Intenso Teknikrekrytering AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Intenso Teknikrekrytering AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Miljöingenjör

Miljöingenjör/Miljövårdsingenjör
Läs mer Feb 12
Miljöingenjör till Göteborg
Vi söker nu dig som brinner för miljöfrågorna lika mycket som vi och som vill axla rollen som miljöingenjör inom vårt SHEQ- team. Inter Terminals erbjuder en dynamisk och variationsrik roll med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.
Vi erbjuder
Som miljöingenjör erbjuder vi dig en stimulerande vardag i en snabbfotad organisation. Hos oss får du mycket frihet under ansvar och blir en del av en unik gemenskap. Vi är en värdestyrd organisation och lever efter våra värdeord tillit, ansvarstagande, laganda, nyskapande och riskmedvetenhet.
För oss kommer laget alltid först och vi hjälper varandra till framgång. Vi står mitt i en inspirerande resa mot förändring och som en oberoende leverantör av förstklassiga lager- och logistiktjänster, kommer Inter Terminals ta den ledande rollen i omställningen till hållbara flytande energiprodukter och material.


Vad har Johnny Nielsen, SHEQ Officer, att säga om tjänsten och företaget?
”Jag har arbetat på Inter Terminals i 36 år. Jag arbetade som Safety Officer under många år innan jag klev in i den här gruppen. Det är ett tryggt och intressant bolag att jobba på och vi har en öppen och bra dialog i teamet. Det finns sällan en helt planerad dag utan det är stor variation i rollen vilket jag trivs med. Det jag känner är stimulerande är att jag får jobba ut mot alla avdelningar inom bolaget.”


Vad har Anna Hajdinjak, SHEQ Manager, att säga om tjänsten och företaget?
”Jag började på Inter Terminals då jag kände att det var ett spännande företag att jobba på och en roll där man får verka brett inom organisationen, allt från det strategiska arbetet till att vara stöttande inom projekt och att arbeta nära driftorganisationen. Det är ett företag som verkligen valt att kliva på tåget kring den gröna omställningen, en spännande och viktig resa vi har framåt. Det är också väldigt tydligt att säkerhet och våra verksamhetsområden får ta plats och är uttalat prioriterat inom organisationen. Inom teamet stöttar och hjälper vi varandra och jobbar som ett lag. Bolaget har verkligen en unik gemenskap.”


Arbetsuppgifter
I rollen som miljöingenjör kommer du ingå i vårt SHEQ team där ni tillsammans driver Inter Terminals hälsa-, miljö-, säkerhets- och kvalitetsarbete på kontor och terminaler i nära samverkan med den övriga verksamheten. Du kommer att vara vår interna expert kring miljöfrågorna och stötta chefer och medarbetare att utföra jobbet i enlighet med lagar, policys och rutiner. Rollen innebär en del externa kontakter med myndigheter och andra tillsynsorgan.
Stödjande funktion kring miljöfrågorna ut mot projektorganisation och driften
Ta fram rutiner och instruktioner inom området samt följa upp att dessa efterlevs
Hålla dig uppdaterad kring omklassningar, lagförändringar och miljörapporter så att verksamheten har de tillstånd som krävs
Utföra bedömning av kemiska produkter ur säkerhets-, miljö-, hälso- och kvalitetsperspektiv
Lagstiftade rapporteringar, såsom miljörapporter
Medverka vid tillsyner, inspektioner, certifierings- och kundrevisioner
Planera och leda periodiska miljöbesiktningar

Din profil
För att lyckas i rollen som miljöingenjör söker vi dig som har erfarenhet av att driva ett systematiskt miljöarbete. Som person är du strukturerad, driven, lyhörd och prestigelös. Du tar snabbt till dig tekniska verksamheter och du tycker det är roligt att få verka brett inom organisationen. Du trivs i miljöer där ingen dag är den andra lik och du har en god förmåga att skapa struktur och ordning samt förmedla och kommunicera information på olika nivåer.
Relevant utbildning på akademisk nivå inom området miljö eller annan likvärdig utbildning
Några års erfarenhet av liknande arbete med yttre miljö
Kunskap om svensk lagstiftning och standarder inom området
Erfarenhet av att myndighetskontakter
Kunskap av kvalitetsarbete och kvalitetsstandard
Svenska och engelska i tal och skriftKontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Malou Magnusson, 0707-588745, och Maria Ahlén, 0708-490288, på Intenso Teknikrekrytering.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Om företaget
Inter Terminals Sweden är ett helägt dotterföretag till Inter Pipeline Limited. Gruppen opererar en diversifierad portfölj av energiinfrastruktur i Kanada, Danmark och Sverige. Inter Terminals, erbjuder kunder en kombinerad tanklagringskapacitet av mer än 4,25 miljoner kubikmeter till lagring av flytande kemikalier och oljeprodukter. Inter Terminals helägda terminaler i Gävle, Södertälje, Göteborg och Malmö tillhandahåller ett brett utbud av tanklagringstjänster.
Läs mer om oss på www.interterminals.com

Ansök nu

Projektledare

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Feb 12
Projektledare
Göteborg
Vi söker nu en engagerad projektledare som vill arbeta med avancerad förbränningsteknik till spännande energiprojekt med stort fokus på hållbarhet!
Vi erbjuder
Som projektledare hos oss kommer du ha en öppen och dynamisk arbetsplats med högt tempo och engagerade kollegor där du får ett flexibelt arbete med stor variation av olika projekt. Vi är en mindre organisation med nära samarbete där vi stöttar varandra och gärna delar med oss av vår kompetens.


Vad säger Johan Seeberg, projektledare / R&D, om hur det är att arbeta på PetroBio?
"PetroBio är en dynamisk arbetsplats, vi arbetar ofta i projektform vilket innebär att man nästan alltid har tydliga mål och måldatum.
Jag tycker om närheten till tekniken, gemenskapen och friheten. Även om vi har många liknande installationer hos olika kunder krävs det nästan alltid någon form av speciallösning i varje projekt. Det skapar ett driv framåt som är intressant.
Stämningen i teamet är god, vi arbetar ofta tätt ihop med våra kollegor. Man hjälps åt kollegor emellan vare sig man tillhör teknikavdelningen, serviceavdelningen eller projektavdelningen."
Läs mer om vad Johan och hans kollegor har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/petrobio


Arbetsuppgifter
Som projektledare hos oss kommer du att bli en del av vårt duktiga team. Du arbetar med projektledning av anläggningsprojekt för hållbar förbränning i varierande storlek och komplexitet. Våra kunder finns i främst i Skandinavien och Europa. Huvudsakliga arbetsuppgifter i rollen kommer vara:
Projektstyrning, planering, uppföljning av tidplaner
Ansvar för projektekonomi
Inköp, förhandlingar och kontraktsuppföljning
Samverkan med sälj, teknik och service
Kommunikation och dialog med kunder och leverantörer
Projektdokumentation
HSE arbete med planering, riskanalys och samordning

Din profil
Du är en person som tar stort ansvar, en inspirerande projektledare som säkerställer att projekten blir slutförda enligt kontrakt. Därtill är du social och skapar lätt förtroende, du trivs i att arbeta i en mindre organisation där man lätt blir involverad i saker som kräver att man kavlar upp ärmarna och löser situationen. Du är en naturlig ledare som trivs med att leda team.
Du har längre erfarenhet av projektledning inom exempelvis, process-, energi- eller tillverkningsindustrin
Erfarenhet av montage eller totalentreprenader är meriterande
Du har relevant teknisk högskoleutbildning
Erfarenhet av kontrakt baserade på ABA99, SSG, ABT eller liknande är meriterande
Du behärskar det svenska och engelska språket mycket välKontakt och ansökan
I denna process samarbetar vi med Intenso Teknikrekrytering. För frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Maria Ahlén 0708-49 02 88 eller Josefine Petersson 0702-50 14 29.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Urval och intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan!
Om företaget
PetroBio är ett ingenjörsföretag som grundades 1964 och har varit i Stena-familjens ägo under större delen av tiden fram till 2018, då det belgiska multinationella pannföretaget VYNCKE tog över ägandeskapet. PetroBio är ett högteknologiskt företag som tillhandahåller innovativa förbränningslösningar för fasta, flytande och gasformiga bränslen. PetroBio vill vara en ledande aktör i arbetet att ställa om till fossilfri kraft- och värmeproduktion. Som företag erbjuder vi dig frihet och förtroende att förverkliga dina idéer i praktiken. Med dig ombord vill vi driva på konverteringstakten av fossila bränslen.

Ansök nu

Teknisk säljare

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Feb 12
Teknisk säljare
Göteborg
Är du en erfaren säljare med teknisk bakgrund och vill arbeta med att optimera energiproduktion och reducera negativa effekter på miljön? Då har vi jobbet för dig!
Vi erbjuder
På PetroBio har vi en öppen och dynamisk arbetsplats med högt tempo och engagerade kollegor där du får ett flexibelt arbete med stor variation av olika projekt och där du som säljare aktivt deltar i utformningen av kundens lösning. Vi är en mindre organisation med nära samarbete där vi stöttar varandra och gärna delar med oss av vår kompetens.


Vad säger Johanna Lindén, VD, om hur det är att arbeta på PetroBio?
"På PetroBio finns en helhet som är svår att hitta någon annanstans: vi projekterar våra anläggningar med egna resurser och sköter allt från säljstadiet till uppstarten av anläggningen.
PetroBio jobbar med aktuella projekt och vi hjälper kunderna med grön energi! Vi är ett fint team där varje spelare är betydelsefull och viktig i varje projekt – delaktighet är centralt.
Här skrattar vi mycket, både till vardags men också när vi tillsammans håller företagsdagar eller firar något som hänt på företaget. Vi sitter i moderna lokaler centralt i Göteborg och utbudet kring transport och service är gott."
Läs mer om vad Johanna och hennes kollegor har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/petrobio


Arbetsuppgifter
För bearbetning av industri- och fjärrvärmemarknaderna söker PetroBio en erfaren teknisk säljare. Våra kärnprodukter är brännare och brännarstyrning i storleksordning 2MW – 50MW. Vi har brännare för alla på marknaden förekommande bränslen, men fokus ligger på att hjälpa våra kunder att konvertera till förnybara bränslen. Vårt leveransomfång är från enskilda brännare till kompletta panncentraler, inkl bränslehantering, panna och bygge. All försäljning sker i projektform och leveransen är helt kundunik.
Vår marknad har Norden som bas, men försäljning sker över hela världen. Utanför Norden sker försäljningen mestadels tillsammans med en partner. Våra lösningar är tekniskt avancerade, därför är en hög teknisk förståelse nödvändig för att lyckas i försäljningsarbetet. Arbetet kommer att innehålla en blandning mellan bearbetning av den privata industrin och offentliga upphandlingar enligt LUF.
Analysera kundförfrågningar
Framtagning av offertunderlag såsom tekniska specifikationer, ritningar, prisbrev mm.
Kontakt med underleverantörer
Nära samarbete och överlämning mot projektorganisationen

Kvalifikationer
Som person är du försäljnings- och resultatinriktad men trivs också med att jobba nära den tekniska lösningen och projektorganisationen. Du är en god kommunikatör och kan bygga nätverk såväl internt som externt. Du trivs med att verka i en internationell miljö och ser resor i tjänsten som ett positivt inslag.
Några års erfarenhet av teknisk projektförsäljning
Eftergymnasial teknisk utbildning (civilingenjör, högskoleingenjör, sjöingenjör eller liknande)
God kontraktskunskap och förhandlingsvana
Kunskaper från energimarknaden är meriterande
Erfarenhet av att leda ett team
Behärskar det svenska och engelska språket mycket välKontakt och ansökan
I denna process samarbetar vi med Intenso Teknikrekrytering. För frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Maria Ahlén 0708-49 02 88 eller Josefine Petersson 0702-50 14 29.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Urval och intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan!
Om företaget
PetroBio är ett ingenjörsföretag som grundades 1964 och har varit i Stena-familjens ägo under större delen av tiden fram till 2018, då det belgiska multinationella pannföretaget VYNCKE tog över ägandeskapet. PetroBio är ett högteknologiskt företag som tillhandahåller innovativa förbränningslösningar för fasta, flytande och gasformiga bränslen. PetroBio vill vara en ledande aktör i arbetet att ställa om till fossilfri kraft- och värmeproduktion. Som företag erbjuder vi dig frihet och förtroende att förverkliga dina idéer i praktiken. Med dig ombord vill vi driva på konverteringstakten av fossila bränslen.

Ansök nu

Tekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 29
Tekniker klimat- & värmesystem till Göteborg
Vill du vara med och skapa möjligheter till en mer energieffektiv framtid? Då kan tjänsten som tekniker inom klimat- och värmesystem på JEFF Electronics vara något för dig!
Vi är nyinflyttade i Sisjön och inne i ett expansivt skede, där satsningar på långsiktiga och utvecklande samarbeten med våra kunder är prioritet. Därför behöver vi nu utöka vårt team med en eller flera tekniker.
Vi erbjuder
I rollen som tekniker erbjuder vi dig en dynamisk och utvecklande arbetsmiljö med ett brett spann av arbetsuppgifter. Du ingår i vårt support- och leveransteam där alla arbetar mot att möta våra kunders behov, den bästa leveransen och kundupplevelsen.
På JEFF arbetar vi tillsammans och stöttar varandra.?Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. För oss är det också viktigt att du får möjligheten att utvecklas och växa i din roll. Vi bryr oss om våra kollegor och gillar att fira våra framgångar.
Som tekniker arbetar du i huvudsak med:
En kombination av teoretiskt och praktiskt arbete där du får möjlighet till såväl framtagning av tekniska underlag som konfigurering/programmering av styrutrustning, kundkontakt och vara hands-on med våra produkter.
Framtagning av produktionsunderlag i dialog med kund och installatör baserat på offererad lösning
Konfigurering/programmering av styrutrustning enligt kundbehov
Uppsättning av SCADA system enligt kundbehov
Färdigställa styrutrustning efter ritningar och bygginstruktioner innan leverans till kund

Som tekniker kan du utvecklas mot uppgifter inom support och arbeta nära våra kunder med att vägleda dem i tekniska problem och ta fram lösningar som leder till försäljning.
Dina egenskaper
Strukturerat, lösningsfokuserat arbetssätt med kund i fokus
Kunna prioritera och planera ditt arbete
Positiv inställning och eget driv
Social, utåtriktad och har lätt att kommunicera

Din bakgrund
Teknisk utbildning, gärna eftergymnasial
Tidigare erfarenhet från elektronik och automation
Stort tekniskt och IT-/dataintresse
Praktisk erfarenhet som service- eller drifttekniker, driftsättare eller liknande roll inom fastighetstekniska system
Kan obehindrat tala och skriva på svenska och engelskaVad har Kristofer Åström, kundsupport & innesälj, att säga om hur det är att jobba på JEFF?
"På JEFF är det god och hjälpsam stämning. Lättsamt med mycket skratt och lite prestige. Det bästa i min roll är att jag har mycket frihet under ansvar och man värdesätter att jobbet skall gå ihop med privatlivet. En typisk dag för mig handlar mycket om inkommande samtal och ärenden från kunder som behöver hjälp med något problem. Vissa dagar är jag ute hos kunder och hjälper dom på plats med till exempel programmering av styrsystem eller utbildningar."


Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Mattias Lyckberg, 0733-336080, på Intenso Teknikrekrytering.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Om företaget
JEFF Electronics är ett stabilt techföretag som utvecklar lösningar för energi och klimatstyrning. Vi har inom bolaget hela värdekedjan från produktutveckling och tjänstepaketering till löpande drift och tillverkning av kunders produkter. På flera affärsområden är vi idag marknadsledande och ser nöjda kunder och medarbetare som nyckeln till framgång. Vi är också ett företag som nyligen genomgått ett generationsskifte och har fullt fokus på att fortsätta vår tillväxtresa och utvecklas till att bli en av nordens ledande aktörer inom våra kompetensområden.
Läs mer på: www.jeff.se

Ansök nu

Teknisk innesäljare

Innesäljare
Läs mer Jan 16
Teknisk innesäljare
Göteborg
Drivs du av försäljning och har ett stort tekniskt intresse? Kanske jobbar du som teknisk utesäljare idag men har svårt att resa av olika anledningar? Då kan detta vara rollen för dig! Vi erbjuder en utvecklande tjänst som teknisk säljare, där du utgår från vårt kontor i centrala Göteborg.
Arbetsbeskrivning
Som teknisk innesäljare ingår du i vårt säljteam och ansvarar för egna kunder och prospekts i tätt samarbete med våra kundansvariga säljare, tekniker och orderteam. Du bearbetar OEM-företag samt slutanvändare i hela Sverige och vårt globala marknadsteam förser dig med produktkampanjer, lanseringar, målgrupper och leads. Du arbetar med högkvalitativa produkter och lösningar för automation.
Detta kan innebära:
Proaktivt utveckla och underhålla affärsrelationer med kunder och prospekts på distans
Utforma och följa upp offerter
Teknisk rådgivning på standardprodukter
Kontakt med våra utländska kollegor i tekniska och kommersiella frågor
Dokumentationshantering i CRM / C4C
Viss orderhandläggningVad säger Robert Nordström, General Manager, om hur det är att jobba på Balluff?
"Balluff har en intressant produktportfölj med ett helhetstänk som gör det möjligt att hjälpa kunderna med kompletta system och inte bara med enstaka komponenter.
"Med vår passion för industriell automation leder vi våra kunder in i en framgångsrik framtid." Det är ett ambitiöst mål som vi arbetar för varje dag - med stort engagemang och i nära samarbete med våra kunder.
Vi strävar efter bästa möjliga arbetsförhållanden och tror på nära och långsiktiga relationer med våra anställda i företaget. Vi erbjuder en öppen, samarbetsvillig ledarstil med en platt organisation. Korta beslutsvägar är viktigt för oss, även med en ömsesidig och personlig kontakt.
Balluff är ett företag som jobbar i teknikens framkant för att skapa morgondagens lösningar inom industriell automation. Detta genomsyrar allt vi gör och visar sig även på hur vi jobbar och vilka hjälpmedel vi använder."


Vi erbjuder
Hos oss får du en gedigen introduktion där du får möjlighet att besöka något av våra europeiska kompetenscenter för produktutbildning. Hos oss finns också kontinuerlig utveckling och stöd för att säkerställa att vår personal ständigt förbättrar sina sälj- och yrkeskunskaper genom Balluff eAcademy.
Din profil
Din personlighet är mycket viktig i den här rollen där vi ser en positiv, driven person med både affärs- och ordningssinne samt en vilja att lyckas.
Dokumenterad erfarenhet av försäljning
Intresse för teknik
Meriterande om du har tidigare erfarenhet av att sälja till OEM-företag och/eller tillverkningsindustrin
Meriterande med teknisk utbildning
Svenska och engelska i tal och skriftKontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Josefine Peterson, 0702-501429 och Kim Storm, 031-7045182.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Om oss
Balluff är en ledande leverantör av högkvalitativa sensorer, identifierings- och bildbearbetningslösningar, inklusive nätverksteknik och programvara för alla automationskrav. Det över 100 år gamla familjedrivna företaget sysselsätter idag ca 3900 anställda i 38 dotterbolag inom försäljning, produktions- och utvecklingsplatser över hela världen. Tillsammans med våra representanter garanterar vi högsta kvalitetsstandard och support till våra kunder i över 60 länder.
Balluff AB är ett helägt dotterföretag inom koncernen och vi är i nuläget ca 10 personer som säljer och supportar på den svenska marknaden. Vi har framtiden i sikte i allt vi gör och följer vårt motto "innovating automation" för att vara tekniska banbrytare och sätta takten för automatisering.

Ansök nu

Teknisk innesäljare

Innesäljare
Läs mer Dec 14
Teknisk innesäljare
Göteborg
Drivs du av försäljning och har ett stort tekniskt intresse? Kanske jobbar du som teknisk utesäljare idag men har svårt att resa av olika anledningar? Då kan detta vara rollen för dig! Vi erbjuder en utvecklande tjänst som teknisk säljare, där du utgår från vårt kontor i centrala Göteborg.
Arbetsbeskrivning
Som teknisk innesäljare kommer du att ingå i vårt säljteam och ansvara för egna kunder och prospekts i tätt samarbete med våra kundansvariga säljare, tekniker och orderteam. Du kommer att bearbeta OEM-företag samt slutanvändare i hela Sverige och vårt globala marknadsteam kommer att förse dig med produktkampanjer, lanseringar, målgrupper och leads. Du kommer att arbeta med högkvalitativa produkter och lösningar för automation.
Detta kan innebära:
Proaktivt utveckla och underhålla affärsrelationer med kunder och prospekts på distans
Aktivt driva merförsäljning och kampanjer
Utforma och följa upp offerter
Teknisk rådgivning på standardprodukter
Kontakt med våra utländska kollegor i tekniska och kommersiella frågor
Guida kunder i hur man använder vår hemsida & webshop
Dokumentationshantering i CRM / C4C
Viss orderhandläggningVad säger Robert Nordström, General Manager, om hur det är att jobba på Balluff?
"Balluff har en intressant produktportfölj med ett helhetstänk som gör det möjligt att hjälpa kunderna med kompletta system och inte bara med enstaka komponenter.
"Med vår passion för industriell automation leder vi våra kunder in i en framgångsrik framtid." Det är ett ambitiöst mål som vi arbetar för varje dag - med stort engagemang och i nära samarbete med våra kunder.
Vi strävar efter bästa möjliga arbetsförhållanden och tror på nära och långsiktiga relationer med våra anställda i företaget. Vi erbjuder en öppen, samarbetsvillig ledarstil med en platt organisation. Korta beslutsvägar är viktigt för oss, även med en ömsesidig och personlig kontakt.
Balluff är ett företag som jobbar i teknikens framkant för att skapa morgondagens lösningar inom industriell automation. Detta genomsyrar allt vi gör och visar sig även på hur vi jobbar och vilka hjälpmedel vi använder."


Vi erbjuder
Hos oss får du en gedigen introduktion där du får möjlighet att besöka något av våra europeiska kompetenscenter för produktutbildning. Hos oss finns också kontinuerlig utveckling och stöd för att säkerställa att vår personal ständigt förbättrar sina sälj- och yrkeskunskaper genom Balluff eAcademy.
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Göteborg med?viss möjlighet att arbeta hemifrån då?vi uppmuntrar och stöder en arbetsmiljö som främjar balans mellan arbete och fritid.
Din profil
Vi söker dig som är driven, har en professionell framtoning och förmågan att arbeta strukturerat och metodiskt. Du gillar att arbeta långsiktigt och är tålmodig. Du har förmågan att förklara det komplexa på ett enkelt och inspirerande sätt.
Dokumenterad erfarenhet av teknisk försäljning
Kunskap och/eller intresse av maskiner inom tillverkningsindustrin
En bred teknisk förståelse
Meriterande om du har tidigare erfarenhet av att sälja till OEM-företag och tillverkningsindustrin
Meriterande med teknisk utbildning, gärna inom el / automation
Svenska och engelska i tal och skrift

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Josefine Peterson, 0702-501429 och Kim Storm, 031-7045182.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!Om oss
Balluff är en ledande leverantör av högkvalitativa sensorer, identifierings- och bildbearbetningslösningar, inklusive nätverksteknik och programvara för alla automationskrav. Det över 100 år gamla familjedrivna företaget sysselsätter idag ca 3900 anställda i 38 dotterbolag inom försäljning, produktions- och utvecklingsplatser över hela världen. Tillsammans med våra representanter garanterar vi högsta kvalitetsstandard och support till våra kunder i över 60 länder.
Balluff AB är ett helägt dotterföretag inom koncernen och vi är i nuläget ca 10 personer som säljer och supportar på den svenska marknaden. Vi har framtiden i sikte i allt vi gör och följer vårt motto "innovating automation" för att vara tekniska banbrytare och sätta takten för automatisering.

Ansök nu

Servicetekniker / Robottekniker

Servicetekniker, maskin
Läs mer Dec 12
Servicetekniker / Robottekniker till Göteborg
Supplies Direct söker dig som vill bli den nya generationens tekniker! Robottekniken står för dörren och vi ligger i framkant med flera spännande agenturer.
Vi är flera ledande lokala städgrossister som går under namnet Supplies Direct. Våra butiker erbjuder professionella städartiklar, kraftfulla städmaskiner inklusive servicetjänster samt arbetskläder och skor för lokalvårdare. För maximal leveranssäkerhet använder vi våra egna lastbilar.
Vi erbjuder
Som maskintekniker / robottekniker hos Supplies Direct får du en trygg anställning med högt tempo tillsammans med ett nytt team i butiken. Du blir en del av en större koncern vilket ger dig trygghet och goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder en gedigen introduktionsplan för att du ska kunna erbjuda våra kunder bästa tänkbara service.
Om tjänsten
Som maskintekniker / robottekniker har du ena benet i traditionell service av städmaskiner och det andra i den nya digitala tekniken, med självgående städrobotar. Du blir en del av ett växande nationellt serviceteam med ambition att vara bäst på marknaden. I dagsläget är vi fem tekniker och ser fram emot att bli fler. Vi har en god tillväxt, vilket ger dig möjlighet att utvecklas och växa med oss.


Vad har Alexander Carlsson, servicetekniker, att säga om tjänsten och företaget?
"Jag har tidigare jobbat som fallskyddstekniker men kände att jag ville testa något nytt och såg att Supplies Direct sökte en tekniker. Jag började jobba som servicetekniker i november 2022 utan några tidigare erfarenheter av robotar eller maskiner. Det var en utmaning till en början men med viljan att lära och ett bra team har jag lärt mig mycket på bara ett år.
Ingen dag är den andra lik, det är just det som gör det här jobbet roligt. En dag kan man hitta ett ”flow” och beta av flertal maskiner och en annan dag kan man vara fast på ett och samma problem i timmar, men det finns ingen bättre känsla än när man äntligen löser problemet.
Det bästa med att jobba som servicetekniker på Supplies Direct är variationen och just att ingen dag är lik någon annan. Det är olika utmaningar som behöver lösas varje dag."


Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som maskintekniker / robottekniker blir att utföra service och support på traditionella och autonoma städmaskiner, dvs. robotar. Du är ett bollplank till kunden när det gäller val av tillbehör till maskinerna och utbildning i daglig skötsel och hantering. Du arbetar både inne på vår verkstad och ute på fältet.Som maskintekniker / robottekniker hos oss blir du en del av ett team där du har ett mycket nära samarbete med säljare, kunder och leverantörer. Våra kunder ställer höga krav på vår produktkunskap och vi strävar alltid efter att erbjuda en så specialiserad och kunnig support som möjligt. Du ansvarar för varje enskilt uppdrag och att effektivt och professionellt kundbemötande.
Din profil
Du som söker tjänsten som maskintekniker / robottekniker har ett intresse för ny teknik, några års erfarenhet av att arbeta med teknisk service och vana att bemöta och hjälpa kunder.
Praktisk, teknisk gymnasieutbildning
Erfarenhet av att serva/reparera tekniska maskiner/konstruktioner
Erfarenhet av att arbeta på en verkstad/miljö som utför reparationer
God svenska i tal och skrift, gärna baskunskaper i engelska
B-körkort

Som person är du lösningsorienterad, ansvarstagande och van vid ett högt tempo. Du trivs i samarbetet med dina kollegor och i kommunikation med våra kunder, så väl som självständigt arbete. För att säkerställa en objektiv och icke diskriminerande rekrytering använder vi oss av tester i vår urvalsprocess.
Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Malou Magnusson, 0707-588745, på Intenso Teknikrekrytering.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Om Supplies Direct
Procurator och dotterbolaget Supplies Direct förser kunder i Sverige med städprodukter, hygienartiklar, kläder, personlig skyddsutrustning, förpackningslösningar och restaurangartiklar, genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken.
Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar, förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor. Vi är stolta över att kunna erbjuda det bredaste och mest intelligenta autonoma maskinsortimentet på marknaden.
Vi erbjuder både köp, leasing och funktionshyra av såväl städrobotarna som traditionella städmaskiner i olika storlekar och varianter från branschledande märken.
I koncernen ingår Procuratorbutiker på 15 orter - från Luleå i norr till Malmö i söder, samt 4 städbutiker och kompetenscenter under namnet Supplies Direct.

Ansök nu

Embedded och FPGA developer

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Dec 4
Embedded och FPGA developer till Stockholm, Linköping, Göteborg
Sveriges vassaste specialistteam inom?Embedded och FPGA-utveckling förstärker ytterligare.
Hos oss får?du jobba med avancerade lösningar i teknikens framkant. Antingen i en konsultroll ute hos våra kunder, ofta tillsammans med kollegor i ett FPGA team eller i våra egna in-house projekt.
Du blir en del av vårt team där din kompetens inom våra huvudområden Embedded Software FPGA-design?blir en viktig del för företagets fortsatta utveckling.
Läs mer om Synective Labs på?www.synective.se
Din profil
Vi tror att du har en civilingenjörsexamen eller motsvarande erfarenhet. Hos oss och våra kunder arbetar vi oftast i team av varierande storlek, samarbete och gemensam progress är en självklarhet. Vi söker dig med ett brinnande intresse för avancerad teknikutveckling och relevant erfarenhet.
Några meriterande erfarenheter är:
FPGA utveckling, gärna med VHDL i fokus
C / C++ programmering
Algoritmutveckling
Bild och signalbehandling

Vi erbjuder
Goda möjligheter att vidareutveckla din kompetens genom intressanta och utmanande projekt. Det ”lilla” företagets fördelar med snabba beslutsvägar och möjlighet att påverka, samtidigt som vi efter två decennier har en solid marknadsposition och ekonomi. På det kommer ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med marknadsmässig lön, pensions- och sjukförsäkringar.
Vi är ca. 25 personer fördelade på våra kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Västerås. Vi är ett tight team med bra spridning i både kompetens och åldrar. Samarbete och trivselfaktor står högt på agendan, liksom kundnytta och ett väl fungerande företag.
Slå oss en signal!
Niklas Ljung, VD 0703 08 36 23
Per Godby, Försäljningsansvarig, 0708 72 79 96
Eller hör av dig via email: work@synective.se


Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen!
Synective Labs
Synective Labs is the leading provider of FPGA-related services in the Nordic region. We specialize in signal- and image processing, computational acceleration and embedded system design based primarily on FPGAs. We provide solutions and design services to customers within the telecom, med tech, defence and automotive markets. Synective Lab has an experienced team dedicated to deliver top value to our customers. We have offices in Stockholm, Gothenburg and Linköping. As a Synective employee you will be offered the opportunity to work with thrilling assignments and cutting-edge technology. Visit our website https://www.synective.se

Ansök nu

Byggkonstruktör

Byggnadskonstruktör
Läs mer Nov 28
Byggkonstruktör till Göteborg eller Skövde
Vårt mission är att vara det moderna teknikkonsultbolaget, som i alla lägen strävar efter att nyttja den senaste tekniken för att skapa framtida hållbara lösningar. Verksamheten växer nu och vi söker fler medarbetare inom byggnadskonstruktion.
Tillsammans har vi på PrimoCon-byggkonstruktion en spetskompetens inom prefabkonstruktion. Med vår erfarenhet kan vi tillföra mycket till projekt redan i tidiga skeden. För oss är det självklart att samarbeta och att ha kul tillsammans!
Arbetsuppgifter
Som konstruktör projekterar du byggnadskonstruktioner inom allmänkonstruktion och prefab i alla skeden från programhandling och systemhandling till bygghandling. Du bidrar till att ta fram effektiva lösningar, där du utför statiska beräkningar av bärande konstruktioner. Du kommer att arbeta med de senaste projekteringsverktygen för att skapa bra helhetslösningar tillsammans med de övriga teknikområdena. Vi arbetar i alla skeden, från förstudier till bygghandlingsprojektering och utredningar.
Det finns även goda möjligheter att ta en roll som handläggare eller uppdragsledare.


Vad har Johan Röös, konstruktör att säga om hur det är att jobba på PrimoCon?
"Stommar idag är generellt prefabricerade och det var det som framför allt lockade med PrimoCon, att få vara med och konstruera på höjden. PrimoCon är ett relativt litet företag och således inga långa led, utan en arbetsplats där man känner sig ytterst delaktig i verksamheten.
Det är en bra arbetsplats där man tillåts ta eget ansvar över sitt arbete samtidigt som man är omgiven av bred kompetens, det är en familjär och lättsam stämning. Det mest stimulerande med jobbet är att få vara problemlösare, hitta konstruktiva lösningar som funkar, är effektiva och gör kunden nöjd."
Vad säger Christer Glans, VD?
"Vår framtidsvision är att all personal utvecklas, trivs och har kul på jobbet. Vi lyckas överträffa våra kunders förväntningar och ger dem mervärde i våra projekt. För kunderna så ska det vara självklart att de har oss som förstahandsval till nästa projekt.
Vi kan erbjuda dig en arbetsplats som kännetecknas av frihet under ansvar, stor flexibilitet och där besluten tas nära medarbetaren. Medarbetarna får förutsättningar för en personlig utveckling och möjlighet att jobba intressanta och spännande projekt. Vi har kul på jobbet där familjekänslan är en viktig del. Det anordnas ofta även gemensamma aktiviteter med varierande omfattning."


Din profil
Högskole- eller civilingenjörsexamen inom byggnadskonstruktion
Några års erfarenhet inom projektering av bärande konstruktioner
God kunskap i att dimensionera bärande konstruktioner enligt Eurokod och EKS
Meriterande om du har erfarenhet av att modellera och framställa ritningar

Som person är du en engagerad lagspelare med positiv inställning. Du är tydlig och förstår vikten av att kommunicera och är modig nog att göra din åsikt hörd.
Vi erbjuder dig en modern och social arbetsplats med fina lokaler, god stämning och mycket trevliga kollegor där du kan känna engagemang och arbetsglädje. Vi anstränger oss för att anpassa arbetsuppgifterna till medarbetarens livssituation för att få en optimal balans mellan privatliv och arbete. Du får arbeta med tekniskt intressanta projekt som är anpassade efter dina mål, intressen och potential. Vi erbjuder även vinstdelning och yrkesmässig utveckling.


Kontakt och ansökan
I denna process samarbetar vi med Intenso Teknikrekrytering. För frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Maria Ahlén 0708-49 02 88 eller Josefine Petersson 0702-50 14 29.
Välkommen med din ansökan!
Om oss
PrimoCon är det moderna teknikkonsultbolaget, som i alla lägen strävar efter att nyttja den senaste tekniken för att skapa framtida hållbara lösningar.?Vår målsättning är att vara förstahandsvalet för våra beställare och erbjuda stöd i alla skeden. Vi har över 30 års erfarenhet inom området och har ett brett tjänsteutbud som anpassas efter beställarens krav och önskemål.
Vi utgår ifrån Göteborg- och Skövdeområdet och våra kunder består av privata likväl som offentliga aktörer. Vi arbetar med uppdrag inom segmenten kommersiella fastigheter, kontor, vårdlokaler, restauranger och storkök, bostäder, industrifastigheter och utbildningslokaler.
För mer information om oss besök gärna vår webbsida?www.primocon.se

Ansök nu

Field Service Technician

Servicetekniker, maskin
Läs mer Nov 27
Field Service Technician to Gothenburg / Hönö
Do you want to contribute to reducing environmental impact and promoting a cleaner global environment? Then this is the position for you!
Job details
We can offer you the opportunity to embark on an exciting journey as a field service technician, traveling the globe to perform service work, commissioning, and testing of Berg Propulsion mechanical propellers, hydraulics, and control systems on ships. As a representative of Berg Propulsion, you'll enjoy the satisfaction of hands-on work while fostering connections with international clients.
As a field service technician, you'll embark on a comprehensive training journey, immersing yourself in our product portfolio through guided field experiences alongside experienced colleagues. This immersive approach ensures you grasp the intricacies of both technology and industry in no time.
The position also includes:
Responsible for the planning and execution of the work at our customers' premises
Be involved in the development of new innovative products
Consult and provide customers with recommendations regarding possible upgrades to existing equipmentWhat does Daniel Schiaffino, Service Engineer, say about Berg Propulsion AB?
"I enjoy working with Berg Propulsion very much. We always strive to have a good work life balance to handle the high workload. We are a good team and always help each other. I've been working here since 2017.
There are almost no typical days, you never know how or when a day will end, which is also the charm of it all.
You get the opportunity to develop in your professional role constantly. Another positive aspect is all the new places you get to visit, which you most likely wouldn't have seen if it wasn't for this job. Meeting new people and being exposed to new cultures is another thing that ads value for me. New products and systems are updated, and Berg Propulsion give you all necessary training to handle your responsibilities."


Johan Dyberg, Service Manager
"Collaboration is our mantra and we are altogether in this journey. Teamwork is essential to perform within the global marine industry. A collaborative approach increases efficiency and success rate.
We appreciate and value each and every individual in our company, by embracing and respecting each other's uniqueness.
Here you get the opportunity to follow products throughout their life cycle and to influence new and exciting technical innovations that actually contribute to a better environment.
Important qualities to enjoy this position are drive and willingness to be challenged and develop in your professional role. You are solution-oriented, have a high level of service and a sense of responsibility. As well as being open to new cultures and environments."


Your profile
We seek an enthusiastic field service technician with a technical background in electricity, mechanics, automation, or mechatronics, or equivalent experience. As a meticulous problem solver, you take pride in delivering exceptional service and exceeding customer expectations. You approach tasks with a structured and organized mindset, ensuring that commitments are met with utmost professionalism and a customer-centric focus. Your ability to thrive in social interactions and cultivate trust with our clientele is crucial in fostering lasting partnerships.
Furthermore, we would like you to have:
Good proficiency in English, both spoken and written
Class B driving licence
Passport issued within the European Union

The role
Field service technician at Berg Propulsion is an exciting, flexible role that gives you the opportunity to develop within your profession and at the same time travel all over the world and experience new places. You will be part of a global team of service technicians.


Contact and application
In this recruitment, we collaborate with Intenso Teknikrekrytering's recruitment consultants Cassandra Åkerblad, 0720-708970 and Malou Magnusson, 0707-588745.
Submit your application via the application button. We work with continuous selection during this recruitment, so we would like to receive your application as soon as possible.
We look forward to receiving your application!
Berg Propulsion is one of the world's leading designers and producers of Controllable Pitch Propellers. We deliver fully customized main propellers, azimuth thrusters, transverse thrusters and maneuver systems.
At Berg Propulsion, we are renowned for our cutting-edge propulsion systems and services, ensuring the highest levels of efficiency, reliability, and environmental sustainability. With a rich history dating back to 1912, we have continually evolved to deliver innovative solutions that shape the future of marine propulsion.
We stand before exciting times with a transformation in the marine sector where electrification and automation will be a key to fulfill the environmental requirements. With our vision “to make global shipping safe and sustainable” in focus we want to be a part of this journey, driving development of tomorrows solutions and contribute to a sustainable future for the industry.

Ansök nu

Instrumenttekniker / Underhållstekniker

Instrumentelektriker/Instrumenttekniker
Läs mer Nov 27
Vi söker en Instrumenttekniker / Underhållstekniker till Göteborg
Har du erfarenhet och/eller utbildning inom elektronik, styr- och reglerteknik och är redo för nästa utmaning? Trivs du i en atmosfär där det är högt i tak och där du faktiskt kan påverka? Då har vi jobbet för dig!
Arbetsuppgifter
Som instrumenttekniker / underhållstekniker hos oss kommer du att ingå i ett sammansvetsat team beståendes av tekniker och ingenjörer. Här möts du av ett varierande och självständigt arbete som bland annat inkluderar felsökning, reparation och underhåll av fältbaserad instrumentutrustning av olika typ/fabrikat. Instrumentutrustningen består av stor del till nivå, tryck, flöde och temperaturgivare. Även nymontage av instrumentutrustning och arbete med analysinstrumentering förekommer.
Preventivt underhåll blir också en allt större del av vårt dagliga arbete. När erforderlig raffinaderikompetens är uppnådd ingår beredskap i tjänsten.
Vem är du?
Vi vill att du har utbildning inom elektronik, styr- och reglerteknik eller god vana i felsökning av givare tex. nivå, tryck, flöde och temperaturgivare
God kännedom om Micorsoft Office är önskvärt eftersom dator är ett viktigt redskap i vårt arbete
Erfarenhet från processindustrin är meriterande
Kännedom om Honeywells reglersystem (Experion) Emerson, eller motsvarande är meriterandeDå arbetet präglas av teamarbete förutsätter vi att du har ordningssinne, god samarbetsförmåga och kan uttrycka dig väl på svenska.
Du behöver också ett visst mått av nyfikenhet och fantasi för att kunna lösa problem. Du kommer att arbeta inom ett område där en ständig förändring sker. Att arbeta inom processindustrin ställer höga krav på skyddsmedvetenhet och därför ser vi också att du är en ansvarsfull person som alltid strävar efter att förbättra din och dina kollegors arbetsmiljö.
Eftersom visst arbete sker utanför raffinaderiets omedelbara närhet krävs att du har körkort.


Lucas Jönsson, underhållstekniker / instrumenttekniker berättar om jobbet
"Jag började jobba på St1 i januari 2022 och jag trivs jättebra! Som instrumenttekniker händer det alltid någonting, arbetet är väldigt varierande med allt från funktionskontroller och felsökningar till reparation och underhåll av fältbaserad instrumentutrustning.
St1 är verkligen en spännande arbetsplats och det finns alltid nya utmaningar och möjlighet till utveckling, alla bemöter en väl och är väldigt hjälpsamma. Har du mycket energi och vill jobba med spännande arbetsuppgifter då rekommenderar jag verkligen att söka som instrumenttekniker på St1."
På vår karriärsida kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss: https://career.masterhelp.se/st1-refinery


Vi erbjuder
Ett utvecklande och spännande arbete i en bransch som är under stor förändring med flera spännande projekt
Bonuslön
Träningsmöjligheter, motionsbidrag samt subventionerad företagshälsovård
Andel i företagets vinstandelsstiftelse m.mÄr du intresserad?
Kontakt och ansökan
För frågor om tjänsten, kontakta HR, Josefine Klippenberg, 031-744 62 39.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Om St1
St1 är ett finländskt energibolag som i sin verksamhet förverkligar sin vision om att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Bolaget undersöker och utvecklar företagsekonomiskt lönsamma energilösningar som är skonsammare för miljön. St1:s energitjänster och produkter sträcker sig från vindkraft till det bioavfallsbaserade bränslet Refuel RE85 med höginblandning av etanol. Bolaget har sex produktionsanläggningar för bioetanol i Finland, ett raffinaderi i Göteborg och sammanlagt 1200 St1- och Shellstationer i Finland, Sverige och Norge. Bolaget har sitt huvudkontor i Helsingfors.
St1 Refinery AB är ett av världens mest energieffektiva. På ST1 Raffinaderi, som är beläget på Hisingen, arbetar drygt 250 experter inom oljebranschen med produktion och underhåll av anläggningen. Raffinaderiet är verksamt dygnet runt, året runt. Raffinaderiet är sedan 1997 miljöcertifierat enligt ISO 14001. Som arbetsgivare erbjuder vi bland annat bonuslön, utfyllnad av föräldraförsäkring vid barnledighet, träningsmöjligheter samt företagshälsovård.
Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes vänligen då vi sköter rekryteringen själva i enlighet med för denna rekrytering beslutad process.

Ansök nu

Laboratorieingenjör

Laboratorieingenjör, kemi
Läs mer Nov 27
Laboratorieingenjör till Göteborg
Vi vill bli fler! Nu söker vi en Laboratorieingenjör till Göteborg.
En dag i framtiden säljer vi ingen fossil bensin eller diesel alls.
Att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Så låter visionen som får oss att kliva ur sängen varje morgon. Vår bransch står inför några av världens tuffaste miljöutmaningar. Med 1 500 obemannade och bemannade tankställen i Norden samt eget raffinaderi har vi både möjligheten och viljan att ta ansvar och hitta lösningar som bidrar till förändring. Vi jobbar målmedvetet med att utveckla nya grönare drivmedel och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan. På St1 har vi en engagerade kultur av entreprenörskap och innovation.
Vill du vara med och bidra för framtiden? Vi söker nu en driven och engagerad laboratorieingenjör som vill ha en ansvarstagande roll i ett ledande energiföretag i Göteborg.


Vad säger Christoffer Lilja, laboratorieingenjör om hur det är att jobba på St1?
"Jag sökte mig till St1 för fem år sedan för jag var nyfiken på hur det är att arbeta för ett ackrediterat laboratorium. Jag uppskattar de utmaningar som St1:s omställning till en tillverkning av förnyelsebara bränsle ställer på laboratoriet.
Det är ett växlande tempo och möjligheten till utmaning och utveckling finns. Det finns många erfarna inom raffinaderiet att utbyta erfarenheter och idéer med.
Det huvudsakliga arbetet innebär att genomföra analyser av drivmedelsprover. Kalibrering, instrumentunderhåll eller andra kvalitetssäkrande åtgärder är en del utav vardagen samt att felsökning och metodoptimering kan förekomma vid behov.
Det bästa med min arbetsgrupp är att vi består utav kollegor med olika bakgrund, erfarenhet, ålder och intressen vilket gör det till en av våra styrkor - att vi kompletterar varandra. Det finns en stark känsla av samarbete och vilja att stötta varandra i form utav erfarenhetsutbyte, handkraft eller agera bollplank i stressiga situationer eller om du har kört fast i ditt arbete.
På vår karriärsida kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss: https://career.masterhelp.se/st1-refinery


Arbetsbeskrivning
I rollen som laboratorieingenjör förväntas du utföra olika analysmetoder effektivt och säkert. Rollen är en viktig och avgörande del i produktionskedjan.
Som laboratorieingenjör kommer du arbeta med att utföra bränsle- och vattenanalyser i laboratorium utrustat med bland annat GC, HPLC, AA, X-ray, ICP samt speciell instrumentering för att kunna utföra petroleum-och miljöanalyser. Du kommer utföra viktiga analyser för både produktionsavdelningen och depåer runt om i Sverige, vilket innebär att jobbet du utför alltid förväntas vara av hög kvalité.
Arbetet innebär både rutin- och problemlösande uppdrag där du kommer att få användning av både dina praktiska och teoretiska kemikunskaper. Du kommer att ges möjlighet att specialisera dig inom ett eller flera av dessa områden.
Vem är du?
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning med inriktning mot kemiteknik samt erfarenhet av tidigare laboratoriearbete. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet ifrån att ha arbetat med GC och/eller ICP.
På St1 värdesätter vi inte bara vad du gör utan hur du gör det. Vi ser därför att du har en god planerings- och prioriteringsförmåga och kan arbeta självständigt och strukturerat. I rollen som laboratorieingenjör behöver du vara kreativ, noggrann samt värdesätta kvalitet och stolthet i det du levererar.
Vidare ser vi det viktigt att du har lätt för att samarbeta och gillar att se praktiska lösningar på olika problem. Vi tror på kontinuerlig utveckling och att utmana gamla sanningar. Därför ser vi att du behöver trivas i en föränderlig miljö där du också förväntas vara en del av att bidra till att löpande förbättra och effektivisera vårt arbete.
Då vår arbetsmiljö kräver ett aktivt HSM-arbete (hälsa, säkerhet, miljö) ser vi också att du är en ansvarsfull person som har stor förståelse för detta i det dagliga arbetet.
B-körkort är ett krav.
Vad kan St1 erbjuda dig?
Inom företaget pågår ett spännande utvecklingsarbete och St1 erbjuder dig ett utmanande, omväxlande och inspirerande arbete. Du kommer att arbeta i ett företag där din insats syns och påverkar i en miljö där du blir en viktig del av teamet. Du kommer ansluta en stabil arbetsgrupp om tolv personer.
Arbetstiden är schemalagd mån-fre (normalt), men planerat helgarbete förekommer också regelbundet.
På St1 raffinaderi pågår nu ett av våra största projekt någonsin, GPU (Green Processing Unit). Som laboratorieingenjör kommer du få möjlighet att vara med i utveckling av att ta in nya instrument i syfte att vara med i uppstarten av arbetet med analyser av biobränslen. Det gäller allt från att råvaror kommer in till färdig produkt.
Utöver ett spännande arbete och fina kollegor erbjuder St1 även:
Bonuslön
Träningsmöjligheter, motionsbidrag samt subventionerad företagshälsovård
Föräldrautfyllnad av lön
Andel i företagets vinstandelsstiftelse mm.

Hur söker jag till tjänsten?
Vi har gjort det enkelt! Genom att trycka på ansökningsknappen så får alla som är inblandade i rekryteringen tillgång din ansökan. Urval sker löpande, därför ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt. Vi förbehåller oss rätten att tjänsten kan komma tillsättas innan annonstiden löpt ut.
Kontakt och ansökan
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta laboratoriechef Susan Jakobsson på mail susan.jakobsson@st1.com.
För allmänna avtals/anställningsfrågor kontakta gärna Åsa Westher på asa.westher@st1.com.St1 Refinery har kollektivavtal med IKEM, Innovations- och kemiindustrierna i Sverige, https://www.ikem.se/
Vi ser fram emot att höra av dig - varmt välkommen med din ansökan!
Om St1
St1är ett finländskt energibolag som i sin verksamhet förverkligar sin vision om att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Bolaget undersöker och utvecklar företagsekonomiskt lönsamma energilösningar som är skonsammare för miljön. St1:s energitjänster och produkter sträcker sig från vindkraft till det bioavfallsbaserade bränslet Refuel RE85 med höginblandning av etanol. Bolaget har sex produktionsanläggningar för bioetanol i Finland, ett raffinaderi i Göteborg och sammanlagt 1200 St1- och Shellstationer i Finland, Sverige och Norge. Bolaget har sitt huvudkontor i Helsingfors.
Läs mer på www.st1.com

Ansök nu

Kyltekniker

Kylmontör/Kyltekniker
Läs mer Nov 22
Kyltekniker till Göteborg
Hos oss är kyla en konst och teknik är vår passion. Är du en tekniker som vill arbeta med likasinnade och ta itu med spännande utmaningar, är detta din chans. Kom och hjälp oss att hålla världen sval och bekväm! Hos oss får du en varierad vardag med konkurrenskraftiga förmånsprogram, flexibla arbetstider samt goda utvecklingsmöjligheter.
Arbetsuppgifter
I rollen som kyltekniker hos oss på Carrier kommer du ha varierande uppgifter där du främst kommer arbetar inom kyla. Du kommer utföra servicejobb, installation och underhåll av våra produkter ute hos våra kunder inom industrin. Du ingår i vårt serviceteam men arbetar främst självständigt och står för den yttersta kontakten ut till våra kunder.
Du kommer också:
Analysera kundernas behov för att hitta nya affärsmöjligheter
Förbereda samt inhandla material för våra kunder
Säkerställa att aggregatförteckning överensstämmer på arbetsplatsenVad har Rabi Abrissi, kyltekniker, att säga om hur det är att jobba på Carrier AB?
"Som kyltekniker utför jag service och underhållsarbeten, jag driftsätter och felsöker system samt förbättrar anläggningar genom att föreslå tekniska lösningar ute vid våra kunders anläggningar. Vårt jobb hos Carrier kräver att man ska vara ansvarig, strukturerad, och har en bra social förmåga.
Carrier ser till att vi jobbar säkert och tryggt genom att uppdatera vår kunskap genom utbildningar. Här har jag möjlighet att växa i arbetet och utveckla min karriär i den internationella organisation som Carrier är."
Läs mer om vad Rabi har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/carrier


Dina kvalifikationer
För att lyckas i rollen som kyltekniker ser vi att du har erfarenhet av att arbeta som servicetekniker, förstår arbetets natur och är bekväm med att hantera kundkrav, produktservice och installation. Du trivs i sociala sammanhang och bygger förtroende hos våra kunder.?Vidare tror vi även att du har:
Relevant teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Kunskap om installation, underhåll och reparation av kylsystem
Kylcertifikat 1
Meriterande om du har kunskaper inom el, samt styr & regler
Flytande svenska och engelska i tal och skrift
B-körkortKontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Josefine Petersson, tel. 0702-501429 och, Cassandra Åkerblad tel. 0720-708970.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Servicetekniker

VVS-tekniker
Läs mer Nov 22
Servicetekniker till Göteborg/Ljung med omnejd
Vill du arbeta i ett tekniskt premiumbolag där man satsar mycket på individen? Vi söker en erfaren och engagerad servicetekniker inom VVS.
IMI Hydronic Engineering är ledande i branschen och utvecklar samt tillverkar hydroniska produkter och lösningar som skapar energieffektiva och kostnadseffektiva VVS-installationer. Våra lösningar säkerställer noggrann temperaturstyrning och bidrar till att skapa hållbara, komfortabla och energieffektiva byggnader att leva, arbeta och vistas i.


Vad har Eric Gustafsson, Customer Care Center Manager, att säga om tjänsten och företaget?
"IMI är ett innovativt premiummärke som ger stora möjligheter till att utbildas internt. Vi har en stor kunskap inom företaget och det finns alltid hjälp att få. En stor fördel är att vi har fabriken på plats här i Sverige, vilket ger oss tillgång till alla viktiga funktioner. IMI är ekonomiskt starka, vilket ger trygghet, och det är lätt att socialt skapa kontakter med trevliga kollegor. De värderingar IMI har sammanfaller med mina.
Som en del av IMI får du ta del av bland annat workshops och kickoffer ett par gånger per år. Vi sitter i fräscha och fina lokaler. IMI utvecklas hela tiden och det vill jag vara en del av. Ser fortsatt framemot många goda och trevliga år här på IMI"


Arbetsuppgifter
Som servicetekniker hos oss får du en varierad vardag där du arbetar med ett brett spektrum av våra produkter. Vi arbetar med innovativa och högkvalitativa produkter som är inriktade på värmesystem. I rollen kommer du att arbeta med garantiärenden, service och reparation av hydroniska produkter.
Du kommer att vara en nyckelperson för att säkerställa att våra kunders VVS-system fungerar effektivt och att högsta kvalitet bibehålls. Du kommer att tillhöra supportteamet, där du även svarar på kundernas tekniska frågor via e-post eller telefon vid behov. De flesta jobb utförs på dagsbasis, men övernattningar förekommer frekvent i rollen.
Din profil
För att lyckas i rollen som servicetekniker ser vi att du har tidigare erfarenhet att arbeta som tekniker och har arbetserfarenhet inom VVS, styr och regler. Du förstår arbetets natur och är bekväm med att hantera kundkrav, produktservice och installation.
Relevant teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Flytande svenska och engelska i tal och skrift
B-körkort

Du är en ansvarstagande, metodisk problemlösare som drivs av att utföra ett bra arbete med hög servicenivå. Du planerar, strukturerar och levererar dina åtaganden med kunden i fokus. Du trivs i sociala sammanhang och bygger förtroende hos våra kunder. Du är van vid att arbeta självständigt. Som person är du noggrann, envis, problemlösare, nyfiken och en lagspelare.


Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Malou Magnusson, 0707-58 87 45, och Josefine Petersson, 0702-50 14 29, på Intenso Teknikrekrytering.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Om IMI Hydronic Engineering IMI Hydronic Engineering tillhandahåller hydroniska lösningar för vattenburna värme- och kylsystem för att uppnå perfekt inomhusklimat med minimal energianvändning. Vårt syfte är Breakthrough Engineering for a better world och vi har ett starkt fokus på kvalitet och hållbarhet. Vi erbjuder produkter och lösningar inom tre nyckelområden; tryckhållning & vattenkvalitet, injustering och reglering samt rumstemperaturreglering, och våra varumärken har använts i över 100 000 byggprojekt världen över. Vi hämtar vår styrka från våra 2000 duktiga medarbetare, som finns i mer än 34 länder över hela världen. Med över 350 års kombinerad historia och vårt starka innovationsarv letar vi nu efter en ny kollega för att hjälpa oss att skapa förutsättningar för att forma morgondagens byggnader.
Läs mer på www.imi-hydronic.com

Ansök nu

Underhållsingenjör / Tankunderhållschef

Drift- och underhållsingenjör, anläggning
Läs mer Nov 13
Är du vår kommande Underhållsingenjör / Tankunderhållschef på St1 Refinery AB i Göteborg?
Att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi, det är vår vision och det som driver oss till ständig utveckling. Vår bransch står inför några av världens tuffaste miljöutmaningar och med 1 500 obemannade och bemannade tankställen i Norden samt eget raffinaderi har vi både möjligheten och viljan att ta ansvar och hitta lösningar som bidrar till förändring. Vi jobbar målmedvetet med att utveckla nya grönare drivmedel och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan. Just nu är vi i slutfasen med att starta igång ett av våra kommande tillskott på raffinaderiet, en produktionsanläggning för tillverkning av biodiesel. Anläggningen är ett av våra första stora steg mot visionen att bli den ledande producenten av CO2-medveten energi och resan dit har bara börjat! På St1 har vi en engagerade kultur av entreprenörskap och innovation.
Då vår tidigare tankunderhållschef valt att gå vidare internt till nya utmaningar söker vi nu dennes ersättare.
Har du erfarenhet och/eller gymnasieutbildning inom teknik eller motsvarande erfarenhet med inriktning maskinteknik?
Vill du vara anställd på en arbetsplats där du faktiskt kan påverka, på riktigt?
Trivs du i en atmosfär där alla får vara med, korta beslutsvägar samt trevliga kollegor?
Är du redo för nästa utmaning i arbetslivet?

Då är detta en möjlighet för dig!
Rollen som tankunderhållschef
Som tankunderhållschef hos oss spelar du en viktig roll, det finns nämligen bara en av dig hos oss. Tjänsten är placerad på underhållsavdelningen och du rapporterar direkt till underhållschefen.
I arbetsuppgifterna som tankunderhållschef ingår det att övergripande i projektform: budgetera, planera och samordna, planerat och oplanerat tankunderhåll. Du behöver samarbeta med både interna och externa parter för att lyckas i ditt uppdrag. I rollen ingår att också att arbeta med våra revisionsstopp.
Arbetet är varierande och det finns stor möjlighet till att påverka tjänstens utformning. Allt i löpande dialog med underhållschefen. Inget personalansvar ingår i dagsläget i tjänsten.
Exempel på mer specifika arbetsuppgifter:
Säkerställa årlig budget för tankparksunderhåll
Schemalägga och planera avställningar av tankarna tillsammans med Drift- och Produktplanering
Tillsammans med Driften, Inspektion och oberoende besiktningsman besluta omfattning av reparationer och underhåll
Ta fram ritningsunderlag och materialrekvisitioner tillsammans med konstruktionsavdelningen
Handla upp entreprenader
Bereda och planera respektive projekt med hänsyn till säkerhet, miljösamordning och tid
Uppföljning av projekt, främst avseende dokumentation och ekonomi
Se över och utföra förbättringsåtgärder inom tankunderhåll

Vem är du?
Du har lägst en teknisk gymnasienivå eller motsvarande erfarenhet med inriktning maskinteknik eller liknande. Exempelvis kan du har en bakgrund som Underhållsingenjör eller Projektledare med erfarenhet av tankunderhåll.
Du har tidigare arbetslivserfarenhet och minst fem års erfarenhet från mekaniska entreprenader på utförar- eller beställarsidan
Har du erfarenhet från underhåll inom processindustrin ser vi det som klart meriterande

Då arbetet präglas av samarbete och interaktion med både interna och externa kollegor förutsätter vi att du har gott ordningssinne, samarbetsförmåga och kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska. Du behöver också tycka det är roligt att arbeta i en bransch som befinner sig mitt i en förändringsresa. Här är sällan dagarna sig lika varandra.
Att arbeta inom processindustrin ställer höga krav på skyddsmedvetenhet och därför ser vi också att du är en ansvarsfull person som alltid strävar efter att förbättra din och dina kollegors arbetsmiljö.
Vi erbjuder
Ett utvecklande och spännande arbete i en bransch som är under stor förändring med flera spännande projekt
Bonuslön
Kollektivavtal - IKEM
Träningsmöjligheter, motionsbidrag samt subventionerad företagshälsovård
Andel i företagets vinstandelsstiftelse

Tjänsten är en tillsvidareanställning och ska tillsättas snarast. Urval sker löpande, därför ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.


Kontakt och ansökan
Vid frågor om tjänsten kontakta; underhållschef Henrik Teiffel, henrik.teiffel@st1.com
Vid frågor om avtal och förmåner; HR Åsa Westher, asa.westher@st1.com
Varmt välkommen att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att träffa dig!
Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes vänligen då vi sköter rekryteringen själva i enlighet med för denna rekrytering beslutad process.
Om St1
St1är ett finländskt energibolag som i sin verksamhet förverkligar sin vision om att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Bolaget undersöker och utvecklar företagsekonomiskt lönsamma energilösningar som är skonsammare för miljön. St1:s energitjänster och produkter sträcker sig från vindkraft till det bioavfallsbaserade bränslet Refuel RE85 med höginblandning av etanol. Bolaget har sex produktionsanläggningar för bioetanol i Finland, ett raffinaderi i Göteborg och sammanlagt 1200 St1- och Shellstationer i Finland, Sverige och Norge. Bolaget har sitt huvudkontor i Helsingfors.
St1 Refinery AB är ett av världens mest energieffektiva.?På ST1 Raffinaderi, som är beläget på Hisingen, arbetar drygt 250 experter inom oljebranschen med produktion och underhåll av anläggningen. Raffinaderiet är verksamt dygnet runt, året runt. Raffinaderiet är sedan 1997 miljöcertifierat enligt ISO 14001. Som arbetsgivare erbjuder vi bland annat bonuslön, utfyllnad av föräldraförsäkring vid barnledighet, träningsmöjligheter samt företagshälsovård.

Ansök nu

Sustainability Compliance Operator

Miljöhandläggare
Läs mer Nov 7
Sustainability Compliance Operator to Gothenburg / Helsinki
In St1, we make things happen for energy transition! St1´s vision is to be the leading producer and seller of CO2-aware energy. The Group researches and develops economically viable, environmentally sustainable energy solutions. St1 focuses on fuels marketing activities, oil refining and renewable energy solutions such as waste-based advanced biofuels and industrial wind power. The Group has 1290 St1 and Shell branded retail stations and gas filling points in Finland, Sweden and Norway. Headquartered in Helsinki, St1 employs currently more than 1200 people.
More information at www.st1.com
General description
Are you eager to join the front row of experts working together with our partners towards a more sustainable value chain? You will be working in our Sustainability, Public Affairs and Communications Business Unit, where we focus on creating new sustainable and profitable business opportunities for St1. We turn market knowledge and understanding into strategic projects and partnerships enabling transition of our value chain towards a more sustainable one. We are supporting and co-operating with the whole St1 Group at Nordic level.
As a part of our Nordic Sustainability Compliance team, your position will focus on operative coordination and administration of the sustainability data, related documentation, processes and reporting in all of our value chains on Nordic level, with main focus on HVO value chain. You will work in close collaboration with our traders, supply chain operations, business development and business technology team.
The workplace is preferably located in Gothenburg, but can also be in Helsinki. You will report to the Head of Sustainability Compliance, St1 Nordic which is in Helsinki.
Responsibilities:
Maintain and update sustainability data from our supply chains in St1’s sustainability mass balance system
Ensure data correctness and quality, as well as timely execution of the transactions
Develop sustainability mass balance processes and reporting with BI tools
Support St1 trading team, daily communications across supply chain
Participate in sustainability scheme auditing and reporting
Participate in overall development of sustainability compliance management on Nordic level
Maintain and develop customer reporting related to feedstock and product sustainability

Key success factors
Ideally you are either finishing your university studies or a recent graduate. Understanding of sustainability schemes and biofuel compliance is an advantage, but most important to succeed in this role is an interest to learn new things, enthusiasm to building up knowledge on biofuel compliance and determination to drive processes forward with our support.
In addition, we also hope you to have:
Hands-on attitude
Organized working manners, ability to take responsibility
Good communication skills
Ability and willingness to travel
Fluent verbal and written English
Previous experience or knowledge on mass balance handling and information systems is an advantage

St1 offers
An interesting and exciting job with large contact areas
Bonus salary
In Gothenburg we have gym, training facility and pool on site, as well as occupational health care

Other information
Start: According to agreement
Type of contract: Full-time
Selection: We have continuous selection, so submit your application as soon as possible if you are interested. In connection with applying for this position, you need to complete a logistics- and personality test. Please click on the link and follow the instructions: https://assessments.assessio.online/rsu/1qGxLMrm97yTHlba9MJsiJ/6gCx4Qf4ROcKIkEQ4N9Z28
Contact and application
For questions about the role, please contact Joni Saarikivi at Joni.Saarikivi@st1.com, Head of Sustainability Compliance. If you have questions about the recruitment process, you can contact Johanna Wernersson, HR Business Partner, at johanna.wernersson@st1.com.
We do not accept applications via email, all applications should be made through the application button.
Got interested? Would you like to join us in driving the energy transition?
We look forward to hearing from you - welcome with your application!

Ansök nu

Elektriker / Eltekniker

Industrielektriker
Läs mer Nov 8
Vi söker engagerade elektriker / eltekniker till Göteborg
En dag i framtiden säljer vi ingen fossil bensin eller diesel alls. Vill du ta chansen att arbeta med framtidens energi?
Att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Så låter visionen som får oss att kliva ur sängen varje morgon. Vår bransch står inför några av världens tuffaste miljöutmaningar och med 1 500 obemannade och bemannade tankställen i Norden samt eget raffinaderi har vi både möjligheten och viljan att ta ansvar och hitta lösningar som bidrar till förändring. Vi jobbar målmedvetet med att utveckla nya grönare drivmedel och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan.
Just nu är vi i slutfasen med att starta igång ett av våra kommande tillskott på raffinaderiet, en produktionsanläggning för tillverkning av biodiesel. Anläggningen är ett av våra första stora steg mot visionen att bli den ledande producenten av CO2-medveten energi och resan dit har bara börjat! På St1 har vi en engagerade kultur av entreprenörskap och innovation.
Arbetsbeskrivning
Tjänsten är placerad på vårt raffinaderi som är beläget på Hisingen precis vid Älvsborgsbron. I rollen som elektriker / eltekniker rapporterar du till avdelningschef för El & Automation, där arbetsgruppen består av både elektriker, elingenjörer samt styrsystemsingenjörer. Arbetet som elektriker är placerat i vår underhållsorganisation som totalt består av ca 70 anställda och inhyrda entreprenörer. Du arbetar med nya investeringsprojekt och underhållsprojekt, både självständigt och i nära samarbete med dina kollegor inom andra discipliner.
Utbildning och kompetensutveckling sker både internt och externt.
Din roll och dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att montera elektrisk utrustning, kontrollera, underhålla och reparera el och automatikutrustningar i vår anläggning. I arbetets art kommer du att arbeta med både hög- och lågspänning.
Vem är du?
Vi söker dig med gymnasieutbildning inom el eller eftergymnasial utbildning med inriktning mot industri, gärna med erfarenhet inom processindustrin. Meriterande är att du har erfarenhet inom ställverk. Vi ser gärna att du har erfarenhet av olika automationssystem exempelvis PLC-system, frekvensomriktare etc.
Som person har du lätt för att samarbeta, en öppen och positiv inställning samt kan arbeta under tidspress. Då arbetet till stor del utförs självständigt gillar du att arbeta under eget ansvar. Vi värdesätter initiativförmåga och engagemang högt. Vår arbetsmiljö kräver ett aktivt HSM-arbete (hälsa, säkerhet, miljö) så vi ser också att du är en ansvarsfull person som alltid strävar efter att förbättra din och dina kollegors arbetsmiljö.
Du kommer att ha mycket kontakt med andra personer inom företaget, därför är det viktigt att du kan uttrycka dig obehindrat på svenska, i såväl tal som skrift.
För arbetet krävs även att du har B-körkort då arbete utförs både inom och utom raffinaderiets område.
När erforderlig kompetens har uppnåtts ingår jourtjänst i befattningen.
St1 Refinery erbjuder
Ett utvecklande och spännande arbete i en bransch som är under stor förändring
Bonuslön
Träningsmöjligheter, motionsbidrag samt subventionerad företagshälsovård
Andel i företagets vinstandelsstiftelse m.m
Hälsoundersökningar

Kontakt och ansökan
Urval sker löpande, därför ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryterande chef: Per Åkeflo, per.akeflo@st1.com
Låter det intressant? Kul! Varmt välkommen att skicka in din ansökan via ansökningsknappen.
Vi ser fram emot att träffa dig!
Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes vänligen då vi sköter rekryteringen själva i enlighet med för denna rekrytering beslutad process.
Om St1
St1är ett finländskt energibolag som i sin verksamhet förverkligar sin vision om att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Bolaget undersöker och utvecklar företagsekonomiskt lönsamma energilösningar som är skonsammare för miljön. St1:s energitjänster och produkter sträcker sig från vindkraft till det bioavfallsbaserade bränslet Refuel RE85 med höginblandning av etanol. Bolaget har sex produktionsanläggningar för bioetanol i Finland, ett raffinaderi i Göteborg och sammanlagt 1200 St1- och Shellstationer i Finland, Sverige och Norge. Bolaget har sitt huvudkontor i Helsingfors.
St1 Refinery AB är ett av världens mest energieffektiva. På ST1 Raffinaderi, som är beläget på Hisingen, arbetar drygt 250 experter inom oljebranschen med produktion och underhåll av anläggningen. Raffinaderiet är verksamt dygnet runt, året runt. Raffinaderiet är sedan 1997 miljöcertifierat enligt ISO 14001. Som arbetsgivare erbjuder vi bland annat bonuslön, utfyllnad av föräldraförsäkring vid barnledighet, träningsmöjligheter samt företagshälsovård.

Ansök nu

Produktchef TA / Heimeier

Utvecklingschef
Läs mer Okt 31
Produktchef TA/Heimeier till Göteborg / Ljung
Nu söker vi en produktchef för att utveckla nästa generations energieffektivisering och optimering av inomhusklimat för fastigheter.
Som teknisk produktchef hos oss på IMI Hydronic Engineering ansvarar du för produkter inom injustering, styrning & ställdon samt termostatisk reglering. Du blir en viktig länk mellan våra tekniska team och resten av företaget och har ett nära samarbete med vår R&D avdelning och säljorganisation.
Dessutom blir du vår tekniska kontaktperson gentemot våra kunder när det gäller produktfrågor och skapandet av skräddarsydda lösningar. Din uppgift blir att säkerställa att vårt sortiment är anpassat efter kundernas behov och överensstämmer med de gällande lagkraven och marknadens krav.
IMI Hydronic Engineering är ledande i branschen och utvecklar samt tillverkar hydroniska produkter och lösningar som skapar energieffektiva och kostnadseffektiva VVS-installationer. Våra lösningar säkerställer noggrann temperaturstyrning och bidrar till att skapa hållbara, komfortabla och energieffektiva byggnader att leva, arbeta och vistas i.


Vad har Eric Gustafsson, Customer Care Center Manager, att säga om tjänsten och företaget?
"IMI är ett innovativt premiummärke som ger stora möjligheter till att utbildas internt. Vi har en stor kunskap inom företaget och det finns alltid hjälp att få. En stor fördel är att vi har fabriken på plats här i Sverige, vilket ger oss tillgång till alla viktiga funktioner. IMI är ekonomiskt starka, vilket ger trygghet, och det är lätt att socialt skapa kontakter med trevliga kollegor. De värderingar IMI har sammanfaller med mina.
Som en del av IMI får du ta del av bland annat workshops och kickoffer ett par gånger per år. Vi sitter i fräscha och fina lokaler. IMI utvecklas hela tiden och det vill jag vara en del av. Ser fortsatt framemot många goda och trevliga år här på IMI"


Vad tycker Sofie Bjurling, Produktchef Pneumatex, om att arbeta på IMI Hydronic Engineering?
"Jag började på IMI 2017 då jag hört mycket gott om det. Det är ett otroligt varierande arbete, den ena dagen är inte lik den andra vilket är superkul. Det mest stimulerande med jobbet är att det är mycket som händer och att det hela tiden finns något nytt att göra och lära sig. Det finns en enorm kunskapsnivå inom företaget och alla hjälps åt. Det är ett härligt gäng som är lyhörda och måna om varandra."


Arbetsuppgifter
Som produktchef hos oss blir du en viktig funktion i vår framtida utveckling av system och tjänster för effektiv och intelligent fastighetsstyrning. Din insats spelar en viktig roll i företagets utveckling genom att driva innovation och förändring. Agera tekniskt stöd i organisationen för att driva lönsam tillväxt
Ansvar för underhåll och utveckling av vår befintliga produktportfölj
Ledning av produktutvecklingsprocesser
Samarbete kring teknisk dokumentation
Samordning av konkurrensanalyser och insamling av marknadsinformation från säljteamet
Hantering av tekniska frågor och problem som uppstår
Webbinarier, säljsupportbesök, kampanjer
Hålla utbildningar internt & externt

Din profil
För att lyckas i din roll ser vi att du har ett stort tekniskt intresse med ett kommersiellt synsätt. Du har en förmåga att arbeta strategiskt och ett intresse för omvärlden. Du trivs med att arbeta nära verksamheten. Vidare är du en nyfiken, engagerad och kommunikativ person. Du har lätt för att samarbeta och skapa förtroende både internt och externt. Teknisk högskoleutbildning inom relevant område
Några års erfarenhet från likvärdig bransch
Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
Meriterande om du tidigare har arbetat i en liknande roll
Erfarenhet av styr är meriterande
Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Malou Magnusson, 0707-58 87 45, och Josefine Petersson, 0702-50 14 29, på Intenso Teknikrekrytering.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!


Om IMI Hydronic Engineering IMI Hydronic Engineering tillhandahåller hydroniska lösningar för vattenburna värme- och kylsystem för att uppnå perfekt inomhusklimat med minimal energianvändning. Vårt syfte är Breakthrough Engineering for a better world och vi har ett starkt fokus på kvalitet och hållbarhet. Vi erbjuder produkter och lösningar inom tre nyckelområden; tryckhållning & vattenkvalitet, injustering och reglering samt rumstemperaturreglering, och våra varumärken har använts i över 100 000 byggprojekt världen över. Vi hämtar vår styrka från våra 2000 duktiga medarbetare, som finns i mer än 34 länder över hela världen. Med över 350 års kombinerad historia och vårt starka innovationsarv letar vi nu efter en ny kollega för att hjälpa oss att skapa förutsättningar för att forma morgondagens byggnader.
Läs mer på www.imi-hydronic.com

Ansök nu

Technical Support Engineer / Application Engineer

Applikationsingenjör
Läs mer Okt 27
Technical Support Engineer / Application Engineer
Stockholm / Gothenburg
At Schaeffler, you will work in a dynamic technology company in an international environment with market-leading products. Our innovative corporate culture, with a strong entrepreneurial spirit, gives you great opportunities to shape your own path to success and development.
In this role as Technical Support Engineer you will be a part of Schaeffler Technology Center-Nordic. STC act as the regional interface within Nordic and Baltikum for product and application support and handles technical inquires within product development and customized solutions. You will work broadly within our various business units.
Job description
As Technical Support Engineer you will work closely with our customers and sales organization to deliver technical solutions and advisory. You will be a central person internally bringing technical expertise to the market, build technical relationships and work broadly within our product and service offering, which includes various types of bearings, linear bearings, mounting support, condition monitoring, training, reconditioning etc.
In the role, you will collaborate with your German colleagues in the various business units regarding technical support – design solutions, calculation, failure analysis, complaints. The position also includes certain sales responsibility where you use your technical expertise to define measures, value proposition and offers according to the identified customer needs. You will be stationed in our office in Arlandastad or Gothenburg and conduct customer visits when needed.
Actively via technical expertise provide technical support and identify and drive new business opportunities
Support the sales engineers with appropriate documentation and presentation material
Preparation of customer-specific design solutions and formulation of technical proposals
Perform calculations, simulations, and optimizations
Carry out training internally and at customers
Actively identify and coordinating of engineering activities and nutering of customer relations

Your profile
To be successful in this role you have a significant technical background and are passionate about creating value for the customer and colleagues. You are communicative, comfortable giving presentations, create networks and work in teams. You have a commercial awareness and an investigative mindset and thrive when you get to use your problem-solving abilities.
Perhaps you have your depth in technology and now want to combine that with a more business-focused role, or you are currently working as a salesperson and want to focus more on technology. If you have more practical experience from example, service or maintenance, we see that as positive.
Technical education within machine design, machine elements, production engineering, or similar experience
You are familiar with CAD drawing and calculations
Knowledge and experience in automation and mechatronics are meritorious, also if you have worked towards the process industry
Solid interest in new technologies like e-mobility and industry 4.0
Fluent in English and Swedish, both writing and speaking. German is meritoriousContact and application
In this recruitment we are working with recruitment consultant Maria Ahlén, 0708-49 02 88, at Intenso Teknikrekrytering.
Send your application through the application button. Please apply asap as applications are processed continuously.
We welcome your application!

Schaeffler Group – We pioneer motion
As a leading global supplier to the automotive and industrial sectors, the Schaeffler Group has been driving forward ground-breaking inventions and developments in the fields of motion and mobility for over 75 years. With innovative technologies, products, and services for electric mobility, CO2-efficient drives, Industry 4.0, digitalization, and renewable energies, the company is a reliable partner for making motion and mobility more efficient, intelligent, and sustainable.
The technology company manufactures high-precision components and systems for powertrain and chassis applications as well as rolling and plain bearing solutions for a large number of industrial applications. The Schaeffler Group generated sales of approximately EUR 13.9 billion in 2021. With around 83,000 employees, Schaeffler is one of the world’s largest family companies. With more than 1,800 patent applications in 2021, Schaeffler is Germany’s third most innovative company according to the DPMA (German Patent and Trademark Office).
Read more?at?www.schaeffler.com

Ansök nu

Servicetekniker

Servicetekniker, maskin
Läs mer Okt 23
Servicetekniker till Göteborg
Vi söker nu dig som vill vara med i vårt växande team på sju personer där service och kundnöjdhet står i fokus. Vi erbjuder en varierande roll där du får möjlighet att påverka och kommer vara en viktig person för vår serviceverksamhet i Göteborg. Vår verkstad och hämtlager ligger i Hisings Kärra, där vi idag är fyra personer.
Arbetsbeskrivning
Som servicetekniker hos oss kommer du att arbeta med service och underhåll av våra pumpar, verktyg och övriga maskiner för vår uthyrningsverksamhet. Arbetsdagen kommer bli varierad då du pendlar mellan uppgifter som att lasta och lossa maskiner, genomföra skadekontroller, rengöra och funktionskontrollera maskiner samt utför vissa reparationer. Det dagliga arbetet utförs från vår verkstad i Göteborg men du kan ibland behöva supportera våra kunder på fältet alt. övriga filialer vid behov. Du ansvarar för inköp av reservdelar och inventering på lagret samt har kontakt med våra leverantörer.
Din profil
Vi söker dig som har stort intresse för teknik och mekanik och som självständigt kan prioritera och driva på ditt eget arbete. Som person är du noggrann, ordningsam, flexibel och serviceinriktad samt trivs med att jobba med problemlösning.
Du är bekväm med att kommunicera på engelska då du kommer samarbeta och få support via våra leverantörer i bland annat England. Våra kunder kommer gärna in för att få goda råd och tips, så meriterande är vana från VVS / VA-branschen men inget krav.


Vi bad Pontus, vår mekaniker / reparatör i Göteborg att beskriva en vanlig arbetsdag:
"En typisk arbetsdag kan vara att jag på morgonen kollar upp vilka ordrar som skall skickas till kund, och om något behöver packas i ordning. Därefter ser jag över att pumparna är tvättade, servade och är redo för att skickas ut till nästa kund.
Vi har en stor variation på produkterna vi hyr ut, allt ifrån pumpar som väger flera ton, till en liten adapter. Allt behöver kvalitetssäkras, underhållas och ibland lagas eller bytas ut. Det händer också att vi får en expressorder som gör att vi måste omprioritera arbetet och jobba väldigt snabbt och fokuserat under en stund - jag gillar när det är lite action ibland. Det händer även att jag ärute på fältet för att felsöka och reparera på plats."


Urban som är ansvarig för vår uthyrningsverksamhet berättar kort:
"Det går väldigt bra för oss och utvecklingen har faktiskt gått ännu snabbare än vi trodde.
Några av fördelarna jag uppskattar med att arbeta här är prestigelösheten och tilliten som finns bland ledningen, vi har en platt organisation med korta beslutsvägar. Det är frihet under ansvar som gäller. Som ledare strävar jag efter att vara både lyhörd, tydlig, lyssnande och närvarande."
Här kan du läsa hela intervjun med Pontus och Urban: https://career.masterhelp.se/ibeco


För jobbet som servicetekniker behöver du ha:
Erfarenhet av att ha arbetat som ex. servicetekniker eller med verkstadsarbete - antingen via privat intresse eller genom arbetslivserfarenhet
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
B-körkort

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
Vi erbjuder
En platt organisation med högt i tak och mycket frihet under ansvar. Vi har goda utvecklingsmöjligheter, både inom företaget, och inom Uniwater koncernen. Vår personal är viktig för oss och därför är vi både kollektivanslutna och erbjuder friskvårdsbidrag.


Kontakt och ansökan
Har du enklare frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta Maria Ahlén på Intenso Teknikrekrytering, 0708–490288. För mer specifika frågor om tjänsten kontakta Urban Edlund på Ibeco, 0733–103700.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!


Om IBECO
Ibeco är en del av Uniwater som är en av Nordens ledande koncerner med specialister inom VA-tekniska lösningar. Koncernen omsatte 2022 ca 800 MSEK och hade 270 anställda. Verksamhetsgrenar inom koncernen: Norvatek, Dala Kommunalteknik och Rostfria VA-system – Pumpstationer med brunnar i betong, plast och rostfritt, ASB – Automation och elskåp och ELVA/Emendo – Renings- och vattenverk, IBECO, ABAT och Proco – Produkter inom VA och VVS, Svanesundsrör – Solutions specialister på PE-svetsningar.
Läs mer om Ibeco på www.ibeco.se

Ansök nu

Konstruktör?inom mekatronik

Elektronikkonstruktör
Läs mer Okt 18
Konstruktör?inom mekatronik till Göteborg
Är du en person med stort driv som trivs med varierande arbetsdagar, där du får arbeta med nischade tekniska lösningar i framkant? Då kan rollen som konstruktör på Load Indicator AB vara något för dig!
Arbetsuppgifter
Som konstruktör hos Load Indicator arbetar du i en bred och utvecklande roll med mycket ansvar. Du konstruerar allt från unika lösningar till större serieproduktioner samt modifiering inom lastceller och töjninggivare. Det kan vara på uppdrag av kund, interna projekt i produktion eller fältverksamhet. Du kommer också att stötta försäljningsarbetet. Du bidrar till att förbättra företagets processer inom utvecklingsarbete tillsammans med den tekniska chefen, samt är med i utvecklingen av nya produkter och lösningar.
Vidare kommer du även:
Utföra konstruktionsritningar och enklare FEM beräkningar
Ha kontakt med leverantörer för utveckling av tekniska komponent samt inköp
Applicera trådtöjningsgivare, både in-house och på plats hos kund
Upprätta och underhålla strukturer/artiklar i affärssystemet
Arbeta med support mot kunder

Vad har Philip Carlsson, VD, att säga om Load Indicator?
"Load Indicator har en spännande och intressant position på marknaden där våra kunder värdesätter vår kompetens och långa erfarenhet kring våra produkter och tjänster. Vi skall vara det självklara valet inom kraftmätning för tryck, drag och vrid.
Vi främjar en aktiv livsstil utanför arbetet genom generöst friskvårdbidrag, men även flexibla arbetstider och fokus på företagshälsovård. Tillsammans utför vi personalaktiviteter under året för att utveckla vår sammanhållning samt uppmärksamma framgångar.
För att trivas i rollen som konstruktör behöver du ha förmågan att hantera olika uppgifter, högt som lågt. Att du är nyfiken och tekniskt intresserad av våra produkter och lösningar är också en viktig del. Vi främjar personlig utveckling genom utbildning och aktivt ledarskap."


Din profil
Högskoleingenjör inom elektroteknik, maskinteknik eller liknande
Goda kunskaper i CAD (Solid Works eller liknande programvara)
Erfarenhet av att arbete med mekatronik eller mekanik / elektronik
Minst tre års erfarenhet av konstruktion eller en mätteknisk tjänst
Gärna praktisk erfarenhet av lastceller och töjninggivare

Som person är du engagerad och prestigelös, du drivs av att hitta lösningar och gillar att vara ”hands on” med tekniken. Du är självständig men samtidigt en teamspelare som vill utvecklas tillsammans med andra. Du är kommunikativ och har förmåga att förstå kundens behov och värde utifrån ett värdeskapande perspektiv för bolaget, samt har ett stort tekniskt intresse.
Vi erbjuder
Med både utveckling och produktion i huset får du ett varierande arbete med stora utvecklingsmöjligheter och frihet att styra din vardag samt dina arbetsuppgifter själv.
Hos oss får du jobba på en arbetsplats med härlig stämning och trevliga kollegor.


Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Cassandra Åkerblad 0720–708970 och Josefine Petersson, 0702–501429, på Intenso Teknikrekrytering.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Om företaget
Load Indicator ingår sedan 2016 i Lagercrantz Group, en teknikkoncern, noterad på NASDAQ Stockholm, som omsätter drygt 7,2 Mdr i de ca 70 dotterbolagen med totalt ca 2400 anställda. Lagercrantz-koncernens filosofi är att dotterbolagen ska drivas som självständiga enheter och man ges därför stor frihet att få utveckla bolagets verksamhet.
Load Indicator är ett nischat teknikbolag med ca 15 anställda?som omsätter ca 30 MSEK med god lönsamhet. Vi levererar högkvalitativa lösningar av töjningsgivare och lastceller för ökad process- och kvalitetskontroll. Våra kunder består av allt från stora internationella koncerner till mindre företag. De är verksamma i ett flertal branscher – bland annat bilindustrin, tillverkningsindustrin, forskning, utveckling, medicin- och läkemedelsindustrin. Vi erbjuder egna produkter, men också en flexibel produktion från prototyp till serietillverkning.
Läs mer på www.loadindicator.se

Ansök nu

Lagerchef / Depåansvarig

Lagerchef
Läs mer Okt 17
Lagerchef / Depåansvarig till Göteborg
Vill du arbeta i en organisation som satsar på människan och laget? Vill du växa med oss? Här arbetar vi högt och lågt, stort och smått. Välkommen till IBECO!
Vad gör en depåansvarig på IBECO?
Som depåansvarig har du det övergripande ansvaret för vår depå och dess dagliga verksamhet i Göteborg. Din roll är bred och passar dig som drivs av variation i arbetet. De huvudsakliga arbetsuppgifterna sträcker sig från att leda dina medarbetare i vardagen, till att vid behov behöva kavla upp ärmarna och hoppa in där det behövs - vilket kan vara allt från inleveranser / ordermottagning till utleveranser. Du kommer också att deltaga i diskussioner avseende personal, samt investeringar i lokaler, inventarier och maskiner.
Ditt arbete genomsyras av engagemang och teamkänsla för att tillsammans med övriga kollegor utveckla och driva depån i en positiv riktning. Du kommer att arbeta på vår depå i Hisings Kärra (Orrekulla).


Några ord från Erik Berglund, VD
"Jag har jobbat på Ibeco sedan 2012 och har arbetat inom försäljningsorganisationen tidigare, både som utesäljare och säljledare.
Jag uppskattar att vem som helst kan komma med idéer och det finns ingen rädsla för att säga var man tycker. Depån i Göteborg har en mycket spännande tillväxtresa framför sig.
Jobbet som depåansvarig är varierande, den ena dagen är inte den andra lik och kommer passa dig som uppskattar ett varierande arbete med ansvar. Du kommer att leda tre engagerade och kunniga medarbetare och depån förväntas växa under den kommande perioden."
Läs mer om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/ibeco


Din profil
Till denna roll som depåansvarig söker vi dig som vill ha ett omväxlande arbete som kräver stor flexibilitet, samarbete, teamanda och möjlighet till påverkan. Du är en doer och ledare som bidrar med god stämning i det sociala sammanhanget. Du leder genom en god förmåga att lyfta och få med dig andra och som person är du prestigelös, lyhörd och skapar delaktighet på arbetsplatsen. Du ser det som självklart att ditt ledarskap utgår från Ibecos värderingar som bygger på Kunskap, Gemenskap och Kvalitet.
Du möter kollegor och kunder som hämtar material på depån med ett leende och tycker om att leverera bra kvalitet och service. Arbetet är omväxlande så du är flexibel och gillar när dagarna inte är sig lika. Du är van vid att hålla många bollar i luften då du förväntas ansvara för personal, arbetsmiljö, säkerhet, kvalitet, samt administration inom depån.
Dina kunskaper:
Några års erfarenhet av liknande roll, exempelvis som depåansvarig, lagerchef eller platschef
Goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift
B-körkort

Vi erbjuder
En platt organisation med högt i tak och mycket frihet under ansvar. Vi har goda utvecklingsmöjligheter, både inom företaget, och inom Uniwater koncernen. Vår personal är viktig för oss, och därför är vi både kollektivanslutna och erbjuder friskvårdsbidrag.


Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Maria Ahlen, tel. 0708-490288.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Om IBECO
IBECO är ett agenturföretag som grundades 1968. Verksamheten är koncentrerad till teknisk försäljning och uthyrning inom VA, VVS och Industri. Vi vänder oss till kommuner, VA-/VVS-entreprenörer samt industrin och samarbetar med alla VA/VVS grossister. Vår strävan är hög tillgänglighet och servicegrad för kunden. IBECO är representerade i hela Sverige och Norge. Vi har lager och kontor i Borlänge, Göteborg och Stockholm. 2019 förvärvades Ibeco av Uniwater, en av Nordens ledande aktörer inom vatteninfrastruktur och VA- lösningar.
Läs mer om oss på www.ibeco.se

Ansök nu

Projektledare Marin Service

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Okt 10
Projektledare Marin Service
Göteborg
Som projektledare?får du en viktig och drivande roll hos Scanunit där du kommer leda reparation-, underhåll-, installation- och ombyggnadsprojekt på fartyg.
Projektledaren är ansvarig för att nå de affärsmässiga målen för projekten med fokus på kostnad, tid och kvalitet, men även hitta nya affärsmöjligheter på kundernas fartyg. Som projektledare krävs det att man håller sig uppdaterad på vad som händer i projekten och arbetsuppgifterna innefattar bland annat planering, styrning och uppföljning.
Scanunit kan erbjuda ett intressant arbete i en dynamisk industri där du som projektledare kommer att ingå i Scanunits tekniska avdelning och rapportera till CEO. I Sverige har de kontor i Helsingborg och Göteborg och du kommer att vara placerad i Göteborg.


Vad säger Daniel Plays, projektledare, om hur det är att jobba på Scanunit?
"I’m a computer engineer, who started in this company on the bottom around 15 years ago. I went through the thousand kinds of work we do in Scanunit. The attraction was to continue to work and see how all is organized, calculated, and executed.
To work at Scanunit is a kind of adventure, as despite of planned projects we are facing a lot of emergency repairs/works over the year. You never know what the day can bring to you. We are mixed Polish and Swedish so that brings a lot of fun, with cooperation in the workshop or onboard the vessels.
The most stimulating part of the work is meeting new people, visiting new places and working in a good team. A big benefit is being a part of the company/family with a good name and history."


Arbetsuppgifter och ansvarsområde
Leda, dokumentera och leverera projekt enligt avtal med kund
Anskaffa material och resurser enligt projektplan samt leda och fördela personalens arbete
Kontakt med myndigheter, kunder och?bemanningsbolag för extra personal vid behov
Utöka verksamheten med nya och gamla kunder och offerera enligt förfrågan
Fakturera projekt enligt plan och direktiv
Inför varje projekt göra en riskbedömning samt tillse att personal använder personlig skyddsutrustning när detta krävs
Tillse att avvikelser dokumenteras och projekthandlingar arkiveras?samt redovisning av projekt

Det dagliga arbetet består huvudsakligen av att kommunicera med personal, kunder och leverantörer för att vara uppdaterad och delaktig genom hela projektprocessen.
Som projektledare kommer du tillsammans med kund ta fram en teknisk lösning som sedan implementeras på fartyg. Du ansvarar för att projekten blir levererade enligt avtal och överenskommelse med kund. Fokus ligger på att säkerställa kvalitén på att allt utfört arbete är i enlighet med kundens och Scanunits höga krav.
Projekt för reparation och underhåll varierar mellan 24 timmar upp till tre veckor, beroende på om fartyget är i hamn eller ute till sjöss. Projekt gällande installation och ombyggnad kan vara tre till fyra månader. Det förekommer att man ibland följer med ut till fartyg för att möta kunden/besättning och även åka med en kortare period.


Vad säger Marcin Mikolajczak, CEO, om Scanunit?
"Jag valde att börja jobba på Scanunit då bolaget är i en förnyelsefas, med ambition att leverera projekt med större värde än man gjort hittills. Jag ville vara med och påverka denna utveckling. Att jobba inom Scanunit är väldigt varierande. Varje fartyg och projekt vi jobbar med är unikt. Vi jobbar med frihet under ansvar och man får alltid planera sitt arbete själv.
Varje dag är unik och kan inkludera planering, fartygsbesök, möte med kund, projektförvaltning och annat. Vår framtidsvision är att med fokus på den marina sektorn bli en föredragen leverantör av komplexa ombyggnadsprojekt och systeminstallationer på västkusten.
För att lyckas i tjänsten behöver du vara mycket strukturerad samt kunna planera och delegera. En hög social kompetens är ett krav för bra relationer till våra kunder och leverantörer. Resor till olika projekt eller kunder är en stor del av det dagliga arbetet."


Kvalifikationer
Minst fem års erfarenhet av att driva kundprojekt med miljonomsättning
Minst?fem års ledarerfarenhet
Sjöingenjör /?civilingenjör med maskinteknisk inriktning / Naval Architect
Mycket god svenska och engelska i tal och skrift
God datorvana och van användare av Outlook, Word, Excel samt Microsoft Project

Din profil
Vi söker dig som är en driven och tekniskt kvalitetsmedveten projektledare med erfarenhet från marin industri. Du har en god förståelse för det affärsmässiga och har erfarenhet av att leda både stora och mindre kundprojekt. Vi förväntar oss att du är noggrann, strukturerad och samtidigt kan ha många bollar i luften. Hög social kompetens är ett krav för bra relationer både till Scanunits kunder och leverantörer samt internt. Resor till olika projekt eller kunder är en del av det dagliga arbetet.


Ansök idag
Scanunit tar hjälp av Intenso Teknikrekrytering i denna process. Välkommen att kontakta Tina Kervall?på tel. 0720-762334 vid frågor, och ansök gärna snarast via webbformuläret då ansökningar hanteras löpande.
Välkommen med din ansökan!


Om Scanunit
Founded within Broströms in the 1960s, Scanunit AB became independent in 1988 in Gothenburg, specializing in effective shipping solutions. By 2017, Ahlmarks Line, a primary shareholder, fully acquired us (www.ahlmarks.se). Our headquarters is now in Helsingborg, with a significant branch in Gothenburg.
We've consistently grown from 1.8 million SEK turnover in 1988 to over 90 million SEK now, with our dedicated team of 30+ professionals delivering top-quality services.
As Scandinavia's leading provider of integrated shipping maintenance, we offer a single-source solution that is both environmentally friendly and cost-effective.
Läs mer om Scanunit via:?www.scanunit.se

Ansök nu

Processingenjör

Processingenjör, kemiteknik
Läs mer Okt 9
Processingenjör
Göteborg
En dag i framtiden säljer vi ingen fossil bensin eller diesel alls.
Att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Så låter visionen som får oss att kliva ur sängen varje morgon. Vår bransch står inför några av världens tuffaste miljöutmaningar och med 1 500 obemannade och bemannade tankställen i Norden?samt eget raffinaderi har vi både möjligheten och viljan att ta ansvar samt hitta lösningar som bidrar till förändring. Vi jobbar målmedvetet med att utveckla nya grönare drivmedel och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan. På St1 har vi en engagerade kultur av entreprenörskap och innovation.
St1 erbjuder möjlighet till att växa samtidigt som du får påverka och vara en del av vår omställning. Vår resa gentemot en produktion som i framtiden är oberoende av fossila material har bara börjat. Hos oss kan du göra skillnad, på riktigt!
Om tjänsten
Vi söker nu en processingenjör till raffinaderiet i Göteborg, som vill arbeta med processoptimering och utveckling i ett ledande energiföretag.
Arbetsuppgifter
Som processingenjör kommer du att tillhöra vår processtekniska avdelning, som är ett team av processingenjörer som ger service och teknisk rådgivning till övriga funktioner på raffinaderiet. Du kommer tilldelas ett ansvarsområde inom vilket du ansvarar för daglig optimering, utredningar och framtida projekt.
Vidare kommer du att:
Ha ett nära samarbete med planerings-, drift- och underhållspersonal för att optimera driften av anläggningarna
Arbeta i projekt för att utveckla och genomföra projekt med målsättning att förbättra säkerhet, tillförlitlighet och effektivitet på våra anläggningar
Tillse att mätningar och beräkningar ligger inom ramen för miljölagstiftning
Utveckla och optimera applikationer för avancerad processkontroll i anläggningarna
Utbilda personal i processtekniska frågor

St1 erbjuder:
Ett intressant och spännande arbete med stora kontaktytor
En platt organisation där kommunikations- och beslutsvägar är korta
Goda förutsättningar för att utvecklas i sin roll som processingenjör
Ett utvecklande arbete i en bransch som är under stor förändring med flera?kommande spännande projekt
Bonuslön och utfyllnad av föräldraförsäkring vid barnledighet
Träningsmöjligheter (både gym, träningsanläggning och pool finns på siten) samt företagshälsovård
Subventionerade aktiviteter där vi hittar på roliga saker tillsammans

St1 söker dig som:
Har?civilingenjörsexamen inom exempelvis?kemiteknik
Meriterande är tidigare erfarenheter från processindustrin
Tycker om problemlösning och har god analytisk förmåga
Tar eget ansvar och egna initiativ samt trivs att jobba i ett stundtals högt tempo i en organisation med korta beslutsvägar
Kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift
Finner det motiverande att få vara en del av vår vision i en bransch under omställning

Som person är du:
Självgående
Ansvarstagande
Initiativtagande
Flexibel

På vår karriärsida kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss: https://career.masterhelp.se/st1-refinery
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning:?Heltid
Placering:?Göteborg, Hisingen
Urval: Vi har löpande urval så skicka in din ansökan så snart det är möjligt vid intresse. Intervjuer kommer att påbörjas under Augusti.
Kontakt:
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linus Ögren, Process Technology Manager, linus.ogren@st1.com. Har du frågor om rekryteringsprocessen kan du kontakta Johanna Wernersson, HR Business Partner, johanna.wernersson@st1.com.


Vi ser fram emot att höra av dig - varmt välkommen med din ansökan!


Om St1
St1är ett finländskt energibolag som i sin verksamhet förverkligar sin vision om att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Bolaget undersöker och utvecklar företagsekonomiskt lönsamma energilösningar som är skonsammare för miljön. St1:s energitjänster och produkter sträcker sig från vindkraft till det bioavfallsbaserade bränslet Refuel RE85 med höginblandning av etanol. Bolaget har sex produktionsanläggningar för bioetanol i Finland, ett raffinaderi i Göteborg och sammanlagt 1200 St1- och Shellstationer i Finland, Sverige och Norge. Bolaget har sitt huvudkontor i Helsingfors.
St1 Refinery AB är ett av världens mest energieffektiva. På ST1 Raffinaderi, som är beläget på Hisingen, arbetar drygt 250 experter inom oljebranschen med produktion och underhåll av anläggningen. Raffinaderiet är verksamt dygnet runt, året runt. Raffinaderiet är sedan 1997 miljöcertifierat enligt ISO 14001. Som arbetsgivare erbjuder vi bland annat bonuslön, utfyllnad av föräldraförsäkring vid barnledighet, träningsmöjligheter samt företagshälsovård.
Läs mer på?www.st1.com.

Ansök nu

Teknisk säljare

Utesäljare
Läs mer Sep 25
Teknisk säljare
till Sydvästra Sverige
Tappex Sweden står inför en spännande och expansiv fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Vi erbjuder fästelement och infästningar för plast, tunnplåt och gjutgods. Med kunskap och engagemang hjälper vi våra kunder till bästa produkt och lösning.
Om rollen
Tjänsten som teknisk säljare innebär att du ansvarar för hela säljprocessen i ditt område och kommer bearbeta befintliga kunder men också ha ett stort fokus att etablera nya. Kunderna du kommer ansvara för finns i sydvästra Sverige (Jönköping till Ystad och upp mot Dalsland) vilket medför en hel del resor där det även kan förekomma övernattningar. Vårt mål är att alltid försöka ge kunden bästa möjliga service och kundnytta och därigenom skapa långsiktiga relationer.


Vad har Tommy Lejon, logistikchef, att säga om hur det är att jobba på Tappex?
"Vi är duktiga på infästningar i plast, tunnplåt och gjutgods, men vi ska bli ännu bättre. Vi satsar nu på vår förmåga att ge kunden en totalupplevelse av bästa support, både i leveranskvalitet och teknisk kompetens. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs.
Vi har en familjär stämning, där alla känner varandra väl. Vi är mitt inne i en resa mot större marknadsandel, med ett uttalat mål att vara en attraktiv arbetsgivare och jobbar aktivt för personalens välmående.
Den kombinationen borgar för en spännande och härlig tid framåt. Våra värdeord Glädje, Ansvar och Nyfikenhet speglar vårt bemötande i egna gruppen och mot kund, men också den framåtanda som finns."


Vi erbjuder dig ett självständigt och varierande arbete som teknisk säljare i ett väletablerat familjärt företag där vi har fokus på kvalitet i allt vi gör. Vi arbetar mot gemensamma mål och du kommer få stöttande och engagerade medarbetare. Du kommer att ha en mycket viktig roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. Vi har marknadsmässiga bra villkor med fast lön och möjlighet till bonus. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och tycker att detta låter som en spännande utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.


Vad säger Janne Persson, teknisk säljare, om Tappex?
"På Tappex har man frihet under ansvar, det är korta beslutsvägar, bra kollegor och en hög teknisk kompetens. Jag tycker om att varje vecka få besöka kunder och erbjuda kunden den bästa möjliga lösningen."


Din profil
Du har erfarenhet av försäljning mot tillverkande industrier samt ett stort tekniskt kunnande och intresse
Du har ett stort affärssinne, inger förtroende och har förmågan att på ett naturligt sätt skapa långsiktiga relationer med våra kunder
Du är självgående, har gott om driv och energi och vet att närvaro ute hos kund ger resultat
Du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift
Goda IT-kunskaper
B-körkort

Du bor i lämpligt inom distriktet och kommer utgå från hemmakontor.


Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Julia Derblom. Du når Julia på tel. 08-51481644.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi påbörjar intervjuerna direkt efter semestern.
Välkommen med din ansökan!
Om företaget
Vi har en lång och gedigen bakgrund inom fästelement. Det som idag är Tappex startade i Stockholm redan 1943. I dag ägs vi av Tappex Thread Inserts Ltd, en stark och tekniskt kunnig aktör på den europeiska marknaden. Moderbolaget finns i England och vi har dessutom ett systerbolag i Finland.
Från små kretskort till stora flygplan. Vi på Tappex erbjuder fästelement och infästningar för plast, tunnplåt och gjutgods. Våra produkter sitter i allt från små kretskort till stora flygplan. Oavsett bransch och nisch hjälper vi våra kunder till bästa möjliga produkt och lösning, tack vare vår gemensamma kunskap och vårt stora engagemang.

Ansök nu

Revisor

Revisor
Läs mer Sep 22
Revisor
Göteborg
Reply Redovisning & Revison AB söker en revisor som brinner för att hjälpa små och medelstora företag i deras vardag. Vi arbetar med en nära kundkontakt i kombination med den digitala världen.
Reply arbetar för att ha en härlig gemenskap både på kontoret och utanför, där nära och kära står högt i fokus.?Vi kan erbjuda dig ett fritt och utvecklande arbete med glada och trevliga kollegor i en lättsam och avslappnad miljö.
Vi sitter i Gårda i Göteborg där vi varje dag möts av ESS stora hotellsatsning Jacy’z fantastiska entré, där har tillgång till gemensamhetsytor som är förknippat med detta. Kineum som denna vackra byggnad heter består av två högre torn. För att ta sig till vårt kontor som ligger på sjunde våningen så passerar man receptionen och en trevlig loungemiljö, för att sedan ta hissen upp till vår moderna kontorslokal som blivit anpassade efter våra önskemål. Samtliga anställda har varsitt kontorsrum.


Vad säger Fredric Alm, auktoriserad revisor FAR, om Reply?
"Jag startade Reply för att det fanns mer att tillföra kunderna än enbart en granskning av verksamheten, jag brann för att hjälpa kunderna att se framtida möjligheter. Jag är själv uppvuxen i en småföretags familj och förstod tidigt behovet av rådgivning inom ett bredare perspektiv och har aktivt utvecklat det till kunderna idag.
På Reply får du ett fritt, självständigt arbete med trevliga kollegor och kunder att dela dagen med i våra nya och fräscha lokaler. Då vi sitter i samma lokaler som Jacy’z är en härlig AW enbart en hissknapptryckning bort. Vi satsar alltid på att ha en årlig höst-kick-off för att dra igång och vässa oss inför säsongen, julfest och sommarfest där även respektive bjuds in.
Här är i princip är ingen dag den andra lik, man arbetar ibland hemma, på kontoret eller hos kunder runtom Göteborg. Vi lär oss något nytt varje dag och tillsammans stärks vi av att bakom varje hinder finns en möjlighet."


Är du den vi söker?
Älskar du att arbeta med revision och gör det sedan några år tillbaka?
Har du som mål att själv bli påskrivande revisor eller är du redan där och vill få möjligheten att utveckla dig och gå vidare?
Har du erfarenhet från arbete med ägarledda företag där du har jobbat mot företagsledningen med både redovisningsfrågor och frågor som rör företagets och ägarens skattesituation?
Ser du revisionen som ett underlag för att ge dina kunder bättre rådgivning i deras vardag?
Är du en god lyssnare med en bra pedagogisk förmåga för att vara ett värdefullt bollplank till dina kunder och kollegor?
Drivs du av att finnas och verka i en organisation under ständig utveckling där ständiga förbättringar är ett av våra motton?
Vill du vara med och påverka arbetsmetoder och arbetsmiljö?
Är du en positiv person som ser lösningar och möjligheter?Vi erbjuder dig det lilla företagets alla fördelar!
Ett fritt och stimulerande arbete inom redovisning
Ett gott gäng kollegor att utveckla och utvecklas med
Stor frihet att komma med egna initiativ och förbättringar
En möjlighet att anpassa vårt sätt att arbeta med ny teknik och nya arbetsmetoder
Möjligheter till utbildningar, konferenser och kurser för att nå dina framtida mål
Marknadsmässig lön är en självklarhet, samt det lilla extra som gör att du känner dig som en viktig kugge i vårt företagLåter detta som en intressant arbetsplats?


Kontakt och ansökan
Har du frågor angående företaget eller tjänsten, kontakta Fredric Alm, Auktoriserad revisor FAR, på tel. 031-7887644.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
För mer information om oss läs mer på https://reply.se/jobba-hos-oss/
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Automationstekniker / Underhållstekniker

Automationstekniker, elektronik
Läs mer Sep 11
Vi söker en Automationstekniker / Underhållstekniker
Har du erfarenhet och/eller utbildning inom elektronik, styr- och reglerteknik eller automation och är redo för nästa utmaning? Trivs du i en atmosfär där det är högt i tak och där du faktiskt kan påverka? Då har vi jobbet för dig!
Arbetsuppgifter
Som Automationstekniker / Underhållstekniker hos oss kommer du att ingå i ett sammansvetsat team beståendes av tekniker och ingenjörer. Här möts du av ett varierande och självständigt arbete som bland annat inkluderar felsökning, reparation och underhåll av fältbaserad instrumentutrustning av olika typ/fabrikat, samt på våra datorbaserade instrumentsystem. Även nymontage av instrumentutrustning och arbete med analysinstrumentering förekommer. Preventivt underhåll blir också en allt större del av vårt dagliga arbete. När erforderlig raffinaderikompetens är uppnådd ingår beredskap i tjänsten.
Vem är du?
Vi vill att du har utbildning inom elektronik, styr- och reglerteknik eller automation
God kännedom om Micorsoft Office är önskvärt eftersom dator är ett viktigt redskap i vårt arbete
Erfarenhet från processindustrin är meriterande
Kännedom om Honeywells reglersystem (Experion) Emerson, Siemens PLC system eller motsvarande är meriterande

Då arbetet präglas av teamarbete förutsätter vi att du har ordningssinne, god samarbetsförmåga och kan uttrycka dig väl på svenska.
Du behöver också ett visst mått av nyfikenhet och fantasi för att kunna lösa problem. Du kommer att arbeta inom ett område där en ständig förändring sker. Att arbeta inom processindustrin ställer höga krav på skyddsmedvetenhet och därför ser vi också att du är en ansvarsfull person som alltid strävar efter att förbättra din och dina kollegors arbetsmiljö.
Eftersom visst arbete sker utanför raffinaderiets omedelbara närhet krävs att du har körkort.


Lucas Jönsson, underhållstekniker / instrumenttekniker berättar om jobbet
"Jag började jobba på St1 i januari 2022 och jag trivs jättebra! Som instrumenttekniker händer det alltid någonting, arbetet är väldigt varierande med allt från funktionskontroller och felsökningar till reparation och underhåll av fältbaserad instrumentutrustning.
St1 är verkligen en spännande arbetsplats och det finns alltid nya utmaningar och möjlighet till utveckling, alla bemöter en väl och är väldigt hjälpsamma. Har du mycket energi och vill jobba med spännande arbetsuppgifter då rekommenderar jag verkligen att söka som instrumenttekniker på St1."
På vår karriärsida kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss: https://career.masterhelp.se/st1-refinery

Vi erbjuder:
Ett utvecklande och spännande arbete i en bransch som är under stor förändring med flera spännande projekt
Bonuslön
Träningsmöjligheter, motionsbidrag samt subventionerad företagshälsovård
Andel i företagets vinstandelsstiftelse m.mÄr du intresserad?
Kontakt och ansökan
För frågor om tjänsten, kontakta HR, Josefine Klippenberg, 031-744 62 39.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Just nu söker vi också en Mekaniker / Underhållstekniker inom roterande utrustning, kanske det är intressant för dig? https://www.intenso.se/sv/annons/26771611-underhallstekniker-mekaniker-st1-refinery-ab-goteborg
Om St1
St1 är ett finländskt energibolag som i sin verksamhet förverkligar sin vision om att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Bolaget undersöker och utvecklar företagsekonomiskt lönsamma energilösningar som är skonsammare för miljön. St1:s energitjänster och produkter sträcker sig från vindkraft till det bioavfallsbaserade bränslet Refuel RE85 med höginblandning av etanol. Bolaget har sex produktionsanläggningar för bioetanol i Finland, ett raffinaderi i Göteborg och sammanlagt 1200 St1- och Shellstationer i Finland, Sverige och Norge. Bolaget har sitt huvudkontor i Helsingfors.
St1 Refinery AB är ett av världens mest energieffektiva. På ST1 Raffinaderi, som är beläget på Hisingen, arbetar drygt 250 experter inom oljebranschen med produktion och underhåll av anläggningen. Raffinaderiet är verksamt dygnet runt, året runt. Raffinaderiet är sedan 1997 miljöcertifierat enligt ISO 14001. Som arbetsgivare erbjuder vi bland annat bonuslön, utfyllnad av föräldraförsäkring vid barnledighet, träningsmöjligheter samt företagshälsovård.


Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes vänligen då vi sköter rekryteringen själva i enlighet med för denna rekrytering beslutad process.

Ansök nu

Servicetekniker

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Sep 11
Servicetekniker
Göteborg
På Euromekanik är vi marknadsledande inom flera områden och samarbetar med internationella partners inom våra projekt till processindustrin. Vi får fler och fler spännande projekt och tar fram avancerade lösningar tillexempel inom utlastning, provtagning, instrumentering, armaturer och säkerhetsprodukter åt våra kunder inom svensk processindustri.
Vi fortsätter att växa och söker därför en servicetekniker med inriktning mot elektriska och mekaniska installationer.
Vi på Euromekanik kan erbjuda dig ett kundnära, omväxlande och utvecklande arbete som produktspecialist på våra varumärken samtidigt som du på sikt kan växa mot att hjälpa till med systemdesign och projektering för våra kunder.
Arbetsuppgifter
Som servicetekniker hos oss ingår du i vårt serviceteam och kommer ha ett nära samarbete med våra kunder och samarbetspartners. Du kommer även arbeta nära våra kundansvariga på säljsidan. Tjänsten innebär regelbundna kundbesök för att installera och utföra service på den utrustning vi levererar samt att stödja försäljningen.
Ansvara för installation, planering och driftsättning
Utföra periodisk service och problemlösning
Agera tekniskt expertstöd till säljteamet
Driva tekniska ärenden mot samarbetspartners

Tjänsten som servicetekniker innebär resor med ca 40 övernattningar, i huvudsak till våra kunder i hela Sverige samt några utanför landets gränser.


Vad har Daniel Calocchio, servicetekniker, att säga om hur det är att jobba på Euromekanik?
"Jag lockades till Euromekanik pga. mixen mellan produktspecifika tekniker och kundkontakterna. Jag har varit här i åtta år. På Euromekanik är det högt i tak, fritt med eget ansvar och ett gott gäng.
I mitt team har vi mycket god stämning. Det finns utrymme för eget lärande och dagarna varierar en hel del beroende på vilken produkt och kund man jobbar med, vilket jag uppskattar. Jag jobbar både hos kund och i vår egen verkstad samt vid datorn, med support på olika sätt."


Din profil
Vi tror att du har en teknisk utbildning, några års arbetslivserfarenhet inom teknisk service och gärna med inriktning mot instrument, el installationer, driftsättning och underhåll. Du har ett starkt intresse för teknik och en vilja och förmåga att ta dig an nya tekniska utmaningar. Goda kunskaper i engelska är nödvändigt och B-körkort är ett krav.
Vi erbjuder
I gengäld erbjuder vi dig ett spännande och stimulerande arbete i ett bolag där vi har god gemenskap. Du kommer att erbjudas möjlighet att utvecklas inom ditt kompetensområde både djupare och in i nya arbetsuppgifter.
Kontakt
För ytterligare information om tjänsten kontakta Johan Sjövall, servicechef på tel. 031-7805622. Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av Nicole Diener, tel. 0735-258686, på Intenso Teknikrekrytering AB.
Ansökan
Vi ser gärna att du skickar in din ansökan snarast, då urvalet sker löpande!
Välkommen med din ansökan!
Om företaget
Euromekanik AB erbjuder sedan 1974 produkter och lösningar för svensk gas-, ånga- och processindustri. Vår uppgift att hjälpa kunderna att sätta samman rätt funktionslösning utifrån deras behov. Det kan handla om en enskild produkt, en serie av produkter eller ett helt system ofta i komplicerade processer. Utgångspunkten är alltid att kunden skall få ut maximal effekt ur sin investering, såväl tekniskt som kommersiellt. Vi är idag 32 anställda och har vårt kontor nära Redbergsplatsen i Göteborg. Vi är inne i en spännande resa där vi ständigt letar efter duktiga medarbetare. Är du en av dem?
Läs mer om oss på www.euromekanik.se

Ansök nu

Mekaniker / Underhållstekniker

Underhållsmekaniker
Läs mer Sep 8
Vi söker en mekaniker / underhållstekniker inom roterande utrustning till raffinaderiet i Göteborg


Vi söker en mekaniker / underhållstekniker inom roterande utrustning till raffinaderiet i Göteborg
Är du en mekaniker som har stort tekniskt intresse och gillar att skruva och meka?
Trivs du i en atmosfär där det är högt i tak och där du faktiskt kan påverka? Ta chansen att bli en av medarbetarna i vår verkstad på St1 Refinery AB, Göteborg.
Arbetsuppgifter
Som mekaniker / tekniker hos oss kommer du att ingå i ett sammansvetsat team beståendes av andra mekaniker, smörjtekniker, planerare och underhållsingenjörer. Här möts du av ett varierande och självständigt arbete inomhus och utomhus i vår processanläggning. Du kommer arbeta med felsökning, provkörning, reparation och underhåll av raffinaderiets roterande utrustning så som pumpar, gaskompressorer, turbiner och fläktar. Du genomför lager och tätningsbyten, uppriktning och service för att upprätthålla den höga tillförlitligheten på raffinaderiets maskiner.
Vem söker vi?
Vi letar efter dig som har ett stort intresse av roterande utrustning och som kontinuerligt vill utvecklas genom att utbildas och lära dig mer i yrket.
Det är meriterande om du har har relevant erfarenhet från process/varvsindustrin samt roterande utrustning.
Du har industri-/fordonsteknisk utbildning eller motsvarande kunskap.
Det är meriterande om du har maskinkunskaper sedan tidigare, antingen via en utbildning och/eller erfarenhet.
Du har ordningssinne, god samarbetsförmåga och kan uttrycka dig väl på svenska.
Du ser snabbt vad som behövs göras och tvekar inte att ta egna initiativ för att få jobbet gjort.

Att arbeta inom processindustrin ställer höga krav på säkerhetsmedvetenhet och därför ser vi också att du är en ansvarsfull person som alltid strävar efter att förbättra din och dina kollegors arbetsmiljö.
Eftersom visst arbete sker utanför raffinaderiets omedelbara närhet krävs att du har B-körkort.
På vår karriärsida kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss: https://career.masterhelp.se/st1-refinery
Vi erbjuder:
Ett utvecklande och spännande arbete i en bransch som är under stor förändring med flera spännande projekt
Bonuslön
Träningsmöjligheter, motionsbidrag samt subventionerad företagshälsovård
Andel i företagets vinstandelsstiftelse mm.Är du intresserad?
Kontakt och ansökan
För frågor om tjänsten, kontakta HR, Josefine Klippenberg, 031-744 62 39.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!


Just nu söker vi även en Automationsingenjör / Underhållstekniker med kunskap inom elektronik, styr- och reglerteknik eller automation. Här kan du läsa mer om det jobbet: https://www.intenso.se/sv/annons/26771560-automationstekniker-underhallstekniker-st1-refinery-ab-goteborg
Om St1
St1är ett finländskt energibolag som i sin verksamhet förverkligar sin vision om att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Bolaget undersöker och utvecklar företagsekonomiskt lönsamma energilösningar som är skonsammare för miljön. St1:s energitjänster och produkter sträcker sig från vindkraft till det bioavfallsbaserade bränslet Refuel RE85 med höginblandning av etanol. Bolaget har sex produktionsanläggningar för bioetanol i Finland, ett raffinaderi i Göteborg och sammanlagt 1200 St1- och Shellstationer i Finland, Sverige och Norge. Bolaget har sitt huvudkontor i Helsingfors.St1 Refinery AB är ett av världens mest energieffektiva.
På ST1 Raffinaderi, som är beläget på Hisingen, arbetar drygt 250 experter inom oljebranschen med produktion och underhåll av anläggningen. Raffinaderiet är verksamt dygnet runt, året runt. Raffinaderiet är sedan 1997 miljöcertifierat enligt ISO 14001. Som arbetsgivare erbjuder vi bland annat bonuslön, utfyllnad av föräldraförsäkring vid barnledighet, träningsmöjligheter samt företagshälsovård.
Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes vänligen då vi sköter rekryteringen själva i enlighet med för denna rekrytering beslutad process.

Ansök nu

VVS-konsult

VVS-ingenjör
Läs mer Aug 28
VVS-konsult
Göteborg
Verksamheten växer och vi söker fler medarbetare inom VVS. Vår mission är att vara det moderna teknikkonsultbolaget, som i alla lägen strävar efter att nyttja den senaste tekniken för att skapa framtida hållbara lösningar.
Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en tjänst som VVS-konsult på en modern och social arbetsplats med fina lokaler, god stämning och mycket trevliga kollegor där du kan känna engagemang och arbetsglädje. Vi anstränger oss för att anpassa arbetsuppgifterna till medarbetarens livssituation för att få en optimal balans mellan privatliv och arbete. Du får arbeta med tekniskt intressanta projekt som är anpassade efter dina mål, intressen och potential. Vi erbjuder även vinstdelning och yrkesmässig utveckling.
Om oss
PrimoCon har cirka 40 medarbetare etablerade i Göteborg och Skövde med en bred och gedigen erfarenhet av uppdrag inom kommersiella fastigheter, bostäder samt industri och offentliga byggnader. Vi arbetar i alla skeden, från förstudier till bygghandlingsprojektering och utredningar samt besiktningar. För oss är det självklart att samarbeta och ha väldigt kul tillsammans!


Vad har Lisette Sjösten, uppdragsledare VVS, att säga om tjänsten och företaget?
"På PrimoCon får du möjlighet att vara delaktig i frågor samt att vara med och utveckla verksamheten och dig själv. Företaget har en god syn på medarbetaren och balansen mellan jobb och privatliv. Vi har spännande och varierande projekt där vi följer teknikutvecklingen både i projekt och arbetsredskap samt ett tätt samarbete med våra kunder där vi jobbar för en hög servicenivå och bygger långa relationer med återkommande förfrågningar.
Vi har bra lokaler och arbetsmiljö samt sociala aktiviteter, allt från gemensamma frukostar till julfest och studieresor. Vi är ett härligt gäng kompetenta kollegor som alltid ställer upp, är engagerade och delar med sig av erfarenheter.
För att trivas i denna roll behöver du vara serviceminded och lyhörd mot kund samt kunna samarbeta och kommunicera med både kund och kollegor. Det är också viktigt att du gillar ett varierande arbete med olika typer av arbetsuppgifter och roller i olika projekt."
Läs mer om livet på PrimoCon på https://primocon.se/2022/11/07/jobba_pa_primocon/


Arbetsuppgifter
Som VVS-konsult kan du arbeta som både handläggare och uppdragsledare. Du arbetar självständigt i ombyggnads- och nybyggnadsprojekt samt ansvarar för uppdragets genomförande mot kund.
Din profil
Högskoleingenjörsexamen eller motsvarande
Minst fem års erfarenhet som VVS-konsult
Erfarenhet från projekteringsverktygen MagiCAD för AutoCAD och Revit

Meriterande
Erfarenhet från entreprenadbesiktningar
Erfarenhet som uppdragsledare

Du som söker tjänsten som VVS-konsult är en engagerad lagspelare med positiv inställning. Du är tydlig, förstår vikten av att kommunicera och är modig nog att göra din åsikt hörd.


Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Therese Ljungbeck, 0724-021975, på Intenso Teknikrekrytering.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
PrimoCon är det moderna teknikkonsultbolaget, som i alla lägen strävar efter att nyttja den senaste tekniken för att skapa framtida hållbara lösningar. Vår målsättning är att vara förstahandsvalet för våra beställare och erbjuda stöd i alla skeden. Vi har över 30 års erfarenhet inom området och har ett brett tjänsteutbud som anpassas efter beställarens krav och önskemål.
Vi utgår ifrån Göteborg- och Skövdeområdet och våra kunder består av privata likväl som offentliga aktörer. Vi arbetar med uppdrag inom segmenten kommersiella fastigheter, kontor, vårdlokaler, restauranger och storkök, bostäder, industrifastigheter och utbildningslokaler.
För mer information om oss besök gärna vår webbsida www.primocon.se

Ansök nu

Projektassistent

Försäljningsassistent
Läs mer Aug 22
Projektassistent till Göteborg
Studor är ett projektutvecklingsföretag med en passion för att skapa de bästa bostadsområdena från första idé till färdiga hus. Bolaget har framgångsrikt vunnit många markanvisningar och fått flera utmärkelser för sina projekt. Studor har som mål att expandera ytterligare de närmsta åren med ett flertal projekt runt om i Sverige.
Som projektassistent hos Studor kommer du att få arbeta i en liten och kompetent organisation under tillväxt, specialiserade på väldesignade bostadsområden.
Vi erbjuder
Hos oss får du ett mer kontinentalt arbetssätt där arkitekten är med i bostadsprojektets alla faser och styr projektet från första idé till färdiga hus. Du har möjlighet att utvecklas tillsammans med våra seniora arkitekter och projektutvecklare. I vår organisation är varje medarbetares engagemang och ansvar viktigt och du kommer att få arbeta nära våra kunder, leverantörer och projekt.


Vad har Martin Dahllöf, projektutvecklare, att säga om livet på Studor?
"På Studor har vi stort engagemang i varje projekt. Vi startar ofta med att bege oss till platsen för det kommande projektet och undersöker hur naturen ser ut, vilka biotoper som finns och hur vi kan bygga på det mest skonsamma sättet och samtidigt tillvarata platsens unika förutsättningar. Vi underordnar oss alltid naturen med ambitionen att den biologiska mångfalden ska vara berikad när vi färdigställt projektet."
Läs mer på https://career.masterhelp.se/studor


Arbetsuppgifter
Som projektassistent kommer du att ha en bred roll där du både är involverad i våra projekt och stöttar oss i våra marknadsaktiviteter. Du kommer få möjlighet att växa med dina uppgifter genom att både självständigt och i samarbete med dina kollegor arbeta med att:
ansvara för tillvalsförsäljning
vara vår kontaktyta mot kunder och mäklare
assistera projektledare under pågående projekt
bistå vid markexploatering och tillståndsprocesser
ta fram försäljningsmaterial
analysera t.ex. konkurrentprojekt, markområden och marknad
ansvara för vår marknadsföring gällande profilfrågor, hemsida, sociala medier, nyhetsbrev mm.

Vem söker vi?
För att lyckas i rollen som projektassistent har du tidigare kunskap eller erfarenhet av något/några av följande områden; projektutveckling inom bostäder, fastighetsförsäljning, utformning och design av bostäder eller marknadsföring. Vidare ser vi att du har:
lämplig utbildning eller likvärdig erfarenhet
grundläggande förutsättning för att leda projekt och bidrar med ordning och struktur
mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Med tanke på rollens omväxlande arbetsuppgifter är det viktigt att du trivs i en miljö där flexibilitet och organisationsförmåga står högt på agendan. Till rollen som projektassistent söker vi dig som är lyhörd, intresserad och engagerad. Du uppskattar och klarar av att arbeta självständigt, har eget driv och utmanar gärna dig själv för att lyckas. När det kommer till marknadsdelarna kommer du få stort ansvar och fria händer att använda din kreativa förmåga, både när det kommer till bild och text.


Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Maria Ahlén, 0708-490288, på Intenso Teknikrekrytering.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!


Om företaget
Studor AB skapar bostäder med alla upplåtelseformer: äganderätt, bostadsrätt och hyresrätt. Vi köper mark och utvecklingsbara fastigheter och driver projekten i egen regi. Med egen eller externa arkitekter utformar vi omsorgsfullt bostadsområden för att skapa goda miljöer både inne och ute. Vi arbetar också med att ta fram nya detaljplaner tillsammans med kommunernas planavdelningar. Vår styrka är att se helheten, från markköp till färdig produkt. Vi sammanfogar ekonomi, funktion och arkitektur, för långsiktig hållbarhet. Inriktningarna på våra projekt är bostäder i alla former. Vi är en mindre organisation med 5-7 tjänstemän och har även en mindre markentreprenadverksamhet.
Läs mer på www.studor.se

Ansök nu

VVS Montör vattenrening

VVS-montör
Läs mer Aug 8
VVS Montör vattenrening
Göteborg
Vi på Callidus är som en doktor, som kan massor om vatten. Först behöver vi förstå vad som är fel. När vi vet det, löser vi problemet med rätt produkter, rådgivning och tjänster. Vår vision är rent vatten till alla!
Callidus erbjuder ett brett produktsortiment som vänder sig till såväl privatkund som företagskund. Vår unika 36 års garanti med inbyggda serviceplaner garanterar ett problemfritt ägande.
Vi söker nu en noggrann och kvalitetsmedveten montör, gärna med VVS bakgrund, till vår tillverkning av vattenfilter i Kållered.
Om tjänsten
Arbetet som VVS montör innebär i huvudsak ihopsättning / tillverkning av vattenfilter och programmering av tidur, även en del reparationsarbete förekommer.
I rollen kommer du att:
Montera och programmera vattenfilter efter arbetsorder samt bygga upp lager enligt lista
Hjälpa servicemännen och våra kunder med reparationer av filter
Samarbeta med lager/pack
Ge support till våra kunder när behovet finns
Vid behov hjälpa till inom service, pack och logistik, försäljning mm.

Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö med goa kollegor och en öppen god stämning. Vi har bra löneförmåner med bonus. Hos oss stannar många länge då det finns fina utvecklingsmöjligheter.


Vad har Henrik Karlsson, produktägare, att säga om hur det är att jobba på Callidus AB?
"Med en tidigare bakgrund som industrirörläggeri främst inom oljeindustrin, sökte jag jobbet via en platsannons. Jag trivs mycket bra på företaget och nu varit anställd över nio år.
Stämningen på företaget är god, det finns alltid plats för diskussion. Det bästa med mitt jobb är variationen, att hjälpa kunder och göra dem nöjda."


Personliga egenskaper
Du har en positiv inställning, är nyfiken och initiativtagande. Du tycker om att arbeta såväl självständigt som i grupp och presterar lika bra oavsett. Du är snabblärd och alltid mån om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete sam gör ditt yttersta för att nå avdelningens uppsatta mål. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet och högt ansvarstagande. Högt engagemang, flexibilitet och punktlighet är egenskaper vi värdesätter hos dig.


Vad säger Arijan Hoxhaj, produktion & servicechef, om Callidus AB?
"Vår vision är att erbjuda marknaden och kunden den bästa tillgängligheten på marknaden via våra återförsäljare och vår egen support och serviceorganisation. På Callidus är ingen dag är likt sig den andra, det är högt till tak och det tas snabba beslut. Det bästa med att jobba här är att man själv styr upp sin dag och sin takt, fritt arbete under ansvar. Det är även härliga kollegor, trevlig arbetsmiljö och en öppenhet inom företaget som jag tycker om."


Anställning
Tjänsten som montör är en tillsvidareanställning på heltid i Kållered. Tillträde av tjänsten sker enligt ök.
Kontakt och ansökan
Har du frågor om tjänsten, kontakta Arijan Hoxhaj, produktion & servicechef, på tel. 031-997718.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!


Om oss
På Callidus jobbar vi med att lösa villaägares, vattenföreningars, industriers och mindre kommuners vattenreningsproblem. Vi utför såväl analys som bedömning av vattnets kvalitet samt utformar förslag på bästa tänkbara lösning, baserad på kundens problem och önskemål. Allt från små filter för att förhöja smaken på kommunala vatten till större anläggningar avsedda för egna vattentäkter finns i sortimentet. Våra över 500 återförsäljare i form av VVS-butiker och rörläggare i hela landet erbjuder slutkunderna installation och service. Callidus grundades 1949 och vi har kontor i Göteborg.
Läs mer på www.callidus.se

Ansök nu

Projektledare

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Aug 7
Projektledare
Göteborg
Vi söker nu en engagerad projektledare som vill arbeta med avancerad förbränningsteknik till spännande energiprojekt med stort fokus på hållbarhet!
Vi erbjuder
Som projektledare hos oss kommer du ha en öppen och dynamisk arbetsplats med högt tempo och engagerade kollegor där du får ett flexibelt arbete med stor variation av olika projekt. Vi är en mindre organisation med nära samarbete där vi stöttar varandra och gärna delar med oss av vår kompetens.


Vad säger Johan Seeberg, projektledare / R&D, om hur det är att arbeta på PetroBio?
"PetroBio är en dynamisk arbetsplats, vi arbetar ofta i projektform vilket innebär att man nästan alltid har tydliga mål och måldatum.
Jag tycker om närheten till tekniken, gemenskapen och friheten. Även om vi har många liknande installationer hos olika kunder krävs det nästan alltid någon form av speciallösning i varje projekt. Det skapar ett driv framåt som är intressant.
Stämningen i teamet är god, vi arbetar ofta tätt ihop med våra kollegor. Man hjälps åt kollegor emellan vare sig man tillhör teknikavdelningen, serviceavdelningen eller projektavdelningen."
Läs mer om vad Johan och hans kollegor har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/petrobio


Arbetsuppgifter
Som projektledare hos oss kommer du att bli en del av vårt duktiga team. Du arbetar med projektledning av anläggningsprojekt för hållbar förbränning i varierande storlek och komplexitet. Våra kunder finns i främst i Skandinavien och Europa. Huvudsakliga arbetsuppgifter i rollen kommer vara:
Projektstyrning, planering, uppföljning av tidplaner
Ansvar för projektekonomi
Inköp, förhandlingar och kontraktsuppföljning
Samverkan med sälj, teknik och service
Kommunikation och dialog med kunder och leverantörer
Projektdokumentation
HSE arbete med planering, riskanalys och samordning

Din profil
Du är en person som tar stort ansvar, en inspirerande projektledare som säkerställer att projekten blir slutförda enligt kontrakt. Därtill är du social och skapar lätt förtroende, du trivs i att arbeta i en mindre organisation där man lätt blir involverad i saker som kräver att man kavlar upp ärmarna och löser situationen. Du är en naturlig ledare som trivs med att leda team.
Du har längre erfarenhet av projektledning inom exempelvis, process-, energi- eller tillverkningsindustrin
Erfarenhet av montage eller totalentreprenader är meriterande
Du har relevant teknisk högskoleutbildning
Erfarenhet av kontrakt baserade på ABA99, SSG, ABT eller liknande är meriterande
Du behärskar det svenska och engelska språket mycket välKontakt och ansökan
I denna process samarbetar vi med Intenso Teknikrekrytering. För frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Maria Ahlén 0708-49 02 88 eller Josefine Petersson 0702-50 14 29.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Urval och intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan!
Om företaget
PetroBio är ett ingenjörsföretag som grundades 1964 och har varit i Stena-familjens ägo under större delen av tiden fram till 2018, då det belgiska multinationella pannföretaget VYNCKE tog över ägandeskapet. PetroBio är ett högteknologiskt företag som tillhandahåller innovativa förbränningslösningar för fasta, flytande och gasformiga bränslen. PetroBio vill vara en ledande aktör i arbetet att ställa om till fossilfri kraft- och värmeproduktion. Som företag erbjuder vi dig frihet och förtroende att förverkliga dina idéer i praktiken. Med dig ombord vill vi driva på konverteringstakten av fossila bränslen.

Ansök nu

Teknikinformatör / Technical Writer

Teknikinformatör
Läs mer Jul 10
Teknikinformatör / Technical Writer
Göteborg
Vill du jobba med teknik i framkant i en liten familjär organisation? Då ska du läsa vidare! Metenova söker nu en Teknikinformatör / Technical Writer till deras kontor i Göteborg.
Metenova är en ledande innovatör och tillverkare av magnetmixrar för läkemedels- och biotekniksanvändning. De tillhandahåller aseptisk och banbrytande blandningsteknik för kritiska applikationer.


Vad har Rickard Uddh, mekanikkonstruktör, att säga om tjänsten och företaget?
"Jag har arbetat på Metenova sedan augusti 2022. Det är en bra företagskultur där man verkligen värnar om sina anställda. Man har mycket frihet i sin roll som gör att man får vara med och påverka.
Det är väldigt inkluderande och alla hjälps åt på Metenova. Man gör saker tillsammans och strävar mot samma mål, en stark team-känsla. Det är en varierande arbetsplats där det händer mycket. Bra kollegor och familjär stämning."


Vi erbjuder
I rollen som teknikinformatör erbjuder vi dig frihet under ansvar, där du får vara med och påverka samt forma dina arbetsuppgifter. Vi erbjuder dig en trygg anställning i en dynamisk, snabbfotad och familjär organisation som jobbar med teknik i framkant.
Arbetsuppgifter
Som teknikinformatör kommer du främst att skapa men också uppdatera befintliga manualer, datablad, selection guides och annan kundspecifik teknisk information. Du kommer ha ett nära samarbete med vår marknadsavdelning och ingenjörer. Har du ett intresse för illustration finns det möjlighet att få arbeta med detta i rollen.
Din profil
För att lyckas i rollen som teknikinformatör ser vi gärna att du har några års arbetslivserfarenhet från tekniska publikationer, där du har dokumenterad erfarenhet av att författa manualer samt tekniska dokument. Utöver det ser vi gärna att du har någon utbildning inom mekanik. Som person är du självständig, kreativ och lösningsorienterad.
Vi ser även att du har:
Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift
Intresse och förståelse för teknik och produktutveckling
Är noggrann och strukturerad

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Josefine Petersson, 0702-50 14 29, och Cassandra Åkerblad, 0720-70 89 70, på Intenso Teknikrekrytering.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!


Om oss
Metenova är en ledande innovatör och tillverkare av magnetblandare för läkemedels- och bioteknik. Vi tillhandahåller aseptisk banbrytande blandningsteknik för kritiska applikationer.

Ansök nu

Projektledare Marin Service

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Jun 19
Projektledare Marin Service
Göteborg
Som projektledare?får du en viktig och drivande roll hos Scanunit där du kommer leda reparation-, underhåll-, installation- och ombyggnadsprojekt på fartyg.
Projektledaren är ansvarig för att nå de affärsmässiga målen för projekten med fokus på kostnad, tid och kvalitet, men även hitta nya affärsmöjligheter på kundernas fartyg. Som projektledare krävs det att man håller sig uppdaterad på vad som händer i projekten och arbetsuppgifterna innefattar bland annat planering, styrning och uppföljning.
Scanunit kan erbjuda ett intressant arbete i en dynamisk industri där du som projektledare kommer att ingå i Scanunits tekniska avdelning och rapportera till CEO. I Sverige har de kontor i Helsingborg och Göteborg och du kommer att vara placerad i Göteborg.


Vad säger Daniel Plays, projektledare, om hur det är att jobba på Scanunit?
"I’m a computer engineer, who started in this company on the bottom around 15 years ago. I went through the thousand kinds of work we do in Scanunit. The attraction was to continue to work and see how all is organized, calculated, and executed.
To work at Scanunit is a kind of adventure, as despite of planned projects we are facing a lot of emergency repairs/works over the year. You never know what the day can bring to you. We are mixed Polish and Swedish so that brings a lot of fun, with cooperation in the workshop or onboard the vessels.
The most stimulating part of the work is meeting new people, visiting new places and working in a good team. A big benefit is being a part of the company/family with a good name and history."


Arbetsuppgifter och ansvarsområde
Leda, dokumentera och leverera projekt enligt avtal med kund
Anskaffa material och resurser enligt projektplan samt leda och fördela personalens arbete
Kontakt med myndigheter, kunder och?bemanningsbolag för extra personal vid behov
Utöka verksamheten med nya och gamla kunder och offerera enligt förfrågan
Fakturera projekt enligt plan och direktiv
Inför varje projekt göra en riskbedömning samt tillse att personal använder personlig skyddsutrustning när detta krävs
Tillse att avvikelser dokumenteras och projekthandlingar arkiveras?samt redovisning av projekt

Det dagliga arbetet består huvudsakligen av att kommunicera med personal, kunder och leverantörer för att vara uppdaterad och delaktig genom hela projektprocessen.
Som projektledare kommer du tillsammans med kund ta fram en teknisk lösning som sedan implementeras på fartyg. Du ansvarar för att projekten blir levererade enligt avtal och överenskommelse med kund. Fokus ligger på att säkerställa kvalitén på att allt utfört arbete är i enlighet med kundens och Scanunits höga krav.
Projekt för reparation och underhåll varierar mellan 24 timmar upp till tre veckor, beroende på om fartyget är i hamn eller ute till sjöss. Projekt gällande installation och ombyggnad kan vara tre till fyra månader. Det förekommer att man ibland följer med ut till fartyg för att möta kunden/besättning och även åka med en kortare period.


Vad säger Marcin Mikolajczak, CEO, om Scanunit?
"Jag valde att börja jobba på Scanunit då bolaget är i en förnyelsefas, med ambition att leverera projekt med större värde än man gjort hittills. Jag ville vara med och påverka denna utveckling. Att jobba inom Scanunit är väldigt varierande. Varje fartyg och projekt vi jobbar med är unikt. Vi jobbar med frihet under ansvar och man får alltid planera sitt arbete själv.
Varje dag är unik och kan inkludera planering, fartygsbesök, möte med kund, projektförvaltning och annat. Vår framtidsvision är att med fokus på den marina sektorn bli en föredragen leverantör av komplexa ombyggnadsprojekt och systeminstallationer på västkusten.
För att lyckas i tjänsten behöver du vara mycket strukturerad samt kunna planera och delegera. En hög social kompetens är ett krav för bra relationer till våra kunder och leverantörer. Resor till olika projekt eller kunder är en stor del av det dagliga arbetet."


Kvalifikationer
Minst fem års erfarenhet av att driva kundprojekt med miljonomsättning
Minst?fem års ledarerfarenhet
Sjöingenjör /?civilingenjör med maskinteknisk inriktning / Naval Architect
Mycket god svenska och engelska i tal och skrift
God datorvana och van användare av Outlook, Word, Excel samt Microsoft Project

Din profil
Vi söker dig som är en driven och tekniskt kvalitetsmedveten projektledare med erfarenhet från marin industri. Du har en god förståelse för det affärsmässiga och har erfarenhet av att leda både stora och mindre kundprojekt. Vi förväntar oss att du är noggrann, strukturerad och samtidigt kan ha många bollar i luften. Hög social kompetens är ett krav för bra relationer både till Scanunits kunder och leverantörer samt internt. Resor till olika projekt eller kunder är en del av det dagliga arbetet.


Ansök idag
Scanunit tar hjälp av Intenso Teknikrekrytering i denna process. Välkommen att kontakta Tina Kervall?på tel. 0720-762334 vid frågor, och ansök gärna snarast via webbformuläret då ansökningar hanteras löpande.
Välkommen med din ansökan!


Om Scanunit
Founded within Broströms in the 1960s, Scanunit AB became independent in 1988 in Gothenburg, specializing in effective shipping solutions. By 2017, Ahlmarks Line, a primary shareholder, fully acquired us (www.ahlmarks.se). Our headquarters is now in Helsingborg, with a significant branch in Gothenburg.
We've consistently grown from 1.8 million SEK turnover in 1988 to over 90 million SEK now, with our dedicated team of 30+ professionals delivering top-quality services.
As Scandinavia's leading provider of integrated shipping maintenance, we offer a single-source solution that is both environmentally friendly and cost-effective.
Läs mer om Scanunit via:?www.scanunit.se

Ansök nu

Area Sales Manager

Utesäljare
Läs mer Jun 19
Area Sales Manager
Göteborg
Drivs du av internationell försäljning och har ett stort tekniskt intresse? Motiveras du av att skapa långsiktiga relationer med kunder och har lätt för att ta egna initiativ? Då är detta rätt möjlighet för dig!
Precimeter levererar högpresterande premiumprodukter inom mätteknik och flödesstyrning för gjuterier runt om i världen. Precimeter är ett växande bolag med en stark ägare och en företagskultur med värderingar som präglas av långsiktighet, kvalité, kundfokus och engagemang.
Dina arbetsuppgifter
I rollen som Area Sales Manager har du ett globalt ansvar där du bearbetar både nya samt befintliga kunder runt om i världen. Det medför att det i tjänsten ingår en del resor vilket du ser som ett positivt inslag. Du kommer att ansvara för ett brett sortiment av produkter och systemlösningar för sensorer och annan utrustning av högsta kvalité. Du driver självständigt affärsprocesserna från start till slut.
Som Area Sales Manager kommer du ha ett nära samarbete med övriga säljorganisationen, ingenjörer och vår marknadsavdelning, med målet att få våra kunder att se hur vi kan addera värde till deras organisationer.


Vad har Patrik Pålsson, Area Manager Sales and Engineering, att säga om hur det är att jobba på Precimeter Control?
"Kombinationen att resa internationellt samt få möjligheten att utnyttja mina tekniska kunskaper i en försäljningsroll tycker jag är det mest stimulerande med min tjänst. Jag uppskattar att vi har egen produktion här i Göteborg för att alltid kunna gå till verkstaden om det är något man undrar.
Arbetet är utmanande och roligt. Vi är ett snabbt växande företag och arbetet blir aldrig långtråkigt utan det finns alltid något att ta tag i. I försäljnings/marknads teamet har vi en mycket öppen och hjälpsam stämning."


Vad säger Jonatan Lindstrand, Global Sales Director, om företaget?
"Som ledare ser jag möjligheter och lösningar snarare än hinder och problem. Det är extremt viktigt med en kommunikativ miljö och jag gillar att inspirera mina kollegor genom att bland annat presentera tydliga mål.
På Precimeter erbjuds du att jobba i en spännande och internationell miljö i en växande bransch som har framtiden framför sig. Trivs man med en självständig vardag och är duktig på initiativtagandet så är jag övertygad om att man kommer trivas hos oss."


Din profil
För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har en god teknisk förståelse och besitter goda kunskaper inom el, automation eller mekatronik. Du har tidigare erfarenhet inom försäljning och kan avgöra vilka kontakter som är väsentliga i både befintliga och framtida affärer för att vi skall bli en självklar partner i rätt skede. Du är kommunikativ, strukturerad och en god organisatör. Som individ har du ett starkt driv och kommer med egna initiativ för att föra arbetat framåt. Du trivs i en roll där du självständigt är ute på fältet och möter kunden.
Vidare ser vi gärna att du har:
Dokumenterad erfarenhet av teknisk försäljning
Eftergymnasial utbildning inom el, automation eller mekatronik
Flytande engelska i både tal och skrift, svenska är meriterande
Körkort B

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av en internationell koncern samt har förståelse för affärer utanför Sverige.
Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Maria Ahlén, 0708-490288, och Cassandra Åkerblad, 0720-708970, på Intenso Teknikrekrytering.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Projektledare Entreprenad

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Jun 13
Projektledare Entreprenad
Göteborg
Acobia skapar intelligenta automations- och datadrivna lösningar inom Smart Industri, Smart Fastighet och Smart Infrastruktur. Vi trivs tillsammans med kunder som vill driva utvecklingen framåt mot ett alltmer datadrivet och prediktivt arbetssätt. Vi vill nu förstärka vårt team med en projektledare med inriktning på entreprenad. Du kommer i rollen koordinera och coacha kollegor inom entreprenadgenomförandet och hjälpa våra kunder att förflytta sig till en smartare vardag.
Vi erbjuder dig
Ett sammanhang där samarbete, ansvarstagande och nytänkande värdesätts, där du har möjlighet att påverka tack vare både korta beslutsvägar och en företagskultur med entreprenörsdriv. Som medarbetare på Acobia får du ta del av en lärande organisation som brinner för att hjälpa varandra och våra kunder på resan mot framtiden.
Arbetsuppgifter
Som projektledare ansvarar du för projektets framfart. Storleken på projekten kan variera, allt ifrån mindre eftermarknadsprojekt till stora projekt för prestigefulla kunder. Du kommer ingå i ett engagerat team, med stark teknisk expertis. Du har ett nära samarbete och rapporterar till AO chef.
Säkerställer och koordinerar leverans i projekten
Leder, samordnar och följer upp entreprenader
Delaktig i upphandlingsarbetet
Ansvarar för ekonomisk uppföljning och budget
Upprätta kalkyler och anbud
Medverka i att kontinuerligt utveckla arbetsmetoder och projektverksamhet

Vad säger Ammi Mobacken, coach / projektledare om hur det är att jobba på Acobia?
"Jag började för 3 år sedan på Acobia då jag lockades av att företaget är på tillväxtresa med ambitioner att hålla sig kvar som ledande inom automation. Det är högt i tak och en platt organisation. Acobias framtidsvision är under ständig utveckling!
Som ledare försöker jag vara närvarande, stöttande och tydlig. Jag vill hellre vara coachande och uppmuntra till självledarskap än att peka med hela handen.
Våra värderingar på Acobia är att vara ansvarsfull, vara god, ha mod, vara affärsdriven och engagerad, vilket jag tycker driver vår organisation och hur vi arbetar. Vi arbetar aktivt på vår företagskultur så det är viktigt att man tycker det är givande, att man är engagerad och kommunikativ, tar ansvar och ser helheten."


Din profil
Du har gedigen erfarenhet från installationsbranschen och en stark förmåga att leda team samt att tillvarata alla aktörers intressen. Som person har du en god förmåga att skapa förtroendegivande relationer, både internt och externt och har ett intresse för affärsutveckling. Du är prestigelös och ödmjuk i ditt sätt och en naturlig ledare. Struktur och ordning är en självklarhet och du värdesätter en organisation där man jobbar med kunskapsutbyte, välutvecklat lagarbete och självledarskap.
Högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet
Erfarenhet av att leda entreprenadprojekt inom fastighet, infrastruktur eller industri där tjänst, material, underkonsulter och/eller underentreprenörer kombineras
Kunskap inom entreprenadjuridik AB 04/ABT 06 samt BAS-U och BAS-P
Svenska och engelska i tal och skriftKontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Intenso Teknikrekrytering. Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Maria Ahlén, 0708–490288 eller Josefin Petersson, 0702-501429.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!


Om Acobia
Våra lösningar hittar du t.ex inom läkemedels- och livsmedelsindustrin, såväl som i landets mest komplexa fastigheter. Vi levererar centrala system inom infrastruktur och styr komplexa anläggningar såsom tunnlar och stora broar. Våra projekt erbjuder en stor variation och sveper över flera spännande områden såsom nyutveckling av stora nationella system, leverans av kompletta styrsystem, energieffektivisering, prediktivt underhåll, systemintegration och systemadministration. Vi är idag ca 70 fantastiska kollegor på våra kontor i Malmö, Stockholm, Göteborg och Larvik i Norge.
Läs mer på www.acobia.se
Acobia är en del av Init som är en av Nordens ledare inom industriell IT och automation. Idag består Init av 10 nordiska företag med en total omsättning på 500 miljoner DKK och 400 anställda i Danmark, Sverige, Norge, Serbien och Spanien, som är specialister inom industriell IT, automation, IOT och OT cybersäkerhet. Init har en tydlig ambition att vara den bästa partnern för kunder som fokuserar på optimering, digitalisering, säkerhet och grön omställning av sina anläggningar.

Ansök nu

Produktionschef

Produktionschef, anläggning
Läs mer Jun 7
Produktionschef
Göteborg
Är du teknikintresserad med mekanisk förståelse och praktiska händer? Brinner du för att skapa, fixa, lösa, leda, ta ansvar och utveckla? Då kan den här tjänsten som produktionschef hos Svenska Jalusi?vara något för dig!
Om tjänsten
I rollen som produktionschef har du ett övergripande ansvar i att planera och utveckla vår produktion och våra produkter. Du säkerställer en lönsam och effektiv produktion med hög produktkvalitet och leveranssäkerhet. Du kommer att vara en viktig del av Svenska Jalusis ledningsgrupp samt ta del i vår resa framåt och är du rätt person så får du stor möjlighet att påverka din och produktionens fortsatta utveckling.
I tjänsten kommer du att arbeta operativt och vara delaktig i den dagliga praktiska verksamheten. Samtidigt arbetar du strategiskt med att ta fram planer för hur bolaget kan utveckla och förbättra produktionsprocesser, kvalitet, ledtider, säkerhet?samt kostnadsnivåer. Genom rollen kommer du även aktivt arbeta med att coacha och stötta teamet. Du ansvarar även löpande för materialinköp hos leverantörer både i Sverige och ute i Europa.
Kunderna befinner sig i huvudsakligen över hela Sverige och Norden. Du kommer att supporta både kunder, elektriker och installatörer. Därav är det av mycket stor vikt att du har ett eget genuint tekniskt intresse och förståelse inom mekanik, el och/eller styr & regler, även om formell behörighet inom el ej krävs. Vi har leverantörer runt om i Europa varför engelska språket i både tal och skrift är viktigt.


Vad säger Stefan Larsson, ägare, om hur det är att jobba på Svenska Jalusi AB?
"Att jobba på Svenska Jalusi är roligt! Oavsett om man jobbar på kontoret eller i produktion ställs man dagligen inför frågeställningar som gör att jobbet aldrig blir långtråkigt. Vi är ett litet företag med stora ambitioner och stor potential. Vår personal är det viktigaste vi har. De måste må bra om företaget skall må bra. På samma sätt som de produkter vi säljer uppfyller de formella krav som ställs på dem, uppfyller vi och överträffar de krav som ställs på oss som arbetsgivare.
Vi söker nu dig som vill utveckla vår produktionsenhet. Vi erbjuder tjänsten och resurserna du behöver för att tillsammans med oss göra vår nuvarande produktion till något större, bättre och modernare."


Vi söker dig
Vi tror att du är en erfaren produktionschef / fabrikschef inom manuell tillverkningsindustrin som har en grund av?arbete i en verksamhet?där det krävs praktiskt handslag. Då Svenska Jalusi till största delen tillverkar helt unika och måttanpassade produkter, ser vi gärna att du har erfarenhet från industriell special- och enstyckes tillverkning gentemot kunder med olika önskemål och krav i en hårt konkurrensutsatt bransch. Ingen dag är den andra lik och snabba förändringar i agendan är mer regel än undantag.
Vidare arbetar du strukturerat och noggrant med krav på dig själv att du och produktionen gör rätt saker. Som person har du en mångfacetterad approach till de olika problem och möjligheter du dagligen ställs inför och god kundservice är en självklarhet. Du agerar lugnt, även i pressade situationer och strävar efter företagets bästa i alla lägen.
Du ser positivt på digitalisering som utveckling i våra produktionsprocesser
Du har praktisk kunskap inom el / styr & regler
God datorvana samt att du behärskar MS Office 365
Flytande svenska och engelska, både i tal och skrift
Körkort är ett kravVad har Johan Porseland, säljare att säga?
"Jobbet är varierande med mycket kundkontakt, det blir inte långtråkigt. Vi har frihet under ansvar och man jobbar mycket självständigt.
Att jobba på Svenska Jalusi AB är avslappnat och med fokus på affärerna."


Vi erbjuder
Som produktionschef hos oss?har du ett stimulerande jobb i ett ägarlett familjebolag, där du får vara med och påverka. Beslutsvägarna är korta och fokus?ligger på att leverera en hög servicegrad avseende produkter i korrekt utförande, i rätt tid, till rätt plats och med bra support?till våra kunder och underentreprenörer.
Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Annie Åström. Du når Annie på tel. 031-7045195.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Om företaget
Vi tror att anledningarna till att vi på Svenska Jalusi AB kunnat verka i samma organisation sedan 1983 bland annat beror på; vår omtanke och omsorg om våra kunder. Ett bra produktutbud med kvalitativa produkter. Vår förmåga att erbjuda kunden rätt produkt, med hög nivå av service och rådgivning. Samt våra kunniga och engagerade medarbetare som gör sitt yttersta för företaget och sina kunder.

Ansök nu

Underhållskoordinator Mekanik

Underhållsplanerare
Läs mer Maj 9
Underhållskoordinator Mekanik
Göteborg
I rollen som underhållskoordinator kommer du att vara en del i vårt underhållsteam. Ditt mål är att säkerställa ett säkert, effektivt och tillförlitligt underhåll inom mekanikområdet.
Vi erbjuder
Vi kan erbjuda dig som underhållskoordinator en stimulerande vardag i en snabbfotad organisation där du får ett stort förtroende samt har stor möjlighet att påverka och driva igenom frågor inom ditt område. Hos oss får du mycket frihet under ansvar och blir en del av en unik gemenskap. Vi är en värdestyrd organisation som lever efter våra värdeord tillit, ägarskap, stolthet, laganda och riskmedvetenhet. För oss kommer alltid laget först och vi hjälper varandra till framgång.
Arbetsuppgifter
Som underhållskoordinator kommer du att koordinera och utföra underhållsaktiviteter, både förebyggande och avhjälpande inom mekanikområdet. Tillsammans med dina kollegor inom underhåll, teknik och drift är du med och både leder och utför underhållsaktiviteter inom ditt område. Denna roll inkluderar även en del administration.
Exempel på arbetsuppgifter i rollen:
Bevaka, felsöka och koordinera underhållsjobb
Leda entreprenörer och samordna interna resurser
Montageledning / arbetsledning av entreprenörsarbete
Utföra diverse underhållsuppgifter och inspektioner
Kontrollera, starta upp och avsyna arbetsplatser utifrån säkerhetsperspektiv
Delta i och leda riskanalyser
Medverka vid testkörningar och motionskörningar
Aktivt arbeta med förbättringar i underhållsrutiner och processerVad säger Niklas Sandrén, underhållschef om att jobba på Inter Terminals?
"Jag har arbetat på Inter Terminals sedan 20 år tillbaka. Jag började som operatör och är idag underhållschef. Jobbet som underhållschef är roligt, utmanade och stimulerande. Möjligheten att få vara med och påverka finns, och vill man så åker man med på det tåget med nya utmaningar och nya tekniska lösningar för att få nöjda kunder, både interna och externa.
Vi är ett väldigt roligt gäng och en grupp som är kända för vår gemenskap. Det är högt tempo med mycket skratt."


Din profil
Till rollen som underhållskoordinator söker vi dig som har ett par års erfarenhet av industriteknik och montageledning. Du trivs med ansvar samt att arbeta strukturerat och effektivt. Vi tror att du har erfarenhet av att utföra och leda underhållsarbete och trivs med att kombinera individuellt arbete med lagarbete. Du är nyfiken, initiativrik och drivs av att skapa resultat ihop med kollegor.
Har du dessutom erfarenhet inom något av följande områden, tror vi att du har rätt förutsättningar att axla rollen;
Industriteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet
Erfarenhet av underhållsarbete inom mekanik från processindustri eller depåverksamhet
Montageledning / arbetsledning av entreprenörsarbete
Erfarenhet av underhållsystem, tex. Maintmaster
Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
God datakunskap
B-körkortKontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Malou Magnusson, 0707-588745, och Maria Ahlén, 0708–490288, på Intenso Teknikrekrytering.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!


Om företaget
Inter Terminals Sweden är ett helägt dotterföretag till Inter Pipeline Limited. Gruppen opererar en diversifierad portfölj av energiinfrastruktur i Kanada, Danmark och Sverige. Inter Terminals, erbjuder kunder en kombinerad tanklagringskapacitet av mer än 4,25 miljoner kubikmeter till lagring av flytande kemikalier och oljeprodukter. Helägda terminaler tillhandahålls ett brett utbud av tanklagringstjänster finns Inter Terminals Swedens terminaler i Gävle, Södertälje, Göteborg och Malmö.
Läs mer om oss på?www.interterminals.com

Ansök nu

Projektledare

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Maj 8
Projektledare
Göteborg
Vill du vara en del av Ventab Styrs framgångsresa? Vi växer och söker nu efter en projektledare inom fastighetsautomation.
Ventab Styr är en av de största och mest erfarna aktörerna inom fastighetsautomation i Västsverige. Vi erbjuder arbete i en utvecklande organisation där samarbete och delaktighet är två viktiga hörnstenar.


Vad har Lars Fridén, projektledare, att säga om tjänsten och företaget?
"Det mest stimulerande med jobbet är variationen mellan utejobb, kontorsarbete och att kunna arbeta med systemlösningar, teknik och ekonomi i projekten. Det är roligt att jobba i ett företag där vi tillsammans med våra kunder siktar mot att åstadkomma resultat i byggnader i form av lägre energianvändning och jämnare inomhusklimat. Det här är en framtidsbransch, det vi gör blir bara mer och mer viktigt i takt med digitalisering av byggnader.
Vi bygger just nu om huset vi sitter i och där våra kollegor i samma koncern flyttar in. Det är företag inom styr, ventilation, rör, sprinkler, el och energi, alltså väldigt mycket kompetens i samma hus. På entréplan har vi gjort ett stort och väldigt fint gym med bra utrustning där vi kör morgon- och lunchpass, riktigt bra!
Det är väldigt kul att arbeta i ett företag med så många erfarna kollegor med lång branscherfarenhet. Stämningen i teamet är bra. Vi är ett gott gäng där alla bidrar."


Arbetsuppgifter
I rollen som projektledare ansvarar du för genomförandet av projekten, du är en nyckelperson som kommer leda, styra och driva projekten från uppstart till avslut. Du ansvarar för kalkylering, budget, tidsplan, kravställning samt dokumentation. Du kommer driva flera projekt parallellt tillsammans med dina kollegor. I rollen som projektledare kommer du att vara på plats hos kunderna genom projektets alla faser. Du ansvarar även för de ekonomiska aspekterna inom projekten, så som inköp, resurser samt vilka hjälpmedel som behövs. Som projektledare kommer du även utveckla och bearbeta nya såväl som befintliga kunder.
Din profil
För att lyckas i rollen som projektledare hos oss så ser vi att du har en teknisk eftergymnasial utbildning inom relevant område och/eller några års arbetslivserfarenhet inom automation. Vi ser även att du är kommunikativ, affärsmässig och har lätt att ta till dig ny teknik. Du stimuleras och trivs med att ha många aktiviteter i gång samtidigt. Du är trygg i dig själv och kan ta snabba beslut vid behov.
Vidare ser vi gärna att du har:
Erfarenhet av att driva projekt med kontaktytor internt och externt
Kunskap om projektstyrning
Svenska samt engelska i både tal och skrift
B-körkort
Kunskap inom VVS eller el är meriterande

Som person är du driven, förtroendeingivande, flexibel och ansvarstagande. I vår organisation bör du även vara prestigelös och en sann lagspelare, där kunden alltid är i stor fokus.


Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Alexandra Hartzell, 0768-366563, och Cassandra Åkerblad, 0720-70 89 70, på Intenso Teknikrekrytering.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Om Ventab Styr
Ventab Styr är en av de största aktörerna inom fastighetsautomation i Västsverige med huvudkontor i Göteborg sedan 1991. Ventab Styr är en del av Currentum, en marknadsledande installationsgrupp bestående av Ventab i Göteborg, Installationsbolaget VS, Tingvallastadens Rör, Ibjerge Installation, Ventilationsprojekt, CH Vent, Ventmetoder, Reglera, Lundgrens El, Lås & Nycklar, KomfortAutomatik samt Gösta Schelin Partners AB. Gruppen samägs av entreprenörerna i bolagen och Axcel Management AB.
Currentum omsätter drygt 3,4 Miljarder Kronor och har närmare 1000 medarbetare inom VS, sprinkler, ventilation, fastighetsautomation, el, energi och säkerhetsanläggningar. Gruppen finns fysiskt representerad i Karlstad, Göteborg, Stockholm, Södertälje, Nyköping, Norrköping, Linköping, Katrineholm, Eskilstuna och Västerås. Tillsammans med Ventab i Göteborg vill vara våra kunders första och mest attraktiva alternativ för ventilation- och fastighetsautomationsentreprenader. Vår ambition är att alltid ligga i framkant med innovativa lösningar inom våra expertområden.
Läs mer på http://ventab.se/

Ansök nu

Robotic Application Specialist

Applikationsingenjör
Läs mer Maj 8
Robotic Application Specialist
Gothenburg, Sweden
As a specialist in the welding field, we offer you the opportunity to join our team and show us what you got!
ESAB is a global company with more than 100 years of continuous research, development, and sales, who made ESAB world leading within welding and cutting. ESAB has over 9 000 employees worldwide.
At ESAB, we believe the progress we make today makes the world we imagine possible. The purpose is shaping the world we imagine.
To be able to do that the most important part is our employees, the values and how we act and react together. We offer you a creative work environment with good possibilities for development in your profession. We have a global multicultural environment, where we give you the opportunity to collaborate and work in an international environment.
ESAB Gothenburg is the global center of excellence for R&D with appr. 200 employees which covers most functions as R&D, Sales, Strategy, and support functions. We are located on Lindholmen Gothenburg.
With us you will work with the latest technology and development processes for ESAB’s global applications robotic solutions. You will support and work closely with management, by contributing with your expertise.
What you get
We offer you a creative work environment with good possibilities for personal growth in your profession. You will work with exciting projects and high-end technical development. We have a global multicultural environment, where we value and appreciate each other. We believe this is the key to our success and how we reach our goals.
Your contribution
The position is hands-on, and we value your extensive experience in this field. As a Robot Applications Specialist you will be responsible supporting all robotics related hardware including, weld torches, wire feeders, power sources, cleaning stations, robotic system solutions and automation gateways. You will perform welding processes and applications development on a range of robotic and mechanized systems. You provide support and training for our global welding application engineers. You will also train and support the sales force in our regions, as well as act direct support for our customers and make sure they get the best technical solutions.
By collaborating with your colleagues, you will contribute to high quality solutions for our customers that clearly reflect the ESAB brand values. You will also be expected to travel 50% of your time in this role.


What does Lauri Pesonen say about working at ESAB?
"As an employee at ESAB, you have the opportunity to work both locally and internationally. ESAB today has become a melting pot of different nationalities and business cultures, which I find very inspiring. Another advantage of ESAB is the people, a mixture of long-experienced "culture bearers" and younger employees with new ideas.
Esab is a market-leading dynamic employer and has a work environment with good opportunities for personal development and career.
I look with confidence to the future as welding will always exist in industry, albeit in different forms from today. Already today, we see an increased degree of automation and increased technology content in welding, which gives a status lift for the welding industry, something that ESAB recognized early on and therefore invests in the technology."


What you are expected to do
Provide technical service and support to robot integrator partners, OEM and key customers
Assist integrators and end customers with technical issues regarding the setup, operation and troubleshooting of robotic welding equipment and welding processes
Collaborate with R&D teams on the development of new equipment and new welding processes

What you bring
You have a solid and documented experience in robotic welding application development. A good communicator and used to interact with engineering staff and sales force. You understand customer needs and are able to collaborate on a professional level, to meet their needs.
Welding technical certification or degree desired or equivalent experience
Excellent technical knowledge of GMAW
Knowledge of welding procedures, codes, and qualification processes
Professional certification in welding technology or engineering preferred
Fluent in the English language.

Let us know why you should be our next colleague!


Contact and application
In this recruitment we are working with recruitment consultant Josefine Petersson, 0702-501429 and Malou Magnusson, 0707-588745 at Intenso Teknikrekrytering.
Send your application through the application button. Please apply asap as applications are processed continuously.
We welcome your application!

Ansök nu

Junior servicetekniker

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Maj 2
Junior servicetekniker
Göteborg med omnejd
Vill du bidra till att minska miljöpåverkan och främja en renare global miljö? Då ska du läsa vidare!
Vi på Marinfloc AB kan lösa den marina sektorns miljökrav med våra energieffektiva lösningar som har visat sig fungera med stor framgång. Sedan start har Marinfloc varit ledande inom innovativa system för rening av avloppsvatten på fartyg och offshore-enheter. För att rena vatten använder vi flockningstekniken eftersom det har visat sig vara den absolut mest effektiva metoden.


"För att trivas som servicetekniker är det viktigt att man är trygg i sig själv och trivs med ett flexibelt arbete. Då våra tekniker har oregelbundna arbetstider är jag som ledare lyhörd för hur varje medarbetare föredrar att lägga upp sina projekt för att hitta en bra balans mellan arbete och privatliv."
Läs mer om vad Marie och hennes kollegor har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/marinfloc


Arbetsuppgifter
Vi söker nu efter en junior servicetekniker som skall vara vår representant ombord på våra fartyg under uppstart, idriftsättning och servicearbeten av Marinflocs utrustningar och system. Arbetet är i hög grad praktiskt och självständigt. Rollen innebär att du reser ofta och är ute hos våra kunder som finns världen över. Du supporterar våra kunder och skriver rapporter. Allt som oftast utgår du från hemmet.
Du kommer att få en gedigen introduktionsplan med utbildning av produkter, samt börjar med att följa med en kollega på fältet för att skapa dig en god uppfattning om vår produktportfolio. Vilket gör att du snabbt kommer att lära dig både tekniken och branschen.
Du kommer också: Utföra nyinstallation och underhåll av system och utrustning
Hantera PLC-mjukvara och uppdateringar
Utföra service och underhåll av befintliga system
Supportera aftersales

Din profil
I rollen som junior servicetekniker söker vi dig som har ett tekniskt intresse samt utbildning inom el, automation, mekatronik, mekanik eller motsvarande i erfarenhet.
Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
B-körkort

Som person är du ansvarstagande, metodisk problemlösare som drivs av att utföra ett bra arbete med hög servicenivå. Du planerar, strukturerar och levererar dina åtaganden med kunden i fokus. Du trivs i sociala sammanhang och bygger förtroende hos våra kunder.


Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Josefine Petersson, 0702-501429, och Cassandra Åkerblad, 0720-708970, på Intenso Teknikrekrytering.
För fackliga frågor kontakta Björn Aadnöy, 0304-606340 ordförande i fackklubben unionen som finns på plats hos Marinfloc.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!


Om Marinfloc AB
Marinfloc är ledande inom innovativa system för rening av avloppsvatten på fartyg och offshore-enheter. Vår reningsutrustning omfattar länsvatten, borrslänt, svart- och gråvatten samt oljigt slam. Framgången för Marinfloc ligger i vår kunskap och långa erfarenhet inom marinteknik. Vi är stolta över det faktum att all Marinfloc-teknik är grundligt utvecklad ombord på fartyg och offshore-installationer för att uppfylla villkoren ombord och inte bara för att uppfylla regler som inte speglar verkligheten.
Läs mer på www.marinfloc.com

Ansök nu

Serviceingenjör

Serviceingenjör, elektronik
Läs mer Maj 2
Serviceingenjör
Göteborg
Är du en teknikintresserad person som trivs med ett varierat arbete och mycket kundkontakt? Då har vi på Endress+Hauser en spännande tjänst för dig!
Vi erbjuder
Endress+Hauser är en världsledande leverantör av mätinstrument, service och lösningar inom industriell processteknik. Som serviceingenjör hos oss erbjuds du en tjänst med frihet under ansvar och en av marknadens starkaste produktportföljer inom processinstrument. Vår vision är att fortsätta växa och blir den självklara partnern för företag som jobbar inom processindustrin.
Arbetsuppgifter
Rollen som serviceingenjör är flexibel och varierad. Fokus kommer att vara service ute hos våra kunder inom processindustrin. Som serviceingenjör hos Endress+Hauser kommer du vara delaktig i att fortsätta vår expansion av serviceverksamheten samt ha ett nära samarbete med dina kollegor och kunder. Du kommer planera, förbereda och genomföra serviceuppdrag i samband med dina kollegor.
Du kommer i huvudsak att arbeta med:
Driftsättning och underhåll
Kalibreringar och verifieringar
Felsökning och problemlösning
Teknisk support internt och externt
Skriva och dokumentera rapporter efter avslutade serviceärendenVad har Anders Wiklund, Servicecef att säga om hur det är att jobba på Endress+Hauser?
"Endress+Hauser är familjeägt och det märks, vi månar om personalen både lokalt och globalt. Vi tror mycket på ett bra samarbete med stimulerande och varierade arbetsuppgifter. Det finns hela tiden finns möjlighet till att lära sig nya saker i arbetet och via utbildningar. Jag har själv jobbat här i femton år och det är många som arbetat här längre än mig. Jag tror att det säger något om företaget som arbetsplats.
Endress+Hauser ligger i framkant vad det gäller både teknikutveckling och kvalitet och jag tror att alla vi som jobbar här känner en stolthet i detta. Vi tror på mångfald bland våra medarbetare med frihet under ansvar."
Vad har Amy Östlund, serviceingenjör att säga?
"I vårt serviceteam är det toppenstämning. Dagarna är väldigt varierade, det gäller att vara flexibel och anpassa sig till kundernas behov.
Jag tycker det är en stor fördel med jobbet att man har arbetsuppgifter som inte går på rutin och att man ständigt utmanas till att hitta på nya lösningar."


Din profil
För att trivas i rollen som serviceingenjör tror vi du har eftergymnasial utbildning inom teknik eller likvärdig erfarenhet. Som person är du positiv och har en hög servicekänsla för att bemöta våra kunder på ett professionellt sätt. Du som söker tjänsten som serviceingenjör är van att ta eget ansvar och arbeta självständigt. Du är en lösningsorienterad person som är van vid att jobba med utveckling och förbättring. Du trivs att vara ute på fältet och träffa nya kunder.
Vi ser även att du har:
Kunskap inom el / elektronik samt automation
Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
B-körkort är ett krav

Meriterande:
Några års arbetserfarenhet från processindustrin
Erfarenhet att arbeta som serviceingenjör/tekniker ute hos kund.Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Cassandra Åkerblad,?0720-708970 och Maria Ahlén 0708- 490288, på Intenso Teknikrekrytering.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Endress+Hauser är en världsledande leverantör av mätinstrument, service och lösningar inom industriell processteknik. Vi erbjuder processlösningar för flöde, nivå, tryck, analys och temperatur samt registrering och digital kommunikation och arbetar för att optimera våra kunders processer vad gäller lönsamhet, säkerhet och miljöpåverkan.
Våra kunder finns inom många olika branscher, bland annat inom kemi, livsmedel, läkemedel, energi, olja & gas och inom VA och gruvindustrin. Vi levererar kundanpassade systemlösningar med konventionell instrumentering eller systemintegration via fältbussar och andra nätverkslösningar baserade på webbteknologi.

Ansök nu

SHEQ Manager

Miljöchef
Läs mer Apr 24
SHEQ Manager
Interimsuppdrag?– Göteborg
Detta är ett konsultuppdrag på heltid?och är perfekt för dig med eget företag eller som vill vara anställd via oss för uppdraget hos kunden. Vår kund arbetar med lager- och logistiklösningar för petrokemiska produkter.?Nu söker vi dig som trivs i rollen som konsult och har erfarenhet av hälsa-, miljö-, säkerhets- och kvalitetsarbete för petrokemiskindustri. I rollen som SHEQ kommer du att arbeta med följande,
I detta åtagande ingår:
Leda och driva SHEQ arbetet i tät samverkan med övriga verksamheter
Uppgifter som varierar mellan hög strategisk nivå och operativ närvaro
Utbilda, stödja och uppdatera organisationen
Säkerställa att SHEQ kraven integreras i organisationens verksamhetsprocesser
Ansvara för incidentutredning, riskanalyser och nödlägesplaner
Kontakter med myndigheter, branschorganisationer och andra relevanta intressenter

Din bakgrund
Relevant utbildning på akademisk nivå inom området miljö och säkerhet eller annan likvärdig utbildning
Minst 5 års erfarenhet av liknande arbete inom processindustri eller bransch med liknande industriella risker
Kunskap om svensk lagstiftning och standarder inom miljö- och arbetsmiljö
Kunskaper inom arbete med ledningssystem, ISO 9001 och arbete med internrevision
Dokumenterad erfarenhet av processutveckling och verksamhetssystem
Erfarenhet av riskanalysarbete samt att driva avancerade incidentutredningar
Erfarenhet av att arbeta med SHEQ frågor gentemot kunder och underleverantörer i större projekt
Svenska och engelska i tal och skrift

Mer om uppdraget
Du kommer att bli uthyrd till kunden genom Intensogruppen. Uppdraget går även bra att söka för dig med eget företag och beräknas att vara på heltid, under ca 6 månader. Vänligen ansök snarast!


Kontakt
För frågor kontakta Mattias Lyckberg,?0733-336080, på Intenso Interim Management.
Välkommen?med din ansökan!


Om företaget
Intenso Interim Management ingår i Intensogruppen tillsammans med Säljpoolen, Intenso Teknikrekrytering och?Masterhelp Jobb.?Intensogruppen?har kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Linköping och Jönköping.
För mer information gå in på?www.intensointerim.se?eller?www.intensogruppen.se

Ansök nu

Teamleader inom försäljning

Teamledare
Läs mer Apr 11
Teamleader inom försäljning
Till rollen som teamleader inom försäljning söker vi dig som vill ta ansvaret att leda vår säljorganisation. Vi kan ta helhetsgrepp i alla slags projekt – från behovsanalys och dimensionering till uppföljning, underhåll och löpande optimering. Vi ser till att delarna i systemet samspelar på ett sätt som gynnar funktion, ekonomi och miljö. Ofta handlar det om långt driven förenkling och effektivisering av styrfunktionerna.
Vi ser gärna att du utgår från något av våra kontor. Vi finns på flera orter i Sverige, så som Stenungsund, Växjö, Helsingborg och Kalmar med flera.
Vi erbjuder
Som teamleader hos oss erbjuds du en fantastisk möjlighet till personlig utveckling och möjligheten att få arbeta med andra framgångsrika personer i ett marknadsledande bolag, medarbetarna är grunden för vår framgång och utveckling - därför är vårt viktigaste mål entusiastiska medarbetare. Som grupp delar vi kunskaper, erfarenheter och lär av varandra, oavsett om det gäller teknik och produkt eller ett viktigt vardagsämne. Som teamleader blir du en del av ett sammansvetsat team där vi tillsammans arbetar för att vara bäst på det vi gör.


Vad har Anders Josefsson, VD, att säga om tjänsten och företaget?
"Jag valde att arbeta på HögforsGST då det är en liten och platt organisation med stort internt samarbete och ett högt kvalitetstänk, vilket sammantaget tilltalade mig mycket starkt. På HögforsGST finns det stora möjligheter till personlig utveckling i ett team där alla bidrar med engagemang, kunskap och erfarenheter.
Vår utveckling och våra produkter ligger i framkant, redo för nästa generation inom vårt område. Vårt arbete och produkter skapar en bättre miljö och reducerar CO2 utsläpp idag och i framtiden. Jag ser en spännande framtid för företaget och alla medarbetare, med mycket möjligheter."


Om tjänsten
Vi är en platt organisation där alla gemensamt tillför och hjälper varandra i säljprocesserna. Som ansvarig för vår säljorganisation är din uppgift att skapa bästa förutsättningar, samt stötta och coacha våra säljare för att lyckas med sin fulla potential. Du rapporterar till Anders Josefsson, VD för Sverige, som du också har ett nära samarbete med. Våra säljare finns representerade på flera orter i Sverige och ansvarar för sin region och egna kunder.
I rollen som teamleader kommer du också att ansvara för våra större avtalskunder och utveckla våra relationer för att skapa ytterligare affärsmöjligheter. Du kommer också medverka vid mässor och lokala event tillsammans med våra säljare.
Din profil
Du är affärsorienterad, strukturerad och har erfarenhet av att driva en säljorganisation. Du är kommunikativ, driven, nyfiken och har en teknisk förståelse.
Meriterande om du har tidigare erfarenhet av branschen
Teknisk förståelse och med fördel erfarenhet från vår bransch
Svenska och engelska, både i tal och skrift

För att lyckas i rollen som teamleader hos oss är du en lagspelare och trivs med att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du är lyhörd för vad varje enskild person kan behöva och är aktivt stöttande. Du bidrar till god stämning och framåtanda inom företaget och tror, precis som vi, att vi blir bättre tillsammans.


Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Cassandra Åkerblad, 0720-708970, och Malou Magnusson, 0707-588745, på Intenso Teknikrekrytering.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Om företaget
HögforsGST är ett av Nordens största företag inom värmeteknik och sedan 2007 en av de ledande leverantörerna värmeteknisk utrustning på den svenska marknaden. Vi står också bakom ett antal uppmärksammade innovationer – t.ex. Hybridvärme och Fjärde Generationens Fjärrvärme (4GDH). Just nu expanderar vi starkt på den svenska och norska marknaden.

Ansök nu

Inside sales / Customer service desk Nordic region

Innesäljare
Läs mer Apr 3
Inside sales / Customer service desk Nordic region
Gothenburg
ESAB is a global company with more than 100 years of continuous research, development, and sales, who made ESAB world leading within welding and cutting. ESAB has over 9 000 employees worldwide.
At ESAB, we believe the progress we make today makes the world we imagine possible. The purpose is shaping the world we imagine.
To be able to do that the most important part is our employees, the values and how we act and react together. We offer you a creative work environment with good possibilities for development in your profession. We have a global multicultural environment, where we give you the opportunity to collaborate and work in an international environment.
ESAB Gothenburg is the global center of excellence for R&D with appr. 200 employees which covers most functions as R&D, Sales, Strategy, and support functions. We are located on Lindholmen Gothenburg.
The role
Inside sales and customer service are integrated with the sales department. The department develops existing customers by offering our product range and introducing new products. You will have a continuous contact with our customers via e-mail and phone calls. Within ESAB you are in contact with our sales- and service department, as well as product development.
The position is a temporary position, for the duration of one year.
Responsibilities
As an inside salesperson, you will support our sales organization in Sweden and Finland by staying up to date on customer needs. You will actively process and develop existing customers with questions regarding support and advice the in a professional manner to guide them to the right product, part or solution. You will also act as backup to the other Nordic, and the Baltic countries. You work in our business system MOVEX /M3 and CRM system, Caesar (SuperOffice).
Your responsibilities will include:
Follow up on promotions
Handle logistics and delivery inquiries
SDS -Certificate Inquirers
Collaborate with purchasing/planning units within ESAB

Profile and required competences
To be successful in this role you have experience from a position with customer service and contact. You are communicative and can convey information to customers and other colleagues at ESAB in a structured and professional manner. You are a team player with a creative and solution-oriented mindset. You are responsive to what the market is asking for and convey it to relevant departments within ESAB.
We hope you are experienced in some of the areas below:
Microsoft Office
Sales cycle and understanding of the process
Worked in CRM-systems
IT-Knowledge
Manufacturing industry, preferably welding
Finnish language is very meritorious

Swedish and English is a requirement to hold this position.


Contact
In this recruitment we are working with recruitment consultant, Josefine Petersson 0702-501429 and Malou Magnusson 0707-588745 at Intenso Teknikrekrytering.
Send your application through the application button. Please apply asap, as applications are processed continuously.
We look forward to your application!


ESAB is an equal-opportunity employer that provides employment opportunities as they arise to all qualified persons. We recognize that our most important resource is our Associates-the men and women whose commitment, creativity, skills, and energy are central to our business goals. We encourage teamwork and a blameless environment working together to maximize professional growth and satisfaction. www.esab.se

Ansök nu

Application Engineer

Applikationsingenjör
Läs mer Mar 27
Application Engineer
Gothenburg
Do you want to be part of a strong entrepreneurial growing company in an expansive area of business? Do you want to enhance your career and see opportunities develop? Are you creative, initiative and enjoy meeting customers? Then perhaps this could be an opportunity for you to become part of an international company in an expansive and exciting new phase.
Job description
As an application engineer, you will work closely with our customers and sales organization to deliver technical solutions and advice. You will be a key person internally bringing technical expertise to market, building relationships, and working broadly across our product and service offering. You will be technical resources and coordinator for OEM projects, and you will also work with our R&D department with a focus on product succession and involve new solutions that are developed and must be used in the best possible way. As an application engineer your role will include qualifying and sourcing new suppliers and ensuring quality both towards our R&D department as well as our suppliers. The role also includes:
Prepare and secure technical documentation
Contribute to various designs and solutions together with others (factories, suppliers)
Be responsible for the aftermarket services, which involve testing, problem analysis and reports

Some travel is required in your line of work aimed towards customer meetings, workshops, and expos mainly in the Nordics. You will visit our suppliers to ensure that they meet the quality required.


What does Victor OIsson say about working at GPBM?
"I have worked here for five years. What attracted me was working with a product that creates the future and being part of the journey to electrify society. The work is very varied, you work a lot together to find the best solution for the customer. We travel, go to fairs together and share experiences, many in the team I would count as friends.
If you want a varied job where you have the opportunity to contribute to a green society, the opportunity to develop within a company that is driven by entrepreneurship, then GPBM is the right place. We have fun at work!"


What does Frederic Coosemans say about working at GPBM?
"I have been working at GPBM for 3 years. Here you learn new applications every day. Learning new technologies and being in contact with client about their applications makes the job stimulating."


Your profile
To be successful in this role you have a significant technical background and are passionate about creating value for the customer and colleagues. You are flexible, communicative, comfortable giving presentations, create networks and work in teams. You have a commercial awareness and an investigative mindset and thrive when you get to use your problem-solving abilities. We care that you enjoy working in an entrepreneurial environment where creativity, initiative, a lack of prestige, and a focus on solutions are the keys to success.
Technical education, Electronics Engineer or Mechanical Engineer
Few years of work experience in product or solution development
Good knowledge of English both verbal and in writingContact and application
In this recruitment we are working with recruitment consultant Josefine Petersson, 0702-501429 or Cassandra Åkerblad, 0720-708970 at Intenso Teknikrekrytering.
Send your application through the application button. Please apply asap as applications are processed continuously.
We welcome your application!


About The INDUSTRY DIVISION, a part of CEBON Group
The industry division is composed of 3 entities, GPBM Industry, Sparq Technology and EXO Industry, that contributes for more than half of the revenue of the group. The Business Unit Industry design, market and sell products in the field of energy from battery cells to large ESS systems. The organization is characterized by a family orientated culture with a flat structure and a high accessibility to management.
We operate in the Nordic countries, France and Italy and are expanding our activities and territories. The Headquarters and central warehouse is located in Hisingen Sweden. The company Group has a turnover of approx 650 million and employs about 115 employees under the leadership of Development, Commitment and Responsibility. For more information, please visit https://www.gpbmindustry.com/ https://sparqtechnology.com/ https://exoindustry.com/ or www.cebon.com

Ansök nu

Projektledare

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Mar 7
Projektledare till vår verksamhet i Filipstad, Linköping, Mariestad, Ronneby eller Göteborg
Vi växer och behöver bli fler. Vi söker nu projektledare inom el och automation.


Din roll som projektledare
Att vara projektledare hos oss passar dig som vill ha varierande arbetsuppgifter och som gillar att lösa problem. Projekten som du kommer driva varierar i omfattning och det är viktigt att du trivs lika bra bakom skrivbordet som ute hos kund. Du kommer ansvara för hela projektgenomförandet som omfattar:
Projektekonomi
Resursplanering
Kund- och leverantörskontakter
Produktionsledning
Driftsättning
Dokumentation
Överlämnande av anläggning

Tjänsten som projektledare hos oss har en flexibel placering – du kan välja mellan vårt kontor i Mariestad eller hos våra systerbolag inom Uniwater i Göteborg, Filipstad, Linköping eller Ronneby. Det är också möjligt att arbeta på distans.
Som projektledare rapporterar du till projektchef Mattias Olovsson.


Mattias Olovsson, projektchef, berättar kort om hur det är att arbeta hos oss.
ASB VA-automation är ett väletablerat företag med gedigen erfarenhet. Vi har ett stort förtroende på marknaden och får ständigt nya utmanande uppdrag från både nya och befintliga kunder.Storleken på våra projekt varierar från små enkla apparatskåp till stora golvskåp där vi konstruerar, bygger installerar och programmerar samt driftsätter, både till om- och nybyggnationer av pumpstationer till stora vatten- och avloppsreningsverk. Det är väldigt stimulerande och utvecklande att vara delaktig hela vägen från projektering till färdig anläggning och ASB VA-automation är en av få arbetsgivare i VA-branschen som erbjuder den möjligheten in-house.
Vi befinner oss nu i en starkt expansiv fas och som medarbetare har man stora möjligheter att få vara med och utveckla verksamheten. Detta kräver stort engagemang och driv men ger också en positiv utmaning och personlig utveckling."


Är du den vi söker?
För att trivas i rollen som projektledare bör du kunna jobba med flera saker parallellt och gilla att den ena dagen aldrig är den andra lik. Du har erfarenhet från projektledning, med fördel inom el eller VA, och du känner till branschens entreprenadformer. Kanske har du tidigare arbetat som elingenjör eller i andra teknikska projekt. I din roll har du självklart stöd av våra duktiga och erfarna processpecialister.
Dina kvalifikationer och egenskaper
Affärsorienterad med energi och passion för att hjälpa våra kunder
Stark personlig drivkraft med hög energinivå och vilja att leverera resultat
Är noggrann, strukturerad och ordningsam
Har lätt för att skapa kontakt både internt och externt
Tycker om att kommunicera och bygga långsiktiga relationer
Är lyhörd, har mod att tänka nytt och tar initiativ att driva från början till avslut
Har god datavana och arbetar obehindrat i Office-paketet (Word, Excel, Outlook)
Uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska

Vad vi erbjuder
ASB VA-automation har en bred och utmanande orderportfölj. Vi är ett gäng tekniker och projektledare med driv och entreprenörsanda som vill jobba i nära samarbete med våra kunder för att leverera bästa möjliga kvalitet. Vi driver vår verksamhet och våra projekt utifrån våra ledord Kunskap, Kvalitet och Gemenskap. Vi har god laganda, arbetar tillsammans mot gemensamma mål och har framför allt roligt på jobbet!
Tycker du också att detta är viktigt och är nyfiken på en framtidsbransch där det finns mycket jobb framöver? Då hoppas vi att du vill vara med på vår resa mot att bli den mest attraktiva arbetsgivaren inom vår bransch.
Inom ASB är vi ca 70 medarbetare totalt fördelade på orterna Mariestad, Filipstad och Linköping. I projektledarteamet ingår det 6 personer.


Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då urval sker löpande. Ansök genom att klicka på länken. Ansvarig för denna rekrytering är projektchef Mattias Olovsson, mattias.olovsson@asbva.se Frågor besvaras av HR-ansvarig Ulrika Stevrell, hr-support@uniwater.se.
Välkommen med din ansökan – vi ser fram emot att höra av dig!
Om ASB VA-automation
ASB VA-automation är en del av Uniwater - en av Nordens ledande koncerner inom VA-tekniska lösningar. Uniwater bedriver verksamhet inom affärsområdena Pumping Stations, Automation, Water Treatment, Products och Solutions. Tillsammans bildar områdena en unik bredd av specialisttjänster och produkter för utveckling av VA-infrastruktur. Under 2022 hade koncernen cirka 260 anställda och en omsättning på cirka 800 miljoner kronor. Koncernen utgörs av ABAT, ASB VA-automation, Dala Kommunalteknik, ELVA, Emendo, IBECO, Norvatek, Proco, Rostfria VA-system och Svanesunds rör.

Ansök nu

Mekaniker / Underhållstekniker

Underhållsmekaniker
Läs mer Feb 27
Vi söker en Mekaniker / Underhållstekniker inom roterande utrustning till raffinaderiet i Göteborg
Är du en mekaniker som har stort tekniskt intresse och gillar att skruva och meka?
Trivs du i en atmosfär där det är högt i tak och där du faktiskt kan påverka? Ta chansen att bli en av medarbetarna i vår verkstad på St1 Refinery AB, Göteborg.


Arbetsuppgifter
Som mekaniker / tekniker hos oss kommer du att ingå i ett sammansvetsat team beståendes av andra mekaniker, smörjtekniker, planerare och underhållsingenjörer. Här möts du av ett varierande och självständigt arbete inomhus och utomhus i vår processanläggning. Du kommer arbeta med felsökning, provkörning, reparation och underhåll av raffinaderiets roterande utrustning så som pumpar, gaskompressorer, turbiner och fläktar. Du genomför lager och tätningsbyten, uppriktning och service för att upprätthålla den höga tillförlitligheten på raffinaderiets maskiner.


Vem söker vi?
Vi letar efter dig som har ett stort intresse av roterande utrustning och som kontinuerligt vill utvecklas genom att utbildas och lära dig mer i yrket.
Det är meriterande om du har har relevant erfarenhet från process/varvsindustrin samt roterande utrustning.
Du har industri-/fordonsteknisk utbildning eller motsvarande kunskap.
Det är meriterande om du har maskinkunskaper sedan tidigare, antingen via en utbildning och/eller erfarenhet.
Du har ordningssinne, god samarbetsförmåga och kan uttrycka dig väl på svenska.
Du ser snabbt vad som behövs göras och tvekar inte att ta egna initiativ för att få jobbet gjort.

Att arbeta inom processindustrin ställer höga krav på säkerhetsmedvetenhet och därför ser vi också att du är en ansvarsfull person som alltid strävar efter att förbättra din och dina kollegors arbetsmiljö.
Eftersom visst arbete sker utanför raffinaderiets omedelbara närhet krävs att du har B-körkort.
På vår karriärsida kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss: https://career.masterhelp.se/st1-refinery


Vi erbjuder:
Ett utvecklande och spännande arbete i en bransch som är under stor förändring med flera spännande projekt
Bonuslön
Träningsmöjligheter, motionsbidrag samt subventionerad företagshälsovård
Andel i företagets vinstandelsstiftelse mm.Är du intresserad?
Kontakt och ansökan
För frågor om tjänsten, kontakta HR, Josefine Klippenberg, 031-744 62 39
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Just nu söker vi till samma avdelning även en Smörjare / Smörjtekniker, du kan läsa mer om jobbet här: https://www.intenso.se/sv/annons/26771257-smorjare-st1-refinery-ab-goteborg
Om St1
St1är ett finländskt energibolag som i sin verksamhet förverkligar sin vision om att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Bolaget undersöker och utvecklar företagsekonomiskt lönsamma energilösningar som är skonsammare för miljön. St1:s energitjänster och produkter sträcker sig från vindkraft till det bioavfallsbaserade bränslet Refuel RE85 med höginblandning av etanol. Bolaget har sex produktionsanläggningar för bioetanol i Finland, ett raffinaderi i Göteborg och sammanlagt 1200 St1- och Shellstationer i Finland, Sverige och Norge. Bolaget har sitt huvudkontor i Helsingfors.
St1 Refinery AB är ett av världens mest energieffektiva. På ST1 Raffinaderi, som är beläget på Hisingen, arbetar drygt 250 experter inom oljebranschen med produktion och underhåll av anläggningen. Raffinaderiet är verksamt dygnet runt, året runt. Raffinaderiet är sedan 1997 miljöcertifierat enligt ISO 14001. Som arbetsgivare erbjuder vi bland annat bonuslön, utfyllnad av föräldraförsäkring vid barnledighet, träningsmöjligheter samt företagshälsovård.


Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes vänligen då vi sköter rekryteringen själva i enlighet med för denna rekrytering beslutad process.

Ansök nu

Teknisk innesäljare

Innesäljare
Läs mer Feb 23
Vår filosofi kallar vi Euromekanismen. Den handlar om vårt sätt att vara och agera mot kunder, partners och varandra internt på företaget. Vår filosofi innebär också att kunna och vilja hjälpa till med bra lösningar baserade på produkter i världsklass. Genom att vara partners med några av de bästa tillverkarna på marknaden och med vårt team av hjälpsamma människor med rätt kompetens växer vi tillsammans.
Vi söker nu en
Teknisk innesäljare
Göteborg
Euromekanik är marknadsledande på lösningar för att mäta, styra och analysera energigaser såsom biogas, naturgas och vätgas med flera. Våra marknader är den danska, norska och svenska energigasindustrin. Varje lands regelverk och infrastruktur erbjuder sina egna utmaningar, som vi löser tillsammans med våra världsledande leverantörer.
Du hittar oss i trivsamma lokaler i det trevliga området Strömmensberg, ett stenkast från centrala Göteborg. Här hittar du bra förbindelser, fina promenadstråk och gott om lunchrestauranger. Vi är en sammansvetsad grupp som sitter i ett öppet landskap. Det är aldrig långt till närmsta kollegan och det bidrar till den hjälpsamma och trivsamma sammanhållningen som vi har.
Vi erbjuder
Som teknisk innesäljare hos oss har du möjlighet att vara en del av den gröna omställningen, exempelvis genom att hjälpa våra kunder inom energigas att växla från fossila gaser till förnybara.
Vi är ett bolag som tar vår kunskap och hjälpsamhet till nästa nivå och som älskar att ge våra medarbetare utrymme att växa med uppgiften. Vi eftersträvar bra balans mellan jobb och fritid genom att vara flexibla när det kommer till arbetsplats och -tider. Självklart har vi även ett modernt hälso- och försäkringsprogram för våra anställda.
Varje år har vi två kick-offs som brukar vara väldigt roliga och givande, vi har på senare år bl.a varit i San Sebastian, Hemsedal och i Gdansk.


Vad har Mikaela att säga om hur det är att jobba på Euromekanik?
"Som teknisk säljare på Euromekanik har jag stor frihet att utforma arbetet och trivs väldigt bra med mina kollegor. Det som är bra med att arbeta här är våra snabba beslutsvägar, vår starka teamkänsla och viljan att hjälpa varandra."


Arbetsuppgifter
Som teknisk innesäljare kommer du att ingå i vårt säljteam och arbeta i nära samarbete med våra kundansvariga säljare, samt med orderteamet. Tjänsten syftar till att stödja försäljningen för våra kunder inom energigas genom att bl.a. ha det administrativa och tekniska ansvaret för en eller flera av våra större agenturer.
Detta kan innebära:
Stödja våra kundansvariga säljare
Utforma offerter
Dimensionering av produkter och system
Dokumentationshantering
Teknisk rådgivning till kunder
Kontakt med våra leverantörer i tekniska och kommersiella frågor
OrderhandläggningVi tror att du är högskoleingenjör eller har en annan teknisk bakgrund med ett starkt intresse för teknik och relationsbyggande försäljning. Som person är du social, driven, målinriktad och bra på att få saker slutförda. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är nödvändigt och kunskaper i tyska är ett plus.


Kontakt
För ytterligare information om tjänsten kontakta Robert Sandén, teamledare på tel. 031 7805611. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta Nicole Diener, Intenso Teknikrekrytering på tel. 0735-258686.
Vi ser gärna att du skickar in din ansökan snarast, då urvalet sker löpande.
Välkommen med din ansökan!
Om företaget
Euromekanik AB erbjuder sedan 1974 produkter och lösningar för svensk gas-, ånga- och processindustri. Vår uppgift att hjälpa kunderna att sätta samman rätt funktionslösning utifrån deras behov. Det kan handla om en enskild produkt, en serie av produkter eller ett helt system ofta i komplicerade processer. Utgångspunkten är alltid att kunden skall få ut maximal effekt ur sin investering, såväl tekniskt som kommersiellt. Vi är idag 24 anställda och har vårt kontor nära Redbergsplatsen i Göteborg. Vi är inne i en spännande resa där vi ständigt letar efter duktiga medarbetare. Är du en av dem?
Läs mer om oss på?www.euromekanik.se

Ansök nu