Sodexo AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Sodexo AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Personal till Landvetter flygplats

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Nov 24
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Sodexo letar efter ansvarsfulla flygplansstädare till Landvetter. Som anställd i något av våra städteam är du en del av ett globalt företag med flera utvecklingsmöjligheter.Vi söker dig som vill ha ett spännande extraarbete eller sommarjobb och som gillar ett varierande och ibland utmanande arbete där tempot stundtals är högt. Som städare spelar du en viktig roll för resenärernas upplevelse av resan. Du måste vara noggrann och ibland lösa hastigt uppkomna situationer.

Flygplansstädning är ett lagarbete där flera personer kliver ombord samtidigt för att under tidsbegränsning uppnå ett bra resultat. Din samarbetsförmåga och känsla för service är viktig. Med det menar vi att du förutom att utföra dina arbetsgifter även kan hantera möten med olika människor, är lyhörd för kundernas behov och att du kan bjuda på ett leende även när det är mycket att göra.

Eftersom livet på en flygplats pågår dygnet runt alla dagar om året är arbetstiden förlagt till förmiddag, eftermiddag eller natt. Anställningen avser visstidsanställning vid behov av extra arbetskraft, tex vid sjukdom eller ledighet hos ordinarie personal. Under vissa perioder kan du kopplas till ett rullande schema.

För att få arbeta på en flygplats krävs kontroll i belastningsregistret, och vid anställning även hos Transportstyrelsen. Detta gör att rekryteringen kan ta upp till sex veckor.

För att söka tjänsten måste du:


• Ha goda kunskaper i svenska – både tal och skrift
• Vara noggrann och punktlig
• Vara prickfri i belastningsregistret
• Ha dokumenterad sysselsättning från de senaste fem åren (t ex: arbetsgivare, utbildning intyg av anhörig om du haft sommarlov osv.)
• Körkort klass B är ett krav

 Det är extra plus om du:


• Har erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat serviceyrke
• Har SRY, PRYL eller motsvarande utbildning

Observera!
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg ReachMee. Frågor om tjänsten kan du däremot mejla till: rekrytering.got.se@sodexo.com

Då arbetsplatsen är skyddsklassad krävs intyg bakåt de senaste fem åren, med högst 28 dagar utan intyg. Detta är ett krav från Transportstyrelsen och skall tas med i sin helhet vid en intervju, liksom minst två referenser.

Sista ansökningsdatum är 2022-12-18.

Anställning sker i nuläget endast på ramavtal.

Välkommen att söka!
Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.

Ansök nu

Platschef flera uppdrag Göteborg

Administrativ chef
Läs mer Nov 11
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Om rollen

Vi söker nu en Platschef med erfarenhet av personalansvar, ekonomi och operativ drift till vår Soft FM-verksamhet hos flertalet kunder i Göteborg. Tjänsterna innefattar bland annat lokalvård, catering, vaktmästeri och godsmottagning.

I rollen som Platschef utvecklar och ansvarar du för Sodexos samtliga uppdrag och driftsfrågor inom hela verksamheten. Du kommer ansvara för ekonomi-, personal- och arbetsmiljöfrågor. Du kommer leda en grupp som idag består av ca. 15 medarbetare där ditt ansvar är att leda, planera och fördela arbetet samt säkerställa en effektiv leverans av Sodexos tjänster. I din organisation har du en gruppledare som hjälper till med den dagliga driften. Du rapporterar direkt till affärsområdets Distriktschef.

Det är även en roll med mycket kundkontakt där du agerar lyhört för kundernas behov samt säkerställer att Sodexo fullföljer sitt uppdrag på bästa sätt.

Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Du blir erbjuden:


• Möjligheten att arbeta på ett värderingsstyrt bolag som fokuserar på samhällsansvar och hållbarhet.
• En spännande roll med stort ansvar där du får driva och utveckla Sodexos verksamheter inom Soft FM i Göteborg.
• Blir en del av en positiv och framåtsträvande organisation som präglas av medarbetare som är engagerade och delaktiga i verksamhetens utveckling.
• Här blir du en del av en fantastisk arbetsplats och du erbjuds stor möjlighet till personlig utveckling och nya karriärsmöjligheter inom bolaget.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av:


• Upprätthålla goda relationer med kunden samt att säkerställa att kunden erhåller överenskommen kvalitet i det dagliga arbetet.
• Ha operativt ansvar för driftledning, styrning och uppföljning av Sodexos uppdrag samt säkerställa ett effektivt användande av resurser.
• Vidareutveckla och förbättra uppdragets verksamhet enligt överenskomna KPI, SLA och finansiella mål.
• Arbeta med kompetensförsörjning där du rekryterar, utvecklar och stöttar dina medarbetare.
• Resultatuppföljning och budgetarbete inom din verksamhet.
• Övriga delar såsom arbetsmiljö, hälsa & säkerhet, CSR etc. ingår också i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer/Krav:


• Du ska ha minst gymnasiumutbildning eller motsvarande
• Mångårig och bred erfarenhet från servicebranschen
• Erfarenhet från en ledande roll med arbetsledning och personalansvar
• Erfarenhet av resultatuppföljning och budgetarbete
• Har arbetat med schemaplanering och bemanningsfrågor
• God PC-vana inom hela Office-paketet och att arbeta i administrativa system
• Facility Manager-utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
• SRY för ledare
• Ledarskap/coach-utbildning
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
• Har B-körkort samt tillgång till egen bil

Egenskaper:


• Vilja och förmåga att utveckla både Dig själv och Dina medarbetare, samt att kunna dela med Dig av Din kompetens på ett effektivt- och kommunikativt sätt
• Du måste trivas i ledande befattning och ha ett stort intresse och engagemang att motivera andra
• Som person är Du driftig, målmedveten och med stor social kompetens
• Erfarenhet av och förmåga att arbeta strukturerat gentemot kunder och medarbetare
• Du delar våra värderingar

Anställningsform och arbetstider
Tillsvidareanställning 100%, provanställning 6 månader tillämpas. Tjänsten är förlagd dagtid, mån-fre 40 timmar/veckan. Kvällar och helger kan förekomma. Lön enligt överenskommelse.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Distriktschef Patrik Ekstrand via mail patrik.ekstrand@sodexo.com. 

Din ansökan vill vi ha senast den 2022-12-02. Rekrytering sker löpande och ansökan kan endast göras via vår hemsida.

Välkommen att söka!


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.

Ansök nu

Arbetsledare Göteborg

Arbetsledare, städ/Städledare
Läs mer Okt 27
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Vi söker nu en arbetsledare med erfarenhet av personalansvar och med goda administrativa kunskaper till våran Soft FM-verksamhet hos flertalet kunder i Göteborg. Tjänsterna innefattar bland annat lokalvård, reception, café och catering, vaktmästeri och godsmottagning.

I rollen som arbetsledare förvaltar och utvecklar du Sodexos uppdrag genom att ansvara för driftsfrågor inom verksamheten. Du kommer även att ansvara för ekonomi-, personal- och arbetsmiljöfrågor. Du kommer leda en grupp som idag består av ca 30 medarbetare där ditt ansvar är att leda, planera och fördela arbetet samt säkerställa en effektiv leverans av Sodexos tjänster. Till din hjälp har du två gruppledare som hjälper till med den dagliga driften. Du rapporterar direkt till uppdragens platschef.

Det är även en roll med mycket kundkontakt där du agerar lyhört för kundernas behov samt säkerställer att Sodexo fullföljer sitt uppdrag på bästa sätt.

Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Du blir erbjuden:


• Möjligheten att arbeta på ett värderingsstyrt bolag som fokuserar på samhällsansvar och hållbarhet.
• En spännande roll med stort ansvar där du får driva och utveckla Sodexos verksamheter inom Soft FM i Göteborg.
• Blir en del av en positiv och framåtsträvande organisation som präglas av medarbetare som är engagerade och delaktiga i verksamhetens utveckling.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av:


• Upprätthålla goda relationer med kunden samt att säkerställa att kunden erhåller överenskommen kvalitet.
• Ha operativt ansvar för driftledning, styrning och uppföljning av Sodexos uppdrag samt säkerställa ett effektivt användande av resurser.
• Vidareutveckla och förbättra uppdragets verksamhet samt säkerställa en god kvalitet i det dagliga arbetet.
• Arbeta med kompetensförsörjning där du rekryterar, utvecklar och stöttar dina medarbetare.
• Resultatuppföljning och budgetarbete inom din verksamhet.

Kvalifikationer/Krav:


• Du ska ha minst gymnasiumutbildning eller motsvarande
• Mångårig och bred erfarenhet från servicebranschen
• Erfarenhet från en roll med personalansvar
• Erfarenhet av resultatuppföljning och budgetarbete
• Har arbetat med schemaplanering och bemanningsfrågor
• PC-vana och vana av att arbeta i administrativa system
• Facility Manager-utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
• SRY för ledare
• Ledarskap/coach-utbildning
• Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
• Har B-körkort samt tillgång till egen bil

Egenskaper:


• Vilja och förmåga att utveckla både Dig själv och Dina medarbetare, samt att kunna dela med Dig av Din kompetens på ett effektivt sätt
• Du måste trivas i ledande befattning och ha ett stort intresse för att motivera andra
• Som person är Du driftig och målmedveten
• Erfarenhet av och förmåga att arbeta strukturerat gentemot kunder och medarbetare
• Du delar våra värderingar

Anställningsform och arbetstider:
Visstidsanställning t.o.m. 2023-01-19

Dagtid, 40 timmar/veckan

Har du frågor kontakta Jacob Dreyer, jacob.dreyer@sodexo.com

Din ansökan vill vi ha senast den 2022-11-11

Ansökan kan endast göras via vår hemsida.


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.

Ansök nu

Tågstädning Göteborg

Vagnsstädare
Läs mer Okt 21
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


För oss på Sodexo handlar allt vi gör om att öka människors livskvalitet i vardagen, oavsett om de sitter i en skolmatsal, i en sjukhussäng - eller på ett tåg! Nu söker vi nya härliga medarbetare för tågstädning i Göteborg. Vill du ge tågresenärer guldkant och leverera städning av världsklass tillsammans med oss? Då kan denna spännande tjänst vara perfekt för dig. Scrolla ner för att läsa mer!

Är du den vi letar efter?
Vi har fått tillökning! Från och med mitten av december utökas vår befintliga verksamhet i Göteborg. Där vi skall starta nytt uppdrag att i börja städa Öresundstågen. I och med detta så söker vi fler drivna medarbetare som vill vara med på resan.

Vi söker dig som gillar ett varierande och ibland utmanande arbete. Som tågstädare utför man städning av tåg samt angränsande servicearbeten. Körkort (manuell växel) är ett krav då du kommer att förflytta dig med depåbil i tjänsten. Tiderna innefattar arbete i skift på dag, kväll, natt samt helg då verksamheten bedrivs måndag till söndag, dygnet runt, året runt. 

Tjänsterna vi erbjuder gäller i första hand dig som vill arbeta extra i form av visstidsanställning vid vakanser och arbetstoppar.
I form av visstidsanställning, men det finns ev även chans för tillsvidareanställning.

Som städare spelar du en viktig roll för resenärernas upplevelse av resan. Du måste vara noggrann och ibland lösa hastigt uppkomna situationer. Det kan till exempel handla om förändringar i tidsplanen eller tåg som blir försenade, då gäller det att vara kreativ och lösa situationen på bästa möjliga sätt. Du behöver vara självständig men samtidigt ha god samarbetsförmåga.

Vi sätter stort värde på en bra servicekänsla hos våra medarbetare. Med det menar vi att du förutom att utföra dina arbetsgifter även kan hantera möten med olika människor, är lyhörd för kundernas behov och att du kan bjuda på ett leende även när det är mycket att göra.
Observera att tjänsterna ibland kan innefatta ensamarbete.

För att söka tjänsten måste du:


• Ha genomgått grund- och gymnasieskola
• Ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
• Vara noggrann och punktlig
• Ha god fysik eftersom städyrket stundtals är fysiskt krävande
• Ha körkort 

Det är extra plus om du:


• Har erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat serviceyrke
• SRY, PRYL eller motsvarande utbildning

Observera!
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, genom Reachmee. Frågor om tjänsten kan du däremot mejla till: Lova.Dagerbrant@sodexo.com

Välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt men senast 30 november 2022.


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.

Ansök nu

Städare Göteborg

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Okt 20
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Arbetet avser städning i djursjukhusmiljö. Detta innebär bland annat att man städar i behandlingsrum för djur samt även utför viss tvätt hantering. Så vi förutsätter att du tycker om djur och att du givetvis inte är allergisk mot pälsdjur. Detta ett varierande och roligt och utmanande arbete, som kräver stort personligt engagemang. Du kommer att arbeta självständigt och i nära kontakt med kundens medarbetare på uppdraget, så det är även viktigt att du är flexibel och trivs med att leverera service.

Vi söker nu en städare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att utföra städning och annat angränsande servicearbete samt upprätthålla god kvalitet på utfört arbete.

Kvalifikationer/Krav:• Du skall ha genomgått gymnasieskola eller motsvarande
• Erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat servicearbete
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• SRY, PRYL eller motsvarande utbildning är meriterande
• Körkort är meriterande
• Du ska inte vara pälsdjurs allergiker
• Du ska kunna tåla blod då städningen är djursjukhusmiljö

Personliga egenskaper:


• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• Lyhörd för kundens behov
• God samarbetsförmåga
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Självständig och handlingskraftig
• Förmåga att lyssna och kunna kommunicera budskap
• Positiv attityd
• Du delar våra värderingar

Anställningsform och arbetstider:
Provanställning på 6 månader. Deltid, 50%

Har du frågor kontakta Martin Hollingsworth, martin.hollingsworth@sodexo.com

Din ansökan vill vi ha senast den 29/10-2022 men rekryteringen pågår löpande.
Ansökan kan endast göras via vår hemsida.


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.

Ansök nu

Receptionist (Göteborg)

Kontorsreceptionist
Läs mer Okt 7
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Servicemedarbetare till vår reception på vårt FM-uppdrag, centrala Göteborg

Vi behöver en ny medarbetare till vårt härliga gäng. Du kommer att ingå i vårt team som levererar ett flertal FM-tjänster till vår kund som finns i centrala Göteborg med goda kollektivtrafikmöjligheter.

Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Vem är du?

Då du blir vår kunds ansikte utåt tilldelas du en mycket viktig roll i att skapa en välkomnande serviceatmosfär och ett professionellt mottagande. Vi söker dig som har fallenhet för service med fingertoppskänsla, är bra på att hålla ordning och reda samt har utmärkt kommunikation i såväl tal som skrift i både svenska och engelska. Som person är du ansvarsfull och initiativtagande.

Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar Sodexos vilja att leverera service i världsklass samt delar våra värderingar serviceanda, laganda och utveckling. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt serviceområde och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och att du kommer med goda referenser. Vi ser också att du har goda organisatoriska egenskaper och att du gillar att jobba med rutiner och processer. Du måste kunna vara självgående och fatta egna beslut och flexibilitet är a och o. Vi behöver hela tiden utmana oss själva och ständigt förändra och förbättra.

Hur ser din arbetsdag ut?

Som receptionist arbetar du med många och varierande arbetsuppgifter, både högt och lågt. Din uppgift är att se till att kontorets tjänsteleverans fungerar smidigt och att skapa en trivsam och väl fungerande miljö för de som besöker och arbetar på arbetsplatsen.

 

 Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av:


• Ta emot och registrera besökare och kunder
• Hantering av passerkort
• Hantera förfrågningar per telefon, över disk och e-mail
• Hantera felanmälningar och beställningar i ärendehanteringssystem
• Övriga administrativa arbetsuppgifter

Kvalifikationer/Krav:


• Uttrycka dig väl i svenska och engelska i tal och skrift
• Goda kunskaper i Officepaketet med inriktning excel och word
• Tidigare erfarenhet av passerkort- och ärendehanteringssystem

Personliga egenskaper:


• Du ska vara social och trivas med att vara en knytpunkt för de anställda
• Du ska ha ett genuint intresse för helhetslösningen kring service
• Du ska känna det är utvecklande att få lösa dagliga problem på egen hand och ständigt vilja göra varje dag bättre för de anställda på kontoret och externa gäster
• Du ska vara strukturerad och planerande
• Du har förmågan att lyssna, kommunicera och förstå kundens behov
• Du ska vara positiv och trivas med att arbeta i grupp och mot tydliga mål
• Du delar våra värderingar

Anställningsform och arbetstider:

·         Vikariat med start omgående till och med 2023-01-31

·         Heltid, 40h/vecka

·         Dagtid, måndag-fredag kl 7:30-16:30

Har du frågor kontakta jacob.dreyer@sodexo.com

Ansökningar och intervjuer hanteras fortlöpande

Ansökan kan endast göras via vår hemsida


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.

Ansök nu

Kock med erfarenhet

Kock, storhushåll
Läs mer Sep 21
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Välkommen till oss på Sodexo Mölndal!


Sedan 2012 har vi arbetat med ständig utveckling av både upplevelsekvalité samt arbetsmiljö för våra underbara gäster på Astra Zeneca i Mölndal. Här har vi vår fina lunchrestaurang med ca 1000 väldigt nöjda gäster per dag, förutom cateringar och konferenser & stora event. Många av våra gäster är internationella gäster.

Vi söker dig som är erfaren och utbildad kock med passion för mat och service.
Du är en trygg och erfaren kock som tillsammans med övriga teamet fortsätter utveckla upplevelsen och vårt matutbud på site för våra gäster. Du brinner för det vinnande teamet och att vi tillsammans skapar sann serviceanda och matglädje för våra gäster och deras besökare. Du rapporterar till kökschef.

Krav
Adekvat utbildning som kock
Flytande svenska tal och skrift och bra Engelska kunskaper.
Datakunnig

Heltidstjänst vardagar dagtid, någon kväll kan förekomma.
Vi tillsätter tjänsten snarast.

Välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdagen är 1 november.
Vi tar bara emot ansökningar via vår hemsida

Frågor? då är du välkommen att kontakta restaurangchef Jennifer Jensen


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.

Ansök nu

Konferensvärd extra vid behov

Konferensvärd/Konferensvärdinna
Läs mer Aug 31
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Centralhuset Konferens är en av Göteborgs kanske vassaste konferensverksamheter. Med vårt läge mitt i Göteborgs Centralstation jobbar vi med alla typer av möten. Nu söker vi en driven, engagerad och gärna erfaren konfernsvärd för tillfälligt arbete kvällstid och helger. Något som kanske passar dig som studerar? 

I jobbet, som oftast utförs ensam, ingår att  ta hand och och serva gästerna med främst konferensfika, teknisk hjälp. Dessutom förbereda kommande konferenser genom att ex. möblera. 

Ansökan vill vi ha senast 18 september. Vi kan endast behandla ansökningar via vårt rekryteringsverktyg ReachMee. Rekrytering sker löpande. 

Frågor angående tjänsten besvaras av Platschef Peter Numerius via mail  peter.numerius@sodexo.com.

 

 


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.

Ansök nu

Kock med erfarenhet

Kock, storhushåll
Läs mer Aug 16
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Välkommen till oss på Sodexo Mölndal!


Sedan 2012 har vi arbetat med ständig utveckling av både upplevelsekvalité samt arbetsmiljö för våra underbara gäster på Astra Zeneca i Mölndal. Här har vi vår fina lunchrestaurang med ca 1000 väldigt nöjda gäster per dag, förutom cateringar och konferenser & stora event. Många av våra gäster är internationella gäster.

Vi söker dig som är erfaren och utbildad kock med passion för mat och service.
Du är en trygg och erfaren kock som tillsammans med övriga teamet fortsätter utveckla upplevelsen och vårt matutbud på site för våra gäster. Du brinner för det vinnande teamet och att vi tillsammans skapar sann serviceanda och matglädje för våra gäster och deras besökare. Du rapporterar till kökschef.

Krav
Adekvat utbildning som kock
Flytande svenska tal och skrift och bra Engelska kunskaper.
Datakunnig

Heltidstjänst vardagar dagtid, någon kväll kan förekomma.
Vi tillsätter tjänsten snarast.

Välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdagen är 1 oktober.
Vi tar bara emot ansökningar via vår hemsida

Frågor? då är du välkommen att kontakta restaurangchef Jennifer Jensen


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.

Ansök nu

Kock Göteborg

Kock, à la carte
Läs mer Aug 11
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Hos våra kunder i Göteborg tillhandahåller vi ett flertal tjänster där restaurang, konferens och catering är några av dessa tjänster. Till denna service söker vi nu två drivna, engagerade och sociala kockar med mycket kreativt nytänk inom mat & dryck. Vi serverar lunch, konferenscatering, middagar, bufféer och andra event och har stort fokus på balanserade menyer som är vällagade, nyskapande och där grönsaker är en självklarhet och gärna får vara "huvudråvaran". Vi söker därför duktiga och ambitiösa kockar till uppdrag i Göteborg. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Viktigt att du gillar att synas och prata inför gäster då vi alltid presenterar maten och även hjälper till vid servering & kassa under lunch, middagar och andra event. Vi erbjuder en fantastisk arbetsplats, medarbetare och kund med möjlighet till personlig utveckling inom vårt företag. Vi bedriver vår verksamhet till största del under dagtid måndag till fredag men vid vissa/några tillfällen per år gör vi avsteg och levererar mat och service i världsklass även under någon kväll/event och får då möjlighet att använda mer av vår kreativitet. Vi lagar självklart maten från grunden och jobbar bara med de bästa råvarorna i ett hållbart syfte. Vi erbjuder ordnade och attraktiva arbetstider som fungerar för de flesta i dagens samhälle och de eventuella kvällsbeställningar som vi kör planeras och bokas i god tid. Sammantaget erbjuder vi här en attraktiv kocktjänst helt enkelt!

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;
- Menyplanering och inköp
- Matlagning (kall- och varmkök)
- Egenkontroll
- Servering & portionering
- Representationsmatlagning, event & catering
- Kassa
- Övrigt sedvanligt förekommande arbetsuppgifter i kök

Kvalifikationer/krav:

- Utbildad kock med minst fem års dokumenterad yrkesvana
- Kunnig inom köksekonomi
- Datakunskaper (Officepaketet)
- B-körkort

Personliga egenskaper:
Vi söker dig med;

- Ett brinnande matintresse
- Stor kreativitet och engagemang
- Ekonomiskt tänkande
- Utåtriktad, initiativrik och driven lagspelare
- Hög social kompetens-, ambitions- & servicenivå
- Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:
"Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande"
"Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet"
"Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan"
"Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet"
"Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete"
"Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service"
"Kollektivavtal ger trygghet"

Anställningsform och arbetstider:
Tjänsten är en visstidsanställning med chans till vidareanställning på 100% och arbetstiden är förlagd på dagtid mån-fre men kvällar och helger kan förekomma. Har du frågor kontakta Platschef Jimmy Wigmark, jimmy.wigmark@sodexo.com alt. Distriktschef Patrik Ekstrand, patrik.ekstrand@sodexo.com

Din ansökan vill vi ha senast den 2022-09-09 men rekrytering sker löpande. Ansökan kan endast göras via vår hemsida.


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.

Ansök nu

Resursplanerare Spår Göteborg

Transportplanerare
Läs mer Jun 14
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Vill du jobba i ett globalt företag med flera utvecklingsmöjligheter och där fokus ligger på att bidra till människors livskvalitet? Som arbetsgivare gör vi det genom att till exempel erbjuda kollektivavtal, friskvårdspeng, ergonomiska arbetsredskap och olika utbildningar. Just nu söker vi 1 resursplanerare med placering i Göteborg.

Är du den vi letar efter?

Till Sodexo Transport söker vi en resursplanerare som gillar ett varierande och ibland utmanande arbete. Din roll innebär att supporta våra operativa arbetsledare med planering/schemaläggning, förbereda fakturaunderlag etc. Du ska gilla att ha många bollar i luften och ha en god förmåga att kommunicera och följa upp pågående aktiviteter.

Som resursplanerare spelar du en viktig roll för regionens arbetsledare. Du måste vara noggrann, flexibel och ibland lösa hastigt uppkomna situationer. Det kan till exempel handla om förändringar i tidsplanen eller tåg som blir försenade, då gäller det att vara kreativ och lösa situationen på bästa möjliga sätt. Du behöver vara självständig men samtidigt ha god samarbetsförmåga. 

Vi sätter stort värde på en bra servicekänsla hos våra medarbetare. Med det menar vi att du förutom att utföra dina arbetsgifter även kan hantera möten med olika människor, är lyhörd för kundernas behov och att du kan bjuda på ett leende även när det är mycket att göra.

För att söka tjänsten måste du:


• Ha genomgått grund- och gymnasieskola
• Ha goda kunskaper i svenska – både tal och skrift
• Ha god kunskap i administrativa system
• Erfarenhet från bemanningssystem inom transportsektorn
• Vara noggrann, punktlig och flexibel
• Ha körkort

Det är extra plus om du:


• Har erfarenhet av yrkesmässig städning eller jobbat administrativt inom spårtrafik

Tjänster omfattar heltid 100%. Arbete måndag - fredag dagtid

Vi har kollektivavtal med SEKO-spår.

Tjänsten startar 2022-09-01 eller ev. tidigare vid överenskommelse

Observera!

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Frågor om tjänsten kan du däremot mejla till: mattias.kitterfeldt@sodexo.com.

Välkommen med din ansökan! Vi behöver den senast den 15/7-2022.

Här kan du se en video med en av våra fantastiska medarbetare, Betty, och vad hon tycker om att arbeta som städare av tåg: LÄNK

 


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 55 länder och våra 412 000 medarbetare servar 100 miljoner människor varje dag. Sodexokoncernen utmärker sig för sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster, FM-tjänster och lösningar för medarbetarförmåner. Vi levererar kvalitativa och flexibla matupplevelser, skapar attraktiva och inkluderande arbetsplatser, hanterar och underhåller infrastruktur på ett säkert och miljövänligt sätt, erbjuder personligt anpassat stöd till patienter och studenter, samt skapar program som stärker engagemanget hos medarbetare. Ända sedan dag ett, har Sodexo fokuserat på den konkreta vardagen genom sina tjänster, för att bidra till en positiv ekonomisk, social och miljömässig inverkan över tid. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.

Ansök nu

Fartygsstädare

Fartygsstädare
Läs mer Jul 8
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Ett roligt sommarjobb där arbetet är ett träningspass!

Vi söker Dig som vill ha ett sommarjobb där man får arbeta intensivt under några timmar på dagtid, med att städa hytter och allmänna ytor på Stena Lines Tysklandsfartyg till kaj i Göteborg.

Arbetet börjar 09:30 varje morgon, måndag - söndag  och pågår till ca 14:30. 
Du arbetar med trevliga kollegor hos oss, men ansvarar för Dina egna hytter med allt från städning till bäddning och egenkontroll.
Vi utbildar på plats, och Du kommer att ha en "fadder" de första dagarna för att komma in i arbetet.

Vad vill vi att du har med dig?


• Förstå svenska i tal och skrift
• Flexibilitet
• Kan hantera perioder av arbete i högt tempo.
• Kan arbeta veckans alla dagar, enligt ett flexibelt schema
• Gärna hotellbakgrund, men inget krav
• Ett glatt humör och ett öppet sinne

Vad erbjuder vi?


• Ett roligt sommarjobb där arbetet är ett träningspass
• Lön enligt kollektivavtal med SEKO Sjöfolk
• Friskvårdsbidrag när man arbetat i tre månader
• Trevliga kollegor

Varmt välkommen med Din ansökan, vi kallar till intervjuer via mail och SMS.
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem Reach Mee.
Frågor kan du maila till: rekrytering.ferries.se@sodexo.com

I detta rekryteringsärende frånsäger vi oss kontakt med annonssäljare och liknande.

Intresserad? I så fall önskar vi ha din ansökan snarast, då vi kallar till intervjuer löpande


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.

Ansök nu

Städare tåg

Vagnsstädare
Läs mer Jun 7
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!För oss på Sodexo handlar allt vi gör om att öka människors livskvalitet i vardagen, oavsett om de sitter i en skolmatsal, i en sjukhussäng - eller på ett tåg! Nu söker vi nya härliga medarbetare för tågstädning i Falköping. Vill du ge tågresenärer guldkant och leverera städning av världsklass tillsammans med oss? Då kan denna spännande tjänst vara perfekt för dig. Scrolla ner för att läsa mer!


Är du den vi letar efter?

Du som gillar ett varierande och ibland utmanande arbete kommer att trivas som medarbetare i Sodexo. Som tågstädare i Skövde utför man städning av tåg samt övriga angränsande servicearbeten.

Arbetstiderna innefattar skiftarbete på kväll, natt och helg då verksamheten pågår dygnet runt under årets alla dagar. I tjänsten används depåbil för att förflytta sig mellan tågen som ibland ställs upp på olika ställen och därför behöver du som söker ha B-körkort. 
Vi söker i första hand dig som kan arbeta extra vid arbetstoppar och vakanser i form av visstidsanställning.

Som städare spelar du en viktig roll för resenärernas upplevelse av resan. Du måste vara noggrann, flexibel och ibland lösa hastigt uppkomna situationer. Det kan till exempel handla om förändringar i tidsplanen eller tåg som blir försenade, då gäller det att vara kreativ och lösa situationen på bästa möjliga sätt. Du behöver vara självständig men samtidigt ha god samarbetsförmåga.

Vi sätter stort värde på en bra servicekänsla hos våra medarbetare. Med det menar vi att du förutom att utföra dina arbetsgifter även kan hantera möten med olika människor, är lyhörd för kundernas behov och att du kan bjuda på ett leende även när det är mycket att göra.

Observera att tjänsten kan innefatta ensamarbete.

För att söka tjänsten måste du:


• Ha genomgått grund- och gymnasieskola
• Ha goda kunskaper i svenska - både tal och skrift
• Vara noggrann, punktlig och flexibel
• Ha god fysik eftersom städyrket stundtals är fysiskt krävande
• Ha körkort

Det är extra plus om du:


• Har erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat serviceyrke
• SRY, PRYL eller motsvarande utbildning

Observera!
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Frågor om tjänsten kan du däremot mejla till: Jeanette.whittam@sodexo.com.
Din ansökan ser vi gärna så snart som möjligt men senast 2022-06-30.


Sodexokoncernen Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster som förbättrar livskvaliteten, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 56 länder och servar 100 miljoner människor varje dag, genom vår unika kombination av On-site Services, Benefits and Rewards Services och Personal and Home Services. Vi erbjuder våra kunder integrerade servicelösningar som har utvecklats genom mer än 50 års erfarenhet inom reception, säkerhet, underhåll, städning, måltidstjänster, facilities management; allt ifrån tjänster och program som främjar medarbetarnas engagemang i lösningar som förenklar och optimerar deras rörlighet och hantering av kostnader till hushållsnära tjänster, daghem och conciergetjänster. Sodexos framgångar grundas på vår oberoende ställning, vår hållbara affärsmodell och vår förmåga att ständigt utveckla och engagera våra 412 000 medarbetare över hela världen.

Ansök nu

Kock till Restaurang Seaside Sodexo.

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 2
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!Restaurangen serverar dagligen 150 - 300 lunch Vi har även catering, café och konferensservice. Vi är centralt belägna i Göteborg mitt i Stena Lines Danmarksterminal. Våra öppettider är 08.00 - 14.30 måndag - fredag, dock förekommer arbetstid på kvällar vid event och catering osv. Vi serverar lunch mellan 11.00 - 13.00.
På restaurang Seaside arbetar alla med alla uppgifter och hjälps åt där det behövs, även om vi i grunden har olika roller och kunskap.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:


• Menyplanering
• Inköp
• Matlagning
• Portionering/Servering/Kassa
• Egenkontroll / Inventering
• Städning

Kvalifikationer / Krav


• Utbildad kock med yrkesvana
• Datakunskaper (Officepaketet)
• Svenska i tal och skrift


Personliga egenskaper


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktat och initiativrik
• Hög social kompetens
• Stundvis högt tempo
• Du delar våra värderingar, Laganda - Serviceanda och Utveckling

Arbetstid dagtid 07.00-15.30, heltid, provanställning 6 månader tillämpas.
Kollektivavtal finns. Frågor besvaras av vår restaurangchef, Magnus Olsson, via mail: magnus.olsson@sodexo.com
Ansökan kan endast göras via vårt rekryteringssystem Reach Mee. Du kan ej maila in ansökan.
 
Din ansökan vill vi ha senast 2022-04-25
Tjänsten kommer tillsättas from 5/5


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 55 länder och våra 412 000 medarbetare servar 100 miljoner människor varje dag. Sodexokoncernen utmärker sig för sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster, FM-tjänster och lösningar för medarbetarförmåner. Vi levererar kvalitativa och flexibla matupplevelser, skapar attraktiva och inkluderande arbetsplatser, hanterar och underhåller infrastruktur på ett säkert och miljövänligt sätt, erbjuder personligt anpassat stöd till patienter och studenter, samt skapar program som stärker engagemanget hos medarbetare. Ända sedan dag ett, har Sodexo fokuserat på den konkreta vardagen genom sina tjänster, för att bidra till en positiv ekonomisk, social och miljömässig inverkan över tid. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.

Ansök nu

Astra Zeneca Sodexo Kock med erfarenhet

Kock, storhushåll
Läs mer Maj 31
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Välkommen till oss på Sodexo Mölndal!


Sedan 2012 har vi arbetat med ständig utveckling av både upplevelsekvalité samt arbetsmiljö för våra underbara gäster på Astra Zeneca i Mölndal. Här har vi vår fina lunchrestaurang med ca 1000 väldigt nöjda gäster per dag, förutom cateringar och konferenser & stora event. Många av våra gäster är internationella gäster.

Vi söker dig som är erfaren och utbildad kock med passion för mat och service.
Du är en trygg och erfaren kock som tillsammans med övriga teamet fortsätter utveckla upplevelsen och vårt matutbud på site för våra gäster. Du brinner för det vinnande teamet och att vi tillsammans skapar sann serviceanda och matglädje för våra gäster och deras besökare. Du rapporterar till kökschef.

Krav
Adekvat utbildning som kock
Flytande svenska tal och skrift och bra Engelska kunskaper.
Datakunnig

Heltidstjänst vardagar dagtid, någon kväll kan förekomma.
Vi tillsätter tjänsten snarast.

Välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdagen är 1 Juli.
Vi tar bara emot ansökningar via vår hemsida

Frågor? då är du välkommen att kontakta restaurangchef Jennifer Jensen


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 55 länder och våra 412 000 medarbetare servar 100 miljoner människor varje dag. Sodexokoncernen utmärker sig för sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster, FM-tjänster och lösningar för medarbetarförmåner. Vi levererar kvalitativa och flexibla matupplevelser, skapar attraktiva och inkluderande arbetsplatser, hanterar och underhåller infrastruktur på ett säkert och miljövänligt sätt, erbjuder personligt anpassat stöd till patienter och studenter, samt skapar program som stärker engagemanget hos medarbetare. Ända sedan dag ett, har Sodexo fokuserat på den konkreta vardagen genom sina tjänster, för att bidra till en positiv ekonomisk, social och miljömässig inverkan över tid. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.

Ansök nu

Fartygsstädare

Fartygsstädare
Läs mer Maj 25
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Ett roligt sommarjobb där arbetet är ett träningspass!

Vi söker Dig som vill ha ett sommarjobb där man får arbeta intensivt under några timmar på dagtid, med att städa hytter och allmänna ytor på Stena Lines Tysklandsfartyg till kaj i Göteborg.

Arbetet börjar 09:30 varje morgon, måndag - söndag  och pågår till ca 14:30. 
Du arbetar med trevliga kollegor hos oss, men ansvarar för Dina egna hytter med allt från städning till bäddning och egenkontroll.
Vi utbildar på plats, och Du kommer att ha en "fadder" de första dagarna för att komma in i arbetet.

Vad vill vi att du har med dig?


• Förstå svenska i tal och skrift
• Flexibilitet
• Kan hantera perioder av arbete i högt tempo.
• Kan arbeta veckans alla dagar, enligt ett flexibelt schema
• Gärna hotellbakgrund, men inget krav
• Ett glatt humör och ett öppet sinne

Vad erbjuder vi?


• Ett roligt sommarjobb där arbetet är ett träningspass
• Lön enligt kollektivavtal med SEKO Sjöfolk
• Friskvårdsbidrag när man arbetat i tre månader
• Trevliga kollegor

Varmt välkommen med Din ansökan, vi kallar till intervjuer via mail och SMS.
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem Reach Mee.
Frågor kan du maila till: rekrytering.ferries.se@sodexo.com

I detta rekryteringsärende frånsäger vi oss kontakt med annonssäljare och liknande.

Intresserad? I så fall önskar vi ha din ansökan snarast, då vi kallar till intervjuer löpande


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 55 länder och våra 412 000 medarbetare servar 100 miljoner människor varje dag. Sodexokoncernen utmärker sig för sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster, FM-tjänster och lösningar för medarbetarförmåner. Vi levererar kvalitativa och flexibla matupplevelser, skapar attraktiva och inkluderande arbetsplatser, hanterar och underhåller infrastruktur på ett säkert och miljövänligt sätt, erbjuder personligt anpassat stöd till patienter och studenter, samt skapar program som stärker engagemanget hos medarbetare. Ända sedan dag ett, har Sodexo fokuserat på den konkreta vardagen genom sina tjänster, för att bidra till en positiv ekonomisk, social och miljömässig inverkan över tid. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.

Ansök nu

Fartygsstädare

Fartygsstädare
Läs mer Maj 20
Vi är mer än bara en arbetsgivare
Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Det vi har gemensamt är våra värderingar; serviceanda, laganda och utveckling. Med våra tjänster bidrar vi till ökad livskvalitet. Vi uppskattar socialt ansvar och samhällsengagemang. Vi bryr oss helt enkelt om varandra och vårt samhälle, och erbjuder trygghet, tillit och glädje.


Sodexo letar efter nya medarbetare inom housekeeping på Stena Germanica och Stena Scandinavica i Göteborg. Som anställd hos oss är du en del av ett globalt företag med flera utvecklingsmöjligheter.

Housekeeping handlar om att städa och bädda hytterna på färjan. Det är ett viktigt jobb som påverkar resenärernas upplevelse av resan. Du måste ha en bra känsla för service. Med det menar vi att du förutom att utföra dina arbetsgifter även kan hantera möten med olika människor, är lyhörd för kundernas behov och att du kan bjuda på ett leende även när det är mycket att göra. Du behöver vara flexibel och kunna arbeta i ett högt tempo, där du prioriterar och ser lösningar. Arbetsuppgifterna utförs enskilt men du har nära till kollegor och arbetsledare.

Din profil
För denna roll söker vi dig som har minimum grund- och gymnasieskola, eller motsvarande, samt goda kunskaper i svenska. Som person är du noggrann, punktlig och flexibel. Vår verksamhet pågår varje dag varför vi ser det som viktigt att du kan vara schemalagd på veckans alla dagar. Det är meriterande, men inget krav, om du har tidigare erfarenhet av professionell städning.  

Om tjänsten
Tjänsten avser en visstidsanställning där arbetspasset startar kl. 09:30 på morgonen och slutar kl. 14:00. I första hand söker vi personer som kan arbeta från april till september men det finns goda förutsättningar för att få en förlängd anställning. För tjänsten krävs kontroll i belastningsregistret, samt ett web-test i ISPS koden. Vi berättar mer om det vid en eventuell intervju. 

I Sodexo får du en seriös arbetsgivare som värdesätter allas unika värde. Lagandan är stark och vår ambition är att du ska tycka att det är roligt att gå till jobbet. Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter och ett förmånspaket som bl.a. innehåller lunchkort och personalrabatter på hotell och annat.  

Observera!
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg ReachMee. Frågor om tjänsten kan du däremot maila till: rekrytering.ferries.se@sodexo.com

Vi kallar till intervjuer via den mailadress som du anger i din ansökan, så håll koll på din inkorg. Välkommen med din ansökan! Vi behöver den senast den 15/5.
Vi har kollektivavtal med SEKO Sjöfolk.

 Vi undanber oss vänligen, men bestämt, att bli kontaktade av annonssäljare i detta rekryteringsärende.


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 55 länder och våra 412 000 medarbetare servar 100 miljoner människor varje dag. Sodexokoncernen utmärker sig för sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster, FM-tjänster och lösningar för medarbetarförmåner. Vi levererar kvalitativa och flexibla matupplevelser, skapar attraktiva och inkluderande arbetsplatser, hanterar och underhåller infrastruktur på ett säkert och miljövänligt sätt, erbjuder personligt anpassat stöd till patienter och studenter, samt skapar program som stärker engagemanget hos medarbetare. Ända sedan dag ett, har Sodexo fokuserat på den konkreta vardagen genom sina tjänster, för att bidra till en positiv ekonomisk, social och miljömässig inverkan över tid. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.

Ansök nu

Vikarierande lokalvårdare

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Maj 10
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Vikarierande Lokalvårdare Astra Zeneca Mölndal

Vi söker vikarie till vårt lokalvårdsteam, som utför städ inom GMP klassade ytor, till vår kunds fantastiskt fina lokaler i Mölndal. Vi söker dig med hög kommunikationsförmåga, inom både svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Att arbeta hos oss innebär ett stort engagemang och intresse av att leverera förstklassig service.

Denna tjänst innebär att du behöver arbeta systematiskt, strukturerat och vara väldigt noggrann i ditt utförande.

 

Krav/kvalifikationer

 


• SRY utbildning
• Minst 3 års erfarenhet inom lokalvårdsservice
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal såväl som skrift (vi lägger extra stor vikt vid detta krav)

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter


•        Städa enligt rutiner
•        Tvätthantering
•        Hantering av laboratoriedisk

 

 Dina personliga egenskaper


•       Förmåga att lyssna
•       Lätt för att samarbeta
•       Ha god fysik
•       Viljan att utvecklas
•       Hög social kompetens
•       Lyhörd för kundens behov
•       Positiv attityd
•       Strukturerad och flexibel

 

     Tjänsten är ett vikariat

     Arbetstider måndag-fredag 06:00-15:00

     Ansökan kan endast göras via vårt ansökningsverktyg ReachMee

     Intervjuer kommer att ske löpande och anställning kan därför komma att ske före

     sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 220605.

 

Har du frågor kontakta britt-marie.furdell@sodexo.com 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
  

 

 


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 55 länder och våra 412 000 medarbetare servar 100 miljoner människor varje dag. Sodexokoncernen utmärker sig för sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster, FM-tjänster och lösningar för medarbetarförmåner. Vi levererar kvalitativa och flexibla matupplevelser, skapar attraktiva och inkluderande arbetsplatser, hanterar och underhåller infrastruktur på ett säkert och miljövänligt sätt, erbjuder personligt anpassat stöd till patienter och studenter, samt skapar program som stärker engagemanget hos medarbetare. Ända sedan dag ett, har Sodexo fokuserat på den konkreta vardagen genom sina tjänster, för att bidra till en positiv ekonomisk, social och miljömässig inverkan över tid. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.

Ansök nu

Flygplansstädare till Landvetter Flygplats!

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Maj 2
Vi är mer än bara en arbetsgivare
Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Det vi har gemensamt är våra värderingar; serviceanda, laganda och utveckling. Med våra tjänster bidrar vi till ökad livskvalitet. Vi uppskattar socialt ansvar och samhällsengagemang. Vi bryr oss helt enkelt om varandra och vårt samhälle, och erbjuder trygghet, tillit och glädje.Sodexo letar efter ansvarsfulla flygplansstädare till Landvetter. Som anställd i något av våra städteam är du en del av ett globalt företag med flera utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som vill ha ett spännande extraarbete eller sommarjobb och som gillar ett varierande och ibland utmanande arbete där tempot stundtals är högt. Som städare spelar du en viktig roll för resenärernas upplevelse av resan. Du måste vara noggrann och ibland lösa hastigt uppkomna situationer.

Flygplansstädning är ett lagarbete där flera personer kliver ombord samtidigt för att under tidsbegränsning uppnå ett bra resultat. Din samarbetsförmåga och känsla för service är viktig. Med det menar vi att du förutom att utföra dina arbetsgifter även kan hantera möten med olika människor, är lyhörd för kundernas behov och att du kan bjuda på ett leende även när det är mycket att göra.

Eftersom livet på en flygplats pågår dygnet runt alla dagar om året är arbetstiden förlagt till förmiddag, eftermiddag eller natt. Anställningen avser visstidsanställning vid behov av extra arbetskraft, tex vid sjukdom eller ledighet hos ordinarie personal. Under sommarperioden kan du kopplas till ett rullande schema.

För att få arbeta på en flygplats krävs kontroll i belastningsregistret, och vid anställning även hos Transportstyrelsen. Detta gör att rekryteringen kan ta upp till åtta veckor.

Med anledning av pågående pandemi kan vi inte garantera att vår rekrytering nu kommer att leda till anställning i något fall, All rekrytering förutsätter att människor kan resa.

För att söka tjänsten måste du:


• Ha genomgått grund- och gymnasieskola
• Ha goda kunskaper i svenska – både tal och skrift
• Förståelse i engelska
• Vara noggrann och punktlig
• Vara prickfri i belastningsregistret
• Ha dokumenterad sysselsättning från de senaste fem åren (t ex: arbetsgivare, utbildning intyg av anhörig om du haft sommarlov osv.)
• Körkort klass B är ett krav

 Det är extra plus om du:


• Har erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat serviceyrke
• Har SRY, PRYL eller motsvarande utbildning

Observera!

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg ReachMee. Frågor om tjänsten kan du däremot mejla till: rekrytering.got.se@sodexo.com

Då arbetsplatsen är skyddsklassad krävs intyg bakåt de senaste fem åren, med högst 28 dagar utan intyg. Detta är ett krav från Transportstyrelsen och skall tas med i sin helhet vid en intervju, liksom minst två referenser.

Anställning sker i nuläget endast på ramavtal.Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 55 länder och våra 412 000 medarbetare servar 100 miljoner människor varje dag. Sodexokoncernen utmärker sig för sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster, FM-tjänster och lösningar för medarbetarförmåner. Vi levererar kvalitativa och flexibla matupplevelser, skapar attraktiva och inkluderande arbetsplatser, hanterar och underhåller infrastruktur på ett säkert och miljövänligt sätt, erbjuder personligt anpassat stöd till patienter och studenter, samt skapar program som stärker engagemanget hos medarbetare. Ända sedan dag ett, har Sodexo fokuserat på den konkreta vardagen genom sina tjänster, för att bidra till en positiv ekonomisk, social och miljömässig inverkan över tid. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.

Ansök nu

Fartygsstädare

Fartygsstädare
Läs mer Apr 22
Vi är mer än bara en arbetsgivare
Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Det vi har gemensamt är våra värderingar; serviceanda, laganda och utveckling. Med våra tjänster bidrar vi till ökad livskvalitet. Vi uppskattar socialt ansvar och samhällsengagemang. Vi bryr oss helt enkelt om varandra och vårt samhälle, och erbjuder trygghet, tillit och glädje.


Sodexo letar efter nya medarbetare inom housekeeping på Stena Germanica och Stena Scandinavica i Göteborg. Som anställd hos oss är du en del av ett globalt företag med flera utvecklingsmöjligheter.

Housekeeping handlar om att städa och bädda hytterna på färjan. Det är ett viktigt jobb som påverkar resenärernas upplevelse av resan. Du måste ha en bra känsla för service. Med det menar vi att du förutom att utföra dina arbetsgifter även kan hantera möten med olika människor, är lyhörd för kundernas behov och att du kan bjuda på ett leende även när det är mycket att göra. Du behöver vara flexibel och kunna arbeta i ett högt tempo, där du prioriterar och ser lösningar. Arbetsuppgifterna utförs enskilt men du har nära till kollegor och arbetsledare.

Din profil
För denna roll söker vi dig som har minimum grund- och gymnasieskola, eller motsvarande, samt goda kunskaper i svenska. Som person är du noggrann, punktlig och flexibel. Vår verksamhet pågår varje dag varför vi ser det som viktigt att du kan vara schemalagd på veckans alla dagar. Det är meriterande, men inget krav, om du har tidigare erfarenhet av professionell städning.  

Om tjänsten
Tjänsten avser en visstidsanställning där arbetspasset startar kl. 09:30 på morgonen och slutar kl. 14:00. I första hand söker vi personer som kan arbeta från april till september men det finns goda förutsättningar för att få en förlängd anställning. För tjänsten krävs kontroll i belastningsregistret, samt ett web-test i ISPS koden. Vi berättar mer om det vid en eventuell intervju. 

I Sodexo får du en seriös arbetsgivare som värdesätter allas unika värde. Lagandan är stark och vår ambition är att du ska tycka att det är roligt att gå till jobbet. Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter och ett förmånspaket som bl.a. innehåller lunchkort och personalrabatter på hotell och annat.  

Observera!
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg ReachMee. Frågor om tjänsten kan du däremot maila till: rekrytering.ferries.se@sodexo.com

Vi kallar till intervjuer via den mailadress som du anger i din ansökan, så håll koll på din inkorg. Välkommen med din ansökan! Vi behöver den senast den 15/5.
Vi har kollektivavtal med SEKO Sjöfolk.

 Vi undanber oss vänligen, men bestämt, att bli kontaktade av annonssäljare i detta rekryteringsärende.


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 55 länder och våra 412 000 medarbetare servar 100 miljoner människor varje dag. Sodexokoncernen utmärker sig för sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster, FM-tjänster och lösningar för medarbetarförmåner. Vi levererar kvalitativa och flexibla matupplevelser, skapar attraktiva och inkluderande arbetsplatser, hanterar och underhåller infrastruktur på ett säkert och miljövänligt sätt, erbjuder personligt anpassat stöd till patienter och studenter, samt skapar program som stärker engagemanget hos medarbetare. Ända sedan dag ett, har Sodexo fokuserat på den konkreta vardagen genom sina tjänster, för att bidra till en positiv ekonomisk, social och miljömässig inverkan över tid. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.

Ansök nu

Arbetsledare - aspirant

Arbetsledare, städ/Städledare
Läs mer Apr 22
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Arbetsledare -Aspirant för Sodexo i region Väst
Nu rekryterar vi en Arbetsledare-Aspirant till region Väst där vi tillhandahåller tjänster inom Facility Management, i huvudsak städ. Denna roll kommer vara starkt bidragande till att driftsäkra våra affärsområden i regionen.

Om rollen
I denna roll arbetar du med vår verksamhet i region Väst, med huvudsakligt fokus på vårt kontrakt på Landvetter där vi ansvarar för städ. Rollen kommer initialt innebära att du stöttar verksamhetens ledare i alla förekommande frågor och uppgifter, men vår ambition och förhoppning är att fortlöpande hjälpa dig växa in i rollen som fullfjädrad arbetsledare.  

Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta för att minska sårbarheten för verksamhetsteamet vid ex. frånvaro. Du är starkt bidragande till att möjliggöra utveckling, optimera tjänsteleverans, och arbetar kontinuerligt för att förbättra, stabilisera och avlasta driftsorganisationen, samt förbättra arbetsmiljön.  Bland dina arbetsuppgifter återfinns ex. kvalitetskontroller, effektivisering av arbetsflöden och implementering av system. Du kommer också arbeta med rekrytering, introduktion/on-boarding av personal, och arbete med andra personalfrågor som schema och bemanning. Vidare förekommer administrativa uppgifter som revidering av manualer, instruktioner och prislistor såväl som fakturahantering. Till din hjälp har du ett team av kompetenta kollegor och du arbetar i ständigt samarbete med driftteamet och ansvariga.

Din profil
För denna roll söker vi dig som har mångårig erfarenhet inom service, förslagsvis i en koordinerande roll eller som arbetsledare inom butiks- hotell- eller bemanningsbranschen.

För att lyckas i rollen har du god kommunikativ förmåga och ett genuint engagemang för utmärkt service. I denna roll har du både interna och externa kontakter varför det är av stor vikt att du är en teamspelare med god samarbetsförmåga, samt är organiserad och lyhörd i ditt arbete. Vidare har du förståelse för ekonomi och har lätt för att utrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi erbjuder dig en spännande roll med omväxlande arbetsuppgifter i ett bolag som värdesätter allas unika värde. Vår ambition är att du ska stanna länge hos oss och att du ska tycka att det är roligt att gå till jobbet. Hos oss finns goda möjligheter att växa och utvecklas i sin tjänst och inom bolaget.

Om tjänsten
Detta är en tillsvidareanställning på heltid med huvudsaklig stationering på Landvetter. Provanställning tillämpas.
Schemalagd arbetstid där kväll och helg ingår. Detta eftersom vår verksamhet pågår under årets alla dagar, och dygnets alla timmar.
Då arbete sker på område klassat som skyddsobjekt, krävs en godkänd säkerhetskontroll innan anställning kan bekräftas. Bland annat skall en bakgrundskontroll på de senaste fem åren dokumenteras med intyg.  

Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Magnus Orest, Regionschef väst,  på magnus.orest@sodexo.com
Vi önskar tillsätta tjänsten snarast möjligt och tillämpar löpande urval. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Ansökan kan endast göras via vår hemsida.

 Välkommen med din ansökan!


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 55 länder och våra 412 000 medarbetare servar 100 miljoner människor varje dag. Sodexokoncernen utmärker sig för sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster, FM-tjänster och lösningar för medarbetarförmåner. Vi levererar kvalitativa och flexibla matupplevelser, skapar attraktiva och inkluderande arbetsplatser, hanterar och underhåller infrastruktur på ett säkert och miljövänligt sätt, erbjuder personligt anpassat stöd till patienter och studenter, samt skapar program som stärker engagemanget hos medarbetare. Ända sedan dag ett, har Sodexo fokuserat på den konkreta vardagen genom sina tjänster, för att bidra till en positiv ekonomisk, social och miljömässig inverkan över tid. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.

Ansök nu

Sommar vikarie - Städare i Göteborg med omnejd

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Apr 20
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

För att stärka upp vår bemanning söker vi nu ett antal sommarvikarier till vår lokalvård verksamhet i Göteborg med omnejd. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. 

Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarsfull och noggrann. Du har en positiv inställning när det blir mycket att göra och trivs när arbetet kräver noggrannhet. Vi värdesätter att du har stor flexibilitet och trivs bra med att arbeta i grupp eller ensam.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att utföra städning och annat angränsande servicearbete samt upprätthålla god kvalitet på utfört arbete.• Du skall ha genomgått gymnasieskola eller motsvarande
• Erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat servicearbete
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• SRY, PRYL eller motsvarande utbildning är meriterande
• Körkort är meriterande

Personliga egenskaper:


• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• Lyhörd för kundens behov
• God samarbetsförmåga
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Självständig och handlingskraftig
• Förmåga att lyssna och kunna kommunicera budskap
• Positiv attityd
• Du delar våra värderingar

Anställningsform och arbetstider:
Visstidsanställning (hel- och deltid). Dag-, em-, kväll- och helgarbete.

Har du frågor kontakta Martin Hollingsworth martin.hollingsworth@sodexo.com

Din ansökan vill vi ha senast den 2022-05-13
Ansökan kan endast göras via vår hemsida.

 


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 55 länder och våra 412 000 medarbetare servar 100 miljoner människor varje dag. Sodexokoncernen utmärker sig för sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster, FM-tjänster och lösningar för medarbetarförmåner. Vi levererar kvalitativa och flexibla matupplevelser, skapar attraktiva och inkluderande arbetsplatser, hanterar och underhåller infrastruktur på ett säkert och miljövänligt sätt, erbjuder personligt anpassat stöd till patienter och studenter, samt skapar program som stärker engagemanget hos medarbetare. Ända sedan dag ett, har Sodexo fokuserat på den konkreta vardagen genom sina tjänster, för att bidra till en positiv ekonomisk, social och miljömässig inverkan över tid. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.

Ansök nu

Kock till Restaurang Seaside Sodexo.

Kock, storhushåll
Läs mer Apr 5
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!Restaurangen serverar dagligen 150 - 300 lunch Vi har även catering, café och konferensservice. Vi är centralt belägna i Göteborg mitt i Stena Lines Danmarksterminal. Våra öppettider är 08.00 - 14.30 måndag - fredag, dock förekommer arbetstid på kvällar vid event och catering osv. Vi serverar lunch mellan 11.00 - 13.00.
På restaurang Seaside arbetar alla med alla uppgifter och hjälps åt där det behövs, även om vi i grunden har olika roller och kunskap.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:


• Menyplanering
• Inköp
• Matlagning
• Portionering/Servering/Kassa
• Egenkontroll / Inventering
• Städning

Kvalifikationer / Krav


• Utbildad kock med yrkesvana
• Datakunskaper (Officepaketet)
• Svenska i tal och skrift


Personliga egenskaper


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktat och initiativrik
• Hög social kompetens
• Stundvis högt tempo
• Du delar våra värderingar, Laganda - Serviceanda och Utveckling

Arbetstid dagtid 07.00-15.30, heltid, provanställning 6 månader tillämpas.
Kollektivavtal finns. Frågor besvaras av vår restaurangchef, Magnus Olsson, via mail: magnus.olsson@sodexo.com
Ansökan kan endast göras via vårt rekryteringssystem Reach Mee. Du kan ej maila in ansökan.
 
Din ansökan vill vi ha senast 2022-04-25
Tjänsten kommer tillsättas from 5/5


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster som förbättrar livskvaliteten, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 56 länder och servar 100 miljoner människor varje dag, genom vår unika kombination av On-site Services, Benefits and Rewards Services och Personal and Home Services. Vi erbjuder våra kunder integrerade servicelösningar som har utvecklats genom mer än 50 års erfarenhet inom reception, säkerhet, underhåll, städning, måltidstjänster, facilities management; allt ifrån tjänster och program som främjar medarbetarnas engagemang i lösningar som förenklar och optimerar deras rörlighet och hantering av kostnader till hushållsnära tjänster, daghem och conciergetjänster. Sodexos framgångar grundas på vår oberoende ställning, vår hållbara affärsmodell och vår förmåga att ständigt utveckla och engagera våra 412 000 medarbetare över hela världen.

Ansök nu

Flygplansstädare till Landvetter Flygplats!

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Apr 5
Vi är mer än bara en arbetsgivare
Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Det vi har gemensamt är våra värderingar; serviceanda, laganda och utveckling. Med våra tjänster bidrar vi till ökad livskvalitet. Vi uppskattar socialt ansvar och samhällsengagemang. Vi bryr oss helt enkelt om varandra och vårt samhälle, och erbjuder trygghet, tillit och glädje.Sodexo letar efter ansvarsfulla flygplansstädare till Landvetter. Som anställd i något av våra städteam är du en del av ett globalt företag med flera utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som vill ha ett spännande extraarbete eller sommarjobb och som gillar ett varierande och ibland utmanande arbete där tempot stundtals är högt. Som städare spelar du en viktig roll för resenärernas upplevelse av resan. Du måste vara noggrann och ibland lösa hastigt uppkomna situationer.

Flygplansstädning är ett lagarbete där flera personer kliver ombord samtidigt för att under tidsbegränsning uppnå ett bra resultat. Din samarbetsförmåga och känsla för service är viktig. Med det menar vi att du förutom att utföra dina arbetsgifter även kan hantera möten med olika människor, är lyhörd för kundernas behov och att du kan bjuda på ett leende även när det är mycket att göra.

Eftersom livet på en flygplats pågår dygnet runt alla dagar om året är arbetstiden förlagt till förmiddag, eftermiddag eller natt. Anställningen avser visstidsanställning vid behov av extra arbetskraft, tex vid sjukdom eller ledighet hos ordinarie personal. Under sommarperioden kan du kopplas till ett rullande schema.

För att få arbeta på en flygplats krävs kontroll i belastningsregistret, och vid anställning även hos Transportstyrelsen. Detta gör att rekryteringen kan ta upp till åtta veckor.

Med anledning av pågående pandemi kan vi inte garantera att vår rekrytering nu kommer att leda till anställning i något fall, All rekrytering förutsätter att människor kan resa.

För att söka tjänsten måste du:


• Ha genomgått grund- och gymnasieskola
• Ha goda kunskaper i svenska – både tal och skrift
• Förståelse i engelska
• Vara noggrann och punktlig
• Vara prickfri i belastningsregistret
• Ha dokumenterad sysselsättning från de senaste fem åren (t ex: arbetsgivare, utbildning intyg av anhörig om du haft sommarlov osv.)
• Körkort klass B är ett krav

 Det är extra plus om du:


• Har erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat serviceyrke
• Har SRY, PRYL eller motsvarande utbildning

Observera!

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg ReachMee. Frågor om tjänsten kan du däremot mejla till: rekrytering.got.se@sodexo.com

Då arbetsplatsen är skyddsklassad krävs intyg bakåt de senaste fem åren, med högst 28 dagar utan intyg. Detta är ett krav från Transportstyrelsen och skall tas med i sin helhet vid en intervju, liksom minst två referenser.

Anställning sker i nuläget endast på ramavtal.Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster som förbättrar livskvaliteten, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 56 länder och servar 100 miljoner människor varje dag, genom vår unika kombination av On-site Services, Benefits and Rewards Services och Personal and Home Services. Vi erbjuder våra kunder integrerade servicelösningar som har utvecklats genom mer än 50 års erfarenhet inom reception, säkerhet, underhåll, städning, måltidstjänster, facilities management; allt ifrån tjänster och program som främjar medarbetarnas engagemang i lösningar som förenklar och optimerar deras rörlighet och hantering av kostnader till hushållsnära tjänster, daghem och conciergetjänster. Sodexos framgångar grundas på vår oberoende ställning, vår hållbara affärsmodell och vår förmåga att ständigt utveckla och engagera våra 412 000 medarbetare över hela världen.

Ansök nu

Hotellstädare

Fartygsstädare
Läs mer Apr 5
Vi är mer än bara en arbetsgivare
Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Det vi har gemensamt är våra värderingar; serviceanda, laganda och utveckling. Med våra tjänster bidrar vi till ökad livskvalitet. Vi uppskattar socialt ansvar och samhällsengagemang. Vi bryr oss helt enkelt om varandra och vårt samhälle, och erbjuder trygghet, tillit och glädje.


Sodexo letar efter nya medarbetare inom housekeeping på Stena Germanica och Stena Scandinavica i Göteborg. Som anställd hos oss är du en del av ett globalt företag med flera utvecklingsmöjligheter.

Housekeeping handlar om att städa och bädda hytterna på färjan. Det är ett viktigt jobb som påverkar resenärernas upplevelse av resan. Du måste ha en bra känsla för service. Med det menar vi att du förutom att utföra dina arbetsgifter även kan hantera möten med olika människor, är lyhörd för kundernas behov och att du kan bjuda på ett leende även när det är mycket att göra. Du behöver vara flexibel och kunna arbeta i ett högt tempo, där du prioriterar och ser lösningar. Arbetsuppgifterna utförs enskilt men du har nära till kollegor och arbetsledare.

Tjänsten avser en visstidsanställning där arbetspasset startar kl 09:30 på morgonen och slutar kl 14:00. I första hand söker vi personer som kan arbeta från april till september.
För tjänsten krävs kontroll i belastningsregistret, samt ett web-test i ISPS koden.  Vi berättar mer om det vid en eventuell intervju. 

För att söka tjänsten måste du:


• Ha genomgått grund- och gymnasieskola, eller motsvarande
• Ha goda kunskaper i svenska – både tal och skrift
• Vara noggrann, punktlig och flexibel
• Ha möjlighet att vara schemalagd på veckans alla dagar
• Vara prickfri i belastningsregistret

Det är extra plus om du:
Har erfarenhet av professionell städning, gärna från hotell.

Observera!
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg ReachMee. Frågor om tjänsten kan du däremot mejla till: rekrytering.ferries.se@sodexo.com

Vi kallar till intervjuer via den mailadress som du anger i ansökan, så håll koll på inboxen.                    
Välkommen med din ansökan! Vi behöver den senast den 30/4.
Vi har kollektivavtal med SEKO Sjöfolk.
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser.

 


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster som förbättrar livskvaliteten, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 56 länder och servar 100 miljoner människor varje dag, genom vår unika kombination av On-site Services, Benefits and Rewards Services och Personal and Home Services. Vi erbjuder våra kunder integrerade servicelösningar som har utvecklats genom mer än 50 års erfarenhet inom reception, säkerhet, underhåll, städning, måltidstjänster, facilities management; allt ifrån tjänster och program som främjar medarbetarnas engagemang i lösningar som förenklar och optimerar deras rörlighet och hantering av kostnader till hushållsnära tjänster, daghem och conciergetjänster. Sodexos framgångar grundas på vår oberoende ställning, vår hållbara affärsmodell och vår förmåga att ständigt utveckla och engagera våra 412 000 medarbetare över hela världen.

Ansök nu

Städare tåg Göteborg

Vagnsstädare
Läs mer Mar 10
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!


För oss på Sodexo handlar allt vi gör om att öka människors livskvalitet i vardagen, oavsett om de sitter i en skolmatsal, i en sjukhussäng - eller på ett tåg! Nu söker vi nya härliga medarbetare för tågstädning i Göteborg. Vill du ge tågresenärer guldkant och leverera städning av världsklass tillsammans med oss? Då kan denna spännande tjänst vara perfekt för dig. Scrolla ner för att läsa mer!

Är du den vi letar efter?

Du som gillar ett varierande och ibland utmanande arbete kommer att trivas som medarbetare i Sodexo. Som tågstädare i Göteborg utför man städning av tåg samt övriga angränsande servicearbeten.
Arbetstiderna innefattar skiftarbete på kväll, natt och helg då verksamheten pågår dygnet runt under årets alla dagar. I tjänsten används depåbil för att förflytta sig mellan tågen som ibland ställs upp på olika ställen och därför behöver du som söker ha B-körkort. 
Vi söker i första hand dig som kan arbeta extra vid arbetstoppar och vakanser i form av visstidsanställning.

Som städare spelar du en viktig roll för resenärernas upplevelse av resan. Du måste vara noggrann, flexibel och ibland lösa hastigt uppkomna situationer. Det kan till exempel handla om förändringar i tidsplanen eller tåg som blir försenade, då gäller det att vara kreativ och lösa situationen på bästa möjliga sätt. Du behöver vara självständig men samtidigt ha god samarbetsförmåga.

Vi sätter stort värde på en bra servicekänsla hos våra medarbetare. Med det menar vi att du förutom att utföra dina arbetsgifter även kan hantera möten med olika människor, är lyhörd för kundernas behov och att du kan bjuda på ett leende även när det är mycket att göra.

Observera att tjänsten kan innefatta ensamarbete.

För att söka tjänsten måste du:


• Ha genomgått grund- och gymnasieskola
• Ha goda kunskaper i svenska - både tal och skrift
• Vara noggrann, punktlig och flexibel
• Ha god fysik eftersom städyrket stundtals är fysiskt krävande
• Ha körkort

Det är extra plus om du:


• Har erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat serviceyrke
• SRY, PRYL eller motsvarande utbildning

Observera!
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Frågor om tjänsten kan du däremot mejla till: Mattias.Kitterfeldt@sodexo.com.
Din ansökan ser vi gärna så snart som möjligt men senast 01-04-2022.


Sodexokoncernen Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster som förbättrar livskvaliteten, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 56 länder och servar 100 miljoner människor varje dag, genom vår unika kombination av On-site Services, Benefits and Rewards Services och Personal and Home Services. Vi erbjuder våra kunder integrerade servicelösningar som har utvecklats genom mer än 50 års erfarenhet inom reception, säkerhet, underhåll, städning, måltidstjänster, facilities management; allt ifrån tjänster och program som främjar medarbetarnas engagemang i lösningar som förenklar och optimerar deras rörlighet och hantering av kostnader till hushållsnära tjänster, daghem och conciergetjänster. Sodexos framgångar grundas på vår oberoende ställning, vår hållbara affärsmodell och vår förmåga att ständigt utveckla och engagera våra 412 000 medarbetare över hela världen.

 


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster som förbättrar livskvaliteten, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 56 länder och servar 100 miljoner människor varje dag, genom vår unika kombination av On-site Services, Benefits and Rewards Services och Personal and Home Services. Vi erbjuder våra kunder integrerade servicelösningar som har utvecklats genom mer än 50 års erfarenhet inom reception, säkerhet, underhåll, städning, måltidstjänster, facilities management; allt ifrån tjänster och program som främjar medarbetarnas engagemang i lösningar som förenklar och optimerar deras rörlighet och hantering av kostnader till hushållsnära tjänster, daghem och conciergetjänster. Sodexos framgångar grundas på vår oberoende ställning, vår hållbara affärsmodell och vår förmåga att ständigt utveckla och engagera våra 412 000 medarbetare över hela världen.

Ansök nu

Hotellstädare

Hotellstädare
Läs mer Mar 8
Vi är mer än bara en arbetsgivare
Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Det vi har gemensamt är våra värderingar; serviceanda, laganda och utveckling. Med våra tjänster bidrar vi till ökad livskvalitet. Vi uppskattar socialt ansvar och samhällsengagemang. Vi bryr oss helt enkelt om varandra och vårt samhälle, och erbjuder trygghet, tillit och glädje.


Är du den vi letar efter?

Sodexo letar efter nya medarbetare inom housekeeping på Stena Germanica och Stena Scandinavica i Göteborg. Som anställd hos oss är du en del av ett globalt företag med flera utvecklingsmöjligheter.

Housekeeping handlar om att städa och bädda hytterna på färjan. Det är ett viktigt jobb som påverkar resenärernas upplevelse av resan. Du måste ha en bra känsla för service. Med det menar vi att du förutom att utföra dina arbetsgifter även kan hantera möten med olika människor, är lyhörd för kundernas behov och att du kan bjuda på ett leende även när det är mycket att göra. Du behöver vara flexibel och kunna arbeta i ett högt tempo, där du prioriterar och ser lösningar. Arbetsuppgifterna utförs enskilt men du har nära till kollegor och arbetsledare.

Tjänsten avser en visstidsanställning där arbetspasset startar kl 09:30 på morgonen och slutar kl 14:00. I första hand söker vi personer som kan arbeta från april till september.

För tjänsten krävs kontroll i belastningsregistret, samt ett web-test i ISPS koden.  Vi berättar mer om det vid en eventuell intervju. 

För att söka tjänsten måste du:

Ha genomgått grund- och gymnasieskola, eller motsvarande
Ha goda kunskaper i svenska – både tal och skrift
Vara noggrann, punktlig och flexibel
Ha möjlighet att vara schemalagd på veckans alla dagar
Vara prickfri i belastningsregistret
Det är extra plus om du:

Har erfarenhet av professionell städning, gärna från hotell.

Observera!

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg ReachMee. Frågor om tjänsten kan du däremot mejla till: rekrytering.ferries.se@sodexo.com

Vi kallar till intervjuer via den mailadress som du anger i ansökan, så håll koll på inboxen.                    

Välkommen med din ansökan! Vi behöver den senast den 31/3.

Vi har kollektivavtal med SEKO Sjöfolk.


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster som förbättrar livskvaliteten, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 56 länder och servar 100 miljoner människor varje dag, genom vår unika kombination av On-site Services, Benefits and Rewards Services och Personal and Home Services. Vi erbjuder våra kunder integrerade servicelösningar som har utvecklats genom mer än 50 års erfarenhet inom reception, säkerhet, underhåll, städning, måltidstjänster, facilities management; allt ifrån tjänster och program som främjar medarbetarnas engagemang i lösningar som förenklar och optimerar deras rörlighet och hantering av kostnader till hushållsnära tjänster, daghem och conciergetjänster. Sodexos framgångar grundas på vår oberoende ställning, vår hållbara affärsmodell och vår förmåga att ständigt utveckla och engagera våra 412 000 medarbetare över hela världen.

Ansök nu

Konferensvärdinna

Konferensvärd/Konferensvärdinna
Läs mer Mar 11
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Centralhuset Konferens är en av Göteborgs kanske vassaste konferensverksamheter. Med vårt läge mitt i Göteborgs Centralstation jobbar vi med alla typer av möten. Nu söker vi en driven, engagerad och erfaren konfernsvärd till en 50% tjänst. Vissa möjligheter finns ibland för mertid och vi räknar med att marknaden växer succesvt efter pandemin och därmed tjänstens omfattning.

Rekrytering sker löpande. Sista dag för ansökan 21 mars 2022.  OBS! Ansökningar kan endast tas emot via vårt rekryteringsverktyg ReachMee. 

 

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Bokningar i vårt bokningssystem
• Utföra möbleringar och ge teknisk support
• Offerter, bekräftelser, fakturor
• Service till våra gäster, daglig drift
• Beställningar och kommunikation med restaurang och andra leverantörer
• Aktivt delta på mässor och säljaktiviteter då och då

 Kvalifikationer/Krav:


• Dokumenterad erfarenhet från minst 5 års arbete men konferens och bokning
• Flytande svenska i tal och skrift
• God engelska i tal och skrift
• Kunna formulera sig väl i tal och skrift

Egenskaper:


• Engagemang
• Ordning och reda
• Samarbetsförmåga
• Vilja att tillsammans med kollegor driva och utveckla en produkt utöver det vanliga

Egenskaper:


• Engagemang
• Ordning och reda
• Samarbetsförmåga
• Vilja att tillsammans med kollegor driva och utveckla en produkt utöver det vanliga

Ansök nu

Lokalvårdare Astra Zeneca

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Jan 11
Vi söker ytterligare två personer till vårt lokalvårdsteam, som utför städ inom GMPklassade ytor, till vår kunds fantastiskt fina lokaler i Mölndal. Vi söker dig med hög kommunikationsförmåga, inom både svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Att arbeta hos oss innebär ett stort engagemang och intresse av att leverera förstklassig service.
Denna tjänst innebär att du behöver arbeta systematiskt, strukturerat och vara väldigt noggrann i ditt utförande.

Krav/kvalifikationer


• SRY utbildning
• Minst 3 års erfarenhet inom lokalvårdsservice
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal såväl som skrift (vi lägger extra stor vikt vid detta krav)

Huvudsakliga arbetsuppgifter


• Städa enligt rutiner
• Tvätthantering
• Hantering av laboratoriedisk

Dina personliga egenskaper


• Förmåga att lyssna
• Lätt för att samarbeta
• Ha god fysik
• Viljan att utvecklas
• Hög social kompetens
• Lyhörd för kundens behov
• Positiv attityd
• Strukturerad och flexibel

Tjänsten är en provanställning
Arbetstider: Måndag-fredag 06:00 -15:00
Ansökan kan endast göras via vårt ansökningsverktyg ReachMee.
Intervjuer kommer ske löpande och anställning kan därför komma att ske före sista ansökningsdatum som är 28/2-22.

Har du frågor kontakta Britt-Marie Fürdell på; britt-marie.furdell@sodexo.com


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Med verksamhet i 56 länder, servar vi 100 miljoner människor varje dag genom vår unika kombination av On-site Services, Benefits and Rewards Services och Personal and Home Services.
Vi erbjuder våra kunder integrerade servicelösningar som har utvecklats genom mer än 50 års erfarenhet inom reception, säkerhet, underhåll, städning, måltidstjänster, facilities management; allt ifrån tjänster och program som främjar medarbetarnas engagemang i lösningar som förenklar och optimerar deras rörlighet och hantering av kostnader till hushållsnära tjänster, daghem och conciergetjänster.
Sodexos framgångar grundas på vår oberoende ställning, vår hållbara affärsmodell och vår förmåga att ständigt utveckla och engagera våra 412 000 medarbetare över hela världen.

Ansök nu

Tågstädare Göteborg

Vagnsstädare
Läs mer Nov 1
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

För oss på Sodexo handlar allt vi gör om att öka människors livskvalitet i vardagen, oavsett om de sitter i en skolmatsal, i en sjukhussäng - eller på ett tåg! Nu söker vi nya härliga medarbetare för tågstädning i Göteborg. Vill du ge tågresenärer guldkant och leverera städning av världsklass tillsammans med oss? Då kan denna spännande tjänst vara perfekt för dig. Scrolla ner för att läsa mer!

Är du den vi letar efter?

Du som gillar ett varierande och ibland utmanande arbete kommer att trivas som medarbetare i Sodexo. Som tågstädare i Göteborg utför man städning av tåg samt övriga angränsande servicearbeten.
Arbetstiderna innefattar skiftarbete på kväll, natt och helg då verksamheten pågår dygnet runt under årets alla dagar. I tjänsten används depåbil för att förflytta sig mellan tågen som ibland ställs upp på olika ställen och därför behöver du som söker ha B-körkort. 
Vi söker i första hand dig som kan arbeta extra vid arbetstoppar och vakanser i form av visstidsanställning.

Som städare spelar du en viktig roll för resenärernas upplevelse av resan. Du måste vara noggrann, flexibel och ibland lösa hastigt uppkomna situationer. Det kan till exempel handla om förändringar i tidsplanen eller tåg som blir försenade, då gäller det att vara kreativ och lösa situationen på bästa möjliga sätt. Du behöver vara självständig men samtidigt ha god samarbetsförmåga.

Vi sätter stort värde på en bra servicekänsla hos våra medarbetare. Med det menar vi att du förutom att utföra dina arbetsgifter även kan hantera möten med olika människor, är lyhörd för kundernas behov och att du kan bjuda på ett leende även när det är mycket att göra.

Observera att tjänsten kan innefatta ensamarbete.

För att söka tjänsten måste du:


• Ha genomgått grund- och gymnasieskola
• Ha goda kunskaper i svenska - både tal och skrift
• Vara noggrann, punktlig och flexibel
• Ha god fysik eftersom städyrket stundtals är fysiskt krävande
• Ha körkort

Det är extra plus om du:


• Har erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat serviceyrke
• SRY, PRYL eller motsvarande utbildning

Observera!
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Frågor om tjänsten kan du däremot mejla till: Mattias.Kitterfeldt@sodexo.com.
Din ansökan ser vi gärna så snart som möjligt men senast 15 november 2021.


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. Vi är 420 000 medarbetare i 64 länder som kommer i kontakt med 100 miljoner konsumenter - varje dag.
Det gör oss till ett av världens ledande Service Managementföretag.

Ansök nu

Hotellstädare på färjor

Fartygsstädare
Läs mer Okt 28
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Är du den vi letar efter?
Sodexo letar efter nya medarbetare inom housekeeping på Stena Germanica och Stena Scandinavica i Göteborg. Som anställd hos oss är du en del av ett globalt företag med flera utvecklingsmöjligheter.

Housekeeping handlar om att städa och bädda hytterna på färjan. Det är ett viktigt jobb som påverkar resenärernas upplevelse av resan. Du måste ha en bra känsla för service. Med det menar vi att du förutom att utföra dina arbetsgifter även kan hantera möten med olika människor, är lyhörd för kundernas behov och att du kan bjuda på ett leende även när det är mycket att göra. Du behöver vara flexibel och kunna arbeta i ett högt tempo där du prioriterar och ser lösningar. Arbetsuppgifterna utförs enskilt men du har nära till kollegor och arbetsledare.

Tjänsten avser en visstidsanställning där arbetspasset startar kl 09:30 på morgonen och slutar ca kl 15:00. För tjänsten krävs kontroll i belastningsregistret, samt ett web-test i ISPS koden. 

Vi berättar mer om det vid en eventuell intervju.  Tjänsterna är ca 50%, men varierande upp och ner.

För att söka tjänsten måste du:


• Ha genomgått grund- och gymnasieskola, eller motsvarande
• Ha goda kunskaper i svenska – både tal och skrift
• Vara noggrann, punktlig och flexibel
• Ha möjlighet att vara schemalagd på veckans alla dagar
• Vara prickfri i belastningsregistret

Personliga egenskaper:


• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• Lyhörd för kundens behov
• God samarbetsförmåga
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Självständig och handlingskraftig
• Förmåga att lyssna och kunna kommunicera budskap
• Positiv attityd
• Du delar våra värderingar

Det är extra plus om du har erfarenhet av professionell städning, gärna från hotell.

Observera!

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Frågor om tjänsten kan du däremot mejla till: rekrytering.ferries.se@sodexo.com

Vi kallar till intervjuer via den mailadress som du anger i ansökan, så håll koll på inboxen.                    

Välkommen med din ansökan! Vi behöver den senast den 12/11-2021. Ansök snarast då tjänsterna kan komma tillsättas omgående.

Med anledning av Covid-19 pandemin och länders öppnande, ökar smittspridningen så minskar möjligheten till arbete.

Vi har kollektivavtal med SEKO Sjöfolk.


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. Vi är 420 000 medarbetare i 64 länder som kommer i kontakt med 100 miljoner konsumenter - varje dag.
Det gör oss till ett av världens ledande Service Managementföretag.

Ansök nu

Erfaren Konferensvärdinna

Konferensvärd/Konferensvärdinna
Läs mer Okt 19
Vi är mer än bara en arbetsgivare
Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Det vi har gemensamt är våra värderingar; serviceanda, laganda och utveckling. Med våra tjänster bidrar vi till ökad livskvalitet. Vi uppskattar socialt ansvar och samhällsengagemang. Vi bryr oss helt enkelt om varandra och vårt samhälle, och erbjuder trygghet, tillit och glädje.


Centralhuset Konferens är en av Göteborgs kanske vassaste konferensverksamheter. Med vårt läge mitt i Göteborgs Centralstation jobbar vi med alla typer av möten. Nu söker vi en driven, engagerad och erfaren konfernsvärd till en 50% tjänst. Vissa möjligheter finns ibland för mertid och vi räknar med att marknaden växer succesvt efter pandemin och därmed tjänsten.


Vi söker nu en medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Bokningar i vårt bokningssystem
• Utföra möbleringar och ge teknisk support
• Offerter, bekräftelser
• Service till våra gäster, daglig drift
• Beställningar och kommunikation med restaurang och andra leverantörer
• Aktivt delta på mässor och säljaktiviteter då och då

 Kvalifikationer/Krav:


• Dokumenterad erfarenhet från minst 5 års operativt konferensarbete
• Flytande svenska i tal och skrift
• God engelska i tal och skrift
• Kunna formulera sig väl i tal och skrift

Egenskaper:


• Engagemang
• Ordning och reda
• Samarbetsförmåga
• Vilja att tillsammans med kollegor driva och utveckla en produkt utöver det vanliga

Anställningsform och arbetstider:
Tillsvidareanställning 50%. Oregelbundna arbetstider
Lön enligt kollektivavtal.
Din ansökan vill vi ha senast 6 november 2021.
Tillträde efter överenskommelse.
Rekrytering sker löpande.
Frågor kring tjänsten kan mailas vår Platschef på peter.numerius@sodexo.com

VIKTIGT! Ansökan kan endast göras via vårt rekryteringsverktyg ReachMeeSodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. Vi är 420 000 medarbetare i 64 länder som kommer i kontakt med 100 miljoner konsumenter - varje dag.
Det gör oss till ett av världens ledande Service Managementföretag.

Ansök nu

Kock restaurang Seaside

Kock, storhushåll
Läs mer Okt 1
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Vid Stena Danmarksterminal driver vi b la. restaurang-, konferens- och cateringverksamhet. Hos kunden ansvarar vi även för lokalvård och andra tjänster.

Vi söker nu en duktig kock till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Menyplanering
• Inköp
• Matlagning (kall-och varmkök)
• Egen kontroll
• Servering & portionering
• Kassa
• Disk och övrigt sedvanligt förekommande arbetsuppgifter i kök.

 

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock med minst fem års yrkesvana
• Datakunskaper (officepaketet)
• B-körkort

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:


• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet

Anställningsform och arbetstider:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och arbetstiden är förlagd på dagtid mån-fre men kvällar och helger kan förekomma.

Har du frågor kontakta restaurangchef Magnus Olsson, magnus.olsson@sodexo.com

Din ansökan vill vi ha senast den 2021-10-27 och rekryteringen sker löpande.

Ansökan kan endast göras via vår hemsida

 


 Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. Vi är 420 000 medarbetare i 64 länder som kommer i kontakt med 100 miljoner konsumenter - varje dag.
Det gör oss till ett av världens ledande Service Managementföretag.

Ansök nu

Gruppledare/Koordinator tågstädning Göteborg

Arbetsledare, städ/Städledare
Läs mer Okt 12
Sodexo söker strukturerad koordinator med ledaregenskaper och intresse för städ!

För oss på Sodexo handlar allt vi gör om att öka människors livskvalitet i vardagen, oavsett om de sitter i en skolmatsal, i en sjukhussäng - eller på ett tåg! Nu behöver vi en ny, härlig medarbetare – som gruppledare/ koordinator för tågstädning. Vill du ge tågresenärer guldkant och leverera städning av absolut världsklass tillsammans med oss? Då kan denna spännande tjänst vara perfekt för dig. Scrolla ner för att läsa mer!

Ett varierande uppdrag och spännande utmaningar

Är du trött på att varje dag är den andra lik och vill städa annat än samma gamla vanliga lokaler? Letar du efter en ombytlig arbetsmiljö där du får vara kreativ och lösningsorienterad? Här får du chansen att hoppa på Sodexos spännande utvecklingsresa och rollen som både gruppledare och koordinator. Våra uppdrag och tjänster kommer framförallt bestå av att städa SJ Götalandståg men också kringliggande tjänster. Här får du en direktbiljett in i varierande arbetsdagar där du verkligen får chansen att utvecklas.

Vi söker dig som är intresserad av en delad tjänst där du får variation i dina arbetsuppgifter genom att arbeta både som Gruppledare i driften och Koordinator.

Rollen som Gruppledare för tågstädning innerfattar att jobba med den översiktliga städningen och hålla koll på daglig uppföljning och rapportering. Kraven på kvalitet, säkerhet och punktlighet är höga - perfekt för dig som är riktigt noggrann!  En vanlig natt består av att leda och fördela arbetet på ett så bra sätt som möjligt - rätt person, på rätt plats, med rätt arbetsuppgift helt enkelt. Utöver det så ingår det att sköta beställningar av material, viss administration och att aktivt delta i återkommande möten och utbildningar som finns inom gruppledarens ansvarsområde. 

I rollen som Koordinator arbetar du med att fördela ut arbetsordrar till ett flertal arbetsplatser i södra Sverige. Du börjar din kväll med att ta fram vilka fordon det är som skall städas och var dessa fordon kommer att stå för natten. Du följer kontinuerligt upp att städningarna blir utförda och är behjälplig med eventuella problem som kan uppstå på vägen. Du har en tät dialog med vår kunds fordonsledning och är hela tiden beredd på att det kan ske förändringar i trafiken som övriga medarbetare behöver få ta del av. Du kommunicerar obehindrat via telefon för att så snabbt som möjligt få ut information till alla våra verksamheter. Du jobbar strukturerat och är en riktig fena på att prioritera och fatta snabba beslut när det behövs. I rollen som Koordinator är du spindeln i nätet som nästan all kommunikation går igenom. 
Du kommer arbeta i vårat egna system Avista Time, dessutom kommer du bli utbildad i våra kunders IT-system.

För att trivas i rollen som koordinator tror vi att du har följande kunskaper idag.


• God datorvana
• Kunskap i officepaketet
• Lätt för att lära dig nya datasystem

Tjänsten är deltid 88% och arbetstiden är förlagd på kväll, natt samt helg och innebär att du blir en viktig kugge i städteamet, men även arbetsledarens högra hand. Idag arbetar man varannan vecka som gruppledare och varannan vecka som koordinator. Det är ett fyraveckors schema där man jobbar 7 nätter och sedan är ledig 7 nätter.


Brinner du för att leverera bra service? Då vill vi veta mer om dig!

Vi tror att du som söker har genomgått grund- och gymnasieskola och kan kommunicera på svenska i tal och skrift. Eftersom städyrket ibland kan vara fysiskt krävande tror vi också att du är frisk och har en god fysik. Ibland kan pulsen höjas lite extra och du som gruppledare kan behöva göra snabba förändringar i arbetsupplägget när tåg av olika anledningar inte alltid kommer som tänkt. Därför ser vi det som en förutsättning att du är kreativ, men även att du har körkort (B) och enkelt kan ta dig dit du behövs då vi använder oss av depåbilar. Till sist hoppas vi att du delar vår uppfattning om att en stjärnstädare är noggrann, punktlig och flexibel!Du får plus i kanten om du även har:


• Tidigare erfarenhet som ledare
• Erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat serviceyrke
• Erfarenhet av golvvård
• SRY, PRYL eller motsvarande utbildning

Inte helt såld än?

Känner du dig fortfarande lite osäker på om Sodexo är rätt arbetsgivare för dig? Ingen fara - vi övertygar dig gärna lite extra! Vi vill nämligen inte bara prata om vad vi gör för våra kunder, utan även vad vi gör för våra medarbetares livskvalitet. För oss är det en självklarhet att erbjuda kollektivavtal, friskvårdsbidrag, ergonomiska arbetsredskap och olika utbildningar.

Skicka in din ansökan snarast, men senast 27 oktober 2021. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt tidigare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kockar och Restaurangbiträden i Göteborgsområdet

Kock, à la carte
Läs mer Sep 9
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Vi söker nu extrapersonal till Sodexos restaurang- och konferensanläggningar i Göteborgsområdet. Gillar du att arbeta i en dynamisk miljö i högt tempo, vågar ta eget ansvar och älskar att sprida energi och glädje till gäster och kollegor är detta ett jobb för dig!

Vi söker nu ett antal medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av diverse inom restaurang och konferens, förekommande arbetsuppgifter, såsom:


• Portionering, kassa, disk.
• Enklare alladsberedning.
• Tillverka mackor, smörgåsar och andra enklare kallköksuppgifter.
• Ta emot gäster och möblera konferensrum.
• Viss servering i form av förmiddags- och eftermiddagsfika.
• Viss enklare bordsservering.
• I övrigt förekommande arbetsuppgifter inom restaurang och konferens
• Kock - sedvanligt förekommande sysslor såsom matlagning, beställa varor, inventering, portionering och övriga sysslor. Vi hjälps alla åt med allting och jobbar som ett team!

Kvalifikationer/Krav:• Du skall ha genomgått gymnasieskola eller motsvarande.
• Vana från arbete i restaurang eller annat servicearbete.
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
• Kassavana är meriterande.
• Kockutbildning och matlagningskunnig, dokumenterad erfarenhet krävs.

Personliga egenskaper:


• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor.
• Lyhörd för kundens behov.
• God samarbetsförmåga.
• Självständig och handlingskraftig.
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag.
• Noggrann, strukturerad och systematisk.
• Förmåga att ibland kunna klara av att arbeta i ett högt tempo.
• Positiv attityd.
• Du delar våra värderingar.

Anställningsform och arbetstider:
Visstidsanställning och varierad sysselsättningsgrad. Schema mån-fre dagtid men kvällar och helger kan förekomma.

Har du frågor kontakta Patrik Ekstrand via mail. patrik.ekstrand@sodexo.com 

Din ansökan vill vi ha senast den 2021-09-30 och rekrytering sker löpande. 
Ansökan kan endast göras vår hemsida.

 


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Sverige omsätter vi 371 miljoner euros och sysselsätter 4000 medarbetare. Det gör oss till ett av Sveriges ledande Service Managementföretag.

Ansök nu

Affärsutvecklare/Säljare Region Väst Cleaning

Utesäljare
Läs mer Aug 30
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Tjänsten är placerad vid någon av våra verksamhet i Väst och i första hand Göteborg med omnejd.


Som Affärsutvecklare/Säljare kommer du att ansvara för hela säljprocessen, vilket i första hand innebär uppsökande försäljning, visst kalkylarbete, offert samt avtalsskrivning. Till detta kommer dessutom möjligheten att arbeta med utveckling av befintliga för affärsområdet Cleaning strategiskt viktiga kontrakt samt att vara verksamheten behjälplig vid eventuella omförhandlingar av dessa befintliga kontrakt. Du brinner för viljan av att utvecklas och göra affärer!

Kvalifikationer:
Du som söker ska vara proaktiv och genom aktivt säljarbete identifiera och därefter driva försäljning mot prospekts till kund. Du ska ha erfarenhet av någon form av försäljning men vi kommer samtidigt att lägga stor vikt vid din personlighet. Du kommer som säljare att ansvara för hela säljprocessen vilket även ställer krav på dig att vara noggrann och planera väl. Utöver social kompetens som vi ser som en självklarhet sätter vi även stort värde vi förmågan att kunna samarbeta med andra då försäljning på Sodexo är ett lagarbete och du agerar projektledare internt och säkerställer alla delar i anbudet.
Du har med fördel ett stort och etablerat kontaktnät och/eller lätt för att skapa nya kontakter.
Med rollen följer ett stort eget ansvar och förmåga att självständigt planera ditt eget arbete.
B-körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan!
Hoppas du känner att denna tjänst är helt rätt för dig och att du vill bli en del av vårt härliga säljteam!
Sista ansökningsdag är 2021-09-19.
Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och ansökan i vårt rekryteringsverktyg ReachMee så snart som möjligt då rekrytering sker löpande.
Har du frågor, vänligen kontakta marcus.carlsson@sodexo.com

Tillträde snarast efter överenskommelse.Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Sverige omsätter vi 371 miljoner euros och sysselsätter 4000 medarbetare. Det gör oss till ett av Sveriges ledande Service Managementföretag.

Ansök nu

Lycholms Restaurang söker Kock

Kock, à la carte
Läs mer Aug 19
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Lyckholms Restaurang & Konferens ligger i fräscha lokaler i Almedal i Göteborg. Kvarteret växer stadigt. I första hand är vi en lunchrestaurang, men förutom restaurang och catering driver vi också reception, städning, konferens och en del andra servicetjänster i kvarteret.
Vi vill att du har några års dokumenterad erfarenhet i yrket. Att du kommer till oss med stort engagemang, idéer och vilja att göra en bra produkt bättre. Att du dessutom vill vara en i laget och med glatt sinne kan hoppa in i receptionen, "showa" vid grillen, ta hand om catering hemma hos kunder, hjälpa till i konferensen eller stå i kassan är en förutsättning. Vi är en liten grupp och det krävs av oss alla att vi hjälper till var helst det behövs. All vana av matlagning är meriterande. Tillsammans gör vi en bra produkt bättre, och möter kundens förväntningar.

Förutsättningar
God svenska i tal och skrift.
Engelska är meriterande.

Antällningsform
Provanställning 6 månader
Heltid
Arbetet sker dagtid vardagar, men kvällar och helger förekommer ibland.
Arbetstid i allmänhet måndag-fredag 7.00-15.30
Lön enligt gällande kollektivavtal.

Tillträde snarast eller efter överenskommelse. 
Sista ansökningsdag är 2 september. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg Reach mee. Rekrytering sker löpande.

Har Du frågor kring tjänsten? Maila till vår platschef, Peter Numerius på, peter.numerius@sodexo.com


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Sverige omsätter vi 371 miljoner euros och sysselsätter 4000 medarbetare. Det gör oss till ett av Sveriges ledande Service Managementföretag.

Ansök nu

Hotellstädare på fartyg

Fartygsstädare
Läs mer Jul 27
Är du den vi letar efter?

Sodexo  letar efter nya medarbetare inom housekeeping på Stena Germanica och Stena Scandinavica i Göteborg. Som anställd hos oss är du en del av ett globalt företag med flera utvecklingsmöjligheter.

Housekeeping handlar om att städa och bädda hytterna på färjan. Det är ett viktigt jobb som påverkar resenärernas upplevelse av resan. Du måste ha en bra känsla för service. Med det menar vi att du förutom att utföra dina arbetsgifter även kan hantera möten med olika människor, är lyhörd för kundernas behov och att du kan bjuda på ett leende även när det är mycket att göra. Du behöver vara flexibel och kunna arbeta i ett högt tempo där du prioriterar och ser lösningar. Arbetsuppgifterna utförs enskilt men du har nära till kollegor och arbetsledare.

Tjänsten avser en visstidsanställning där arbetspasset startar kl 09:30 på morgonen och slutar kl 14:00. För tjänsten krävs kontroll i belastningsregistret, samt ett web-test i ISPS koden.  Vi berättar mer om det vid en eventuell intervju.  Tjänsterna är ca 50%, men varierande upp och ner.

För att söka tjänsten måste du:

Ha genomgått grund- och gymnasieskola, eller motsvarande
Ha goda kunskaper i svenska – både tal och skrift
Vara noggrann, punktlig och flexibel
Ha möjlighet att vara schemalagd på veckans alla dagar
Vara prickfri i belastningsregistret
Det är extra plus om du:

Har erfarenhet av professionell städning, gärna från hotell.

Observera!

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Frågor om tjänsten kan du däremot mejla till: rekrytering.ferries.se@sodexo.com

Vi kallar till intervjuer via den mailadress som du anger i ansökan, så håll koll på inboxen.                    

Välkommen med din ansökan! Vi behöver den senast den 12/6. Ansök snarast då tjänsterna kan komma tillsättas omgående.

Med anledning av Covid-19 pandemin och länders öppnande, ökar smittspridningen så minskar möjligheten till arbete.

Vi har kollektivavtal med SEKO Sjöfolk.


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Sverige omsätter vi 371 miljoner euros och sysselsätter 4000 medarbetare. Det gör oss till ett av Sveriges ledande Service Managementföretag.

Ansök nu

Städare till Stena Line och Landvetter flygplats

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Jul 20
Sodexo letar efter ansvarsfulla städare till våra verkamheter på Stena och Landvetter flygplats. Som anställd i någon av våra städteam är du en del av ett globalt företag med flera utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som vill ha ett spännande extraarbete eller sommarjobb och som gillar ett varierande och ibland utmanande arbete där tempot stundtals är högt. Som städare spelar du en viktig roll för resenärernas upplevelse av resan. Du måste vara noggrann och ibland lösa hastigt uppkomna situationer.

Flygplansstädning är ett lagarbete där flera personer kliver ombord samtidigt för att under tidsbegränsning uppnå ett bra resultat. Din samarbetsförmåga och känsla för service är viktig. Med det menar vi att du förutom att utföra dina arbetsgifter även kan hantera möten med olika människor, är lyhörd för kundernas behov och att du kan bjuda på ett leende även när det är mycket att göra.

Eftersom livet på en flygplats pågår dygnet runt alla dagar om året är arbetstiden förlagt till förmiddag, eftermiddag eller natt. Anställningen avser visstidsanställning vid behov av extra arbetskraft, tex vid sjukdom eller ledighet hos ordinarie personal. Under sommarperioden kan du kopplas till ett rullande schema.

För att få arbeta på en flygplats krävs kontroll i belastningsregistret, och vid anställning även hos Transportstyrelsen. Detta gör att rekryteringen kan ta upp till åtta veckor.

Som städare på Stena så handlar det om att städa och bädda hytterna på fartygen Stena Germanica och Stena Scandinavica. Det är ett viktigt jobb som påverkar resenärernas upplevelse av resan. Du måste ha en bra känsla för service. Med det menar vi att du förutom att utföra dina arbetsgifter även kan hantera möten med olika människor, är lyhörd för kundernas behov och att du kan bjuda på ett leende även när det är mycket att göra. Du behöver vara flexibel och kunna arbeta i ett högt tempo där du prioriterar och ser lösningar. Arbetsuppgifterna utförs enskilt men du har nära till kollegor och arbetsledare.

Med anledning av pågående pandemi kan vi inte garantera att vår rekrytering nu kommer att leda till anställning i något fall. All rekrytering förutsätter att människor kan börja resa igen och att vaccinationsplanerna genomförs och fungerar. Denna rekrytering avser både hotellstädning på Stena Line och flygplansstädning på Landvetter då vi nu ser en ökad trafik på båda våra uppdrag.

För att söka tjänsten måste du:


• Ha genomgått grund- och gymnasieskola
• Ha goda kunskaper i svenska – både tal och skrift
• Förståelse i engelska
• Vara noggrann och punktlig
• Vara prickfri i belastningsregistret
• Ha dokumenterad sysselsättning från de senaste fem åren (t ex: arbetsgivare, utbildning intyg av anhörig om du haft sommarlov osv.)
• Körkort klass B är ett krav

 Det är extra plus om du:


• Har erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat serviceyrke
• Har SRY, PRYL eller motsvarande utbildning

Observera!

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg ReachMee. Frågor om tjänsten kan du däremot mejla till: rekrytering.got.se@sodexo.com

Då arbetsplatsen på Landvetter är skyddsklassad krävs intyg bakåt de senaste fem åren, med högst 28 dagar utan intyg. Detta är ett krav från Transportstyrelsen och skall tas med i sin helhet vid en intervju, liksom minst två referenser.

Anställning sker i nuläget på ramavtal eller en visstidsanställning.


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Sverige omsätter vi 371 miljoner euros och sysselsätter 4000 medarbetare. Det gör oss till ett av Sveriges ledande Service Managementföretag.

Ansök nu

Ullevigatan restaurang söker kock

Kock, à la carte
Läs mer Jun 22
Restaurang Ullevigatan ligger i moderna fräscha lokaler mellan våra fotbollsarenor i Göteborg. I första hand är vi en konferens-ochlunchrestaurang, men förutom restaurang och catering driver vi städning och en del andra servicetjänster i kvartetet. Vi tror att du kommer till oss med stort engagemang, idéer och vilja att göra en bra produkt bättre. Dessutom att du  har viljan att hugga i och hjälpa till var helst det behövs, vara en i laget. Hos oss hjälper vi varandra och har kul. All vana av matlagning är meriterande Tillsammans gör vi en bra produkt bättre och möter kundens förväntningar.           

Förutsättningar


• Vi vill att Du har dokumenterad erfarenhet i yrket och några referenser från tidigare arbetsplatser.
• Körkort B är krav
• God svenska i tal och skrift.
• Engelska är meriterande.

Heltid - Arbetet sker dagtid vardagar, men kvällar och helger kan förekomma.
Arbetstid i allmänhet måndag-fredag 7.00-15.30
Provanställning 6 månader
Lön enligt gällande kollektivavtal.
Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag är 15 juli. OBS! vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg Reach mee.

Har du frågor kring tjänsten? Maila till vår platschef, Jimmy Wigmark: jimmy.wigmark@sodexo.com

 


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Sverige omsätter vi 371 miljoner euors och sysselsätter 6400 medarbetare. Det gör oss till ett av Sveriges ledande Service Managementföretag.

Ansök nu

Städare till Stena Line och Landvetter flygplats

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Jul 3
Sodexo letar efter ansvarsfulla städare till våra verkamheter på Stena och Landvetter flygplats. Som anställd i någon av våra städteam är du en del av ett globalt företag med flera utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som vill ha ett spännande extraarbete eller sommarjobb och som gillar ett varierande och ibland utmanande arbete där tempot stundtals är högt. Som städare spelar du en viktig roll för resenärernas upplevelse av resan. Du måste vara noggrann och ibland lösa hastigt uppkomna situationer.

Flygplansstädning är ett lagarbete där flera personer kliver ombord samtidigt för att under tidsbegränsning uppnå ett bra resultat. Din samarbetsförmåga och känsla för service är viktig. Med det menar vi att du förutom att utföra dina arbetsgifter även kan hantera möten med olika människor, är lyhörd för kundernas behov och att du kan bjuda på ett leende även när det är mycket att göra.

Eftersom livet på en flygplats pågår dygnet runt alla dagar om året är arbetstiden förlagt till förmiddag, eftermiddag eller natt. Anställningen avser visstidsanställning vid behov av extra arbetskraft, tex vid sjukdom eller ledighet hos ordinarie personal. Under sommarperioden kan du kopplas till ett rullande schema.

För att få arbeta på en flygplats krävs kontroll i belastningsregistret, och vid anställning även hos Transportstyrelsen. Detta gör att rekryteringen kan ta upp till åtta veckor.

Som städare på Stena så handlar det om att städa och bädda hytterna på fartygen Stena Germanica och Stena Scandinavica. Det är ett viktigt jobb som påverkar resenärernas upplevelse av resan. Du måste ha en bra känsla för service. Med det menar vi att du förutom att utföra dina arbetsgifter även kan hantera möten med olika människor, är lyhörd för kundernas behov och att du kan bjuda på ett leende även när det är mycket att göra. Du behöver vara flexibel och kunna arbeta i ett högt tempo där du prioriterar och ser lösningar. Arbetsuppgifterna utförs enskilt men du har nära till kollegor och arbetsledare.

Med anledning av pågående pandemi kan vi inte garantera att vår rekrytering nu kommer att leda till anställning i något fall. All rekrytering förutsätter att människor kan börja resa igen och att vaccinationsplanerna genomförs och fungerar. Denna rekrytering avser både hotellstädning på Stena Line och flygplansstädning på Landvetter då vi nu ser en ökad trafik på båda våra uppdrag.

För att söka tjänsten måste du:


• Ha genomgått grund- och gymnasieskola
• Ha goda kunskaper i svenska – både tal och skrift
• Förståelse i engelska
• Vara noggrann och punktlig
• Vara prickfri i belastningsregistret
• Ha dokumenterad sysselsättning från de senaste fem åren (t ex: arbetsgivare, utbildning intyg av anhörig om du haft sommarlov osv.)
• Körkort klass B är ett krav

 Det är extra plus om du:


• Har erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat serviceyrke
• Har SRY, PRYL eller motsvarande utbildning

Observera!

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg ReachMee. Frågor om tjänsten kan du däremot mejla till: rekrytering.got.se@sodexo.com

Då arbetsplatsen på Landvetter är skyddsklassad krävs intyg bakåt de senaste fem åren, med högst 28 dagar utan intyg. Detta är ett krav från Transportstyrelsen och skall tas med i sin helhet vid en intervju, liksom minst två referenser.

Anställning sker i nuläget på ramavtal eller en visstidsanställning.


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Sverige omsätter vi 371 miljoner euros och sysselsätter 4000 medarbetare. Det gör oss till ett av Sveriges ledande Service Managementföretag.

Ansök nu

Städare till Stena Line och Landvetter flygplats

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Jun 24
Sodexo letar efter ansvarsfulla städare till våra verkamheter på Stena och Landvetter flygplats. Som anställd i någon av våra städteam är du en del av ett globalt företag med flera utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som vill ha ett spännande extraarbete eller sommarjobb och som gillar ett varierande och ibland utmanande arbete där tempot stundtals är högt. Som städare spelar du en viktig roll för resenärernas upplevelse av resan. Du måste vara noggrann och ibland lösa hastigt uppkomna situationer.

Flygplansstädning är ett lagarbete där flera personer kliver ombord samtidigt för att under tidsbegränsning uppnå ett bra resultat. Din samarbetsförmåga och känsla för service är viktig. Med det menar vi att du förutom att utföra dina arbetsgifter även kan hantera möten med olika människor, är lyhörd för kundernas behov och att du kan bjuda på ett leende även när det är mycket att göra.

Eftersom livet på en flygplats pågår dygnet runt alla dagar om året är arbetstiden förlagt till förmiddag, eftermiddag eller natt. Anställningen avser visstidsanställning vid behov av extra arbetskraft, tex vid sjukdom eller ledighet hos ordinarie personal. Under sommarperioden kan du kopplas till ett rullande schema.

För att få arbeta på en flygplats krävs kontroll i belastningsregistret, och vid anställning även hos Transportstyrelsen. Detta gör att rekryteringen kan ta upp till åtta veckor.

Som städare på Stena så handlar det om att städa och bädda hytterna på fartygen Stena Germanica och Stena Scandinavica. Det är ett viktigt jobb som påverkar resenärernas upplevelse av resan. Du måste ha en bra känsla för service. Med det menar vi att du förutom att utföra dina arbetsgifter även kan hantera möten med olika människor, är lyhörd för kundernas behov och att du kan bjuda på ett leende även när det är mycket att göra. Du behöver vara flexibel och kunna arbeta i ett högt tempo där du prioriterar och ser lösningar. Arbetsuppgifterna utförs enskilt men du har nära till kollegor och arbetsledare.

Med anledning av pågående pandemi kan vi inte garantera att vår rekrytering nu kommer att leda till anställning i något fall. All rekrytering förutsätter att människor kan börja resa igen och att vaccinationsplanerna genomförs och fungerar. Denna rekrytering avser både hotellstädning på Stena Line och flygplansstädning på Landvetter då vi nu ser en ökad trafik på båda våra uppdrag.

För att söka tjänsten måste du:


• Ha genomgått grund- och gymnasieskola
• Ha goda kunskaper i svenska – både tal och skrift
• Förståelse i engelska
• Vara noggrann och punktlig
• Vara prickfri i belastningsregistret
• Ha dokumenterad sysselsättning från de senaste fem åren (t ex: arbetsgivare, utbildning intyg av anhörig om du haft sommarlov osv.)
• Körkort klass B är ett krav

 Det är extra plus om du:


• Har erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat serviceyrke
• Har SRY, PRYL eller motsvarande utbildning

Observera!

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg ReachMee. Frågor om tjänsten kan du däremot mejla till: rekrytering.got.se@sodexo.com

Då arbetsplatsen på Landvetter är skyddsklassad krävs intyg bakåt de senaste fem åren, med högst 28 dagar utan intyg. Detta är ett krav från Transportstyrelsen och skall tas med i sin helhet vid en intervju, liksom minst två referenser.

Anställning sker i nuläget på ramavtal eller en visstidsanställning.


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Sverige omsätter vi 371 miljoner euors och sysselsätter 6400 medarbetare. Det gör oss till ett av Sveriges ledande Service Managementföretag.

Ansök nu

Lycholms Restaurang söker Kock - Göteborg

Kock, à la carte
Läs mer Jun 14
Lyckholms Restaurang & Konferens ligger i moderna fräscha lokaler i Almedal i Göteborg. Kvarteret växer stadigt. I första hand är vi en lunchrestaurang, men förutom restaurang och catering driver vi också reception, städning, konferens och levererar en del andra servicetjänster i kvarteret.
Vi tror att du kommer till oss med stort engagemang, idéer och vilja att göra en bra produkt bättre. Dessutom att du har viljan att hugga i och hjälpa till var helst det behövs, vara en i laget. Hos oss hjälper vi varandra och har kul. All vana av matlagning är meriterande. Tillsammans gör vi en bra produkt bättre, och möter kundens förväntningar.

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:


• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet

Förutsättningar


• Vi vill att Du har dokumenterad erfarenhet i yrket och några referenser från tidigare arbetsplatser.
• Körkort B är krav
• God svenska i tal och skrift.
• Engelska är meriterande.

Heltid - Arbetet sker dagtid vardagar, men kvällar och helger kan förekomma.
Arbetstid i allmänhet måndag-fredag 7.00-15.30
Provanställning 6 månader
Lön enligt gällande kollektivavtal.
Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag är 25 juni. OBS! vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg Reach mee.

Har Du frågor kring tjänsten? Maila till vår platschef, Peter Numerius på, peter.numerius@sodexo.com


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Sverige omsätter vi 371 miljoner euors och sysselsätter 6400 medarbetare. Det gör oss till ett av Sveriges ledande Service Managementföretag.

Ansök nu

Hotellstädare på fartyg

Fartygsstädare
Läs mer Jun 4
Är du den vi letar efter?

Sodexo  letar efter nya medarbetare inom housekeeping på Stena Germanica och Stena Scandinavica i Göteborg. Som anställd hos oss är du en del av ett globalt företag med flera utvecklingsmöjligheter.

Housekeeping handlar om att städa och bädda hytterna på färjan. Det är ett viktigt jobb som påverkar resenärernas upplevelse av resan. Du måste ha en bra känsla för service. Med det menar vi att du förutom att utföra dina arbetsgifter även kan hantera möten med olika människor, är lyhörd för kundernas behov och att du kan bjuda på ett leende även när det är mycket att göra. Du behöver vara flexibel och kunna arbeta i ett högt tempo där du prioriterar och ser lösningar. Arbetsuppgifterna utförs enskilt men du har nära till kollegor och arbetsledare.

Tjänsten avser en visstidsanställning där arbetspasset startar kl 09:30 på morgonen och slutar kl 14:00. För tjänsten krävs kontroll i belastningsregistret, samt ett web-test i ISPS koden.  Vi berättar mer om det vid en eventuell intervju.  Tjänsterna är ca 50%, men varierande upp och ner.

För att söka tjänsten måste du:

Ha genomgått grund- och gymnasieskola, eller motsvarande
Ha goda kunskaper i svenska – både tal och skrift
Vara noggrann, punktlig och flexibel
Ha möjlighet att vara schemalagd på veckans alla dagar
Vara prickfri i belastningsregistret
Det är extra plus om du:

Har erfarenhet av professionell städning, gärna från hotell.

Observera!

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Frågor om tjänsten kan du däremot mejla till: rekrytering.ferries.se@sodexo.com

Vi kallar till intervjuer via den mailadress som du anger i ansökan, så håll koll på inboxen.                    

Välkommen med din ansökan! Vi behöver den senast den 12/6. Ansök snarast då tjänsterna kan komma tillsättas omgående.

Med anledning av Covid-19 pandemin och länders öppnande, ökar smittspridningen så minskar möjligheten till arbete.

Vi har kollektivavtal med SEKO Sjöfolk.


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Sverige omsätter vi 371 miljoner euors och sysselsätter 6400 medarbetare. Det gör oss till ett av Sveriges ledande Service Managementföretag.

Ansök nu

Lokalvårdare, deltid, Västra Frölunda

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Apr 16
Vi söker nu fyra nya kollegor.

Arbetet avser städning i djursjukhusmiljö. Detta innebär bland annat att man städar i behandlingsrum för djur samt även uför viss tvätthantering. Så vi förutsätter att du tycker om djur och att du givetvis inte är allergisk mot pälsdjur. Detta ett varierande och roligt och utmanande arbete, som kräver stort personligt engagemang. Du kommer att arbeta självständigt och i nära kontakt med kundens medarbetare på uppdraget, så det är även viktigt att du är flexibel och trivs med att leverera service.

Uppdraget startar redan den 3 maj, och de olika arbetstiderna/tjänsterna är enligt följande:

Tjänst 1: 4 timmar per dag med start kl. 06,00 måndag-fredag. 

Tjänst 2: 4 timmar per kväll med start kl. 20,00 måndag-fredag.

Tjänst 3: 4 timmar på lördagar med start kl. 20,00 med möjlighet att arbeta storhelger.

Tjänst 4: 4 timmar på söndagar med start kl 20,00 med möjlighet att arbeta storhelger

Uppge i din ansökan vilket av ovanstående arbetspass du är intresserad av, morgon, natt, helg eller samtliga tjänster. 

Kvalifikationer/Krav:


• Du skall ha genomgått gymnasieskola eller motsvarande
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• Tidigare städvana är meriterande
• Du ska inte vara pälsdjurs allergiker
• Du ska kunna tåla blod då städningen är djursjukhusmiljö 

Personliga egenskaper:


• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Självständig, flexibel och handlingskraftig
• Positiv attityd
• Du delar våra värderingar

Anställningsform och arbetstider:

Provanställning, 6 månader. Din ansökan vill vi ha senast den 25/4-2021. Rekrytering pågår löpande med start omgående, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

OBS! Ansökan kan endast göras via ansökningsknappen på vår hemsida


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Sverige omsätter vi 371 miljoner euors och sysselsätter 6400 medarbetare. Det gör oss till ett av Sveriges ledande Service Managementföretag.

Ansök nu

Kock till Restaurang Seaside

Kock, storhushåll
Läs mer Feb 1
Restaurangen serverar dagligen 125 - 200 lunch, catering, café och konferensservice. Vi är centralt belägna i Göteborg mitt i Stena Lines Danmarksterminal. Våra öppettider är för tillfället  08.00-14.30 med lunchservering mellan klockan 11.00 – 13.30  måndag – fredag. Dessa tider kan komma att justeras längre fram.

På restaurang Seaside arbetar alla med alla uppgifter och hjälps åt där det behövs, även om vi i grunden har olika roller och kunskap.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:


• Inköp
• Matlagning
• Menyplanering
• Portionering
• Servering/Kassa
• Egenkontroll
• Svinnhantering
• Inventering
• Städning
• Disk

Kvalifikationer / Krav


• Utbildad kock med yrkesvana
• Datakunskaper (Officepaketet)
• Svenska i tal och skrift

Personliga egenskaper


• Vi söker dig med ett brinnande mat-intresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktat och initiativrik
• Hög social kompetens
• Stundvis högt tempo
• Du delar våra värderingar, Laganda - Serviceanda och Utveckling

Arbetstid dagtid 07.00-15.30, heltid, provanställning 6 månader tillämpas.

Kollektivavtal finns.

Tjänsten kommer tillsättas from den 1:e februari 2021

Frågor besvaras av vår Restaurangchef Magnus Olsson via mail: magnus.olsson@sodexo.com

Din ansökan vill vi ha senast 210220

Ansökan kan endast göras via ansökningsknappen i annonsen på vår hemsida. Ansökningar via e-post kommer ej att beaktas.


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 67 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 633 miljoner euors och sysselsätter 10 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Ansök nu

Kock till Restaurang Seaside

Kock, storhushåll
Läs mer Feb 1
Restaurangen serverar dagligen 125 - 200 lunch, catering, café och konferensservice. Vi är centralt belägna i Göteborg mitt i Stena Lines Danmarksterminal. Våra öppettider är för tillfället  08.00-14.30 med lunchservering mellan klockan 11.00 – 13.30  måndag – fredag. Dessa tider kan komma att justeras längre fram.

På restaurang Seaside arbetar alla med alla uppgifter och hjälps åt där det behövs, även om vi i grunden har olika roller och kunskap.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:


• Inköp
• Matlagning
• Menyplanering
• Portionering
• Servering/Kassa
• Egenkontroll
• Svinnhantering
• Inventering
• Städning
• Disk

Kvalifikationer / Krav


• Utbildad kock med yrkesvana
• Datakunskaper (Officepaketet)
• Svenska i tal och skrift

Personliga egenskaper


• Vi söker dig med ett brinnande mat-intresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktat och initiativrik
• Hög social kompetens
• Stundvis högt tempo
• Du delar våra värderingar, Laganda - Serviceanda och Utveckling

Arbetstid dagtid 07.00-15.30, heltid, provanställning 6 månader tillämpas.

Kollektivavtal finns.

Tjänsten kommer tillsättas from den 1:a mars 2021

Frågor besvaras av vår Restaurangchef Magnus Olsson via mail: magnus.olsson@sodexo.com

Din ansökan vill vi ha senast 210220

Ansökan kan endast göras via ansökningsknappen i annonsen på vår hemsida. Ansökningar via e-post kommer ej att beaktas.


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 67 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 633 miljoner euors och sysselsätter 10 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Ansök nu

Gruppledare tågstädning i Göteborg

Arbetsledare, städ/Städledare
Läs mer Nov 26
Sodexo söker noggrann gruppledare!
För oss på Sodexo handlar allt vi gör om att öka människors livskvalitet i vardagen, oavsett om de sitter i en skolmatsal, i en sjukhussäng - eller på ett tåg! Nu behöver vi nya, härliga medarbetare – en  gruppledare för tågstädning. Vill du ge tågresenärer guldkant och leverera städning av absolut världsklass tillsammans med oss? Då kan någon av dessa spännande tjänster vara perfekt för dig. Scrolla ner för att läsa mer!

Ett varierande uppdrag och spännande utmaningar
Är du trött på att varje dag är den andra lik och vill städa annat än samma gamla vanliga lokaler? Letar du efter en ombytlig arbetsmiljö där du får vara kreativ och lösningsorienterad? Perfekt - nu behöver vårt härliga städteam på centralstationen i Göteborg förstärkning! Här får du chansen att hoppa på Sodexos spännande utvecklingsresa och axla en av rollerna som gruppledare. Våra uppdrag och tjänster består framförallt av att städa Sj Götalandståg samt SJs Nattåg, men också av bäddning och påfyllning av material som resenärerna behöver på sina äventyr. Här får du en direktbiljett in i varierande arbetsdagar där du verkligen får chansen att utvecklas inom din städnisch. Är du en mästare på att koordinera storstädning eller en stjärna på att leda tågstädning? Läs mer för att se vilken roll som passar bäst för dig!

Låt ditt intresseområde bli ditt ansvarsområde!

Rollen som Gruppledare för tågstädning passar dig som är intresserad av att jobba med den översiktliga städningen och hålla koll på daglig uppföljning och rapportering. Den passa också perfekt för dig som vill grotta ner dig i periodisk underhållning och storstädning, eftersom du får vara med och ansvara för att planera in de tågvagnar som behöver storstädning.  och kraven på kvalitet, säkerhet och punktlighet är höga - perfekt för dig som är riktigt noggrann! 

Rollen är på 88% dagtid samt helg och innebär att du blir en viktig kugge i städteamet, men även arbetsledarens högra hand. En vanlig dag består av att leda och fördela dagens arbete på ett så bra sätt som möjligt - rätt person, på rätt plats, med rätt arbetsuppgift helt enkelt. Utöver det så ingår det att sköta beställningar av material, viss administration och att aktivt delta i återkommande möten och utbildningar som finns inom gruppledarens ansvarsområde, exempelvis  APT. 

Är du en stjärnstädare? Då vill vi veta mer om dig!

Vi tror att du som söker har genomgått grund- och gymnasieskola och kan kommunicera på svenska. Eftersom städyrket ibland kan vara fysiskt krävande tror vi också att du är frisk och har en god fysik. Ibland kan pulsen höjas lite extra och du som gruppledare kan behöva åka ut och möta upp tåg som av olika anledningar har blivit stillastående. Därför ser vi det som en förutsättning att du är kreativ, men även att du har körkort och enkelt kan ta dig dit du behövs. Till sist hoppas vi att du delar vår uppfattning om att en stjärnstädare är noggrann, punktlig och flexibel!

Du får en guldstjärna i kanten om du även har:


• Tidigare erfarenhet som ledare
• Erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat serviceyrke
• Erfarenhet av golvvård
• SRY, PRYL eller motsvarande utbildning
• Körkort med utökad behörighet B96 eller BE

Inte helt såld än?
Känner du dig fortfarande lite osäker på om Sodexo är rätt arbetsgivare för dig? Ingen fara - vi övertygar dig gärna lite extra! Vi vill nämligen inte bara prata om vad vi gör för våra kunder, utan även vad vi gör för våra medarbetares livskvalitet. För oss är det en självklarhet att erbjuda kollektivavtal, friskvårdsbidrag, ergonomiska arbetsredskap och olika utbildningar.

Skicka in din ansökan snarast, men senast 15 december 2019.
Varmt välkommen med din ansökan!
Kontakt: Mathias.kitterfeldt@sodexo.com

Ansök nu

Tågstädare Göteborg

Vagnsstädare
Läs mer Jul 30
Vill du jobba i ett globalt företag med flera utvecklingsmöjligheter och där fokus ligger på att bidra till människors livskvalitet? Som arbetsgivare gör vi det genom att till exempel erbjuda kollektivavtal, friskvårdspeng och ergonomiska arbetsredskap/olika utbildningar. Just nu söker vi tågstädare med placering i Göteborg.

Är du den vi letar efter?

För att trivas som medarbetare i Sodexo Transport bör du gillar ett varierande och ibland utmanande arbete. 
Vi söker nya kollegor som vill vara en del av vårt team på centralen i Göteborg. Våra uppdrag och tjänster består av att städa och bädda SJs Nattåg/Norrlandståg där det även ingår bäddning samt påfyllning/rustning av material och bäddartiklar, att städa Västtrafiks pendeltåg för SJ Götalandståg samt viss lokalvård. Utöver det utför vi periodisk underhållning och storstädning av både nattåg och västtåg som utförs av ett utbildat storstädningsteam.  
Städningen utförs dag, kväll, natt och helg under årets alla dagar. 
Vi söker i första hand dig som kan arbeta extra vid arbetstoppar och vakanser, eller som vill vara en del av storstädningsteamet. Anställningsformen är visstidsanställning med start omgårende.

Som städare spelar du en viktig roll för resenärernas upplevelse av resan. Du måste vara noggrann och ibland lösa hastigt uppkomna situationer. Det kan till exempel handla om förändringar i tidsplanen eller tåg som blir försenade, då gäller det att vara kreativ och lösa situationen på bästa möjliga sätt. Du behöver vara självständig men samtidigt ha god samarbetsförmåga.

Vi sätter stort värde på en bra servicekänsla hos våra medarbetare. Med det menar vi att du förutom att utföra dina arbetsgifter även kan hantera möten med olika människor, är lyhörd för kundernas behov och att du kan bjuda på ett leende även när det är mycket att göra.

Förutsättningar för tjänsten:


• Genomgått grund- och gymnasieskola
• Goda kunskaper i svenska – både tal och skrift
• Vara noggrann, punktlig och flexibel
• God fysik eftersom städyrket stundtals är fysiskt krävande
• Körkort

 Det är extra plus om du:


• Har erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat serviceyrke
• Har erfarenhet av golvvård
• SRY, PRYL eller motsvarande utbildning

Observera!

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg ReachMee. Frågor om tjänsten kan du däremot mejla till: Filip.Jennerfors@sodexo.com eller Mathias.Kitterfeldt@sodexo.com

Välkommen med din ansökan! Vi vill gärna ha den snarast men behöver den senast den 15 september 2019.

Vi har kollektivavtal med SEKO-spår.

Ansök nu

Säljare Region Väst

Utesäljare
Läs mer Jul 30
Nu tar vi steget in i framtiden genom strategisk positionering och närvaro i vår västra region! Vi söker en nytänkande säljare som vill vara med i vår tillväxtresa med målsättning att stärka vår position på marknaden.


Du kommer att arbeta nära distriktschef, platschefer och arbetsledare och ansvara för att driva försäljningen tillsammans med dem och utveckla verksamheten mot uttalade mål och budget. Rapportering sker till Utvecklingsansvarig.

Tjänsten är placerad i Göteborg och din utgångspunkt blir vårt härliga kontor i Mölndal, där du även kommer att ha ett bra gäng av kolleger.

Som Säljare kommer du att ansvara för hela säljprocessen i Region Väst, vilket i första hand innebär uppsökande försäljning, visst kalkylarbete, offert samt avtalsskrivning. Till detta kommer dessutom möjligheten att arbeta med utveckling och utökning av befintliga kontrakt samt att vara till verksamheten behjälplig vid eventuella omförhandlingar av dessa befintliga kontrakt. Du brinner för viljan att utvecklas och göra affärer!

Kvalifikationer:

Du som söker ska vara noggrann, kunna planera och genomföra enligt tidsplan men samtidigt också kunna släppa planeringen och agera i nuet. Du bör ha en gedigen erfarenhet av försäljning, framför allt tjänsteförsäljning. Du kommer i rollen som säljare att ansvara för hela säljprocessen, detta ställer krav på dig där erfarenhet av projektledning och arbete i projektform kommer bli en viktig faktor för framgång. Utöver din sociala kompetens lägger vi även stor vikt vid din förmåga att samarbeta med andra.

Du ska inneha ett stort kontaktnät och/eller ha lätt för att skapa nya kontakter

Med rollen följer stort eget ansvar och förmåga att självständigt planera ditt eget arbete.

B-körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan!

Hoppas att du känner att denna tjänst är helt rätt för dig och att du vill bli en del av vårt härliga säljteam! Sista ansökningsdag 2019-08-31. Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och ansökan i vårt rekryteringsverktyg Reach Mee så snart som möjligt då rekrytering sker löpande.

Tillträde snarast efter överenskommelse.

Frågor kring tjänsten besvaras av utvecklingsansvarig, Marcus Carlsson, marcus.carlsson@sodexo.comSodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Ansök nu