Liseberg AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Liseberg AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Liseberg söker Systemutvecklare (Microsoft)

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 24
Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 350 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,2 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.


Liseberg har som mål att bli en av Sveriges bästa arbetsplatser, och vi behöver dig som kan känna glädje och stolthet över att vara en del av vårt varumärke. Här får du bidra till vår utveckling och får en möjlighet att påverka både Lisebergarens vardag och gästens upplevelse av sitt besök. Din arbetsplats finns mitt i Göteborg och du ingår i ett team som brinner för IT och digitalisering.Vi genomför nu den största digitaliseringen i Lisebergs historia med många roliga projekt. Allt från ny digital gästresa till införande av nytt hotell- och biljettsystem för att stötta våra nya verksamheter i Liseberg Grand Curiosa Hotel och Oceana Vattenvärld. Vår tyngd ligger i backend-utveckling men vi utvecklar även frontend i våra interna system.Liseberg IT har idag 17 anställda och består av fyra områden; Strategi, Utveckling, Drift samt Support. Avdelningen har ett strategiskt och operativt ansvar att bidra till affärsutveckling enligt bolagets övergripande strategi och mål. Vårt uppdrag är att leverera tjänster, plattformar, service och support som skapar möjligheter för verksamheten att lyckas.Vi har - världens roligaste jobb! Vi arbetar i Microsoftmiljö och stöttar en omväxlande verksamhet bestående av flera olika affärsområden och funktioner. Vi jobbar i en modern plattform, där du har möjlighet att påverka och utforma våra lösningar.Beskrivning av rollen
Som utvecklare på Liseberg är du med i hela systemutvecklingsprocessen.

Det gör arbetet omväxlande och med stor möjlighet att påverka de lösningar vi tar fram, i så väl UX som arkitektur. Vi arbetar för hela Liseberg och arbetar bland annat med utveckling och förvaltning av interna och externa system, såsom e-handel, HR- och bokningssystem samt integrationer för att få hela systemlandskapet att hänga ihop.

Du arbetar i ett litet agilt team med andra utvecklare och produktägare, i nära samarbete med övriga kollegor på IT-avdelningen samt i verksamheten. På Liseberg finns en närhet till vår verksamhet och affär som kan vara svår att hitta på andra ställen.

Vårt mål är att ständigt finnas i framkant inom vårt arbetsområde, vara innovativa och nytänkande samt skapa förutsättningar för moderna och användarvänliga system som stöttar vår affär.

 
Kvalifikationer
Utbildning och erfarenhet:

- Relevant högskoleutbildning (t ex civilingenjör, systemvetare, datavetare eller liknande, men kan till viss del kompenseras med annan högre utbildning och relevant arbetslivserfarenhet av liknande roll).
- Relevant erfarenhet (minst 2 år) med bevisat goda resultat.

Meriterande:

- Certifiering inom utveckling (Microsoft-teknologi)
- Erfarenhet från fler olika arbetsplatser/verksamheter

 

Specialistkunskaper:

- Mjukvaruarkitektur
- Backend-utveckling
- Enhets- och integrationstestning
- Bredd inom utveckling med erfarenhet av C#/.Net-utveckling och Microsoft-teknologier såsom: - API:er (Rest)
- Web-applikationer
- MS /T-
- Asynkron integration
- Windows desktop apps (WPF)Meriterande:

- GIT och Azure Devops
- CI/CD Pipelines, infrastructure as code
- Utveckling av/med tjänster i Azure
- Agila arbetssätt
- Utveckling mot MS365/O365
- UI-design
-  Power BI-utveckling
- Azure Datalake/Synapse 

 

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som har ett starkt eget driv och älskar systemutveckling. Du gillar utmaningar, är lösningsfokuserad och tycker om att förbättra livet för dina medarbetare och våra gäster genom digitalisering och IT. Du har ett stort intresse av IT och känner stolthet i att leverera en bra IT-tjänst.

Du har troligen börjat som utvecklare och har i de senaste projekten tagit ett större ansvar för arkitekturfrågor.

Som person är du prestigelös, ödmjuk, nyfiken och kommunikativ samt tycker om kontakt med människor. Du trivs med att arbeta i team, och vill bidra till en skön arbetsmiljö som innehåller mycket humor och glädje. När vi utvecklar så gör vi det med hjärta.

Förutom att dela Lisebergs värdegrund (glädje, säkerhet, omtanke, kvalitet och kreativitet) söker vi dig som har följande egenskaper:

· Kommunikativ (svenska + engelska)

· Goda samarbets- och teamegenskaper

· Förmåga att ta stort eget ansvar och arbeta självständigt

· Driven och lösningsorienterad

· Förändringsbenägen och nyfiken

· Strukturerad och analytisk

· Visionär och orädd, men också pragmatisk

· En positiv grundinställning till ”allt och alla”

 

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med oreglerad arbetstid. 6 månaders provanställning gäller.Övrigt
Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Har du frågor om tjänsten, är du välkommen att kontakta IT-Chef Peter Grimbeck på peter.grimbeck@liseberg.se.

Vänta inte med din ansökan, rekrytering sker löpande!

Ansök nu

Arbetsledare till Campingvärdsteamet på Stugor & Camping

Fastighetsförmedlare
Läs mer Nov 28
Som arbetsledare på Liseberg är du en viktig medspelare.

Du arbetar i den operativa driften, och finns som stöd för områdescheferna i den dagliga verksamheten. Som Lisebergare är du en ambassadör utåt sett – och har du en arbetsledarroll blir du dessutom en tydlig arbetsgivarrepresentant som både påverkar och lever vårt varumärke! Du identifierar dig med våra värderingar som är en viktig del av vår företagskultur: kvalitet, kreativitet, glädje, säkerhet och omtanke.

Beskrivning
Vi går en spännande tid till mötes där vi under de kommande åren kommer att accelerera utvecklingen av Lisebergs campingverksamhet som en del av Lisebergs breda produktutbud. Nu söker vi en arbetsledare till vår Campingvärdsteam som har fokus på fastighetsskötsel på Liseberg Stugor & Camping, som kan vara med oss på resan.

Verksamheten innefattar två campinganläggningar – Lisebergsbyn har öppet året om och Askim Strand håller säsongsöppet mellan maj-augusti. Vårt Campingvärdsteam som har inriktning mot fastighetsskötsel består idag av fyra personer som ansvarar för den dagliga skötseln av våra anläggningar. Den består av en hel del utomhusmiljö och innefattar också flera servicebyggnader och kontorsbyggnader, samt ett stort antal stugor, Bed & Breakfast och vandrarhem.

Arbetsuppgifter
Som arbetsledare jobbar du operativt i driften och stöttar Områdeschefen i att planera, leda och fördela det dagliga arbetet. Du är mycket synlig i verksamheten och säkerställer tillsammans med arbetsgruppen en hög kvalitets- och servicenivå gentemot gäst. Du är engagerad i och engagerar medarbetare i arbetsmiljöfrågor då säkerheten är A och O. Du har en god förmåga att prioritera och hantera flera ärenden samtidigt och tar stort ansvar för att finnas till för samtliga medarbetare på ditt område genom att motivera, inspirera och vara behjälplig vid de situationer som kan uppstå. Du rapporterar till Områdeschef för Campingvärdar och arbetar också tätt tillsammans med kollegor inom Funktion Teknik & Säkerhet.

Vem är du?
Du har ett strukturerat och lösningsorienterat arbetssätt och har förmågan att kunna växla mellan helhetsperspektiv och detaljnivå. För att lyckas i denna roll behöver du vara initiativtagande, kommunikativ och kreativ och förutom att leverera toppkvalitet drivs du också av att samordna och bygga välfungerande och engagerade team. Vidare har du lätt för att bygga och bibehålla goda relationer och samarbeten, såväl internt som externt, och du lockas av möjligheten att vara med och påverka och utveckla verksamheten.

Kvalifikationer
Vi tror att du från tidigare roller har erfarenhet av att arbeta med inköp och avrop, har förståelse för budget och kostnadseffektivitet och brinner för miljö och hållbarhet. Har du praktisk erfarenhet från drift inom hantverkaryrken och/eller VVS är detta meriterande.

Ledarerfarenhet och goda datorkunskaper ser vi också som relevanta kompetenser. 

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen. 

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Rollen är i huvudsak förlagd till vardagar och dagtid, men arbetstiden anpassas av verksamhetens behov och kan komma att innefatta både helger och kvällar. Tjänsten ligger under Kommunals avtalsområde.

Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta Områdeschef Campingvärdar Sabina Engman på telefon 031-766 75 19.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan!

Ansök nu

Liseberg Grand Curiosa Hotel söker Souschefer

Souschef
Läs mer Nov 18
Liseberg Grand Curiosa Hotel öppnar våren 2023 och kommer tillsammans med vattenvärlden Liseberg Oceana, (öppnar 2024), skapa en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg. Det är nu dags att fokusera på projektets pre-opening-fas samt driftsättning. För Liseberg Grand Curiosa Hotel innebär det att vi behöver utöka den grupp av nyckelspelare som tillsammans bidrar till Lisebergs största satsning någonsin. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse! Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!

Ett hotell som längtar efter att få skapa ännu mer magi tillsammans med just dig.

Ett hotell som ser service som ett sant trolleritrick. Ett hotell som söker sådana människor som dig. Du som älskar att skapa magiska upplevelser för våra gäster – och dina arbetskompisar. Det här är ditt hotell, din arbetsplats.

Just nu har vi fullt fokus på att förbereda för öppning av vårt underbara hotell! Nu söker vi dig som brinner för service, längtar efter nya utmaningar och är beredd att hugga i - är du den vi söker?

Arbetsuppgifter
Souschefens främsta uppgift är att fungera som Head chefs högra hand. Vid Head chefs frånvaro planerar, leder och fördelar souschefen arbetet i köket. Du är väl insatt i gällande inköpsrutiner, delaktig i personalplanering och rekrytering, samt har en viktig roll i kökets utvecklingsarbete. 

Ditt arbete är driftsorienterat vilket kräver att du har stor passion för mat och är nyskapande och kreativ utan att tumma på våra höga kvalitetskrav. Du bidrar aktivt till en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och kollega samt inspirera till kompetenshöjning. Som souschef kommer du att arbetsleda både van restaurangpersonal och nyutbildade medarbetare, ja, även oerfarna kollegor. Ditt uppdrag blir därför att coacha och vägleda varje medarbetare så att hen kan växa, trivas och utvecklas.

Vem är du?
Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och dokumenterad erfarenhet från restaurangkök, alternativt annan relevant erfarenhet. Det är meriterande med erfarenhet från arbetsledande befattning inom kök gällande såväl driftsansvar och råvarubeställning som menyplanering. På flera av våra restauranger kommer tempot att vara högt, och du bör vara beredd att hantera stora volymer gäster och beställningar.

Med ditt intresse och kompetens ser vi, utöver att bibehålla vår kvalitet och nöjda gäster, att du blir en naturlig och viktig del i att utveckla och driva våra koncept och medarbetare framåt. Du arbetar ansvarsfullt och med som mål att leverera en högklassig matlagning samt har god kännedom om livsmedelslagen och hantering av råvaror. Gentemot dina kollegor är du en tålmodig och motiverande arbetsledare som med hjärta och klokhet finns tillhands som förebild och inspiratör.

Var vill du arbeta?
På Liseberg Grand Curiosa Hotell kommer vi ha ett varierat och spännande utbud i matväg, och våra restauranger ska erbjuda något för alla behov och smaker. Var kommer just du att trivas och passa bäst som souschef? Några rader om våra olika restauranger:

Saluhallen, Café Agnes & Bar Compagniet
Här erbjuds magiska bufféer, med möjlighet att ta emot över 500 gäster, där både stora och små gäster hittar sina favoriter. Dessutom ansvarar köksteamet för matutbudet i baren Compagniet samt Café Agnes. Sist men inte minst ser Saluhallsköket till att även våra konferens- och eventgäster blir mätta och belåtna.

Breakfast
Innan dagen startar på riktigt ska hotellets gäster laddas med vår energifyllda och glädjeskapande frukostbuffé. Frukosten serveras i vår fina Saluhall, där vi kommer kunna ta emot upp mot två tusen gäster under högsäsong. Tillsammans med kökskollegorna kommer du även att arbeta i personalrestaurangen Herr Dalers Kitchen, där hungriga kollegor behöver fylla på med energi genom en god måltid.

Restaurang Mei Rose
Detta är vår asien-inspirerade restaurang med öppet kök. Här fokuserar du på modern asiatisk mat och street food där du tillsammans med ditt team skapar fantastiska smakupplevelser. Restaurangen finns på hotellets top floor. Här finns även vårt grillkök, beläget på terrassen – där gästerna njuter som bäst av den svenska sommaren och utsikten över Lisebergsparken.

Pastery
Vad är väl ett magiskt hotell utan fantastiska bakverk, himmelska desserter och söta överraskningar? Du och dina kollegor har full koll på det kreativa skapandet i vårt Pastery kök, låt det vattnas i mun av osannolika kombinationer och nya upplevelser!

När du fyller i din ansökan, ange gärna var du helst önskar att arbeta – du kan självklart söka till samtliga restaurangkök om du känner intresse och har bred erfarenhet!

Personliga egenskaper
För att trivas hos oss brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och nyfiken på människor vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, struktur, kreativitet och god kommunikationsförmåga är andra faktorer som brukar leda till framgång i vår företagskultur. Om du känner arbetsglädje och stolthet efter en intensiv och varierande arbetsdag- ja då tror vi att du kommer älska att jobba som souschef på Liseberg Grand Curiosa Hotel!

Villkor
Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid med tillsättning enligt överenskommelse, preliminärt behöver vi dig från februari-mars månad. Arbetstiden påverkas av verksamhetens behov vilket betyder att du kommer arbeta både dagtid, kvällar och helger. Tjänsterna ligger under HRF:s avtalsområde.

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till Lisebergs rekrytering på: Jobb.grandcuriosa@liseberg.se 

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi tar därför tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt, senast den 31 december. Varmt välkommen att söka!

Läs gärna mer om vår spännande utökning av Liseberg här: https://www.liseberg.se/grandcuriosa

Ansök nu

Liseberg Grand Curiosa Hotel söker Arbetsledare till Front Office

Hotellreceptionist
Läs mer Nov 18
Liseberg Grand Curiosa Hotel öppnar våren 2023 och kommer tillsammans med vattenvärlden Liseberg Oceana, (öppnar 2024), skapa en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg. Det är nu dags att fokusera på projektets pre-opening-fas samt driftsättning. För Liseberg Grand Curiosa Hotel innebär det att vi behöver utöka den grupp av nyckelspelare som tillsammans bidrar till Lisebergs största satsning någonsin. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse! Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!

Ett hotell som längtar efter att få skapa ännu mer magi tillsammans med just dig.

Ett hotell som ser service som ett sant trolleritrick. Ett hotell som söker sådana människor som du. Du som älskar att skapa magiska upplevelser för våra gäster – och dina arbetskompisar. Det här är ditt hotell, din arbetsplats.

Just nu har vi fullt fokus på att förbereda för öppning av vårt underbara hotell! Nu söker vi dig som brinner för service, längtar efter nya utmaningar och är beredd att hugga i - är du den vi söker?

Arbetsuppgifter
Som arbetsledare inom Front Office är du mycket synlig i verksamheten och säkerställer tillsammans med ditt team en hög kvalitets- och servicenivå. Du är Front Office Managers högra hand, vilket innebär att ni tillsammans hanterar planering, ledning samt fördelning av det dagliga arbetet i hotellets Front Office, hotellets shop, bagagehantering och värdskapet i hotellets lobby. I uppstartsskedet av hotellet kommer du vara delaktig i att sätta nödvändiga administrativa rutiner och arbetssätt för en fungerande drift samt utbilda nya medarbetare i ditt team. När hotellet väl öppnar kommer fokus ligga på att upprätthålla en fungerande drift där du blir delaktig i arbetet att säkerställa att avdelningen har nödvändig info om det som händer inom Liseberg, detta för att skapa en hög kvalitet på gästservice. Front Office teamet kommer att arbeta tillsammans för att göra detta möjligt och din roll som arbetsledare blir central för att få verksamheten att fungera.

Tillsammans med Front Office Manager och övriga arbetsledare skapar ni en trygg och trivsam arbetsmiljö inom ert verksamhetsområde. Du har en god förmåga att prioritera och hantera flera ärenden samtidigt och tar stort ansvar för att finnas till för samtliga medarbetare på ditt område genom att motivera, inspirera och vara behjälplig vid de situationer som kan uppstå. Du rapporterar till Front Office Manager.

Vem är du?
Vi ser gärna att du tar egna initiativ med ett lösningsorienterat förhållningssätt, där du alltid är noggrann och ordningsam i det du utför. Du arbetar med hög integritet och resultatfokus, samtidigt som du besitter en stor kommunikativ förmåga. Du trivs med snabba utmaningar som kräver omprioritering och flexibilitet, samt har ett öga för detaljer och gästens behov. Du bidrar med att skapa en god team-anda genom att skapa tydliga rutiner och väl fungerande arbetssätt. För dig är kvalité en service och du drivs av att nå uppsatta mål tillsammans med ditt team för att skapa den bästa gästupplevelsen. 

För att trivas hos oss brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och ärligt intresserad av människor vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, effektivitet och kreativitet är andra faktorer som brukar leda till framgång i vår företagskultur. Om du känner arbetsglädje och stolthet efter en intensiv och varierande arbetsdag - ja då tror vi att du kommer älska att jobba som arbetsledare för Front Office på Liseberg Grand Curiosa Hotel!

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av arbete inom hotellreception alternativt Hotel Management utbildning. Gymnasieutbildning är ett krav. Du har minst två års ledarerfarenhet, har du dessutom erfarenhet av hotell- och gruppbokning är det meriterande. Det är önskvärt om du tidigare arbetat på ett större hotell med minst 300 rum med stora mötesverksamheter. Även erfarenhet av butiks-/caféarbete eller liknande servicearbete är positivt för rollen.

Du har ett strukturerat och lösningsorienterat arbetssätt och har förmågan att kunna växla mellan helhetsperspektiv och detaljnivå. Du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer och samarbeten, såväl internt som externt och du lockas av möjligheten att vara med och påverka och utveckla verksamheten.

God datavana och goda kunskaper i Excel och Word är ett krav. Vi lägger stor vikt vid tydlighet och kommunikation med möjlighet att kunna uttrycka sig väl både på svenska och engelska. Det är meriterande ifall du även har kunskaper inom andra språk så som spanska, tyska eller franska. Vi värdesätter om du har ett brinnande hållbarhetstänk i ditt arbete och bidrar till att Liseberg tar steget mot ökad hållbarhet. Vi söker dig som besitter förmågan och viljan att skapa oförglömliga höjdpunkter för våra gäster tillsammans med ditt team.

Villkor
Tjänsterna är tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse, preliminärt behöver vi dig från februari månad. Arbetstiden påverkas av verksamhetens behov vilket betyder att du kommer arbeta både dagtid, kvällar och helger. Tjänsterna ligger under HRF:s avtalsområde.

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till Lisebergs rekrytering på Jobb.grandcuriosa@liseberg.se

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi tar därför tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt, senast den 31 december. Varmt välkommen att söka!

Läs gärna mer om vår spännande utökning av Liseberg här: https://www.liseberg.se/grandcuriosa

Ansök nu

Liseberg Grand Curiosa Hotel söker Arbetsledare till Housekeeping

Arbetsledare, städ/Städledare
Läs mer Nov 18
Liseberg Grand Curiosa Hotel öppnar våren 2023 och kommer tillsammans med vattenvärlden Liseberg Oceana, (öppnar 2024), skapa en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg. Det är nu dags att fokusera på projektets pre-opening-fas samt driftsättning. För Liseberg Grand Curiosa Hotel innebär det att vi behöver utöka den grupp av nyckelspelare som tillsammans bidrar till Lisebergs största satsning någonsin. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse! Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!

Ett hotell som längtar efter att få skapa ännu mer magi tillsammans med just dig.

Ett hotell som ser service som ett sant trolleritrick. Ett hotell som söker sådana människor som du. Du som älskar att skapa magiska upplevelser för våra gäster – och dina arbetskompisar. Det här är ditt hotell, din arbetsplats.

Just nu har vi fullt fokus på att förbereda för öppning av vårt underbara hotell! Nu söker vi dig som brinner för service, längtar efter nya utmaningar och är beredd att hugga i - är du den vi söker?

Arbetsuppgifter
Som arbetsledare för Housekeeping stödjer du avdelningens områdeschefer i det dagliga operativa arbetet vad gäller lokal- eller rumsstädning. I lokalstäd ingår alla publika områden samt städning bakom kulisserna. Inom rumsstäd ingår städning av alla hotellrum och ytor kopplade till det. Housekeeping-avdelningen ska se till att alla hotellets miljöer är fina, förberedda, städade och fräscha för våra gäster. Housekeeping-avdelningen är ett stort team som kommer att arbeta tillsammans för att göra detta möjligt och din roll som arbetsledare blir central för att få verksamheten att fungera.

Ditt arbete är driftsorienterat vilket kräver att du är tydligt närvarande, och är flexibel och initiativrik för att förstärka våra höga service- och kvalitetskrav. Du bidrar aktivt till en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och kollega samt inspirera till kompetenshöjning. Som arbetsledare Housekeeping kommer du att arbetsleda både van städpersonal och nyutbildade medarbetare, ja, även oerfarna kollegor. Ditt uppdrag blir därför att coacha och vägleda varje medarbetare så att hen kan växa, trivas och utvecklas.

Du har en god förmåga att prioritera och hantera flera ärenden samtidigt och tar stort ansvar för att finnas till för samtliga medarbetare på ditt område genom att motivera, inspirera och vara behjälplig vid de situationer som kan uppstå. Du rapporterar till Områdeschef för Housekeeping Public eller Room och arbetar också tätt tillsammans med de andra arbetsledarna inom Housekeeping samt övriga kollegor på hotellet.

Vem är du?
Som arbetsledare på Housekeeping söker vi dig som vill skapa och arbeta i stora grupper med stark känsla av yrkesstolthet. Du besitter en stor kommunikativ förmåga som skapar dialog och respekt för dina kollegors uppdrag. Att arbeta med både repetitiva uppgifter, långsiktiga planeringsuppdrag och snabba utmaningar som kräver omprioritering och nytänkande är något du trivs med. Du har ett öga för detaljer och brinner för att utveckla din arbetsgrupp framåt.

För att trivas hos oss brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och ärligt intresserad av människor vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, effektivitet, kreativitet och flexibilitet är andra faktorer som brukar leda till framgång i vår företagskultur. Om du känner arbetsglädje och stolthet efter en intensiv och varierande arbetsdag - ja då tror vi att du kommer älska att jobba som arbetsledare på Housekeeping på Liseberg Grand Curiosa Hotel!

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst ett års erfarenhet av att leda och organisera en stor personalgrupp inom hotellstäd, har du tidigare arbetat med liknande uppgifter inom städbranschen är det meriterande. Vi värdesätter om du har städutbildning och/eller relevant ledarskapsutbildning för rollen. Du har ett strukturerat och lösningsorienterat arbetssätt samt förmåga att kunna växla mellan helhetsperspektiv och detaljnivå. Du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer och samarbeten, såväl internt som externt och du lockas av möjligheten att vara med och påverka och utveckla verksamheten.

Du kan hantera stora arbetsgrupper där många olika kulturer representeras vilket innebär stor vikt vid tydlighet och kommunikation med möjlighet att kunna uttrycka sig väl både på svenska och engelska. God datavana och goda kunskaper i Excel och Word är ett krav. Vi värdesätter om du har ett brinnande hållbarhetstänk i ditt arbete och bidrar till att Liseberg tar steget mot ökad hållbarhet. Vi söker dig som besitter förmågan och viljan att skapa oförglömliga höjdpunkter för våra gäster tillsammans med ditt team.

Villkor
Tjänsterna är tillsvidareanställningar med varierande sysselsättningsgrad med tillsättning enligt överenskommelse, preliminärt behöver vi dig från februari - april månad. Arbetstiden påverkas av verksamhetens behov vilket betyder att du kommer arbeta både dagtid, kvällar, natt och helger. Tjänsterna ligger under HRF:s avtalsområde.

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till Lisebergs rekrytering på Jobb.grandcuriosa@liseberg.se

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi tar därför tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt, senast den 31 december. Varmt välkommen att söka!

Läs gärna mer om vår spännande utökning av Liseberg här: https://www.liseberg.se/grandcuriosa

Ansök nu

Liseberg Grand Curiosa Hotel söker Hovmästare

Hovmästare
Läs mer Nov 18
Liseberg Grand Curiosa Hotel öppnar våren 2023 och kommer tillsammans med vattenvärlden Liseberg Oceana, (öppnar 2024), skapa en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg. Det är nu dags att fokusera på projektets pre-opening-fas samt driftsättning. För Liseberg Grand Curiosa Hotel innebär det att vi behöver utöka den grupp av nyckelspelare som tillsammans bidrar till Lisebergs största satsning någonsin. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse! Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!

Ett hotell som längtar efter att få skapa ännu mer magi tillsammans med just dig.

Ett hotell som ser service som ett sant trolleritrick. Ett hotell som söker sådana människor som du. Du som älskar att skapa magiska upplevelser för våra gäster – och dina arbetskompisar. Det här är ditt hotell, din arbetsplats.

Just nu har vi fullt fokus på att förbereda för öppning av vårt underbara hotell! Nu söker vi dig som med helhetsblick och känsla för service, ordning & reda kan vara närvarande och synlig - är du den vi söker?

Arbetsuppgifter
Hovmästarens främsta uppgift är att vara synlig i verksamheten och säkerställa en hög kvalitets- och servicenivå gentemot gäst. Du fungerar som Service Managers operativa stöd, där du motiverar, inspirerar och stöttar dina kollegor genom hög närvaro där ni tillsammans skapar upplevelser värda att minnas. Du säkerställer att verksamheten följer de regler och rutiner som finns gällande servering av alkohol och livsmedelssäkerhet. Dessutom medverkar du i uppdatering av arbetsmanualer, utbildningsmaterial samt är delaktig i introduktioner och arbetsplatsutbildningar.

Vem är du?
Som hovmästare är det viktigt att du är lösningsorienterad och har öga för detaljer och kvalité och med god förmåga att prioritera och hantera flera ärenden samtidigt. Du har en kommunikativ förmåga både gentemot kollegor och gäst, och verkar för ett gott samarbetsklimat mellan kollegor både i matsal och kök. Du gillar högt tempo och drivs av snabba utmaningar som kräver omprioritering och flexibilitet. Som hovmästare bidrar du till en god ekonomi och ser utvecklingspotential inom ditt verksamhetsområde.

För att trivas hos oss brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och ärligt intresserad av människor vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, effektivitet och kreativitet är andra faktorer som brukar leda till framgång i vår företagskultur. Om du känner arbetsglädje och stolthet efter en intensiv och varierande arbetsdag - ja då tror vi att du kommer älska att jobba som hovmästare på Liseberg Grand Curiosa Hotel!

Var vill du arbeta?
På Liseberg Grand Curiosa Hotel kommer vi ha ett varierat och spännande utbud i matväg, och våra restauranger ska erbjuda något för alla behov och smaker. Var kommer just du att trivas och passa bäst som Hovmästare? Några rader om våra olika restauranger:

Saluhallen
Här erbjuds magiska bufféer, med möjlighet att ta emot över 500 gäster, där både stora och små gäster hittar sina favoriter. Dessutom ansvarar köksteamet för matutbudet i baren Compagniet samt Café Agnes. Sist men inte minst ser Saluhallsköket till att även våra konferens- och eventgäster blir mätta och belåtna.

Breakfast
Innan dagen startar på riktigt ska hotellets gäster laddas med vår energifyllda och glädjeskapande frukostbuffé. Frukosten serveras i vår fina Saluhall, där vi kommer kunna ta emot upp mot två tusen gäster under högsäsong. Tillsammans med kökskollegorna kommer du även att arbeta i personalrestaurangen Herr Dalers Kitchen, där hungriga kollegor behöver fylla på med energi genom en god måltid.

Restaurang Mei Rose
Detta är vår asien-inspirerade restaurang med öppet kök. Här fokuserar du på modern asiatisk mat och street food där du tillsammans med ditt team skapar fantastiska smakupplevelser. Restaurangen finns på hotellets top floor. Här finns även vårt grillkök, beläget på terrassen – där gästerna njuter som bäst av den svenska sommaren och utsikten över Lisebergsparken.

När du fyller i din ansökan, ange gärna var du helst önskar att arbeta som hovmästare – du kan självklart söka till samtliga restauranger om du känner intresse och har bred erfarenhet!

Kvalifikationer
Som hovmästare på Grand Curiosa Hotel söker vi dig som har erfarenhet från arbetsledande position i liknande bransch. Kunskap om livsmedelshantering (HACCP) samt erfarenhet av att servera alkohol på ett ansvarsfullt sätt är meriterande. Likväl som ett stort intresse för och en god kännedom kring mat och dryck. Många av dina kollegor är ganska nya i branschen, varför du behöver gilla att lära upp, coacha och stödja dem.

Du visar på ett gott omdöme i ditt beslutsfattande och är en förebild för dina kollegor. Som formell utbildningsnivå har du lägst gymnasiekompetens, har du andra relevanta kurser eller utbildningar är det ett plus. 

Villkor
Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid med tillsättning enligt överenskommelse, preliminärt behöver vi dig från februari - april månad. Arbetstiden påverkas av verksamhetens behov vilket betyder att du kommer arbeta både dagtid, kvällar och helger. Tjänsterna ligger under Unionens avtalsområde.

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till Lisebergs rekrytering på: Jobb.grandcuriosa@liseberg.se

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi tar därför tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt, senast den 31 december. Varmt välkommen att söka!

Läs gärna mer om vår spännande utökning av Liseberg här: https://www.liseberg.se/grandcuriosa/

Ansök nu

Liseberg Grand Curiosa Hotel söker Arbetsledare till Bar

Barmästare
Läs mer Nov 18
Liseberg Grand Curiosa Hotel öppnar våren 2023 och kommer tillsammans med vattenvärlden Liseberg Oceana, (öppnar 2024), skapa en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg. Det är nu dags att fokusera på projektets pre-opening-fas samt driftsättning. För Liseberg Grand Curiosa Hotel innebär det att vi behöver utöka den grupp av nyckelspelare som tillsammans bidrar till Lisebergs största satsning någonsin. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse! Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!

Ett hotell som längtar efter att få skapa ännu mer magi tillsammans med just dig.

Ett hotell som ser service som ett sant trolleritrick. Ett hotell som söker sådana människor som du. Du som älskar att skapa magiska upplevelser för våra gäster – och dina arbetskompisar. Det här är ditt hotell, din arbetsplats.

Just nu har vi fullt fokus på att förbereda för öppning av vårt underbara hotell! Nu söker vi dig som brinner för service, längtar efter nya utmaningar och är beredd att hugga i - är du den vi söker?

Arbetsuppgifter
Som arbetsledare för Bar fungerar du som Bar Managers högra hand, där ni tillsammans ansvarar för planering, ledning och fördelning av det dagliga arbetet för Grand Curiosas barer. Du verkar i fantastiska bar- och restaurangmiljöer, där du tillsammans med ditt bar-team kommer skapa enastående drinkupplevelser och service för våra gäster. Du har en central roll som arbetsledare, där du är mycket synlig i verksamheten. Du har förmåga att prioritera och hantera flera ärenden samtidigt och tar stort ansvar för att finnas till för samtliga medarbetare på ditt område genom att motivera, inspirera och vara behjälplig vid de situationer som kan uppstå. Du rapporterar till hotellets Bar Manager och arbetar också tätt tillsammans med övriga kollegor på hotellet.

Vem är du?
Som arbetsledare bar är det viktigt att du är lösningsorienterad och har öga för detaljer och kvalité samt en god förmåga att prioritera och hantera flera ärenden samtidigt. Du har en kommunikativ fallenhet både gentemot kollegor och gäst, och verkar för ett gott samarbetsklimat mellan kollegor både i bar och restaurang. Du gillar högt tempo och drivs av snabba utmaningar som kräver kreativitet och flexibilitet. Som arbetsledare bidrar du till en god ekonomi och ser utvecklingspotential inom ditt verksamhetsområde.

För att trivas hos oss brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och ärligt intresserad av människor vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, effektivitet, kreativitet och flexibilitet är andra faktorer som brukar leda till framgång i vår företagskultur. Om du känner arbetsglädje och stolthet efter en intensiv och varierande arbetsdag - ja då tror vi att du kommer älska att jobba som arbetsledare för Bar på Liseberg Grand Curiosa Hotel!

Kvalifikationer
Vi söker dig som har stor erfarenhet av arbete inom restaurangbranschen, med särskilt fokus på bar. Relevant utbildning inom hotell och restaurang ser vi som meriterande. Vi ser även att du har minst 2 års erfarenhet av en ledande position i bar. Dina tidigare erfarenheter vittnar om bredd och variation inom ditt yrkesområde, där du behärskar att hantera större gästnivåer och har goda kunskaper inom dryck, mat- och vinkunskap. Kännedom om modern cocktail- och dryckesskapande är meriterande. Du har ett strukturerat och lösningsorienterat arbetssätt och har förmågan att kunna växla mellan helhetsperspektiv och detaljnivå. Du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer och samarbeten, såväl internt som externt och du lockas av möjligheten att vara med och påverka och utveckla verksamheten.

Du kan hantera stora arbetsgrupper där många olika kulturer representeras vilket innebär stor vikt vid tydlighet och kommunikation med möjlighet att kunna uttrycka sig väl både på svenska och engelska. Vi värdesätter om du har ett brinnande hållbarhetstänk i ditt arbete och bidrar till att Liseberg tar steget mot ökad hållbarhet. Vi söker dig som besitter förmågan och viljan att skapa oförglömliga höjdpunkter för våra gäster tillsammans med ditt team.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse, preliminärt behöver vi dig från februari- april månad. Arbetstiden påverkas av verksamhetens behov vilket betyder att du kommer arbeta både dagtid, sena kvällar och helger. Tjänsten ligger under Unionens avtalsområde.

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till Lisebergs rekrytering på: Jobb.grandcuriosa@liseberg.se

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi tar därför tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt, senast den 31 december. Varmt välkommen att söka!

Läs gärna mer om vår spännande utökning av Liseberg här: https://www.liseberg.se/grandcuriosa

Ansök nu

Liseberg Grand Curiosa Hotel söker Servismedarbetare

Servitör/Servitris
Läs mer Nov 18
Liseberg Grand Curiosa Hotel öppnar våren 2023 och kommer tillsammans med vattenvärlden Liseberg Oceana, (öppnar 2024), skapa en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg.

Det är nu dags att fokusera på projektets pre-opening-fas samt driftsättning. För Liseberg Grand Curiosa Hotel innebär det att vi behöver utöka den grupp av nyckelspelare som tillsammans bidrar till Lisebergs största satsning någonsin. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse! 

Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!

Ett hotell som längtar efter att få skapa ännu mer magi tillsammans med just dig. Ett hotell som ser service som ett sant trolleritrick. Ett hotell som söker sådana människor som du. Du som älskar att skapa magiska upplevelser för våra gäster – och dina arbetskompisar. Det här är ditt hotell, din arbetsplats.

Just nu har vi fullt fokus på att förbereda för öppning av vårt underbara hotell! Nu söker vi dig som brinner för service, längtar efter nya utmaningar och är beredd att hugga i - är du den vi söker? 

Var vill du arbeta?
På Liseberg Grand Curiosa Hotell kommer vi ha ett varierat och spännande utbud i matväg, och våra restauranger ska erbjuda något för alla behov och smaker. Var kommer just du att trivas och passa bäst? Några rader om våra olika restauranger:

Saluhallen, Café Agnes & Bar Compagniet
Här erbjuds magiska bufféer, med möjlighet att ta emot över 500 gäster, där både stora och små gäster hittar sina favoriter. Dessutom ansvarar köksteamet för matutbudet i baren Compagniet samt Café Agnes. Sist men inte minst ser Saluhallsköket till att även våra konferens- och eventgäster blir mätta och belåtna.

Breakfast
Innan dagen startar på riktigt ska hotellets gäster laddas med vår energifyllda och glädjeskapande frukostbuffé. Frukosten serveras i vår fina Saluhall, där vi kommer kunna ta emot upp mot två tusen gäster under högsäsong. Tillsammans med kökskollegorna kommer du även att arbeta i personalrestaurangen Herr Dalers Kitchen, där hungriga kollegor behöver fylla på med energi genom en god måltid. 

Restaurang Mei Rose
Detta är vår asien-inspirerade restaurang med öppet kök. Här fokuserar du på modern asiatisk mat och street food där du tillsammans med ditt team skapar fantastiska smakupplevelser. Restaurangen finns på hotellets top floor. Här finns även vårt grillkök, beläget på terrassen – där gästerna njuter som bäst av den svenska sommaren och utsikten över Lisebergsparken.Arbetsuppgifter
Vår servispersonal ska med positivitet och nyfikenhet kunna servera våra gäster, rekommendera såväl mat som dryck samt vara en ambassadör för restaurangen och dess upplägg. 

Att sätta kollegor och gäster i första rummet och att skapa team-känsla med övriga delar av verksamheten är för dig en självklarhet. Hos oss på Liseberg Grand Curiosa är ensam inte stark, och vi tror att det är lagarbetet i vårt arbetssätt som leder till att gästernas upplevelse blir något utöver det vanliga. 

Vem är du?
Vi söker dig som genomgått restaurangutbildning alternativt har minst två års serviserfarenhet i din ryggsäck, gärna inom verksamhet såsom hotell eller service/besöksnäring. Du har god hygienkännedom och ett öga som ser till att våra miljöer är fina, rena och fräscha. 

Personliga egenskaper
För att trivas hos oss brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och nyfiken på människor vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, struktur, kreativitet och god kommunikationsförmåga är andra faktorer som brukar leda till framgång i vår företagskultur. Om du känner arbetsglädje och stolthet efter en intensiv och varierande arbetsdag- ja då tror vi att du kommer älska att jobba som Servispersonal på Liseberg Grand Curiosa Hotel!

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillsättning enligt överenskommelse. Arbetstiden är främst förlagd under dagtid, men påverkas av verksamhetens öppettider vilket betyder att du även kan komma att arbeta kväll och helg. Tjänsten ligger under HRF:s avtalsområde.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi tar därför tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt, senast den 31 december. Varmt välkommen att söka!

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till Lisebergs rekrytering på:

jobb.grandcuriosa@liseberg.se alt. 031 766 86 14

Läs gärna mer om vår spännande utökning av Liseberg här: https://www.liseberg.se/grandcuriosa

Ansök nu

Liseberg Grand Curiosa Hotel söker Assistant Head chef Pastry

Souschef
Läs mer Dec 2
Liseberg Grand Curiosa Hotel öppnar våren 2023 och kommer tillsammans med vattenvärlden Liseberg Oceana, (öppnar 2024), skapa en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg. Det är nu dags att fokusera på projektets pre-opening-fas samt driftsättning. För Liseberg Grand Curiosa Hotel innebär det att vi behöver utöka den grupp av nyckelspelare som tillsammans bidrar till Lisebergs största satsning någonsin. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse! Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!

Ett hotell som längtar efter att få skapa ännu mer magi tillsammans med just dig.

Ett hotell som ser service som ett sant trolleritrick. Ett hotell som söker sådana människor som dig. Du som älskar att skapa magiska upplevelser för våra gäster – och dina arbetskompisar. Det här är ditt hotell, din arbetsplats.

Just nu har vi fullt fokus på att förbereda för öppning av vårt underbara hotell! Nu söker vi dig som brinner för service, längtar efter nya utmaningar och är beredd att hugga i - är du den vi söker?Arbetsuppgifter
Assistant Head chef Pastrys främsta uppgift är att fungera som Head chef Pastrys högra hand. Vid Head chefs frånvaro planerar, leder och fördelar du arbetet i köket. Du är väl insatt i gällande inköpsrutiner, delaktig i personalplanering och rekrytering, samt har en viktig roll i verksamhetens utvecklingsarbete. 

Ditt arbete är driftsorienterat vilket kräver att du har stor passion för ditt arbetsområde och är nyskapande och kreativ utan att tumma på våra höga kvalitetskrav. Du bidrar aktivt till en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och kollega samt inspirera till kompetenshöjning. Du kan komma att arbetsleda både självgående och vana kollegor men också nyutbildade och oerfarna medarbetare. Ditt uppdrag blir därför att coacha och vägleda varje medarbetare så att hen kan växa, trivas och utvecklas.

På Liseberg Grand Curiosa Hotell kommer vi ha ett varierat och spännande utbud i matväg, och våra restauranger ska erbjuda något för alla behov och smaker- inte minst inom pastry! För vad är väl ett magiskt hotell utan fantastiska bakverk, himmelska desserter och söta överraskningar? Du och dina kollegor har full koll på det kreativa skapandet i vårt Pastry kök, låt det vattnas i mun av osannolika kombinationer och nya upplevelser!

Vem är du?
Vi söker dig som har relevant utbildning och dokumenterad erfarenhet från liknande tjänst, minst 3-5 år. Det är meriterande med erfarenhet från arbetsledande befattning gällande såväl driftsansvar och råvarubeställning som utbudsplanering. Vi värdesätter även om du tidigare arbetat med liknande uppdrag inom hotellverksamhet. Arbetstempot kommer att vara högt, och du bör vara beredd att hantera stora volymer och leveranser.

Med ditt intresse och kompetens ser vi, utöver att bibehålla vår kvalitet och nöjda gäster, att du blir en naturlig och viktig del i att utveckla och driva våra koncept och medarbetare framåt. Du arbetar ansvarsfullt och med som mål att leverera en högklassig produkt samt har god kännedom om livsmedelslagen och hantering av råvaror. Gentemot dina kollegor är du en tålmodig och motiverande arbetsledare som med hjärta och klokhet finns tillhands som förebild och inspiratör.

Personliga egenskaper
För att trivas hos oss brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och nyfiken på människor vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, struktur, kreativitet och god kommunikationsförmåga är andra faktorer som brukar leda till framgång i vår företagskultur. Om du känner arbetsglädje och stolthet efter en intensiv och varierande arbetsdag- ja då tror vi att du kommer älska att jobba som Assistant Head chef Pastry på Liseberg Grand Curiosa Hotel!

Villkor
Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid med tillsättning enligt överenskommelse, preliminärt behöver vi dig från februari-mars månad. Arbetstiden påverkas av verksamhetens behov vilket betyder att du kommer arbeta både dagtid, kvällar och helger. Tjänsterna ligger under HRF:s avtalsområde.

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till Lisebergs rekrytering på: Jobb.grandcuriosa@liseberg.se 

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi tar därför tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt, senast den 31 december. Varmt välkommen att söka!

Läs gärna mer om vår spännande utökning av Liseberg här: https://www.liseberg.se/grandcuriosa

Ansök nu

Liseberg Grand Curiosa Hotel söker Porters

Köksbiträde
Läs mer Nov 18
Liseberg Grand Curiosa Hotel öppnar våren 2023 och kommer tillsammans med vattenvärlden Liseberg Oceana, (öppnar 2024), skapa en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg.

Det är nu dags att fokusera på projektets pre-opening-fas samt driftsättning. För Liseberg Grand Curiosa Hotel innebär det att vi behöver utöka den grupp av nyckelspelare som tillsammans bidrar till Lisebergs största satsning någonsin. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse! 

Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!

Ett hotell som längtar efter att få skapa ännu mer magi tillsammans med just dig. Ett hotell som ser service som ett sant trolleritrick. Ett hotell som söker sådana människor som du. Du som älskar att skapa magiska upplevelser för våra gäster – och dina arbetskompisar. Det här är ditt hotell, din arbetsplats.

Just nu har vi fullt fokus på att förbereda för öppning av vårt underbara hotell! Nu söker vi dig som brinner för service, längtar efter nya utmaningar och är beredd att hugga i - är du den vi söker? 

Arbetsuppgifter och kvalifikationer
Som Porter på våra restauranger är det viktigt med god hygienkännedom och att ta ansvar för att restaurangens miljöer är fräscha och förberedda för att ta emot våra gäster. 
Uppackning av varor, städ och disk är uppgifter som ingår i rollen. Som Porter är det viktigt att ha en positiv inställning, vara strukturerad och att tycka om det fysiska arbetet.

Att sätta kollegor och gäster i första rummet och att skapa team-känsla med övriga delar av verksamheten är för dig en självklarhet. Hos oss på Liseberg Grand Curiosa är ensam inte stark, och vi tror att det är lagarbetet i vårt arbetssätt som leder till att gästernas upplevelse blir något utöver det vanliga. 

Vem är du?
Vi söker dig som är intresserad av att ta klivet in i den härligt utmanande restaurangvärlden och som inte är rädd för att anta nya spännande utmaningar. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom hotell, restaurang eller café kan det vara meriterande. Du ska kunna svenska både i tal och skrift, samt ha goda kunskaper i engelska. 

Personliga egenskaper
För att trivas hos oss brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och nyfiken på människor vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, struktur, kreativitet och god kommunikationsförmåga är andra faktorer som brukar leda till framgång i vår företagskultur. Om du känner arbetsglädje och stolthet efter en intensiv och varierande arbetsdag- ja då tror vi att du kommer älska att jobba som Restaurangbiträde på Liseberg Grand Curiosa Hotel!

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillsättning enligt överenskommelse. Arbetstiden är främst förlagd under dagtid, men påverkas av verksamhetens öppettider vilket betyder att du även kan komma att arbeta kväll och helg. Tjänsten ligger under HRF:s avtalsområde. 

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi tar därför tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt, senast den 31 december. Varmt välkommen att söka!

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till Lisebergs rekrytering på: jobb.grandcuriosa@liseberg.se alt. 031 766 86 14

Läs gärna mer om vår spännande utökning av Liseberg här: https://www.liseberg.se/grandcuriosa

Ansök nu

Liseberg Grand Curiosa Hotel söker Kockar

Kock, à la carte
Läs mer Nov 18
Liseberg Grand Curiosa Hotel öppnar våren 2023 och kommer tillsammans med vattenvärlden Liseberg Oceana, (öppnar 2024), skapa en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg.

Det är nu dags att fokusera på projektets pre-opening-fas samt driftsättning. För Liseberg Grand Curiosa Hotel innebär det att vi behöver utöka den grupp av nyckelspelare som tillsammans bidrar till Lisebergs största satsning någonsin. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse! 

Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!

Ett hotell som längtar efter att få skapa ännu mer magi tillsammans med just dig. Ett hotell som ser service som ett sant trolleritrick. Ett hotell som söker sådana människor som du. Du som älskar att skapa magiska upplevelser för våra gäster – och dina arbetskompisar. Det här är ditt hotell, din arbetsplats.

Just nu har vi fullt fokus på att förbereda för öppning av vårt underbara hotell! Nu söker vi dig som med positivitet och nyfikenhet vill ta dig an nya utmaningar som kock på någon av hotellets restauranger- är du den vi söker?

Var vill du arbeta?
På Liseberg Grand Curiosa Hotell kommer vi ha ett varierat och spännande utbud i matväg, och våra restauranger ska erbjuda något för alla behov och smaker. Var kommer just du att trivas och passa bäst? Några rader om våra olika restauranger:

Saluhallen, Café Agnes & Bar Compagniet
Här erbjuds magiska bufféer, med möjlighet att ta emot över 500 gäster, där både stora och små gäster hittar sina favoriter. Dessutom ansvarar köksteamet för matutbudet i baren Compagniet samt Café Agnes. Sist men inte minst ser Saluhallsköket till att även våra konferens- och eventgäster blir mätta och belåtna.

Breakfast
Innan dagen startar på riktigt ska hotellets gäster laddas med vår energifyllda och glädjeskapande frukostbuffé. Frukosten serveras i vår fina Saluhall, där vi kommer kunna ta emot upp mot två tusen gäster under högsäsong. Tillsammans med kökskollegorna kommer du även att arbeta i personalrestaurangen Herr Dalers Kitchen, där hungriga kollegor behöver fylla på med energi genom en god måltid. 

Restaurang Mei Rose
Detta är vår asien-inspirerade restaurang med öppet kök. Här fokuserar du på modern asiatisk mat och street food där du tillsammans med ditt team skapar fantastiska smakupplevelser. Restaurangen finns på hotellets top floor. Här finns även vårt grillkök, beläget på terrassen – där gästerna njuter som bäst av den svenska sommaren och utsikten över Lisebergsparken.

Pastery
Vad är väl ett magiskt hotell utan fantastiska bakverk, himmelska desserter och söta överraskningar? Du och dina kollegor har full koll på det kreativa skapandet i vårt Pastery kök, låt det vattnas i mun av osannolika kombinationer och nya upplevelser!


Arbetsuppgifter
Våra kockar ska på ett effektivt och smaksäkert sätt brinna för att förbereda, genomföra och avsluta matlagning i både kall,- och varmkök.

Att sätta kollegor och gäster i första rummet och att skapa team-känsla med övriga delar av verksamheten är för dig en självklarhet. Hos oss på Liseberg Grand Curiosa är ensam inte stark, och vi tror att det är lagarbetet i vårt arbetssätt som leder till att gästernas upplevelse blir något utöver det vanliga. 

Vem är du?
Vi söker dig som genomgått en kockutbildning alternativt har minst två års kockerfarenhet i din ryggsäck, gärna inom verksamhet såsom hotell eller service/besöksnäring. Du har god hygienkännedom och ett öga som ser till att våra miljöer är fina, rena och fräscha. 

Personliga egenskaper
För att trivas hos oss brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och nyfiken på människor vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, struktur, kreativitet och god kommunikationsförmåga är andra faktorer som brukar leda till framgång i vår företagskultur. Om du känner arbetsglädje och stolthet efter en intensiv och varierande arbetsdag- ja då tror vi att du kommer älska att jobba som Kock på Liseberg Grand Curiosa Hotel!

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse. Arbetstiden är främst förlagd under dagtid, men påverkas av verksamhetens öppettider vilket betyder att du även kan komma att arbeta vissa kvällar och helger. Tjänsten ligger under HRF:s avtalsområde.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi tar därför tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt, senast den 31 december. Varmt välkommen att söka!

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till Lisebergs rekrytering på:

jobb.grandcuriosa@liseberg.se alt. 031 766 86 14

Läs gärna mer om vår spännande utökning av Liseberg här: https://www.liseberg.se/grandcuriosa

Ansök nu

Liseberg Grand Curiosa Hotel söker Housekeepingmedarbetare

Hotellstädare
Läs mer Nov 18
Liseberg Grand Curiosa Hotel öppnar våren 2023 och kommer tillsammans med vattenvärlden Liseberg Oceana, (öppnar 2024), skapa en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg.

Det är nu dags att fokusera på projektets pre-opening-fas samt driftsättning. För Liseberg Grand Curiosa Hotel innebär det att vi behöver utöka den grupp av nyckelspelare som tillsammans bidrar till Lisebergs största satsning någonsin. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse! 

Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn! 

Ett hotell som längtar efter att få skapa ännu mer magi tillsammans med just dig. Ett hotell som ser service som ett sant trolleritrick. Ett hotell som söker sådana människor som du. Du som älskar att skapa magiska upplevelser för våra gäster – och dina arbetskompisar. Det här är ditt hotell, din arbetsplats. 

Just nu har vi fullt fokus på att förbereda för öppning av vårt underbara hotell! Nu söker vi dig som brinner för service, längtar efter nya utmaningar och är beredd att hugga i - är du den vi söker? 

Arbetsuppgifter och kvalifikationer
På vår Housekeeping-avdelning får du som är serviceinriktad, noggrann och strukturerad möjlighet att ge extra guldkant på våra gästers besök. Housekeeping ansvarar för såväl lokalstäd - hotellets allmänna ytor, samt rumsstäd - hotellrum. Genom att se till att såväl hotellrum som allmänna ytor är rena och fräscha kan vår personal på Housekeeping-avdelningen göra avgörande skillnad för gästens upplevelse. 

Att sätta kollegor och gäster i första rummet och att skapa team-känsla med övriga delar av verksamheten är för dig en självklarhet. Hos oss på Liseberg Grand Curiosa är ensam inte stark, och vi tror att det är lagarbetet i vårt arbetssätt som leder till att gästernas upplevelse blir något utöver det vanliga. 

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av städ-branschen och som tillsammans med dina kollegor vill göra allt för att få hotellets gäster att trivas under deras vistelse. Har du en städutbildning i ryggsäcken är det meriterande. Vi ser att du är lojal lagspelare som inte är rädd för att ta ansvar, och att göra våra gäster nöjda och glada är din högsta prioritet. 

Personliga egenskaper
För att trivas hos oss brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och nyfiken på människor vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, struktur, kreativitet och god kommunikationsförmåga är andra faktorer som brukar leda till framgång i vår företagskultur. Om du känner arbetsglädje och stolthet efter en intensiv och varierande arbetsdag- ja då tror vi att du kommer älska att jobba på Housekeeping-avdelningen på Liseberg Grand Curiosa Hotel!

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillsätts enligt överenskommelse. Arbetet kan var förlagt under dygnets alla timmar, vilket betyder att du arbetar på ett rullande schema inklusive helger. Tjänsten ligger under HRF:s avtalsområde.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi tar därför tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt, senast den 31 december. Varmt välkommen att söka!

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till Lisebergs rekrytering på: jobb.liseberg@liseberg.se alt. 031 766 86 14

Läs gärna mer om vår spännande utökning av Liseberg här: https://www.liseberg.se/grandcuriosa

Ansök nu

Liseberg Grand Curiosa Hotel söker medarbetare till Meeting- & Event

Konferensvärd/Konferensvärdinna
Läs mer Nov 18
Liseberg Grand Curiosa Hotel öppnar våren 2023 och kommer tillsammans med vattenvärlden Liseberg Oceana, (öppnar 2024), skapa en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg.

Det är nu dags att fokusera på projektets pre-opening-fas samt driftsättning. För Liseberg Grand Curiosa Hotel innebär det att vi behöver utöka den grupp av nyckelspelare som tillsammans bidrar till Lisebergs största satsning någonsin. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse! 

Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!

Ett hotell som längtar efter att få skapa ännu mer magi tillsammans med just dig. Ett hotell som ser service som ett sant trolleritrick. Ett hotell som söker sådana människor som du. Du som älskar att skapa magiska upplevelser för våra gäster – och dina arbetskompisar. Det här är ditt hotell, din arbetsplats.

Just nu har vi fullt fokus på att förbereda för öppning av vårt underbara hotell! Nu söker vi dig som brinner för service, längtar efter nya utmaningar och är beredd att hugga i - är du den vi söker? 

Arbetsuppgifter och kvalifikationer
Rollen som medarbetare på Meeting & Event innefattar delaktighet i att implementera arbetssätt och skapa kontaktvägar för en fungerande drift. Att operativt bidra med energi och kunskap vid konferenser och större event och ha tätt samarbete med kommersiell funktion.

Att sätta kollegor och gäster i första rummet och att skapa team-känsla med övriga delar av verksamheten är för dig en självklarhet. Hos oss på Liseberg Grand Curiosa är ensam inte stark, och vi tror att det är lagarbetet i vårt arbetssätt som leder till att gästernas upplevelse blir något utöver det vanliga. 

Vem är du?
Vi söker dig som har en färdig 3-årig gymnasieutbildning, har du en utbildning inom hospitality och/eller inom konferens i din ryggsäck är det meriterande. Tidigare erfarenhet av arbete inom hotell eller liknande, och/eller operativt arbete inom konferensservice är även det meriterande. Du ska vara flytande i såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att trivas hos oss brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och nyfiken på människor vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, struktur, kreativitet och god kommunikationsförmåga är andra faktorer som brukar leda till framgång i vår företagskultur. Om du känner arbetsglädje och stolthet efter en intensiv och varierande arbetsdag- ja då tror vi att du kommer älska att jobba som Meeting & Event-medarbetare på Liseberg Grand Curiosa Hotel!

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillsättning enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd under dagtid, men kan påverkas av verksamhetens öppettider och avdelningens behov. Tjänsten ligger under HRF:s avtalsområde. 

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi tar därför tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt, senast den 31 december. Varmt välkommen att söka!

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till Lisebergs rekrytering på: jobb.grandcuriosa@liseberg.se alt. 031 766 86 14

Läs gärna mer om vår spännande utökning av Liseberg här: https://www.liseberg.se/grandcuriosa

Ansök nu

Liseberg Grand Curiosa Hotel söker Bartenders

Bartender
Läs mer Nov 18
Liseberg Grand Curiosa Hotel öppnar våren 2023 och kommer tillsammans med vattenvärlden Liseberg Oceana, (öppnar 2024), skapa en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg.

Det är nu dags att fokusera på projektets pre-opening-fas samt driftsättning. För Liseberg Grand Curiosa Hotel innebär det att vi behöver utöka den grupp av nyckelspelare som tillsammans bidrar till Lisebergs största satsning någonsin. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse! 

Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!

Ett hotell som längtar efter att få skapa ännu mer magi tillsammans med just dig. Ett hotell som ser service som ett sant trolleritrick. Ett hotell som söker sådana människor som du. Du som älskar att skapa magiska upplevelser för våra gäster – och dina arbetskompisar. Det här är ditt hotell, din arbetsplats.

Just nu har vi fullt fokus på att förbereda för öppning av vårt underbara hotell! Nu söker vi dig som brinner för service, längtar efter nya utmaningar och är beredd att hugga i - är du den vi söker? 

Arbetsuppgifter och kvalifikationer
Våra bartenders ska med positivitet och nyfikenhet kunna förse våra dryckessugna gäster med service i bar, samt kunna agera stöd till våra servitriser. Som bartender på Liseberg Grand Curiosa Hotel är det viktigt att vara effektiv och strukturerad samt att på ett smaksäkert vis kunna sätta extra guldkant på våra gästers vistelse. Jobbet som bartender kan även innefatta arbetsuppgifter så som varubeställning samt inventering.

Att sätta kollegor och gäster i första rummet och att skapa team-känsla med övriga delar av verksamheten är för dig en självklarhet. Hos oss på Liseberg Grand Curiosa är ensam inte stark, och vi tror att det är lagarbetet i vårt arbetssätt som leder till att gästernas upplevelse blir något utöver det vanliga. 

Vem är du?
Vi söker dig har en genomförd dryckesutbildning alternativt tidigare erfarenhet av bartender-yrket i din ryggsäck, gärna inom verksamhet såsom hotell eller restaurang. Du har god hygienkännedom och ett öga som ser till att våra miljöer är fina, rena och fräscha. 

Personliga egenskaper
För att trivas hos oss brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och nyfiken på människor vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, struktur, kreativitet och god kommunikationsförmåga är andra faktorer som brukar leda till framgång i vår företagskultur. Om du känner arbetsglädje och stolthet efter en intensiv och varierande arbetsdag- ja då tror vi att du kommer älska att jobba som Bartender på Liseberg Grand Curiosa Hotel!

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillsättning enligt överenskommelse. Arbetstiden är främst förlagd under dagtid, men påverkas av verksamhetens öppettider vilket betyder att du även kan komma att arbeta vissa kvällar och helger. Tjänsten ligger under HRF:s avtalsområde.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi tar därför tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt, senast den 31 december. Varmt välkommen att söka!

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till Lisebergs rekrytering på:

jobb.grandcuriosa@liseberg.se alt. 031 766 86 14

Läs gärna mer om vår spännande utökning av Liseberg här: https://www.liseberg.se/grandcuriosa

Ansök nu

Liseberg Grand Curiosa Hotel söker Restaurangbiträden

Restaurangbiträde
Läs mer Nov 18
Liseberg Grand Curiosa Hotel öppnar våren 2023 och kommer tillsammans med vattenvärlden Liseberg Oceana, (öppnar 2024), skapa en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg.

Det är nu dags att fokusera på projektets pre-opening-fas samt driftsättning. För Liseberg Grand Curiosa Hotel innebär det att vi behöver utöka den grupp av nyckelspelare som tillsammans bidrar till Lisebergs största satsning någonsin. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse! 

Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!

Ett hotell som längtar efter att få skapa ännu mer magi tillsammans med just dig. Ett hotell som ser service som ett sant trolleritrick. Ett hotell som söker sådana människor som du. Du som älskar att skapa magiska upplevelser för våra gäster – och dina arbetskompisar. Det här är ditt hotell, din arbetsplats.

Just nu har vi fullt fokus på att förbereda för öppning av vårt underbara hotell! Nu söker vi dig som brinner för service, längtar efter nya utmaningar och är beredd att hugga i - är du den vi söker? 

Arbetsuppgifter och kvalifikationer
Som restaurangbiträde på våra restauranger är det viktigt med god hygienkännedom och att ta ansvar för att restaurangens miljöer är fräscha och förberedda för att ta emot våra gäster. 
Enklare matlagning, servering och dukning är uppgifter som ingår i rollen. Som restaurangbiträde är det viktigt att vara öppen för utveckling och att inte se problem i utmaningar. 

Att sätta kollegor och gäster i första rummet och att skapa team-känsla med övriga delar av verksamheten är för dig en självklarhet. Hos oss på Liseberg Grand Curiosa är ensam inte stark, och vi tror att det är lagarbetet i vårt arbetssätt som leder till att gästernas upplevelse blir något utöver det vanliga. 

Vem är du?
Vi söker dig som är intresserad av att ta klivet in i den härligt utmanande restaurangvärlden och som inte är rädd för att anta nya spännande utmaningar. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom hotell, restaurang eller café kan det vara meriterande. Du ska kunna svenska både i tal och skrift, samt ha goda kunskaper i engelska. 

Personliga egenskaper
För att trivas hos oss brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och nyfiken på människor vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, struktur, kreativitet och god kommunikationsförmåga är andra faktorer som brukar leda till framgång i vår företagskultur. Om du känner arbetsglädje och stolthet efter en intensiv och varierande arbetsdag- ja då tror vi att du kommer älska att jobba som Restaurangbiträde på Liseberg Grand Curiosa Hotel!

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillsättning enligt överenskommelse. Arbetstiden är främst förlagd under dagtid, men påverkas av verksamhetens öppettider vilket betyder att du även kan komma att arbeta kväll och helg. Tjänsten ligger under HRF:s avtalsområde.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi tar därför tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt, senast den 31 december. Varmt välkommen att söka!

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till Lisebergs rekrytering på:
jobb.grandcuriosa@liseberg.se alt. 031 766 86 14

Läs gärna mer om vår spännande utökning av Liseberg här: https://www.liseberg.se/grandcuriosa

Ansök nu

Liseberg Grand Curiosa Hotel söker medarbetare till Front Office

Hotellreceptionist
Läs mer Nov 18
Liseberg Grand Curiosa Hotel öppnar våren 2023 och kommer tillsammans med vattenvärlden Liseberg Oceana, (öppnar 2024), skapa en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg.

Det är nu dags att fokusera på projektets pre-opening-fas samt driftsättning. För Liseberg Grand Curiosa Hotel innebär det att vi behöver utöka den grupp av nyckelspelare som tillsammans bidrar till Lisebergs största satsning någonsin. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse! 

Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn! 

Ett hotell som längtar efter att få skapa ännu mer magi tillsammans med just dig. Ett hotell som ser service som ett sant trolleritrick. Ett hotell som söker sådana människor som du. Du som älskar att skapa magiska upplevelser för våra gäster – och dina arbetskompisar. Det här är ditt hotell, din arbetsplats. 

Just nu har vi fullt fokus på att förbereda för öppning av vårt underbara hotell! Nu söker vi dig som brinner för service, längtar efter nya utmaningar och är beredd att hugga i - är du den vi söker? 

Arbetsuppgifter och kvalifikationer
Som Front Office medarbetare är du högst delaktig i att hitta nya vägar och arbetssätt för hotellets receptionsarbete. Tillsammans bidrar vi med kunskap och energi till att såväl receptionens som hotellets shop, bagagehantering och lobby upplevs tillgänglig och trevlig för våra gäster att besöka. Genom att hålla oss uppdaterade kring vad som händer inom hela Lisebergs verksamhet, samt i övriga Göteborg stad kan vi guida och ta hand om våra gäster på ett sätt som gör att de känner sig trygga med att bo hos oss på Liseberg Grand Curiosa Hotel. 

Att sätta kollegor och gäster i första rummet och att skapa team-känsla med övriga delar av verksamheten är för oss en självklarhet. Hos oss på Liseberg Grand Curiosa är ensam inte stark, och vi tror att det är lagarbetet i vårt arbetssätt som leder till att gästernas upplevelse blir något utöver det vanliga. 

Vem är du?
Vi söker dig som har en färdig treårig gymnasieutbildning. Har du en hospitality-utbildning i din ryggsäck är det extra meriterande. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av arbete på hotell, gärna inom reception/Front Office. Har du erfarenhet av receptionsarbete inom stora verksamheter med mycket gästkontakt är även det meriterande. Du ska vara flytande i såväl svenska som engelska i både tal och skrift, vi värdesätter även om du har ytterligare språkkunskaper.

Personliga egenskaper
För att trivas hos oss brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och nyfiken på människor vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, struktur, kreativitet och god kommunikationsförmåga är andra faktorer som brukar leda till framgång i vår företagskultur. Om du känner arbetsglädje och stolthet efter en intensiv och varierande arbetsdag- ja då tror vi att du kommer älska att jobba som Front Office medarbetare på Liseberg Grand Curiosa Hotel!

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillsättning enligt överenskommelse. Arbetet kan var förlagt under dygnets alla timmar, vilket betyder att du arbetar på ett rullande schema inklusive helger. Vissa av tjänsterna inom Front Office är förlagda enbart nattetid. Tjänsten ligger under HRF:s avtalsområde.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi tar därför tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt, senast den 31 december. Varmt välkommen att söka!

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till Lisebergs rekrytering på: jobb.grandcuriosa@liseberg.se alt. 031 766 86 14

Läs gärna mer om vår spännande utökning av Liseberg här: https://www.liseberg.se/grandcuriosa

Ansök nu

Liseberg Grand Curiosa Hotel söker Vaktmästare

Hotellvaktmästare/Piccolo
Läs mer Nov 18
Liseberg Grand Curiosa Hotel öppnar våren 2023 och kommer tillsammans med vattenvärlden Liseberg Oceana, (öppnar 2024), skapa en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg. Det är nu dags att fokusera på projektets pre-opening-fas samt driftsättning. För Liseberg Grand Curiosa Hotel innebär det att vi behöver utöka den grupp av nyckelspelare som tillsammans bidrar till Lisebergs största satsning någonsin. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse! Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!

Ett hotell som längtar efter att få skapa ännu mer magi tillsammans med just dig.

Ett hotell som ser service som ett sant trolleritrick. Ett hotell som söker sådana människor som du. Du som älskar att skapa magiska upplevelser för våra gäster – och dina arbetskompisar. Det här är ditt hotell, din arbetsplats.

Just nu har vi fullt fokus på att förbereda för öppning av vårt underbara hotell! Nu söker vi dig som med helhetsblick och känsla för ordning & reda - är du den vi söker?

Arbetsuppgifter
Som vaktmästare på Grand Curiosa kommer du ansvar för det dagliga arbetet inom fastighetsservice på hotellet. Dina primära arbetsuppgifter blir att säkerställa kvalitén på fastigheten genom löpande arbete med exempelvis kompletteringsmålning, enklare vvs och el-arbeten samt reparationer av olika slag. I rollen ingår även kontakt med hantverkare och leverantörer samt medverkande vid diverse besiktningar som är fastighets- eller säkerhetsrelaterade. Det är det viktigt att du är en fixare med öga för detaljer och kvalité som har en god förmåga att prioritera och hantera flera ärenden samtidigt. Du kommer arbeta tätt med hotellets alla avdelningar och rapporterar till Housekeeping Manager.

Vem är du?
Som vaktmästare ser vi gärna att du har ett stort engagemang och en god samarbetsförmåga. Du tar egna initiativ med ett lösningsorienterat förhållningssätt, arbetar proaktivt och är alltid noggrann och ordningsam i det du utför. Du arbetar med hög integritet och resultatfokus, samtidigt som du besitter en stor kommunikativ förmåga som skapar dialog och respekt för dina kollegors uppdrag. Du är initiativrik och har en förmåga att prioritera ditt arbete rätt. Att arbeta med både repetitiva uppgifter, långsiktiga planeringsuppdrag och snabba utmaningar som kräver omprioritering och flexibilitet är något du trivs med.

För att trivas hos oss brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och ärligt intresserad av människor vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, effektivitet och kreativitet är andra faktorer som brukar leda till framgång i vår företagskultur. Om du känner arbetsglädje och stolthet efter en intensiv och varierande arbetsdag - ja då tror vi att du kommer älska att jobba som Vaktmästare på Liseberg Grand Curiosa Hotel!

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet av arbete som servicetekniker eller vaktmästare. Vi ser gärna att du har teknisk kompetens i drift och erfarenhet av genomförande av SBA-kontroller och skyddsrond. Du behöver ha B-körkort. Tidigare erfarenhet av hotellverksamhet ser vi som meriterande. Du har ett strukturerat och lösningsorienterat arbetssätt och har förmågan att kunna växla mellan helhetsperspektiv och detaljnivå. Du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer och samarbeten, såväl internt som externt och du lockas av möjligheten att vara med och påverka och utveckla verksamheten.

Då många kulturer representeras på hotellet både hos gäster och kollegor lägger vi stor vikt vid tydlighet och kommunikation vilket gör det viktigt att du ska kunna uttrycka dig både på svenska och engelska. Vi värdesätter om du har ett brinnande hållbarhetstänk i ditt arbete och bidrar till att Liseberg tar steget mot ökad hållbarhet. Vi söker dig som besitter förmågan och viljan att skapa oförglömliga höjdpunkter för våra gäster!

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse, preliminärt behöver vi dig från februari månad. Arbetstiden påverkas av verksamhetens behov vilket betyder att du kommer arbeta både dagtid, kvällar och helger. Tjänsten ligger under HRF:s avtalsområde.

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till Lisebergs rekrytering på Jobb.grandcuriosa@liseberg.se

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi tar därför tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt, senast den 31 december. Varmt välkommen att söka!

Läs gärna mer om vår spännande utökning av Liseberg här: https://www.liseberg.se/grandcuriosa

Ansök nu

Liseberg Grand Curiosa Hotel söker Head Chef Breakfast

Köksmästare
Läs mer Nov 12
Liseberg Grand Curiosa Hotel öppnar våren 2023 och kommer tillsammans med vattenvärlden Liseberg Oceana, (öppnar 2024), skapa en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg. Det är nu dags att fokusera på projektets pre-opening-fas samt driftsättning. För Liseberg Grand Curiosa Hotel innebär det att vi behöver utöka den grupp av nyckelspelare som tillsammans bidrar till Lisebergs största satsning någonsin. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse! Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!

Lär känna din framtida ledare - Jason AldertonHead Chef Breakfast
Nu söker vi en Head Chef till Liseberg Grand Curiosa Hotel som ansvarig för den operativa driften i köket för vår energifyllda och glädjeskapande frukostbuffé, samt personalrestaurangen Herr Dalers Kitchen.

Frukosten serveras i vår fina Saluhall, där fyra öppna kök agerar frukostbuffé, våra frukostgäster kommer att kunna välja att äta där eller inta sin frukost i den angränsande vinterträgården där karusellen från 1923 tronar. Vi kommer att ta emot upp emot tvåtusen frukostgäster på högsäsong och vår personalmatsal kommer många hungriga kollegor att besöka för att fylla på energi.

Som Head Chef Breakfast är du ansvarig för att, tillsammans med dina Sous Chefs, leda och fördela arbetet för restaurangpersonalen på dessa enheter, så att möjlighet skapas för enastående upplevelser för våra hotellgäster och kollegor. Grand Curiosa Hotel är ett unikt hotell som erbjuder spännande möjligheter där du som Head Chef kommer att ha möjlighet att sätta din prägel på kökets inriktning och utbud, med stöd av hotellets F&B Manager. Här finns öppna kök och unika miljöer, helt enkelt en arbetsplats som du och ditt köksteam fyller med kreativitet och glädje.

Vi lever våra värdeord Omtanke, Kreativitet, Säkerhet, Kvalitet och Glädje och som Head Chef söker vi dig som är prestigelös, närvarande och beredd att göra om och göra nytt. Ditt team kommer att spela en viktig roll i skapandet av en atmosfär och kulinarisk upplevelse där våra gäster har möjlighet att ta en paus från vardagen och alla måsten, ha roligt och skapa minnen tillsammans.

I pre-openingfasen är du drivande i framtagandet av menykoncept för all matservering inom ditt ansvarsområde. Du är delaktig i rekrytering och utbildningsinsatser, dessutom planerar, förbereder och färdigställer du den operativa verksamheten inför öppning och i uppstartsskedet. När verksamheten så småningom övergår till mer löpande drift arbetar du med menyutveckling och är delaktig i att leda medarbetarna operativt. Inom ditt ansvarsområde ingår även sedvanliga uppgifter som att sätta och styra mot ekonomiska mål för ditt ansvarsområde, effektivisera och resursplanera verksamheten, och du har arbetsmiljö- och miljöansvar, även brand- och säkerhetsansvar.  

Vem är du?
Vi tror att du är senior i rollen som Head Chef, med minst 8 års erfarenhet av arbete inom hotell- och restaurangbranschen. Relevant utbildning inom hotell och restaurang ser vi som meriterande. Vi ser även att du har minst 4 års erfarenhet av en ledande position i kök där budget- och personalansvar ingått. Dina tidigare erfarenheter vittnar om bredd och variation inom ditt yrkesområde, där du behärskar att hantera större gästnivåer. God datavana och goda kunskaper i Excel och Word är önskvärt. Vi värdesätter om du har ett brinnande hållbarhetstänk i ditt arbete och bidrar till att Liseberg tar steget mot ökad hållbarhet. Vi söker dig som besitter förmågan och viljan att skapa oförglömliga höjdpunkter för våra gäster. 

Du är en trygg ledare och förebild som gärna har arbetat i uppstartsfas i liknande tjänst, men som också vill jobba långsiktigt och utvecklande när vardagen rullar på. Du kan hantera stora arbetsgrupper där många olika kulturer representeras och du sprider yrkesstolthet och värme bland dina medarbetare. Det innebär stor vikt vid tydlighet och kommunikation med möjlighet att kunna uttrycka sig väl både på svenska och engelska. Vi söker dig som har erfarenheten och kunskapen att stötta engagerade nya medarbetare i branschen med viljan att lära ut och förmågan att både ge och ta emot feedback.

Ditt ledarskap präglas av prestigelöshet och ärlighet samtidigt som du inte tvekar att hjälpa till där det behövs som stöd för dina medarbetare där du kan coacha, utveckla och uppmuntra. Vi ser att du har lätt för att hitta nya lösningar och gillar att ha möjlighet att förändra och utveckla, vilket är extra viktigt vid öppningen av ett nytt hotell. En analytisk förmåga och ett ekonomiskt tänk är också något som vi värdesätter högt i våra ledarroller. Du ser dina medarbetare, sätter upp mål och ger återkoppling kontinuerligt. Du skapar team som har roligt tillsammans och sprider glädje!

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning så snart som möjligt. Rollen innebär en oreglerad arbetstid och styrs av behovet på avdelningen. 

Liseberg Grand Curiosa Hotel öppnar under våren 2023. Vi vill gärna ha dig med i vårt team redan nu – vi har massor av härliga uppgifter att checka av innan det är dags att öppna dörrarna till vår fantasifulla värld! Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till hotellets F&B Manager Jason Alderton på telefon 031-7667265 eller jason.alderton@liseberg.se.

Vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt då vi rekryterar löpande men senast den 1 december 2022.  

Läs gärna mer om vår spännande utökning av Liseberg här: https://www.liseberg.se/grandcuriosa

Ansök nu

Liseberg Grand Curiosa Hotel söker Personalkoordinator

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Okt 20
Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!

Ett hotell som längtar efter att få skapa ännu mer magi tillsammans med just dig.

Ett hotell som ser service som ett sant trolleritrick. Ett hotell som söker sådana människor som du. Du som älskar att skapa magiska upplevelser för våra gäster – och dina arbetskompisar. Det här är ditt hotell, din arbetsplats.

Just nu har vi fullt fokus på att förbereda för öppning av vårt underbara hotell! Nu söker vi dig som med helhetsblick och känsla för ordning & reda kan trolla med knäna för att få ihop scheman och lösa bemanningsutmaningar - är du den vi söker?

Tillsammans med arbetsledaren för hotellets personalkoordinatorsteam kommer du rulla i gång arbetet med bemanningsplanering och systemförberedelser inför kommande hotellpremiär. Du bidrar till att teamet skapar förutsättningar för att såväl medarbetare som chefer lyckas i uppdraget att skapa minnen för våra gäster, och ditt fokus ligger på att stötta arbetsledningen i den dagliga schemahanteringen. I teamet finns en arbetsledare och en personalkoordinator, och under arbetstoppar tillkommer ytterligare ett par kollegor i arbetsgruppen.

Du fungerar som en länk mellan den praktiska och operativa hanteringen av hotellets medarbetare och det administrativa arbetet, där du främst koordinerar hotellets dagliga bemanning och resursoptimering. Du skapar scheman och skriver anställningsavtal, och hanterar den dagliga bemanningen genom att göra schemaändringar vid t ex sjukdom, ledigheter eller liknande händelser. Vid behov hanterar du även övriga snabbt uppkomna personalärenden som rör bemanning.

Du bistår cheferna med administrativt stöd även i övriga processer, så som att utforma manualer och utbildningsmaterial, och är delaktig vid introduktioner och vissa arbetsplatsutbildningar. Som Lisebergare i en central stödfunktion på hotellet är du en tydlig kulturbärare som lever och sprider våra värdeord Omtanke, Kreativitet, Säkerhet, Kvalitet och Glädje. I rollen ingår viss samordning av rekrytering och kompetensförsörjningsinsatser till hotellet, vilket innebär att du även har kontakter med andra funktioner inom Liseberg.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av bemanningsplanering och schemaläggning, gärna inom en personalintensiv verksamhet såsom hotell, restaurang eller service/besöksnäring. Har du dessutom några års praktiskt arbete inom hotell, restaurang eller service är det meriterande. Det är även värdefullt om du har god kännedom om servicebranschens bemanningsutmaningar, och har vana av avtalstolkning som rör ditt arbetsområde (gärna Unionen och HRF). Du har mycket god datorvana och har lätt för att snabbt sätta dig in i olika system, vi arbetar med Quinyx och Sympa, och det är självklart positivt om du har erfarenhet av dessa.

Personliga egenskaper
Vi ser gärna att du tar egna initiativ med ett lösningsorienterat förhållningssätt, och gillar att arbeta med både repetitiva uppgifter, långsiktiga planeringsuppdrag och snabba utmaningar som kräver omprioritering och flexibilitet. Du arbetar med hög integritet och resultatfokus, samtidigt som du besitter en stor kommunikativ förmåga som skapar dialog och respekt för varandras uppdrag.

För att trivas hos oss brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och ärligt intresserad av människor vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, effektivitet, kreativitet och flexibilitet är andra faktorer som brukar leda till framgång i vår företagskultur. Om du känner arbetsglädje och stolthet efter en intensiv och varierande arbetsdag-   ja då tror vi att du kommer älska att jobba som personalkoordinatorer på Liseberg Grand Curiosa Hotel!

Villkor
Tjänsten som personalkoordinator är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning så snart som möjligt - vi har massor av härliga uppgifter att checka av innan det är dags att öppna dörrarna till vår fantasifulla värld! Din arbetstid är främst under dagtid, men påverkas av verksamhetens öppettider vilket betyder att du arbetar på ett rullande schema inklusive helger. Tjänsten ligger under Unionens avtalsområde.

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till hotellets General Manager Lena Nyquist på telefon xx eller lena.nyquist@liseberg.se. Vi rekryterar löpande till denna tjänst och tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt, senast den 20 november. Varmt välkommen att söka!

Läs gärna mer om vår spännande utökning av Liseberg här: https://www.liseberg.se/grandcuriosa

Ansök nu

Liseberg Grand Curiosa Hotel söker Arbetsledare Personalkoordinator

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Okt 20
Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!

Ett hotell som längtar efter att få skapa ännu mer magi tillsammans med just dig.

Ett hotell som ser service som ett sant trolleritrick. Ett hotell som söker sådana människor som du. Du som älskar att skapa magiska upplevelser för våra gäster – och dina arbetskompisar. Det här är ditt hotell, din arbetsplats.

Just nu har vi full fokus på att förbereda för öppning av vårt underbara hotell! Nu söker vi dig som med helhetsblick och känsla för struktur och administration är vår spindel i nätet vad gäller personalplanering – är du den vi söker?

I uppstartsskedet kommer du i nära samarbete med hotellets ledning arbeta fram arbetssätt och strukturer för verksamhetens bemanning, för att sedan operativt kunna starta upp arbetet med bemanningsplanering och systemförberedelser inför kommande hotellpremiär. Du har i uppdrag att skapa ett stabilt och kunnigt personalkoordinatorsteam som tillsammans skapar förutsättningar för att såväl medarbetare som chefer lyckas i uppdraget att skapa minnen för våra gäster. I teamet ingår, utöver dig själv, en personalkoordinator, och under arbetstoppar tillkommer ytterligare ett par kollegor i arbetsgruppen.

Du fungerar som en länk mellan den praktiska och operativa hanteringen av hotellets medarbetare och det administrativa arbetet, där du främst koordinerar hotellets dagliga bemanning och resursoptimering. Tillsammans med dina kollegor i personalkoordinatorsteamet skapar du scheman och skriver anställningsavtal. Den dagliga bemanningen innebär schemaändringar vid t ex sjukdom, ledigheter eller liknande händelser, och att hantera snabbt uppkomna personalärenden som rör bemanning. Du utför vissa lönegrundande avstämningar samt attesthantering enligt överenskomna rutiner.

Du bistår cheferna med administrativt stöd i olika processer, så som att utforma manualer och utbildningsmaterial. Du är delaktig vid introduktioner och vissa arbetsplatsutbildningar, och är en tydlig kulturbärare som lever och sprider våra värdeord Omtanke, Kreativitet, Säkerhet, Kvalitet och Glädje. Som arbetsledare har du även en koordinerande roll vid rekrytering till hotellet och bidrar till att såväl Lisebergs rekryteringsprocesser som kompetensförsörjningsinsatser implementeras och fungerar smidigt gentemot affärsområdet. I vissa sammanhang representerar du ditt team och hotelledningen i utvecklingsarbete och projektgrupper inom Liseberg.

Vem är du?
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av bemanningsplanering och schemaläggning, gärna inom en personalintensiv verksamhet såsom hotell, restaurang eller service/besöksnäring. Har du dessutom några års ledarerfarenhet inom hotell och restaurang är det meriterande. Det är även värdefullt om du har god kännedom om servicebranschens bemanningsutmaningar och har vana av avtalstolkning som rör ditt arbetsområde (gärna Unionen och HRF). Du har mycket god datorvana och har lätt för att snabbt sätta dig in i olika system, vi arbetar med Quinyx och Sympa, och det är självklart positivt om du har erfarenhet av dessa. Du är en motiverande och inspirerande arbetsledare som kan använda dina goda arbetsledaregenskaper till att skapa vi-känsla och samhörighet.

Personliga egenskaper
Vi ser gärna att du tar egna initiativ med ett lösningsorienterat förhållningssätt och gillar att arbeta med både repetitiva uppgifter, långsiktiga planeringsuppdrag och snabba utmaningar som kräver omprioritering och flexibilitet. Du arbetar med hög integritet och resultatfokus, samtidigt som du besitter en stor kommunikativ förmåga som skapar dialog och respekt för varandras uppdrag.

För att trivas hos oss brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och ärligt intresserad av människor vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, effektivitet, kreativitet och flexibilitet är andra faktorer som brukar leda till framgång i vår företagskultur. Är du dessutom extra glad över att se medarbetare växa och utvecklas – ja då tror vi att du kommer älska att jobba som arbetsledare för personalkoordinatorerna på Liseberg Grand Curiosa Hotel!

Villkor
Tjänsten som personalkoordinator/arbetsledare är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning så snart som möjligt - vi har massor av härliga uppgifter att checka av innan det är dags att öppna dörrarna till vår fantasifulla värld! Din arbetstid är främst under vardagar på dagtid, men kan påverkas av verksamhetens öppettider vilket betyder att även arbete på helger kan förekomma vid behov. Tjänsten ligger under Unionens avtalsområde.

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till hotellets General Manager Lena Nyquist på telefon 031-766 7040 eller lena.nyquist@liseberg.se. Vi rekryterar löpande till denna tjänst och tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt, senast den 20 november. Varmt välkommen att söka!

Läs gärna mer om vår spännande utökning av Liseberg här: https://www.liseberg.se/grandcuriosa

Ansök nu

Liseberg söker IT Supporttekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Okt 28
Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 350 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,2 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.
Liseberg har som mål att bli en av Sveriges bästa arbetsplatser, och vi behöver dig som kan känna glädje och stolthet över att vara en del av vårt varumärke.

Här får du bidra till vår utveckling och får en möjlighet att påverka både Lisebergarens vardag och gästens upplevelse av sitt besök. Din arbetsplats finns mitt i Göteborg och du ingår i ett team som brinner för IT och digitalisering.

Liseberg IT
Liseberg IT har idag 17 anställda och består av fyra områden; Strategi, Utveckling, Drift samt Support. Avdelningen har ett strategiskt och operativt ansvar att bidra till affärsutveckling enligt bolagets övergripande strategi och mål. Vårt uppdrag är att leverera tjänster, plattformar, service och support som skapar möjligheter för verksamheten att lyckas.Liseberg IT tillhandahåller en mix av egenutvecklade och upphandlade IT-tjänster till våra medarbetare och gäster. En fortsatt digitalisering står högt upp på agendan och det pågår ständigt initiativ för att utveckla affären, lyfta gästupplevelse samt stötta medarbetare. Inte minst nu med öppning av Liseberg Grand Curiosa Hotel samt Vattenvärlden Oceana inom några år.

Vem är du?
Vi söker dig som är driven, har ett gediget teknikintresse och hög servicekänsla. För att lyckas i din roll som Supporttekniker på Liseberg så behöver du kunskap inom Windows, Office365 samt grundläggande nätverkskunskap.

Vi ser gärna att du har tidigare supporterfarenhet och telefonvana samt att du har erfarenhet från kontohantering. Då Supportteknikerrollen är IT:s ansikte utåt i verksamheten så värdesätter vi högt en god känsla för service, social kompetens och att man obehindrat kan kommunicera på både svenska och engelska. Prestigelöshet och att man är en god teamspelare är viktigt för att lyckas i rollen. Du kommer att arbeta både självständigt och i nära samarbete med dina kollegor där ni hjälps åt att lösa inkommande ärenden från verksamheten.

Din vardag kommer att vara varierande och exempel på arbetsuppgifter kan vara att genomföra installationer, göra felsökningar av datorer, beställa IT-utrustning, flytt av datorutrustning och annan IT-infrastruktur samt att hjälpa användare både via telefon och på plats ute i verksamheten.

Kvalifikationer
Utbildning och erfarenhet:

- Gymnasieutbildning
- Erfarenhet av att jobba i en IT-Support
- Relevant IT-utbildning för rollen
- Kunskap inom Windows 10, Office365 samt grundläggande nätverkskunskap

Meriterande

- Telefoni och iOS
- Kontohantering i Microsoft Active Directory
- Microsoft Endpoint Manager (Intune)

Personliga egenskaper:

Förutom att dela Lisebergs värdegrund (glädje, säkerhet, omtanke, kvalitet och kreativitet) bör följande egenskaper finnas hos personen:

- God känsla för service
- Kommunicera väl på svenska och engelska
- Teknikintresse
- Prestigelöshet och att man är en god teamspelare
- En positiv grundinställning

Villkor
Tjänsten som supporttekniker på Lisebergs IT-avdelning är en tillsvidareanställning på heltid som kommer tillsättas omgående. Provanställning 6 månader. Avtalsområde Unionen. Tjänsten följer verksamhetens öppettider och innebär även helgarbete varannan vecka då parken är öppen samt kvällsarbete vid behov.

Övrigt
Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta gärna Driftchef IT Martin Olesen via mail: martin.olesen@liseberg.se

Liseberg hanterar ansökningarna och kallar till intervjuer löpande, varför tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Vänta inte med din ansökan!

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, men senast den 13 november 2022!

Liseberg har gjort ett aktivt val kring exponering och rekryteringsstöd för denna tjänst. Vi undanber oss därför direktkontakt av annonsförsäljare, bemannings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Service Manager Café Agnes & Bar Compagniet (Liseberg Grand Curiosa Hotel)

Frukostvärd/Frukostvärdinna
Läs mer Okt 14
Liseberg Grand Curiosa Hotel öppnar våren 2023 och kommer tillsammans med vattenvärlden Liseberg Oceana, (öppnar 2024), skapa en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg. Det är nu dags att fokusera på projektets pre-opening-fas samt driftsättning. För Liseberg Grand Curiosa Hotel innebär det att vi behöver utöka den grupp av nyckelspelare som tillsammans bidrar till Lisebergs största satsning någonsin. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse! Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!

Lär känna din framtida ledare - Jason AldertonService Manager Café Agnes och Bar Compagniet
Nu söker vi en Service Manager till Liseberg Grand Curiosa Hotel som ska ansvara för den operativa driften i Café Agnes och Bar Compagniet.

Där kommer det att serveras ett magiskt fikautbud, spännande och smakrika drinkar och annat härligt och smarrigt. Hela hotellet kan ta emot över 2000 gäster vilket innebär många härliga och hungriga individer! Som Service Manager är du ansvarig för att leda och fördela arbetet för café- och barpersonalen så att möjlighet ges för enastående upplevelser för våra hotellgäster.

Grand Curiosa Hotel är ett unikt hotell som erbjuder spännande möjligheter där du som Service Manager kommer att ha möjlighet att sätta din prägel på arbetssätt och rutiner för Café Agnes och Bar Compagniet med stöd av hotellets F&B Manager. Här finns öppna ytor och unika miljöer, helt enkelt en arbetsplats som du och ditt team fyller med kreativitet och glädje. Vi lever våra värdeord Omtanke, Kreativitet, Säkerhet, Kvalitet och Glädje och som Service Manager söker vi dig som är prestigelös, närvarande och beredd att göra om och göra nytt. Ditt team kommer att spela en viktig roll i skapandet av en atmosfär och kulinarisk upplevelse där våra gäster har möjlighet att ta en paus från vardagen och alla måsten, ha roligt och skapa minnen tillsammans.I pre-openingfasen är du drivande i framtagandet av arbetssätt, processer, rutiner och regler inom ditt ansvarsområde. Du är delaktig i rekrytering och utbildningsinsatser, dessutom planerar, förbereder och färdigställer du den operativa verksamheten inför öppning och i uppstartsskedet. När verksamheten så småningom övergår till mer löpande drift arbetar du tillsammans med dina hovmästare nära ert team för att ständigt utveckla, både, dem individuellt, som team och själva verksamheten. Inom ditt ansvarsområde ingår även sedvanliga uppgifter som att sätta och styra mot ekonomiska mål för ditt ansvarsområde, effektivisera och resursplanera verksamheten, och du har arbetsmiljö- och miljöansvar, även brand- och säkerhetsansvar.

Vem är du?Vi tror att du är senior i rollen som Service Manager, med minst 8 års erfarenhet av arbete inom hotell- och restaurangbranschen. Relevant utbildning inom hotell och restaurang samt annan erfarenhet inom servicebranschen är meriterande. Du ska besitta goda mat- och vinkunskaper och vi ser gärna att du har minst 4 års erfarenhet av en ledande position i en restaurang där budget- och personalansvar ingått. Har du tidigare erfarenhet av stora som små event- och gruppbokningar är det önskvärt. Dina tidigare erfarenheter vittnar om bredd och variation inom ditt yrkesområde, där du behärskar att hantera större gästnivåer. God datavana och goda kunskaper i Excel och Word är önskvärt. Vi värdesätter om du har ett brinnande hållbarhetstänk i ditt arbete och bidrar till att Liseberg tar steget mot ökad hållbarhet. Vi söker dig som besitter förmågan och viljan att skapa oförglömliga höjdpunkter för våra gäster.Du är en trygg ledare och förebild som gärna har arbetat i uppstartsfas i liknande tjänst, men som också vill jobba långsiktigt och utvecklande när vardagen rullar på. Du kan hantera stora arbetsgrupper där många olika kulturer representeras och du sprider yrkesstolthet och värme bland dina medarbetare. Det innebär stor vikt vid tydlighet och kommunikation med möjlighet att kunna uttrycka sig väl både på svenska och engelska. Vi söker dig som har erfarenheten och kunskapen att stötta engagerade nya medarbetare i branschen med viljan att lära ut och förmågan att både ge och ta emot feedback.Ditt ledarskap präglas av prestigelöshet och ärlighet samtidigt som du inte tvekar att hjälpa till där det behövs som stöd för dina medarbetare där du kan coacha, utveckla och uppmuntra. Vi ser att du har lätt för att hitta nya lösningar och gillar att ha möjlighet att förändra och utveckla, vilket är extra viktigt vid öppningen av ett nytt hotell. En analytisk förmåga och ett ekonomiskt tänk är också något som vi värdesätter högt i våra ledarroller. Du ser dina medarbetare, sätter upp mål och ger återkoppling kontinuerligt. Du skapar team som har roligt tillsammans och sprider glädje!Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning så snart som möjligt. Rollen innebär en oreglerad arbetstid och styrs av behovet på avdelningen.

Liseberg Grand Curiosa Hotel öppnar under våren 2023. Vi vill gärna ha dig med i vårt team så snart som möjligt – vi har massor av härliga uppgifter att checka av innan det är dags att öppna dörrarna till vår fantasifulla värld! Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till hotellets F&B Manager Jason Alderton på telefon 0317667265 eller jason.alderton@liseberg.se.Vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt då vi rekryterar löpande men senast den 13 november 2022.Läs gärna mer om vår spännande utökning av Liseberg här: https://www.liseberg.se/grandcuriosa

Ansök nu

Hovmästare/Arbetsledare till Hamnområdet (tillsvidareanställning)

Hovmästare
Läs mer Okt 19
På Hamnområdet driver vi ett flertal restauranger som alla har unika koncept och utbud.

Som hovmästare/arbetsledare har du en varierande och fartfylld arbetsdag, och är en viktig medspelare. Du arbetar nära den operativa verksamheten, och ingår i en arbetsledargrupp som finns som stöd för restaurangchefen i den dagliga verksamheten. Som Lisebergare är du en ambassadör utåt sett – och har du en arbetsledarroll blir du dessutom en tydlig arbetsgivarrepresentant som både påverkar och lever vårt varumärke!

Skeppsmagasinet
Här serveras det god, prisvärd och miljöriktig mat och dryck för stora som små gäster, i en härlig miljö präglad av historier med anor från förr. Restaurangen har självservering och finns belägen i Lisebergs Hamnområde.

Arbetsuppgifter
Som hovmästare/arbetsledare på Skeppsmagasinet stödjer du områdeschefen vid snabbt uppkomna personalärenden, hanterar schemaändringar och bemanningsplanering. Du medverkar i uppdatering av arbetsmanualer och utbildningsmaterial och är delaktig i introduktioner och arbetsplatsutbildningar. Du är synlig i verksamheten och säkerställer en hög kvalitets- och servicenivå gentemot gäst. Du motiverar, inspirerar och stöttar dina kollegor genom hög närvaro under deras arbetsdag där ni tillsammans skapar upplevelser värda att minnas.

På Skeppsmagasinet svarar hovmästaren/arbetsledaren för att öppna och stänga våra enheter samt leda och fördela arbetet under dagen. Andra dagliga arbetsuppgifter består i att beställa varor, utföra servicearbeten på våra inventarier samt säkerställande att verksamheten följer de regler och rutiner som finns gällande servering av alkohol och livsmedelssäkerhet.

Utöver administration kring personal, scheman, löner, inventeringar, varubeställningar mm blir det även en hel del arbete i köket, till exempel att göra sallader och smörgåsar, och vid behov vara behjälplig med att preppa för varmköket.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet från arbetsledande position i liknande bransch, eller känner att det är dags att ta steget dit. Kunskap om livsmedelshantering (HACCP), och erfarenhet av att servera alkohol på ett ansvarsfullt sätt är meriterande, likväl som ett stort intresse för och en god kännedom kring mat och dryck. Många av dina kollegor är ganska nya i branschen, varför du behöver gilla att lära upp, coacha och stödja dina kollegor.

Du har tidigare visat på framåtanda och driv, och är motiverande och stödjande gentemot din arbetsgrupp. Du visar på ett gott omdöme i ditt beslutsfattande och är en förebild för dina kollegor. Som formell utbildningsnivå har du lägst gymnasiekompetens, har du andra relevanta kurser eller utbildningar är det ett plus. 

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 85% sysselsättningsgrad, och påbörjas enligt överenskommelse - gärna så snabbt som möjligt! Arbetstiden följer Lisebergsparkens och restaurangens öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid. Vi erbjuder dig nya och varierande utmaningar i vår härliga Lisebergsmiljö, och inte minst erfarenheter att vara stolt över senare i arbetslivet! Lön enligt avtal. 

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta restaurangchef Ryan Wilson på mail; ryan.wilson@liseberg.se

Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsterna kan tillsättas så snart vi har hittat våra nya kollegor, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Liseberg söker Systemutvecklare (Microsoft)

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 30
Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 350 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,2 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.


Liseberg har som mål att bli en av Sveriges bästa arbetsplatser, och vi behöver dig som kan känna glädje och stolthet över att vara en del av vårt varumärke. Här får du bidra till vår utveckling och får en möjlighet att påverka både Lisebergarens vardag och gästens upplevelse av sitt besök. Din arbetsplats finns mitt i Göteborg och du ingår i ett team som brinner för IT och digitalisering.Vi genomför nu den största digitaliseringen i Lisebergs historia med många roliga projekt. Allt från ny digital gästresa till införande av nytt hotell- och biljettsystem för att stötta våra nya verksamheter i Liseberg Grand Curiosa Hotel och Oceana Vattenvärld. Vår tyngd ligger i backend-utveckling men vi utvecklar även frontend i våra interna system.Liseberg IT har idag 17 anställda och består av fyra områden; Strategi, Utveckling, Drift samt Support. Avdelningen har ett strategiskt och operativt ansvar att bidra till affärsutveckling enligt bolagets övergripande strategi och mål. Vårt uppdrag är att leverera tjänster, plattformar, service och support som skapar möjligheter för verksamheten att lyckas.Vi har - världens roligaste jobb! Vi arbetar i Microsoftmiljö och stöttar en omväxlande verksamhet bestående av flera olika affärsområden och funktioner. Vi jobbar i en modern plattform, där du har möjlighet att påverka och utforma våra lösningar.Liseberg IT tillhandahåller en mix av egenutvecklade och upphandlade IT-tjänster till våra medarbetare och gäster med egen lokal drift samt drift i Azure.En fortsatt digitalisering står högt upp på agendan och de kommande åren kommer flera spännande initiativ att drivas för att utveckla affären, lyfta gästupplevelse samt stötta medarbetare, inte minst kopplat till vår stora satsning med hotell och vattenpark.Beskrivning av rollen
Som utvecklare på Liseberg är du med i hela systemutvecklingsprocessen.

Det gör arbetet omväxlande och med stor möjlighet att påverka de lösningar vi tar fram, i så väl UX som arkitektur. Vi arbetar för hela Liseberg och arbetar bland annat med utveckling och förvaltning av interna och externa system, såsom e-handel, HR- och bokningssystem samt integrationer för att få hela systemlandskapet att hänga ihop.

Du arbetar i ett litet agilt team med andra utvecklare och produktägare, i nära samarbete med övriga kollegor på IT-avdelningen samt i verksamheten. På Liseberg finns en närhet till vår verksamhet och affär som kan vara svår att hitta på andra ställen.

Vårt mål är att ständigt finnas i framkant inom vårt arbetsområde, vara innovativa och nytänkande samt skapa förutsättningar för moderna och användarvänliga system som stöttar vår affär.

 
Kvalifikationer
Utbildning och erfarenhet:

- Relevant högskoleutbildning (t ex civilingenjör, systemvetare, datavetare eller liknande, men kan till viss del kompenseras med annan högre utbildning och relevant arbetslivserfarenhet av liknande roll).
- Relevant erfarenhet (minst 2 år) med bevisat goda resultat.

Meriterande:

- Certifiering inom utveckling (Microsoft-teknologi)
- Erfarenhet från fler olika arbetsplatser/verksamheter

 

Specialistkunskaper:

- Mjukvaruarkitektur
- Backend-utveckling
- Enhets- och integrationstestning
- Bredd inom utveckling med erfarenhet av C#/.Net-utveckling och Microsoft-teknologier såsom: - API:er (Rest)
- Web-applikationer
- MS /T-
- Asynkron integration
- Windows desktop apps (WPF)Meriterande:

- GIT och Azure Devops
- CI/CD Pipelines, infrastructure as code
- Utveckling av/med tjänster i Azure
- Agila arbetssätt
- Utveckling mot MS365/O365
- UI-design
-  Power BI-utveckling
- Azure Datalake/Synapse 

 

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som har ett starkt eget driv och älskar systemutveckling. Du gillar utmaningar, är lösningsfokuserad och tycker om att förbättra livet för dina medarbetare och våra gäster genom digitalisering och IT. Du har ett stort intresse av IT och känner stolthet i att leverera en bra IT-tjänst.

Du har troligen börjat som utvecklare och har i de senaste projekten tagit ett större ansvar för arkitekturfrågor.

Som person är du prestigelös, ödmjuk, nyfiken och kommunikativ samt tycker om kontakt med människor. Du trivs med att arbeta i team, och vill bidra till en skön arbetsmiljö som innehåller mycket humor och glädje. När vi utvecklar så gör vi det med hjärta.

Förutom att dela Lisebergs värdegrund (glädje, säkerhet, omtanke, kvalitet och kreativitet) söker vi dig som har följande egenskaper:

· Kommunikativ (svenska + engelska)

· Goda samarbets- och teamegenskaper

· Förmåga att ta stort eget ansvar och arbeta självständigt

· Driven och lösningsorienterad

· Förändringsbenägen och nyfiken

· Strukturerad och analytisk

· Visionär och orädd, men också pragmatisk

· En positiv grundinställning till ”allt och alla”

 

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med oreglerad arbetstid. 6 månaders provanställning gäller.Övrigt
Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Har du frågor om tjänsten, är du välkommen att kontakta IT-Chef Peter Grimbeck på peter.grimbeck@liseberg.se.

Vänta inte med din ansökan, rekrytering sker löpande!

Ansök nu

Kökslärare till Lisebergs Akademi

Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Läs mer Okt 14
Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 350 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,2 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.
Brinner du för utbildning och utveckling – allra helst i kombination? Är du en meriterad, strukturerad och inspirerande kökslärare, samtidigt som du inte är rädd för att själv kavla upp ärmarna? Uppskattar du att se människor utvecklas och nå sin fulla potential? Då kanske du vill axla rollen som kökslärare i Lisebergs Akademi?

Om Liseberg
Liseberg är på en rolig och utmanande resa mot att bli Sveriges bästa arbetsplats.

Vår vision är en arbetsplats där vi skapar värde för våra medarbetare och där medarbetarna bjuds in att vara med i den värdeskapande processen. Vi har en stark och positiv företagskultur idag och vi tror på Service profit chain, det vill säga att om medarbetarna trivs skapar de också det största värdet för Lisebergs gäster.

Arbetet med att göra Lisebergs till Sveriges bästa arbetsplats leds från funktion People & Culture, där Lisebergs arbete med HR, utbildning, medarbetarkommunikation och kulturutveckling samlas. Funktionen består av fyra avdelningar: Akademin, HR, Medarbetarresan och Medarbetarservice. I början av 2023 kommer vi att inom ramen för Akademin starta upp Lisebergs traineeprogram för blivande kockar och vi söker dig som vill vara med på resan.

Om tjänsten
Med det uttalade målet att skapa Sveriges bästa utbildning för blivande kockar och samtidigt bidra till att långsiktigt säkra Lisebergs kompetensförsörjningen av kockar startar vi i början av 2023 upp vårt första traineeprogram för kockar i egen regi. Våra traineedeltagare kommer att få ett års grundutbildning till kock på betald arbetstid. Efter avslutad utbildning erbjuds traineedeltagaren en tillsvidareanställning som kock hos oss på Liseberg och möjligheten till ett påbyggnadsår.

Som kökslärare inom Lisebergs Akademi blir det ditt ansvar att leda traineedeltagarna från första till sista dagen i programmet. Du undervisar, handleder och stöttar deltagarna på deras resa från intresserad nybörjare till självsäker mästare. Du är traineedeltagarnas närmsta chef, mentor och lärare. Du kommer att undervisa både praktiskt och teoretiskt, i stängda och öppna (mot gäst) kök. Undervisningen ska ha särskilt fokus på kvalitet, hållbarhet och utveckling. Eftersom programmet genomförs för första gången 2023 kommer du som kökslärare vara en mycket viktig pusselbit i utvecklingen av programmets genomförande och innehåll – ett arbete som görs i nära samarbete med såväl Akademins rektor som Lisebergs restaurangverksamheter.

I uppdraget ingår även att skapa, upprätthålla och dokumentera i bedömningsunderlag utifrån det nationella gymnasieprogrammets ämnesplaner från restaurang- och livsmedelsprogrammet med inriktning kök.

Kvalifikationer
Vi söker dig med naturlig fallenhet för att skapa goda och förtroendeingivande relationer med människor i din närhet. Du har hög integritet och kan navigera stadigt bland starka viljor och goda idéer. Du är inte rädd för periodvisa arbetstoppar eller att ha många bollar i luften samtidigt, utan kan hantera en välfylld arbetsdag med balans och känsla för prioritering. Du trivs med att jobba tvärfunktionellt där olika kompetenser samverkar för bästa resultat.

Du är behörig och legitimerad gymnasielärare inom kök med erfarenhet från gymnasieskolan eller vuxenutbildningen. Du har en bakgrund inom restaurangbranschen och är väl införstådd med vilka krav som ställs på en kock. I ditt undervisningsuppdrag ingår både praktisk och teoretisk undervisning i alla typer av köksmiljöer, med och utan gäster. I uppdraget ingår också praktisk handledning av traineedeltagare och deras handledare på plats ute i våra gästverksamheter.

Personliga egenskaper
För att trivas hos oss på Liseberg brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och ärligt intresserad av människor vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, effektivitet, kreativitet och flexibilitet är andra faktorer som brukar leda till framgång i vår företagskultur. Tycker du om att åka berg- och dalbana, känna doften av spunnet socker och höra ljudet av såväl livemusik som glada barn så kommer du förmodligen att gilla din nya arbetsmiljö. Får du dessutom glädjepirr i magen av att se medarbetare växa – ja då tror vi att du kommer älska att jobba som kökslärare på Liseberg!

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Robert Hagsten, rektor Lisebergs Akademi, på telefon 031-766 74 25.

Vi rekryterar löpande till tjänsten och vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, senast den 28 oktober.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Liseberg söker IT Supporttekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Sep 27
Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 350 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,2 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.
Liseberg har som mål att bli en av Sveriges bästa arbetsplatser, och vi behöver dig som kan känna glädje och stolthet över att vara en del av vårt varumärke.

Här får du bidra till vår utveckling och får en möjlighet att påverka både Lisebergarens vardag och gästens upplevelse av sitt besök. Din arbetsplats finns mitt i Göteborg och du ingår i ett team som brinner för IT och digitalisering.

Liseberg IT
Liseberg IT har idag 17 anställda och består av fyra områden; Strategi, Utveckling, Drift samt Support. Avdelningen har ett strategiskt och operativt ansvar att bidra till affärsutveckling enligt bolagets övergripande strategi och mål. Vårt uppdrag är att leverera tjänster, plattformar, service och support som skapar möjligheter för verksamheten att lyckas.Liseberg IT tillhandahåller en mix av egenutvecklade och upphandlade IT-tjänster till våra medarbetare och gäster. En fortsatt digitalisering står högt upp på agendan och det pågår ständigt initiativ för att utveckla affären, lyfta gästupplevelse samt stötta medarbetare. Inte minst nu med öppning av Liseberg Grand Curiosa Hotel samt Vattenvärlden Oceana inom några år.

Vem är du?
Vi söker dig som är driven, har ett gediget teknikintresse och hög servicekänsla. För att lyckas i din roll som Supporttekniker på Liseberg så behöver du kunskap inom Windows, Office365 samt grundläggande nätverkskunskap.

Vi ser gärna att du har tidigare supporterfarenhet och telefonvana samt att du har erfarenhet från kontohantering. Då Supportteknikerrollen är IT:s ansikte utåt i verksamheten så värdesätter vi högt en god känsla för service, social kompetens och att man obehindrat kan kommunicera på både svenska och engelska. Prestigelöshet och att man är en god teamspelare är viktigt för att lyckas i rollen. Du kommer att arbeta både självständigt och i nära samarbete med dina kollegor där ni hjälps åt att lösa inkommande ärenden från verksamheten.

Din vardag kommer att vara varierande och exempel på arbetsuppgifter kan vara att genomföra installationer, göra felsökningar av datorer, beställa IT-utrustning, flytt av datorutrustning och annan IT-infrastruktur samt att hjälpa användare både via telefon och på plats ute i verksamheten.

Kvalifikationer
Utbildning och erfarenhet:

- Gymnasieutbildning
- Erfarenhet av att jobba i en IT-Support
- Relevant IT-utbildning för rollen
- Kunskap inom Windows 10, Office365 samt grundläggande nätverkskunskap

Meriterande

- Telefoni och iOS
- Kontohantering i Microsoft Active Directory
- Microsoft Endpoint Manager (Intune)

Personliga egenskaper:

Förutom att dela Lisebergs värdegrund (glädje, säkerhet, omtanke, kvalitet och kreativitet) bör följande egenskaper finnas hos personen:

- God känsla för service
- Kommunicera väl på svenska och engelska
- Teknikintresse
- Prestigelöshet och att man är en god teamspelare
- En positiv grundinställning

Villkor
Tjänsten som supporttekniker på Lisebergs IT-avdelning är en tillsvidareanställning på heltid som kommer tillsättas omgående. Provanställning 6 månader. Avtalsområde Unionen. Tjänsten följer verksamhetens öppettider och innebär även helgarbete varannan vecka då parken är öppen samt kvällsarbete vid behov.

Övrigt
Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta gärna Driftchef IT Martin Olesen via mail: martin.olesen@liseberg.se

Liseberg hanterar ansökningarna och kallar till intervjuer löpande, varför tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Vänta inte med din ansökan!

Välkommen med din ansökan senast den 23 oktober 2022!

Liseberg har gjort ett aktivt val kring exponering och rekryteringsstöd för denna tjänst. Vi undanber oss därför direktkontakt av annonsförsäljare, bemannings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Hovmästare/Arbetsledare till Lisebergsteatern

Hovmästare
Läs mer Sep 30
Lisebergsteatern
Den kupolformade byggnad som idag rymmer Lisebergsteatern var ursprungligen ett planetarium.

1944 invigdes planetariet med det spektakulära föredraget ”Göteborgs stjärnhimmel under 26 000 år”. Sedan 1948 har publiken i stället skåda livs levande stjärnor på scenen då den då nybyggda teatern bjöd dåtidens storheter. Ända sedan starten har Lisebergsteaterns uppsättningar präglats av glädje. Farser, revyer och buskis har fått göteborgarna att skratta i decennier.

Lisebergsteatern jobbar för att vara en attraktiv scen med underhållning för Lisebergs alla målgrupper. Här rullar teater parallellt med konserter och konferenser ena dagen och stand-up och barnteater nästa dag. Möjligheterna är många och utbudet är stort.

Beskrivning
Lisebergsteatern utgör tillsammans med Showkrogen Rondo ett område inom Lisebergs verksamhetsområde Restaurang. Utöver storslagna upplevelser i form av shower, events och scenföreställningar av alla de slag, förstärker vi självklart gästupplevelsen i form av högklassig service.  

Arbetsuppgifter och kvalifikationer
Som Hovmästare/Arbetsledare är du områdeschefens högra hand på plats i Lisebergsteatern. Tjänsten är framför allt av operativ karaktär, där du arbetsleder ett team inför, under och efter en föreställning, och ser till att gästen omhändertas på bästa sätt, både i entrén, i garderoben och vid servering av mat och dryck. Du är synlig, närvarande och aktiv i verksamheten och är delaktig i säkerställandet av kvalitets- och servicenivån och värdeordens efterlevande. Du finns på plats för gästrelaterade frågor och som stöd och avlastning vid arbetstoppar eller incidenter.

Du har även i uppdrag att vara en lösningsfokuserad och sammanhållande länk mellan Liseberg och teaterns produktion, där du är kontaktperson både internt och externt och ser till att logistik och planering fungerar smidigt. Förutom förberedande arbete i samband med produktion, kommer du även att hantera administrativt arbete i form av bemanningsplanering och schemahantering samt introduktion av nya kollegor. Du har nära kontakt med områdeschefen, och bidrar till att såväl daglig drift som förbättringsinsatser flyter på.  

Du behöver du ha flerårig erfarenhet som hovmästare, har du även relevant utbildning inom restaurang är det meriterande. Du behöver ha goda mat- och dryckeskunskaper, samt övergripande kunskap inom alkohol- och livsmedelshantering. Dessutom är det önskvärt att du tidigare har arbetat med scenproduktioner och haft externa samarbeten inom området, och är trygg med att hantera situationer som kräver snabba omtag och nytänkande. 

Du är ansvarsmedveten och har ett korrekt och trevligt bemötande, och värdesätter flexibilitet och kreativa lösningar. Du gillar utmaningar och har mod och klokskap i ditt beslutsfattande. Självklart har du fokus på att bidra till att gästen får bästa möjliga omtanke och service, detta i kombination med att du och dina kollegor har en trygg och trivsam arbetsmiljö.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde under december. Arbetstiden följer verksamhetens öppettider med varierande förläggning. Du har en särskild viktig operativ roll under Lisebergsteaterns öppetperioder. Under perioder där verksamheten inte har produktioner kan arbetstiden komma att förläggas i någon av Liseberg övriga restauranger. Tjänsten tillhör Unionens avtalsområde.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta restaurangchef Naem Chitaar på telefon 031-766 76 99. 

Eftersom vi rekryterar löpande ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 20 oktober. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Redovisningsassistent

Redovisningsassistent
Läs mer Sep 16
Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 350 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,2 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.


Ekonomifunktionen består av tre avdelningar; redovisning, affärsstyrning, IT och Lager. Totalt arbetar ca 40 årsanställda och 20 säsongsanställda på de olika avdelningarna.Beskrivning
Liseberg står just nu inför flera spännande projekt och stora investeringar.

Ett nytt hotell söder om parken öppnar i början av 2023 och ett år senare öppnar även en vattenpark i anslutning till hotellet. Inom en snar framtid kommer Liseberg således att addera ytterligare verksamheter, vilket innebär att verksamheten och organisationen kommer att växa.

Samtidigt genomför Liseberg en digitaliseringsprocess där flera system ersätts eller uppdateras. Målsättningen är att skapa en robust organisation där system och digitalisering tillsammans med medarbetarna skapar värde. Expansionen av verksamheten och digitaliseringen innebär att även ekonomiavdelningen behöver förbereda sig på att möte nya utmaningar.

Redovisningsavdelningen på Liseberg består av elva personer som arbetar nära verksamheten och är ett viktigt nav inom ekonomifunktionen och på Liseberg. Till avdelningen söker vi nu en junior redovisnings­assistent.

Arbetsuppgifter
Som redovisningsassistent på avdelningen är du en viktig medspelare både inom ditt område och för avdelningen som helhet. Du kommer att arbeta med allmänna arbetsuppgifter på en redovisnings­avdelning så som exempelvis avstämningar, bokföring, betalningar och delta i arbetet med att ta fram månadsboksluten. Du arbetar också löpande med att förbättra avdelningens arbetsmetoder och rutiner bland annat genom att arbeta för en ökad digitaliseringsgrad, ta fram och förbättra manualer och mallar. Du kommer att ingå i gruppen som arbetar med leverantörsreskontran och lager.  

Du arbetar för ett gott samarbete med vår affärsstyrningsavdelning, övriga funktioner och gäst­verk­samheter för att åstadkomma gott resultat, effektivitet och kvalitet i arbetet. Vi arbetar bland annat i Visma Business och MediusFlow. Du rapporterar till ekonomifunktionens redovisningschef.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är högskoleutbildad ekonom alternativt har annan relevant eftergymnasial utbildning och ser gärna att du har något eller några års relevant arbetslivserfarenhet. Utöver detta vill vi att du har goda kunskaper i Excel. Tidigare erfarenhet av Visma Business och MediusFlow ser vi som meriterande.

Som person är du driven och engagerad i din yrkesroll, du är prestigelös, ansvarsfull, noggrann och har bra siffersinne. Du har förmåga att arbeta både självständigt och i team samt har stor initiativförmåga och trivs med att ständigt söka förbättrings- och utvecklingsmöjligheter för arbetssätt, rutiner och processer för att leverera en redovisning av hög kvalitet. Du trivs också med att arbeta under tidspress vissa perioder.

Tycker du dessutom om att åka berg- och dalbana, känna doften av spunnet socker och höra ljudet av såväl livemusik som glada barn så kommer du förmodligen att gilla din nya arbetsplats!

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Villkor

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med provanställning på sex månader. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta redovisningschef Lisa Cagner på mobil 0705-17 00 36.

Rekrytering sker löpande och vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, senast den 9 oktober.

Ansök nu

Mamma Mia the Party på Rondo höst och vinter 2022

Restaurangbiträde
Läs mer Aug 31
Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 350 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,2 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.
MAMMA MIA! the Party- vill du vara med och skapa magi!

Den fiktiva och underbart exotiska grekiska tavernan och dess lika exotiska värd, Nikos Taverna, har nu magiskt förflyttats till Rondo! När du går genom dörren kommer det att kännas som om du hamnat i hjärtat av en grekisk paradisö!

Här kommer du arbeta i en miljö där ABBAs låtar spelas och en festen aldrig tar slut.

Gästerna äter en fantastisk Medelhavsmeny, dricker, sjunger, dansar i en Mamma Mia-värld.

Genom ett unikt samarbete mellan Liseberg och Mamma Mia! The Party, kommer nu denna succé sättas upp i Göteborg och du har möjlighet att vara en del av detta!

Du ska ha ett stort intresse för mat , dryck och drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Du har några års erfarenhet och känner dig bekväm med svenska såväl som engelska, övriga språkkunskaper är meriterande. Vi tror att du är en naturlig glädjespridare som har lätt till skratt. Du är uthållig till din natur och slutför det du åtagit dig samt uppskattar att få ge ett gott bemötande och gillar när tempot stundtals är högt. Hos oss kommer du tillhöra ett gott gäng, som tillsammans ger våra gäster ett minne för livet. För att jobba hos oss är ett krav att du har fyllt 18 år.

I rollen som servis är du en del av Mamma Mia the Party! Du bidrar aktivt och helhjärtat till en unik festupplevelse för gästerna tillsammans med ensemble och restaurangens övriga medarbetare. 

Vi söker personal till flera positioner såsom; servis, restaurangbiträden, kockar, runners, med start från 1 augusti, varaktighet på tjänsterna är tom 31 december 2022 (möjlighet till förlängning kan finnas). Våra öppettider kommer vara onsdag – söndag och vi söker personal på heltid såväl som deltid.

Ansökan
För att söka tjänsten så ska du spela in Video-CV där du berättar om varför just du vill bli en del av Mamma Mia the Party. Denna bifogar du sedan i din ansökan. Är du inte bekväm med att spela in en film på dig själv kan du självklart hoppa det. 

Vänta inte med att söka, då urval sker löpande! 

Varmt välkommen att bli en av oss!

Ansök nu

Liseberg söker BE-chaufförer till sitt Centrallager! (säsongsanställning)

Distributionsförare
Läs mer Aug 18
NU SÖKER VI BE-CHAUFFÖRER TILL LISEBERGS CENTRALLAGER! 

Vi på Lisebergs centrallager söker nu nya kollegor som vill vara med och stötta våra gästverksamheter genom att leverera varor till våra restauranger, kiosker, butiker, lyckohjul och skicklighetsspel.

Vi har senaste tiden satsat stort på vår logistik i parken och nu har du möjlighet att bli en del av vårt glada gäng.

För oss är det viktigt att du brinner för att leverera både varor och eminent service.

På Centrallagret har vi en nära relation med gästverksamheterna och vi brinner för att bidra med vår expertis och samtidigt ge dem det lilla extra i mötet. Av oss förväntar sig gästverksamheterna dagligen leverans av högsta kvalitet och därför är det extra viktigt att du är noggrann, lyhörd och har en positiv inställning till uppgiften. 

Din uppgift kommer främst att bestå av att leverera varor ut i parken, utöver distributionskörning är du lika bekväm med andra arbetsuppgifter som ofta förekommer på en utlastning såsom orderplock och att bidra till en effektiv lagerverksamhet. i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person som gillar det personliga mötet och brinner för bästa möjliga samarbete.

Har du BE-körkort men inget truckkort? Inga problem, vi står för en truckutbildning här hos oss på Liseberg så länge du står för att ge den bästa servicen till våra gästverksamheter.

Vi söker efter dig som har möjlighet att starta så snart som möjligt och kan arbeta under hösten och vinter. 

För tjänsten är det ett krav att du har:

- BE-körkort.

Vi ser också gärna att du har med dig följande:

- Svenska och engelska på gymnasienivå.
- Du är noggrann och gillar ordning och reda. Det betyder inte att du är fyrkantig men du har stort kvalitetsfokus och vill ha det rent och snyggt runt omkring dig.
- Du samarbetar gärna och tvekar inte en sekund att hugga i då en kollega behöver hjälp.
- Gärna tidigare erfarenhet av distributions körningar.
- Gärna arbetat med orderplock tidigare.
- Truckbehörighet A och B enligt TLP10 är meriterande.

Anställning sker löpande!
Missa inte chansen, sök redan idag!

Ansök nu

Är du student och intresserad av ett extrajobb inom rekrytering? Se hit!

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Sep 8
Beskrivning av tjänst och arbetsuppgifter
Som HR-administratör med inriktning på rekrytering har du till uppgift att säkerställa att våra People & Culture Business Partners har ett stöd i uppdraget att förse våra gästverksamheter och funktioner med kandidater att anställa till alla våra olika säsonger.

Lisebergs rekrytering baseras på ett kompetensbaserat förhållningssätt. Dina arbetsuppgifter är bland annat att vara delaktig i våra olika gruppmoment där vi träffar blivande Lisebergare! Du behöver även kunna planera och genomföra individuella samtal och gruppintervjuer utifrån ett kompetensbaserat arbetssätt. Du är utöver det ett stöd vid hantering av kravprofils- och urvalsarbete.


Kvalifikationer
Vi söker dig som just nu läser HR eller personalvetenskap på heltid och vill kombinera det med ett extrajobb hos oss på Liseberg. Du behöver kunna arbeta hos oss mellan 10-20 h/vecka och vi har intervjuer både på dagtid och kvällar.

Det är meriterande om du har arbetat med rekrytering tidigare. Det är också meriterande om du har erfarenhet av gästbemötande, service eller restaurang- och hotellbranschen sedan tidigare. 

För att trivas i tjänsten tror vi att du har både tålamod, glöd och passion för rekrytering!
Du har hög integritet, tar ett stort personligt ansvar och värdesätter ordning och reda. Du ser dig som en lagspelare som står stabilt på egna ben och bidrar till ett öppet och transparent arbetssätt. Självklart gillar du att arbeta för och med människor på alla nivåer i organisationen, – och brinner för att Liseberg ska bli Sveriges bästa arbetsplats!

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen

Villkor
Tjänsten är ett extra arbete, med start enligt överenskommelse.

Har du frågor om tjänsten? Varmt välkommen att kontakta oss på jobb.liseberg@liseberg.se. 

Sista ansökningsdag är den 30 september, men vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjlig då vi rekryterar löpande!

Ansök nu

Servispersonal till Lisebergs restauranger 2022 (säsongsanställning)

Restaurangbiträde
Läs mer Aug 31
Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 350 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,2 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.
Vi söker servis- & barpersonal till restaurangerna på Liseberg, kanske är du en av våra nya kollegor?

På våra restauranger får du arbeta med service när den är som bäst i en av Europas ledande Nöjesparker.

Du får arbeta med likasinnade och kommer få vänner för livet. Som Lisebergare kan du njuta av vår vackra park med allt vad det innebär. När du är ledig kan du provåka våra attraktioner, äta på våra restauranger och se på framträdanden som sker på våra olika scener.

Att vara Lisebergare på våra restauranger

Arbetar du hos oss är du med och skapar den goda stämning som våra restauranger är kända för. Du blir i din roll viktig för våra gästers helhetsupplevelse och gör skillnad för såväl gäster som dina kollegor. Hos oss kommer du att tillhöra ett gott gäng som tillsammans ger våra gäster restaurangupplevelser att minnas efter deras enskilda behov. 

Vem är du som söker dessa tjänster?

Vi tror att du har tidigare erfarenhet från restaurangbranschen som exempelvis servis- eller barpersonal. Du är uthållig till din natur och slutför det du åtagit dig. Du uppskattar att ge ett gott bemötande och känner dig trygg med tempoväxlingar. 

Har du inte erfarenhet sedan tidigare men har ett brinnande intresse för restaurang? Inga problem! Skicka in din ansökan ändå och våra duktiga medarbetare lär upp dig. 

Ett krav för att jobba hos oss är att du har fyllt 18 år. Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Vill du veta mer om våra restauranger, gå in på http://liseberg.se.

Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan men senast den 31/7.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för att bli en av oss!

Ansök nu

Kockar till Lisebergs restauranger 2022 (säsongsanställning)

Kock, à la carte
Läs mer Aug 31
Just nu söker vi söker kockar till våra restauranger, bland annat till Lisebergs Wärdshus, Tyrolen, Järnvägsrestaurangen, 1923, The Green Room, Hamnkrogen och Personalrestaurangen Köket.

Liseberg kan erbjuda dig en annorlunda och positiv arbetsmiljö med närhet till glädje och skratt, möten med förväntansfulla gäster, och lön enligt avtal.

Här på Liseberg får du vara dig själv då vi respekterar och uppskattar varandras olikheter och många Lisebergare tycker att gemenskapen med arbetskamraterna är något av det allra bästa med att arbeta på Liseberg! 

Arbetsuppgifter och kvalifikationer
Våra köksmästare är duktiga ledare och förebilder. Vi arbetar aktivt med hållbarhetsfrågan och har flera KRAV-märkta restauranger och en matsmart personalrestaurang. Du behöver relevant yrkeserfarenhet. Har du restaurangutbildning är det en merit. 

Har du inte utbildning men har ett brinnande intresse för matlagning? Inga problem! Skicka in en ansökan så lära vi dig det du behöver kunna. 

Det värdesätts om du är en stolt yrkesmänniska som är uthållig och gillar ett högt tempo! Hos oss är inte ensam stark, och vi tror att det är lagarbetet som genomsyrar vårt arbetssätt som leder till att gästernas upplevelser blir något utöver det vanliga.

Villkor
Tjänsterna är säsongsanställningar med varierande arbetstidsomfattning. Arbetstiden är förlagd enligt verksamhetens behov, vilket betyder både dagar, kvällar och helger.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på jobb.liseberg@liseberg.se 

Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Sista ansökningsdag är 31/7

Ansök nu

Liseberg söker medarbetare till Bokning & Kundservice 2022 (säsong)

Backofficepersonal
Läs mer Sep 6
Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill göra oss ännu bättre! Du brinner för att ge förstklassig service till våra gäster och trivs med att kommunicera via telefon och övriga digitala kanaler.

Som medarbetare på Lisebergs Bokning & Kundservice är du ofta gästens första personliga kontakt med Liseberg inför sitt besök. Avdelningen är på en spännande resa in i framtiden och har ansvar för det digitala gästmötet innan besöket samt bokning och försäljning av Lisebergs olika biljett- och nöjesprodukter.
Gästerna vi har kontakt med är både privatpersoner, grupper och företag. 

Exempel på arbetsuppgifter:

Bokning och försäljning av Lisebergs entré, 5-kamp och åkprodukter Svara på gästfrågor genom telefon, mail, chatt och sociala medier Bokning av våra restauranger Försäljning av biljetter till våra föreställningar på Rondo och Lisebergsteatern Bokning, Lisebergsbyn och Lisebergs Camping Askim strand samt snart även Liseberg Grand Curiosa.

Vi tror att du tycker om att utvecklas och känner både glädje och stimulans när du har gästkontakt. Du har förmågan att lyssna in gästens behov som bidrar till att förväntningarna överträffas. Vi arbetar i ett öppet kontorslandskap och det är därför av vikt att du värdesätter att dela arbetsyta med dina kollegor på ett ödmjukt och lyhört sätt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är sugen på att sprida glädje i olika former på ett nytt sätt. Du är en ansvarsfull, självständig och lösningsorienterad glädjespridare med en genuin känsla för service. Du behöver ha ett professionellt förhållningssätt gentemot våra gäster och kollegor och låter Lisebergs värdeord, Säkerhet, Omtanke, Kvalitet, Glädje, Kreativitet, vara en naturlig del i ditt arbete.
Vi möter gäster genom flertalet digitala kanaler och önskar därför att du känner dig bekväm i att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska. God datorvana är ett krav och erfarenhet av hotellbranschen och tidigare kunskap av telefon- eller kundservice är meriterande. 

Villkor

Tjänsten är en säsongsanställning fram till 31/12 med chans till förlängning. Vår avdelning stänger aldrig! Tjänsten passar dig som har en annan sysselsättning eller studerar men ändå kan vara tillgänglig under vardagar.

Arbetstiden är enligt schema dag, kväll och helg förlagd mellan 08-18:00.

Avtalsområde är Unionen.

Vi rekryterar löpande, så vänta inte med din ansökan!

Har du frågor är du välkommen att kontakta Teamleader Katarina på mail katarina.dahlgren@liseberg.se eller telefon 0704-599524

Ansök nu

Arbetsledare till Stugor & Camping (tillsvidareanställning)

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Aug 30
Som arbetsledare på Liseberg är du en viktig medspelare.

Du arbetar i den operativa driften, och finns som stöd för områdescheferna i den dagliga verksamheten. Som Lisebergare är du en ambassadör utåt sett – och har du en arbetsledarroll blir du dessutom en tydlig arbetsgivarrepresentant som både påverkar och lever vårt varumärke! Du identifierar dig med våra värderingar som är en viktig del av vår företagskultur: kvalitet, kreativitet, glädje, säkerhet och omtanke.

Beskrivning
Vi går en spännande tid till mötes där vi under de kommande åren kommer att accelerera utvecklingen av Lisebergs campingverksamhet som en del av Lisebergs breda produktutbud. Nu söker vi en arbetsledare till vår Fastighetsavdelning på Liseberg Stugor & Camping som kan vara med oss på den resan.

Verksamheten innefattar två campinganläggningar – Lisebergsbyn har öppet året om och Askim Strand håller säsongsöppet mellan maj-augusti. Vårt Campingvärdsteam som har inriktning mot fastighetsskötsel består idag av fyra personer som ansvarar för den dagliga skötseln av våra anläggningar. Den består av en hel del utomhusmiljö och innefattar också flera servicebyggnader och kontorsbyggnader, samt ett stort antal stugor, Bed & Breakfast och vandrarhem.

Arbetsuppgifter
Som arbetsledare ansvarar du för planering, ledning och fördelning av det dagliga arbetet. Du är mycket synlig i verksamheten och säkerställer tillsammans med arbetsgruppen en hög kvalitets- och servicenivå gentemot gäst. Du är engagerad i och engagerar medarbetare i arbetsmiljöfrågor då säkerheten är A och O. Du har en god förmåga att prioritera och hantera flera ärenden samtidigt och tar stort ansvar för att finnas till för samtliga medarbetare på ditt område genom att motivera, inspirera och vara behjälplig vid de situationer som kan uppstå. Du rapporterar till Områdeschef för Campingvärdar och arbetar också tätt tillsammans med kollegor inom Funktion Teknik & Säkerhet.

Kvalifikationer
Du har ett strukturerat och lösningsorienterat arbetssätt och har förmågan att kunna växla mellan helhetsperspektiv och detaljnivå. För att lyckas i denna roll behöver du vara initiativtagande, kommunikativ och kreativ och förutom att leverera toppkvalitet drivs du också av att samordna och bygga välfungerande och engagerade team. Vidare har du lätt för att bygga och bibehålla goda relationer och samarbeten, såväl internt som externt, och du lockas av möjligheten att vara med och påverka och utveckla verksamheten.

Vi tror att du från tidigare roller har erfarenhet av att arbeta med inköp/avrop, har förståelse för budget och kostnadseffektivitet och brinner för miljö och hållbarhet. Har du praktisk erfarenhet från drift inom hantverkaryrken och/eller VVS är detta meriterande. Ledarerfarenhet och goda datorkunskaper är ett krav. 

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen. 

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 1 oktober eller enligt överenskommelse. Tjänsten är i huvudsak förlagd till vardagar och dagtid, men arbetstiden anpassas av verksamhetens behov, och kan komma att innefatta både helger och kvällar.

Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta Områdeschef Campingvärdar Sabina Engman på telefon 031-766 75 19.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan!

Ansök nu

Är du 17 år och vill arbeta inom Fast Food på Liseberg Halloween 2022?

Turistvärd/Turistvärdinna
Läs mer Sep 1
Arbeta på Lisebergs verksamhetsområde Fast Food i höst.

Det finns många ställen där du får jobba med meningsfull service, spännande människor och smakfulla restaurangupplevelser. Men det är inte många ställen som kan kombinera detta med en miljö som får dig att le både inom- och utombords. Liseberg är en plats som skiljer sig från vardagen. Både för gäster och medarbetare. Hos oss får du arbeta med service när den är som allra bäst i en av Europas ledande Nöjesparker, samtidigt som du skapar vänner för livet.

Vad gör en Lisebergare?

I rollen som Lisebergare på verksamhetsområde Fast Food är du med och gör skillnad både för våra gäster och dina kollegor. Hos oss kommer du tillhöra ett gott gäng av arbetskamrater, som tillsammans bidrar till gästernas helhetsupplevelse. Hos oss är målet alltid att skapa minnen för livet och det är i de mest oväntande mötena med dig gästen formar sitt helhetsbetyg. Så oavsett var eller hur just du kommer möta gästen, kommer du alltid spela en nyckelroll.

Vem är du som söker?

Du levererar service av hög kvalitét även när tempot stundtals är högt. Du slutför det du åtagit dig och har teamkänsla som en naturlig drivkraft. Du ser omtanke mot dina kollegor som en självklarhet. Du är inte rädd för att ta initiativ i mötet med våra gäster. Du vill vara med och skapa Liseberg.

Nu söker vi dig som har fyllt 17 år och hinner fylla 18 år före sommarsäsongen 2023. Du bör även ha goda kunskaper i svenska.

För att jobba på Liseberg bör du finnas tillgänglig för jobb under vår halloweensäsongen och gärna julsäsongen. Kan du börja jobba omgående ser vi det som positivt. Du bör även vara medveten om att du arbetar när andra är lediga.

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Övrig info:

Tjänsterna är säsongsanställningar och tillsätts löpande inför och under säsongen.

Utbildningar kan även bli aktuellt mellan säsongerna. Halloweensäsongen pågår från 7 oktober till den 6 november. Julsäsongen pågår från 19 november till 30 december. Arbetstider varierar efter parkens öppettider men arbete på dagtid, kvällar och helger är gemensamt för alla våra tjänster oavsett var på Liseberg du arbetar.

Om du ska kombinera ett jobb på Liseberg med studier eller ett annat arbete under hösten innebär det att du kommer behöva vara tillgänglig på vardageftermiddagar- & kvällar samt helger mellan oktober och december.

På vår hemsida https://testapi.liseberg.se/om-liseberg/jobba-hos-oss/sasongstjanster/ kan du läsa mer om oss som arbetsplats.

Vänta inte med att skicka in din intresseanmälan, vi rekryterar löpande!
Välkommen att skicka in den redan idag men senast den 25/9.

Ansök nu

Skiftledare till Centrallagret på Liseberg

Lagerarbetare
Läs mer Sep 2
Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 350 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,2 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.


Liseberg står just nu inför flera spännande projekt och stora investeringar. Ett nytt hotell söder om parken är i sin byggprocess och även en vattenpark är på gång att växa fram. Inom en snar framtid kommer Liseberg således att addera ytterligare verksamheter vilket innebär att organisationen kommer växa.För att möta expanderingen står Liseberg samtidigt mitt i en digitaliseringsprocess. Flera system har det senaste året ersatts eller uppdaterats och i samband med det har nya arbetssätt fått ta form vilket gör Liseberg till en spännande organisation med massor av positiv energi och utvecklingsmöjligheter. Målsättningen är att skapa en robust organisation där tekniken skapar värde.Inom Ekonomifunktionen hittar du Centrallagret som samordnar och optimerar de logistiska flödena till skicklighetsspelen, lyckohjulen, butikerna, restaurangerna och kioskerna i parken. Vi har en nära relation med Gästverksamheterna och en vilja att varje dag ge dem det lilla extra. Vi ansvarar för parallella flöden med samtidiga inleveranser och utleveranser till både Centrallagret och de 170 leveranspunkterna i parken. Avdelningen består av sex tillsvidareanställda och ett 30-tal säsongsmedarbetare som stärker upp då parken är öppen.Arbetsuppgifter
Som Skiftledare på Lisebergs Centrallager arbetar du i driften tillsammans med ditt team.

Ni utför in- och utleveranser av gods, lossning, orderplock, inventering, städning och lättare underhåll av fordon och utrustning. Som skiftledare ser du till att sena leveranser kommer till rätt Gästverksamhet på ett snabbt och livsmedelssäkert sätt. Kvällsteamet är förutom orderplockare lagrets jour som tar sig an de utmaningar som uppstår vid brist på varor i parken, stort som smått så säkrar vi försäljningen i parken.

Ditt ansvar som Skiftledare är att se till att rätt produkter kommer i rätt tid till rätt plats i rätt temperatur vilket är en utmaning då vi i dagsläget har över 170 leveranspunkter i parken. Du ingår i avdelningens ledningsteam och ansvarar under öppen park för produktionen på vårt kvällsskift. Du har en aktiv roll i att utveckla lagrets verksamhet tillsammans med övriga i gruppen. Beroende på säsong arbetar 2-5 medarbetare dagligen på kvällsskiftet. 

Eftersom Gästverksamheterna i parken förutsätter att vi levererar med högsta kvalitet är det extremt viktigt att du är noggrann och lyhörd, du har en positiv inställning och ett brinnande engagemang för service. Leveransuppföljning på daglig basis ingår i arbetsuppgifterna. Du gör avrop på upphandlade varor med behovsplanering för en vecka. Arbetet innebär tät kontakt med Lisebergs Gästverksamheter och till viss del även med leverantör. Du stödjer enheterna i parken med spårning och eventuell utredning av leveransavvikelser till och från Liseberg.

Skiftledaren deltar i planeringsarbete runt inventering och ser till att inventeringsuppdrag utförs. I ditt uppdrag ingår interposthantering samt bokning av frakter med externa företag. Arbetet kräver att du har minst behörighet för personbil och har stor erfarenhet av att framföra truckar, framför allt letar vi efter medarbetare som hanterar skjutstativtruck med stor yrkesskicklighet. Du bör ha arbetat några år inom lager och logistik och kan med din erfarenhet lösa de utmaningar som uppstår.  Du ser till att rutiner kring livsmedelssäkerhet efterlevs och kan vid behov svara på frågor kring vår livsmedelshantering för besökande myndighet. Avvikelsehantering sköts av dig och resten av arbetsledningen.

Du är drivande i introduktion och utbildning av nya medarbetare på arbetsplatsen. Självklart kan du framföra samtliga fordon på avdelningen både framåt och bakåt och i vissa fall även uppåt samtidigt som du har förmågan att på ett entusiastiskt sätt kunna förmedla din kunskap till nya kollegor.  Du skall kunna hantera sjukhantering i våra system för personalhantering och finna lösningar på bemanningsutmaningar som uppstår under drift. 

Kvalifikationer
- Truckbehörighet A och B enligt TLP10
- Du har Gymnasiekompetens eller relevant yrkesutbildning
- Goda kunskaper inom Officepaketet
- Några års erfarenhet av lagerverksamhet
- Arbetat med orderplock och inventering i WMS system sedan tidigare
- Svenska och engelska på gymnasienivå
- Stor vana av att framföra fordon med behörighet B-körkort
- Du är noggrann och gillar ordning och reda. Det betyder inte att du är fyrkantig men du har stort kvalitetsfokus och vill ha det rent och snyggt runt omkring dig.
- Du samarbetar gärna och tvekar inte en sekund att hugga i då en kollega behöver hjälp.

Villkor
Denna tjänst är i huvudsak förlagd kvällstid då vi har öppen park eller bokade evenemang och dagtid övriga dagar. Centrallagret har beroende på säsong verksamhet veckans alla dagar inom spannet 05.00-01.00.  Önskar du få mer information om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta Lagerchef Robert Walser Lindberg på telefon 031 – 766 72 33.

Vi rekryterar löpande till denna tjänst och ser gärna att du söker så snart som möjligt dock senast den 25 september 2022.

Ansök nu

Housekeeping Manager Public

Husmor
Läs mer Aug 19
Liseberg Grand Curiosa Hotel öppnar våren 2023 och kommer tillsammans med vattenvärlden Liseberg Oceana, (öppnar 2024), skapa en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg. Det är nu dags att fokusera på projektets pre-opening-fas samt driftsättning. För Liseberg Grand Curiosa Hotel innebär det att vi behöver utöka den grupp av nyckelspelare som tillsammans bidrar till Lisebergs största satsning någonsin. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse! Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!

Housekeeping Manager Public 
Som Housekeeping Manager för våra publika gästutrymmen på Grand Curiosa Hotel söker vi dig som vill arbeta i en magisk miljö där våra gäster får möjlighet att ta en paus från vardagen och alla måsten, ha roligt och skapa minnen tillsammans.

Med stöd av hotellets Executive Housekeeping Manager, som du rapporterar till, och resterande Housekeeping kollegor arbetar ni för att se till att våra miljöer är fina, fräscha och förberedda för att välkomna våra gäster. Som Housekeeping Manager Public innefattar det städning av hotellens publika områden såsom lobby, restauranger, gästtoaletter, konferensrum och ytor bakom kulisserna där du har ansvar att leda och fördela det arbetet tillsammans med dina teamledare. 

Grand Curiosa Hotel är helt unikt hotell i Norden med stor kapacitet. Hotellet är full till bredden av kuriositeter, knasigheter, en guldfärgad ruschkana från plan två och en fullt fungerande karusell i angränsande Café Agnes, 457 familjerum och totalt 2200 bäddar där alla ytor ska tas om hand på bästa sätt. Här finns unika miljöer och spännande ytor, en arbetsplats som du och ditt team fyller med kreativitet och glädje där våra gäster får ta en paus från vardagen och alla måsten, ha roligt och skapa minnen tillsammans. Vi lever våra värdeord Omtanke, Kreativitet, Säkerhet, Kvalitet och Glädje och som Housekeeping Manager Public söker vi dig som brinner för ditt yrke, är närvarande och beredd att göra om och göra nytt.  

I pre-openingfasen är du drivande i framtagandet av arbetssätt, processer, rutiner och regler inom ditt ansvarsområde. Du är delaktig i rekrytering och utbildningsinsatser, dessutom planerar, förbereder och färdigställer du den operativa verksamheten inför öppning och i uppstartsskedet. När verksamheten så småningom övergår till mer löpande drift arbetar du med utvecklingsmöjligheter och är delaktig i att leda medarbetarna operativt. Inom ditt ansvarsområde ingår även sedvanliga uppgifter som att sätta och styra ekonomiska mål, effektivisera och resursplanera verksamheten, och du har arbetsmiljö- och miljöansvar, även brand- och säkerhetsansvar. 

Vem är du? 
Vi söker dig som vill skapa starka Team med stor känsla av yrkesstolthet. Du bör ha minst 2 års erfarenhet av ledarskap inom Housekeeping lokalstäd och hotellverksamhet där budget- och personalansvar ingått. Vi ser relevant utbildning inom hotell och turism och övriga utbildningar inom ledarskap och städ som meriterande. Erfarenhet av olika bokningssystem och digitala Housekeeping-system är önskvärt. I rollen krävs erfarenhet av att hantera stora städmaskiner, ha god kunskap om väsentliga kemikalier och övriga städprodukter. Vi värdesätter ett brinnande hållbarhetstänk, med fokus på arbetsmiljö och ergonomi, där du bidrar till att Liseberg tar steget mot ökad hållbarhet. Vi söker dig som har erfarenheten och kunskapen att stötta engagerade nya medarbetare i branschen med viljan att lära ut och förmågan att både ge och ta emot feedback. 

Du är en trygg ledare och förebild som gärna har arbetat i uppstartsfas i liknande tjänst, men som också vill jobba långsiktigt och utvecklande när vardagen rullar på. Ditt ledarskap präglas av prestigelöshet, ärlighet och tydlighet, samtidigt som du inte tvekar att hjälpa till där det behövs som stöd för dina medarbetare där du kan coacha, utveckla och uppmuntra. Dina tidigare erfarenheter vittnar om bredd och variation inom ditt yrkesområde, där du behärskar att hantera större gästnivåer. Vi ser att du har lätt för att hitta nya lösningar och gillar att ha möjlighet att förändra och utveckla, vilket är extra viktigt vid öppningen av ett nytt hotell. Du kan hantera stora arbetsgrupper där många olika kulturer representeras vilket innebär stor vikt vid tydlighet och kommunikation med möjlighet att kunna uttrycka sig väl både på svenska och engelska. Ditt team kommer arbeta både dag, kväll och nattpass där det är viktigt att visa att du ser dina medarbetare, sätter upp mål och ger återkoppling kontinuerligt. Du skapar team som har roligt tillsammans och sprider glädje!  

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Villkor 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning i början av december. Rollen innebär en oreglerad arbetstid och styrs av behovet på avdelningen.  

Liseberg Grand Curiosa Hotel öppnar under våren 2023. Vi vill gärna ha dig med i vårt team redan under hösten 2022 – vi har massor av härliga uppgifter att checka av innan det är dags att öppna dörrarna till vår fantasifulla värld! Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till hotellets Excecutive Housekeeping Manager Tina Engelbrektsson på telefon 0317667028 eller christina.engelbrektsson@liseberg.se. 

Vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt då vi rekryterar löpande men senast den 18 september 2022. 

 

Läs gärna mer om vår spännande utökning av Liseberg här: https://www.liseberg.se/grandcuriosa

Ansök nu

Liseberg söker Kaniner till hösten & vintern 2022! (säsong)

Skådespelare
Läs mer Sep 8
Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 350 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,2 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.
Vill du bli en Lisebergare och dessutom arbeta som Kanin?

På Liseberg får du arbeta med service när den är som bäst i en av Europas ledande nöjesparker.

Du får dessutom arbeta med likasinnade och du kommer få vänner för livet.

Du kan åka Valkyria och andra attraktioner varje dag och njuta av vår vackra park med allt vad det innebär såsom mysiga affärer, restauranger, glasskiosker, spel, hamburgerrestauranger, blommor, uppträdanden med mera. I rollen som Lisebergare är du med och skapar Liseberg, vilket påverkar våra gästers helhetsupplevelse. Liseberg är en plats där du gör skillnad både för våra gäster såväl som för dina kollegor. Hos oss kan du vara dig själv och får utlopp för din kreativa sida.

För att arbeta som aktör på Liseberg krävs inga förkunskaper, men vi tror att du är en naturlig glädjespridare som har lätt till skratt. Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Hopp och lek som Lisebergskanin i Kaninlandet
Är du ett energiknippe utöver det vanliga, som fullkomligt spritter av tanken på att hänga med stora gröna kaniner? Då är Kaninlandet absolut rätt arbetsplats för dig!

Du tycker om att arbeta med barn och vill vara en del av våra minsta besökares första möte med Liseberg. Du har lätt för att bjuda på dig själv och rejält med sväng i tassen. Vi lägger stort fokus på sammanhållning och gemenskap i arbetsgruppen med målsättningen att vi ska vara bäst på att leverera glädje, kärlek och minnen till alla gäster i Kaninlandet.

Att arbeta som kanin är fysiskt krävande och för att klara av att bära dräkten under din arbetsdag behöver du ha god fysik och inga skador. Vi ser gärna att du anger din längd i ansökan.

Rekrytering sker via audition.

Villkor
Förläggning av arbetstid är knuten till parkens öppettider. Villkor enligt avtal.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse, vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Bar Manager

Barchef
Läs mer Aug 19
Liseberg Grand Curiosa Hotel öppnar våren 2023 och kommer tillsammans med vattenvärlden Liseberg Oceana, (öppnar 2024), skapa en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg. Det är nu dags att fokusera på projektets pre-opening-fas samt driftsättning. För Liseberg Grand Curiosa Hotel innebär det att vi behöver utöka den grupp av nyckelspelare som tillsammans bidrar till Lisebergs största satsning någonsin. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse! Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!

Bar Manager
Som Bar Manager har du operativt ansvar för Grand Curiosas top floor barer, här finns Mei Rose Cocktailbar med 130 platser året om, men också en bar på den magnifika takterrassen att använda när vädret tillåter.

Här hamnar du mitt i Lisebergs bubblande nöjespark, fast 8 våningar upp. Även i vår orientaliska restaurang Mei Rose kommer du som Bar Manager skapa enastående drinkupplevelser för våra gäster.  

Grand Curiosa Hotel är ett unikt hotell som erbjuder spännande möjligheter där du som Bar Manager kommer att ha möjlighet att sätta din prägel på alla hotellets barer, deras inriktning och utbud, med stöd av hotellets F&B Manager. Det innebär bland annat utveckling och framtagande av spännande och unika drinkmenyer som kan förmedla Grand Curiosas magiska stämning samt följa rådande trender. Här finns öppna ytor och unika miljöer, helt enkelt en arbetsplats som du, din teamleader och ditt barteam fyller med kreativitet och glädje.

Vi lever våra värdeord Omtanke, Kreativitet, Säkerhet, Kvalitet och Glädje och som Bar Manager söker vi dig som är prestigelös, närvarande och beredd att göra om och göra nytt. Du kommer att leda och fördela arbetet för ditt barteam där ni tillsammans spelar en viktig roll i skapandet av en atmosfär där våra gäster har möjlighet att ta en paus från vardagen och alla måsten, överraskas av magiska och lite galna drinkar, ha roligt och skapa minnen tillsammans.

I pre-openingfasen är du drivande i framtagandet av arbetssätt, processer, rutiner och regler inom ditt ansvarsområde. Du är delaktig i rekrytering och utbildningsinsatser, dessutom planerar, förbereder och färdigställer du den operativa verksamheten inför öppning och i uppstartsskedet. När verksamheten så småningom övergår till mer löpande drift arbetar du med utvecklingsmöjligheter och är delaktig i att leda medarbetarna operativt. Inom ditt ansvarsområde ingår även sedvanliga uppgifter som att sätta och styra mot ekonomiska mål för ditt ansvarsområde, effektivisera och resursplanera verksamheten, och du har arbetsmiljö- och miljöansvar, även brand- och säkerhetsansvar.

Vem är du? 
Vi tror att du är senior i rollen som Bar Manager, med minst 8 års erfarenhet av arbete inom hotell- och restaurangbranschen. Relevant utbildning inom hotell och restaurang är meriterande. Vi ser även att du har minst 2 års erfarenhet av en ledande position i bar där budget- och personalansvar ingått. Du brinner för cocktailkonsten och spännande drycker. Dina tidigare erfarenheter vittnar om bredd och variation inom ditt yrkesområde, där du behärskar att hantera större gästnivåer och har goda kunskaper inom dryck, mat- och vin. Tidigare erfarenhet av hotellverksamhet ser vi som önskvärt såväl som god datavana och goda kunskaper i Excel och Word. Vi värdesätter om du har ett genuint hållbarhetstänk i ditt arbete och bidrar till att Liseberg tar steget mot ökad hållbarhet. Vi söker dig som besitter förmågan och viljan att skapa oförglömliga höjdpunkter för våra gäster.

Du är en trygg ledare och förebild som gärna har arbetat i uppstartsfas i liknande tjänst, men som också vill jobba långsiktigt och utvecklande när vardagen rullar på. Du kan hantera stora arbetsgrupper där många olika kulturer representeras och du sprider yrkesstolthet och värme bland dina medarbetare. Det innebär stor vikt vid tydlighet och kommunikation med möjlighet att kunna uttrycka sig väl både på svenska och engelska.  Vi söker dig som har erfarenheten och kunskapen att stötta engagerade nya medarbetare i branschen med viljan att lära ut och förmågan att både ge och ta emot feedback.

Ditt ledarskap präglas av prestigelöshet och ärlighet samtidigt som du inte tvekar att hjälpa till där det behövs som stöd för dina medarbetare där du kan coacha, utveckla och uppmuntra. Vi ser att du har lätt för att hitta nya lösningar och gillar att ha möjlighet att förändra och utveckla, vilket är extra viktigt vid öppningen av ett nytt hotell. En analytisk förmåga och ett ekonomiskt tänk är också något som vi värdesätter högt i våra ledarroller. Du ser dina medarbetare, sätter upp mål och ger återkoppling kontinuerligt. Du skapar team som har roligt tillsammans och sprider glädje!

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning så snart som möjligt. Rollen innebär en oreglerad arbetstid och styrs av behovet på avdelningen.

Liseberg Grand Curiosa Hotel öppnar under våren 2023. Vi vill gärna ha dig med i vårt team redan under hösten 2022 – vi har massor av härliga uppgifter att checka av innan det är dags att öppna dörrarna till vår fantasifulla värld! Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till hotellets F&B Manager Jason Alderton på telefon 0317667265 eller jason.alderton@liseberg.se.

Vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt då vi rekryterar löpande men senast den 18 september 2022.  

 

Läs gärna mer om vår spännande utökning av Liseberg här: https://www.liseberg.se/grandcuriosa

Ansök nu

Arbeta på Liseberg Halloween & Jul 2022 (säsongsanställning)

Turistvärd/Turistvärdinna
Läs mer Aug 15
Skaffa ett skrämmande kul jobb i höst!

Det finns många ställen där du får jobba med meningsfull service, spännande människor och smakfulla restaurangupplevelser.

Men det är inte många ställen som kan kombinera detta med en miljö som får dig att le både inom- och utombords. Liseberg är en plats som skiljer sig från vardagen. Både för gäster och medarbetare. Hos oss får du arbeta med service när den är som allra bäst i en av Europas ledande Nöjesparker, samtidigt som du skapar vänner för livet.

Vad gör en Lisebergare?

I rollen som Lisebergare är du med och gör skillnad både för våra gäster och dina kollegor. Hos oss kommer du tillhöra ett gott gäng av arbetskamrater, som tillsammans bidrar till gästernas helhetsupplevelse. Hos oss är målet alltid att skapa minnen för livet och det är i de mest oväntade möten med dig gästen formar sitt helhetsbetyg. Så oavsett var eller hur du kommer möta gästen, kommer du alltid spela en nyckelroll.

Som blivande Lisebergare tror vi att du är öppen för att arbeta på alla våra verksamhetsområden. Vi arbetar inte bara med att se till att våra gäster har en säker åktur i våra attraktioner. På våra restauranger serverar våra Lisebergare allt från kaninen Bergs köttbullar till havskräftor och räkmackor. Som Lisebergare omges du även av interna serviceteam som exempelvis våra lagermedarbetare som arbetar med leveranser i en unik miljö. Vi ser också till att det första mötet med Lisebergare är av högsta kvalitét när våra gäster anländer till våra campingar i Skatås och Askim - för att bara nämna ett axplock av de spännande tjänster vi erbjuder i höst & vinter.

Vem är du som söker?

Du levererar service av hög kvalitét även när tempot stundtals är högt. Du slutför det du åtagit dig och har teamkänslan som en naturlig drivkraft. Du ser omtanke mot dina kollegor som en självklarhet. Du är inte rädd för att ta initiativ i mötet med våra gäster. Du vill vara med och skapa Liseberg.

För att jobba på Liseberg är det ett krav att du har fyllt 18 år senast den 7/10. Du bör även ha goda kunskaper i svenska. För vissa tjänster kan det vara ett krav eller meriterande med körkort och/eller truckkort.

För att jobba på Liseberg bör du finnas tillgänglig för jobb under vår halloween- & julsäsong. Kan du börja jobba omgående ser vi det som positivt. Du bör även vara medveten om att du arbetar när andra är lediga.

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Övrig info:

Tjänsterna är säsongsanställningar och tillsätts löpande inför och under säsongen. Utbildningar kan bli aktuellt mellan säsonger. Halloweensäsongen pågår från 7 oktober till den 6 november. Julsäsongen pågår från 19 november till 30 december. Arbetstider varierar efter parkens öppettider men arbete på dagtid, kvällar och helger är gemensamt för alla våra tjänster oavsett var på Liseberg du arbetar. Om du ska kombinera ett jobb på Liseberg med studier eller ett annat arbete under hösten innebär det att du kommer behöva vara tillgänglig på vardageftermiddagar- & kvällar samt helger mellan oktober och december.

På vår hemsida https://www.liseberg.se/om-liseberg/jobba-hos-oss/sasongstjanster/ kan du läsa mer om oss som arbetsplats.

Vänta inte med att skicka in din intresseanmälan, vi rekryterar löpande!
Välkommen att skicka in den redan idag, men senast den 18/9.

Ansök nu

Head Chef Pastry

Bagare/Konditor
Läs mer Aug 19
Liseberg Grand Curiosa Hotel öppnar våren 2023 och kommer tillsammans med vattenvärlden Liseberg Oceana, (öppnar 2024), skapa en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg. Det är nu dags att fokusera på projektets pre-opening-fas samt driftsättning. För Liseberg Grand Curiosa Hotel innebär det att vi behöver utöka den grupp av nyckelspelare som tillsammans bidrar till Lisebergs största satsning någonsin. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse! Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!

Head Chef Pastry
Nu söker vi en Head Chef till Liseberg Grand Curiosa Hotel som ska ansvara för den operativa driften för vår konditori- och dessertavdelning.

Din avdelning levererar godsaker till frukost, café, restaurangerna och barerna, ett tätt och kreativt samarbete med övriga Head Chefs är därför mycket viktig. Grand Curiosa Hotel är ett unikt hotell som erbjuder spännande möjligheter där du som Head Chef kommer att ha möjlighet att sätta din prägel på ditt områdes inriktning och utbud, med stöd av hotellets F&B Manager. Här finns öppna kök och unika miljöer, helt enkelt en arbetsplats som du och ditt pastry team fyller med kreativitet och glädje.

Som Head Chef är du ansvarig för att förbereda arbetet för ditt område och även leda och fördela arbetet för att skapa enastående upplevelser för våra hotellgäster. Vi lever våra värdeord Omtanke, Kreativitet, Säkerhet, Kvalitet och Glädje och som Head Chef söker vi dig som är prestigelös, närvarande och beredd att göra om och göra nytt. Ditt team kommer att spela en viktig roll i skapandet av en atmosfär där våra gäster har möjlighet att ta en paus från vardagen och alla måsten, bli överraskade av magiska och lite galna godsaker, ha roligt och skapa minnen tillsammans.

I pre-openingfasen är du drivande i framtagandet av menykoncept för all servering inom ditt ansvarsområde. Du är delaktig i rekrytering och utbildningsinsatser, dessutom planerar, förbereder och färdigställer du den operativa verksamheten inför öppning och i uppstartsskedet. När verksamheten så småningom övergår till mer löpande drift arbetar du med menyutveckling och är delaktig i att leda medarbetarna operativt. Inom ditt ansvarsområde ingår även sedvanliga uppgifter som att sätta och styra mot ekonomiska mål för ditt ansvarsområde, effektivisera och resursplanera verksamheten, och du har arbetsmiljö- och miljöansvar, även brand- och säkerhetsansvar.

Vem är du?
Vi tror att du är senior i rollen som Head Chef, med minst 8 års erfarenhet av arbete inom konditorsvärlden. Det är meriterande med erfarenhet inom hotell- och restaurangbranschen. Vi ser att du har relevant utbildning med bageri- eller konditoriinriktning och annan hotell- och restaurangutbildning är önskvärt. Vi ser även att du har minst 4 års erfarenhet av en ledande position i kök där budget- och personalansvar ingått. Dina tidigare erfarenheter vittnar om bredd och variation inom ditt yrkesområde, där du behärskar att hantera större gästnivåer då hotellet kommer att ha möjlighet att husera över tvåtusen gäster. God datavana och goda kunskaper i Excel och Word är meriterande. Vi värdesätter om du har ett brinnande hållbarhetstänk i ditt arbete och bidrar till att Liseberg tar steget mot ökad hållbarhet. Vi söker dig som brinner för en stor kreativ roll där du besitter förmågan och viljan att skapa oförglömliga höjdpunkter för våra gäster. 

Du är en trygg ledare och förebild som gärna har arbetat i uppstartsfas i liknande tjänst, men som också vill jobba långsiktigt och utvecklande när vardagen rullar på. Du kan hantera stora arbetsgrupper där många olika kulturer representeras och du sprider yrkesstolthet och värme bland dina medarbetare. Det innebär stor vikt vid tydlighet och kommunikation med möjlighet att kunna uttrycka sig väl både på svenska och engelska. Vi söker dig som har erfarenheten och kunskapen att stötta engagerade nya medarbetare i branschen med viljan att lära ut och förmågan att både ge och ta emot feedback.

Ditt ledarskap präglas av prestigelöshet och ärlighet samtidigt som du inte tvekar att hjälpa till där det behövs som stöd för dina medarbetare där du kan coacha, utveckla och uppmuntra. Vi ser att du har lätt för att hitta nya lösningar och gillar att ha möjlighet att förändra och utveckla, vilket är extra viktigt vid öppningen av ett nytt hotell. En analytisk förmåga och ett ekonomiskt tänk är också något som vi värdesätter högt i våra ledarroller. Du ser dina medarbetare, sätter upp mål och ger återkoppling kontinuerligt. Du skapar team som har roligt tillsammans och sprider glädje!

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen. 

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning så snart som möjligt. Rollen innebär en oreglerad arbetstid och styrs av behovet på avdelningen. 

Liseberg Grand Curiosa Hotel öppnar under våren 2023. Vi vill gärna ha dig med i vårt team redan under hösten 2022 – vi har massor av härliga uppgifter att checka av innan det är dags att öppna dörrarna till vår fantasifulla värld! Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till hotellets F&B Manager Jason Alderton på telefon 0317667265 eller jason.alderton@liseberg.se.

Vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt då vi rekryterar löpande men senast den 18 september 2022.  

 

Läs gärna mer om vår spännande utökning av Liseberg här: https://www.liseberg.se/grandcuriosa

Ansök nu

Housekeeping Manager Room

Husmor
Läs mer Aug 19
Liseberg Grand Curiosa Hotel öppnar våren 2023 och kommer tillsammans med vattenvärlden Liseberg Oceana, (öppnar 2024), skapa en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg. Det är nu dags att fokusera på projektets pre-opening-fas samt driftsättning. För Liseberg Grand Curiosa Hotel innebär det att vi behöver utöka den grupp av nyckelspelare som tillsammans bidrar till Lisebergs största satsning någonsin. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse! Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!

Housekeeping Manager Room
Nu söker vi två Housekeeping Manager som längtar efter att få arbeta i en magisk miljö där våra gäster får möjlighet att ta en paus från vardagen och alla måsten, ha roligt och skapa minnen tillsammans.

Med stöd av hotellets Executive Housekeeping Manager, som du rapporterar till, leder du tillsammans med dina teamledare, ett av våra två Room cleaning team, på 15-30 medarbetare beroende på säsong. Ni ser till att våra miljöer är fina, fräscha och förberedda för att välkomna våra gäster. Som Housekeeping Manager Room innebär det ansvar för våra hotellrum, korridorer och förråd på Grand Curiosa Hotel. Där har du och din Housekeeping Manager kollega ansvar att leda och fördela arbetet och tillsammans med resterande Housekeeping team skapa fantastiska upplevelser för våra gäster och kollegor.

Grand Curiosa Hotel är helt unikt hotell i Norden med stor kapacitet. Hotellet är full till bredden av kuriositeter, knasigheter, en guldfärgad ruschkana från plan två och en fullt fungerande karusell i angränsande Café Agnes, 457 familjerum, minst fem bäddar i varje rum och totalt 2200 bäddar där alla ytor ska tas om hand på bästa sätt. Här finns unika miljöer och spännande ytor, en arbetsplats som du och ditt team fyller med kreativitet och glädje där våra gäster får ta en paus från vardagen och alla måsten, ha roligt och skapa minnen tillsammans. Vi lever våra värdeord Omtanke, Kreativitet, Säkerhet, Kvalitet och Glädje och som Housekeeping Manager Public söker vi dig som brinner för ditt yrke, är närvarande och beredd att göra om och göra nytt.

I pre-openingfasen är du drivande i framtagandet av arbetssätt, processer, rutiner och regler inom ditt ansvarsområde. Du är delaktig i rekrytering och utbildningsinsatser, dessutom planerar, förbereder och färdigställer du den operativa verksamheten inför öppning och i uppstartsskedet. När verksamheten så småningom övergår till mer löpande drift arbetar du med utvecklingsmöjligheter och är delaktig i att leda medarbetarna operativt. Inom ditt ansvarsområde ingår även sedvanliga uppgifter som att sätta och styra ekonomiska mål, effektivisera och resursplanera verksamheten, och du har arbetsmiljö- och miljöansvar, även brand- och säkerhetsansvar. 

Vem är du? 
Vi söker dig som vill skapa starka Team med stor känsla av yrkesstolthet. Du bör ha minst 2 års erfarenhet av ledarskap inom Housekeeping och hotellverksamhet där budget- och personalansvar ingått. Vi ser relevant utbildning inom hotell och turism och övriga utbildningar inom ledarskap och städ som meriterande. Erfarenhet av olika bokningssystem och digitala Housekeeping-system är önskvärt. I rollen krävs erfarenhet av att hantera stora städmaskiner, ha god kunskap om väsentliga kemikalier och övriga städprodukter. Vi värdesätter ett brinnande hållbarhetstänk, med fokus på arbetsmiljö och ergonomi, där du bidrar till att Liseberg tar steget mot ökad hållbarhet. Vi söker dig som har erfarenheten och kunskapen att stötta engagerade nya medarbetare i branschen med viljan att lära ut och förmågan att både ge och ta emot feedback. 

Du är en trygg ledare och förebild som gärna har arbetat i uppstartsfas i liknande tjänst, men som också vill jobba långsiktigt och utvecklande när vardagen rullar på. Ditt ledarskap präglas av prestigelöshet, ärlighet och tydlighet, samtidigt som du inte tvekar att hjälpa till där det behövs som stöd för dina medarbetare där du kan coacha, utveckla och uppmuntra. 

Dina tidigare erfarenheter vittnar om bredd och variation inom ditt yrkesområde, där du behärskar att hantera större gästnivåer. Vi ser att du har lätt för att hitta nya lösningar och gillar att ha möjlighet att förändra och utveckla, vilket är extra viktigt vid öppningen av ett nytt hotell. Du kan hantera stora arbetsgrupper där många olika kulturer representeras vilket innebär stor vikt vid tydlighet och kommunikation med möjlighet att kunna uttrycka sig väl både på svenska och engelska. Du ser dina medarbetare, sätter upp mål och ger återkoppling kontinuerligt. Du skapar team som har roligt tillsammans och sprider glädje!  

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen. 

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning i början av december. Rollen innebär en oreglerad arbetstid och styrs av behovet på avdelningen.    

Liseberg Grand Curiosa Hotel öppnar under våren 2023. Vi vill gärna ha dig med i vårt team redan under hösten 2022 – vi har massor av härliga uppgifter att checka av innan det är dags att öppna dörrarna till vår fantasifulla värld! Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till hotellets Excecutive Housekeeping Manager Tina Engelbrektsson på telefon 0317667028 eller christina.engelbrektsson@liseberg.se. 

Vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt då vi rekryterar löpande men senast den 18 september 2022. 

 

Läs gärna mer om vår spännande utökning av Liseberg här: https://www.liseberg.se/grandcuriosa

Ansök nu

Arbeta på Liseberg Halloween & Jul 2022 (säsongsanställning)

Turistvärd/Turistvärdinna
Läs mer Aug 15
Skaffa ett skrämmande kul jobb i höst!

Det finns många ställen där du får jobba med meningsfull service, spännande människor och smakfulla restaurangupplevelser.

Men det är inte många ställen som kan kombinera detta med en miljö som får dig att le både inom- och utombords. Liseberg är en plats som skiljer sig från vardagen. Både för gäster och medarbetare. Hos oss får du arbeta med service när den är som allra bäst i en av Europas ledande Nöjesparker, samtidigt som du skapar vänner för livet.

Vad gör en Lisebergare?

I rollen som Lisebergare är du med och gör skillnad både för våra gäster och dina kollegor. Hos oss kommer du tillhöra ett gott gäng av arbetskamrater, som tillsammans bidrar till gästernas helhetsupplevelse. Hos oss är målet alltid att skapa minnen för livet och det är i de mest oväntade möten med dig gästen formar sitt helhetsbetyg. Så oavsett var eller hur du kommer möta gästen, kommer du alltid spela en nyckelroll.

Som blivande Lisebergare tror vi att du är öppen för att arbeta på alla våra verksamhetsområden. Vi arbetar inte bara med att se till att våra gäster har en säker åktur i våra attraktioner. På våra restauranger serverar våra Lisebergare allt från kaninen Bergs köttbullar till havskräftor och räkmackor. Som Lisebergare omges du även av interna serviceteam som exempelvis våra lagermedarbetare som arbetar med leveranser i en unik miljö. Vi ser också till att det första mötet med Lisebergare är av högsta kvalitét när våra gäster anländer till våra campingar i Skatås och Askim - för att bara nämna ett axplock av de spännande tjänster vi erbjuder i höst & vinter.

Vem är du som söker?

Du levererar service av hög kvalitét även när tempot stundtals är högt. Du slutför det du åtagit dig och har teamkänslan som en naturlig drivkraft. Du ser omtanke mot dina kollegor som en självklarhet. Du är inte rädd för att ta initiativ i mötet med våra gäster. Du vill vara med och skapa Liseberg.

För att jobba på Liseberg är det ett krav att du har fyllt 18 år senast den 7/10. Du bör även ha goda kunskaper i svenska. För vissa tjänster kan det vara ett krav eller meriterande med körkort och/eller truckkort.

För att jobba på Liseberg bör du finnas tillgänglig för jobb under vår halloween- & julsäsong. Kan du börja jobba omgående ser vi det som positivt. Du bör även vara medveten om att du arbetar när andra är lediga.

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Övrig info:

Tjänsterna är säsongsanställningar och tillsätts löpande inför och under säsongen. Utbildningar kan bli aktuellt mellan säsonger. Halloweensäsongen pågår från 7 oktober till den 6 november. Julsäsongen pågår från 19 november till 30 december. Arbetstider varierar efter parkens öppettider men arbete på dagtid, kvällar och helger är gemensamt för alla våra tjänster oavsett var på Liseberg du arbetar. Om du ska kombinera ett jobb på Liseberg med studier eller ett annat arbete under hösten innebär det att du kommer behöva vara tillgänglig på vardageftermiddagar- & kvällar samt helger mellan oktober och december.

På vår hemsida https://www.liseberg.se/om-liseberg/jobba-hos-oss/sasongstjanster/ kan du läsa mer om oss som arbetsplats.

Vänta inte med att skicka in din intresseanmälan, vi rekryterar löpande!
Välkommen att skicka in den redan idag, men senast den 18/9.

Ansök nu

Meeting and Event Manager

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Aug 19
Liseberg Grand Curiosa Hotel öppnar våren 2023 och kommer tillsammans med vattenvärlden Liseberg Oceana, (öppnar 2024), skapa en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg. Det är nu dags att fokusera på projektets pre-opening-fas samt driftsättning. För Liseberg Grand Curiosa Hotel innebär det att vi behöver utöka den grupp av nyckelspelare som tillsammans bidrar till Lisebergs största satsning någonsin. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse! Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!

Meeting and Event Manager
Som Meeting and Event Manager ansvarar du för den operativa driften för våra möten och events på hotellet men även för vissa events i övriga nöjesparkens restauranger, åkattraktioner, spelområden och teatrar.

Meeting och Event teamet på hotellet kommer att bestå av ca 5 medarbetare med projektledare och konferensvärdar där du som Manager kommer att ha ansvar för att leda och fördela arbetet. Du kommer även att ha ett tätt samarbete med avdelningen Kommersiell funktion på Liseberg, framför allt sälj-och bokning. Med stöd av hotellets General Manager, som du rapporterar till, utvecklar du vårt utbud för att skapa extraordinära möten och events som innefattar hela Lisebergs utbud, året runt. 

Vi lever våra värdeord Omtanke, Kreativitet, Säkerhet, Kvalitet och Glädje och som Meeting and Event Manager söker vi dig som är prestigelös, närvarande och beredd att göra om och göra nytt. Här finns unika miljöer och spännande ytor, en arbetsplats som du och ditt team fyller med kreativitet och glädje där våra gäster får ta en paus från vardagen och alla måsten, ha roligt och skapa minnen tillsammans. 

I pre-openingfasen är du drivande i framtagandet av arbetssätt, processer, rutiner och regler inom ditt ansvarsområde där du även kommer få stöd och vägledning från existerande verksamhet på Liseberg. Du är delaktig i rekrytering och utbildningsinsatser, dessutom planerar, förbereder och färdigställer du den operativa verksamheten inför öppning och i uppstartsskedet. När verksamheten så småningom övergår till mer löpande drift arbetar du med utvecklingsmöjligheter och är delaktig i att leda medarbetarna operativt. Inom ditt ansvarsområde ingår även sedvanliga uppgifter som att sätta och styra mot ekonomiska mål för ditt ansvarsområde, effektivisera och resursplanera verksamheten, och du har arbetsmiljö- och miljöansvar, även brand- och säkerhetsansvar. Du ingår i hotellets taktiska ledningsgrupp.

Vem är du? 
Vi tror att du är senior i rollen som Meeting and Event Manager, med minst 5 års erfarenhet av operativt arbete inom konferens och events och även minst 3 års erfarenhet av en ledande position med budgetansvar. Eftergymnasial utbildning inom Hotel Managment, eventutbildning eller annan relevant utbildning är meriterande. Dina tidigare erfarenheter vittnar om bredd och variation inom ditt yrkesområde, där du behärskar att hantera större gästnivåer, har erfarenhet av event och gruppbokning och mötesverksamhet såväl som förmågan att skapa oförglömliga höjdpunkter för våra gäster. Vi söker dig som har erfarenheten och kunskapen att stötta engagerade nya medarbetare i branschen med viljan att lära ut och förmågan att både ge och ta emot feedback. Det är meriterande ifall du även har erfarenhet av andra serviceyrken eller tidigare arbetat inom nöjesbranschen. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av arbete på hotell. 

Du är en trygg ledare och förebild som gärna har arbetat i uppstartsfas i liknande tjänst, men som också vill jobba långsiktigt och utvecklande när vardagen rullar på. Du kan hantera stora arbetsgrupper där många olika kulturer representeras och du sprider yrkesstolthet och värme bland dina medarbetare. Det innebär stor vikt vid tydlighet och kommunikation med möjlighet att kunna uttrycka sig väl både på svenska och engelska. 

Ditt ledarskap präglas av prestigelöshet och ärlighet samtidigt som du inte tvekar att hjälpa till där det behövs som stöd för dina medarbetare där du kan coacha, utveckla och uppmuntra. Vi ser att du har lätt för att hitta nya lösningar och gillar att ha möjlighet att förändra och utveckla, vilket är extra viktigt vid öppningen av ett nytt hotell. En säljinriktad ledare med en analytisk förmåga och ett ekonomiskt tänk är också något som vi värdesätter högt. Du ser dina medarbetare, sätter upp mål och ger återkoppling kontinuerligt. Du skapar team som har roligt tillsammans och sprider glädje!

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen. 

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning så snart som möjligt. Rollen innebär en oreglerad arbetstid och styrs av behovet på avdelningen.

Liseberg Grand Curiosa Hotel öppnar under våren 2023. Vi vill gärna ha dig med i vårt team redan under hösten 2022 – vi har massor av härliga uppgifter att checka av innan det är dags att öppna dörrarna till vår fantasifulla värld! Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till hotellets General Manager Lena Nyquist på telefon 0317667040 eller lena.nyquist@liseberg.se. 

Vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt då vi rekryterar löpande men senast den 18 september 2022. 

 

Läs gärna mer om vår spännande utökning av Liseberg här: https://www.liseberg.se/grandcuriosa

Ansök nu

Front Office Manager

Receptionschef
Läs mer Aug 19
Liseberg Grand Curiosa Hotel öppnar våren 2023 och kommer tillsammans med vattenvärlden Liseberg Oceana, (öppnar 2024), skapa en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg. Det är nu dags att fokusera på projektets pre-opening-fas samt driftsättning. För Liseberg Grand Curiosa Hotel innebär det att vi behöver utöka den grupp av nyckelspelare som tillsammans bidrar till Lisebergs största satsning någonsin. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse! Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!


Front Office Manager
Som Front Office Manager har du det operativa ansvaret för driften och värdskapet i Grand Curiosas lobby.

Teamet består av ett tio till tjugo anställda, beroende på säsong, där du har ansvar för att leda och fördela arbete tillsammans med dina teamleaders. Grand Curiosas lobby kommer att vara full till bredden av kuriositeter, knasigheter, en guldfärgad ruschkana från plan två och en fullt fungerande karusell i angränsande Café Agnes. Vi tror att många fler än våra boende gäster kommer att vilja lämna verkligheten för en stund och komma in till oss för att uppleva detta, du och ditt team blir förstås enormt viktiga för att bidra till att skapa magin här.

Vi lever våra värdeord Omtanke, Kreativitet, Säkerhet, Kvalitet och Glädje och som Front Office Manager söker vi dig som är prestigelös, närvarande och beredd att göra om och göra nytt. Med stöd av hotellets General Manager, som du rapporterar till, sätter du din prägel på att taktiskt planera och leda arbetet i receptionen, hotellets shop, bagagehantering och övrigt värdskap i lobbyn. Du har även ansvar för att säkerställa att avdelningen har nödvändig info om det som händer inom hela Liseberg för att skapa hög kvalitet på servicen till våra gäster. Här finns unika miljöer och spännande ytor, helt enkelt en arbetsplats som du och ditt receptionsteam fyller med kreativitet och glädje.

I pre-openingfasen är du drivande i framtagandet av arbetssätt, processer, rutiner och regler inom ditt ansvarsområde. Du är delaktig i rekrytering och utbildningsinsatser, dessutom planerar, förbereder och färdigställer du den operativa verksamheten inför öppning och i uppstartsskedet. När verksamheten så småningom övergår till mer löpande drift arbetar du med utvecklingsmöjligheter och är delaktig i att leda medarbetarna operativt. Inom ditt ansvarsområde ingår även sedvanliga uppgifter som att sätta och styra ekonomiska mål, effektivisera och resursplanera verksamheten, och du har arbetsmiljö- och miljöansvar, även brand- och säkerhetsansvar. Du ingår i hotellets taktiska ledningsgrupp.

Vem är du? 
Vi tror att du är senior i rollen som Front Office Manager, med minst 5 års erfarenhet av arbete inom hotellreception. Eftergymnasial utbildning inom Hotel Managment är meriterande. Vi ser även att du har minst 3 års erfarenhet av en ledande position med budgetansvar. Dina tidigare erfarenheter vittnar om bredd och variation inom ditt yrkesområde där du behärskar att hantera större gästnivåer, har erfarenhet av hotell- och gruppbokning och mötesverksamhet, såväl som förmågan att skapa oförglömliga höjdpunkter för våra gäster. Vi söker dig som har erfarenheten och kunskapen att stötta engagerade nya medarbetare i branschen med viljan att lära ut och förmågan att både ge och ta emot feedback. Det är meriterande ifall du även har erfarenhet av butiksarbete eller liknande serviceyrken. 

Du är en trygg ledare och förebild som gärna har arbetat i uppstartsfas i liknande tjänst, men som också vill jobba långsiktigt och utvecklande när vardagen rullar på. Du kan hantera stora arbetsgrupper där många olika kulturer representeras och du sprider yrkesstolthet och värme bland dina medarbetare. Det innebär stor vikt vid tydlighet och kommunikation med möjlighet att kunna uttrycka sig väl både på svenska och engelska.

Ditt ledarskap präglas av prestigelöshet och ärlighet samtidigt som du inte tvekar att hjälpa till där det behövs som stöd för dina medarbetare där du kan coacha, utveckla och uppmuntra. Vi ser att du har lätt för att hitta nya lösningar och gillar att ha möjlighet att förändra och utveckla, vilket är extra viktigt vid öppningen av ett nytt hotell. En analytisk förmåga och ett ekonomiskt tänk är också något som vi värdesätter högt i våra ledarroller. Du ser dina medarbetare, sätter upp mål och ger återkoppling kontinuerligt. Du skapar team som har roligt tillsammans och sprider glädje! 

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen. 

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning så snart som möjligt. Rollen innebär en oreglerad arbetstid och styrs av behovet på avdelningen.

Liseberg Grand Curiosa Hotel öppnar under våren 2023. Vi vill gärna ha dig med i vårt team redan under hösten 2022 – vi har massor av härliga uppgifter att checka av innan det är dags att öppna dörrarna till vår fantasifulla värld! Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till hotellets General Manager Lena Nyquist på telefon 0317667040 eller lena.nyquist@liseberg.se.

Vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt då vi rekryterar löpande men senast den 18 september 2022. 

 

Läs gärna mer om vår spännande utökning av Liseberg här: https://www.liseberg.se/grandcuriosa

Ansök nu

Head Chef Breakfast

Köksmästare
Läs mer Aug 19
Liseberg Grand Curiosa Hotel öppnar våren 2023 och kommer tillsammans med vattenvärlden Liseberg Oceana, (öppnar 2024), skapa en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg. Det är nu dags att fokusera på projektets pre-opening-fas samt driftsättning. För Liseberg Grand Curiosa Hotel innebär det att vi behöver utöka den grupp av nyckelspelare som tillsammans bidrar till Lisebergs största satsning någonsin. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse! Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!

Head Chef Breakfast
Nu söker vi en Head Chef till Liseberg Grand Curiosa Hotel som ansvarig för den operativa driften i köket för vår energifyllda och glädjeskapande frukostbuffé, samt personalrestaurangen Herr Dalers Kitchen.

Frukosten serveras i vår fina Saluhall, där fyra öppna kök agerar frukostbuffé, våra frukostgäster kommer att kunna välja att äta där eller inta sin frukost i den angränsande vinterträgården där karusellen från 1923 tronar. Vi kommer att ta emot upp emot tvåtusen frukostgäster på högsäsong och vår personalmatsal kommer många hungriga kollegor att besöka för att fylla på energi.

Som Head Chef Breakfast är du ansvarig för att, tillsammans med dina Sous Chefs, leda och fördela arbetet för restaurangpersonalen på dessa enheter, så att möjlighet skapas för enastående upplevelser för våra hotellgäster och kollegor. Grand Curiosa Hotel är ett unikt hotell som erbjuder spännande möjligheter där du som Head Chef kommer att ha möjlighet att sätta din prägel på kökets inriktning och utbud, med stöd av hotellets F&B Manager. Här finns öppna kök och unika miljöer, helt enkelt en arbetsplats som du och ditt köksteam fyller med kreativitet och glädje.

Vi lever våra värdeord Omtanke, Kreativitet, Säkerhet, Kvalitet och Glädje och som Head Chef söker vi dig som är prestigelös, närvarande och beredd att göra om och göra nytt. Ditt team kommer att spela en viktig roll i skapandet av en atmosfär och kulinarisk upplevelse där våra gäster har möjlighet att ta en paus från vardagen och alla måsten, ha roligt och skapa minnen tillsammans.

I pre-openingfasen är du drivande i framtagandet av menykoncept för all matservering inom ditt ansvarsområde. Du är delaktig i rekrytering och utbildningsinsatser, dessutom planerar, förbereder och färdigställer du den operativa verksamheten inför öppning och i uppstartsskedet. När verksamheten så småningom övergår till mer löpande drift arbetar du med menyutveckling och är delaktig i att leda medarbetarna operativt. Inom ditt ansvarsområde ingår även sedvanliga uppgifter som att sätta och styra mot ekonomiska mål för ditt ansvarsområde, effektivisera och resursplanera verksamheten, och du har arbetsmiljö- och miljöansvar, även brand- och säkerhetsansvar.  

Vem är du?
Vi tror att du är senior i rollen som Head Chef, med minst 8 års erfarenhet av arbete inom hotell- och restaurangbranschen. Relevant utbildning inom hotell och restaurang ser vi som meriterande. Vi ser även att du har minst 4 års erfarenhet av en ledande position i kök där budget- och personalansvar ingått. Dina tidigare erfarenheter vittnar om bredd och variation inom ditt yrkesområde, där du behärskar att hantera större gästnivåer. God datavana och goda kunskaper i Excel och Word är önskvärt. Vi värdesätter om du har ett brinnande hållbarhetstänk i ditt arbete och bidrar till att Liseberg tar steget mot ökad hållbarhet. Vi söker dig som besitter förmågan och viljan att skapa oförglömliga höjdpunkter för våra gäster. 

Du är en trygg ledare och förebild som gärna har arbetat i uppstartsfas i liknande tjänst, men som också vill jobba långsiktigt och utvecklande när vardagen rullar på. Du kan hantera stora arbetsgrupper där många olika kulturer representeras och du sprider yrkesstolthet och värme bland dina medarbetare. Det innebär stor vikt vid tydlighet och kommunikation med möjlighet att kunna uttrycka sig väl både på svenska och engelska. Vi söker dig som har erfarenheten och kunskapen att stötta engagerade nya medarbetare i branschen med viljan att lära ut och förmågan att både ge och ta emot feedback.

Ditt ledarskap präglas av prestigelöshet och ärlighet samtidigt som du inte tvekar att hjälpa till där det behövs som stöd för dina medarbetare där du kan coacha, utveckla och uppmuntra. Vi ser att du har lätt för att hitta nya lösningar och gillar att ha möjlighet att förändra och utveckla, vilket är extra viktigt vid öppningen av ett nytt hotell. En analytisk förmåga och ett ekonomiskt tänk är också något som vi värdesätter högt i våra ledarroller. Du ser dina medarbetare, sätter upp mål och ger återkoppling kontinuerligt. Du skapar team som har roligt tillsammans och sprider glädje!

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning så snart som möjligt. Rollen innebär en oreglerad arbetstid och styrs av behovet på avdelningen. 

Liseberg Grand Curiosa Hotel öppnar under våren 2023. Vi vill gärna ha dig med i vårt team redan under hösten 2022 – vi har massor av härliga uppgifter att checka av innan det är dags att öppna dörrarna till vår fantasifulla värld! Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till hotellets F&B Manager Jason Alderton på telefon 0317667265 eller jason.alderton@liseberg.se.

Vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt då vi rekryterar löpande men senast den 18 september 2022.  

 

Läs gärna mer om vår spännande utökning av Liseberg här: https://www.liseberg.se/grandcuriosa

Ansök nu

Arbeta på Liseberg Halloween & Jul 2022 (säsongsanställning)

Turistvärd/Turistvärdinna
Läs mer Aug 31
Skaffa ett skrämmande kul jobb i höst!

Det finns många ställen där du får jobba med meningsfull service, spännande människor och smakfulla restaurangupplevelser.

Men det är inte många ställen som kan kombinera detta med en miljö som får dig att le både inom- och utombords. Liseberg är en plats som skiljer sig från vardagen. Både för gäster och medarbetare. Hos oss får du arbeta med service när den är som allra bäst i en av Europas ledande Nöjesparker, samtidigt som du skapar vänner för livet.

Vad gör en Lisebergare?

I rollen som Lisebergare är du med och gör skillnad både för våra gäster och dina kollegor. Hos oss kommer du tillhöra ett gott gäng av arbetskamrater, som tillsammans bidrar till gästernas helhetsupplevelse. Hos oss är målet alltid att skapa minnen för livet och det är i de mest oväntade möten med dig gästen formar sitt helhetsbetyg. Så oavsett var eller hur du kommer möta gästen, kommer du alltid spela en nyckelroll.

Som blivande Lisebergare tror vi att du är öppen för att arbeta på alla våra verksamhetsområden. Vi arbetar inte bara med att se till att våra gäster har en säker åktur i våra attraktioner. På våra restauranger serverar våra Lisebergare allt från kaninen Bergs köttbullar till havskräftor och räkmackor. Som Lisebergare omges du även av interna serviceteam som exempelvis våra lagermedarbetare som arbetar med leveranser i en unik miljö. Vi ser också till att det första mötet med Lisebergare är av högsta kvalitét när våra gäster anländer till våra campingar i Skatås och Askim - för att bara nämna ett axplock av de spännande tjänster vi erbjuder i höst & vinter.

Vem är du som söker?

Du levererar service av hög kvalitét även när tempot stundtals är högt. Du slutför det du åtagit dig och har teamkänslan som en naturlig drivkraft. Du ser omtanke mot dina kollegor som en självklarhet. Du är inte rädd för att ta initiativ i mötet med våra gäster. Du vill vara med och skapa Liseberg.

För att jobba på Liseberg är det ett krav att du har fyllt 18 år senast den 7/10. Du bör även ha goda kunskaper i svenska. För vissa tjänster kan det vara ett krav eller meriterande med körkort och/eller truckkort.

För att jobba på Liseberg bör du finnas tillgänglig för jobb under vår halloween- & julsäsong. Kan du börja jobba omgående ser vi det som positivt. Du bör även vara medveten om att du arbetar när andra är lediga.

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Övrig info:

Tjänsterna är säsongsanställningar och tillsätts löpande inför och under säsongen. Utbildningar kan bli aktuellt mellan säsonger. Halloweensäsongen pågår från 7 oktober till den 6 november. Julsäsongen pågår från 19 november till 30 december. Arbetstider varierar efter parkens öppettider men arbete på dagtid, kvällar och helger är gemensamt för alla våra tjänster oavsett var på Liseberg du arbetar. Om du ska kombinera ett jobb på Liseberg med studier eller ett annat arbete under hösten innebär det att du kommer behöva vara tillgänglig på vardageftermiddagar- & kvällar samt helger mellan oktober och december.

På vår hemsida https://www.liseberg.se/om-liseberg/jobba-hos-oss/sasongstjanster/ kan du läsa mer om oss som arbetsplats.

Vänta inte med att skicka in din intresseanmälan, vi rekryterar löpande!
Välkommen att skicka in den redan idag, men senast den 18/9.

Ansök nu

Service Manager Breakfast

Frukostvärd/Frukostvärdinna
Läs mer Aug 19
Liseberg Grand Curiosa Hotel öppnar våren 2023 och kommer tillsammans med vattenvärlden Liseberg Oceana, (öppnar 2024), skapa en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg. Det är nu dags att fokusera på projektets pre-opening-fas samt driftsättning. För Liseberg Grand Curiosa Hotel innebär det att vi behöver utöka den grupp av nyckelspelare som tillsammans bidrar till Lisebergs största satsning någonsin. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse! Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!

Service Manager Breakfast 
Nu söker vi en Service Manager till Liseberg Grand Curiosa Hotel, som ska ansvara för den operativa driften för vår energifyllda och glädjeskapande frukostbuffé samt personalrestaurangen Herr Dalers Kitchen.

Frukosten serveras i vår fina Saluhall, där fyra öppna kök agerar frukostbuffé, våra frukostgäster kommer att kunna välja att äta där eller inta sin frukost i den angränsande vinterträgården där karusellen från 1923 tronar. Vi kommer att ta emot upp emot tvåtusen frukostgäster på högsäsong och vår personalmatsal kommer många hungriga kollegor att besöka för att fylla på energi. Som Service Manager är du ansvarig för att, tillsammans med dina hovmästare, leda och fördela arbetet för restaurangpersonalen på dessa enheter, så att möjlighet skapas för enastående upplevelser för våra hotellgäster och kollegor.

Grand Curiosa Hotel är ett unikt hotell som erbjuder spännande möjligheter där du som Service Manager kommer att ha möjlighet att sätta din prägel på arbetssätt och rutiner med stöd av hotellets F&B Manager. Här finns öppna ytor och unika miljöer, helt enkelt en arbetsplats som du och ditt restaurangteam fyller med kreativitet och glädje. Vi lever våra värdeord Omtanke, Kreativitet, Säkerhet, Kvalitet och Glädje och som Service Manager söker vi dig som är prestigelös, närvarande och beredd att göra om och göra nytt. Ditt team kommer att spela en viktig roll i skapandet av en atmosfär och kulinarisk upplevelse där våra gäster har möjlighet att ta en paus från vardagen och alla måsten, ha roligt och skapa minnen tillsammans. 

I pre-openingfasen är du drivande i framtagandet av arbetssätt, processer, rutiner och regler inom ditt ansvarsområde. Du är delaktig i rekrytering och utbildningsinsatser, dessutom planerar, förbereder och färdigställer du den operativa verksamheten inför öppning och i uppstartsskedet. När verksamheten så småningom övergår till mer löpande drift arbetar du med utvecklingsmöjligheter och är delaktig i att leda medarbetarna operativt. Inom ditt ansvarsområde ingår även sedvanliga uppgifter som att sätta och styra mot ekonomiska mål för ditt ansvarsområde, effektivisera och resursplanera verksamheten, och du har arbetsmiljö- och miljöansvar, även brand- och säkerhetsansvar.

Vem är du?
Vi tror att du är senior i rollen som Service Manager, med minst 8 års erfarenhet av arbete inom hotell- och restaurangbranschen, helst med några års erfarenhet av just frukostservering.  Relevant utbildning inom hotell och restaurang ser vi som meriterande. Du ska besitta goda matkunskaper och vi ser gärna att du har minst 4 års erfarenhet av en ledande position i en restaurang där budget- och personalansvar ingått. Dina tidigare erfarenheter vittnar om bredd och variation inom ditt yrkesområde där du behärskar att hantera större gästnivåer. God datavana och goda kunskaper i Excel och Word är önskvärt. Vi värdesätter om du har ett brinnande hållbarhetstänk i ditt arbete och bidrar till att Liseberg tar steget mot ökad hållbarhet. Vi söker dig som besitter förmågan och viljan att skapa oförglömliga höjdpunkter för våra gäster. 

Du är en trygg ledare och förebild som gärna har arbetat i uppstartsfas i liknande tjänst, men som också vill jobba långsiktigt och utvecklande när vardagen rullar på. Du kan hantera stora arbetsgrupper där många olika kulturer representeras och du sprider yrkesstolthet och värme bland dina medarbetare. Det innebär stor vikt vid tydlighet och kommunikation med möjlighet att kunna uttrycka sig väl både på svenska och engelska. Vi söker dig som har erfarenheten och kunskapen att stötta engagerade nya medarbetare i branschen med viljan att lära ut och förmågan att både ge och ta emot feedback.

Ditt ledarskap präglas av prestigelöshet och ärlighet samtidigt som du inte tvekar att hjälpa till där det behövs som stöd för dina medarbetare där du kan coacha, utveckla och uppmuntra. Vi ser att du har lätt för att hitta nya lösningar och gillar att ha möjlighet att förändra och utveckla, vilket är extra viktigt vid öppningen av ett nytt hotell. En analytisk förmåga och ett ekonomiskt tänk är också något som vi värdesätter högt i våra ledarroller. Du ser dina medarbetare, sätter upp mål och ger återkoppling kontinuerligt. Du skapar team som har roligt tillsammans och sprider glädje! 

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen. 

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning så snart som möjligt. Rollen innebär en oreglerad arbetstid och styrs av behovet på avdelningen.

Liseberg Grand Curiosa Hotel öppnar under våren 2023. Vi vill gärna ha dig med i vårt team redan under hösten 2022 – vi har massor av härliga uppgifter att checka av innan det är dags att öppna dörrarna till vår fantasifulla värld! Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till hotellets F&B Manager Jason Alderton på telefon 0317667265 eller jason.alderton@liseberg.se.

Vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt då vi rekryterar löpande men senast den 18 september 2022.  

 

Läs gärna mer om vår spännande utökning av Liseberg här: https://www.liseberg.se/grandcuriosa

Ansök nu

Service Manager Mei Rose

Restaurangchef
Läs mer Aug 19
Liseberg Grand Curiosa Hotel öppnar våren 2023 och kommer tillsammans med vattenvärlden Liseberg Oceana, (öppnar 2024), skapa en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg. Det är nu dags att fokusera på projektets pre-opening-fas samt driftsättning. För Liseberg Grand Curiosa Hotel innebär det att vi behöver utöka den grupp av nyckelspelare som tillsammans bidrar till Lisebergs största satsning någonsin. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse! Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!

Service Manager Mei Rose
Nu söker vi en Service Manager till Liseberg Grand Curiosa Hotel som ska ansvara för den operativa driften i vår orientaliska top floor restaurang Mei Rose.

På Mei Rose leds gästen in i en känsla av att befinna sig på de livliga gatorna i Hong Kong, med härliga dofter av mat, människor och unika miljöer. Som Service Manager är du ansvarig för att tillsammans med dina hovmästare, leda och fördela arbetet för restaurangpersonalen så att möjlighet skapas för enastående upplevelser för våra hotellgäster.

Grand Curiosa Hotel är ett unikt hotell som erbjuder spännande möjligheter där du som Service Manager kommer att ha möjlighet att sätta din prägel på arbetssätt och rutiner för den asiatiska restaurangen med stöd av hotellets F&B Manager. Här finns öppna ytor och unika miljöer, helt enkelt en arbetsplats som du och ditt restaurangteam fyller med kreativitet och glädje. Vi lever våra värdeord Omtanke, Kreativitet, Säkerhet, Kvalitet och Glädje och som Service Manager söker vi dig som är prestigelös, närvarande och beredd att göra om och göra nytt. Ditt team kommer att spela en viktig roll i skapandet av en atmosfär och kulinarisk upplevelse där våra gäster har möjlighet att ta en paus från vardagen och alla måsten, ha roligt och skapa minnen tillsammans. 

I pre-openingfasen är du drivande i framtagandet av arbetssätt, processer, rutiner och regler inom ditt ansvarsområde. Du är delaktig i rekrytering och utbildningsinsatser, dessutom planerar, förbereder och färdigställer du den operativa verksamheten inför öppning och i uppstartsskedet. När verksamheten så småningom övergår till mer löpande drift arbetar du med utvecklingsmöjligheter och är delaktig i att leda medarbetarna operativt. Inom ditt ansvarsområde ingår även sedvanliga uppgifter som att sätta och styra mot ekonomiska mål för ditt ansvarsområde, effektivisera och resursplanera verksamheten, och du har arbetsmiljö- och miljöansvar, även brand- och säkerhetsansvar.

Vem är du?
Vi tror att du är senior i rollen som Service Manager, med minst 8 års erfarenhet av arbete inom hotell- och restaurangbranschen.  Relevant utbildning inom hotell och restaurang samt annan erfarenhet inom servicebranschen ser vi som meriterande. Du ska besitta goda mat- och vinkunskaper och vi ser gärna att du har minst 4 års erfarenhet av en ledande position i en restaurang där budget- och personalansvar ingått. Dina tidigare erfarenheter vittnar om bredd och variation inom ditt yrkesområde, där du behärskar att hantera större gästnivåer. God datavana och goda kunskaper i Excel och Word är önskvärt. Vi värdesätter om du har ett brinnande hållbarhetstänk i ditt arbete och bidrar till att Liseberg tar steget mot ökad hållbarhet. Vi söker dig som besitter förmågan och viljan att skapa oförglömliga höjdpunkter för våra gäster.

Du är en trygg ledare och förebild som gärna har arbetat i uppstartsfas i liknande tjänst, men som också vill jobba långsiktigt och utvecklande när vardagen rullar på. Du kan hantera stora arbetsgrupper där många olika kulturer representeras och du sprider yrkesstolthet och värme bland dina medarbetare. Det innebär stor vikt vid tydlighet och kommunikation med möjlighet att kunna uttrycka sig väl både på svenska och engelska. Vi söker dig som har erfarenheten och kunskapen att stötta engagerade nya medarbetare i branschen med viljan att lära ut och förmågan att både ge och ta emot feedback.

Ditt ledarskap präglas av prestigelöshet och ärlighet samtidigt som du inte tvekar att hjälpa till där det behövs som stöd för dina medarbetare där du kan coacha, utveckla och uppmuntra. Vi ser att du har lätt för att hitta nya lösningar och gillar att ha möjlighet att förändra och utveckla, vilket är extra viktigt vid öppningen av ett nytt hotell. En analytisk förmåga och ett ekonomiskt tänk är också något som vi värdesätter högt i våra ledarroller. Du ser dina medarbetare, sätter upp mål och ger återkoppling kontinuerligt. Du skapar team som har roligt tillsammans och sprider glädje!

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen. 

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning så snart som möjligt. Rollen innebär en oreglerad arbetstid och styrs av behovet på avdelningen.

Liseberg Grand Curiosa Hotel öppnar under våren 2023. Vi vill gärna ha dig med i vårt team redan under hösten 2022 – vi har massor av härliga uppgifter att checka av innan det är dags att öppna dörrarna till vår fantasifulla värld! Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till hotellets F&B Manager Jason Alderton på telefon 0317667265 eller jason.alderton@liseberg.se.

Vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt då vi rekryterar löpande men senast den 18 september 2022.  

 

Läs gärna mer om vår spännande utökning av Liseberg här: https://www.liseberg.se/grandcuriosa

Ansök nu