Retail Knowledge Sweden AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Retail Knowledge Sweden AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Driven Butikssäljare 100% - Höganäs Kakel, Hisings Backa

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Okt 27
Har du ett stort engagemang, en kundservicenivå som är otroligt hög och vill driva den här butiken framåt tillsammans med oss på Höganäs Kakel? Då är du varmt välkommen att söka denna tjänst!

Om rollen

Som butikssäljare brinner du för försäljning samt att alltid leverera den bästa servicen. Våra kunder på Höganäs Kakel är både proffs och konsumenter, så det är viktigt att snabbt kunna anpassa sitt sälj efter kundernas behov. Har du kunskap och erfarenhet inom kakel och klinker ser vi det som en merit, men inget vi kräver.

Om dig

Du är en person som har lätt för att skapa relationer både med kunder och kollegor.
Du förstår vikten av att vara en pålitlig säljare som kan vägleda kunderna till rätt val genom hela köpprocessen.

Att jobba mot högt satta mål och att hela tiden vilja utveckla butiken, köpupplevelsen och dig själv ser du som en självklarhet. Vi har ökat vår säljfocus och söker därför dig som brinner för försäljning och vill vara med på denna resa tillsammans med oss på Höganäs Kakel!

Dina erfarenheter och kompetenser

- Erfarenhet från att jobba inom fackhandel/detaljhandel
- Van att jobba med försäljning och budget
- Van att jobba med rådgivande försäljning


MER OM Höganäs Kakel
Läs mer om oss här (https://www.hoganaskakel.se/?utm_term=höganäs kakel&utm_campaign=S | SE | Brand 2022&utm_source=adwords&utm_medium=ppc&hsa_acc=9717785411&hsa_cam=16213024500&hsa_grp=132895875589&hsa_ad=582191083324&hsa_src=g&hsa_tgt=kwd-313055590464&hsa_kw=höganäs kakel&hsa_mt=b&hsa_net=adwords&hsa_ver=3&gclid=EAIaIQobChMIhPDribj9-gIVSI1oCR1pXQhQEAAYAiAAEgKOUPD_BwE)

Info om tjänsten

Anställningsform: Heltid, fördelat på varannan lördag samt vardagar.
Placering: Hisings Backa
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Höganäs Kakel med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Bjérnhof stina.bjernhof@retailknowledge.se
Urval, tester och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan.

Följ oss gärna på Instagram (https://www.instagram.com/retailknowledge.rekrytering/)

Ansök nu

Inventering - Retail Knowledge, Göteborg

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Aug 24
Nu söker vi medarbetare till vår bemanningspool på Retail Knowledge. Du anställs av oss och kommer att inventera på uppdrag hos vår kund.

Vi söker dig som:

- Är fokuserad
- Gillar att räkna och strukturera
- Har inventerat förut
- Kan vara på plats kl 06.45

Det är ett krav enligt våra kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller deltidsjobb. Du kan också ha ett eget företag eller vara pensionär. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är.

Datum för inventering: 5/9 - 2022, datumet kan komma att ändras
Tid: kl 07.00 -12.00 (man behöver vara på plats 06.45)
Plats: Göteborg, (butiken Mulberry)
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Vi tar endast emot ansökningar via vårat rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se (Vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail)

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

michael.kutsudakis@retailknowledge.se

Välkommen in med din ansökan!Om Retail Knowledge

Retail Knowledge är helt nischat mot detalj- och dagligvaruhandeln och har varit verksamma sedan 2002. Retail Knowledge har ca 400 anställda över hela Sverige och vårt syfte är att bygga företagsanpassade bemanningspooler med extraanställda för kända retailbolag. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och följer gällande kollektivavtal.

Ansök nu

Nu söker lyxmärket Chanel en kundfokuserad säljare inom skönhet!

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 24
Vi söker till vår bemanningspool i Göteborg efter passionerade konsulter inom skönhetsbranschen för uppdrag på ett av världens ledande lyxmärken inom skönhet. Du är anställd av oss Retail Knowledge, och arbetar hos Chanel.

Som uthyrd säljare ska du representera Chanel och ha en passion för skönhet, kundservice och försäljning. Din främsta uppgift att representera varumärket och dess värderingar. Med hög servicenivå och gedigna kunskaper om varumärkets produkter och historia strävar du ständigt efter att skapa exklusiva upplevelser för kunden.

Då tjänsten är en behovsanställning bokas du ut på uppdrag och ska därför kunna ställa upp på kort varsel och kunna arbeta minst 3 dagar per vecka, under butikens ordinarie öppettider. Du behöver vara tillgänglig för arbete i samtliga av kundens butiker i Göteborg.

Dina kompetenserDu är en skicklig säljare med känsla för att sälja exklusiva skönhetsprodukter.

Du är flexibel, självmotiverad och ansvarsfull.

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och slutför dem.

Du är en lagspelare som vet hur man sätter laget framför jaget.

Du är utbildad makeupartist eller kosmetolog, alternativt har lärt dig allt om produkter och tekniker genom din passion för skönhet.

Du talar svenska och engelska.

Dina ansvarsområden

Att uppnå uppsatta försäljningsmål genom vår kunds businessdrivers

Fokus på att rekrytera nya kunder

Ge råd om produkter inom dofter, makeup och hudvård

Erbjuda makeup-konsultationer för våra kunder

Skapa exklusiva kundupplevelser genom att förmedla varumärkets historia och värderingar

Förbereda, städa, öppningar/stängningar butiken

Lagerhantering i samråd med butikschefen

Inventering av kassan och rapportering till butikschefen

Det här erbjuder vi:

Arbete på ett av världens ledande lyxmärken.

En unik arbetsplats där du blir en del av ett dynamiskt team.

Tre dagars intensiv utbildning inom dofter, makeup och hudvård av varumärkets interna produktutbildare.

Kontinuerliga utbildning och uppföljning av såväl nyheter samt kampanjer.

Flexibla arbetstider och en bra arbetsmiljö.

Det är ett krav enligt vårt kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller deltidsjobb, du kan också ha ett eget företag, eller vara pensionär. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest. Detta tar drygt 10 minuter.

Start: Omgående
Tjänstgöringsgrad: Behovsanställning
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Välkommen in med din ansökan!

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Rekrytering sker fortlöpande, vilket kan innebära att annonsen kommer att kunna avslutas innan sista datum.

Retail Knowledge är ett av Sveriges ledande företag inom rekrytering/sourcing och bemanning av operativa och strategiska tjänster till detaljhandelskedjor och varumärkesleverantörer, både svenska och internationella företag sedan 2002. Vi har ett välutvecklat nätverk med förståelse för marknaden och affärsmannaskapet med ett starkt engagemang för våra kunders behov, -vår främsta prioritet är att nå våra kunders mål genom vår passion, kunskap och erfaren

Ansök nu

Vill du göra skillnad på riktigt som butikssäljare? Jobba med oss på Sma...

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 25
Som butikssäljare på Smarteyes så får du möjlighet att hjälpa dina kunder till bättre ögonhälsa. På ett förtroendeingivande och pedagogiskt sätt så lotsar du kunden genom deras besök, med ambitionen att ge dem en köpupplevelse utöver det vanliga. Du ska tillsammans med dina kollegor arbeta för att butiken uppnår uppsatta mål vad gäller service och kundbemötande samt ge råd och inspirera kunden.

Vi tror att du:

- Är en människa som drivs av att hjälpa andra

- Vill utvecklas i din roll som butikssäljare

- Är bra på att hitta behov genom att vara närvarande i samtalet med kunden

- Är modeintresserad

- Uppskattar att utvecklas och erhålla ny kunskap

Vi söker dig som:

- Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning i minst ett år

- Har erfarenhet av kundbemötande och service. Har du arbetat som butikssäljare tidigare så är det ett plus

- Är flexibel och kan hoppa in med kort varsel

- Kan arbeta minst 3 hela dagar i veckan

- Inte har några svårigheter att ta sig runt i Stockholm, då man kan komma att jobba i samtliga Smarteyes butiker

I den här rekryteringsprocessen så anställer vi till vår bemanningspool för Smarteyes i Göteborg med omnejd. Förutom butikerna i Göteborg, så innefattar det resor till Uddevalla, Trollhättan, Borås, Alingsås, Kungsmässan och Varberg. Du är anställd av oss Retail Knowledge, och arbetar på Smarteyes. Då tjänsten är en behovsanställning, bokas du ut efter uppdrag och ska därför kunna ställa upp med kort varsel.

Det är ett krav enligt våra kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller deltidsjobb, du kan också ha ett eget företag. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest.

Start: Omgående
Tjänstgöringsgrad: Extra vid behov
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Välkommen in med din ansökan. Förhoppningsvis blir du vår nästa butikssäljare på Smarteyes!

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Smarteyes är en av Sveriges snabbast växande optikerkedjor som nu också expanderar i Danmark och Tyskland. Genom effektiva inköp och god design erbjuder vi ett brett sortiment modeglasögon till attraktiva priser. Vår ambition är att alltid vara den bästa optikern för våra kunder genom att vara nytänkande, alltid ligga steget före våra branschkollegor och att alltid tillverka och distribuera på det smartaste sättet. För oss är förändring, enkelhet och omtanke viktiga ledord. Smarteyes erbjuder en arbetsplats där delaktighet och samarbete har en betydande roll i det dagliga arbetet. För oss på Smarteyes är du som medarbetare vår viktigaste tillgång. Din åsikt är därför betydelsefull och du kommer att ha stora möjligheter att påverka och utveckla din arbetsplats.

Ansök nu

Orderplock samt varuuppackning, Clas Ohlson Bäckebol - Retail Knowledge

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Dec 1
Nu söker vi medarbetare till vår bemanningspool för Clas Ohlson i Göteborg, Bäckebol. Du är anställd av oss Retail Knowledge, och arbetar på Clas Ohlson.

För att trivas i rollen i vår bemanningspool, tror vi att du har ett sinne för ordning och reda, är prestigelös samt trivs att arbeta i ett högt tempo.
Som uthyrd till Clas Ohlson i Bäckebol så kommer du att fylla på varor i butiken samt plocka ihop webbordrar. Orderpackning kan också förekomma om kunden har det önskemålet. Du kommer att vistas både på lager och i butik.

Vi söker dig som:

- Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning i minst 1 år

- Är prestigelös, snabb, effektiv och noggrann

- Flexibel och kan hoppa in med kort varsel

- Kan arbeta minst 3 pass per vecka
- Har erfarenhet av arbete i butik


Det är ett krav enligt vårt kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier, deltidsjobb, eller eget företag. Du kan också vara pensionär. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest. Detta tar drygt 10 minuter.

Start: Omgående
Omfattning: Extra vid behov
Plats: Haninge
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Rekrytering sker fortlöpande, vilket kan innebära att annonsen kommer att kunna avslutas innan sista datum.

Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Orderplockare, Retail Knowledge

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 23
Nu söker vi medarbetare till vår bemanningspool för plock av webbordrar. Du är anställd av oss Retail Knowledge, och arbetar ute hos vår kund.

För att trivas i rollen som orderplockare på lager tror vi du har ett sinne för ordning och reda, är prestigelös samt trivs att arbeta i ett högt tempo.
Som uthyrd till våra bemanningspooler arbetar du som orderplockare utöver butikens öppettider och kommer vistas både på lager och i butik. Man ska vara tillgänglig för utbildning omgående.

Då tjänsten är en behovsanställning bokas du ut efter behov och därför ska du kunna ställa upp med kort varsel.

Vi söker dig som:
- Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning
- Är prestigelös, snabb, effektiv och noggrann
- Flexibel och kan hoppa in med kort varsel
- Kan arbeta minst 3 pass per vecka,
- Kunna vara på plats i butiken från kl. 07.00

Det är ett krav enligt vårt kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier, deltidsjobb, eller eget företag. Du kan också vara pensionär. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest. Detta tar drygt 10 minuter.

Start: Omgående, tidsbegränsat till och med mitten på januari
Omfattning: Extra vid behov
Plats: Göteborg
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Rekrytering sker fortlöpande, vilket kan innebära att annonsen kommer att kunna avslutas innan sista datum.

Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Bemanning i butik Zara Göteborg - Retail Knowledge

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 28
Nu söker vi fler Poolare till vår bemanningspool för Zara. Du är anställd av oss Retail Knowledge, och arbetar på Zara.

För att trivas i Zaras bemanningspool tror vi att du är flexibel, älskar att möta nya människor och att du alltid gör ditt bästa. Har du jobbat i butik förut så är det en fördel. Merparten av arbetet är förlagt till butikens lager där du kommer att packa upp varor och galga kläder, men visst arbete ute i butiken kan förekomma, så du behöver vara flexibel och anpassningsbar.

Då tjänsten är en behovsanställning bokas du ut efter uppdrag och därför ska du kunna ställa upp med kort varsel om det behövs.

Vi söker dig som:

- Är studerande eller har ett deltidsarbete i minst ett år framåt. Du kan också vara egen företagare
- Kan arbeta under butikstider, morgon, kväll och helg
- Är flexibel och kan hoppa in med kort varsel
- Kan arbeta minst 3 dagar i veckan


Det är ett krav enligt vårt kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier, deltidsjobb, eller eget företag. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest. Detta tar drygt 10 minuter.

Start: Omgående.
Tjänstgöringsgrad: Behovsanställning
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Välkommen in med din ansökan!

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Rekrytering sker fortlöpande, vilket kan innebära att annonsen kommer att kunna avslutas innan sista datum.

Ansök nu

Bemanning i butik Zara Göteborg - Retail Knowledge

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 24
Nu söker vi fler Poolare till vår bemanningspool för Zara. Du är anställd av oss Retail Knowledge, och arbetar på Zara.

För att trivas i Zaras bemanningspool tror vi att du är flexibel, älskar att möta nya människor och att du alltid gör ditt bästa. Har du jobbat i butik förut så är det en fördel. Merparten av arbetet är förlagt till butikens lager där du kommer att packa upp varor och galga kläder, men visst arbete ute i butiken kan förekomma, så du behöver vara flexibel och anpassningsbar.

Då tjänsten är en behovsanställning bokas du ut efter uppdrag och därför ska du kunna ställa upp med kort varsel om det behövs.

Vi söker dig som:

- Är studerande eller har ett deltidsarbete i minst ett år framåt. Du kan också vara egen företagare

- Kan arbeta under butikstider, morgon, kväll och helg

- Är flexibel och kan hoppa in med kort varsel

- Kan arbeta minst 3 dagar i veckan

Det är ett krav enligt vårt kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier, deltidsjobb, eller eget företag. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest. Detta tar drygt 10 minuter.

Start: Omgående.
Tjänstgöringsgrad: Behovsanställning
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Välkommen in med din ansökan!

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Rekrytering sker fortlöpande, vilket kan innebära att annonsen kommer att kunna avslutas innan sista datum.

Ansök nu

Bemanning i butik Zara Göteborg - Retail Knowledge

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 25
Nu söker vi fler Poolare till vår bemanningspool för Zara. Du är anställd av oss Retail Knowledge, och arbetar på Zara.

För att trivas i Zaras bemanningspool tror vi att du är flexibel, älskar att möta nya människor och att du alltid gör ditt bästa. Har du jobbat i butik förut så är det en fördel. Merparten av arbetet är förlagt till butikens lager där du kommer att packa upp varor och galga kläder, men visst arbete ute i butiken kan förekomma, så du behöver vara flexibel och anpassningsbar.

Då tjänsten är en behovsanställning bokas du ut efter uppdrag och därför ska du kunna ställa upp med kort varsel om det behövs.

Vi söker dig som:

- Är studerande eller har ett deltidsarbete i minst ett år framåt. Du kan också vara egen företagare
- Kan arbeta under butikstider, morgon, kväll och helg
- Är flexibel och kan hoppa in med kort varsel
- Kan arbeta minst 3 dagar i veckan


Det är ett krav enligt vårt kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier, deltidsjobb, eller eget företag. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest. Detta tar drygt 10 minuter.

Start: Omgående.
Tjänstgöringsgrad: Behovsanställning
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Välkommen in med din ansökan!

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Rekrytering sker fortlöpande, vilket kan innebära att annonsen kommer att kunna avslutas innan sista datum.

Ansök nu

Butikschef till Twilfit by Change Göteborg

Butikschef
Läs mer Nov 7
Varje dag på Twilfit by Change lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Detta har lett oss till att bli Skandinaviens ledande underklädeskedja och i dag har vi fler än 200 butiker i världen och vår expansion fortsätter. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga försäljningspotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss? Fortsätt läsa!

Drömjobbet är ledigt!

Är du en energifylld, engagerad ledare med passion som sprider arbetsglädje och entusiasm och kan få ditt team att prestera på en hög nivå? Motiveras du av att dina insatser och enastående resultat också syns i ditt lönekuvert? Vill du ha en karriär med utvecklingsmöjligheter och inte bara ett jobb?


Då är Twilfit by Change din nästa arbetsplats! Vi söker just nu en butikchef till vår butik till Göteborg.

Vi tror att utveckling är en av de största drivkrafterna och nyckeln till individuell och gemensam framgång. Vår extraordinära karriärplan har olika riktningar och vägar för våra butikchefer. Som butikschef på Twilfit by Change har du möjlighet att få 25% av vinsten.

I din roll som butikschef ansvarar du för att hantera din butik enligt Twilfit by Changes underkläders koncept. Du kommer därför att ha stort inflytande och dina ansträngningar kommer att vara avgörande för din butiks goda resultat. Du kommer att vara en värdefull ambassadör med den viktiga uppgiften att motivera och utveckla dina medarbetare till att skapa enastående resultat och unika kundupplevelser som är vad vi är kända för. Vi tar kunden på allvar med vårt rika utbud av underkläder och över 88 olika bh-storlekar är din expertis och serviceinställning avgörande för att kunden ska hitta sin perfekta passform och bh-storlek. Vårt uppdrag är perfekt passform och komfort. Helg och kvällsarbete ingår i tjänsten.

En framgångsrik butikchef hos oss:

- Har ett stort driv, är en ambitiös och engagerande ledare som ser möjligheter, utvecklar dig själv och ditt team till att skapa enastående resultat - Varje dag!
- Är fokuserad och proaktiv, brinner för försäljning och fantastiska kundupplevelser, har ideer för försäljningsutveckling tex genom kundevent eller andra försäljningsaktiviteter.
- Driver sin butik med konstant fokus på KPI:er och budget.
- Har tidigare drivit butiker framgångsrikt och förstår att hårt arbete lönar sig.
- Har IT- färdigheter och kan lära sig nya system och metoder


Vi har ambitioner för framtiden och vill ha dig i teamet.

Ansök nu

Vi ser fram emot att höra mer om dig och hur du kommer att hantera uppgiften och hur du uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt via ansökningslänk, Intervjuer kommer att hålls löpande så tveka inte med din ansökan. Ansökningar som skickas via mail kommer inte att beaktas.

Ansök nu

Vill du göra skillnad på riktigt som butikssäljare? Jobba med oss på Sma...

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 1
Som butikssäljare på Smarteyes så får du möjlighet att hjälpa dina kunder till bättre ögonhälsa. På ett förtroendeingivande och pedagogiskt sätt så lotsar du kunden genom deras besök, med ambitionen att ge dem en köpupplevelse utöver det vanliga. Du ska tillsammans med dina kollegor arbeta för att butiken uppnår uppsatta mål vad gäller service och kundbemötande samt ge råd och inspirera kunden.

Vi tror att du:

- Är en människa som drivs av att hjälpa andra

- Vill utvecklas i din roll som butikssäljare

- Är bra på att hitta behov genom att vara närvarande i samtalet med kunden

- Är modeintresserad

- Uppskattar att utvecklas och erhålla ny kunskap

Vi söker dig som:

- Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning i minst ett år

- Har erfarenhet av kundbemötande och service. Har du arbetat som butikssäljare tidigare så är det ett plus

- Är flexibel och kan hoppa in med kort varsel

- Kan arbeta minst 3 hela dagar i veckan

- Inte har några svårigheter att ta sig runt i Stockholm, då man kan komma att jobba i samtliga Smarteyes butiker

I den här rekryteringsprocessen så anställer vi till vår bemanningspool för Smarteyes i Göteborg med omnejd. Förutom butikerna i Göteborg, så innefattar det resor till Uddevalla, Trollhättan, Borås, Alingsås, Kungsmässan och Varberg. Du är anställd av oss Retail Knowledge, och arbetar på Smarteyes. Då tjänsten är en behovsanställning, bokas du ut efter uppdrag och ska därför kunna ställa upp med kort varsel.

Det är ett krav enligt våra kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller deltidsjobb, du kan också ha ett eget företag. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest.

Start: Omgående
Tjänstgöringsgrad: Extra vid behov
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Välkommen in med din ansökan. Förhoppningsvis blir du vår nästa butikssäljare på Smarteyes!

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Smarteyes är en av Sveriges snabbast växande optikerkedjor som nu också expanderar i Danmark och Tyskland. Genom effektiva inköp och god design erbjuder vi ett brett sortiment modeglasögon till attraktiva priser. Vår ambition är att alltid vara den bästa optikern för våra kunder genom att vara nytänkande, alltid ligga steget före våra branschkollegor och att alltid tillverka och distribuera på det smartaste sättet. För oss är förändring, enkelhet och omtanke viktiga ledord. Smarteyes erbjuder en arbetsplats där delaktighet och samarbete har en betydande roll i det dagliga arbetet. För oss på Smarteyes är du som medarbetare vår viktigaste tillgång. Din åsikt är därför betydelsefull och du kommer att ha stora möjligheter att påverka och utveckla din arbetsplats.

Ansök nu

Vill du vara med och förbättra människors vardag? Jobba med oss på Smart...

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Okt 3
På Smarteyes så får du möjlighet att hjälpa dina medmänniskor till bättre ögonhälsa. På ett förtroendeingivande och pedagogiskt sätt så lotsar du kunden genom deras besök, med ambitionen att ge dem en köpupplevelse utöver det vanliga. Du ska tillsammans med dina kollegor arbeta för att butiken uppnår uppsatta mål vad gäller service och kundbemötande samt ge råd och inspirera kunden.

Vi tror att du:

- Är en människa som drivs av att hjälpa andra

- Är bra på att hitta behov genom att vara närvarande i samtalet med kunden

- Är modeintresserad

- Uppskattar att utvecklas och erhålla ny kunskap

Vi söker dig som:

- Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning i minst ett år

- Har erfarenhet av kundbemötande och service

- Är flexibel och kan hoppa in med kort varsel

- Kan arbeta minst 3 hela dagar i veckan

I den här rekryteringsprocessen så anställer vi till vår bemanningspool för Smarteyes i Göteborg med omnejd. Förutom butikerna i Göteborg, så innefattar det resor till Uddevalla, Trollhättan, Borås, Alingsås, Kungsmässan och Varberg. Du är anställd av oss Retail Knowledge, och arbetar på Smarteyes. Då tjänsten är en behovsanställning, bokas du ut efter uppdrag och ska därför kunna ställa upp med kort varsel.

Det är ett krav enligt våra kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller deltidsjobb, du kan också ha ett eget företag. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest.

Start: Omgående
Tjänstgöringsgrad: Extra vid behov
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Välkommen in med din ansökan!

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Smarteyes är en av Sveriges snabbast växande optikerkedjor som nu också expanderar i Danmark och Tyskland. Genom effektiva inköp och god design erbjuder vi ett brett sortiment modeglasögon till attraktiva priser. Vår ambition är att alltid vara den bästa optikern för våra kunder genom att vara nytänkande, alltid ligga steget före våra branschkollegor och att alltid tillverka och distribuera på det smartaste sättet. För oss är förändring, enkelhet och omtanke viktiga ledord. Smarteyes erbjuder en arbetsplats där delaktighet och samarbete har en betydande roll i det dagliga arbetet. För oss på Smarteyes är du som medarbetare vår viktigaste tillgång. Din åsikt är därför betydelsefull och du kommer att ha stora möjligheter att påverka och utveckla din arbetsplats.

Ansök nu

Vill du göra skillnad på riktigt som butikssäljare? Jobba med oss på Sma...

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Okt 10
På Smarteyes så får du möjlighet att hjälpa dina kunder till bättre ögonhälsa. På ett förtroendeingivande och pedagogiskt sätt så lotsar du kunden genom deras besök, med ambitionen att ge dem en köpupplevelse utöver det vanliga. Du ska tillsammans med dina kollegor arbeta för att butiken uppnår uppsatta mål vad gäller service och kundbemötande samt ge råd och inspirera kunden.

Vi tror att du:

- Är en människa som drivs av att hjälpa andra

- Är bra på att hitta behov genom att vara närvarande i samtalet med kunden

- Är modeintresserad

- Uppskattar att utvecklas och erhålla ny kunskap

Vi söker dig som:

- Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning i minst ett år

- Har erfarenhet av kundbemötande och service

- Är flexibel och kan hoppa in med kort varsel

- Kan arbeta minst 3 hela dagar i veckan

I den här rekryteringsprocessen så anställer vi till vår bemanningspool för Smarteyes i Göteborg med omnejd. Förutom butikerna i Göteborg, så innefattar det resor till Uddevalla, Trollhättan, Borås, Alingsås, Kungsmässan och Varberg. Du är anställd av oss Retail Knowledge, och arbetar på Smarteyes. Då tjänsten är en behovsanställning, bokas du ut efter uppdrag och ska därför kunna ställa upp med kort varsel.

Det är ett krav enligt våra kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller deltidsjobb, du kan också ha ett eget företag. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest.

Start: Omgående
Tjänstgöringsgrad: Extra vid behov
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Välkommen in med din ansökan!

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Smarteyes är en av Sveriges snabbast växande optikerkedjor som nu också expanderar i Danmark och Tyskland. Genom effektiva inköp och god design erbjuder vi ett brett sortiment modeglasögon till attraktiva priser. Vår ambition är att alltid vara den bästa optikern för våra kunder genom att vara nytänkande, alltid ligga steget före våra branschkollegor och att alltid tillverka och distribuera på det smartaste sättet. För oss är förändring, enkelhet och omtanke viktiga ledord. Smarteyes erbjuder en arbetsplats där delaktighet och samarbete har en betydande roll i det dagliga arbetet. För oss på Smarteyes är du som medarbetare vår viktigaste tillgång. Din åsikt är därför betydelsefull och du kommer att ha stora möjligheter att påverka och utveckla din arbetsplats.

Ansök nu

Vill du göra skillnad på riktigt som butikssäljare? Jobba med oss på Sma...

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Okt 14
Som butikssäljare på Smarteyes så får du möjlighet att hjälpa dina kunder till bättre ögonhälsa. På ett förtroendeingivande och pedagogiskt sätt så lotsar du kunden genom deras besök, med ambitionen att ge dem en köpupplevelse utöver det vanliga. Du ska tillsammans med dina kollegor arbeta för att butiken uppnår uppsatta mål vad gäller service och kundbemötande samt ge råd och inspirera kunden.

Vi tror att du:

- Är en människa som drivs av att hjälpa andra

- Vill utvecklas i din roll som butikssäljare

- Är bra på att hitta behov genom att vara närvarande i samtalet med kunden

- Är modeintresserad

- Uppskattar att utvecklas och erhålla ny kunskap

Vi söker dig som:

- Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning i minst ett år

- Har erfarenhet av kundbemötande och service. Har du arbetat som butikssäljare tidigare så är det ett plus

- Är flexibel och kan hoppa in med kort varsel

- Kan arbeta minst 3 hela dagar i veckan

- Inte har några svårigheter att ta sig runt i Stockholm, då man kan komma att jobba i samtliga Smarteyes butiker

I den här rekryteringsprocessen så anställer vi till vår bemanningspool för Smarteyes i Göteborg med omnejd. Förutom butikerna i Göteborg, så innefattar det resor till Uddevalla, Trollhättan, Borås, Alingsås, Kungsmässan och Varberg. Du är anställd av oss Retail Knowledge, och arbetar på Smarteyes. Då tjänsten är en behovsanställning, bokas du ut efter uppdrag och ska därför kunna ställa upp med kort varsel.

Det är ett krav enligt våra kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller deltidsjobb, du kan också ha ett eget företag. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest.

Start: Omgående
Tjänstgöringsgrad: Extra vid behov
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Välkommen in med din ansökan. Förhoppningsvis blir du vår nästa butikssäljare på Smarteyes!

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Smarteyes är en av Sveriges snabbast växande optikerkedjor som nu också expanderar i Danmark och Tyskland. Genom effektiva inköp och god design erbjuder vi ett brett sortiment modeglasögon till attraktiva priser. Vår ambition är att alltid vara den bästa optikern för våra kunder genom att vara nytänkande, alltid ligga steget före våra branschkollegor och att alltid tillverka och distribuera på det smartaste sättet. För oss är förändring, enkelhet och omtanke viktiga ledord. Smarteyes erbjuder en arbetsplats där delaktighet och samarbete har en betydande roll i det dagliga arbetet. För oss på Smarteyes är du som medarbetare vår viktigaste tillgång. Din åsikt är därför betydelsefull och du kommer att ha stora möjligheter att påverka och utveckla din arbetsplats.

Ansök nu

Vill du göra skillnad på riktigt som butikssäljare? Jobba med oss på Sma...

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Okt 11
Som butikssäljare på Smarteyes så får du möjlighet att hjälpa dina kunder till bättre ögonhälsa. På ett förtroendeingivande och pedagogiskt sätt så lotsar du kunden genom deras besök, med ambitionen att ge dem en köpupplevelse utöver det vanliga. Du ska tillsammans med dina kollegor arbeta för att butiken uppnår uppsatta mål vad gäller service och kundbemötande samt ge råd och inspirera kunden.

Vi tror att du:

- Är en människa som drivs av att hjälpa andra

- Vill utvecklas i din roll som butikssäljare

- Är bra på att hitta behov genom att vara närvarande i samtalet med kunden

- Är modeintresserad

- Uppskattar att utvecklas och erhålla ny kunskap

Vi söker dig som:

- Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning i minst ett år

- Har erfarenhet av kundbemötande och service. Har du arbetat som butikssäljare tidigare så är det ett plus

- Är flexibel och kan hoppa in med kort varsel

- Kan arbeta minst 3 hela dagar i veckan

- Inte har några svårigheter att ta sig runt i Stockholm, då man kan komma att jobba i samtliga Smarteyes butiker

I den här rekryteringsprocessen så anställer vi till vår bemanningspool för Smarteyes i Göteborg med omnejd. Förutom butikerna i Göteborg, så innefattar det resor till Uddevalla, Trollhättan, Borås, Alingsås, Kungsmässan och Varberg. Du är anställd av oss Retail Knowledge, och arbetar på Smarteyes. Då tjänsten är en behovsanställning, bokas du ut efter uppdrag och ska därför kunna ställa upp med kort varsel.

Det är ett krav enligt våra kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller deltidsjobb, du kan också ha ett eget företag. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest.

Start: Omgående
Tjänstgöringsgrad: Extra vid behov
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Välkommen in med din ansökan. Förhoppningsvis blir du vår nästa butikssäljare på Smarteyes!

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Smarteyes är en av Sveriges snabbast växande optikerkedjor som nu också expanderar i Danmark och Tyskland. Genom effektiva inköp och god design erbjuder vi ett brett sortiment modeglasögon till attraktiva priser. Vår ambition är att alltid vara den bästa optikern för våra kunder genom att vara nytänkande, alltid ligga steget före våra branschkollegor och att alltid tillverka och distribuera på det smartaste sättet. För oss är förändring, enkelhet och omtanke viktiga ledord. Smarteyes erbjuder en arbetsplats där delaktighet och samarbete har en betydande roll i det dagliga arbetet. För oss på Smarteyes är du som medarbetare vår viktigaste tillgång. Din åsikt är därför betydelsefull och du kommer att ha stora möjligheter att påverka och utveckla din arbetsplats.

Ansök nu

Vill du göra skillnad på riktigt som butikssäljare? Jobba med oss på Sma...

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Okt 5
På Smarteyes så får du möjlighet att hjälpa dina kunder till bättre ögonhälsa. På ett förtroendeingivande och pedagogiskt sätt så lotsar du kunden genom deras besök, med ambitionen att ge dem en köpupplevelse utöver det vanliga. Du ska tillsammans med dina kollegor arbeta för att butiken uppnår uppsatta mål vad gäller service och kundbemötande samt ge råd och inspirera kunden.

Vi tror att du:

- Är en människa som drivs av att hjälpa andra

- Är bra på att hitta behov genom att vara närvarande i samtalet med kunden

- Är modeintresserad

- Uppskattar att utvecklas och erhålla ny kunskap

Vi söker dig som:

- Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning i minst ett år

- Har erfarenhet av kundbemötande och service

- Är flexibel och kan hoppa in med kort varsel

- Kan arbeta minst 3 hela dagar i veckan

I den här rekryteringsprocessen så anställer vi till vår bemanningspool för Smarteyes i Göteborg med omnejd. Förutom butikerna i Göteborg, så innefattar det resor till Uddevalla, Trollhättan, Borås, Alingsås, Kungsmässan och Varberg. Du är anställd av oss Retail Knowledge, och arbetar på Smarteyes. Då tjänsten är en behovsanställning, bokas du ut efter uppdrag och ska därför kunna ställa upp med kort varsel.

Det är ett krav enligt våra kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller deltidsjobb, du kan också ha ett eget företag. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest.

Start: Omgående
Tjänstgöringsgrad: Extra vid behov
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Välkommen in med din ansökan!

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Smarteyes är en av Sveriges snabbast växande optikerkedjor som nu också expanderar i Danmark och Tyskland. Genom effektiva inköp och god design erbjuder vi ett brett sortiment modeglasögon till attraktiva priser. Vår ambition är att alltid vara den bästa optikern för våra kunder genom att vara nytänkande, alltid ligga steget före våra branschkollegor och att alltid tillverka och distribuera på det smartaste sättet. För oss är förändring, enkelhet och omtanke viktiga ledord. Smarteyes erbjuder en arbetsplats där delaktighet och samarbete har en betydande roll i det dagliga arbetet. För oss på Smarteyes är du som medarbetare vår viktigaste tillgång. Din åsikt är därför betydelsefull och du kommer att ha stora möjligheter att påverka och utveckla din arbetsplats.

Ansök nu

Nu söker lyxmärket Chanel en kundfokuserad säljare inom skönhet!

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Okt 19
Vi söker till vår bemanningspool i Göteborg efter passionerade konsulter inom skönhetsbranschen för uppdrag på ett av världens ledande lyxmärken inom skönhet. Du är anställd av oss Retail Knowledge, och arbetar hos Chanel.

Som uthyrd säljare ska du representera Chanel och ha en passion för skönhet, kundservice och försäljning. Din främsta uppgift att representera varumärket och dess värderingar. Med hög servicenivå och gedigna kunskaper om varumärkets produkter och historia strävar du ständigt efter att skapa exklusiva upplevelser för kunden.

Då tjänsten är en behovsanställning bokas du ut på uppdrag och ska därför kunna ställa upp på kort varsel och kunna arbeta minst 3 dagar per vecka, under butikens ordinarie öppettider. Du behöver vara tillgänglig för arbete i samtliga av kundens butiker i Göteborg.

Dina kompetenserDu är en skicklig säljare med känsla för att sälja exklusiva skönhetsprodukter.

Du är flexibel, självmotiverad och ansvarsfull.

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och slutför dem.

Du är en lagspelare som vet hur man sätter laget framför jaget.

Du är utbildad makeupartist eller kosmetolog, alternativt har lärt dig allt om produkter och tekniker genom din passion för skönhet.

Du talar svenska och engelska.

Dina ansvarsområden

Att uppnå uppsatta försäljningsmål genom vår kunds businessdrivers

Fokus på att rekrytera nya kunder

Ge råd om produkter inom dofter, makeup och hudvård

Erbjuda makeup-konsultationer för våra kunder

Skapa exklusiva kundupplevelser genom att förmedla varumärkets historia och värderingar

Förbereda, städa, öppningar/stängningar butiken

Lagerhantering i samråd med butikschefen

Inventering av kassan och rapportering till butikschefen

Det här erbjuder vi:

Arbete på ett av världens ledande lyxmärken.

En unik arbetsplats där du blir en del av ett dynamiskt team.

Tre dagars intensiv utbildning inom dofter, makeup och hudvård av varumärkets interna produktutbildare.

Kontinuerliga utbildning och uppföljning av såväl nyheter samt kampanjer.

Flexibla arbetstider och en bra arbetsmiljö.

Det är ett krav enligt vårt kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller deltidsjobb, du kan också ha ett eget företag, eller vara pensionär. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest. Detta tar drygt 10 minuter.

Start: Omgående
Tjänstgöringsgrad: Behovsanställning
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Välkommen in med din ansökan!

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Rekrytering sker fortlöpande, vilket kan innebära att annonsen kommer att kunna avslutas innan sista datum.

Retail Knowledge är ett av Sveriges ledande företag inom rekrytering/sourcing och bemanning av operativa och strategiska tjänster till detaljhandelskedjor och varumärkesleverantörer, både svenska och internationella företag sedan 2002. Vi har ett välutvecklat nätverk med förståelse för marknaden och affärsmannaskapet med ett starkt engagemang för våra kunders behov, -vår främsta prioritet är att nå våra kunders mål genom vår passion, kunskap och erfaren

Ansök nu

Nu söker lyxmärket Chanel en kundfokuserad säljare inom skönhet!

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Okt 4
Vi söker till vår bemanningspool i Göteborg efter passionerade konsulter inom skönhetsbranschen för uppdrag på ett av världens ledande lyxmärken inom skönhet. Du är anställd av oss Retail Knowledge, och arbetar hos Chanel.

Som uthyrd säljare ska du representera Chanel och ha en passion för skönhet, kundservice och försäljning. Din främsta uppgift att representera varumärket och dess värderingar. Med hög servicenivå och gedigna kunskaper om varumärkets produkter och historia strävar du ständigt efter att skapa exklusiva upplevelser för kunden.

Då tjänsten är en behovsanställning bokas du ut på uppdrag och ska därför kunna ställa upp på kort varsel och kunna arbeta minst 3 dagar per vecka, under butikens ordinarie öppettider. Du behöver vara tillgänglig för arbete i samtliga av kundens butiker i Göteborg.

Dina kompetenserDu är en skicklig säljare med känsla för att sälja exklusiva skönhetsprodukter.

Du är flexibel, självmotiverad och ansvarsfull.

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och slutför dem.

Du är en lagspelare som vet hur man sätter laget framför jaget.

Du är utbildad makeupartist eller kosmetolog, alternativt har lärt dig allt om produkter och tekniker genom din passion för skönhet.

Du talar svenska och engelska.

Dina ansvarsområden

Att uppnå uppsatta försäljningsmål genom vår kunds businessdrivers

Fokus på att rekrytera nya kunder

Ge råd om produkter inom dofter, makeup och hudvård

Erbjuda makeup-konsultationer för våra kunder

Skapa exklusiva kundupplevelser genom att förmedla varumärkets historia och värderingar

Förbereda, städa, öppningar/stängningar butiken

Lagerhantering i samråd med butikschefen

Inventering av kassan och rapportering till butikschefen

Det här erbjuder vi:

Arbete på ett av världens ledande lyxmärken.

En unik arbetsplats där du blir en del av ett dynamiskt team.

Tre dagars intensiv utbildning inom dofter, makeup och hudvård av varumärkets interna produktutbildare.

Kontinuerliga utbildning och uppföljning av såväl nyheter samt kampanjer.

Flexibla arbetstider och en bra arbetsmiljö.

Det är ett krav enligt vårt kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller deltidsjobb, du kan också ha ett eget företag, eller vara pensionär. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest. Detta tar drygt 10 minuter.

Start: Omgående
Tjänstgöringsgrad: Behovsanställning
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Välkommen in med din ansökan!

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Rekrytering sker fortlöpande, vilket kan innebära att annonsen kommer att kunna avslutas innan sista datum.

Retail Knowledge är ett av Sveriges ledande företag inom rekrytering/sourcing och bemanning av operativa och strategiska tjänster till detaljhandelskedjor och varumärkesleverantörer, både svenska och internationella företag sedan 2002. Vi har ett välutvecklat nätverk med förståelse för marknaden och affärsmannaskapet med ett starkt engagemang för våra kunders behov, -vår främsta prioritet är att nå våra kunders mål genom vår passion, kunskap och erfaren

Ansök nu

Nu söker vi en kundfokuserad säljare till ett ledande lyxmärke inom skönhet

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Sep 29
Vi söker till vår bemanningspool i Göteborg efter passionerade konsulter inom skönhetsbranschen för uppdrag på ett av världens ledande lyxmärken inom skönhet. Du är anställd av oss Retail Knowledge, och arbetar hos vår kund.

Som uthyrd säljare ska du representera varumärket och ha en passion för skönhet, kundservice och försäljning. Din främsta uppgift att representera varumärket och dess värderingar. Med hög servicenivå och gedigna kunskaper om varumärkets produkter och historia strävar du ständigt efter att skapa exklusiva upplevelser för kunden.

Då tjänsten är en behovsanställning bokas du ut på uppdrag och ska därför kunna ställa upp på kort varsel och kunna arbeta minst 3 dagar per vecka, under butikens ordinarie öppettider. Du behöver vara tillgänglig för arbete i samtliga av kundens butiker i Göteborg.

Dina kompetenserDu är en skicklig säljare med känsla för att sälja exklusiva skönhetsprodukter.

Du är flexibel, självmotiverad och ansvarsfull.

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och slutför dem.

Du är en lagspelare som vet hur man sätter laget framför jaget.

Du är utbildad makeupartist eller kosmetolog, alternativt har lärt dig allt om produkter och tekniker genom din passion för skönhet.

Du talar svenska och engelska.

Dina ansvarsområden

Att uppnå uppsatta försäljningsmål genom vår kunds businessdrivers

Fokus på att rekrytera nya kunder

Ge råd om produkter inom dofter, makeup och hudvård

Erbjuda makeup-konsultationer för våra kunder

Skapa exklusiva kundupplevelser genom att förmedla varumärkets historia och värderingar

Förbereda, städa, öppningar/stängningar butiken

Lagerhantering i samråd med butikschefen

Inventering av kassan och rapportering till butikschefen

Det här erbjuder vi:

Arbete på ett av världens ledande lyxmärken.

En unik arbetsplats där du blir en del av ett dynamiskt team.

Tre dagars intensiv utbildning inom dofter, makeup och hudvård av varumärkets interna produktutbildare.

Kontinuerliga utbildning och uppföljning av såväl nyheter samt kampanjer.

Flexibla arbetstider och en bra arbetsmiljö.

Det är ett krav enligt vårt kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller deltidsjobb, du kan också ha ett eget företag, eller vara pensionär. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest. Detta tar drygt 10 minuter.

Start: Omgående
Tjänstgöringsgrad: Behovsanställning
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Välkommen in med din ansökan!

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Rekrytering sker fortlöpande, vilket kan innebära att annonsen kommer att kunna avslutas innan sista datum.

Retail Knowledge är ett av Sveriges ledande företag inom rekrytering/sourcing och bemanning av operativa och strategiska tjänster till detaljhandelskedjor och varumärkesleverantörer, både svenska och internationella företag sedan 2002. Vi har ett välutvecklat nätverk med förståelse för marknaden och affärsmannaskapet med ett starkt engagemang för våra kunders behov, -vår främsta prioritet är att nå våra kunders mål genom vår passion, kunskap och erfaren

Ansök nu

Jobba som butikssäljare med oss på Chanel - Retail Knowledge

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Okt 5
Vi söker till vår bemanningspool i Göteborg efter passionerade konsulter inom skönhetsbranschen för uppdrag på ett av världens ledande lyxmärken inom skönhet. Du är anställd av oss Retail Knowledge, och arbetar hos vår kund.

Detta uppdrag är under en dag, den 15/11 2022, men möjlighet finns att arbeta vidare, antingen hos kunden eller hos oss på Retail Knowledge.

Som uthyrd säljare ska du representera varumärket och ha en passion för skönhet, kundservice och försäljning. Din främsta uppgift är att representera varumärket och dess värderingar. Med hög servicenivå och kunskap om varumärkets produkter och historia strävar du efter att skapa exklusiva upplevelser för kunden under en dag.

Dina kompetenser

Du är en skicklig säljare med känsla för att sälja exklusiva skönhetsprodukter

Du är flexibel, självmotiverad och ansvarsfull

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och slutför dem

Du är en lagspelare som vet hur man sätter laget framför jagetDina ansvarsområden

Ge råd om produkter inom dofter, makeup och hudvård

Erbjuda makeup-konsultationer för våra kunder

Förbereda, städa, öppningar/stängningar butiken

Lagerhantering i samråd med butikschefen

Inventering av kassan och rapportering till butikschefenDet här erbjuder vi:

Arbete på ett av världens ledande lyxmärken

En unik arbetsplats

Utbildning inom dofter, makeup och hudvård

Det är ett krav enligt vårt kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller deltidsjobb, du kan också ha ett eget företag, eller vara pensionär. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest. Detta tar drygt 10 minuter.

Datum för uppdrag: 15/11 2022, heldag under butikernas ordinarie öppettider.

Tjänstgöringsgrad: Behovsanställning. Vid fortsatt anställning så behöver man vara tillgänglig tre dagar i veckan, varav två vardagar och en helgdag, minimum sex timmar under butikernas ordinarie öppettider.

Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Välkommen in med din ansökan!

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Rekrytering sker fortlöpande, vilket kan innebära att annonsen kommer att kunna avslutas innan sista datum.

Retail Knowledge är ett av Sveriges ledande företag inom rekrytering/sourcing och bemanning av operativa och strategiska tjänster till detaljhandelskedjor och varumärkesleverantörer, både svenska och internationella företag sedan 2002. Vi har ett välutvecklat nätverk med förståelse för marknaden och affärsmannaskapet med ett starkt engagemang för våra kunders behov, -vår främsta prioritet är att nå våra kunders mål genom vår passion, kunskap och erfarenhet.

Ansök nu

Jobba med ett ledande lyxvarumärke för en dag

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Okt 5
Vi söker till vår bemanningspool i Göteborg efter passionerade konsulter inom skönhetsbranschen för uppdrag på ett av världens ledande lyxmärken inom skönhet. Du är anställd av oss Retail Knowledge, och arbetar hos vår kund.

Detta uppdrag är under en dag, den 15/11 2022, men möjlighet finns att arbeta vidare, antingen hos kunden eller hos oss på Retail Knowledge.

Som uthyrd säljare ska du representera varumärket och ha en passion för skönhet, kundservice och försäljning. Din främsta uppgift är att representera varumärket och dess värderingar. Med hög servicenivå och kunskap om varumärkets produkter och historia strävar du efter att skapa exklusiva upplevelser för kunden under en dag.

Dina kompetenser

Du är en skicklig säljare med känsla för att sälja exklusiva skönhetsprodukter

Du är flexibel, självmotiverad och ansvarsfull

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och slutför dem

Du är en lagspelare som vet hur man sätter laget framför jagetDina ansvarsområden

Ge råd om produkter inom dofter, makeup och hudvård

Erbjuda makeup-konsultationer för våra kunder

Förbereda, städa, öppningar/stängningar butiken

Lagerhantering i samråd med butikschefen

Inventering av kassan och rapportering till butikschefenDet här erbjuder vi:

Arbete på ett av världens ledande lyxmärken

En unik arbetsplats

Utbildning inom dofter, makeup och hudvård

Det är ett krav enligt vårt kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller deltidsjobb, du kan också ha ett eget företag, eller vara pensionär. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest. Detta tar drygt 10 minuter.

Datum för uppdrag: 15/11 2022, heldag under butikernas ordinarie öppettider.

Tjänstgöringsgrad: Behovsanställning. Vid fortsatt anställning så behöver man vara tillgänglig tre dagar i veckan, varav två vardagar och en helgdag, minimum sex timmar under butikernas ordinarie öppettider.

Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Välkommen in med din ansökan!

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Rekrytering sker fortlöpande, vilket kan innebära att annonsen kommer att kunna avslutas innan sista datum.

Retail Knowledge är ett av Sveriges ledande företag inom rekrytering/sourcing och bemanning av operativa och strategiska tjänster till detaljhandelskedjor och varumärkesleverantörer, både svenska och internationella företag sedan 2002. Vi har ett välutvecklat nätverk med förståelse för marknaden och affärsmannaskapet med ett starkt engagemang för våra kunders behov, -vår främsta prioritet är att nå våra kunders mål genom vår passion, kunskap och erfarenhet.

Ansök nu

Bemanning i butik Zara Göteborg - Retail Knowledge

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Okt 7
Nu söker vi fler Poolare till vår bemanningspool för Zara. Du är anställd av oss Retail Knowledge, och arbetar på Zara. I dagsläget så är det ett fåtal dagar vi behöver hjälp med, men som anställd hos oss på Retail Knowledge så kan det komma att bli aktuellt med fler uppdrag.

För att trivas i Zaras bemanningspool tror vi att du är flexibel, älskar att möta nya människor och att du alltid gör ditt bästa. Har du jobbat i butik förut så är det en fördel. Merparten av arbetet är förlagt till butikens lager där du kommer att packa upp varor och galga kläder, men visst arbete ute i butiken kan förekomma, så du behöver vara flexibel och anpassningsbar.

Då tjänsten är en behovsanställning bokas du ut efter uppdrag och därför ska du kunna ställa upp med kort varsel om det behövs.

Vi söker dig som:

- Är studerande eller har ett deltidsarbete i minst ett år framåt. Du kan också vara egen företagare

- Kan arbeta under butikstider, morgon, kväll och helg

- Är flexibel och kan hoppa in med kort varsel

- Kan arbeta minst 3 dagar i veckan

Det är ett krav enligt vårt kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier, deltidsjobb, eller eget företag. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest. Detta tar drygt 10 minuter.

Start: Omgående.
Tjänstgöringsgrad: Behovsanställning
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Välkommen in med din ansökan!

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Rekrytering sker fortlöpande, vilket kan innebära att annonsen kommer att kunna avslutas innan sista datum.

Ansök nu

We are searching for consultants to one of the world´s leading luxury br...

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Apr 19
We are searching for passionate consultants in the beauty industry at one of the world´s leading luxury brands in Gothenburg!

As a hired consultant, you must represent the brand and have a passion for beauty, customer service and sales. Your main task is to represent the brand and its values. With a high level of service and solid knowledge of the brand´s products and history, you constantly strive to create exclusive experiences for the customer.

As the position is a needs employment, your are booked on assignment and must therefore be able to show up at short notice and be able to work at least 3 days a week. We are also looking for consultants who can work during the summer period on a full time schedule.

We expect you to be available and flexible when it comes to working hours, for example, you must be prepared for evening shifts and weekend shifts, as this is when our customers visit the storesQualifications:

- You are a skilled seller with a flair for selling exclusive beauty products.

- You are flexible, self-motivated and responsible

- You take responsibility for your tasks and complete them

- You are a team player who knows how to put the team in front of the self

- You are a trained makeup artist or beautician, or have learned everything
about products and technologies through your passion for beauty

- You speak Swedish and English.Your responsibilities:

- To achieve set sales goals through our business drivers

- Focus on recruiting new customers.

- Give advice on products in fragrances, makeup and skin care.

- Offer makeup consultations for our customers.

- Create exclusive customer experiences by communicating the brand's history and values.

- Prepare, clean, open / close the store.

- Inventory management in consultation with the store manager.

- Inventory of the cash register and reporting to the store manager.

This is what we offer:

- Work on one of the world's leading luxury brands

- A unique workplace where you become part of a dynamic team

- Three days of intensive training in fragrances, makeup and skin care by the brand's internal product trainers

- Continuous training and follow-up of both news and campaigns

- Flexible working hours and a good working environment.

It is a requirement under our collective agreements that you have another main occupation such as studies or part-time work. You can also be self-employed. We apply logic and personality tests as well as background checks. In this recruitment, we collaborate with Retail Knowledge and the responsible recruiter is Gunilla Wånglin gunilla.wanglin@retailknowledge.se . Selection, interviews and tests take place on an ongoing basis.

Welcome with your application!Retail Knowledge is one of Sweden's leading companies in recruitment / sourcing and staffing of operational and strategic services to retail chains and brand suppliers, both Swedish and international companies since 2002. We have a well-developed network with an understanding of the market and business acumen with a strong commitment to our customers. needs, -our main priority is to achieve our customers' goals through our passion, knowledge and experiences.

Ansök nu

Kontorsassistent Retail Knowledge, Göteborg

Kontorsreceptionist
Läs mer Sep 12
Retail Knowledge söker en driven och noggrann kontorsmedarbetare

Som kontorsassistent kommer du ansvara för att varannan vecka åka till ett kontor i centrala Göteborg och inventera, beställa samt packa upp kontorsmaterial. Detta ska utföras under kontorstid valfri vardag varannan vecka, men kunden ser gärna att man har fasta dagar.

Som uthyrd till våra bemanningspooler så kommer du ha förtur på andra uppdrag. Tjänsten är en behovsanställning, och du bokas ut efter uppdrag.

Som person är du noggrann, skötsam, positiv, serviceinriktad och passar tider. Du trivs att arbeta i ett högt tempo, är ansvarstagande, resultatorienterad och förändringsbenägen. Du har lätt för att samarbeta och tycker om att ständigt utvecklas, både individuellt och i team.

Vi söker dig som:
- Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning i minst ett år
- Har erfarenhet av kundbemötande och service
- Är noggrann och kan följa instruktioner
- Kan arbeta minst 1 dag i veckan

Start: i slutet på Oktober, början på November 2022
Omfattning: Tre timmar varannan vecka.
Plats: Göteborg
Lön: Timlön enligt kollektivavtalDet är ett krav enligt vårt kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller deltidsjobb, du kan också ha ett eget företag, eller vara pensionär. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest. Detta tar drygt 10 minuter.

Start: Omgående
Tjänstgöringsgrad: Behovsanställning
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Välkommen in med din ansökan!OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Rekrytering sker fortlöpande, vilket kan innebära att annonsen kommer att kunna avslutas innan sista datum.

Ansök nu

Kontorsassistent Retail Knowledge, Göteborg

Kontorsreceptionist
Läs mer Sep 28
Retail Knowledge söker en driven och noggrann kontorsmedarbetare

Som kontorsassistent kommer du ansvara för att varannan vecka åka till ett kontor i centrala Göteborg och inventera, beställa samt packa upp kontorsmaterial. Detta ska utföras under kontorstid valfri vardag varannan vecka, men kunden ser gärna att man har fasta dagar.

Som uthyrd till våra bemanningspooler så kommer du ha förtur på andra uppdrag. Tjänsten är en behovsanställning, och du bokas ut efter uppdrag.

Som person är du noggrann, skötsam, positiv, serviceinriktad och passar tider. Du trivs att arbeta i ett högt tempo, är ansvarstagande, resultatorienterad och förändringsbenägen. Du har lätt för att samarbeta och tycker om att ständigt utvecklas, både individuellt och i team.

Vi söker dig som:
- Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning i minst ett år
- Har erfarenhet av kundbemötande och service
- Är noggrann och kan följa instruktioner
- Kan arbeta minst 1 dag i veckan

Start: i slutet på Oktober, början på November 2022
Omfattning: Tre timmar varannan vecka.
Plats: Göteborg
Lön: Timlön enligt kollektivavtalDet är ett krav enligt vårt kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller deltidsjobb, du kan också ha ett eget företag, eller vara pensionär. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest. Detta tar drygt 10 minuter.

Start: Omgående
Tjänstgöringsgrad: Behovsanställning
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Välkommen in med din ansökan!OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Rekrytering sker fortlöpande, vilket kan innebära att annonsen kommer att kunna avslutas innan sista datum.

Ansök nu

Nu söker vi en kundfokuserad säljare till ett ledande lyxmärke inom skönhet

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Sep 26
Vi söker till vår bemanningspool i Göteborg efter passionerade konsulter inom skönhetsbranschen för uppdrag på ett av världens ledande lyxmärken inom skönhet. Du är anställd av oss Retail Knowledge, och arbetar hos vår kund.

Som uthyrd säljare ska du representera varumärket och ha en passion för skönhet, kundservice och försäljning. Din främsta uppgift att representera varumärket och dess värderingar. Med hög servicenivå och gedigna kunskaper om varumärkets produkter och historia strävar du ständigt efter att skapa exklusiva upplevelser för kunden.

Då tjänsten är en behovsanställning bokas du ut på uppdrag och ska därför kunna ställa upp på kort varsel och kunna arbeta minst 3 dagar per vecka, under butikens ordinarie öppettider. Du behöver vara tillgänglig för arbete i samtliga av kundens butiker i Göteborg.

Dina kompetenserDu är en skicklig säljare med känsla för att sälja exklusiva skönhetsprodukter.

Du är flexibel, självmotiverad och ansvarsfull.

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och slutför dem.

Du är en lagspelare som vet hur man sätter laget framför jaget.

Du är utbildad makeupartist eller kosmetolog, alternativt har lärt dig allt om produkter och tekniker genom din passion för skönhet.

Du talar svenska och engelska.

Dina ansvarsområden

Att uppnå uppsatta försäljningsmål genom vår kunds businessdrivers

Fokus på att rekrytera nya kunder

Ge råd om produkter inom dofter, makeup och hudvård

Erbjuda makeup-konsultationer för våra kunder

Skapa exklusiva kundupplevelser genom att förmedla varumärkets historia och värderingar

Förbereda, städa, öppningar/stängningar butiken

Lagerhantering i samråd med butikschefen

Inventering av kassan och rapportering till butikschefen

Det här erbjuder vi:

Arbete på ett av världens ledande lyxmärken.

En unik arbetsplats där du blir en del av ett dynamiskt team.

Tre dagars intensiv utbildning inom dofter, makeup och hudvård av varumärkets interna produktutbildare.

Kontinuerliga utbildning och uppföljning av såväl nyheter samt kampanjer.

Flexibla arbetstider och en bra arbetsmiljö.

Det är ett krav enligt vårt kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller deltidsjobb, du kan också ha ett eget företag, eller vara pensionär. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest. Detta tar drygt 10 minuter.

Start: Omgående
Tjänstgöringsgrad: Behovsanställning
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Välkommen in med din ansökan!

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Rekrytering sker fortlöpande, vilket kan innebära att annonsen kommer att kunna avslutas innan sista datum.

Retail Knowledge är ett av Sveriges ledande företag inom rekrytering/sourcing och bemanning av operativa och strategiska tjänster till detaljhandelskedjor och varumärkesleverantörer, både svenska och internationella företag sedan 2002. Vi har ett välutvecklat nätverk med förståelse för marknaden och affärsmannaskapet med ett starkt engagemang för våra kunders behov, -vår främsta prioritet är att nå våra kunders mål genom vår passion, kunskap och erfaren

Ansök nu

Nu söker vi en kundfokuserad säljare till ett ledande lyxmärke inom skönhet

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Sep 5
Vi söker till vår bemanningspool i Göteborg efter passionerade konsulter inom skönhetsbranschen för uppdrag på ett av världens ledande lyxmärken inom skönhet. Du är anställd av oss Retail Knowledge, och arbetar hos vår kund.

Som uthyrd säljare ska du representera varumärket och ha en passion för skönhet, kundservice och försäljning. Din främsta uppgift att representera varumärket och dess värderingar. Med hög servicenivå och gedigna kunskaper om varumärkets produkter och historia strävar du ständigt efter att skapa exklusiva upplevelser för kunden.

Då tjänsten är en behovsanställning bokas du ut på uppdrag och ska därför kunna ställa upp på kort varsel och kunna arbeta minst 3 dagar per vecka, under butikens ordinarie öppettider. Du behöver vara tillgänglig för arbete i samtliga av kundens butiker i Göteborg.

Dina kompetenserDu är en skicklig säljare med känsla för att sälja exklusiva skönhetsprodukter.

Du är flexibel, självmotiverad och ansvarsfull.

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och slutför dem.

Du är en lagspelare som vet hur man sätter laget framför jaget.

Du är utbildad makeupartist eller kosmetolog, alternativt har lärt dig allt om produkter och tekniker genom din passion för skönhet.

Du talar svenska och engelska.

Dina ansvarsområden

Att uppnå uppsatta försäljningsmål genom vår kunds businessdrivers

Fokus på att rekrytera nya kunder

Ge råd om produkter inom dofter, makeup och hudvård

Erbjuda makeup-konsultationer för våra kunder

Skapa exklusiva kundupplevelser genom att förmedla varumärkets historia och värderingar

Förbereda, städa, öppningar/stängningar butiken

Lagerhantering i samråd med butikschefen

Inventering av kassan och rapportering till butikschefen

Det här erbjuder vi:

Arbete på ett av världens ledande lyxmärken.

En unik arbetsplats där du blir en del av ett dynamiskt team.

Tre dagars intensiv utbildning inom dofter, makeup och hudvård av varumärkets interna produktutbildare.

Kontinuerliga utbildning och uppföljning av såväl nyheter samt kampanjer.

Flexibla arbetstider och en bra arbetsmiljö.

Det är ett krav enligt vårt kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller deltidsjobb, du kan också ha ett eget företag, eller vara pensionär. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest. Detta tar drygt 10 minuter.

Start: Omgående
Tjänstgöringsgrad: Behovsanställning
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Välkommen in med din ansökan!

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Rekrytering sker fortlöpande, vilket kan innebära att annonsen kommer att kunna avslutas innan sista datum.

Retail Knowledge är ett av Sveriges ledande företag inom rekrytering/sourcing och bemanning av operativa och strategiska tjänster till detaljhandelskedjor och varumärkesleverantörer, både svenska och internationella företag sedan 2002. Vi har ett välutvecklat nätverk med förståelse för marknaden och affärsmannaskapet med ett starkt engagemang för våra kunders behov, -vår främsta prioritet är att nå våra kunders mål genom vår passion, kunskap och erfaren

Ansök nu

Personal shopper 20 tim till Twilfit by Change Göteborg

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Sep 5
Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss?

Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi guidar våra kunder genom vårt stora utbud med 88 olika bh -storlekar genom personlig service. Låter detta som något för dig? Sök då denna tjänst!

Vi söker just nu personal shoppers på deltid 20 timmar Göteborg

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika personal shoppers?

- Du motiveras av personlig försäljning som gör skillnad för kunden
- Med uppriktigt intresse får du kunden att känna sig speciell och bekväm
- Du har en god energi och situationsförståelse
- Du är flexibel
- Erfarenhet från underkläderverksamheten är meriterandeVad erbjuder vi dig:

Du kommer få en gedigen och fortlöpande utbildning både av din butikschef samt din säljcoach. Dessutom kommer vi se till att du blir bland de bästa i detaljhandeln. Detta görs bland annat genom e-lärande, men också genom utbildning och coachning i butiken. Lön enligt kollektivavtal.

Du kommer att bli en del av ett företag som drivs av passionerade medarbetare, som oavsett position arbetar hårt för att alltid leverera de bästa produkterna med en personlig service till våra kunder. Vi förväntar oss en serviceinriktad, självgående säljare med god energi och höga ambitioner. .

Ansök nu

Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt.

Ansök nu

Personal shopper sökes 20 tim till Twilfit by Change Allum Göteborg

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Aug 12
Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss?

Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi guidar våra kunder genom vårt stora utbud med 88 olika bh -storlekar genom personlig service. Låter detta som något för dig? Sök då denna tjänst!

Vi söker just nu personal shoppers på deltid 20 timmar till Allum, Göteborg

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika personal shoppers?

- Du motiveras av personlig försäljning som gör skillnad för kunden
- Med uppriktigt intresse får du kunden att känna sig speciell och bekväm
- Du har en god energi och situationsförståelse
- Du är flexibel
- Erfarenhet från underkläderverksamheten är meriterandeVad erbjuder vi dig:

Du kommer få en gedigen och fortlöpande utbildning både av din butikschef samt din säljcoach. Dessutom kommer vi se till att du blir bland de bästa i detaljhandeln. Detta görs bland annat genom e-lärande, men också genom utbildning och coachning i butiken. Lön enligt kollektivavtal.

Du kommer att bli en del av ett företag som drivs av passionerade medarbetare, som oavsett position arbetar hårt för att alltid leverera de bästa produkterna med en personlig service till våra kunder. Vi förväntar oss en serviceinriktad, självgående säljare med god energi och höga ambitioner. .

Ansök nu

Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt.

Ansök nu

Butikssäljare 20h/v - DK Company, Åhlens Göteborg

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jul 25
DK Company A/S är en dynamisk och tillväxtorienterad internationell verksamhet med passionerade människor som vill göra skillnad. Produktportföljen är bred och möjligheterna är stora. Från 21 varumärken designas, produceras och distribueras mellan 4 - 8 kollektioner årligen.

DK Company söker säljare på deltid till InWear, Part Two, Saint Tropez, ICHI, Karen by Simonsen och Matinique avdelningarna på Åhlens City Nordstan/Göteborg.

Vi söker en säljare till våra märkesavdelningar på Åhlens City Nordstan/Göteborg. Personlig försäljning och professionell kundservice är det viktigaste för oss. Du ska inte vara rädd för att ta egna initiativ och din positiva energi smittar av sig på både kunder och kollegor.

Arbetsuppgifter

Sälj och rådgivning till alla våra kunder.

Visst lagerarbete såsom uppackning, hålla ordning på lagret och påfyllning i butiken.

Hänga iordning på butiksytan på ett säljande sätt.

Personprofil

Du är modeintresserad, resultatorienterad och en driven säljare som brinner för service och mötet med kunden.

Gärna erfarenhet av liknande butiksarbete.

Du är stresstålig, flexibel och kan ta egna initiativ.

Tjänstens omfattning

Ca 20 timmar/vecka med möjlighet till fler timmar. Vikariat 1 år. Arbetet är förlagt på vardagar, kvällar och helger.

Intervjuer sker löpande. Tillträde 1/9-22 enligt överenskommelse.

Maila CV och personligt brev till: madpe@dkcompany.com

Ansök nu

Ställföreträdande Butikschef till Twilfit by Change Göteborg

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jul 8
Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss?

Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi guidar våra kunder genom vårt stora utbud med 88 olika bh -storlekar genom personlig service. Låter detta som något för dig? Sök då denna tjänst!

Vi söker just nu en ställföreträdande butikschef på heltid till vår butik i Göteborg.

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika Personal shopper/ställföreträdande BC?

- Du motiveras av personlig försäljning som gör skillnad för kunden
- Med uppriktigt intresse får du kunden att känna sig speciell och bekväm
- Du har en god energi och situationsförståelse
- Du är flexibel
- Erfarenhet från underkläderverksamheten är meriterandeVad erbjuder vi dig:

Du kommer få en gedigen och fortlöpande utbildning både av din butikschef samt din säljcoach. Dessutom kommer vi se till att du blir bland de bästa i detaljhandeln. Detta görs bland annat genom e-lärande, men också genom utbildning och coachning i butiken. Lön enligt kollektivavtal.

Du kommer att bli en del av ett företag som drivs av passionerade medarbetare, som oavsett position arbetar hårt för att alltid leverera de bästa produkterna med en personlig service till våra kunder. Vi förväntar oss en serviceinriktad, självgående säljare med god energi och höga ambitioner. .

Ansök nu

Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt.

Ansök nu

Säljare Byggfabriken Linnestaden, Göteborg

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jun 23
Säljare Byggfabriken Linnestaden ,Göteborg

Vi söker nu en säljare till Byggfabriken. Vi söker en representativ och noggrann person som har en hungrig inställning till personlig försäljning. Vi tror att du är utåtriktad och trygg i din roll som säljare.Erfarenhet från detaljhandeln och gärna inom byggnadsvård, byggnadsinredning eller motsvarande är en förutsättning för att lyckas i din roll.

Kvalifikationer och egenskaper

Erfarenhet från detaljhandeln och gärna inom byggnadsvård eller byggnadsinredning eller motsvarande

Van att arbeta med personlig försäljning

Förstår vad service i världsklass innebär

God datavana

Ett genuint intresse för byggnadsvård

Kommunikativ och förmåga att uttrycka sig i tal och skrift

Start: September

Omfattning: Cirka halvtid ( vikariat 1 år )

Placering: Göteborg

Vår butik ligger i centrum av Linnéstadens tjusiga sekelskiftesmiljöer, bland trevliga små butiker och restauranger. I butiken finns köksutställning med sekelskiftes- och funkiskök. Här bryter vi Auros vägg- och takfärg samt lackfärg.

Byggfabriken jobbar med modern byggnadsvård för renovering i originalstil ifrån ledande varumärken och formgivare. Originaldetaljer för tidstypisk renovering från sekelskifte till funkis. Byggfabriken tillverkar och säljer byggnadsvårds produkter och snickerier med. historisk förankring i åren 1850 - 1950 samt produkter med modern form och funktion som ryms inom begreppet Modern byggnadsvård. Vårt huvudkontor ligger i Malmö och vi har fyra fysiska butiker i Malmö, Göteborg och Stockholm samt e-handel.
https://www.instagram.com/byggfabriken/ https://www.byggfabriken.com/bloggen/

I den rekryteringen samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge ansvarig rekryterare är Gunilla Wånglin gunilla.wanglin@retailknowledge.se .Urval, intervjuer och tester sker löpande. Välkommen med din ansökan

Ansök nu

Butikssäljare Sommarextra - DK Company, Åhlens Göteborg

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jun 14
DK Company A/S är en dynamisk och tillväxtorienterad internationell verksamhet med passionerade människor som vill göra skillnad. Produktportföljen är bred och möjligheterna är stora. Från 21 varumärken designas, produceras och distribueras mellan 4 - 8 kollektioner årligen.

DK Company söker SOMMAREXTRA till InWear, Part Two, Saint Tropez, ICHI Karen by Simonsen och Matinique avdelningarna på Åhlens City Nordstan/Göteborg.

Vi söker sommarextra till våra märkesavdelningar på Åhlens City Nordstan/Göteborg. Personlig försäljning och professionell kundservice är det viktigaste för oss. Du ska inte vara rädd för att ta egna initiativ och din positiva energi smittar av sig på både kunder och kollegor.

Arbetsuppgifter
Sälj och rådgivning till alla våra kunder
Visst lagerarbete såsom uppackning, hålla ordning på lagret och påfyllning i butiken
Hänga iordning på butiksytan på ett säljande sätt

Personprofil
Du är resultatorienterad och brinner för att sälja kläder
Gärna erfarenhet av liknande butiksarbete
Du är stresstålig, flexibel och kan ta egna initiativ

Tjänstens omfattning
Ca 30 timmar/veckan.

Intervjuer sker löpande.Tillträde Juni-Augusti enligt överenskommelse.
Maila CV och personligt brev till: madpe@dkcompany.com

Ansök nu

Chilli söker butikssäljare till Sisjön 70%

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Maj 22
Hos oss på Chilli är försäljning och service den röda tråden i allt vi gör. Vi jobbar både som lag mot gemensamma mål, samtidigt som du som säljare drivs utav den personliga utvecklingen och att få jobba mot individuella mål. Vi strävar alltid efter att bli bättre genom att ha högt i tak och bjuda in alla medarbetare till att kunna påverka.

Om tjänsten
Som butikssäljare hos oss kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att sälja möbler och heminredningsprodukter genom aktiv försäljning till kunder i butiken. Du ansvarar för att kunderna får en positiv upplevelse i butiken och att denna upplevs som välordnad och attraktiv.

Arbetsuppgifterna som butikssäljare är varierande och inkluderar att besvara samtal och mail, kvittering av varuleveranser, uppackning och montering av varor, prismärka produkter, skyltning/varuexponering, inventering, kassaarbete och att hålla butiken ren och snygg.

För att passa i tjänstensom butikssäljare krävs det att du är:
- Resultatdriven - du älskar att sälja och motiveras av goda försäljningsresultat. Du är driven och prestigelös i din försäljning och kämpar för att ständigt förbättras.

- Relationsbyggande - du brinner för service och är genuint intresserad av försäljning och kundmötet
- En lagspelare - du bidrar till god stämning och ser styrkan i att samarbeta för att nå gemensamma mål.


Vi söker dig som har:
- Erfarenhet av försäljning. Det är meriterande om du har erfarenhet som butikssäljare, men inget krav.
- Fyllt 18 år
- Avslutad gymnasial utbildning


Vi erbjuder:
Hos oss på Chilli erbjuder vi dig en operativ tjänst med mycket kundkontakt och fokus på sälj. På vår arbetsplats har vi stort fokus på personlig utveckling och individuella målsättningar, där du har stor möjlighet till att bidra och utvecklas inom företaget. Vi är ett härligt team som är drivna, engagerade och inspireras av varandra för att ständigt utvecklas.

Vidare erbjuder vi:

- Friskvårdsbidrag
- Möjlighet till kvartalsbonus tillsammans med kollegorna i ditt team
- Personalrabatt inom hela BHG Group


Om tjänsten:
Start: Enligt överenskommelse

Placering: Sisjön

Anställningstyp: 70% tjänsten är tillsvidare-/provanställning, Du som söker ska kunna arbeta kvällar, helger och vardagar.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Bjérnhof stina.bjernhof@retailknowledge.se Urval, intervjuer och tester sker löpande. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Välkommen med din ansökan.

Om företaget
Chilli är en del av Home Furnishing Nordic AB och är en av norra Europas största e-handlare inom möbler och inredning och ingår som ett av två segment i BHG Group. Inom Home Furnishing Nordic AB ingår många olika online-butiker, bl.a. Trademax, Chilli, Furniturebox och WeGot. Vi har även ca 30 fysiska butiker i Norden.

Nu ger vi dig möjlighet att få vara med i ett expansivt bolag och chansen att få växa och utvecklas i verksamheten tillsammans med kompetenta kollegor. Home Furnishing Nordic AB är ett bolag med hög prestationsnivå, stor drivkraft och höga mål där fokus ligger på möjligheterna. Ta chansen att söka till en av Sveriges främsta e-handlare!

Ansök nu

Vi söker konsulter till ett av världens ledande lyxmärke inom skönhet

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Maj 24
Vi söker till vår bemanningspool i Göteborg efter passionerade konsulter inom skönhetsbranschen för uppdrag på ett av världens ledande lyxmärken inom skönhet.

Som uthyrd konsult ska du representera varumärket och ha en passion för skönhet, kundservice och försäljning. Din främsta uppgift att representera varumärket och dess värderingar. Med hög servicenivå och gedigna kunskaper om varumärkets produkter och historia strävar du ständigt efter att skapa exklusiva upplevelser för kunden.

Då tjänsten är en behovsanställning bokas du ut på uppdrag och ska därför kunna ställa upp på kort varsel och kan arbeta minst 3 dagar per vecka. Vi söker även efter konsulter som kan arbeta under semesterperioden på fast schema.

Vi förväntar oss att du är tillgänglig och flexibel när det gäller arbetstider, till exempel måste du vara beredd på kvällspass och helgpass, eftersom det är då våra kunder besöker butikerna.

Dina kompetenser

- Du är en skicklig säljare med känsla för att sälja exklusiva skönhetsprodukter.

- Du är flexibel, självmotiverad och ansvarsfull

- Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och slutför dem.

- Du är en lagspelare som vet hur man sätter laget framför jaget.

- Du är utbildad makeupartist eller kosmetolog, alternativt har lärt dig allt
om produkter och tekniker genom din passion för skönhet.

- Du talar svenska och engelska.


Dina ansvarsområden

- Att uppnå uppsatta försäljningsmål genom våra businessdrivers

- Fokus på att rekrytera nya kunder.

- Ge råd om produkter inom dofter, makeup och hudvård.

- Erbjuda makeup-konsultationer för våra kunder.

- Skapa exklusiva kundupplevelser genom att förmedla varumärkets historia
och värderingar.

- Förbereda, städa, öppningar/stängningar butiken.

- Lagerhantering i samråd med butikschefen.

- Inventering av kassan och rapportering till butikschefen.


Det här erbjuder vi:

- Arbete på ett av världens ledande lyxmärken.

- En unik arbetsplats där du blir en del av ett dynamiskt team.

- Tre dagars intensiv utbildning inom dofter, makeup och hudvård av varumärkets interna produktutbildare.

- Kontinuerliga utbildning och uppföljning av såväl nyheter samt kampanjer

- Flexibla arbetstider och en bra arbetsmiljö.Det är ett krav enligt våra kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning såsom studier eller deltids arbete. Du kan också vara egenföretagare. Vi tillämpar logik och personlighetstester samt bakgrundskontroll

I denna rekryteringen samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Gunilla Wånglin gunilla.wanglin@retailknowledge.se. Urval, intervjuer och tester sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Retail Knowledge är ett av Sveriges ledande företag inom rekrytering/sourcing och bemanning av operativa och strategiska tjänster till detaljhandelskedjor och varumärkesleverantörer, både svenska och internationella företag sedan 2002. Vi har ett välutvecklat nätverk med förståelse för marknaden och affärsmannaskapet med ett starkt engagemang för våra kunders behov, -vår främsta prioritet är att nå våra kunders mål genom vår passion, kunskap och erfarenhet.

Ansök nu

Bemanningspool Zara, Göteborg - Retail Knowledge

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Maj 24
Nu söker vi fler Poolare till vår bemanningspool för Zara.

För att trivas i Zaras bemanningspool tror vi att du är flexibel, älskar att möta nya människor och att du alltid gör ditt bästa. Har du jobbat i butik förut så är det en fördel. Merparten av arbetet är förlagt till butikens lager där du kommer att packa upp varor och galga kläder, men visst arbete ute i butiken kan förekomma, så du behöver vara flexibel och anpassningsbar.

Då tjänsten är en behovsanställning bokas du ut efter uppdrag och därför ska du kunna ställa upp med kort varsel och resa till samtliga butiker i Göteborg.

Vi söker dig som:

- Är studerande eller har ett deltidsarbete i minst ett år framåt. Du kan också vara egen företagare

- Kan arbeta under butikstider, morgon, kväll och helg

- Är flexibel och kan hoppa in med kort varsel

- Kan arbeta minst 3 dagar i veckan

- Är tillgänglig för arbete under sommarmånaderna

Det är ett krav enligt vårt kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier, deltidsjobb, eller eget företag. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest. Detta tar drygt 10 minuter.

Start: Omgående.
Tjänstgöringsgrad: Behovsanställning
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Välkommen in med din ansökan!

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Rekrytering sker fortlöpande, vilket kan innebära att annonsen kommer att kunna avslutas innan sista datum.

Ansök nu

Bemanningspool Zara, Göteborg - Retail Knowledge

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Maj 11
Nu söker vi fler Poolare till vår bemanningspool för Zara.

För att trivas i Zaras bemanningspool tror vi att du är flexibel, älskar att möta nya människor och att du alltid gör ditt bästa. Har du jobbat i butik förut så är det en fördel. Merparten av arbetet är förlagt till butikens lager där du kommer att packa upp varor och galga kläder, men visst arbete ute i butiken kan förekomma, så du behöver vara flexibel och anpassningsbar.

Då tjänsten är en behovsanställning bokas du ut efter uppdrag och därför ska du kunna ställa upp med kort varsel och resa till samtliga butiker i Göteborg.

Vi söker dig som:

- Är studerande eller har ett deltidsarbete i minst ett år framåt. Du kan också vara egen företagare

- Kan arbeta under butikstider, morgon, kväll och helg

- Är flexibel och kan hoppa in med kort varsel

- Kan arbeta minst 3 dagar i veckan

- Är tillgänglig för arbete under sommarmånaderna

Det är ett krav enligt vårt kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier, deltidsjobb, eller eget företag. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest. Detta tar drygt 10 minuter.

Start: Omgående.
Tjänstgöringsgrad: Behovsanställning
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Välkommen in med din ansökan!

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Rekrytering sker fortlöpande, vilket kan innebära att annonsen kommer att kunna avslutas innan sista datum.

Ansök nu

Sommarextra - Dk Company, Åhlens City Nordstan/Göteborg

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Maj 2
DK Company A/S är en dynamisk och tillväxtorienterad internationell verksamhet med passionerade människor som vill göra skillnad. Produktportföljen är bred och möjligheterna är stora. Från 21 varumärken designas, produceras och distribueras mellan 4 - 8 kollektioner årligen.

DK Company söker SOMMAREXTRA till InWear, Part Two, Saint Tropez, ICHI Karen by Simonsen och Matinique avdelningarna på Åhlens City Nordstan/Göteborg.

Vi söker sommarextra till våra märkesavdelningar på Åhlens City Nordstan/Göteborg. Personlig försäljning och professionell kundservice är det viktigaste för oss. Du ska inte vara rädd för att ta egna initiativ och din positiva energi smittar av sig på både kunder och kollegor.

Arbetsuppgifter
Sälj och rådgivning till alla våra kunder
Visst lagerarbete såsom uppackning, hålla ordning på lagret och påfyllning i butiken
Hänga iordning på butiksytan på ett säljande sätt

Personprofil
Du är resultatorienterad och brinner för att sälja kläder
Gärna erfarenhet av liknande butiksarbete
Du är stresstålig, flexibel och kan ta egna initiativ

Tjänstens omfattning
Ca 30 timmar/veckan.

Intervjuer sker löpande. Tillträde Juni-Augusti enligt överenskommelse.

Maila CV och personligt brev till: madpe@dkcompany.com

Ansök nu

Matinique på Åhlens City i Göteborg söker en engagerad butikssäljare.

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Apr 26
Som butikssäljare hos oss är du med och profilerar Matinique. Du brinner för att skapa en fantastisk upplevelse för kunden. Du trivs med utmaningar och har stor handlingsfrihet att varje dag ge våra kunder den bästa kundupplevelsen.

Vi värdesätter dig som är:

- Engagerad, initiativrik, kundfokuserad
- Villig att lära och ta eget ansvar
- Känsla för att skapa långvariga kundrelationer
- Erfarenhet av personligt sälj, gärna från mode
- Erfarenhet av Visual Merchandising
- Självständig som gillar att jobba i grupp


Hos oss blir du en del av en engagerad grupp som tillsammans skapar positiv stämning som smittar av sig på kunderna.

Vi erbjuder dig:

- Självständighet
- Personlig träning och utveckling och förståelse för service på hög nivå
- En utmanande vardag
- Arbete i en verksamhet med positiv utveckling
- Tillsvidare anställning 35h/v


Som butikssäljare på Matinique blir du en del av ett team där kraven på försäljning och kundupplevelse är höga. Utöver det innebär arbetet även att ta del av de dagliga rutinerna som varupåfyllning, uppackning och lagerarbete. Arbetsuppgifterna är många och om du har lust att bli en del av vårt team skicka snarast en ansökan till Madelene, madpe@dkcompany.com

Tillträde enl ök, intervjuerna sker löpande.

Ansök nu

Butikssäljare, deltid - Peak Performance, Göteborg

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Apr 11
Vi söker en erfaren, energifylld och kundorienterad butikssäljare till vår butik i Centrala Göteborg.

Anställningen är ett sommarvikariat v28-32 med chans till fortsättning varannan helg efter sommaren. Lämplig kandidat kan börja lördagar varannan helg omgående.

Anställningen är tidsbestämd och innefattar 5 timmar per vecka fördelat på vardagar och helger.

Arbetet innebär,

- Ge hög service till våra kunder och skapa långvariga relationer med dem.
- Lyssna, inspirera och hjälpa kunden att hitta de rätta produkterna. Butikssäljaruppgifter såsom försäljning, kassaavslut, varupåfyllnad, städning, klädvård och lagerarbete.
- Vara proaktiv i arbetet med att hålla butiken och lagret rent och snyggt.
- Assistera VM med det visuella utseendet i butiken.


Vi kan erbjuda dig,

- Ett spännande jobb med möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling.
- En informell och positiv arbetsmiljö i ett ungt och sportigt företag.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med inspirerande energi!

Du brinner för mötet med andra människor & har tidigare arbetat 2-3 år med personlig försäljning av kläder med vinnande resultat.

Självklart delar du vårt och våra kunders intresse för skidåkning, golf, löpning och mode. Du är en utåtriktad person som inte räds att ta kontakt med kunden. Du är samtidigt en prestigelös teamplayer som liksom vi anser att delad framgång är dubbel framgång. Vidare är du ordningsam och noggrann men har även förmågan att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter. Arbetet kräver att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi ser gärna att du personligen kommer till butiken och presenterar dig.

Intervjuprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt slutdatum för ansökan.

OM FÖRETAGET
Born in the Swedish mountains out of love for skiing in remote, untouched terrain. Our passion for adventure and nature runs deep. Peak Performance is for like-minded souls, with an urge to explore wild and beautiful places, both near and far, from the mountains to the city. Together with friends or alone, to clear our heads and reconnect with nature, commuting to work or simply hanging out.

As for our products, they all have the same purpose - empower the freedom to be adventurous, and living everyday life to the fullest, 365 days a year. Whether it be horizontally or vertically, on skis, bikes or your own two feet, they offer the optimal balance of progressive style & performance. We call it life quality products.

Our Scandinavian heritage is present in everything we do and our commitment to doing better things in a better way is our never-ending responsibility.

For memories, stories, products and adventures that will withstand the test of time.

Ansök nu

Butikssäljare - DK Company, Åhlens Frölunda Torg

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Apr 5
InWear, Part Two, Saint Tropez och ICHI är en del av DK Company A/S, som är en dynamisk och tillväxtorienterad internationell verksamhet med passionerade människor som vill göra skillnad. Produktportföljen är bred och möjligheterna är stora. Från 21 varumärken designas, produceras och distribueras mellan 4 - 8 kollektioner årligen.

DK Company söker säljare till Inwear / Part Two / Saint Tropez / ICHI avdelningarna på Åhlens Frölunda Torg.

Du kan bli vår säljare och representant på Åhléns där sälj och professionell kundservice är det viktigaste för oss. Du ska inte vara rädd för att ta egna intiativ och din positiva energi smittar av sig på både kunder och kollegor.Arbetsuppgifter

Sälj och rådgivning till alla våra kunder

Hänga iordning på ett säljande sätt

Vår kontakt i det lokala varuhusetPersonprofil

Du är resultatorienterad och brinner för att sälja kläder

Ett krav är erfarenhet av liknande butiksarbete

Du är stresstålig, flexibel och kan ta egna initiativTjänstens omfattning

Deltid 10 timmar/månad. Tjänsten passar bra i kombination med studier.

Tillträde snarast. Intervjuer kommer att ske löpande.Ansökan skickas till: (mailto:jepa@dkcompany.com)

Märk ansökan med Åhlens Frölunda

Sista ansökningsdag: 17/4

Ansök nu

Personal shopper sökes till Twilfit by Change Göteborg

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Mar 11
Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss?

Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi guidar våra kunder genom vårt stora utbud med 88 olika bh -storlekar genom personlig service. Låter detta som något för dig? Sök då denna tjänst!

Vi söker just nu personal shoppers deltid och extra inför sommaren till våra butiker i Göteborg.

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika personal shoppers?

- Du motiveras av personlig försäljning som gör skillnad för kunden
- Med uppriktigt intresse får du kunden att känna sig speciell och bekväm
- Du har en god energi och situationsförståelse
- Du är flexibel
- Erfarenhet från underkläderverksamheten är meriterandeVad erbjuder vi dig:

Du kommer få en gedigen och fortlöpande utbildning både av din butikschef samt din säljcoach. Dessutom kommer vi se till att du blir bland de bästa i detaljhandeln. Detta görs bland annat genom e-lärande, men också genom utbildning och coachning i butiken. Lön enligt kollektivavtal.

Du kommer att bli en del av ett företag som drivs av passionerade medarbetare, som oavsett position arbetar hårt för att alltid leverera de bästa produkterna med en personlig service till våra kunder. Vi förväntar oss en serviceinriktad, självgående säljare med god energi och höga ambitioner. .

Ansök nu

Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt.

Ansök nu

Matinique på Åhlens City i Göteborg söker en engagerad butikssäljare!

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Feb 10
www.dkcompany.com (http://www.dkcompany.com)
Matinique på Åhlens City i Göteborg söker en engagerad butikssäljare.

Som butikssäljare hos oss är du med och profilerar Matinique. Du brinner för att skapa en fantastisk upplevelse för kunden. Du trivs med utmaningar och har stor handlingsfrihet att varje dag ge våra kunder den bästa kundupplevelsen.

Vi värdesätter dig som är:

- Engagerad, initiativrik, kundfokuserad
- Villig att lära och ta eget ansvar
- Känsla för att skapa långvariga kundrelationer
- Erfarenhet av personligt sälj, gärna från mode
- Självständig som gillar att jobba i grupp


Hos oss blir du en del av en engagerad grupp som tillsammans skapar positiv stämning som smittar av sig på kunderna.

Vi erbjuder dig:

- Självständighet
- Personlig träning och utveckling och förståelse för service på hög nivå
- En utmanande vardag
- Arbete i en verksamhet med positiv utveckling
- Tillsvidare anställning 20 t/v


Som butikssäljare på Matinique blir du en del av ett team där kraven på försäljning och kundupplevelse är höga. Utöver det innebär arbetet även att ta del av de dagliga rutinerna som varupåfyllning, uppackning och lagerarbete. Arbetsuppgifterna är många och om du har lust att bli en del av vårt team skicka snarast en ansökan till Madelene, madpe@dkcompany.com

Tillträde enl ök, intervjuerna sker löpande.

Ansök nu

Butikssäljare, Deltid - Peak Performance, Göteborg

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Dec 7
Vi söker två erfarna, energifyllda och kundorienterade butikssäljare till vår butik i Centrala Göteborg med omgående start.

Anställningarna är tidsbestämda till 2022-03-31 och innefattar 5 timmar per vecka fördelat på varannan helg.

Arbetet innebär,

- Ge hög service till våra kunder och skapa långvariga relationer med dem.
- Lyssna, inspirera och hjälpa kunden att hitta de rätta produkterna. Butikssäljaruppgifter såsom försäljning, kassaavslut, varupåfyllnad, städning, klädvård och lagerarbete.
- Vara proaktiv i arbetet med att hålla butiken och lagret rent och snyggt.
- Assistera VM med det visuella utseendet i butiken.


Vi kan erbjuda dig,

- Ett spännande jobb med möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling.
- En informell och positiv arbetsmiljö i ett ungt och sportigt företag.


Kvalifikationer
Vi söker dig med inspirerande energi!

Du brinner för mötet med andra människor & har tidigare arbetat 2-3 år med personlig försäljning av kläder med vinnande resultat.

Självklart delar du vårt och våra kunders intresse för skidåkning, golf, löpning och mode. Du är en utåtriktad person som inte räds att ta kontakt med kunden. Du är samtidigt en prestigelös teamplayer som liksom vi anser att delad framgång är dubbel framgång. Vidare är du ordningsam och noggrann men har även förmågan att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter. Arbetet kräver att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi ser gärna att du personligen kommer till butiken och presenterar dig.

Intervjuprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt slutdatum för ansökan.

Om företaget

Born in the Swedish mountains out of love for skiing in remote, untouched terrain. Our passion for adventure and nature runs deep. Peak Performance is for like-minded souls, with an urge to explore wild and beautiful places, both near and far, from the mountains to the city. Together with friends or alone, to clear our heads and reconnect with nature, commuting to work or simply hanging out.

As for our products, they all have the same purpose - empower the freedom to be adventurous, and living everyday life to the fullest, 365 days a year. Whether it be horizontally or vertically, on skis, bikes or your own two feet, they offer the optimal balance of progressive style & performance. We call it life quality products.

Our Scandinavian heritage is present in everything we do and our commitment to doing better things in a better way is our never-ending responsibility.

For memories, stories, products and adventures that will withstand the test of time.

Ansök nu

Butikssäljare Bemanningspool - Retail Knowledge, Göteborg

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 16
Retail Knowledge söker:

Nu söker vi fler Poolare till vår bemanningspool i Göteborg!

Som säljare är du kundernas första kontakt med företaget. Du lotsar kunden genom deras besök, med ambitionen att ge dem en köpupplevelse utöver det vanliga. Du ska tillsammans med dina kollegor arbeta för att butiken uppnår uppsatta mål vad gäller service och kundbemötande samt ge råd och inspirera kunden.

Som uthyrd till våra bemanningspooler arbetar du som butiksmedarbetare på golvet. Du är den första medarbetaren som kunden möter vilket gör att du har ett stort ansvar att få kunden att känna sig välkommen. Då tjänsten är en behovsanställning, bokas du ut efter uppdrag och ska därför kunna ställa upp med kort varsel.

Som person är du driven, social, positiv, serviceinriktad och tycker om att skapa kundrelationer. Du trivs att arbeta i ett högt tempo, är ansvarstagande, resultatorienterad och förändringsbenägen. Du är vidare modeintresserad, har lätt för att samarbeta och tycker om att ständigt utvecklas, både individuellt och i team.

Vi söker dig som:
- Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning i minst ett år
- Har erfarenhet av kundbemötande och service
- Är flexibel och kan hoppa in med kort varsel
- Kan arbeta oregelbundna tider
- Kan arbeta minst 2 dag i veckan.

Det är ett krav enligt våra kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller heltid/deltidsjobb, du kan också ha ett eget företag. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är.

Start: Omgående
Omfattning: Extra vid behov
Plats: Göteborg
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Vi tar endast emot ansökningar via vårat rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se (Vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail)

Välkommen in med din ansökan!

Retail Knowledges bedriver en uthyrningsverksamhet. Retail Knowledge är helt nischat mot detalj- och dagligvaruhandeln och har varit verksamma sedan 2002. Retail Knowledge har ca 300 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö och vårt syfte är att bygga företagsanpassade bemanningspooler med extraanställda för kända retailbolag. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal.

Ansök nu

Butikssäljare - DK Company, Åhléns Nordstan

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 9
DK Company A/S är en dynamisk och tillväxtorienterad internationell verksamhet med passionerade människor som vill göra skillnad. Produktportföljen är bred och möjligheterna är stora. Från 21 varumärken designas, produceras och distribueras mellan 4 - 8 kollektioner årligen.

DK Company söker butikssäljare till InWear, Part Two, Saint Tropez, Karen by Simonsen, Soaked in Luxury, Matinique och ICHI på Åhlens Nordstan

Du kan bli vår säljare i vår butik på Åhlens Nordstan Göteborg. Personlig försäljning och professionell kundservice är det viktigaste för oss. Du ska inte vara rädd för att ta egna initiativ och din positiva energi smittar av sig på både kunder och kollegor.

Arbetsuppgifter

Sälj och rådgivning till alla våra kunder

Visst lagerarbete såsom uppackning, hålla ordning på lagret och påfyllning i butiken

Hänga iordning på butiksytan på ett säljande sätt

Personprofil

Du är resultatorienterad och brinner för att sälja kläder

Gärna erfarenhet av liknande butiksarbete

Du är stresstålig, flexibel och kan ta egna initiativ

Tjänsternas omfattning

Deltid på 17,25 timmar i veckan

Deltid på 4,5 timmar i veckan

Intervjuer sker löpande, tillträde omgående.

Maila CV och personligt brev till: madpe@dkcompany.com

Ansök nu

Butikssäljare 25% - Höganäs Kakel, Göteborg

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Okt 25
Butikssäljare 25% – Höganäs Kakel, Hisings backa Göteborg

Nu söker Höganäs Kakel en  försäljningsdriven butikssäljare till butiken i Göteborg. Tjänsten är på 25% fördelat på helger och nån vardag. Vår resa med att bli mer försäljningsfokuserade är påbörjad och vi söker därför dig som brinner för försäljning och vill vara med på denna resa tillsammans med oss. Har du ett stort engagemang och tillsammans med oss vill driva den här butiken framåt i utvecklingen, då är du välkommen att söka denna tjänst!

Som butikssäljare brinner du för försäljning samt att alltid leverera den bästa servicen.
Våra kunder på Höganäs Kakel är både proffs och konsumenter så det är viktigt att kunna anpassa sitt sälj efter kundernas behov. Har du tidigare sålt sällanköpsprodukter eller har kunskap och erfarenhet inom kakel och klinkers samt har ett intresse för färg och form ser vi det som en stark merit.

Du är en person som har lätt för att skapa förtroende hos kunderna och förstår vikten av att vara en pålitlig säljare som kan vägleda kunderna till rätt val genom hela köpprocessen. Att jobba mot mål och att hela tiden utveckla butiken är något som du drivs av och vill vara delaktig i.

Anställningsvillkor:
Titel: Butikssäljare
Anställningstyp:  25% fördelat på helger och ngn vardag
Anställningstid: Tillsvidare
Löneform: Timlön samt OB
Placeringsort: Göteborg
Start datum: Omgående, enligt överenskommelse

Vi har löpande urval så ansök redan idag. I denna process tillämpar vi logik & personlighetstester.

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Bjérnhof, stina.bjernhof@retailknowledge.se.Vi tar ej emot ansökan via mail.
Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Personal Shopper - Twilfit, Göteborg

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 1
Varje dag på Twilfit lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss?

Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi guidar våra kunder genom vårt stora utbud med 88 olika bh -storlekar genom personlig service. Låter detta som något för dig? Sök då denna tjänst!

Vi söker just nu deltid/vid behov till våra butiker i Göteborg.

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika personal shoppers?

- Du motiveras av personlig försäljning som gör skillnad för kunden
- Med uppriktigt intresse får du kunden att känna sig speciell och bekväm
- Du har en god energi och situationsförståelse
- Du är flexibel
- Erfarenhet från underkläderverksamheten är meriterande
Vad erbjuder vi dig:
Du kommer få en gedigen och fortlöpande utbildning både av din butikschef samt din säljcoach. Dessutom kommer vi se till att du blir bland de bästa i detaljhandeln. Detta görs bland annat genom e-lärande, men också genom utbildning och coachning i butiken. Lön enligt kollektivavtal.

Du kommer att bli en del av ett företag som drivs av passionerade medarbetare, som oavsett position arbetar hårt för att alltid leverera de bästa produkterna med en personlig service till våra kunder. Vi förväntar oss en serviceinriktad, självgående säljare med god energi och höga ambitioner.

Ansök nu
Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt.

Ansök nu

Personal Shopper - Twilfit, Göteborg

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Okt 20
Varje dag på Twilfit lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder – oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss?

Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi guidar våra kunder genom vårt stora utbud med 88 olika bh -storlekar genom personlig service. Låter detta som något för dig? Sök då denna tjänst!

Vi söker just nu deltid/vid behov till våra butiker i Göteborg.

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika personal shoppers?
- Du motiveras av personlig försäljning som gör skillnad för kunden
- Med uppriktigt intresse får du kunden att känna sig speciell och bekväm
- Du har en god energi och situationsförståelse
- Du är flexibel
- Erfarenhet från underkläderverksamheten är meriterande

Vad erbjuder vi dig:
Du kommer få en gedigen och fortlöpande utbildning både av din butikschef samt din säljcoach. Dessutom kommer vi se till att du blir bland de bästa i detaljhandeln. Detta görs bland annat genom e-lärande, men också genom utbildning och coachning i butiken. Lön enligt kollektivavtal.
Du kommer att bli en del av ett företag som drivs av passionerade medarbetare, som oavsett position arbetar hårt för att alltid leverera de bästa produkterna med en personlig service till våra kunder. Vi förväntar oss en serviceinriktad, självgående säljare med god energi och höga ambitioner. 

Ansök nu
Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt.

Ansök nu

Butikssäljare 25% - Höganäs Kakel, Hisings backa

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 1
Nu söker Höganäs Kakel en försäljningsdriven butikssäljare till butiken i Göteborg. Tjänsten är på 25% fördelat på helger och vardagar. Vår resa med att bli mer försäljningsfokuserade är påbörjad och vi söker därför dig som brinner för försäljning och vill vara med på denna resa tillsammans med oss. Har du ett stort engagemang och tillsammans med oss vill driva den här butiken framåt i utvecklingen, då är du välkommen att söka denna tjänst!

Som butikssäljare brinner du för försäljning samt att alltid leverera den bästa servicen. Våra kunder på Höganäs Kakel är både proffs och konsumenter så det är viktigt att kunna anpassa sitt sälj efter kundernas behov. Har du tidigare sålt sällanköpsprodukter eller har kunskap och erfarenhet inom kakel och klinkers samt har ett intresse för färg och form ser vi det som en stark merit.

Du är en person som har lätt för att skapa förtroende hos kunderna och förstår vikten av att vara en pålitlig säljare som kan vägleda kunderna till rätt val genom hela köpprocessen. Att jobba mot mål och att hela tiden utveckla butiken är något som du drivs av och vill vara delaktig i.

Anställningsvillkor:
Titel: Butikssäljare
Anställningstyp: 25% fördelat på helger och vardagar
Anställningstid: Tillsvidare
Löneform: Timlön samt OB
Placeringsort: Göteborg
Start datum: Omgående, enligt överenskommelse

Vi har löpande urval så ansök redan idag. I denna process tillämpar vi logik & personlighetstester.

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Bjérnhof, stina.bjernhof@retailknowledge.se.Vi tar ej emot ansökan via mail. Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002. Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu