Cms Group AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Cms Group AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Fordonslackerare

Fordonslackerare
Läs mer Nov 25
Om jobbet
Den växande efterfrågan på våra tjänster och produkter resulterar i att vi behöver nyanställa en person. Är du intresserad av att arbeta i nya och ljusa lokaler, på ett företag som växer för var dag? Vi erbjuder ett fartfyllt och självständigt arbete i ett företag med stark utveckling. Tveka inte att höra av dig.
Om tjänsten
Som lacktekniker arbetar du med alla förekommande arbetsuppgifter inom billackering såsom förarbete, lackering och justering. Detta innebär att du bl.a. utför slipning, maskering, spackling och lackering. I arbetet ingår också färganalys och färgblandning.
Befattningen ställer krav på god servicenivå och förutsätter att du:
Förmåga att prioritera och självständigt hantera flera arbetsuppgifter samtidigt
Förmåga att planera, genomföra och följa upp arbetsuppgifter
Är ansvarstagande, lyhörd, flexibel och noggrannRapportering sker till Servicemarknadschef.
Ansvar
Ansvar för att själv utföra normal kvalitetskontroll av sitt arbete
Ansvara för att egna produktionsavvikelser och förseningar hanteras/rapporteras
Att alltid använda skyddsutrustning enligt krav och rutiner
Vid behov hjälpa övriga medarbetare.Exempel på arbetsuppgifter
Fylla i och signera leveransdokument i samband med mottagning av bil från PLÅT
På fackmannamässigt sätt utföra reparation av lackskador på bilar och detaljer i enlighet med arbetsordern och eventuella reparationsanvisningar
Löpande rapportera till skadevärderare och lackansvarig angående problematiska kulörer
Aktivt följa Cab-plan och uppdatera reparationsstatusVi söker
Vi söker dig som är utbildad fordonslackerare eller har ett par års dokumenterad erfarenhet. Det är viktigt att du har ett stort initiativtagande, driv och är självständig. Även viktigt att du är kommunikativ och har en god social förmåga.
Vi ger dig
Stort eget ansvar samt goda utvecklingsmöjligheter
En modern organisation där dina insatser syns och gör skillnad
Arbete i en modern miljö med positiv atmosfär och mycket god gemenskap

Ansök nu

Bildelspersonal

Reservdelsspecialist/Bildelsspecialist
Läs mer Okt 29
Den växande efterfrågan på våra tjänster och produkter resulterar i att vi behöver nyanställa en person. Är du intresserad av att arbeta i nya och ljusa lokaler, på ett företag som växer för var dag? Vi erbjuder ett fartfyllt och självständigt arbete i ett företag med stark utveckling. Tveka inte att höra av dig.
Om tjänsten
Du har ansvar för beställning, uppackning, utlämning och försäljning av bildelar. Din huvuduppgift är att ta emot externa och interna beställningar av bildelar, planera och genomföra inköp, lämna ut och fakturera delar samt sköta godsmottagningen med uppackning och inleveranser. Du kommer även att ta emot kunder som kommer till vår verkstad.
Befattningen ställer krav på god servicenivå och förutsätter att du:
Förmåga att prioritera och självständigt hantera flera arbetsuppgifter samtidigt
Förmåga att planera, genomföra och följa upp åtaganden gentemot kund
Genuint intresse för försäljning och kundrelationer
Är ansvarstagande, lyhörd, flexibel och noggrann
God datorvana och förmåga att sätta sig in i tekniska system och IT-stöd.

Rapportering sker till Servicemarknadschef.


Ansvar
Aktivt arbeta för att skapa goda kundrelationer.
Tillse att bildelar och tillbehör blir beställda i rätt tid och på bästa sätt.
Genomföra inleveranser och förplock på sådant sätt att reservdelar finns tillgängliga när arbetet påbörjas.
Arbeta för att uppsatta mål infrias på både individnivå och verksamhetsnivå
Följa företagets fastställda policys och rutiner och medverka till att avdelningens verksamhet bedrivs i enlighet med gällande lagkrav.
Se till att lagervård och inventering sköts löpande och att den görs minst en gång per år.
Vid behov hjälpa övriga medarbetare.Exempel på arbetsuppgifter
Försäljning till externa och interna kunder över disk och via telefon.
Lämna prisuppgifter till kund per telefon.
Registrera inköp i affärssystem så att reservdelar beställs i rätt tid och på rätt sätt.
Godsmottagning och plockning av varor samt registrera inleverans i affärssystem.
Emballering och leverans av bytes/ garantigods och övrigt gods.
Lägga upp nya bildelar och tillbehör. Detta innebär dels att skapa fysisk plats på lagret och att registrera erforderlig information i befintligt datasystem.
Påfyllning av butik och prismärkning varor.Vi söker
Vi söker dig som har ett par års dokumenterad erfarenhet inom lager och reservdelshantering. Meriterande om du tidigare arbetet med Volvo, Renault och Dacia.
Det är viktigt att du har ett stort initiativtagande, driv och är självständig. Även viktigt att du är kommunikativ och har en god social förmåga.
Vi ger dig
Stort eget ansvar samt goda utvecklingsmöjligheter
En modern organisation där dina insatser syns och gör skillnad
Arbete i en modern miljö med positiv atmosfär och mycket god gemenskap

Ansök nu

Billackerare

Fordonslackerare
Läs mer Okt 24
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av lackering av bilar och karosseridelar. Du kommer arbeta i nära samarbete med dina kollegor och verkstadschef.


Vi söker dig som är utbildad lackerare med ett par års dokumenterad erfarenhet inom yrket. Meriterande är om du har en lång och bred erfaren från yrket.
Utöver ditt tekniska kunnande är du en positiv person som kan hålla en hög servicegrad och är en duktig lagspelare. Du måste också vara noggrann och ha god prioriteringsförmåga då du kommer ha många bollar i luften samtidigt. För oss är det viktigt att du är engagerad och har stort ansvarskännande. Du skall ha starka principer som går ihop med vår vision att i första hand serva människor, inte bilar.

Vi erbjuder: Stort eget ansvar samt goda utvecklingsmöjligheter - En rolig och spännande tjänst - En trygg arbetsgivare med en bra och tydlig struktur - Arbete i en modern miljö med positiv atmosfär


CMS Group är ett företag inom fordonsbranschen. Vi säljer bilar och utför service och reparationer i vår auktoriserade Volvo-, Renault och Daciaverkstad. Vi har ca 50 anställda på vår anläggning i Göteborg. Den växande efterfrågan på våra tjänster och produkter resulterar i att vi behöver nyanställa. Är du intresserad av att arbeta i nya och ljusa lokaler, på ett företag som växer för var dag? Vi erbjuder ett fartfyllt och självständigt arbete i ett företag med stark utveckling. Tveka inte att höra av dig.

Ansök nu

Bilvårdstekniker

Bilvårdare/Garagearbetare
Läs mer Jun 15
Ansvara över interiör och exteriör vård av kundbilar
Förbereda kundbilar för reparation
Ansvara för kontroll och syning av interna hyrbilar
Polering, vaxning och konservering av lack
Uppdatera och planera arbete i TACDIS och TIBO
Se till att bilvårdsprodukter beställs i tid
Ansvara för att rutiner kring bilvård är väl förankrade i organisationen
Redovisa och ansvara för bilvårdsavdelningens nyckeltal

Vi söker dig som är noggrann, serviceinriktad och engagerad. Som bilvårdstekniker hos oss måste du kunna ta stort ansvar för dina arbetsuppgifter och se till att alla bilar blir klara i tid. Du skall kunna planera din arbetsdag på ett effektivt sätt och arbete självständigt och målmedvetet. Vi erbjuder många olika bilvårdstjänster för våra kunder och alla skall vara helt nöjda med sin service när de lämnar våran anläggning. Arbetet kan stundtals vara stressigt och krävande vilket ställer stora krav på din prioriteringsförmåga. Bilvården är en viktigt del av vår verksamhet då en ren bil betyder mycket för kundens helhetsintryck av sitt besök hos oss.

Som bilvårdstekniker ansvarar du för avdelningens dagliga arbete och arbetar nära våra verkstäder. Du skall vara bra på att samarbeta och ha en positiv inställning till ditt arbete. I arbetet ingår bilvård av både interna och externa bilar. Det är därför viktigt att du kan kommunicera bra med dina medarbetare och är villig att alltid ställa upp och hjälpa till. Du bör ha tidigare erfarenhet av bilvård och känna till produkter och arbetssätt.

Vi erbjuder:
- Stort eget ansvar samt goda utvecklingsmöjligheter
- Arbete i en modern miljö med positiv atmosfär
- Trevliga arbetskollegor

Känner du att det är dags att ta nästa steg i din utveckling med CMS Group, hör av dig!
För frågor om tjänsten, mejla arbeta@cmsgroup.se
Skicka ditt CV till Michel Tari, arbeta@cmsgroup.se

CMS Group är ett företag inom fordonsbranschen. Vi säljer begagnade bilar samt utför service och reparationer i våra auktoriserade Volvo-, Renault, Dacia-verkstäder. Vi har ca 40 anställda vid våra tre anläggningar i Göteborg. Vi behöver nu förstärka vår organisation med en bilvårdstekniker. Är du intresserad av att arbeta i nya och ljusa lokaler, på ett företag som växer för var dag? Vi erbjuder ett fartfyllt och självständigt arbete i ett företag med stark utveckling. Tveka inte att höra av dig.

Ansök nu

Bilskadereparatör

Bilplåtslagare/Bilskade- och karosserireparatör
Läs mer Jan 30
Som bilskadetekniker arbetar du med alla förekommande jobb inom skadeverkstaden såsom förarbete, riktning, demontering, montering samt justering. Planering av ditt arbete sker i CAB /CAB-plan. Du kommer arbeta i nära samarbete med dina kollegor och din verkstadschef.

Din profil vi söker dig som är utbildad bilskadereparatör med ett par års dokumenterad erfarenhet inom yrket. Meriterande är om du har en lång och bred erfarenhet från yrket samt god kunskap i CAB /CAB-plan. Utöver ditt tekniska kunnande är du en positiv person som kan hålla en hög servicegrad och är en duktig lagspelare. Du måste också vara noggrann och ha god prioriteringsförmåga då du kommer ha många bollar i luften samtidigt. För oss är det viktigt att du är engagerad och har stort ansvarskännande. Du skall ha starka principer som går ihop med vår vision att i första hand serva människor, inte bilar.

Vi erbjuder: Stort eget ansvar samt goda utvecklingsmöjligheter - En rolig och spännande tjänst - En trygg arbetsgivare med en bra och tydlig struktur - Arbete i en modern miljö med positiv atmosfär


CMS Group är ett företag inom fordonsbranschen. Vi säljer bilar och utför service och reparationer i vår auktoriserade Volvo-, Renault och Daciaverkstad. Vi har ca 50 anställda på vår anläggning i Göteborg. Den växande efterfrågan på våra tjänster och produkter resulterar i att vi behöver nyanställa. Är du intresserad av att arbeta i nya och ljusa lokaler, på ett företag som växer för var dag?

Vi erbjuder ett fartfyllt och självständigt arbete i ett företag med stark utveckling. Tveka inte att höra av dig.

Ansök nu

Billackerare

Fordonslackerare
Läs mer Jan 30
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av lackering av bilar och karosseridelar. Du kommer arbeta i nära samarbete med dina kollegor och verkstadschef.


Vi söker dig som är utbildad lackerare med ett par års dokumenterad erfarenhet inom yrket. Meriterande är om du har en lång och bred erfaren från yrket.
Utöver ditt tekniska kunnande är du en positiv person som kan hålla en hög servicegrad och är en duktig lagspelare. Du måste också vara noggrann och ha god prioriteringsförmåga då du kommer ha många bollar i luften samtidigt. För oss är det viktigt att du är engagerad och har stort ansvarskännande. Du skall ha starka principer som går ihop med vår vision att i första hand serva människor, inte bilar.

Vi erbjuder: Stort eget ansvar samt goda utvecklingsmöjligheter - En rolig och spännande tjänst - En trygg arbetsgivare med en bra och tydlig struktur - Arbete i en modern miljö med positiv atmosfär


CMS Group är ett företag inom fordonsbranschen. Vi säljer bilar och utför service och reparationer i vår auktoriserade Volvo-, Renault och Daciaverkstad. Vi har ca 50 anställda på vår anläggning i Göteborg. Den växande efterfrågan på våra tjänster och produkter resulterar i att vi behöver nyanställa. Är du intresserad av att arbeta i nya och ljusa lokaler, på ett företag som växer för var dag? Vi erbjuder ett fartfyllt och självständigt arbete i ett företag med stark utveckling. Tveka inte att höra av dig.

Ansök nu