Adecco Sweden AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Adecco Sweden AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Business Analyst for future assignments within IT

Metodanalytiker, IT
Läs mer Sep 22
We are now looking for Business Analysts for consultant assignments. Do you have good communication skills, analytical thinking, and a background in IT? Welcome, as a consultant at Adecco you are always a priority. We offer flexibility and an opportunity to express your wishes and desired career paths.

As a consultant with us
We have a wide range of assignments, and therefore there´s many possibilities. A common focus for all our assignments is that your opinion matters. Our goal is to match your experience and desired career paths with assignments with our clients.

Your background
In our processes, the client determines the specific requirements for their assignments, but in general we see that you:

• Have experience with or a background in Information Technology (IT)
• Have some or several years´ experience in the role as Business Analyst, or equivalent.
• Have good analytical and communication skills.
• Have an eye for problem solving.
• Have experience working with agile methodologies

Why Adecco?
We at Adecco Professionals strive to be the obvious choice for our candidates, consultants, and clients. We partner with interesting and attractive companies in different industries. Through us you can continue to build your experience and competencies by working as a consultant on different assignments with our clients.

About application
If you are interested, or have any questions, feel free to contact the responsible recruiter Fredrika Holm at Fredrika.holm@adecco.se. You can also apply using the button above.
If you have questions regarding registration, please contact Adecco Candidate Support via info@adecco.se. 

We look forward to receiving your application and moving the dialogue forward!

Ansök nu

Praktik inom HR på Adecco i Göteborg VT23

HR-assistent
Läs mer Sep 7
Är du studerande inom HR, ekonomi eller annan likvärdig utbildning? Se då hit! Vi på Adecco i Göteborg söker nu dig som ska genomföra praktik under vårterminen 2023. Vill du få chansen att utvecklas inom rekrytering, personadministration och andra personalrelaterade ärenden så har vi praktikperioden för dig! 

Om praktikplatsen
Som praktikant hos oss kommer du att tillhöra Adeccos team som arbetar inom blue collar-segmentet. Vi arbetar med kunder i och runtomkring Göteborg med omnejd. Vi är idag ett team om fem konsultchefer som arbetar i ett tätt samarbete. Som konsultchef på Adecco arbetar man i en så kallad 360-roll där du kommer få möjlighet att följa med i det dagliga arbetets alla delar. Vi erbjuder en praktikplats som präglas av stor arbetsglädje där vi hjälps åt och har roligt på vägen. Arbetsplatsen varierar mellan våra fräscha lokaler i centrala Göteborg ena dagen till att följa med ut hos våra kunder. 

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
Utformning av annonser
CV-evaluering
Telefonintervjuer
Kandidatpresentationer
Referenstagning
Tidrapportering
Kund- och konsultärenden
Kontraktskrivning
...och mycket mer som inte går att förutspå i en konsultchefs vardag!

Om dig
Vi söker dig som har en påbörjad eftergymnasial utbildning inom HR, ekonomi, administration eller motsvarande och är berättigad till att genomföra praktik under våren 2023. Du behöver inte nödvändigtvis ha ägnat dig åt ovanstående saker tidigare - däremot tror vi att du är en social och prestigelös person som tycker om att ta dig an arbetsuppgifter från högt till lågt. Du är serviceinriktad, kommunikativ och uppskattar att arbeta i en fartfylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Vidare ser vi att du har en positiv inställning till utmaningar, är noggrann och strukturerad samt ansvarfull i ditt eget arbete. Att du är en tävlingsfokuserad person som tycker om att engagera dig affärsmässigt kommer vara nyckeln till din framgång som praktikant hos Adecco! Avslutningsvis ser vi positivt på att du är en team player och kan använda både engelska och svenska som arbetsspråk.

 

Viktigt för praktiken är:
- Att du är berättigad till att genomföra praktik, antingen genom din utbildning på högskola/universitet eller via Arbetsförmedlingen
- Att du är trygg med att använda svenska och engelska som arbetsspråk i både tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om praktikperioden
Vi ser positivt på om du har möjlighet att praktisera hos oss under hela våren 2023. Arbetet är förlagt på heltid, måndag-fredag kl. 08.00-17.00, med hänsyn till eventuellt arbete eller rapport som skall skrivas till skolan.

Om Adecco
Adecco är en av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en praktikperiod hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov kommer du få goda kunskaper om arbetsmarknaden och olika branscher samt våra kunder.

Om ansökan
Praktiken startar under våren 2023 och pågår under terminen efter överenskommelse.

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju. 

Kontaktuppgifter
Har du frågor om praktikplatsen eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvariga för rekryteringen: Andreas Palmqvist (andreas.palmqvist@adecco.se) eller Jennifer Lindqvist (jennifer.lindqvist@adecco.se) 

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
kandidatsupport@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord

Rekrytering, Internship, Praktikplats, Rekryterare, HR

Ansök nu

Lagerarbetare till kommande uppdrag

Lagerarbetare
Läs mer Sep 15
Om tjänsten

Tjänsten som ambulerande lagerarbetare är ett heltidsuppdrag där du kommer arbeta med truckkörning och andra arbetsuppgifter som kan förekomma på ett lager hos Adeccos kunder i Göteborg. Arbete förekommer både enskilt och i team och tjänsten kan ha varierande arbetstider beroende på hos vilken kund uppdraget är och vi vill därför att du ska kunna vara flexibel att arbeta dagtid, kväll samt skift.

I din roll som lagerarbetare kan dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Truckkörning
- Orderplock
- Paketering
- Lossning och lastning

Tjänsten som lagerarbetare är ett kommande konsultuppdrag där urval sker löpande utefter behov och du får en anställning i Adecco Sweden.

Om dig
Vi söker dig som har truckkort A1-4, B1-4 enligt TLP10 med god vana av att köra truck och stort intresse för att arbeta inom lager och logistik. Meriterande är om du har körkort och tillgång till bil samt truckbehörighet B5-B6. Utöver detta ser vi att du är flexibel, kvalitetsmedveten, noggrann och prestigelös. Våra arbeten är relativt fysiska och kräver högt arbetstempo så det är viktigt att du trivs med den typen av arbeten.

Vidare ser vi att du är prestigelös och kan vara flexibel i arbetstider

Viktigt för tjänsten är:
- Truckkort 1-4, B1-4 enligt TLP10
- Tidigare erfarenhet av lagerarbete och truckkörning
- Prestigelös och flexibel

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Julia Jonsson på julia.jonsson@adecco.se
Vi tar inte emot ansökningar på mail.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Lagerarbetare, truckförare, lager, industri, logistik, Göteborg, Kungälv, Mölndal, Hisingen, Lerum, Partille, Adecco

Ansök nu

Logistikadministratör till APM Terminals

Logistiker
Läs mer Sep 12
Erfarenhet av administration och intresse av logistik? Nu söker APM Terminals en Logistikadministratör till deras team i Göteborg. Ta dig en titt nedan och sök redan idag! 

Om tjänsten
Vi söker nu dig som vill arbeta som administratör på resursplaneringen hos vår kund APM Terminals Göteborg. Tjänsten innebär att du hanterar och administrerar planeringen av personal till produktionens olika avdelningar inom terminalen. Branschen är mycket rörlig och påverkas ständigt av yttre faktorer vi inte kan påverka, i denna tjänst har du därför en mycket viktig roll i och med operativ problemlösning, bakomliggande planering och löpande administration. Du kommer ha ett stort kontaktnät inom organisationen där du dagligen samarbetar och kommunicerar med planerare, chefer, medarbetare och bemanningspartner.

I din roll som Logistics Administrator kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
• Planering och fördelning av resurser på daglig basis
• Kontakt med medarbetare i olika ärenden
• Beställning av bemanningspersonal och kontakt med bemanningspartner
• Administration av övertid, ledighetsansökningar, schemaläggning, tidrapportering

Om dig
Vi söker dig med stor erfarenhet av administration och har goda datorkunskaper, framför allt i Excel. Vi ser med fördel att du har arbetat inom logistik, transport och med personalplanering. Förmågan att uttrycka sig väl i tal och skrift på både engelska och svenska ser vi som en självklarhet i rollen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där rätt inställning är avgörande. Du som söker tjänsten är ansvarstagande och trivs i en föränderlig miljö med högt tempo. Du har ett starkt engagemang, är en bra samarbets-partner och har lätt för att kommunicera. Du är organiserad, lösningsorienterad och tar egna initiativ inom ramen för ditt arbete. Vidare är du analytisk och har ett bra sinne för detaljer samtidigt som du har en god helhetssyn.

Viktigt för tjänsten:
• Relevant erfarenhet inom området
• Mycket goda erfarenheter av att arbeta i Excel
• God kommunikatör i både tal och skrift
• Mycket flexibel och ser charmen i att vara spindeln i nätet i en ibland stökig arbetsmiljö där förutsättningarna kostant förändras

Övrigt
APM är beläget i Arendal på Hisingen, Göteborg, och du kommer arbeta heltid där tiderna förläggs på vardagar mellan 05:00-17:00, med flexibilitet för tidig eller sen start i dialog med chef. Detta innebär att tillgång till egen bil krävs. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start start så snart som möjligt.

Vad vi erbjuder
Adecco är en av världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Adeccos kontor Adecco Professionals i Göteborg rekryterar tjänstemän till fordonsindustrin inom områdena ekonomi, logistik, inköp, HR och administration. Adecco är auktoriserat.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Vi börjar omgående med rekryteringsarbetet och genomför löpande intervjuer. Du söker tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida via formuläret/länken nedan.

Vid frågor så får du gärna höra av dig till ansvarig rekryterare Beatrice Arvidsson på Beatrice.arvidsson@adecco.se 

Välkommen att söka!

Logistik | Administratör | Administration | Logistikadministratör

Ansök nu

Logistiker till APM Terminals

Logistiker
Läs mer Aug 15
Intresserad av arbete som tjänsteman på ett av världens största rederikoncern? Trivs du bra i en ledande och kommunikativ roll i en internationell arbetsmiljö? Då kan ett jobb som Dispatcher på APM Terminals vara något för dig!

Om APM Terminals
APM Terminals Gothenburg är Nordens största containerterminal mätt i godsvolym. Här skeppas mer än hälften av alla containrar till och från Sverige. APM Terminals, som varit verksam i Göteborg sedan 2012, tar emot både direktanlöp, oceangående fartyg som kommer direkt från andra världsdelar, samt feederfartyg och länkar på så sätt samman Göteborg med andra hamnar i Norra Europa. APM Terminals Gothenburg är den enda terminalen i Sverige som har möjlighet att hantera de största containerfartygen upp till en kapacitet på 20 000 TEU. Omkring hälften av all containertrafik till och från hamnen sker med järnväg, vilket innebär stora miljövinster. APM Terminals med huvudkontor i Haag, Nederländerna, har 22 000 medarbetare i 59 länder och omsätter 4,17 miljarder USD (2016).

Om tjänsten
Dispatchingsavdelningen är en del av Operations hos APM Terminals Gothenburg, och medarbetarna här ansvarar för att optimera lastning och lossning av containrar på de olika delarna i terminalen; järnväg, mottagningspark, tompark och fartyg. Målet med dispatchingen är att uppnå maximal produktivitet till lägsta kostnad, alltid med fokus på säkerhet. Denna roll är på kontoret som tjänsteman. 

Som Dispatcher ansvarar du för att upprätthålla ett optimalt produktionsflöde genom att se över produktionscheman, volymer, kostnader och kvalitetsstandarder. Genom ditt proaktiva och ansvarstagande förhållningssätt både förebygger du och hanterar avvikelser som kan uppkomma. I din roll som Dispatcher kommer stort fokus läggas vid att försöka effektivisera processen samt se till att måltal för olika servicenivåer uppnås. Som Dispatcher arbetar du mycket självständigt och har en viktig roll när det kommer till att kommunicera väsentlig information till andra berörda parter såsom arbetsledare, kranmän, truckförare och kollegor på planeringsavdelningen. Därför viktigt att du är kommunikativ och tycker det är kul att leda andra.

Som Dispatcher kommer du att arbeta skift som kan variera mellan mellan dag, kväll och natt, vi ser därför att du är flexibel gällande arbetstider.
I din roll som Dispatcher kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

• Optimera produktionsflödet
• Förebygga och hantera avvikelser
• Kommunicera, styra, leda och omfördela resurser och kollegor för att maximera effektivitet och produktivitet.

Om dig
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom logistik och supply chain, alternativt erfarenhet inom logistik. Du har ett analytiskt förhållningssätt och har lätt för att lära dig nya system. Då rollen som Dispatcher innebär att du jobbar med många parallella uppgifter i en stundvis tempofylld miljö är det väsentligt att du uppskattar ett högt arbetstempo och tycker om att arbeta proaktivt. Stor fördel om du varit i en ledande roll tidigare, men inget krav. För att lyckas i tjänsten är det av vikt att du behärskar svenska så väl som engelska i tal och skrift.

Viktigt för tjänsten är:
• Eftergymnasial utbildning inom logistik (alternativt erfarenhet inom logistik)
• Flytande svenska och engelska
• Analytisk, kommunikativ och engagerad

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är en av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Elsa Tidblom på Elsa.Tidblom@adecco.se 

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Dispatcher | Logistiker | Sjöfart | Rederi | Speditör | Supply Chain

Ansök nu

Adecco söker bromstestare/signalpersonal till tåglok!

Traktorförare, industri
Läs mer Sep 22
Nu söker vi på Adecco personer till uppdrag som bromstestare och signalgivare till tåglok- och vagnar. Vill du arbeta i en spännande miljö där ansvar varvas med fysiskt dynamiska arbetsuppgifter? Då har vi tjänsten för dig!

Om tjänsten

Vi söker dig som är intresserad av ett arbete där du behöver använda både kropp och knopp! Som bromstestare går uppdraget ut på att testa bromsarna på tåglok- och tågvagnar samt andra diverse uppgifter på och bredvid spårvägar. Som signalgivare arbetar du som lokförarens öron och ögon och hjälper lokföraren att navigera i de rutter som körs. För att säkerställa bromsarnas funktionalitet medföljer därefter dokumentering av utförda tester och god kommunikation med lokförarna och andra kolleger. Tjänsten kräver att man på ett obehindrat sätt kan klättra av- och på tåg samt gå mycket i makadam - det är således viktigt med en god fysik för att klara av arbetet. Arbetstiderna på uppdraget är förlagt på ett treskift vilket innebär att man ska kunna jobba dag,kväll- och nattetid. Uppdraget kräver inga förkunskaper, man börjar med en utbildning och bredvidgång tillsammans med erfarna kollegor för att komma in i det på bästa möjliga vis. Vi ser gärna att du som söker har tålamod och en vilja att lära dig nya moment i en arbetsmiljö som präglas av strikta rutiner och hög grad av säkerhetstänk!

I din roll som bromstestare består dina huvudsakliga arbetsuppgifter i:

• Bromstestning av tåglok- och vagnar
• Dokumentering av utförda tester
• Arbete vid och på spårvägar
• Vara behjälplig gentemot lokförare och annan tågpersonal

I din roll som signalgivare består dina huvudsakliga arbetsuppgifter i:

• Hjälpa lokföraren i form av att kommunicera längs järnvägen
• Kopplar på- och av godsvagnar
• Diverse arbete vid och på spårvägar

Tjänsten är ett konsultuppdrag där urval sker omgående och du får en anställning hos Adecco. Det finns goda möjligheter till direkanställning hos kund efter 6-12 månader.

Om dig

Vi söker dig som har en stor ansvarskänsla och ser till att utföra arbetsuppgifter noggrant. Du har en god fysik och har inga problem att röra dig på/av från tåg och gå långa sträckor längs med järnvägen. Vidare är det viktigt att du är fullt frisk, intressanta kandidater kommer få genomföra en läkarundersökning innan anställning där det krävs att man passerar utan anmärkning. Utöver detta ser vi att du är kvalitetsmedveten, noggrann och ansvarstagande. Arbetet är relativt fysiskt krävande - det är därför viktigt att du trivs med den typen av arbete samtidigt som fokus bibehålls till följd av de säkerthetskrav som återfinns på arbetsplatsen.

Vidare ser vi att du är prestigelös och kan vara flexibel när det kommer till arbetstider.

Viktigt för tjänsten är:

• Prestigelös och flexibel
• B-körkort med tillgång till bil
• Ansvarstagande
• Kunna prata och skriva svenska obehindrat
• Fysiskt kapabel
• Följa instruktioner och ha ett högt säkerhetstänk

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Andreas Palmqvist via andreas.palmqvist@adecco.se.

Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Bromstestare, Bromstestning, Göteborg, Signalgivare, Spårväg, Tåglok, Järnväg, Signalpersonal, Tåg

Ansök nu

Junior UX/UI-Designer for future assignments

Webbtekniker
Läs mer Aug 29
Adecco Professionals is now investing in IT recruitment and therefore we are looking for junior UX/UI designers for exciting job opportunities with our customers! Are you in the beginning of your career and driven to improve the user experience? Great! It´s your curiosity and competence we´re looking for! We offer flexibility and want to give you an opportunity to express your wishes and desired career paths, as a consultant in our team you are always at the center.

As a consultant with at Adecco Professionals
We offer a wide range of assignments and therefore the possibilities are many. However, the main focus for all our assignments, is that your opinion matters. As a consultant at Adecco Professionals you have a unique opportunity to be involved in the start-up process for all IT consultants that makes a part in our team. As our main goal is to help you find an assignment that matches your goals and qualifications, the tasks may vary between the assignments. Below is a selection of what your work tasks may include.

• Perform user research analysis on user behavior and feedback to our clients.
• Implement design activities and artefacts for product and service to create desirable experiences for the user.

Your background
We are, just like you, in the start-up phase and therefore we do not want to limit ourselves in our first selection. You don´t have to know everything, but we would like you to have a willingness to learn. In addition to a curiosity to develop, we hope that you will obtain the following qualifications;

• You have a degree in the UI/UX area or equivalent education.
• Working together in teams motivates you, and you believe that a permissive climate with a feedback culture develops both you and your colleagues for the better.
• You have good communication skills and an eye for design.

Why Adecco?
We at Adecco Professionals strive to be the obvious choice for our consultants and show the way to the best jobs. You who apply to us will always be met by personal service and an "everything-is-possible attitude".

About application
If you are interested, please feel free to contact us at Fredrika.Holm@adecco.se or Tilda.Kristensson@adecco.se. Once we have received your application, the first step in the process will be an email with one or more tests, depending on how your application process has looked with us before. Adecco uses tests as part of the process in order to make as quality-assured and fair an assessment as possible. You will also receive a video interview sent to you via email, which you are welcome to conduct when you have the opportunity.

If you have questions about the position or the recruitment process, you are warmly welcome to contact the responsible recruiter Fredrika Holm via Fredrika.Holm@adecco.se or Tilda Sainila-Kristensson via Tilda.Kristensson@adecco.se.

If you have questions regarding registration, please contact Adecco Candidate Support via info@adecco.se

We look forward to receiving your application and moving the dialogue forward!

Sökord: IT, Gothenburg, UX, UI, Interaction design, User experience, User research, Design.

Ansök nu

Scrum Master for future assignments

IT-samordnare
Läs mer Jul 4
Adecco Professionals is now investing in our digital offer and therefore we are looking for experienced Scrum Masters who wishes to enable the labor markets digital transformation with an agile way of working. Are you ready to take on new challenges where you and your goals are in focus? Welcome, you are in the right place! We offer flexibility and want to give you an opportunity to express your wishes and desired career paths, as a consultant at Adecco you are always at the center.

As a Scrum Master with us
We offer a wide range of assignments and therefore the possibilities are many. However, there is a common focus for all our missions, and that is that your opinion matters. You now have a unique opportunity to be involved in laying the foundation for our digital team at Adecco Professionals. Since we want to help you find an assignment that matches your goals and qualifications, the tasks may vary, but below is a selection of what your day could include.

• Facilitating for the team by coaching, supporting, and implementing agile practices of the scrum process.
• Educating the team in Scrum, Extreme Programming (XP), Kanban or any other agile methods selected, ensuring that the agreed way of working is being followed.
• Building a high-performing team environment, enabling continuous flow, learning and improvement.

The responsibilities in the role as Scrum Master is to for both teams manage the different planning and review meetings and to support the teams to fulfill assignments.

Your background
We are looking for you who´s very strong in both formal and influential/inspirational leadership such as coaching, active listening and empowering teams and people. You are good with people and have the ability to energize and motivate a team. You are also excellent at cooperating and communicating with people on different levels and you have found the advantages of the scrum way which you happily share with the rest of your team. We believe that you have an ability to participate in solution and architectural discussions, as well as experience with working in complex software.

• You are certified as a scrum master and have several years of experience within product development. It is also meritorious if you have a degree in relevant area, such as electrical engineering, engineering physics etc. and/or several years of experience within product development.
• High level of commitment and a good sense for details
• You have an analytical and detail-oriented mindset
• You are fluent in English both in writing and speech

Why Adecco?
We at Adecco Professionals strive to be the obvious choice for our consultants and show the way to the best jobs. You who apply to us are always met by personal service and an "everything-is-possible attitude".  

About application
If you are interested, please feel free to contact us at Fredrika.Holm@adecco.se or Tilda.Kristensson@adecco.se. Once we have received your application, the first step in the process will be an email with one or more tests, depending on how your application process has looked with us in the past. Adecco uses tests as part of the process to make as quality-assured and fair an assessment as possible. You will also receive a video interview sent to you via email, which you are welcome to conduct whenever you have the opportunity. 

If you have questions about the position or the recruitment process, you are warmly welcome to contact the responsible recruiters, Fredrika Holm via Fredrika.Holm@adecco.se or Tilda Sainila-Kristensson via Tilda.Kristensson@adecco.se. 

If you have questions regarding registration, please contact Adecco Candidate Support via info@adecco.se. 

We look forward to receiving your application and moving the dialogue forward!

Sökord: IT, Gothenburg, Scrum, Agile methods, Teamleader, Scrum master.

Ansök nu

Senior UX/UI-designer for future assignments

Webbtekniker
Läs mer Aug 29
Adecco Professionals is now investing in IT-recruitment and therefore we are looking for experienced UX/UI designers who´s looking for exciting job opportunities! Are you ready to take on new challenges in UX/UI design where you and your goals are in focus? A warm welcome, you are in the right place! We offer flexibility and want to give you an opportunity to express your wishes and desired career paths, as a consultant at Adecco you are always at the center.

As a consultant with us
We offer a wide range of assignments and therefore the possibilities are many. However, there is a common focus for all our missions, and that is that your opinion matters. You now have a unique opportunity to be involved in laying the foundation for all IT consultants with us at Adecco Professionals. Since we want to help you find an assignment that matches your goals and qualifications, the tasks may vary, but below is a selection of what your working day can offer.

• Perform user research analysis on user behavior and feedback to our clients.
• Implement design activities and artefacts for product and service to create desirable experiences for the user.

Your background
• You have a degree in the UI/UX field or equivalent education.
• You have experience of working with new developments in a product landscape with high demands on stability.
• You have experience working with global stakeholders, both in business and the IT industry to build trust-based relationships and open communication.
• You are motivated by working together in teams and believe that a permissive climate with a feedback culture develops both you and your colleagues for the better.
• You have experience in creating agile development methods to facilitate collaboration between teams and management.
• You have excellent communication, interpersonal and organizational skills.

We are looking for you who have an interest in developing the challenges of the user experience and a willingness to try new solutions.

Why Adecco?
We at Adecco Professionals strive to be the obvious choice for our consultants and show the way to the best jobs. You who apply to us are always met by personal service and an "everything-is-possible attitude".

About application
If you are interested, please feel free to contact us at Fredrika.Holm@adecco.se or Tilda.Kristensson@adecco.se. Once we have received your application, the first step in the process will be an email with one or more tests, depending on how your application process has looked with us in the past. Adecco uses tests as part of the process to make as quality-assured and fair an assessment as possible. You will also receive a video interview sent to you via email, which you are welcome to conduct whenever you have the opportunity.

If you have questions about the position or the recruitment process, you are warmly welcome to contact the responsible recruiters, Fredrika Holm via Fredrika.Holm@adecco.se or Tilda Sainila-Kristensson via Tilda.Kristensson@adecco.se.

If you have questions regarding registration, please contact Adecco Candidate Support via info@adecco.se. 

We look forward to receiving your application and taking dialogue further.

Sökord: IT, Gothenburg, UX, UI, User interaction, User experience, User research, Design.

Ansök nu

Junior UX/UI-Designer för framtida uppdrag

Webbtekniker
Läs mer Aug 29
Adecco Professionals satsar nu på att utveckla vårt digitala erbjudande och därför söker vi juniora UX/UI-designers till spännande arbeten hos våra kunder. Drivs du att förbättra användarupplevelsen och är precis i början av din karriär? Då är du varmt välkommen hit. Som konsult hos oss står du alltid i centrum, vi erbjuder dig flexibilitet och möjlighet till olika karriärvägar.

Som UX/UI Designer hos oss
Vi har en stor bredd av uppdrag och därför är möjligheterna många.Ett gemensamt fokus för alla våra uppdrag, är att in åsikt spelar roll. Du har nu en unik möjlighet att vara med i start up-processen för vårt digitala team på Adecco Professionals. Då vi vill hjälpa dig hitta ett uppdrag som matchar dina mål och kvalifikationer så kan arbetsuppgifterna variera, du kan exempelvis arbeta med...

• Utföra analyser av feedback och användarbeteende för våra kunder.
• Skapa designaktiviteter för produkter/tjänster i syfte att skapa den bästa upplevelsen för användarna hos våra kunder.

Din bakgrund
Adecco professionals IT-rekrytering är fortfarande är i uppstartsfasen och vi vill därför inte begränsa oss i vårt första urval. Du behöver inte kunna allt, men vi ser gärna att du har ett driv och en vilja att lära dig. Förutom en nyfikenhet för att utvecklas tror vi att du har följande kvalifikationer.

• Du har en examen inom UI/UX-området eller motsvarande utbildning.
• Du motiveras av att arbeta tillsammans, och tror att ett tillåtande klimat med en feedbackkultur utvecklar både dig och dina kollegor till det bättre.
• Du har en god kommunikationsförmåga och känsla för design.

Varför Adecco?
Vi på Adecco Professionals strävar efter att vara det självklara valet för våra digitala talanger och att visa vägen till de bästa projekten för dig. Som anställd hos oss kommer alltid mötas av personlig service och en "allt-är-möjligt-attityd".

Om ansökan
Är du intresserad av att arbeta som UX/UI-designer hos oss, hör av dig till Fredrika.Holm@adecco.se eller Tilda.Kristensson@adecco.se. När vi tagit emot din ansökan kommer första steget i processen vara ett mail med ett eller flera tester, beroende på hur din ansökningsprocess har sett ut hos oss innan. Adecco använder tester som en del i processen för att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Du kommer också få en videointervju skickad till dig via mail, som du gärna får genomföra när du har möjlighet.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Fredrika Holm via Fredrika.Holm@adecco.se eller Tilda Sainila-Kristensson via Tilda.Kristensson@adecco.se. 

Har du frågor angående registrering, kontakta Adeccos Kandidatsupport via info@adecco.se.

Vi ser fram mot din ansökan och at få ta dialogen med dig vidare.

Sökord: IT, Göteborg, UX, UI, Interaktions design, Användarupplevelse, User experience, User research, Design.

Ansök nu

Truckförare sökes till fordonsindustrin

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Sep 26
Om tjänsten
Som truckförare kommer du att arbeta på ett företag i Göteborg som verkar inom fordonsindustrin. Som logistikmedarbetare kommer du få möjlighet att tillförse produktionen med material för att produktionen skall få möjlighet att fortgå. Du kommer få chans att köra flera olika typer av truckar, såsom motvikts- och skjutstativtruck. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid där du jobbar dag- eller kvällstid.

I din roll som truckförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Truckkörning

Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag med löpande intag under hösten.

Om dig
Vi söker dig som har ett intresse för fordonsindustrin och som har en relevant utbildningsbakgrund. I arbetsuppgifterna ingår många praktiska moment och jobbet är fysiskt till karaktären - på så vis krävs det att du är en praktiskt lagd person.

Vidare ser vi att du är en positiv lagspelare som arbetar på ett noggrant, effektivt och kvalitetsmedvetet sätt. Är du dessutom flexibel, punktlig och social kommer du att passa alldeles utmärkt här!

Krav för tjänsten är:
-Godkända gymnasiebetyg i Matte A, Svenska A och Engelska A
-Körkort B
-Truckkort A + B + D1 (uppdaterat inom de senaste 3 åren)

Innan anställning kommer en bakgrundskontroll att genomföras.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Isabella Wester via Adeccos växel 010 – 173 73 00 alt. isabella.wester@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Truckförare, Göteborg, Adecco

Ansök nu

Montörer till fordonsindustrin

Maskinmontör
Läs mer Sep 26
Om tjänsten
Som montör kommer du att arbeta i kundens produktion med montering på löpande band av varierande svårighetsgrad, ofta i högt tempo. Noggrannhet, punktlighet och kvalitet är någonting som värderas högt på den här arbetsplatsen. Arbetet kommer att ske både enskilt och i grupp. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med tjänstgöring på dag- eller kvällstid.

I din roll som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Montering av fordonskomponenter

Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag med löpande intag under vintern.

Om dig
Vi söker dig som har ett intresse för fordonsindustrin, det är meriterande med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. I arbetsuppgifterna ingår många praktiska moment och jobbet är fysiskt till karaktären - på så vis krävs det att du är en praktiskt lagd person.

Vidare ser vi att du är en positiv lagspelare som arbetar på ett noggrant, effektivt och kvalitetsmedvetet sätt. Är du dessutom flexibel, punktlig och social kommer du att passa alldeles utmärkt här!

Viktigt för tjänsten är:
- Godkända gymnasiebetyg i Matte A, Svenska A och Engelska A
- Vana av att arbeta i högt tempo

Innan anställning kommer en bakgrundskontroll att genomföras. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Isabella Wester via Adecco´s växel 010 – 173 73 00 alt. isabella.wester@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Montör, Fordonsindustrin, Göteborg, Adecco

Ansök nu

Studerande rekryteringsassistent till Adecco i Göteborg

Researcher, rekrytering
Läs mer Sep 20
Är du student och söker ett meriterande extrajobb där du kan utveckla dina kunskaper inom HR och rekrytering? Vill du arbeta i ett team som värderar glädje, laganda och kvalitet? Som rekryteringsassistent på Adecco får du möjlighet att knyta värdefulla kontakter i branschen samtidigt som du kan kombinera dina studier med praktisk erfarenhet inom området. Ta chansen, sök och bli vår nästa kollega!

Om tjänsten
Som rekryteringsassistent hos oss kommer du att tillhöra Adeccos kontor som arbetar med tjänstemän och ingå i ett rutinerat team på 20 personer som arbetar med rekrytering och bemanning av kvalificerade tjänstemän till våra kunder i Göteborg. Du kommer främst att arbeta med HR-administration och stötta rekryteringsansvariga i deras dagliga arbete. Du kommer att få en stor inblick i hela rekryteringsprocessen samt vara delaktig i olika personalärenden. Vidare kommer du framförallt att ha mycket kontakt med kandidater och du kommer att använda telefon och dator som dina främsta arbetsverktyg.

Du kommer att ingå i en erfaren arbetsgrupp som präglas av stor öppenhet och hög teamkänsla där vikten av att hjälpa varandra för att nå till målet väger tyngre än den individuella prestationen. Dessutom delar vi passionen för att göra bra affärer och ha roligt på jobbet. Vi sitter i ljusa, fräscha lokaler i centrala Göteborg och du kommer att trivas i vårt öppna kontorslandskap, där positiv atmosfär och arbetsglädje genomsyrar en tempofylld miljö.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:

• Search av kandidater
• Referenstagning
• Utformning av annonser
• Gallring av ansökningshandlingar
• Telefonintervjuer
• Kandidatpresentationer

Om dig
Vi söker dig som har en påbörjad eftergymnasial utbildning inom PA / ekonomi / administration eller motsvarande och har minst tre terminer kvar av dina studier. Vi ser gärna att du nyligen har påbörjat din utbildning och därmed söker efter ett långsiktigt extrajobb.

Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av administration eller någon typ av service där du har arbetat med telefon och dator som redskap. Självklart har du ett intresse för rekryteringsbranschen och vill lära dig mer om hur processen fungerar och är uppbyggd. För att lyckas i denna tjänst behöver du vara bekväm med att använda både engelska och svenska som arbetsspråk då de båda kommer att förekomma i såväl tal som skrift.

Vi söker dig som är positiv, prestigelös och orädd. En positiv inställning krävs då vårt team ser stort värde i att peppa och stötta varandra, vi skrattar tillsammans och hjälper varandra genom tuffare tider. I din roll som rekryteringsassistent är det även viktigt att du kan hantera de varierande arbetsdagarna som förekommer. Vissa dagar kommer vi behöva stöd med mer monotona arbetsuppgifter och andra dagar ser vi att du snabbt kan byta fokus och prioritera bland olika uppgifter. För att axla denna rollen ser vi även att du är orädd för nya utmaningar och tycker det är roligt att hitta lösningar istället för problem. Vi ser också att du är noggrann, tar ansvar och efter upplärning vågar ta egna initiativ.

Viktigt för rollen som rekryteringsassistent är:
- Att du är studerande och har minst tre terminer kvar av dina studier.
- Att du är trygg med att använda svenska och engelska som arbetsspråk i både tal och skrift.
- Att du är positiv, orädd och prestigelös.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Adecco är en av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige erbjuder vi såväl uthyrnings- och rekryteringstjänster som lösningar inom bland annat ledarskaps- och kompetensutveckling, karriärrådgivning, omställning och outsourcing på våra 59 kontor spridda över hela landet. Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. På Adecco ser vi dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till att vi går till jobbet varje dag. Som världens största HR-partner har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person på rätt plats.

Om anställningen
Du kommer att bli studentanställd och arbeta extra vid behov, minst 2 heldagar per vecka. Uppdraget är långsiktigt och kommer att pågå så länge du studerar. För rätt person finns mycket goda möjligheter för fortsatt utveckling inom Adecco.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: Elsa Tidblom på Elsa.Tidblom@adecco.se  

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
kandidatsupport@adecco.se 

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Extrajobb, Deltidsjobb, Studentjobb, Rekrytering, Rekryteringsassistent, Rekryterare, Rekrytering- och bemanning, HR, Göteborg, Bemanningsbransch

Ansök nu

Grovarbetare sökes till VVS företag

Träarbetare/Snickare
Läs mer Aug 30
Om tjänsten
Som grovarbetare kommer du arbeta med varierande arbetsuppgifter runtom i Göteborgsområdet. Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag, där du vanligtvis jobbar mellan 07:30-16:30. Det är ett konsultuppdrag via Adecco och tjänsten startar i augusti. 

I din roll som grovarbetare kommer dina arbetsuppgifter variera och bestå av generellt snickeri, riva och bygga väggar, utföra stambyten. I dagsläget är fokus på badrumsrenoveringar. Då arbetet utförs hemma hos kunder kommer arbetsplatsen variera och jobbet sker i ett litet team. Utgångspunkten är Göteborg men arbetet kan även förekomma i närliggande kommuner. Detta innebär att det är en fördel med körkort och tillgång till egen bil, men inget krav. 

 

Om dig
Vi söker dig som trivs med att arbeta med kroppen och som inte är rädd för att ta sig an nya arbetsuppgifter. Vi ser helst att du antingen har en utbildning inom området eller motsvarande arbetslivserfarenhet. 

God svenska i tal är ett krav. Vidare ser vi att du är en ansvarsfull och lyhörd person som kan vara flexibel för att arbeta krypande i trånga områden. Du ska kunna samarbeta med kollegor samt vara snabblärd för nya arbetsuppgifter.

Viktigt för tjänsten är:
- God fysik för att arbeta i trånga utrymmen
- God svenska i tal
- Självgående 
- Problemlösare 
- Utbildningen "heta arbeten"

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: jennifer.lindqvist@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Snickare, VVS, Byggföretag,Adecco

Ansök nu

Projektledare till innovativt bolag i Göteborg

Projektledare, IT
Läs mer Sep 23
Gillar du att arbeta i ett högt tempo där du skiftar fokus snabbt? Är du lagspelare som värderar mötet med andra människor högt? Har du ett par års erfarenhet av att arbeta med projektledning inom teknik? Just nu söker vi en Projektledare till ett innovativt ingenjörsbolag i Göteborg. Om detta låter intressant får du gärna läsa vidare! 

Om tjänsten
Du kommer att ingå i företagets projektgrupp och kommer främst ansvara för kundorderprojekt för produktområde Screening. Som projektledare hanterar du flera projekt samtidigt av varierande storlek och omfattning. Du kommer att arbeta självständigt med många kontaktytor, både mot kunder och internt. I dina projekt är du huvudansvarig från din handskakning med Sälj där du tar över projekt tills projektet är utlevererat och installerat, då gör du en handskakning med Service.

Till dina viktigaste arbetsuppgifter hör
• Leda, planera och ansvara för kundorderprojekt i samarbete med försäljare, konstruktörer, inköpare och produktionsansvariga
• Sköta all orderadministration och kontakt gentemot kund
• Äga och hantera kundavtalet
• Övervaka uppstart och överlämnande av utrustning till kund
• Ansvara för ekonomin i projekten, såsom att säkerställa projektbudget
• Förebygga och hantera risker i projekten.
• Deltaga och driva egna interna förbättringsprojekt

Om dig
Vi söker dig som har teknisk utbildning på högskolenivå och minst 2 års erfarenhet av teknisk och kommersiell projektledning. Erfarenhet av konstruktion, logistikuppgifter samt inköp av tekniska komponenter är också meriterande. Det är en fördel om du har kunskaper i tillverkning inom verkstadsindustrin. 

Du är en noggrann person med en positiv inställning och förmåga att självständigt ta ansvar för, och lösa komplexa uppgifter. Vi ser det som självklart att du har god samarbetsförmåga samt att du är beslutsam och tar uppgifter till avslut. För att lyckas i denna tjänst bör du ha god erfarenhet av Microsoft Office-programmen samt behärska engelska och svenska obehindrat i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i ERP-systemet Pyramid samt har förståelse för 3D-baserad CAD.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Elsa Tidblom på Elsa.Tidblom@adecco.se 

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Projektledning, Project lead, projekt, ingenjör, teknik

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare/Solution Specialist till vår Globala kund

Kundtjänstchef
Läs mer Aug 24
Har du flera års erfarenhet av kundservice och vill arbeta i en roll som kombinerar logistik och administration? Vi söker nu flera Kundtjänstmedarbetare/customer solution specialist till vår globala kund i Mölndal.

Om tjänsten
Som kundtjänstmedarbetare/Customer Solution Speicalist kommer du att behandla mer komplexa försäljningar och fakturor så att kundorder skickas, faktureras och betalas korrekt och i tid i relevanta system enligt definierade processer och standarder. Du kommer också att svara på komplexa interna och kundförfrågningar gällande produkttillgänglighet, priser, leveranstider och status på beställningar så att förfrågningar hanteras snabbt och korrekt.

I rollen kommer du att hantera speciella och/eller mer komplexa förfrågningar från kunder samt kommunicera med personal från andra områden i organisationen, såsom produktion, lager, transport eller distribution, för att bekräfta orderstatus och lösa mer komplexa kundklagomål. Du kommer att göra beräkningar och analyser för att korrekt sammanställa och rapportera statistik samt ge rekommendationer.

Vidare ingår det i rollen att lägga in data i databaser eller andra datoriserade system för att hålla uppdaterade kundregister; för att spåra status för beställningar, leveranser och att generera försäljningsrapporter och statistik. Utförande av försäljningsdokumentation, förslag, rapporter och korrespondens såsom försäljningskontrakt och underhållsavtal. Ha kontakt med sales för att hålla dem uppdaterade gällande kundernas behov.

Som kundtjänstmedarbetare/Solution Specialist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
• Hantera, registrera och följa upp orderflöden och reklamationer
• Uppdatering och underhåll av kund- och artikeldata
• Hantera förfrågningar från både kunder och interna kollegor gällande orderstatus, produkttillgänglighet, priser, leveranstider, produktspecifikationer mm.
• Kontakt med våra lager och speditörer gällande frågor om transporter, distribution, lageradministration och uppföljning
• Vid behov bistå med analyser och uppföljning av KPI:er
• Ha förståelse för kundens behov, bygga förtroendefulla relationer och ge högkvalitativ service till både interna och externa kunder

Om dig
För att lyckas i rollen är du självgående, har en positiv attityd och gillar att arbeta i team samt att du tar personligt ansvar för och driver ditt arbete framåt. Du gillar att lägga upp ditt arbete på ett strukturerat och metodiskt sätt och du har förmågan att hantera flera arbetsuppgifter parallellt. Du har inga problem att ta hjälp av kollegor som vet vad du inte kan.
Slutligen tycker du om att arbeta i ett högre tempo där du proaktivt identifierar lösningar för att kunna säkerställa hög effektivitet såväl som kvalitet i ditt arbete.

Viktigt för tjänsten är
• Eftergymnasial utbildning inom logistik, ekonomi eller liknande
• Problemlösningsmentalitet.
• Goda kunskaper i Microsoft Office-verktyg, närmare bestämt i Excel
• Engelska är obligatorisk i tal och skrift
• Gärna kunskaper i ett eller flera av de nordiska/baltiska språken
• Erfarenhet av arbete inom kundservice och med logistikflöden är meriterande
• SAP R/3, C/4 och S/4 HANA-kompetenser är värdefullt

Om du är redo för utmaningen och tycker att detta låter som dig, ansök idag! Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Kontaktuppgifter
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Beatrice Arvidsson via Beatrice.Arvidsson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Customer Service Specialist, Customer Support, Specialist, Solution Specialist, Kundservice, Kundtjänst, Kundsupport, Svenska, Swedish, Engelska, English, Logistik, Logistics, Admin, Administration, Göteborg, Adecco

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till vår globala kund

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Aug 24
Har du erfarenhet av eller intresse för kundservice och vill arbeta i en roll som kombinerar logistik och administration? Vi söker nu flera kundtjänstrepresentanter till vår globala kund i Mölndal. Med denna tjänst erbjuds du ett utmanande och stimulerande arbete i ett team med kunniga, serviceinriktade och engagerade medarbetare. Du ingår i en dynamisk organisation där du dagligen ställs inför spännande och intressanta uppgifter.

Om tjänsten
Som kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta med att hantera försäljning och fakturor så att kundorder skickas, faktureras och betalas korrekt och i tid i relevanta system enligt definierade processer och standarder. Vidare kommer du att svara på interna och kundförfrågningar gällande produkttillgänglighet, priser, leveranstider och status på beställningar så att förfrågningar hanteras snabbt och korrekt.
En kundtjänstmedarbetare kommunicerar också med personal från andra områden i organisationen, såsom produktion, lager, transport eller distribution, för att bekräfta orderstatus och lösa kundklagomål. Du kommer att lägga in data i databaser eller andra datoriserade system för att hålla uppdaterade kundregister; för att spåra status för beställningar, leveranser eller aktiviteter och/eller generera försäljningsrapporter och statistik.
Arbetet kan även innefatta skapandet av försäljningsdokumentation, förslag, rapporter och korrespondens såsom försäljningskontrakt och underhållsavtal vid behov.

Som kundtjänstmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
• Hantera, registrera och följa upp orderflöden och reklamationer
• Uppdatering och underhåll av kund- och artikeldata
• Hantera förfrågningar från både kunder och interna kollegor gällande orderstatus, produkttillgänglighet, priser, leveranstider, produktspecifikationer mm.
• Kontakt med våra lager och speditörer gällande frågor om transporter, distribution, lageradministration och uppföljning
• Vid behov bistå med analyser och uppföljning av KPI:er
• Ha förståelse för kundens behov, bygga förtroendefulla relationer och ge högkvalitativ service till både interna och externa kunder

Om dig
För att lyckas i rollen är du självgående, har en positiv attityd och gillar att arbeta i team samt att du tar personligt ansvar för och driver ditt arbete framåt. Du gillar att lägga upp ditt arbete på ett strukturerat och metodiskt sätt och du har förmågan att hantera flera arbetsuppgifter parallellt. Du har inga problem att ta hjälp av kollegor som vet vad du inte vet.
Slutligen tycker du om att arbeta i ett högre tempo där du proaktivt identifierar lösningar för att kunna säkerställa hög effektivitet såväl som kvalitet i ditt arbete.

Viktigt för tjänsten är
• Eftergymnasial utbildning inom logistik, ekonomi eller liknande.
• Goda kunskaper i Microsoft Office-verktyg, närmare bestämt i Excel.
• Engelska är obligatorisk i tal och skrift.
• Gärna kunskaper i ett eller flera av de nordiska/baltiska språken.
• Erfarenhet av arbete inom kundservice och med logistikflöden är meriterande.
• SAP R/3, C/4 och S/4 HANA-kompetenser är meriterande.

Om du är redo för utmaningen och tycker att detta låter som dig, sök idag! Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Beatrice Arvidsson via Beatrice.Arvidsson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kundtjänst, Kundsupport, Kundservice, Customer service, Svenska, Swedish,Engelska, English, Logistik, Logsitics, Admin, Administration, Göteborg, Adecco

Ansök nu

Data Engineer to future assignments

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 22
We are now looking for experienced Data Engineers for consultant assignments. Do you have a couple of years of experience and aim to make data easily accessible? Welcome, as a consultant at Professionals you are always a priority. We offer flexibility and an opportunity to express your wishes and desired career paths.

As a consultant at Adecco

We have a wide range of assignments and therefore there´s many possibilities. As our main goal is to help you find an assignment that matches your experience and desired career path, the tasks may vary, but below is a selection of common responsibilities.

• Building data pipelines
• Integrate, consolidate and cleanse data
• Structure and organize data

Your background
In our processes, the client determines the specific requirements for their assignments, but in general we see that you have:

• Some or several years of experience as a Data Engineer, or equivalent
• A good understanding of ETL tools and REST-oriented APIs
• A good understanding of cloud computing
• Have experience working with agile methodologies
• Have a degree in computer science, software engineering, or equivalent

Why Adecco?
We at Adecco Professionals strive to be the obvious choice for our candidates, consultants, and clients. We partner with interesting and attractive companies in different industries. Through us you can continue to build your experience and competencies by working as a consultant on different assignments with our clients.

About application
If you are interested, or have any questions, feel free to contact the responsible recruiter Tilda Sainila-Kristensson at tilda.kristensson@adecco.se. You can also apply using the button above.

If you have questions regarding registration, please contact Adecco Candidate Support via info@adecco.se

We look forward to receiving your application and moving the dialogue forward!

Ansök nu

Senior Software Engineer to future assignments

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 22
We are now looking for experienced Software engineers for consultant assignments. Do you have several years of experience and are ready for new challenges? Welcome, as a consultant at Adecco you are always a priority. We offer flexibility and an opportunity to express your wishes and desired career paths.

As a consultant at Adecco Professionals
We have a wide range of assignments, and therefore there´s many possibilities. A common focus for all our assignments is that your opinion matters. Our goal is to match your experience and desired career paths with assignments with our clients.

Your background
In our processes, the client determines the specific requirements for their assignments, but in general we see that you:

• Have several years of experience working as a software engineer, developer, or equivalent
• Have experience working with agile methodologies
• Thrive in working with problem solving
• Are a team player who can communicate well with your team members
• Have a degree in computer science, software engineering, or equivalent

Why Adecco?
We at Adecco Professionals strive to be the obvious choice for our candidates, consultants, and clients. We partner with interesting and attractive companies in different industries. Through us you can continue to build your experience and competencies by working as a consultant on different assignments with our clients.

About application
If you are interested, or have any questions, feel free to contact the responsible recruiter Tilda Sainila-Kristensson at tilda.Kristensson@adecco.se. You can also apply using the button above.

If you have questions regarding registration, please contact Adecco Candidate Support via info@adecco.se

We look forward to receiving your application and moving the dialogue forward!

Ansök nu

Solution Architect to future assignments

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 22
We are now looking for experienced Solution Architects for consultant assignments. Do you want to be involved in designing our clients´ technical solutions? Welcome, as a consultant at Adecco you´re always a priority. We offer flexibility and an opportunity to express your wishes and desired career paths.

As a consultant with us
We have a wide range of assignments, and therefore there´s many possibilities. A common focus for all our assignments is that your opinion matters. Our goal is to match your experience and desired career paths with assignments with our clients.

Your background
In our processes, the client determines the specific requirements for their assignments, but in general we see that you have:

• Some or several years´ experience as a Solution Architect, or equivalent
• Good communication skills and are a team player
• Good analytical skills and like to create and design solutions
• Have experience working with agile methodologies
• Have a degree in computer science, software engineering, or equivalent

Why Adecco?
We at Adecco Professionals strive to be the obvious choice for our candidates, consultants, and clients. We partner with interesting and attractive companies in different industries. Through us you can continue to build your experience and competencies by working as a consultant on different assignments with our clients.

About application
If you are interested, or have any questions, feel free to contact the responsible recruiter Tilda Sainila-Kristensson at tilda.Kristensson@adecco.se. You can also apply using the button above.

If you have questions regarding registration, please contact Adecco Candidate Support via info@adecco.se

We look forward to receiving your application and moving the dialogue forward!

Sökord: IT, Gothenburg, Designing solutions, Solution engineering, Project management, IT infrastructure

Ansök nu

HR Specialist to automotive company in Gothenburg

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Sep 22
Do you want to be a part of re-imagining motion for a brighter future and exploring how to push our environmental impact towards zero? Do you have a background within HR and project lead? Then you should continue reading!

About the role
We are looking for a People & Culture Specialist/Project Manager that wants to contribute and challenge the overall business plan by create and support the development and implementation of effective HR strategies, processes programs and activities.

In joining our client, you´ll help build a pioneering company that develops sustainable powertrain solutions for the future. An ambitious business with the global scale, resources, and know how to take advantage of the exciting opportunities in mobility technology. A responsible employer rooted in the positive cultures of our parent companies, 

What you´ll do:
As a People & Culture specialist and project manager you will lead the projects, implementation, and training with close corporation with People & Culture Business. The focus areas will be Culture, Performance and Manning. You will also keep track of the subject matter area to ensure that external development is considered and utilized when developing procedures in the field of People & Culture. As a project manager you will be accountable for the procedures execution in-line with agreed policies and guidelines.

About you
We think that you fit the profile if you want do drive development in a cost effective way with the ability to think and act operationally as well as strategic. You are looking for a position where you can use your analytical skills to make appropriate diagnostics and you have a business acumen to engage and effectively communicate with key stakeholders.

At our client they believe in a strong culture that is built from there values of being Caring, good cross functional collaborating and that they love to create excellence!

Requirements: 
- A few years of relevant experience.
- Fluent in English, both written and orally.
- Fluent in Swedish is meritorious.

Contact details
If you have questions about the assignment or the recruitment process, you are welcome to contact responsible recruiter: Elsa Tidblom at Elsa.Tidblom@adecco.se 

Welcome with your application!

Keywords
HR-specialist, HR projects, HR specialist, HR-generalist, HR-konsult, HR consultant, Project lead, Projektledning, Projektledare, HR-processer, Automotive, fordonsindustrin, Göteborg, Gothenburg

Ansök nu

Communication Manager to real estate company in Gothenburg

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Sep 15
As Communication Manager you will lead the planning and execution of our communication and support VP for the division and communicate with all different stakeholders. Are you a true "doer", always making sure that you are in control of things? Are the words organized, timely, supportive, and helpful words that people use when describing you? Then you might want to continue to read. 

About the role
You will be a part of the Management Team in Gothenburg for a global company. A regular week you will handle a lot of activities, the city of Gothenburg and other authorities. You spend a lot of time in meetings, both with stakeholders within the company, but also with external parties together with other colleagues. You prepare presentation material (mostly power point) for you and VP on a Executive summary level, both content and layout are important.

Within the program there are many related projects, together with the team, you support in the communication activities and planning regarding this. You will be supported by communications department and secure communication activities. But, communications department is not the only function you will cooperate with, you will also coordinate with other functions.

About you
As a person you are a true "project leader", you are used to handle many things at one time and know how to prioritize. You are skilled in communication and know how to reach out and get out the message.You drive for result, collaborate to get things done and are a "people person". Prioritizing, analyzing and solving problems comes natural to you, you can also adapt to the situation depending on the environment.You have the ability to coordinate complex meetings and projects by working directly with key stakeholders, experience with compiling and organizing high volumes information, and a proven ability to plan-ahead and manage time effectively.

To be effective in this position this is what we think you should have or be:
• Good communication skills with experience from preparing documentation and presentation material for formal meetings or presentations. You are fluent in English and Swedish
• Experience from working as a project manager, project coordinator or as a leader. Preferably in a global business environment
• Experience from managing, facilitate or coordinate events, conferences etc
• Relevant education within communication, project management, or similar.
• Flexible; you enjoy performing a wide range of tasks, responding to changes in direction and priorities, and accepting new challenges, responsibilities, and assignments.
• A good attention to detail and a high level of professionalism; you deal directly and forthrightly with people and problems, you are persistent to get the job done
• Contact person - External media (projects etc.). Mainly Sweden.
• Mgmt support communication strategies
o SME Communication Policy/VGMS communicate process
o Communication-/project comms plan
• Violin/GRE Community
o Sharepoint

At this workplace they have fun at work, we see mistakes as opportunities to grow, and we will all support you in your new position.

 

Contact details
If you have questions about the assignment or the recruitment process, you are welcome to contact responsible recruiter: Elsa Tidblom at Elsa.Tidblom@adecco.se 

Welcome with your application!

Sökord
Marketing, communication, internal communication, marknadsföring, kommunikation, intern kommunikation, extern kommunikation, communication, socialt, kommunikativ,

Ansök nu

Office Manager to a company within Management Consulting

Administrativ chef
Läs mer Sep 22
Do you have a few years of experience working within finance or business administration in an international environment? Are you an efficient and proactive person with high integrity? Then this could be something for you! We at Adecco are looking for a driven Office Manager to our client within management consulting in Gothenburg.

About the position

We are looking for a highly organized, skilled and dynamic person to provide finance, admin and office support to the management team of our customer. If you are a process driven, forward thinking and proactive, and you are able to pre-empt problems and implement effective solutions you are ready for this challenge.

Responsibilities for this position include the proactive ownership of finance administration, office management and being the interface towards our key stakeholders. You will also support the CEO and the Partner Group. You manage the office and ensure all duties are completed in an organized and timely manner. You report to the CEO.

This is a short consultant assignment but with a big possibility of it being extended! 

Who are you?

We believe the successful candidate has experience from working with finance and administration in a dynamic and high performing business environment. You are fluent in English and Swedish.

To be effective in this position this is what we think you should have or be:
· A good listener with high integrity; transmitting information accurately. Also good at handling highly confidential information.
· Flexible; you enjoy performing a wide range of tasks, responding to changes in direction and priorities, and accepting new challenges and responsibilities. With that said, you also take action in the absence of specific instructions or in the absence of a specific requirement.
· A good attention to detail and a high level of professionalism; you deal directly and forthrightly with people and problems, you are persistent to get the job done.
· Good at planning & organization.

Your responsibilities includes:

· Managing the complete process within finance administration such as the project time reporting system, customer/project order handling, invoicing, account receivables and account payables
· Being the request office including handling of Fieldglass etc
· Handling personnel related topics such as onboarding of new employees
· Responsible for the office including suppliers, purchasing of office supplies and secure a professional office environment
· Managing and coordinating the business car pool administration
· Creating and maintaining different types of business reports on a regular basis
· Managing and maintaining our IT and communication infrastructure incl the outsourced service to our IT supplier
· You are responsible and key user for our intranet

Your qualifications:

· Minimum 5 years´ experience of work within finance and business administration in an international environment
· Fluent in spoken and written English and Swedish
· Excellent knowledge in Office 365 (especially Excel)

Are the position the right match for you?

You will have the opportunity to work together with highly skilled colleagues in an exciting environment which provides opportunities to develop both professionally and personally.

If this sounds interesting, we hope to hear from you!

Contact Details

If you have questions about the position or the recruitment process, you are welcome to contact the responsible recruiter: Evelina Hjortskog via Evelina.Hjortskog@adecco.se

If you have questions regarding registration, please contact Adecco´s Candidate Support: info@adecco.se.

Welcome with your application!

Ansök nu

Teknisk konsult till EPLAN

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Aug 19
Är du tekniskt lagd och brinner för att ge service och teknisk support? Drivs du av att hitta och optimera tekniska lösningar och driva dina egna projekt? Är du en klippa på CAD ? - då har vi tjänsten för dig! 

Om tjänsten

Som teknisk konsult ska du tillhandahålla lösningar för att optimera och standardisera tekniska processer och strukturer inom den enskilda avdelningen och säkerställa ett framgångsrikt genomförande genom professionell projektledning.

Du ansvarar för mjukvaruträning, kundanpassade lösningar och teknisk support för mjukvarufunktioner, vägledning för kunder under programvaruimplementeringen samt programvarudemonstrationer. Som konsult hos EPLAN ingår du som en del av det nordiska tekniska teamet och tar in och får stöd från det internationella konsultnätverket. Kundbesök och affärsresor kommer att ingå i tjänsten som teknisk konsult. Primärt i södra Sverige och i Danmark (Själland), men det förekommer även tjänsteresor i övriga Norden. Tjänstebil ingår i rollen. 

I din roll som teknisk konsult kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

• För- och eftermarknadsaktiviteter, på plats vid kund- eller seminariepresentationer.
• Utbildning av kunder i EPLAN -plattformen
• Projektstöd på plats, enligt kraven för projektledning och effektivt genomförande av projektet

Tjänsten som teknisk konsult är en rekrytering med start omgående. Placering är av tjänsten är förlagd i Ängelholm och är på heltid. Arbetstider är vanliga kontorstider, men där det givetvis krävs flexibilitet och anpassning efter kunder. EPLAN erbjuder ett omfattande lokalt och globalt onboarding program. 

Om dig

Vi söker i första hand dig som har utbildning inom elektroteknik, El och Automation, Elektronikingenjör, processinstrumentering eller motsvarande utbildning. Alternativt har arbetslivserfarenhet av elektrisk produktteknik, Underhållselektriker, bakgrund inom el- och processteknik eller mjukvaruindustrin. 

Vi ser att du har en professionell arbetsattityd, med stark förmåga till kommunikation. Du tar egna initiativ, är pedagogisk och flexibel samtidigt som du har resultatfokus och arbetar strategisk. Arbetet ställer stort krav på självständighet och ansvar samtidigt som du arbetar kommunikativt tillsammans med ett team av kollegor. I rollen som teknisk konsult ser vi vidare att du är lösningsorienterad, social och byger långsiktiga realtioner samtidigt som du har ett affärstänk. Du motiveras du av att arbeta tillsammans med kollegor och kunder, ha fullt servicefokus och leverera goda resultat.     

Viktigt för tjänsten är:

• Utbildning och/eller motsvarande erfarenhet av El och Automation, Elektronikingenjör
• Kunskaper i CAD eller motsvarande program.
• Förmåga att arbeta självständigt och ansvarsfullt med stort kundfokus
• Service- och lösningsorienterad för att hjälpa våra kunder i deras implementering av EPLAN produktlösning.
• Flyttade svenska och engelska i både tal och skrift samt förstår andra skandinaviska språk
• Körkort B
• Meriterande med erfarenhet av ECAD eller MCAD-verktyg, PDM/PLM och ERP interfaces.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om EPLAN Software & Service AB

EPLAN erbjuder mjukvaru- och servicelösningar inom elkonstruktion automation och mekatronik. Företaget utvecklar en av världens ledande mjukvarulösningar för maskin- och skåpsbyggare. EPLAN är även den optimala partnern för att effektivisera utmanande konstruktionsprocesser.

Både standardiserade och skräddarsydda gränssnitt mot ERP- och PLM-/PDM-system säkerställer dataenhetlighet genom hela värdekedjan. Att arbeta med EPLAN innebär heltäckande kommunikation inom alla konstruktionsdiscipliner. Oavsett om det rör sig om små eller stora företag så kan kunderna effektivare använda sin expertis. EPLAN vill växa ytterligare, tillsammans med kunder och partners, och främjar integrering och automatisering i framtidens konstruktionsarbete. Globalt stödjer EPLAN över 61 000 kunder. Fokus ligger på "Effektiv konstruktion".

EPLAN grundades 1984 och är en del av den ägarledda Friedhelm Loh Group. Friedhelm Loh Group bedriver verksamhet över hela världen och har 12 produktionsanläggningar och 94 internationella dotterbolag. Hela koncernen har 11 600 anställda och hade en omsättning på cirka 2,6 miljarder euro under 2019. För 13: e gången i rad vann familjeföretaget utmärkelsen "Tysklands bästa arbetsgivare" 2021. Dessutom utsågs Friedhelm Loh Group till "Top Vocational Trainer" enligt en studie av Deutschland Test and Focus Money.

Kontaktuppgifter

Detta är en rekrytering med samarbete mellan EPLAN Software & Service AB och Adecco. Tjänsten är en direktrekrytering till EPLAN. Tjänsten är på heltid med omgående start efter överenskommelse. Rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden

Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Rahma Mallek via rahma.mallek@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Teknisk konsult, teknisk support, projektledare, elkonstruktion, automation, mekatronik, Ängelholm, Helsingborg, Skåne, CAD, AutoCad, EPLAN, Adecco, Heltid

Ansök nu

Fönsterputsare till Eriks Fönsterputs

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Sep 7
Vi växer väldigt snabbt i Göteborgsområdet och anställer nya fönsterputsare till våra depåer i Landvetter och Fjärås med start redan i september!
På Eriks fönsterputs har vi som ambition att vara branschens bästa arbetsgivare och för oss innebär detta:

Attraktiva och schyssta arbetsvillkor
Som fönsterputsare hos oss får man en spännande tjänst i ett framtidsföretag med stark tillväxt! Man erbjuds friskvårdsbidrag, fast lön samt möjlighet till provision enligt gällande avtal. Alla våra fönsterputsare är heltidsanställda.

En trygg och säker arbetsplats
Hos oss jobbar man alltid i ett team om 2 personer. Som nyanställd får man en gedigen introduktion och grundlig utbildning där man lär sig att putsa fönster enligt våra riktlinjer. Inkluderat är även ett omfattande säkerhetsarbete och hur vi interagerar med våra kunder och medarbetare på bästa sätt. Alla våra medarbetare genomgår dessutom utbildning i Hjärt- och Lungräddning.

Den tuffaste teknologin och utrustning
Att jobba med den absolut tuffaste teknologin och utrustningen inom vår bransch tycker vi är viktigt. Det ska vara häftigt och enkelt att jobba i våra system och med de verktyg man behöver för att utföra sitt arbete. Vi har till och med 3D-printade redskap för att göra arbetsdagen för våra fönsterputsare både roligare och lättare!

Ha roligt ihop
Vi söker glada individer med driv som tycker om att ha roligt ihop! Vi arbetar i team, tar ansvar och visar engagemang och glädje i det vi gör. Som fönsterputsare är man serviceminded och har alltid kunden i fokus. Man triggas av att arbeta mot uppsatta mål och att överträffa dem. Man behärskar svenska i tal och skrift och har B-körkort för manuell växellåda.

Rekryteringsprocess
I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Adecco. Tjänsten som Fönsterputsare är en direktrekrytering till Eriks Fönsterputs med start enligt överenskommelse.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta HR ansvarig Marie-Louise hos Eriks Fönsterputs på personal@eriksfonsterputs.se
Har du frågor som rör rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Adeccos ansvarige rekryterare Julia Jonsson via julia.jonsson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

 

Sökord
Fönsterputsare, Göteborg, Fjärås, Landvetter, Adecco

Ansök nu

Revisor till PwC I Göteborg I Sept 2023

Revisor
Läs mer Maj 11
Har du eller tar du snart examen inom ekonomi, och har ett intresse för företagande och vill bidra till ett hållbart samhälle? Är din drivkraft att hela tiden utvecklas och få möjlighet att bygga förtroendefulla relationer i mötet med kunder och kollegor? Funderar du på hur digitalisering påverkar och bidrar till den spännande utveckling som pågår inom revisionsbranschen?

Ansök och bli en av våra kollegor med tillträde i september 2023. Detta är en heltidstjänst och du blir anställd direkt av PwC.

Oavsett vilken bransch eller industri du finner mest intressant kan PwC erbjuda dig ett stimulerande arbete i en omväxlande miljö. Här ges du möjlighet till ständig utveckling och fördjupad specialistkunskap, genom kontinuerlig utbildning samt samverkan med andra specialister i de projektteam som du är en del av. På PwC får du möjlighet att arbeta tillsammans med Sveriges och världens mest spännande företag och organisationer samt de personer som driver och utvecklar dessa.

Som medarbetare inom revision hos PwC medverkar du till att analysera och dra slutsatser kring den information som våra kunder presenterar, både finansiell information och annan information som kan påverka våra kunders affär. Tillsammans med dina kollegor utgör du ett bollplank i ekonomiska och branschspecifika frågor samt hjälper våra kunder att förverkliga sina visioner. Det omväxlande arbetet sker i team och en stor del av din tid spenderar du ute hos kund. Du arbetar i en bred konsultroll där du testar och utvecklar din förmåga att bygga relationer, lösa problem och driva affärsutveckling.

Vår verksamhet växer när våra medarbetare växer, därför är möjligheten till personlig utveckling en viktig framgångsfaktor för oss. Vår ambition är att din tid på PwC ska vara den bästa i din karriär oavsett hur länge du stannar hos oss. Det innebär en möjlighet att göra det som utvecklar dina individuella styrkor, intressen och karriärmål, och att få göra det med stöd av några av branschens kunnigaste som dina närmaste kollegor. Vidareutbildning, löpande coaching, kurser och andra former av erfarenhetsutbyte är en naturlig del av konsultrollen på PwC.

Vi söker en bredd av kompetenser och drivkrafter

Idag kan arbetet som revisor se ut på flera olika sätt. Du kan välja att bli kundansvarig eller fördjupa dig inom något specialistroll som exempelvis inom dataanalys, eller satsa på en karriär som ledare.

Oavsett vad du väljer är vår ambition att du som revisor hos oss ska få prova på flera olika roller och arbetsuppgifter, utifrån dina intressen och drivkrafter. Vi ser det också som avgörande att våra medarbetare har aktuella kunskaper och därför investerar vi mycket i olika utbildningsinsatser och on-the-job training. Revisionsyrket är ett team-work, där vi kompletterar och stöttar varandra i det dagliga arbetet.

 

Kvalifikationer:

• Vid tjänstens tillträden en avslutad universitets-/högskoleexamen inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning/revision
• Ett intresse av att utveckla dig inom rådgivning och revision
• Goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
• Meriterande om du vid tjänstens tillträde uppfyller Revisorsinspektionens krav för auktorisation
• Meriterande med relevant arbetslivserfarenhet

För att trivas i rollen ser vi att du har lätt för att samarbeta och gillar att skapa relationer och nätverk, både med kollegor och kunder. Du är nyfiken, har lätt för att anpassa dig och trivs med att lösa problem, gärna tillsammans i ett team. Vidare motiveras du av att ta ett eget ansvar och nå resultat, där möjligheterna till utveckling är stora. Du har en god kommunikativ förmåga och trivs med att arbeta i skiftande miljöer då en stor del av det dagliga arbetet bedrivs ute hos kund.

Placering:

Göteborg

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar PwC med Adecco. Rekryteringsprocessen i sin helhet består av inledande personlighets- och problemlösningstester och sedan intervjuer med Adecco och PwC. Vi kallar till dessa intervjuer löpande varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt.

Om du är intresserad av flera orter så har du möjlighet att söka upp till tre (3) kontor vilket du ombeds välja när du skickar in din ansökan. Vi ber dig bifoga följande handlingar med din ansökan:

• CV
• Personligt brev
• Betyg från universitet/högskola

I denna rekryteringsprocess samarbetar PwC med Adecco. Frågor som berör rekryteringsprocessen besvaras genom rekryteringsteamet hos Adecco. Kontakta supportpwc@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalet med syfte att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Ansök nu

Revisorassistent till PwC i Halmstad

Revisor
Läs mer Sep 19
Adecco söker nu studenter som vill arbeta extra som revisorsassistent hos PwC. Är du ekonomistudent och har ett intresse för företagande och vill bidra till ett hållbart samhälle? Är din drivkraft att hela tiden utvecklas och få möjlighet att bygga förtroendefulla relationer i mötet med kunder och kollegor? Funderar du på hur digitalisering påverkar och bidrar till den spännande utveckling som pågår inom revisionsbranschen? Då är ett extrajobb som revisorsassistent perfekt för dig!

Oavsett vilken bransch eller industri du finner mest intressant kan PwC erbjuda dig ett stimulerande arbete i en omväxlande miljö. Här ges du möjlighet till ständig utveckling och fördjupad specialistkunskap, genom kontinuerlig utbildning samt samverkan med andra kollegor i de projektteam som du är en del av. På PwC får du möjlighet att arbeta tillsammans med Sveriges och världens mest spännande företag och organisationer samt de personer som driver och utvecklar dessa.

Vår verksamhet växer när våra medarbetare växer, därför är möjligheten till personlig utveckling en viktig framgångsfaktor för oss. Vår ambition är att din tid på PwC ska vara den bästa i din karriär oavsett hur länge du stannar hos oss. Det innebär en möjlighet att göra det som utvecklar dina individuella styrkor, intressen, karriärmål, och att få göra det med stöd av några av branschens kunnigaste som dina närmaste kollegor.

Vi söker en bredd av kompetenser och drivkrafter
Idag kan arbetet som revisor se ut på flera olika sätt. Du kan välja att bli kundansvarig eller fördjupa dig inom något specialistroll som exempelvis inom dataanalys eller satsa på en karriär som ledare.

I tjänsten som revisorsassistent samarbetar du tätt med revisorerna och assisterar dem genom hela revisionsprocessen, från planering och genomförande till avslut. Här har du möjlighet till kontinuerlig utveckling och fördjupad kunskap, en unik möjlighet för dig som är i startgroparna på karriären! Exempel på arbetsuppgifter är kontroll och granskning, avstämningar och dokumentation samt projektadministration. Arbetet sker antingen på PwC:s moderna och flexibla kontor eller ute hos våra kunder. Du är timanställd och arbetar varierande dagar vid behov. Du bör vara tillgänglig minst 20 timmar per vecka för att få bra kontinuitet på arbetet. Arbetstiderna är kl. 8-17 men kan ev. delas upp och anpassas. Arbetspassen är framför allt förlagda under perioden december till juni.

Kvalifikationer
? Du studerar för närvarande på högskola eller universitet, gärna med inriktning mot ekonomi
? Ett intresse av att utveckla dig inom rådgivning och revision
? Goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
? Intresserad av data och dataanalyser
? Om du har goda kunskaper i Excel är det en stor fördel

För att trivas i rollen ser vi att du har lätt för att samarbeta och gillar att skapa relationer och nätverk, både med kollegor och kunder. Du är nyfiken, har lätt för att anpassa dig och trivs med att lösa problem, gärna tillsammans i ett team. Vidare motiveras du av att ta ett eget ansvar och nå resultat, där möjligheterna till utveckling är stora. Du har en god kommunikativ förmåga och trivs med att arbeta i skiftande miljöer då en stor del av det dagliga arbetet bedrivs ute hos kund.
Om PwC

PwC Sverige är marknadsledande inom revision samt skatte- och affärsrådgivning, med 2 900 medarbetare och 22 kontor runt om i landet. Vårt syfte är att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem. Våra 35 000 kunder är såväl globala som svenska företag och organisationer i alla storlekar samt verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi vägleder våra kunder och hjälper dem att uppnå sina mål, oavsett vilken fas deras verksamhet befinner sig i. Läs gärna mer om PwC på www.pwc.se.

Om anställningen
Du blir anställd som konsult i Adecco Student som erbjuder extrajobb för dig som är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Adecco Student gör att din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Vi kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB.

Anställningen är per timme och timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Mer information finner du på www.adecco.se.

Kontaktuppgifter
Urval och behandling av ansökning sker löpande. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Jonatan Göransson på Jonatan.Goransson@adecco.se 

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se 

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Senior Digital Buyer to our client in the Automotive Industry

Virkesköpare/Virkesinköpare
Läs mer Sep 16
On behalf of our client, we are continuously looking for a Senior Digital Buyer for future assignements to our client in the Automotive Industry.

The Indirect Procurement department (IDP) has a key part of the transformation and they provide best in class procurement services to stakeholders within the company, but also to other companies in their group. At IDP they have taken the lead in different sourcing activities, supplier- market- and spend analysis, contract management as well as governance towards their current and potential new suppliers.

Your key tasks
Our client are continuously looking to strengthen their team with an IT sourcing and contract specialist. Your primary focus will be their affiliates business where you will provide sourcing and procurement support to their business and their sister and daughter companies.
The main tasks include:
• Taking lead in review of and updating of IT and digital contracts affected when ownership structures change.
• Support, develop and implement contractual changes as a result of changes in affiliate ownership structure.
• Support cross-functional sourcing projects within the IT and Digital Services area including preparation, execution, analysis, negotiation, supplier selection and contract management.
• Create and maintain relations with suppliers, affiliates and internal stakeholders and ensure alignment
• Perform analysis, prioritization and identification of optimal negotiation tactics

Qualifications
• You have extensive knowledge and experience in the IT/Digital area, preferably in an international environment with a broad IT / Digital competence.
• You have commercial experience and have worked with supplier and/or customer management, including negotiations
• You have experience and interest in contractual topics and you are used to drive fact-based negotiations/discussions related to both Software and IT services.
• You have relevant experience from sourcing, sales or service/supplier management including contracts, analysis and negotiations in the IT/Digital area
• You plan and administer your work in a structured way and you pay attention to detail
• You have a strong business acumen as well as an ability to shift between short term focus and long-term ambitions.
• You have a university degree or equivalent experience.
• You are a true team player, and you give and asks for support.
• You collaborate efficiently in a complex environment with stakeholders, including balancing of interests as well as the capacity to manage deliveries.

On a personal level - Competence and experience are important, but personality and passion are key

The mobility industry is changing rapidly, and the competitive environment and our company´s strategy might change fast. Therefore, we are not only valuing your previous experience and competencies but also your personality and your passion to develop and embrace unknown future challenges. Most important is that you share our values, truly believe in and are motivated by our purpose and have an honest ambition to join a dynamic team that is deeply committed to transform and progress the consumer experience in the mobility industry at global scale.

Contact details

If you have questions about the assignment or the recruitment process, you are welcome to contact responsible recruiter:

Sima Bahho at sima.bahho@adecco.se 

Welcome with your application!

Keywords
Buyer, IT, IDP, Sourcing, Digital, Procurement, Purchase, Purchasing, Indirect Procurement, Automotive, Mobility, Vehicle,   Adecco

Ansök nu

Logistikkoordinator till vår kund i Göteborg

Logistiker
Läs mer Sep 16
Är du en proaktiv lagspelare som tycker om att ligga steget före och ser nya lösningar i ditt koordinerande förhållningssätt? Söker du en arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas i din roll och där ingen dag är den andra lik? Är du redo för att använda dina erfarenheter och kunskaper inom logistik och koordinering för att på bästa sätt hjälpa dina kunder inom fordonsindustrin? Om svaret är ja tveka inte – sök idag!

Om tjänsten
Vi söker nu en Logistikkoordinator till vår kund i Göteborg där du kommer att ingå i ett drivet, internationellt team där innovation står i centrum och där ditt dagliga arbete blir en del av hela kedjan inom logistikflödet. Du kommer även att välkomnas in i en unik och framgångsrik mix av japansk "Monozukuri" (konsten att tillverka) och minutiös kvalitetskultur som blandas med svensk kreativitet och framåtanda

I din roll som Logistikkoordinator kommer några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara: 
• Inköp där du säkerhetsställer att kund får det antal de har beställt vid rätt tidpunkt
• In- och utfasning av komponenter
• Stämma av priser, packinstruktioner och ändringar med säljavdelningen på företaget i samband med årlig uppdatering av design på komponenter
• Lagerstyrning av sitt sortiment

Om dig 
Vi söker dig som är en social och serviceinriktad person med teamplayer känsla där du inspireras och motiveras av att jobba i team. Som person tänker vi att du är strukturerad samt en fena på att koordinera samt hitta lösningar på de behov som uppkommer. 

Viktigt för tjänsten är:
• Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller logistik kombinerat med en tidigare arbetslivserfarenhet inom logistikområdet.
• Goda kunskaper inom Microsoft Office, med betoning på Excel är önskvärt då du kommer att använda programmet i ditt dagliga arbete
• Flytande svenska och engelska i både tal och skrift 
• B körtkort 
• Vidare ser vi det som meriterande om du har arbetslivserfarenhet från en internationell miljö då du förutom dina närmsta kollegor i Sverige och Europa även kommer att ha kontakt med våra kollegor i Japan.

Om du är redo för utmaningen och tycker att detta låter som dig, ansök idag! Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Elsa Tidblom på Elsa.Tidblom@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Logistik | Logistikkoordinator | Göteborg | Adecco | Logistics

Ansök nu

Inköpare hos Adecco

Inköpare
Läs mer Sep 16
Vi på Adecco söker alltid erfarna inköpare för framtida konsultuppdrag. Som konsult hos oss får du snabbt konkurrenskraftiga erfarenheter samtidigt som du får möjlighet till kontinuerlig utveckling inom ditt kompetensområde! Dessutom kan du fortsätta att bygga upp ditt professionella nätverk av värdefulla kontakter.

Hur kan din arbetsdag se ut?
Ditt ansvarsområde innebär att hantera hela inköpsprocessen och det är vanligt förekommande att du får ha hand om ett eget sortiment. Beroende på vilket företag det gäller så kan arbetsuppgifterna variera från operativt inköpsarbete till strategiskt ansvar och sourcing.

I din roll som Inköpare kan ansvarsområdet innefatta ansvar för:
• Orderläggning, leveransbevakning och logistiska frågeställningar
• Att skapa starka affärsrelationer med leverantörer
• Identifiera och analysera förbättrings- och sparmöjligheter ut ett kvalitets-, leverans- och kostnadsperspektiv
• Förhandlingar
• Marknadsanalys och sourcing av nya leverantörer
• Offert- och avtalshantering

Även andra arbetsuppgifter kan förekomma utöver detta beroende på hur det aktuella tjänsteuppdraget ser ut. Var tyngdpunkten ligger i dina arbetsuppgifter varierar också mellan de olika uppdragen och din kompetens.

Som konsult hos oss finns det därmed alla möjligheter för dig att fortsätta utvecklas och utmanas i din profession!

Om dig
Vi söker dig som är trygg med att arbeta självständigt och driva förhandlingar inom inköpsområdet. Du är relationsorienterad samtidigt som du vågar utmana leverantörer och lösningsorienterad för att nå långsiktiga och hållbara affärsrelationer. Vidare söker vi dig som är noggrann i ditt arbetssätt och har en god analytisk förmåga.

Önskade kvalifikationer
• Eftergymnasial utbildning inom inköp, ekonomi, logistik eller annat relevant utbildningsområde alternativt likvärdig arbetslivserfarenhet
• Dokumenterad erfarenhet av inköpsarbete från en större organisation eller med helhetsansvar hos ett mindre/mellanstort bolag
• Erfarenhet av tekniskt inköp är många gånger högt meriterande
• Att du hanterar svenska och engelska språket obehindrat i tal såväl som skrift
• Van vid att använda dator, system och Excel som arbets- och analysverktyg

Om Adecco
Tjänsterna tillsätts omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden, med reservation för semestertider.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden!

Våra kundföretag är av olika storlek och verkar i många olika branscher inom Göteborg, Kungsbacka eller Borås med omnejd. Arbetets omfattning är vanligtvis på heltid eller deltid, under kontorstider.

Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
För rätt person kan konsultuppdragen många gånger leda till erbjudande om anställning direkt hos våra kundföretag.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sima Bahho via sima.bahho@adecco.se 

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se 

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Inköpare, Purchaser, Buyer, inköp, purchasing, procurement, upphandling, sourcing, Göteborg, Gothenburg, Kungsbacka, Borås, fordonsindustrin, Automotive, Manufacturing Industry, tillverkande industri, processindustrin, Process Industry, IT, Information Technology, Adecco

Ansök nu

Buyer Indirect Purchasing at Adecco

Inköpare
Läs mer Sep 16
We, Adecco are always looking for experienced IDP buyers for future contractor assignments. As a consultant and employee at Adecco, you gain competitive experience at the same time as you get the opportunity of continuous development within your area of expertise. In addition, you get the chance to continue to build your professional network of valuable contacts!

The assignment
As Buyer of Bought Services within Indirect Purchasing you are responsible to secure supply, deliver cost efficiency and additional value across indirect supply streams such as IT Software, Facility Management, HR, Brand & Marketing, A&P, R&D, Legal, IP, Tax and Financial Services.

Common daily tasks and area of responsibilities:
• Perform local purchasing according to defined strategies and frameworks
• Participation in local as well as global strategic sourcing projects and implementation of results in the operational Units
• Create and maintain commercial relations with suppliers and internal stakeholders
• Track key performance indicators on supplier and stakeholder contract compliance; define and take corrective actions to improve contracts compliance
• Review purchase requisitions and identify and select contract/suppliers in accordance with defined strategies and agreements
• Negotiation and maintaining local contracts and agreements

Qualifications
• University-/BA degree, Master is a plus
• A minimum of 2 years work experience within Indirect Purchasing
• Strong business experience in a global team function
• Ability to work seamlessly with projects across multiple categories/supply streams
• Knowledge of contract law
• Developed negotiation skills
• Fluency in business English is required, oral and written, second language preferred
• Strong computer skills (MS Office, ERP)
• Excellent communication- and peoples´ skills
• Action and goal-oriented team player with a high degree of self-management

We will attribute great importance to personal suitability.

About the recruitment process
Adecco are continuously sourcing for new colleagues with Buyer expertise and thereby our recruitment processes are ongoing processes where we´re matching your profile against the qualifications of each assignment. We will contact you when we have a good fit between you and an assignment, and you are also welcome to apply for other specific job openings that are advertised on our website.

About Adecco
Adecco is one of the world´s largest recruitment and staffing agency and our most important asset is our qualified employees. At Adecco and in your assignment, you as a consultant will be appreciated for your skills that make a difference!

Your everyday life will be varied with access to many new industries, systems, and environments. Your experiences and skills will develop as well as your social and professional network. Adecco can offer you the opportunity of interesting assignments at attractive companies, and positions that may never enter the open labor market!

Our clients are of different sizes and operates in several different industries in Gothenburg, Kungsbacka and Borås and the surrounding areas. The scope of the assignment is mostly full-time or part-time, during office hours.

As a consultant, you are employed by Adecco Sweden. And it is not uncommon that your assignment leads to a permanent job offer from the client company you are working with.

Contact details
If you have any technical issue with the application process, please contact info@adecco.se

If you have questions about the assignment or the recruitment process, you are welcome to contact responsible recruiter:

Sima Bahho at sima.bahho@adecco.se 

Welcome with your application!

Keywords
Buyer, Procurement, IDP, Purchasing, Purchaser, Inköpare, inköp, Gothenburg, Göteborg, Borås, Kungsbacka, Västra Götaland, Adecco

Ansök nu

Sourcing Buyer / Procurement at Adecco

Inköpare
Läs mer Sep 16
We, Adecco are always looking for experienced Sourcing buyers for future contractor assignments. As a consultant and employee at Adecco, you gain competitive experience at the same time as you get the opportunity of continuous development within your area of expertise. In addition, you get the chance to continue to build your professional network of valuable contacts!

The assignment
As Sourcing Buyer you are often part of a global network, securing supply and delivering cost efficiency as well as additional value in sourcing programs by identifying and executing sourcing initiatives and support Stakeholders in the area of procurement or indirect procurement across the business. The position often requires someone who can apply experience while adapting to new technology enabled ways of working.

Common daily tasks and area of responsibilities:
• Drive sourcing initiatives within a complex Matrix Organization
• Secure supply, deliver cost efficiency and additional value across supply streams
• Gather and analyze spend and price data to identify savings opportunities
• Negotiate and implement pricing agreements, managing and improving supplier performance
• Promote Sourcing and implement sourcing policies as standard business practices
• Manage the supply base towards an optimal total cost approach & overall efficiency in delivering long term sustainable profitable growth
• Negotiate agreements and manage contract lifecycle (e.g. supply agreements, joint development agreements, confidentiality agreements)
• Work in close cooperation and alignment with the Group to ensure implementation and deployment of programs and initiatives
• Maintain and demonstrate the organization´s vision and values

Qualifications
• University-/BA degree, Master is a plus
• A minimum of 5 years of work experience in Purchasing
• Strong business experience in a global team function
• Competence in working strategically
• Ability to work seamlessly with projects across multiple categories/supply streams
• Knowledge of contract law
• Developed negotiation skills
• Ability to drive change within a large matrix organization
• Fluency in business English is required, oral and written, second language preferred
• Strong computer skills (MS Office, ERP)
• Excellent communication- and peoples´ skills
• Action and goal-oriented team player with a high degree of self-management

We will attribute great importance to personal suitability.

About the recruitment process
Adecco are continuously sourcing for new colleagues with Sourcing expertise and thereby our recruitment processes are ongoing processes where we are matching your profile against the qualifications of each assignment. We will contact you when we have a good fit between you and an assignment, and you are also welcome to apply for other specific job openings that are advertised on our website.

About Adecco
Adecco is one of the world´s largest recruitment and staffing agency and our most important asset is our qualified employees. At Adecco and in your assignment, you as a consultant will be appreciated for your skills that make a difference!

Your everyday life will be varied with access to many new industries, systems, and environments. Your experiences and skills will develop as well as your social and professional network. Adecco can offer you the opportunity of interesting assignments at attractive companies, and positions that may never enter the open labor market!

Our clients are of different sizes and operates in several different industries in Gothenburg, Kungsbacka and Borås and the surrounding areas. The scope of the assignment is mostly full-time or part-time, during office hours.

As a consultant, you are employed by Adecco Sweden. And it is not uncommon that your assignment leads to a permanent job offer from the client company you are working with.

Contact details
If you have any technical issue with the application process, please contact info@adecco.se

If you have questions about the assignment or the recruitment process, you are welcome to contact responsible recruiter:

Sima Bahho at sima.bahho@adecco.se 

Welcome with your application!

Keywords
Sourcing, Procurement, IDP, Purchasing, Purchaser, Buyer, Inköpare, inköp, Gothenburg, Göteborg, Borås, Kungsbacka, Västra Götaland, Adecco

Ansök nu

Technical Buyer at Adecco

Inköpare
Läs mer Sep 16
We, Adecco are always looking for experienced Technical buyers for future contractor assignments. As a consultant and employee at Adecco, you gain competitive experience at the same time as you get the opportunity of continuous development within your area of expertise. In addition, you get the chance to continue to build your professional network of valuable contacts!

The assignment
As Technical Buyer you work with global buyers and you will be responsible to secure running projects and day to day business. You may work with one or several commodities within the field of technical components.

Common daily tasks and area of responsibilities:
• Act as main contact for commercial issues towards the supplier´s base for running production
• Negotiate commercial and time consequences at suppliers connected to design changes in projects incl. establish agreements
• Lead price negotiations, during program phase as well as running production changes
• Participate in cross functional teams within Engineering, Quality and Manufacturing
• Drive continuous improvement activities within purchasing and suppliers
• Support yearly commercial negotiations with the objective to reduce cost and price for the area
• Administration work involves transactions, updating price files, reporting of performance
• Work toward individual targets
• Carry out market test analysis and benchmarking studies Competence

Qualifications
• Economical alt. Technical education at University or likewise
• A minimum of two years´ work experience in technical Purchasing
• Developed negotiation skills
• Fluency in business English is required, oral and written, second language preferred
• Strong computer skills (MS Office, ERP)
• Excellent communication- and peoples´ skills
• Able to plan and drive your own work and deliver result in time

We will attribute great importance to personal suitability.

About the recruitment process
Adecco are continuously sourcing for new colleagues with Buyer expertise and thereby our recruitment processes are ongoing processes where we´re matching your profile against the qualifications of each assignment.

We will contact you when we have a good fit between you and an assignment, and you are also welcome to apply for other specific job openings that are advertised on our website.

About Adecco
Adecco is one of the world´s largest recruitment and staffing agency and our most important asset is our qualified employees. At Adecco and in your assignment, you as a consultant will be appreciated for your skills that make a difference!

Your everyday life will be varied with access to many new industries, systems, and environments. Your experiences and skills will develop as well as your social and professional network. Adecco can offer you the opportunity of interesting assignments at attractive companies, and positions that may never enter the open labor market!

Our clients are of different sizes and operates in several different industries in Gothenburg, Kungsbacka and Borås and the surrounding areas. The scope of the assignment is mostly full-time or part-time, during office hours.

As a consultant, you are employed by Adecco Sweden. And it is not uncommon that your assignment leads to a permanent job offer from the client company you are working with.

Contact details
If you have any technical issue with the application process, please contact info@adecco.se

If you have questions about the assignment or the recruitment process, you are welcome to contact responsible recruiter:

Ninsun-Sima Bahho at ninsun-sima.bahho@adecco.se

Welcome with your application!

Keywords
Buyer, Technical Purchasing, Purchaser, Inköpare, inköp, Gothenburg, Göteborg, Borås, Kungsbacka, Västra Götaland, Adecco

Ansök nu

Receptionist till bolag i Göteborg

Administrativ assistent
Läs mer Sep 16
Vi på Adecco söker Receptionister med känsla för service för framtida konsultuppdrag. Som konsult hos oss får du möjlighet till konkurrenskraftiga erfarenheter, från olika organisationer, att sätta på ditt CV. Samtidigt som du fortsätter att utvecklas inom ditt kompetensområde! Dessutom får du möjlighet att bygga upp ditt professionella nätverk och skapa värdefulla kontakter.

Om tjänsten 

Du kommer att vara ambulerande i din roll vilket innebär att täcka upp vid frånvaro, arbetstoppar eller andra situationer ute hos våra kunder. Våra kundföretag finns belägna runt om i Göteborg och är såväl stora bolag som mindre företag och verksamma inom många olika branscher.

Vanliga arbetsuppgifter innefattar:
• Att vara kundföretagets ansikte utåt, visa besökare tillrätta och svara på frågor om företaget
• Posthantering
• Kontorsadministration
• Boka möteslokaler
• Svara på inkommande samtal och koppla dessa vidare till rätt person

Det kan även förekomma andra typer av arbetsuppgifter utöver detta, beroende på hur det aktuella uppdraget ser ut. Var tyngdpunkten ligger i dina arbetsuppgifter varierar också mellan de olika uppdragen och din kompetens.
Som konsult hos oss finns det därmed alla möjligheter för dig att utvecklas och växa i din yrkesroll!

Arbetstiderna är vanligtvis vardagar mellan kl. 07.00-17.00.
Är du anställd på heltid så har du tillgänglighetstid från kl. 07-00 fram till kl. 16.30 de dagar som du inte är schemalagd.

Är du student eller har annan huvudsaklig sysselsättning?

Många uppdrag vi får in är på deltid vilket passar perfekt att kombinera med studier eller annat arbete.

Om dig

För att trivas i den här tjänsten bör du vara en person som är nyfiken och intresserad av att befinna dig i nya och olika miljöer. Du är flexibel och prestigelös i ditt arbetssätt och har lätt för att hantera olika människor. Du förstår vikten av att vara en god ambassadör och att du representerar Adecco på dina olika arbetsplatser, samtidigt som att du är ansiktet utåt för det kundföretag som du arbetar hos.

Är du även en person som är utåtriktad och trivs med att arbeta i en social och framträdande roll kommer du att trivas i den här rollen!

Önskade kvalifikationer

• Tidigare erfarenhet av att arbeta i reception och trivs med att arbeta inom serviceområdet
• En god känsla för service och kundbemötande
• Van vid att använda dator och MS office som arbetsverktyg
• Erfarenhet av att arbeta med Centrex, Trio, Tele2-växel eller likvärdiga system är meriterande
• Mycket goda kunskaper i svenska språket, tal som skrift
• Goda kunskaper i engelska språket

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen

Tjänsterna tillsätts omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden, med reservation för semestertider.

Våra kundföretag är av olika storlek och verkar i många olika branscher inom Göteborg, Kungsbacka eller Borås med omnejd. Arbetets omfattning är vanligtvis på heltid eller deltid, vardagar mellan kl. 07.00-17.00. Ange i din ansökan vilken ort och tjänstegrad som du önskar arbeta.

Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
För rätt person kan konsultuppdragen många gånger leda till erbjudande om anställning direkt hos våra kundföretag.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sima Bahho at sima.bahho@adecco.se 

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Receptionist, reception, service, administration, Göteborg, Kungsbacka, Borås, Adecco

Ansök nu

Administratör till Adecco

Administrativ assistent
Läs mer Jun 21
Vi på Adecco söker dig som erfaren Administratör för framtida konsultuppdrag. Som konsult hos oss får du möjlighet till konkurrenskraftiga erfarenheter, från olika organisationer, att sätta på ditt CV. Allt detta samtidigt som du fortsätter att utvecklas inom ditt specifika kompetensområde! Dessutom kan du bygga upp ditt professionella nätverk och få tillgång till värdefulla kontakter.

Om tjänsten

Ditt ansvarsområde kommer innebära att stötta chefer och/eller hela avdelningar i det dagliga arbetet. Beroende på vilket företag det gäller kan arbetsuppgifterna variera, allt från att hantera kalendrar och möten till att göra inköp och ekonomisk uppföljning.

I din roll som Administratör kan ansvarsområdet innefatta:
• Att stötta chefer och/eller hela avdelningar i deras dagliga arbete
• Hantera kalendrar och möten
• Inköp
• Ekonomisk uppföljning
• Allmänn administration
• Koordinera arbetsuppgifter mellan avdelningar

Det kan även förekomma andra typer av arbetsuppgifter utöver detta, beroende på hur det aktuella uppdraget ser ut. Var tyngdpunkten ligger i dina arbetsuppgifter varierar också mellan de olika uppdragen och din kompetens.

Som konsult hos oss finns det därmed alla möjligheter för dig att utvecklas och växa i din yrkesroll!

Om dig

Vi söker dig som är ordningsam och strukturerad i ditt arbetssätt med ett öga för detaljer. Vi ser gärna att du är lösningsorienterad och flexibel i ditt arbetssätt. Det är också positivt om du har förmågan att vara kreativ i att finna lösningar och se nya möjligheter. Vidare ser vi att du har en mycket god kommunikativ förmåga och har lätt för att jobba i team liksom självständigt.

Önskade kvalifikationer
• Erfarenhet av arbete i en administrativ funktion
• Mycket god vana av att arbeta med dator och system som arbetsverktyg, MS Office och SharePoint är meriterande
• Obehindrade kunskaper i svenska språket, i tal och skrift
• Kunskaper i det engelska språket är högt meriterande

Om Adecco

Tjänsterna tillsätts omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden, med reservation för semestertider.

Våra kundföretag är av olika storlek och verkar i många olika branscher inom Göteborg, Kungsbacka eller Borås med omnejd. Arbetets omfattning är vanligtvis på heltid eller deltid, vardagar mellan kl. 08.00-17.00.

Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
För rätt person kan konsultuppdragen många gånger leda till erbjudande om anställning direkt hos våra kundföretag.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Evelina Hjortskog via Evelina.Hjortskog@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Administratör, Administrator, Kontorist, Koordinator, Coordinator, Organisatör, Sekreterare, Assistent, Assistant, Göteborg, Kungsbacka, Borås, Adecco

Ansök nu

Finsk- eller dansktalande kundservicemedarebetare

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 21
Behärskar du finska eller danska i tal och skrift och är redo för en ny utmaning? Har du dessutom en bakgrund inom service eller administration? Då är tjänsten som framtida kundservicemedarbetare något för dig!

Om tjänsten
Ditt ansvarsområde innebär att vara behjälplig mot kunder via telefon och mail. Beroende på vilket företag det gäller så kan arbetsuppgifterna variera från att besvara inkommande samtal till att ha en mer administrativt koordinerande roll. Vi på Adecco söker alltid efter framtida stjärnor som vill ha en chans att utvecklas inom sitt område. Du kan bygga upp ditt professionella nätverk och skaffa värdefulla kontakter

Inom Customer Service kan ansvarsområdet innefatta:
• Besvara inkommande samtal och mail från kund
• Merförsäljning
• Orderhantering
• Reklamationer
• Fakturering och kreditering
• Leveransbevakning

Det kan även förekomma andra typer av administrativa arbetsuppgifter beroende på hur det aktuella uppdraget ser ut. Var tyngdpunkten ligger i dina arbetsuppgifter varierar också mellan de olika uppdragen och din kompetens.

Som konsult hos oss finns det därmed alla möjligheter för dig att utvecklas och växa i din yrkesroll!

Om dig
Vi söker dig som har en bakgrund inom service och/eller administration. Vi ser att du är serviceminded med ett prestigelöst och lösningsorienterat förhållningssätt. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och förstår värdet av en hög kundnöjdhet! Du har en god datorvana. Vidare behärskar du finska och/eller danska i tal och skrift, samt engelska. Det här är ett jobb för dig som trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du ingår i ett team.

Önskade kvalifikationer
• Finska och/eller danska i tal och skrift
• Erfarenhet av service och/eller administration
• God datorvana
• Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Tjänsterna tillsätts omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden, med reservation för semestertider.

Våra kundföretag är av olika storlek och verkar i många olika branscher inom Göteborg, Kungsbacka eller Borås med omnejd. Arbetets omfattning är vanligtvis på heltid eller deltid, vardagar mellan kl. 08.00-17.00.

Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
För rätt person kan konsultuppdragen många gånger leda till erbjudande om anställning direkt hos våra kundföretag.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Evelina Hjortskog via Evelina.Hjortskog@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Customer Service, Kundtjänst, Kundsupport, Customer Support, Kundservice, Engelska, English, Danska, Danish, Finska, Finnish, Göteborg, Kungsbacka, Mölndal, Borås, Adecco

Ansök nu

Junior medarbetare till Spännande bolag i Göteborg

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 21
Brinner du för att ge bra service och vill jobba inom kundtjänst? Vill du samla på dig konkurrenskraftiga arbetserfarenheter från framtida uppdrag? Vi på Adecco söker alltid efter framtida stjärnor som vill ha en chans att utvecklas inom arbetslivet. Hos oss kan du bygga upp ditt professionella nätverk och skaffa värdefulla kontakter. Låter detta som något som passar dig? Sök redan idag!

Om tjänsten

Ditt ansvarsområde omfattar att vara behjälplig mot kunder via telefon och mail. Beroende på vilket företag det gäller så kan arbetsuppgifterna variera från att besvara inkommande samtal till att ha en mer administrativt koordinerande roll. Det kan vara mot Sverige eller andra marknader så som övriga länder i Skandinavien: Danmark, Norge och Finland. Därmed är kunskaper i dessa språk högt meriterande.

Inom Kundtjänst kan ansvarsområdet innefatta:

• Besvara inkommande samtal och mail från kund
• Merförsäljning
• Orderhantering
• Reklamationer
• Fakturering och kreditering
• Leveransbevakning

Det kan även förekomma andra typer av administrativa arbetsuppgifter beroende på hur det aktuella uppdraget ser ut. Var tyngdpunkten ligger i dina arbetsuppgifter varierar också mellan de olika uppdragen och din kompetens.

Som konsult hos oss finns det därmed alla möjligheter för dig att utvecklas och växa i din yrkesroll!

Om dig

Vi söker dig som är serviceinriktad med en vilja att utvecklas professionellt. Att vara prestigelös och lösningsorienterad ses som positivt. Vidare ser vi att du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och förstår värdet av en hög kundnöjdhet!

Önskade kvalifikationer

Det är en fördel om du tidigare har arbetat inom något serviceyrke, till exempel. kundtjänst eller butiksbiträde men det är ingen krav. Det är även bra om du känner dig trygg med att använda telefon och dator som arbetsverktyg.

• Obehindrade kunskaper i svenska och engelska språket, tal och skrift
• Kunskaper i danska norska och finska språken är högt meriterande

Om Adecco

Tjänsterna tillsätts omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden, med reservation för semestertider.

Våra kundföretag är av olika storlek och verkar i många olika branscher inom Göteborg, Kungsbacka eller Borås med omnejd. Arbetets omfattning är vanligtvis på heltid eller deltid, vardagar mellan kl. 08.00-17.00.

Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
För rätt person kan konsultuppdragen många gånger leda till erbjudande om anställning direkt hos våra kundföretag.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Evelina Hjortskog via Evelina.Hjortskog@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Customer Service, Kundtjänst, Kundsupport, Customer Support, Svenska, Swedish, Engelska, English, Danska, Danish, Norska, Norwegian, Finska, Finnish, Göteborg, Kungsbacka, Borås, Adecco

Ansök nu

Danish Speaking Customer Care Specialist

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 21
About the role

As a Customer Care Specialist your job is to consistently deliver an outstanding, personal and customer experience addressing the needs of current and future customers. As an ambassador for the brand your customer-facing role is crucial in supporting our mission to improve the society we live in and bring our brand promise to life. Excite, engage and educate prospective buyers and current owners through inbound and outbound activities, across an array of channels. Passionately educate customers about the brand and our products, and efficiently and reliably guide customers through a hassle-free service experience, by providing helpful and timely answers and seamlessly connecting the dots. Always put the customer first. Figure things out. Learn and share back so that we can constantly improve the customer experience and ensure our customers feel cared for and get the help needed.

Who are you

• Positive, enthusiastic and passionate about people
• Works collaboratively with the team to get things done and create a positive atmosphere
• Ability to learn, understand and clearly convey brand, business and technical concepts in a simple way
• Strong communication skills (oral and written) with attention to tone of voice/details
• Humble and assured, respectful of others and an outstanding listener
• Curious, eager to learn and try new things
• Customer, focused and dedicated to exceeding the expectation of customers
• Customer service experience from sales oriented premium brands desired
• All candidates must be able to successfully pass a pre-employment background check and language tests (English + Danish)
• Must have and maintain a valid driver´s license
• Ability to work evening hours, weekends and holidays. We are available for our customers both evenings and weekends.

To succeed in the role as Consumer Care Specialist we believe that you have a genuine interest in providing professional outstanding customer experience and motivated by working in a fast-paced, dynamic team with the ability to adapt, manage and meet deadlines. You are a self-driven person with a proactive approach, a problem solver and a flexible team player.

This is a full-time position in Gothenburg, Torslanda. Please note that for this position we are only looking for you who speak Danish.

Contact details

If you have questions about the assignment or the recruitment process, you are welcome to contact responsible recruiter: Evelina Hjortskog Evelina.Hjortskog@adecco.se

Welcome with your application!

Keywords
Costumer care specialist, Costumer Service, Automotive, Gothenburg, Danish, Adecco

Ansök nu

Norsktalande kundservicemedarbetare till fordonsindustrin!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 21
Har du arbetslivserfarenhet inom service? Trivs du bra med att använda datorn och telefon som främsta arbetsverktyg? Är du social, driven, serviceminded samt pratar norska? Vi söker nu norsktalande kundtjänstmedarbetare för framtida uppdrag till våra kunder i Göteborgsområdet!

Om tjänsten

Ditt ansvarsområde innebär att hjälpa kunder via telefon och mail. Beroende på vilket företag det gäller så kan arbetsuppgifterna variera från att besvara inkommande samtal till att ha en mer administrativt koordinerande roll.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer innebära:
- Hantering av kundärenden via telefon, mail, chatt och sociala medier.
- Proaktivt försäljningsarbete genom att fånga upp leads från inkommande ärenden
- Ta emot, ansvara för och hantera feedback från kunder
- Löpande förbättringsarbeten av arbetssätt och processer

De uppdrag vi får in är på små, mellanstora eller större globala kunder i Göteborgsområdet. Tjänsterna på ofta fortlöpande på heltid. Du kommer att ha ett varierande schema där även kväll-och helgjobb förekommer. Vi ser därför att du är flexibel gällande arbetstider.

Observera att vi genom denna annons endast söker dig som är norsktalande!

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av servicearbete, gärna inom kundtjänst eller försäljning. Eftersom du kommer att hantera kundärenden globalt är det väsentligt att du behärskar engelska flytande i tal och skrift. I denna roll önskar vi även att du har god kunskap i norska, både i tal och skrift. Vi ser också att du har god datorvana och har lätt för att lära dig nya program och system. Meriterande är erfarenhet inom Salesforce eller andra CRM-system.

Vidare söker vi dig som brinner för service och som vill ge en kundupplevelse utöver den vanliga. Du är lyhörd, är kreativ och har således en fallenhet för att hitta lösningar på problem. Vidare är du en driven lagspelare som trivs bra med att arbeta i team. Du bidrar med positiv energi till ditt team och ser gärna utvecklingsmöjligheter i ditt uppdrag.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Evelina Hjortskog via Evelina.Hjortskog@adecco.se   

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Kundtjänst - Customer support - Customer Service - Service - Salesforce - CRM - Norska

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till kund i Göteborg

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 21
Är du en serviceinriktad person med erfarenhet av kundtjänst? Är du intresserad av att utveckla dina arbetserfarenheter genom framtida uppdrag? Vi på Adecco söker alltid efter framtida stjärnor som vill ha en chans att utvecklas inom sitt specifika område. Vill du bygga upp ditt professionella nätverk och knyta värdefulla kontakter? Då kan detta vara något för dig. Sök redan idag!

Hur kan din arbetsdag se ut?

Ditt ansvarsområde innebär främst att hjälpa kunder via telefon och mail. Beroende på vilket företag det gäller så kan arbetsuppgifterna variera från att besvara inkommande samtal till att ha en mer administrativt koordinerande roll. Du kan komma att jobba både mot Sverige eller andra marknader så som övriga länder i Norden: Danmark, Norge och Finland. Därmed är kunskaper i dessa språk högt meriterande.

Som kundtjänstsmedarbetare kan ansvarsområdet innefatta:

• Besvara inkommande samtal och mail från kund
• Merförsäljning
• Orderhantering
• Reklamationer
• Fakturering och kreditering
• Leveransbevakning

Det kan även förekomma andra typer av administrativa arbetsuppgifter beroende på hur det aktuella uppdraget ser ut. Var tyngdpunkten ligger i dina arbetsuppgifter varierar också mellan de olika uppdragen och din kompetens.

Som konsult hos oss finns det därmed alla möjligheter för dig att utvecklas och växa i din yrkesroll!

Om dig

Vi söker dig som är serviceminded med ett prestigelöst och lösningsorienterat förhållningssätt. Vi ser gärna att du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och förstår värdet av en hög kundnöjdhet! 

Önskade kvalifikationer
• Tidigare erfarenhet av att arbeta med kundtjänst / customer service
• Van vid att kommunicera över telefon samt dator och system som arbetsverktyg
• Obehindrade kunskaper i svenska och engelska språket, i tal och skrift
• Kunskaper i danska, norska och finska språken är högt meriterande

Om Adecco

Tjänsterna tillsätts omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden, med reservation för semestertider.

Våra kundföretag är av olika storlek och verkar i många olika branscher inom Göteborg, Kungsbacka eller Borås med omnejd. Arbetets omfattning är vanligtvis på heltid eller deltid, vardagar mellan kl. 08.00-17.00.

Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
För rätt person kan konsultuppdragen många gånger leda till erbjudande om anställning direkt hos våra kundföretag.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Evelina Hjortskog via Evelina.Hjortskog@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Customer Service, Kundtjänst, Kundsupport, Customer Support, Svenska, Swedish, engelska, English, danska, Danish, norska, Norwegian, finska, Finnish, Göteborg, Kungsbacka, Borås, Adecco

Ansök nu

Orderhanterare till fordonsindustrrin

Orderadministratör
Läs mer Sep 15
Har du en erfarenhet av orderhantering och redo för nästa utmaning i karriären? Intresserad av att arbeta i en internationell miljö? Då är uppdraget som orderhanterare något för dig! 

Om tjänsten
Som orderhanterare hos vår kund kommer du bland annat att hantera och planera order till fakturering och flödet däremellan. Du kommer även arbeta med ordermottagning, säljsupport, leveransadministration och fakturering. Du arbetar tillsammans med ett gäng kollegor och arbetar nära företagets säljare. Du har löpande kontakt med kunder och besvarar frågor och beställningar via både telefon och mail. 

- ordermottagning/orderhantering
- hantering av mejl och telefon
- stöttning av säljavdelningen

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet inom ordermottagning eller liknande och som trivs med att både skriva och tala engelska. Dina språkkunskaper och tidigare erfarenhet av ordermottagning gör det enkelt att sätta dig in i arbetet och ger nödvändig insikt i det dagliga flödet. Det är mediterande om du tidigare arbetet i affärssystemet SAP. Det här är ett jobb för sig som har en hög social kompetens, har en positiv inställning, noggrann och inte rädd för att hugga i. Din social kompetens gör att du trivs i sociala och livliga miljöer och värdesätter att arbeta i grupp.

Viktigt för tjänsten är:

- flytande engelska i tal och skrift
- arbetat med orderhantering
- erfarenheter av SAP
- erfarenhet av att arbeta med service

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ansökan
Adecco är en av världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig här nedan.

Vid frågor angående registrering på hemsidan, kontakta gärna ansvarig rekryterare Elsa Tidblom på Elsa.Tidblom@adecco.se 

Välkommen att söka!

Ansök nu

Speditör till spännande uppdrag inom fordonsindustrin

Logistiker
Läs mer Sep 15
Har du tidigare arbetat med supply chain och supply transporter? Vill du fortsätta din utveckling inom logistik och spedition? Vår kund söker nu en Speditör till deras team för ett spännande uppdrag i Göteborg.

Om tjänsten

Som Speditör hos vår kund kommer du arbeta för en av marknadens största aktörer inom dess industri. I din roll kommer att hantera planering och bokning av transporter på väg och sjö, för ett specifikt logistikflöde inom Europa. Då du på en internationell nivå ansvarar för ett eget flöde kommer du även arbeta för att ta fram lösningar på de avvikelser som kan uppstå. Ditt huvuduppdrag är att se till att transporten är på rätt plats i rätt tid.

I din roll som Speditör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

• Ansvara för kommunikationen med transportörer och terminaler likväl som övriga interna och externa intressenter på internationell nivå.
• Följa upp leverantörsprestanda med att agera på eventuella avvikelser.
• Arbeta proaktivt med förbättringsarbete av processer.
• Uppföljning av statistik, planering och utveckling av övriga rutiner.

Om dig

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom logistik eller likvärdigt och som har en god förståelse för logistikprocessen och flöden. Vidare har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter med bokning och planering av transporter. För att lyckas i tjänsten ser vi även att du behärskar svenska så väl som engelska då du kommer arbeta i en internationell miljö. Har du ytterligare språkkunskaper är detta meriterande. Vi ser också att du har lätt för att lära dig nya system och har god erfarenhet av MS Office, framförallt Excel.

Vidare ser vi att du är en driven problemlösare som tycker om att lära sig nya saker. Du har ett analytiskt tankesätt och tycker om att arbeta såväl reaktivt som proaktivt. Är du en lagspelare som trivs med att ta egna initiativ och arbeta självständigt så kommer du att lyckas i rollen. Din kommunikativa förmåga och prestigelöshet gör att du kommer nå stor framgång!

Viktigt för tjänsten:

• Eftergymnasial utbildning inom logistik eller transport.
• Flytande svenska såväl som engelska i tal och skrift.
• God problemlösande förmåga.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Elsa Tidblom på Elsa.Tidblom@adecco.se 

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Speditör | Forwarder | Shipping | Transport | Göteborg |

Ansök nu

Globalt bolag i Göteborg söker logistikkordinator

Logistiker
Läs mer Sep 15
Har du en utbildning som logistiker och söker en ny utmaning i karriären? Vill du bidra med din nyfikenhet och kundskap inom logistik i ett globalt företag och ta nästa steg i karriären? Vi söker nu logistiker för framtida uppdrag hos våra kunder i Göteborgsområdet.

Om tjänsten

Som logistiker hos vår kund kan din vardag komma att variera något beroende på vilken avdelning ditt uppdrag utförs på och vilken roll du får axla. Vanligt återkommande behov hos vår kund är tjänster såsom Speditör, Tulladministratör, Materialstyrare, Materialplanerare och Transportplanerare för att nämna några.

I rollen som Logistiker är det vanligt att du är en del av en logistikavdelning och arbetar nära leverantörer samt har många interna kontakter. Ditt arbete går i huvudsak ut på att hantera logistiken och ansvara för att kartlägga kommande behov.

I din roll som Logistiker kan dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

• Förutsäga och kommunicera de kommande behov de aktuella leverantörerna har för att säkerställa att produkterna finns på plats i tid.
• Rutinuppgifter såsom att ta emot och hantera stora mängder information i analytiskt syfte för att utveckla nya sätt att hitta rätt information.
• Övriga arbetsuppgifter av logistisk karaktär.

Observera att vi genom denna annons söker kandidater för framtida uppdrag. Vi får in en hel del uppdrag inom området och etablerar därför gärna kontakt med dig som skulle vara intresserad att ta dig an en ny utmaning.

Om dig

Vi söker dig som har en god grundläggande förståelse för logistikprocesser, gärna från en eftergymnasial utbildning inom logistik. Vi tror att du är relativt ny på arbetsmarknaden och har en stark motivation att arbeta dig framåt och att gå in i en roll där du får utvecklas och lära dig massor inom logistik. Det kan även vara så att du arbetat inom området i flera år men nu är redo att bredda dina kunskaper och sikta på att utveckla din karriär.

Vidare ser vi att du besitter en god analytisk förmåga och motiveras av att hitta lösningar på problem. Du trivs bra med att arbeta självständigt, driver gärna ditt eget arbete framåt och kan prioritera bland flera brådskande uppgifter. Vi ser även att du är snabblärd samt uppskattar att arbeta i nära kontakt med ditt team och andra personer inom och utanför organisationen.

Viktigt för tjänsten är att:

• Du har god förståelse för logistikprocesser.
• Du är flytande i tal och skrift på svenska såväl som på engelska då vår kund är en global aktör.
• Har god datorvana.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Elsa Tidblom på Elsa.Tidblom@adecco.se 

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Tull | Logistik | Shipping | Transport | supply chain | logistics | Automotive | Fordonsindustrin

Ansök nu

Driven rekryterare till bolag inom fordonsindustrin i Göteborg

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Sep 15
Trivs du med att arbeta i ett högt tempo där den ena dagen inte är den andra lik? Vill du utvecklas och specialisera dig på rekrytering? Är du en framåt, resultatinriktad och kommunikativ person som har lätt för att skapa och upprätthålla kontakten med olika personer? Vi söker just nu rekryterare till vår kund, verksamma inom fordonsindustrin, i Göteborg så tveka inte på att ansöka redan idag om det låter som något som passar dig! 

Om tjänsten
Som rekryterare hos vår globala kund kommer du att driva diverse rekryteringsprocesser i samarbete med anställande chefer och HRBP:s. Du kommer att ingå i ett rekryteringscenter som stöttar upp en global koncern med hela eller delar av interna rekryteringsprocesser inom bolagen. Teamet är ett härligt gäng med bra sammanhållning vars gemensamma fokus ligger på att ge god service till en stor koncern.

Du kommer att arbeta nära interna kunder för att säkerställa framgångsrika rekryteringar. Därav kommer din roll att fokusera på första delen i rekryteringsprocessen och att säkerställa ett gediget proaktivt arbete i kandidatattraktion. Du kommer att jobba mycket med LinkedIn och andra sök-verktyg, telefontintervjuer, annonsering och annonsspridning samt annat stöd i rekryteringsprocesserna. I detta ingår också att ta kravspecifikationer med chefer runt om i organisationen, planera processen, utföra personlighetstester på kandidater, i viss mån hålla djupintervjuer samt göra backround checks och dylikt.

Vi söker dig som kan börja efter sommaren! 

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom rekrytering och som har en relevant utbildning inom området. Som person är du resultatorienterad och brinner för att hitta rätt person till rätt plats. Ditt engagemang och driv samt din goda kommunikations- och samarbetsförmåga gör att du också får med dig andra framåt. Som rekryterare arbetar du i en dynamisk miljö där du behöver kunna prioritera bland arbetsuppgifter. Vi tror också att du inger ett stort förtroende, har en hög personlig integritet, ett affärsfokus samt att du är en relationsbyggande person med förmågan att hantera såväl kandidater som beställande chefer och andra intressenter på bästa sätt.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Elsa Tidblom via Elsa.Tidblom@adecco.se 

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
info@adecco.se 

Välkommen med din ansökan

Rekrytering, Rekryterare, Recruiter, Recruitment, automotive, internationellt, globalt, fordonsindustrin, rekryteringsassistent, rekryteringskoordinator, recruitment coordinator, rekryteringsspecialist, recruitment specialist, talent agent

Ansök nu

Recruiter within IT/Tech profiles

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Sep 15
Do you have a few years experience working as a Recruiter? Do you have experience of recruiting profiles in the IT or Tech industry? We are looking for our next star to our clients team in Gothenburg, for an upcoming assignment. 

About the role
As a recruiter for our global client, you will run recruitment processes in collaboration with Hiring Managers and HRBP´s. You will be part of a recruitment team in Gothenburg that supports a global group with internal recruitment processes within the companies. You will work closely with internal clients to ensure successful recruitment´s. You will mainly work with LinkedIn and other search tools, telephone interviews, advertising and be a overall support in recruitment processes. This also includes managing requirement specifications, planning the process and performing personality tests on candidates. You will also fulfill some in-depth interviews and background checks. You will be responsible for the entire recruitment process, primarily for profiles in IT and Tech.

The assignment is a consultant position with employment at Adecco for a future assignment.  

About you 
To be successful in this role you have an University degree and a few years experience in IT/Tech recruitment. As a person, you are responsible, committed and driven. We are looking for someone with strong communication and cooperation skills. You are used to being responsible for the entire recruitment process. You should have experience in recruiting white-collar workers. We also believe that you have a high level of personal integrity, a business focus and that you are a relationship-building person with the ability to handle candidates, managers and other partners in the best way. Competence and experience is important, but personality is key! Last but not least you must be fluent in English, both verbally and written. 

Contact details
If you have questions about the assignment or the recruitment process, you are welcome to contact responsible recruiter: Elsa Tidblom at Elsa.Tidblom@adecco.se 

Welcome with your application! 

Keywords
Recruiter, Rekryterare, IT, Tech

Ansök nu

Erfarna och juniora Säljare till framtida uppdrag

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Sep 15
Är du en kommunikativ och kundorienterad person som vill utvecklas som Säljare? Har du tidigare arbetat med försäljning i en Account Manager roll eller Key Account Manager roll? Trivs du med att bilda nya kontaktnät? Just nu söker vi såväl erfarna som juniora Säljare för framtida uppdrag! Vi kan erbjuda en utvecklande arbetsplats där du har möjlighet att bygga upp ditt professionella nätverk med nya värdefulla kontakter! 

Hur kan din arbetsdag se ut?

Beroende på din erfarenhet och kompetens kommer du få arbeta självständigt, resultatinriktat samt kundorienterat.

I Din roll som Säljare kan bland annat följande arbetsuppgifter förekomma:

• Bearbeta nya kunder
• Boka och hålla i kundmöten
• Upprätthålla och förvalta kundrelationer
• Utveckla befintliga affärer samt nya affärsmöjligheter
• Förhandling av priser och avtal

Då annonsen riktar sig till framtida tjänster kan det arbetsuppgifterna variera beronde på hur det aktuella uppdraget ser ut. Var tyngdpunkten ligger i dina arbetsuppgifter varierar också mellan de olika uppdragen samt din kompetens. Som konsult hos oss finns det därmed alla möjligheter för dig att utvecklas och växa i din yrkesroll!

Om dig

Vi söker dig som helt enkelt brinner för försäljning och är affärsdriven. Du har en stark drivkraft och stort engagemang med fokus på att leverera bra resultat. Du är nyfiken och orädd, samt har förmågan och är skicklig på att skapa nya relationer. Vi söker både dig som är i början av din karriär men även dig med dokumenterad erfarenhet oavsett bransch.

Kvalifikationer:
• Tidigare erfarenhet av försäljning och arbete med kunder i någon form.
• Strategiskt arbete med affärsutveckling
• Mycket god vana av att arbeta med dator och system som arbetsverktyg, MS Office och SharePoint är meriterande
• Obehindrade kunskaper i svenska språket, tal och skrift
• Kunskaper i engelska språket är högt meriterande

Om Adecco

Tjänsterna tillsätts omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Våra kundföretag är av olika storlek och verkar i många olika branscher inom Göteborg, Kungsbacka eller Borås med omnejd. Arbetets omfattning är vanligtvis på heltid eller deltid, vardagar mellan kl. 08.00-17.00. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.För rätt person kan konsultuppdragen många gånger leda till erbjudande om anställning direkt hos våra kundföretag.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Elsa Tidblom via Elsa.Tidblom@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Säljare, Sälj, Account manager, Key account manager, försäljning, kundbearbetning, förhandling, offert

Ansök nu

Material Planner till fordonsindustrin

Materialplanerare
Läs mer Sep 15
Har du tidigare erfarenhet som materialplanerare och är redo att anta nästa utmaning? Vi på Adecco i Göteborg erbjuder dig en position där du får stora möjligheter att lära dig mer och utvecklas inför framtiden hos en av våra största och mest utmanande kunder inom fordonsindustrin!

Om tjänsten
Som Materialplanerare kommer du att vara en del av ett stort, globalt och innovativt bolag inom fordonsindustrin. Företaget är beläget på Hisingen i Göteborg och har kontakter över hela världen. I din roll kommer du arbeta nära produktionen och får ta del av ett stort, globalt och innovativt företag där du får arbeta både självständigt med ansvar för materialhemtagning men även med resten av teamet.

Uppdragen hos vår kund kan bland annat innebära leveransbevakning, avvikelsehantering och uppföljning. Fortsättningsvis innefattar rollerna omfattande kontakter externt med leverantörer såväl som internt med exempelvis inköpare, ingenjörer och godsmottagningen. Kommunikationen sker via telefon och mail och arbetsspråken är engelska och svenska. Du ansvarar även för att utveckla bolagets leverantörsportfölj och att skapa professionella kontakter världen över.

Du kommer att göra uppföljningar med relevanta analyser och statistik samt deltar i regelbundna möten för att utveckla processer och rutiner. Du kommunicerar även uppföljning och statistik till leverantörerna för att säkerställa deras kvalitet samt rapporterar avvikelser och risker för störningar till ansvarig chef. Som materialstyrare löser du löpande de problem som uppstår, uppdaterar materialplaneringssystem samt ansvarar för en kvalitativ leverans till dina kunder.

I din roll som Materialplanerare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

-Leveransbevakning.
-Kontakt med interna och externa parter, framförallt leverantörer
-Ansvara för uppföljning och analys av relevanta och beslutade PI:er.
-Delta i kontinuerliga förbättringsaktiviteter i det dagliga arbetet.
-Ansvara för att delta i lokala/regionala nätverk för att bidra till processutveckling.

Om dig
Vi söker dig som har en relevant utbildning inom området för att arbeta som Materialplanerare. Har du tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter inom logistik, främst materialförsörjning, leveransbevakning eller tillverkningsindustrin är det meriterande. Du har goda kunskaper i Officepaketet och vanliga IT-system i allmänhet och känner dig bekväm med att ta egna initiativ.

Vidare ser vi att du är en stresstålig lagspelare som tycker om att lösa problem, är prestigelös och noggrann i sitt arbetssätt.

Viktigt för tjänsten är:

Erfarenhet av arbete inom logistik
Att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift
Att du har en god kommunikativ förmåga
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Elsa Tidblom på Elsa.Tidblom@adecco.se 

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport via: info@adecco.se 

Välkommen med din ansökan!

Materialplanerare | Material planner | Material Controller | Supply Planner |

Ansök nu

Framtida uppdrag inom HR och rekrytering

HR-assistent
Läs mer Sep 15
Studerar du HR eller har du en utbildning inom HR och söker en ny utmaning i karriären? Vi söker nu HR-talanger för framtida uppdrag inom HR och rekrytering hos våra kunder i Göteborgsområdet. Ansök för chansen att bli kontaktad med spännande karriärmöjligheter innan och efter din examen!

Om tjänsten
Din roll kan innebära ett brett spektrum av arbetsuppgifter där du fungerar som ett stöd för organisationen i HR-relaterade frågor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan t.ex. vara:
• Driva HR administrativa uppgifter
• Arbeta med rekryteringsdelar som search, screening och intervjuer
• Administrera personalfrågor
• Förbereda dokument, presentationer och rapporter

Om dig
Vi söker dig som tar examen från HR-programmet/dylikt. Vi söker dig som är nyfiken och vill utvecklas inom HR. Det krävs inte att du har tidigare erfarenhet inom HR-yrket men givetvis är det meriterande. Ditt engagemang och driv samt din goda kommunikations- och samarbetsförmåga gör att du också får med dig andra framåt. Som rekryterare arbetar du i en dynamisk miljö där du behöver kunna prioritera bland arbetsuppgifter. Vi tror också att du inger ett stort förtroende, har en hög personlig integritet, ett affärsfokus samt att du är en relationsbyggande person med förmågan att hantera såväl kandidater som beställande chefer och andra intressenter på bästa sätt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Adecco är en av världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden, både som konsult och för direktrekrytering.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänster tillsätts löpande och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig här nedan.

 

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Elsa Tidblom via Elsa.Tidblom@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord
Rekryterare, PA-programmet, Personal- och arbetsliv, HR, rekrytering, HR, HR-generalist, HR-specialist, admin, administratör, HR-koordinator, HR-assistent, HR-koordinator, internationellt, konsult, consultant, HRBP, Sverige, Göteborg, Gothenburg

Ansök nu

HR Business Partner till medicintekniskt bolag nära Göteborg

HR-assistent
Läs mer Sep 15
Har du tidigare erfarenhet av brett HR arbete? Vill du arbeta i en operativ roll med HR-arbete? Är du resultatorienterad, kommunikativ och drivs av nya utmaningar? Om detta låter som dig så får du gärna ta dig en titt på annonsen nedan och ansöka redan idag. 

Om tjänsten
I rollen som HR Business Partner till vår kund, verksamma inom medicinteknik, kommer din främsta arbetsuppgift vara att stötta chefer som har personal i Sverige med operativa HR-frågor, dessa frågor kan exempelvis vara: 

• kompetensinventering
• villkorsfrågor
• arbetsklimatanalyser och -åtgärder
• rehabiliteringsfrågor
• ledarskapsfrågor
• fackliga förhandlinga
• disciplinära åtgärder
• säkerställa att personalsystemen kontinuerligt uppdateras
• ingå i samarbetsgruppen med andra HR som stöttar chefer med personal i Sverige

Önskad start är omgående och uppdraget förväntas pågå i 6 månader. 

Om dig 
Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet av HR-arbete. Det krävs att du har en högskole-/universitetsexamen med inriktning mot personal och organisation. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom både tillverkningsindustrin och att stötta inom tjänstemannasektorn. Som person är du förtroendeingivande och professionell, positiv och service-minded. Vidare har du en förmåga att bemöta olika sorters människor. 

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Om Adecco
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. För rätt person kan konsultuppdragen många gånger leda till erbjudande om anställning direkt hos våra kundföretag. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Elsa Tidblom via Elsa.Tidblom@adecco.se 

Välkommen med din ansökan!

Sökord
HRBP, HR Business Partner, HR-generalist, HR-specialist, HR-admin, HR, Personalavdelning

Ansök nu

Master Data Specialist till ett spännande uppdrag

Logistiker
Läs mer Sep 15
Adecco is looking for a Master Data Specialist to join a global company in Gothenburg! 

About the role
Are you looking for an opportunity that will allow you to "pave the road" for improved Master Data processes?
Do you want to make an impact on the Product Data of a global company? Do you want to do it in a friendly, high performing environment?
The Master Data Hub is accountable for the delivery of high quality master data to the company´s internal processes and external partners for all our articles. The Master Data Specialist role is a vital function for product data management and to be successful in this role you need to have a combination of skills that include good understanding of information systems and supply chain.

The recruit will be dedicated to take full responsibility and manage a part of the article assortment, but as part of the team the work tasks and responsibilities will be shifting at times to meet our common goals.

Your responsibility

• Create, amend and managing Master Data for Europe
• Collaborate with Master Data teams across Europe and America.
• Review and respond to enquiries related to Master Data, taking a decision or escalating issues, concerns or risks as appropriate
• Support and co-operate with Business Data Users and other stakeholders on request
• Report system incidents and drive system improvements, represent operations in system change activities.
• Contribute to projects and initiatives related to relevant master data

Qualifications
Required Education & Experience
• University degree with logistic or system profile or equivalent within relevant practice
• Some years of industry experience: information systems/supply chain/customer service
• Strong knowledge of SAP, Excel and Master Data Management
• High proficiency in English
• Technical writing and end-user documentation skills

About you
To be successful in this role we believe that you are someone who enjoys the interaction with colleagues and stakeholders. You are Team oriented and service minded with great communication skills. You also need a methodical, analytical and detailed work behavior. We see you as a Self-driven and goal focused individual with problem solving skills and a can-do attitude.

About the assignment

There asignment starts asap and last for one year, with a possibility of extension.

Contacts
If you have questions about the assignment or the recruitment process, you are welcome to contact responsible recruiter:
Elsa Tidblom at Elsa.Tidblom@adecco.se 

Welcome with your application!

Ansök nu