Jobbakuten Väst AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Jobbakuten Väst AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Göteborg: Säljchef med bakgrund från båtbranschen

Regionchef, försäkring
Läs mer Aug 29
Säljchef

Med ökande marknadsandelar fortsätter vi att stärka sin position på den svenska försäkringsmarknaden. Nu söker vi en ny chef för försäljning mot våra kunder. I rollen som Försäljningschef rapporterar du till bolagets Affärsområdeschef. Placeringsort för tjänsten är Storgöteborg, man kan ha distansarbete ca 3-4 dagar i veckan.

Som chef för denna avdelning hos oss ansvarar du för en grupp om 6 medarbetare inom försäljning av hela vårt utbud. Tjänsten innebär ansvar för den dagliga verksamheten och det operativa genomförandet och deltagande i nyckelmöten. Ledarrollen innebär också utveckling och stöttning av medarbetarna i gruppen vilket skapar förutsättningar för att våra produkter får ett större genomslag hos våra kunder.

Din profil

Vi söker en proaktiv person som sporras av att jobba mot mål och har ett stort intresse för kundkontakt och affärer. Du bidrar med positiv energi i gruppen och har lätt för att samarbeta. Det är viktigt att du har affärssinne, ett strukturerat arbetssätt, ett starkt eget driv, stort engagemang och en utpräglad förmåga att ta eget ansvar. Tjänsten ställer krav på såväl analytisk som kommunikativ förmåga i kombination med ett prestigelöst ledarskap.

För att ha rätt förutsättningar att lyckas i rollen bör du ha gedigen erfarenhet inom proaktiv försäljning, med fördel inom försäkringsbranschen.

Du har erfarenheter av budgetarbete, uppföljning av nyckeltal och goda försäljningsresultat. Hos oss ges du möjlighet att kombinera dina säljegenskaper med ledarskap.

Vi ser det som mycket meriterande med erfarenhet eller utbildning inom försäkring men inte ett krav.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Driva säljorganisationen mot uppsatta mål
Målsätta, styra, coacha och följa upp personalen
Operativt ansvarig för försäljningsbudgeten för avdelningen
Personalansvar med allt vad det innebär
Offerthantering och försäljning av försäkringar
Operativt leda säljaktiviteter och kampanjer
Hålla i återkommande försäljningsmöten med personalen

Ansök nu

Göteborg: Ledigt jobb på Fröken Olssons Kafé

Konditoribiträde
Läs mer Aug 25
Älskar du kaffe och har alltid gästen i fokus?

Vi vet att det är människorna som gör skillnaden. Hos oss är det din personlighet och din passion som är viktig, inte ditt CV. Det är första steget i en spännande karriär, om bara viljan finns har du stora möjligheter att utvecklas och växa vidare hos oss.

Söker glada baristor som brinner för att jobba med service och hälsosam mat.

Ansök nu

Göteborg: Ledigt jobb på Café Evas Paley

Konditoribiträde
Läs mer Aug 25
Vi letar alltid efter nya härliga personer med en bra och positiv inställning.

Hos oss är det mycket fart och fläkt och underbara stammisar.

BARISTA

Kaffe är vår passion på Evas Paley! Vill du få chansen att bli grym på kaffe då är det Barista du ska bli. Hos oss slipas dina kunskaper kring kaffet, dess historia och självklart hantverket för att göra den perfekta Latten, Cappuccinon eller dubbla Espresson bakom baren. Vi ger dig kaffekunskap utöver det vanliga, du blir en av våra Baristor i världsklass.

Vill man djupdyka i kaffets konst har vi flera vidareutbildningar inom just kaffe.

Ansök nu

Mölnlycke: Mekanik konstruktör till Aplicator Group AB

Maskinkonstruktör
Läs mer Aug 29
Kort om tjänsten

Som mekanikkonstruktör på Aplicator i mölnlycker får du jobba brett med kundanpassade projekt där du är inblandad i hela processen. Fokus ligger på varje kunds unika behov, hög kvalitet på produkter och ett nära samarbete med kunder och medarbetare.

Din profil

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning och minst några års erfarenhet av konstruktion av mekaniska maskiner, gärna med intresse för och erfarenhet av pneumatik och automation. Du har stor vana vid att förstå, analysera och beskriva logistiska flöden, funktioner och processer. Du har lätt att se lösningar. Du har förståelse för styrning och är troligen intresserad av programmering.

Du är en driven konstruktör, mekanik är ditt andranamn. Du är dessutom en social person och trevlig kollega som tar ansvar för konstruktionsavdelningen tillsammans med dina kollegor.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Är du rätt person? För dig finns här ett omväxlande och roligt arbete där du får vara involverad i hela processen i en positiv miljö i ett trevligt företag. Sök idag! 

Om verksamheten

Aplicator Group med varumärkena Aplicator, Barkvall och Scanrex har mer än 40 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av maskiner och maskinanläggningar för 1- och 2-komponentmaterial. Aplicator Group är inte bara marknadsledande i Norden, man är även en internationell aktör att räkna med. Maskinerna används bland annat inom Kompositindustrin. Under varumärken som Scanrex och Barkvall erbjuder vi utrustningar för pumpning, dosering, blandning, applicering och dispensering av viskösa material. I sortimentet finns limutrustningar, limmaskiner, limpistoler, utläggningsmaskiner och tillbehör för dispensering av flytande packningar, lim ,ingjutning av elektronik med mera. Vi hanterar de flesta förekommande material på marknaden såsom en- och tvåkomponents epoxy (epoxi), polyuretan, silikon, ms-polymer, olika Hotmelt (htm) produkter, fett och kitt. Våra produkter och tjänster effektiviserar våra kunders produktion, kvalitetssäkrar resultaten och förbättrar arbetsmiljön.

Ansök nu

Göteborg: Restaurangchef till Burger King

Restaurangchef
Läs mer Aug 29
Vi söker dig som

Har branschvana från restaurang livsmedel eller retail.
Erfarenhet av ledarskap från tidigare jobb eller från idrotten.
Du ska tycka om att ta ansvar och fatta beslut.
Är resultatorienterad och gillar att jobba mot högt uppsatta mål.
Har en naturlig fallenhet för att leda och engagera genom arbetsglädje och tydliga målsättningar
 

Varför ska du välja oss?

 

Vi ger dig stort eget ansvar
Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning
Hos oss finns det goda karriärmöjligheter, både inom Burger King men även inom våra andra varumärken
Vi erbjuder flexibel arbetstid
Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo
 

Om jobbet

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Har du tidigare erfarenhet av att leda och engagera medarbetare? Arbetar du gärna mot tydliga mål och har ett stort resultatfokus? För dig som vill ta chansen att bli Restaurangchef på en av våra restauranger väntar ett spännande uppdrag. Du ansvarar för i stort sett allt; drift, personal, ekonomi, lokal marknadsföring, nyanställningar och tusen andra stora och små saker. Restaurangchef innebär mycket ansvar men är en given möjlighet för dig som är duktig och driven.

 

Låter det här som ett uppdrag för dig, tveka inte att skicka din ansökan.

Ansök nu

Göteborg: Platschef Evas Paley

Restaurangchef
Läs mer Aug 29
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av ledande befattningar inom restaurang/café/fast food eller liknande verksamhet. Du har gedigen kunskap och förståelse för drifts- och medarbetarfrågor. Du är en strukturerad och målmedveten person och har ett brinnande intresse för service samt mat och dryck.

Du är energirik, initiativtagande och har en förmåga att entusiasmera och motivera dina medarbetare. Ständiga förbättringar är en naturlig del av ditt ledarskap. Du har lätt för att skaffa dig överblick, är inte rädd för att fatta snabba beslut och har en förmåga att hålla huvudet kallt i pressade situationer.

Du har med dig rätt värderingar från start och har hjärtat på rätta stället, men är inte rädd för att fatta obekväma beslut när det krävs.

Majoriteten av arbetet är förlagt i kaféet, där du arbetar tillsammans med resten av ditt team. Du trivs med varierade arbetstider och har ingenting emot att arbeta lördagar. Arbetet kräver stort engagemang och är mycket utvecklande och roligt för dig som vill satsa. Du arbetar direkt i kontakt med vår operativa chef, som finns tillgänglig för stöd och ledning.

Vi söker dig som är laddad på att vara med och skapa en härlig ny mötesplats, och som ser en anställning hos oss som en långsiktig satsning. Viktigast är att du älskar service och mötet med människor!

I dina ansvarsområden som platschef ingår att:

Ansvara för den dagliga driften av kaféet och på plats utveckla det löpande arbetet.
Budgetansvar
Aktivt arbeta med caféets lönsamhet
Följa upp och mäta kaféets ekonomiska resultat, rapportera till huvudkontoret
Utveckla personalens kompetens och följa upp ansvar och rutiner
Ansvara för personalfrågor, timregistrering, schemaläggning etc.
Ansvara för beställningar
Hygiensäkring och egenkontroll
Utbilda och handleda ny personal 
Är detta rätt utmaning för dig?

Anställningen är på 100% och tillsätts inom kort.

Evas Paley är ett stort klassiskt café mitt på Avenyn som öppnade sina dörrar första gången 1991. Vi har öppet från tidig morgon till sen kväll och serverar allt från surdegspizza till afternoon tea. Vi har även mängder med fina bakverk som bakas från grunden i vårt egna bageri i Göteborg. Våra systercaféer är även Condeco, Fröken Olsson och Roots café, vilket gör oss till en stor caféfamilj där vi alla jobbar tillsammans! Sist men inte minst....Vi älskar att jobba med service!

Ansök nu

Göteborg: Receptionist till Dorsia Hotel

Hotellreceptionist
Läs mer Sep 21
Vi söker dig med en genuin känsla för service som inte är främmande för att klä upp dig lite extra och kliva på vår scen i en miljö som utspelar sig under sann Belle Epoque era. 

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom hotell eller restaurant. Du talar flytande svenska och engelska i tal och skrift, andra språk är meriterande.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av daglig drift av receptionen, såsom in- och utcheckning, bokning, besvara telefonsamtal och mejl, restaurangbokningar, fakturering och konferens. Likväl som administrativt receptionsarbete samt parkera våra gästers bilar med mera. 

Som anställd hos oss ska du ge våra gäster den service som inte är förväntad, vare sig du har gästen framför dig eller besvarar ett telefonsamtal eller mejl. På Dorsia Hotel & Restaurant arbetar vi gränsöverskridande mot alla avdelningar - gästens önskemål och upplevelse står i fokus i allt vi gör. 

Egenskaper som vi värdesätter högt är: driven, lojal, självständig, ansvarsfull och strukturerad. 

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är fördelade över veckans alla dagar, dagtid som kvällstid. 

Schema: 

EM pass: 15-23

FM pass 07-15

Dorsia är ett exklusivt hotell och en restaurang som dagligen erbjuder en upplevelse utöver det förväntade för våra gäster. Vår unikitet bygger på gästens starka känsla av ett personligt mottagande och vår höga servicenivå i kombination med en upplevelsefylld och exceptionell miljö.Vi erbjuder våra gäster 37 rum i olika storlekar, 2 olika restaurantkoncept, luxuös bar med stort fokus på gin och cocktails, mycket extensiv vinlista, afternoon tea på söndagar samt ett öppethållande 365 dagar om året. Allt i en pampig och maximalistisk, unik miljö som andas La Belle Époque.

Ansök nu

Göteborg: Junior Regionchef till KFC

Affärsområdeschef
Läs mer Aug 29
KFC Junior Regionchef Mellan Sverige

Vi ser gärna kvinnliga juniora sökanden till denna tjänsten, då vi strävar efter en mera jämställd fördelning bland våra chefer. Vill du ta nästa steg i din karriär och tillhöra ett segment som växer med 7-20 % varje månad. Månadslön 45 000 plus tjänstebil. Har du arbetat som chef-, distrikts eller regionchef inom fastfood, retail eller livsmedel och vill vara med på den fortsatta utvecklingsresan mot att bli Sveriges mest omtyckta restaurangkedja.

Älskar du att leda människor och se dem växa? Har du förmågan att få medarbetare att förstå vem de är och ta fram sina bästa egenskaper? Att vägleda dem att förstå vilka ansvar de har och att använda sina mandat för att nå verksamhetens resultat och skapa en positiv arbetsmiljö? Att få dem att utmana sig själva och dig och att få de vilja göra karriär hos oss. Precis som du fast du har kommit en bit längre. Det är en sådan Regionchef vi söker.


Ditt uppdrag är att få restaurangcheferna i region mellan sverige i nuläget fyra restauranger (snart sju) från Göteborg till Örebro att blomma ut och göra dig umbärlig. De ska leda sina enheter, våra KFC restauranger, med kraft och klokskap. De ska få sina medarbetare att växa i sina roller så att våra kunder varje gång ska få sin bästa matupplevelser. Och så att medarbetarna hittar sin egen karriärväg, helst inom vårt varumärke.

Vi söker dig som har arbetat som chef-, distrikts eller regionchef inom fastfood, retail eller livsmedel. som vill vara med på den fortsatta utvecklingsresan mot att bli Sveriges mest omtyckta restaurangkedja. Vi befinner oss i en fas där du ska vara med och påverka verksamhetens utveckling. Vi är ett modernt företag som arbetar i positiv anda och som tror på ett starkt lag med hjärtat på rätta stället. Vill du ha kul på jobbet och är du en av våra nya ledare som vill vara med och coacha våra restaurangchefer till elitnivå?


Arbetsbeskrivning

Ditt ansvarsområde är att både strategiskt och operativt stötta restaurangcheferna i att driva restaurangerna. I rollen som Regionchef är du coach och kunskapsresurs för restaurangcheferna inom områden såsom ekonomi, affärsutveckling, kvalitetssäkring av lagar, regler och rutiner. Du har även en central roll som projektledare vid öppning av nya restauranger. Du samarbetar nära restaurangcheferna, övriga regionchefer samt driftchefen i Sverige, vilken du även rapporterar till.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

* Säkerställa smakupplevelsen och att optimera gästupplevelsen
* Coacha och stötta restaurangcheferna inom hela området för restaurangdrift
* Utbilda i ledarskap
* Upprätta och följa upp budget, försäljnings- och volymmål
* Skapa och följa upp handlingsplaner för effektivisering, försäljning och utveckling tillsammans med 
   restaurangcheferna
* Uppföljning av att lagkrav, regler och rutiner följs (arbetsmiljö och hälsa, livsmedelshygien, arbetsrätt, miljö etc)
* Hantera nyetableringar och själv arbeta i restaurangerna vid enstaka tillfällen
* Rekrytering av restaurangchefer
* Delta i olika typer av utvecklingsgrupper

Vem du är

Vi söker dig som kan visa att du fått människor att växa och ta ansvar. Självklart har du ett stort matintresse och älskar kyckling! Du har minst gymnasieexamen eller motsvarande. Du har erfarenhet av att ha arbetat inom fastfood, där du har genomgått internutbildning inkluderande ekonomi, drift, lager, service, matsäkerhet mm. Du har god kunskap i ekonomistyrning och för branschen gällande lagstiftning såsom arbetsmiljö, livsmedelshygien, avtal mm. Det krävs att du har god kunskap i svenska i tal och skrift samt i engelska i tal. Du är en van datoranvändare av samtliga program i Office och du har även erfarenhet av att ha arbetat i olika IT-system. Du har B-körkort.

Som person är du bra på att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är kommunikativ och van att tala inför grupper, för att skapa engagemang och delaktighet mot gemensamma mål. Du har dokumenterat god samarbetsförmåga med intresse och vilja att stötta andra. I din natur ligger att vara lojal och tålmodigt arbeta i enlighet med fattade beslut, mål, policys och riktlinjer. Med hjälp av din positiva attityd har du även lätt för att se möjligheterna i förändringar.

Vi erbjuder dig att

* Arbeta med ledare och i ett proffsteam med stor erfarenhet inom fastfood
* Leda öppna och ambitiösa restaurangchefer som vill utvecklas skapa gästupplevelser och positiva  
   arbetsmiljöer
* Vara med och bygga upp inom ett internationellt varumärke i Sverige
* Ha karriärmöjligheter inom varumärket både i Sverige och internationellt
* Ta plats i ledningsgruppen
* Gå utbildningar som gör dig kunnigare och attraktivare i ditt fortsatta arbetsliv
* Få en marknadsmässig lön med bonus

Övrigt

Rollen som Regionchef  inbegriper tre till fyra resdagar per vecka även helger. Den mesta tiden i din region och ibland till huvudkontoret i Stockholm. Vi tror att det är en fördel att du bor i Göteborg, men det är inte ett krav. Det viktigaste är att du känner igen dig i beskrivningen av rollen.Om arbetsgivaren

Vill du jobba på en av världens största restaurangkedjor, med ca 24 000 restauranger i 115 länder?

KFC är en arbetsgivare som ger dig möjligheten att förverkliga din potential! Du lär dig kontinuerligt nya saker och är med och utvecklas tillsammans med företaget.

Ansök nu

Mölnlycke: El konstruktör till Aplicator Group AB

Elkonstruktör
Läs mer Aug 29
Beskrivning av jobbet

Hos oss kommer du främst att arbeta med elkonstruktion för industrikunder i en konsulterande roll. Du kommer bland annat att få arbeta med:

Konstruktion av styrskåp m.m

Upphandling och styrning av elinstallatörer och skåpbyggare

Driftsättning och uppföljning av installationsarbete

Deltagande i arbetet med kalkyler och offert

Vara med i förstudier och projektering

 

Kravspecifikation

Minst 1-2 års erfarenhet som El konstruktör

Har kunskap i ett eller flera CAD-verktyg exempelvis Elprocad eller Eplan

Kan tala och skriva på svenska

 

Företagsbeskrivning

Aplicator Group med varumärkena Aplicator, Barkvall och Scanrex har mer än 40 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av maskiner och maskinanläggningar för 1- och 2-komponentmaterial. Aplicator Group är inte bara marknadsledande i Norden, man är även en internationell aktör att räkna med. Maskinerna används bland annat inom Kompositindustrin. Under varumärken som Scanrex och Barkvall erbjuder vi utrustningar för pumpning, dosering, blandning, applicering och dispensering av viskösa material. I sortimentet finns limutrustningar, limmaskiner, limpistoler, utläggningsmaskiner och tillbehör för dispensering av flytande packningar, lim ,ingjutning av elektronik med mera. Vi hanterar de flesta förekommande material på marknaden såsom en- och tvåkomponents epoxy (epoxi), polyuretan, silikon, ms-polymer, olika Hotmelt (htm) produkter, fett och kitt. Våra produkter och tjänster effektiviserar våra kunders produktion, kvalitetssäkrar resultaten och förbättrar arbetsmiljön.

Ansök nu

Göteborg: Bagerichef till Condeco Gruppen

Bagerichef
Läs mer Aug 29
Vi söker Göteborgs vassaste Bagerichef:

Vi vill att du brinner för ditt yrke och känner en glädje i att få baka gott och nyttigt bröd. 

Egenskaper som krävs:  

Flerårig vana från större produktion
Kvalitétsmedveten
Stresstålig/van att ha många bollar i luften
Lätt för att samarbeta
Lösningsorienterad
Vill satsa på sitt arbete
Beskrivning av tjänsten: 

Arbetar 95% i driften
4 personer i bagerit
Vi bakar alla dagar
Arbetstid för bagerichef 05.00-13.30 (kan variera)
Goda villkor för rätt person 
Välkommen till en trevlig arbetsplats.

Ansök nu

Göteborg: Restaurangchef till Burger King Järnbrott

Restaurangchef
Läs mer Aug 23
Vi söker dig som

Har branschvana från restaurang livsmedel eller retail.
Erfarenhet av ledarskap från tidigare jobb eller från idrotten.
Du ska tycka om att ta ansvar och fatta beslut.
Är resultatorienterad och gillar att jobba mot högt uppsatta mål.
Har en naturlig fallenhet för att leda och engagera genom arbetsglädje och tydliga målsättningar
 

Varför ska du välja oss?

 

Vi ger dig stort eget ansvar
Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning
Hos oss finns det goda karriärmöjligheter, både inom Burger King men även inom våra andra varumärken
Vi erbjuder flexibel arbetstid
Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo
 

Om jobbet

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Har du tidigare erfarenhet av att leda och engagera medarbetare? Arbetar du gärna mot tydliga mål och har ett stort resultatfokus? För dig som vill ta chansen att bli Restaurangchef på en av våra restauranger väntar ett spännande uppdrag. Du ansvarar för i stort sett allt; drift, personal, ekonomi, lokal marknadsföring, nyanställningar och tusen andra stora och små saker. Restaurangchef innebär mycket ansvar men är en given möjlighet för dig som är duktig och driven.

 

Låter det här som ett uppdrag för dig, tveka inte att skicka din ansökan.

Ansök nu

Göteborg: Kallskänka till Fröken Olssons Kafé

Kallskänka
Läs mer Aug 30
Kallskänka med flerårig yrkesvana

Mån-fre dagtid 

Vi söker också en kallskänka helger, dagtid 

Produktion till vår populär a salladsbar , mackor, lunchbuffé , Afternoon Tea, viss bakning.

Mycket vegetarisk och vegan.

Ansök nu

Göteborg: Quality Specialist

Civilingenjör, kvalitet, kemiteknik
Läs mer Sep 22
Are you Qing’s next colleague with Medical device and/or Life Science knowledge and experience?

Qing is a consultant company, with focus on Optimizing Quality and Regulatory compliance. We believe that quality is the foundation for delivering sustainable growth and enables great results in a predictable way.

 

Qing has extended competence and focus on the Medical device and Life Science area. Our vision is to be the first choice for organizations when they want to reach effectiveness and full compliance by using external resources to develop their business. As we are quality specialists within several areas, we can apply best practice and use knowledge from all industries by internal team work and competence sharing.

Our consultants thrive to help our customers. We support our clients from great ideas to a final product to benefit patients. At Qing we are experts to ensure that products are safe, efficient and fulfill all legal and regulatory requirements. We make the journey for CE-marking clear and market access efficient without jeopardizing patient safety.

 

We are growing and now want you to be part of our growth!

If you are a Medical Device quality and regulatory specialist with a passion to help others and want to be part of something big in a small and effective organization, apply for our open position as Quality Specialist.

Our customers are organizations of all sizes which mean that you will work with different types of customer projects. It could be shorter assignments as perform internal audits, risk analysis or filling a position at the customer site. Longer projects could be but are not limited to facilitating the work to implement or improve an existing Quality Management System (QMS), temporary filling a position or act as QA/RA resource in product development projects. We also support organizations in MDR or IVDR transitions.

 

Your personal abilities are most valuable for us and if you have knowledge and specialist competence in some or all the below parts, don’t hesitate to apply:

 

You are:

Organized and structured
Business minded
Communicative and networking
Showing high integrity
Team player with a positive attitude
 

You have experience in some or all of the following areas:

ISO 13485:2016/ 21 CFR 820
QMS configuration and process development
Product Development/Design Control/Project Quality
CAPA Management
Regulatory requirements and registration of products in EU and US
Risk Management (ISO 14971)
Internal and/or Supplier Audits
IEC 62304
IEC 82304
ISO 11607 (Packaging)
IVDR
 

Experience is meriting but not crucial.

 

Why Qing?

Qing sees every employee, has a team work approach, and is partly owned by our employees. This gives opportunities to impact the strategy of your employer, encourage exploration of your own interest and share the profit of our efforts. We invest in our employee's- as this is our greatest asset. 

Qing is a quality consulting company, part of Vinngroup, with Headquarter at Kvarnbergsgatan 2 in Gothenburg. You will meet and can network with an exciting mix of people as researchers, software developers, engineers, brand strategists, IT-specialist and entrepreneurs. 

 

Har du några frågor? 


Kontakta Bethina Frostad på recruitmore, bethina@recruitmore.se.

Ansök nu

Göteborg: Butiksäljare

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Sep 13
Vi söker en driven och engagerad Försäljning person till vårt show Rom på Ringön, Hisingen. Vi representerar de ledande varumärkena i branschen och har dessutom egentillverkning av rostfri köksutrustning.

 

Vi förväntar oss att vår nya medarbetare har erfarenhet av försäljning och restaurangbranschen samt är villig att lära sig allt om vårt breda produktsortiment.

Som person är du strukturerad, flexibel och ansvarstagande. Du kan enkelt detaljfokusera, har en hands-on approach till dina arbetsuppgifter och trivs i en roll där initiativ och problemlösning välkomnas. Andra viktiga egenskaper vi gärna ser, är att du som person har en positiv energi och trivs som bäst i en social miljö där laganda, service och en god kommunikation är självklarheter på arbetsplatsen.

 

Krav på att behärska svenska och engelska flytande i tal och skrift. Behärskar du fler språk, så är det meriterande, men inget krav. Datorvana och att jobba i MS Office ser vi som en självklarhet. Vi välkomnar kvinnliga sökanden.

 

Om Rancold

Rancold erbjuder försäljning av kvalitativt högvärdiga produkter inom utrustning och helhetslösningar till hotell, caféer, restauranger och storkök. Bolaget har funnits i 30 år och är marknadsledande i västra Sverige. Vi omsätter 70–80 MSEK med god lönsamhet. Webbförsäljningen växer kraftigt och vi har stora ambitioner för fortsatt digital tillväxt. Rancold är ett mellanstort familjeföretag där dem anställda vid behov är delaktiga i företagets alla delar.

 

Placering & start

Tjänsten är placerad på Ringögatan 19 i Göteborg och tillsättning är omgående eller enligt överenskommelse.

 

Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser fram emot din ansökan.
Ansökan

Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Bethina Frostad på Recruitmore,  bethina@recruitmore.se .

Ansök nu

Stockholm, Göteborg, Luleå: PHP-utvecklare

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jul 25
Är utveckling i PHP din grej? Är du en självgående person som gillar att ha koll på ny teknik? Vill du arbeta med smarta kollegor?

Recruitmore rekrytterar en PHP-Utvecklare till vår kund Brightnest! 

  Vi behöver en självgående person med ett par års erfarenhet av systemutveckling inom PHP. Om du har erfarenhet av e-handelsplattformar eller integrationer till externa system ger det extra stjärnglans. Vi förväntar oss att du kan förklara hur du tänker för våra projektledare, kreatörer och andra utvecklare. Vi tror att du gillar att lösa problem och är nyfiken på ny teknik.   Varför ska du välja Brightnest?   Du får skickliga kollegor och spännande uppdrag. Du får chans att vara med från start till mål. Dina utvecklingsmöjligheter är stora.   Vi önskar dig med erfarenhet inom:   Composer Sympfony/Laravel Gulp Angular     Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via länken "skicka ansökan", urval sker löpande!


Har du några frågor? 

Kontakta Bethina Frostad på recruitmore, bethina@recruitmore.se.

Ansök nu

Göteborg: B2B säljare med erfarenhet inom Telekom

Account manager
Läs mer Jul 25
Recruitmore rekryterar en Account Manager till vår kund Com7

 

Om jobbet:

Nu söker vi fler account managers inom telekom !

Vi söker genuint drivna, kommunikativa och kundorienterade Account Managers till vårt Göteborgskontor i Sisjön. Vi vill ge våra kunder en upplevelse att minnas och är övertygade om att nöjdast kunder ger starkast tillväxt. Är det dig vi letar efter?

Som Account Manager hos Com7 kommer du att hjälpa företag att få en bättre kommunikationslösning med vår breda produkt och tjänsteportfölj. Du är en mästare på att boka möten, van att arbeta i ett högt tempo och har full kontroll

på ditt affärsläge. Får du sedan gåshud av att göra avslut så är det dig vi söker! Du kommer att ha tydligt uppsatta mål. Du utvecklar och vårdar dina kundkontakter löpande.

 

Om dig:

Vi söker dig som har ett starkt driv och en vilja att alltid prestera samt förstår innebörden av ett gediget arbete. Vi tror att din inställning och ditt engagemang kommer vara en nyckel till hur du kommer att lyckas i din roll. Kvalitet är något som vi efterfrågar och premierar, med kvalitet kommer vi få lojala och återkommande kunder och därmed större tillväxt. Det är av stor vikt att du är duktig på att kommunicera och på att knyta långsiktiga relationer. Tidigare erfarenhet av försäljning inom Telekom är ett krav.

Kvalifikationer: 2-4 års arbetslivserfarenhet som Account manager.

Kompetenser: MS Office.

Språk: Svenska.

Körkort: B.

 

Du är rätt för oss om du:

- Har erfarenhet av att sälja kommunikationslösningar inom B2B, operatörstjänster samt växlar

- Är en mästare av hela säljprocessen, boka kundmöten, hantera behovsanalys, offerering och avslut.

- Drivs av att leverera resultat och att överträffa förväntningar

- Ansvarsfull och noggrann, du levererar kvalitet!

- Kundfokuserad och serviceminded – du sätter kunden i första rummet

- Är kommunikativ med goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

 

Det är meriterande om du även:

- Har kunskaper inom Copy

- Erfarenhet av finansieringstjänster

 

Vi erbjuder dig:

Vi vet att nyckeln till framgång är kunskap, engagemang, en trivsam arbetsmiljö och en möjlighet att utvecklas. Hos oss får du vara med och påverka arbetet med att ge våra kunder den bästa kundupplevelsen. Com7 arbetar aktivt med att utveckla och stötta sina medarbetare genom kontinuerlig coaching och

utbildning. Vi som redan arbetar på Com7 är ambitiösa, positiva och arbetar mot tydliga mål.

 

Hos Com7 får du också:

... en plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad.

...stöd från våra administratörer i din affärsprocess.

... stora möjligheter att utvecklas som säljare. Hos oss ligger din framtid i dina egna händer.

Tjänsten är placerad i Göteborg.

Tjänsten är på heltid, vardagar kl. 08.00-17.00 med möjlighet att jobba på distans vissa dagar.

Fast månadslön plus provision med goda förtjänstmöjligheter.

 

Ansökan:

Du är välkommen att söka tjänsten via länken “Skicka ansökan”. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bethina Frostad på Recruitmore,  bethina@recruitmore.se

Ansök nu

Göteborg/Billdal:

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Sep 14
Software Engineer

We are looking to extend our Operation Software team in Billdal with a software engineer to develop new and maintain software used in production. The software developed by the team are used through the whole process such as manufacturing, planning, calibrating, and creating certificates.

We maintain and develop internal software with the goal of making life easier for our global production and their support functions, as well as securing high quality products for our end customers.

Responsibilities

Maintain high quality of our production software in a fast-changing environment
Follow quality requirements to ensure software changes are in compliance with our ISO certifications
Take responsibility for your deliveries from pre-work to implementation
Contact with both product owners and users to finalize specifications
Work closely with the test engineer in our group during the whole process
Day-to-day support of our production sites in both Sweden and the USA
The team

The team that you will be a part of includes software developers, test and verification, and ERP and BI support. We are a small diverse group with both Swedish and international members.
Our company culture is focused on continuous improvements, and we have a friendly atmosphere where new ideas are encouraged. The office is located in Billdal, close to nature and the ocean, with good communications to Gothenburg. We offer a position where it is possible to combine family with work with the possibility of hybrid work in agreement with the team.

Experience

M.Sc. or B.Sc. degree within software development and 5+ years of working experience.
Required skills you possess are C#, .NET, desktop applications, web development and Microsoft
Experience within databases, Oracle , statistics, and measurement technology is an advantage
Experience with agile work methods is an advantage
Personal Skills

eager to learn, creative, self-motivated, positive
enjoy sharing your knowledge
can derive requirements from wishes and take an active role in understanding the customer needs
You feel comfortable working in a small team with a lot of freedom
Enjoy a high variety of tasks from close to hardware all the way to the cloud
Questions? Please contact Andreas Jansson (Recruitmore), andreas@recruitmore.se

Ansök nu

Göteborg: Restaurangchef till V-pizza

Restaurangchef
Läs mer Aug 29
Vi står inför en nyöppning och nu söker vi en engagerad ledare till rollen som Restaurangchef till vår nya enhet V-pizza i Göteborg. 

Som Restaurangchef har du helhetsansvaret för restaurangen med stort fokus på service i världsklass. Är du den där personen som älskar det individuella och unika och skulle var stolt över att kunna bygga ditt team baserat på vilka de är även om de är nya i branschen? 

Då är detta en tjänst för dig!  

Till denna roll söker vi en energifylld och driftorienterad person, som är serviceinriktad och lösningsorienterat i sitt arbetsätt då förutsättningar och behov växlar. Har du självinsikt en förståelse för hur ditt ledarskap påverkar försäljningen, medarbetare och varumärket och älskar att överträffa gästernas förväntningar, då är det dig vi letar efter! 

Våra processer tillåter att alla kan bidra på alla stationer i restaurangen. Det betyder att i din roll som Restaurangchef kommer prestige aldrig i vägen för ett ”hands on” närvarande och coachande ledarskap, som också är ditt naturliga sätt att bedriva drift. Det är meriterande om du har arbetat som restaurangchef/ assisterande restaurangchef eller haft annan ledande position inom restaurang, upplevelse eller nöjesparksbranschen. 

Du är eller har också...  

Alltid gästen i fokus och planerar och leder därefter.
Är en förebild och kulturbärare i ditt chef och ledarskap och säkerställer ett respektfullt arbetsklimat byggd på omtanke som motverkar all diskriminering eller agerande som går emot våra policyn.
Är en naturlig närvarande ledare som drivs av att coacha och utveckla framtida ledare och identifierar medarbetarens styrkor och skapar en miljö där de kan växa och göra sitt bästa.
Möter och följer upp resultaten, inte bara genom försäljning utan också genom utveckling av nya ledare och återkommande gäster. 
Du har helhetsansvaret för restaurangen och driften som stäcker sig, men inte uteslutande, över följande:  

Ekonomi - Budget, råvarukostnader, personal och försäljning.
Personal - Rekrytering, coachning, schemaläggning och möten.
Arbetsmiljö
Underhåll och renlighet
Säkerställa en service i världsklass med ansvar för gästnöjdhet.
Säkerheten - Matsäkerhet, brand och hälsa och övergripande säkerhet.
Produktkvalitet
Implementering av policyn, recept, manualer, branding och guidelines.
 

Om företaget

Fast Fine Restaurant Group är ett företag som skapar och driver olika restaurangkoncept i Sverige och internationellt. Idag har Fast Fine koncepten 1889 Fast Fine Pizza i Stockholm samt V i Malmö och i Los Angeles. Under 2022 fortsätter expansionen med båda koncepten i Sverige, Belgien och Mellanöstern.  Inom kort kommer vi att öppna V Pizza i Göteborg och söker en restaurangchef som kan leda teamet till en fantastisk gästupplevelse.  Fast Fine grundades 2017 med ambitionen att utmana restaurangbranschen - vi vill skapa en gästupplevelse utöver det vanliga, till ett humant pris. Vår driftmodell i kombination med användandet av modern teknik för gästen är vad som gör oss unika och om vi får säga det själva - ganska coola!  

"Bold", "Aware" & "Energetic" är våra ledord. Vi strävar efter att rakryggade kunna stå för det vi levererar, att vi är uppmärksamma gentemot våra gäster och varandra samt att vi vill sprida en positiv energi omkring oss och därmed göra varandra bättre! Med restauranger och team i olika delar av världen har vi fått uppleva och lära oss det bästa av olika arbetskulturer och de miljöer våra anställda befinner sig i.

Ansök nu

Göteborg: Säljledare Deli & Kök till ICA Bäckebol

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Aug 29
Säljledare Deli & Kök  

Vår vision är Matglädje för dig som vill ha lite mer och vi jobbar hela tiden med våra värdeord som skall genomsyra allt vi gör. Det är PEP personligt enkelt och prisvärt. 

Som säljledare Deli & kök ansvarar du för att säkerställa driften. I rollen ingår att leda och utveckla avdelningen såväl strategiskt som operativt.  Du har resultatansvar för avdelningen och då du ingår i säljledarteamet ansvarar du samtidigt för att hela butikens fräschör. Du har ett stort ansvar för att kunderna upplever en välkomnande atmosfär i butiken och för att butiken ständigt ska ligga i framkant vad det gäller sortiment.  En viktig del i arbetet är att jobba med rätt kommunikation, att jobba med prisupplevelse samt att skapa en enhetlig struktur i butiken och se till att butiken håller högsta kvalitet och fräschör varje dag.

Exempel på ansvarsområden

Ansvar för avdelningens försäljning
Ansvar för kommunikation på prisupplevelse på avdelningen
Optimering av avdelningens drift med ansvar för att rutiner följs och utvecklas på ett bra sätt
Leda, utveckla och inspirera personalen inom avdelningen
Budgetarbete och uppföljning av nyckeltal
Bemanning och rekrytering inom avdelningen  
Kvalifikationer

Mångårig erfarenhet från ledande befattning i dagligvaruhandeln
Bred erfarenhet från butikens olika avdelningar
BLU eller liknande är meriterande
Kunskap i butiksekonomi
Grundläggande kunskaper i LEAN är meriterande  
Personliga egenskaper

Du är en driven person med förmåga att genomföra aktiviteter som skapar en effektiv butiksdrift. Du är en person som drivs av försäljning och av att skapa god lönsamhet. Genom ett coachande förhållningsätt och din närvaro på ”golvet” motiverar du dina medarbetare att vilja utveckla verksamheten mot uppsatta mål. Du drivs av att hålla butiken fräsch varje dag med säljtryck och en tydlig kommunikation. Du har social kompetens och är lyhörd för kundernas behov. Du trivs med att vara synlig och aktiv bland såväl medarbetare som kunder. På så sätt bidrar du till att skapa en trivsam atmosfär i butiken. Du är flexibel, lösningsorienterad och villig att prova nya arbetssätt.

 

Skicka din ansökan redan idag då intervjuer och tillsättning kommer att ske omgående!

Ansök nu

SMH Göteborg söker fastighetsmäklare

Fastighetsmäklare
Läs mer Jul 25
SMH Göteborg söker fastighetsmäklare

Till vårt framgångsrika kontor i Farsta söker vi fastighetsmäklare. Oavsett om du är erfaren registrerad mäklare eller mäklarstudent välkomnar vi ditt visade intresse.

Svenska Mäklarhuset är en av de större aktörerna i Stockholm, börjar bli stora i Skåne och inleder nu resan med att skapa förtroenden i Göteborg. Vi arbetar i en bra lokal i centrala Göteborg. I bobutiken arbetar idag ett team av fastighetsmäklare. Vi har arbetat länge i området och har stor erfarenhet.

Vår arbetskultur präglas av hög servicenivå, yrkesstolthet, målmedvetenhet och vilja att utmana sig själv. Vi arbetar aktivt med coachning, säljträning och personlig utveckling. Vi är vi ett positivt, framgångsrikt gäng som förstår vikten av teamet och skratt på jobbet.

Vi söker dig som vill lyckas som fastighetsmäklare och som drivs av att göra affärer. Du bör vara målmedveten, kvalitetsinriktad och serviceminded. Du bör ha en vilja att utvecklas och modet att våga prova nya grepp.

Vi erbjuder en arbetsplats med möjlighet till att göra många affärer och mycket goda förtjänstmöjligheter.

 

Om Svenska Mäklarhuset

Att byta bostad handlar om drömmar, visioner och verklighet. Våra mäklare finns tillgängliga för dig vid rätt tillfällen i livet och ger dig möjligheterna som hjälper dig genom din bostadsaffär. Med fokus på professionalitet, kunskap och god lokalkännedom tar våra mäklare dig genom hela processen, oavsett om du ska köpa eller sälja bostad.

Vi på Svenska Mäklarhuset kan stolt säga att vi är bäst på visningar, något som vi menar genererar en tryggare och bättre bostadsaffär för både köpare och säljare.

Grundat 1989

Medarbetare 160

Omsättning 218 000 000

 

För mer information

kontakta Bethina Frostad på Recruitmore,  bethina@recruitmore.se

Naturligtvis garanterar vi konfidentiell handläggning.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Göteborg: Medarbetare inom redovisning & revision

Redovisningskonsult
Läs mer Jul 25
Vi söker en medarbetare inom redovisning och revision som vill bli en del av en organisation som präglas av kompetens och engagemang.

Vi har stor erfarenhet av revision av tjänsteföretag, men även företag verksamma inom handel och tillverkning.

Genom mångårig erfarenhet inom yrket har vi skapat hög kompetens såväl som ett omfattande nätverk för att lösa kundernas olika frågeställningar.

 

Arbetsuppgifter

Våra kunder är framför allt ägarledda företag. Vi arbetar med fastighetsöverlåtelser och bolagsöverlåtelser i bolagsform.

Arbetsuppgifter vill även inkludera utredningar kopplat till konkurs eller ackords. En del klienter kommer du hjälpa med bokslut, årsredovisning och inkomstdeklaration.

Vi finns i nyrenoverade moderna lokaler i Sisjön.Din profil

Vi söker dig som har en relevant utbildningsbakgrund, och erfarenhet att jobba som konsult inom redovisning och revision.

För att vara framgångsrik i rollen krävs det att du är mån om att arbeta kundorienterat och har förmåga att arbeta med olika kunder/projekt samtidigt.

Som person är du social och serviceinriktad samt strukturerad och ordningsam.

Du trivs med att ta eget ansvar för din planering och dina arbetsuppgifter.

Vi värdesätter att du är förtroendeingivande och har förmåga att uttrycka dig väl i svenska och engelska, både tal och skrift.

 

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via länken "Skicka ansökan".

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Bethina Frostad på Recruitmore, bethina@recruitmore.se

Ansök nu

Göteborg: Ledigt jobb som barista på Café Condeco

Konditoribiträde
Läs mer Aug 25
rfarenhet eller utbildning är inte det viktigaste. Så länge du är en härlig människa med stort fokus på service, så är du välkommen att söka till oss på Condeco.Vi utbildar dig inom kaffe och service.

En fördel är om du har ett intresse inom Vegan & Vegetariskt då vi söker kulturbärare som vill inspirera våra gäster i Göteborg. Vegan & Vegetariskt är något vi satsar stort på och som vi ständigt förbättrar vårt utbud inom.

Ansök nu

Göteborg: Medarbetare, teknisk backoffice

Backofficepersonal
Läs mer Sep 2
Vi direktrekryterar en medarbetare inom teknisk backoffice till Humphree

Humphree i Göteborg växer och söker nu en ny medarbetare som arbetar med tekniskt backofficestöd till säljavdelningen.

Vilka är vi?

Humphree är ett mindre bolag med stort kundfokus under stark tillväxt. Vår marknad är global och våra produkter finns idag på mängder av de mest kända båtfabrikaten. Våra interceptorer och fensystem bidrar bland annat till lägre bränsleförbrukning, och därmed minskad miljöpåverkan, samtidigt som de ger enastående komfort ombord. I nya, verksamhetsanpassade lokaler i Göteborg finns alla våra avdelningar representerade, vilket gör att du har både utveckling och produktion på en båtlängds avstånd. Här kan du följa våra stabiliseringssystem från designstadie, genom prototyp och testning till slutproduktion. Vi har ett nära samarbete mellan avdelningarna och våra produkter spänner över flera teknikområden.

Vad är det här för jobb?

Som Tekniskt backofficestöd på Humphree kommer du att arbeta inom application, den delen av företaget som hanterar vilka system som passar till olika båtar. Du kommer i din roll stötta dina kollegor i olika projekt samt i samråd utvärdera olika möjligheter för rätt utrustning till olika båtar och fartyg.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå i att:

På uppdrag av säljare utföra:
- 3D / CAD ritningar för olika installationer i båtar
- Olika beräkningar i våra program för att utvärdera prestanda för båtarna samt rapportskrivning
- Underlag till offert
Orderläggning i företagets affärssystem
Rapportskrivning för utvärdering av valda system
Utvecklingsmöjligheter

Om du är intresserad så kan ytterligare arbetsuppgifter bli aktuella med tiden. Personer som arbetar med Application hos Humphree utför även båtförsök hos kunder där man justerar och utvärderar våra system samt skriver rapport på prestanda.

Vem är du?
Kanske är du i början av din karriär och ser dig själv som god administratör. Du förstår vikten av ordning och du har förmågan att skapa struktur . Vidare söker vi dig som är driven och har en förmåga att leverera det som utlovats med högsta kvalitet i rätt tid.
Vi tror att du tycker att det är kul att jobba med olika människor och lätt kan anpassa dig till olika förutsättningar. Humphree genomsyras av nyfikenhet, teamwork och ett stort naturligt intresse av engagemang gentemot våra kunder, och det är därför viktigt att du delar de egenskaperna.

Vi tror att du har en examen ifrån en teknisk utbildning. Du har en god teknisk förståelse och har någon erfarenhet av CAD / 3D. Då våra säljare arbetar internationellt ser vi att du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Vi arbetar för en jämn könsfördelning och ser därmed gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.Vad erbjuder vi?

 

På Humphree får du chansen att jobba i ett växande internationellt företag som ingår i Volvo-Koncernen. Humphree värdesätter sina medarbetare högt och erbjuder friskvårdsbidrag, 6 veckors semester, arbetstidsförkortning, pensionsavtal enl. kollektivavtal.

 

Hos oss får du chansen att arbeta i toppmoderna lokaler och vara del av en spännande och rolig bransch. Här arbetar vi från ax till limpa med alla funktioner under samma tak; mekanik, mjukvara, hårdvara och produktion.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via länken "Skicka ansökan". Urval sker löpande!

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Jansson på Recruitmore, andreas@recruitmore.se 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Göteborg: Chefsredaktör/ VD

Chefredaktör
Läs mer Aug 19
Vi rekryterar en Chefredaktör/VD till Svensk Sjöfarts Tidnings Förlag AB 

Nuvarande chefredaktör går i pension inkommande årsskifte och vi söker nu en efterträdare som samtidigt blir VD för Svensk Sjöfarts Tidnings Förlag AB.

 

Om oss

Svensk Sjöfarts Tidnings Förlag AB, som ägs av branschorganisationen Föreningen Svensk Sjöfart, ger ut två tidningar. Huvudprodukten är Sjöfartstidningen som utkommer med elva nummer per år samt en aktiv hemsida med hög intensitet på nyheter. Sjöfartstidningen har rapporterat sjöfartsnyheter sedan 1905 och ges ut både i tryckt och digitalt format. På uppdrag av branschorganisationen Skärgårdsredarna ger Svensk Sjöfarts Tidnings Förlag AB även ut tidningen Skärgårdsredaren med fyra nummer per år.

För mer information: www.sjofartstidningen.se

Om jobbet

I rollen som chefredaktör/vd kommer du ansvara för hela produktionen samt även vara aktiv journalist. Du kommer leda ett team av professionella journalister som är vana att arbeta självständigt och tar ansvar för sina uppgifter.

Din placering blir Göteborg, där Sjöfartstidningens redaktion sitter i centrala lokaler. Förutom chefredaktör består redaktionen av redaktionschef och två reportrar.

Om dig

Vi söker dig som har en gedigen publicistisk bakgrund med erfarenhet av arbetsledning och ekonomi.

Du har en god erfarenhet av att leda andra, du är kreativ och har tydliga idéer om hur du vill utveckla huvudprodukten både tryckt och digitalt.

Som vd ska du dessutom leda bolaget ekonomiskt och strategiskt, vilket kräver affärsmässigt driv och kostnadsmedvetenhet.

En viktig egenskap i denna roll är att vara nätverksbyggande och vilja vara en del i svensk sjöfartsnäring.

Erfarenhet från sjöfartsnäringen, transport/logistik, samt tidigare ansvar som chefredaktör är meriterande.

Vill du bli chefredaktör och vd för Sjöfartstidningen?

Ansökan

Välkommen med din ansökan snarast via länken ”Skicka ansökan”, men senast 2022-08-31. Vi hanterar ansökningar löpande.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bethina Frostad på Recruitmore, bethina @recruitmore.se

Ansök nu

Göteborg: Chefsredaktör/ VD

Chefredaktör
Läs mer Aug 24
Vi rekryterar en Chefredaktör/VD till Svensk Sjöfarts Tidnings Förlag AB 

Nuvarande chefredaktör går i pension inkommande årsskifte och vi söker nu en efterträdare som samtidigt blir VD för Svensk Sjöfarts Tidnings Förlag AB.

 

Om oss

Svensk Sjöfarts Tidnings Förlag AB, som ägs av branschorganisationen Föreningen Svensk Sjöfart, ger ut två tidningar. Huvudprodukten är Sjöfartstidningen som utkommer med elva nummer per år samt en aktiv hemsida med hög intensitet på nyheter. Sjöfartstidningen har rapporterat sjöfartsnyheter sedan 1905 och ges ut både i tryckt och digitalt format. På uppdrag av branschorganisationen Skärgårdsredarna ger Svensk Sjöfarts Tidnings Förlag AB även ut tidningen Skärgårdsredaren med fyra nummer per år.

För mer information: www.sjofartstidningen.se

Om jobbet

I rollen som chefredaktör/vd kommer du ansvara för hela produktionen samt även vara aktiv journalist. Du kommer leda ett team av professionella journalister som är vana att arbeta självständigt och tar ansvar för sina uppgifter.

Din placering blir Göteborg, där Sjöfartstidningens redaktion sitter i centrala lokaler. Förutom chefredaktör består redaktionen av redaktionschef och två reportrar.

Om dig

Vi söker dig som har en gedigen publicistisk bakgrund med erfarenhet av arbetsledning och ekonomi.

Du har en god erfarenhet av att leda andra, du är kreativ och har tydliga idéer om hur du vill utveckla huvudprodukten både tryckt och digitalt.

Som vd ska du dessutom leda bolaget ekonomiskt och strategiskt, vilket kräver affärsmässigt driv och kostnadsmedvetenhet.

En viktig egenskap i denna roll är att vara nätverksbyggande och vilja vara en del i svensk sjöfartsnäring.

Erfarenhet från sjöfartsnäringen, transport/logistik, samt tidigare ansvar som chefredaktör är meriterande.

Vill du bli chefredaktör och vd för Sjöfartstidningen?

Ansökan

Välkommen med din ansökan snarast via länken ”Skicka ansökan”, men senast 2022-08-31. Vi hanterar ansökningar löpande.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bethina Frostad på Recruitmore, bethina @recruitmore.se

Ansök nu

Göteborg: Projektkoordinator

Backofficepersonal
Läs mer Jul 25
Vi rekryterar en projektkoordinator till Steni

  

Det norsketablerade företaget STENI har sedan 1965 levererat fasadskivor som ger unika och varaktiga arkitektoniska uttryck med mycket hög kvalitet. STENI är ett internationellt företag med ca. 130 anställda, och en omsättning på ca: 300 miljoner NOK. Huvudkontor och fabrik är belägen i Norge, och företaget har dotterbolag/säljbolag i Norge, Sverige, Danmark, Finland och Holland.

  På den svenska marknaden är STENI etablerat med huvudkontor i Göteborg och regionkontor i Malmö och Stockholm. STENI har en tydlig och uttalad ambition om vidare tillväxt på den svenska marknaden, och på sikt att bli det marknadsledande företaget inom sitt område.

 

 

Projektadministratör

STENI Sverige AB är i en spännande utveckling och har stora ambitioner för framtiden. Vill du vara delaktig i att bygga vidare på STENI’s framgång?  Då kanske du är vår nya Projektadministratör!

 

Vi söker dig som motiveras av att skapa ett mervärde för kunden och har en utpräglad servicekänsla. Framför allt ser vi att du är en noggrann och logisk “doer” som har den vinnande personliga stilen och de sociala färdigheter som krävs för att nå fram till en mångfald av aktörer i skiftande verksamheter. Du skall vara en länk mellan våra kunder och vår fabrik i Norge.

 

Dina arbetsuppgifter kommer att vara:

Förfrågningar/mängdberäkning/ritningsunderlag
Grundkalkyler för offerter
STENI projektering
Leverans- och produktionsoptimering
Orderbekräftelser
Delta i byggmöten
Leveransuppföljning och kundsupport
Utskick m.m.
Växeltelefon och kontorsmaterial
 

Vi önskar att du är väl insatt i byggbranschen och har en likvärdig utbildning. Du har relevant arbetserfarenhet från någon del av byggbranschen och behärskar arbetsverktyg CAD, BIM och Revit.

 

Hos oss på STENI Sverige AB erbjuds du ett stimulerande och utmanande arbete tillsammans med ett vältrimmat lag, i ett växande, positivt och framåtsträvande internationellt företag. Du kommer att bli placerad på vårt huvudkontor i Göteborg. 

 

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via länken "Skicka ansökan"

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta  Bethina Frostad på Recruitmore, bethina@recruitmore.se.

Ansök nu

Göteborg: Bagerichef till Condeco Gruppen

Bagerichef
Läs mer Jul 5
Vi söker Göteborgs vassaste Bagerichef:

Vi vill att du brinner för ditt yrke och känner en glädje i att få baka gott och nyttigt bröd. 

Egenskaper som krävs:  

Flerårig vana från större produktion
Kvalitétsmedveten
Stresstålig/van att ha många bollar i luften
Lätt för att samarbeta
Lösningsorienterad
Vill satsa på sitt arbete
Beskrivning av tjänsten: 

Arbetar 95% i driften
4 personer i bagerit
Vi bakar alla dagar
Arbetstid för bagerichef 05.00-13.30 (kan variera)
Goda villkor för rätt person 
Välkommen till en trevlig arbetsplats.

Ansök nu

Göteborg: Platschef Evas Paley

Restaurangchef
Läs mer Jul 5
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av ledande befattningar inom restaurang/café/fast food eller liknande verksamhet. Du har gedigen kunskap och förståelse för drifts- och medarbetarfrågor. Du är en strukturerad och målmedveten person och har ett brinnande intresse för service samt mat och dryck.

Du är energirik, initiativtagande och har en förmåga att entusiasmera och motivera dina medarbetare. Ständiga förbättringar är en naturlig del av ditt ledarskap. Du har lätt för att skaffa dig överblick, är inte rädd för att fatta snabba beslut och har en förmåga att hålla huvudet kallt i pressade situationer.

Du har med dig rätt värderingar från start och har hjärtat på rätta stället, men är inte rädd för att fatta obekväma beslut när det krävs.

Majoriteten av arbetet är förlagt i kaféet, där du arbetar tillsammans med resten av ditt team. Du trivs med varierade arbetstider och har ingenting emot att arbeta lördagar. Arbetet kräver stort engagemang och är mycket utvecklande och roligt för dig som vill satsa. Du arbetar direkt i kontakt med vår operativa chef, som finns tillgänglig för stöd och ledning.

Vi söker dig som är laddad på att vara med och skapa en härlig ny mötesplats, och som ser en anställning hos oss som en långsiktig satsning. Viktigast är att du älskar service och mötet med människor!

I dina ansvarsområden som platschef ingår att:

Ansvara för den dagliga driften av kaféet och på plats utveckla det löpande arbetet.
Budgetansvar
Aktivt arbeta med caféets lönsamhet
Följa upp och mäta kaféets ekonomiska resultat, rapportera till huvudkontoret
Utveckla personalens kompetens och följa upp ansvar och rutiner
Ansvara för personalfrågor, timregistrering, schemaläggning etc.
Ansvara för beställningar
Hygiensäkring och egenkontroll
Utbilda och handleda ny personal 
Är detta rätt utmaning för dig?

Anställningen är på 100% och tillsätts inom kort.

Evas Paley är ett stort klassiskt café mitt på Avenyn som öppnade sina dörrar första gången 1991. Vi har öppet från tidig morgon till sen kväll och serverar allt från surdegspizza till afternoon tea. Vi har även mängder med fina bakverk som bakas från grunden i vårt egna bageri i Göteborg. Våra systercaféer är även Condeco, Fröken Olsson och Roots café, vilket gör oss till en stor caféfamilj där vi alla jobbar tillsammans! Sist men inte minst....Vi älskar att jobba med service!

Ansök nu

Mölnlycke: Mekanik konstruktör till Aplicator Group AB

Maskinkonstruktör
Läs mer Jul 4
Kort om tjänsten

Som mekanikkonstruktör på Aplicator i mölnlycker får du jobba brett med kundanpassade projekt där du är inblandad i hela processen. Fokus ligger på varje kunds unika behov, hög kvalitet på produkter och ett nära samarbete med kunder och medarbetare.

Din profil

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning och minst några års erfarenhet av konstruktion av mekaniska maskiner, gärna med intresse för och erfarenhet av pneumatik och automation. Du har stor vana vid att förstå, analysera och beskriva logistiska flöden, funktioner och processer. Du har lätt att se lösningar. Du har förståelse för styrning och är troligen intresserad av programmering.

Du är en driven konstruktör, mekanik är ditt andranamn. Du är dessutom en social person och trevlig kollega som tar ansvar för konstruktionsavdelningen tillsammans med dina kollegor.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Är du rätt person? För dig finns här ett omväxlande och roligt arbete där du får vara involverad i hela processen i en positiv miljö i ett trevligt företag. Sök idag! 

Om verksamheten

Aplicator Group med varumärkena Aplicator, Barkvall och Scanrex har mer än 40 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av maskiner och maskinanläggningar för 1- och 2-komponentmaterial. Aplicator Group är inte bara marknadsledande i Norden, man är även en internationell aktör att räkna med. Maskinerna används bland annat inom Kompositindustrin. Under varumärken som Scanrex och Barkvall erbjuder vi utrustningar för pumpning, dosering, blandning, applicering och dispensering av viskösa material. I sortimentet finns limutrustningar, limmaskiner, limpistoler, utläggningsmaskiner och tillbehör för dispensering av flytande packningar, lim ,ingjutning av elektronik med mera. Vi hanterar de flesta förekommande material på marknaden såsom en- och tvåkomponents epoxy (epoxi), polyuretan, silikon, ms-polymer, olika Hotmelt (htm) produkter, fett och kitt. Våra produkter och tjänster effektiviserar våra kunders produktion, kvalitetssäkrar resultaten och förbättrar arbetsmiljön.

Ansök nu

Mölnlycke: El konstruktör till Aplicator Group AB

Elkonstruktör
Läs mer Jul 4
Beskrivning av jobbet

Hos oss kommer du främst att arbeta med elkonstruktion för industrikunder i en konsulterande roll. Du kommer bland annat att få arbeta med:

Konstruktion av styrskåp m.m

Upphandling och styrning av elinstallatörer och skåpbyggare

Driftsättning och uppföljning av installationsarbete

Deltagande i arbetet med kalkyler och offert

Vara med i förstudier och projektering

 

Kravspecifikation

Minst 1-2 års erfarenhet som El konstruktör

Har kunskap i ett eller flera CAD-verktyg exempelvis Elprocad eller Eplan

Kan tala och skriva på svenska

 

Företagsbeskrivning

Aplicator Group med varumärkena Aplicator, Barkvall och Scanrex har mer än 40 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av maskiner och maskinanläggningar för 1- och 2-komponentmaterial. Aplicator Group är inte bara marknadsledande i Norden, man är även en internationell aktör att räkna med. Maskinerna används bland annat inom Kompositindustrin. Under varumärken som Scanrex och Barkvall erbjuder vi utrustningar för pumpning, dosering, blandning, applicering och dispensering av viskösa material. I sortimentet finns limutrustningar, limmaskiner, limpistoler, utläggningsmaskiner och tillbehör för dispensering av flytande packningar, lim ,ingjutning av elektronik med mera. Vi hanterar de flesta förekommande material på marknaden såsom en- och tvåkomponents epoxy (epoxi), polyuretan, silikon, ms-polymer, olika Hotmelt (htm) produkter, fett och kitt. Våra produkter och tjänster effektiviserar våra kunders produktion, kvalitetssäkrar resultaten och förbättrar arbetsmiljön.

Ansök nu

Göteborg: Säljledare Deli & Kök till ICA Bäckebol

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 28
Säljledare Deli & Kök  

Vår vision är Matglädje för dig som vill ha lite mer och vi jobbar hela tiden med våra värdeord som skall genomsyra allt vi gör. Det är PEP personligt enkelt och prisvärt. 

Som säljledare Deli & kök ansvarar du för att säkerställa driften. I rollen ingår att leda och utveckla avdelningen såväl strategiskt som operativt.  Du har resultatansvar för avdelningen och då du ingår i säljledarteamet ansvarar du samtidigt för att hela butikens fräschör. Du har ett stort ansvar för att kunderna upplever en välkomnande atmosfär i butiken och för att butiken ständigt ska ligga i framkant vad det gäller sortiment.  En viktig del i arbetet är att jobba med rätt kommunikation, att jobba med prisupplevelse samt att skapa en enhetlig struktur i butiken och se till att butiken håller högsta kvalitet och fräschör varje dag.

Exempel på ansvarsområden

Ansvar för avdelningens försäljning
Ansvar för kommunikation på prisupplevelse på avdelningen
Optimering av avdelningens drift med ansvar för att rutiner följs och utvecklas på ett bra sätt
Leda, utveckla och inspirera personalen inom avdelningen
Budgetarbete och uppföljning av nyckeltal
Bemanning och rekrytering inom avdelningen  
Kvalifikationer

Mångårig erfarenhet från ledande befattning i dagligvaruhandeln
Bred erfarenhet från butikens olika avdelningar
BLU eller liknande är meriterande
Kunskap i butiksekonomi
Grundläggande kunskaper i LEAN är meriterande  
Personliga egenskaper

Du är en driven person med förmåga att genomföra aktiviteter som skapar en effektiv butiksdrift. Du är en person som drivs av försäljning och av att skapa god lönsamhet. Genom ett coachande förhållningsätt och din närvaro på ”golvet” motiverar du dina medarbetare att vilja utveckla verksamheten mot uppsatta mål. Du drivs av att hålla butiken fräsch varje dag med säljtryck och en tydlig kommunikation. Du har social kompetens och är lyhörd för kundernas behov. Du trivs med att vara synlig och aktiv bland såväl medarbetare som kunder. På så sätt bidrar du till att skapa en trivsam atmosfär i butiken. Du är flexibel, lösningsorienterad och villig att prova nya arbetssätt.

 

Skicka din ansökan redan idag då intervjuer och tillsättning kommer att ske omgående!

Ansök nu

Göteborg: Restaurangchef till V-pizza

Restaurangchef
Läs mer Jul 11
Vi står inför en nyöppning och nu söker vi en engagerad ledare till rollen som Restaurangchef till vår nya enhet V-pizza i Göteborg. 

Som Restaurangchef har du helhetsansvaret för restaurangen med stort fokus på service i världsklass. Är du den där personen som älskar det individuella och unika och skulle var stolt över att kunna bygga ditt team baserat på vilka de är även om de är nya i branschen? 

Då är detta en tjänst för dig!  

Till denna roll söker vi en energifylld och driftorienterad person, som är serviceinriktad och lösningsorienterat i sitt arbetsätt då förutsättningar och behov växlar. Har du självinsikt en förståelse för hur ditt ledarskap påverkar försäljningen, medarbetare och varumärket och älskar att överträffa gästernas förväntningar, då är det dig vi letar efter! 

Våra processer tillåter att alla kan bidra på alla stationer i restaurangen. Det betyder att i din roll som Restaurangchef kommer prestige aldrig i vägen för ett ”hands on” närvarande och coachande ledarskap, som också är ditt naturliga sätt att bedriva drift. Det är meriterande om du har arbetat som restaurangchef/ assisterande restaurangchef eller haft annan ledande position inom restaurang, upplevelse eller nöjesparksbranschen. 

Du är eller har också...  

Alltid gästen i fokus och planerar och leder därefter.
Är en förebild och kulturbärare i ditt chef och ledarskap och säkerställer ett respektfullt arbetsklimat byggd på omtanke som motverkar all diskriminering eller agerande som går emot våra policyn.
Är en naturlig närvarande ledare som drivs av att coacha och utveckla framtida ledare och identifierar medarbetarens styrkor och skapar en miljö där de kan växa och göra sitt bästa.
Möter och följer upp resultaten, inte bara genom försäljning utan också genom utveckling av nya ledare och återkommande gäster. 
Du har helhetsansvaret för restaurangen och driften som stäcker sig, men inte uteslutande, över följande:  

Ekonomi - Budget, råvarukostnader, personal och försäljning.
Personal - Rekrytering, coachning, schemaläggning och möten.
Arbetsmiljö
Underhåll och renlighet
Säkerställa en service i världsklass med ansvar för gästnöjdhet.
Säkerheten - Matsäkerhet, brand och hälsa och övergripande säkerhet.
Produktkvalitet
Implementering av policyn, recept, manualer, branding och guidelines.
 

Om företaget

Fast Fine Restaurant Group är ett företag som skapar och driver olika restaurangkoncept i Sverige och internationellt. Idag har Fast Fine koncepten 1889 Fast Fine Pizza i Stockholm samt V i Malmö och i Los Angeles. Under 2022 fortsätter expansionen med båda koncepten i Sverige, Belgien och Mellanöstern.  Inom kort kommer vi att öppna V Pizza i Göteborg och söker en restaurangchef som kan leda teamet till en fantastisk gästupplevelse.  Fast Fine grundades 2017 med ambitionen att utmana restaurangbranschen - vi vill skapa en gästupplevelse utöver det vanliga, till ett humant pris. Vår driftmodell i kombination med användandet av modern teknik för gästen är vad som gör oss unika och om vi får säga det själva - ganska coola!  

"Bold", "Aware" & "Energetic" är våra ledord. Vi strävar efter att rakryggade kunna stå för det vi levererar, att vi är uppmärksamma gentemot våra gäster och varandra samt att vi vill sprida en positiv energi omkring oss och därmed göra varandra bättre! Med restauranger och team i olika delar av världen har vi fått uppleva och lära oss det bästa av olika arbetskulturer och de miljöer våra anställda befinner sig i.

Ansök nu

Göteborg: Säljchef med bakgrund från båtbranschen

Regionchef, försäkring
Läs mer Jul 5
Säljchef

Med ökande marknadsandelar fortsätter vi att stärka sin position på den svenska försäkringsmarknaden. Nu söker vi en ny chef för försäljning mot våra kunder. I rollen som Försäljningschef rapporterar du till bolagets Affärsområdeschef. Placeringsort för tjänsten är Storgöteborg, man kan ha distansarbete ca 3-4 dagar i veckan.

Som chef för denna avdelning hos oss ansvarar du för en grupp om 6 medarbetare inom försäljning av hela vårt utbud. Tjänsten innebär ansvar för den dagliga verksamheten och det operativa genomförandet och deltagande i nyckelmöten. Ledarrollen innebär också utveckling och stöttning av medarbetarna i gruppen vilket skapar förutsättningar för att våra produkter får ett större genomslag hos våra kunder.

Din profil

Vi söker en proaktiv person som sporras av att jobba mot mål och har ett stort intresse för kundkontakt och affärer. Du bidrar med positiv energi i gruppen och har lätt för att samarbeta. Det är viktigt att du har affärssinne, ett strukturerat arbetssätt, ett starkt eget driv, stort engagemang och en utpräglad förmåga att ta eget ansvar. Tjänsten ställer krav på såväl analytisk som kommunikativ förmåga i kombination med ett prestigelöst ledarskap.

För att ha rätt förutsättningar att lyckas i rollen bör du ha gedigen erfarenhet inom proaktiv försäljning, med fördel inom försäkringsbranschen.

Du har erfarenheter av budgetarbete, uppföljning av nyckeltal och goda försäljningsresultat. Hos oss ges du möjlighet att kombinera dina säljegenskaper med ledarskap.

Vi ser det som mycket meriterande med erfarenhet eller utbildning inom försäkring men inte ett krav.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Driva säljorganisationen mot uppsatta mål
Målsätta, styra, coacha och följa upp personalen
Operativt ansvarig för försäljningsbudgeten för avdelningen
Personalansvar med allt vad det innebär
Offerthantering och försäljning av försäkringar
Operativt leda säljaktiviteter och kampanjer
Hålla i återkommande försäljningsmöten med personalen

Ansök nu

Göteborg: Restaurangchef till Burger King

Restaurangchef
Läs mer Jul 5
Vi söker dig som

Har branschvana från restaurang livsmedel eller retail.
Erfarenhet av ledarskap från tidigare jobb eller från idrotten.
Du ska tycka om att ta ansvar och fatta beslut.
Är resultatorienterad och gillar att jobba mot högt uppsatta mål.
Har en naturlig fallenhet för att leda och engagera genom arbetsglädje och tydliga målsättningar
 

Varför ska du välja oss?

 

Vi ger dig stort eget ansvar
Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning
Hos oss finns det goda karriärmöjligheter, både inom Burger King men även inom våra andra varumärken
Vi erbjuder flexibel arbetstid
Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo
 

Om jobbet

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Har du tidigare erfarenhet av att leda och engagera medarbetare? Arbetar du gärna mot tydliga mål och har ett stort resultatfokus? För dig som vill ta chansen att bli Restaurangchef på en av våra restauranger väntar ett spännande uppdrag. Du ansvarar för i stort sett allt; drift, personal, ekonomi, lokal marknadsföring, nyanställningar och tusen andra stora och små saker. Restaurangchef innebär mycket ansvar men är en given möjlighet för dig som är duktig och driven.

 

Låter det här som ett uppdrag för dig, tveka inte att skicka din ansökan.

Ansök nu

Göteborg: Junior Regionchef till KFC

Affärsområdeschef
Läs mer Jul 7
KFC Junior Regionchef Mellan Sverige

Vi ser gärna kvinnliga juniora sökanden till denna tjänsten, då vi strävar efter en mera jämställd fördelning bland våra chefer. Vill du ta nästa steg i din karriär och tillhöra ett segment som växer med 7-20 % varje månad. Månadslön 45 000 plus tjänstebil. Har du arbetat som chef-, distrikts eller regionchef inom fastfood, retail eller livsmedel och vill vara med på den fortsatta utvecklingsresan mot att bli Sveriges mest omtyckta restaurangkedja.

Älskar du att leda människor och se dem växa? Har du förmågan att få medarbetare att förstå vem de är och ta fram sina bästa egenskaper? Att vägleda dem att förstå vilka ansvar de har och att använda sina mandat för att nå verksamhetens resultat och skapa en positiv arbetsmiljö? Att få dem att utmana sig själva och dig och att få de vilja göra karriär hos oss. Precis som du fast du har kommit en bit längre. Det är en sådan Regionchef vi söker.


Ditt uppdrag är att få restaurangcheferna i region mellan sverige i nuläget fyra restauranger (snart sju) från Göteborg till Örebro att blomma ut och göra dig umbärlig. De ska leda sina enheter, våra KFC restauranger, med kraft och klokskap. De ska få sina medarbetare att växa i sina roller så att våra kunder varje gång ska få sin bästa matupplevelser. Och så att medarbetarna hittar sin egen karriärväg, helst inom vårt varumärke.

Vi söker dig som har arbetat som chef-, distrikts eller regionchef inom fastfood, retail eller livsmedel. som vill vara med på den fortsatta utvecklingsresan mot att bli Sveriges mest omtyckta restaurangkedja. Vi befinner oss i en fas där du ska vara med och påverka verksamhetens utveckling. Vi är ett modernt företag som arbetar i positiv anda och som tror på ett starkt lag med hjärtat på rätta stället. Vill du ha kul på jobbet och är du en av våra nya ledare som vill vara med och coacha våra restaurangchefer till elitnivå?


Arbetsbeskrivning

Ditt ansvarsområde är att både strategiskt och operativt stötta restaurangcheferna i att driva restaurangerna. I rollen som Regionchef är du coach och kunskapsresurs för restaurangcheferna inom områden såsom ekonomi, affärsutveckling, kvalitetssäkring av lagar, regler och rutiner. Du har även en central roll som projektledare vid öppning av nya restauranger. Du samarbetar nära restaurangcheferna, övriga regionchefer samt driftchefen i Sverige, vilken du även rapporterar till.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

* Säkerställa smakupplevelsen och att optimera gästupplevelsen
* Coacha och stötta restaurangcheferna inom hela området för restaurangdrift
* Utbilda i ledarskap
* Upprätta och följa upp budget, försäljnings- och volymmål
* Skapa och följa upp handlingsplaner för effektivisering, försäljning och utveckling tillsammans med 
   restaurangcheferna
* Uppföljning av att lagkrav, regler och rutiner följs (arbetsmiljö och hälsa, livsmedelshygien, arbetsrätt, miljö etc)
* Hantera nyetableringar och själv arbeta i restaurangerna vid enstaka tillfällen
* Rekrytering av restaurangchefer
* Delta i olika typer av utvecklingsgrupper

Vem du är

Vi söker dig som kan visa att du fått människor att växa och ta ansvar. Självklart har du ett stort matintresse och älskar kyckling! Du har minst gymnasieexamen eller motsvarande. Du har erfarenhet av att ha arbetat inom fastfood, där du har genomgått internutbildning inkluderande ekonomi, drift, lager, service, matsäkerhet mm. Du har god kunskap i ekonomistyrning och för branschen gällande lagstiftning såsom arbetsmiljö, livsmedelshygien, avtal mm. Det krävs att du har god kunskap i svenska i tal och skrift samt i engelska i tal. Du är en van datoranvändare av samtliga program i Office och du har även erfarenhet av att ha arbetat i olika IT-system. Du har B-körkort.

Som person är du bra på att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är kommunikativ och van att tala inför grupper, för att skapa engagemang och delaktighet mot gemensamma mål. Du har dokumenterat god samarbetsförmåga med intresse och vilja att stötta andra. I din natur ligger att vara lojal och tålmodigt arbeta i enlighet med fattade beslut, mål, policys och riktlinjer. Med hjälp av din positiva attityd har du även lätt för att se möjligheterna i förändringar.

Vi erbjuder dig att

* Arbeta med ledare och i ett proffsteam med stor erfarenhet inom fastfood
* Leda öppna och ambitiösa restaurangchefer som vill utvecklas skapa gästupplevelser och positiva  
   arbetsmiljöer
* Vara med och bygga upp inom ett internationellt varumärke i Sverige
* Ha karriärmöjligheter inom varumärket både i Sverige och internationellt
* Ta plats i ledningsgruppen
* Gå utbildningar som gör dig kunnigare och attraktivare i ditt fortsatta arbetsliv
* Få en marknadsmässig lön med bonus

Övrigt

Rollen som Regionchef  inbegriper tre till fyra resdagar per vecka även helger. Den mesta tiden i din region och ibland till huvudkontoret i Stockholm. Vi tror att det är en fördel att du bor i Göteborg, men det är inte ett krav. Det viktigaste är att du känner igen dig i beskrivningen av rollen.Om arbetsgivaren

Vill du jobba på en av världens största restaurangkedjor, med ca 24 000 restauranger i 115 länder?

KFC är en arbetsgivare som ger dig möjligheten att förverkliga din potential! Du lär dig kontinuerligt nya saker och är med och utvecklas tillsammans med företaget.

Ansök nu

Göteborg: Erfaren Bagare/Kondis till Condeco Gruppen

Bagare/Konditor
Läs mer Jul 5
Vi söker en bagare med flerårig yrkesvana och erbjuder goda villkor.
Vi vill att du brinner för ditt yrke och känner en glädje i att få baka gott och nyttigt bröd.
Ett stort plus är om du har vana från arbetsledning och produktionsplanering.
Det är bra om du är morgonpigg för hos oss arbetar du för det mesta mellan 04.00-13.00.
Välkommen till en trevlig arbetsplats.
Du är ledig varannan helg.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

SMH Göteborg söker fastighetsmäklare

Fastighetsmäklare
Läs mer Maj 10
SMH Göteborg söker fastighetsmäklare

Till vårt framgångsrika kontor i Farsta söker vi fastighetsmäklare. Oavsett om du är erfaren registrerad mäklare eller mäklarstudent välkomnar vi ditt visade intresse.

Svenska Mäklarhuset är en av de större aktörerna i Stockholm, börjar bli stora i Skåne och inleder nu resan med att skapa förtroenden i Göteborg. Vi arbetar i en bra lokal i centrala Göteborg. I bobutiken arbetar idag ett team av fastighetsmäklare. Vi har arbetat länge i området och har stor erfarenhet.

Vår arbetskultur präglas av hög servicenivå, yrkesstolthet, målmedvetenhet och vilja att utmana sig själv. Vi arbetar aktivt med coachning, säljträning och personlig utveckling. Vi är vi ett positivt, framgångsrikt gäng som förstår vikten av teamet och skratt på jobbet.

Vi söker dig som vill lyckas som fastighetsmäklare och som drivs av att göra affärer. Du bör vara målmedveten, kvalitetsinriktad och serviceminded. Du bör ha en vilja att utvecklas och modet att våga prova nya grepp.

Vi erbjuder en arbetsplats med möjlighet till att göra många affärer och mycket goda förtjänstmöjligheter.

 

Om Svenska Mäklarhuset

Att byta bostad handlar om drömmar, visioner och verklighet. Våra mäklare finns tillgängliga för dig vid rätt tillfällen i livet och ger dig möjligheterna som hjälper dig genom din bostadsaffär. Med fokus på professionalitet, kunskap och god lokalkännedom tar våra mäklare dig genom hela processen, oavsett om du ska köpa eller sälja bostad.

Vi på Svenska Mäklarhuset kan stolt säga att vi är bäst på visningar, något som vi menar genererar en tryggare och bättre bostadsaffär för både köpare och säljare.

Grundat 1989

Medarbetare 160

Omsättning 218 000 000

 

För mer information

kontakta Bethina Frostad på Recruitmore,  bethina@recruitmore.se

Naturligtvis garanterar vi konfidentiell handläggning.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Göteborg: Medarbetare inom redovisning & revision

Redovisningskonsult
Läs mer Maj 10
Vi söker en medarbetare inom redovisning och revision som vill bli en del av en organisation som präglas av kompetens och engagemang.

Vi har stor erfarenhet av revision av tjänsteföretag, men även företag verksamma inom handel och tillverkning.

Genom mångårig erfarenhet inom yrket har vi skapat hög kompetens såväl som ett omfattande nätverk för att lösa kundernas olika frågeställningar.

 

Arbetsuppgifter

Våra kunder är framför allt ägarledda företag. Vi arbetar med fastighetsöverlåtelser och bolagsöverlåtelser i bolagsform.

Arbetsuppgifter vill även inkludera utredningar kopplat till konkurs eller ackords. En del klienter kommer du hjälpa med bokslut, årsredovisning och inkomstdeklaration.

Vi finns i nyrenoverade moderna lokaler i Sisjön.Din profil

Vi söker dig som har en relevant utbildningsbakgrund, och erfarenhet att jobba som konsult inom redovisning och revision.

För att vara framgångsrik i rollen krävs det att du är mån om att arbeta kundorienterat och har förmåga att arbeta med olika kunder/projekt samtidigt.

Som person är du social och serviceinriktad samt strukturerad och ordningsam.

Du trivs med att ta eget ansvar för din planering och dina arbetsuppgifter.

Vi värdesätter att du är förtroendeingivande och har förmåga att uttrycka dig väl i svenska och engelska, både tal och skrift.

 

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via länken "Skicka ansökan".

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Bethina Frostad på Recruitmore, bethina@recruitmore.se

Ansök nu

Stockholm, Göteborg, Luleå: PHP-utvecklare

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 10
Är utveckling i PHP din grej? Är du en självgående person som gillar att ha koll på ny teknik? Vill du arbeta med smarta kollegor?

Recruitmore rekrytterar en PHP-Utvecklare till vår kund Brightnest! 

  Vi behöver en självgående person med ett par års erfarenhet av systemutveckling inom PHP. Om du har erfarenhet av e-handelsplattformar eller integrationer till externa system ger det extra stjärnglans. Vi förväntar oss att du kan förklara hur du tänker för våra projektledare, kreatörer och andra utvecklare. Vi tror att du gillar att lösa problem och är nyfiken på ny teknik.   Varför ska du välja Brightnest?   Du får skickliga kollegor och spännande uppdrag. Du får chans att vara med från start till mål. Dina utvecklingsmöjligheter är stora.   Vi önskar dig med erfarenhet inom:   Composer Sympfony/Laravel Gulp Angular     Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via länken "skicka ansökan", urval sker löpande!


Har du några frågor? 

Kontakta Bethina Frostad på recruitmore, bethina@recruitmore.se.

Ansök nu

Göteborg: Projektkoordinator

Backofficepersonal
Läs mer Maj 23
Vi rekryterar en projektkoordinator till Steni

  

Det norsketablerade företaget STENI har sedan 1965 levererat fasadskivor som ger unika och varaktiga arkitektoniska uttryck med mycket hög kvalitet. STENI är ett internationellt företag med ca. 130 anställda, och en omsättning på ca: 300 miljoner NOK. Huvudkontor och fabrik är belägen i Norge, och företaget har dotterbolag/säljbolag i Norge, Sverige, Danmark, Finland och Holland.

  På den svenska marknaden är STENI etablerat med huvudkontor i Göteborg och regionkontor i Malmö och Stockholm. STENI har en tydlig och uttalad ambition om vidare tillväxt på den svenska marknaden, och på sikt att bli det marknadsledande företaget inom sitt område.

 

 

Projektadministratör

STENI Sverige AB är i en spännande utveckling och har stora ambitioner för framtiden. Vill du vara delaktig i att bygga vidare på STENI’s framgång?  Då kanske du är vår nya Projektadministratör!

 

Vi söker dig som motiveras av att skapa ett mervärde för kunden och har en utpräglad servicekänsla. Framför allt ser vi att du är en noggrann och logisk “doer” som har den vinnande personliga stilen och de sociala färdigheter som krävs för att nå fram till en mångfald av aktörer i skiftande verksamheter. Du skall vara en länk mellan våra kunder och vår fabrik i Norge.

 

Dina arbetsuppgifter kommer att vara:

Förfrågningar/mängdberäkning/ritningsunderlag
Grundkalkyler för offerter
STENI projektering
Leverans- och produktionsoptimering
Orderbekräftelser
Delta i byggmöten
Leveransuppföljning och kundsupport
Utskick m.m.
Växeltelefon och kontorsmaterial
 

Vi önskar att du är väl insatt i byggbranschen och har en likvärdig utbildning. Du har relevant arbetserfarenhet från någon del av byggbranschen och behärskar arbetsverktyg CAD, BIM och Revit.

 

Hos oss på STENI Sverige AB erbjuds du ett stimulerande och utmanande arbete tillsammans med ett vältrimmat lag, i ett växande, positivt och framåtsträvande internationellt företag. Du kommer att bli placerad på vårt huvudkontor i Göteborg. 

 

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via länken "Skicka ansökan"

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta  Bethina Frostad på Recruitmore, bethina@recruitmore.se.

Ansök nu

Göteborg: B2B säljare med erfarenhet inom Telekom

Account manager
Läs mer Maj 23
Recruitmore rekryterar en Account Manager till vår kund Com7

 

Om jobbet:

Nytt år och ny tjänst !? Nu söker vi fler account managers inom telekom !

Vi söker genuint drivna, kommunikativa och kundorienterade Account Managers till vårt Göteborgskontor i Sisjön. Vi vill ge våra kunder en upplevelse att minnas och är övertygade om att nöjdast kunder ger starkast tillväxt. Är det dig vi letar efter?

Som Account Manager hos Com7 kommer du att hjälpa företag att få en bättre kommunikationslösning med vår breda produkt och tjänsteportfölj. Du är en mästare på att boka möten, van att arbeta i ett högt tempo och har full kontroll

på ditt affärsläge. Får du sedan gåshud av att göra avslut så är det dig vi söker! Du kommer att ha tydligt uppsatta mål. Du utvecklar och vårdar dina kundkontakter löpande.

 

Om dig:

Vi söker dig som har ett starkt driv och en vilja att alltid prestera samt förstår innebörden av ett gediget arbete. Vi tror att din inställning och ditt engagemang kommer vara en nyckel till hur du kommer att lyckas i din roll. Kvalitet är något som vi efterfrågar och premierar, med kvalitet kommer vi få lojala och återkommande kunder och därmed större tillväxt. Det är av stor vikt att du är duktig på att kommunicera och på att knyta långsiktiga relationer. Tidigare erfarenhet av försäljning inom Telekom är ett krav.

Kvalifikationer: 2-4 års arbetslivserfarenhet som Account manager.

Kompetenser: MS Office.

Språk: Svenska.

Körkort: B.

 

Du är rätt för oss om du:

- Har erfarenhet av att sälja kommunikationslösningar inom B2B, operatörstjänster samt växlar

- Är en mästare av hela säljprocessen, boka kundmöten, hantera behovsanalys, offerering och avslut.

- Drivs av att leverera resultat och att överträffa förväntningar

- Ansvarsfull och noggrann, du levererar kvalitet!

- Kundfokuserad och serviceminded – du sätter kunden i första rummet

- Är kommunikativ med goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

 

Det är meriterande om du även:

- Har kunskaper inom Copy

- Erfarenhet av finansieringstjänster

 

Vi erbjuder dig:

Vi vet att nyckeln till framgång är kunskap, engagemang, en trivsam arbetsmiljö och en möjlighet att utvecklas. Hos oss får du vara med och påverka arbetet med att ge våra kunder den bästa kundupplevelsen. Com7 arbetar aktivt med att utveckla och stötta sina medarbetare genom kontinuerlig coaching och

utbildning. Vi som redan arbetar på Com7 är ambitiösa, positiva och arbetar mot tydliga mål.

 

Hos Com7 får du också:

... en plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad.

...stöd från våra administratörer i din affärsprocess.

... stora möjligheter att utvecklas som säljare. Hos oss ligger din framtid i dina egna händer.

Tjänsten är placerad i Göteborg.

Tjänsten är på heltid, vardagar kl. 08.00-17.00 med möjlighet att jobba på distans vissa dagar.

Fast månadslön plus provision med goda förtjänstmöjligheter.

 

Ansökan:

Du är välkommen att söka tjänsten via länken “Skicka ansökan”. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bethina Frostad på Recruitmore,  bethina@recruitmore.se

Ansök nu

Göteborg: Teknisksäljare till IFM

Key account manager
Läs mer Jun 26
Säljare som vill bygga förtroende och
långsiktiga relationer inom försäljning
av mobila styrsystem. Vi fortsätter att växa och behöver anställa ytterligare en säljare till vårt
professionella försäljningsteam på ifm electronic. Hos oss erbjuds du ett omväxlande arbete
tillsammans med duktiga och engagerade kollegor. Gemensamt för oss alla är att vi brinner
för teknik och affärsutveckling.

Vilka är vi?
Efter många år av intensivt samarbete med våra kunder har vi etablerat oss på marknaden
som en av världens ledande leverantör av innovativa givare, styrenheter och system för i
ndustriell automatisering och digitalisering.

Idag är vi 8 100 medarbetare i över 95 länder. Men även nu när vi blivit stora, har vi bevarat
det bästa från de första åren: Flexibiliteten och individualiteten i ett litet företag kombineras
med kvaliteten och professionalismen du får hos en koncern. Och i centrum för vårt arbete står
fortfarande våra kunder - vi är helt enkelt ”close to you”. 

Tjänsten
I ditt dagliga arbete, som säljare inom det mobila produktområdet, kommer du att ha en aktiv
och relationsskapande roll och en stor del av din tid lägger du på att

söka upp och bearbeta nya kunder, såväl OEM samt slutkunder
driva hela försäljningsprocessen, från första kontakt till offererande och avslut
stötta kunderna med val av system eller komponent
medverka vid mässor, webinar och delta i olika marknadsaktiviteter 
vilja lära dig nytt både när det gäller produkter, system och verktyg som stödjer våra
processer och kontakten med våra kunder gör att ingen dag är den andra lik
Till din hjälp har du en bred portfölj av marknadsledande premiumprodukter, kunniga kollegor
och ett nära samarbete inom olika avdelningar i organisationen.

Genom de kund- och marknadsinsikter du får stöttar du också ifm:s produktplanering och
utvecklingsavdelning med värdefulla insikter.

Om dig – Erfarenhet & Egenskaper
Denna tjänst passar dig som har ett genuint intresse för försäljning och som arbetat som KAM,
affärsutvecklare eller teknisk säljare. Erfarenhet ifrån mobila applikationer är en merit men
inget krav. Vi tror att en teknisk vidareutbildning kommer att hjälpa dig att snabbt sätta dig in i
våra produkter och vi ser gärna att du är van vid att driva långsiktiga parallella kundprojekt där
du arbetar strukturerat och uppföljande. Du kommer att arbeta i en internationell miljö vilket gör
att flytande engelska och svenska i tal och skrift är ett krav.

Vi tror att engagemang och lagarbete får ett team att prestera utefter bästa förmåga. Därför vill
vi att du ska trivas med att var del av en grupp där din aktiva insats kommer vara betydande
och uppskattad. Vi arbetar med högkvalitativa produkter i teknikens framkant och prioriterar
en hög servicenivå, vilket bygger goda och långsiktiga kundrelationer. Är du en noggrann och
nyfiken person som tar eget initiativ till lärande kommer dina kunskaper om kunden och våra
produkter att bygga framgång. 

ifm är ett globalt men ändå ett familjärt bolag med hög kompetens och stor stolthet i vad vi gör.
Vi tror på ständig utveckling och en vilja att alltid prestera utefter bästa förmåga. Hos oss
arbetar engagerade människor med olika erfarenheter, gemensamt är att vi alla är stolta över
den produkt och det värde vår lösning ger slutanvändaren.

Vårt Erbjudande 
ifm erbjuder dig förutom goda anställningsvillkor, stöd och support i form av utbildning,
personlig utveckling och omtanke samt en synnerligen god arbetsmiljö med moderna kontor.
I november kommer vi att flytta in i nya lokaler i byggnaden Kineum på samma adress. 

Vi är så mycket mer än bara en vanlig arbetsplats. Vi kan förutom tjänstepension,
friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och subventionerade luncher via Rikskortet skryta om
kick-offer, roliga personalfester och events. Vi erbjuder en utvecklande arbetsplats med högt
tempo. Som en i teamet på ifm blir du en del av ett expansivt företag där engagerade
medarbetare är framgångsfaktorn för att nå våra mål.

Är du intresserad av att bli vår nya kollega på ifm skicka din ansökan och CV så snart som
möjligt då vi kontinuerligt genomför kandidatintervjuer.

Ansök nu

Göteborg: Säljare inom automation till IFM

Systemsäljare
Läs mer Jun 26
Engagerad säljare med fokus på
automation i region väst Vilka är vi? 
Efter många år av intensivt samarbete med våra kunder har vi etablerat oss på marknaden
som en av världens ledande leverantör av innovativa givare, styrenheter och system
för industriell automatisering och digitalisering.

Idag är vi över 8 100 medarbetare i över 95 länder. Men även nu när vi blivit stora, har vi
bevarat det bästa från de första åren: Flexibiliteten och individualiteten i ett litet företag
kombineras med kvaliteten och professionalismen du får hos en koncern. Och i centrum för
vårt arbete står fortfarande våra kunder - vi är helt enkelt ”close to you”. 

Tjänsten
Du kommer i första hand fokusera på att utveckla/utöka affärsengagemanget hos våra
befintliga samt nya industrikunder i västra Sverige. 

Du är en nyckelperson för företaget och är i sitt arbete ansvarig för att skapa förtroende för
företaget och företagets produkter hos våra befintliga och potentiella kunder. Du ansvarar för
säljprocessen från första kundkontakt till avslutad affär med allt vad det innebär i form av att
söka upp kunder, presentera företaget och produkterna, sköta kontakt via telefon, mail, fysiska
kundbesök och olika former av digitala möten.

Du använder företagets övriga personal och resurser efter kundens behov. Du är kundansvarig
och är ytterst ansvarig för det som är relaterat till kunden och avgör vad som krävs för ökad
omsättning och resultat.

Genom ditt arbete säkra budgeterad omsättningsökning hos dina kunder
Sträva efter en så god vinstmarginal för ifm som möjligt
Ständigt medverka till att ifm:s kundbas ökar
Sträva efter öka marknadsandelen inom de produktområden som ifm verkar
Från försäljningsperspektivet ge synpunkter på hur föreslagna inriktningar kommer att mottas
av kunderna.

Genomför och följa upp samordnade kampanjer och marknadsaktiviteter
Ansvara för försäljningen av företagets produkter mot den egna kundstocken
Förvalta och utveckla befintliga kunder och att bearbeta prospekts
Delta i processen att vidareutveckla leads på nya potentiella kunder.
Planera och genomföra minimässor hos kund
Delta på de mässor och webinarie där ifm deltar
Sammanför kunden med rätt ifm medarbetare efter behov
Ansvara för att du är uppdaterad när det gäller nya produkter/teknik och säljargument.
Återrapportera konkurrenssituationen
Om dig – Erfarenhet & Egenskaper
Vi söker ingen förvaltare utan en person med entusiasm och drivkraft som med hjälp av sin analytiska och kreativa förmåga kan finna nya lösningar för vårt breda och ständigt förnyade produktprogram.

Att ha erfarenhet av att sälja hela system, hårdvara tillsammans med mjukvara, ser vi som en
fördel då helhetslösningar blir allt vanligare. 

Du bör ha två eller flera av nedanstående kunskaper:

Erfarenhet från el och underhåll inom industri
Kunskaper om Automation och PLC
Kunskaper om mjukvara så som ex underhållssystem, Scada eller ERP
Teknisk utbildning inom el, instrument, automation
Har erfarenhet av komplex försäljning
Personlighet med stort driv och Entusiasm
Att kunna arbeta självständigt och strukturerat
Affärssinne i form av analytisk och kreativ förmåga.
Behärska svenska och engelska i tal och skrift
Även nyexaminerade från teknisk utbildning kan komma ifråga om personligheten är den rätta.

Vårt Erbjudande 
ifm erbjuder dig förutom goda anställningsvillkor, stöd och support i form av utbildning,
personlig utveckling och omtanke samt en synnerligen god arbetsmiljö med moderna kontor.
 I november kommer vi att flytta in i nya lokaler i byggnaden Kineum på samma adress. 

Vi är så mycket mer än bara en vanlig arbetsplats.  Vi kan förutom tjänstepension,
friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och subventionerade luncher via Rikskortet, skryta om
kick-offer, roliga personalfester och events. Vi erbjuder en utvecklande arbetsplats med högt
tempo. Som en i teamet på ifm blir du en del av ett expansivt företag där engagerade
medarbetare är framgångsfaktorn för att nå våra mål.

Är du intresserad av att bli vår nya kollega på ifm skicka din ansökan och CV så snart som
möjligt då vi kontinuerligt genomför kandidatintervjuer.

Ansök nu

Göteborg: Säljchef inom försäkring

Regionchef, försäkring
Läs mer Jun 6
Säljchef

Med ökande marknadsandelar fortsätter vi att stärka sin position på den svenska försäkringsmarknaden. Nu söker vi en ny chef för försäljning mot våra kunder. I rollen som Försäljningschef rapporterar du till bolagets Affärsområdeschef. Placeringsort för tjänsten är Storgöteborg, man kan ha distansarbete ca 3-4 dagar i veckan.

Som chef för denna avdelning hos oss ansvarar du för en grupp om 6 medarbetare inom försäljning av hela vårt utbud. Tjänsten innebär ansvar för den dagliga verksamheten och det operativa genomförandet och deltagande i nyckelmöten. Ledarrollen innebär också utveckling och stöttning av medarbetarna i gruppen vilket skapar förutsättningar för att våra produkter får ett större genomslag hos våra kunder.

Din profil

Vi söker en proaktiv person som sporras av att jobba mot mål och har ett stort intresse för kundkontakt och affärer. Du bidrar med positiv energi i gruppen och har lätt för att samarbeta. Det är viktigt att du har affärssinne, ett strukturerat arbetssätt, ett starkt eget driv, stort engagemang och en utpräglad förmåga att ta eget ansvar. Tjänsten ställer krav på såväl analytisk som kommunikativ förmåga i kombination med ett prestigelöst ledarskap.

För att ha rätt förutsättningar att lyckas i rollen bör du ha gedigen erfarenhet inom proaktiv försäljning, med fördel inom försäkringsbranschen.

Du har erfarenheter av budgetarbete, uppföljning av nyckeltal och goda försäljningsresultat. Hos oss ges du möjlighet att kombinera dina säljegenskaper med ledarskap.

Vi ser det som mycket meriterande med erfarenhet eller utbildning inom försäkring men inte ett krav.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Driva säljorganisationen mot uppsatta mål
Målsätta, styra, coacha och följa upp personalen
Operativt ansvarig för försäljningsbudgeten för avdelningen
Personalansvar med allt vad det innebär
Offerthantering och försäljning av försäkringar
Operativt leda säljaktiviteter och kampanjer
Hålla i återkommande försäljningsmöten med personalen

Ansök nu

Göteborg: Team Leader till Kundtjänst

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 23
Esoft Sverige söker Team Leader till kundtjänsten

 

 

 

 

Esoft hjälper mäklare att marknadsföra sina objekt.

 

Esoft systems AB fotograferar bostadsobjekt för fastighetsmarknaden och grundades år 2000 med en enkel och bra idé. Idén har utvecklat sig till ett företag med över 800 anställda. Vi har idag ett nära samarbete med över 500 mäklarkontor och är verksamma i såväl Europa och USA som Asien.

 

Är du en driven ledare med ett stort bildintresse? Är du en visionär ledare med fokus på kundnöjdhet, kan du även utveckla dina medarbetare med fokus på prestation och välmående? Då kanske detta är drömtjänsten du väntat på.

Vi sitter i fina lokaler på Stigbergsliden i Göteborg.

 

Ledarskap | Digitalisering | Kundservice

 

Som Team Leader på Esoft kommer du att stötta, coacha och utveckla dina 6 medarbetare med fokus på måluppfyllnad och trivsel. En stor del av det dagliga arbetet är i vår kundtjänst men i denna roll blir du också en del av Esoft Sveriges ledningsgrupp. Innesälj och arbete med både marknadsföring och kampanjer kommer också vara en del av arbetet.

Kundsupporten har många kontaktytor inom bolaget och rätt person kommer att utvecklas och utmanas varje dag. Du som ledare arbetar tillsammans med dina medarbetare och jobbar målmedvetet för att kunden ska få en riktigt bra upplevelse av oss.

 

I rollen fungerar du som en länk mellan Esoft och kunden.

Det är du, som tillsammans med dina kollegor i teamet, ser till att kunden får ett professionellt och trevligt bemötande på både telefon och mail. Du hjälper kunden att hitta rätt och lösa problem i ärenden som rör fotografering och marknadsföring av fastigheter.

 

 

Vem är du?

Vi tror att rätt kandidat för tjänsten har stor erfarenhet av kundtjänstarbete. En lyckad kandidat brinner för frågor som service, digitalisering och personal. Du bör vara kundfokuserad och resultatorienterad samtidigt som du har ett problemlösande förhållningssätt och gillar att utveckla verksamheten.

Flytande svenska och engelska samt intresse av IT är ett krav.

 

 

Ansökan
Du är välkommen att söka tjänsten via länken "skicka ansökan", urval sker löpande!

Vi intervjuar fortlöpande så vänta inte med din ansökan.

 

Har du några frågor? 
Kontakta Bethina Frostad på recruitmore, bethina@recruitmore.se.

Ansök nu

Göteborg: Restaurangchef till Burger King

Restaurangchef
Läs mer Maj 11
Vi söker dig som

Har branschvana från restaurang livsmedel eller retail.
Erfarenhet av ledarskap från tidigare jobb eller från idrotten.
Du ska tycka om att ta ansvar och fatta beslut.
Är resultatorienterad och gillar att jobba mot högt uppsatta mål.
Har en naturlig fallenhet för att leda och engagera genom arbetsglädje och tydliga målsättningar
 

Varför ska du välja oss?

 

Vi ger dig stort eget ansvar
Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning
Hos oss finns det goda karriärmöjligheter, både inom Burger King men även inom våra andra varumärken
Vi erbjuder flexibel arbetstid
Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo
 

Om jobbet

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Har du tidigare erfarenhet av att leda och engagera medarbetare? Arbetar du gärna mot tydliga mål och har ett stort resultatfokus? För dig som vill ta chansen att bli Restaurangchef på en av våra restauranger väntar ett spännande uppdrag. Du ansvarar för i stort sett allt; drift, personal, ekonomi, lokal marknadsföring, nyanställningar och tusen andra stora och små saker. Restaurangchef innebär mycket ansvar men är en given möjlighet för dig som är duktig och driven.

 

Låter det här som ett uppdrag för dig, tveka inte att skicka din ansökan.

Ansök nu

Mölnlycke: Mekanik konstruktör till Aplicator Group AB

Maskinkonstruktör
Läs mer Maj 30
Kort om tjänsten

Som mekanikkonstruktör på Aplicator i mölnlycker får du jobba brett med kundanpassade projekt där du är inblandad i hela processen. Fokus ligger på varje kunds unika behov, hög kvalitet på produkter och ett nära samarbete med kunder och medarbetare.

Din profil

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning och minst några års erfarenhet av konstruktion av mekaniska maskiner, gärna med intresse för och erfarenhet av pneumatik och automation. Du har stor vana vid att förstå, analysera och beskriva logistiska flöden, funktioner och processer. Du har lätt att se lösningar. Du har förståelse för styrning och är troligen intresserad av programmering.

Du är en driven konstruktör, mekanik är ditt andranamn. Du är dessutom en social person och trevlig kollega som tar ansvar för konstruktionsavdelningen tillsammans med dina kollegor.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Är du rätt person? För dig finns här ett omväxlande och roligt arbete där du får vara involverad i hela processen i en positiv miljö i ett trevligt företag. Sök idag! 

Om verksamheten

Aplicator Group med varumärkena Aplicator, Barkvall och Scanrex har mer än 40 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av maskiner och maskinanläggningar för 1- och 2-komponentmaterial. Aplicator Group är inte bara marknadsledande i Norden, man är även en internationell aktör att räkna med. Maskinerna används bland annat inom Kompositindustrin. Under varumärken som Scanrex och Barkvall erbjuder vi utrustningar för pumpning, dosering, blandning, applicering och dispensering av viskösa material. I sortimentet finns limutrustningar, limmaskiner, limpistoler, utläggningsmaskiner och tillbehör för dispensering av flytande packningar, lim ,ingjutning av elektronik med mera. Vi hanterar de flesta förekommande material på marknaden såsom en- och tvåkomponents epoxy (epoxi), polyuretan, silikon, ms-polymer, olika Hotmelt (htm) produkter, fett och kitt. Våra produkter och tjänster effektiviserar våra kunders produktion, kvalitetssäkrar resultaten och förbättrar arbetsmiljön.

Ansök nu

Mölnlycke: El konstruktör till Aplicator Group AB

Elkonstruktör
Läs mer Maj 30
Beskrivning av jobbet

Hos oss kommer du främst att arbeta med elkonstruktion för industrikunder i en konsulterande roll. Du kommer bland annat att få arbeta med:

Konstruktion av styrskåp m.m

Upphandling och styrning av elinstallatörer och skåpbyggare

Driftsättning och uppföljning av installationsarbete

Deltagande i arbetet med kalkyler och offert

Vara med i förstudier och projektering

 

Kravspecifikation

Minst 1-2 års erfarenhet som El konstruktör

Har kunskap i ett eller flera CAD-verktyg exempelvis Elprocad eller Eplan

Kan tala och skriva på svenska

 

Företagsbeskrivning

Aplicator Group med varumärkena Aplicator, Barkvall och Scanrex har mer än 40 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av maskiner och maskinanläggningar för 1- och 2-komponentmaterial. Aplicator Group är inte bara marknadsledande i Norden, man är även en internationell aktör att räkna med. Maskinerna används bland annat inom Kompositindustrin. Under varumärken som Scanrex och Barkvall erbjuder vi utrustningar för pumpning, dosering, blandning, applicering och dispensering av viskösa material. I sortimentet finns limutrustningar, limmaskiner, limpistoler, utläggningsmaskiner och tillbehör för dispensering av flytande packningar, lim ,ingjutning av elektronik med mera. Vi hanterar de flesta förekommande material på marknaden såsom en- och tvåkomponents epoxy (epoxi), polyuretan, silikon, ms-polymer, olika Hotmelt (htm) produkter, fett och kitt. Våra produkter och tjänster effektiviserar våra kunders produktion, kvalitetssäkrar resultaten och förbättrar arbetsmiljön.

Ansök nu

Göteborg: Säljare inom automation till IFM

Systemsäljare
Läs mer Jun 1
Engagerad säljare med fokus på
automation i region väst Vilka är vi? 
Efter många år av intensivt samarbete med våra kunder har vi etablerat oss på marknaden
som en av världens ledande leverantör av innovativa givare, styrenheter och system
för industriell automatisering och digitalisering.

Idag är vi över 8 100 medarbetare i över 95 länder. Men även nu när vi blivit stora, har vi
bevarat det bästa från de första åren: Flexibiliteten och individualiteten i ett litet företag
kombineras med kvaliteten och professionalismen du får hos en koncern. Och i centrum för
vårt arbete står fortfarande våra kunder - vi är helt enkelt ”close to you”. 

Tjänsten
Du kommer i första hand fokusera på att utveckla/utöka affärsengagemanget hos våra
befintliga samt nya industrikunder i västra Sverige. 

Du är en nyckelperson för företaget och är i sitt arbete ansvarig för att skapa förtroende för
företaget och företagets produkter hos våra befintliga och potentiella kunder. Du ansvarar för
säljprocessen från första kundkontakt till avslutad affär med allt vad det innebär i form av att
söka upp kunder, presentera företaget och produkterna, sköta kontakt via telefon, mail, fysiska
kundbesök och olika former av digitala möten.

Du använder företagets övriga personal och resurser efter kundens behov. Du är kundansvarig
och är ytterst ansvarig för det som är relaterat till kunden och avgör vad som krävs för ökad
omsättning och resultat.

Genom ditt arbete säkra budgeterad omsättningsökning hos dina kunder
Sträva efter en så god vinstmarginal för ifm som möjligt
Ständigt medverka till att ifm:s kundbas ökar
Sträva efter öka marknadsandelen inom de produktområden som ifm verkar
Från försäljningsperspektivet ge synpunkter på hur föreslagna inriktningar kommer att mottas
av kunderna.

Genomför och följa upp samordnade kampanjer och marknadsaktiviteter
Ansvara för försäljningen av företagets produkter mot den egna kundstocken
Förvalta och utveckla befintliga kunder och att bearbeta prospekts
Delta i processen att vidareutveckla leads på nya potentiella kunder.
Planera och genomföra minimässor hos kund
Delta på de mässor och webinarie där ifm deltar
Sammanför kunden med rätt ifm medarbetare efter behov
Ansvara för att du är uppdaterad när det gäller nya produkter/teknik och säljargument.
Återrapportera konkurrenssituationen
Om dig – Erfarenhet & Egenskaper
Vi söker ingen förvaltare utan en person med entusiasm och drivkraft som med hjälp av sin analytiska och kreativa förmåga kan finna nya lösningar för vårt breda och ständigt förnyade produktprogram.

Att ha erfarenhet av att sälja hela system, hårdvara tillsammans med mjukvara, ser vi som en
fördel då helhetslösningar blir allt vanligare. 

Du bör ha två eller flera av nedanstående kunskaper:

Erfarenhet från el och underhåll inom industri
Kunskaper om Automation och PLC
Kunskaper om mjukvara så som ex underhållssystem, Scada eller ERP
Teknisk utbildning inom el, instrument, automation
Har erfarenhet av komplex försäljning
Personlighet med stort driv och Entusiasm
Att kunna arbeta självständigt och strukturerat
Affärssinne i form av analytisk och kreativ förmåga.
Behärska svenska och engelska i tal och skrift
Även nyexaminerade från teknisk utbildning kan komma ifråga om personligheten är den rätta.

Vårt Erbjudande 
ifm erbjuder dig förutom goda anställningsvillkor, stöd och support i form av utbildning,
personlig utveckling och omtanke samt en synnerligen god arbetsmiljö med moderna kontor.
 I november kommer vi att flytta in i nya lokaler i byggnaden Kineum på samma adress. 

Vi är så mycket mer än bara en vanlig arbetsplats.  Vi kan förutom tjänstepension,
friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och subventionerade luncher via Rikskortet, skryta om
kick-offer, roliga personalfester och events. Vi erbjuder en utvecklande arbetsplats med högt
tempo. Som en i teamet på ifm blir du en del av ett expansivt företag där engagerade
medarbetare är framgångsfaktorn för att nå våra mål.

Är du intresserad av att bli vår nya kollega på ifm skicka din ansökan och CV så snart som
möjligt då vi kontinuerligt genomför kandidatintervjuer.

Ansök nu

Göteborg: Teknisksäljare till IFM

Key account manager
Läs mer Jun 1
Säljare som vill bygga förtroende och
långsiktiga relationer inom försäljning
av mobila styrsystem. Vi fortsätter att växa och behöver anställa ytterligare en säljare till vårt
professionella försäljningsteam på ifm electronic. Hos oss erbjuds du ett omväxlande arbete
tillsammans med duktiga och engagerade kollegor. Gemensamt för oss alla är att vi brinner
för teknik och affärsutveckling.

Vilka är vi?
Efter många år av intensivt samarbete med våra kunder har vi etablerat oss på marknaden
som en av världens ledande leverantör av innovativa givare, styrenheter och system för i
ndustriell automatisering och digitalisering.

Idag är vi 8 100 medarbetare i över 95 länder. Men även nu när vi blivit stora, har vi bevarat
det bästa från de första åren: Flexibiliteten och individualiteten i ett litet företag kombineras
med kvaliteten och professionalismen du får hos en koncern. Och i centrum för vårt arbete står
fortfarande våra kunder - vi är helt enkelt ”close to you”. 

Tjänsten
I ditt dagliga arbete, som säljare inom det mobila produktområdet, kommer du att ha en aktiv
och relationsskapande roll och en stor del av din tid lägger du på att

söka upp och bearbeta nya kunder, såväl OEM samt slutkunder
driva hela försäljningsprocessen, från första kontakt till offererande och avslut
stötta kunderna med val av system eller komponent
medverka vid mässor, webinar och delta i olika marknadsaktiviteter 
vilja lära dig nytt både när det gäller produkter, system och verktyg som stödjer våra
processer och kontakten med våra kunder gör att ingen dag är den andra lik
Till din hjälp har du en bred portfölj av marknadsledande premiumprodukter, kunniga kollegor
och ett nära samarbete inom olika avdelningar i organisationen.

Genom de kund- och marknadsinsikter du får stöttar du också ifm:s produktplanering och
utvecklingsavdelning med värdefulla insikter.

Om dig – Erfarenhet & Egenskaper
Denna tjänst passar dig som har ett genuint intresse för försäljning och som arbetat som KAM,
affärsutvecklare eller teknisk säljare. Erfarenhet ifrån mobila applikationer är en merit men
inget krav. Vi tror att en teknisk vidareutbildning kommer att hjälpa dig att snabbt sätta dig in i
våra produkter och vi ser gärna att du är van vid att driva långsiktiga parallella kundprojekt där
du arbetar strukturerat och uppföljande. Du kommer att arbeta i en internationell miljö vilket gör
att flytande engelska och svenska i tal och skrift är ett krav.

Vi tror att engagemang och lagarbete får ett team att prestera utefter bästa förmåga. Därför vill
vi att du ska trivas med att var del av en grupp där din aktiva insats kommer vara betydande
och uppskattad. Vi arbetar med högkvalitativa produkter i teknikens framkant och prioriterar
en hög servicenivå, vilket bygger goda och långsiktiga kundrelationer. Är du en noggrann och
nyfiken person som tar eget initiativ till lärande kommer dina kunskaper om kunden och våra
produkter att bygga framgång. 

ifm är ett globalt men ändå ett familjärt bolag med hög kompetens och stor stolthet i vad vi gör.
Vi tror på ständig utveckling och en vilja att alltid prestera utefter bästa förmåga. Hos oss
arbetar engagerade människor med olika erfarenheter, gemensamt är att vi alla är stolta över
den produkt och det värde vår lösning ger slutanvändaren.

Vårt Erbjudande 
ifm erbjuder dig förutom goda anställningsvillkor, stöd och support i form av utbildning,
personlig utveckling och omtanke samt en synnerligen god arbetsmiljö med moderna kontor.
I november kommer vi att flytta in i nya lokaler i byggnaden Kineum på samma adress. 

Vi är så mycket mer än bara en vanlig arbetsplats. Vi kan förutom tjänstepension,
friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och subventionerade luncher via Rikskortet skryta om
kick-offer, roliga personalfester och events. Vi erbjuder en utvecklande arbetsplats med högt
tempo. Som en i teamet på ifm blir du en del av ett expansivt företag där engagerade
medarbetare är framgångsfaktorn för att nå våra mål.

Är du intresserad av att bli vår nya kollega på ifm skicka din ansökan och CV så snart som
möjligt då vi kontinuerligt genomför kandidatintervjuer.

Ansök nu