Keolis Sverige AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Keolis Sverige AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Underhållsingenjör

Civilingenjör, drift och underhåll, elkraft
Läs mer Nov 15
Kollektivtrafikens framtid är elektrisk, och hos Keolis är vi i framkant av detta paradigmskifte. Med en stark vision om en grönare framtid, förbereder vi oss intensivt. Vi investerar i nya teknologier och digitala lösningar för att göra det enklare för våra kunder att resa på ett hållbart och pålitligt sätt. Tillsammans bygger vi morgondagens hållbara kollektivtrafik.


Vi på Keolis expanderar vår tekniska stab och söker nu en underhållsingenjör till vårt trafikområde Göteborg och Skåne. Vi letar efter dig som brinner för underhåll, ny teknik, innovativa lösningar där du kommer att vara navet för teknisk kompetens och stöd inom ditt trafikområde. Vi har den perfekta plattformen för dig som vill vara med, påverka och forma morgondagens kollektivtrafik.


Vi på Keolis tror på att ansvarstagande, engagerade och kompetenta medarbetare är nyckeln till en bättre kollektivtrafik. Genom att erbjuda en positiv upplevelse får vi fler att välja buss över bil vilket är vårt sätt att bidra till en hållbar framtid. Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra.


Om rollen


Du kommer att vara med på en spännande resa inom bussbranschen där du har en nyckelroll som underhållsingenjör med inriktning på E-mobility. Du kommer att ha ett övergripande ansvar inom Trafikområdet, fungera som en teknisk kompetensbärare och vara den viktiga länken mellan central teknik och trafikområdets depåer. Ditt arbete innebär att utforma och säkra vår övergång till eldrivna och smarta fordon samt garantera ett ordnat mottagande av ny teknik och en smidig omställning. Tillsammans kommer vi att driva utvecklingen mot en grönare framtid för kollektivtrafiken.


Ditt arbete innebär att leda förändrings- och utvecklingsinitiativ för att säkerställa att vårt underhåll håller en hög säkerhet och kvalitet. Du ansvarar bland annat för att förbereda och implementera processer, metoder och säkerställa att rätt kompetens finns. Rollen innebär även att strukturera och effektivisera underhållet genom fordonsplanering och att utveckla övergripande strategier som omfattar hela trafikområdet. Genom noggrann övervakning av utfall och trender, samt genomförande av grundorsaksanalyser, kommer du att vara motorn bakom en effektiv förbättringsprocess. Med din proaktiva och strategiska insats kommer du att vara en nyckelfaktor för att lyfta vårt underhåll till nya höjder av effektivitet och kvalitet.Utöver samarbete med trafikområdets produktion ingår samarbete med kunder och andra avdelningar inom Keolis, såsom fleet management, fastighet, säkerhet och inköp. Kortare resor inom Sverige och Europa förekommer för möten, workshops, konferenser och leverantörsbesök. Rollen ingår i underhållets ledningsgrupp.


Din profil


För att bli framgångsrik i denna roll ser vi att du har ett stort tekniskt intresse och kunskap inom underhåll, och du kommer verka som en sammanhållande part för underhållet på Trafikområdet. För att trivas i rollen är du en självgående, ansvarstagande och noggrann lagspelare som bidrar med nya idéer och tar egna initiativ. Du är analytisk och ser förbättringsmöjligheter, och är beredd att resa då ditt arbete spänner över hela ditt trafikområde.


Din personliga tekniska utveckling och kompetens går i linje med Keolis omställning till elektrifiering av fordon och depåer. Du trivs med att vidareutveckla och uppdatera dina kunskaper inom området genom fortbildning samt samarbete med experter från teknikleverantörer, kollektivtrafikmyndigheter och forsknings- och samarbetsprojekt.


Eftersom arbetsuppgifterna är varierande ser vi gärna att du har kunskap inom:


- Projektarbete och processförbättringar

- Hög förmåga att kommunicera åtaganden och lösningar

- Ellära, elsäkerhet, hållbara tekniska energilösningar, förnyelsebara energikällor och energieffektivisering


Vi tror även att du har:


- Högskoleingenjör inom relevant område eller annan likvärdig relevant utbildning

- Erfarenhet inom kollektivtrafik eller likvärdig bransch ser vi som meriterande

- Flytande svenska i tal och skrift

- B-körkort


Vad kan du se fram emot?Rollen som underhållsingenjör på Keolis innebär att du kommer att få omväxlande arbetsuppgifter och möta många kompetenta och trevliga kollegor. Du kommer att besöka befintliga depåer samtidigt som du kan arbeta hemifrån när det passar uppgifterna. Vårt huvudkontor finns i Marieberg på Kungsholmen.Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön, work-life-balance och flera trevliga förmåner. Men framför allt erbjuder vi en arbetsplats med spännande utvecklingsmöjligheter och stöttande kollegor. Arbetsmiljön på Keolis präglas av mångfald och respekt för varandras olikheter.Så ansöker duVi går löpande igenom ansökningar så vänta inte med att skicka in din ansökan! Om du har frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Maria Moberg på maria.moberg@keolis.se. Urvalet baseras på dina tidigare erfarenheter samt dina inneboende personliga förutsättningar, och vi kommer därför att ta hjälp av arbetspsykologiska testverktyg från Alva Labs.

Ansök nu

Personalplanerare - Ersättare

Administrativ utvecklare
Läs mer Dec 1
PERSONALPLANERARE 


Vill du vara med och skapa samhällsnytta och hållbara lösningar för framtidens kollektivtrafik? Vill du bidra till en god trafiksäkerhet och att våra förare har goda arbetsförhållanden? Då kanske du är vår nya  personalplanerare.


Om tjänsten? 


På avdelningen ansvarar vi för planering av bussförarnas arbete på såväl strategisk- som taktisk- och operativ nivå. Utöver den dagliga bemanningen så innebär det bland annat att vi optimerar tidsökningen, initierar och tar fram schemasammansättningen till den årliga omplaceringen och ansvarar för den årliga semesterutläggningen. Oavsett om det handlar om fasta tjänster, tidsökningstjänster eller dagplanerade tjänster arbetar vi utifrån lag och avtal, ekonomi och en objektiv och rättvis hantering av vår personal.  Personalplaneringen är lokaliserad vid vår depå på Hisingen.


Som personalplanerare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att: ? • Bemanna dagplanerad och behovsanställd personal  
• Planera aktiviteter såsom utbildning, facklig tid, personalsamtal m.m. 
• Hantera önskemål och ledighetsansökningar 
• Besvara frågor från förare, driftpersonal och teamchefer 


Efter hand kommer du att ges möjlighet att utvecklas genom att lära dig bland annat tidsökning och tidföring.  


Din Profil   


Som person är du resultatorienterad och har en väl utvecklad samarbetsförmåga. Du har en logisk och analytisk förmåga och ett driv i att vilja utveckla organisation och arbetsformer. Då du i denna roll har ett nära samarbete med flera andra interna funktioner behöver du vara kommunikativ samtidigt som du har integritet. 


Du har god systemvana och trivs med att ha datorn som ditt främsta arbetsverktyg. Om du har erfarenhet av arbetsledning sedan tidigare, så är det meriterande. Vi ser även att du behöver ha ett genuint intresse för arbetsrätt och kollektivavtal men det du inte redan kan kommer du att lära dig när du väl är på plats. 


Det här får du från oss? 


Hos Keolis får du en introduktionsutbildning och möjlighet till vidareutbildning. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.?Keolis är en arbetsplats för dig som trivs i en miljö präglad av etnisk och kulturell mångfald, där klimatet är öppet och där vi respekterar varandras likheter och olikheter.  


Så här ansöker du? 


Fyll i dina uppgifter och ladda upp ett CV och personligt brev. Vi använder oss även av arbetspsykologiska tester från Alva Labs i vårt urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Varmt välkommen med din ansökan! 


 


Har du frågor är du välkommen att kontakta:  


Savanna Aljaderi, rekryterare, savanna.aljaderi@keolis.se 


Fredrik Jonsson, platschef, fredrik.jonsson@keolis.se

Ansök nu

Bussförare till Partille

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Dec 4
Nytt
Till Keolis i Partille söker vi bussförare på heltid, 70% deltid samt timanställning. Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. Nu ger vi dig 10 000 kronor i bonus vid en heltidsanställning. Läs mer via länken Rekrytering Göteborg - keolis.se


På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.


Om tjänsten  


Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera. Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent.


Det här behöver du ha • D-körkort 
• Yrkeskompetensbevis ( har din giltighetstid för ditt YKB gått ut kan vi hjälpa dig med en fortsättningskurs )
• Svenska i tal och skrift. 


Det här får du av oss 


Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. 


Övrig information om tjänsten• Anställningsform: Heltid, 70% deltid och behovsanställning ( Timanställning ) 
• Start omgående 
• Lön enligt kollektivavtal


Så här söker du 


Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan. Vi använder oss av körtester i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. Tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut då vi gör löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag! Om du har frågor ring vår kandidatsupport 08-5190 2296, öppettider vardagar 0900-1200.

Ansök nu

Fastighetstekniker Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 30
Är du en flexibel problemlösare som har ett stort intresse för fastighetsteknik, gärna med ett brinnande intresse för El och El laddning, då är du den person vi söker. Keolis utökar nu sin fastighetsavdelning i Göteborg och söker kompetenta fastighetstekniker som blir en del av ett härligt gäng och ett företag präglat av stor kundnöjdhet och arbetsglädje. 


Om tjänsten


Du kommer att arbeta brett inom fastighetsteknikens område och ansvarar för att optimera den dagliga driften i våra stora bussdepåer.


Dina främsta arbetsuppgifter är tillsyn och skötsel, förebyggande drift- och underhållsarbete samt felavhjälpande underhåll. Tillsynsrondering inklusive SBA systematiskt brandskyddsarbete. Att arbeta självständigt och ta egna initiativ för problemlösning är en stor del av din vardag. Till din hjälp har du en arbetsledare som stöttar och kan bistå med att prioritera ditt arbete. Vi använder digitala hjälpmedel i vårt dagliga arbete och sätter stort värde på tidigare dataerfarenheter.  


Din roll som fastighetstekniker är organisatoriskt placerad under teknikavdelningen och du rapporterar direkt till driftchef. Du träffar dina kollegor regelbundet för information men även för att utbyta erfarenheter med varandra. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start så snart som möjligt. Keolis tillämpar sex månaders provanställning.


Du har många och varierande uppgifter i rollen, med ansvar för bland annat:• Daglig tillsyn, skötsel och rondering
• Ansvarar för felavhjälpande åtgärder, reparationer och underhåll
• Ta in offerter från leverantörer vid behov
• Ta emot entreprenörer vid beställda arbeten samt leda/styra dessa
• Aktivt delta planerat underhåll
• Medverka vid myndighetsbesiktningar
• Ansvara för avläsning av medieförbrukning
• Systematiskt brandskyddsarbete och utföra intern brandkontroll
• Arbeta analytiskt för att driftoptimera fastigheten
• Dokumentera och säkerställa din del i förvaltningen av dokumentation
• Samordning mellan olika avdelningar


Din bakgrund


Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet som fastighetstekniker/drifttekniker. Du har ett stort intresse för fastighetsteknik och är en självständig problemlösare som tar initiativ. Du ska kunna göra omprioriteringar i ditt dagliga arbete om så krävs och är en lagspelare. Det är meriterande om du har kompetens inom el, ventilation, rör, styr och reglerteknik och miljö. Du trivs med att arbeta i en mycket omväxlande miljö som kräver snabba anpassningar och en flexibel inställning. Förmåga att möta arbetskamrater, entreprenörer, kunder, leverantörer på ett professionellt och ödmjukt sätt värderar vi högt. B-körkort är ett krav.


Det här får du av oss


Keolis erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag som bidrar till samhällsnytta och hållbar utveckling, i ett företag som värdesätter och tillvaratar de kvaliteter som en jämn köns-fördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Då Keolis är ett stort företag som verkar i en framtidsbransch, kan vi erbjuda en trygg och stabil anställning med kollektivavtal, friskvårdsbidrag och utvecklingsmöjligheter. Varje nyanställd medarbetare får ett individuellt utformat introduktionsprogram.


Så ansöker du


Välkommen att registrera din ansökan i form av ett CV och ett personligt brev. Sista ansökningsdag är 2023-12-31. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan sättas till innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Bussförare till Hisingen - 10 timmars ramtid

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Nov 20
Till Keolis i Hisingen söker vi bussförare på heltid och deltid 70%. Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 


På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.


Om tjänsten  


Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera. Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent.


Det här behöver du ha • D-körkort 
• Svenska i tal och skrift. 
• Erfarenhet från serviceyrke är meriterande. 
• YKB - ( har din giltighetstid för ditt YKB gått ut kan vi hjälpa dig med en fortsättningskurs )


Det här får du av oss 


Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.


Övrig information om tjänsten• Anställningsform: Heltid, deltid 70% och behovsanställning ( timanställning )
• Start omgående 
• Lön enligt kollektivavtal


Så här söker du 


Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan. Vi använder oss av körtester i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. Tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut då vi gör löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag!


Om du har frågor ring vår kandidatsupport 08-5190 2296, öppettider vardagar 0900-1200.

Ansök nu

Underhållstekniker

Underhållsmekaniker
Läs mer Nov 3
Till Keolis depå i Grimbo Hisingen söker vi nu dig som är mekaniker med stort intresse för fordon och teknik. Som mekaniker hos oss får du ett omväxlande och självständigt jobb.  


På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.


Om tjänsten   


Som mekaniker, eller underhållstekniker som vi kallar det hos oss, får du ett mycket varierat arbete, då du arbetar med hela processen. I samråd med arbetsledningen gör du en trafiksäkerhetsmässig bedömning om bussen kan sättas ut i trafik. Du gör själv tekniska bedömningar av olika system i bussen och utför lämpliga åtgärder.  


För att trivas bör du vara flexibel, strukturerad och tycka om att samarbeta med andra människor. Du är kommunikativ och driftig. Du ser det som positivt att få arbeta med våra olika busstyper, till exempel biogas- och elbussar.  


Tjänsten är en heltidstjänst med skifttjänstgöring. Vi ser helst att du börjar så snart som möjligt.  


Det här behöver du ha  • Fordonsteknisk eller verkstadsteknisk utbildning  
• B-körkort  
• Van användare av systemstöd  
• God datorvana  


Har du D-körkort, utbildning eller erfarenhet inom fordonsel eller klimatanläggningar, eller yrkeserfarenhet av tungt fordonstekniskt arbete är detta meriterande.  


Det här får du av oss  


Som nyanställd medarbetare på Keolis får du en individuellt utformad introduktion, många spännande utmaningar med goda möjligheter till utveckling och utbildning. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.


Så här söker du  


Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev. Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Ansök nu

Bussförare till Linje-100

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Nov 20
Till Keolis i Hisingen söker vi bussförare på heltid. Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 


På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.


Om tjänsten  


Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera. Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent.


Det här behöver du ha • D-körkort 
• Yrkeskompetensbevis
• Svenska i tal och skrift. 


Det här får du av oss 


Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.


Övrig information om tjänsten• Anställningsform: Heltid och behovsanställning ( Timanställning )
• Första start i Augusti 
• Lön enligt kollektivavtal


Så här söker du 


Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan. Vi använder oss av körtester i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. Tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut då vi gör löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag! Om du har frågor ring vår kandidatsupport 08-5190 2296, öppettider vardagar 0900-1200.

Ansök nu

Bli bussförare i Göteborg - Betald utbildning i februari

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Okt 9
Keolis erbjuder nu en bussförarutbildning där du får lön under utbildningstiden och en garanterad heltidsanställning efter avklarad utbildning!


 

 

Om utbildningen

Utbildningen till bussförare är på heltid i ca 10 veckor med start i februari. Ramtiden är måndag-fredag, kl. 8-17. Under utbildningstiden kommer du att få lön som baseras på de timmar som du studerar. Det är en intensiv utbildning så du behöver vara motiverad och lägga ner mycket tid på studierna för att klara den. Keolis står för hela utbildningskostnaden men du bekostar själv teoriprov, YKB-prov, körprov, Transportstyrelsens kostnader för körkortstillstånd och tillverkningen av korten.


Utbildningen kommer att hållas i Göteborg. 

 

En förutsättning för att kunna gå utbildningen är att du har ett körkortstillstånd för buss. Det söker du via transportstyrelsen.se. För att få körkortstillståndet behöver du gå på en läkarundersökning, vilken du bekostar själv. Googla på "läkarintyg körkort högre behörighet göteborg" så hittar du de aktörer som erbjuder denna tjänst. Ett besök kostar ca 1 000 kr. 


Det kan ta ett antal veckor att få körkortstillståndet så sök omgående om du är intresserad.


 


Om tjänsten  

Efter utbildningen, då du fått godkänt D-körkort och Yrkeskompetens bevis (YKB), kommer du att få en anställning på heltid hos oss på Keolis i Göteborg. Som bussförare hos Keolis får du ett omväxlande arbete. Trafiken går dygnet runt alla dagar, dina arbetstider kommer därför att variera. Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt, slutar sent eller jobbar uppdelade arbetspass för att det ska passa med rusningstrafiken.Det här behöver du ha: • B-körkort med minst 1 års körvana
• Fyllt 24 år* 
• Svenska i tal och skrift 


*I enlighet med transportstyrelsens och EUs regler om busskörkort och ålder behöver våra förare vara 24 år gamla för att få köra i kollektivtrafiken. D - Buss - Transportstyrelsen
Det här får du av oss 

Efter bussförarutbildningen får du en omfattande introduktions- och linjeutbildning. Som bussförare har du en samhällsviktig funktion och bidrar till ett hållbart resande. Hos oss på Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb med trevliga kollegor. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra, därför erbjuder vi friskvårdsbidrag på 2 000 kr. Hos oss får du en arbetsplats som genomsyras av mångfald, vi har en öppen arbetskultur och tar ansvar och respekterar varandra. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. 


 

Så här går ansökningen till

Rekryteringsprocessen innehåller ett antal olika steg för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. Urval görs efter varje avklarat moment. Momenten är: körtest, teoritest, intervju och referenstagning. Vi kommer även att be om ett utdrag ur Polisens belastningsregister. Om du klarar samtliga moment kommer du till sist att få göra ett drog- och alkoholtest innan kursstarten.


 


Urval och rekryteringsprocess sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! 

Du behöver inte bifoga CV i din ansökan, i denna rekrytering använder vi istället ett antal urvalsfrågor.

Ansök nu

Servicehallsmedarbetare Göteborg

Bilvårdare/Garagearbetare
Läs mer Nov 7
Till Keolis i Göteborg söker vi nu timanställda servicehallsmedarbetare till Hisingen och Partille. Med dig i vår servicehall får vi rena och fina bussar så att våra resenärer trivs och känner sig välkomna. 


På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.


Om tjänsten   


Tillsammans med övriga servicehallsmedarbetare ansvarar du för ordning och reda i servicehallen och andra gemensamma utrymmen. Du utför daglig service såsom tankning, städning, påfyllning av vätskor och funktionskontroller på Keolis fordon. Du utför även rekonditionering, klottersanering och enklare reparationer på bussar.  


Det här behöver du ha  • B-körkort  
• Tekniskt intresse och handlag.  
• God fysik då arbetet är mycket rörligt och ibland tungt.  
• Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.  
• Du är noggrann och kan arbeta i ett högt tempo.  


Det är meriterande om du har D-körkort och tidigare erfarenhet från liknande arbete eller från det tekniska området. För att trivas bör du vara serviceinriktad, flexibel, strukturerad och kunna arbeta bra tillsammans med andra människor. Du är kommunikativ, driftig och självgående. Du ser det som positivt att få arbeta med våra olika busstyper och är intresserad av fordon, teknik och människor.


Du förväntas kunna jobba i genomsnitt ett par nätter i veckan.  


Övrig information om tjänsten • Anställningsform: Heltid och Behovsanställning (timanställlning)
• Start: Omgående


Det här får du av oss  


Som nyanställd medarbetare på Keolis får du en introduktion till dina arbetsuppgifter. På depån finns din underhållsledare som stöttar dig i din vardag som servicehallsmedarbetare.  Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.


Så här söker du  


Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev.   


Kontaktperson  


Vid frågor vänligen mejla savanna.aljaderi@keolis.se

Ansök nu

Teamchef Hisingen

Administrativ chef
Läs mer Nov 14
Vill du verka i en framtidsbransch som bidrar till att förenkla invånarnas vardag och en hållbar utveckling? Vill du ha ett viktigt och fartfyllt arbete mitt i händelsernas centrum? Till Keolis söker vi nu dig som vill coacha, motivera och leda Keolis viktigaste resurser – förarna. Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis. 


Om tjänsten


Som teamchef spelar du en nyckelroll i att säkerställa att Keolis värderingar följs och att de strategiska målen uppfylls. Du kommer vara närmsta chef för en stor grupp förare som kommer att utgå från Hisingens depå. Du behöver vara flexibel och lyhörd för förarnas behov och för att kunna leda dem igenom arbetsdagen på ett säkert och effektivt sätt. Som chef på Keolis förutsätter vi att du agerar enligt Keolis ledord ”vara en god förebild, engagera, kommunicera och ta ansvar”. Teamchefen ingår i den lokala ledningsgruppen och rapporterar till platschef. Tjänsten är på heltid, vi tillämpar provanställning.  


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter• Följa upp, motivera och inspirera dina förare genom ett närvarande och tydligt ledarskap.
• Utbilda och coacha förarna kring praktiska frågeställningar och vissa handhavandefrågor gällande bussarna.   
• Genomföra medarbetarsamtal.  
• Introducera och följa upp nyanställda
• Ansvara för information till dina medarbetare i bland annat personal- och ledningsfrågor.
• Coacha medarbetaren i det dagliga arbetet och följa upp händelser, sjukfrånvaro med mera.


Det här behöver du ha• Att vara teamchef är utmanande och utvecklande. För att lyckas behöver du vara en god lagspelare och samtidigt vara självständig i din roll som ledare. 
• Du behöver ha tidigare erfarenheter från en arbetsledande roll där frågor såsom personalledning, arbetsrätt och systematiskt arbetsmiljöarbete har ingått. 
• För att förstå vårt uppdrag ser vi att du har erfarenhet av kundservice och goda kunskaper om vår verksamhet eller liknande verksamheter. 
• Som teoretisk grund har du lägst en gymnasieutbildning.


Då denna tjänst innebär många olika kontakter behöver du som person ha god förmåga att skapa relationer, ett coachande förhållningssätt och en god kommunikativ förmåga. För att uppnå ett gott resultat behöver du kunna se din roll som en del av Keolis som helhet, vara lösningsinriktad och kunna prioritera och komma till beslut – även under tidspress. 


 


Det här får du av oss


Vi erbjuder dig att jobba i en utvecklings- och affärsorienterad bransch. Vi bedriver trafik över stora delar av Sverige, för närvarande i Dalarna, Karlstad, Göteborg, Lund och Stockholm. För att vi ska kunna växa behöver vi kunna leverera våra tjänster med högre effektivitet och kvalitet än våra konkurrenter. Det ställer stora krav på våra medarbetare samtidigt som det erbjuder ett högt fokus på utveckling där vi ständigt behöver förbättras för att växa. Som nyanställd medarbetare på Keolis får du en individuellt utformad introduktion, tjänsten innebär många spännande utmaningar och här hos oss finns det goda möjligheter till utbildning och utveckling. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter och främjar mångfald. Vi vill även underlätta för dig att utföra hälsofrämjande aktiviteter och erbjuder därför friskvårdsbidrag!


 


Så här ansöker du


Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. 


Har du frågor är du välkommen att kontakta:

Keolis rekrytering: gbg@keolis.se

Platschef , Fredrik Jönsson på telefon 031-671805

Facklig representant för Unionen, Marie Budd på telefon 031-671954

Ansök nu

Bussförare till Partille

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Nov 6
Till Keolis i Partille söker vi bussförare på heltid, 70% deltid samt timanställning. Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 


På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.


Om tjänsten  


Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera. Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent.


Det här behöver du ha • D-körkort 
• Yrkeskompetensbevis ( har din giltighetstid för ditt YKB gått ut kan vi hjälpa dig med en fortsättningskurs )
• Svenska i tal och skrift. 


Det här får du av oss 


Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. 


Övrig information om tjänsten• Anställningsform: Heltid, 70% deltid och behovsanställning ( Timanställning ) 
• Start omgående 
• Lön enligt kollektivavtal


Så här söker du 


Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan. Vi använder oss av körtester i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. Tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut då vi gör löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag! Om du har frågor ring vår kandidatsupport 08-5190 2296, öppettider vardagar 0900-1200.

Ansök nu

Bussförare till Hisingen - 10 timmars ramtid

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Okt 24
Till Keolis i Hisingen söker vi bussförare på heltid och deltid 70%. Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 


På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.


Om tjänsten  


Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera. Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent.


Det här behöver du ha • D-körkort 
• Svenska i tal och skrift. 
• Erfarenhet från serviceyrke är meriterande. 
• YKB - ( har din giltighetstid för ditt YKB gått ut kan vi hjälpa dig med en fortsättningskurs )


Det här får du av oss 


Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.


Övrig information om tjänsten• Anställningsform: Heltid, deltid 70% och behovsanställning ( timanställning )
• Start omgående 
• Lön enligt kollektivavtal


Så här söker du 


Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan. Vi använder oss av körtester i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. Tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut då vi gör löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag!


Om du har frågor ring vår kandidatsupport 08-5190 2296, öppettider vardagar 0900-1200.

Ansök nu

Servicehallsmedarbetare Göteborg

Bilvårdare/Garagearbetare
Läs mer Okt 25
Till Keolis i Göteborg söker vi nu timanställda servicehallsmedarbetare till Hisingen och Partille. Med dig i vår servicehall får vi rena och fina bussar så att våra resenärer trivs och känner sig välkomna. 


På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.


Om tjänsten   


Tillsammans med övriga servicehallsmedarbetare ansvarar du för ordning och reda i servicehallen och andra gemensamma utrymmen. Du utför daglig service såsom tankning, städning, påfyllning av vätskor och funktionskontroller på Keolis fordon. Du utför även rekonditionering, klottersanering och enklare reparationer på bussar.  


Det här behöver du ha  • B-körkort  
• Tekniskt intresse och handlag.  
• God fysik då arbetet är mycket rörligt och ibland tungt.  
• Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.  
• Du är noggrann och kan arbeta i ett högt tempo.  


Det är meriterande om du har D-körkort och tidigare erfarenhet från liknande arbete eller från det tekniska området. För att trivas bör du vara serviceinriktad, flexibel, strukturerad och kunna arbeta bra tillsammans med andra människor. Du är kommunikativ, driftig och självgående. Du ser det som positivt att få arbeta med våra olika busstyper och är intresserad av fordon, teknik och människor.


Du förväntas kunna jobba i genomsnitt ett par nätter i veckan.  


Övrig information om tjänsten • Anställningsform: Heltid och Behovsanställning (timanställlning)
• Start: Omgående


Det här får du av oss  


Som nyanställd medarbetare på Keolis får du en introduktion till dina arbetsuppgifter. På depån finns din underhållsledare som stöttar dig i din vardag som servicehallsmedarbetare.  Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.


Så här söker du  


Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev.   


Kontaktperson  


Vid frågor vänligen mejla savanna.aljaderi@keolis.se

Ansök nu

Bussförare till Partille

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Okt 19
Till Keolis i Partille söker vi bussförare på heltid, 70% deltid samt timanställning. Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 


På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.


Om tjänsten  


Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera. Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent.


Det här behöver du ha • D-körkort 
• Yrkeskompetensbevis ( har din giltighetstid för ditt YKB gått ut kan vi hjälpa dig med en fortsättningskurs )
• Svenska i tal och skrift. 


Det här får du av oss 


Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. 


Övrig information om tjänsten• Anställningsform: Heltid, 70% deltid och behovsanställning ( Timanställning ) 
• Start omgående 
• Lön enligt kollektivavtal


Så här söker du 


Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan. Vi använder oss av körtester i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. Tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut då vi gör löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag! Om du har frågor ring vår kandidatsupport 08-5190 2296, öppettider vardagar 0900-1200.

Ansök nu

Teamchef Hisingen

Administrativ chef
Läs mer Sep 28
Vill du verka i en framtidsbransch som bidrar till att förenkla invånarnas vardag och en hållbar utveckling? Vill du ha ett viktigt och fartfyllt arbete mitt i händelsernas centrum? Till Keolis söker vi nu dig som vill coacha, motivera och leda Keolis viktigaste resurser – förarna. Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis. 


Om tjänsten


Som teamchef spelar du en nyckelroll i att säkerställa att Keolis värderingar följs och att de strategiska målen uppfylls. Du kommer vara närmsta chef för en stor grupp förare som kommer att utgå från Hisingens depå. Du behöver vara flexibel och lyhörd för förarnas behov och för att kunna leda dem igenom arbetsdagen på ett säkert och effektivt sätt. Som chef på Keolis förutsätter vi att du agerar enligt Keolis ledord ”vara en god förebild, engagera, kommunicera och ta ansvar”. Teamchefen ingår i den lokala ledningsgruppen och rapporterar till platschef. Tjänsten är på heltid, vi tillämpar provanställning.  


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter• Följa upp, motivera och inspirera dina förare genom ett närvarande och tydligt ledarskap.
• Utbilda och coacha förarna kring praktiska frågeställningar och vissa handhavandefrågor gällande bussarna.   
• Genomföra medarbetarsamtal.  
• Introducera och följa upp nyanställda
• Ansvara för information till dina medarbetare i bland annat personal- och ledningsfrågor.
• Coacha medarbetaren i det dagliga arbetet och följa upp händelser, sjukfrånvaro med mera.


Det här behöver du ha• Att vara teamchef är utmanande och utvecklande. För att lyckas behöver du vara en god lagspelare och samtidigt vara självständig i din roll som ledare. 
• Du behöver ha tidigare erfarenheter från en arbetsledande roll där frågor såsom personalledning, arbetsrätt och systematiskt arbetsmiljöarbete har ingått. 
• För att förstå vårt uppdrag ser vi att du har erfarenhet av kundservice och goda kunskaper om vår verksamhet eller liknande verksamheter. 
• Som teoretisk grund har du lägst en gymnasieutbildning.


Då denna tjänst innebär många olika kontakter behöver du som person ha god förmåga att skapa relationer, ett coachande förhållningssätt och en god kommunikativ förmåga. För att uppnå ett gott resultat behöver du kunna se din roll som en del av Keolis som helhet, vara lösningsinriktad och kunna prioritera och komma till beslut – även under tidspress. 


 


Det här får du av oss


Vi erbjuder dig att jobba i en utvecklings- och affärsorienterad bransch. Vi bedriver trafik över stora delar av Sverige, för närvarande i Dalarna, Karlstad, Göteborg, Lund och Stockholm. För att vi ska kunna växa behöver vi kunna leverera våra tjänster med högre effektivitet och kvalitet än våra konkurrenter. Det ställer stora krav på våra medarbetare samtidigt som det erbjuder ett högt fokus på utveckling där vi ständigt behöver förbättras för att växa. Som nyanställd medarbetare på Keolis får du en individuellt utformad introduktion, tjänsten innebär många spännande utmaningar och här hos oss finns det goda möjligheter till utbildning och utveckling. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter och främjar mångfald. Vi vill även underlätta för dig att utföra hälsofrämjande aktiviteter och erbjuder därför friskvårdsbidrag!


 


Så här ansöker du


Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. 


Har du frågor är du välkommen att kontakta:

Keolis rekrytering: gbg@keolis.se

Platschef , Fredrik Jönsson på telefon 031-671805

Facklig representant för Unionen, Marie Budd på telefon 031-671954

Ansök nu

Bussförare till Linje-100

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Okt 2
Till Keolis i Hisingen söker vi bussförare på heltid. Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 


På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.


Om tjänsten  


Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera. Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent.


Det här behöver du ha • D-körkort 
• Yrkeskompetensbevis
• Svenska i tal och skrift. 


Det här får du av oss 


Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.


Övrig information om tjänsten• Anställningsform: Heltid och behovsanställning ( Timanställning )
• Första start i Augusti 
• Lön enligt kollektivavtal


Så här söker du 


Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan. Vi använder oss av körtester i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. Tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut då vi gör löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag! Om du har frågor ring vår kandidatsupport 08-5190 2296, öppettider vardagar 0900-1200.

Ansök nu

Bussförare till Hisingen

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Sep 1
Till Keolis i Hisingen söker vi bussförare på heltid. Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 


På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.


Om tjänsten  


Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera. Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent.


Det här behöver du ha • D-körkort 
• Yrkeskompetensbevis
• Svenska i tal och skrift. 
• Erfarenhet från serviceyrke är meriterande. 


Det här får du av oss 


Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.


Övrig information om tjänsten• Anställningsform: Heltid och behovsanställning ( timanställning )
• Första start i augusti 
• Lön enligt kollektivavtal


Så här söker du 


Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan. Vi använder oss av körtester i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. Tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut då vi gör löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag!


Om du har frågor ring vår kandidatsupport 08-5190 2296, öppettider vardagar 0900-1200.

Ansök nu

Bussförare till Partille

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Sep 1
Till Keolis i Partille söker vi bussförare på heltid, 70% deltid samt timanställning. Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 


På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.


Om tjänsten  


Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera. Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent.


Det här behöver du ha • D-körkort 
• Yrkeskompetensbevis
• Svenska i tal och skrift. 


Det här får du av oss 


Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. 


Övrig information om tjänsten• Anställningsform: Heltid, 70% deltid och behovsanställning ( Timanställning ) 
• Första start augusti 
• Lön enligt kollektivavtal


Så här söker du 


Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan. Vi använder oss av körtester i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. Tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut då vi gör löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag! Om du har frågor ring vår kandidatsupport 08-5190 2296, öppettider vardagar 0900-1200.

Ansök nu

Rekryteringsassistent- Göteborg

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Aug 14
Rekryteringsassistent


Är du intresserad av rekrytering och söker ett extrajobb vid sidan av dina studier? Då ska du läsa vidare och söka jobbet som Rekryteringsassistent på Keolis!


 


Om rollen


Som rekryteringsassistent på Keolis kommer du få fördjupad kunskap om ett stort företags olika kompetensbehov och utmaningar. Tillsammans med trevliga och hjälpsamma kollegor kommer du att stötta rekryterare och chefer i sökandet efter rätt kompetens. Det du inte redan kan kommer vi lära dig, samtidigt som vi gärna lyssnar på vad du kan bidra med i form av kunskap och erfarenhet. Dina arbetsuppgifter kommer att variera och inkludera de flesta delar av rekryteringsprocessen, men även en del HR-administration. För dig som även är intresserad av employer branding så kommer det att finnas uppgifter inom området.


 


Om dig


Vi söker dig som är duktig på att skapa goda samarbeten och som har ett eget inre driv. Möjligheten att bolla tankar med hjälpsamma kollegor är aldrig långt borta men för att lyckas behöver du kunna arbeta både i team såväl som självständigt. Utöver det så söker vi dig som;


· har en pågående universitetsutbildning med minst ett år kvar.


· Kan jobba deltid, ca 20%, gärna lite varje dag.


· Är skicklig på att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.


Vi ser det som meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet sen tidigare.


 


Vad kan du se fram emot?


Som rekryteringsassistent på Keolis kommer du bli en del av ett trevligt team och få prova på många olika arbetsuppgifter. Rollen innebär att du delvis kan arbeta hemifrån och vi ser gärna att du bor i Göteborg. Keolis erbjuder en arbetsplats med spännande utvecklingsmöjligheter och stöttande kollegor. Arbetsmiljön på Keolis präglas av mångfald och respekt för varandras olikheter och vi är stolta över att ha medarbetare från olika delar av världen. 


Urval sker löpande. Urvalet baseras på dina tidigare erfarenheter samt på dina inneboende personliga förutsättningar. Vi kommer därför ta hjälp av arbetspsykologiska testverktyg från Alva Labs.


Om oss


Keolis är en av Sveriges största aktörer inom kollektivtrafik vilket gör oss till en trygg arbetsgivare. Vi är i dagsläget cirka 5000 anställda varav majoriteten är busschaufförer. För att dessa ska kunna göra sitt jobb – det vill säga tillhandahålla hållbara mobilitetslösningar för resenärer – krävs det att resten av organisationen består av kompetens i form av specialister, tjänstemän och chefer. Som utvecklar, organiserar och leder verksamheten. Keolis är en bra arbetsplats – och vi ska bli ännu bättre. Vid din sida kommer du att ha engagerade kollegor och chefer som varje dag bidrar till att verksamheten utvecklas.


 


Kontakt


För frågor gällande rekryteringsprocessen vänligen kontakta Talent Acquisition Specialist Savanna Aljaderi Malmström savanna.aljaderi@keolis.se

Ansök nu

Servicehallsmedarbetare Göteborg

Bilvårdare/Garagearbetare
Läs mer Aug 7
Till Keolis i Göteborg söker vi nu servicehallsmedarbetare till Hisingen, Mölndal och Partille. Med dig i vår servicehall får vi rena och fina bussar så att våra resenärer trivs och känner sig välkomna.  


På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.


Om tjänsten   


Tillsammans med övriga servicehallsmedarbetare ansvarar du för ordning och reda i servicehallen och andra gemensamma utrymmen. Du utför daglig service såsom tankning, städning, påfyllning av vätskor och funktionskontroller på Keolis fordon. Du utför även rekonditionering, klottersanering och enklare reparationer på bussar.  


Det här behöver du ha  • B-körkort  
• Tekniskt intresse och handlag.  
• God fysik då arbetet är mycket rörligt och ibland tungt.  
• Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.  
• Du är noggrann och kan arbeta i ett högt tempo.  


Det är meriterande om du har D-körkort och tidigare erfarenhet från liknande arbete eller från det tekniska området. För att trivas bör du vara serviceinriktad, flexibel, strukturerad och kunna arbeta bra tillsammans med andra människor. Du är kommunikativ, driftig och självgående. Du ser det som positivt att få arbeta med våra olika busstyper och är intresserad av fordon, teknik och människor.


Du förväntas kunna jobba i genomsnitt ett par nätter i veckan.  


Övrig information om tjänsten • Anställningsform: Heltid och Behovsanställning (timanställlning)
• Start: Omgående


Det här får du av oss  


Som nyanställd medarbetare på Keolis får du en introduktion till dina arbetsuppgifter. På depån finns din underhållsledare som stöttar dig i din vardag som servicehallsmedarbetare.  Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.


Så här söker du  


Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev.   


Kontaktperson  


Vid frågor vänligen mejla savanna.aljaderi@keolis.se

Ansök nu

Trafikledare Dagtid Göteborg

Trafikledare, vägtrafik
Läs mer Aug 22
Vi söker en Trafikledare dagtid med placering Göteborg.


Trafikledningen arbetar dygnet runt redo att stötta och hjälpa våra bussförare i hela Göteborgsområdet så att de kan göra sitt arbete; att föra våra resenärer dit de är på väg och i tid.


Som Trafikledare är det ditt uppdrag är att se till att resenärerna påverkas så lite som möjligt när det sker något i trafiken, det kan vara allt från en förare vars buss har problem till kraftiga snöstormar som påverkar många förare och linjer. För att lösa vårt uppdrag har vi tät kontakt med förarna ute i trafiken men också med andra interna parter såsom Driftledning, Servicehall och Verkstad.


Om tjänsten


Trafikledningen är förarens stöd så snart bussen har rullat ut från depå, vi ska stötta förare och leda trafiken till så att resan går smidigt och utan störningar för resenärerna. Som Trafikledare hanterar du många olika typer av ärenden under en dag. Vissa är enkla och kan lösas snabbt, andra är komplicerade och kräver hög problemlösningsförmåga. Många av de situationer som uppstår behöver hanteras akut och ofta är det flera saker som behöver hanteras samtidigt. För att lösa dem behöver du ha bra överblick på vilka alternativ du har, snabbt analysera situationen och ta ett lämpligt beslut. Det här ställer krav på samarbete, ett strukturerat arbetssätt, förmåga att se vad som håller på att ske, prioritera och ta beslut. Förarna och resenärerna är alla beroende av vår förmåga att finna lösningar på de problem som uppstår.


Vem är du?


Vi söker dig som är en skicklig lagspelare och som vill bidra till företagets resultat. Vi har kontakt med många olika personer under en dag och är ofta beroende av andra delar av organisationen. För att trivas och kunna göra ett bra jobb krävs prestigelöshet, samarbete, bra kommunikation och lyhördhet. Arbetsbelastningen kan variera över dagen och det är viktigt att du kan följa med i ett ökat arbetstempo och samtidigt varva ner när belastningen går ner. Även om det är mycket att göra behöver du agera lugnt, arbeta strukturerat, prioritera och samarbeta väl med andra.


 


Det här behöver du ha


? God IT-vana


? Goda kunskaper i svenska språket i tal såväl som skrift


? Mycket god kommunikativ förmåga i tal och skrift 


 


Meriterande kvalifikationer


? Erfarenhet av drift- och trafikledning eller liknande till exempel logistik


? D-körkort


? Kunskap i, eller erfarenhet av, uppföljning och rapporteringsarbete


? Erfarenhet av och kunskap om programmet Hastus


 


Det här får du från oss


Hos oss jobbar många människor med olika bakgrund, erfarenheter, kulturer och kompetenser. Som nyanställd Trafikledare på Keolis får du en individuellt utformad introduktion, många spännande utmaningar med goda möjligheter till utveckling och utbildning. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.


 


Så här söker du


Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan. Vi använder oss av arbetspsykologiska testverktyg från Alva Labs i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. Tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut då vi gör löpande urval.


Varmt välkommen med din ansökan!


 


Har du frågor är du välkommen att kontakta:


Gustav Benzow, 0761-16 85 36, gustav.benzow@keolis.se


Marie Budd, facklig representant Unionen på tfn: 031-671954, Marie.Budd@keolis.se

Ansök nu

Yttre trafikledare till trafikledningen

Trafikkoordinator
Läs mer Aug 22
Keolis söker nu en yttre trafikledare till trafikledningen. Som yttre trafikledare stöttar du våra medarbetare ute i trafiken och bidrar till att trafikstörningar blir så få som möjligt. Vi söker dig som har behörighet att framföra yttre trafikledarfordon i Västtrafiks regi.


 


Om tjänsten 


Keolis trafikledning ansvarar för att trafikleda hela Keolis bussflotta i Göteborgsområdet. Trafikledningens verksamhet pågår dygnet runt, alltid redo att stödja och ta hand om våra resenärsnära medarbetare samt förebygga och lindra störningar i Göteborgstrafiken. Som yttre trafikledare servar du förare och resenärer som finns ute i trafiksystemet. Du ansvarar för att trafiken går enligt plan. Till din hjälp har du datoriserade övervakningssystem, kommunaktionsradio och telefon. Vid avvikelser i trafiken beslutar du om vilka åtgärder som ska vidtas och rapporterar de avvikelser som uppstår. Arbetet innebär tät kontakt med förarna ute i trafiken men också med andra interna parter såsom drift, servicehall och verkstad. Du har även tät kontakt med externa partners som Västtrafik. Vid yttre tjänst ska du i ditt dagliga arbete coacha, leda och stötta förare på plats vid exempelvis trafikhändelser, trafikomläggningar och evenemang. Vi ingår i ett samarbete med huvudman där du tillsammans med andra trafikbolag kommer arbeta som konsult åt Västtrafik där du arbetsleds och rapporterar direkt till Västtrafiks störningshantering. Inriktningen vid dessa samarbeten ligger på spårvagnsersättning och spårstopp. Vi önskar att du kan skapa och bibehålla ett mycket gott samarbete med dessa parter.


 


Tjänsten är en kombinerad roll av Yttre trafikledare för Keolis samt Yttre trafikledare i Västtrafiks regi.


 


Vem är du?  


Vi söker dig som har förmåga att se lösningar framför problem, har lätt för att följa instruktioner och brinner för att arbeta med service. Som person är du flexibel och kan ta egna initiativ, du är stresstålig och har förmåga att prioritera bland de uppgifter som ska lösas. Du ska också, ofta under tidspress, kunna hantera kontakten med ett stort antal människor, något som kräver goda ledaregenskaper. Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och kan se din del av företagets verksamhet i en större helhet.  


 


Det här behöver du ha• D-körkort
• Mycket goda datakunskaper
• Mycket goda kunskaper i svenska såväl muntligt som skriftligt
• God erfarenhet av verksamheten eller branschen
• Behörighet av att få framföra yttre trafikledarfordonet i Västtrafiks regi


 


Meriterande kvalifikationer • Kunskap om avtal, arbetsrätt och arbetsmiljö
• Kunskap i, eller erfarenhet av, uppföljning och rapporteringsarbete
• Erfarenhet av och kunskap om programmet Hastus


 


Det här får du från oss


Hos oss jobbar många människor med olika bakgrund, erfarenheter, kulturer och kompetenser. Som nyanställd Trafikledare på Keolis får du en individuellt utformad introduktion, många spännande utmaningar med goda möjligheter till utveckling och utbildning. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.


 


Så här söker du


Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan. Vi använder oss av arbetspsykologiska testverktyg från Alva Labs i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. Tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut då vi gör löpande urval.


Varmt välkommen med din ansökan!


 


Har du frågor är du välkommen att kontakta:


Gustav Benzow, 0761-16 85 36, gustav.benzow@keolis.se


Marie Budd, facklig representant Unionen på tfn: 031-671954, Marie.Budd@keolis.se

Ansök nu

Trafikledare natt Göteborg

Trafikledare, vägtrafik
Läs mer Aug 22
Vi söker en Trafikledare natt med placering Göteborg.


Trafikledningen arbetar dygnet runt redo att stötta och hjälpa våra bussförare i hela Göteborgsområdet så att de kan göra sitt arbete; att föra våra resenärer dit de är på väg och att de är där i tid.


Som Trafikledare är det ditt uppdrag är att se till att resenärerna påverkas så lite som möjligt när det sker något i trafiken, det kan vara allt från en förare vars buss har problem till kraftiga snöstormar som påverkar många förare och linjer. För att lösa vårt uppdrag har vi tät kontakt med förarna ute i trafiken men också med andra interna parter såsom Driftledning, Servicehall och Verkstad.


 


Om tjänsten


Trafikledningen är förarens stöd så snart bussen har rullat ut från depå, vi ska stötta förare och leda trafiken till så att resan går smidigt och utan störningar för resenärerna. Som Trafikledare hanterar du många olika typer av ärenden under en dag. Vissa är enkla och kan lösas snabbt, andra är komplicerade och kräver hög problemlösningsförmåga. Många av de situationer som uppstår behöver hanteras akut och ofta är det flera saker som behöver hanteras samtidigt. För att lösa dem behöver du ha bra överblick på vilka alternativ du har, snabbt analysera situationen och ta ett lämpligt beslut. Det här ställer krav på samarbete, ett strukturerat arbetssätt, förmåga att se vad som håller på att ske, prioritera och ta beslut. Förarna och resenärerna är alla beroende av vår förmåga att finna lösningar på de problem som uppstår.


 


Vem är du?


Vi söker dig som är en skicklig lagspelare och som vill bidra till företagets resultat. Vi har kontakt med många olika personer under en dag och är ofta beroende av andra delar av organisationen. För att trivas och kunna göra ett bra jobb krävs prestigelöshet, samarbete, bra kommunikation och lyhördhet.  Arbetsbelastningen kan variera över dagen och det är viktigt att du kan följa med i ett ökat arbetstempo och samtidigt varva ner när belastningen går ner. Även om det är mycket att göra behöver du agera lugnt, arbeta strukturerat, prioritera och samarbeta väl med andra.


 


Det här behöver du ha


? God IT-vana


? Goda kunskaper i svenska språket i tal såväl som skrift


? Mycket god kommunikativ förmåga i tal och skrift 


 


Meriterande kvalifikationer


? Erfarenhet av drift- och trafikledning eller liknande till exempel logistik


? D-körkort


? Kunskap i, eller erfarenhet av, uppföljning och rapporteringsarbete


? Erfarenhet av och kunskap om programmet Hastus


 


Det här får du från oss


Hos oss jobbar många människor med olika bakgrund, erfarenheter, kulturer och kompetenser. Som nyanställd Trafikledare på Keolis får du en individuellt utformad introduktion, många spännande utmaningar med goda möjligheter till utveckling och utbildning. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.


 


Så här söker du


Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan. Vi använder oss av arbetspsykologiska testverktyg från Alva Labs i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. Tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut då vi gör löpande urval.


Varmt välkommen med din ansökan!


 


Har du frågor är du välkommen att kontakta:


Gustav Benzow, 0761-16 85 36, gustav.benzow@keolis.se


Marie Budd, facklig representant Unionen på tfn: 031-671954, Marie.Budd@keolis.se

Ansök nu

Underhållstekniker

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jul 13
Till Keolis depå i Grimbo Hisingen söker vi nu dig som är mekaniker med stort intresse för fordon och teknik. Som mekaniker hos oss får du ett omväxlande och självständigt jobb.  


På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.


Om tjänsten   


Som mekaniker, eller underhållstekniker som vi kallar det hos oss, får du ett mycket varierat arbete, då du arbetar med hela processen. I samråd med arbetsledningen gör du en trafiksäkerhetsmässig bedömning om bussen kan sättas ut i trafik. Du gör själv tekniska bedömningar av olika system i bussen och utför lämpliga åtgärder.  


För att trivas bör du vara flexibel, strukturerad och tycka om att samarbeta med andra människor. Du är kommunikativ och driftig. Du ser det som positivt att få arbeta med våra olika busstyper, till exempel biogas- och elbussar.  


Tjänsten är en heltidstjänst med skifttjänstgöring. Vi ser helst att du börjar så snart som möjligt.  


Det här behöver du ha  • Fordonsteknisk eller verkstadsteknisk utbildning  
• B-körkort  
• Van användare av systemstöd  
• God datorvana  


Har du D-körkort, utbildning eller erfarenhet inom fordonsel eller klimatanläggningar, eller yrkeserfarenhet av tungt fordonstekniskt arbete är detta meriterande.  


Det här får du av oss  


Som nyanställd medarbetare på Keolis får du en individuellt utformad introduktion, många spännande utmaningar med goda möjligheter till utveckling och utbildning. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.


Så här söker du  


Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev. Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.


Kontaktperson  


Vid frågor vänligen kontakta Daniel Högberg på telefon +4631671865

Ansök nu

Bussförare till Hisingen

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Aug 29
Till Keolis i Hisingen söker vi bussförare på heltid. Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 


På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.


Om tjänsten  


Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera. Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent.


Det här behöver du ha • D-körkort 
• Yrkeskompetensbevis
• Svenska i tal och skrift. 
• Erfarenhet från serviceyrke är meriterande. 


Det här får du av oss 


Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.


Övrig information om tjänsten• Anställningsform: Heltid och behovsanställning ( timanställning )
• Första start i augusti 
• Lön enligt kollektivavtal


Så här söker du 


Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan. Vi använder oss av körtester i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. Tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut då vi gör löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag!


Om du har frågor ring vår kandidatsupport 08-5190 2296, öppettider vardagar 0900-1200.

Ansök nu

Bli bussförare i Göteborg - Betald utbildning

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Maj 23
Nu söker vi dig som vill jobba som bussförare på våra depåer i Göteborg.  Vi erbjuder en bussförarutbildning där du får lön under utbildningstiden och en heltidsanställning efter avklarad utbildning. Som bussförare har du en samhällsviktig funktion och bidrar till ett hållbart resande. Hos oss på Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb med trevliga kollegor.


 

 

Om utbildningen

Utbildningen till bussförare är på ca 10 veckor och startar under hösten. Under utbildningstiden kommer du att få lön som baseras på de timmar som du är på utbildningen. För att klara av utbildning är det viktigt att du kan lägga mycket egen tid för studier. Utbildningen är kostnadsfri men teoriprov, YKB prov, körprov och Transportstyrelsens kostnader för körkortstillstånd och tillverkningen av korten bekostar du själv. Utbildningen kommer att hållas i Göteborg. 

 

En förutsättning för att kunna starta på kursen är att du har ett körkortstillstånd för buss. Det söker du via transportstyrelsen.se. Glöm inte att boka en läkarundersökning som du betalar själv inför ansökan om körkortstillståndet. Detta kan enkelt göras på speciella enheter för ca 1 000 kr. Det kan ta ett antal veckor att få ett sådant tillstånd så sök omgående om du är intresserad.


Vi planerar att starta utbildningen med start i augusti/september. Så om du är intresserad av att bli bussförare, skicka in en ansökan redan idag så att du inte missar en fantastisk möjlighet. Du anmäler ditt intresse för utbildningen i nästa steg för ansökan. 
Om tjänsten  

Efter utbildningen, då du fått godkänt D-körkort och Yrkeskompetens bevis (YKB), kommer du att få en anställning på heltid hos oss på Keolis i Göteborg. Som bussförare hos Keolis får du ett omväxlande arbete. Trafiken går dygnet runt alla dagar, dina arbetstider kommer därför att variera. Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt, slutar sent eller jobbar uppdelade arbetspass för att det ska passa med rusningstrafiken.Det här behöver du ha: • B-körkort med minst 1 års körvana
• Fyllt 24 år *I enlighet med transportstyrelsens regler
• Svenska i tal och skrift 
Det här får du av oss 

Efter bussförarutbildningen får du en omfattande introduktionsutbildning. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra, vi erbjuder friskvårdsbidrag på 2 000 kr och en varm och trevlig förarkår. Hos oss får du jobba på en arbetsplats som genomsyras av mångfald, vi har öppen arbetskultur och tar ansvar och respekterar varandra. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. 


 

Så här går ansökningen till

Vi använder oss av onlinetester samt teori- och körtester i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. När du klarat våra tester kommer du att kallas till intervju där du också får mer information om Keolis, yrket och utbildningen. Du kommer att få göra ett drog- och alkoholtest innan kursstarten och vi kommer också att kontrollera utdrag ur Polisens belastningsregister.


*I enlighet med transportstyrelsens och EUs regler om busskörkort och ålder behöver våra förare vara 24 år fyllda för att få köra i kollektivtrafiken. D - Buss - Transportstyrelsen
Urval och rekryteringsprocess sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Du behöver inte bifoga CV i dina ansökan utan svara istället på våra urvalsfrågor.

Ansök nu

Underhållsingenjör

Civilingenjör, drift och underhåll, elkraft
Läs mer Maj 23
Har du ett genuint teknikintresse och vill arbeta i en framtidsbransch där du har möjlighet att skapa samhällsnytta och hållbara lösningar till våra kunder och vår planet? Vi investerar i nya teknologier och digitala lösningar för att göra det enklare för våra kunder att resa på ett hållbart och pålitligt sätt, och vi är stolta över att ha infört eldrivna fordon i vår verksamhet för att minska vår miljöpåverkan.Nu befinner vi oss i en tillväxt- och omställningsresa och söker underhållsingenjörer till våra trafikområden Stockholm City, region syd och region norr. Är du intresserad av att arbeta i en framtidsbransch och jobba för en renare, tryggare och mer effektiv framtid? Då är det dig vi söker!Om rollen

I samhället sker stora satsningar på elektrifierade fordon, energismarta lösningar och digitalisering. Som Underhållsingenjör med inriktning på E-mobility har du en nyckelroll i våra trafikområdens omställning mot smart och hållbar kollektivtrafik.Ditt arbete innebär bland annat att utforma och säkra vår övergång till eldrivna och smarta fordon samt garantera ett ordnat mottagande av ny teknik. Delvis genom att säkerställa rätt elkraftanläggningar och elinstallationer, rätt processer och rätt kompetens i ett tätt samarbete med central och lokalorganisation. Utöver detta kommer du att arbeta med att strukturera och effektivisera underhållet genom fordonsplanering och utveckla trafikområdesövergripande strategier. Genom att övervaka utfall och trender samt genomföra grundorsaksanalyser kommer du säkerställa en effektiv förbättring.Vem är du?

Vi söker dig med kunskap inom fordonsunderhåll och el som kan verka som sammanhållande part för underhållet på Trafikområdet. För att trivas i rollen är du en självgående, ansvarstagande och noggrann lagspelare som bidrar med nya idéer och tar egna initiativ. Du är analytisk och ser förbättringsmöjligheter, och är beredd att resa då ditt arbete spänner över hela ditt trafikområde.Din personliga tekniska utveckling går i linje med Keolis omställning till elektrifiering av fordon och depåer. Du trivs med att vidareutveckla och uppdatera dina kunskaper inom området genom fortbildning samt samarbete med experter från teknikleverantörer, kollektivtrafikmyndigheter och forsknings- och samarbetsprojekt.Rollen ingår i ledningsgruppen för Trafikområdet och har ett övergripande ansvar för hela Trafikområdet. Utöver samarbete med trafikområdets produktion ingår samarbete med kund och andra delar i Keolis organisation såsom fleet management, underhåll, fastighet, säkerhet och inköp. Kortare resor inom Sverige och Europa för möten, workshops, konferenser och leverantörsbesök förekommer.Eftersom arbetsuppgifterna är varierande ser vi gärna att du har kunskap inom:- Fordonsunderhåll och fordonsplaner

- Förebyggande underhåll

- Projektarbete och processförbättringar

- Hög förmåga att kommunicera åtaganden och lösningar

- Ellära, hållbara tekniska energilösningar, förnyelsebara energikällor och energieffektivisering

- Grundförståelse kring arbetsprocesser, kvalitetskriterier och projektering av kraft 

- Drift och underhåll av elanläggningar och elkraftsystem

- Regelverk inom ESAVi tror även att du har:- Högskoleingenjör inom relevant område eller annan likvärdig relevant utbildning

- Erfarenhet inom kollektivtrafik eller likvärdig bransch ser vi som meriterande

- Flytande svenska i tal och skrift

- B-körkortVad kan du se fram emot?

Rollen som underhållsingenjör på Keolis innebär att du kommer att få omväxlande arbetsuppgifter och möta många kompetenta och trevliga kollegor. Du kommer att besöka befintliga depåer samtidigt som du kan arbeta hemifrån när det passar uppgifterna. Vårt huvudkontor finns i Marieberg på Kungsholmen.Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön, work-life-balance och flera trevliga förmåner. Men framförallt erbjuder vi en arbetsplats med spännande utvecklingsmöjligheter och stöttande kollegor. Arbetsmiljön på Keolis präglas av mångfald och respekt för varandras olikheter.Så ansöker du

För frågor om rekryteringsprocessen vänligen kontakt Maria Moberg som ansvarar för denna rekrytering, mejladress maria.moberg@keolis.se. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum då urval sker löpande. Urvalet baseras på dina tidigare erfarenheter samt dina inneboende personliga förutsättningar. Vi kommer därför ta hjälp av arbetspsykologiska testverktyg från Alva Labs.

Ansök nu

Bussförare till Hisingen

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jun 22
Till Keolis i Hisingen söker vi bussförare på heltid. Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 


På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.


Om tjänsten  


Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera. Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent.


Det här behöver du ha • D-körkort 
• Yrkeskompetensbevis* 
• Svenska i tal och skrift. 
• Erfarenhet från serviceyrke är meriterande. 


Det här får du av oss 


Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.


Övrig information om tjänsten• Anställningsform: Provanställning 6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning
• Sysselsättningsgrad: 100%
• Tillträde: Augusti
• Lön enligt kollektivavtal


Så här söker du 


Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan. Vi använder oss av körtester i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. Om du har frågor ring vår kandidatsupport 08-5190 2296, öppettider vardagar 0900-1200.

Ansök nu

Bussförare till Linje-100

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jun 26
Till Keolis i Hisingen söker vi bussförare på heltid. Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 


På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.


Om tjänsten  


Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera. Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent.


Det här behöver du ha • D-körkort 
• Yrkeskompetensbevis* 
• Svenska i tal och skrift. 
• Erfarenhet från serviceyrke är meriterande. 


Det här får du av oss 


Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.


Övrig information om tjänsten• Anställningsform: Provanställning 6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning
• Sysselsättningsgrad: 100%
• Tillträde: Augusti
• Lön enligt kollektivavtal


Så här söker du 


Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan. Vi använder oss av körtester i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. Tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut då vi gör löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag! Om du har frågor ring vår kandidatsupport 08-5190 2296, öppettider vardagar 0900-1200.

Ansök nu

Bussförare till Partille

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jun 22
Till Keolis i Partille söker vi bussförare på heltid. Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 


På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.


Om tjänsten  


Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera. Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent.


Det här behöver du ha • D-körkort 
• Yrkeskompetensbevis* 
• Svenska i tal och skrift. 
• Erfarenhet från serviceyrke är meriterande. 


Det här får du av oss 


Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.


Övrig information om tjänsten• Anställningsform: Provanställning 6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning
• Sysselsättningsgrad: 100%
• Tillträde: Augusti
• Lön enligt kollektivavtal


Så här söker du 


Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan. Vi använder oss av körtester i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. Tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut då vi gör löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag! Om du har frågor ring vår kandidatsupport 08-5190 2296, öppettider vardagar 0900-1200.

Ansök nu

DRIFT- OCH TRAFIKLEDARE GÖTEBORG

Trafikledare, vägtrafik
Läs mer Maj 2
Nu söker vi två drift- och trafikledare till Hisingen Göteborgs nattskift. Vi söker två personer som är öppna, flexibla och sociala som dessutom tycker om ett varierat arbete i en spännande och utvecklande miljö. Vi erbjuder er möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis. 


Om tjänsten 


Som drift och trafikledare arbetar du för att den aktuella trafikdagen genomförs på ett produktionssäkert och resurseffektivt sätt. Du kommer vara ett stort stöd och hjälpa förarna ute i trafiken. Du ska ha förmågan att lösa akuta händelser som sker i vårt trafikområde med resenärsfokus och kostnadseffektiva lösningar. Du ansvarar också för att tillsätta vakanta tjänster, ta emot sjuk- och friskskrivningar, hantera akuta personalfrågor samt registrera arbets- och frånvarotid. Arbetet innebär att till stora delar arbeta under tidspress samtidigt som du hanterar kontakten med ett stort antal människor.  


Det här behöver du ha • Mycket goda datakunskaper
• Goda kunskaper i svenska språket i tal såväl som skrift
• God erfarenhet av verksamheten eller branschen
• D-körkort


Meriterande kvalifikationer • Erfarenhet av drift- och trafikledning
• Kunskap om avtal, arbetsrätt och arbetsmiljö
• Kunskap i, eller erfarenhet av, uppföljning och rapporteringsarbete
• Erfarenhet av och kunskap om programmet Hastus


Vi söker dig som har förmåga att se lösningar framför problem, har lätt för att följa instruktioner och brinner för att arbeta med service. Som person är du flexibel och kan ta egna initiativ, du är stresstålig och har förmåga att prioritera bland de uppgifter som ska lösas. Du behöver ha goda ledaregenskaper för att kunna hantera många olika människor. Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och kan se din del av företagets verksamhet i en större helhet.   


Det här får du från oss 


Vi erbjuder dig att jobba i en utvecklings- och affärsorienterad bransch. Vi bedriver trafik över stora delar av Sverige, för närvarande i Dalarna, Karlstad, Göteborg, Borås, Uppland och Stockholm. För att vi ska kunna växa behöver vi kunna leverera våra tjänster med högre effektivitet och kvalitet än våra konkurrenter. Det ställer stora krav på våra medarbetare samtidigt som det erbjuder ett högt fokus på utveckling där vi ständigt behöver förbättras för att växa.


Som nyanställd medarbetare på Keolis får du en individuellt utformad introduktion, tjänsten innebär många spännande utmaningar och här hos oss finns det goda möjligheter till utbildning och utveckling. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter och främjar mångfald. Vi vill även underlätta för dig att utföra hälsofrämjande aktiviteter och erbjuder därför friskvårdsbidrag!


Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på heltid. Keolis tillämpar 6 månaders provanställning.   


Så här ansöker du 


Välkommen att registrera din ansökan i form av ett personligt brev och CV. Urval och intervjuer sker löpande, så var snabb med din ansökan.


Har du frågor är du välkommen att kontakta Dorian Handanovic på telefon: 031-671919

Ansök nu

Underhållstekniker

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jun 14
Till Keolis depå i Grimbo Hisingen söker vi nu dig som är mekaniker med stort intresse för fordon och teknik. Som mekaniker hos oss får du ett omväxlande och självständigt jobb.  


På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.


Om tjänsten   


Som mekaniker, eller underhållstekniker som vi kallar det hos oss, får du ett mycket varierat arbete, då du arbetar med hela processen. I samråd med arbetsledningen gör du en trafiksäkerhetsmässig bedömning om bussen kan sättas ut i trafik. Du gör själv tekniska bedömningar av olika system i bussen och utför lämpliga åtgärder.  


För att trivas bör du vara flexibel, strukturerad och tycka om att samarbeta med andra människor. Du är kommunikativ och driftig. Du ser det som positivt att få arbeta med våra olika busstyper, till exempel biogas- och elbussar.  


Tjänsten är en heltidstjänst med skifttjänstgöring. Vi ser helst att du börjar så snart som möjligt.  


Det här behöver du ha  • Fordonsteknisk eller verkstadsteknisk utbildning  
• B-körkort  
• Van användare av systemstöd  
• God datorvana  


Har du D-körkort, utbildning eller erfarenhet inom fordonsel eller klimatanläggningar, eller yrkeserfarenhet av tungt fordonstekniskt arbete är detta meriterande.  


Det här får du av oss  


Som nyanställd medarbetare på Keolis får du en individuellt utformad introduktion, många spännande utmaningar med goda möjligheter till utveckling och utbildning. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.


Så här söker du  


Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev. Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.


Kontaktperson  


Vid frågor vänligen kontakta Daniel Högberg på telefon +4631671865

Ansök nu

Bussförare till sommaren 2023 Partille

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jun 1
Till Keolis i Partille söker vi bussförare till sommaren på heltid och behov. Perioden sträcker sig mellan juni-augusti men med möjlighet till förlängning. Under juni månad tar vi över Svart Express. 


Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 


På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.


Förare som blir anställda i sommar under 4 veckor erhåller en bonus på 4000kr (brutto) och förare som blir anställa till sommaren i 9 veckor erhåller en bonus på 10.000kr (brutto). 


Om tjänsten  


Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera. Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent.


Det här behöver du ha • D-körkort 
• Yrkeskompetensbevis*  
• Svenska i tal och skrift
• Erfarenhet från serviceyrke är meriterande


Det här får du av oss 


Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.


Så här söker du 


Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan. Vi använder oss av körtester i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. Om du har frågor ring vår kandidatsupport 08-5190 2296, öppettider vardagar 0900-1200.

Ansök nu

LINJE 100 BUSSFÖRARE SOMMAREN 2023. GÖTEBORG & BORÅS

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Feb 23
Keolis söker sommarförare till Linje 100. Som förare förenklar du vardagen för resenärer som pendlar mellan Göteborg och Borås. Den här tjänsten passar dig som tycker om att köra längre sträckor med färre stopp. På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.


Om tjänsten  

Keolis började köra Linje 100 i december 2021 och du kommer få köra våra nya dubbeldäckare. Vi söker nu förare som kan arbeta över hela sommaren med utbildningsstart den 25 maj till både Göteborg och Borås. Utbildningen håller på i en vecka och därefter kör du i trafik från den 1 juni. Anställningen upphör 31 augusti. Trafiken körs hela trafikdygnet vilket innebär varierande arbetstider så du behöver vara flexibel. Tjänsten innebär att du kör och arbetar enligt EU:s kör- och vilotider. Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent. Viss form av daglig service på bussarna kommer att ingå i tjänsten. 


Det här behöver du ha • D-körkort 
• Yrkeskompetensbevis  
• Svenska i tal och skrift. 
• Erfarenhet från serviceyrke är meriterande. 


Det här får du av oss 


Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.


Så här söker du 


Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan. Vi använder oss av körtester i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Om du har frågor ring vår kandidatsupport 08-5190 2296, öppettider vardagar 0900-1200.

Ansök nu

Bussförare till Hisingen - Få upp till 10 000 kronor i bonus under sommaren

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Maj 2
Till Keolis i Göteborg söker vi bussförare både heltid och behov till depån i Hisingen. Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 


På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.


Förare som blir anställda i sommar under 4 veckor erhåller en bonus på 4000kr (brutto) och förare som blir anställa under sommaren i 9 veckor erhåller en bonus på 10.000kr (brutto). 


Om tjänsten  


Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera. Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent.


Det här behöver du ha • D-körkort 
• Yrkeskompetensbevis  
• Svenska i tal och skrift. 
• Erfarenhet från serviceyrke är meriterande. 


Det här får du av oss 


Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.


Så här söker du 


Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan. Vi kräver inget CV men vill du är du välkommen att bifoga det i din ansökan. Vi använder oss av körtester i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. Tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut då vi gör löpande urval och intervjuer, så skicka in din ansökan redan idag!


Om du har frågor ring vår kandidatsupport 08-5190 2296, öppettider vardagar 0900-1200.

Ansök nu

Underhållstekniker

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Maj 2
Till Keolis depå i Grimbo Hisingen söker vi nu dig som är mekaniker med stort intresse för fordon och teknik. Som mekaniker hos oss får du ett omväxlande och självständigt jobb.  


På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.


Om tjänsten   


Som mekaniker, eller underhållstekniker som vi kallar det hos oss, får du ett mycket varierat arbete, då du arbetar med hela processen. I samråd med arbetsledningen gör du en trafiksäkerhetsmässig bedömning om bussen kan sättas ut i trafik. Du gör själv tekniska bedömningar av olika system i bussen och utför lämpliga åtgärder.  


För att trivas bör du vara flexibel, strukturerad och tycka om att samarbeta med andra människor. Du är kommunikativ och driftig. Du ser det som positivt att få arbeta med våra olika busstyper, till exempel biogas- och elbussar.  


Tjänsten är en heltidstjänst med skifttjänstgöring. Vi ser helst att du börjar så snart som möjligt.  


Det här behöver du ha  • Fordonsteknisk eller verkstadsteknisk utbildning  
• B-körkort  
• Van användare av systemstöd  
• God datorvana  


Har du D-körkort, utbildning eller erfarenhet inom fordonsel eller klimatanläggningar, eller yrkeserfarenhet av tungt fordonstekniskt arbete är detta meriterande.  


Det här får du av oss  


Som nyanställd medarbetare på Keolis får du en individuellt utformad introduktion, många spännande utmaningar med goda möjligheter till utveckling och utbildning. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.


Så här söker du  


Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev. Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.


Kontaktperson  


Vid frågor vänligen kontakta Daniel Högberg på telefon +4631671865

Ansök nu

Bussförare till sommaren 2023 Partille

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Apr 26
Till Keolis i Partille söker vi bussförare till sommaren på heltid och behov. Perioden sträcker sig mellan juni-augusti men med möjlighet till förlängning. Under juni månad tar vi över Svart Express. 


Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 


På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.


Förare som blir anställda i sommar under 4 veckor erhåller en bonus på 4000kr (brutto) och förare som blir anställa till sommaren i 9 veckor erhåller en bonus på 10.000kr (brutto). 


Om tjänsten  


Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera. Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent.


Det här behöver du ha • D-körkort 
• Yrkeskompetensbevis*  
• Svenska i tal och skrift
• Erfarenhet från serviceyrke är meriterande


Det här får du av oss 


Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.


Så här söker du 


Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan. Vi använder oss av körtester i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. Om du har frågor ring vår kandidatsupport 08-5190 2296, öppettider vardagar 0900-1200.

Ansök nu

Underhållschef till Grimbo

Verkstadschef
Läs mer Feb 14
På Keolis fyller vi en viktig samhällsfunktion, där vi genom vår kollektivtrafik erbjuder invånarna smidiga, säkra och miljövänliga resor. För att säkerställa en trygg och pålitlig resa krävs en välfungerande fordonsflotta som fyller både tekniska, miljömässiga samt användarvänliga krav och där spelar vårt fordonsunderhållsarbete en avgörande roll. Vår busstrafik hanteras från lokala depåer, där vi också underhåller våra fordon i moderna och ändamålsenliga verkstäder och servicehallar. Nu söker vi en underhållschef för vår depå Grimbo i Göteborg.

Dina arbetsuppgifter
Som underhållschef kommer du att inta underhållsansvaret för våra fordon på Keolis största depå i Göteborg. Underhållet hanteras genom avdelningen för verkstad och service (fordonsvård och tankning) och där leder du arbetet genom underrapporterande chefer som ansvarar för den dagliga driften. Din roll är strategisk samt övergripande och du innehar fullt budgetansvar. Med dig vid rodret säkerställer vi att vårt underhållsarbete fungerar optimalt och att vi har välfungerande processer, rutiner och strukturer som gynnar både våra fordon och våra medarbetare. Vi samarbetar med underleverantörer och en stor del av ditt arbete kommer innebära att säkerställa leveranser från dessa. Vi jobbar enligt väletablerade metodiker och vårt arbete genomsyras av LEAN, 5S och vår egenutvecklade metodik för hållbart underhållsarbete. I rollen rapporterar du till depåchefen. Du kommer behöva samverka med våra andra depåer för att vi ska kunna ha ett underhåll i världsklass. Du ingår i Keolis centrala underhållsforum. Du kommer även att ha externa kontakter i form av t.ex. myndigheter samt fordonsleverantörer.

Din profil
För att matcha rollen tror vi att du har flerårig erfarenhet av ledande befattningar i fordonsbranschen eller annan närliggande och produktionsinriktad bransch. I dina ledarroller har du haft fullt budget- och personalansvar och du har en stark förståelse för arbetet på en verkstad och för hur man skapar effektiva processer och flöden. Vidare innehar du B-körkort, pratar samt skriver svenska obehindrat och har en god dator- och systemvana. Dina yrkesmässiga kvalifikationer är viktiga för oss men vi värderar din personlighet minst lika högt. Vi tror att du är en lugn och trygg ledare som har en stark kommunikativ förmåga och du leder din avdelning med tydlighet men också med empati, engagemang och entusiasm. Vidare är du strategisk samt innovativ och vågar tänka i nya banor. Vill du också liksom oss också vara en del av en framtidsbransch som bidrar till ett hållbart samhälle och en utvecklad kollektivtrafik, då är detta rätt roll för dig.

Vi erbjuder
Vi är ett av Sveriges största kollektivtrafikbolag som verkar i en framtidsbransch, där vi gör verklig nytta och skillnad för befolkningen i deras vardag. Hos oss bidrar du till både samhällsnytta och hållbar utveckling, och din insats kommer att spela stor roll i utvecklingen av morgondagens fordonsunderhåll. Vi är också mycket måna om våra medarbetares utveckling, vilket man kan se på vår interna kompentensutveckling, och du kommer att beredas utrymme att både prova dina idéer och växa i din roll och i din kunskap. Vi kommer att göra allt vi kan för att du ska lyckas samt trivas hos oss och du är så välkommen! 

Om oss
Keolis är en av Sveriges största aktörer inom kollektivtrafik vilket gör oss till en trygg arbetsgivare. Vi är i dagsläget cirka 4600 anställda varav majoriteten är bussförare. För att dessa ska kunna göra sitt jobb – det vill säga tillhandahålla hållbara mobilitetslösningar för resenärer – krävs det att resten av organisationen består av kompetens i form av specialister, tjänstemän och chefer som utvecklar, organiserar och leder verksamheten. Keolis är arbetsplatsen för dig som vill arbeta med engagerade kollegor och chefer som varje dag bidrar till att verksamheten utvecklas.

Så ansöker du
Urval kan komma att ske innan ansökningstiden är slut så skicka in din ansökan så snabbt du kan. Vi tar ej emot ansökningar vi e-post utan du söker på vår hemsida www.keolis.se

Ansök nu

Bussförare till Hisingen - Behovare

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jan 12
Till Keolis i Göteborg söker vi bussförare till depån i Hisingen. Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 
På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.
Om tjänsten  
Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera. Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent.
Det här behöver du ha 
D-körkort 
Yrkeskompetensbevis  
Svenska i tal och skrift. 
Erfarenhet från serviceyrke är meriterande. 
* Då vi prioriterar att hitta rätt person till rätt plats är vi, i utvalda fall, beredda att erbjuda fortsättnings-YKB. Detta gäller till exempel om du som söker tog ditt busskörkort innan 2008
Det här får du av oss 
Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer.På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.
Så här söker du 
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan. Vi använder oss av körtester i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. Om du har frågor ring vår kandidatsupport 08-5190 2296, öppettider vardagar 0900-1200.

Ansök nu

Bussförare till Linje 100

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jan 12
Keolis söker bussförare till Linje 100. Som förare förenklar du vardagen för resenärer som pendlar mellan Göteborg och Borås. Den här tjänsten passar dig som tycker om att köra längre sträckor med färre stopp. Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis. 

Om tjänsten  
Keolis började köra Linje 100 i december 2021 och du kommer få köra våra nya dubbeldäckare. Vi söker nu förare som kan arbeta i Partille. Vi söker  timanställda. Trafiken körs hela trafikdygnet vilket innebär varierande arbetstider så du behöver vara flexibel. Tjänsten innebär att du kör och arbetar enligt EU:s kör- och vilotider. Din introduktionsutbildning kommer att vara betald.
Det här behöver du ha 
D-körkort 
Giltigt Yrkeskompetensbevis YKB
Svenska i tal och skrift
Meriterande om du har digitalt förarkort 
Meriterande är kunskap om EU:s kör- och vilotider samt korrekt hantering av färdskrivare
Du kommer få en utbildning om hur det är att arbeta på Keolis, EU:s kör- och vilotider, färdskrivare och körvägar mm före anställningsstart. 
Så här söker du 
För att kunna göra ett bra och korrekt urval ber vi dig att registrera både i form av ett personligt brev och CV. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Varmt välkomna med din ansökan.   
Har du frågor är du välkommen att kontakta
Rekrytering TO-syd, telefonnummer: 031-671999, telefontid: Helgfria vardagar mellan 15-17
William Krasihoue, teamchef Partille/Borås
IngaLill Hedlund, facklig representant Kommunal

Ansök nu

Bussförare till Linje 100

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Nov 16
Keolis söker bussförare till Linje 100. Som förare förenklar du vardagen för resenärer som pendlar mellan Göteborg och Borås. Den här tjänsten passar dig som tycker om att köra längre sträckor med färre stopp. Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis. 

Om tjänsten  
Keolis började köra Linje 100 i december 2021 och du kommer få köra våra nya dubbeldäckare. Vi söker nu förare som kan arbeta i både Partille och Borås. Vi söker både tillsvidareanställda och timanställda. Trafiken körs hela trafikdygnet vilket innebär varierande arbetstider så du behöver vara flexibel. Tjänsten innebär att du kör och arbetar enligt EU:s kör- och vilotider. Din introduktionsutbildning kommer att vara betald.
Det här behöver du ha 
D-körkort 
Giltigt Yrkeskompetensbevis YKB
Svenska i tal och skrift
Meriterande om du har digitalt förarkort 
Meriterande är kunskap om EU:s kör- och vilotider samt korrekt hantering av färdskrivare
Du kommer få en utbildning om hur det är att arbeta på Keolis, EU:s kör- och vilotider, färdskrivare och körvägar mm före anställningsstart. 
Så här söker du 
För att kunna göra ett bra och korrekt urval ber vi dig att registrera både i form av ett personligt brev och CV. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Varmt välkomna med din ansökan.   
Har du frågor är du välkommen att kontakta
Rekrytering TO-syd, telefonnummer: 031-671999, telefontid: Helgfria vardagar mellan 15-17
William Krasihoue, teamchef Partille/Borås
IngaLill Hedlund, facklig representant Kommunal

Ansök nu

Bussförare till Hisingen

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Okt 14
Till Keolis bussdepå på Hisingen Göteborg söker vi bussförare på behov. 
Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 
På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra.
Om tjänsten  
Tjänsten är på behov vilket gör att du behöver vara flexibel. Tiderna kommer att variera. 
Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent. Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera.

Det är viktigt att du är tillgänglig för fyra veckors introduktionsutbildning i närtid. 
Det här behöver du ha 
D-körkort 
Giltigt Yrkeskompetensbevis YKB
Svenska i tal och skrift. 
Erfarenhet från serviceyrke är meriterande. 
Det här får du av oss 
Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.
Så här söker du 
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev. Vi använder oss av onlinetester i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats.
Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta kandidatsupporten, helgfria vardagar mellan 15.00-17.00 på telefonnummer: 031-671999

Ansök nu

Bussförare till Hisingen

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Aug 29
Till Keolis bussdepå på Hisingen Göteborg söker vi bussförare på behov. 
Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 
På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra.
Om tjänsten  
Tjänsten är på behov vilket gör att du behöver vara flexibel. Tiderna kommer att variera. 
Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent. Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera.

Det är viktigt att du är tillgänglig för fyra veckors introduktionsutbildning i närtid. 
Det här behöver du ha 
D-körkort 
Giltigt Yrkeskompetensbevis YKB
Svenska i tal och skrift. 
Erfarenhet från serviceyrke är meriterande. 
Det här får du av oss 
Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.
Så här söker du 
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev. Vi använder oss av onlinetester i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats.
Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta kandidatsupporten, helgfria vardagar mellan 15.00-17.00 på telefonnummer: 031-671999

Ansök nu

Underhållstekniker till Hisingen

Bussmekaniker
Läs mer Aug 29
Till Keolis depå på Hisingen Göteborg?söker vi nu dig som är mekaniker med stort intresse för fordon och teknik. Som mekaniker hos oss får du ett omväxlande och självständigt jobb. ? 
På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra??Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag. 
Om tjänsten ?
Som mekaniker, eller underhållstekniker som vi kallar det hos oss, får du ett mycket varierat arbete, då du arbetar med hela processen. I samråd med arbetsledningen gör du en trafiksäkerhetsmässig bedömning om bussen kan sättas ut i trafik. Du gör själv tekniska bedömningar av olika system i bussen och utför lämpliga åtgärder.??För att trivas bör du vara flexibel, strukturerad och tycka om att samarbeta med andra människor. Du är kommunikativ och driftig. Du ser det som positivt att få arbeta med våra olika busstyper.?? 
Tjänsten är en?tillsvidare på heltid. Vi ser helst att du börjar så snart som möjligt.?? 
Det här behöver du ha

Fordonsteknisk eller verkstadsteknisk utbildning?? 

B-körkort?? 

Van användare av systemstöd?? 

God datorvana?? 
Har du D-körkort, utbildning eller erfarenhet inom fordonsel eller klimatanläggningar, eller yrkeserfarenhet av tungt fordonstekniskt arbete är detta meriterande.?? 
Det här får du av oss
Som nyanställd medarbetare på Keolis får du en individuellt utformad introduktion, många spännande utmaningar med goda möjligheter till utveckling och utbildning. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. 
Så här söker du?? 
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev.

Ansök nu

Drift- och trafikledare Göteborg

Trafikledare, vägtrafik
Läs mer Jun 28
Nu söker vi en drift- och trafikledare till Hisingen Göteborg. Vi söker en flexibel, social och öppen person som tycker om ett varierat arbete i en spännande och utvecklande miljö. Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis. 
Om tjänsten 
Som drift och trafikledare arbetar du för att den aktuella trafikdagen genomförs på ett produktionssäkert och resurseffektivt sätt. Du kommer vara ett stort stöd och hjälpa förarna ute i trafiken. Du ska ha förmågan att lösa akuta händelser som sker i vårt trafikområde med resenärsfokus och kostnadseffektiva lösningar. Du ansvarar också för att tillsätta vakanta tjänster, ta emot sjuk- och friskskrivningar, hantera akuta personalfrågor samt registrera arbets- och frånvarotid. Arbetet innebär att till stora delar arbeta under tidspress samtidigt som du hanterar kontakten med ett stort antal människor.  
Det här behöver du ha 
Mycket goda datakunskaper
Goda kunskaper i svenska språket i tal såväl som skrift
God erfarenhet av verksamheten eller branschen
D-körkort
Meriterande kvalifikationer 
Erfarenhet av drift- och trafikledning
Kunskap om avtal, arbetsrätt och arbetsmiljö
Kunskap i, eller erfarenhet av, uppföljning och rapporteringsarbete
Erfarenhet av och kunskap om programmet Hastus
Vi söker dig som har förmåga att se lösningar framför problem, har lätt för att följa instruktioner och brinner för att arbeta med service. Som person är du flexibel och kan ta egna initiativ, du är stresstålig och har förmåga att prioritera bland de uppgifter som ska lösas. Du behöver ha goda ledaregenskaper för att kunna hantera många olika människor. Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och kan se din del av företagets verksamhet i en större helhet.   
Det här får du från oss 
Vi erbjuder dig att jobba i en utvecklings- och affärsorienterad bransch. Vi bedriver trafik över stora delar av Sverige, för närvarande i Dalarna, Karlstad, Göteborg, Borås, Uppland och Stockholm. För att vi ska kunna växa behöver vi kunna leverera våra tjänster med högre effektivitet och kvalitet än våra konkurrenter. Det ställer stora krav på våra medarbetare samtidigt som det erbjuder ett högt fokus på utveckling där vi ständigt behöver förbättras för att växa.
Som nyanställd medarbetare på Keolis får du en individuellt utformad introduktion, tjänsten innebär många spännande utmaningar och här hos oss finns det goda möjligheter till utbildning och utveckling.Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter och främjar mångfald. Vi vill även underlätta för dig att utföra hälsofrämjande aktiviteter och erbjuder därför friskvårdsbidrag!
Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på heltid. Keolis tillämpar 6 månaders provanställning.   
Så här ansöker du 
Vi använder oss av online-tester i urvalsprocessen för att säkerställa kognitiva förmågor och personlighetsmässiga kompetenser. 
Har du frågor är du välkommen att kontakta Keolis rekryteringsteam i Trafikområde Syd
Mail: gbg@keolis.se
Telefon: 031-671999 (telefontid helgfria vardagar mellan 15-17)
Välkommen att registrera din ansökan i form av ett personligt brev och CV.  Urval och intervjuer sker löpande, så var snabb med din ansökan.

Ansök nu

Teamchef Partille/Mölndal

Teamledare
Läs mer Maj 20
Vill du verka i en framtidsbransch som bidrar till att förenkla invånarnas vardag och en hållbar utveckling? Vill du ha ett viktigt och fartfyllt arbete mitt i händelsernas centrum? Till Keolis söker vi nu dig som vill coacha, motivera och leda Keolis viktigaste resurser – förarna. Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis. 
Om tjänsten
Som teamchef spelar du en nyckelroll i att säkerställa att Keolis värderingar följs och att de strategiska målen uppfylls. Du kommer vara närmsta chef för en stor grupp förare som kommer att utgå från två olika depåer, dels Partilledepån men även Mölndalsdepån. Du behöver vara flexibel och lyhörd för förarnas behov och för att kunna leda dem igenom arbetsdagen på ett säkert och effektivt sätt. Som chef på Keolis förutsätter vi att du agerar enligt Keolis ledord ”vara en god förebild, engagera, kommunicera och ta ansvar”.Teamchefen ingår i den lokala ledningsgruppen och rapporterar till depåchef. Tjänsten är på heltid. 
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Följa upp, motivera och inspirera dina förare genom ett närvarande och tydligt ledarskap.
Utbilda och coacha förarna kring praktiska frågeställningar och vissa handhavandefrågor gällande bussarna.   
Genomföra medarbetarsamtal.  
Introducera och följa upp nyanställda
Ansvara för information till dina medarbetare i bland annat personal- och ledningsfrågor.
Coacha medarbetaren i det dagliga arbetet och följa upp händelser, sjukfrånvaro med mera.
Det här behöver du ha
Att vara teamchef är utmanande och utvecklande. För att lyckas behöver du vara en god lagspelare och samtidigt vara självständig i din roll som ledare. 
Du behöver ha tidigare erfarenheter från en arbetsledande roll där frågor såsom personalledning, arbetsrätt och systematiskt arbetsmiljöarbete har ingått. 
För att förstå vårt uppdrag ser vi att du har erfarenhet av kundservice och goda kunskaper om vår verksamhet eller liknande verksamheter. 
Som teoretisk grund har du lägst en gymnasieutbildning.
Då denna tjänst innebär många olika kontakter behöver du som person ha god förmåga att skapa relationer, ett coachande förhållningssätt och en god kommunikativ förmåga. För att uppnå ett gott resultat behöver du kunna se din roll som en del av Keolis som helhet, vara lösningsinriktad och kunna prioritera och komma till beslut – även under tidspress. 

Det här får du av oss
Vi erbjuder dig att jobba i en utvecklings- och affärsorienterad bransch. Vi bedriver trafik över stora delar av Sverige, för närvarande i Dalarna, Karlstad, Göteborg och Stockholm. För att vi ska kunna växa behöver vi kunna leverera våra tjänster med högre effektivitet och kvalitet än våra konkurrenter. Det ställer stora krav på våra medarbetare samtidigt som det erbjuder ett högt fokus på utveckling där vi ständigt behöver förbättras för att växa. Som nyanställd medarbetare på Keolis får du en individuellt utformad introduktion, tjänsten innebär många spännande utmaningar och här hos oss finns det goda möjligheter till utbildning och utveckling.Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter och främjar mångfald. Vi vill även underlätta för dig att utföra hälsofrämjande aktiviteter och erbjuder därför friskvårdsbidrag!

Så här ansöker du
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. 
Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Keolis rekrytering: gbg@keolis.se
Depåchef Partille, Fredrik Jönsson på telefon 031-671805
Facklig representant för Unionen, Marie Budd på telefon 031-671954

Ansök nu

Servicehallsmedarbetare vid behov

Vagnsstädare
Läs mer Apr 8
Till Keolis depå på Hisingen, Grimbo söker vi nu servicehallsmedarbetare på behov. Med dig i vår servicehall får vi rena och fina bussar så att våra resenärer trivs och känner sig välkomna.  
Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis.  
Om tjänsten  
Tillsammans med övriga servicehallsmedarbetare ansvarar du för ordning och reda i servicehallen och andra gemensamma utrymmen. Du utför daglig service såsom tankning, städning, påfyllning av vätskor och funktionskontroller på Keolis fordon. Du utför även rekonditionering, klottersanering och enklare reparationer på bussar
Det här behöver du ha
B-körkort  
Tekniskt intresse och handlag.  
God fysik då arbetet är mycket rörligt och ibland tungt.  
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.  
Du är noggrann och kan arbeta i ett högt tempo.  
Det är meriterande om du har D-körkort och tidigare erfarenhet från liknande arbete eller från det tekniska området. För att trivas bör du vara serviceinriktad, flexibel, strukturerad och kunna arbeta bra tillsammans med andra människor. Du är kommunikativ, driftig och självgående. Du ser det som positivt att få arbeta med våra olika busstyper och är intresserad av fordon, teknik och människor. Tjänsten är på behov där du jobbar natt. Du kommer att arbeta efter behov på vår depå Grimbo på Hisingen.   
Det här får du av oss  
Hos Keolis får du en introduktion till dina arbetsuppgifter. På depån finns din underhållsledare som stöttar dig i din vardag som servicehallsmedarbetare.  
Vi vill att du ska trivas och må bra, och erbjuder dig därför friskvårdsbidrag och tillgång till Keolis förmånsportal med mängder av erbjudanden, både på friskvård och på produkter och tjänster.  Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.  Keolis är en arbetsplats för dig som trivs i en miljö präglad av etnisk och kulturell mångfald, där klimatet är öppet och där vi respekterar varandras likheter och olikheter.  
Så här söker du  
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Ansök nu

Drift- och trafikledningschef Göteborg

Trafikledare, vägtrafik
Läs mer Mar 15
Vill du verka i en framtidsbransch som bidrar till att förenkla invånarnas vardag och en hållbar utveckling? Vill du ha ett viktigt och fartfyllt arbete mitt i händelsernas centrum? Keolis söker nu en Drift- och trafikledningschef till Göteborg, som vill ha ansvar för vår operativa leverans och vår trafikledning. Självklart kommer du också att coacha, motivera och leda Keolis viktigaste resurser – medarbetarna.
Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis. Om tjänsten 

Som chef över Drift- och trafikledningen leder du våra Drift- och trafikledare som arbetar med att den aktuella trafikdagen genomförs på ett produktionssäkert och resurseffektivt sätt. Som chef över drift- och trafikledningen sitter du i den lokala ledningsgruppen i Trafikområde Syd. Du kommer ha ett nära samarbete med våra huvudmän och tillsammans med våra depåchefer säkra leveransen av kollektivtrafik. Då kollektivtrafiken är en rörlig verksamhet så kommer du ha det strategiska ansvaret för projekt som berör trafikledningen. Du bör vara flexibel då vår Drift- och trafikledning är bemannad dygnet runt.
Tillsvidareanställning, tillämpar provanställning på 6 månader. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Leda och planera verksamheten i Drift- och trafikledningen avseende personal, bemanning och ekonomi.
Följa upp att drift- och trafikledarna genomför trafikdagen på planenligt, ekonomiskt och driftmässigt fördelaktigt sätt och i enlighet med lagar, kollektivavtal och övriga avtal.
Säkerställa att personalen har den informationen och den utbildning de behöver för att kunna utföra sitt arbete.
Hantering av personalansvar genom att genomföra medarbetarsamtal, initiera och följa upp rehabiliteringar, utreda disciplinärenden och följa upp nyckeltal som sjukfrånvaro, övertid och arbetsskador.
Tillsammans med Trafikplaneringen och Trafikprojekt alternativt uppdragsgivare förbereda inför omläggningar, evenemang och tilläggstrafik.
Arbeta med ständiga förbättringar i samverkan med andra parter.Det här behöver du ha
Mycket goda kunskaper om gällande trafikavtal, kollektivavtal och lagar.
Erfarenhet från arbetsledande befattningar.
Du behöver ha en god ledarskapsförmåga och vara en lagspelare med helhetssyn på företagets verksamhet.
Goda kunskaper i systematiskt arbetsmiljöarbete, driftrelaterade miljöfrågor och personalledning.
Goda datakunskaper och goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Det här får du av oss

Vi erbjuder dig att jobba i en utvecklings- och affärsorienterad bransch. Vi bedriver trafik över stora delar av Sverige, för närvarande i Dalarna, Karlstad, Göteborg, Borås och Stockholm. För att vi ska kunna växa behöver vi kunna leverera våra tjänster med högre effektivitet och kvalitet än våra konkurrenter. Det ställer stora krav på våra medarbetare samtidigt som det erbjuder ett högt fokus på utveckling där vi ständigt behöver förbättras för att växa.
Som nyanställd medarbetare på Keolis får du en individuellt utformad introduktion, tjänsten innebär många spännande utmaningar och här hos oss finns det goda möjligheter till utbildning och utveckling.Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter och främjar mångfald. Vi vill även underlätta för dig att utföra hälsofrämjande aktiviteter och erbjuder därför friskvårdsbidrag!
Så här ansöker du 

Välkommen att registrera din ansökan i form av ett personligt brev och CV. Urval och intervjuer sker löpande, så var snabb med din ansökan.
Vi använder oss av online-tester i urvalsprocessen för att säkerställa kognitiva förmågor och personlighetsmässiga kompetenser.  
För fackliga frågor:
Marie Budd, Unionen på 0730845276 / marie.budd@keolis.se
Michael Lindqvist, Akademikerföreningen på 072-515 18 60 /

Ansök nu

Sommarförare till Linje 100

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Feb 24
Keolis söker sommarförare till Linje 100. Som förare förenklar du vardagen för resenärer som pendlar mellan Göteborg och Borås. Den här tjänsten passar dig som tycker om att köra längre sträckor med färre stopp. Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis. 

Om tjänsten  
Keolis började köra Linje 100 i december 2021 och du kommer få köra våra nya dubbeldäckare. Vi söker nu förare som kan arbeta över hela sommaren till både Partille och Borås. Trafiken körs hela trafikdygnet vilket innebär varierande arbetstider så du behöver vara flexibel. Tjänsten innebär att du kör och arbetar enligt EU:s kör- och vilotider. Viss form av daglig service på bussarna kommer att ingå i tjänsten. Introduktionen kommer vara anpassad utifrån din relation med Keolis eller Linje 100 sedan tidigare för att ge dig och våra resenärer de bästa förutsättningarna. 
Det här behöver du ha 
D-körkort 
Giltigt Yrkeskompetensbevis YKB
Svenska i tal och skrift
Meriterande om du har digitalt förarkort 
Meriterande är kunskap om EU:s kör- och vilotider samt korrekt hantering av färdskrivare
Du kommer få en utbildning om hur det är att arbeta på Keolis, EU:s kör- och vilotider, färdskrivare och körvägar mm före trafikstart. 
Så här söker du 
För att kunna göra ett bra och korrekt urval ber vi dig att registrera både i form av ett personligt brev och CV. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Varmt välkomna med din ansökan.   
Har du frågor är du välkommen att kontakta
Rekrytering TO-syd, telefonnummer: 031-671999, telefontid: Helgfria vardagar mellan 15-17
Lina Loberg, Platschef Linje 100, mail: lina.loberg@keolis.se
Inga-Lill Hedlund, facklig representant Kommunal på mail Ingalill.hedlund@keolis.se

Ansök nu

Behovsförare Hisingen

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Dec 6
Till Keolis bussdepå på Hisingen Göteborg söker vi bussförare på behov. 
Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 
På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra.
Om tjänsten  
Tjänsten är på behov.
Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent. Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera.

Då vi söker ett flertal behovsförare så kommer det vara två starter, en i januari och en i februari. 
Det här behöver du ha 
D-körkort 
Giltigt Yrkeskompetensbevis YKB
Svenska i tal och skrift. 
Erfarenhet från serviceyrke är meriterande. 
Det här får du av oss 
Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.
Så här söker du 
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev. Vi använder oss av onlinetester i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats.

Ansök nu