Jurek Rekrytering & Bemanning AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Jurek Rekrytering & Bemanning AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Italiensktalande kundsupport till internationellt företag

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Aug 21
Trivs du att arbeta med service, hjälpa kunder och leverantörer, och vill utmanas med spännande arbetsuppgifter i ett gott team på ett företag som förändrar människors liv? Nu söker vi för kunds räkning en medarbetare till ett kundsupportsteam inom medicinteknik i Göteborg som talar flytande italienska.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med att ta emot och besvara inkommande email och samtal från kunder på italienska, engelska och svenska. I övrigt ingår arbetsuppgifter så som:

• Administration, orderläggning samt förfrågningar från kunder
• Hantera reklamationsärenden
• Supportera försäljningsteam och kunder omkring företagets erbjudanden och produkter

För att bäst passa in i rollen så ser vi att du har:

• Hög servicekänsla och förmåga att skapa goda relationer till kunder och medarbetare
• Du tycker om att arbeta i team med kollegor och hanterar ett stundtals högt arbetstempo
• Gärna tidigare erfarenhet av liknande roll inom kundservice medicin/teknik, men inget krav
• Meriterande är också eftergymnasial utbildning

Du erbjuds

Här erbjuds du en tillsvidare anställning på en dynamisk och flerspråkig arbetsplats i en grupp medarbetare med hög servicekänsla och god sammanhållning. Marknadsmässig lön, kollektivavtal och Benifys omfattande förmånsportal. Du erbjuds också ett generöst friskvårdsbidrag samt bidrag för utbildning. Kontoret finns i nya lokaler centralt i Göteborg. Arbetstiderna är dagtid och visst arbete kan ske röda dagar.

Din ansökan

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Hellner på malin.hellner@jurek.se. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl.

Ansök nu

Revisorer med erfarenhet till PwC

Revisor
Läs mer Aug 18
Vill du vara med och skapa förändring, tänka i nya banor och jobba med den senaste tekniken? Vill du arbeta nära många av Sveriges och världens mest spännande företag samt de personer som driver dessa?

PwC söker nu revisorer på flera av våra kontor i hela landet.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare inom Assurance skapar vi förtroende hos våra kunder och i samhället genom att säkerställa tillförlitligheten i finansiell information. Vi erbjuder tjänster inom till exempel finansiell revision och rådgivning till alla typer av företag och ideella organisationer. Dessutom identifierar vi områden som är risker och förbättringsmöjligheter samt jobbar nära kunderna för att antingen lösa eller implementera dessa. Den digitala utvecklingen och ökade krav på transparens bidrar till att framtidens revision kommer att kräva mer mångfacetterad kompetens än tidigare. Där vårt mål är att skapa långsiktigt hållbara resultat och värde för våra kunder och deras behov.

Vem är du?

Vi söker dig som har:

• Minst två års erfarenhet av att arbeta med revision och/eller kvalificerat bokslutsarbete.
• Behärskar svenska och engelska både i tal och skrift.
• Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror därför att du:
• Är serviceinriktad och motiveras av att leverera resultat och att möta våra kunders förväntningar.
• Är anpassningsbar, kan läsa situationer och anpassa både beteenden och kommunikation i byggandet av kvalitativa och diversifierade relationer.
• Verkar med integritet genom att vara rak och ärlig i kommunikation och har lätt att få med sig andra
• Besitter en god analytisk förmåga och är lösningsorienterad. Du tycker om att lära dig nya saker samt är nyfiken på digitalisering och ny teknik för att kunna lösa kundernas behov.
• Har sociala färdigheter och förmågan att skapa relationer och nätverk. Dessa färdigheter behövs för att kunna fungera bra med våra kunder, men är naturligtvis också viktiga för samarbetet inom vårt team.
• Är strukturerad, effektiv och organiserad.

Du erbjuds

Inom PwC handlar det mycket om medarbetaren! Vi vill att du ska ha den bästa möjligheten till att verkligen lära känna dina kunder och deras verksamhet. Som hjälpmedel till detta är vårt mål att vara mer digitala, mobila och flexibla. Vi investerar och utvecklar ständigt nya arbetssätt som förenklar granskningsprocessen. Genom att ha tillgång till nya digitala lösningar kan du fokusera på vad du gör bäst - att erbjuda högsta nivå av affärsrådgivning och revisionstjänster.

Som revisor på PwC kommer du att arbeta som en del av ett team och tillsammans hjälps ni åt för att lösa komplexa affärsproblem från strategi till genomförande. Vårt allra främsta fokus kommer att ligga på Talang & Kultur - på våra medarbetare - för att vara en attraktiv arbetsplats. Vi vill att du som medarbetare ska känna att du får uppskattning för ditt bidrag till oss och våra kunders framgång.

Bli en del av vårt Community of Solvers.

I den här processen samarbetar PwC med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Hellner på malin.hellner@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan (CV, personligt brev och betyg från Universitet/högskola) så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om företaget

PwC Sverige är marknadsledande inom revision och rådgivning med 2 800 medarbetare runt om i landet – vi finns där du finns! Vårt syfte är att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem och våra värderingar genomsyrar allt vi gör.

Vi är proaktiva rådgivare som drivs av att förstå dig och våra övriga 33 000 kunders verkliga behov och hitta lösningar på komplexa affärsutmaningar – oavsett vilken fas din verksamhet befinner sig i. Det som gör oss unika är att vi kombinerar den senaste tekniken och samverkan mellan våra specialister. Vi är en community of solvers som är med dig hela vägen!

PwC Sverige är en självständig och oberoende juridisk enhet som ingår i det globala PwC-nätverket med 295 000 medarbetare i 156 länder. Det gör att vi kan dela med oss av kunskaper och erfarenheter globalt och tillsammans leverera relevanta lösningar som skapar förtroende och långsiktigt hållbara värden för såväl våra kunder som samhället i stort.

Ansök nu

Kanske är världens roligaste ekonomijobb ett klick bort?

Bokförare
Läs mer Aug 11
Har du gått i tankarna att testa konsultlivet? Lockas du av att få se nya spännande arbetsplatser, ha ett flexibelt arbetsliv och lära känna massor av spännande människor? Isåfall vill jag mer än gärna komma i kontakt med just Dig! Som konsult hos Jurek får du inte bara möjligheten att arbeta ute hos våra fantastiska kunder – du blir också en del av vår gemenskap & får lära känna andra grymma konsultkollegor!

Utöver roliga uppdrag så gör vi massor av trevligheter ihop (om man vill!) – alltifrån frukost- och lunchträffar till AW´s, föreläsningar och andra kul aktiviteter. Vi är oerhört måna om att våra konsulter skall trivas oss hos och känna en tillhörighet såväl hos oss som ute på uppdraget.

Så – med detta sagt, du som jobbar inom ekonomi idag & är redo att ta steget; Varmt välkommen med din ansökan via denna annons, så bokar vi in ett samtal, kaffe eller en walk-and talk inom en snar framtid!

Vem tror vi trivs hos oss?
Till vårt kompetenta, engagerade och kunniga konsultteam inom ekonomi söker vi dig som vill fortsätta utvecklas i din roll. Vi välkomnar både dig som är precis i början, mitten och långt in i karriären; det viktigaste är att du är en person som trivs med att testa nya möjligheter, gillar mötet med människor och inte minst har ett genuint intresse för ekonomi!

Vad erbjuds jag som konsult hos Jurek?
När du är en del av teamet här på Jurek så sätter, nästan, bara fantasin gränser! Vår ambition är att hitta ditt nästa dröm-uppdrag och hjälpa dig nå nästa steg i din karriär. Tillsammans skapar vi förutsättningar för att nå dit, och har dessutom riktigt roligt på vägen. Som konsult hos Jurek erbjuds du självklart finfina förmåner, en fast marknadsmässig månadslön, kompetensutveckling och, om vi får säga det själva, Sveriges trevligaste konsult- & kundnätverk. Vi har kollektivavtal och vill du inte vara anställd hos oss går det minst lika bra att gå in som underkonsult.

Det här låter toppen – hur kommer jag i kontakt med er?
Vi ser verkligen framemot att komma i kontakt med just Dig, och första steget är att du registrerar ditt CV via annonsen så hör vi av oss. Skulle du ha någon fråga, fundering eller bara vill presentera dig går det självklart fint att ta en kontakt direkt med oss, via telefon eller mail: julia.jarvholm@jurek.se alternativt 031-712 83 50.

Varmt välkommen med din ansökan, det skall bli så roligt att träffas!

Ansök nu

Redovisningsekonom & nyfiken på nya möjligheter - se hit!

Redovisningsekonom
Läs mer Aug 11
På Jurek samarbetar vi med flertalet spännande kunder inom olika branscher där du får chansen att växa, utvecklas och ha en riktigt rolig och intressant arbetsdag. Genom att bli en del av vårt nätverk kommer du ett steg närmare din drömtjänst - tillsammans ser vi över vilket ditt nästa steg är och arbetar för att nå dit tillsammans!

Har du tidigare erfarenhet av arbete som redovisningsekonom, såväl lång som kort - litet eller stort bolag så tar jag gärna emot din ansökan. Kanske har du arbetat med någon av nedanstående arbetsuppgifter tidigare?

• Löpande bokföring
• Avstämningar i samband med månads- och årsbokslut
• Bankavstämningar
• Godkänna betalningar
• Upprättande av momsdeklaration och arbetsgivardeklaration
• Upprättande av med årsredovisningar
• Tidigare erfarenhet av arbete i SAP är mycket meriterande då flera av våra kunder efterfrågar detta

Vi tror att du som söker är van att arbeta proaktivt och har en hög energinivå och ett härligt driv. Du är van att arbeta självständigt och är självgående i ditt arbetssätt. Du har lätt för att komma överens med kollegor och kunder och har en positiv inställning! Vidare så är du prestigelös och hjälpsam och inte rädd att gå utanför din comfort zone - du är en person som ser lösningar även i komplexa situationer och drivs av att utvecklas och växa i din roll. 

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett roligt och utvecklande arbete som redovisningsekonom. Vi söker dig som både är intresserad utav konsultrollen samt att bli rekryterad direkt till någon av våra härliga kunder. Detta är en strålande chans att utvecklas och få chansen att arbeta på spännande arbetsplatser. Kunder och uppdragslängd samt arbetsuppgifter kan variera beroende på kundens behov.

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se Ansök på www.jurek.se

Ansök nu

Ropo Legal söker processjurist

Företagsjurist
Läs mer Aug 7
Vill du arbeta på ett bolag som har ett tätt samarbete med de största fastighetsbolagen på marknaden? Vill du arbeta med kvalificerad affärsjuridisk rådgivning med fokus på tvistemålsprocesser inom främst hyresrätt och fastighetsrätt? Vill du arbeta i en omväxlande och spännande roll på ett snabbväxande bolag? Då är detta rollen för dig!

Arbetsbeskrivning

I rollen som processjurist på Ropo Legal bistår du bolagets klienter med kvalificerad affärsjuridisk rådgivning med fokus på tvistemålsprocesser inom främst hyresrätt och fastighetsrätt. Klienterna utgörs av flertalet av marknadens mest välkända fastighetsbolag. I din roll ingår det att agera biträde vid förhandlingar i både domstol och hyresnämnd. Du kommer även att ha eget ansvar för klienterna och inom ramen för det arbeta proaktivt med affärsmässig rådgivning. I rollen ingår också att hålla i interna och externa utbildningar inom våra fokusområden.

Du blir en del av Ropo Legals juristfunktion som idag består av fjorton jurister, varav sju av dessa är placerade i Göteborg. Kontoret är beläget i centrala Göteborg och du rapporterar direkt till bolagets chefsjurist.

Vem är du?

Vi söker dig med svensk juristexamen och som har minst två års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete från bolag, advokatbyrå eller liknande. Det är meriterande om du har erfarenhet inom något av områdena hyresrätt, fastighetsrätt eller processrätt. Som jurist ser vi gärna att du är pragmatisk, effektiv och affärsmässig. Vidare att du är van att arbeta i ett högt tempo.

I denna roll arbetar du nära dina klienter vilket kräver att du är serviceinriktad, har god förmåga att bygga relationer och att du är trygg i kommunikationen med personer i olika roller och med varierande bakgrund. Du kommer till en grupp som genomsyras av arbetsglädje, gott samarbete och högt i tak och för att trivas i rollen behöver du därför vara en lagspelare med god social kompetens.

Du erbjuds

Vi erbjuder dig en omväxlande och spännande roll på ett snabbväxande bolag. Du får möjlighet att arbeta på ett bolag som är välkänt för sin specialisering inom hyresrätt och som har ett tätt samarbete med de största fastighetsbolagen på marknaden. Hos oss får du möjlighet att utvecklas som processjurist genom att ta ett stort eget ansvar i relationen med och rådgivningen till våra klienter. Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur. Vi präglas av arbetsglädje och av engagerade människor som drivs av att få saker att hända. Vi tänker stort och utmanar oss själva varje dag.

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.
I denna rekryteringsprocess samarbetar Ropo Legal med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ida Odelius på telefonnummer 076 002 69 19 alternativt ida.odelius@jurek.se.

 

Om verksamheten

Ropo Capital erbjuder vad vi kallar för Invoice Life Cycle-tjänster, vilket innefattar allt från fakturadistribution och reskontrahantering till påminnelser, kravhantering och juridik. Vårt fundament bygger på egenutvecklad teknik och vi brinner för att skapa extraordinära kundupplevelser med hjälp av data och en oslagbar fakturahanteringsprocess. Ropo Capital är marknadsledande inom fakturahantering i Finland och har genom förvärv de senaste åren expanderat till den nordiska marknaden. Idag har vi ca 400 anställda specialister i Finland, Sverige och Norge och mer än 10 000 kunder. Totalt levererar Ropo Capital över 170 miljoner fakturor och andra dokument årligen. Vårt mål är att år 2023 vara den ledande leverantören i Norden av tjänster inom fakturans livscykel.

Ansök nu

Är du controller och redo för nya möjligheter?

Controller
Läs mer Aug 11
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är nyfiken på nya möjligheter inom controllerområdet då vi ser en stor efterfrågan av just denna kompetens hos våra härliga kunder! Vi har kunder i mängder av olika spännande branscher – oavsett om du vill jobba på ett mindre lokalt bolag eller stor global koncern, i en roll som financial- eller businesscontroller är vi måna om att hitta rätt matchning till just dig!

Vanligt förekommande arbetsuppgifter i rollen som controller ute hos våra kunder brukar vara budget- och prognosarbete, analyser, rapportering samt delaktighet i månads- och årsbokslut. Våra kunder söker dig som är alltifrån början av din karriär till dig som har en lång erfarenhet inom området. Oavsett om du är nyfiken på rollen som konsult eller vill bli direktrekryterad till kund vill jag gärna komma i kontakt med dig.

Vilken profil brukar våra kunder vara nyfikna på?
Trots att varje roll är unik vet vi att det finns vissa kompetenser och egenskaper som många av våra kunder har som önskemål när dem är på jakt efter nästa stjärna till teamet! Det är ofta önskvärt med en högskoleexamen inom ekonomi och ofta minst något års erfarenhet av controllerrollen. Är du dessutom grym på Excel och har arbetat i något av de större affärssystemen brukar detta vara ett stort plus i kanten.

Personliga egenskaper som ofta nämns som önskvärda är analytisk, ansvarstagande, kollegial och noggrann. Då controllerfunktionen ofta har flera intressenter och kontaktytor så är både kommunikativ och ödmjuk ytterligare två egenskaper som är toppen om du besitter.

Du erbjuds
Vi erbjuder dig möjligheten att ta nästa steg i karriären och kamma hem ditt drömjobb! Skulle du vara intresserad av konsultrollen erbjuder vi dig en fast månadslön (eller timlön om du hellre går in som underkonsult), fina förmåner och en konsultchef som stöttar och peppar dig längs uppdragets gång. Vill du hellre bli rekryterad direkt till kund så säkerställer vi alltid att de kunder vi samarbetar med kommer ta väl hand om dig och vi har en tät dialog för att säkerställa detta även efter att du blivit rekryterad.

Det ska bli så roligt att komma i kontakt med dig & få veta lite mer om dina mål och drömmar, varmt välkommen med din ansökan!

Om Jurek rekrytering och bemanning
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Ansök nu

Handläggare sökes till myndighet i Göteborg!

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Aug 3
Vi söker nu en handläggare till offentlig kund i Norrköping! Har du minst 1 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete och är tillgänglig för nytt uppdrag med start i juni? 

 

Välkommen in med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär många kontakter både internt och externt samt förekomma resor inom region Väst för att göra platsbesök hos leverantörer. I detta uppdrag kommer bland annat följande arbetsuppgifter hanteras:

• tecknande av säkerhetsskyddsavtal
• administration
• förvaltning av avtal och registerkontroller
• analyser inom verksamhetsområdet
• revisionsarbete
Vem är du?
Som person ser vi gärna att du är  flexibel, stresstålig och noggrann. Du ska vara strukturerad och ha en god förmåga att samarbeta såväl internt som externt. Arbetet kräver även självständigt arbete. Utöver det ska du uppfylla följande krav:

• gymnasium eller likvärdig utbildning
• minst ett års erfarenhet av arbete inom säkerhetsskyddsområdet
• utbildning/kurser inom Upphandlingssäkerhet och/eller offentlig upphandling
• dokumenterad erfarenhet av administrativt arbete
• inneha svenskt medborgarskap
• B-körkort
• kunskaper i MS Office eller likvärdigt

Som en del i processen kommer det att ske en säkerhetsprövning. 
Du erbjuds
Ett konsultuppdrag med omfattning heltid 100% med start 2023-09-30och pågå 6 månader framåt, med chans till förlängning. Placering i Göteborg. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund.

Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta,

Clara Granlund på Clara.granlund@jurek.se eller

Livija Bekkhus på Livija.bekkhus@jurek.se 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.
Om Jurek
Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Ansök nu

Senior Kreditanalytiker sökes till Aros i Göteborg

Bokförare
Läs mer Aug 8
Aros växer och vi söker nu ytterligare en kollega till rollen som Senior Kreditanalytiker!

På Aros Kapital är det enkelt att vara kund – både för våra inlåningskunder som våra företagskunder. Genom personlig service av våra medarbetare och moderna systemlösningar kan vi erbjuda finansieringslösningar i form av fastighetslån, företagslån, fakturaköp och leasing.

Från samtliga kontor i Göteborg, Stockholm, Örebro, Oslo eller London har vi medarbetare som drivs av engagemang, entreprenörskap, professionalism och gemenskap. Om detta stämmer in på dig – då finns det möjlighet att vara med vår resa framåt!

Om teamet och arbetsuppgifterna

Ditt närmsta team består idag av tre kreditanalytiker och ni ingår i ett större team om 21 engagerade kollegor som tillsammans arbetar mot gemensamma mål. Under din arbetsdag kommer du främst arbeta med att:

• Skriva och färdigställa kredit PM
• Ansvara för att skriva och färdigställa kredit PM för årlig omprövning
• Vara med i kundmöte tillsammans med kundansvarig
• Regelbunden dialog och samarbete med kundansvarig och övriga avdelningar internt
• Fatta kreditbeslut inom uppsatt mandatstruktur
• Föredra ärenden i kreditkommittén

Vem söker vi till denna spännande tjänst?

Till rollen som Senior Kreditanalytiker söker vi dig som är en utpräglad lagspelare, nyfiken och intresserad av nya affärer, marknader och länder och har ambitionen att bidra med såväl kunskap som erfarenhet. För att lyckas i rollen har du en kandidatexamen i ekonomi och minst 5 års erfarenhet av arbete med företagsfinansiering inom bank. Företagskrediter är något du kan och brinner för och du har betydande erfarenhet av rörelsefinansiering, förvärvsfinansiering samt analys av medelstora och stora koncerner.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har en pedagogisk och ödmjuk kommunikationsstil. Du skulle beskriva dig själv som en noggrann, engagerad, analytisk, tålmodig och självgående person med förmåga att hålla deadlines och komma i mål med uppgifter. Du betraktar dig som öppen och transparent som värdesätter vikten av goda relationer för att uppnå bästa möjliga förutsättningar för framgång.

Vad erbjuder Aros Kapital dig?

Du erbjuds ett spännande arbete i en dynamisk och fartfylld miljö där det finns en stor utvecklingspotential både inom tjänsten och företaget. Du får möjligheten att bli en viktig spelare hos oss där din insats och ditt bidrag är av största vikt för vår gemensamma utvecklingsresa framåt. Aros erbjuder förmåner så som ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, pension, frukost och massage på jobbet m.m. Du välkomnas till Aros nybyggda, moderna kontor på 26:e våningen i Gårda i Göteborg där utmanande och roligt arbete varvas med mycket aktiviteter, härliga kollegor och en schysst företagskultur!

Tillträde snarast möjligt, enligt överenskommelse.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Aros Kapital med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Hellner på malin.hellner@jurek.se.
Vi ser med glädje fram emot just din ansökan!

Ansök nu

Fransktalande kundsupport till internationellt företag

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Aug 10
Trivs du att arbeta med service, hjälpa kunder och leverantörer, och vill utmanas med spännande arbetsuppgifter i ett gott team på ett företag som förändrar människors liv? Nu söker vi för kunds räkning en medarbetare till ett kundsupportsteam inom medicinteknik i Göteborg som talar flytande franska.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med att ta emot och besvara inkommande email och samtal från kunder på franska, engelska och svenska. I övrigt ingår arbetsuppgifter så som: 

• Administration, orderläggning samt förfrågningar från kunder
• Hantera reklamationsärenden
• Supportera försäljningsteam och kunder omkring företagets erbjudanden och produkter

För att bäst passa in i rollen så ser vi att du har:

• Hög servicekänsla och förmåga att skapa goda relationer till kunder och medarbetare
• Du tycker om att arbeta i team med kollegor och hanterar ett stundtals högt arbetstempo
• Gärna tidigare erfarenhet av liknande roll inom kundservice medicin/teknik, men inget krav
• Meriterande är också eftergymnasial utbildning

 

Du erbjuds

Här erbjuds du en tillsvidare anställning på en dynamisk och flerspråkig arbetsplats i en grupp medarbetare med hög servicekänsla och god sammanhållning. Marknadsmässig lön, kollektivavtal och Benifys omfattande förmånsportal. Du erbjuds också ett generöst friskvårdsbidrag samt bidrag för utbildning. Kontoret finns i nya lokaler centralt i Göteborg. Arbetstiderna är dagtid och visst arbete kan ske röda dagar.

 

Din ansökan

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Hellner på malin.hellner@jurek.se. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl.

Ansök nu

Office Manager sökes till supertrevligt kontor!

Receptionist, telefonist
Läs mer Aug 21
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu för kunds räkning en Office manager till ett mycket trevligt företag i centrala Göteborg. Kontoret präglas av en riktigt härlig atmosfär och en lättsam stämning. I rollen så ingår flertalet spännande och roliga arbetsuppgifter så som:

• Ansvar för att kontoret ser trevligt och inbjudande ut
• Beställa kontorsmaterial
• Ta emot besökare & paket
• Administrativt stöd
• Matbeställningar
• Onboarding & offboarding
• Planering & genomförande av event

Detta är en konsultanställnig med start omgående som sträcker sig till minst 6 månader framåt med chans till förlängning. Vill du bli en del av ett varmt, kompetent och trevligt team där du dessutom får växa och utvecklas i din roll tar jag med glädje emot din ansökan!

Vem söker vi till denna roliga roll?
Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av en serviceroll, där det är mycket meriterande om du arbetat som receptionist eller kontorsansvarig. Du är van att arbeta med datorn som verktyg och känner dig trygg i hela officepaketet. Som person är du positiv, prestigelös och har ett genuint intresse för service med allt vad det innebär! För dig är ingen arbetsuppgift för stor eller liten utan du hjälper gärna till där det behövs på kontoret. Vidare så tror vi att du som söker är lyhörd, social, initiativtagande och sprider glädje och en härlig energi omkring dig.

Du erbjuds
Du erbjuds en bred roll som Office manager i fina lokaler i Göteborg. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig till minst 6 månader framåt med chans till förlängning. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Ansök nu

Gillis Edman söker familjerättsjurist

Familjerättsjurist
Läs mer Jul 27
Söker du en roll där du kan kombinera ditt intresse för människor, ekonomi och juridik? Nu har du en möjlighet att bli en del av ett skarpt juristteam på ett av de mest välrenommerade företagen inom humanjuridik. Välkommen med din ansökan till Gillis Edman.

Arbetsbeskrivning

Gillis Edman Begravning och Familjejuridik växer och söker nu ytterligare en jurist till sitt team i Göteborg. Som jurist hos oss kommer du arbeta med ekonomisk familjerätt inom dödsfallsjuridik och livsplaneringsjuridik. Dödsfallsjuridiken innebär arbete med boutredningar, bouppteckningar, arvskiften och förvaltning av dödsbon. Inom livsplaneringsjuridiken hjälper du kunder att identifiera sina juridiska behov och upprätta olika typer juridiska dokument så som testamenten, gåvobrev, äktenskapsförord och framtidsfullmakter.

Du förväntas hantera alla ärenden professionellt, etiskt korrekt och alltid med människan i fokus. Här blir du en del av ett team med ytterligare fem jurister, en administratör/boutredare och en kvalificerad juristsekreterare. Du kommer utgå från Göteborg. I viss mån kommer du även hålla föreläsningar och representera oss på mässor.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en svensk juristexamen. Du har minst ett par års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete. Det är meriterande om du har arbetat inom det familjerättsliga området eller annat angränsande rättsområde. Du har lätt för att lära, kan ha flera parallella arbetsströmmar i gång samtidigt och är beredd att lägga ner tid och energi på att sätta dig in i ditt arbete.

Som jurist är du trygg och säker i din yrkesroll och som person är du ödmjuk och har lätt för att möta människor, speciellt i svåra situationer. Du bör ha en fallenhet för att skapa, bibehålla och utveckla goda klientrelationer. Vi ser vidare att du är en lagspelare med god förmåga att förmedla juridiska problem på ett lättförståeligt sätt och som bidrar med god stämning på arbetsplatsen.

Det är viktigt att du är kommunikativ och uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska. Behärskar du dessutom något ytterligare språk så är det en fördel. Du känner dig självklart bekväm i att arbeta i vanliga datasystem samt i Officepaketet. God kunskap inom ekonomi är också en fördel. Vi vill även att du har körkort.

Du erbjuds

Hos Gillis Edman kommer du vara en del av ett företag med modern kultur och värderingar i framkant inom ekonomisk familjerätt. Något som bland annat visas genom att vi är HBTQi certifierade. Här råder en familjär och prestigelös kultur, det är högt i tak och alla hjälps åt. Här blir du en del av ett kompetent och positivt gäng där du får chans att vara med att påverka bolaget framåt.

För oss är det viktigt att vara en modern arbetsgivare och vi ser det som en självklarhet med möjlighet till flexibel arbetstid och en bra balans mellan jobb och fritid. Här erbjuds du en utvecklande och stimulerande tjänst med en fast lön och bra anställningsvillkor. Förutom bra villkor, friskvårdsbidrag och utvecklande arbetsuppgifter så utlovas kollegor som du kommer ha kul tillsammans med.

Läs gärna mer om Gillis Edman 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Gillis Edman med Jurek Rekrytering och Bemanning. Med anledning av semesterperioden börjar vi gå igenom ansökningarna under v 32. Urvalsprocessen och intervjuer sker därefter löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt för att inte missa din chans. Till din ansökan önskar vi att du bifogar CV och personligt brev. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via email utan ansökan sker via Jureks hemsida www.jurek.se. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Bouvin på maria.bouvin@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

HR Business Partner till Green Cargo

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Jul 24
Vill du arbeta verksamhetsnära med brett HR-arbete, i ett bolag som erbjuder hållbara logistiklösningar och som gör skillnad för samhället i stort? Vill du vara en del av en trivsam grupp med kompetenta och engagerade kollegor? Vill du göra skillnad för medarbetare och bidra till affären? Då är det dig vi söker just nu!

Om oss:
Green Cargo levererar hållbara logistiklösningar och är en viktig del av skandinaviskt näringsliv. 95 procent av vårt transportarbete sker med eltåg där klimatpåverkan är mycket nära noll. Varje vardag kör vi 400 godståg och ersätter därmed dagligen runt 9 000 lastbilar. Det motsvarar i sin tur 2 300 000 lastbilar – årligen. I vårt nätverk trafikerar vi närmare 300 platser i Sverige, Norge och Danmark och med partners når vi hela Europa. Green Cargo ägs av svenska staten. Vi har 1 900 anställda och vi transporterar cirka 21 miljoner ton gods och har en årsomsättning på drygt 4,2 miljarder SEK (2021).

Hos oss på Green Cargo får du möjlighet att jobba i en trivsam grupp som har nära till skratt. Här arbetar du i ett framtidsföretag med historiska rötter, som gör skillnad för samhället, på riktigt! När du väljer Green Cargo väljer du en grön arbetsgivare. Du blir betydelsefull och varje dag du går till arbetet gör du en insats – för svenskt näringsliv, för miljön och för framtidens transporter. Medarbetarna är allt för vårt företag och våra värderingar; vi har koll, vi vågar, vi bryr oss och vi levererar, genomsyrar allt vi gör. HR funktionen är liksom övriga funktioner hos oss högt värderad och det finns goda möjligheter att växa och utvecklas inom bolaget!

Om rollen:

Som HR Business Partner hos Green Cargo är du en del av en HR-avdelning bestående av HR-Direktör, Förhandlingschef, Arbetsmiljöchef, HR Business Partner-enheten, Rekryteringsenheten, Löneavdelningen samt en egen Produktionsskola som jobbar med utbildningsfrågor. HR Business Partner-enheten, som denna tjänst tillhör, består av tre HR Business Partners plus en HR Business Partner-chef. Ansvaret på den vakanta tjänsten innebär chefsstöd som första prioritet, samt att man ansvarar för olika specialistområden inom gruppen.

I rollen som HR Business Partner har du övergripande ansvar för att stödja gruppchefer och driftområdeschefer/avdelningschefer genom att stötta- och coacha dem i samtliga HR-processer och genom hela medarbetarcykeln. Du arbetar mot- och ingår i flera ledningsgrupper och har där en viktig nyckelroll inom Green Cargo. Du är med och bidrar till ledningsgruppens- samt chefernas utveckling genom att vara en kvalitativ samarbetspartner. Du ansvarar också för strategiska aktiviteter och projekt som ligger i linje med verksamhetens mål.

Ett urval av dina övriga arbetsuppgifter:

• Stödja och coacha chefer i bland annat arbetsrätt, avtalstolkning, kultur- och värderingsarbete, fackliga förhandlingar, arbetsmiljö, rehabilitering, successionsplanering, rekrytering av administrativa tjänster och ledarutveckling
• Uppföljning och analys av data inom HR-området för att utveckla våra ledare och affär
• Samverka tillsammans med fackförbund samt skyddsombud.
• Medverka i utveckling- och implementering av övriga HR-processer utifrån vår verksamhetsplan (ex. kompetens-, prestations- och ledarutveckling, hälsofrämjande arbete samt övriga processer inom HR-området)
• Delta i och driva lokala fackliga förhandlingar
• Aktivt arbeta för att göra Green Cargo till en attraktiv arbetsplats

Om dig:

Vi söker dig som har personalvetarexamen- eller Beteendevetarexamen. Du har flerårig erfarenhet från en roll som HRBP, HR Manager eller liknande. Meriterande är om du har arbetat inom personalintensiv verksamhet eller logistik sedan tidigare samt om du är certifierad inom och har arbetat med Aons testverktyg samt personalsystemet SAP.

För att lyckas i denna roll ser vi att du är strukturerad och har god analytisk förmåga. Då rollen innebär många kontaktytor är det viktigt att du är en person som är kommunikativ, kan agera med integritet och förtroende, kan bygga relationer och samarbeta tillsammans med andra avdelningar likväl som inom teamet. Du är trygg i dig själv, har en förmåga att arbeta självständigt, bland annat mot dina ledningsgrupper och chefer, likväl som inom dina egna ansvarsområden samt bygga tillit och förtroende som informell ledare.

Utöver ovan kompetenser ser det som meriterande om du har:

• Erfarenhet av att driva individärenden
• Erfarenhet av att leda och driva projekt
• Erfarenhet av att arbeta med förändringsledning
• Starkt intresserad av och erfarenhet från att arbeta affärsnära och bidra från många perspektiv i ledningsgruppsarbete

Mer information och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, initierad av provanställning. Placeringsort är Göteborg och kontoret ligger vid bangården vid Sävenäs station, med möjlighet att jobba till viss del på distans, en del resor i tjänsten ingår. Vi erbjuder fast månadslön, friskvårdsbidrag, ersättning för läkarvård och läkemedel, pension och försäkringar enligt kollektivavtal. Tillträde omgående/enligt överenskommelse.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Green Cargo med Jurek HR. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ylva Ottosson, ylva.ottosson@jurek.se  073-391 4108 eller senior researcher Sandra Waldnert på telefonnummer 076- 002 69 37 alternativt sandra.waldnert@jurek.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och i denna rekryteringsprocess kommer tester och bakgrundskontroll genomföras.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Mångfald och inkludering

Green Cargos medarbetare är nyckeln till att vi ska kunna nå bolagets vision om järnvägslogistik i världsklass och det är medarbetarnas kompetens och ambition som driver bolagets framgång. Vi ser att olikheter bland våra medarbetare stärker vår konkurrenskraft och bidrar till vår affär och vår utveckling. Vi vill därför ha en arbetsplats präglad av mångfald och välkomnar sökanden med olika typer av kompetenser, personligheter, bakgrunder, erfarenheter och perspektiv.

Ansök nu

Är du ekonomiassistent och redo för nya utmaningar?

Ekonomiassistent
Läs mer Jul 27
Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i rollen som ekonomiassistent hos någon av våra samarbetspartners! Har du arbetat som ekonomiassistent eller i liknande roller tidigare och trivs i en sådan roll? Är du van vid att arbeta löpande med en verksamhets bokföring såsom fakturering, leverantörskontra, kundreskontra eller betalningar? Vi befinner oss i regelbundet behov av ekonomiassistenter till uppdrag ute hos våra kunder i olika branscher med varierande uppdragslängd. Oavsett hur lång tidigare erfarenhet du har och inom vilken bransch du tidigare varit verksam, är du varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning 

Som ekonomiassistent ansvarar du över att assistera ekonomer med det dagliga ekonomiarbetet. Dagliga arbetsuppgifter innefattar bl.a. hantering av kund- och leverantörsreskontra, fakturahantering, löneförberedande uppgifter, rapportering samt moms och skattedeklarationer.

Övriga avstämningar, hantering av reseräkningar samt beställning av varor är också arbetsuppgifter som du kan tänkas få ansvara över.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har arbetat som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra och/ eller kundreskontra. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller en jämförbar yrkesutbildning med inriktning mot ekonomi och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i olika typer av affärssystem. Som person är du noggrann, strukturerad och ambitiös och har en god samarbetsförmåga. Du trivs i ett högt tempo och är självständig i din yrkesroll.

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas en spännande och utvecklande anställning som konsult med uppdrag av varierande längd inom din profession. Detta är din chans att utvecklas, utmanas eller få chansen att arbeta på spännande arbetsplatser i rollen som ekonomiassistent.

Som anställd på Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuds du självklart alltid sjysta anställningsvillkor med fast månadslön, semesterrätt enligt kollektivavtal, friskvård och mycket mer! Ta chansen & lev ut dina fantasier!
Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Albin Caspersen på albin.caspersen@jurek.se - Ansök på www.jurek.se

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi idag unika i Sverige. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Ansök nu

HR-konsult till myndighet

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Aug 8
Nu söker Jurek en HR-konsult för ett uppdrag med start i september till sommaren 2024. Vill du arbeta brett och administrativt inom HR och med kompetensförsörjningsarbete?  Läs då vidare! 

 

 Välkommen in med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som konsult kommer du att arbeta brett och administrativt inom HR, i uppdrag som stödjer myndighetens kompetensförsörjningsarbete. Du kommer i din roll bidra genom att i samspel med myndighetens HR-partner koordinera, följa upp och kommunicera inom olika HR-områden och kanaler. Du kommer primärt att arbeta tätt och stödjande med övriga HR-kollegor men också ha kontaktvägar med chefer på de olika avdelningarna inom ett av myndighetens verksamhetsområden.

En viktig arbetsuppgift är att arbeta med kommer vara kompetensförsörjning i form av uppdatering av våra befattningsbeskrivningar samt karriärvägar. I arbetsuppgifterna kommer det ingå att arbeta med att samla och paketera information inom HR som sedan ska kommuniceras till myndighetens chefer i form av månadsbrev. Du kommer även att vara delaktig i avdelningens utvecklingsarbete och involverad i att driva det arbetet framåt. En annan arbetsuppgift är att vara avdelningens arbetsrumsadministratör. 

Som konsult kommer också att vara med och bidra med aktivt stöd till HR-chef i form av verksamhetsplanering, riskhantering och riskanalyser och uppföljning.
Vem är du?
För att vara kvalificerad för detta uppdrag ska du uppfylla följande: 

• Högskoleutbildning, exempelvis Personalvetarprogrammet eller likvärdig utbildning. Utbildningsbevis kan komma att begäras in av myndigheten. 
• Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete.
• Kunskaper om HR-system, exempelvis Personec, Primula eller liknande.
• Ha kännedom om lagar och förordningar inom området arbetsrätt för att kunna tolka avtal.
• Kunskaper i MS Office Excel, Word och Powerpoint.
• Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som personaladministratör/HR på statlig myndighet eller annan offentlig verksamhet. 
Du erbjuds
Du erbjuds ett konsultuppdrag med omfattning heltid (100%) med start preliminärt 2023-09-04 och pågå till 2024-06-30, med chans till tre månaders förlängning som längst. Du kommer att bli anställd av Jurek och vara uthyrd till vår kund.

Arbete sker i största möjliga mån på myndighetens kontor i Göteborg. Möjlighet till visst distansarbete finns efter senare överenskommelse. Resor förekommer i arbetet. 

Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Livija Bekkhus på Livija.bekkhus@jurek.se. 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.
Om Jurek
Jurek Recruitment & Consulting är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Ansök nu

Nu är det din tur att gå med vårt HR nätverk!

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Jul 27
Hur många bolag finns det i göteborgsområdet? Hur många har en HR-funktion? Hur många har ett behov av just din kompetens just nu? Det korta svaret är många och Jurek bör vara din givna samarbetspartner för att få möjligheten till att växa, utvecklas och ha en riktigt rolig och utmanande arbetsdag. Genom att bli en del av vårt nätverk kommer du ett steg närmare din drömtjänst - tillsammans ser vi över vilket ditt nästa steg är och arbetar för att nå dit tillsammans!

I över tio år har Jurek fungerat som din självklara nätverkspartner för uppdrag & tjänster inom HR med ett kundnätverk innehållande de mest spännande, utvecklande och utmanande verksamheterna du kan tänka dig. Att därefter toppa detta med marknadens trevligaste konsultnätverk i form av gemensamma frukostar, luncher, AWs, seminarier, föreläsningar och nätverksträffar ger dig förutsättningarna till att bygga vidare på din kompetens!

Har du tidigare erfarenhet av arbete inom HR, såväl lång som kort - litet eller stort bolag så tar jag gärna emot din ansökan. Kanske har du arbetat med någon av nedanstående arbetsuppgifter tidigare?

- HR-administration
- Fackliga förhandlingar
- Rekrytering
- Employer Branding
- Lön och förmåner
- Arbetsmiljöarbete
- Arbetsrätt

Vem söker vi?

Vi tror att du som söker gillar att arbeta med människor och har en hög energinivå och ett härligt driv. Du är ödmjuk, lösningsorienterad och brinner för HR-arbete i alla dess former. Du har lätt för att komma överens med kollegor och kunder och har ett positivt synsätt. Vidare så är du prestigelös och hjälpsam och inte rädd att gå utanför din comfort zone för att hitta lösningar på hinder som kan uppstå.

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas en spännande och utvecklande anställning som konsult med uppdrag av varierande längd inom din profession. Detta är din chans att utvecklas, utmanas eller få chansen att arbeta på spännande arbetsplatser inom HR som verkligen är betydelsefulla.

Som anställd på Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuds du självklart alltid sjysta anställningsvillkor med fast månadslön, semesterrätt enligt kollektivavtal, friskvård och mycket mer! Ta chansen & lev ut dina fantasier!

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Albin Caspersen på albin.caspersen@jurek.se - Ansök på www.jurek.se

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi idag unika i Sverige. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Ansök nu

Ekonomiassistent till verksamhet, ett stenkast från Järntorget!

Bokförare
Läs mer Jul 27
Har du erfarenhet av att arbeta med ekonomi och är redo för nästa utmaning? Brinner du för att leverera förstklassig service, samtidigt som du har ett genuint intresse för siffror? Då kan det vara Dig vi söker till den här roliga tjänsten som ekonomiassistent till vår kund som går en spännande framtid till mötes, i centrala Göteborg!

Arbetsbeskrivning

I rollen som ekonomiassistent hos vår kund kommer du främst att arbeta i en serviceinriktad roll och har många kontakter inom och/eller utanför organisationen exempelvis bostadsrättmedlemmar och bostadsrättsföreningar, leverantörer, banker, samt med ekonomer på de olika affärsområdena. I rollen ingår att ge service och hantera ärenden åt kunder via telefon, post och mail.

• Tar emot och registrerar inkommande betalningar, hantering av felaktig betalning, administration av autogiro samt löpande bokföring och kontoavstämningar
• Avstämningar
• Hanterar leverantörsfakturor både internt och för förvaltande kunder
• Hantering av påminnelser, inkasso- samt kronfogdekrav

Vem söker vi till denna roliga roll?

Vi vill att du som söker har en eftergymnasial ekonomiutbildning på högskolenivå eller motsvarande. Du har erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete och har med fördel suttit i en liknande roll. Erfarenhet från fastighetsbranschen är meriterande.

Givetvis är ekonomi det roligaste du vet. Utöver det tror vi att du är noggrann och analytisk med ett stort kundfokus. Du är inte rädd för att tänka nytt och kan bidra med erfarenheter och nya perspektiv i kundens utvecklingsarbete.

Du erbjuds

Ett riktigt roligt och intressant jobb som ekonom i centrala Göteborg. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos vår kund med omgående start. 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid frågor går det fint att kontakta ansvarig rekryterare Albin Caspersen på albin.caspersen@jurek.se

Ansök nu

Office Manager sökes till supertrevligt kontor!

Receptionist, telefonist
Läs mer Aug 11
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu för kunds räkning en Office manager till ett mycket trevligt företag i centrala Göteborg. Kontoret präglas av en riktigt härlig atmosfär och en lättsam stämning. I rollen så ingår flertalet spännande och roliga arbetsuppgifter så som:

• Ansvar för att kontoret ser trevligt och inbjudande ut
• Beställa kontorsmaterial
• Ta emot besökare & paket
• Administrativt stöd
• Matbeställningar
• Onboarding & offboarding
• Planering & genomförande av event

Detta är en konsultanställnig med start omgående som sträcker sig till minst 6 månader framåt med chans till förlängning. Vill du bli en del av ett varmt, kompetent och trevligt team där du dessutom får växa och utvecklas i din roll tar jag med glädje emot din ansökan!

Vem söker vi till denna roliga roll?
Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av en serviceroll, där det är mycket meriterande om du arbetat som receptionist eller kontorsansvarig. Du är van att arbeta med datorn som verktyg och känner dig trygg i hela officepaketet. Som person är du positiv, prestigelös och har ett genuint intresse för service med allt vad det innebär! För dig är ingen arbetsuppgift för stor eller liten utan du hjälper gärna till där det behövs på kontoret. Vidare så tror vi att du som söker är lyhörd, social, initiativtagande och sprider glädje och en härlig energi omkring dig.

Du erbjuds
Du erbjuds en bred roll som Office manager i fina lokaler i Göteborg. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig till minst 6 månader framåt med chans till förlängning. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Ansök nu

Ekonomiassistent till roligt uppdrag mitt i centrala Göteborg!

Ekonomiassistent
Läs mer Jul 31
Om rollen
För kunds räkning söker vi dig som vill axla den roliga och utvecklande rollen som ekonomiassistent! Tillsammans med dina trevliga kollegor på ekonomiavdelningen arbetar du med flertalet arbetsuppgifter så som:

• Registrering och underhåll av projektdata
• Utfärda fakturor enligt faktureringsunderlag
• Stöd till projektledare
• Kravhantering
• Avtalsbevakning
• Påminnelsehantering
• Inkassofrågor
• Projektadministration

Detta är en roll för dig som trivs med en varierande arbetsdag där du både får nytta av dina kunskaper inom ekonomi – men också din sociala & serviceinriktade sida då du har många olika kontaktytor.

Utöver att du erbjuds en riktigt intressant tjänst så kommer du att bli en del av en organisation med högt i tak, ett öppet och trivsamt arbetsklimat och härliga kollegor. Tjänsten är ett konsultuppdrag om 100% med start i augusti, uppdraget förväntas pågå till 2024-03-31 med möjlighet till förlängning därefter.

Vem söker vi till denna spännande tjänst?
Till denna roll söker vi dig som har jobbat 1-2 år som ekonomiassistent och är redo för nästa möjlighet! Du har en utbildning inom ekonomi från YH/högskola eller universitet och har goda kunskaper i Officepaketet. Har du arbetat i Unit4 är detta meriterande men inget krav. Som person tror vi att du är en lagspelare som gärna hjälper till där det behövs för stunden. Du är noggrann och kvalitetsmedveten och har en god serviceförmåga. Du talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat och är en kommunikativ person som trivs i en roll med många kontaktytor.

Du erbjuds
En roll som ekonomiassistent hos vår trevliga kund mitt i centrala Göteborg. Uppdragets omfattning är på 100% med start i augusti och sträcker sig minst till slutet av mars 2024, med möjlighet till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos Jurek Talents men arbetar ute hos kund.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urvalet sker löpande & tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag! Vid frågor gällande tjänsten går det fint att maila ansvarig rekryterare Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se

Ansök nu

Lönekonsult till Xtra Mile i Uppsala, Stockholm eller Göteborg

Löneadministratör
Läs mer Jul 4
Är du en lönekonsult som älskar kundkontakt och som trivs i en konsultativ roll med eget kundansvar? Är du en person som månar om en god teamkänsla och som lockas av att få växa tillsammans med ett starkt team? Vi söker nu en engagerad lagspelare som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss!

Xtra Mile är en redovisningsbyrå som grundades 2005. Hos oss jobbar både redovisnings- och lönekonsulter och vi är idag 35 medarbetare fördelade på tre kontor runtom i Sverige; Stockholm, Uppsala och Göteborg. Vi behöver nu stärka upp löneteamet, som idag består av 7 personer, med ytterligare en lönekonsult som kommer utgå från kontoret i Göteborg, Uppsala alternativt Stockholm.

Om rollen
Som lönekonsult hos oss på Xtra Mile kommer du att arbeta med kunder av varierande storlek i olika branscher. Du har nära kontakt med dina kunder och kommer för dina kunders räkning hantera deras löneprocesser innefattande själva lönekörning, utlägg och reseräkningar, traktamenten mm. Utöver själva lönehanteringen kommer du också arbeta med personaladministration samt hantering och rådgivning kring förmåner, pensioner och försäkringar.

Vem är du?
Vi söker dig med relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet inom löneområdet med minst 2-3 års erfarenhet av löneadministration, helst från en lönebyrå. Du är självständig i hela löneprocessen och med tanke på att våra kunder finns inom olika branscher ser vi att du har erfarenhet av arbete mot olika kollektivavtal samt att du har hanterat löner för både tjänstemän och kollektivanställda. Vidare trivs du med att ha rådgivande samtal både med kund och med dina kollegor internt. Då rollen som lönekonsult även innefattar viss personaladministration ser vi det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av det.

Vi har ett digitalt arbetssätt varför det är av vikt att du har lätt för att sätta dig in i nya system och digitaliserade lösningar. Har du tidigare erfarenhet av arbete i lönesystemen Hogia eller Kontek är det meriterande likväl som erfarenhet av arbete i försystemet Flex HRM.

För att trivas och komma till din rätt i rollen som lönekonsult hos oss är du en engagerad, rådgivande och serviceinriktad person med en god kommunikationsförmåga. Du är affärsmässig, nyfiken och van vid att självständigt driva ditt arbete framåt och försöker alltid tänka proaktivt i att vilja förbättra och förenkla ditt arbete. Vi månar om att ha en god teamkänsla varför vi ser att du, precis som vi, är hjälpsam, stödjande och prestigelös och ser vikten av att bygga och bibehålla goda relationer med både kunder och kollegor.

Vi erbjuder
Xtra Mile är en familjär byrå med hög grad av digitaliserade lösningar. Våra kunder är allt från enmansföretag till större koncerner, noterade bolag och organisationer inom offentlig sektor. Vi har 39-timmars arbetsvecka med stor frihet under ansvar. Utöver friskvårdsbidrag och avsättning till tjänstepension erbjuder vi även våra medarbetare en gemensam friskvårdstimme i veckan på arbetstid.

Kulturen kännetecknas av öppenhet, högt i tak, hjälpsamhet och ett stort engagemang från alla våra medarbetare. För att du ska trivas hos oss tror vi att detta är i linje med dina värderingar då vi är måna om att bibehålla vår goda gemenskap på företaget.

Ansökan och övrig information
Detta är en tillsvidareanställning med inledande provanställning om sex månader. Möjliga placeringsorter för den här positionen är i Göteborg, Uppsala eller Stockholm och vi erbjuder en hybrid modell där du har möjlighet att kunna arbeta hemifrån två dagar per vecka.

I den här rekryteringen samarbetar Xtra Mile med Jurek och du söker tjänsten via Jureks hemsida www.jurek.se. Då urval och intervjuer kommer att ske löpande ser vi fram emot att få din ansökan snarast möjligt. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se alt 076-002 69 24.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Office Manager sökes till supertrevligt kontor!

Receptionist, telefonist
Läs mer Jul 4
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu för kunds räkning en Office manager till ett mycket trevligt företag i centrala Göteborg. Kontoret präglas av en riktigt härlig atmosfär och en lättsam stämning. I rollen så ingår flertalet spännande och roliga arbetsuppgifter så som:

• Ansvar för att kontoret ser trevligt och inbjudande ut
• Beställa kontorsmaterial
• Ta emot besökare & paket
• Administrativt stöd
• Matbeställningar
• Onboarding & offboarding
• Planering & genomförande av event

Detta är en konsultanställnig med start omgående som sträcker sig till minst 6 månader framåt med chans till förlängning. Vill du bli en del av ett varmt, kompetent och trevligt team där du dessutom får växa och utvecklas i din roll tar jag med glädje emot din ansökan!

Vem söker vi till denna roliga roll?
Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av en serviceroll, där det är mycket meriterande om du arbetat som receptionist eller kontorsansvarig. Du är van att arbeta med datorn som verktyg och känner dig trygg i hela officepaketet. Som person är du positiv, prestigelös och har ett genuint intresse för service med allt vad det innebär! För dig är ingen arbetsuppgift för stor eller liten utan du hjälper gärna till där det behövs på kontoret. Vidare så tror vi att du som söker är lyhörd, social, initiativtagande och sprider glädje och en härlig energi omkring dig.

Du erbjuds
Du erbjuds en bred roll som Office manager i fina lokaler i Göteborg. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig till minst 6 månader framåt med chans till förlängning. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Ansök nu

Ekonomiassistent sökes till långsiktigt uppdrag, Göteborg

Ekonomiassistent
Läs mer Jul 17
Nu finns möjligheten att axla den roliga rollen som ekonomiassistent hos vår trevliga kund i centrala Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker 6 månader framåt, med chans att övergå i anställning hos kund därefter. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning
Som ekonomiassistent hos vår kund kommer du att ha en flexibel och varierande roll där du ansvarar för hela kundreskontraprocessen, från ax till limpa. Detta är en utmärkt möjlighet för dig som är i början av karriären och vill få möjligheten att utvecklas och växa i din roll som ekonom! Dina arbetsuppgifter i rollen som ekonomiassistent kommer bland annat innefatta:

• Kundinbetalningar
• Påminnelsehantering
• Löpande kommunikation med både interna och externa aktörer
• Behjälplig vid månadsbokslut och rapportering
• Ad hoc uppgifter

Du kommer tillhöra en härlig grupp om fyra engagerade ekonomer där du rapporterar till Director of Finance. Ekonomiarbetet sker i NetSuite och Excel.

Du som söker
Vi ser att du som söker uppfyller följande kriterier:

• Goda kunskaper i Excel
• God systemvana
• Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
• Ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vi ser att du är driven, social och har ett genuint intresse för ekonomiarbetet. Vidare har du en positiv inställning till arbetet och du uppskattar daglig kontakt med såväl kunder som kollegor. För att trivas i denna roll är du en flexibel "doer" som tycker om ett varierande arbete. Du har ett starkt driv att utveckla och förbättra processer och du ser möjligheter före hinder! Koncernspråket är engelska och det är därför av stor vikt att du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Du erbjuds
Ett riktigt roligt och intressant jobb som ekonomiassistent ute hos vår kund i centrala Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag på 100% med start omgående som förväntas pågå sex månader framåt med möjlighet till anställning till kund därefter. Urvalet sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid frågor går det fint att kontakta ansvarig rekryterare Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se

Ansök nu

Redovisningsekonom & nyfiken på nya möjligheter - se hit!

Redovisningsekonom
Läs mer Jun 30
På Jurek samarbetar vi med flertalet spännande kunder inom olika branscher där du får chansen att växa, utvecklas och ha en riktigt rolig och intressant arbetsdag. Genom att bli en del av vårt nätverk kommer du ett steg närmare din drömtjänst - tillsammans ser vi över vilket ditt nästa steg är och arbetar för att nå dit tillsammans!

Har du tidigare erfarenhet av arbete som redovisningsekonom, såväl lång som kort - litet eller stort bolag så tar jag gärna emot din ansökan. Kanske har du arbetat med någon av nedanstående arbetsuppgifter tidigare?

• Löpande bokföring
• Avstämningar i samband med månads- och årsbokslut
• Bankavstämningar
• Godkänna betalningar
• Upprättande av momsdeklaration och arbetsgivardeklaration
• Upprättande av med årsredovisningar
• Tidigare erfarenhet av arbete i SAP är mycket meriterande då flera av våra kunder efterfrågar detta

Vi tror att du som söker är van att arbeta proaktivt och har en hög energinivå och ett härligt driv. Du är van att arbeta självständigt och är självgående i ditt arbetssätt. Du har lätt för att komma överens med kollegor och kunder och har en positiv inställning! Vidare så är du prestigelös och hjälpsam och inte rädd att gå utanför din comfort zone - du är en person som ser lösningar även i komplexa situationer och drivs av att utvecklas och växa i din roll. 

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett roligt och utvecklande arbete som redovisningsekonom. Vi söker dig som både är intresserad utav konsultrollen samt att bli rekryterad direkt till någon av våra härliga kunder. Detta är en strålande chans att utvecklas och få chansen att arbeta på spännande arbetsplatser. Kunder och uppdragslängd samt arbetsuppgifter kan variera beroende på kundens behov.

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se Ansök på www.jurek.se

Ansök nu

Är du controller och redo för nya möjligheter?

Controller
Läs mer Jun 30
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är nyfiken på nya möjligheter inom controllerområdet då vi ser en stor efterfrågan av just denna kompetens hos våra härliga kunder! Vi har kunder i mängder av olika spännande branscher – oavsett om du vill jobba på ett mindre lokalt bolag eller stor global koncern, i en roll som financial- eller businesscontroller är vi måna om att hitta rätt matchning till just dig!

Vanligt förekommande arbetsuppgifter i rollen som controller ute hos våra kunder brukar vara budget- och prognosarbete, analyser, rapportering samt delaktighet i månads- och årsbokslut. Våra kunder söker dig som är alltifrån början av din karriär till dig som har en lång erfarenhet inom området. Oavsett om du är nyfiken på rollen som konsult eller vill bli direktrekryterad till kund vill jag gärna komma i kontakt med dig.

Vilken profil brukar våra kunder vara nyfikna på?
Trots att varje roll är unik vet vi att det finns vissa kompetenser och egenskaper som många av våra kunder har som önskemål när dem är på jakt efter nästa stjärna till teamet! Det är ofta önskvärt med en högskoleexamen inom ekonomi och ofta minst något års erfarenhet av controllerrollen. Är du dessutom grym på Excel och har arbetat i något av de större affärssystemen brukar detta vara ett stort plus i kanten.

Personliga egenskaper som ofta nämns som önskvärda är analytisk, ansvarstagande, kollegial och noggrann. Då controllerfunktionen ofta har flera intressenter och kontaktytor så är både kommunikativ och ödmjuk ytterligare två egenskaper som är toppen om du besitter.

Du erbjuds
Vi erbjuder dig möjligheten att ta nästa steg i karriären och kamma hem ditt drömjobb! Skulle du vara intresserad av konsultrollen erbjuder vi dig en fast månadslön (eller timlön om du hellre går in som underkonsult), fina förmåner och en konsultchef som stöttar och peppar dig längs uppdragets gång. Vill du hellre bli rekryterad direkt till kund så säkerställer vi alltid att de kunder vi samarbetar med kommer ta väl hand om dig och vi har en tät dialog för att säkerställa detta även efter att du blivit rekryterad.

Det ska bli så roligt att komma i kontakt med dig & få veta lite mer om dina mål och drömmar, varmt välkommen med din ansökan!

Om Jurek rekrytering och bemanning
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Ansök nu

Controller till medicinteknisk koncern i Göteborg!

Controller
Läs mer Jun 26
Nu söker vi dig med tidigare bakgrund inom ekonomistyrning med fokus på analys, budget och uppföljning i en spännande och fartfylld roll som Controller till ett internationellt bolag inom forskning & medicinteknik i Göteborg. Urvalsprocessen och intervjuer sker löpande, välkommen in med en ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

Vår kund som är verksamma inom forskning & medicinteknik söker nu dig som är intresserad av arbete i en internationell koncern med ansvar för flera nordiska länder.

Som Controller på ekonomienheten är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ansvara för, stödja och utveckla verksamheten och affärer genom den löpande resultatuppföljningen. Du ansvarar för uppföljning och analys av KPI:er samt driver budget- och prognosprocesserna tillsammans med ditt team.

Arbetsuppgifter:

- Driva de juridiska enheternas prognos- och budgetprocesser inom ramen för koncernens budgetprocess och garantera respekten för deadlines, process och leverans
- Aktivt bidra till de avslutande aktiviteterna i samarbete med revisorer för att säkerställa korrekt information och ge besluts- och ad hoc-rapportering till alla affärspartners
- Månadsrapporter med nödvändiga avstämningar
- Implementera interna kontroller inom sitt ansvarsområde

Vem söker vi till denna tjänst?

Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll tidigare och känner dig mycket trygg i rollen som Controller. Som person är du proaktiv och strukturerad med stor känsla för detaljer och innehar med fördel en eftergymnasial utbildning inom ekonomi.

Är du dessutom trygg i att arbeta i SAP, hanterar svenska & engelska flytande och trivs i en internationell miljö så kan detta vara tjänsten för dig!

Du erbjuds

Ett utvecklande konsultuppdrag som Controller i Göteborg. Detta är ett uppdrag med start omgående som sträcker sig minst till slutet av september månad. Rekryteringsarbetet pågår samtidigt och för rätt person är möjligheterna till en anställning i organisationen mycket sannolik.

Låter detta som rätt nästa steg för dig? Vi ser då fram emot din ansökan redan idag! Urval och intervjuer hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Albin Caspersen, albin.caspersen@jurek.se.

Ansök nu

Kanske är världens roligaste ekonomijobb ett klick bort?

Bokförare
Läs mer Jun 30
Har du gått i tankarna att testa konsultlivet? Lockas du av att få se nya spännande arbetsplatser, ha ett flexibelt arbetsliv och lära känna massor av spännande människor? Isåfall vill jag mer än gärna komma i kontakt med just Dig! Som konsult hos Jurek får du inte bara möjligheten att arbeta ute hos våra fantastiska kunder – du blir också en del av vår gemenskap & får lära känna andra grymma konsultkollegor!

Utöver roliga uppdrag så gör vi massor av trevligheter ihop (om man vill!) – alltifrån frukost- och lunchträffar till AW´s, föreläsningar och andra kul aktiviteter. Vi är oerhört måna om att våra konsulter skall trivas oss hos och känna en tillhörighet såväl hos oss som ute på uppdraget.

Så – med detta sagt, du som jobbar inom ekonomi idag & är redo att ta steget; Varmt välkommen med din ansökan via denna annons, så bokar vi in ett samtal, kaffe eller en walk-and talk inom en snar framtid!

Vem tror vi trivs hos oss?
Till vårt kompetenta, engagerade och kunniga konsultteam inom ekonomi söker vi dig som vill fortsätta utvecklas i din roll. Vi välkomnar både dig som är precis i början, mitten och långt in i karriären; det viktigaste är att du är en person som trivs med att testa nya möjligheter, gillar mötet med människor och inte minst har ett genuint intresse för ekonomi!

Vad erbjuds jag som konsult hos Jurek?
När du är en del av teamet här på Jurek så sätter, nästan, bara fantasin gränser! Vår ambition är att hitta ditt nästa dröm-uppdrag och hjälpa dig nå nästa steg i din karriär. Tillsammans skapar vi förutsättningar för att nå dit, och har dessutom riktigt roligt på vägen. Som konsult hos Jurek erbjuds du självklart finfina förmåner, en fast marknadsmässig månadslön, kompetensutveckling och, om vi får säga det själva, Sveriges trevligaste konsult- & kundnätverk. Vi har kollektivavtal och vill du inte vara anställd hos oss går det minst lika bra att gå in som underkonsult.

Det här låter toppen – hur kommer jag i kontakt med er?
Vi ser verkligen framemot att komma i kontakt med just Dig, och första steget är att du registrerar ditt CV via annonsen så hör vi av oss. Skulle du ha någon fråga, fundering eller bara vill presentera dig går det självklart fint att ta en kontakt direkt med oss, via telefon eller mail: julia.jarvholm@jurek.se alternativt 031-712 83 50.

Varmt välkommen med din ansökan, det skall bli så roligt att träffas!

Ansök nu

Är du ekonomiassistent och redo för nya utmaningar?

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 26
Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i rollen som ekonomiassistent hos någon av våra samarbetspartners! Har du arbetat som ekonomiassistent eller i liknande roller tidigare och trivs i en sådan roll? Är du van vid att arbeta löpande med en verksamhets bokföring såsom fakturering, leverantörskontra, kundreskontra eller betalningar? Vi befinner oss i regelbundet behov av ekonomiassistenter till uppdrag ute hos våra kunder i olika branscher med varierande uppdragslängd. Oavsett hur lång tidigare erfarenhet du har och inom vilken bransch du tidigare varit verksam, är du varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning 

Som ekonomiassistent ansvarar du över att assistera ekonomer med det dagliga ekonomiarbetet. Dagliga arbetsuppgifter innefattar bl.a. hantering av kund- och leverantörsreskontra, fakturahantering, löneförberedande uppgifter, rapportering samt moms och skattedeklarationer.

Övriga avstämningar, hantering av reseräkningar samt beställning av varor är också arbetsuppgifter som du kan tänkas få ansvara över.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har arbetat som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra och/ eller kundreskontra. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller en jämförbar yrkesutbildning med inriktning mot ekonomi och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i olika typer av affärssystem. Som person är du noggrann, strukturerad och ambitiös och har en god samarbetsförmåga. Du trivs i ett högt tempo och är självständig i din yrkesroll.

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas en spännande och utvecklande anställning som konsult med uppdrag av varierande längd inom din profession. Detta är din chans att utvecklas, utmanas eller få chansen att arbeta på spännande arbetsplatser i rollen som ekonomiassistent.

Som anställd på Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuds du självklart alltid sjysta anställningsvillkor med fast månadslön, semesterrätt enligt kollektivavtal, friskvård och mycket mer! Ta chansen & lev ut dina fantasier!
Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Albin Caspersen på albin.caspersen@jurek.se - Ansök på www.jurek.se

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi idag unika i Sverige. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Ansök nu

Ekonomiassistent till verksamhet, ett stenkast från Järntorget!

Bokförare
Läs mer Jun 26
Har du erfarenhet av att arbeta med ekonomi och är redo för nästa utmaning? Brinner du för att leverera förstklassig service, samtidigt som du har ett genuint intresse för siffror? Då kan det vara Dig vi söker till den här roliga tjänsten som ekonomiassistent till vår kund som går en spännande framtid till mötes, i centrala Göteborg!

Arbetsbeskrivning

I rollen som ekonomiassistent hos vår kund kommer du främst att arbeta i en serviceinriktad roll och har många kontakter inom och/eller utanför organisationen exempelvis bostadsrättmedlemmar och bostadsrättsföreningar, leverantörer, banker, samt med ekonomer på de olika affärsområdena. I rollen ingår att ge service och hantera ärenden åt kunder via telefon, post och mail.

• Tar emot och registrerar inkommande betalningar, hantering av felaktig betalning, administration av autogiro samt löpande bokföring och kontoavstämningar
• Avstämningar
• Hanterar leverantörsfakturor både internt och för förvaltande kunder
• Hantering av påminnelser, inkasso- samt kronfogdekrav

Vem söker vi till denna roliga roll?

Vi vill att du som söker har en eftergymnasial ekonomiutbildning på högskolenivå eller motsvarande. Du har erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete och har med fördel suttit i en liknande roll. Erfarenhet från fastighetsbranschen är meriterande.

Givetvis är ekonomi det roligaste du vet. Utöver det tror vi att du är noggrann och analytisk med ett stort kundfokus. Du är inte rädd för att tänka nytt och kan bidra med erfarenheter och nya perspektiv i kundens utvecklingsarbete.

Du erbjuds

Ett riktigt roligt och intressant jobb som ekonom i centrala Göteborg. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos vår kund med omgående start. 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid frågor går det fint att kontakta ansvarig rekryterare Albin Caspersen på albin.caspersen@jurek.se

Ansök nu

Administratör/Reception sökes inför kommande uppdrag

Servicehandläggare
Läs mer Jun 21
Vi söker nu administratörer/receptionister som är redo för nya spännande utmaningar. Har du jobbat i en koordinerande roll med många kontaktytor där fokus ligger på service och administrativa uppgifter kommer du trivas i denna typ av roll. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag men det kan vara alltifrån mötesbokning, schemaläggning, ta emot kunder och klienter, vara behjälplig i olika ärenden och mycket mer. Oavsett hur länge du varit i branschen så är du varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

I rollen som administratör finns en uppsjö av olika tjänster. Administratörens arbetsuppgifter kan variera från att förbereda ärenden, ta fram information ur databaser, sammanställa material och delta i utredningar. Andra arbetsuppgifter kan vara administration kring fakturor, handläggning, inköp, kund, konferens och resebokningar. 
Möjligheterna är oändliga och vi ser fram emot din ansökan! 

Vem söker vi?

Vi söker dig som har arbetat med administrativa arbetsuppgifter tidigare. Det är meriterande om du har erfarenhet ifrån servicebranschen eller arbetat i en global organisation tidigare. Som person tror vi att du är framåt, social, noggrann och flexibel. Du ser vad som behövs göras och hjälper gärna till där det behövs. Du trivs med en varierande arbetsdag och gillar mötet med nya människor!

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas en spännande och utvecklande anställning som konsult med uppdrag av varierande längd inom din profession. Detta är din chans att utvecklas, utmanas eller få chansen att arbeta på spännande arbetsplatser i en administrativ & serviceinriktad roll.

Som anställd på Jurek Talents erbjuds du självklart alltid schyssta anställningsvillkor med fast månadslön, semesterrätt enligt kollektivavtal, friskvård och mycket mer! Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se - Ansök på www.jurek.se

Ansök nu

Senior KReditanalytiker sökes till Aros i Göteborg

Bokförare
Läs mer Jun 15
Aros växer och vi söker nu ytterligare en kollega till rollen som Senior Kreditanalytiker!

På Aros Kapital är det enkelt att vara kund – både för våra inlåningskunder som våra företagskunder. Genom personlig service av våra medarbetare och moderna systemlösningar kan vi erbjuda finansieringslösningar i form av fastighetslån, företagslån, fakturaköp och leasing.

Från samtliga kontor i Göteborg, Stockholm, Örebro, Oslo eller London har vi medarbetare som drivs av engagemang, entreprenörskap, professionalism och gemenskap. Om detta stämmer in på dig – då finns det möjlighet att vara med vår resa framåt!

Om teamet och arbetsuppgifterna

Ditt närmsta team består idag av tre kreditanalytiker och ni ingår i ett större team om 21 engagerade kollegor som tillsammans arbetar mot gemensamma mål. Under din arbetsdag kommer du främst arbeta med att:

• Skriva och färdigställa kredit PM
• Ansvara för att skriva och färdigställa kredit PM för årlig omprövning
• Vara med i kundmöte tillsammans med kundansvarig
• Regelbunden dialog och samarbete med kundansvarig och övriga avdelningar internt
• Fatta kreditbeslut inom uppsatt mandatstruktur
• Föredra ärenden i kreditkommittén

Vem söker vi till denna spännande tjänst?

Till rollen som Senior Kreditanalytiker söker vi dig som är en utpräglad lagspelare, nyfiken och intresserad av nya affärer, marknader och länder och har ambitionen att bidra med såväl kunskap som erfarenhet. För att lyckas i rollen har du en kandidatexamen i ekonomi och minst 5 års erfarenhet av arbete med företagsfinansiering inom bank. Företagskrediter är något du kan och brinner för och du har betydande erfarenhet av rörelsefinansiering, förvärvsfinansiering samt analys av medelstora och stora koncerner.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har en pedagogisk och ödmjuk kommunikationsstil. Du skulle beskriva dig själv som en noggrann, engagerad, analytisk, tålmodig och självgående person med förmåga att hålla deadlines och komma i mål med uppgifter. Du betraktar dig som öppen och transparent som värdesätter vikten av goda relationer för att uppnå bästa möjliga förutsättningar för framgång.

Vad erbjuder Aros Kapital dig?

Du erbjuds ett spännande arbete i en dynamisk och fartfylld miljö där det finns en stor utvecklingspotential både inom tjänsten och företaget. Du får möjligheten att bli en viktig spelare hos oss där din insats och ditt bidrag är av största vikt för vår gemensamma utvecklingsresa framåt. Aros erbjuder förmåner så som ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, pension, frukost och massage på jobbet m.m. Du välkomnas till Aros nybyggda, moderna kontor på 26:e våningen i Gårda i Göteborg där utmanande och roligt arbete varvas med mycket aktiviteter, härliga kollegor och en schysst företagskultur!

Tillträde snarast möjligt, enligt överenskommelse.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Aros Kapital med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Hellner på malin.hellner@jurek.se.
Vi ser med glädje fram emot just din ansökan!

Ansök nu

Bolagsjurist till New Wave Group (publ) i Göteborg

Bolagsjurist
Läs mer Jun 29
Brinner du för både juridik och affär? Söker du en tjänst där du får arbeta nära affären och ta stort eget ansvar i en verksamhet där beslutsvägarna är korta? Då kan detta vara möjligheten du väntat på!

Om New Wave Group

New Wave Group är en börsnoterad tillväxtkoncern som skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter för profilbranschen samt sport-, gåvo- och inredningssektorn. Koncernen, där moderbolaget är noterat på Nasdaq Stockholm Large Cap, består av ca 70 operativa bolag i Europa, Nordamerika och Asien. Några av våra mest kända varumärken är Craft, Cutter & Buck, Clique, Orrefors, Kosta Boda och Sagaform.

New Wave Group växer och söker nu ytterligare en bolagsjurist som vill utvecklas tillsammans med verksamheten.

 

Om tjänsten

Som bolagsjurist kommer du att vara anställd i moderbolaget med placering på huvudkontoret i centrala Göteborg, men du kommer att arbeta med alla koncernens bolag.

Du kommer att arbeta brett inom flera olika affärsjuridiska rättsområden och jurisdiktioner, med fokus på kommersiella avtal, bolags- och börsrätt samt förvärv. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att upprätta, granska och förhandla avtal, säkerställa regelefterlevnad, M&A, arbeta med omstruktureringar och omorganisationer, hantera tvister och att ge löpande intern rådgivning.

Som bolagsjurist på New Wave Group kommer du att jobba i en internationell miljö, vara nära affären och "hålla många bollar i luften". Här är verkligen ingen dag den andra lik.

 

Om dig

Vi söker dig som har en juristexamen samt två–tre års arbetslivserfarenhet från advokatbyrå eller som bolagsjurist. Du har erfarenhet av och intresse för affärsjuridik och affärsverksamhet.

Du känner dig bekväm med att jobba på såväl svenska som engelska. Ytterligare språkkunskaper kan vara meriterande.
På New Wave Group finns idag två seniora jurister, som kommer att stötta dig i ditt arbete. Men, du förväntas att jobba självständigt och ta såväl egna initiativ som ansvar för ditt arbete.

 

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar New Wave Group med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Till din ansökan önskar vi att du bifogar CV och personligt brev. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via email utan att ansökan sker via Jureks hemsida www.jurek.se. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Bouvin på maria.bouvin@jurek.se alternativt på telefon 076-002 69 22.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Finns drömjobbet inom Supply Chain & Inköp runt hörnet?

Inköpare
Läs mer Jun 19
Jurek är din självklara arbetsgivare för konsultuppdrag i göteborgsområdet för tjänster inom Supply Chain & Inköp. Vi har ett gediget & upparbetat nätverk med Göteborgs ledande aktörer som ger dig chansen att växa, utvecklas och ha en riktigt rolig och utmanande arbetsdag. Genom att bli en del av vårt nätverk kommer du ett steg närmare din drömtjänst - tillsammans ser vi över vilket ditt nästa steg är och arbetar för att nå dit tillsammans!

Under 1900-talet var Göteborg en arbetarstad med stora industrier som tillverkade fartyg, bilar, elektronik och mediciner. Staden växte kraftigt, nya förorter byggdes samtidigt som äldre delar revs eller rustades upp och människor från hela världen kom nu till staden vid havet. Fartyg, bilar, elektronik och mediciner är fortsatt en stor del av Göteborgs Supply Chain & Inköpstjänster – och därför en stor del av Jureks kundnätverk. Nu söker vi därför dig som motiveras av en konsulterande roll och nästa arbetsrelaterade utmaning tillsammans med oss!

Har du tidigare arbetat med Inköp eller Supply Chain och trivs i en sådan roll? Är du van vid stora & sociala kontaktytor, både internt och externt? Vi är i regelbunden dialog med våra samarbetspartners som är i behov av förstärkning till sina verksamheter i varierande branscher. Oavsett hur lång tidigare erfarenhet du har eller inom vilken bransch du tidigare varit verksam inom, är du varmt välkommen med din ansökan!

Vem söker vi?

Vi tror att du som söker är van att arbeta proaktivt och har en hög energinivå och ett härligt driv. Du är van att arbeta självständigt och är självgående i ditt arbetssätt. Du har lätt för att komma överens med kollegor och kunder & har ett positivt synsätt. Vidare så är du prestigelös och hjälpsam och inte rädd att gå utanför din comfort zone för att hitta lösningar på hinder som kan uppstå.

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas en spännande och utvecklande anställning som konsult med uppdrag av varierande längd inom din profession. Detta är din chans att utvecklas, utmanas eller få chansen att arbeta på spännande arbetsplatser inom Inköp & Supply Chain.

Som anställd på Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuds du självklart alltid sjysta anställningsvillkor med fast månadslön, semesterrätt enligt kollektivavtal, friskvård och mycket mer! Ta chansen & lev ut dina fantasier!

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Albin Caspersen på albin.caspersen@jurek.se - Ansök på www.jurek.se

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi idag unika i Sverige. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Ansök nu

Senior Kreditanalytiker till Aros Kapital i Göteborg

Finansanalytiker
Läs mer Jun 12
Aros växer och vi söker nu ytterligare en kollega till rollen som Senior Kreditanalytiker!

På Aros Kapital är det enkelt att vara kund – både för våra inlåningskunder som våra företagskunder. Genom personlig service av våra medarbetare och moderna systemlösningar kan vi erbjuda finansieringslösningar i form av fastighetslån, företagslån, fakturaköp och leasing.

Från samtliga kontor i Göteborg, Stockholm, Örebro, Oslo eller London har vi medarbetare som drivs av engagemang, entreprenörskap, professionalism och gemenskap. Om detta stämmer in på dig – då finns det möjlighet att vara med vår resa framåt!

Om teamet och arbetsuppgifterna

Ditt närmsta team består idag av tre kreditanalytiker och ni ingår i ett större team om 21 engagerade kollegor som tillsammans arbetar mot gemensamma mål. Under din arbetsdag kommer du främst arbeta med att:

• Skriva och färdigställa kredit PM
• Ansvara för att skriva och färdigställa kredit PM för årlig omprövning
• Vara med i kundmöte tillsammans med kundansvarig
• Regelbunden dialog och samarbete med kundansvarig och övriga avdelningar internt
• Fatta kreditbeslut inom uppsatt mandatstruktur
• Föredra ärenden i kreditkommittén

Vem söker vi till denna spännande tjänst?

Till rollen som Senior Kreditanalytiker söker vi dig som är en utpräglad lagspelare, nyfiken och intresserad av nya affärer, marknader och länder och har ambitionen att bidra med såväl kunskap som erfarenhet. För att lyckas i rollen har du en kandidatexamen i ekonomi och minst 5 års erfarenhet av arbete med företagsfinansiering inom bank. Företagskrediter är något du kan och brinner för och du har betydande erfarenhet av rörelsefinansiering, förvärvsfinansiering samt analys av medelstora och stora koncerner.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har en pedagogisk och ödmjuk kommunikationsstil. Du skulle beskriva dig själv som en noggrann, engagerad, analytisk, tålmodig och självgående person med förmåga att hålla deadlines och komma i mål med uppgifter. Du betraktar dig som öppen och transparent som värdesätter vikten av goda relationer för att uppnå bästa möjliga förutsättningar för framgång.

Vad erbjuder Aros Kapital dig?

Du erbjuds ett spännande arbete i en dynamisk och fartfylld miljö där det finns en stor utvecklingspotential både inom tjänsten och företaget. Du får möjligheten att bli en viktig spelare hos oss där din insats och ditt bidrag är av största vikt för vår gemensamma utvecklingsresa framåt. Aros erbjuder förmåner så som ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, pension, frukost och massage på jobbet m.m. Du välkomnas till Aros nybyggda, moderna kontor på 26:e våningen i Gårda i Göteborg där utmanande och roligt arbete varvas med mycket aktiviteter, härliga kollegor och en schysst företagskultur!

Tillträde snarast möjligt, enligt överenskommelse.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Aros Kapital med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Hellner på malin.hellner@jurek.se.
Vi ser med glädje fram emot just din ansökan!

Ansök nu

Redovisningsekonom & nyfiken på nya möjligheter - se hit!

Redovisningsekonom
Läs mer Maj 30
På Jurek samarbetar vi med flertalet spännande kunder inom olika branscher där du får chansen att växa, utvecklas och ha en riktigt rolig och intressant arbetsdag. Genom att bli en del av vårt nätverk kommer du ett steg närmare din drömtjänst - tillsammans ser vi över vilket ditt nästa steg är och arbetar för att nå dit tillsammans!

Har du tidigare erfarenhet av arbete som redovisningsekonom, såväl lång som kort - litet eller stort bolag så tar jag gärna emot din ansökan. Kanske har du arbetat med någon av nedanstående arbetsuppgifter tidigare?

• Löpande bokföring
• Avstämningar i samband med månads- och årsbokslut
• Bankavstämningar
• Godkänna betalningar
• Upprättande av momsdeklaration och arbetsgivardeklaration
• Upprättande av med årsredovisningar
• Tidigare erfarenhet av arbete i SAP är mycket meriterande då flera av våra kunder efterfrågar detta

Vi tror att du som söker är van att arbeta proaktivt och har en hög energinivå och ett härligt driv. Du är van att arbeta självständigt och är självgående i ditt arbetssätt. Du har lätt för att komma överens med kollegor och kunder och har en positiv inställning! Vidare så är du prestigelös och hjälpsam och inte rädd att gå utanför din comfort zone - du är en person som ser lösningar även i komplexa situationer och drivs av att utvecklas och växa i din roll. 

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett roligt och utvecklande arbete som redovisningsekonom. Vi söker dig som både är intresserad utav konsultrollen samt att bli rekryterad direkt till någon av våra härliga kunder. Detta är en strålande chans att utvecklas och få chansen att arbeta på spännande arbetsplatser. Kunder och uppdragslängd samt arbetsuppgifter kan variera beroende på kundens behov.

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se Ansök på www.jurek.se

Ansök nu

Är du controller och redo för nya möjligheter?

Controller
Läs mer Maj 30
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är nyfiken på nya möjligheter inom controllerområdet då vi ser en stor efterfrågan av just denna kompetens hos våra härliga kunder! Vi har kunder i mängder av olika spännande branscher – oavsett om du vill jobba på ett mindre lokalt bolag eller stor global koncern, i en roll som financial- eller businesscontroller är vi måna om att hitta rätt matchning till just dig!

Vanligt förekommande arbetsuppgifter i rollen som controller ute hos våra kunder brukar vara budget- och prognosarbete, analyser, rapportering samt delaktighet i månads- och årsbokslut. Våra kunder söker dig som är alltifrån början av din karriär till dig som har en lång erfarenhet inom området. Oavsett om du är nyfiken på rollen som konsult eller vill bli direktrekryterad till kund vill jag gärna komma i kontakt med dig.

Vilken profil brukar våra kunder vara nyfikna på?
Trots att varje roll är unik vet vi att det finns vissa kompetenser och egenskaper som många av våra kunder har som önskemål när dem är på jakt efter nästa stjärna till teamet! Det är ofta önskvärt med en högskoleexamen inom ekonomi och ofta minst något års erfarenhet av controllerrollen. Är du dessutom grym på Excel och har arbetat i något av de större affärssystemen brukar detta vara ett stort plus i kanten.

Personliga egenskaper som ofta nämns som önskvärda är analytisk, ansvarstagande, kollegial och noggrann. Då controllerfunktionen ofta har flera intressenter och kontaktytor så är både kommunikativ och ödmjuk ytterligare två egenskaper som är toppen om du besitter.

Du erbjuds
Vi erbjuder dig möjligheten att ta nästa steg i karriären och kamma hem ditt drömjobb! Skulle du vara intresserad av konsultrollen erbjuder vi dig en fast månadslön (eller timlön om du hellre går in som underkonsult), fina förmåner och en konsultchef som stöttar och peppar dig längs uppdragets gång. Vill du hellre bli rekryterad direkt till kund så säkerställer vi alltid att de kunder vi samarbetar med kommer ta väl hand om dig och vi har en tät dialog för att säkerställa detta även efter att du blivit rekryterad.

Det ska bli så roligt att komma i kontakt med dig & få veta lite mer om dina mål och drömmar, varmt välkommen med din ansökan!

Om Jurek rekrytering och bemanning
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Ansök nu

Nu växer vi och söker en Senior Account Manager till Jurek Väst!

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Maj 30
Trivs du i en inkluderande företagskultur som präglas av driv, kvalitet, engagemang, kundfokus och inte minst arbetsglädje? Ta då chansen och bli vår nya kollega på Jurek i Göteborg!

Hos oss får du utvecklas i en expansiv miljö i en koncern med stark entreprenöriell anda. Du kanske redan har sett vår VD och grundare Shervin Razani i Draknästet?

Nu satsar vi i Väst och söker nya kollegor till vårt säljteam.

 
Arbetsbeskrivning
I rollen som Senior Account Manager på Jurek ansvarar du för din egen kundstock med en individuell budget. Du säljer med glädje in våra konsult- och rekryteringstjänster gentemot olika branscher. Du bearbetar beslutsfattare på olika chefsnivåer, främst inom våra specialistområden; Law, Finance, HR, Marketing & Communication och Business Support. Du har ett starkt engagemang och driver ditt försäljningsarbete självständigt, både i form utav nykundsförsäljning och bearbetning av befintliga kunder. Du kommer att arbeta nära övriga säljavdelningen samt ha ett nära samarbete med våra duktiga specialister. Tillsammans med våra konsultchefer och rekryteringskonsulter skapar ni ett oslagbart team.
Vem söker vi till denna spännande tjänst?

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av rekryterings- och konsultbranschen eller erfarenhet av kvalificerad tjänsteförsäljning. Vidare ser vi gärna att du har en relevant eftergymnasial utbildning. Viktigast i den här rekryteringen är att fortsätta bygga vårt team av drivna och engagerade kollegor, varför personliga egenskaper är av största vikt för oss. Driv, engagemang och glädje är ledord som beskriver vår kultur och vi ser gärna att du som söker vill bidra med positiv energi till vårt härliga team.

För att lyckas i den här rollen bör du vara en social och kommunikativ relationsbyggare som är prestigelös och närvarande- såväl gentemot kunder som internt mot dina kollegor. Din största passion är att arbeta med människor, samtidigt som du har ett tydligt sinne för affärer och en vilja att ständigt utvecklas i din yrkesroll.

 
Vad kan vi erbjuda dig?
Du välkomnas till en inkluderande företagskultur som präglas av driv, kvalitet, engagemang, kundfokus och inte minst arbetsglädje. Vi erbjuder dig en mycket stimulerande och utvecklande tjänst med goda förtjänstmöjligheter på ett av marknadens mest framgångsrika rekryterings och konsultbolag.

Tjänsten är placerad i nya fräscha lokaler i Våghuset vid Järntorget i centrala Göteborg.

 
Om verksamheten
Jurek AB utsågs år 2019 till DI-gasell för sjätte året i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och behöver nu utöka vårt team med en Senior Account Manager.

Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster inom våra specialistsområden juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vi är idag ca 85 medarbetare internt och har 300 konsulter.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Talent Acquisition & Employer Branding Specialist Johanna Kalered på telefonnummer 0707–369 359 eller per mejl johanna.kalered@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Sökord; Senior Account Manager, Account Manager, Säljare, Kundansvarig, Rekrytering, Bemanning

Ansök nu

Kanske är världens roligaste ekonomijobb ett klick bort?

Bokförare
Läs mer Maj 26
Har du gått i tankarna att testa konsultlivet? Lockas du av att få se nya spännande arbetsplatser, ha ett flexibelt arbetsliv och lära känna massor av spännande människor? Isåfall vill jag mer än gärna komma i kontakt med just Dig! Som konsult hos Jurek får du inte bara möjligheten att arbeta ute hos våra fantastiska kunder – du blir också en del av vår gemenskap & får lära känna andra grymma konsultkollegor!

Utöver roliga uppdrag så gör vi massor av trevligheter ihop (om man vill!) – alltifrån frukost- och lunchträffar till AW´s, föreläsningar och andra kul aktiviteter. Vi är oerhört måna om att våra konsulter skall trivas oss hos och känna en tillhörighet såväl hos oss som ute på uppdraget.

Så – med detta sagt, du som jobbar inom ekonomi idag & är redo att ta steget; Varmt välkommen med din ansökan via denna annons, så bokar vi in ett samtal, kaffe eller en walk-and talk inom en snar framtid!

Vem tror vi trivs hos oss?
Till vårt kompetenta, engagerade och kunniga konsultteam inom ekonomi söker vi dig som vill fortsätta utvecklas i din roll. Vi välkomnar både dig som är precis i början, mitten och långt in i karriären; det viktigaste är att du är en person som trivs med att testa nya möjligheter, gillar mötet med människor och inte minst har ett genuint intresse för ekonomi!

Vad erbjuds jag som konsult hos Jurek?
När du är en del av teamet här på Jurek så sätter, nästan, bara fantasin gränser! Vår ambition är att hitta ditt nästa dröm-uppdrag och hjälpa dig nå nästa steg i din karriär. Tillsammans skapar vi förutsättningar för att nå dit, och har dessutom riktigt roligt på vägen. Som konsult hos Jurek erbjuds du självklart finfina förmåner, en fast marknadsmässig månadslön, kompetensutveckling och, om vi får säga det själva, Sveriges trevligaste konsult- & kundnätverk. Vi har kollektivavtal och vill du inte vara anställd hos oss går det minst lika bra att gå in som underkonsult.

Det här låter toppen – hur kommer jag i kontakt med er?
Vi ser verkligen framemot att komma i kontakt med just Dig, och första steget är att du registrerar ditt CV via annonsen så hör vi av oss. Skulle du ha någon fråga, fundering eller bara vill presentera dig går det självklart fint att ta en kontakt direkt med oss, via telefon eller mail: julia.jarvholm@jurek.se alternativt 031-712 83 50.

Varmt välkommen med din ansökan, det skall bli så roligt att träffas!

Ansök nu

Assistent till Volvo Corporate Legal, Sverige

Juristassistent/Paralegal
Läs mer Maj 26
Här finns en spännande möjlighet att bli en del av Volvo Groups legala team! Vi söker en aktiv, delaktig och driven assistent till vår juridiska enhet på Volvo. I rollen kommer du vara en viktig del av vårt team och ta ansvar för en rad administrativa uppgifter.

Om rollen
Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar bland annat

• Kalenderhantering för Senior Vice President Corporate Legal, planering och koordinering av möten, affärsresor kring juridiska enheten
• Ekonomihantering och tillkommande frågor såsom fakturor kring rättegångskostnader mm.
• Hantering och administration mot myndigheter och kontakt mot övriga legala enheter, Notarius Publicus och utländska ambassader
• Koordinering och stöd kring Bolagsstämman
• Planering och koordinering kring avdelningsaktiviteter och legals större konferenser
• Koordinering och stöd inför styrelsemöten

Vem är du
Du är en person med intresse av att lära och utvecklas, och du har en framåtdrivande inställning. Förändringar och utveckling är något som inspirerar dig. Din nyfikenhet och positiva attityd gör att du tar ansvar och får saker gjorda. Du är proaktiv och kreativ i ditt arbete. Som person är du självgående, noggrann och har utmärkt organisatorisk förmåga. Du är van vid att hantera konfidentiell information och är bekväm med att kommunicera på både svenska och engelska.

Som person är du nätverkande och trivs i samarbete med olika människor och du tar ditt arbete på allvar och bryr dig om att utföra det på bästa sätt. När något inte blir rätt är du ansvarsfull nog att sätta det i ett sammanhang och hitta förbättringsmöjligheter.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och är van vid att arbeta i en dynamisk och internationell miljö. Du har goda kunskaper kring legala administrativa processer, är system- och IT-kunnig och besitter grundkunskaper inom ekonomi. Det är meriterande om du har erfarenhet från byrå eller domstol.
Ansökan
Om du är redo för en spännande utmaning och vill vara en del av en världsledande organisation, skicka in din ansökan idag! Ansök via länken nedan, vi finns här för ev frågor om tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Susanne Waering på mejl susanne.waering@jurek.se eller Researcher Nina Hallin på mejl nina.hallin@jurek.se. Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan så snart som möjligt och vi kommer att intervjua löpande från start.

Ansök nu

HR-generalist/Executive Assistant till KUKA Nordic

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Maj 25
Du som har flera års erfarenhet i en bred HR-roll och som vill fortsätta din karriär i ett spännande bolag i robot branschen med stor tillväxt så finns möjligheten i en helt ny roll hos KUKA Nordic. Du blir i denna roll dessutom VD:s högra hand i form av executive assistant. Stämmer detta in på vad du söker så ser vi fram emot din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som HR-generalist, där ditt främsta fokus ligger, kommer du att få arbeta brett med HR-frågor och stötta både VD och avdelningschefer. KUKA Nordic befinner sig på en spännande tillväxtresa där du kommer att få vara med och bidra till implementation av nya rutiner och arbetssätt, standardisera processer och utveckla HR-funktionen. Du kommer att arbeta med rekrytering, on-boarding, kompetensutveckling, nordiska avtal, samt ansvara för HR-verktyget i SAP och Flex HR. Du representerar KUKA Nordic i den europeiska HR-gruppen där du månadsvis arbetar med personalrapportering till företagets huvudkontor i Augsburg, Tyskland.

Utöver arbetet med HR-frågor stöttar du företagets VD i rollen som executive assistant med blandade administrativa uppgifter. Det kan vara allt från löpande rapportering till att på kort varsel bistå med administration inför möten och resor. Rollen ställer krav på flexibilitet och god samarbetsförmåga för att tillsammans arbeta framåt.

Vem är du?

Du är en person som motiveras av att hjälpa företaget att driva sin affär framåt och stötta VD:n i det operativa HR-arbetet. Flexibilitet och noggrannhet i kombination med ett sinne för affärer är egenskaper som kännetecknar dig.

Du har arbetat brett med HR-frågor i några år och gärna mot nordiska länder och trivs i en administrativt stöttande roll. I grunden har du en utbildning inom HR och har du erfarenhet av att arbeta nära VD och/eller ledningsgrupp är det meriterande.
Svenska och engelska behärskar du obehindrat.

Du erbjuds

Du erbjuds en spännande tjänst i denna kombinerade roll där du arbetar nära VD för Norden och Balticum. Det är en snabbfotad organisation med stort kundfokus vilket gör att det snabbt kan bli förändringar i din arbetsvardag. Kontoret är beläget i Västra Frölunda med ett stort show room där du på plats har ett 20-tal kollegor. Då bolaget växer finns goda möjligheter till utveckling och karriär kommande åren.

KUKA Nordic erbjuder förmåner så som ett friskvårdsbidrag, årlig hälsokontroll m.m. Enstaka resor förekommer i tjänsten

I denna rekryteringsprocess samarbetar KUKA Nordic med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Hellner på malin.hellner@jurek.se.
Vi ser fram emot din ansökan!

Om företaget

KUKA AG är ett internationellt verksamt företag med en omsättning på ca 3.5 miljarder euro. Våra 14 200 KUKA-medarbetare - både de som arbetar på vårt huvudkontor och globalt - ser dagligen till att vi förblir en världsledande leverantör av intelligenta robotlösningar. Våra internationella kunder finns bland annat inom fordonsindustrin och General Industry. KUKA är en helhetsleverantör: Vi levererar allt från enskilda komponenter till helautomatiserade anläggningar.

Ansök nu

Bolagsjurist till New Wave Group (publ) i Göteborg

Bolagsjurist
Läs mer Maj 26
Brinner du för både juridik och affär? Söker du en tjänst där du får arbeta nära affären och ta stort eget ansvar i en verksamhet där beslutsvägarna är korta? Då kan detta vara möjligheten du väntat på!

Om New Wave Group

New Wave Group är en börsnoterad tillväxtkoncern som skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter för profilbranschen samt sport-, gåvo- och inredningssektorn. Koncernen, där moderbolaget är noterat på Nasdaq Stockholm Large Cap, består av ca 70 operativa bolag i Europa, Nordamerika och Asien. Några av våra mest kända varumärken är Craft, Cutter & Buck, Clique, Orrefors, Kosta Boda och Sagaform.

New Wave Group växer och söker nu ytterligare en bolagsjurist som vill utvecklas tillsammans med verksamheten.

 

Om tjänsten

Som bolagsjurist kommer du att vara anställd i moderbolaget med placering på huvudkontoret i centrala Göteborg, men du kommer att arbeta med alla koncernens bolag.

Du kommer att arbeta brett inom flera olika affärsjuridiska rättsområden och jurisdiktioner, med fokus på kommersiella avtal, bolags- och börsrätt samt förvärv. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att upprätta, granska och förhandla avtal, säkerställa regelefterlevnad, M&A, arbeta med omstruktureringar och omorganisationer, hantera tvister och att ge löpande intern rådgivning.

Som bolagsjurist på New Wave Group kommer du att jobba i en internationell miljö, vara nära affären och "hålla många bollar i luften". Här är verkligen ingen dag den andra lik.

 

Om dig

Vi söker dig som har en juristexamen samt två–tre års arbetslivserfarenhet från advokatbyrå eller som bolagsjurist. Du har erfarenhet av och intresse för affärsjuridik och affärsverksamhet.

Du känner dig bekväm med att jobba på såväl svenska som engelska. Ytterligare språkkunskaper kan vara meriterande.
På New Wave Group finns idag två seniora jurister, som kommer att stötta dig i ditt arbete. Men, du förväntas att jobba självständigt och ta såväl egna initiativ som ansvar för ditt arbete.

 

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar New Wave Group med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Till din ansökan önskar vi att du bifogar CV och personligt brev. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via email utan att ansökan sker via Jureks hemsida www.jurek.se. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Bouvin på maria.bouvin@jurek.se alternativt på telefon 076-002 69 22.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Interim avdelningschef till statlig myndighet

Enhetschef, offentlig förvaltning
Läs mer Jun 19
Vill du arbeta med utvecklings- och digitaliseringsarbete inom offentlig sektor? Då kan detta konsultuppdrag till statlig myndighet för rollen som interim avdelningschef med start 1 augusti vara något för dig. Vi söker dig med minst tio års erfarenhet av ledningsgruppsarbete och som chef med personalansvar över andra chefer.

Arbetsuppgifter
Som interim avdelningschef som ska vara en del i att leda myndighetens utveckling mot en ökad måluppfyllelse. Några centrala perspektiv i strategiarbetet är digitalisering och datadriven analys, ledarskap samt utvecklade arbetssätt. Detta konsultuppdrag innebär att vara chef för avdelningen Sydväst, som är en av sex tillsynsavdelningar. På avdelningen arbetar drygt hundra medarbetare fördelade på sex enheter och en stab. Avdelningen är placerad i Göteborg.

Som chef för avdelningen rapporterar du till generaldirektören och ingår i myndighetsledningen. Du är personalansvarig chef för avdelningens enhetschefer och en mindre stab med direktrapporterande personal. Du har fullt ansvar för verksamhet, personal och ekonomi för avdelningen och leder avdelningens arbete samt tillsammans med övriga myndighetsledningen den fortsatta verksamhetsutvecklingen inom organisationen.
Vem är du?
Vi söker dig som har: 

• Minst 5 års erfarenhet av att ha arbetat som generaldirektör, landstings-/regiondirektör eller stadsdirektör.
• Minst 10 års erfarenhet av ledningsgruppsarbete.
• Minst 10 års erfarenhet som chef med personalansvar för andra chefer.
• Erfarenhet av att arbeta med utveckling och digitalisering inom offentlig sektor.
• Erfarenhet från arbete i ledande befattning inom hälso- och sjukvårdsområdet.

Du erbjuds
Uppdraget är på 75 - 100 % med start 1 augusti. Uppdraget löper till och med 1 februari 2024, med en eventuell förlängning. Du erbjuds ett konsultuppdrag via oss på Jurek hos vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Livija Bekkhus på livija.bekkhus@jurek.se. 
Om verksamheten
Jurek Recruitment & Consulting är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Ansök nu

Ekonom till en av Sveriges största fastighetsförvaltare

Redovisningsekonom
Läs mer Maj 24
Söker du en spännande jobbmöjlighet som ekonom i fastighetsbranschen där du har många kundkontakter och vill vara med på en spännande förändringsresa? Då kan detta vara möjligheten för dig! Vi arbetar nu med en av Sveriges största fastighetsförvaltare som söker flera ekonomer till sitt team!

Om tjänsten

Du kommer att vara ekonom för ett antal kunder som främst består av bostadsrättsföreningar men även kommersiella fastighetsägare och kommuner. Du kommer att ha mycket kontakt med bland annat bostadsrättsföreningars ordförande och styrelser där du genom din pedagogiska förmåga hjälper dem att förstå ekonomiska sammanhang och betydelsen av nyckeltal. Genom att vara proaktiv och analytisk fångar du upp nya behov och därifrån utvecklar du det långsiktiga samarbetet med kunden. Dina ansvarsområden kommer framför allt att bestå i:

• Löpande redovisning och upprättande av bokslut med årsredovisning
• Upprätta budget och prognos
• Likviditetsplanering
• Framtagande av ekonomiska rapporter
• Omsättning av befintliga lån och upphandling av nya
• Upprätta investeringskalkyler
• Anläggningsredovisning
• Stöd kring och hantering av frivilliga kapitaltillskott
• Stöd kring och hantering av moms avseende lokaler

Du kommer arbeta i nära samarbete med tekniska förvaltare och övriga leveransenheter för att tillsammans kunna leverera långsiktigt bra förvaltningstjänster som skapar mervärde åt kunder. Du ingår i ett team med flera ekonomer och du rapporterar till gruppchef för ekonomisk förvaltning.

Vem är du?

Vi söker dig som är intresserad av kundkontakter och har förmåga att se och möta kunders behov samt agera professionellt. Du har en förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog samt ett gott samarbete internt som externt. Vidare är det viktigt att du kan lyfta blicken och arbeta fram långsiktigt hållbara strategier för kundens ekonomiska förvaltning. Du behöver vara strukturerad, självgående, ta egna initiativ och ha ett intresse för analys. Du har akademisk utbildning på universitet/högskola med inriktning mot ekonomi eller annan likvärdig utbildning tillsammans med kunskaper och erfarenheter som bedöms som likvärdiga. Vi ser att du har arbetat med olika delar inom ekonomi och har erfarenhet från bokslutsarbete/redovisning.

Du erbjuds

Hos en av Sveriges största fastighetsförvaltare får du utrymme att utvecklas och forma din karriär. Medarbetare uppmuntras att delta i förändringsarbete och komma med förslag på förbättringar. Du erbjuds ett omväxlande arbete med många kontakter, ett stimulerande arbetsklimat och goda möjligheter till utveckling. Du får möjlighet att arbeta självständigt och ansvara för din egen tid.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och provanställning tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten kräver B-körkort. I rollen ingår en del möten på kvällstid. Placeringsort för tjänsten är Göteborg men även arbete på andra orter inom marknadsområdet kan förekomma.

Din ansökan

Låter detta som rätt nästa steg för dig? Vi ser då fram emot din ansökan redan idag! Urval och intervjuer hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jenny Rosenqvist på jenny.rosenqvist@jurek.se eller +4676-002 69 40.

Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med hänvisning till GDPR.

Ansök nu

HRBP till Preem i Göteborg

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Jun 15
Du som har bred erfarenhet inom HR och som är redo för nästa steg i karriären, här kommer en möjlighet i denna nya roll som HRBP inom Preems butiksaffär! Drivmedelsstation Preem AB, ett dotterbolag till Preem som driver 31 butiker med ca 300 medarebtare söker nu en kollega som vill vara med och påverka, utveckla och supportera distriktschefer, stationschefer och medarbetare inom Butiksförsäljningens. Vi ser rollen som social och central i verksamheten, och att du kommer att ha kontakt med många inom organisationen, både chefer och medarbetare.

Om tjänsten

I denna roll kommer du få möjlighet att utvecklas i en varierad tjänst. Din uppgift blir att vara ett professionellt bollplank och en förtroendefull rådgivare, som coachar och utmanar distriktschefer och stationschefer i deras arbete. Du kommer att stötta i alla HR-relaterade frågor och bygga upp funktionen med strukturer, processer och rutiner i bolaget. Du arbetar brett inom hela HR området och din vardag kommer innehålla en stor delaktighet i allt från tex. rekrytering, arbetsrättsliga frågor, hälsa- och rehabilitering, värderings- inkluderings- och mångfaldsarbete, kompetensutveckling och fackliga förhandlingar.

På Preem ses mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling. Det är viktigt att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet kan bidra till deras högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För Preem är det viktigt att deras värderingar stämmer överens med dina, varför vi söker dig som är ansvarstagande, nytänkande och inkluderande.

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för människor, har ett starkt inre driv och ett lösningsorienterat förhållningssätt. Genom att arbeta verksamhetsnära och genom din förmåga att påverka andra får du saker att hända. Du är strukturerad och kan arbeta självständigt samtidigt som du är en lagspelare som värnar om samarbete.

Vi söker dig som trivs i en operativ miljö där du kan påverka och bygga förtroendefulla relationer till chefer och medarbetare. Du har kunskap inom HR:s alla områden och använder denna kunskap för att stötta i enlighet med verksamhetens behov.

Vi tror att du har arbetat några år i en generalistroll där rekrytering varit en av dina främsta kompetenser. Du har också en del erfarenhet av att arbeta med förhandlingar, främja goda fackliga relationer samt arbetsrätt. I grunden har du en högskoleutbildning inom HR-området.

Som person är du självständig, handlingskraftig och prestigelös. Du trivs i en bred roll där du får arbeta främst operativt, men också strategiskt. Det läggs stor vikt vid ditt personliga driv och engagemang. 

Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Krav på B-körkort.

Du erbjuds

En engagerad arbetsplats i en utvecklande roll och bred roll där du är med på resan med stor möjlighet att påverka rollen framåt. Laganda med stor omtanke om varandra är ledord för den verksamhet du kommer till.

Dina närmste kollegor är VD samt tre distriktschefer och samtidigt kommer du ha ett nära samarbete med hela Preems HR avdelning. Du utgår från kontoret i Göteborg med hela Sverige som din arbetsplats.

Då du arbetar med chefer och medarbetare för Preems alla stationer i Sverige, från Skurup till Umeå, så det förekommer resor i tjänsten. Du rapporterar till VD för Preems dotterbolag.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Preem med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Hellner på malin.hellner@jurek.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om företaget

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Senast år 2030 ska Preem producera 5 miljoner kubikmeter förnybara drivmedel, och senast 2035 ska vi vara klimatneutrala i hela värdekedjan.
Våra raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer drivmedel, eldnings- och smörjolja samt andra produkter till företag och privatpersoner.

Ansök nu

Är du ekonomiassistent och redo för nya utmaningar?

Ekonomiassistent
Läs mer Maj 28
Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i rollen som ekonomiassistent hos någon av våra samarbetspartners! Har du arbetat som ekonomiassistent eller i liknande roller tidigare och trivs i en sådan roll? Är du van vid att arbeta löpande med en verksamhets bokföring såsom fakturering, leverantörskontra, kundreskontra eller betalningar? Vi befinner oss i regelbundet behov av ekonomiassistenter till uppdrag ute hos våra kunder i olika branscher med varierande uppdragslängd. Oavsett hur lång tidigare erfarenhet du har och inom vilken bransch du tidigare varit verksam, är du varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning 

Som ekonomiassistent ansvarar du över att assistera ekonomer med det dagliga ekonomiarbetet. Dagliga arbetsuppgifter innefattar bl.a. hantering av kund- och leverantörsreskontra, fakturahantering, löneförberedande uppgifter, rapportering samt moms och skattedeklarationer.

Övriga avstämningar, hantering av reseräkningar samt beställning av varor är också arbetsuppgifter som du kan tänkas få ansvara över.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har arbetat som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra och/ eller kundreskontra. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller en jämförbar yrkesutbildning med inriktning mot ekonomi och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i olika typer av affärssystem. Som person är du noggrann, strukturerad och ambitiös och har en god samarbetsförmåga. Du trivs i ett högt tempo och är självständig i din yrkesroll.

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas en spännande och utvecklande anställning som konsult med uppdrag av varierande längd inom din profession. Detta är din chans att utvecklas, utmanas eller få chansen att arbeta på spännande arbetsplatser i rollen som ekonomiassistent.

Som anställd på Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuds du självklart alltid sjysta anställningsvillkor med fast månadslön, semesterrätt enligt kollektivavtal, friskvård och mycket mer! Ta chansen & lev ut dina fantasier!
Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Albin Caspersen på albin.caspersen@jurek.se - Ansök på www.jurek.se

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi idag unika i Sverige. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Ansök nu

Controller till medicinteknisk koncern i Göteborg!

Controller
Läs mer Jun 14
Nu söker vi dig med tidigare bakgrund inom ekonomistyrning med fokus på analys, budget och uppföljning i en spännande och fartfylld roll som Controller till ett internationellt bolag inom forskning & medicinteknik i Göteborg. Urvalsprocessen och intervjuer sker löpande, välkommen in med en ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

Vår kund som är verksamma inom forskning & medicinteknik söker nu dig som är intresserad av arbete i en internationell koncern med ansvar för flera nordiska länder.

Som Controller på ekonomienheten är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ansvara för, stödja och utveckla verksamheten och affärer genom den löpande resultatuppföljningen. Du ansvarar för uppföljning och analys av KPI:er samt driver budget- och prognosprocesserna tillsammans med ditt team.

Arbetsuppgifter:

- Driva de juridiska enheternas prognos- och budgetprocesser inom ramen för koncernens budgetprocess och garantera respekten för deadlines, process och leverans
- Aktivt bidra till de avslutande aktiviteterna i samarbete med revisorer för att säkerställa korrekt information och ge besluts- och ad hoc-rapportering till alla affärspartners
- Månadsrapporter med nödvändiga avstämningar
- Implementera interna kontroller inom sitt ansvarsområde

Vem söker vi till denna tjänst?

Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll tidigare och känner dig mycket trygg i rollen som Controller. Som person är du proaktiv och strukturerad med stor känsla för detaljer och innehar med fördel en eftergymnasial utbildning inom ekonomi.

Är du dessutom trygg i att arbeta i SAP, hanterar svenska & engelska flytande och trivs i en internationell miljö så kan detta vara tjänsten för dig!

Du erbjuds

Ett utvecklande konsultuppdrag som Controller i Göteborg. Detta är ett uppdrag med start omgående som sträcker sig minst till slutet av september månad. Rekryteringsarbetet pågår samtidigt och för rätt person är möjligheterna till en anställning i organisationen mycket sannolik.

Låter detta som rätt nästa steg för dig? Vi ser då fram emot din ansökan redan idag! Urval och intervjuer hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Albin Caspersen, albin.caspersen@jurek.se.

Ansök nu

Revisorer med erfarenhet till PwC

Revisor
Läs mer Jun 2
Vill du vara med och skapa förändring, tänka i nya banor och jobba med den senaste tekniken? Vill du arbeta nära många av Sveriges och världens mest spännande företag samt de personer som driver dessa?

PwC söker nu revisorer på flera av våra kontor i hela landet.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare inom Assurance skapar vi förtroende hos våra kunder och i samhället genom att säkerställa tillförlitligheten i finansiell information. Vi erbjuder tjänster inom till exempel finansiell revision och rådgivning till alla typer av företag och ideella organisationer. Dessutom identifierar vi områden som är risker och förbättringsmöjligheter samt jobbar nära kunderna för att antingen lösa eller implementera dessa. Den digitala utvecklingen och ökade krav på transparens bidrar till att framtidens revision kommer att kräva mer mångfacetterad kompetens än tidigare. Där vårt mål är att skapa långsiktigt hållbara resultat och värde för våra kunder och deras behov.

Vem är du?

Vi söker dig som har:

• Minst två års erfarenhet av att arbeta med revision och/eller kvalificerat bokslutsarbete.
• Behärskar svenska och engelska både i tal och skrift.
• Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror därför att du:
• Är serviceinriktad och motiveras av att leverera resultat och att möta våra kunders förväntningar.
• Är anpassningsbar, kan läsa situationer och anpassa både beteenden och kommunikation i byggandet av kvalitativa och diversifierade relationer.
• Verkar med integritet genom att vara rak och ärlig i kommunikation och har lätt att få med sig andra
• Besitter en god analytisk förmåga och är lösningsorienterad. Du tycker om att lära dig nya saker samt är nyfiken på digitalisering och ny teknik för att kunna lösa kundernas behov.
• Har sociala färdigheter och förmågan att skapa relationer och nätverk. Dessa färdigheter behövs för att kunna fungera bra med våra kunder, men är naturligtvis också viktiga för samarbetet inom vårt team.
• Är strukturerad, effektiv och organiserad.

Du erbjuds

Inom PwC handlar det mycket om medarbetaren! Vi vill att du ska ha den bästa möjligheten till att verkligen lära känna dina kunder och deras verksamhet. Som hjälpmedel till detta är vårt mål att vara mer digitala, mobila och flexibla. Vi investerar och utvecklar ständigt nya arbetssätt som förenklar granskningsprocessen. Genom att ha tillgång till nya digitala lösningar kan du fokusera på vad du gör bäst - att erbjuda högsta nivå av affärsrådgivning och revisionsstjänster.

Som revisor på PwC kommer du att arbeta som en del av ett team och tillsammans hjälps ni åt för att lösa komplexa affärsproblem från strategi till genomförande. Vårt allra främsta fokus kommer att ligga på Talang & Kultur - på våra medarbetare - för att vara en attraktiv arbetsplats. Vi vill att du som medarbetare ska känna att du får uppskattning för ditt bidrag till oss och våra kunders framgång.

Bli en del av vårt Community of Solvers.

I den här processen samarbetar PwC med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Hellner på malin.hellner@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan (CV, personligt brev och betyg från Universitet/högskola) så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om företaget

PwC Sverige är marknadsledande inom revision och rådgivning med 2 800 medarbetare runt om i landet – vi finns där du finns! Vårt syfte är att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem och våra värderingar genomsyrar allt vi gör.

Vi är proaktiva rådgivare som drivs av att förstå dig och våra övriga 33 000 kunders verkliga behov och hitta lösningar på komplexa affärsutmaningar – oavsett vilken fas din verksamhet befinner sig i. Det som gör oss unika är att vi kombinerar den senaste tekniken och samverkan mellan våra specialister. Vi är en community of solvers som är med dig hela vägen!

PwC Sverige är en självständig och oberoende juridisk enhet som ingår i det globala PwC-nätverket med 295 000 medarbetare i 156 länder. Det gör att vi kan dela med oss av kunskaper och erfarenheter globalt och tillsammans leverera relevanta lösningar som skapar förtroende och långsiktigt hållbara värden för såväl våra kunder som samhället i stort.

Ansök nu

Ekonomiassistent till verksamhet, ett stenkast från Järntorget!

Bokförare
Läs mer Jun 12
Har du erfarenhet av att arbeta med ekonomi och är redo för nästa utmaning? Brinner du för att leverera förstklassig service, samtidigt som du har ett genuint intresse för siffror? Då kan det vara Dig vi söker till den här roliga tjänsten som ekonomiassistent till vår kund som går en spännande framtid till mötes, i centrala Göteborg!

Arbetsbeskrivning

I rollen som ekonomiassistent hos vår kund kommer du främst att arbeta i en serviceinriktad roll och har många kontakter inom och/eller utanför organisationen exempelvis bostadsrättmedlemmar och bostadsrättsföreningar, leverantörer, banker, samt med ekonomer på de olika affärsområdena. I rollen ingår att ge service och hantera ärenden åt kunder via telefon, post och mail.

• Tar emot och registrerar inkommande betalningar, hantering av felaktig betalning, administration av autogiro samt löpande bokföring och kontoavstämningar
• Avstämningar
• Hanterar leverantörsfakturor både internt och för förvaltande kunder
• Hantering av påminnelser, inkasso- samt kronfogdekrav

Vem söker vi till denna roliga roll?

Vi vill att du som söker har en eftergymnasial ekonomiutbildning på högskolenivå eller motsvarande. Du har erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete och har med fördel suttit i en liknande roll. Erfarenhet från fastighetsbranschen är meriterande.

Givetvis är ekonomi det roligaste du vet. Utöver det tror vi att du är noggrann och analytisk med ett stort kundfokus. Du är inte rädd för att tänka nytt och kan bidra med erfarenheter och nya perspektiv i kundens utvecklingsarbete.

Du erbjuds

Ett riktigt roligt och intressant jobb som ekonom i centrala Göteborg. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos vår kund med omgående start. 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid frågor går det fint att kontakta ansvarig rekryterare Albin Caspersen på albin.caspersen@jurek.se

Ansök nu

Administratör/Reception sökes inför kommande uppdrag

Servicehandläggare
Läs mer Jun 7
Vi söker nu administratörer/receptionister som är redo för nya spännande utmaningar. Har du jobbat i en koordinerande roll med många kontaktytor där fokus ligger på service och administrativa uppgifter kommer du trivas i denna typ av roll. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag men det kan vara alltifrån mötesbokning, schemaläggning, ta emot kunder och klienter, vara behjälplig i olika ärenden och mycket mer. Oavsett hur länge du varit i branschen så är du varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

I rollen som administratör finns en uppsjö av olika tjänster. Administratörens arbetsuppgifter kan variera från att förbereda ärenden, ta fram information ur databaser, sammanställa material och delta i utredningar. Andra arbetsuppgifter kan vara administration kring fakturor, handläggning, inköp, kund, konferens och resebokningar. 
Möjligheterna är oändliga och vi ser fram emot din ansökan! 

Vem söker vi?

Vi söker dig som har arbetat med administrativa arbetsuppgifter tidigare. Det är meriterande om du har erfarenhet ifrån servicebranschen eller arbetat i en global organisation tidigare. Som person tror vi att du är framåt, social, noggrann och flexibel. Du ser vad som behövs göras och hjälper gärna till där det behövs. Du trivs med en varierande arbetsdag och gillar mötet med nya människor!

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas en spännande och utvecklande anställning som konsult med uppdrag av varierande längd inom din profession. Detta är din chans att utvecklas, utmanas eller få chansen att arbeta på spännande arbetsplatser i en administrativ & serviceinriktad roll.

Som anställd på Jurek Talents erbjuds du självklart alltid schyssta anställningsvillkor med fast månadslön, semesterrätt enligt kollektivavtal, friskvård och mycket mer! Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se - Ansök på www.jurek.se

Ansök nu

Finns drömjobbet inom Supply Chain & Inköp runt hörnet?

Inköpare
Läs mer Maj 28
Jurek är din självklara arbetsgivare för konsultuppdrag i göteborgsområdet för tjänster inom Supply Chain & Inköp. Vi har ett gediget & upparbetat nätverk med Göteborgs ledande aktörer som ger dig chansen att växa, utvecklas och ha en riktigt rolig och utmanande arbetsdag. Genom att bli en del av vårt nätverk kommer du ett steg närmare din drömtjänst - tillsammans ser vi över vilket ditt nästa steg är och arbetar för att nå dit tillsammans!

Under 1900-talet var Göteborg en arbetarstad med stora industrier som tillverkade fartyg, bilar, elektronik och mediciner. Staden växte kraftigt, nya förorter byggdes samtidigt som äldre delar revs eller rustades upp och människor från hela världen kom nu till staden vid havet. Fartyg, bilar, elektronik och mediciner är fortsatt en stor del av Göteborgs Supply Chain & Inköpstjänster – och därför en stor del av Jureks kundnätverk. Nu söker vi därför dig som motiveras av en konsulterande roll och nästa arbetsrelaterade utmaning tillsammans med oss!

Har du tidigare arbetat med Inköp eller Supply Chain och trivs i en sådan roll? Är du van vid stora & sociala kontaktytor, både internt och externt? Vi är i regelbunden dialog med våra samarbetspartners som är i behov av förstärkning till sina verksamheter i varierande branscher. Oavsett hur lång tidigare erfarenhet du har eller inom vilken bransch du tidigare varit verksam inom, är du varmt välkommen med din ansökan!

Vem söker vi?

Vi tror att du som söker är van att arbeta proaktivt och har en hög energinivå och ett härligt driv. Du är van att arbeta självständigt och är självgående i ditt arbetssätt. Du har lätt för att komma överens med kollegor och kunder & har ett positivt synsätt. Vidare så är du prestigelös och hjälpsam och inte rädd att gå utanför din comfort zone för att hitta lösningar på hinder som kan uppstå.

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas en spännande och utvecklande anställning som konsult med uppdrag av varierande längd inom din profession. Detta är din chans att utvecklas, utmanas eller få chansen att arbeta på spännande arbetsplatser inom Inköp & Supply Chain.

Som anställd på Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuds du självklart alltid sjysta anställningsvillkor med fast månadslön, semesterrätt enligt kollektivavtal, friskvård och mycket mer! Ta chansen & lev ut dina fantasier!

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Albin Caspersen på albin.caspersen@jurek.se - Ansök på www.jurek.se

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi idag unika i Sverige. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Ansök nu

Gillis Edman söker familjerättsjurist

Familjerättsjurist
Läs mer Maj 17
Söker du en roll där du kan kombinera ditt intresse för människor, ekonomi och juridik? Nu har du en möjlighet att bli en del av ett skarpt juristteam på ett av de mest välrenommerade företagen inom humanjuridik. Välkommen med din ansökan till Gillis Edman.

Arbetsbeskrivning

Gillis Edman Begravning och Familjejuridik växer och söker nu ytterligare en jurist till sitt team i Göteborg. Som jurist hos oss kommer du arbeta med ekonomisk familjerätt inom dödsfallsjuridik och livsplaneringsjuridik. Dödsfallsjuridiken innebär arbete med boutredningar, bouppteckningar, arvskiften och förvaltning av dödsbon. Inom livsplaneringsjuridiken hjälper du kunder att identifiera sina juridiska behov och upprätta olika typer juridiska dokument så som testamenten, gåvobrev, äktenskapsförord och framtidsfullmakter.

Du förväntas hantera alla ärenden professionellt, etiskt korrekt och alltid med människan i fokus. Här blir du en del av ett team med ytterligare fem jurister, en administratör/boutredare och en kvalificerad juristsekreterare. Du kommer utgå från Göteborg. I viss mån kommer du även hålla föreläsningar och representera oss på mässor.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en svensk juristexamen. Du har minst ett par års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete. Det är meriterande om du har arbetet inom det familjerättsliga området eller annat angränsande rättsområde. Du har lätt för att lära, kan ha flera parallella arbetsströmmar i gång samtidigt och är beredd att lägga ner tid och energi på att sätta dig in i ditt arbete.

Som jurist är du trygg och säker i din yrkesroll och som person är du ödmjuk och har lätt för att möta människor, speciellt i svåra situationer. Du bör ha en fallenhet för att skapa, bibehålla och utveckla goda klientrelationer. Vi ser vidare att du är en lagspelare med god förmåga att förmedla juridiska problem på ett lättförståeligt sätt och som bidrar med god stämning på arbetsplatsen.

Det är viktigt att du är kommunikativ och uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska. Behärskar du dessutom något ytterligare språk så är det en fördel. Du känner dig självklart bekväm i att arbeta i vanliga datasystem samt i Officepaketet. God kunskap inom ekonomi är också en fördel. Vi vill även att du har körkort.

Du erbjuds

Hos Gillis Edman kommer du vara en del av ett företag med modern kultur och värderingar i framkant inom ekonomisk familjerätt. Något som bland annat visas genom att vi är HBTQi certifierade. Här råder en familjär och prestigelös kultur, det är högt i tak och alla hjälps åt. Här blir du en del av ett kompetent och positivt gäng där du får chans att vara med att påverka bolaget framåt.

För oss är det viktigt att vara en modern arbetsgivare och vi ser det som en självklarhet med möjlighet till flexibel arbetstid och en bra balans mellan jobb och fritid. Här erbjuds du en utvecklande och stimulerande tjänst med en fast lön och bra anställningsvillkor. Förutom bra villkor, friskvårdsbidrag och utvecklande arbetsuppgifter så utlovas kollegor som du kommer ha kul tillsammans med.

Läs gärna mer om Gillis Edman 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Gillis Edman med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Till din ansökan önskar vi att du bifogar CV och personligt brev. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via email utan ansökan sker via Jureks hemsida www.jurek.se. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Bouvin på telefonnummer 076-002 69 22 alternativt maria.bouvin@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Rekryterare till Jurek Väst

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Apr 19
Nu söker vi dig som är ekonom och redo för en ny spännande utmaning!
Vill du testa något helt nytt i din karriär, men samtidigt få användning för din erfarenhet inom ekonomi? Då är detta helt rätt möjlighet för dig! I rollen som Rekryteringskonsult inom vårt specialistområde Finance får du möjligheten att arbeta med kvalificerade ekonomirekryteringar mot olika spännande företag. Du blir en del av ett bolag som präglas av entreprenörsanda och innovation, där vi hela tiden strävar mot att bli bättre och utvecklas tillsammans.

Vad kan du förvänta dig?
På Jurek har vi en stark tro om att specialister är bäst på att tillsätta specialister. Jurek Finance fortsätter växa och därför söker vi nu dig som är ekonom, men som egentligen brinner mest för att arbeta med människor och relationer. Kanske känner du dig redo för att utvecklas och ta dig an en helt ny utmaning, samtidigt som du får utnyttja din erfarenhet inom ekonomi? Som rekryteringskonsult inom Finance får du göra just det! Du får möjlighet att arbeta i en affärsnära roll där relationsbyggande står i centrum och verka för att både kandidater och företag ska hitta sin perfekta match.

I rollen ansvarar du för hela rekryteringsprocessen, i denna ingår:
• Upprätta kravprofiler och skapa annonser.
• Genomföra kvalificerade intervjuer, personlighetstester och referenstagningar.
• Ha daglig och fortlöpande kontakt med såväl kandidater som kunder.
• Genomföra kundmöten.
• Hantera flera rekryteringsprocesser parallellt.
• Ansvar för att genom olika aktiviteter utveckla Jurek Finance i Väst.

Våra uppdrag kommer framför allt in genom våra kundansvariga med vilka du kommer att ha ett nära samarbete. Som rekryteringskonsult kommer du tillsammans med respektive kundansvarig följa med på kundmöten, där din roll blir en mycket viktig del av arbetet.

Vem är det vi söker?
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi och arbetslivserfarenhet i rollen som ekonom. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att arbeta i olika roller inom ekonomi och har en god förståelse för olika befattningar inom området. Har du tidigare erfarenhet från konsultbranschen är det starkt meriterande. Vidare ser vi gärna att du är en social person som aktivt tar ditt nätverk till hjälp för att fördjupa relationen med kunder och kandidater.

För att lyckas i rollen krävs det att du har en mycket god kommunikationsförmåga i både tal och skrift, hög social kompetens och har lätt för att skapa förtroende. Du är prestigelös och närvarande. Du trivs som bäst när du får arbeta med människor samtidigt som du har ett starkt intresse för affärer. Du är en person med hög ambitionsnivå som tar ansvar för ditt arbete, har stor egen drivkraft och arbetar strukturerat. Vidare är du lösningsorienterad och har förmågan att arbeta i en föränderlig miljö. Då många av våra kunder är internationella behärskar du förutom svenska också engelska flytande i både tal och skrift.

Sist men inte minst är du en trevlig person som delar Jureks värderingar om en inkluderande kultur där alla är med och bidrar till en glädjefylld arbetsplats.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder en fantastisk möjlighet att få bli en del av ett snabbväxande företag med fokus på fortsatt tillväxt. Här får du chansen att utvecklas tillsammans med ett redan framgångsrikt team. Du välkomnas till en företagskultur som präglas av driv, engagemang, egna initiativ, kundfokus och inte minst arbetsglädje. Du utgår från vårt nya kontor i Våghuset vid Masthuggskajen.

På Jurek värnar vi om våra medarbetare och är noga med att lyfta varandra - hos oss är det "laget före jaget". Vi vet vikten av balans mellan jobb och privatliv varför utveckling, utbildning och hälsa är centrala delar av vårt erbjudande. Vi har en kultur av gemenskap och driv som måste upplevas – skicka in ditt CV så hoppas vi att vi möts!

 
Vilka är vi?
Jurek Rekrytering och Bemanning erbjuder ett komplett utbud av konsult, - och rekryteringstjänster inom våra specialistområden Law, Finance, HR, MarCom och Business Support. Vi är idag drygt 385 anställda varav 85 personer arbetar på våra kontor i Malmö, Göteborg, Stockholm och Uppsala.

Sedan starten år 2006 har vi varje år expanderat och Jurek AB utsågs år 2019 till DI-gasell för sjätte året i rad. Vår ambition är fortsatt tillväxt och i rollen som Rekryteringskonsult har du en viktig del i detta

Vill du vara med på vår framgångsrika resa? För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Talent Acquisition & Employer Branding Specialist Johanna Kalered på telefonnummer 0707–369 359 eller per mail johanna.kalered@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Sökord; Rekrytering, Bemanning, Ekonomi

Ansök nu