Experis AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Experis AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Distriktschef | Caverion | Göteborg

Distriktschef, bilprovning
Läs mer Jun 27
Nytt
Är du en stabil och naturlig ledare som brinner för att utveckla din personal och dina kundrelationer? Caverion söker just nu en distriktschef till Göteborg.

https://mpgnlogo.blob.core.windows.net/swe/214f66e8-d103-4a38-8c66-706d8f9b66e4.jpg
Din roll:
Vi söker nu en kund och försäljningsorienterad distriktschef till Göteborg där verksamhet bedrivs inom teknikdiscipliner El, Klimat, VS och Säkerhet.

Som distriktschef ansvarar du för produktion, ekonomi, kunder samt personal. Fokus ligger på att leda och utveckla verksamheten med lönsam tillväxt, både genom merförsäljning till befintliga kunder och nykundsbearbetning. Du har budget- och personalansvar och ska utveckla samt stimulera medarbetare till att nå de mål som är uppsatta för enheten. Det är väsentligt att du har goda ledaregenskaper och kan upprätthålla en god kommunikation och samarbete med kunder, medarbetare, övriga affärsenheter och centrala funktioner inom Caverion.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

* Personalansvar, personalutveckling, medarbetarsamtal
* Aktivt arbeta för att utveckla affären och kontaktytorna hos kunder.
* Resultatuppföljning mot budget
* Resultatdrivande förbättringsarbete
* Följa upp arbetet med produktion och planering
* Arbete med utveckling och implementering av strategiska planer
* Aktivt delta och medverka i regionens ledningsgrupp
* Övergripande försäljningsansvar

Du ingår i ledningsgruppen för regionen samt rapporterar till Regionchefen.

Vem är du?

* Eftergymnasial utbildning inom teknik, ekonomi eller motsvarande alternativt så har du tillgodogjort dig kunskaperna i arbetslivet.
* Dokumenterad erfarenhet av personal- och resultatansvar
* Erfarenhet av affärsutveckling och sammanställning av kalkyler och offerter
* Du ska vara affärs- och målinriktad med förmåga att bygga långvariga relationer
* God svenska i tal och skrift
* Som person är du noggrann, kommunikativ, lyhörd och strukturerad med goda ledaregenskaper samt vana att entusiasmera och utveckla ett team

Varför Caverion?
Detta är ett utvecklande arbete inom ett snabbt växande område med stort eget ansvar och möjligheter att växa inom organisationen. Du erbjuds en öppen och dynamisk arbetsplats med många trevliga kollegor och ett spännande arbete.

Sök tjänsten i dag!
I den här rekryteringen samarbetar Caverion med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig chefsrekryteringskonsult Anna Edemyr, 0727 - 30 5246 anna.edemyr@jeffersonwells.se
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående dock senast 14 augusti. Välkommen med din ansökan!
Vi ser fram emot att höra från dig!

Kort om Caverion - Building Performance
När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetar och vi finns på 75 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur www.caverion.com/smart-city/

Ansök nu

Experis Academy Program |Systemutvecklare | Göteborg

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Apr 4
Har du en eftergymnasial utbildning inom IT, ett starkt brinnande intresse för programmering och vill arbeta som systemutvecklare? Vill du få ett försprång i karriären och bli grym på att koda? Genom Experis Academy Program får du under tre intensiva månader en praktisk utbildning baserat på vad arbetsmarknaden söker och en trygg anställning i ett! Vi kommer påbörja vårt nästa program under sommaren 2022. Vill du ha en av de platserna i Göteborg?

Inriktningar Sommar 2022

* Fullstack Java/JavaScript
* Fullstack .NET/JavaScript
* Embedded/C++

Vad får du av att gå Experis Academy Program?
Du får en unik möjlighet att skaffa dig ovärderlig kompetens av moderna teknologier som IT-branschen efterfrågar. Du är anställd från dag ett där du startar med en intensiv lärarledd och betald utbildningsperiod som pågår i 3 månader. Utbildningen genomförs enligt metodiken Accelerated Learning och är i högt tempo (upp till 500 h av kodande!) som varvar teori med praktiska övningar, både själv och i grupp. Lärarna har lång erfarenhet från både akademin och näringslivet och lär ut det som systemutvecklare behöver kunna just nu på arbetsmarknaden. Efter avslutad utbildning får du möjlighet att ta en certifiering inom den inriktning du går.

Efter utbildningsperioden påbörjar du en 12 månaders specialiseringsperiod hos ett företag i regionen där du arbetar och vidareutvecklar dina kompetenser. Efter du avslutat dessa sammanlagda 15 månader ges du möjlighet att bli anställd hos det företaget. Vårt gemensamma mål är att du ska vidareutvecklas och kunna bygga en långsiktig karriär tillsammans med oss och företaget du är hos. Du får även lära känna andra som också brinner för systemutveckling, både de som börjar samtidigt som dig och de som tidigare gått Experis Academy Program.

Ett urval av teknologier du kommer lära dig under programmet, beroende på inriktning:

Fullstack Java/[removed]
Java 13, Spring, Hibernate, REST, Apache Tomcat, SOAP, NodeJS, Javascript 101, ReactJS, Angular, Vue, Bootstrap 4, HTML5, CSS, Scrum

Fullstack .NET/[removed]
.NET, ASP.NET, Azure, Google Cloud, AWS, REST, NodeJS, Javascript 101, ReactJS, Angular, Vue, Bootstrap 4, HTML5, CSS, Scrum

Embedded/C++:
C++, DevOps, Docker, Unit testing, Git, Linux, Jetson hardware, Microcontroller, Qt, IoT, AI, REST

Vilka är vi på Experis Academy?
Experis Academy är en del av IT-konsultbolaget Experis som i sin tur ingår i internationella Manpower Group-koncernen. Vi som arbetar med konceptet har mycket erfarenhet av både HR och IT, där vårt Academy-program har vuxit fram och utvecklats genom åren. Vi har mycket erfarenhet och ger dig, utöver utbildningen och uppdrag hos något av Sveriges ledande företag, även coachning under tiden du är anställd hos oss. Du får då chansen att komplettera dina kompetenser med andra mjuka värden passande för att jobba inom IT-branschen.

Vem är du?
Experis Academy är till för dig som

* har minst en avslutat 2-årig eftergymnasial utbildning inom ett IT-relaterat område (vi tar såklart hänsyn till om du är i slutskedet av dina studier vid ansökan)
* läst programmeringskurser och har ett genuint intresse för det
* motiveras av att lösa komplexa problem och har ett sinne för logik
* ser dig som någon som tycker om att samarbeta med andra, nå uppsatta mål, är flexibel och ansvarar för din egen utveckling
* talar och skriver svenska och engelska obehindratKursstart
4 juli: Fullstack Java/JavaScript & Fullstack .NET/JavaScript

8 augusti: Embedded/C++ (är med på den gemensamma introduktion 4 och 5 juli)

Studietid: Heltid, 08:00-17:00

Plats för utbildning och uppdrag

Vårt kontor i Göteborg*. Vi har just nu program i Göteborg, Skövde, Stockholm, Norrköping, Malmö och Växjö. Antal platser per inriktning för respektive ort kan skilja sig.

* Kan komma att ske på distans. Vi följer FHMs rekommendationer.

Hur ser rekryteringsprocessen ut om du får jobbet?

* Du skickar in din ansökan
* Vi validerar ansökningen
* Vi ringer upp dig för en telefonintervju
* Du får genomföra tester
* Vi genomför en digital kompetensbaserad djupintervju
* Vi pratar med dina två referenser och du skickar in betygen från din utbildning
* Vi träffas på en slutintervju
* Du får ett besked om en plats på programmet
* Vi signar anställningskontrakt

Platserna kan fyllas under ansökningstiden då vi rekryterar löpande, ansök därför så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, men du är välkommen att kontakta oss på Academy@se.experis.com om du har några frågor.

Läs gärna mer på vår hemsida HÄR

Ansök nu

Miljöingenjör till St1 Refinery AB, Göteborg

Civilingenjör, kemi
Läs mer Mar 23
Är du Miljöingenjör och vill vara med att få påverka och sätta strukturer?

Arbetsbeskrivning
Som Miljöingenjör kommer du att vara en viktig och drivande kugge i vårt miljöarbete. Du kommer att ingå i ett team på fyra personer som leds av vår Miljöchef. Tjänsten är placerad på vårt raffinaderi som är beläget på Hisingen precis vid Älvsborgsbron. Raffinaderiet är certifierat enligt ISO 14001, vilket innebär att du leder interna revisioner samt deltar vid externa revisioner. Du kommer att bidra med din expertis i förbättringsarbeten och projekt, där miljöfrågor är en naturlig och viktig del. Som Miljöingenjör kommer du ha möjlighet att påverka beslut inom organisationen. Du kommer även att stötta och informera kollegor, samarbetspartners och kunder med din kunskap inom miljöfrågor. Med det sagt har du många kontaktytor både internt och externt.

Om dig
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning inom miljö, teknik eller naturvetenskap. Du har dokumenterad erfarenhet av arbete med miljöfrågor från en processindustri eller liknande verksamhet. För att lyckas i rollen ser vi att du har en god förståelse och kunskap inom lagstiftning kopplad till vår verksamhet.

Du är trygg i din yrkesroll och har ett stort engagemang inom miljöfrågor. Att se möjligheter är naturligt för dig och du är bekväm med att ta initiativ och presentera förslag till lösningar. Hos oss kommer du att arbeta med frågor gällande miljötillstånd och du är en självklar deltagare vid miljöbesiktningar och sköter viss rapportering till berörda parter och myndigheter. Därför ser vi att du är strukturerad, kommunikativ och relationsskapande. Arbetets art kräver att du kan uttrycka dig på svenska både i tal och skrift.

Vad kan St1 erbjuda dig?
Inom företaget pågår ett spännande utvecklingsarbete och St1 erbjuder dig ett utmanande, omväxlande och inspirerande arbete. Du kommer att arbeta i ett företag där din insats syns och påverkar i en miljö där du blir en viktig del av teamet.

* Ett utvecklande arbete i en bransch som är under stor förändring med flera spännande projekt
* Bonuslön
* Träningsmöjligheter, motionsbidrag samt subventionerad företagshälsovård
* Föräldrautfyllnad av lön
* Andel i företagets vinstandelsstiftelse m.m.

Läs mer på: https://career.masterhelp.se/st1-refinery

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar St1 Refinery AB med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Edemyr, tel 0727 - 30 52 46, anna.edemyr@jeffersonwells.se
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan snarast.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om St1
St1 är ett modernt energibolag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Målet är att utveckla och erbjuda nya, förnybara bränslen och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan. Koncernens energitjänster och produkter sträcker sig från vindkraft till etanolbränsle som görs på restprodukter från livsmedelsindustrin. På St1 Refinery AB förädlas årligen 4 miljoner ton råolja från Nordsjön. Under det senaste decenniet har hundratals miljoner kronor investerats för tillverkning av produkter av bästa miljöklass och för att minska utsläppen från produktionen. Vi är ett av de mest energieffektiva raffinaderierna i världen. Raffinaderiet levererar fjärrvärme till Göteborgs stad och är sedan 1997 miljöcertifierat enligt EMAS och ISO 14001. Vi är ungefär 240 anställda vid raffinaderiet som är beläget på Hisingen.

Ansök nu

Experis Academy Program |Systemutvecklare | Göteborg

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Feb 17
Har du en eftergymnasial utbildning inom IT, ett starkt brinnande intresse för programmering och vill arbeta som systemutvecklare? Vill du få ett försprång i karriären och bli grym på att koda? Genom Experis Academy Program får du under tre intensiva månader en praktisk utbildning baserat på vad arbetsmarknaden söker och en trygg anställning i ett! Vi kommer påbörja vårt nästa program under sommaren 2022. Vill du ha en av de platserna i Göteborg?

Inriktningar Sommar 2022

* Fullstack Java/JavaScript
* Fullstack .NET/JavaScript
* Embedded/C++

Vad får du av att gå Experis Academy Program?
Du får en unik möjlighet att skaffa dig ovärderlig kompetens av moderna teknologier som IT-branschen efterfrågar. Du är anställd från dag ett där du startar med en intensiv lärarledd och betald utbildningsperiod som pågår i 3 månader. Utbildningen genomförs enligt metodiken Accelerated Learning och är i högt tempo (upp till 500 h av kodande!) som varvar teori med praktiska övningar, både själv och i grupp. Lärarna har lång erfarenhet från både akademin och näringslivet och lär ut det som systemutvecklare behöver kunna just nu på arbetsmarknaden. Efter avslutad utbildning får du möjlighet att ta en certifiering inom den inriktning du går.

Efter utbildningsperioden påbörjar du en 12 månaders specialiseringsperiod hos ett företag i regionen där du arbetar och vidareutvecklar dina kompetenser. Efter du avslutat dessa sammanlagda 15 månader ges du möjlighet att bli anställd hos det företaget. Vårt gemensamma mål är att du ska vidareutvecklas och kunna bygga en långsiktig karriär tillsammans med oss och företaget du är hos. Du får även lära känna andra som också brinner för systemutveckling, både de som börjar samtidigt som dig och de som tidigare gått Experis Academy Program.

Ett urval av teknologier du kommer lära dig under programmet, beroende på inriktning:

Fullstack Java/[removed]
Java 13, Spring, Hibernate, REST, Apache Tomcat, SOAP, NodeJS, Javascript 101, ReactJS, Angular, Vue, Bootstrap 4, HTML5, CSS, Scrum

Fullstack .NET/[removed]

.NET, ASP.NET, Azure, Google Cloud, AWS, REST, NodeJS, Javascript 101, ReactJS, Angular, Vue, Bootstrap 4, HTML5, CSS, Scrum

Embedded/C++:
C++, DevOps, Docker, Unit testing, Git, Linux, Jetson hardware, Microcontroller, Qt, IoT, AI, REST


Vilka är vi på Experis Academy?
Experis Academy är en del av IT-konsultbolaget Experis som i sin tur ingår i internationella Manpower Group-koncernen. Vi som arbetar med konceptet har mycket erfarenhet av både HR och IT, där vårt Academy-program har vuxit fram och utvecklats genom åren. Vi har mycket erfarenhet och ger dig, utöver utbildningen och uppdrag hos något av Sveriges ledande företag, även coachning under tiden du är anställd hos oss. Du får då chansen att komplettera dina kompetenser med andra mjuka värden passande för att jobba inom IT-branschen.

Vem är du?
Experis Academy är till för dig som

* har minst en avslutat 2-årig eftergymnasial utbildning inom ett IT-relaterat område (vi tar såklart hänsyn till om du är i slutskedet av dina studier vid ansökan)
* läst programmeringskurser och har ett genuint intresse för det
* motiveras av att lösa komplexa problem och har ett sinne för logik
* ser dig som någon som tycker om att samarbeta med andra, nå uppsatta mål, är flexibel och ansvarar för din egen utveckling
* talar och skriver svenska och engelska obehindratKursstart
4 juli: Fullstack Java/JavaScript & Fullstack .NET/JavaScript

8 augusti: Embedded/C++ (är med på den gemensamma introduktion 4 och 5 juli)

Studietid: Heltid, 08:00-17:00

Plats för utbildning och uppdrag

Vårt kontor i Göteborg*. Vi har just nu program i Göteborg, Skövde, Stockholm, Norrköping, Malmö och Växjö. Antal platser per inriktning för respektive ort kan skilja sig.

* Kan komma att ske på distans. Vi följer FHMs rekommendationer.

Hur ser rekryteringsprocessen ut om du får jobbet?

* Du skickar in din ansökan
* Vi validerar ansökningen
* Vi ringer upp dig för en telefonintervju
* Du får genomföra tester
* Vi genomför en digital kompetensbaserad djupintervju
* Vi pratar med dina två referenser och du skickar in betygen från din utbildning
* Vi träffas på en slutintervju
* Du får ett besked om en plats på programmet
* Vi signar anställningskontrakt

Platserna kan fyllas under ansökningstiden då vi rekryterar löpande, ansök därför så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, men du är välkommen att kontakta oss på Academy@se.experis.com om du har några frågor.

Läs gärna mer på vår hemsida HÄR

Ansök nu

Experis Academy Program |Systemutvecklare | Stockholm

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Feb 17
Har du en eftergymnasial utbildning inom IT, ett starkt brinnande intresse för programmering och vill arbeta som systemutvecklare? Vill du få ett försprång i karriären och bli grym på att koda? Genom Experis Academy Program får du under tre intensiva månader en praktisk utbildning baserat på vad arbetsmarknaden söker och en trygg anställning i ett! Vi kommer påbörja vårt nästa program under sommaren 2022. Vill du ha en av de platserna i Stockholm?

Inriktningar Sommar 2022

* Fullstack Java/JavaScript
* Fullstack .NET/JavaScript
* Embedded/C++

Vad får du av att gå Experis Academy Program?
Du får en unik möjlighet att skaffa dig ovärderlig kompetens av moderna teknologier som IT-branschen efterfrågar. Du är anställd från dag ett där du startar med en intensiv lärarledd och betald utbildningsperiod som pågår i 3 månader. Utbildningen genomförs enligt metodiken Accelerated Learning och är i högt tempo (upp till 500 h av kodande!) som varvar teori med praktiska övningar, både själv och i grupp. Lärarna har lång erfarenhet från både akademin och näringslivet och lär ut det som systemutvecklare behöver kunna just nu på arbetsmarknaden. Efter avslutad utbildning får du möjlighet att ta en certifiering inom den inriktning du går.

Efter utbildningsperioden påbörjar du en 12 månaders specialiseringsperiod hos ett företag i regionen där du arbetar och vidareutvecklar dina kompetenser. Efter du avslutat dessa sammanlagda 15 månader ges du möjlighet att bli anställd hos det företaget. Vårt gemensamma mål är att du ska vidareutvecklas och kunna bygga en långsiktig karriär tillsammans med oss och företaget du är hos. Du får även lära känna andra som också brinner för systemutveckling, både de som börjar samtidigt som dig och de som tidigare gått Experis Academy Program.

Ett urval av teknologier du kommer lära dig under programmet, beroende på inriktning:

Fullstack Java/[removed]
Java 13, Spring, Hibernate, REST, Apache Tomcat, SOAP, NodeJS, Javascript 101, ReactJS, Angular, Vue, Bootstrap 4, HTML5, CSS, Scrum

Fullstack .NET/[removed]

.NET, ASP.NET, Azure, Google Cloud, AWS, REST, NodeJS, Javascript 101, ReactJS, Angular, Vue, Bootstrap 4, HTML5, CSS, Scrum

Embedded/C++:
C++, DevOps, Docker, Unit testing, Git, Linux, Jetson hardware, Microcontroller, Qt, IoT, AI, REST

Vilka är vi på Experis Academy?
Experis Academy är en del av IT-konsultbolaget Experis som i sin tur ingår i internationella Manpower Group-koncernen. Vi som arbetar med konceptet har mycket erfarenhet av både HR och IT, där vårt Academy-program har vuxit fram och utvecklats genom åren. Vi har mycket erfarenhet och ger dig, utöver utbildningen och uppdrag hos något av Sveriges ledande företag, även coachning under tiden du är anställd hos oss. Du får då chansen att komplettera dina kompetenser med andra mjuka värden passande för att jobba inom IT-branschen.

Vem är du?
Experis Academy är till för dig som

* har minst en avslutat 2-årig eftergymnasial utbildning inom ett IT-relaterat område (vi tar såklart hänsyn till om du är i slutskedet av dina studier vid ansökan)
* läst programmeringskurser och har ett genuint intresse för det
* motiveras av att lösa komplexa problem och har ett sinne för logik
* ser dig som någon som tycker om att samarbeta med andra, nå uppsatta mål, är flexibel och ansvarar för din egen utveckling
* talar och skriver svenska och engelska obehindrat
Kursstart
4 juli: Fullstack Java/JavaScript & Fullstack .NET/JavaScript

8 augusti: Embedded/C++ (är med på den gemensamma introduktion 4 och 5 juli)

Studietid: Heltid, 08:00-17:00

Plats för utbildning och uppdrag

Vårt kontor i Stockholm. Vi har just nu program i Göteborg, Skövde, Stockholm, Norrköping, Malmö och Växjö. Antal platser per inriktning för respektive ort kan skilja sig.

* Kan komma att ske på distans. Vi följer FHMs rekommendationer.

Hur ser rekryteringsprocessen ut om man får jobbet?

* Du skickar in din ansökan
* Vi validerar ansökningen
* Vi ringer upp dig för en telefonintervju
* Du får genomföra tester
* Vi genomför en digital kompetensbaserad djupintervju
* Vi pratar med dina två referenser och du skickar in betygen från din utbildning
* Vi träffas på en slutintervju
* Du får ett besked om en plats på programmet
* Vi signar anställningskontrakt

Platserna kan fyllas under ansökningstiden då vi rekryterar löpande, ansök därför så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, men du är välkommen att kontakta oss på Academy@se.experis.com om du har några frågor.

Läs gärna mer på vår hemsida HÄR

Ansök nu

Entreprenadingenjör | JM | Göteborg

Civilingenjör, bygg
Läs mer Jun 27
Nytt
På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen. Vi söker ny Entreprenadingenjör på JM med placering i Göteborg. Hos oss får du möjlighet att arbeta som Entreprenadingenjör på en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden.

Arbetsuppgifter
Som Entreprenadingenjör rapporterar du till Regioninköpare men kommer att arbeta tätt ihop med både platschef och arbetschef. Du arbetar direkt mot våra byggprojekt. Arbetsuppgifterna varierar men i huvudsak består de av att:

* Planera och förbereda inför produktionsstart tillsammans med Platschef
* Ansvara för inköpsplanen i utvalda projekt
* Göra beställningar av strategiska leverantörer och entreprenörer utifrån centralt tecknade ramavtal
* Genomföra projektinköp av entreprenader och material där ramavtal saknas.
* Hålla i ÄTA-förhandlingar med entreprenörer
* Hjälpa till med reklamationsärende och vites-förhandlingar
* Delta i diverse möten som projektmöten, byggmöten, projekteringsmöten, kalkylmöten mm
* Stödja platschefen i upprättandet av slutkostnadsprognoser
* Tillsammans med arbetschef, platschef och kalkylator utföra ekonomiska utredningar som beslutsunderlag för metodval
* Entreprenadingenjören skall vara en representativ person som kommer att företräda JM i förhandlingar med leverantörer och UE
* I tidiga skeden komma med synpunkter från ett produktionsperspektiv med syfte att projektet utformas på ett sätt som möjliggör en rationell och effektiv produktion

Din profil
Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör mot bygg men även annan utbildning kan vara aktuell i kombination med relevant arbetserfarenhet. Vi ser att du har minst två års erfarenhet av entreprenadjuridik och förhandling. Du behöver kunna läsa och förstå både ritningar och tekniska beskrivningar. Vidare har du kunskap om entreprenadupphandlingar, inköp samt erfarenhet av kostnadsuppföljning och kostnadsstyrning.
Du talar och skriver det svenska språket obehindrat och körkort är ett krav.

Som person är du social, affärsmässig och driven. Du har hög samarbetsförmåga, är kvalitetsorienterad och strukturerad i ditt arbetssätt och har ett öga för såväl detaljer som helhet. Vi ser även att du har en god förmåga att skapa trivsel omkring dig.

Vi erbjuder
På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att du kan känna stolthet över din karriär och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. De hus vi bygger i dag ska stå i minst hundra år. De ska bli hem åt människor som ännu inte är födda och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor. Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar JM med Jefferson Wells. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Edemyr på telefon 0727 - 30 52 46 alternativt på mejl anna.edemyr@jeffersonwells.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående!
Vi ser fram emot att veta mer om dig!

Om JM
JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt hållbarhetsarbete.

Vi omsätter cirka 15 miljarder kronor och har cirka 2 500 medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ Stockholm, segmentet Large Cap.

Ansök nu

Junior projektledare | el | Bravida | Göteborg

Ledande montör, el
Läs mer Jun 17
Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en projektledare inom EL till Göteborg EL-Väst (före detta AM elektriska).

Om jobbet
Rollen som projektledare på Bravida innebär att du ansvarar för installationsprojekt från projektplanering till leverans. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att:

* utveckla och bevara kundrelationer offertarbete
* projektering materialinkp
* resultat och projektledning leda och engagera medarbetare
* resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
* vara delaktig i bygg- och projekteringsmöten

Som projektledare på Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse.

Bravida Göteborg El Väst är före detta AM-elektriska, som numera är en egen avdelning i Bravida men med småföretagskänslan kvar. Vi har sedan en lång tid koncentrerat oss på ombyggnad och renovering av befintliga bostadsfastigheter och arbetar nästan uteslutande med detta. Avdelningen bestå i dag av 20 positiva och kompetenta medarbetare i olika åldrar. Vi hoppas att du vill vara med oss och utveckla vår avdelning vidare!

Vem är du?
För den här tjänsten söker vi efter en junior projektledare. Alternativt är du en utbildad elektriker som efter flera år som ledande montör, nu vill ta ytterligare ett steg i din utveckling.

För att trivas och lyckas i den här rollen behövevara:

* En serviceinriktad lagspelare
* Lojal
* Positiv
* Ordningsam
* Intresserad av leda dig själv och vilja utvecklas

Du har B-körkort och datavana.
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter jämn könsfördelning

Om Bravida
Bravida har flera år i rad blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare. Vi är därmed en av de bäst placerade entreprenörerna i byggbranschen, vilket vi är mycket stolta över! På Bravida arbetar vi i team och vi uppnår resultat tillsammans. Ett gott arbetsklimat är nyckeln till vår framgång. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner såsom friskvårdsbidrag, förmånliga försäkringar och tillgång till fjällstuga.

När du växer, växer vi! Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar vi med Jefferson Wells.
Välkommen med dina frågor till ansvarig rekryteringskonsult Anna Edemyr, 072 - 730 52 46, Anna.Edemyr@jeffersonwells.se. Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 2022-07-10.

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Ansök nu

Produktionsingenjör | Projekt | Preem raffinaderi | Göteborg

Produktionsingenjör, maskin
Läs mer Maj 6
Vill du vara med och bidrar med att leverera hållbara drivmedel som producerats med fokus på miljö, säkerhet och människa? Trivs du i en roll där du med mod och engagemang får arbeta under stor frihet för att nå avdelningens uppsatta mål och utveckla (PD) Produktion Distribution för att möta framtida krav och specifikationer för framtidens bränslen? Då kan du vara den vi söker.

Jobba för framtiden redan idag
Våra raffinaderier utvecklas i accelererande takt genom att optimera och bygga om existerande anläggningar och genom investeringar i nya anläggningar för ökad förnybar produktion. Preems mål är klimatneutralitet 2035.

PD Produktion ansvarar för Raffinaderiets tankpark, Reningsverk, Produktblandare samt verksamhet i hamnen samt under projektet en förbehandlingsanläggning av förnybar råvara.

Har du några års erfarenhet av arbete på vårt raffinaderi? Vill du prova på en annan roll där din erfarenhet i kombination med nyskapande spelar roll? Om du istället har annan erfarenhet inom processindustrin som process- eller produktionsingenjör och tidigare varit delaktig i större projekt. Då ska du söka denna tjänst!

PD Produktion behöver utöka bemanningen med anledning av kommande stora projekt i omställning till förnybart och söker nu en Produktionsingenjör Projekt. Du kommer att vara stationerad i Göteborg.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak:

* Vara en sammanhållande driftsrepresentant för PD Produktion inför kommande större projekt och säkerställa att driftens ansvar uppfylls.
* Att definiera problem, identifiera behov och bistå med lösningar i projekten.
* Att granska designunderlag och bidra till utvecklingen av produktionsmetoder som höjer säkerheten och effektiviteten samt minskar miljöpåverkan,
* Upprättande och revidering av driftinstruktioner och säkerhetstester.
* Hålla i driftens utbildningsdelar för skiften.
* Leda precom vid utcheckning och driftsättning.
* Vid behov stötta de operativa Produktionsingenjörerna.
* Delta i Styrgrupp PD samt avdelningsmöten

Du blir en viktig del av Preem - en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer - från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte, vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk.
För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där arbetet sker dagtid.

Har du den här bakgrunden?
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning på högskole- eller universitetsnivå. Du har flera års erfarenhet från arbete inom processindustrin, gärna inom raffinaderiverksamhet. Rätt person kan uttrycka sig väl i tal och skrift, både på svenska och på engelska.

Är det här du?
Arbetet kräver ett stort mått av engagemang och initiativförmåga samt god förmåga till samarbete med olika enheter inom och utom Raffinaderiet. Arbetet är självständigt, vilket ställer krav på dig som person, att du är både lyhörd och drivande. Du skall vara säkerhets-, miljö- och kvalitetsmedveten. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan!
I den här rekryteringen samarbetar Preem med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Patrik Czolowski 0722 - 076221, Patrik.Czolowski@jeffersonwells.se eller Anna Edemyr 0727 - 305246, Anna.Edemyr@jeffersonwells.se
Sista ansökningsdag är 7 juni 2022. Vi vill ha din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Ta reda på mer!
För närmare information kontakta gärna Kent Johansson, Chef Produktion PD, tel.010-4504390 eller 070-9015990.
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Skicka in ditt CV med personligt brev så snart som möjligt men senast den XX maj 2022

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Ansök nu

Sourcing & Commodity buyer | Jefferson Wells | Gothenburg

Inköpare
Läs mer Jun 27
Nytt
Do you have passion for electromobility and sustainability? Do you also have purchasing experience? As a Sourcing & Commodity buyer you will work with market leading suppliers in the technology forefront at our client within the automotive industry in Gothenburg. You will work with complex technical components having a big impact on the final product. We welcome your application today!

Location: Gothenburg
Start: ASAP
Assignment: Long-term consulting assignment.


About the position:

As a senior buyer you will be leading all purchasing activities related to involvement of suppliers in engineering projects. You will be responsible of making sure that the segment strategy is implemented through the selection of the right suppliers and by continuously securing supplier performance within Quality, Delivery, Cost, Feature, Technology, Sustainability and Risk Management.

You will also be responsible for activities such as supplier switch activities, follow-up of contracts and agreements with suppliers, ensure implementation and handling supplier crisis. You will be part of a dynamic team of experienced buyers supporting each other with the mission to develop and maintain a world-class supplier base!


Who are we looking for?

Since you will be handling many issues and projects in parallel, you need to be structured and have strong administrative skills. You also need to be a very communicative person with the ability to build good and lasting relations. We can offer you a very dynamic, interesting and challenging job where you will be given the opportunity to make a change and drive your business independently. We are very keen in seeing people grow and develop.


We are looking for a person with the following profile:

· Master of Science in Engineering
· Purchasing and negotiation experience is seen as a strong advantage
· Experience from truck or car industry is a merit
· Excellent analytical skills and a target-oriented approach
· Great communication, report writing and team working skills
· Fluent in English, both written and spoken


You likely have many offers - why choose Jefferson Wells?

Jefferson Wells Engineering is in a growth phase, which means you have a big influence on working methods, personal development and career. We have access to the most exciting customers and assignments in the automotive industry - which gives you a great opportunity to build up your knowledge and networking in the industry! At Jefferson Wells we strive for a good work and life balance. You will get a permanent employment in accordance with union agreements, including overtime payment, vacation, occupational pension and insurances.


Application:

We do not accept applications by e-mail. Send in your application as soon as possible. The applications will be evaluated continuously.
Please attach your CV and apply to this position through this web-page. Should you have any questions regarding the position or Jefferson Wells, you are more than welcome to contact Candidate Specialist Lovisa Karlsson at Lovisa.Karlsson@jeffersonwells.se.

Ansök nu

IT-ansvarig | Chalmersfastigheter | Göteborg

CIO, Chief Information Officer/IT-chef
Läs mer Jun 8
Vill du sätta din prägel på Chalmersfastigheters digitala resa? Är du intresserad av en roll där du ansvarar för teknisk utveckling, projekt och säkerhet? Vill du vara med och forma framtidens IT för verksamheten? Missa inte chansen att söka tjänsten som IT-ansvarig på Chalmersfastigheter i Göteborg!

???????Arbetsbeskrivning
Som IT-ansvarig kommer du primärt att leda drift och utveckling av Chalmersfastigheter AB och AB Chalmersska husets IT-miljö. Du kommer att vara aktiv i vårt utvecklingsarbete där du planerar, prioriterar och driver nya och pågående projekt. Vidare jobbar du med att ta fram, implementera och följa upp tekniska strategier och fatta beslut kring val av nya system och samarbetspartners. Visionen är att bygga upp en stark IT-funktion. Genom att vägleda organisationen i att välja vilka nya verktyg och digitala hjälpmedel som ska användas framöver kommer du som IT-ansvarig påverka hela företagets digitala resa.Din profil
Vi söker dig som har ett stort och brett intresse för IT. Du har förmågan att agera rådgivande och beslutsfattande mot verksamheten och leverantörer i frågor kopplat till IT. Vidare har du en bakgrund där fokus har varit på nätverk/servrar/hårdvara och känner dig trygg i att driva projekt inom dessa områden. I ditt tidigare arbete har du agerat kravställare och är van vid att driva samarbetet med nya och befintliga partners.

I rollen som IT-ansvarig kommer du att vara ytterst ansvarig för IT vilket ställer krav på en god förmåga att vara självgående. Du kan kommunicera IT på ett pedagogiskt sätt till olika delar av verksamheten. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom relevant område eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.Ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Experis för Chalmersfastigheters räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Chalmersfastigheter. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Paula Skoglund på paula.skoglund@se.experis.com, Susanne Alderling på susanne.alderling@se.experis.com eller Mark Ferrer på mark.ferrer@se.experis.com.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan senast 13 juli!Om Chalmersfastigheter
Chalmersfastigheter AB är Chalmers eget fastighetsbolag och ägs i sin helhet av Stiftelsen Chalmers tekniska högskola. Vår primära uppgift är att försörja Chalmers med lokaler i egna eller inhyrda fastigheter. Vi vill erbjuda tillgång till mötesplatser som stimulerar till kreativa möten; campus och inspirerande och hållbara kunskapsmiljöer som attraherar de bästa talangerna från hela världen.

Vi skapar hållbara och inspirerande campus och mötesplatser i världsklass. På detta sätt bidrar Chalmersfastigheter till att Chalmers får så bra förutsättningar som möjligt för att uppnå sitt mål - att vara ett internationellt ledande tekniskt universitet.

Totalt äger och aktivt förvaltar vi ca 30 byggnader med sammanlagt 172 000 kvm uthyrningsbar lokalyta. Vi är 35 anställda som sitter i trevliga lokaler centralt i Göteborg. Läs gärna mer om oss på www.chalmersfastigheter.se

Ansök nu

Hållbarhetsstrateg inköp | Akademiska Hus

Inköpare
Läs mer Jun 3
Vill du axla rollen som Hållbarhetsstrateg för Akademiska Hus så att vi kan nå våra övergripande klimat- och energimål?

Akademiska Hus är ett av Sveriges största fastighetsbolag och en av landets mest aktiva byggherrar med en samlad årlig inköpsvolym om cirka 4,5 miljarder kronor. Sedan 2014 har vår centrala inköpsavdelning övergripande ansvar för alla inköps- och upphandlingsaktiviteter och arbetar kontinuerligt för att möta verksamhetens behov av varor och tjänster med rätt kvalitet, till rätt totalkostnad och för att främja hållbara leverantörskedjor. Inköpsavdelningen arbetar kategoristyrt och i nära samarbete med våra interna beställare i företagets huvudprocesser. Akademiska Hus omfattas sedan 2016 av lagen om offentlig upphandling.

För att fortsätta vårt arbete med hållbara inköp utökar vi nu vårt inköpsteam med en hållbarhetsstrateg för inköp. Placeringsort är antingen Stockholm eller Göteborg.Om rollen
I rollen som hållbarhetsstrateg inköp ansvarar du för att utveckla Akademiska Hus hållbarhetsarbete inom inköp och upphandling så att vi når våra övergripande klimat- och energimål samt säkerställer att hållbarhetsområdets alla delar genomsyrar våra inköp. Du ansvarar för den tvärfunktionella samordningen och säkerställer att vi ställer rätt krav, följer upp våra leverantörer och att eventuella avvikelser åtgärdas. Rollen är en viktig del i Akademiska Hus övergripande hållbarhetsarbete och den nya klimat- och energistrategin som är antagen i bolaget.

Du tillhör inköpsavdelningen men arbetar tvärfunktionellt i nära samverkan med hållbarhetschef, hållbarhetssamordnare och övriga kollegor från hela organisationen. Rollen passar dig som har ett genuint intresse för hållbarhet och som drivs av eget ansvar, kontinuerlig utveckling och förbättring.

Arbetsuppgifter

* Driva och utveckla Akademiska Hus arbete inom hållbar upphandling
* Identifiera och ta fram bolagsgemensamma strategier inom hållbarhet för strategiska inköpskategorier och specifika upphandlingar
* Omvärldsbevaka, ta fram och följa upp hållbarhetskrav kopplat till övergripande hållbarhetsmål och stötta inköparna i dessa frågor
* Ta fram utvärderingsmodeller inom hållbarhet och vid behov stötta övriga på inköpsfunktionen vid anbudsutvärdering
* Planera, genomföra och följa upp revisioner av våra leverantörer avseende hållbarhet, kvalitet, miljö och arbetsmiljö.
* Ansvara för och samordna leverantörsrevisioner som genomförs av konsulter.
* Ta fram och ansvara för styrande dokument inom hållbarhet, kvalitet, miljö och arbetsmiljö kopplat till inköp och upphandling
* Utveckla rutiner utifrån lagkrav och antagna styrdokument

Kompetenskrav
Vi ser gärna att du som söker har en relevant universitets- eller högskolexamen samt erfarenhet från liknande arbete samt god och dokumenterad kompetens inom hela hållbarhetsområdet. Du bör ha kompetens och erfarenhet av systematiskt arbete och ledningssystem.

För att passa in i rollen som hållbarhetsstrateg inköp är det viktigt att vara självständig, nyfiken som person, orädd och ha en vilja att visa ägarskap. Du har ett engagemang för dina frågor och en vilja att driva hållbarhetsfrågor framåt inom Akademiska Hus. Vidare är du social och har lätt för att samarbeta och samverka med andra. Du tar ansvar för dina frågor och är handlingskraftig i bemärkelsen att kunna ta frågorna från start till mål.

Det är viktigt att du ser regelverk och uppföljning som en inkorporerad del av affärsutvecklingen och att du drivs av förändring, digitalisering och utveckling. För att trivas ser vi att du har vana vid att agera i en flexibel miljö och att arbeta tvärfunktionellt.

Du erbjuds
På Akademiska Hus blir du välkomnad in i en stimulerande miljö med trevlig företagskultur och spännande arbetsuppgifter. Du ges från början ett stort ansvar på vägen mot vårt gemensamma mål - att skapa attraktiva kunskapsmiljöer. Här får du en unik chans att påverka och bidra till framtiden och du får möjlighet att växa i en kunskapsstark organisation. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald kan tillföra verksamheten och eftersträvar därför en kreativ blandning av medarbetare.

Om Akademiska Hus
Vi är ett av landets största fastighetsbolag och med fokus på universitet och högskolor bygger och förvaltar vi hållbara kunskapsmiljöer för hela människan. Vår långa erfarenhet och fokus på trender i den akademiska världen gör att vi kan bygga både innovativt och långsiktigt. Idag har vi ett fastighetsvärde på 73 miljarder och en omsättning på 5,7 miljarder, och för att möta den ökande efterfrågan på kunskapsmiljöer har vi en projektportfölj på 16,7 miljarder. Så bidrar vi till ett klokare Sverige. Fler exempel på hur vi jobbar hittar du på akademiskahus.se.

Ansökan
Är du personen vi söker är du välkommen att söka tjänsten. Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag som är 2022-06-27
I den här rekryteringen samarbetar Akademiska Hus med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Anna Edemyr, 0727 - 30 52 46,
anna.edemyr@jeffersonwells.se och Camilla Rippe, 0703-770138, camilla.rippe@jeffersonwells.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Automationsingenjör Honeywell | Preem | Göteborg

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Jun 8
Vill Du vara med och leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle? Genom styr och reglersystem som Automationsingenjör i Automationsgruppen har Du möjligheten att bidra till Preems vision. Vare sig Du har erfarenhet från processindustri eller om Du är nyutexaminerad student så är utvecklingsmöjligheterna goda, Preem prioriterar din kompetensutveckling!

???????

Jobba för framtiden redan idag

Som Automationsingenjör på Preems raffinaderi i Göteborg kommer Du i huvudsak att arbeta med utveckling och förvaltning av raffinaderiets styr och reglersystem. Systemet du kommer hantera främst är Honeywell Experion.Arbetsuppgifter:

* Arbete med Automationssystem på raffinaderiet i Göteborg
* Systemutveckling
* Projektledning
* Programmering
* Felsökning
* Förebyggande Underhåll
* Uppgraderingar
* UtbildningI tjänsten kommer Du även få möjligheter att arbeta med IT-systemen som ingår i avdelningens ansvar.

Du kommer att ingå i en grupp som består av totalt 13 medarbetare på båda raffinaderierna och rapportera till Automationschefen.Du blir en viktig del av Preem - en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer - från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk.
För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltidHar du den här bakgrunden?

För att lyckas i rollen är det viktigt att Du har förmågan att se detaljerna utan att glömma bort helheten. Du kommer att bli kontaktad av människor från hela raffinaderiet som alla har olika uppgifter eller frågeställningar därför är det viktigt att Du är serviceinriktad och att Du tycker om att lösa problem.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken förekommer i det dagliga arbetet.Är det här du?

Du har en högskole-/universitetsutbildning inom exempelvis Automation, Systemvetenskap, IT eller arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdigt.

Kunskaper om styr och säkerhetssystem är meriterande.

Preem arbetar för mångfald och vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.Ta reda på mer!

Om Du har frågor om tjänsten är Du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Mark Ferrer på mark.ferrer@jeffersonwells.se eller 072-156 36 01.

Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Ansök nu

Automationsingenjör Honeywell | Preem | Göteborg

Civilingenjör, produktion, maskin
Läs mer Jun 8
Vill Du vara med och leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle? Genom styr och reglersystem som Automationsingenjör i Automationsgruppen har Du möjligheten att bidra till Preems vision. Vare sig Du har erfarenhet från processindustri eller om Du är nyutexaminerad student så är utvecklingsmöjligheterna goda, Preem prioriterar din kompetensutveckling!

???????

Jobba för framtiden redan idag

Som Automationsingenjör på Preems raffinaderi i Göteborg kommer Du i huvudsak att arbeta med utveckling och förvaltning av raffinaderiets styr och reglersystem. Systemet du kommer hantera främst är Honeywell Experion.Arbetsuppgifter:

* Arbete med Automationssystem på raffinaderiet i Göteborg
* Systemutveckling
* Projektledning
* Programmering
* Felsökning
* Förebyggande Underhåll
* Uppgraderingar
* UtbildningI tjänsten kommer Du även få möjligheter att arbeta med IT-systemen som ingår i avdelningens ansvar.

Du kommer att ingå i en grupp som består av totalt 13 medarbetare på båda raffinaderierna och rapportera till Automationschefen.Du blir en viktig del av Preem - en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer - från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk.
För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltidHar du den här bakgrunden?

För att lyckas i rollen är det viktigt att Du har förmågan att se detaljerna utan att glömma bort helheten. Du kommer att bli kontaktad av människor från hela raffinaderiet som alla har olika uppgifter eller frågeställningar därför är det viktigt att Du är serviceinriktad och att Du tycker om att lösa problem.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken förekommer i det dagliga arbetet.Är det här du?

Du har en högskole-/universitetsutbildning inom exempelvis Automation, Systemvetenskap, IT eller arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdigt.

Kunskaper om styr och säkerhetssystem är meriterande.

Preem arbetar för mångfald och vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.Ta reda på mer!

Om Du har frågor om tjänsten är Du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Mark Ferrer på mark.ferrer@jeffersonwells.se eller 072-156 36 01.

Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Ansök nu

Marknadschef till Stampen Media | B2B

Marknadschef
Läs mer Jun 8
Delar du Stampen Medias passion att stärka fri och oberoende journalistik, samtidigt som du hjälper företag att lyckas med deras affär? Har du en bakgrund inom marknadskommunikation, vana att driva projekt och vill ta ditt nästa kliv i karriären? Nu har du chansen att ta dig an en nyckelroll på Västsveriges största mediehus!Stampen Media storsatsar och söker nu en Marknadschef B2B. Det finns en enorm potential i Stampens varumärke med deras 15 titlar, regionalt och lokalt, och detta är en unik chans att få vara med och staka ut framtiden.

Du utgår antingen från vårt kontor i Göteborg, alternativt vid överenskommelse från ett av våra lokala kontor i Västsverige. Huvudsaken är att din geografiska placering gör att du enkelt kan ta dig runt i regionen

Hur kommer din vardag att se ut?

I din roll har du ett övergripande ansvar för att utveckla marknadskommunikationen och för att sätta upp riktningen framåt, där ditt arbete är att stärka Stampen Medias samtliga varumärken i B2B-affären och förflytta positionen för Stampens annonsaffär framåt.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att:

* Planera och prioritera marknadsinsatser under året för Stampen centralt och de lokala varumärkena samt för säljteamen
* Operativt planera, genomföra och utvärdera aktiviteter och kampanjer i samarbete med säljorganisationen
* Ansvara för de externa kommunikationskanalerna för B2B
* Tillsammans med försäljningscheferna runt om på Västkusten prioritera marknadssatsningar, regionalt och lokalt

Utöver detta kommer man också gå in och göra punktinsatser när behovet uppstår på någon av orterna. Du gör givetvis inte allt helt ensam, utan mycket görs tillsammans med dina kollegor där du ofta koordinerar de olika insatserna i projektform. Dessa består av bland annat av en in house produktionsbyrå, ett produktutvecklingsteam, marketing automation specialist samt business analyst som tillsammans bildar Stampens nya marknadsråd.

Det är ett varierat arbete och det krävs att man trivs med att arbeta både strategiskt och operativt. Inför året har du lagt en plan framåt och formulerat vilka fokusområden som kommer prägla året och vilka strategiska steg som ska tas. Den typen av planering och prioritering blandas med en vardag där du på kort varsel kommer behöva sätta ihop ett pressmeddelande, alternativt bistå säljorganisationen med någon marknadsåtgärd som snabbt behöver sättas i rullning. Ingen dag är den andra lik!

Är du Stampens nya Marknadschef?

Vi ser att du har god kunskap och förståelse för digital marknadsföring. Har du tidigare arbetat med marknad och kommunikation i en försäljningsmiljö ser vi det som meriterande. Du är van vid att arbeta både strategiskt och operativt, och växlar mellan dessa med lätthet. Vi söker dig med erfarenhet av arbete inom kommunikation- och varumärkesarbete, helst inom B2B-försäljning. Du har tidigare erfarenhet av att operativt driva projekt.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av copyarbete och har arbetat i publicerings-och produktionsverktyg. Har du jobbat på mediehus är det också ett plus, men inte ett krav.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är organiserad och kan planera ditt arbete både på lång och kort sikt, och ser till att allting blir gjort. Då du kommer ha flera projekt igång samtidigt är det också viktigt att du är flexibel och kan växla mellan dessa, samtidigt som du ser till att allt blir utfört med god kvalité. Vi tror att du har en kreativ ådra och att du är orädd för att utmana gamla sanningar.

Då det är viktigt att du har en stark förankring i de olika marknaderna ser vi att du regelbundet är ute och besöker olika delar av organisationen på våra lokala kontor. Du rapporterar till Försäljningsdirektören och kommer att ingå i ledningsgruppen för försäljning B2B samt på sikt leda Marknadsrådet.

Intresserad?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Robin Persson via e-post: robin.persson@jeffersonwells.se eller telefonnummer: 0722032679.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Stampen

Stampen Media är en av Sveriges ledande mediekoncerner. Med 12 prenumererade titlar på västkusten förser vi dagligen över en miljon läsare med lokal kvalitetsjournalistik och engagerande nyheter och innehåll från just deras område. Vårt löfte till våra läsare är att jobba närmare deras vardag och ta dem närmare händelser och andra människor genom att leverera lokala bevakningar, livesändningar och granskningar.

Stampen Media har på senare år varit ett av Sveriges mest offensiva och lönsamma mediehus. Flera nyhetstitlar på västkusten har köpts upp, redaktionerna har vuxit och journalistiken har belönats med tunga priser.

Våra prenumererade titlar är Alingsås Tidning, Bohusläningen, Göteborgs-Posten, Hallands Nyheter, Hallandsposten, Kungsbacka-Posten, Kungälvs-Posten, ST-tidningen, Mölndals-Posten, Partille Tidning, Strömstads Tidning och TTELA samt gratistidningarna Alingsås Kuriren, Lerums Tidning och Nya Varbergsposten. Under hösten kommer vi också starta upp två helt nya titlar i Mark och Härryda samt satsa stort på Göteborgs-Posten i Borås.

Stampen Media omfattar även logistik- och distributionsbolaget VTD .

Totalt är vi drygt 1 500 medarbetare i koncernen.

Ansök nu

Produktionstekniker Göteborg

Processtekniker, tillverkningsindustri
Läs mer Jun 7
Jefferson Wells söker nu en driven och motiverad produktionstekniker till ett av regionens mest spännande företag! Uppdraget passar sig för dig som har ett djuplodat teknikintresse och som vill arbeta med framtidens teknologi. Är du också positiv, nyfiken och noggrann? Sök då jobbet som produktionstekniker redan idag!

Arbetsbeskrivning

Företaget är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Just nu befinner de sig i en stor tillväxtfas och de vill nu fortsätta att utveckla sin framgång genom att förstärka sin organisation med en produktionstekniker.

Som produktionstekniker kommer du att arbeta nära operatörer och tillverkningschefer i en del av ett tillverkningsflöde. Du tillhör ett team av produktionstekniker där du driver och ansvarar för att ta fram förbättringsåtgärder samt lösa problem som dyker upp på befintliga produkter och processer. Du kommer att vara ett viktigt stöd för produktionspersonalen och ansvara för att ta fram beredningsunderlag, hantera felutfall och stötta vid problem i produktionslinan.

I dina arbetsuppgifter ingår följande:

* Support och stöttning till våra operatörer
* Delta i operativa möten och avstämningar och hantering av aktiviteter initierade ur dessa
* Utföra beredningsarbete dvs tillverkningsunderlag, monteringsinstruktioner samt framtagning av fixturer
* Hantera avvikelser och ändringar
* Utföra reklamationer
* Göra rotorsaksanalyse.
* Arbeta med och bidra i förbättringsarbete
* Följa upp och analyser ex. tillverkningskostnad
* Analysera avvikelser och identifiera långsiktiga åtgärder

Vem är du?

En god kommunikativ förmåga är en förutsättning i det dagliga arbetet då personliga möten är en central del i arbetet. Du är nyfiken, positiv och kan planera ditt arbete utifrån verksamhetens behov. Du kan leda dig själv för att uppnå en sund och hållbar arbetsbelastning och tar därför hjälp när det behövs. Som person förutsätter vi att du gillar tillverkning och har ett starkt intresse i principerna kring Lean/Agila arbetssätt. Du är strukturerad och ser utmaningar i stället för problem och tillsammans med din grupp strävar ni mot ständig förbättring, sänkta kostnader och leveranser i tid. Du har affärsförståelse, kundfokus och en förmåga att kombinera strategiskt tänkande med operativa åtgärder.

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat kompetensförsörjning av chefer och specialister. Jefferson Wells unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan få verksamheter att växa och erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra kandidater. Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Med vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb. Vi matchar dina färdigheter och karriärmål med några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken, så att du kan uppnå dina karriärmål.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila ansvarig Konsultchef Elin Adolfsson på elin.adolfsson@jeffersonwells.se

Ansök nu

Account Manager till Coromatic i Göteborg

Account manager
Läs mer Jun 2
Är du på jakt efter ett jobb som ständigt bjuder på nya utmaningar på ett företag som gör skillnad på riktigt? Vill du jobba i en verksamhet där man bryr sig om varandra? Är du dessutom duktig på att bygga relationer, kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi en Account Manager till Coromatic i Göteborg. Vill du vara med på Coromatics resa? Välkommen med din ansökan!Den här rekryteringen innebär att vi på Jefferson Wells bistår Coromatic med att hitta rätt person till jobbet som Account Manager och du kommer att bli anställd av Coromatic.

Om jobbet som Account Manager

I rollen som Account Manager ansvarar du för att säkerställa goda affärsrelationer samt arbeta med långsiktig kundvård. Du ansvarar för relationen och att utveckla befintliga kundrelationer samt bearbetning av nya kunder. Dessutom kommer du tillsammans med ditt team planera, utföra och följa upp säljaktiviteter för att tillmötesgå kundens behov samt samarbeta med andra avdelningar i projektform för att kunna implementera den absolut bästa lösningen.

Hos Coromatic har du ett ansvarsfullt arbete där du direkt bidrar till att samhällsviktiga funktioner kan driva sin verksamhet utan störningar eller avbrott. Coromatic är den marknadsledande leverantören av teknisk infrastruktur i Norden, där du i din region ansvarar för försäljningen inom området datacenter (ICS). Du utgår från Coromatics kontor i Göteborg och tjänsten kommer innebära en del resor inom ditt upptagningsområde.

Är du Coromatics nya Account Manager?

Coromatic söker dig som har erfarenhet av arbete som Account Manager eller motsvarande där du arbetat med försäljning med längre säljcykler. Vi ser att du har några års erfarenhet av konsultativ- och lösningsfokuserad försäljning (B2B).

För att lyckas i rollen är det viktigt att du fokuserar på att hitta lösningar och att du har en professionell framtoning. Då olika kunder har olika behov är det också viktigt att du är lyhörd och är van vid att göra gedigna behovsanalyser.

Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande försäljning i en teknisk miljö, och tidigare kunskap och/eller kännedom om datacenter är givetvis ett plus. I slutändan kommer stor vikt att läggas på dina personliga egenskaper, där ditt driv och engagemang kommer vara avgörande.

För såväl oss på Jefferson Wells som Coromatic är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvara ta all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Om Coromatic

Coromatic säkrar tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar. Vi tillhandahåller hög tillgänglighet och produktivitet för våra kunder, vi räddar liv genom oavbruten drift 24/7, och optimerar energianvändningen för minsta möjliga miljöpåverkan. När strömmen går ser vi till att Universitetssjukhuset i Linköping alltid har strömförsörjning för fungerande operationssalar och vård. Vi säkrar att Färöborna kan kommunicera med den uppkopplade världen även vid driftsstopp, och att flygplanen alltid kan landa säkert på Bromma flygplats. Coromatic har mer än 600 anställda och har levererat lösningar och tjänster till mer än 5000 företag i Norden. Coromatic är en del av E.ON koncernen. Som servicetekniker hos oss är du med och skapar ett säkrare samhälle.

Besök gärna Coromatics hemsida coromatic.se för att få reda på mer om deras verksamhet.

Intresserad?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Robin Persson via e-post: robin.persson@jeffersonwells.se eller telefonnummer: 0722032679.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Placeringsort: Göteborg

Typ av anställning: tillsvidareanställning med sex månaders provanställning

Ansök nu

Systemingenjör OT | Preem | Göteborg

Civilingenjör, tillverkningsindustri
Läs mer Maj 4
Vill Du vara med och leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle?Genom de processnära IT-systemen som Systemingenjör OT i Automationsgruppen har Du möjligheten att bidra till Preems vision.Vare sig Du har lång erfarenhet från processindustri eller om Du är en nyutexaminerad student så är utvecklingsmöjligheterna goda, Preem prioriterar din kompetensutveckling!

???????

Jobba för framtiden redan idag

Som Systemingenjör OT på Preems raffinaderi i Göteborg kommer Du i huvudsak att arbeta med utveckling och förvaltning av raffinaderiets automationssystem. De processnära systemen är uppbyggda av Microsoft Active Directory, Windows server och datorer, virtualisering med Vmware och Hyper-V.Du ansvarar för att:

* Underhålla och utveckla systemen
* Leda och ingå i projekt
* Säkerställa hög tillgänglighet
* Utbilda organisationen

I tjänsten kommer Du även få möjligheter att arbeta med styr och säkerhetssystemen som ingår i avdelningens ansvar.

Du kommer att ingå i en grupp som består av totalt 13 medarbetare på båda raffinaderierna och rapportera till Automationschefen.Du blir en viktig del av Preem - en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer - från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk.
För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltidHar du den här bakgrunden?

För att lyckas i rollen är det viktigt att Du har förmågan att se detaljerna utan att glömma bort helheten. Du kommer att bli kontaktad av människor från hela raffinaderiet som alla har olika uppgifter eller frågeställningar därför är det viktigt att Du är serviceinriktad och att Du tycker om att lösa problem.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken förekommer i det dagliga arbetet.Är det här du?

Du har en högskole-/universitetsutbildning inom exempelvis Automation, Systemvetenskap, IT eller arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdigt.

Kunskaper om styr och säkerhetssystem är meriterande.

Preem arbetar för mångfald och vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.Ta reda på mer!

Om Du har frågor om tjänsten är Du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Mark Ferrer på mark.ferrer@jeffersonwells.se eller 072-156 36 01.

Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt, men senast den 2022-06-10.

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Ansök nu

Systemingenjör OT | Preem | Göteborg

Civilingenjör, tillverkningsindustri
Läs mer Maj 4
Vill Du vara med och leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle?Genom de processnära IT-systemen som Systemingenjör OT i Automationsgruppen har Du möjligheten att bidra till Preems vision.Vare sig Du har lång erfarenhet från processindustri eller om Du är en nyutexaminerad student så är utvecklingsmöjligheterna goda, Preem prioriterar din kompetensutveckling!

???????

Jobba för framtiden redan idag

Som Systemingenjör OT på Preems raffinaderi i Göteborg kommer Du i huvudsak att arbeta med utveckling och förvaltning av raffinaderiets automationssystem. De processnära systemen är uppbyggda av Microsoft Active Directory, Windows server och datorer, virtualisering med Vmware och Hyper-V.Du ansvarar för att:

* Underhålla och utveckla systemen
* Leda och ingå i projekt
* Säkerställa hög tillgänglighet
* Utbilda organisationen

I tjänsten kommer Du även få möjligheter att arbeta med styr och säkerhetssystemen som ingår i avdelningens ansvar.

Du kommer att ingå i en grupp som består av totalt 13 medarbetare på båda raffinaderierna och rapportera till Automationschefen.Du blir en viktig del av Preem - en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer - från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk.
För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltidHar du den här bakgrunden?

För att lyckas i rollen är det viktigt att Du har förmågan att se detaljerna utan att glömma bort helheten. Du kommer att bli kontaktad av människor från hela raffinaderiet som alla har olika uppgifter eller frågeställningar därför är det viktigt att Du är serviceinriktad och att Du tycker om att lösa problem.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken förekommer i det dagliga arbetet.Är det här du?

Du har en högskole-/universitetsutbildning inom exempelvis Automation, Systemvetenskap, IT eller arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdigt.

Kunskaper om styr och säkerhetssystem är meriterande.

Preem arbetar för mångfald och vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.Ta reda på mer!

Om Du har frågor om tjänsten är Du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Mark Ferrer på mark.ferrer@jeffersonwells.se eller 072-156 36 01.

Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt, men senast den 2022-06-10.

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Ansök nu

Researcher - IT/Engineering | Jefferson Wells | Göteborg

Researcher, rekrytering
Läs mer Apr 6
Vi satsar stort på vår rekryteringsverksamhet & utökar nu vårt rekryteringsteam med en Researcher. Vi söker dig som vill identifiera och attrahera rätt kompetens till våra kunder. Delar du vår passion för människor, affärer och hantverket rekrytering kommer du att trivas hos oss.

Din vardag
Som Researcher är du en nyckelperson och har det centrala uppdraget i att searcha fram rätt kandidater till våra kunduppdrag. Du kommer att samarbeta med våra rekryterare i Göteborg, Borås och Jönköping. Vi arbetar med marknadsledande företag och organisationer inom privat och offentlig marknad där vi dagligen rekryterar eftertraktad och kvalificerad specialist- och chefskompetens.

Ditt arbete kommer innebära att proaktivt bearbeta kandidatmarknaden och bygga upp nätverk inom IT/Engineering. För att trivas i rollen har du ett stort intresse för andra människor och vill skapa goda relationer med kandidater, kunder och kollegor. I ditt dagliga arbete håller du dig à jour med vad som händer på arbetsmarknaden.Vem är du?
För att trivas och lyckas i rollen som Researcher söker vi dig som är lösningsorienterad och har förmågan att tänka "outside the box". Som person är du initiativtagande, målinriktad och har fallenhet för att anamma ny kunskap. Vidare finner du lätt samband och ser synergier i ditt arbete. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete från rekryterings- eller konsultbranschen.Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där du har stort eget inflytande och blir en del av ett företag som påverkar arbetsmarknaden både lokalt och globalt. Vi är måna om att våra medarbetare skall ha en bra balans mellan arbete och privatliv där frihet under ansvar är ledorden. Dessutom har vi kul på jobbet och du kommer bli en del av ett team med kompetenta kollegor.Om Experis- Jefferson Wells
Experis/Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat på att finna skickliga personer inom IT, teknik, ekonomi och ledarskap men även marknadsföring, försäljning och HR är viktiga delar av vår verksamhet. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential, får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis/Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup.

Klicka på länken nedan för att ta del av vårt erbjudande och utvecklingsmöjligheter inom ManpowerGroup:

https://www.youtube.com/watch?v=VOnHWyWAIno&feature=youtu.beSå här söker du jobbet
Urval och intervjuer kommer hållas löpande. Frågor besvaras av Mark Ferrer på mark.ferrer@jeffersonwells.se eller +4672-1563601.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Experis Academy Program | Embedded C++ | Göteborg

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 1
Har du en eftergymnasial utbildning inom IT, ett brinnande intresse för programmering och vill arbeta som systemutvecklare? Vill du få ett försprång i karriären och bli grym på att koda? Genom Experis Academy Program får du under tre intensiva månader en praktisk utbildning baserat på vad arbetsmarknaden söker och en trygg anställning i ett! Vi kommer påbörja vårt nästa program under sommaren 2022. Vill du ha en av de platserna i Göteborg?

Vad får du av att gå Experis Academy Program?
Du får en unik möjlighet att skaffa dig ovärderlig kompetens av moderna teknologier som IT-branschen efterfrågar. Du är anställd från dag ett där du startar med en intensiv lärarledd och betald utbildningsperiod som pågår i 3 månader. Utbildningen genomförs enligt metodiken Accelerated Learning och är i högt tempo (upp till 500 h av kodande!) som varvar teori med praktiska övningar, både själv och i grupp. Lärarna har lång erfarenhet från både akademin och näringslivet och lär ut det som systemutvecklare behöver kunna just nu på arbetsmarknaden. Efter avslutad utbildning får du möjlighet att ta en certifiering inom den inriktning du går.

Efter utbildningsperioden påbörjar du en 12 månaders specialiseringsperiod hos ett företag i regionen där du arbetar och vidareutvecklar dina kompetenser. Efter du avslutat dessa sammanlagda 15 månader ges du möjlighet att bli anställd hos det företaget. Vårt gemensamma mål är att du ska vidareutvecklas och kunna bygga en långsiktig karriär tillsammans med oss och företaget du är hos. Du får även lära känna andra som också brinner för systemutveckling, både de som börjar samtidigt som dig och de som tidigare gått Experis Academy Program.

Ett urval av teknologier du kommer lära dig under programmet:

Embedded/C++:
C++, DevOps, Docker, Unit testing, Git, Linux, Jetson hardware, Microcontroller, Qt, IoT, AI, RESTVilka är vi på Experis Academy?
Experis Academy är en del av IT-konsultbolaget Experis som i sin tur ingår i internationella Manpower Group-koncernen. Vi som arbetar med konceptet har mycket erfarenhet av både HR och IT, där vårt Academy-program har vuxit fram och utvecklats genom åren. Vi har mycket erfarenhet och ger dig, utöver utbildningen och uppdrag hos något av Sveriges ledande företag, även coachning under tiden du är anställd hos oss. Du får då chansen att komplettera dina kompetenser med andra mjuka värden passande för att jobba inom IT-branschen.

Vill du veta mer om hur det är att gå programmet? Läs om Miriams tid hos oss när hon gick vår Embedded-inriktning:

"Det kan vara knepigt att komma in i programmeringsvärlden som nyexaminerad och dessutom känna att man hamnat rätt. Experis Academy är en jättebra möjlighet att lära sig mer, skapa kontakter, få stöd och information om hur yrket ser ut och framför allt är det en väldigt trevlig tid att lägga på att lära sig det där extra och hitta en specialisering."

https://www.experis.se/sv/insikter/inlagg/2022/03/09/morgondagens-eftertraktade-specialister

Vem är du?
Experis Academy är till för dig som

* har examen i minst en 2-årig eftergymnasial utbildning inom ett IT-relaterat område (vi tar såklart hänsyn till om du är i slutskedet av dina studier vid ansökan)
* läst programmeringskurser och har ett genuint intresse för det
* motiveras av att lösa komplexa problem och har ett sinne för logik
* ser dig som någon som tycker om att samarbeta med andra, nå uppsatta mål, är flexibel och ansvarar för din egen utveckling
* talar och skriver svenska och engelska obehindrat

Introduktionsdagar: 4-5 juli

Kursstart: 8 augusti

Studietid: Heltid, 08:00-17:00

Plats för utbildning och uppdrag

Vårt kontor i Göteborg*. Vi har just nu program i Göteborg, Skövde, Örebro, Stockholm, Norrköping, Malmö och Växjö. Antal platser per inriktning för respektive ort kan skilja sig.

* Kan komma att ske på distans. Vi följer FHMs rekommendationer.

Hur ser rekryteringsprocessen ut om du får jobbet?

* Du skickar in din ansökan
* Vi validerar ansökningen
* Vi ringer upp dig för en telefonintervju
* Du får genomföra tester
* Vi genomför en digital kompetensbaserad djupintervju
* Vi pratar med dina två referenser och du skickar in betygen från din utbildning
* Vi träffas på en slutintervju
* Du får ett besked om en plats på programmet
* Vi signar anställningskontrakt

Platserna kan fyllas under ansökningstiden då vi rekryterar löpande, ansök därför så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, men du är välkommen att kontakta oss på Academy@se.experis.com om du har några frågor.

Läs gärna mer på vår hemsida https://www.experis.se/sv/careers/experis-academy-program

Ansök nu

Redovisningsansvarig | Jefferson Wells

Redovisningsekonom
Läs mer Jun 15
Är du en ekonom redo för en ny spännande utmaning? Har du jobbat löpande med redovisning och bokföring? Vill du vara del av ett härligt team som är i ständig utveckling? Vi på Jefferson Wells söker nu till vår kund inom service management, fastighetsförvaltning och lokalvård en redovisningsansvarig till deras team i Göteborg. Låter det intressant? Skicka in din ansökan idag!

Ort: Göteborg

Omfattning: 100 %

Uppdrag: Konsultuppdrag med start 1 augusti - oktober. Du kommer vara anställd hos Jefferson Wellls men arbeta ute hos kund.

Vad innebär rollen?

Som Redovisningsansvarig blir du en viktig kugge på ekonomiavdelningen med placering i Göteborg. Du har operativt ansvar för redovisning och månadsrapportering. Du deltar i bolagens budget- och prognosarbete samtidigt som du sköter huvuddelen av den löpande bokföringen såsom kund- och leverantörsreskontra, fakturering, inbetalningar, påminnelser och räntefakturering, moms och skatter mm. Som Redovisningsansvarig kommer du även bli delaktig i digitaliseringsresa inom företaget, delta i olika verksamhetsprojekt och hantera diverse ad hoc-frågor relaterade till bolagen. Till din hjälp finns ett team som hanterar kund/leverantörsreskontra mm för samtliga bolag. Du kommer sitta i fräscha och ljusa lokaler i Göteborg.

Din profil

Du har några års erfarenhet av självständigt arbete med liknade arbetsuppgifter. Du tycker om att ta eget ansvar och egna initiativ, samt har god förmåga att planera, prioritera och driva dina uppgifter. För dig är det självklart att vi samarbetar och tillsammans bidrar till god stämning och härligt arbetsklimat. Som person är du prestigelös, noggrann, stresstålig och har god analytisk förmåga. För att lyckas i tjänsten tror vi att du har goda kunskaper i Excel samt intresse för systemfrågor. Meriterande om du har god datorvana med erfarenhet av flera ekonomisystem

Kvalifikationer:

* Högskoleutbildning inom Ekonomi
* Erfarenhet av tidigare arbete med leverantör/kundresekontra
* Löpande bokföring/redovisning
* Utveckling av rutiner och processer
* Erfarenhet av månads och årsbokslut

Vad vi på Jefferson Wells kan erbjuda dig:

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister. Vi är ett av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning med allt vad det innebär: månadslön, kollektivavtal, försäkringar m.m. Läs mer om hur det är att vara konsult på Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wells.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Har du frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att kontakta talent acquisition specialist Filippa Müntzing på mejl filippa.muntzing@jeffersonwells.se

Ansök nu

Enhetschef/Director Digital Innovation och logistik till RISE

Enhetschef, offentlig förvaltning
Läs mer Jun 10
Vill du precis som vi, skapa morgondagens mobilitet, i ett digitaliserat samhälle? Har du ett externt fokus för att tillsammans med dina medarbetare möjliggöra att vår kunskap når ut och tillämpas? Är du en coachande ledare som brinner för dina medarbetare? Då kan rollen som Enhetschef/Director Digital Innovation och logistik hos RISE vara något för dig!

Vi söker nu en Enhetschef/Director till enheten Digital innovation som tillhör avdelningen Mobilitet och System. Inom avdelningens sex enheter bedrivs tillämpad forskning som undersöker möjligheterna och konsekvenserna av digital teknik och framtidens mobilitet. I den pågående omvandlingen mot ökad digitalisering, tjänstefiering, automatisering och elektrifiering finns det många obesvarade frågor och outtömda möjligheter som vi med stort engagemang tar oss an tillsammans med våra kunder och partner för att skapa en hållbar framtid.Arbetsbeskrivning
Som enhetschef/director kommer du att leda en distribuerad enhet på cirka 10 personer. Tillsammans med dina kollegor i ledningsgruppen kommer du att ta fram, driva och följa upp strategier för att skapa en avdelning i framkant som en aktiv och bidragande del i RISE mission och vision. Det är helheten som är styrkan. Här får du möjlighet att göra skillnad och du har också hela RISE samlade kunskap till förfogande.

Du har ett externt fokus, för att tillsammans med dina medarbetare möjliggöra att vår kunskap når ut och tillämpas för ett digitaliserat, hållbart samhälle med hållbar mobilitet som din domän. Du är visionsdriven och har hög domänförståelse. Vi tror att du har ett starkt nätverk inom näringsliv, offentlig sektor samt universitet och högskolor.

Som enhetschef rapporterar du till avdelningschefen och ingår i avdelningens ledningsgrupp. Enheten har medarbetare i Göteborg, Kista, Lund och Umeå. Placeringsort är Göteborg eller Kista. En del resor kan förekomma.Vem är du?
För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du är en naturlig ledare och förebild som brinner för att skapa förutsättningar för dina medarbetare att prestera på bästa sätt. Du är lyhörd och drivs av att leverera nytta och att engagera dina medarbetare genom ett inspirerande och modigt ledarskap. Du involverar och coachar dina medarbetare i deras uppgift att skapa nytta och tydliga resultat i samverkan med övriga RISE. Vi tror att du är affärsmässig och inger förtroende hos såväl kunder som medarbetare. Mycket viktigt är att du är en lagspelare med uttalad samarbetsförmåga.

Du har:

* Ledarerfarenhet
* Erfarenhet från forskning och transportområdet.
* En för enheten relevant universitetsutbildning, gärna forskarutbildning.
* Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

Det är meriterande om du tidigare har lett forsknings- och/eller utvecklingsprojekt.Om Digital Innovation
Enheten Digital innovation bedriver tillämpad forskning med målsättningen att utforska digitaliseringens möjligheter för fordon, logistik och transportsystem. Vi fokuserar på tre kunskapsområden:

* Digitalisering av logistik och transport genom nya affärer, innovation och digital transformation
* Öppna teknologier i form av delning av data, öppna standarder och öppen källkod
* Cybersäkerhet och mjukvaruutveckling för framtidens mobilitet

Vår forskning tillämpar olika forskningsmetoder och sker i nära samverkan med aktörer inom transport och fordonssektorn. Huvuddelen av våra projekt är finansierade av forskningsfinansiärer men vi ökar successivt andelen av direktfinansierade projekt; t.ex. genom innovationscoachingsuppdrag inom svenskt näringsliv. Enheten har nära samarbete med olika universitet och högskolor samt har ledande uppdrag inom forskningssatsningar och nätverk såsom TripleF. Inom RISE är enheten drivande inom den del av cybersäkerhetsforskning som fokuserar mobilitet. Sedan 2020 förvaltar enheten en flerårig forskningsdonation från Knut- och Alice Wallenberg Stiftelse på temat digital innovation. Enhetens forskare och experter finns placerade i Lund, Göteborg, Kista och Umeå.Är vi rätt för varandra?
Inom RISE gillar vi olika och vi är övertygade om att mångfald bidrar till en innovativ miljö där vi tillsammans utmanar gränser och utvecklar ny kunskap och kompetens för framtiden. Vi lovar dig inte ett lätt jobb men vi kan lova en spännande resa där vi tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor bidrar till en hållbar framtid och till att säkra ett försprång i den globala konkurrensen. Vill du vara med på resan?Välkommen med din ansökan!
Låter detta spännande så kom hjälp oss gör världen lite bättre. I den här rekryteringen samarbetar RISE med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Paula Skoglund på 0722- 015 964 eller Paula.Skoglund@jeffersonwells.se

Sista ansökningsdag är 8 juli 2022. Vi vill ha din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Ansök nu

Interim Ekonomichef till kommunalt Bostadsbolag

Ekonomichef
Läs mer Jun 16
Ni söker vi på Jefferson Wells efter en erfaren ekonomichef för vår kunds räkning, ett kommunalt fastighetsbolag i Göteborg. Kunden har behov av att ta in en interim ekonomichef under en rekryteringsperiod, rollen innefattar personalansvar. Kan detta vara något för dig? Välkommen med din ansökan!

Start: 1 september
Uppdragslängd: Uppdraget pågår under rekryteringsprocess, Omfattning på uppdraget är 100%
Placering: Göteborg

Om Uppdraget

Uppdraget avser ytterst en kvalitetssäkring av dagens arbetsflöde. Inte utveckla nytt utan att leverera på det som ligger på bordet. I rollen ingår det att ha ansvar för personalen som består av 11 personer och ha fokus på arbetsmiljön och att gruppen fungera som en enhet. Avdelningen består av redovisningspersonal, controller, redovisningschef och hyresadministration. Målet är en väl fungerande ekonomifunktion efter sex månader.

Du kommer att leda den operativa verksamheten så att rutiner fungerar, kvalitetssäkring av bokföringen och att personalens förmåga tillvaratas fullt ut. Rapportering sker till VD för redovisning i styrelsen.

Kvalifikationer

* Civilekonom med personalansvar
* Erfarenhet av större bolag (över 50 personer)
* Konkret kunskap om affärssystemet/ekonomisystemet Agresso
* Erfarenhet av e-handelssystem typ Proceedo (inköps- och faktureringssystem) där många i organisationen gör inköp och attesterar
* Erfarenhet av operativt bokslut, budgetprocesser och investeringsprocesser
* Meriterande om erfarenhet från fastighetssystem och fastighetsbranschen
* Goda erfarenheter av att ta fram rapporter och uppföljning till organisationen
* Dokumenterad erfarenhet som arbetsledare och gärna kompletterad med ledarskapsutbildning

Egenskaper

* Ett inkännande ledarskap som bygger på involvering och dialog
* God förståelse och intresse av att hjälpa hela organisationen att bli bättre på "ekonomi" - att se ekonomiavdelningen som både service och experter.
* Ansvarsfull och förmåga att leverera i tid
* Positiv och engagerad
* Förmåga att söka efter lösningar på ett systematiskt sätt
* Ödmjukhet och prestigefri

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat kompetensförsörjning av chefer och specialister. Jefferson Wells unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan få verksamheter att växa och erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra kandidater. Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Med vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb. Vi matchar dina färdigheter och karriärmål med några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken, så att du kan uppnå dina karriärmål.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila ansvarig Konsultchef Anna Bjellheim på anna.bjellheim@jeffersonwells.se

Ansök nu

IT-projektledare | Göteborg | Experis

Processansvarig, ITIL
Läs mer Jun 10
Letar du efter ett stimulerande arbete som bjuder på utmanande arbetsuppgifter och öppnar upp för utveckling? Uppskattar du att arbetet är väldigt mångsidigt och möjligheten att utvecklas i yrkesrollen? Då har du kommit rätt! Nu finns chansen att jobba som IT-projektledare hos oss på Experis där du får möjlighet att använda dina kunskaper och vidareutvecklas. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänstenI rollen som IT-projektledare kommer du ha varierade uppgifter beroende på de projekt du arbetar med. Några av dina främsta arbetsuppgifter är att säkerställa genomförandet av projekt mot uppsatta behov, krav och mål. Som IT-projektledare är det viktigt att du på ett strukturerat sätt ser till att säkra grundläggande projektledningsaktiviteter på ett övergripande plan med planering, kostnad, risker samt samordnar den operativa leveransen utifrån estimerad omfattning, budget, tidsplan och kvalitet. Det bästa med den här tjänsten är att arbetet är väldigt mångsidigt och möjligheten att utvecklas i yrkesrollen! Din profil Vi tror att du har erfarenhet av agilt arbete, projektledning och strategisk planering och en utbildningsbakgrund inom IT. Du har ett resultatinriktat förhållningssätt och är en riktigt god kommunikatör. Som person är du social och glad, och ditt hjärta bultar lite extra hårt för att leda och utveckla andra. I övrigt är det meriterande om du har erfarenhet av Azure och ITIL, har kunskaper inom systemintegration, integrationsramverk och web services.För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha:

* har universitetsexamen inom IT-området

* har erfarenhet av agil projektledning

* har kännedom av ITIL, Scrum, Kanban eller SAFe

* är en social person med ett genuint intresse av människor och hur man skapar bästa förutsättningar för team och organisationer att möta sina utmaningar

* är prestigelös och villig att prova olika angreppssätt för att lyckas

* har goda kunskaper i både engelska och svenska i såväl tal som skrift Det är meriterande om du har relevanta certifieringar och erfarenhet av agila arbetssätt.Om ExperisExperis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde. På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar. Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser. Vad kan vi erbjuda dig? På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Förutom möjligheten att utveckla dina kunskaper ute på spännande uppdrag erbjuds du provanställning enligt kollektivavtal, marknadsmässig månadslön, reglerad semester och semestersättning, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkring, samt många andra förmåner - precis som det alltid ska vara.AnsökanVarmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken på "Ansök nu". Urval sker löpande så ett tips är att skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail men om du har frågor är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Ida Silberberg på ida.silberberg@se.experis.com. Låt oss bygga ett gemensamt samarbete långsiktigt och följ med oss på en spännande resa in i framtiden!

Ansök nu

Systemutvecklare | Göteborg | Experis

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 10
Vi på Experis söker just nu dig som vill jobba som systemutvecklare. Är du skicklig på ett eller flera av de stora utvecklingsspråken? Vill du jobba tillsammans med andra duktiga och drivna kollegor som delar samma tekniska intresse som du? Vår konsultverksamhet växer och vi söker just nu vår nya stjärna med god erfarenhet av systemutveckling. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

För att lyckas i denna roll ser vi att du är en rutinerad systemutvecklare som har lätt för att arbeta självständigt och ta ansvar sitt eget arbete. Du behöver ha ett öppet förhållningssätt och våga testa dig fram för att hitta rätt lösningar. Du är prestigelös och har god social förmåga. Vi tror du är nyfiken och vill vara en del av något större tillsammans med oss på Experis. Tillsammans kommer vi skapa mervärde för både våra kunder och medarbetare.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha:

* Högskole/Universitetsutbildning inom Systemutveckling

* Minst tre års erfarenhet av JAVA, .NET eller C#- utveckling

* Flytande i svenska och engelska i tal och skrift Har du dessutom erfarenhet av följande är det meriterande:

* Integration på Azure plattform

* Azure DevOps och CI/CD

* Adobe suite

* Testdriven utveckling

* Erfarenhet av att arbeta i en konsultroll

Om Experis

Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde. På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig á jour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar. Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Vad kan vi erbjuda dig?

På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Förutom möjligheten att utveckla dina kunskaper ute på spännande uppdrag erbjuds du provanställning enligt kollektivavtal, marknadsmässig månadslön, reglerad semester och semestersättning, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkring, samt många andra förmåner - precis som det alltid ska vara.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Ida Silberberg på ida.silberberg@se.experis.com. Låt oss bygga ett gemensamt samarbete långsiktigt och följ med oss på en spännande resa in i framtiden!

Ansök nu

Lönespecialist till Nouryon i Göteborg

Löneadministratör
Läs mer Jun 23
Just nu söker vi på Jefferson Wells efter en ny stjärna inom lön till vår kund Nouryon med placering i Gamlestaden i Göteborg. Här får du möjligheten att arbeta på en trevlig arbetsplats tillsammans med hjälpsamma och engagerade kollegor! Tjänsten tillsätts löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Vad innebär uppdraget som lönespecialist?

Det dagliga arbetet går ut på att arbeta med all lönehantering, från att skriva ut avtal och skicka iväg till att skapa lönefiler. Uppdraget är genom Jefferson Wells och du kommer att arbeta som konsult via oss. Start kommer att ske i så snart som möjligt och planeras att pågå långsiktigt.

Dina arbetsuppgifter:

* hantera föräldraledighet, sjukfrånvaro
* Kontrollera och bearbeta löneunderlag
* Sköta pensionsrapportering och skicka in statistik
* Skriva arbetsgivarintyg
* Hantera tidrapporter

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen som Lönespecialist är det viktigt att du är ansvarsfull, noggrann och stresstålig i ditt arbetssätt. Du har en god förmåga att prioritera samt att kunna lösa komplexa frågor och problem som rör lönehantering. Vidare är du serviceminded och trivs med att hjälpa andra.

Vi söker dig som:

* Har utbildning inom HR/personal/lön eller likvärdigt
* Behärskar svenska och engelska - i såväl tal som i skrift
* Har god erfarenhet av lönehantering,
* Har god datorvana
* Meriterande om du har erfarenhet av SAP-lön och Kronos Tid.

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat kompetensförsörjning av chefer och specialister. Jefferson Wells unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan få verksamheter att växa och erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra kandidater. Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Med vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb. Vi matchar dina färdigheter och karriärmål med några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken, så att du kan uppnå dina karriärmål.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila ansvarig Konsultchef Anna Bjellheim på anna.bjellheim@jeffersonwells.se

Ansök nu

Senior Systemutvecklare | Anyshore | Experis Digital Workspace

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 9
Vi söker dig som vill jobba remote med fokus på systemutveckling och som vill skapa digitala möjligheter i vårt samhälle. Vi tror du är nyfiken och vill vara en del av något större tillsammans med oss på Experis. Tillsammans kommer vi skapa mervärde för både våra kunder och medarbetare, genom att utveckla en innovativ kod.

Experis gör flera satsningar inom både utbildning, nätverkande och samarbeten med skolor. Vi vet att det råder kompetensbrist, något vi tar ansvar för. Ditt mål blir vårt mål, att tillsammans utveckla din kompetens oavsett vad du önskar jobba med i din roll som systemutvecklare. Din konsultchef kommer finnas här för dig med coachning, utbildning och vägledning.

Vi vill tillsammans med dig som senior systemutvecklare skapa en fantastisk arbetsplats hos oss på Experis. Vår gemensamma målbild är att bli Sveriges bästa IT-konsultbolag att jobba tillsammans med. För den här rollen är innovation och nyfikenhet viktiga faktorer. Vårt mål är att finnas vid din sida genom hela din karriär och vägleda dig till nya spännande uppdrag som senior systemutvecklare.

Arbetsuppgifter
Som konsult jobbar du med flera olika programmeringsspråk, man får en god mix av erfarenhet från olika marknader och kunder. Tillsammans med oss och våra gemensamma kunder kommer du bli en specialist som är ovärderlig. Du kommer få en extremt bra bredd från olika företag. Du kommer utveckla dina kunskaper dagligen och under vägens gång inspireras av dina kollegor. Experis jobbar med flera aktörer som ligger i framkanten inom systemutveckling med både innovation och kunskap om människor.

Arbetslivserfarenhet
+3 års arbetslivserfarenhet inom systemutveckling, mjukvaruutveckling eller programmering.

Utbildningskrav
Universitet, Högskoleutbildning eller Yrkeshögskoleutbildning.

Arbetsplats
EXPERIS ANYSHORE - https://www.experis.se/sv/careers/anyshore
(Remote placering alternativt lokalt på något av våra Sverigekontor)

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer fokusera på:
* Programmeringsrelaterade arbetsuppgifter, Frontend, Backend och databaser.
* Skriva tydlig och lättförståelig kod.
* Du kommer att arbeta med olika agila team, i nära samarbet med dina kollegor.
* Att jobba med programmering och systemutveckling av olika system.

Kompetensområden
Krav är att du har kunskap inom ett av nedan områden:
* Devopsutveckling - Cloud inom AWS eller Azure
* Systemutveckling - Python utveckling
* Embedded programmering - C++ / C
* Arkitektur - Goda kunskaper om arkitektur inom programmering.
Social kompetens
* Framåt - Du har en hög känsla att alltid vilja framåt!
* Nyfiken - Du brinner för utveckling och att testa nya saker, och vidga dina vyer!
* Lösningsorienterad - Du ser pusslet och vill lägga det!
* Samarbetsvillig - Vi är ett team och tillsammans ska vi lyckas!

Är du öppen för att se världen så finns det möjligheter för det också, Experis är aktivt i mer än 80 olika länder och finns på 50 orter i Sverige.

Om Experis (Anyshore)
Vill du arbeta med utvecklande uppgifter och spännande uppdragsgivare på den plats som passar dig bäst? Då stavas lösningen AnyShore - vårt erbjudande för dig som vill jobba hemifrån eller på distans. Som anställd på Experis blir du en del av ett ledande IT-konsultföretag med över 600 anställda konsulter i Sverige och 22 000 konsulter globalt.

På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde. Med AnyShore skapar vi tillsammans en digital arbetsmiljö som fokuserar på nära samarbete utan att vara bunden till ett fysiskt kontor.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansök nu

Automationsingenjör | Cactus Utilities | Göteborg

Civilingenjör, produktion, elektronik
Läs mer Maj 25
Vill du vara med och konfigurera ett driftsystem som gör skillnad för över fyra miljoner svenskar? Vill du arbeta med ett av det mest moderna och marknadsledande driftsystemet Cactus Eye? Vill du vara med och optimera det viktigaste vi har- rent vatten!

Dina arbetsuppgifter
I tjänsten som Automationsingenjör ges du möjlighet att se helheten i ditt arbete och medverkar genom delaktighet och ansvar i hela resan från anbud till driftsättning. Du får stort ansvar att genomföra Cactus projekt antingen enskilt eller i team beroende på projektens storlek.

Tjänsten innefattar bland annat konfigurering av SCADA system i vårt driftdatorsystem Cactus Eye, programmering av styrsystem i PLC samt dokumentation, test och driftsättning hos våra kunder. Idag finns det i Mölndal projektledare, It tekniker och två team på ca 4-6 personer vardera, en projektgrupp brukar vara omkring 1-4 personer. Vi arbetar med flera projekt parallellt som normalt omsätter upp till fem miljoner kronor. I tjänsten kan du utvecklas vidare till projektledaransvar eller specialist inom något teknik eller produktområde om så önskas. Hos oss finns möjligheten att forma din roll efter dina egenskaper och intressen - kanske vill du arbeta med mycket kundkontakt eller dyka ner i tekniken och bli specialist?

Din profil
Vi söker dig som är högskoleingenjör inom automation eller liknande inriktning, eller dig som har studerat automation vid en YH-utbildning. Vi ser gärna att du har kunskaper inom SCADA, PLC, och/eller HMI-system

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet utav VA-branschen eller arbetat som elektriker, elingenjör eller processingenjör. Vi värderar inställning och social kompetens högt, därför är vi också intresserade av dig som har delar av den eftersökta kompetensen eller erfarenheten och vill utvecklas vidare i team tillsammans med erfarna kollegor.

Som person har du förmågan att agera bekvämt och förtroendeingivande i din roll och löser problem på ett effektivt och kvalitetsmedvetet sätt. Att du självständigt tar ansvar för ditt arbete och arbetar målfokuserat samt har förmågan att prioritera dina arbetsuppgifter är värdefullt för tjänsten.

Vad du blir en del av
Den här tjänsten riktar sig till Cactus Utilities i Mölndal. Hos oss får du samarbeta med flera erfarna projektledare, automationsingenjörer och systemutvecklare och på så vis utvecklas både tekniskt och personligt. Vi arbetar i team med dagliga avstämningsmöten. På kontoret i Mölndal behöver vi stärka upp de kompetenta teamen med fler engagerade och drivna Automationsingenjörer.

Arbetet präglas av ett öppet arbetsklimat, en ödmjuk attityd och en stämning med mycket energi och glädje. Vi värnar om en stimulerande och kreativ miljö, där tydliga och mätbara mål, utmaningar och realistiska krav lägger grunden för att kunna göra ett bra arbete.

Låter detta intressant?
I denna rekrytering samarbetar Cactus Utilities med Jefferson Wells. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Edemyr på telefon 0727 - 30 52 46 alternativt på mejl anna.edemyr@jeffersonwells.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående!
Vi ser fram emot att veta mer om dig!

Om Cactus Utilities
Vad har hälften av alla svenskar gemensamt? Jo, de får sitt vatten behandlat av en anläggning från Cactus. Redan 1974 levererade vi vårt första VA-system och tack vare vår kunskap kan vi skapa system och leverera nyckelfärdiga lösningar som hjälper våra kunder att optimera och kontrollera samhällsviktiga verksamheter. Rent vatten är det viktigaste vi har - helt avgörande för våra liv och vår välfärd. Våra kunder finns i både Sverige och Norge och vi har kontor i Göteborg, Helsingborg, Stockholm och Jönköping. Vi arbetar också med Fjärrvärme, Kärnkraft, Industri och Elnät. Företaget är i expansionsfas och har det egna systemet Cactus Eye - ett toppmodernt driftdatorsystem. För mer information, besök gärna vår hemsida; https://www.cactus.se/

Ansök nu

Projektingenjör | St1 Depå

SQE Supplier Quality Engineer
Läs mer Maj 25
Vi söker nu en Projektingenjör till depådriften i Sverige. Är du ingenjör som arbetar med teknik och underhållsfrågor och är redo för nästa utmaning? Trivs du i en atmosfär där det är högt i tak och där du faktiskt kan påverka? Då har vi jobbet för dig!

Om rollen
Som Projektingenjör kommer du ingå i ett team som driver och samordnar teknik och projekt inom depådrift. Du kommer vara involverad i strategiarbetet för förbyggande underhåll på våra depåer. I rollen kommer du också vara delaktig med idéer som främjar utveckling och initiativ för att redan högt ställda mål avseende säkerhet och att effektivitet ytterligare skärps. St1 Sveriges strävan är att alltid förbättra verksamheten.
Du kommer att ha ett tätt samarbete med depåerna runt om i Sverige, vilket innebär regelbundna resor i tjänsten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

* Medverka i investeringsprojekt på depåerna, från planering till genomförande.
* Ta fram underhållsplaner och utvärdera att förebyggande underhåll utförs systematiskt och riskbaserat.
* Hålla vårt underhållssystem uppdaterat
* Arbeta med och bistå depåer i tekniska frågor
* Ta fram och underhålla interna standarder.
* Arbete med säkerhetsfrågor samt föreskrifter och preventivt arbete

Depåverksamheten är inne i en snabb utvecklingsprocess för att möta de behov som uppstår i samband med att produktmixen förändras i riktning mot användning av högre andel förnyelsebar energi.

Om dig
Vi letar efter dig som är utbildad ingenjör och har dokumenterad erfarenhet och förståelse för branschen. Vi på St1 Sverige arbetar nära varandra i en platt organisation. Därför det är viktigt att du har du lätt för att samarbeta och har en öppen och positiv inställning. Hos oss är det viktigt med initiativförmåga och stort engagemang. Kontaktytorna är många inom både St1 Sverige samt med myndigheter, leverantörer och entreprenörer som utför arbeten på depåerna. Därför värdesätter vi en prestigelöshet och en förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer både internt och externt.
Du är helt trygg med att arbeta självständigt och du har lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska både i tal och skrift.


Vad kan St1 Sverige AB erbjuda dig?
St1 Sverige erbjuder dig ett utmanande och inspirerande arbete. Vi är väletablerade på marknaden med ett mycket gott rykte. Du kommer att arbeta i en miljö där du blir en viktig del av teamet. I ett företag där din insats syns och påverkar och du får chans att utvecklas genom spännande projekt. Här erbjuds du ett ansvarsfullt arbete i en omväxlande och dynamisk miljö.

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar vi med Jefferson Wells.
Välkommen med dina frågor till ansvarig rekryteringskonsult Anna Edemyr, 072 - 730 52 46, Anna.Edemyr@jeffersonwells.se
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan snarast.

Om St1
St1 är en nordisk energikoncern med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Vårt mål är att utveckla och erbjuda nya, förnybara bränslen och moderna energilösningar som minskar klimatpåverkan. Det finns i vårt DNA att ifrågasätta gamla sanningar och göra saker och ting på nya vis.

Koncernens värdekedja omfattar det mesta - från produktion till logistik, depåverksamhet, direktförsäljning till industrikunder och till privatkunder via våra marknadsplatser.
Mer om oss hittar du på www.st1.se , www.st1.com

Ansök nu

Automationsingenjör ABB | Preem | Göteborg

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Maj 3
Vill Du vara med och leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle? Genom styr och reglersystem som Automationsingenjör i Automationsgruppen har Du möjligheten att bidra till Preems vision. Vare sig Du har erfarenhet från processindustri eller om Du är nyutexaminerad student så är utvecklingsmöjligheterna goda, Preem prioriterar din kompetensutveckling!

???????

Jobba för framtiden redan idag

Som Automationsingenjör på Preems raffinaderi i Göteborg kommer Du i huvudsak att arbeta med utveckling och förvaltning av raffinaderiets styr och reglersystem. Systemet du kommer hantera främst är ABB 800xA.Arbetsuppgifter:

* Arbete med Automationssystem på raffinaderiet i Göteborg
* Systemutveckling
* Projektledning
* Programmering
* Felsökning
* Förebyggande Underhåll
* Uppgraderingar
* UtbildningI tjänsten kommer Du även få möjligheter att arbeta med IT-systemen som ingår i avdelningens ansvar.

Du kommer att ingå i en grupp som består av totalt 13 medarbetare på båda raffinaderierna och rapportera till Automationschefen.Du blir en viktig del av Preem - en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer - från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk.
För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltidHar du den här bakgrunden?

För att lyckas i rollen är det viktigt att Du har förmågan att se detaljerna utan att glömma bort helheten. Du kommer att bli kontaktad av människor från hela raffinaderiet som alla har olika uppgifter eller frågeställningar därför är det viktigt att Du är serviceinriktad och att Du tycker om att lösa problem.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken förekommer i det dagliga arbetet.Är det här du?

Du har en högskole-/universitetsutbildning inom exempelvis Automation, Systemvetenskap, IT eller arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdigt.

Kunskaper om styr och säkerhetssystem är meriterande.

Preem arbetar för mångfald och vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.Ta reda på mer!

Om Du har frågor om tjänsten är Du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Mark Ferrer på mark.ferrer@jeffersonwells.se eller 072-156 36 01.

Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Ansök nu

Automationsingenjör ABB | Preem | Göteborg

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Maj 4
Vill Du vara med och leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle? Genom styr och reglersystem som Automationsingenjör i Automationsgruppen har Du möjligheten att bidra till Preems vision. Vare sig Du har erfarenhet från processindustri eller om Du är nyutexaminerad student så är utvecklingsmöjligheterna goda, Preem prioriterar din kompetensutveckling!

???????

Jobba för framtiden redan idag

Som Automationsingenjör på Preems raffinaderi i Göteborg kommer Du i huvudsak att arbeta med utveckling och förvaltning av raffinaderiets styr och reglersystem. Systemet du kommer hantera främst är ABB 800xA.Arbetsuppgifter:

* Arbete med Automationssystem på raffinaderiet i Göteborg
* Systemutveckling
* Projektledning
* Programmering
* Felsökning
* Förebyggande Underhåll
* Uppgraderingar
* UtbildningI tjänsten kommer Du även få möjligheter att arbeta med IT-systemen som ingår i avdelningens ansvar.

Du kommer att ingå i en grupp som består av totalt 13 medarbetare på båda raffinaderierna och rapportera till Automationschefen.Du blir en viktig del av Preem - en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer - från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk.
För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltidHar du den här bakgrunden?

För att lyckas i rollen är det viktigt att Du har förmågan att se detaljerna utan att glömma bort helheten. Du kommer att bli kontaktad av människor från hela raffinaderiet som alla har olika uppgifter eller frågeställningar därför är det viktigt att Du är serviceinriktad och att Du tycker om att lösa problem.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken förekommer i det dagliga arbetet.Är det här du?

Du har en högskole-/universitetsutbildning inom exempelvis Automation, Systemvetenskap, IT eller arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdigt.

Kunskaper om styr och säkerhetssystem är meriterande.

Preem arbetar för mångfald och vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.Ta reda på mer!

Om Du har frågor om tjänsten är Du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Mark Ferrer på mark.ferrer@jeffersonwells.se eller 072-156 36 01.

Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt, men senast den 2022-06-10.

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Ansök nu

Mediasäljare | Göteborg | Jefferson Wells

Mediasäljare
Läs mer Jun 7
Är du på jakt efter en roll där du får arbeta med sälj, kunder, marknadsföring och media? Då kan vi ha din nästa utmaning! Just nu söker vi på Jefferson Wells en positiv och relationsskapande mediasäljare för ett långsiktigt konsultuppdrag till vår kund som är en stor dagstidning i Göteborg. Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan till oss på Jefferson Wells!

Start: Omgående
Uppdrag: Långsiktigt konsultuppdrag
Ort: Göteborg
Omfattning: HeltidArbetsbeskrivning:

I rollen som mediasäljare kommer du fungera som kundens samarbetspartner vid planering, produktion, leverans och uppföljning av kundens marknadsföringskampanjer. Du kommer jobba med marknadsföringen både inom det digitala medielandskapet och inom print. Du kommer bearbeta, bevara och utveckla relationer med både befintliga och även nya kunder.

Arbetsuppgifterna innefattar främst att:

* Arbeta med behovsanalys och marknadslösningar tillsammans med kund och kollegor för att komma fram till den bästa marknadsplanen.
* Vara nyfiken på och arbeta med helheten i en mediamix.
* Ha egen utgående försäljning och förhandling med budgetansvar.
* Nätverka i sociala kanaler såsom i andra forum där våra kunder finns.
* Aktivt boka kundmöten, ta fram offerter och kampanjförslag.
* Följa upp kampanjer, insikter och analys för att säkerställa den bästa marknadseffekten för våra kunder.Om dig:

För att passa i rollen som mediasäljare väger dina personliga egenskaper tyngst. Det är dock meriterande om du har erfarenhet av digital försäljning, medieköp eller erfarenhet från mediebyrå eller marknadsföring. Som person är du nyfiken, positiv och brinner för försäljning. Du är relationsskapande och orädd och har ett naturligt driv. Rollen innebär mycket eget ansvar vilket innebär att du är ordningsam, driven och ansvarsfull. Du bör dessutom vara målinriktad och ha ett starkt resultatfokus och dessutom trivas i en dynamisk och föränderlig miljö.

Eftersom bilkörning ingår i arbetet är körkort ett krav för rollen.Om Jefferson Wells:

Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat på kompetensförsörjning av chefer och specialister. Jefferson Wells unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan få verksamheter att växa och erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra kandidater. Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Med vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb. Vi matchar dina färdigheter och karriärmål med några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken, så att du kan uppnå dina karriärmål.Ansökan:

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila ansvarig Talent Acquisition Specialist Lovisa Karlsson på lovisa.karlsson@jeffersonwells.se.

Ansök nu

Distributionselektriker till Mölndal Energi

Distributionselektriker
Läs mer Maj 16
Vill du arbeta på ett företag som är drivande i omställningen till ett hållbart samhälle? Vi är Sveriges första fossilfria energibolag men det räcker inte för oss. Vårt mål är att minska slöseriet med jorden resurser. Helst till noll!Vill du vara med?? Sök tjänsten som Distributionselektriker i dag!Dina arbetsuppgifter
Hos oss erbjuds ett spännande arbete med ny- och reinvesteringsprojekt, underhåll och felavhjälpning av eldistributionsnät och dess kommunikationssystem. I elnätet ingår friledningsnät, jordkabelnät och nätstationer inom 0,4-12 kV. Installation av laddinfra, solenergi och energitjänster är andra områden som kommer vara en del av din vardag.

Detta är ett omväxlande och fritt arbete med stort tekniskt innehåll. Du arbetar självständigt och i nära samarbete med projektledare, beredare och övriga tekniker inom elnät för att säkerställa en trygg elleverans. Samt vid behov även med tekniker inom Energitjänster, Team Fjärrvärme.

Arbetet sker oftast utomhus och innebär både analys och praktiskt arbete för att säkerställa en trygg elleverans. Samarbete, bra kommunikation, att arbeta säkert och noggrant i alla moment är ytterst viktig i denna roll. Det kan bli aktuellt att ingå i vår beredskapsstyrka om man önskar.

Här finns stora möjligheter att både ge och få support och lära sig mer. Vi som jobbar här ser fram mot en ny go kollega. Vi kommer lägga tid och energi på dig för att vi skall jobba bra och effektivt tillsammans.

Vem är du?
Vi söker dig med el-teknisk linje från gymnasiet, eftergymnasial utbildning eller relevant arbetsbakgrund.
Erfarenhet av att arbeta inom distributionsnät/linjemontage är meriterande,
IT- vana.
Goda kunskaper i svenska.
B-körkort är ett krav.
Det är meriterande om du har ESA-utbildning, intyg för Heta Arbeten, Arbete på väg eller EBR kompetens.

Du trivs att ta ansvar och planera din arbetsdag själv. För Mölndal Energi är säkerhet ett ledord och ditt säkerhetstänk måste alltid finnas med i ditt arbete.Vad kan Mölndal Energi erbjuda dig?
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% hos Mölndal Energi. Företaget har kollektivavtal och friskvårdsbidrag, gym, fri parkering mm.
Arbetstiderna är mellan kl 07.00 - 15.30 med flex.

Du utgår från vårt kontor på Aminogatan i Mölndal.

Mölndal Energis vision är att vara en ledande aktör mot ett hållbart samhälle och att ha Sveriges nöjdaste kunder. Efter en arbetsdag hos oss känner du att du bidragit till en mer hållbar framtid. Vi ligger i framkant och pushar utvecklingen i vår bransch framåt, men vi lägger lika stor vikt vid din utveckling. För vi vill såklart att du blir så bra som du bara kan, och vi vill hjälpa dig att nå dit. Du kommer till en vänlig och öppen kultur som uppmärksammar varandra och arbetar långsiktigt.

Hur söker jag jobbet?

I denna rekrytering samarbetar Mölndal Energi med Jefferson Wells. Du söker tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök nu" bredvid eller på jeffersonwells.se. Där bifogar du ditt CV och personliga brev. Vi tar inte emot ansökan via e-post eller brev. Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta Jefferson Wells webbsupport på 0771-559920 eller via mail: contactcenter@jeffersonwells.se
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor ang tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fia Fagerlund på fia.fagerlund@jeffersonwells.se

Gå gärna in på LinkedIn och lägg till Fia Fagerlund.

Välkommen med din ansökan!

Om Mölndal Energi
Vi på Mölndal Energi brinner för att Sverige ska nå miljömålen långt före 2045. Därför är i ett fossilfritt energiföretag redan i dag. Vi använder noll fossila bränslen när vi producerar el och värme till våra kunder. Det gör både oss och dem till riktiga nollor! Men vi tycker det inte räcker med att använda förnybar och fossilfri el - vi vill också minska slöseriet av jordens resurser. Helst till noll! Vi hjälper därför våra kunder att dra ner på sin energiförbrukning och elkonsumtion. Så att våra gemensamma klimatavtryck blir så smås som möjligt.

Mölndals Energi ägs av Mölndals stad och erbjuder el, fjärrvärme, fjärrkyla och energitjänster till privatpersoner och företag. Vi driver också elnätsverksamheten inom Mölndals tätort och Pixbo.

Läs mer på: molndalenergi.se

Ansök nu

Interim IT-rekryterare till globalt IT-healthcare bolag

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Jun 16
Nu söker vi på Jefferson Wells dig som är erfaren inom IT rekrytering. Vill du ta dig an en spännande och givande utmaning hos en global och ledande organisation inom sjukvård/medicin/healthcare? I detta uppdrag där du får möjlighet att arbeta med rekrytering av en stor variation inom olika IT-kompetenser. Välkommen med din ansökan

Om uppdraget

I rollen som interim IT-rekryterare hos vår kund kommer du få möjligheten att arbeta i ett globalt och ledande bolag verksamma inom IT-heathcare. Företagets IT-kompetenser arbetar i projekt ute hos sina kunder - ofta är det sjukhus eller motsvarade där de uppdaterar och implementerar olika IT system hos kunderna. I rollen som rekryterare är ditt fokus att hitta och attrahera dessa personer som besitter komplexa IT kompetenser.
I arbetsbeskrivningen ingår därför att:

* Arbeta tätt med företagsledare för att utveckla en djup förståelse för affärsbehoven och förståelse för kandidat/krav-profiler inom olika komplexa nischpositioner inom IT.
* Ge chefer vägledning om rekrytering- och rekryteringsprocesser
* Utveckla rekryteringsstrategier genom att identifiera olika inköpsalternativ, bygga nätverk, leverera kvalificerade kandidater och konstruera och förhandla erbjudanden samtidigt som du säkerställer att efterlevnadsåtgärder uppfylls.
* Sök efter kandidater, granska CV, genomföra intervjuer och även hålla intervjusessioner med feedback till kandidater
* Bygga och upprätthålla starka kund- och partnerrelationer
* Delta i initiativ för att förbättra rekryteringsmetoder för att säkerställa framgångsrik leverans av talang
* Leverera en positiv kandidat- och anställningsupplevelse

Uppdraget kommer att ske på kontraktsbasis vi oss på Jefferson Wells och uppdraget önskas att starta omgående och beräknad initialt pågå fram till januari 2023. Uppdragets omfattning är 100%

Vem är det vi söker för uppdraget?

Vi söker dig som har ca 3 års erfarenhet av IT rekrytering, krav på erfarenhet inom IT rekrytering. Du har en god kunskap och förståelse för olika kompetenser inom IT och kan därför förmedla roller och arbetsbeskrivning för kandidater. Du har erfarenhet av searcharbete i olika kanaler.
Meriterande för tjänsten är om du arbetat med rekrytering eller liknande inom healthcare/medical sedan tidigare.

Om oss på Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat kompetensförsörjning av chefer och specialister. Jefferson Wells unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan få verksamheter att växa och erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra kandidater. Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Med vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb. Vi matchar dina färdigheter och karriärmål med några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken, så att du kan uppnå dina karriärmål.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila ansvarig Konsultchef Anna Bjellheim på anna.bjellheim@jeffersonwells.se

Ansök nu

Drift-och produktionschef Chalmers Kraftcentral Akademiska Hus

Produktionschef, anläggning
Läs mer Jun 13
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta och utvecklas på Chalmers Kraftcentral som är en unik och inspirerande anläggning som inte bara verkar som produktionsanläggning för vår förvaltning utan också är en forskningsanläggning i mycket nära samverkan med vår kund Chalmers Tekniska Högskola. Du får leda ett kunnigt driftteam och arbeta för att optimera processerna och ta en del av världsledande forskning.

Kraftcentralen försörjer Campus Chalmers med värme, elkraft, kyla samt övrig centralt producerad och distribuerad media. Produktionen sker normalt i nära samarbete med forskning och utbildning inom högskolan. Värmeproduktion sker i två pannor, 8 MWth Panna P1 och 6 MWth Panna P2. Panna P1 är en hetvattenpanna som eldas med olika fasta bränslen. Panna P2 är en ångpanna som är ansluten till en turbindriven elgenerator för elproduktion. Produktion av kyla sker med hjälp av värmepumpar och absorptionskylmaskiner. Lokala distributionsnät för både värme och kyla ingår också i Kraftcentralens uppdrag. Mer om vår anläggning kan du läsa här: https://www.chalmers.se/sv/forskningsinfrastruktur/cpp/Sidor/KC-huvudtext.aspx

Ditt uppdrag:
I uppdraget ingår personal- och arbetsmiljöansvar för fyra medarbetare. Du kommer till viss del även delta i den praktiska delen av process- och underhållsarbete samt beredskap vid behov, då det är en liten tight organisation. Du håller i budgetering och underhållsplanering av ingående anläggningar i samarbete med medarbetare samt följer upp och rapporterar ekonomi och mediaproduktion. Du kommer vara ansvarig för myndighetskontakter kopplade till Kraftcentralen. Du deltar i och leder även projekt inom utveckling av energiförsörjning.

Teamarbete är en nyckel till framgång och du kommer samverka med flera olika enheter och grupper inom Akademiska Hus - såsom inköpsavdelningen i olika upphandlingsprocesser, projektenheten, fastighetsenheten eller teknikspecialister med olika inriktning.

Din roll innebär en viktig kontakt med våra kunder och leverantörer kring drift- och leveransrelaterade frågor - främst Chalmers Fastigheter AB, Chalmers Tekniska Högskola samt Göteborg Energi.

Ditt bidrag:
Du har akademisk utbildning inom drift- och/eller processteknik samt erfarenhet från liknande arbete inom energi- eller processindustrin. Du har också kunskap och erfarenhet av personalansvar. Du har god vana av att självständigt driva uppdrag och engagera dina medarbetare i en teamorganiserad miljö.Certifikat Kategori 1 pannoperatör är meriterande.Chalmers Kraftcentral är en unik och inspirerande anläggning som inte bara verkar som produktionsanläggning. Flera innovativa forskningsprojekt har genom åren genomförts och utvärderats i nära samverkan med forskare och innovatörer från akademin. Du bör förutom lämplig teknisk bakgrund drivas av ett strategiskt och affärsmannamässigt arbetssätt nära våra kunder för att Kraftcentralen ska fortsätta att utvecklas på bästa sätt. Kraftcentralen har en liten effektiv organisation med fyra anställda förutom driftchefen, så rollen kräver att du har en mycket god förmåga att samarbeta och kommunicera. Du samverkar med den övriga driftpersonalen och forskarna på Chalmers. Du klarar av att arbeta strukturerat och lösningsorienterat under stress. Som person är du självgående och tar ansvar för dina uppgifter. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.Akademisk Hus erbjuder
Att lära och tänka nytt är en del av vårt DNA. Därför har alla våra kollegor tydliga uppdrag och genom mentorskap, samverkan och erfarenhetsutbyte utvecklas vi ständigt. För chefer och projektledare finns särskilda utbildningsprogram. Med bra chefer som ger oss förutsättningar, förtroende och mandat att leverera, utvecklas vi både som människor och bolag.

Hållbarhet är ledstjärna i allt vi gör. Och hållbara blir vi tillsammans. Vi vet att våra medarbetare är avgörande för vår framgång och erbjuder därför alla olika typer av initiativ inom friskvård och hälsa.

Vi är nyfikna på varandras olika perspektiv och vet att våra olika personligheter, kompetenser och erfarenheter gör oss bättre. Vi arbetar gärna i tvärfunktionella team. Tillsammans lyfter vi varandra och stärker Sverige som kunskapsnation.

Ansökan
Är du personen vi söker är du välkommen att söka tjänsten. Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag som är 2022-06-29
I den här rekryteringen samarbetar Akademiska Hus med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att
kontakta ansvariga rekryteringskonsult Camilla Rippe, 0703-770138, camilla.rippe@jeffersonwells.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Produktionspersonal Kväll - till Majonnäsfabriken i Partille

Processoperatör, mejeri
Läs mer Maj 6
Majonnäsfabriken Skåne Finkost i Partille växer! Ett livsmedelsföretag med ett starkt varumärke, härlig sammanhållning samt trevlig och prestigelös personal. Vi har massor av energi och brinner för våra kunder. Vi växer och behöver förstärka med ytterligare personal till vårt kvällsteam!Arbetsbeskrivning
I rollen som Produktionsmedarbetare hos Skåne Finkost arbetar du i vår fabrik om ca 3000 m² i Partille. Med ansvar för din del är du delaktig i tillverkningen av majonnäs, senap eller dressing på någon av alla våra produktionslinjer. Om nödvändigt är du även behjälplig vid andra vanligt förekommande arbetsmoment på vår fabrik. Tjänsten omfattar i huvudsak av en mix av beredning, blandning, köra produktionslinjer, övervakning och lättare underhåll av maskiner samt dokumentation i avsedda dokument för verksamheten.

Vi söker nu produktionspersonal till kvällsskiftet.

Arbetstiden är mellan kl 12:30-23:30 måndag - torsdag och ledig fredag.

Tjänsterna omfattar i huvudsak arbetsuppgifter som:

* Tillverka och fylla våra produkter i olika förpackningar.
* Rapportera och dokumentera produktions- och produktdata i datasystem
* Utföra hygienarbete enligt gällande krav och instruktioner
* Aktivt medverka i förbättringsarbete

För de här rollerna söker vi personer med följande erfarenhet, utbildning:

* Tidigare erfarenhet inom produktion (gärna livsmedelsproduktion)
* Gymnasieutbildning
* Flytande svenska i både i tal och skrift

Meriterande:

* TruckkortKvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker personal som har sinne för utmaningar, ständiga förbättringar och vill vara med och utveckla vårt bolag. Vi vill att du är ansvarsfull och noggrann, självständig, välorganiserad men flexibel och tålmodig. Vi ser gärna att du har en stark framåtanda, visar vilja, och är snäll.

Vad kan Majonnäsfabriken Skåne Finkost AB erbjuda dig?
Tjänsten är en provanställning på heltid om 6 månader med tillträde enligt överenskommelse.

Företaget har kollektivavtal och många bra förmåner som tex generöst friskvårdsbidrag, frukost och frukt. Kulturen och stämning bland de anställda är härlig och präglas av god sammanhållning. Företaget ligger i mycket fräscha lokaler på Laxfiskevägen 12 i Partille.

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbeta Skåne Finkost med Jefferson Wells. Om du har några frågor kring tjänsten kontakta rekryteringskonsult Fia Fagerlund på fia.fagerlund@jeffersonwells.se. Urval och intervjuer sker löpande, så ansök tjänsten snarast med CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Majonnäsfabriken Skåne Finkost AB

Majonnäsfabriken Skåne Finkost AB ingår idag i koncernen Sisjö Intressenter AB.

Sisjö Intressenter AB är idag en livsmedelskoncern med 5 bolag. Utöver Skåne Finkost ingår även Örneborgs Delikatesser AB, Räkor & Laxgrossisten AB, Vinsta Texas Food Company AB, Stensåkra Chark.

Skåne Finkost tillverkar sedan 1937 i huvudsak äkta färsk majonnäs i eget varumärke, men mal idag även senap ifrån grunden, samt tillverkar även en rad olika såser och dressingar.

Våra kunder finns bland restaurang och storhushåll samt livsmedelsgrossister och livsmedelsindustrier. Förutom våra egna varumärken så är vi även EMV producent för ett flertal av Sveriges största livsmedelsföretag.Vi är idag ca 25 anställda och omsätter ca 130 MSEK. De senaste 5 åren har vi haft en bra tillväxt och vår ambition och vilja är att fortsätta bygga vidare och skapa tillväxt genom utvecklat samarbete med våra koncernkollegor, engagerade medarbetare, bra produkter och bra kunderbjudanden. För att klara detta förstärker vi nu vår organisation på fler håll och söker ny personal.

Vår vision är att vi skall bygga ett lönsamt bolag som är skalbart, hållbart och schysst där mångfald, jämställdhet och inkludering genomsyrar allt vi gör.

Ansök nu

HR-generalist till Yamaha Music Europe i Göteborg

Löneadministratör
Läs mer Jun 9
Vi på Jefferson Wells söker just nu dig som vill jobba som HR-generalist på Yamaha Music Europe i Göteborg. Maud som går i pension har arbetat inom bolaget i 33 år. Förutom det faktum att du får en väldigt omtyckt arbetsgivare är det bästa med det här jobbet varierande arbetsuppgifter och man får ta eget ansvar och det är en internationell miljö. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!

Att arbeta som HR-generalist på Yamaha Music Europe

Du kommer arbeta med ansvar för Norden. Det finns personal i Sverige, Danmark, Norge och Finland.
Arbetsuppgifterna för den här rollen är mycket varierande men du kommer huvudsakligen att arbeta med generella frågor kring personal och lönehantering och rekrytering.

Mer specifikt kommer du att
* löneadministration för 45 personer
* administrera tjänstebilar
* hantera personalrelaterade ärenden
* vara stöd till chefer vid rekrytering och introduktion av medarbetar
* vara delaktig i Europeiska projekt kring HR frågor
* ansvara för fastighets- och kontorsrelaterade frågor som kontaktperson mot städ och fastighetsskötare, kaffemaskiner mmÄr du rätt person för jobbet?

Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring mot det bättre där ingen dag är den andra lik. Vi söker efter en noggrann, driven, social och initiativtagande kollega.

Vi ser att du har erfarenhet av administrativt arbete, löneadministration och att arbeta med HR-frågor. Du har generell förståelse för personaladministration, löneadministration.

I övrigt krävs det att du

* har en utbildning inom HR, personal- eller löneadministration
* har goda kunskaper i både svenska och engelska i både tal och skrift
* har goda kunskaper i Microsoft Office och framför allt Excel
* arbetserfarenhet kring löneadministration och personaladministration.Vad kan Yamaha Music Europe erbjuda dig?

Yamaha Music Europe är en arbetsgivare som månar om sina anställda på flera sätt, bland annat genom generösa personalförmåner och trygga villkor. Här präglas arbetsmiljön av bra laganda.

Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara vanliga kontorstider med flex. Möjlighet att arbeta på distans 3 dagar per vecka. Företaget har 38 timmarsvecka, kollektivavtal, friskvårdsbidrag, sommartid för att bara nämna några av deras förmåner.

Yamaha Music sitter i trevliga lokaler på J A Wettergrens gata 1 i Högsbo.
Om det är möjligt ser vi gärna start 9 augusti men det är inte avgörande.Sök tjänsten idag!

I den här rekryteringen samarbetar Yamaha Music Europe med Jefferson Wells och du kommer att bli anställd hos Yamaha Music Europe. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Fia Fagerlund via e-post: fia.fagerlund@jeffersonwells.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.Vi ser fram emot att höra från dig!Om Yamaha Music Europe

Yamaha Music Europe är en del av Yamaha Corporation som idag är ledande tillverkare av musikinstrument, Home Audio (HIFI) samt Pro Audio. Yamaha Corporation grundades 1887 och har sitt säte i Japan medan Yamaha Music Europe har huvudkontor i Hamburg, Tyskland. Vi har försäljningskontor runt om i Europa varav den nordiska marknaden har sitt huvudkontor i Göteborg. Mer information finner ni på www.yamaha.se

Ansök nu

Säljare Entreprenadmaskiner till Sany Nordic

Lastbilssäljare
Läs mer Maj 23
Var med och bygg upp Sveriges representant av en av de största aktörerna i världen!Sany Nordic söker nu en självgående och relationsskapande person till jobbet som Säljare för tyngre fordon och Entreprenadmaskiner. Det dagliga arbetet berör främst B2B-försäljning, kundvärvningar och prospektering. avancemang.Låter det intressant?Vad går arbetet ut på?

Som Säljare för Entreprenadmaskiner får du ett omväxlande och stimulerande arbete i ett växande företag med korta beslutsvägar. I rollen ansvarar du för din egen kundportfölj. Du arbetar både med nykundsbearbetning och med utveckling av befintliga kunder. Dina målgrupper kommer vara både mindre och medelstora företag som entreprenadföretag, anläggningsföretag och byggbolag. Du kommer arbeta med hela försäljningsprocessen från kundprospektering, besöksbokning, rådgivning, offertskrivning, avtalsförhandlingar och delta vid mässor. Vid sidan av säljarbetet har man möjlighet att delta, och bli en nyckelperson i, uppbyggnaden av en ambitiös satsning. Sany är en av de största aktörerna i världen och möjligheterna är enorma.

Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara kontorstid.Vem söker vi?

Vi söker dig med tidigare säljerfarenheter och ser det som värdefullt om du redan arbetar med försäljning av större entreprenadmaskiner och då gärna grävmaskiner eller liknande.

För tjänsten krävs att du behärskar svenska i tal och skrift. Du har också normalgoda kunskaper i engelska. Vi vill att du behärskar Office-paketet har erfarenhet av något affärs- och CRM-system.

Till rollen som Säljare Entreprenadmaskiner söker vi framför allt dig som är en ödmjuk och prestigelös person som motiveras av att få ta eget ansvar och att göra riktigt bra affärer. Det dagliga arbetet kräver att du är självgående, drivande och proaktiv i din yrkesroll.

För att komma in i rollen så snabbt som möjligt tror vi du har följande egenskaper:

* Affärsorienterad
* Relationsskapande
* Systematisk och struktureradB-körkort krävs för tjänsten.Vad kan Sany Nordic erbjuda dig?

Sany Nordic är en arbetsgivare som månar om sina anställda på flera sätt, bland annat genom generösa personalförmåner och trygga villkor. Här präglas arbetsmiljön av hög delaktighet i beslut som rör verksamheten. Du har goda möjligheter att påverka din roll och på sikt bli försäljningsansvarig för avdelningen.

Företaget finns på Trankärrsgatan 20 i Hisings Kärra och du kommer ingå i ett team på 4 personer.Sök tjänsten idag!

I den här rekryteringen samarbetar Sany Nordic med Jefferson Wells och du kommer att bli anställd hos Sany Nordic.

Du söker tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök nu" bredvid eller på www.jeffersonwells.se. Där bifogar du ditt CV och personliga brev. Vi tar inte emot ansökan via e-post eller brev.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta Jefferson Wells webbsupport på 0771-559920 eller via mail: contactcenter@jeffersonwells.se
Har du frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fia Fagerlund på fia.fagerlund@jeffersonwells.se. Gå gärna in på LinkedIn och lägg till Fia Fagerlund.

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Sany Nordic

Sany Nordics unga historia grundar sig i systerbolaget PM Nordic AB. PM Nordic AB är ett företag med anor ifrån 1979 och har sedan starten varit en framgångsrik generalagent för den tyska betongpumpstillverkaren Putzmeisters produkter. Idag är PM Nordic marknadsledande.

År 2012 förvärvades Putzmeister av den kinesiska maskinjätten SANY Global vilket innebar att det så småningom kom att öppnas dörrar för PM Nordic att kunna utöka sin produktportfölj med maskiner ifrån Sany. När PM Nordic AB år 2020 fick klart generalagenturen för Sany Grävmaskiner i Sverige startades Sany Nordic AB som ett systerbolag till PM Nordic AB varifrån man skall sköta Sany-produkterna. Idag jobbar Sany Nordic sida vid sida med sitt syskon PM Nordic och delar huvudkontor, verkstad samt den familjära kulturen.

Sedan 2021 ingår Sany Nordic i den finska tillväxtkoncernen Boreo med systerbolag i samma affärsområde i Sverige, Finland och Estland. Detta ger inspirerande samarbetsmöjligheter och chans för internationella synergier.

Nu ser man möjlighet för bredare lansering på den svenska marknaden och därmed början på en oerhört spännande resa. Fabrikatet du kommer att sälja, Sany, är en av de fem största aktörerna i världen när det kommer till tunga entreprenadmaskiner.

Du kommer alltså representera en maskintillverkare i världsklass som är på stark frammarsch. Möjligheterna är enorma och du kommer att vara en viktig pusselbit i ett långsiktigt och gediget bygge.

Läs mer om företaget på https://sanynordic.se/

Ansök nu

Accountant to automotive industry

Redovisningsekonom
Läs mer Jun 17
We at Jefferson wells are now searching for a passionate and driven Accountant to work with Payroll and Pensions accounting to join our clients Financial Control and Accounting Group. If you enjoy working with accounting and in an international, flexible environment you could be the one we are looking for!

Start is ASAP until 2023-09-01

About the assignment and Financial group

For the assignment you will join the accounting department (Financial Control and Accounting) within a well-known organization in the automotive sector, they are responsible for financial compliance in all legal entities. Financial compliance is defined as meeting all statutory requirements and internal requirements as described in policies, directives and in Financial Policies and Procedures (FPP).

Financial Control and Accounting (FCA) secures financial compliance in all legal entities in close cooperation with relevant stakeholders through the FCA responsible and the Chief Accountant roles. FCA also manages the local tax administration and local treasury related tasks in accordance with directions and approvals from Corporate Functions. FCA reviews the legal entity finance and is proactive regarding risk management while securing adherence to Policies, directives and instructions.

Your responsibilities will be to:

* Ensure that salaries and compensations, social expenses including pensions are posted in the legal entity in accordance with IFRS and Swedish GAAPIndependently analyzing the payroll & pension accounting for the legal entity in order to support stakeholders
* Lead assigned parts of the improvement work of the accounting processes for Payroll & Pension in order to increase effectiveness
* Provide the notes for provisions for pensions and similar commitments and personal costs to the annual report
* Prepare parts of the income tax return relating to payroll and pensions
* Prepare monthly tax return and ensure that payroll taxes and withholding taxes are paid on time

Required education and experience:

* Academic bachelor degree in accounting
* Experience in Accounting
* Good knowledge of IFRS and Swedish GAAP is meritorious
* Experience in SAP
* Proficiency in Swedish and English both verbal and written

Preferred personal profile:

* Have a genuine interest in accounting
* A team player with positive attitude
* Proactive on problem solving and analytical skills (holistic view with an eye for details)
* Able to take decisions and drive change
* Have a structured way of working
* Able to share knowledge and experience
* Organizational skills with the ability to prioritize
* Have an open attitude to work in a changing environment (flexible)
* Ability to work independent from others
* Able to build relationships, network and teamwork with all relevant stakeholders in a virtual international environment

This is the great opportunity to be a part of the accounting team within a well-known, large company in the automotive sector. This is also a great opportunity to broaden skills/competencies and to develop both professionally and personally together with a team of highly skilled and dedicated colleagues.

Are you interested in joining the team? Don't wait with your application

About Jefferson Wells

Jefferson Wells is part on Manpower Group and we are the global leader in accelerating careers and propelling business growth across Finance, Engineering, purchasing, communication, marketing. As a consultant at Jefferson Wells you will have access to a career network with thousands of colleagues within your field.

Application

We do not accept applications by e-mail. Send in your application as soon as possible. The applications will be evaluate continuously.

Please attach your CV and apply to this position through this web-page. Should you have any questions regarding the position or Jefferson Wells, you are more than welcome to contact Consultant manager Anna Bjellheim at anna.bjellheim@jeffersonwells.se

Ansök nu

Faktureringskoordinator till ALTEN Göteborg

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 13
Vill du bli en viktig del av en stor ekonomifunktion på ett av Europas ledande konsultbolag? Då har vi tjänsten för dig. ALTEN söker efter en faktureringskoordinator till vårt huvudkontor i Göteborg.

ALTEN är ett av Europas största teknik- och IT-konsultföretag med över 45 000 anställda i över 30 länder. Våra ingenjörer genomför komplexa och högst tekniska projekt genom hela värdekedjan för de mest prestigefyllda företagen inom alla sektorer, såsom Automotive, Telecom, Industry, Energy, Aerospace & Defence och Life Science. I Sverige är vi över 1300 engagerade medarbetare med 11 kontor i 10 städer - från Lund i söder till Skellefteå i norr. För tredje året i rad har ALTEN utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen 2022, ett pris till arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Om rollen

Som faktureringskoordinator blir du en del av ALTEN Sverige, tillsammans med ett team av 6 andra faktureringskoordinatorer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är projektadministration, registrering, fakturering, reseräkningshantering och tidrapportering.

Som faktureringskoordinator på ALTEN är du även kontaktperson för företagets chefer och konsulter och hjälper dem med frågor som rör våra system samt administrativa frågor.

I denna roll är du placerad på vårt härliga kontor i Göteborg och rapporterar till Teamledare på invoicing.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi men detta är inget krav, praktisk arbetslivserfarenhet av ekonomi är meriterande. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Excel samt god systemvana, erfarenhet från Agresso är meriterande. För att bäst klara denna roll behärskar du både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person är du noggrann och ansvarsfull då det är av största vikt att resultatet av ditt arbete blir rätt och riktigt. Vi ser även att du är initiativtagande och ser vad som behöver göras. Vidare har du förmåga att strukturera och prioritera bland dina arbetsuppgifter. För att trivas hos oss gillar du samarbete och vågar fråga om du känner dig osäker. Vi förväntar oss att du trivs i rollen som administratör och vi kommer att lägga stor vikt vid personlighet. Vi ser även gärna att du är kommunikativ och service-minded som person.

Varför ska du välja ALTEN?

Som ett av Europas ledande konsultbolag som dessutom växer kan vi erbjuda dig en föränderlig och dynamisk arbetsmiljö. Hos oss finns möjlighet att göra intern karriär inom vår ekonomiavdelning, både mellan olika avdelningar men även mot ledarskapshållet. Eftersom vi är ett internationellt bolag finns även möjligheten att utvecklas och göra karriär internationellt. Vi har flertalet förmåner såsom friskvårdsbidrag och arbetstidsförkortning samt en trevlig arbetsmiljö i nya lokaler i centrala Göteborg.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar ALTEN med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Svedberg, 0790763749, maria.svedberg@jeffersonwells.se

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående via länken nedan dock senast 4 juli.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Accountant for Payroll and Pensions, Gothenburg

Redovisningsekonom
Läs mer Jun 14
We at Jefferson wells are now searching for a passionate and driven Specialist for Payroll and Pensions accounting to join our clients Financial Control and Accounting Group. If you enjoy working with accounting and in an international, flexible environment you could be the one we are looking for!

Start is ASAP until 2023-09-01

About the assignment and Financial group
For the assignment you will join the accounting department (Financial Control and Accounting) within a well-known organization in the automotive sector, they are responsible for financial compliance in all legal entities. Financial compliance is defined as meeting all statutory requirements and internal requirements as described in policies, directives and in Financial Policies and Procedures (FPP).

Financial Control and Accounting (FCA) secures financial compliance in all legal entities in close cooperation with relevant stakeholders through the FCA responsible and the Chief Accountant roles. FCA also manages the local tax administration and local treasury related tasks in accordance with directions and approvals from Corporate Functions. FCA reviews the legal entity finance and is proactive regarding risk management while securing adherence to Policies, directives and instructions.

Your responsibilities will be to:

* Ensure that salaries and compensations, social expenses including pensions are posted in the legal entity in accordance with IFRS and Swedish GAAPIndependently analyzing the payroll & pension accounting for the legal entity in order to support stakeholders
* Lead assigned parts of the improvement work of the accounting processes for Payroll & Pension in order to increase effectiveness
* Provide the notes for provisions for pensions and similar commitments and personal costs to the annual report
* Prepare parts of the income tax return relating to payroll and pensions
* Prepare monthly tax return and ensure that payroll taxes and withholding taxes are paid on time

Required education and experience:

* Academic bachelor degree in accounting
* Minimum of 4 years of advanced experience gained in the accounting area preferable in payroll and pensions
* Good knowledge of IFRS and Swedish GAAP
* Advanced skills in SAP/MS Excel
* Proficiency in Swedish and English both verbal and written

Preferred personal profile:

* Have a genuine interest in accounting
* A team player with positive attitude
* Proactive on problem solving and analytical skills (holistic view with an eye for details)
* Able to take decisions and drive change
* Have a structured way of working
* Able to share knowledge and experience
* Organizational skills with the ability to prioritize
* Have an open attitude to work in a changing environment (flexible)
* Ability to work independent from others
* Able to build relationships, network and teamwork with all relevant stakeholders in a virtual international environment

This is the great opportunity to be a part of the accounting team within a well-known, large company in the automotive sector. This is also a great opportunity to broaden skills/competencies and to develop both professionally and personally together with a team of highly skilled and dedicated colleagues.

Are you interested in joining the team? Don't wait with your application

About Jefferson Wells

Jefferson Wells is part on Manpower Group and we are the global leader in accelerating careers and propelling business growth across Finance, Engineering, purchasing, communication, marketing. As a consultant at Jefferson Wells you will have access to a career network with thousands of colleagues within your field.

Application

We do not accept applications by e-mail. Send in your application as soon as possible. The applications will be evaluate continuously.

Please attach your CV and apply to this position through this web-page. Should you have any questions regarding the position or Jefferson Wells, you are more than welcome to contact Consultant manager Anna Bjellheim at anna.bjellheim@jeffersonwells.se

Ansök nu

C#/.Net utvecklare till Aweria i Göteborg

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 17
Vill du arbeta på ett expansivt health tech bolag där du får vara med och påverka? Är du utvecklare som vill vara med och rädda liv? Är du nyfiken på hälso- och sjukvårdsbranschen och vill ha ett roligt jobb på ett innovativt och modernt företag? Då kan tjänsten som C#/.Net utvecklare hos Aweria vara något för dig!

Om Aweria
Aweria är ett snabbväxande mjukvaruföretag i centrala Göteborg som är på en spännande resa med målet att förenkla och digitalisera akutsjukvården. Med teknik i framkant har vi skapat en plattform som samlar alla delar av vårdkedjan i ett övergripande system. Genom att involvera beslutsstöd och AI i systemet så minskar vi exempelvis både ledtider och kan detektera sjukdomssymptom - vilket på sikt räddar liv.

Med Sverige och resterande värld som marknad söker vi nu en till kollega som ska bli del av vårt team, där du får mycket inflytande i både din roll och hela kedjan av produktutvecklingen!Arbetsbeskrivning
Aweria växer och kunderna blir fler, vilket gör att ingen dag är den andra lik. Vi arbetar med moderna tekniker och verktyg, med backend i C# och en React.js-baserad frontend. Som utvecklare hos oss får du jobba med hela utvecklingskedjan. Du kommer att arbeta med både nyutveckling och implementation men också förbättringar och vidareutveckling av den befintliga plattformen.

Exempel på tekniker som vi jobbar med är REST-Apier, Xamarin, SignalR, Entity Framework, Azure DevOps och -Server.

Vem är du?
För att trivas och lyckas i den här rollen är du riktigt vass på C# och vi ser det som positivt om du känner dig bekväm med T-, React.js eller R. Vidare tror vi att du har en eftergymnasial utbildning inom IT eller arbetslivserfarenhet som är likvärdig.

Det är viktigt för dig att arbeta med någonting meningsfullt som förändrar och räddar liv. Du vill skapa avtryck i ditt arbete och drivs av nya utmaningar. Som person tar du gärna initiativ och tycker om att lösa problem. Du lockas av att vara en del av ett mindre team, där fokus ligger på gemenskap och kompetensutveckling.Erbjudande
Aweria erbjuder en kultur där alla anställda är delaktiga i utvecklandet av vår produkt, med ett tydligt tvärfunktionellt fokus. Vi sitter i nyrenoverade ljusa lokaler i centrala Göteborg och träffas gärna så ofta vi kan. På onsdagar samlas teamet för gemensam frukost och kunskapsdelning. Vi erbjuder även alla anställda möjligheten att kompetensutvecklas och gå på mässor.Ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Experis för Awerias räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Aweria. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Paula Skoglund på paula.skoglund@se.experis.com eller 072-201 59 64 eller Mark Ferrer på mark.ferrer@se.experis.com eller 072-156 36 01.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan senast 30 juni!

Ansök nu

Affärsutvecklare | Bostäder | Riksbyggen | Göteborg

Affärsutvecklare
Läs mer Maj 2
Lockas du av möjligheten att påverka samhället vi lever i och vill jobba med utveckling av bostäder och samhällsbyggnad hos en av Sveriges största bostadsutvecklare och fastighetsförvaltare? Har du tidigare erfarenhet av fastighetsaffärer, ackvisition detaljplanearbete och bostadsutveckling? Då kan det här vara jobbet för dig!

Vad ska du göra?
Riksbyggen växer och söker nu en Affärsutvecklare av bostadsprojekt till kontoret i Göteborg. Som Affärsutvecklare ansvarar du för att hitta nya markförvärv, arbeta med tävlingar och initiera samt driva projektutveckling och detaljplaner. Även bolagsaffärer är en vanlig företeelse i rollen.
Du leder utvecklingen av projekt inom bostads-, hyres- och äganderätter i tidiga skeden. I arbetet kommer du att ha ett nära samarbete med marknadsområdeschefer och projektteam bestående av Projektledare och Sälj- och Marknadsansvariga.
Affärsutvecklaren rapporterar till Marknadsområdeschef, Storgöteborg

Vem är du?
Vi söker dig med gedigen erfarenhet av fastighetsaffärer, ackvisition och bostadsutveckling. Vi ser gärna att du har en relevant akademisk utbildning. Det kan vara t. ex. inom ekonomi, samhällsbyggnad, arkitektur, civilingenjör väg- och vatten, lantmäteri eller likvärdigt. För att lyckas i rollen ser vi också att du har genuint intresse av affärs- och projektutveckling samt hållbara boendemiljöer. Som person är du kreativ, handlingskraftig, flexibel och uthållig samt duktig förhandlare. Du stimuleras av att göra goda affärer och skapa nya relationer. Vidare trivs du med att jobba mot konkreta mål, driva flera projekt samtidigt och du har ett stort engagemang i samhällsutveckling. För tjänsten är det krav på körkort och tillgång till egen bil.
Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Vi erbjuder
Riksbyggen erbjuder dig ett ansvarsfullt arbete i en expansiv, omväxlande och dynamisk miljö. Du har stort eget ansvar och generösa arbetsvillkor samt inflytande över både arbetet och egen tid. Du kommer få chansen att utvecklas genom spännande projekt, bli en uppskattad kollega och ingå i ett kompetent och engagerat team.

Ansökan
Din ansökan skickar du till oss via: www.riksbyggen.se/om-riksbyggen/jobb-och-karriar/lediga-tjanster
I denna rekrytering samarbetar vi med Jefferson Wells.
Välkommen med dina frågor till ansvarig rekryteringskonsult Anna Edemyr, 072 - 730 52 46, Anna.Edemyr@jeffersonwells.se
Skicka in din ansökan snarast, dock senast 22 maj. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan.

Ansök nu

Löneadministratör till Nouryon i Göteborg

Löneassistent/Lönekontorist
Läs mer Jun 9
Just nu söker vi på Jefferson Wells efter en ny stjärna inom lön till vår kund Nouryon med placering i Gamlestaden i Göteborg. Här får du möjligheten att arbeta på en trevlig arbetsplats tillsammans med hjälpsamma och engagerade kollegor! Tjänsten tillsätts löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Vad innebär uppdraget som lönespecialist?

Det dagliga arbetet går ut på att arbeta med all lönehantering, från att skriva ut avtal och skicka iväg till att skapa lönefiler. Uppdraget är genom Jefferson Wells och du kommer att arbeta som konsult via oss. Start kommer att ske i så snart som möjligt och planeras att pågå långsiktigt.

Dina arbetsuppgifter:

* hantera föräldraledighet, sjukfrånvaro
* Kontrollera och bearbeta löneunderlag
* Sköta pensionsrapportering och skicka in statistik
* Skriva arbetsgivarintyg
* Hantera tidrapporter

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen som Lönespecialist är det viktigt att du är ansvarsfull, noggrann och stresstålig i ditt arbetssätt. Du har en god förmåga att prioritera samt att kunna lösa komplexa frågor och problem som rör lönehantering. Vidare är du serviceminded och trivs med att hjälpa andra.

Vi söker dig som:

* Har utbildning inom HR/personal/lön eller likvärdigt
* Behärskar svenska och engelska - i såväl tal som i skrift
* Har god erfarenhet av lönehantering,
* Har god datorvana
* Meriterande om du har erfarenhet av SAP-lön och Kronos Tid.

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat kompetensförsörjning av chefer och specialister. Jefferson Wells unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan få verksamheter att växa och erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra kandidater. Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Med vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb. Vi matchar dina färdigheter och karriärmål med några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken, så att du kan uppnå dina karriärmål.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila ansvarig Konsultchef Anna Bjellheim på anna.bjellheim@jeffersonwells.se

Ansök nu

Projektingenjör | St1 Depå

Produktionsingenjör, kemi
Läs mer Maj 20
Vi söker nu en Projektingenjör till depådriften i Sverige. Är du ingenjör som arbetar med teknik och underhållsfrågor och är redo för nästa utmaning? Trivs du i en atmosfär där det är högt i tak och där du faktiskt kan påverka? Då har vi jobbet för dig!

Om rollen
Som Projektingenjör kommer du ingå i ett team som driver och samordnar teknik och projekt inom depådrift. Du kommer vara involverad i strategiarbetet för förbyggande underhåll på våra depåer. I rollen kommer du också vara delaktig med idéer som främjar utveckling och initiativ för att redan högt ställda mål avseende säkerhet och att effektivitet ytterligare skärps. St1 Sveriges strävan är att alltid förbättra verksamheten.

Du kommer att ha ett tätt samarbete med depåerna runt om i Sverige, vilket innebär regelbundna resor i tjänsten.


Huvudsakliga arbetsuppgifter

* Medverka i investeringsprojekt på depåerna, från planering till genomförande.
* Ta fram underhållsplaner och utvärdera att förebyggande underhåll utförs systematiskt och riskbaserat.
* Hålla vårt underhållssystem uppdaterat
* Arbeta med och bistå depåer i tekniska frågor
* Ta fram och underhålla interna standarder.
* Arbete med säkerhetsfrågor samt föreskrifter och preventivt arbeteDepåverksamheten är inne i en snabb utvecklingsprocess för att möta de behov som uppstår i samband med att produktmixen förändras i riktning mot användning av högre andel förnyelsebar energi.

Om dig
Vi letar efter dig som är utbildad ingenjör och har dokumenterad erfarenhet och förståelse för branschen. Vi på St1 Sverige arbetar nära varandra i en platt organisation. Därför det är viktigt att du har du lätt för att samarbeta och har en öppen och positiv inställning. Hos oss är det viktigt med initiativförmåga och stort engagemang. Kontaktytorna är många inom både St1 Sverige samt med myndigheter, leverantörer och entreprenörer som utför arbeten på depåerna. Därför värdesätter vi en prestigelöshet och en förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer både internt och externt.
Du är helt trygg med att arbeta självständigt och du har lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska både i tal och skrift.

Vad kan St1 Sverige AB erbjuda dig?
St1 Sverige erbjuder dig ett utmanande och inspirerande arbete. Vi är väletablerade på marknaden med ett mycket gott rykte. Du kommer att arbeta i en miljö där du blir en viktig del av teamet. I ett företag där din insats syns och påverkar och du får chans att utvecklas genom spännande projekt. Här erbjuds du ett ansvarsfullt arbete i en omväxlande och dynamisk miljö.

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar vi med Jefferson Wells.
Välkommen med dina frågor till ansvarig rekryteringskonsult Anna Edemyr, 072 - 730 52 46, Anna.Edemyr@jeffersonwells.se
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan snarast.

Om St1
St1 är en nordisk energikoncern med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Vårt mål är att utveckla och erbjuda nya, förnybara bränslen och moderna energilösningar som minskar klimatpåverkan. Det finns i vårt DNA att ifrågasätta gamla sanningar och göra saker och ting på nya vis.

Koncernens värdekedja omfattar det mesta - från produktion till logistik, depåverksamhet, direktförsäljning till industrikunder och till privatkunder via våra marknadsplatser.
Mer om oss hittar du på www.st1.se , www.st1.com

Ansök nu

Affärsutvecklare | Bostäder | Riksbyggen | Göteborg

Affärsutvecklare
Läs mer Maj 20
Lockas du av möjligheten att påverka samhället vi lever i och vill jobba med utveckling av bostäder och samhällsbyggnad hos en av Sveriges största bostadsutvecklare och fastighetsförvaltare? Har du tidigare erfarenhet av fastighetsaffärer, ackvisition detaljplanearbete och bostadsutveckling? Då kan det här vara jobbet för dig!

Vad ska du göra?
Riksbyggen växer och söker nu en Affärsutvecklare av bostadsprojekt till kontoret i Göteborg. Som Affärsutvecklare ansvarar du för att hitta nya markförvärv, arbeta med tävlingar och initiera samt driva projektutveckling och detaljplaner. Även bolagsaffärer är en vanlig företeelse i rollen.
Du leder utvecklingen av projekt inom bostads-, hyres- och äganderätter i tidiga skeden. I arbetet kommer du att ha ett nära samarbete med marknadsområdeschefer och projektteam bestående av Projektledare och Sälj- och Marknadsansvariga.
Affärsutvecklaren rapporterar till Marknadsområdeschef, Storgöteborg

Vem är du?
Vi söker dig med gedigen erfarenhet av fastighetsaffärer, ackvisition och bostadsutveckling. Vi ser gärna att du har en relevant akademisk utbildning. Det kan vara t. ex. inom ekonomi, samhällsbyggnad, arkitektur, civilingenjör väg- och vatten, lantmäteri eller likvärdigt. För att lyckas i rollen ser vi också att du har genuint intresse av affärs- och projektutveckling samt hållbara boendemiljöer. Som person är du kreativ, handlingskraftig, flexibel och uthållig samt duktig förhandlare. Du stimuleras av att göra goda affärer och skapa nya relationer. Vidare trivs du med att jobba mot konkreta mål, driva flera projekt samtidigt och du har ett stort engagemang i samhällsutveckling. För tjänsten är det krav på körkort och tillgång till egen bil.
Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Vi erbjuder
Riksbyggen erbjuder dig ett ansvarsfullt arbete i en expansiv, omväxlande och dynamisk miljö. Du har stort eget ansvar och generösa arbetsvillkor samt inflytande över både arbetet och egen tid. Du kommer få chansen att utvecklas genom spännande projekt, bli en uppskattad kollega och ingå i ett kompetent och engagerat team.

Ansökan
Din ansökan skickar du till oss via: www.riksbyggen.se/om-riksbyggen/jobb-och-karriar/lediga-tjanster
I denna rekrytering samarbetar vi med Jefferson Wells.
Välkommen med dina frågor till ansvarig rekryteringskonsult Anna Edemyr, 072 - 730 52 46, Anna.Edemyr@jeffersonwells.se
Skicka in din ansökan snarast, dock senast 7 juni. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan.

Ansök nu

Projektledare | Abetong | Göteborg

Byggnadskonstruktör
Läs mer Maj 20
Som projektledare på Abetong är du engagerad i olika faser i våra projekt med övergripande ansvar för hela genomförandeprocessen. Vi är inne i en expansiv fas med nya produkter och utmanande projekt. Abetong har som vision att vara våra kundens självklara val! Vill du vara en del av vår vision?

Om oss
Betong är det vanligaste stommaterialet i flerbostadshus och har en oöverträffad livslängd med flera hållbarhetsfördelar ur ett livscykelperspektiv, bland annat en god värmelagrande förmåga. På Abetong, marknadsområde hus, arbetar vi med byggprojekt i varierande omfattning. Till största delen med flerbostadshus men även industribyggnader och lokaler. Våra kunder är främst byggföretag och fastighetsägare. Med vår nya BiobetongTM möter vi våra kunders förväntningar på bättre miljöprestanda.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.Din roll
Som projektledare är du engagerad i olika faser i våra projekt med övergripande ansvar för hela genomförandeprocessen. Projekten som du arbetar med är främst placerade i Göteborg.

I processen som projektledare tar du över projekt från säljaren efter en kontrakts-genomgång. Därefter arbetar du för att projektet genomförs enligt våra rutiner och överenskomna beslut med kunden när det kommer till resultat, planering och kvalitét. Som projektledare har du ett övergripande ansvar för att engagera och samordna konstruktion, produktion, leverans och montage. Det innebär att du fattar beslut om åtgärder inom projektets ramar samt ansvarar för att vi uppfyller kraven enligt de regelverk och rutiner som reglerar våra projekt. Du arbetar kvar i projektet tills slutuppgörelse med våra kunder är klar.

I rollen som projektledare förekommer även samarbete med byggherrar och byggentreprenörer i tidiga skeden där vi tillsammans hjälps åt att utveckla projektet till optimal och kostnadseffektiv lösning.
Du ingår i ett team med nio projektledare som är placerade på Abetongs kontor i Malmö, Falkenberg, Göteborg och Växjö. Din placering blir på kontoret i Göteborg, där ytterligare projektledare, säljare och konstruktörer är placerade.

Din profil
Du har utbildning och/eller erfarenhet av Projektledning med ett stort intresse för bygg. Meriterande är om du är utbildad Byggnadsingenjör och har gedigen erfarenhet av byggbranschen. Du bör uppskatta variationen mellan kontor, fabrik och byggarbetsplats.

Eftersom arbetet innebär många kontakter både internt och externt bör du vara engagerad, lösningsorienterad och serviceinriktad mot våra kunder och kollegor. Du behöver vara en positiv och tydlig kommunikatör och ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du drivs av att arbeta med hög kvalitet på ett strukturerat och självständigt sätt mot uppställda projektmål och resultat. Du har körkort klass B samt goda datakunskaper inom Office.

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande jobb med frihet under ansvar på ett gediget företag som arbetar långsiktigt. Hos oss får du ett generöst friskvårdsbidrag, en av marknadens bästa sjukförsäkring, rikskort som möjliggör subventionerad lunch, pensions- och försäkringspaket med individuell rådgivning, förskottssemester till dess du tjänat in full semester samt tjänstebil

Om Abetong
Abetong är ett företag i ständig utveckling. Samtidigt har vi en lång tradition i branschen. Hos oss får du vara med och bidra till ett funktionellt samhälle med ett starkt fokus på hållbarhet och långsiktighet. Vi lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Våra medarbetare trivs och många stannar länge. Vi uppmuntrar ett vänligt och prestigelöst arbetsklimat och vår fortsatta framgång bygger på medarbetare som är REKO i alla lägen och som gillar betong väldigt mycket. Läs mer om vår värdegrund REKO här www.abetong.se/sv/reko.

Abetong är ett av landets ledande företag för utveckling, tillverkning och försäljning av betongelement och hela projekt med betongbaserade stommar. Kunderna finns inom marknadsområdena flerbostadshus och industri, lantbruk, och anläggning. Abetong har fabriker och försäljningskontor på 13 orter i Sverige samt dotterbolag i Polen och omsätter ca 1,3 miljarder kronor. Abetong AB ingår i HeidelbergCement-koncernen, en av världens största byggmaterialproducenter och marknadsledande inom produktområdena ballast, cement och betong. Koncernen har cirka 55 000 medarbetare på över 3 000 platser i fler än 50 länder.

Kontakt och ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Abetong AB med Jefferson Wells och du kommer att bli anställd hos Abetong AB. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anna Edemyr på telefonnummer: 0727 - 30 52 46 eller via e-post: anna.edemyr@jeffersonwells.se

Ansök nu

Platschef | Strukton Rail | Projekt Väst

Civilingenjör, teknisk fysik
Läs mer Maj 18
Strukton Rails projektavdelning står inför spännande projekt, och söker därför två erfarna och motiverade Platschefer till Distrikt Projekt Väst. Tjänsten omfattar samordningen av personal inom samtliga teknikgrenar, samt ett övergripande ansvar för projektets ekonomi. Som Platschef har du stora möjligheter att påverka och driva det framtida arbetet inom projekten samt goda möjligheter till utveckling

Arbetsbeskrivning
Som Platschef på projektavdelningen ansvarar du för helheten utifrån ett affärs- och produktionsinriktat perspektiv. Din roll innebär ansvar för att driva effektiva arbetssätt och följa upp projektavdelningens entreprenadkontrakt. Du arbetar med ekonomisk styrning, resultat och produktionsprognoser samt ansvarar för det löpande och systematiska arbetet med stödfunktioner som t.ex. KMA. I tjänsten kommer du att driva kommersiella frågor både med underentreprenörer och kunder. Du kommer arbeta med månadsuppföljning mot budget och säkerställa att entreprenadens framdrift och planering återspeglas i rapporteringen. Resor samt natt och/eller helgarbete inom projektet förekommer.

Vi söker dig som har:

* Teknisk gymnasieutbildning, eller motsvarande, med flera års teknisk arbetslivserfarenhet alt. akademisk bakgrund inom teknik, el eller projektledning.
* Minst 5 års erfarenhet från arbetsledning i spårnära eller annan komplex miljö.
* Erfarenhet av att självständigt ansvara för projekt med ekonomiskt ansvar.
* I arbetsuppgifterna ingår en del administration, och du bör därför vara en van användare av Office paketet, inklusive MS Project och/eller Primavera.
* Körkort B.

En Platschef på Strukton Rail är modig, engagerad och kommunikativ och agerar som en förebild. Eftersom arbetet omfattar arbete i spårmiljö måste du uppfylla de särskilda hälsokrav som gäller för säkerhetsarbete på järnväg
Vi ser det som starkt meriterande om du har utbildning eller erfarenhet inom entreprenadjuridik.
För att trivas och utvecklas i rollen behöver du ha ett stort intresse för både teknik och ledarskap. Du behöver vara väl insatt i gällande projekt och kunna rapportera om avvikelser, vilket kräver att du är bra på att strukturera och organisera. Du är prestigelös, lyhörd och har en känsla för gott bemötande, då tjänsten innebär många externa kontaktytor som t.ex. beställare, intressenter och underentreprenörer.

Vi erbjuder?
Hos Distriktschef Roger blir du delaktig i ett kompetent och flitigt team. Du ingår i en etablerad platsorganisation där du får chans att arbeta med spännande och komplexa projekt. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Strukton Rail med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Edemyr, tel 0727 - 30 52 46, anna.edemyr@jeffersonwells.se
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan snarast.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om Strukton Rail
Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Rail som, förutom i Skandinavien också är etablerad i Holland, Belgien, Tyskland och Italien. Strukton Rail har i Sverige ca 950 medarbetare och omsätter drygt två miljarder kronor.

Tjänsten avser tillsvidareanställning inom ett utmanande och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Tillsammans utvecklar vi en hållbar järnväg för ett hållbart samhälle.

Ansök nu

Contingent Workforce Specialist, Gothenburg

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Jun 10
At Jefferson Wells we are now looking for a Consultant coordinator for our client in Gothenburg. In this assignment you will work as the link between hiring managers, external suppliers and to some extent also the consultants. You support and develop the programs and processes for intake of new consultants from suppliers. Welcome with your application

This is a consultant assignment with start as soon as possible and ongoing until the end of the year with possibility to be extended

About the job

As a consultant coordinator or Contingent Workforce (CW) Specialist, you are the link between the hiring managers, external suppliers and to some extent also the consultants (suppliers and contractors). You support the process and program improvements and your are the go-to expert on all Contingent Labor-related topics, for ad-hoc questions and exception cases.

* You are a key expert in ensuring a compliant CW hiring process.
* You will build relationships with client internal stakeholders (hiring managers, procurement, legal, HR, etc.).
* Share ideas and experiences with our internal team so we can grow our knowledge both personally and as a business.
* You can ensure manager satisfaction through ongoing communication and relationship management.

You will become a member of the global Functional Procurement team with colleagues in all our key countries, The Netherlands, US and Sweden. Key relationships will be with all hiring managers and the outsourced CW service providers. Also you will join forces with local procurement team members, HR and Finance.

In an average week you:

* Have progress meetings on open job requests and extensions with the service providers
* Create and negotiate CW hiring contracts
* Optimize CW hiring contract templates
* Work on continuous CW process and tooling optimization, internally and with the suppliers
* Update internal communications on CW processes
* Train new hiring managers in local CW processes
* Manage invoicing exceptions between suppliers and finance
* Create reports and dashboards for CW assignment statuses and CW spend

The skills you should bring to be successful are:

* Bachelor's degree or equivalent combination of education and experience.

* Relationship builder
* CW or recruitment tools (Applicant Tracking Systems (ATS) and Vendor Management Systems (VMS))
* Flexible initiator
* CW hiring processes, alternatively recruitment processes
* CW contracting and an eye for details
* Data analytics (and Excel)
* Good communication, both written and verbal
* English, and preferably Dutch or Swedish

The role will be based in Amsterdam or Gothenburg, for preferably 5, else 4 days a week, with limited hybrid working.

About Jefferson Wells

Jefferson Wells is part on Manpower Group and we are the global leader in accelerating careers and propelling business growth across Finance, Engineering, purchasing, communication, marketing. As a consultant at Jefferson Wells you will have access to a career network with thousands of colleagues within your field.

Application

We do not accept applications by e-mail. Send in your application as soon as possible. The applications will be evaluate continuously.

Please attach your CV and apply to this position through this web-page. Should you have any questions regarding the position or Jefferson Wells, you are more than welcome to contact Consultant manager Anna Bjellheim at anna.bjellheim@jeffersonwells.se

Ansök nu

HRBP to automotive company

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Jun 9
At Jefferson Wells are now together with our client within the automotive industry searching for a HR Business Partner to fill a temporary position due to parental leave. In this assignment you will work mainly as a rehabilitation specialist and act as a professional support to managers in how to drive the rehab processes.

About the job:

You will mainly work with rehabilitation:
* Professional support to our managers; how to drive the rehab process
* Operational support in complex cases
* Secure that we have a structured way of working regarding rehab
* Cooperation with our OHS (Företagshälsovård)
* Trainings for managers
* Statistics of rehabilitation cases

Other tasks:
* Alcohol and drug issues
* Ergonomics (office and in cooperation with OHS)
* Wellness & Health promotion
* Sick leave statistics and some administrative tasks

In the position you report to Vice President People & Culture and you will belong to the Health & Wellbeing Team which is a part of the People & Culture function (HR).
This is a temporary position due to parental leave 2022-09-01 - 2023-10-10.

Who are we looking for:

For the job we see that you have good social skills - interest for cooperating with safety representatives, managers and employees. You have the ability to keep track of administrative tasks and ability to get things done. Furthermore, you like to make things easy for managers to understand - in line with simplicity and a structured work.
Qualifications:

* Batchelor degree in Human Resources or equivalent (personalvetarprogrammet)
* You have at least 1-2 years of professional work with rehab cases, preferable white collar

About Jefferson Wells

Jefferson Wells is part on Manpower Group and we are the global leader in accelerating careers and propelling business growth across Finance, Engineering, purchasing, communication, marketing. As a consultant at Jefferson Wells you will have access to a career network with thousands of colleagues within your field.

Application

We do not accept applications by e-mail. Send in your application as soon as possible. The applications will be evaluate continuously.

Please attach your CV and apply to this position through this web-page. Should you have any questions regarding the position or Jefferson Wells, you are more than welcome to contact Consultant manager Carl Gabrielsson at Carl.Gabrielsson@jeffersonwells.se

Ansök nu