Svenska Mässan Gothia Towers AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Svenska Mässan Gothia Towers AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Nu söker vi en Head Sommelier

Sommelier
Läs mer Jul 8
Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Ett fyrstjärnigt hotell med 1200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden samt flera populära restauranger och barer med något för alla smaker. Här finns över 40 000 kvadratmeter upplevelseyta för fest, evenemang, show, konferens och kongress – allt under ett tak. Gothia Towers är en del av Svenska Mässan Gothia Towers.Vi har höga ambitioner att utveckla våra dryckesupplevelser i våra restauranger och tillsätter nu en ny Head Sommelier tjänst hos oss!

Arbetsuppgifter
Som Head Sommelier ansvarar du för våra vinlistor för samtliga serveringsställen inom affärsområdet Hotell, Mat och Dryck.

Tillsammans med vår inköpsavdelning och Bar & Beverage Manager ansvarar du för att vi säkerställer att vi har korrekta in- och utpriser på våra produkter.  För att optimera vår lagerhållning av drycker arbetar du tätt med avdelningen Supply. Du är också behjälplig vid inventeringar för våra restauranger. Du utbildar vår personal i våra drycker samt håller i olika provningar för våra gäster. Du är med vid införsäljning/provmiddagar för större möten och event för vinval.

Vem vi söker
Vi söker dig som tidigare har arbetat i en liknande tjänst och som brinner för dryck i kombination med mat. Du håller dig uppdaterad och lyhörd inom trender. Du är van att arbeta i större företag och med olika digitala system. Våra beställningar sker genom systemet FreshX. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. 

Viktiga egenskaper är att du är driven och engagerad, brinner för mat och dryck, har en hög serviceanda, har en bra struktur och ordning och reda. Våra kärnvärden är engagemang, samarbete och mod.

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder en fantastiskt spännande arbetsplats där ingen dag är den andra lik och där du får stora möjligheter att vara med och påverka och utveckla verksamheten. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde under hösten 2022. Vi tillämpar provanställning. Du rapporterar till Bar & Beverage Manager. 

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Director of Food & Beverage: lillemor.bengtsson@gothiatowers.com

Ansökan
Välkommen med din ansökan redan nu! Urval och intervjuer kommer att påbörjas under hösten 2022. 

Välkommen med din ansökan!

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet.

Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Ansök nu

Vi söker Kockar till Gothia Towers restauranger

Kock, à la carte
Läs mer Jul 6
Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.Vi söker nu kockar med genuint intresse och passion för matlagning!Vem är du
Du är lösningsorienterad och trivs i en arbetsmiljö med högt tempo.

Du strävar alltid att ge gästen den bästa upplevelsen. Du är stresstålig, noggrann och samarbetsvillig och van vid ett högt tempo. Vi ser gärna att du har minst 2 års arbetslivserfarenhet bakom dig som kock och brinner för ditt yrke samt tycker det är viktigt med engagemang i ett arbetsteam.

 

Vad erbjuder vi
Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på 100%, tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö och en chans att utveckla din matlagning tillsammans med oss. Arbetstiderna är både dagtid, kvällstid och helger vid behov. 

Vi har kök igång från tidig morgon till sen kväll. Tillsammans med dig diskuterar vi fram vilken matlagning som passar dig bäst. Vi kan erbjuda tjänster i vårt frukostkök, i vår bankettverksamhet, i vår lunchverksamhet eller i våra publika restauranger Corner, West Coast, Heaven 23 & Twenty four Seven. 

Under ledning av vår Culinary Executive Chef Fredrik Andersson blir du en del av köksteamet. Fredrik var under 8 år medlem i Svenska Kocklandslaget och vann Culinary World Cup 2018.   

 

Ansökan
För att söka denna tjänst behöver du inte skicka in ditt CV eller personliga brev. I denna ansökningsprocess kommer du istället få genomgå ett ansökningsformulär med ett antal frågor baserade på vår kravprofil för tjänsten. Om du går vidare i rekryteringsprocessen kommer du sedan bli kallad på intervju. Du kommer till ansökningsformuläret genom att klicka på ”sök jobbet”.

Alla ansökningar kommer att behandlas löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta fredrik.andersson@gothiatowers.com

Välkommen med din ansökan!

Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.


Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Våra kärnvärden - engagemang, samarbete och mod - är grunden för vår verksamhet och genomsyrar allt vi gör både internt och externt.

Ansök nu

Passionerad Serveringspersonal till Heaven 23

Servitör/Servitris, kafé och konditori
Läs mer Maj 16
Mat, cocktails och vimmel med himmelsk höjd. Här kan du njuta av modern matlagning baserat på årstidens skafferi med milsvid utsikt för Göteborg. Heaven 23 är en del av Gothia Towers.Är du en stjärna på service?
Sätter du gästen i focus och drivs av att göra det lilla extra?
Vill du vill vara en del av ett team som har passion för mat och dryck och där du har en möjlighet att utvecklas?
Vår restaurang Heaven 23 erbjuder en inbjudande atmosfär med milsvid utsikt över Göteborg där vi serverar mat- & vinkombinationer i hög klass och innovativa cocktails.

Restaurangen är en mötesplats för såväl Göteborgaren, affärsresenären, turisten och kompisgänget som vill uppleva mat och dryck i unik miljö. Vi har öppet hela dagen, från lunch till kväll, och stämningen går från sobert lugn till pulserande kvällar. Alla dagar i veckan!

Vi söker nu fler kollegor att att sluta till vårt teammedarbetare.

Vi söker även extrapersonal vid behov.

ARBETSUPPGIFTER
- Servering av mat och dryck i såväl bardel som matsal med fokus på mat- och dryckespresentationer
- Övergripande ansvar för att ge varje gäst den bästa helhetsupplevelsen
- Arbetet förläggs med nära kontakt med arbetsledare på plats
- Varierande arbetstid som schemaläggs i samråd med närmaste chef

DIN PROFIL
- Du brinner för service och har ett genuint mat- och dryckesintresse
- Du trivs med att arbeta i ett stort team och lära av dina kollegor

ERFARENHET OCH KOMPETENS
- Minst 2 års erfarenhet av servering i A la carte-restaurang

VÅRT ERBJUDANDE
En spännande arbetsmiljö där du kan vidareutveckla din kunskap inom mat och dryck tillsammans med kollegor.

Anställningsform: Tillsvidareanställningar på både 100% och 75% med start enligt överenskommet. Vi ställer oss även positiva till andra anställningsformer och sysselsättningsgrader.

Schema: Blandat dag, kvällar och helger

FRÅGOR OCH KONTAKT
Vid frågor vänligen kontakta Nina Agnetoft Krondahl; nina.agnetoft@gothiatowers.com

ANSÖKAN
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan redan idag!   


Välkommen med din ansökan!

 
Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet.

Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Ansök nu

Nu söker vi Souschef till vår restaurang West Coast

Souschef
Läs mer Jul 7
West Coast är en kärleksförklaring till västkusten, Sverige och vårt fantastiska skafferi av ekologiska och närproducerade råvaror. En modern bistro där vi serverar traditionella svenska rätter med en modern twist. West Coast är en del av Gothia Towers.Nu söker vi engagerade och passionerade souschefer som skall ge våra gäster en fantastisk matupplevelse på vår Restaurang West Coast!

Arbetsuppgifter 
Arbetsledning i drift för köket, inventeringar, egenkontroll, se till att lagar och avtal följs, ansvara för en god arbetsmiljö i köket, säkra efterlevnad av fastställda koncept och kvalitetskrav samt övrigt förekommande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer och personlighet
Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande samt arbetserfarenhet av liknande tjänst, minst 2 år med a la carte. Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering. Vidare har du en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt.

Som souschef är du uppmärksam och lyhörd samt har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö. Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel, kreativ och lösningsorienterad i din yrkesroll. Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv och har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du tar ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det som du levererar. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och har god datavana. Arbetstiderna styrs av verksamhetens öppettider. 

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och som alltid sätter gäster, kvalité, service och kollegor i fokus. Du är van att leda personal och ta stort ansvar i köket. Din roll kräver ödmjukhet, mod och stort engagemang och du har en innovativ och lösningsfokuserad inställning.

Vad vi erbjuder
Spännande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter både inom gastronomi och ledarskap. Med ditt intresse och din kompetens vill vi, att du blir en viktig del av att utveckla och driva våra kök tillsammans med vår köksmästare. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Vi tillämpar provanställning. 

Ansökan
Urval och intervjuer för rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum för annonsen. 

Välkommen med din ansökan!Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Ansök nu

Nu söker vi Senior Souschef till vår restaurang West Coast

Souschef
Läs mer Jul 7
West Coast är en kärleksförklaring till västkusten, Sverige och vårt fantastiska skafferi av ekologiska och närproducerade råvaror. En modern bistro där vi serverar traditionella svenska rätter med en modern twist. West Coast är en del av Gothia Towers.Nu söker vi en engagerad och passionerad Senior Souschef som skall ge våra gäster en fantastisk matupplevelse på vår restaurang West Coast

Arbetsuppgifter 
Arbetsledning i drift för köket, inventeringar, inköp, egenkontroll, se till att lagar och avtal följs, ansvara för en god arbetsmiljö i köket, säkra efterlevnad av fastställda koncept och kvalitetskrav samt övrigt förekommande arbetsuppgifter.

Som Senior souschef avlastar du vår köksmästare med vissa administrativa uppgifter samt rekrytering och bemanning. 

Kvalifikationer och personlighet
Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande samt arbetserfarenhet av liknande tjänst, minst 2 år med a la carte. Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering. Vidare har du en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt.

Som Senior souschef är du uppmärksam och lyhörd samt har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö. Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel, kreativ och lösningsorienterad i din yrkesroll. Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv och har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du tar ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det som du levererar. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och har god datavana. Arbetstiderna styrs av verksamhetens öppettider. 

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och som alltid sätter gäster, kvalité, service och kollegor i fokus. Du är van att leda personal och ta stort ansvar i köket. Din roll kräver ödmjukhet, mod och stort engagemang och du har en innovativ och lösningsfokuserad inställning.

Vad vi erbjuder
Spännande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter både inom gastronomi och ledarskap. Med ditt intresse och din kompetens vill vi, att du blir en viktig del av att utveckla och driva våra kök tillsammans med vår köksmästare och vår Culinary Executive Chef Fredrik Andersson. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde snarast möjligt. 

Ansökan
Urval och intervjuer för rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum för annonsen. 

Vid frågor om tjänsten kontakta vår Culinary Executive Chef Fredrik Andersson, fredrik.andersson@gothiatowers.com

Välkommen med din ansökan!Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Ansök nu

Vi söker nu Köksmästare till Gothia Towers

Köksmästare
Läs mer Jul 7
Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Ett fyrstjärnigt hotell med 1200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden samt flera populära restauranger och barer med något för alla smaker. Här finns över 40 000 kvadratmeter upplevelseyta för fest, evenemang, show, konferens och kongress – allt under ett tak. Gothia Towers är en del av Svenska Mässan Gothia Towers.Vi har höga ambitioner att utveckla mat och dryckesupplevelsen hos oss i våra restauranger på Gothia Towers och har en spännande tid framför oss.

Vill du vara med på vår resa framåt? 

Nu söker vi engagerade och passionerade köksmästare till våra enheter West Coast, Corner och Twentyfourseven. 

Arbetsuppgifter
Som vår Köksmästare axlar du ansvaret för köket med ansvar för sedvanliga köksmästaruppgifter, så som exempelvis menyplanering och konceptutveckling, råvarukalkylering, lagerhållning och inventeringar, ekonomi, egenkontroll, beställningar och fakturabehandlingar. Du hanterar rekrytering, bemanning och schemaläggning utifrån verksamhetens behov för vårt kök tillsammans med vår Staffing avdelning i huset. Du utför årliga medarbetarsamtal och lönesamtal. 

Du skapar förutsättningar för en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera och motivera till kompetenshöjning. 

Du arbetar nära restaurangchefen för att utveckla och förbättra verksamheten, och bidrar till gott samarbete mellan kök och restaurangdel. 

Du rapporterar direkt till Lillemor Bengtsson, Director of Food & Beverage samt utvecklar våra kök tillsammans med vår Culinary Executive Chef Fredrik Andersson. 

Vem vi söker
Vi söker dig som har relevant yrkesutbildning och erfarenhet av liknande tjänst.  Vi söker dig som är kunnig, har ett brinnande intresse för genuin matlagning, och som alltid sätter gäster, kvalité, service och kollegor i fokus.

Din roll kräver ödmjukhet, mod och stort engagemang och du har en innovativ och lösningsfokuserad inställning.  Som ledare är du tydlig, närvarande och empatisk och du tycker om att inspirera och utveckla andra.

Du har höga ambitioner, en stor kvalitetsmedvetenhet och en god organisationsförmåga samt är van att arbeta utifrån ekonomiska målsättningar. Du har en stor bredd i dina matlagningskunskaper och håller dig löpande uppdaterad om vad som händer i branschen. Du är van vid höga volymer som skall levereras i ett högt tempo. Du kommunicerar mycket bra på både svenska och engelska i tal och skrift och är en van Office 365 användare. 

Vad vi erbjuder
En spännande och trygg tjänst med goda utvecklingsmöjligheter både inom gastronomi och ledarskap. Med ditt intresse och din kompetens vill vi, att du blir en viktig del av att utveckla och driva våra kök framåt. 

Vi erbjuder en fantastiskt spännande arbetsplats där ingen dag är den andra lik och där du som chef får stora möjligheter att vara med och påverka och utveckla verksamheten. Vi erbjuder goda arbetsvillkor och stora möjligheter att vidareutvecklas som chef och ledare.

Tjänsten är en tillsvidare anställning med tillträde enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt. 

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Culinary Executive Chef Fredrik Andersson, fredrik.andersson@gothiatowers.com

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdag för annonsen.

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet.

Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Ansök nu

Receptionist 80-100% sökes till vårt exklusiva hotell Upper House

Hotellreceptionist
Läs mer Aug 5
Gothia Towers systerhotell Upper House är ett exklusivt modernt hotell i högsta internationella klass, beläget högt över Göteborg på de översta planen i mellersta tornet på Gothia Towers. Upper House har drygt femtio rum och sviter, alla rymliga och utsökt inredda i vacker design och förstklassiga material. Läget är det bästa tänkbara med fantastisk utsikt över Göteborg. I anslutning till hotellet finns även Upper House Dining samt Upper House Spa. Upper House är en del av Gothia Towers.Arbetsuppgifter

I rollen som hotellreceptionist och spavärd möter du såväl våra hotellgäster som den lokala göteborgaren.

I vårt spa guidar du gästerna genom sin vistelse samt underhåller olika delar av spafaciliteterna under dagen. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av incheckning av spa och träningsgäster, kassahantering, försäljning av produkter, servering av dryck samt övergripande koll på allmänna ytor på arbetsplatsen.

I rollen som hotellreceptionist kommer du att möta våra gäster vid ankomst, servera en välkomstdrink och boka/rekommendera aktiviteter som Göteborg har att erbjuda. Du är en del av vår Conciergeverksamhet, där du som receptionist får en större insikt i hur vi kan ge våra gäster det lilla extra.

Arbetet förutsätter att du är bekväm med att leverera service i världsklass samt ansvara för att våra gäster har det bra från det att de checkar in till dess att de lämnar hotellet. 

Arbetet innebär dagligt receptionsarbete såsom in- och utcheckning samt merförsäljning. Till arbetsuppgifterna ingår även att kvalitetssäkra att standard och koncept följs.

Vem vi söker

Vi söker dig som är engagerad och positiv, är initiativrik samt tar ansvar. Du är medveten om, och bekväm i, att din roll är en viktig del i gästens upplevelse. Har du tidigare erfarenhet ifrån arbete på femstjärniga hotell, kryssningsfartyg eller liknande ses detta som meriterande. Du presterar alltid ditt bästa och har en förmåga att överträffa gästernas förväntningar.

Service är en genuin egenskap hos dig och du vill vara med och bedriva ett ”värdskap i världsklass”. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Vi ser att du talar svenska och engelska obehindrat och således kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Ytterligare språk samt tidigare erfarenhet från vårt bokningssystem Opera och Book4Time är ett plus.

Vad vi erbjuder

Du kommer att ingå i ett team som verkligen brinner för service, med målet om att dagligen överträffa gästernas förväntningar. Du kommer att få möjligheten att lära dig receptionsarbetet inom både Front Office och Spa.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80-100%. 

Rekrytering och upplärning sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan om du är intresserad. Sista ansökningsdag är 21 augusti.

Frågor om tjänsten

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta:
Erik Montoya, Front Office & Spa Manager, erik.montoya@upperhouse.se 
Linda Mackinovski, Front Office Supervisor, linda.mackinovski@upperhouse.se
Lina Ristori, Spa Supervisor, lina.ristori@upperhouse.se

Välkommen med din ansökan!
Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Ansök nu

Nu söker vi en Bar & Beverage Manager

Restaurangchef
Läs mer Jul 7
Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Ett fyrstjärnigt hotell med 1200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden samt flera populära restauranger och barer med något för alla smaker. Här finns över 40 000 kvadratmeter upplevelseyta för fest, evenemang, show, konferens och kongress – allt under ett tak. Gothia Towers är en del av Svenska Mässan Gothia Towers.Vi har höga ambitioner att utveckla våra barer och dryckesupplevelser i våra restauranger och har en spännande tid framför oss.

Vi tillsätter nu en ny och spännande tjänst. Vill du vara med på vår resa framåt?

Nu söker vi en engagerad och driven Bar & Beverage manager till vårt härliga team!


Arbetsuppgifter
Som Bar & Beverage manager ansvarar du för våra barers utbud och koncept samt våra drycker inom affärsområdet Hotell, Mat och Dryck. I rollen samarbetar du tätt med andra avdelningar, exempelvis inköp, revenue, supply och staffing samt våra restaurangchefer.

Du har personalansvar för bartenders på våra restauranger Corner, Upper House och lobbyrestaurangerna. Du har även personalansvar för barchefen på Heaven 23 och vår Head Sommelier för affärsområdet Hotell, Mat & Dryck. Du leder och fördelar arbetet samt motiverar dina medarbetare till att leverera den bästa service- och dryckesupplevelsen till våra gäster. 

Vem vi söker
Vi söker dig som har ett starkt affärsdriv med högt fokus på verksamhet- och konceptutveckling. Du har ett helhetstänk, vågar tänkta nytt och ligga i framkant. Du håller dig uppdaterad och lyhörd inom trender inom bar och dryck.

Som ledare är du engagerad och har förmåga att involvera och inspirera våra team. Du skapar arbetsglädje och utvecklar organisationen. Du vet hur du driver intäkter och lönsamhet kopplat till gästupplevelsen med service och kvalitet.

Vi ser att du kommer från en liknande roll samt har en relevant yrkesutbildning. Du är van att arbeta med större F&B-verksamheter och med flera olika enheter i en pulserande miljö. Du bör ha goda datakunskaper och van att arbeta med olika digitala system. 

Viktiga egenskaper är att du är driven och engagerad, brinner för mat och dryck, har en hög serviceanda, är en närvarande och coachande ledare, resultatfokuserad, har en bra struktur samt ordning och reda. Våra kärnvärden är engagemang, samarbete och mod.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en fantastiskt spännande arbetsplats där ingen dag är den andra lik och där du som chef får stora möjligheter att vara med och påverka och utveckla verksamheten. Vi erbjuder goda arbetsvillkor och stora möjligheter att vidareutvecklas som chef och ledare samt även inom företaget. 

Du rapporterar till Lillemor Bengtsson, Director of Food & Beverage. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde så snart som möjligt. Vi tillämpar provanställning.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Director of Food & Beverage: lillemor.bengtsson@gothiatowers.com

Ansökan

Välkommen med din ansökan redan nu! Urval och intervjuer kommer att påbörjas i början av augusti. Sista ansökningsdag 20 augusti 2022. 

Välkommen med din ansökan!

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet.

Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Ansök nu

Vi söker en Product Owner Web & E-commerce

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jul 5
Vill du driva innovation, vidareutveckling och förvaltning av våra web- och e-handelslösningar för att skapa bra kundupplevelser, öka konvertering, driva merförsäljning och möjliggöra effektiva verksamhetsprocesser – då har vi jobbet för dig!

Som Product Owner jobbar du i ett tvärfunktionellt team som utvecklar web- och e-handelslösningar mot både konsumenter och företag.

Du ingår i en Product Managementgruppering tillsammans med verksamhetsrepresentanter där ni tillsammans driver den långsiktiga strategin för web- och e-handelslösningar. Du arbetar med hela bredden av vårt erbjudande mot kund inom mässor, hotell, kongresser, företagsevent, mat & dryck samt spa. Tillsammans med verksamheten samlar och prioriterar du behov och krav samtidigt som du inspirerar till innovation och hittar sätt att effektivisera verksamheten med digitala lösningar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Vidareutveckla roadmap & backlog för produkter inom e-handel och webb
- Omvandla behov från verksamheten till övergripande krav på web-, e-handelslösningar och integrationer
- Inspirera verksamheten till innovation och vidareutveckling
- Omvärldsbevakning inom web och e-handel
- Styra och vägleda kollegor och leverantörer som utvecklar ovanstående lösningar
- Utbilda i nya produkter och funktioner samt stötta verksamheten i hur de använder dem på bästa sätt

Din bakgrund och dina egenskaper
Vi tror att du har en liknande roll idag eller annan motsvarande erfarenhet. Du har arbetat med web och e-handel och kanske har du tidigare jobbat med mjukvaruutveckling och även arbetat som projektledare. Som person är du driven, prestigelös, nyfiken och som har förmågan att arbeta med såväl strategiska som operativa frågor. Du har en kombination av affärssinne och bred teknisk förståelse. Du är en god kommunikatör som kan anpassa ditt budskap efter mottagaren. Du har en ödmjuk attityd och lösningsorienterat tankesätt samt en vilja att utvecklas och dela dina kunskaper.

Vi ser gärna att du har


- Relevant högskoleutbildning t ex MSc eller BSc inom Data/IT, Systemvetenskap eller likvärdigt (kan till viss del kompenseras med annan högre utbildning och relevant arbetslivserfarenhet av liknande roll)
- 5+ års erfarenhet av web och e-handel
- Arbetat som product owner eller motsvarande
- Erfarenhet av kravställning och produktutveckling
- Tidigare programmeringserfarenhet
- Sinne för affärer
- Bred teknisk förståelse
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Meriterande

- Erfarenhet av att ha arbetat som utvecklare
- Erfarenhet av verksamhets- och processutvecklingsarbete
- Kunskaper inom integration och systemarkitektur
- Erfarenhet av att jobba i agila team
- Erfarenhet från flera olika verksamheter

Vad vi erbjuder
Hos oss får du en omväxlande och spännande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter. Vi håller på att bygga upp vårt team så det finns stora möjligheter att vara med och forma din roll. Dina kollegor är drivna, trevliga och hjälpsamma. Vi har en platt organisation med korta beslutsvägar och stor framåtanda. Du får arbeta på en spännande och levande arbetsplats dit cirka 2 miljoner människor per år kommer från hela världen för att mötas, äta och bo, utveckla affärer, produkter och idéer. 

Vi har en öppen och välkomnande kultur där vi jobbar mycket tillsammans och stöttar varandra. Vi tycker det är viktigt att ha en bra balans mellan arbete och fritid. Tjänsten kräver ytterst sällan några resor. Sedan många år tillbaka arbetar vi aktivt med jämställdhet och hållbarhet.

Placering är på Svenska Mässan i Göteborg och du rapporterar till Development Manager inom Digital Services.

Vill du bli en av oss?
Ansök redan idag via vårt system. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdag för annonsen.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Fredrik Jonsson, Development Manager; fredrik.jonsson@svenskamassan.se

Välkommen med din ansökan!

 

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.

Ansök nu

Vi söker en driven Frontend Developer

Frontend-utvecklare
Läs mer Jul 4
Vill du utveckla Frontend för web- och e-handelslösningar mot både konsumenter och företag? I vårt tvärfunktionella team tar vi fram digitala tjänster från idé till design och implementering.

Vi hostar ett 60-tal siter och flera webshopar på Wordpress. Våra frontend kommunicerar via API:er med flera olika backendsystem. Du arbetar både med att utveckla själv samt att vara med vid kravställning och kvalitetssäkring av det som läggs ut till leverantörer. Du arbetar med hela bredden av vårt erbjudande mot kund inom mässor, hotell, kongresser, företagsevent, mat & dryck samt spa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Frontendutveckling av våra web, e-handelslösningar och andra egenutvecklade interna applikationer
- Teknisk implementation av Google Analytics, Tag manager och liknande spårningsverktyg
- Medverka vid design och planering av nya lösningar
- Medverka vid kravställning och kvalitetssäkring av leveranser från leverantörer
- Utföra omvärldsbevakning inom frontend
- Medverka vid att sätta strategier för vilka teknologier, programspråk och ramverk som ska användas för våra lösningar framöver
- Inspirera till innovation och vidareutveckling
- 2:a linjes support på web- och e-handelslösningar
- Stötta verksamheten med hur de kan använda våra web- och e-handelslösningar på bästa sätt

Din bakgrund och dina egenskaper
Du jobbar som frontend- eller fullstackutvecklare idag. Du har arbetat med frontendutveckling för web och e-handel. Du är en driven, prestigelös och nyfiken person som tycker om att jobba med både utveckling och support. Du har stort kundfokus och tycker om att ha direktkontakt med verksamheten. I utmanande situationer har du mod att söka och pröva nya lösningar och metoder. Du har en ödmjuk attityd och lösningsorienterat tankesätt samt en vilja att utvecklas och dela dina kunskaper.

Vi ser gärna att du har


- Relevant högskoleutbildning t ex MSc eller BSc inom Data/IT, Systemvetenskap eller likvärdigt (kan till viss del kompenseras med annan högre utbildning och relevant arbetslivserfarenhet av liknande roll)
- 3+ års erfarenhet av web och e-handel
- 3+ års erfarenhet av frontendutveckling
- Erfarenhet av de flesta av: Javascript, React, JQuery, ASP.NET, C#, Bootstrap och CSS
- Erfarenhet av REST och SOAP
- Erfarenhet av kravställning och produktutveckling
- Erfarenhet av Design & UX
- Sinne för affärer
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Meriterande

- Erfarenhet av att jobba i Azure DevOps
- Kunskaper inom integration
- Erfarenhet av att jobba i agila team
- Erfarenhet från flera olika verksamheter

Vad vi erbjuder
Hos oss får du en omväxlande och spännande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter. Du får möjlighet att påverka och sätta struktur för vår frontend och vilka teknologier vi ska använda i framtiden.

Vi håller på att bygga upp teamet så det finns stora möjligheter att vara med och forma sin roll. Vi har en platt organisation med korta beslutsvägar och stort driv. Du får arbeta på en spännande och levande arbetsplats dit cirka 2 miljoner människor per år kommer från hela världen för att mötas, äta och bo, utveckla affärer, produkter och idéer.

Vi har en öppen och välkomnande kultur där vi jobbar mycket tillsammans och stöttar varandra. Vi tycker det är viktigt att ha en bra balans mellan arbete och fritid. Tjänsten kräver ytterst sällan några resor. Sedan många år tillbaka arbetar vi aktivt med jämställdhet och hållbarhet.

Placering är på Svenska Mässan i Göteborg och du rapporterar till Development Manager inom Digital Services.

Vill du bli en av oss? 
Ansök redan idag via vårt system. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdag för annonsen. 

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Fredrik Jonsson, Development Manager; fredrik.jonsson@svenskamassan.se 

 Välkommen med din ansökan! 

 

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.

Ansök nu

Vi söker en Agile IT Project Manager

Projektledare, IT
Läs mer Jul 4
Som Agile IT Project Manager jobbar du i tvärfunktionella team som utvecklar web- och e-handelslösningar mot både konsumenter och företag.

Tillsammans med produktägare inspirerar du till innovation och hittar sätt att effektivisera verksamheten med digitala lösningar. Du arbetar med hela bredden av vårt erbjudande mot kund inom mässor, hotell, kongresser, företagsevent, mat & dryck samt spa.

Du leder projekt- och förvaltningsteam som utvecklar våra web- och e-handelslösningar för att skapa bra kundupplevelser, öka konvertering, driva merförsäljning och möjliggöra effektiva verksamhetsprocesser. Vår ambition är att hela företaget ska bli mer agila och vi har bara påbörjat den resan. Du kommer driva utformningen av våra framtida agila arbetssätt samt kombinera olika ramverk och projektmetodiker för att passa in i vår organisation och kultur.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Planera, prioritera och fördela utvecklingsteamets resurser inom olika utvecklingsprojekt
- Vara teamets guide och facilitator, dvs hjälpa teamet att arbeta mot samma mål
- Vara bryggan mellan verksamhet, produktägare, Digital Business Partner och utvecklingsteamen
- Agera i roller som Projektledare och/eller Scrum Master
- Utföra sprint planering, dagliga standups, sprint review och sprint retrospective
- Tillsammans med produktägare definiera och underhålla en sprint backlog
- Kommunicera mot verksamheten avseende utvecklingsplaner och lanseringar genom regelbunden och relevant information på Insite och andra relevanta forum
- Omvärldsbevakning inom agila metoder
- Utbilda i nya produkter och funktioner

Din bakgrund och dina egenskaper
Vi tror att du har en liknande roll idag eller annan motsvarande erfarenhet. Du har arbetat med web och e-handel. Som person är du driven, prestigelös, nyfiken och som har förmågan att arbeta med såväl strategiska som operativa frågor. Du har en kombination av affärssinne och teknisk förståelse. Du är en god kommunikatör och kan anpassa ditt budskap efter mottagaren. I utmanande situationer har du mod att söka och pröva nya lösningar och metoder. Du har en ödmjuk attityd och lösningsorienterat tankesätt samt en vilja att utvecklas och dela dina kunskaper. Du är duktig på att kombinera relevanta delar från olika ramverk för att passa in i organisationen och närliggande arbetssätt.

Vi ser gärna att du har

- Relevant högskoleutbildning t ex MSc eller BSc inom Data/IT, Systemvetenskap eller likvärdigt (kan till viss del kompenseras med annan högre utbildning och relevant arbetslivserfarenhet av liknande roll)
- Arbetat som IT-projektledare med både agila och vattenfall-projekt
- Arbetat som Scrum Master Goda kunskaper i både agila metoder och vattenfall-metoder
- Erfarenhet av web och e-handel
- Goda kunskaper i Microsoft Office365
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Meriterande

- Bred teknisk förståelse
- Erfarenhet av att arbeta med agila projektverktyg (Azure DevOps/Jira el. liknande)
- Erfarenhet från flera olika verksamheter
- Erfarenhet från någon av följande branscher evenemang, hotell eller restaurang

Vad vi erbjuder

Hos oss får du en omväxlande och spännande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter. Vi håller på att bygga upp vårt team så det finns stora möjligheter att vara med och forma din roll. Dina kollegor är drivna, trevliga och hjälpsamma. Vi har en platt organisation med korta beslutsvägar och stor framåtanda. Du får arbeta på en spännande och levande arbetsplats dit cirka 2 miljoner människor per år kommer från hela världen för att mötas, äta och bo, utveckla affärer, produkter och idéer. 

Vi har en öppen och välkomnande kultur där vi jobbar mycket tillsammans och stöttar varandra. Vi tycker det är viktigt att ha en bra balans mellan arbete och fritid. Tjänsten kräver ytterst sällan några resor. Sedan många år tillbaka arbetar vi aktivt med jämställdhet och hållbarhet.

Placering är på Svenska Mässan i Göteborg och du rapporterar till Development Manager inom Digital Services.

Vill du bli en av oss?
Ansök redan idag via vårt system. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdag för annonsen.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Fredrik Jonsson, Development Manager; fredrik.jonsson@svenskamassan.se

Välkommen med din ansökan!

 

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.

Ansök nu

Receptionist 20% och extra vid behov till vårt exklusiva hotell Upper House

Hotellreceptionist
Läs mer Jul 26
Gothia Towers systerhotell Upper House är ett exklusivt modernt hotell i högsta internationella klass, beläget högt över Göteborg på de översta planen i mellersta tornet på Gothia Towers. Upper House har drygt femtio rum och sviter, alla rymliga och utsökt inredda i vacker design och förstklassiga material. Läget är det bästa tänkbara med fantastisk utsikt över Göteborg. I anslutning till hotellet finns även Upper House Dining samt Upper House Spa. Upper House är en del av Gothia Towers.Arbetsuppgifter

I rollen som hotellreceptionist och spavärd möter du såväl våra hotellgäster som den lokala göteborgaren.

I vårt spa guidar du gästerna genom sin vistelse samt underhåller olika delar av spafaciliteterna under dagen. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av incheckning av spa och träningsgäster, kassahantering, försäljning av produkter, servering av dryck samt övergripande koll på allmänna ytor på arbetsplatsen.

I rollen som hotellreceptionist kommer du att möta våra gäster vid ankomst, servera en välkomstdrink och boka/rekommendera aktiviteter som Göteborg har att erbjuda. Du är en del av vår Conciergeverksamhet, där du som receptionist får en större insikt i hur vi kan ge våra gäster det lilla extra.

Arbetet förutsätter att du är bekväm med att leverera service i världsklass samt ansvara för att våra gäster har det bra från det att de checkar in till dess att de lämnar hotellet. 

Arbetet innebär dagligt receptionsarbete såsom in- och utcheckning samt merförsäljning. Till arbetsuppgifterna ingår även att kvalitetssäkra att standard och koncept följs.

Vem vi söker

Vi söker dig som är engagerad och positiv, är initiativrik samt tar ansvar. Du är medveten om, och bekväm i, att din roll är en viktig del i gästens upplevelse. Har du tidigare erfarenhet ifrån arbete på hotell, kryssningsfartyg eller liknande ses detta som meriterande. Du presterar alltid ditt bästa och har en förmåga att överträffa gästernas förväntningar.

Service är en genuin egenskap hos dig och du vill vara med och bedriva ett ”värdskap i världsklass”. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Vi ser att du talar svenska och engelska obehindrat och således kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Ytterligare språk samt tidigare erfarenhet från vårt bokningssystem Opera och Book4Time är ett plus.

Vad vi erbjuder

Du kommer att ingå i ett team som verkligen brinner för service, med målet om att dagligen överträffa gästernas förväntningar. Du kommer att få möjligheten att lära dig receptionsarbetet inom både Front Office och Spa.

Tjänsterna som tillsätts är:

Tillsvidareanställning på 20%.

Extra vid behov.

Rekrytering och upplärning sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan om du är intresserad. Sista ansökningsdag är 7 augusti.

 

Frågor om tjänsten

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta:
Erik Montoya, Front Office & Spa Manager, erik.montoya@upperhouse.se 
Yvi Dinh, Front Office Supervisor, yvi.dinh@upperhouse.se
Lina Ristori, Spa Supervisor, lina.ristori@upperhouse.se

Välkommen med din ansökan!
Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Ansök nu

Shiftleader till vår lobbybar Twentyfourseven på Gothia Towers

Servitör/Servitris
Läs mer Jun 1
Twentyfourseven är ett café och bar placerat mitt i hotellobbyn. Här serverar vi Göteborgs bästa räkmacka, sallader, färska juicer, gott kaffe eller glas vin eller en öl till kvällsmackan. Beställ och ta med dig eller dröj kvar. Twentyfourseven är en del av Gothia Towers.Lobbyn är den naturliga mötesplatsen på hotellet för såväl Göteborgaren, affärsresenären, turisten, mässbesökaren och kompisgänget som vill uppleva mat och dryck i en unik miljö.

Vi har öppet från morgon till kväll alla dagar i veckan, året runt. 

Nu söker vi en positiv och engagerad Shiftleader!

Din profil och gästupplevelse
Vi har stor passion för dryck, allt från öl, vin och cocktails till kaffe och alkoholfria alternativ och hoppas att du delar detta med oss. Vi gillar att jobba tillsammans och du behöver vara en lagspelare som stöttar dina kollegor på deras stationer vid behov. 

Som medarbetare hos oss är ditt största fokus GÄSTEN. Vi vill att våra gäster alltid upplever vår café- och lobbybar välkomnande och väl förberett alla tider på dygnet. Därför är det viktigt att du känner ett stort värdskap och engagemang i att representera Twentyfourseven. Att du uppskattar ordning och reda lika mycket som vi gör och känner en personlig stolthet i säkerställa att våra gäster blir bortskämda ser vi som en självklarhet. 

Engagemang
Vi söker dig som har ett högt?engagemang?i det du tar dig an och som trivs med att jobba i team. Som person är?du driven, strukturerad och noggrann.?Du gillar att ge service?och?är lyhörd för vad gästen vill ha. Vidare tycker du om att arbeta?i ett högt tempo, är flexibel, lösningsorienterad?och kan ta tag i arbetsuppgifter där det behövs. 

Samarbete
Rollen som Shiftleader innebär att leda och fördela arbetet under ditt arbetspass samt motivera och coacha medarbetare så att vi överträffar våra gästernas förväntningar. Du har löpande kontakt och samarbetar med flera avdelningar i huset som?exempelvis bokning, kök och staffing. 

Mod
I rollen som?Shiftleader?arbetsleder du ditt arbetspass, coachar dina kollegor och?ser till att rutiner efterföljs. Du?agerar bollplank?vid tillfällen där snabba beslut behöver tas. Du är inte rädd för att inte räcka till – alla i teamet hjälper varandra.

Kvalifikationer
Vi söker dig som brinner för serviceyrket och har bra kunskap om mat och dryck. Du har erfarenhet från liknande arbeten med en ansvarsroll och kan ge service på ett positivt och personligt sätt. Du tycker det är kul jobba i högt tempo och vill tillsammans med oss göra det bästa för våra gäster. Om du har jobbat med en espressomaskin och klarar av klassiska cocktails är detta meriterande. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. 

Arbetstider
Som vår Shiftleader jobbar du mest kvällar och är den som är ansvarig för kvällen och stänger avdelningen.  

Vad vi erbjuder
Fast anställning med 6 månaders provanställning med tillträde snarast möjligt. 

Vid frågor vänligen kontakta restaurangchef Monica Ahlgren; monica.ahlgren@gothiatowers.com

Ansökan
Urval och intervjuer för rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan redan idag! 

Är du den vi söker och vill bli en del av oss? Välkommen med din ansökan!

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet.

Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Ansök nu

Arbetsledare till Gothia Towers

Arbetsledare, städ/Städledare
Läs mer Jul 15
Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Ett fyrstjärnigt hotell med 1200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden samt flera populära restauranger och barer med något för alla smaker. Här finns över 40 000 kvadratmeter upplevelseyta för fest, evenemang, show, konferens och kongress – allt under ett tak. Gothia Towers är en del av Svenska Mässan Gothia Towers.Om rollen

Housekeeping avdelningen på Gothia Towers och Upper House är en av de största avdelningarna i vår verksamhet.

Vårt främsta uppdrag är att leverera rena, trygga och korrekt iordningsställda rum till våra gäster. Vi ansvarar för att varje gäst känner sig trygg och välkommen.

I rollen som Arbetsledare ansvarar du för daglig arbetsledning och fungerar som stöd för dina medarbetare. Till arbetsuppgifterna ingår även att kvalitetssäkra att standard, koncept och rutiner efterföljs och vidareutvecklas. Du är aktiv med resursplanering och arbetsfördelning.

I det dagliga driften håller du i alla trådarna som får dagen att gå ihop. Din uppgift är att optimera driften och göra varje dag till den bästa utefter beläggning, antal gäster och behovet för dagen. 

Arbetet innebär daglig planering, optimering och administrativt arbete. Du kommer att ingå i ett team där det är självklart att vi hjälps åt över gränserna när så behövs. Med våra 1200 hotellrum krävs det god logistisk förmåga och att tänka både på helheten men samtidigt behålla fokus på detaljerna. Du är närvarande på våra hotellvåningar och kvalitetssäkrar städningen på våra rum.

Du har löpande kontakt och samarbete med flera avdelningar i huset såsom Front Office, Staffing, Supply och Fastighet.

I rollen som Arbetsledare ansvarar du även för utveckling utav rutiner och arbetssätt inom avdelningen. Arbetstiden är schemalagd varierande från måndag till söndag, dag och kvällstid, samt varannan helg.

Du rapporterar till Housekeeping Supervisor Housekeeping Manager.

 

Vem vi söker
Vi söker dig som brinner för service och som älskar hotell. Du är flexibel och vill arbeta både dag, kväll och varannan helg. Du är utåtriktad, initiativrik, strukturerad och har hög arbetsmoral. Du är stresstålig, kan bevara lugnet och med tålamod leda våra medarbetare. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo och kan ta tag i arbetsuppgifter där det behövs. Varje dag agerar du utifrån hur du kan göra det lite bättre för både gäster och medarbetare. 

Vi ser att du har ledarerfarenheter och ett lösningsorienterat arbetssätt. Vi ser också att du brinner för att upprätthålla och ständigt utveckla kvalitén på gästupplevelsen genom att coacha dina medarbetare mot gemensamma mål. Du har erfarenhet av arbetsledning, gärna av större arbetsgrupper.

Du har tidigare erfarenhet från hotell, städ, service eller logistik. Erfarenhet från att arbeta med och i flera olika system är viktigt. Likaså att du uttrycker dig väl i tal och skrift, på både svenska och engelska. 

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och lämplighet.

 

Vad vi erbjuder
Du kommer att ha goda utvecklingsmöjligheter inom avdelningen. Tillsammans med andra Housekeeping Supervisors och Arbetsledare har du ett övergripande ansvar för den dagliga driften.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med sysselsättningsgrad om 100%.

Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan om du är intresserad. Sista ansökningsdag är 31 juli.

Välkommen med din ansökan!

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet.

Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Ansök nu

Senior Event Manager för Mässor & Möten!

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Jun 16
Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.På Svenska Mässan Gothia Towers vill vi skapa de bästa mötesupplevelserna för våra kunder och gäster.

Våra genomföranden drivs av organisationen Project Management. Här samlas kompetenser med ansvar för att planera och koordinera effektiva, kvalitetssäkrade möten där varje kund när unik. 

Nu söker vi Senior Event Manager som med en coachande inställning vill medverka till att förverkliga framtidens mässor och möten! 

I rollen som?Senior?Event Manager förväntas du leda dig själv och andra mot uppsatta mål och leverera hög kundnöjdhet genom effektivt arbete i?projektets alla faser. Du inspirerar?ditt team?genom att?tydligt vägleda och klargöra förväntningarna. Vid ansvar av medelstora möten förväntas du arbeta självständigt och med eget ansvar för affären. 

Som Senior Event Manager ansvarar du för att kontinuerligt och?proaktivt?följa upp projekts?ekonomiska läge utifrån projektets kalkyl från början till slut. Vidare ansvarar du för tidsplaneringen?av projekt?genom att?upprätta en projektplan som motsvarar uppsatta mål samt säkra framdriften?och rapportera avvikelser av projektet. 

Vem söker vi? 
Vi söker dig med mångårig erfarenhet av projektledning. Du får gärna ha erfarenhet av olika typer av projektmetodiker och agila förhållningssätt. Vi ser att du är en mycket god ledare som strategiskt och strukturerat leder dina team mot satta mål. Självklart är du genuint intresserad av människor och möten och du leder ditt team genom utveckling och utmaningar med en coachande inställning. 

Våra kunder består av både nationella och internationella företag och organisationer och du behöver därför ha erfarenhet av att driva projekt i en internationell miljö samt behärska både svenska och engelska i tal och skrift. För att säkra effektivt teamarbete förväntas du har mycket god vana av att arbeta med IT-baserade affärs- och verksamhetssystem. Goda kunskaper i EBMS och Office 365 är meriterande. Du har dokumenterad erfarenheter av budgethantering inklusive goda kunskaper i kalkyl-och prognosarbete. 

Du är duktig på att kommunicera och kravställa gentemot både interna och externa kontakter med målet att våra driftsavdelningar ska ha rätt förutsättningar att skapa den bästa leveransen. Tidigare erfarenheter från Svenska Mässan Gothia Towers är meriterande. 

Frågor om tjänsten? 
Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Vänligen kontakta rekryterande chef Cecilia Lönegren vid frågor, tel 031-708 83 81. Intervjuer sker löpande och kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. 

Svenska Mässan Gothia Towers befinner sig i en förändringsresa avseende våra mäss- och mötesprojekt. Brinner du också för att förverkliga framtidens mässor och möten? Vi söker dig som vill bidra till den resan, välkommen med din ansökan! 

 

Svenska Mässan Gothia Towers har nära hundra års erfarenhet av upplevelseskapande. Vi vill vara en arena för goda möten som skapar förutsättningar för att utveckla idéer och framtida affärer. Vår verksamhet består av Mäss- och Mötesprojekt. Mässportföljen består av ett 30-tal egna varumärken jämte uppdragsmässor, som riktar sig till ett brett spektrum av branscher. Mötesprojekten är allt ifrån mindre företagskonferenser till stora världsledande kongresser och event.  

Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.


Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Våra kärnvärden - engagemang, samarbete och mod - är grunden för vår verksamhet och genomsyrar allt vi gör både internt och externt.

Ansök nu

Serveringspersonal till vår nya restaurang Corner

Servitör/Servitris
Läs mer Maj 19
Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Ett fyrstjärnigt hotell med 1200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden samt flera populära restauranger och barer med något för alla smaker. Här finns över 40 000 kvadratmeter upplevelseyta för fest, evenemang, show, konferens och kongress – allt under ett tak. Gothia Towers är en del av Svenska Mässan Gothia Towers.I april öppnade vi vår nya restaurang Corner vid hörnet på Korsvägen.

Nu söker vi fler härliga medarbetare som vill jobba hos oss! 

Med en välkomnande atmosfär och vällagad mat som vi hämtar inspiration från de centrala delarna av New York där sydeuropeiska smaker möter de nordamerikanska bullret. Vår restaurang passar lika bra för hockeygänget, teaterbesökare, barnfamiljer eller affärsresenärer. Här finns något för alla och med möjlighet till shuffle, dart och sportkanaler så skapar vi många "rum i rummet". 

Vi har höga ambitioner att utveckla mat och dryckesupplevelsen hos oss i våra restauranger och har en spännande tid framför oss. Vill du vara med på vår resa framåt?

Ditt största fokus är GÄSTEN. Du älskar att ge det lilla extra och är inte rädd för att ha roligt tillsammans med dina gäster. Det viktigaste för dig är att dina gäster har det bra och blir bortskämda med professionell och närvarande service. Du är en lagspelare vilket innebär att du stöttar dina kollegor på deras stationer vid behov och att du tar egna initiativ till att servicen rullar framåt. Du kombinerar service och försäljning på ett passionerat och lekfullt sätt. 

Vi ser gärna att du har minst 1 års erfarenhet av servering i á la carte restaurang. 

Vi erbjuder en spännande arbetsplats med underbara kollegor där du kan utveckla din kunskap inom mat och dryck tillsammans med oss. 

Vi erbjuder flera lediga tillsvidaretjänster på olika sysselsättningsgrader, från 20% - 100%. 

Ansökan
Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet.

Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Ansök nu

Serveringspersonal till Restaurang West Coast

Servitör/Servitris, kafé och konditori
Läs mer Jun 1
West Coast är en kärleksförklaring till västkusten, Sverige och vårt fantastiska skafferi av ekologiska och närproducerade råvaror. En modern bistro där vi serverar traditionella svenska rätter med en modern twist. West Coast är en del av Gothia Towers.Vill du jobba på en energisk, fartfylld och galet rolig arbetsplats med fantastiska kollegor?

På West Coast söker vi serveringspersonal som vill få varje gäst att känna sig speciell.

Är du grym på att anpassa dig efter person och situation och älskar att leverera hög service och varmt bemötande? Är du en lagspelare som ser fördelarna med att jobba som ett team mot ett gemensamt mål? Då kan du vara rätt person för oss. 

Vi tror att du är nyfiken som person och villig till att lära dig nytt varje dag, vi hoppas att du kan grunderna i serveringsyrket men viktigast för oss är att du har rätt inställning och vill fortsätta att utvecklas. 

Restaurangen ligger i entréplan precis intill hotellobbyn, vilket innebär ett stort flöde av människor på väg någonstans. Vi får ofta hjälpa till att svara på frågor om hotellet och orientera dem i rätt riktning så det gäller att vara påläst om hotellet såväl som utbudet av alla kringaktiviteter närområdet erbjuder. Våra ordinarie öppettider är från lunch till kväll måndag till lördag, under sommarperioden välkomna vi våra gäster på kvällstid alla kvällar i veckan.

Vi hoppas att du som söker:

- Har arbetat med à la carte servering i två år eller mer.


- Har en stor passion för mat och dryck och gillar att förmedla det till våra gäster.


- Har ett intresse av att jobba med försäljning på ett serviceinriktat sätt.


- Är noggrann och har öga för detaljer.


- Är bra på att prioritera rätt under ett arbetspass med högt tempo.
- Behärskar det svenska och engelska språket, för att kunna kommunicera med både gäster och kollegor.


- Har hög ambitionsnivå och en obegränsad vilja att utvecklas.Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en spännande arbetsplats med härliga kollegor där du kan utveckla din kunskap inom mat och dryck tillsammans med oss.

Vi har flera fasta tjänster med sysselsättningsgrad 20-100%, med tillträde så snart som möjligt. Skriv gärna i ansökan om vilken sysselsättningsgrad som du önskar. 

Har du frågor om tjänsten kontakta Restaurangchef Monica Ahlgren: monica.ahlgren@gothiatowers.com

Vi ser fram emot din ansökan!

 Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Ansök nu

Vi söker Souschef till Upper House Frukost

Souschef
Läs mer Jun 2
Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.Vill du jobba med vår exklusiva frukost på Upper House? 

Halvvägs mot himlen, i toppen av Gothia Towers, döljer sig exklusiva Upper House.

Ett sinnenas paradis som omsluter ett exklusivt hotell, en restaurang med á la carte frukost där du kan dröja kvar och njuta länge samt ett spa som ger välbefinnande en helt ny innebörd. Här träder du in i avslappnad nordisk lyx där varje detalj är omsorgsfullt utformad för att sätta dina upplevelser i centrum. Frukosten vi serverar är en typ av a la carte frukost med fokus på råvaror av hög kvalitet. 

Nu söker vi engagerad och passionerad souschef som skall ge våra gäster en fantastisk matupplevelse på Upper House 

Arbetsuppgifter 
Arbetsledning i drift för köket, inventeringar, egenkontroll, se till att lagar och avtal följs, ansvara för en god arbetsmiljö i köket, säkra efterlevnad av fastställda koncept och kvalitetskrav samt övrigt förekommande arbetsuppgifter. 

Kvalifikationer och personlighet
Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande samt arbetserfarenhet av liknande tjänst, minst 2 år med a la carte. Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, köksekonomi och svinnhantering. Vidare har du en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt.

Som souschef är du uppmärksam och lyhörd samt har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö. Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel, kreativ och lösningsorienterad i din yrkesroll. Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv och har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du tar ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det som du levererar. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och har god datavana. Arbetstiderna styrs av verksamhetens öppettider. Arbetstiden är huvudsakligen 06.00 - 14.00

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och som alltid sätter gäster, kvalité, service och kollegor i fokus. Du är van att leda personal och ta stort ansvar i köket. Din roll kräver ödmjukhet, mod och stort engagemang och du har en innovativ och lösningsfokuserad inställning.

Vad vi erbjuder
Spännande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter både inom gastronomi och ledarskap. Med ditt intresse och din kompetens vill vi, att du blir en viktig del av att utveckla och driva våra kök tillsammans med vår köksmästare. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Vi tillämpar provanställning. 

Ansökan
Urval och intervjuer för rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum för annonsen. 

Sista ansökningsdag är den 15 juli 2022

Välkommen med din ansökan!

Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.


Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Våra kärnvärden - engagemang, samarbete och mod - är grunden för vår verksamhet och genomsyrar allt vi gör både internt och externt.

Ansök nu

Hovmästare till vår lobbyrestaurang West Coast

Hovmästare
Läs mer Jun 1
West Coast är en kärleksförklaring till västkusten, Sverige och vårt fantastiska skafferi av ekologiska och närproducerade råvaror. En modern bistro där vi serverar traditionella svenska rätter med en modern twist. West Coast är en del av Gothia Towers.Nu söker vi en engagerad och positiv hovmästare till vårt fantastiska team på restaurang West Coast! 

Arbetsuppgifter

- Effektivt leda och fördela arbetet under service.

- Se till att vi optimerar våra sittplatser för ökad försäljning genom Waiteraid.
- Hjälpa till med schemaläggning utefter driftens förutsättningar tillsammans med vår staffing avdelning och restaurangchef. 
- Främja försäljningsfokus och öka merförsäljning i driften.
- Aktiv arbeta med feedback till våra medarbetare för att driva deras utveckling samt uppnå mål gällande service och gästnöjdhet.
- Stötta övriga funktioner och avdelningar inom företaget vid bokningsförfrågningar.
- Introducera nya medarbetare.
- Att tillsammans med restaurangchef ta fram rutiner för avdelningen och ansvara för att dessa efterlevs. 

Till grund för ditt arbete ligger Svenska Mässan koncernens vision, affärsidé och kärnvärden; mod, samarbete och gemenskap. Vi erbjuder dig ett allsidigt och utvecklande arbete, som skapar stora möjligheter till egen utveckling. Du blir anställd på Svenska Mässan Gothia Towers och kommer att tillhöra en trygg och stabil organisation. Du rapporterar till Restaurangchef för lobbyrestaurangerna. 

Kvalifikationer och personlighet
Vi söker dig som har relevant yrkesutbildning samt minst 2 års yrkeserfarenhet inom restaurang i liknande befattning.

Det är meriterande om du har erfarenhet från större restaurangverksamhet i ledande position. Förutom en erfarenhet från ledande befattning, kan du även hantera kassa- och bokningssystem. Goda kunskaper inom Officepaketet. Det är viktigt att du är lösningsorienterad och att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. 

Du är:

- Positiv, driven och engagerad med ett stort intresse för människor, service, mat och dryck. 
- Serviceinriktad, strukturerad och en god planerare.
- Lugn och metodisk i arbete under hög belastning.
- Trygg i att kommunicera professionellt med gäster och kollegor på både svenska och engelska.
- Ett föredöme för personal och en representativ person inför gäst/kund.
- Van att samverka med flera personer och staber i en stor organisation.
- Driven av att ge förstklassig service och att överträffa gästens förväntningar.

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder en fantastiskt spännande arbetsplats där ingen dag är den andra lik och med stora möjligheter till utveckling. Vi är en stor stabil organisation med trygga och goda arbetsvillkor.

Arbetstiderna är schemalagda alla dagar och tider under veckan.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde så snart som möjligt. Vi tillämpar provanställning. 

Ansökan
Urval och intervjuer för rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum för annonsen. 

Välkommen med din ansökan!Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Ansök nu

Bartender till vår lobbyrestaurang West Coast på Gothia Towers

Bartender
Läs mer Jun 1
West Coast är en kärleksförklaring till västkusten, Sverige och vårt fantastiska skafferi av ekologiska och närproducerade råvaror. En modern bistro där vi serverar traditionella svenska rätter med en modern twist. West Coast är en del av Gothia Towers.Vi har höga ambitioner att utveckla mat och dryckesupplevelsen hos oss i våra restauranger och barer.

Vill du vara med på vår resa framåt?

Vi söker nu engagerade och serviceinriktade bartenders till vår lobbybar West Coast på Gothia Towers.

Arbetsuppgifter
Som bartender hos oss ansvarar du för servering till gästerna i våra barer. Du ansvarar för att skapa och servera dryck till våra gäster utifrån önskemål samt att ge gästerna en fantastisk upplevelse genom trevligt bemötande och hundraprocentig service. Du är en person med intresse för mat och dryck och med ett öga för detaljer säkerställer du att vår dryckesprodukt alltid håller hög kvalité.  Du skall jobba aktivt med merförsäljning i våra barer för att skapa lönsamhet. Du skall även se till att vi följer lagar och riktlinjer. 

Som bartender kommer du att få jobba som en del av ett team och samarbeta både med servispersonal och andra bartenders. 

Vem vi söker
Du har tidigare erfarenhet från en liknande roll och det är meriterande om du har en bartenderutbildning.

Vi söker dig som är flexibel, har ett öppet sinne, är lyhörd och uppmärksam mot vad som händer runtomkring dig, är bra på att skapa goda relationer och gillar att jobba som en del av ett team. Du är passionerad kring ditt arbete, är prestigelös och sätter gästernas upplevelse i första rummet! Som person är du glad, positiv och social samtidigt som du är ordentlig, självständig och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Start: Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig om att ansöka så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 1 juli 2022.  

Omfattning: Tjänsterna är tillsvidareanställningar med sysselsättningsgrader 20-100 %. Vi tillämpar provanställning. 

Arbetstider: Dag, kväll och helger

 

Välkommen med din ansökan!Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Ansök nu

Café- och Barpersonal till Twentyfourseven på Gothia Towers

Restaurangbiträde
Läs mer Jun 1
Twentyfourseven är ett café och bar placerat mitt i hotellobbyn. Här serverar vi Göteborgs bästa räkmacka, sallader, färska juicer, gott kaffe eller glas vin eller en öl till kvällsmackan. Beställ och ta med dig eller dröj kvar. Twentyfourseven är en del av Gothia Towers.Vill du jobba på en energisk, fartfylld och galet rolig arbetsplats med fantastiska kollegor? Har du ett stort engagemang, är du modig och värdesätter ett gott samarbete? Då ska du definitivt läsa vidare för då kan du var den vi söker!

Twentyfourseven är den naturliga mötesplatsen i hotellet som har funktionen av att vara både café och lobbybar.

Lobbyn är en mötesplats för såväl Göteborgaren, affärsresenären, turisten, mässbesökaren och kompisgänget som vill uppleva mat och dryck i en unik miljö. Vi har öppet från morgon till kväll alla dagar i veckan!

Din profil och gästupplevelse
Du får gärna vara utbildad barista och ha erfarenhet av café, det är dock inget krav. Däremot är det viktigt att du har stor passion för dryck, allt från öl och vin till kaffe, drinkar och alkoholfria alternativ.  Vi gillar att jobba tillsammans och vill att du ska känna likadant, du stöttar dina kollegor på deras stationer vid behov och tycker det är roligt med varierande arbetstider.

Som medarbetare hos oss är ditt största fokus GÄSTEN. Vi vill att våra gäster alltid upplever vårt café och lobbybar välkomnande och väl förberett alla tider på dygnet. Därför är det viktigt att du känner ett stort värdskap och engagemang i att  representera Twentyfourseven, det är viktigt att du uppskattar ordning och reda lika mycket som vi gör och känner en personlig stolthet i säkerställa att våra gäster blir bortskämda med en perfekt tillagad Caffè macchiato såväl som rena ytor och professionell service.  

Vårt erbjudande
En spännande arbetsmiljö och arbetsplats där du kan vidareutveckla din kunskap inom service, mat och dryck tillsammans med härliga kollegor. 

Ansökan
Ansökningar och intervjuer kommer att behandlas löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum den 1 juli så skicka in din ansökan redan idag! 

Vi kan erbjuda flera fasta tjänster med olika sysselsättningsgrader 20-100 %. Skriv gärna i ansökan vad du är intresserad av! 

För att söka denna tjänst behöver du skicka in ett CV (via formuläret) men inte ett personligt brev. Istället för personligt brev kommer du få besvara ett antal frågor innan du skickar in ansökan. Du kommer till ansökningsformuläret genom att klicka på ”Sök jobbet”.

Har du frågor om tjänsten kontakta Restaurangchef Monica Ahlgren: monica.ahlgren@gothiatowers.com

Välkommen med din ansökan!

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet.

Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Ansök nu

Nu söker vi Senior Souschefer till våra restauranger på Gothia Towers

Souschef
Läs mer Jun 8
Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Ett fyrstjärnigt hotell med 1200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden samt flera populära restauranger och barer med något för alla smaker. Här finns över 40 000 kvadratmeter upplevelseyta för fest, evenemang, show, konferens och kongress – allt under ett tak. Gothia Towers är en del av Svenska Mässan Gothia Towers.Nu söker vi engagerade och passionerade Senior Souschefer som skall ge våra gäster en fantastisk matupplevelse på våra publika restauranger på Gothia Towers! 

Vi söker Senior souschefer till våra restauranger:

* Heaven 23

* West Coast och Twentyfourseven

* Corner

Arbetsuppgifter 
Arbetsledning i drift för köket, inventeringar, inköp, egenkontroll, se till att lagar och avtal följs, ansvara för en god arbetsmiljö i köket, säkra efterlevnad av fastställda koncept och kvalitetskrav samt övrigt förekommande arbetsuppgifter.

Som Senior souschef avlastar du vår köksmästare med vissa administrativa uppgifter samt rekrytering och bemanning. 

Kvalifikationer och personlighet
Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande samt arbetserfarenhet av liknande tjänst, minst 2 år med a la carte. Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering. Vidare har du en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt.

Som Senior souschef är du uppmärksam och lyhörd samt har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö. Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel, kreativ och lösningsorienterad i din yrkesroll. Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv och har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du tar ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det som du levererar. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och har god datavana. Arbetstiderna styrs av verksamhetens öppettider. 

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och som alltid sätter gäster, kvalité, service och kollegor i fokus. Du är van att leda personal och ta stort ansvar i köket. Din roll kräver ödmjukhet, mod och stort engagemang och du har en innovativ och lösningsfokuserad inställning.

Vad vi erbjuder
Spännande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter både inom gastronomi och ledarskap. Med ditt intresse och din kompetens vill vi, att du blir en viktig del av att utveckla och driva våra kök tillsammans med vår köksmästare och vår Culinary Executive Chef Fredrik Andersson. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde snarast möjligt. 

Ansökan
Urval och intervjuer för rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum för annonsen. 

Vid frågor om tjänsten kontakta vår Culinary Executive Chef Fredrik Andersson, fredrik.andersson@gothiatowers.com

Välkommen med din ansökan!

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet.

Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Ansök nu

Nu söker vi kallskänkor till Gothia Towers

Kallskänka
Läs mer Maj 31
Twentyfourseven är ett café och bar placerat mitt i hotellobbyn. Här serverar vi Göteborgs bästa räkmacka, sallader, färska juicer, gott kaffe eller glas vin eller en öl till kvällsmackan. Beställ och ta med dig eller dröj kvar. Twentyfourseven är en del av Gothia Towers.Vi söker nu passionerade kallskänkor som vill jobba i vårt kök på Twentyfourseven.

I vår café och lobbybar serverar vi enklare rätter såsom smörgåsar, sallader, pajer och enklare varma rätter.

Du är lösningsorienterad och trivs i en arbetsmiljö med högt tempo. Du strävar alltid att ge gästen den bästa upplevelsen. Du brinner för ditt yrke och tycker om ett engagemang i ett arbetsteam. Du skall vara positiv och glad som person. 

Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö och en chans att utveckla din matlagning tillsammans med oss. Arbetstiderna är både dagtid, kvällstid och helger. 

Vi söker omgående flera tillsvidaretjänster 80-100% samt extra vid behov.

Alla ansökningar kommer att behandlas löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta vår Executive Culinary Chef:

Fredrik Andersson fredrik.andersson@gothiatowers.com

Välkommen med din ansökan!

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet.

Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Ansök nu

Vi söker nu Köksmästare till våra publika restauranger på Gothia Towers

Köksmästare
Läs mer Jun 10
Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Ett fyrstjärnigt hotell med 1200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden samt flera populära restauranger och barer med något för alla smaker. Här finns över 40 000 kvadratmeter upplevelseyta för fest, evenemang, show, konferens och kongress – allt under ett tak. Gothia Towers är en del av Svenska Mässan Gothia Towers.Vi har höga ambitioner att utveckla mat och dryckesupplevelsen hos oss i våra restauranger på Gothia Towers och har en spännande tid framför oss.

Vill du vara med på vår resa framåt? 

Nu söker vi engagerade och passionerade köksmästare till våra enheter West Coast, Corner och Twentyfourseven. 

Arbetsuppgifter
Som vår Köksmästare axlar du ansvaret för köket med ansvar för sedvanliga köksmästaruppgifter, så som exempelvis menyplanering och konceptutveckling, råvarukalkylering, lagerhållning och inventeringar, ekonomi, egenkontroll, beställningar och fakturabehandlingar. Du hanterar rekrytering, bemanning och schemaläggning utifrån verksamhetens behov för vårt kök tillsammans med vår Staffing avdelning i huset. Du utför årliga medarbetarsamtal och lönesamtal. 

Du skapar förutsättningar för en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera och motivera till kompetenshöjning. 

Du arbetar nära restaurangchefen för att utveckla och förbättra verksamheten, och bidrar till gott samarbete mellan kök och restaurangdel. 

Du rapporterar direkt till Lillemor Bengtsson, Director of Food & Beverage samt utvecklar våra kök tillsammans med vår Culinary Executive Chef Fredrik Andersson. 

Vem vi söker
Vi söker dig som har relevant yrkesutbildning och erfarenhet av liknande tjänst.  Vi söker dig som är kunnig, har ett brinnande intresse för genuin matlagning, och som alltid sätter gäster, kvalité, service och kollegor i fokus.

Din roll kräver ödmjukhet, mod och stort engagemang och du har en innovativ och lösningsfokuserad inställning.  Som ledare är du tydlig, närvarande och empatisk och du tycker om att inspirera och utveckla andra.

Du har höga ambitioner, en stor kvalitetsmedvetenhet och en god organisationsförmåga samt är van att arbeta utifrån ekonomiska målsättningar. Du har en stor bredd i dina matlagningskunskaper och håller dig löpande uppdaterad om vad som händer i branschen. Du är van vid höga volymer som skall levereras i ett högt tempo. Du kommunicerar mycket bra på både svenska och engelska i tal och skrift och är en van Office 365 användare. 

Vad vi erbjuder
En spännande och trygg tjänst med goda utvecklingsmöjligheter både inom gastronomi och ledarskap. Med ditt intresse och din kompetens vill vi, att du blir en viktig del av att utveckla och driva våra kök framåt. 

Vi erbjuder en fantastiskt spännande arbetsplats där ingen dag är den andra lik och där du som chef får stora möjligheter att vara med och påverka och utveckla verksamheten. Vi erbjuder goda arbetsvillkor och stora möjligheter att vidareutvecklas som chef och ledare.

Tjänsten är en tillsvidare anställning med tillträde enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt. 

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Culinary Executive Chef Fredrik Andersson, fredrik.andersson@gothiatowers.com

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdag för annonsen.

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet.

Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Ansök nu

Room service servis-varannan helg

Frukostvärd/Frukostvärdinna
Läs mer Jun 21
Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Ett fyrstjärnigt hotell med 1200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden samt flera populära restauranger och barer med något för alla smaker. Här finns över 40 000 kvadratmeter upplevelseyta för fest, evenemang, show, konferens och kongress – allt under ett tak. Gothia Towers är en del av Svenska Mässan Gothia Towers.Room Service servis varannan helg kl 06-12

Nu söker vi serveringspersonal till vår room service! Vi söker dig som är självgående, utåtriktad och brinner för att ta hand om gäster på ett personligt och proffsigt sätt.

Tjänsten är varannan lördag och söndag (tidig morgon till lunch) 

I arbetsuppgifterna som room service servitör/servitris ingår att ta emot beställningar, iordningställa gästernas beställda frukost och sedan servera på rummen. I arbetet ingår även att förbereda inför nästa dag och hålla ordning och reda i våra room service utrymmen. 

Vi söker dig:

Vi söker dig som är positiv, strukturerad och noggrann. Du har tidigare erfarenhet av service och du får gärna ha arbetat inom eller ha en utbildning inom hotell och restaurang. Du som söker måsta ha fyllt 18 år och prata bra svenska och engelska. Fler språk i vår internationella miljö är naturligtvis ett plus. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Frågor om tjänsten

Tjänsten är tillsvidare 12,5% inom avtalsområde Visita HRF. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Startdatum är 1 september eller efter överenskommelse.

Alla ansökningar kommer behandlas löpande varför vi ber dig ansöka så snart som möjligt, sista ansökningsdag är 30 juni.

Vid frågor vänligen kontakta Maria Gustavsson maria.gustavsson@gothiatowers.com

Välkommen med din ansökan! Vi ser fram emot att träffa vår nästa stjärna!Frågor om tjänsten

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta...

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet.

Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Ansök nu

Nu söker vi Souschefer till våra restauranger på Gothia Towers

Souschef
Läs mer Jun 13
Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Ett fyrstjärnigt hotell med 1200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden samt flera populära restauranger och barer med något för alla smaker. Här finns över 40 000 kvadratmeter upplevelseyta för fest, evenemang, show, konferens och kongress – allt under ett tak. Gothia Towers är en del av Svenska Mässan Gothia Towers.Nu söker vi engagerade och passionerade souschefer som skall ge våra gäster en fantastisk matupplevelse på våra restauranger på Gothia Towers! 

                          Vi söker souschefer till vår restaurang West Coast

Arbetsuppgifter 
Arbetsledning i drift för köket, inventeringar, egenkontroll, se till att lagar och avtal följs, ansvara för en god arbetsmiljö i köket, säkra efterlevnad av fastställda koncept och kvalitetskrav samt övrigt förekommande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer och personlighet
Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande samt arbetserfarenhet av liknande tjänst, minst 2 år med a la carte. Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering. Vidare har du en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt.

Som souschef är du uppmärksam och lyhörd samt har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö. Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel, kreativ och lösningsorienterad i din yrkesroll. Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv och har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du tar ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det som du levererar. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och har god datavana. Arbetstiderna styrs av verksamhetens öppettider. 

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och som alltid sätter gäster, kvalité, service och kollegor i fokus. Du är van att leda personal och ta stort ansvar i köket. Din roll kräver ödmjukhet, mod och stort engagemang och du har en innovativ och lösningsfokuserad inställning.

Vad vi erbjuder
Spännande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter både inom gastronomi och ledarskap. Med ditt intresse och din kompetens vill vi, att du blir en viktig del av att utveckla och driva våra kök tillsammans med vår köksmästare. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Vi tillämpar provanställning. 

Ansökan
Urval och intervjuer för rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum för annonsen. 

Sista ansökningsdag är den 10 juni 2022. 

Välkommen med din ansökan!

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet.

Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Ansök nu

Inför sommaren 2022 söker Housekeeping nya stjärnor!

Hotellstädare
Läs mer Jun 2
Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Ett fyrstjärnigt hotell med 1200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden samt flera populära restauranger och barer med något för alla smaker. Här finns över 40 000 kvadratmeter upplevelseyta för fest, evenemang, show, konferens och kongress – allt under ett tak. Gothia Towers är en del av Svenska Mässan Gothia Towers.Nu är det äntligen dags att börja se fram emot ljusare tider! Därför söker vi dig som vill jobba hos oss på Housekeeping Gothia Towers i sommar.

BESKRIVNING AV ROLLEN
- Städning av hotellrum
- Säkerställa smitt-säker miljö för våra gäster
- Rapportera färdigstädade rum i vår digitala app
- Hantering av kvarglömda saker

ÄR DU VÅR NYA STJÄRNA?
Vi söker dig som är en glad och positiv och som brinner för service och mötet med människor! Du har lätt för att samarbeta men arbetar lika bra självständigt. Du ska kunna förstå och kommunicera med våra gäster och kollegor på svenska eller engelska. Fler språk är meriterande.

Som person söker vi dig som är mycket noggrann, ordningsam och ansvarsfull. Du har ett sinne för detaljer och ser till att våra gäster får en fantastisk och trygg upplevelse hos oss. Du har en god samarbetsförmåga med kollegor och övriga anställda inom företaget.

Det är viktigt att du tycker om att städa, hålla ordning och har en känsla för detaljer. Vi ser gärna att du har en god fysik, är stresstålig och gillar att arbeta i ett högt tempo mot tydliga mål. Du ska även kunna och vilja arbeta helger.

Vi söker dig med minst 6 månaders tidigare arbetserfarenhet från städbranschen, där erfarenhet av hotellstäd är meriterad.

ARBETSTIDER
-Deltid 18-75% 
-Varierande arbetstider måndag-söndag, mellan 8:00-18:30
-Varannan helg
-Vi söker dig som kan arbeta större delen av sommaren med upplärning redan under våren

ANSÖKAN
För att söka denna tjänst behöver du inte skicka in ditt CV eller personliga brev. I denna ansökningsprocess kommer du istället få genomgå ett ansökningsformulär med ett antal frågor baserade på vår kravprofil för tjänsten. Om du går vidare i rekryteringsprocessen kommer du sedan bli kallad på intervju. Du kommer till ansökningsformuläret genom att klicka på ”sök jobbet”.

Vi tar inte emot några ansökningar via mail eller post utan endast via vårt ansökningsformulär som du kommer till när du klickar på "sök jobbet". Ansökningar som inkommer via mail eller post kommer inte behandlas eller besvaras.

Ansökningar och intervjuer kommer att behandlas löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan redan idag! 

Frågor om tjänsten kontakta Erik Montoya, Erik.Montoya@upperhouse.se eller Anna-Carin Svedman, anna-carin.svedman@svenskamassan.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet.

Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Ansök nu

Inför sommaren 2022 söker vi serveringspersonal till Heaven 23

Servitör/Servitris, kafé och konditori
Läs mer Jun 7
Mat, cocktails och vimmel med himmelsk höjd. Här kan du njuta av modern matlagning baserat på årstidens skafferi med milsvid utsikt för Göteborg. Heaven 23 är en del av Gothia Towers.Är du en stjärna på service?
Sätter du gästen i focus och drivs av att göra det lilla extra?
Vill du vara en del av ett team som har passion för mat och dryck och där du har en möjlighet att utvecklas?
Vår restaurang Heaven 23 erbjuder en inbjudande atmosfär med milsvid utsikt över Göteborg där vi serverar mat- & vinkombinationer i hög klass och innovativa cocktails.

Restaurangen är en mötesplats för såväl Göteborgaren, affärsresenären, turisten och kompisgänget som vill uppleva mat och dryck i unik miljö. Vi har öppet hela dagen, från lunch till kväll, och stämningen går från sobert lugn till pulserande kvällar. Alla dagar i veckan!

Vi söker nu extrapersonal som kan arbeta under vår och sommar 2022 med möjlighet till förlängning efter det

ARBETSUPPGIFTER
- Servering av mat och dryck i såväl bardel som matsal med fokus på mat- och dryckespresentationer
- Övergripande ansvar för att ge varje gäst den bästa helhetsupplevelsen
- Arbetet förläggs med nära kontakt med arbetsledare på plats
- Varierande arbetstid som schemaläggs i samråd med närmaste chef

DIN PROFIL
- Du brinner för service och har ett genuint mat- och dryckesintresse
- Du trivs med att arbeta i ett stort team och lära av dina kollegor

ERFARENHET OCH KOMPETENS
- Minst 3 års erfarenhet av servering i A la carte-restaurang

VÅRT ERBJUDANDE
En spännande arbetsmiljö där du kan vidareutveckla din kunskap inom mat och dryck tillsammans med kollegor. Vi erbjuder olika sysselsättningsgrader för våra tjänster, med start enligt överenskommet.

Anställningsform: enstaka/vid behov

Schema: Blandat dag, kvällar och helger

FRÅGOR OCH KONTAKT
Vid frågor vänligen kontakta Nina Agnetoft Krondahl; nina.agnetoft@gothiatowers.com

ANSÖKAN
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan redan idag!   


Välkommen med din ansökan!

 
Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet.

Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Ansök nu

Supervisor på natten sökes till Front Office

Nattreceptionist/Nattportier
Läs mer Maj 13
Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Ett fyrstjärnigt hotell med 1200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden samt flera populära restauranger och barer med något för alla smaker. Här finns över 40 000 kvadratmeter upplevelseyta för fest, evenemang, show, konferens och kongress – allt under ett tak. Gothia Towers är en del av Svenska Mässan Gothia Towers.Kvalifikationer och personlighet

Vi söker dig som har ett högt engagemang och som trivs med att jobba i team på nattetid.

Vi ser att du är driven, strukturerad och noggrann. Du gillar att ge service och är lyhörd för vad gästen vill ha. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo och kan ta tag i arbetsuppgifter där det behövs.

Beskrivning av arbetsuppgifter

I rollen som supervisor på natten arbetsleder du ditt pass. Du ser till att rutiner efterföljs och agerar bollplank vid tillfällen där snabba beslut behöver tas ex vid eventuella klagomål.

Arbetet innebär både nattligt receptionsarbete såsom in- och utcheckning, merförsäljning, administrativt arbete ex. fakturering och även planering framåt för t ex större grupper. Du har löpande kontakt och samarbete med flera avdelningar i huset såsom housekeeping och bokning.

Vi ser att du har erfarenhet av receptionsarbete inom större hotell och gärna även från en arbetsledande funktion. Vi ser att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Ytterligare språk ses som meriterande. Du rapporterar till vår Front Office Manager.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Välkommen med din ansökan senast 19/6.

Frågor om tjänsten

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta:
Lovisa Svan, Front Office Manager, 031-750 8809
Amanda Holgersson, Guest Service Manager, 031-750 8828

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet.

Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Ansök nu

Front Office Supervisor sökes till Gothia Towers

Hotellreceptionist
Läs mer Maj 13
Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Ett fyrstjärnigt hotell med 1200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden samt flera populära restauranger och barer med något för alla smaker. Här finns över 40 000 kvadratmeter upplevelseyta för fest, evenemang, show, konferens och kongress – allt under ett tak. Gothia Towers är en del av Svenska Mässan Gothia Towers.Kvalifikationer och personlighet

Vi söker dig som har ett högt engagemang och som trivs med att jobba i team.

Vi ser att du är driven, strukturerad och noggrann. Du gillar att ge service och är lyhörd för vad gästen vill ha. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo och kan ta tag i arbetsuppgifter där det behövs.

Beskrivning av arbetsuppgifter

I rollen som supervisor arbetsleder du ditt pass, coachar dina kollegor och ser till att rutiner efterföljs. Du agerar bollplank vid tillfällen där snabba beslut behöver tas ex vid eventuella klagomål. Du har löpande kontakt och samarbete med flera avdelningar i huset såsom housekeeping och in-house sales.

Reception
Arbetet innebär både dagligt receptionsarbete såsom in- och utcheckning, merförsäljning, administrativt arbete ex. fakturering och även planering framåt för t ex större grupper..

Vi ser att du har erfarenhet av receptionsarbete inom större hotell och gärna även från en arbetsledande funktion. Vi ser att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Ytterligare språk ses som meriterande.

Välkommen med din ansökan senast 19/6. Rekryterting sker löpande och tillsättande av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdatum.

Frågor om tjänsten:
Lovisa Svan, Front Office Manager, 031-750 8809
Amanda Holgersson, Guest Service Manager, 031-750 8828

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet.

Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Ansök nu

HR Business Partner

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Jun 3
Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.Vi är på en spännande resa! Det skapar ett utmanande och omväxlande innehåll i rollen som HR Business Partner.

Som HR Business Partner arbetar du verksamhetsnära med att stötta och coacha cheferna både strategiskt och operativt med kompetensförsörjning, bl a employer branding, rekrytering, onboarding och utbildningar.

En naturlig del i uppdraget är att skapa en attraktiv arbetsplats och bidra till utvecklingen av arbetsgivarvarumärket. Rekrytering, kompetensutveckling, arbetsrätt, förhandlingar och arbetsmiljöfrågor, är självklara uppgifter i rollen. Att hålla presentationer och utbildningar samt att utveckla och implementera processer i medarbetarresan likaså.

Du arbetar koncernövergripande, men till största delen med vårt affärsområde Hotell, Mat & Dryck. Som en av fyra HR Business Partners ingår du i People & Culture-teamet och rapporterar till HR-direktören.

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom HR eller motsvarande och har arbetat minst ett par år i en liknande roll. Du är trygg i att stötta chefer och medarbetare samt att driva strategiska och operativa HR-frågor. Har du erfarenhet från besöksnäringen, eller större tjänsteföretag, ser vi det som en stor fördel.

Som person är du driven, tar initiativ och är beslutmässig. Du vågar tänka nytt och har ett positivt mindset. Genom ditt proaktiva och konsultativa förhållningssätt, samt din starka sociala och kommunikativa förmåga driver du förändringsarbete på ett ödmjukt och pedagogiskt sätt. Dessa egenskaper gör också att du har lätt för att skapa goda och professionella relationer på alla nivåer i organisationen. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och gärna också engelska.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med start så snart som möjligt.

För frågor, kontakta Anna Wikströmer Sundgren, 0701–616963.

Sista ansökningsdag är den 16 juni men vi arbetar löpande med urvalet, så skicka in din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.


Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Våra kärnvärden - engagemang, samarbete och mod - är grunden för vår verksamhet och genomsyrar allt vi gör både internt och externt.

Ansök nu

Vi söker Front Office & Spa Senior Supervisor till Upper House

Hotellreceptionist
Läs mer Maj 24
Gothia Towers systerhotell Upper House är ett exklusivt modernt hotell i högsta internationella klass, beläget högt över Göteborg på de översta planen i mellersta tornet på Gothia Towers. Upper House har drygt femtio rum och sviter, alla rymliga och utsökt inredda i vacker design och förstklassiga material. Läget är det bästa tänkbara med fantastisk utsikt över Göteborg. I anslutning till hotellet finns även Upper House Dining samt Upper House Spa. Upper House är en del av Gothia Towers.Om rollen

Vår främsta uppgift är att leverera service i världsklass och ansvara för att våra gäster har det bra från att de checkar in till dess att de lämnar hotellet.

Du kommer att ingå i ett team där det är självklart att vi hjälps åt över gränserna och är behjälplig på andra avdelningar när så behövs. 

I rollen som Senior Supervisor ansvarar du för daglig arbetsledning och fungerar som stöd för dina medarbetare. Till arbetsuppgifterna ingår även att kvalitetssäkra att standard, koncept och rutiner efterföljs och vidareutvecklas.

Du ser till att det dagliga arbetet utförs till belåtenhet för gäster såväl som personal och är aktiv med resursplanering och arbetsfördelning. Du har löpande kontakt och samarbete med flera avdelningar i huset såsom Housekeeping, Restaurang, Guest Service, Sales och Marknad.

Du skapar förutsättningar för en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera och motivera till kompetenshöjning. 

I rollen som Senior Supervisor arbetar du var tredje helg som Duty Manager och är då ytterst ansvarig på plats.

Tillsammans med Front Office & Spa Manager, leder du hela avdelningen mot våra uppsatta mål. Du rapporterar till Front Office & Spa Manager.

 

Vem vi söker

Vi söker dig som brinner för service och som älskar hotell. Du är flexibel, utåtriktad, initiativrik, strukturerad och har hög arbetsmoral.

Varje dag agerar du utifrån hur du kan göra det lite bättre för både gäster och medarbetare. 

Din roll kräver ödmjukhet, mod och stort engagemang och du har en innovativ och lösningsfokuserad inställning.  Som ledare är du tydlig, närvarande och empatisk och du tycker om att inspirera och utveckla andra.

Vi ser gärna att du har ledarerfarenheter och ett lösningsorienterat arbetssätt. Vi ser också att du brinner för att upprätthålla och ständigt utveckla kvalitén på gästupplevelsen genom att coacha dina medarbetare mot gemensamma mål. 

Erfarenhet från att arbeta med och i flera olika system är viktigt. Likaså att du uttrycker dig väl i tal och skrift, på både svenska och engelska. Ytterligare språk ses som meriterande. 

Vi söker dig som har relevant yrkesutbildning och erfarenhet av liknande tjänst. Du har minst tre års erfarenhet i en liknande roll som ledare, gärna från femstjärniga hotell, spa, kryssningsfartyg eller liknande.

Vi ser gärna att du tidigare haft rollen som Front Office Manager eller Spa Manager. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och lämplighet.

Exempel på framgångsrika projekt och aktiviteter som lett till ökad trivsel för gäst, besökare eller medarbetare är meriterande.

 

Vad vi erbjuder

En spännande och trygg tjänst med goda utvecklingsmöjligheter både inom Hotell, Spa och ledarskap. Med ditt intresse och din kompetens vill vi, att du blir en viktig del av att utveckla och driva vår verksamhet framåt. 

Vi erbjuder en fantastiskt spännande arbetsplats där ingen dag är den andra lik och där du som ledare får stora möjligheter att vara med och påverka och utveckla verksamheten. Vi erbjuder goda arbetsvillkor och stora möjligheter att vidareutvecklas som chef och ledare.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med sysselsättningsgrad om 100%.

Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan om du är intresserad. Sista ansökningsdag är 12 juni.

Frågor om tjänsten
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta:
Erik Montoya, Concierge, Front Office & Spa Manager, erik.montoya@upperhouse.se

Välkommen med din ansökan!

 
Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Ansök nu

House Rigger

Ljustekniker
Läs mer Maj 25
Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.Inom koncernen finns avdelningen Technics som ansvarar för den tekniska leveransen av ljud, ljus och bild samt all takhängning i anläggningen.

Avdelningen är under utveckling och vi söker nu två Riggers.

Beskrivning av rollen  
Som House Rigger är din huvudsakliga arbetsuppgift att ansvara för och att hantera arbetsordrar. Planera och utföra rigging av takhängning, ljud, ljus, bild samt tillse att arbetet utförs på ett säkert sätt kopplat till rådande lagar och regler för arbetsmiljö är några av arbetsuppgifterna. 

Du kommer arbeta tätt tillsammans med övriga kollegor inom de producerande enheterna, med våra entreprenörer och underleverantörer samt arbetsledas av våra supervisors på Technics. 

Vem vi söker 
Vi söker dig med goda kunskaper och helst dokumenterad behörighet för riggning (Plasa NRC Level 2 eller motsvarande behörighet). Vi ser att du har minst tre års erfarenhet av branschen. Du har ett brinnande intresse och goda erfarenheter av ljussättning och programmering samt erfarenhet av ljud- och bildinstallation. Att du skriver och talar flytande engelska är en förutsättning för tjänsten. 

Vi ser det som meriterande om du har högskoleutbildning inom teknik eller annan relevant inriktning. Erfarenhet av Office 365 är ett plus. Lift- samt B-körkort kommer garanterat till användning i tjänsten. 

Som person är du service- och utvecklingsinriktad. Du kan planera, prioritera och arbeta självständigt samt i grupp. Vi ser även att du uppskattar att arbeta flexibla tider då det tidvis krävs i tjänsten. 

Vad vi erbjuder  
Vi erbjuder en arbetsplats full av möjligheter mitt i centrala Göteborg. Vår verksamhet präglas av olika typer av events, kongresser och mässor av såväl nationell som internationell karaktär. Du får många härliga kollegor vars kärnvärden är samarbete, engagemang och mod. 

Anställningen är en tillsvidare anställning på 100% med tillträde enligt överenskommet.

Frågor om tjänsten  
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Cecilia Gremner, tel 031-708 8125. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

 

Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.


Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Våra kärnvärden - engagemang, samarbete och mod - är grunden för vår verksamhet och genomsyrar allt vi gör både internt och externt.

Ansök nu

Souschef Banquet & Event

Kock, storhushåll
Läs mer Maj 11
Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.Dags att växa än mer med massor av spännande uppdrag på G!

Vi söker en Souschef till våra köksteam för fest, pop up event, mässor och möten! 

Vi tar oss an nya spännande utmaningar varje dag, året runt.

Syftet varierar; man vill utvecklas, utbildas, skratta, dansa, underhållas men framför allt vill man njuta av god mat och dryck - tillsammans! Ena stunden arbetar vi med en bankett för 3000 gäster för att i nästa servera ett litet sällskap en matupplevelse utöver det vanliga, men alltid med målet att deras förväntningar både uppfylls och överträffas.  

Nu rustar vi för att växa och skapa framtidens nya säkra anläggning för relationsbyggande möten och upplevelser och hoppas du vill bli en av oss!  

Arbetsuppgifter 
Vi söker en Souschef till både kall-, varm-, dessert och bankettkök där du kommer har en central roll i den dagliga driften. Vi ser gärna att du har erfarenhet av desserter och bakning då det kommer vara en del i ditt arbete. Du står i nära kontakt med Köksmästaren och är ansvarig när den inte är på plats. Du deltar även i menyplanering, inköp och arbetsfördelning i teamet. Arbetstiderna är schemalagda alla veckans dagar och tider. 

Vem är du? 
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet?som?Souschef.?Du har både erforderlig utbildning?och/eller yrkesvana och gärna god datavana. Erfarenhet av produktion för större event är??meriterat.?

Du har ett högt engagemang i det du tar dig an,?trivs?med att jobba i team?samt är flexibel?och?lösningsorienterad. Vi tror du är en person som gillar?ett bitvis högt tempo där du delar med dig av din positiva energi till både?teamet och övriga?kollegor. 

Vad vi erbjuder 
Tjänsterna är tillsvidare heltidstjänst inom avtalsområde Visita Unionen, men vi ställer oss positiva även till andra anställningsformer och sysselsättningsgrader. Tillsättning sker snarast eller enligt överenskommelse. 

Vid frågor om tjänsterna vänligen kontakta våra Köksmästare Jesper Rundholm:
jesper.rundholm@gothiatowers.com?

Ansökan 
Urval och intervjuer för rekryteringen sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan redan idag!? 

Välkommen med din ansökan! 

Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.
Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.


Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Våra kärnvärden - engagemang, samarbete och mod - är grunden för vår verksamhet och genomsyrar allt vi gör både internt och externt.

Ansök nu

Nu söker vi Souschefer till våra restauranger på Gothia Towers

Souschef
Läs mer Maj 24
Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Ett fyrstjärnigt hotell med 1200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden samt flera populära restauranger och barer med något för alla smaker. Här finns över 40 000 kvadratmeter upplevelseyta för fest, evenemang, show, konferens och kongress – allt under ett tak. Gothia Towers är en del av Svenska Mässan Gothia Towers.Nu söker vi engagerade och passionerade souschefer som skall ge våra gäster en fantastisk matupplevelse på våra restauranger på Gothia Towers! 

                          Vi söker souschefer till vår restaurang West Coast

Arbetsuppgifter 
Arbetsledning i drift för köket, inventeringar, egenkontroll, se till att lagar och avtal följs, ansvara för en god arbetsmiljö i köket, säkra efterlevnad av fastställda koncept och kvalitetskrav samt övrigt förekommande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer och personlighet
Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande samt arbetserfarenhet av liknande tjänst, minst 2 år med a la carte. Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering. Vidare har du en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt.

Som souschef är du uppmärksam och lyhörd samt har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö. Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel, kreativ och lösningsorienterad i din yrkesroll. Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv och har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du tar ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det som du levererar. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och har god datavana. Arbetstiderna styrs av verksamhetens öppettider. 

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och som alltid sätter gäster, kvalité, service och kollegor i fokus. Du är van att leda personal och ta stort ansvar i köket. Din roll kräver ödmjukhet, mod och stort engagemang och du har en innovativ och lösningsfokuserad inställning.

Vad vi erbjuder
Spännande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter både inom gastronomi och ledarskap. Med ditt intresse och din kompetens vill vi, att du blir en viktig del av att utveckla och driva våra kök tillsammans med vår köksmästare. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Vi tillämpar provanställning. 

Ansökan
Urval och intervjuer för rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum för annonsen. 

Sista ansökningsdag är den 10 juni 2022. 

Välkommen med din ansökan!

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet.

Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Ansök nu

Kock - Heaven 23

Kock, à la carte
Läs mer Apr 19
Mat, cocktails och vimmel med himmelsk höjd. Här kan du njuta av modern matlagning baserat på årstidens skafferi med milsvid utsikt för Göteborg. Heaven 23 är en del av Gothia Towers.Vi förstärker vårat team och söker nu en kock med genuint intresse och passion för matlagning.

Du är lösningsorienterad och trivs i en arbetsmiljö med högt tempo. Du strävar alltid att ge gästen den bästa upplevelsen. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet bakom dig som a la carte kock och brinner för ditt yrke samt tycker det är viktigt med engagemang i ett arbetsteam. 

Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö och en chans att utveckla din matlagning tillsammans med oss.

Tjänsten är fast på heltid med varierande arbetstider under helg och vardagar, men vill du jobba extra så är du givetvis välkommen med din ansökan.  

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Köksmästare: daniel.kallstrom@gothiatowers.com

Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. 

Varmt välkommen med din ansökan!
Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet.

Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Ansök nu

Supervisor Konferens

Konferensvärd/Konferensvärdinna
Läs mer Maj 12
Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.Vi söker Supervisors till vårt team inom OSS avdelning Conference & Meetings

Vi tar oss an nya spännande utmaningar varje dag året runt, alla med den gemensamma nämnaren - människor som vill mötas.

I vårt team ser vi till att deras förväntningar både uppfylls och överträffas. Nu rustar vi för att växa och skapa framtidens nya säkra anläggning för relationsbyggande mässor, möten och upplevelser och hoppas du vill bli en av oss! 

Som Supervisor i konferens kommer du i nära samarbete med manager samt övriga kollegor i teamet att säkerställa att vi på bästa sätt välkomnar besökare till våra möteslokaler veckans alla dagar. Du är delaktig i planering, både på lång och kort sikt samt styr och anpassar driften utifrån dagen. Du har också den oerhört viktiga rollen att förmedla all nödvändig information till vår servicepersonal samt vara länken till både kunder och kollegor inom projektledning och sälj. 

Engagemang
Vi söker dig som har ett högt engagemang, är driven samt trivs med att arbeta i team. Du gillar ett högt tempo, är lösningsorienterad med stort kundfokus. Ditt genuint positiva förhållningssätt smittar av sig och bidrar med energi till omgivningen.

Samarbete
Förutom nära samarbeten inom avdelningen, med manager samt övriga supervisors har rollen ett stort kontaktnät utåt i hela anläggningen. Det krävs ofta snabba beslut och du bör därav trivas med att möta, se och förstå både kunden och kollegor på andra avdelningar baserat på kommunikation.

Mod
I rollen som Supervisor arbetsleder du ditt arbetspass, coachar dina kollegor samt ser till att rutiner efterföljs. Du agerar istället för att reagera och arbetar aktivt för utveckling av processer och arbetssätt.

Kvalifikationer
Relevant yrkesutbildning och erfarenhet av en arbetsledande funktion är ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av konferens från större anläggning eller hotell och för att lyckas i rollen krävs god systemkunskap och datorvana. Du är strukturerad, noggrann och innehar en bra administrativ förmåga.  

Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska, ytterligare språk ses som meriterande.

Vad vi erbjuder 
Vi erbjuder ett utmanande och varierande arbete med ett tydligt uppdrag att bidra till koncerners mål - att skapa den bästa helhetsupplevelsen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi hoppas att du, precis som vi, trivs på en arbetsplats där vi sätter kunden och att ha kul på jobbet i första rummet.

Tjänsten är tillsvidareanställning inom avtalsområde Visita Unionen. Helg- och kvällsarbete förekommer och vi praktiserar årsarbetstid.  

Sista ansökningsdag är 31 maj men sänd gärna din ansökan omgående då intervjuer och rekrytering sker löpande. Tillsättning sker enligt överenskommelse med tänkt start efter sommaren. 

Frågor kring tjänsten besvaras gladeligen av Anna Granath, Director Operation Staff & Services, anna.granath@svenskamassan.se eller Pia Lindgren, Manager Conference & Meetings pia.lindgren@svenskamassan.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.


Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Våra kärnvärden - engagemang, samarbete och mod - är grunden för vår verksamhet och genomsyrar allt vi gör både internt och externt.

Ansök nu

Kock till West Coast

Kock, à la carte
Läs mer Apr 14
West Coast är en kärleksförklaring till västkusten, Sverige och vårt fantastiska skafferi av ekologiska och närproducerade råvaror. En modern bistro där vi serverar traditionella svenska rätter med en modern twist. West Coast är en del av Gothia Towers.Vi söker nu à la carte kock med genuint intresse och passion för matlagning!Du är lösningsorienterad och trivs i en arbetsmiljö med högt tempo.

Du strävar alltid att ge gästen den bästa upplevelsen. Du är stresstålig, noggrann och samarbetsvillig och van vid ett högt tempo. Vi ser gärna att du har minst 3 års arbetslivserfarenhet bakom dig som à la carte kock och brinner för ditt yrke samt tycker det är viktigt med engagemang i ett arbetsteam.

Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö och en chans att utveckla din matlagning tillsammans med oss. Arbetstiderna är både dagtid, kvällstid och helger vid behov. 

Vi söker omgående en tillsvidaretjänst 100%.

Alla ansökningar kommer att behandlas löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta vår Köksmästare: johan.friberg@gothiatowers.com

Välkommen med din ansökan!Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Ansök nu

Inför sommaren 2022 söker vi kockar till vårt frukostkök

Kock, storhushåll
Läs mer Feb 9
Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.Inför sommaren 2022 söker vi kockar till vårt frukostkök.

Vi är ett kompetent team som tillsammans arbetar för att ge den bästa helhetsupplevelsen till våra gäster. Ett spännande och utmanade arbete där vi vågar testa nya saker och utmana varandra. Allt händer här, och det händer snabbt. Bli en av oss!

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba inom restaurang och någon form av restaurangutbildning. Har du tidigare arbetat som frukostkock är detta meriterande. Som person är du lösningsorienterad, gillar att arbeta i team samt trivs i en miljö med högt tempo.

Vad vi erbjuder
Tjänsterna är extra vid behov och visstid under sommaren inom avtalsområdet Visita/HRF. Vi serverar frukost alla dagar i veckan under hela året. Vi erbjuder varierande arbete, med stora gästflöden och härliga medarbetare i en inkluderande och trevlig miljö. 

Frågor om tjänsten
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Köksmästare Malin Lindström 031-708 8540.

Välkommen med din ansökan, tänk på att rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.


Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Våra kärnvärden - engagemang, samarbete och mod - är grunden för vår verksamhet och genomsyrar allt vi gör både internt och externt.

Ansök nu

Vi söker nu Köksmästare till våra publika restauranger på Gothia Towers

Köksmästare
Läs mer Maj 5
Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Ett fyrstjärnigt hotell med 1200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden samt flera populära restauranger och barer med något för alla smaker. Här finns över 40 000 kvadratmeter upplevelseyta för fest, evenemang, show, konferens och kongress – allt under ett tak. Gothia Towers är en del av Svenska Mässan Gothia Towers.Vi har höga ambitioner att utveckla mat och dryckesupplevelsen hos oss i våra restauranger på Gothia Towers och har en spännande tid framför oss.

Vill du vara med på vår resa framåt? 

Nu söker vi engagerade och passionerade köksmästare till våra enheter: 

* Köksmästare till Heaven 23

* Köksmästare till West Coast, Corner och Twentyfourseven 

Arbetsuppgifter: Som vår Köksmästare axlar du ansvaret för köket med ansvar för sedvanliga köksmästaruppgifter, så som exempelvis menyplanering och konceptutveckling, råvarukalkylering, lagerhållning och inventeringar, ekonomi, egenkontroll, beställningar och fakturabehandlingar. Du hanterar rekrytering, bemanning och schemaläggning utifrån verksamhetens behov för vårt kök tillsammans med vår Staffing avdelning i huset. Du utför årliga medarbetarsamtal och lönesamtal. 

Du skapar förutsättningar för en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera och motivera till kompetenshöjning. 

Du arbetar nära restaurangchefen för att utveckla och förbättra verksamheten, och bidrar till gott samarbete mellan kök och restaurangdel. 

Du rapporterar direkt till Lillemor Bengtsson, Director of Food & Beverage samt utvecklar våra kök tillsammans med vår Culinary Executive Chef Fredrik Andersson. 

Vem vi söker
Vi söker dig som har relevant yrkesutbildning och erfarenhet av liknande tjänst.  Vi söker dig som är kunnig, har ett brinnande intresse för genuin matlagning, och som alltid sätter gäster, kvalité, service och kollegor i fokus.

Din roll kräver ödmjukhet, mod och stort engagemang och du har en innovativ och lösningsfokuserad inställning.  Som ledare är du tydlig, närvarande och empatisk och du tycker om att inspirera och utveckla andra.

Du har höga ambitioner, en stor kvalitetsmedvetenhet och en god organisationsförmåga samt är van att arbeta utifrån ekonomiska målsättningar. Du har en stor bredd i dina matlagningskunskaper och håller dig löpande uppdaterad om vad som händer i branschen. Du är van vid höga volymer som skall levereras i ett högt tempo. Du kommunicerar mycket bra på både svenska och engelska i tal och skrift och är en van Office 365 användare. 

Vad vi erbjuder
En spännande och trygg tjänst med goda utvecklingsmöjligheter både inom gastronomi och ledarskap. Med ditt intresse och din kompetens vill vi, att du blir en viktig del av att utveckla och driva våra kök framåt. 

Vi erbjuder en fantastiskt spännande arbetsplats där ingen dag är den andra lik och där du som chef får stora möjligheter att vara med och påverka och utveckla verksamheten. Vi erbjuder goda arbetsvillkor och stora möjligheter att vidareutvecklas som chef och ledare.

Tjänsten är en tillsvidare anställning med tillträde enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt. 

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Director of Food & Beverage: lillemor.bengtsson@gothiatowers.com

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdag för annonsen.

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet.

Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Ansök nu

Produktionsmedarbetare till Production

Underhållsarbetare
Läs mer Maj 5
Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.Inom koncernen finns avdelningen Productions som ansvarar för monterbyggnation, grundbyggnation, målning, matt- läggning, utmätning av monterytor, el och internetdragning, leverans av möbler, mobila konferensrum samt diverse evenemangsbyggnationer i anläggningen.

Avdelningen är under ständig utveckling och vi söker därför dig som vill utvecklas tillsammans med oss. 

Beskrivning av rollen 
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att bygga montrar, måla, mäta monterytor, dra fram eluttag och möblera på avdelningen Production. Detta sker med stöd av beställningsunderlag, kommunikation och tidsbokningar. Målet med arbetet är att avdelningen skall fungera kostnadseffektivt, säkert, med rätt kvalitet och hög service till våra kunder. 

Du ansvarar för att:  

- genomföra tilldelade arbetsorder med god kvalitét 
- vara aktiv i att utveckla och effektivisera avdelningen 
- svara för löpande problemlösning 
- ta del och engagera dig i de dagliga arbetsuppgifterna och rapportera avvikelser 
- erbjuda professionell service både internt och externt 
- söka information som behövs för att utföra ditt arbete 
- utföra arbetet på ett säkert sätt för dig och din omgivning 

Du kommer att arbeta tillsammans med för närvarande 13 kollegor inom Production.  

Vem vi söker 
Vi söker dig med gymnasieutbildning och har eller arbetar idag som hantverkare eller liknande. Gott affärsmannaskap med helhetstänk och en förmåga att hitta nya vägar fram för att skapa en effektiv produktionsavdelning. Förmåga att under stundtals tidspressade situationer kunna fatta rationella beslut är viktigt. Ett beteende som tilltalar kund och medarbetare är av stor vikt. God organisationsförmåga och ha lätt att arbeta i ett team. Positiv inställning till förändringar och nytänkande. Stark känsla för service och kvalitet. Goda kunskaper i engelska är ett krav.  

Truckkort samt B-körkort kommer garanterat till användning i tjänsten. Om du har kunskaper om våra produkter är detta meriterande.

Som person är du service- och utvecklingsinriktad, samt uppskattar att arbeta flexibla tider då vår verksamhet under perioder pågår dygnet runt.  

Vad vi erbjuder 
Vi erbjuder en arbetsplats full av möjligheter mitt i centrala Göteborg. Vår verksamhet präglas av olika typer av events, kongresser och mässor av såväl lokal som internationell karaktär. I runda slängar får du 700 härliga kollegor vars kärnvärden är samarbete, engagemang och mod.  

Frågor om tjänsten 
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Kaj Lundell på telefonnummer 031-708 8140. 

Sista ansökningsdag är 29 maj med tillträde så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.


Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Våra kärnvärden - engagemang, samarbete och mod - är grunden för vår verksamhet och genomsyrar allt vi gör både internt och externt.

Ansök nu

Supervisor till Housekeeping Gothia Towers

Arbetsledare, städ/Städledare
Läs mer Maj 13
Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Ett fyrstjärnigt hotell med 1200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden samt flera populära restauranger och barer med något för alla smaker. Här finns över 40 000 kvadratmeter upplevelseyta för fest, evenemang, show, konferens och kongress – allt under ett tak. Gothia Towers är en del av Svenska Mässan Gothia Towers.Om rollen
Housekeeping avdelningen på Gothia Towers och Upper House är en av de största avdelningarna i vår verksamhet.

Vårt främsta uppdrag är att leverera rena, trygga och korrekt iordningsställda rum till våra gäster. Vi ansvarar för att varje gäst känner sig trygg och välkommen.

I rollen som Supervisor ansvarar du för daglig arbetsledning och fungerar som stöd för dina medarbetare. Till arbetsuppgifterna ingår även att kvalitetssäkra att standard, koncept och rutiner efterföljs och vidareutvecklas. Du är aktiv med resursplanering och arbetsfördelning.

Arbetet innebär daglig planering, optimering och administrativt arbete. Du kommer att ingå i ett team där det är självklart att vi hjälps åt över gränserna när så behövs. Med våra 1200 hotellrum krävs det god logistisk förmåga och att tänka både på helheten men samtidigt behålla fokus på detaljerna.

Du har löpande kontakt och samarbete med flera avdelningar i huset såsom Front Office, Staffing, Supply och Fastighet. I rollen ansvarar du även för utveckling utav rutiner och arbetssätt inom avdelningen. Du rapporterar till Housekeeping Manager.

 

Vem vi söker
Vi söker dig som brinner för service och som älskar hotell. Du är flexibel och vill arbeta både dag, kväll och varannan helg. Du är utåtriktad, initiativrik, strukturerad och har hög arbetsmoral. Du är stresstålig, kan bevara lugnet och med tålamod leda våra medarbetare. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo och kan ta tag i arbetsuppgifter där det behövs. Varje dag agerar du utifrån hur du kan göra det lite bättre för både gäster och medarbetare. 

Vi ser att du har ledarerfarenheter och ett lösningsorienterat arbetssätt. Vi ser också att du brinner för att upprätthålla och ständigt utveckla kvalitén på gästupplevelsen genom att coacha dina medarbetare mot gemensamma mål. Du har minst tre års erfarenhet av arbetsledning, gärna av större arbetsgrupper.

Du har tidigare erfarenhet från hotell, städ, service eller logistik. Erfarenhet från att arbeta med och i flera olika system är viktigt. Likaså att du uttrycker dig väl i tal och skrift, på både svenska och engelska. Vi ser gärna att du tidigare haft rollen som Housekeeping Manager eller Housekeeping Supervisor. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och lämplighet.

 

Vad vi erbjuder
Du kommer att ha möjlighet att vara med och påverka vår produktutveckling och har även goda utvecklingsmöjligheter inom avdelningen. Tillsammans med andra Housekeeping Supervisors och Shiftleaders har du ett övergripande ansvar för den dagliga driften.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med sysselsättningsgrad om 100%.

Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan om du är intresserad. Sista ansökningsdag är 29 maj.

Välkommen med din ansökan!

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet.

Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Ansök nu

Inför sommaren 2022 söker vi Kockar till Twentyfourseven

Kock, à la carte
Läs mer Mar 23
Twentyfourseven är ett café och bar placerat mitt i hotellobbyn. Här serverar vi Göteborgs bästa räkmacka, sallader, färska juicer, gott kaffe eller glas vin eller en öl till kvällsmackan. Beställ och ta med dig eller dröj kvar. Twentyfourseven är en del av Gothia Towers.Twentyfourseven ligger i entréplan på Gothia Towers.

På twentyforseven lagar vi all mat till vår fina roomservice i huset samt till vår lobbybar Twentyfourseven. 

Vi söker nu kockar med genuint intresse och passion för matlagning över sommaren 2022.  

Du är lösningsorienterad och trivs i en arbetsmiljö med högt tempo. Du strävar alltid att ge gästen den bästa upplevelsen. Vi ser gärna att du har minst 3 års arbetslivserfarenhet bakom dig som a la carte kock och brinner för ditt yrke samt tycker det är viktigt med engagemang i ett arbetsteam. 

Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö och en chans att utveckla din matlagning tillsammans med oss.

Tjänsterna är visstidsanställningar över sommaren. Vi erbjuder olika sysselsättningsgrader för våra tjänster, 20-100 % med start juni t om augusti. Det finns goda möjligheter att jobba extra i maj och även efter sommaren. 

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Köksmästare: johan.friberg@gothiatowers.com

Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 25 maj 2022.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet.

Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Ansök nu

Inför sommaren söker vi Kockar till vår nya restaurang Corner

Kock, à la carte
Läs mer Mar 25
Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Ett fyrstjärnigt hotell med 1200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden samt flera populära restauranger och barer med något för alla smaker. Här finns över 40 000 kvadratmeter upplevelseyta för fest, evenemang, show, konferens och kongress – allt under ett tak. Gothia Towers är en del av Svenska Mässan Gothia Towers.Äntligen öppnar vi upp vår nya Restaurang Corner!

Med en välkomnande atmosfär, och vällagad mat skapar vi en restaurang som passar lika bra för hockeygänget, teaterbesökare, barnfamiljer eller affärsresenärer.

Här finns något för alla och med möjlighet till shuffle, dart och sportkanaler skapar vi många ”rum i rummet”.

Vi har höga ambitioner att utveckla mat och dryckesupplevelsen hos oss i våra restauranger. Vill du vara med på vår resa i sommar?

Inför sommaren söker vi á la carte kockar med genuint intresse och passion för matlagning  Vem vi söker
Du är en person som alltid strävar efter att ge gästen den bästa matupplevelsen. Du är stresstålig, noggrann och samarbetsvillig och van vid ett högt tempo. Vi ser gärna att du har minst 3 års arbetslivserfarenhet bakom dig som á la carte kock och brinner för ditt yrke samt tycker det är viktigt med engagemang och samarbete i ett arbetsteam.

Vi erbjuder
En spännande arbetsmiljö och en chans att utveckla din matlagning tillsammans med oss. Du kommer att få många nya härliga kollegor att jobba tillsammans med. 

Arbetstiderna är både dagtid, kvällstid och helger.

Tjänsterna är visstidsanställningar med sysselsättningsgrad på 25-100 % mellan juni- september med goda möjligheter till fortsättning.

Ansökan
Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. 

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta vår Köksmästare: johan.friberg@gothiatowers.com

Välkommen med din ansökan!

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet.

Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Ansök nu

Inför sommaren 2022 söker vi cafépersonal till Twentyfourseven

Restaurangbiträde
Läs mer Mar 23
Twentyfourseven är ett café och bar placerat mitt i hotellobbyn. Här serverar vi Göteborgs bästa räkmacka, sallader, färska juicer, gott kaffe eller glas vin eller en öl till kvällsmackan. Beställ och ta med dig eller dröj kvar. Twentyfourseven är en del av Gothia Towers.Vill du jobba på en energisk, fartfylld och galet rolig arbetsplats med fantastiska kollegor? Har du ett stort engagemang, är du modig och värdesätter ett gott samarbete? Då ska du definitivt läsa vidare för då kan du var den vi söker!

Vi söker både de som vill börja jobba extra redan nu för att bli varm i kläderna men också de som vill vänta med jobbstart till sommaren.

I lobbyn på Gothia Towers ligger Twentyfourseven, den naturliga mötesplatsen i hotellet som har funktionen av att vara både café och lobbybar. Lobbyn är en mötesplats för såväl Göteborgaren, affärsresenären, turisten och kompisgänget som vill uppleva mat och dryck i en unik miljö. Vi har öppet från morgon till kväll alla dagar i veckan!

Din profil och gästupplevelse
Du får gärna vara utbildad barista och ha erfarenhet av café, det är dock inget krav. Däremot är det viktigt att du har stor passion för dryck, allt från öl och vin till kaffe och alkoholfria alternativ. Vi gillar att jobba tillsammans och vill att du ska känna likadant, du stöttar dina kollegor på deras stationer vid behov och tycker det är roligt med varierande arbetstider.

Som medarbetare hos oss är ditt största fokus GÄSTEN. Vi vill att våra gäster alltid upplever vårt café och lobbybar välkomnande och väl förberett alla tider på dygnet. Därför är det viktigt att du känner ett stort värdskap och engagemang i att  representera Twentyfourseven, det är viktigt att du uppskattar ordning och reda lika mycket som vi gör och känner en personlig stolthet i säkerställa att våra gäster blir bortskämda med en perfekt tillagad Caffè macchiato såväl som rena ytor och professionell service.  

Vårt erbjudande
En spännande arbetsmiljö där du kan vidareutveckla din kunskap inom service, mat och dryck tillsammans med härliga kollegor. 

Ansökan
Ansökningar och intervjuer kommer att behandlas löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum den 25 maj 2022 så skicka in din ansökan redan idag! 

Vi kan erbjuda olika sysselsättningsgrader 20-100 %. Skriv i ansökan vad du är intresserad av! 

För att söka denna tjänst behöver du skicka in ett CV (via formuläret) men inte ett personligt brev. Istället för personligt brev kommer du få besvara ett antal frågor innan du skickar in ansökan. Du kommer till ansökningsformuläret genom att klicka på ”Sök jobbet”.

Har du frågor om tjänsten kontakta Monica Ahlgren: monica.ahlgren@gothiatowers.com

Välkommen med din ansökan!

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet.

Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Ansök nu

Integration Specialist

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Apr 8
Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.Vi söker en Integration Specialist

Brinner du för integration och har en bred teknisk kompetens? Vill du ha en omväxlande roll där du utvecklar och förvaltar integrationer, automatiserar arbetsflöden och utvecklar digitala tjänster i en snabbrörlig organisation med korta beslutsvägar? Vi är i en expansiv fas där vi storsatsar på digitalisering.

Vi har många spännande initiativ på gång för digitala tjänster mot konsumenter, företag och internt.

Tillsammans med dina kollegor på Digital Services och i verksamheten utvecklar och förvaltar du digitala tjänster för att effektivt leverera kundnytta, attraktiva kundupplevelser och effektiva verksamhetsprocesser. I din roll agerar du både utförare och rådgivare.

Du kommer rapportera till Development Manager och ha ett nära samarbete med kollegorna på både Digital Services och verksamheten inom bland annat mässor, marknad, hotell, restaurang och ekonomi. Du kommer jobba i ett tvärfunktionellt team som tillsammans med verksamheten har förmågorna som krävs för att ta fram digitala tjänster från att skapa nya affärsmodeller till att utveckla och lansera tjänster.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- att utveckla integrationer och API:er
- att löpande förbättra och utveckla befintliga integrationer och system 
- att optimera databaser/datalager
- att scripta och automatisera arbetsflöden
- att säkerställa att verksamheten har tillgång till relevant information och dokumentation
- support och felsökning
- att vara bollplank vid integrationsfrågor och strategiska vägval
- att ta en aktiv teknisk roll i insiktsdriven organisation/datalager
- backend-programmering

Du ska också säkerställa utveckling samt ansvara för att sprida kunskap och information vidare inom verksamheten.

Din bakgrund
Vi tror att du är en driven, prestigelös och nyfiken person som har förmågan att arbeta med såväl strategiska som operativa frågor. Du är en god kommunikatör och kan anpassa ditt budskap efter mottagaren. Du har en bred teknisk förståelse och hittar lösningar även om det ligger utanför ditt specialistområde. I utmanande situationer har du mod att söka och pröva nya lösningar och metoder. Du har en ödmjuk attityd och lösningsorienterat tankesätt samt en vilja att utvecklas och dela dina kunskaper.

För att lyckas i den här rollen behöver du

- Relevant högskoleutbildning (t ex MSc eller BSc inom Data/IT, Systemvetenskap eller likvärdigt, men kan till viss del kompenseras med annan högre utbildning och relevant arbetslivserfarenhet av liknande roll)
- Flerårig erfarenhet inom integration och databashantering och har haft framträdande roller i tidigare implementationsprojekt som utvecklare eller integrationsspecialist
- Mycket goda kunskaper i , C# och .net
- Kunskap om Azure Integration Services
- Goda kunskaper i REST och SOAP
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Meriterande

- Goda kunskaper om skriptning (i t.ex. Powershell)
- Kunskap om Biztalk
- Kunskap om QlikView/QlikSense
- Erfarenhet av att jobba i agila team
- Erfarenhet från flera olika verksamheter

Vad vi erbjuder
Svenska Mässan Gothia Towers är en spännande och levande arbetsplats dit cirka 2 miljoner människor per år kommer från hela världen för att mötas, äta och bo, utveckla affärer, produkter och  idéer. Hos oss hittar du allt från hotell, butiker, teater, spa och restauranger till mässhallar och olika typer av mötesarenor. Allt samlat under ett tak.

Som integration specialist jobbar du i ett sammansvetsat team med trevliga och drivna kollegor. Vi har en öppen och välkomnande kultur där vi jobbar mycket tillsammans och stöttar varandra. Vi tycker det är viktigt att ha en bra balans mellan arbete och fritid. Sedan många år tillbaka arbetar vi aktivt med jämställdhet och hållbarhet.

Vill du bli en av oss?
Skicka in ditt CV och personliga brev redan idag. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdag för annonsen.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Fredrik Jonsson, Development Manager, tel 031-708 83 62.

Välkommen med din ansökan!

Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.


Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Våra kärnvärden - engagemang, samarbete och mod - är grunden för vår verksamhet och genomsyrar allt vi gör både internt och externt.

Ansök nu

Supervisor Logistics

Transportledare
Läs mer Apr 27
Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.Vi söker nu en Supervisor till vår Logistik avdelning!

Avdelningen är under ständig utveckling och vi söker nu dig som vill utvecklas tillsammans med oss.

Beskrivning av rollen
Som Supervisor Logistics ansvarar du för att alla ankommande och avgående transporter hanteras med kvalité och hög säkerhet. Huvudsakliga arbetsuppgifter är kundmottagning samt bokning av transporter till och från Svenska Mässan. I ditt ansvar ingår även personalplanering, tidsåtgång, bokning av parkeringsplatser, hyra av truck, lift samt andra hjälpmedel. Fakturering utförs mot våra utställare, monterarbetare och speditörer.

I din roll som Supervisor till vår Logistik avdelning ansvarar du för att arbetet genomförs på ett säkert sätt, du arbetsleder truckförare och huvudsakliga kontaktytor är speditörer, chaufförer och utställare.

Vem vi söker
Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet av godsmottagning- och transportrelaterade frågor, spedition samt kundmottagning. Kunskap om följesedelshantering och andra transport dokument är ett krav. 

Kunskaper och praktiska erfarenheter av arbetsledning samt systemkunskap är ett krav.  Som person är du service- och utvecklingsinriktad samt besitter de ledarskapskvalitéer som krävs för att axla en arbetsledande roll. Du har vana av personalplanering då det är en del av arbetet.

Som person är du glad och positiv som ständigt strävar efter att hantera kunder, utställare, personal på ett sätt som utvecklar verksamheten. Truckkort samt B-körkort kommer garanterat till användning i tjänsten.

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder en arbetsplats full av möjligheter mitt i centrala Göteborg. Vår verksamhet präglas av olika typer av events, kongresser och mässor av såväl lokal som internationell karaktär. I runda slängar får du 700 härliga kollegor vars kärnvärden är samarbete, engagemang och mod. Vår verksamhet pågår vardagar samt helger vilket gör att arbetstid ligger även kvällar och helger.

Anställningen är en tillsvidare anställning på 100%.

Frågor om tjänsten
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Jan Angelbäck, Logistics & Supply Manager, på telefon nr 070-1616987 eller via mail jan.angelback@gothiatowers.

Sista ansökningsdag är 22 maj med tillträde så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.


Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Våra kärnvärden - engagemang, samarbete och mod - är grunden för vår verksamhet och genomsyrar allt vi gör både internt och externt.

Ansök nu

Hovmästare Banquet, Mässa & Event

Hovmästare
Läs mer Mar 23
Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.Vi tar oss an spännande utmaningar varje dag - året runt.

Syftet varierar; man vill utvecklas, utbildas, skratta, dansa, underhållas men framförallt vill man njuta av god mat & dryck- tillsammans!

Vi söker nu Hovmästare med genuint intresse och passion för upplevelser, kundmöten och service.

Vad är ditt ansvarsområde
I denna roll, är du ansvarig för driftgenomförande med arbetsledande ansvar. Vi söker tre nya kollegor, som kommer arbeta brett över vårt event-, mässor- och bankettutbud. En av rollerna kommer till viss del ansvar mer för genomförande av mässor, montercatering och beredande planering, och de andra två kommer arbeta än mer varierat med event.

Ena stunden arbetar vi med en bankett eller mässa för många tusentals gäster för att i nästa servera ett mindre sällskap en matupplevelse utöver det vanliga, alltid med målet att förväntningar både uppfylls och överträffas.

Vem vi söker
Du är lösningsorienterad och trivs i en arbetsmiljö med högt tempo. Du strävar alltid att ge gästen den bästa upplevelsen. Du är stresstålig, noggrann och älskar samarbete över gränserna. Vi ser gärna att du har minst 3 års arbetslivserfarenhet bakom dig som Hovmästare och brinner för ditt yrke samt tycker det är viktigt med engagemang och delaktighet i ditt arbetsteam.

Vi erbjuder 
En spännande arbetsmiljö och en chans att utveckla både din ledarroll och erfarenhet inom en bred meny av möjligheter tillsammans med oss. Arbetstiderna kan variera, och är både dagtid, kvällstid och helger vid behov. 

Tjänsten är tillsvidare inom avtalsområde Visita Unionen på heltid, tillträde snarast möjligt.

Ansökan
Urval och intervjuer för rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan redan idag!   

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta vår Banquet Event Manager; knut.nyhus@gothiatowers.com

Hoppas du vill vara med på vår resa! Välkommen med din ansökan!

 

Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.


Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Våra kärnvärden - engagemang, samarbete och mod - är grunden för vår verksamhet och genomsyrar allt vi gör både internt och externt.

Ansök nu

Arbetsledare Banquet, Mässa & Event

Hovmästare
Läs mer Maj 2
Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.Vi söker nu arbetsledare till våra event!

Vi tar oss an spännande utmaningar varje dag - året runt.

Syftet varierar; man vill utvecklas, utbildas, skratta, dansa, underhållas men framförallt vill man njuta av god mat & dryck- tillsammans! Ena stunden arbetar vi med en bankett eller mässa för många tusentals gäster för att i nästa servera ett mindre sällskap en matupplevelse utöver det vanliga, alltid med målet att förväntningar både uppfylls och överträffas.

Vem vi söker
Du har genuint intresse och passion för upplevelser, kundmöten och service.
Du är lösningsorienterad och trivs i en arbetsmiljö med högt tempo. Du strävar alltid att ge gästen den bästa upplevelsen. Du är stresstålig, noggrann och älskar samarbete över gränserna. Vi ser gärna att du har minst 3 års arbetslivserfarenhet bakom dig som arbetsledare och brinner för ditt yrke samt tycker det är viktigt med engagemang och delaktighet i ditt arbetsteam.

Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö och en chans att utveckla både din ledarroll och erfarenhet inom en bred meny av möjligheter tillsammans med oss. Arbetstiderna kan variera, och är både dagtid, kvällstid och helger vid behov. 

Tjänsten är tillsvidare inom avtalsområde Visita Unionen på heltid, tillträde snarast möjligt.

Ansökan
Urval och intervjuer för rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan redan idag!   

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta vår Banquet Event Manager; knut.nyhus@gothiatowers.com

Hoppas du vill vara med på vår resa? Välkommen med din ansökan!

 

Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.


Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Våra kärnvärden - engagemang, samarbete och mod - är grunden för vår verksamhet och genomsyrar allt vi gör både internt och externt.

Ansök nu

Inför sommaren 2022 söker Housekeeping nya stjärnor!

Hotellstädare
Läs mer Maj 9
Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Ett fyrstjärnigt hotell med 1200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden samt flera populära restauranger och barer med något för alla smaker. Här finns över 40 000 kvadratmeter upplevelseyta för fest, evenemang, show, konferens och kongress – allt under ett tak. Gothia Towers är en del av Svenska Mässan Gothia Towers.Nu är det äntligen dags att börja se fram emot ljusare tider! Därför söker vi dig som vill jobba hos oss på Housekeeping Gothia Towers i sommar.

BESKRIVNING AV ROLLEN
- Städning av hotellrum
- Säkerställa smitt-säker miljö för våra gäster
- Rapportera färdigstädade rum i vår digitala app
- Hantering av kvarglömda saker

ÄR DU VÅR NYA STJÄRNA?
Vi söker dig som är en glad och positiv och som brinner för service och mötet med människor! Du har lätt för att samarbeta men arbetar lika bra självständigt. Du ska kunna förstå och kommunicera med våra gäster och kollegor på svenska eller engelska. Fler språk är meriterande.

Som person söker vi dig som är mycket noggrann, ordningsam och ansvarsfull. Du har ett sinne för detaljer och ser till att våra gäster får en fantastisk och trygg upplevelse hos oss. Du har en god samarbetsförmåga med kollegor och övriga anställda inom företaget.

Det är viktigt att du tycker om att städa, hålla ordning och har en känsla för detaljer. Vi ser gärna att du har en god fysik, är stresstålig och gillar att arbeta i ett högt tempo mot tydliga mål. Du ska även kunna och vilja arbeta helger.

Vi söker dig med minst 6 månaders tidigare arbetserfarenhet från städbranschen, där erfarenhet av hotellstäd är meriterad.

ARBETSTIDER
-Deltid 18-75% 
-Varierande arbetstider måndag-söndag, mellan 8:00-18:30
-Varannan helg
-Vi söker dig som kan arbeta större delen av sommaren med upplärning redan under våren

ANSÖKAN
För att söka denna tjänst behöver du inte skicka in ditt CV eller personliga brev. I denna ansökningsprocess kommer du istället få genomgå ett ansökningsformulär med ett antal frågor baserade på vår kravprofil för tjänsten. Om du går vidare i rekryteringsprocessen kommer du sedan bli kallad på intervju. Du kommer till ansökningsformuläret genom att klicka på ”sök jobbet”.

Vi tar inte emot några ansökningar via mail eller post utan endast via vårt ansökningsformulär som du kommer till när du klickar på "sök jobbet". Ansökningar som inkommer via mail eller post kommer inte behandlas eller besvaras.

Ansökningar och intervjuer kommer att behandlas löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan redan idag! 

Frågor om tjänsten kontakta Erik Montoya, Erik.Montoya@upperhouse.se eller Anna-Carin Svedman, anna-carin.svedman@svenskamassan.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet.

Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Ansök nu