Intenso Teknikrekrytering AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Intenso Teknikrekrytering AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Teknisk innesäljare

Innesäljare
Läs mer Jul 9
Teknisk innesäljare till Göteborg / Borlänge
Vi söker en erfaren teknisk innesäljare till vårt team där kundnöjdhet är i fokus. Rollen är omväxlande och spelar en viktig roll i företagets fortsatta utveckling. IBECO är en av de ledande VA/VVS leverantörerna i Sverige. Vår expertis sträcker sig från den minsta rördiametern till de största dagvattenledningarna.
Arbetsuppgifter
Hantera större offerter och mängdförteckningar samt hjälpa säljarna med att skapa och administrera offerter
Stötta säljare och kunder via telefon och mail
Öka försäljningen genom att använda ditt tekniska kunnande
Administrera och följa upp beställningar
Säkerställa att leveranser sker enligt plan
Hantera inkommande kunder och utlämning av varor

Vi ser fram emot att välkomna en engagerad och ansvarstagande teknisk innesäljare till vårt team. I rollen har du ett nära samarbete med våra kunder och leverantörer internationellt. Arbetet innebär även att svara på direkta förfrågningar från kunder och erbjuda optimala lösningar. Ditt främsta kommunikationsverktyg är mail och telefon.
Du kan utgå från vårt huvudkontor i Borlänge eller kontoret i Göteborg.


Vad har Patrik Löfgren, teknisk innesäljare, att säga om tjänsten och företaget?
"På IBECO värdesätter vi sammanhållningen inom teamet och vårt höga kundfokus. Det är en glädje att vara en del av ett företag som går så bra och ständigt strävar efter att förbättra sig. Som innesäljare på IBECO hjälper jag våra kunder med orderhantering, prisfrågor och problemlösning. Jag ger även våra utesäljare service när de är ute på fältet. Det är en roll som kräver god kommunikationsförmåga, lösningsorienterat tänkande och en stark vilja att hjälpa både kunder och kollegor."
Läs mer om livet på IBECO.
https://career.masterhelp.se/ibeco


Kvalifikationer
Minst fem års erfarenhet av arbete med VA/VVS
Erfarenhet av att arbeta med större offerter och mängdförteckningar
Teknisk bakgrund och erfarenhet av försäljning
Goda kunskaper i Microsoft Office-paketet
Meriterande med erfarenhet av CRM-system
Goda kunskaper i svenska och engelska

Din profil
Du är social, öppen, glad och serviceinriktad med en god förståelse för kunders olika behov. Du arbetar strukturerat och kan hantera flera uppgifter samtidigt. Du är kommunikativ och skapar förtroende hos kunder och leverantörer samt trivs med att göra affärer och supporta den interna verksamheten.
Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Maria Ahlén, 0708-490288, på Intenso Teknikrekrytering. För specifika frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Carl Sterner, försäljningschef, 070-6476837.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Om IBECO
IBECO är en del av Uniwater som är en av Nordens ledande koncerner med specialister inom VA-tekniska lösningar. Tillsammans omsatte de 13 bolagen i koncernen 2023 ca 900 MSEK och hade 310 anställda. IBECO är ett agenturföretag som grundades 1968. Verksamheten är koncentrerad till teknisk försäljning och uthyrning inom VA, VVS och Industri. Vi vänder oss till kommuner, VA-/VVS-entreprenörer samt industrin och samarbetar med alla VA/VVS grossister. Vår strävan är hög tillgänglighet och servicegrad för kunden. IBECO är representerade i hela Sverige, Norge och Finland. Vi har lager och kontor i Borlänge, Göteborg och Stockholm.
Läs mer på www.ibeco.se

Ansök nu

Sektionschef VVS

Arbetsledare, VVS
Läs mer Jul 1
Sektionschef VVS till Göteborg
Nu kan du vara med och göra skillnad på ett av Sveriges ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med fokus på byggnader och deras närmiljö.
För rollen som sektionschef söker vi nu en erfaren VVS-ingenjör med hög förmåga att leda och inspirera både medarbetare och kunder. Att bli en del av Göteborgskontoret, ett starkt framåtriktat multidisciplinärt team på drygt 100 personer som tillsammans utvecklar verksamheten och formar framtiden på den lokala marknaden i Väst.
Arbetsuppgifter
En av dina viktigaste uppgifter i rollen som sektionschef är att bygga vidare och utveckla vårt team, vår verksamhet och vår position inom VVS på marknaden i Göteborg. Du har både ha ett strategiskt och operativt ansvar där du planerar och organiserar gruppens arbete och insatser.
Parallellt med din chefsroll jobbar du själv aktivt i uppdrag, troligtvis som specialist eller uppdragsledare. Som sektionschef ingår du i affärsområdets ledningsgrupp och har ett nära samarbete med övriga chefer. Inom affärsområde VVS-design är vi cirka 70 medarbetare. Vi jobbar med många spännande uppdrag, från små unika spetsuppdrag till stora utmanande samverkansuppdrag. Vi har en stabil bas av nöjda och återkommande kunder. I teamet är vi idag 4 personer med målet att vara fler innan året är slut.
I rollen som sektionschef ansvarar du för att:
Leda, coacha och utveckla teamet
Bygga och upprätthålla långsiktiga kundrelationer, samt vara delaktig i att driva marknadsutveckling, sälj- och anbudsarbete
Ansvara för att sektionen når uppsatta mål och driva lönsam tillväxtVad har Per Löfström, Affärsområdeschef VVS, att säga om tjänsten och företaget?
"Jag valde PE för att jag tilltalades av våra grundares vision om att utveckla ett multidisciplinärt konsultbolag med målet att bli en ledande aktör i branschen. Tillsammans med övriga medarbetare i Göteborg och Västra Sverige skapar vi lokala team med experter som är kundens rådgivare från idé till färdigt resultat. Detta ger oss förutsättningar att växa och bidra till en hållbar samhällsutveckling. PE är ett bolag med medarbetarna i fokus.
Vi värdesätter våra medarbetares olikheter och har målet att utveckla alla medarbetare till sin fulla potential. Varje medarbetares utveckling är avgörande för oss, både på ett personligt och professionellt plan. Genom en stark kultur, ett tillitsfullt ledarskap, en hög grad av självledarskap och en kreativ arbetsmiljö attraherar och utvecklar vi varandra."
Lär känner fler medarbetare hos oss: karriar.pe.se


Din profil
För att passa i rollen som sektionschef ser vi att du är engagerad, nyfiken och affärsorienterad. Du är analytisk och har en strategisk höjd. Men lika viktigt är din operativa förmåga och att du motiveras av att driva förändring och får saker att hända. Som ledare är du coachande och pragmatisk och har förmågan att utveckla medarbetare och skapa en trivsam miljö. Du har fokus på lönsam tillväxt och drivs av att tillsammans med andra skapa kundnytta och vägar framåt.
Civilingenjörsutbildning med relevant inriktning är meriterande
Flera års erfarenhet av branschen och arbete som VVS-konsult
Arbetat med marknadsutveckling, sälj- och anbudsarbete
Erfarenhet av att leda och coacha andra.
Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Engagemang, entreprenörskap och ansvar är tre viktiga värderingar för oss. Det präglar vår verksamhet, vårt agerande och det behöver även tilltala dig. Läs mer om PE, vad vi tror på, samt våra ambitioner framåt. pe.se/wp-content/uploads/2024/01/pe_teamboken.pdf


Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsulterna Maria Ahlén, 0708–490288 och Sara Persson,0720–712688 på Intenso Teknikrekrytering.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Om företaget
PE Teknik & Arkitektur är ett av Sveriges främsta konsultföretag med fokus på byggnader och deras närmiljö. Oavsett om det är en helhetslösning eller enskild tjänst som behövs, har vi alla kompetenser hos oss. Vi är cirka 750 medarbetare på ett 20-tal orter runt om i Sverige. Vår vision har varit tydlig sedan starten 2006: att förnya samhället genom innovativa och hållbara lösningar.
Läs mer om oss på www.pe.se

Ansök nu

Processingenjör

Processingenjör, elkraft
Läs mer Jun 25
Processingenjör / teknisk projektledare till Göteborg
Vill du vara en nyckelspelare i våra Energigasprojekt? Vi fortsätter att växa och söker därför två Processingenjörer / tekniska projektledare till vårt team.
På Euromekanik är vi marknadsledande inom tekniska lösningar för energigaser i Sverige. Vi samarbetar med internationella partners och agerar distributörer och systemintegratör till energisektorn och processindustrin. Med vår långa erfarenhet inom energi- och processindustri, samt vårt fokus på säkerhet, driver vi fler och fler spännande projekt inom vätgas, biogas mm.
Arbetet innefattar allt från förstudier till kompletta leveranser av anläggningar, som t.ex. grön vätgasproduktion och tankstationer för vätgas.


Vad har Claes Domeij, teamledare teknisk support processdesign, att säga om?Euromekanik?
Jag började på Euromekanik 2014 och det är ett spännande företag som är delaktigt i intressanta branscher och projekt. Som ledare är jag öppen och ärlig med stor tillit till medarbetares förmåga. Vi jobbar med högt i tak och med stor hjälpsamhet.
Hos Euromekanik finns hela tiden nya saker att lära sig, arbetet blir aldrig enformigt och man styr sig själv med eget ansvar. Produkter och lösningar är alltid av hög kvalité som är lätt att vara stolt över.


Vi erbjuder
Som processingenjör / teknisk projektledare hos oss har du ett spännande och stimulerande arbete i ett tryggt bolag inom en framtidsbransch. Vi har god ekonomi och erbjuder bra förmåner. Hos oss har du möjlighet att utvecklas, både inom ditt kompetensområde och inom nya områden.
Euromekanik ligger i det trivsamma området Marieholm, bara ett stenkast från centrala Göteborg. I fräscha, nya och ljusa lokaler sitter vi tillsammans i öppna landskap, där det aldrig är långt till närmsta kollega. Detta bidrar till den hjälpsamma och härliga sammanhållning som vi har. Att trivas på jobbet är väldigt viktigt för oss.


Vad har Cecilia Svensson, teknisk projektledare, att säga om tjänsten och företaget?
Euromekanik är ett snabbfotat bolag med gedigen erfarenhet och gott rykte inom sin bransch vilket lockade mig. Det är alltid roligt att gå till jobbet eftersom jag har så bra kollegor! Vi har snabba beslutsvägar vilket leder till bra samarbete och att alla kan känna sig hörda av teamledare och ledningsgruppen.
Det mest stimulerade med jobbet är att det är så varierande. Jag gillar att lära mig något nytt varje dag och det gör man alltid här. Det känns bra att jobba på ett företag som faktiskt kan leverera produkter och system för att minska samhällets fossilberoende.


Arbetsuppgifter
I rollen som Processingenjör / teknisk projektledare deltar du aktivt i våra energigasprojekt tillsammans med dina kollegor i teamet och i ett nära samarbete med säljteamet.
Som Processingenjör / teknisk projektledare kommer du att ansvara för:
Systemdesign och komponentval
Kontakt med kunder och leverantörer
Tekniska underlag i offerterna
Leda och följa upp projektarbetet med kund och leverantör
Leverans, driftsättning samt upprättande av serviceavtal
Budget och tidsplan i projekten


Din profil
För att lyckas i rollen som Processingenjör / teknisk projektledare tror vi att du är utbildad civil- eller högskoleingenjör med erfarenhet från en ledande roll med teknisk inriktning. Du är van vid att kommunicera med kunder och att arbeta självständigt. Som person är du trygg i din yrkesroll med förmåga att driva projekt framåt. Du är engagerad i ditt arbete och har ett stort intresse för framtidens teknik inom förnybara energilösningar.
Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Cassandra Åkerblad, 0720-708970, på Intenso Teknikrekrytering.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.


Välkommen med din ansökan!


Om företaget
Euromekanik AB erbjuder sedan 1974 tekniska lösningar för energigas-, ånga- och processindustri. Vår uppgift att hjälpa kunderna att sätta samman rätt funktionslösning utifrån deras behov. Det kan handla om en enskild produkt, en serie av produkter eller ett helt system ofta i komplicerade processer. Utgångspunkten är alltid att kunden skall få ut maximal effekt ur sin investering, såväl tekniskt som kommersiellt. Vi är idag 37 anställda och har vårt kontor i Marieholm, nära Gamlestaden i Göteborg. Vi är inne i en spännande resa där vi bidrar till klimat- och energiomställning och vi ständigt letar efter duktiga medarbetare. Är du en av dem? Läs mer om oss på?https://www.euromekanik.se/

Ansök nu

Resident Engineer

Dataingenjör
Läs mer Jun 25
Resident Engineer Gothenburg
There's a lot in us: a future-oriented company under the roof of the Bosch Group. Our own working environment. Our own DNA. And above all – our own culture. We combine the best of two worlds: the dynamics of an innovative, fast-growing mid-sized company with the successful tradition and market strength of a large international corporation.
We are now looking to expand our ETAS team with a Resident Engineer. In this position your employment will be through our parent company Robert Bosch.


What does Björn Untermann, Head of Global Sales Support, have to say about ETAS?
"ETAS is a highly innovative company, which is a key factor in the transformation of the automotive industry. Some of the reasons why I chose to work at ETAS is the openness, transparency, fairness and diversity of the company. At global sales support we strive to work in an environment where everybody has a positive impact. This includes information transfer, supporting each other and enjoying our daily work. "


Job description
As Resident Engineer you will be Volvo Cars first point of contact to ETAS and act as a link between ETAS global engineering team and Volvo Cars team on-site. You will work with our products and solutions from the application areas for measurement and calibration for the development of control unit software. Your role is very independent while you have access to an incredible amount of expertise in the company. You will mainly be stationed at Volvo Cars but also have the possibility to work at our local Bosch office in Gothenburg.
Responsible for on-site customer support of application within the area of Data Acquisition and Processing Solutions.
Coordinate and support SW-interface integration towards VCC systems.
Support testing and verification at VCC with focus on engineering issues.
Filter out new requirements from the customer for our products and submit them to our R&D teams.
Develop interface contacts with engineering departments at customer.
Present new developments to customer within function responsibilities.
Carry out trainings and presentations on new solutions.Your profile
To succeed in the role as Resident Engineer, we see that you have a technical degree within relevant engineering field or equal experience. You have experience within automotive industry, meritorious if you have worked with measurement tools, calibration or embedded software. It is of great importance to us that you understand what the resident engineer role entails and that you can act as a strong ambassador for the ETAS team internally at the customer.
As a person, you are structured, communicative and solution oriented. You are comfortable interacting with people in different technical areas and we are looking for someone who is driven by building a network internally as well as externally and can work across boundaries in a global organization. This position requires that you are fluent in spoken and written in Swedish and English.
Contact and application
In this recruitment we are working with recruitment consultant Maria Ahlén, ?0708-490288, and Nicole Diener, 0735-258686, at Intenso Teknikrekrytering.
Send your application through the application button. Please apply asap as applications are processed continuously.


We welcome your application!


About ETAS
Founded in 1994, ETAS GmbH is a wholly owned subsidiary of Robert Bosch GmbH, represented in twelve countries in Europe, North and South America, and Asia. ETAS’ portfolio includes vehicle basic software, middleware, development tools, cloud-based operations services, cybersecurity solutions, and end-to-end engineering and consulting services for the realization of software-defined vehicles. Our product solutions and services enable vehicle manufacturers and suppliers to develop, operate, and secure differentiating vehicle software with increased efficiency.
Read more about ETAS at www.etas.com

Ansök nu

Applikationsingenjör

Applikationsingenjör
Läs mer Jun 24
Applikationsingenjör / Project Application Engineer till Göteborg
Vi befinner oss i en expansiv tillväxtfas och söker därför en nyfiken och motiverad applikationsingenjör / Project Application Engineer som vill ansluta sig till vårt härliga team i Göteborg.
TR Fastenings AB har utvecklats från en lokal distributör av fästelement till en global ingenjörs- och logistikpartner. Vi är specialiserade på teknisk utveckling och design till färdig specifikation för tillverkning. Vi är en ledande leverantör av små metall- och plastkomponenter till fordonsindustrin i både Europa och Sverige.
Vi erbjuder
Som Project Application Engineer erbjuds du konkurrenskraftiga förmåner och ersättningar samt möjlighet till karriärtillväxt och avancemang inom företaget. Är du en engagerad applikationsingenjör med passion för små mekaniska delar och har erfarenhet inom fordonsindustrin uppmuntrar vi dig att ansöka redan idag.


Vad säger Nirari Yousif, Strategic Account Manager, om att arbeta på TR Fastenings AB?
"TR Fastenings har ett mångsidigt produktsortiment och kundcentrerat tillvägagångssätt. Det är en flexibel organisation med otroliga kollegor som tillsammans med internationella möjligheter gör det till ett enkelt och givande val för mig att arbeta här. Vi värdesätter en stark familj som gruppdynamik. Detta etos driver oss att samarbeta genom att utnyttja vårt starka lagarbete och ömsesidiga respekt för att uppnå exceptionella resultat.
För rollen som Project Application Engineer behöver du vara en självgående, detaljorienterad och strukturerad lagspelare som inte är rädd för att ta dig an nya utmaningar och möjligheter. När du ansluter dig till oss som en integrerad del av vårt globala team får du möjlighet att ta ansvar för ditt arbete samtidigt som du främjar nära relationer med våra värderade kunder och utvecklar ny teknisk expertis."


Arbetsuppgifter
Som Project Application Engineer arbetar du med utvecklingsprojekt och ansvarar för att stötta vårt säljteam med teknisk kunskap för att säkerställa den bästa tillämpningen av våra produkter. Du blir en viktig del i att vinna affärer med våra kunder och agerar länk mellan kund och tillverkare. Du samarbetar med vårt ingenjörsteam för att utveckla nya samt förbättra befintliga produkter.
I rollen ingår även att utveckla teknisk dokumentation och produktspecifikationer. Du samarbetar med produktionsteamen för att säkerställa en effektiv och motståndskraftig tillverkningsprocess samt felsöka problem som uppstår tillsammans med kvalitetsteamet.
Din profil
För att trivas i rollen som Project Application Engineer ser vi gärna att du har teknisk kunskap om små mekaniska komponenter. Det är meriterande om du har erfarenhet av applikationer inom fordonsindustrin. Vidare har du en utmärkt kommunikationsförmåga och samarbetsförmåga. Du är detaljorienterad och bra på att lösa problem.
Vi ser även att du har:
Kandidatexamen i maskinteknik eller motsvarande
Några års erfarenhet av applikationsteknik eller en relaterad roll inom tillverkningsindustrin, gärna inom fordonsindustrin
Kunskaper i CAD-programvara och Microsoft Office Suite
Flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift

Du kommer att utgå från vårt kontor som ligger på Lindholmen i Göteborg.
Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Cassandra Åkerblad, 0720-708970,?och Sara Persson, 0720-712688, på Intenso Teknikrekrytering.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Om Trifast plc (TR)
TR är en ledande internationell specialist inom design, konstruktion, tillverkning och distribution av högkvalitativa industriella fästelement och kategori C-komponenter främst till stora globala monteringsindustrier. Koncernen levererar till kunder i c.70 länder inom ett brett spektrum av branscher, inklusive lätta fordon, tunga fordon, hälsa & hem, energi, teknik och infrastruktur (ET&I), allmän industri och distributörer. Som fullserviceleverantör till multinationella OEM-företag och Tier 1-företag som spänner över flera sektorer levererar vi omfattande support till våra kunder inom alla krav, från konceptdesign till teknisk teknikrådgivning, tillverkning, leveranshantering och global logistik.

Ansök nu

Teknisk innesäljare

Innesäljare
Läs mer Jun 17
Teknisk innesäljare till Göteborg
Drivs du av försäljning och har teknisk kompetens inom el eller automation? Då kan tjänsten som teknisk innesäljare hos oss vara något för dig! Nu har du chansen att få vara med och driva tillväxt genom strategiskt kundengagemang och innovativ försäljning.
Vi erbjuder
På Schmersal investerar vi i din utveckling från dag ett, med grundlig utbildning inom maskinsäkerhet och ett nära samarbete med dina nya kollegor på säljkontoret. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.
Tillsammans bygger vi upp och etablerar denna viktiga funktion. Med marknadens mest omfattande produktutbud inom maskinsäkerhet i ryggen får du en solid grund att stå på.
Utöver detta får du även:
möjlighet till karriärutveckling och vidareutbildning
arbete i en dynamisk och stödjande teammiljö
arbeta i fina ljusa lokaler vid radiomotet i Västra Frölunda
jobba i ett ledande globalt företag med internationellt samarbeteVad har Dirk Peters, försäljningschef, att säga om företaget vision?
"När företag behöver hjälp med komponenter- och system för maskinsäkerhet, och frågor kring regler om maskinsäkerhet, skall Schmersal vara marknadens förstahandsval i Skandinavien. För oss är tjänsten som teknisk innesäljare strategisk och viktig. Du kommer ansvara för att utveckla våra mindre kunder så att de bättre förstår vad Schmersal som helhetsleverantör kan erbjuda och därmed få dem att växa. Genom ett gott arbete från rätt person, ser vi en stor potential i denna tjänst som kan leda till andra säljrelaterade uppgifter längre fram, med ett större ansvar."
Läs mer om vad Dirk och Dan har att säga om livet på Schmersal.
https://career.masterhelp.se/schmersal


Arbetsbeskrivning
Som teknisk innesäljare hos oss på Schmersal blir ditt huvudsyfte att skapa ny business genom vårt nya affärsområde ”befintliga kunder med potential att växa”.
Vi har idag många kunder som köper få gånger per år eller vid enstaka tillfällen. Genom att målinriktat bearbeta denna grupp, ser vi en stor potential att skapa en positiv utveckling. Som ansvarig teknisk innesäljare blir du nyckelspelaren som driver denna förändring med stöd från vårt team av erfarna utesäljare och vår tekniska supportfunktion.
Genom din förmåga att få kunder att tänka nytt, skapar du möjligheter att utveckla våra befintliga kunder och få dem att se Schmersal som det naturliga valet av leverantör inom maskinsäkerhet. Du bearbetar kunder via telefon/mail och har moderna digitala verktyg som hjälp i ditt dagliga arbete.
En del arbete är också kopplat till hur våra kunder köper via vår webbshop, varför de handlar på ett visst sätt eller varför de bara registrerar sig.
Arbetsuppgifter i detalj:
proaktiva försäljningsaktiviteter mot befintliga kunder med potential
registrering av leads, initial research och eventuell kontakt
analys av och kontakt med förlorade kunder
hantering av inkommande förfrågningar
ambassadör för webbshop
säljstöd och backup för customer service på orderhantering

Din profil
För att trivas som teknisk innesäljare tycker du det är genuint roligt och intressant med löpande kundkontakt. Du uppskattar att proaktivt kontakta befintliga och potentiella kunder för att utveckla dessa. Du har jobbat med teknisk försäljning och förstår säljprocessen. Utöver detta är du flexibel med förmåga att hantera flera projekt samtidigt. Du har en positiv attityd och ser hellre möjligheter än problem.
Vi ser även att du:
har erfarenhet av försäljning
har kompetens, erfarenhet eller utbildning inom el/automation
är driven och resultatorienterad med en stark vilja att sälja och att lära nytt
har goda kommunikativa färdigheter, både skriftligt och muntligt
har förmåga att arbeta både självständigt och i team
har organisatorisk förmåga och noggrannhet
är en kreativ problemlösare
har kunskap i svenska och engelska i tal och skriftKontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsulter Kim Storm, 031-7045182, och Nicklas Jonsson, 031-7045190.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Om företaget
Schmersal gör maskiner säkra. Schmersalkoncernen utvecklar och producerar system- och komponenter för maskinsäkerhet och har ca 15 000 aktiva produkter. Därmed är Schmersal en av världens största leverantör av säkerhetskomponenter.
Schmersalgruppen levererar systemlösningar för maskinsäkerhet till maskiner och anläggningar med branschkompetens och kvalificerade konsulttjänster. Mer än 1 900 medarbetare, 7 tillverkande fabriker i världen och är representerade i 20 länder. Vi arbetar dagligen med säkerhetstekniska lösningar tillsammans med våra kunder för att skapa säkra arbetsplatser.

Ansök nu

Nätverkstekniker Förnybar Energi

Nätverkstekniker
Läs mer Jun 17
Nätverkstekniker Förnybar Energi
Nätverkstekniker - förnybar energi till Kungsbacka
SellPower är svensk representant och generalagent för flera varumärken inom hållbara energilösningar.?Vi har ett starkt fokus på kvalitet och samarbetar med?ledande tillverkare inom energilagring, solceller och elbilsladdning. Vi utvecklar ständigt vårt sortiment efter marknadens behov och arbetar därför mycket nära våra kunder.
Arbetsbeskrivning
Som nätverkstekniker hos oss är du en viktig person för vår fortsatta expansion. Du arbetar med våra företagskunder inom energiförvaringsprojekt - ladd - och sol, i södra Sverige, samt har kontakt med våra leverantörer.
Arbetet som nätverkstekniker innefattar processhantering med leverantörer och partners kring hur projekt inom energi-lager, fordonsladdning och till viss del solceller skall driftsättas. Du bygger även mindre nätverk för nätverkskommunikation mellan olika enheter från olika fabrikat.
Rollen som nätverkstekniker är både en operativ och administrativ roll där du utgår från kontoret, men åker ibland direkt ut till projekten. Leverantörsmöten utomlands kan förekomma. Vi ser gärna att du bor i Kungsbacka med omnejd. Du samarbetar och rapporterar till servicechef som utgår från kontoret.


Läs om vad Andreas Ekberg har att säga om tjänsten och företaget:
"Jag försöker alltid bidra med positiv energi och försöker se möjligheter istället för hinder. Det är även viktigt för mig att vi har kul på jobbet, så det blir mycket skämt och skratt mellan varven!
Det bästa med SellPower är att det alltid är saker på gång. Jobbet blir aldrig tråkigt och man utvecklas ständigt som individ. Sedan är det kul att jobba i ett expansivt företag där det hela tiden dyker upp nya samarbetspartners och nya produkter."
Läs mer om vad Andreas och hans kollega har att säga om tjänsten och företaget
på https://career.masterhelp.se/sellpower


Vi erbjuder
I rollen som nätverkstekniker hos oss får du möjligheten att arbeta med våra största energiprojekt och tillsammans med dina kollegor driva energiutvecklingen i Sverige.
Det är ett utvecklande och självständigt arbete i ett dynamiskt, trivsamt och framgångsrikt företag, som erbjuder stor utvecklingspotential till dig som medarbetare. Hos oss får du möjlighet att arbeta med produkter som sätter miljön i fokus och har en enorm potential.
SellPower växer och du har nu möjligheten att växa med oss. Som nätverkstekniker blir du en viktig del och tillgång i vår organisation. Vi värdesätter våra medarbetare och försöker alltid se till individen och dess utveckling.
Din profil
Vi tror att du som söker rollen som nätverkstekniker är noggrann, strukturerad och kan hantera flera projekt parrallellt. Du har social kompetens samt är kundorienterad. Du är en god lagspelare samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt och ta egna initiativ.
Vi ser även att du har:
Erfarenhet av arbete som nätverkstekniker, servicetekniker, supporttekniker eller IT-tekniker
Goda kunskaper i svenska och engelska
Meriterande om du har el-utbildning
B-körkortKontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Dan Andersson. Du når Dan på 031-7045171.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Om företaget
SellPower Nordic AB är specialiserade på kundanpassade lösningar inom produktion, lagring och distribution av energi. Våra produkter används i allt från datahallar och säkerhetssystem till fastigheter och offentliga parkeringsmiljöer. Vårt kontor ligger i Kungsbacka och försäljningen sker i huvudsak i Sverige, även om en viss export till de nordiska länderna förekommer. SellPower har sedan start år 2010 fokuserat på att kombinera kompetens, kvalitet och personlig försäljning vilket har resulterat i en kraftig expansion de senaste åren.
Vi är ett företag med högt driv och med mycket engagemang vilket skapar fantastiska utvecklingsmöjligheter för rätt person. Vår personal har över 15 års erfarenhet av strömförsörjning och är vana vid att dimensionera, leverera och supporta komplexa energilösningar till kunder på den nordiska marknaden som ex reservkraft till Öresundsbron, energilager för stödtjänster och lösningar för många vindkraftverk i Sverige.

Ansök nu

Snickare / Golvspecialist

Golvläggare
Läs mer Jun 3
Snickare / Golvspecialist till Göteborg
Vi söker dig som har en bakgrund som golvslipare eller snickare och som vill ta nästa steg i ditt yrkesliv. Vi behöver vassa golvspecialister som vill och kan ta ansvar i ett stabilt och expansivt bolag.
Arbetsbeskrivning
Tjänsten som snickare / golvspecialist innebär att du på uppdrag av landets stora försäkringbolag utför slipning och reparationsarbeten av parkettgolv ute hos privatpersoner och företag i västra och södra Sverige. Våra uppdrag innebär att reparera och laga parkettgolv vid exempelvis fukt- eller brandskador som förstört funktionsdugliga golv. Tillsammans med dina 20 kollegor utgår du från vårt kontor/verkstad i Göteborg, där både specialtillverkning av parkettdetaljer och utbildning äger rum.
Vi erbjuder
Hos oss finner du trygghet baserat på över 30 års branscherfarenhet. Vi expanderar tack vara en offensiv inställning och en unik lösning mot en marknad som har ett stort behov av vår kompetens. Vi är ett ungt gäng bestående av hantverkare, där alla har genomgått en lång tids internutbildning med teori och praktik innan vi åker ut på egna uppdrag för första gången.
Som snickare / golvspecialist hos oss ingår du i en ansvarstagande grupp där alla hjälps åt för att säkerställa att arbetet utförs på bästa sätt. Vi ser också att du vill vara med och påverka en bransch med nytt fokus på hållbarhet och miljöfrågor – ju starkare vi blir, desto fler golv kan vi rädda – vilket i sin tur renderar i en radikal minskning av CO2-utsläppen.


Vad har Jens Enskog, VD, att säga om tjänsten och företaget?
"Vi har ett unikt utbud av tjänster utan konkurrens, samt en ökande efterfrågan. Målet är att vi tillsammans skall bygga upp vårt företag framgångsrikt genom stort fokus på hantverkskunnande och nöjd personal."


Din profil
För att trivas som snickare / golvspecialist hos oss är du händig, ansvarstagande och serviceinriktad då tjänsten innebär mycket kontakt med kunder, handläggare och entreprenörer. Du är driven och har en förmåga att arbeta både självständigt och i team. Hos oss är det absolut viktigaste att vi lever efter våra värdeord, vi ser därför att du är: Noggrann, Proffsig och Hjälpsam!
Du som söker rollen som snickare / golvspecialist har:
Bakgrund av golvslipning och/eller hantverksvana av snickeri och träarbeten alternativt relevant utbildning
B-körkort då servicebil ingår i tjänsten
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Kontakt och ansökan
Vid frågor kring tjänsten eller bolaget, vänligen kontakta Jens Enskog på tel. 0733266688.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen.
Välkommen med din ansökan!
Om företaget
PL Parkettrenoveringar, tidigare Ludvigson Parkettrenoveringar AB, startade 1989. Verksamheten startade med ambitionen att reparera samt laga funktionsdugliga och fina golv. Vi har utvecklat en metod att laga och lackera lokalt och få den lagade ytan att bli näst intill identisk med det övriga golvet i textur, glans och färg. PL Parkettrenoveringar AB är idag ett bland de största företagen i Sverige inom parkettvård med egna verkstäder i Göteborg och på utvalda orter i Södra Sverige för tillverkning av parkettdetaljer.
Vi är inne i en intensiv utvecklingsfas och ökar vår omsättning i en god takt varje år. Vi är ensamma om att kunna erbjuda den mest kostnads- och miljöeffektiva metoden att reparera skadade golv. Vår ambition är att fortsatt öka vår personalstyrka i Göteborg och Södra Sverige, samt att under året också fortsätta etableringen av bolaget i fler regioner i Sverige.

Ansök nu

Elkonstruktör E&I

Elkonstruktör
Läs mer Maj 6
Elkonstruktör till Göteborg
Vi söker en erfaren och engagerad medarbetare för en spännande roll inom elkonstruktion och instrumentering.
Vi erbjuder
Som elkonstruktör hos oss får du en stimulerande vardag i en snabbfotad organisation. Hos oss får du mycket frihet under ansvar och blir en del av en unik gemenskap. Vi är en värdestyrd organisation och lever efter våra värdeord tillit, ansvarstagande, laganda, nyskapande och riskmedvetenhet.
För oss kommer laget alltid först och vi hjälper varandra till framgång. Vi står mitt i en inspirerande resa mot förändring, och som en oberoende leverantör av förstklassiga lager- och logistiktjänster kommer Inter Terminals ta den ledande rollen i omställningen till hållbara flytande energiprodukter och material.


Vad har Stefan Petersson, Project Execution & Engineering Manager, att säga om tjänsten och företaget?
"Jag trivs med den jordnära atmosfären på Inter Terminals och att kunna bidra till företagets utveckling och omställning till en grön framtid. Vår framtidsvision är att kunna serva våra kunder ännu bättre än vi redan gör och att vi aktivt ska bidra till den gröna omställningen.
Vi har en nära dialog med våra medarbetare om arbetsbelastning och hur vi ska få bra flyt på arbetsveckan. Vi lyfter problem och utmaningar och löser dem tillsammans, vilket ger god kunskapsöverföring mellan oss arbetskamrater. Vi har en trivsam stämning där alla är hjälpsamma och dagen flyter på bra."


Arbetsuppgifter
Du arbetar i nära samarbete med rörkonstruktörer och processingenjörer och blir en viktig kontakt ut mot vår drift- och underhållsorganisation. Du deltar i både affärsutvecklingsprojekt och underhållsprojekt, där du är involverad i nykonstruktion, rådgivning och besiktningar. Du förväntas också vara närvarande ute i verksamheten vid t.ex. driftsättning och kontroll av utförda installationer.
I rollen ingår:
Arbete med projektering och kostnadskalkyler
Framtagande av konstruktionsunderlag, bl.a. enlinjeschema, objektkretsschema och datablad
Beräkning
Entreprenörskontakt och delagande i koordination av deras arbete
Utveckling av ITS standarder, rutiner och processer
Att agera bollplank för övriga i organisationen vid tekniska frågor
Deltagande i revisioner och besiktningar för det som rör E & I

Din profil
Du har erfarenhet från processindustrin, altenativt annat relevant område, med inriktning mot el och instrument. Van att arbeta i ATEX-klassade miljöer. Som person är du engagerad och arbetar kvalitetsmedvetet. Du är en pålitlig kollega som trivs med att arbeta i team och driver ditt arbete framåt. Som en strukturerad och noggrann problemlösare har du ett brinnande intresse för teknik och en nyfikenhet att lära dig nya saker.
Teknisk utbildning inom relevant område eller motsvarande erfarenhet
3–5 års erfarenhet av konstruktionsarbetet
Erfarenhet av projektering
Van att verka på fältet
Erfarenhet av Elprocad/Autocad
Flytande svenska och engelska

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Malou Magnusson, 0707-588745, och Maria Ahlén, 0708-490288, på Intenso Teknikrekrytering.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Om företaget
Inter Terminals Sweden är ett helägt dotterföretag till?Inter Pipeline Limited. Gruppen opererar en diversifierad portfölj av energiinfrastruktur i Kanada, Danmark och Sverige. Inter Terminals, erbjuder kunder en kombinerad tanklagringskapacitet av mer än 4,25 miljoner kubikmeter till lagring av flytande kemikalier och oljeprodukter. Inter Terminals helägda terminaler i Gävle, Södertälje, Göteborg och Malmö tillhandahåller ett brett utbud av tanklagringstjänster.
Läs mer om oss på www.interterminals.com

Ansök nu

Projektledare

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Maj 13
Projektledare till Göteborg
Trivs du med varierande arbetsuppgifter och tycker om problemlösning? Då är du kanske just den vi söker!
Som projektledare leder du projekt inom IBECO Rentals kompletta tjänste- och produktutbud som uthyrningsleverantör.
Är du nyfiken på en framtidsbransch där det finns mycket jobb framöver? Då hoppas vi att du vill vara med på vår resa mot att bli den mest attraktiva arbetsgivaren inom vår bransch.
Våra kunder är främst kommuner och entreprenörer i hela Sverige och ditt fokus blir region?väst/syd.?Som projektledare fungerar du som en länk internt mellan försäljning och lager/depåer, men du har också nära kontakt med kommuner, markentreprenörer och konsulter där du självständigt ansvarar för att bygga relationer. Du finns med i hela processen - från projektering, bokning, leverans och installation. Därefter är du naturligtvis kvar för rådgivning och service till våra kunder.
Våra värderingar som vägleder oss i vår arbetsvardag är Kunskap, Gemenskap och Kvalitet.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Leda och följa upp tilldelade projekt och bevaka budget, kvalitet och tidsplan
Problemlösning på olika nivåer
Intern och extern kommunikation
Kundkontakter
Ta fram och granska projektdokumentation i samarbete med övriga interna avdelningar
Identifiera projektrisker och minimera dess konsekvenser
Bidra i vår dagliga strävan att utvecklas och bygga kultur för ständiga förbättringar

Rollen som projektledare är placerad på vår enhet i?Göteborg, resor i tjänsten kan förekomma. Du rapporterar till projektchef Oliver Brink.


Vad har Urban Edlund, försäljningschef, att säga om företaget?
"Det går väldigt bra för oss och utvecklingen har faktiskt gått ännu snabbare än vi trodde. Några av fördelarna jag uppskattar med att arbeta här är prestigelösheten och tilliten som finns bland ledningen. Som ledare strävar jag efter att vara både lyhörd, tydlig, lyssnande och närvarande."
Vad tycker Oliver Brink, projektledningschef Rental, om livet på IBECO?
"Jag har tio års erfarenhet från byggbranschen och kom i kontakt med Urban som sökte hjälp i samband med uppstarten av uthyrningsbenet. Jag kände att jag ville ha en ny utmaning och det var så jag hamnade på IBECO för tre år sedan. Några av de största fördelarna är frihet under ansvar och att vi är en platt organisation med korta beslutsvägar.
Det är kul att vara i ett företag och bransch som växer och hittar nya vägar/lösningar framåt. I teamet är alla väldigt i linje och lösningsorienterade för att skapa bästa förutsättningarna mot kund, vilket jag tycker skapar en bra miljö att vara i. Vi hjälps åt att hitta nya lösningar och ser till att kund hittar sina lösningar med hjälp av oss."
Läs mer om livet på IBECO.
https://career.masterhelp.se/ibeco


Din profil
För att trivas i rollen som projektledare bör du ha förmågan att jobba med flera saker parallellt och gilla att den ena dagen aldrig är den andra lik. Du har erfarenhet från projektledning och antagligen eftergymnasial utbildning inom det tekniska området. Kunskap och erfarenhet från VA, alternativt VVS-branschen, och att du känner till byggbranschens entreprenadformer är fördelaktigt. Du är affärsorienterad med energi och passion för att hjälpa våra kunder.
Som person kännetecknas du av stark personlig drivkraft, hög energinivå och vilja att leverera resultat. Du är öppen, har lätt för att skapa kontakt både internt och externt och är duktig på att förmedla ett budskap. För att lyckas i rollen som projektledare ser vi att du är noggrann, strukturerad och ordningsam. Du har förståelse för att kultur och miljö i ett tillväxtbolag kräver prestigelöst ansvarstagande och handlingskraft. Du är också lyhörd med mod att tänka nytt och tar initiativ att driva från början till avslut. Dessutom har du god datorvana samt erfarenhet av att jobba i affärssystem.
IBECO har en intressant affärsmodell som vi hoppas att du vill vara med och driva. För dig som lockas av att vara med och ta IBECO till nästa fas är detta ett jobb med framtidsmöjligheter!
Vi erbjuder
IBECO erbjuder en platt, prestigelös organisation med framåtblick och nära till beslut. Tillsammans kan vi göra skillnad. Inom IBECO brinner vi för att leverera rätt tekniska lösningar med rätt kvalitet till våra kunder inom VA-branschen. Att arbeta hos oss är inspirerande och utmanande. Vi befinner oss i en spännande och expansiv fas med mycket arbete och vi har roligt på jobbet. Tillsammans nyttjar vi varandras kompetens i ett prestigelöst samarbete. Välkommen i gänget!
Kontakt och ansökan
Har du enklare frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta Maria Ahlén på Intenso Teknikrekrytering,?0708–490288. För mer specifika frågor om tjänsten kontakta Niklas Bergman, chef Rental,?070-495 49 17.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Om IBECO
IBECO är en del av Uniwater som är en av Nordens ledande koncerner med specialister inom VA-tekniska lösningar. Koncernen omsatte 2022 ca 800 MSEK och hade 270 anställda. Verksamhetsgrenar inom koncernen: Norvatek, Dala Kommunalteknik och Rostfria VA-system – Pumpstationer med brunnar i betong, plast och rostfritt, ASB – Automation och elskåp och ELVA/Emendo – Renings- och vattenverk, IBECO, ABAT och Proco – Produkter inom VA och VVS, Svanesundsrör – Solutions specialister på PE-svetsningar.
Läs mer om IBECO på www.ibeco.se

Ansök nu

Key Account Manager - Off Highway & Large Engine

Key account manager
Läs mer Maj 6
Key Account Manager – Mobility Aftermarket to Gothenburg
At Bosch, we shape the future by inventing high-quality technologies and services that spark enthusiasm and enrich people’s lives. Our promise to our associates is rock-solid: we grow together, we enjoy our work, and we inspire each other.
Join in and feel the difference!
We are now looking to expand our European sales team with a Key Account Manager within Mobility Aftermarket with focus on Off-Highway and Large Engine Customers in the Nordics.


What does Ossi Suomalainen, Key Account Manager, think about life at Bosch?
"The most stimulating part of my job is the high degree of independence, which comes with a high degree of responsibility. I feel honoured that Bosch trusts me with so much. This allows me to independently create & execute long & short term strategies. At the same time I have a good (unfiltered) discussion open with the target boss to pitch and test even the wildest ideas, without fear of being shot down without proper argumentation."


Job description
As Key Account Manager you will take Bosch Automotive components and bring these into new applications of Nordic Original Equipment Manufacturers in the field of agriculture, construction machinery, stationary engines. You will also ensure spare parts sales to dealer networks and distribution experts for off-highway customers. Your focus will be to maintain and develop strong relationships and partnerships with clients, whilst proactively seeking new opportunities to grow our business and identifying new customers. Together with the European team, you will take care of strategic topics such as market analysis, market requirements on new products and industry trends to grow our business across the region. The role is mainly sales and business development relevant, however it also includes coordination of engineering tasks since you will work closely with the customer engineers, logistics and product managers.
You will be preferably stationed in our offices in Gothenburg, alternatively Kista where the nearest sales teams are located. The role will require travel to our customers within the Nordic countries, esp. Sweden and Norway.


What does François Herfray, Senior Sales Manager, have to say about Bosch?
"I chose to work at Bosch because of the serious reputation of the company, its high level of technology, the beauty of its products and the great opportunities to do different jobs and progress throughout my career. The future is promising, with major changes to the business model and major technological challenges. The Group will be undergoing an exciting transformation to adapt to the new technologies that will change our daily lives.
We offer smart working, including home office and flexible working hours, a work-life balance culture, and a structured and digitalized working environment. To enjoy the position as Key Account Manager you need to be a hunter, willing to develop both big and local business with big, structured OEMs but also with local distributors, specialized in some niche business that we want to cover. Be autonomous and organized to be able to cope with processes but also be enthusiastic to explore new business areas."


Your profile
To be successful in this role you have a significant sales experience in Business-to-Business of technical products. You understand engineering offerings and have the ability to present customer requirements to propose solutions and benefits which meet customer requirements. You are strategic, results-oriented, outgoing and a like thinking outside the box but can incorporate processes. Furthermore, we see that you can recognize growth opportunities and are willing to travel outside of Sweden.
University degree in Business Administration, Industrial Engineering or similar.
Professional experience in sales and/or business development.
Experience in customer acquisition and negotiation.
Knowledge of Original Equipment Manufacturers or similar is preferable.
Strong communication skills – English and Swedish fluency is required.

What we offer
We offer you the opportunity to work with market-leading products at the cutting edge of technology. At Bosch, you become part of a company driven by innovation and a spirit of the future and you will have good opportunities to grow and develop within different technical areas. You will work in many exciting projects and since Bosch is an international company, there are good development opportunities in the long term.
Contact and application
In this recruitment we are working with recruitment consultants Maria Ahlén, 0708-49 02 88, and Nicole Diener, 0735-25 86 86, at Intenso Teknikrekrytering.
Send your application through the application button. Please apply asap as applications are processed continuously.
We welcome your application!
About Bosch
The Bosch Group is a leading global supplier of technology and services. It employs roughly 402,600 associates worldwide. The company generated sales of 78.7 billion euros in 2021. Its operations are divided into four business sectors: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods, and Energy and Building Technology. As a leading IoT provider, Bosch offers innovative solutions for smart homes, Industry 4.0, and connected mobility. Bosch is pursuing a vision of mobility that is sustainable, safe, and exciting. It uses its expertise in sensor technology, software, and services, as well as its own IoT cloud, to offer its customers connected, cross-domain solutions from a single source.
Read more on www.bosch.com

Ansök nu

Laboratorieingenjör

Laboratorieingenjör, kemi
Läs mer Apr 29
Laboratorieingenjör till St1 Refinery, Göteborg
Är du en erfaren laboratorieingenjör som vill dela vår vision om att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi?
Vi söker nu en driven och engagerad laboratorieingenjör som vill ha en ansvarstagande roll i ett ledande energiföretag i Göteborg. Arbetet innebär både rutin- och problemlösande uppdrag där du kommer att få användning av både dina praktiska och teoretiska kemikunskaper. Du kommer att ges möjlighet att specialisera dig inom ett eller flera av dessa områden. Rollen är en viktig och avgörande del i produktionskedjan på St1. Du kommer ansluta en stabil arbetsgrupp om tolv personer.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Genomföra olika analysmetoder effektivt och säkert
Utföra bränsle- och vattenanalyser i laboratorium utrustat med bland annat GC, HPLC, AA, X-ray, ICP samt speciell instrumentering för att kunna utföra petroleum-och miljöanalyser
Utföra viktiga analyser för både produktionsavdelningen och depåer runt om i Sverige
Vara med och ta in nya instrument i syfte att vara med i uppstarten av arbete med analyser av biobränslen
Rapportering av analysresultat i systemet LIMS
Kvalitetsarbete som tex. kalibrering och underhåll

Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning med inriktning mot kemiteknik samt erfarenhet av tidigare laboratoriearbete. Exempelvis kanske du tidigare har arbetat som laboratorietekniker, laboratorieassistent eller annan närliggande roll. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet ifrån att ha arbetat med GC och/eller ICP. Du behöver behärska det svenska språket i både tal och skrift.
Personliga egenskaper:
På St1 värdesätter vi inte bara vad du gör utan hur du gör det. Vi ser därför att du har en god planerings- och prioriteringsförmåga och kan arbeta självständigt och strukturerat. I rollen som laboratorieingenjör behöver du vara kreativ, noggrann samt värdesätta kvalitet och stolthet i det du levererar. Vidare ser vi det viktigt att du har lätt för att samarbeta och gillar att se praktiska lösningar på olika problem.
Vi tror på kontinuerlig utveckling och att utmana gamla sanningar. Därför ser vi att du behöver trivas i en föränderlig miljö där du också förväntas vara en del av att bidra till att löpande förbättra och effektivisera vårt arbete. Då vår arbetsmiljö kräver ett aktivt HSM-arbete (hälsa, säkerhet, miljö) ser vi också att du är en ansvarsfull person som har stor förståelse för detta i det dagliga arbetet.
Vad kan St1 erbjuda dig?
Inom företaget pågår ett spännande utvecklingsarbete och St1 erbjuder dig ett utmanande, omväxlande och inspirerande arbete. Du kommer att arbeta i ett företag där din insats syns och påverkar i en miljö där du blir en viktig del av teamet. På St1 har vi en engagerade kultur av entreprenörskap och innovation. Vår personal är viktig för oss, vi har många förmåner som uppskattas bland våra anställda:
Attraktiv bonus utöver din grundlön
Andel i företagets vinstandelsstiftelse
Utfyllnad av föräldraförsäkring vid barnledighet
Mycket bra träningsmöjligheter på siten, vi har ett nyrenoverat stort gym, uppvärmd pool och idrottshall
Friskvårdsbidrag
Subventionerad företagshälsovård
Subventionerad lunch
Subventionerade aktiviteter där vi hittar på roliga saker tillsammans

Vill du vara med och bidra för framtiden?


Vad säger Christoffer Lilja, laboratorieingenjör, om livet på St1?
"Jag sökte mig till St1 för fem år sedan för jag var nyfiken på hur det är att arbeta för ett ackrediterat laboratorium. Jag uppskattar de utmaningar som St1:s omställning till en tillverkning av förnyelsebara bränsle ställer på laboratoriet.
Det är ett växlande tempo och möjligheten till utmaning och utveckling finns. Det finns många erfarna inom raffinaderiet att utbyta erfarenheter och idéer med.
Det huvudsakliga arbetet innebär att genomföra analyser av drivmedelsprover. Kalibrering, instrumentunderhåll eller andra kvalitetssäkrande åtgärder är en del utav vardagen samt att felsökning och metodoptimering kan förekomma vid behov.
Det bästa med min arbetsgrupp är att vi består utav kollegor med olika bakgrund, erfarenhet, ålder och intressen vilket gör det till en av våra styrkor - att vi kompletterar varandra. Det finns en stark känsla av samarbete och vilja att stötta varandra i form utav erfarenhetsutbyte, handkraft eller agera bollplank i stressiga situationer eller om du har kört fast i ditt arbete.”
På vår karriärsida kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss.
https://career.masterhelp.se/st1-refinery


Tjänsten är en tillsvidareanställning placerad på vårt raffinaderi som är beläget på Hisingen, precis vid Älvsborgsbron. Arbetstiden är schemalagd mån-fre (normalt), vid beredskaptjänst förekommer även planerat helgarbete. B-körkort är ett krav.
Ansökan och kontakt:
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta laboratoriechef Susan Jakobsson på e-mail susan.jakobsson@st1.com. För allmänna avtals/anställningsfrågor kontakta gärna Åsa Westher på asa.westher@st1.com. Vi tar ej emot ansökan via e-post pga. GDPR. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Varmt välkommen med din ansökan!
Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes vänligen då vi sköter rekryteringen själva i enlighet med för denna rekrytering beslutad process.
Om St1 Refinery AB
Vi är ett nordiskt energibolag som vill vara med och driva energiomställningen och vår vision är att bli den ledande producenten och säljaren av CO?-medveten energi. För verksamheten i Sverige följer vi Sveriges klimatmål vilket innebär att vi senast 2045 ska ha netto noll utsläpp. På vårt raffinaderi i Göteborg har vi ungefär 270 anställda med experter och specialister inom processindustrin med produktion och underhåll av anläggningen. Raffinaderiet är verksamt dygnet runt, året runt. Vi investerar stort i biogas och driver också två stora projekt för att tillverka avancerade biodrivmedel respektive elektrobränslen för flyget. Vi startade vår första gröna anläggning nyligen som producerar biodiesel och vi håller också på att anlägga en solcellspark i Göteborg.
Läs mer på www.st1.com

Ansök nu

Regionsansvarig säljare mot marina industrin

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Apr 29
Regionansvarig säljare till Göteborg
Vill du arbeta med ett ledande varumärke och produkter i ett stort internationellt bolag i världsklass? Som regionansvarig säljare på Telko AB blir du del av ett företag med mycket gott rykte och en gedigen kundlista innehållande många välkända industriföretag.
Om tjänsten
I rollen som regionansvarig säljare säljer du skräddarsydda och högkvalitativa smörjmedel till kunder inom främst marint och industrier. Du ingår i ett team av kompetenta, informella och välkomnande kollegor i en stabil, transparent och professionell organisation. I rollen har du frihet under ansvar och blir en viktig person i företagets fortsatta utveckling.
Som regionansvarig säljare ansvarar du för hela säljprocessen, vilket innefattar planering, förhandling, produkttestning, prissättning och projektledning. Du planerar och genomför besöksrutter för både nya och befintliga kunder inom utvalda geografiska områden.
I rollen ingår ca två övernattningar i veckan och du utgår hemifrån eller från kontoret i Göteborg.
Övriga arbetsuppgifter
Bygga starka partnerskap med våra befintliga kunder
Bearbeta och besöka nya kunder
Förhandla priser tillsammans med teamet
Analysera resultat och regelbundet göra försäljningsrapporter
Stötta teamet samt genomföra teknisk utbildning och sambesök hos kunderVad har Vello Parašin, regionchef, att säga om Telko?
"Jag arbetade länge med varumärket Castrol och sökte mig till Telko 2018 då de är en global varumärkespartner till Castrol. Här är en proffsig och vänlig stämning. Dagarna går ut på att hantera beställningar, göra erbjudanden och besöka kunder. Det är hela tiden något nytt på den marina sidan. Det är ett föränderligt arbete."
Vad tycker Marcus Laurell, Senior Sales Manager, om livet på Telko?
"Telko är en bra arbetsgivare som tar hand om sina anställda. Vi får bra praktiska verktyg och möjlighet att arbeta hybrid. Jag får arbeta med kunniga och uppmuntrande kollegor och vi har en bra laganda inom det marina teamet. För att trivas som regionansvarig säljare är det viktigt att kunna anpassa sig till dagens föränderliga marknadssituation och njuta av det. Vår vision är att växa inom vårt affärsområde och söka nya tillväxtkunder."


Din profil
För att lyckas i rollen som regionansvarig säljare gillar du att göra affärer och drivs av att utveckla samarbeten med både befintliga och nya kunder. Du har erfarenhet och förmåga att prata med människor på olika nivåer. Du kan växla mellan kontorsmiljö och marin miljö och har inget emot att få lite olja på fingrarna.
Vi ser gärna att du har en marin eller teknisk bakgrund och ett gediget intresse för kundens produktionsprocesser. Vi ser först och främst att du är en relationssäljare. I säljprocessen har du personlig och professionell integritet och du är trygg i din presentations- och rådgivningsroll.
Minst tre års erfarenhet av försäljning mot marin eller industrikunder
Välorganiserad, resultatdriven och vill skapa goda resultat och utveckla din kunskap
Självständigt och ser resande i tjänsten som något positivt
Engelska och svenska på affärsnivå

Vi erbjuder
Som regionansvarig säljare hos oss får du arbeta i en positiv arbetsmiljö där det finns utrymme för initiativ och kreativitet. En omväxlande och utmanande roll inom ett dynamiskt företag med Castrols produkter. Vi har en familjär atmosfär med ett internationellt team av 40 specialister på industriella smörjmedel. Du får en gedigen utbildning och stöd med din personliga utveckling, ett konkurrenskraftigt kompensationspaket inklusive årsbonus, tjänstebil och ett bra hälso- och sjukvårdspaket.


Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Sara Persson, 0720-712688, på Intenso Teknikrekrytering och Victor Gustafsson, 036-3363462, på Säljpoolen.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!


Om Telko AB
Telko är en ledande distributör och lösningsleverantör för omvandlare och varumärkesägare som vill säkra sin verksamhet med framtidssäkra plast-, kemikalie- eller smörjmedelslösningar. Telko distribuerar plaster, kemikalier och smörjmedel och erbjuder ett komplett utbud av råvaror för produktion av högkvalitativa produkter. Vår lista med välkända uppdragsgivare betjänar många branscher, medan vår unika geografiska täckning öppnar för flexibel leverans till lokala och internationella marknader.

Ansök nu

Regionsansvarig säljare mot gruvindustrin

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Apr 29
Regionansvarig säljare till norra Sverige
Vill du arbeta med ett ledande varumärke och produkter i världsklass i ett stort internationellt bolag? Har du en teknisk förståelse och erfarenhet från gruvindustrin? Då kan du vara den vi söker!
Om tjänsten
Som regionansvarig säljare på Telko Sweden AB blir du del av ett företag med mycket gott rykte, något som har bidragit till en gedigen kundlista som innehåller många välkända industriföretag. Du säljer skräddarsydda och högkvalitativa smörjmedel till kunder inom främst gruvindustrin och ingår i ett team av kompetenta, informella och välkomnande kollegor i en stabil, transparent och professionell organisation. I rollen som regionansvarig säljare har du frihet under ansvar och blir en viktig person i företagets fortsatta utveckling.
Som regionansvarig säljare ansvarar du för hela säljprocessen, vilket innefattar planering, förhandling, produkttestning, prissättning och projektledning. Du planerar och genomför besöksrutter för både nya och befintliga kunder inom utvalda geografiska områden.
I rollen ingår ca två övernattningar i veckan och du utgår hemifrån.
Övriga arbetsuppgifter
Bygga starka partnerskap med våra befintliga kunder
Bearbeta och besöka nya kunder
Förhandla priser tillsammans med teamet
Analysera resultat och regelbundet göra försäljningsrapporter
Stötta teamet samt genomföra teknisk utbildning och sambesök hos kunderVad har Erik Fröman, försäljningschef, att säga om Telko?
"Telko är ett intressant och expansivt företag med gott renommé och erbjuder möjligheten att arbeta med starka varumärke, intressanta produkter och komplexa kunder. Vi vill vara kundens och Castrols självklara partner på utvalda marknader i Europa.
Vi är ett internationellt företag med utvecklingsmöjligheter. Telko erbjuder anställda kompetensutveckling genom sin egen akademi. Det arrangeras teamaktiviteter, resor, ibland i andra länder, där vi utbyter erfarenheter och kunskap med leverantörer och kollegor i andra länder. Det brukar vara uppskattade samtal och möten för alla. Vi lägger ett stort fokus på kunden, teamet och samarbetet."
Vad tycker Johan Bengtsson, Senior Sales Manager, om Telko?
"Jag har en gedigen bakgrund av smörjmedel, smörjutrustningar och förebyggande UH. Jag sökte tjänsten då jag som deras kund, arbetat mycket med Telko. Jag lockades av deras produktsortiment och service gentemot kunderna.
Vi har en familjär avslappnad stämning med högt i tak. Vi är alla redo att hjälpa varandra om så behövs i det dagliga arbetet eller med projekt. Det ser stort ut och vi är ett stort företag, men vi har tät kontakt i våra team, både nationellt och med våra grannländer. Det är som en stor familj."


Din profil
För att lyckas i rollen som regionansvarig säljare ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av industriell försäljning alternativt från relaterade aktiviteter, exempelvis industriellt underhåll. Du bör också ha någon form av erfarenhet från gruvindustrin och förståelse för branschen.
I säljprocessen har du personlig och professionell integritet och du är trygg i din presentations- och rådgivningsroll. Du drivs av att utveckla samarbeten med både befintliga och nya kunder och har erfarenhet av och förmåga att prata med människor på olika nivåer.
Du har flera års erfarenhet av försäljning, gärna mot gruvindustrin
Du har grundläggande förståelse för hur industriprodukter (fetter och oljor), i relation till underhåll och huvudsakligen inom gruvsektorn, fungerar i praktiken
Du är en välorganiserad, resultatdriven person som vill skapa goda resultat
Du kan kommunicera på svenska och engelska på affärsnivå. Ytterligare språk är meriterande
B-körkort är krav

Vi erbjuder
Som regionansvarig säljare hos oss får du arbeta i en positiv arbetsmiljö där det finns utrymme för initiativ och kreativitet. En omväxlande och utmanande roll inom ett dynamiskt företag med Castrols produkter. Vi har en familjär atmosfär med ett internationellt team av 40 specialister på industriella smörjmedel. Du får en gedigen utbildning och stöd med din personliga utveckling, ett konkurrenskraftigt kompensationspaket inklusive årsbonus, tjänstebil och ett bra hälso- och sjukvårdspaket.


Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Sara Persson, 0720-712688, på Intenso Teknikrekrytering och Victor Gustafsson, 036-3363462, på Säljpoolen.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Om Telko Sweden AB
Telko är en ledande distributör och lösningsleverantör för omvandlare och varumärkesägare som vill säkra sin verksamhet med framtidssäkra plast-, kemikalie- eller smörjmedelslösningar. Telko distribuerar plaster, kemikalier och smörjmedel och erbjuder ett komplett utbud av råvaror för produktion av högkvalitativa produkter. Vår lista med välkända uppdragsgivare betjänar många branscher, medan vår unika geografiska täckning öppnar för flexibel leverans till lokala och internationella marknader.

Ansök nu

Senior Automationsingenjör 800xA

Automationsingenjör, elkraft
Läs mer Maj 13
Senior Automationsingenjör 800xA till Mölndal
Vill du vara med och påverka omvandlingen av samhället och industrin för en mer produktiv och hållbar framtid? På ABB får du göra detta samtidigt som du arbetar i ett bolag som värnar som sina medarbetare och erbjuder dig unika möjligheter.
Vi erbjuder
Som automationsingenjör hos oss blir du en del av Process Industries projektverksamhet i Sverige som fortsätter växa. Divisionen ingår i affärsområdet Process Automation och har kunder inom främst papper och massa-, metall- och gruvindustrin i Sverige. Vi har en rikstäckande verksamhet med kunder från norr till söder och jobbar även ihop med våra globala kollegor.
Du får arbeta i projekt med hög automationsteknisk komplexitet där du ständigt utvecklas tillsammans med extremt kunniga och engagerade kollegor, där erfarenhet och kunskapsdelning är en stor del av vår kultur.
ABB erbjuder goda utbildnings- och karriärmöjligheter. Som en del av ABB får du möjlighet till flexibelt arbete med frihet att välja bäst lämpad arbetsplats. Utöver detta erbjuder vi bland annat friskvårdsbidrag, idrottsaktiviteter, extra föräldralön, hälsoundersökning, arbetstidsförkortning samt förmånsportal Benify med privata rabatter och erbjudanden.


Vad har Lina Bjelkenäs, Technical Manager, Process Industries, att säga om tjänsten och företaget?
"Jag valde att arbeta på ABB då jag sökte en arbetsgivare med spännande utmaningar och utvecklingsmöjligheter samt en vision jag tror på. Det tycker jag att ABB lever upp till. Jag står för ABBs arbete och vad vi tillsammans bidrar med i världen, och jag tycker det är spännande och utvecklande att få vara med så nära teknikens utveckling.
Framtidsvisionen för vår avdelning är att växa de närmaste åren, för att säkerställa att vi lokalt hänger med i teknik- och tjänsteutvecklingen och kan erbjuda den till våra kunder i södra Sverige. ABB fortsätter att vara med och bidra till en mer hållbar och resurseffektiv framtid inom våra teknikområden elektrifiering och automation."
Vad har Johan Eknestedt, Senior Project Engineer, att säga om tjänsten och företaget?
"Jag genomförde praktik på ABB och blev anställd 2011 efter min yrkesutbildning till automationsingenjör. Jag sökte aktivt till just ABB då företaget verkade intressant, globalt och i linje med min utbildning.
Att arbeta på ABB är väldigt roligt, trivsamt och utmanande. Vi är en härlig grupp människor som jobbar tillsammans, vi hjälps alla åt och drar åt samma håll. Vi är ständigt under utveckling tillsammans med våra egna produkter, kunder och branschen i helhet.
ABB är en flexibel arbetsplats med många fördelar. Några av dessa är möjligheten till att jobba hemifrån och förlägga sina uppdrag att samspela med privatlivet."
Läs mer om livet på ABB.
https://career.masterhelp.se/abb


Ansvarsområde och arbetsuppgifter
Som senior automationsingenjör får du en viktig roll som täcker många områden i vår verksamhet. Du förväntas hålla dig uppdaterad om nya teknologier samtidigt som du behärskar stora delar av den befintliga lösningsportföljen och funktionaliteten i 800xA.
Du kommer också:
Samarbeta med sälj och kunder i tidiga behovsanalyser och lösningsframtagningar
Vara med och genomföra eller stötta kollegor som implementerar eller underhåller lösningar
Delta i produktutvecklingsprocessen i en roll som förmedlare av kundkrav & behov samt ge återkoppling på det som utvecklas
Vara tongivande i gruppen genom att stötta och utvärdera lösningsalternativ och hur man gör rent praktiskt
Utmana och utvärdera nya sätt att göra saker, bidra med nya tankesätt och erfarenheter
Vara en förebild och inspiration för hur vi jobbar

Din profil
Du är en driven person som trivs i en ledande roll där du får vara självgående, ta ansvar och initiativ. Du är målinriktad, kommunikativ, van att arbeta i team och har en god samarbetsförmåga. Som person sätter du kunden i fokus och har en förmåga att bygga goda relationer såväl internt som externt. Du har flera års arbetslivserfarenhet inom automation, och några av dem inom 800xA.
Kvalifikationer
Erfarenhet av ABB Ability System 800xA inom applikation, systeminstallation och uppgraderingar
Kunskap och kännedom om nya standarder och initiativ liknande Namur 150, OPC UA, Modular Automation, IT/OT
Flytande kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
B-körkort
Meriterande med erfarenhet av äldre ABB system eller andra fabrikat, konverteringar eller topologier
Meriterande med erfarenhet av att agera lösningsarkitekt, delta i stora projekt tidigt eller agera strategisk rådgivare åt kund
Meriterande med kunskaper inom cyber security, windowsdomäner, virtualisering, elkonstruktion och instrumentering, entreprenadjuridik och ekonomi

Du delar ABB:s grundläggande värderingar kring säkerhet och integritet, vilket innebär att du är riskmedveten och tar ansvar för dina egna handlingar samtidigt som du känner ansvar för dina kollegor och affärsverksamheten.
Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Tina Kervall, 0720–762334, på Intenso Teknikrekrytering.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Om ABB
ABB är ledande inom teknik för elektrifiering och automation och möjliggör en mer hållbar och resurseffektiv framtid. Företagets lösningar kopplar samman ingenjörskunnande och mjukvara för att optimera hur saker tillverkas, flyttas, drivs och styrs. Med avstamp i mer än 140 års expertis driver ABB:s ca 105 000 medarbetare nya innovationer som påskyndar den industriella omställningen.

Ansök nu

Underhållsledare

Underhållschef
Läs mer Apr 2
Underhållsledare till Göteborg
Frodas du av att vara en del av ett team? Vill du ha chansen att växa och utveckla en karriär i ett snabbt rörligt snacksföretag som brinner för hållbarhet? Du kan vara den speciella ingrediensen vi behöver just nu för vårt underhållsteam.
Just nu söker vi en underhållsledare, baserad i Angered strax utanför Göteborg.
Varför vi söker dig
Vi behöver utöka vårt linjeteam med en underhållsledare som vill vara med och påverka vår framtida vision, där vi aktivt arbetar med att minimera förluster i alla processteg genom vårt system IWS, Intersnack Work System. Du får en nyckelfunktion och ägandeskap för att driva och utveckla IWS, - och underhållsarbetet inom ditt ansvarsområde i fabriken. Du kommer ingå i ett team och jobba nära linjechef och processledare men samverkar också tätt med samtliga funktioner i bolaget för att uppnå bästa resultat. Tjänsten är en dagtidstjänst.


Vad har Sandy Kasha, processledare, att säga om tjänsten och företaget?
"Jag började som processledare på Estrella för fem år sedan då jag sökte utmaningar och ständig utveckling. Estrella är en arbetsplats där samarbete och gemenskap är viktigt. Teamet är tryggt och vi löser dagliga utmaningar tillsammans för att nå våra mål. Att känna mig uppskattad och ha bra relationer på jobbet är viktigt för mig och det mest stimulerande är att få göra skillnad och utvecklas tillsammans med mina kollegor."


Vad du kommer att göra:
Aktivt driva, utveckla och följa upp IWS-arbetet.
Ansvara för det förebyggande underhållet på avdelningen.
Planera och schemalägga alla underhållsaktiviteter inom ditt ansvarsområde.
Arbeta fram processer för att stötta operatörerna kring förlusteliminering, baserat på data från produktionen.
Stödja interna tekniska projekt inom området.
Stödja anläggningens ständiga förbättringsinsatser och vidta åtgärder för att förbättra/optimera produktion och underhåll.

Vad du bidrar med:
Flerårig erfarenhet inom systematiskt underhållsarbete mot tillverkande industri.
Relevant eftergymnasial utbildning eller likvärdig erfarenhet.
Ledarerfarenheter eller utbildning är meriterande.
Erfarenhet av att driva och leda förbättringsarbete samt kunskaper inom LEAN eller Six Sigma.
Flytande i svenska och engelska i tal och skrift.
Självgående, flexibel och driven. Du utför dina uppgifter på ett strukturerat och noggrant sätt.
Innovativt och analytiskt tankesätt där du vågar prova nya vägar framåt.
God samarbetsförmåga och social kompetens då du har många kontaktytor internt.
Bra på att leda andra där du förmedlar en helhetssyn både genom bra kommunikation och synlighet.Vad tycker Suleyman Yildiz, Line Lead, om livet på Estrella?
"Jag valde att jobba på Estrella för att lämna min comfort zone och testa mina färdigheter och erfarenheter. Vår vision är att lyfta företaget genom kunskap, vårt manufacturing system och att vi som ledare visar vägen och agerar som ambassadörer och förebilder. Fördelarna med att jobba på Estrella inkluderar en familjär atmosfär där vi värnar om varandra, korta ledtider och möjlighet till tillväxt.
För att trivas och lyckas i rollen som underhålledare är du flexibel, öppen och kommunikativ med ett coachande och ödmjukt förhållningssätt."


Vad vi erbjuder:
Hos oss blir du en del i ett av Europas största snacksföretag. Du får möjlighet att jobba i en internationell organisation som samtidigt har stark lokal förankring. Vi värdesätter dina idéer och initiativ, stöttar dig med tydliga mål som är väl förankrade i vår vision. Estrella är en arbetsplats där samarbete och gemenskap värderas högt.?Du blir också en del av ett företag som bryr sig om alla sina medarbetares välbefinnande och som förstår att balansen mellan arbete och fritid är grundläggande för framgång.
Våra värderingar är viktiga för oss. De agerar som ledstjärnor för hur vi arbetar och definierar vår kultur:
Omtanke
Initiativkraft
Samarbete
Kundnytta
SmakglädjeKontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Maria Ahlén, 0708-490288, och Cassandra Åkerblad, 0720–708970, på Intenso Teknikrekrytering.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Välkommen till Estrella - ett av Sveriges största varumärken inom snacks. Estrella tog snacksen till Sverige när vi 1957 startade den första produktionen av chips och popcorn. Idag omsätter Estrella AB ca 1,2 Mdkr och har ca 230 anställda. Fabriken och huvudkontoret ligger i Angered utanför Göteborg och potatislagret i Kistinge utanför Halmstad. Estrella ägs av Intersnack Group - ett familjeägt snacksföretag med huvudkontor i Düsseldorf. Koncernen har 8000 anställda och en omsättning på 2 miljarder euro. Estrellas vision är att tillverka de godaste snacksen och vara det schysstaste företaget - med miljö, hälsa, samhälle och våra anställda i fokus. Vi levererar goda nyheter som sätter guldkant på svenska folkets krispiga stunder. Stora som små. Låt stunderna börja.

Ansök nu

Konstruktör

Byggnadskonstruktör
Läs mer Apr 2
Konstruktör inom betong och rör till Norvatek i Göteborg, Västerås eller Ronneby
Vill du vara en del av ett tryggt företag i Uniwater koncernen som växer starkt på marknaden? Har du erfarenhet av CAD och vill arbeta i en tjänst som bidrar till ett hållbart samhälle?
Norvatek söker dig som vill vara med och forma framtidens VA-pumpsystem genom att designa driftsäkra pumpstationer. Med din expertis kommer du att spela en avgörande roll i att bygga effektiva och pålitliga pumpsystem som säkerställer en framgångsrik hantering av vatten och avlopp.
Om tjänsten
Du är delaktig i hela processen – från projektering, dimensionering och konstruktion till prefabricering och montering. I rollen ingår det att arbeta båda med standardmoduler, och specifikt anpassade moduler. Som konstruktör har du också en rådgivande roll och samarbetar tätt med projekt- och produktionskollegorna.
I rollen som konstruktör ingår:
Att samordna, sätta mål, följa upp och utveckla interna processer för konstruktionsgruppen
Att hålla dig uppdaterad med branschutveckling, standarder och tekniska specifikationer
Teknisk support och framtagande av gransknings-, bygg- samt relationshandlingar för pumpstationer av betong
Ansvar för att alla ritningar som lämnas till produktion följer organisationens krav och standarder
Att se till att komponenter och montering följer tillämpliga bransch- och affärsstandarder

Är det här du?
Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och vi söker efter en konstruktör som är en strukturerad lagspelare och som både drivs och motiveras av eget ansvar. Du är en problemlösare som arbetar målmedvetet för att finna lösningar och skapa möjligheter. Det är viktigt för dig med samarbete på ett lyhört och prestigelöst vis.
Du utgår från vårt kontor i Göteborg, Västerås eller Ronneby där du samarbetar tätt med produktionen, vilket ger dig en unik insyn i tillverkning och funktion av de produkter du arbetar med, samt med övriga kollegor inom organisationen. Du behöver ha en vilja och möjlighet att resa några gånger per år då vi finns på flera orter.
Vi ser gärna att du har:
Teknisk examen (högskoleingenjör eller motsvarande) i industriell design, maskinteknik eller motsvarande
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter med teknisk support och/eller konstruktion, gärna inom bygg, projekt eller VA
Minst tre års erfarenhet i mekanisk design
Fördjupad kunskap inom CAD
God kunskap inom Officepaketet
B-körkort.Några frågor till Mathias Andersson, Platschef Ronneby
Vad är de främsta fördelarna med att jobba hos er?
Vi har en platt, prestigelös organisation med framåtblick och nära till beslut. Vi har god stämning och laganda, arbetar tillsammans mot gemensamma mål och det viktigaste – vi har kul på jobbet.
Vad är viktiga egenskaper för att trivas i rollen som?konstruktör?
Att du är en prestigelös teamspelare, har förmågan att samarbeta och att tillsammans med kollegorna ihärdigt driva arbete och processer framåt på ett strukturerat sätt. Det är också viktigt att du är kommunikativ och har lätt för att skapa hållbara och förtroendefulla relationer, både internt och externt.


Tony Andersson, VD Norvatek om framtidsvisionen:
"Vår framtidsvision på Norvatek är att vi är en attraktiv arbetsgivare och levererar produkter av yttersta klass till VA-Sverige. NORVATEK brinner för att leverera rätt tekniska lösningar med rätt kvalitet till våra kunder. Att arbeta hos oss är både inspirerande och utmanande. Tillsammans nyttjar vi varandras kompetens i ett prestigelöst samarbete, tillsammans kan vi göra skillnad."


Norvatek erbjuder
En platt, prestigelös organisation med framåtblick och med nära till beslut. Vi har god laganda och arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Norvatek har 80 st anställda fördelat på flera orter. Vi erbjuder goda möjligheter till utbildning/utveckling, friskvårdsbidrag, flexibilitet av arbetsplats och arbetstider och vi är kollektivavtalsanslutna. Vi har en intressant orderportfölj och för dig som lockas av att vara med och ta företaget till nästa fas är detta ett jobb med framtidsmöjligheter!
Kontakt och ansökan
Ansvarig för denna rekrytering är Mathias Andersson, mathias.andersson@norvatek.se men frågor besvaras även av HR-support Sven Hagberg, hr-support@uniwater.se. Observera att vi endast tar emot ansökningar via ansökningsknappen på grund av GDPR.
Tycker du att rollen hos oss som Konstruktör låter intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Välkommen i gänget!
Om företaget
Norvatek (Nordiska VA Teknik AB) är en del av Uniwater – en av Nordens ledande grupper med specialister inom VA-infrastruktur. Övriga dotterbolag inom koncernen är ABAT, ASB VA-automation, Aquasvea, Dala Kommunalteknik, ELVA, Emendo, IBAB, IBECO, Lauridsen, Proco Services, Rostfria VA-system, Svanesunds rör och Tonisco. Tillsammans bildar områdena en unik bredd av specialisttjänster och produkter för utveckling av VA-infrastruktur.

Ansök nu

Projektkoordinator

Eventansvarig/Eventkoordinator
Läs mer Mar 11
Projektkoordinator till Göteborg
Vill du arbeta som projektkoordinator i ett spännande företag som är under en tillväxtresa? Vi söker nu dig som är en fena på att kommunicera, prioritera, planera och strukturera till oss på Rope Access i Göteborg. Vi erbjuder en varierad roll med stort egenansvar i ett härligt team.
Vi erbjuder
Du får arbeta i ett företag som befinner sig i en tillväxtresa, där du kan vara med och utveckla verksamheten framåt. Vi har en mycket stark lagsammanhållning, vilket har varit en av våra framgångsfaktorer under vår resa hittills. Många i företaget är intresserade av friluftsliv/klättring och vi har ett väldigt generöst friskvårdsbidrag. Här trivs du som vill arbeta på ett företag där det händer mycket och där sammanhållning och gemenskap värderas högt.


Vad säger Martin Sjöblom, Affärsområdeschef, om att jobba på Rope Access?
"Jag började på Rope Access för tio år sedan som reparbetare och är nu Business Area Manager för vår verksamhet inom inspektion, reparation och underhåll av vindkraftverk. Mitt intresse för teknik och klättring, både på fritiden och industriellt, lockade mig hit.
Vi är ett innovativt företag med stark gemenskap. Framtidsvisionen är att växa och ta mer marknadsandelar inom energiområdet. Vi värnar om öppenhet och inflytande för våra medarbetare och främjar en balans mellan arbete och fritid.
Viktiga egenskaper för att trivas här inkluderar att uppskatta innovation och vara intresserad av vindkraftsbranschen samt att kunna samarbeta nära kollegor i ständigt föränderliga projekt."


Ansvarsområde och arbetsuppgifter
I rollen kommer du ha mycket kontakt med våra underentreprenörer och hantera resursplaneringen för projekten, inklusive schemaläggning. Som projektkoordinator är det din roll att styra och samordna det administrativa arbetet på avdelningen.
Koordinering av resor för underentreprenörer inkluderande bokning av flyg, hotell, och hyrbil
Planering och koordinering av utbildningar – externa och interna
Stödfunktion till både projektledare och ekonomifunktionen
Sakgranskning och attestera tidrapporter, utlägg, reseräkningar och leverantörsfakturor
Nyrekrytering av tekniker samt ansvar för introduktionen av nya tekniker till intranät
Kontinuerlig support för underkonsulter inom dina ansvarsområden

I rollen rapporterar du till Affärsområdeschef.


Vad säger Sofie Andréasson, projektkoordinator, om att jobba på Rope Access?
"Jag har jobbat på Rope Access sedan februari 2023 och har en bakgrund inom hotell och restaurang samt inköp och logistik. Två arbetsområden som varit till stor fördel inför detta jobb. Jag blir ofta fascinerad över hur mycket som går att få gjort under en och samma dag. Att dessutom få vara med och jobba med en produkt som ligger i framtiden ur ett utvecklings- samt miljöperspektiv känns extra kul.
Alla kollegor jobbar väldigt nära varandra. Vi vill varandra väl och hjälps åt där det behövs. Vi har alla lätt till skratt och är duktiga på att hitta lösningar tillsammans. Det som känns som en omöjlighet på morgonen är allt som oftast löst på eftermiddagen."


Din profil
I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och tror att du som söker är positiv i din natur, har ett stort intresse för att lösa problem och att kommunicera med andra. Med din vägledande och supporterande kommunikationsstil skapar du engagemang hos andra människor. Du tar stort ägandeskap för ditt arbete, har förmågan att skapa och hålla struktur samt har en utvecklad känsla för vad som behöver prioriteras.
Kvalifikationer
Erfarenhet av projektkoordinering
Erfarenhet av hantering kring resor till exempel ifrån resebranschen eller eventbranschen
Tidigare ansvar av personalplanering, schemaläggning inkl. rekrytering
Mycket god IT-vana (Officepaketen och projektsystem)
Ledaregenskaper
Svenska och engelska i tal och skrift, engelska är företagsspråket
B-körkortKontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Sara Persson, 0720-712688 på Intenso Teknikrekrytering.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Om Rope Access Sverige AB
Vi är en av de ledande leverantörerna av industriell rope access i Norden. Rope Access Sverige AB utför underhåll, reparationer och inspektioner samt arbete på hög höjd, i trånga utrymmen och andra otillgängliga platser. Våra huvudsakliga affärsområden är vindkraft och säkerhetsutbildning. Företaget grundades 1997 och har haft en stark tillväxt under åren. Grunden för framgångarna är ett innovativt klimat, engagerade och kunniga medarbetare och partners.https://ropeaccess.se/

Ansök nu

Service Manager EMEA

Arbetsledare, tillverkning, elektroniska produkter
Läs mer Feb 26
Service Manager EMEA to Gothenburg
Matthews Marking Systems is looking for a Service Manager who thrives in an environment where you get to work with cutting-edge technology, interesting development projects and exciting customers in various industries. We are looking for a person who want to lead our new service department within EMEA, that works with technical support, installation, service, and custom engineering for industrial marking systems.
Our offer
We're offering interesting development opportunities in an international environment. With us, you get to work in an organization where we promote a culture of positivity, led by example when it comes to establishing people's cultural principles, ownership mentality, quality, and partnership.


What does Christina Johnson, HR manager, have to say about the company?
"I have been working for Matthews for almost 26 years and have had the opportunity to try out various roles within the company. I enjoy learning new things and have seized the opportunities when they have arisen. Matthews is a workplace with good development opportunities. You have the opportunity to familiarize yourself with all parts of the process because we have everything from development to sales and service under one roof.
As an employee, you have good benefits with the opportunity to sign up for health insurance and a generous wellness grant. We are situated in nice and spacious premises with office rooms. There are staff activities, staff meetings, and breakfasts arranged.
We have freedom with responsibility, and in the role of manager, you have ample opportunity to prioritize your own work. We also have a flexible workplace, which means we have the opportunity to work partly from home."
How would Jonas Olausson, Sales Director Nordics, describe working at Matthews?
"I've been with Matthews in Sweden for nearly 16 years. I started as a sales representative covering central Sweden, and for the last 7 years as the Nordic Sales Director.
Working for Matthews has been challenging in a good way. We are a progressive company that challenges the status quo. We have the benefit of a small company that is agile and innovative but also the benefit of the large company with its resources and stamina. This has resulted in good products and a great sales increase.
We work with the premises “freedom under responsibility” which means that you have a great opportunity to prioritize your own work. We also have a flexible workplace, which means we have the opportunity to partially work from home."


Job description
In the role as Service Manager, you ensure the highest quality of operational execution at our distributor and end user sites. The role is accountable for managing technicians and deliverables for the EMEA service team including coordination, identifying opportunities, new product requirements and problem management. The service department currently contains of 15 technicians stationed in Sweden and Germany.
You will collaborate with engineers, product management and others to define, scope and implement assigned projects within customers’ environments. You will report to the CEO in Germany and be stationed at our office in Gothenburg with closeness to the various parts of the organization and the products. International travels are a part of the role.
Responsible for hiring, performance management, and retention of personnel
Responsible for ensuring all personnel at the site are trained and in compliance with customer requirements and product support
Accountable to set up and lead the team to support overall high-quality delivery to our customers
Accountable to development and set up new EMEA organization and routines to implement new products

Your profile
You enjoy the role of developing your staff as well as the business and constantly strive for high quality improvements. You are good at driving your ideas in the organization and are not afraid of changes and has experience in implementation of new routines and processes.
To succeed in the role, you have excellent communicational skills for international environment and cross functional communication. You are comfortable in your leadership role and understand what it means to lead remotely and to work between different nationalities. You have a good ability to prioritize your tasks and delegate in a way that creates trust and commitment.
Post-secondary education in technology, or equivalent experience
Experience of service work in a senior position, preferably with practical experience
Meritorious with knowledge of the industry or related industries
Experience with engineering & re-engineering processes, applying project management methodologies and developing release schedules
Strong verbal and written communication skills, both in Swedish and EnglishContact and application
In this recruitment we are working with recruitment consultant Maria Ahlén, 0708-49 02 88, and Josefine Petersson, 0708-49 02 88, at Intenso Teknikrekrytering.
Send your application through the application button. Please apply asap as applications are processed continuously.
We welcome your application!
About Matthews Marking Systems
Matthews Marking Systems is a global supplier of industrial marking systems for, among other things, identification, branding and traceability. Matthews Marking Systems Sweden AB was founded in 1978, then Swedot AB, by developing and patenting the world's first contactless inkjet printer. We are today a "Center of Excellence" for product development and innovators for our unique MPERIA product platform. Matthews Marking Systems is part of Matthews International, a company with over 12,000 employees worldwide headquartered in Pittsburgh, USA. In Sweden, we are about 65 people in development, production, purchasing, sales and aftermarket. As part of our endeavor to continue to be a reliable supplier of high-class equipment, we are now looking for a mechanical engineer for our office in Mölndal.
Read more at www.matthewsmarking.se

Ansök nu

Miljöingenjör

Miljöingenjör/Miljövårdsingenjör
Läs mer Feb 12
Miljöingenjör till Göteborg
Vi söker nu dig som brinner för miljöfrågorna lika mycket som vi och som vill axla rollen som miljöingenjör inom vårt SHEQ- team. Inter Terminals erbjuder en dynamisk och variationsrik roll med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.
Vi erbjuder
Som miljöingenjör erbjuder vi dig en stimulerande vardag i en snabbfotad organisation. Hos oss får du mycket frihet under ansvar och blir en del av en unik gemenskap. Vi är en värdestyrd organisation och lever efter våra värdeord tillit, ansvarstagande, laganda, nyskapande och riskmedvetenhet.
För oss kommer laget alltid först och vi hjälper varandra till framgång. Vi står mitt i en inspirerande resa mot förändring och som en oberoende leverantör av förstklassiga lager- och logistiktjänster, kommer Inter Terminals ta den ledande rollen i omställningen till hållbara flytande energiprodukter och material.


Vad har Johnny Nielsen, SHEQ Officer, att säga om tjänsten och företaget?
”Jag har arbetat på Inter Terminals i 36 år. Jag arbetade som Safety Officer under många år innan jag klev in i den här gruppen. Det är ett tryggt och intressant bolag att jobba på och vi har en öppen och bra dialog i teamet. Det finns sällan en helt planerad dag utan det är stor variation i rollen vilket jag trivs med. Det jag känner är stimulerande är att jag får jobba ut mot alla avdelningar inom bolaget.”


Vad har Anna Hajdinjak, SHEQ Manager, att säga om tjänsten och företaget?
”Jag började på Inter Terminals då jag kände att det var ett spännande företag att jobba på och en roll där man får verka brett inom organisationen, allt från det strategiska arbetet till att vara stöttande inom projekt och att arbeta nära driftorganisationen. Det är ett företag som verkligen valt att kliva på tåget kring den gröna omställningen, en spännande och viktig resa vi har framåt. Det är också väldigt tydligt att säkerhet och våra verksamhetsområden får ta plats och är uttalat prioriterat inom organisationen. Inom teamet stöttar och hjälper vi varandra och jobbar som ett lag. Bolaget har verkligen en unik gemenskap.”


Arbetsuppgifter
I rollen som miljöingenjör kommer du ingå i vårt SHEQ team där ni tillsammans driver Inter Terminals hälsa-, miljö-, säkerhets- och kvalitetsarbete på kontor och terminaler i nära samverkan med den övriga verksamheten. Du kommer att vara vår interna expert kring miljöfrågorna och stötta chefer och medarbetare att utföra jobbet i enlighet med lagar, policys och rutiner. Rollen innebär en del externa kontakter med myndigheter och andra tillsynsorgan.
Stödjande funktion kring miljöfrågorna ut mot projektorganisation och driften
Ta fram rutiner och instruktioner inom området samt följa upp att dessa efterlevs
Hålla dig uppdaterad kring omklassningar, lagförändringar och miljörapporter så att verksamheten har de tillstånd som krävs
Utföra bedömning av kemiska produkter ur säkerhets-, miljö-, hälso- och kvalitetsperspektiv
Lagstiftade rapporteringar, såsom miljörapporter
Medverka vid tillsyner, inspektioner, certifierings- och kundrevisioner
Planera och leda periodiska miljöbesiktningar

Din profil
För att lyckas i rollen som miljöingenjör söker vi dig som har erfarenhet av att driva ett systematiskt miljöarbete. Som person är du strukturerad, driven, lyhörd och prestigelös. Du tar snabbt till dig tekniska verksamheter och du tycker det är roligt att få verka brett inom organisationen. Du trivs i miljöer där ingen dag är den andra lik och du har en god förmåga att skapa struktur och ordning samt förmedla och kommunicera information på olika nivåer.
Relevant utbildning på akademisk nivå inom området miljö eller annan likvärdig utbildning
Några års erfarenhet av liknande arbete med yttre miljö
Kunskap om svensk lagstiftning och standarder inom området
Erfarenhet av att myndighetskontakter
Kunskap av kvalitetsarbete och kvalitetsstandard
Svenska och engelska i tal och skriftKontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Malou Magnusson, 0707-588745, och Maria Ahlén, 0708-490288, på Intenso Teknikrekrytering.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Om företaget
Inter Terminals Sweden är ett helägt dotterföretag till Inter Pipeline Limited. Gruppen opererar en diversifierad portfölj av energiinfrastruktur i Kanada, Danmark och Sverige. Inter Terminals, erbjuder kunder en kombinerad tanklagringskapacitet av mer än 4,25 miljoner kubikmeter till lagring av flytande kemikalier och oljeprodukter. Inter Terminals helägda terminaler i Gävle, Södertälje, Göteborg och Malmö tillhandahåller ett brett utbud av tanklagringstjänster.
Läs mer om oss på www.interterminals.com

Ansök nu

Projektledare

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Feb 12
Projektledare
Göteborg
Vi söker nu en engagerad projektledare som vill arbeta med avancerad förbränningsteknik till spännande energiprojekt med stort fokus på hållbarhet!
Vi erbjuder
Som projektledare hos oss kommer du ha en öppen och dynamisk arbetsplats med högt tempo och engagerade kollegor där du får ett flexibelt arbete med stor variation av olika projekt. Vi är en mindre organisation med nära samarbete där vi stöttar varandra och gärna delar med oss av vår kompetens.


Vad säger Johan Seeberg, projektledare / R&D, om hur det är att arbeta på PetroBio?
"PetroBio är en dynamisk arbetsplats, vi arbetar ofta i projektform vilket innebär att man nästan alltid har tydliga mål och måldatum.
Jag tycker om närheten till tekniken, gemenskapen och friheten. Även om vi har många liknande installationer hos olika kunder krävs det nästan alltid någon form av speciallösning i varje projekt. Det skapar ett driv framåt som är intressant.
Stämningen i teamet är god, vi arbetar ofta tätt ihop med våra kollegor. Man hjälps åt kollegor emellan vare sig man tillhör teknikavdelningen, serviceavdelningen eller projektavdelningen."
Läs mer om vad Johan och hans kollegor har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/petrobio


Arbetsuppgifter
Som projektledare hos oss kommer du att bli en del av vårt duktiga team. Du arbetar med projektledning av anläggningsprojekt för hållbar förbränning i varierande storlek och komplexitet. Våra kunder finns i främst i Skandinavien och Europa. Huvudsakliga arbetsuppgifter i rollen kommer vara:
Projektstyrning, planering, uppföljning av tidplaner
Ansvar för projektekonomi
Inköp, förhandlingar och kontraktsuppföljning
Samverkan med sälj, teknik och service
Kommunikation och dialog med kunder och leverantörer
Projektdokumentation
HSE arbete med planering, riskanalys och samordning

Din profil
Du är en person som tar stort ansvar, en inspirerande projektledare som säkerställer att projekten blir slutförda enligt kontrakt. Därtill är du social och skapar lätt förtroende, du trivs i att arbeta i en mindre organisation där man lätt blir involverad i saker som kräver att man kavlar upp ärmarna och löser situationen. Du är en naturlig ledare som trivs med att leda team.
Du har längre erfarenhet av projektledning inom exempelvis, process-, energi- eller tillverkningsindustrin
Erfarenhet av montage eller totalentreprenader är meriterande
Du har relevant teknisk högskoleutbildning
Erfarenhet av kontrakt baserade på ABA99, SSG, ABT eller liknande är meriterande
Du behärskar det svenska och engelska språket mycket välKontakt och ansökan
I denna process samarbetar vi med Intenso Teknikrekrytering. För frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Maria Ahlén 0708-49 02 88 eller Josefine Petersson 0702-50 14 29.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Urval och intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan!
Om företaget
PetroBio är ett ingenjörsföretag som grundades 1964 och har varit i Stena-familjens ägo under större delen av tiden fram till 2018, då det belgiska multinationella pannföretaget VYNCKE tog över ägandeskapet. PetroBio är ett högteknologiskt företag som tillhandahåller innovativa förbränningslösningar för fasta, flytande och gasformiga bränslen. PetroBio vill vara en ledande aktör i arbetet att ställa om till fossilfri kraft- och värmeproduktion. Som företag erbjuder vi dig frihet och förtroende att förverkliga dina idéer i praktiken. Med dig ombord vill vi driva på konverteringstakten av fossila bränslen.

Ansök nu

Teknisk säljare

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Feb 12
Teknisk säljare
Göteborg
Är du en erfaren säljare med teknisk bakgrund och vill arbeta med att optimera energiproduktion och reducera negativa effekter på miljön? Då har vi jobbet för dig!
Vi erbjuder
På PetroBio har vi en öppen och dynamisk arbetsplats med högt tempo och engagerade kollegor där du får ett flexibelt arbete med stor variation av olika projekt och där du som säljare aktivt deltar i utformningen av kundens lösning. Vi är en mindre organisation med nära samarbete där vi stöttar varandra och gärna delar med oss av vår kompetens.


Vad säger Johanna Lindén, VD, om hur det är att arbeta på PetroBio?
"På PetroBio finns en helhet som är svår att hitta någon annanstans: vi projekterar våra anläggningar med egna resurser och sköter allt från säljstadiet till uppstarten av anläggningen.
PetroBio jobbar med aktuella projekt och vi hjälper kunderna med grön energi! Vi är ett fint team där varje spelare är betydelsefull och viktig i varje projekt – delaktighet är centralt.
Här skrattar vi mycket, både till vardags men också när vi tillsammans håller företagsdagar eller firar något som hänt på företaget. Vi sitter i moderna lokaler centralt i Göteborg och utbudet kring transport och service är gott."
Läs mer om vad Johanna och hennes kollegor har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/petrobio


Arbetsuppgifter
För bearbetning av industri- och fjärrvärmemarknaderna söker PetroBio en erfaren teknisk säljare. Våra kärnprodukter är brännare och brännarstyrning i storleksordning 2MW – 50MW. Vi har brännare för alla på marknaden förekommande bränslen, men fokus ligger på att hjälpa våra kunder att konvertera till förnybara bränslen. Vårt leveransomfång är från enskilda brännare till kompletta panncentraler, inkl bränslehantering, panna och bygge. All försäljning sker i projektform och leveransen är helt kundunik.
Vår marknad har Norden som bas, men försäljning sker över hela världen. Utanför Norden sker försäljningen mestadels tillsammans med en partner. Våra lösningar är tekniskt avancerade, därför är en hög teknisk förståelse nödvändig för att lyckas i försäljningsarbetet. Arbetet kommer att innehålla en blandning mellan bearbetning av den privata industrin och offentliga upphandlingar enligt LUF.
Analysera kundförfrågningar
Framtagning av offertunderlag såsom tekniska specifikationer, ritningar, prisbrev mm.
Kontakt med underleverantörer
Nära samarbete och överlämning mot projektorganisationen

Kvalifikationer
Som person är du försäljnings- och resultatinriktad men trivs också med att jobba nära den tekniska lösningen och projektorganisationen. Du är en god kommunikatör och kan bygga nätverk såväl internt som externt. Du trivs med att verka i en internationell miljö och ser resor i tjänsten som ett positivt inslag.
Några års erfarenhet av teknisk projektförsäljning
Eftergymnasial teknisk utbildning (civilingenjör, högskoleingenjör, sjöingenjör eller liknande)
God kontraktskunskap och förhandlingsvana
Kunskaper från energimarknaden är meriterande
Erfarenhet av att leda ett team
Behärskar det svenska och engelska språket mycket välKontakt och ansökan
I denna process samarbetar vi med Intenso Teknikrekrytering. För frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Maria Ahlén 0708-49 02 88 eller Josefine Petersson 0702-50 14 29.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Urval och intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan!
Om företaget
PetroBio är ett ingenjörsföretag som grundades 1964 och har varit i Stena-familjens ägo under större delen av tiden fram till 2018, då det belgiska multinationella pannföretaget VYNCKE tog över ägandeskapet. PetroBio är ett högteknologiskt företag som tillhandahåller innovativa förbränningslösningar för fasta, flytande och gasformiga bränslen. PetroBio vill vara en ledande aktör i arbetet att ställa om till fossilfri kraft- och värmeproduktion. Som företag erbjuder vi dig frihet och förtroende att förverkliga dina idéer i praktiken. Med dig ombord vill vi driva på konverteringstakten av fossila bränslen.

Ansök nu

Tekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 29
Tekniker klimat- & värmesystem till Göteborg
Vill du vara med och skapa möjligheter till en mer energieffektiv framtid? Då kan tjänsten som tekniker inom klimat- och värmesystem på JEFF Electronics vara något för dig!
Vi är nyinflyttade i Sisjön och inne i ett expansivt skede, där satsningar på långsiktiga och utvecklande samarbeten med våra kunder är prioritet. Därför behöver vi nu utöka vårt team med en eller flera tekniker.
Vi erbjuder
I rollen som tekniker erbjuder vi dig en dynamisk och utvecklande arbetsmiljö med ett brett spann av arbetsuppgifter. Du ingår i vårt support- och leveransteam där alla arbetar mot att möta våra kunders behov, den bästa leveransen och kundupplevelsen.
På JEFF arbetar vi tillsammans och stöttar varandra.?Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. För oss är det också viktigt att du får möjligheten att utvecklas och växa i din roll. Vi bryr oss om våra kollegor och gillar att fira våra framgångar.
Som tekniker arbetar du i huvudsak med:
En kombination av teoretiskt och praktiskt arbete där du får möjlighet till såväl framtagning av tekniska underlag som konfigurering/programmering av styrutrustning, kundkontakt och vara hands-on med våra produkter.
Framtagning av produktionsunderlag i dialog med kund och installatör baserat på offererad lösning
Konfigurering/programmering av styrutrustning enligt kundbehov
Uppsättning av SCADA system enligt kundbehov
Färdigställa styrutrustning efter ritningar och bygginstruktioner innan leverans till kund

Som tekniker kan du utvecklas mot uppgifter inom support och arbeta nära våra kunder med att vägleda dem i tekniska problem och ta fram lösningar som leder till försäljning.
Dina egenskaper
Strukturerat, lösningsfokuserat arbetssätt med kund i fokus
Kunna prioritera och planera ditt arbete
Positiv inställning och eget driv
Social, utåtriktad och har lätt att kommunicera

Din bakgrund
Teknisk utbildning, gärna eftergymnasial
Tidigare erfarenhet från elektronik och automation
Stort tekniskt och IT-/dataintresse
Praktisk erfarenhet som service- eller drifttekniker, driftsättare eller liknande roll inom fastighetstekniska system
Kan obehindrat tala och skriva på svenska och engelskaVad har Kristofer Åström, kundsupport & innesälj, att säga om hur det är att jobba på JEFF?
"På JEFF är det god och hjälpsam stämning. Lättsamt med mycket skratt och lite prestige. Det bästa i min roll är att jag har mycket frihet under ansvar och man värdesätter att jobbet skall gå ihop med privatlivet. En typisk dag för mig handlar mycket om inkommande samtal och ärenden från kunder som behöver hjälp med något problem. Vissa dagar är jag ute hos kunder och hjälper dom på plats med till exempel programmering av styrsystem eller utbildningar."


Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Mattias Lyckberg, 0733-336080, på Intenso Teknikrekrytering.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Om företaget
JEFF Electronics är ett stabilt techföretag som utvecklar lösningar för energi och klimatstyrning. Vi har inom bolaget hela värdekedjan från produktutveckling och tjänstepaketering till löpande drift och tillverkning av kunders produkter. På flera affärsområden är vi idag marknadsledande och ser nöjda kunder och medarbetare som nyckeln till framgång. Vi är också ett företag som nyligen genomgått ett generationsskifte och har fullt fokus på att fortsätta vår tillväxtresa och utvecklas till att bli en av nordens ledande aktörer inom våra kompetensområden.
Läs mer på: www.jeff.se

Ansök nu

Teknisk innesäljare

Innesäljare
Läs mer Jan 16
Teknisk innesäljare
Göteborg
Drivs du av försäljning och har ett stort tekniskt intresse? Kanske jobbar du som teknisk utesäljare idag men har svårt att resa av olika anledningar? Då kan detta vara rollen för dig! Vi erbjuder en utvecklande tjänst som teknisk säljare, där du utgår från vårt kontor i centrala Göteborg.
Arbetsbeskrivning
Som teknisk innesäljare ingår du i vårt säljteam och ansvarar för egna kunder och prospekts i tätt samarbete med våra kundansvariga säljare, tekniker och orderteam. Du bearbetar OEM-företag samt slutanvändare i hela Sverige och vårt globala marknadsteam förser dig med produktkampanjer, lanseringar, målgrupper och leads. Du arbetar med högkvalitativa produkter och lösningar för automation.
Detta kan innebära:
Proaktivt utveckla och underhålla affärsrelationer med kunder och prospekts på distans
Utforma och följa upp offerter
Teknisk rådgivning på standardprodukter
Kontakt med våra utländska kollegor i tekniska och kommersiella frågor
Dokumentationshantering i CRM / C4C
Viss orderhandläggningVad säger Robert Nordström, General Manager, om hur det är att jobba på Balluff?
"Balluff har en intressant produktportfölj med ett helhetstänk som gör det möjligt att hjälpa kunderna med kompletta system och inte bara med enstaka komponenter.
"Med vår passion för industriell automation leder vi våra kunder in i en framgångsrik framtid." Det är ett ambitiöst mål som vi arbetar för varje dag - med stort engagemang och i nära samarbete med våra kunder.
Vi strävar efter bästa möjliga arbetsförhållanden och tror på nära och långsiktiga relationer med våra anställda i företaget. Vi erbjuder en öppen, samarbetsvillig ledarstil med en platt organisation. Korta beslutsvägar är viktigt för oss, även med en ömsesidig och personlig kontakt.
Balluff är ett företag som jobbar i teknikens framkant för att skapa morgondagens lösningar inom industriell automation. Detta genomsyrar allt vi gör och visar sig även på hur vi jobbar och vilka hjälpmedel vi använder."


Vi erbjuder
Hos oss får du en gedigen introduktion där du får möjlighet att besöka något av våra europeiska kompetenscenter för produktutbildning. Hos oss finns också kontinuerlig utveckling och stöd för att säkerställa att vår personal ständigt förbättrar sina sälj- och yrkeskunskaper genom Balluff eAcademy.
Din profil
Din personlighet är mycket viktig i den här rollen där vi ser en positiv, driven person med både affärs- och ordningssinne samt en vilja att lyckas.
Dokumenterad erfarenhet av försäljning
Intresse för teknik
Meriterande om du har tidigare erfarenhet av att sälja till OEM-företag och/eller tillverkningsindustrin
Meriterande med teknisk utbildning
Svenska och engelska i tal och skriftKontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Josefine Peterson, 0702-501429 och Kim Storm, 031-7045182.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Om oss
Balluff är en ledande leverantör av högkvalitativa sensorer, identifierings- och bildbearbetningslösningar, inklusive nätverksteknik och programvara för alla automationskrav. Det över 100 år gamla familjedrivna företaget sysselsätter idag ca 3900 anställda i 38 dotterbolag inom försäljning, produktions- och utvecklingsplatser över hela världen. Tillsammans med våra representanter garanterar vi högsta kvalitetsstandard och support till våra kunder i över 60 länder.
Balluff AB är ett helägt dotterföretag inom koncernen och vi är i nuläget ca 10 personer som säljer och supportar på den svenska marknaden. Vi har framtiden i sikte i allt vi gör och följer vårt motto "innovating automation" för att vara tekniska banbrytare och sätta takten för automatisering.

Ansök nu

Teknisk innesäljare

Innesäljare
Läs mer Dec 14
Teknisk innesäljare
Göteborg
Drivs du av försäljning och har ett stort tekniskt intresse? Kanske jobbar du som teknisk utesäljare idag men har svårt att resa av olika anledningar? Då kan detta vara rollen för dig! Vi erbjuder en utvecklande tjänst som teknisk säljare, där du utgår från vårt kontor i centrala Göteborg.
Arbetsbeskrivning
Som teknisk innesäljare kommer du att ingå i vårt säljteam och ansvara för egna kunder och prospekts i tätt samarbete med våra kundansvariga säljare, tekniker och orderteam. Du kommer att bearbeta OEM-företag samt slutanvändare i hela Sverige och vårt globala marknadsteam kommer att förse dig med produktkampanjer, lanseringar, målgrupper och leads. Du kommer att arbeta med högkvalitativa produkter och lösningar för automation.
Detta kan innebära:
Proaktivt utveckla och underhålla affärsrelationer med kunder och prospekts på distans
Aktivt driva merförsäljning och kampanjer
Utforma och följa upp offerter
Teknisk rådgivning på standardprodukter
Kontakt med våra utländska kollegor i tekniska och kommersiella frågor
Guida kunder i hur man använder vår hemsida & webshop
Dokumentationshantering i CRM / C4C
Viss orderhandläggningVad säger Robert Nordström, General Manager, om hur det är att jobba på Balluff?
"Balluff har en intressant produktportfölj med ett helhetstänk som gör det möjligt att hjälpa kunderna med kompletta system och inte bara med enstaka komponenter.
"Med vår passion för industriell automation leder vi våra kunder in i en framgångsrik framtid." Det är ett ambitiöst mål som vi arbetar för varje dag - med stort engagemang och i nära samarbete med våra kunder.
Vi strävar efter bästa möjliga arbetsförhållanden och tror på nära och långsiktiga relationer med våra anställda i företaget. Vi erbjuder en öppen, samarbetsvillig ledarstil med en platt organisation. Korta beslutsvägar är viktigt för oss, även med en ömsesidig och personlig kontakt.
Balluff är ett företag som jobbar i teknikens framkant för att skapa morgondagens lösningar inom industriell automation. Detta genomsyrar allt vi gör och visar sig även på hur vi jobbar och vilka hjälpmedel vi använder."


Vi erbjuder
Hos oss får du en gedigen introduktion där du får möjlighet att besöka något av våra europeiska kompetenscenter för produktutbildning. Hos oss finns också kontinuerlig utveckling och stöd för att säkerställa att vår personal ständigt förbättrar sina sälj- och yrkeskunskaper genom Balluff eAcademy.
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Göteborg med?viss möjlighet att arbeta hemifrån då?vi uppmuntrar och stöder en arbetsmiljö som främjar balans mellan arbete och fritid.
Din profil
Vi söker dig som är driven, har en professionell framtoning och förmågan att arbeta strukturerat och metodiskt. Du gillar att arbeta långsiktigt och är tålmodig. Du har förmågan att förklara det komplexa på ett enkelt och inspirerande sätt.
Dokumenterad erfarenhet av teknisk försäljning
Kunskap och/eller intresse av maskiner inom tillverkningsindustrin
En bred teknisk förståelse
Meriterande om du har tidigare erfarenhet av att sälja till OEM-företag och tillverkningsindustrin
Meriterande med teknisk utbildning, gärna inom el / automation
Svenska och engelska i tal och skrift

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Josefine Peterson, 0702-501429 och Kim Storm, 031-7045182.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!Om oss
Balluff är en ledande leverantör av högkvalitativa sensorer, identifierings- och bildbearbetningslösningar, inklusive nätverksteknik och programvara för alla automationskrav. Det över 100 år gamla familjedrivna företaget sysselsätter idag ca 3900 anställda i 38 dotterbolag inom försäljning, produktions- och utvecklingsplatser över hela världen. Tillsammans med våra representanter garanterar vi högsta kvalitetsstandard och support till våra kunder i över 60 länder.
Balluff AB är ett helägt dotterföretag inom koncernen och vi är i nuläget ca 10 personer som säljer och supportar på den svenska marknaden. Vi har framtiden i sikte i allt vi gör och följer vårt motto "innovating automation" för att vara tekniska banbrytare och sätta takten för automatisering.

Ansök nu

Servicetekniker / Robottekniker

Servicetekniker, maskin
Läs mer Dec 12
Servicetekniker / Robottekniker till Göteborg
Supplies Direct söker dig som vill bli den nya generationens tekniker! Robottekniken står för dörren och vi ligger i framkant med flera spännande agenturer.
Vi är flera ledande lokala städgrossister som går under namnet Supplies Direct. Våra butiker erbjuder professionella städartiklar, kraftfulla städmaskiner inklusive servicetjänster samt arbetskläder och skor för lokalvårdare. För maximal leveranssäkerhet använder vi våra egna lastbilar.
Vi erbjuder
Som maskintekniker / robottekniker hos Supplies Direct får du en trygg anställning med högt tempo tillsammans med ett nytt team i butiken. Du blir en del av en större koncern vilket ger dig trygghet och goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder en gedigen introduktionsplan för att du ska kunna erbjuda våra kunder bästa tänkbara service.
Om tjänsten
Som maskintekniker / robottekniker har du ena benet i traditionell service av städmaskiner och det andra i den nya digitala tekniken, med självgående städrobotar. Du blir en del av ett växande nationellt serviceteam med ambition att vara bäst på marknaden. I dagsläget är vi fem tekniker och ser fram emot att bli fler. Vi har en god tillväxt, vilket ger dig möjlighet att utvecklas och växa med oss.


Vad har Alexander Carlsson, servicetekniker, att säga om tjänsten och företaget?
"Jag har tidigare jobbat som fallskyddstekniker men kände att jag ville testa något nytt och såg att Supplies Direct sökte en tekniker. Jag började jobba som servicetekniker i november 2022 utan några tidigare erfarenheter av robotar eller maskiner. Det var en utmaning till en början men med viljan att lära och ett bra team har jag lärt mig mycket på bara ett år.
Ingen dag är den andra lik, det är just det som gör det här jobbet roligt. En dag kan man hitta ett ”flow” och beta av flertal maskiner och en annan dag kan man vara fast på ett och samma problem i timmar, men det finns ingen bättre känsla än när man äntligen löser problemet.
Det bästa med att jobba som servicetekniker på Supplies Direct är variationen och just att ingen dag är lik någon annan. Det är olika utmaningar som behöver lösas varje dag."


Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som maskintekniker / robottekniker blir att utföra service och support på traditionella och autonoma städmaskiner, dvs. robotar. Du är ett bollplank till kunden när det gäller val av tillbehör till maskinerna och utbildning i daglig skötsel och hantering. Du arbetar både inne på vår verkstad och ute på fältet.Som maskintekniker / robottekniker hos oss blir du en del av ett team där du har ett mycket nära samarbete med säljare, kunder och leverantörer. Våra kunder ställer höga krav på vår produktkunskap och vi strävar alltid efter att erbjuda en så specialiserad och kunnig support som möjligt. Du ansvarar för varje enskilt uppdrag och att effektivt och professionellt kundbemötande.
Din profil
Du som söker tjänsten som maskintekniker / robottekniker har ett intresse för ny teknik, några års erfarenhet av att arbeta med teknisk service och vana att bemöta och hjälpa kunder.
Praktisk, teknisk gymnasieutbildning
Erfarenhet av att serva/reparera tekniska maskiner/konstruktioner
Erfarenhet av att arbeta på en verkstad/miljö som utför reparationer
God svenska i tal och skrift, gärna baskunskaper i engelska
B-körkort

Som person är du lösningsorienterad, ansvarstagande och van vid ett högt tempo. Du trivs i samarbetet med dina kollegor och i kommunikation med våra kunder, så väl som självständigt arbete. För att säkerställa en objektiv och icke diskriminerande rekrytering använder vi oss av tester i vår urvalsprocess.
Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Malou Magnusson, 0707-588745, på Intenso Teknikrekrytering.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Om Supplies Direct
Procurator och dotterbolaget Supplies Direct förser kunder i Sverige med städprodukter, hygienartiklar, kläder, personlig skyddsutrustning, förpackningslösningar och restaurangartiklar, genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken.
Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar, förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor. Vi är stolta över att kunna erbjuda det bredaste och mest intelligenta autonoma maskinsortimentet på marknaden.
Vi erbjuder både köp, leasing och funktionshyra av såväl städrobotarna som traditionella städmaskiner i olika storlekar och varianter från branschledande märken.
I koncernen ingår Procuratorbutiker på 15 orter - från Luleå i norr till Malmö i söder, samt 4 städbutiker och kompetenscenter under namnet Supplies Direct.

Ansök nu

Embedded och FPGA developer

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Dec 4
Embedded och FPGA developer till Stockholm, Linköping, Göteborg
Sveriges vassaste specialistteam inom?Embedded och FPGA-utveckling förstärker ytterligare.
Hos oss får?du jobba med avancerade lösningar i teknikens framkant. Antingen i en konsultroll ute hos våra kunder, ofta tillsammans med kollegor i ett FPGA team eller i våra egna in-house projekt.
Du blir en del av vårt team där din kompetens inom våra huvudområden Embedded Software FPGA-design?blir en viktig del för företagets fortsatta utveckling.
Läs mer om Synective Labs på?www.synective.se
Din profil
Vi tror att du har en civilingenjörsexamen eller motsvarande erfarenhet. Hos oss och våra kunder arbetar vi oftast i team av varierande storlek, samarbete och gemensam progress är en självklarhet. Vi söker dig med ett brinnande intresse för avancerad teknikutveckling och relevant erfarenhet.
Några meriterande erfarenheter är:
FPGA utveckling, gärna med VHDL i fokus
C / C++ programmering
Algoritmutveckling
Bild och signalbehandling

Vi erbjuder
Goda möjligheter att vidareutveckla din kompetens genom intressanta och utmanande projekt. Det ”lilla” företagets fördelar med snabba beslutsvägar och möjlighet att påverka, samtidigt som vi efter två decennier har en solid marknadsposition och ekonomi. På det kommer ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med marknadsmässig lön, pensions- och sjukförsäkringar.
Vi är ca. 25 personer fördelade på våra kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Västerås. Vi är ett tight team med bra spridning i både kompetens och åldrar. Samarbete och trivselfaktor står högt på agendan, liksom kundnytta och ett väl fungerande företag.
Slå oss en signal!
Niklas Ljung, VD 0703 08 36 23
Per Godby, Försäljningsansvarig, 0708 72 79 96
Eller hör av dig via email: work@synective.se


Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen!
Synective Labs
Synective Labs is the leading provider of FPGA-related services in the Nordic region. We specialize in signal- and image processing, computational acceleration and embedded system design based primarily on FPGAs. We provide solutions and design services to customers within the telecom, med tech, defence and automotive markets. Synective Lab has an experienced team dedicated to deliver top value to our customers. We have offices in Stockholm, Gothenburg and Linköping. As a Synective employee you will be offered the opportunity to work with thrilling assignments and cutting-edge technology. Visit our website https://www.synective.se

Ansök nu

Byggkonstruktör

Byggnadskonstruktör
Läs mer Nov 28
Byggkonstruktör till Göteborg eller Skövde
Vårt mission är att vara det moderna teknikkonsultbolaget, som i alla lägen strävar efter att nyttja den senaste tekniken för att skapa framtida hållbara lösningar. Verksamheten växer nu och vi söker fler medarbetare inom byggnadskonstruktion.
Tillsammans har vi på PrimoCon-byggkonstruktion en spetskompetens inom prefabkonstruktion. Med vår erfarenhet kan vi tillföra mycket till projekt redan i tidiga skeden. För oss är det självklart att samarbeta och att ha kul tillsammans!
Arbetsuppgifter
Som konstruktör projekterar du byggnadskonstruktioner inom allmänkonstruktion och prefab i alla skeden från programhandling och systemhandling till bygghandling. Du bidrar till att ta fram effektiva lösningar, där du utför statiska beräkningar av bärande konstruktioner. Du kommer att arbeta med de senaste projekteringsverktygen för att skapa bra helhetslösningar tillsammans med de övriga teknikområdena. Vi arbetar i alla skeden, från förstudier till bygghandlingsprojektering och utredningar.
Det finns även goda möjligheter att ta en roll som handläggare eller uppdragsledare.


Vad har Johan Röös, konstruktör att säga om hur det är att jobba på PrimoCon?
"Stommar idag är generellt prefabricerade och det var det som framför allt lockade med PrimoCon, att få vara med och konstruera på höjden. PrimoCon är ett relativt litet företag och således inga långa led, utan en arbetsplats där man känner sig ytterst delaktig i verksamheten.
Det är en bra arbetsplats där man tillåts ta eget ansvar över sitt arbete samtidigt som man är omgiven av bred kompetens, det är en familjär och lättsam stämning. Det mest stimulerande med jobbet är att få vara problemlösare, hitta konstruktiva lösningar som funkar, är effektiva och gör kunden nöjd."
Vad säger Christer Glans, VD?
"Vår framtidsvision är att all personal utvecklas, trivs och har kul på jobbet. Vi lyckas överträffa våra kunders förväntningar och ger dem mervärde i våra projekt. För kunderna så ska det vara självklart att de har oss som förstahandsval till nästa projekt.
Vi kan erbjuda dig en arbetsplats som kännetecknas av frihet under ansvar, stor flexibilitet och där besluten tas nära medarbetaren. Medarbetarna får förutsättningar för en personlig utveckling och möjlighet att jobba intressanta och spännande projekt. Vi har kul på jobbet där familjekänslan är en viktig del. Det anordnas ofta även gemensamma aktiviteter med varierande omfattning."


Din profil
Högskole- eller civilingenjörsexamen inom byggnadskonstruktion
Några års erfarenhet inom projektering av bärande konstruktioner
God kunskap i att dimensionera bärande konstruktioner enligt Eurokod och EKS
Meriterande om du har erfarenhet av att modellera och framställa ritningar

Som person är du en engagerad lagspelare med positiv inställning. Du är tydlig och förstår vikten av att kommunicera och är modig nog att göra din åsikt hörd.
Vi erbjuder dig en modern och social arbetsplats med fina lokaler, god stämning och mycket trevliga kollegor där du kan känna engagemang och arbetsglädje. Vi anstränger oss för att anpassa arbetsuppgifterna till medarbetarens livssituation för att få en optimal balans mellan privatliv och arbete. Du får arbeta med tekniskt intressanta projekt som är anpassade efter dina mål, intressen och potential. Vi erbjuder även vinstdelning och yrkesmässig utveckling.


Kontakt och ansökan
I denna process samarbetar vi med Intenso Teknikrekrytering. För frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Maria Ahlén 0708-49 02 88 eller Josefine Petersson 0702-50 14 29.
Välkommen med din ansökan!
Om oss
PrimoCon är det moderna teknikkonsultbolaget, som i alla lägen strävar efter att nyttja den senaste tekniken för att skapa framtida hållbara lösningar.?Vår målsättning är att vara förstahandsvalet för våra beställare och erbjuda stöd i alla skeden. Vi har över 30 års erfarenhet inom området och har ett brett tjänsteutbud som anpassas efter beställarens krav och önskemål.
Vi utgår ifrån Göteborg- och Skövdeområdet och våra kunder består av privata likväl som offentliga aktörer. Vi arbetar med uppdrag inom segmenten kommersiella fastigheter, kontor, vårdlokaler, restauranger och storkök, bostäder, industrifastigheter och utbildningslokaler.
För mer information om oss besök gärna vår webbsida?www.primocon.se

Ansök nu

Field Service Technician

Servicetekniker, maskin
Läs mer Nov 27
Field Service Technician to Gothenburg / Hönö
Do you want to contribute to reducing environmental impact and promoting a cleaner global environment? Then this is the position for you!
Job details
We can offer you the opportunity to embark on an exciting journey as a field service technician, traveling the globe to perform service work, commissioning, and testing of Berg Propulsion mechanical propellers, hydraulics, and control systems on ships. As a representative of Berg Propulsion, you'll enjoy the satisfaction of hands-on work while fostering connections with international clients.
As a field service technician, you'll embark on a comprehensive training journey, immersing yourself in our product portfolio through guided field experiences alongside experienced colleagues. This immersive approach ensures you grasp the intricacies of both technology and industry in no time.
The position also includes:
Responsible for the planning and execution of the work at our customers' premises
Be involved in the development of new innovative products
Consult and provide customers with recommendations regarding possible upgrades to existing equipmentWhat does Daniel Schiaffino, Service Engineer, say about Berg Propulsion AB?
"I enjoy working with Berg Propulsion very much. We always strive to have a good work life balance to handle the high workload. We are a good team and always help each other. I've been working here since 2017.
There are almost no typical days, you never know how or when a day will end, which is also the charm of it all.
You get the opportunity to develop in your professional role constantly. Another positive aspect is all the new places you get to visit, which you most likely wouldn't have seen if it wasn't for this job. Meeting new people and being exposed to new cultures is another thing that ads value for me. New products and systems are updated, and Berg Propulsion give you all necessary training to handle your responsibilities."


Johan Dyberg, Service Manager
"Collaboration is our mantra and we are altogether in this journey. Teamwork is essential to perform within the global marine industry. A collaborative approach increases efficiency and success rate.
We appreciate and value each and every individual in our company, by embracing and respecting each other's uniqueness.
Here you get the opportunity to follow products throughout their life cycle and to influence new and exciting technical innovations that actually contribute to a better environment.
Important qualities to enjoy this position are drive and willingness to be challenged and develop in your professional role. You are solution-oriented, have a high level of service and a sense of responsibility. As well as being open to new cultures and environments."


Your profile
We seek an enthusiastic field service technician with a technical background in electricity, mechanics, automation, or mechatronics, or equivalent experience. As a meticulous problem solver, you take pride in delivering exceptional service and exceeding customer expectations. You approach tasks with a structured and organized mindset, ensuring that commitments are met with utmost professionalism and a customer-centric focus. Your ability to thrive in social interactions and cultivate trust with our clientele is crucial in fostering lasting partnerships.
Furthermore, we would like you to have:
Good proficiency in English, both spoken and written
Class B driving licence
Passport issued within the European Union

The role
Field service technician at Berg Propulsion is an exciting, flexible role that gives you the opportunity to develop within your profession and at the same time travel all over the world and experience new places. You will be part of a global team of service technicians.


Contact and application
In this recruitment, we collaborate with Intenso Teknikrekrytering's recruitment consultants Cassandra Åkerblad, 0720-708970 and Malou Magnusson, 0707-588745.
Submit your application via the application button. We work with continuous selection during this recruitment, so we would like to receive your application as soon as possible.
We look forward to receiving your application!
Berg Propulsion is one of the world's leading designers and producers of Controllable Pitch Propellers. We deliver fully customized main propellers, azimuth thrusters, transverse thrusters and maneuver systems.
At Berg Propulsion, we are renowned for our cutting-edge propulsion systems and services, ensuring the highest levels of efficiency, reliability, and environmental sustainability. With a rich history dating back to 1912, we have continually evolved to deliver innovative solutions that shape the future of marine propulsion.
We stand before exciting times with a transformation in the marine sector where electrification and automation will be a key to fulfill the environmental requirements. With our vision “to make global shipping safe and sustainable” in focus we want to be a part of this journey, driving development of tomorrows solutions and contribute to a sustainable future for the industry.

Ansök nu

Instrumenttekniker / Underhållstekniker

Instrumentelektriker/Instrumenttekniker
Läs mer Nov 27
Vi söker en Instrumenttekniker / Underhållstekniker till Göteborg
Har du erfarenhet och/eller utbildning inom elektronik, styr- och reglerteknik och är redo för nästa utmaning? Trivs du i en atmosfär där det är högt i tak och där du faktiskt kan påverka? Då har vi jobbet för dig!
Arbetsuppgifter
Som instrumenttekniker / underhållstekniker hos oss kommer du att ingå i ett sammansvetsat team beståendes av tekniker och ingenjörer. Här möts du av ett varierande och självständigt arbete som bland annat inkluderar felsökning, reparation och underhåll av fältbaserad instrumentutrustning av olika typ/fabrikat. Instrumentutrustningen består av stor del till nivå, tryck, flöde och temperaturgivare. Även nymontage av instrumentutrustning och arbete med analysinstrumentering förekommer.
Preventivt underhåll blir också en allt större del av vårt dagliga arbete. När erforderlig raffinaderikompetens är uppnådd ingår beredskap i tjänsten.
Vem är du?
Vi vill att du har utbildning inom elektronik, styr- och reglerteknik eller god vana i felsökning av givare tex. nivå, tryck, flöde och temperaturgivare
God kännedom om Micorsoft Office är önskvärt eftersom dator är ett viktigt redskap i vårt arbete
Erfarenhet från processindustrin är meriterande
Kännedom om Honeywells reglersystem (Experion) Emerson, eller motsvarande är meriterandeDå arbetet präglas av teamarbete förutsätter vi att du har ordningssinne, god samarbetsförmåga och kan uttrycka dig väl på svenska.
Du behöver också ett visst mått av nyfikenhet och fantasi för att kunna lösa problem. Du kommer att arbeta inom ett område där en ständig förändring sker. Att arbeta inom processindustrin ställer höga krav på skyddsmedvetenhet och därför ser vi också att du är en ansvarsfull person som alltid strävar efter att förbättra din och dina kollegors arbetsmiljö.
Eftersom visst arbete sker utanför raffinaderiets omedelbara närhet krävs att du har körkort.


Lucas Jönsson, underhållstekniker / instrumenttekniker berättar om jobbet
"Jag började jobba på St1 i januari 2022 och jag trivs jättebra! Som instrumenttekniker händer det alltid någonting, arbetet är väldigt varierande med allt från funktionskontroller och felsökningar till reparation och underhåll av fältbaserad instrumentutrustning.
St1 är verkligen en spännande arbetsplats och det finns alltid nya utmaningar och möjlighet till utveckling, alla bemöter en väl och är väldigt hjälpsamma. Har du mycket energi och vill jobba med spännande arbetsuppgifter då rekommenderar jag verkligen att söka som instrumenttekniker på St1."
På vår karriärsida kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss: https://career.masterhelp.se/st1-refinery


Vi erbjuder
Ett utvecklande och spännande arbete i en bransch som är under stor förändring med flera spännande projekt
Bonuslön
Träningsmöjligheter, motionsbidrag samt subventionerad företagshälsovård
Andel i företagets vinstandelsstiftelse m.mÄr du intresserad?
Kontakt och ansökan
För frågor om tjänsten, kontakta HR, Josefine Klippenberg, 031-744 62 39.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Om St1
St1 är ett finländskt energibolag som i sin verksamhet förverkligar sin vision om att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Bolaget undersöker och utvecklar företagsekonomiskt lönsamma energilösningar som är skonsammare för miljön. St1:s energitjänster och produkter sträcker sig från vindkraft till det bioavfallsbaserade bränslet Refuel RE85 med höginblandning av etanol. Bolaget har sex produktionsanläggningar för bioetanol i Finland, ett raffinaderi i Göteborg och sammanlagt 1200 St1- och Shellstationer i Finland, Sverige och Norge. Bolaget har sitt huvudkontor i Helsingfors.
St1 Refinery AB är ett av världens mest energieffektiva. På ST1 Raffinaderi, som är beläget på Hisingen, arbetar drygt 250 experter inom oljebranschen med produktion och underhåll av anläggningen. Raffinaderiet är verksamt dygnet runt, året runt. Raffinaderiet är sedan 1997 miljöcertifierat enligt ISO 14001. Som arbetsgivare erbjuder vi bland annat bonuslön, utfyllnad av föräldraförsäkring vid barnledighet, träningsmöjligheter samt företagshälsovård.
Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes vänligen då vi sköter rekryteringen själva i enlighet med för denna rekrytering beslutad process.

Ansök nu

Laboratorieingenjör

Laboratorieingenjör, kemi
Läs mer Nov 27
Laboratorieingenjör till Göteborg
Vi vill bli fler! Nu söker vi en Laboratorieingenjör till Göteborg.
En dag i framtiden säljer vi ingen fossil bensin eller diesel alls.
Att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Så låter visionen som får oss att kliva ur sängen varje morgon. Vår bransch står inför några av världens tuffaste miljöutmaningar. Med 1 500 obemannade och bemannade tankställen i Norden samt eget raffinaderi har vi både möjligheten och viljan att ta ansvar och hitta lösningar som bidrar till förändring. Vi jobbar målmedvetet med att utveckla nya grönare drivmedel och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan. På St1 har vi en engagerade kultur av entreprenörskap och innovation.
Vill du vara med och bidra för framtiden? Vi söker nu en driven och engagerad laboratorieingenjör som vill ha en ansvarstagande roll i ett ledande energiföretag i Göteborg.


Vad säger Christoffer Lilja, laboratorieingenjör om hur det är att jobba på St1?
"Jag sökte mig till St1 för fem år sedan för jag var nyfiken på hur det är att arbeta för ett ackrediterat laboratorium. Jag uppskattar de utmaningar som St1:s omställning till en tillverkning av förnyelsebara bränsle ställer på laboratoriet.
Det är ett växlande tempo och möjligheten till utmaning och utveckling finns. Det finns många erfarna inom raffinaderiet att utbyta erfarenheter och idéer med.
Det huvudsakliga arbetet innebär att genomföra analyser av drivmedelsprover. Kalibrering, instrumentunderhåll eller andra kvalitetssäkrande åtgärder är en del utav vardagen samt att felsökning och metodoptimering kan förekomma vid behov.
Det bästa med min arbetsgrupp är att vi består utav kollegor med olika bakgrund, erfarenhet, ålder och intressen vilket gör det till en av våra styrkor - att vi kompletterar varandra. Det finns en stark känsla av samarbete och vilja att stötta varandra i form utav erfarenhetsutbyte, handkraft eller agera bollplank i stressiga situationer eller om du har kört fast i ditt arbete.
På vår karriärsida kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss: https://career.masterhelp.se/st1-refinery


Arbetsbeskrivning
I rollen som laboratorieingenjör förväntas du utföra olika analysmetoder effektivt och säkert. Rollen är en viktig och avgörande del i produktionskedjan.
Som laboratorieingenjör kommer du arbeta med att utföra bränsle- och vattenanalyser i laboratorium utrustat med bland annat GC, HPLC, AA, X-ray, ICP samt speciell instrumentering för att kunna utföra petroleum-och miljöanalyser. Du kommer utföra viktiga analyser för både produktionsavdelningen och depåer runt om i Sverige, vilket innebär att jobbet du utför alltid förväntas vara av hög kvalité.
Arbetet innebär både rutin- och problemlösande uppdrag där du kommer att få användning av både dina praktiska och teoretiska kemikunskaper. Du kommer att ges möjlighet att specialisera dig inom ett eller flera av dessa områden.
Vem är du?
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning med inriktning mot kemiteknik samt erfarenhet av tidigare laboratoriearbete. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet ifrån att ha arbetat med GC och/eller ICP.
På St1 värdesätter vi inte bara vad du gör utan hur du gör det. Vi ser därför att du har en god planerings- och prioriteringsförmåga och kan arbeta självständigt och strukturerat. I rollen som laboratorieingenjör behöver du vara kreativ, noggrann samt värdesätta kvalitet och stolthet i det du levererar.
Vidare ser vi det viktigt att du har lätt för att samarbeta och gillar att se praktiska lösningar på olika problem. Vi tror på kontinuerlig utveckling och att utmana gamla sanningar. Därför ser vi att du behöver trivas i en föränderlig miljö där du också förväntas vara en del av att bidra till att löpande förbättra och effektivisera vårt arbete.
Då vår arbetsmiljö kräver ett aktivt HSM-arbete (hälsa, säkerhet, miljö) ser vi också att du är en ansvarsfull person som har stor förståelse för detta i det dagliga arbetet.
B-körkort är ett krav.
Vad kan St1 erbjuda dig?
Inom företaget pågår ett spännande utvecklingsarbete och St1 erbjuder dig ett utmanande, omväxlande och inspirerande arbete. Du kommer att arbeta i ett företag där din insats syns och påverkar i en miljö där du blir en viktig del av teamet. Du kommer ansluta en stabil arbetsgrupp om tolv personer.
Arbetstiden är schemalagd mån-fre (normalt), men planerat helgarbete förekommer också regelbundet.
På St1 raffinaderi pågår nu ett av våra största projekt någonsin, GPU (Green Processing Unit). Som laboratorieingenjör kommer du få möjlighet att vara med i utveckling av att ta in nya instrument i syfte att vara med i uppstarten av arbetet med analyser av biobränslen. Det gäller allt från att råvaror kommer in till färdig produkt.
Utöver ett spännande arbete och fina kollegor erbjuder St1 även:
Bonuslön
Träningsmöjligheter, motionsbidrag samt subventionerad företagshälsovård
Föräldrautfyllnad av lön
Andel i företagets vinstandelsstiftelse mm.

Hur söker jag till tjänsten?
Vi har gjort det enkelt! Genom att trycka på ansökningsknappen så får alla som är inblandade i rekryteringen tillgång din ansökan. Urval sker löpande, därför ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt. Vi förbehåller oss rätten att tjänsten kan komma tillsättas innan annonstiden löpt ut.
Kontakt och ansökan
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta laboratoriechef Susan Jakobsson på mail susan.jakobsson@st1.com.
För allmänna avtals/anställningsfrågor kontakta gärna Åsa Westher på asa.westher@st1.com.St1 Refinery har kollektivavtal med IKEM, Innovations- och kemiindustrierna i Sverige, https://www.ikem.se/
Vi ser fram emot att höra av dig - varmt välkommen med din ansökan!
Om St1
St1är ett finländskt energibolag som i sin verksamhet förverkligar sin vision om att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Bolaget undersöker och utvecklar företagsekonomiskt lönsamma energilösningar som är skonsammare för miljön. St1:s energitjänster och produkter sträcker sig från vindkraft till det bioavfallsbaserade bränslet Refuel RE85 med höginblandning av etanol. Bolaget har sex produktionsanläggningar för bioetanol i Finland, ett raffinaderi i Göteborg och sammanlagt 1200 St1- och Shellstationer i Finland, Sverige och Norge. Bolaget har sitt huvudkontor i Helsingfors.
Läs mer på www.st1.com

Ansök nu

Kyltekniker

Kylmontör/Kyltekniker
Läs mer Nov 22
Kyltekniker till Göteborg
Hos oss är kyla en konst och teknik är vår passion. Är du en tekniker som vill arbeta med likasinnade och ta itu med spännande utmaningar, är detta din chans. Kom och hjälp oss att hålla världen sval och bekväm! Hos oss får du en varierad vardag med konkurrenskraftiga förmånsprogram, flexibla arbetstider samt goda utvecklingsmöjligheter.
Arbetsuppgifter
I rollen som kyltekniker hos oss på Carrier kommer du ha varierande uppgifter där du främst kommer arbetar inom kyla. Du kommer utföra servicejobb, installation och underhåll av våra produkter ute hos våra kunder inom industrin. Du ingår i vårt serviceteam men arbetar främst självständigt och står för den yttersta kontakten ut till våra kunder.
Du kommer också:
Analysera kundernas behov för att hitta nya affärsmöjligheter
Förbereda samt inhandla material för våra kunder
Säkerställa att aggregatförteckning överensstämmer på arbetsplatsenVad har Rabi Abrissi, kyltekniker, att säga om hur det är att jobba på Carrier AB?
"Som kyltekniker utför jag service och underhållsarbeten, jag driftsätter och felsöker system samt förbättrar anläggningar genom att föreslå tekniska lösningar ute vid våra kunders anläggningar. Vårt jobb hos Carrier kräver att man ska vara ansvarig, strukturerad, och har en bra social förmåga.
Carrier ser till att vi jobbar säkert och tryggt genom att uppdatera vår kunskap genom utbildningar. Här har jag möjlighet att växa i arbetet och utveckla min karriär i den internationella organisation som Carrier är."
Läs mer om vad Rabi har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/carrier


Dina kvalifikationer
För att lyckas i rollen som kyltekniker ser vi att du har erfarenhet av att arbeta som servicetekniker, förstår arbetets natur och är bekväm med att hantera kundkrav, produktservice och installation. Du trivs i sociala sammanhang och bygger förtroende hos våra kunder.?Vidare tror vi även att du har:
Relevant teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Kunskap om installation, underhåll och reparation av kylsystem
Kylcertifikat 1
Meriterande om du har kunskaper inom el, samt styr & regler
Flytande svenska och engelska i tal och skrift
B-körkortKontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Josefine Petersson, tel. 0702-501429 och, Cassandra Åkerblad tel. 0720-708970.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Servicetekniker

VVS-tekniker
Läs mer Nov 22
Servicetekniker till Göteborg/Ljung med omnejd
Vill du arbeta i ett tekniskt premiumbolag där man satsar mycket på individen? Vi söker en erfaren och engagerad servicetekniker inom VVS.
IMI Hydronic Engineering är ledande i branschen och utvecklar samt tillverkar hydroniska produkter och lösningar som skapar energieffektiva och kostnadseffektiva VVS-installationer. Våra lösningar säkerställer noggrann temperaturstyrning och bidrar till att skapa hållbara, komfortabla och energieffektiva byggnader att leva, arbeta och vistas i.


Vad har Eric Gustafsson, Customer Care Center Manager, att säga om tjänsten och företaget?
"IMI är ett innovativt premiummärke som ger stora möjligheter till att utbildas internt. Vi har en stor kunskap inom företaget och det finns alltid hjälp att få. En stor fördel är att vi har fabriken på plats här i Sverige, vilket ger oss tillgång till alla viktiga funktioner. IMI är ekonomiskt starka, vilket ger trygghet, och det är lätt att socialt skapa kontakter med trevliga kollegor. De värderingar IMI har sammanfaller med mina.
Som en del av IMI får du ta del av bland annat workshops och kickoffer ett par gånger per år. Vi sitter i fräscha och fina lokaler. IMI utvecklas hela tiden och det vill jag vara en del av. Ser fortsatt framemot många goda och trevliga år här på IMI"


Arbetsuppgifter
Som servicetekniker hos oss får du en varierad vardag där du arbetar med ett brett spektrum av våra produkter. Vi arbetar med innovativa och högkvalitativa produkter som är inriktade på värmesystem. I rollen kommer du att arbeta med garantiärenden, service och reparation av hydroniska produkter.
Du kommer att vara en nyckelperson för att säkerställa att våra kunders VVS-system fungerar effektivt och att högsta kvalitet bibehålls. Du kommer att tillhöra supportteamet, där du även svarar på kundernas tekniska frågor via e-post eller telefon vid behov. De flesta jobb utförs på dagsbasis, men övernattningar förekommer frekvent i rollen.
Din profil
För att lyckas i rollen som servicetekniker ser vi att du har tidigare erfarenhet att arbeta som tekniker och har arbetserfarenhet inom VVS, styr och regler. Du förstår arbetets natur och är bekväm med att hantera kundkrav, produktservice och installation.
Relevant teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Flytande svenska och engelska i tal och skrift
B-körkort

Du är en ansvarstagande, metodisk problemlösare som drivs av att utföra ett bra arbete med hög servicenivå. Du planerar, strukturerar och levererar dina åtaganden med kunden i fokus. Du trivs i sociala sammanhang och bygger förtroende hos våra kunder. Du är van vid att arbeta självständigt. Som person är du noggrann, envis, problemlösare, nyfiken och en lagspelare.


Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Malou Magnusson, 0707-58 87 45, och Josefine Petersson, 0702-50 14 29, på Intenso Teknikrekrytering.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Om IMI Hydronic Engineering IMI Hydronic Engineering tillhandahåller hydroniska lösningar för vattenburna värme- och kylsystem för att uppnå perfekt inomhusklimat med minimal energianvändning. Vårt syfte är Breakthrough Engineering for a better world och vi har ett starkt fokus på kvalitet och hållbarhet. Vi erbjuder produkter och lösningar inom tre nyckelområden; tryckhållning & vattenkvalitet, injustering och reglering samt rumstemperaturreglering, och våra varumärken har använts i över 100 000 byggprojekt världen över. Vi hämtar vår styrka från våra 2000 duktiga medarbetare, som finns i mer än 34 länder över hela världen. Med över 350 års kombinerad historia och vårt starka innovationsarv letar vi nu efter en ny kollega för att hjälpa oss att skapa förutsättningar för att forma morgondagens byggnader.
Läs mer på www.imi-hydronic.com

Ansök nu

Underhållsingenjör / Tankunderhållschef

Drift- och underhållsingenjör, anläggning
Läs mer Nov 13
Är du vår kommande Underhållsingenjör / Tankunderhållschef på St1 Refinery AB i Göteborg?
Att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi, det är vår vision och det som driver oss till ständig utveckling. Vår bransch står inför några av världens tuffaste miljöutmaningar och med 1 500 obemannade och bemannade tankställen i Norden samt eget raffinaderi har vi både möjligheten och viljan att ta ansvar och hitta lösningar som bidrar till förändring. Vi jobbar målmedvetet med att utveckla nya grönare drivmedel och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan. Just nu är vi i slutfasen med att starta igång ett av våra kommande tillskott på raffinaderiet, en produktionsanläggning för tillverkning av biodiesel. Anläggningen är ett av våra första stora steg mot visionen att bli den ledande producenten av CO2-medveten energi och resan dit har bara börjat! På St1 har vi en engagerade kultur av entreprenörskap och innovation.
Då vår tidigare tankunderhållschef valt att gå vidare internt till nya utmaningar söker vi nu dennes ersättare.
Har du erfarenhet och/eller gymnasieutbildning inom teknik eller motsvarande erfarenhet med inriktning maskinteknik?
Vill du vara anställd på en arbetsplats där du faktiskt kan påverka, på riktigt?
Trivs du i en atmosfär där alla får vara med, korta beslutsvägar samt trevliga kollegor?
Är du redo för nästa utmaning i arbetslivet?

Då är detta en möjlighet för dig!
Rollen som tankunderhållschef
Som tankunderhållschef hos oss spelar du en viktig roll, det finns nämligen bara en av dig hos oss. Tjänsten är placerad på underhållsavdelningen och du rapporterar direkt till underhållschefen.
I arbetsuppgifterna som tankunderhållschef ingår det att övergripande i projektform: budgetera, planera och samordna, planerat och oplanerat tankunderhåll. Du behöver samarbeta med både interna och externa parter för att lyckas i ditt uppdrag. I rollen ingår att också att arbeta med våra revisionsstopp.
Arbetet är varierande och det finns stor möjlighet till att påverka tjänstens utformning. Allt i löpande dialog med underhållschefen. Inget personalansvar ingår i dagsläget i tjänsten.
Exempel på mer specifika arbetsuppgifter:
Säkerställa årlig budget för tankparksunderhåll
Schemalägga och planera avställningar av tankarna tillsammans med Drift- och Produktplanering
Tillsammans med Driften, Inspektion och oberoende besiktningsman besluta omfattning av reparationer och underhåll
Ta fram ritningsunderlag och materialrekvisitioner tillsammans med konstruktionsavdelningen
Handla upp entreprenader
Bereda och planera respektive projekt med hänsyn till säkerhet, miljösamordning och tid
Uppföljning av projekt, främst avseende dokumentation och ekonomi
Se över och utföra förbättringsåtgärder inom tankunderhåll

Vem är du?
Du har lägst en teknisk gymnasienivå eller motsvarande erfarenhet med inriktning maskinteknik eller liknande. Exempelvis kan du har en bakgrund som Underhållsingenjör eller Projektledare med erfarenhet av tankunderhåll.
Du har tidigare arbetslivserfarenhet och minst fem års erfarenhet från mekaniska entreprenader på utförar- eller beställarsidan
Har du erfarenhet från underhåll inom processindustrin ser vi det som klart meriterande

Då arbetet präglas av samarbete och interaktion med både interna och externa kollegor förutsätter vi att du har gott ordningssinne, samarbetsförmåga och kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska. Du behöver också tycka det är roligt att arbeta i en bransch som befinner sig mitt i en förändringsresa. Här är sällan dagarna sig lika varandra.
Att arbeta inom processindustrin ställer höga krav på skyddsmedvetenhet och därför ser vi också att du är en ansvarsfull person som alltid strävar efter att förbättra din och dina kollegors arbetsmiljö.
Vi erbjuder
Ett utvecklande och spännande arbete i en bransch som är under stor förändring med flera spännande projekt
Bonuslön
Kollektivavtal - IKEM
Träningsmöjligheter, motionsbidrag samt subventionerad företagshälsovård
Andel i företagets vinstandelsstiftelse

Tjänsten är en tillsvidareanställning och ska tillsättas snarast. Urval sker löpande, därför ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.


Kontakt och ansökan
Vid frågor om tjänsten kontakta; underhållschef Henrik Teiffel, henrik.teiffel@st1.com
Vid frågor om avtal och förmåner; HR Åsa Westher, asa.westher@st1.com
Varmt välkommen att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att träffa dig!
Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes vänligen då vi sköter rekryteringen själva i enlighet med för denna rekrytering beslutad process.
Om St1
St1är ett finländskt energibolag som i sin verksamhet förverkligar sin vision om att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Bolaget undersöker och utvecklar företagsekonomiskt lönsamma energilösningar som är skonsammare för miljön. St1:s energitjänster och produkter sträcker sig från vindkraft till det bioavfallsbaserade bränslet Refuel RE85 med höginblandning av etanol. Bolaget har sex produktionsanläggningar för bioetanol i Finland, ett raffinaderi i Göteborg och sammanlagt 1200 St1- och Shellstationer i Finland, Sverige och Norge. Bolaget har sitt huvudkontor i Helsingfors.
St1 Refinery AB är ett av världens mest energieffektiva.?På ST1 Raffinaderi, som är beläget på Hisingen, arbetar drygt 250 experter inom oljebranschen med produktion och underhåll av anläggningen. Raffinaderiet är verksamt dygnet runt, året runt. Raffinaderiet är sedan 1997 miljöcertifierat enligt ISO 14001. Som arbetsgivare erbjuder vi bland annat bonuslön, utfyllnad av föräldraförsäkring vid barnledighet, träningsmöjligheter samt företagshälsovård.

Ansök nu

Sustainability Compliance Operator

Miljöhandläggare
Läs mer Nov 7
Sustainability Compliance Operator to Gothenburg / Helsinki
In St1, we make things happen for energy transition! St1´s vision is to be the leading producer and seller of CO2-aware energy. The Group researches and develops economically viable, environmentally sustainable energy solutions. St1 focuses on fuels marketing activities, oil refining and renewable energy solutions such as waste-based advanced biofuels and industrial wind power. The Group has 1290 St1 and Shell branded retail stations and gas filling points in Finland, Sweden and Norway. Headquartered in Helsinki, St1 employs currently more than 1200 people.
More information at www.st1.com
General description
Are you eager to join the front row of experts working together with our partners towards a more sustainable value chain? You will be working in our Sustainability, Public Affairs and Communications Business Unit, where we focus on creating new sustainable and profitable business opportunities for St1. We turn market knowledge and understanding into strategic projects and partnerships enabling transition of our value chain towards a more sustainable one. We are supporting and co-operating with the whole St1 Group at Nordic level.
As a part of our Nordic Sustainability Compliance team, your position will focus on operative coordination and administration of the sustainability data, related documentation, processes and reporting in all of our value chains on Nordic level, with main focus on HVO value chain. You will work in close collaboration with our traders, supply chain operations, business development and business technology team.
The workplace is preferably located in Gothenburg, but can also be in Helsinki. You will report to the Head of Sustainability Compliance, St1 Nordic which is in Helsinki.
Responsibilities:
Maintain and update sustainability data from our supply chains in St1’s sustainability mass balance system
Ensure data correctness and quality, as well as timely execution of the transactions
Develop sustainability mass balance processes and reporting with BI tools
Support St1 trading team, daily communications across supply chain
Participate in sustainability scheme auditing and reporting
Participate in overall development of sustainability compliance management on Nordic level
Maintain and develop customer reporting related to feedstock and product sustainability

Key success factors
Ideally you are either finishing your university studies or a recent graduate. Understanding of sustainability schemes and biofuel compliance is an advantage, but most important to succeed in this role is an interest to learn new things, enthusiasm to building up knowledge on biofuel compliance and determination to drive processes forward with our support.
In addition, we also hope you to have:
Hands-on attitude
Organized working manners, ability to take responsibility
Good communication skills
Ability and willingness to travel
Fluent verbal and written English
Previous experience or knowledge on mass balance handling and information systems is an advantage

St1 offers
An interesting and exciting job with large contact areas
Bonus salary
In Gothenburg we have gym, training facility and pool on site, as well as occupational health care

Other information
Start: According to agreement
Type of contract: Full-time
Selection: We have continuous selection, so submit your application as soon as possible if you are interested. In connection with applying for this position, you need to complete a logistics- and personality test. Please click on the link and follow the instructions: https://assessments.assessio.online/rsu/1qGxLMrm97yTHlba9MJsiJ/6gCx4Qf4ROcKIkEQ4N9Z28
Contact and application
For questions about the role, please contact Joni Saarikivi at Joni.Saarikivi@st1.com, Head of Sustainability Compliance. If you have questions about the recruitment process, you can contact Johanna Wernersson, HR Business Partner, at johanna.wernersson@st1.com.
We do not accept applications via email, all applications should be made through the application button.
Got interested? Would you like to join us in driving the energy transition?
We look forward to hearing from you - welcome with your application!

Ansök nu

Elektriker / Eltekniker

Industrielektriker
Läs mer Nov 8
Vi söker engagerade elektriker / eltekniker till Göteborg
En dag i framtiden säljer vi ingen fossil bensin eller diesel alls. Vill du ta chansen att arbeta med framtidens energi?
Att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Så låter visionen som får oss att kliva ur sängen varje morgon. Vår bransch står inför några av världens tuffaste miljöutmaningar och med 1 500 obemannade och bemannade tankställen i Norden samt eget raffinaderi har vi både möjligheten och viljan att ta ansvar och hitta lösningar som bidrar till förändring. Vi jobbar målmedvetet med att utveckla nya grönare drivmedel och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan.
Just nu är vi i slutfasen med att starta igång ett av våra kommande tillskott på raffinaderiet, en produktionsanläggning för tillverkning av biodiesel. Anläggningen är ett av våra första stora steg mot visionen att bli den ledande producenten av CO2-medveten energi och resan dit har bara börjat! På St1 har vi en engagerade kultur av entreprenörskap och innovation.
Arbetsbeskrivning
Tjänsten är placerad på vårt raffinaderi som är beläget på Hisingen precis vid Älvsborgsbron. I rollen som elektriker / eltekniker rapporterar du till avdelningschef för El & Automation, där arbetsgruppen består av både elektriker, elingenjörer samt styrsystemsingenjörer. Arbetet som elektriker är placerat i vår underhållsorganisation som totalt består av ca 70 anställda och inhyrda entreprenörer. Du arbetar med nya investeringsprojekt och underhållsprojekt, både självständigt och i nära samarbete med dina kollegor inom andra discipliner.
Utbildning och kompetensutveckling sker både internt och externt.
Din roll och dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att montera elektrisk utrustning, kontrollera, underhålla och reparera el och automatikutrustningar i vår anläggning. I arbetets art kommer du att arbeta med både hög- och lågspänning.
Vem är du?
Vi söker dig med gymnasieutbildning inom el eller eftergymnasial utbildning med inriktning mot industri, gärna med erfarenhet inom processindustrin. Meriterande är att du har erfarenhet inom ställverk. Vi ser gärna att du har erfarenhet av olika automationssystem exempelvis PLC-system, frekvensomriktare etc.
Som person har du lätt för att samarbeta, en öppen och positiv inställning samt kan arbeta under tidspress. Då arbetet till stor del utförs självständigt gillar du att arbeta under eget ansvar. Vi värdesätter initiativförmåga och engagemang högt. Vår arbetsmiljö kräver ett aktivt HSM-arbete (hälsa, säkerhet, miljö) så vi ser också att du är en ansvarsfull person som alltid strävar efter att förbättra din och dina kollegors arbetsmiljö.
Du kommer att ha mycket kontakt med andra personer inom företaget, därför är det viktigt att du kan uttrycka dig obehindrat på svenska, i såväl tal som skrift.
För arbetet krävs även att du har B-körkort då arbete utförs både inom och utom raffinaderiets område.
När erforderlig kompetens har uppnåtts ingår jourtjänst i befattningen.
St1 Refinery erbjuder
Ett utvecklande och spännande arbete i en bransch som är under stor förändring
Bonuslön
Träningsmöjligheter, motionsbidrag samt subventionerad företagshälsovård
Andel i företagets vinstandelsstiftelse m.m
Hälsoundersökningar

Kontakt och ansökan
Urval sker löpande, därför ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryterande chef: Per Åkeflo, per.akeflo@st1.com
Låter det intressant? Kul! Varmt välkommen att skicka in din ansökan via ansökningsknappen.
Vi ser fram emot att träffa dig!
Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes vänligen då vi sköter rekryteringen själva i enlighet med för denna rekrytering beslutad process.
Om St1
St1är ett finländskt energibolag som i sin verksamhet förverkligar sin vision om att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Bolaget undersöker och utvecklar företagsekonomiskt lönsamma energilösningar som är skonsammare för miljön. St1:s energitjänster och produkter sträcker sig från vindkraft till det bioavfallsbaserade bränslet Refuel RE85 med höginblandning av etanol. Bolaget har sex produktionsanläggningar för bioetanol i Finland, ett raffinaderi i Göteborg och sammanlagt 1200 St1- och Shellstationer i Finland, Sverige och Norge. Bolaget har sitt huvudkontor i Helsingfors.
St1 Refinery AB är ett av världens mest energieffektiva. På ST1 Raffinaderi, som är beläget på Hisingen, arbetar drygt 250 experter inom oljebranschen med produktion och underhåll av anläggningen. Raffinaderiet är verksamt dygnet runt, året runt. Raffinaderiet är sedan 1997 miljöcertifierat enligt ISO 14001. Som arbetsgivare erbjuder vi bland annat bonuslön, utfyllnad av föräldraförsäkring vid barnledighet, träningsmöjligheter samt företagshälsovård.

Ansök nu

Produktchef TA / Heimeier

Utvecklingschef
Läs mer Okt 31
Produktchef TA/Heimeier till Göteborg / Ljung
Nu söker vi en produktchef för att utveckla nästa generations energieffektivisering och optimering av inomhusklimat för fastigheter.
Som teknisk produktchef hos oss på IMI Hydronic Engineering ansvarar du för produkter inom injustering, styrning & ställdon samt termostatisk reglering. Du blir en viktig länk mellan våra tekniska team och resten av företaget och har ett nära samarbete med vår R&D avdelning och säljorganisation.
Dessutom blir du vår tekniska kontaktperson gentemot våra kunder när det gäller produktfrågor och skapandet av skräddarsydda lösningar. Din uppgift blir att säkerställa att vårt sortiment är anpassat efter kundernas behov och överensstämmer med de gällande lagkraven och marknadens krav.
IMI Hydronic Engineering är ledande i branschen och utvecklar samt tillverkar hydroniska produkter och lösningar som skapar energieffektiva och kostnadseffektiva VVS-installationer. Våra lösningar säkerställer noggrann temperaturstyrning och bidrar till att skapa hållbara, komfortabla och energieffektiva byggnader att leva, arbeta och vistas i.


Vad har Eric Gustafsson, Customer Care Center Manager, att säga om tjänsten och företaget?
"IMI är ett innovativt premiummärke som ger stora möjligheter till att utbildas internt. Vi har en stor kunskap inom företaget och det finns alltid hjälp att få. En stor fördel är att vi har fabriken på plats här i Sverige, vilket ger oss tillgång till alla viktiga funktioner. IMI är ekonomiskt starka, vilket ger trygghet, och det är lätt att socialt skapa kontakter med trevliga kollegor. De värderingar IMI har sammanfaller med mina.
Som en del av IMI får du ta del av bland annat workshops och kickoffer ett par gånger per år. Vi sitter i fräscha och fina lokaler. IMI utvecklas hela tiden och det vill jag vara en del av. Ser fortsatt framemot många goda och trevliga år här på IMI"


Vad tycker Sofie Bjurling, Produktchef Pneumatex, om att arbeta på IMI Hydronic Engineering?
"Jag började på IMI 2017 då jag hört mycket gott om det. Det är ett otroligt varierande arbete, den ena dagen är inte lik den andra vilket är superkul. Det mest stimulerande med jobbet är att det är mycket som händer och att det hela tiden finns något nytt att göra och lära sig. Det finns en enorm kunskapsnivå inom företaget och alla hjälps åt. Det är ett härligt gäng som är lyhörda och måna om varandra."


Arbetsuppgifter
Som produktchef hos oss blir du en viktig funktion i vår framtida utveckling av system och tjänster för effektiv och intelligent fastighetsstyrning. Din insats spelar en viktig roll i företagets utveckling genom att driva innovation och förändring. Agera tekniskt stöd i organisationen för att driva lönsam tillväxt
Ansvar för underhåll och utveckling av vår befintliga produktportfölj
Ledning av produktutvecklingsprocesser
Samarbete kring teknisk dokumentation
Samordning av konkurrensanalyser och insamling av marknadsinformation från säljteamet
Hantering av tekniska frågor och problem som uppstår
Webbinarier, säljsupportbesök, kampanjer
Hålla utbildningar internt & externt

Din profil
För att lyckas i din roll ser vi att du har ett stort tekniskt intresse med ett kommersiellt synsätt. Du har en förmåga att arbeta strategiskt och ett intresse för omvärlden. Du trivs med att arbeta nära verksamheten. Vidare är du en nyfiken, engagerad och kommunikativ person. Du har lätt för att samarbeta och skapa förtroende både internt och externt. Teknisk högskoleutbildning inom relevant område
Några års erfarenhet från likvärdig bransch
Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
Meriterande om du tidigare har arbetat i en liknande roll
Erfarenhet av styr är meriterande
Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Malou Magnusson, 0707-58 87 45, och Josefine Petersson, 0702-50 14 29, på Intenso Teknikrekrytering.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!


Om IMI Hydronic Engineering IMI Hydronic Engineering tillhandahåller hydroniska lösningar för vattenburna värme- och kylsystem för att uppnå perfekt inomhusklimat med minimal energianvändning. Vårt syfte är Breakthrough Engineering for a better world och vi har ett starkt fokus på kvalitet och hållbarhet. Vi erbjuder produkter och lösningar inom tre nyckelområden; tryckhållning & vattenkvalitet, injustering och reglering samt rumstemperaturreglering, och våra varumärken har använts i över 100 000 byggprojekt världen över. Vi hämtar vår styrka från våra 2000 duktiga medarbetare, som finns i mer än 34 länder över hela världen. Med över 350 års kombinerad historia och vårt starka innovationsarv letar vi nu efter en ny kollega för att hjälpa oss att skapa förutsättningar för att forma morgondagens byggnader.
Läs mer på www.imi-hydronic.com

Ansök nu

Technical Support Engineer / Application Engineer

Applikationsingenjör
Läs mer Okt 27
Technical Support Engineer / Application Engineer
Stockholm / Gothenburg
At Schaeffler, you will work in a dynamic technology company in an international environment with market-leading products. Our innovative corporate culture, with a strong entrepreneurial spirit, gives you great opportunities to shape your own path to success and development.
In this role as Technical Support Engineer you will be a part of Schaeffler Technology Center-Nordic. STC act as the regional interface within Nordic and Baltikum for product and application support and handles technical inquires within product development and customized solutions. You will work broadly within our various business units.
Job description
As Technical Support Engineer you will work closely with our customers and sales organization to deliver technical solutions and advisory. You will be a central person internally bringing technical expertise to the market, build technical relationships and work broadly within our product and service offering, which includes various types of bearings, linear bearings, mounting support, condition monitoring, training, reconditioning etc.
In the role, you will collaborate with your German colleagues in the various business units regarding technical support – design solutions, calculation, failure analysis, complaints. The position also includes certain sales responsibility where you use your technical expertise to define measures, value proposition and offers according to the identified customer needs. You will be stationed in our office in Arlandastad or Gothenburg and conduct customer visits when needed.
Actively via technical expertise provide technical support and identify and drive new business opportunities
Support the sales engineers with appropriate documentation and presentation material
Preparation of customer-specific design solutions and formulation of technical proposals
Perform calculations, simulations, and optimizations
Carry out training internally and at customers
Actively identify and coordinating of engineering activities and nutering of customer relations

Your profile
To be successful in this role you have a significant technical background and are passionate about creating value for the customer and colleagues. You are communicative, comfortable giving presentations, create networks and work in teams. You have a commercial awareness and an investigative mindset and thrive when you get to use your problem-solving abilities.
Perhaps you have your depth in technology and now want to combine that with a more business-focused role, or you are currently working as a salesperson and want to focus more on technology. If you have more practical experience from example, service or maintenance, we see that as positive.
Technical education within machine design, machine elements, production engineering, or similar experience
You are familiar with CAD drawing and calculations
Knowledge and experience in automation and mechatronics are meritorious, also if you have worked towards the process industry
Solid interest in new technologies like e-mobility and industry 4.0
Fluent in English and Swedish, both writing and speaking. German is meritoriousContact and application
In this recruitment we are working with recruitment consultant Maria Ahlén, 0708-49 02 88, at Intenso Teknikrekrytering.
Send your application through the application button. Please apply asap as applications are processed continuously.
We welcome your application!

Schaeffler Group – We pioneer motion
As a leading global supplier to the automotive and industrial sectors, the Schaeffler Group has been driving forward ground-breaking inventions and developments in the fields of motion and mobility for over 75 years. With innovative technologies, products, and services for electric mobility, CO2-efficient drives, Industry 4.0, digitalization, and renewable energies, the company is a reliable partner for making motion and mobility more efficient, intelligent, and sustainable.
The technology company manufactures high-precision components and systems for powertrain and chassis applications as well as rolling and plain bearing solutions for a large number of industrial applications. The Schaeffler Group generated sales of approximately EUR 13.9 billion in 2021. With around 83,000 employees, Schaeffler is one of the world’s largest family companies. With more than 1,800 patent applications in 2021, Schaeffler is Germany’s third most innovative company according to the DPMA (German Patent and Trademark Office).
Read more?at?www.schaeffler.com

Ansök nu

Servicetekniker

Servicetekniker, maskin
Läs mer Okt 23
Servicetekniker till Göteborg
Vi söker nu dig som vill vara med i vårt växande team på sju personer där service och kundnöjdhet står i fokus. Vi erbjuder en varierande roll där du får möjlighet att påverka och kommer vara en viktig person för vår serviceverksamhet i Göteborg. Vår verkstad och hämtlager ligger i Hisings Kärra, där vi idag är fyra personer.
Arbetsbeskrivning
Som servicetekniker hos oss kommer du att arbeta med service och underhåll av våra pumpar, verktyg och övriga maskiner för vår uthyrningsverksamhet. Arbetsdagen kommer bli varierad då du pendlar mellan uppgifter som att lasta och lossa maskiner, genomföra skadekontroller, rengöra och funktionskontrollera maskiner samt utför vissa reparationer. Det dagliga arbetet utförs från vår verkstad i Göteborg men du kan ibland behöva supportera våra kunder på fältet alt. övriga filialer vid behov. Du ansvarar för inköp av reservdelar och inventering på lagret samt har kontakt med våra leverantörer.
Din profil
Vi söker dig som har stort intresse för teknik och mekanik och som självständigt kan prioritera och driva på ditt eget arbete. Som person är du noggrann, ordningsam, flexibel och serviceinriktad samt trivs med att jobba med problemlösning.
Du är bekväm med att kommunicera på engelska då du kommer samarbeta och få support via våra leverantörer i bland annat England. Våra kunder kommer gärna in för att få goda råd och tips, så meriterande är vana från VVS / VA-branschen men inget krav.


Vi bad Pontus, vår mekaniker / reparatör i Göteborg att beskriva en vanlig arbetsdag:
"En typisk arbetsdag kan vara att jag på morgonen kollar upp vilka ordrar som skall skickas till kund, och om något behöver packas i ordning. Därefter ser jag över att pumparna är tvättade, servade och är redo för att skickas ut till nästa kund.
Vi har en stor variation på produkterna vi hyr ut, allt ifrån pumpar som väger flera ton, till en liten adapter. Allt behöver kvalitetssäkras, underhållas och ibland lagas eller bytas ut. Det händer också att vi får en expressorder som gör att vi måste omprioritera arbetet och jobba väldigt snabbt och fokuserat under en stund - jag gillar när det är lite action ibland. Det händer även att jag ärute på fältet för att felsöka och reparera på plats."


Urban som är ansvarig för vår uthyrningsverksamhet berättar kort:
"Det går väldigt bra för oss och utvecklingen har faktiskt gått ännu snabbare än vi trodde.
Några av fördelarna jag uppskattar med att arbeta här är prestigelösheten och tilliten som finns bland ledningen, vi har en platt organisation med korta beslutsvägar. Det är frihet under ansvar som gäller. Som ledare strävar jag efter att vara både lyhörd, tydlig, lyssnande och närvarande."
Här kan du läsa hela intervjun med Pontus och Urban: https://career.masterhelp.se/ibeco


För jobbet som servicetekniker behöver du ha:
Erfarenhet av att ha arbetat som ex. servicetekniker eller med verkstadsarbete - antingen via privat intresse eller genom arbetslivserfarenhet
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
B-körkort

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
Vi erbjuder
En platt organisation med högt i tak och mycket frihet under ansvar. Vi har goda utvecklingsmöjligheter, både inom företaget, och inom Uniwater koncernen. Vår personal är viktig för oss och därför är vi både kollektivanslutna och erbjuder friskvårdsbidrag.


Kontakt och ansökan
Har du enklare frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta Maria Ahlén på Intenso Teknikrekrytering, 0708–490288. För mer specifika frågor om tjänsten kontakta Urban Edlund på Ibeco, 0733–103700.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!


Om IBECO
Ibeco är en del av Uniwater som är en av Nordens ledande koncerner med specialister inom VA-tekniska lösningar. Koncernen omsatte 2022 ca 800 MSEK och hade 270 anställda. Verksamhetsgrenar inom koncernen: Norvatek, Dala Kommunalteknik och Rostfria VA-system – Pumpstationer med brunnar i betong, plast och rostfritt, ASB – Automation och elskåp och ELVA/Emendo – Renings- och vattenverk, IBECO, ABAT och Proco – Produkter inom VA och VVS, Svanesundsrör – Solutions specialister på PE-svetsningar.
Läs mer om Ibeco på www.ibeco.se

Ansök nu

Konstruktör?inom mekatronik

Elektronikkonstruktör
Läs mer Okt 18
Konstruktör?inom mekatronik till Göteborg
Är du en person med stort driv som trivs med varierande arbetsdagar, där du får arbeta med nischade tekniska lösningar i framkant? Då kan rollen som konstruktör på Load Indicator AB vara något för dig!
Arbetsuppgifter
Som konstruktör hos Load Indicator arbetar du i en bred och utvecklande roll med mycket ansvar. Du konstruerar allt från unika lösningar till större serieproduktioner samt modifiering inom lastceller och töjninggivare. Det kan vara på uppdrag av kund, interna projekt i produktion eller fältverksamhet. Du kommer också att stötta försäljningsarbetet. Du bidrar till att förbättra företagets processer inom utvecklingsarbete tillsammans med den tekniska chefen, samt är med i utvecklingen av nya produkter och lösningar.
Vidare kommer du även:
Utföra konstruktionsritningar och enklare FEM beräkningar
Ha kontakt med leverantörer för utveckling av tekniska komponent samt inköp
Applicera trådtöjningsgivare, både in-house och på plats hos kund
Upprätta och underhålla strukturer/artiklar i affärssystemet
Arbeta med support mot kunder

Vad har Philip Carlsson, VD, att säga om Load Indicator?
"Load Indicator har en spännande och intressant position på marknaden där våra kunder värdesätter vår kompetens och långa erfarenhet kring våra produkter och tjänster. Vi skall vara det självklara valet inom kraftmätning för tryck, drag och vrid.
Vi främjar en aktiv livsstil utanför arbetet genom generöst friskvårdbidrag, men även flexibla arbetstider och fokus på företagshälsovård. Tillsammans utför vi personalaktiviteter under året för att utveckla vår sammanhållning samt uppmärksamma framgångar.
För att trivas i rollen som konstruktör behöver du ha förmågan att hantera olika uppgifter, högt som lågt. Att du är nyfiken och tekniskt intresserad av våra produkter och lösningar är också en viktig del. Vi främjar personlig utveckling genom utbildning och aktivt ledarskap."


Din profil
Högskoleingenjör inom elektroteknik, maskinteknik eller liknande
Goda kunskaper i CAD (Solid Works eller liknande programvara)
Erfarenhet av att arbete med mekatronik eller mekanik / elektronik
Minst tre års erfarenhet av konstruktion eller en mätteknisk tjänst
Gärna praktisk erfarenhet av lastceller och töjninggivare

Som person är du engagerad och prestigelös, du drivs av att hitta lösningar och gillar att vara ”hands on” med tekniken. Du är självständig men samtidigt en teamspelare som vill utvecklas tillsammans med andra. Du är kommunikativ och har förmåga att förstå kundens behov och värde utifrån ett värdeskapande perspektiv för bolaget, samt har ett stort tekniskt intresse.
Vi erbjuder
Med både utveckling och produktion i huset får du ett varierande arbete med stora utvecklingsmöjligheter och frihet att styra din vardag samt dina arbetsuppgifter själv.
Hos oss får du jobba på en arbetsplats med härlig stämning och trevliga kollegor.


Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Cassandra Åkerblad 0720–708970 och Josefine Petersson, 0702–501429, på Intenso Teknikrekrytering.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Om företaget
Load Indicator ingår sedan 2016 i Lagercrantz Group, en teknikkoncern, noterad på NASDAQ Stockholm, som omsätter drygt 7,2 Mdr i de ca 70 dotterbolagen med totalt ca 2400 anställda. Lagercrantz-koncernens filosofi är att dotterbolagen ska drivas som självständiga enheter och man ges därför stor frihet att få utveckla bolagets verksamhet.
Load Indicator är ett nischat teknikbolag med ca 15 anställda?som omsätter ca 30 MSEK med god lönsamhet. Vi levererar högkvalitativa lösningar av töjningsgivare och lastceller för ökad process- och kvalitetskontroll. Våra kunder består av allt från stora internationella koncerner till mindre företag. De är verksamma i ett flertal branscher – bland annat bilindustrin, tillverkningsindustrin, forskning, utveckling, medicin- och läkemedelsindustrin. Vi erbjuder egna produkter, men också en flexibel produktion från prototyp till serietillverkning.
Läs mer på www.loadindicator.se

Ansök nu

Lagerchef / Depåansvarig

Lagerchef
Läs mer Okt 17
Lagerchef / Depåansvarig till Göteborg
Vill du arbeta i en organisation som satsar på människan och laget? Vill du växa med oss? Här arbetar vi högt och lågt, stort och smått. Välkommen till IBECO!
Vad gör en depåansvarig på IBECO?
Som depåansvarig har du det övergripande ansvaret för vår depå och dess dagliga verksamhet i Göteborg. Din roll är bred och passar dig som drivs av variation i arbetet. De huvudsakliga arbetsuppgifterna sträcker sig från att leda dina medarbetare i vardagen, till att vid behov behöva kavla upp ärmarna och hoppa in där det behövs - vilket kan vara allt från inleveranser / ordermottagning till utleveranser. Du kommer också att deltaga i diskussioner avseende personal, samt investeringar i lokaler, inventarier och maskiner.
Ditt arbete genomsyras av engagemang och teamkänsla för att tillsammans med övriga kollegor utveckla och driva depån i en positiv riktning. Du kommer att arbeta på vår depå i Hisings Kärra (Orrekulla).


Några ord från Erik Berglund, VD
"Jag har jobbat på Ibeco sedan 2012 och har arbetat inom försäljningsorganisationen tidigare, både som utesäljare och säljledare.
Jag uppskattar att vem som helst kan komma med idéer och det finns ingen rädsla för att säga var man tycker. Depån i Göteborg har en mycket spännande tillväxtresa framför sig.
Jobbet som depåansvarig är varierande, den ena dagen är inte den andra lik och kommer passa dig som uppskattar ett varierande arbete med ansvar. Du kommer att leda tre engagerade och kunniga medarbetare och depån förväntas växa under den kommande perioden."
Läs mer om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/ibeco


Din profil
Till denna roll som depåansvarig söker vi dig som vill ha ett omväxlande arbete som kräver stor flexibilitet, samarbete, teamanda och möjlighet till påverkan. Du är en doer och ledare som bidrar med god stämning i det sociala sammanhanget. Du leder genom en god förmåga att lyfta och få med dig andra och som person är du prestigelös, lyhörd och skapar delaktighet på arbetsplatsen. Du ser det som självklart att ditt ledarskap utgår från Ibecos värderingar som bygger på Kunskap, Gemenskap och Kvalitet.
Du möter kollegor och kunder som hämtar material på depån med ett leende och tycker om att leverera bra kvalitet och service. Arbetet är omväxlande så du är flexibel och gillar när dagarna inte är sig lika. Du är van vid att hålla många bollar i luften då du förväntas ansvara för personal, arbetsmiljö, säkerhet, kvalitet, samt administration inom depån.
Dina kunskaper:
Några års erfarenhet av liknande roll, exempelvis som depåansvarig, lagerchef eller platschef
Goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift
B-körkort

Vi erbjuder
En platt organisation med högt i tak och mycket frihet under ansvar. Vi har goda utvecklingsmöjligheter, både inom företaget, och inom Uniwater koncernen. Vår personal är viktig för oss, och därför är vi både kollektivanslutna och erbjuder friskvårdsbidrag.


Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Maria Ahlen, tel. 0708-490288.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Om IBECO
IBECO är ett agenturföretag som grundades 1968. Verksamheten är koncentrerad till teknisk försäljning och uthyrning inom VA, VVS och Industri. Vi vänder oss till kommuner, VA-/VVS-entreprenörer samt industrin och samarbetar med alla VA/VVS grossister. Vår strävan är hög tillgänglighet och servicegrad för kunden. IBECO är representerade i hela Sverige och Norge. Vi har lager och kontor i Borlänge, Göteborg och Stockholm. 2019 förvärvades Ibeco av Uniwater, en av Nordens ledande aktörer inom vatteninfrastruktur och VA- lösningar.
Läs mer om oss på www.ibeco.se

Ansök nu

Projektledare Marin Service

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Okt 10
Projektledare Marin Service
Göteborg
Som projektledare?får du en viktig och drivande roll hos Scanunit där du kommer leda reparation-, underhåll-, installation- och ombyggnadsprojekt på fartyg.
Projektledaren är ansvarig för att nå de affärsmässiga målen för projekten med fokus på kostnad, tid och kvalitet, men även hitta nya affärsmöjligheter på kundernas fartyg. Som projektledare krävs det att man håller sig uppdaterad på vad som händer i projekten och arbetsuppgifterna innefattar bland annat planering, styrning och uppföljning.
Scanunit kan erbjuda ett intressant arbete i en dynamisk industri där du som projektledare kommer att ingå i Scanunits tekniska avdelning och rapportera till CEO. I Sverige har de kontor i Helsingborg och Göteborg och du kommer att vara placerad i Göteborg.


Vad säger Daniel Plays, projektledare, om hur det är att jobba på Scanunit?
"I’m a computer engineer, who started in this company on the bottom around 15 years ago. I went through the thousand kinds of work we do in Scanunit. The attraction was to continue to work and see how all is organized, calculated, and executed.
To work at Scanunit is a kind of adventure, as despite of planned projects we are facing a lot of emergency repairs/works over the year. You never know what the day can bring to you. We are mixed Polish and Swedish so that brings a lot of fun, with cooperation in the workshop or onboard the vessels.
The most stimulating part of the work is meeting new people, visiting new places and working in a good team. A big benefit is being a part of the company/family with a good name and history."


Arbetsuppgifter och ansvarsområde
Leda, dokumentera och leverera projekt enligt avtal med kund
Anskaffa material och resurser enligt projektplan samt leda och fördela personalens arbete
Kontakt med myndigheter, kunder och?bemanningsbolag för extra personal vid behov
Utöka verksamheten med nya och gamla kunder och offerera enligt förfrågan
Fakturera projekt enligt plan och direktiv
Inför varje projekt göra en riskbedömning samt tillse att personal använder personlig skyddsutrustning när detta krävs
Tillse att avvikelser dokumenteras och projekthandlingar arkiveras?samt redovisning av projekt

Det dagliga arbetet består huvudsakligen av att kommunicera med personal, kunder och leverantörer för att vara uppdaterad och delaktig genom hela projektprocessen.
Som projektledare kommer du tillsammans med kund ta fram en teknisk lösning som sedan implementeras på fartyg. Du ansvarar för att projekten blir levererade enligt avtal och överenskommelse med kund. Fokus ligger på att säkerställa kvalitén på att allt utfört arbete är i enlighet med kundens och Scanunits höga krav.
Projekt för reparation och underhåll varierar mellan 24 timmar upp till tre veckor, beroende på om fartyget är i hamn eller ute till sjöss. Projekt gällande installation och ombyggnad kan vara tre till fyra månader. Det förekommer att man ibland följer med ut till fartyg för att möta kunden/besättning och även åka med en kortare period.


Vad säger Marcin Mikolajczak, CEO, om Scanunit?
"Jag valde att börja jobba på Scanunit då bolaget är i en förnyelsefas, med ambition att leverera projekt med större värde än man gjort hittills. Jag ville vara med och påverka denna utveckling. Att jobba inom Scanunit är väldigt varierande. Varje fartyg och projekt vi jobbar med är unikt. Vi jobbar med frihet under ansvar och man får alltid planera sitt arbete själv.
Varje dag är unik och kan inkludera planering, fartygsbesök, möte med kund, projektförvaltning och annat. Vår framtidsvision är att med fokus på den marina sektorn bli en föredragen leverantör av komplexa ombyggnadsprojekt och systeminstallationer på västkusten.
För att lyckas i tjänsten behöver du vara mycket strukturerad samt kunna planera och delegera. En hög social kompetens är ett krav för bra relationer till våra kunder och leverantörer. Resor till olika projekt eller kunder är en stor del av det dagliga arbetet."


Kvalifikationer
Minst fem års erfarenhet av att driva kundprojekt med miljonomsättning
Minst?fem års ledarerfarenhet
Sjöingenjör /?civilingenjör med maskinteknisk inriktning / Naval Architect
Mycket god svenska och engelska i tal och skrift
God datorvana och van användare av Outlook, Word, Excel samt Microsoft Project

Din profil
Vi söker dig som är en driven och tekniskt kvalitetsmedveten projektledare med erfarenhet från marin industri. Du har en god förståelse för det affärsmässiga och har erfarenhet av att leda både stora och mindre kundprojekt. Vi förväntar oss att du är noggrann, strukturerad och samtidigt kan ha många bollar i luften. Hög social kompetens är ett krav för bra relationer både till Scanunits kunder och leverantörer samt internt. Resor till olika projekt eller kunder är en del av det dagliga arbetet.


Ansök idag
Scanunit tar hjälp av Intenso Teknikrekrytering i denna process. Välkommen att kontakta Tina Kervall?på tel. 0720-762334 vid frågor, och ansök gärna snarast via webbformuläret då ansökningar hanteras löpande.
Välkommen med din ansökan!


Om Scanunit
Founded within Broströms in the 1960s, Scanunit AB became independent in 1988 in Gothenburg, specializing in effective shipping solutions. By 2017, Ahlmarks Line, a primary shareholder, fully acquired us (www.ahlmarks.se). Our headquarters is now in Helsingborg, with a significant branch in Gothenburg.
We've consistently grown from 1.8 million SEK turnover in 1988 to over 90 million SEK now, with our dedicated team of 30+ professionals delivering top-quality services.
As Scandinavia's leading provider of integrated shipping maintenance, we offer a single-source solution that is both environmentally friendly and cost-effective.
Läs mer om Scanunit via:?www.scanunit.se

Ansök nu

Processingenjör

Processingenjör, kemiteknik
Läs mer Okt 9
Processingenjör
Göteborg
En dag i framtiden säljer vi ingen fossil bensin eller diesel alls.
Att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Så låter visionen som får oss att kliva ur sängen varje morgon. Vår bransch står inför några av världens tuffaste miljöutmaningar och med 1 500 obemannade och bemannade tankställen i Norden?samt eget raffinaderi har vi både möjligheten och viljan att ta ansvar samt hitta lösningar som bidrar till förändring. Vi jobbar målmedvetet med att utveckla nya grönare drivmedel och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan. På St1 har vi en engagerade kultur av entreprenörskap och innovation.
St1 erbjuder möjlighet till att växa samtidigt som du får påverka och vara en del av vår omställning. Vår resa gentemot en produktion som i framtiden är oberoende av fossila material har bara börjat. Hos oss kan du göra skillnad, på riktigt!
Om tjänsten
Vi söker nu en processingenjör till raffinaderiet i Göteborg, som vill arbeta med processoptimering och utveckling i ett ledande energiföretag.
Arbetsuppgifter
Som processingenjör kommer du att tillhöra vår processtekniska avdelning, som är ett team av processingenjörer som ger service och teknisk rådgivning till övriga funktioner på raffinaderiet. Du kommer tilldelas ett ansvarsområde inom vilket du ansvarar för daglig optimering, utredningar och framtida projekt.
Vidare kommer du att:
Ha ett nära samarbete med planerings-, drift- och underhållspersonal för att optimera driften av anläggningarna
Arbeta i projekt för att utveckla och genomföra projekt med målsättning att förbättra säkerhet, tillförlitlighet och effektivitet på våra anläggningar
Tillse att mätningar och beräkningar ligger inom ramen för miljölagstiftning
Utveckla och optimera applikationer för avancerad processkontroll i anläggningarna
Utbilda personal i processtekniska frågor

St1 erbjuder:
Ett intressant och spännande arbete med stora kontaktytor
En platt organisation där kommunikations- och beslutsvägar är korta
Goda förutsättningar för att utvecklas i sin roll som processingenjör
Ett utvecklande arbete i en bransch som är under stor förändring med flera?kommande spännande projekt
Bonuslön och utfyllnad av föräldraförsäkring vid barnledighet
Träningsmöjligheter (både gym, träningsanläggning och pool finns på siten) samt företagshälsovård
Subventionerade aktiviteter där vi hittar på roliga saker tillsammans

St1 söker dig som:
Har?civilingenjörsexamen inom exempelvis?kemiteknik
Meriterande är tidigare erfarenheter från processindustrin
Tycker om problemlösning och har god analytisk förmåga
Tar eget ansvar och egna initiativ samt trivs att jobba i ett stundtals högt tempo i en organisation med korta beslutsvägar
Kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift
Finner det motiverande att få vara en del av vår vision i en bransch under omställning

Som person är du:
Självgående
Ansvarstagande
Initiativtagande
Flexibel

På vår karriärsida kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss: https://career.masterhelp.se/st1-refinery
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning:?Heltid
Placering:?Göteborg, Hisingen
Urval: Vi har löpande urval så skicka in din ansökan så snart det är möjligt vid intresse. Intervjuer kommer att påbörjas under Augusti.
Kontakt:
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linus Ögren, Process Technology Manager, linus.ogren@st1.com. Har du frågor om rekryteringsprocessen kan du kontakta Johanna Wernersson, HR Business Partner, johanna.wernersson@st1.com.


Vi ser fram emot att höra av dig - varmt välkommen med din ansökan!


Om St1
St1är ett finländskt energibolag som i sin verksamhet förverkligar sin vision om att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Bolaget undersöker och utvecklar företagsekonomiskt lönsamma energilösningar som är skonsammare för miljön. St1:s energitjänster och produkter sträcker sig från vindkraft till det bioavfallsbaserade bränslet Refuel RE85 med höginblandning av etanol. Bolaget har sex produktionsanläggningar för bioetanol i Finland, ett raffinaderi i Göteborg och sammanlagt 1200 St1- och Shellstationer i Finland, Sverige och Norge. Bolaget har sitt huvudkontor i Helsingfors.
St1 Refinery AB är ett av världens mest energieffektiva. På ST1 Raffinaderi, som är beläget på Hisingen, arbetar drygt 250 experter inom oljebranschen med produktion och underhåll av anläggningen. Raffinaderiet är verksamt dygnet runt, året runt. Raffinaderiet är sedan 1997 miljöcertifierat enligt ISO 14001. Som arbetsgivare erbjuder vi bland annat bonuslön, utfyllnad av föräldraförsäkring vid barnledighet, träningsmöjligheter samt företagshälsovård.
Läs mer på?www.st1.com.

Ansök nu

Teknisk säljare

Utesäljare
Läs mer Sep 25
Teknisk säljare
till Sydvästra Sverige
Tappex Sweden står inför en spännande och expansiv fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Vi erbjuder fästelement och infästningar för plast, tunnplåt och gjutgods. Med kunskap och engagemang hjälper vi våra kunder till bästa produkt och lösning.
Om rollen
Tjänsten som teknisk säljare innebär att du ansvarar för hela säljprocessen i ditt område och kommer bearbeta befintliga kunder men också ha ett stort fokus att etablera nya. Kunderna du kommer ansvara för finns i sydvästra Sverige (Jönköping till Ystad och upp mot Dalsland) vilket medför en hel del resor där det även kan förekomma övernattningar. Vårt mål är att alltid försöka ge kunden bästa möjliga service och kundnytta och därigenom skapa långsiktiga relationer.


Vad har Tommy Lejon, logistikchef, att säga om hur det är att jobba på Tappex?
"Vi är duktiga på infästningar i plast, tunnplåt och gjutgods, men vi ska bli ännu bättre. Vi satsar nu på vår förmåga att ge kunden en totalupplevelse av bästa support, både i leveranskvalitet och teknisk kompetens. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs.
Vi har en familjär stämning, där alla känner varandra väl. Vi är mitt inne i en resa mot större marknadsandel, med ett uttalat mål att vara en attraktiv arbetsgivare och jobbar aktivt för personalens välmående.
Den kombinationen borgar för en spännande och härlig tid framåt. Våra värdeord Glädje, Ansvar och Nyfikenhet speglar vårt bemötande i egna gruppen och mot kund, men också den framåtanda som finns."


Vi erbjuder dig ett självständigt och varierande arbete som teknisk säljare i ett väletablerat familjärt företag där vi har fokus på kvalitet i allt vi gör. Vi arbetar mot gemensamma mål och du kommer få stöttande och engagerade medarbetare. Du kommer att ha en mycket viktig roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. Vi har marknadsmässiga bra villkor med fast lön och möjlighet till bonus. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och tycker att detta låter som en spännande utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.


Vad säger Janne Persson, teknisk säljare, om Tappex?
"På Tappex har man frihet under ansvar, det är korta beslutsvägar, bra kollegor och en hög teknisk kompetens. Jag tycker om att varje vecka få besöka kunder och erbjuda kunden den bästa möjliga lösningen."


Din profil
Du har erfarenhet av försäljning mot tillverkande industrier samt ett stort tekniskt kunnande och intresse
Du har ett stort affärssinne, inger förtroende och har förmågan att på ett naturligt sätt skapa långsiktiga relationer med våra kunder
Du är självgående, har gott om driv och energi och vet att närvaro ute hos kund ger resultat
Du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift
Goda IT-kunskaper
B-körkort

Du bor i lämpligt inom distriktet och kommer utgå från hemmakontor.


Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Julia Derblom. Du når Julia på tel. 08-51481644.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi påbörjar intervjuerna direkt efter semestern.
Välkommen med din ansökan!
Om företaget
Vi har en lång och gedigen bakgrund inom fästelement. Det som idag är Tappex startade i Stockholm redan 1943. I dag ägs vi av Tappex Thread Inserts Ltd, en stark och tekniskt kunnig aktör på den europeiska marknaden. Moderbolaget finns i England och vi har dessutom ett systerbolag i Finland.
Från små kretskort till stora flygplan. Vi på Tappex erbjuder fästelement och infästningar för plast, tunnplåt och gjutgods. Våra produkter sitter i allt från små kretskort till stora flygplan. Oavsett bransch och nisch hjälper vi våra kunder till bästa möjliga produkt och lösning, tack vare vår gemensamma kunskap och vårt stora engagemang.

Ansök nu

Revisor

Revisor
Läs mer Sep 22
Revisor
Göteborg
Reply Redovisning & Revison AB söker en revisor som brinner för att hjälpa små och medelstora företag i deras vardag. Vi arbetar med en nära kundkontakt i kombination med den digitala världen.
Reply arbetar för att ha en härlig gemenskap både på kontoret och utanför, där nära och kära står högt i fokus.?Vi kan erbjuda dig ett fritt och utvecklande arbete med glada och trevliga kollegor i en lättsam och avslappnad miljö.
Vi sitter i Gårda i Göteborg där vi varje dag möts av ESS stora hotellsatsning Jacy’z fantastiska entré, där har tillgång till gemensamhetsytor som är förknippat med detta. Kineum som denna vackra byggnad heter består av två högre torn. För att ta sig till vårt kontor som ligger på sjunde våningen så passerar man receptionen och en trevlig loungemiljö, för att sedan ta hissen upp till vår moderna kontorslokal som blivit anpassade efter våra önskemål. Samtliga anställda har varsitt kontorsrum.


Vad säger Fredric Alm, auktoriserad revisor FAR, om Reply?
"Jag startade Reply för att det fanns mer att tillföra kunderna än enbart en granskning av verksamheten, jag brann för att hjälpa kunderna att se framtida möjligheter. Jag är själv uppvuxen i en småföretags familj och förstod tidigt behovet av rådgivning inom ett bredare perspektiv och har aktivt utvecklat det till kunderna idag.
På Reply får du ett fritt, självständigt arbete med trevliga kollegor och kunder att dela dagen med i våra nya och fräscha lokaler. Då vi sitter i samma lokaler som Jacy’z är en härlig AW enbart en hissknapptryckning bort. Vi satsar alltid på att ha en årlig höst-kick-off för att dra igång och vässa oss inför säsongen, julfest och sommarfest där även respektive bjuds in.
Här är i princip är ingen dag den andra lik, man arbetar ibland hemma, på kontoret eller hos kunder runtom Göteborg. Vi lär oss något nytt varje dag och tillsammans stärks vi av att bakom varje hinder finns en möjlighet."


Är du den vi söker?
Älskar du att arbeta med revision och gör det sedan några år tillbaka?
Har du som mål att själv bli påskrivande revisor eller är du redan där och vill få möjligheten att utveckla dig och gå vidare?
Har du erfarenhet från arbete med ägarledda företag där du har jobbat mot företagsledningen med både redovisningsfrågor och frågor som rör företagets och ägarens skattesituation?
Ser du revisionen som ett underlag för att ge dina kunder bättre rådgivning i deras vardag?
Är du en god lyssnare med en bra pedagogisk förmåga för att vara ett värdefullt bollplank till dina kunder och kollegor?
Drivs du av att finnas och verka i en organisation under ständig utveckling där ständiga förbättringar är ett av våra motton?
Vill du vara med och påverka arbetsmetoder och arbetsmiljö?
Är du en positiv person som ser lösningar och möjligheter?Vi erbjuder dig det lilla företagets alla fördelar!
Ett fritt och stimulerande arbete inom redovisning
Ett gott gäng kollegor att utveckla och utvecklas med
Stor frihet att komma med egna initiativ och förbättringar
En möjlighet att anpassa vårt sätt att arbeta med ny teknik och nya arbetsmetoder
Möjligheter till utbildningar, konferenser och kurser för att nå dina framtida mål
Marknadsmässig lön är en självklarhet, samt det lilla extra som gör att du känner dig som en viktig kugge i vårt företagLåter detta som en intressant arbetsplats?


Kontakt och ansökan
Har du frågor angående företaget eller tjänsten, kontakta Fredric Alm, Auktoriserad revisor FAR, på tel. 031-7887644.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
För mer information om oss läs mer på https://reply.se/jobba-hos-oss/
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Automationstekniker / Underhållstekniker

Automationstekniker, elektronik
Läs mer Sep 11
Vi söker en Automationstekniker / Underhållstekniker
Har du erfarenhet och/eller utbildning inom elektronik, styr- och reglerteknik eller automation och är redo för nästa utmaning? Trivs du i en atmosfär där det är högt i tak och där du faktiskt kan påverka? Då har vi jobbet för dig!
Arbetsuppgifter
Som Automationstekniker / Underhållstekniker hos oss kommer du att ingå i ett sammansvetsat team beståendes av tekniker och ingenjörer. Här möts du av ett varierande och självständigt arbete som bland annat inkluderar felsökning, reparation och underhåll av fältbaserad instrumentutrustning av olika typ/fabrikat, samt på våra datorbaserade instrumentsystem. Även nymontage av instrumentutrustning och arbete med analysinstrumentering förekommer. Preventivt underhåll blir också en allt större del av vårt dagliga arbete. När erforderlig raffinaderikompetens är uppnådd ingår beredskap i tjänsten.
Vem är du?
Vi vill att du har utbildning inom elektronik, styr- och reglerteknik eller automation
God kännedom om Micorsoft Office är önskvärt eftersom dator är ett viktigt redskap i vårt arbete
Erfarenhet från processindustrin är meriterande
Kännedom om Honeywells reglersystem (Experion) Emerson, Siemens PLC system eller motsvarande är meriterande

Då arbetet präglas av teamarbete förutsätter vi att du har ordningssinne, god samarbetsförmåga och kan uttrycka dig väl på svenska.
Du behöver också ett visst mått av nyfikenhet och fantasi för att kunna lösa problem. Du kommer att arbeta inom ett område där en ständig förändring sker. Att arbeta inom processindustrin ställer höga krav på skyddsmedvetenhet och därför ser vi också att du är en ansvarsfull person som alltid strävar efter att förbättra din och dina kollegors arbetsmiljö.
Eftersom visst arbete sker utanför raffinaderiets omedelbara närhet krävs att du har körkort.


Lucas Jönsson, underhållstekniker / instrumenttekniker berättar om jobbet
"Jag började jobba på St1 i januari 2022 och jag trivs jättebra! Som instrumenttekniker händer det alltid någonting, arbetet är väldigt varierande med allt från funktionskontroller och felsökningar till reparation och underhåll av fältbaserad instrumentutrustning.
St1 är verkligen en spännande arbetsplats och det finns alltid nya utmaningar och möjlighet till utveckling, alla bemöter en väl och är väldigt hjälpsamma. Har du mycket energi och vill jobba med spännande arbetsuppgifter då rekommenderar jag verkligen att söka som instrumenttekniker på St1."
På vår karriärsida kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss: https://career.masterhelp.se/st1-refinery

Vi erbjuder:
Ett utvecklande och spännande arbete i en bransch som är under stor förändring med flera spännande projekt
Bonuslön
Träningsmöjligheter, motionsbidrag samt subventionerad företagshälsovård
Andel i företagets vinstandelsstiftelse m.mÄr du intresserad?
Kontakt och ansökan
För frågor om tjänsten, kontakta HR, Josefine Klippenberg, 031-744 62 39.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Just nu söker vi också en Mekaniker / Underhållstekniker inom roterande utrustning, kanske det är intressant för dig? https://www.intenso.se/sv/annons/26771611-underhallstekniker-mekaniker-st1-refinery-ab-goteborg
Om St1
St1 är ett finländskt energibolag som i sin verksamhet förverkligar sin vision om att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Bolaget undersöker och utvecklar företagsekonomiskt lönsamma energilösningar som är skonsammare för miljön. St1:s energitjänster och produkter sträcker sig från vindkraft till det bioavfallsbaserade bränslet Refuel RE85 med höginblandning av etanol. Bolaget har sex produktionsanläggningar för bioetanol i Finland, ett raffinaderi i Göteborg och sammanlagt 1200 St1- och Shellstationer i Finland, Sverige och Norge. Bolaget har sitt huvudkontor i Helsingfors.
St1 Refinery AB är ett av världens mest energieffektiva. På ST1 Raffinaderi, som är beläget på Hisingen, arbetar drygt 250 experter inom oljebranschen med produktion och underhåll av anläggningen. Raffinaderiet är verksamt dygnet runt, året runt. Raffinaderiet är sedan 1997 miljöcertifierat enligt ISO 14001. Som arbetsgivare erbjuder vi bland annat bonuslön, utfyllnad av föräldraförsäkring vid barnledighet, träningsmöjligheter samt företagshälsovård.


Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes vänligen då vi sköter rekryteringen själva i enlighet med för denna rekrytering beslutad process.

Ansök nu

Servicetekniker

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Sep 11
Servicetekniker
Göteborg
På Euromekanik är vi marknadsledande inom flera områden och samarbetar med internationella partners inom våra projekt till processindustrin. Vi får fler och fler spännande projekt och tar fram avancerade lösningar tillexempel inom utlastning, provtagning, instrumentering, armaturer och säkerhetsprodukter åt våra kunder inom svensk processindustri.
Vi fortsätter att växa och söker därför en servicetekniker med inriktning mot elektriska och mekaniska installationer.
Vi på Euromekanik kan erbjuda dig ett kundnära, omväxlande och utvecklande arbete som produktspecialist på våra varumärken samtidigt som du på sikt kan växa mot att hjälpa till med systemdesign och projektering för våra kunder.
Arbetsuppgifter
Som servicetekniker hos oss ingår du i vårt serviceteam och kommer ha ett nära samarbete med våra kunder och samarbetspartners. Du kommer även arbeta nära våra kundansvariga på säljsidan. Tjänsten innebär regelbundna kundbesök för att installera och utföra service på den utrustning vi levererar samt att stödja försäljningen.
Ansvara för installation, planering och driftsättning
Utföra periodisk service och problemlösning
Agera tekniskt expertstöd till säljteamet
Driva tekniska ärenden mot samarbetspartners

Tjänsten som servicetekniker innebär resor med ca 40 övernattningar, i huvudsak till våra kunder i hela Sverige samt några utanför landets gränser.


Vad har Daniel Calocchio, servicetekniker, att säga om hur det är att jobba på Euromekanik?
"Jag lockades till Euromekanik pga. mixen mellan produktspecifika tekniker och kundkontakterna. Jag har varit här i åtta år. På Euromekanik är det högt i tak, fritt med eget ansvar och ett gott gäng.
I mitt team har vi mycket god stämning. Det finns utrymme för eget lärande och dagarna varierar en hel del beroende på vilken produkt och kund man jobbar med, vilket jag uppskattar. Jag jobbar både hos kund och i vår egen verkstad samt vid datorn, med support på olika sätt."


Din profil
Vi tror att du har en teknisk utbildning, några års arbetslivserfarenhet inom teknisk service och gärna med inriktning mot instrument, el installationer, driftsättning och underhåll. Du har ett starkt intresse för teknik och en vilja och förmåga att ta dig an nya tekniska utmaningar. Goda kunskaper i engelska är nödvändigt och B-körkort är ett krav.
Vi erbjuder
I gengäld erbjuder vi dig ett spännande och stimulerande arbete i ett bolag där vi har god gemenskap. Du kommer att erbjudas möjlighet att utvecklas inom ditt kompetensområde både djupare och in i nya arbetsuppgifter.
Kontakt
För ytterligare information om tjänsten kontakta Johan Sjövall, servicechef på tel. 031-7805622. Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av Nicole Diener, tel. 0735-258686, på Intenso Teknikrekrytering AB.
Ansökan
Vi ser gärna att du skickar in din ansökan snarast, då urvalet sker löpande!
Välkommen med din ansökan!
Om företaget
Euromekanik AB erbjuder sedan 1974 produkter och lösningar för svensk gas-, ånga- och processindustri. Vår uppgift att hjälpa kunderna att sätta samman rätt funktionslösning utifrån deras behov. Det kan handla om en enskild produkt, en serie av produkter eller ett helt system ofta i komplicerade processer. Utgångspunkten är alltid att kunden skall få ut maximal effekt ur sin investering, såväl tekniskt som kommersiellt. Vi är idag 32 anställda och har vårt kontor nära Redbergsplatsen i Göteborg. Vi är inne i en spännande resa där vi ständigt letar efter duktiga medarbetare. Är du en av dem?
Läs mer om oss på www.euromekanik.se

Ansök nu

Mekaniker / Underhållstekniker

Underhållsmekaniker
Läs mer Sep 8
Vi söker en mekaniker / underhållstekniker inom roterande utrustning till raffinaderiet i Göteborg


Vi söker en mekaniker / underhållstekniker inom roterande utrustning till raffinaderiet i Göteborg
Är du en mekaniker som har stort tekniskt intresse och gillar att skruva och meka?
Trivs du i en atmosfär där det är högt i tak och där du faktiskt kan påverka? Ta chansen att bli en av medarbetarna i vår verkstad på St1 Refinery AB, Göteborg.
Arbetsuppgifter
Som mekaniker / tekniker hos oss kommer du att ingå i ett sammansvetsat team beståendes av andra mekaniker, smörjtekniker, planerare och underhållsingenjörer. Här möts du av ett varierande och självständigt arbete inomhus och utomhus i vår processanläggning. Du kommer arbeta med felsökning, provkörning, reparation och underhåll av raffinaderiets roterande utrustning så som pumpar, gaskompressorer, turbiner och fläktar. Du genomför lager och tätningsbyten, uppriktning och service för att upprätthålla den höga tillförlitligheten på raffinaderiets maskiner.
Vem söker vi?
Vi letar efter dig som har ett stort intresse av roterande utrustning och som kontinuerligt vill utvecklas genom att utbildas och lära dig mer i yrket.
Det är meriterande om du har har relevant erfarenhet från process/varvsindustrin samt roterande utrustning.
Du har industri-/fordonsteknisk utbildning eller motsvarande kunskap.
Det är meriterande om du har maskinkunskaper sedan tidigare, antingen via en utbildning och/eller erfarenhet.
Du har ordningssinne, god samarbetsförmåga och kan uttrycka dig väl på svenska.
Du ser snabbt vad som behövs göras och tvekar inte att ta egna initiativ för att få jobbet gjort.

Att arbeta inom processindustrin ställer höga krav på säkerhetsmedvetenhet och därför ser vi också att du är en ansvarsfull person som alltid strävar efter att förbättra din och dina kollegors arbetsmiljö.
Eftersom visst arbete sker utanför raffinaderiets omedelbara närhet krävs att du har B-körkort.
På vår karriärsida kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss: https://career.masterhelp.se/st1-refinery
Vi erbjuder:
Ett utvecklande och spännande arbete i en bransch som är under stor förändring med flera spännande projekt
Bonuslön
Träningsmöjligheter, motionsbidrag samt subventionerad företagshälsovård
Andel i företagets vinstandelsstiftelse mm.Är du intresserad?
Kontakt och ansökan
För frågor om tjänsten, kontakta HR, Josefine Klippenberg, 031-744 62 39.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!


Just nu söker vi även en Automationsingenjör / Underhållstekniker med kunskap inom elektronik, styr- och reglerteknik eller automation. Här kan du läsa mer om det jobbet: https://www.intenso.se/sv/annons/26771560-automationstekniker-underhallstekniker-st1-refinery-ab-goteborg
Om St1
St1är ett finländskt energibolag som i sin verksamhet förverkligar sin vision om att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Bolaget undersöker och utvecklar företagsekonomiskt lönsamma energilösningar som är skonsammare för miljön. St1:s energitjänster och produkter sträcker sig från vindkraft till det bioavfallsbaserade bränslet Refuel RE85 med höginblandning av etanol. Bolaget har sex produktionsanläggningar för bioetanol i Finland, ett raffinaderi i Göteborg och sammanlagt 1200 St1- och Shellstationer i Finland, Sverige och Norge. Bolaget har sitt huvudkontor i Helsingfors.St1 Refinery AB är ett av världens mest energieffektiva.
På ST1 Raffinaderi, som är beläget på Hisingen, arbetar drygt 250 experter inom oljebranschen med produktion och underhåll av anläggningen. Raffinaderiet är verksamt dygnet runt, året runt. Raffinaderiet är sedan 1997 miljöcertifierat enligt ISO 14001. Som arbetsgivare erbjuder vi bland annat bonuslön, utfyllnad av föräldraförsäkring vid barnledighet, träningsmöjligheter samt företagshälsovård.
Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes vänligen då vi sköter rekryteringen själva i enlighet med för denna rekrytering beslutad process.

Ansök nu

VVS-konsult

VVS-ingenjör
Läs mer Aug 28
VVS-konsult
Göteborg
Verksamheten växer och vi söker fler medarbetare inom VVS. Vår mission är att vara det moderna teknikkonsultbolaget, som i alla lägen strävar efter att nyttja den senaste tekniken för att skapa framtida hållbara lösningar.
Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en tjänst som VVS-konsult på en modern och social arbetsplats med fina lokaler, god stämning och mycket trevliga kollegor där du kan känna engagemang och arbetsglädje. Vi anstränger oss för att anpassa arbetsuppgifterna till medarbetarens livssituation för att få en optimal balans mellan privatliv och arbete. Du får arbeta med tekniskt intressanta projekt som är anpassade efter dina mål, intressen och potential. Vi erbjuder även vinstdelning och yrkesmässig utveckling.
Om oss
PrimoCon har cirka 40 medarbetare etablerade i Göteborg och Skövde med en bred och gedigen erfarenhet av uppdrag inom kommersiella fastigheter, bostäder samt industri och offentliga byggnader. Vi arbetar i alla skeden, från förstudier till bygghandlingsprojektering och utredningar samt besiktningar. För oss är det självklart att samarbeta och ha väldigt kul tillsammans!


Vad har Lisette Sjösten, uppdragsledare VVS, att säga om tjänsten och företaget?
"På PrimoCon får du möjlighet att vara delaktig i frågor samt att vara med och utveckla verksamheten och dig själv. Företaget har en god syn på medarbetaren och balansen mellan jobb och privatliv. Vi har spännande och varierande projekt där vi följer teknikutvecklingen både i projekt och arbetsredskap samt ett tätt samarbete med våra kunder där vi jobbar för en hög servicenivå och bygger långa relationer med återkommande förfrågningar.
Vi har bra lokaler och arbetsmiljö samt sociala aktiviteter, allt från gemensamma frukostar till julfest och studieresor. Vi är ett härligt gäng kompetenta kollegor som alltid ställer upp, är engagerade och delar med sig av erfarenheter.
För att trivas i denna roll behöver du vara serviceminded och lyhörd mot kund samt kunna samarbeta och kommunicera med både kund och kollegor. Det är också viktigt att du gillar ett varierande arbete med olika typer av arbetsuppgifter och roller i olika projekt."
Läs mer om livet på PrimoCon på https://primocon.se/2022/11/07/jobba_pa_primocon/


Arbetsuppgifter
Som VVS-konsult kan du arbeta som både handläggare och uppdragsledare. Du arbetar självständigt i ombyggnads- och nybyggnadsprojekt samt ansvarar för uppdragets genomförande mot kund.
Din profil
Högskoleingenjörsexamen eller motsvarande
Minst fem års erfarenhet som VVS-konsult
Erfarenhet från projekteringsverktygen MagiCAD för AutoCAD och Revit

Meriterande
Erfarenhet från entreprenadbesiktningar
Erfarenhet som uppdragsledare

Du som söker tjänsten som VVS-konsult är en engagerad lagspelare med positiv inställning. Du är tydlig, förstår vikten av att kommunicera och är modig nog att göra din åsikt hörd.


Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Therese Ljungbeck, 0724-021975, på Intenso Teknikrekrytering.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
PrimoCon är det moderna teknikkonsultbolaget, som i alla lägen strävar efter att nyttja den senaste tekniken för att skapa framtida hållbara lösningar. Vår målsättning är att vara förstahandsvalet för våra beställare och erbjuda stöd i alla skeden. Vi har över 30 års erfarenhet inom området och har ett brett tjänsteutbud som anpassas efter beställarens krav och önskemål.
Vi utgår ifrån Göteborg- och Skövdeområdet och våra kunder består av privata likväl som offentliga aktörer. Vi arbetar med uppdrag inom segmenten kommersiella fastigheter, kontor, vårdlokaler, restauranger och storkök, bostäder, industrifastigheter och utbildningslokaler.
För mer information om oss besök gärna vår webbsida www.primocon.se

Ansök nu

Projektassistent

Försäljningsassistent
Läs mer Aug 22
Projektassistent till Göteborg
Studor är ett projektutvecklingsföretag med en passion för att skapa de bästa bostadsområdena från första idé till färdiga hus. Bolaget har framgångsrikt vunnit många markanvisningar och fått flera utmärkelser för sina projekt. Studor har som mål att expandera ytterligare de närmsta åren med ett flertal projekt runt om i Sverige.
Som projektassistent hos Studor kommer du att få arbeta i en liten och kompetent organisation under tillväxt, specialiserade på väldesignade bostadsområden.
Vi erbjuder
Hos oss får du ett mer kontinentalt arbetssätt där arkitekten är med i bostadsprojektets alla faser och styr projektet från första idé till färdiga hus. Du har möjlighet att utvecklas tillsammans med våra seniora arkitekter och projektutvecklare. I vår organisation är varje medarbetares engagemang och ansvar viktigt och du kommer att få arbeta nära våra kunder, leverantörer och projekt.


Vad har Martin Dahllöf, projektutvecklare, att säga om livet på Studor?
"På Studor har vi stort engagemang i varje projekt. Vi startar ofta med att bege oss till platsen för det kommande projektet och undersöker hur naturen ser ut, vilka biotoper som finns och hur vi kan bygga på det mest skonsamma sättet och samtidigt tillvarata platsens unika förutsättningar. Vi underordnar oss alltid naturen med ambitionen att den biologiska mångfalden ska vara berikad när vi färdigställt projektet."
Läs mer på https://career.masterhelp.se/studor


Arbetsuppgifter
Som projektassistent kommer du att ha en bred roll där du både är involverad i våra projekt och stöttar oss i våra marknadsaktiviteter. Du kommer få möjlighet att växa med dina uppgifter genom att både självständigt och i samarbete med dina kollegor arbeta med att:
ansvara för tillvalsförsäljning
vara vår kontaktyta mot kunder och mäklare
assistera projektledare under pågående projekt
bistå vid markexploatering och tillståndsprocesser
ta fram försäljningsmaterial
analysera t.ex. konkurrentprojekt, markområden och marknad
ansvara för vår marknadsföring gällande profilfrågor, hemsida, sociala medier, nyhetsbrev mm.

Vem söker vi?
För att lyckas i rollen som projektassistent har du tidigare kunskap eller erfarenhet av något/några av följande områden; projektutveckling inom bostäder, fastighetsförsäljning, utformning och design av bostäder eller marknadsföring. Vidare ser vi att du har:
lämplig utbildning eller likvärdig erfarenhet
grundläggande förutsättning för att leda projekt och bidrar med ordning och struktur
mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Med tanke på rollens omväxlande arbetsuppgifter är det viktigt att du trivs i en miljö där flexibilitet och organisationsförmåga står högt på agendan. Till rollen som projektassistent söker vi dig som är lyhörd, intresserad och engagerad. Du uppskattar och klarar av att arbeta självständigt, har eget driv och utmanar gärna dig själv för att lyckas. När det kommer till marknadsdelarna kommer du få stort ansvar och fria händer att använda din kreativa förmåga, både när det kommer till bild och text.


Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Maria Ahlén, 0708-490288, på Intenso Teknikrekrytering.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!


Om företaget
Studor AB skapar bostäder med alla upplåtelseformer: äganderätt, bostadsrätt och hyresrätt. Vi köper mark och utvecklingsbara fastigheter och driver projekten i egen regi. Med egen eller externa arkitekter utformar vi omsorgsfullt bostadsområden för att skapa goda miljöer både inne och ute. Vi arbetar också med att ta fram nya detaljplaner tillsammans med kommunernas planavdelningar. Vår styrka är att se helheten, från markköp till färdig produkt. Vi sammanfogar ekonomi, funktion och arkitektur, för långsiktig hållbarhet. Inriktningarna på våra projekt är bostäder i alla former. Vi är en mindre organisation med 5-7 tjänstemän och har även en mindre markentreprenadverksamhet.
Läs mer på www.studor.se

Ansök nu