Framtiden i Sverige AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Framtiden i Sverige AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Junior konstruktör till Göteborgs Energy Systems AB

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Jun 11
Konstruktör till GESAB
Har du nyligen tagit examen inom bygg eller maskin och har ett stort tekniskt intresse? Beskrivs du ofta som nyfiken och driven och vill komma in i en spännande bransch där du får lära dig nya saker varje dag? Har du ett intresse för konstruktion och kanske till och med för det marina? GESAB söker nu en skicklig konstruktör för att stärka sitt team!
Om rollen:
Som konstruktör hos oss kommer du att:
•Utforma stålkonstruktioner för värmepannor och avgassystem
•Utföra nödvändiga beräkningar för att säkerställa konstruktionens säkerhet och effektivitet
•Samarbeta med olika externa parter för att granska och säkerställa att konstruktionen uppfyller alla klassningar och krav
Vi söker dig som har:
•Eftergymnasial utbildning inom bygg eller maskin
•Kompetens i Inventor eller AutoCAD
•Flytande engelska, både i tal och skrift
Meriterande kvalifikationer:
•Civilingenjörsutbildning med inriktning mot konstruktion eller marinteknik
•Arbetslivserfarenhet inom det marina eller inom konstruktion
Personligheten är minst lika viktig för denna roll och som person söker vi dig som är driven och nyfiken och som inte är rädd för att ställa frågor och som har ett stort tekniskt intresse. Om GESAB:
GESAB är ett ledande företag inom design och produktion av värmepannor och avgassystem för marina applikationer och i vissa fall mot industri. Vi erbjuder en innovativ och dynamisk arbetsmiljö där du får möjlighet att utvecklas och bidra till företagets framgång.
Villkor
Start: Aug/sep
Placeringsort: Göteborg (på plats)
Arbetstider: Kontorstider (8-17)
Anställningsform: Heltid 100%
Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Ansök nu

Elkonstruktör till NOVA Elkonsult i Göteborg

Elkonstruktör
Läs mer Jun 14
Har du några års erfarenhet av elektriker-arbete och är nu sugen på att testa något nytt, har du intresse för CAD och vill du arbeta i en professionell miljö där noggrannhet är A och O? Passa då på att söka denna utvecklande tjänst hos vår kund.

OM FÖRETAGET
Vår kund är ett konsultbolag med inriktning på konsultarbeten inom el-, tele- och transportteknik mot bygg- och fastighetsmarknaden. Inom bolaget finns en gedigen kompetens och erfarenhet genom mångårig verksamhet inom dessa områden av bolagets grundare och dess anställda.
Mer information om vår kund fås vid intervjutillfälle.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som el-konstruktör hos vår kund kommer du att arbeta som en rit-funktion, din huvudsyssla blir inom CAD där du kommer att konstruera ritningar över el- och telesystem i AutoCAD. Har du kunskaper i Revit och Navisworks eller Solibri värderas detta högt.

DIN PROFIL
Vi söker dig som söker efter nya erfarenheter inom branschen, du har arbetat som elektriker i några år vilket gör att du har en förståelse och känner dig trygg i el-arbeten. Du behöver vara noggrann, kunna juridisk svenska och ha god social kompetens. Vi ser att du har ett genuint intresse för el-konstruktion och CAD och att du lägger stor vikt vid att nå uppsatta mål och att driva ditt arbete framåt.

Skallkrav
Svenska i Tal & Skrift
Utbildad Elektriker
Arbetslivserfarenhet som elektriker
Utbildning inom elkonstruktion

MeriterandeAnnan relevant arbetslivserfarenhet
Erfarenhet av CAD och el-konstruktion

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Enl. överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Omfattning: Heltid, 100 %

Ansök nu

Elkonstruktör sökes till attraktivt konsultbolag!

Elkonstruktör
Läs mer Maj 16
Är du en erfaren elkonstruktör som söker nästa utmaning? Då har du hittat rätt! Vi söker nu dig som vill vara med på en tillväxtresa hos attraktiva Head Energy. Ta chansen och ansök redan idag!

Arbetsuppgifter
I rollen som elkonstruktör så har du varierande arbetsuppgifter som styrs av projekt och uppdrag hos slutkund. Projekten syftar till elkonstruktion kopplat till ny-, om- och tillbyggnationer inom industri och energi - där du ges möjlighet att vara med från förstudie till FAT och SAT.

Exempel på förekommande uppgifter inkluderar att genomföra förstudier och utredningar samt att utföra elektrisk konstruktion och ta fram tekniska specifikationer och ritningar. Det är också viktigt att säkerställa att konstruktionsarbetet sker enligt kundens rutiner och följer gällande normer och standarder. En annan uppgift är att kvalitetssäkra och tekniskt granska konstruktionsarbetet mot den ursprungliga beställningen. Dessutom ingår deltagande i FAT och SAT, utförande av riskbedömningar och riskanalyser, samt att bistå med teknisk support.

Din profil
Vi ser att du som söker är en driven person som trivs i rollen som konsult och i samarbetet med varierande team. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är noggrann i utförandet. Vidare besitter du ett tekniskt intresse och är inte rädd för att lära dig nya tillvägagångssätt i ditt arbete.

Skallkrav:
• Relevant utbildning för området.
• Minst 2 års arbetslivserfarenhet inom elkonstruktion
• Erfarenhet inom någon av de vanligast förekommande programvarorna, t.ex. ELMASTER, EPLAN, ELPROCAD eller liknande
• Svenska och engelska i tal och skrift


Meriterande:
• Tidigare erfarenhet inom service-/industrielektriker, vattenkraft, kärnkraft, vindkraft eller solenergi


Om Head Energy
Head Energy är en pålitlig och effektiv länk mellan skickliga ingenjörer och attraktiva kunder inom Processindustri, Förnybar energi och Produktutveckling.

Deras tekniska bakgrund och omfattande nätverk gör att de kan matcha högkvalificerade och motiverade konsulter med utmanande långsiktiga uppdrag och projekt hos deras kunder.

De ser sina professionella och engagerade medarbetare som Head Energys ambassadörer och ansikte utåt och erbjuder konkurrenskraftig lön, generösa förmåner som till exempel kollektivavtal med tillhörande tjänstepension ITP & försäkringar, fjällstugor och ett väl tilltaget friskvårdsbidrag. De värdesätter ett öppet arbetsklimat med goda relationer, stödjer sina anställda och värnar om en varm företagskultur. Som anställd hos Head Energy har man möjlighet att delta i olika teamaktiviteter, både kompetensbyggande och sociala, med målet att utvecklas, ha trevligt tillsammans och bygga en stark och fin sammanhållning i teamet.

Mer om Head Energy delges på eventuell intervju.


Villkor:
Startdatum: Snarast eller enligt ÖK
Placeringsort: Göteborg och/eller Steungsund/Lysekil
Omfattning: Heltid, 100 %

Ansök nu

Systemingenjör till SAAB i Göteborg

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 16
Vill du arbeta i ett värds ledande företag inom säkerhet och försvar som systemingenjör? Är du en nyfiken och strukturerad systemingenjör och vill starta din karriär på ett företag som finns på över 40 orter och har runt 15 000 anställda i Sverige?

Om tjänsten
Som systemingenjör hos SAAB så behöver man ha god förståelse för systemutveckling då man kommer att serva och felsöka system. Man kommer att arbeta i Jira, Subversion och Doors. Teamet jobbar med trafikledningssystem för flygplatser och flygplatserna kan vara stora som små och finns världen över. Och när man skall testköra ett projekt för en flygplats så gör man det på plats där man t.ex. kan befinna sig i Australien.

Man att ha ett tekniskt ansvar i ett eller flera kundprojekt, såväl nationella som internationella. SAAB levererar till svenska militära flygplatser, men också internationella kunder. Du kommer att ingå i ett team med projektledare och andra tekniska ledare, som tillsammans ges stor tilltro.

Vidare arbetsuppgifter kan vara:
• Dokumentation
• Konfiguration av t.ex. XML filer
• Verifieringsaktiviteter

Vem är du?
För att passa in i detta team som är är ett mindre team så behöver man vara prestigelös och ärlig då det är ett nära samarbete som krävs. Du ska ha ett stort intresse för mjukvara och system och en fallenhet för att lära sig nya saker inom det området. Vidare så ser vi att du är självständig och är van vid att ta dig framåt genom egna sökvägar.

Det är till stor fördel om du gillar att planera och är van att behöva prioritera effektivt. Detta då du och teamet kommer att arbeta i ett eller flera kundprojekt med olika deadlines. Ibland går det kanske inte alltid som man tänkt sig, det är då viktigt att du snabbt kan anpassa dig till förändrade förutsättningar.

Skallkrav:
• Relevant högskole utbildning t.ex. systemvetenskap/datateknik
• B-körkort
• Svenska & engelska i tal och skrift

Om SAAB
Vi tror på en öppen miljö, där allas åsikter och idéer är välkomna, det är en förutsättning för vår framtida utveckling. På Saab ges du möjlighet att påverka din egen karriärutveckling utifrån dina intresseområden.

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos kunden.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Villkor:
Start: Enligt ö.k.
Ort: Göteborg
Befattning: Heltid
Lön: Enligt ö.k.

Ansök nu

Erfaren mekanikkonstruktör till innovativt företag!

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Maj 8
Har du erfarenhet av mekanikkonstruktion och vill utveckla dina kunskaper i ett innovativt företag i tillväxt? Välkommen med din ansökan idag!

Om rollen
Precis i början kommer du att ha en handledare, samt lära dig både om rollen och om företaget. Du arbetar med konstruktion och gör ritningar i Solid works och samarbetar med kollegor i övriga discipliner, såsom process och instrumentation. Det närmaste teamet består av fyra andra mekanikkonstruktörer. Du arbetar både självständigt och i grupp och en typisk vecka beror mycket på var ett projekt befinner sig, men ingen är den andra lik. Kompetens behövs särskilt inom tryckkärlskonstruktion samt konstruktion av roterande delar, det finns mycket kompetens att hämta och lära inhouse.

Din profil
Till den här rollen söker vi dig som är resultatorienterad och driven. Du ser ett egenvärde i att lösa utmaningar och se till att allt fungerar samt anstränger dig gärna för ett gott resultat. Du uppskattar att arbeta tillsammans med dina kollegor och ser deras kunskap som en stor tillgång samt delar gärna med dig av din egen. Du både lyssnar på och delar med dig av dina egna initiativ till dina kollegor, ni arbetar som ett lag mot samma mål. Vi ser även att du är flexibel i ditt sätt, både gällande dina arbetsuppgifter och i förhållande till andra.

Skallkrav
• Ett par års arbetslivserfarenhet inom relevant område (mekanikkonstruktör, tryckkärlskonstruktör eller dylikt)
• Erfarenhet av att arbeta med Solid works
• Engelska och svenska flytande, i tal och skrift

Meriterande
• Utbildning till mekanikkonstruktör eller liknande
• Körkort
• Spanska

Om företaget
Vår kund är ett växande företag som arbetar med utvecklingsprojekt och levererar kompletta förbättringslösningar med ny teknik för processindustrin, huvudsakligen inom biorefining och pulp&paper;. De designar, tillverkar, testkör och monterar sina lösningar samt arbetar kundnära och ofta under sekretess. De är del av en företagsgrupp med besläktade projekt och samarbetar mellan bolagen. Eftersom de gått in i ett par större projekt söker de nu förstärkning inom flera discipliner.

Om oss
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden, ambitionen är sedan att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Augusti eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg och/eller Lerum, resor kan förekomma
Arbetstider: Kontorstider, möjlighet till flex och hybrid
Omfattning: Heltid

Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu

Utvecklare i C++ för hårdvarunära utveckling till banbrytande Minalyze!!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 12
Har du en utbildning inom inbyggda system och vill jobba hårdvarunära i C++? Är du en självgående person med tekniskt intresse som vill jobba med utveckling framåt för Minalyze produkter som analyserar mineraler- och stenprover? Sök tjänsten som utvecklare redan idag!

Om rollen som utvecklare:
I rollen som utvecklare kommer du förbättra och förnya Minalyze scanners genom att jobba med programmering hårdvarunära. Minalyze, som numera är en del av företaget Veracio, analyserar mineral- och stenprover från borrkärnor. De använder en avancerad teknik där de scannar mineraler och sten för att identifiera dess innehåll. Du som utvecklare ska förstå och vara med i framtagande av drivrutiner, utvecklingsprojekt samt support för att bidra till Minalyze genomslag i industrin.

På kontoret i Sävedalen är ni ett team på 7 personer med varierande roller. Det finns andra utvecklare, data scientist och geologer. Ni arbetar nära varandra för att tillsammans hitta lösningar i projekten. Minalyze har hög kompetens hos sina medarbetare och arbetet de gör har gjort dem revolutionerande branschen. Utöver ditt team på kontoret har du även daglig kontakt med resterande team i USA och Australien. Det kan förekomma resor till Alingsås där tillverkningen sker.

Arbetsuppgifter:
•Support för scanners ute på fält.
•Förbättringsprojekt.
•Utvecklingsprojekt för nuvarande scanners.
•Utvecklingsprojekt för framtida scanners.

Denna position erbjuder en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö där du kommer att få möjlighet att växa och utvecklas inom ett tekniskt avancerat område. Din passion för teknik, din förmåga att arbeta självständigt och utforska nya idéer kommer att vara avgörande för din framgång i rollen.

I rollen som utvecklare söker vi dig som har:
Vi söker dig som är en driven utvecklare med minst 1 års erfarenhet och kunskap inom ROS (Robot Operating System). I rollen kommer du att arbeta med att utveckla programvara för inbyggda system och närliggande hårdvara, med fokus på optimering av prestanda och effektivitet. Du kommer vara en del av ett team som arbetar med att säkerställa en sömlös integration mellan mjukvara och maskinvara. Denna position erbjuder en spännande möjlighet att växa och utvecklas inom en tekniskt avancerad miljö med inriktning på robotik och automatisering.

Skallkrav
•YH/högskoleexamen inom programmering, elektronik, mekatronik eller inom annat relevant område.
•Minst 1 års arbetsfarenhet inom C++ utveckling, eller C++ utveckling i annan professionell miljö.
•Kunskap inom ROS.
•Svenska & engelska, tal & skrift.
•Intresse för elektronik så som Arduino, Rasberry Pi eller liknande.

Meriterande
•Kunskap inom gruvindustrin eller geologiska områden.
•Erfarenhet av egna projekt med Arduino eller Raspberry Pi.
•Erfarenhet av webutveckling.
•Körkort B.

Som personen söker vi dig som är självgående men trivs att arbeta i team. Du ser lösningar på problem och tycker det är roligt med varierande arbetsuppgifter. Du bör ha ett intresse för elektronik och vara en nyfiken person som inte är rädd för att fråga dina kollegor om hjälp.

Om Minalyze och Veracio:
Minalyze, som numera är en del av Veracio, är ett internationellt teknikföretag i framkant av digitalisering, analys och visualisering av geologiska prover. Detta företag är banbrytande inom gruvindustrin genom att forma morgondagens prospekteringsprocess som utvecklar och producerar avancerade analytiska instrument för geologisk datainsamling och relaterad programvara för datavisualisering. Veracio tillhandahåller snabba och tillförlitliga elementaranalyser av stora volymer borrprover till prospekterings- och gruvföretag. Detta möjliggörs genom mobila analysinstrument utvecklade för att klara tuffa miljöer. Veracio ökar tillgängligheten till proverna med hjälp av en molnplattform som förbättrar arbetsflöden samt minskar påverkan på miljön.

Om Framtiden AB:
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Veracio.

Rekryteringsprocess:
Låter tjänsten intressant?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Rebecca Anderson via e-post: rebecca.anderson@framtiden.com eller telefonnummer: 076-170 90 76.
Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: telefonintervju, intervju, referenstagning och intervju samt kodtest på plats hos Veracio.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Villkor
Start: Höst 2024, enl. ö. k
Omfattning: Heltid, tillsv.
Arbetstid: Mån-fre, kl.9-18, flex.
Ort: Göteborg.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansök nu

Embedded Developer to JEFF Electronics in Gothenburg

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 3
If you thrive in a dynamic environment, enjoy problem-solving, and have a passion for embedded development, then we have the right position for you! Join JEFF Electronics and be part of a team shaping the future of electronic innovation. Apply now to join a exciting journey!

Established in 1947, JEFF Electronics has been a pioneer in embedded programming and control system design for heat pumps, maintaining a position as a market leader for decades. Following years of close collaboration, they have recently merged with Syntera, an esteemed consultancy specializing in electronics design. This partnership brings together a collective expertise in electronic design, encompassing both hardware and software development and access to a broader range of competencies. Their combined skill sets a broad expertise within embedded systems, microprocessor technology, signal processing, ASIC and FPGA development, and circuit board design –
taking a position as a reliable force in the industry.

Job Description:
As an Embedded Developer at JEFF Electronics, you will belong to a team of 8 other colleagues with long experience in the field and tackle a diverse range of assignments, each presenting unique opportunities for creativity and problem-solving. Whether it's control boards, monitoring systems with diagnostic connectivity, or the replacement of ventilation system filters, to deliver tailored electronics and software solutions.

Working close with clients and helping them succeed by being a key player in their development team is key in this role. This means you will be at the forefront of understanding customer needs, conceptualizing solutions, and delivering both hardware and software that exceed expectations. From initial sketches to final product delivery, you'll be guiding clients through every step of the journey, ensuring their satisfaction and success.

This role offers you a breadth of experience that's unparalleled in the industry. From fine-tuning software for heat pump systems to customizing circuit boards with innovative modifications. Every project presents a chance to expand your expertise and make a meaningful impact!

Who are we looking for?
We seek you who thrive on finding solutions to complex challenges. You're someone who doesn't just identify problems but actively works towards resolving them, thinking creatively to overcome obstacles. We also value individuals who possess a strong sense of purpose and determination. You're not satisfied with surface-level answers; instead, you delve deeper, asking "why" to understand the root of the issue and striving for excellence in every aspect of your work.

Qualifications:
•We are looking for a talented, well-organized person with at least 2+ years of experience within Embedded Development in C/C++
•You have completed a Bachelors or Masters degree in electrical or computer technology
•You are fluent in English, both spoken and written

Good to have:
•You are fluent in Swedish, both spoken and written
•Worked with energy systems or heat pumps in some way previously
•An interest besides work, a hobby project, or knowledge within C#

About us:
We at Framtiden work with both staffing and recruitment, and we want to make a difference in people's lives. We make a difference by helping people find the right job and the right colleague. We are specialists in recruiting the right talent for the right company. Framtiden can be found in seven locations in Sweden and in Oslo.

For this position, you will be employed directly by JEFF Electronics.


Terms:
Start date: By agreement
Location: Gothenburg, Sweden
Working hours: 08:00-17:00
Scope: Full-time

Ansök nu

Junior automationsingenjör till AFRYs talangprogram i Göteborg

Elkonstruktör
Läs mer Jun 3
Tar du examen sommaren 2024? Nu kan du kickstarta din karriär genom en unik möjlighet att varva både teori och praktik. Tillsammans med din arbetsgrupp av nyutexaminerade, ambitiösa kollegor kommer du vara en del av AFRY’s Talangprogram 2024!

Om rollen
I rollen som automationsingenjör kommer du blir en del av Advanced Automation inom AFRY. I rollen kommer du att fokusera på allt från konstruktion av apparatskåp till befintliga system av nybyggnationer och uppförande av helt nya system. Här får du arbeta med spännande projekt genom hela livscykeln, från idé till driftsatt anläggning. Projekten kommer variera från inhouse till ute hos kund. Du kommer även arbeta med idrifttagning och systembeskrivningar, vilken inriktning du får beror delvis på dina intressen och erfarenheter. I rollen kommer du alltid ha en senior elkonstruktör med dig som kommer stötta och hjälpa dig framåt.

Vi söker dig med…
YH/Högskole/Civilingenjör inom elektroteknik/elkonstruktion/mekatronik eller likvärdigtSvenska och engelska i tal och skrift
Kunskaper inom E-plan och/eller elprocad
Körkort B
Meriterande för tjänsten:
Tidigare arbetslivserfarenhet inom industri eller ännu hellre inom elkonstruktion eller liknande
Tekniskt intresse
Vana av att läsa manualer
Talangprogrammet innebär bland annat
Framtidens talangprogram med AFRY Advanced Automation söker dig som har ett stort intresse för teknik, automation, el, elkraft och hållbarhet! Här får du både kompetensutveckling och gemenskap. Programmet är designat för dig som är helt eller relativt nyutexaminerad skall ges goda förutsättningar att växa och trivas i starten av din konsultkarriär hos AFRY.

I talangprogrammet kombinerar du dina spännande konsultuppdrag ute hos kund med utbildning. Dessutom går du programmet tillsammans med personer från Göteborg, Trollhättan, Halmstad, Jönköping och Linköping, en fantastisk möjlighet att bygga ett internt nätverk med personer i samma fas. Du utvecklar både hard skills (exempelvis teknisk kunskap) och soft skills (som självledarskap). Det ingår även gemensamma aktiviteter och digitala fikastunder med de andra deltagarna, samt tillfälle att utbyta erfarenheter med seniora kollegor inom företaget.

Om AFRY
AFRY är ett internationellt teknikkonsultbolag och är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. AFRY har över 19 000 medarbetare och kontor i 50 länder. De är experter inom områdena infrastruktur, industri och energi. De arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer där de har en uttalad strategi inom just hållbarhet och grön omställning.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För tjänsten som automationsingenjör till AFRY’s Talangprogram kommer du under första anställningsåret att vara anställd som konsult via Framtiden. Du kommer sedan ha mycket goda möjligheter att anställas direkt av AFRY.

Villkor
Startdatum: September 2024
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: Kontorstider (8-17)
Omfattning: Heltid
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Junior civilingenjör inom elektroteknik till fordonsindustrin!

Civilingenjör, kvalitet, elektronik
Läs mer Maj 22
Är du kreativ när det gäller att lösa tekniska problem och gillar att regelbundet lära dig och utöka din kunskap? Har du eller tar du snart masterexamen inom elektroteknik eller liknande utbildning? Vill du ha en pålitlig arbetsgivare och arbeta nära det lokala och internationella teamet av ingenjörer och experter? Då passar du perfekt hos dSpace!

Om rollen hos dSPACE
dSPACE jobbar som ett kompetensföretag snarare än ett konsultföretag. Fokus ligger på vad kunden vill ha för kompetens och lösning snarare än en person till varje uppdrag och kund vilket innebär att dina arbetsuppgifter blir varierande och givande. Du är med i flera projekt och jobbar nära dina kollegor för att hitta den bästa möjliga lösning till kund, mycket inom inbyggda system. En stor del av arbetet innebär att hjälpa kunden att klargöra vilket problem de har. Därefter sker arbetet tillsammans med andra kunniga kollegor för att ta fram en passande lösning. Detta jobb innebär mycket problemlösning och analytisk förmåga både inom mjukvara och hårdvara. Utöver det behöver du ha stor kännedom vad det finns för möjligheter på lösningar utifrån dSPACEs produkter, vilket du får hjälp med från seniora kollegor.

Exempel på arbetsuppgifter:
•Rådgivning till kunden om den bästa tekniska lösningen samt utvecklingsförslag i pågående processer.
•Skapande, anpassning och presentation av demos (både hårdvara och mjukvara) för nya och befintliga kunder.
•Arbete med kundprojekt, tillämpning av ”dSPACE toolchain”.
•Support för nya och befintliga kunder.
•Deltagande i interna utbildningar och hålla dig uppdaterad om våra verktyg, exempelvis nya funktioner, ny release på mjukvara eller ny hårdvara.
•Samla feedback om våra verktyg och insikt i kundprocesser genom nära kontakt med kunder.
dSPACE har lång erfarenhet i branschen och är ett team som jobbar nära varandra för att fortsätta utvecklas. Kontoret ligger i centrala Göteborg och det förekommer även att åka ut till kund runtom Göteborg med omnejd. Det kan även förekomma att åka till Tyskland för att träffa leverantören och utvecklarna. Teamet på dSPACE är ett starkt team som hjälps åt, du kommer få stöttning för att komma in i arbetet och arbetsuppgifterna. Som anställd på dSPACE kommer du även erbjudas regelbundna interna utbildningar för att fördjupa dina kunskaper inom branschen samt utbudet på dSPACE.

Din profil
För att axla denna roll behöver du trivas med att ha en kommunikativ och bred roll. Du jobbar nära dina kollegor och kunder med flera olika projekt. Är du nyexad är det här ett jobb där du får möjlighet att bibehålla din bredd av kunskap och jobba med projekt inom flera inriktningar.

Skallkrav
•Snart eller färdig masterexamen inom elektroteknik, mekatronik, teknisk fysik eller liknande.
•Är villig att resa till kunder och kollegor.
•Flytande i svenska & engelska, tal och skrift.

Meriterande
•Erfarenhet eller intresse inom: hårdvara i slinga (HIL), mjukvara i slinga (SIL), inbyggda system, programmering, modellutveckling, mekatronik, realtidssystem, bussnätverk, I/O och modellportar.
•Allmän förståelse för fordonssystem och styrenheter (ECU).

Vi lägger stor vikt på din personlighet. Du behöver vara social och kommunikativ, både med kollegor och kunder. Du gillar att vara kreativ i dina tekniska lösningar och ha ett brinnande intresse för problemlösning.

Om dSPACE
dSPACE som arbetsgivare erbjuder tekniskt utmanande arbete, möjligheter till personlig och professionell utveckling samt en dynamisk och innovativ arbetsmiljö. dSPACE är inte bara en eftertraktad utvecklingspartner inom fordonsteknik, utan även inom aerospace och industrial automation. dSPACE är en pionjär inom utveckling av fordons- och systemteknik. De erbjuder möjligheten att arbeta med spännande projekt och den senaste tekniken. Med deras fokus på autonom körning och elektrifiering är dSPACE en plats där du kan vara med och forma framtidens mobilitet. Utöver fordonsutveckling är dSPACE involverade i rymd- och automationsprojekt, främst nere i Tyskland. dSPACE är känt för sitt samarbete och sin starka teamanda med möjligheter att växa inom hela koncernen. Att arbeta här innebär att vara en del av ett engagerat och kompetent team. Med deras globala närvaro och olika projekt finns det gott om möjligheter att växa och utvecklas inom företaget.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du att bli direktanställd hos dSPACE.

Rekryteringsprocess
Låter tjänsten intressant?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Rebecca Anderson via e-post: rebecca.anderson@framtiden.com
Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: telefonintervju, intervju, referenstagning, intervju på plats hos dSPACE samt andraintervju och presentation på dSPACE.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Villkor
Start: Aug. 2024.
Arbetstider: 08:00-17:00, flex
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Göteborg

Ansök nu

Junior mjukvaruutvecklare till spännande uppdrag inom 5G-teknik

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Maj 28
Är du en nyfiken och entusiastisk mjukvaruutvecklare med intresse för 5G-teknik? Vill du vara en del av ett innovativt team som arbetar med avancerade inbyggda realtidssystem? Vi söker dig i starten av din karriär som brinner för teknik och programmering och vill vara med och utveckla framtidens kommunikationssystem.

Om rollen
Som mjukvaruutvecklare kommer du att arbeta i ett agilt team där ni tillsammans tar ansvar för hela produktutvecklingscykeln – från systemering och design till omfattande testning. Teamet har en bred kompetens och samarbetar nära med andra utvecklare, kravställare och testare för att säkerställa högsta kvalitet. Ni arbetar med 5G-kommunikationens kritiska komponenter och följer en agil metodik med dagliga stand-up möten och treveckors sprintar.

Din arbetsdag startar med ett daily scrum-möte där ni diskuterar framsteg, planerar kommande uppgifter och identifierar eventuella utmaningar. Dina ansvarsområden kommer att inkludera implementation, tester och systemering, samt att arbeta med krav inom Scrum och att designa och implementera mjukvara. Du använder språk som C, C++ och Java, samt verktyg som Matlab och Git.

Om dig
Vi söker dig som har en civil- eller högskoleingenjörsexamen inom ett relevant område och ett genuint intresse för teknik. Du trivs med att arbeta i team, där samarbete och delad kunskap är centralt för att nå gemensamma mål. Du är nyfiken, proaktiv och älskar att lära dig nya saker. Du är också en lagspelare med stark problemlösningsförmåga. Som konsult är du vår ambassadör hos kunderna, vilket gör din personlighet och förmåga att bygga relationer extra viktig.

Skallkrav för tjänsten
• Civil- eller högskoleingenjörsexamen med relevant inriktning
• Starka kunskaper i C/C++
• Stort intresse för programmering
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande för tjänsten
• Erfarenhet av programmering i Java och Python
• Kunskap i verktyg som Matlab och Git

Om Combitech
Combitech erbjuder innovativa och hållbara lösningar inom bland annat försvars-, säkerhets- och industrisektorn. Med över 2000 experter i Norden och en stark närvaro på den internationella marknaden, är Combitech engagerade i att skapa framtidens teknologier. Deras tjänster sträcker sig från systemutveckling och digitalisering till säkerhetslösningar och miljöteknik. På Combitech arbetar de nära kunderna för att stärka deras konkurrenskraft och bidra till en tryggare och mer hållbar värld.

På Combitech får man ta del av interna utbildningar, inklusive kursveckor två gånger per år för personlig och professionell utveckling, samt nätverkande med kollegor från hela Sverige. Combitech värnar om balans mellan arbete och privatliv och satsar på sina medarbetare, som utgör kärnan i verksamheten.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Augusti 2024
Omfattning: Heltid 100%
Arbetstider: 8-17
Placeringsort: Göteborg

Ansök nu

Junior projektledare inom konstruktion till SAAB

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Maj 24
Vill du påverka och göra skillnad på riktigt? Är du en fena på struktur och har ett stort tekniskt intresse? Då är detta en roll för dig.
Som junior projektledare hos SAAB kommer du att arbeta nära konstruktörerna och organisera all data och dokumentation under hela produktutvecklingsfasen. Det kommer att innebära både nya produkter och eftermarknad.
Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:
Hantera ärenden relaterade till konfigurationsstyrning och lära andra om detta område.
Följa upp förändringsförslag och se till att dokumentationen är klar i tid.
Hjälpa till att förbättra våra arbetsmetoder tillsammans med dina kollegor.
Arbeta med både långsiktiga och kortsiktiga planer för konfigurationsstyrning.
Stödja vår utvecklingsavdelning med frågor om konfigurationsstyrning.
Du kommer att bidra till att de krav som ställs på SAAB som designorganisation efterlevs och delta i diskussioner för att kontinuerligt hitta nya lösningar.
Din profil Vi söker dig som gillar att arbeta med komplexa frågor och tycker om att hitta lösningar på ett strukturerat sätt. Du är noggrann och sätter kvalitet först i ditt arbete. Du lär dig snabbt nya saker och är inte rädd för att ställa frågor. Vi värdesätter en prestigelös inställning. Du har god kommunikationsförmåga och lyssnar aktivt på andra. Erfarenhet från försvarsindustrin är meriterande men inget krav.
För att lyckas i rollen ser vi helst att du har:
En högskoleingenjörsutbildning alternativt civilingenjörsutbildning inom maskin. mekanik eller likvärdigt
Grundläggande förståelse för produktlivscykler
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För vissa befattningar kan det krävas visst medborgarskap. Mer information om kunden ges vid intervjutillfälle.

Villkor
Placeringsort: Göteborg (på plats)
Anställningsform: Heltid
Start: Aug/Sep
Arbetstider: Kontorstider

Ansök nu

Datasamordnare till Granitor Systems

PC-koordinator
Läs mer Jun 3
Datasamordnare till Granitor Systems AB i Göteborg

Letar du efter ett jobb där du får ta stort ansvar och samtidigt ges utrymme att utveckla det ansvaret? Motiveras du av att jobba med människor och av att nå resultat tillsammans med ditt team? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Framtiden AB en datasamordnare till Granitor Systems ABs verksamhet i Göteborg.

I rollen ingår ansvar för projekt- och produktionsplanering och administrativa arbetet kring projekten samt samla in och strukturera upp data. Vill du vara med på Granitor Systems ABs resa? Välkommen med din ansökan till oss på Framtiden AB!

Om jobbet som datasamordnare
I rollen som datasamordnare ansvarar du för att sitta med på olika möten inom projekten och anteckna samt koordinera mellan olika parter och hålla koll på avtal. Något som är extra roligt med den här rollen är att det också ingår att sitta i företagets system.


Är du rätt för rollen som datasamordnare?
Till uppdraget hos Granitor Systems AB söker vi dig som har teknisk eftergymnasial utbildning. Dessutom har du goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift, god datorvana och B-körkort.

Det är meriterande om du har tekniskt intresse och snabblärd i olika datorsystem.
För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du kan ta egna initiativ och att du . Det är också viktigt att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda och att du har ett stort driv.

Om Granitor Systems AB och uppdraget
Granitor har idag ett kontrakt med Trafikverket inom projekt Västlänken i Göteborg. Ett projekt som kommer pågå till troligtvis 2026. Där Granitors uppgifter är att ta fram ett anläggningsövergripande (AÖ) gränssnitt som hanterar kommunikation mellan olika system och stationer. Detta arbetet innebär mycket informationsutbyte mellan olika intressenter vilket i sin tur innebär att man behöver tillsätta en Datasamordnare som kan dokumentera och samordna information.
Intresserad?
För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta personalansvarig Lina Lindroth via e-post: lina.lindroth@framtiden.com eller telefonnummer: 072-282 69 70.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!
Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrigt
Placeringsort: Göteborg
Typ av anställning: tillsvidareanställning med sex månaders provanställning
Tillsättning: Omgående
Arbetstider: KontorstiderOm Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du att i inledande period att vara anställd som konsult via Framtiden för att därefter övergå i en anställning ute hos kund, förutsatt att alla parter är överens.

Ansök nu

Simuleringsingenjör till TECHNIA AB

Civilingenjör, el-tele
Läs mer Maj 17
Junior Simuleringsingenjör till TECHNIA
Är du (snart) nyutexaminerad civilingenjör inom elektroteknik eller teknisk fysik med ett brinnande intresse för elektromagnetisk kompatibilitet (EMC) och simuleringar? Vill du vara med och utveckla avancerade programvarulösningar inom simulering och beräkningar för antenner? Då kan denna spännande tjänst på TECHNIA vara något för dig! Vi söker nu en junior simuleringsingenjör som vill växa och utvecklas tillsammans med oss.
Om rollen
Som junior simuleringsingenjör på TECHNIA kommer du att spela en viktig roll i utvecklingen av deras programvara för simulering och beräkningar för antenner. Du kommer att arbeta nära våra erfarna ingenjörer och få möjlighet att hantera supportärenden, lösa komplexa problem och på sikt kanske till och med utbilda våra kunder i systemet. Din roll innebär en dynamisk arbetsmiljö där du ständigt får utvecklas och utmanas tekniskt.
Om företaget
TECHNIA är ett ledande företag inom avancerade programvarulösningar för industriella tillämpningar. Vi erbjuder innovativa och hållbara lösningar som hjälper våra kunder att optimera sina produktionsprocesser. Vår företagskultur präglas av samarbete, kontinuerligt lärande och strävan efter excellens. Hos oss får du möjligheten att arbeta i en inspirerande miljö med kompetenta och engagerade kollegor.
Skallkrav
Civilingenjörsexamen inom elektroteknik eller teknisk fysik.
Specialisering eller masterinriktning inom EMC, mikrovågor eller liknande område.
Starkt intresse för elektromagnetisk kompatibilitet/microvågor eller simuleringar
Svenska och Engelska flytande i tal och skrift
Meriterande
Erfarenhet från en liknande roll inom EMC, antennteknik eller simuleringsprogramvara.
Kunskaper i relevanta simuleringsverktyg och programvaror
Personliga egenskaper
Personligheten är avgörande till denna roll och vi söker dig som är nyfiken på att lära dig nya saker och därför också är lyhörd. Vi tror dessutom att du är pedagogisk och ödmjuk!
Villkor
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: Kontorstider
Start: Aug/Sep
Anställningsform: Heltid 100%


Välkommen med din ansökan och bli en del av TECHNIAS framgångsresa!

Ansök nu

Junior mjukvaruutvecklare till CaptureInnovation

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Maj 2
Tar du examen till våren 2024 och vill hitta ett jobb där du får testa på att jobba inom flera snabbväxande branscher och samtidigt bli en del av ett härligt gäng på ett nytänkande bolag?

Nu söker vi efter CaptureInnovations nya stjärna inom mjukvaruutveckling! Vill du in i en verksamhet som drivs av trivsel, utveckling och humanism? Vill du hitta en arbetsplats där din kreativitet tas till vara och som ger dig möjlighet till utveckling? Nu finns möjligheten att bli en del av CaptureInnovations framgångssaga så tveka inte att söka!

OM FÖRETAGET
Vår kund är ett innovativt företag som arbetar med allt som har med mjukvara att göra. De formar sin organisation utefter sina utvecklare, deras behov, kompetens och mål. De verkar inom olika branscher så som automotive, telekom, energi, medtech, IT, Industri och den offentliga sektorn. Du får själv välja vilken bransch som intresserar dig mest och därefter få chans att sätta dig in i den ordentligt.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som mjukvaruutvecklare på Captureinnovation kommer du att arbeta med projekt som passar din kompetens och ditt intresse, vad det kan tänkas vara kommer du tillsammans med en mentor komma fram till, du kommer att arbeta ute hos kund men utan att tappa tillhörigheten med Captureinnovation. De olika branscherna som erbjuds är bland annat telekom, med-tech, energi och automotive.

DIN PROFIL
Vi önskar att du är en person som avslutat sin högskoleutbildning inom datateknik/mekatronik eller likvärdigt. Du är en driven och engagerad person som gillar tanken på att få vara med och påverka, samverka och arbeta i en miljö som präglas av laganda. För att trivas i rollen och i gänget behöver du ha ett brinnande intresse för mjukvaruutveckling inom backend, gärna sedan yngre år och gärna med sidoprojekt. Kanske har du varit aktiv i någon tech-förening? Det tillsammans med en fallenhet för problemlösning och en kreativ personlighet så kommer du matcha det vi söker.

Skallkrav
Svenska i Tal & Skrift
En kandidatexamen, eller master inom Datateknik, elektro & IT
C# eller/och .NET och/eller C++

Meriterande
Arbetslivserfarenhet inom mjukvaruutveckling

OM OSS
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. För denna tjänst är blir man anställd direkt hos kund.

VILLKOR
Startdatum: Augusti/Sep eller enl överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Omfattning: Heltid, 100 %

Ansök nu

Processingenjör sökes till attraktivt konsultbolag!

Processingenjör, elkraft
Läs mer Maj 23
Är du en erfaren processingenjör som brinner för processer, förbättringar och effektivisering? Då har du hittat rätt! Head Energy befinner sig i en expansiv fas och utökar nu verksamheten i Västra Götaland. Vi söker dig som vill vara med på tillväxtresan - ta chansen och ansök redan idag!

Arbetsuppgifter
I rollen som processingenjör kommer du att ha varierande arbetsuppgifter styrda av projekt och uppdrag hos våra kunder. Projekten omfattar både små och stora investeringsprojekt inom process- och energiindustrin, där du ges möjlighet att vara med från förstudie till genomförande. Du stödjer projekt genom självständigt arbete och grupparbete, driver arbetet kring den processtekniska lösningen och arbetar med processdesign av ny- och ombyggnationer.

Uppgifterna inkluderar termodynamiska beräkningar, dimensionering av utrustningar, tryckfall- och flödesberäkningar, framtagning av tekniska kravställningar och kalkyler, design av flödesdiagram, framställning av funktionsbeskrivningar samt hantering av leverantörskontakter.

Din profil
Vi ser att du som söker är en driven person som trivs i rollen som konsult och i samarbetet med varierande team. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är noggrann i utförandet. Vidare besitter du ett tekniskt intresse och är inte rädd för att lära dig nya tillvägagångssätt i ditt arbete. Du har förmåga att arbeta med flera projekt parallellt och besitter mycket god kunskap inom processäkerhet och riskhantering.

Skallkrav
• Relevant utbildning för området
• Minst 2 års arbetslivserfarenhet inom processindustrin
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande
• Erfarenhet med dimensionering av processutrustningar

Om Head Energy
Head Energy är en pålitlig och effektiv länk mellan skickliga ingenjörer och attraktiva kunder inom Processindustri, Förnybar energi och Produktutveckling.

Deras tekniska bakgrund och omfattande nätverk gör att de kan matcha högkvalificerade och motiverade konsulter med utmanande långsiktiga uppdrag och projekt hos deras kunder.

De ser sina professionella och engagerade medarbetare som Head Energys ambassadörer och ansikte utåt och erbjuder konkurrenskraftig lön, generösa förmåner som till exempel kollektivavtal med tillhörande tjänstepension ITP & försäkringar, fjällstugor och ett väl tilltaget friskvårdsbidrag. De värdesätter ett öppet arbetsklimat med goda relationer, stödjer sina anställda och värnar om en varm företagskultur. Som anställd hos Head Energy har man möjlighet att delta i olika teamaktiviteter, både kompetensbyggande och sociala, med målet att utvecklas, ha trevligt tillsammans och bygga en stark och fin sammanhållning i teamet.

Mer om Head Energy delges på eventuell intervju.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Villkor
Startdatum: Snarast eller enligt ÖK
Placeringsort: Göteborg och/eller Steungsund/Lysekil
Omfattning: Heltid, 100%

Ansök nu

Mekatronikingenjör till attraktiva Husqvarna AB

Systemansvarig
Läs mer Maj 23
Har du utbildning inom mekatronik och vill bli en del av Husqvarnas team för att utveckla deras maskiner? Är du en person som gillar att meka och vill jobba både på kontor och praktiskt med att bygga prototyper och hands on? Då är detta jobbet för dig! Nu söker vi en mekatronikingenjör som vill jobba med utveckling och kvalitetssäkring av Husqvarnas industrimaskiner på avdelningen Concrete Surface and floors, CFS!

Om rollen som mekatronikingenjör
För att trivas i rollen som mekatronikingenjör behöver du känna dig trygg med att ha en övergripande roll för både mjukvara och hårdvara. Du kommer ingå i den avdelning som jobbar med industridammsugare, där projekten kan handla om produktvård, produktunderhåll samt utveckling.

Exempel på arbetsuppgifter:
•R&D-projekt där du arbetar tillsammans med lead-ingenjör, mek-ingenjör och testingenjör.
•Valideringsarbete.
•Förstå och felsöka mjukvara.
•Arbeta med integration för mjukvara, PCB, kablage och mekaniska komponenter.
•Utvecklingsprojekt, hands on, skriva egen kod och testa produkten för att utvärdera funktioner och säkerställa utvecklingsmöjligheter.

I rollen som mekatronikingenjör söker vi dig med:
För att axla rollen som mekatronikingenjör behöver du har en bred kunskap inom mjukvara och hårdvara. Du behöver ha en teknisk utbildning inom mekanik eller mekatronik med ett mjukvaruintresse. Vi lägger stor vikt på din personlighet. Du behöver vara social, kommunikativ och nyfiken. Du behöver trivas med att ha en bred roll med varierande arbetsuppgifter.

Skallkrav
•Kandidat-, master eller YH-examen inom mekatronik eller liknande utbildning
•Engelska & svenska, flytande i tal & skrift
•Kunskap i Catia eller annat 3d-verktyg
•Programmeringskunskap

Meriterande
•Körkort B

Om Husqvarna AB
Husqvarna Construction jobbar med maskiner som används i industrier för betong, sten och kakel. De ingår i Husqvarna Group och inriktar sig på att skapa produkter som underlättar vid borrning och bearbetning av hårda material med hjälp av exempelvis diamantverktyg. I detta företag finns det många utvecklingsmöjligheter.

Husqvarna AB värnar om sin personal och som mekatronikingenjör är du en del av teamet, både arbetsmässigt men också för de roliga aktiviteter som anordnas! De har gemensamma aktiviteter så som träning, innebandy, beachvolleyboll och cirkelträning. Är du en friluftsare som hellre vill vara med på en gemensam lunch ute i naturen med stormkök finns även det. Förutom gemensamma aktiviteter ges även möjlighet att använda verkstaden för att meka själv med egna projekt samt låna hem maskiner och verktyg.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Husqvarna AB.

Rekryteringsprocess
Låter tjänsten intressant?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Rebecca Anderson via e-post: rebecca.anderson@framtiden.com. Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: telefonintervju, intervju, referenstagning och intervju på plats hos Husqvarna AB.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Villkor
Start: enl. ö.k.
Omfattning: Heltid, tillsv.
Arbetstid: Kontorstider 8-17, flex.
Ort: Göteborg.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansök nu

Projektplanerare inom produktion till SAAB i Göteborg!

GIS-samordnare
Läs mer Maj 21
Är du driven, ansvarsfull och kommunikativ som vill arbeta i en bred roll? Har du en examen inom logistik, industriell ekonomi, produktion eller annat tekniskt område? Nu söker vi dig som vill bli SAABs nya projektplanerare inom produktion!

Om rollen som projektplanerare
Sourcing & Production Gothenburg är en leveransenhet som består av cirka 400 anställda, där alla Radar Solutions inköp och leveranser är samlade i en organisatorisk enhet. Som projektplanerare kommer du att vara en del av projektteamet inom Sourcing and Production och arbeta med utveckling, inköp, projektledning och produktion. Du kommer att ansvara för att övervaka och planera inköp och tillverkning enligt projektscheman. Det kan exempelvis vara att en kunds produkt som gått sönder där du hjälper till så kunden får en ny. Det kan även vara att se över möjlighet att hitta en ny leverantör eller se över miljökrav.

Som projektplanerare får du stöttning från din delprojektledare som du också uppdaterar till hur processer och projekt går. Ditt arbete innefattar till stor del kommunikation och uppföljning med flera olika team och grupper utöver den kontinuerliga kontakten du har med delprojektledaren. Resor både inrikes och utrikes kan förekomma i tjänsten.

Som projektplanerare kommer du:
•Säkerställa materialförsörjning i tid för orderstart i produktionen.
•Administrativt arbete.
•Ansvar för ändringsorder.
•Rapportera planeringsstatus.

I rollen som projektplanerare söker vi dig med
För att axla rollen som projektplanerare behöver du ha ett genuint tekniskt intresse utöver skallkraven nedan. Du behöver vara kommunikativ, driven och strukturerad. Du trivs i en roll med många bollar i luften och att arbeta lösningsorienterat. Det är viktigt att du ska kunna arbeta strukturerat och noggrant. Som projektplanerare behöver du även ha en god samarbetsförmåga och kunna vara effektiv.

Skallkrav
•Tidigare arbetserfarenhet i en liknande roll.
•Kandidat- eller masterexamen inom teknik, exempelvis maskinteknik, industriell ekonomi, logistik, produktionsteknik eller liknande område.
•Svenska & engelska, flytande i tal & skrift.
Meriterande
•Tidigare arbetserfarenhet inom produktion och/eller materialplanering.
•Tidigare erfarenhet i Antura och/eller IFS/MPS-liknande system.
Om Saab AB
SAAB är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med en bestående mission: att hjälpa nationer att hålla sina medborgare och samhället säkra. Med stöd av sina 22 000 talangfulla medarbetare driver Saab ständigt gränserna för teknik för att skapa en tryggare och mer hållbar värld. Företaget designar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, kommando och kontroll, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige och har stora verksamheter över hela världen.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos SAAB AB.

Rekryteringsprocess
Låter tjänsten intressant?
För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Rebecca Anderson via e-post: rebecca.anderson@framtiden.com. Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: telefonintervju, intervju, referenstagning och intervju på plats hos Saab AB samt säkerhetsprövning. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Villkor
Start: enl. ö.k.
Omfattning: Heltid, tillsv.
Arbetstid: Kontorstider 8-17, flex.
Ort: Göteborg.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansök nu

Junior CAD-konstruktör till spännande uppdrag inom fordonsindustrin

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Maj 16
Nu söker vi efter en engagerad och kreativ person med en passion för teknik och konstruktion för att ansluta sig till vårt team! I denna roll kommer du att vara ansvarig för att konstruera olika typer av utrustning för montering inom fordonsindustrin. Om du är nyfiken, entusiastisk och trivs i en prestigelös och samarbetsvillig miljö, är detta möjligheten för dig!

Om rollen
Som CAD-konstruktör kommer du att vara ansvarig för att konstruera olika typer av utrustning för montering inom fordonsindustrin. Det kan innebära allt från enklare guidningsverktyg till mer komplexa lyftverktyg och systemkomponenter. Du kommer att samarbeta nära produktionsteamet för att förstå deras behov och ta fram lösningar som möter kraven. Efter att ha tagit fram ritningar och fått godkännande går du vidare till tillverkning och testning av prototyper i nära samarbete med andra teammedlemmar.

Om dig
Vi söker en person som inte bara besitter den tekniska kompetensen utan även de personliga egenskaperna som krävs för att trivas i rollen. Din samarbetsvilja och förmåga att kommunicera öppet och respektfullt med dina kollegor är av avgörande betydelse. Du är inte rädd för att ta itu med utmaningar och har en positiv inställning till att lösa problem tillsammans med ditt team. Vidare kännetecknas du av ett passionerat intresse för teknik och konstruktion, vilket även avspeglas i ditt intresse av att mecka och utforska olika tekniska projekt.

Skallkrav för tjänsten
• Eftergymnasial utbildning inom CAD, mekatronik eller annan utbildning som anses relevant
• Erfarenhet av CAD och CATIA V5
• Erfarenhet av praktisk verksamhet samt hands-on arbete
• Goda kunskaper i svenska och engelska

Meriterande för tjänsten
• Körkort B

Om AFRY
AFRY är ett teknikkonsultbolag som finns på flera ställen i Sverige och även globalt med ca 19 000 anställda. AFRY har flera olika affärsområden inom industri och har många kunder både stora som små. AFRY är en sammanslagning mellan ÅF och finska konsultbolaget Pöyri år 2019 och blev då AFRY. Mer information om vår kund fås vid intervjutillfälle.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Juni 2024
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Kontorstider (8-17)
Placeringsort: Göteborg

Ansök nu

Rörkonstruktör till Sweco i Luleå!

Civilingenjör, maskin
Läs mer Maj 21
Har du utbildningsbakgrund från maskin eller mekanik samt erfarenheter från rörkonstruktion? Har du även ett genuint tekniskt intresse och vill arbete i Sveriges största industrisatsning? Då är det dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter
Som Rörkonstruktör hos Sweco kommer du att ansvara för konstruktion och projektering av olika rörsystem, inklusive pumpar, ventiler och annan maskinutrustning. Du kommer att arbeta nära kommunala anläggningar men även mot större privata processindustrier.

Ditt arbete som Rörkonstruktör innefattar att lösa specifika problem genom att skapa nya lösningar baserade på processdesignerns analyser. Du kommer att delta i teamarbete för ombyggnationer, förbättringsarbete och entreprenader i olika projekt, främst inom reningsverk, vattenverk, pumpstationer och industriella vattenanläggningar. Här är din huvudsakliga uppgift projektering och konstruktion i Plant 3D, där du skapar ritningar och planer för maskinutrustning och anläggningar.

Här erbjuds du chansen att delta i ett spännande och tekniskt krävande projekt i Sveriges största industriella satsning. Att arbeta med Sweco, ledande inom vatten i Sverige, och andra ledande experter inom olika områden, kan du bidra till att göra detta till verklighet!

Din profil
För att trivas i rollen som rörkonstruktör hos vår kund bör du förutom att tycka om konstruktion, även vara kommunikativ, målinriktad samt ha en strävan efter att utvecklas inom ditt yrke. Vi söker dig som har 2 års erfarenhet inom området sam minst en YH-utbildning inom konstruktion.

Skallkrav:

•Eftergymnasial utbildning inom maskin eller mekanik
•2 års erfarenhet som konstruktör av rör i Plant3D
•Svenska och engelska i tal och skrift

Om Sweco
Sweco arbetar med att planera och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av deras arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa erbjuder de sina kunder rätt kompentens för varje sammanhang. De genomför uppdrag i 70 länder varje år och är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur.

Mer information om Sweco fås vid intervjutillfälle!

Om Framtiden
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Sweco.

Rekryteringsprocessen
För det här jobbet består rekryteringsprocessen för dig som kandidat av följande steg: telefonintervju, intervju med rekryterare, referenstagning, en intervju med avdelningschef på Sweco.

För att söka tjänsten skickar du in CV via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Joakim Borglin via e-post joakim@framtiden.com.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Boden eller Luleå men viss möjlighet att sitta i Jokkmokk, Piteå och Skellefteå
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: Heltid, 100 %

Ansök nu

PLM-konsult till företag i framkant!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 20
Vill du jobba med PLM-processer med basen i en liten organisation, med några av våra största företag som kunder? Om du även är strukturerad i ditt sätt och uppskattar att arbeta med olika människor i din vardag så ska du söka tjänsten som PLM-konsult idag!

Om rollen
I rollen som PLM-konsult ingår du i ett team verksamma inom IT, med fokus på PLM-utveckling. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att försöka tyda verksamhetens behov, samt identifiera och föreslå förbättringar för att i slutänden uppfylla användarens förväntan. Du agerar som en brygga mellan olika grupper där din uppgift är att identifiera, samt säkerställa att uppsatta krav från verksamheten kan tydas av såväl företag, IT som utvecklingsteamet. Du har många kontaktytor såväl externt som internt där du arbetar tätt med IT-arkitekter och utvecklingsteam som alla verkar inom PLM-området.

Din profil
För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du trivs med olika typer av människor, du jobbar nära både interna och externa kollegor och har inga problem med att kommunicera dina synpunkter. Vidare är du strukturerad och van vid skarpa deadlines. I processerna du kommer att arbeta med finns flera olika tillvägagångssätt och du kommer att hantera mycket information. Du är nyfiken, driven och resultatorienterad, van vid att föra dina uppgifter framåt.

Skallkrav
• Eftergymnasial utbildning inom exempelvis data- eller systemvetenskap, maskin eller annan utbildning vi anser likvärdig
• Svenska och engelska flytande, i tal och skrift

Meriterande
• Erfarenhet av CAD
• B-körkort
• PLM-kunskaper
• Tidigare arbete med liknande utvecklingsprocesser

Om företaget
Sypher Consulting är ett mindre konsultbolag men väletablerade hos sina många kunder som är till storlek, giganter i Göteborg. Sypher besitter 20 års erfarenhet och är verksamma inom verksamhetsutveckling av, med och genom IT. Med specialkunskaper inom CAD, PDM och PLM jobbar företaget med metod-och processutveckling i diverse IT-tjänster där man är delaktig under hela processen och alla faser. De har sitt kontor i Billdal, du kan även jobba remote och ute hos kund.

Företagets erbjudande innebär bland annat
• Ett litet företag i framkant som arbetar i stora projekt
• Gemensamma fester och teambuilding
• Friskvård

Om oss
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Omgående enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: Kontorstider med flex och hybrid, resor förekommer
Omfattning: Heltid

Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu

Projektingenjör till stor internationell tillverkare av ståldörrar

Projekteringsingenjör, bygg och anläggning
Läs mer Maj 7
Vi söker nu en engagerad och välorganiserad projektingenjör som är redo att arbeta för ett stort internationellt företag där fokus ligger på leverans av ståldörrar och lås. I rollen som projektingenjör kommer du att ha en nyckelroll i att hantera och driva större projekt, där du förväntas leverera hög precision och fokusera starkt på kundens behov, från projektets början till dess avslut.

Om rollen
I rollen som projektingenjör är du den främsta kontaktpersonen för kundernas förfrågningar och är ansvarig för att hantera hela projektprocessen från början till slut. Din huvudsakliga uppgift är att säkerställa en smidig och effektiv hantering av projekt med fokus på ståldörrar - vilket innebär att du tar emot förfrågningar från kunder och utvärderar dem noggrant för att avgöra om förfrågan tas vidare eller inte. Dessutom utför du vanligt förekommande arbetsuppgifter såsom att kontrollera mått och att granska ritningar mellan arkitekter. Vidare innefattar din roll daglig kontakt med kunder och kollegor både i Sverige och vid vårt huvudkontor i Tyskland, där du har en central roll för att säkerställa att kunders behov och förväntningar möts på bästa möjliga sätt. Resor i tjänsten förekommer.

Om dig
Vi söker en strukturerad och noggrann person med förmågan att hålla flera saker i luften samtidigt. Du bör vara flexibel och kunna agera snabbt vid behov, samtidigt som du är lugn och metodisk i ditt arbete. Vidare gillar du mötet med människan då du kommer att ha mycket kontakt med kunder och kollegor. Du bör vara en lagspelare som trivs med att samarbeta och som har förmågan att bygga och underhålla starka relationer. Då merparten av våra kunder verkar internationellt så är engelska det naturliga språket vid kontakt med våra kunder och prospekts.

Skallkrav för tjänsten
• Relevant eftergymnasial utbildning, exempelvis byggingenjör eller projektingenjör
• Minst 2 års erfarenhet som projektingenjör inom relevant område, exempelvis inom dörr- eller låsindustrin
• Goda kunskaper i Office-paketet
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift
• Körkort B

Meriterande för tjänsten
• God kunskap i tyska i tal och skrift
• Erfarenhet av AutoCAD och ritningsprogram
• Erfarenhet av att arbeta med brandskyddskrav

Om Teckentrup
Teckentrup vet att den bästa lösningen har många aspekter. För det som är spännande för en person behöver inte nödvändigtvis vara perfekt för en annan. Därför fokuserar vi redan från början på våra kunder, och deras personliga krav. Med över 90 års erfarenhet av tillverkning i Tyskland och mer än 900 dedikerade medarbetare, strävar vi ständigt efter att leverera högsta kvalitet.

Teckentrup levererar inte bara dörrar och portar - utan kompletta lösningar som uppfyller tre centrala principer: Design, Säkerhet, Service. Våra produkter erbjuder innovativ teknik och individuell design, medan de samtidigt uppfyller högsta standarder för skydd mot brand, ljud och inbrott. Teckentrup service sträcker sig från produktutveckling till installation och underhåll, med fokus på närhet och tydliga strukturer. Teckentrup är där för sina kunder när de behöver det, och de tar sig tid att lyssna och ge det stöd som behövs.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du att bli direktanställd hos Teckentrup.

Villkor
Startdatum: Augusti 2024
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider (8–17)
Placeringsort: Stenkullen

Ansök nu

Elkonstruktör till talangprogram hos Aenigma!

Elkonstruktör
Läs mer Maj 14
Har du en YH- eller högskoleutbildning med inriktning el eller likvärdigt och tar examen 2024? Vill du jobba med hållbara lösningar inom komplexa projekt samtidigt som du får personlig coachning och utbildning? I höst startar Framtiden och Aenigma AB för tredje året i rad ett talangprogram, sök tjänsten redan idag!

Om rollen som elkonstruktör
Som elkonstruktör kommer du att arbeta tillsammans med kunniga och erfarna kollegor, och vara delaktig i uppdrag inom hela projektkedjan. Arbetsuppgifterna är varierande och kan komma att innefatta såväl utredningar, förstudier, konstruktion och idrifttagningar.

I rollen som elkonstruktör kommer du att bidra till Aenigmas gemensamma utvecklingsresa mot att bli ett riktigt starkt multidisciplinärt team. Arbetsuppgifterna kan medföra resor till kunder och projektplatser på västkusten.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter:
•Utredningar, förstudier och idrifttagning
•Konstruktionsarbete inom el
•Stöd till senior kollegor gällande inköp vid upphandlingar
•Genomföra kalkyler och tekniska beskrivningar
Mer information om Aenigma ges vid intervjutillfället.
Talangprogrammet
För tredje året i rad presenterar vi stolt vårt talangprogram tillsammans med Aenigma. Som deltagare får du, utöver ditt dagliga arbete, ta del av en skräddarsydd utvecklingsplan särskilt framtagen för att ge dig rätt förutsättningar och verktyg att växa inom bolaget.

Genom talangprogrammet får du som nyexaminerad den bästa möjliga start på din Aenigma-karriär. I programmet satsar vi på din kompetensutveckling samtidigt som du får chansen att bygga ett nätverk och gemenskap med andra som är i samma sits som du. Programmet pågår under ett år där du kommer ha möjlighet att kombinera spännande projekt med utbildning för att växa som person och utveckla dina tekniska färdigheter. På Aenigma står samarbete i fokus och du kommer få möjlighet att lära av erfarna kollegor inom bolaget samt delta på gemensamma aktiviteter med de andra deltagarna.

Vi vill att du ska vara en del av teamet under lång tid och tror att det börjar med ett engagemang från oss. Vi vill ge dig som anställd ett år av utveckling genom vårt talangprogram.

Om dig
Vi söker dig som har ambitionen att utvecklas i rollen som elkonstruktör. För att trivas på Aenigma uppskattar du att arbeta i lag och bygga goda relationer, såväl internt som externt. Vi ser att du är driven, strukturerad och flexibel i ditt arbete samt vill bidra med din kompetens och kunskap för att fortsätta utveckla Aenigmas affärer framåt. Vidare besitter du ett stort tekniskt intresse och ett engagemang i arbetet för en bättre miljö och säkerhet.

Skallkrav
•YH/högskoleexamen inom relevant område för elkonstruktion.
•Svenska, flytande.
•Goda kunskaper i något av CAD-verktygen: Eplan, ElproCad eller AutoCad
•Körkort B
Meriterande
•Tidigare arbetserfarenhet inom relevant område, t.ex. skåpkonstruktion eller likvärdigt
•Erfarenhet av processindustrin.
•Erfarenhet av underhåll eller energi.
•Tidigare erfarenhet som industrielektriker eller annan liknande roll.
Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du är driven, kommunikativ och trivs med att ta för dig.

Om Framtiden
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Aenigma.

Rekryteringsprocess
För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Rebecca Anderson via e-post: rebecca.anderson@framtiden.com
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Villkor
Start: Enl. ö.k
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider (8-17)
Ort: Göteborg

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansök nu

Elkonstruktör till talangprogram hos Aenigma i Göteborg!

Elkonstruktör
Läs mer Maj 6
Har du en YH- eller högskoleutbildning med inriktning el eller likvärdigt och tar examen 2024? Vill du jobba med hållbara lösningar inom komplexa projekt samtidigt som du får personlig coachning och utbildning? I höst startar Framtiden och Aenigma AB för tredje året i rad ett talangprogram, sök tjänsten redan idag!

Om rollen som elkonstruktör
Som elkonstruktör kommer du att arbeta tillsammans med kunniga och erfarna kollegor, och vara delaktig i uppdrag inom hela projektkedjan. Arbetsuppgifterna är varierande och kan komma att innefatta såväl utredningar, förstudier, konstruktion och idrifttagningar.

I rollen som elkonstruktör kommer du att bidra till Aenigmas gemensamma utvecklingsresa mot att bli ett riktigt starkt multidisciplinärt team. Arbetsuppgifterna kan medföra resor till kunder och projektplatser på västkusten.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter:
•Utredningar, förstudier och idrifttagning
•Konstruktionsarbete inom el
•Stöd till senior kollegor gällande inköp vid upphandlingar
•Genomföra kalkyler och tekniska beskrivningar

Talangprogrammet
För tredje året i rad presenterar vi stolt vårt talangprogram tillsammans med Aenigma. Som deltagare får du, utöver ditt dagliga arbete, ta del av en skräddarsydd utvecklingsplan särskilt framtagen för att ge dig rätt förutsättningar och verktyg att växa inom bolaget.

Genom talangprogrammet får du som nyexaminerad den bästa möjliga start på din Aenigma-karriär. I programmet satsar vi på din kompetensutveckling samtidigt som du får chansen att bygga ett nätverk och gemenskap med andra som är i samma sits som du. Programmet pågår under ett år där du kommer ha möjlighet att kombinera spännande projekt med utbildning för att växa som person och utveckla dina tekniska färdigheter. På Aenigma står samarbete i fokus och du kommer få möjlighet att lära av erfarna kollegor inom bolaget samt delta på gemensamma aktiviteter med de andra deltagarna.

Vi vill att du ska vara en del av teamet under lång tid och tror att det börjar med ett engagemang från oss. Vi vill ge dig som anställd ett år av utveckling genom vårt talangprogram.

Om dig
Vi söker dig som har ambitionen att utvecklas i rollen som elkonstruktör. För att trivas på Aenigma uppskattar du att arbeta i lag och bygga goda relationer, såväl internt som externt. Vi ser att du är driven, strukturerad och flexibel i ditt arbete samt vill bidra med din kompetens och kunskap för att fortsätta utveckla Aenigmas affärer framåt. Vidare besitter du ett stort tekniskt intresse och ett engagemang i arbetet för en bättre miljö och säkerhet.

Skallkrav
•YH/högskoleexamen inom relevant område för elkonstruktion.
•Svenska, flytande.
•Goda kunskaper i något av CAD-verktygen: Eplan, ElproCad eller AutoCad
•Körkort B
Meriterande
•Tidigare arbetserfarenhet inom relevant område, t.ex. skåpkonstruktion eller likvärdigt
•Erfarenhet av processindustrin.
•Erfarenhet av underhåll eller energi.
•Tidigare erfarenhet som industrielektriker eller annan liknande roll.
Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du är driven, kommunikativ och trivs med att ta för dig.

Om Framtiden
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Aenigma.

Rekryteringsprocess
För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Rebecca Anderson via e-post: rebecca.anderson@framtiden.com
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Villkor
Start: Enl. ö.k
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider (8-17)
Ort: Göteborg

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansök nu

C++ utvecklare för hårdvarunära utveckling till banbrytande Veracio!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 6
Har du en utbildning inom inbyggda system och vill jobba hårdvarunära i C++? Är du en självgående person med tekniskt intresse som vill jobba med utveckling framåt för Veracios scanners som analyserar mineraler- och stenprover? Sök tjänsten som C++ utvecklare redan idag!

Om rollen som c++ utvecklare:
I rollen som C++ utvecklare kommer du förbättra och förnya Veracios scanners genom att jobba med programmering hårdvarunära för Veracios scanningsmaskiner. Veracio, som tidigare hetat Minalyze, analyserar mineral- och stenprover från borrkärnor. De använder en avancerad teknik där de scannar mineraler och sten för att identifiera dess innehåll. Du som C++ utvecklare ska förstå och vara med i framtagande av drivrutiner, utvecklingsprojekt samt support för att bidra till Veracios genomslag i industrin.

På kontoret i Sävedalen är ni ett team på 7 personer med varierande roller. Det finns andra utvecklare, data scientist och geologer. Ni arbetar nära varandra för att tillsammans hitta lösningar i projekten. Veracio har hög kompetens hos sina medarbetare och arbetet de gör har gjort dem revolutionerande branschen. Utöver ditt team på kontoret har du även daglig kontakt med resterande team i USA och Australien. Det kan förekomma resor till Alingsås där tillverkningen sker.

Arbetsuppgifter:
•Support för scanners ute på fält.
•Förbättringsprojekt.
•Utvecklingsprojekt för nuvarande scanners.
•Utvecklingsprojekt för framtida scanners.

Denna position erbjuder en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö där du kommer att få möjlighet att växa och utvecklas inom ett tekniskt avancerat område. Din passion för teknik, din förmåga att arbeta självständigt och utforska nya idéer kommer att vara avgörande för din framgång i rollen.

I rollen som C++ utvecklare söker vi dig som har:
Vi söker dig som är en driven C++ utvecklare med minst 1 års erfarenhet och kunskap inom ROS (Robot Operating System). I rollen kommer du att arbeta med att utveckla programvara för inbyggda system och närliggande hårdvara, med fokus på optimering av prestanda och effektivitet. Du kommer att vara en del av ett team som arbetar med att säkerställa en sömlös integration mellan mjukvara och maskinvara. Denna position erbjuder en spännande möjlighet att växa och utvecklas inom en tekniskt avancerad miljö med inriktning på robotik och automatisering.

Skallkrav
•YH/högskoleexamen inom programmering, elektronik, mekatronik eller inom annat relevant område.
•Minst 1 års arbetsfarenhet inom C++ utveckling, eller C++ utveckling i annan professionell miljö.
•Kunskap inom ROS.
•Svenska & engelska, tal & skrift.
•Intresse för elektronik så som Arduino, Rasberry Pi eller liknande.

Meriterande
•Kunskap inom gruvindustrin eller geologiska områden.
•Erfarenhet av egna projekt med Arduino eller Raspberry Pi.
•Erfarenhet av webutveckling.
•Körkort B.

Som personen söker vi dig som är självgående men trivs att arbeta i team. Du ser lösningar på problem och tycker det är roligt med varierande arbetsuppgifter. Du bör ha ett intresse för elektronik och vara en nyfiken person som inte är rädd för att fråga dina kollegor om hjälp.

Om Veracio:
Veracio, tidigare Minalyze AB, är ett internationellt teknikföretag i framkant av digitalisering, analys och visualisering av geologiska prover. Detta företag är banbrytande inom gruvindustrin genom att forma morgondagens prospekteringsprocess som utvecklar och producerar avancerade analytiska instrument för geologisk datainsamling och relaterad programvara för datavisualisering. Veracio tillhandahåller snabba och tillförlitliga elementaranalyser av stora volymer borrprover till prospekterings- och gruvföretag. Detta möjliggörs genom mobila analysinstrument utvecklade för att klara tuffa miljöer. Veracio ökar tillgängligheten till proverna med hjälp av en molnplattform som förbättrar arbetsflöden samt minskar påverkan på miljön.

Om Framtiden AB:
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Veracio.

Rekryteringsprocess:
Låter tjänsten intressant?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Rebecca Anderson via e-post: rebecca.anderson@framtiden.com eller telefonnummer: 076-170 90 76.
Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: telefonintervju, intervju, referenstagning och intervju samt kodtest på plats hos Veracio.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Villkor
Start: Enl. ö. k
Omfattning: Heltid, tillsv.
Arbetstid: Mån-fre, kl.9-18, flex.
Ort: Göteborg.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansök nu

Projektplanerare inom produktion till SAAB i Göteborg!

GIS-samordnare
Läs mer Maj 3
Är du driven, ansvarsfull och kommunikativ som vill arbeta i en bred kommunikativ roll? Har du en examen inom logistik, industriell ekonomi, produktion eller annat tekniskt område? Nu söker vi dig som vill bli SAABs nya projektplanerare inom produktion!

Om rollen som projektplanerare
Sourcing & Production Gothenburg är en leveransenhet som består av cirka 400 anställda, där alla Radar Solutions inköp och leveranser är samlade i en organisatorisk enhet. Som projektplanerare kommer du att vara en del av projektteamet inom Sourcing and Production och arbeta med utveckling, inköp, projektledning och produktion. Du kommer att ansvara för att övervaka och planera inköp och tillverkning enligt projektscheman. Det kan exempelvis vara att en kunds produkt som gått sönder där du hjälper till så kunden får en ny. Det kan även vara att se över möjlighet att hitta en ny leverantör eller se över miljökrav.

Som projektplanerare får stöttning från din delprojektledare som du också uppdaterar till hur processer och projekt går. Ditt arbete innefattar till stor del kommunikation och uppföljning med flera olika team och grupper utöver den kontinuerliga kontakten du har med delprojektledaren. Resor både inrikes och utrikes kan förekomma i tjänsten.

Som projektplanerare kommer du:
•Säkerställa materialförsörjning i tid för orderstart i produktionen.
•Administrativt arbete.
•Ansvar för ändringsorder.
•Rapportera planeringsstatus.

I rollen som projektplanerare söker vi dig med
För att axla rollen som projektplanerare behöver du ha ett genuint tekniskt intresse utöver skallkraven nedan. Du behöver vara kommunikativ, driven och strukturerad. Du trivs i en roll med många bollar i luften och att arbeta lösningsorienterat. Det är viktigt att du ska kunna arbeta strukturerat och noggrant. Som projektplanerare behöver du även ha en god samarbetsförmåga och kunna vara effektiv.

Skallkrav
•Tidigare arbetserfarenhet i en liknande roll.
•Kandidat- eller masterexamen inom teknik, exempelvis maskinteknik, industriell ekonomi, logistik, produktionsteknik eller liknande område.
•Svenska & engelska, flytande i tal & skrift.
Meriterande
•Tidigare arbetserfarenhet inom produktion och/eller materialplanering.
•Tidigare erfarenhet i Antura och/eller IFS/MPS-liknande system.
Om Saab AB
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med en bestående mission: att hjälpa nationer att hålla sina medborgare och samhället säkra. Med stöd av sina 22 000 talangfulla medarbetare driver Saab ständigt gränserna för teknik för att skapa en tryggare och mer hållbar värld. Företaget designar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, kommando och kontroll, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige och har stora verksamheter över hela världen.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Saab AB.

Rekryteringsprocess
Låter tjänsten intressant?
För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Rebecca Anderson via e-post: rebecca.anderson@framtiden.com. Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: telefonintervju, intervju, referenstagning och intervju på plats hos Saab AB samt säkerhetsprövning. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Villkor
Start: enl. ö.k.
Omfattning: Heltid, tillsv.
Arbetstid: Kontorstider 8-17, flex.
Ort: Göteborg.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansök nu

VVS-Ingenjör till AFRY

VVS-ingenjör
Läs mer Apr 2
Har du en utbildning inom samhällsbyggnadsteknik eller mot VVS och vill jobba i en bred roll med både projektering och som projektledare? Tar du kanske examen till sommaren eller har jobbat i något år? Ta nu chansen att få utvecklas hos en attraktiv arbetsgivare!

VEM SÖKER VI?

Du brinner för att leda projekt från start till mål, med ett operativt och strategiskt tänk. Du är en mästare på att kommunicera effektivt och anpassa ditt budskap till olika situationer och målgrupper. Du har en stark motivation att ständigt lära dig nya saker och utmana dig själv i ditt arbete. Du är en ödmjuk och nyfiken person som gärna frågar och delar med dig av dina idéer till dina kollegor.

Din personlighet kommer vara avgörande för att lyckas i rollen men vi ser gärna till att du har:

Eftergymnasial utbildning inom bygg helst med inriktning VS/VVS eller liknande
Erfarenhet från relevant sommarjobb/praktik/jobb innan studier med praktiskt
eller teknisk karaktär, tex inom fastighet/VVS/teknik
Körkort B
Flyttande svenska och engelska

Meritende för tjänsten är om du har
Erfarenhet av projektering eller projektledning

DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen kan du stöta på allt i från mätningar, utredningar, förstudier, göra kalkyler, fixa bygghandlingar, driftoptimeringar, teknisk projektledning, förjustering, besiktning och mycket mer. Projekten kan vara 2 veckor långa till att fortgå under 1 års tid. Man har alltså ofta flera projekt som löper parallellt. I rollen kommer du att få vara ute hos AFRYs kunder och även sitta en del in-house med projekten tillsammans med resterande team.

OM AFRY
AFRY är ett teknikkonsultbolag som finns på flera ställen i Sverige och även globalt med ca 19 000 anställda. Afry har flera olika affärsområden inom industri och har många kunder både stora som små. AFRY är en sammanslagning mellan ÅF och finska konsultbolaget Pöyri år 2019 och blev då AFRY. Mer information om vår kund fås vid intervjutillfälle.

OM FRAMTIDEN

Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Lön: enligt överenskommelse
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid


Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Junior applikationskonsult sökes till drivna och innovativa TagsIT

Applikationskonsult
Läs mer Apr 30
Vi söker en engagerad applikationskonsult med en passion för affärssystem och en stark drivkraft att leverera utmärkt kundservice. I denna roll kommer du att få möjligheten att arbeta nära dina kunder och vara en viktig länk mellan affärsbehov och tekniska lösningar!

Om rollen
Som junior applikationskonsult kommer du att spela en avgörande roll i att implementera och supporta affärssystemet Unit4 hos dina kunder. Du, tillsammans med dina kollegor, kommer att vara ansvarig för att förstå kundens affärsprocesser och översätta dem till effektiva lösningar. Din roll kommer också att innefatta att ge användarstöd, lösa problem och optimera systemet för att möta kundens behov. Detta är en unik möjlighet att utveckla både dina tekniska färdigheter och din förmåga att arbeta i en kundorienterad roll.

Om dig
Vi letar efter en social och engagerad person som trivs i mötet med människor och har förmågan att bygga och underhålla starka relationer med dina kunder. Du är driven och strukturerad, med förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt och leverera resultat i en snabbt föränderlig miljö. En passion för IT och affärssystem är en självklarhet, och du är redo att ta dig an nya utmaningar och växa i din roll som konsult.

Skallkrav för tjänsten
• Eftergymnasial utbildning inom affärssystem, dataekonomi eller annan utbildning som anses relevant
• Goda kunskaper i
• Goda kunskaper i Excel
• Goda kunskaper i svenska & engelska i tal och skrift

Meriterande för tjänsten
• Erfarenhet av att arbeta med affärssystem
• Erfarenhet av att arbeta med Microsoft Azure

Om TagsIT
På TagsIT lägger de stor vikt vid att arbeta nära sina kunder, med målet att fullständigt förstå och tillgodose deras specifika behov. Deras team, bestående av experter inom olika områden, leder kunderna genom hela processen – från planering till genomförande – för att effektivisera deras system och processer. De anpassar sig för att möta kundernas förväntningar genom kvalitetsfokus och kundnöjdhet, vilket gör dem till en betrodd och uppskattad samarbetspartner.

På TagsIT erbjuds generösa förmåner till de anställda, inklusive årlig företagsresa, möjlighet till förmånscykel, generöst friskvårdsbidrag och daglig frukost på det fina kontoret, som är beläget i centrala Göteborg.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du att bli direktanställd hos TagsIT.

Villkor
Startdatum: Augusti 2024
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider (8–17)
Placeringsort: Göteborg

Ansök nu

Embedded Developer to JEFF Electronics in Gothenburg

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Apr 29
If you thrive in a dynamic environment, enjoy problem-solving, and have a passion for embedded development, then we have the right position for you! Join JEFF Electronics and be part of a team shaping the future of electronic innovation. Apply now to join a exciting journey!

Established in 1947, JEFF Electronics has been a pioneer in embedded programming and control system design for heat pumps, maintaining a position as a market leader for decades. Following years of close collaboration, they have recently merged with Syntera, an esteemed consultancy specializing in electronics design. This partnership brings together a collective expertise in electronic design, encompassing both hardware and software development and access to a broader range of competencies. Their combined skill sets a broad expertise within embedded systems, microprocessor technology, signal processing, ASIC and FPGA development, and circuit board design –
taking a position as a reliable force in the industry.

Job Description:
As an Embedded Developer at JEFF Electronics, you will belong to a team of 8 other colleagues with long experience in the field and tackle a diverse range of assignments, each presenting unique opportunities for creativity and problem-solving. Whether it's control boards, monitoring systems with diagnostic connectivity, or the replacement of ventilation system filters, to deliver tailored electronics and software solutions.

Working close with clients and helping them succeed by being a key player in their development team is key in this role. This means you will be at the forefront of understanding customer needs, conceptualizing solutions, and delivering both hardware and software that exceed expectations. From initial sketches to final product delivery, you'll be guiding clients through every step of the journey, ensuring their satisfaction and success.

This role offers you a breadth of experience that's unparalleled in the industry. From fine-tuning software for heat pump systems to customizing circuit boards with innovative modifications. Every project presents a chance to expand your expertise and make a meaningful impact!

Who are we looking for?
We seek you who thrive on finding solutions to complex challenges. You're someone who doesn't just identify problems but actively works towards resolving them, thinking creatively to overcome obstacles. We also value individuals who possess a strong sense of purpose and determination. You're not satisfied with surface-level answers; instead, you delve deeper, asking "why" to understand the root of the issue and striving for excellence in every aspect of your work.

Qualifications:
•We are looking for a talented, well-organized person with at least 2+ years of experience within Embedded Development in C/C++
•You have completed a Bachelors or Masters degree in electrical or computer technology
•You are fluent in English, both spoken and written

Good to have:
•You are fluent in Swedish, both spoken and written
•Worked with energy systems or heat pumps in some way previously
•An interest besides work, a hobby project, or knowledge within C#

About us:
We at Framtiden work with both staffing and recruitment, and we want to make a difference in people's lives. We make a difference by helping people find the right job and the right colleague. We are specialists in recruiting the right talent for the right company. Framtiden can be found in seven locations in Sweden and in Oslo.

For this position, you will be employed directly by JEFF Electronics.


Terms:
Start date: By agreement
Location: Gothenburg, Sweden
Working hours: 08:00-17:00
Scope: Full-time

Ansök nu

Junior byggkonstruktör till ledande företag inom konsultbranschen

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Apr 10
Junior byggnadskonstruktör till attraktivt bolag i Göteborg

Börjar du närma dig din kandidat- eller masterexamen som byggingenjör och söker ditt första jobb att utvecklas inom? Letar du kanske efter en roll där du får jobba i en varierat med flera olika kunder och olika projekt? Tycker du även om att göra beräkningar? Då är detta en roll för dig!

Om rollen
Kunden är ett konsultbolag som hjälper sina kunder med olika typer av ritningar och beräkningar för både kommersiella fastigheter så som förskolor och sjukhus samt bolag inom den privata sektorn. Uppdragen kan variera i längd men är oftast mellan 10-12 veckor. I dessa uppdrag kan man både rita upp påbyggnader eller ombyggnader samt nyproduktion. Ett exempel på uppdrag kan vara att jobba med beräkningar mot höga träkonstruktioner ute hos en av företagets kunder. Kunden har flera år fått pris som bästa arbetsgivare och är mycket måna om att sin personal ska trivas och vill nu satsa på en junior talang. Mer info om företaget ges vid intervjutillfälle.

Vi söker dig med
- Byggingenjörsutbildning (Kandidatexamen alternativt masterexamen)
- Svenska och Engelska flytande i tal och skrift
- Körkort
Meriterande
- Tidigare arbetslivserfarenhet av projektering/konstruktion
- Kunskap inom Tekla/Vertex

Som person söker vi dig som har ett genuint intresse för beräkningar och konstruktioner och som verkligen har en vilja att lära sig mer. Utöver detta söker vi dig med en ödmjuk inställning och med mycket driv!
Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Sigma Civil.

Villkor
Placeringsort: Lindholmen
Arbetstider: Kontorstider (8-17)
Anställningsform: Heltid
Start: Juni

Urval sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan om detta känns intressant för dig. Med tanke på semestertider kan återkoppling dröja längre än vanligt.

Ansök nu

Junior elkraftsingenjör till AFRYs talangprogram!

Civilingenjör, elkraft
Läs mer Apr 29
Har eller tar du examen juni 2024 inom elkraft och vill kickstarta din karriär hos en av Sveriges bästa arbetsgivare? Nu har du chansen att jobba med spännande projekt kombinerat med att vara en del av vårt talangprogram framtaget för din personliga utveckling! Sök tjänsten redan idag!

Om AFRY
AFRY är ett internationellt teknikkonsultbolag och är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. AFRY har över 19 000 medarbetare och kontor i 50 länder. De är experter inom områdena infrastruktur, industri och energi. De arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer där de har en uttalad strategi inom just hållbarhet och grön omställning.

Att vara en lagspelare, visa nyfikenhet och våga vara modig representerar bolagets anställda. Här trivs du som vill vara med och skapa, bidra och bygga ett smartare samhälle. Här är det en självklarhet att du från och med din första arbetsdag kommer att bli omhändertagen och stöttad på din resa mot att bli ditt bästa jag. Det som krävs av dig är driv och engagemang!

Om rollen som elkraftsingenjör
Som junior elkraftsingenjör kommer du att vara en del i denna specialistgrupp som jobbar med projekt mot tung industri. Det kan exempelvis vara inom nätbolag, större fastighetsbolag, sjukhus eller dylikt. Tillsammans med erfarna kollegor kommer du få varierande arbetsuppgifter för att matcha dina intressen, kunskaper och kompetenser. Exempelvis kan detta vara projektering, rapportskrivning, beräkningar, konstruktion, utredningar samt andra uppgifter inom generella krafttjänster som avdelningen erbjuder ut mot sina kunder. Arbetet sker till största del på kontoret men på sikt kan det även innebära att vara ute hos slutkund. Inledningsvis får du en gedigen introduktion av arbetsuppgifter samt en mentor nära till hands som finns där för dig.

Detta är ett perfekt tillfälle för dig som vill utvecklas inom elkraft och som på sikt vill växa in i rollen för att utvecklas till en självgående elkraftsingenjör. Vår kunds projektportfölj innehåller en stor bredd inom både generella elkraftstjänster samt mer komplexa specialistlösningar, vilket innebär att det finns många olika vägar för dig att gå beroende på intresse och behov.

Du som söker ska ha
För att axla rollen som elkraftsingenjör kommer du in som nyexaminerad med en ödmjukhet och nyfikenhet till att lära dig nytt samt ta dig an nya utmaningar.

Skallkrav:
•Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom elkraft. Alternativt YH-utbildning specifikt mot elkraft.
•Har kunskap inom CAD.
•Flytande svenska och engelska, tal och skrift.
•Kunskap om nätberäkningar.
•B-körkort.
Meriterande:
•Har kunskap inom CAD-programmen elMaster eller elproCad.

Talangprogrammet
Framtidens talangprogram med AFRY Advanced Automation söker dig som har intresse för teknik, automation, el, elkraft och hållbarhet! Här får du både kompetensutveckling och gemenskap. Programmet är designat för att du som helt eller relativt nyutexaminerad skall ges goda förutsättningar att växa och trivas i starten av din konsultkarriär hos AFRY.

I talangprogrammet kombinerar du ditt spännande arbete hos AFRY med utbildning. Dessutom går du programmet tillsammans med personer från Göteborg, Trollhättan, Halmstad, Jönköping och Linköping, en fantastisk möjlighet att bygga ett internt nätverk med personer i samma fas. Du utvecklar både hard skills (exempelvis teknisk kunskap) och soft skills (som självledarskap). Det ingår även gemensamma aktiviteter och digitala fikastunder med de andra deltagarna, samt tillfälle att utbyta erfarenheter med seniora kollegor inom företaget.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos AFRY

Rekryteringsprocess
Låter tjänsten intressant?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Rebecca Anderson via e-post: rebecca.anderson@framtiden.com eller telefonnummer: 076-170 90 76.
Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: telefonintervju, intervju, referenstagning och intervju på plats hos AFRY.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Villkor
Start: September.
Omfattning: Heltid, tillsv.
Arbetstid: Kontorstider (8-17)
Ort: Göteborg, alt. Trollhättan, flexibelt.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansök nu

Test developer for autonomous vehicles

Systemtestare/Funktionstestare
Läs mer Apr 26
Are you passionate about technology and innovation? Do you enjoy working in a team to solve problems? If yes, we have the perfect opportunity for you!

What You’ll Do:As Test developer you will be a part of a team of 12 people. You will work with validation and verification of virtual qualification for self driving vehicles. In short you will create test scripts in Python for testing and stressing the functions of the vehicle. As Test developer you do regression test programs and simulations. You work very cross-functional with other teams in the department.

Requirements for the role as Test developer:•Masters education in computer science, mechatronics, control systems or similar
•English in speaking & writing
•Python
Good to have:•Swedish in speaking & writing
•REST API
•Bash, docker, git
•Experience of SeleniumAs a person you are curious and thrive when you get to make things and break things. You are not afraid to ask questions and have good communication skills. You are extremely tech interested and want to work with the best technology there is.

What´s in it for you
In the role as Test developer you have a chance to shaepe the future of transport and infrastructure solutions. You’ll gain invaluable experience in a global setting that fosters professional and personal growth. We encourage you to dream big, embrace learning opportunities, and consistently apply the best methods and practices to ensure the highest quality. More information about the company will be given at the interview.
•Be part of shaping the future of transportation
•Grow your skills in a supportive, dynamic environment
•Make a real impact in a company that values innovation and teamwork

About Framtiden AB
Framtiden is a recruitment company working with both staffing and recruitment, we want to make a difference in people's lives. We make that difference by helping people find the right job and colleagues. We are specialized in recruiting the right talents to the right company. Framtiden is located in seven cities in Sweden and in Oslo.

Terms
Startdate: June 2024
Location:
Gothenburg
Work hours: Mon-fri, 8-17 with flex

Ansök nu

Systemingenjör till attraktiva Husqvarna AB

Systemansvarig
Läs mer Apr 22
Har du utbildning inom mekatronik och vill bli en del av Husqvarnas team för att utveckla deras maskiner? Är du en person som gillar att meka och vill jobba både på kontor och praktiskt med att bygga prototyper och hands on? Då är detta jobbet för dig! Nu söker vi en systemingenjör som vill jobba med utveckling och kvalitetssäkring av Husqvarnas industrimaskiner på avdelningen Concrete Surface and floors, CFS!

Om rollen som systemingenjör
För att trivas i rollen som systemingenjör behöver du känna dig trygg med att ha en övergripande roll för både mjukvara och hårdvara. Du kommer ingå i den avdelning som jobbar med industridammsugare, där projekten kan handla om produktvård, produktunderhåll samt utveckling.

Exempel på arbetsuppgifter:
•R&D-projekt där du arbetar tillsammans med lead-ingenjör, mek-ingenjör och testingenjör.
•Valideringsarbete.
•Förstå och felsöka mjukvara.
•Arbeta med integration för mjukvara, PCB, kablage och mekaniska komponenter.
•Utvecklingsprojekt, hands on, skriva egen kod och testa produkten för att utvärdera funktioner och säkerställa utvecklingsmöjligheter.

I rollen som systemingenjör söker vi dig med:
För att axla rollen som systemingenjör behöver du har en bred kunskap inom mjukvara och hårdvara. Du behöver ha en teknisk utbildning inom mekanik eller mekatronik med ett mjukvaruintresse. Vi lägger stor vikt på din personlighet. Du behöver vara social, kommunikativ och nyfiken. Du behöver trivas med att ha en bred roll med varierande arbetsuppgifter.

Skallkrav
•Kandidat-, master eller YH-examen inom mekatronik eller liknande utbildning
•Engelska & svenska, flytande i tal & skrift
•Kunskap i Catia eller annat 3d-verktyg
•Programmeringskunskap

Meriterande
•Körkort B

Om Husqvarna AB
Husqvarna Construction jobbar med maskiner som används i industrier för betong, sten och kakel. De ingår i Husqvarna Group och inriktar sig på att skapa produkter som underlättar vid borrning och bearbetning av hårda material med hjälp av exempelvis diamantverktyg. I detta företag finns det många utvecklingsmöjligheter.

Husqvarna AB värnar om sin personal och som systemingenjör är du en del av teamet, både arbetsmässigt men också för de roliga aktiviteter som anordnas! De har gemensamma aktiviteter så som träning, innebandy, beachvolleyboll och cirkelträning. Är du en friluftsare som hellre vill vara med på en gemensam lunch ute i naturen med stormkök finns även det. Förutom gemensamma aktiviteter ges även möjlighet att använda verkstaden för att meka själv med egna projekt samt låna hem maskiner och verktyg.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Husqvarna AB.

Rekryteringsprocess
Låter tjänsten intressant?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Rebecca Anderson via e-post: rebecca.anderson@framtiden.com. Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: telefonintervju, intervju, referenstagning och intervju på plats hos Husqvarna AB.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Villkor
Start: enl. ö.k.
Omfattning: Heltid, tillsv.
Arbetstid: Kontorstider 8-17, flex.
Ort: Göteborg.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansök nu

Verkstadstekniker för gradavdelningen på RZ Riboverken i Frölunda!

Produktionsledare, tillverkningsindustri
Läs mer Apr 19
Vill du arbeta med frihet under ansvar och jobba med gradmaskiner, ha omväxlande arbetsuppgifter och vara en del av ett härligt team i Västra Frölunda? Har du tidigare erfarenhet som bilmekaniker eller annat jobb som kräver fingerfärdighet? Då kan du vara den vi söker till att bli RZ Riboverkens nästa verkstadstekniker!

Om rollen som verkstadstekniker
Som verkstadstekniker kommer du arbeta på gradavdelningen, främst med gradmaskinen men även deras fladdermaskin. Ni är två personer på gradavdelningen och arbetet sker både självständigt och i samarbete. Du ansvarar för att ställa in maskinen rätt utifrån beskrivning, köra maskinen samt kontrollmätning innan produkterna skickas vidare till nästa stationen. Du arbetar i ett behagligt tempo där det är enkelt att följa instruktioner. Till en början kommer du gå bredvid en senior kollega som hjälper dig. Materialkännedom är fördelaktigt för denna roll då du behöver vara noggrann vilket slippapper som används till vilket material och hur materialet ska hanteras på bästa sätt.

För att trivas i rollen som verkstadstekniker behöver du vara händig och noggrann. Du ansvarar för ditt arbete och ska trivas med att ha omväxlande arbetsuppgifter där du behöver tänka till. Du får produkterna (batchen) från en kollega och skickar sedan vidare till nästa när du är färdig, vilket innebär att du behöver kontrollera att kvaliteten på batchen är i godkänt skick. Ibland behöver du vara snabb på att växla om till ny arbetsuppgift för att produktionen ska fortsätta framåt. Förutom den kollega du arbetar med tillsammans på gradavdelningen är det cirka 28 personer i verkstaden. Det är en go stämning där alla samarbetar.

Resor i Göteborgsområdet kan förekomma för leverans av produkter samt hämtning av material.

I rollen som verkstadstekniker söker vi dig som har:
För att axla rollen som verkstadstekniker behöver du trivas med att ha frihet under ansvar. På sikt behöver du trivas med att vara självgående och kunna kontrollera kvaliteten på ditt arbete. Du behöver vara öppen för att hoppa in och hjälpa till om så behövs. Du ska vilja jobba hands on, även om jobbet inte är så fysiskt krävande i sig.

Skallkrav
•Arbetserfarenhet inom verkstad, industri, produktion eller liknande område, exempelvis bilmekaniker.
•Mek-intresse.
•Truckkort.
•B-körkort.
•Svenska, flytande i tal & skrift.

Vi lägger stor vikt på personlighet. Du behöver vara händig, noggrann och vara öppen för att hoppa in och hjälpa dina kollegor. Har du ett naturligt driv där du gillar att jobba med frihet under ansvar kommer du trivas i denna roll. Som verkstadstekniker behöver du även vara proaktiv och kunna effektivisera ditt arbete genom materialkännedom och helhetsperspektiv. Du behöver även vara kommunikativ och social för att bidra till en go stämningen med dina kollegor.

Om RZ Riboverken
RZ Rikoverken är en del av RZ Gruppen, en koncern med mekaniska verkstäder specialiserade på konstruktion, prototyper och tillverkning. De har bred kompetens inom områden som skärande bearbetning, plåtbearbetning, verktyg och fixturtillverkning samt montering.

RZ Riboverken har varit etablerat på marknaden i mer än 50 år och ligger i västra Frölunda. Maskinparken består av moderna CNC-styrda maskiner såsom laserskärning, stansning, bockning, valsning, svetsning och all form av efterbehandling. I deras monteringsavdelningar utförs montering av färdiga produkter och hela system och även styckförpackning med tillhörande komponenter. Många av deras kunder finns i branscher som telecom, fordons- och flygindustri, försvars- och rymdindustri, optik- och lasermätning, elektronik, förpackning och medicinteknik.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos RZ Riboverken.

Rekryteringsprocess
Låter tjänsten intressant?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Rebecca Anderson via e-post: rebecca.anderson@framtiden.com.

Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: telefonintervju, intervju, referenstagning och intervju på plats hos kundföretaget.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Villkor
Start: Enl. ö.k
Omfattning: Heltid, skift.
Arbetstid: mån-fre, 6-15, 6.30-15.30 eller 7-16, utifrån önskemål
Ort: Göteborg, västra Frölunda.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansök nu

Delprojektledare inom produktion till SAAB i Göteborg

Logistikingenjör
Läs mer Apr 18
Är du driven, ansvarsfull och kommunikativ som vill arbeta i en bred roll med mycket ansvar? Har du tidigare erfarenhet som ledare samt examen inom logistik, industriell ekonomi, produktion eller annat tekniskt område? Nu söker vi dig som vill bli SAABs nya delprojektledare inom produktion!

Om rollen som delprojektledare
Sourcing & Production Gothenburg är en leveransenhet som består av cirka 400 anställda, där alla Radar Solutions inköp och leveranser är samlade i en organisatorisk enhet. Huvudfokus för den delprojektledare vi söker nu är att säkra alla interna och externa kundleveranser.

Som delprojektledare är du projektledarens högra hand. Du och dina kollegor har ansvaret för delprojektledning, planering och materialhantering inom Sourcing and Production. Detta inkluderar ansvaret att driva, hantera och planera projekt. Du kommer stötta upp och ansvara för en eller flera av de olika delarna i SAABs stora projekt för eftermarknad och utveckling inom produktion. Du kommer hjälpa till och stötta att driva projektet framåt från start till slut. Arbetet innefattar kommunikation och uppföljning med flera olika team och grupper utöver den kontinuerliga kontakten du har med projektledare. Det kan även förekomma kontakt med kund. Resor både inrikes och utrikes kan förekomma i tjänsten.

Övergripande innebär jobbet som delprojektledare följande:
•Hantera produktion för eftermarknad, så som reservdelar, reparationer samt hantering av utgångna produkter.
•Jobba nära projektledaren för att tillsammans arbeta så kunden får det den önskar.
•Leda, planera och följa upp tillsammans med teamet för att driva projektet framåt.
•Övergripande ansvar att projektet/projekten når sitt mål gällande tidsplan och kostnader.
•Skapa och följa upp på aktiviteter i projektet.
•Administrativt arbetet så som rapportering till projektledare gällande status, risker, kostnader och tidsavvikelser.
•Säkerställa att alla i teamet vet sin arbetsuppgift och roll.
•Uppmärksamma och kommunicera potentiella risker, förseningar kostnadsöverföringar och åtgärder för att minimera negativ påverkan.
•Skapa en effektiv och kreativ arbetsmiljö för teamet.
•Kommunicera med andra delprojekt för att koordinera beroenden och leveranser.

I rollen som delprojektledare söker vi dig med:
För att axla rollen som delprojektledare behöver du ha ett genuint tekniskt intresse utöver skallkraven nedan. Du behöver vara kommunikativ, driven och strukturerad. Du trivs i en roll med många bollar i luften och har förmågan ett ha ett helhetsperspektiv där du kan behålla ditt lugn och noggrannhet. Som delprojektledare behöver du ha en god samarbetsförmåga och kunna vara effektiv.

Skallkrav
•3+ års arbetserfarenhet inom en ledande roll, exempelvis Team Leader.
•Kandidat- eller masterexamen inom teknik, exempelvis maskinteknik, industriell ekonomi, logistik, produktionsteknik eller liknande område
•Svenska & engelska, flytande i tal & skrift

Meriterande
•Tidigare erfarenhet i Antura och/eller IFS-liknande system.

Om Saab AB
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med en bestående mission: att hjälpa nationer att hålla sina medborgare och samhället säkra. Med stöd av sina 22 000 talangfulla medarbetare driver Saab ständigt gränserna för teknik för att skapa en tryggare och mer hållbar värld. Företaget designar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, kommando och kontroll, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige och har stora verksamheter över hela världen.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Saab AB.

Rekryteringsprocess
Låter tjänsten intressant?
För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Rebecca Anderson via e-post: rebecca.anderson@framtiden.com. Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: telefonintervju, intervju, referenstagning och intervju på plats hos Saab AB samt säkerhetsprövning. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!
Vi ser fram emot din ansökan!

Villkor
Start: enl. ö.k.
Omfattning: Heltid, tillsv.
Arbetstid: Kontorstider 8-17, flex.
Ort: Göteborg.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansök nu

Hårdvaruingenjör till spännande uppdrag hos Volvo Autonomous Solutions

Automationstekniker, el
Läs mer Apr 18
Just nu söker vi en engagerad, driven och nyfiken hårdvaruingenjör som vill fortsätta utvecklas i ett kompetent team. Denna roll erbjuder dig möjligheten att arbeta med spännande prototyper och bidra till den innovativa utvecklingen av autonoma lastvagnar. Gillar du hands-on arbete och praktiskt arbete? Då är detta rollen för dig!

Om rollen
Som hårdvaruingenjör kommer du att vara en central del av vårt team, där du tillsammans med teamet är ansvarig för att bygga och anpassa prototyper för olika applikationer. Dina dagliga uppgifter kommer att inkludera allt från att skapa kablage från grunden till att installera och finjustera olika komponenter. I samarbete med erfarna ingenjörer kommer du att arbeta med praktiska och teoretiska aspekter av projektet, där din förmåga att lösa problem och vara kreativ kommer att vara avgörande.

Om dig
Vi letar efter någon som är nyfiken, kommunikativ och självgående. Du är inte rädd för att försöka och prova dig fram, och du har en kreativ instinkt som driver dig att hitta innovativa lösningar. Ett starkt intresse för att mecka och jobba med händerna på fritiden är också en stor fördel för denna roll, då majoriteten av arbetet kommer vara hårdvarurelaterat.

Skallkrav för tjänsten
• Högskoleutbildning inom mekatronik, elektronik eller maskin
• Erfarenhet av CAD-verktyg
• Erfarenhet av praktiskt arbete och hands-on-arbete
• Flytande engelska i tal och skrift

Meriterande för tjänsten
• C-kort
• Erfarenhet av CNC-system
• Erfarenhet av nätverksteknik
• Erfarenhet av fordonsindustrin
• Svenska i tal och skrift

Om företaget
Volvo Autonomous Solutions erbjuder förarlösa transportlösningar åt sina kunder, både inom segmenten offentliga- och avgränsade miljöer, men med fokus på definierade segment. Genom att hela tiden utmana sig själva driver de utvecklingen i en traditionell marknad för att möta den ökade efterfrågan. Nu söker de efter ytterligare kompetens som kan bidra till att skapa framtidens transportlösningar. Mer information ges vid intervjutillfälle.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Snarast
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 8–17
Placeringsort: Göteborg

Ansök nu

Applikationsingenjör inom fordonsindustrin till dSPACE!

Civilingenjör, kvalitet, elektronik
Läs mer Apr 17
Ser du dig själv som en problemlösare och teknisk konsult? Är du kreativ när det gäller att lösa tekniska problem och gillar att regelbundet lära dig och utöka din kunskap? Har du eller tar du snart masterexamen inom elektroteknik eller liknande utbildning? Vill du ha en pålitlig arbetsgivare och arbeta nära det lokala och internationella teamet av ingenjörer och experter? Sök tjänsten redan idag som applikationsingenjör på dSPACE!

Om rollen som applikationsingenjör
dSPACE jobbar som ett kompetensföretag snarare än ett konsultföretag. Fokus ligger på vad kunden vill ha för kompetens och lösning snarare än en person till varje uppdrag och kund. Det innebär att dina arbetsuppgifter blir varierande och givande, du är med i flera projekt och jobbar nära dina kollegor för att hitta den bästa möjliga lösning till kund, mycket inom inbyggda system. En stor del av arbetet innebär att hjälpa kunden att klargöra vilket problem de har. Därefter sker arbetet tillsammans med andra kunniga kollegor för att ta fram en passande lösning. Detta jobb innebär mycket problemlösning och analytisk förmåga både inom mjukvara och hårdvara. Utöver det behöver du som applikationsingenjör ha stor kännedom vad det finns för möjligheter på lösningar utifrån dSPACEs produkter, vilket du får hjälp med från seniora kollegor.

Exempel på arbetsuppgifter:
•Rådgivning till kunden om den bästa tekniska lösningen samt utvecklingsförslag i pågående processer.
•Skapande, anpassning och presentation av demos (både hårdvara och mjukvara) för nya och befintliga kunder.
•Arbete med kundprojekt, tillämpning av ”dSPACE toolchain”.
•Support för nya och befintliga kunder.
•Deltagande i interna utbildningar och hålla dig uppdaterad om våra verktyg, exempelvis nya funktioner, ny release på mjukvara eller ny hårdvara.
•Samla feedback om våra verktyg och insikt i kundprocesser genom nära kontakt med kunder.

dSPACE har lång erfarenhet i branschen och är ett team som jobbar nära varandra för att fortsätta utvecklas. Kontoret ligger i centrala Göteborg och det förekommer även att åka ut till kund runtom Göteborg med omnejd. Det kan även förekomma att åka till Tyskland för att träffa leverantören och utvecklarna. Teamet på dSPACE är ett starkt team som hjälps åt, du kommer få stöttning för att komma in i arbetet och arbetsuppgifterna. Som applikationsingenjör får du även regelbundna interna utbildningar för att fördjupa dina kunskaper inom branschen samt utbudet på dSPACE.

Din profil
För att axla rollen som applikationsingenjör behöver du trivas med att ha en kommunikativ och bred roll. Du jobbar nära dina kollegor och kunder med flera olika projekt. Är du nyexad är det här ett jobb där du får möjlighet att bibehålla din bredd av kunskap och jobba med projekt inom flera inriktningar.

Skallkrav
•Snart eller färdig masterexamen inom elektroteknik, mekatronik, teknisk fysik eller liknande.
•Är villig att resa till kunder och kollegor.
•Flytande i svenska & engelska, tal och skrift.

Meriterande
•Erfarenhet eller intresse inom: hårdvara i slinga (HIL), mjukvara i slinga (SIL), inbyggda system, programmering, modellutveckling, mekatronik, realtidssystem, bussnätverk, I/O och modellportar.
•Allmän förståelse för fordonssystem och styrenheter (ECU).

Vi lägger stor vikt på din personlighet. Du behöver vara social och kommunikativ, både med kollegor och kunder. Du gillar att vara kreativ i dina tekniska lösningar och ha ett brinnande intresse för problemlösning.

Om dSPACE
dSPACE som arbetsgivare erbjuder tekniskt utmanande arbete, möjligheter till personlig och professionell utveckling samt en dynamisk och innovativ arbetsmiljö. dSPACE är inte bara en eftertraktad utvecklingspartner inom fordonsteknik, utan även inom aerospace och industrial automation. dSPACE är en pionjär inom utveckling av fordons- och systemteknik. De erbjuder möjligheten att arbeta med spännande projekt och den senaste tekniken. Med deras fokus på autonom körning och elektrifiering är dSPACE en plats där du kan vara med och forma framtidens mobilitet. Utöver fordonsutveckling är dSPACE involverade i rymd- och automationsprojekt, främst nere i Tyskland. dSPACE är känt för sitt samarbete och sin starka teamanda med möjligheter att växa inom hela koncernen. Att arbeta här innebär att vara en del av ett engagerat och kompetent team. Med deras globala närvaro och olika projekt finns det gott om möjligheter att växa och utvecklas inom företaget.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du att bli direktanställd hos dSPACE.

Rekryteringsprocess
Låter tjänsten intressant?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Rebecca Anderson via e-post: rebecca.anderson@framtiden.com
Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: telefonintervju, intervju, referenstagning, intervju på plats hos kundföretaget samt andraintervju och presentation på plats hos dSPACE.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Villkor
Start: Aug. 2024.
Arbetstider: 08:00-17:00, flex
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Göteborg

Ansök nu

Junior CAD-konstruktör till spännande uppdrag inom fordonsindustrin

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Apr 15
Nu söker vi efter en engagerad och kreativ person med en passion för teknik och konstruktion för att ansluta sig till vårt team! I denna roll kommer du att vara ansvarig för att konstruera olika typer av utrustning för montering inom fordonsindustrin. Om du är nyfiken, entusiastisk och trivs i en prestigelös och samarbetsvillig miljö, är detta möjligheten för dig!

Om rollen
Som CAD-konstruktör kommer du att vara ansvarig för att konstruera olika typer av utrustning för montering inom fordonsindustrin. Det kan innebära allt från enklare guidningsverktyg till mer komplexa lyftverktyg och systemkomponenter. Du kommer att samarbeta nära produktionsteamet för att förstå deras behov och ta fram lösningar som möter kraven. Efter att ha tagit fram ritningar och fått godkännande går du vidare till tillverkning och testning av prototyper i nära samarbete med andra teammedlemmar.

Om dig
Vi söker en person som inte bara besitter den tekniska kompetensen utan även de personliga egenskaperna som krävs för att trivas i rollen. Din samarbetsvilja och förmåga att kommunicera öppet och respektfullt med dina kollegor är av avgörande betydelse. Du är inte rädd för att ta itu med utmaningar och har en positiv inställning till att lösa problem tillsammans med ditt team. Vidare kännetecknas du av ett passionerat intresse för teknik och konstruktion, vilket även avspeglas i ditt intresse av att mecka och utforska olika tekniska projekt.

Skallkrav för tjänsten
• Eftergymnasial utbildning inom CAD, mekatronik eller annan utbildning som anses relevant
• Erfarenhet av CAD och CATIA V5
• Erfarenhet av praktisk verksamhet samt hands-on arbete
• Goda kunskaper i svenska och engelska

Meriterande för tjänsten
• Körkort B

Om AFRY
AFRY är ett teknikkonsultbolag som finns på flera ställen i Sverige och även globalt med ca 19 000 anställda. AFRY har flera olika affärsområden inom industri och har många kunder både stora som små. AFRY är en sammanslagning mellan ÅF och finska konsultbolaget Pöyri år 2019 och blev då AFRY. Mer information om vår kund fås vid intervjutillfälle.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Juni 2024
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Kontorstider (8-17)
Placeringsort: Göteborg

Ansök nu

PROJEKTLEDARE SPRINKLER TILL SPÄNNANDE INSTALLATIONSBOLAGET SPRINKLER AB

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Apr 11
Är du redo att leda och driva projekt inom sprinkler till nya höjder? Då har du kommit rätt! Installationsbolaget Sprinkler AB söker en engagerad och erfaren Projektledare som brinner för att skapa säkra och effektiva lösningar inom sprinklerteknik. Ta chansen att bli en del av vårt dynamiska team och forma framtiden med oss.

Om rollen
Som Projektledare inom sprinklersystem kommer du att ha en nyckelroll i att leda och samordna projekt från start till mål. Du kommer ansvara för planering, genomförande och uppföljning av projekt inom området, med fokus på att säkerställa hög kvalitet, effektivitet och kundnöjdhet. Din expertis kommer att vara avgörande för att säkerställa att våra kunders behov och förväntningar uppfylls på bästa möjliga sätt.

Om dig
Vi söker en målinriktad och lösningsorienterad person som hanterar utmaningar med en positiv inställning. Dina relationsbyggande egenskaper är avgörande, och du är skicklig på att skapa och upprätthålla goda samarbeten med både interna och externa intressenter. Att vara strukturerad och hålla vad man lovar är självklara egenskaper för dig!

Skallkrav för tjänsten
• Arbetslivserfarenhet inom projektledning
• Arbetslivserfarenhet inom sprinklersystem
• Goda kunskaper i svenska & engelska i tal och skrift
• Erfarenhet inom Office-paketet, affärssystem, prognos- och faktureringsarbete
• B-körkort och tillgång till egen bil

Meriterande för tjänsten
• Relevant utbildning teknik, bygg eller liknande områden.
• Certifieringar/utbildningar inom projektledning och/eller sprinklerteknik.

Om företaget
Installationsbolaget Sprinkler AB är en dynamisk organisation som styr sig själva med en tight grupp och en stark gemenskap. Företaget tror på att arbeta utan hierarkier och prestigelöst för att främja öppenhet och samarbete. På Installationsbolaget Sprinkler finns det gott om utbildnings- och karriärmöjligheter samt möjligheten att delta i spännande och betydelsefulla projekt. De tror på att investera i medarbetarnas välmående och utveckling, och därför erbjuds inte bara möjligheten att växa i karriären utan även möjligheten att investera i din fysiska hälsa, genom bland annat tillgång till eget gym på kontoret - men också genom andra friskvårdsaktiviteter.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Omgående, alternativt sensommaren 2024
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Kontorstider (8-17)
Placeringsort: Göteborg

Ansök nu

Applikationskonsult som kan Business Central i Göteborg

Applikationskonsult
Läs mer Apr 4
Vill du jobba som applikationskonsult för ett företag som värdesätter samhällsnytta? Trivs du i rollen som konsult och vill ha friheten att bestämma vart du arbetar ifrån? Då har vi det perfekta jobbet för dig!

Om kunden:

Softronics ambition är att vara ledande när det gäller att erbjuda innovativa digitala lösningar som hjälper företag och organisationer att skapa verklig samhällsnytta.
Tillsammans med våra kunder verkar vi för samhällets digitalisering och bidrar därigenom till en mer hållbar framtid. Det är vad vi kallar GoodTech.
Den vision vi på Softronic strävar mot är att vara Sveriges mest eftertraktade team – både i betydelsen att kunderna vill anlita oss och att de bästa talangerna vill jobba hos oss.

Vårt Dream Team:

Vi söker nu efter applikationskonsulter till både Malmö, Göteborg och Stockholm. Vi arbetar med att hjälpa företag att utveckla och implementera IT-lösningar och mjukvarulösningar. Affärssystemet vi jobbar med är Business Central och tanken är att du ska jobba lite mer nischat mot livsmedelsindustrin. Detta kräver att du har erfarenhet av tillverkningsindustrin och/eller företag som har serviceåtagande.

Exempel på arbetsuppgifter du bör drivas av:

• Analys av kunders affärsbehov och krav.
• Vara involverad i hela implementeringsprocessen av affärssystemet hos kunderna.
• Anpassningar och integrationer med andra system eller tilläggstjänster.
• Utbildning och dokumentation för kund.
• Support, problemlösning och affärsrådgivning för kund.

Din profil:

Vi vill träffa dig som trivs med att arbeta som konsult och har lätt för att koppla på den affärsmässiga nosen. Du behöver kunna anpassa dig till olika situationer snabbt och ha en bra balans i att vara rådgivande till kund men också att våga utmana. Vi är ett prestigelöst gäng med väldigt bra teamkänsla och vi hoppas att du kan förstärka denna känsla tillsammans med oss. Målet är att bli Sveriges bästa team och du har nu chans att få jobba för ett Goodtech-företag där tekniken är ledande och gör gott i samhället.

Krav för att ansöka:

• Erfarenhet av Business central som konsult eller användare
• Erfarenhet av att arbeta som applikationskonsult
• Erfarenhet från tillverkningsindustrin och/eller företag med serviceåtagande
• Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:

• Jobbat med projekt och förvaltningsledning
• Erfarenhet från andra applikationer inom D365 exempelvis Power BI, Power Apps m.fl.
• Bakgrund inom produktion, lager och service
• Andra affärsystemslösningar (ex, SAP, M3, IFS m.fl.)

Fördelar med att jobba hos oss:

• Utmaningar: Varje dag är en ny möjlighet att växa och lära sig något nytt.
• Härligt team: Vi är en tight grupp som arbetar tillsammans för att uppnå det omöjliga.
• Flexibilitet: Du sätter strukturen och du kan arbeta 4 dagar/vecka hemifrån om du önskar.
• Vara med på resan att bli Sveriges bästa team.

Om oss:

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du att bli direktanställd hos kundföretaget.

Rekryteringsprocessen:

För det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: intervju med rekryterare, personlighetstest, referenstagning, intervju med kund därefter beslut.

För att söka tjänsten skickar du in CV via länken. Då vi arbetar kompetensbaserat baserar vi ej urvalet på personligt brev, därav inget vi efterfrågar.
Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Vickie Lindgren via e-post: vickie.lindgren@framtiden.com eller telefonnummer: 0702-240756.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Villkor:

Startdatum: Flexibelt
Placeringsort: Malmö,Göteborg och Stockholm
Arbetstider: 08:00 - 17.00 flex med möjlighet till remote
Omfattning: Heltid

Ansök nu

Projektplanerare till Dynamis Investment Partners

Projektledare, IT
Läs mer Mar 15
Projektplanerare till Dynamis Investment Partners
Dynamis Investment Partners är ett företag som ingår i Confidere koncernen som möjliggör hållbar tillväxt i Afrika genom att kickstarta viktiga infrastrukturprojekt. De söker nu en engagerad projektplanerare som vill vara med och göra en verklig påverkan. Om du brinner för att arbeta med projekt, har en stark analytisk förmåga och är redo att resa till olika delar av Afrika, kan detta vara den perfekta tjänsten för dig.
Arbetsuppgifter:
Som projektplanerare hos Dynamis Investment Partners kommer du att:
•Planera och stötta projekt: Du ansvarar för att utveckla och implementera projektplaner, övervaka framsteg och se till att alla parter är synkroniserade.
•Hantera deadlines: Du säkerställer att projektet följer tidslinjer och att alla aktiviteter utförs i rätt ordning.
•Resa till kunder: Tjänsten innebär regelbundna resor till olika delar av Afrika för att samarbeta med våra kunder och partners. Resandet bör ses som en bonus och ger dig möjlighet att uppleva olika kulturer och arbetsmiljöer.
Skallkrav: För att vara framgångsrik i rollen som projektplanerare hos oss bör du uppfylla följande krav:
•Ingenjörsexamen: Du har en 3-årig eller 5-årig ingenjörsexamen inom industriell ekonomi eller likvärdigt.
•Nyfiken och öppen: Du är en person som är nyfiken på nya utmaningar och öppen för att lära dig och anpassa dig till olika situationer.
•Driven och social: Du är självgående, har en stark drivkraft och trivs med att samarbeta med andra.
•Kunna Engelska flytande i tal och skrift.
Meriterande är det även om du behärskar flera språk så som franska, portugisiska eller spanska. Om du har erfarenhet av att jobba i projekt eller i en liknande roll tidigare är det också att föredra.

Till denna tjänst kommer du att vara anställd via oss på Framtiden under första perioden för att sedan övergå i en anställning ute hos kund förutsatt att alla parter är överens.

Villkor:
Anställningsform: Heltid 100%
Arbetstider: Kontorstider
Startdatum: Maj
Placeringsort: Göteborg

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan!
För mer information, besök vår kunds webbplats: DYNAMIS INVESTMENT PARTNERS Ltd (confidere.in)

Ansök nu

C++ utvecklare för hårdvarunära utveckling till banbrytande Veracio!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Mar 8
Har du en utbildning inom inbyggda system och vill jobba hårdvarunära i C++? Är du en självgående person med tekniskt intresse som vill jobba med utveckling framåt för Veracios scanners som analyserar mineraler- och stenprover? Sök tjänsten som C++ utvecklare redan idag!

Om rollen som c++ utvecklare:
I rollen som C++ utvecklare kommer du förbättra och förnya Veracios scanners genom att jobba med programmering hårdvarunära för Veracios scanningsmaskiner. Veracio, som tidigare hetat Minalyze, analyserar mineral- och stenprover från borrkärnor. De använder en avancerad teknik där de scannar mineraler och sten för att identifiera dess innehåll. Du som C++ utvecklare ska förstå och vara med i framtagande av drivrutiner, utvecklingsprojekt samt support för att bidra till Veracios genomslag i industrin.

På kontoret i Sävedalen är ni ett team på 7 personer med varierande roller. Det finns andra utvecklare, data scientist och geologer. Ni arbetar nära varandra för att tillsammans hitta lösningar i projekten. Veracio har hög kompetens hos sina medarbetare och arbetet de gör har gjort dem revolutionerande branschen. Utöver ditt team på kontoret har du även daglig kontakt med resterande team i USA och Australien. Det kan förekomma resor till Alingsås där tillverkningen sker.

Arbetsuppgifter:
•Support för scanners ute på fält.
•Förbättringsprojekt.
•Utvecklingsprojekt för nuvarande scanners.
•Utvecklingsprojekt för framtida scanners.

Denna position erbjuder en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö där du kommer att få möjlighet att växa och utvecklas inom ett tekniskt avancerat område. Din passion för teknik, din förmåga att arbeta självständigt och utforska nya idéer kommer att vara avgörande för din framgång i rollen.

I rollen som C++ utvecklare söker vi dig som har:
Vi söker dig som är en driven C++ utvecklare med minst 1 års erfarenhet och kunskap inom ROS (Robot Operating System). I rollen kommer du att arbeta med att utveckla programvara för inbyggda system och närliggande hårdvara, med fokus på optimering av prestanda och effektivitet. Du kommer att vara en del av ett team som arbetar med att säkerställa en sömlös integration mellan mjukvara och maskinvara. Denna position erbjuder en spännande möjlighet att växa och utvecklas inom en tekniskt avancerad miljö med inriktning på robotik och automatisering.

Skallkrav
•YH/högskoleexamen inom programmering, elektronik, mekatronik eller inom annat relevant område.
•Minst 1 års arbetsfarenhet inom C++ utveckling, eller C++ utveckling i annan professionell miljö.
•Kunskap inom ROS.
•Svenska & engelska, tal & skrift.
•Intresse för elektronik så som Arduino, Rasberry Pi eller liknande.

Meriterande
•Kunskap inom gruvindustrin eller geologiska områden.
•Erfarenhet av egna projekt med Arduino eller Raspberry Pi.
•Erfarenhet av webutveckling.
•Körkort B.

Som personen söker vi dig som är självgående men trivs att arbeta i team. Du ser lösningar på problem och tycker det är roligt med varierande arbetsuppgifter. Du bör ha ett intresse för elektronik och vara en nyfiken person som inte är rädd för att fråga dina kollegor om hjälp.

Om Veracio:
Veracio, tidigare Minalyze AB, är ett internationellt teknikföretag i framkant av digitalisering, analys och visualisering av geologiska prover. Detta företag är banbrytande inom gruvindustrin genom att forma morgondagens prospekteringsprocess som utvecklar och producerar avancerade analytiska instrument för geologisk datainsamling och relaterad programvara för datavisualisering. Veracio tillhandahåller snabba och tillförlitliga elementaranalyser av stora volymer borrprover till prospekterings- och gruvföretag. Detta möjliggörs genom mobila analysinstrument utvecklade för att klara tuffa miljöer. Veracio ökar tillgängligheten till proverna med hjälp av en molnplattform som förbättrar arbetsflöden samt minskar påverkan på miljön.

Om Framtiden AB:
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Veracio.

Rekryteringsprocess:
Låter tjänsten intressant?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Rebecca Anderson via e-post: rebecca.anderson@framtiden.com eller telefonnummer: 076-170 90 76.
Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: telefonintervju, intervju, referenstagning och intervju samt kodtest på plats hos Veracio.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Villkor
Start: Enl. ö. k
Omfattning: Heltid, tillsv.
Arbetstid: Mån-fre, kl.9-18, flex.
Ort: Göteborg.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansök nu

Automationsingenjör till attraktiva Granitor Aenigma!

Automationstekniker, el
Läs mer Apr 3
Har du en YH- eller högskoleutbildning med inriktning automation? Vill du jobba med hållbara lösningar inom komplexa projekt samtidigt som du får personlig coachning och utbildning? Ta chansen att ansöka rollen som automationsingenjör redan idag!


Om Granitor Aenigma
Granitor Aenigma utvecklar och leder projekt tillsammans med sina kunder inom energi, industri och samhällsbyggnad. Med runt 100 medarbetare är Granitor Aenigma konsultbolaget inom Granitor-gruppen och har kontor i Stockholm, Göteborg, Avesta, Lysekil och Stenungsund. Granitor Aenigma befinner sig i ett tillväxtskede och utvecklar kontinuerligt sin projektförmåga samt lösningar inom projektledning, projektering och underhållsutveckling. Kulturen präglas av samarbete, entreprenörskap och medarbetare som trivs med sitt arbete. Det är en lärande organisation där kompetensutveckling är en viktig del i den totala utvecklingen som bolag.


Om rollen som automationsingenjör
Som automationsingenjör kommer du att arbeta tillsammans med kunniga och erfarna kollegor i varierande uppdrag inom hela projektkedjan, från idéstudier till genomförande och idrifttagning. Du kommer arbeta med projektering, där det bland annat ingår att ta fram instrument- och ventilspecifikationer samt dokumentationshantering. Som automationsingenjör kommer du att bidra till Granitor Aenigmas gemensamma utvecklingsresa mot att bli ett riktigt starkt multidisciplinärt team. Arbetsuppgifterna kan medföra resor till kunder och projektplatser på västkusten.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Kan innefatta projektering av styr- och reglersystem och fältinstrumentering
- Framtagning av tekniska specifikationer
- Stöd till senior kollegor gällande inköp vid upphandlingar
- Stöd och koordinering av installation och drifttagning


Vad vi erbjuder:
Granitor Aenigma växer och har behov av ingenjörer med start såväl våren som hösten 2024. Därav välkomnar vi ansökan från dig oavsett ifall du redan har examinerats, eller beräknas ta din examen sommaren 2024.

Ifall du påbörjar din anställning hösten 2024 erbjuds du även möjligheten att ingå i vårt populära talangprogram som vi för tredje året i rad genomför tillsammans med Granitor Aenigma. Som deltagare av talangprogramet får du, utöver ditt dagliga arbete, ta del av en skräddarsydd utvecklingsplan särskilt framtagen för att ge dig rätt förutsättningar och verktyg att växa inom bolaget.

Genom talangprogrammet får du som nyexaminerad den bästa möjliga start på din Aenigma-karriär. I programmet satsar vi på din kompetensutveckling samtidigt som du får chansen att bygga ett nätverk och gemenskap med andra som är i samma sits som du. Programmet pågår under ett år där du kommer ha möjlighet att kombinera spännande projekt med utbildning för att växa som person och utveckla dina tekniska färdigheter. På Granitor Aenigma står samarbete i fokus och du kommer få möjlighet att lära av erfarna kollegor inom bolaget samt delta på gemensamma aktiviteter med de andra deltagarna.

Vi vill att du ska vara en del av teamet under lång tid och tror att det börjar med ett engagemang från oss. Vi vill ge dig som anställd ett år av utveckling genom vårt talangprogram.


Om dig
Vi söker dig som har ambitionen att utvecklas i rollen som automationsingenjör. För att trivas på Granitor Aenigma uppskattar du att arbeta i lag och bygga goda relationer, såväl internt som externt. Vi ser att du är driven, strukturerad och flexibel i ditt arbete och vill bidra med din kompetens och kunskap för att fortsätta utveckla Granitor Aenigmas affärer framåt. Vidare har du har ett stort tekniskt intresse och ett engagemang i arbetet för en bättre miljö och säkerhet.

Skallkrav:
- YH/högskoleexamen inom mekatronik, elektroteknik, automation, eller annat relevant område, alternativt motsvarande utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig
- Svenska, flytande.
- Körkort B.

Meriterande:
- Tidigare arbetserfarenhet inom relevant område, exempelvis som automations- eller instrumenttekniker.
- Erfarenhet av processindustrin.
- Erfarenhet av underhåll eller energi.
- Tidigare erfarenhet som industrielektriker eller annan liknande roll.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du är driven, kommunikativ och trivs med att ta för dig.

Om Framtiden
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Granitor Aenigma.


Villkor
Start: Omgående alt. hösten 2024
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider (8-17)
Ort: Göteborg

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansök nu

Software Engineer till talangprogram på ABB Ports Västerås

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Apr 2
Vill du arbeta med mjukvaruutveckling och design-anpassningar av styrsystem och automationslösningar för containerkranar på ett världsledande och globalt företag? Vi söker dig som är nyexaminerad och brinner för programmering och innovativa lösningar. Delta i Framtidens talangprogram på ABB Ports!

Arbetsuppgifter
Som mjukvaruutvecklare hos ABB Ports kommer dina arbetsuppgifter bland annat vara att utveckla integrationen mellan kundens system och kranens automationssystem. I tjänsten utvecklar du mjukvaran för kranarnas logistik samt deltar i såväl leveransprojekt som produktutveckling.

Här ges du möjligheten att lära, utvecklas och få rätt stöd för att ta dig vidare i karriären. Detta genom att bland annat ingå i ett agilt team där du tidigt får vara en del av projekt och ta ansvar.


Profil
Vi söker dig som med stort engagemang och driv gasar på framåt i dina uppdrag.
Du är en person som gärna utmanar idéer och arbetssätt för att driva projekt framåt.
Med en positiv inställning tar du dig gärna an nya utmaningar och vill ständigt utveckla din kunskap.

Kompetenskrav:
•Du är som lägst utbildad högskoleingenjör inom datateknik/datavetenskap
•Du talar och skriver engelska samt svenska obehindrat

Meriterande:
•Du har en civilingenjörsutbildning inom datateknik/datavetenskap
•Du har erfarenhet av objektorienterad programmering
•Du har kunskaper inom Java
•Övrig arbetslivserfarenhet

Om ABB Ports
ABB är ledande inom teknik för elektrifiering och automation och möjliggör en mer hållbar och resurseffektiv framtid. Företagets lösningar kopplar samman ingenjörskunnande och mjukvara för att optimera hur saker tillverkas, flyttas, drivs och styrs. Med avstamp i mer än 140 års expertis driver ABB:s fler än 105 000 medarbetare nya innovationer som påskyndar den industriella omställningen
Du kommer att tillhöra affärsenheten Ports i Västerås som hjälper containerterminaler världen över att öka sin produktivitet och minska sin miljöpåverkan. Enheten är specialiserad på avancerade automations- och informationssystem för alla typer av containerkranar, och arbetar i teknikens framkant med sina egenutvecklade sensorsystem för rörelsekontroll av tunga laster. De är den ledande leverantören i branschen och levererar projekt med el- och automationssystem till kunder över hela världen.
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För tjänsten som mjukvaruutvecklare på ABB Ports kommer du inledningsvis vara anställd konsult via Framtiden AB. Efter Talangprogrammet finns mycket goda möjligheter att gå över i en anställning direkt hos ABB Ports.


Framtidens talangprogram
Under ett års tid kommer du ha ungefär en utbildningsdag i månaden, utbildningarna är framtagna för att hjälpa dig genom både teknisk kompetensutveckling och stärka dig som individ.
Talangprogrammet ger dig en unik möjlighet att bygga relation med de andra deltagarna, byta erfarenheter samt lära känna andra delar av verksamheten.
Vårt mål är att du ska ha roligt under året samtidigt som du rustas med viktig kunskap som hjälper dig i arbetslivet. Du kommer expandera ditt nätverk och under året få testa på arbetet på olika avdelningar inom ABB Ports.

Rekryteringsprocess
•CV-urval
•Intervju med Framtiden (rekryteringsbolag)
•Intervju med ABB
•Drogtest

Urval sker löpande.


Villkor
Startdatum: Augusti 2024 (eller enligt överenskommelse)
Ort: Västerås
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Flexibel arbetstid och arbetsplats

Ansök nu

Underhållsingenjör till ansvarsfull och omväxlande roll!

Processingenjör, maskin
Läs mer Mar 6
Vill du vara en drivande del i projektet med att bygga upp en helt ny produktionslina på ett världsledande företag? Vi söker dig med erfarenhet av produktion och underhåll som vill vara med från början och även följa den färdiga linan på längre sikt. Ansök idag!

Om rollen
I den här rollen kommer du till en början att arbeta med R&M-frågor och vara en spindel i nätet när du bygger upp en helt ny produktionslina. Här arbetar du bland annat med reservdelsberedning, dokumentationsplanering samt test och implementation. När det börjar närma sig produktionsstart kommer du att stegvis gå över i att förvalta processen i den nya fabriken. Här kretsar dina arbetsuppgifter runt effektivisering och problemlösning.

Din profil
Till den här rollen söker vi dig som är driven, ansvarstagande och är den som ser till att skapa och följa planen. Du låter inte saker stå still eller bero. Du vill alltid analysera och lösa utmaningar när de uppstår, samtidigt är du prestigelös i att diskutera utmaningar med dina kollegor. Du är tydlig i din kommunikation och har lätt för att knyta nya kontakter. Du ser dina kollegors kunskaper som en fantastisk fördel och har en fallenhet för att se till att allas styrkor kommer till sin rätt, på samma självklara sätt delar du frikostigt med dig av din egen kunskap.

Skallkrav
• Tidigare erfarenhet av arbete med underhåll i produktion, gärna ledande roller
• Engelska flytande, i tal och skrift

Meriterande
• Underhållserfarenhet inom reliability & maintainability-arbete
• Tidigare arbete med nyinstallation av produktionslinjer
• Kunskap om gjutna detaljer
• CNC, underhållsarbete och operation
• Manuell svarv och/eller fräs
• CAD/CAM-bearbetning
• Laser (såsom Laser security officer-utbildning)
• AVG-hantering
• Arbete med kvalitetssäkring, exempelvis av maskiner i produktion

Om företaget
Vår kund är en av världens främsta biltillverkare med huvudkontor i Göteborg. Deras mål är att ge sina kunder friheten att röra sig på ett personligt, hållbart och säkert sätt. Företaget grundades 1927 och har sedan dess fokuserat på innovation. De utför konsekventa ansträngningar och prioriteringar, en målsättning är att i en nära framtid uteslutande tillverka miljömässigt hållbara elfordon.

Om oss
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: April eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: Kontorstider med flex
Omfattning: Heltid

Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu

Erfaren rörkonstruktör till innovativt företag!

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Mar 18
Har du erfarenhet av rörkonstruktion i 3d och vill utveckla dina kunskaper i ett innovativt företag i tillväxtfas? Välkommen med din ansökan idag!

Om rollen
Precis i början kommer du att ha en handledare, samt lära dig både om rollen och om företaget. Du arbetar med rörkonstruktion i 3D och samarbetar med kollegor i övriga discipliner, såsom process och instrumentation. Du arbetar både självständigt och i grupp, lite beroende på hur din tidigare erfarenhet ser ut kommer du att skapa isometrier och i vissa fall göra beräkningar. En typisk vecka beror mycket på var ett projekt befinner sig. Du sitter med i koordineringsmöten samt blir tilldelad vissa ledningar och dylikt.

Din profil
Till den här rollen söker vi dig som är resultatorienterad och driven. Du ser ett egenvärde i att lösa utmaningar och se till att allt fungerar samt anstränger dig gärna för ett gott resultat. Du uppskattar att arbeta tillsammans med dina kollegor och ser deras kunskap som en stor tillgång. Du både lyssnar på och delar med dig av dina egna initiativ till dina kollegor, ni arbetar som ett lag mot samma mål. Vi ser även att du är flexibel i ditt sätt, både gällande dina arbetsuppgifter och i förhållande till andra.

Skallkrav
• Två års arbetslivserfarenhet av rörkonstruktion i 3D
• Svenska och engelska, i tal och skrift

Meriterande
• Tidigare erfarenhet från massaindustrin
• Kunskap av spänningsanalys (exempelvis i CAESAR eller Rohr)
• Erfarenhet av instrumentering
• Processteknisk bakgrund
• Möjlighet att resa utomlands under kortare perioder
• Spanska
• Körkort B

Om företaget
Vår kund är ett växande företag som arbetar med utvecklingsprojekt och levererar kompletta förbättringslösningar med ny teknik för processindustrin, huvudsakligen inom biorefining och pulp&paper;. De designar, tillverkar, testkör och monterar sina lösningar samt arbetar kundnära och ofta under sekretess. De är del av en företagsgrupp med besläktade projekt och samarbetar mellan bolagen. Eftersom de gått in i ett par större projekt söker de nu förstärkning inom flera discipliner.

Om oss
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden, ambitionen är sedan att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg och/eller Lerum. Resor globalt kan förekomma
Arbetstider: Kontorstider, möjlighet till flex och hybrid
Omfattning: Heltid

Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu

Junior hårdvaruingenjör inom elektroteknik till fordonsgigant

Civilingenjör, elkraft
Läs mer Mar 12
Är du en person med intresse för hårdvara och vill jobba nära ny teknologi? Vill du få in en fot i ett stort globalt företag inom fordonsindustrin där utvecklingsmöjligheterna är oändliga? Tveka inte, ansök redan idag!

Om kunden
Vår kund är en av världens främsta biltillverkare med sitt huvudkontor i Göteborg, Sverige. Företagets mål är att ge sina kunder friheten att röra sig på ett personligt, hållbart och säkert sätt. Vår kund grundades 1927 och har sedan dess fokuserat på innovation. De utför konsekventa ansträngningar och hållbarhetsprioriteringar och företaget kommer snart bara att tillverka miljömässigt hållbara elfordon.
Arbetsuppgifter
I rollen som elektronikingenjör hos vår kund får du chansen att jobba nära nya teknologier. Du kommer tillhöra teamet som arbetar inom Infotainment Hardware & Tuner gruppen, just nu ser de ett behov inom radioutveckling och Tuner prestanda. Ditt fokusområde kommer alltså vara på displayen i bilen och bakomliggande elektroniska komponenter samt kretskort. Rollen kommer vara motsvarande en projektledarroll där du ansvarar för att gå i mål med projekt utifrån tid, teknik, kvalitet och kostnad. Du kommer ha direktkontakt med leverantörer och intressenter för att säkerställa kraven i hårdvaran. Vidare kommer du även få skriva egna krav och utföra egna kravspecifikationer gentemot underleverantörer. Du får även en fantastisk möjlighet att nischa in dig på de områden du finner mest intressanta och på så sätt bli expert inom området.

Din profil
För att passa in i rollen som elektronikingenjör hos vår kund ser vi att du har ett intresse för hårdvara men även en grundläggande förståelse för mjukvaran för att kunna förstå helheten. Du trivs i att arbeta i team och samarbeta med andra för att på så sätt nå framgång och uppnå mål ihop.

Skallkrav
- Relevant högskola/civilutbildning inom elektroteknik eller likvärdigt
- Tala och skriva obehindrat på engelska
- Körkort B

Meriterande
- Tidigare erfarenhet inom snarlika arbetsuppgifter
- Tidigare erfarenhet av fordonsindustrin

Om oss
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.För denna tjänst blir du anställd via Framtiden i 12 månader för att sedan gå över och bli anställd direkt av kundföretaget.


Villkor
- Start: Juni- Placering: Göteborg
- Anställningsform: Heltid
- Arbetstider: Kontorstider

Ansök nu

Kvalitetsingenjör till världsledande fordonsjätte!

Kvalitetsingenjör, maskin/Kvalitetstekniker, maskin
Läs mer Apr 3
Söker du en utmaning i produktionens hjärta, där du bland annat är ansvarig för flera delar av utrustningens pålitlighet och livscykel? Vi söker en Reliability&Maintainability;-ingenjör med en bred teknisk kunskap och en stark fallenhet för struktur. Läs mer nedan och skicka in en ansökan om det är du!

Om rollen
I den här rollen kommer du jobba med att säkerställa att utrustningen i fabriken är den bästa utifrån flera olika faktorer. Den ska vara kostnadseffektiv, robust och stabil så den håller över tid, kunna producera i rätt takt och vara tillgänglig för inköp både i mängd och över tid. Vidare finns krav på underhållsmöjligheter. Du kommer att samarbeta nära dina kollegor, då alla får olika spetskompetens i denna breda roll. En ytterligare del är att upprätthålla ordning bland lagerhållen utrustning samt se till att instruktioner finns tillgängliga.

Din profil
I den här rollen behöver vi dig som är strukturerad och har en plan, du organiserar ditt arbete väl och håller deadlines. Det är viktigt att du är självgående och har ett eget driv, samtidigt som du har lätt för att samarbeta och kommunicera både med kollegor och andra. Vi tror att service och lösningsfokus är naturligt för dig, du anstränger dig för att hitta nya och bättre lösningar med stort fokus på team och nätverk.

Skallkrav
• Eftergymnasial teknisk utbildning automation, el, maskinteknik alternativt annan utbildning som vi anser likvärdig
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift
• God användarkunskap i Officepaketet (främst Excel)
• Tidigare relevant erfarenhet
av underhållsarbete mot industriteknisk utrustning

Meriterande
• Underhållsbakgrund inom exempelvis el eller PLC

Om företaget
Vår kund är en av världens främsta biltillverkare med huvudkontor i Göteborg. Deras mål är att ge sina kunder friheten att röra sig på ett personligt, hållbart och säkert sätt. Företaget grundades 1927 och har sedan dess fokuserat på innovation. De utför konsekventa ansträngningar och prioriteringar, en målsättning är att i en nära framtid uteslutande tillverka miljömässigt hållbara elfordon.

Om oss
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Omgående enligt överenskommelse
Placeringsort: Torslanda
Arbetstider: Kontorstid med möjlighet till flex och viss hybrid
Omfattning: Heltid

Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.Krav·

Ansök nu

PLM-konsult till företag i framkant!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Apr 3
Vill du jobba med PLM-processer med basen i en liten organisation, med några av våra största företag som kunder? Om du även är strukturerad i ditt sätt och uppskattar att arbeta med olika människor i din vardag så ska du söka tjänsten som PLM-konsult idag!

Om rollen
I rollen som PLM-konsult ingår du i ett team verksamma inom IT, med fokus på PLM-utveckling. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att försöka tyda verksamhetens behov, samt identifiera och föreslå förbättringar för att i slutänden uppfylla användarens förväntan. Du agerar som en brygga mellan olika grupper där din uppgift är att identifiera, samt säkerställa att uppsatta krav från verksamheten kan tydas av såväl företag, IT som utvecklingsteamet. Du har många kontaktytor såväl externt som internt där du arbetar tätt med IT-arkitekter och utvecklingsteam som alla verkar inom PLM-området.

Din profil
För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du trivs med olika typer av människor, du jobbar nära både interna och externa kollegor och har inga problem med att kommunicera dina synpunkter. Vidare är du strukturerad och van vid skarpa deadlines. I processerna du kommer att arbeta med finns flera olika tillvägagångssätt och du kommer att hantera mycket information. Du är nyfiken, driven och resultatorienterad, van vid att föra dina uppgifter framåt.

Skallkrav
• Eftergymnasial utbildning inom exempelvis data- eller systemvetenskap, maskin eller annan utbildning vi anser likvärdig
• Svenska och engelska flytande, i tal och skrift

Meriterande
• Erfarenhet av CAD
• B-körkort
• PLM-kunskaper
• Tidigare arbete med liknande utvecklingsprocesser

Om företaget
Sypher Consulting är ett mindre konsultbolag men väletablerade hos sina många kunder som är till storlek, giganter i Göteborg. Sypher besitter 20 års erfarenhet och är verksamma inom verksamhetsutveckling av, med och genom IT. Med specialkunskaper inom CAD, PDM och PLM jobbar företaget med metod-och processutveckling i diverse IT-tjänster där man är delaktig under hela processen och alla faser. De har sitt kontor i Billdal, du kan även jobba remote och ute hos kund.

Företagets erbjudande innebär bland annat
• Ett litet företag i framkant som arbetar i stora projekt
• Gemensamma fester och teambuilding
• Friskvård

Om oss
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Omgående enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: Kontorstider med flex och hybrid, resor förekommer
Omfattning: Heltid

Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu

Junior anläggningskonstruktör till attraktiva Norconsult

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Mar 22
Junior Anläggningskonstruktör till Norconsult
Norconsult söker en engagerad och ambitiös junior anläggningskonstruktör som vill vara med och forma framtidens
infrastrukturprojekt. Som en del av deras team kommer du att arbeta med
spännande utmaningar inom mark- och betongkonstruktioner. Läs vidare för att ta
reda på mer om rollen och företaget.
Om rollen
I rollen som Junior
Anläggningskonstruktör kommer du att ansvara för att skapa ritningar och
utföra beräkningar för olika anläggningsprojekt. Ditt arbete kommer att vara
kopplat till mark- och betongkonstruktioner, där du använder programmet Tekla
för att visualisera och planera. Du kommer att samarbeta med våra kunder för
att förstå deras behov och leverera högkvalitativa lösningar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:
- Skapa detaljerade ritningar för anläggningsprojekt.
- Utföra beräkningar och analyser för att säkerställa
konstruktionernas hållbarhet och säkerhet.
- Samarbeta med andra ingenjörer och arkitekter för att
utveckla innovativa lösningar.
- Delta i projektplanering och tidsramar.

Om företaget
Norconsult är ett ledande konsultföretag
inom teknik och arkitektur. Vi har en stark närvaro inom infrastruktur, bygg
och miljö. Vårt team består av passionerade experter som arbetar tillsammans
för att skapa hållbara och framgångsrika projekt. Vi värdesätter samarbete,
kreativitet och en stark arbetsmoral.

Skallkrav
För att vara framgångsrik i rollen
som Junior Anläggningskonstruktör bör du uppfylla följande krav:

- En civilingenjörsexamen inom samhällsbyggnad eller likvärdigt
- Gärna en masterexamen inom konstruktion eller liknande.
- Svenska flytande i tal och skrift
- B- körkort- Erfarenhet av att arbeta med Tekla eller liknande program är
meriterande.
Som person söker dig som är socialt
kompetent, jordnära och driven. Om du är redo att ta ditt första steg i karriären och vara en del av ett dynamiskt team, ser vi fram emot att höra
från dig!

Villkor:
Startdatum: September.
Anställningsgrad: Heltid.
Placeringsort: Göteborg

Arbetstider: Kontorstider

För denna tjänst så kommer du att i inledande period vara anställd av oss på Framtiden för att senare övergå i en anställning ute hos kund, förutsatt att alla parter är överens. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vid frågor om tjänsten kan ni kontakta ansvarig rekryterare. Vi tar dock inte emot ansökningar via mail utan dessa skall ske via ansökningsformuläret på vår hemsida.

Ansök nu

Metodingenjör för bilbatterier till fordonsgigant på Hisingen!

Batteriarbetare/Ackumulatorarbetare
Läs mer Mar 26
Vill du bli en del av teamet hos en global fordonsjätte och utveckla samt testa metoder för batterier för bilar? Har du utbildning eller erfarenhet av batterier och vill leda dina egna projekt? Som metodingenjör kommer du arbeta både teoretiskt och hands on för att utveckla metoder för batterier hos ett företag som ligger i framkant av hållbarhet och utveckling! Sök tjänsten redan idag!

Om rollen som metodingenjör
Vår kund är på en ambitiös resa när det gäller elektrifiering av bilar och satsar stenhårt på att fortsätta utvecklingen för att uppnå och behålla en stark position inom marknaden. En av deras strategier är att säkerställa batterihanteringen och dess eftermarknad. Som metodingenjör för batterier kommer du projektleda och ansvara för hela processen från början till slut. I början av processen och projektet samlar du all kunskap kring batteriet och hur det fungerar. Därefter utvecklar du metoder hur batteriet ska hanteras och repareras av teknikerna. Det innebär en hel del hands on arbete där du med fördel får använda dig av ditt intresse att meka men även mycket skrivande och teoretiskt arbete. Som metodingenjör kommer du även utvärdera nya produktionsidéer, koncept och teknik. I slutskedet av projektet håller du workshop för teknikerna där du visar de olika metoderna och hur batteriet fungerar.

Du ingår i ett team på cirka 14 personer med unga drivna kollegor där ni alla hjälps åt för att föra arbetet framåt. Det är högt i tak, gemenskapen är stor och du kommer jobba nära dina kollegor.
Arbetsuppgifter
•Projektleda processen från start till slut.
•Utveckla metoder för hantering och service på bilbatterier.
•Lära ut metoder för teknikerna.
•Fungera som en supportfunktion till teknikerna.
•Konsumera data och information om batteriet.
•Vara behjälplig för kollegor och stötta i deras projekt.

Du som metodingenjör är nyckelrollen i arbetet med olika kompetenta grupper för att uppnå ett kvalitetssäkrat arbete.

I rollen som metodingenjör söker vi dig som har
För att axla rollen som metodingenjör behöver du ha en passion och nyfikenhet för dina arbetsuppgifter samt vara god lagspelare. Du behöver ha en god kommunikativ förmåga och kunna förhålla dig till deadlines.

Skallkrav
•Eftergymnasial utbildning inom ellära.
•Stort intresse för fordonsindustrin.
•Kunskap och intresse för bilbatterier.
•Intresse för att meka och jobba varierande och hands on.
•Engelska i tal och skrift.

Meriterande
•YH/Kandidat- eller masterexamen inom elektroteknik, mekatronik eller liknande utbildningen inom el och batterier.
•Körkort B
•Svenska, tal & skrift.
Om företaget
Företaget är ett av världens ledande biltillverkare med huvudkontor i Göteborg. Företagets mål är att ge sina kunder friheten att röra sig fritt på ett personligt, hållbart och säkert sätt. Företaget grundades 1927 och har sedan dess fokuserat på innovation och utveckling ligger ständigt i framkant. De prioriterar hållbarhet och företaget pågår i en utveckling gällande miljömässigt hållbara elfordon.
Mer information om företaget ges på intervju.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Kundföretaget.

Rekryteringsprocess
Låter tjänsten intressant?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Rebecca Anderson via e-post: rebecca.anderson@framtiden.com eller telefonnummer: 076-170 90 76.
Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: telefonintervju, intervju, referenstagning och intervju på plats hos kundföretaget.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Villkor
Start: Enl. ö.k
Omfattning: Heltid, tillsv.
Arbetstid: Måndag-fredag 8-17, flex.
Ort: Göteborg, Hisingen.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansök nu