OnePartnerGroup Väst AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos OnePartnerGroup Väst AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Säljare till Domino Sweden AB i Göteborg

Utesäljare
Läs mer Jun 20
I över 30 år har Domino Sweden levererat märkutrustning till svensk industri och är idag ledande leverantör av industriella skrivare för kodning och märkning. Domino Sweden är en del av den globala koncernen Domino Printing Sciences som grundades 1978. Med 25 dotterbolag samt över 200 sälj- och servicekontor i fler än 120 länder är Domino en aktör med stor erfarenhet inom produkt-, emballage- och pallmärkning.
Dominos märksystem används inom de flesta branscher för bland annat applicering av datummärkning, streckkoder, serialiserad data och etiketter. Kännetecknade för Dominos produkter och tjänster är hög kvalitet, stor anpassningsförmåga och ett kundfokuserat arbetssätt. Läs mer på www.domino.se
 
Om tjänsten
Som säljare på marknadsledande Domino bearbetar du befintliga och blivande kunder som främst finns bland tillverkande industrier med behov av lösningar för märkning, identifiering och spårbarhet. Du arbetar på distriktet Göteborg Väst som sträcker sig från Halmstad snett upp till Jönköping, vidare längs Vätterns västra sida upp till Mariestad, Karlstad och Årjäng vid norska gränsen. Huvudfokus och merparten av kunderna finns dock i Göteborgsregionen.

Om verksamheten
Domino utvecklar helhetslösningar och metoder inom området industriell kodning och produktmärkning. Företaget grundades 1978 och har idag 25 dotterbolag samt över 200 sälj- och servicekontor i mer än 120 länder.

Dominos märksystem används inom de flesta branscher för märkning på många olika typer av material: papper, glas, plast, metall, gummi, livsmedel med flera. Kännetecknande för Dominosystemet är hög kvalitet och flexibilitet samt att det är enkelt att installera och anpassa i produktionen. Läs mer på www.domino.se

Mer om tjänsten
Ditt ansvarsområde omfattar främst att hitta och driva nya affärer bland små och stora företag i ditt distrikt. Du arbetar självständigt under eget ansvar mot tydliga mål. Du får hjälp och stöd från resten av säljteamet som består av ca tio personer runt om i Sverige. Du har också den tekniska expertisen inom Domino till din hjälp för att hitta bästa lösningen för kunden. Utöver det finns det även tre tekniker på kontoret i Stenkullen.

Domino erbjuder dig ett välskött distrikt med många befintliga kunder. Du får jobba med mycket konkurrenskraftiga produkter och tillsammans med engagerade kollegor. På Domino är det viktigt att man har kul på jobbet. Här arbetar man med passion, affärsmässighet och humor. Du kommer att ha tjänstebil och får fortlöpande produktutbildningar.

Din profil
Du har arbetat med försäljning på fältet i 2-3 år och ser detta som ditt nästa steg i karriären. En fördel är erfarenhet av B2B och försäljning mot industri. Du har troligen viss förhandlingsvana. För att trivas i denna tjänst bör du ha ett tekniskt intresse och en viss teknisk förståelse.

Som person är du självgående och tvekar inte att anta utmaningar.  Vidare är du nyfiken och tänker kreativt för att hitta ingångar och möjligheter. För att lyckas i rollen ser vi att du är resultatinriktad och arbetar aktivt för att nå dina mål samtidigt som du förmedlar positiv energi till kollegor och kunder.
Att du pratar och skriver flytande svenska är ett absolut krav, likaså att du kan kommunicera på engelska. 

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor vänd dig till rekryteringskonsult Tania Benitez på tania.benitez@onepartnergroup.se
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Chaufför/Lagerassistent sökes till Svetsteknik AB!

Budbilsförare
Läs mer Jun 23
Är du en serviceorienterad person med ett intresse för teknik? Ser du dig själv trivas i en varierande roll med utkörning av produkter till kunder varvat med traditionellt lagerjobb? Då är detta ett intressant nästa steg för dig!

Svetsteknik AB är ett företag i den familjeägda bolagsgruppen Axson och grundades 1946. Till våra kunder erbjuder vi utrustning, tillsatsmaterial och tillbehör för lödning, svetsning, skärning, materialprovning och mätning. Vår affärsidé är att vara det kompletta svetshuset – att erbjuda ett komplett program av svetsmaskiner, tillsatsmaterial och tillbehör från handsvetsning till robotsvetsning och verktyg för svetsjobb. Vi är ett prestigelöst och familjärt företag som tycker det är viktigt att ha kul på jobbet och att erbjuda goda utvecklingsmöjligheter för den som önskar. Just nu söker vi en chaufför/lagerassistent till vårt goa gäng i Göteborg!

Om rollen
Som chaufför/lagerassistent kommer du ha en delad roll där din huvudsakliga uppgift är lämna/hämta produkter hos våra kunder i Göteborgsområdet med omnejd. Du lägger själv upp körschema och planerar dina körningar utefter vad som är mest effektivt. Vissa dagar är det enbart körning och andra dagar jobbar du på lagret och ser till att flödet med ingående och utgående gods flyter friktionsfritt. En del av godset som hanteras klassas som "farligt gods" och därför är det viktigt att hantera transport och återvinning av sådant enligt rutin.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är exempelvis:
- Ta fram körschema och lägga upp rutter på ett effektivt sätt
- Serviceutkörningar och leverans av ordrar ut till kund
- Skötsel av transportfordon samt föra körjournal
- Hantera inkommande och utgående gods på lagret
- Plocka, packa, skicka ordrar
- Inventering av gods
- Se till att återvinning och renhållning följs enligt rutin

Vem vi söker
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För oss är din inställning till jobbet viktigare än hur många års erfarenhet du har. Du är ofta ute och möter våra kunder vilket gör det viktigt att vara serviceminded och kommunikativ. I och med att rollen är delad mellan chaufför och lager är det viktigt att du gillar att jobba brett och är villig att hugga i där det behövs. Slutligen är noggrannhet och struktur nödvändigt i arbetet för att säkerställa att kunden får rätt produkter i rätt tid samt att hantering av gods sker enligt rutin. 

Skallkrav:
- B-körkort
- Behärska svenska flytande i tal och skrift
- God datorvana
- Kunna lyfta tungt (runt 18kg)

Övrigt
Omfattning: Heltid
Arbetstid: mån-fre 07-16.
Plats: Södra Långebergsgatan 18, Västra Frölunda
Startdatum: Augusti eller enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning

Vad händer efter min ansökan?
Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten. Rekryteringsprocessen kommer fortlöpa under juni, juli samt början av augusti. Vi intervjuar dock kandidater löpande så vänta inte med att söka!

I denna rekryteringsprocess samarbetar Svetsteknik AB med OnePartnerGroup AB. Frågor om tjänsten hänvisas därför till ansvarig rekryterare Anel Bosnjo på 0734304996 eller anel.bosnjo@onerpartnergroup.se.

Ansök nu

Ridlärare och stallpersonal sökes till Partille ridklubb

Utbildningsledare
Läs mer Jun 22
Har du en gedigen hästerfarenhet och känsla för service och undervisning, är detta tjänsten för dig! 


Partille Ridklubb startades 1963 och har ca 560 medlemmar. Anläggningen ligger centralt i Partille med närhet till kommunikationer. Vi är en ideellt driven förening och anläggningen ägs av kommunen. Anläggningen genomgick 2018 en genomgripande renovering och vi har nu 2 ridhus och 2 stora ridbanor. På anläggningen står ca 45 hästar som går på lösdrift. Med att låta hästarna gå på lösdrift vill verka för att modernisera arbetet kring hästarna och minska arbetsamma och monotona moment samt att hästarna får utlopp för sociala behov, mer rörelse och gå i flock.

Vi har lektioner för både barn, ungdomar och vuxna med varierande erfarenhet och kunskap från specialgrupper med god kunskap till nybörjare. Vår ambition är att verka för att våra medlemmar får en god introduktion till ridsporten, trivs på vår anläggning och kan utvecklas vidare. Vi har lektioner alla vardagskvällar samt lördag förmiddag. På söndagarna har vi ofta aktiviteter för våra medlemmar och ridskoleryttare för de som vill utvecklas vidare eller utmana sig i till exempel en pay and jump eller pay and ride.

I föreningen förespråkar vi Positivitet, Respekt och Kunskap, god hästhållning, trivsel, kvalité och utveckling för både elever och hästar.

Dina arbetsuppgifter:
Utifrån dina kunskaper, erfarenheter och ambitioner kommer du att ansvara och utföra undervisning av elevgrupper på olika nivåer. Då ridskolans undervisning sker på kvällar och helger kommer du arbeta främst under de tiderna. Det finns även möjlighet till stallarbete på anläggningen som kombineras med undervisning om så önskas. Som ridlärare hjälper du både elever och hästar att utvecklas efter deras förmåga och ambition framåt. Du kommer att arbeta i team med övriga anställda på Partille ridklubb men utföra lektionsverksamheten du blir tilldelad på egen hand.


Din profil:
Vi söker dig som har en gedigen hästerfarenhet och känsla för service. Lika viktigt är dock personliga egenskaper som att du är positiv, utåtriktad, lugn och driven.  Vi ser att du har god samarbetsförmåga, förmåga att driva utveckling, är trygg i att arbeta självständigt, starkt intresse för att undervisa och tidigare erfarenhet av att hålla ridlektioner. SRL Level I är meriterande. 

Kvalifikationer: Körkort, behörighet B
Ridlärare Level 1 är meriterande men vi lägger också stor vikt vid personlighet och din gedigna hästerfarenhet.
Hästvana
Tidigare undervisning


Övrigt:
Omfattning: 80-100%
Varaktighet: Provanställning med chans till förlängning.
Arbetstid: Varierande arbetstider men mestadels kväll/helg
Plats: Partille Ridklubb, Åstebovägen, 43349 Partille
Startdatum: Enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställningVad händer efter min ansökan?
Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att söka!

I denna rekrytering samarbetar Partille Ridklubb med OnePartnerGroup. Vid frågor kontakta Johanna Christiansen på 0734255326 eller johanna.christiansen@onerpartnergroup.se.

Ansök nu

Kundservicemedarbetare inom sport- och evenemangsresor

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 15
Brinner du för sport och idrott? Låter evenemang såsom El Clasico, F1 Grand Prix, Wimbledon, VM och EM spännande? Detta är en jobbmöjlighet för dig som brinner för kundservice och vill bidra till att skapa oförglömliga upplevelser!

OLKA Sportresor är en av Sveriges största sportresearrangörer och har varit verksamma i resebranschen sedan slutet av 1970-talet. Företaget arrangerar träningsläger och cuper för idrottsföreningar, fotbollsresor till Europas toppligor, NHL, Formel-1, konferensresor och andra evenemang som EM- VM i olika sporter. OLKA Sportresor är sedan många år ett starkt och välkänt varumärke med ett unikt kontaktnät i sin nisch. Årligen reser mellan 25 000 – 30 000 resenärer med OLKA och merparten av företagets kunder väljer dem på grund av deras höga servicenivå samt tryggheten. Företagets kontor är beläget i fräscha lokaler i centrala Göteborg/Haga.

Dina arbetsuppgifter:
Som kundservicemedarbetare hos OLKA Sportresor kommer du att hantera kundärenden både via mejl och telefon främst via vår e-handelsplattform i OLKA Express. Du ansvarar för att ta fram, anpassa och erbjuda kunderna lösningar utifrån varje kunds unika förfrågningar. Du kommer också arbeta administrativt med att bland annat skicka ut biljetter, hantera bokningar i bokningssystem och skräddarsy paket utefter kundernas önskemål.

Hos OLKA är service och försäljning en naturlig del av det dagliga arbetet och en förutsättning för att kunna leverera en bra kundupplevelse. Här jobbar ett ambitiöst gäng som alltid finns till hands för frågor, stöttning och gemenskap. Teamkänslan är stark på kontoret och här finns alltid nära till skratt samtidigt som professionalism och utveckling står högt i kurs.

Din profil:
Som person ser vi gärna att du har en god servicekänsla, är noggrann, engagerad och lyhörd för kundens behov. Du besitter bra struktureringsförmåga vilket möjliggör en god överblick av ditt arbete och att du snabbt kan prioritera, prioritera om och växla mellan många olika arbetsuppgifter. För dig är det en självklarhet att vara en lagspelare och tillsammans lösa de dagliga utmaningar som uppstår. Vidare ser vi gärna att du ett brinnande sportintresse och att du följer stora evenemang veckovis såsom Premier League, Champions League, F1 mm. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som: Har tidigare arbetserfarenhet inom servicebranschen
Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Har god datavana
Erfarenhet av försäljning eller från resebranschen är meriterande men inget krav.
Kan du även något av språken danska, norska, tyska eller finska ser vi det som meriterande men inget krav.
Övrigt
Omfattning: Heltid
Arbetstid: mån-fre 08-17 med viss flexibilitet.
Plats: Norra Allégatan 2, Göteborg
Startdatum: Augusti/september eller enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning

Detta är en rekrytering där du blir anställd hos OLKA Sportresor i Göteborg. I denna rekrytering samarbetar OLKA Sportresor i Göteborg AB med OnePartnerGroup. Frågor om tjänsten hänvisas därför till ansvarig rekryterare Rebecka Svensson på 0723774920 eller rebecka.svensson@onepartnergroup.se.

Vad händer efter min ansökan?
Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten.

Ansök nu

Göteborgs bästa budbilschaufförer!

Budbilsförare
Läs mer Jun 3
Dina arbetsuppgifter:
Som budbilschaufför ansvarar du för att leverera paket till angiven destination. Du utgår från lokalerna strax utanför Göteborg och kör en större skåpbil både Göteborg med omnejd. Arbetstiderna är vardagar måndag-fredag. Vid rätt kandidat är det start omgående.
Din profil:
Vi tror att du som söker är med fördel tävlingsinriktad och har en idrottsbakgrund. Vi söker dig som brinner för att ge service och alltid kommer bemöta kunderna med ett leende!
KRAV:
-Körkort B
-Hantera svenska språket flytande såväl i tal som i skrift.

-5års bakgrundskontroll, med intyg från gamla arbetsgivare eller studieintyg 

Meriterande:
-Lokalkännedom, att med hjälp av GPS kunna hitta i Göteborg och grannkommuner.
-Körvana från större fordon är meriterande

Vi träffar kandidater löpande och tjänsterna kan bli tillsatta innan annonsens sista dag. Tveka inte att ansöka redan idag!

Ansök nu

Evenemangssäljare och kundansvarig för cuper i innebandy

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Jun 15
Brinner du för idrott och föreningsliv? Vill du jobba med att ge kundservice i världsklass samt hjälpa föreningar skapa oförglömliga upplevelser? Då kan detta vara en intressant möjlighet för dig!

OLKA Sportresor är en av Sveriges största sportresearrangörer och har varit verksamma i resebranschen sedan slutet av 1970-talet. Företaget arrangerar träningsläger och cuper för idrottsföreningar, fotbollsresor till Europas toppligor, NHL, Formel-1, konferensresor och andra evenemang som EM- VM i olika sporter. OLKA Sportresor är sedan många år ett starkt och välkänt varumärke med ett unikt kontaktnät i sin nisch. Årligen reser mellan 25 000 – 30 000 resenärer med OLKA och merparten av företagets kunder väljer dem på grund av deras höga servicenivå samt tryggheten. Kontoret är beläget i fräscha lokaler i centrala Göteborg(Haga).

Om rollen
I rollen kommer du att ansvara för inkommande förfrågningar från idrottsföreningar som önskar att boka gruppresor till innebandycuper. Ditt fokusområde kommer främst vara innebandy men du kommer även ha kontakt med fotbolls- och handbollsföreningar som vill resa på cuper utomlands. Du har ett helhetsansvar för allt som rör innebandycuper och hjälper kunden från första kontakten till slutförd resa. Du lyssnar in behovet, lämnar förslag på pris och syr därefter ihop ett paket till kunden med transport, boende och övrigt. Rollen innebär många kommunikationsvägar då du håller kontakt med såväl föreningen som våra samarbetspartners och leverantörer ute i Europa. Du gör även uppföljning med kunden och finns tillhands för att säkerställa att allt går smidigt under resans gång.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är exempelvis:
- Daglig kundkontakt och uppföljning via mail och telefon
- Kontakt med samarbetspartners och leverantörer i såväl Skandinavien som övriga Europa
- Skapa och skicka offerter
- Planering av marknadsaktiviteter
- Jobb i bokningsystem, CRM-system samt fakturering

Hos OLKA är service och försäljning en naturlig del av det dagliga arbetet och en förutsättning för att kunna leverera en bra kundupplevelse. Här jobbar ett ambitiöst gäng som alltid finns till hands för frågor, stöttning och gemenskap.
Teamkänslan är stark på kontoret och här finns alltid nära till skratt samtidigt som professionalism och utveckling står högt i kurs.

Det förekommer även några roliga resor varje år på de största cuper och för att besöka samarbetspartners.

Vi söker dig som...
- Har erfarenhet av kundservice och viss administrativ vana
- Har ett brinnande intresse för idrott och är en riktig lagspelare
- Är driven, ambitiös, noggrann och hanterar många bollar i luften samt trivs med eget ansvar
- Erfarenhet av försäljning eller från resebranschen är meriterande men inget krav
- Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift 

Övrigt
Omfattning: Heltid
Arbetstid: mån-fre 08-17 med viss flexibilitet.
Plats: Norra Allégatan 2, Göteborg
Startdatum: Augusti/september eller enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning

I denna rekryteringsprocess samarbetar OLKA Sportresor med OnePartnerGroup AB. Frågor om tjänsten hänvisas därför till ansvarig rekryterare Anel Bosnjo på 0734304996 eller anel.bosnjo@onerpartnergroup.se. 

Vad händer efter min ansökan?
Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten.

Ansök nu

B2B säljare inom belysning sökes till SG Armaturen i Göteborg!

Account manager
Läs mer Jun 13
SG Armaturen AB är ett helägt norskt företag som grundades 1990 och har sedan dess utvecklats till en av Nordens största belysningstillverkare. Vi specialiserar oss på leverans av kvalitetsbelysning samt tillhörande utrustning för bostäder och kommersiella byggnader med produkter av god funktionalitet och hög hållbarhet. Våra kunder är grossister och återförsäljare i Norden och Europa. Från vårt nya och fräscha försäljningskontor samt showroom i Mölndal utgår ett antal säljare, innesäljare, projektörer samt andra stödfunktioner. Vi växer och söker nu att stärka teamet med en säljare inom belysning! 

Om rollen
Som belysningssäljare kommer du att arbeta på den professionella marknaden och vara ansvarig för kundkontakten mot elektriker, föreskrivande elkonsulter och slutkunder inom det offentliga t.ex. kommuner och landsting. Du jobbar självständigt med bearbetning av befintliga- samt nya kunder och utvecklar långsiktigt och strategiskt relation med dessa. Driver projekt, presenterar produkter och både skapar- samt deltar på aktiviteter. Väl i projekten jobbar du tillsammans med såväl innesäljare som projektörer där ni samarbetar i syfte att hitta bästa möjliga lösning för kunden.

Du kommer främst att jobba inom Göteborgsregionen men resor förekommer till vår fabrik i Odense(Danmark) samt till huvudkontoret i Lillesand(Norge) där vi har kundrepresentation. Du har ett starkt varumärke i ryggen med attraktiva produkter som andas kvalitet och får goda möjligheter att påverka utvecklingen av framtida produkter utefter kunders behov. Du erbjuds ett spännande jobb i ett unikt och prestigelöst företag där det inte är långt från beslut till handling.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår bland annat: Uppdatera projekt och kundregister löpande i företagets CRM system.
Kreativt presentera företagets tekniska lösningar och produkter för kunder.
Vara delaktig vid mässor och kundaktiviteter.
Hantera eventuella reklamationer enligt Alem09

Vi erbjuder ett variationsrikt jobb på ett stabilt företag med bra pensionsavsättning, friskvårdsbidrag samt tjänstebil. 

Vi söker dig som... Gärna har tidigare erfarenhet av försäljning och arbete mot föreskrivande led såsom arkitekter, konsulter och ingenjörer.
Tidigare jobbat som elektriker, elkonsult, hantverkare, elgrossist eller liknande
Behärskar svenska flytande i tal och skrift
Innehar B-körkort
Erfarenhet inom belysningsteknik och/eller presentationsteknik är meriterande
Som person är du utåtriktad, noggrann, strukturerad och affärsmässig. Du gillar att ha många kommunikationsvägar och räds inte för att ta kontakt med en ny- eller tidigare kund i syfte att presentera företagets produkter. Vidare förstår du vikten av att bearbeta kunder långsiktigt för varaktiga kundrelationer. Du trivs med att jobba i en rådgivande roll externt mot kund, samt agerar projektledare internt i ett team av projektörer och innesäljare. Vi tror att ett genuint tekniskt intresse är viktigt för att trivas i rollen.

Övrigt
Omfattning: Heltid
Startdatum: Enligt överenskommelse
Arbetstid: mån-fre 07:00-16:00, kan dock variera beroende på mässor, resor och kundaktiviteter
Plats: Bergmansgatan 23, 431 30 Mölndal
Lön: Fast månadslön

Vad händer efter min ansökan?
Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Denna rekrytering sköts av OnePartnerGroup, rekryterare Anel Bosnjo. För frågor om tjänsten ring 0734304996 eller maila anel.bosnjo@onepartnergroup.se.

Ansök nu

Ekonom med Controllerfunktion

Redovisningsekonom
Läs mer Jun 22
Är du en erfaren Ekonom som söker en ny utmaning i en internationell koncern?  Vill du jobba i en Ekonomi /Controllerfunktion i ett mindre företag i en stor koncern?  Då kan du vara rätt person för oss!

MEGTEC
MEGTEC Systems AB ingår i Dürr Systems AG, ett globalt företag ledande när det kommer till Clean Technology Systems och rening av industriella utsläpp. MEGTEC Systems AB förser marknaden med en mängd olika reningstekniker som elfilter, textilfilter, skrubbrar, katalytiska- och oxidationssystem.

MEGTEC är just nu inne i en stark tillväxtfas och söker nu för omgående start en Ekonom som vill vara med på deras tillväxtresa. Med Kontor i centrala Göteborg erbjuds du en utvecklande och verksamhetsnära roll. Här blir du en del av ett gott gäng på totalt 25 medarbetare. Du blir välkomnad in i en platt organisation där det andas samarbete, prestigelöshet och glädje!
Dürr Sweden - Dürr (durr.com)

Om tjänsten
 I rollen som Ekonom med Controllerfunktion på MEGTEC arbetar du med flera olika moment såsom rapporter; månadsbokslut, månadsrapportering, cashflow, leasing, skatter, skattedeklarationer, budget årsredovisning, prognos.
Vidare är du ansvarig för förberedelse och rapportering av moms ,projektredovisning: Granska projektuppskattningar varje månad med PM samt ansvarig för korskontroll med SAP, Sales Order skapande av försäljningsorder i SAP systemet och fakturera till kunder, kontoavstämningar för balansräkningskonton;

Andra administrativa arbetsuppgifter: 
- Skapa nya kunder/kunder i System (SAP) med Global Tyska/Poland team
- Bistå årsredovisningen med revisorer – se till att årsredovisningen på engelska baserad på svenska görs av de externa revisorerna och rapporteras till Bolagsverket i tid;
- Kontakt med Shared Services-teamet i Tyskland och se till att de månatliga stängningarna för lokala böcker och IFRS-rapportering (Durr Germany) rapporteras i tid;
- Direkt kommunikation med Skatteverket i olika frågor.

Hos MEGTEC får du verka i en helhet i det lilla företaget med det stora bolagets rutiner och struktur, med allt vad det innebär av rutiner, processer, rapporteringar och deadlines.
Du får verka i en internationell miljö med många kontaktytor med bland annat Shared Services-teamet i Tyskland och får tillgång till de oändliga utvecklingsmöjligheterna som kommer med koncernen.

Din profil
För att kvalificeras för denna roll ser vi att du är utbildad Ekonom och har minst 4-5 års erfarenhet av alla löpande förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning; redovisning, Excel, årsredovisning, skattedeklaration, momsredovisning, Sales Order skapande av försäljningsorder, Projekt controllera, IFRS-rapportering och projektredovisning.

För att vara framgångsrik i tjänsten behöver du ha en hög IT-mognad och snabbt kunna sätta dig in i nya system. Du har erfarenhet av att självständigt göra fullständiga månadsavslut i en miljö där det är korta deadlines. Vi arbetar med SAP från April/22.  Har du erfarenhet av större system är det starkt meriterande. Då koncernspråket är engelska behöver du ha goda kunskaper och förmåga att skriva, läsa och tala på både svenska och engelska.

Som person är du samvetsgrann och har en god struktur i ditt arbete och är van att växla upp i arbetstempo inför deadlines. Vi tror att du är självständig och har en initiativförmåga för att bidra till att hitta lösningar till nya uppgifter och situationer som kan uppstå. Du gillar att ha en bred kontaktyta och har förmågan att kommunicera med tydlighet gentemot kollegor i koncernen.

Ansökan
Det här är till en början ett konsultuppdrag på 6 månader, för rätt person finns det goda möjligheter till anställning hos MEGTEC. I rekryteringsprocessen samarbetar MEGTEC Systems AB med OnePartnerGroup. För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta Tania Benitez på mailadress tania.benitez@onepartnergroup.se.

Vi ber dig att skicka in relevanta intyg och betyg i samband med din ansökan. Vänligen sök via annonsen, vi tar inte emot ansökan via email.

Vi kommer att kalla till intervju löpande under rekryteringsprocessen och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Ansök nu

Kundservicemedarbetare - sommarjobb

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 23
Är du en serviceinriktad person som trivs i en administrativ roll med kundkontakt. Nu söker vi för vår kunds räkning inom logistikbranschen en kundservicemedarbetare för ett sommaruppdrag.
 Dina arbetsuppgifter
Personen kommer i huvudsak att arbeta i företagets kundtjänst. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara: -Hantera främst inkommande mail men även samtal från kunder -Ta emot beställningar -Stansa order -Arbete i datasystemet SAP
Du kommer att ingå i ett kundserviceteam om totalt 3-4 personer där man arbetar tätt ihop och hjälper varandra när det behövs.

Arbetstider: Mån -Fre, varierar från 7:00-16:00 eller 7:30-16:30.
 
Din profil
Vi söker dig som är serviceinriktad och tycker om att hjälpa kunder över telefon och mail. Du kommer arbeta främst med telefonen och datorn som verktyg. Därför tror vi att du som söker tjänsten har en god datorvana och är kundorienterad.
Vidare tror vi att du som söker är en social, trevlig och glad person som har lätt för att komma in i ny arbetsgrupp. Du är en noggrann och lojal person med hög arbetsmoral. Du behöver behärska svenska och engelska i tal och skrift för att kunna bli aktuell för tjänsten. Låter detta intressant, sök tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. 
 
OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Ansök nu

Servicechef till MEGTEC Systems AB

Produktionstekniker, maskin/verkstad
Läs mer Jun 7
Är du en ledare som vill bygga starka team och utveckla goda långsiktiga kundrelationer? Är du dessutom kunnig inom automation, maskin- eller elteknik? Då kan du vara rätt för denna roll!

MEGTEC
MEGTEC Systems AB ingår i Dürr Systems AG, ett globalt företag ledande när det kommer till Clean Technology Systems och rening av industriella utsläpp. MEGTEC Systems AB förser marknaden med en mängd olika reningstekniker som elfilter, textilfilter, skrubbrar, katalytiska- och oxidationssystem.

MEGTEC är just nu inne i en stark tillväxtfas och söker nu en Servicechef som vill vara med på deras tillväxtresa. Med Kontor i centrala Göteborg erbjuds du en utvecklande och verksamhetsnära roll. Här blir du en del av ett gott gäng på totalt 25 medarbetare. Du blir välkomnad in i en platt organisation där det andas samarbete, prestigelöshet och glädje!

Om Tjänsten
Som servicechef på MEGTEC har du en nyckelroll som innebär bland annat att vara MEGTECS ansikte utåt mot kunder på nya och tidigare installerade anläggningar, samt även besöka och skapa långsiktiga relationer till våra kunder som återfinns runt om i huvudsak Skandinavien och även övriga världen.
Rollen innebär att du är ansvarig för företagets service, reparationer, ombyggnader och reservdelsförsäljning inom Skandinavien.

Du tar ansvar för att garanti- och serviceärenden utförs på ett så professionellt, korrekt och planenligt vis som möjligt. I rollen ingår det att ha kontakt med nya potentiella kunder för reparationer och ombyggnader, samt med hjälp av kollegor se till att flödet från kalkyl till order, uppföljning, avslut och fakturering fullföljs.

Vidare arbetsuppgifter:
Du kommer att ansvara för servicegruppen med administratörer, egna- och inhyrda servicetekniker. Du ansvarar för att våra skräddarsydda installationer funktionellt överensstämmer med kundernas tekniska system och behov.
Praktiskt innebär det att du bidrar i faserna: arbetsplanering
eftermarknad
merförsäljning
ekonomi, kostnadsuppföljning,

Tyngdpunkten kommer att ligga på: service och drifttagning där det bland annat utförs löpande service.
att hjälpa och leda våra egna och externa servicetekniker med problemlösning och analys.
att delta i riskbedömningar och ansvara för att vi tekniskt och säkerhetsmässigt levererar rätt typ av åtgärder.
besöka och skapa långsiktiga relationer till våra kunder

Om dig!
Du kommer att trivas bäst i denna roll om du är en engagerad, målinriktad och självgående person med ett strukturerat arbetssätt och gott sinne för service och affärer.

Då denna roll innefattar samarbete och kommunikation med många olika parter tror vi att du trivs med att ha kontakt och skapa goda relationer med andra människor för att bästa sätt kunna lösa dina arbetsuppgifter.

Vidare tror vi att du är en naturlig ledare som trivs med att leda, utveckla och sporra dina medarbetare i det dagliga.

Kvalifikationer:
Gymnasieingenjör eller motsvarande erfarenhet inom automation och/eller maskinteknik, el eller annan teknisk utbildning.
Goda ledaregenskaper
Erfarenhet av fältservice på el, styr o reglersystem och mekanik.
Kunnig i MS Officepaketet.
Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
Kunskaper i engelska, (övriga språk är meriterande.)
Körkort B
Meriterande med erfarenhet av fältservice på el, styr o reglersystem och mekanik.

Visst låter det intressant!
I tjänsten ingår tjänstebil.
Tjänsten omfattar ca. 50–70 resdagar per år.
Tillsättning så snart som möjligt.

I denna rekrytering samarbetar MEGTEC med OnePartnerGroup. Anställning sker direkt hos MEGTEC. Vid frågor vänligen kontakt ansvarig rekryterare Tania Benitez på tania.benitez@onepartnergroup.se.
Vi arbetar med löpande urval, sök därför tjänsten redan idag!

 Välkommen med din ansökan!
 
OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Ansök nu

Eftermarknadsansvarig till Vestia Construction Group

Arbetsledare, husbyggnad
Läs mer Jun 3
Har du flerårig erfarenhet av att leda och fördela arbetet, besitter du moderna ledaregenskaper och söker nya utmaningar? Har du goda erfarenheter av eftermarknad och har flerårig erfarenhet som arbetsledare, ja då är du den person vi söker!
OnePartnerGroup rekryterar nu för Vestia Construction Groups räkning en eftermarknadsansvarig som gillar att medverka till fortsatt hög kundnöjdhet även efter projektavslut. Du har det övergripande ansvaret och är företagets kontaktperson gällande projekt i eftermarknadsskede – från överlämnande till kund fram till garantitidens slut. Du leder och skapar goda relationer med både kund, kundernas kund och våra underentreprenörer. I din roll som ansvarig planerar du det dagliga arbetet utifrån inkommande uppdrag, genomför mindre inköp samt säkerställer att garantiarbetena, efterarbeten samt nya åtaganden genomförs enligt plan och håller rätt kvalitet.
Du ansvarar för och är drivande i utredningar kring efterarbeten och garantiarbeten och representerar Vestia vid överlämning, garantibesiktningar och servicetillfällen. Du har ett ekonomiskt ansvar för garanti eftermarknad och planerar utförandet tillsammans med dina kollegor. Därtill säkerställer du att erfarenheter från garantitiden återförs till berörda verksamheter inom Vestia.
Erfarenheter/kvalifikationer:
• Du har en byggteknisk utbildning och flerårig erfarenhet i arbetsledande roll
• Du har goda kunskaper i planering och resursfördelning
• Du är trygg med att hantera digitala verktyg
• Du har kunskaper om AB04 och ABT06/entreprenadjuridik
• Rollen förutsätter god kommunikativ förmåga, i såväl tal som skrift
• Du har förmåga att lyfta blicken och i ditt beslutsfattande ta hänsyn till flera olika perspektiv
• Meriterande är om du har erfarenhet av samverkan/ partnering då detta är Vestias primära affärsmodell
Om dig!
Utöver dina praktiska erfarenheter lägger Vestia stor vikt vid dina personliga egenskaper. Att trivas i kontakt med människor och tycka om att vara spindeln i nätet ser vi som en självklarhet i denna roll. Du är professionell i kontakten med kund och kundernas kund och är genuint intresserad av att ge god service. Du har en förmåga att kunna planera och samordna flera arbetsuppgifter samtidigt och jobbar med ett strukturerat arbetssätt. Du kan arbeta självständigt, och är pådrivande inom ditt område.
Du gillar att växa i framgångsrika team och har en modern ledarstil, du är duktig på att kommunicera och trivs med att ha många bollar i luften. Du är en ambitiös och engagerad ledare som gillar att ansvara leda och utveckla garanti- och eftermarknadsarbetet mot tydligt uppsatta mål.

Vad kan du förvänta dig?
Du erbjuds en plats i Vestia’s organisation med goda värderingar och en positiv och framtidsinriktad företagskultur. Vestia har branschens högsta NKI-tal (Nöjd Kund Index) samt stolta och engagerade medarbetare. Som företag kommer Vestia att fortsätta sin tillväxtresa vilket ständigt öppnar upp för nya utvecklingsmöjligheter på individnivå. Vestia jobbar mycket i samverkan/ partnering, meriterande är om du tidigare verkat i entreprenadformen.

Vestia är stolta över deras personalpolitik där dem värnar om medarbetarens mjuka värden i kombination med tydliga leveranskrav.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, och B-körkort ett krav. 

Visst låter det intressant!
I denna rekrytering samarbetar Vestia Construction Group AB tillsammans med oss på OnePartnerGroup. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Tania Benitez på tania.benitez@onepartnergroup.se
Vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan komma att vara tillsatt före sista ansökningsdag.
Så varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mail.


OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.

www.onepartnergroup.se

Ansök nu

Truckförare till DHL i Torslanda

Lagerarbetare
Läs mer Jun 17
Truckkörning, brinner du för det? Är det truckkörning du är en stjärna på eller kanske vill bli en stjärna på? Då finns möjligheten för dig att jobba tillsammans med oss på OnePartnerGroup i Göteborg och arbeta hos ett av världens största logistikföretag, nämligen DHL. Ett långsiktigt jobb där du och trucken kommer bli bästa vänner!

Som truckförare kommer du verkligen köra truck, så bli inte rädd när du drömmer om trucken när du sover. Trucken kommer vara din bästa vän och ni kommer tillsammans åka fram och tillbaka på lagret och vid lagerplatserna för att hämta och lämna pallar.

Skjutstativ- eller motviktstruck det kommer du köra allra mest och för att få göra det måste du givetvis ha truckkort och då A1-4 samt B1-4. Troligtvis är du en fena på truckkörning redan nu och har kört mycket truck eller så har du testat på att köra några månader och vill fortsätta utvecklas i din truckkörning. För att förstå arbetsuppgifterna samt kunna kommunicera med kollegorna så behöver du prata och förstå svenska i både tal och skrift. Körkort? Nej, det behövs inte då du kan ta dig till DHL i Torslanda via buss – smidigt va?

För att du ska må bra och trivas på jobbet varje dag så trivs du att jobba i högt tempo med mycket att göra, du tar ansvar för ditt arbete och gör det med noggrannhet. Du vill göra ditt jobb på bästa möjliga sätt helt enkelt!

Arbetstiderna? Två-skift eller natt är det som gäller. Visst är väl två-skift perfekt när du ena veckan vill handla ensam i affären och andra veckan vill köra en sen padelmatch med vännerna?

Trucken på DHL står och väntar på dig så start för detta jobb är idag, imorgon eller inom kort – så snart du kan börja helt enkelt. Du kommer börja med en visstidsanställning på 6 månader och om allt går som planerat signar du efter det för en tillsvidareanställning via oss på OnePartnerGroup. Innan du börjar hos oss kommer vi göra ett utdrag ur belastningsregistret.

Är du fortfarande intresserad? Då vill vi höra mer från dig så visa ditt intresse redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan och inte via mail. Vi hörs!

Om oss på OnePartnerGroup
Som anställd hos oss på OnePartnerGroup kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.

Ansök nu

Vassa orderplockare till kund i Landvetter sökes!

Lagerarbetare
Läs mer Jun 17
Trivs du med att arbeta i en miljö med högt tempo och engagerade kollegor? Vi söker nu flera engagerade och ordningsamma orderplockare till vår kunder i Göteborg med omnejd. Våra kunder är verksam inom e-handel och är en stor nationell aktör! Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av arbete med orderplock eller har tidigare erfarenhet av truckkörning!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta heltid på kvällsskiftet på ett fartfyllt E-handelslager ute i Landvetter! Din huvudsakliga arbetsuppgift är varuplock med hjälp av truck. Eftersom att truckkörning sker dagligen på arbetet ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av att jobba på lager och truckkörning. Detta är dock inget krav då det viktigaste för oss är engagemang och driv. Du kommer att arbeta utifrån fastställda mål för både plockfart och felplock. 

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av lager och truckkörning alternativt har inställningen att  och drivet för att snabbt lära dig de  arbetsuppgifterna som förekommer. Arbetet ställer höga krav på effektivitet och noggrannhet. Du som söker är till fördel tävlingsinriktad, självgående och noggrann! Hos kunden erbjuds du ett fartfyllt jobb på en arbetsplats med god struktur och sammanhållning. Produkterna kan variera i storlek och vikt därav är det viktigt att du har god fysik och inte har några problem med tunga lyft.
Krav
- Truckkort B5.
- Behärskar svenska språket väl i tal och skrift.
- Vi gör utdrag ur belastningsregistret. 
- Erfarenhet av plocktruck 

Meriterande 
- Meriterande om du har kört B5 trucken tidigare
- Körkort samt tillgång till bil.
- Erfarenhet av skjutstativ.

Villkor
Start: Omgående 
Ort: Landvetter
Omfattning: Heltid. 
Arbetstider: 14:45-23:15
Ansökan
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet! Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon, ansökningar sker endast via annonsen!

Ansök nu

Engagerad orderplockare för extrajobb på E-handelslager!

Lagerarbetare
Läs mer Jun 17
Studerar eller jobbar du deltid på minst 50% och vill kombinera det med ett fartfyllt extrajobb på ett e-handelslager 2-3 dagar i veckan?

Vi söker nu flerengagerade extrajobbare till populärt lager i Mölndal! Arbetstiderna är varierande och vi söker i förstahand dig som är tillgänglig för jobb några dagar i veckan både dagtid och kväll!
 
Dina arbetsuppgifter
Vi kan nu erbjuda ett roligt extrajobb till dig med det där lilla extra! Din främsta arbetsuppgift kommer vara orderplock till fots med hjälp av vagnar, i arbetsuppgifterna kan det även tillkomma truckkörning. Kunden är verksam inom e-handel och är på stor frammarsch inom branschen. Företaget klättrar och tar stora kliv på marknaden samtidigt som de har en härlig kultur! För att vara aktuell för tjänsten ska du kunna arbeta minst 2-3 dagar per vecka och vara tillgänglig för upplärning under den första veckan. Vi erbjuder dig ett flexibelt och givande arbete att ha vid sidan av dina studier, härliga kollegor och bra lön! 
Krav
- Studier eller deltidsarbete på minst 50%
- Behärskar svenska språket väl i tal och skrift
- Kan arbeta minst 2-3 dagar i veckan dagtid
- Vi gör ett utdrag ur belastningsregistret

Meriterande
- Truckkort (A+B)
- Körkort samt tillgång till bil
- Tidigare erfarenhet av lagerarbete

Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Mölndal
Arbetstider: Vardagar, tiderna är varierande mellan 06-24 gärna om du kan jobba dagtid.
Omfattning: Extrajobb
Din profil
Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Möjligtvis arbetar du skift eller på deltid och söker fler timmar? Eller kanske studerar du med ett schema som ger dig möjlighet att jobba extra på morgonen eller på kvällen? Vi söker dig som är arbetsvillig, positiv och flexibel.
Ansökan
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet! Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.

Ansök nu

Vi söker CE-Chaufför till kund i Göteborg !

Distributionsförare
Läs mer Jun 3
Vi söker nu en engagerad och serviceinriktad CE-chaufför för direktrekrytering till vår kund Cosentino i Göteborg!


Arbetsuppgifter
I rollen som CE-chaufför utgår du från Göteborg i grund men ligger ute under veckorna. Du kommer ha en egen lastbil som du ligger ute med och ansvarar för att ta hand om. Du kommer vara ansiktet utåt för företaget och ha daglig kontakt med kunder så hög serviceförmåga och goda sociala färdighet är en självklarhet. Arbetet kräver noggrannhet och förmåga att arbeta på ett ansvarstagande sätt. Det är viktigt med effektivitet och säkerhet för att arbetet ska utföras på bästa sätt. Vi söker dig som trivs med chaufförsyrket som vill ha ett stabilt arbete på lång sikt där du kan utvecklas och trivas över längre tid!


Din profil: 
Vi söker en person som har förmågan att själv ta ansvar och strukturera upp sitt arbete och det krävs noggrannhet samt ansvarskänsla. Vi ser gärna att du som söker besitter egenskaper som noggrann, flexibel och ansvarstagande. Vi ser också att du har en hög serviceförmåga och goda sociala färdigheter.


Krav:
 - CE- kort
 - YKB
 - God svenska i tal och skrift


Villkor:
Ort: Göteborg
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, provanställning 6 månader

Vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Produktionsplanerare till Alelion Energy Systems

Arbetsledare, tillverkning elkrafttekniska prod.
Läs mer Jun 23
Är du en person som är ansvarstagande med stark egen drivkraft. Trivs du i en roll där du självgående får leda det dagliga arbetet? Gillar du ett ödmjukt och prestigelöst arbetsklimat där du dessutom får användning av dina goda relations- och samarbetsförmågor? Då kommer du garanterat känna dig hemma i Alelions öppna företagskultur.

Alelion Energy Systems
På Alelion är det ca 50 medarbetare som varje dag utvecklar och tillverkar systemlösningar för den revolutionerade litiumjon batteritekniken. Deras produkter är av högsta kvalitet och under 2018 byggde de Sveriges första fabrik för storskalig produktion av litiumjonbatterisystem.
Alelion arbetar med ny hållbar teknologi och innovation och deras motivation är att bidra till att lösa morgondagens energiutmaning.

Om tjänsten
Vi söker just nu en produktionsplanerare som ska ansvara för att strategiskt och operativt planera för material, produktion och leverans.
Som Produktionsplanerare på Alelion har du daglig kontakt och avstämningar med både inköp, sälj och produktion för att på bästa möjliga sätt leverera till kund enligt tidschema. 

Dina arbetsuppgifter kommer alltså att innefatta huvudsakligen; resursplanering,
materialplanering
orderläggning
 planering för prototypbyggnation
planering och registrering i systemet Monitor

Dina arbetsuppgifter kommer alltså växla mellan att planera produktion och säkerställa materialflödet i tillverkning, till att ansvara för transport och leverans av produkt till kund.


Om dig!
Vi söker dig som har något års erfarenhet av produktionsplanering och som trivs med att jobba noggrant och strukturerat. Då rollen innebär många kontaktytor är du är en person med god förmåga att kommunicera.  Du kan självständigt driva ditt arbete framåt och samtidigt vara en del av ett team där du bidrar med och tar del av kollegornas kunskap. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet i systemet Monitor eller liknande system.

Visst låter det intressant!
Omfattning: Du blir anställd hos OnePartnerGroup och uthyrd till Aleion på heltid i minst 1 år för att täcka upp ett föräldravikariat. Kunden är i en spännande utvecklingsfas och för rätt person kan det finnas möjligheter till förlängning och anställning hos kunden.
Arbetstid: måndag-fredag, kontorstid
Start: Omgående

Ansökan
I detta uppdrag samarbetar Alelion tillsammans med oss på OnePartnerGroup. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Tania Benitez på tania.benitez@onepartnergroup.se 
Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Vi tar inte emot ansökningar via mejl.

OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Ansök nu

Inköpsansvarig Interim- MEGTEC Systems AB

Inköpare
Läs mer Jun 23
Vill du vara med på en spännande resa i ett företaget som växer och utvecklas? Är du strukturerad och gillar att arbeta både operativt och strategiskt med förmågan att bygga en hållbar inköpsprocess?
Då är det dig vi söker! 

MEGTEC Systems AB ingår i Dürr, ett globalt företag, ledande när det kommer till Clean Technology Systems och rening av industriella utsläpp. MEGTEC Systems AB förser marknaden med en mängd olika reningstekniker som elfilter, textilfilter, skrubbrar, katalytiska- och oxidationssystem.
 
Om tjänsten
Som inköpsansvarig ansvarar du för inköpen på MEGTEC och arbetar både strategiskt och operativt. Du jobbar främst med projektinköp och samarbetar med konstruktörer och ingenjörer för bästa möjliga resultat. En rolig, bred och variationsrik arbetsroll där du är en viktig nyckelfunktion för hela företaget. Det innebär att du dagligen har både interna och externa kontakter. Vidare hanterar du inköpsorder, bevakar leveranser, förhandlar prisavtal och följer upp påfyllnadsanalyser för att underhålla säkerhetslagret. Du ansvarar för lagerhantering, analys och genomförande lageromsättning och lagersaldosoptimering.

Med Kontor i centrala Göteborg erbjuds du en utvecklande och verksamhetsnära roll. Här blir du en del av ett gott gäng på 25 medarbetare där du tillsammans med en kollega arbetar med företagets inköpsprocess. Du blir välkomnad in i en platt organisation där det andas samarbete, prestigelöshet och glädje!

Om dig!
Vi söker dig som har erfarenhet som inköpare med god förståelse för helhetsflödet från order till leverans. Som person trivs du med att jobba strukturerat och kan självständigt driva ditt arbete framåt och samtidigt vara en del av ett team där du bidrar med och tar del av kollegornas kunskap. Har du en teknisk förståelse för specifikationer och ritningar och tidigare erfarenhet från tillverkningsindustrin är det en stor fördel.

Kvalifikationer: Minst 3 års tidigare erfarenhet av inköp och logistik.
Yrkeshögskola eller högre utbildning inom inköp, ekonomi, logistik eller motsvarande.
God datavana MS Office (Outlook, Excel, Word), meriterande med tidigare erfarenhet av SAP
God förmåga att uttrycka sig på svenska och engelska i både tal och skrift. Meriterande med ytterligare språkkunskaper (särskilt tyska, franska, italienska, spanska, ryska)
Körkort B

Visst låter det intressant!
Omfattning: Du blir anställd hos OnePartnerGroup och uthyrd till MEGTEC på heltid i minst 1 år för att täcka upp ett föräldravikariat. Kunden är i en spännande utvecklingsfas och för rätt person kan det finnas möjligheter till förlängning och anställning hos kunden.
Arbetstid: måndag-fredag, kontorstid
Start: Omgående

Ansökan
I detta uppdrag samarbetar MEGTEC tillsammans med oss på OnePartnerGroup. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Tania Benitez på tania.benitez@onepartnergroup.se 
Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Vi tar inte emot ansökningar via mejl.

OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Ansök nu

IT Support till företag i Göteborg

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Maj 31
Har du ett brinnande intresse för service och teknik/IT? Vill du arbeta i en roll där service, kundbemötande och problemlösning är ditt största fokus? Brinner du för att hjälpa andra och vill ta steget in i ett familjärt team med stora möjligheter att utvecklas? Då kan detta vara en roll för just dig!
Om tjänsten
I rollen som IT Support arbetar du tillsammans i ett team med fyra härliga kollegor där ni pedagogiskt hjälper användare via telefon och/eller mail med IT-relaterade problem. 
I arbetsuppgifterna ingår bland annat: Ärendehantering samt incident- och problemhantering av inkomna ärenden 
Ansvar för att felsöka ärenden och lösa dem, alternativt skicka dem vidare till rätt person eller avdelning 
Driva problemfrågor med kund och leverantör tills problemet är avhjälpt 
Dokumentation av ditt arbete efter rutiner på avdelningen 
Ansvar för inkommande förfrågningar från vår säljorganisation
Ansvar för orderhantering
Din profil
Vi söker dig som: Har gymnasie- eller yrkeshögskoleutbildning
Har god datorvana och grundläggande IT-kunskaper
Har kunskap inom MS Windows operativa system och Apple OSX
Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
Som person är du lösningsorienterad, noggrann och har ett genuint intresse för teknik och IT. Du är mån om att ge god service och kan på ett pedagogiskt sätt supportera och vägleda kunder via telefon samt mejl. Vidare ser vi gärna att du tar egna initiativ och har viljan att göra det lilla extra.

Övrigt
Omfattning: Heltid, du jobbar till en början som konsult via oss på OnePartnerGroup med mycket goda möjligheter till direktanställning hos vår kund.
Start: Omgående
Arbetstider: Vardagar 8-17
Plats: Södra Göteborg

Vad händer efter min ansökan?
Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten.
 
Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att söka! Vid frågor kontakta gärna rekryterare Rebecka Svensson via 0723774920 eller rebecka.svensson@onerpartnergroup.se.

Ansök nu

Injekterare till Grundläggning & Markteknik AB i Göteborg

Väg-och anläggningsarbetare
Läs mer Jun 10
Grundläggning Markteknik ingår i koncernen Infrastructure Logistics AB (ILAB). Vi utför injekteringsarbeten, in-situ sanering av förorenade jordar samt traditionell grundläggning så som pålning och spontning. Våra medarbetare har lång erfarenhet och kan erbjuda en hållbar och kostnadseffektiv lösning i både stora som små projekt.

Vi söker nu dig som vill lära dig ett nytt yrke alternativt har dokumenterad erfarenhet inom mark anläggning. 

Om arbetet
Injektering är en skonsam metod som utförs vid en mängd olika, svårlösta problem som vattenläckage, fuktkrypning eller sprickbildning.  Injekteringen utförs ibland annat berg, betong, jord och spontväggar. . Du kommer att arbeta med flera olika tekniker inom injektering i både stora och små projekt. Du utgår från Göteborg men då projekten finns över hela Sverige kan övernattning på annan ort ibland vara nödvändigt.
Arbetet är varierat och du kommer få möjlighet att se många olika arbetsplatser samt knyta nya kontakter inom byggbranschen. Arbetet bedrivs i projektform och du förväntas bli en viktig lagspelare för gruppens framgång. 

Dig vi söker
Vi söker dig som tycker om fysiskt arbete. Du är engagerad och ansvarstagande och tar själv ansvar för att driva företagets projekt framåt. Du trivs att arbeta nära dina kollegor och är en god lagspelare. Din tidigare erfarenhet är inte det avgörande här, det viktigaste är att du ser en långsiktighet och vill lära dig ett yrke du kommer kunna arbeta med på sikt! Har du erfarenhet av byggbranschen sedan innan är det dock meriterande. 

Krav
- Körkort B
- Möjlighet till resor i tjänst

Tjänstens omfattning
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Dagtid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Du kommer initialt erbjudas en anställning av OnePartnerGroup med goda möjligheter till övergång i anställning hos kund.

Välkommen in med din ansökan omgående då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Ansök nu

Arbetsledare till DHL i Göteborg

Arbetsledare, lager
Läs mer Maj 31
OnePartnerGroup rekryterar för DHL:s räkning en Arbetsledare. Tjänsten skall tillträdas snarast möjligt och är inledningsvis en provanställning hos DHL.


DHL bygger varuflödeslösningar åt världens ledande företag med utnyttjande av global kunskap, marknadskännedom och strukturerade processer. Tack vare vår expertis inom kontraktslogistik och vår breda branschkännedom kan vi erbjuda tjänster inom anpassade lösningar, lagerhållning, orderleverans och transport som hjälper våra kundföretag att bli mer produktiva, effektiva och konkurrenskraftiga.

Kundens verksamhetsbehov är alltid centrala i allt vi gör – från inledande situationsanalys till kontinuerliga effektiviseringsprogram som ger bättre resultat varje dag.

Till vår enhet i Göteborg söker vi en arbetsledare som har god erfarenhet och rutin av arbetsledande roller.

Som arbetsledare ansvarar du för ett team om ca 20 personer samt inhyrd personal som varierar i antal där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att leda och fördela arbetsuppgifter samt följa upp och coacha medarbetare på individnivå. Du rapporterar till Operations Manager. Arbetet sker på kvällstid mellan kl. 15.00 – 24.00.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer vara att: Leda och fördela det dagliga arbetet inom ansvarsområdet.
Ha personalansvar för direktrapporterande medarbetare innebärande ansvar från rekrytering via introduktion, utveckling, medarbetarsamtal och rehabilitering till avslut.
Ansvara för att gruppens informationsflöde fungerar och underhålls
Optimera produktionsresurserna inom givna kostnadsramar
Ansvara för att nå överenskomna mål och nyckeltal/KPI: er för t ex produktivitet, kvalitet och leveranssäkerhet inom ansvarområdet
Implementera nya arbetsmetoder och rutiner
Initiera och medverka till det ständiga förbättringsarbetet
Verka för att förebygga ohälsa och olycksfall i arbetet samt att även i övrigt uppnå en god arbetsmiljö, genom att god ordning och reda råder samt verka för ett gott arbetsklimat på arbetsplatsen
Följa upp tidigare resultat gällande produktivitet, kvalité, ekonomi mm.

Vi söker dig med följande kompetens Minst 2-3 års erfarenhet i arbetsledande position, grundkrav
Ett ledarskap som präglas av respekt och resultat, delegerat ansvar och en väl utvecklad kommunikativ förmåga.
Lägst gymnasieutbildning,
God planerings- och uppföljningsförmåga,
God kommunikations- och initiativförmåga
Ett engagemang för att utveckla verksamheten och medarbetarna.
Goda färdigheter i Office paketet där mycket goda kunskaper i Excel är meriterande
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Som person är du lojal, lyhörd, ärlig, flexibel, noggrann och tydlig. Du är lösningsinriktad, har ett gott ordningssinne samt är kund- och serviceinriktad.  
Individuell lönesättning tillämpas varpå du skall ange löneanspråk i din ansökan. Tjänsten går under tjänstemannaavtalet.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande se därför till att skicka din ansökan redan idag! På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via email. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på mailadress:  tania.benitez@onepartnergroup.se

Välkommen med din ansökan.

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se

Ansök nu

Extrajobb som terminalarbetare till kund i Hisingen!

Terminalarbetare
Läs mer Jun 15
Vi söker dig som vill arbeta extra kväll på paketterminal! 
Om tjänsten:
Vi söker just nu en terminalmedarbetare till ett välkänt logistikföretag i Göteborg. Arbetsuppgifterna kommer främst bestå av att sortera paket på ett effektivt och ordningsamt sätt. Paketen kommer variera i storlek och vikt, vilket gör det viktigt att du inte har några problem med tyngre lyft. Du kommer arbeta vid en paketbana som ständigt är rullande, arbetet sätter därför stor vikt vid att du klarar av att arbeta i högt tempo och att du är stresstålig. Arbetet är schemalagt på vardagar, 14.30-20.00 alt. 17.00-20.00. Vi tror att du som söker har en vana vid terminalarbete och är arbetsvillig. För dig är det viktigt att komma i tid och som person är du punktlig. För att vara aktuell ska du vara tillgänglig för arbete 2-3 dagar i veckan och ha en annan huvudsaklig sysselsättning.

Krav
- Erfarenhet av att arbeta i högt tempo och krävande arbete
- God svenska i tal och skrift
- Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, studier eller deltidsarbete (timanställning räknas inte)

Meriterande
- Körkort och tillgång till bil
- Truckkort A1-A4 och B1-B4
- Har tidigare arbetat med paketsortering

Villkor
Start: Enligt överenskommelse  
Ort: Göteborg
Arbetstider: Kvällar 14.30-20.00 alt. 17.00-20.00
Omfattning: Behovsanställning

Ansökan:
Låter det som denna tjänst är något för dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande! Vi tar endast emot ansökningar via annonsen där du kan bifoga ditt CV, vi tar inte emot några ansökningar via e-post eller telefon.

Ansök nu

Engagerad elektriker sökes till vår kund Granitor

Installationselektriker
Läs mer Jun 10
Är du utbildad elektriker och söker din nya utmaning? Vi söker nu en ställverks montör till vår kund Granitor.

Med människor i fokus och rötter i traditionell automation är vi en av Sveriges ledande leverantörer av resurseffektiviserande system för energi, infra och industri. Vi tar ett helhetsansvar för både stora och mindre projekt med el, kraft och automation. Vi levererar även hela anläggningar där vi utöver våra automationslösningar tar ett totalansvar - människor, montagelösningar och mekanik. Genom att kombinera projektförmåga, branschkunnande och teknisk kompetens, skapar vi framgång och utveckling för både medarbetare och kunder. Våra resurser har vi samlade i eget hus vilket ger oss en värdefull samverkan och kontinuitet i projekten. För oss handlar projektförmåga om att skapa konkurrenskraft åt och tillsammans med våra kunder. Överallt där industriproduktion effektiviseras och utvecklas har Granitor Systems en naturlig och viktig roll att spela.


Det går bra för oss och vi har fortsatt höga ambitioner för framtiden - där andra ser omöjliga uppdrag ser vi spännande möjligheter! Men det är bara tillsammans med engagerade medarbetare vi kan nå dit. Idag är vi dryga 300 medarbetare fördelat på 10 orter och vi blir fler för varje år. Vill du också vara med på resan? Välkommen med din ansökan – vi lovar att utmana dig!

Arbetsuppgifterna

Vi söker nu en ställverks montör som kommer arbeta med projekt som är anpassade efter kunders behov. Vi ser att du som söker är färdigutbildad elektriker och har en bakgrund från industrin eller byggbranschen. Främst kommer du att jobba med mekaniskt och elektriskt montage av ställverk men det kan även förekomma arbete med apparatskåp, centraler samt arbete ute hos kund där det sker installation av ställverk, apparatskåp mm. Du bygger dina produkter med hjälp av kretsscheman och layoutritningar. I ditt arbete jobbar du tätt ihop med konstruktörer och projektledare. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av att läsa kretsschema. Arbetet innebär montering av enklare samt avancerande ställverk som man bygger från start till slut.  

Vad vi erbjuder:
Vi erbjuder dig en trygg och fast arbetsplats med en möjlighet att bli direkt anställd av vår kund på sikt. Ett fritt arbete vad gäller arbetstiderna då du har möjlighet att påverka och planera din dag med frihet under ansvar. Här kommer du att få förmånen att jobba tillsammans med ett engagerat och trevligt gäng som alla jobbar mot samma mål, du kommer få möjligheten till att utföra alla arbetsuppgifter redan från start. Vår kund erbjuder väldigt bra förmåner på arbetsplatsen så som bolagsresor, hälsoaktiviteter och gediget förmånspaket. Vi erbjuder dig en tekniskt utvecklande tjänst.


Bakgrund Vi söker dig som är färdigutbildad elektriker meriterande om du har en bakgrund från industrin eller byggbranschen.
Godkänd gymnasieutbildning med inriktning el.
Erfarenhet av att läsa kretsschema
Körkort
Behärskar svenska språket i tal och skrift

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Vardagar 07.00-16.00
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltidsanställning

Ansök nu

Mekaniker/tekniker sökes till Ramirent i Göteborg!

Maskinmekaniker/Skogsmaskinmekaniker
Läs mer Jun 14
Är du en person som älskar att skruva och meka? Vill du jobba i en variationsrik roll för en utav Europas ledande maskinuthyrningsföretag? Då kan detta vara rätt nästa steg för dig!

Ramirent grundades 1955 och tillhör Loxamgruppen vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag. Vi har kundcenter över hela Sverige där vårt fokus är att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna till våra kunder med en oslagbar service och kunskap. Vi är en helhetsleverantör som utöver vår maskinuthyrning erbjuder tjänster så som etablering av byggström, bodar och fallskydd även utbildningar inom lift, arbetsmiljö och heta arbeten med flera. Nu söker vi ytterligare mekaniker/tekniker till vår verkstad och kundcenter i Hisings Backa!

Om rollen
Som mekaniker kommer du tillsammans med övriga i teamet se till att vi har ordning och reda bland våra liftar/hissar/byggmaskiner/anläggningsmaskiner på kundcentret. Här kommer du att arbeta med att reparera och färdigställa liftar/hissar/byggmaskiner/anläggningsmaskiner främst i vår verkstad, ditt huvudsakliga ansvar är att Ramirents maskiner repareras enligt maskintekniska regler. Hos oss kommer du att ingå i en gemenskap där din insats är betydelsefull.

Du kommer att: Arbeta med funktionskontroll av maskiner som återkommer från kund
Genomföra reparationer inne på verkstaden
Serva våra produkter ute på fältet
Iordningställa maskiner inför uthyrning
Arbeta i vårt affärssystem med bland annat skadedebitering
Arbete på höga höjder förekommer i samband med testning av liftar
Vad kan Ramirent erbjuda dig?
På Ramirent är våra värderingar "Smooth Service with a Smile". Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten. 

Vem vi söker
För oss är ditt driv och inställning till jobbet viktigare än dina tekniska kunskaper. Vi söker dig som är genuint intresserad av teknik och gillar att meka. Du har en positiv inställning och vill lära dig samt utvecklas. Då rollen berör flera arbetsmoment välkomnar vi alla tekniska bakgrunder såsom mekaniker, underhållstekniker, servicetekniker, elektriker, snickare m.m. Gillar du att meka antingen som hobby eller yrkesmässigt och är sugen på att testa något nytt? Då vill vi gärna prata vidare med dig!
Skicka in ditt CV eller skriv en kort ansökningstext varför du är rätt för jobbet. B-körkort är ett krav och du bör behärska svenska flytande i tal och skrift.

Övrigt
Omfattning: Heltid
Arbetstid: mån-fre 06:45-15:45
Plats: Exportgatan 69, 422 46 Hisings backa
Startdatum: Enligt överenskommelse, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning

Vad händer efter min ansökan?
Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Ramirent med OnePartnerGroup AB. Frågor om tjänsten hänvisas därför till ansvarig rekryterare Anel Bosnjo på 0734304996 eller anel.bosnjo@onerpartnergroup.se. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att söka!

Ansök nu

Skjutstativsförare sökes till kund i Landvetter!

Lagerarbetare
Läs mer Jun 14
Trivs du med att arbeta i en miljö med högt tempo och engagerade kollegor? Vi söker nu flera engagerade och ordningsamma skjutstativsförare till vår kund i Göteborg med omnejd. Våra kunder är verksam inom e-handel och är en stor nationell aktör! Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av arbete med skjutstativ eller har tidigare erfarenhet av truckkörning!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta heltid på ett fartfyllt E-handelslager ute i Landvetter! Din huvudsakliga arbetsuppgift är varuplock med hjälp av truck. Eftersom att truckkörning sker dagligen på arbetet ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av att jobba på lager och truckkörning. Detta är dock inget krav då det viktigaste för oss är engagemang och driv. Du kommer att arbeta utifrån fastställda mål för både plockfart och felplock. 

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av lager och truckkörning alternativt har inställningen att  och drivet för att snabbt lära dig de  arbetsuppgifterna som förekommer. Arbetet ställer höga krav på effektivitet och noggrannhet. Du som söker är till fördel tävlingsinriktad, självgående och noggrann! Hos kunden erbjuds du ett fartfyllt jobb på en arbetsplats med god struktur och sammanhållning. Produkterna kan variera i storlek och vikt därav är det viktigt att du har god fysik och inte har några problem med tunga lyft.
Krav
- Truckkort A1-4 B1-4.
- Behärskar svenska språket väl i tal och skrift.
- Erfarenhet av skjutstativ.

Meriterande 
- Meriterande om du har B5 truck behörighet. 
- Körkort samt tillgång till bil.
- Erfarenhet av plocktruck

Villkor
Start: Omgående 
Ort: Landvetter
Omfattning: Heltid. 
Ansökan
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet! Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon, ansökningar sker endast via annonsen!

Ansök nu

Vi söker dig som vill jobba extra på paketterminal i Härryda!

Terminalarbetare
Läs mer Jun 14
Dina arbetsuppgifter 
Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av paketsortering, men även andra arbetsuppgifter såsom lastning kan förekomma. All sortering, lastning och lossning sker förhand vilket innebär att tunga lyft förekommer. Som terminalarbetare arbetar du minst 2-3 kvällar och nätter i veckan där du har möjlighet att påverka dagarna som du vill arbeta för att kunna kombinera tjänsten med dina studier eller annan huvudsaklig syssla. Vi ser långsiktigt på uppdraget och ser gärna att du som söker har minst ett år kvar av dina studier alt likvärdig nuvarande anställning.

Krav
- Studier eller deltidsarbete på minst 50% (timanställning räknas inte), lämna med fördel in intyg tillsammans med ansökan!
- Behärskar svenska språket väl i tal och skrift
- Kan arbeta 2-3 dagar i veckan
- God fysik
- Vi gör ett utdrag ur belastningsregistret 


Meriterande 
- Körkort samt tillgång till bil
- Erfarenhet av lagerarbete 
- Truckkort (A+B)

Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Landvetter
Arbetstider: Vardagar, varierade arbetstider på kvällen men huvudsakligen 13.30-22.00 eller natt 00.00-06.00 
Omfattning: Behovsanställning 

Din profil:
Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet av lager eller logistik och är van vid fysiskt krävande jobb där man står upp under hela arbetspasset. Arbetet kräver även att du som söker är självständig i din roll som lagerarbetare och kan ta egna initiativ. Då du arbetar i ett team är det även viktigt att du tycker om att arbeta i grupp och värnar om dina kollegor! 

Ansökan
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet! Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon, ansökningar sker endast via annonsen!

Ansök nu

Administratör inom tull till DHL Express i Landvetter!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 14
Är du i början av din karriär och vill få fot in på ett internationellt samt välkänt logistikföretag? Har du kanske en utbildning inom logistik alternativt erfarenhet av en serviceorienterad roll och önskar att jobba administrativt? Då är detta det perfekta instegsjobbet för dig!

Om tjänsten
I denna tjänst kommer du via oss på OnePartnerGroup arbeta hos vår kund DHL Express i Landvetter som tulladministratör. Du kommer att tillhöra en specialistavdelning på företaget som ansvarar utförtullning av tullpliktiga sändningar. Tjänsten är av administrativ karaktär där du arbetar med exportförtullningar samt olika former av rapportering i dataprogram. För att vara framgångsrik i tjänsten krävs hög servicekänsla, kvalitet samt en kombination av noggrannhet och effektivitet. Vi kräver ingen förkunskap inom området tidigare. Du får en gedigen utbildning inom området i samband med din introduktion. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:
• hantera exportförtullningar
• arbeta med uppföljningar
• arbeta med olika former av rapportering i datasystem
• representera organisationen i varje kontakt såväl intern som extern
• agera kundvårdande

Det finns goda möjligheter att  utvecklas i tjänsten och som en del av ett marknadsledande logistikföretag har du möjlighet att vidga dina vyer och uppnå resultat tillsammans med de bästa i branschen. Arbetstiderna är 13:30-22:00 med placering i Landvetter (flygplatsen). Således är det bra om du har körkort och tillgång till bil alternativt kan ta dig kollektivt fram och tillbaka till arbetsplatsen.

Din profil
Vi tror att du som söker är i början av din karriär, gärna med något års arbetslivserfarenhet av serviceorienterad roll. För att vara framgångsrik i tjänsten ser vi att du har en mycket god känsla för service och vad det innebär. Du kommer att arbeta i en händelserik miljö som ställer krav på en god organisationsförmåga, flexibilitet och förmåga att kunna fatta egna beslut. Vi söker dig som är en lagspelare där det faller sig naturligt för dig att vara social och kommunicera både internt och externt. Vidare ser vi att du tar ansvar och är noggrann i ditt arbete, samt att du kan hantera en ojämn och tidvis hög arbetsbelastning.

Kvalifikationskrav:
• ha god datorvana
• ha gymnasieutbildning
• kunna kommunicera flytande muntligt och skriftligt på svenska och engelska.
• tjänsten kräver utdrag ur Polisens belastningsregister samt godkänd kontroll hos Transportstyrelsen.

Relevant utbildning/erfarenhet är meriterande.

Övrigt
Omfattning: Heltid
Startdatum: Enligt överenskommelse, dock senast v.31
Slutdatum: Preliminärt januari 2023 med goda möjligheter till förlängning
Arbetstid: mån-fre 13:30-22:00
Plats: Landvetter(flygplats), möjlighet till hemmaarbete på sikt.

Känner du att denna tjänst passar dig? Vänta inte med att söka! Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. För frågor om tjänsten ring ansvarig konsultchef Anel Bosnjo på 073 430 49 96 eller maila anel.bosnjo@onepartnergroup.se.

Ansök nu

Vi söker dig som vill köra truck extra nattskift på paketterminal!

Truckförare
Läs mer Jun 14
Har du tidigare erfarenhet av lagerarbete eller är du intresserad av att få mer erfarenhet inom lager och logistik? Är du student eller har du ett flexibelt arbete som du kan kombinera med att jobba nattskift? 

Om tjänsten:
Nu söker vi dig som vill arbeta som terminalmedarbetare på ett välkänt logistikföretag i Göteborg. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara truckkörning med ledstapeltruck, med hjälp av denna kommer du hantera pallar. I arbetsuppgifterna kommer det även ingå paketsortering av både mindre och större paket. Arbetet är schemalagt vardagar 22.30-07.00. Vi ser gärna att du som söker har en vana vid terminalarbete, erfarenhet av truckkörning och är arbetsvillig. Du arbetar effektivt och noggrant samt att du alltid ger det lilla extra oavsett arbetsuppgift. För dig är det viktigt att komma i tid och som person är du punktlig. Arbetet är fysiskt krävande, du bör därför ha en god fysik. För att vara aktuell ska du vara tillgänglig för arbete 2-3 dagar i veckan och ha en annan huvudsaklig sysselsättning.

Krav:
- Vana att arbeta i högt tempo och krävande arbete.
- God svenska i tal och skrift.
- Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, studier eller deltidsarbete (timanställning räknas inte). 
- Truckkort A1-A4 och B1-B4.
- Vi gör ett utdrag ur belastningsregistret. 

Meriterande:
- Körkort och tillgång till bil. 
- Erfarenhet av truckkörning, speciellt ledstapeltruck. 

Villkor:
Start: Enligt överenskommelse  
Ort: Göteborg
Arbetstider: Natt 22.30-07.00
Omfattning: Behovsanställning

Ansökan:
Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande! Vi tar endast emot ansökningar via annonsen där du kan bifoga ditt CV, vi tar inte emot några ansökningar via e-post eller telefon.

Ansök nu

Kaffeälskande tekniker sökes i Göteborg!

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Jun 13
Vi söker verkstadstekniker och servicetekniker till vårt team i Göteborg! Har du ett genuint tekniskt intresse, gillar att skruva och brinner för service? Då kan detta vara rätt nästa steg för dig!

Kaffekompaniet är en del av belgiska kafferosteriet Miko Coffee som grundades i början av 1800-talet och finns representerade i stora delar av världen. Vi säljer och hyr ut kaffe-, espresso- och vattenmaskiner där vi tecknar serviceavtal med våra kunder samt sköter rengöring och reparationer av utrustning. Vi är en rikstäckande aktör med lokalkontor på flera orter i Sverige och huvudkontor med centrala funktioner finns i Göteborg.

Om rollerna
Vi förstärker nu teamet i Göteborg med såväl verkstadstekniker som servicetekniker. Båda roller präglas av skruvande och service, den väsentliga skillnaden är att våra verkstadstekniker jobbar inne på vår verkstad medan servicetekniker åker ut till våra kunder och utför service på plats. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga hjälp, information och återkoppling så att de kan känna trygghet i valet av kaffeleverantör. Vi jobbar som ett lag och du blir en viktig kugge i vår resa att vara den självklara kaffeleverantören för våra kunder. Detta är en spännande möjlighet för dig med ett tekniskt intresse, som brinner för service och som vill utmanas i ett växande bolag. 

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är exempelvis: 
Färdigställa ny- men också renovera befintlig kaffeutrustning.
Ansvara för installationer och service.
Hantera beställningar och inleveranser av reservdelar samt maskiner.
Utbilda våra kunder/medarbetare i skötsel av maskinerna.
 

Din profil
Du älskar kaffe! 
Du har ett tekniskt intresse och gillar att skruva.
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Relevant arbetslivserfarenhet som tekniker är meriterande.
B-körkort är ett krav.
Som person är du positiv, prestigelös och en lagspelare. Du har ett strukturerat arbetssätt och klarar av att hantera snabbt förändrade förutsättningar. Vidare är du serviceminded med ett tekniskt sinne och självklart ett stort intresse av teknik.

Låter det som ett spännande nästa steg för dig? Skicka gärna in ditt CV eller skriv en kort ansökningstext varför du är rätt för jobbet.

Övrigt
Startdatum: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: mån-fre 07:00-15:30
Plats: Datavägen 20, 436 32 Askim
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Vad händer efter min ansökan?
Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att söka!

I denna rekrytering samarbetar Kaffekompaniet med OnePartnerGroup. Vid frågor kontakta rekryterare Anel Bosnjo på 0734304996 eller anel.bosnjo@onerpartnergroup.se.

Ansök nu

Administrativ kundtjänstmedarbetare till Logistikföretag Göteborg

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 25
Vår kund expanderar och behöver förstärka deras kundtjänstteam. Är du en lyhörd, noggrann, lagspelare som vill jobba med kundservice? Trivs du med att arbeta i en roll där service är A och O och där du drivs av att hjälpa andra och lösa problem? Då kan detta uppdrag vara något för dig. 

Dina arbetsuppgifter
Vi söker för kommande konsultuppdrag dig som älskar att arbeta proaktivt och alltid vill hitta den bästa lösningen. Som kundtjänstmedarbetare kommer du att hantera ärenden via mejl och telefon samt se till att företagskunder, leverantörer och kollegor får den information och hjälp som de behöver. Du arbetar tätt tillsammans med teamet för att uppnå högsta möjliga kundnöjdhet! Oavsett om det gäller order, leveranssändningar eller tullfrågor så har du en lösningsorienterad inställning och en passion för att hjälpa till!

Din profil
För att vara framgångsrik i rollen som kundtjänstmedarbetare tror vi att du har en god servicekänsla, är noggrann och lyhörd för kundens behov. Då tjänsten är åt det administrativa hållet ser vi gärna att du har ett intresse och erfarenhet av att arbeta i administrativa roller. Då ärenden kan komma från olika håll, i olika takt och med olika prioriteringsnivåer ser vi att du är en person som har förmågan att arbeta metodiskt och trivs med att arbeta i ett högt tempo. För dig är det en självklarhet att vara en lagspelare och tillsammans lösa de dagliga utmaningar som uppstår! 

Kvalifikationer för tjänsten: Tidigare erfarenhet av att arbeta inom kundtjänst eller i kundrelationer med telefon och mejl som främsta redskap
Har god datavana (Office-paketet samt gärna erfarenhet från WMS-system.)
God förmåga att formulera dig i tal och skrift i både svenska och engelska, andra nordiska språk är meriterande
Vi ser även att erfarenhet från logistik, tull och transport eller liknande verksamhet är väldigt meriterande.

Övrigt
Omfattning: Heltid
Plats: Göteborg
Arbetstid: måndag-fredag kl: 7:00-16:00 

Är det här rollen för dig? Vänta inte med din ansökan – urval sker löpande i processen!


OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Ansök nu

Vi söker nu engagerade lagermedarbetare

Lagerarbetare
Läs mer Jun 8
Är du erfaren eller oerfaren inom lager Logistik? Vi söker nu flera engagerade och ordningsamma lagermedarbetare till våra kunder runt om Göteborg
Dina arbetsuppgifter 

Vi söker nu flera engagerade lagermedarbetare, arbetsuppgifter kommer att bestå av, körning av truck, plock och pack, montering m.m.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av detta innan men är dock inget krav då det viktigaste för oss är engagemang.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

Vi tror att du som söker har en positiv attityd gentemot kollegor och chefer. Du trivs i högt tempo och tar dig gärna dig ann nya arbetsuppgifter. Du tar ansvar för ditt arbete och självklart är du noggrann med att passa dina arbetstider!

Krav
- Behärskar svenska språket väl i tal och skrift
- God fysik
- Vi gör ett utdrag ur belastningsregistret 
- Truckkort ( A+B)

Meriterande 
- Körkort samt tillgång till bil
- truckkörning

Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Göteborg med omnejd
Arbetstider: Vardagar, olika skift
Omfattning: Heltidsanställning. 


Din profil:
Du som söker är till fördel tävlingsinriktad och gillar att arbeta mot uppsatta mål. Vi ser gärna att du som söker har därför god fysik, och därav inga problem med tunga lyft eller att arbeta i högt tempo. Det är viktigt att du är självständig i din roll som lagerarbetare och kan ta egna initiativ. För oss är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och värnar om dina kollegor!
Ansökan
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet! Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon, ansökningar sker endast via annonsen!

Ansök nu

Inköpsansvarig Interim- MEGTEC Systems AB

Inköpare
Läs mer Maj 25
Vill du vara med på en spännande resa i ett företaget som växer och utvecklas? Är du strukturerad och gillar att arbeta både operativt och strategiskt med förmågan att bygga en hållbar inköpsprocess?
Då är det dig vi söker! 

MEGTEC Systems AB ingår i Dürr, ett globalt företag, ledande när det kommer till Clean Technology Systems och rening av industriella utsläpp. MEGTEC Systems AB förser marknaden med en mängd olika reningstekniker som elfilter, textilfilter, skrubbrar, katalytiska- och oxidationssystem.
 
Om tjänsten
Som inköpsansvarig ansvarar du för inköpen på MEGTEC och arbetar både strategiskt och operativt. Du jobbar främst med projektinköp och samarbetar med konstruktörer och ingenjörer för bästa möjliga resultat. En rolig, bred och variationsrik arbetsroll där du är en viktig nyckelfunktion för hela företaget. Det innebär att du dagligen har både interna och externa kontakter. Vidare hanterar du inköpsorder, bevakar leveranser, förhandlar prisavtal och följer upp påfyllnadsanalyser för att underhålla säkerhetslagret. Du ansvarar för lagerhantering, analys och genomförande lageromsättning och lagersaldosoptimering.

Med Kontor i centrala Göteborg erbjuds du en utvecklande och verksamhetsnära roll. Här blir du en del av ett gott gäng på 25 medarbetare där du tillsammans med en kollega arbetar med företagets inköpsprocess. Du blir välkomnad in i en platt organisation där det andas samarbete, prestigelöshet och glädje!

Om dig!
Vi söker dig som har erfarenhet som inköpare med god förståelse för helhetsflödet från order till leverans. Som person trivs du med att jobba strukturerat och kan självständigt driva ditt arbete framåt och samtidigt vara en del av ett team där du bidrar med och tar del av kollegornas kunskap. Har du en teknisk förståelse för specifikationer och ritningar och tidigare erfarenhet från tillverkningsindustrin är det en stor fördel.

Kvalifikationer: Minst 3 års tidigare erfarenhet av inköp och logistik.
Yrkeshögskola eller högre utbildning inom inköp, ekonomi, logistik eller motsvarande.
God datavana MS Office (Outlook, Excel, Word), meriterande med tidigare erfarenhet av SAP
God förmåga att uttrycka sig på svenska och engelska i både tal och skrift. Meriterande med ytterligare språkkunskaper (särskilt tyska, franska, italienska, spanska, ryska)
Körkort B

Visst låter det intressant!
Omfattning: Du blir anställd hos OnePartnerGroup och uthyrd till MEGTEC på heltid i minst 1 år för att täcka upp ett föräldravikariat. Kunden är i en spännande utvecklingsfas och för rätt person kan det finnas möjligheter till förlängning och anställning hos kunden.
Arbetstid: måndag-fredag, kontorstid
Start: Omgående

Ansökan
I detta uppdrag samarbetar MEGTEC tillsammans med oss på OnePartnerGroup. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Tania Benitez på tania.benitez@onepartnergroup.se 
Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Vi tar inte emot ansökningar via mejl.

OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Ansök nu

Vi söker nu montörer till vår kund !

Lagerarbetare
Läs mer Jun 8
Till vår kund  söker vi nu flera personer. Företaget tillverkar ventilationsrör och har en nystartad verksamhet med delvis ny maskinpark.

Arbetsuppgifter
Som montör arbetar du inom tillverkningsindustrin med att montera både stora och små komponenter. Det kan också ingå att avsyna, kvalitetssäkra och packa produkterna. Det förekommer manuell bearbetning av plåt så som kantpressning och bockning. Du blir en del av ett team på ca 20 personer och förväntas därför vara delaktig i flera arbetsmoment på i produktionen.

Vi söker dig som är ute efter ett långsiktigt uppdrag med goda möjligheter till fast anställning hos kundföretaget. Du värdesätter trygghet och långsiktighet samt vill hitta ett företag där du har möjligheter att växa. Vi tror du har tidigare erfarenhet av att arbeta som montör. 
Vi ser att du som person är ansvarstagande, flexibel och punktlig. Som person är du noggrann, ansvarsfull och klarar av fysiskt tungt arbete. Du som söker klarar av ett högt tempo och är stresstålig. I övrigt behöver du behärska det svenska språket i tal och skrift.
Truckkort och industriteknisk utbildning är meriterande.


Krav: Tidigare erfarenhet av maskinhantering, plåthantering eller bygg.
Avslutad gymnasieutbildning, 
B-körkort tillgång till bil (begränsad kollektivtrafik).
Meriterande: Truckkort A1-4 B1-4
Traverskort

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid, Måndag-Torsdag 06.45-16.00 Fredag 06.45-14.30
Omfattning: Heltid

Din profil
Vi söker dig som är ordningsam, prestigelös och tycker om att arbeta med kroppen kommer snabbt finna dig till rätta och trivas i rollen!  Vi söker dig som har några års erfarenhet av branschen som montör och är praktiskt lagd. För att trivas i rollen bör du vara lösningsorienterad, noggrann och inte har några problem att arbeta i ett högt tempo. Vi ser även att du har en god fysik då tungt arbete förekommer. Företaget har två ledord som lyder; närvaro engagemang! Stämmer dessa två ord in på dig kommer du snabbt finna dig till rätta och trivas i rollen!

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet! 

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Produktionsplanerare till Alelion Energy Systems

Arbetsledare, tillverkning elkrafttekniska prod.
Läs mer Maj 25
Är du en person som är ansvarstagande med stark egen drivkraft. Trivs du i en roll där du självgående får leda det dagliga arbetet? Gillar du ett ödmjukt och prestigelöst arbetsklimat där du dessutom får användning av dina goda relations- och samarbetsförmågor? Då kommer du garanterat känna dig hemma i Alelions öppna företagskultur.

Alelion Energy Systems
På Alelion är det ca 50 medarbetare som varje dag utvecklar och tillverkar systemlösningar för den revolutionerade litiumjon batteritekniken. Deras produkter är av högsta kvalitet och under 2018 byggde de Sveriges första fabrik för storskalig produktion av litiumjonbatterisystem.
Alelion arbetar med ny hållbar teknologi och innovation och deras motivation är att bidra till att lösa morgondagens energiutmaning.

Om tjänsten
Vi söker just nu en produktionsplanerare som ska ansvara för att strategiskt och operativt planera för material, produktion och leverans.
Som Produktionsplanerare på Alelion har du daglig kontakt och avstämningar med både inköp, sälj och produktion för att på bästa möjliga sätt leverera till kund enligt tidschema. 

Dina arbetsuppgifter kommer alltså att innefatta huvudsakligen; resursplanering,
materialplanering
orderläggning
 planering för prototypbyggnation
planering och registrering i systemet Monitor

Dina arbetsuppgifter kommer alltså växla mellan att planera produktion och säkerställa materialflödet i tillverkning, till att ansvara för transport och leverans av produkt till kund.


Om dig!
Vi söker dig som har något års erfarenhet av produktionsplanering och som trivs med att jobba noggrant och strukturerat. Då rollen innebär många kontaktytor är du är en person med god förmåga att kommunicera.  Du kan självständigt driva ditt arbete framåt och samtidigt vara en del av ett team där du bidrar med och tar del av kollegornas kunskap. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet i systemet Monitor eller liknande system.

Visst låter det intressant!
Omfattning: Du blir anställd hos OnePartnerGroup och uthyrd till Aleion på heltid i minst 1 år för att täcka upp ett föräldravikariat. Kunden är i en spännande utvecklingsfas och för rätt person kan det finnas möjligheter till förlängning och anställning hos kunden.
Arbetstid: måndag-fredag, kontorstid
Start: Omgående

Ansökan
I detta uppdrag samarbetar Alelion tillsammans med oss på OnePartnerGroup. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Tania Benitez på tania.benitez@onepartnergroup.se 
Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Vi tar inte emot ansökningar via mejl.

OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Ansök nu

Business Engagement Manager R&D and Manufacturing to Husqvarna

Processansvarig, ITIL
Läs mer Maj 23
Husqvarna Group is now looking to strengthen the Business Engagement area by recruiting a Business Engagement Manager for the RD and Manufacturing.

Organization Description – Construction Division IT (CD GIS)
Husqvarna Construction Division Global Information Services (CD GIS) is a fairly new organization with the purpose to further strengthen the IT delivery towards the business and be seen as a true business partner. The organization can be seen as a broker between the business and IT. The organization consists of five different functions; Business Engagement, Governance, Operations and Enterprise Architecture.

Department Description
One of the departments within Husqvarna CD GIS is the Business Engagement Department (CD GIS BE). The purpose of the department is to bridge the gap between the business and IT. The department consists of a number of Business Engagement Manager positions and a resource pool with resources such as Business Analysts and Project Managers.

Position/Job Description
At Husqvarna Group, the Business Engagement Manager position is similar to ITIL’s Business Relationship Manager. The Business Engagement Manager is simply put the IT key-account manager with one leg in the technology and one leg in the business. The purpose is to understand the business and proactively see how IT can be used to further strengthen the business. The Business Engagement Manager shall function as a catalysator for IT solutions within the business and contribute in the ongoing digitalization journey.

Key responsibilities as Business Engagement Manager are: Take an active part in Husqvarna Group PLM and Manufacturing transformation projects.
Be the link between Business and IT, related to the PLM transformation project.
Communicate Program progress towards Business and GIS both in written and in meetings.
Pro-actively drive and support PLM and Manufacturing related topics.
Act as a project manager for sub areas related to the programs.
Propose and create agendas and share information with top management.
Build and maintain good relations with key business stakeholders.
Collect demands, make business cases and start-up change initiatives within domains.
Be up to date with latest technology within relevant areas.
Take an active part in and contribute to the Extended CD GIS Management Team.
Be part of the ongoing strategy work to strengthen the IT delivery.
Build operational excellence and enable IT to be a true partner to the business.
Responsible for the deliveries and progress of the actual project portfolio including project financials (budget, forecast etc.)
Line Manager responsibility when appropriate.
 
The Business Engagement Manager reports directly to the Business Engagement Director and is in addition part of the Extended Management Team, led by the Vice President IT Services Solutions Construction.

Your profile
You have at least a bachelor within relevant area and 5 years of relevant work experience, preferably from Business Relationship Management, Delivery Management, Program, Project Management or similar. You have proven knowledge and experience within larger transformation projects and from RD and Manufacturing. industries. Furthermore we believe that you have knowledge from working in project steering committees and from financial planning (budget, forecast etc.)

In addition to the above, we would like to see a person in this role that is driven, structured and self-going. Excellent communication and networking skills are required as you will work with a large stakeholder group, both internal and external. You need to be fluent in English. Reading and understanding Swedish is an advantage but not a requirement. In this position personal suitability is of the essence.

Location
Jonsered, but travels will occur.

What happens after you applied?
When the application date is due, we will review your application carefully to see if your profile matches the requirements of the vacant position. If we believe you are a potential candidate for the role, you will be invited for an initial interview. If you aren’t chosen to proceed in the process, you will be informed of this at the latest when the position has been filled. 

This recruitment is conducted by OnePartnerGroup, therefore all initial contact is with them. For questions regarding the process please contact recruitment consultant Anel Bosnjo at +46734304996 or anel.bosnjo@onepartnergroup.se

Ansök nu

Säljare till Domino Sweden AB i Göteborg

Utesäljare
Läs mer Maj 18
I över 30 år har Domino Sweden levererat märkutrustning till svensk industri och är idag ledande leverantör av industriella skrivare för kodning och märkning. Domino Sweden är en del av den globala koncernen Domino Printing Sciences som grundades 1978. Med 25 dotterbolag samt över 200 sälj- och servicekontor i fler än 120 länder är Domino en aktör med stor erfarenhet inom produkt-, emballage- och pallmärkning.
Dominos märksystem används inom de flesta branscher för bland annat applicering av datummärkning, streckkoder, serialiserad data och etiketter. Kännetecknade för Dominos produkter och tjänster är hög kvalitet, stor anpassningsförmåga och ett kundfokuserat arbetssätt. Läs mer på www.domino.se
 
Om tjänsten
Som säljare på marknadsledande Domino bearbetar du befintliga och blivande kunder som främst finns bland tillverkande industrier med behov av lösningar för märkning, identifiering och spårbarhet. Du arbetar på distriktet Göteborg Väst som sträcker sig från Halmstad snett upp till Jönköping, vidare längs Vätterns västra sida upp till Mariestad, Karlstad och Årjäng vid norska gränsen. Huvudfokus och merparten av kunderna finns dock i Göteborgsregionen.

Om verksamheten
Domino utvecklar helhetslösningar och metoder inom området industriell kodning och produktmärkning. Företaget grundades 1978 och har idag 25 dotterbolag samt över 200 sälj- och servicekontor i mer än 120 länder.

Dominos märksystem används inom de flesta branscher för märkning på många olika typer av material: papper, glas, plast, metall, gummi, livsmedel med flera. Kännetecknande för Dominosystemet är hög kvalitet och flexibilitet samt att det är enkelt att installera och anpassa i produktionen. Läs mer på www.domino.se

Mer om tjänsten
Ditt ansvarsområde omfattar främst att hitta och driva nya affärer bland små och stora företag i ditt distrikt. Du arbetar självständigt under eget ansvar mot tydliga mål. Du får hjälp och stöd från resten av säljteamet som består av ca tio personer runt om i Sverige. Du har också den tekniska expertisen inom Domino till din hjälp för att hitta bästa lösningen för kunden. Utöver det finns det även tre tekniker på kontoret i Stenkullen.

Domino erbjuder dig ett välskött distrikt med många befintliga kunder. Du får jobba med mycket konkurrenskraftiga produkter och tillsammans med engagerade kollegor. På Domino är det viktigt att man har kul på jobbet. Här arbetar man med passion, affärsmässighet och humor. Du kommer att ha tjänstebil och får fortlöpande produktutbildningar.

Din profil
Du har arbetat med försäljning på fältet i 2-3 år och ser detta som ditt nästa steg i karriären. En fördel är erfarenhet av B2B och försäljning mot industri. Du har troligen viss förhandlingsvana. För att trivas i denna tjänst bör du ha ett tekniskt intresse och en viss teknisk förståelse.

Som person är du självgående och tvekar inte att anta utmaningar.  Vidare är du nyfiken och tänker kreativt för att hitta ingångar och möjligheter. För att lyckas i rollen ser vi att du är resultatinriktad och arbetar aktivt för att nå dina mål samtidigt som du förmedlar positiv energi till kollegor och kunder.
Att du pratar och skriver flytande svenska är ett absolut krav, likaså att du kan kommunicera på engelska. 

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor vänd dig till rekryteringskonsult Tania Benitez på tania.benitez@onepartnergroup.se
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Projektkoordinator till kund i Göteborg

Orderadministratör
Läs mer Maj 18
Har du en teknisk förståelse och vill arbeta i en roll med frihet under ansvar?

Vi söker nu en tekniskt intresserad projektkoordinator till vår kund i Göteborg. Vår kund är en marknadsledande leverantör inom utrymmesbesparande förvaring som tillverkar och säljer förvaringslösningar inom den offentliga och privata sektorn som sjukhus och bibliotek och idag finns i nio europeiska länder med huvudkontor i Holland. Nu erbjuder vår kund i Göteborg en spännande roll på en arbetsplats med högt i tak och engagerade medarbetare. En arbetsplats belägen i Partille med ljusa och trivsamma lokaler som även utanför jobbet värderar att hitta på roliga aktiviteter tillsammans. Vill du vara med och bidra, utmanas och utvecklas och bli en viktig del i resan framåt. Då är detta en tjänst för dig!

Om tjänsten
I rollen som projektkoordinator ansvarar du för att stötta säljaren genom hela processen, från förfrågan till att förvaringslösningen är på plats. Du arbetar i tät dialog med säljarna för att ta fram en offert och kalkylering för material, montering och transportkostnader. Du arbetar med konfiguration och tar fram grunden för arbetet som skall utföras samt ger kunden en uppskattning på tid och pris. När offerten landat i en order är det ditt ansvar att koordinera så att arbetet fungerar med leveransplanering, bokning av montage och preparera montageritningar. Du en central del om ett team på 4 koordinatorer med stark teamkänsla och höga kvalitetsambitioner. Rollen som projektkoordinator är bred och dina arbetsuppgifter varierar med projektens karaktär.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar: Göra ritningar i AutoCAD
Ta fram offerter
Orderhandläggning
Kontakt med kunder, montörer och transportörer för att säkerställa arbetet
Hantera eventuella reklamationer
Fakturering

Din profil
Som person är du flexibel och prestigelös med ett tekniskt intresse. Du har förmågan att själv ta ansvar och strukturera upp ditt arbete och då du kommer ansvara för vissa delar, krävs en noggrannhet i arbetet. Du kommer arbeta i en föränderlig miljö och därför krävs det en förmåga att hantera olika arbetsuppgifter parallellt. Du kommer ingå i ett team och därav ser vi att värderar samarbete högt och är en lagspelare som är lyhörd gentemot dina kollegor och inte har några problem att hjälpa till när det behövs.

Vi söker sig som: Avslutad gymnasieutbildning, inom teknisktområdet är meriterande
Har minst ett till två års arbetslivserfarenhet av en teknisk kundorienterad roll
God datorvana, erfarenhet av AutoCAD är meriterande.
Svenska och engelska i både tal och skrift, norska är meriterande

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Plats: Göteborg
Arbetstid: mån-fre kontorstid

Tjänsten inleds med en anställning via oss på OnePartnerGroup med goda möjligheter till direktanställning hos kunden på sikt.

Vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Så välkommen med din ansökan redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mail, sök via annonsen eller vår hemsida.

Ansök nu

Vassa orderplockare till kund i Landvetter sökes!

Lagerarbetare
Läs mer Jun 1
Trivs du med att arbeta i en miljö med högt tempo och engagerade kollegor? Vi söker nu flera engagerade och ordningsamma orderplockare till vår kunder i Göteborg med omnejd. Våra kunder är verksam inom e-handel och är en stor nationell aktör! Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av arbete med orderplock eller har tidigare erfarenhet av truckkörning!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta heltid på kvällsskiftet på ett fartfyllt E-handelslager ute i Landvetter! Din huvudsakliga arbetsuppgift är varuplock med hjälp av truck. Eftersom att truckkörning sker dagligen på arbetet ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av att jobba på lager och truckkörning. Detta är dock inget krav då det viktigaste för oss är engagemang och driv. Du kommer att arbeta utifrån fastställda mål för både plockfart och felplock. 

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av lager och truckkörning alternativt har inställningen att  och drivet för att snabbt lära dig de  arbetsuppgifterna som förekommer. Arbetet ställer höga krav på effektivitet och noggrannhet. Du som söker är till fördel tävlingsinriktad, självgående och noggrann! Hos kunden erbjuds du ett fartfyllt jobb på en arbetsplats med god struktur och sammanhållning. Produkterna kan variera i storlek och vikt därav är det viktigt att du har god fysik och inte har några problem med tunga lyft.
Krav
- Truckkort B5.
- Behärskar svenska språket väl i tal och skrift.
- Vi gör utdrag ur belastningsregistret. 
- Erfarenhet av plocktruck 

Meriterande 
- Meriterande om du har kört B5 trucken tidigare
- Körkort samt tillgång till bil.
- Erfarenhet av skjutstativ.

Villkor
Start: Omgående 
Ort: Landvetter
Omfattning: Heltid. 
Arbetstider: 14:45-23:15
Ansökan
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet! Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon, ansökningar sker endast via annonsen!

Ansök nu

Vi söker C-chaufförer som är serviceminded!

Distributionsförare
Läs mer Jun 1
Dina arbetsuppgifter
Vanligt förekommande arbetsuppgifter som distributionschaufför är att ansvara för på- och avlastning samt utkörning till företagets kunder runtom i Göteborg. Som chaufför kommer du att distribuera pallar och produkter till våra kunder i tid, effektivt och säkert!  Arbetstider som lastbilschaufför hos våra kunder är förlagda dagtid, men man bör vara öppen med att tiderna kan variera. Arbetet innebär lastning och distribution där höga krav ställs på servicekänsla, ordningssinne, noggrannhet och en positiv inställning.


Krav
- C behörighet
- YKB Digitalt Förarkort
- God svenska i tal och skrift
- Vi gör ett utdrag ur belastningsregistret 

Villkor
Start: Omgående
Ort: Göteborg
Arbetstider: Vardagar, varierade arbetstider
Omfattning: Heltidsanställning
Din profil
Vi söker dig som är självgående, plikttrogen och flexibel. Att ha många bollar i luften i kombination med en fartfylld arbetsdag är något som hör till yrket. Det är därför viktigt att du trivs med kundkontakt, har en positiv inställning och är mån om att representera kunden på bästa sätt. Då jobbet bland annat kan innebära tunga lyft, behöver du ha en god fysik. Som person är du driven, har god kundservice, är noggrann, engagerad och ansvarstagande för att trivas i denna roll. Har du dessutom erfarenhet från körning i Göteborg och god lokalkännedom är det ett stort plus!
Passar detta in på dig? Då ser vi framemot din ansökan!

Ansökan
Behovet är omgående så ansök redan idag! 

Ansökan sker endast via annonsen. Vi tar inte emot några ansökningar via e-post eller telefon!

Ansök nu

Junior Installatör/Montör

Installationstekniker
Läs mer Maj 18
Simplify erbjuder tjänster inom visuell kommunikation, mötesteknik, dokumenthantering samt molnbaserad telefoni i syfte att hjälpa företag med den digitala transformationen. Företaget växer och söker nu två juniora installatörer till sitt huvudkontor i Göteborg! Är du händig, tekniskt intresserad och serviceminded? Är du i början av din karriär, då är detta en tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som installatör kommer du ansvara för installation av audio-/videoutrustning ute hos kunder inom främst Västra Götaland men även övriga Sverige. Utifrån inkommande ärenden i servicesystemet planerar du installationer ute hos kund och jobbar såväl självständigt som i team. Du kommer dagligen att möta kunder och installera utrustning utifrån specifika önskemål vilket kräver en förmåga att komma med kreativa lösningar eller ta hjälp av kollegor när ett ärende/installation kört fast. Du blir en del av ett sammansvetsat team och erbjuds goda utvecklingsmöjligheter på ett företag som jobbar aktivt för en bra och trivsam arbetsmiljö.

Arbetsuppgifterna innefattar exempelvis:
Placering, installation och montering av digitala lösningar
Beställa installationsmaterial och säkerställa att du har allt inför installation
Städa upp och snygga till efter installation
Dokumentera dina installationer

Din profil
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är en händig och praktiskt lagd person med ett tekniskt intresse. Du är lösningsorienterad och ständigt är nyfiken på att lära dig ny och modern teknik. Du trivs i en serviceinriktad roll och har en förmåga att tänka utanför ramarna för att möta kundernas behov. Arbetsuppgifterna är varierande vilket kräver att du är såväl prestigelös som flexibel. Slutligen är du noggrann i ditt arbete och gillar att ha ordning och reda runt om dig.

Kvalifikationer B-körkort
Flytande svenska och behärska engelska i tal och skrift
Meriterande om du har relevant gymnasie- eller yrkesutbildning


Övrigt
Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid
Plats: Nya Hovås, Göteborg
Arbetstider: mån-fre 8-17. Resor och övernattningar i samband med jobb är vanligt förekommande.

Tjänsten inleds med en anställning via oss på OnePartnerGroup med mycket goda möjligheter till direktanställning hos Simplify på sikt.

Vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Så välkommen med din ansökan redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mail, sök via annonsen eller vår hemsida.

OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Ansök nu

Sommarvikariat inom kundtjänst till Logistikföretag Göteborg

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 18
Vår kund behöver förstärka deras kundtjänstteam under sommaren. Är du en lyhörd, noggrann, lagspelare som vill jobba med kundservice? Trivs du med att arbeta i en roll där service är A och O och där du drivs av att hjälpa andra och lösa problem? Då kan detta uppdrag vara något för dig. 

Dina arbetsuppgifter
Vi söker för kommande sommarvikariat dig som älskar att arbeta proaktivt och alltid vill hitta den bästa lösningen. Som kundtjänstmedarbetare kommer du att hantera ärenden via mejl och telefon samt se till att företagskunder, leverantörer och kollegor får den information och hjälp som de behöver. Du arbetar tätt tillsammans med teamet för att uppnå högsta möjliga kundnöjdhet! Oavsett om det gäller order, leveranssändningar eller tullfrågor så har du en lösningsorienterad inställning och en passion för att hjälpa till!

Din profil
För att vara framgångsrik i rollen som kundtjänstmedarbetare tror vi att du har en god servicekänsla, är noggrann och lyhörd för kundens behov. Då ärenden kan komma från olika håll, i olika takt och med olika prioriteringsnivåer ser vi att du är en person som har förmågan att arbeta metodiskt och trivs med att arbeta i ett högt tempo. För dig är det en självklarhet att vara en lagspelare och tillsammans lösa de dagliga utmaningar som uppstår! 

Kvalifikationer för tjänsten:  Har god datavana (Office-paketet samt gärna erfarenhet från WMS-system.)
God förmåga att formulera dig i tal och skrift i både svenska och engelska, andra nordiska språk är meriterande
Utbildning inom logistik
Meriterande med erfarenhet av att arbeta inom kundtjänst eller i kundrelationer med telefon och mejl som främsta redskap
Vi ser även att erfarenhet från logistik, tull och transport eller liknande verksamhet är väldigt meriterande.

Detta är ett heltidsuppdrag under sommaren med start i juni.

Är det här rollen för dig? Vänta inte med din ansökan – urval sker löpande i processen!

OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Ansök nu

Engagerad orderplockare för extrajobb på E-handelslager!

Lagerarbetare
Läs mer Maj 31
Studerar eller jobbar du deltid på minst 50% och vill kombinera det med ett fartfyllt extrajobb på ett e-handelslager 2-3 dagar i veckan?

Vi söker nu flerengagerade extrajobbare till populärt lager i Mölndal! Arbetstiderna är varierande och vi söker i förstahand dig som är tillgänglig för jobb några dagar i veckan både dagtid och kväll!
 
Dina arbetsuppgifter
Vi kan nu erbjuda ett roligt extrajobb till dig med det där lilla extra! Din främsta arbetsuppgift kommer vara orderplock till fots med hjälp av vagnar, i arbetsuppgifterna kan det även tillkomma truckkörning. Kunden är verksam inom e-handel och är på stor frammarsch inom branschen. Företaget klättrar och tar stora kliv på marknaden samtidigt som de har en härlig kultur! För att vara aktuell för tjänsten ska du kunna arbeta minst 2-3 dagar per vecka och vara tillgänglig för upplärning under den första veckan. Vi erbjuder dig ett flexibelt och givande arbete att ha vid sidan av dina studier, härliga kollegor och bra lön! 
Krav
- Studier eller deltidsarbete på minst 50%
- Behärskar svenska språket väl i tal och skrift
- Kan arbeta minst 2-3 dagar i veckan dagtid
- Vi gör ett utdrag ur belastningsregistret

Meriterande
- Truckkort (A+B)
- Körkort samt tillgång till bil
- Tidigare erfarenhet av lagerarbete

Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Mölndal
Arbetstider: Vardagar, tiderna är varierande mellan 06-24 gärna om du kan jobba dagtid.
Omfattning: Extrajobb
Din profil
Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Möjligtvis arbetar du skift eller på deltid och söker fler timmar? Eller kanske studerar du med ett schema som ger dig möjlighet att jobba extra på morgonen eller på kvällen? Vi söker dig som är arbetsvillig, positiv och flexibel.
Ansökan
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet! Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.

Ansök nu

Administratör inom tull till DHL Express i Landvetter!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 12
Är du i början av din karriär och vill få fot in på ett internationellt samt välkänt logistikföretag? Har du kanske en utbildning inom logistik alternativt erfarenhet av en serviceorienterad roll och önskar att jobba administrativt? Då är detta det perfekta instegsjobbet för dig!

Om tjänsten
I denna tjänst kommer du via oss på OnePartnerGroup arbeta hos vår kund DHL Express i Landvetter som tulladministratör. Du kommer att tillhöra en specialistavdelning på företaget som ansvarar utförtullning av tullpliktiga sändningar. Tjänsten är av administrativ karaktär där du arbetar med exportförtullningar samt olika former av rapportering i dataprogram. För att vara framgångsrik i tjänsten krävs hög servicekänsla, kvalitet samt en kombination av noggrannhet och effektivitet. Vi kräver ingen förkunskap inom området tidigare. Du får en gedigen utbildning inom området i samband med din introduktion. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:
• hantera exportförtullningar
• arbeta med uppföljningar
• arbeta med olika former av rapportering i datasystem
• representera organisationen i varje kontakt såväl intern som extern
• agera kundvårdande

Det finns goda möjligheter att  utvecklas i tjänsten och som en del av ett marknadsledande logistikföretag har du möjlighet att vidga dina vyer och uppnå resultat tillsammans med de bästa i branschen. Arbetstiderna är 13:30-22:00 med placering i Landvetter (flygplatsen). Således är det bra om du har körkort och tillgång till bil alternativt kan ta dig kollektivt fram och tillbaka till arbetsplatsen.

Din profil
Vi tror att du som söker är i början av din karriär, gärna med något års arbetslivserfarenhet av serviceorienterad roll. För att vara framgångsrik i tjänsten ser vi att du har en mycket god känsla för service och vad det innebär. Du kommer att arbeta i en händelserik miljö som ställer krav på en god organisationsförmåga, flexibilitet och förmåga att kunna fatta egna beslut. Vi söker dig som är en lagspelare där det faller sig naturligt för dig att vara social och kommunicera både internt och externt. Vidare ser vi att du tar ansvar och är noggrann i ditt arbete, samt att du kan hantera en ojämn och tidvis hög arbetsbelastning.

Kvalifikationskrav:
• ha god datorvana
• ha gymnasieutbildning
• kunna kommunicera flytande muntligt och skriftligt på svenska och engelska.
• tjänsten kräver utdrag ur Polisens belastningsregister samt godkänd kontroll hos Transportstyrelsen.

Relevant utbildning/erfarenhet är meriterande.

Övrigt
Omfattning: Heltid
Startdatum: Enligt överenskommelse, dock senast v.31
Slutdatum: Preliminärt januari 2023 med goda möjligheter till förlängning
Arbetstid: mån-fre 13:30-22:00
Plats: Landvetter(flygplats), möjlighet till hemmaarbete på sikt.

Känner du att denna tjänst passar dig? Vänta inte med att söka! Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. För frågor om tjänsten ring ansvarig konsultchef Anel Bosnjo på 073 430 49 96 eller maila anel.bosnjo@onepartnergroup.se.

Ansök nu

Mekaniker/tekniker sökes till variationsrikt jobb!

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Maj 11
Är du tekniskt intresserad och gillar att meka? Vill du jobba i en bred och variationsrik roll? Vi på EuroMaint söker nu såväl juniora som erfarna tekniker/mekaniker till Göteborg!

EuroMaint är en av Nordens ledande leverantör av underhållstjänster för spårtrafikbranschen. Vi erbjuder kvalificerade servicetjänster av spårburna fordon såsom passagerartåg, spårvagnar, godsvagnar samt lok och arbetsmaskiner. Från vår verkstad i centrala Göteborg utför våra tekniker service, reparation samt underhåll av inkommande tåg såsom SJ X 2000 och säkerställer att det rullar säkert genom Sverige. Är du en person som inte kan få nog av teknik och mekanik? Då är vi övertygade att du kommer trivas hos oss!

Om rollen
I rollen som tågtekniker utför du reparationer och underhåll enligt instruktioner samt gör trafiksäkerhetsmässiga bedömningar av tillstånd på tåg. Du jobbar såväl i grupp som självständigt med arbetsmoment som rör mekanik, hydraulik, elektronik, kylning m.m. Även dokumentation är ett viktigt arbetsmoment där du registrerar genomförd service och åtgånget material. Vi förstår om du inte har erfarenhet från branschen tidigare, därför kommer du under första perioden gå utbildningar, både teoretiskt och praktiskt för att sedan bli självgående i rollen som tekniker.

Bakgrund du behöver ha
För oss är din inställning och attityd viktigare än din erfarenhet. Vi söker dig som är genuint intresserad av teknik och älskar att meka. Du har en positiv inställning och vill lära dig samt utvecklas. Då rollen berör flera arbetsmoment välkomnar vi alla tekniska bakgrunder såsom elektriker, mekaniker, underhållstekniker, servicetekniker, snickare m.m. Gillar du att meka antingen som hobby eller yrkesmässigt och är sugen på att testa något nytt? Då vill vi gärna prata vidare med dig! Skicka in ditt CV eller skriv en kort ansökningstext varför du är rätt för jobbet. 

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Finns möjlighet att jobba såväl dagtid som natt, flexibelt beroende på önskemål
Startdatum: Enligt överenskommelse, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Plats: Minuthandelsgatan 15, 411 04 Göteborg

Vad händer efter min ansökan?
Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten.

Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att söka! Vid frågor kontakta gärna rekryterare Anel Bosnjo via 0734304996 eller anel.bosnjo@onerpartnergroup.se.

Ansök nu

Vi söker lokalvårdare på deltid i Göteborg!

Kontorsstädare
Läs mer Maj 11
Söker du ett extrajobb? Vill du jobba på ett företag under utveckling och med egna insatser bidra till företagets- samt din egen utveckling? Då tycker vi att du skall söka tjänsten!

För att kunna bemöta kundernas krav gällande lokalvårdsleverans anställer vi nu ytterligare 1-2 timanställda med start innan och efter sommaren. Du kommer självständigt och tillsammans med kollegor att utföra och kvalitetssäkra den dagliga lokalvården hos våra olika uppdragsgivare i Göteborg och Västra Götaland. Rollen innefattar arbete vid behov. Det vi gör är bl.a. städning av kontor och personalutrymmen, verkstadsstädning, städning av hygienutrymmen, omklädningsrum och andra personalytor

Då våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor och arbetar med säkerhetsbelagda uppgifter, tillämpar vi en s.k. säkerhetsprövning med registerkontroll.

Vi söker dig som vill och kan arbeta vid behov, exempelvis vid sidan av dina studier eller annan sysselsättning. Eftersom bolaget befinner sig i en utvecklingsfas kan denna tjänst på sikt också leda till en lokalvårdstjänst hos oss med deltid eller heltidsanställning. Du är en person som trivs med att arbeta i ett högt tempo där du snabbt måste kunna växla mellan olika arbetsuppgifter, arbetsplatser samt prioritera och lösa de problem som uppstår på vägen.

Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sök genom skicka in dina handlingar till vår Operative Chef, Novak Boskovic på novak@vivaff.se

Om oss:
Vi på Viva Företags- och fastighetsservice AB utför en mängd tjänster inom lokalvård och fastighetsservice. Med mer än 15 års erfarenhet i branschen ser vi till att kundens krav och önskemål efterlevs. Vi levererar inte bara tjänster utan även en personlig service till våra kunder och uppdragsgivare. Vi lägger stor vikt vid nära och långsiktiga kundrelationer, hög flexibilitet och servicekunskap för att leverera städtjänster av högsta kvalitet.

Vi ska med vårt miljöprogram, vår kunskap och våra tjänster öka miljömedvetenheten hos våra kunder och medarbetare och därmed bidra till en bättre miljö. Målet är att Viva Företags- och fastighetsservice AB ska vara ett föredöme inom miljöarbetet jämfört med konkurrerande företag.

Vi vill alltid att våra kunder ska känna sig trygga i att samarbeta med oss. Därför är vi certifierade för miljö och kvalitet enligt de regler och normer som gäller för ISO 9001 och ISO 14001.

Ansök nu

Junior Installatör

Installationstekniker
Läs mer Maj 11
Simplify erbjuder tjänster inom visuell kommunikation, mötesteknik, dokumenthantering samt molnbaserad telefoni i syfte att hjälpa företag med den digitala transformationen. Företaget växer och söker nu två juniora installatörer till sitt huvudkontor i Göteborg! Är du händig, tekniskt intresserad och serviceminded? Då är detta en tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som installatör kommer du ansvara för installation av audio-/videoutrustning ute hos kunder inom främst Västra Götaland men även övriga Sverige. Utifrån inkommande ärenden i servicesystemet planerar du installationer ute hos kund och jobbar såväl självständigt som i team. Du kommer dagligen att möta kunder och installera utrustning utifrån specifika önskemål vilket kräver en förmåga att komma med kreativa lösningar eller ta hjälp av kollegor när ett ärende/installation kört fast. Du blir en del av ett sammansvetsat team och erbjuds goda utvecklingsmöjligheter på ett företag som jobbar aktivt för en bra och trivsam arbetsmiljö.

Arbetsuppgifterna innefattar exempelvis:
Placering, installation och montering av digitala lösningar
Beställa installationsmaterial och säkerställa att du har allt inför installation
Städa upp och snygga till efter installation
Dokumentera dina installationer

Din profil
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är en händig och praktiskt lagd person med ett tekniskt intresse. Du är lösningsorienterad och ständigt är nyfiken på att lära dig ny och modern teknik. Du trivs i en serviceinriktad roll och har en förmåga att tänka utanför ramarna för att möta kundernas behov. Arbetsuppgifterna är varierande vilket kräver att du är såväl prestigelös som flexibel. Slutligen är du noggrann i ditt arbete och gillar att ha ordning och reda runt om dig.

Kvalifikationer B-körkort
Flytande svenska och behärska engelska i tal och skrift
Meriterande om du har relevant gymnasie- eller yrkesutbildning


Övrigt
Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid
Plats: Nya Hovås, Göteborg
Arbetstider: mån-fre 8-17. Resor och övernattningar i samband med jobb är vanligt förekommande.

Tjänsten inleds med en anställning via oss på OnePartnerGroup med mycket goda möjligheter till direktanställning hos Simplify på sikt.

Vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Så välkommen med din ansökan redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mail, sök via annonsen eller vår hemsida.

OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Ansök nu

Kaffeälskande tekniker sökes i Göteborg!

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Maj 10
Vi söker verkstadstekniker och servicetekniker till vårt team i Göteborg! Är du tekniskt intresserad, gillar att skruva och brinner för service? Då kan detta vara rätt nästa steg för dig!

Kaffekompaniet är en del av belgiska kafferosteriet Miko Coffee som grundades i början av 1800-talet och finns representerade i stora delar av världen. Vi säljer och hyr ut kaffe-, espresso- och vattenmaskiner där vi tecknar serviceavtal med våra kunder samt sköter rengöring och reparationer av utrustning. Vi är en rikstäckande aktör med lokalkontor på flera orter i Sverige och huvudkontor med centrala funktioner finns i Göteborg.

Om rollerna
Vi förstärker nu teamet i Göteborg med såväl verkstadstekniker som servicetekniker. Båda roller präglas av mycket skruvande och service, den väsentliga skillnaden är att våra verkstadstekniker jobbar inne på vår verkstad medan servicetekniker åker ut till våra kunder och utför service på plats. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga hjälp, information och återkoppling så att de kan känna trygghet i valet av kaffeleverantör. Vi jobbar som ett lag och du blir en viktig kugge i vår resa att vara den självklara kaffeleverantören för våra kunder. Detta är en spännande möjlighet för dig med ett tekniskt intresse, som brinner för service och som vill utmanas i ett växande bolag. 

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är exempelvis: 
Färdigställa ny- men också renovera befintlig kaffeutrustning.
Ansvara för installationer och service.
Hantera beställningar och inleveranser av reservdelar samt maskiner.
Utbilda våra kunder/medarbetare i skötsel av maskinerna.
 

Din profil
Du älskar kaffe! 
Du har ett tekniskt intresse och gillar att skruva.
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Relevant arbetslivserfarenhet som tekniker är meriterande.
B-körkort är ett krav.
Som person är du positiv, prestigelös och en lagspelare. Du har ett strukturerat arbetssätt och klarar av att hantera snabbt förändrade förutsättningar. Vidare är du serviceminded med ett tekniskt sinne och självklart ett stort intresse av teknik.

Låter det som ett spännande nästa steg för dig? Skicka gärna in ditt CV eller skriv en kort ansökningstext varför du är rätt för jobbet.

Övrigt
Startdatum: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: mån-fre 07:00-15:30
Plats: Datavägen 20, 436 32 Askim
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Vad händer efter min ansökan?
Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att söka!

I denna rekrytering samarbetar Kaffekompaniet med OnePartnerGroup. Vid frågor kontakta rekryterare Anel Bosnjo på 0734304996 eller anel.bosnjo@onerpartnergroup.se.

Ansök nu

Vi söker duktig skjutstativsförare till kund i Göteborg!

Terminalarbetare
Läs mer Apr 27
Har du tidigare erfarenhet av att köra skjutstativstruck? Är du effektiv och kvalitetsmedveten? Vi söker nu flera engagerade kunder till Kund i Göteborg

Din profil
Vi ser gärna att du som söker tjänsten har gedigen erfarenhet av att köra skjutstativstruck och en hög arbetsmoral. Som person är du pålitlig, effektiv och självständig. Du som söker tjänsten skall ha behörighet och tidigare erfarenhet av att köra skjutstativstruck (B3). Du ska vara säker i din truckkörning och prioritera säkerhet och ett högt tempo. Arbetet ställer höga krav på effektivitet och du kommer att arbeta efter fastställda mål gällande plockfart och felplock. 
Krav: 
- Truckkort (A1–4 B1–4) 
- Erfarenhet av att köra skjutstativstruck 
- Vi gör ett utdrag ur belastningsregistret 

Meriterande: 
- Körkort och tillgång till bil

Villkor
Start: Enligt överenskommelse 
Ort: Göteborg
Arbetstider: Dagtid eller tvåskift 
Omfattning: Heltid

Din profil
Vi ser gärna att du som söker är tävlingsinriktad och tycker om att arbeta mot uppsatta mål. Det är viktigt att du har rätt inställning, är självständig i din roll som lagerarbetare och kan ta egna initiativ. Du anser att det är viktigt att arbeta med hög säkerhetsmarginal och känner dig säker på att placera pall på minst 6 meters höjd.

Ansökan
Intervjuer sker löpande, sök därför tjänsten redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via annonsen!

Ansök nu

Ekonom till välkänt fastighetsbolag i centrala Göteborg!

Redovisningsekonom
Läs mer Maj 18
Är du en person som gillar förändring, utveckling och digitalisering? Vill du vara med och göra skillnad hos vår kund? Ta chansen, sök tjänsten idag och få möjligheten att arbeta nära härliga kollegor i centrala Göteborg!
Om Tjänsten
I rollen som ekonom ute hos vår kund kommer du främst att arbeta mot parter så som bostadsrättsföreningar och samfälligheter. Ditt huvudsakliga uppdrag är att leverera budget, bokslut, prognoser och andra rapporter av ekonomisk karaktär till dessa.
En annan viktig del i arbetet är att planera och delta på möten tillsammans med berörda parter för att aktivt delta i kalkyl- och offertarbete samt ge råd i fastighetsekonomiska frågor, t ex vid ombyggnationer och utvecklingsprojekt.
Kunden står inför ett spännande utvecklingsarbete mot automatiserad ekonomistyrning och i detta arbete kommer du att spela en viktig roll! Hos kunden kommer du att få möjlighet att vara med och påverka framtiden tillsammans med ditt team som består av 20 ekonomer.
Mer om dig!
Vi vill att du som söker har ekonomiutbildning på högskolenivå eller motsvarande. Du har minst några års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete och är van att självständigt arbeta med upprättande av budget och bokslut. Kundens ekonomisystem är Agresso. Erfarenhet från fastighetsbranschen, utvecklingsprocesser och IT-utvecklingsarbete är meriterande.
Givetvis är ekonomi det roligaste du vet. Utöver det tror vi att du är noggrann och analytisk och har ett stort kundfokus. För att trivas i kundens gäng är du flexibel och har lätt för att samarbeta med alla olika typer av människor. Du är inte rädd för att tänka nytt och kan bidra med erfarenheter och nya perspektiv i kundens utvecklingsarbete.
Vad kan du förvänta dig?
Ett riktigt roligt och intressant jobb som ekonom ute hos vår kund i centrala Göteborg. Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag om 100%. Startdatum så snart som möjligt.  Arbetstider: kontorstid. 8:00-16:30
Ansökan
Välkommen med din ansökan, vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail.

OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.

www.onepartnergroup.se

Ansök nu

Erfaren eller oerfaren lagerpersonal sökes i Göteborg

Lagerarbetare
Läs mer Maj 23
Är du erfaren eller oerfaren inom lager Logistik? Vi söker nu flera engagerade och ordningsamma lagermedarbetare till våra kunder runt om Göteborg
Dina arbetsuppgifter 

Vi söker nu flera engagerade lagermedarbetare, arbetsuppgifter kommer att bestå av, körning av truck, plock och pack, montering m.m.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av detta innan men är dock inget krav då det viktigaste för oss är engagemang.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

Vi tror att du som söker har en positiv attityd gentemot kollegor och chefer. Du trivs i högt tempo och tar dig gärna dig ann nya arbetsuppgifter. Du tar ansvar för ditt arbete och självklart är du noggrann med att passa dina arbetstider!

Krav
- Behärskar svenska språket väl i tal och skrift
- God fysik
- Vi gör ett utdrag ur belastningsregistret 
- Truckkort ( A+B)

Meriterande 
- Körkort samt tillgång till bil
- truckkörning

Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Göteborg med omnejd
Arbetstider: Vardagar, olika skift
Omfattning: Heltidsanställning. 


Din profil:
Du som söker är till fördel tävlingsinriktad och gillar att arbeta mot uppsatta mål. Vi ser gärna att du som söker har därför god fysik, och därav inga problem med tunga lyft eller att arbeta i högt tempo. Det är viktigt att du är självständig i din roll som lagerarbetare och kan ta egna initiativ. För oss är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och värnar om dina kollegor!
Ansökan
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet! Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon, ansökningar sker endast via annonsen!

Ansök nu

Vi söker dig som vill jobba extra på paketterminal!

Terminalarbetare
Läs mer Maj 18
Vi söker dig som vill arbeta extra kväll på paketterminal! 
Om tjänsten:
Vi söker just nu en terminalmedarbetare till ett välkänt logistikföretag i Göteborg. Arbetsuppgifterna kommer främst bestå av att sortera paket på ett effektivt och ordningsamt sätt. Paketen kommer variera i storlek och vikt, vilket gör det viktigt att du inte har några problem med tyngre lyft. Du kommer arbeta vid en paketbana som ständigt är rullande, arbetet sätter därför stor vikt vid att du klarar av att arbeta i högt tempo och att du är stresstålig. Arbetet är schemalagt på vardagar, 14.30-20.00 alt. 17.00-20.00. Vi tror att du som söker har en vana vid terminalarbete och är arbetsvillig. För dig är det viktigt att komma i tid och som person är du punktlig. För att vara aktuell ska du vara tillgänglig för arbete 2-3 dagar i veckan och ha en annan huvudsaklig sysselsättning.

Krav
- Erfarenhet av att arbeta i högt tempo och krävande arbete
- God svenska i tal och skrift
- Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, studier eller deltidsarbete (timanställning räknas inte)

Meriterande
- Körkort och tillgång till bil
- Truckkort A1-A4 och B1-B4
- Har tidigare arbetat med paketsortering

Villkor
Start: Enligt överenskommelse  
Ort: Göteborg
Arbetstider: Kvällar 14.30-20.00 alt. 17.00-20.00
Omfattning: Behovsanställning

Ansökan:
Låter det som denna tjänst är något för dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande! Vi tar endast emot ansökningar via annonsen där du kan bifoga ditt CV, vi tar inte emot några ansökningar via e-post eller telefon.

Ansök nu