Perido AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Perido AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Junior redovisningsekonom inom order-to-cash till elbilsföretag - Göteborg

Redovisningskonsult
Läs mer Jun 23
Har du en kandidatexamen i ekonomi och tidigare erfarenhet av arbete inom Order to Cash/kundreskontra? Om du söker nya erfarenheter och fina meriter till ditt CV så har vi ett väldigt intressant uppdrag på ett spännande företag inom elbilsbranschen att erbjuda!
Om tjänsten
Perido söker för vår kunds räkning en junior redovisningsekonom inom order-to-cash. Vår kund är ett framgångsrikt och snabbt växande elbilsföretag och här arbetar ett globalt team av mycket dedikerade individer som delar en passion för elektrisk mobilitet. Arbetet utförs från kontoret som är beläget centralt i Göteborg.
Dina arbetsuppgifter
I ditt uppdrag assisterar du vid olika uppgifter inom Order to Cash-processen, t.ex.
behandling av kundfakturor
agerar kontaktperson mot Shared Financial Service Center i frågor kring kundfakturor och finansiella flöden inom Order to Cash-finansieringsprocessen
ger stöd till Order to Cash Process Owner i att utveckla nuvarande och nya finansiella flöden/ekonomiska processer och andra administrativa uppgifter.

Dina egenskaper
Vi söker dig som har en god kommunikationsförmåga och som är skicklig på att knyta an till och samarbeta med olika funktioner och intressenter. Du har en riktigt bra problemlösningsförmåga och motiveras av utmanande arbetsuppgifter som du får gräva lite djupare i. Som person är du nyfiken och driven av att lära dig nytt, du är innovativ och helt bekväm med att ta eget ansvar och driva egna initiativ. Vi hoppas också att du är social, utåtriktad och sprider positiv energi till dina kollegor!
Det här är ett företag med en arbetsmiljö som är gemytlig och har högt i tak. De som arbetar här är professionella och ambitiösa, hungriga på att ta sig an framtiden och samtidigt övertygade om att arbetet blir som bäst när man mår bra och har kul tillsammans. Är du nyfiken? Skicka in din ansökan redan idag!
Kvalifikationer:
Kandidatexamen i ekonomi
Tidigare erfarenhet av arbete inom Order to Cash/Kundreskontra
Goda kunskaper inom redovisning
God erfarenhet av att arbeta med affärssystem
God förmåga att kommunicera obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska

Omfattning och tillträde
Tillsvidareanställning som konsult på heltid. Uppdrag till och med 2022-12-31. Start omgående.
Ansökan
Ansökan görs på vår hemsida perido.se/. Klicka på knappen ansök i annonsen för aktuell tjänst och fyll i dina uppgifter samt bifoga CV. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Notera att viss information gällande uppdraget och/eller kundföretaget medvetet kan ha utlämnats från annonsen, först vid kontakt med ansvarig rekryterare får du all information som du behöver.
Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Amanda Delvén som kan nås på mejl amanda.delven@perido.se. Om du har frågor eller funderingar så är du även välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange alltid tjänstens referensnummer 33295 i ämnesraden.
Om Perido
Varför heter vi Perido? Det kommer från det latinska ordet Peridoneus som betyder ”väl matchad”. Att matcha vår konsults kompetens och karriärinriktning med våra kunders behov är det vi är allra bäst på! Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig till nästa steg i yrkeslivet och vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 800 konsulter på uppdrag över hela landet. Som konsult hos oss blir du en viktig del av vår organisation och du växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om oss på Perido: perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Onsite Supporttekniker sökes till elbilsvarumärke i Göteborg!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jun 23
Har du tidigare erfarenhet av arbete inom IT-drift och support? Sträcker sig din IT-kompetens över många områden och program? I så fall kan du vara Onsite supportteknikern vi söker till vår kund!
Om tjänsten
Vi på Perido letar efter Onsite Supporttekniker till vår kund, ett innovativt och snabbväxande elbilsvarumärke. Den här tjänsten är placerad på deras fina kontor i Torslanda, Göteborg. Visst jourarbete kan förekomma.
Dina arbetsuppgifter
Som Onsite Supporttekniker kommer du att ingå i ett Globalt Servicedesk-team som stöttar företagets anställda i Göteborg. Support sker dels Onsite men även i form av Walk-in. Du arbetar huvudsakligen med incidenter och förfrågningar på plats men vissa ärenden löses med fjärrverktyg. Teamet arbetar med djupare felsökning vid behov. Tjänsten och arbetsuppgifterna kommer vara breda och detta är vad du sammanfattat kan förvänta dig:
Support på plats
Walk-in Desk Support
Fjärrstöd
Hårdvarustöd
Interagera med slutanvändare, nätverkstjänster, programvarusystemutveckling och/eller applikationsutveckling för att återställa tjänsten och/eller identifiera korrekt kärnproblem
Utför eskalering
Uppfylla användarnas önskemål om hårdvaru- och mjukvarubehov
Delta och hjälpa till med att sätta upp utrustning för inom och utanför kontoret
Sträva ständigt efter att förbättra slutanvändarnas tillfredsställelse
Bidra till att utveckla rollen
Arbeta proaktivt med kunskapsbasförbättringar och incidentanalys

Dina egenskaper
För att lyckas i den här rollen letar vi efter dig med god servicekänsla och en fallenhet för att lösa och förklara tekniska problem på ett strukturerat och pedagogiskt sätt. Vi ser att du trivs i en social omgivning och att du har en bra samarbetsförmåga – du delar lika gärna med dig av kunskaper samtidigt som du lyssnar och lär av andra. Å andra sidan är vi också övertygade om att du arbetar minst lika bra självständigt och att du driver ditt eget arbete framåt. Du lockas av utmaningen att hjälpa andra, speciellt inom ämnet teknik och IT som vi är säkra på att du brinner för! Vidare besitter du förmågan att se samband mellan teknik, system, systemkomponenter och funktion samt har en teoretisk och praktisk kunskap om IT-infrastruktur som du kommer ha god användning för i arbetet!
Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Vi söker dig som har:
Erfarenhet från arbete inom IT-drift och support
Lätt för att utrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska

Hög grundläggande IT-kompetens i:
PC (Win10) Operativsystem och system and kunskap om funktionalitet
Mac (Mac OS) Operativsystem och kunskap om funktionalitet
Mobila enheter (iOS, Android)
Nätverk och infrastruktur
Cloud teknologier
O365 & Azure
Konferensrumsutrustning
ServiceNow
ITIL

Plus i kanten:
Microsoft Surface Hubs
Security Lifecyle
Intune
SCCM
Slutanvändare och kundserfarenhet

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag till 2022-12-31 med chans till förlängning. Tillträde omgående.
Skicka in din ansökan
Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Fredrika Lundmark som kan nås på mejl fredrika.lundmark@perido.se. Om du har frågor eller funderingar så är du även välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 33294 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

IT-tekniker på deltid till välkänt nischat fastighetsbolag – Göteborg

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jun 23
Har du ett stort intresse av IT/teknik och trivs med att vara behjälplig för dina kollegor? Studerar du eller har en annan huvudsaklig sysselsättning som du gärna kombinerar med ett spännande och meriterande uppdrag onsite? I så fall kan det här vara en perfekt utmaning för dig!
Om tjänsten
På Perido söker vi nu efter en IT-tekniker till ett uppdrag onsite till en av våra kunder; ett fastighetsbolag som förvaltar och underhåller kontors- och butiksfastigheter i centrala Stockholm och Göteborg. Tjänsten är på deltid med en omfattning på 8-14 h/vecka och kombineras därför med fördel med studier eller annan huvudsaklig sysselsättning. Arbetstiden är flexibel och utförs under normal arbetstid på kontoret som är centralt beläget i vackra Göteborg.
Dina arbetsuppgifter
Som IT-tekniker onsite är ditt uppdrag att lösa problem på plats hos användarna. Det innebär att du arbetar med enklare klienthantering såsom att lösa nätverksproblem, skrivarproblem, filformatshantering samt avhjälper med presentationsutrustning när problem uppstår. Generell support kommer att ske i Windowsmiljö.
Ansvarsområde:
Hårdvara (datorer, servrar, skrivare och övriga tillbehör)
Klient/serveroperativ Windows 10
Datasäkerhet (brandväggar, antivirus, spam, intrång m.m.)

Administrering av:
Office 365
Intune
AD
Backup:er
Molntjänster (bokningstavlor, antivirus, spam m.m.)
Regelbundet återkommande underhåll, tillexempel uppdateringar och loggar
Installationer
Hantering av användarkonton
Övervakning
Felsökning och åtgärder
Uppföljning av rapporterade fel
Användarsupport Göteborg/Stockholm
Hårdvarusupport och installationer (skrivare, datorer, programvaror)
Installera och konfigurera applikationer både på klient- och serversidan
Bistå vid evenemang och presentationer
Deltagande i projekt med tekniskt perspektiv (uppgraderingsprojekt, utveckling av IT miljön)

Dina egenskaper
Vi tror att du som söker det här uppdraget är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning som tillåter dig att arbeta flexibelt minst 8-14 h i veckan som onsitetekniker. För rätt person finns det god chans att på sikt gå upp till heltid. Vi är övertygade om att du är en person som brinner för IT/teknik och trivs i en lösningsorienterad roll där du får användning för din kreativitet och sociala förmåga då du avhjälper flera olika användare med diverse IT-ärenden. Du är noggrann och kvalitetsorienterad i allt du tar dig an, även under perioder av högre belastning, och du driver själv på ditt eget arbete. Avslutningsvis ser vi att du är utåtriktad och har lätt för att skapa nya relationer, att du besitter en god samarbetsförmåga och trivs i större organisationer.
Är det dig vi väntar på? I så fall ser vi fram emot att läsa din ansökan, varmt välkommen med den redan idag!
Vi söker dig som har:
Gymnasial utbildning
Pågående eftergymnasial utbildning eller annan huvudsaklig sysselsättning
Erfarenhet från nätverksmiljöer
Goda kunskaper inom Office 365
Goda kunskaper inom Windows operativsystem
Goda kunskaper i tal och skrift, på svenska och engelska

Plus i kanten:
Erfarenhet av arbete i supportfunktion
Utbildning inom IT/Teknik eller likvärdigt

Omfattning och tillträde
Tillträde omgående. Tillsvidareanställning som konsult på deltid, omfattning 8-14 timmar/vecka, flexibla arbetstider. God möjlighet till heltid på sikt för rätt person.
Ansökan
Ansökan görs på vår hemsida perido.se/. Klicka på knappen ansök i annonsen för aktuell tjänst och fyll i dina uppgifter samt bifoga CV. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Notera att viss information gällande uppdraget och/eller kundföretaget medvetet kan ha utlämnats från annonsen, först vid kontakt med ansvarig rekryterare får du all information som du behöver.
Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Frida Månsson som kan nås på mejl frida.mansson@perido.se. Om du har frågor eller funderingar så är du även välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange alltid tjänstens referensnummer 33228 i ämnesraden.
Om Perido
Varför heter vi Perido? Det kommer från det latinska ordet Peridoneus som betyder ”väl matchad”. Att matcha vår konsults kompetens och karriärinriktning med våra kunders behov är det vi är allra bäst på. Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 800 konsulter på uppdrag över hela landet. Som konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om oss på Perido: perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Koordinator/Administratör sökes till innovativt företag i fordonsbranschen!

Administrativ assistent
Läs mer Jun 22
Om du har tidigare erfarenhet från en liknande roll väntar här en viktig tjänst med administrativa uppgifter, ofta inom det ekonomiska. Om du dessutom är kommunikativ och framåt som person kan detta vara din nästa tjänst! Läs mer!
Om tjänsten
Perido söker nu en Koordinator/Administratör till vår kund, ett växande bolag som verkar inom fordonsindustrin. Bolaget arbetar med innovativa arbetssätt och är måna om sina medarbetare. Tjänsten är belägen i Göteborg!
Dina arbetsuppgifter
I det här uppdraget kommer du att bli en viktig stöttepelare för olika slags programchefer, KAM, Stakeholders, etc. Du hjälper till med allehanda administrativa uppgifter, exempelvis att ta fram finansiella rapporter i SAP vilket du senare sammanställer i Excel. Vidare arbetar du med informationshantering och dokumentering samt planerar aktiviteter/händelser med olika team.
Huvudsakliga arbetsuppgifter som kommer att bli aktuella i tjänsten:
Ge administrativt stöd
Ta fram finansiella rapporter
Information/dokumentation
Andra för rollen liknande uppgifter

Dina egenskaper
Vi ser gärna att du är en behjälplig person som kommer att trivas utmärkt i en roll där man får möjlighet att utföra olika sorters uppgifter. Vi söker dig som är flexibel och har ett positivt förhållningssätt i allt du tar dig an. Du tar dig an arbetsuppgifterna med god struktur och noggrannhet. Vidare är du mån om att ge den bästa servicen och tar stort ansvar för att det du levererar håller hög kvalitet.
Låter detta som en tjänst för dig? Vi ser fram emot att läsa din ansökan, du är varmt välkommen med den redan idag!
Kvalifikationer:
Relevant eftergymnasial utbildning
Relevant arbetslivserfarenhet
Kunskaper i Excel
Kunskaper i Sharepoint
Behärska svenska språket väl i tal och skrift

Meriterande
Arbetat i SAP
Arbetat i Confluence

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag till och med 2023-08-31. Start 2022-08-22.
Ansökan
Ansökan görs på vår hemsida perido.se/. Klicka på knappen ansök i annonsen för aktuell tjänst och fyll i dina uppgifter samt bifoga CV. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Notera att viss information gällande uppdraget och/eller kundföretaget medvetet kan ha utlämnats från annonsen, först vid kontakt med ansvarig rekryterare får du all information som du behöver.
Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Fredrika Lundmark som kan nås på mejl fredrika.lundmark@perido.se Om du har frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange alltid tjänstens referensnummer 33289 i ämnesraden.
Om Perido
Varför heter vi Perido? Det kommer från det latinska ordet Peridoneus som betyder ”väl matchad”. Att matcha vår konsults kompetens och karriärinriktning med våra kunders behov är det vi är allra bäst på! Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig till nästa steg i yrkeslivet och vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 800 konsulter på uppdrag över hela landet. Som konsult hos oss blir du en viktig del av vår organisation och du växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om oss på Perido: perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Frontendutvecklare till globalt bolag inom telekom - Göteborg!

Frontend-utvecklare
Läs mer Jun 21
Vill du ingå i ett team med andra passionerade utvecklare och arbeta med Frontend? Då kan detta vara den perfekta rollen för dig! Som utvecklare på detta globala bolag kommer du att möta många spännande utmaningar och trevliga kollegor. Läs vidare och ansök idag!
Om tjänsten
Perido söker en mid-level Frontendutvecklare till vår kund som är ett multinationellt telekommunikationsföretag och en mobilnätsoperatör. Du erbjuds en spännande och utvecklande arbetsplats i en miljö där ingen dag är den andra lik. Teamet står för många nya roliga utmaningar och de söker nu någon som vill ta nästa steg i karriären och växa i rollen. Arbetet sker i en hybridlösning där man kan arbeta på distans några dagar i veckan, men under 1-2 dagar från kontoret i Göteborg för att närvara på möten.
Dina arbetsuppgifter
Här kommer du att arbeta med företagets satsning på B2B, där kunderna beställer sina egna produkter. Tillsammans med ditt eget team samarbetar ni nära sju andra team som är lokaliserade på andra kontor, såväl i Göteborg som andra städer. I rollen kommer du:
Utveckla avancerade tekniska lösningar för att stödja e-handel, självbetjäning, externa hemsidor, mobilappar och andra ännu inte uppfunna digitala tjänster för telekom.
Utveckla lösningar, baserade på kundens behov tillsammans med ditt team.

Dina egenskaper
I rollen som Frontendutvecklare krävs det att du har ett sinne för affärer, processer och människor. För att både lyckas och trivas i rollen behöver du naturligtvis vara tekniskt kunnig, men lika viktigt är att du är intresserad och nyfiken på att hela tiden lära dig nytt. Som person är du flexibel och problemlösande. Vi tror också att du har bra social kompetens och att du arbetar som bäst i team med andra. Du är utåtriktad och vet hur man skapar förtroende och bygger stabila relationer. I anslutning till det är du även lyhörd för input, insikter och feedback.
I gengäld kommer du att erbjudas utvecklande samarbete i ett team med passionerade utvecklare, en dedikerad konsultchef som stöttar dig och en fin möjlighet att växa i ett bolag som satsar på sina medarbetare! Välkommen med din ansökan redan idag!
Vi söker dig som har:
Minst två års erfarenhet som Frontendutvecklare
Kandidatexamen inom relevant område
Goda kunskaper i CSS/HTML
Goda kunskaper i Vue, Javascript och Typescript
Obehindrade kunskaper i engelska och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift

Plus i kanten:
Erfarenhet av att arbeta med Headless cms, HTML, JavaScript, CSSS
Kunskap i minst en av följande ramverk: Vue, Angular eller React
Erfarenhet av att använda Cypress, Redux, Webpack, NodeJS eller liknande
Erfarenhet av Java 11

Omfattning och tillträde
Tillsvidareanställning på heltid. Initialt konsultuppdrag via Perido i 6 månader, därefter rekrytering till kunden. Tillträde efter överenskommelse i augusti/september.
Ansökan
Ansökan görs på vår hemsida perido.se/. Klicka på knappen ansök i annonsen för aktuell tjänst och fyll i dina uppgifter samt bifoga CV. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Notera att viss information gällande uppdraget och/eller kundföretaget medvetet kan ha utlämnats från annonsen, först vid kontakt med ansvarig rekryterare får du all information som du behöver.
Om du har frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange alltid tjänstens referensnummer 33285 i ämnesraden.
Om Perido
Varför heter vi Perido? Det kommer från det latinska ordet Peridoneus som betyder ”väl matchad”. Att matcha vår konsults kompetens och karriärinriktning med våra kunders behov är det vi är allra bäst på! Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig till nästa steg i yrkeslivet och vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 800 konsulter på uppdrag över hela landet. Som konsult hos oss blir du en viktig del av vår organisation och du växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om oss på Perido: perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Inköpare till kund i Göteborg

Inköpare
Läs mer Jun 13
Har du tidigare erfarenhet som inköpare och är på jakt efter ett nytt uppdrag? Drivs du av att arbeta resultatinriktat och initiativrikt? Klarar du av att ha flera processer igång samtidigt? Då kommer du trivas som konsult hos oss!
Dina arbetsuppgifter
I rollen som inköpare kommer du att ha en viktig funktion för vår kund då din uppgift är att hantera ärenden som rör både direkt- och indirekt material och tjänster, upphandling och konsultavrop. Det innebär att du bland annat ansvarar för att gå igenom offerter och anbud från leverantörer, analyserar och bedömer vilken av leverantörerna man bör gå vidare med samt sköter avtalsskrivningen. Utöver detta kommer du att sammanställa statistik, uppdatera avtals- och kundregister samt göra beställningar.
Dina egenskaper
Vi tror att du som söker är en kommunikativ person som trivs i en roll där du får arbeta över flera kontaktytor och upprätthålla kontakten med såväl befintliga som nya leverantörer. Du är målinriktad, strukturerad, effektiv och ser till att uppgifter blir gjorda i tid.
Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vi kommer löpande att kontakta aktuella kandidater.
Vi söker dig som har:
Eftergymnasial utbildning
Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet som inköpare/upphandlare
Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift på engelska

Plus i kanten:
Erfarenhet från fordonsindustrin

Omfattning och tillträde
Heltid. Konsultuppdrag. Tillträde enligt överenskommelse.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 32989 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

2nd linetekniker till samhällsviktig myndighet - Mölndal

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Jun 10
Är du en teknisk problemlösare av rang? Har du några års erfarenhet av arbete inom 2nd line? Ta då chansen att bli en del av ett kompetent supportteam på en trygg och stabil myndighet. Läs vidare och ansök redan idag!
Om tjänsten
Vi på Perido letar efter en erfaren 2nd linetekniker som ska förstärka supportteamet ute hos vår kund – en myndighet med placering i Mölndal. Efter en tid i tjänsten ges du möjlighet till att arbeta på distans.
Dina arbetsuppgifter
I rollen som servicedesktekniker kommer du hantera teknisk felsökning, problemlösning och serviceärenden som har eskalerats vidare från Service Desken. Du kommer ta emot ärenden via som framför allt kretsar kring PC. Det kan beröra såväl hård- som mjukvara samt kringutrustning. Utöver det kommer du även få klassificera och dokumentera lösningar och säkerställa att kunden i slutändan får bästa tänkbara service.
Dina egenskaper
För att lyckas i rollen behöver du framför allt ha ett genuint IT-intresse och kunna arbeta strukturerat med visa upp ett självgående driv. Utöver goda tekniska kunskaper vill vi gärna att du är kommunikativ lagd och duktig på att förklara komplexa problem på ett enkelt sätt. Dina dagar kommer här vara variationsrika och du kommer hantera flera processer samtidigt. För rätt person finns här goda möjligheter att växa i rollen.
Är det här uppdraget du väntat på? Vi ser fram emot att läsa din ansökan. Om du blir aktuell för denna tjänst kommer en säkerhetsprövning att genomföras.
Krav:
Minst 4 års erfarenhet av andra linjens support
Vana av att arbeta systematiskt, noggrant och efter rutiner/processer
Felsökningar i komplexa IT-miljöer
Lätt för att uttrycka dig mycket väl i tal och skrift

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag till 2022-12-31 med möjlighet till förlängning. Start efter sommaren enligt överenskommelse.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se. Ange tjänsten referensnummer 33260 i ämnesraden. Du kan även kontakta ansvarig rekryterare på frida.mansson@perido.se
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Upcoming need of Project Coordinators to global company in Gothenburg!

Kvalitetskoordinator
Läs mer Jun 9
Do you have proven work experience as a Project Coordinator or a similar role? And do you have solid organisational skills, including multitasking and time-management? At Perido we see an upcoming opportunity for consulting assignments as Project Coordinator. Sounds interesting?
About the position
We are now looking for Project Coordinators in relation to a forthcoming need our client has. Our client is a major international company in the automotive industry and this roll is within the Business Office in the growing Digital team. In this role you will focus on keeping the hiring efforts on track. The office is in Gothenburg.
Your daily tasks
You will work closely with the leadership team and cross functional partners to ensure quality and timely delivery of recruiting related tasks. You will perform various coordinating tasks, such as managing incoming requests, on-boarding new team members and administrative duties like maintaining process documentation and handling questions from the leadership team. Your daily duties will include:
Coordinate project management activities, resources, equipment, and information
Break projects into doable actions and set time frames
Identify and define requirements, scope, and activities
Assign tasks to internal teams and assist with schedule management
Make sure that needs are met as projects evolve
Analyse risks and opportunities
Monitor projects progress and handle any issues that arise
Act as the point of contact and communicate project status to all participants
Work with the leadership team to eliminate blockers
Create and maintain comprehensive process documentation, plans and reports
Ensure standards and requirements are met through conducting quality assurance tests

Ultimately, the Project Coordinators duties are to ensure that all projects are completed on time and meet high quality standards.
Your qualifications
To succeed in this role, you should have excellent time management and communication skills, as you will collaborate with multiple teams to deliver results on deadlines. You also need to have solid organizational skills, including multitasking, and experience in project management with an ability to prepare and interpret flowcharts, schedules, and step-by-step action plans. We believe you are a person who values your office and colleagues, and that you appreciate a workplace where you can develop as a person and work together as a team.
Does this sound like your next mission? Please send us your application as soon as possible!
Requirements
Proven work experience as a Project Coordinator or similar role
Experience in project management, from conception to delivery
An ability to prepare and interpret flowcharts, schedules, and step-by-step action plans
Solid organisational skills, including multitasking and time-management
Strong working knowledge of MS Office, Teams and SharePoint
Hands-won experience with project management tools
Excellent communication skills, both oral and written

Meritorious
Degree in Business or related field

Contract type and hours
Full time. Consulting assignment for 6 months, with a good chance of extension. Start date may vary. We review applications on an ongoing basis and a recruiter will contact you if your profile matches what the customer requests.
Application
Please apply for this vacancy through our website. The company name and more information about this position will be revealed in the first contact with responsible recruiter. We recommend that you submit your application as soon as possible since interviews will be held continuously.
If you have any questions, you are welcome to contact us by mail, fraga@perido.se, and one of our recruitment assistants will answer you. State the reference number 32668 in the subject line.
About Perido
Perido is a successful consultant and recruitment company, active within the civil service sector. The company has grown consistently since the start in 2003. Our vision is that everyone should thrive and feel dedicated at work, this includes our co-workers and consultants. Through questioners that cover well-being we uphold high scores of contentment among our employees, both in-house co-workers and consultants year after year. This is something that we continue striving towards in everything we do. Today, Perido consists of 50 in-house co-workers and over 700 consultants working all over the country. More vacancies can be found on our website; www.perido.se/lediga-jobb/
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Customer Care Specialist to company in the Automotive Industry– Nor/Fin/Den

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 9
Are you fluent in a Norwegian, Finnish or Danish? Do you have previous experience of customer service? Do you want to develop in an exciting and changing business landscape? An exciting role awaits! Please continue reading!
About the position
Perido is looking for Customer Care Specialists who are fluent in either Norwegian, Finnish or Danish for our customer; a major player in the automotive industry. The position is located at their office in Gothenburg. It’s OK working remotely during evenings and weekends.
Your daily tasks
In this role, you help the company by answering various questions from customers via phone, chat, email and social media. You work directly with customers and are the link between the company, customers and suppliers on a global level. You are also responsible for maintaining a good customer experience and work with continuous improvements of processes and tools to increase quality and efficiency. You have the main responsibility for specific customers that you follow throughout the process.
Your qualifications
We are looking for you who have a genuine interest in customer service and feel safe in customer contact because you have experience of working with this. You must have a very good ability to work together and be a flexible team player. Furthermore, you are passionate about providing a high level of service and have a professional attitude towards both customers and colleagues. As a person, you are solution-oriented, results-driven and have high integrity. It's a plus if you have an interest in the car industry, but not a requirement.
Is it you that we're looking for? You are much welcome to send in your CV in English and your cover letter in Norwegian/Finnish/Danish today!
Requirements
Secondary education
Experience from customer service
Computer skills
Excellent communication skills, both oral and written in your Norwegian/Finnish/Danish + English

Meritorious
Previous experience from sales
Experience from work in CRM-systems
Driving licences
Experience in another Nordic language

Contract type and hours
Full/part time. Consulting assignment 6 months at a time. Start in the near future/according to agreement.
Application
Please apply for this vacancy through our website. The company name and more information about this position will be revealed at the first contact with responsible recruiter. We recommend that you submit your application as soon as possible since interviews will be held continuously.
If you have any questions you are welcome to contact us by mail, fraga@perido.se, and one of our recruitment assistants will answer you. State the reference number 32826 in the subject line.
About Perido
Perido is a successful consultant and recruitment company, active within the civil service sector. The company has grown consistently since the start in 2003. Our vision is that everyone should thrive and feel dedicated at work. This includes our co-workers, clients and consultants. Through customer and employee satisfaction surveys we uphold high scores of contentment among our employees, both in-house co-workers and consultants year after year. This is something that we continue striving towards in everything we do. Today, Perido consists of 50 in-house co-workers and over 700 consultants working all over the country. Our vacancies can be found within several different industries, including banks, multinational IT-corporations, world leading telecom companies, government agencies and smaller companies within the private sector. We are affiliated with collective labor agreements to certain safe and secure work environments for all our employees.

Ansök nu

Helpdesktekniker sökes till framtida uppdrag! - Göteborg

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jun 9
Har du minst ett halvårs erfarenhet som Helpdesktekniker? Vi söker efter dig som är en fena på att lösa IT-problem med en god service och struktur. Letar du själv efter en ny heltidssysselsättning? Läs då gärna vidare!
Om tjänsten
Vi på Perido ser ett stort behov av framtida arbetstillfällen hos myndigheter och offentliga verksamheter i Göteborgsregionen. Är du tillgänglig omgående eller inom närtid och lockas av att ta dig an ett spännande heltidsuppdrag inom IT-support är du varmt välkommen med att skicka in en ansökan redan idag!
Dina arbetsuppgifter
Som Helpdesktekniker kommer du att ha många olika uppgifter kring IT-support och administration. Rollen innebär ofta många kontaktytor och därför kommer din servicesida få mycket utrymme. Exakta arbetsuppgifter kan variera men detta är några av de uppgifter som kommer bli aktuella.
Se till att IT-utrustning fungerar
Tillhandahålla servicestöd via t.ex. telefon, e-post och chat mot användare avseende hård- och mjukvara
Administrera IT-miljöer (t.ex. användarkonton, behörigheter och utskriftsköer)
Instruera användare i hur de ska arbeta med olika program.

Dina egenskaper
Det är viktigt är att du har ett tekniskt intresse och att du trivs i en kommunikativ och social roll där du får använda dina kunskaper för att hjälpa andra. Du är serviceminded, ansvarstagande och har hög förståelse för andra människor och deras olika kunskapsnivåer. Du har en ödmjuk inställning och trivs när arbetsuppgifterna innebär både högt och lågt. Till sist tror vi att du bara tycker det är kul att samarbeta med ett team kring olika ärenden.
Om du känner att detta kan vara något för dig så är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Vi söker dig som har:
Gymnasium eller likvärdig utbildning
Minst sex (6) månaders arbetslivserfarenhet som Helpdesktekniker
Goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk, kommunikation samt informationssäkerhet
Grundkunskaper i MS Office eller likvärdigt
Kunskaper om ärendehanteringssystem (exempelvis Easit BPS eller Artologik Helpdesk)
Lätt för att kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag tillsvidare med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 32245 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 70 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.
#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Servicerådgivare sökes till företag inom bilindustrin!

Administrativ assistent
Läs mer Jun 8
Har du tidigare arbetat på en verkstad? Har du ett genuint intresse för bilar och bilindustrin? Om du är en duktig problemlösare som är serviceorienterad och organiserad, så läs gärna vidare!
Om tjänsten
Perido söker en Servicerådgivare till vår kund, ett välkänt och stort internationellt företag inom fordonsindustrin. Kulturen inom detta företag skapar en miljö av ständig förbättring: att dela kunskap med varandra, att ge och be om feedback och att uppmuntra medarbetarna att ta ett personligt ansvar för kontinuerligt lärande och utveckling. Kontoret är placerat i Lindholmen, Göteborg.
Dina arbetsuppgifter
I den här kombinerade rollen kommer du att hantera ingående ärenden relaterat till service och reparation. Du arbetar med återförsäljare och hjälper till vid överlämningen av bilar och kontrakt, från att ordern kommer in till att leveransen sker. Du arbetar både på den svenska och norska marknaden.
Mer specifikt innefattar rollen följande:
Hantera returer av bilar och logistik
Hantera försäkringsfall
Skapa arbetsorder för service /underhåll, reparationer
Granska inkommande returprotokoll och debitera kunder för relaterade skador
Hantera både mail, telefon och inkommande post
Övervaka miljöbonusar
Ansvarig för kommunikation med alla parter i de olika processerna (frontline-personal, återförsäljare, teknisk support, vagnparkshantering och finansiering)
Driva aktiviteter för att öka effektivitet och kvalitet

Dina egenskaper
För att lyckas i rollen som Servicerådgivare tror vi att du en välorganiserad och noggrann person. Du arbetar effektivt, tar egna initiativ och ser vad som behövs göras. Vi tror även att du är en riktig lagspelare med en god problemlösningsförmåga. Du lär dig snabbt, har lätt för att sätta dig in i nya situationer, och arbetar mot tydliga mål.
Är du vår nästa stjärna?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Vi söker dig som har:
Genuint intresse av att tillhandahålla professionell service både internt och externt och leverera i tid
Arbetslivserfarenhet från en verkstad och/eller stöd till verkstad
Allmänt intresse för bilar och bilindustrin
God förståelse för prenumerationsmodellen och hantering kring fordonstjänstbehoven
Kunna förstå alla planeringssystem och navigera enkelt inom dem
Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift, såväl svenska som engelska

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag under 6 månader med möjlighet till förlängning. Tillträde omgående.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida direkt via annonsen. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Teodor Nellvik, du kan nå honom via teodor.nellvik@perido.se eller 072-301 4033.
Om du har några övriga frågor är du även varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se. Ange tjänsten referensnummer 33196 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 900 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Supporttekniker, använd dina IT-kunskaper på ett längre myndighetsuppdrag!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jun 7
Har du ett seriöst intresse av IT som du gärna använder för att hjälpa användare avseende hård- och mjukvara? I så fall finns det en samhällsviktig myndighet i Göteborg som behöver din hjälp! Här erbjuds ett längre uppdrag i en dynamisk IT-organisation med variation för att utveckla dina färdigheter. Skaffa dig fina meriter tillsammans med engagerade kollegor, ansök redan idag!
Om tjänsten
En av Peridos många kunder är en myndighet som arbetar med att underlätta vardagen för invånare och företagare i hela Sverige genom att forma infrastrukturen. Du kommer att ingå i ett engagerat och positivt team där dina kollegor är spridda över landet och ditt arbete sker från myndighetens kontor i Göteborg.
Arbetsdagarna som supporttekniker
I ditt uppdrag kommer du att arbeta betydligt bredare än i en traditionell supportteknikerroll. Du tar emot, registrerar, kategoriserar och prioriterar inkommande ärenden tillsammans med ditt team och strävar mot att lösa så många ärenden som möjligt vid första kontakt – vid behov lämnas tidskrävande och mer komplexa problem vidare till andra linjens support. Vidare arbetar du med incidenter, felsökning, integrationer och skräddarsydda/egenutvecklade IT-lösningar och agerar första mottagningspunkt för myndighetens användare.
Tillsammans med teamet ser du till att alltid ge användarna ett trevligt, artigt och kunnigt bemötande när du tillhandahåller användarstöd mot användare avseende hård- och mjukvara (inkl. mobila enheter) samt behörigheter. Vi ser gärna att du är med och bidrar till delaktighet genom att komma med förbättringsförslag samt delar kunskap och erfarenheter med dina kollegor.
Dina egenskaper
Vi tror att du som skickar in en ansökan till det här uppdraget har ett seriöst intresse av IT och användarservice samt goda tekniska IT-kunskaper. Med god analytisk förmåga lyckas du snabbt identifiera fel och kan ge användaren en lösning på problemet. För att kunna ge det lilla extra som supporttekniker behöver du ha en god social kompetens och hög servicekänsla och du behöver kunna bemöta alla olika typer av användare på ett ödmjukt sätt. Som person tror vi att du är driven, noggrann och strukturerad och givetvis även en lojal och pålitlig lagspelare!
Vi hoppas att du vill vara med och bidra till en trivsam arbetsmiljö med god kamratlighet, pålitlighet och engagemang. Är det just dig vi letar efter? Välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att läsa den!
Vi söker dig som har:
Avslutad gymnasieutbildning
Minst sex (6) månaders arbetslivserfarenhet inom yrkeskategorin
Goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk, kommunikation samt informationssäkerhet
Dokumenterad erfarenhet av god problemlösningsförmåga och felsökningsmetodik
Kunskaper om ärendehanteringssystem (exempelvis Easit BPS eller Artologik Helpdesk)
Grundkunskaper i MS Office
Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift

Omfattning och tillträde
Konsultuppdrag på heltid under ett (1) år, med möjlighet till förlängning. Tillträde 2022-07-11 eller 2022-09-05.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs på vår hemsida perido.se/. Klicka på knappen ansök i annonsen för aktuell tjänst och fyll i dina uppgifter samt bifoga CV. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Notera att viss information gällande uppdraget och/eller kundföretaget medvetet kan ha utlämnats från annonsen, först vid kontakt med ansvarig rekryterare får du all information som du behöver.
Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Frida Månsson som du kan nå via mejl frida.mansson@perido.se. Om du har frågor eller funderingar så är du även välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange alltid tjänstens referensnummer 33242 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 800 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Finnish speaking Customer Care Specialist – work on remote is optional!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 3
Do you recognize yourself in having a genuine interest in providing excellent customer service? Are you fluent in both English and Finnish? If you’re eager to know more about this position, please keep reading!
About the position
Perido is looking for a Finnish speaking Customer Care Specialist for our client, a major player in the automobile industry. You will be a part of the Customer Care team, providing world-class customer care by engaging the customers with our products, services and offers. The office is located in Torslanda outside of Gothenburg, although in this position you can also choose to work only on remote.
Your daily tasks
In this customer service role, you will be the public face of the company to the outside world and communicate directly with customers in fluent Finnish, with a high level of service. The questions are received by phone, chat or e-mail and are followed by administration for the customer management process. You will be the link between the company, the customers, and the supplier on a global level. Therefore, you are also responsible for maintaining a good customer experience by working with continuous improvements of processes and tools to increase quality and efficiency. It is important to constantly identify, propose and conduct activities with other stakeholders to further develop how to communicate with consumers.
Your qualifications
We are looking for someone who is passionate about providing a high level of service and who possess a professional attitude towards both customers and colleagues. You have a very good ability to work together, are a great team player and as a person you are solution-oriented, results-driven and have high integrity. As already stated, you have great communication skills in Finnish, and it is a small plus if you are interested in the car industry.
Sounds interesting? Do not hesitate another minute, please send us your application including CV in English and your Cover letter in Finnish already today!
Requirements
Secondary education
Previous experience in customer service
Computer skills
Easy to express yourself well in speech and writing, in both Finnish and English

Meritorious
Previous experience of sales

Contract type and hours
Full time position. Consulting assignment for 6 months to a start. Start 2022-05-02.
Application
Please apply for this vacancy through our website. The company name and more information about this position will be revealed at the first contact with responsible recruiter. We recommend that you submit your application as soon as possible since interviews will be held continuously.
If you have any questions you are welcome to contact us by mail, fraga@perido.se, and one of our recruitment assistants will answer you. State the reference number 33127 in the subject line.
About Perido
Perido is a successful consultant and recruitment company, active within the civil service sector. The company has grown consistently since the start in 2003. Our vision is that everyone should thrive and feel dedicated at work, this includes our co-workers and consultants. Through questioners that cover well-being we uphold high scores of contentment among our employees, both in-house co-workers and consultants year after year. This is something that we continue striving towards in everything we do. Today, Perido consists of 50 in-house co-workers and over 800 consultants working all over the country. More vacancies can be found on our website; www.perido.se/lediga-jobb/

Ansök nu

IT-tekniker sökes till uppdrag i Göteborg.

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Jun 3
Har du minst ett års arbetslivserfarenhet som IT-tekniker? Har du en god problemlösningsförmåga och felsökningsmetodik? Om du även är en pedagogisk och driven person – så läs gärna vidare! En myndighet i Göteborg behöver dig!
Om tjänsten
Perido letar efter en IT-tekniker till vår kund, en statlig förvaltningsmyndighet som arbetar med infrastrukturen i samhället. De tar fram regler, ger tillstånd och följer upp hur de efterlevs. Denna tjänst är placerad i Göteborg.
Dina arbetsuppgifter
I rollen som IT-tekniker kommer du att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som rollen innebär. Du sitter i second linesupport, och hanterar de ärenden som first line har eskalerat vidare. De ärenden du hanterar avser hård- och mjukvara, för både datorer och mobiltelefoner.
I rollens ansvarsområden ingår även att ansvara för lagerhållning av reservdelsutrustning på kontoret, samt att agera tekniskt stöd vid större digitala möten.
Dina egenskaper
För att lyckas i rollen som IT-tekniker ser vi att du är en flexibel och pedagogisk person. Du motiveras av att sätta dig in i nya situationer och problem, för att sedan lista ut den bästa lösningen. Du är kommunikativ, serviceminded och vill gärna vara med och bidra till ett positivt arbetsklimat på din arbetsplats. Vi ser även att du är en driven person, som motiveras av att arbeta i ett högt tempo. En doer av rang!
Är det här en utmaning du vill ta dig an?
Vi ser fram emot att läsa din ansökan, varmt välkommen med den redan idag!
Vi söker dig som har:
Gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning
Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet som IT-tekniker
Goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk, kommunikation och informationssäkerhet
Grundkunskaper i MS Office eller likvärdigt
Kunskaper om ärendehanteringssystem (exempelvis Easit BPS eller Artologik Helpdesk)
Minst 6 månaders erfarenhet av att arbeta i ärendehanteringssystem, Remedy ITSM eller liknande.
Körkort för personbil
Dokumenterad erfarenhet av god problemlösningsförmåga och felsökningsmetodik.
Förmåga att kommunicera obehindrat i tal och skrift

Omfattning och tillträde
Konsultuppdrag under ett år, med chans till förlängning. Tillträde 2022-09-26.
Ansökan
Ansökan görs på vår hemsida perido.se/. Klicka på knappen ansök i annonsen för aktuell tjänst och fyll i dina uppgifter samt bifoga CV. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Notera att viss information gällande uppdraget och/eller kundföretaget medvetet kan ha utlämnats från annonsen, först vid kontakt med ansvarig rekryterare får du all information som du behöver.
Om du har frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange alltid tjänstens referensnummer 33248 i ämnesraden.
Om Perido
Varför heter vi Perido? Det kommer från det latinska ordet Peridoneus som betyder ”väl matchad”. Att matcha vår konsults kompetens och karriärinriktning med våra kunders behov är det vi är allra bäst på. Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 800 konsulter på uppdrag över hela landet. Som konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om oss på Perido: perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

IT-tekniker sökes till spännande framtida uppdrag i Göteborg!

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Jun 1
Har du minst ett års arbetslivserfarenhet som IT-tekniker och är på jakt efter nytt uppdrag? Om svaret är ja så förmodar vi att du har övergripande kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem och nätverk? Och vi kan väl anta att du är servicemedveten och vänlig, samt skicklig på att lösa IT-problem? Om allt detta stämmer så ber vi dig att läsa vidare, vi kan nämligen ha en heltidstjänst i Göteborgsregionen att erbjuda dig inom kort!
Om tjänsten
Framtiden ser ljus ut för duktiga IT-tekniker, vi ser nämligen ett stort behov av kommande arbetstillfällen hos myndigheter och offentliga verksamheter i Göteborgsregionen! Om det låter lockande att ta dig an spännande uppdrag som konsult hos oss på Perido så är du varmt välkommen med att skicka in en ansökan redan idag!
Dina arbetsuppgifter
Rollen som IT-tekniker är bred, med variationsrika arbetsdagar och omväxlande uppgifter. Förekommande arbetsuppgifter;
Ansvara för den dagliga driften.
Arbete med felsökning och bedömning av hur fel bäst ska åtgärdas.
Agera lokal IT-tekniker som främst arbetar med drift och utveckling av verksamhetens lokala nätverksmiljö och kommunikationen mellan datorer som finns i samma byggnad.
Ge stöd och support till användare.
Sköta datakommunikation, drift och datasäkerhet i större nätverksmiljöer med datorer på olika orter och även i globala nätverk.
Testa nya produkter och informera användarna om nyheter.
Installera och anpassa datorer som sköter kommunikationen i nätverket, till exempel routrar, servrar och arbetsplatser.
Arbeta med att göra IT-driften säker (t.ex. installera brandväggar).
Installera program och anpassa dem till nätverket.
Ansvara tekniskt för visningar i konferensutrymmen, ex. dator, projektor, videokamera och ljudanläggning.
Backuphantering.
Administrera standardsystem såsom mejl och kalender samt backup-, storage- och applikationsservrar.

Dina egenskaper
Vi tror att du som söker har ett stort tekniskt intresse och trivs med detektivarbete. Du gillar att felsöka, motiveras av utmaningar och får energi av att lära dig nya saker. Din strävan efter att hela tiden utvecklas - i kombination med ditt driv, tålamod och att du är lösningsorienterad - hjälper dig att se samband mellan problem och orsak. Med nyfikenhet testar du dig fram tills du hittar den rätta lösningen! Som person är du ansvarstagande och lojal, du har en har positiv inställning till det mesta och känner dig bekväm både i arbete med andra och självständigt.
Om du känner dig träffad så är du varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att läsa den!
Vi söker dig som har:
Gymnasium eller likvärdig utbildning
Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet som IT-tekniker
Goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk, kommunikation och informationssäkerhet
Kunskaper om ärendehanteringssystem (exempelvis Easit BPS eller Artologik Helpdesk)
Grundkunskaper i MS Office eller likvärdigt
Lätt för att kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag tillsvidare med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 32239 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.
#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Receptionist/kontorsvärd sökes i Göteborg!

Kontorsreceptionist
Läs mer Maj 27
Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom butik/retail? Är du flytande i både engelska och svenska? Vi söker dig som är serviceorienterad och vill ta dig an en kombinerad roll inom reception och kontor. Läs gärna vidare för att se om det här är jobbet för dig!
Om tjänsten
Perido söker nu en receptionist för vår kunds räkning, ett innovativt och modernt företag som erbjuder olika typer av leasing/tillgång till bil. Du kommer att ta dig an en kombinerad roll som receptionist/kontorsvärd.
Dina arbetsuppgifter
I rollen som receptionist kommer du att hantera sedvanliga arbetsuppgifter inom reception och kontor. Du bemannar receptionen, hälsar besökare välkomna och ser till att de får bästa möjliga bemötande. Mer specifikt kan dina arbetsdagar innefatta följande:
Ta emot samtal och hantera switchboard
Posthantering
Sköta resebokning
Planera, boka och samordna evenemang, möten och besök
Onboarding för nyanställda
Hålla ordning och reda i mötesrum
Rapportera anläggningsfel
Ha kontakt med externa leverantörer (IT-helpdesk, hyresvärd etc)

Dina egenskaper
För att lyckas i rollen som receptionist tror vi att du är en initiativtagande och idérik doer. Du har lätt för att anpassa dig, snabbt skifta fokus och en god problemlösningsförmåga. Du är flitig, kommunikativ och brinner för service. Du är ansvarsfull, tillförlitlig och har lätt för att lära dig nya system. Vidare tror vi att du är utåtriktad, energisk och får energi av att möta människor.
Är du vår nästa stjärna? Varmt välkommen med din ansökan på engelska redan idag!
Vi söker dig som har:
Tidigare arbetslivserfarenhet inom butik/retail/kassa
Goda kunskaper inom MS Office och andra administrativa program
Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift, såväl svenska som engelska

Meriterande:
Erfarenhet av besökssystemet EastCoast

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag i 6 månader med stor chans till förlängning. Tillträde i juni.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 33203 i ämnesraden. Du kan även kontakta ansvarig rekryterare på amanda.delven@perido.se
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Danish speaking Customer Care Specialist needed!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 25
Do you recognize yourself in having a genuine interest in providing excellent customer service and is motivated by working in a fast-paced, dynamic team facing challenges in an optimistic way? Are you a highly communicative and curious person? Then we might have the opportunity just for you!
About the position
Perido is looking for a Danish speaking Customer Service Representative for our customer, a major player in the automotive industry. The service is in Gothenburg and the working hours will be located on weekdays, but weekend work may occur.
Your daily tasks
As a Customer Care Consultant your responsibility is to consistently deliver an outstanding, personal customer experience addressing the needs of current and future consumers across the shopping and ownership journey. As a brand ambassador your customer-facing role is crucial in supporting our mission to improve the society we live in and bring the brand promise to life. You will get the opportunity to get insights and learn so much both about the consumers and the products which could be highly valuable if you like to build a future career within the company.
In this role you will communicate with consumers via chat, phone, email, and social media. You will also manage lead generation, delegation, and follow-up of leads to ensure that they are being utilized effectively. It is important to prioritize and escalate the customers' feedback and feature requests to the relevant internal teams.


Your qualifications
To thrive in this role, we believe you are a humble and respectful person. Working in customer service is your calling, and you listen to every unique customer, with the goal of giving them the best possible solution. You prefer working in a collaboratively environment showing strong communication skills. Passion for people is important, passion for cars is a bonus.
Are you the one we are looking for? Please send us your application as soon as possible!
Requirements
Experience within customer care operations and/or customer service from sales-oriented brands
Knowledge of how to work with CRM systems such as Salesforce etc.
Excellent communication skills, both oral and written Danish and EnglishMeritorious
Driver’s licenseContract type and hours
Full time, consulting assignment until 2022-12-31. Start 2022-06-01.
Application
Please apply for this vacancy through our website. The company name and more information about this position will be revealed at the first contact with responsible recruiter. We recommend that you submit your application as soon as possible since interviews will be held continuously. The recruiter responsible for this position is Amanda Delvén, you can reach her via Amanda.delven@perido.se.
If you have any questions, you are welcome to contact us by mail, fraga@perido.se, and one of our recruitment assistants will answer you. State the reference number 33234 in the subject line.
About Perido
Perido is a successful consultant and recruitment company, active within the civil service sector. The company has grown consistently since the start in 2003. Our vision is that everyone should thrive and feel dedicated at work, this includes our co-workers and consultants. Through questioners that cover well-being we uphold high scores of contentment among our employees, both in-house co-workers and consultants year after year. This is something that we continue striving towards in everything we do. Today, Perido consists of 50 in-house co-workers and over 800 consultants working all over the country. More vacancies can be found on our website; www.perido.se/lediga-jobb/

Ansök nu

IT-tekniker på deltid till välkänt nischat fastighetsbolag – Göteborg

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Maj 23
Har du ett stort intresse av IT/teknik och trivs med att vara behjälplig för dina kollegor? Studerar du eller har en annan huvudsaklig sysselsättning som du gärna kombinerar med ett spännande och meriterande uppdrag onsite? I så fall kan det här vara en perfekt utmaning för dig!
Om tjänsten
På Perido söker vi nu efter en IT-tekniker till ett uppdrag onsite till en av våra kunder; ett fastighetsbolag som förvaltar och underhåller kontors- och butiksfastigheter i centrala Stockholm och Göteborg. Tjänsten är på deltid med en omfattning på 8-14 h/vecka och kombineras därför med fördel med studier eller annan huvudsaklig sysselsättning. Arbetstiden är flexibel och utförs under normal arbetstid på kontoret som är centralt beläget i vackra Göteborg.
Dina arbetsuppgifter
Som IT-tekniker onsite är ditt uppdrag att lösa problem på plats hos användarna. Det innebär att du arbetar med enklare klienthantering såsom att lösa nätverksproblem, skrivarproblem, filformatshantering samt avhjälper med presentationsutrustning när problem uppstår. Generell support kommer att ske i Windowsmiljö.
Ansvarsområde:
Hårdvara (datorer, servrar, skrivare och övriga tillbehör)
Klient/serveroperativ Windows 10
Datasäkerhet (brandväggar, antivirus, spam, intrång m.m.)

Administrering av:
Office 365
Intune
AD
Backup:er
Molntjänster (bokningstavlor, antivirus, spam m.m.)
Regelbundet återkommande underhåll, tillexempel uppdateringar och loggar
Installationer
Hantering av användarkonton
Övervakning
Felsökning och åtgärder
Uppföljning av rapporterade fel
Användarsupport Göteborg/Stockholm
Hårdvarusupport och installationer (skrivare, datorer, programvaror)
Installera och konfigurera applikationer både på klient- och serversidan
Bistå vid evenemang och presentationer
Deltagande i projekt med tekniskt perspektiv (uppgraderingsprojekt, utveckling av IT miljön)

Dina egenskaper
Vi tror att du som söker det här uppdraget är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning som tillåter dig att arbeta flexibelt minst 8-14 h i veckan som onsitetekniker. För rätt person finns det god chans att på sikt gå upp till heltid. Vi är övertygade om att du är en person som brinner för IT/teknik och trivs i en lösningsorienterad roll där du får användning för din kreativitet och sociala förmåga då du avhjälper flera olika användare med diverse IT-ärenden. Du är noggrann och kvalitetsorienterad i allt du tar dig an, även under perioder av högre belastning, och du driver själv på ditt eget arbete. Avslutningsvis ser vi att du är utåtriktad och har lätt för att skapa nya relationer, att du besitter en god samarbetsförmåga och trivs i större organisationer.
Är det dig vi väntar på? I så fall ser vi fram emot att läsa din ansökan, varmt välkommen med den redan idag!
Vi söker dig som har:
Gymnasial utbildning
Pågående eftergymnasial utbildning eller annan huvudsaklig sysselsättning
Erfarenhet från nätverksmiljöer
Goda kunskaper inom Office 365
Goda kunskaper inom Windows operativsystem
Goda kunskaper i tal och skrift, på svenska och engelska

Plus i kanten:
Erfarenhet av arbete i supportfunktion
Utbildning inom IT/Teknik eller likvärdigt

Omfattning och tillträde
Tillträde omgående. Tillsvidareanställning som konsult på deltid, omfattning 8-14 timmar/vecka, flexibla arbetstider. God möjlighet till heltid på sikt för rätt person.
Ansökan
Ansökan görs på vår hemsida perido.se/. Klicka på knappen ansök i annonsen för aktuell tjänst och fyll i dina uppgifter samt bifoga CV. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Notera att viss information gällande uppdraget och/eller kundföretaget medvetet kan ha utlämnats från annonsen, först vid kontakt med ansvarig rekryterare får du all information som du behöver.
Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Frida Månsson som kan nås på mejl frida.mansson@perido.se. Om du har frågor eller funderingar så är du även välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange alltid tjänstens referensnummer 33228 i ämnesraden.
Om Perido
Varför heter vi Perido? Det kommer från det latinska ordet Peridoneus som betyder ”väl matchad”. Att matcha vår konsults kompetens och karriärinriktning med våra kunders behov är det vi är allra bäst på. Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 800 konsulter på uppdrag över hela landet. Som konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om oss på Perido: perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Finsktalande kundtjänstmedarbetare med känsla för service!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 23
Faller det sig naturligt för dig att vara service-minded i arbetet? Vill du arbeta i ett dynamiskt team där ingen dag är den andra lik? Vi söker dig som vill bli en del av ett innovativt företag och om du tror att det här är uppdraget för dig, så läs gärna vidare!
Om tjänsten
Vi på Perido söker nu en kundtjänstmedarbetare till vår kund, en stor aktör inom fordonsindustrin. Du blir en del av det dynamiska customer care-teamet vars syfte är att ge konsumenterna kundvård i världsklass genom att engagera dem i företagets produkter, tjänster och erbjudanden. Du utgår från kontoret beläget i Torslanda utanför Göteborg.
Dina arbetsuppgifter
Som kundtjänstmedarbetare ansvarar du för att konsekvent leverera en enastående och personlig kundupplevelse som tillgodoser konsumenten men den information som behövs under hela köpprocessen. Du kommer att lära dig mycket om köpmönster och företagets produkter, värdefull information att ta med dig under din karriär. Du kommunicerar med kunder via chatt, telefon, e-post och sociala medier och sätter dig nyfiket in i vad kunden behöver hjälp med. Du kommer även att hantera leadgenerering, delegering och uppföljning av leads. De ärenden du själv inte kan besvara, ser du till att eskalera vidare så att det hamnar hos rätt person. Vidare ser vi att du aktivt är med och bidrar till ett ökat kvalitetsarbete, samt kommer med förslag på hur företagets processer kan effektiviseras
Dina egenskaper
För att du ska lyckas i denna roll har din erfarenhet betydelse, men personligheten är minst lika viktig. Vi tror att du är en ödmjuk och ansvarsfull person, som finner det naturligt att vara service-minded i arbetet. Du tar dig an varje kunds ärende med en stor nyfikenhet, och gör ditt yttersta för att hitta den bästa lösningen. Vi tror att du gärna arbetar i ett team där ni samarbetar och lär av varandra.
Är du vår nästa stjärna?
Vi ser fram emot att läsa din ansökan, varmt välkommen med den redan idag!
För denna tjänst vill vi ha ditt cv på svenska eller engelska, samt ett personligt brev på finska.
Vi söker dig som har:
Tidigare erfarenhet inom kundvård och/eller kundservice
Erfarenhet av att arbeta med CRM-system som Salesforce etc.
Förmåga att kommunicera obehindrat i tal och skrift på svenska, engelska och finska

Plus i kanten:
B-körkort
Ett intresse för bilar

Omfattning och tillträde
Tillträde 2022-06-01. Konsultuppdrag till och med 2022-12-31, med chans till förlängning.
Ansökan
Ansökan görs på vår hemsida perido.se/. Klicka på knappen ansök i annonsen för aktuell tjänst och fyll i dina uppgifter, samt bifoga ditt cv. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Notera att viss information gällande uppdraget och/eller kundföretaget medvetet kan ha utlämnats från annonsen, först vid kontakt med ansvarig rekryterare får du all information som du behöver.
Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Fredrika Lundmark som kan nås via mejl: fredrika.lundmark@perido.se. Om du har frågor eller funderingar så är du även välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange alltid tjänstens referensnummer 33229 i ämnesraden.
Om Perido
Varför heter vi Perido? Det kommer från det latinska ordet Peridoneus som betyder ”väl matchad”. Att matcha vår konsults kompetens och karriärinriktning med våra kunders behov är det vi är allra bäst på. Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 800 konsulter på uppdrag över hela landet. Som konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om oss på Perido: perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

1st/2nd line supporttekniker sökes till ledande återvinningsföretag - Gbg

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Maj 20
Har du arbetslivserfarenhet inom IT-support? Har du en god teknisk förmåga och hårdvaru-kännedom vad gäller datorer och skrivare samt mobila enheter? Om du även kan beskriva dig själv som en analytisk och lösningsfokuserad person så tycker vi att du ska läsa vidare!
Om tjänsten
Nu söker vi på Perido en 1st/2nd line supporttekniker supporttekniker till en bred roll inom IT-support. Vår kund är ett ledande företag inom återvinning och här kommer du att arbeta i en spännande, öppen och motiverande arbetsmiljö i servicedesken på kundens kontor med placering i Göteborg.
Dina arbetsuppgifter
I din roll arbetar du huvudsakligen med 1st line-support och då desken är single point of contact så ansvarar du för att eskalera och prioritera inkomna incidenter och ärenden till rätt supportgrupp – allt enligt IT-avdelningens rutiner och processer. Rollen är som sagt bred och innehåller en stor variation av arbetsuppgifter för dig att hugga tag i:
Standard 1st line, där du är inkopplad i telefonsvarsslinga där registrering och problembeskrivning förs in i ärendehanteringssystem, samt lösning av incidenter och Service Requests i samverkan med databas.
Back Office-ärenden, det vill säga lösning av inkomna incidenter med olika lösningar och samverkan med andra supportfunktioner för hög och snabb lösningsgrad.
Beställningar, där du tar emot Service Requests, konto- och behörighetsbeställningar samt hårdvarubeställningar enligt standardutbud.
Onsite-support som är VIP support för användare på huvudkontor i Göteborg samt lagerhantering på IT-avdelningen.
Incidenthantering, där du eskalerar och prioriterar Incidenter samt Service Requests i ärendehanteringssystem enligt rutiner och processer.

Arbetet sker i ett härligt och entusiastiskt team som likt dig brinner för kundnöjdhet, samarbete och problemlösning. Med rätt inställning och din positiva syn på kundservice finns mycket goda möjligheter till vidareutveckling på bolaget.
Dina egenskaper
För att lyckas i rollen ser vi att du har en grundläggande förståelse för hur en IT-support fungerar, men primärt är det viktigt att du brinner för IT och service. Du är en lösningsorienterad och självgående person som har förmågan att driva ditt arbete framåt och arbetar strukturerat. Vi tror att du är pedagogiskt lagd och kan göra dig förstådd för olika typer av människor. Vidare är det viktigt att du har lätt för att kommunicera kring teknisk information på ett pedagogiskt och lättbegripligt sätt.
Är det just dig vi letar efter? – skicka in din ansökan redan idag!
Vi söker dig som har:
Lägst en gymnasieutbildning inom IT eller motsvarande
Erfarenhet av arbete inom IT-support
Tidigare erfarenhet av arbete med Windows, AD och Office 365
God teknisk förmåga och kännedom om hårdvara inom datorer, skrivare, smartphones och surfplattor
Felsökning av hårdvara samt applikationer
Viss erfarenhet av orderhantering/behörighetshantering och kundsupport
God förmåga att förstå kundens problem och översätta det till teknisk lösning
Lätt för att uttrycka dig väl i svenska och engelska – både i tal och skrift

Plus i kanten:
Erfarenhet av projektsamordning och annan IT samordning
Tidigare arbete på internationell support
Analytisk förmåga med vilja att förbättra och förenkla

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag 12 månader. Tillträde omgående eller inom 2 månader.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Ansvarig rekryterare för denna process är Frida Månsson som kan nås på mejl frida.mansson@perido.se. Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänstens referensnummer 33174 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 800 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Supporttekniker sökes för uppdrag på spännande myndighet! - Gbg

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Maj 20
Vill du arbeta på en myndighet där dina tekniska kunskaper får komma till användning? Har du minst 9 månaders erfarenhet inom yrkeskategorin från de senaste 18 månaderna? Om du även är en problemlösare med god servicekänsla så kan du vara den vi söker. Läs vidare för att ta reda på om du bör skicka in en ansökan redan idag!
Om tjänsten
Vi på Perido söker nu dig som vill arbeta som supporttekniker hos vår kund, en samhällsviktig myndighet vars fokus ligger på att utveckla Sveriges infrastruktur. Denna tjänst har sin placering i Göteborg.
Dina arbetsuppgifter
I rollen som supporttekniker kommer du att arbeta med first line-support via telefon. Detta är en bredare roll än andra liknande roller. Du tar emot, registrerar, kategoriserar, eskalerar och löser ärenden som kommer in till användarstödet inom IT och telefoni. Du tillhandahåller support inom både hård- och mjukvara, som även inkluderar mobila enheter. Varje dag försöker du lösa så många ärenden som möjligt, utan att för den sakens skull låta kvaliteteten på ditt arbete bli påverkad. I vissa fall, vid mer komplexa och tidskrävande ärenden, lämnar du över till second line-supporten.
Du arbetar dagligen med:
Incidenter
Felsökning
Integrationer
Skräddarsydda/egenutvecklade IT-lösningar

Dina egenskaper
För att lyckas och trivas i rollen som supporttekniker så tror vi att du har en god social kompetens och besitter en hög nivå av servicekänsla gentemot användarna. Vi ser att du är driven, analytisk och har lätt för att sätta dig in i nya situationer och problem – för att sedan sträva mot att hitta den bästa möjliga lösningen. Med ett stort intresse och goda tekniska kunskaper inom IT så vill du gärna låta det komma till användning i ditt arbete. Slutligen är vi övertygade om att du är en riktig lagspelare som vill vara med och bidra till ett positivt arbetsklimat och representera myndigheten utåt!
Låter detta som en rolig utmaning? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Vi söker dig som har:
Högskoleutbildning inom IT (exempelvis högskoleingenjör med datainriktning) eller annan likvärd utbildning och minst ett (1) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, gymnasium samt två (2) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
Minst 9 månaders erfarenhet inom yrkeskategorin, tillförskaffade under de senaste 18 månaderna.
Goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk, kommunikation samt informationssäkerhet.
Dokumenterad erfarenhet av att ge support på Microsoft Windows och Microsoft Office.
Dokumenterad erfarenhet av god problemlösningsförmåga och felsökningsmetodik.
Dokumenterad erfarenhet av god förståelse för och tillämpning av kundkommunikation.
Kunskaper om ärendehanteringssystem (exempelvis Easit BPS eller Artologik Helpdesk).
Grundkunskaper i MS Office.
Lätt för att kommunicera på svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Omfattning och tillträde
Konsultuppdrag på heltid under ett (1) år, med möjlighet till förlängning. Tillträde 2022-06-20.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Ansvarig rekryterare för denna tillsättning är Frida Månsson som kan nås på mejl frida.mansson@perido.se. Om du har funderingar är du även välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 33225 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 800 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Junior controller till myndighet i Göteborg!

Controller
Läs mer Maj 20
Är du en noggrann och strukturerad person, som besitter förmågan att förklara ekonomibegrepp för andra? Är du en kommunikativ och prestigelös person redo för nästa utmaning i yrkeslivet? Då har vi ett uppdrag till dig, läs gärna vidare!
Om tjänsten
Vi på Perido hjälper nu vår kund att hitta en junior controller till deras ekonomienhet. Kunden i fråga är en myndighet som arbetar med att se till att kollektivtrafiken i Göteborg fungerar som den ska. Myndighetens mål är att erbjuda hållbara resor, och smarta tjänster för att underlätta dem. Tjänsten är placerad i Göteborg.
Dina arbetsuppgifter
I rollen som controller kommer du att både självständigt och tillsammans med kollegor att arbeta med budget, prognos och uppföljning av verksamheten. Du är delaktig i månadsbokslut, genomför analyser och agerar stöd till chefer i ekonomifrågor. Du kommer att samarbeta med både chefer och kollegor, och ni delar gärna med er av er kompetens där den behövs. I rollen kommer du att behöva samarbeta väl med dina kollegor, och på ett tydligt sätt kunna kommunicera ekonomi för andra.
Dina egenskaper
För att du ska trivas bra i just den här rollen tror vi att du är en noggrann och strukturerad person. Du har en stor vilja att lära dig mer om ekonomirelaterade frågor, och det du redan kan delar du gärna med dig av till dina kollegor. Vi ser att du är en prestigelös person som vet hur du ska prioritera bland dina arbetsuppgifter.
Är det dig som vi söker?
Vi ser fram emot att läsa din ansökan, varmt välkommen med den redan idag!
Vi söker dig som har:
Ha 2 års erfarenhet av en kvalificerad controllerroll
Kunskap om ekonomistyrning
Kunskap om redovisning
Förmåga att kommunicera obehindrat i tal och skrift

Omfattning och tillträde
Uppdrag till och med 2022-12-31 med chans till förlängning. Tillträde 2022-06-06.
Ansökan
Ansökan görs på vår hemsida perido.se/. Klicka på knappen ansök i annonsen för aktuell tjänst och fyll i dina uppgifter samt bifoga CV. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Notera att viss information gällande uppdraget och/eller kundföretaget medvetet kan ha utlämnats från annonsen, först vid kontakt med ansvarig rekryterare får du all information som du behöver.
Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Jennifer Walder som kan nås på mejl jennifer.walder@perido.se och/eller telefon 070-467 95 72. Om du har frågor eller funderingar så är du även välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange alltid tjänstens referensnummer 33224 i ämnesraden.
Om Perido
Varför heter vi Perido? Det kommer från det latinska ordet Peridoneus som betyder ”väl matchad”. Att matcha vår konsults kompetens och karriärinriktning med våra kunders behov är det vi är allra bäst på. Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 800 konsulter på uppdrag över hela landet. Som konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om oss på Perido: perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Registrator sökes till myndighet med tillsyn inom hälso- & sjukvård – Gbg

Registrator
Läs mer Maj 17
Har du arbetslivserfarenhet som registrator och erfarenhet av ärendesystemet Public360? Har du kännedom om lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet samt registratorsfunktion och ansvar? Om du tycker det låter intressant med ett ansvarsfullt arbete i en dynamisk miljö, där du tillsammans med dina kollegor bidrar till att utveckla en modern och kraftfull tillsyn i Sverige, så tycker vi att du ska läsa vidare!
Om tjänsten
Vi söker efter en erfaren Registrator till ett uppdrag på en myndighet vars främsta uppgift är att genom tillsyn och tillståndsprövning bidra till en vård och omsorg som är säker, har god kvalitet och bedrivs i enlighet med lagar och andra föreskrifter. Kontoret ligger centralt i Göteborg.
Dina arbetsuppgifter
I rollen som registrator arbetar du i ärendehanteringssystem Public 360 och dina huvudsakliga dagliga uppgifter kommer vara:
att ta emot, klassificera och diarieföra handlingar i det elektroniska ärende- och dokumenthanteringssystem Public 360.
att hantera utlämnande av allmänna handlingar efter begäran från enskilda medborgare, andra myndigheter och media.
att ta emot samtal från privatpersoner och andra myndigheter.
att tillsammans med övriga registratorer ge råd och stöd till övrig personal på avdelningen i frågor som rör diarieföring och hantering av handlingar.
att avsluta ärenden och arkivera handlingar i avdelningens arkiv.

Dina egenskaper
För att lyckas i det här uppdraget söker vi dig som har en god administrativ förmåga samt tidigare erfarenhet av arbete som registrator eller dokumentcontroller och därmed en förståelse om vad arbetet innebär. Du har goda kunskaper om den lagstiftning som reglerar hanteringen av allmänna handlingar samt lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet. Som person är du uthållig, självgående och serviceinriktad. Du tar ansvar för ditt arbete och är effektiv i ditt sätt att planera, organisera och prioritera bland dina uppgifter och du är flexibel med god initiativ- och problemlösningsförmåga. Vi ser även att du är uppmärksam och lyhörd i ditt bemötande av andra samt bidrar till ett gott samarbetsklimat med positiv energi och engagemang.
Låter detta som ett uppdrag klippt och skuret för dig? I så fall är du varmt välkommen med din ansökan!
Vi söker dig som har:
Registratorsutbildning på högskolenivå eller likvärdig utbildning. Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt ett (1) års arbetslivserfarenhet som registrator.
Minst ett års erfarenhet av arbete som registrator, gärna inom offentlig förvaltning
Goda kunskaper om de regler som styr hanteringen av allmänna handlingar
God kännedom om de lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet och registratorsfunktion och ansvar
Aktuell erfarenhet av diarieföring i modernt dokument- och ärendehanteringssystem (exempelvis Public360, W3D3 eller Visual Arkiv m.fl.)
Kunskaper i MS Office
Goda kunskaper i svenska, såväl muntligt som skriftligt

Omfattning och tillträde
Konsultuppdrag på heltid, till och med 2022-12-31. Tillträde omgående, dock senast 2022-06-15.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Fredrika Lundmark som nås på mejl fredrika.lundmark@perido.se. Om du har frågor är du även varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 33212 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 800 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Transportkoordinator sökes till folkkär aktör i bilindustrin! - Göteborg

Logistiker
Läs mer Maj 16
Har du erfarenhet av logistik och tycker att det är en spännande utmaning att arbeta med? I så fall kanske en roll som transportkoordinator på ett stort internationellt företag inom bilindustrin låter intressant? Här får du arbeta med transportbokning och kundkontakt i en affärsnära roll i högt tempo och med varierande arbetsuppgifter… Läs vidare!
Om tjänsten
En av Peridos många kunder är ett företag som är verksamt inom bilindustrin. Koncernen är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner samt marin- och industrimotorer. Nu behöver dom stöttning i form av en tranportkoordinator – och självklart vill vi hjälpa till! Tjänsten är placerad på kontoret i Göteborg. Här kan du som medarbetare besöka en av de många restauranger och caféer i området, träna på det närliggande gymmet eller ta en lunchpromenad i skogen.
Rollen som Transportkoordinator
Du kommer här att bli en del av Transport Execution-teamet som tillhör avdelningen Parts Supply & Logistics. Tillsammans med fem engagerade kollegor arbetare du med att serva internationella marknader och ansvara för flödena, från det att försändelsen är klar att skickas tills den levereras till slutdestinationen. Arbetet utgörs av dagliga operativa uppgifter samt genom ständiga förbättringsaktiviteter som genererar värde för företaget. Exempel på det dagliga arbetet:
Säkra upp kapacitet och boka väg-, sjö och/eller flygtransport
Utfärda och hantera transportdokument
Kommunicera prestanda och avvikelser med kunder. Kunder definieras som internt, nationellt säljbolag och importörer.
Följa upp försändelser för att säkerställa leverans inom ETA.
Följa upp med tjänsteleverantör när leveransavvikelse uppstår.
Egen daglig avvikelsehantering mot tjänsteleverantörer.
Samordna interna ”ad hoc”-behov av transport.
Samordna transportbehov av farligt gods.
Analysera och godkänna alla inkommande transportfakturor.

Det kommer att vara mycket viktigt att du har en löpande dialog med internt orderkontor gällande frågor och ordersläpp. Likaså en tät dialog med produktionen på lagret gällande packade beställningar samt med logistikleverantörer. Samarbetet mellan avdelningarna och med de externa parterna är grundläggande för att säkerställa en hög kundnöjdhet och att inte förseningar av lasten sker under några omständigheter.
Dina egenskaper
Du som söker den här tjänsten har erfarenhet av arbete med spedition och du motiveras av utmaningen som det logistiska tänkandet kräver i en roll där du agerar den betydelsefulla länken mellan a, b och c. För att lyckas som transportkoordinator behöver du vara välorganiserad, kundorienterad och ha ett öga för detaljer. Ett proaktivt tankesätt för att kunna ligga steget före är också betydande för att lyckas, samt förmågan att se hela bilden av ett komplext nätverk. Att leverera i tid enligt uppsatta mål är inga problem för dig då du är en ansvarfull och lösningsfokuserad person som inte är rädd för att ta egna initiativ. Avslutningsvis är vi säkra på att du inte drar dig för att arbeta självständigt, men uppskattar samarbete med andra och mår som bäst i en social arbetsmiljö tillsammans med handlingskraftiga och energigivande kollegor!
Är du den skickliga logistikern som vi letar efter? I så fall ser vi fram emot att få veta mer om dig, skicka oss din ansökan skriven på engelska så snart som möjligt!
Vi söker dig som har:
Universitetsutbildning inom logistik, alternativt kvalificerad yrkesutbildning inom området
Arbetslivserfarenhet inom logistik, transport och spedition
Goda kunskaper de grundläggande Microsoft-programmen (Excel, Word, Powerpoint)
Mycket god kommunikationsförmåga i skrift och tal, på både svenska och engelska

Omfattning och tillträde
Konsultuppdrag på heltid, till och med 2023-05-29. Tillträde 2022-05-30.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Jennifer Walder som nås på mejl jennifer.walder@perido.se och telefon 070-494 31 22. Om du har frågor är du även varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 33207 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet, såväl medarbetare som konsulter. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 800 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido på vår hemsida www.perido.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Receptionist/kontorsvärd sökes i Göteborg!

Kontorsreceptionist
Läs mer Maj 13
Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom butik/retail? Är du flytande i både engelska och svenska? Vi söker dig som är serviceorienterad och vill ta dig an en kombinerad roll inom reception och kontor. Läs gärna vidare för att se om det här är jobbet för dig!
Om tjänsten
Perido söker nu en receptionist för vår kunds räkning, ett innovativt och modernt företag som erbjuder olika typer av leasing/tillgång till bil. Du kommer att ta dig an en kombinerad roll som receptionist/kontorsvärd.
Dina arbetsuppgifter
I rollen som receptionist kommer du att hantera sedvanliga arbetsuppgifter inom reception och kontor. Du bemannar receptionen, hälsar besökare välkomna och ser till att de får bästa möjliga bemötande. Mer specifikt kan dina arbetsdagar innefatta följande:
Ta emot samtal och hantera switchboard
Posthantering
Sköta resebokning
Planera, boka och samordna evenemang, möten och besök
Onboarding för nyanställda
Hålla ordning och reda i mötesrum
Rapportera anläggningsfel
Ha kontakt med externa leverantörer (IT-helpdesk, hyresvärd etc)

Dina egenskaper
För att lyckas i rollen som receptionist tror vi att du är en initiativtagande och idérik doer. Du har lätt för att anpassa dig, snabbt skifta fokus och en god problemlösningsförmåga. Du är flitig, kommunikativ och brinner för service. Du är ansvarsfull, tillförlitlig och har lätt för att lära dig nya system. Vidare tror vi att du är utåtriktad, energisk och får energi av att möta människor.
Är du vår nästa stjärna? Varmt välkommen med din ansökan på engelska redan idag!
Vi söker dig som har:
Tidigare arbetslivserfarenhet inom butik/retail/kassa
Goda kunskaper inom MS Office och andra administrativa program
Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift, såväl svenska som engelska

Meriterande:
Erfarenhet av besökssystemet EastCoast

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag i 6 månader med stor chans till förlängning. Tillträde i juni.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 33203 i ämnesraden. Du kan även kontakta ansvarig rekryterare på amanda.delven@perido.se
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Bokföringsekonom inom Lön/Pension till framgångsrikt bilföretag i Göteborg!

Redovisningsekonom
Läs mer Maj 12
Har du några års erfarenhet av bokföringsarbete? Här väntar en ypperlig möjlighet att bredda dina kompetenser än mer inom bokföring och uppnå personlig utveckling tillsammans med ett team av högkompetenta och dedikerade kollegor i en internationell miljö. Läs gärna vidare för att se om detta är tjänsten för dig!
Om tjänsten
Vi söker efter en strukturerad bokföringsekonom till vår kund, ett välkänt och framgångsrikt företag inom bilindustrin. Du kommer tillhöra enheten som arbetar med bokföring och ansvarar för finansiell regelefterlevnad. Tjänsten är placerad i Göteborg.
Dina arbetsuppgifter
På enheten arbetar ni i nära samarbete med andra intressenter kopplat till bokföring och hanterar även den lokala skatteadministrationen och uppgifter kopplat till den lokala statskassan. Du kommer i tjänsten att fokusera på området lön och pension inom bokföring. Dessa arbetsuppgifter kommer vara dina huvudsakliga:
Säkerställa att löner och förmåner, sociala avgifter inklusive pension hanteras i enlighet med IFRS och GAAP inom enheten.
Självständigt analysera bokföringen av löner och pension för enheten för att kunna ge råd till intressenter
Leda vissa delar av förbättringsarbetet av redovisningsprocesserna för Lön & Pension i syfte att öka effektiviteten
Tillhandahålla detaljer för avsättningar för pensioner och liknande åtaganden samt personliga kostnader till årsredovisningen
Upprätta delar av inkomstdeklarationen som avser Lön och Pension
Upprätta månatlig deklaration och se till att löneskatter och källskatter betalas i tid

Dina egenskaper
Vi söker dig som har gedigen kunskap inom bokföring och som byggt på dig en stor kunskapsbank, vilket gör dig i stort sett självgående. Din erfarenhet har även lett till att du har ett analytiskt sinne av rang. Att arbeta strukturerat och proaktivt är även det något du bemästrar, vilket gör dig till en effektiv medarbetare. Vidare ser vi att du är en positiv lagspelare som gärna bygger relationer och utbyter kunskaper med de övriga kollegorna. Här välkomnas du till ett trivsamt bolag som verkar i en spännande och internationell miljö.
Du är varmt välkommen med att skicka in din ansökan! Varför inte innan alla andra?
Vi söker dig som har:
En kandidatexamen i ekonomi
Minst 4 års avancerad erfarenhet av bokföring, lämpligen inom Lön och Pension
God kunskap om IFRS och svenska GAAP
Avancerade kunskaper i SAP/MS Excel
Gedigen kunskap i både svenska och engelska i tal och skrift

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag till 2023-09-01. Tillträde omgående.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 33102 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Inköpsassistent sökes till innovativ bilsäljare!

Inköpsassistent
Läs mer Maj 12
Vill du att dina arbetsdagar ska variera stort i innehåll, och lära dig allt relaterat till inköp? Vill du bli en del av ett spännande företag inom fordonsindustrin, där du jobbar i nära samarbete med inköpare? Vi söker dig som är ett geni inom administration!
Om tjänsten
Perido söker en Inköpsassistent till vår kund, ett välkänt och stort internationellt företag inom fordonsindustrin. Kulturen inom detta företag skapar en miljö av ständig förbättring: att dela kunskap med varandra, att ge och be om feedback och att uppmuntra medarbetarna att ta ett personligt ansvar för kontinuerligt lärande och utveckling. Kontoret är placerat i Lindholmen, Göteborg.
Dina arbetsuppgifter
I den här rollen kommer dina dagar att kretsa kring att stödja inköpare med allt administrativt jobb som kan uppstå. Du kommer att få en full inblick i jobbet som inköpare, och får här chansen att samla viktig erfarenhet inom området, och en stor förståelse för yrket. Det här är vad du kan se fram emot:
Hjälpa till vid onboarding av nya medarbetare
Utföra och stödja upphandling enligt definierade strategier och ramverk. Förbättra samarbetet med intressenter och tillsammans mot gemensamma mål
Ge råd till berörda parter i upphandlingsfrågor, ge stöd och vägledning i alla skeden av upphandlingscykeln.
Spåra vilka viktiga resultatindikatorer för leverantörers och intressenters efterlevnad av avtal
Vid behov genomföra marknadsanalyser för att stötta inköpsaktivitet
Skapa och upprätthålla kommersiella relationer med leverantörer och interna intressenter
Stödja teamet genom att lösa avvikelser, systemproblem och leta efter ständig förbättring av processerna för att underlätta och förbättra prestanda i teamet
Övrigt administrativt arbete

Dina egenskaper
Funderar du på om det här är rollen för dig? Då ska vi försöka beskriva vilka egenskaper vi tror att du besitter. Vi söker dig som har en god organisatorisk kompetens. Du tycker om att vara spindeln i nätet med olika administrativa uppgifter. Du behärskar att arbeta i många projekt samtidigt, oavsett takt. Vi tror också att du har ett bra servicesinne och kan kommunicera på ett skickligt sätt. Slutligen är du flexibel i den meningen att du ändrar ditt sätt att arbeta - för att hitta den bästa lösningen.
Är det dig som vi söker efter?
Vi ser fram emot att läsa din ansökan, varmt välkommen med den redan idag!
Vi söker dig som har:
Utbildning inom administration, ekonomi, inköp eller liknande
Goda kunskaper inom MS Office (gärna Excel)
Förmåga att kommunicera obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska

Plus i kanten:
Flytande i annat europeiskt språk
Erfarenhet av att arbeta inom inköps- administrativa verktyg och system, gärna SAP.

Omfattning och tillträde
Tillträde omgående. Uppdrag initialt 6 månader via Perido.
Ansökan
Ansökan görs på vår hemsida perido.se/. Klicka på knappen ansök i annonsen för aktuell tjänst och fyll i dina uppgifter samt bifoga CV. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Notera att viss information gällande uppdraget och/eller kundföretaget medvetet kan ha utlämnats från annonsen, först vid kontakt med ansvarig rekryterare får du all information som du behöver.
Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Fredrika Lundmark som kan nås på mejl fredrika.lundmark@perido.se och/eller telefon 070-467 9594. Om du har frågor eller funderingar så är du även välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange alltid tjänstens referensnummer 33195 i ämnesraden.
Om Perido
Varför heter vi Perido? Det kommer från det latinska ordet Peridoneus som betyder ”väl matchad”. Att matcha vår konsults kompetens och karriärinriktning med våra kunders behov är det vi är allra bäst på. Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 800 konsulter på uppdrag över hela landet. Som konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om oss på Perido: perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Löneadministratör sökes i Göteborg!

Löneadministratör
Läs mer Maj 11
Har du en eftergymnasial utbildning inom lön? Har du 3–5 års erfarenhet av att hantera hela löneprocessen, samt ett stort intresse för det? Om du även är en noggrann, målinriktad och social person – så kan det här vara nästa utmaning för dig!
Om tjänsten
Perido söker nu en löneadministratör för en tillsvidaretjänst hos vår kund, en märkesauktoriserad bilverkstad i Göteborg. Verkstadens motto är att det alltid ska kännas tryggt och enkelt för kunden att lämna in sin bil. Verkstaden utför service, reparationer och garantiarbeten på personbilar och transportbilar. Här servas välkända bilmärken som Audi, Volkswagen, Mercedes-Benz och BMW.
Dina arbetsuppgifter
Lönefunktionen har tidigare hanterats av en extern byrå, men ska nu hanteras av dig som vi söker, till rollen som löneadministratör. Du arbetar till 60–65% av arbetstiden med lön, och resterande tid med personaladministration. Du kommer att hantera de interna lönerna för de drygt 300 anställda. Detta inkluderar både anställda med kollektivavtal, och tjänstemän. Arbetsgruppen består av 5 personer och kallas för ”ekonomi och personal”. Du kommer samarbeta mycket med personalchefen i personalfrågor samt redovisningsekonomen i bokföringsfrågor. Mer översiktligt kommer dina arbetsuppgifter att innefatta följande:
Hela löneprocessen från a till ö
Delta i arbetet med årsbokslut
Arbeta konsultativt mot företagets chefer och anställda i frågor om lön
Extern rapportering; myndigheter etc.
Personaladministration; hantera löneunderlag som ska in i löneprocessen. Hantering av anställningsavtal.

Dina egenskaper
För att lyckas och trivas i rollen som löneadministratör, ser vi att du är en noggrann person. Du har ett stort intresse för löner och hela processen som följer med den. Vi tror att du är en doer av rang, som är duktig på att hugga tag där det behövs. Du håller dina deadlines, och strukturerar upp ditt arbete. Vidare ser vi att du är social person som gillar att ha kul på jobbet, och umgås med kollegorna.
Är du vår nästa stjärna?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Vi söker dig som har:
Eftergymnasial utbildning inom lön
3–5 års erfarenhet av att hantera hela löneprocessen
God kunskap i lönesystem samt lätt för att lära sig nya system
Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift, såväl svenska som engelska

Meriterande:
Erfarenhet av Hogia lön + Flex application (tidsredovisnings-och personalsystem)
Kunskaper i polska

Omfattning och tillträde
Heltid, tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida direkt via annonsen. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Om du har några övriga frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se. Ange tjänsten referensnummer 33053 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 900 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Initiativtagande redovisningsekonom till läroverk!

Redovisningsekonom
Läs mer Maj 11
Vill du arbeta på ett läroverk i framkant, där du blir en del av ett kompetent ekonomiteam om fem personer? Är du en självständig och kommunikativ person, som är redo för ett nytt steg i karriären? Här väntar ett uppdrag som redovisningsekonom, ansök redan idag!
Om tjänsten
Vi på Perido söker nu en redovisningsekonom till vår kund, ett läroverk beläget i centrala Göteborg. Det är ca 250 anställda, och du blir en av fem ekonomer.
Dina arbetsuppgifter
Som redovisningsekonom kommer du att tillhöra ett team om fem ekonomer, varav en är institutionsekonom. Ni arbetar tillsammans för att ta fram enhetliga arbetssätt, gemensam arbetsplanering och är ett stöd för varandra. Dina arbetsuppgifter inkluderar, men är inte begränsade till:
Analysera information om det ekonomiska resultatet samt följa upp och analysera avdelningens olika projekt
Upprättande av avdelnings- och projektbudgetar och rapportering av finansiell information till projektens finansiärer
Upprätta prognoser och se till att avdelningschefer och projektledare har tillgång till den ekonomiska information som krävs för att leda och bedriva verksamheten
Vissa administrativa arbetsuppgifter som exempelvis kontering av fakturor och löner, göra underlag för utbetalningar av diverse ersättningar samt arvodesräkningar

Dina egenskaper
För att du ska både lyckas och trivas i denna roll, så ska vi försöka beskriva profilen som vi söker. Vi tro att du är en kommunikativ och social person, som besitter en god förmåga att samarbeta med kollegor. Vi hoppas att du är vad vid att ta egna initiativ, samt trivs med att arbeta självständigt. Vidare ser vi att du är noggrann och strukturerad.
Är det dig som vi precis beskrev?
Vi ser fram emot att läsa din ansökan, varmt välkommen med den redan idag!
Vi söker dig som har:
Lägst en kandidatexamen i ekonomi inom redovisning eller motsvarande samt minst 5 års arbetslivserfarenhet med liknande arbetsuppgifter.
Goda kunskaper i förekommande bokföringssystem (exempelvis U4 Agresso, Raindance m.fl.)
Erfarenhet av statlig redovisning
Goda kunskaper i Excel och vana vid att arbeta i ekonomiadministrativa system.
Lätt för att prioritera och förmåga att klara av arbetstoppar vid t ex bokslut och budget.
Förmåga att kommunicera obehindrat i tal och skrift, såväl på svenska som engelska

Plus i kanten:
Arbete med projektredovisning liksom erfarenhet från universitetsvärlden är meriterande.
Förmågor att arbeta proaktivt och problemlösande

Omfattning och tillträde
Tillträde omgående. Uppdrag under 6 månader, med chans till förlängning.
Ansökan
Ansökan görs på vår hemsida perido.se/. Klicka på knappen ansök i annonsen för aktuell tjänst och fyll i dina uppgifter samt bifoga CV. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Notera att viss information gällande uppdraget och/eller kundföretaget medvetet kan ha utlämnats från annonsen, först vid kontakt med ansvarig rekryterare får du all information som du behöver.
Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Teodor Nellvik som kan nås på mejl teodor.nellvik@perido.se och/eller telefon 072-301 4033. Om du har frågor eller funderingar så är du även välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange alltid tjänstens referensnummer 33199 i ämnesraden.
Om Perido
Varför heter vi Perido? Det kommer från det latinska ordet Peridoneus som betyder ”väl matchad”. Att matcha vår konsults kompetens och karriärinriktning med våra kunders behov är det vi är allra bäst på. Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 800 konsulter på uppdrag över hela landet. Som konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om oss på Perido: perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till aktör inom fordonsindustrin - Gbg

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 11
Har du tidigare erfarenhet av kundtjänstyrket? Vill du få möjlighet att utvecklas i ett spännande och föränderligt affärslandskap? Om det låter intressant med ett längre uppdrag på heltid så tycker vi att du ska läsa vidare!
Om tjänsten
Perido söker en Kundservicemedarbetare till vår kund; en stor aktör inom fordonsindustrin. Tjänsten är placerad i Göteborg och arbetstiden kommer vara förlagd på vardagar, men helgarbete kan förekomma.
Dina arbetsuppgifter
I din kundtjänstroll är du företaget behjälpligt genom att besvara diverse frågor från kunder via telefon, chatt, sociala medier och mejl. Du arbetar direkt med kunder och är länken mellan företaget, kunderna och leverantörer på en global nivå. Du ansvarar även för att upprätthålla en god kundupplevelse och arbetar med kontinuerliga förbättringar av processer och verktyg för att öka kvalitén och effektiviteten.
Dina egenskaper
Vi söker dig som har ett genuint intresse av kundservice och som känner dig trygg i kundkontakten eftersom du har erfarenhet av att arbeta med detta. Du ska ha en mycket god samarbetsförmåga och vara en flexibel lagspelare. Vidare brinner du för att ge service på en hög nivå och har ett professionellt bemötande gentemot såväl kunder som kollegor. Som person är du lösningsorienterad, resultatdriven och har hög integritet. Det är ett litet plus om du har intresse för bilbranschen, men inte ett krav.
Är det dig vi letar efter? Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan på engelska redan idag!
Vi tror att du har:
Gymnasial utbildning
Tidigare erfarenhet av kundtjänstarbete
Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift, på svenska och engelska

Meriterande:
Tidigare erfarenheter inom sälj
Tidigare erfarenhet av CRM-system som Salesforce
Körkort

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag till 2022-08-31 med möjlighet till förlängning. Tillträde 2022-06-01.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 33200 i ämnesraden. Du kan även kontakta ansvarig rekryterare på amanda.delven@perido.se
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Servicerådgivare sökes till företag inom bilindustrin!

Administrativ assistent
Läs mer Maj 11
Har du tidigare arbetat på en verkstad? Har du ett genuint intresse för bilar och bilindustrin? Om du är en duktig problemlösare som är serviceorienterad och organiserad, så läs gärna vidare!
Om tjänsten
Perido söker en Servicerådgivare till vår kund, ett välkänt och stort internationellt företag inom fordonsindustrin. Kulturen inom detta företag skapar en miljö av ständig förbättring: att dela kunskap med varandra, att ge och be om feedback och att uppmuntra medarbetarna att ta ett personligt ansvar för kontinuerligt lärande och utveckling. Kontoret är placerat i Lindholmen, Göteborg.
Dina arbetsuppgifter
I den här kombinerade rollen kommer du att hantera ingående ärenden relaterat till service och reparation. Du arbetar med återförsäljare och hjälper till vid överlämningen av bilar och kontrakt, från att ordern kommer in till att leveransen sker. Du arbetar både på den svenska och norska marknaden.
Mer specifikt innefattar rollen följande:
Hantera returer av bilar och logistik
Hantera försäkringsfall
Skapa arbetsorder för service /underhåll, reparationer
Granska inkommande returprotokoll och debitera kunder för relaterade skador
Hantera både mail, telefon och inkommande post
Övervaka miljöbonusar
Ansvarig för kommunikation med alla parter i de olika processerna (frontline-personal, återförsäljare, teknisk support, vagnparkshantering och finansiering)
Driva aktiviteter för att öka effektivitet och kvalitet

Dina egenskaper
För att lyckas i rollen som Servicerådgivare tror vi att du en välorganiserad och noggrann person. Du arbetar effektivt, tar egna initiativ och ser vad som behövs göras. Vi tror även att du är en riktig lagspelare med en god problemlösningsförmåga. Du lär dig snabbt, har lätt för att sätta dig in i nya situationer, och arbetar mot tydliga mål.
Är du vår nästa stjärna?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Vi söker dig som har:
Genuint intresse av att tillhandahålla professionell service både internt och externt och leverera i tid
Arbetslivserfarenhet från en verkstad och/eller stöd till verkstad
Allmänt intresse för bilar och bilindustrin
God förståelse för prenumerationsmodellen och hantering kring fordonstjänstbehoven
Kunna förstå alla planeringssystem och navigera enkelt inom dem
Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift, såväl svenska som engelska

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag under 6 månader med möjlighet till förlängning. Tillträde omgående.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida direkt via annonsen. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Teodor Nellvik, du kan nå honom via teodor.nellvik@perido.se eller 072-301 4033.
Om du har några övriga frågor är du även varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se. Ange tjänsten referensnummer 33196 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 900 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Customer Care Specialist to company in the Automotive Industry– Nor/Fin/Den

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 10
Are you fluent in a Norwegian, Finnish or Danish? Do you have previous experience of customer service? Do you want to develop in an exciting and changing business landscape? An exciting role awaits! Please continue reading!
About the position
Perido is looking for Customer Care Specialists who are fluent in either Norwegian, Finnish or Danish for our customer; a major player in the automotive industry. The position is located at their office in Gothenburg. It’s OK working remotely during evenings and weekends.
Your daily tasks
In this role, you help the company by answering various questions from customers via phone, chat, email and social media. You work directly with customers and are the link between the company, customers and suppliers on a global level. You are also responsible for maintaining a good customer experience and work with continuous improvements of processes and tools to increase quality and efficiency. You have the main responsibility for specific customers that you follow throughout the process.
Your qualifications
We are looking for you who have a genuine interest in customer service and feel safe in customer contact because you have experience of working with this. You must have a very good ability to work together and be a flexible team player. Furthermore, you are passionate about providing a high level of service and have a professional attitude towards both customers and colleagues. As a person, you are solution-oriented, results-driven and have high integrity. It's a plus if you have an interest in the car industry, but not a requirement.
Is it you that we're looking for? You are much welcome to send in your CV in English and your cover letter in Norwegian/Finnish/Danish today!
Requirements
Secondary education
Experience from customer service
Computer skills
Excellent communication skills, both oral and written in your Norwegian/Finnish/Danish + English

Meritorious
Previous experience from sales
Experience from work in CRM-systems
Driving licences
Experience in another Nordic language

Contract type and hours
Full/part time. Consulting assignment 6 months at a time. Start in the near future/according to agreement.
Application
Please apply for this vacancy through our website. The company name and more information about this position will be revealed at the first contact with responsible recruiter. We recommend that you submit your application as soon as possible since interviews will be held continuously.
If you have any questions you are welcome to contact us by mail, fraga@perido.se, and one of our recruitment assistants will answer you. State the reference number 32826 in the subject line.
About Perido
Perido is a successful consultant and recruitment company, active within the civil service sector. The company has grown consistently since the start in 2003. Our vision is that everyone should thrive and feel dedicated at work. This includes our co-workers, clients and consultants. Through customer and employee satisfaction surveys we uphold high scores of contentment among our employees, both in-house co-workers and consultants year after year. This is something that we continue striving towards in everything we do. Today, Perido consists of 50 in-house co-workers and over 700 consultants working all over the country. Our vacancies can be found within several different industries, including banks, multinational IT-corporations, world leading telecom companies, government agencies and smaller companies within the private sector. We are affiliated with collective labor agreements to certain safe and secure work environments for all our employees.

Ansök nu

Supply Chain Coordinator for attractive company!

Logistikchef
Läs mer Maj 10
Are you an organized and driven person? Do you want to work for an innovative and large company? Here you’ll be a part of an exciting team, where you’ll have the chance to help improve and develop the current ways of working!
About the position
Perido is looking for a supply chain coordinator for our client, a world-leading supplier of power solutions, who manufactures boat engines and industrial engines. You will be working from the office based in Gothenburg.
Your daily tasks
In this role, your focus will be to plan/manage sales orders and to solve order cases together with front office, production units and warehouses. We expect you to deliver excellent performance in the operation in accordance with our customer promises. Your responsibilities include, but aren’t limited to:
Plan and manage sales orders to meet our customers’ requested delivery times.
Monitor and administrate order in various order processes
Manage and solve order cases from the customer/market unit/warehouse/production within the global supply chain network.
Manage order backlogs from productions units and warehouses and timely inform order delays to Front Office.
Monitor inbound shipments to local warehouse.
Act proactively and initiate corrective actions based on available information, to provide a high delivery precision to customers.
Initiate and participate in continuous improvement activities together with Front Office, Process and Solution working group, warehouses and productions units focusing on supply chain delivery precision

Your qualifications
To succeed in this role, we see that you are an organized and structured person. You know how to prioritize your work when needed, and you are driven and self-going. We hope that you are analytical and a great communicator, to make sure both internal and external stakeholders acquire the correct information.
Are you the one we are looking for? Please send us your application as soon as possible!
Requirements
2-year previous experience from a similar role
Good knowledge in MS Office
Excellent communication skills, both oral and written English and Swedish

Contract type and hours
Full time position. Consulting assignment until 32/12/2022, start 23/05/2022.
Application
Please apply for this vacancy through our website. The company name and more information about this position will be revealed at the first contact with responsible recruiter. We recommend that you submit your application as soon as possible since interviews will be held continuously. The recruiter responsible for this position is Jennifer Walder, you can reach her via jennifer.walder@perido.se and 070-467 95 72.
If you have any questions, you are welcome to contact us by mail, fraga@perido.se, and one of our recruitment assistants will answer you. State the reference number 33186 in the subject line.
About Perido
Perido is a successful consultant and recruitment company, active within the civil service sector. The company has grown consistently since the start in 2003. Our vision is that everyone should thrive and feel dedicated at work, this includes our co-workers and consultants. Through questioners that cover well-being we uphold high scores of contentment among our employees, both in-house co-workers and consultants year after year. This is something that we continue striving towards in everything we do. Today, Perido consists of 50 in-house co-workers and over 700 consultants working all over the country. More vacancies can be found on our website; www.perido.se/lediga-jobb/

Ansök nu

Upcoming need of Project Coordinators to global company in Gothenburg!

Kvalitetskoordinator
Läs mer Maj 9
Do you have proven work experience as a Project Coordinator or a similar role? And do you have solid organisational skills, including multitasking and time-management? At Perido we see an upcoming opportunity for consulting assignments as Project Coordinator. Sounds interesting?
About the position
We are now looking for Project Coordinators in relation to a forthcoming need our client has. Our client is a major international company in the automotive industry and this roll is within the Business Office in the growing Digital team. In this role you will focus on keeping the hiring efforts on track. The office is in Gothenburg.
Your daily tasks
You will work closely with the leadership team and cross functional partners to ensure quality and timely delivery of recruiting related tasks. You will perform various coordinating tasks, such as managing incoming requests, on-boarding new team members and administrative duties like maintaining process documentation and handling questions from the leadership team. Your daily duties will include:
Coordinate project management activities, resources, equipment, and information
Break projects into doable actions and set time frames
Identify and define requirements, scope, and activities
Assign tasks to internal teams and assist with schedule management
Make sure that needs are met as projects evolve
Analyse risks and opportunities
Monitor projects progress and handle any issues that arise
Act as the point of contact and communicate project status to all participants
Work with the leadership team to eliminate blockers
Create and maintain comprehensive process documentation, plans and reports
Ensure standards and requirements are met through conducting quality assurance tests

Ultimately, the Project Coordinators duties are to ensure that all projects are completed on time and meet high quality standards.
Your qualifications
To succeed in this role, you should have excellent time management and communication skills, as you will collaborate with multiple teams to deliver results on deadlines. You also need to have solid organizational skills, including multitasking, and experience in project management with an ability to prepare and interpret flowcharts, schedules, and step-by-step action plans. We believe you are a person who values your office and colleagues, and that you appreciate a workplace where you can develop as a person and work together as a team.
Does this sound like your next mission? Please send us your application as soon as possible!
Requirements
Proven work experience as a Project Coordinator or similar role
Experience in project management, from conception to delivery
An ability to prepare and interpret flowcharts, schedules, and step-by-step action plans
Solid organisational skills, including multitasking and time-management
Strong working knowledge of MS Office, Teams and SharePoint
Hands-won experience with project management tools
Excellent communication skills, both oral and written

Meritorious
Degree in Business or related field

Contract type and hours
Full time. Consulting assignment for 6 months, with a good chance of extension. Start date may vary. We review applications on an ongoing basis and a recruiter will contact you if your profile matches what the customer requests.
Application
Please apply for this vacancy through our website. The company name and more information about this position will be revealed in the first contact with responsible recruiter. We recommend that you submit your application as soon as possible since interviews will be held continuously.
If you have any questions, you are welcome to contact us by mail, fraga@perido.se, and one of our recruitment assistants will answer you. State the reference number 32668 in the subject line.
About Perido
Perido is a successful consultant and recruitment company, active within the civil service sector. The company has grown consistently since the start in 2003. Our vision is that everyone should thrive and feel dedicated at work, this includes our co-workers and consultants. Through questioners that cover well-being we uphold high scores of contentment among our employees, both in-house co-workers and consultants year after year. This is something that we continue striving towards in everything we do. Today, Perido consists of 50 in-house co-workers and over 700 consultants working all over the country. More vacancies can be found on our website; www.perido.se/lediga-jobb/
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Helpdesktekniker sökes till framtida uppdrag! - Göteborg

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Maj 9
Har du minst ett halvårs erfarenhet som Helpdesktekniker? Vi söker efter dig som är en fena på att lösa IT-problem med en god service och struktur. Letar du själv efter en ny heltidssysselsättning? Läs då gärna vidare!
Om tjänsten
Vi på Perido ser ett stort behov av framtida arbetstillfällen hos myndigheter och offentliga verksamheter i Göteborgsregionen. Är du tillgänglig omgående eller inom närtid och lockas av att ta dig an ett spännande heltidsuppdrag inom IT-support är du varmt välkommen med att skicka in en ansökan redan idag!
Dina arbetsuppgifter
Som Helpdesktekniker kommer du att ha många olika uppgifter kring IT-support och administration. Rollen innebär ofta många kontaktytor och därför kommer din servicesida få mycket utrymme. Exakta arbetsuppgifter kan variera men detta är några av de uppgifter som kommer bli aktuella.
Se till att IT-utrustning fungerar
Tillhandahålla servicestöd via t.ex. telefon, e-post och chat mot användare avseende hård- och mjukvara
Administrera IT-miljöer (t.ex. användarkonton, behörigheter och utskriftsköer)
Instruera användare i hur de ska arbeta med olika program.

Dina egenskaper
Det är viktigt är att du har ett tekniskt intresse och att du trivs i en kommunikativ och social roll där du får använda dina kunskaper för att hjälpa andra. Du är serviceminded, ansvarstagande och har hög förståelse för andra människor och deras olika kunskapsnivåer. Du har en ödmjuk inställning och trivs när arbetsuppgifterna innebär både högt och lågt. Till sist tror vi att du bara tycker det är kul att samarbeta med ett team kring olika ärenden.
Om du känner att detta kan vara något för dig så är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Vi söker dig som har:
Gymnasium eller likvärdig utbildning
Minst sex (6) månaders arbetslivserfarenhet som Helpdesktekniker
Goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk, kommunikation samt informationssäkerhet
Grundkunskaper i MS Office eller likvärdigt
Kunskaper om ärendehanteringssystem (exempelvis Easit BPS eller Artologik Helpdesk)
Lätt för att kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag tillsvidare med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 32245 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 70 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.
#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Rekryterare sökes i Göteborg!

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Maj 9
Har du erfarenhet av att arbeta som rekryterare? Har du förmågan att hitta personer med rätt kompetens och vet hur man attraherar dessa? Vad sägs om att din nästa tjänst blir på ett företag som kommer erbjuda massor med utveckling och spännande arbetsdagar? Läs gärna vidare!
Om tjänsten
Perido letar efter en duktig rekryterare till vår kund som är ett stort företag inom bilindustrin. Tjänsten är placerad i Göteborg.
Dina arbetsuppgifter
I denna roll kan du förvänta dig varierande arbetsdagar i nära samarbete med andra rekryterare och chefer. I din jakt på att hitta rätt kompetens till företaget kommer följande arbetsuppgifter att bli aktuella:
Bygga upp nätverk av potentiella kandidater för framtida rekryteringsbehov.
Arbeta proaktivt med sök, urval och kontakt med kandidater.
Intervjua och utföra tester med kandidater.
Planera onboarding process för nya kandidater.
Delta i evenemang.
Ge support i rekryteringsfrågor.
Övrigt förekommande liknande arbetsuppgifter.

Dina egenskaper
Vi tror att din erfarenhet har hunnit göra dig bekväm med de arbetsuppgifter som hör yrket till, och naturligtvis är erfarenhet viktigt men vad som är än mer betydande är dina egenskaper och ditt mind-set. Vi tror att du har en stark personlig drivkraft för att leverera resultat, en innovativ inställning och bra kommunikativa färdigheter. En annan viktig egenskap är din förmåga att känna och förstå människor, samt att givetvis ha en uppenbar känsla för hur de kan kopplas till en specifik tjänst. Vidare trivs du med att arbeta självständigt men är minst lika bra som en stark lagspelare. Slutligen ser du fram emot ett verka i en internationell miljö.
Ta chansen! Varför inte ansöka redan idag?
Vi söker dig som har:
Relevant akademisk examen
Minst något års erfarenhet av rekrytering
Goda systemkunskaper
Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag till 2021-12-31 med möjlighet till förlängning. Tillträde 2021-10-01.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 32631 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Want to work as a business support? We need you!

Administrativ assistent
Läs mer Maj 6
Do you have previous experience from preparing material as pre-reads and presentation? Do you have excellent communication skills, in both written and spoken English? If you’re a fast learner with high integrity, then we suggest you keep reading!
About the position
Perido is looking for a business support employee for our client, a well-known company in the automobile industry. They work to create new technologies and innovations for safe, sustainable, and convenient mobility. You will be working with the Head of Consumer Offer as a part of the Consumer Offer management team. You will be based at the office in Gothenburg, Sweden.
Your daily tasks
You will have a responsibility for analyzing, planning and prioritization of the calendar as well as identifying and eliminating impediments and facilitating flow in the daily work. You will act as the interface between internal and external business relations through handling of queries, information and support the team on a variety of tasks. Your tasks also include:
Preparation of meeting and events
Travel management
Drive continuous improvement of execution and collaboration across Consumer Offer and other teams

Your qualifications
In this role, we see that you are a self-driven person and a great collaborator who has an excellent sense of how to structure work. You have excellent knowledge of digital tools, and you are a fast learner. You can quickly pick up the pace to guide others in how to use different tools. We believe you have a good sense of how to get a message through, and how to gather information and simplify it for the audience. We see that you are willing to build a network and curious in developing your ways of working.
Are you the one we are looking for? Please send us your application as soon as possible!
Requirements
Experience from preparing material as pre-reads and presentation
High integrity, used to handle confidential and sensitive information
Excellent communication skills, both oral and writtenContract type and hours
Full time position. Consulting assignment for 6 months, start as soon as possible.
Application
Please apply for this vacancy through our website. The company name and more information about this position will be revealed at the first contact with responsible recruiter. We recommend that you submit your application as soon as possible since interviews will be held continuously. The recruiter responsible for this position is Jennifer Walder, you can reach her via jennifer.walder@perido.se.
If you have any questions, you are welcome to contact us by mail, fraga@perido.se, and one of our recruitment assistants will answer you. State the reference number 33183 in the subject line.
About Perido
Perido is a successful consultant and recruitment company, active within the civil service sector. The company has grown consistently since the start in 2003. Our vision is that everyone should thrive and feel dedicated at work, this includes our co-workers and consultants. Through questioners that cover well-being we uphold high scores of contentment among our employees, both in-house co-workers and consultants year after year. This is something that we continue striving towards in everything we do. Today, Perido consists of 50 in-house co-workers and over 700 consultants working all over the country. More vacancies can be found on our website; www.perido.se/lediga-jobb/

Ansök nu

1st/2nd line supporttekniker sökes till ledande återvinningsföretag - Gbg

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Maj 5
Har du arbetslivserfarenhet inom IT-support? Har du en god teknisk förmåga och hårdvaru-kännedom vad gäller datorer och skrivare samt mobila enheter? Om du även kan beskriva dig själv som en analytisk och lösningsfokuserad person så tycker vi att du ska läsa vidare!
Om tjänsten
Nu söker vi på Perido en 1st/2nd line supporttekniker supporttekniker till en bred roll inom IT-support. Vår kund är ett ledande företag inom återvinning och här kommer du att arbeta i en spännande, öppen och motiverande arbetsmiljö i servicedesken på kundens kontor med placering i Göteborg.
Dina arbetsuppgifter
I din roll arbetar du huvudsakligen med 1st line-support och då desken är single point of contact så ansvarar du för att eskalera och prioritera inkomna incidenter och ärenden till rätt supportgrupp – allt enligt IT-avdelningens rutiner och processer. Rollen är som sagt bred och innehåller en stor variation av arbetsuppgifter för dig att hugga tag i:
Standard 1st line, där du är inkopplad i telefonsvarsslinga där registrering och problembeskrivning förs in i ärendehanteringssystem, samt lösning av incidenter och Service Requests i samverkan med databas.
Back Office-ärenden, det vill säga lösning av inkomna incidenter med olika lösningar och samverkan med andra supportfunktioner för hög och snabb lösningsgrad.
Beställningar, där du tar emot Service Requests, konto- och behörighetsbeställningar samt hårdvarubeställningar enligt standardutbud.
Onsite-support som är VIP support för användare på huvudkontor i Göteborg samt lagerhantering på IT-avdelningen.
Incidenthantering, där du eskalerar och prioriterar Incidenter samt Service Requests i ärendehanteringssystem enligt rutiner och processer.

Arbetet sker i ett härligt och entusiastiskt team som likt dig brinner för kundnöjdhet, samarbete och problemlösning. Med rätt inställning och din positiva syn på kundservice finns mycket goda möjligheter till vidareutveckling på bolaget.
Dina egenskaper
För att lyckas i rollen ser vi att du har en grundläggande förståelse för hur en IT-support fungerar, men primärt är det viktigt att du brinner för IT och service. Du är en lösningsorienterad och självgående person som har förmågan att driva ditt arbete framåt och arbetar strukturerat. Vi tror att du är pedagogiskt lagd och kan göra dig förstådd för olika typer av människor. Vidare är det viktigt att du har lätt för att kommunicera kring teknisk information på ett pedagogiskt och lättbegripligt sätt.
Är det just dig vi letar efter? – skicka in din ansökan redan idag!
Vi söker dig som har:
Lägst en gymnasieutbildning inom IT eller motsvarande
Erfarenhet av arbete inom IT-support
Tidigare erfarenhet av arbete med Windows, AD och Office 365
God teknisk förmåga och kännedom om hårdvara inom datorer, skrivare, smartphones och surfplattor
Felsökning av hårdvara samt applikationer
Viss erfarenhet av orderhantering/behörighetshantering och kundsupport
God förmåga att förstå kundens problem och översätta det till teknisk lösning
Lätt för att uttrycka dig väl i svenska och engelska – både i tal och skrift

Plus i kanten:
Erfarenhet av projektsamordning och annan IT samordning
Tidigare arbete på internationell support
Analytisk förmåga med vilja att förbättra och förenkla

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag 12 månader. Tillträde omgående eller inom 2 månader.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Ansvarig rekryterare för denna process är Frida Månsson som kan nås på mejl frida.mansson@perido.se. Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänstens referensnummer 33174 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 800 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Finnish speaking Customer Care Specialist needed!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 2
Do you recognize yourself in having a genuine interest in providing excellent customer service? Are you fluent in both English and Finnish? If you’re eager to know more about this position, please keep reading!
About the position
Perido is looking for a Finnish speaking Customer Care Specialist for our client, a major player in the automobile industry. You will be a part of the Customer Care team, providing world-class customer care by engaging the customers with our products, services and offers. You will be based at the office in Torslanda, outside of Gothenburg.
Your daily tasks
In this customer service role, you will be the public face of the company to the outside world and communicate directly with customers in fluent Finnish, with a high level of service. The questions are received by phone, chat or e-mail and are followed by administration for the customer management process. You will be the link between the company, the customers, and the supplier on a global level. Therefore, you are also responsible for maintaining a good customer experience by working with continuous improvements of processes and tools to increase quality and efficiency. It is important to constantly identify, propose and conduct activities with other stakeholders to further develop how to communicate with consumers.
Your qualifications
We are looking for someone who is passionate about providing a high level of service and who possess a professional attitude towards both customers and colleagues. You have a very good ability to work together, are a great team player and as a person you are solution-oriented, results-driven and have high integrity. As has already been stated, you have great communication skills in Finnish, and it is a small plus if you are interested in the car industry.
Sounds interesting? Do not hesitate another minute, please send us your CV in English, and your Cover letter in Finnish today!
Requirements
Secondary education
Previous experience in customer service
Computer skills
Easy to express yourself well in speech and writing, in both Finnish and English

Meritorious
Previous experience of salesContract type and hours
Full time position. Consulting assignment for 6 months to a start. Start according to agreement.
Application
Please apply for this vacancy through our website. The company name and more information about this position will be revealed at the first contact with responsible recruiter. We recommend that you submit your application as soon as possible since interviews will be held continuously.
If you have any questions you are welcome to contact us by mail, fraga@perido.se, and one of our recruitment assistants will answer you. State the reference number 33127 in the subject line.
About Perido
Perido is a successful consultant and recruitment company, active within the civil service sector. The company has grown consistently since the start in 2003. Our vision is that everyone should thrive and feel dedicated at work, this includes our co-workers and consultants. Through questioners that cover well-being we uphold high scores of contentment among our employees, both in-house co-workers and consultants year after year. This is something that we continue striving towards in everything we do. Today, Perido consists of 50 in-house co-workers and over 700 consultants working all over the country. More vacancies can be found on our website; www.perido.se/lediga-jobb.

Ansök nu

IT-tekniker sökes till spännande framtida uppdrag i Göteborg!

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Maj 2
Har du minst ett års arbetslivserfarenhet som IT-tekniker och är på jakt efter nytt uppdrag? Om svaret är ja så förmodar vi att du har övergripande kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem och nätverk? Och vi kan väl anta att du är servicemedveten och vänlig, samt skicklig på att lösa IT-problem? Om allt detta stämmer så ber vi dig att läsa vidare, vi kan nämligen ha en heltidstjänst i Göteborgsregionen att erbjuda dig inom kort!
Om tjänsten
Framtiden ser ljus ut för duktiga IT-tekniker, vi ser nämligen ett stort behov av kommande arbetstillfällen hos myndigheter och offentliga verksamheter i Göteborgsregionen! Om det låter lockande att ta dig an spännande uppdrag som konsult hos oss på Perido så är du varmt välkommen med att skicka in en ansökan redan idag!
Dina arbetsuppgifter
Rollen som IT-tekniker är bred, med variationsrika arbetsdagar och omväxlande uppgifter. Förekommande arbetsuppgifter;
Ansvara för den dagliga driften.
Arbete med felsökning och bedömning av hur fel bäst ska åtgärdas.
Agera lokal IT-tekniker som främst arbetar med drift och utveckling av verksamhetens lokala nätverksmiljö och kommunikationen mellan datorer som finns i samma byggnad.
Ge stöd och support till användare.
Sköta datakommunikation, drift och datasäkerhet i större nätverksmiljöer med datorer på olika orter och även i globala nätverk.
Testa nya produkter och informera användarna om nyheter.
Installera och anpassa datorer som sköter kommunikationen i nätverket, till exempel routrar, servrar och arbetsplatser.
Arbeta med att göra IT-driften säker (t.ex. installera brandväggar).
Installera program och anpassa dem till nätverket.
Ansvara tekniskt för visningar i konferensutrymmen, ex. dator, projektor, videokamera och ljudanläggning.
Backuphantering.
Administrera standardsystem såsom mejl och kalender samt backup-, storage- och applikationsservrar.

Dina egenskaper
Vi tror att du som söker har ett stort tekniskt intresse och trivs med detektivarbete. Du gillar att felsöka, motiveras av utmaningar och får energi av att lära dig nya saker. Din strävan efter att hela tiden utvecklas - i kombination med ditt driv, tålamod och att du är lösningsorienterad - hjälper dig att se samband mellan problem och orsak. Med nyfikenhet testar du dig fram tills du hittar den rätta lösningen! Som person är du ansvarstagande och lojal, du har en har positiv inställning till det mesta och känner dig bekväm både i arbete med andra och självständigt.
Om du känner dig träffad så är du varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att läsa den!
Vi söker dig som har:
Gymnasium eller likvärdig utbildning
Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet som IT-tekniker
Goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk, kommunikation och informationssäkerhet
Kunskaper om ärendehanteringssystem (exempelvis Easit BPS eller Artologik Helpdesk)
Grundkunskaper i MS Office eller likvärdigt
Lätt för att kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag tillsvidare med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 32239 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.
#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Talent Acquisition & Recruitment Consultants to electric car company

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Maj 2
Do you have a university degree within HR, Business Administration, Service Management or another relevant field? And solid experience from working with full life cycle recruitment? Want to test your wings at an exciting company? Then please continue reading!
About the position
We are looking for Talent Acquisition & Recruitment Consultants to our customer, a successful and fast-growing electric car company. This position is placed in Gothenburg.
Your daily tasks
You’ll work closely with business leaders and line managers to build their people capability. With the mission to enable the future success and growth of the company by identifying, matching and selecting the most qualified candidates. This is what you can look forward to:
Full life cycle recruitment accountability, acting as an advisor and partner
Providing guidance and coaching for Hiring Managers in supporting current and future needs for building successful teams
Bringing recruitment expertise and developing solutions to help the business area deliver its strategy
Influencing and building relationships with people around the business
Sourcing, headhunting and connecting with people around the world
Build and maintain a network and pool of key talent and engage with them continuously to secure candidate involvement and strong pipeline for upcoming recruitments
Ensure that we hire top talent whose values are in line with the culture by screening, interviewing, and conducting psychometric tests
Full life cycle recruitment accountability, acting as an advisor and partner
Providing guidance and coaching for Hiring Managers in supporting current and future needs for building successful teams
Bringing recruitment expertise and developing solutions to help the business area deliver its strategy
Influencing and building relationships with people around the business
Sourcing, headhunting and connecting with people around the world
Build and maintain a network and pool of key talent and engage with them continuously to secure candidate involvement and strong pipeline for upcoming recruitments
Ensure that we hire top talent whose values are in line with the culture by screening, interviewing, and conducting psychometric tests
Continue the work for the best candidate experience that will lead to becoming the employer of choiceYour qualifications
To succeed in this role you need to have great skills in networking, sourcing, and attract the right candidates. We believe you have a proactive and creative mindset, a strong personal drive to deliver results, an innovative mindset, and great communicative skills. You can as easily work independently, as well as you are a strong team player. Furthermore, abilities like quick learning, flexibility in new contexts and a prestige less image will help you succeed in your role. To thrive with the team, and fit well into the corporate culture, we also hope that you are outgoing, social and have a positive attitude!
Lastly, since the environment is international, we expect you to be great in communicating in English. Did we caught your interest? Please send us your application as possible!
Requirements
A University degree within HR, Business Administration, Service Management or another relevant field
Solid experience working with full life cycle recruitment, using non-bias and proven recruitment methods. We encourage trying new innovative methods.
Strong sourcing skills
Fluent in English both written and spoken

Meritorious
Experience from working in a global, preferably fast-growing environment

Contract type and hours
Full time. Consulting assignment for 12 months. Start ASAP.
Application
Please apply for this vacancy through our website. The company name and more information about this position will be revealed at the first contact with responsible recruiter. We recommend that you submit your application as soon as possible since interviews will be held continuously.
If you have any questions you are welcome to contact us by mail, fraga@perido.se, and one of our recruitment assistants will answer you. State the reference number 33130 in the subject line. You can also contact the recruiter at jennifer.walder@perido.se or +4670 467 9572
About Perido
Perido is a successful consultant and recruitment company, active within the civil service sector. The company has grown consistently since the start in 2003. Our vision is that everyone should thrive and feel dedicated at work. This includes our co-workers, clients and consultants. Through customer and employee satisfaction surveys we uphold high scores of contentment among our employees, both in-house co-workers and consultants year after year. This is something that we continue striving towards in everything we do. Today, Perido consists of 50 in-house co-workers and over 700 consultants working all over the country. Our vacancies can be found within several different industries, including banks, multinational IT-corporations, world leading telecom companies, government agencies and smaller companies within the private sector. We are affiliated with collective labor agreements to certain safe and secure work environments for all our employees.

Ansök nu

Tech Talent Acquisition Partner to electric car company in Gothenburg!

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Maj 2
Do you have a university degree within HR, Business Administration, Service Management or another relevant field? And solid experience from working with full life cycle recruitment? Want to test your wings at an exciting company? Then please continue reading!
About the position
We are looking for Tech Talent Acquisition Partner to our customer, a successful and fast-growing electric car company. This position is placed in Gothenburg.
Your daily tasks
You’ll work closely with business leaders and line managers to build their people capability. With the mission to enable the future success and growth of the company by identifying, matching and selecting the most qualified candidates. This is what you can look forward to:
Full life cycle recruitment accountability, acting as an advisor and partner
Providing guidance and coaching for Hiring Managers in supporting current and future needs for building successful teams
Bringing recruitment expertise and developing solutions to help the business area deliver its strategy
Influencing and building relationships with people around the business
Sourcing, headhunting and connecting with people around the world
Build and maintain a network and pool of key talent and engage with them continuously to secure candidate involvement and strong pipeline for upcoming recruitments
Ensure that we hire top talent whose values are in line with our Polestar Culture by screening, interviewing, and conducting psychometric tests
Continue our work for the best candidate experience that will lead us to becoming the employer of choice. Place purchasing orders, make change orders and follow up payments.
Responsible for meeting minutes and follow up necessary actions.

Your qualifications
To succeed in this role you need to have great skills in networking, sourcing, and attract the right candidates. We believe you have a proactive and creative mindset, a strong personal drive to deliver results, an innovative mindset, and great communicative skills. You can as easily work independently, as well as you are a strong team player. Furthermore, abilities like quick learning, flexibility in new contexts and a prestige less image will help you succeed in your role. To thrive with the team, and fit well into the corporate culture, we also hope that you are outgoing, social and have a positive attitude!
Lastly, since the environment is international, we expect you to be great in communicating in English. Did we catch your interest? Please send us your application as soon as possible!
Requirements
A University degree within HR, Business Administration, Service Management or another relevant field
Solid experience working with full life cycle recruitment, using non-bias and proven recruitment methods. We encourage trying new innovative methods.
Strong sourcing skills
Fluent in English both written and spoken

Meritorious
Experience from working in a global, preferably fast-growing environment

Contract type and hours
Full time. Consulting assignment for 12 months. Start ASAP.
Application
Please apply for this vacancy through our website. The company name and more information about this position will be revealed at the first contact with responsible recruiter. We recommend that you submit your application as soon as possible since interviews will be held continuously.
If you have any questions, you are welcome to contact us by mail, fraga@perido.se, and one of our recruitment assistants will answer you. State the reference number 33137 in the subject line. You can also contact the recruiter at teodor.nellvik@perido.se or +4672-301 4033
About Perido
Perido is a successful consultant and recruitment company, active within the civil service sector. The company has grown consistently since the start in 2003. Our vision is that everyone should thrive and feel dedicated at work. This includes our co-workers, clients and consultants. Through customer and employee satisfaction surveys we uphold high scores of contentment among our employees, both in-house co-workers and consultants year after year. This is something that we continue striving towards in everything we do. Today, Perido consists of 50 in-house co-workers and over 700 consultants working all over the country. Our vacancies can be found within several different industries, including banks, multinational IT-corporations, world leading telecom companies, government agencies and smaller companies within the private sector. We are affiliated with collective labor agreements to certain safe and secure work environments for all our employees.

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till aktör inom fordonsindustrin i Göteborg!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Apr 28
Kommande uppdrag! Vår kund är ständigt intresserade av bra kompetens till sitt kundtjänstteam. Intervjuer och tillsättningar sker löpande.
Har du tidigare erfarenhet av kundtjänstyrket? Vill du få möjlighet att utvecklas i ett spännande och föränderligt affärslandskap? Det är starkt meriterande om du dessutom har kunskaper i något av de övriga nordiska språken. Om det låter intressant med ett längre uppdrag på heltid så tycker vi att du ska läsa vidare!
Om tjänsten
Perido söker en Kundservicemedarbetare till vår kund; en stor aktör inom fordonsindustrin. Tjänsten är placerad i Göteborg och arbetstiden kommer vara förlagd på vardagar, men helgarbete kan förekomma.
Dina arbetsuppgifter
I din kundtjänstroll är du företaget behjälpligt genom att besvara diverse frågor från kunder via telefon, chatt och mejl. Du arbetar direkt med kunder och är länken mellan företaget, kunderna och leverantörer på en global nivå. Du ansvarar även för att upprätthålla en god kundupplevelse och arbetar med kontinuerliga förbättringar av processer och verktyg för att öka kvalitén och effektiviteten.
Dina egenskaper
Vi söker dig som har ett genuint intresse av kundservice och som känner dig trygg i kundkontakten eftersom du har erfarenhet av att arbeta med detta. Du ska ha en mycket god samarbetsförmåga och vara en flexibel lagspelare. Vidare brinner du för att ge service på en hög nivå och har ett professionellt bemötande gentemot såväl kunder som kollegor. Som person är du lösningsorienterad, resultatdriven och har hög integritet. Det är ett litet plus om du har intresse för bilbranschen, men inte ett krav.
Är det dig vi letar efter? Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan på engelska redan idag!
Vi tror att du har:
Gymnasial utbildning.
Tidigare erfarenhet av kundtjänstarbete.
Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift, på svenska och engelska.

Meriterande:
Tidigare erfarenheter inom sälj.
Starkt meriterande med kunskap i övriga nordiska språk.

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag under 6 månader med chans till förlängning. Tillträde sker löpande.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 32746 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

IT-intresserad till Back Office-tjänst!

Backofficepersonal
Läs mer Apr 22
Har du tidigare arbetslivserfarenhet från en administrativ roll? Har du erfarenhet av behörighetshantering? Om du även beskriver dig själv som en kommunikativ, ordningsam och effektiv person – så läs gärna vidare!
Om tjänsten
Nu söker vi dig som har en fallenhet för Back Office-uppgifter och har ett tekniskt intresse. Vår kund är ett ledande internationellt företag som verkar för hållbarhet genom återvinning och förädling. Här kommer du att arbeta i en spännande, öppen och motiverande arbetsmiljö i servicedesken på kundens kontor med placering i centrala Göteborg!
Dina arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du att hantera samtliga Back Office-uppgifter som kan kopplas till servicedesken. Dina uppgifter är inkluderade, men inte begränsade till:
Prioritera och eskalera ärenden
Hantera administrativt arbete kring onboarding/offboarding gällande både hård- och mjukvara
Ha ansvar för att agera enligt IT-avdelningens rutiner och processer och ha befogenhet att agera, eskalera och prioritera samt ge rådgivning inom ramarna för koncernens IT-Polices och -processer
Skapa Knowledge Base-beskrivningar för Servicedesk
Arbete i Active Directory med kontohantering
Administering av licenser

Dina egenskaper
För att lyckas i rollen som orderadministratör tror vi att du är en strukturerad och engagerad person. Du motiveras av att sätta dig in i nya situationer, och att få lösa problemen som dyker upp under vägens gång. Du är social, snabblärd och nyfiken. Du är mycket ordningsam, kommunikativ och pedagogisk. Vidare tror vi att du vill vara med och bidra till ett positivt arbetsklimat, där man gärna delar med sig av egen kunskap och erfarenhet.
Här blir du en del av ett spännande företag, som lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Meriterande om du ser en långsiktig placering hos företaget och vill utvecklas i din roll.
Låter detta som en rolig utmaning?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Vi söker dig som har:
Gymnasieutbildning
Arbetslivserfarenhet från en administrativ roll
Förmågan att förstå kundens problem och översätta det till fullgod beställning
Gott ordningssinne
Teknikintresse
Lätt för att uttrycka dig mycket väl i tal och skrift, svenska och engelska

Meriterande:
Erfarenhet av orderhantering
Hårdvarukännedom inom datorer, mobiler, skärmar och skrivare
Erfarenhet av behörighetshantering (gärna i Active Directory)
Erfarenhet av internationell verksamhet
Utbildning med inriktning administration eller likvärdigt

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag under 6 månader, med chans till förlängning. Tillträde så snart som möjligt.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida direkt via annonsen. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Frida Månsson, du kan henne via frida.mansson@perido.se.
Om du har några övriga frågor är du även varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se. Ange tjänsten referensnummer 33158 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 900 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Helpdesktekniker sökes till naturvårdande myndighet!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Apr 22
Har du en högskoleutbildning inom IT och arbetslivserfarenhet från liknande roller? Har du goda kunskaper i kontorsstödsprogramvara? Om du även är duktig på att kommunicera i tal och skrift på både svenska och engelska, så läs gärna vidare!
Om tjänsten
Vi på Perido söker nu en helpdesktekniker för vår kunds räkning, en livsviktig naturvårdande myndighet med placering i Göteborg. Myndigheten arbetar på regeringens uppdrag, med fokus på hållbart nyttjande av sjöar, vattendrag, hav och fiskeresurser.
Dina arbetsuppgifter
I rollen som helpdesktekniker kommer du att arbeta med 1st line support, med ansvar för användarstöd rörande hantering av datorer, mobiltelefoner (iOS), skrivare och videokonferenssystem. De ärenden du hanterar kan handla om installation, konfigurering och uppdatering av PC-klienter, samt med användar- och systemadministration. Dina arbetsuppgifter inkluderar även:
Administration
Distribution av klienthårdvara
Kringutrustning för datorer, mobiltelefoner och abonnemang
Sköta myndighetens interna webbsidor om IT-support

Dina egenskaper
För att lyckas i rollen som helpdesktekniker ser vi att du är en noggrann och strukturerad person. Du har ett stort teknikintresse och vill gärna få användning för detta i ditt dagliga arbete. Vidare tror vi att du är en serviceinriktad person, som motiveras av att få hjälpa andra.
Låter detta som en rolig utmaning?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Vi söker dig som har:
Högskoleutbildning inom IT (till exempel högskoleingenjör med datainriktning) eller annan likvärdig IT-utbildning och minst ett (1) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, gymnasium eller likvärdig kunskap samt tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete.
Goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk, kommunikation samt informationssäkerhet.
Minst 2 års erfarenhet av servicedesk management enligt ITIL inom offentlig sektor
Goda kunskaper i kontorsstödsprogramvara. Med god kunskap avses att obehindrat kunna tillgodogöra sig information och kommunicera inom detta uppdrag med samtliga kontaktytor.
Minst 1 års erfarenhet av Windows 10 och kontohantering i Active Directory
Grundkunskaper i MS Office eller likvärdigt
Minst 6 månaders erfarenhet inom ärendehanteringssystem (exempelvis Easit BPS eller Artologik Helpdesk)
Minst 1 års erfarenhet med administration av Skype/Teams
Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift, såväl svenska som engelska

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag under ett år, med chans till förlängning. Tillträde 2022-05-20.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida direkt via annonsen. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Frida Månsson, du kan nå henne via frida.mansson@perido.se
Om du har några övriga frågor är du även varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se. Ange tjänsten referensnummer 33151 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 900 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Löneadministratör sökes i Göteborg!

Löneadministratör
Läs mer Apr 21
Har du en eftergymnasial utbildning inom lön? Har du 3–5 års erfarenhet av att hantera hela löneprocessen, samt ett stort intresse för det? Om du även är en noggrann, målinriktad och social person – så kan det här vara nästa utmaning för dig!
Om tjänsten
Perido söker nu en löneadministratör för en tillsvidaretjänst hos vår kund, en märkesauktoriserad bilverkstad i Göteborg. Verkstadens motto är att det alltid ska kännas tryggt och enkelt för kunden att lämna in sin bil. Verkstaden utför service, reparationer och garantiarbeten på personbilar och transportbilar. Här servas välkända bilmärken som Audi, Volkswagen, Mercedes-Benz och BMW.
Dina arbetsuppgifter
Lönefunktionen har tidigare hanterats av en extern byrå, men ska nu hanteras av dig som vi söker, till rollen som löneadministratör. Du arbetar till 60–65% av arbetstiden med lön, och resterande tid med personaladministration. Du kommer att hantera de interna lönerna för de drygt 300 anställda. Detta inkluderar både anställda med kollektivavtal, och tjänstemän. Arbetsgruppen består av 5 personer och kallas för ”ekonomi och personal”. Du kommer samarbeta mycket med personalchefen i personalfrågor samt redovisningsekonomen i bokföringsfrågor. Mer översiktligt kommer dina arbetsuppgifter att innefatta följande:
Hela löneprocessen från a till ö
Delta i arbetet med årsbokslut
Arbeta konsultativt mot företagets chefer och anställda i frågor om lön
Extern rapportering; myndigheter etc.
Personaladministration; hantera löneunderlag som ska in i löneprocessen. Hantering av anställningsavtal.

Dina egenskaper
För att lyckas och trivas i rollen som löneadministratör, ser vi att du är en noggrann person. Du har ett stort intresse för löner och hela processen som följer med den. Vi tror att du är en doer av rang, som är duktig på att hugga tag där det behövs. Du håller dina deadlines, och strukturerar upp ditt arbete. Vidare ser vi att du är social person som gillar att ha kul på jobbet, och umgås med kollegorna.
Är du vår nästa stjärna?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Vi söker dig som har:
Eftergymnasial utbildning inom lön
3–5 års erfarenhet av att hantera hela löneprocessen
God kunskap i lönesystem samt lätt för att lära sig nya system
Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift, såväl svenska som engelska

Meriterande:
Erfarenhet av Hogia lön + Flex application (tidsredovisnings-och personalsystem)
Kunskaper i polska

Omfattning och tillträde
Heltid, tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida direkt via annonsen. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Om du har några övriga frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se. Ange tjänsten referensnummer 33053 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 900 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Junior kundtjänstmedarbetare sökes till kommunalt bolag i Göteborg!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Apr 21
Har du erfarenhet från arbete med service och administration? Stämmer egenskaper som flexibel, kommunikativt skicklig och servicemedveten in på dig? Läs gärna vidare för att se om detta kan vara något för dig!
Om tjänsten
Vi på Perido letar efter en duktig kundtjänstmedarbetare till vår kund – ett kommunalt bolag i Göteborg. Vår kund arbetar med att skapa en hållbar, tillgänglig och attraktiv omgivning för de som bor, arbetar och verkar i staden samt för de som tillfälligt är på besök. Tjänsten är alltså placerad i Göteborg.
Dina arbetsuppgifter
Du kommer här att tillhöra ett team som värderar kundfokuset högt och strävar efter att ge den absolut bästa upplevelsen för kunderna. Dina arbetsuppgifter:
Ge fantastisk kundservice till kunder genom Facebook, telefon, mejl eller ett personligt möte i receptionen.
Att med kunden i fokus förenkla möjligheten att resa och parkera i Göteborg.
Vara delaktig och bidra till utvecklingen av verksamhetens kvalifikationer.

Även övriga, för rollen liknande, arbetsuppgifter förekommer. Vissa dagar betar du av flera ärenden på löpande band, men andra dagar kan du behöva lägga merparten av din arbetstid på ett enda ärende som kräver mer omsorg. Du behöver med andra ord kunna tempoväxla, vara flexibel och prioritera bland uppgifterna. Du har stort eget ansvar, för såväl din egen prestation och gruppens sammanlagda leverans, men också för att nå uppsatta mål så som svarstider och kundnöjdhet.
Dina egenskaper
Vi ser att du är en person som brinner för kundens bästa och delar uppfattningen att en kundupplevelse i världsklass är avgörande för framgång. Dina tidigare arbetskamrater skulle troligtvis kunna beskriva dig som en kundorienterad, utåtriktad och positiv lagspelare som är med och bidrar aktivt till ett bra klimat på jobbet och du tar dig an rollen med en "learning by doing"-inställning. För att kunna möta kundernas höga krav på service så ser vi slutligen att du behöver vara anpassningsbar i ditt arbetssätt samt besitta en skicklig kommunikativ förmåga.
Visst låter det här som en kul utmaning? Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Vi söker dig som har:
Gymnasial utbildning eller liknande
Erfarenhet från servicearbete
Goda datorvana
Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift, såväl svenska som engelska
B-körkort

Plus i kanten:
Tidigare erfarenhet av arbete inom teknisk support eller liknande

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag i 6 månader med chans till förlängning. Tillträde omgående.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 33079 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 800 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk: perido.se/om-oss/.

Ansök nu

Business Assistant needed in Torslanda!

Administrativ assistent
Läs mer Apr 20
Do you have previous experience from a similar role, preferably in an international company? Do you have good knowledge in digital administration and communication systems as Teams and SharePoint? If you’re also a driven, service minded and responsible person – we suggest you keep reading!
About the position
Perido is looking for an experienced Business Assistant. You will be working for our client, a major player in the automobile industry. Their office is based in Torslanda, outside of Gothenburg.
Your daily tasks
This is a very varying role, where you will have to manage multiple tasks at the same time. You need to be and organized and structured person, with the ability to prioritize your work when needed. More specifically, your tasks consist of:
Improve, guide, and teach in digital administration and communication systems as Teams and SharePoint
Responsible for the digital information structure and work pro-active to improve and maintain home page, teams’ channels, structure, and Slack
Create, update, and improve templates in Excel and PowerPoint
Do simpler macros in Excel
Ensure storage and version tracking of documents
Perform executive assistant work MBL protocols
Maintain and update Excel sheet for operational performance as budget, personnel, vacation.
Support department managers (2) with compilation of operational data in a transparent way for presentation using Power BI, Excel, PowerPoint etc
Support Team Managers in administrative tasks and processes as traveling routines, facility improvement etc.
Care for our facilities, write and follow up fault reports
Book and plan off-sites and leadership foras, ensure facilities and digital equipment, Miro boards and structure WSs
Book and plan Town Halls and webcastsYour qualifications
To succeed in this role, we see that you are a service minded person who’s very self-driven. You’re not afraid of taking initiative, and you work proactively. You are detail oriented and an exceptional organizer. Furthermore, we see that you thrive when having multiple projects running at the same time.
Are you the one we are looking for? Please send us your application as soon as possible!
Requirements
At least 2 years’ experience from a similar role, preferably in an international, big company
Deep knowledge of MS Office specifically Excel and PowerPoint; to create templates, update and improve and do simpler macros in Excel
Knowledgeable in digital administration and communication systems as Teams and SharePoint on the level to improve, guide and teach
Experience in compilation of operational data in a transparent way for presentation using Power BI, Excel, PowerPoint etc.
Excellent communication skills, both oral and written English and SwedishMeritorious
Relevant university degreeContract type and hours
Full time. Consulting assignment until 2022-12-31. Start as soon as possible.
Application
Please apply for this vacancy through our website. The company name and more information about this position will be revealed at the first contact with responsible recruiter. We recommend that you submit your application as soon as possible since interviews will be held continuously. For this position, we want your application in English.
If you have any questions you are welcome to contact us by mail, fraga@perido.se, and one of our recruitment assistants will answer you. State the reference number 33148 in the subject line.
About Perido
Perido is a successful consultant and recruitment company, active within the civil service sector. The company has grown consistently since the start in 2003. Our vision is that everyone should thrive and feel dedicated at work, this includes our co-workers and consultants. Through questioners that cover well-being we uphold high scores of contentment among our employees, both in-house co-workers and consultants year after year. This is something that we continue striving towards in everything we do. Today, Perido consists of 50 in-house co-workers and over 700 consultants working all over the country. More vacancies can be found on our website; www.perido.se/lediga-jobb/

Ansök nu

Recruiter needed for well-known automobile company!

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Apr 14
Do you have previous experience within recruitment? Are you a highly communicative and professional person? If you want to be a part of and exciting and innovative company – then you might be the person we’re looking for!
About the position
Perido is looking for a recruiter, more specifically an experienced one within technical search & recruitment. You will be working for our client, a major player in the automobile industry. The role is fully remote, but the recruitment department has office spaces in Gothenburg, Lund, and Stockholm.
Your daily tasks
In this role, you will be a part of the recruitment team. You will be responsible for hiring profiles for Embedded Software Engineering and agile leaders. You will be kitted with a LinkedIn Recruiter Account and be a part of a team with 30 highly competent colleagues. Besides daily chats for teamwork, the team regularly meets two times a week to prioritize and divide tasks, as well as meeting the hiring managers on a weekly basis in a Scrum forum. We need you to feel confident in being the driver in the whole recruitment process and have the ability to present your candidates in a persuasive way.
Your qualifications
To succeed in this role, we see that you are a social, driven and flexible person. You know how to understand people and see their strengths. You are a confident recruiter who wants to share your knowledge with your new colleagues, as well as learn from them.
Are you the one we are looking for? Please send us your application as soon as possible!
We need you to:
Have an academic degree within recruitment
Master LinkedIn Recruiter to create, develop and maintain sourcing pipelines/projects and to make efficient search strings to find matching candidates to approach
Understand the basics of software development and the agile professions.
Be a true team player
Have excellent communication skills, both oral and writtenContract type and hours
Full time position. Consulting assignment until 2022-12-31. Start 2022-06-13.
Application
Please apply for this vacancy through our website. The company name and more information about this position will be revealed at the first contact with responsible recruiter. We recommend that you submit your application as soon as possible since interviews will be held continuously.
If you have any questions you are welcome to contact us by mail, fraga@perido.se, and one of our recruitment assistants will answer you. State the reference number 33138 in the subject line.
About Perido
Perido is a successful consultant and recruitment company, active within the civil service sector. The company has grown consistently since the start in 2003. Our vision is that everyone should thrive and feel dedicated at work, this includes our co-workers and consultants. Through questioners that cover well-being we uphold high scores of contentment among our employees, both in-house co-workers and consultants year after year. This is something that we continue striving towards in everything we do. Today, Perido consists of 50 in-house co-workers and over 700 consultants working all over the country. More vacancies can be found on our website; www.perido.se/lediga-jobb/

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till aktör inom fordonsindustrin i Göteborg!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Apr 14
Kommande uppdrag! Vår kund är ständigt intresserade av bra kompetens till sitt kundtjänstteam. Intervjuer och tillsättningar sker löpande.
Har du tidigare erfarenhet av kundtjänstyrket? Vill du få möjlighet att utvecklas i ett spännande och föränderligt affärslandskap? Det är starkt meriterande om du dessutom har kunskaper i något av de övriga nordiska språken. Om det låter intressant med ett längre uppdrag på heltid så tycker vi att du ska läsa vidare!
Om tjänsten
Perido söker en Kundservicemedarbetare till vår kund; en stor aktör inom fordonsindustrin. Tjänsten är placerad i Göteborg och arbetstiden kommer vara förlagd på vardagar, men helgarbete kan förekomma.
Dina arbetsuppgifter
I din kundtjänstroll är du företaget behjälpligt genom att besvara diverse frågor från kunder via telefon, chatt och mejl. Du arbetar direkt med kunder och är länken mellan företaget, kunderna och leverantörer på en global nivå. Du ansvarar även för att upprätthålla en god kundupplevelse och arbetar med kontinuerliga förbättringar av processer och verktyg för att öka kvalitén och effektiviteten.
Dina egenskaper
Vi söker dig som har ett genuint intresse av kundservice och som känner dig trygg i kundkontakten eftersom du har erfarenhet av att arbeta med detta. Du ska ha en mycket god samarbetsförmåga och vara en flexibel lagspelare. Vidare brinner du för att ge service på en hög nivå och har ett professionellt bemötande gentemot såväl kunder som kollegor. Som person är du lösningsorienterad, resultatdriven och har hög integritet. Det är ett litet plus om du har intresse för bilbranschen, men inte ett krav.
Är det dig vi letar efter? Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan på engelska redan idag!
Vi tror att du har:
Gymnasial utbildning.
Tidigare erfarenhet av kundtjänstarbete.
Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift, på svenska och engelska.

Meriterande:
Tidigare erfarenheter inom sälj.
Starkt meriterande med kunskap i övriga nordiska språk.

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag under 6 månader med chans till förlängning. Tillträde sker löpande.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 32746 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu