Jurek Rekrytering & Bemanning AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Jurek Rekrytering & Bemanning AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Kvalificerad redovisningsekonom till Fasadgruppen

Redovisningsekonom
Läs mer Nov 24
Till Fasadgruppen söker vi nu dig som vill axla den spännande & utvecklande rollen som kvalificerad redovisningsekonom! Fasadgruppen är Nordens största helhetsleverantör för fastighetens yttre skal och marknadsledande inom branschen. Om du är driven, gillar utmaningar och vill vara med och utveckla verksamheten samt har en god förmåga av att växla mellan olika arbetsuppgifter - Då kan du vara den vi söker!

Arbetsbeskrivning
I rollen som redovisningsekonom hos Fasadgruppen kommer du att ha en variationsrik och intressant arbetsdag där de huvudsakliga arbetsuppgifterna innebär ett övergripande ekonomiansvar för de bolag du hanterar. Ansvarsområden som ingår i rollen är blanda annat:

• Ekonomiuppföljning & dokumentation av rapporter samt nyckeltal
• Bokslutsarbete
• Årsredovisning
• Månatliga rapportpaket
• Kund- och leverantörsreskontra
• Uppföljning av ekonomi i projekten
• Succesiv vinstavräkning

Tjänsten är placerad på ett av Fasadgruppens dotterbolag i Göteborgsområdet och du kommer att hantera några av våra bolag i västra Sverige. Du kommer att ingå i ett trevligt team med de ekonomer som sitter på respektive dotterbolag i regionen och rapporterar till ekonomichefen för regionen.

Vem söker vi till denna spännande roll?
Vi söker dig som har arbetat flera år med redovisning från ax till limpa och som trivs att arbeta i en bred och operativ roll. Du är trygg i hela ekonomiflödet, ser helheten och arbetar strukturerat och tar ansvar för leverans med hög kvalitet och inom givna deadlines.

Har du några års erfarenhet av entreprenörsbolag eller liknande är detta mycket positivt. Du har relevant ekonomisk utbildning och god erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har erfarenhet av projektredovisning, successiv vinstavräkning och systemimplementationer. Vidare behärskar du svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Som person tror vi att du är serviceinriktad och trivs i en roll med flertalet kontaktytor- såväl internt som externt. Vidare så är du prestigelös, driven och trygg i din roll; du vågar komma med nya idéer och har ett proaktivt arbetssätt. Då du kommer vara delaktig i utvecklingen av rutiner och processer ser vi att du är lösningsorienterad samt drivs av att verka i en föränderlig miljö.

Då det förekommer besök hos dotterbolagen inom koncernen ser vi att du som söker har körkort.

Du erbjuds
En riktigt rolig och intressant tjänst som kvalificerad redovisningsekonom på Fasadgruppen. Här får du möjligheten att utvecklas i en trivsam arbetsmiljö tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor. Tjänstens omfattning är på heltid och inleds med en provanställning på 6 månader.

Vi använder tester som en del utav rekryteringsprocessen. Vi kommer även att genomföra en bakgrundskontroll före anställning.

Om Fasadgruppen
Fasadgruppen bildades 2016 och är Nordens största helhetsleverantör för fastighetens yttre skal. Vi erbjuder energieffektiva och hållbara tjänster, såsom fasader, fönster, balkonger och tak. Verksamheten bygger på lokala entreprenörsdrivna företag med ett tydligt fokus på samverkan, engagemang och kompetens.

Koncernen arbetar för den nordiska marknaden och våra huvudsakliga kunder är fastighetsägare, byggbolag, fastighetsförvaltare, konsulter, bostadsrättsföreningar, stat, kommun och landsting. Fasadgruppen är i en expansiv fas och marknadsledande i branschen. Fasadgruppen har drygt 1500 anställda och är börsnoterat på Nasdaq Stockholm.

Din ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Fasadgruppen med Jurek Rekrytering. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vi ser framemot din ansökan!

Ansök nu

Processjurist till Axactor

Företagsjurist
Läs mer Nov 24
Är du jurist och har ett brinnande intresse för processföring och tvistemålshantering? Vill du jobba i ett av Sveriges snabbast växande inkassobolag med spännande kunder inom framförallt bank och finans? Då kanske det är du som är Axactor Swedens nästa processjurist?

Om Axactor

Axactor Sweden har sedan starten 2017 vuxit till ett av Sveriges största inkassobolag. Som den stora utmanaren i branschen kommer vi ständigt med nya lösningar för att ge våra kunder ett effektivare kassaflöde. Vi har byggt vårt bolag på våra grundvärderingar passion, förtroende och proaktivitet, men också på grundstenen att vi hjälper hårt arbetande företag att få betalt. Tack vare dessa värderingar tillsammans med glasklara kommersiella mål har vi lyckats samla några av branschens bästa när vi byggt vårt team. Axactor Sweden certifierades i september 2021 som ett Great Place to Work.

Axactor finns i hela sex länder; Sverige, Norge, Finland, Italien, Tyskland och Spanien med över 1200 anställda. Vårt svenska kontor ligger i Göteborg, där vi sitter i moderna, fräscha lokaler i Nordstan.

Arbetsbeskrivning

Som processjurist (Litigation Counsel) hos oss blir du en del av vår tvistemålsavdelning Law Office. Avdelningen består i dagsläget av fem jurister samt en Paralegal. Vi söker vi nu ytterligare en driven processjurist.

Som processjurist så kommer du i huvudsak att arbeta med tvister och processer där du är ombud för såväl våra klienters som för våra egenägda fordringar. Du kommer därmed självständigt att driva och ansvara för dina egna processer inom och utom rätta. Typiskt sett innebär detta att uppta och hantera mål vid allmän domstol och därtill ha kontakt med motparter, myndigheter etc.

Du kommer även ha direktkontakt med våra kunder, vilket innebär att du bidrar till att bygga och upprätthålla en stark kundrelation. Utöver detta är du även en del av den juridiska support som erfordras inom den dagliga verksamheten hos andra avdelningar på Axactor.

Du rapporterar direkt till vår Department Manager. Placeringsort är Göteborg men vissa resor förekommer i tjänsten.

Vem är du?

Vi söker dig med jur.kand.-/juristexamen och med ett stort intresse för processföring och tvistemålshantering. Du har en väl utvecklad analytisk förmåga och ett självständigt, engagerat, affärsmässigt samt serviceinriktat arbetssätt. Med fördel har du något eller några års relevant erfarenhet som kvalificerad jurist på bolag, byrå eller myndighet. Har du även en slutförd notarietjänstgöring är detta meriterande. Du innehar B-körkort då resor förekommer i arbetet.

Som person är du utåtriktad, målinriktad och prestigelös. Du trivs med en varierande och fartfylld arbetsdag. Vidare så är du kommunikativ i så väl tal som skrift samt har lätt för att etablera relationer och vinna förtroende. Eftersom Axactor har många internationella kunder samt ett intensivt samarbete mellan länderna i koncernen är det viktigt att du talar svenska och engelska flytande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som stämmer överens med våra värderingar passion, förtroende och proaktivitet.

Är du en person som gillar att jobba med affärer i kombination med människor så kommer du att trivas på Axactor!

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Axactor med Jurek varpå du vid frågor om tjänsten är välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ida Odelius via ida.odelius@jurek.se eller 0760026919 för frågor.

Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan innehållande CV, personligt brev samt examensbevis och betyg från juristprogrammet så snart som möjligt.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga. GDPR.

Vi tar utdrag ur belastningsregistret samt gör kreditupplysning som en del i rekryteringsprocessen.

Ansök nu

Jurist och kontorschef till etablering av Insatt på din ort

Bolagsjurist
Läs mer Nov 26
Vi på Insatt växer geografiskt och söker nu en driven kontorschef med bred affärsjuridisk bakgrund för nyetablering av ett Insatt-kontor. Vill du förändra juristbranschen med verksamhetsnära juridik och handfast rådgivning som en del av Insatt – din bolagsjurist?

Vi söker dig som med full kraft och energi vill vara med och starta upp Insatts verksamhet i främst Göteborg, Norrköping, Linköping, Västerås eller Uppsala. 
Arbetsbeskrivning
Som Kontorschef på Insatts nästa kontor kommer du att ansvara för etableringen av Insatt på orten. Du kommer att bygga upp kundrelationer men också rekrytera medarbetare vartefter verksamheten växer. Här erbjuds du en roll som är både operativ och strategisk. Du kommer att få använda dina juristkunskaper men även utveckla ditt ledarskap och ditt affärsmannaskap. Huvudkontoret stöttar vad gäller försäljning, marknad och ekonomi och du kommer att jobba tätt tillsammans med både ägare och övriga medarbetare.

Insatt jobbar i långsiktiga uppdrag med globala börsbolag och snabbfotade scale up-bolag. Vi erbjuder kunderna stöd i verksamhetsnära juridik och bolagsstyrning och arbetet är därför varierande och spänner över många rättsområden.
Vem är du?
Du är en engagerad person som vill vara en del av en nytänkande organisation. Du trivs i en säljande miljö och har vana av kundrelationer. Vi ser gärna att du tidigare har jobbat verksamhetsnära, troligen som bolagsjurist, advokat eller likande konsultroll eller i en annan projektledande roll. Du är trygg i dina juridiska kunskaper och är en generalist med brett affärsjuridiskt kunnande.

Du måste inte ha haft personalansvar tidigare med du ser det som en naturlig nästa utmaning för dig att jobba i en ledande roll. Har du andra ledarerfarenheter är det meriterande.

Då Insatt är en platt organisation och du kommer att tillhöra ett mindre kontor, så är det viktigt att du är prestigelös och kan kavla upp ärmarna när det behövs. För rätt person erbjuds en unik möjlighet att få vara med och bygga ett nytt kontor från start. För att lyckas och trivas i rollen bör du gilla att bygga relationer. Har du lokal förankring och ett bra kontaktnät i din region så är det en stor fördel.
Om verksamheten
Insatt är ett modernt och snabbväxande juristbolag med kontor i Jönköping och ett nyetablerat kontor i Örebro. Vår vision är att förändra juristbranschen.

Ett sätt vi gör det på är genom din bolagsjurist – verksamhetsnära juridik och bolagsstyrning där vi lämnar konkreta råd som gör skillnad. Med oss får kunden en bolagsjurist som lär känna verksamheten och som de kan bolla alla juridiska frågor med. Vi utmanar även branschen genom digitalisering av juridik under varumärket Qnister. Med vår molntjänst Qnister underlättar vi för våra kunder att följa lagar och regler.
Med oss blir du en del av en entreprenöriell organisation där nya idéer välkomnas och där vi utmanar varandra att växa både som individer och som företag. Beslutsvägarna är korta, tempot är högt och vi driver framåt tillsammans. Vi har fötterna stadigt i jorden men tvekar inte att kasta oss ut på okänd mark.

Start
Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar Insatt med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Bouvin på telefonnummer 076-002 69 22 alternativt maria.bouvin@jurek.se

Ansök nu

Aros Kapital söker Kreditansvarig

Kredithandläggare
Läs mer Nov 25
Vi på Aros Kapital är proffs på finansiella tjänster till företag såsom krediter, fakturaköp, leasing och inkasso. Till skillnad från bankerna drivs vi av entreprenörskap och innovation och värdesätter stark personlig drivkraft och personer som vill vidareutveckla verksamheten med oss. Vi har kontor i Göteborg, Stockholm, Oslo, Örebro och London men vi behöver dig till vårt huvudkontor i Göteborg!

Aros Kapital omsatte under 2020 ca 355 miljoner kronor med ett resultat på ca. 100 miljoner före skatt och vi befinner oss i ett expansivt skede med en förändring av branschen i sikte.

Vi tror på att allt är möjligt med rätt inställning och arbetar därför löpande med att stärka vårt team med likasinnade, de bästa på marknaden.

Arbetsbeskrivning

Som Kreditansvarig för företagskrediter kommer du att arbeta mot företagskunder med ansvar för att mäta, identifiera, kontrollera och rapportera de risker som Aros är exponerat för. Det löpande arbetet är fokuserat på krediter med förhöjd risk och obeståndsärenden där du ansvarar för att föreslå eller vidta åtgärder som överenskommelse om avbetalningsplaner, uppsägningar, upprättande och uppföljning av handlingsplaner samt inhämtande av kompletterande säkerheter. Du förväntas arbeta självständigt och proaktivt samtidigt som du arbetar nära Bolagets inkassoavdelning, jurister och låneteam. 

Som ett led i att förbättra kreditriskhanteringen arbetar du med framtagande av dokumentation kring processer och rutiner samt löpande utveckling och förbättringar av dessa. I ditt arbete med uppföljning och kontroll av krediter kommer du ha löpande kontakt med Bolagets kunder, myndigheter och övriga avdelningar inom företaget.

Vem är du?

Vi ser att du har ekonomiutbildning och några års erfarenhet inom krediter och inkasso som gett dig goda kunskaper inom området. Dina språkkunskaper är obehindrade i svenska och engelska tal och skrift och vi finner det meriterande om du har vana från arbete i Excel.

Du är en modig, driven, engagerad och passionerad person som vill arbeta i en miljö med likasinnade. Du har lätt för att bilda dig uppfattningar och göra rimlighetsbedömningar och trivs i ett snabbt tempo. Du fattar gärna beslut och har förståelse för att man ibland måste göra det baserad på den information som finns tillgänglig, även om den inte är fullständig. Du trivs med utmaningar och att vara i en organisation med hög tillväxt under ständig förändring. Du bör vara bekväm med att sätta gränser och har integritet samt är med fördel en resultatinriktad lagspelare som vill utvecklas och tillförda värde till ditt närmaste team som består av fyra personer.

Vad erbjuder Aros dig?

Du erbjuds ett spännande arbete i en härlig fartfylld miljö där prestationer uppmärksammas och både din och Bolagets utveckling är viktig. Du erbjuds möjligheten till stor personlig utveckling och en hög grad av ansvar. Vi välkomnar dig till vårt helt nybyggda kontor på 26:e våningen i Gårda i Göteborg där utmanande och roligt arbete varvas med mycket aktiviteter, härliga kollegor och en schysst företagskultur.

Start

Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Aros Kapital med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Celestian på telefonnummer 076-002 69 11 eller cecilia.celestian@jurek.se. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med hänvisning till GDPR.

Ansök nu

Är du controller och redo för nya utmaningar?

Controller
Läs mer Nov 19
Nu söker vi både Business och Financial Controllers som är intresserade för nästa utmaning hos våra kunder. Har du arbetat som Controller tidigare och trivs i en sådan roll? Är du van vid bokslutsarbete, redovisning, periodisering, prognos, uppföljning och analys ur ett övergripande perspektiv? Vi är i regelbundet behov av controllers till uppdrag hos våra kunder i olika branscher, med varierande uppdragslängd. Oavsett hur lång tidigare erfarenhet du har som controller och inom vilken bransch du tidigare varit verksam i, är du varmt välkommen med din ansökan!

Vem söker vi?
Vi söker dig som har arbetat som Controller tidigare och är van vid att arbeta med breda kompetensområden. Vi tror att du behärskar samtliga steg i den ekonomiska processen, samt är van vid att hantera både operativa och strategiska uppdrag. Vi tror att du har god systemvana, av bl.a. Office-paketet, med fokus på Excel. Vi tror att du har en akademisk utbildning inom ekonomi, eller motsvarande relevant område.
Du erbjuds:
Detta är en utmärkt chans att få lära sig nytt samt att utvecklas på nya, inspirerande arbetsplatser. Kunder och uppdragslängd samt arbetsuppgifter kan variera beroende på kundens behov.
Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Albin Caspersen; Albin.caspersen@jurek.se.
Om företaget:
Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och konsultlösningar. Genom vår entreprenörsanda och vårt nytänkande arbetssätt är vi idag unika i Sverige. Våra uppdrag finns inom Juridik, Ekonomi, HR, Marknad & Kommunikation och Administration.

Ansök nu

Är du inköpare och redo för nya utmaningar?

Inköpare
Läs mer Nov 19
Nu söker vi inköpare som är tillgängliga för nästa utmaning hos våra kunder. Har du arbetat som inköpare tidigare och trivs i en sådan roll? Är du van vid breda kontaktytor, både internt och externt? Vi är regelbundet i behov av inköpare till uppdrag ute hos våra kunder i olika branscher och med varierande uppdragslängd. Oavsett hur lång tidigare erfarenhet du har som inköpare och inom vilken bransch du tidigare varit verksam, är du varmt välkommen med din ansökan!

Vem söker vi?

Vi söker dig som har arbetat med inköp tidigare och är van vid att arbeta med breda kontaktytor, både internt och externt. Vi tror att du behärskar samtliga steg i inköpsprocessen samt att du är van vid att hantera både operativa och strategiska inköpsfrågor. Vi tror att du har god systemvana, av bl.a. Office-paketet, med fokus på Excel. Vi tror att du har utbildning inom ekonomi, eller annat relevant område.

Du erbjuds:

Detta är en utmärkt chans att få lära sig nytt samt att utvecklas på nya, inspirerande arbetsplatser. Kunder och uppdragslängd samt arbetsuppgifter kan variera beroende på kundens behov.
Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Albin Caspersen; Albin.caspersen@jurek.se.

Om företaget:

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och konsultlösningar. Genom vår entreprenörsanda och vårt nytänkande arbetssätt är vi idag unika i Sverige. Våra uppdrag finns inom Juridik, Ekonomi, HR, Marknad & Kommunikation och Administration.

Ansök nu

Är du ekonomiassistent och redo för nya utmaningar?

Ekonomiassistent
Läs mer Nov 19
Nu söker vi ekonomiassistenter som är tillgängliga för nästa utmaning hos våra kunder. Har du arbetat som ekonomiassistent eller i liknande roller tidigare och trivs i en sådan roll? Är du van vid att arbeta löpande med en verksamhets bokföring såsom fakturering, leverantörskontra, kundreskontra eller betalningar? Vi befinner oss i regelbundet behov av ekonomiassistenter till uppdrag ute hos våra kunder i olika branscher med varierande uppdragslängd. Oavsett hur lång tidigare erfarenhet du har och inom vilken bransch du tidigare varit verksam, är du varmt välkommen med din ansökan!

Vem söker vi?
Vi söker dig som har arbetat som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra och/ eller kundreskontra. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller en jämförbar yrkesutbildning med inriktning mot ekonomi och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i olika typer av affärssystem. Som person är du noggrann, strukturerad och ambitiös och har en god samarbetsförmåga. Du trivs i ett högt tempo och är självständig i din yrkesroll.
Du erbjuds:
Detta är en utmärkt chans att få lära sig nytt samt att utvecklas på nya, inspirerande arbetsplatser. Kunder och uppdragslängd samt arbetsuppgifter kan variera beroende på kundens behov.
Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Albin Caspersen; Albin.caspersen@jurek.se.
Om företaget:
Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och konsultlösningar. Genom vår entreprenörsanda och vårt nytänkande arbetssätt är vi idag unika i Sverige. Våra uppdrag finns inom Juridik, Ekonomi, HR, Marknad & Kommunikation och Administration.

Ansök nu

HR-konsulter sökes inför kommande uppdrag!

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Sep 9
Har du tidigare erfarenhet av arbete inom HR? I sådana fall vi jag gärna komma i kontakt med dig! På Jurek samarbetar vi med flertalet spännande kunder inom olika branscher där du får chansen att växa, utvecklas och ha en riktigt rolig och intressant arbetsdag. Genom att bli en del av vårt nätverk kommer du ett steg närmare din drömtjänst - tillsammans ser vi över vilket ditt nästa steg är och arbetar för att nå dit tillsammans!

Har du tidigare erfarenhet av arbete inom HR, såväl lång som kort - litet eller stort bolag så tar jag gärna emot din ansökan. Kanske har du arbetat med någon av nedanstående arbetsuppgifter tidigare?

• HR-administration
• Fackliga förhandlingar
• Rekrytering
• Employer Branding
• Lön och förmåner
• Arbetsmiljöarbete
• Arbetsrätt

Vem söker vi?
Vi tror att du som söker gillar att arbeta med människor och har en hög energinivå och ett härligt driv. Du är ödmjuk, lösningsorienterad och brinner för HR-arbete i alla dess former. Du har lätt för att komma överens med kollegor och kunder och har ett positivt synsätt. Vidare så är du prestigelös och hjälpsam och inte rädd att gå utanför din comfort zone för att hitta lösningar på hinder som kan uppstå.

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett roligt och utvecklande arbete inom HR. Detta är en strålande chans att utvecklas och få chansen att arbeta på spännande arbetsplatser. Kunder och uppdragslängd samt arbetsuppgifter kan variera beroende på kundens behov.

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Talent Manager Jessica Konjic, jessica.konjic@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

Om företaget
Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Ansök nu

Är du vår nästa Senior Account Manager? Se hit!

Account manager
Läs mer Nov 18
Vill du arbeta i ett företag med en stark entreprenörsanda? Trivs du i en företagskultur som kännetecknas av högt i tak, engagemang, affärsfokus och hög kvalité? Då kan denna roll som Senior Account Manager vara en "Perfect Match" för dig!

Arbetsbeskrivning
I rollen som Senior Account Manager på Jurek kommer du att ansvara för din egen kundstock och budget. Du ansvarar för att sälja in våra konsult- och rekryteringstjänster och kommer att arbeta branschoberoende och göra affärer tillsammans med beslutsfattare på olika chefsnivåer – främst inom Law, Finance, HR, Marketing & Communication och Business Support. Du bedriver ditt försäljningsarbete självständigt, både gällande nyförsäljning samt bearbetning av befintliga kunder. Du kommer att arbeta nära övriga säljavdelningen samt ha ett nära samarbete med konsultchefer och rekryteringskonsulter då vi tillsammans bildar ett oslagbart team.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen eller tidigare erfarenhet av tjänsteförsäljning. Har du en relevant eftergymnasial utbildning eller idrottat på hög nivå så är det meriterande men inget krav. Vidare så har du en hög ambitionsnivå och ett starkt driv och trivs med att arbeta målfokuserat mot högt uppsatta mål.

För att lyckas i rollen som kundansvarig säljare behöver du ha resultatfokus och vara en kommunikativ relationsbyggare, en "people-person" som är prestigelös och närvarande. Du har en hög social kompetens och drivs av att arbeta med människor samtidigt som du har ett starkt intresse för affärer. Vidare är du lösningsorienterad, strukturerad och har förmåga att arbeta i en föränderlig miljö. Vi ser gärna att du har arbetat med Office-paketet och är van att arbeta strukturerat i CRM-system.

Du erbjuds:
Vi erbjuder ett mycket stimulerande säljjobb med goda förtjänstmöjligheter i ett av marknadens bästa säljteam. Vi präglas av en företagskultur med högt i tak, hög ambitionsnivå, stort kundfokus och hög kvalité. Tjänsten är placerad i trevliga lokaler på Kungsgatan i centrala Göteborg. Du erbjuds en marknadsmässig fast lön med ett mycket attraktivt provisionssystem.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-Ansvarig Niklas Westberg på niklas.westberg@jurek.se Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten
Jurek AB utsågs år 2019 till DI-gasell för sjätte året i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och vill nu utöka vårt team med ytterligare en SAM till vårt Göteborgskontor. Du rapporterar till Regional Manager.

Sedan starten år 2006 har vi varje år expanderat och vår ambition är att behålla tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster och rekryterar samt hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens inom våra affärsområden. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vi är idag ca 85 medarbetare internt och har 300 konsulter. Vill du vara med på vår framgångsrika resa?

Sökord; Senior Account Manager, Account Manager, Säljare, Kundansvarig, Rekrytering, Bemanning

Ansök nu

Är du underkonsult och redo för nya uppdrag?

Bokförare
Läs mer Sep 9
Arbetsbeskrivning
Jag vill gärna komma i kontakt med dig som arbetar som underkonsult och är ute efter nya roliga utmaningar. Vi har många spännande kunder och uppdrag inom flera olika branscher, vilket öppnar upp för många möjligheter att få utvecklas. Kanske har du arbetat inom juridik, ekonomi eller HR tidigare och vill fortsätta din karriärsresa tillsammans med oss på Jurek.

Jag ser framemot din ansökan för att få möjligheten att boka in ett digitalt möte!

Din profil
För att trivas i rollen som underkonsult tror vi att du är trygg inom ditt kompetensområde och har vana av att arbeta som konsult. Som person är du flexibel, konsultmässig, driven och har ett stort engagemang. Du är social och gillar mötet med olika människor och att få testa på nya utmaningar.

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas möjligheten att få arbeta på spännande arbetsplatser inom olika branscher. Då varje uppdrag är unikt arbetar vi för att alltid skapa en perfect match för våra konsulter och kunder! Jag går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Talent Manager Jessica Konjic, jessica.konjic@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

Om Jurek
Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Ansök nu

Redovisningsekonom & redo för nya utmaningar? Se hit!

Redovisningsekonom
Läs mer Sep 9
På Jurek samarbetar vi med flertalet spännande kunder inom olika branscher där du får chansen att växa, utvecklas och ha en riktigt rolig och intressant arbetsdag. Genom att bli en del av vårt nätverk kommer du ett steg närmare din drömtjänst - tillsammans ser vi över vilket ditt nästa steg är och arbetar för att nå dit tillsammans!

Har du tidigare erfarenhet av arbete som redovisningsekonom, såväl lång som kort - litet eller stort bolag så tar jag gärna emot din ansökan. Kanske har du arbetat med någon av nedanstående arbetsuppgifter tidigare?

• Löpande bokföring
• Avstämningar i samband med månads- och årsbokslut
• Bankavstämningar
• Godkänna betalningar
• Upprättande av momsdeklaration och arbetsgivardeklaration
• Upprättande av med årsredovisningar
• Tidigare erfarenhet av arbete i SAP är mycket meriterande då flera av våra kunder efterfrågar detta

Vi tror att du som söker är van att arbeta proaktivt och har en hög energinivå och ett härligt driv. Du är van att arbeta självständigt och är självgående i ditt arbetssätt. Du har lätt för att komma överens med kollegor och kunder och har ett positivt synsätt. Vidare så är du prestigelös och hjälpsam och inte rädd att gå utanför din comfort zone för att hitta lösningar på hinder som kan uppstå.

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett roligt och utvecklande arbete som redovisningsekonom. Detta är en strålande chans att utvecklas och få chansen att arbeta på spännande arbetsplatser. Kunder och uppdragslängd samt arbetsuppgifter kan variera beroende på kundens behov.

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Talent Manager Jessica Konjic, jessica.konjic@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Ansök nu

Redovisningsekonom till utvecklande uppdrag i centrala Göteborg

Redovisningsekonom
Läs mer Nov 11
Till vår spännande kund i centrala Göteborg söker vi nu dig som vill axla rollen som redovisningsekonom! Detta är ett roligt och utvecklande uppdrag om 100% med start 1 december som sträcker sig minst 6 månader framåt med möjlighet till förlängning. Varmt välkommen med din ansökan till detta härliga uppdrag!

Arbetsbeskrivning
I rollen som redovisningsekonom kommer du arbeta med flertalet spännande arbetsuppgifter så som:

• Löpande bokföring & redovisning
• Budgetarbete
• Bokslutsarbete
• Skattedeklarationer
• Administrativa arbetsuppgifter
• Kundansvar för ca 20 bostadsrättsföreningar

I denna roll kommer du få nytta av både ditt sinne för siffror, men också din sociala sida i kontakten med bostadsrättsföreningarna. Kunden arbetar i Agresso så har du arbetat i detta system är det meriterande men inget krav. Detta är ett riktigt roligt uppdrag ute hos vår kund som sitter i härliga lokaler mitt i centrala Göteborg. Uppdragets omfattning är på heltid och startar 1 december & kommer sträcka sig minst 6 månader framåt i tiden med chans till förlängning.

Vem söker vi till denna spännande roll?
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av en liknande roll. För att trivas i rollen behöver du känna dig trygg i hela bokslutsprocessen; avstämningar, bokslut samt årsredovisning. Du är van att arbeta i en roll med flera kontaktytor och har du haft kundkontakt i tidigare roller är detta meriterande. Som person tror vi att nyfiken, positiv och lösningsorienterad. Du tycker om att samarbeta med dina kollegor och är duktig på att lyfta blicken för att se vad som behöver prioriteras för stunden.

Du erbjuds
Ett riktigt roligt konsultuppdrag som redovisningsekonom ute hos vår trevliga kund. Uppdragets omfattning är på 100% med start 1 december som sträcker sig 6 månader framåt med chans till förlängning. Kontoret ligger i trevliga lokaler i centrala Göteborg.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag – för frågor eller funderingar gällande tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta mig på julia.jarvholm@jurek.se.

Ansök nu

Servicekoordinator till Bravidas trevliga kontor, Göteborg

Kontorist
Läs mer Nov 10
Nu finns chansen att axla den spännande och utvecklande rollen som Servicekoordinator hos Bravida. Här får du möjligheten att arbeta tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor i en trivsam arbetsmiljö och samtidigt ha roligt på jobbet. Varmt välkommen med din ansökan!

Hur ser en dag ut som servicekoordinator hos Bravida?
Rollen som servicekoordinator hos Bravida innebär att du är en del av ett riktigt trevligt team som arbetar med bland annat inkommande samtal och mail, order, faktureringsunderlag och olika administrativa åtaganden. Detta är en rolig och variationsrik roll där din arbetsdag kommer bestå av följande arbetsuppgifter:

* Ta emot och registrera ärenden från kunder och andra intressenter
* Fördela ärenden och uppdrag till rätt medarbetare
* Följa upp utförande av uppdrag
* Skapa fakturaförslag
* Utföra administrativa uppdrag

Som servicekoordinator får du frihet under ansvar & tillsammans med dina kollegor i teamet får du garanterat en rolig, innehållsrik och utvecklande arbetsdag. Detta är ett konsultuppdrag med start snarast möjligt, som sträcker sig minst 1 år framåt i tiden. För rätt person finns det mycket goda möjligheter till fast anställning.

Vem söker vi till denna roliga roll?
Vi söker dig som har erfarenhet av administrativt och koordinerande arbete och är van vid att på ett trevligt och professionellt bemöta såväl kollegor som kunder. Vi tror också att du som söker har arbetat med ekonomirelaterade uppgifter tidigare. Som person är du ansvarstagande, driven och du har förmågan att skapa förtroende både internt och externt. Eftersom att Bravida befinner sig i ett expansivt skede ser vi att du är en person som utmanas av detta, är intresserad och delaktig. Vi tror att din serviceinriktade inställning, flexibilitet och samarbetsförmåga i kombination med ett effektivt och strukturerat arbetssätt är framgångsfaktorer för den här tjänsten.

En bakgrundskontroll inklusive utdrag ur belastningsregistret kommer att genomföras före anställning då en del av kunderna du kommer hantera är verksamma inom försvaret, kriminalvården och polisen.

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett roligt och utvecklande arbete som servicekoordinator. Detta är en konsultanställning med start omgående som sträcker sig 12 månader framåt med mycket goda möjligheter till fast anställning därefter. Vi tar endast emot ansökningar via annons ej via mail & tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm, julia.jarvholm@jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Om Bravida
Hos Bravida är det i dagsläget totalt 153 medarbetare bestående av tekniker, säljare, projektledare, serviceledare, projektörer samt stödfunktioner inom planering och ekonomi. Bravida arbetar med allt inom brand, säkerhet, kameraövervakning och lås. De utför både större projekt och mindre serviceuppdrag som innehåller det mesta inom tekniken runt brand och säkerhet. Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Bravidas huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla, kraft och teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar. Bravida Fire & Security är en del av Bravidakoncernen och är Nordens ledande leverantör av integrerade säkerhetssystem och brandskydd.

Ansök nu

Servicekoordinator till Bravida Säkerhet AB, Göteborg

Kontorist
Läs mer Nov 10
Nu finns chansen att axla den spännande och utvecklande rollen som Servicekoordinator hos Bravida Säkerhet. Här får du möjligheten att arbeta tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor i en trivsam arbetsmiljö och samtidigt ha roligt på jobbet. Varmt välkommen med din ansökan!

Hur ser en dag ut som servicekoordinator hos Bravida Säkerhet?
Rollen som servicekoordinator hos Bravida Säkerhet innebär att du är en del av ett riktigt trevligt team som arbetar med bland annat inkommande samtal och mail, order, faktureringsunderlag och olika administrativa åtaganden. Detta är en rolig och variationsrik roll där din arbetsdag kommer bestå av följande arbetsuppgifter:

* Ta emot och registrera ärenden från kunder och andra intressenter
* Fördela ärenden och uppdrag till rätt medarbetare
* Följa upp utförande av uppdrag
* Skapa fakturaförslag
* Utföra administrativa uppdrag

Som servicekoordinator får du frihet under ansvar & tillsammans med dina kollegor i teamet får du garanterat en rolig, innehållsrik och utvecklande arbetsdag. Detta är ett konsultuppdrag med start snarast möjligt, som sträcker sig minst 1 år framåt i tiden. För rätt person finns det mycket goda möjligheter till fast anställning. Möjlig placeringsort för uppdraget kan vara både Göteborg & Jönköping. 

Vem söker vi till denna roliga roll?
Vi söker dig som har erfarenhet av administrativt och koordinerande arbete och är van vid att på ett trevligt och professionellt bemöta såväl kollegor som kunder. Vi tror också att du som söker har arbetat med ekonomirelaterade uppgifter tidigare. Som person är du ansvarstagande, driven och du har förmågan att skapa förtroende både internt och externt. Eftersom att Bravida Säkerhet befinner sig i ett expansivt skede ser vi att du är en person som utmanas av detta, är intresserad och delaktig. Vi tror att din serviceinriktade inställning, flexibilitet och samarbetsförmåga i kombination med ett effektivt och strukturerat arbetssätt är framgångsfaktorer för den här tjänsten.

En bakgrundskontroll inklusive utdrag ur belastningsregistret kommer att genomföras före anställning då en del av kunderna du kommer hantera är verksamma inom försvaret, kriminalvården och polisen.

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett roligt och utvecklande arbete som servicekoordinator. Detta är en konsultanställning med start omgående som sträcker sig 12 månader framåt med mycket goda möjligheter till fast anställning därefter. Möjlig placeringsort för uppdraget kan vara både Göteborg & Jönköping. Vi tar endast emot ansökningar via annons ej via mail & tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm, julia.jarvholm@jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Om Bravida Säkerhet AB
Hos Bravida Säkerhet AB är det i dagsläget drygt 150 medarbetare bestående av tekniker, säljare, projektledare, serviceledare, projektörer samt stödfunktioner inom planering och ekonomi. Bravida Säkerhet arbetar med allt inom brand, säkerhet, kameraövervakning och lås. De utför både större projekt och mindre serviceuppdrag som innehåller det mesta inom tekniken runt brand och säkerhet. Bravida Säkerhet är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Bravidas huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla, kraft och teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar. Bravida Fire & Security är en del av Bravidakoncernen och är Nordens ledande leverantör av integrerade säkerhetssystem och brandskydd.

Ansök nu

Ekonomiassistent sökes till det perfekta extrajobbet!

Ekonomiassistent
Läs mer Nov 8
Till vår trevliga kund söker vi nu en ekonomiassistent till ett riktigt roligt extrajobb i ca 2-3 månader med start omgående – goda möjligheter till förlängning finns. Här blir du en del av ett superteam och får garanterat en rolig, innehållsrik och intressant arbetsdag! Uppdragets omfattning är på deltid om ca 50% med flexibilitet att förlägga timmarna i stor utsträckning som det passar dig.

Arbetsbeskrivning
I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter, t.ex ankomstregistrering av fakturor, upplägg av nya leverantörer, hantering av utbetalningar och stöd till verksamheten i olika frågor kring fakturahantering. Du får garanterat en utvecklande och lärorik arbetsdag med massor av spännande arbetsuppgifter.

Detta är det perfekta extrajobbet för dig som studerar ekonomi och vill samla på dig värdefull erfarenhet inför framtiden.

Vem söker vi till denna spännande roll?
Vi söker dig som är utåtriktad och driven. God service är ett av dina ledord och du gillar att hjälpa till där det behövs. Att vara noggrann och strukturerad är självklart för dig och du är van vid att arbeta självständigt mot deadlines.

Du har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter och har ett stort intresse för ekonomi! Du talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat och trivs i en roll med olika kontaktytor. Vidare så tror vi att du som söker studerar en utbildning inom ekonomi och snart är färdigutbildad. Kanske har du haft ett liknande extrajobb tidigare?

Du erbjuds
Ett riktigt roligt konsultuppdrag som ekonomiassistent ute hos vår härliga kund. Uppdragets omfattning är på ca 50% och du kan själv i stor utsträckning påverka hur du vill förlägga dina timmar. Uppdragets start är omgående och sträcker sig 2-3 månader framåt med goda möjligheter till förlängning. Här får du chansen att få en inblick i rollen som ekonomiassistent och samla på dig mängder utav värdefull erfarenhet inför framtiden.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag – för frågor eller funderingar gällande tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta mig på julia.jarvholm@jurek.se.

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till internationellt bolag i Göteborg

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 8
Vill du vara en del av en verkligt spännande resa och arbeta tillsammans i en global miljö med högt tempo för att bryta ny mark i nästan alla aspekter av vår kunds verksamhet? Just nu har vi flera spännande lediga jobb som Kundrådgivare med fokus på att stödja kundens konsumenter. Vi intervjuar löpande, så varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Vänligen ansök med ett Cv på engelska!

Arbetsbeskrivning

Som Kundrådgivare är ditt ansvar att konsekvent leverera en enastående, personlig kundupplevelse som tillgodoser behoven hos nuvarande och framtida konsumenter under hela shopping- och ägarresan. Som varumärkesambassadör är din kundinriktade roll avgörande för att stödja uppdraget att förbättra samhället vi lever i och förverkliga varumärkeslöftet.
Exempel på arbetsuppgifter är:

- Kommunicera med konsumenter utifrån deras behov via telefon, e-post, chatt och sociala medier med en hög servicenivå.
- Samordning av bogsering och vägservice för konsumenter som har haveri.
- Hantering av leadgenerering/konsumentintressen.
- Aktivt identifiera, föreslå och driva aktiviteter med intressenter inom och utanför verksamheten.

Känner du igen dig i att ha ett genuint intresse av att ge utmärkt kundservice och motiveras av att arbeta i ett fartfyllt, dynamiskt team som möter utmaningar på ett optimistiskt sätt och lär dig nya saker? Då kan detta vara rätt tillfälle för dig.
I denna roll kommer du att behöva ha förmågan att arbeta även kvällstid, helger och helgdagar, avdelningen finns tillgänglig för konsumenterna när de behöver oss.

Vem är du?

Är du ödmjuk och respektfull mot andra, en nyfiken lyssnare, ivrig att stötta och hitta den bästa möjliga lösningen för varje unik konsument? Är du kundfokuserad och dedikerad till att överträffa förväntningarna och komma med nya innovativa lösningar när det behövs? Då kan detta vara rätt tillfälle för dig.

Kvalifikationer:
- God kommunikationsförmåga på svenska och engelska.
- God dator/systemvana.
- Tidigare erfarenhet inom kundvårdsverksamhet och/eller kundservice från säljorienterade varumärken är meriterande.
- Körkort är meriterande.

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett spännande och utvecklande uppdrag hos vår kund i Göteborg på heltid, med start omgående och pågår till den 30/6, 2022.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Albin Caspersen, albin.caspersen@jurek.se.

Ansök nu

Erfaren redovisningsekonom till långsiktigt uppdrag!

Redovisningsekonom
Läs mer Nov 23
Nu söker vi dig som vill arbeta i en spännande och utvecklande roll som redovisningsekonom på ett internationellt bolag i centrala Göteborg! Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig minst ett år framåt, med goda möjligheter till förlängning.

Arbetsbeskrivning

Vår kund som är verksamma inom teknikindustrin för utsläppsminskningar söker nu efter erfarna redovisningskonsulter som är intresserade av att stärka ekonomiteamet i Göteborg.
Som redovisningsekonom kommer du att hantera hela redovisningsomfånget för en av verksamhetens juridiska enheter.

Arbetsuppgifter:


- Hantera den dagliga redovisningsverksamheten för en av våra skandinaviska enheter.
- Månadsrapportering i koncernkonsolideringssystem enligt IFRS-standarder.
- Hantera frågor relaterade till moms och skatt.
- Nära samarbete med Business Controllers och andra avdelningar internt.
- Kommunikation med myndigheter och andra externa parter.
- Delta i interna projekt.

Vem söker vi till denna tjänst?

Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll tidigare och känner dig mycket trygg i rollen som redovisningsekonom. Som person är du proaktiv och strukturerad med stor känsla för detaljer och du bör ha minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet inom ekonomi och redovisningsområdet.

Kvalifikationer:

- Universitetsexamen inom ekonomi, redovisning och/eller revision eller jämförbar utbildning.
- Beprövad kunskap om redovisningsprinciper, moms, standarder och lagar.
- Avancerade kunskaper i Excel och affärssystem.
- Behärskar engelska flytande, både i tal och skrift.

Meriterande:

- Tidigare erfarenhet av SAP Business One och/eller Hyperion Financial.
- Goda kunskaper i svenska.
- Erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö med högt tempo.

Du erbjuds

Ett utvecklande konsultuppdrag som redovisningsekonom i centrala Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig minst ett år framåt, med goda möjligheter till förlängning.
Låter detta som rätt nästa steg för dig? Vi ser då fram emot din ansökan redan idag! Urval och intervjuer hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Albin Caspersen, albin.caspersen@jurek.se.

Ansök nu

Rekryterare till spännande uppdrag

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Nov 22
Nu söker vi rekryterare som är tillgängliga för nästa utmaning. Innehar du en högskoleexamen inom HR med erfarenhet av rekrytering, sökning eller liknande och vill utvecklas i en spännande miljö? Vi intervjuar löpande, så varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

I denna spännande roll kommer du att bygga och upprätthålla ett nätverk av kompetenta talanger och samarbeta kontinuerligt med dem för att säkra kandidatengagemang för kommande rekryteringar. Ditt ansvar kommer att omfatta att attrahera rätt talang globalt genom att proaktivt söka och få kontakt med människor runt om i världen.

Vem är du?

För att bli framgångsrik i denna roll har du en högskoleexamen inom HR eller motsvarande. Vi förväntar oss att du har minst 5 års erfarenhet av rekrytering/sökning. Du behöver erfarenhet från proaktiv sökning och det är ett plus om du har arbetat i en global miljö. Vi ser också erfarenhet och certifieringar i psykometriska tester som kvalificerade. Slutligen måste du behärska engelska, både muntligt och skriftligt.

Kvalifikationer:
- Kandidatexamen inom HR (eller motsvarande)
- Minst 2 års arbetslivserfarenhet inom rekrytering
- Engelska i tal och skrift

Erfarenhet är viktigt, men personlighet är nyckeln! Vi söker någon som är passionerad och engagerad, som vill ta en aktiv del i utvecklingen av våra arbetssätt och som vill överträffa förväntningarna i leveransen. Eftersom vi arbetar med många olika intressenter internationellt och ibland har snäva deadlines måste du ha hög integritet, stark kommunikation och samarbetsförmåga. Dessutom arbetar vi i en snabb och ibland krävande miljö, så du måste vara affärs- och prestationsdriven.

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett roligt och utvecklande uppdrag hos vår kund i Göteborg, med start 6/12, 2021 och pågår till den 31/5, 2022. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Albin Caspersen, albin.caspersen@jurek.se.

Ansök nu

Ekonomiassistent till Forbo Flooring

Ekonomiassistent
Läs mer Nov 22
Har du erfarenhet av att arbeta med kundreskontra och vill vidareutveckla dina kunskaper i ett internationellt företag? Är en positiv företagskultur och härliga kollegor något som lockar dig? Då ska du söka tjänsten som ekonomiassistent till Forbo Flooring.

Forbo Flooring AB ingår i Forbo-koncernen med säte i Baar, Schweiz. Totalt omsätter koncernen ca 10,5 miljarder kronor och sysselsätter 5 300 anställda. Forbo Flooring AB ansvarar för försäljning, marknadsföring och distribution av golvprodukter i de nordiska länderna. Vi är marknadsledande i Norden inom flera produktområden och har en mycket stark position på golvmarknaden.

Arbetsbeskrivning

Till vår ekonomiavdelning i Göteborg söker vi nu en ekonomiassistent med inriktning kundreskontra. Du kommer att tillhöra en nordisk ekonomiavdelning om 11 personer varav är 8 placerade i Göteborg. Du kommer att arbeta med löpande uppgifter inom kundreskontra och i din roll kommer du ha kontakt med kunder, bank, kreditupplysningsföretag och myndigheter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som ekonomiassistent:

- Kreditbedömningar

- Dagligen hantera och boka Inkommande betalningar

- Räntekörning

- Kundupplägg

- Kravhantering med påminnelser och inkasso

- Fakturering och bokföring av dessa

På Forbo Flooring välkomnas du in i ett öppet och personligt arbetsklimat med en positiv och sund företagskultur. Vårt arbetssätt inom ekonomiavdelningen präglas av proaktivitet, kundnärvaro och affärsmässighet, allt för att stärka kundnöjdheten och kvalitén i vad vi gör. Utöver dina ovannämnda arbetsuppgifter kommer du tillsammans med dina kollegor ansvara för en telefonslinga för kunder som öppnar 07.00 varje dag, ansvaret fördelas upp under veckan.

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare arbetat med ekonomi och har ett par års erfarenhet av reskontrahantering och avstämningsarbete. Du har troligtvis ekonomisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet av arbete i SAP är meriterande.

Som person är du noggrann, ansvarstagande och serviceminded. Du är självgående och använder gärna din initiativförmåga för att sätta dig in i en ny uppgift eller lösa ett problem. För att trivas hos oss är du en öppen och kommunikativ lagspelare, som hugger i där det krävs.

Vad erbjuder vi?

Vi välkomnar dig till en prestigelös och trevlig arbetsmiljö med närhet till övriga avdelningar. Du kommer att få möjlighet arbeta med ett starkt varumärke tillsammans med kompetenta medarbetare.

Tjänsten är en heltidsanställning med placering på det nordiska huvudkontoret i Högsbo.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Forbo Flooring med Jurek varpå du vid frågor om tjänsten är välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Charlotta Hansen via charlotta.hansen@jurek.se eller 0766331448 för frågor.

Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Ansök nu

Redovisningskonsult till RSM

Redovisningskonsult
Läs mer Nov 8
RSM fortsätter expandera och vi behöver nu utöka verksamheten i Göteborg med fler redovisningskonsulter med start så snart som möjligt. Vi söker dig som tänker långsiktigt och vill vara med och utveckla bolaget och driva det framåt.

Hos RSM arbetar vi med att leverera tjänster inom revision, redovisning, rådgivning, skatt och HR/lön till våra kunder. Tjänster som kan skapa stora värden, underlätta våra kunders utveckling och säkerställa att de fattar rätt ekonomiska beslut för sina verksamheter – alltid med den personliga relationen i centrum.

På vårt fina kontor i Göteborg arbetar ca 65 engagerade medarbetare, fördelade på redovisning, revison, lön, skatt och rådgivning.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Redovisningskonsult arbetar du nära RSM:s kunder vilka är företag inom olika branscher med varierad storlek, både nationella och internationella bolag. Du ingår i ett härligt team om 20 medarbetare där man arbetar både självständigt och i team. Rollen innefattar självständigt kundansvar där du kommer handleda, stötta samt kvalitetssäkra mer juniora kollegors arbete. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:

• Löpande redovisning
• Upprättande av månads-, årsbokslut och årsredovisning
• Ansvar för moms- och arbetsgivardeklarationer
• Upprättande av bolagsdeklarationer

Utöver arbete med redovisning tror vi att du gillar att utveckla ditt eget samt gruppens arbete, då du erbjuds stora möjligheter att ta dig an sidoprojekt.

Vem är du?

Vi söker dig med universitets- eller yrkeshögskoleutbildning inom ekonomi. Du har i minst 4 år arbetat som redovisningskonsult på byrå och har erfarenhet av att självständigt göra bokslut, årsredovisningar och deklarationer. Det är meriterande om du är auktoriserad redovisningskonsult. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och ser det som spännande att få arbeta mot både nationella och internationella kunder.

Som person är du positiv, lösningsorienterad och nyfiken samt är mån om att utveckla såväl dig själv som teamet du tillhör. Vi ser även att du har god samarbetsförmåga och har lätt för att kommunicera med kunder och kollegor. Du är professionell och har ett kundorienterat arbetssätt där du fokuserar på kundutveckling.

För att passa in hos oss är du relationsdriven och förstår värdet av att sätta människor främst. Du värdesätter även en god stämning på kontoret.

Du erbjuds

Du erbjuds en utvecklande roll på ett företag som värdesätter goda relationer, både till varandra och till våra kunder, genom att förstå, se och lyssna på varandra. RSM jobbar aktivt med sin företagskultur och erbjuder stor arbetsglädje i vardagen. I rollen följer även möjlighet till att bli Auktoriserad Redovisningskonsult.

Om verksamheten

Hos oss blir du del av ett globalt nätverk med ca 48 000 medarbetare världen över, inom revision, skatt och rådgivning, fördelade på 120 länder. I Sverige har vi lokala kontor i Göteborg, Stockholm, Norrtälje och Umeå.

Våra värderingar respekt, integritet, teamwork, excellens och glädje ligger till grund för allt vi gör. Vi tror på att skillnaden för våra kunder börjar med oss som arbetar på RSM. Om vi mår bra på jobbet så kommer det att återspeglas i vårt arbete och hos våra kunder. Att vi lever upp till de högt ställda villkoren för att vara ett Great Place To Work är ett av många uttryck hur vi aktivt arbetar med vår företagskultur och vår inställning till såväl medarbetare som kunder.

Har man roligt på jobbet så trivs man, och då ser man också fram emot att gå till jobbet. För oss är därför arbetsglädjen i fokus. Vi tror och hoppas att det märks av när du kliver in genom dörren hos oss.

Vi är otroligt glada och stolta över att Great Place to Work har utsett RSM till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser 2021! Vi tror att du som medarbetare kommer trivas bra hos oss!

Din ansökan

I den här rekryteringen samarbetar RSM med Jurek Rekrytering och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Holmberg på maria.holmberg@jurek.se.

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

Ansök nu

Aros Kapital söker junior legal counsel

Företagsjurist
Läs mer Nov 4
Aros Kapital är experter på finansiella tjänster inom bland annat företagslån, fakturaköp, leasing, inkasso och juridik. Till skillnad från bankerna drivs vi av entreprenörskap och innovation. Vårt bolag värdesätter verksamhetsutveckling och en stark personlig drivkraft. Eftersom vår verksamhet växer behöver vi utöka vår juristavdelning med ytterligare en medarbetare som tillsammans med teamet vill vara med på vår fortsatta utvecklingsresa. Vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss

Arbetsbeskrivning
I din roll som bolagsjurist hos Aros Kapital kommer du att stötta affärsverksamheten i ett brett spektrum av juridiska frågor, med tonvikt på avtalsrätt och bolagsrätt. I arbetet ingår exempelvis att granska och upprätta avtal, bistå i avtalsförhandlingar samt stötta organisationen i kreditfrågor. Du kommer också bistå i upprättandet av styrande dokument, hantera regulatoriska frågeställningar, vara delaktig i verksamhetens olika projekt samt fungera som stöd till verksamheten i juridiska frågor.
Vem du är?
Du är en driven jurist som är trygg i din kompetens och har arbetat i ett eller ett par år med affärsjuridik på byrå eller bolag. Har du arbetat med särskilt fokus mot finansbranschen är detta meriterande.
Vi ser gärna att du är en resultatinriktad lagspelare som med ödmjukhet är beredd att anta nya utmaningar och som vill utvecklas i din yrkesroll. Som person är du både flexibel och noggrann och du drivs av att teamet tillsammans ska nå det bästa tänkbara resultatet.
Vad erbjuds du?
Aros Kapital är etablerade i Sverige, Storbritannien och Norge med kontor i Göteborg, Stockholm, Örebro, Oslo och London. Hos oss får du möjlighet att arbeta med intressanta uppdrag i en internationell miljö. Vi utmanar branschen och sätter därför högt värde på verksamhetsutveckling.

Aros Kapital omsatte under 2020 ca 355 miljoner kronor med ett resultat på ca. 100 miljoner före skatt. Vi är i ett expansivt skede där vi vill fortsätta att förändra branschen. Vår inställning är att allt är möjligt och därför har vi byggt ett team med stark personlig drivkraft. Du kommer att ingå i vårt team där du får möjlighet att tillsammans med teamet växa med både bolaget och rollen. Du blir en del av ett motiverat gäng som verkar i en dynamisk miljö där egen drivkraft för att skapa förändring och förbättring premieras.
Start
Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.
Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar Aros Kapital med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ida Odelius på telefonnummer
076-002 69 19 alternativt ida.odelius@jurek.se.

Ansök nu

Revisionskonsulter med erfarenhet till PwC

Revisor
Läs mer Nov 1
Vill du vara med och skapa förändring, tänka i nya banor och jobba med den senaste tekniken? Vill du arbeta nära många av Sveriges och världens mest spännande företag samt de personer som driver dessa? Då ser vi fram emot din ansökan om att bli revisor på PwC!

Arbetsuppgifter

Inom PwC handlar det om medarbetaren! Ta chansen att verkligen lära känna dina kunder och deras verksamhet. Vi strävar efter att inspirera till digital transformation genom nya arbetssätt och förändring. Genom att ha tillgång till nya digitala lösningar kan du fokusera på vad du gör bäst - att erbjuda högsta nivå av affärsrådgivning och revisionsstjänster. PwCs mål är att vara mer digitala, mobila och flexibla. Vi investerar och utvecklar ständigt nya arbetssätt som förenklar granskningsprocessen. Med digitaliseringen skapar vi nya insikter med analytiska verktyg och visualiserar affärsbeslut. Som revisor på PwC kommer du att arbeta som en del av ett team och hjälpa till att lösa komplexa affärsproblem från strategi till genomförande.

Vem är du?

Vi söker dig som har:
- Minst två års erfarenhet av att arbeta med revision och/eller kvalificerat bokslutsarbete.
- En akademisk examen i företagsekonomi, gärna inom revision/redovisning.
- Behärskar svenska och engelska både i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror därför att du:
- Är serviceinriktad och motiveras av att leverera resultat och att möta våra kunders förväntningar
- Är anpassningsbar, kan läsa situationer och anpassa både beteenden och kommunikation i byggandet av kvalitativa och diversifierade relationer.
- Besitter en god analytisk förmåga och är lösningsorienterad. Du tycker om att lära dig nya saker samt är nyfiken på digitalisering och ny teknik för att kunna lösa kundernas behov.
- Har sociala färdigheter och förmågan att skapa relationer och nätverk. Dessa färdigheter behövs för att kunna fungera bra med våra kunder, men är naturligtvis också viktiga för samarbetet inom vårt team.
- Är strukturerad, effektiv och organiserad.
- Verkar med integritet genom att vara rak och ärlig i kommunikation och har lätt att få med sig andra.

Du erbjuds

En karriär inom revision ger dig möjlighet att arbeta med en rad revisionstjänster och affärsrådgivning till en mängd olika kunder beroende på din bakgrund. Vi har kunder i alla branscher och segment, allt från små snabbt växande kunder till stora koncerner. Från privatägda företag till folkhälsovård och kommuner. Vi arbetar med allt från mindre lokala organisationer till stora noterade bolag, offentlig verksamhet och ideella organisationer. Vår verksamhet växer när våra medarbetare växer, därför är möjligheter till personlig utveckling en viktig framgångsfaktor för oss. Vår ambition är att din tid på PwC ska vara den bästa i din karriär oavsett hur länge du stannar hos oss. Det handlar om möjligheten att göra det som passar dina individuella styrkor, intressen och karriärsmål, och att få rätt möjlighet vid rätt tidpunkt. Vi erbjuder vidareutbildning, coachning, kurser och andra former av erfarenhetsutbyte. Ta chansen att hitta din Opportunity of a Lifetime hos oss!

I den här processen samarbetar PwC med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Holmberg maria.holmberg@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan (CV, personligt brev och betyg från Universitet/högskola) så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om företaget

PwC Sverige är marknadsledande inom revision samt skatte- och affärsrådgivning, med 2 900 medarbetare och 33 kontor runt om i landet. Vårt syfte är att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem. Våra 35 000 kunder är såväl globala som svenska företag och organisationer i alla storlekar samt verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi vägleder våra kunder och hjälper dem att uppnå sina mål, oavsett vilken fas deras verksamhet befinner sig i.

PwC Sverige drivs som en självständig och oberoende juridisk enhet. Vi ingår i det globala nätverket PwC, som har 284 000 medarbetare i 155 länder. Det ger oss möjlighet att dela kunskaper och erfarenheter globalt och tillsammans utveckla hållbara lösningar för våra kunder.

Ansök nu

Rådgivare inom redovisning till PwC

Redovisningskonsult
Läs mer Nov 2
Vill du göra skillnad genom att hjälpa några av Sveriges mest spännande entreprenörsdrivna och privatägda företag att utvecklas och lösa deras problem?

Vi söker affärsorienterade och kundfokuserade rådgivare som vill vara med och arbeta inom ett nytt tjänsteområde hos oss - Sveriges ledande företag inom revision och rådgivning.

Arbetsbeskrivning

I rollen som affärsrådgivare kommer du att arbeta med olika typer av konsult- och rådgivningsprojekt tillsammans med ett team. Du kommer vara en del i att identifiera möjliga uppdrag för PwC och lösningar för våra kunder samt arbeta med allt från införsäljning till genomförande. Du kommer vara en naturlig kontaktperson för våra kunder och bygga långsiktiga relationer. Detta kräver att du är både lyhörd, social och att du har ett intresse för att göra skillnad.

I din roll kommer du bl.a. att hjälpa våra kunder med följande:

• Bokslutsdispositioner och skatteberäkning
• Rådgivning i bokslutsprocessen
• Årsredovisning (K2 och K3)
• Koncernredovisning och kassaflödesanalys
• Bolagsdeklarationer
• Kvalificerad rådgivning inom redovisning

Vem är du?

Vi söker dig med en relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi och erfarenhet av självständigt arbete inom löpande redovisning, bokslut och årsredovisning (inom både K2- och K3-regelverken). Du är dessutom en god användare av Excel och har du även arbetat med Capego, Power BI och/eller Alteryx är det ett plus. Tidigare arbete i konsultroll på t.ex. redovisningsbyrå- eller revisionsbyrå är meriterande.

För att lyckas i denna roll är det viktigt att du har ett starkt intresse och en välutvecklad förståelse för affärer och att du trivs i en flexibel och konsultativ roll med stor omväxling. Det är också viktigt att du har en vilja att göra skillnad och ett driv att hitta och skapa lösningar och möjligheter. Du är kommunikativ, gillar social interaktion och trivs med att bygga långsiktiga och förtroendefulla relationer. Du uppskattar även teamarbete och god laganda.

Du erbjuds

Vi erbjuder dig en spännande, utvecklande och flexibel roll där du får möjligheten att hjälpa några av våra 35 000 kunder med målet att leverera mesta möjliga värde. Du kommer tillhöra ett team av ambitiösa, prestigelösa, leveransorienterade och sociala personer som liksom du vill vara med och utveckla tjänsteområdet samt tillsammans jobba mot gemensamma mål.
Våra kunder finns i överallt i Sverige och din placeringsort kan därför anpassas till något av våra 22 kontor runt om i landet beroende på var du bor och var det bäst passar dig.

I den här processen samarbetar PwC med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Celestian cecilia.celestian@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan (CV och personligt brev) så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om verksamheten

PwC Sverige är marknadsledande inom revision samt skatte- och affärsrådgivning, med 2 900 medarbetare och 22 kontor runt om i landet. Vårt syfte är att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem. Våra 35 000 kunder är såväl globala som svenska företag och organisationer i alla storlekar samt verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi vägleder våra kunder och hjälper dem att uppnå sina mål, oavsett vilken fas deras verksamhet befinner sig i.
PwC Sverige drivs som en självständig och oberoende juridisk enhet. Vi ingår i det globala nätverket PwC, som har 284 000 medarbetare i 155 länder. Det ger oss möjlighet att dela kunskaper och erfarenheter globalt och tillsammans utveckla hållbara lösningar för våra kunder.

Ansök nu

Senior Affärsrådgivare till PwC

Ekonomichef
Läs mer Nov 2
Vill du göra skillnad genom att hjälpa några av Sveriges mest spännande entreprenörsdrivna och privatägda företag att utvecklas och lösa deras problem?

Vi söker affärsorienterade och kundfokuserade affärsrådgivare som vill vara med och driva utvecklingen av ett nytt tjänsteområde hos oss - Sveriges ledande företag inom revision och rådgivning.

Arbetsbeskrivning

I rollen som senior affärsrådgivare på PwC kommer du att arbeta som uppdragsansvarig med olika typer av rådgivningsuppdrag. Du kommer även få möjlighet att vara med och utveckla ett nytt tjänsteområde vilket innefattar nya tjänster, nya affärsmöjligheter och nya kollegor. Du kommer att ha en nyckelroll att utveckla affären regionalt genom att identifiera behov och föreslå lösningar för våra kunder, leda och coacha kollegor samt bygga starka interna och externa relationer och nätverk. Detta kräver att du är både lyhörd, social och att du har ett starkt ledarskap och affärsmannaskap.

Inom detta tjänsteområde vill vi kunna hjälpa våra kunder med bl.a. följande:

• Coaching/support till ekonomichefer
• Utveckling av ekonomiprocesser, ekonomistyrning, ekonomihandbok och rapporteringsinstruktioner
• Likviditets- och budgetplanering
• Kalkylering
• Finansiell modellering och analyser
• Årsredovisning (K2 och K3)
• Koncernredovisning och kassaflödesanalys

Vem är du?

Vi söker dig med en relevant högskoleutbildning inom ekonomi och minst 10 års erfarenhet från arbete inom ekonomi där du arbetat som ekonomichef, redovisningschef, controller eller liknande. Tidigare arbete i konsultroll på t.ex. revisions- eller redovisningsbyrå är meriterande. Du har goda redovisningskunskaper och erfarenhet av likviditet- och budgetplanering samt utveckling av processer och rutiner kopplat till finansiella och operativa flöden. Vi ser gärna att du har arbetat med affärsplanering, riskarbete samt deltagit i ledningsgrupper och styrelsearbete. 

För att lyckas i denna roll är det viktigt att du har ett starkt intresse och en välutvecklad förståelse för affärer och att du trivs i en flexibel och konsultativ roll med stor omväxling. Det är också viktigt att du har en förmåga att entusiasmera, en vilja att göra skillnad och ett driv att hitta och skapa lösningar och möjligheter. Du är kommunikativ, gillar social interaktion och trivs med att bygga långsiktiga och förtroendefulla relationer.

Du erbjuds

Vi erbjuder dig en spännande, utvecklande och flexibel roll där du får möjligheten att hjälpa några av våra 35 000 kunder med målet att leverera mesta möjliga värde. Du kommer tillhöra ett team av ambitiösa, prestigelösa, leveransorienterade och sociala personer som liksom du vill vara med och utveckla tjänsteområdet samt tillsammans jobba mot gemensamma mål.
Våra kunder finns överallt i Sverige och din placeringsort kan därför anpassas till något av våra kontor runt om i landet beroende på var du bor och var det bäst passar dig.

I den här processen samarbetar PwC med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Celestian cecilia.celestian@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan (CV och personligt brev) så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om verksamheten

PwC Sverige är marknadsledande inom revision samt skatte- och affärsrådgivning, med 2 900 medarbetare och 22 kontor runt om i landet. Vårt syfte är att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem. Våra 35 000 kunder är såväl globala som svenska företag och organisationer i alla storlekar samt verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi vägleder våra kunder och hjälper dem att uppnå sina mål, oavsett vilken fas deras verksamhet befinner sig i. PwC Sverige drivs som en självständig och oberoende juridisk enhet. Vi ingår i det globala nätverket PwC, som har 284 000 medarbetare i 155 länder. Det ger oss möjlighet att dela kunskaper och erfarenheter globalt och tillsammans utveckla hållbara lösningar för våra kunder.

Ansök nu

Junior Kategorichef till bolag inom hälso- och sjukvård

Inköpare
Läs mer Nov 1
Är du en analytisk stjärna som tycker om att grotta ner dig i detaljer, men även kan lyfta blicken och se helhetsbilden? Lockas du av ett utvecklande uppdrag med fokus på inköp av medicin och förbrukningsartiklar inom sjukvården? Vill du utveckla dina arbetslivserfarenheter och vara en del av en avgörande funktion i samhället? Då kan detta vara helt rätt för dig!

Arbetsbeskrivning

Till vår kund som är verksamma inom medicin och sjukvårdsbranschen söker vi nu dig som vill arbeta i den spännande och utvecklande rollen som Junior Kategorichef på inköpsavdelningen. I denna tjänst ingår flertalet intressanta arbetsuppgifter där inköp av sjukvårds/förbrukningsmaterial och chefsstöd är två centrala delar. Detta är ett utvecklande uppdrag för den ambitiöse, som verkligen vill utveckla sig inom en bransch som alltid är aktuell.

Vem söker vi till denna tjänst?

Vi söker dig som har arbetat med inköp tidigare och känner dig mycket trygg i rollen som Junior Kategorichef på inköpsavdelningen. Du har minst tre års arbetslivserfarenhet av liknande roller och har du dessutom erfarenhet från medicin och arbete i olika affärssystem är detta ett stort plus!

Kvalifikationer
- Minst 3 års arbetslivserfarenhet av inköp.
- Arbetslivserfarenhet av inköpssystem.
- Flytande engelska, både tal och skrift.

Då detta är ett konsultuppdrag tror vi att du är van att snabbt sätta dig in i nya organisationer och arbetssätt. Som person tror vi att du är prestigelös, noggrann och konsultativ. Du trivs i en stöttande roll och är trygg i såväl din kompetens som dig själv. Är du dessutom analytisk, driven och har arbetslivserfarenhet från inköp av förbrukningsmaterial kan detta vara en perfekt matchning!

Du erbjuds

Ett utvecklande konsultuppdrag som Junior Kategorichef på inköpsavdelningen hos vår kund i centrala Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig minst 6 månader framåt, med goda möjligheter till förlängning.

Välkommen med din ansökan!

Låter detta som rätt nästa steg för dig? Vi ser då fram emot din ansökan redan idag! Urval och intervjuer hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Albin Caspersen, albin.caspersen@jurek.se.

Ansök nu

Juristkonsulter till Jurek Law

Företagsjurist
Läs mer Okt 25
Är du jurist och söker nya uppdrag som konsult eller vill du prova på rollen som konsult för första gången?
Vi på Jurek Law ser en ökad efterfrågan av juristkonsulter och breddar nu vårt nätverk av både juniora och seniora jurister.

Vi söker dig som är intresserad av att gå in på kortare eller längre uppdrag framöver via oss. Du har en juristexamen och erfarenhet som jurist, antingen från bolag, organisation eller från affärsjuridisk byrå. Som person är du självständig, flexibel och har god samarbetsförmåga. Som konsult via Jurek kan du under uppdragstiden antingen vara anställd hos oss eller så driver du eget bolag som underkonsult.

Att vara konsult har många fördelar, allt ifrån flexibilitet i tid och omfattning till att själv kunna välja vilka kunder man vill arbeta med. Vi vet att det kan vara en utmaning att själv hitta nya kunder samtidigt som man är ute på pågående uppdrag. Som konsult via Jurek Law kommer du att kunna fokusera på att leverera dina tjänster samtidigt som vi hjälper dig att hitta nya uppdrag. Vi på Jurek Law är själva jurister vilket gör att vi enkelt kan sätta oss in kundernas behov av jurister och matcha deras behov med kunskapen hos juristerna i vårt nätverk.

 

Konsultnätverk för jurister

Jurek Laws ambition är att fortsätta att bredda nätverket av konsulter och därigenom kunna bistå våra kunder med rätt kompetens och kvalité. Vi har ett stort kundnätverk och tillsätter jurister till bolag, byråer och organisationer inom juridikens alla områden. Att ingå i vårt kontaktnät har många fördelar. Förutom att vi hjälper dig att hitta uppdrag, vars längd och sysselsättningsgrad varierar, så blir du en del av vårt nätverk tillsammans med andra juristkonsulter.

Om Jurek:

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och konsultlösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Jurek är landets främsta rekryteringsbyrå inom juridik. Med 15 års erfarenhet från rekrytering och konsultuppdrag så har vi inte bara en god förståelse för marknaden utan vi kan även bidra med så mycket mer, som att konsultera dig i din yrkesroll och marknadsföra dig och dina tjänster. Vårt varumärke är väletablerat på marknaden och därmed blir också antalet kundförfrågningar fler.

Låter detta intressant?

Välkommen med din ansökan redan idag! Intervjuer kommer att ske löpande.
Har du frågor eller vill ha mer information är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Odelius på  +46 76 002 69 19 eller ida.odelius@jurek.se

Ansök nu

Ekonomiassistent till internationellt bolag i Göteborg

Ekonomiassistent
Läs mer Okt 29
Nu söker vi dig som vill arbeta i en spännande och utvecklande roll som ekonomiassistent på ett innovativt bolag i centrala Göteborg! Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig till januari 2023, med möjlighet till förlängning.

Arbetsbeskrivning

Till vår kund som är verksamma inom automationsbranschen söker vi nu dig som vill arbeta i den spännande och utmanande rollen som senior ekonomiassistent. I detta långa konsultuppdrag förekommer flertalet intressanta arbetsuppgifter som ekonomiassistent, men önskar även att du varit i kontakt med projektredovisning. 

Arbetsuppgifter:
- Projektredovisning.
- Avstämning.
- Hantering av bankgarantier.
- Anläggningsregister, ansvar för att det hålls uppdaterat.
- Fakturering (som ligger utanför ordinarie verksamhet).
- Rapportering i koncernredovisningsprogram. 

Detta är en roll för dig som är duktig på att lyfta blicken och se vad som behöver göras, du har troligtvis arbetat några år som ekonomiassistent och känner dig trygg i hela flödet. Har du dessutom erfarenhet av konsultrollen är du troligtvis helt rätt matchning för detta uppdrag!

Vem söker vi till denna tjänst?

Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll tidigare och känner dig mycket trygg i rollen som ekonomiassistent. Du har minst två års arbetslivserfarenhet av liknande roller och har du dessutom varit i kontakt med projektarbete och arbete i affärssystem.

Kvalifikationer:
- Minst 2 års arbetslivserfarenhet av liknande roll.
- Kännedom kring projektredovisning.
- Erfarenhet av SAP (om inte är "systemvana" ett krav).
- Flytande engelska, både tal och skrift.

Då detta är ett konsultuppdrag tror vi att du är van att snabbt sätta dig in i nya organisationer och arbetssätt. Som person tror vi att du är prestigelös, noggrann och konsultativ. Du trivs i en stöttande roll och är trygg i såväl din kompetens som dig själv.

Du erbjuds

Ett utvecklande konsultuppdrag som ekonomiassistent hos vår kund i centrala Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig till januari 2023, med möjlighet till förlängning. Välkommen med din ansökan! 

Låter detta som rätt nästa steg för dig? Vi ser då fram emot din ansökan redan idag! Urval och intervjuer hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Albin Caspersen, albin.caspersen@jurek.se.

Ansök nu

MAQS Advokatbyrå söker jurister

Företagsjurist
Läs mer Okt 28
Vill du vara med att utveckla Sveriges modernaste advokatbyrå? Vi växer och letar nu efter nya kollegor inom området kommersiella avtal. Som medarbetare på MAQS blir du från dag ett en viktig spelare för hela lagets framgång. Drivs du av att lämna skräddarsydd rådgivning och gillar att arbeta med affärsutveckling så är detta en roll för dig.

Arbetsbeskrivning
I denna roll kommer du att skriva och förhandla kommersiella avtal. I kunduppdragen förväntas du var lyhörd och intresserad av våra kunders verksamheter och ta en aktiv del i teamets arbete med att leverera kvalitativ och användbar rådgivning. Hos oss kommer du att arbeta i team tillsammans med kollegor över hela Sverige och det är kundens behov som styr teamets sammansättning, inte geografin. Du kommer även att delta i det interna arbetet på byrån där din insats är avgörande för att skapa en bättre arbetsplats och utveckla MAQS affärer.
Vem är du?
Vi söker dig med juristexamen och med minst tre års erfarenhet av arbete med kommersiella avtal på advokatbyrå. Det är ett stort plus om du har erfarenhet från fordonsbranschen och/eller från industrisektorn. För att du ska trivas hos oss tror vi att du delar vårt brinnande intresse för affärer och affärsutveckling, samt ser möjligheten att träffa kunder och lära känna deras verksamhet som något positivt och energigivande.

Som person är du driven, ödmjuk och trygg med att arbeta självständigt. Med kundens bästa i fokus strävar du alltid efter att hålla högsta kvalitet i allt du gör, även när tempot är högt. Kreativitet, mod och nyfikenhet är egenskaper vi värdesätter högt, men det är minst lika viktigt att vara en bra kollega och stå bakom våra värderingar. Vi ser gärna att du tänker nytt, tar egna initiativ och vi tror på en hållbar och långsiktig personlig yrkesutveckling.
Vad erbjuder vi dig?
På MAQS drivs vi av att skapa nytta och vi växer av att hjälpa och lyfta såväl varandra som våra kunder. Det är där det professionella och omtänksamma möts som vi finner vår anda. Vår utgångspunkt är att leverera juridiska tjänster med högsta kvalitet och vi tror att detta görs på bästa sätt genom en modern organisation och ett proaktivt tänkande.

Hos oss får du en brant utvecklingskurva och tillsammans med fantastiska kollegor har du möjlighet att utvecklas både som person, rådgivare och specialist. Vi strävar ständigt efter att vara en engagerande arbetsplats. Därför tror vi på delaktighet i allt från förbättring av rutiner till arbete med byråns långsiktiga mål. Vi eftersträvar en god balans mellan fritid och arbete. Enkelt uttryck, tillsammans är vi MAQS! Ta chansen och bli en del av oss.
Start
Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.
Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar MAQS med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ida Odelius på telefonnummer 076-002 69 19 alternativt ida.odelius@jurek.se.

Ansök nu

Finance and Administration Assistant AGN Haga

Ekonomiassistent
Läs mer Okt 26
AGN Haga AB is a joint venture owned by Italian Astaldi, Turkish Gülermak and Norwegian NRC Group, based in city center of Gothenburg. AGN Haga has been awarded large scale contracts to continuously develop the urban landscape and within AGN Haga, you can expect an international, multi-cultural environment that promotes continuous learning.

Job Description

In this role, and over time, your responsibilities will grow. As a result we would like to speak to people that have a desire to apply themselves and achieve their full potential. 

Responsibility´s/ main task:

- Processing and recording purchase and sales transactions in financial systems
- Preparation of payments
- Reconciliation of bank statements and communicating with banks for daily activity
- Processing and recording fixed assets and related transactions in financial systems
- Salary calculation
- Executing monthly and quarterly closings procedures

Work tasks: Prepare, examine and analyse accounting records and other financial reports to assess accuracy, completeness and conformance to administrative and financial procedure within the company.

Who are you?

- Academic degree in Finance / Business / Economics
- Minimum 2 years´ experience of Finance and Accounting, preferably in a similar role
- Strong MS Office skills
- Fluency in English and Swedish
- Independent, structured and meticulous
- Experience in the construction industry or similar project-oriented industry is an asset

To be a successfull applicant we are looking for an outgoing person with an interest in working in multicultural environment and who values precision and punctuality

What´s On Offer

We offer an dynamic and international environment and the resources to develop your skills further. If you would like to learn more about this opportunity please contact charlotta.hansen@jurek.se

Ansök nu

Ekonomiassistent till internationellt bolag i Göteborg

Ekonomiassistent
Läs mer Nov 12
Nu söker vi dig som vill arbeta i en spännande och utvecklande roll som ekonomiassistent på ett internationellt bolag i Göteborg! Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig minst ett halvår framöver, med förhoppningen att uppdraget ska övergå till en fast anställning.

Arbetsbeskrivning

Till vår kund söker vi nu dig som vill arbeta i den spännande rollen som ekonomiassistent med varierande och utmanade arbetsuppgifter i hela det ekonomiska flödet i form av kund och leverantörsreskontra, uppföljning, offerhantering och kundkontakt.

Arbetsuppgifter:
• Kontera leverantörsfakturor
• Skapa, skicka och följa upp kundfakturor
• Lagerförändringsjournaler
• Internrapportering
• Ta emot förfrågan från kund och skapa offert
• Hantera interna förfrågningar om tillgång, kostnad/pris etc.
• Ta emot kundorder
• Reservdelsbeställningar internt & externa underleverantörer

Detta är en roll för dig som är duktig på att lyfta blicken och se vad som behöver göras, du har troligtvis arbetat några år som ekonomiassistent och känner dig trygg i hela flödet. Har du dessutom erfarenhet av konsultrollen är du troligtvis helt rätt matchning för detta uppdrag!

Vem söker vi till denna tjänst?

Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll tidigare och känner dig mycket trygg i rollen som ekonomiassistent. Du har minst tre års arbetslivserfarenhet av liknande roller och känner dig bekväm i såväl administrativa som arbetsuppgifter i hela det ekonomiska flödet.

Kvalifikationer:
• Fyra (4) års relevant arbetslivserfarenhet, mer är meriterande
• Baskunskaper i kund/leverantörsreskontra
• Lagerhantering, erfarenhet i VISMA ekonomisystem är meriterande
• Engelska i tal och skrift.

Då detta är ett konsultuppdrag tror vi att du är van att snabbt sätta dig in i nya organisationer och arbetssätt. Som person tror vi att du är prestigelös, noggrann och konsultativ. Du trivs i en stöttande roll och är trygg i såväl din kompetens som dig själv.

Du erbjuds

Ett utvecklande konsultuppdrag som ekonomiassistent hos vår kund i Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig minst ett halvår framöver, med förhoppningen att uppdraget ska övergå till en fast anställning.
Låter detta som rätt nästa steg för dig? Vi ser då fram emot din ansökan redan idag! Urval och intervjuer hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Albin Caspersen, albin.caspersen@jurek.se

Ansök nu

Produktansvarig Fjärrvärme/Fjärrkyla

Forskare, farmakologi
Läs mer Okt 29
Vill du vara med och skapa goda resultat för Göteborg Energi varje dag? Vi söker dig som vill vara med och bidra till affärer som skapar hållbara lösningar för staden.

På enheten Affärsstöd och Analys arbetar vi med att säkra en konkurrenskraftig, hållbar och lönsam produkt­portfölj som ger nöjda kunder och goda affärer. Här arbetar produktansvariga och produktspecialister med att utveckla och förvalta våra produktområden tillsammans med våra affärschefer för Värme/Kyla och El/Gas. Vår produktportfölj sprider sig över områden såsom Värme och Kyla, Energitjänster, El-och Gashandel samt solenergi och laddning. Vi är idag ca 15 medarbetare på enheten.

Som Produktansvarig blir ditt uppdrag att;

•  stötta försäljningsavdelningen i produktrelaterade frågor så att uppställda mål för produkterna uppnås
•  bevaka och analysera marknad, kunder, konkurrenter och trender inom produktområdet
• ta fram produktstrategi och förvaltningsplan för produktområdet, ansvarar för realiseringen
• driva och prioritera kontinuerliga anpassningar inom produktområdet och säkra att GE följer lagar, förordningar och avgifter inom produktområdet 
• säkra produkter och tjänster så de kan implementeras i verksamheten
• ansvara för produktens förvaltning, - säkerställa att produktmaterial är tillgängliga och uppdaterade både internt för våra säljare men även externt på externwebb
• delaktighet i prissättning alternativt prissättningsnivåer
• ansvara för avtalsprinciper och avtalsmallar för befintliga och nya erbjudanden/produkter
• samordna/fördela arbete mellan produktspecialister och utbilda inom produktområdet
• löpande göra ekonomisk uppföljning inkl. lönsamhet för produktområdet

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen har du högskoleutbildning med inriktning ekonomi, marknad eller teknik och minst 5 års produktansvar. Meriterande är arbete nära produktutveckling/försäljning kopplat till värme/kyla/energi-marknaden. Vi värdesätter erfarenhet inom innovation, projektledning, agila arbetssätt och marknadsstrategi.

Som person har du ett tydligt kund- och marknadsorienterat synsätt. Du är analytisk och noggrann. Du har också mycket god förmåga att kommunicera och skapa bra samarbete. Du har modet att tänka nytt samtidigt som du är lyhörd inför hur du bäst implementerar de frågor du driver. Vi vill också att du är omvärldsorienterad och tar initiativ utifrån de behov du identifierar.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jurek. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Charlotta Hansen via mejl charlotta.hansen@jurek.se

Formell ansökan till tjänsten registrerar du via denna länk: https://www.goteborgenergi.se/om-oss/jobba-med-oss/lediga-tjanster/ledig-tjanst?Vacancy=2810089 Vill du göra en förutsättningslös intresseanmälan kan du göra detta till charlotta.hansen@jurek.se

Tjänsten är en tillsvidaretjänst och är placerad på Göteborg Energis huvudkontor centralt beläget i Göteborg med närhet till tåg, buss och spårvagn. Kontoret är ljust med bra lokaler för både arbete, luncher och fikapauser. Din chef blir Malin Lundemo, och så här beskriver hon sitt ledarskap:

- Jag tror på ett lyhört och motiverande ledarskap och uppmuntrar mina medarbetare till att visa engagemang. Jag vill skapa ett klimat med stort eget ansvar där vi har roligt på jobbet.

Vill du veta mer om Malin Lundemo är du välkommen att läsa mer i hennes profil på LinkedIn. linkedin.com/in/malinlundemo

Som anställd här kan du räkna med en arbetsplats som är både spännande och utvecklande. Det ska vara tryggt att jobba med oss och det ska kännas roligt. Du kommer att ha möjlighet att växa på jobbet och utvecklas inom organisationen. Vi har förmåner som uppmuntrar till ett hållbart arbetsliv. Läs mer om vårt erbjudande på goteborgenergi.se/jobbamedoss

Vi tror på en arbetsplats med mångfald och jämställdhet. Medarbetare med olika erfarenheter utvecklar vår verksamhet! Styrkan i olikheter skapar framgång. Delar du våra värderingar och vill vara med och bidra till en inkluderande arbetsplats? Välkommen med din ansökan!

Vi kommer arbeta löpande med urval i denna rekrytering så vänta inte med din ansökan!

Arbetsplats/placeringsort:
Göteborg

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag:
2021-11-21

Kontaktpersoner
Rekryteringskonsult Charlotta Hansen, Jurek

SACO Helena Grunditz, ordförande
tfn: 031-626523

Vision Ulf Berndtsson, ordförande
tfn: 031-626100

Ansök nu

Jurist och kontorschef till etablering av Insatt på din ort

Bolagsjurist
Läs mer Okt 22
Vi på Insatt växer geografiskt och söker nu en driven kontorschef med bred affärsjuridisk bakgrund för nyetablering av ett Insatt-kontor. Vill du förändra juristbranschen med verksamhetsnära juridik och handfast rådgivning som en del av Insatt – din bolagsjurist?

Vi söker dig som med full kraft och energi vill vara med och starta upp Insatts verksamhet i främst Göteborg, Norrköping, Linköping, Västerås eller Uppsala. 
Arbetsbeskrivning
Som Kontorschef på Insatts nästa kontor kommer du att ansvara för etableringen av Insatt på orten. Du kommer att bygga upp kundrelationer men också rekrytera medarbetare vartefter verksamheten växer. Här erbjuds du en roll som är både operativ och strategisk. Du kommer att få använda dina juristkunskaper men även utveckla ditt ledarskap och ditt affärsmannaskap. Huvudkontoret stöttar vad gäller försäljning, marknad och ekonomi och du kommer att jobba tätt tillsammans med både ägare och övriga medarbetare.

Insatt jobbar i långsiktiga uppdrag med globala börsbolag och snabbfotade scale up-bolag. Vi erbjuder kunderna stöd i verksamhetsnära juridik och bolagsstyrning och arbetet är därför varierande och spänner över många rättsområden.
Vem är du?
Du är en engagerad person som vill vara en del av en nytänkande organisation. Du trivs i en säljande miljö och har vana av kundrelationer. Vi ser gärna att du tidigare har jobbat verksamhetsnära, troligen som bolagsjurist, advokat eller likande konsultroll eller i en annan projektledande roll. Du är trygg i dina juridiska kunskaper och är en generalist med brett affärsjuridiskt kunnande.

Du måste inte ha haft personalansvar tidigare med du ser det som en naturlig nästa utmaning för dig att jobba i en ledande roll. Har du andra ledarerfarenheter är det meriterande.

Då Insatt är en platt organisation och du kommer att tillhöra ett mindre kontor, så är det viktigt att du är prestigelös och kan kavla upp ärmarna när det behövs. För rätt person erbjuds en unik möjlighet att få vara med och bygga ett nytt kontor från start. För att lyckas och trivas i rollen bör du gilla att bygga relationer. Har du lokal förankring och ett bra kontaktnät i din region så är det en stor fördel.
Om verksamheten
Insatt är ett modernt och snabbväxande juristbolag med kontor i Jönköping och ett nyetablerat kontor i Örebro. Vår vision är att förändra juristbranschen.

Ett sätt vi gör det på är genom din bolagsjurist – verksamhetsnära juridik och bolagsstyrning där vi lämnar konkreta råd som gör skillnad. Med oss får kunden en bolagsjurist som lär känna verksamheten och som de kan bolla alla juridiska frågor med. Vi utmanar även branschen genom digitalisering av juridik under varumärket Qnister. Med vår molntjänst Qnister underlättar vi för våra kunder att följa lagar och regler.
Med oss blir du en del av en entreprenöriell organisation där nya idéer välkomnas och där vi utmanar varandra att växa både som individer och som företag. Beslutsvägarna är korta, tempot är högt och vi driver framåt tillsammans. Vi har fötterna stadigt i jorden men tvekar inte att kasta oss ut på okänd mark.

Start
Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar Insatt med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Bouvin på telefonnummer 076-002 69 22 alternativt maria.bouvin@jurek.se

Ansök nu

Ekonomiassistent till Forbo Flooring

Ekonomiassistent
Läs mer Okt 20
Har du erfarenhet av att arbeta med kundreskontra och vill vidareutveckla dina kunskaper i ett internationellt företag? Är en positiv företagskultur och härliga kollegor något som lockar dig? Då ska du söka tjänsten som ekonomiassistent till Forbo Flooring.

Forbo Flooring AB ingår i Forbo-koncernen med säte i Baar, Schweiz. Totalt omsätter koncernen ca 10,5 miljarder kronor och sysselsätter 5 300 anställda. Forbo Flooring AB ansvarar för försäljning, marknadsföring och distribution av golvprodukter i de nordiska länderna. Vi är marknadsledande i Norden inom flera produktområden och har en mycket stark position på golvmarknaden.

Arbetsbeskrivning

Till vår ekonomiavdelning i Göteborg söker vi nu en ekonomiassistent med inriktning kundreskontra. Du kommer att tillhöra en nordisk ekonomiavdelning om 11 personer varav är 8 placerade i Göteborg. Du kommer att arbeta med löpande uppgifter inom kundreskontra och i din roll kommer du ha kontakt med kunder, bank, kreditupplysningsföretag och myndigheter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som ekonomiassistent:

- Kreditbedömningar

- Dagligen hantera och boka Inkommande betalningar

- Räntekörning

- Kundupplägg

- Kravhantering med påminnelser och inkasso

- Fakturering och bokföring av dessa

På Forbo Flooring välkomnas du in i ett öppet och personligt arbetsklimat med en positiv och sund företagskultur. Vårt arbetssätt inom ekonomiavdelningen präglas av proaktivitet, kundnärvaro och affärsmässighet, allt för att stärka kundnöjdheten och kvalitén i vad vi gör. Utöver dina ovannämnda arbetsuppgifter kommer du tillsammans med dina kollegor ansvara för en telefonslinga för kunder som öppnar 07.00 varje dag, ansvaret fördelas upp under veckan.

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare arbetat med ekonomi och har ett par års erfarenhet av reskontrahantering och avstämningsarbete. Du har troligtvis ekonomisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet av arbete i SAP är meriterande.

Som person är du noggrann, ansvarstagande och serviceminded. Du är självgående och använder gärna din initiativförmåga för att sätta dig in i en ny uppgift eller lösa ett problem. För att trivas hos oss är du en öppen och kommunikativ lagspelare, som hugger i där det krävs.

Vad erbjuder vi?

Vi välkomnar dig till en prestigelös och trevlig arbetsmiljö med närhet till övriga avdelningar. Du kommer att få möjlighet arbeta med ett starkt varumärke tillsammans med kompetenta medarbetare.

Tjänsten är en heltidsanställning med placering på det nordiska huvudkontoret i Högsbo.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Forbo Flooring med Jurek varpå du vid frågor om tjänsten är välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Charlotta Hansen via charlotta.hansen@jurek.se eller 0766331448 för frågor.

Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Ansök nu

Är du Ekonom/Controller och söker nya utmaningar?

Bokförare
Läs mer Okt 21
Är du en erfaren Controller eller Ekonom och går i tankar på att ta nästa steg i din karriär? Vi söker vi både Controllers och Ekonomer som är  intresserade för nästa utmaning hos våra rekryterande kunder! Har du bred erfarenhet i bokslutsarbete, redovisning, periodisering, prognos, uppföljning och ur ett övergripande perspektiv eller trivs i rollen som Controller med vana av att jobba verksamhetsnära med analys, kostandsprognos och uppföljning? Vi söker dig med tidigare erfarenhet inom dessa roller, oavsett hur lång erfarenhet du har är du varmt välkommen med din ansökan!

Vem söker vi?

Vi söker dig som har arbetat som Ekonom eller Controller tidigare och har ett antal års erfarenhet inom ditt område. Vi tror att du behärskar samtliga steg i den ekonomiska processen, samt är van vid att hantera både operativa och strategiska uppdrag. Vi tror att du har god systemvana, av bl.a. Office-paketet, med fokus på Excel samt söker vi dig som har andra kunskaper inom system såsom SAP.  Vi söker dig med en akademisk utbildning inom ekonomi, eller motsvarande relevant område.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är en driven person med högt engagemang för ditt arbete. Vidare söker vi dig som är kommunikativ. pedagogisk och har ett positivt förhållningssätt. 

Du erbjuds

 

Vi arbetar dagligen med rekryterande kunder som söker nya kollegor inom redovisning, controlling och revision. Vi rekryterar direkt till kund och kan därmed erbjuda en anställning hos hos rekryterande kund. 

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Charlotta Hansen på charlotta.hansen@jurek.se

Om företaget

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och konsultlösningar. Genom vår entreprenörsanda och vårt nytänkande arbetssätt är vi idag unika i Sverige. Våra uppdrag finns inom Juridik, Ekonomi, HR, Marknad & Kommunikation och Administration.

Ansök nu

Office Assistant till trevligt företag i Göteborg

Receptionist, telefonist
Läs mer Okt 20
Till vår trevliga kund i centrala Göteborg söker vi nu dig som vill axla rollen som Office Assistant. Detta är en varierande och rolig roll där du får möjligheten att utvecklas och ta egna initiativ för att göra rollen så innehållsrik och spännande som möjligt!

Hur ser en arbetsdag som Office Assistant ut?
I denna roll får du möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter; alltifrån att ansvara för receptionen och bemanna växeln till inköp av kontorsmaterial, säkerställa att kontoret ser trevligt och inbjudande ut och även hantera administrativa uppgifter. Du kommer också stötta de avdelningar internt som behöver hjälp för stunden och säkerställa att servicenivån håller toppklass såväl gentemot dina kollegor som besökare!

Detta är en tjänst för dig som brinner för service och vill utvecklas i en riktigt rolig roll på ett mycket trevligt kontor i Göteborg. Uppdragets start är snarast möjligt & förväntas pågå ca 1,5 år, med chans till förlängning eller anställning hos kund därefter. I denna roll kommer du att vara anställd som konsult hos oss på Jurek och arbeta ute hos vår kund.

Vem söker vi till denna roll?
För att trivas i rollen som Office Assistant tror vi att du arbetat ett par år i en liknande roll och är redo för nya spännande utmaningar. Du är van att sätta dig in i nya arbetssätt och system och känner dig helt trygg i samtliga delar av Officepaketet samt behärskar svenska och engelska obehindrat. I denna roll har du flertalet olika kontaktytor och arbetsuppgifter så vi tror att du som söker är duktig på att prioritera och se vad som behövs göras för stunden.

Vidare så är det av stor vikt att du brinner för att ge utmärkt service och trivs med att ha en roll där din utåtriktade sida får komma fram. Känner du dessutom att orden nyfiken, självgående, noggrann och strukturerad beskriver dig är du troligtvis precis den vi söker!

Du erbjuds
Ett riktigt härligt uppdrag som Office Assistant hos vår kund i centrala Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig minst 1,5 år framåt, med möjlighet till förlängning alternativt anställning hos kund. Vid frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Ekonom sökes till konsultuppdrag!

Bokförare
Läs mer Nov 11
Nu söker vi dig som vill arbeta i en spännande och utvecklande roll som ekonom på ett i Göteborg! Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig till våren 2022.

Arbetsbeskrivning 

Till vår kund söker vi nu dig som vill arbeta i den spännande och utmanande rollen som ekonom med ansvar på budget, bokslut och rådgivning.

Arbetsuppgifter:

- Budget 2022 inklusive samfinansiering av externa projekt
- Bokslut 2021
- Lämna förslag på långsiktig planering av institutionens ekonomiprocess
- Lära upp junior ekonom inom dessa områden

Detta är en roll för dig som är duktig på att lyfta blicken och se vad som behöver göras, du har troligtvis arbetat några år som ekonom och känner dig trygg i hela flödet. Har du dessutom erfarenhet av konsultrollen är du troligtvis helt rätt matchning för detta uppdrag!

Vem söker vi till denna tjänst?

Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll tidigare och känner dig mycket trygg i rollen som ekonom. Du har minst fyra års arbetslivserfarenhet av liknande roller och har arbetat i den offentliga sektorn.

Kvalifikationer:
- Minst 4 års arbetslivserfarenhet av liknande roll.
- Arbetat i offentlig sektor.
- Erfarenhet av Microsoft Officepaketet.
- Flytande engelska, både tal och skrift.

Då detta är ett konsultuppdrag tror vi att du är van att snabbt sätta dig in i nya organisationer och arbetssätt. Som person tror vi att du är prestigelös, noggrann och konsultativ. Du trivs i en stöttande roll och är trygg i såväl din kompetens som dig själv.

Du erbjuds

Ett utvecklande konsultuppdrag som ekonom i Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig till 31/3 2022.
Låter detta som rätt nästa steg för dig? Vi ser då fram emot din ansökan redan idag! Urval och intervjuer hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Albin Caspersen, albin.caspersen@jurek.se.

Ansök nu

Financial Controller till spännande bolag i centrala Göteborg

Controller
Läs mer Okt 20
Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en financial controller till ett uppdrag på ett spännande företag mitt i centrala Göteborg. Detta är en konsultanställnig om 6 månader med start omgående. För rätt person är ambitionen att bli anställd hos kund därefter. I rollen som financial controller kommer du att ha en intressant och rolig arbetsdag tillsammans med dina kollegor i ekonomiteamet.

Din arbetsdag kommer bestå av flertalet intressanta arbetsuppgifter så som finansiell intern rapportering, månadsrapport till styrelse, budget- och prognos, uppföljning av resultat, analyser samt stötta ledningsgrupp i rapportskrivning. Bolaget är internationellt och verkar inom en spännande och föränderlig bransch vilket gör att du får variationsrika arbetsdagar!

Uppdragets omfattning är på 100% med start omgående. I denna tjänst förekommer resor till Oslo på 1-2 dagar per vecka.

Vem söker vi till denna spännande roll?
Vi söker dig som är utbildad inom ekonomi, och har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter – troligtvis har du arbetat som financial controller i minst 3 år och känner dig redo för nya utmaningar. Du känner dig trygg i din redovisning och är troligtvis riktigt grym på Excel. Du har även erfarenhet av arbete med kassaflödesanalyser och förstår hela flödet.

Som person är du öppen, prestigelös, förändringsbenägen och trivs i en miljö med variation och bredd. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor och är en duktig relationsbyggare.

Vidare tror vi att du är analytisk, noggrann och stresstålig – du ser snabbt vad som behövs göras och har en god prioriteringsförmåga. Då företaget är internationellt är det viktigt att du känner dig bekväm med att tala och skriva engelska obehindrat.

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du kommer att vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

Om Jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Ansök nu

Receptionist sökes till Wistrand Advokatbyrå

Receptionist, telefonist
Läs mer Okt 1
Wistrand är en av Sveriges största advokatbyråer med fler än 200 medarbetare på kontoren i Stockholm och Göteborg. Sedan 1915 har vi levererat affärsjuridisk rådgivning av högsta kvalitet till privata och offentliga aktörer i svenskt och internationellt näringsliv. På Wistrand delar vi övertygelsen att lyhördhet och djup kunskap om våra klienters verksamheter och branscher är nyckeln till långa, framgångsrika relationer genom spetskompetens inom samtliga affärsjuridiska områden. Vi söker nu en  receptionist/konferensvärd till vårt kontor i Göteborg på Lilla Bommen.

Om tjänsten
Wistrand söker nu nästa tillskott sitt trevliga team av receptionister & nu söker vi dig som har tidigare erfarenhet av rollen som receptionist och vill fortsätta utvecklas på ett riktigt trevligt företag. På Wistrands härliga kontor mitt i centrala Göteborg erbjuds du en omväxlande tjänst med roliga arbetsuppgifter som till exempel:

• Bemanna receptionen/svara i växeln
• Ta emot besökare
• Boka och förbereda konferensrum för möten
• Vara behjälplig vid hantering av teknisk utrustning i mötesrummen
• Beställa catering och servera vid möten
• Hjälpa till vid frukostseminarier och andra event
• Hantera inköp
• Kopiering
• Hantera inkommande och utgående post m.m.

Vem söker vi till rollen som receptionist?
Till denna roll söker vi dig som har arbetat i en liknande roll tidigare och känner dig trygg i Office-paketet. Du har goda språkkunskaper i såväl svenska som engelska. Eftersom du är den första besökare, kollegor och klienter möter på kontoret tror vi att du är positiv, professionell och mån om att få alla att känna sig välkomna. Vidare så har du lätt för att samarbeta, är noggrann, initiativtagande och har ett stort intresse för service.

Du erbjuds
I våra centralt belägna lokaler med härlig utsikt över Göteborg arbetar du i ett dynamiskt serviceteam i nära samarbete med kollegor från olika avdelningar. Vi erbjuder dig en mycket trevlig arbetsplats där gemenskap och trivsel värderas högt. Utöver lön och förmåner erhåller du värdeskapande fördelar som anställd hos oss vilket gör oss stolta som arbetsgivare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning initialt.

Kontakt
I din ansökan önskar vi att du bifogar en kort sammanfattning av hur du passar för huvuduppgifterna, samt en motivation till varför just du är lämplig för denna tjänst. I denna rekryteringsprocess samarbetar Wistrand med Jurek och Rekrytering & Bemanning. För mer information om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se.

Vi tar emot ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Konkursförvaltare/rekonstruktör till Ackordscentralen

Företagsjurist
Läs mer Okt 25
Ackordscentralen har under 160 år hjälpt företag med betalnings- eller lönsamhetsproblem. Idag är vi en rikstäckande organisation med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Kristianstad, Borås och Umeå.

Vi söker nu en Konkursförvaltare/rekonstruktör till vårt team i Göteborg. Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning
På vårt kontor i Göteborg är vi idag fyra konkursförvaltare/rekonstruktörer. Som Konkursförvaltare/rekonstruktör ansvarar du för våra obeståndsärenden inom konkurs- och företagsrekonstruktioner. Du projektleder och ansvarar för hela konkursförfarandet inkl. rättsutredningar, domstolsförhandlingar samt löpande möten och kontakter med exempelvis ställföreträdare, anställda, borgenärer, banker m.fl.

Likaså har du ett övergripande ansvar för samtliga moment inom företagsrekonstruktioner, från de inledande åtgärderna med att få verksamheten till att fungera i rekonstruktion, förhandling med fordringsägare och leverantörer, till genomförande av ett ackordsförfarande.

Till din hjälp har du ett team av engagerade och kompetenta jurister, lönegarantihandläggare, ekonomer och paralegals. Du spelar en viktig roll i att arbetsleda och kvalitetssäkra ärenden, men också i att bygga nätverk och representera Ackordscentralen i relevanta sammanhang.
Vem är du?
Vi söker dig med ett stort intresse för obeståndsrätt och praktisk erfarenhet av konkursförvaltning och företagsrekonstruktioner.
Som person är du strukturerad, noggrann och har en väl utvecklad analytisk förmåga.

Du trivs i en arbetsledande roll och med att agera bollplank/mentor gentemot dina kollegor. Du är kommunikativ, har lätt för att se nya affärsmöjligheter och att skapa och förvalta relationer. Genom ett starkt affärssinne och stort engagemang vill du vara med och utveckla Ackordscentralen framåt.

Du talar och skriver flytande svenska och engelska.
Du erbjuds
Som Konkursförvaltare/rekonstruktör hos oss kommer du att vara en del av Sveriges ledande specialistorganisation inom obestånd, och du blir välkomnad in till en stimulerande miljö med spännande arbetsuppgifter. Du kommer att få en självständig och kreativ roll med mycket eget ansvar och goda möjligheter att skapa din framtida karriär.

För mer information om oss besök vår hemsida, www.ackordscentralen.se.
Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar Ackordscentralen med Jurek varpå du vid frågor om tjänsten är välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ida Odelius via ida.odelius@jurek.se eller 0760026919 för frågor.

Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.
Varmt välkommen med din ansökan!

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga. GDPR.

Ansök nu

Bolagsjurist med fokus på entreprenadrätt

Bolagsjurist
Läs mer Okt 24
AGN Haga söker en verksamhetsnära bolagsjurist med fokus på entreprenadjuridik som vill jobba i Sveriges största infrastrukturprojekt! Du har ca 3-5 års erfarenhet inom affärsjuridik med ett särskilt fokus på entreprenad. Du trivs i en bred roll där du får möjlighet att arbeta på både operativ och strategisk nivå i en internationell miljö.

Om AGN Haga
AGN Haga bildades 2018 för att bygga stationen Haga och deletapp Kvarnberget i Västlänken. Bolaget är ett konsortium som ägs av tre olika bolag; det italienska bolaget Astaldi, det turkiska bolaget Gülermak och norska NRC Group. Det innebär att bolaget präglas av en internationell och dynamisk projektmiljö med anställd expertis från hela Europa. Huvudkontoret är placerat centralt på Kungshöjd med utsikt över hela staden. I anslutning till byggarbetsplatserna finns därutöver flera verksamhetsnära kontor. AGN Haga är stolta över att bidra till Göteborgs största infrastrukturprojekt och över att skriva modern historia. Nu söker AGN Haga en verksamhetsnära bolagsjurist som vill vara med på resan att bygga ett modernare Göteborg!

Arbetsbeskrivning
Som bolagsjurist hos AGN Haga erbjuds du ett spännande arbete där du kommer att arbeta brett inom affärsjuridikens område men med starkt fokus på entreprenadrätt. Du kommer att rapportera direkt till projektledaren för respektive projekt och arbeta tätt med vår seniora bolagsjurist samt bolagets kontraktsingenjörer.

Du kommer att ha nära kontakt med verksamheten och utgör juridiskt stöd vid arbetet med att utforma, granska och förhandla kommersiella avtal. Du kommer delta i förhandlingar och utredningar samt företräda bolaget vid kontakter med advokatbyråer, myndigheter och andra aktörer. I arbetet ingår även ansvar för internutbildning av personalen, bland annat i relevanta delar av ABT.

Vem är du?
Du har en juristexamen och ca 3-5 års erfarenhet av kvalificerat affärsjuridiskt arbete från advokatbyrå, bolag eller affärsdrivande offentlig förvaltning. Du har goda affärsjuridiska kunskaper med ett särskilt fokus på entreprenadrätt, gärna med 2-3 års erfarenhet inom rättsområdet. 

Som person är du självgående och strukturerad och har ett gott omdöme. Du talar och skriver flytande svenska och engelska, ytterligare språkkunskaper är meriterande. Engelska är officiellt koncernspråk. Du har en god samarbetsförmåga och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Vi tror att du precis som vi har ett öppet sinne och trivs med att arbeta i ett ungt och föränderligt bolag som AGN Haga!

Du erbjuds
Som bolagsjurist hos AGN Haga erbjuds du en roll med stort eget ansvar och spännande arbetsuppgifter där du får vara med och bidra till ett arbete för ett långsiktigt och hållbart Göteborg.

Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.
 Om anställningen
Detta är en projektanställning som pågår i 2 år med goda möjligheter till förlängning. 

 

 
Ansökan
Urvalet sker löpande - välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. CV och personligt brev bör vara på engelska.
I denna rekryteringsprocess samarbetar AGN Haga med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du välkommen att kontakta Ida Odelius 0760-026919 ida.odelius@jurek.se.

Ansök nu

HR-Koordinator till internationellt bolag i Göteborg!

HR-assistent
Läs mer Okt 12
Har du en bakgrund inom HR-området, söker nästa utmaning och vill tillhandahålla ett högkvalitativt, proaktivt och effektivt arbetssätt tillsammans med ditt team? Då kan rollen som HR-koordinator vara något för dig!

Vad innebär rollen som HR-Koordinator?
Som HR-Koordinator kommer du att ingå i det svenska HR-teamet för verksamheten. Du förväntas att leverera en högkvalitativ, proaktiv och effektiv HR-tjänst och säkerställa underhåll av policyer och förfaranden. Du kommer också att se till att all HR-relaterade data uppdateras, underhålls och bearbetas för att säkerställa utmärkt datakvalitet och HR-rapportering.

Några av dina viktigaste ansvarsområden skulle vara:

• Allmän personaladministration och support till HR-teamet.
• Uppdatera information, underhålla och agera superanvändare för HR-systemet.
• Skapa och distribuera relevant rapportering för HR och verksamheten.
• Koordinera och administrera utbildningar och HR-relaterade aktiviteter.
• Koordinera processer som medarbetarengagemang, utvärderingar och obligatoriska hälsoundersökningar.
• Uppdatera den nuvarande medarbetar och chefsguiden.
Vem söker vi till tjänsten som HR-Koordinator?
Vi söker dig med ett lösningsorienterat tänkesätt, med förmågan att hitta sätt för att nå resultat. Du utmärker dig när det gäller administration och att få saker gjorda. Du ser värdet av att arbeta med rapportering och statistik och för att lyckas lägger du stor vikt vid detaljer. Arbetet utförs i ett team för att stödja varandra och skapa värde för verksamheten, och med dina samordningskunskaper kommer du att bidra till att göra HR än mer professionellt. För att lyckas och trivas med rollen ser vi gärna att du är en sann lagspelare och samarbetspartner med ett flexibelt tankesätt.

Kravspecifikation:

• Kandidatexamen eller annan relevant utbildning inom HR eller administration.
• Erfarenhet av arbete med administration och samordning, gärna inom HR -området.
• Flytande svenska och engelska.
• Erfaren användare av HR-system och MS Office. (erfarenhet av att arbeta med Microsoft D365 är meriterande)
• Erfarenhet från att arbeta med SharePoint lösningar eller andra plattformar för digitala medarbetarhandböcker är meriterande.
Du erbjuds
Ett roligt och utvecklande konsultuppdrag som HR-Koordinator ute hos vår kund. Uppdraget är ett vikariat, och sträcker sig till november 2022 med start omgående. Här får du chansen att bredda dina HR-kunskaper på en riktigt trevlig arbetsplats med god gemenskap och härlig arbetsmiljö.

Välkommen med din ansökan!
Låter detta som rätt nästa steg för dig? Vi ser då fram emot din ansökan redan idag! Urval och intervjuer hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Albin Caspersen, albin.caspersen@jurek.se.

Ansök nu

Finance Business Partner till Bodycote AGI Sweden

Controller
Läs mer Sep 21
Letar du efter möjligheten att vara en del av ett framgångsrikt och internationellt bolag där du får möjligheten att axla en intressant och utmanade roll där du påverkar företagets fortsatta utveckling? Har du tidigare erfarenhet av redovisning och controlling och vill ta ditt nästa steg? Vi söker en erfaren och driven Finance Business Partner till vårt lokala huvudkontor I Angered, Göteborg.

Arbetsbeskrivning

Du kommer ingå i vår operativa ledningsgrupp i AGI Sverige och rapporterar till VP Finance, AGI NEE i Düsseldorf. I din roll förväntas du vara en aktiv sparringpartner både i strategisk och operativt arbete mot VP AGI Sverige. Du kommer vara ansvarig för business- och financial controlling, IFRS, redovisning/rapportering, analys, samt skatt och moms.

Rollen innefattar vidare:

- Månadsbokslut och årsredovisningar
- Rapportering i K3 och IFRS
- Ad hoc-analyser
- Momsrapportering och beräkning/inlämning av bolagsskatt och uppskjuten skatt
- Leda budget- och prognosprocessen för AGI Sweden och leverera budget- och prognosrapporter i Hyperion
- Ge support gällande instruktioner och controlling till Shared Service Center som är baserat i Prag- Agera som primär kontaktperson för revisorer och svenska skattemyndigheter

Vem är du?

Du har en kandidatexamen i ekonomi eller företagsekonomi med stor kunskap inom ekonomi och redovisning. Vi ser att du har minst 5 års erfarenhet från Business- och Financial controlling, gärna i en internationell miljö. Möjligen började du din karriär inom revision. Vi ser det är högst meriterande om du har du erfarenhet av affärsutveckling, projektledning och support till ledningen.

Vidare så ser vi att du har avancerade kunskaper i Excel med god systemvana, har du tidigare erfarenhet från Hyperion och Microsoft Dynamics ser vi det som meriterande. Du är flytande i både svenska och engelska i tal och skrift.

För att trivas i rollen krävs det att du är ambitiös, utvecklingsinriktad och välorganiserad – du vill ha en karriär i en grupp som belönar resultat och beslutsamhet. Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss, du behöver vara strukturerad, flexibel och kan hitta långsiktigt hållbara processer/arbetssätt. Du kommer att arbeta självständigt och samtidigt ha en omfattande kontaktbas, såväl internt som externt. Du har god förmåga att prioritera och känner dig bekväm i en samordnande roll.

Om verksamheten

Vi driver ett internationellt nätverk av anläggningar som betjänar ett brett spektrum av industrier, inklusive flyg, försvar, fordon, kraftproduktion, olja och gas, konstruktion, maskinbyggnad, medicin och transport. Bodycote är världens största och mest respekterade leverantör av värmebehandlingstjänster som är en viktig länk i tillverkningskedjan och värdeskapande och egenutvecklad specialistteknik som erbjuder unika lösningar för en mängd olika applikationer.

Vi inser at framgången för vårt företag beror på kompetensen engagemanget och lojaliteten hos våra medarbetare. Vi är 4900 anställda globalt, i 23 länder fördelade på 170 platser. Vi strävar efter att erbjuda en arbetsmiljö där dessa attribut belönas och värderas. Våra kärnvärden är ärlighet och transparens, respekt och ansvar. Vi är alltid engagerade i att skapa värde, eftersom detta är kärnan i vår verksamhet.

Du erbjuds

Vi erbjuder dig ett arbete i en positiv och trivsam arbetsmiljö där du får chansen att bli en del av ett internationellt bolag i en internationell miljö som står inför spännande förändringar!

Din ansökan

I denna rekrytering samarbetar Bodycote med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Charlotta Hansen på 0766 – 33 14 48 alternativt på charlotta.hansen@jurek.se

Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga. GDPR.

Ansök nu

Regionansvarig för affärsfunktion Lön till BDO Väst

Affärsområdeschef
Läs mer Sep 22
BDO har utnämnts till byrån med branschens nöjdaste kunder för 11:e gången. Nu utökar vi regionen med en Regionansvarig för Lön där du kommer driva och utveckla BDO Västs lönefunktion.Vill du arbeta på en modern redovisningsbyrå med kunden i fokus? Har du förmågan att skapa och utveckla strategier för affärsutveckling? Då kan det vara dig vi söker för rollen som Regionansvarig för Lön till BDO i Göteborg!

Arbetsbeskrivning

I rollen som Regionansvarig för lön ansvarar du för att driva och utveckla BDO Västs lönefunktion. Du kommer i samråd med affärsområdesansvarig upprätta en strategi- och affärsplan i syfte att säkerställa tillväxt och lönsamhet för att uppnå en optimering inom affärsområdet. Rollen innefattar ett marknadsansvar där du aktivt driver försäljningsarbetet framåt mot såväl befintliga som nya kunder. Utöver detta kommer du även vara senior rådgivare och du brinner för att dela med dig av dina kunskaper till såväl kollegor som kunder. Rollen innefattar bland annat även:

- Säkerställa leveransen av våra lönetjänster
- Driva och utveckla regionens lönefunktion mot fastställda mål
- Leda säljarbetet där du själv har en högst aktiv roll
- Säkerställa att relevanta delar av BDO:s riktlinjer/rutiner förstås och efterlevs
- Ansvara för rekryteringar av ny personal utifrån behov
- Deltaga i den nationella ledningsgruppen samt bygga relationer både internt och externt

Du kommer i din roll ha budget- samt personalansvar för initialt fyra lönekonsulter. Du rapporterar till Affärsområdesansvarig för Företagsservice och har din placering på vårt kontor med fantastisk utsikt vid Stenpiren i centrala Göteborg.

Vem är du?

Vi söker dig som har en KY/YH-utbildning eller liknande med inriktning mot lön. Du har i minst fem år arbetat som lönekonsult och du har erfarenhet från eget säljarbete. Vi ser även att du har erfarenhet från att skapa, driva och utveckla tjänster i en tjänsteproducerande organisation. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av personalledning och/eller projektledning. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och ser det som oerhört spännande att bli en del utav den globala organisation som BDO ingår i.

Som person brinner du för att skapa, driva och utveckla affärer, organisationer och dess individer. Du är positiv, lösningsorienterad och nyfiken. Ditt arbetssätt är strukturerat och du har en förmåga att leda och utveckla medarbetare. För att axla denna roll är du tydlig i din kommunikation och är en god lyssnare som har talangen att få med dig andra. Du är mycket professionell och har ett kundorienterat arbetssätt där du fokuserar på affärer.

Du erbjuds

I den här tjänsten ges du stora möjligheter att utveckla både din och andras kompetens. Du får ta ett stort ansvar med mycket mandat i en organisation med snabba beslutsvägar. Du välkomnas in i en familjär kultur där arbetsklimatet är öppet vilket skapar en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö.

Om oss

Branschen genomgår just nu en digital förändringsprocess och du får chansen att bli en del utav den resan genom att utveckla din IT-kompetens och utmanas i hur man kan hitta den mest effektiva lösningen för kunden. BDO satsar på kompetensutveckling för medarbetarna i form av utbildningar och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. BDO:s breda tjänsteutbud innebär att du kan hjälpa kunderna med deras behov på flera plan och därmed växer både du, ditt team och bolaget. Du erbjuds även ett brett förmånspaket, hälsofrämjande aktiviteter, after works m.m.

Låter detta som en spännande möjlighet? Tveka inte inför att skicka in din ansökan redan idag!

I den här processen samarbetar BDO med Jurek. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Holmberg på maria.holmberg@jurek.se

Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med anledning av GDPR.

Ansök nu

Löneadministratör till ledande bolag inom fordonsindustrin

Kontorist
Läs mer Okt 29
Nu söker vi en löneadministratör till ett spännande konsultuppdrag till vår kund inom fordonsindustrin i Göteborg. Har du en tidigare arbetslivserfarenhet av lönehantering, god samarbetes och kommunikationsförmåga så kan detta vara helt rätt för dig!

Arbetsbeskrivning

Arbetet kommer att innefatta månatliga förberedelser av löneblad för utlandsbefolkningen, som ska tillhandahållas till lokala löner i andra länder där bolaget är verksamma. För Sveriges del kommer arbetet att innefatta löne- och skuggrapportering för in- och utresande utlandsstationerade i Aditro, samt säkerställa underlaget för arbetsgivarrapportering till Skatteverket. Arbetet kommer även att innefatta delaktighet i omräkning av utlandslöner baserat på årlig lönerevision och eventuell bonusrätt för utlandsstationerade. Att svara på frågor från chefer, HR, utlandsstationerade och andra intressenter globalt kommer också att vara en del av jobbet.

Yrkeskvalifikationer

Generell löneerfarenhet är ett krav. Erfarenhet av arbete med internationell löneadministration för tilldelad personal, skuggrapportering samt hög kunskap om internationell skatte- och socialförsäkring är meriterande. Erfarenhet av arbete med Aditro och SAP är meriterande, samt Excel-kunskaper.
Flytande svenska och engelska är ett krav.

Personliga styrkor

• Positivt tänkesätt
• Bra lagspelare med förmåga att ta initiativ
• Bra på att förstå instruktioner och tillämpa dem
• God kommunikationsförmåga
• Förmåga att arbeta med flera viktiga uppgifter samtidigt
• Bra på att hålla deadlines och prioritera

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett roligt och utvecklande uppdrag hos vår kund i Göteborg, med start 8/11, 2021 och pågår till den 30/4, 2022. Vi intervjuar löpande, så varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Vänligen ansök med ett Cv på engelska!
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Albin Caspersen, albin.caspersen@jurek.se.

Ansök nu

Rekryterare till spännande uppdrag

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Okt 22
Nu söker vi en rekryterare till ett spännande konsultuppdrag till vår kund inom fordonsindustrin i Göteborg. Har du en gedigen erfarenhet av hela rekryteringsprocessen, god samarbetsförmåga och pricksäkerhet i personkännedom så kan detta vara helt rätt för dig! Vi intervjuar löpande, så varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Vänligen ansök med ett Cv på engelska!

Arbetsbeskrivning
Som Senior Recruiter kommer du att inneha hela rekryteringsansvaret. Du kommer att fungera som rådgivare, partner med anställande chefer för att stödja nuvarande och framtida behov och säkerställa en full förståelse för deras rekryteringsbehov. Du kommer att bygga och upprätthålla ett nätverk av kompetenta talanger och samarbeta kontinuerligt med dem för att säkra kandidatengagemang för kommande rekryteringar. Ditt ansvar kommer att omfatta att attrahera rätt talang globalt genom att proaktivt söka och få kontakt med människor runt om i världen.
Vem är du?
För att bli framgångsrik i denna roll har du en högskoleexamen inom HR eller motsvarande. Vi förväntar oss att du har minst 3 års erfarenhet av rekrytering/sökning. Du behöver erfarenhet från proaktiv sökning och det är ett plus om du har arbetat i en global miljö. Vi ser också erfarenhet och certifieringar i psykometriska tester som kvalificerade. Slutligen måste du behärska engelska, både muntligt och skriftligt.

Kvalifikationer:

- Kandidatexamen inom HR (eller motsvarande)
- Minst tre års arbetslivserfarenhet av rekrytering
- Engelska i tal och skrift
Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett roligt och utvecklande uppdrag hos vår kund i Göteborg, med start 8/11, 2021 och pågår till den 31/8, 2022.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Albin Caspersen, albin.caspersen@jurek.se.

Ansök nu

HR-Generalist till konsultuppdrag, Wolters Kluwer

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Sep 6
Nu söker Wolters Kluwer en HR-Generalist till ett konsultuppdrag som sträcker sig mellan 1 november 2021 till 31 augusti 2022 på heltid. Du kommer att vara anställd som konsult hos Jurek & arbeta ute hos kund. Låter detta intressant och spännande för dig, tveka inte på att söka. Vi intervjuar löpande, så varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Arbetsplatsen
Wolters Kluwer utvecklar och erbjuder kundanpassade programvaror, internettjänster och nyhetsbrev med mera. Vi är en internationell programvarukoncern med 19 000 anställda och kontor i ca 40 länder i Europa, Nordamerika, Asien och Latinamerika. Våra kontor i Sverige finns i Stockholm och Göteborg och i Skandinavien har vi ett nära samarbete med våra systerföretag i Norge och Danmark. Wolters Kluwer är ett företag som står för kvalitet och tillförlitlighet i kombination med nytänkande.
Ansvarsområden
Som HR-generalist bidrar du till att driva verksamheten mot företagets gemensamma mål genom att arbeta konsultativt som ett kvalificerat stöd för chefer och övriga medarbetare i operativa personalfrågor. Du kommer att ingå i ett team av två personer, en HR Manager och en kontorsadministratör. Till din hjälp har du också det globala HR teamet. Dina arbetsuppgifter varierar mellan det dagliga operativa och det mer långsiktiga inom rekrytering, introduktion, bemanning, rehab, arbetsmiljö, omställning, och förhandling samt i frågor gällande arbetsrätt, kollektivavtal och lönebildning mm. Du arbetar brett med samtliga HR relaterade frågor och i samverkan med Wolters Kluwer Globala HR direktiv.

Som HR Generalist är du arbetsgivarrepresentant på WK TAA Scandinavia. Du har mandat att förhandla enligt MBL. Du ska ta fram förbättringsförslag och aktivt driva förbättringsåtgärder och transformationsprojekt. Större förändringar som påverkar organisation, individ samt budget ska beslutas i samråd med ansvarig chef, HR Manager och/eller ledningsgrupp.

Detta är ett konsultuppdrag på heltid som kommer att pågå mellan 1 november 2021 och 31 augusti 2022. 
Arbetsuppgifter.
- Stötta och coacha första linjens chefer i samtliga HR relaterade frågor.
- Driva och utveckla lokala HR processer såsom rekrytering, introduktion, rehab, lönebildning, omställning, arbetsrätt och förhandling.
- Personalplanering tillsammans med första linjens chefer samt rekrytering
- Genomföra introduktionsutbildningar samt kompetensutveckling/utbildning
- Hantera fackliga kontakter via förhandlingar, information tillsammans med chefer
- Samarbeta med företagshälsovården och arbeta med friskvård
- Ansvara för att säkra HR information på intranät, mailutskick och i samband med möten.
Kvalifikationer
Vi söker dig som:

• Har flera års erfarenhet av brett och kvalificerat HR-arbete
• Akademisk examen, inom personal är meriterande
• Älskar struktur och är noggrann och effektiv
• Har ett starkt intresse för människor
• Har ett starkt engagemang och stor uthållighet
• Är positiv, prestigelös och gärna delar med sig av kunskaper och erfarenheter
• Talar och skriver engelska obehindrat
• Erfarenhet från arbete i en skandinavisk organisation är meriterande.

Tjänsten är placerad i Göteborg, Amerikaskjulet.
Vi erbjuder dig goda möjligheter till personlig utveckling genom intressanta och ansvarsfulla arbetsuppgifter. Kulturen i företaget präglas av öppenhet och ett stort mått av eget personligt ansvar för att arbetet ska utföras på bästa möjliga sätt. Vi värdesätter en hög grad av teamkänsla, goda resultat och engagemang hos alla som jobbar hos oss.

Vid frågor eller funderingar går det fint att kontakta ansvarig rekryterare Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. 
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Är du rekryterare och redo för nya utmaningar?

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Okt 5
Nu söker vi rekryterare som är tillgängliga för nästa utmaning hos våra kunder. Innehar du en högskoleexamen inom HR med erfarenhet av rekrytering/sökning som rekryterare/konsultchef eller liknande och trivs i en sådan roll? Är du en serviceinriktad, passionerad och engagerad person så kan detta vara nästa utmaning för dig! Vi intervjuar löpande, så varmt välkommen med din ansökan!

Vem söker vi?
Vi söker dig som har arbetat med rekrytering tidigare och är van vid att arbeta med samtliga delar av rekryteringsprocessen. Trivs du med att bygga och upprätthålla ett nätverk av kompetenta talanger och samarbeta kontinuerligt med dem för att säkra kandidatengagemang för kommande rekryteringar? Har du arbetat med testning och uppskattar ett proaktivt arbete? Då kan detta vara helt rätt för dig!
Du erbjuds:
Detta är en utmärkt chans att få lära sig nytt samt att utvecklas på nya, inspirerande arbetsplatser. Kunder och uppdragslängd samt arbetsuppgifter kan variera beroende på kundens behov.
Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Albin Caspersen; Albin.caspersen@jurek.se.
Om företaget:
Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och konsultlösningar. Genom vår entreprenörsanda och vårt nytänkande arbetssätt är vi idag unika i Sverige. Våra uppdrag finns inom Juridik, Ekonomi, HR, Marknad & Kommunikation och Administration.

Ansök nu

Är du controller och redo för nya utmaningar?

Controller
Läs mer Okt 5
Nu söker vi både Business och Financial Controllers som är intresserade för nästa utmaning hos våra kunder. Har du arbetat som Controller tidigare och trivs i en sådan roll? Är du van vid bokslutsarbete, redovisning, periodisering, prognos, uppföljning och analys ur ett övergripande perspektiv? Vi är i regelbundet behov av controllers till uppdrag hos våra kunder i olika branscher, med varierande uppdragslängd. Oavsett hur lång tidigare erfarenhet du har som controller och inom vilken bransch du tidigare varit verksam i, är du varmt välkommen med din ansökan!

Vem söker vi?
Vi söker dig som har arbetat som Controller tidigare och är van vid att arbeta med breda kompetensområden. Vi tror att du behärskar samtliga steg i den ekonomiska processen, samt är van vid att hantera både operativa och strategiska uppdrag. Vi tror att du har god systemvana, av bl.a. Office-paketet, med fokus på Excel. Vi tror att du har en akademisk utbildning inom ekonomi, eller motsvarande relevant område.
Du erbjuds:
Detta är en utmärkt chans att få lära sig nytt samt att utvecklas på nya, inspirerande arbetsplatser. Kunder och uppdragslängd samt arbetsuppgifter kan variera beroende på kundens behov.
Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Albin Caspersen; Albin.caspersen@jurek.se.
Om företaget:
Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och konsultlösningar. Genom vår entreprenörsanda och vårt nytänkande arbetssätt är vi idag unika i Sverige. Våra uppdrag finns inom Juridik, Ekonomi, HR, Marknad & Kommunikation och Administration.

Ansök nu

Är du inköpare och redo för nya utmaningar?

Inköpare
Läs mer Okt 5
Nu söker vi inköpare som är tillgängliga för nästa utmaning hos våra kunder. Har du arbetat som inköpare tidigare och trivs i en sådan roll? Är du van vid breda kontaktytor, både internt och externt? Vi är regelbundet i behov av inköpare till uppdrag ute hos våra kunder i olika branscher och med varierande uppdragslängd. Oavsett hur lång tidigare erfarenhet du har som inköpare och inom vilken bransch du tidigare varit verksam, är du varmt välkommen med din ansökan!

Vem söker vi?

Vi söker dig som har arbetat med inköp tidigare och är van vid att arbeta med breda kontaktytor, både internt och externt. Vi tror att du behärskar samtliga steg i inköpsprocessen samt att du är van vid att hantera både operativa och strategiska inköpsfrågor. Vi tror att du har god systemvana, av bl.a. Office-paketet, med fokus på Excel. Vi tror att du har utbildning inom ekonomi, eller annat relevant område.

Du erbjuds:

Detta är en utmärkt chans att få lära sig nytt samt att utvecklas på nya, inspirerande arbetsplatser. Kunder och uppdragslängd samt arbetsuppgifter kan variera beroende på kundens behov.
Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Albin Caspersen; Albin.caspersen@jurek.se.

Om företaget:

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och konsultlösningar. Genom vår entreprenörsanda och vårt nytänkande arbetssätt är vi idag unika i Sverige. Våra uppdrag finns inom Juridik, Ekonomi, HR, Marknad & Kommunikation och Administration.

Ansök nu

Är du ekonomiassistent och redo för nya utmaningar?

Ekonomiassistent
Läs mer Okt 5
Nu söker vi ekonomiassistenter som är tillgängliga för nästa utmaning hos våra kunder. Har du arbetat som ekonomiassistent eller i liknande roller tidigare och trivs i en sådan roll? Är du van vid att arbeta löpande med en verksamhets bokföring såsom fakturering, leverantörskontra, kundreskontra eller betalningar? Vi befinner oss i regelbundet behov av ekonomiassistenter till uppdrag ute hos våra kunder i olika branscher med varierande uppdragslängd. Oavsett hur lång tidigare erfarenhet du har och inom vilken bransch du tidigare varit verksam, är du varmt välkommen med din ansökan!

Vem söker vi?
Vi söker dig som har arbetat som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra och/ eller kundreskontra. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller en jämförbar yrkesutbildning med inriktning mot ekonomi och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i olika typer av affärssystem. Som person är du noggrann, strukturerad och ambitiös och har en god samarbetsförmåga. Du trivs i ett högt tempo och är självständig i din yrkesroll.
Du erbjuds:
Detta är en utmärkt chans att få lära sig nytt samt att utvecklas på nya, inspirerande arbetsplatser. Kunder och uppdragslängd samt arbetsuppgifter kan variera beroende på kundens behov.
Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Albin Caspersen; Albin.caspersen@jurek.se.
Om företaget:
Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och konsultlösningar. Genom vår entreprenörsanda och vårt nytänkande arbetssätt är vi idag unika i Sverige. Våra uppdrag finns inom Juridik, Ekonomi, HR, Marknad & Kommunikation och Administration.

Ansök nu