Avonova Sverige AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Avonova Sverige AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Avonova Hälsa söker företagssköterska till Göteborg (vikariat)

Företagssjuksköterska/Företagssköterska
Läs mer Jun 11
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor.

 

Som företagssköterska hos oss är du utifrån din profession ett stöd åt såväl företagsledningar, chefer, kontaktpersoner och medarbetare. Du är en resurs i hälso- och arbetsmiljöfrågor till chefer och anställda i våra kundföretag med ansvar för planering och genomförande av insatser hos våra kunder. Du ingår i ett team av professionella konsulter med medicinsk, teknisk, psykosocial, organisatorisk och administrativ kompetens och du ska samtidigt tycka om att arbeta självständigt.

 

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

- Stöd och rådgivning till chefer och kundanställda i hälso- och arbetsmiljöfrågor (uppdragsdialog)
- Stöd i rehabiliteringsarbete och utbildningsinsatser
- Lagstadgade och allmänna hälsoundersökningar
- Hälsoprofilbedömningar
- Vaccinationer
- Kontaktssköterska till utvalda kunder

 

Din utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som är leg. sjuksköterska med erfarenhet av företagshälsa. Det är mycket meriterande om du är utbildad företagssköterska och har utbildning inom arbetsmiljö och hälsa. Du har ett hälsofrämjande synsätt och ett genuint intresse för människor, deras hälsa och arbetsmiljö. Du som vill arbeta och utvecklas med oss ska tycka om att arbeta kundorienterat på ett konsultativt sätt och ha lätt för att skapa relationer. Du är serviceinriktad, kreativ och uthållig. Det är viktigt att du tycker om att samarbeta i team med andra yrkeskategorier såsom andra företagssköterskor, företagsläkare, sjukgymnast/ergonom, beteendevetare, psykologer, organisationskonsulter, arbetsmiljöingenjör och administratör.

Vi ser gärna att du är bekväm med att arbeta i privat verksamhet och har ett affärsmässigt förhållningssätt i din professionella roll. Du är strukturerad, ansvarstagande och självständig. Då Avonova arbetar mycket med digitala tjänster, både internt och tillsammans med våra kunder, vill vi att du har goda IT-kunskaper (erfarenhet av Office-paketet är en förutsättning för att kunna arbeta hos oss). Det är meriterande om du har en vana att arbeta i CGMJ4 och HPI/Plustoo. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tidigare erfarenheter.

 Vi erbjuder

Hos oss får du ett utvecklande arbete i ett företag med stor tillväxtkraft i branschen. Din arbetsplats blir i Göteborg och vid behov är vi ute hos våra kundföretag. Körkort och egen bil är därför en nödvändighet. Vi arbetar gentemot olika kundföretag i varierande branscher.

Tjänsten är ett vikariat från och med september 2024 till april 2025. Tjänstgöringsgrad 80-100%, våra arbetstider är vardagar 07.30 - 16.30. Tillträde enligt överenskommelse. 

Vill du veta mer kontakta hälsocenterchef Åsa Englund, asa.englund@avonova.se

Tycker du detta låter intressant är du välkommen med din ansökan med CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval så vi vill att du sänder din ansökan snarast möjligt.

Utdrag ur belastningsregistret samt drogtest kommer att ske i samband med anställning.

Vi är medlemmar i Almega med kollektivavtal med Vårdföretagarna, Vårdförbundet, LSR, Läkarförbundet och Vision.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Avonova Solutions söker konverteringssäljare

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Jun 5
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor. Avonova Solutions tillhör Avonova-koncernen och erbjuder digitala lösningar inom arbetsmiljöfrågor för mindre företag.

Avonova, Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling, letar nu efter ambitiösa konverteringssäljare till Avonova Assist i Göteborg!

Om rollen

Som konverteringssäljare kommer du att ha ansvar för hela försäljningsprocessen gentemot våra befintliga kunder i Sverige. Det innebär att du ansvarar för att boka möten med kunderna för att sedan genomföra försäljningsmöten och stänga affären på egen hand. Avonova Assist är vår nya digitala produkt som erbjuder arbetsgivaren stöd inom arbetsmiljö, hälsa och HR, och syftar till att öka medarbetarengagemang, minska sjukfrånvaro samt förbättra produktivitet och lönsamhet. I rollen som konverteringssäljare rapporterar du till en teamledare i Göteborg och till säljchefen i Norge. 

Arbetsuppgifter

Din huvudsakliga uppgift som konverteringssäljare är att proaktivt boka möten med våra befintliga kunder för att presentera Avonova Assist och sedan genomföra försäljningsmöten där du stänger affären på egen hand.

Du arbetar med telefonen som arbetsverktyg och tar utgångspunkt i vår egenutvecklade säljmetod som du får en grundlig utbildning i. Vi har också ett säljträningsprogram som ger dig en solid grund samt kontinuerlig utveckling inom försäljningspsykologi och försäljningsmetoder.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är skicklig på att kommunicera med alla typer av människor och som delar vår passion för arbetsmiljö och hållbarhet. Du är målinriktad, positiv, flexibel och har förmågan att bygga långsiktiga relationer. Om du är intresserad av att utvecklas inom försäljning är detta en unik möjlighet.

Kompetenskrav

Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning och trivs med att driva hela försäljningsprocessen självständigt. Du är van vid att använda olika IT-system och kommunicerar flytande på svenska och engelska, både i tal och skrift. Kunskaper i norska är meriterande.

Vi erbjuder

- Möjlighet att arbeta med ett starkt varumärke.
- En ambitiös och stabil arbetsgivare med långsiktiga målsättningar.
- Introduktion till Avonova och våra produkter genom en tvådagarsutbildning på Avonova-Skolan.
- Arbetstid från 8-17 med en timmes lunch. Tjänsten är på heltid.
- Gedigen utbildning och vägledning med möjlighet till vidareutveckling.
- Attraktiv lön samt en konkurrenskraftig provisionslösning.
- Bra pensionsförsäkring.
- Trevliga och kompetenta kollegor med lång erfarenhet inom försäljning. Avslutningsvis

Vi söker flera konverteringssäljare till vår säljavdelning på Avonova Solutions i Göteborg. Uppstartsfasen kommer att bestå av en längre onboarding-process, med två dagar på Avonova-Skolan i Larvik, Norge, för att lära känna företaget och vår kultur samt utbildas i säljteknik av våra säljledare.

Vår kultur och värdegrund är stark, vi har högt i tak – och det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs och känner ett engagemang. Vi önskar att du bor i Göteborg så att du kan vara på plats på kontoret varje dag för att bidra till att skapa en bra arbetsmiljö och bygga kultur. Vi håller till på Mölndalsvägen 95. Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna med kollektivavtal med Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision. Utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras i samband med anställning.

Skicka in ditt personliga brev och CV så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marius Haugerud Karlsen på marius.karlsen@avonova.no / +47 97726208.

Vi tackar för din ansökan och ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Avonova söker kundtjänstmedarbetare

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 4
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Vill du vara med och skapa tryggare och professionellare arbetsplatser? Brinner du för att ge service i världsklass och vill jobba i en organisation med kraftig växt och utveckling? Då kan du vara vår nästa kundtjänstmedarbetare!

Avonova är Nordens ledande företag inom företagshälsovård och produkten Trygghetsavtal Assist som vi på Avonova Solutions tillhandahåller ger små och medelstora företag möjligheten att ha full kontroll på sitt systematiska arbetsmiljöarbete och HR Management.

Assist ger smarta digitala verktyg för att avlasta och effektivisera vardagen för chefer/ledare. Vi tillhandahåller även utbildning inom ett brett spektrum för både chefer och medarbetare. Hos oss blir du en del i en verksamhet som präglas av Glöd, Sammanhållning och Professionalitet och runt dig har du engagerade, drivna och magiska kollegor. Vi gillar att tävla och utmana varandra, men är omtänksamma och backar alltid upp varandra. Här finns goda möjligheter för dig att växa och utvecklas inom företaget.

Om tjänsten
I rollen som kundtjänstmedarbetare hos oss är du ett viktigt stöd för kunden genom hela kundresan. Våra kunders behov ser olika ut beroende på storlek, bransch och interna utmaningar men gemensamt för dem alla är att de kan känna sig trygga med oss som en stadig partner i sitt systematiska arbetsmiljöarbete. Det är viktigt att du som kundtjänstmedarbetare är lyhörd för vad kunden behöver. Det är en bred roll som arbetar över flera områden och ger möjlighet att fördjupa sig i frågor. De flesta frågor löser du first line men givetvis har du kollegor med olika relevanta kompetenser som backar upp dig.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
- Kundsupport via telefon och mail. Verktyget vi använder för ärendehantering är Hubspot.
- Besvara frågor kring faktura, avtal och innehållet i Assist-abonnemanget.
- Hjälpa kunderna navigera i SAM Digital och svara på enklare systemfrågor.
- Ta emot ärenden som inkommer till vår Sjukfrånvaro- och arbetsrättstelefon.
- Besvara frågor om utbildning och sjukvårdsförsäkring.
- Skapa goda kundrelationer och hela tiden arbeta för att utveckla kundupplevelse till det bättre.
- Alltid sträva efter att ge det lilla extra och leverera utöver det förväntade.
- Medverka aktivt till att vi ökar vår kundportfölj och identifierar områden som kan öka merförsäljning på existerande kunder.
- Kunskapsberika vårt CRM-system Hubspot.


Vem är du?
Din absolut bästa egenskap är att du har en positiv inställning som smittar av sig på människor omkring dig. Du fokuserar på möjligheterna istället för att fastna vid hindren. Meningen ”Självklart, detta fixar jag” stämmer väl överens med din person. Du gillar att utveckla dig själv, dina kollegor och verksamheten till att ständigt bli bättre, effektivare och professionellare. Vi ser att du är en person som har en stor portion eget driv, du tar ansvar för dina uppgifter och arbetar strukturerat. Du är en stjärna på att kommunicera både via tal och skrift samt är ärlig och förtroendeingivande i din kommunikation. Stundtals är det mycket att göra så det är viktigt att du trivs med fart och fläkt men samtidigt har möjlighet att hålla huvudet kallt och göra goda prioriteringar. Vi ser positivt på om du har tidigare erfarenhet från kundservice eller servicerelaterade arbeten. Du får gärna ha erfarenhet eller intresse av försäljning. Har du dessutom erfarenhet/utbildning i systematiskt arbetsmiljöarbete eller HR så är detta ett stort plus.

Utöver ovan behöver du en god systemkännedom och förmågan att lätt navigera i den digitala världen. Du bör kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska för att kunna hjälpa våra kunder.Låter det här som ett jobb för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Vi rekryterar löpande så vi ber dig inkomma med personligt brev och CV så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marius Haugerud Karlsen på marius.karlsen@avonova.no / +47 97726208.

Utdrag ur belastningsregistret sker i samband med anställning. 

Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna med kollektivavtal med Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Avonova Solutions söker säljare/mötesbokare till Avonova Assist i Göteborg

Innesäljare
Läs mer Maj 23
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor. Avonova Solutions tillhör Avonova-koncernen och erbjuder digitala lösningar inom arbetsmiljöfrågor för mindre företag.

 

Avonova Solutions expanderar och söker efter framåtlutade säljare/mötesbokare till Avonova Assist! https://www.avonova.com/se/assist

Roll
Som säljare/mötesbokare och med ägarskap för en egen försäljning, kommer du att vara en viktig del av teamet som säljer Avonova Assist på den svenska marknaden. Avonova Assist är vår nya digitala produkt som erbjuder arbetsgivaren stöd i en rad tjänster inom arbetsmiljö, hälsa och HR. Syftet med Avonova Assist är att bidra till högre medarbetarengagemang, lägre sjukfrånvaro samt bättre produktivitet och lönsamhet. I rollen som mötesbokare rapporterar du till en teamledare i Göteborg och till säljchefen i Norge.

Arbetsuppgifter
Din uppgift som säljare/mötesbokare är att kontakta utvalda företag och presentera Avonova Assist, samt att boka in ett uppföljande möte mellan kund och utesäljare som stänger affären.

Du arbetar med telefonen som arbetsverktyg och tar utgångspunkt i vår egenutvecklade säljmetod som du får gedigen upplärning i. Vi har också ett säljträningsprogram som ger dig en bra grund samt påbyggnad inom försäljningspsykologi och försäljningsmetoder.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är duktig på att prata med alla sorters människor, som tycker att arbetsmiljö och hållbarhet är viktigt och som brinner för att skapa resultat. Målinriktad, positiv, flexibel och en stjärna på att bygga relationer gör dig perfekt för rollen. Och är du intresserad av att utvecklas inom säljområdet är det här en unik möjlighet. 

Kompetenskrav
Vi ser gärna att du gillar att sälja och har försäljningserfarenhet. Du är en van att använda olika IT-system och kommunicerar bra på svenska och engelska, i tal och skrift. Kan du norska är det en merit.

Vi erbjuder

- Möjlighet att jobba med ett starkt varumärke.
- En ambitiös och stabil arbetsgivare med långsiktiga målsättningar.
- Introduktion till Avonova och våra produkter genom Avonovaskolan.
- Arbetstid från 8-17 med en timmes lunch. Tjänsten är en heltidstjänst.
- Grundlig upplärning och guidning med möjlighet till vidareutveckling.
- Konkurrenskraftig lön samt en attraktiv provisionslösning.
- Bra pensionsförsäkring.
- Härliga kompetenta kollegor med lång erfarenhet inom sälj.Avslutningsvis
Vår säljavdelning på Avonova Solutions i Norge består för närvarande av drygt 30 personer och vi växer hela tiden. Vårt mål är att bli lika stora i Sverige som i Norge. Just nu söker vi efter flera säljare/mötesbokare. Uppstartsfasen kommer att bestå av en längre onboarding-process, med fyra dagar på Avonovaskolan i Larvik, Norge för att lära känna företaget och vår kultur och utbildas i säljteknik av våra säljledare.

Vår kultur och värdegrund är stark, vi har högt i tak – och det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs och känner ett engagemang, vi vill leva som vi lär.

Vi önskar att du bor i Göteborg så att du kan vara på plats på kontoret varje dag för att bidra till att skapa en bra arbetsmiljö och bygga kultur. Vi håller till på Mölndalsvägen 95. Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna med kollektivavtal med Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision. Utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras i samband med anställning.

Vi ber dig inkomma med personligt brev och CV så snart som möjligt. Vi påbörjar intervjuerna efter semesterperioden. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marius Haugerud Karlsen på marius.karlsen@avonova.no / +47 97726208.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Avonova Hälsa söker leg. psykolog till Göteborg

Psykolog
Läs mer Maj 20
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor.  

 

Är du vår nya leg. psykolog?

Som leg. psykolog hos oss är du ett stöd till våra kunder inom området psykologiskt stöd, rådgivning och behandling samt inom organisatorisk och social arbetsmiljö. Med din erfarenhet och expertkunskap hjälper du våra kunder utifrån ett individ-, grupp- och organisationsperspektiv, i nära nära samarbete med andra yrkeskategorier så som företagsläkare, företagssköterskor, ergonomer/fysioterapeuter, rehabkoordinatorer, arbetsmiljöingenjörer och våra kollegor på sälj.

Du har god förståelse för, och kan förklara, sambanden mellan individ och arbetsmiljö och mellan insats och effekt. Du har förmåga att skapa goda kundrelationer och därmed nya uppdrag. Du har också god förmåga att sätta dig in i olika verksamheters förutsättningar och utmaningar, liksom att förstå och möta våra kunders olika behov.

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i ett företag som utvecklas. Hos oss finns det uppbyggda kompetensnätverk och stora möjligheter till utveckling. Du erbjuds ett spännande uppdrag tillsammans med kompetenta kollegor, intressanta kunder och en kultur som främjar samarbete och kollegialt lärande. Engagemanget och viljan att bidra till hållbara individer och organisationer är hög hos oss.

 

Arbetsuppgifter

- Bedömning, stöd, rådgivning, behandling och rehabilitering för individer
- Krisstöd
- Chefsstöd
- Konflikthantering
- Arbetsförmågebedömning
- Utbildningar och föreläsningar
- Arbetsmiljökartläggningar

 

Önskade kvalifikationer/kompetens

- Legitimerad psykolog, KBT
- Flerårig dokumenterad erfarenhet som psykolog/psykoterapeut, gärna från företagshälsovård, primärvård eller liknande verksamhet
- Du är bekväm med att arbeta både digitalt och fysiskt, enskilt och med grupper
- Meriterande om du har erfarenhet att arbeta med krisstöd på grupp- individ- och organisationsnivå

 

Personliga egenskaper

- Relationsbyggare som fungerar bra i team och har god kommunikationsförmåga
- Organisatorisk och administrativ förmåga
- Strukturerad och kvalitetsinriktad
- Resultatinriktad
- Förmåga att snabbt bekanta dig med nya branscher, lösningar och problem
- Förmåga till självständigt arbete
- God initiativförmåga
- Affärsmässighet och intresse av att bidra till hållbara organisationer


Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision. Utdrag ur belastningsregistret samt drogtest kommer att ske i samband med anställning.

Tycker du detta låter intressant är du välkommen med din ansökan med CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval så vi vill att du sänder din ansökan snarast möjligt. Vill du veta mer kontakta hälsocenterchef Viktoria Johansson viktoria.johansson@avonova.se

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Avonova Solutions söker rådgivare inom arbetsmiljö och arbetsrätt

Personalansvarig
Läs mer Maj 8
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor. Avonova Solutions tillhör Avonova-koncernen och erbjuder digitala lösningar inom arbetsmiljöfrågor för mindre företag.

Vi söker en ny medarbetare till vår avdelning inom arbetsmiljöarbete och arbetsrätt.
Avdelningen är en intern resurs som bistår andra avdelningar i verksamheten med rådgivning, internupplärning, kvalitetssäkring och utveckling av ämnesspecifikt material. Som rådgivare hos oss kommer du vara en del av ett tvärfunktionellt team som arbetar mot verksamhetens avdelningar i både Sverige och Norge. Vi rekryterar nu en person som ska arbeta på svensk sida och därför med svenskt språk och regelverk, men samtidigt ha förmågan att samarbeta med verksamhetens norska avdelningar. Vi lägger vikt vid att förstå bredden i våra leveranser. Arbetsplats är Göteborg, men tjänsten rapporterar till ledning som sitter i Larvik i Norge.

 

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer vara varierade, och innebär bland annat:

- Framtagning av upplärning- och ämnesmaterial, exempelvis instruktioner och mallar inom arbetsmiljöarbete
- Kvalitetssäkring av upplärning- och ämnesmaterial skapat av kollegor
- Samarbete med systemutvecklare för att hantera korrekt utveckling av våra digitala produkter och tjänster
- Internupplärning och interna utbildningar relaterat till onboarding för nyanställda och säkra vidareutveckling
- Bistå interna resurser med ämneskompetens

Vi söker dig som

- Trivs med att arbeta tvärfunktionellt och i team
- Har förmågan att arbeta självständigt och systematiskt
- Är lösningsorienterad och kan kombinera kvalitet med effektiv progression, samt är ansvarstagande för detta i små och stora projekt

 

Krav på utbildning och erfarenhet

- Relevant högre utbildning inom arbetsmiljö och/eller arbetsrätt
- Praktisk erfarenhet från systematiskt arbetsmiljöarbete, antingen som ledare, inom företagshälsa, rådgivare eller liknande
- God förståelse för regelverk, gärna med erfarenhet från arbetsmiljölagen
- God förståelse för arbetsmiljöbranschen, gärna med erfarenhet från flera branscher
- Flytande i svenska och engelska, i såväl tal som skrift samt god förståelse för norska
- God förmåga att vägleda andra och ge upplärning
- Goda datakunskaper 
- Erfarenhet av arbete i Officepaketet

Vi erbjuder

- Möjlighet att jobba med ett starkt varumärke
- En ambitiös och stabil arbetsgivare med långsiktiga målsättningar
- Bra pensionsförsäkring

Vår kultur och värdegrund är stark, vi har högt i tak – och det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs och känner ett engagemang, vi vill leva som vi lär.Ansökan 

Vi ber dig inkomma med personligt brev och CV så snart som möjligt. Utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras i samband med anställning. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marius Haugerud Karlsen på marius.karlsen@avonova.no / +47 97726208.

Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna med kollektivavtal med Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Avonova söker kursspecialist till vår utbildningsavdelning

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 6
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är den största företagshälsovården i Norden, med 16 000 företagskunder i Norge och Sverige och mer än 50 kontor runt om i Norge.

Vi erbjuder ett brett utbud av arbetsmiljörelaterade tjänster, rådgivning och utbildning till kunder i alla branscher och storlekar. Varje dag arbetar vi enligt vårt uppdrag för fler friska människor, i hälsosamma och produktiva arbetsmiljöer.

 

Om rollen

Avonova har ett stort utbud av olika kurser, och vi letar nu efter en person som kan hjälpa oss att bli ännu starkare i Sverige. Du kommer tillhöra avdelningen utbildning på Avonova solutions AB. Avdelningen levererar utbildning inom hälsa, säkerhet och arbetsmiljö till våra kunder. Våra kurser är utformade för att vägleda och utbilda chefer, HR-personal, skyddsombud, medlemmar i arbetsmiljökommittéer och anställda i företag. Du kommer jobba i ett team med utbildare och utbildningskoordinator. 

Denna roll har en permanent kontorsplats i våra vackra lokaler på Mölndalsvägen 95 i Göteborg.

Arbetsuppgifter

Ditt huvudsakliga ansvarsområde i rollen som kursspecialist är att sprida information om Avonovas utbildningar och att ge ett kompetenslyft till organisationer och roller/målgrupper i verksamheter inom arbetsmiljö, ledarskap, medarbetarskap, kompetensutveckling, hälsa och friskvård.

Dina arbetsuppgifter kommer inkludera bland annat: 

- Prospektering
- Kundkontakt
- Följa upp dina existerande kunder
- Arrangera möten (digitala och fysiska)
- Hantering av offerter och kontrakt

Vi söker dig som

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av kundservice och en förståelse för den digitala marknaden. Du måste ha förmågan att ta ledningen i kundmöten och vara en bra relationsbyggare. Du har god empatisk förmåga och kan interagera med olika personlighetstyper. Du har en tydlig servicekänsla både i telefon och i fysiska möten. Att skapa goda kundupplevelser är något du trivs med och motiveras av. För att lyckas i rollen ser vi att du har en gedigen erfarenhet av arbete i Officepaketet. Det är meriterande om du har erfarenhet från en liknande roll och organisation. 

Vi erbjuder

- Inskolning i två dagar på Avonova-skolan
- Arbetsplats: Göteborg
- Arbetstid från 08–17
- Möjlighet att styra din egen arbetsdag
- Möjlighet att vidareutveckla dig själv med fokus på kompetensutveckling
- En ambitiös och stabil arbetsgivare med långsiktiga mål
- Konkurrenskraftig fast lön
- Bra pensions- och försäkringssystem
- En energisk och ambitiös arbetsmiljö
- Kollegor med lång erfarenhet av försäljning
- Trevliga lokaler på kontoret i Göteborg
- Vi arbetar tillsammans i team och tillsammans mot ett gemensamt mål där alla hjälper varandraAvslutningsvis

Vår kultur och värdegrund är stark, vi har högt i tak – och det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs och känner ett engagemang. Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna med kollektivavtal med Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision. Utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras i samband med anställning.

Skicka in ditt personliga brev och CV så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marius Haugerud Karlsen på marius.karlsen@avonova.no / +47 97726208.

Vi tackar för din ansökan och ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Avonova Solutions söker konverteringssäljare

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Apr 24
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor. Avonova Solutions tillhör Avonova-koncernen och erbjuder digitala lösningar inom arbetsmiljöfrågor för mindre företag.

Avonova, Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling, letar nu efter ambitiösa konverteringssäljare till Avonova Assist i Göteborg!

Om rollen

Som konverteringssäljare kommer du att ha ansvar för hela försäljningsprocessen gentemot våra befintliga kunder i Sverige. Det innebär att du ansvarar för att boka möten med kunderna för att sedan genomföra försäljningsmöten och stänga affären på egen hand. Avonova Assist är vår nya digitala produkt som erbjuder arbetsgivaren stöd inom arbetsmiljö, hälsa och HR, och syftar till att öka medarbetarengagemang, minska sjukfrånvaro samt förbättra produktivitet och lönsamhet. I rollen som konverteringssäljare rapporterar du till en teamledare i Göteborg och till säljchefen i Norge. 

Arbetsuppgifter

Din huvudsakliga uppgift som konverteringssäljare är att proaktivt boka möten med våra befintliga kunder för att presentera Avonova Assist och sedan genomföra försäljningsmöten där du stänger affären på egen hand.

Du arbetar med telefonen som arbetsverktyg och tar utgångspunkt i vår egenutvecklade säljmetod som du får en grundlig utbildning i. Vi har också ett säljträningsprogram som ger dig en solid grund samt kontinuerlig utveckling inom försäljningspsykologi och försäljningsmetoder.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är skicklig på att kommunicera med alla typer av människor och som delar vår passion för arbetsmiljö och hållbarhet. Du är målinriktad, positiv, flexibel och har förmågan att bygga långsiktiga relationer. Om du är intresserad av att utvecklas inom försäljning är detta en unik möjlighet.

Kompetenskrav

Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning och trivs med att driva hela försäljningsprocessen självständigt. Du är van vid att använda olika IT-system och kommunicerar flytande på svenska och engelska, både i tal och skrift. Kunskaper i norska är meriterande.

Vi erbjuder

- Möjlighet att arbeta med ett starkt varumärke.
- En ambitiös och stabil arbetsgivare med långsiktiga målsättningar.
- Introduktion till Avonova och våra produkter genom en tvådagarsutbildning på Avonova-Skolan.
- Arbetstid från 8-17 med en timmes lunch. Tjänsten är på heltid.
- Gedigen utbildning och vägledning med möjlighet till vidareutveckling.
- Attraktiv lön samt en konkurrenskraftig provisionslösning.
- Bra pensionsförsäkring.
- Trevliga och kompetenta kollegor med lång erfarenhet inom försäljning. Avslutningsvis

Vi söker flera konverteringssäljare till vår säljavdelning på Avonova Solutions i Göteborg. Uppstartsfasen kommer att bestå av en längre onboarding-process, med två dagar på Avonova-Skolan i Larvik, Norge, för att lära känna företaget och vår kultur samt utbildas i säljteknik av våra säljledare.

Vår kultur och värdegrund är stark, vi har högt i tak – och det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs och känner ett engagemang. Vi önskar att du bor i Göteborg så att du kan vara på plats på kontoret varje dag för att bidra till att skapa en bra arbetsmiljö och bygga kultur. Vi håller till på Mölndalsvägen 95. Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna med kollektivavtal med Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision. Utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras i samband med anställning.

Skicka in ditt personliga brev och CV så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marius Haugerud Karlsen på marius.karlsen@avonova.no / +47 97726208.

Vi tackar för din ansökan och ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Avonova Solutions söker SAM-rådgivare till Göteborg

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Apr 22
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor. Avonova Solutions tillhör Avonova-koncernen och erbjuder digitala lösningar inom arbetsmiljöfrågor för mindre företag.

Vill du vara med och skapa tryggare och professionellare arbetsplatser? Brinner du för att ge service i världsklass och vill jobba i en organisation med kraftig växt och utveckling? Då kan du vara vår nästa SAM-Rådgivare.

Avonova är Nordens ledande företag inom företagshälsovård och produkten Trygghetsavtal Assist som vi på Avonova Solutions tillhandahåller ger små och medelstora företag möjligheten att ha full kontroll på sitt systematiska arbetsmiljöarbete och HR Management. Assist ger smarta digitala verktyg för att avlasta och effektivisera vardagen för chefer/ledare. Vi tillhandahåller även utbildning inom ett brett spektrum för både chefer och medarbetare. Hos oss blir du en del i en verksamhet som präglas av glöd, sammanhållning och professionalitet och runt dig har du engagerade, drivna och magiska kollegor. Vi gillar att tävla och utmana varandra, men är omtänksamma och backar alltid upp varandra. Här finns goda möjligheter för dig att växa och utvecklas inom företaget.

I rollen som SAM-rådgivare hos oss bistår, inspirerar och vägleder du kunden i systematiskt arbetsmiljöarbete. Våra kunders behov ser olika ut beroende på storlek, bransch och interna utmaningar men gemensamt för dem alla är att de kan känna sig trygga med oss som en stadig partner i sitt SAM-arbete. Rollen är ett vikariat som sträcker sig året ut. Därefter finns det god chans till fast anställning. 


Arbetsuppgifter och ansvarsområden
- Ansvara för egen kundportfölj, planlägga möten samt följa upp kunders aktiviteter
- Ge proaktiv och kompetent rådgivning om Avonovas tjänster utifrån kunders behov och önskningar
- Hjälpa kunden i framdriften och planeringen av sitt systematiska arbetsmiljöarbete
- Till viss del ansvara för beställningar och kontakt med Hälsocentren i ärenden relaterat till kunderna i egen portfölj
- Hjälpa kunderna navigera i vår plattform SAM Digital och svara på enklare systemfrågor.
- Medverka aktivt till att vi ökar vår kundportfölj och identifierar områden som kan öka merförsäljning på existerande kunder
- Hålla god ordning, kunskapsberika och dokumentera i vårt CRM-system Hubspot och journalsystem J4

Vem är du?
Din absolut bästa egenskap är att du har en positiv inställning som smittar av sig på människor omkring dig. Du fokuserar på möjligheterna i stället för att fastna vid hindren.

Du gillar att utveckla dig själv, dina kollegor och verksamheten till att ständigt bli bättre, effektivare och professionellare. Vi ser att du är en person som har en stor portion eget driv, du tar ansvar för dina uppgifter och arbetar strukturerat. Du är en stjärna på att kommunicera både via tal och skrift samt är ärlig och förtroendeingivande i din kommunikation.  Du är nyfiken till naturen, lyssnar intresserat in kunden och gör relevanta behovsanalyser. Du navigerar lätt i olika digitala system och har lätt för att lära dig nya.

Vi ser positivt på om du har tidigare erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete och/eller HR-relaterade frågor, gärna i kombination med kundrelationer/service. Har du jobbat med coachning/rådgivning tidigare eller har erfarenhet av att tolka lagtexter (Arbetsmiljölagen, LAS osv) ser vi även detta som meriterande. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. 

Ansökan 

Vi rekryterar löpande så vi ber dig inkomma med personligt brev och CV så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marius Haugerud Karlsen på marius.karlsen@avonova.no, +47 97726208.

Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna med kollektivavtal med Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Avonova Solutions söker SAM-rådgivare till Göteborg

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Mar 19
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor. Avonova Solutions tillhör Avonova-koncernen och erbjuder digitala lösningar inom arbetsmiljöfrågor för mindre företag.

Vill du vara med och skapa tryggare och professionellare arbetsplatser? Brinner du för att ge service i världsklass och vill jobba i en organisation med kraftig växt och utveckling? Då kan du vara vår nästa SAM-Rådgivare.

Avonova är Nordens ledande företag inom företagshälsovård och produkten Trygghetsavtal Assist som vi på Avonova Solutions tillhandahåller ger små och medelstora företag möjligheten att ha full kontroll på sitt systematiska arbetsmiljöarbete och HR Management. Assist ger smarta digitala verktyg för att avlasta och effektivisera vardagen för chefer/ledare. Vi tillhandahåller även utbildning inom ett brett spektrum för både chefer och medarbetare. Hos oss blir du en del i en verksamhet som präglas av glöd, sammanhållning och professionalitet och runt dig har du engagerade, drivna och magiska kollegor. Vi gillar att tävla och utmana varandra, men är omtänksamma och backar alltid upp varandra. Här finns goda möjligheter för dig att växa och utvecklas inom företaget.

I rollen som SAM-rådgivare hos oss bistår, inspirerar och vägleder du kunden i systematiskt arbetsmiljöarbete. Våra kunders behov ser olika ut beroende på storlek, bransch och interna utmaningar men gemensamt för dem alla är att de kan känna sig trygga med oss som en stadig partner i sitt SAM-arbete.


Arbetsuppgifter och ansvarsområden
- Ansvara för egen kundportfölj, planlägga möten samt följa upp kunders aktiviteter
- Ge proaktiv och kompetent rådgivning om Avonovas tjänster utifrån kunders behov och önskningar
- Hjälpa kunden i framdriften och planeringen av sitt systematiska arbetsmiljöarbete
- Till viss del ansvara för beställningar och kontakt med Hälsocentren i ärenden relaterat till kunderna i egen portfölj
- Hjälpa kunderna navigera i vår plattform SAM Digital och svara på enklare systemfrågor.
- Medverka aktivt till att vi ökar vår kundportfölj och identifierar områden som kan öka merförsäljning på existerande kunder
- Hålla god ordning, kunskapsberika och dokumentera i vårt CRM-system Hubspot och journalsystem J4

Vem är du?
Din absolut bästa egenskap är att du har en positiv inställning som smittar av sig på människor omkring dig. Du fokuserar på möjligheterna i stället för att fastna vid hindren.

Du gillar att utveckla dig själv, dina kollegor och verksamheten till att ständigt bli bättre, effektivare och professionellare. Vi ser att du är en person som har en stor portion eget driv, du tar ansvar för dina uppgifter och arbetar strukturerat. Du är en stjärna på att kommunicera både via tal och skrift samt är ärlig och förtroendeingivande i din kommunikation.  Du är nyfiken till naturen, lyssnar intresserat in kunden och gör relevanta behovsanalyser. Du navigerar lätt i olika digitala system och har lätt för att lära dig nya.

Vi ser positivt på om du har tidigare erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete och/eller HR-relaterade frågor, gärna i kombination med kundrelationer/service. Har du jobbat med coachning/rådgivning tidigare eller har erfarenhet av att tolka lagtexter (Arbetsmiljölagen, LAS osv) ser vi även detta som meriterande. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. 

Ansökan 

Vi rekryterar löpande så vi ber dig inkomma med personligt brev och CV så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marius Haugerud Karlsen på marius.karlsen@avonova.no, +47 97726208.

Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna med kollektivavtal med Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Avonova Solutions söker systemrådgivare till Göteborg

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Mar 13
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Vill du vara med och skapa tryggare och professionellare arbetsplatser? Brinner du för att ge service i världsklass och vill jobba i en organisation med kraftig tillväxt och utveckling? Då kan du vara vår nästa Systemrådgivare!

Avonova är Nordens ledande företag inom företagshälsovård och produkten Trygghetsavtal Assist som vi på Avonova Solutions tillhandahåller ger små och medelstora företag möjligheten att ha full kontroll på sitt systematiska arbetsmiljöarbete och HR Management.

Assist ger smarta digitala verktyg för att avlasta och effektivisera vardagen för chefer/ledare. Vi tillhandahåller även utbildning inom ett brett spektrum för både chefer och medarbetare. Hos oss blir du en del i en verksamhet som präglas av glöd, sammanhållning och professionalitet och runt dig har du engagerade och drivna kollegor. Vi gillar att tävla och utmana varandra, men är omtänksamma och backar alltid upp varandra. Här finns goda möjligheter för dig att växa och utvecklas inom företaget.

I rollen som systemrådgivare hos oss är du ett viktigt stöd för kunden genom hela kundresan. Våra kunders behov ser olika ut beroende på storlek, bransch och interna utmaningar men gemensamt för dem alla är att de kan känna sig trygga med oss som en stadig partner i sitt systematiska arbetsmiljöarbete. Det är viktigt att du som systemrådgivare är lyhörd för vad kunden behöver samt är duktig på att förklara saker på ett pedagogiskt och enkelt sätt.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

- Rådgivning till kunder avseende vår digitala plattform, SAM-digital, via telefon, mail och Teams. Även vissa fysiska kundmöten kan förekomma. Verktyget vi använder för ärendehantering är Hubspot.
- Utbildning av nya kunder i SAM-digital.
- Föreslå och verkställa kundspecifika lösningar i kundens systemkonto.
- Importera kundens tidigare dokumentation av systematiskt arbetsmiljöarbetet in i SAM-digital.
- Utbilda nya kollegor samt hålla workshops internt i SAM-digital.
- Skapa goda kundrelationer och hela tiden arbeta för att utveckla kundupplevelse till det bättre.
- Alltid sträva efter att ge det lilla extra.
- Medverka aktivt till att vi ökar vår kundportfölj och identifierar områden som kan öka merförsäljning på existerande kunder.
- Kunskapsberika vårt CRM-system Hubspot.

Vem är du?

Din absolut bästa egenskap är att du har en positiv inställning som smittar av sig på människor omkring dig. Du fokuserar på möjligheterna och ser lösningar i stället för att fastna vid hindren. Du är duktig på att tänka utanför boxen och finna olika vägar till ett mål. Du gillar att utveckla dig själv, dina kollegor och verksamheten till att ständigt bli bättre, effektivare och professionellare. Vi ser att du är en person som har en stor portion eget driv, du tar ansvar för dina uppgifter och arbetar strukturerat. Du är en stjärna på att kommunicera både via tal och skrift samt är förtroendeingivande i din kommunikation. Du bör kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska för att kunna hjälpa våra kunder.  Vi ser positivt på om du har tidigare erfarenhet från rådgivande roller, kundservice eller servicerelaterade arbeten. Du får gärna ha erfarenhet eller intresse av försäljning. Har du dessutom erfarenhet av att ha guidat kunder i digitala plattformar/system är detta ett plus.

Du behöver ha en god systemkännedom och teknisk förståelse samt förmågan att lätt navigera i den digitala världen. Rollen innebär endast front end uppgifter, ingen kodning eller back end uppgifter. Relevant utbildning är meriterande men inte ett krav.Vi erbjuder

- Möjlighet till personlig och professionell utveckling.
- En stabil arbetsgivare med långsiktiga målsättningar.
- Kollektivavtal.
- Friskvård och andra personalförmåner.

Vi rekryterar löpande så vi ber dig inkomma med personligt brev och CV så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marius Haugerud Karlsen på marius.karlsen@avonova.no / +47 97726208.

Utdrag ur belastningsregistret sker i samband med anställning.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Avonova Solutions söker säljare/mötesbokare till Avonova Assist i Göteborg

Innesäljare
Läs mer Feb 2
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor. Avonova Solutions tillhör Avonova-koncernen och erbjuder digitala lösningar inom arbetsmiljöfrågor för mindre företag.

 

Avonova Solutions expanderar och söker efter framåtlutade säljare/mötesbokare till Avonova Assist! https://www.avonova.com/se/assist

Roll
Som säljare/mötesbokare och med ägarskap för en egen forsäljning, kommer du att vara en viktig del av teamet som säljer Avonova Assist på den svenska marknaden. Avonova Assist är vår nya digitala produkt som erbjuder arbetsgivaren stöd i en rad tjänster inom arbetsmiljö, hälsa och HR. Syftet med Avonova Assist är att bidra till högre medarbetarengagemang, lägre sjukfrånvaro samt bättre produktivitet och lönsamhet. I rollen som mötesbokare rapporterar du till en teamledare i Göteborg och till säljchefen i Norge.

Arbetsuppgifter
Din uppgift som säljare/mötesbokare är att kontakta utvalda företag och presentera Avonova Assist, samt att boka in ett uppföljande möte mellan kund och utesäljare som stänger affären.

Du arbetar med telefonen som arbetsverktyg och tar utgångspunkt i vår egenutvecklade säljmetod som du får gedigen upplärning i. Vi har också ett säljträningsprogram som ger dig en bra grund samt påbyggnad inom försäljningspsykologi och försäljningsmetoder.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är duktig på att prata med alla sorters människor, som tycker att arbetsmiljö och hållbarhet är viktigt och som brinner för att skapa resultat. Målinriktad, positiv, flexibel och en stjärna på att bygga relationer gör dig perfekt för rollen. Och är du intresserad av att utvecklas inom säljområdet är det här en unik möjlighet. 

Kompetenskrav
Vi ser gärna att du gillar att sälja och har försäljningserfarenhet. Du är en van att använda olika IT-system och kommunicerar bra på svenska och engelska, i tal och skrift. Kan du norska är det en merit.

Vi erbjuder

- Möjlighet att jobba med ett starkt varumärke.
- En ambitiös och stabil arbetsgivare med långsiktiga målsättningar.
- Introduktion till Avonova och våra produkter genom Avonovaskolan.
- Arbetstid från 8-17 med en timmes lunch. Tjänsten är en heltidstjänst.
- Grundlig upplärning och guidning med möjlighet till vidareutveckling.
- Konkurrenskraftig lön samt en attraktiv provisionslösning.
- Bra pensionsförsäkring.
- Härliga kompetenta kollegor med lång erfarenhet inom sälj.Avslutningsvis
Vår säljavdelning på Avonova Solutions i Norge består för närvarande av drygt 30 personer och vi växer hela tiden. Vårt mål är att bli lika stora i Sverige som i Norge. Just nu söker vi efter flera säljare/mötesbokare. Uppstartsfasen kommer att bestå av en längre onboarding-process, med fyra dagar på Avonovaskolan i Larvik, Norge för att lära känna företaget och vår kultur och utbildas i säljteknik av våra säljledare.

Vår kultur och värdegrund är stark, vi har högt i tak – och det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs och känner ett engagemang, vi vill leva som vi lär.

Vi önskar att du bor i Göteborg så att du kan vara på plats på kontoret varje dag för att bidra till att skapa en bra arbetsmiljö och bygga kultur. Vi håller till på Mölndalsvägen 95. Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna med kollektivavtal med Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision. Utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras i samband med anställning.

Vi ber dig inkomma med personligt brev och CV så snart som möjligt. Vi påbörjar intervjuerna efter semesterperioden. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marius Haugerud Karlsen på marius.karlsen@avonova.no / +47 97726208.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Avonova Solutions söker SAM-rådgivare till Göteborg

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Nov 7
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor. Avonova Solutions tillhör Avonova-koncernen och erbjuder digitala lösningar inom arbetsmiljöfrågor för mindre företag.

 

Vill du vara med och skapa tryggare och professionellare arbetsplatser? Brinner du för att ge service i världsklass och vill jobba i en organisation med kraftig växt och utveckling? Då kan du vara vår nästa SAM-Rådgivare.

Avonova är Nordens ledande företag inom företagshälsovård och produkten Trygghetsavtal Assist som vi på Avonova Solutions tillhandahåller ger små och medelstora företag möjligheten att ha full kontroll på sitt systematiska arbetsmiljöarbete och HR Management. Assist ger smarta digitala verktyg för att avlasta och effektivisera vardagen för chefer/ledare. Vi tillhandahåller även utbildning inom ett brett spektrum för både chefer och medarbetare. Hos oss blir du en del i en verksamhet som präglas av glöd, sammanhållning och professionalitet och runt dig har du engagerade, drivna och magiska kollegor. Vi gillar att tävla och utmana varandra, men är omtänksamma och backar alltid upp varandra. Här finns goda möjligheter för dig att växa och utvecklas inom företaget.

I rollen som SAM-rådgivare hos oss bistår, inspirerar och vägleder du kunden i systematiskt arbetsmiljöarbete. Våra kunders behov ser olika ut beroende på storlek, bransch och interna utmaningar men gemensamt för dem alla är att de kan känna sig trygga med oss som en stadig partner i sitt SAM-arbete.


Arbetsuppgifter och ansvarsområden
- Ansvara för egen kundportfölj, planlägga möten samt följa upp kunders aktiviteter. Ge proaktiv och kompetent rådgivning om Avonovas tjänster utifrån kunders behov och önskningar.
- Hjälpa kunden i framdriften och planeringen av sitt systematiska arbetsmiljöarbete.
- Till viss del ansvara för beställningar och kontakt med Hälsocentren i ärenden relaterat till kunderna i egen portfölj
- Hjälpa kunderna navigera i vår plattform SAM Digital och svara på enklare systemfrågor.
- Medverka aktivt till att vi ökar vår kundportfölj och identifierar områden som kan öka merförsäljning på existerande kunder.
- Hålla god ordning, kunskapsberika och dokumentera i vårt CRM-system Hubspot och journalsystem J4.

Vem är du?
Din absolut bästa egenskap är att du har en positiv inställning som smittar av sig på människor omkring dig. Du fokuserar på möjligheterna i stället för att fastna vid hindren.

Du gillar att utveckla dig själv, dina kollegor och verksamheten till att ständigt bli bättre, effektivare och professionellare. Vi ser att du är en person som har en stor portion eget driv, du tar ansvar för dina uppgifter och arbetar strukturerat. Du är en stjärna på att kommunicera både via tal och skrift samt är ärlig och förtroendeingivande i din kommunikation.  Du är nyfiken till naturen, lyssnar intresserat in kunden och gör relevanta behovsanalyser. Du navigerar lätt i olika digitala system och har lätt för att lära dig nya.

Vi ser positivt på om du har tidigare erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete och/eller HR-relaterade frågor, gärna i kombination med kundrelationer/service. Har du jobbat med coachning/rådgivning tidigare eller har erfarenhet av att tolka lagtexter (Arbetsmiljölagen, LAS osv) ser vi även detta som meriterande. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.Vi erbjuder

- Heltidstjänst med arbetstid 8-17.
- Fördjupad utbildning och vägledning i att arbeta med ett erkänt och starkt varumärke.
- Möjlighet till vidareutveckling.
- En ambitiös och stabil arbetsgivare med långsiktiga mål.

Ansökan 

Vi rekryterar löpande så vi ber dig inkomma med personligt brev och CV så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marius Haugerud Karlsen på marius.karlsen@avonova.no,  +47 97726208.

Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna med kollektivavtal med Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Avonova Söker Kundtjänstmedarbetare

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 7
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Vill du vara med och skapa tryggare och professionellare arbetsplatser? Brinner du för att ge service i världsklass och vill jobba i en organisation med kraftig växt och utveckling? Då kan du vara vår nästa kundtjänstmedarbetare!

Avonova är Nordens ledande företag inom företagshälsovård och produkten Trygghetsavtal Assist som vi på Avonova Solutions tillhandahåller, ger små och medelstora företag möjligheten att ha full kontroll på sitt systematiska arbetsmiljöarbete och HR Management.

Assist ger smarta digitala verktyg för att avlasta och effektivisera vardagen för chefer/ledare. Vi tillhandahåller även utbildning inom ett brett spektrum för både chefer och medarbetare. Hos oss blir du en del i en verksamhet som präglas av glöd, sammanhållning och professionalitet och runt dig har du engagerade, drivna och magiska kollegor. Vi gillar att tävla och utmana varandra, men är omtänksamma och backar alltid upp varandra. Här finns goda möjligheter för dig att växa och utvecklas inom företaget.

Om tjänsten
I rollen som kundtjänstmedarbetare hos oss är du ett viktigt stöd för kunden genom hela kundresan. Våra kunders behov ser olika ut beroende på storlek, bransch och interna utmaningar men gemensamt för dem alla är att de kan känna sig trygga med oss som en stadig partner i sitt systematiska arbetsmiljöarbete. Det är viktigt att du som kundtjänstmedarbetare är lyhörd för vad kunden behöver. Det är en bred roll som arbetar över flera områden och ger möjlighet att fördjupa sig i frågor. De flesta frågor löser du first line men givetvis har du kollegor med olika relevanta kompetenser som backar upp dig.

 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
- Kundsupport via telefon och mail. Verktyget vi använder för ärendehantering är Hubspot.
- Besvara frågor kring faktura, avtal och innehållet i Assist-abonnemanget.
- Hjälpa kunderna navigera i SAM Digital och svara på enklare systemfrågor.
- Ta emot ärenden som inkommer till vår Sjukfrånvaro- och arbetsrättstelefon.
- Besvara frågor om utbildning och sjukvårdsförsäkring.
- Skapa goda kundrelationer och hela tiden arbeta för att utveckla kundupplevelse till det bättre.
- Alltid sträva efter att ge det lilla extra och leverera utöver det förväntade.
- Medverka aktivt till att vi ökar vår kundportfölj och identifierar områden som kan öka merförsäljning på existerande kunder.
- Kunskapsberika vårt CRM-system Hubspot.


Vem är du?
Din absolut bästa egenskap är att du har en positiv inställning som smittar av sig på människor omkring dig. Du fokuserar på möjligheterna istället för att fastna vid hindren. Meningen ”Självklart, detta fixar jag” stämmer väl överens med din person. Du gillar att utveckla dig själv, dina kollegor och verksamheten till att ständigt bli bättre, effektivare och professionellare. Vi ser att du är en person som har en stor portion eget driv, du tar ansvar för dina uppgifter och arbetar strukturerat. Du är en stjärna på att kommunicera både via tal och skrift samt är ärlig och förtroendeingivande i din kommunikation. Stundtals är det mycket att göra så det är viktigt att du trivs med fart och fläkt men samtidigt har möjlighet att hålla huvudet kallt och göra goda prioriteringar. Vi ser positivt på om du har tidigare erfarenhet från kundservice eller servicerelaterade arbeten. Du får gärna ha erfarenhet eller intresse av försäljning. Har du dessutom erfarenhet/utbildning i systematiskt arbetsmiljöarbete eller HR så är detta ett stort plus.

Utöver ovan behöver du en god systemkännedom och förmågan att lätt navigera i den digitala världen. Du bör kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska för att kunna hjälpa våra kunder.Vi rekryterar löpande så vi ber dig inkomma med personligt brev och CV så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marius Haugerud Karlsen på marius.karlsen@avonova.no / +47 97726208.

Utdrag ur belastningsregistret sker i samband med anställning. 

Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna med kollektivavtal med Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Avonova Söker Kundtjänstmedarbetare

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 7
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Vill du vara med och skapa tryggare och professionellare arbetsplatser? Brinner du för att ge service i världsklass och vill jobba i en organisation med kraftig växt och utveckling? Då kan du vara vår nästa kundtjänstmedarbetare!

Avonova är Nordens ledande företag inom företagshälsovård och produkten Trygghetsavtal Assist som vi på Avonova Solutions tillhandahåller, ger små och medelstora företag möjligheten att ha full kontroll på sitt systematiska arbetsmiljöarbete och HR Management.

Assist ger smarta digitala verktyg för att avlasta och effektivisera vardagen för chefer/ledare. Vi tillhandahåller även utbildning inom ett brett spektrum för både chefer och medarbetare. Hos oss blir du en del i en verksamhet som präglas av glöd, sammanhållning och professionalitet och runt dig har du engagerade, drivna och magiska kollegor. Vi gillar att tävla och utmana varandra, men är omtänksamma och backar alltid upp varandra. Här finns goda möjligheter för dig att växa och utvecklas inom företaget.

Om tjänsten
I rollen som kundtjänstmedarbetare hos oss är du ett viktigt stöd för kunden genom hela kundresan. Våra kunders behov ser olika ut beroende på storlek, bransch och interna utmaningar men gemensamt för dem alla är att de kan känna sig trygga med oss som en stadig partner i sitt systematiska arbetsmiljöarbete. Det är viktigt att du som kundtjänstmedarbetare är lyhörd för vad kunden behöver. Det är en bred roll som arbetar över flera områden och ger möjlighet att fördjupa sig i frågor. De flesta frågor löser du first line men givetvis har du kollegor med olika relevanta kompetenser som backar upp dig.

 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
- Kundsupport via telefon och mail. Verktyget vi använder för ärendehantering är Hubspot.
- Besvara frågor kring faktura, avtal och innehållet i Assist-abonnemanget.
- Hjälpa kunderna navigera i SAM Digital och svara på enklare systemfrågor.
- Ta emot ärenden som inkommer till vår Sjukfrånvaro- och arbetsrättstelefon.
- Besvara frågor om utbildning och sjukvårdsförsäkring.
- Skapa goda kundrelationer och hela tiden arbeta för att utveckla kundupplevelse till det bättre.
- Alltid sträva efter att ge det lilla extra och leverera utöver det förväntade.
- Medverka aktivt till att vi ökar vår kundportfölj och identifierar områden som kan öka merförsäljning på existerande kunder.
- Kunskapsberika vårt CRM-system Hubspot.


Vem är du?
Din absolut bästa egenskap är att du har en positiv inställning som smittar av sig på människor omkring dig. Du fokuserar på möjligheterna istället för att fastna vid hindren. Meningen ”Självklart, detta fixar jag” stämmer väl överens med din person. Du gillar att utveckla dig själv, dina kollegor och verksamheten till att ständigt bli bättre, effektivare och professionellare. Vi ser att du är en person som har en stor portion eget driv, du tar ansvar för dina uppgifter och arbetar strukturerat. Du är en stjärna på att kommunicera både via tal och skrift samt är ärlig och förtroendeingivande i din kommunikation. Stundtals är det mycket att göra så det är viktigt att du trivs med fart och fläkt men samtidigt har möjlighet att hålla huvudet kallt och göra goda prioriteringar. Vi ser positivt på om du har tidigare erfarenhet från kundservice eller servicerelaterade arbeten. Du får gärna ha erfarenhet eller intresse av försäljning. Har du dessutom erfarenhet/utbildning i systematiskt arbetsmiljöarbete eller HR så är detta ett stort plus.

Utöver ovan behöver du en god systemkännedom och förmågan att lätt navigera i den digitala världen. Du bör kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska för att kunna hjälpa våra kunder.Vi rekryterar löpande så vi ber dig inkomma med personligt brev och CV så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marius Haugerud Karlsen på marius.karlsen@avonova.no / +47 97726208.

Utdrag ur belastningsregistret sker i samband med anställning. 

Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna med kollektivavtal med Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Avonova Söker Kundtjänstmedarbetare

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 13
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Vill du vara med och skapa tryggare och professionellare arbetsplatser? Brinner du för att ge service i världsklass och vill jobba i en organisation med kraftig växt och utveckling? Då kan du vara vår nästa kundtjänstmedarbetare!

Avonova är Nordens ledande företag inom företagshälsovård och produkten Trygghetsavtal Assist som vi på Avonova Solutions tillhandahåller, ger små och medelstora företag möjligheten att ha full kontroll på sitt systematiska arbetsmiljöarbete och HR Management.

Assist ger smarta digitala verktyg för att avlasta och effektivisera vardagen för chefer/ledare. Vi tillhandahåller även utbildning inom ett brett spektrum för både chefer och medarbetare. Hos oss blir du en del i en verksamhet som präglas av glöd, sammanhållning och professionalitet och runt dig har du engagerade, drivna och magiska kollegor. Vi gillar att tävla och utmana varandra, men är omtänksamma och backar alltid upp varandra. Här finns goda möjligheter för dig att växa och utvecklas inom företaget.

Om tjänsten
I rollen som kundtjänstmedarbetare hos oss är du ett viktigt stöd för kunden genom hela kundresan. Våra kunders behov ser olika ut beroende på storlek, bransch och interna utmaningar men gemensamt för dem alla är att de kan känna sig trygga med oss som en stadig partner i sitt systematiska arbetsmiljöarbete. Det är viktigt att du som kundtjänstmedarbetare är lyhörd för vad kunden behöver. Det är en bred roll som arbetar över flera områden och ger möjlighet att fördjupa sig i frågor. De flesta frågor löser du first line men givetvis har du kollegor med olika relevanta kompetenser som backar upp dig.

 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
- Kundsupport via telefon och mail. Verktyget vi använder för ärendehantering är Hubspot.
- Besvara frågor kring faktura, avtal och innehållet i Assist-abonnemanget.
- Hjälpa kunderna navigera i SAM Digital och svara på enklare systemfrågor.
- Ta emot ärenden som inkommer till vår Sjukfrånvaro- och arbetsrättstelefon.
- Besvara frågor om utbildning och sjukvårdsförsäkring.
- Skapa goda kundrelationer och hela tiden arbeta för att utveckla kundupplevelse till det bättre.
- Alltid sträva efter att ge det lilla extra och leverera utöver det förväntade.
- Medverka aktivt till att vi ökar vår kundportfölj och identifierar områden som kan öka merförsäljning på existerande kunder.
- Kunskapsberika vårt CRM-system Hubspot.


Vem är du?
Din absolut bästa egenskap är att du har en positiv inställning som smittar av sig på människor omkring dig. Du fokuserar på möjligheterna istället för att fastna vid hindren. Meningen ”Självklart, detta fixar jag” stämmer väl överens med din person. Du gillar att utveckla dig själv, dina kollegor och verksamheten till att ständigt bli bättre, effektivare och professionellare. Vi ser att du är en person som har en stor portion eget driv, du tar ansvar för dina uppgifter och arbetar strukturerat. Du är en stjärna på att kommunicera både via tal och skrift samt är ärlig och förtroendeingivande i din kommunikation. Stundtals är det mycket att göra så det är viktigt att du trivs med fart och fläkt men samtidigt har möjlighet att hålla huvudet kallt och göra goda prioriteringar. Vi ser positivt på om du har tidigare erfarenhet från kundservice eller servicerelaterade arbeten. Du får gärna ha erfarenhet eller intresse av försäljning. Har du dessutom erfarenhet/utbildning i systematiskt arbetsmiljöarbete eller HR så är detta ett stort plus.

Utöver ovan behöver du en god systemkännedom och förmågan att lätt navigera i den digitala världen. Du bör kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska för att kunna hjälpa våra kunder.Vi rekryterar löpande så vi ber dig inkomma med personligt brev och CV så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marius Haugerud Karlsen på marius.karlsen@avonova.no / +47 97726208.

Utdrag ur belastningsregistret sker i samband med anställning. 

Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna med kollektivavtal med Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Avonova Solutions söker SAM-rådgivare till Göteborg

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Nov 13
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor. Avonova Solutions tillhör Avonova-koncernen och erbjuder digitala lösningar inom arbetsmiljöfrågor för mindre företag.

Vill du vara med och skapa tryggare och professionellare arbetsplatser? Brinner du för att ge service i världsklass och vill jobba i en organisation med kraftig växt och utveckling? Då kan du vara vår nästa SAM-Rådgivare.

Avonova är Nordens ledande företag inom företagshälsovård och produkten Trygghetsavtal Assist som vi på Avonova Solutions tillhandahåller ger små och medelstora företag möjligheten att ha full kontroll på sitt systematiska arbetsmiljöarbete och HR Management. Assist ger smarta digitala verktyg för att avlasta och effektivisera vardagen för chefer/ledare. Vi tillhandahåller även utbildning inom ett brett spektrum för både chefer och medarbetare. Hos oss blir du en del i en verksamhet som präglas av glöd, sammanhållning och professionalitet och runt dig har du engagerade, drivna och magiska kollegor. Vi gillar att tävla och utmana varandra, men är omtänksamma och backar alltid upp varandra. Här finns goda möjligheter för dig att växa och utvecklas inom företaget.

I rollen som SAM-rådgivare hos oss bistår, inspirerar och vägleder du kunden i systematiskt arbetsmiljöarbete. Våra kunders behov ser olika ut beroende på storlek, bransch och interna utmaningar men gemensamt för dem alla är att de kan känna sig trygga med oss som en stadig partner i sitt SAM-arbete.


Arbetsuppgifter och ansvarsområden
- Ansvara för egen kundportfölj, planlägga möten samt följa upp kunders aktiviteter
- Ge proaktiv och kompetent rådgivning om Avonovas tjänster utifrån kunders behov och önskningar
- Hjälpa kunden i framdriften och planeringen av sitt systematiska arbetsmiljöarbete
- Till viss del ansvara för beställningar och kontakt med Hälsocentren i ärenden relaterat till kunderna i egen portfölj
- Hjälpa kunderna navigera i vår plattform SAM Digital och svara på enklare systemfrågor.
- Medverka aktivt till att vi ökar vår kundportfölj och identifierar områden som kan öka merförsäljning på existerande kunder
- Hålla god ordning, kunskapsberika och dokumentera i vårt CRM-system Hubspot och journalsystem J4

Vem är du?
Din absolut bästa egenskap är att du har en positiv inställning som smittar av sig på människor omkring dig. Du fokuserar på möjligheterna i stället för att fastna vid hindren.

Du gillar att utveckla dig själv, dina kollegor och verksamheten till att ständigt bli bättre, effektivare och professionellare. Vi ser att du är en person som har en stor portion eget driv, du tar ansvar för dina uppgifter och arbetar strukturerat. Du är en stjärna på att kommunicera både via tal och skrift samt är ärlig och förtroendeingivande i din kommunikation.  Du är nyfiken till naturen, lyssnar intresserat in kunden och gör relevanta behovsanalyser. Du navigerar lätt i olika digitala system och har lätt för att lära dig nya.

Vi ser positivt på om du har tidigare erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete och/eller HR-relaterade frågor, gärna i kombination med kundrelationer/service. Har du jobbat med coachning/rådgivning tidigare eller har erfarenhet av att tolka lagtexter (Arbetsmiljölagen, LAS osv) ser vi även detta som meriterande. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. 

Ansökan 

Vi rekryterar löpande så vi ber dig inkomma med personligt brev och CV så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marius Haugerud Karlsen på marius.karlsen@avonova.no, +47 97726208.

Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna med kollektivavtal med Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Avonova Solutions söker SAM-rådgivare till Göteborg

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Aug 17
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor. Avonova Solutions tillhör Avonova-koncernen och erbjuder digitala lösningar inom arbetsmiljöfrågor för mindre företag.

 

Vi söker dig som har erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete, ett intresse för personlig hälsa och för 24-timmars människan. Som SAM-rådgivare har du uppföljnings- och leveransansvar mot kunder till vår produkt Avonova Assist. Avonova Assist är en innovativ lösning som bidrar till professionella arbetsgivare, mer engagerade medarbetare, lägre sjukfrånvaro och full kontroll över dokumentation i förhållande till lagstiftning. Vår produkt är baserad på ett egenutvecklat digitalt internkontroll- och HR-system samt ett antal tjänster inom HR, hälsa och SAM-arbete.  Alla företag har unika utmaningar, egna behov och mål och påverkas av lagen på olika sätt. Våra leveranser har därför alltid kunden som utgångspunkt. Med vårt mål om friskare medarbetare kommer vi tillsammans att bidra till ökad produktivitet och stärkt ekonomi för företag, bättre hälsa och förbättrad livskvalitet för individen samt minskade hälsoköer och sparade medel för samhället.

Vi växer snabbt och söker därför en SAM-rådgivare som ska arbeta mot vår kundbas, med arbetsplats i Göteborg. Som SAM-rådgivare hos oss har du möjlighet att skapa värde för människor och företag genom att vara en skicklig rådgivare och bygga goda relationer antingen via telefon eller video. Vi arbetar uteslutande med befintliga kunder.

Din profil

- Social med god kommunikations- och samarbetsförmåga
- Du drivs av goda värderingar och är en lagspelare
- Du är bra på att bygga relationer och skapa förtroende genom goda råd till våra kunder
- Du är lösningsorienterad med en hög arbetsmoral
- Har lätt för att lära
- Förmåga att arbeta systematiskt och målmedvetet
- Självgående och proaktiv när det gäller att identifiera förbättringsområden internt och externt
- Du har erfarenhet av att använda olika datorsystem och trivs med Teams som arbetsredskap

Kvalifikationer

- Erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete
- Behärskar svenska språket flytande i tal och skrift
- Behärskar engelska bra i tal och skrift
- God teknisk förståelse i allmänhet
- God kompetens inom MS Office och användning av CRM-system

Meriterande

- Relevant SAM-utbildning
- Tidigare erfarenhet av kunduppföljning per telefon/video
- Kunskap och erfarenhet av handledning och undervisning
- Skyddsombud
- Utbildad inom hälsa, PT
- Branschkännedom om byggyrkenVi erbjuder

- Heltidstjänst med arbetstid 8-17
- Möjlighet att styra din egen vardag
- Fördjupad utbildning och vägledning i att arbeta med ett erkänt och starkt varumärke
- Möjlighet till vidareutveckling
- En ambitiös och stabil arbetsgivare med långsiktiga mål

Ansökan 

Vi rekryterar löpande så vi ber dig inkomma med personligt brev och CV så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marius Haugerud Karlsen på marius.karlsen@avonova.no,  +47 97726208.

Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna med kollektivavtal med Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Avonova Hälsa söker leg. fysioterapeut/ergonom till Göteborg

Fysioterapeut/Sjukgymnast
Läs mer Jul 22
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor.

Beskrivning

Som leg. fysioterapeut/ergonom hos oss är du en specialistkompetens och en del i Avonova-teamet som bidrar till att främja en god arbetshälsa hos våra kundföretag. 

Du arbetar som konsult inom arbetsmiljö med fokus mot belastningsergonomi och stöttar våra kunder i deras systematiska arbetsmiljöarbete. Du genomför sambandsbedömningar mellan exponeringar i arbetsmiljön och muskuloskelettala belastningsbesvär på individ, grupp eller organisationsnivå samt rekommenderar åtgärder. I rollen ingår även att hålla sig uppdaterad gällande Avonovas interna tjänsteinstruktioner, evidensbaserade metoder och aktuell forskning samt att bidra till ökad kunskap inom belastningsergonomiområdet internt i Avonova-teamet.

Arbetsuppgifter

- Fysioterapeutbedömning och behandling av arbetsrelaterade belastningsbesvär och sjukdomar
- Rehab och coachning
- Arbetsförmågebedömning- TIPPA
- Fysiska hälsokontroller - Funktionsanalyser, Konditionstest
- Medicinsk kontroll vid handintensivt arbete -MEBA
- Föreläsning och utbildning i belastningsergonomi och arbetsteknik inom olika branscher
- Arbetsplatsbesök: bedömningar och anpassningar på individ-, grupp- och organisationsnivå
- Belastningsergonomiska riskbedömningar
- Konsultativ roll i samband med ny-ombyggnation, omorganisation och förändrade arbetssätt

Den relativa vikten avgörs av vilka kunder vi har och hur deras behov ser ut. 

Kvalifikationer

Du är leg. fysioterapeut/ergonom gärna med vidareutbildning inom arbetsmiljö och hälsa/ergonomi. Det är meriterande om du har Tippa- och MEBA utbildning samt erfarenhet av att arbeta med riskbedömningsmetoderna RAMP, KIM1-3, HARM, HAL och QEC. Ergonomer på Avonova jobbar utifrån MTO-perspektivet, dvs. människa, teknik och organisation och hur dessa faktorer samspelar när risker uppstår inom arbetsmiljön hos våra kunder. 

Vi söker dig som är initiativtagande och tar ansvar för att strukturera och driva ditt arbete framåt. Vidare ser du helheter och tar hänsyn till det vidare perspektivet i ditt agerande. Du är noggrann, har lätt för att samarbeta och är väl medveten om mål och kvalitet.

Vi ser det som meriterande om du har arbetat inom företagshälsa eller liknande verksamhet och har erfarenhet från arbete med riskbedömningar, bedömning och rådgivning kring arbetsrelaterade besvär. Du är prestigelös och delar gärna med dig av din kunskap såväl som en nyfikenhet till att lära av andra. Det är meriterande om du har erfarenhet av att hålla föreläsningar och utbildningar.Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i ett företag med stor förändringsvilja och potential. Hos oss får du vara med och påverka och göra skillnad i människors liv. Du får frihet, stöd och möjlighet till utveckling. Självklart omfattas din anställning hos Avonova av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi vill att du ska må bra och trivas och erbjuder därför friskvårdsbidrag. Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna med kollektivavtal med Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval så vi vill att du sänder din ansökan snarast möjligt. Vill du veta mer om tjänsten kontakta Tiril Dammann Bamberg, tiril.bamberg@avonova.se
Utdrag ur belastningsregistret samt drogtest kommer att ske i samband med anställning.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Avonova Solutions söker säljare/mötesbokare till Avonova Assist i Göteborg

Innesäljare
Läs mer Jul 3
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor. Avonova Solutions tillhör Avonova-koncernen och erbjuder digitala lösningar inom arbetsmiljöfrågor för mindre företag.

 

Avonova Solutions expanderar och söker efter framåtlutade säljare/mötesbokare till Avonova Assist! https://www.avonova.com/se/assist

Roll
Som säljare/mötesbokare och med ägarskap för en egen forsäljning, kommer du att vara en viktig del av teamet som säljer Avonova Assist på den svenska marknaden. Avonova Assist är vår nya digitala produkt som erbjuder arbetsgivaren stöd i en rad tjänster inom arbetsmiljö, hälsa och HR. Syftet med Avonova Assist är att bidra till högre medarbetarengagemang, lägre sjukfrånvaro samt bättre produktivitet och lönsamhet. I rollen som mötesbokare rapporterar du till en teamledare i Göteborg och till säljchefen i Norge.

Arbetsuppgifter
Din uppgift som säljare/mötesbokare är att kontakta utvalda företag och presentera Avonova Assist, samt att boka in ett uppföljande möte mellan kund och utesäljare som stänger affären.

Du arbetar med telefonen som arbetsverktyg och tar utgångspunkt i vår egenutvecklade säljmetod som du får gedigen upplärning i. Vi har också ett säljträningsprogram som ger dig en bra grund samt påbyggnad inom försäljningspsykologi och försäljningsmetoder.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är duktig på att prata med alla sorters människor, som tycker att arbetsmiljö och hållbarhet är viktigt och som brinner för att skapa resultat. Målinriktad, positiv, flexibel och en stjärna på att bygga relationer gör dig perfekt för rollen. Och är du intresserad av att utvecklas inom säljområdet är det här en unik möjlighet. 

Kompetenskrav
Vi ser gärna att du gillar att sälja och har försäljningserfarenhet. Du är en van att använda olika IT-system och kommunicerar bra på svenska och engelska, i tal och skrift. Kan du norska är det en merit.

Vi erbjuder

- Möjlighet att jobba med ett starkt varumärke.
- En ambitiös och stabil arbetsgivare med långsiktiga målsättningar.
- Introduktion till Avonova och våra produkter genom Avonovaskolan.
- Arbetstid från 8-17 med en timmes lunch. Tjänsten är en heltidstjänst.
- Grundlig upplärning och guidning med möjlighet till vidareutveckling.
- Konkurrenskraftig lön samt en attraktiv provisionslösning.
- Bra pensionsförsäkring.
- Härliga kompetenta kollegor med lång erfarenhet inom sälj.Avslutningsvis
Vår säljavdelning på Avonova Solutions i Norge består för närvarande av drygt 30 personer och vi växer hela tiden. Vårt mål är att bli lika stora i Sverige som i Norge. Just nu söker vi efter flera säljare/mötesbokare. Uppstartsfasen kommer att bestå av en längre onboarding-process, med fyra dagar på Avonovaskolan i Larvik, Norge för att lära känna företaget och vår kultur och utbildas i säljteknik av våra säljledare.

Vår kultur och värdegrund är stark, vi har högt i tak – och det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs och känner ett engagemang, vi vill leva som vi lär.

Vi önskar att du bor i Göteborg så att du kan vara på plats på kontoret varje dag för att bidra till att skapa en bra arbetsmiljö och bygga kultur. Vi håller till på Mölndalsvägen 95. Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna med kollektivavtal med Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision. Utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras i samband med anställning.

Vi ber dig inkomma med personligt brev och CV så snart som möjligt. Vi påbörjar intervjuerna efter semesterperioden. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marius Haugerud Karlsen på marius.karlsen@avonova.no / +47 97726208.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Avonova Solutions söker utesäljare till Göteborg

Utesäljare
Läs mer Jul 3
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor. Avonova Solutions tillhör Avonova-koncernen och erbjuder digitala lösningar inom arbetsmiljöfrågor för mindre företag.

 

Rollen som utesäljare är en del av en växande organisation och hjälper oss att positionera Avonova ännu starkare i Sverige. Som utesäljare är du ansvarig för säljprocessen från genomförande av kundbesök till avtalsskrivning?med understöd av våra mötesbokare. Vi söker

Vi söker dig som är socialt kompetent, självgående, vill utvecklas vidare som säljare och har viljan att göra ”det lilla extra” för att uppnå resultat. Du drivs av utmaningar och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du brinner för försäljning och digitala lösningar, är en en förtroendeingivande relationsskapare samt målmedveten både vad gäller resultat och personlig utveckling. Vi önskar att du har erfarenhet av att avsluta affärer (close avtal) inom B2B.

Vi jobbar enligt devisen frihet under ansvar vilket innebär att du arbetar på ett strukturerat sätt och planerar din egen tid. Arbetet sker både enskilt och i team och innefattar mycket resor och möten med nya människor. Körkort och tillgång till egen bil är därför en nödvändighet.

Det är viktigt att du lätt kan ta till dig ny kunskap och att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. (Kunskaper i norska är meriterande.)

 

Vi erbjuder

- Möjlighet att jobba med ett starkt varumärke.
- En ambitiös och stabil arbetsgivare med långsiktiga målsättningar.
- Introduktion till Avonova och våra produkter genom Avonovaskolan.
- Arbetstid från 8-17 med en timmes lunch. Tjänsten är en heltidstjänst.
- Grundlig upplärning och guidning med möjlighet till vidareutveckling.
- Konkurrenskraftig lön samt en attraktiv provisionslösning.
- Bra pensionsförsäkring.
- Härliga kompetenta kollegor med lång erfarenhet inom sälj.
- Fina, nya lokaler i Göteborg.

Vår kultur och värdegrund är stark, vi har högt i tak – och det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs och känner ett engagemang, vi vill leva som vi lär.Ansökan 

Vi ber dig inkomma med personligt brev och CV så snart som möjligt. Intervjuer påbörjas efter semesterperioden. Utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras i samband med anställning. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marius Haugerud Karlsen på marius.karlsen@avonova.no / +47 97726208.

Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna med kollektivavtal med Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Avonova Solutions söker administrativ koordinator till Göteborg

Försäljningsassistent
Läs mer Jun 2
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor. Avonova Solutions tillhör Avonova-koncernen och erbjuder digitala lösningar inom arbetsmiljöfrågor för mindre företag.

 

Vill du vara med och skapa tryggare och professionellare arbetsplatser? Brinner du för att ge service i världsklass och vill jobba i en organisation med kraftig växt och utveckling? Då kan du vara vår nästa administrativa koordinator!

Avonova Solutions erbjuder produkten Trygghetsavtal Assist som ger små och medelstora företag möjligheten att ha full kontroll på sitt systematiska arbetsmiljöarbete, HR Management och ger smarta digitala verktyg för att avlasta och effektivisera vardagen för chefer/ledare. Vi erbjuder även utbildning inom ett brett spektrum för både chefer och medarbetare. Hos oss blir du en del i en verksamhet som präglas av Glöd, Sammanhållning och Professionalitet och runt dig har du engagerade, drivna och magiska kollegor. Vi gillar att tävla och utmana varandra, men är omtänksamma och backar alltid upp varandra. Här finns goda möjligheter för dig att växa och utvecklas inom företaget.

I rollen som administrativ koordinator hos oss är du ett viktigt stöd för våra säljare och rådgivare genom hela kundresan. Våra kunders behov ser olika ut beroende på storlek, bransch och interna utmaningar men gemensamt för dem alla är att de kan känna sig trygga med oss som en stadig partner i sitt systematiska arbetsmiljöarbete. Det är viktigt att du som administrativ koordinator är lyhörd för vad dina kollegor i teamet behöver.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

- Planera, beställa och följa upp insatser för kunder
- Bistå säljare och SAM-rådgivare i dagliga processer
- Utbilda i journalsystem och webbportal
- Hantera och administrera avtalsmallar och användare samt intern support i CGM J4
- Meddela berörd Avonova Partner och skicka relevant information
- Granska bokningar samt bistå med eventuella krediteringar
- Boka utförda uppdrag som kommer via faktura från samarbetspartner
- Lägga upp kunder i HPI (Plustoo)
- Supportera Avonova Solutions medarbetare vid frågor i CGMJ4
- Medverka aktivt till att vi ökar vår kundportfölj och identifierar områden som kan öka merförsäljning på existerande kunder.

Vem är du?

Din absolut bästa egenskap är att du har en positiv inställning som smittar av sig på människor omkring dig. Du fokuserar på möjligheterna i stället för att fastna vid hindren. Meningen ”Självklart, detta fixar jag” stämmer väl överens med din person. Du gillar att utveckla dig själv, dina kollegor och verksamheten till att ständigt bli bättre, effektivare och professionellare. Vi ser att du är en person som har en stor portion eget driv, du tar ansvar för dina uppgifter och arbetar strukturerat. Du är en stjärna på att kommunicera både via tal och skrift samt är ärlig och förtroendeingivande i din kommunikation. Stundtals är det mycket att göra så det är viktigt att du trivs med fart och fläkt men samtidigt har möjlighet att hålla huvudet kallt och göra goda prioriteringar.

Vi ser positivt på om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Du har hög datakompetens och mycket goda kunskaper i Officepaketet samt lätt för att lära dig nya system. Du har tidigare erfarenhet av administration samt fakturering. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Låter det här som ett jobb för dig? Varmt välkommen med din ansökan!Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna med kollektivavtal med Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision.

Vi rekryterar löpande så vi ber dig inkomma med personligt brev och CV så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marius Haugerud Karlsen på marius.karlsen@avonova.no / +47 97726208. Utdrag ur belastningsregistret sker i samband med anställning.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Avonova Hälsa söker leg. psykolog till Göteborg

Psykolog
Läs mer Feb 6
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor.  

 

Är du vår nya leg. psykolog?

Som leg. psykolog hos oss är du ett stöd till våra kunder inom området psykologiskt stöd, rådgivning och behandling samt inom organisatorisk och social arbetsmiljö. Med din erfarenhet och expertkunskap hjälper du våra kunder utifrån ett individ-, grupp- och organisationsperspektiv, i nära samarbete med företagsläkare, företagssköterskor, ergonomer/fysioterapeuter och andra professioner. Meriterande om du har erfarenhet och god förmåga att hålla i utbildningar och föreläsningar inom exempelvis stress, sömn, kris.

Du har god förståelse för, och kan förklara, sambanden mellan individ och arbetsmiljö och mellan insats och effekt. Du har förmåga att skapa goda kundrelationer och därmed nya uppdrag. Du har också god förmåga att sätta dig in i olika verksamheters förutsättningar och utmaningar, liksom att förstå och möta olika behov.

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i ett företag som utvecklas. Hos oss finns det uppbyggda kompetensnätverk och stora möjligheter till utveckling. Du erbjuds ett spännande uppdrag tillsammans med kompetenta kollegor, intressanta kunder och en kultur som främjar samarbete och kollegialt lärande. Engagemanget och viljan att bidra till hållbara individer och organisationer är hög hos oss.

 

Uppgifter

- Bedömning, stöd, rådgivning, behandling och rehabilitering, digitalt, enskilt eller i grupp
- Arbetsförmågebedömning
- Konflikthantering
- Krisstöd
- Kartläggningar av organisatorisk och social arbetsmiljö
- Utbildningar och föreläsningar
- Handledning
- Grupputveckling, ledningsgruppsutveckling, teambuilding, grupp- och samarbetsträning
- Chefsstöd
- Medverkan vid förändrings- och utvecklingsinsatser
- Utvärdering av olika projekt
- Kompetensutvecklande insatser på lednings- och medarbetarnivå

 

Önskade kvalifikationer/kompetens

- Legitimerad psykolog (steg 1 i KBT).
- Flerårig dokumenterad erfarenhet som psykolog/psykoterapeut, gärna från företagshälsovård, primärvård eller liknande verksamhet.
- Utbildning i faktaundersökning och/eller RUM
- Du är bekväm med att arbeta både digitalt och fysiskt, enskilt och med grupper.

 

Personliga egenskaper

- Relationsbyggare som fungerar bra i team och har god kommunikationsförmåga
- Organisatorisk och administrativ förmåga
- Strukturerad och kvalitetsinriktad
- Resultatinriktad
- Förmåga att snabbt bekanta dig med nya branscher, lösningar och problem
- Förmåga till självständigt arbete
- God initiativförmåga
- Affärsmässighet och intresse av att bidra till hållbara organisationer


Tjänstgöringsgrad: 100%. Tillträde enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal mellan Almega Vårdföretagarna och Vårdförbundet, Fysioterapeuterna, Läkarförbundet och Vision. Utdrag ur belastningsregistret samt drogtest kommer att ske i samband med anställning.

Tycker du detta låter intressant är du välkommen med din ansökan med CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval så vi vill att du sänder din ansökan snarast möjligt. Vill du veta mer kontakta konsultchef Viktoria Johansson, viktoria.johansson@avonova.se

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Avonova Hälsa söker Rehabkoordinator till Göteborg

Rehabhandläggare
Läs mer Feb 6
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor.

 

Som rehabkoordinator på Avonova är du utifrån din profession ett stöd åt såväl företagsledningar, chefer, kontaktpersoner och medarbetare, i rehabiliteringsärenden.

Du kommer ingå i ett team av professionella konsulter med medicinsk, teknisk, psykosocial, organisatorisk och administrativ kompetens och vara en del av skapa rutiner på enheten kring rehabkoordinering. Vi erbjuder även kunder digitala möten vid efterfrågan.

I arbetsuppgifterna ingår

- Bedömningssamtal
- Kartläggningar
- Hälsoundersökningar
- Hälsoprojekt
- Handledning av chefer och medarbetare
- Utbildningsinsatser
- Ansvar för att koordinera och samordna rehabiliteringsinsatser till våra kunder

Kvalifikationer

Vi söker dig som är exempelvis arbetsterapeut, beteendevetare, företagssköterska eller liknande och har utbildning inom och erfarenhet av rehabkoordinering. Erfarenhet från företagshälsa är meriterande.

 

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i ett företag som växer och utvecklas, tillsammans med kompetenta kollegor. Vi erbjuder dig stora möjligheter till utveckling inom din profession och i företagshälsa samt många intressanta och trevliga kunder!Tillträde enligt överenskommelse. Vi är medlemmar i Almega med kollektivavtal med Vårdföretagarna, Vårdförbundet, LSR, Läkarförbundet och Vision. Utdrag ur belastningsregistret samt drogtest kommer att ske i samband med anställning.

Tycker du detta låter intressant är du välkommen med din ansökan med CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval så vi vill att du sänder din ansökan snarast möjligt. Vill du veta mer kontakta Carin Bergsand Persson, carin.b.persson@avonova.se

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Avonova Solutions söker kundtjänstmedarbetare till Göteborg

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jan 27
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Vill du vara med och skapa tryggare och mer professionella arbetsplatser? Brinner du för att ge service i världsklass och vill jobba i en organisation med kraftig tillväxt och utveckling? Då kan du vara vår nästa kundtjänstmedarbetare!

Avonova är Nordens ledande företag inom företagshälsovård och produkten Trygghetsavtal Assist som vi på Avonova Solutions tillhandahåller ger små och medelstora företag möjligheten att ha full kontroll på sitt systematiska arbetsmiljöarbete, HR Management och ger smarta digitala verktyg för att avlasta och effektivisera vardagen för chefer/ledare.

Vi tillhandahåller även utbildning inom ett brett spektrum för både chefer och medarbetare.

Hos oss blir du en del i en verksamhet som präglas av Glöd, Sammanhållning och Äventyrslust och runt dig har du engagerade, drivna och magiska kollegor. Vi gillar att tävla och utmana varandra men är omtänksamma och backar alltid upp varandra. Här finns goda möjligheter för dig att växa och utvecklas inom företaget.

I rollen som kundtjänstmedarbetare hos oss är du ett viktigt stöd för kunden genom hela kundresan. Våra kunders behov ser olika ut beroende på storlek, bransch och interna utmaningar men gemensamt för dem alla är att de kan känna sig trygga med oss som en stadig partner i sitt systematiska arbetsmiljöarbete. Det är viktigt att du som kundtjänstmedarbetare är lyhörd för vad kunden behöver.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

- Kundsupport via telefon och mail. Verktyget vi använder för ärendehantering är Hubspot.
- Besvara frågor kring faktura, avtal och innehållet i Assist-abonnemanget.
- Hjälpa kunderna navigera i SAM Digital och svara på enklare systemfrågor.
- Ta emot ärenden som inkommer till vår Sjukfrånvaro- och arbetsrättstelefon, göra en bedömning och koppla ihop kunden med lämplig person.
- Skapa goda kundrelationer och hela tiden arbeta för att utveckla kundupplevelse till det bättre.
- Alltid sträva efter att ge det lilla extra och leverera utöver det förväntade.
- Medverka aktivt till att vi ökar vår kundportfölj och identifierar områden som kan öka merförsäljning på existerande kunder.
- Kunskapsberika vårt CRM-system Hubspot.

Vem är du?

Din absolut bästa egenskap är att du har en positiv inställning som smittar av sig på människor omkring dig. Du fokuserar på möjligheterna istället för att fastna vid hindren. Meningen ”Självklart, detta fixar jag” stämmer väl överens med din person. Du gillar att utveckla dig själv, dina kollegor och verksamheten till att ständigt bli bättre, effektivare och mer professionellt. Vi ser att du är en person som har en stor portion eget driv, du tar ansvar för dina uppgifter och arbetar strukturerat. Du är en stjärna på att kommunicera både via tal och skrift samt är ärlig och förtroendeingivande i din kommunikation. Stundtals är det mycket att göra så det är viktigt att du trivs med fart och fläkt men samtidigt har möjlighet att hålla huvudet kallt och göra goda prioriteringar. Vi ser positivt på om du har tidigare erfarenhet från kundcenter eller kundservice. Du får gärna ha erfarenhet eller intresse av försäljning. Har du dessutom kunskap/erfarenhet av SAM-arbete eller utbildning inom hälsa eller HR så är detta ett stort plus.

Utöver ovan behöver du en god systemkännedom och förmågan att lätt navigera i den digitala världen. Du bör kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska för att kunna hjälpa våra kunder.Låter det här som ett jobb för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Vi rekryterar löpande så vi ber dig inkomma med personligt brev och CV så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marius Haugerud Karlsen på marius.karlsen@avonova.no / +47 97726208. Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna med kollektivavtal med Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision. Utdrag ur belastningsregistret sker i samband med anställning.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Avonova Solutions söker säljare/mötesbokare till Avonova Assist i Göteborg

Innesäljare
Läs mer Jan 12
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor. Avonova Solutions tillhör Avonova-koncernen och erbjuder digitala lösningar inom arbetsmiljöfrågor för mindre företag.

 

Avonova Solutions expanderar och söker efter framåtlutade säljare/mötesbokare till Avonova Assist! https://www.avonova.com/se/assist

Roll
Som säljare/mötesbokare och med ägarskap för en egen forsäljning, kommer du att vara en viktig del av teamet som säljer Avonova Assist på den svenska marknaden. Avonova Assist är vår nya digitala produkt som erbjuder arbetsgivaren stöd i en rad tjänster inom arbetsmiljö, hälsa och HR. Syftet med Avonova Assist är att bidra till högre medarbetarengagemang, lägre sjukfrånvaro samt bättre produktivitet och lönsamhet. I rollen som mötesbokare rapporterar du till säljchefen i Norge. Så småningom kommer du att rapportera till en teamledare i Göteborg. Är du rätt person och lyckas i din roll, kan det vara du som utvärderas för rollen som teamledare.

Arbetsuppgifter
Din uppgift som säljare/mötesbokare är att kontakta utvalda företag och presentera Avonova Assist, samt att boka in ett uppföljande möte mellan kund och utesäljare som stänger affären.

Du arbetar med telefonen som arbetsverktyg och tar utgångspunkt i vår egenutvecklade säljmetod som du får gedigen upplärning i. Vi har också ett säljträningsprogram som ger dig en bra grund samt påbyggnad inom försäljningspsykologi och försäljningsmetoder.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är duktig på att prata med alla sorters människor, som tycker att arbetsmiljö och hållbarhet är viktigt och som brinner för att skapa resultat. Målinriktad, positiv, flexibel och en stjärna på att bygga relationer gör dig perfekt för rollen. Och är du intresserad av att utvecklas inom säljområdet är det här en unik möjlighet. 

Kompetenskrav
Vi ser gärna att du gillar att sälja och har försäljningserfarenhet. Du är en van att använda olika IT-system och kommunicerar bra på svenska och engelska, i tal och skrift. Kan du norska är det en merit.

Vi erbjuder

- Möjlighet att jobba med ett starkt varumärke.
- En ambitiös och stabil arbetsgivare med långsiktiga målsättningar.
- Introduktion till Avonova och våra produkter genom Avonovaskolan.
- Arbetstid från 8-17 med en timmes lunch. Tjänsten är en heltidstjänst.
- Grundlig upplärning och guidning med möjlighet till vidareutveckling.
- Konkurrenskraftig lön samt en attraktiv provisionslösning.
- Bra pensionsförsäkring.
- Härliga kompetenta kollegor med lång erfarenhet inom sälj.Avslutningsvis
Vår säljavdelning på Avonova Solutions i Norge består för närvarande av drygt 30 personer och vi växer hela tiden. Vårt mål är att bli lika stora i Sverige som i Norge. Just nu söker vi efter flera säljare/mötesbokare. Uppstartsfasen kommer att bestå av en längre onboarding-process, med fyra dagar på Avonovaskolan i Larvik, Norge för att lära känna företaget och vår kultur och utbildas i säljteknik av våra säljledare.

Vår kultur och värdegrund är stark, vi har högt i tak – och det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs och känner ett engagemang, vi vill leva som vi lär.

Då detta är en relativt ny avdelning önskar vi att du bor i Göteborg så att du kan vara på plats på kontoret varje dag för att bidra till att skapa en bra arbetsmiljö och bygga kultur. Vi håller till på Mölndalsvägen 95. Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna med kollektivavtal med Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision.

Vi rekryterar löpande och ber dig inkomma med personligt brev och CV så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marius Haugerud Karlsen på marius.karlsen@avonova.no / +47 97726208.

Utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras i samband med anställning.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Avonova Hälsa söker administratör till Göteborg

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Jan 23
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor.

 

Rollen som administratör fungerar som en koordinator i vår verksamhet. Ditt arbete kommer att bestå av olika administrativa arbetsuppgifter såsom att ge service till våra kunder och medarbetare t.ex. genom att hjälpa operativ personal att planera och boka in uppdrag. Du ansvarar för telefonin och beställningar från våra kunder och stöttar dina kollegor på andra hälsocenter i telefon vid behov.

I arbetet ingår även att kontinuerligt sammanställa statistik och faktureringsunderlag. Kundrelationer och samarbete samt nära kontakt med våra uppdragsgivare är hörnstenar i vårt arbete, både externt och internt.

 

Arbetsuppgifter

- Daglig kundkontakt via telefon, e-post och Avonovas kundportal gällande administration av beställningar och bokningar.
- Telefoni (sortera samtal, avbokningar/ombokningar, boka besök och återbesök, administrativ rådgivning, avboka konsulters bokningar vid frånvaro).
- Intern support till våra konsulter (administration, bokningar etc.)
- Ekonomi – skapa fakturaunderlag, kontrollera leverantörsfakturor och vidarefakturera.
- Kontorsservice och inköp (posthantering, inköp av administrativt material, etc).
- Hantera vårt affärssystem CGMJ4 (skapa och bygga scheman för konsulter, lägga upp kundstrukturer och uppdatering av dessa, etc).
- Officestöd - Excel/Word/Power Point, lokal “IT-support” till kollegor i enklare frågor.
- Skapa trivsel samt ordning och reda på enheten.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har god IT-kompetens, goda kunskaper i Officepaketet och lätt för att lära dig nya system. Erfarenhet som medicinsk sekreterare är meriterande, erfarenhet från företagshälsa är mycket meriterande. Du har tidigare erfarenhet av administration, att arbeta med telefon och mail som arbetsredskap samt du har erfarenhet av fakturering.

Som person är du mycket serviceinriktad, självgående och tycker om att vara ”spindeln i nätet”. Du arbetar bra tillsammans med andra människor, är lyhörd och bra på att kommunicera. Du är bra på att planera, organisera och prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt – och att planera om när det behövs. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är på heltid (kan diskuteras) och vi tillämpar 6 månaders provanställning.Vill du veta mer kontakta gärna hälsocenterchef Anna Fors, anna.fors@avonova.se

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval så vi vill att du sänder din ansökan snarast möjligt.

Utdrag ur belastningsregistret samt drogtest kommer att ske i samband med anställning.

Vi är medlemmar i Almega med kollektivavtal med Vårdföretagarna, Vårdförbundet, LSR, Läkarförbundet och Vision.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Avonova Hälsa söker försäkringsrådgivare/KAM sjukvårdsförsäkring

Försäkringsrådgivare/Försäkringssäljare
Läs mer Dec 7
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor. Avonova Solutions tillhör Avonova-koncernen och erbjuder digitala lösningar inom arbetsmiljöfrågor för mindre företag.

 

Är du en försäkringsrådgivare som är på jakt efter nya utmaningar? Avonova har ett unikt erbjudande och en spännande position inom hälsoområdet.

Avonova erbjuder sedan oktober 2021 sjukvårdsförsäkring och söker flera försäkringsrådgivare till vår säljavdelning.

Vi söker rådgivare som har lätt för att förstå andra människor, som önskar utveckla sig själv som säljare och som ger det lilla extra för att uppnå resultat. Du är empatisk och har lätt för att umgås och förstå människor med olika personlighetstyper. Du har ett säljande sätt och hög arbetsmoral.

Jobbet erbjuder en möjlighet att vara med på en spännande utvecklingsresa. Den rätta kandidaten kommer att ha möjlighet till personlig utveckling och ökat ansvar. Vi har ett unikt erbjudande genom att vi erbjuder både sjukvårdsförsäkring och företagshälsovård från en och samma leverantör till våra kunder. Vi kan verkligen vara företagens hälsopartner!

Vi söker rådgivare som har några års erfarenhet av försäkringsrådgivning. Det är en fördel om du har erfarenhet av företagsmarknaden, men det viktigaste är att du brinner för att hitta rätt försäkringslösningar för kunden.

 

Kvalifikationer och erfarenhet

- Erfarenhet av försäljning och rådgivning med dokumenterade resultat
- Erfarenhet som försäkringsrådgivare
- Erfarenhet av lösningsförsäljning till företag är meriterande

 

Du är en person som

- Kommunicerar väl muntligt och skriftligt
- Är lösningsorienterad och kundorienterad
- Är bra på att lyssna och gillar att umgås med andra människor
- Är resultatfokuserad och har dokumenterade försäljningsresultat från tidigare jobb
- Gillar att jobba med existerande kunder, genomföra rådgivningsmöten och driva försäljningsprocessen
- Gillar att jobba i ett team med utveckling – du blir en del av teamet som jobbar med att etablera Avonovas sjukvårdsförsäkring på marknaden

 

Arbetsuppgifterna består av att

- Delta i segmentering och prospektering bland Avonovas kunder med totalt 1,4 miljoner anställda
- Följa upp utskick till existerande kunder och boka möten.
- Genomföra rådgivningsmöten via telefon/Teams och fysiskt
- Hantera offerter och kontraktsavslut
- Dokumentera hela rådgivningsprocessen i Avonovas CRM-system
- Hantera egen kundportfölj 

Vi erbjuder

- Möjlighet att vara med på en spännande tillväxtresa
- Möjlighet att styra din egen vardag
- Möjlighet att utvecklas och ta ökat ansvar
- Säljträning och vägledning i arbetet med att sälja ett attraktivt erbjudande från ett starkt varumärke
- Konkurrenskraftig fast lön och provision
- Bra pension och försäkringsupplägg
- En energisk och ambitiös arbetsmiljö
- Kollegor med lång erfarenhet inom försäljning
- Vi jobbar tillsammans i team mot ett gemensamt mål där vi hjälper varandra 

 

Ansökan

Vi rekryterar löpande så vi ber dig inkomma med personligt brev och CV så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marius Haugerud Karlsen på marius.karlsen@avonova.no,  +47 97726208.

Utdrag ur belastningsregistret sker i samband med anställning.

Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna med kollektivavtal med Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Avonova Solutions söker utesäljare till Göteborg

Utesäljare
Läs mer Dec 7
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor. Avonova Solutions tillhör Avonova-koncernen och erbjuder digitala lösningar inom arbetsmiljöfrågor för mindre företag.

 

Rollen som utesäljare är en del av en växande organisation och hjälper oss att positionera Avonova ännu starkare i Sverige. Som utesäljare är du ansvarig för säljprocessen från genomförande av kundbesök till avtalsskrivning?med understöd av våra mötesbokare. Vi söker

Vi söker dig som är socialt kompetent, självgående, vill utvecklas vidare som säljare och har viljan att göra ”det lilla extra” för att uppnå resultat. Du drivs av utmaningar och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du brinner för försäljning och digitala lösningar, är en en förtroendeingivande relationsskapare samt målmedveten både vad gäller resultat och personlig utveckling. Vi önskar att du har erfarenhet av att avsluta affärer (close avtal) inom B2B.

Vi jobbar enligt devisen frihet under ansvar vilket innebär att du arbetar på ett strukturerat sätt och planerar din egen tid. Arbetet sker både enskilt och i team och innefattar mycket resor och möten med nya människor. Körkort och tillgång till egen bil är därför en nödvändighet.

Det är viktigt att du lätt kan ta till dig ny kunskap och att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. (Kunskaper i norska är meriterande.)

 

Vi erbjuder

- Möjlighet att jobba med ett starkt varumärke.
- En ambitiös och stabil arbetsgivare med långsiktiga målsättningar.
- Introduktion till Avonova och våra produkter genom Avonovaskolan.
- Arbetstid från 8-17 med en timmes lunch. Tjänsten är en heltidstjänst.
- Grundlig upplärning och guidning med möjlighet till vidareutveckling.
- Konkurrenskraftig lön samt en attraktiv provisionslösning.
- Bra pensionsförsäkring.
- Härliga kompetenta kollegor med lång erfarenhet inom sälj.
- Fina, nya lokaler i Göteborg.

Vår kultur och värdegrund är stark, vi har högt i tak – och det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs och känner ett engagemang, vi vill leva som vi lär.Ansökan 

Vi rekryterar löpande och ber dig inkomma med personligt brev och CV så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marius Haugerud Karlsen på marius.karlsen@avonova.no / +47 97726208.

Utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras i samband med anställning.

Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna med kollektivavtal med Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Avonova Solutions söker SAM-rådgivare till Göteborg

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Dec 7
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor. Avonova Solutions tillhör Avonova-koncernen och erbjuder digitala lösningar inom arbetsmiljöfrågor för mindre företag.

 

Vi söker dig som har erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete, ett intresse för personlig hälsa och för 24-timmars människan. Som SAM-rådgivare har du uppföljnings- och leveransansvar mot kunder till vår produkt Avonova Assist. Avonova Assist är en innovativ lösning som bidrar till professionella arbetsgivare, mer engagerade medarbetare, lägre sjukfrånvaro och full kontroll över dokumentation i förhållande till lagstiftning. Vår produkt är baserad på ett egenutvecklat digitalt internkontroll- och HR-system samt ett antal tjänster inom HR, hälsa och SAM-arbete.  Alla företag har unika utmaningar, egna behov och mål och påverkas av lagen på olika sätt. Våra leveranser har därför alltid kunden som utgångspunkt. Med vårt mål om friskare medarbetare kommer vi tillsammans att bidra till ökad produktivitet och stärkt ekonomi för företag, bättre hälsa och förbättrad livskvalitet för individen samt minskade hälsoköer och sparade medel för samhället.

Vi växer snabbt och söker därför en SAM-rådgivare som ska arbeta mot vår kundbas, med arbetsplats i Göteborg. Som SAM-rådgivare hos oss har du möjlighet att skapa värde för människor och företag genom att vara en skicklig rådgivare och bygga goda relationer antingen via telefon eller video. Vi arbetar uteslutande med befintliga kunder.

Din profil

- Social med god kommunikations- och samarbetsförmåga
- Du drivs av goda värderingar och är en lagspelare
- Du är bra på att bygga relationer och skapa förtroende genom goda råd till våra kunder
- Du är lösningsorienterad med en hög arbetsmoral
- Har lätt för att lära
- Förmåga att arbeta systematiskt och målmedvetet
- Självgående och proaktiv när det gäller att identifiera förbättringsområden internt och externt
- Du har erfarenhet av att använda olika datorsystem och trivs med Teams som arbetsredskap

Kvalifikationer

- Erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete
- Behärskar svenska språket flytande i tal och skrift
- Behärskar engelska bra i tal och skrift
- God teknisk förståelse i allmänhet
- God kompetens inom MS Office och användning av CRM-system

Meriterande

- Relevant SAM-utbildning
- Tidigare erfarenhet av kunduppföljning per telefon/video
- Kunskap och erfarenhet av handledning och undervisning
- Skyddsombud
- Utbildad inom hälsa, PT
- Branschkännedom om byggyrkenVi erbjuder

- Heltidstjänst med arbetstid 8-17
- Möjlighet att styra din egen vardag
- Fördjupad utbildning och vägledning i att arbeta med ett erkänt och starkt varumärke
- Möjlighet till vidareutveckling
- En ambitiös och stabil arbetsgivare med långsiktiga mål

Ansökan 

Vi rekryterar löpande så vi ber dig inkomma med personligt brev och CV så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marius Haugerud Karlsen på marius.karlsen@avonova.no,  +47 97726208.

Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna med kollektivavtal med Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Avonova Solutions söker säljare/mötesbokare till Avonova Assist i Göteborg

Innesäljare
Läs mer Okt 24
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor. Avonova Solutions tillhör Avonova-koncernen och erbjuder digitala lösningar inom arbetsmiljöfrågor för mindre företag.

 

Avonova Solutions expanderar och söker efter framåtlutade säljare/mötesbokare till Avonova Assist! https://www.avonova.com/se/assist

Roll
Som säljare/mötesbokare och med ägarskap för en egen forsäljning, kommer du att vara en viktig del av teamet som säljer Avonova Assist på den svenska marknaden. Avonova Assist är vår nya digitala produkt som erbjuder arbetsgivaren stöd i en rad tjänster inom arbetsmiljö, hälsa och HR. Syftet med Avonova Assist är att bidra till högre medarbetarengagemang, lägre sjukfrånvaro samt bättre produktivitet och lönsamhet. I rollen som mötesbokare rapporterar du till säljchefen i Norge. Så småningom kommer du att rapportera till en teamledare i Göteborg. Är du rätt person och lyckas i din roll, kan det vara du som utvärderas för rollen som teamledare.

Arbetsuppgifter
Din uppgift som säljare/mötesbokare är att kontakta utvalda företag och presentera Avonova Assist, samt att boka in ett uppföljande möte mellan kund och utesäljare som stänger affären.

Du arbetar med telefonen som arbetsverktyg och tar utgångspunkt i vår egenutvecklade säljmetod som du får gedigen upplärning i. Vi har också ett säljträningsprogram som ger dig en bra grund samt påbyggnad inom försäljningspsykologi och försäljningsmetoder.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är duktig på att prata med alla sorters människor, som tycker att arbetsmiljö och hållbarhet är viktigt och som brinner för att skapa resultat. Målinriktad, positiv, flexibel och en stjärna på att bygga relationer gör dig perfekt för rollen. Och är du intresserad av att utvecklas inom säljområdet är det här en unik möjlighet. 

Kompetenskrav
Vi ser gärna att du gillar att sälja och har försäljningserfarenhet. Du är en van att använda olika IT-system och kommunicerar bra på svenska och engelska, i tal och skrift. Kan du norska är det en merit.

Vi erbjuder

- Möjlighet att jobba med ett starkt varumärke.
- En ambitiös och stabil arbetsgivare med långsiktiga målsättningar.
- Introduktion till Avonova och våra produkter genom Avonovaskolan.
- Arbetstid från 8-17 med en timmes lunch. Tjänsten är en heltidstjänst.
- Grundlig upplärning och guidning med möjlighet till vidareutveckling.
- Konkurrenskraftig lön samt en attraktiv provisionslösning.
- Bra pensionsförsäkring.
- Härliga kompetenta kollegor med lång erfarenhet inom sälj.Avslutningsvis
Vår säljavdelning på Avonova Solutions i Norge består för närvarande av drygt 30 personer och vi växer hela tiden. Vårt mål är att bli lika stora i Sverige som i Norge. Just nu söker vi efter flera säljare/mötesbokare. Uppstartsfasen kommer att bestå av en längre onboarding-process, med fyra dagar på Avonovaskolan i Larvik, Norge för att lära känna företaget och vår kultur och utbildas i säljteknik av våra säljledare.

Vår kultur och värdegrund är stark, vi har högt i tak – och det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs och känner ett engagemang, vi vill leva som vi lär.

Då detta är en relativt ny avdelning önskar vi att du bor i Göteborg så att du kan vara på plats på kontoret varje dag för att bidra till att skapa en bra arbetsmiljö och bygga kultur. Vi håller till på Mölndalsvägen 95. Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna med kollektivavtal med Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision.

Vi rekryterar löpande och ber dig inkomma med personligt brev och CV så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marius Haugerud Karlsen på marius.karlsen@avonova.no / +47 97726208.

Utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras i samband med anställning.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Avonova Solutions söker digital kundsupportmedarbetare till Göteborg

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 10
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor. Avonova Solutions tillhör Avonova-koncernen och erbjuder digitala lösningar inom arbetsmiljöfrågor för mindre företag.

 

Som digital kundsupportmedarbetare är du en viktig del i processen att stötta våra kunder med Avonova Assist, en nyskapande lösning som bidrar till professionella arbetsgivare, mer engagerade medarbetare, minskad sjukfrånvaro och full kontroll över lagkrav. Produkten erbjuder arbetsgivare tjänster inom HR, hälsa och arbetsmiljö och grundas på ett egenutvecklat digitalt internkontroll- och HR-system. Våra leveranser utgår alltid från kundens behov eftersom alla företag har unika utmaningar, egna behov och mål och berörs olika av olika lagkrav.

Vår målsättning är att bidra till högre medarbetarengagemang, lägre sjukfrånvaro samt bättre produktivitet och lönsamhet.

Detta är en ny roll inom den svenska marknaden och dina närmaste kollegor sitter på kontoret i Göteborg och på huvudkontoret i Larvik, Norge.

Arbetsuppgifter

- Rådgivning till kunderna via telefon, e-post och Teams/Zoom men även fysiska möten
- Arbete med inkommande uppdrag inom teamet
- Utbildning av kunder i vårt SAM-system
- Anpassningar i vårt system "SAM-digital" efter kundens behov
- Överföring av tidigare kunddata till vårt SAM-system
- Möjlighet till genomföra digitala utbildningar internt och externt
- Möjlighet till att bidra till arbetsprocesser och teamets tillväxt

Erfarenhetskrav

- Tidigare erfarenhet av kundvård och kundsupport
- Erfarenhet av coachning och utbildning
- Kunskap inom systematiskt arbetsmiljöarbete
- Vana av CRM-system

Profil

- Du kan kommunicara på en professionell nivå på både svenska och engelska
- Du följer våra värderingar och är mån om att alla går åt samma håll
- Du är lösningsorienterad
- Du skaffar dig kontinuerligt ny kunskap
- Du arbetar systematiskt och målinriktat
- Du är van att arbeta med dator och telefon som arbetsredskap
- Du har god teknisk förståelseVi erbjuder

- Upplärning i Avonova-skolan
- Arbetstider vardagar 8.00-17.00
- Möjlighet till personlig och professionell utveckling
- En stabil arbetsgivare med långsiktiga målsättningar
- Kollektivavtal
- Friskvård och andra personalförmåner

Vi rekryterar löpande så vi ber dig inkomma med personligt brev och CV så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marius Haugerud Karlsen på marius.karlsen@avonova.no / +47 97726208.

Utdrag ur belastningsregistret sker i samband med anställning.

Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna med kollektivavtal med Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Avonova Hälsa söker företagssköterska till Göteborg

Företagssjuksköterska/Företagssköterska
Läs mer Nov 9
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor. 

 

Beskrivning

Som företagssköterska på Avonova är du utifrån din profession ett stöd åt såväl företagsledningar, chefer, kontaktpersoner och medarbetare.

Du är agerar stöd och rådgivare i hälso- och arbetsmiljöfrågor till chefer och anställda i våra kundföretag med ansvar för planering och genomförande av insatser hos våra kunder.

Du ingår i ett team av professionella konsulter med medicinsk, teknisk, psykosocial, organisatorisk och administrativ kompetens och du ska samtidigt tycka om att arbeta självständigt.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

- Lagstadgade och allmänna hälsoundersökningar
- Hälsoprofilbedömningar
- Vaccinationer
- Koordinera och samordna rehabiliteringsarbete och utbildningsinsatser
- Kundansvarig för vissa kundföretag

Kvalifikationer

Vi söker dig som är företagssköterska, leg. sjuksköterska eller distriktssköterska, det är meriterande om du är utbildad företagssköterska och har erfarenhet av företagshälsa. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt med fokus på kundvärde och kundnöjdhet. Vidare har du har ett hälsofrämjande synsätt och ett genuint intresse för människor, deras hälsa och arbetsmiljö. Du som vill arbeta och utvecklas med oss ska tycka om att arbeta konsultativt och ha lätt för att skapa relationer. Du är trygg och stabil samt självgående och tycker om att samarbeta i team med andra yrkeskategorier såsom andra sköterskor, läkare, sjukgymnast/ergonom, beteendevetare, arbetsmiljöingenjör och administratör. 

Vi ser gärna att du är bekväm med att arbeta i privat verksamhet och har ett affärsmässigt förhållningssätt i din professionella roll. Du är strukturerad och har god IT-kunskap och erfarenhet av Office-paketet är en förutsättning för att kunna arbeta hos oss. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i ett företag med stor förändringsvilja och potential. Dagens Avonova befinner sig i ett spännande utvecklingsskede och med ett stort fokus på expansion i Sverige. Hos oss får du vara med och påverka och göra skillnad i människors liv. Du får frihet, stöd och möjlighet till utveckling. Självklart omfattas din anställning hos Avonova av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi vill att du ska må bra och trivas och erbjuder därför friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Din arbetsplats blir i Avonovas lokaler på Mölndalsvägen. Tjänstgöring kan förekomma ute hos våra kunder, körkort och tillgång till egen bil är därför en nödvändighet.

Våra arbetstider är 07.30-16.30, vardagar.

Tjänstgöringsgrad: 100%. eller enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi tillämpar provanställning under 6 månader.Vill du veta mer kontakta konsultchef sköterskor Åsa Englund, asa.englund@avonova.se

Tycker du detta låter intressant är du välkommen med din ansökan med CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval så vi vill att du sänder din ansökan snarast möjligt.

Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna med kollektivavtal med Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision.

Utdrag ur belastningsregistret samt drogtest kommer att ske i samband med anställning.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Avonova Solutions söker utbildningskoordinator till Göteborg

Utbildningsadministratör/Utbildningssekreterare
Läs mer Okt 26
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor. Avonova Solutions tillhör Avonova-koncernen och erbjuder digitala lösningar inom arbetsmiljöfrågor för mindre företag.

 

Avonova är i kraftig tillväxt och vi utvecklar vårt utbildningsutbud. Vi söker dig som vill vara med och utveckla vårt utbildningsutbud som ett samarbete mellan Avonova Solutions och Avonova Hälsa. Den här rollen är en viktig del i koncernen inom utveckling och planering av kurser och utbildningar till våra kunder som tillhör ”Avonova Assist”. Avonova har ett flertal kursinstruktörer som behöver hjälp med koordinering av sina kurser, både inom Avonova Hälsa och Avonova Solutions.

Vi söker dig som är en serviceinriktad doer och som har erfarenhet och intresse av projektledning, från uppstart till avslut.

Rollen rapporterar till avdelningsledaren för utbildningar och placeringsorten är Göteborg. De närmaste kollegorna sitter i Norge.

Arbetsuppgifter

- Planera och koordinera utbildningar till Assist-kunder
- Huvudansvar för utbildningsdelen av vårt bokningssystem Frontcore
- Besvara frågor om utbildningar från kunder
- Jämföra utbildningsutbud och analysera marknaden och konkurrenter
- Hålla utbildningsdeltagare uppdaterade om deltagarantal och status för genomförandet och leveransen av utbildningar
- Registrera fakturaunderlag
- Projektansvar för att bygga ut utbildningsutbudet för den svenska marknaden

Kompetenser

- God teknisk/IT-kunskap
- Lösningsorienterad
- Serviceinriktad
- Intresse för arbetsmiljö och systematiskt arbetsmiljöarbete
- Erfarenhet av projektledningVi erbjuder

- Upplärning i Avonova-skolan
- Arbetstider vardagar 8-17
- Möjlighet till personlig och professionell utveckling
- En stabil arbetsgivare med långsiktiga mål
- Kollektivavtal
- Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner

 

Vi rekryterar löpande så vi ber dig inkomma med personligt brev och CV så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marius Haugerud Karlsen på marius.karlsen@avonova.no / +47 97726208.

Utdrag ur belastningsregistret sker i samband med anställning.

Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna med kollektivavtal med Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Avonova Solutions söker Customer Success Coordinator till Göteborg

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Okt 24
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor. Avonova Solutions tillhör Avonova-koncernen och erbjuder digitala lösningar inom arbetsmiljöfrågor för mindre företag.

 

Vill du vara med och skapa tryggare och mer professionella arbetsplatser? Är du samtidigt intresserad av att lära dig mer om kundrelationer samt av att jobba i en organisation med kraftig tillväxt och utveckling? Då kan du vara vår nästa Customer Success Coordinator!

Avonova är Nordens ledande företag inom företagshälsa och produkten Trygghetsavtal Assist som vi på Avonova Solutions tillhandahåller ger små och medelstora företag möjligheten att ha full kontroll på sitt systematiska arbetsmiljöarbete, HR Management och smarta digitala verktyg för att avlasta och effektivisera vardagen för chefer/ledare.  

Hos oss blir du en del i en verksamhet som präglas av Glöd, Sammanhållning och Äventyrslust och runt dig har du engagerade, drivna och magiska kollegor. Vi gillar att tävla och utmana varandra men är omtänksamma och backar alltid upp varandra. Här finns det goda möjligheter för dig att växa och utvecklas inom företaget.

I rollen som Customer Success Coordinator är du kundens första kontaktpunkt med oss efter att ett avtal har signerats. Du ansvarar för att kunden får en framgångsrik onboarding, ett gott första intryck och en trygg överlämning till våra rådgivare på portföljavdelningen. Erfarenhet av liknande tjänst är inte det viktigaste för oss utan vi letar efter dig som är genuint intresserad av kundrelationer och brinner för att ge en enastående och förstklassig service. Rapportering sker till ledaren för Kundcenter. 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

- Säkerställa att alla nya kunder känner sig välkomna och får en bra start på vårt samarbete.
- Ansvara för en professionell Onboarding
- Skapa goda kundrelationer och hela tiden arbeta för att utveckla kundresan till det bättre.
- Administrering av informationsutskick, systemuppsättningar och kunskapsberika vårt CRM-system Hubspot.
- Medverka aktivt till att vi ökar vår kundportfölj och identifierar områden som kan öka merförsäljning på existerande kunder.
- Rapportera och informera internt den information som krävs för att rådgivarna ska få bästa förutsättningar för att skapa nöjda och trogna kunder.

Vem är du?

Din absolut bästa egenskap är att du har en positiv inställning som smittar av sig på människor omkring dig. Du fokuserar på möjligheterna istället för att fastna vid hindren. Meningen ”Självklart, detta fixar jag” stämmer väl överens med din person. Du gillar att utveckla dig själv, dina kollegor och verksamheten till att ständigt bli bättre, effektivare och mer professionell. I rollen som Customer Success Coordinator kommer du vara en ”go to person” inom ditt område och det är viktigt att du är bra på att bygga relationer och skapa förtroende både internt och externt. Vidare ser vi att du är en person som har en stor portion eget driv, du tar ansvar för dina uppgifter och arbetar strukturerat. Du är en stjärna på att kommunicera både via tal och skrift samt har en ärlig och transparent inställning. Stundtals är det mycket att göra så det är viktigt att du trivs med fart och fläkt men samtidigt har möjlighet att hålla huvudet kallt och göra goda prioriteringar.

Utöver ovan behöver du en god systemkännedom och förmågan att lätt navigera i den digitala världen. Du bör kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska för att kunna hjälpa våra kunder.

Låter det här som ett jobb för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Vi rekryterar löpande så vi ber dig inkomma med personligt brev och CV så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marius Haugerud Karlsen på marius.karlsen@avonova.no / +47 97726208.

Utdrag ur belastningsregistret sker i samband med anställning.

Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna med kollektivavtal med Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Avonova Hälsa söker försäkringsrådgivare/KAM sjukvårdsförsäkring

Försäkringsrådgivare/Försäkringssäljare
Läs mer Okt 24
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor. Avonova Solutions tillhör Avonova-koncernen och erbjuder digitala lösningar inom arbetsmiljöfrågor för mindre företag.

 

Är du en försäkringsrådgivare som är på jakt efter nya utmaningar? Avonova har ett unikt erbjudande och en spännande position inom hälsoområdet.

Avonova erbjuder sedan oktober 2021 sjukvårdsförsäkring och söker flera försäkringsrådgivare till vår säljavdelning.

Vi söker rådgivare som har lätt för att förstå andra människor, som önskar utveckla sig själv som säljare och som ger det lilla extra för att uppnå resultat. Du är empatisk och har lätt för att umgås och förstå människor med olika personlighetstyper. Du har ett säljande sätt och hög arbetsmoral.

Jobbet erbjuder en möjlighet att vara med på en spännande utvecklingsresa. Den rätta kandidaten kommer att ha möjlighet till personlig utveckling och ökat ansvar. Vi har ett unikt erbjudande genom att vi erbjuder både sjukvårdsförsäkring och företagshälsovård från en och samma leverantör till våra kunder. Vi kan verkligen vara företagens hälsopartner!

Vi söker rådgivare som har några års erfarenhet av försäkringsrådgivning. Det är en fördel om du har erfarenhet av företagsmarknaden, men det viktigaste är att du brinner för att hitta rätt försäkringslösningar för kunden.

 

Kvalifikationer och erfarenhet

- Erfarenhet av försäljning och rådgivning med dokumenterade resultat
- Erfarenhet som försäkringsrådgivare
- Erfarenhet av lösningsförsäljning till företag är meriterande

 

Du är en person som

- Kommunicerar väl muntligt och skriftligt
- Är lösningsorienterad och kundorienterad
- Är bra på att lyssna och gillar att umgås med andra människor
- Är resultatfokuserad och har dokumenterade försäljningsresultat från tidigare jobb
- Gillar att jobba med existerande kunder, genomföra rådgivningsmöten och driva försäljningsprocessen
- Gillar att jobba i ett team med utveckling – du blir en del av teamet som jobbar med att etablera Avonovas sjukvårdsförsäkring på marknaden

 

Arbetsuppgifterna består av att

- Delta i segmentering och prospektering bland Avonovas kunder med totalt 1,4 miljoner anställda
- Följa upp utskick till existerande kunder och boka möten.
- Genomföra rådgivningsmöten via telefon/Teams och fysiskt
- Hantera offerter och kontraktsavslut
- Dokumentera hela rådgivningsprocessen i Avonovas CRM-system
- Hantera egen kundportfölj 

Vi erbjuder

- Möjlighet att vara med på en spännande tillväxtresa
- Möjlighet att styra din egen vardag
- Möjlighet att utvecklas och ta ökat ansvar
- Säljträning och vägledning i arbetet med att sälja ett attraktivt erbjudande från ett starkt varumärke
- Konkurrenskraftig fast lön och provision
- Bra pension och försäkringsupplägg
- En energisk och ambitiös arbetsmiljö
- Kollegor med lång erfarenhet inom försäljning
- Vi jobbar tillsammans i team mot ett gemensamt mål där vi hjälper varandra 

 

Ansökan

Vi rekryterar löpande så vi ber dig inkomma med personligt brev och CV så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marius Haugerud Karlsen på marius.karlsen@avonova.no,  +47 97726208.

Utdrag ur belastningsregistret sker i samband med anställning.

Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna med kollektivavtal med Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Avonova Solutions söker utesäljare till Göteborg

Utesäljare
Läs mer Okt 24
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor. Avonova Solutions tillhör Avonova-koncernen och erbjuder digitala lösningar inom arbetsmiljöfrågor för mindre företag.

 

Rollen som utesäljare är en del av en växande organisation och hjälper oss att positionera Avonova ännu starkare i Sverige. Som utesäljare är du ansvarig för säljprocessen från genomförande av kundbesök till avtalsskrivning?med understöd av våra mötesbokare. Vi söker

Vi söker dig som är socialt kompetent, självgående, vill utvecklas vidare som säljare och har viljan att göra ”det lilla extra” för att uppnå resultat. Du drivs av utmaningar och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du brinner för försäljning och digitala lösningar, är en en förtroendeingivande relationsskapare samt målmedveten både vad gäller resultat och personlig utveckling. Vi önskar att du har erfarenhet av att avsluta affärer (close avtal) inom B2B.

Vi jobbar enligt devisen frihet under ansvar vilket innebär att du arbetar på ett strukturerat sätt och planerar din egen tid. Arbetet sker både enskilt och i team och innefattar mycket resor och möten med nya människor. Körkort och tillgång till egen bil är därför en nödvändighet.

Det är viktigt att du lätt kan ta till dig ny kunskap och att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. (Kunskaper i norska är meriterande.)

 

Vi erbjuder

- Möjlighet att jobba med ett starkt varumärke.
- En ambitiös och stabil arbetsgivare med långsiktiga målsättningar.
- Introduktion till Avonova och våra produkter genom Avonovaskolan.
- Arbetstid från 8-17 med en timmes lunch. Tjänsten är en heltidstjänst.
- Grundlig upplärning och guidning med möjlighet till vidareutveckling.
- Konkurrenskraftig lön samt en attraktiv provisionslösning.
- Bra pensionsförsäkring.
- Härliga kompetenta kollegor med lång erfarenhet inom sälj.
- Fina, nya lokaler i Göteborg.

Vår kultur och värdegrund är stark, vi har högt i tak – och det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs och känner ett engagemang, vi vill leva som vi lär.Ansökan 

Vi rekryterar löpande och ber dig inkomma med personligt brev och CV så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marius Haugerud Karlsen på marius.karlsen@avonova.no / +47 97726208.

Utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras i samband med anställning.

Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna med kollektivavtal med Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Avonova Solutions söker säljare/mötesbokare till Avonova Assist i Göteborg

Innesäljare
Läs mer Aug 8
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor. Avonova Solutions tillhör Avonova-koncernen och erbjuder digitala lösningar inom arbetsmiljöfrågor för mindre företag.

 

Avonova Solutions expanderar och har öppnat ett nytt säljkontor i Göteborg – nu söker vi efter framåtlutade säljare/mötesbokare till Avonova Assist! https://www.avonova.com/se/assist

Roll
Som säljare/mötesbokare och med ägarskap för en egen forsäljning, kommer du att vara en viktig del av teamet som säljer Avonova Assist på den svenska marknaden. Avonova Assist är vår nya digitala produkt som erbjuder arbetsgivaren stöd i en rad tjänster inom arbetsmiljö, hälsa och HR. Syftet med Avonova Assist är att bidra till högre medarbetarengagemang, lägre sjukfrånvaro samt bättre produktivitet och lönsamhet. I rollen som mötesbokare rapporterar du till säljchefen i Norge. Så småningom kommer du att rapportera till en teamledare i Göteborg. Är du rätt person och lyckas i din roll, kan det vara du som utvärderas för rollen som teamledare.

Arbetsuppgifter
Din uppgift som säljare/mötesbokare är att kontakta utvalda företag och presentera Avonova Assist, samt att boka in ett uppföljande möte mellan kund och utesäljare som stänger affären.

Du arbetar med telefonen som arbetsverktyg och tar utgångspunkt i vår egenutvecklade säljmetod som du får gedigen upplärning i. Vi har också ett säljträningsprogram som ger dig en bra grund samt påbyggnad inom försäljningspsykologi och försäljningsmetoder.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är duktig på att prata med alla sorters människor, som tycker att arbetsmiljö och hållbarhet är viktigt och som brinner för att skapa resultat. Målinriktad, positiv, flexibel och en stjärna på att bygga relationer gör dig perfekt för rollen. Och är du intresserad av att utvecklas inom säljområdet är det här en unik möjlighet. 

Kompetenskrav
Vi ser gärna att du gillar att sälja och har försäljningserfarenhet. Du är en van att använda olika IT-system och kommunicerar bra på svenska och engelska, i tal och skrift. Kan du norska är det en merit.

Vi erbjuder

- Möjlighet att jobba med ett starkt varumärke.
- En ambitiös och stabil arbetsgivare med långsiktiga målsättningar.
- Introduktion till Avonova och våra produkter genom Avonovaskolan.
- Arbetstid från 8-17 med en timmes lunch. Tjänsten är en heltidstjänst.
- Grundlig upplärning och guidning med möjlighet till vidareutveckling.
- Konkurrenskraftig lön samt en attraktiv provisionslösning.
- Bra pensionsförsäkring.
- Härliga kompetenta kollegor med lång erfarenhet inom sälj.Avslutningsvis
Vår säljavdelning på Avonova Solutions i Norge består för närvarande av drygt 30 personer och vi växer hela tiden. Vårt mål är att bli lika stora i Sverige som i Norge. Just nu söker vi 6 säljare/mötesbokare. Uppstartsfasen kommer att bestå av en längre onboarding-process, med fyra dagar på Avonovaskolan i Larvik, Norge för att lära känna företaget och vår kultur och utbildas i säljteknik av våra säljledare.

Vår kultur och värdegrund är stark, vi har högt i tak – och det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs och känner ett engagemang, vi vill leva som vi lär.

Då detta är en relativt ny avdelning önskar vi att du bor i Göteborg så att du kan vara på plats på kontoret varje dag för att bidra till att skapa en bra arbetsmiljö och bygga kultur. Vi håller till på Mölndalsvägen 95. Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna med kollektivavtal med Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision.

Vi rekryterar löpande, varför vi ber dig inkomma med personligt brev och CV så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marius Haugerud Karlsen på marius.karlsen@avonova.no / +47 97726208.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Avonova Solutions söker fältsäljare till Göteborg

Utesäljare
Läs mer Aug 8
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor. Avonova Solutions tillhör Avonova-koncernen och erbjuder digitala lösningar inom arbetsmiljöfrågor för mindre företag.

 

Rollen som fältsäljare är en del av en växande organisation och hjälper oss att positionera Avonova ännu starkare i Sverige. Som fältsäljare är du ansvarig för säljprocessen från genomförande av kundbesök till avtalsskrivning?med understöd av våra mötesbokare. Vi söker

Vi söker dig som är socialt kompetent, självgående, vill utvecklas vidare som säljare och har viljan att göra ”det lilla extra” för att uppnå resultat. Du drivs av utmaningar och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du brinner för försäljning och digitala lösningar, är en en förtroendeingivande relationsskapare samt målmedveten både vad gäller resultat och personlig utveckling.

Vi jobbar enligt devisen frihet under ansvar vilket innebär att du arbetar på ett strukturerat sätt och planerar din egen tid. Arbetet sker både enskilt och i team och innefattar mycket resor och möten med nya människor. Körkort och tillgång till egen bil är därför en nödvändighet.

Det är viktigt att du lätt kan ta till dig ny kunskap och att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. (Kunskaper i norska är meriterande.)

 

Vi erbjuder

- Möjlighet att jobba med ett starkt varumärke.
- En ambitiös och stabil arbetsgivare med långsiktiga målsättningar.
- Introduktion till Avonova och våra produkter genom Avonovaskolan.
- Arbetstid från 8-17 med en timmes lunch. Tjänsten är en heltidstjänst.
- Grundlig upplärning och guidning med möjlighet till vidareutveckling.
- Konkurrenskraftig lön samt en attraktiv provisionslösning.
- Bra pensionsförsäkring.
- Härliga kompetenta kollegor med lång erfarenhet inom sälj.
- Fina, nya lokaler i Göteborg.

Vår kultur och värdegrund är stark, vi har högt i tak – och det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs och känner ett engagemang, vi vill leva som vi lär.Ansökan 

Vi rekryterar löpande, varför vi ber dig inkomma med personligt brev och CV så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marius Haugerud Karlsen på marius.karlsen@avonova.no / +47 97726208.

Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna med kollektivavtal med Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Avonova Solutions söker digital kundsupportmedarbetare till Göteborg

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Sep 14
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor. Avonova Solutions tillhör Avonova-koncernen och erbjuder digitala lösningar inom arbetsmiljöfrågor för mindre företag.

 

Som digital kundsupportmedarbetare är du en viktig del i processen att stötta våra kunder med Avonova Assist, en nyskapande lösning som bidrar till professionella arbetsgivare, mer engagerade medarbetare, minskad sjukfrånvaro och full kontroll över lagkrav. Produkten erbjuder arbetsgivare tjänster inom HR, hälsa och arbetsmiljö och grundas på ett egenutvecklat digitalt internkontroll- och HR-system. Våra leveranser utgår alltid från kundens behov eftersom alla företag har unika utmaningar, egna behov och mål och berörs olika av olika lagkrav.

Vår målsättning är att bidra till högre medarbetarengagemang, lägre sjukfrånvaro samt bättre produktivitet och lönsamhet.

Arbetsuppgifter

- Rådgivning till kunderna via telefon, e-post och Teams
- Första linjens systemsupport
- Fördelning av inkommande uppdrag inom teamet
- Möjlighet till genomföra digitala utbildningar internt och externt
- Möjlighet till att bidra till arbetsprocesser och teamets tillväxt

Erfarenhetskrav

- Tidigare erfarenhet av kundvård och kundsupport
- Erfarenhet av coachning och utbildning
- Kunskap inom systematiskt arbetsmiljöarbete
- Vana av CRM-system

Profil

- Du kan kommunicara på en professionell nivå på både svenska och engelska
- Du följer våra värderingar och är mån om att alla går åt samma håll
- Du är lösningsorienterad
- Du skaffar dig kontinuerligt ny kunskap
- Du arbetar systematiskt och målinriktat
- Du är van att arbeta med dator och telefon som arbetsredskap
- Du har god teknisk förståelseVi erbjuder

- Upplärning i Avonova-skolan
- Arbetstider vardagar 8.00-17.00
- Möjlighet till personlig och professionell utveckling
- En stabil arbetsgivare med långsiktiga målsättningar
- Kollektivavtal
- Friskvård och andra personalförmåner

Vi rekryterar löpande så vi ber dig inkomma med personligt brev och CV så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marius Haugerud Karlsen på marius.karlsen@avonova.no / +47 97726208.

Utdrag ur belastningsregistret sker i samband med anställning.

Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna med kollektivavtal med Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Avonova Hälsa söker försäkringsrådgivare/KAM sjukvårdsförsäkring

Försäkringsrådgivare/Försäkringssäljare
Läs mer Aug 19
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor. Avonova Solutions tillhör Avonova-koncernen och erbjuder digitala lösningar inom arbetsmiljöfrågor för mindre företag.

 

Är du en försäkringsrådgivare som är på jakt efter nya utmaningar? Avonova har ett unikt erbjudande och en spännande position inom hälsoområdet.

Avonova erbjuder sedan oktober 2021 sjukvårdsförsäkring och söker flera försäkringsrådgivare till vår säljavdelning.

Vi söker rådgivare som har lätt för att förstå andra människor, som önskar utveckla sig själv som säljare och som ger det lilla extra för att uppnå resultat. Du är empatisk och har lätt för att umgås och förstå människor med olika personlighetstyper. Du har ett säljande sätt och hög arbetsmoral.

Jobbet erbjuder en möjlighet att vara med på en spännande utvecklingsresa. Den rätta kandidaten kommer att ha möjlighet till personlig utveckling och ökat ansvar. Vi har ett unikt erbjudande genom att vi erbjuder både sjukvårdsförsäkring och företagshälsovård från en och samma leverantör till våra kunder. Vi kan verkligen vara företagens hälsopartner!

Vi söker rådgivare som har några års erfarenhet av försäkringsrådgivning. Det är en fördel om du har erfarenhet av företagsmarknaden, men det viktigaste är att du brinner för att hitta rätt försäkringslösningar för kunden.

 

Kvalifikationer och erfarenhet

- Erfarenhet av försäljning och rådgivning med dokumenterade resultat
- Erfarenhet som försäkringsrådgivare
- Erfarenhet av lösningsförsäljning till företag är meriterande

 

Du är en person som

- Kommunicerar väl muntligt och skriftligt
- Är lösningsorienterad och kundorienterad
- Är bra på att lyssna och gillar att umgås med andra människor
- Är resultatfokuserad och har dokumenterade försäljningsresultat från tidigare jobb
- Gillar att jobba med existerande kunder, genomföra rådgivningsmöten och driva försäljningsprocessen
- Gillar att jobba i ett team med utveckling – du blir en del av teamet som jobbar med att etablera Avonovas sjukvårdsförsäkring på marknaden

 

Arbetsuppgifterna består av att

- Delta i segmentering och prospektering bland Avonovas kunder med totalt 1,4 miljoner anställda
- Följa upp utskick till existerande kunder och boka möten.
- Genomföra rådgivningsmöten via telefon/Teams och fysiskt
- Hantera offerter och kontraktsavslut
- Dokumentera hela rådgivningsprocessen i Avonovas CRM-system
- Hantera egen kundportfölj 

Vi erbjuder

- Möjlighet att vara med på en spännande tillväxtresa
- Möjlighet att styra din egen vardag
- Möjlighet att utvecklas och ta ökat ansvar
- Säljträning och vägledning i arbetet med att sälja ett attraktivt erbjudande från ett starkt varumärke
- Konkurrenskraftig fast lön och provision
- Bra pension och försäkringsupplägg
- En energisk och ambitiös arbetsmiljö
- Kollegor med lång erfarenhet inom försäljning
- Vi jobbar tillsammans i team mot ett gemensamt mål där vi hjälper varandra 

 

Ansökan

Vi rekryterar löpande så vi ber dig inkomma med personligt brev och CV så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marius Haugerud Karlsen på marius.karlsen@avonova.no,  +47 97726208.

Utdrag ur belastningsregistret sker i samband med anställning.

Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna med kollektivavtal med Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Avonova Solutions söker SAM-rådgivare till Göteborg

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Aug 19
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor. Avonova Solutions tillhör Avonova-koncernen och erbjuder digitala lösningar inom arbetsmiljöfrågor för mindre företag.

 

Vi söker dig som har erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete, ett intresse för personlig hälsa och för 24-timmars människan. Som SAM-rådgivare har du uppföljnings- och leveransansvar mot kunder till vår produkt Avonova Assist. Avonova Assist är en innovativ lösning som bidrar till professionella arbetsgivare, mer engagerade medarbetare, lägre sjukfrånvaro och full kontroll över dokumentation i förhållande till lagstiftning. Vår produkt är baserad på ett egenutvecklat digitalt internkontroll- och HR-system samt ett antal tjänster inom HR, hälsa och SAM-arbete.  Alla företag har unika utmaningar, egna behov och mål och påverkas av lagen på olika sätt. Våra leveranser har därför alltid kunden som utgångspunkt. Med vårt mål om friskare medarbetare kommer vi tillsammans att bidra till ökad produktivitet och stärkt ekonomi för företag, bättre hälsa och förbättrad livskvalitet för individen samt minskade hälsoköer och sparade medel för samhället.

Vi växer snabbt och söker därför en SAM-rådgivare som ska arbeta mot vår kundbas, med arbetsplats i Göteborg. Som SAM-rådgivare hos oss har du möjlighet att skapa värde för människor och företag genom att vara en skicklig rådgivare och bygga goda relationer antingen via telefon eller video. Vi arbetar uteslutande med befintliga kunder.

Din profil

- Social med god kommunikations- och samarbetsförmåga
- Du drivs av goda värderingar och är en lagspelare
- Du är bra på att bygga relationer och skapa förtroende genom goda råd till våra kunder
- Du är lösningsorienterad med en hög arbetsmoral
- Har lätt för att lära
- Förmåga att arbeta systematiskt och målmedvetet
- Självgående och proaktiv när det gäller att identifiera förbättringsområden internt och externt
- Du har erfarenhet av att använda olika datorsystem och trivs med Teams som arbetsredskap

Kvalifikationer

- Erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete
- Behärskar svenska språket flytande i tal och skrift
- Behärskar engelska bra i tal och skrift
- God teknisk förståelse i allmänhet
- God kompetens inom MS Office och användning av CRM-system

Meriterande

- Relevant SAM-utbildning
- Tidigare erfarenhet av kunduppföljning per telefon/video
- Kunskap och erfarenhet av handledning och undervisning
- Skyddsombud
- Utbildad inom hälsa, PT
- Branschkännedom om byggyrkenVi erbjuder

- Heltidstjänst med arbetstid 8-17
- Möjlighet att styra din egen vardag
- Fördjupad utbildning och vägledning i att arbeta med ett erkänt och starkt varumärke
- Möjlighet till vidareutveckling
- En ambitiös och stabil arbetsgivare med långsiktiga mål

Ansökan 

Vi rekryterar löpande så vi ber dig inkomma med personligt brev och CV så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marius Haugerud Karlsen på marius.karlsen@avonova.no,  +47 97726208.

Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna med kollektivavtal med Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Avonova Hälsa söker leg. psykolog till Göteborg

Psykolog
Läs mer Sep 8
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor.  

 

Är du vår nya leg. psykolog?

Som leg. psykolog hos oss är du ett stöd till våra kunder inom området psykologiskt stöd, rådgivning och behandling samt inom organisatorisk och social arbetsmiljö. Med din erfarenhet och expertkunskap hjälper du våra kunder utifrån ett individ-, grupp- och organisationsperspektiv, i nära samarbete med företagsläkare, företagssköterskor, ergonomer/fysioterapeuter och andra professioner. Meriterande om du har erfarenhet och god förmåga att hålla i utbildningar och föreläsningar inom exempelvis stress, sömn, kris.

Du har god förståelse för, och kan förklara, sambanden mellan individ och arbetsmiljö och mellan insats och effekt. Du har förmåga att skapa goda kundrelationer och därmed nya uppdrag. Du har också god förmåga att sätta dig in i olika verksamheters förutsättningar och utmaningar, liksom att förstå och möta olika behov.

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i ett företag som utvecklas. Hos oss finns det uppbyggda kompetensnätverk och stora möjligheter till utveckling. Du erbjuds ett spännande uppdrag tillsammans med kompetenta kollegor, intressanta kunder och en kultur som främjar samarbete och kollegialt lärande. Engagemanget och viljan att bidra till hållbara individer och organisationer är hög hos oss.

 

Uppgifter

- Bedömning, stöd, rådgivning, behandling och rehabilitering, digitalt, enskilt eller i grupp
- Arbetsförmågebedömning
- Konflikthantering
- Krisstöd
- Kartläggningar av organisatorisk och social arbetsmiljö
- Utbildningar och föreläsningar
- Handledning
- Grupputveckling, ledningsgruppsutveckling, teambuilding, grupp- och samarbetsträning
- Chefsstöd
- Medverkan vid förändrings- och utvecklingsinsatser
- Utvärdering av olika projekt
- Kompetensutvecklande insatser på lednings- och medarbetarnivå

 

Önskade kvalifikationer/kompetens

- Legitimerad psykolog (steg 1 i KBT).
- Flerårig dokumenterad erfarenhet som psykolog/psykoterapeut, gärna från företagshälsovård, primärvård eller liknande verksamhet.
- Du är bekväm med att arbeta både digitalt och fysiskt, enskilt och med grupper.

 

Personliga egenskaper

- Relationsbyggare som fungerar bra i team och har god kommunikationsförmåga
- Organisatorisk och administrativ förmåga
- Strukturerad och kvalitetsinriktad
- Resultatinriktad
- Förmåga att snabbt bekanta dig med nya branscher, lösningar och problem
- Förmåga till självständigt arbete
- God initiativförmåga
- Affärsmässighet och intresse av att bidra till hållbara organisationer


Tjänstgöringsgrad: 100%.

Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning under 6 månader.

Vill du veta mer kontakta konsultchef Viktoria Johansson, viktoria.johansson@avonova.se

Tycker du detta låter intressant är du välkommen med din ansökan med CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval så vi vill att du sänder din ansökan snarast möjligt.

Vi har kollektivavtal mellan Almega Vårdföretagarna och Vårdförbundet, Fysioterapeuterna, Läkarförbundet och Vision.

Utdrag ur belastningsregistret samt drogtest kommer att ske i samband med anställning.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Avonova Hälsa söker undersköterska till Göteborg

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Aug 26
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor.

 

Beskrivning

Avonovas största enhet på Mölndalsvägen i Göteborg behöver nu förstärka sitt team med en undersköterska på mottagningen. På enheten jobbar ca 45 medarbetare i nya fräscha lokaler. Relationen, bemötandet och samarbetet med våra kunder är hörnstenar i vårt arbete, både externt och internt. Som undersköterska hos oss är du en central del av arbetsgruppen och ingår i ett team som består av olika kompetenser. Rollen är varierad och främst fokuserad på praktiska arbetsuppgifter men omfattar även viss administration.  

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

- Provtagningar
- Vissa lagstadgade undersökningar
- Hälsoundersökningar
- Drogtester
- Kvalitetskontroller
- Kontorsservice och inköp, t.ex. posthantering samt inköp av medicinskt och administrativt material
- Skapa trivsel, ordning och reda på enheten

Din utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet av företagshälsa eller primärvård, dock är detta inget krav. Du har ett hälsofrämjande synsätt och ett genuint intresse för människor, deras hälsa och arbetsmiljö. Du som vill arbeta och utvecklas med oss ska tycka om att arbeta kundorienterat på ett konsultativt sätt och ha lätt för att skapa relationer. Du är trygg och stabil samt självständig. Det är viktigt att du tycker om att samarbeta i team med andra yrkeskategorier såsom andra företagssköterskor, företagsläkare, fysioterapeut/ergonom, beteendevetare, psykologer, organisationskonsulter, arbetsmiljöingenjör och administratör. 

Vi ser gärna att du är bekväm med att arbeta i privat verksamhet och har ett affärsmässigt förhållningssätt i din professionella roll. Då Avonova arbetar mycket med digitala tjänster, både internt och tillsammans med våra kunder, vill vi att du har goda IT-kunskaper. Vi använder oss av journalsystem CGM J4. Som person är du självgående och tycker om att vara ”spindeln i nätet”. Du arbetar bra tillsammans med andra människor, är lyhörd och bra på att kommunicera. Du är bra på att planera, organisera och prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt – och att planera om när det behövs. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tidigare erfarenheter.

 Avonova erbjuder

Hos oss får du ett utvecklande arbete i ett företag med stor tillväxtkraft i branschen. Din arbetsplats blir på vårt hälsocenter på Mölndalsvägen i Göteborg och vid behov är vi ute hos våra kundföretag. Vi arbetar gentemot olika kundföretag i varierande branscher.

Våra arbetstider är dagtid, vardagar 07.30 - 16.30

Tjänstgöringsgrad 100% (kan diskuteras) och tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning under 6 månader.

Kontaktperson Åsa Englund, konsultledare för företagssköterskor, e-post asa.englund@avonova.se, tel. 010-2526358

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev! Vi arbetar med löpande urval så vi vill att du sänder din ansökan snarast möjligt.

Utdrag ur belastningsregistret samt drogtest kommer att ske i samband med anställning.

Vi är medlemmar i Almega med kollektivavtal med Vårdföretagarna, Vårdförbundet, LSR, Läkarförbundet och Vision.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Avonova Solutions söker Customer Success Manager till Göteborg

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 14
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor. Avonova Solutions tillhör Avonova-koncernen och erbjuder digitala lösningar inom arbetsmiljöfrågor för mindre företag.

 

Är du intresserad av att lära dig mer om försäljning och kundrelationer? Vi är ett företag i stark tillväxt och därmed finns det goda möligheter till att påverka organisationen och vidareutveckla dig själv.  Vi söker en Customer Success Manager som kan stärka våra kundrelationer genom att säkra en optimal onboarding av nya kunder. Du blir kundens första kontaktperson kopplad till leveransen av våra tjänster, och du är därför en viktig representant som ska sätta nivån för vidare samarbete! Som Customer Success Manager ska du känna till innehållet i avtalet och en viktig del i rollen är att samarbeta tätt med leveransteamet och kundcentret för att följa upp kunden på bästa sätt.

Vi letar efter dig som aktivt söker efter utmaningar och är genuint intresserad av kundförhållanden. I vår kultur värdesätter vi drivkraft och positiv attityd och egenskapen att identifiera hur du och andra kan jobba smartare och mer effektivt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

- Säkra en smidig onboarding av nya kunder genom proaktiv kontakt
- Anpassning av programvara för nya kunder
- Skapa goda kundrelationer
- Administrera utskick av kundbrev
- Identifiera nya områden och kunna sätta det i kontext för nyförsäljning/merförsäljning på existerande kundportfölj
- Rapportera/informera internt om kontraktsportföljen
- Bidra till förbättring/effektivisering av driftsmodellen

Du blir en del av en arbetsmiljö med framtidsfokus och utvecklingsmöjligheter. Vi förväntar oss att du är en god relationsbyggare och har lätt för att ta initiativ. Du kommer gå i fronten inom ditt ansvarsområde och vara en naturlig ”go to” person.

 

Personliga egenskaper – eller – lite om dig

För oss är det viktigt att du

- Är målinriktad, strukturerad, resultatorienterad och villig att ta ansvar
- Är öppen, ärlig och tydlig i kontakt med kollegor, partners och kunder
- Har en god samarbets-, kommunikationsförmåga
- Kan prioritera i en hektisk vardag
- Har intresse för kompetensutveckling
- Är en lagspelare som fungerar bra i team och nätverk
- Är initiativrik, beslutsam och serviceminded

 

Kompetenskrav

- God generell IT-kunskap
- Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både muntligt och skriftligt
- Van att använda telefon och dator som arbetsverktyg

 Då detta är en relativt ny avdelning önskar vi att du bor i Göteborg så att du kan vara på plats på kontoret varje dag för att bidra till att skapa en bra arbetsmiljö och bygga kultur. Vi håller till på Mölndalsvägen 95.

Vi rekryterar löpande så vi ber dig inkomma med personligt brev och CV så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marius Haugerud Karlsen på marius.karlsen@avonova.no / +47 97726208.

Utdrag ur belastningsregistret kommer att ske i samband med anställning.

Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna med kollektivavtal med Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision.

 

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Avonova Hälsa söker försäkringsrådgivare/KAM sjukvårdsförsäkring

Försäkringsrådgivare/Försäkringssäljare
Läs mer Jun 10
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor. Avonova Solutions tillhör Avonova-koncernen och erbjuder digitala lösningar inom arbetsmiljöfrågor för mindre företag.

 

Är du en försäkringsrådgivare som är på jakt efter nya utmaningar? Avonova har ett unikt erbjudande och en spännande position inom hälsoområdet.

Avonova erbjuder sedan oktober 2021 sjukvårdsförsäkring och söker flera försäkringsrådgivare till vår säljavdelning.

Vi söker rådgivare som har lätt för att förstå andra människor, som önskar utveckla sig själv som säljare och som ger det lilla extra för att uppnå resultat. Du är empatisk och har lätt för att umgås och förstå människor med olika personlighetstyper. Du har ett säljande sätt och hög arbetsmoral.

Jobbet erbjuder en möjlighet att vara med på en spännande utvecklingsresa. Den rätta kandidaten kommer att ha möjlighet till personlig utveckling och ökat ansvar. Vi har ett unikt erbjudande genom att vi erbjuder både sjukvårdsförsäkring och företagshälsovård från en och samma leverantör till våra kunder. Vi kan verkligen vara företagens hälsopartner!

Vi söker rådgivare som har några års erfarenhet av försäkringsrådgivning. Det är en fördel om du har erfarenhet av företagsmarknaden, men det viktigaste är att du brinner för att hitta rätt försäkringslösningar för kunden.

 

Kvalifikationer och erfarenhet

- Erfarenhet av försäljning och rådgivning med dokumenterade resultat
- Erfarenhet som försäkringsrådgivare
- Erfarenhet av lösningsförsäljning till företag är meriterande

 

Du är en person som

- Kommunicerar väl muntligt och skriftligt
- Är lösningsorienterad och kundorienterad
- Är bra på att lyssna och gillar att umgås med andra människor
- Är resultatfokuserad och har dokumenterade försäljningsresultat från tidigare jobb
- Gillar att jobba med existerande kunder, genomföra rådgivningsmöten och driva försäljningsprocessen
- Gillar att jobba i ett team med utveckling – du blir en del av teamet som jobbar med att etablera Avonovas sjukvårdsförsäkring på marknaden

 

Arbetsuppgifterna består av att

- Delta i segmentering och prospektering bland Avonovas kunder med totalt 1,4 miljoner anställda
- Följa upp utskick till existerande kunder och boka möten.
- Genomföra rådgivningsmöten via telefon/Teams och fysiskt
- Hantera offerter och kontraktsavslut
- Dokumentera hela rådgivningsprocessen i Avonovas CRM-system
- Hantera egen kundportfölj 

Vi erbjuder

- Möjlighet att vara med på en spännande tillväxtresa
- Möjlighet att styra din egen vardag
- Möjlighet att utvecklas och ta ökat ansvar
- Säljträning och vägledning i arbetet med att sälja ett attraktivt erbjudande från ett starkt varumärke
- Konkurrenskraftig fast lön och provision
- Bra pension och försäkringsupplägg
- En energisk och ambitiös arbetsmiljö
- Kollegor med lång erfarenhet inom försäljning
- Vi jobbar tillsammans i team mot ett gemensamt mål där vi hjälper varandra 

 

Ansökan

Vi rekryterar löpande så vi ber dig inkomma med personligt brev och CV så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marius Haugerud Karlsen på marius.karlsen@avonova.no,  +47 97726208.

Utdrag ur belastningsregistret sker i samband med anställning.

Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna med kollektivavtal med Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Avonova Solutions söker säljare/mötesbokare till Avonova Assist i Göteborg

Innesäljare
Läs mer Jul 1
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor. Avonova Solutions tillhör Avonova-koncernen och erbjuder digitala lösningar inom arbetsmiljöfrågor för mindre företag.

 

Avonova Solutions expanderar och har öppnat ett nytt säljkontor i Göteborg – nu söker vi efter framåtlutade säljare/mötesbokare till Avonova Assist! https://www.avonova.com/se/assist

Roll
Som säljare/mötesbokare och med ägarskap för en egen forsäljning, kommer du att vara en viktig del av teamet som säljer Avonova Assist på den svenska marknaden. Avonova Assist är vår nya digitala produkt som erbjuder arbetsgivaren stöd i en rad tjänster inom arbetsmiljö, hälsa och HR. Syftet med Avonova Assist är att bidra till högre medarbetarengagemang, lägre sjukfrånvaro samt bättre produktivitet och lönsamhet. I rollen som mötesbokare rapporterar du till säljchefen i Norge. Så småningom kommer du att rapportera till en teamledare i Göteborg. Är du rätt person och lyckas i din roll, kan det vara du som utvärderas för rollen som teamledare.

Arbetsuppgifter
Din uppgift som säljare/mötesbokare är att kontakta utvalda företag och presentera Avonova Assist, samt att boka in ett uppföljande möte mellan kund och utesäljare som stänger affären.

Du arbetar med telefonen som arbetsverktyg och tar utgångspunkt i vår egenutvecklade säljmetod som du får gedigen upplärning i. Vi har också ett säljträningsprogram som ger dig en bra grund samt påbyggnad inom försäljningspsykologi och försäljningsmetoder.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är duktig på att prata med alla sorters människor, som tycker att arbetsmiljö och hållbarhet är viktigt och som brinner för att skapa resultat. Målinriktad, positiv, flexibel och en stjärna på att bygga relationer gör dig perfekt för rollen. Och är du intresserad av att utvecklas inom säljområdet är det här en unik möjlighet. 

Kompetenskrav
Vi ser gärna att du gillar att sälja och har försäljningserfarenhet. Du är en van att använda olika IT-system och kommunicerar bra på svenska och engelska, i tal och skrift. Kan du norska är det en merit.

Vi erbjuder

- Möjlighet att jobba med ett starkt varumärke.
- En ambitiös och stabil arbetsgivare med långsiktiga målsättningar.
- Introduktion till Avonova och våra produkter genom Avonovaskolan.
- Arbetstid från 8-17 med en timmes lunch. Tjänsten är en heltidstjänst.
- Grundlig upplärning och guidning med möjlighet till vidareutveckling.
- Konkurrenskraftig lön samt en attraktiv provisionslösning.
- Bra pensionsförsäkring.
- Härliga kompetenta kollegor med lång erfarenhet inom sälj.Avslutningsvis
Vår säljavdelning på Avonova Solutions i Norge består för närvarande av drygt 30 personer och vi växer hela tiden. Vårt mål är att bli lika stora i Sverige som i Norge. Just nu söker vi 6 säljare/mötesbokare. Uppstartsfasen kommer att bestå av en längre onboarding-process, med fyra dagar på Avonovaskolan i Larvik, Norge för att lära känna företaget och vår kultur och utbildas i säljteknik av våra säljledare.

Vår kultur och värdegrund är stark, vi har högt i tak – och det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs och känner ett engagemang, vi vill leva som vi lär.

Då detta är en relativt ny avdelning önskar vi att du bor i Göteborg så att du kan vara på plats på kontoret varje dag för att bidra till att skapa en bra arbetsmiljö och bygga kultur. Vi håller till på Mölndalsvägen 95. Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna med kollektivavtal med Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision.

Vi rekryterar löpande, varför vi ber dig inkomma med personligt brev och CV så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marius Haugerud Karlsen på marius.karlsen@avonova.no / +47 97726208.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Avonova Solutions söker fältsäljare till Göteborg

Utesäljare
Läs mer Jul 1
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor. Avonova Solutions tillhör Avonova-koncernen och erbjuder digitala lösningar inom arbetsmiljöfrågor för mindre företag.

 

Rollen som fältsäljare är en del av en växande organisation och hjälper oss att positionera Avonova ännu starkare i Sverige. Som fältsäljare är du ansvarig för säljprocessen från genomförande av kundbesök till avtalsskrivning?med understöd av våra mötesbokare. Vi söker

Vi söker dig som är socialt kompetent, självgående, vill utvecklas vidare som säljare och har viljan att göra ”det lilla extra” för att uppnå resultat. Du drivs av utmaningar och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du brinner för försäljning och digitala lösningar, är en en förtroendeingivande relationsskapare samt målmedveten både vad gäller resultat och personlig utveckling.

Vi jobbar enligt devisen frihet under ansvar vilket innebär att du arbetar på ett strukturerat sätt och planerar din egen tid. Arbetet sker både enskilt och i team och innefattar mycket resor och möten med nya människor. Körkort och tillgång till egen bil är därför en nödvändighet.

Det är viktigt att du lätt kan ta till dig ny kunskap och att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. (Kunskaper i norska är meriterande.)

 

Vi erbjuder

- Möjlighet att jobba med ett starkt varumärke.
- En ambitiös och stabil arbetsgivare med långsiktiga målsättningar.
- Introduktion till Avonova och våra produkter genom Avonovaskolan.
- Arbetstid från 8-17 med en timmes lunch. Tjänsten är en heltidstjänst.
- Grundlig upplärning och guidning med möjlighet till vidareutveckling.
- Konkurrenskraftig lön samt en attraktiv provisionslösning.
- Bra pensionsförsäkring.
- Härliga kompetenta kollegor med lång erfarenhet inom sälj.
- Fina, nya lokaler i Göteborg.

Vår kultur och värdegrund är stark, vi har högt i tak – och det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs och känner ett engagemang, vi vill leva som vi lär.Ansökan 

Vi rekryterar löpande, varför vi ber dig inkomma med personligt brev och CV så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marius Haugerud Karlsen på marius.karlsen@avonova.no / +47 97726208.

Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna med kollektivavtal med Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Avonova Solutions söker fältsäljare till Göteborg

Utesäljare
Läs mer Maj 16
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor. Avonova Solutions tillhör Avonova-koncernen och erbjuder digitala lösningar inom arbetsmiljöfrågor för mindre företag.

 

Rollen som fältsäljare är en del av en växande organisation och hjälper oss att positionera Avonova ännu starkare i Sverige. Som fältsäljare är du ansvarig för säljprocessen från genomförande av kundbesök till avtalsskrivning?med understöd av våra mötesbokare. Vi söker

Vi söker dig som är socialt kompetent, självgående, vill utvecklas vidare som säljare och har viljan att göra ”det lilla extra” för att uppnå resultat. Du drivs av utmaningar och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du brinner för försäljning och digitala lösningar, är en en förtroendeingivande relationsskapare samt målmedveten både vad gäller resultat och personlig utveckling.

Vi jobbar enligt devisen frihet under ansvar vilket innebär att du arbetar på ett strukturerat sätt och planerar din egen tid. Arbetet sker både enskilt och i team och innefattar mycket resor och möten med nya människor. Körkort och tillgång till egen bil är därför en nödvändighet.

Det är viktigt att du lätt kan ta till dig ny kunskap och att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. (Kunskaper i norska är meriterande.)

 

Vi erbjuder

- Möjlighet att jobba med ett starkt varumärke.
- En ambitiös och stabil arbetsgivare med långsiktiga målsättningar.
- Introduktion till Avonova och våra produkter genom Avonovaskolan.
- Arbetstid från 8-17 med en timmes lunch. Tjänsten är en heltidstjänst.
- Grundlig upplärning och guidning med möjlighet till vidareutveckling.
- Konkurrenskraftig lön samt en attraktiv provisionslösning.
- Bra pensionsförsäkring.
- Härliga kompetenta kollegor med lång erfarenhet inom sälj.
- Fina, nya lokaler i Göteborg.

Vår kultur och värdegrund är stark, vi har högt i tak – och det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs och känner ett engagemang, vi vill leva som vi lär.Ansökan 

Vi rekryterar löpande, varför vi ber dig inkomma med personligt brev och CV så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marius Haugerud Karlsen på marius.karlsen@avonova.no / +47 97726208.

Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna med kollektivavtal med Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Avonova Solutions söker säljare/mötesbokare till Avonova Assist i Göteborg

Innesäljare
Läs mer Maj 9
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor. Avonova Solutions tillhör Avonova-koncernen och erbjuder digitala lösningar inom arbetsmiljöfrågor för mindre företag.

 

Avonova Solutions expanderar och har öppnat ett nytt säljkontor i Göteborg – nu söker vi efter framåtlutade säljare/mötesbokare till Avonova Assist! https://www.avonova.com/se/assist

Roll
Som säljare/mötesbokare och med ägarskap för en egen forsäljning, kommer du att vara en viktig del av teamet som säljer Avonova Assist på den svenska marknaden. Avonova Assist är vår nya digitala produkt som erbjuder arbetsgivaren stöd i en rad tjänster inom arbetsmiljö, hälsa och HR. Syftet med Avonova Assist är att bidra till högre medarbetarengagemang, lägre sjukfrånvaro samt bättre produktivitet och lönsamhet. I rollen som mötesbokare rapporterar du till säljchefen i Norge. Så småningom kommer du att rapportera till en teamledare i Göteborg. Är du rätt person och lyckas i din roll, kan det vara du som utvärderas för rollen som teamledare.

Arbetsuppgifter
Din uppgift som säljare/mötesbokare är att kontakta utvalda företag och presentera Avonova Assist, samt att boka in ett uppföljande möte mellan kund och utesäljare som stänger affären.

Du arbetar med telefonen som arbetsverktyg och tar utgångspunkt i vår egenutvecklade säljmetod som du får gedigen upplärning i. Vi har också ett säljträningsprogram som ger dig en bra grund samt påbyggnad inom försäljningspsykologi och försäljningsmetoder.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är duktig på att prata med alla sorters människor, som tycker att arbetsmiljö och hållbarhet är viktigt och som brinner för att skapa resultat. Målinriktad, positiv, flexibel och en stjärna på att bygga relationer gör dig perfekt för rollen. Och är du intresserad av att utvecklas inom säljområdet är det här en unik möjlighet. 

Kompetenskrav
Vi ser gärna att du gillar att sälja och har försäljningserfarenhet. Du är en van att använda olika IT-system och kommunicerar bra på svenska och engelska, i tal och skrift. Kan du norska är det en merit.

Vi erbjuder

- Möjlighet att jobba med ett starkt varumärke.
- En ambitiös och stabil arbetsgivare med långsiktiga målsättningar.
- Introduktion till Avonova och våra produkter genom Avonovaskolan.
- Arbetstid från 8-17 med en timmes lunch. Tjänsten är en heltidstjänst.
- Grundlig upplärning och guidning med möjlighet till vidareutveckling.
- Konkurrenskraftig lön samt en attraktiv provisionslösning.
- Bra pensionsförsäkring.
- Härliga kompetenta kollegor med lång erfarenhet inom sälj.Avslutningsvis
Vår säljavdelning på Avonova Solutions i Norge består för närvarande av drygt 30 personer och vi växer hela tiden. Vårt mål är att bli lika stora i Sverige som i Norge. Just nu söker vi 6 säljare/mötesbokare. Uppstartsfasen kommer att bestå av en längre onboarding-process, med fyra dagar på Avonovaskolan i Larvik, Norge för att lära känna företaget och vår kultur och utbildas i säljteknik av våra säljledare.

Vår kultur och värdegrund är stark, vi har högt i tak – och det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs och känner ett engagemang, vi vill leva som vi lär.

Då detta är en relativt ny avdelning önskar vi att du bor i Göteborg så att du kan vara på plats på kontoret varje dag för att bidra till att skapa en bra arbetsmiljö och bygga kultur. Vi håller till på Mölndalsvägen 95. Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna med kollektivavtal med Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision.

Vi rekryterar löpande, varför vi ber dig inkomma med personligt brev och CV så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marius Haugerud Karlsen på marius.karlsen@avonova.no / +47 97726208.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu