Platzer Fastigheter AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Platzer Fastigheter AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Teknisk förvaltare till Göteborgs bästa Platzer

Fastighetsförvaltare
Läs mer Aug 11
Platzer är ett av Göteborgs största och ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter. Vi är med stolthet med och skapar, bevarar och lyfter Göteborgs bästa platser. Vårt fastighetsbestånd är idag koncentrerat till ett antal spännande områden i och omkring Göteborg. Vi äger och utvecklar ca 75 fastigheter med en total yta om drygt 825 000 kvm.

Gillar du Göteborg? Klart du gör! Vi på Platzer älskar vår stad och jobbar för att Göteborg ska bli Europas bästa stad att arbeta i. Vill du hänga med oss på den resan? Vi söker nu en teknisk förvaltare som inte bara drivs av att hitta smarta lösningar på tekniska problem, men också av samarbete och att nå framgång tillsammans!

Ta gärna en kik på vår vision: https://youtu.be/DkO1L8p7xpQ

Ansvarsområden
Som teknisk förvaltare hos oss arbetar du i en bred roll och har ett stort ansvar i din fastighetsportfölj. De senaste tio åren har vi minskat vår energianvändning med hela 50% och det är du som teknisk förvaltare som driver arbetet att minska energianvändningen och effektbehovet med kunden i fokus även framåt.

Du är med i alla led gällande tekniska investeringar och planerat underhåll, från att budgetera till att tillse att arbetet blir utfört. Du agerar som stöd till organisationen i drift- och teknikfrågor samt finns med som teknisk specialist i ombyggnadsprojekt. Vidare ansvarar du för att gällande myndighetskrav upprätthålls.

I ditt dagliga arbete ingår du i ett fastighetsteam?- du och ditt team förvaltar tillsammans våra fastigheter med bästa möjliga resultat i sikte.

Idag är över 90% av våra fastigheter miljöcertifierade och vi har som mål att nå 100%. Våra tekniska förvaltare är en viktig del i det arbetet. Du hittar mer information om vårt hållbarhetsarbete här: https://www.platzer.se/om-platzer/hallbarhet/ekologisk-hallbarhet/

Din profil

För att lyckas i rollen som teknisk förvaltare ser vi att du har arbetat några år i liknande roller. Du har en relevant eftergymnasial utbildning inom fastighet, drift eller teknik.

Du behöver ha goda kunskaper i svenska, i tal så väl som i skrift. Då du använder olika datorsystem som stöd i din vardag, behöver du ha mycket god datorvana och ha lätt för att sätta dig in i nya system.

Det är meriterande om du har spetskunskaper inom något av följande områden: byggteknik, energieffektivisering, el, installationsteknik, värme eller ventilation.

Som person jobbar du med god struktur i ditt arbete och du är bra på att prioritera. Du drivs av att hitta smarta lösningar på tekniska problem. Då Platzer är ett växande bolag behöver du vara öppensinnad för nya idéer och arbetssätt. En viktig drivkraft hos dig är också din affärsmässighet, där du har lätt att se hur du som teknisk förvaltare kan bidra till att skapa goda affärer.

Då vi arbetar teambaserat ser vi att du har lätt för att kommunicera och samarbeta med olika typer av människor.

Vi tillhandahåller en elfordonspool med bilar, cyklar och moped som kan användas i tjänsten. B-körkort är ett krav. Alla våra fastigheter finns i Göteborgsområdet.

Vi erbjuder
Vår största styrka är ett gäng kompetenta och jordnära kollegor. Vi är bra på det vi gör och vi vill verkligen lyckas tillsammans. Att vi äger våra fastigheter och har fokus på Göteborg och faktiskt bara Göteborg skulle vi påstå gör att vi tänker långsiktigt - det vi gör påverkar vår egen livsmiljö, vår egen stad och det är ofta lite extra roligt att kunna se och visa resultatet av vårt arbete genom att bara ta en promenad på stan.

Vi vill alltid bli bättre, vi vill alltid utvecklas och varje ny person som kommer till oss har alla chanser att vara med och hjälpa oss i det. Så letar du efter en arbetsplats där du får vara dig själv, där du har möjlighet att påverka och får frihet i ditt jobb, där du kan se resultatet av det du gör och långsiktigt bidra till att utveckla Göteborg - då ska du söka dig till oss!

Lite mer om oss som jobbar här
Hos oss får du goda möjligheter till att må bra och att utvecklas. Vi erbjuder stor flexibilitet såväl som kollektivavtal och marknadsmässiga villkor. Vi arbetar aktivt med hälsofrämjande aktiviteter och initiativ samt hittar på roliga saker tillsammans både under och efter arbetstid.

Vi är idag närmare 90 personer på Platzer med olika bakgrund, erfarenhet och kompetens. Gemensamt har vi en stark drivkraft att vara med och utveckla vår stad - Göteborg!

Villkor & ansökan

Omfattning: heltidstjänst
Anställningsstart: enligt överenskommelse

Har du några?frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Louise Renlund, HR-generalist, på louise.renlund@platzer.se eller 0722460280 (sms:a gärna om jag inte har möjlighet att svara).

Varmt välkommen med din ansökan redan idag eller senast 2023-08-27

Ansök nu

Affärsutvecklare kommersiella fastigheter

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Dec 20
Platzer är ett av Göteborgs största och ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter. Vi är med stolthet med och skapar, bevarar och lyfter Göteborgs bästa platser. Vi äger och utvecklar 75 fastigheter till ett värde om cirka 27 mdkr. Vi prioriterar goda relationer med hyresgästerna och erbjuder service som präglas av närhet och engagemang.

Gillar du Göteborg? Klart du gör! Vi på Platzer älskar vår stad och jobbar för att Göteborg ska bli Europas bästa stad att arbeta i. Nu hoppas vi att just du vill vara med på vår fortsatta resa i en roll som affärsutvecklare.

Som affärsutvecklare är du i allra högsta grad med och utvecklar Göteborg som stad. Vi har många spännande projekt framåt i flera olika områden runt om i staden. Läs mer om några av våra pågående utvecklingsprojekt här (https://www.platzer.se/projekt/projektutveckling-kontor/).

Vad ska du göra?

Som affärsutvecklare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att driva större affärsutvecklingsprojekt från idé till färdig produkt. Du ansvarar för att utveckla hållbara produkter och koncept som blir attraktiva för marknaden.

Mer konkret kommer du jobba med att:

- arbeta fram detaljplaner samt planering och konceptualisering i tidiga skeden

- identifiera affärs- och utvecklingsmöjligheter

- övergripande ansvara för och driva utvecklingsprojekt inom stads-, projekt-och fastighetsutveckling

- projektleda förvärv och försäljning av fastigheter

Som affärsutvecklare arbetar du i nära samarbete med såväl intern- som extern kompetens ofta i parallella processer med många idéer samtidigt. Du rapporterar till affärsutvecklingschef.

Din bakgrund

Du behöver ha en akademisk utbildning inom samhällsbyggnad och flerårig erfarenhet från fastighets-/byggbranschen. Vi vill att du har god erfarenhet från att ha jobbat med fastighets-/projektutveckling gärna inom det kommersiella segmentet. Du har ett starkt affärsfokus och god förmåga att identifiera nya affärsmöjligheter. Du behöver kunna leda projektgrupper med olika kompetenser och är en van beställare.

Vem är du?

Vi är nyfikna på dig! Med det sagt så har vi ändå funderat på vad vi ser är viktigt för att passa i rollen som affärsutvecklare hos oss:

- Du är bra på att kommunicera och samarbeta med andra, du gillar att leda projekt i mål och kan få med dig andra på ett tydligt och engagerande sätt.

- Du är bra på att snabbt skapa dig en överblick kring förutsättningar i ett givet projekt - för att i nästa steg omsätta detta i en möjlig affär.

- Du har en fallenhet och förmåga att tänka och planera långsiktigt där du väver ihop din kunskap om behov på marknaden med Platzers intressen och möjligheter.

- Du trivs med att arbeta strukturerat och analytiskt med fokus på att leverera på både kort- och långsiktiga mål

Vi erbjuder

Vi vet att det är hård konkurrens om bra medarbetare idag och det kan vara svårt att med några få ord beskriva vad som utmärker just oss som arbetsgivare. Så hur är Platzer som arbetsplats? Vi ska vara ärliga - vi är inte perfekta. Men det finns några saker som vi tycker utmärker oss:

En av våra största styrkor som arbetsgivare är alla som jobbar här! Vi är bra på det vi gör och vi vill verkligen lyckas tillsammans. Vår vision är att göra Göteborg till Europas bästa stad att arbeta i. Det gör att vi tänker långsiktigt. Och att vi gärna samarbetar med andra företag och organisationer som vill samma sak.

Vi vill alltid bli bättre, vi vill alltid utvecklas och varje ny person som kommer till oss har alla chanser att vara med och hjälpa oss i det. Så letar du efter en arbetsplats där du får vara dig själv, där du har möjlighet att påverka och får frihet i ditt jobb, där du kan se resultatet av det du gör och långsiktigt bidra till att utveckla Göteborg - då ska du söka dig till oss!

Ansökan

Vi jobbar kontinuerligt med urval så sök gärna redan idag och senast den 13/1.

Har du några?frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Karin Pull, HR-chef, på telefon 0722-135157 alternativt Henrik Axelsson, affärsutvecklingschef, på telefon 0730-715990.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Uthyrare kommersiella fastigheter

Uthyrare
Läs mer Apr 14
Platzer är ett av Göteborgs största och ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter. Vår resa är både kul och utmanande och för rätt person finns stora möjligheter att påverka och att vidareutvecklas. Vårt fastighetsbestånd är idag koncentrerat till ett antal spännande områden i och omkring Göteborg. Vi äger och utvecklar 70 fastigheter med en total yta om cirka 830 000 kvm.

Gillar du Göteborg? Klart du gör! Vi på Platzer älskar vår stad och jobbar för att Göteborg ska bli Europas bästa stad att arbeta i. Vill du hänga med oss på den resan i rollen som uthyrare?

I rollen som uthyrare är du expert på att matcha kundens behov med möjligheterna i våra områden, fastigheter och lokaler. Din vardag kommer innehålla mängder av kontakter med såväl kunder som kollegor. Låter det intressant? Läs mer nedan.

Vad ska du göra?

Som uthyrare tar du fram lokalerbjudanden som matchar lokal och kund, bearbetar marknaden och tar proaktiva kontakter. Du visar lokaler och följer kunden från första kontakt till påskrivet avtal. En viktig del i denna roll är också att stötta övriga uthyrare i den administrativa delen av säljprocessen (till exempel med annonsering, säljritningar etc) och i nära samarbete med vår marknadsavdelning arbeta fram olika typer säljmaterial.

Vi jobbar teambaserat kring våra fastigheter och som uthyrare har du ett nära samarbete med kollegor inom din egen avdelning, marknadsavdelningen och förvaltningen. Organisatoriskt tillhör du uthyrningsavdelningen inom affärsområde kontor. Vi har idag ett stort kommersiellt bestånd i Göteborgsområdet och som uthyrare är det avgörande att ha ett helhetsperspektiv på kunderbjudandet.

Din bakgrund

Din utbildningsbakgrund är eftergymnasial, troligtvis med inriktning mot marknad, ekonomi eller fastighet och för rollen behöver du ha goda språkkunskaper i svenska och engelska.

Vilken bransch du kommer ifrån är inte avgörande och du måste inte ha jobbat som just uthyrare men vi ser gärna att du ha erfarenhet av B2B med tjänsteförsäljning och relationsmarknadsföring. Det är meriterande omdu har erfarenhet av att ha arbetat i någon form av CRM-system och bildbehandlingsverktyg.

Du har B-körkort. Vi tillhandahåller en elfordonspool med bilar, cyklar och moped som kan användas i tjänsten. Alla våra fastigheter finns i Göteborgsområdet.

Personliga styrkor

Hos oss får du möjlighet att jobba tillsammans med riktigt härliga kollegor varför din samarbetsförmåga och förmåga att kommunicera och relatera till andra är avgörande. I ditt jobb har du också kontakt med många olika människor utanför vår organisation där du kommer behöva visa prov på kommunikationsförmåga och tydlighet i ditt budskap.

Du är snabb och skicklig på att nätverka med presumtiva kunder och etablera förtroendefulla kundrelationer. Som person är du nyfiken och positiv, du förstår vad som behöver göras för att på ett strukturerat sätt nå goda resultat. För dig är den bästa affären den du inte gjort än!

Vi erbjuder

Vi vet att det är hård konkurrens om bra medarbetare idag och det kan vara svårt att med några få ord beskriva vad som utmärker just oss som arbetsgivare.

Så hur är Platzer som arbetsplats? Vi ska vara ärliga - vi är inte perfekta. Men det finns ändå några saker som vi tycker utmärker oss:

Vår största styrka är ett gäng ambitiösa, kompetenta men samtidigt avslappnade och schyssta kollegor. Vi är bra på det vi gör och vi vill verkligen lyckas tillsammans. Att vi äger våra fastigheter och har fokus på Göteborg och faktiskt bara Göteborg skulle vi påstå gör att vi tänker långsiktigt - det vi gör påverkar vår egen livsmiljö, vår egen stad och det är ofta lite extra roligt att kunna se och visa resultatet av vårt arbete genom att bara ta en promenad på stan.

Vi vill alltid bli bättre, vi vill alltid utvecklas och varje ny person som kommer till oss har alla chanser att vara med och hjälpa oss i det. Så letar du efter en arbetsplats där du får vara dig själv, där du har möjlighet att påverka och får frihet i ditt jobb, där du kan se resultatet av det du gör och långsiktigt bidra till att utveckla Göteborg - då ska du söka dig till oss.

Lite mer om oss som jobbar här

Hos oss får du goda möjligheter till att må bra och att utvecklas. Vi erbjuder stor flexibilitet såväl som kollektivavtal och marknadsmässiga villkor. Vi arbetar aktivt med hälsofrämjande aktiviteter och initiativ samt hittar på roliga saker tillsammans både under och efter arbetstid.

Vi är idag runt 90 personer på Platzer med olika bakgrund, erfarenhet och kompetens. Gemensamt har vi en stark drivkraft att vara med och utveckla vår stad - Göteborg!

Ansökan

Om du tror att du är den vi söker, ansök redan idag eller senast 30/4! Tjänsten är en heltidstjänst med start enligt överenskommelse.

Har du några?frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Louise Renlund, HR-generalist, på tel. 0722-460280 (SMSa gärna om jag inte svarar, så ringer jag upp så snart som möjligt)

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Teknisk förvaltare till Göteborgs bästa Platzer

Fastighetsförvaltare
Läs mer Sep 28
Platzer är ett av Göteborgs största och ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter, främst kontor. Vi är med stolthet med och skapar, bevarar och lyfter Göteborgs bästa platser. Vi äger och utvecklar 80 fastigheter med en total yta om cirka 825 000 kvm till ett värde om cirka 27 mdkr.

Gillar du Göteborg? Klart du gör! Vi på Platzer älskar vår stad och jobbar för att Göteborg ska bli Europas bästa stad att arbeta i. Vill du hänga med oss på den resan? Vi söker nu en teknisk förvaltare som inte bara drivs av att hitta smarta lösningar på tekniska problem, men också av samarbete och att nå framgång tillsammans!

Vill du veta lite mer om oss innan du läser vidare? Ta gärna en kik på vår vision: https://youtu.be/DkO1L8p7xpQ

Ansvarsområden
Som teknisk förvaltare hos oss arbetar du i en bred roll och har ett stort ansvar i din fastighetsportfölj. De senaste tio åren har vi minskat vår energianvändning med hela 50% och det är du som teknisk förvaltare som driver arbetet att minska energianvändningen och effektbehovet med kunden i fokus även framåt.

Du är med i alla led gällande tekniska investeringar och planerat underhåll, från att budgetera till att tillse att arbetet blir utfört. Ibland driver du projekten helt självständigt. Du agerar som stöd till organisationen i drift- och teknikfrågor samt finns med som teknisk specialist i ombyggnadsprojekt. Vidare ansvarar du för att gällande myndighetskrav upprätthålls.

Idag är över 90% av våra fastigheter miljöcertifierade och det är våra tekniska förvaltare som både driver och upprätthåller certifieringarna.

I ditt dagliga arbete ingår du i ett fastighetsteam?- du och ditt team förvaltar tillsammans våra fastigheter med bästa möjliga resultat i sikte.


Din profil
För att lyckas i rollen som teknisk förvaltare ser vi att du har en relevant eftergymnasial utbildning inom fastighet, drift eller teknik. Du behöver ha goda kunskaper i svenska, i tal så väl som i skrift. Då du använder olika datorsystem som stöd i din vardag, behöver du ha mycket god datorvana och ha lätt för att sätta dig in i nya system.

Det är meriterande om du har spetskunskaper inom något av följande områden: energieffektivisering, el, installationsteknik, värme eller ventilation.

Som person jobbar du med god struktur i ditt arbete och du är bra på att prioritera. Du drivs av att hitta smarta lösningar på tekniska problem. Då Platzer är ett växande bolag behöver du vara öppensinnad för nya idéer och arbetssätt. En viktig drivkraft hos dig är också din affärsmässighet, där du har lätt att se hur du som teknisk förvaltare kan bidra till att skapa goda affärer.

Vi ser att du har B-körkort. Vi tillhandahåller en elfordonspool med bilar, cyklar och moped som kan användas i tjänsten. Alla våra fastigheter finns i Göteborgsområdet.

Vi erbjuder
Vår största styrka är ett gäng kompetenta och jordnära kollegor. Vi är bra på det vi gör och vi vill verkligen lyckas tillsammans. Att vi äger våra fastigheter och har fokus på Göteborg och faktiskt bara Göteborg skulle vi påstå gör att vi tänker långsiktigt - det vi gör påverkar vår egen livsmiljö, vår egen stad och det är ofta lite extra roligt att kunna se och visa resultatet av vårt arbete genom att bara ta en promenad på stan.

Vi vill alltid bli bättre, vi vill alltid utvecklas och varje ny person som kommer till oss har alla chanser att vara med och hjälpa oss i det. Så letar du efter en arbetsplats där du får vara dig själv, där du har möjlighet att påverka och får frihet i ditt jobb, där du kan se resultatet av det du gör och långsiktigt bidra till att utveckla Göteborg - då ska du söka dig till oss!

Lite mer om oss som jobbar här
Hos oss får du goda möjligheter till att må bra och att utvecklas. Vi erbjuder stor flexibilitet såväl som kollektivavtal och marknadsmässiga villkor. Vi arbetar aktivt med hälsofrämjande aktiviteter och initiativ samt hittar på roliga saker tillsammans både under och efter arbetstid.
Vi sitter i ett modernt kontor i centrala Göteborg med utsikt över nya Hisingsbron och Göta älv. Här finns utrymme för både fokus, rörelse och gemenskap!

Vi är idag närmare 90 personer på Platzer med olika bakgrund, erfarenhet och kompetens. Gemensamt har vi en stark drivkraft att vara med och utveckla vår stad - Göteborg!

Villkor & ansökan

Omfattning: heltidstjänst
Anställningsstart: så snart som möjligt, enligt överenskommelse

Har du några?frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Louise Renlund, HR-generalist, på louise.renlund@platzer.se eller 0722460280 (sms:a gärna om jag inte har möjlighet att svara).

Varmt välkommen med din ansökan redan idag eller senast 2022-10-14.

Ansök nu

Projektledare inom fastighets- och projektutveckling

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Aug 18
Platzer är ett av Göteborgs största och ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter. Vår resa är både kul och utmanande och för rätt person finns stora möjligheter att påverka och att vidareutvecklas. Vårt fastighetsbestånd är idag koncentrerat till ett antal spännande områden i och omkring Göteborg. Vi äger och utvecklar 70 fastigheter med en total yta om cirka 830 000 kvm.

Vår projektportfölj är full av spännande möjligheter som väntar på att bli verklighet. Vi vill göra Göteborgs till Europas bästa stad att arbeta i och för att lyckas med det behöver vi dig som kan bidra i våra stora fastighets- och projektutvecklingsprojekt inom affärsområde kontor.

Vi söker nu dig som har en bakgrund som projektledare inom bygg/fastighet med gott om erfarenhet från att driva större utvecklingsprojekt inom ny - och/eller ombyggnation. Du behöver ha jobbat i hela kedjan från koncept/idéutveckling till färdigställt projekt, har du även kunskap om hela/delar av detaljplaneprocessen är det ett plus.

Hos oss får du möjlighet att ta stort eget ansvar i projektskedet likväl som du kan bidra redan i tidiga skeden när vi arbetar fram koncept/produkt utifrån din gedigna kunskap kring projekt/bygg. Vi har gott om kompetens inhouse i form av affärsutveckling, marknad och förvaltning/fastighetsutveckling. Självklart får du också ett gäng kompetenta projektledarkollegor att utbyta kunskap och erfarenhet med. Som fastighetsägare är det vi själva som formar våra produkter som vi sedan långsiktigt förvaltar och vidareutvecklar vilket gör att du får fantastiska möjligheter att påverka och se resultat av ditt arbete för lång tid framöver. Läs gärna mer om några av våra utvecklingsprojekt här: https://www.platzer.se/projekt/projektutveckling-kontor/

Sammanfattningsvis kommer dina ansvarsområden att vara:

- Ansvarig projektledare i stora projekt från cirka 100 mkr och uppåt.
- Helhetsansvar (tid, ekonomi, kvalitet mm) för kostnadssidan under genomförandet av projekten.
- Samordning mot externa intressenter såsom entreprenörer, andra byggherrar och myndigheter


Din bakgrund/erfarenhet och personprofil:

- Relevant akademisk bakgrund inom samhällsbyggnad (högskole- eller civilingenjör)
- Flera års erfarenhet av projektledning av större utvecklingsprojekt där du varit ansvarig projektledare från tidiga skeden till färdigställande
- Stort intresse för fastighets- och stadsutveckling med grund i ett affärsperspektiv


För att trivas hos oss behöver du vara en person som gillar att kommunicera, samarbeta och involvera andra. Som projektledare behöver du vara strukturerad i ditt arbete, ha en god förmåga att hantera många olika frågor som kan uppstå och vara bra på att skapa förtroende och leda andra som arbetar i projekten.

Vi erbjuder

Vi vet att det är hård konkurrens om bra medarbetare idag och det kan vara svårt att med några få ord beskriva vad som utmärker just oss som arbetsgivare. Så hur är Platzer som arbetsplats? Vi ska vara ärliga - vi är inte perfekta. Men det finns några saker som vi tycker utmärker oss:

En av våra största styrkor som arbetsgivare är alla som jobbar här! Vi är bra på det vi gör och vi vill verkligen lyckas tillsammans. Vår vision är att göra Göteborg till Europas bästa stad att arbeta i. Det gör att vi tänker långsiktigt. Och att vi gärna samarbetar med andra företag och organisationer som vill samma sak.

Vi vill alltid bli bättre, vi vill alltid utvecklas och varje ny person som kommer till oss har alla chanser att vara med och hjälpa oss i det. Så letar du efter en arbetsplats där du får vara dig själv, där du har möjlighet att påverka och får frihet i ditt jobb, där du kan se resultatet av det du gör och långsiktigt bidra till att utveckla Göteborg - då ska du söka dig till oss!

Ansökan

Skicka in dina uppgifter via ansökningsknappen här i annonsen, vi kommer höra av oss till dig inom kort.

Har du några?frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Karin Pull, HR-chef på telefon 0722-135157 eller Hanna Hansson, chef projekt på telefon 0707-758195.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Affärsutvecklare med intresse för hållbar stadsutveckling

Affärsutvecklare
Läs mer Mar 15
Platzer är ett av Göteborgs största och ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter. Vi är med stolthet med och skapar, bevarar och lyfter Göteborgs bästa platser. Vi äger och utvecklar cirka 70 fastigheter med en total yta om cirka 830 000 kvm.

Gillar du Göteborg? Klart du gör! Vi på Platzer älskar vår stad och jobbar för att Göteborg ska bli Europas bästa stad att arbeta i. Nu hoppas vi att just du vill vara med på vår fortsatta resa i en roll som affärsutvecklare.

Som affärsutvecklare är du i allra högsta grad med och utvecklar Göteborg som stad. Vi har många spännande projekt framåt, allt från att arbeta fram förutsättningar i detaljplaner i Gamlestaden till att utveckla framtidens kontorsbyggnader i Lilla Bommen. Läs mer om några av våra pågående utvecklingsprojekt här (https://www.platzer.se/projekt/vara-projekt/)

Vad ska du göra?

Affärsutvecklarna på Platzer är våra specialister när det gäller att omsätta idéer till en färdig produkt. Med produkt menar vi främst kontors- och industri/logistikfastigheter - eller kanske hellre - områden och hus där människor vill arbeta och vistas. Mer konkret kommer du jobba med att:

- arbeta fram detaljplaner samt planering och konceptualisering i tidiga skeden
- identifiera affärs- samt utvecklingsmöjligheter tillsammans med affärsområden
- övergripande ansvara för och driva utvecklingsprojekt inom stads-, projekt-och fastighetsutveckling

- projektleda förvärv och försäljning av fastigheter


Affärsutveckling är en specialistfunktion på koncernnivå i Platzer som arbetar på uppdrag av våra två affärsområden (kontor samt industri/logistik) samt koncernledning/styrelse. Som affärsutvecklare arbetar du i nära samarbete med såväl intern- som extern kompetens ofta i parallella processer med många idéer samtidigt. Du rapporterar till affärsutvecklingschef.

Din bakgrund

Du behöver ha en akademisk utbildning inom samhällsbyggnad och erfarenhet från fastighets-/byggbranschen. Vi vill att du har erfarenhet från att ha jobbat med detaljplaneprocesser och fastighets-/projektutveckling inom stadsbyggnad. Du har ett starkt affärsfokus och god förmåga att identifiera nya affärsmöjligheter. Du behöver kunna leda projektgrupper med olika kompetenser och är en van beställare.

Vem är du?

Vi är nyfikna på dig! Med det sagt så har vi ändå funderat på vad vi ser är viktigt för att passa i rollen som affärsutvecklare hos oss:

- Du är bra på att kommunicera och samarbeta med andra, du gillar att leda projekt i mål och kan få med dig andra på ett tydligt och engagerande sätt.
- Du är bra på att snabbt skapa dig en överblick kring förutsättningar i ett givet projekt - för att i nästa steg omsätta detta i en möjlig affär.
- Du har en fallenhet och förmåga att tänka och planera långsiktigt där du väver ihop din kunskap om behov på marknaden med Platzers intressen och möjligheter.
- Du trivs med att arbeta strukturerat och analytiskt med fokus på att leverera på både kortsiktiga och långsiktiga mål


Vi erbjuder

Vi vet att det är hård konkurrens om bra medarbetare idag och det kan vara svårt att med några få ord beskriva vad som utmärker just oss som arbetsgivare. Så hur är Platzer som arbetsplats? Vi ska vara ärliga - vi är inte perfekta. Men det finns några saker som vi tycker utmärker oss:

En av våra största styrkor som arbetsgivare är alla om jobbar här! Vi är bra på det vi gör och vi vill verkligen lyckas tillsammans. Vår vision är att göra Göteborg till Europas bästa stad att arbeta i. Det gör att vi tänker långsiktigt. Och att vi gärna samarbetar med andra företag och organisationer som vill samma sak.

Vi vill alltid bli bättre, vi vill alltid utvecklas och varje ny person som kommer till oss har alla chanser att vara med och hjälpa oss i det. Så letar du efter en arbetsplats där du får vara dig själv, där du har möjlighet att påverka och får frihet i ditt jobb, där du kan se resultatet av det du gör och långsiktigt bidra till att utveckla Göteborg - då ska du söka dig till oss!

Ansökan

Vi jobbar kontinuerligt med urval så sök gärna redan idag och senast den 31/3.

Har du några?frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Karin Pull, HR-chef på telefon 0722-135157

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vill du leda vår tekniska förvaltning mot en hållbar framtid?

Fastighetschef
Läs mer Mar 9
Platzer är ett av Göteborgs största och ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter. Vi är med stolthet med och skapar, bevarar och lyfter Göteborgs bästa platser. Vårt fastighetsbestånd är idag koncentrerat till ett antal spännande områden i och omkring Göteborg. Vi äger och utvecklar 70 fastigheter med en total yta om cirka 830 000 kvm.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Göteborg i rollen som chef för teknisk förvaltning. Vi satsar mycket på att arbeta hållbart i alla led av vår verksamhet - som chef inom teknisk förvaltning kan du vara med och göra skillnad för såväl Göteborg som Platzer när det gäller att bygga och förvalta hållbara lösningar!

Teknisk förvaltning inom affärsområde kontor består idag av sju tekniska förvaltare som hanterar allt från drift- och underhållsfrågor till myndighetskrav och miljöcertifieringar för våra kontorsfastigheter. Som chef för gruppen är ditt huvuduppdrag att skapa förutsättningar för dina medarbetare att kunna leverera hållbar affärsnytta utifrån sina uppdrag.

Du kommer ingå i ledningsgruppen för affärsområde kontor där du tillsammans med kollegor inom kommersiell förvaltning, uthyrning och projekt jobbar för att nå affärsområdets och Platzers mål. Du har också ett nära samarbete med din motsvarande kollega inom affärsområde industri/logistik och vår hållbarhetsansvarig.

Ansvarsområden

- Leda och coacha dina medarbetare med grund i Platzers ledarskapspolicy
- Delta med din kompetens i affärsområdesledningen för att uppnå affärsområdets övergripande uppdrag/mål
- Kontinuerligt bidra till att utveckla arbetssätt och kompetens inom teknisk förvaltning
- Hantera budget och bemanning inom avdelningen
- Övergripande ansvar för att teckna service- och leveransavtal
- Ansvara för och ständigt utveckla affärsområdets tekniska ramverk


Din bakgrund

Vi söker dig med stort intresse för ledarskap och människor, helst med tidigare erfarenhet av ett självständigt chefsansvar. Genom din utbildning och branscherfarenhet har du skaffat dig en god kunskap och grund inom fastighetsteknik, gärna med styrka inom byggnadsteknik och drift. Utifrån ditt affärsmannaskap bidrar du till att optimera resultat och fastighetsvärde på ett hållbart sätt.

Vem är du?

Hos oss vill vi att alla ska kunna vara sig själva och jobba utifrån det. Samtidigt finns det några saker vi tror är viktiga att du känner igen dig i för att trivas i den här rollen:

- Du känner dig trygg i att vara chef/ledare för en grupp specialister och kan kommunicera på ett lyhört sätt anpassat till situation och person.
- Du är bra att sätta dig in i olika frågor och prioritera vad som är viktigt på kort såväl som på längre sikt.
- Du gillar att ständigt förbättra och utveckla arbetssätt och verksamhet tillsammans med dina medarbetare.


Vi erbjuder dig

På Platzer jobbar vi med frihet under ansvar - det innebär att du planerar och kan påverka din vardag på jobbet men också att du vågar ta beslut och att du tror på dig själv - för det kommer vi göra! Ett annat kärnvärde som guidar oss i vår vardag är öppenhet -vi delar gärna med oss - såväl i jobbet som av oss själva. Långsiktig utveckling är ett tredje kärnvärde vilket innebär att vi tror på det vi gör - vi är med och utvecklar Göteborg idag och i framtiden.

Hos oss får du goda möjligheter till att må bra och att utvecklas. Vi erbjuder stor flexibilitet såväl som kollektivavtal och marknadsmässiga villkor.

Vi är idag runt 90 personer på Platzer med olika bakgrund, erfarenhet och kompetens. Gemensamt har vi en stark drivkraft att vara med och utveckla vår stad - Göteborg!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jerrie. Vid frågor, kontakta Helena Bruman på telefon 0735-40 52 62

Klicka på ansökningsknappen för att söka jobbet, vänta inte med att söka, vi gör löpande urval.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kommersiell förvaltare till Göteborgs bästa Platzer

Fastighetsförvaltare
Läs mer Maj 23
Platzer är ett av Göteborgs största och ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter. Vi är med stolthet med och skapar, bevarar och lyfter Göteborgs bästa platser. Vårt fastighetsbestånd är idag koncentrerat till ett antal spännande områden i och omkring Göteborg. Vi äger och utvecklar 70 fastigheter med en total yta om drygt 830 000 kvm.

Gillar du Göteborg? Klart du gör! Vi på Platzer älskar vår stad och jobbar för att Göteborg ska bli Europas bästa stad att arbeta i. Vill du hänga med oss på den resan?

Om rollen

På Platzer arbetar vi i team kring våra fastigheter och i rollen som kommersiell förvaltare har du ett särskilt ansvar att koordinera teamet utifrån den plan ni jobbar fram kring fastigheterna. I teamet ingår teknisk förvaltare, fastighetsansvarig, projektledare och uthyrare.

Du kommer att ha budget- resultat- och kundansvar för en fastighetsportfölj. Att ha kundansvar innebär bland annat att hantera förhandlingar; såväl ny- som omförhandling där du förväntas bidra till att skapa goda affärer och förstå din kunds verksamhet. I budget- och resultatansvaret ingår att jobba fram en årlig budget för ingående fastigheter samt följa upp resultatet löpande i ditt team.

Eftersom vi fokuserar stort på att ständigt förädla och utveckla vårt fastighetsbestånd blir du en nyckelperson där du bidrar med din kreativitet och bedriver en proaktiv förvaltning av fastigheterna.

Organisatoriskt tillhör du vårt affärsområde kontor och du rapporterar till områdeschef.

Vem är du?

Vi är nyfikna på dig! Med det sagt så har vi ändå funderat på vad vi tror är viktigt för att du ska trivas hos oss:

Vi söker dig med erfarenhet från branschen, varav ett antal år i en förvaltarroll med kund- och resultatansvar. Du har erfarenhet av förhandling, kunskap inom hyresjuridik, fastighetsekonomi samt god marknadskännedom. Du har en för rollen relevant utbildningsbakgrund, gärna akademisk nivå, men din erfarenhet väger tyngre.

Du drivs av ett affärs- och kundfokus och motiveras av att bidra och vara en del av utveckling och förändring i såväl ditt eget arbete som i verksamheten i stort. Du är en person som älskar att bygga relationer! Kombinationen av affärssinne, kundfokus och samarbetsförmåga är något som utmärker dig.

Utöver ovan behöver du kunna svenska flytande i både tal och skrift.



Vi erbjuder

Vi vet att det är hård konkurrens om bra medarbetare idag och det kan vara svårt att med några få ord beskriva vad som utmärker just oss som arbetsgivare. Idag är vart och vartannat företag med på någon topplista och strör fina värdeord som strössel på en mjukglass.

Så hur är Platzer som arbetsplats? Vi ska vara ärliga - vi är inte perfekta. Men det finns ändå några saker som vi tycker utmärker oss:

Vår största styrka är ett gäng ambitiösa, kompetenta men samtidigt avslappnade och schyssta kollegor. Vi är bra på det vi gör och vi vill verkligen lyckas tillsammans. Att vi äger våra fastigheter och har fokus på Göteborg och faktiskt bara Göteborg skulle vi påstå gör att vi tänker långsiktigt - det vi gör påverkar vår egen livsmiljö, vår egen stad och det är ofta lite extra roligt att kunna se och visa resultatet av vårt arbete genom att bara ta en promenad på stan.

Vi vill alltid bli bättre, vi vill alltid utvecklas och varje ny person som kommer till oss har alla chanser att vara med och hjälpa oss i det. Så letar du efter en arbetsplats där du får vara dig själv, där du har möjlighet att påverka och får frihet i ditt jobb, där du kan se resultatet av det du gör och långsiktigt bidra till att utveckla Göteborg - då ska du söka dig till oss!

Lite mer om oss som jobbar här

Hos oss får du goda möjligheter till att må bra och att utvecklas. Vi erbjuder stor flexibilitet såväl som kollektivavtal och marknadsmässiga villkor. Vi arbetar aktivt med hälsofrämjande aktiviteter och initiativ samt hittar på roliga saker tillsammans både under och efter arbetstid.

Vi är idag runt 90 personer på Platzer med olika bakgrund, erfarenhet och kompetens. Gemensamt har vi en stark drivkraft att vara med och utveckla vår stad - Göteborg!

Villkor & ansökan

Omfattning: heltidstjänst
Anställningsstart: så snart som möjligt, enligt överenskommelse

Har du några?frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Louise Renlund, HR-generalist, på louise.renlund@platzer.se eller 0722460280 (smsa gärna om jag inte har möjlighet att svara). Obs. hela bolaget är iväg på konferens 19-20 maj, det kan därför vara svårt att nå mig dessa datum.



Varmt välkommen med din ansökan redan idag eller senast 1 juni.

Ansök nu

Marknadskommunikatör

Marknadskommunikatör
Läs mer Nov 10
Platzer är ett av Göteborgs största och ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter. Vi är med stolthet med och skapar, bevarar och lyfter Göteborgs bästa platser. Vi äger och utvecklar cirka 70 fastigheter med en total yta om cirka 830 000 kvm.

Gillar du Göteborg? Klart du gör! Vi på Platzer älskar vår stad och jobbar för att Göteborg ska bli Europas bästa stad att arbeta i. Vi växer och hoppas att just du vill vara med på vår fortsatta resa i en roll som marknadskommunikatör.

Vad gör en marknadskommunikatör på Platzer?

Som marknadskommunikatör jobbar du med att planera, beställa, producera, koordinera och genomföra kommunikations- och marknadsaktiviteter framförallt kopplat till våra utvecklingsprojekt. Ditt arbete utgår ofta från ett framtaget koncept när du formar och beställer marknadsinsatser. Här kan du se exempel på våra större utvecklingsprojekt. (https://www.platzer.se/projekt/vara-projekt/)

Organisatoriskt tillhör du vår kommunikation- och marknadsavdelning, i vardagen jobbar du dessutom tillsammans med olika projektteam beroende på vilket projekt du stöttar.

Din bakgrund

Vi vill att du har några års erfarenhet från marknadsföring helst business to business samt en utbildning på eftergymnasial nivå inom marknadsföring. Kunskaper i Adobe creative cloud och Power point eller motsvarande är viktigt då detta är verktyg du använder till vardags. Det är ett stort plus om du har erfarenhet av att ha agerat beställare gällande marknadsinsatser från tidigare tjänster.

Vem är du?

Vi är nyfikna på dig! Med det sagt så har vi ändå funderat på vad vi tror är viktigt för att du ska trivas hos oss:

Du behöver gilla att sy ihop olika trådar till en färdig produkt - du är helt enkelt bra på att se hur saker hänger ihop, skapa en plan, genomföra och följa upp resultatet. Du trivs som bäst när du får möjlighet att planera ditt jobb självständigt och kan fatta beslut som rör det du ansvarar för. Eftersom du kommer producera en del material själv behöver du vara bra på att uttrycka dig skriftligt på svenska.

Vi tror att du gillar städer i allmänhet och stadsutveckling i synnerhet. Du är nyfiken på omvärlden och har känsla för färg och form.

Vi erbjuder

Vi vet att det är hård konkurrens om bra medarbetare idag och det kan vara svårt att med några få ord beskriva vad som utmärker just oss som arbetsgivare. Dessutom strör vart och vartannat företag fina värdeord omkring sig som strössel på en mjukglass.

Så hur är Platzer som arbetsplats? Vi ska vara ärliga - vi är inte perfekta. Men det finns några saker som vi tycker utmärker oss:

En av våra största styrkor som arbetsgivare är ett gäng ambitiösa, kompetenta men samtidigt avslappnade och schyssta kollegor. Vi är bra på det vi gör och vi vill verkligen lyckas tillsammans. Vår vision är att göra Göteborg till Europas bästa stad att arbeta i. Det gör att vi tänker långsiktigt. Och att vi gärna samarbetar med andra företag och organisationer som vill samma sak.

Vi vill alltid bli bättre, vi vill alltid utvecklas och varje ny person som kommer till oss har alla chanser att vara med och hjälpa oss i det. Så letar du efter en arbetsplats där du får vara dig själv, där du har möjlighet att påverka och får frihet i ditt jobb, där du kan se resultatet av det du gör och långsiktigt bidra till att utveckla Göteborg - då ska du söka dig till oss!

Välkommen med din ansökan!

Sök genom att klicka på ansökningsknappen via vår karriärsida karriar.platzer.se. Sista ansökningsdag är 25/11.

Ansök nu

Koncernredovisningsansvarig Platzer fastigheter

Redovisningsekonom
Läs mer Okt 26
Platzer är ett av Göteborgs största och ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter. Vi är med stolthet med och skapar, bevarar och lyfter Göteborgs bästa platser. Vi äger och utvecklar cirka 70 fastigheter med en total yta om cirka 830 000 kvm. Platzer är noterat på Nasdaqs large-cap lista.

Vi söker nu en erfaren koncernredovisningsansvarig. Ditt övergripande uppdrag är att upprätta och kvalitetssäkra gruppens koncernredovisning, hantera köp-/försäljning av bolag samt vara en aktiv part i kvartals- samt årsrapportering.

Ansvarsområden

- Upprätta gruppens koncernredovisning.
- Vara sammanhållande för koncernrapporteringsprocessen, ta in rätt uppgifter från legala enheter och organisationen.
- Säkerställa att korrekt rapportering sker i enlighet med IFRS och koncernens redovisningsprinciper.
- Aktivt delta i den ekonomiska och bolagsrättsliga delen av processen för inköp och försäljning av bolag och fastighet
- Ta in och granska finansiell dokumentation från potentiell säljare och ta fram dokumentation för potentiell köpare.
- Proaktivt identifiera och genomföra effektiviserings- och rutinförbättringar gällande redovisning.


Du kommer tillhöra vår redovisningsavdelning inom ekonomi/finans-funktionen och rapporterar närmast till redovisningschef.

Din bakgrund

Du är en erfaren redovisningsekonom med goda kunskaper gällande koncernredovisning i enlighet med IFRS. Det är en fördel om du har jobbat med fastighetsägande bolag i någon form men viktigast är att du har din bakgrund och kompetens inom koncernredovisning där du självständigt upprättat och rapporterat.
Vi vill att du har tidigare erfarenhet av redovisning kring köp/försäljning av bolag samt att du har god kompetens gällande skattefrågor.
Du har din grund i en akademisk examen inom ekonomi.

Personliga styrkor

I rollen som koncernredovisningsansvarig förväntas du planera och strukturera ditt arbete på egen hand utifrån satta deadlines varför det är viktigt att du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt.
Som erfaren ekonom på avdelningen deltar du i erfarenhetsdelning och utvecklingsarbete på avdelningen. För att göra det på ett bra sätt ser vi att du är samarbetsorienterad, hjälpsam och öppen som person - du delar gärna med dig av din kunskap på ett pedagogiskt sätt.

Vi erbjuder dig

På Platzer jobbar vi med frihet under ansvar - det innebär att du planerar och kan påverka din vardag på jobbet men också att du vågar ta beslut och att du tror på dig själv - för det kommer vi göra! Ett annat kärnvärde som guidar oss i vår vardag är öppenhet -vi delar gärna med oss - såväl i jobbet som av oss själva. Långsiktig utveckling är ett tredje kärnvärde vilket innebär att vi tror på det vi gör - vi är med och utvecklar Göteborg idag och i framtiden.

Hos oss får du goda möjligheter till att må bra och att utvecklas. Vi erbjuder stor flexibilitet såväl som kollektivavtal och marknadsmässiga villkor. Vi arbetar aktivt med hälsofrämjande aktiviteter och initiativ samt hittar på roliga saker tillsammans både under och efter arbetstid.

Vi är idag runt 90 personer på Platzer med olika bakgrund, erfarenhet och kompetens. Gemensamt har vi en stark drivkraft att vara med och utveckla vår stad - Göteborg!

Välkommen med din ansökan

Klicka på ansökningsknappen för att söka jobbet, vänta inte med att söka, vi gör löpande urval.

Ansök nu

Projektuthyrare kommersiellt till Platzer

Uthyrare
Läs mer Okt 20
Platzer är ett av Göteborgs största och ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter. Vi är med stolthet med och skapar, bevarar och lyfter Göteborgs bästa platser. Vi äger och utvecklar cirka 70 fastigheter med en total yta om cirka 830 000 kvm.

Marknaden och inte minst Göteborgsregionen har rivstartat hösten! Vi behöver förstärka vår uthyrningsavdelning och hoppas att just du vill vara med och bidra tillsammans med oss på Platzer.

Vi söker en projektuthyrare till vårt team inom affärsområde kontor. Du kommer ha fokus på att hyra ut inom våra större kontorsprojekt och är med från konceptframtagning fram till påskrivet hyresavtal.

Ansvarsområden

- Aktivt delta i konceptutveckling och målgruppsanpassning relaterat sälj/marknad för aktuella kontorsprojekt
- Genomföra målgruppsanalys och kundsegmentering för effektivt arbete med rätt kunder för rätt objekt
- Ansvar för att identifiera, kontakta och följa upp nya kunder fram till påskrivet avtal
- Upprätta hyresoffert och hyresavtal samt ta fram underlag på marknadshyresläge
- Följa och ta del av forskningsresultat och trender inom kontorsmarknaden som du sprider internt och applicerar i säljarbetet


Vi jobbar teambaserat kring våra fastigheter och som projektuthyrare har du ett nära samarbete med kollegor inom din egen avdelning, marknad, affärsutveckling och förvaltning. Organisatoriskt tillhör du uthyrningsavdelningen inom affärsområde kontor. Vi på uthyrningsavdelningen har alltid stort fokus på kunden och jobbar för att hitta långsiktigt hållbara lokallösningar för såväl kunden som för Platzer.

Din bakgrund

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet från projektuthyrning i kommersiella fastigheter som uthyrare eller annan marknads-/säljorienterad roll inom projekt- /fastighetsutveckling.

Du behöver ha god kunskap inom hyresjuridik och erfarenhet av hyresavtal gällande kommersiella lokaler och det är en stor fördel om du har god koll på näringslivet och marknadsläget i Göteborg.

Din utbildningsbakgrund är eftergymnasial, troligtvis med inriktning mot marknad, ekonomi eller fastighet och för rollen behöver du ha goda språkkunskaper i svenska och engelska.

Du har B-körkort. Vi tillhandahåller en elfordonspool med bilar, cyklar och moped som kan användas i tjänsten. Alla våra fastigheter finns i Göteborgsområdet.

Personliga styrkor

Hos oss får du möjlighet att jobba tillsammans med riktigt härliga kollegor varför din samarbetsförmåga och förmåga att kommunicera och relatera till andra är avgörande. I ditt jobb har du också kontakt med många olika människor utanför vår organisation där du kommer behöva visa prov på kommunikationsförmåga och tydlighet i ditt budskap.

Våra kunder är olika och har olika behov, din uppgift handlar om att tolka behov hos våra kunder och omsätta dessa till praktisk verklighet och goda affärer.

En annan viktig styrka hos dig är förmågan att bibehålla engagemang även när processer drar ut på tiden, du behöver alltså ett visst mått av tålamod då stora utvecklingsprojekt ofta pågår under lång tid.

Vi erbjuder

Vi vet att det är hård konkurrens om bra medarbetare idag och det kan vara svårt att med några få ord beskriva vad som utmärker just oss som arbetsgivare. Idag är vart och vartannat företag med på någon topplista och strör fina värdeord som strössel på en mjukglass.

Så hur är Platzer som arbetsplats? Vi ska vara ärliga - vi är inte perfekta. Men det finns ändå några saker som vi tycker utmärker oss:

Vår största styrka är ett gäng ambitiösa, kompetenta men samtidigt avslappnade och schyssta kollegor. Vi är bra på det vi gör och vi vill verkligen lyckas tillsammans. Att vi äger våra fastigheter och har fokus på Göteborg och faktiskt bara Göteborg skulle vi påstå gör att vi tänker långsiktigt - det vi gör påverkar vår egen livsmiljö, vår egen stad och det är ofta lite extra roligt att kunna se och visa resultatet av vårt arbete genom att bara ta en promenad på stan.

Vi vill alltid bli bättre, vi vill alltid utvecklas och varje ny person som kommer till oss har alla chanser att vara med och hjälpa oss i det. Så letar du efter en arbetsplats där du får vara dig själv, där du har möjlighet att påverka och får frihet i ditt jobb, där du kan se resultatet av det du gör och långsiktigt bidra till att utveckla Göteborg - då ska du söka dig till oss!



Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jerrie. Du ansöker via http://karriar.platzer.se/ senast den 5 november.

Har du frågor och funderingar, välkommen att kontakta rekryteringskonsult Helena Bruman, tel. 0735-405262.

Ansök nu

Projektledare ombyggnad och lokalanpassningar

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Sep 9
Platzer är ett av Göteborgs största och ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter. Vi är med stolthet med och skapar, bevarar och lyfter Göteborgs bästa platser. Vi äger och utvecklar cirka 70 fastigheter med en total yta om cirka 830 000 kvm.

Vill du vara med och skapa Göteborgs bästa arbetsplatser? Som projektledare hos oss får du möjlighet att förverkliga våra kunders arbetsplatser och bidra till att utveckla hållbara fastigheter och områden.

Vi söker projektledare som främst kommer leda ombyggnads- och lokalanpassningsprojekt inom Platzers bestånd. Hos oss är du med från planeringsskede till färdigställt projekt och agerar byggherre med ombudsansvar genom hela projektskedet.

Projekten kan vara av olika omfattning; allt från tak- /fasadrenoveringar och byte av tekniska installationer till anpassning av lokaler genom om- eller tillbyggnad.

Vi jobbar teambaserat kring våra fastigheter och som projektledare har du ett nära samarbete med kollegor inom förvaltningen i såväl planering inför projekt som genom hela genomförandet. Du kommer tillhöra vår projektavdelning inom affärsområde kontor och rapporterar närmast till chef projekt.

Ansvarsområden

- Driva projekt från system-/programhandling till genomförd slutbesiktning och överlämning till förvaltning
- Tid- kostnads- och kvalitetsansvar i projekt
- Handla upp och följa upp projektörer och byggentreprenader
- Se till att myndighetskrav och lagstiftning efterlevs
- Samarbeta internt och bidra i byggtekniska och projektrelaterade frågor


Din bakgrund

Vi söker i dagsläget två till tre nya medarbetare så oavsett om du har kort eller lång erfarenhet sedan tidigare är du välkommen att söka. Vi matchar rätt kompetens med rätt typ av projekt/ansvar och ser gärna att gruppen kompletterar varandra genom olika bakgrund, erfarenhet och ålder.

Som projektledare hos oss vill vi att du har en utbildningsbakgrund inom bygg/samhällsbyggnad på högskolenivå. Du behöver kompetens inom entreprenadjuridik, fastighets-/byggnadsteknik och projektekonomi/ledning på minst grundläggande nivå.

Dina tidigare arbetsgivare kan vara från såväl entreprenörs-, konsult- som beställarsidan och vi söker som sagt både dig med längre erfarenhet som dig som jobbat ett par/tre år i relevanta roller.

Du bör ha B-körkort, vi tillhandahåller en elfordonspool med bilar, cyklar och moped som kan användas i tjänsten. Alla våra fastigheter finns i Göteborgsområdet.

Personliga styrkor

Som person jobbar du med god struktur i ditt arbete och du är bra på att prioritera. Du gillar att samarbeta och är lyhörd för behov hos kunder och kollegor. Hos oss kommer du få jobba med många olika typer av projekt och bidra där det behövs varför en prestigelös inställning blir viktig - vi jobbar tillsammans för att skapa goda affärer.

Vi erbjuder

Vi vet att det är hård konkurrens om bra medarbetare idag och det kan vara svårt att med några få ord beskriva vad som utmärker just oss som arbetsgivare. Idag är vart och vartannat företag med på någon topplista och strör fina värdeord som strössel på en mjukglass.

Så hur är Platzer som arbetsplats? Vi ska vara ärliga - vi är inte perfekta. Men det finns ändå några saker som vi tycker utmärker oss:

Vår största styrka är ett gäng ambitiösa, kompetenta men samtidigt avslappnade och schyssta kollegor. Vi är bra på det vi gör och vi vill verkligen lyckas tillsammans. Att vi äger våra fastigheter och har fokus på Göteborg och faktiskt bara Göteborg skulle vi påstå gör att vi tänker långsiktigt - det vi gör påverkar vår egen livsmiljö, vår egen stad och det är ofta lite extra roligt att kunna se och visa resultatet av vårt arbete genom att bara ta en promenad på stan.

Vi vill alltid bli bättre, vi vill alltid utvecklas och varje ny person som kommer till oss har alla chanser att vara med och hjälpa oss i det. Så letar du efter en arbetsplats där du får vara dig själv, där du har möjlighet att påverka och får frihet i ditt jobb, där du kan se resultatet av det du gör och långsiktigt bidra till att utveckla Göteborg - då ska du söka dig till oss!

Välkommen med din ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jerrie. Du ansöker via http://karriar.platzer.se/ senast den 27 september.

Har du frågor och funderingar, välkommen att kontakta rekryteringskonsult Helena Bruman, tel. 0735-405262

Ansök nu

Hyresadministratör till Göteborgs bästa Platzer

Förvaltningsekonom
Läs mer Dec 15
Platzer är ett av Göteborgs största och ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter. Vi är med stolthet med och skapar, bevarar och lyfter Göteborgs bästa platser. Vi äger och utvecklar cirka 70 fastigheter med en total yta om cirka 830 000 kvm. Platzer är noterat på Nasdaqs large-cap lista.

Gillar du ordning och reda och vill ha ett serviceorienterat jobb? Hyresadministrationen är en central funktion för oss på Platzer, det är här vi ser till att hyror kommer in på rätt sätt, i rätt tid och att det är ordning och reda på hyresavtal. Vi söker nu dig som har erfarenhet från administrativt arbete inom ekonomiområdet, gärna med erfarenhet av avtalshantering i någon form.

Ansvarsområden

- Avisera, hantera?och arkivera?hyresavtal för lokaler av olika slag samt P- platser

- Säkerställa effektiv administration under avtalets livslängd som scanning, avräkningar, avstämningar och driftändringar.

- Dagligen kontrollera, registrera och bokföra inbetalningar av hyror och kundfakturor.

- Säkerställa korrekt redovisning av hyror och andra intäkter.

- Bokslutsdokumentation

- Systemansvar för hyressystemet Property management; proaktivt arbeta för effektivt och förbättrat nyttjande av systemet.

- Kontakt med hyresgäster gällande hyresinbetalningar



Erfarenhet/bakgrund

Du behöver någon form av utbildning inom ekonomi på minst gymnasial nivå. Vi kommer prioritera dig som har jobbat med hyresadministration och/eller kundreskontra sedan tidigare och har du utbildning inom hyresjuridik så är det ytterligare en fördel. Mycket goda kunskaper i svenska språket är ett krav då den allra största delen av kommunikationen sker på svenska.



Du som person

I det här jobbet är god ordning och noggrannhet grundläggande, du behöver trivas med uppgifter som innebär förmåga att hålla en tydlig struktur i arbetet. Du kommer ha många kontakter både internt i organisationen och med hyresgäster så ett gott bemötande och förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt på ett tydligt och trevligt sätt är viktigt.



Vi erbjuder dig

På Platzer jobbar vi med frihet under ansvar - det innebär att du planerar och kan påverka din vardag på jobbet men också att du vågar ta beslut och att du tror på dig själv - för det kommer vi göra! Ett annat kärnvärde som guidar oss i vår vardag är öppenhet -vi delar gärna med oss - såväl i jobbet som av oss själva. Långsiktig utveckling är ett tredje kärnvärde vilket innebär att vi tror på det vi gör - vi är med och utvecklar Göteborg idag och i framtiden.

Hos oss får du goda möjligheter till att må bra och att utvecklas. Vi erbjuder stor flexibilitet såväl som kollektivavtal och marknadsmässiga villkor. Vi arbetar aktivt med hälsofrämjande aktiviteter och initiativ samt hittar på roliga saker tillsammans både under och efter arbetstid.

Vi är idag runt 90 personer på Platzer med olika bakgrund, erfarenhet och kompetens. Gemensamt har vi en stark drivkraft att vara med och utveckla vår stad - Göteborg!



Ansökan

Är det dig vi söker? Tveka inte, ansök redan idag eller senast 5 januari.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Hållbarhetsansvarig till Platzer Fastigheter

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Maj 19
Platzer är ett av Göteborgs största och ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter, främst kontor. Vi är med stolthet med och skapar, bevarar och lyfter Göteborgs bästa platser. Vi äger och utvecklar cirka 70 fastigheter med en total yta om cirka 830 000 kvadratmeter. Vi ska göra Göteborg till Europas bästa stad att arbeta i - vill du hänga med oss på den resan?

På Platzer vill vi fortsätta utveckla hållbara områden, byggnader och arbetsplatser. Vi har mycket igång men ännu mer på gång och vill hitta dig som hjälper oss att bli en av branschens bästa på hållbarhet.

Ansvarsområden - vad ska du göra?

Som hållbarhetsansvarig kommer du samordna och hålla ihop utvecklingen av Platzers hållbarhetsarbete genom att:

- vara med och sätta mål och strategier inom de tre hållbarhetsdimensionerna; ekonomisk, ekologisk och social hållbarhet, som du kommunicerar och följer upp
- utmana och utveckla vårt arbetssätt ur ett hållbarhetsperspektiv och föreslå samt stötta i nya angreppsätt
- omvärldsbevaka, utbilda och omsätta hållbara innovationer till vår affär i nära samarbete med organisationen i övrigt


En central del i rollen handlar om att kommunicera vårt hållbarhetsarbete internt och externt, där du:

- deltar i och skapar relevanta externa nätverk/forum inom hållbarhetsfrågor
- samordnar och producerar hållbarhetsrapportering till bland annat årsredovisning och index
- bevakar och föreslår relevanta externa hållbarhetsindex/mätningar


Rollen som hållbarhetsansvarig är ny hos oss och du kommer ha stora möjligheter att påverka samt utveckla innehåll och arbetssätt. Du kommer tillhöra vår kommunikation- och marknadsavdelning där du också har din närmaste chef.

Din bakgrund

Det viktigaste är inte vad du gjort utan vad du vill göra. För att ha en bra grund att stå på vill vi att du har någon form av högskoleutbildning. Vi vill också att du har jobbat med projektledning eller koordinerande arbetsuppgifter samt är van att kommunicera muntligt och skriftligt till olika målgrupper. Din erfarenhet av hållbarhetsfrågor kan komma från tidigare arbete, intresse och/eller utbildning. Det krävs att du har mycket goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift då merparten av vår kommunikation sker på svenska.

Vem är du?

På Platzer vill vi att du ska kunna vara just den du är och att du gillar våra kärnvärden som vi utgår från i vår vardag, nämligen; frihet under ansvar, långsiktig utveckling och öppenhet. I rollen som hållbarhetsansvarig tycker vi det är viktigt att ha förmåga och intresse för:

- att jobba med att samordna och koordinera olika grupper/människor/frågor
- att nå ut med budskap på ett engagerande sätt till olika målgrupper i olika sammanhang


Den absolut viktigaste grunden i den här rollen är att du tycker hållbarhetsfrågor av olika slag är riktigt roligt att jobba med. Detta i kombination med att skapa värde för såväl Platzer som bolag som den omvärld vi verkar i. Vi tror att ett framåtriktat och innovativt hållbarhetsarbete är förutsättningen för oss att lyckas med våra affärer!

Vi erbjuder dig

På Platzer jobbar vi med frihet under ansvar - det innebär att du planerar och kan påverka din vardag på jobbet men också att du vågar ta beslut och att du tror på dig själv - för det kommer vi göra! Ett annat kärnvärde som guidar oss i vår vardag är öppenhet -vi delar gärna med oss - såväl i jobbet som av oss själva. Långsiktig utveckling är ett tredje kärnvärde vilket innebär att vi tror på det vi gör - vi är med och utvecklar Göteborg idag och i framtiden.

Hos oss får du goda möjligheter till att må bra och att utvecklas. Vi erbjuder stor flexibilitet såväl som kollektivavtal och marknadsmässiga villkor. Vi arbetar aktivt med hälsofrämjande aktiviteter och initiativ samt hittar på roliga saker tillsammans både under och efter arbetstid.

Vi är idag runt 90 personer på Platzer med olika bakgrund, erfarenhet och kompetens. Gemensamt har vi en stark drivkraft att vara med och utveckla vår stad - Göteborg!

Ansökan

Sist men inte minst; tveka inte, ta chansen och sök jobbet. Vi jobbar kontinuerligt med urval så sök gärna redan idag. Välkommen!

Ansök nu

Fastighetsansvarig med intresse för teknik och människor

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 10
Platzer är ett ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter. Vi finns bara i Göteborg. Ingen annanstans. Helt enkelt därför att vi vill lägga all energi på det vi är bäst på - att skapa en stad som är bättre för våra hyresgäster, deras medarbetare och inte minst för göteborgarna. Och med vår vision siktar vi ännu högre: Vi ska göra Göteborg till Europas bästa stad att arbeta i - vill du hänga med oss på den resan?

Arbetar du idag som fastighetsskötare, fastighetstekniker eller liknande? Är du en naturbegåvning på problemlösning och har ett intresse för fastighetsteknik? Då ska du fortsätta läsa! Vi söker nu dig som är redo att ansvara för den dagliga driften i ett antal industri- och logistikfastigheter tillsammans med ett härligt förvaltarteam i Arendal!



Rollen som fastighetsansvarig

I rollen som fastighetsansvarig är du ansvarig för den dagliga driften för ett antal fastigheter i Platzers bestånd. Det innebär att representera Platzer inför kunden, hantera felanmälan, se till att det är snyggt och rent i och omkring fastigheterna, samt att utföra enklare reparationer.?Du är den som jobbar allra närmast kunden då du dagligen är ute i fastigheten och löser de problem som kan uppstå i vardagen.? Som fastighetsansvarig får du ett stort ansvar i att planera och styra din egen arbetsdag.

Du ingår i ett förvaltarteam där den kommersiella förvaltaren har det affärsmässiga huvudansvaret för fastigheterna. Vid tekniska problem finns den tekniska förvaltaren i teamet som bollplank.

Lyssna gärna på när Mikaela Kjellberg, fastighetsansvarig i Arendal, berättar om sin arbetsdag:? (https://youtu.be/yWHywLIoNT4)??

Vem är du?

Du är en person som gillar att arbeta praktiskt och tar tag i det som behöver göras. Du arbetar strukturerat och noggrant och har förmågan att självständigt göra prioriteringar i ditt arbete.

Du har lätt för att ta kontakt och är bra på att lyssna in både kunder, kollegor och samarbetspartners. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper - du ska ju faktiskt bli vår kollega!



Kvalifikationer

- Gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning inom fastighetsskötsel/teknik, eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet.
- Du behöver ha några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
- Erfarenhet från ett serviceinriktat yrke.


- B-körkort.
- God datorvana
- Du behöver behärska svenska väl i både tal och skrift.


Meriterande (ej krav) om du:

- Har erfarenhet av drift- och underhållsarbete av industrifastigheter.

- Har kunskap om ventilation, VVS, el, styr & regler etc.

Vi erbjuder dig

På Platzer jobbar vi med?frihet under ansvar?- det innebär att du planerar och kan påverka din vardag på jobbet men också att du vågar ta beslut och att du tror på dig själv - för det kommer vi göra!?Ett annat kärnvärde som guidar oss i vår vardag är?öppenhet?-vi delar gärna med oss - såväl i jobbet som av oss själva.?Långsiktig utveckling?är ett tredje kärnvärde vilket innebär att vi tror på det vi gör - vi är med och utvecklar Göteborg idag och i framtiden.

Hos oss får du en trygg anställning och med goda möjligheter till att må bra och ha kul! Vi erbjuder kollektivavtal till samtliga medarbetare, ett generöst friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Vi arbetar aktivt med hälsofrämjande aktiviteter och initiativ samt hittar på roliga saker tillsammans både under och efter arbetstid.

Vi är idag runt 90 personer på Platzer med olika bakgrund, erfarenhet och kompetens. Gemensamt har vi en stark drivkraft att vara med och utveckla vår stad - Göteborg!



Villkor

Typ av tjänst: heltidstjänst

Tillträde: 1 september eller enligt överenskommelse



Ansökan

Vänta inte för länge med att ansöka! Vi behandlar ansökningarna löpande i den här rekryteringsprocessen. Så länge annonsen ligger ute är tjänsten ej tillsatt.

Vi gör alltid vårt bästa för att ge dig snabb återkoppling, det är även ambitionen i den här rekryteringsprocessen.

Har du några?frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Louise Renlund, HR-generalist på 0722-460280 (smsa gärna om jag inte svarar!).

Ansök nu

Fastighetsansvarig med intresse för människor och fastigheter

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jan 18
Platzer är ett av Göteborgs största och ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter. Genom uthyrning och förvaltning, fastighetsprojekt och stadsutveckling samt förvärv och försäljningar av fastigheter skapar Platzer tillväxt och lönsamhet.

Nu söker vi dig som har ett stort intresse för människor och fastigheter till en roll som Fastighetsansvarig hos oss på Platzer! I rollen som Fastighetsansvarig är du den som jobbar allra närmast kunden och löser de problem som kan uppstå i vardagen. För att lyckas behöver du vara en person som gillar att träffa människor, du har lätt att ta kontakt och sätter dig snabbt in i kundens behov. Det är viktigt att du trivs med att arbeta självständigt då du till stor del åker runt på egen hand till de fastigheter som du ansvarar för.

I rollen som Fastighetsansvarig är du ansvarig för den dagliga driften för ett antal fastigheter i Platzers bestånd. Det innebärtill stor del att representera Platzer inför hyresgästen, hantera felanmälan samt att utföra enklare reparationer. Runt dig finns ett team främst bestående av Tekniska förvaltare, Kommersiella förvaltare och andra Fastighetsansvariga. Du rapporterar till Drift- och underhållschef.

Din bakgrund

Just nu söker vi flera personer och eftersom vi vill ha en mix av erfarenheter och kompetens i vår organisation är vi öppna för olika profiler vilket gör att vi söker såväl dig som jobbat ett antal år i branschen som dig som är i början av din karriär!

Du har en bakgrund från ett serviceinriktat yrke och du gillar att lösa praktiska problem. För att lyckas i det här jobbet behöver du ha intresse för kunder, fastigheter & teknik. Du behöver inte vara en fullfjädrad tekniker men du kan identifiera problem och vågar ge dig på att lösa det som uppstår. Du har med andra ordintetummen mitt i handen. Eftersom du kommer serva olika fastigheter i Göteborgsområdet behöver du ha B-körkort.

Vem är du?

För oss är det allra viktigast hur du är som person - du ska ju faktiskt bli vår kollega! Du har lätt för att ta kontakt och är bra på att lyssna in både kunder och kollegor. Du gillar att arbeta praktiskt och tar tag i det som behöver göras. Även om du står med vatten upp till knäna och har en arg hyresgäst i luren så har du en förmåga att bibehålla lugnet och lösa situationen.

Vi strävar ständigt efter balans i våra arbetsgrupper och eftersom vi i dagsläget är många män i gruppen ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Bra att veta

På Platzer jobbar vi med frihet under ansvar - det innebär att du planerar och kan påverka din vardag på jobbet men också att du vågar ta beslut och att du tror på dig själv - för det kommer vi göra!Annat som styr oss i vår vardag är öppenhet - vi delar gärna med oss - såväl i jobbet som av oss själva.Långsiktig utveckling - vi tror på det vi gör - vi är med och utvecklar Göteborg idag och i framtiden.

Lite mer om oss som jobbar här

Vi är idag runt 80 personer på Platzer med olika bakgrund, erfarenhet och kompetens. Gemensamt har vi en stark drivkraft att vara med och utveckla vår stad - Göteborg - och medan vi gör det har vi oftast rätt kul.

Ansökan

Nu återstår bara en sak och det är att skicka in ditt CV via länken. Har du frågor om rekryteringen eller tjänsten får du gärna höra av dig tillLouise Renlund på 0722-46 02 80 (smsa gärna om jag inte svarar).Urval sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan!

Om du är sugen på att sälja annonser och rekryteringstjänster - ber vi dig lägga din tidpå annat - vi har redan hunnit bestämma hur vi vill synas och jobba i den härprocessen.

Ansök nu

Projektledare kommersiella fastigheter 2019

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Dec 19
Nu hoppas vi hitta dig som vill vara med på vår tillväxtresa. Kanske är du trött på att hoppa mellan olika projekt där du sällan ser vad som händer när du lämnat stafettpinnen. Kanske vill du komma till en arbetsplats där du får vara med och påverka - på riktigt. Vi är idag ett av de ledande fastighetsbolagen i Göteborg och vi fortsätter växa. Vår resa är både kul och utmanande, och för rätt person finns stora möjligheter att påverka och att vidareutvecklas.

Vi har ett stort fastighetsbestånd i några av Göteborgs mest intressanta lägen och det rullar kontinuerligt in nya projekt - stora som små. Vår ambition att utveckla fastigheter & kontor stannar inte innanför våra egna väggar, vi är i allra högsta grad med och utvecklar Göteborg! (http://www.platzer.se/Projekt)

I rollen som projektledare hos oss kommer du att arbeta nära våra kunder, du är med och skapar goda affärer, och du drivs av en vardag som växlar mellan allt från planering & kalkylering till diskussioner med entreprenörer, kundmöten och samordning av byggnationer.

Det här kommer du framförallt att göra:


- Driva projekt inom ny- till- och ombyggnation. Projektens storlek kan variera och du kan vara säker på att vi hittar utmaningar som passar din erfarenhet!
- I projekten ansvarar du för att hålla ihop allt från förstudier, upphandling och projektering till genomförd slutbesiktning
- Tillsammans med projektchefer delta i större utvecklingsprojekt
- Bidra i vårt gemensamma utvecklingsarbete


Du kommer tillhöra projektutvecklingsavdelningen som idag består av elva personer men i din vardag jobbar du ofta tätt ihop med vår fastighetsförvaltning och uthyrning - det är ni tillsammans som skapar en lyckad affär!

Vem är du?


För oss är det allra viktigast hur du är som person. I rollen som projektledare hos oss tycker vi att några framgångsfaktorer är att du gillar att bygga relationer, har lätt att strukturera och planera ditt arbete och har en stark drivkraft att utveckla & utvecklas. I den här rollen söker vi dig som har lätt för att se helheten. Du kan lyfta blicken från det enskilda byggprojektet och bidra i utvecklingen av områden/fastigheter.

Någon form av samhällsbyggnadsutbildning på högre nivå finns i din bakgrund, du kan vara högskoleingenjör inom bygg eller liknande. Du har jobbat ett par åri branschen och har minst tre årserfarenhet från projektledning/projektutveckling där du jobbat från förstudie/programskede till färdig produkt. Du drivs av att vara med och bidra till att utveckla Göteborg som stad.


Sammanfattningsvis; vi söker dig som vet hur man får ihop affärer, människor och teknik - och på så sätt skapar miljöer som lyfter våra kunders affärer!

Vi strävar ständigt efter balans i våra arbetsgrupper och eftersom vi i dagsläget är många män i gruppen ser vi gärna kvinnliga sökanden.


Bra att veta

På Platzer jobbar vi med frihet under ansvar - det innebär att du planerar och kan påverka din vardag på jobbet men också att du vågar ta beslut och genomföra dem.


Annat som styr oss i vår vardag är öppenhet - vi delar gärna med oss - såväl i jobbet som av oss själva. Långsiktig utveckling - vi tror på det vi gör - vi är med och utvecklar Göteborg idag och i framtiden.

Vi utgår från ett helt nyrenoverat kontor i Gullbergsvass/Lilla bommen med fri utsikt över älven och bygget av Hisingsbron. Vi har ett kontor där du väljer var och hur du jobbar utifrån vad du behöver i ditt jobb. Hos oss finns utrymme för såväl fokus & avskildhet som rörelse & möten.

Lite mer om oss som jobbar här

Vi är idag runt 75 personer på Platzer med olika bakgrund, erfarenhet och kompetens. Gemensamt har vi en stark drivkraft att vara med och utveckla vår stad - Göteborg!

Vi tror att det är människor som skapar resultaten tillsammans!

Sök jobbet!

Välkommen med din ansökan via https://karriar.platzer.se/ senast den 20 januari. Vi kommer inte att börja behandla ansökningarna förrän efter nyårshelgen.Om du har frågor och funderingar kring rekryteringen får du gärna höra av dig (fr.o.m. 2 januari) till Louise Renlund på nummer 0722-46 02 80.

Om du är sugen på att sälja annonser och rekryteringstjänster - ber vi dig lägga din tid på annat - vi har redan hunnit bestämma hur vi vill synas och jobba i den här processen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Serviceorienterad praktiker med intresse för fastigheter!

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Sep 25
Nu söker vi dig som har ett stort intresse för människor och fastigheter till en roll som Fastighetsansvarig på Platzer! I rollen som Fastighetsansvarig är du den som jobbar allra närmast kunden och löser de problem som kan uppstå i vardagen. För att lyckas i den här rollen behöver du vara en person som gillar att träffa människor i din vardag, du har lätt att ta kontakt och sätter dig snabbt in i kundens behov. Det är viktigt att du trivs med att arbeta självständigt då du för det mesta åker runt på egen hand till de fastigheter som du ansvarar för.



Som Fastighetsansvarig är du ansvarig för den dagliga driften för ett antal fastigheter i Platzers bestånd. Det innebärtill stor del att representera Platzer inför hyresgästen, hantera felanmälan samt utföra enklare reparationer. Runt dig finns ett team främst bestående av Tekniska förvaltare, Kommersiella förvaltare och andra Fastighetsansvariga, du rapporterar till Drift- och underhållschef.



Din bakgrund:
Du har en bakgrund från ett serviceinriktat yrke och du gillar att lösa praktiska problem. För att lyckas i det här jobbet behöver du ha intresse för kunder, fastigheter & teknik. Du behöver inte vara en fullfjädrad tekniker men du kan identifiera problem och vågar ge dig på att lösa det som uppstår (läs: du har inte tummen mitt i handen). Eftersom du kommer serva olika fastigheter i/runt Göteborg behöver du ha B-körkort.



Du som person:
Vi tror att hur du är som person och hur du jobbar ihop med andra är totalt avgörande för hur du kommer lyckas. Några saker vi tycker är allra viktigast i den här rollen är att du har lätt för att ta kontakt och är bra på att lyssna in både kunder och kollegor. Du gillar att arbeta praktiskt och tar tag i det som behöver göras. Även om du står med vatten upp till knäna och har en arg hyresgäst i luren så har du en förmåga att bibehålla lugnet och lösa situationen.



Bra att veta
På Platzer jobbar vi med frihet under ansvar - det innebär att du planerar och kan påverka din vardag på jobbet men också att du vågar ta beslut och att du tror på dig själv - för det kommer vi göra!



Annat som styr oss i vår vardag är öppenhet - vi delar gärna med oss - såväl i jobbet som av oss själva. Långsiktig utveckling - vi tror på det vi gör - vi är med och utvecklar Göteborg idag och i framtiden.



Lite mer om oss som jobbar här
Vi är idag nästan 80 personer på Platzer med olika bakgrund, erfarenhet och kompetens. Gemensamt har vi en stark drivkraft att vara med och utveckla vår stad - Göteborg - och medan vi gör det har vi oftast rätt kul.



Vi tror att det är människor som skapar resultaten tillsammans!



Nu återstår bara en sak och det är att skicka in ditt CV via länken. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Louise Renlund på 0722-460280.Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

HR - generalist med koll på läget!

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Maj 25
Platzer är ett av Göteborgs största och ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter. Genom uthyrning och förvaltning, fastighetsprojekt och stadsutveckling samt förvärv och försäljningar av fastigheter skapar Platzer tillväxt och lönsamhet.



Vill du jobba på en arbetsplats där vi vet (inte tror) att det är människor som skapar resultat? Är du den där personen som ser vad som händer runt dig och vad som behöver göras? Nu har du chans att vara med och bygga vidare på vår HR-funktion. Rollen som HR-generalist är helt ny och du kommer jobba tätt tillsammans med vår HR-chef för att skapa en av Göteborgs (läs Sveriges) bästa arbetsplatser!



Vi vill vara en arbetsplats där du som jobbar här kan känna dig som hemma, där du kan vara den du är och där du får möjlighet att växa och lyckas tillsammans med dina kollegor. Vi tror att engagemang och en äkta stolthet för det vi gör är helt avgörande för att vi ska uppnå våra mål.



Vi är övertygade om att HR bäst kan bidra genom att jobba nära tillsammans med resten av verksamheten – genom att förstå och känna organisationen, vart vi är på väg (och varför) kan vi bidra som bäst.



Vad ska du göra?


- En stor del av tjänsten handlar om att stötta i rekryteringsprocesser och att aktivt hålla kontakt med framtida medarbetare som gillar oss.
- Du kommer att hantera kontakter med skolor och studenter och utveckla hur vi jobbar för att bli än mer synliga som arbetsgivare i olika sammanhang.
- Du kommer också stötta internt med att till exempel koordinera och planera kring olika typer av aktiviteter och utvecklingsinsatser som introduktion, medarbetarutveckling/-utbildning och liknande.
- Du hanterar administrativa uppgifter inom HR-området som tex arbetsmiljödokumentation, medarbetar- och chefshandbok samt tar fram statistik och nyckeltal ur vårt lönesystem.
- Annat som kommer ingå i tjänsten kan exempelvis vara att jobba med hälsofrågor tillsammans med vår hälso-/arbetsmiljögrupp och stötta i att vidareutveckla vår kontorsmiljö.
- Du får möjlighet att bidra i olika utvecklingsprojekt kopplat till HR-området


Tjänsten kommer att utvecklas tillsammans med dig! Inom HR på Platzer finns idag HR-chef samt en person på halvtid som hanterar lön/pension/försäkringsadministration. Du kommer rapportera till HR-chef.



Din bakgrund
Du har en akademisk utbildning inom HR/personal och minst ett par års erfarenhet från HR-området. Vi ser gärna att du jobbat en del med rekrytering sedan tidigare. Resten kan du lära dig på plats, det viktigaste av allt är att du verkligen vill jobba med oss – och att vi tror på dig utifrån hur du är!



Stämmer följande in på dig?


- Du vet att engagemang är avgörande för att en organisation ska lyckas
- Du ser vad som behöver göras och vill bidra till att göra saker bättre!
- Du gillar att ta kontakt med människor och har lätt för att relatera till andra
- Du skulle aldrig skriva en platsannons som inkluderar frasen "hålla många bollar i luften"
- Du vill gärna planera, organisera och skapa struktur (men inte för sakens skull – utan för att det kan göra nytta)
- Du älskar ”The Office” men vet att David Brent inte är den bästa förebilden för ledarskap..


Rollen som HR-generalist handlar mycket om att göra det som behövs här och nu samtidigt som vi tillsammans bygger en grund för framtiden. Din vardag kan alltså variera rätt mycket – eller rättare sagt ibland är det lite rörigt men för det mesta väldigt roligt!



Bra att veta
På Platzer jobbar vi med frihet under ansvar – det innebär att du planerar och kan påverka din vardag på jobbet men också att du vågar ta beslut och att du tror på dig själv – för det kommer vi göra!



Annat som styr oss i vår vardag är öppenhet – vi delar gärna med oss – såväl i jobbet som av oss själva. Långsiktig utveckling – vi tror på det vi gör – vi är med och utvecklar Göteborg idag och i framtiden.


Vi utgår från ett helt nyfixat kontor i Gullbergsvass/Lilla bommen med fri utsikt över älven och bygget av Hisingsbron. Vi har ett kontor där du väljer var och hur du jobbar utifrån vad du behöver i ditt jobb. Hos oss finns utrymme för såväl fokus & avskildhet som rörelse & möten.


Lite mer om oss som jobbar här
Vi är idag runt 75 personer på Platzer med olika bakgrund, erfarenhet och kompetens. Gemensamt har vi en stark drivkraft att vara med och utveckla vår stad – Göteborg!

Sök jobbet!
Sist men inte minst; tveka inte, ta chansen och sök jobbet via karriar.platzer.se (klicka på Välkommen till oss!), sök senast den 4 juni.

Om du har frågor och funderingar kring rekryteringen och tjänsten får du gärna höra av dig till Karin Pull, HR-chef, på telefon: 0722-13 51 57 (sms:a gärna om jag inte svarar).


Om du är sugen på att sälja annonser och rekryteringstjänster – ber vi dig lägga din tid på annat – vi har redan hunnit bestämma hur vi vill synas och jobba i den här processen.

Ansök nu

Redovisningsekonom vikariat

Redovisningsekonom
Läs mer Feb 26
Vi söker dig som läst ekonomi på högskolenivå (civilekonom eller motsvarande) och som har några års erfarenhet från liknade arbetsuppgifter som beskrivs nedan och med en god förståelse för redovisning.



Du kommer jobba med löpande redovisning/bokslutsarbete. Mer specifikt kan det handla om att upprätta skattedeklarationer, hantera anläggningsregister samt stötta organisationen med periodiseringar och avstämningar vid kvartalsbokslut. Du kommer också stötta i momshantering tillsammans med ansvarig för momsfrågor.



Som person är du bra på att strukturera upp ditt arbete, du har lätt för att arbeta noggrant med detaljer och tar tag i det som behöver göras.



Tjänsten är ett vikariat på cirka ett år med eventuell förlängning, tillträde maj.



Bra att veta


På Platzer jobbar vi med frihet under ansvar – det innebär att du planerar och kan påverka din vardag på jobbet men också att du vågar ta beslut och att du tror på dig själv – för det kommer vi göra!



Annat som styr oss i vår vardag är öppenhet – vi delar gärna med oss – såväl i jobbet som av oss själva. Långsiktig utveckling – vi tror på det vi gör – vi är med och utvecklar Göteborg idag och i framtiden.



Vi utgår från ett nytt kontor i Gullbergsvass/Lilla bommen med fri utsikt över älven och bygget av Hisingsbron. Vi har ett kontor där du väljer var och hur du jobbar utifrån vad du behöver i ditt jobb. Hos oss finns utrymme för såväl fokus & avskildhet som lek, rörelse & möten.



Lite mer om oss som jobbar här


Vi är idag runt 70 personer på Platzer med olika bakgrund, erfarenhet och kompetens. Gemensamt har vi en stark drivkraft att vara med och utveckla vår stad – Göteborg - och medan vi gör det har vi oftast rätt kul (okej, inte alltid, men ofta).

Vi tror att det är människor som skapar resultaten tillsammans!

I den här rekryteringen samarbetar vi med KFX, har du frågor om rekryteringen kontakta rekryterare Paula Jansson på telefon:070-663 01 91. Du söker tjänsten via karriar.platzer.se , välkommen!

Ansök nu

Redovisningsekonom vikariat

Redovisningsekonom
Läs mer Feb 15
Vi söker dig som läst ekonomi på högskolenivå (civilekonom eller motsvarande) och som har några års erfarenhet från liknade arbetsuppgifter som beskrivs nedan och med en god förståelse för redovisning.



Du kommer jobba med löpande redovisning/bokslutsarbete. Mer specifikt kan det handla om att upprätta skattedeklarationer, hantera anläggningsregister samt stötta organisationen med periodiseringar och avstämningar vid kvartalsbokslut. Du kommer också stötta i momshantering tillsammans med ansvarig för momsfrågor.



Som person är du bra på att strukturera upp ditt arbete, du har lätt för att arbeta noggrant med detaljer och tar tag i det som behöver göras.



Tjänsten är ett vikariat på cirka ett år med eventuell förlängning, tillträde maj.



Bra att veta


På Platzer jobbar vi med frihet under ansvar – det innebär att du planerar och kan påverka din vardag på jobbet men också att du vågar ta beslut och att du tror på dig själv – för det kommer vi göra!



Annat som styr oss i vår vardag är öppenhet – vi delar gärna med oss – såväl i jobbet som av oss själva. Långsiktig utveckling – vi tror på det vi gör – vi är med och utvecklar Göteborg idag och i framtiden.



Vi utgår från ett nytt kontor i Gullbergsvass/Lilla bommen med fri utsikt över älven och bygget av Hisingsbron. Vi har ett kontor där du väljer var och hur du jobbar utifrån vad du behöver i ditt jobb. Hos oss finns utrymme för såväl fokus & avskildhet som lek, rörelse & möten.



Lite mer om oss som jobbar här


Vi är idag runt 70 personer på Platzer med olika bakgrund, erfarenhet och kompetens. Gemensamt har vi en stark drivkraft att vara med och utveckla vår stad – Göteborg - och medan vi gör det har vi oftast rätt kul (okej, inte alltid, men ofta).

Vi tror att det är människor som skapar resultaten tillsammans!

I den här rekryteringen samarbetar vi med KFX, har du frågor om rekryteringen kontakta rekryterare Paula Jansson på telefon:070-663 01 91. Du söker tjänsten via karriar.platzer.se , välkommen!

Ansök nu

Redovisningsekonom

Redovisningsekonom
Läs mer Jan 26