Temp-Team Sverige AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Temp-Team Sverige AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

E-Commerce Marketing Manager

Marknadsanalytiker
Läs mer Dec 2
Vill du vara en nyckelperson och arbeta för att driva bolagets digitala tillväxt? Har du erfarenhet av både strategiskt och operativt arbete inom e-handel och digital marknadsföring?  Då kan du vara den vi söker för kunds räkning!

I rollen som E-Commerce Marketing Manager ansvarar du för e-handel och den digitala marknadsföringen. Huvuduppgifterna kommer vara analys av trafik till hemsidan, digital marknadsföring samt användarbeteenden. I rollen kommer du få leda såväl det strategiska som det operativa arbetet samt vara kravställare mot byråer och partners.


Ansvarsområden: Ansvara för att ta e-handeln till nästa nivå med fokus på kundanskaffning, konvertering, användarvänlighet samt lojalitet hos kunderna
Ansvara för prognos och budget samt uppföljning och rapportering av relevanta KPI:er
Leda och kravställa mot externa byråer och konsulter
Analysera innehåll, säljstyrning och online Merchandising
Övervaka, analysera och agera kontinuerligt utifrån data för att optimera processer och flöden i de olika kanalerna
Utveckla effektiva strategier och kanalmixar tillsammans med ledningen
Säkerställa varumärkesupplevelse i enlighet med bolagets varumärkesprofil
Planering och produktion av innehåll till företagets digitala kanaler inklusive sociala medier
Fastställa och leda strategi för den digitala kommunikationen ut mot kund, som nyhetsbrev, on-site, sociala medier mm
Digitalt Varumärkesuppbyggande


Din profil
För att lyckas i rollen tror vi att du har minst 2 års erfarenhet av e-handel och digital marknadsföring. Du är självständig i ditt arbetet, driven och räds inte att prova nya ideer. Du vill omsätta teori till praktik och är affärsdriven. Du är datadriven och har ett analytiskt tänk. Som person tror vi du är positiv, prestigelös och har ett öga för detaljer. Om du har erfarenhet av att vara en del av en tillväxtresa från tidigt skede ses detta som meriterande. 


Vi ser att du har med dig: Relevant akademisk examen för rollen
Erfarenhet eller god kunskap om digital marknadsföring som SEO, Performance Marketing, Affiliate, CRM, Content, analys
Goda kunskaper i Google Analytics och/eller andra mätverktyg
Erfarenhet av att hantera betalkanalstrategi och budget
Dokumenterad erfarenhet av att arbeta aktivt med CRO såsom A/B-tester, användbarhetstester, heat maps och webbanalys
God kommersiell och affärsmannamässig förståelse för digitala kunders beteende samt löpande sköta marknadsbudget och driva förhandlingar
God kommunikationsförmåga och lätt för att samarbeta med andra, både internt som externt


Bra att veta!
Detta är en rekrytering där du anställs direkt hos vår kund som har sina lokaler i Göteborg. Tjänsten är på heltid. Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas


Är du redo för en digital tillväxtresa hos vår kund?
Skicka in din ansökan som E-Commerce Marketing Manager redan idag då vi jobbar med löpande urval.
I denna rekrytering ansvarar Temp-Team för processen. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Milvi Piibeman, mpn@temp-team.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Returmottagare till Ramirents maskinuthyrning på Hisingen

Godsmottagare
Läs mer Dec 2
Vill du jobba med maskiner, trivs med ett brett arbetsfält med kundkontakt och letar efter en kul arbetsplats, då har du träffat helt rätt! Ramirents kundcenter på Hisingen söker just nu en medarbetare för arbete inom leverans, mottagning och funktionskontroll av maskiner.

Ramirent är ett ledande serviceföretag som hyr ut maskiner och övrig utrustning till byggbranschen och många andra industrier

Som returmottagare kommer du att:

Ta emot och rengöra uthyrda maskiner och material som kommer i retur


Genomföra mottagningsbesiktningar och dokumenterar eventuella skador


Utföra enklare service/reparationer vid behov


Förbereda maskiner som ska levereras till kunder och lasta


Agera problemlösare för att hjälpa kunden fram till bästa maskinval


Du erbjuds!
Här möts du av en öppen kultur, där samarbete/laganda, engagemang och god kommunikationsförmåga är förutsättningar för att trivas och göra ett bra arbete. Du erbjuds ett spännande och utvecklande arbete i en internationell koncern som präglas av öppenhet, ständig utveckling och stort engagemang med hög servicenivå. 

“Smooth service with a smile”
För dig är service viktigt och du lägger gärna in en extra växel för att göra det lilla extra för både dina kunder och för en kollega. Du har god maskinkännedom och du är orädd för höjder då du kommer att provköra liftar. Du har ett naturligt eget driv, förmågan att hålla många bollar i luften, tycker problemlösning är kul och har en känsla för kvalitét.  Då säkerheten alltid står i fokus är det viktigt att du är ansvarstagande och utför dina uppgifter noggrant och strukturerat.

För jobbet krävs körkort, god datorvana och att du behärska svenska i tal och skrift.

Är du returmottagaren Ramirent söker?
Tveka inte att söka redan idag. Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

I den här tillsättningen ansvarar Temp-Team för processen. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Sara Rönneberg Carr på 0733-84 48 50.

Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Mekaniker till Ramirents kundcenter på Hisingen

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Dec 2
Är du tekniskt intresserad, gillar hydraulik och el och trivs med ett fysiskt arbete? Letar du efter en kul arbetsplats med god laganda, då har du träffat helt rätt! Ramirent söker just nu en mekaniker till sin verkstad på Hisingen för att sköta underhåll och reparationer på liftar och entreprenadmaskiner.

Ramirent är ett ledande serviceföretag som hyr ut maskiner och övrig utrustning till byggbranschen och många andra industrier. Som mekaniker på Ramirent kommer du ingå i en arbetsgrupp där din insats kommer vara betydelsefull. Ditt huvudsakliga ansvar kommer vara att säkerhetsställa att liftar sköts enligt fastställda underhållsrutiner och att reparationer utförs fackmannamässigt.

Dina arbetsuppgifter inkluderar: Genomföra reparationer inne på verkstaden
Arbeta med funktionskontroll av maskiner som återkommer från kund
Serva våra produkter ute på fältet
Reservdelsbeställningar
Arbeta i vårt affärssystem med bland annat skadedebitering
Vad kan Ramirent erbjuda dig?
"Smooth Service with a Smile" är Ramirents värderingar. Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt och månar medarbetares kompetensutveckling. Här utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.
Din profil
Vi letar efter dig som serviceinriktad, har god samarbetsförmåga och som trivs med kundkontakter. Du tar ansvar för de uppgifter du blir tilldelad samt arbetar noggrant och strukturerat då säkerheten alltid står i fokus.

För att vara aktuell för den här rollen krävs: God kännedom inom hydraulik och el
Gymnasieutbildning eller motsvarande
Grundläggande datorvana
B-körkort
Svenska flytande i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska
Meriterande: Erfarenhet av reparation av liftar och entreprenadmaskiner
Mekanikerutbildning eller annan liknande teknisk utbildning
Bra att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning om 6 månader. Tjänsten är på heltid.

Är du mekanikern Ramirent söker?
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi har ett löpande urval och komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

I den här tillsättningen ansvarar Temp-Team för processen. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Sara Rönneberg Carr på 0733-84 48 50.

Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Analystekniker / Serviceingenjör till Mettler Toledo i Sverige

Kemiingenjör
Läs mer Nov 28
När vi säger tekniker tänker du kanske tunga lyft och icke ergonomiska moment som kräver stark fysik. Tänk om!  Den här rollen som Analystekniker / Serviceingenjör är raka motsatsen.
Det här är en spännande roll för dig som gärna är på resande fot i ditt arbete. Har du dessutom fingerfärdighet och en god finmotorik så passar denna roll som handen i handsken för dig! Nu har du chansen att arbeta med service och installationsärenden av marknadens mest innovativa och kvalitativa produkter och lösningar för laboratorier och industrier hos olika kunder runt om i Sverige. Inte nog med att du får se en ny spännande plats varje dag, du skapar också ett brett nätverk och får en bred inblick och förståelse i branschen speciellt för dig som är nyexaminerad!

Rollen
Som Analystekniker/Serviceingenjör utgår du från ditt hemmakontor. Dina arbetsveckor är varierande med resor till kunder i olika delar av Sverige och administrationen utför du från ditt hem. Du har en daglig dialog med dina kollegor och din team leader.
Arbetsuppgifter kan vara Sedvanlig service på laboratorieinstrument och dylikt
Felsökningar och reparationer ute hos kund
Validering och kalibrering
Installationer och optimering av analysinstrument
Resor till kunder i olika orter i Sverige
Administration

Du erbjuds
Ett spännande och omväxlande arbete i en god arbetsmiljö. Trevliga kollegor och kunder som du knyter tät kontakt med. Möjlighet till förmånsbil. En årlig hälsoundersökning. Friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer Högskoleingenjör gärna inom kemi
En allmänt god teknisk förståelse
Förmåga att arbeta självständigt
Krav på B- körkort
Engelska och svenska i tal och skrift
Meriterande är om du har erfarenhet av (TMA) termomekaniska analyser. Även teknisk service på ett laboratorium eller annat laborativt arbete. Du är positiv och serviceinriktad i din personlighet och att samverka är för dig inte något främmande.

Bra att veta
Detta är en rekrytering där du anställs direkt av Mettler Toledo. Tjänsten är heltid och tillträde är enligt överenskommelse. Du kommer att få genomgå flertalet kurser varav ett par veckor på huvudkontoret i Schweiz. För att sedan fortsätta din utbildning två veckor till i Sverige. Det är en stor fördel om du utgår från Göteborg med omnejd.

Om MT
METTLER TOLEDO tillverkar och säljer vågar och vägningssystem, samt analys- och processinstrument för tillverkande företag och laboratorier. Huvudkontoret ligger i Schweiz och är noterat på New York Stock Exchange. Totalt har koncernen cirka 17 000 anställda. Mettler Toledo Nordic är en försäljnings- och serviceorganisation med huvudkontor i Stockholm och kontor i Oslo och Köpenhamn. I Finland och Baltikum är Mettler Toledo representerat av återförsäljare. I Norden har vi cirka 190 medarbetare och förra året omsatte Norden 600 miljoner SEK.

Intresserad?
Skicka in din ansökan redan idag. Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
I den här rekryteringen ansvarar vi på TEMP-TEAM för processen. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Jenny Thonberg, jtg@temp-team.se 073-313 14 01

Ansök nu

Servicetekniker till Samsung Services

Hushållsmaskinreparatör/Vitvarureparatör
Läs mer Nov 24
Vill du jobba med att serva Samsungs kunder ute på fältet? Har du ett stort intresse av teknik och nyfikenhet att lösa problem som kommer din väg?

Då kanske du kan vara nästa kollega till serviceteamet i Västra Götalandsregionen!


Samsung Service, Samsungs märkesservice, erbjuder rikstäckande service och reparation av Samsungs produkter till privatpersoner och företag. Fokuserar på face-2-face som ledstjärna i sin service och servar produkterna vitvaror, teve, monitorer mobiler. Som servicetekniker i Västra Götalandsregionen jobbar du med ett entusiastiskt team som servar Göteborg med närområden. Gruppen jobbar under parollen: *Alla hjälps åt   vi gör detta tillsammans*!


Rollen
Samsung Service söker nu dig som vill bli en del av ett sammansvetsat team inom området Onhome- fältservice där du kommer att reparera och demontera produkter inom vitvaror, TV och monitorer. Din roll innebär att du är ute på fältet hos kunder där du besöker, felsöker och reparerar produkten. Det är en roll där du jobbar under *frihet under ansvar* då du självständigt utgår från hemmet med firmabil och utför dagens planerade besök inom ditt område.


Kriterier som vi ser att du har med dig för att vara aktuell för denna tjänst: el kunskap och tekniskt intresse
utbildning inom teknik, tex teknisk gymnasieutbildning
B-körkort
svenska och engelska i tal och skrift
godkänt utdrag från belastningsregistret

Har du profilen vi söker?
Du har ett stort teknikintresse och nyfikenhet att ta tag i de problem som kommer din väg. Du har ett eget driv att finna lösningar och jobbar självständigt. Du gillar jobba med ett team som sätter arbetsglädjen och kvalitet högt. Du lockas av chansen att växa in i ett företag som satsar på sin personals utveckling där du har möjlighet att lära mer inom de olika produkt segmenten. 
Viktigt att du jobbar noggrant och strukturerat och bemöter kunder med en bra dialog och hög servicegrad, så god kommunikationsförmåga är en självklarhet för dig!


Bra att veta!
Arbetstider 8.00-17.00.Du kommer bli anställd som TEMP-TEAM konsult med goda möjligheter att gå över till kund efter avtalad period. Som konsult erbjuds du avtalsenliga villkor, friskvårdsbidrag och en engagerad konsultchef.
 

Låter det som jobbet för dig?
Sök tjänsten som Servicetekniker redan idag då vi jobbar med löpande urval.
Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Milvi Piibeman på mpn@temp-team.se hos oss på TEMP-TEAM.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lagerarbetare med truckkort

Lagerarbetare
Läs mer Nov 22
Tycker du att det är kul att jobba på lager och är du duktig på att köra truck? Då kan detta vara ett jobb för dig! Vi söker just nu för kunds räkning i västra Göteborg en lagerarbetare som kan tillträda omgående!

Rollen
Som lagerarbetare hos vår kund kommer du att ha varierande arbetsuppgifter där du kommer jobba i nära samarbete med andra kollegor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:
     • Plockning packning av beställningar
     • Inkommande godshantering

Arbetstider: Måndag-Fredag 08:00-17:00
 
Din profil
För att vara aktuell för denna tjänst krävs: Tidigare erfarenhet av liknande arbete som truckkörning, lagerarbete och godshantering
Truckkort behörighet A+B
Svenska i tal och skrift

För att trivas här behöver du vara en person som gillar att jobba team och i högt tempo då det periodvis är högt tryck. Du är en person som ställer upp för dina kollegor och som tar ansvar för noggrannhet, kvalitet och leverans.
 
Bra att veta!
Du kommer bli anställd som TEMP-TEAM konsult men med goda möjligheter att gå över till kund. Som konsult omfattas du av befintligt kollektivavtal och erbjuds utöver det friskvårdsbidrag och en engagerad konsultchef för att säkerställa att du kommer väl på plats på din arbetsplats.

Sök tjänsten!
Låter detta som ett jobb för dig? Skicka in din ansökan snarast då vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Orderadministratör/innesäljare/inköpare till Invid Göteborg

Ordermottagare
Läs mer Nov 2
Trivs du som bäst med att jobba med order och inköp i en koordinerande roll? Har du ett tekniskt intresse och hög servicegrad i ditt bemötande av kunder leverantörer? Lockas du av att jobba i ett bolag som är i stark tillväxt och vill vara med på resan framåt? Då kanske just du är Invid Göteborgs nya kollega!

INVID Gruppen är en proaktiv IT-partner och rådgivare som förenklar och förbättrar. Invid erbjuder tjänster och produkter inom följande tre övergripande fokusområden; Bekymmersfri IT, IT- och Informationssäkerhet och Smarta processer. Bolaget omsätter ca 292 M SEK och är runt 130 medarbetare, och finns på följande orter: Anderstorp, Göteborg, Jönköping, Stockholm, Tranås, Vetlanda, Värnamo och Västervik.
Vi rekryterar nu Invid Göteborgs nästa medarbetare som kommer att jobba i Mölndal i nya fräscha lokaler med ett trevligt team!

Rollen
I denna roll koordinerar du administrationen inom order, innesälj och inköp. Du kommer att lägga en större del av din tid på orderläggning, bevakning av leveranstider och leveranssäkerhet. Du ansvarar för inköp av lagerförda varor samt servar säljavdelningen med underlag på olika produktsegment för offertförslag. Du har nära dialog med både kunder som leverantörer samt interna kollegor på support och sälj. Du kommer att få chansen att ha en erfaren och kunnig mentor under en längre period så du får en bra start i rollen.

Du kommer att jobba med: Orderadministration Inköp
Leveransbevakning
Bevakning och registrering av licens-, garanti- och supportavtal
Hantering av BID:ar mot leverantörer
Underhåll av Webbshop
Administrera DOA/RMA/garantiärenden

Din profil
För att lyckas i denna roll ser vi att du har god datorvana och har jobbat inom order, innesälj och inköp. Stor fördel att du har ett tekniskt intresse av IT-produkter och förståelse för produktområdet. Erfarenhet av att arbeta i affärssystem som Navision och Office365 är önskvärt samt har du erfarenhet av weborder är det ett plus. Du är bekväm med att jobba med prognoser och leveranslogistik och kanske har du med dig en inköps- eller logistikutbildning i grunden.
Du gillar ordning och reda, jobbar strukturerat och har lätt för att hålla ihop helheten i situationer utan tappa fokus. Du är nyfiken och initiativrik och är inte rädd för att ta tag i situationer för att finna lösningar. Du gillar tillhöra ett nära team, men jobbar på bra på egen hand och tar ansvar för dina arbetsområden.

Bra att veta!
Detta är en rekrytering där du anställs direkt av kund. Arbetet omfattar dagtid, heltid, 8-17. Tillträde omgående med hänsyn till uppsägningstid.

Låter det som jobbet för dig?
Sök tjänsten som orderadministratör/innesäljare/inköpare redan idag då vi jobbar med löpande urval. Rekryteringen sker via oss på Temp-Team och hänvisar alla frågor till ansvarig rekryterare Milvi Piibeman, mpn@temp-team.se, 0708-58 23 69.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Produktionsmedarbetare till attraktivt två-skift!

Montör, metallprodukter
Läs mer Nov 16
Söker du ett attraktivt produktionsjobb?  Då kan du vara den vi söker!
Vi söker nu produktionsmedarbetare till vår kund i Arendal. 

Som produktionsmedarbetare kommer du att ha omväxlande arbetsuppgifter där truckkörning och produkthantering ingår. Du erbjuds en mycket omtyckt arbetsplats med ett gôtt gäng!
Du kommer få nära uppbackning av kollegor för att du väl skall komma in i dina arbetsuppgifter.
Din profil
Vi söker efter dig som har erfarenhet av att jobba inom industrin, gärna som maskinoperatör och att du innehar truckkort.
Som person är du ansvarsfull, noggrann och arbetsvillig. Du har lätt för att ta in instruktioner och har ett stort säkerhetsmedvetande.
Företaget ligger i Arendal med begränsade kommunikationsmöjligheter i anslutning till skiften. Tillgång till bil och körkort är därför fördelaktigt.

Bra veta!
Du blir i utgångsläget inhyrd konsult via TEMP-TEAM, med goda möjligheter att få en anställning hos kundföretaget.
Tillträde: omgående
Intresserad?
Är jobbet som produktionsmedarbetare precis det du letar efter? Sök då redan idag via länken nedan. Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten tidigare än sista ansökningsdag.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Rönneberg Carr  på TEMP-TEAM.

Ansök nu

Administrativ lagermedarbetare till Smith+Nephew

Terminalarbetare
Läs mer Nov 10
Är du redo för ett meningsfullt lagerjobb i en spännande bransch? Trivs du som bäst när du får variera kundsupport, administration och hantering av produkter? Då kan detta vara precis det jobbet du letar efter.

SMITH+NEPHEW är ett globalt marknadsledande företag som utvecklar och säljer avancerade medicintekniska produkter inom ortopedi, endoskopi och sårläkning. Nu behöver Smith Nephew i Mölndal utöka teamet så vill du vara med att bygga upp det nya nordiska distributionscentret i Mölndal läs vidare!

Som administrativ lagermedarbetare på SMITH+NEPHEW kommer du till helt nya fräscha lokaler och en arbetsplats med hjälpsamma kollegor. På lagret är det full fart och arbetet varvas bland annat med: Support till kunder via telefon samt mail
Ut-/ inleveranser av utrustning
Plock och pack
Nöjda kunder och leveranser i tid!
Som administrativ lagermedarbetare kommer du att fylla en viktig funktion för att sjukvården får det material dom behöver i rätt tid. Det är därför viktigt att du kan jobba med korta ledtider, hitta lösningar och alltid gör ditt yttersta för att det skall bli rätt. Du är duktig på att kommunicera med olika typ av människor på olika nivåer, har lätt för att lära nytt och är en social teamplayer.

För att vara aktuell för tjänsten krävs: Erfarenhet från lagerarbete samt erfarenhet från administrativt arbete
God datorvana, tidigare erfarenhet utav att ha jobbat i ett större affärssystem
Noggrann och har ordningssinne 
God fysik
Flytande svenska i tal och skrift. Goda kunskaper i Engelska i tal och skrift
Bra att veta
Du kommer anställas som TEMP-TEAM konsult men för rätt person finns det möjlighet till övertag hos kund. Som konsult erbjuds du avtalsenliga villkor och en engagerad konsultchef som ska hjälpa dig komma väl till rätta på din nya arbetsplats.

Är du den administrativa lagermedarbetaren som SMITH+NEPHEW söker?
Skicka in din ansökan snarast då vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du ytterligare frågor kontakta rekryterare Sara Rönneberg Carr saca@temp-team.se.
Vi ser fram emot din ansökan.

Ansök nu

Returmottagare till Ramirents maskinuthyrning på Hisingen

Depåman/Depåtekniker
Läs mer Nov 3
Vill du jobba med maskiner, trivs med ett brett arbetsfält med kundkontakt och letar efter en kul arbetsplats, då har du träffat helt rätt! Ramirents kundcenter på Hisingen söker just nu en medarbetare för arbete inom leverans, mottagning och funktionskontroll av maskiner.

Ramirent är ett ledande serviceföretag som hyr ut maskiner och övrig utrustning till byggbranschen och många andra industrier

Som returmottagare kommer du att:

Ta emot och rengöra uthyrda maskiner och material som kommer i retur


Genomföra mottagningsbesiktningar och dokumenterar eventuella skador


Utföra enklare service/reparationer vid behov


Förbereda maskiner som ska levereras till kunder och lasta


Agera problemlösare för att hjälpa kunden fram till bästa maskinval


Du erbjuds!
Här möts du av en öppen kultur, där samarbete/laganda, engagemang och god kommunikationsförmåga är förutsättningar för att trivas och göra ett bra arbete. Du erbjuds ett spännande och utvecklande arbete i en internationell koncern som präglas av öppenhet, ständig utveckling och stort engagemang med hög servicenivå. 

“Smooth service with a smile”
För dig är service viktigt och du lägger gärna in en extra växel för att göra det lilla extra för både dina kunder och för en kollega. Du har god maskinkännedom och du är orädd för höjder då du kommer att provköra liftar. Du har ett naturligt eget driv, förmågan att hålla många bollar i luften, tycker problemlösning är kul och har en känsla för kvalitét.  Då säkerheten alltid står i fokus är det viktigt att du är ansvarstagande och utför dina uppgifter noggrant och strukturerat.

För jobbet krävs körkort, god datorvana och att du behärska svenska i tal och skrift.

Är du returmottagaren Ramirent söker?
Tveka inte att söka redan idag. Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

I den här tillsättningen ansvarar Temp-Team för processen. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Sara Rönneberg Carr på 0733-84 48 50.

Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Mekaniker till Ramirents kundcenter på Hisingen

Servicetekniker, maskin
Läs mer Nov 3
Är du tekniskt intresserad, gillar hydraulik och el och trivs med ett fysiskt arbete? Letar du efter en kul arbetsplats med god laganda, då har du träffat helt rätt! Ramirent söker just nu en mekaniker till sin verkstad på Hisingen för att sköta underhåll och reparationer på liftar och entreprenadmaskiner.

Ramirent är ett ledande serviceföretag som hyr ut maskiner och övrig utrustning till byggbranschen och många andra industrier. Som mekaniker på Ramirent kommer du ingå i en arbetsgrupp där din insats kommer vara betydelsefull. Ditt huvudsakliga ansvar kommer vara att säkerhetsställa att liftar sköts enligt fastställda underhållsrutiner och att reparationer utförs fackmannamässigt.

Dina arbetsuppgifter inkluderar: Genomföra reparationer inne på verkstaden
Arbeta med funktionskontroll av maskiner som återkommer från kund
Serva våra produkter ute på fältet
Reservdelsbeställningar
Arbeta i vårt affärssystem med bland annat skadedebitering
Vad kan Ramirent erbjuda dig?
"Smooth Service with a Smile" är Ramirents värderingar. Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt och månar medarbetares kompetensutveckling. Här utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.
Din profil
Vi letar efter dig som serviceinriktad, har god samarbetsförmåga och som trivs med kundkontakter. Du tar ansvar för de uppgifter du blir tilldelad samt arbetar noggrant och strukturerat då säkerheten alltid står i fokus.

För att vara aktuell för den här rollen krävs: God kännedom inom hydraulik och el
Gymnasieutbildning eller motsvarande
Grundläggande datorvana
B-körkort
Svenska flytande i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska
Meriterande: Erfarenhet av reparation av liftar och entreprenadmaskiner
Mekanikerutbildning eller annan liknande teknisk utbildning
Bra att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning om 6 månader. Tjänsten är på heltid.

Är du mekanikern Ramirent söker?
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi har ett löpande urval och komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

I den här tillsättningen ansvarar Temp-Team för processen. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Sara Rönneberg Carr på 0733-84 48 50.

Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Magni Säljare

Utesäljare
Läs mer Nov 21
Vill du bli en del av ett vinnande team och få möjligheten att jobba med premiumprodukter? Lockas du av att få vara med på en expansionsresa i Sverige och åka till Italien på utbildning? Just nu söker Magni Sverige en Säljare.

Har du tidigare erfarenhet utav försäljning och har ett genuint intresse för maskiner och högteknologiska produkter så kan detta vara ett jobb för dig!

I rollen som säljare kommer du att ansvara för försäljning av teleskoplastare i ett av Magnis säljdistrikt genom regelbundna kundbesök av både befintliga och nya potentiella kunder. (det innebär ca 6-12 resdagar i månaden. ) Som person är du Kreativ, nyfiken och engagerad. Vi ser att du som säljare hos Magni värdesätter att både förvalta och bygga nya långsiktiga kundrelationer

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar följande: Sköta kontakten med kunder
Bygga långsiktiga relationer
Regelbundna kundbesök
Kartlägga potentiella kunder
Offertarbete
Försäljning
Krav: Du innehar minst B-kortkort
Du har lätt förstå och kan samarbeta och arbeta tillsammans med kollegor från olika delar av verksamheten.
Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift.
Meriterande: Erfarenhet av maskinförsäljning
Kunskaper om teleskoplastare
Teknisk kunskap via intresse eller utbildning
Bra att veta!
Detta är en rekrytering med tillträde enligt överenskommelse. 

Är du säljaren Magni söker?
Sök tjänsten redan idag. Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten redan innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Sara Rönneberg Carr på 0733-84 48 50 på Temp-Team.

Vi ser fram emot din ansökan

Ansök nu

Välbetalt jobb! Är du student och kan jobba 50 % Mån-Fre? Se hit!

Lagerarbetare
Läs mer Okt 25
Är du student och kan jobba 50 % dagtid under veckodagarna så har du nu möjlighet att dryga ut studentkassan rejält!

Är du en ordningsam person som gillar du att beta av plocklistor, navigera bland artiklar och tycker du att det är kul att köra truck? Då kan det vara dig som Österbergs Förpackningsmaskiner behöver till sitt lager i Göteborg.

Österbergs är ett framgångsrikt teknikföretag, som utvecklar och tillverkar förpackningsmaskiner till i huvudsak Skandinavien, men även övriga delar av världen. I sina lokaler i Bergsjödalen hittar du ett härligt gäng på 23 medarbetare som för Österbergs fina historia framåt. 

Som lagerarbetare varvas dina dagar av olika arbetsuppgifter som inkluderar: Hantering av in/utleveranser
Plock, pack och emballering
Lageradministration
På Österbergs erbjuds du en familjär arbetsplats med stort fokus på sina medarbetare. 

Mångsidig lagermedarbetare med truckkort
I rollen som lagerarbetare är det viktigt att du är duktig att hålla koll på många olika artiklar och att du har ett utpräglat ordningssinne.
Du behöver trivas med datorer, system och listor men samtidigt gilla att packa lådor.

Meriterande om du har erfarenhet av lager och plock/pack
truckkort (ej ett krav)
god datorvana
Flytande svenska i tal och skrift

Bra att veta
Du kommer i utgångsläget bli anställd som TEMP-TEAM konsult. Som konsult omfattas du av gällande kollektivavtal, friskvårdsbidrag och en engagerad konsultchef som ser till att du kommer väl tillrätta på din nya arbetsplats.

Deltid, Tillträde så snart som möjligt. Arbetstiderna är flexibla mellan 7-16:00 under förutsättning att du kan jobba 20h/v förlagt mellan måndag-fredag. OBS! ENDAST Dagtid!

Är du Österbergs nya lagerarbetare?
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten redan innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen in med din ansökan.

Ansök nu

Magni Säljare

Utesäljare
Läs mer Okt 20
Vill du bli en del av ett vinnande team och få möjligheten att jobba med premiumprodukter? Lockas du av att få vara med på en expansionsresa i Sverige och åka till Italien på utbildning? Just nu söker Magni Sverige en Säljare.

Har du tidigare erfarenhet utav försäljning och har ett genuint intresse för maskiner och högteknologiska produkter så kan detta vara ett jobb för dig!

I rollen som säljare kommer du att ansvara för försäljning av teleskoplastare i ett av Magnis säljdistrikt genom regelbundna kundbesök av både befintliga och nya potentiella kunder. (det innebär ca 6-12 resdagar i månaden. ) Som person är du Kreativ, nyfiken och engagerad. Vi ser att du som säljare hos Magni värdesätter att både förvalta och bygga nya långsiktiga kundrelationer

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar följande: Sköta kontakten med kunder
Bygga långsiktiga relationer
Regelbundna kundbesök
Kartlägga potentiella kunder
Offertarbete
Försäljning
Krav: Du innehar minst B-kortkort
Du har lätt förstå och kan samarbeta och arbeta tillsammans med kollegor från olika delar av verksamheten.
Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift.
Meriterande: Erfarenhet av maskinförsäljning
Kunskaper om teleskoplastare
Teknisk kunskap via intresse eller utbildning
Bra att veta!
Detta är en rekrytering med tillträde enligt överenskommelse. 

Är du säljaren Magni söker?
Sök tjänsten redan idag. Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten redan innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Sara Rönneberg Carr på 0733-84 48 50 på Temp-Team.

Vi ser fram emot din ansökan

Ansök nu

Magni Servicetekniker

Maskinreparatör
Läs mer Okt 20
Vill du bli en del av ett vinnande team och få möjligheten att jobba med premiumprodukter? Lockas du av att få vara med på en expansionsresa i Sverige och åka till Italien på utbildning? Just nu söker Magni Sverige en Servicetekniker.

I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta med service, reparationer och kundanpassningar. Detta sker framförallt ute hos våra kunder. I viss utsträckning även teknisk support samt dokumentation. Placeringsort är flexibelt då du med fördel utgår hemifrån med din servicebil. 

Din profil
Vi söker dig som är noggrann, ambitiös och som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Du har en stark drivkraft och trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Som en av våra servicetekniker är du lika bekväm med att arbeta i team som självständigt med stort eget ansvar. Vi förutsätter att du besitter en hög nivå av servicekänsla och tar gärna egna initiativ. Vidare bör du ha sinne för ordning samt vara stresstålig och ambitiös. Vi tror också att du har ett stort tekniskt intresse och drivs av nyfikenhet och viljan att lösa problem. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

Dina kvalifikationer
Du som söker bör har en teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet med goda kunskaper inom hydraulik, mekanik, el, data eller liknande. Fördelaktigt med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter med reparation, service och teknisk problemlösning. B-körkort och god datorvana är ett krav. Svenska och Engelska flytande i tal och skrift är ett krav samtidigt som övriga språkkunskaper anses meriterande. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av teleskoplastare samt övriga entreprenadmaskiner.

Bra att veta!
Detta är en rekrytering med tillträde enligt överenskommelse. 

Är du den servicetekniker som Magni söker?
Sök tjänsten redan idag. Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten redan innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Sara Rönneberg Carr på 0733-84 48 50 på Temp-Team.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Montör till Hellbergs Ståldörrar i Sävedalen

Glas- och metallmontör
Läs mer Sep 30
Har du hantverksbakgrund och gillar ett fysiskt jobb? Du kanske är snickare, svetsare eller har fått erfarenhet av elverktyg och montage på annat håll? Trivs du som bäst med att kavla upp och montera?

Vi söker nu en montör till Hellbergs Ståldörrar som behöver stärka upp sitt team och kanske är det just dig dem söker?

Hellbergs Ståldörrar är ett familjärt företag som jobbar med montering av stål och aluminiumdörrar. Ligger i Sävedalen i fräscha lokaler. Här kommer du till ett sammansvetsat mindre team av erfarna branschkollegor som jobbar med starkt driv och service med mottot Inte Störst men Bäst!


Rollen
Arbetet innebär att montera/demontera stål och aluminiumdörrar till kunder. Du kommer att utgå från lagret och jobba inom storgöteborg. Ni jobbar ofta i lag om 2 för att jobba effektivast. En del orders innebär även ett förmontage moment med tex urskärning av fönstersektion eller utföra speciell lås reglagemontering. Sedan är det dags att montera dörren på plats ute hos kund!


Har du profilen vi letar efter?
Som person letar vi efter dig som har en egen motor och som gillar fysiskt arbete, då jobbet stundtals kan bli tungt. Det krävs ingen erfarenhet av liknande jobb, men för att lyckas i denna roll ser vi att du har med dig erfarenhet av hantverksyrken eller fått den kunskapen från annat håll, så att du är händig och bekväm att använda olika verktyg för att utföra delmoment i monteringen.  Vi söker dig som är positiv för att lära nytt och jobbar noggrant. Vissa moment kräver att du är extra tålmodig och andra kräver mer driv.  Du behöver också behärska svenska i tal och skrift och ha B-körkort. Vi tror du har lätt att ge bra service då du är ute och är företagets ansikte utåt!


Bra att veta!
Du kommer bli anställd som TEMP-TEAM konsult med goda möjligheter att gå över till en anställning direkt hos Hellbergs efter avtalad period. Som konsult erbjuds du avtalsenliga villkor, friskvårdsbidrag och en engagerad konsultchef.
 

Låter det som jobbet för dig?
Sök tjänsten som montör redan idag då vi jobbar med löpande urval.
Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Milvi Piibeman på mpn@temp-team.se hos oss på TEMP-TEAM.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Orderadministratör | Sales support till Albis Plastic Scandinavia AB

Orderadministratör
Läs mer Okt 19
Är du en driftig serviceperson och lockas av en supportroll med fokus på orderhantering, administration och fakturering? Söker du en familjär arbetsplats och vill jobba på ett välrenommerat företag med kontor mitt i hjärtat av Göteborg? Då kan den här rollen vara som klippt och skuren för dig.
Albis Plastic Scandinavia AB – världsledande inom distribution och sammansättning utav termoplastisk söker just nu en orderadministratör till sitt team i Nordstan.
Som orderadministratör / sales support kommer du tillsammans med en annan kollega stötta säljorganisationen med det administrativa arbetet. Här kommer du främst ansvara för: administration och orderläggning
uppföljning av orders och leveranser
fakturering
På Albis möts du av en familjär arbetsplats med engagerade kollegor och en arbetsgivare som månar om sina anställda genom bland annat attraktiva förmåner och generösa personalevents. Med lokaler mitt i Nordstan har du nära till kollektivtrafiken och många lunchalternativ i närområdet.

Din profil
Vi letar efter dig som har ett strukturerat arbetssätt och som vill vara med att erbjuda den bästa tänkbara servicen internt. Du har ett eget driv, klarar av att arbeta i högt tempo och har förmågan att hantera många arbetsuppgifter parallellt. Du gillar att jobba i grupp såväl som självständigt och som medarbetare bidrar du gärna till den goda stämningen på arbetsplatsen.

För att du skall vara aktuell för rollen krävs god datavana och att du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Erfarenhet och kunskap i Excel och SAP är meriterande.
Bra att veta!
Detta är en rekrytering där du anställs av Albis Plastic Scandinavia AB.
Tillträde: snarast enligt överenskommelse

Låter detta som jobbet för dig?
Sök rollen som orderadministratör / sales support hos Albis redan idag. Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten redan innan sista ansökningsdag.

I denna rekrytering har Albis valt att samarbeta med oss på Temp-Team. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Sara Rönneberg Carr på 0733-84 48 50.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Orderadministratör | Sales support till Albis Plastic Scandinavia AB

Orderadministratör
Läs mer Okt 18
Tycker du att det är kul att jobba på lager och är du duktig på att köra truck? Då kan detta vara ett jobb för dig! Vi söker just nu för kunds räkning i västra Göteborg en lagerarbetare som kan tillträda omgående!

Rollen
Som lagerarbetare hos vår kund kommer du att ha varierande arbetsuppgifter där du kommer jobba i nära samarbete med andra kollegor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:
     • Plockning packning av beställningar
     • Inkommande godshantering

Arbetstider: Måndag-Fredag 08:00-17:00
 
Din profil
För att vara aktuell för denna tjänst krävs: Tidigare erfarenhet av liknande arbete som truckkörning, lagerarbete och godshantering
Truckkort behörighet A+B
Svenska i tal och skrift
För att trivas här behöver du vara en person som gillar att jobba team och i högt tempo då det periodvis är högt tryck. Du är en person som ställer upp för dina kollegor och som tar ansvar för noggrannhet, kvalitet och leverans.
 
Bra att veta!
Du kommer först att bli anställd som TEMP-TEAM konsult men Som konsult omfattas du av befintligt kollektivavtal och erbjuds utöver det friskvårdsbidrag och en engagerad konsultchef för att säkerställa att du kommer väl på plats på din arbetsplats.

Sök tjänsten!
Låter detta som ett jobb för dig? Skicka in din ansökan snarast då vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Lagerarbetare med truckkort

Lagerarbetare
Läs mer Okt 18
Tycker du att det är kul att jobba på lager och är du duktig på att köra truck? Då kan detta vara ett jobb för dig! Vi söker just nu för kunds räkning i västra Göteborg en lagerarbetare som kan tillträda omgående!

Rollen
Som lagerarbetare hos vår kund kommer du att ha varierande arbetsuppgifter där du kommer jobba i nära samarbete med andra kollegor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:
     • Plockning packning av beställningar
     • Inkommande godshantering

Arbetstider: Måndag-Fredag 08:00-17:00
 
Din profil
För att vara aktuell för denna tjänst krävs: Tidigare erfarenhet av liknande arbete som truckkörning, lagerarbete och godshantering
Truckkort behörighet A+B
Svenska i tal och skrift

För att trivas här behöver du vara en person som gillar att jobba team och i högt tempo då det periodvis är högt tryck. Du är en person som ställer upp för dina kollegor och som tar ansvar för noggrannhet, kvalitet och leverans.
 
Bra att veta!
Du kommer bli anställd som TEMP-TEAM konsult men med goda möjligheter att gå över till kund. Som konsult omfattas du av befintligt kollektivavtal och erbjuds utöver det friskvårdsbidrag och en engagerad konsultchef för att säkerställa att du kommer väl på plats på din arbetsplats.

Sök tjänsten!
Låter detta som ett jobb för dig? Skicka in din ansökan snarast då vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Key Account Manager till Alfotech

Key account manager
Läs mer Sep 27
Brinner du för försäljning, långsiktiga kundrelationer och har erfarenhet från processindustrin? Är du en stabil, målinriktad person med förmåga att generera lönsamma affärer?  Kan du dessutom bygga hållbara kundrelationer och drivs av att överträffa dina mål? Då kan tjänsten som Key Account Manager hos Alfotech vara rätt för dig!

Hos Alfotech erbjuds du en bred men omväxlande roll som säljare för den svenska marknaden. Som KAM kommer du aktivt arbeta med företagets befintliga kunder, merförsäljning och bearbetning av nya kunder för att öka försäljningen i Sverige med ansvar för södra Sverige och ha eget budgetansvar. Du planerar din egen tid, men tjänsten innefattar i snitt 3 resdagar per vecka i närområde och lite längre resor varannan vecka.

Alfotech har nått stora framgångar i Sverige och är en prefered supplier hos flera kunder men nu satsar de på att utöka marknaden ytterligare. De har kunder i stora delar av Europa och är väldigt starka i t.ex. Danmark, Tyskland med flera.

Din profil
Du är en driven säljare med entreprenörskänsla som har fokus på resultat och aktivitet samt vet att bra affärer bygger på goda relationer. 
Du har en teknisk förståelse och kunskaper inom processindustrin/livsmedelsindustrin och har lätt för att lära dig nya produkter. Du är en motiverad och engagerad person som vill vara med att bygga upp företaget ytterligare i Sverige med planen att fler medarbetare anställs vid årsskiftet.

Du erbjuds
Vi söker en person i södra Sverige, utgångsort har inte så stor betydelse men det är fördelaktigt om du bor nära Malmö eller Göteborg då huvudkontoret finns i Århus, Danmark där du kommer vara på plats inledningsvis under din introduktion. Du erbjuds även hemmakontor.
Självklart så får du en arbetsdator, telefon och tjänstebil som verktyg för att kunna utföra ditt arbete på bästa sätt. 
Till din hjälp kommer du även ha en mötesbokare, som hjälper dig med din nykundsbearbetning. 

Bra att veta!
Detta är en rekrytering till Alfotech. Tillträde enligt överenskommelse.

Intresserad?
Är du Key Account Managern vi söker? Skicka in din ansökan snarast då vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
I denna tjänst har Alfotech Svenska AB valt att samarbeta med oss på TEMP-TEAM. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Stefan Thorup, 0708-583305

Ansök nu

Anbudsingenjör till Utetjänst

Byggnadskalkylator/Anbudsingenjör
Läs mer Okt 5
Hur mycket schaktmassor skall bort? Hur många cykelställ behöver planeras in?... Gillar du att kalkylera och räkna på projekt?
Söker du en arbetsplats med gedigen kunskap, spetskompetens, modern teknik, korta beslutsvägar och en arbetsgivare som månar om sina medarbetare? Då kan Utetjänst vara platsen för dig!

Utetjänst är ett personligt och jordnära företag verksamt inom mark och anläggning, skötsel och underhåll av grönområden med tillhörande områden i stor Göteborg. På Utetjänst kommer du till ett företag som helt tror på ordning, reda och tydlighet. Då blir slutprodukten bra och resan dit trygg och bekväm. Det gäller priset, utförandet och den personliga kontakten på plats.

Som anbudsingenjör kommer du ansvara för att alla typer av beräkningar för ett mark- och anläggningsprojekt – stora som små. Arbetet omfattar: Anbudsarbete för våra kommande projekt tillsammans med VD
Kalkyler och projektstöd för pågående projekt
Inköp, om du har rätt bakgrund. Annars överlämnas detta internt i företaget.

Rollen utgår i huvudsak ifrån kontoret i Kållered men kan ibland utföras på site för att lättare kunna göra beräkningar.

Din profil
För att lyckas i rollen som anbudsingenjör är det viktigt att du är bra på siffror, duktig på att grotta ner dig i detaljer och förstår vad som skall göras och att "översätta" ritningar till det som skall byggas. 

För att vara aktuell för rollen behöver du ha: Utbildad byggingenjör eller många års erfarenhet av en liknande roll
Goda kunskaper i officepaketet och gärna erfarenhet av Elecosofts programvaror

Bra att veta!
Tjänsten är en direktrekrytering till Utetjänst där du erbjuds goda villkor och stora möjligheter att utvecklas till större projekt. Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Är du redo att kalkylera projekt och skapa förutsättningar för levande utemiljöer?
Sök till rollen som anbudsingenjör hos Utetjänst redan idag. Vi har ett löpande urval till tjänsten och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

I denna rekrytering samarbetar Utejänst med Temp-Team rekrytering och bemanning. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Sara Rönneberg Carr, 0733-84 48 50.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

B2B säljare till Nordic Live Expo

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Sep 27
Vill du vara med och skapa mötesplatser där människor och företag kopplas ihop för att inspireras och ta affären till nya nivåer? Är du säljaren som vill ta plats i ett tillväxt företag som gör det möjligt att erbjuda mässbesökaren känslan av Be the First to know-här upplevs nästa stora grej?

Vi söker dig som vill bli en del av Live Expo’s säljteam!


Live Expo arrangerar nytänkande mässor, möten, konferenser och events på den skandinaviska marknaden. Hos oss sammankopplas människor och företag för att göra affärer, nätverka och inspireras av varandra.  Med ett fulladdat innehåll inspirerar, utvecklar och uppdaterar vi vår mässpublik och gör dem redo för något nytt. Live Expo har startats av Sveriges mest erfarna entreprenörer inom mässor och events, som lanserat hundratals nya mässor varav flertalet är idag ledande inom sina respektive branscher. Mötesplatser där nyheter och innovationer visas för första gången av både etablerade företag och startups!Rollen
Som säljare är din uppgift att fylla mässorna med intressanta utställare för att kunna göra mässorna möjliga! Du kommer att ingå i ett säljteam, på kontoret i Göteborg, där ditt uppdrag blir att erbjuda företag från flertalet branscher spännande möjligheter att synas och mötas.
Med telefonen som redskap bokar du möten och fysiska besök, säljer in monterplatser till mässor events och följer hela säljcykeln från prospektering till avslut. Du formar och bygger fram mötesplatsen!Har du profilen vi söker?
För att lyckas i denna roll så gäller att du har med dig en uppriktig lust att fylla mässor med en bra mix av utställare. Du ser slutprodukten och den driver dig till uppsökande samtal. Du är en erfaren B2B säljare som jobbar strukturerat och målmedvetet. På den här arbetsplatsen är det viktigt att du är självgående och att du känner ansvar för din säljprocess och dina mål.
Vi söker efter dig som är redo att bidra med din positiva energi, ditt engagemang och talang för att bygga långsiktiga relationer.

Vi ser att du har med dig:
  Erfarenhet av B2B försäljning via telefon som fysiska möten
Meriterande om du har jobbat med försäljning från media, mäss- och eventbranschenBra att veta!
Detta är en rekrytering där du anställs direkt av kund. Arbetet omfattar dagtid, heltid. Fast lön+rörlig ersättning. Tillträde så snart som vi hittar rätt person! 

Är du redo att skapa nya mötesplatser?
Rekryteringen sker via oss på Temp-Team och hänvisar alla frågor till ansvarig rekryterare Milvi Piibeman, 0708-58 23 69. Vi gör urval löpande så sök till oss redan idag!


Varmt Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

CNC- operatör med Fräs/Svarvkunskaper

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Sep 28
Österbergs Förpackningsmaskiner AB, är ett framgångsrikt teknikföretag, som utvecklar, tillverkar och marknadsför förpackningsmaskiner. Allt i våra lokaler i Bergsjödalen i Göteborg. Vi är 23 anställda som för Österbergs fina historia framåt. Huvudmarknad är Skandinavien, men våra maskiner levereras också regelbundet till övriga delar av världen.
Våra maskiner utmärks av hög tillgänglighet i kombination med god operatörsergonomi.
Vi har ingen egen försäljningsorganisation utan säljer genom våra återförsäljare Stora Enso Packaging AB och Peterson Packaging AS. Våra återförsäljare är också de som sköter service av våra maskiner, givetvis med stöd från vår kunniga personal.
Rollen
Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av CNC fräs, gärna Haas med Fanuc styrsystem. Du har även arbetat med CAM beredning, gärna Inventor.
Arbetsuppgifterna omfattar ritningsläsning, fräsning/svarvning i korta och medelstora serier. En del programmering och beredning. Då det förekommer arbete i manuella maskiner, tex borr och manuell fräs, bör du vara bekväm med detta.
Du erbjuds
Du kommer till ett företag med flexibilitet och snabba beslutsvägar. Du får ett stort eget ansvar, arbeta självständigt och driva egna initiativ. Du kommer att tillhöra ett familjärt team med erfarna och kompetenta kollegor som tillsammans skapar förpackningsmaskiner i världsklass.
Tjänsten är en 6 månaders inhyrning från TEMP-TEAM, med stora möjligheter för rätt person att övergå i en tillsvidareanställning.
Din profil
Som person är du självständig, noggrann och kvalitetsmedveten. Du är en problemlösare och har öga för detaljer. Personlig lämplighet värderas högt vid tillsättningen av denna tjänst.
Intresserad?
Du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Rönneberg Carr, saca@temp-team.se

Ansök nu

Produktionsansvarig till Marenius i Askim

Elektronikmontör
Läs mer Sep 21
Söker du ett varierat jobb med allt ifrån arbetsledning till inköp? Vill du jobba i ett framåtlutat företag med några av landets största företag och myndigheter som kunder? Då kan detta vara ett jobb för dig!

Marenius Elektronikutveckling AB är ett stabilt innovativt elektronikföretag som erbjuder marknaden avancerad elektronik och programvara. Här finns all kompetens under samma tak med resurser för utveckling, test, mekaniktillverkning och produktion i småskaliga serier. Kunderna är myndigheter och företag inom tex fordonsbranschen och fastighetsautomation.

Som Produktionstekniker på Marenius kommer du att ansvara för: Produktionsplanering och resursplanering
Arbetsledning och vid behov stötta i det dagliga arbetet som operatör
Inköp av komponenter
Monteringsinstruktioner
Här erbjuds du en spännande roll i ett stabilt bolag med gott rykte. Du möts av ett trivsamt arbetsklimat med kollegor som varit med länge och som kan ge god uppbackning.

Har du profilen vi söker?
För att lyckas i rollen som Produktionstekniker behöver du ha ett tekniskt intresse, ett tydligt flödestänk och en drivkraft framåt. Du är en naturlig ledare som får gänget med dig och verkar alltid för att skapa ett trivsamt arbetsklimat. För dig är hög kvalitet och god leveransprecision viktiga ledord och du är duktig på att hitta nya lösningar för att effektivisera processer.

För att vara aktuell krävs: Tidigare erfarenhet av produktion utav elektronik
God komponent kännedom
Utbildning inom elektronik eller liknande
Svenska i tal och skrift
Erfarenhet utav lödning är meriterande men inget krav
Bra att veta!
Detta är en rekrytering där du anställs direkt av Marenius.
Heltid med tillträde fördelaktigt efter semestern.

Är du Marenius nya NPI tekniker / Produktionsplanerare?
Sök redan idag. Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten redan innan sista ansökningsdag. I denna rekrytering samarbetar Marenius med TEMP-TEAM. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Sara Rönneberg Carr 0733-844850.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Kan du danska & värdesätter den ultimata kundupplevelsen?

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Sep 8
Vill du följa med på en spännande resa på ett företag i framkant? Behärskar du det danska språket och söker efter ett kul och utvecklande kundservicejobb? Då kan detta vara rätt jobb för dig!
 
Vi söker just nu för kunds räkning en dansktalande kundsupportmedarbetare med placering på Hisingen! Ansök redan idag då tjänsten skall tillsättas omgående!

Rollen
Som kundsupportmedarbetare kommer du att vara företagets representant och hantera serviceärenden framförallt via e-mail och telefon.
 
Arbetstiderna är varierande och du kommer att arbeta både dag, kväll och helg.
Tjänsten skall tillsättas omgående. 

Din profil
För att lyckas i den här rollen är det en förutsättning att du: behärskar det danska språket flytande i både tal och skrift på modersmålsnivå.
har erfarenhet ifrån serviceyrket och gärna med liknande arbetsuppgifter
god datorvana
Du som person är positiv, driven och lyhörd för kunders behov. Viktigt är att du har den rätta inställningen och brinner för att erbjuda kunden den bästa servicen. För att trivas hos vår kund tror vi att du är en person som gillar högt tempo och strävar efter att både utveckla dig själv och ditt arbete.
 
Bra att veta!
Detta är ett konsultuppdrag med tillträde omgående. Som TEMP-TEAM konsult omfattas du av gällande kollektivavtal. Utöver avtalsenliga villkor erbjuds du friskvårdsbidrag och en engagerad konsultchef som säkra att du kommer väl tillrätta på din nya arbetsplats.
 
Intresserad?
Sök tjänsten som dansktalande kundsupport redan idag. Vi har ett löpande urval till tjänsten och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Sara Rönneberg Carr på 0733-84 48 50

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Anbudsingenjör till Utetjänst

Byggnadskalkylator/Anbudsingenjör
Läs mer Sep 6
Hur mycket schaktmassor skall bort? Hur många cykelställ behöver planeras in?... Gillar du att kalkylera och räkna på projekt?
Söker du en arbetsplats med gedigen kunskap, spetskompetens, modern teknik, korta beslutsvägar och en arbetsgivare som månar om sina medarbetare? Då kan Utetjänst vara platsen för dig!

Utetjänst är ett personligt och jordnära företag verksamt inom mark och anläggning, skötsel och underhåll av grönområden med tillhörande områden i stor Göteborg. På Utetjänst kommer du till ett företag som helt tror på ordning, reda och tydlighet. Då blir slutprodukten bra och resan dit trygg och bekväm. Det gäller priset, utförandet och den personliga kontakten på plats.

Som anbudsingenjör kommer du ansvara för att alla typer av beräkningar för ett mark- och anläggningsprojekt – stora som små. Arbetet omfattar: Anbudsarbete för våra kommande projekt tillsammans med VD
Kalkyler och projektstöd för pågående projekt
Inköp, om du har rätt bakgrund. Annars överlämnas detta internt i företaget.

Rollen utgår i huvudsak ifrån kontoret i Kållered men kan ibland utföras på site för att lättare kunna göra beräkningar.

Din profil
För att lyckas i rollen som anbudsingenjör är det viktigt att du är bra på siffror, duktig på att grotta ner dig i detaljer och förstår vad som skall göras och att "översätta" ritningar till det som skall byggas. 

För att vara aktuell för rollen behöver du ha: Utbildad byggingenjör eller många års erfarenhet av en liknande roll
Goda kunskaper i officepaketet och gärna erfarenhet av Elecosofts programvaror

Bra att veta!
Tjänsten är en direktrekrytering till Utetjänst där du erbjuds goda villkor och stora möjligheter att utvecklas till större projekt. Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Är du redo att kalkylera projekt och skapa förutsättningar för levande utemiljöer?
Sök till rollen som anbudsingenjör hos Utetjänst redan idag. Vi har ett löpande urval till tjänsten och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

I denna rekrytering samarbetar Utejänst med Temp-Team rekrytering och bemanning. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Sara Rönneberg Carr, 0733-84 48 50.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Erfaren truckförare- Motvikts truck

Teleskoptruckförare
Läs mer Sep 4
Till vår kund i Torslanda/Arendal söker vi just nu efter en duktig truckförare till deras Produktion. 
Som Truckförare kommer du arbeta i ett team med arbetsuppgifter som truckkörning av  in- och utleveranser. Arbetet kan vara fysiskt krävande och innebär delvis tunga lyft.
 
Din profil
Vi ser att du är en duktig och erfaren truckförare.  Som person är du flexibel och har hög arbetsmoral, gillar att jobba i högt tempo och kunna hjälpa till där det behövs. Vi tror att du är målinriktad, trivs att jobba självständigt, men även i team.
Kvalifikationer:
- Truckkort A+B är ett krav
Meriterande
- Tidigare Industri/Produktion/Lagervana
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. 
Bra att veta!
Du kommer bli anställd som TEMP-TEAM konsult och omfattas av kollektivavtal, friskvårdsbidrag och en konsultchef som skall säkra att du kommer väl tillrätta på din nya arbetsplats. På sikt finns goda möjligheter att bli övertagen utav kund. 
Intresserad?
Låter tjänsten som produktionsmedarbetare som klippt och skuren för just dig? Tveka inte att sök redan idag då vi har ett löpande urval och tjänsterna tillsätts när vi funnit rätt kandidater.
Vänligen notera att vi INTE tar emot jobbansökningar via mail.

Ansök nu

Produktionsmedarbetare till attraktivt två-skift!

Montör, metallprodukter
Läs mer Aug 31
Söker du ett attraktivt produktionsjobb?  Då kan du vara den vi söker!
Vi söker nu produktionsmedarbetare till vår kund i Arendal. 

Som produktionsmedarbetare kommer du att ha omväxlande arbetsuppgifter där truckkörning och produkthantering ingår. Du erbjuds en mycket omtyckt arbetsplats med ett gôtt gäng!
Du kommer få nära uppbackning av kollegor för att du väl skall komma in i dina arbetsuppgifter.
Din profil
Vi söker efter dig som har erfarenhet av att jobba inom industrin, gärna som maskinoperatör och att du innehar truckkort.
Som person är du ansvarsfull, noggrann och arbetsvillig. Du har lätt för att ta in instruktioner och har ett stort säkerhetsmedvetande.
Företaget ligger i Arendal med begränsade kommunikationsmöjligheter i anslutning till skiften. Tillgång till bil och körkort är därför fördelaktigt.

Bra veta!
Du blir i utgångsläget inhyrd konsult via TEMP-TEAM, med goda möjligheter att få en anställning hos kundföretaget.
Tillträde: omgående
Intresserad?
Är jobbet som produktionsmedarbetare precis det du letar efter? Sök då redan idag via länken nedan. Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten tidigare än sista ansökningsdag.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Rönneberg Carr  på TEMP-TEAM.

Ansök nu

Konstruktör med industribakgrund till RZ Riboverken i Högsbo

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Aug 17
Gillar du att produktionsanpassa ritningar, räkna på priser och ge instruktioner? Då kan detta vara för dig.
 
RZ Riboverken är legotillverkare och levererar specialanpassade plåtdetaljer. Med gedigen och mångårig erfarenhet och i en modern maskinpark tillverkas allt från prototyper till serievolymer. Maskinparken består av moderna CNC-styrda maskiner såsom laserskärning, stansning, bockning, valsning, svetsning och all form av efterbehandling. Här finns kompetens att driva kundunika projekt – från idé, konstruktion och prototyp till den färdiga produkten. Det är idag ett 40 tal anställda på firman och just söks en ny konstruktör till verkstaden.

I rollen som konstruktör kommer du i första hand att vara support till produktion inom företaget. Du kommer bereda och programmera nya artiklar från kund i våra cam-program. Utbredning av modeller, stötta produktion med diverse underlag, så som produktionsritningar för våra kantpressare, svets och monteringsavdelning.
I vissa fall supportera kunderna med att hjälpa till med produktionsanpassningar.
Vi söker dig som har: Som lägst avklarad tekniskt gymnasium
Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
Meriterande är: Erfarenhet av en likande tjänst som beredare och/eller enklare konstruktion
Erfarenhet av Solidworks och Monitor
För att lyckas i rollen ser vi att du besitter social kompetens. Du är flexibel och har lätt till att anpassa ditt förhållningssätt och kommunikation till dina kolleger. Du tar egna initiativ. Då du kommer arbeta både självständigt och tillsammans med andra ser vi att du är ansvarstagande, har en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete samt har lätt till att samarbeta med andra.
 
Här erbjuds du en arbetsplats där glädje på jobbet står i centrum, där jul och sommarfesten har en prioriterad plats på agendan.
 
Bra att veta!
Det här är en rekrytering med start omgående, enligt överenskommelse.
 
Är du konstruktören vi söker?
Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten redan innan sista ansökningsdag.
 
I den här rekryteringen ansvarar TEMP-TEAM för processen. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Sara Rönneberg Carr.
 
Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Student? Vi söker norsktalande kundtjänstmedarbetare - deltid, kväll/helg

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Aug 15
Är du student eller i startgroparna att starta dina studier till hösten? Vill du jobba lite extra för att dryga ut studentkassan, få värdefull arbetslivserfarenhet, knyta kontakter och möjlighet att kunna gå vidare efter studierna? Då kan detta vara jobbet för dig.

Vi letar just nu efter dig som lockas av att jobba som kundtjänstmedarbetare hos vår kund i fordonsindustrin. Här får du chansen att vara med i starten av ett helt nytt kväll/helg team och få in en fot på ett spännande företag där det finns goda möjligheter att växa vidare för rätt person.

I starten kommer du behöva vara på plats för att lära dig arbetsuppgifterna, men när du väl är varm i kläderna kommer du ha möjlighet att jobba hemifrån.

Din profil
Vi letar efter dig som trivs i servicerollen, är duktig på att lyssna in, hitta lösningar och som gärna vill vara med att bidra till en härlig stämning på arbetsplatsen.

För att vara aktuell för rollen krävs att du: är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
kan jobba minst 1 gång i veckan (20-50%)
är tillgänglig för jobb från kl 16:00 vardagar samt helger
behärskar norska flytande i tal och skrift
Bra att veta!
Du kommer att bli anställd som Temp-Team konsult. Som konsult erbjuds du avtalsenliga villkor och en engagerad konsultchef för att säkra att du kommer väl tillrätta på din nya arbetsplats.

Är du kundtjänstmedarbetaren vi söker?
Sök redan idag så du säkrar att komma med i urvalsprocessen. Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten redan innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande konsultchef Sara Rönneberg Carr på saca@temp-team.se.

Vi ser fram emot din ansökan.

Ansök nu

Välorganiserad Kundtjänstmedarbetare till Remondis

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Sep 6
Är du redo för ett jobb där kundserviceärenden varvas med containerbokningar? Söker du en roll med mycket kundkontakter och högt tempo? Vill du jobba på en arbetsplats där hållbar utveckling står på agendan? Då kan Remondis vara arbetsplatsen för dig!

Remondis är ett globalt världsledande företag inom miljötjänster, energi, vatten, återvinning och industrisanering. Här står hållbarhet och en bättre framtid för alla högst på agendan.

Som kundservicemedarbetare kommer du ingå i front-officeteamet på återvinningscentralen i Hisings Backa. Här kommer din uppgift vara att: Bemanna kundtjänsten med inkommande samtal och mail
Bokning av transporter
Upprätta ordrar och ärendehantering i deras CRM system, Lime
Hjälpa till vid behov med att bemanna Backoffice.
Är du den vi söker?
Har du en positiv inställning, ett starkt kundfokus och tycker att administration är kul? Då har du checkat av några av dom punkterna som är viktiga för den här tjänsten. På en arbetsplats med högt tempo och många arbetsuppgifter ställer det krav på att du är flexibel och har en tydlig struktur i ditt arbete för att snabbt kunna hjälpa nästa kund.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper, men för att lyckas i tjänsten krävs att du har: Erfarenhet av kundtjänst, gärna inom transportbranschen
God datorvana och erfarenhet av något CRM-system
Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Du erbjuds!
Här erbjuds du en arbetsplats i en internationell koncern med karriärmöjligheter, såväl i Sverige, Norden och globalt. Du kommer få möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare.

Bra att veta: 
Du kommer bli anställd som TEMP-TEAM konsult. Som TEMP-TEAM konsult erbjuds du avtalsenliga villkor, friskvårdsbidrag och en personlig kontakt för att säkerställa att du kommer väl tillrätta på din arbetsplats.
Heltid: Måndag - Fredag: 7-16.
Tillträde omgående! På sikt finns goda möjligheter att bli anställd hos kund. 

Vill du vara med på Remondis fortsatta hållbarhets resa?
Sök tjänsten som kundservicemedarbetare redan idag. Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten redan innan sista ansökningsdag. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterande konsultchef Sara Rönneberg Carr, saca@temp-team.se.

Ansök nu

Välorganiserad Kundtjänstmedarbetare till Remondis

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Aug 24
Är du redo för ett jobb där kundserviceärenden varvas med containerbokningar? Söker du en roll med mycket kundkontakter och högt tempo? Vill du jobba på en arbetsplats där hållbar utveckling står på agendan? Då kan Remondis vara arbetsplatsen för dig!

Remondis är ett globalt världsledande företag inom miljötjänster, energi, vatten, återvinning och industrisanering. Här står hållbarhet och en bättre framtid för alla högst på agendan.

Som kundservicemedarbetare kommer du ingå i front-officeteamet på återvinningscentralen i Hisings Backa. Här kommer din uppgift vara att: Bemanna kundtjänsten med inkommande samtal och mail
Bokning av transporter
Upprätta ordrar och ärendehantering i deras CRM system, Lime
Hjälpa till vid behov med att bemanna Backoffice.
Är du den vi söker?
Har du en positiv inställning, ett starkt kundfokus och tycker att administration är kul? Då har du checkat av några av dom punkterna som är viktiga för den här tjänsten. På en arbetsplats med högt tempo och många arbetsuppgifter ställer det krav på att du är flexibel och har en tydlig struktur i ditt arbete för att snabbt kunna hjälpa nästa kund.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper, men för att lyckas i tjänsten krävs att du har: Erfarenhet av kundtjänst, gärna inom transportbranschen
God datorvana och erfarenhet av något CRM-system
Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Du erbjuds!
Här erbjuds du en arbetsplats i en internationell koncern med karriärmöjligheter, såväl i Sverige, Norden och globalt. Du kommer få möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare.

Bra att veta: 
Du kommer bli anställd som TEMP-TEAM konsult. Som TEMP-TEAM konsult erbjuds du avtalsenliga villkor, friskvårdsbidrag och en personlig kontakt för att säkerställa att du kommer väl tillrätta på din arbetsplats.
Heltid: Måndag - Fredag: 7-16.Tillträde omgående! Uppdraget sträcker sig initialt från 1:a September till 31:a December. 

Vill du vara med på Remondis fortsatta hållbarhets resa?
Sök tjänsten som kundservicemedarbetare redan idag. Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten redan innan sista ansökningsdag. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterande konsultchef Sara Rönneberg Carr, saca@temp-team.se.

Ansök nu

Lagermedarbetare till ScanDrums

Lagerarbetare
Läs mer Aug 22
Söker du ett lagerjobb och har truck- och B körkort? Här har du en chans att komma till ett trevligt bolag där dina kunskaper och erfarenheter från tidigare lager och truckkörning behövs.

ScanDrums är en välkänd leverantör av förpackningar på den svenska marknaden och levererar förpackningar till både tung industri och till läkemedelsbranschen. De har sin verksamhet i Danmark och i Kungsbacka.

Som lagerarbetare kommer du vara en viktig medspelare i lagerverksamheten. I dina arbetsuppgifter ingår: Truckkörning
Omhändertagning av inkommande gods
Orderplock
Hantering av frakthandling och bokning av transporter
Inventering och andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på ett lager.
Kvalifikationer
Du behöver ha tidigare erfarenhet utav lagerarbete med truckkörning som huvudsysselsättning (främst motviktstruck). Truckkort 
Avslutad gymnasieutbildning
Erfarenhet från tidigare lagerarbete och truckkörning
Behärskar svenska i tal och skrift
B körkort
Vara i god fysisk form då det förekommer tunga lyft
Meriterande
Gärna kunskap inom IT (ordermottagning / orderleverans)

Personliga egenskaper
Du som söker är arbetsvillig, stresstålig och ordningsam. Du är en person som vill vara delaktig i verksamheten och hugger in där det behövs och har en positiv inställning.

Bra att veta
Du kommer anställas direkt av ScanDrums.
Heltid med tillträde snarast.

Är du Lagermedarbetaren vi söker?
Skicka in din ansökan snarast då vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. I denna tjänst har ScanDrums valt att samarbeta med oss på TEMP-TEAM. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Eva Mellquist 0708-58 23 86.

Ansök nu

CNC- operatör med Fräs/Svarvkunskaper

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Aug 18
Österbergs Förpackningsmaskiner AB, är ett framgångsrikt teknikföretag, som utvecklar, tillverkar och marknadsför förpackningsmaskiner. Allt i våra lokaler i Bergsjödalen i Göteborg. Vi är 23 anställda som för Österbergs fina historia framåt. Huvudmarknad är Skandinavien, men våra maskiner levereras också regelbundet till övriga delar av världen.
Våra maskiner utmärks av hög tillgänglighet i kombination med god operatörsergonomi.
Vi har ingen egen försäljningsorganisation utan säljer genom våra återförsäljare Stora Enso Packaging AB och Peterson Packaging AS. Våra återförsäljare är också de som sköter service av våra maskiner, givetvis med stöd från vår kunniga personal.
Rollen
Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av CNC fräs, gärna Haas med Fanuc styrsystem. Du har även arbetat med CAM beredning, gärna Inventor.
Arbetsuppgifterna omfattar ritningsläsning, fräsning/svarvning i korta och medelstora serier. En del programmering och beredning. Då det förekommer arbete i manuella maskiner, tex borr och manuell fräs, bör du vara bekväm med detta.
Du erbjuds
Du kommer till ett företag med flexibilitet och snabba beslutsvägar. Du får ett stort eget ansvar, arbeta självständigt och driva egna initiativ. Du kommer att tillhöra ett familjärt team med erfarna och kompetenta kollegor som tillsammans skapar förpackningsmaskiner i världsklass.
Tjänsten är en 6 månaders inhyrning från TEMP-TEAM, med stora möjligheter för rätt person att övergå i en tillsvidareanställning.
Din profil
Som person är du självständig, noggrann och kvalitetsmedveten. Du är en problemlösare och har öga för detaljer. Personlig lämplighet värderas högt vid tillsättningen av denna tjänst.
Intresserad?
Du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Rönneberg Carr, saca@temp-team.se

Ansök nu

Produktionsansvarig till Marenius i Askim

Elektronikmontör
Läs mer Aug 17
Söker du ett varierat jobb med allt ifrån arbetsledning till inköp? Vill du jobba i ett framåtlutat företag med några av landets största företag och myndigheter som kunder? Då kan detta vara ett jobb för dig!

Marenius Elektronikutveckling AB är ett stabilt innovativt elektronikföretag som erbjuder marknaden avancerad elektronik och programvara. Här finns all kompetens under samma tak med resurser för utveckling, test, mekaniktillverkning och produktion i småskaliga serier. Kunderna är myndigheter och företag inom tex fordonsbranschen och fastighetsautomation.

Som Produktionstekniker på Marenius kommer du att ansvara för: Produktionsplanering och resursplanering
Arbetsledning och vid behov stötta i det dagliga arbetet som operatör
Inköp av komponenter
Monteringsinstruktioner
Här erbjuds du en spännande roll i ett stabilt bolag med gott rykte. Du möts av ett trivsamt arbetsklimat med kollegor som varit med länge och som kan ge god uppbackning.

Har du profilen vi söker?
För att lyckas i rollen som Produktionstekniker behöver du ha ett tekniskt intresse, ett tydligt flödestänk och en drivkraft framåt. Du är en naturlig ledare som får gänget med dig och verkar alltid för att skapa ett trivsamt arbetsklimat. För dig är hög kvalitet och god leveransprecision viktiga ledord och du är duktig på att hitta nya lösningar för att effektivisera processer.

För att vara aktuell krävs: Tidigare erfarenhet av produktion utav elektronik
God komponent kännedom
Utbildning inom elektronik eller liknande
Svenska i tal och skrift
Erfarenhet utav lödning är meriterande men inget krav
Bra att veta!
Detta är en rekrytering där du anställs direkt av Marenius.
Heltid med tillträde fördelaktigt efter semestern.

Är du Marenius nya NPI tekniker / Produktionsplanerare?
Sök redan idag. Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten redan innan sista ansökningsdag. I denna rekrytering samarbetar Marenius med TEMP-TEAM. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Eva Mellquist 0708-58 23 86.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Montör med hantverkarkunskaper till Hellbergs i Sävedalen

Glas- och metallmontör
Läs mer Aug 17
Trivs du som bäst när du får hålla skruvdragaren i handen och montera material? Söker du en arbetsplats med förtroende för sina medarbetare, där ordning och reda är prioriterat och där det finns god support ifrån ägarna? Då kan Hellberg i Sävedalen vara arbetsgivaren du söker.
 
Som montör på Hellbergs kommer du att vara en viktig kugge i maskineriet mot Hellbergs ambition att bli världens mest flexibla dörrfabrik. Montera och riva dörrar, partier och glas 
Enkel svets, bocka plåt, klippa, kapa plåt
Isolera, måtta, tillverka infästningspunkter
Har du profilen vi letar efter?
För att vara aktuell för jobbet som montör krävs ingen liknande erfarenhet, men du måste ha jobbat som hantverkare i någon form och vet hur en skruvdragare funkar. För att få rätt förutsättningar kommer du att få gå bredvid och lära dig den första tiden.
 
Som person letar vi efter dig som har en egen motor och som gillar fysiskt arbete, då jobbet stundtals kan bli tungt.Du behöver också behärska svenska i tal och skrift
 
Bra att veta!
Du kommer bli anställd som TEMP-TEAM konsult med mycket goda möjligheter att gå över till en anställning direkt hos Hellbergs efter avtalad period. Som konsult erbjuds du avtalsenliga villkor, friskvårdsbidrag och en engagerad konsultchef som säkrar att du kommer väl tillrätta på din nya arbetsplats. 
 
Låter det som jobbet för dig?
Sök tjänsten som montör redan idag. Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten redan innan sista ansökningsdag.
 
Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterande konsultchef Sara Rönneberg Carr på saca@temp-team.se hos oss på TEMP-TEAM.
 
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Lagersamordnare till Smith+Nephew

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Aug 17
Är du redo för ett meningsfullt lagerjobb i en spännande bransch? Trivs du som bäst när du får variera kundsupport, administration och hantering av produkter? Då kan detta vara precis det jobbet du letar efter.

SMITH+NEPHEW är ett globalt marknadsledande företag som utvecklar och säljer avancerade medicintekniska produkter inom ortopedi, endoskopi och sårläkning. Vill du vara med att bygga upp det nya nordiska distributionscentret i Mölndal? 

Som administrativ lagersamordnare på SMITH+NEPHEW kommer du till helt nya fräscha lokaler och en arbetsplats med hjälpsamma kollegor. På lagret är det full fart och arbetet varvas bland annat med: Support till kunder via telefon samt mail
Ut-/ inleveranser av utrustning
Plock och pack
Nöjda kunder och leveranser i tid!
Som lagersamordnare kommer du att fylla en viktig funktion för att sjukvården får det material dom behöver i rätt tid. Det är därför viktigt att du kan jobba med korta ledtider, hitta lösningar och alltid gör ditt yttersta för att det skall bli rätt. Du är duktig på att kommunicera med olika typ av människor på olika nivåer, har lätt för att lära nytt och är en social teamplayer.

För att vara aktuell för tjänsten krävs: Erfarenhet från lagerarbete samt erfarenhet från administrativt arbete
God datorvana, tidigare erfarenhet utav att ha jobbat i ett större affärssystem
Noggrann och har ordningssinne 
God fysik
Flytande svenska i tal och skrift. Goda kunskaper i Engelska i tal och skrift
Bra att veta 
Du kommer att bli anställd som konsult utav TEMP-TEAM med goda möjligheter till  övergång hos kund. Tillträde omgående.

Är du den lagersamordnare som SMITH+NEPHEW söker?
Skicka in din ansökan snarast då vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du ytterligare frågor kontakta rekryterare Sara Rönneberg Carr saca@temp-team.se.
Vi ser fram emot din ansökan.

Ansök nu

Administrativ lagermedarbetare till Smith+Nephew

Lagerkontorist
Läs mer Aug 17
Är du redo för ett meningsfullt lagerjobb i en spännande bransch? Trivs du som bäst när du får variera kundsupport, administration och hantering av produkter? Då kan detta vara precis det jobbet du letar efter.

SMITH+NEPHEW är ett globalt marknadsledande företag som utvecklar och säljer avancerade medicintekniska produkter inom ortopedi, endoskopi och sårläkning. Vill du vara med att bygga upp det nya nordiska distributionscentret i Mölndal? 

Som administrativ lagermedarbetare på SMITH+NEPHEW kommer du till helt nya fräscha lokaler och en arbetsplats med hjälpsamma kollegor. På lagret är det full fart och arbetet varvas bland annat med: Support till kunder via telefon samt mail
Ut-/ inleveranser av utrustning
Plock och pack
Nöjda kunder och leveranser i tid!
Som administrativ lagermedarbetare kommer du att fylla en viktig funktion för att sjukvården får det material dom behöver i rätt tid. Det är därför viktigt att du kan jobba med korta ledtider, hitta lösningar och alltid gör ditt yttersta för att det skall bli rätt. Du är duktig på att kommunicera med olika typ av människor på olika nivåer, har lätt för att lära nytt och är en social teamplayer.

För att vara aktuell för tjänsten krävs: Erfarenhet från lagerarbete samt erfarenhet från administrativt arbete
God datorvana, tidigare erfarenhet utav att ha jobbat i ett större affärssystem
Noggrann och har ordningssinne 
God fysik
Flytande svenska i tal och skrift. Goda kunskaper i Engelska i tal och skrift
Bra att veta 
Du kommer att bli anställd som konsult utav TEMP-TEAM och tjänsten sträcker sig året ut med goda möjlighet till övergång till kund. Tillträde omgående.

Är du den administrativa lagermedarbetaren som SMITH+NEPHEW söker?
Skicka in din ansökan snarast då vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du ytterligare frågor kontakta rekryterare Sara Rönneberg Carr saca@temp-team.se.
Vi ser fram emot din ansökan.

Ansök nu

Studenter! Vi söker kundtjänstmedarbetare – Deltid (kväll och helg)

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Aug 15
Är du student eller i startgroparna att starta dina studier till hösten? Vill du jobba lite extra för att dryga ut studentkassan, få värdefull arbetslivserfarenhet, knyta kontakter och möjlighet att kunna gå vidare efter studierna? Då kan detta vara jobbet för dig.

Vi letar just nu efter dig som lockas av att jobba som kundtjänstmedarbetare hos vår kund i fordonsindustrin. Här får du chansen att vara med i starten av ett helt nytt kväll/helg team och få in en fot på ett spännande företag där det finns goda möjligheter att växa vidare för rätt person.

I starten kommer du behöva vara på plats för att lära dig arbetsuppgifterna, men när du väl är varm i kläderna kommer du ha möjlighet att jobba hemifrån.

Din profil
Vi letar efter dig som trivs i servicerollen, är duktig på att lyssna in, hitta lösningar och som gärna vill vara med att bidra till en härlig stämning på arbetsplatsen.

För att vara aktuell för rollen krävs att du: är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
kan jobba minst 1 gång i veckan (20-50%)
är tillgänglig för jobb från kl 16:00 vardagar samt helger
behärskar svenska flytande i tal och skrift
Bra att veta!
Du kommer att bli anställd som Temp-Team konsult. Som konsult erbjuds du avtalsenliga villkor och en engagerad konsultchef för att säkra att du kommer väl tillrätta på din nya arbetsplats.

Är du kundtjänstmedarbetaren vi söker?
Sök redan idag så du säkrar att komma med i urvalsprocessen. Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten redan innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande konsultchef Sara Rönneberg Carr på saca@temp-team.se.

Vi ser fram emot din ansökan.

Ansök nu

Student? Vi söker finsktalande kundtjänstmedarbetare - deltid, kväll/helg

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Aug 15
Är du student eller i startgroparna att starta dina studier till hösten? Vill du jobba lite extra för att dryga ut studentkassan, få värdefull arbetslivserfarenhet, knyta kontakter och möjlighet att kunna gå vidare efter studierna? Då kan detta vara jobbet för dig.

Vi letar just nu efter dig som lockas av att jobba som kundtjänstmedarbetare hos vår kund i fordonsindustrin. Här får du chansen att vara med i starten av ett helt nytt kväll/helg team och få in en fot på ett spännande företag där det finns goda möjligheter att växa vidare för rätt person.

I starten kommer du behöva vara på plats för att lära dig arbetsuppgifterna, men när du väl är varm i kläderna kommer du ha möjlighet att jobba hemifrån.

Din profil
Vi letar efter dig som trivs i servicerollen, är duktig på att lyssna in, hitta lösningar och som gärna vill vara med att bidra till en härlig stämning på arbetsplatsen.

För att vara aktuell för rollen krävs att du: är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
kan jobba minst 1 gång i veckan (20-50%)
är tillgänglig för jobb från kl 16:00 vardagar samt helger
behärskar finska flytande i tal och skrift
Bra att veta!
Du kommer att bli anställd som Temp-Team konsult. Som konsult erbjuds du avtalsenliga villkor och en engagerad konsultchef för att säkra att du kommer väl tillrätta på din nya arbetsplats.

Är du kundtjänstmedarbetaren vi söker?
Sök redan idag så du säkrar att komma med i urvalsprocessen. Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten redan innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande konsultchef Sara Rönneberg Carr på saca@temp-team.se.

Vi ser fram emot din ansökan.

Ansök nu

Student? Vi söker dansktalande kundtjänstmedarbetare - deltid, kväll/helg

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Aug 15
Är du student eller i startgroparna att starta dina studier till hösten? Vill du jobba lite extra för att dryga ut studentkassan, få värdefull arbetslivserfarenhet, knyta kontakter och möjlighet att kunna gå vidare efter studierna? Då kan detta vara jobbet för dig.

Vi letar just nu efter dig som lockas av att jobba som kundtjänstmedarbetare hos vår kund i fordonsindustrin. Här får du chansen att vara med i starten av ett helt nytt kväll/helg team och få in en fot på ett spännande företag där det finns goda möjligheter att växa vidare för rätt person.

I starten kommer du behöva vara på plats för att lära dig arbetsuppgifterna, men när du väl är varm i kläderna kommer du ha möjlighet att jobba hemifrån.

Din profil
Vi letar efter dig som trivs i servicerollen, är duktig på att lyssna in, hitta lösningar och som gärna vill vara med att bidra till en härlig stämning på arbetsplatsen.

För att vara aktuell för rollen krävs att du: är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
kan jobba minst 1 gång i veckan (20-50%)
är tillgänglig för jobb från kl 16:00 vardagar samt helger
behärskar danska flytande i tal och skrift
Bra att veta!
Du kommer att bli anställd som Temp-Team konsult. Som konsult erbjuds du avtalsenliga villkor och en engagerad konsultchef för att säkra att du kommer väl tillrätta på din nya arbetsplats.

Är du kundtjänstmedarbetaren vi söker?
Sök redan idag så du säkrar att komma med i urvalsprocessen. Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten redan innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande konsultchef Sara Rönneberg Carr på saca@temp-team.se.

Vi ser fram emot din ansökan.

Ansök nu

Elektronikkunnig servicetekniker till tekniskt ledande RTI Group

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Aug 15
Är du servicetekniker och lockas av att få vara med att forma framtiden i en spännande bransch? Letar du efter en arbetsplats där du blir en del av ett härligt team och får god uppbackning att lyckas i din nya roll? Då kan detta vara jobbet för dig.    

RTI är ett tekniskt ledande nischföretag av portabla mätinstrument för kontroll av medicinsk röntgenutrustning och söker nu en servicetekniker till sitt sin serviceavdelning i Mölndal.

Som servicetekniker på RTI kommer du utför kalibreringar och service på sålda produkter. Arbetsuppgifterna som ingår är: Lödning
Reparation
Kalibreringar i ackrediterade röntgenlaboratorium
Kundkontakt och kundvård på telefon och mail, där stor del av supporten sker på engelska.
Viss tid på produktionsavdelningen för att stötta upp vid produktionstoppar
För att få rätt förutsättningar i din roll kommer du att i starten genomgå en intensiv läroperiod kring teknik och produkter.

Din profil
RTI Electronics produkter är i många avseenden mycket tekniskt avancerade. För att kunna ge produkterna god teknisk service krävs ett intresse för teknik och god känsla för såväl struktur som kundvård. Du gillar teamarbete och är positiv och framåt. Du arbetar strukturerat och effektivt och har förmågan att snabbt kunna lära dig teknik.

För att lyckas i jobbet behöver du ha följande kvalifikationer: Utbildning från tekniskt gymnasium med elektronikinriktning eller mellaningenjör med motsvarande inriktning
Tidigare erfarenhet av elektronik och lödning
Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift ett krav.
Erfarenhet från service av tekniska produkter ett plus.
Bra att veta!
Du kommer anställas som Temp-Team konsult där det finns mycket goda möjligheter till anställning direkt hos kund efter en avtalad period. Som konsult erbjuds du kollektivavtal, friskvårdsbidrag och en personlig konsultchef för att säkra att du kommer väl tillrätta på din nya arbetsplats.

Vill du vara med på en spännande resa i röntgenbranschen?
Sök tjänsten som servicetekniker redan idag! Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Sara Rönneberg-Carr 0733-84 48 50 på Temp-Team Rekrytering och Personaluthyrning.

Ansök nu

Lageransvarig och Lagermedarbetare till ScanDrums

Lagerarbetare
Läs mer Aug 8
Vi söker nu för kunds räkning två positiva lagermedarbetare till två tjänster. En av tjänsterna är en Lageransvarig och en tjänst är Lagermedarbetare. Här har du en chans att komma till ett trevligt bolag där dina kunskaper och erfarenheter från tidigare lager och truckkörning behövs. Båda tjänsterna är rekryteringar via oss på TEMP-TEAM med anställning direkt hos kund och dessa ska tillsättas så snart som möjligt.

Om företaget
ScanDrums är en välkänd leverantör av förpackningar på den svenska marknaden och levererar förpackningar till både tung industri och till läkemedelsbranschen. De har sin verksamhet i Danmark och i Kungsbacka.

Om rollerna
För dessa två tjänster kommer du att vara en viktig medspelare i deras lagerverksamhet. Den ena tjänsten med en ansvarsroll och den andra en ren lagerarbetare men båda har i grunden lika arbetsuppgifter.

I dina arbetsuppgifter ingår: Truckkörning
Omhändertagning av inkommande gods
Orderplock
Hantering av frakthandling och bokning av transporter
Inventering och andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på ett lager.

Din profil
Du behöver ha tidigare erfarenhet utav lagerarbete med truckkörning som huvudsysselsättning (främst motviktstruck).

Kvalifikationer Truckkort 
Avslutad gymnasieutbildning
Erfarenhet från tidigare lagerarbete och truckkörning
Behärskar svenska i tal och skrift
Vara i god fysisk form då det förekommer tunga lyft
Meriterande
Gärna kunskap inom IT (ordermottagning / orderleverans)

Personliga egenskaper
Du som söker är arbetsvillig, stresstålig och ordningsam. Du är en person som vill vara delaktig i verksamheten och hugger in där det behövs och har en positiv inställning.

Bra att veta
Detta är rekryteringar där du anställs direkt av ScanDrums.
Heltid med tillträde snarast.

Är du Lagermedarbetarna vi söker?
Skicka in din ansökan snarast då vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. I denna tjänst har ScanDrums valt att samarbeta med oss på TEMP-TEAM. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Eva Mellquist 0708-58 23 86.

Ansök nu

Junior tekniker till socialt servicejobb i Sjuhärad

Automatskötare
Läs mer Jul 26
Gillar du att köra bil och letar ett socialt jobb med enklare service och underhåll på arbetsbeskrivningen? Då kan det här vara jobbet för dig. Till vår uppdragsgivare i Boråsområdet söker vi just nu efter en händig junior servicetekniker.

Som tekniker kommer du att besöka arbetsplatser i sjuhärad området för att utföra enklare service och underhåll av automater.
För att du skall lyckas i din roll kommer du att få internutbildning på plats hos vår uppdragsgivare.

Vem söker vi?
Du gillar kontakten med nya människor, är en trivsam kollega och gör alltid ditt yttersta för att hitta lösningar på problem.
För att vara aktuell för den här tjänsten krävs B-körkort. Har du dessutom erfarenhet av service och underhåll på plats hos kund är det toppen, men inget krav.

Bra att veta
Du kommer i utgångsläget bli anställd som TEMP-TEAM konsult med goda möjligheter till anställning direkt hos kund efter avtalad period. Som konsult erbjuds du avtalsenliga villkor, friskvårdsbidrag och en engagerad konsultchef som är mån om att du kommer väl tillrätta på din nya arbetsplats.

Heltid, dagtid. Tillträde så snart som möjligt

Är du den vi söker?
Skicka in din ansökan som junior servicetekniker redan idag. Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten redan innan sista ansökningsdag.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Calle Odén, 0708-58 23 74.

Vi ser fram emot din ansökan

Ansök nu

Kreativ kommunikatör inom digital marknadsföring

Marknadskoordinator
Läs mer Jul 13
Är du en kreativ kommunikatör som gärna jobbar i en proaktiv bransch på ett företag där du kommer få chans att utvecklas och att utveckla?

Vi söker för kunds räkning dig som just nu letar efter en ny utmaning och ser fram emot att driva egna projekt samtidigt som du snabbt kommer vara en del i gänget då kulturen på företaget ger en "vi" känsla. Vi tror att du är en lagspelare och värdesätter du att dina kollegor drivs av engagemang, kunden i fokus och utveckling så kommer du trivas på företaget. 

Arbetsbeskrivning
Som digital kommunikatör förväntas du leda arbetet att kommunicera via digitala kanaler på en strategisk nivå.

Din profil 
Du bör ha någon form av eftergymnasial utbildning inom området och viss arbetslivserfarenhet. Vana att arbeta självständigt och att driva på egna projekt ser vi som en självklarhet för att du skall trivas i rollen. 

Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer:  Skapa sidor, uppdateringar i WordPress
Redigera och skapa i Photoshop
Skriva nyhetsbrev och skapa content till sociala medier
Har du även erfarenhet från att arbeta i Indesign är detta ett stort plus!

Bra att veta!
I denna rekrytering ansvarar TEMP-TEAM för processen. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Jenny Thonberg, jtg@temp-team.se
Under semesterperioden kan processen dra ut på tiden, vi återkopplar i augusti.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

B2B säljare till eventbranschen!

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Jul 12
Gillar du att bidra till utvecklande upplevelser, bygga relationer och få affärer i hamn? Söker du en arbetsplats där du får stora möjligheter att påverka och förverkliga nya koncept? Då kan detta vara jobbet för dig. Just nu söker vår uppdragsgivare i eventbranschen fler säljare till sitt team i Göteborg.
 
Som säljare kommer du ingå i ett säljteam där ditt uppdrag blir att erbjuda företag spännande möjligheter att synas och mötas. Du kommer ansvara för hela säljprocessen från prospektering, in försäljning, avslut och uppföljning.
 
Lyhörd och full av positiv energi
Vi letar efter dig som är redo att bidra med din positiva energi, ditt engagemang och talang för att bygga långsiktiga relationer. Du gillar säljprocessen, vet hur du skall anpassa ditt budskap till olika människor och du är duktig på att hitta vägar för att komma till avslut.
 
För att vara aktuell för rollen ser vi att du har: Erfarenhet av B2B försäljning
Svenska och engelska i tal och skrift
 
Bra att veta!
Under semesterperioden kan processen dra ut på tiden, vi återkopplar i augusti. 
Detta är en rekrytering där du anställs direkt av kund.
Tillträde så snart som möjligt.
Heltid.
 
Är du redo att skapa nya mötesplatser?
Tveka inte att skicka in din ansökan till tjänsten som säljare redan idag. Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten redan innan sista ansökningsdag.
 
Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Jenny Thonberg, jtg@temp-team.se.
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Resande Servicetekniker till Atab

Serviceelektriker, installation
Läs mer Jul 11
Är du händig, har förmågan att arbeta självständigt och har erfarenhet av verkstadsteknik/elteknik? Då kan du vara personen vi söker.
Till sitt team i Mölndal söker vi nu för Atabs räkning en duktig servicetekniker!

Om företaget
Atab designar och tillverkar Automated Guided Vehicles (AGV) utifrån varje kunds särskilda behov. Atabs AGV.er säljs under varumärket MAXAGV i samarbete med deras systerföretag Soft Design. Atab har egen monteringsverkstad och deras AGV.er återfinns bland annat inom bilindustrin, pappersindustrin, läkemedelsindustrin, livsmedelsindustrin m.fl.
Atab har ett brett affärsnätverk med kunder och partners både i Sverige och internationellt.
Besök gärna deras hemsida www.atab.se för mer information om företaget och www.maxagv.com för mer info om deras AGV.er!

Rollen
Som servicetekniker på Atab är din uppgift att utföra installation, idrifttagning och service på AGV.er, på plats hos kunder både i Sverige och utomlands. När man inte är ute hos kund arbetar man med montage, sluttest av AGV.er i Atabs produktion.

Efter viss internutbildning kommer du att: Hantera felsökning av driftproblem el och mekanik.
Utföra Installations och servicearbeten hos kund
Starta upp och sluttesta färdigbyggda AGV.er från produktion innan leverans till kund.
Hjälpa till med teknisk support och reservdelar
Som representant för Atab verka för merförsäljning av serviceavtal, komponenter.
Du erbjuds
Som medarbetare på Atab erbjuds du ett utvecklande jobb i en spännande bransch med stor frihet under ansvar.
Du kommer få arbeta i helt nybyggda lokaler med modern teknik och kunniga kollegor att stötta sig mot.

Din profil
För att bli aktuell som Atabs servicetekniker krävs: Erfarenhet av verkstadsteknik och/eller elteknik. Gärna ett par års erfarenhet som Servicetekniker eller liknande.
Elkunskaper är en absolut förutsättning för att vara aktuell för tjänsten
Behärskar svenska likväl engelska i både tal och skrift.
Förmågan att effektivt självständigt driva ditt arbete och lösa problem.
Du är strukturerad, noggrann, serviceminded och trivs i sociala sammanhang. Att alltid sätta kundens och företagets bästa i fokus är en självklarhet för dig.
B-Körkort
Bra att veta!
Du kommer i utgångsläget bli anställd som TEMP-TEAM konsult med stor möjlighet till anställning hos ATAB. Tillträde enligt överenskommelse.

Intresserad?
Du söker tjänsten som Servicetekniker genom att ladda upp ditt cv och personligt brev nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Atab har valt att samarbeta med TEMP-TEAM i denna process. Därför sker all kontakt om tjänsten med TEMP-TEAM, rekryterare Sara Rönneberg Carr 0733-84 48 50.

Ansök nu

Produktionsansvarig till Marenius i Askim

Elektronikmontör
Läs mer Jul 7
Söker du ett varierat jobb med allt ifrån arbetsledning till inköp? Vill du jobba i ett framåtlutat företag med några av landets största företag och myndigheter som kunder? Då kan detta vara ett jobb för dig!

Marenius Elektronikutveckling AB är ett stabilt innovativt elektronikföretag som erbjuder marknaden avancerad elektronik och programvara. Här finns all kompetens under samma tak med resurser för utveckling, test, mekaniktillverkning och produktion i småskaliga serier. Kunderna är myndigheter och företag inom tex fordonsbranschen och fastighetsautomation.

Som Produktionsplanerare på Marenius kommer du att ansvara för: Produktionsplanering och resursplanering
Arbetsledning och vid behov stötta i det dagliga arbetet som operatör
Inköp av komponenter
Monteringsinstruktioner
Här erbjuds du en spännande roll i ett stabilt bolag med gott rykte. Du möts av ett trivsamt arbetsklimat med kollegor som varit med länge och som kan ge god uppbackning.

Har du profilen vi söker?
För att lyckas i rollen som Produktionsplanerare behöver du ha ett tekniskt intresse, ett tydligt flödestänk och en drivkraft framåt. Du är en naturlig ledare som får gänget med dig och verkar alltid för att skapa ett trivsamt arbetsklimat. För dig är hög kvalitet och god leveransprecision viktiga ledord och du är duktig på att hitta nya lösningar för att effektivisera processer.

För att vara aktuell krävs: Tidigare erfarenhet av produktion utav elektronik
Utbildning inom elektronik eller liknande
Svenska i tal och skrift
Erfarenhet utav lödning är meriterande men inget krav
Bra att veta!
Detta är en rekrytering där du anställs direkt av Marenius.
Heltid med tillträde fördelaktigt efter semestern.

Är du Marenius nya NPI tekniker / Produktionsplanerare?
Sök redan idag. Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten redan innan sista ansökningsdag. I denna rekrytering samarbetar Marenius med TEMP-TEAM. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Eva Mellquist 0708-58 23 86.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

E-Commerce Marketing Manager

Marknadsanalytiker
Läs mer Jul 19
Vill du vara en nyckelperson på en digital tillväxtresa där du får kombinera strategiskt och operativt arbete inom e-handel och digital marknadsföring? Lockas du av att få jobba i ett etablerat bolag med hälsan i fokus? Då kan du vara den vi söker för kunds räkning!

I rollen som digital marknadsansvarig ansvarar du för e-handeln och digitala marknadsföringen med målsättning att lyfta e-handeln till nästa nivå med fokus på kundanskaffning, konvertering, användarvänlighet samt lojalitet hos kunderna.

Arbetsuppgifterna är av operativ och strategisk karaktär och omfattar i huvudsak: Planering och produktion av innehåll till företagets digitala kanaler inklusive sociala medier.
Analysera och kommunicera trafik, innehåll och användarbeteenden
Leda och kravställa mot externa byråer och konsulter
Ansvara för prognos och budget samt uppföljning och rapportering av relevanta KPI:er.
Utveckla effektiva strategier och kanalmixar tillsammans med ledningen
Säkerställa varumärkesupplevelse i enlighet med DCG varumärkesprofil
Digitalt varumärkesuppbyggande
Datadriven kommunikatör med öga för detaljer
Vi söker dig som gillar att paketera budskap, ta fram data och analysera och som inte räds för att prova nya idéer. Du har en god kommersiell och affärsmannamässig förståelse för digitala kunders beteende och är van att löpande sköta marknadsbudget och driva förhandlingar. Som person tror vi att du är positiv, prestigelös och har lätt för att samarbeta med andra, både internt och externt.

För att lyckas i rollen behöver du: Minst 2+ års erfarenhet av e-handel och digital marknadsföring
Fördelaktigt en akademisk utbildning relevant för tjänsten
Erfarenhet eller god kunskap om digital marknadsföring som SEO, Performance Marketing, Affiliate, CRM, Content, analys, CRO såsom A/B-tester, användarbarhetstester, heat maps och webbanalyser.
Goda kunskaper i Google Analytics och/eller andra mätverktyg
Om du har erfarenhet av att vara en del av en tillväxtresa från tidigt skede ses detta som meriterande.

Bra att veta!
Detta är en rekrytering där du anställs direkt hos vår kund som har sina lokaler i västra Göteborg. 
Tjänsten är på heltid. Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas

Är du redo för en digital tillväxtresa hos vår kund?
Skicka in din ansökan som digital marknadsansvarig redan idag. Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten redan innan sista ansökningsdag.

I denna rekrytering ansvarar Temp-Team för processen. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Jenny Larsson jyn@temp-team.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Digital marknadsansvarig med erfarenhet inom e-handel till DCG Nordic AB

Marknadsanalytiker
Läs mer Jul 18
Vill du vara en nyckelperson på en digital tillväxtresa där du får kombinera strategiskt och operativt arbete inom e-handel och digital marknadsföring? Lockas du av att få jobba i ett etablerat bolag med hälsan i fokus? Då kan du vara medarbetare DCG söker till sitt team i Västra Frölunda.

DCG Nordic AB som startades redan 1945 utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer naturliga produkter för de hälsomedvetna kunderna. Produkter omfattar kosttillskott, superfood, kroppsvård och homeopatiska läkemedel samt distribuerar och säljer andra varumärken inom samma områden. DCGs produktion och kontor är beläget i Högsbo. Huvuddelen av DCGs produkter säljs på den svenska marknaden med export till övriga nordiska länderna och inom EU. DCG har två butiker, en i Högsbo och Stockholm.

I rollen som digital marknadsansvarig ansvarar du för DCG’s e-handel och digitala marknadsföring med målsättning att lyfta e-handeln till nästa nivå med fokus på kundanskaffning, konvertering, användarvänlighet samt lojalitet hos kunderna

Arbetsuppgifterna är av operativ och strategisk karaktär och omfattar i huvudsak: Planering och produktion av innehåll till företagets digitala kanaler inklusive sociala medier.
Analysera och kommunicera trafik, innehåll och användarbeteenden
Leda och kravställa mot externa byråer och konsulter
Ansvara för prognos och budget samt uppföljning och rapportering av relevanta KPI:er.
Utveckla effektiva strategier och kanalmixar tillsammans med ledningen
Säkerställa varumärkesupplevelse i enlighet med DCG varumärkesprofil
Varumärkesuppbyggandet av DCG digitalt
Datadriven kommunikatör med öga för detaljer
Vi söker dig som gillar att paketera budskap, ta fram data och analysera och som inte räds för att prova nya idéer. Du har en god kommersiell och affärsmannamässig förståelse för digitala kunders beteende och är van att löpande sköta marknadsbudget och driva förhandlingar. Som person tror vi att du är positiv, prestigelös och har lätt för att samarbeta med andra, både internt och externt.

För att lyckas i rollen behöver du: Minst 2+ års erfarenhet av e-handel och digital marknadsföring
Fördelaktigt en akademisk utbildning relevant för tjänsten
Erfarenhet eller god kunskap om digital marknadsföring som SEO, Performance Marketing, Affiliate, CRM, Content, analys, CRO såsom A/B-tester, användarbarhetstester, heat maps och webbanalyser.
Goda kunskaper i Google Analytics och/eller andra mätverktyg
Om du har erfarenhet av att vara en del av en tillväxtresa från tidigt skede ses detta som meriterande.

Bra att veta!
Detta är en rekrytering där du anställs direkt av DCG.
Tjänsten är på heltid. Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas

Är du redo för en digital tillväxtresa hos DCG?
Skicka in din ansökan som digital marknadsansvarig redan idag. Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten redan innan sista ansökningsdag.

I denna rekrytering ansvarar Temp-Team för processen. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Jenny Larsson jyn@temp-team.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu