möjligheter den digitala utvecklingen har skapat och brinner för online försäljning.

VI ERBJUDER
Kärcher är marknadsledande inom sina produktsegment och satsar stora resurser på att ta fram nya innovativa produkter och koncept för att tillgodose marknadens behov och önskemål. Kärcher erbjuder dig ett utvecklande och spännande arbete i en platt organisation där möjligheten till påverkan och utveckling är stor. Kärcher är ett globalt bolag vilket innebär möjligheten till många internationella kontaktytor. Kärchers medarbetare och deras kunskaper och personliga engagemang är företagets mest värdefulla resurs. För att säkra kompetens och motivation lägger koncernen stor vikt vid att utbilda sina medarbetare genom Kärchers globala utbildningsprogram.

ANSÖKAN
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851l johan.sjoberg@yourtalent.se eller Kristina Wallin Borg 0735-168724, kristina.wb@yourtalent.se

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Ansök nu

Customer Support till S:T Eriks

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 24
S:t Eriks Gruppen utvecklar, tillverkar, säljer och levererar Mark-, Tak- och VA-system samt naturstensprodukter till entreprenörer och återförsäljare på den nordiska marknaden. Vi är ca 500 medarbetare vid fabriker och kontor över hela Sverige från Staffanstorp i söder till Piteå i norr. Bolaget har en årsomsättning på drygt 1 miljard. För mer information välkommen till www.steriks.se

S:t Eriks är ett helägt dotterbolag i Volati sedan hösten 2018. Volati är en svensk industrigrupp som idag äger drygt 40 bolag med verksamhet i 16 länder som genererar en årsomsättning på 7 miljarder.

Brinner du för kundservice?

Vi söker dig som brinner för kundservice och som vill vara med på vår resa för att nå våra uppsatta mål. Vi erbjuder ett varierande och stimulerande arbete med trevliga kollegor och många kontaktytor.

ARBETSBESKRIVNING

Som kundservicemedarbetare kommer du att arbeta med och ge service till b2b-kunder, samarbetspartners och återförsäljare. Din roll innebär bl.a. offerthantering, ordermottagning och logistikplanering såsom bokning av transporter och frakter. Du kommer även att vara support för den interna organisationen med säljare, planering, inköp och logistik i olika ärenden. Du arbetar hela tiden mot att ge kunden den bästa möjliga servicen. Arbetet kommer även att innebära att du tillsammans med teamet är delaktig i olika förbättringsprojekt. Du ingår i en kundserviceorganisation med 25 medarbetare varav 10 medarbetare finns i kundserviceteamet i Hjällbo. Du har ett nära samarbete med bolagets produktionsanläggningar runt om i Sverige. Tjänsten är placerad på kontoret i Hjällbo, Göteborg och du rapporterar till Kundservicechef.

KVALIFIKATIONER OCH PERSONLIGA EGENSKAPER

Du är en lagspelare som är beredd att ge det lilla extra i varje kunddialog. Du är positiv med god kommunikativ förmåga. Vidare är du driven, självständig och fokuserad med ett stort engagemang för ditt arbete.

Vi tror att du har arbetat i liknande befattningar sedan tidigare och trivs med supportrollen, alternativt har du arbetat i butik och önskar en mer administrativ roll.

Du har goda IT-kunskaper, erfarenhet av Jeeves är en fördel, och behärskar flytande svenska i tal och skrift. Du är intresserad och nyfiken på att lära dig våra olika produkter.

VI ERBJUDER

Vi har ett starkt varumärke och starka kundrelationer sedan århundraden. Vi erbjuder en varierande roll i en flexibel organisation med korta beslutsvägar där du får möjligheten att utvecklas tillsammans med trevliga och duktiga kollegor. Som nyanställd erbjuds du en grundlig introduktion med både teoretiska och praktiska moment.

ANSÖKAN
Vi samarbetar med rekryteringsbolaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta våra rekryteringskonsulter Kristina Wallin Borg på 0735168724, kristina.wb@yourtalent.se eller Johan Sjöberg på 0761-709851, johan.sjoberg@yourtalent.se

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!

Ansök nu

Financial Controller till Bräcke diakoni i Göteborg

Financial controller
Läs mer Nov 25
I snart 100 år har Bräcke diakoni arbetat inom omsorg av särskilt utsatta människor och tagit ansvar för att i samhället stå upp för människovärde och mänsklig värdighet. Idag sker det i ett 40-tal verksamheter inom områdena hälso- och sjukvård, funktionshinder, äldreomsorg samt hotell och restaurang. Vi omsätter ca 900 milj SEK, har över 1100 medarbetare och fortsätter att växa och utvecklas. Bräcke diakoni finns på ett flertal orter i Sverige med huvudkontor i Göteborg. Läs gärna mer på www.brackediakoni.se

Nu har du chans att få bli en del av vår organisation där utvecklingen går snabbt, medarbetarna engagerade och möjligheterna är många!

ROLLEN
Som Financial controller har du en nyckelroll inom ekonomifunktionen och kommer vara högst delaktig i den fortsatta utvecklingen för att möta framtidens krav. Du kommer ha ett helhetsansvar för redovisningen och den externa rapporteringen för Bräcke diakoni. I tjänsten ingår det också att vara controller för driftområde Fastighet och Hotell, våra stödfunktioner samt vår projektverksamhet. Vidare ansvarar du för att utveckla och effektivisera rutiner och arbetssätt genom att införa ny teknologi som gör det möjligt att automatisera och digitalisera våra processer. Utvecklingsarbetet kommer att medföra förändringar för våra verksamheter och du kommer att ansvara för de utbildningsinsatser som behöver göras. Tjänsten är placerad på kontoret i Göteborg och du rapporterar till ekonomichef.

I tjänsten ingår:

• Övergripande ansvar för koncernredovisning/konsolidering
• Säkerställa att lagar och regler inom det finansiella området följs samt att interna processer och rutiner efterlevs
• Implementation av nya redovisningsstandarder
• Ansvara för rapporteringen vid månads- och årsbokslut
• Framtagande av externa rapporter såsom t ex årsredovisning
• Ansvara för skatt inkl. inkomstdeklarationer och momsdeklarationer
• Delaktig i budget och prognosarbete
• Koordinera extern revision och kontaktperson gentemot revisionsbyrå
• Ledande roll i övriga förekommande projekt och aktiviteter

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som har en akademisk examen och 5-10 års erfarenhet från liknande roll med komplexa redovisningsfrågor, koncernredovisning samt rapportering. Vidare har du mycket goda kunskaper i både skatte- och momsregler. Du ska vara analytisk, strategisk och självständigt kunna jobba med förändringsarbete nära verksamheten. Väsentligt för rollen är du har erfarenhet av att utveckla, effektivisera och automatisera processer och arbetssätt och vi ser gärna att du har erfarenhet av ledarskap. Du är strukturerad samt har en god förmåga att prioritera. För rätt person kan den här rollen växa med det egna intresset och ambitioner. Du är systemintresserad, goda kunskaper i Office 365 samt behärskar svenska i tal och skrift.

PERSONLIGT
Du har en vilja att utvecklas i din roll och bör vara kommunikativ, social och ha lätt för att knyta kontakter. Du är lugn och trygg samtidigt som du gillar att arbeta i en föränderlig och komplex verksamhet och mot många kontaktytor i den stora organisationen.

VI ERBJUDER
Hos oss på Bräcke diakoni, en idéburen stiftelse, får du inte bara möjlighet till ett spännande och utvecklande jobb, utan också en möjlighet att bidra till vår vision om ett medmänskligare samhälle. Stiftelsen befinner sig just nu på en spännande resa, vi utvecklas och satsar stort inom vårt område.

ANSÖKAN/KONTAKT
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering. Ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851 johan.sjoberg@yourtalent.se eller Kristina Wallin Borg 0735-168724 kristina.wb@yourtalent.se

Ansök nu

Raw Material Planner to Nouryon in Gothenburg

Logistiker
Läs mer Nov 23
Nouryon is a global specialty chemicals leader. Markets and consumers worldwide rely on our essential solutions to manufacture everyday products, such as personal care, cleaning goods, paints and coatings, agriculture and food, pharmaceuticals, and building products. Furthermore, the dedication of more than 9,700 employees with a shared commitment to our customers, business growth, safety, sustainability and innovation has resulted in a consistently strong financial performance. We operate in over 80 countries around the world with a portfolio of industry-leading brands. Visit www.nouryon.com for further information.

Do you want to be part of making everyday life easier for people around the world? Without seeing it, you meet us every day in your everyday life. We are in your soles, in your mobile and in the newspaper you read. With a common commitment to innovation, sustainability and safety, our employees work daily for a sustainable future.

Job Description
The EMEA regional raw material planner is responsible for management and maintenance of the supply plan to determine the most efficient source of raw material supply. You will balance customer demand, production and logistics capacities to ensure purchase orders are fulfilled as planned in the Supply Management Review process. You will have responsibility for all eleven Nouryon sites across the EMEA region. You will also determine the stock replenishment strategy and manage the inventory targets for the region by ensuring effective translation of demand inputs (forecast and sales orders) into an achievable plan. The role will focus on increasing the efficiency of the supply chain through targeted replenishment parameters and associated KPIs ensuring product is available to meet the sales plan, while minimizing operational costs.

Qualifications
To be successful in this position you need a solid understanding of supply chain & business processes and a strong capability to analyze data including cross-reference data validation, trending and forecasting. Communication is also a vital part of the role; working across so many sites, functions and organisations. You have the ability to prioritize and proactively complete projects with little direction with a strong process driven attitude and are results-oriented

We also see that you have:

• Bachelor’s or Master’s degree in business, Mathematics, Engineering, Supply Chain, or related discipline
• Excellent analytical skills, covering forecasting, data validation & trend analysis
• Highly proficient in MS Office packages including Excel & SharePoint
• Excellent communication skills in English; able to communicate with all functional levels within the business
• Experience with SAP, Business Warehouse & Arkieva (or equivalent advanced planning software) is strongly preferred

???????Why join us?
Are you passionate about sustainability, innovation, safety, and collaboration? Do you want to grow together with a company that is forward-looking and continuously improving how they work? Our employees have ideas on how to build a sustainable future and the drive and passion to realize them. They believe that building long-term relationships and integrity are keys to success. If that describes you, we will gladly make way for your ambitions. We offer you countless career opportunities. From day one we support you with your personal growth, through challenging positions and comprehensive learning and development opportunities, in a dynamic, international, diverse, and proactive working environment.

Additional information
This is a permanent position on a full-time basis placed in Göteborg and reporting to Business Planning Manager.

Application and contact
Your Talent manages this recruitment. If you find the role challenging and interesting, please apply through www.yourtalent.se Interviews will be held continuously. If you have any questions regarding this position please contact recruitment consultant Johan Sjöberg 0761-709851, johan.sjoberg@yourtalent.se or Kristina Wallin Borg 0735-168724, kristina.wb@yourtalent.se

Ansök nu

Controller till STS Education i Göteborg

Business controller
Läs mer Nov 22
STS Education was founded in 1958 and empowers young people through education and cultural exchange. Since the start we helped over a million young adventurers to explore the world and discover themselves through educational programs. We are a true global company with offices all over the world. We are now looking for a Controller to join our team of talents to continue our journey to fulfill the dreams of youngsters. Visit www.sts.se for further information.

ROLLEN
Som controller för STS Education ingår du i ett mindre finansteam och det är ni tillsammans med ledningsgruppen som ansvarar för att driva en lönsam tillväxt i enlighet med strategi och affärsplan. Det är en mycket bred roll med många kontaktytor och du har ett nära samarbete med samtliga avdelningar för att öka lönsamheten genom att analysera och implementera åtgärder för att sänka kostnader, förbättra marginaler och effektivisera rörelsekapitalet. I ditt ansvarsområde ingår även budgetarbete, månadsbokslut, skatter, deklarationer och rapportering samt att du ständigt utvecklar processer och arbetssätt. För rätt person finns det stora möjligheter att utvecklas i rollen och få möjligheten att på sikt leda ekonomiavdelningen. Du är med i ledningsgruppen, tjänsten är placerad på kontoret i Göteborg och du rapporterar till CEO.

I din roll som controller kommer dina arbetsuppgifter bestå bl.a. av;

• Delaktig i att sammanställa och rapportera prognos och utfall
• Stödja organisationen i prognosarbetet och den ekonomiska uppföljningen.
• Analysera och utvärdera resultat och kapitalbindning
• Skapa relevanta KPI’er och rapporter och presentationsmaterial
• Månads, kvartals- och årsredovisningar
• Skatt, moms och deklarationer
• Treasury – bokningar via bank såsom valutor, cashpool och banklån
• Medverka i och leda projekt inom finansområdet
• Utbilda verksamheten inom ekonomi och uppföljning
• Ad hoc analyser och presentationer

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med ca 3-5 års yrkeserfarenhet av en bred roll inom ekonomi, företrädesvis med erfarenhet som controller, alternativt revision eller redovisningsbyrå. Du är intresserad av att få vara arbeta i ett bolag som är under stark utveckling där du får möjlighet att utveckla och driva projekt och processförbättringar. Du har erfarenhet av redovisning, bokslut, skatter, deklarationer, budget, prognos och rapportering och har ett stort intresse av att arbeta i en affärsinriktad verksamhetsnära roll. Du är trygg i din kompetens och trivs i kombinationen av strategiskt tänkande och operationella färdigheter. Din analytiska sida är stark och du vill gärna vara en del av att driva utvecklingen av våra finansiella system framåt. Du uttrycker dig obehindrat, i tal och skrift, på engelska och svenska samt har mycket goda kunskaper i Excel samt lätt för att sätta dig in i finansiella system.

PERSONLIGT
Som person är du drivande och utvecklingsorienterad, men samtidigt ödmjuk, prestigelös och tålmodig inför komplexiteten i verksamheten. Vi ser det som självklart att du har god kommunikationsförmåga och värderar ett naturligt samarbete med medarbetare och intressenter. Du trivs i en roll där du själv förväntas ta initiativ och ansvar för att planera, söka information och prioritera. Vidare är du analytisk och strukturerad och håller en hög kvalitet i ditt arbete.

VI ERBJUDER
Vi erbjuder dig en rolig och utmanande roll i ett starkt växande bolag där du kommer att arbeta med många duktiga och engagerade medarbetare som precis som du tycker om att göra skillnad. STS Education är en av de ledande aktörerna inom sitt segment och drivs av en entreprenörsanda genom att utveckla nya produkter och koncept för att tillgodose gästernas behov och önskemål. STS Education har en platt organisation där möjligheten till påverkan är stor och eget ansvar ses som en självklarhet. Det finns goda möjligheter till egen utveckling där du kan påverka din framtida karriär. Kontoret är beläget mitt i centrala Göteborg och vi har en flexibel arbetskultur där vi förstår vikten av ”work time balance”

ANSÖKAN/KONTAKT
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta rekryteringskonsulter Johan Sjöberg på 0761-709851, johan.sjoberg@yourtalent.se eller Kristina ’Wallin Borg 0735-188724 kristina.wb@yourtalent.se

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!

Ansök nu

Senior Performance Marketing Specialist till Vekst i Göteborg

Marknadskonsult
Läs mer Nov 17
Vekst är en snabbväxande digital strategi- och performancebyrå med 20 anställda och en omsättning om ca 40msek. Vekst erbjuder strategisk rådgivning, digital verksamhetsutveckling och kampanjhantering i alla digitala plattformar. Vekst är del av More Alliance – ett byrånätverk som omfattar 10 specialiserade byråer och ca 140 anställda. Läs mer om Vekst och More Alliance: www.vekst.se www.morealliance.se

Vekst är en snabbt växande aktör inom digital strategi och performance marketing med klienter över hela norra Europa. Vi hjälper alltifrån några av Sveriges största bolag till mindre e-handlare med att tackla digitala tillväxtutmaningar genom förändringsprojekt, affärsutveckling och digital marknadsföring på såväl regional som global nivå.

OM ROLLEN
I din roll som Senior Performance Marketing-specialist på Vekst kommer du att arbeta brett och varierat inom digital marknadsföring. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i allt från att driva digitala kampanjer till övergripande digitalt strategiarbete.

Du kommer bland annat att...

• arbeta med flera stora företag inom olika branscher - både regionala och globala
• sätta övergripande strategier för kunders digitala marknadsföring
• arbeta strategiskt med planering och utförande av allt från större reklamkampanjer till mindre annonseringsprojekt
• kontinuerligt planera, analysera och optimera data för att säkerställa lönsamhet i varje insats
• ha daglig kontakt med kunder för att se till att kvalitet och mål alltid är i fokus.

VEM ÄR DU
Vi ser att du som söker har arbetat med digital marknadsföring i flera år, och att du nu är redo att ta nästa kliv i din karriär och växa med oss. Utbildning är inte det viktigaste – vi värdesätter din erfarenhet och din passion för branschen.

Vi söker dig med goda kunskaper inom:

• Digital Marknadsföringsstrategi
• Google Ads (search, display och video)
• Facebook-annonsering
• LinkedIn-annonsering
• Programmatic (företrädesvis Google DV360)
• Google Analytics och Google Tag Manager

Som person drivs du av att se resultat. Du har en god prioriteringsförmåga och vet hur du ska strukturera ditt arbete för att vara så effektiv som möjligt. För att lyckas i den här rollen har du, förutom ett genuint intresse för digital marknadsföring, en strävan efter att ständigt bli bättre än du var igår. Hos oss på Vekst arbetar vi ofta tätt tillsammans, och vi tror därför att vår nästa kollega är social, effektiv och driven.

VAD KAN VEKST ERBJUDA DIG?

• En rymlig och ljus arbetsplats i hjärtat av Göteborg.
• Arbeta såväl strategiskt som operativt
• Stora möjligheter till kompetensutveckling
• Härliga och drivna kollegor som brinner för digital marknadsföring.
• Möjlighet att få arbeta och utvecklas i ett expansivt och nytänkande företag som ständigt utvecklar nya idéer för att tackla morgondagens utmaningar.

ANSÖKAN & KONTAKT
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851, johan.sjoberg@yourtalent.se

Ansök nu

Ekonom med intresse för inköp

Ekonomiassistent
Läs mer Nov 9
Leviat/Halfen is a world leader in connecting, fixing, lifting and anchoring technology for the construction industry. Our trusted brands including Ancon, HALFEN, Plaka and Meadow Burke, are all known for high performance, quality and reliability. These engineered products and innovative construction solutions are used in a variety of sectors from residential to infrastructure. We help our ambitious construction partners to turn architectural visions into reality and build better, safer, stronger and faster. Our engineers provide technical design assistance at every stage of a project, from initial planning to installation and beyond. Leviat employs almost 3,000 people at 60 locations across North America, Europe and Asia-Pacific, providing an agile and responsive service worldwide. Visit www.leviat.com for further information.

Vill du vara en del av ett bolag i tillväxt med en föränderlig miljö där du som individ gör skillnad? Är du en ”doer” som får saker och ting att hända och är van att hugga i där det behövs? Om ditt svar är ja ser vi mycket fram emot din ansökan!

ROLLEN

Rollen som inköpsekonom är en bred roll som sträcker sig över flera olika arbetsområden där uppgifterna främst består av administrativ karaktär. Du är en del av Inköp, ekonomi & order. Du har ett viktigt uppdrag i att stötta övriga organisationen med praktiska och administrativa uppgifter och du arbetar kontinuerligt i affärssystemet SAP och i Excel. Arbetet innehåller mycket kontakt och samarbete med många olika människor vilket ställer krav på prestigelöshet, ordningssinne och social förmåga.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Matchning av leverantörsfakturor och övrig ekonomiadministration
• Delaktig vid månads/årsbokslut
• Uppdatera priser och övrig produktinformation i affärssystem (SAP)
• Logistik, flödes- samt lageroptimering
• Operativt inköp, avrop och leveransbevakning
• Löpande kontakt med transportörer och ansvara för returhantering
• Säljadministration
• Aktivt delta i olika förbättringsprojekt

VEM ÄR DU?
Vi söker efter dig som är analytisk och lägger stor vikt vid noggrannhet och hög kvalité i ditt arbete. Du drivs och motiveras av eget ansvar och att arbeta i breda roller. Utöver detta är du en lagspelare som har förmågan att kommunicera och uttrycka dig på ett serviceinriktat och ödmjukt sätt. Nyfiken, lojal och affärsmässig är egenskaper som vår kund värderar högt.

För denna tjänst behöver du:

• Relevant eftergymnasial utbildning
• Erfarenhet av ekonomi
• Mycket goda kunskaper svenska och engelska – både i tal och skrift

ÖVRIGT

Tjänsten är placerad i mycket fräscha lokaler som är helt nyrenoverade på Vädursgatan 5 i Gårda, Göteborg.

ANSÖKAN/KONTAKT
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta vår rekryteringskonsult Kristina Wallin Borg, kristina.wb@yourtalent.se

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!

Ansök nu

Teknisk Säljare region väst till Leviat

Utesäljare
Läs mer Nov 8
Leviat/Halfen is a world leader in connecting, fixing, lifting and anchoring technology for the construction industry. Our trusted brands including Ancon, HALFEN, Plaka and Meadow Burke, are all known for high performance, quality and reliability. These engineered products and innovative construction solutions are used in a variety of sectors from residential to infrastructure. We help our ambitious construction partners to turn architectural visions into reality and build better, safer, stronger and faster. Our engineers provide technical design assistance at every stage of a project, from initial planning to installation and beyond. Leviat employs almost 3,000 people at 60 locations across North America, Europe and Asia-Pacific, providing an agile and responsive service worldwide. Visit www.leviat.com for further information.

ROLLEN
Som Teknisk säljare bygg & prefab har du fokus på att utveckla försäljningen hos medelstora och stora byggare samt betong prefab kunder. Du spenderar mycket tid hos kund samt hos det föreskrivande ledet och har ett tätt samarbete med företagets tekniska avdelning. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från första kontakt till leverans och uppföljning. Det är en spännande och utvecklande roll där din förmåga att tänka strategiskt och skapa långsiktiga relationer är en väsentlig del i den nära dialogen med våra kunder.

ARBETSUPPGIFTER

• Försäljningsansvar över egen kundportfölj
• Utveckla och etablera kontakter hos medelstora och stora byggare
• Utveckla relationen och portföljen vi säljer till Prefab industrin
• Aktivt bearbeta föreskrivande led, främst i samband med projekt
• Planera, strukturera, genomföra och följa upp din försäljning
• Hantera offerter, prisförhandlingar och relaterade kontrakt
• Daglig kundkontakt rörande kommersiella- och vissa tekniska frågor
• Arbeta utefter företagets strategiska försäljnings- och kundplan som utvidgar företagets kundbas och säkerställer en stark närvaro
• Se till att affärerna drivs framåt och fortskrider samt avrapporteras enligt plan
• Hålla dig uppdaterad med branschutveckling, standarder och tekniska specifikationer
• Aktivt dokumentera och arbeta i CRM

VEM ÄR DU?
Som person uppfattas du som jordnära med en stark personlig utstrålning. Du har lätt för att ta till dig ny kunskap, är tekniskt intresserad och har ett genuint intresse för att utveckla relationer. Som person är du självgående och välstrukturerad och en utpräglad tävlingsmänniska – du brinner för affären och relationen. Din känsla för teamet är väl utvecklad och du gläds med dina egna såväl som teamets framgångar. Du är ambitiös, strukturerad och målmedveten.

KVALIFIKATIONER

• Eftergymnasial utbildning med inriktning bygg meriterande men inget krav
• Erfarenhet av en liknande roll alternativt mångårig säljerfarenhet
• Tekniskt intresse och förstår byggets beståndsdelar
• Erfarenhet av att arbeta i CRM
• Goda kunskaper i Officepaketet
• Körkort B
• Erfarenhet av arbete i SAP är meriterande
• Flytande svenska och god affärsengelska i tal och skrift

VI ERBJUDER
Leviat är marknadsledande inom sitt segment och vi erbjuder en varierande roll i en flexibel organisation med korta beslutsvägar och möjlighet att utveckla både din egna roll och bolagets affärsområden. Som nyanställd hos Leviat får du en grundlig introduktion med båda teoretiska och praktiska moment på kontoret och ute på fältet. Leviat ingår i CRH gruppen som är världens största koncern inom byggmaterial och för rätt person finns det goda möjligheter för utveckling både i sin roll på det nordiska bolaget och utomlands inom koncernen.

ANSÖKAN
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851 johan.sjoberg@yourtalent.se

Ansök nu

Financial Accountant till Ewellix i Göteborg

Redovisningsekonom
Läs mer Okt 21
Ewellix is a global innovator and manufacturer of linear motion and actuation solutions used in industrial automation, automotive assembly, medical applications and mobile machinery. Formerly part of SKF Group, the Ewellix Group consists of 16 sales units and nine factories. External net sales are approximately 2.3 SEK billion and we employ around 1200 people. Ewellix is headquartered in Gothenburg, Sweden and is owned by Triton. Visit www.ewellix.com

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna innefattar ett ansvar tillsammans med teamet för den löpande redovisningen, upprättande av månads, kvartal och årsbokslut samt interna och externa rapportpaket. Du tillsammans med Finance Manager ansvarar även för att redovisningen uppfyller grundläggande krav enlig IFRS, samt säkerställande av intern kontroll. Du arbetar också med avstämningar, moms och skattedeklarationer och är behjälplig vid koncernrapportering och under budgetprocessen. Ekonomiavdelningen består av 5 personer och du rapporterar till Finance Manager Nordic.

Dina arbetsuppgifter innebär bl.a.

• Löpande redovisning
• Månads, kvartals- och årsredovisningar
• Skatt, moms och inkomstdeklarationer
• Hantera momsredovisning och momsfrågor
• Bokning och avstämning av löner och pensioner
• Materiella och immateriella tillgångar
• Skatteberäkningar, Skattedeklaration
• Treasury – bokningar via bank såsom valutor, cashpool och banklån.
• Bokslut, årsredovisning och deklaration
• Utveckling av rutiner och system
• Kontoavstämningar

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad ekonom på högskolenivå och du har minimum 3 års erfarenhet av en bred roll inom ekonomi, alternativt har du en bakgrund inom revision och/eller en redovisningsbyrå och vill ta nästa steg i karriären. Du har erfarenhet av löpande redovisning, månadsbokslut, skatter, deklarationer, budget, prognos och rapportering. Du har förmågan att strukturera och effektivisera processer, är resultatorienterad och lösningsorienterad även under stressade situationer.

Som person är du ödmjuk och hjälpande och förstår vikten av en hög servicenivå. Du har förmågan att strukturera och effektivisera processer, är resultatorienterad och lösningsorienterad även under stressade situationer. Du behärskar flytande svenska engelska i tal och skrift. Du har goda kunskaper i Excel och har du dessutom erfarenhet av att arbeta i större ERP system, med fördel Movex M3

ANSÖKAN
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering. Ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsulter Johan Sjöberg på 0761-709851 johan.sjoberg@yourtalent.se eller Kristina Wallin Borg 0735-168724, kristina.wb@yourtalent.se

Ansök nu

Nordic Controlling Manager to Alten in Gothenburg

Ekonomichef
Läs mer Nov 16
ALTEN supports its customer’s development strategies in the areas of innovation R&D and information systems. Created 30 years ago and based in 30 countries, the Group has established itself as a world leader in Engineering and Technology Consulting. We work with key actors in the Aeronautics & Space, Defence & Naval, Security, Automotive, Rail, Energy, Life Sciences, Finance, Retail, Telecommunications and Service sectors. With a financial turnover of more than 2,3 billion euros we currently have almost 33,800 employees. Visit www.alten.com or www.alten.se for further information.

PURPOSE OF THE ROLE
As a Nordic Controlling Manager you will be responsible for the overall controlling for the Nordic countries. You will play a key role in the central Finance team as your responsibility is to ensure that the controlling processes run according to the budget and group rules. You are leading the Alten planning team and you are responsible for the financial operating model follow-up on a monthly basis. Your ar a hands- on and participative manager. Your team will perform and improve detailed commercial analysis (pricing, cost evolution and margin analysis). You have a drive to continuously change and improve processes and customer outcomes, and are able to navigate and lead in a dynamic environment. The position is located in Gothenburg. You have four direct reports and reports to the Northern Europe CFO.

Main Responsibilities

• Monitore the day-to-day activities within the controlling and invoicing departments
• Maintain an active collaboration with the business organization, presenting monthly results, reviewing the forecast and preparing specific analysis requested ad hoc.
• Manage month end reporting, and forecast and ensure that reporting to the group is done in accurate and timely manner.
• Prepare monthly analysis of the reporting package including P&L, KPIs evolution and deviations with Forecast.
• Prepare quarterly financial reviews presentations.
• Drive the continuous improvement of financial processes.
• Participate in the roll out of projects related to the group ERP
• Give proactive recommendations and identify risks and opportunities for New Business projects
• Coordinating the budget process together with the Management Team

YOUR PROFILE

• You have a Bachelor degree or Master of Business Administration
• Minimum 10 years experience in finance and preferable 5 years of experience from a medium to large B2B company in controlling
• Minimum 2 years as a Manager
• Background from a major audit firm is an advantage
• Proven leadership skills and ability to effectively coordinate across departments
• Demonstrated ability to lead a team and projects
• Commercial interest and strong Business Partner Skills
• International experience
• Experience from working in ERP and BI tools
• Advanced skills in Microsoft Excel
• Excellent interpersonal skills, with the ability to communicate at all levels and cross culturally
• Strong problem-solving skills demonstrating the ability to take on new projects
• Strong analytical capabilities
• Action oriented and persistent in execution
• Finish speaking is a plus
• Willigness to travel

APPLICATION & CONTACT
Your Talent manages this recruitment. If you find the role challenging and interesting, please apply through www.yourtalent.se Interviews will be held continuously. If you have any questions regarding this position please contact recruitment consultant Johan Sjöberg 0761-709851, johan.sjoberg@yourtalent.se

Ansök nu

Business Controller till Assemblin El

Business controller
Läs mer Nov 1
Assemblin El är ett av Sveriges ledande elinstallationsföretag. Assemblin El erbjuder heltäckande och hållbara lösningar för allt inom el – projektering, installation och service. Bolaget erbjuder även spetskompetens inom fastighets- och industriautomation, säkerhet, kraft samt data och telekom. Vi finns nu på närmare 70 orter i Sverige. Omsättningen är cirka 4 100 MSEK och vi är knappt 3 000 medarbetare. Assemblin EL ingår i Assemblin koncernen med en omsättning på drygt 10 miljarder och med närmare 5900 engagerade medarbetare på runt 100 orter i Norden Läs mer om oss på www.assemblin.se

Assemblin El erbjuder nu en mycket intressant tjänst för dig som vill arbeta i en mycket affärsnära roll till verksamheten och drivs av analys och utvecklingsarbete.

ROLLEN
Som Business Controller för region väst ingår du i ett mindre finansteam och det är ni tillsammans med ledningsgruppen som ansvarar för att driva en lönsam tillväxt i enlighet med strategi och affärsplan. Det är en mycket bred roll med många kontaktytor och du har ett nära samarbete med regionens chefer för att öka lönsamheten genom att analysera och implementera åtgärder för att öka omsättning, sänka kostnader, förbättra marginaler och effektivisera rörelsekapitalet. Tjänsten är placerad på kontoret i Göteborg och du rapporterar till chefscontroller.

I din roll som Business Controller/Regioncontroller kommer dina arbetsuppgifter bestå bl.a. av;

• Delaktig i att sammanställa och rapportera regionens prognos och utfall där man också kommer att ta ett totalansvar för controllerdelen på ett antal filialer
• Stödja regionchef, filialchefer, projektchefer i prognosarbetet och den ekonomiska uppföljningen.
• Analysera och utvärdera regionens resultat och kapitalbindning
• Medverka i regionens budget och forecast processer
• Medverka i och leda projekt inom finansområdet
• Utbilda verksamheten inom ekonomi och uppföljning
• Implementera gemensamma rutiner och processer samt säkerställa att dessa efterföljs
• Ad hoc analyser och presentationer

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med minimum 7 års yrkeserfarenhet inom ekonomi, företrädesvis med flera års erfarenhet som controller i en liknande roll. Du har arbetat i en verksamhetsnära roll och det är givetvis meriterande om du har erfarenhet av bygg och/eller installationsbranschen. Du är trygg i din kompetens och trivs i kombinationen av strategiskt tänkande och operationella färdigheter. Din analytiska sida är stark och du vill gärna vara en del av att driva utvecklingen av regionen framåt. Vidare har du ett genuint intresse för att arbeta nära verksamheten. Du uttrycker dig obehindrat, i tal och skrift, på engelska och svenska samt har mycket goda kunskaper i Excel samt lätt för att sätta dig in i finansiella system.

PERSONLIGT
Som person är du drivande och utvecklingsorienterad, men samtidigt ödmjuk och prestigelös inför komplexiteten i verksamheten. Vi ser det som självklart att du har god kommunikationsförmåga och värderar ett naturligt samarbete med medarbetare och intressenter. Du trivs i en roll där du själv förväntas ta initiativ och ansvar för att planera, söka information och prioritera. Vidare är du analytisk och strukturerad och håller en hög kvalitet i ditt arbete.

ANSÖKAN/KONTAKT
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851, johan.sjoberg@yourtalent.se eller Kristina Wallin Borg 0735-168724 kristina.wb@yourtalent.se

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!

Ansök nu

Account Manager Västra Sverige till gop i Kungsbacka

Account manager
Läs mer Nov 19
gop är experter inom alla typer av plastmaterial och vi vet vilken nytta de var och en kan skapa för samhälle, företag och privatperson – nu och framåt. I vårt erbjudande ryms både innovativa, egenutvecklade produkter, marknadens starkaste varumärken och kundanpassade lösningar. Våra kunder finns inom bygg, trädgård, entreprenad och industri över hela Skandinavien. Vi arbetar i nära samarbeten med våra kunder så att vårt erbjudande anpassas för den verklighet som de möter varje dag. Det har varit en självklarhet för oss sedan starten 1968. gop är idag drygt 80 anställda med en omsättning på ca 500MSEK med kontor i Kungsbacka, Stockholm, Oslo och Sorø. Läs mer på www.gop.se

ARBETSBESKRIVNING
Vi söker dig som tycker det är kul att scouta nya kunder, vårda befintliga relationer, och ha ett tätt internt samarbete mellan avdelningarna. Som District Account Manager hos gop trivs du bäst när du är ute och besöker dina kunder. Du ansvarar för ditt distrikts tillväxt/utveckling och lönsamhet, vilket inkluderar budget, försäljning och prissättning. Att kunna sälja in och implementera bolagets olika produkter och koncept blir en viktig del av din vardag. Ditt distrikt blir Västra Götaland och delar av Värmland, där du arbetar mot B2B-kunder inom industri-& reklamsegmentet. Du ingår i ett försäljningsteam bestående av sex personer och jobbar i nära samarbete med övriga avdelningar. Dina kunder finns representerade inom flera olika segment som bland annat plastbearbetare, tryckerier, glasmästare, reklambyråer och profilbolag Tjänsten utgår från kontoret i Kungsbacka och du rapporterar till Försäljningschefen.

VEM ÄR DU?
För att lyckas som District Account Manager har du stark egen drivkraft och är en utpräglad tävlingsmänniska som brinner för att uppnå goda resultat. Du är strukturerad, målmedveten och har en affärsmässig och kundorienterad approach. Du bör ha erfarenhet av uppsökande försäljning inom B2B och det är meriterande om du har erfarenhet av liknande kundsegment. Du har ett entreprenöriellt sätt och hittar gärna nya vägar för att utveckla affären. Du har god datorvana och behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

VI ERBJUDER
Vi har en platt organisation där möjligheten till påverkan är stor och eget ansvar ses som en självklarhet. Du erbjuds en fast lön plus bonus.

ANSÖKAN
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta rekryteringskonsulter Johan Sjöberg på 0761-709851l johan.sjoberg@yourtalent.se eller Kristina Wallin Borg på 0735-168724 kristina.wb@yourtalent.se

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!

Ansök nu

Group Finance Director to global company in Gothenburg

Ekonomichef
Läs mer Okt 29
Your Talent är det engagerade konsultbolaget inom rekrytering och search. Vi arbetar med att kartlägga, attrahera och utvärdera talangfulla specialister, chefer och ledare. Det är engagemang, personlighet och kompetens som tillsammans utgör de tre ledorden som kännetecknar oss. Vi ser oss som en partner till våra uppdragsgivare och kandidater där det gäller att bygga långsiktiga relationer där vi tillsammans gör det möjligt att utvecklas. Läs mer på www.yourtalent.se

Nu söker vi på Your Talent en Group Finance Director till en av våra kunder i Göteborg!

PURPOSE OF THE ROLE
As a Group Finance Director you will play a key role in the central Finance team as your responsibility is to ensure that the finance-processes run according to the accounting instructions in the group, run efficiently and effectively. The role involves monitoring financial transactions, leading the group accounting team, and making sure that accounting is compliant with current national and international accounting standards. The main goal includes compiling and delivering timely and reliable financial data for internal and external financial reporting purposes, leading and developing the team, as well as driving change initiatives across the organization. The position is located in Gothenburg and reports to Group CFO.

YOUR ROLE

• Managing the group finance team of 7 employees (accounting, reporting, tax and treasury)
• Responsible for the group consolidation and reporting process, ensuring that monthly closings are performed timely and with high quality
• Ensuring all processes and instructions are up to date and published and that all relevant finance employees are trained in group reporting requirements
• Ensuring group reporting principles are up to date with the latest IFRS standards and recommendations.
• Plan, coordinate and lead external financial audit and prepare annual reports
• Collaborate with business controllers and business leaders on policies, chart of accounts, analytics and reporting tools
• Credit control and management, in collaboration with the sales organization
• Treasury management
• Tax reporting
• Monthly board reporting
• Participate or contribute with resources in important business and continuous improvement projects

YOUR PROFILE
You have a can do attitude and would be motivated by a role where you can challenge status quo, deliver improvement initiatives in collaboration with the business, at the same time as delivering the results with high quality. You like working in a changing business and are stable, clear in your communication and adaptable. You are detailed oriented and like to improve processes.

Your Background

• Degree in Business Administration/finance
• Minimum 10 years' experience, preferably in an international environment
• Experience from a senior group accounting position or equivalent from audit/public accounting with good knowledge of IFRS and Swedish accounting principles.
• Experienced people manager
• Experience leading complex projects and excellent stakeholder management skills
• Strong organizational skills and process oriented
• Solid analytical skills, basing decisions on facts
• Highly IT literate. Good knowledge of group reporting tools and consolidation software.
• Excellent communication and people skills with the ability to communicate fluently in English and Swedish, both spoken and written

Application and Contact
Your Talent manages this recruitment. If you find the role challenging and interesting, please apply through www.yourtalent.se Interviews will be held continuously. If you have any questions regarding this position please contact recruitment consultant Johan Sjöberg 0761-709851 johan.sjoberg@yourtalent.se

Ansök nu

Kundservicemedarbetare till S:t Eriks i Göteborg

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Okt 29
S:t Eriks Gruppen utvecklar, tillverkar, säljer och levererar Mark-, Tak- och VA-system samt naturstensprodukter till entreprenörer och återförsäljare på den nordiska marknaden. Vi är ca 500 medarbetare vid fabriker och kontor över hela Sverige från Staffanstorp i söder till Piteå i norr. Bolaget har en årsomsättning på drygt 1 miljard. För mer information välkommen till www.steriks.se

S:t Eriks är ett helägt dotterbolag i Volati sedan hösten 2018. Volati är en svensk industrigrupp som idag äger drygt 40 bolag med verksamhet i 16 länder som genererar en årsomsättning på 7 miljarder.

Brinner du för kundservice?

Vi söker dig som brinner för kundservice och som vill vara med på vår resa för att nå våra uppsatta mål. Vi erbjuder ett varierande och stimulerande arbete med trevliga kollegor och många kontaktytor.

ARBETSBESKRIVNING

Som kundservicemedarbetare kommer du att arbeta med och ge service till b2b-kunder, samarbetspartners och återförsäljare. Din roll innebär bl.a. offerthantering, ordermottagning och logistikplanering såsom bokning av transporter och frakter. Du kommer även att vara support för den interna organisationen med säljare, planering, inköp och logistik i olika ärenden. Du arbetar hela tiden mot att ge kunden den bästa möjliga servicen. Arbetet kommer även att innebära att du tillsammans med teamet är delaktig i olika förbättringsprojekt. Du ingår i en kundserviceorganisation med 25 medarbetare varav 10 medarbetare finns i kundserviceteamet i Hjällbo. Du har ett nära samarbete med bolagets produktionsanläggningar runt om i Sverige. Tjänsten är placerad på kontoret i Hjällbo, Göteborg och du rapporterar till Kundservicechef.

KVALIFIKATIONER OCH PERSONLIGA EGENSKAPER

Du är en lagspelare som är beredd att ge det lilla extra i varje kunddialog. Du är positiv med god kommunikativ förmåga. Vidare är du driven, självständig och fokuserad med ett stort engagemang för ditt arbete.

Du har erfarenhet av att arbeta med många inkommande samtal, orderhantering, frakter och övrig logistikadministration och har en mycket god känsla för service och försäljning. Du har goda IT-kunskaper, erfarenhet av Jeeves är en fördel, och behärskar flytande svenska i tal och skrift. Du har en teknisk förståelse och är intresserad och nyfiken på att lära dig våra olika produkter.

VI ERBJUDER

Vi har ett starkt varumärke och starka kundrelationer sedan århundraden. Vi erbjuder en varierande roll i en flexibel organisation med korta beslutsvägar där du får möjligheten att utvecklas tillsammans med trevliga och duktiga kollegor. Som nyanställd erbjuds du en grundlig introduktion med både teoretiska och praktiska moment.

ANSÖKAN
Vi samarbetar med rekryteringsbolaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta våra rekryteringskonsulter Kristina Wallin Borg på 0735168724, kristina.wb@yourtalent.se eller Johan Sjöberg på 0761-709851, johan.sjoberg@yourtalent.se

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!

Ansök nu

Digital Affärsutvecklare till VEKST i Göteborg

Affärsutvecklare
Läs mer Okt 21
Vekst är en snabbväxande digital strategi- och performancebyrå med 20 anställda och en omsättning om ca 40msek. Vekst erbjuder strategisk rådgivning, digital verksamhetsutveckling och kampanjhantering i alla digitala plattformar. Vekst är del av More Alliance – ett byrånätverk som omfattar 10 specialiserade byråer och ca 140 anställda. Läs mer om Vekst och More Alliance: www.vekst.se www.morealliance.se

Vekst är en snabbt växande aktör inom digital strategi och performance marketing med klienter över hela norra Europa. Vi stödjer alltifrån några av Sveriges största bolag till mindre e-handlare med att tackla digitala tillväxtutmaningar genom förändringsprojekt, affärsutveckling och digital marknadsföring på såväl regional som global nivå. Vi ser en stark utveckling på efterfrågan i marknaden och vi vill utöka vårt team med denna position för att möta kundernas behov.

OM TJÄNSTEN
I rollen som digital strateg har du en bärande roll i Veksts fortsatta tillväxtresa. Som digital strateg förväntas du:

• Skapa nya kundrelationer
• Förvalta och utveckla befintliga kundrelationer och få dem att växa
• Driva kundprojekt tillsammans med projektledare och ett operations team

Veksts uppdrag och projekt fokuserar oftast på att öka försäljning genom performance marketing eller effektivisera den digitala försäljningsprocessen. I denna kontext kommer du arbeta hands on med klienten för att lösa dess problem genom operativt arbete, research och analys men i rollen förväntas du också utveckla relationen med kunden. Rollen som digital strateg är en kundfokuserad och säljande roll. Samtidigt är affärsförståelse och förståelse för kundens behov och mål centralt för att möta kunden på rätt nivå och kunna skapa det extra värdet för kunden.

VEM ÄR DU?
Precis som Vekst så tror vi att du är framåtlutad, hängiven och proaktiv och du värdesätter ditt jobb och din arbetsmiljö högt. Du går till jobbet varje dag med ett leende på läpparna och en vilja att vinna. Vi tror att du är en person som är på väg upp i din karriär men som fortfarande gillar att kavla upp armarna och få saker att växa. Du har sannolikt en universitetsutbildning inom teknik eller marketing, men samtidigt vet vi att livets skola emellanåt kan vara den främsta av dem alla. I rollen krävs att du är flytande i engelska och svenska i både tal och skrift, fler språk är en fördel.

För att lyckas i rollen så tror vi att du har:

• Relevant erfarenhet av både projektledning och/eller strategiarbete i en digital kontext
• Dokumenterad erfarenhet av försäljning och affärsutveckling av komplexa tjänster eller produkter
• Sannolikt en bakgrund som managementkonsult, marknadsförare från ett digitalt utvecklat bolag eller affärsutvecklare i en större försäljningsorganisation.
• Vi värderar personlighet och attityd högt men en förståelse för det digitala landskapet, dess utmaningar och möjligheter, är en förutsättning för att du ska lyckas i rollen.KONTAKT/ANSÖKAN
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851, johan.sjoberg@yourtalent.se

Ansök nu

E-commerce Manager Nordic till Kärcher

Marknadschef
Läs mer Okt 19
Alfred Kärcher GmbH & Co. KG är en världsomspännande koncern med över 12 000 anställda i 60 länder och agenter som täcker snart samtliga nationer. I hela världen är Kärcher synonymt med topprestanda, innovation och kvalitet. På samma sätt som våra produkter skiljer sig från andra, skiljer vi oss från andra arbetsgivare. Som familjeföretag är ömsesidig respekt och tillit särskilt viktigt för oss. Hos Kärcher kan du förvänta dig uppgifter utöver det vanliga, och därför söker vi personal med utomordentlig motivation, engagemang och laganda. Varje enskild anställd spelar en viktig roll i att skapa det som skiljer Kärcher från mängden. Du gör skillnaden. Vårt sortiment omfattar bland annat högtryckstvättar, fönstertvättar, altantvättar, grovdammsugare, skur- och sopmaskiner, biltvättar och redskapsbärare.

Kärcher Sverige är ett helägt dotterbolag till det tyska moderbolaget. Vi är ca 80 anställda och har vårt huvudkontor i Göteborg med säljare och servicepersonal som täcker större delen av Sverige. Vi jobbar med återförsäljare och servicepartners i hela landet men har även två egna Kärcher Centers i Stockholm och Göteborg där våra kunder kan uppleva hela vårt sortiment. Vi har ambitiösa mål med att utveckla vår affär. Vi igår i Kärcher Nordic där totalt 220 personer jobbar. Läs mer på www.karcher.se

ROLLEN
Vi söker nu en erfaren och driven E-Commerce Manager som brinner för att utveckla marknadens bästa e-handelslösning! Som E-Commerce Manager ansvarar du för att driva utvecklingen och försäljningsarbetet för Kärchers E-com. Rollen innebär att planera, genomföra och utvärdera kampanjer samt att driva och optimera trafik, försäljning och lönsamhet från samtliga kanaler. Du ansvarar för analys av kundbeteende, optimering av konvertering och att driva utvecklingsprojekt inom relaterade områden. I rollen arbetar du både strategiskt som operativt med fullt fokus på att utveckla Kärchers E-com för den nordiska marknaden. Rollen är nyinrättad vilket gör att du har stora möjligheter att påverka tjänstens utformning. Du ingår i ett globalt E-com team och tjänsten innebär resor både i norden och Europa. Tjänsten är stationerad på kontoret i Göteborg och du rapporterar till Regional Vice President Sales Retail Nordic.

Huvudsakliga ansvarsuppgifter:

• Övergripande ansvar för att e-handelsverksamheten levererar bästa möjliga konvertering, kundanskaffning och grad av återkommande kunder
• Löpande analysera effektiviteten i e-handeln samt optimera processer och flöden
• Ansvar för prognos och budgetering
• Delaktig att vidareutveckla Kärchers omni-channel strategi
• Omvärldsbevakning
• Content och storytelling i samarbete med marknad
• Kravställare och upphandlare mot leverantörerOM DIG
Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning och minimum fem års erfarenhet från av att ha drivit och utvecklat försäljning genom olika e-handelsplattformar. Du har en mycket god kommersiell förståelse och brinner för e-commerce, online marketing och vill ständigt utvecklas inom ditt område. Du har god analytisk förmåga och erfarenhet av att analysera data. Du trivs med att hålla ett högt tempo, är strukturerad, noggrann och effektiv.

• Mycket goda kunskaper inom online marketing med fokus på SEM, SEO, sociala medier och affiliates
• God erfarenhet av retail och gärna med kompetens både inom B2B och B2C
• Mycket goda kunskaper i Google Adwords och Analytics
• Erfarenhet av ERP system med fördel SAP
• Goda kunskaper i Excel och Office
• Goda kunskaper i svenska och engelskaPERSONLIGT
Som person är du nyfiken, ansvarstagande och har ett stort engagemang i allt du gör. Du inser vikten av teamarbete, delar gärna med dig av erfarenheter och driver dina ansvarsområden framåt. Du är trygg i dig själv och kan omsätta strategiska beslut till konkreta resultat. Vi söker dig som älskar de möjligheter den digitala utvecklingen har skapat och brinner för online försäljning.

VI ERBJUDER
Kärcher är marknadsledande inom sina produktsegment och satsar stora resurser på att ta fram nya innovativa produkter och koncept för att tillgodose marknadens behov och önskemål. Kärcher erbjuder dig ett utvecklande och spännande arbete i en platt organisation där möjligheten till påverkan och utveckling är stor. Kärcher är ett globalt bolag vilket innebär möjligheten till många internationella kontaktytor. Kärchers medarbetare och deras kunskaper och personliga engagemang är företagets mest värdefulla resurs. För att säkra kompetens och motivation lägger koncernen stor vikt vid att utbilda sina medarbetare genom Kärchers globala utbildningsprogram.

ANSÖKAN
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851l johan.sjoberg@yourtalent.se eller Kristina Wallin Borg 0735-168724, kristina.wb@yourtalent.se

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Ansök nu

Business Controller Supply Chain to Paulig Group in Gothenburg

Business controller
Läs mer Nov 3
Paulig was founded in 1876 when Gustav Paulig started his business in the heart of Helsinki. The company is family-owned still today. Paulig offers coffee, food concepts, spices, plant-based products and snacks. The company's brands are Paulig, Santa Maria, Risenta, Gold&Green; and Poco Loco. Paulig has operations in 13 countries and sales amounted to EUR 920 million in 2020. The group has 2.160 employees. www.pauliggroup.com

Do you have experience, knowledge and passion for working with Logistic & Supply Chain? Do you want to work with strong and leading food brands on the European Markets? Can you manage and lead change? Are you a strong team player who can handle and structure large data? If so, this could be a position for you!

PURPOSE OF THE ROLE
As a Business Controller Supply Chain, you will be part of the controlling team within Supply Chain & Sourcing with focus on primarily all elements in connection to Cost-To-Serve (Warehousing, Outbound Transport and general logistic overheads). Main purpose is to drive efficiency in logistics by providing structured and transparent financial and operational analysis and reports. The role is placed at the Paulig office in Mölndal, Gothenburg and your report to the Director of Business Control Supply Chain & Sourcing in Belgium.

YOUR MAIN TASKS

• Support and challenge the logistic organization/community and create overall understanding between financials and behavior
• Drive methodology how to charge/allocate in a common way the logistics costs to SKU/customers/BA’s. At the same time validate and understand the drivers and be responsible for developing the process and systems
• Provide accurate and timely business analysis and monthly follow-up, reports for logistics including warehousing and customer service
• Ensure reliable and accurate financial plans, forecasts and input towards material in relation to logistic costs
• Support and challenge logistics in capex process in order to optimize the rate of investment and to realize the overall strategy
• Actively be involved with IBP together with manufacturing controllers to minimize obsolete cost and identify risk on time
• Be business partner to logistic managers
• Actively contribute from a sound finance and business partner perspective to support programs like logistic excellence, re-routing impact of route to market

YOUR PROFILE
We are looking for a self-driven, business-minded person with talent for handling, structuring and analyzing data, preferably with 5 years of experience from Business Controlling related to Supply Chain (Sourcing/Purchasing, Supply Planning and Logistics). It is essential that you are structured, with a proven ability to drive change/improvements and to finalizing started activities. You need to have the ability to connect with people and to explain complex matters in an understandable way to trigger activities.

You will have worked with ERP systems and BI Systems and is comfortable working with large volumes of data. You will also have advanced skills in Microsoft Excel and PowerPoint as well as being fluent in English. To succeed in the role as Business Controller, you must be an independent person with strategic skills and the ability to see the big picture. It is crucial that you are driven and have the ability to take actions and own initiatives. The successful candidate will also be business smart and committed to see started activities through till the end. Further on it is essential to have good communication skills and be responsive towards colleagues, managers and business partners.

APPLICATIONS
Your Talent manages this recruitment. If you find the role challenging and interesting, please apply through www.yourtalent.se Interviews will be held continuously. If you have any questions regarding this position please contact recruitment consultant Johan Sjöberg 0761-709851, johan.sjoberg@yourtalent.se

Ansök nu

Nordic Controlling Manager to Alten in Gothenburg

Ekonomichef
Läs mer Okt 13
ALTEN supports its customer’s development strategies in the areas of innovation R&D and information systems. Created 30 years ago and based in 30 countries, the Group has established itself as a world leader in Engineering and Technology Consulting. We work with key actors in the Aeronautics & Space, Defence & Naval, Security, Automotive, Rail, Energy, Life Sciences, Finance, Retail, Telecommunications and Service sectors. With a financial turnover of more than 2,3 billion euros we currently have almost 33,800 employees. Visit www.alten.com or www.alten.se for further information.

PURPOSE OF THE ROLE
As a Nordic Controlling Manager you will be responsible for the overall controlling for the Nordic countries. You will play a key role in the central Finance team as your responsibility is to ensure that the controlling processes run according to the budget and group rules. You are leading the Alten planning team and you are responsible for the financial operating model follow-up on a monthly basis. Your ar a hands- on and participative manager. Your team will perform and improve detailed commercial analysis (pricing, cost evolution and margin analysis). You have a drive to continuously change and improve processes and customer outcomes, and are able to navigate and lead in a dynamic environment. The position is located in Gothenburg. You have four direct reports and reports to the Northern Europe CFO.

Main Responsibilities

• Monitore the day-to-day activities within the controlling and invoicing departments
• Maintain an active collaboration with the business organization, presenting monthly results, reviewing the forecast and preparing specific analysis requested ad hoc.
• Manage month end reporting, and forecast and ensure that reporting to the group is done in accurate and timely manner.
• Prepare monthly analysis of the reporting package including P&L, KPIs evolution and deviations with Forecast.
• Prepare quarterly financial reviews presentations.
• Drive the continuous improvement of financial processes.
• Participate in the roll out of projects related to the group ERP
• Give proactive recommendations and identify risks and opportunities for New Business projects
• Coordinating the budget process together with the Management Team

YOUR PROFILE

• You have a Bachelor degree or Master of Business Administration
• Minimum 10 years experience in finance and preferable 5 years of experience from a medium to large B2B company in controlling
• Minimum 5 years as a Manager
• Background from a major audit firm is an advantage
• Proven leadership skills and ability to effectively coordinate across departments
• Demonstrated ability to lead a team and projects
• Commercial interest and strong Business Partner Skills
• International experience
• Experience from working in ERP and BI tools
• Advanced skills in Microsoft Excel
• Excellent interpersonal skills, with the ability to communicate at all levels and cross culturally
• Strong problem-solving skills demonstrating the ability to take on new projects
• Strong analytical capabilities
• Action oriented and persistent in execution
• Finish speaking is a plus
• Willigness to travel

APPLICATION & CONTACT
Your Talent manages this recruitment. If you find the role challenging and interesting, please apply through www.yourtalent.se Interviews will be held continuously. If you have any questions regarding this position please contact recruitment consultant Johan Sjöberg 0761-709851, johan.sjoberg@yourtalent.se

Ansök nu

Regioncontroller till Assemblin EL Region Väst

Business controller
Läs mer Okt 8
Assemblin El är ett av Sveriges ledande elinstallationsföretag. Assemblin El erbjuder heltäckande och hållbara lösningar för allt inom el – projektering, installation och service. Bolaget erbjuder även spetskompetens inom fastighets- och industriautomation, säkerhet, kraft samt data och telekom. Vi finns nu på närmare 70 orter i Sverige. Omsättningen är cirka 4 100 MSEK och vi är knappt 3 000 medarbetare. Assemblin EL ingår i Assemblin koncernen med en omsättning på drygt 10 miljarder och med närmare 5900 engagerade medarbetare på runt 100 orter i Norden Läs mer om oss på www.assemblin.se

Assemblin El erbjuder nu en mycket intressant tjänst för dig som vill arbeta i en affärsnära roll till verksamheten och drivs av analys och utvecklingsarbete.

ROLLEN
Som Regioncontroller för region väst ingår du i ett mindre finansteam och det är ni tillsammans med ledningsgruppen som ansvarar för att driva en lönsam tillväxt i enlighet med strategi och affärsplan. Det är en mycket bred roll med många kontaktytor och du har ett nära samarbete med regionens chefer för att öka lönsamheten genom att analysera och implementera åtgärder för att öka omsättning, sänka kostnader, förbättra marginaler och effektivisera rörelsekapitalet. Tjänsten är placerad på kontoret i Göteborg och du rapporterar till chefscontroller. Rollen innebär regelbundna resor i regionen med vissa övernattningar.

I din roll som Regioncontroller kommer dina arbetsuppgifter bestå bl.a. av;

• Delaktig i att sammanställa och rapportera regionens prognos och utfall där man också kommer att ta ett totalansvar för controllerdelen på ett antal filialer
• Stödja regionchef, filialchefer, projektchefer i prognosarbetet och den ekonomiska uppföljningen.
• Analysera och utvärdera regionens resultat och kapitalbindning
• Medverka i regionens budget och forecast processer
• Medverka i och leda projekt inom finansområdet
• Utbilda verksamheten inom ekonomi och uppföljning
• Implementera gemensamma rutiner och processer samt säkerställa att dessa efterföljs
• Ad hoc analyser och presentationer

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med minimum 10 års yrkeserfarenhet inom ekonomi, företrädesvis med flera års erfarenhet som controller i en liknande roll. Du har arbetat i en verksamhetsnära roll och det är givetvis meriterande om du har erfarenhet av bygg och/eller installationsbranschen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av projektredovisning med successiv vinstavräkning. Du är trygg i din kompetens och trivs i kombinationen av strategiskt tänkande och operationella färdigheter. Din analytiska sida är stark och du vill gärna vara en del av att driva utvecklingen av regionen framåt. Vidare har du ett genuint intresse för att arbeta nära verksamheten. Du uttrycker dig obehindrat, i tal och skrift, på engelska och svenska samt har mycket goda kunskaper i Excel samt lätt för att sätta dig in i finansiella system.

PERSONLIGT
Som person är du drivande och utvecklingsorienterad, men samtidigt ödmjuk och prestigelös inför komplexiteten i verksamheten. Vi ser det som självklart att du har god kommunikationsförmåga och värderar ett naturligt samarbete med medarbetare och intressenter. Du trivs i en roll där du själv förväntas ta initiativ och ansvar för att planera, söka information och prioritera. Vidare är du analytisk och strukturerad och håller en hög kvalitet i ditt arbete.

ANSÖKAN/KONTAKT
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851, johan.sjoberg@yourtalent.se eller Kristina Wallin Borg 0735-168724 kristina.wb@yourtalent.se

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!

Ansök nu

Distriktsäljare Retail Västra Sverige till S:t Eriks

Account manager
Läs mer Okt 6
S:t Eriks Gruppen utvecklar, tillverkar, säljer och levererar Mark-, Tak- och VA-system samt naturstensprodukter till entreprenörer och återförsäljare på den nordiska marknaden. Vi är ca 500 medarbetare vid fabriker och kontor över hela Sverige från Staffanstorp i söder till Piteå i norr. Bolaget har en årsomsättning på drygt 1 miljard. För mer information välkommen till www.steriks.se

S:t Eriks är ett helägt dotterbolag i Volati sedan hösten 2018. Volati är en svensk industrigrupp som idag äger drygt 40 bolag med verksamhet i 16 länder som genererar en årsomsättning på 7 miljarder.

S:t Eriks kunder består av större och mindre entreprenadföretag i bygg- och anläggningsbranschen, kommuner, statliga verk samt återförsäljare. Vi räknar också in konsultledet/arkitekter/projektörer bland våra viktigaste samarbetspartners i form av föreskrivande led. Vi är ledande inom segmenten natursten, marksten/plattor, rör/brunnar, stödmurar och takpannor. Vi är duktiga på design och att skapa unika produkter som är anpassade för marknadens behov.

ARBETSBESKRIVNING
S:t Eriks söker en driven, självgående och förtroendeingivande säljare till region väst. Du kommer ingå i S:t Eriks professionella säljteam inom retail. I ditt uppdrag kommer du i huvudsak att bearbeta existerande kunder, men även en del säljinsatser mot nya kunder kommer att ingå i ditt uppdrag. Du utgår från kontoret i Hjällbo och/eller från hemmet och ditt distrikt är västra Sverige som sträcker sig från Varberg-Värmland. Den största delen av din arbetstid kommer du att spendera ute på fältet hos och med våra kunder och du ansvarar för tillväxt/utveckling och lönsamhet för din region vilket inkluderar budget, försäljning och prissättning. Dina kunder återfinns inom byggsegmentet vilka innefattar framförallt byggfackhandel och specialistfackhandel. För att vara framgångsrik inom försäljning är en viktig del av din vardag att implementera bolagets olika produkter och koncept och du arbetar kontinuerligt med att utbilda och skapa försäljning tillsammans med dina återförsäljare för att uppnå resultat.

VEM ÄR DU?
För att lyckas som säljare har du stark egen drivkraft och är en utpräglad tävlingsmänniska som brinner för att uppnå goda resultat. Du är strukturerad, målmedveten och har en affärsmässig och kundorienterad approach. Du har några års erfarenhet av uppsökande försäljning och vi ser gärna att du har erfarenhet av byggfackhandel alternativt från närliggande sektor. Du har ett entreprenöriellt sätt och hittar lätt nya vägar för att utveckla affären. Som person uppfattas du som jordnära med en stark personlig utstrålning. Din känsla för teamet är väl utvecklad och du gläds med dina egna såväl som teamets framgångar. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

VI ERBJUDER
S:t Eriks är marknadsledande inom sitt segment och vi erbjuder en varierande roll med eget ansvar i en flexibel organisation med korta beslutsvägar där du får möjligheten att utvecklas tillsammans med trevliga och duktiga kollegor. Som nyanställd erbjuds du en grundlig introduktion med båda teoretiska och praktiska moment på och ute på fältet. Du kommer att besöka våra olika fabriker och samarbetspartners.

ANSÖKAN
Vi samarbetar med Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta rekryteringskonsulter Johan Sjöberg på 0761-709851 johan.sjoberg@yourtalent.se eller Kristina Wallin Borg 0735-168724 kristina.wb@yourtalent.se

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!

Ansök nu

Säljare med intresse av bygg och anläggning till S:t Eriks i Göteborg

Account manager
Läs mer Okt 6
S:t Eriks Gruppen utvecklar, tillverkar, säljer och levererar Mark-, Tak- och VA-system samt naturstensprodukter till entreprenörer och återförsäljare på den nordiska marknaden. Vi är ca 500 medarbetare vid fabriker och kontor över hela Sverige från Staffanstorp i söder till Piteå i norr. Bolaget har en årsomsättning på drygt 1 miljard. För mer information välkommen till www.steriks.se

S:t Eriks är ett helägt dotterbolag i Volati sedan hösten 2018. Volati är en svensk industrigrupp som idag äger drygt 40 bolag med verksamhet i 16 länder som genererar en årsomsättning på 7 miljarder.

ARBETSBESKRIVNING
S:t Eriks söker en driven, självgående och förtroendeingivande säljare till Region Väst. Du kommer ingå i S:t Eriks professionella säljteam för B2B-sidan. I ditt uppdrag kommer du i huvudsak att bearbeta existerande kunder och föreskrivare, men även en del säljinsatser mot nya kunder kommer att ingå i ditt uppdrag. Du utgår från kontoret i Hjällbo och/eller från hemmet och ditt distrikt är Göteborg med omnejd. Den största delen av din arbetstid kommer du att spendera ute på fältet hos och med våra kunder.

Några av dina kommande arbetsuppgifter;

• Ansvarar för att ta fram och utveckla kundrelationer, försäljning och lönsamhet mot våra B2B-kunder, såväl befintliga som nya kunder.
• Ansvara för att följa upp avtal, större offerter och kundspecifika överenskommelser
• Spendera den största delen av arbetstiden ute på fältet hos och med våra kunder
• Hanterar/leder större projekt med längre säljcykel och mer utdragen leveransplanOM DIG
Som person uppfattas du som jordnära med en stark personlig utstrålning. Du har några års erfarenhet av uppsökande försäljning inom B2B och du har lätt för att ta till dig ny kunskap och har ett genuint intresse för att utveckla relationer. Som person är du självgående och välstrukturerad och en utpräglad tävlingsmänniska – du brinner för affären. Din känsla för teamet är väl utvecklad och du gläds med dina egna såväl som teamets framgångar. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

För att passa i rollen som säljare hos oss så ser vi gärna att:

• Du har några års erfarenhet av uppsökande försäljning
• Det är givetvis meriterande om du har erfarenhet av bygg och eller anläggningsbranschen
• Alternativt har du arbetat som projektledare, arbetsledare eller platschef och önskar arbeta närmare affären
• Du har mycket energi, ett stort engagemang och sinne för service och affärer
• Du är duktig gällande olika IT-stöd och ser dessa som stor hjälp
• Du är målmedveten, resultatinriktad och har en god planeringsförmåga
• Du är duktig på att kommunicera och bygga nätverk både internt hos dina kollegor och bland kunder och samarbetspartners.

VI ERBJUDER
S:t Eriks är marknadsledande inom sitt segment och vi erbjuder en varierande roll med eget ansvar i en flexibel organisation med korta beslutsvägar där du får möjligheten att utvecklas tillsammans med trevliga och duktiga kollegor. Som nyanställd erbjuds du en grundlig introduktion med båda teoretiska och praktiska moment på och ute på fältet. Du kommer att besöka våra olika fabriker och samarbetspartners.

ANSÖKAN
Vi samarbetar med Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta rekryteringskonsulter Johan Sjöberg på 0761-709851 johan.sjoberg@yourtalent.se eller Kristina Wallin Borg på 0735-168724 kristina.wb@yourtalent.se

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!

Ansök nu

Key Account Manager Retail till Kärcher

Key account manager
Läs mer Okt 14
Alfred Kärcher GmbH & Co. KG är en världsomspännande koncern med över 12 000 anställda i 60 länder och agenter som täcker snart samtliga nationer. I hela världen är Kärcher synonymt med topprestanda, innovation och kvalitet. På samma sätt som våra produkter skiljer sig från andra, skiljer vi oss från andra arbetsgivare. Som familjeföretag är ömsesidig respekt och tillit särskilt viktigt för oss. Hos Kärcher kan du förvänta dig uppgifter utöver det vanliga, och därför söker vi personal med utomordentlig motivation, engagemang och laganda. Varje enskild anställd spelar en viktig roll i att skapa det som skiljer Kärcher från mängden. Du gör skillnaden. Vårt sortiment omfattar bland annat högtryckstvättar, fönstertvättar, altantvättar, grovdammsugare, skur- och sopmaskiner, biltvättar och redskapsbärare.

Kärcher Sverige är ett helägt dotterbolag till det tyska moderbolaget. Vi är ca 80 anställda och har vårt huvudkontor i Göteborg med säljare och servicepersonal som täcker större delen av Sverige. Vi jobbar med återförsäljare och servicepartners i hela landet men har även två egna Kärcher Centers i Stockholm och Göteborg där våra kunder kan uppleva hela vårt sortiment. Vi har ambitiösa mål med att utveckla vår affär. Vi igår i Kärcher Nordic där totalt 220 personer jobbar. Läs mer på www.karcher.se

OM TJÄNSTEN
Vi söker en affärsdriven och analytisk Key Account Manager med ansvar för att utveckla Kärchers försäljning och varumärke till några av våra viktigaste kunder. Du har budget och resultatansvar för dina kunder och du ansvarar för att optimera Kärchers samtliga kategorier för att nå uppsatta försäljnings- och tillväxtmål. En viktig del av rollen blir att utveckla samarbetet med våra kunders sälj- och marknadsorganisationer. Du ingår i ett internationellt Key Account Manager Team och tjänsten innebär resor, primärt inom Sverige. Du rapporterar till Sales Manager Sweden och vi ser gärna att du är bosatt i Västra Sverige.

Dina arbetsuppgifter innebär bl.a.

• Utveckla affären och affärsmodellerna med särskilt fokus på digitalisering, hållbarhet och tjänster.
• Hitta nya kreativa lösningar för att optimera försäljningen för dina kunder
• Driva avtalsförhandlingar vad avser sortiment, kategorier, priser och villkor samt se till att de är i linje med vår övergripande produkt- och affärsstrategi
• Genomföra budget- och forecast arbete med fokus på volym och prisutveckling
• Ta fram och implementera kampanjer på kundens olika marknadsplatser
• Analys och uppföljning av genomförda aktiviteter
• Aktivt bevaka marknadernas trender, förändringar och konkurrenter för att säkra att lämpliga strategier implementeras och kommuniceras

OM DIG
Vi söker dig som har en väl dokumenterad erfarenhet av försäljning och marknadsföring, minimum 5 års erfarenhet av en för tjänsten relevant roll. Du har en eftergymnasial utbildning, gärna från högskola, alternativt IHM eller motsvarande. Du arbetar idag som Key Account Manager, Category Manager eller motsvarande och har god erfarenhet av retail. Du har en djup förståelse för hur försäljning sker genom insikt om kategoriutveckling samt en förståelse för omvärldstrender. Du är van att arbeta med större kedjekunder där du ansvarat för centrala avtal med inköpare och är väl insatt i dessa processer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av DIY säljkanaler exempelvis inom byggfackhandel, dagligvaruhandel, hemelektronik, sportfackhandel eller motsvarande. Du har en mycket god analytisk förmåga med ett stort intresse av att analysera siffror. Du behärskar flytande engelska och svenska i tal och skrift.

PERSONLIGT
Som person är du nyfiken, ansvarstagande och har ett stort engagemang i allt du gör. Du inser vikten av teamarbete, delar gärna med dig av erfarenheter och driver dina ansvarsområden framåt. Du är trygg i dig själv och kan omsätta strategiska beslut till konkreta resultat. Vi söker dig som älskar de möjligheter den digitala utvecklingen har skapat och brinner för försäljning.

VI ERBJUDER
Kärcher är marknadsledande inom sina produktsegment och satsar stora resurser på att ta fram nya innovativa produkter och koncept för att tillgodose marknadens behov och önskemål. Kärcher erbjuder dig ett utvecklande och spännande arbete i en platt organisation där möjligheten till påverkan och utveckling är stor. Kärcher är ett globalt bolag vilket innebär möjligheten till många internationella kontaktytor. Kärchers medarbetare och deras kunskaper och personliga engagemang är företagets mest värdefulla resurs. För att säkra kompetens och motivation lägger koncernen stor vikt vid att utbilda sina medarbetare genom Kärchers globala utbildningsprogram.

ANSÖKAN
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851 eller via mail johan.sjoberg@yourtalent.se

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Ansök nu

Account Manager med intresse av E-commerce till Duni Group i Göteborg

Account manager
Läs mer Okt 6
Duni Group is a market leader in attractive, sustainable and convenient products for table setting and take-away. The Group markets and sells two brands, Duni and BioPak, which are represented in more than 40 markets. Duni has some 2,300 employees in 24 countries, headquarters in Malmö and production units in Sweden, Germany, Poland, New Zealand and Thailand. Sales for 2020 amounted to SEK 4,501 m. Duni is listed on NASDAQ Stockholm. Visit www.duni.com for further information.

OM TJÄNSTEN
Vi söker en affärsdriven Account Manager med ett stort intresse av att utveckla affären. Försäljningen sker framför allt via återförsäljare och grossister inom HoReCa (hotell & restaurang), dagligvaruhandel och fackhandel. Du har budget och resultatansvar för dina kunder och du ansvarar för att optimera Duni Groups samtliga kategorier för att nå uppsatta försäljnings- och tillväxtmål. En viktig del av rollen blir även att bygga upp och utveckla samarbetet med våra kunders online-plattformar. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med våra grossister och deras sälj och marknadsorganisationer genom att erbjuda service, support och produktutbildning. Du utgår från hemmakontor med fördel bor du i Göteborg och ansvarar för region väst. Du rapporterar till Sales Manager Sweden.

Dina arbetsuppgifter innebär bl.a.

• Driva försäljning i ditt distrikt genom att utveckla och bearbeta befintliga och nya kunder.
• Du planerar, analyserar, genomför och följer upp säljaktviteter
• Du genomför kundbesök, deltar på mässor samt arbetar kontinuerligt med våra grossisters säljkår
• Hitta nya kreativa lösningar för att optimera försäljningen för dina kunder
• Driva avtalsförhandlingar vad avser sortiment, kategorier, priser och villkor samt se till att de är i linje med vår övergripande produkt- och affärsstrategi
• Ansvar för att utveckla online-affären för våra kunder och återförsäljare
• Ta fram och implementera digitala strategier och kampanjer tillsammans med våra kunder

OM DIG
Du har en eftergymnasial utbildning, gärna högskola och har minimum 2 års erfarenhet av för tjänsten relevant roll. Vi tror att du har arbetat som Account Manager och med erfarenhet av online-seles där du kan påvisa mycket goda resultat. Du trivs av försäljning och har ett starkt intresse av digital affärsutveckling och marknadsföring. Du är skicklig på att etablera, utveckla och behålla relationer med kunder och andra intressenter. Du är en utpräglad tävlingsmänniska som älskar att vinna. Du har en positiv inställning, hög energinivå med ett entreprenöriellt sätt som gör att du lätt hittar nya vägar för att utveckla affären. Du har goda IT-kunskaper och är en van användare av CRM system och behärskar engelska och svenska i tal och skrift.

PERSONLIGT
Som person är du nyfiken, ansvarstagande och har ett stort engagemang i allt du gör. Du inser vikten av teamarbete, delar gärna med dig av erfarenheter och driver dina ansvarsområden framåt. Du är trygg i dig själv och kan omsätta strategiska beslut till konkreta resultat. Vi söker dig som älskar de möjligheter den digitala utvecklingen har skapat och brinner för online försäljning.

VI ERBJUDER
Duni Group är marknadsledande inom sina produktsegment och satsar stora resurser på att ta fram nya innovativa produkter och koncept för att tillgodose marknadens behov och önskemål. Duni Group erbjuder dig ett utvecklande och spännande arbete i en platt organisation där möjligheten till påverkan och utveckling är stor. Det är medarbetarna och deras kunskaper och personliga engagemang är företagets mest värdefulla resurs.

ANSÖKAN
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information kontakta rekryteringskonsulter Johan Sjöberg på 0761-709851, johan.sjoberg@yourtalent.se eller Kristina Wallin Borg 0735-168724 kristina.wb@yourtalent.se

Ansök nu

Key Account Manager Retail till Kärcher

Key account manager
Läs mer Okt 15
Alfred Kärcher GmbH & Co. KG är en världsomspännande koncern med över 12 000 anställda i 60 länder och agenter som täcker snart samtliga nationer. I hela världen är Kärcher synonymt med topprestanda, innovation och kvalitet. På samma sätt som våra produkter skiljer sig från andra, skiljer vi oss från andra arbetsgivare. Som familjeföretag är ömsesidig respekt och tillit särskilt viktigt för oss. Hos Kärcher kan du förvänta dig uppgifter utöver det vanliga, och därför söker vi personal med utomordentlig motivation, engagemang och laganda. Varje enskild anställd spelar en viktig roll i att skapa det som skiljer Kärcher från mängden. Du gör skillnaden. Vårt sortiment omfattar bland annat högtryckstvättar, fönstertvättar, altantvättar, grovdammsugare, skur- och sopmaskiner, biltvättar och redskapsbärare.

Kärcher Sverige är ett helägt dotterbolag till det tyska moderbolaget. Vi är ca 80 anställda och har vårt huvudkontor i Göteborg med säljare och servicepersonal som täcker större delen av Sverige. Vi jobbar med återförsäljare och servicepartners i hela landet men har även två egna Kärcher Centers i Stockholm och Göteborg där våra kunder kan uppleva hela vårt sortiment. Vi har ambitiösa mål med att utveckla vår affär. Vi igår i Kärcher Nordic där totalt 220 personer jobbar. Läs mer på www.karcher.se

OM TJÄNSTEN
Vi söker en affärsdriven och analytisk Key Account Manager med ansvar för att utveckla Kärchers försäljning och varumärke till några av våra viktigaste kunder. Du har budget och resultatansvar för dina kunder och du ansvarar för att optimera Kärchers samtliga kategorier för att nå uppsatta försäljnings- och tillväxtmål. En viktig del av rollen blir att utveckla samarbetet med våra kunders sälj- och marknadsorganisationer. Du ingår i ett internationellt Key Account Manager Team och tjänsten innebär resor, primärt inom Sverige. Du rapporterar till Sales Manager Sweden och vi ser gärna att du är bosatt i Västra Sverige.

Dina arbetsuppgifter innebär bl.a.

• Utveckla affären och affärsmodellerna med särskilt fokus på digitalisering, hållbarhet och tjänster.
• Hitta nya kreativa lösningar för att optimera försäljningen för dina kunder
• Driva avtalsförhandlingar vad avser sortiment, kategorier, priser och villkor samt se till att de är i linje med vår övergripande produkt- och affärsstrategi
• Genomföra budget- och forecast arbete med fokus på volym och prisutveckling
• Ta fram och implementera kampanjer på kundens olika marknadsplatser
• Analys och uppföljning av genomförda aktiviteter
• Aktivt bevaka marknadernas trender, förändringar och konkurrenter för att säkra att lämpliga strategier implementeras och kommuniceras

OM DIG
Vi söker dig som har en väl dokumenterad erfarenhet av försäljning och marknadsföring, minimum 5 års erfarenhet av en för tjänsten relevant roll. Du har en eftergymnasial utbildning, gärna från högskola, alternativt IHM eller motsvarande. Du arbetar idag som Key Account Manager, Category Manager eller motsvarande och har god erfarenhet av retail. Du har en djup förståelse för hur försäljning sker genom insikt om kategoriutveckling samt en förståelse för omvärldstrender. Du är van att arbeta med större kedjekunder där du ansvarat för centrala avtal med inköpare och är väl insatt i dessa processer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av DIY säljkanaler exempelvis inom byggfackhandel, dagligvaruhandel, hemelektronik, sportfackhandel eller motsvarande. Du har en mycket god analytisk förmåga med ett stort intresse av att analysera siffror. Du behärskar flytande engelska och svenska i tal och skrift.

PERSONLIGT
Som person är du nyfiken, ansvarstagande och har ett stort engagemang i allt du gör. Du inser vikten av teamarbete, delar gärna med dig av erfarenheter och driver dina ansvarsområden framåt. Du är trygg i dig själv och kan omsätta strategiska beslut till konkreta resultat. Vi söker dig som älskar de möjligheter den digitala utvecklingen har skapat och brinner för försäljning.

VI ERBJUDER
Kärcher är marknadsledande inom sina produktsegment och satsar stora resurser på att ta fram nya innovativa produkter och koncept för att tillgodose marknadens behov och önskemål. Kärcher erbjuder dig ett utvecklande och spännande arbete i en platt organisation där möjligheten till påverkan och utveckling är stor. Kärcher är ett globalt bolag vilket innebär möjligheten till många internationella kontaktytor. Kärchers medarbetare och deras kunskaper och personliga engagemang är företagets mest värdefulla resurs. För att säkra kompetens och motivation lägger koncernen stor vikt vid att utbilda sina medarbetare genom Kärchers globala utbildningsprogram.

ANSÖKAN
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851 eller via mail johan.sjoberg@yourtalent.se

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Ansök nu

Account Manager Västra Sverige till gop i Kungsbacka

Account manager
Läs mer Okt 6
gop är experter inom alla typer av plastmaterial och vi vet vilken nytta de var och en kan skapa för samhälle, företag och privatperson – nu och framåt. I vårt erbjudande ryms både innovativa, egenutvecklade produkter, marknadens starkaste varumärken och kundanpassade lösningar. Våra kunder finns inom bygg, trädgård, entreprenad och industri över hela Skandinavien. Vi arbetar i nära samarbeten med våra kunder så att vårt erbjudande anpassas för den verklighet som de möter varje dag. Det har varit en självklarhet för oss sedan starten 1968. gop är idag drygt 80 anställda med en omsättning på ca 500MSEK med kontor i Kungsbacka, Stockholm, Oslo och Sorø. Läs mer på www.gop.se

ARBETSBESKRIVNING
Vi söker dig som tycker det är kul att scouta nya kunder, vårda befintliga relationer, och ha ett tätt internt samarbete mellan avdelningarna. Som District Account Manager hos gop trivs du bäst när du är ute och besöker dina kunder. Du ansvarar för ditt distrikts tillväxt/utveckling och lönsamhet, vilket inkluderar budget, försäljning och prissättning. Att kunna sälja in och implementera bolagets olika produkter och koncept blir en viktig del av din vardag. Ditt distrikt blir Västra Götaland och delar av Värmland, där du arbetar mot B2B-kunder inom industri-& reklamsegmentet. Du ingår i ett försäljningsteam bestående av sex personer och jobbar i nära samarbete med övriga avdelningar. Dina kunder finns representerade inom flera olika segment som bland annat plastbearbetare, tryckerier, glasmästare, reklambyråer och profilbolag Tjänsten utgår från kontoret i Kungsbacka och du rapporterar till Försäljningschefen.

VEM ÄR DU?
För att lyckas som District Account Manager har du stark egen drivkraft och är en utpräglad tävlingsmänniska som brinner för att uppnå goda resultat. Du är strukturerad, målmedveten och har en affärsmässig och kundorienterad approach. Du bör ha erfarenhet av uppsökande försäljning inom B2B och det är meriterande om du har erfarenhet av liknande kundsegment. Du har ett entreprenöriellt sätt och hittar gärna nya vägar för att utveckla affären. Du har god datorvana och behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

VI ERBJUDER
Vi har en platt organisation där möjligheten till påverkan är stor och eget ansvar ses som en självklarhet. Du erbjuds en fast lön plus bonus.

ANSÖKAN
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta rekryteringskonsulter Johan Sjöberg på 0761-709851l johan.sjoberg@yourtalent.se eller Kristina Wallin Borg på 0735-168724 kristina.wb@yourtalent.se

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!

Ansök nu

Beräkningsingenjör till Leviat/Halfen

Byggnadsingenjör
Läs mer Okt 8
Leviat/Halfen is a world leader in connecting, fixing, lifting and anchoring technology for the construction industry. Our trusted brands including Ancon, HALFEN, Plaka and Meadow Burke, are all known for high performance, quality and reliability. These engineered products and innovative construction solutions are used in a variety of sectors from residential to infrastructure. We help our ambitious construction partners to turn architectural visions into reality and build better, safer, stronger and faster. Our engineers provide technical design assistance at every stage of a project, from initial planning to installation and beyond. Leviat employs almost 3,000 people at 60 locations across North America, Europe and Asia-Pacific, providing an agile and responsive service worldwide. Visit www.leviat.com for further information.

Är du i början av din karriär och vill tillhöra ett familjärt team i Göteborg med mycket goda utvecklingsmöjligheter och på ett bolag med starka varumärke och egenkonstruerade produkter? I så fall tycker vi du ska söka denna tjänst!

Leviat/Halfen erbjuder byggnadsspecifika produkter med fokus på kund och kvalité. Som Beräkningsingenjör får du ansvara för processer från start till mål vad gäller kontakt med kund och konstruktörer, produktdimensionering och offertberedning.

På deras kontor i Göteborg sitter ett team på totalt 17 personer, ett team som präglas av kompetens, samarbete och mycket engagemang. Du kommer tillhöra teknikavdelningen, ett grupp om tre personer. I teamet kommer du få axla ett helhetsansvar och bidra till företagets fortsatta utveckling.

Arbetsbeskrivning:

I rollen som Beräkningsingenjör kommer du att arbeta med utmanande och komplexa projekt som ställer krav på noggrannhet, struktur och uthållighet.

Du kommer arbeta enligt kvalitetsstandards och vara uppmärksam på detaljer i arbetet för att kunna leverera god kvalité till Leviats kunder. Dina kontaktytor kommer främst vara externa i form av inköpare, platschefer, projektingenjörer och arbetschef inom byggsektorn.

Du kommer att:

• Dimensionera byggprodukter
• Förbereda, bereda och följa upp offerter
• Agera teknisk support mot kunder och konstruktörer

Kvalifikationer:

• Utbildning som Byggnadsingenjör eller Maskiningenjör
• Obehindrad i svenska i tal och skrift


Som person är du affärsmässig, kommunikativ, serviceminded och du strävar alltid efter att ta fram den bästa lösningen till kunden. Du trivs med att samarbeta med andra och du ser dig som social och utåtriktad då du kommer att ha kontakt med många personer, såväl internt som externt. Du har även förmågan och drivs av att skapa goda kundrelationer.

Övrig information:

• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid: Tillsvidare
• Placering: Vädursgatan 5, Göteborg
• Rekryteringsprocessen hanteras av Your Talent och vi går igenom urvalet löpande. För ytterligare information vänligen kontakta rekryteringskonsult Kristina Wallin Borg på 0735168724, kristina.wb@yourtalent.se

Ansök nu

Digital Project Manager till VEKST i Göteborg

Marknadskonsult
Läs mer Okt 22
Vekst är en snabbväxande digital strategi- och performancebyrå med 20 anställda och en omsättning om ca 40msek. Vekst erbjuder strategisk rådgivning, digital verksamhetsutveckling och kampanjhantering i alla digitala plattformar. Vekst är del av More Alliance – ett byrånätverk som omfattar 10 specialiserade byråer och ca 140 anställda. Läs mer om Vekst och More Alliance: www.vekst.se www.morealliance.se

Vekst är en snabbt växande aktör inom digital strategi och performance marketing med klienter över hela norra Europa. Vi hjälper alltifrån några av Sveriges största bolag till mindre e-handlare med att tackla digitala tillväxtutmaningar genom förändringsprojekt, affärsutveckling och digital marknadsföring på såväl regional som global nivå.

Om rollen
Vi söker dig som önskar en bred roll som både innefattar marknad, kommunikation, projektledning och viss del affärsutveckling. I din roll som Digital Project Manager kommer du att arbeta brett och varierat inom digital marknadsföring. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i allt från att driva digitala kampanjer till övergripande digitalt strategiarbete.

Du kommer bland annat att...

• arbeta med flera stora företag inom olika branscher - både regionala och globala
• sätta övergripande strategier för kunders digitala marknadsföring
• arbeta strategiskt med planering och utförande av allt från större reklamkampanjer till mindre annonseringsprojekt
• kontinuerligt planera, analysera och optimera data för att säkerställa lönsamhet i varje insats
• ha daglig kontakt med kunder för att se till att kvalitet och mål alltid är i fokus

Vem är du?
Vi ser att du som söker har arbetat med digital marknadsföring i flera år, och att du nu är redo att ta nästa kliv i din karriär och växa med oss. Utbildning är inte det viktigaste – vi värdesätter din erfarenhet och din passion för branschen.

Vi söker dig med goda kunskaper inom:

• Digital Marknadsföringsstrategi
• Google Ads (search, display och video)
• Facebook-annonsering
• LinkedIn-annonsering
• Programmatic (företrädesvis Google DV360)
• Google Analytics och Google Tag Manager

Som person drivs du av att se resultat. Du har en god prioriteringsförmåga och vet hur du ska strukturera ditt arbete för att vara så effektiv som möjligt. För att lyckas i den här rollen har du, förutom ett genuint intresse för digital marknadsföring, en strävan efter att ständigt bli bättre än du var igår. Hos oss på Vekst arbetar vi ofta tätt tillsammans, och vi tror därför att vår nästa kollega är social, effektiv och driven.

Vad kan vi på Vekst erbjuda dig?

• En rymlig och ljus arbetsplats i hjärtat av Göteborg.
• Arbeta såväl strategiskt som operativt
• Stora möjligheter till kompetensutveckling
• Härliga och drivna kollegor som brinner för digital marknadsföring.
• Möjlighet att få arbeta och utvecklas i ett expansivt och nytänkande företag som ständigt utvecklar nya idéer för att tackla morgondagens utmaningar.Ansökan
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851, johan.sjoberg@yourtalent.se

Ansök nu

Sales Support till gop i Kungsbacka

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Sep 8
gop är experter inom alla typer av plastmaterial och vi vet vilken nytta de var och en kan skapa för samhälle, företag och privatperson – nu och framåt. I vårt erbjudande ryms både innovativa, egenutvecklade produkter, marknadens starkaste varumärken och kundanpassade lösningar. Våra kunder finns inom bygg, trädgård, entreprenad och industri över hela Skandinavien. Vi arbetar i nära samarbeten med våra kunder så att vårt erbjudande anpassas för den verklighet som de möter varje dag. Det har varit en självklarhet för oss sedan starten 1968. gop är idag drygt 80 anställda med en omsättning på ca 500MSEK med kontor i Kungsbacka, Stockholm, Oslo och Sorø. Läs mer på www.gop.se

OM TJÄNSTEN
I rollen som Sales Support samarbetar du med våra kunder och jobbar tätt tillsammans med bl.a. sälj, lager och inköp. Tjänsten riktar sig mot dig som trivs med att agera spindeln i nätet, internt så väl som externt. Arbetsuppgifterna är av stor variation och kan innehålla både order, offerter, leverans- och produktfrågor Ditt dagliga arbete innebär mycket kontakt via telefon och mejl. I många avseenden är du kundens första möte med gop vilket ställer stora krav på gott kundbemötande och effektivt handlande.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

• Mottagning och registrering av order i affärssystem
• Ta emot förfrågningar och skapa offerter/underlag till kund
• Leveransbevakning och viss logistikplanering
• Uppdatera och underhålla kunddata
• Produktsupport
• Skapa mervärde för kunden genom att stötta utesäljare och produktchefer i affärsprocessen
• Prioritera, fördela samt ta emot inkommande samtal och mail

VEM ÄR DU?
Vi tror att du har arbetat i liknande befattningar sedan tidigare och trivs med supportrollen. Du har en hög servicenivå och vill ge kunderna den expertis och engagemang som krävs för en lyckad affär. Du är social och är duktig på att både skapa och bibehålla relationer, såväl internt som externt. Du har en positiv inställning, gillar att arbeta i team och har en förmåga att leverera. Det är meriterande om du har arbetat i order/affärssystemet Microsoft Dynamics AX. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

VI ERBJUDER
gop är marknadsledande inom sitt segment och drivs av en stark entreprenörsanda. Hela tiden utvecklas nya produkter och koncept för att tillgodose marknadens behov och önskemål. De har en platt organisation där möjligheten till påverkan är stor och eget ansvar ses som en självklarhet.

ÖVRIGT
Du ingår i ett team som består av 9 medarbetare och tjänsten är placerad på kontoret i Kungsbacka och du rapporterar till Sales Support Manager.

ANSÖKAN
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta Johan Sjöberg på 0761-709851 mail johan.sjoberg@yourtalent.se

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!

Ansök nu

Key Account Manager till Varberg Energi

Key account manager
Läs mer Sep 20
Varberg Energi är en energi- och IT-koncern som ägs av Varberg kommun genom Varbergs Stadshus AB. Vi är idag ca 120 anställda och omsätter årligen ca 800 miljoner. Våra verksamhetsgrenar är el, fjärrvärme, elhandel, belysning, gas, energitjänsteroch stadsnät/IoT. Vår omtanke om miljön innebär satsningar på egen produktion av förnybar energi. Och gör att vi 2021 firar 30 år som klimarneutrala och år 1 som helt fossilfria i egen verksamhet! Läs mer på www.varbergenergi.se

ROLLEN
Varberg kommun växer kraftigt och nu behöver Varberg Energi förstärka sin organisation med en driven och affärsmässig Key Account Manager. I din roll kommer du arbeta med komplex och bred försäljning av Varberg Energis totala tjänsteutbud. Kunderna är företagskunder och kan i vissa fall även vara producenter inom ex vind- och vattenkraft. Rollen innebär framförallt att utveckla Varberg Energis större B2B kunder, men du kommer även att bearbeta nya kunder. Du får jobba i en positiv miljö med god stämning i ett försäljningsteam som delar intresset och drivet för att göra affärer. Du kommer även ha ett mycket nära samarbete med våra affärsägare och marknadsförare. Tjänsten är placerad på kontoret i Varberg och du rapporterar till Försäljningschef.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

• Ansvara för att utveckla affären för befintliga som nya kunder
• Ansvara för daglig planering, genomförande och uppföljning av säljaktviteter
• Ansvara för att vidarutveckla produkter och tjänster
• Aktivt bevaka marknadernas trender, förändringar och konkurrenter för att säkra att lämpliga strategier implementeras och kommuniceras

VEM ÄR DU?
Du har minimum tre års erfarenhet av komplex lösningsförsäljning mot B2B och vi ser gärna att du har erfarenhet av energimarknaden, alternativt närliggande branscher. Kunskap inom elhandel eller arbete med producenter inom exempelvis vind- och/eller vattenkraft är meriterande. Du har en högskoleutbildning, eller annan relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi/finans/försäljning.

Som person trivs du i mötet med kunder och har lätt för att skapa kontakt och goda relationer. Du delar också vårt intresse för energibranschen och är nyfiken på att lära dig mer. Du kan uppvisa mycket goda försäljningsresultat och har ett lösningsorienterat arbetssätt som gör att du hittar nya vägar för att utveckla affären. För att lyckas i rollen som KAM har du en stark egen drivkraft och har en naturlig fallenhet för att utveckla långsiktiga relationer med kundens fokus i centrum. Du är analytisk, noggrann och strukturerad samt har en affärsmässig och kundorienterad approach i allt du gör. Du har god datorvana och goda kunskaper i Excel och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

VI ERBJUDER
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett företag som har ambitionen att ligga långt fram och med målsättningen att alltid möta våra kunders behov. En öppen och prestigelös arbetsplats där du ges goda möjligheter till utveckling.

ANSÖKAN/KONTAKT
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering. Ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851 johan.sjoberg@yourtalent.se

Ansök nu

Business Controller Supply Chain to Paulig Group in Gothenburg

Business controller
Läs mer Sep 15
Paulig was founded in 1876 when Gustav Paulig started his business in the heart of Helsinki. The company is family-owned still today. Paulig offers coffee, food concepts, spices, plant-based products and snacks. The company's brands are Paulig, Santa Maria, Risenta, Gold&Green; and Poco Loco. Paulig has operations in 13 countries and sales amounted to EUR 920 million in 2020. The group has 2.160 employees. www.pauliggroup.com

Do you have experience, knowledge and passion for working with Logistic & Supply Chain? Do you want to work with strong and leading food brands on the European Markets? Can you manage and lead change? Are you a strong team player who can handle and structure large data? If so, this could be a position for you!

PURPOSE OF THE ROLE
As a Business Controller Supply Chain, you will be part of the controlling team within Supply Chain & Sourcing with focus on primarily all elements in connection to Cost-To-Serve (Warehousing, Outbound Transport and general logistic overheads). Main purpose is to drive efficiency in logistics by providing structured and transparent financial and operational analysis and reports. The role is placed at the Paulig office in Mölndal, Gothenburg and your report to the Director of Business Control Supply Chain & Sourcing in Belgium.

YOUR MAIN TASKS

• Support and challenge the logistic organization/community and create overall understanding between financials and behavior
• Drive methodology how to charge/allocate in a common way the logistics costs to SKU/customers/BA’s. At the same time validate and understand the drivers and be responsible for developing the process and systems
• Provide accurate and timely business analysis and monthly follow-up, reports for logistics including warehousing and customer service
• Ensure reliable and accurate financial plans, forecasts and input towards material in relation to logistic costs
• Support and challenge logistics in capex process in order to optimize the rate of investment and to realize the overall strategy
• Actively be involved with IBP together with manufacturing controllers to minimize obsolete cost and identify risk on time
• Be business partner to logistic managers
• Actively contribute from a sound finance and business partner perspective to support programs like logistic excellence, re-routing impact of route to market

YOUR PROFILE
We are looking for a self-driven, business-minded person with talent for handling, structuring and analyzing data, preferably with 5 years of experience from Business Controlling related to Supply Chain (Sourcing/Purchasing, Supply Planning and Logistics). It is essential that you are structured, with a proven ability to drive change/improvements and to finalizing started activities. You need to have the ability to connect with people and to explain complex matters in an understandable way to trigger activities.

You will have worked with ERP systems and BI Systems and is comfortable working with large volumes of data. You will also have advanced skills in Microsoft Excel and PowerPoint as well as being fluent in English. To succeed in the role as Business Controller, you must be an independent person with strategic skills and the ability to see the big picture. It is crucial that you are driven and have the ability to take actions and own initiatives. The successful candidate will also be business smart and committed to see started activities through till the end. Further on it is essential to have good communication skills and be responsive towards colleagues, managers and business partners.

APPLICATIONS
Your Talent manages this recruitment. If you find the role challenging and interesting, please apply through www.yourtalent.se Interviews will be held continuously. If you have any questions regarding this position please contact recruitment consultant Johan Sjöberg 0761-709851, johan.sjoberg@yourtalent.se

Ansök nu

Account Manager med intresse av Online-Sales till Duni Group i Göteborg

Utesäljare
Läs mer Sep 13
Duni Group is a market leader in attractive, sustainable and convenient products for table setting and take-away. The Group markets and sells two brands, Duni and BioPak, which are represented in more than 40 markets. Duni has some 2,300 employees in 24 countries, headquarters in Malmö and production units in Sweden, Germany, Poland, New Zealand and Thailand. Sales for 2020 amounted to SEK 4,501 m. Duni is listed on NASDAQ Stockholm. Visit www.duni.com for further information.

OM TJÄNSTEN
Vi söker en affärsdriven Account Manager med ett stort intresse av att utveckla affären. Försäljningen sker framför allt via återförsäljare och grossister inom HoReCa (hotell & restaurang), dagligvaruhandel och fackhandel. Du har budget och resultatansvar för dina kunder och du ansvarar för att optimera Dunis samtliga kategorier för att nå uppsatta försäljnings- och tillväxtmål. En viktig del av rollen blir även att bygga upp och utveckla samarbetet med våra kunders online-plattformar. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med våra grossister och deras sälj och marknadsorganisationer genom att erbjuda service, support och produktutbildning. Du utgår från hemmakontor med fördel bor du i Göteborg och ansvarar för region väst. Du rapporterar till Sales Manager Sweden.

Dina arbetsuppgifter innebär bl.a.

• Driva försäljning i ditt distrikt genom att utveckla och bearbeta befintliga och nya kunder.
• Du planerar, analyserar, genomför och följer upp säljaktviteter
• Du genomför kundbesök, deltar på mässor samt arbetar kontinuerligt med våra grossisters säljkår
• Hitta nya kreativa lösningar för att optimera försäljningen för dina kunder
• Driva avtalsförhandlingar vad avser sortiment, kategorier, priser och villkor samt se till att de är i linje med vår övergripande produkt- och affärsstrategi
• Ansvar för att utveckla online-affären för våra kunder och återförsäljare
• Ta fram och implementera digitala strategier och kampanjer tillsammans med våra kunder

OM DIG
Du har en eftergymnasial utbildning, gärna högskola och har minimum 2 års erfarenhet av för tjänsten relevant roll. Vi tror att du har arbetat som Account Manager och med erfarenhet av online-seles där du kan påvisa mycket goda resultat. Du trivs av försäljning och har ett starkt intresse av digital affärsutveckling och marknadsföring. Du är skicklig på att etablera, utveckla och behålla relationer med kunder och andra intressenter. Du är en utpräglad tävlingsmänniska som älskar att vinna. Du har en positiv inställning, hög energinivå med ett entreprenöriellt sätt som gör att du lätt hittar nya vägar för att utveckla affären. Du har goda IT-kunskaper och är en van användare av CRM system och behärskar engelska och svenska i tal och skrift.

PERSONLIGT
Som person är du nyfiken, ansvarstagande och har ett stort engagemang i allt du gör. Du inser vikten av teamarbete, delar gärna med dig av erfarenheter och driver dina ansvarsområden framåt. Du är trygg i dig själv och kan omsätta strategiska beslut till konkreta resultat. Vi söker dig som älskar de möjligheter den digitala utvecklingen har skapat och brinner för online försäljning.

VI ERBJUDER
Duni är marknadsledande inom sina produktsegment och satsar stora resurser på att ta fram nya innovativa produkter och koncept för att tillgodose marknadens behov och önskemål. Duni erbjuder dig ett utvecklande och spännande arbete i en platt organisation där möjligheten till påverkan och utveckling är stor. Duni är ett globalt bolag vilket innebär möjligheten till många internationella kontaktytor. Dunis medarbetare och deras kunskaper och personliga engagemang är företagets mest värdefulla resurs.

ANSÖKAN
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851 eller via mail johan.sjoberg@yourtalent.se

Ansök nu

Controlling Manager Nordic to ALTEN in Gothenburg

Ekonomichef
Läs mer Sep 17
ALTEN supports its customer’s development strategies in the areas of innovation R&D and information systems. Created 30 years ago and based in 30 countries, the Group has established itself as a world leader in Engineering and Technology Consulting. We work with key actors in the Aeronautics & Space, Defence & Naval, Security, Automotive, Rail, Energy, Life Sciences, Finance, Retail, Telecommunications and Service sectors. With a financial turnover of more than 2,3 billion euros we currently have almost 33,800 employees. Visit www.alten.com or www.alten.se for further information.

PURPOSE OF THE ROLE
As a Nordic Controlling Manager you will be responsible for the overall controlling for the Nordic countries. You will play a key role in the central Finance team as your responsibility is to ensure that the controlling processes run according to the budget and group rules. You are leading the Alten planning team and you are responsible for the financial operating model follow-up on a monthly basis. Your ar a hands- on and participative manager. Your team will perform and improve detailed commercial analysis (pricing, cost evolution and margin analysis). You have a drive to continuously change and improve processes and customer outcomes, and are able to navigate and lead in a dynamic environment. The position is located in Gothenburg. You have four direct reports and reports to the Northern Euorpe CFO.

Main Responsibilities

• Monitore the day-to-day activities within the controlling and invoicing departments
• Maintain an active collaboration with the business organization, presenting monthly results, reviewing the forecast and preparing specific analysis requested ad hoc.
• Manage month end reporting, and forecast and ensure that reporting to the group is done in accurate and timely manner.
• Prepare monthly analysis of the reporting package including P&L, KPIs evolution and deviations with Forecast.
• Prepare quarterly financial reviews presentations.
• Drive the continuous improvement of financial processes.
• Participate in the roll out of projects related to the group ERP
• Give proactive recommendations and identify risks and opportunities for New Business projects
• Coordinating the budget process together with the Management Team

YOUR PROFILE

• You have a Bachelor degree or Master of Business Administration
• Minimum 10 years experience in finance and preferable 5 years of experience from a medium to large B2B company in controlling
• Minimum 5 years as Controlling manager
• Background from a major audit firm of 2-3 years
• Proven leadership skills and ability to effectively coordinate across departments
• Demonstrated ability to lead a team and projects
• Commercial interest and strong Business Partner Skills
• International experience
• Experience from working in ERP and BI tools
• Advanced skills in Microsoft Excel
• Excellent interpersonal skills, with the ability to communicate at all levels and cross culturally
• Strong problem-solving skills demonstrating the ability to take on new projects
• Strong analytical capabilities
• Action oriented and persistent in execution
• Finish speaking is a plus.
• Willigness to travel around 25% of the time.

APPLICATION & CONTACT
Your Talent manages this recruitment. If you find the role challenging and interesting, please apply through www.yourtalent.se Interviews will be held continuously. If you have any questions regarding this position please contact recruitment consultant Johan Sjöberg 0761-709851, johan.sjoberg@yourtalent.se

Ansök nu

District Account Manager till gop i Kungsbacka

Utesäljare
Läs mer Sep 8
gop är experter inom alla typer av plastmaterial och vi vet vilken nytta de var och en kan skapa för samhälle, företag och privatperson – nu och framåt. I vårt erbjudande ryms både innovativa, egenutvecklade produkter, marknadens starkaste varumärken och kundanpassade lösningar. Våra kunder finns inom bygg, trädgård, entreprenad och industri över hela Skandinavien. Vi arbetar i nära samarbeten med våra kunder så att vårt erbjudande anpassas för den verklighet som de möter varje dag. Det har varit en självklarhet för oss sedan starten 1968. gop är idag drygt 80 anställda med en omsättning på ca 500MSEK med kontor i Kungsbacka, Stockholm, Oslo och Sorø. Läs mer på www.gop.se

ARBETSBESKRIVNING
Vi söker dig som tycker det är kul att scouta nya kunder, vårda befintliga relationer, och ha ett tätt internt samarbete mellan avdelningarna. Som District Account Manager hos gop trivs du bäst när du är ute och besöker dina kunder. Du ansvarar för ditt distrikts tillväxt/utveckling och lönsamhet, vilket inkluderar budget, försäljning och prissättning. Att kunna sälja in och implementera bolagets olika produkter och koncept blir en viktig del av din vardag. Ditt distrikt blir Västra Götaland och delar av Värmland, där du arbetar mot B2B-kunder inom industri-& reklamsegmentet. Du ingår i ett försäljningsteam bestående av sex personer och jobbar i nära samarbete med övriga avdelningar. Dina kunder finns representerade inom flera olika segment som bland annat plastbearbetare, tryckerier, glasmästare, reklambyråer och profilbolag Tjänsten utgår från kontoret i Kungsbacka och du rapporterar till Försäljningschefen.

VEM ÄR DU?
För att lyckas som District Account Manager har du stark egen drivkraft och är en utpräglad tävlingsmänniska som brinner för att uppnå goda resultat. Du är strukturerad, målmedveten och har en affärsmässig och kundorienterad approach. Du bör ha erfarenhet av uppsökande försäljning inom B2B och det är meriterande om du har erfarenhet av liknande kundsegment. Du har ett entreprenöriellt sätt och hittar gärna nya vägar för att utveckla affären. Du har god datorvana och behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

VI ERBJUDER
Vi har en platt organisation där möjligheten till påverkan är stor och eget ansvar ses som en självklarhet. Du erbjuds en fast lön plus bonus.

ANSÖKAN
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851 eller via mail johan.sjoberg@yourtalent.se

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!

Ansök nu

District Account Manager till gop i Kungsbacka

Utesäljare
Läs mer Sep 8
gop är experter inom alla typer av plastmaterial och vi vet vilken nytta de var och en kan skapa för samhälle, företag och privatperson – nu och framåt. I vårt erbjudande ryms både innovativa, egenutvecklade produkter, marknadens starkaste varumärken och kundanpassade lösningar. Våra kunder finns inom bygg, trädgård, entreprenad och industri över hela Skandinavien. Vi arbetar i nära samarbeten med våra kunder så att vårt erbjudande anpassas för den verklighet som de möter varje dag. Det har varit en självklarhet för oss sedan starten 1968. gop är idag drygt 80 anställda med en omsättning på ca 500MSEK med kontor i Kungsbacka, Stockholm, Oslo och Sorø. Läs mer på www.gop.se

ARBETSBESKRIVNING
Vi söker dig som tycker det är kul att scouta nya kunder, vårda befintliga relationer, och ha ett tätt internt samarbete mellan avdelningarna. Som District Account Manager hos gop trivs du bäst när du är ute och besöker dina kunder. Du ansvarar för ditt distrikts tillväxt/utveckling och lönsamhet, vilket inkluderar budget, försäljning och prissättning. Att kunna sälja in och implementera bolagets olika produkter och koncept blir en viktig del av din vardag. Ditt distrikt blir Västra Götaland och delar av Värmland, där du arbetar mot B2B-kunder inom industri-& reklamsegmentet. Du ingår i ett försäljningsteam bestående av sex personer och jobbar i nära samarbete med övriga avdelningar. Dina kunder finns representerade inom flera olika segment som bland annat plastbearbetare, tryckerier, glasmästare, reklambyråer och profilbolag Tjänsten utgår från kontoret i Kungsbacka och du rapporterar till Försäljningschefen.

VEM ÄR DU?
För att lyckas som District Account Manager har du stark egen drivkraft och är en utpräglad tävlingsmänniska som brinner för att uppnå goda resultat. Du är strukturerad, målmedveten och har en affärsmässig och kundorienterad approach. Du bör ha erfarenhet av uppsökande försäljning inom B2B och det är meriterande om du har erfarenhet av liknande kundsegment. Du har ett entreprenöriellt sätt och hittar gärna nya vägar för att utveckla affären. Du har god datorvana och behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

VI ERBJUDER
Vi har en platt organisation där möjligheten till påverkan är stor och eget ansvar ses som en självklarhet. Du erbjuds en fast lön plus bonus.

ANSÖKAN
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851 eller via mail johan.sjoberg@yourtalent.se

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!

Ansök nu

Teknisk Innesäljare till Armatec i Göteborg

Innesäljare
Läs mer Sep 29
Armatec AB utvecklar kundanpassade koncept inom flödesteknik för vatten, värme, kyla och process. Alla våra tekniska lösningar utgår från kundernas specifika problem och möjligheter. Målet är att förenkla kundernas vardag genom att leverera färdiga system, funktionslösningar eller produkter. Vi erbjuder olika koncept för bland annat värmeväxling, pump- och mätteknik, avstängning och automation, styr och reglerteknik samt energieffektivisering.

Armatec är ledande i branschen tack vare våra medarbetares breda och djupa tekniska kunskap. Vi samarbetar med entreprenörer och konsulter och våra koncept används både av energi- och industrisektorn och aktörer inom fastighetsbranschen. Målet är att leverera flexibla lösningar för specifika kundbehov.

Armatec grundades 2003 men vi har över 60 års erfarenhet av branschen då bolaget är sprunget ur Armaturjonsson. Vi är verksamma med dotterbolag i Sverige, Norge, Danmark och Finland och ägs av Ernströmgruppen. Armatec Sverige omsätter 360 MSEK i Sverige och har 89 anställda, varav 60 vid vårt huvudkontor i Göteborg. Läs mer på www.armatec.com

Armatec expanderar och behöver utöka försäljningsavdelningen med en relationsbyggande innesäljare med intresse av teknik och service. I rollen som innesäljare kommer du framförallt att arbeta inom affärsområdet Industri, men du stöttar även övriga affärsområdet Entreprenad vid behov.

ARBETSUPPGIFTER
Rollen som innesäljare är central och mycket viktig för Armatec när det gäller att skapa förtroende och goda relationer med kunder och övriga samarbetspartners. Du arbetar såväl med offert som order och ibland också som projektkoordinator vid större projekt. I många avseenden är du kundens första möte med Armatec i form av administratör för inkommande samtal och mail vilket ställer stora krav på gott kundbemötande och effektivt handlande. Du verkar många gånger som spindeln i nätet när olika frågor och projekt ska hanteras. I ditt dagliga arbete har du många kundkontakter via telefon och mejl, avseende bland annat order, offerter, leveransfrågor, teknik och produktfrågor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

• Mottagning och registrering av order i affärssystem
• Ta emot förfrågningar och skapa offerter och övriga underlag till kund
• Leveransbevakning på inneliggande order
• Uppdatera och underhålla kunddata och aktivt arbeta med CRM system
• Enklare teknisk produktsupport
• Skapa mervärde för kunden genom att stötta utesäljare och produktchefer i affärsprocessen
• Tillsammans med teamet ta emot och prioritera samt fördela inkommande samtal och mail
• Deltagande på mässor och gemensamma kundaktiviteter

KVALIFIKATIONER
Vi tror att du har arbetat med liknande befattningar sedan tidigare och du tycker om att arbeta nära våra kunder och samarbetspartners som bygger på en hög servicenivå. Du ett tydligt intresse för affären och förstår hela säljprocessen och vet vilka insatser som krävs för att vinna förtroende. Du trivs med att arbeta med varierade arbetsuppgifter och kontaktytor. Du har en hög servicenivå och vill ge kunderna den expertis och engagemang som krävs för att nå framgång. Du har ett tekniskt intresse och vi ser gärna att du har erfarenhet från branschen, alternativt ifrån närliggande områden. Du är socialt begåvad och är duktig på att skapa och bibehålla relationer såväl internt som externt. Du har ett positivt och enkelt sätt och har förmågan att leverera, men som samtidigt är ödmjuk och tycker om att arbeta i team. Du har god IT-kompetens och behärskar flytande svenska i tal och skrift och vi ser gärna att du har bra kunskaper i engelska.

VI ERBJUDER
Armatec har en värdegrund som bygger på affärsmässighet, engagemang, kompetens och arbetsglädje. Vår företagskultur bevaras och utvecklas tack vare engagerade medarbetare, en stark lagkänsla samt öppen och rak kommunikation. Tilltalar detta dig så kan du se fram emot många stimulerande arbetsuppgifter.

ANSÖKAN/KONTAKT
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg 0761-709851 johan.sjoberg@yourtalent.se

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Säljare med intresse av Bygg och Entreprenad till S:t Eriks i Göteborg

Utesäljare
Läs mer Sep 6
S:t Eriks Gruppen utvecklar, tillverkar, säljer och levererar Mark-, Tak- och VA-system samt naturstensprodukter till entreprenörer och återförsäljare på den nordiska marknaden. Vi är ca 500 medarbetare vid fabriker och kontor över hela Sverige från Staffanstorp i söder till Piteå i norr. Bolaget har en årsomsättning på drygt 1 miljard. För mer information välkommen till www.steriks.se

S:t Eriks är ett helägt dotterbolag i Volati sedan hösten 2018. Volati är en svensk industrigrupp som idag äger drygt 40 bolag med verksamhet i 16 länder som genererar en årsomsättning på 7 miljarder.

ARBETSBESKRIVNING
S:t Eriks söker en driven, självgående och förtroendeingivande säljare till Region Väst. Du kommer ingå i S:t Eriks professionella säljteam för B2B-sidan. I ditt uppdrag kommer du i huvudsak att bearbeta existerande kunder och föreskrivare, men även en del säljinsatser mot nya kunder kommer att ingå i ditt uppdrag. Du utgår från kontoret i Hjällbo och/eller från hemmet och ditt distrikt är Göteborg med omnejd. Den största delen av din arbetstid kommer du att spendera ute på fältet hos och med våra kunder. Några av dina kommande arbetsuppgifter;

• Ansvarar för att ta fram och utveckla kundrelationer, försäljning och lönsamhet mot våra B2B-kunder, såväl befintliga som nya kunder.
• Ansvara för att följa upp avtal, större offerter och kundspecifika överenskommelser
• Spendera den största delen av arbetstiden ute på fältet hos och med våra kunder
• Hanterar/leder större projekt med längre säljcykel och mer utdragen leveransplanOM DIG
Som person uppfattas du som jordnära med en stark personlig utstrålning. Du har lätt för att ta till dig ny kunskap och har ett genuint intresse för att utveckla relationer. Som person är du självgående och välstrukturerad och en utpräglad tävlingsmänniska – du brinner för affären. Din känsla för teamet är väl utvecklad och du gläds med dina egna såväl som teamets framgångar. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

För att passa i rollen som säljare hos oss så ser vi gärna att:

• Du har jobbat med försäljning mot bygg- eller anläggningsbranschen.
• Alternativt har du arbetat som projektledare, arbetsledare, platschef eller inköpare och önskar en mer social roll med många kontaktytor
• Du har mycket energi, ett stort engagemang och sinne för service och affärer
• Du är duktig gällande olika IT-stöd och ser dessa som stor hjälp
• Du är målmedveten, resultatinriktad och har en god planeringsförmåga
• Du är duktig på att kommunicera och bygga nätverk både internt hos dina kollegor och bland kunder och samarbetspartners.

VI ERBJUDER
S:t Eriks är marknadsledande inom sitt segment och vi erbjuder en varierande roll med eget ansvar i en flexibel organisation med korta beslutsvägar där du får möjligheten att utvecklas tillsammans med trevliga och duktiga kollegor. Som nyanställd erbjuds du en grundlig introduktion med båda teoretiska och praktiska moment på och ute på fältet. Du kommer att besöka våra olika fabriker och samarbetspartners.

ANSÖKAN
Vi samarbetar med Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851 johan.sjoberg@yourtalent.se

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!

Ansök nu

Business Controller Logistic To Paulig Group in Gothenburg

Business controller
Läs mer Aug 30
Paulig was founded in 1876 when Gustav Paulig started his business in the heart of Helsinki. The company is family-owned still today. Paulig offers coffee, food concepts, spices, plant-based products and snacks. The company's brands are Paulig, Santa Maria, Risenta, Gold&Green; and Poco Loco. Paulig has operations in 13 countries and sales amounted to EUR 907 million in 2018. The group has 2.130 employees. www.pauliggroup.com

Do you have experience, knowledge and passion for working with Logistic & Supply Chain? Do you want to work with strong and leading food brands on the European Markets? Can you manage and lead change? Are you a strong team player who can handle and structure large data? If so, this could be a position for you!

PURPOSE OF THE ROLE
As a Business Controller Logistic, you will be part of the controlling team within Supply Chain & Sourcing with focus on primarily all elements in connection to Cost-To-Serve (Warehousing, Outbound Transport and general logistic overheads). Main purpose is to drive efficiency in logistics by providing structured and transparent financial and operational analysis and reports. The role is placed at the Paulig office in Mölndal, Gothenburg and your report to the Director of Business Control Supply Chain & Sourcing in Belgium.

YOUR MAIN TASKS

• Support and challenge the logistic organization/community and create overall understanding between financials and behavior
• Drive methodology how to charge/allocate in a common way the logistics costs to SKU/customers/BA’s. At the same time validate and understand the drivers and be responsible for developing the process and systems
• Provide accurate and timely business analysis and monthly follow-up, reports for logistics including warehousing and customer service
• Ensure reliable and accurate financial plans, forecasts and input towards material in relation to logistic costs
• Support and challenge logistics in capex process in order to optimize the rate of investment and to realize the overall strategy
• Actively be involved with IBP together with manufacturing controllers to minimize obsolete cost and identify risk on time
• Be business partner to logistic managers
• Actively contribute from a sound finance and business partner perspective to support programs like logistic excellence, re-routing impact of route to market

YOUR PROFILE
We are looking for a self-driven, business-minded person with talent for handling, structuring and analyzing data, preferably with 5 years of experience from Business Controlling related to Supply Chain (Sourcing/Purchasing, Supply Planning and Logistics). It is essential that you are structured, with a proven ability to drive change/improvements and to finalizing started activities. You need to have the ability to connect with people and to explain complex matters in an understandable way to trigger activities.

You will have worked with ERP systems and BI Systems and is comfortable working with large volumes of data. You will also have advanced skills in Microsoft Excel and PowerPoint as well as being fluent in English. To succeed in the role as Business Controller, you must be an independent person with strategic skills and the ability to see the big picture. It is crucial that you are driven and have the ability to take actions and own initiatives. The successful candidate will also be business smart and committed to see started activities through till the end. Further on it is essential to have good communication skills and be responsive towards colleagues, managers and business partners.

APPLICATIONS
Your Talent manages this recruitment. If you find the role challenging and interesting, please apply through www.yourtalent.se Interviews will be held continuously. If you have any questions regarding this position please contact recruitment consultant Johan Sjöberg 0761-709851, johan.sjoberg@yourtalent.se

Ansök nu

Digital Strateg med kundansvar till VEKST i Göteborg

Key account manager
Läs mer Aug 30
Vekst är en snabbväxande digital strategi- och performancebyrå med 20 anställda och en omsättning om ca 40msek. Vekst erbjuder strategisk rådgivning, digital verksamhetsutveckling och kampanjhantering i alla digitala plattformar. Vekst är del av More Alliance – ett byrånätverk som omfattar 10 specialiserade byråer och ca 140 anställda. Läs mer om Vekst och More Alliance: www.vekst.se www.morealliance.se

Vekst är en snabbt växande aktör inom digital strategi och performance marketing med klienter över hela norra Europa. Vi stödjer alltifrån några av Sveriges största bolag till mindre e-handlare med att tackla digitala tillväxtutmaningar genom förändringsprojekt, affärsutveckling och digital marknadsföring på såväl regional som global nivå. Vi ser en stark utveckling på efterfrågan i marknaden och vi vill utöka vårt team med denna position för att möta kundernas behov.

OM TJÄNSTEN
I rollen som digital strateg har du en bärande roll i Veksts fortsatta tillväxtresa. Som digital strateg förväntas du:

• Skapa nya kundrelationer
• Förvalta och utveckla befintliga kundrelationer och få dem att växa
• Driva kundprojekt tillsammans med projektledare och ett operations team

Veksts uppdrag och projekt fokuserar oftast på att öka försäljning genom performance marketing eller effektivisera den digitala försäljningsprocessen. I denna kontext kommer du arbeta hands on med klienten för att lösa dess problem genom operativt arbete, research och analys men i rollen förväntas du också utveckla relationen med kunden. Rollen som digital strateg är en kundfokuserad och säljande roll. Samtidigt är affärsförståelse och förståelse för kundens behov och mål centralt för att möta kunden på rätt nivå och kunna skapa det extra värdet för kunden.

VEM ÄR DU?
Precis som Vekst så tror vi att du är framåtlutad, hängiven och proaktiv och du värdesätter ditt jobb och din arbetsmiljö högt. Du går till jobbet varje dag med ett leende på läpparna och en vilja att vinna. Vi tror att du är en person som är på väg upp i din karriär men som fortfarande gillar att kavla upp armarna och få saker att växa. Du har sannolikt en universitetsutbildning inom teknik eller marketing, men samtidigt vet vi att livets skola emellanåt kan vara den främsta av dem alla. I rollen krävs att du är flytande i engelska och svenska i både tal och skrift, fler språk är en fördel.

För att lyckas i rollen så tror vi att du har:

• 5-10 års erfarenhet av både projektledning och/eller strategiarbete i en digital kontext
• Dokumenterad erfarenhet av försäljning av komplexa tjänster eller produkter
• Sannolikt en bakgrund som managementkonsult, marknadsförare från ett digitalt utvecklat bolag eller affärsutvecklare i en större försäljningsorganisation.
• Vi värderar personlighet och attityd högt men en förståelse för det digitala landskapet, dess utmaningar och möjligheter, är en förutsättning för att du ska lyckas i rollen.KONTAKT/ANSÖKAN
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851, johan.sjoberg@yourtalent.se

Ansök nu

KAM Coordinator till MerxTeam i Göteborg

Försäljningsassistent
Läs mer Sep 15
MerxTeam har sedan starten 1984 vuxit till en av Sveriges ledande leverantörer inom restaurang- och köksprodukter. Idag ingår MerxTeam AB i en koncern som arbetar med egna produkter och varumärken, som Exxent och Xantia, vilka säljs hos utvalda återförsäljare i restaurang, detalj och profilkanalerna. Koncernen säljer också mot konsument via de egna butikerna Verner & Verner, Cordon Bleu och e-handeln Zerazza.com. Huvudkontoret är beläget i egna lokaler på Hisingen i Göteborg. Utöver detta har man ytterligare kontor i Stockholm, Oslo, Moskva och Warszawa samt ett inköpskontor med inhemsk personal i Shanghai. MerxTeam omsätter runt 175 MSEK och har ca 70 medarbetare. Läs mer på www.merxteam.com

MerxTeam står nu inför en stark tillväxt och expansion på den nordiska marknaden varpå de nu söker en KAM-Coordinator som vill vara med på resan.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som KAM Coordinator blir du lite av spindeln i nätet, där du har kontakt med i stort sett alla avdelningar inom MerxTeam. Du kommer till största delen att stödja två erfarna KAMs (Key Account Managers) och på så sätt bidra till att försäljnings- och resultatbudget uppnås. Du kommer också att få eget kundansvar för några mindre kunder. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Göteborg och du rapporterar till Nordisk Försäljningschef

Bland dina viktigaste ansvarsområden/arbetsuppgifter kan nämnas att:

• stötta KAMs i arbetet med att effektivisera och optimera säljbearbetningen
• aktivt stödja KAMs i framtagande av kundplaner och presentationsmaterial samt vara delaktig och drivande vid säljkonferenser
• kontinuerligt följa upp och utvärdera kampanjer
• ha kontroll på försäljningsutveckling och proaktivt stötta KAMs i arbetet med att ta fram aktivitets- och handlingsplaner
• ansvara för vissa analyser
• driva affären med dina egna kunder

VEM ÄR DU?
Du har en eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning på försäljning, marknadsföring och/eller ekonomi. Du är riktigt duktig på Excel och har hög kompetens även på övriga program i MS Office. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift. Vi tror att du är nyutexaminerad eller i början av din karriär och ser denna tjänst som en bra och intressant roll att växa i. Alternativt har du en liknande roll idag och är intresserad av en ny utmaning.

Det är viktigt att du:

• har ett starkt driv och en stark egen motivation
• är proaktiv och ansvarstagande med ett starkt engagemang för din uppgift
• är prestigelös och trivs med att ge service och support till både medarbetare och kunder
• är målinriktad och triggas av att bidra till ett bättre försäljningsresultat
• har förmåga att arbeta självständigt
• har analytisk förmåga och är bra på att strukturera och prioritera mellan dina arbetsuppgifter
• har en ödmjuk och positiv inställning som sprider härlig energi både internt och externt
• har förmåga att tidvis hantera stress

VI ERBJUDER
MerxTeam är en av de ledande aktörerna inom sina produktsegment och satsar stora resurser på att ta fram nya innovativa produkter och koncept för att tillgodose marknadens behov och önskemål. Vi erbjuder dig ett utvecklande och spännande arbete i en platt organisation där möjligheten till påverkan och utveckling är stor.

ANSÖKAN
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851, johan.sjoberg@yourtalent.se

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!

Ansök nu

Digital Project Manager till VEKST i Göteborg

Marknadskonsult
Läs mer Aug 26
Vekst är en snabbväxande digital strategi- och performancebyrå med 20 anställda och en omsättning om ca 40msek. Vekst erbjuder strategisk rådgivning, digital verksamhetsutveckling och kampanjhantering i alla digitala plattformar. Vekst är del av More Alliance – ett byrånätverk som omfattar 10 specialiserade byråer och ca 140 anställda. Läs mer om Vekst och More Alliance: www.vekst.se www.morealliance.se

Vekst är en snabbt växande aktör inom digital strategi och performance marketing med klienter över hela norra Europa. Vi hjälper alltifrån några av Sveriges största bolag till mindre e-handlare med att tackla digitala tillväxtutmaningar genom förändringsprojekt, affärsutveckling och digital marknadsföring på såväl regional som global nivå.

Om rollen
Vi söker dig som önskar en bred roll som både innefattar marknad, kommunikation, projektledning och viss del affärsutveckling. I din roll som Digital Project Manager kommer du att arbeta brett och varierat inom digital marknadsföring. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i allt från att driva digitala kampanjer till övergripande digitalt strategiarbete.

Du kommer bland annat att...

• arbeta med flera stora företag inom olika branscher - både regionala och globala
• sätta övergripande strategier för kunders digitala marknadsföring
• arbeta strategiskt med planering och utförande av allt från större reklamkampanjer till mindre annonseringsprojekt
• kontinuerligt planera, analysera och optimera data för att säkerställa lönsamhet i varje insats
• ha daglig kontakt med kunder för att se till att kvalitet och mål alltid är i fokus

Vem är du?
Vi ser att du som söker har arbetat med digital marknadsföring i flera år, och att du nu är redo att ta nästa kliv i din karriär och växa med oss. Utbildning är inte det viktigaste – vi värdesätter din erfarenhet och din passion för branschen.

Vi söker dig med goda kunskaper inom:

• Digital Marknadsföringsstrategi
• Google Ads (search, display och video)
• Facebook-annonsering
• LinkedIn-annonsering
• Programmatic (företrädesvis Google DV360)
• Google Analytics och Google Tag Manager

Som person drivs du av att se resultat. Du har en god prioriteringsförmåga och vet hur du ska strukturera ditt arbete för att vara så effektiv som möjligt. För att lyckas i den här rollen har du, förutom ett genuint intresse för digital marknadsföring, en strävan efter att ständigt bli bättre än du var igår. Hos oss på Vekst arbetar vi ofta tätt tillsammans, och vi tror därför att vår nästa kollega är social, effektiv och driven.

Vad kan vi på Vekst erbjuda dig?

• En rymlig och ljus arbetsplats i hjärtat av Göteborg.
• Arbeta såväl strategiskt som operativt
• Stora möjligheter till kompetensutveckling
• Härliga och drivna kollegor som brinner för digital marknadsföring.
• Möjlighet att få arbeta och utvecklas i ett expansivt och nytänkande företag som ständigt utvecklar nya idéer för att tackla morgondagens utmaningar.Ansökan
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851, johan.sjoberg@yourtalent.se

Ansök nu

Teknisk Innesäljare till Armatec i Göteborg

Innesäljare
Läs mer Aug 24
Armatec AB utvecklar kundanpassade koncept inom flödesteknik för vatten, värme, kyla och process. Alla våra tekniska lösningar utgår från kundernas specifika problem och möjligheter. Målet är att förenkla kundernas vardag genom att leverera färdiga system, funktionslösningar eller produkter. Vi erbjuder olika koncept för bland annat värmeväxling, pump- och mätteknik, avstängning och automation, styr och reglerteknik samt energieffektivisering.

Armatec är ledande i branschen tack vare våra medarbetares breda och djupa tekniska kunskap. Vi samarbetar med entreprenörer och konsulter och våra koncept används både av energi- och industrisektorn och aktörer inom fastighetsbranschen. Målet är att leverera flexibla lösningar för specifika kundbehov.

Armatec grundades 2003 men vi har över 60 års erfarenhet av branschen då bolaget är sprunget ur Armaturjonsson. Vi är verksamma med dotterbolag i Sverige, Norge, Danmark och Finland och ägs av Ernströmgruppen. Armatec Sverige omsätter 360 MSEK i Sverige och har 89 anställda, varav 60 vid vårt huvudkontor i Göteborg. Läs mer på www.armatec.com

Armatec expanderar och behöver utöka försäljningsavdelningen med en relationsbyggande innesäljare med intresse av teknik och service. I rollen som innesäljare kommer du framförallt att arbeta inom affärsområdet Industri, men du stöttar även övriga affärsområdet Entreprenad vid behov.

ARBETSUPPGIFTER
Rollen som innesäljare är central och mycket viktig för Armatec när det gäller att skapa förtroende och goda relationer med kunder och övriga samarbetspartners. Du arbetar såväl med offert som order och ibland också som projektkoordinator vid större projekt. I många avseenden är du kundens första möte med Armatec i form av administratör för inkommande samtal och mail vilket ställer stora krav på gott kundbemötande och effektivt handlande. Du verkar många gånger som spindeln i nätet när olika frågor och projekt ska hanteras. I ditt dagliga arbete har du många kundkontakter via telefon och mejl, avseende bland annat order, offerter, leveransfrågor, teknik och produktfrågor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

• Mottagning och registrering av order i affärssystem
• Ta emot förfrågningar och skapa offerter och övriga underlag till kund
• Leveransbevakning på inneliggande order
• Uppdatera och underhålla kunddata och aktivt arbeta med CRM system
• Enklare teknisk produktsupport
• Skapa mervärde för kunden genom att stötta utesäljare och produktchefer i affärsprocessen
• Tillsammans med teamet ta emot och prioritera samt fördela inkommande samtal och mail
• Deltagande på mässor och gemensamma kundaktiviteter

KVALIFIKATIONER
Vi tror att du har arbetat med liknande befattningar sedan tidigare och du tycker om att arbeta nära våra kunder och samarbetspartners som bygger på en hög servicenivå. Du ett tydligt intresse för affären och förstår hela säljprocessen och vet vilka insatser som krävs för att vinna förtroende. Du trivs med att arbeta med varierade arbetsuppgifter och kontaktytor. Du har en hög servicenivå och vill ge kunderna den expertis och engagemang som krävs för att nå framgång. Du har ett tekniskt intresse och vi ser gärna att du har erfarenhet från branschen, alternativt ifrån närliggande områden. Du är socialt begåvad och är duktig på att skapa och bibehålla relationer såväl internt som externt. Du har ett positivt och enkelt sätt och har förmågan att leverera, men som samtidigt är ödmjuk och tycker om att arbeta i team. Du har god IT-kompetens och behärskar flytande svenska i tal och skrift och vi ser gärna att du har bra kunskaper i engelska.

VI ERBJUDER
Armatec har en värdegrund som bygger på affärsmässighet, engagemang, kompetens och arbetsglädje. Vår företagskultur bevaras och utvecklas tack vare engagerade medarbetare, en stark lagkänsla samt öppen och rak kommunikation. Tilltalar detta dig så kan du se fram emot många stimulerande arbetsuppgifter.

ANSÖKAN/KONTAKT
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg 0761-709851 johan.sjoberg@yourtalent.se

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Key Account Manager till Kärcher i Göteborg

Key account manager
Läs mer Aug 13
Alfred Kärcher GmbH & Co. KG är en världsomspännande koncern med över 12 000 anställda i 60 länder och agenter som täcker snart samtliga nationer. I hela världen är Kärcher synonymt med topprestanda, innovation och kvalitet. På samma sätt som våra produkter skiljer sig från andra, skiljer vi oss från andra arbetsgivare. Som familjeföretag är ömsesidig respekt och tillit särskilt viktigt för oss. Hos Kärcher kan du förvänta dig uppgifter utöver det vanliga, och därför söker vi personal med utomordentlig motivation, engagemang och laganda. Varje enskild anställd spelar en viktig roll i att skapa det som skiljer Kärcher från mängden. Du gör skillnaden. Vårt sortiment omfattar bland annat högtryckstvättar, fönstertvättar, altantvättar, grovdammsugare, skur- och sopmaskiner, biltvättar och redskapsbärare.

Kärcher Sverige är ett helägt dotterbolag till det tyska moderbolaget. Vi är ca 80 anställda och har vårt huvudkontor i Göteborg med säljare och servicepersonal som täcker större delen av Sverige. Vi jobbar med återförsäljare och servicepartners i hela landet men har även två egna Kärcher Centers i Stockholm och Göteborg där våra kunder kan uppleva hela vårt sortiment. Vi har ambitiösa mål med att utveckla vår affär. Vi igår i Kärcher Nordic där totalt 220 personer jobbar. Läs mer på www.karcher.se

OM TJÄNSTEN
i söker en affärsdriven och analytisk Key Account Manager med ansvar för att utveckla Kärchers försäljning och varumärke till några av våra viktigaste kunder. Du har budget och resultatansvar för dina kunder och du ansvarar för att optimera Kärchers samtliga kategorier för att nå uppsatta försäljnings- och tillväxtmål. En viktig del av rollen blir att utveckla samarbetet med våra kunders sälj- och marknadsorganisationer.Du ingår i ett internationellt Key Account Manager Team och tjänsten innebär resor, primärt inom Sverige. Tjänsten är stationerad på kontoret i Göteborg och du rapporterar till Sales Manager Sweden.

Dina arbetsuppgifter innebär bl.a.

• Utveckla affären och affärsmodellerna med särskilt fokus på digitalisering, hållbarhet och tjänster.
• Hitta nya kreativa lösningar för att optimera försäljningen för dina kunder
• Driva avtalsförhandlingar vad avser sortiment, kategorier, priser och villkor samt se till att de är i linje med vår övergripande produkt- och affärsstrategi
• Genomföra budget- och forecast arbete med fokus på volym och prisutveckling
• Ta fram och implementera kampanjer på kundens olika marknadsplatser
• Analys och uppföljning av genomförda aktiviteter
• Aktivt bevaka marknadernas trender, förändringar och konkurrenter för att säkra att lämpliga strategier implementeras och kommuniceras

OM DIG
Du är en driven säljare med en eftergymnasial utbildning, gärna högskola. Du är idag redan en framgångsrik Key Account Manager med mycket goda kunskaper inom försäljning och marknadsföring som ser en möjlighet att utvecklas inom Kärchers internationella miljö. Du har en djup förståelse för hur försäljning sker genom insikt om kategoriutveckling samt en förståelse för omvärldstrender. Du är van att arbeta med större kedjekunder där du ansvarat för centrala avtal med inköpare och är väl insatt i dessa processer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av DIY säljkanaler exempelvis inom byggfack, dagligvaruhandel eller motsvarande. Du har en mycket god analytisk förmåga med ett stort intresse av att analysera siffror. Du behärskar flytande engelska och svenska i tal och skrift.

PERSONLIGT
Som person är du nyfiken, ansvarstagande och har ett stort engagemang i allt du gör. Du inser vikten av teamarbete, delar gärna med dig av erfarenheter och driver dina ansvarsområden framåt. Du är trygg i dig själv och kan omsätta strategiska beslut till konkreta resultat. Vi söker dig som älskar de möjligheter den digitala utvecklingen har skapat och brinner för försäljning.

VI ERBJUDER
Kärcher är marknadsledande inom sina produktsegment och satsar stora resurser på att ta fram nya innovativa produkter och koncept för att tillgodose marknadens behov och önskemål. Kärcher erbjuder dig ett utvecklande och spännande arbete i en platt organisation där möjligheten till påverkan och utveckling är stor. Kärcher är ett globalt bolag vilket innebär möjligheten till många internationella kontaktytor. Kärchers medarbetare och deras kunskaper och personliga engagemang är företagets mest värdefulla resurs. För att säkra kompetens och motivation lägger koncernen stor vikt vid att utbilda sina medarbetare genom Kärchers globala utbildningsprogram.

ANSÖKAN
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851 eller via mail johan.sjoberg@yourtalent.se

Ansök nu

Försäljningschef till Varberg Energi

Försäljningschef
Läs mer Aug 12
Varberg Energi är en energi- och IT-koncern som ägs av Varberg kommun genom Varbergs Stadshus AB. Vi är idag ca 120 anställda och omsätter årligen ca 800 miljoner. Våra verksamhetsgrenar är el, fjärrvärme, elhandel, belysning, gas, energitjänsteroch stadsnät/IoT. Vår omtanke om miljön innebär satsningar på egen produktion av förnybar energi. Och gör att vi 2021 firar 30 år som klimarneutrala och år 1 som helt fossilfria i egen verksamhet! Läs mer på www.varbergenergi.se

ARBETSBESKRIVNING
Som Försäljningschef kommer du att vara med och påverka Varberg Energis framtida affärsmodell där fokus ligger på tillväxt. Din roll innefattar budget och personalansvar för 10 personer vilka arbetar framförallt mot B2B men även mot B2C inom produktområdena elhandel, gashandel, fjärrvärme, energioptimeringstjänster, IT-tjänster, stadsnät, solcellspaket och laddinfrastruktur. Gruppen består av erfarna säljare vilka presenterar kvalitativa lösningar där kunden och miljön alltid står i första rummet. Genom ett bra ledarskap ser du till att kontinuerligt utveckla affärerna, coacha medarbetarna och skapa en miljö där kreativitet, entreprenörskap och nya lösningar gör att verksamheten och våra kunder utvecklas i symbios. Du medverkar på kundbesök, utbildar beslutsfattare och kunder i resurseffektiv samhällsplanering och deltar i sälj- och marknadsaktiviteter. Det är du som tillsammans med försäljningsenheten ser till att generera mervärden för våra kunder i varje affär. Affärsområdena har tydliga budgetmål vilket ställer krav på din förmåga att entusiasmera och coacha dina medarbetare. Du har ett mycket nära samarbete med övriga avdelningar och affärsområden inom bolaget. Tjänsten är placerad på kontoret i Varberg och du rapporterar till Affärsområdeschef Marknad.

VEM ÄR DU?
Du har en relevant eftergymnasial utbildning och minimum fem års erfarenhet av att ha drivit ett framgångsrikt ledarskap inom Business to Business försäljning. Du är målfokuserad med ett sinne för samhällsutveckling och har ett starkt intresse av affärsutveckling samt viljan av att prestera det lilla extra i varje affärsrelation. Du är en mycket engagerad och coachande ledare med ett gediget intresse av att utveckla människor. Du har vanan att både arbeta strategisk och se till helheten, samtidigt som du är operativ och kan gå ned på detaljnivå för att bättre förstå utvecklingsbehov och driva affärerna framåt. Du har en förståelse för hur lokala, regionala och nationella energisystem samspelar och det är meriterande om du även har erfarenhet av tjänsteförsäljning antingen inom Energi och/eller IT. Du är noggrann, strukturerad och nyfiken samt trygg inom retorik och presentationsteknik. Du behöver B-körkort för att kunna röra dig obehindrat över vår geografiska kärnmarknad.

VI ERBJUDER
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett företag som har ambitionen att ligga långt fram och med målsättningen att alltid möta våra kunders behov. En öppen och prestigelös arbetsplats där du ges goda möjligheter till utveckling. Här har du potentialen att vara en viktig pusselbit i Varbergs starka tillväxt och framtida utveckling.

ANSÖKAN
Vi samarbetar med Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta Rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851 eller via mail johan.sjoberg@yourtalent.se

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!

Ansök nu

Key Account Manager till Kärcher i Göteborg

Key account manager
Läs mer Aug 12
Alfred Kärcher GmbH & Co. KG är en världsomspännande koncern med över 12 000 anställda i 60 länder och agenter som täcker snart samtliga nationer. I hela världen är Kärcher synonymt med topprestanda, innovation och kvalitet. På samma sätt som våra produkter skiljer sig från andra, skiljer vi oss från andra arbetsgivare. Som familjeföretag är ömsesidig respekt och tillit särskilt viktigt för oss. Hos Kärcher kan du förvänta dig uppgifter utöver det vanliga, och därför söker vi personal med utomordentlig motivation, engagemang och laganda. Varje enskild anställd spelar en viktig roll i att skapa det som skiljer Kärcher från mängden. Du gör skillnaden. Vårt sortiment omfattar bland annat högtryckstvättar, fönstertvättar, altantvättar, grovdammsugare, skur- och sopmaskiner, biltvättar och redskapsbärare.

Kärcher Sverige är ett helägt dotterbolag till det tyska moderbolaget. Vi är ca 80 anställda och har vårt huvudkontor i Göteborg med säljare och servicepersonal som täcker större delen av Sverige. Vi jobbar med återförsäljare och servicepartners i hela landet men har även två egna Kärcher Centers i Stockholm och Göteborg där våra kunder kan uppleva hela vårt sortiment. Vi har ambitiösa mål med att utveckla vår affär. Vi igår i Kärcher Nordic där totalt 220 personer jobbar. Läs mer på www.karcher.se

OM TJÄNSTEN
Vi söker en affärsdriven och analytisk Key Account Manager med ansvar för att utveckla Kärchers försäljning och varumärke till några av våra viktigaste kunder. Du har budget och resultatansvar för dina kunder och du ansvarar för att optimera Kärchers samtliga kategorier för att nå uppsatta försäljnings- och tillväxtmål. En viktig del av rollen blir att utveckla samarbetet med våra kunders sälj- och marknadsorganisationer.Du ingår i ett internationellt Key Account Manager Team och tjänsten innebär resor, primärt inom Sverige. Tjänsten är stationerad på kontoret i Göteborg och du rapporterar till Sales Manager Sweden.

Dina arbetsuppgifter innebär bl.a.

• Utveckla affären och affärsmodellerna med särskilt fokus på digitalisering, hållbarhet och tjänster.
• Hitta nya kreativa lösningar för att optimera försäljningen för dina kunder
• Driva avtalsförhandlingar vad avser sortiment, kategorier, priser och villkor samt se till att de är i linje med vår övergripande produkt- och affärsstrategi
• Genomföra budget- och forecast arbete med fokus på volym och prisutveckling
• Ta fram och implementera kampanjer på kundens olika marknadsplatser
• Analys och uppföljning av genomförda aktiviteter
• Aktivt bevaka marknadernas trender, förändringar och konkurrenter för att säkra att lämpliga strategier implementeras och kommuniceras

OM DIG
Du är en driven säljare med en eftergymnasial utbildning, gärna högskola. Du är idag redan en framgångsrik Key Account Manager med mycket goda kunskaper inom försäljning och marknadsföring som ser en möjlighet att utvecklas inom Kärchers internationella miljö. Du har en djup förståelse för hur försäljning sker genom insikt om kategoriutveckling samt en förståelse för omvärldstrender. Du är van att arbeta med större kedjekunder där du ansvarat för centrala avtal med inköpare och är väl insatt i dessa processer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av DIY säljkanaler exempelvis inom byggfack, dagligvaruhandel eller motsvarande. Du har en mycket god analytisk förmåga med ett stort intresse av att analysera siffror. Du behärskar flytande engelska och svenska i tal och skrift.

PERSONLIGT
Som person är du nyfiken, ansvarstagande och har ett stort engagemang i allt du gör. Du inser vikten av teamarbete, delar gärna med dig av erfarenheter och driver dina ansvarsområden framåt. Du är trygg i dig själv och kan omsätta strategiska beslut till konkreta resultat. Vi söker dig som älskar de möjligheter den digitala utvecklingen har skapat och brinner för försäljning.

VI ERBJUDER
Kärcher är marknadsledande inom sina produktsegment och satsar stora resurser på att ta fram nya innovativa produkter och koncept för att tillgodose marknadens behov och önskemål. Kärcher erbjuder dig ett utvecklande och spännande arbete i en platt organisation där möjligheten till påverkan och utveckling är stor. Kärcher är ett globalt bolag vilket innebär möjligheten till många internationella kontaktytor. Kärchers medarbetare och deras kunskaper och personliga engagemang är företagets mest värdefulla resurs. För att säkra kompetens och motivation lägger koncernen stor vikt vid att utbilda sina medarbetare genom Kärchers globala utbildningsprogram.

ANSÖKAN
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851 eller via mail johan.sjoberg@yourtalent.se

Ansök nu

Sales Support Manager till gop i Kungsbacka

Kundtjänstchef
Läs mer Aug 11
gop är experter inom alla typer av plastmaterial och vi vet vilken nytta de var och en kan skapa för samhälle, företag och privatperson – nu och framåt. I vårt erbjudande ryms både innovativa, egenutvecklade produkter, marknadens starkaste varumärken och kundanpassade lösningar. Våra kunder finns inom bygg, trädgård, entreprenad och industri över hela Skandinavien. Vi arbetar i nära samarbeten med våra kunder så att vårt erbjudande anpassas för den verklighet som de möter varje dag. Det har varit en självklarhet för oss sedan starten 1968. gop är idag drygt 80 anställda och har kontor i Kungsbacka, Stockholm, Oslo och Sorø. Läs mer på www.gop.se

Har du erfarenhet av kundtjänst, innesälj och ledarskap med en mycket god känsla för service? Då kan detta vara en spännande roll för dig, där du både leder och utvecklar avdelningen och själv deltar operativt med att ge bästa möjliga service till våra kunder.

ARBETSBESKRIVNING
Som Sales Support Manager har du det övergripande ansvaret för att leda och utveckla Sales Support funktionen hos gop. Du skapar de bästa förutsättningarna för att teamet ska lyckas och arbetar metodiskt med mål och uppföljning på grupp- och individnivå. Att effektivisera och förbättra de arbetssätt och processer är också en självklar del av din vardag. Du samarbetar internt med logistik, inköp och försäljning samt stöttar även våra övriga nordiska länder för att säkerställa bästa möjliga service till våra kunder. Då bolagets affärsmodell delvis är säsongbetonat så deltar du själv aktivt i service- och försäljningsarbetet mer under denna perioden. Du har personalansvar för åtta personer vilket innebär uppgifter som coachning, medarbetarsamtal, lönesamtal, målstyrning, uppföljning och utbildning. Du är stationerad på kontoret i Kungsbacka och rapporterar till Nordic Commercial Manager.

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med erfarenhet av att arbeta i en liknande roll. Vi ser gärna att du har erfarenhet av produktbolag vilket gör att du förstår varuförsörjningen. Rollen är mycket varierad vilket gör att vi söker dig som både tycker om att arbeta ”hands on” och tillika strategiskt. Du är en duktig ledare som har förmågan att coacha, inspirera och motivera ditt team till att nå framgång. Tillika är du en driven och engagerad person som tycker om att arbeta i en serviceorienterad miljö där arbetsuppgifterna är mycket varierande. Du har förmågan att agera affärsmässigt i alla sammanhang och är inte rädd för att hugga i när det behövs. Du har en naturlig fallenhet för service och kundbemötande samt har ett väl utvecklat ordningssinne och en känsla för detaljer som gör att du har lyckats i dina tidigare roller. Du är strukturerad, noggrann och analytisk och har goda IT-kunskaper och det är meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet MS Dynamics. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

DIN PERSONLIGHET
Som person är du positiv och nyfiken, du drivs av att hela tiden hitta nya och effektivare arbetssätt för att på så sätt bidra till utvecklingen av bolaget. Du är resultatorienterad, har en stor passion för att utveckla människor och med en känsla för affären. Du är en duktig kommunikatör och har inga problem att ta en dialog, ett utmanande samtal eller en förhandling mot kund. Du är dock ödmjuk i din framtoning, med fokus på människan och har hjärtat på det rätta stället.

ANSÖKAN
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta Johan Sjöberg på 0761-709851, johan.sjoberg@yourtalent.se

Ansök nu

Product Owner till CTS Systen i Göteborg

Nätverkstekniker
Läs mer Aug 10
Your Talent är det engagerade konsultbolaget inom rekrytering och search. Vi arbetar med att kartlägga, attrahera och utvärdera talangfulla specialister, chefer och ledare. Det är engagemang, personlighet och kompetens som tillsammans utgör de tre ledorden som kännetecknar oss. Vi ser oss som en partner till våra uppdragsgivare och kandidater där det gäller att bygga långsiktiga relationer där vi tillsammans gör det möjligt att utvecklas. Läs mer på www.yourtalent.se

ROLLEN
Som Product Owner på CTS axlar du en viktig roll för att fortsätta driva och utveckla produktgruppen inom Wifi och nätverk och fungerar som länk mellan teknik, kund, marknad och den interna leveransorganisationen. Du ansvarar för produktens framtida utveckling ur ett tekniskt och till viss del affärsmässigt perspektiv och arbetar både strategiskt som operativt. Här får du arbeta med innovativa och tekniskt avancerade produkter i nära samarbete med kunder och kollegor på en internationell basis. Du kommer att arbeta i ett mindre produktteam i Göteborg, men har en mycket nära dialog med huvudkontoret i Taiwan.

ARBETSUPPGIFTER

• Delta i kundmöten och utifrån behovsanalys samla in och dokumentera kravspecifikation på produkter
• Ha ett nära samarbete och dialog med utvecklingsavdelningen i Taiwan där du förmedlar och förklarar krav
• Arbeta proaktivt med att identifiera potentiella produkter ur ett långsiktigt perspektiv
• Göra konkurrensanalyser och analysera marknadstrender
• Ge support till kunder vid utmanande tekniska frågeställningar
• Hålla i produktutbildningar internt som externt

VEM ÄR DU?
Du har en relevant eftergymnasial utbildning inom IT och arbetslivserfarenhet av nätverksprodukter såsom switchar och routrar. Antingen har du en liknande roll idag som Product Owner eller så är du nätverkstekniker och vill ta nästa steg i din karriär. Har du erfarenhet av bredband, fiber och stadsnät så är detta givetvis mycket meriterande. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för våra produkter och erfarenhet av att driva utvecklingsprojekt.

Du är analytisk och strukturerad och har en hög aktivitetsnivå med en förmåga att arbeta metodiskt och strukturerat även under pressade situationer med flera parallella spår. Vidare är social, utåtriktad och behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

VI ERBJUDER
En mindre, platt organisation där du får stor möjlighet att påverka din egen utveckling och utformning av rollen. Du kommer att få vara delaktig i hela kedjan från idé och kundmöte till färdig produkt och du kommer att arbeta med den senaste tekniken inom området.

ANSÖKAN
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851, johan.sjoberg@yourtalent.se

Ansök nu

Controller till Castellum i Göteborg

Business controller
Läs mer Aug 9
Castellum är ett av Nordens största börsnoterade fastighetsbolag med ett fastighetsvärde på 103 miljarder kronor. Vi finns i 14 svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Varje dag går 250 000 personer till jobbet i våra lokaler. Vi utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar med en uthyrningsbar yta om 4,4 miljoner kvadratmeter. Ett av våra hållbarhetsmål är att vara helt klimatneutrala senast 2030. Castellum är det enda nordiska fastighetsbolag som är invalt i Dow Jones Sustainability Index (DJSI). Castellum rankas också som det mest jämställda av 600 börsnoterade europeiska bolag av European Women on Boards 2020. Läs mer på www.castellum.se

ROLLEN
Som Controller för region väst ingår du i ett mindre finansteam och du rapporterar till stabschef. Ni ansvarar tillsammans för att stödja linjechefer i att utvärdera finansiella prestationer i relation till regionens och koncernens strategi. Det är en bred roll med många kontaktytor och du ett nära samarbete med samtliga avdelningar inom regionen som bl.a. projektutveckling, uthyrning samt teknisk och kommersiell förvaltning.

I din roll som Controller kommer dina arbetsuppgifter bestå bl.a. av;

• Delaktig i att sammanställa och rapportera regionens prognos och utfall
• Stödja affärsområdeschefer, projektutvecklare och projektledare i prognosarbetet och den ekonomiska uppföljningen.
• Analysera och utvärdera regionens resultat och kapitalbindning
• Skapa relevanta KPI’er och rapporter och presentationsmaterial
• Upprättande av prognoser och budget
• Medverka i och leda projekt inom finansområdet
• Utbilda verksamheten inom ekonomi och uppföljning
• Implementera gemensamma rutiner och mallar och säkerställa att dessa efterföljs

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med ca 2-4 års yrkeserfarenhet inom ekonomi, företrädesvis med ett par års erfarenhet som controller, alternativt revision. Vi ser gärna att du har arbetat i en verksamhetsnära roll och det är givetvis meriterande om du har kännedom om fastighets- eller byggbranschen. Du är trygg i din kompetens och trivs i kombinationen av strategiskt tänkande och operationella färdigheter. Din analytiska sida är stark och du vill gärna vara en del av att driva utvecklingen av våra finansiella system framåt. Vidare har du ett genuint intresse för att arbeta nära verksamheten. Du uttrycker dig obehindrat, i tal och skrift, på engelska och skandinaviska samt har mycket goda kunskaper i Excel samt lätt för att sätta dig in i finansiella system.

PERSONLIGT
Som person är du drivande och utvecklingsorienterad, men samtidigt ödmjuk, prestigelös och tålmodig inför komplexiteten i verksamheten. Vi ser det som självklart att du har god kommunikationsförmåga och värderar ett naturligt samarbete med medarbetare och intressenter. Du trivs i en roll där du själv förväntas ta initiativ och ansvar för att planera, söka information och prioritera. Vidare är du analytisk och strukturerad och håller en hög kvalitet i ditt arbete.

ANSÖKAN/KONTAKT
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851, johan.sjoberg@yourtalent.se

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!

Ansök nu

Application Engineer to Ewellix in Gothenburg

Applikationsingenjör
Läs mer Aug 9
Ewellix is a global innovator and manufacturer of linear motion and actuation solutions used in industrial automation, automotive assembly, medical applications and mobile machinery. Formerly part of SKF Group, the Ewellix Group consists of 16 sales units and nine factories. External net sales are approximately 2.3 SEK billion and we employ around 1200 people. Ewellix is headquartered in Gothenburg, Sweden and is owned by Triton. Visit www.ewellix.com

Do you see yourself as a hovering helicopter, with big ears and with an eagle eye into the small details? Considering yourself a pretty capable solution engineer with a particular knack for problem solving and who loves a good challenge now and then? Are you comfortable in making challenging decision and standing in front of demanding people doing so? If this sounds like you – come and work with us! We are a small but competent team, that want to extend our group with another Application Engineer.

In this role, you will work closely with demanding customers to help them deliver first class value to the market, as well as being a central person internally and bridge the gap between Sales and Product Development. Your mission is to provide solutions that are attractive to the customers, but also good for our product portfolio and where we want to go in the future. What we offer you is to be part of a growing company and a great team with big ambition and high spirit, where you will have great freedom and plenty of opportunities for personal growth. If you show hunger and drive, we promise to challenge you!

Key responsibilities

• To guide and propose the best solutions for the Customer’s applications or problems, where mutual value can be obtained
• To support the Customer with knowledge and specifications on existing solutions
• To secure, in collaboration with Customer, that design choices made will meet internal business requirements, such as stock turnover, lead-times, and cooperation with preferred suppliers
• To strive for a high level of re-use of existing solutions to secure speed to market and cost efficiency
• Take lead in customer product complaints to secure that they are properly assessed and strive to have problems permanently removed
• To secure excellent customer relations by regular meetings with key Customer counterparts and responsible Key Account Manager (KAM)
• To route efforts to other internal functions and coordinate inhouse activities and projects related to the Customer’s solutions
• To support KAM and the Product Management teams on new business and quotations, as well as on long term strategic product planning within the category

Your profile
You have excellent customer focus and are passionate about creating value. You will contribute to the team development and the culture, so we like it if you are open-minded, positive and easy to work with. Furthermore, it’s important that you are reliable, timely and keep your promises, as well as possess the ability to discuss and challenge within your scope with key stakeholders and customers. You thrive when you get to use your problem-solving abilities and an investigative mindset.

We also see that you have:

• MSc or BSc within mechanics, mechatronics or relevant equivalent education or experience.
• Explicit experience and knowledge in actuation technology is a strong advantage
• You are familiar with CAD drawings and calculations
• You have good electromechanical understanding, and a solid interest in new technologies, as IoT and Industry 4.0 is becoming reality more and more
• You have good understanding of automation and production flows
• Fluent in Technical Swedish and English, both writing and speaking

Additional information
This position is located to Gamlestan, Gothenburg. The position requires travelling up to 30% and a Drivers license (B).

Application & Contact
This recruitment is managed by Your Talent. If you find the role challenging and interesting, please apply through www.yourtalent.se Interviews will be held continuously. If you have any questions regarding this position, please contact recruitment consultant Johan Sjöberg 0761-709851, johan.sjoberg@yourtalent.se

Ansök nu

KAM Coordinator till MerxTeam i Göteborg

Försäljningsassistent
Läs mer Aug 9
MerxTeam har sedan starten 1984 vuxit till en av Sveriges ledande leverantörer inom restaurang- och köksprodukter. Idag ingår MerxTeam AB i en koncern som arbetar med egna produkter och varumärken, som Exxent och Xantia, vilka säljs hos utvalda återförsäljare i restaurang, detalj och profilkanalerna. Koncernen säljer också mot konsument via de egna butikerna Verner & Verner, Cordon Bleu och e-handeln Zerazza.com. Huvudkontoret är beläget i egna lokaler på Hisingen i Göteborg. Utöver detta har man ytterligare kontor i Stockholm, Oslo, Moskva och Warszawa samt ett inköpskontor med inhemsk personal i Shanghai. MerxTeam omsätter runt 175 MSEK och har ca 70 medarbetare. Läs mer på www.merxteam.com

MerxTeam står nu inför en stark tillväxt och expansion på den nordiska marknaden varpå de nu söker en KAM-Coordinator som vill vara med på resan.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som KAM Coordinator blir du lite av spindeln i nätet, där du har kontakt med i stort sett alla avdelningar inom MerxTeam. Du kommer till största delen att stödja två erfarna KAMs (Key Account Managers) och på så sätt bidra till att försäljnings- och resultatbudget uppnås. Du kommer också att få eget kundansvar för några mindre kunder. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Göteborg och du rapporterar till Nordisk Försäljningschef

Bland dina viktigaste ansvarsområden/arbetsuppgifter kan nämnas att:

• stötta KAMs i arbetet med att effektivisera och optimera säljbearbetningen
• aktivt stödja KAMs i framtagande av kundplaner och presentationsmaterial samt vara delaktig och drivande vid säljkonferenser
• kontinuerligt följa upp och utvärdera kampanjer
• ha kontroll på försäljningsutveckling och proaktivt stötta KAMs i arbetet med att ta fram aktivitets- och handlingsplaner
• ansvara för vissa analyser
• driva affären med dina egna kunder

VEM ÄR DU?
Du har en eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning på försäljning, marknadsföring och/eller ekonomi. Du är riktigt duktig på Excel och har hög kompetens även på övriga program i MS Office. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift. Vi tror att du är nyutexaminerad eller i början av din karriär och ser denna tjänst som en bra och intressant roll att växa i. Alternativt har du en liknande roll idag och är intresserad av en ny utmaning.

Det är viktigt att du:

• har ett starkt driv och en stark egen motivation
• är proaktiv och ansvarstagande med ett starkt engagemang för din uppgift
• är prestigelös och trivs med att ge service och support till både medarbetare och kunder
• är målinriktad och triggas av att bidra till ett bättre försäljningsresultat
• har förmåga att arbeta självständigt
• har analytisk förmåga och är bra på att strukturera och prioritera mellan dina arbetsuppgifter
• har en ödmjuk och positiv inställning som sprider härlig energi både internt och externt
• har förmåga att tidvis hantera stress

VI ERBJUDER
MerxTeam är en av de ledande aktörerna inom sina produktsegment och satsar stora resurser på att ta fram nya innovativa produkter och koncept för att tillgodose marknadens behov och önskemål. Vi erbjuder dig ett utvecklande och spännande arbete i en platt organisation där möjligheten till påverkan och utveckling är stor.

ANSÖKAN
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851, johan.sjoberg@yourtalent.se

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!

Ansök nu

Säljansvarig Profil & Promotion till MerxTeam i Göteborg

Key account manager
Läs mer Aug 9
MerxTeam har sedan starten 1984 vuxit till en av Sveriges ledande leverantörer inom restaurang- och köksprodukter. Idag ingår MerxTeam AB i en koncern som arbetar med egna produkter och varumärken, som Exxent och Xantia, vilka säljs hos utvalda återförsäljare i restaurang, detalj och profilkanalerna. Koncernen säljer också mot konsument via de egna butikerna Verner & Verner, Cordon Bleu och e-handeln Zerazza.com. Huvudkontoret är beläget i egna lokaler på Hisingen i Göteborg. Utöver detta har man ytterligare kontor i Stockholm, Oslo, Moskva och Warszawa samt ett inköpskontor med inhemsk personal i Shanghai. MerxTeam omsätter runt 175 MSEK och har ca 70 medarbetare. Läs mer på www.merxteam.com

MerxTeam expanderar och söker en säljansvarig som har viljan av att vara med på en spännande resa och skapa tillväxt för affärsområdet PROFIL &PROMOTION;. MerxTeam har flera av marknadens starkaste varumärken inom kategorin.

ROLLEN
Som säljansvarig till MerxTeam för affärsområdet kommer du framförallt att sälja in produktgruppen ”dukat” (tallrikar, muggar, glas, bestick, skärbrädor etc.) till befintliga och potentiella kunder på den svenska marknaden. I rollen är du är totalt ansvarig för tillväxt/utveckling och lönsamhet för affärsområdet på den svenska marknaden vilket inkluderar budget, försäljning och prissättning. Att kunna sälja in och implementera MerxTeams olika produkter, varumärken och koncept blir en viktig del av din vardag och du arbetar kontinuerligt med att utbilda återförsäljare och slutkunder. Försäljningen sker mestadels via återförsäljare och partners vilka arbetar inom profil/promotion och ibland även direkt mot slutkund inom den privata som kommunala sektorn. Du ingår i ett försäljningsteam som består av 10 medarbetare vilka arbetar som KAM, Säljare och Innesäljare. Tjänsten innebär resor med ca 30 övernattningar per år. Du blir placerad på kontoret i Göteborg och du rapporterar till nordisk försäljningschef.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en dokumenterad erfarenhet av försäljning och marknadsföring, minimum 5 års erfarenhet av roll inom försäljning inom B2B. Vi ser gärna att du har erfarenhet av segmentet profil/promotion alternativt från närliggande område. Du har erfarenhet av stora avtal och trivs med att arbeta med komplex konceptförsäljning med många relationer och kontaktytor. Du är målfokuserad med ett sinne för affärer och har ett starkt intresse av försäljning samt viljan av att prestera det lilla extra i varje affärsrelation. Du har vanan att se helheten, samtidigt som du är operativ och kan gå ned på detaljnivå för att bättre förstå utvecklingsbehov och driva affären framåt. Du är en person som med lätthet hittar nya vägar och är en ”doer” som får saker och ting att hända. Du har goda IT-kunskaper och erfarenhet av att arbeta med CRM system. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

VI ERBJUDER
MerxTeam är en av de ledande aktörerna inom sina produktsegment och satsar stora resurser på att ta fram nya innovativa produkter och koncept för att tillgodose marknadens behov och önskemål. Vi erbjuder dig ett utvecklande och spännande arbete i en platt organisation där möjligheten till påverkan och utveckling är stor.

ANSÖKAN
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851, johan.sjoberg@yourtalent.se

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!

Ansök nu