Humana AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Humana AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Humanas vikariepool för personliga assistenter! Göteborg med omnejd

Personlig assistent
Läs mer Nov 23
Är du en person som gillar snabba puckar, variation, är flexibel och vill jobba extra? Kanske har du redan ett deltidsjobb, studerar eller har annan syssla men vill dryga ut kassan lite? Eller kanske arbetslös men vill inte jobba på ett fast schema?

Välkommen till Humanas vikariepool!

I Västra Götaland har vi flera hundra kunder som har valt Humana som sitt assistansbolag. Vi har kunder i alla åldrar och med många olika funktionsvariationer. Sällan är den ena assistansen den andra lik och arbetstiderna varierar under dygnets alla 24 timmar, 7 dagar i veckan, hela året runt.

Som anställd i Humanas vikariepool är det dig vi ringer när oförutsägbara luckor i schemat uppstår, men också många gånger planerat i förväg i förebyggande syfte. Du blir en av Humanas hjältar, som ställer upp när ordinarie personal blir sjuka eller behöver vara lediga.

Vi söker dig som har någon form av erfarenhet av sociala och/eller vårdande arbete. Exempelvis har du arbetat inom assistans, äldreomsorg, hemtjänst, skola eller dylikt. Mycket av arbetet lär du dig medan du växer in i rollen, i vissa assistanser krävs inga förkunskaper alls medan i andra söker vi dig med bredare erfarenhet. Har du körkort är detta mycket meriterande då det ibland kan vara bristfälliga förbindelser med kollektivtrafiken till din kund, och i andra fall kan din kund ha en anpassad bil som du framför till och från kundens hem och aktiviteter.

Du kommer i din ansökan få svara på några urvalsfrågor. Om du svarar ja till att du vill arbeta med barn och unga under 18 år så är du viktigt att du redan nu beställer ett utdrag från Polisen då deras handläggningstid varierar. Du hittar blanketten du ska beställa i nedan länk:

Barn med funktionsnedsättning, e-tjänst | Polismyndigheten (polisen.se)

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om arbetet i Humanas vikariepool är du välkommen att skicka in din ansökan så kontaktar vi dig!

Ansök nu

Personliga assistenter till 12-årig kille i Torslanda!

Personlig assistent
Läs mer Aug 26
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vill du bli min nya assistent?

Jag är en kille på 12 år och jag bor med min familj i Torslanda. Jag behöver en ny assistent och jag skulle gärna vilja ha någon som har barnasinnet kvar, och som är påhittig, positiv och kan hjälpa mig att lära mig saker. Med mig är det oftast full fart och jag älskar att hoppa studsmatta, bada, spela och lyssna på musik, åka på utflykter till olika lekplatser och när Liseberg är öppet åker jag ALLT där. Det är det roligaste som finns!
Jag rider på ridklubb en gång i veckan också så du får inte vara allergisk eller rädd för hästar.
Jag har en kognitiv funktionsnedsättning och autism som för mig innebär att jag inte pratar inte med ord eller går helt själv. Jag gör mig förstådd genom kroppsspråk, olika tecken och bilder. När jag går så vill jag gärna ha dig som stöd men jag har också min rullstol. Jag behöver också hjälp med att äta, gå på toaletten, klä på mig och leka.

För mig spelar det inte så stor roll hur gammal du är, men du behöver vara en stabil och mentalt stark person med hög arbetsmoral. Om du har jobbat med barn med autism och andra funktionsvarianter tidigare är det ett jättestort plus. Om du dessutom har jobbat som personlig assistent hos barn tidigare är det ett ännu större plus för då vet du redan hur det är att jobba i en familj. Goda förbindelser med kollektivtrafik (expressbuss precis utanför kundens hem ca 20 min till Gbg centrum)

Du får inte vara rökare och du måste prata flytande svenska.

Möjlighet till utveckling finns i form av utbildningar och kurser som är ändamålsenliga, t.ex. teckenkurs.

Förmodligen har du annan sysselsättning så som studier eller liknande och vill kombinera dessa med ett långsiktigt extraarbete.

Arbetstid/Varaktighet:Tjänst ca 40%. På vardagarna är passen mellan 06:00-07:45 samt 15:30-21:30. Man arbetar antingen ett eller båda passen efter överenskommelse. På morgonpassen börjar man hemma hos pojken i Torslanda och åker med honom i färdtjänsten till skolan i Västra Frölunda där man slutar sitt pass.
På eftermiddagspassen hämtas pojken i skolan i Västra Frölunda och man åker med honom i färdtjänsten hem till Torslanda och arbetar där till passets slut. Man arbetar vissa helger, då ligger passen lördag 07:00-16:30 eller 10:00-21:00 och söndag antingen 07:00-16:30 eller 10:00-20:00. Under helgerna går man omlott några timmar och då jobbar 2 assistenter tillsammans. 
Tjänst 2 är tim vid behov vilket kommer att generera en likvärdig tjänstgöringsgrad men utan fast schema. Vi söker även timvikarier som vill hoppa in och arbeta extra emellanåt.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde:Omgående start

Vad händer nu? 
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 
Entligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/. 
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent till 37 årig man i Torslanda!

Personlig assistent
Läs mer Nov 15
Nu söker vi på Humana dig som vill arbeta som personlig assistent till en av våra kunder. Han är en 37-årig man med ALS bosatt i Torslanda, Göteborg. Kunden är väldigt social, intresserad av fotboll &  jakt och tycker om att umgås med sin familj och sina vänner. Han bor tillsammans med sin fru och 2,5 åriga dotter.

Om tjänsten:
Arbetsuppgifterna innebär att i ett nära samarbete med kunden sköta om hemmet och hjälpa honom i sin dagliga livsföring, som med mat- och personlig hygien, förflyttningar, komma ut på promenader samt iväg på träningspass och vara ett allmänt stöd i hans vardag. Kunden är väldigt sportintresserad och går ofta på fotboll & hockey.

Vem är du?
Vi söker dig som är lyhörd, uppmärksam, positiv, tålmodig och gärna rökfri. Du kan sätta kunden i centrum och tycker att arbete med människor är stimulerande. Du som söker är lugn och trygg som person och har nära till skratt. Det är även viktigt att du behärskar det svenska språket. Positiv inställning och humor är något som värderas högt av kunden.

För denna tjänst krävs det att du har:
- Kan uppvisa ett utdrag urpolisregistret då det finns minderårigt barn i hemmet (länk finner du längre ner på sidan)
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- Ej allergi då katt finns i hemmet

Det är även meriterande om du har:
- Erfarenhet av en liknande roll
- B-körkort

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:Dagtid ca 50-100% men arbetstiden kan senare komma att förläggas även kvällstid samt nattid.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kolleektivavtal.

Tillträde:Omgående när vi hittat rätt assistent till vår kund. Så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Då det finns minderårigt barn i familjen vill vi att du som söker denna tjänst beställer ett utdrag ur polisregistret (det är upp till 2 veckors handläggningstid hos polisen) så beställ gärna ett direkt. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/Blanketten du ska välja heter "utdrag för arbete inom skola eller förskola"

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent till härlig tjej i Torslanda!

Personlig assistent
Läs mer Nov 24
Jag är en 26-årig glad tjej som bor med min familj i Torslanda och söker nu efter en ny assistent till mitt härliga team!
Jag älskar att hitta på saker och något som jag tycker är extra roligt är att rida och bada. Jag besöker gärna Universeum, Eldorado och på sommaren gillar jag att åka till skärgården, gå på Lotta på Liseberg eller att åka till Slottsskogen. De dagar då du arbetar med mig så brukar vi tillsammans göra en aktivitet varje dag och därför tycker jag det är bra att du liksom jag tycker om att hitta på saker. Du får gärna vara uppfinningsrik och ta egna initiativ till att få med mig på saker. Jag har Angelmans syndrom vilket bl.a. innebär att jag inte har något verbalt tal, epilepsi och balanssvårigheter. Arbetet innebär att finnas till hjälp i min vardag med måltider, personlig hygien, omvårdnad, kommunikation och vissa hushållssysslor. Självklart också vid dagliga aktiviteter och utflykter. För att arbeta hos mig behöver du vara vardagsstark och ha ett pedagogiskt tankesätt.

Familjen har även ett hus i Spanien som de besöker några gånger per år. Vi ser gärna att du som assistent tycker om att resa och kan följa med på dessa resor.

Vi söker dig som:
- har erfarenhet från en liknande roll
- har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- är kvinna med båda fötterna på jorden
- är ansvarsfull och pålitlig
- Är rökfri under arbetstid

Det är viktigt att du som assistent har ett pedagogiskt förhållningssätt i tjänsten och det är därför mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av eller är intresserad av pedagogik/kommunikation men det är inget krav.

Arbetstid/Varaktighet:Tjänsten är på 100%. Arbetstiderna ligger både dag och kväll på både vardag och helg och det är viktigt att du kan arbeta samtliga tider för att vara aktuell för jobbet.
På vardagarna varierar passen mellan kl.06:15-15:00 och 15:00-22:00. På helgerna ligger passen alltid 08:15-21:30.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde:Omgående inskolning, tillträde enligt överenskommelse. 

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Timvikarie

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Nov 19
Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som timvikarie hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Inom division Vuxna erbjuder Humana särskilda boenden, HVB, träningslägenheter, och korttidsplatser. Vi tar emot klienter med psykosocial och komplex neuropsykiatrisk problematik, samsjuklighet, rätts- och geropsykiatri . Hela landet är vårt upptagningsområde. Boende LSS Östra Backa ligger 3 km från Landvetter och har 6 lägenheter.

Lön:Beskriv att lönen sker enligt överenskommelse och att övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Anställning
Anställningsform: Timvikarie
Lön: Enligt överenskommelse
Vi begär utdrag ur belastningsregistret för samtlig personal vid anställning.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett gott bemötande och en positiv människosyn. Du är tydlig, stabil och kan sätta gränser. Du kan arbeta både självständigt samt i grupp och är flexibel och initiativrik. Vi ser helst att du är utbildad skötare, undersköterska, behandlingsassistent eller så går du på utbildning just nu. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete och målgrupp. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.
Ansökan
Du är välkommen med din ansökan, CV och personligt brev snarast men senast 31 december men intervjuer och anställning sker löpande. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på mejl " eleni.vanek@humana.se" eller ringa gruppledare Louise W.  0701 647396

Ansök nu

Personlig assistent sökes till musikintresserad kille i Göteborg!

Personlig assistent
Läs mer Nov 17
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med vår härliga kund, en kille på 38 år i Göteborg. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Vår kund är en kille på 38 år boende i Västra Frölunda. Han tycker mycket om musik och att hitta på trevliga utflykter och gå på olika sportevenemang. Då mat och matlagning är något vår kund uppskattar är det önskvärt att du likaså är intresserad av att tillsammans med honom ordna med middagen ihop. Delar du även hans intresse för spel? Han gillar allt från FIFA, GTA, Wii till brädspel och frågesport, eller en tur på stan och besöka ett trevligt quizställe. Vår kund tar sig fram med hjälp av sin assistent i sin rullstol. Du kommer att få hjälpa till med allt som kan tänkas uppkomma i hans vardag som påklädning och personlig omvårdnad. I anslutning till kundens hem finns ett gemensamhetsutrymme med plats och tid för umgänge tillsammans med kundens vänner och deras assistenter.


Vem är du?
Du är är genuint intresserat att göra vardagen tillsammans med honom till den bästa. Vi letar efter en engagerad, initiativrik person som gärna hittar på aktiviteter och motiverar vår kund. Vidare bör följande egenskaper stämma in på dig som person: glädjespridare, ansvarstagande, lugn, tålmodig och har ett gott ordningssinne som ser vad som behöver göras. Har du tidigare erfarenhet av omvårdnad är detta ett plus. Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och personkemin mellan dig och vår kund är avgörande i denna rekrytering.

För denna tjänst krävs det att du har:
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- B-körkort
- Delar något eller några intressen med vår kund

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänsten är på ca på 75%. Du arbetar i huvudsak dygnspass med jour på natten.

Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal

Tillträde:Omgående start när vi hittat rätt personer för vår kund. Vi tillämpar anställningsformen SLUV (så länge assistansuppdraget varar)


Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sjuksköterska till Göteborgsområdet

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 25
Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som sjuksköterska hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med att arbeta efter vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. 

Vi söker Legitimerad sjuksköterska till Humana, Affärsområdet Individ och Familj, Västra Götaland. 

Vi kan erbjuda goda anställningsvillkor, friskvårdsbidrag och ett självständigt sjuksköterskearbete. 

I Västra Götaland har Humana flera boenden inom olika lagrum. Vi tar emot placeringar från hela landet till våra boenden. 
Tjänsten erbjuder stort utrymme för att självständigt planera och utforma sitt arbete, inom de ramar som lagstiftning och verksamhetens rutiner utgör. 

Om tjänsten? 
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom psykiatri. 
Men det är inget krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.  
Som Omvårdnadsansvarig sjuksköterska hos oss på Humana ansvarar du för våra LSS boenden och HVB-enheter med både pojkar och flickor. I din roll arbetar du i verksamheterna, samverkar med personal och verksamhetschefer. Du kommer att ansvara för Hälso- och sjukvårdsdokumentation och Hälso- och sjukvårdsavvikelser, läkemedelshantering, delegering av hälso-och sjukvårdsuppgifter samt att handleda personal i hälso- och sjukvårdsfrågor. Du ansvarar även för genomförande av läkarronder samt efterföljande arbete.  
Som sjuksköterska i Humana har du även möjlighet att arbeta i vår jourverksamhet. 
Inför anställning kommer vi att begära utdrag ur misstanke och belastningsregistret.  

Anställningsinformation: 
Du har rätt till friskvårdsbidrag i Humana  
Verksamhetsbil alternativt förmånsbil 
B-körkort 

Arbetstid: Tjänsten omfattar tjänstgöring måndag-fredag. Goda möjligheter finns att själv kunna styra sin arbetstid.  
Tjänstgöringsgrad:Efter överenskommelse. 
Lön:Lön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.?? 
Tillträde:Snarast 

Vem?är du?
Vi söker dig som är lösningsorienterad, flexibel, organiserad, ansvarsfull och med god kunskap om hälso- och sjukvårdsdokumentation.?Du har ett positivt synsätt och trivs med att arbeta i en snabbrörlig och dynamisk miljö. För att trivas och lyckas i rollen ser vi?att du har lätt för att skapa relationer, har god samarbetsförmåga och tror på teamarbetet. 

Vad händer nu?? 
Du är välkommen med din ansökan, CV och personligt brev snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdagen.  
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen med din ansökan till Regionchef Kristian Solli kristian.solli@humana.se 
Välkommen med din ansökan!  

Att jobba?på Humana? 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.??? 
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor.?Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet?och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som?medarbetare är en viktig del i?detta arbete.?Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Ansök nu

Personlig assistent till man i Göteborg!

Personlig assistent
Läs mer Nov 12
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi söker personliga assistenter till vår kund på Hisingen i Göteborg!


Om tjänsten

Vi på Humana söker nu en personlig assistent till vår kund i Göteborg. Kunden är en gravt rörelsehindrad kille i 40-års åldern som behöver en assistent som skall bistå honom med allt det som kan uppkomma i hans vardag. Vår kund är en social man som gillar att fika, baka, älskar musik, sjunga och spela spel. Han har dessutom mycket humor och känner varmt för fotboll och ishockey. Dessutom uppskattar vår kund promenader ute i naturen och uppskattar om du som söker har likvärdiga intressen. Du kommer arbeta ca 25% som motsvarar ungefär 10 timmar i veckan där det kan röra sig om både dag/kväll/natt på veckans alla dagar. Samt agera som vikarie om ordinarie personal är frånvarande.

Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden innefattar:
- Att vara med kund på daglig verksamhet där det förekommer aktiviteter såsom träning och matlagning
- Vara behjälplig vid aktiviteter utanför hemmet såsom promenader
- Stötta och träna kunden kring kommunikation
- Vara behjälplig med all personlig omvårdnad, hygien, påklädning, hushållssysslor och annat som kan tänkas uppkomma i vardagen.

Vem är du?
Vi söker dig som är lyhörd, uppmärksam, positiv, tålmodig och rökfri. Du kan sätta kunden i centrum och tycker att arbete med människor är stimulerande. Du som söker är lugn och trygg som person och har nära till skratt. Det är även viktigt at du behärskar det svenska språket.
Ha en motiverande och peppande inställning gentemot kund.
För denna tjänst krävs det att du har:
- goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift

Det är även meriterande om du har:
- erfarenhet av en liknande roll

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: 25%, ca10 timmar i veckan och har ett rullande 4 veckorsschema. Innefattar dag, kväll och natt på både vardagar och helger.

Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "Så länge uppdraget varar" samt timanställning.

Lön:Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde:Omgående. 


En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent till kvinna 60+ i Göteborg! 25%

Personlig assistent
Läs mer Nov 9
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. 
Om tjänsten: 
Vår kund är en 63-årig kvinna som bor tillsammans med sin man i Göteborg. Hon har huntingtons sjukdom som är en neurologisk sjukdom. Dina arbetsuppgifter är att hjälpa till med allting som dyker upp i hennes vardag. I arbetet som hennes personliga assistent kommer du bland annat hjälpa henne med de vanliga grundläggande behoven samt att följa med kunden vid olika aktiviteter. 
Vi söker:
En kvinna som är aktiv, empatisk, glad och positiv. Du är pigg och initiativrik samt har ett intresse för att arbeta med människor. Du som söker får gärna ha erfarenhet från yrket som personlig assistent och/eller ha tidigare erfarenhet av att ha arbetat med människor med särskilda behov. Du bör vara i stark och god fysik form då förflyttningar av kunden ingår i arbetet. Vidare är det önskvärt om du är flexibel och kan åka med kunden över helgen till familjens landställe som ligger ca 2 timmar ftån Göteborg-
Krav:
-Rökfri
- Att du inte har pälsdjur hemma
- Flytande svenska 
Vi erbjuder:  
Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre. 

Arbetstid/Varaktighet:Tjänstens omfattning är på 25% du arbetar efter ett 4-veckors schema. Vecka 1 fredag 17:00-22:00, vecka 2 fredag 17:00-22:00, vecka 3 måndag 17:00-10:00 (8 h väntetid) vecka 4 lördag och söndag 09:00-22:00

Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kolleektivavtal.

Tillträde:Enligt överenskommelse. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan! 

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent till 17 årig kille på Hisingen! 60%

Personlig assistent
Läs mer Nov 5
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med vår 17 åriga kund och göra hans vardag till den bästa. Han bor tillsammans med sin familj på Hisingen. Han har en CP-skada med muskelspänningar vilket medför att han inte kan sitta eller stå själv. Han har inget eget tal utan gör utrycker sig med ljud som berättar hur han mår. Det är därför av stor vikt att du som arbetar med honom är lyhörd inför hans behov. Han får ibland epileptiska kramper och matas med hjälp av sond. Du kommer att få hjälpa till med allt som kan tänkas uppkomma i hans vardag så som påklädning och personlig omvårdnad. Kunden behöver hjälp med flera förflyttningar varje dag så det är bra om du som hans assistent är i god fysisk form. Bostaden är handikappanpassad och det finns taklyft. Han tycker om att spela fotboll tillsammans med sina assistenter vilket är kul om även du gör det!

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:Tjänsten är på 60%. Du arbetar vardagseftermiddagar 16:00-22.00 och på helgen arbetar du 8:00-14:00 eller 14:00-22:00. Vid skollov finns möjlighet till längre arbetspass då kunden inte är i skolan. Anställningen löper så länge assistansuppdraget varar.

Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde:När vi har hittat rätt person till vår kund. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen så vänta inte med din ansökan.

Vem är du?
Egenskaper som vi värdesätter hos dig är tålamod och uthållighet, du är driven och tar tag i att aktivera vår kund. Vidare är du flexibel och plikttrogen. Du behöver vara i god och stark fysisk form då du kommer genomföra en del förflyttningar. Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer. Vi söker dig som är social och som är van vid att ta ett stort ansvar. Du får gärna ha erfarenenhet sedan tidigare av arbete som personlig assistent och av sondmatning.  Avgörande för denna tjänst är personkemin mellan dig, kunden och hans familj.

För denna tjänst krävs det att du har:
- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- Har en god fysisk form

Det är även meriterande om du har:
- Erfarenhet av en liknande roll
- Erfarenhet av sondmatning

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/Blanketten du ska välja heter Arbeta med barn med funktionsnedsättning (442.9).

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent till 8-årig kille i Majorna 50%

Personlig assistent
Läs mer Nov 4
Barnkär personlig assistent till charmig 8-årig kille i Göteborg!

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vill du bli min nya assistent?

Om tjänsten: Jag är 8 år och bor med min mamma, pappa och storebror i Göteborg. Min storebror är 11 år.

Jag är nästan alltid glad och jag älskar att leka och busa. Bad är det bästa jag vet! Både hemma och på badhuset och i havet, och jag vill så gärna ha en assistent som gillar bollar och bilar och att skratta precis som jag. Jag har en CP-skada och pratar inte som du, men jag är bra på att göra miner och blinka med ögonen så att du förstår mig ändå. När vi är hemma hos mig gillar jag att kolla på film, Jönssonligan är jättejätterolig och så gillar jag Pippi också. Jag behöver din hjälp med att ta på och av mig mina kläder, hjälpa mig att äta och ge mig min medicin och byta blöja när det behövs. Och mest behöver jag din hjälp med att hitta på roliga saker tillsammans! Jag har en rullstol men tycker det är väldigt roligt att gå ut och träna med min gåstol. 

Vi söker dig som:
Är man eller en kvinna med glimten i ögat som har barnasinnet kvar, samtidigt som du är en trygg och ansvarstagande person som är ett vuxet stöd för vår kund. Du är inkännande i din arbetsmiljö och har förståelse för att arbeta i en familj där även föräldrar och syskon närvarar.

Tänk på att handläggningstiden hos Polisen kan dröja upp till två veckor, så vänta inte med att beställa ditt registerutdrag!

Krav:

- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- Körkort då du kör familjens bil till skolan samt på aktiviteter på helgerna.

Det är mycket meriterande om du:

- Har erfarenhet från en liknande roll och har arbetat med barn
- Har tidigare erfarenhet av Cerebral Pares

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat med barn eller som personlig assistent.

Vi erbjuder:Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet:Tjänsten är på 50% Du arbetar vardagseftermiddagar/kvällar/nätter (med 5 timmars väntetid) samt varannan helg.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)

Ansök nu

Personlig assistent till kvinna i Angered

Personlig assistent
Läs mer Nov 1
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vår kund är en kvinna i 45-årsåldern med nedsatt syn och en medfödd CP-skada. Hon är rullstolsburen och som hennes personliga assistent fungerar du som ett stöd där funktionshindret sätter gränser. Vår kund tycker mycket om att umgås med vänner och bekanta, och hon reser mer än gärna för att hälsa på familj och släkt i Värmland.

Vår kund har hund & katt så det är viktigt att du inte är allergisk. Hon rider en dag i veckan så du får gärna med fördel delta i denna aktivitet.

Vi söker:
Du som söker får gärna vara mellan 20-45 år eller äldre och det är viktigt att du talar bra svenska. Du är flexibel och bra på att läsa av situationer samt är inkännande inför vår kunds behov och humör. Om du har erfarenhet från vårdyrket eller från att ha jobbat som personlig assistent tidigare är det meriterande. Störst vikt kommer däremot att läggas vi personlig lämplighet och att du och kunden fungerar bra tillsammans. 

Körkort: Ej krav, men meriterande.

Krav:
Bra svenska i tal och skrift.
Ej allergisk/rädd för hund, katt eller häst.

Arbetstid / Varaktighet:2 tjänster 65%. Alla veckans dagar. Arbetspassen är förlagda dag, kväll samt dygnspass.

Lön:
Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde:
1 januari 2022 eller enligt överenskommelse.

Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?  

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent till 18-årig kille i Angered!

Personlig assistent
Läs mer Okt 11
Om tjänsten:
Vår kund en livsglad 18-åring kille med glimten i ögat, han söker nu efter en flexibel personlig assistent. Detta innebär att du är hans förlängda armar och ben och ett stöd för honom i alla möjliga situationer som tex vid rehabiliteringsträning, i skolan, på fritiden på gymmet och framför TV:n hemma i soffan. Du kommer att hjälpa till med hygienen som tex vid dusch och toalettbesök.

Kunden bor i Angered under veckorna där han studerar. Varannan helg och på lov är han hemma hos familjen i Skärhamn på Tjörn.
Kunden har en svår CP skada och har stomi, har du erfarenhet av detta är det meriterande men inte ett krav. Då vår kund har svårt att kommunicera via tal är det viktigt att du är lyhörd och uppmärksam, dels för att förstå vad kunden vill och dels för att kunna kommunicera det vidare till människor han möter. Har du tidigare erfarenhet av den här typen av kommunikation är det bara positivt!
Vi vill att du ser långsiktigt på ditt arbete då det kräver en tids introduktion och god kännedom om kunden och arbetsrutinerna.

Kvalifikationer:

- Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
- Erfarenhet av att arbetat som personlig assistent eller motsvarande
- B-körkort (du kör kundens anpassade bil till och från aktiviteter)
- Rökfri
- Ej allergisk.
- Simkunnig, då du följer med vår kund till badhuset.
- Att du ser långsiktigt på ditt arbete.

Vi söker dig som:
Vår kund välkomnar både manliga och kvinnliga sökande. Du som söker bör vara ansvarsfull och ha god arbetsmoral, det är av stor vikt att du förstår vilket ansvar yrket innebär. I övrigt ser vi gärna att du är positiv, flexibel och lättsam. Erfarenhet av personlig assistans eller relevant utbildning är meriterande, men ej ett krav. Då arbetet innefattar lyft så krävs det att du har en relativt god fysisk styrka. 

Arbetstid/Varaktighet: Tjänst ca 90%. Arbetstiderna är förlagda på dygnets alla timmar och på schemat arbetar du varierat dag, kväll, natt, långpass dag-kväll eller dygn.

Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordisktomsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Läs mer om hur det är att jobbasom personlig assistenthos oss på Humana HÄR

Vadhänder nu?Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankIDoch godkänner att använda ditt BankIDi tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent till konst-intresserad kvinna i Göteborg! Timvikarier

Personlig assistent
Läs mer Okt 20
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Nu söker vi en lyhörd och omtänksam assistent till en av våra kunder i Göteborg!

Om tjänsten:

Vår kund har en neurologisk sjukdom som gör att hon är ofta sängbunden, och tillståndet kan variera sig både från dag till dag och från timme till timme. Det är viktigt att du som assistent kan anpassa dig och läsa av vår kund då hon är mycket intryckskänslig för ljud, ljus och människor som rör sig omkring henne. Jobbet innebär att hjälpa vår kund med dagliga behov som att laga mat, städa, tvätta och personlig hygien. Du får gärna dela fritidsintressen som konst, inredning, trädgård, matlagning, att sy, kika i antikaffärer och fika på stan nån gång.

Vi söker dig som:

Vi söker en trevlig och snäll kvinna i 20-55 årsåldern. Gärna med erfarenhet men det är inte ett krav. Du får gärna tycka om att laga mat då man i detta hushåll lagar all mat från grunden. Du behöver kunna ta egna initiativ då vår kund emellanåt är för sjuk för att orka kommunicera.

Vi erbjuder:Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet:Timvikarier vid behov sökes.
Arbetstiderna är 10:00-14:00 och 18:00-19:25 både vardag och helg. 
Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så vänta inte med din ansökan.

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent till man i Göteborg! Två tjänster 80% och 35%

Personlig assistent
Läs mer Sep 15
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vår kund är en man i 50-årsåldern som bor i Tuve. Goda förbindelser med buss finns. Han har en CP-skada och i ditt arbete hjälper du till med allt som kan tänkas uppkomma i hans vardag. Arbetet består bland annat av att hjälpa till med de vanliga grundläggande behoven som påklädning, toalettbesök, vissa förflyttningar, matlagning samt att följa med kunden vid olika aktiviteter, tex hundpromenader mm. Han använder sig av både permobil samt rullstol.

Vår kund gillar, när inte Corona råder, att åka på utflykter, som att gå på bio, åka och bada, shoppa på stan, titta på sport och filmer, samt att gå på krogen ibland.

Vi ser gärna att du som söker är en kvinna gärna mellan 25-30 år med god svenska och med båda fötterna på jorden och som tar sitt arbete på allvar och ser ditt jobb som långsiktigt. Om du även talar finska är det ett stort plus men inget krav. Vår kund talar både svenska och finska.

Som person är du glad, positiv, ordningsam, punktlig och aktiv. Humor är viktigt! Du som söker får gärna ha erfarenhet från yrket som personlig assistent, men det är dock inte ett krav då det viktigaste är att du och kunden har personkemi och fungerar väl ihop. God datavana är önskvärt.

Då det finns katt och hund i hemmet är det viktigt att du inte är päls-allergiker, samt att du tycker om djur. 

Arbetstid / Varaktighet: Tjänster 80% och 35%. På vardagar arbetar du 08:00-16:00 eller 16:00-22:00, och på helg ligger passen mellan 09:00-22:00.

Lön: Fast timlön enligt gällande kollektivavtal. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent till konst-intresserad kvinna i Göteborg! 34%

Personlig assistent
Läs mer Okt 8
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Nu söker vi en lyhörd och omtänksam assistent till en av våra kunder i Göteborg!

Om tjänsten:

Vår kund har en neurologisk sjukdom som gör att hon är ofta sängbunden, och tillståndet kan variera sig både från dag till dag och från timme till timme. Det är viktigt att du som assistent kan anpassa dig och läsa av vår kund då hon är mycket intryckskänslig för ljud, ljus och människor som rör sig omkring henne. Jobbet innebär att hjälpa vår kund med dagliga behov som att laga mat, städa, tvätta och personlig hygien. Du får gärna dela fritidsintressen som konst, inredning, trädgård, matlagning, att sy, kika i antikaffärer och fika på stan nån gång.

Vi söker dig som:

Vi söker en trevlig och snäll kvinna i 20-55 årsåldern. Gärna med erfarenhet men det är inte ett krav. Du får gärna tycka om att laga mat då man i detta hushåll lagar all mat från grunden. Du behöver kunna ta egna initiativ då vår kund emellanåt är för sjuk för att orka kommunicera.

Vi erbjuder:Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet:Tjänsten är på 34%. Passen ligger på delade turer, vilket innebär att du arbetar 2 pass per dagde dagar du jobbar. Arbetstiderna är 10:00-14:00 och 18:00-19:25 både vardag och helg. Du arbetar efter ett två-veckorsschema där du arbetar ena veckan måndag, lördag och söndag och andra veckan torsdag och fredag.
Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så vänta inte med din ansökan.

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent till aktiv tjej i Majorna! Deltid

Personlig assistent
Läs mer Nov 8
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana!

Vi söker just nu en ny assistent till en glad och social ung kvinna med en utvecklingsstörning som bor i Majorna. Hon behöver hjälp med det mesta som uppkommer i hennes vardag, exempelvis personlig omvårdnad, aktiviteter och med allmänna hushållsgöromål såsom matlagning och städning. Hennes intressen är av det stillsammare slaget, såsom gå på café, träffa vänner, baka, pyssla och att simma. Vi ser gärna kvinnliga sökande runt 30 år som delar kundens intresse. Vi söker dig som är lugn, stabil och ansvarsfull och har du erfarenhet av arbete som personlig assistent eller liknande är det mycket meriterande. 

Arbetstid / Varaktighet: Ett fast pass per vecka med goda chanser att arbeta extra vid behov. Det fasta passet liggeren vardag kväll + natt (6.5 tim väntetid på natten) och arbetar du extra kan arbetstiderna variera till även dag och helg.

Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.

Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu? 
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent i Torslanda

Personlig assistent
Läs mer Nov 1
Vill du jobba som personlig assistent i Torslanda och göra skillnad!

Vi söker dig som:
- har erfarenhet från vård och omsorg eller personlig assistent
- har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- är kvinna med båda fötterna på jorden
- är ansvarsfull och pålitlig
- Är rökfri under arbetstid

Det är viktigt att du som assistent har ett pedagogiskt förhållningssätt i tjänsten och det är därför mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av eller är intresserad av pedagogik/kommunikation men det är inget krav.

Arbetstid/Varaktighet: Tjänster på ca 40%, 80% och timvikarie.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde:Omgående, tillträde enligt överenskommelse. 

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent till 6-årig flicka i Mölnlycke! Dag/Kväll/Natt

Personlig assistent
Läs mer Okt 1
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.
Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent till en glad och busig 6-årig tjej i Mölnlycke!

Om tjänsten:
Vår kund är en liten tjej på snart 6 år med medicinska behov som bor tillsammans med sin mamma, pappa och 2 syskon i Mölnlycke. När hon är hemma tycker hon om att pyssla, pärla, leka med sitt dockhus, hoppa stundsmatta, leka jage och kurragömma och vara på lekplatsen. Hon pratar mycket men än så länge ganska otydligt och familjen jobbar med att förstärka kommunikationen med tecken och bildstöd. Hennes medicinska behov är bland annat CVK och sondmatning, och tillsynen av henne upptar den största delen av din arbetstid hos flickan.
Vi söker dig som: Vi tror att du som söker är en lättsam, glad och driven tjej/kvinna mellan 20-30 år. Det kommer vara mycket meriterande om du tidigare har arbetat med yngre barn och/ eller inom assistans eller vård, men störst vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Du bör vara öppen och vilja lära dig, tycka det är roligt med alternativ kommunikation, samt vara inkännande då det ju finns två andra barn hemma så det kan vara mycket lek och ljud runt omkring. Du har lätt att anpassa dig efter familjens privatliv och förstår att du ibland kan behöva hålla dig lite i bakgrunden.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Du som söker skall vara rökfri. OBS kanin finns i hemmet så du bör inte vara allergisk mot pälsdjur eller hö.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde:Omgående

Arbetstid/Varaktighet: Det finns två tjänster: En som avser dag och kvällspass och en tjänst som främst avser natt med vissa eftermiddagar. Se tider nedan:

Dag och kvällstjänst 70%:
Vecka 1: måndag, tisdag, onsdag 7:45-15:45 samt lördag och söndag 9:45-21:00
Vecka 2: tisdag 15:45-21 samt torsdag och fredag 7:45-15:45
Vecka 3 måndag och tisdag 15:45-21 samt torsdag och fredag 7:45-15:45
Vecka 4: måndag, tisdag, onsdag 7:45-15:45 samt torsdag och fredag 15:45-21:00

Under dagen kommer man att vara med kunden i skolan!

Nattjänst 50-60%: 23:00-08:00 (aktiv natt) och vissa eftermiddagar 15:45-21:00

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu? Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Ansök nu

Personlig assistent till 25-årig man i Eriksberg! Ca 50%

Personlig assistent
Läs mer Nov 1
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett spännande och utvecklande jobb? Välkommen till Humana!

Vi söker nu dig som är man och vill arbeta som timvikarierande personlig assistent till en 25-årig man som bor i centrala Göteborg (Eriksberg). Han går på daglig verksamhet på vardagar 9.30-15.30.
Han har autism och en kognitiv utvecklingsstörning samt epilepsi (EP), där EP kan förekomma i vaket tillstånd eller i medvetslöshet. Dock har få/ färre EP-episoder ingått i denna period eller det senaste året - men hänsyn till brukarens hälsobild i helhet krävs. Vid bredvidgång kan du som personlig assistent lära dig om professionellt tillvägagångssätt och bemötande i olika situationer på arbetsplatsen. Då brukaren kan bli orolig och få ångest så är det viktigt med lågaffektivt bemötande, Du som söker är lugn, stabil, har god fysik och har ett gott tålamod samt förmåga att samverka och fungera i grupp med kollegor. Du har en glad och positiv personlighet som smittar av sig på din omgivning. 

Mycket meriterande med kunskap och arbetserfarenhet inom autism samt AKK (Alternativ Kompletterande Kommunikation) samt öppenhet för att lära sig brukarens val av kommunikationsmedel och följa brukarens behov och acceptera att dessa kan skifta från dag till dag.

Arbetsuppgifterna består av att hjälpa till i vardagen. Det innebär att du hjälper till med allt från stöd i morgonrutiner, hygien och matlagning till att följa med på kundens utflykter, resor och aktiviteter. Brukaren har flera intressen och tycker mycket om bilar och bilturer, flygplan, resväskor och packning, målning, simning, musik och ibland dans, eller ta det lugnt i soffan och titta på Youtube-videos på iPad. 

Vi ser gärna att du som personlig assistent har utbildning inom social- eller specialpedagogik, delar liknande intressen, är en entusiastisk och aktiv samt trygg, flexibel och tålmodig person som kan hjälpa brukaren att klara av sina dagliga rutiner (självständigt om möjligt) samt öka motivationen hos brukaren gällande nya aktiviteter för att bryta en längre periods passiva mönster. Sistnämnda punkter innebär en professionell inställning till jobbet, tydlighet i arbetet men framförallt lågaffektivt bemötande och respekt gentemot brukaren. Ytterligare meriterande faktorer är IT-intresse samt kunskap om digitala verktyg för att stötta brukaren till att utforska digitala kommunikationsmedel.

Körkort: B-körkort ett krav. 

Arbetstid/ Varaktighet: Tjänstgöringsgraden är cirka 50% med varierande arbetstider.
Vardagpassen varierar mellan 06:00-09:30,15:30-21:00, 16:00-20:00 (dubbelassistans) och 21:00-00:00.
Helgpassen varierar mellan 06:00-08:00, 08:00-15:00,15:00-21:00, 16:00-20:00 (dubbelassistans) och 21:00-00:00
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. 

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 
Vad händer nu?  Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent till kvinna i Västra Frölunda! 30% natt

Personlig assistent
Läs mer Nov 9
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Humana söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Västra Frölunda (Näset) i Göteborg.

Om tjänsten:
Vår kund är en kvinna 65 + med sjukdommen MS. Hon behöver assistans då hon är rörelsehindrad. Hon behöver hjälp med allt som kan tänkas uppkomma i hennes vardag. Personlig omvårdnad, laga mat, städa, ta hand om trädgården till att bara sitta och ta en fika medans ni talar om livets alla gåtor.

Vi söker dig som:
Söker dig kvinna som är positiv, noggrann, lyhörd och har nära till skratt. Det är bra om du har körkort och tillgång till bil, men det är inget krav. I kundens grupp av assistenter arbetar kvinnor i olika åldrar och med helt olika intressen och livserfarenheter.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Krav: Vi ser att du som söker behärskar svenska mycket väl i tal och skrift för att du ska kunna kommunicera med vår kund.

Arbetstid/Varaktighet: Nattjänst på helgen ca 30% samt extra vid behov. (4 timmars väntetid på natten) 

Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde:Tjänstens start är omgående så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansökan:På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent till 27-årig kille i Agnesberg! (Dygnspass)

Personlig assistent
Läs mer Nov 5
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi söker en timvikarie med chans till fasta pass till vår kund i Agnesberg. Vår kund är en kille på 27 år som är rullstolsburen efter en olycka. Som personlig assistent för kunden kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser då han enbart har en fysisk funktionsnedsättning.

Dina arbetsuppgifter är att hjälpa till med allt som dyker upp i vardagen. Arbetet består av att hjälpa till med de vanliga grundläggande behoven samt att följa med kunden vid olika aktiviteter. Det är ett stort plus om du som assistent är intresserad av träning och rehabilitering.

Du som söker är en person som är peppande och motiverande och har förmågan att drivas av uppsatta mål. Egenskaper som önskas är att du som söker är positiv, lyhörd och flexibel och drivs av att arbeta tillsammans med andra människor. Vår kund ser gärna att ni har liknande intressen för att ni ska trivas så bra som möjligt tillsammans. Är du i ungefär samma ålder som kunden själv är det ett stort plus. Han är bland annat intresserad av träning, musik, film och dataspel och hoppas att du som söker delar hans intressen. Du som söker får gärna ha erfarenhet från yrket som personlig assistent. Det är dock inte ett krav då det viktigaste är att du och kunden har personkemi och fungerar väl ihop!

Arbetstid/Varaktighet:Vi söker timvikarier med chans att få fasta dygnspass med väntetid på natten. 

Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde:Enligt överenskommelse. 

Att jobba på Humana:
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu? 
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent till härlig tjej i Torslanda!

Personlig assistent
Läs mer Okt 20
Jag är en 26-årig glad tjej som bor med min familj i Torslanda och söker nu efter en ny assistent till mitt härliga team!
Jag älskar att hitta på saker och något som jag tycker är extra roligt är att rida och bada. Jag besöker gärna Universeum, Eldorado och på sommaren gillar jag att åka till skärgården, gå på Lotta på Liseberg eller att åka till Slottsskogen. De dagar då du arbetar med mig så brukar vi tillsammans göra en aktivitet varje dag och därför tycker jag det är bra att du liksom jag tycker om att hitta på saker. Du får gärna vara uppfinningsrik och ta egna initiativ till att få med mig på saker. Jag har Angelmans syndrom vilket bl.a. innebär att jag inte har något verbalt tal, epilepsi, och balanssvårigheter. Arbetet innebär att finnas till hjälp i min vardag med måltider, personlig hygien, omvårdnad, kommunikation och vissa hushållssysslor. Självklart också vid dagliga aktiviteter och utflykter. För att arbeta hos mig behöver du vara vardagsstark och har ett pedagogiskt tankesätt.

Familjen har även ett hus i Spanien som de besöker några gånger per år. Vi ser gärna att du som assistent tycker om att resa och kan följa med på dessa resor.

Vi söker dig som:
- har erfarenhet från en liknande roll
- har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- är kvinna med båda fötterna på jorden
- är ansvarsfull och pålitlig
- Är rökfri under arbetstid

Det är viktigt att du som assistent har ett pedagogiskt förhållningssätt i tjänsten och det är därför mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av eller är intresserad av pedagogik/kommunikation men det är inget krav.

Arbetstid/Varaktighet:Tjänst ca 80%, för rätt person finns möjlighet att önska fler eller färre timmar. Arbetstiderna ligger både dag och kväll på både vardag och helg och det är viktigt att du kan arbeta samtliga tider för att vara aktuell för jobbet.
På vardagarna varierar passen mellan kl.06:15-15:00 och 15:00-22:00. På helgerna ligger passen alltid 08:15-21:30.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde:Omgående inskolning, tillträde enligt överenskommelse. 

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Hälsomedveten personlig assistent sökes till 38 årig kille i Göteborg!

Personlig assistent
Läs mer Okt 15
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med vår härliga kund, en kille på 38 år i Göteborg. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Vår kund är en kille på 38 år boende i Västra Frölunda. Han tycker mycket om musik och att hitta på trevliga utflykter och gå på olika sportevenemang. Då mat och matlagning är något vår kund uppskattar är det önskvärt att du likaså är intresserad av att tillsammans med honom ordna med middagen ihop. Delar du även hans intresse för spel? Han gillar allt från FIFA, GTA, Wii till brädspel och frågesport, eller en tur på stan och besöka ett trevligt quizställe. Vår kund tar sig fram med hjälp av sin assistent i sin rullstol. Du kommer att få hjälpa till med allt som kan tänkas uppkomma i hans vardag som påklädning och personlig omvårdnad. I anslutning till kundens hem finns ett gemensamhetsutrymme med plats och tid för umgänge tillsammans med kundens vänner och deras assistenter.


Vem är du?
Vi letar efter dig som är hälsomedveten och tycker om motion och matlagning. Du är är genuint intresserat att göra vardagen tillsammans med honom till den bästa. Vi letar efter en engagerad, initiativrik person som gärna hittar på aktiviteter och motiverar vår kund. Vidare bör följande egenskaper stämma in på dig som person: glädjespridare, ansvarstagande, lugn, tålmodig och har ett gott ordningssinne som ser vad som behöver göras. Har du tidigare erfarenhet av omvårdnad är detta ett plus. Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och personkemin mellan dig och vår kund är avgörande i denna rekrytering.

För denna tjänst krävs det att du har:
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- B-körkort
- Delar något eller några intressen med vår kund

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Två tjänster. En tjänst på 75% och en mindre på 25%. Du arbetar i huvudsak dygnspass med jour på natten.

Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal

Tillträde:Omgående start när vi hittat rätt personer för vår kund. Vi tillämpar anställningsformen SLUV (så länge assistansuppdraget varar)


Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent till kvinna i Västra Frölunda! 91% + 30%

Personlig assistent
Läs mer Okt 8
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Humana söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Västra Frölunda (Näset) i Göteborg.

Om tjänsten:
Vår kund är en kvinna 65 + med sjukdommen MS. Hon behöver assistans då hon är rörelsehindrad. Hon behöver hjälp med allt som kan tänkas uppkomma i hennes vardag. Personlig omvårdnad, laga mat, städa, ta hand om trädgården till att bara sitta och ta en fika medans ni talar om livets alla gåtor.

Vi söker dig som:
Söker dig kvinna som är positiv, noggrann, lyhörd och har nära till skratt. Det är bra om du har körkort och tillgång till bil, men det är inget krav. I kundens grupp av assistenter arbetar kvinnor i olika åldrar och med helt olika intressen och livserfarenheter.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Krav: Vi ser att du som söker behärskar svenska mycket väl i tal och skrift för att du ska kunna kommunicera med vår kund.

Arbetstid/Varaktighet: Nattjänst på helgen ca 30% samt extra vid behov. En 91% tjänst där arbetspassen är förlagda 16:30-8:00 med 4 timmars väntetid på natten. Schemat ser likadant ut vardag och helg. 

Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde:Tjänstens start är omgående så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansökan:På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent till kvinna 60+ i Göteborg! 25%

Personlig assistent
Läs mer Okt 8
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. 
Om tjänsten: 
Vår kund är en 63-årig kvinna som bor tillsammans med sin man i Göteborg. Hon har huntingtons sjukdom som är en neurologisk sjukdom. Dina arbetsuppgifter är att hjälpa till med allting som dyker upp i hennes vardag. I arbetet som hennes personliga assistent kommer du bland annat hjälpa henne med de vanliga grundläggande behoven samt att följa med kunden vid olika aktiviteter. 
Vi söker:
En kvinna som är aktiv, empatisk, glad och positiv. Du är pigg och initiativrik samt har ett intresse för att arbeta med människor. Du som söker får gärna ha erfarenhet från yrket som personlig assistent och/eller ha tidigare erfarenhet av att ha arbetat med människor med särskilda behov. Du bör vara i stark och god fysik form då förflyttningar av kunden ingår i arbetet. Vidare är det önskvärt om du är flexibel och kan åka med kunden över helgen till familjens landställe som ligger ca 2 timmar ftån Göteborg-
Krav:
-Rökfri
- Att du inte har pälsdjur hemma
- Flytande svenska 
Vi erbjuder:  
Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre. 

Arbetstid/Varaktighet:Tjänstens omfattning är på 25% du arbetar efter ett 4-veckors schema. Vecka 1 fredag 17:00-22:00, vecka 2 fredag 17:00-22:00, vecka 3 måndag 17:00-10:00 (8 h väntetid) vecka 4 lördag och söndag 09:00-22:00

Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kolleektivavtal.

Tillträde:Enligt överenskommelse. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan! 

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent sökes till kvinna i Halmstad. 40%

Personlig assistent
Läs mer Okt 21
Vi söker en ny personlig assistent till vår kund i Halmstad!

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en kvinna i 70-års åldern boendes i Halmstad. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Kund söker en kvinna som är trygg, lugn och lojal. Som personlig assistent hos kunden arbetar du på ett fast schema, cirka 7 pass i månaden. Kund har haft assistans länge och sitter i rullstol. Hon för sin egen talan och är delaktig i vardagen. Viktigt att du är lyhörd och sätter kunden i första rummet, du ska ha ett intresse för kunden och det hon önskar göra. Du hjälper kunden med vardagsbestyr såsom matlagning, hushållssysslor och hygienmoment.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Arbetstiderna är förlagda vardagar 10:30-21:30. Tjänstgöringsgraden ligger på cirka 40%.  
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde:Anställningen löper så länge assistansuppdraget varar med tillträde från och med 1 november.

Vem är du?
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer. Vi söker dig som är lugn, omhändertagande och som är van vid att ta ett stort ansvar.

Krav:
- goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- icke rökare

Meriterande:
- tidigare vårderfarenhet

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent till 17 årig kille på Hisingen! 60%

Personlig assistent
Läs mer Okt 4
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med vår 17 åriga kund och göra hans vardag till den bästa. Han bor tillsammans med sin familj på Hisingen. Han har en CP-skada med muskelspänningar vilket medför att han inte kan sitta eller stå själv. Han har inget eget tal utan gör utrycker sig med ljud som berättar hur han mår. Det är därför av stor vikt att du som arbetar med honom är lyhörd inför hans behov. Han får ibland epileptiska kramper och matas med hjälp av sond. Du kommer att få hjälpa till med allt som kan tänkas uppkomma i hans vardag så som påklädning och personlig omvårdnad. Kunden behöver hjälp med flera förflyttningar varje dag så det är bra om du som hans assistent är i god fysisk form. Bostaden är handikappanpassad och det finns taklyft. Han tycker om att spela fotboll tillsammans med sina assistenter vilket är kul om även du gör det!

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:Tjänsten är på 60%. Du arbetar vardagseftermiddagar 16:00-22.00 och på helgen arbetar du 8:00-14:00 eller 14:00-22:00. Vid skollov finns möjlighet till längre arbetspass då kunden inte är i skolan. Anställningen löper så länge assistansuppdraget varar.

Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde:När vi har hittat rätt person till vår kund. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen så vänta inte med din ansökan.

Vem är du?
Egenskaper som vi värdesätter hos dig är tålamod och uthållighet, du är driven och tar tag i att aktivera vår kund. Vidare är du flexibel och plikttrogen. Du behöver vara i god och stark fysisk form då du kommer genomföra en del förflyttningar. Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer. Vi söker dig som är social och som är van vid att ta ett stort ansvar. Du får gärna ha erfarenenhet sedan tidigare av arbete som personlig assistent och av sondmatning.  Avgörande för denna tjänst är personkemin mellan dig, kunden och hans familj.

För denna tjänst krävs det att du har:
- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- Har en god fysisk form

Det är även meriterande om du har:
- Erfarenhet av en liknande roll
- Erfarenhet av sondmatning

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/Blanketten du ska välja heter Arbeta med barn med funktionsnedsättning (442.9).

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent till man i Västra Frölunda - 1 tjänst 26%

Personlig assistent
Läs mer Okt 6
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.
Vi söker två personliga assistenter till vår kund i Västra Frölunda till två olika tjänster.
Vår kund är en 40-årig levnadsglad kille som är mycket social och glad. Hans stora intressen är dator, spel och fotboll, och vi ser gärna att du delar hans intressen. Han har en CP-skada och har svårt med talet och kommunicerar genom bliss, därför är det viktigt att du har ett tydligt svenskt språk i skrift och tal. Du kommer att vara kundens förlängda armar och ben, hjälpa till med hygien, matlagning, städning.

Vi söker dig som gillar att arbeta med människor, som är professionell, engagerad och har respekt. Det som krävs är ”fingertoppskänsla”. Det innebär att kunna avgöra när du är behövd och när du bara ska finnas i bakgrunden och lämna utrymme för vår kunds privatliv.

Vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen!

Arbetstid/Varaktighet:

Du arbetar fasta onsdagar 16:00-07:30 (5 tim väntetid på natten) samt extra vid behov. Perfekt för dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och som vill jobba lite extra! 
Tjänstgöringsgrad: 26% + väntetid. 

Start:Start omgående. 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu? Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent till aktiv tjej i Majorna! Deltid

Personlig assistent
Läs mer Aug 16
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana!

Vi söker just nu en ny assistent till en glad och social ung kvinna med en utvecklingsstörning som bor i Majorna. Hon behöver hjälp med det mesta som uppkommer i hennes vardag, exempelvis personlig omvårdnad, aktiviteter och med allmänna hushållsgöromål såsom matlagning och städning. Hennes intressen är av det stillsammare slaget, såsom gå på café, träffa vänner, baka, pyssla och att simma. Vi ser gärna kvinnliga sökande runt 30 år som delar kundens intresse. Vi söker dig som är lugn, stabil och ansvarsfull och har du erfarenhet av arbete som personlig assistent eller liknande är det mycket meriterande. 

Arbetstid / Varaktighet: Ett fast pass per vecka med goda chanser att arbeta extra vid behov. Det fasta passet liggeren vardag kväll + natt (6.5 tim väntetid på natten) och arbetar du extra kan arbetstiderna variera till även dag och helg.

Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.

Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu? 
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent till 27-årig kille i Agnesberg! (Dygnspass)

Personlig assistent
Läs mer Sep 1
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi söker en timvikarie med chans till fasta pass till vår kund i Agnesberg. Vår kund är en kille på 27 år som är rullstolsburen efter en olycka. Som personlig assistent för kunden kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser då han enbart har en fysisk funktionsnedsättning.

Dina arbetsuppgifter är att hjälpa till med allt som dyker upp i vardagen. Arbetet består av att hjälpa till med de vanliga grundläggande behoven samt att följa med kunden vid olika aktiviteter. Det är ett stort plus om du som assistent är intresserad av träning och rehabilitering.

Du som söker är en person som är peppande och motiverande och har förmågan att drivas av uppsatta mål. Egenskaper som önskas är att du som söker är positiv, lyhörd och flexibel och drivs av att arbeta tillsammans med andra människor. Vår kund ser gärna att ni har liknande intressen för att ni ska trivas så bra som möjligt tillsammans. Är du i ungefär samma ålder som kunden själv är det ett stort plus. Han är bland annat intresserad av träning, musik, film och dataspel och hoppas att du som söker delar hans intressen. Du som söker får gärna ha erfarenhet från yrket som personlig assistent. Det är dock inte ett krav då det viktigaste är att du och kunden har personkemi och fungerar väl ihop!

Arbetstid/Varaktighet:Vi söker timvikarier med chans att få fasta dygnspass med väntetid på natten. 

Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde:Enligt överenskommelse. 

Att jobba på Humana:
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu? 
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent till glad 26-årig tjej i Torslanda! 80%

Personlig assistent
Läs mer Jul 29
Jag är en 26-årig glad tjej som bor med min familj i Torslanda strax utanför Göteborg och söker nu en ny assistent till mitt härliga team!
Jag älskar att hitta på saker och något som jag tycker är extra roligt är att rida och bada. När inte Corona råder så besöker jag gärna Universeum, Eldorado och på sommaren gillar jag att åka till skärgården, gå på Lotta på Liseberg eller att åka till Slottsskogen. De dagar då du arbetar med mig så brukar vi tillsammans göra en aktivitet varje dag och därför tycker jag det är bra att du liksom jag tycker om att hitta på saker. Du får gärna vara uppfinningsrik och ta egna initiativ till att få med mig på saker.
Jag har Angelman`s syndrom vilket bl.a innebär att jag har en utvecklingstörning, epilepsi, inget verbalt tal och balanssvårigheter. Arbetet innebär att finnas till hjälp i min vardag med måltider, personlig hygien, omvårdnad kommunikation och vissa hushållssysslor. Självklart också vid dagliga aktiviteter och utflykter. För att arbeta hos mig behöver du vara vardagsstark och har ett pedagogiskt tankesätt.

Familjen har även ett hus i Spanien som de besöker några gånger per år. Vi ser gärna att du som assistent tycker om att resa och kan följa med på dessa resor.

Vi söker dig som:
- har erfarenhet från en liknande roll
- har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- är kvinna med båda fötterna på jorden
- är ansvarsfull och pålitlig
- Är rökfri under arbetstid

Det är viktigt att du som assistent har ett pedagogiskt förhållningssätt i tjänsten och det är därför mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av eller är intresserad av pedagogik/kommunikation men det är inget krav.

Arbetstid/Varaktighet:Tjänst ca 80%, för rätt person finns möjlighet att önska fler eller färre timmar. Arbetstiderna ligger både dag och kväll på både vardag och helg och det är viktigt att du kan arbeta samtliga tider för att vara aktuell för jobbet.
På vardagarna varierar passen mellan kl.06:15-15:00 och 15:00-22:00. På helgerna ligger passen alltid 08:15-21:30.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde:Omgående inskolning, tillträde enligt överenskommelse. 

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent till man i Västra Frölunda - 2 tjänster

Personlig assistent
Läs mer Aug 16
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.
Vi söker två personliga assistenter till vår kund i Västra Frölunda till två olika tjänster.
Vår kund är en 40-årig levnadsglad kille som är mycket social och glad. Hans stora intressen är dator, spel och fotboll, och vi ser gärna att du delar hans intressen. Han har en CP-skada och har svårt med talet och kommunicerar genom bliss, därför är det viktigt att du har ett tydligt svenskt språk i skrift och tal. Du kommer att vara kundens förlängda armar och ben, hjälpa till med hygien, matlagning, städning.

Vi söker dig som gillar att arbeta med människor, som är professionell, engagerad och har respekt. Det som krävs är ”fingertoppskänsla”. Det innebär att kunna avgöra när du är behövd och när du bara ska finnas i bakgrunden och lämna utrymme för vår kunds privatliv.

Vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen!

Arbetstid/Varaktighet:

Tjänst 1:Du arbetar fasta onsdagar 16:00-07:30 (5 tim väntetid på natten) samt extra vid behov. Perfekt för dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och som vill jobba lite extra! 

Tjänst 2:Vikariat 90% med start vecka 40 till och med vecka 52 (3 månader okt-dec) Passen ligger på ett rullande 3-veckorsschema där du arbetar ett vardagspass 16:00-07:30 (5 tim väntetid på natten) ett dygnspass lör-sön 16:00-16:00 (5 tim väntetid på natten) och resterande pass ligger fördelade på dagtid 07:30-16:00.

Start:Tjänsten startar i oktober med inskolning strax innan

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu? Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent till konst-intresserad kvinna i Göteborg! 34%

Personlig assistent
Läs mer Sep 13
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Nu söker vi en lyhörd och omtänksam assistent till en av våra kunder i Göteborg!

Om tjänsten:

Vår kund har en neurologisk sjukdom som gör att hon är ofta sängbunden, och tillståndet kan variera sig både från dag till dag och från timme till timme. Det är viktigt att du som assistent kan anpassa dig och läsa av vår kund då hon är mycket intryckskänslig för ljud, ljus och människor som rör sig omkring henne. Jobbet innebär att hjälpa vår kund med dagliga behov som att laga mat, städa, tvätta och personlig hygien. Du får gärna dela fritidsintressen som konst, inredning, trädgård, matlagning, att sy, kika i antikaffärer och fika på stan nån gång.

Vi söker dig som:

Vi söker en trevlig och snäll kvinna i 20-55 årsåldern. Gärna med erfarenhet men det är inte ett krav. Du får gärna tycka om att laga mat då man i detta hushåll lagar all mat från grunden. Du behöver kunna ta egna initiativ då vår kund emellanåt är för sjuk för att orka kommunicera.

Vi erbjuder:Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet:Tjänsten är på 34%. Passen ligger på delade turer, vilket innebär att du arbetar 2 pass per dagde dagar du jobbar. Arbetstiderna är 10:00-14:00 och 18:00-19:25 både vardag och helg. Du arbetar efter ett två-veckorsschema där du arbetar ena veckan måndag, lördag och söndag och andra veckan torsdag och fredag.
Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Start 16:e oktober. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så vänta inte med din ansökan.

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent i Torslanda

Personlig assistent
Läs mer Sep 13
Vill du jobba som personlig assistent i Torslanda och göra skillnad!

Vi söker dig som:
- har erfarenhet från vård och omsorg eller personlig assistent
- har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- är kvinna med båda fötterna på jorden
- är ansvarsfull och pålitlig
- Är rökfri under arbetstid

Det är viktigt att du som assistent har ett pedagogiskt förhållningssätt i tjänsten och det är därför mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av eller är intresserad av pedagogik/kommunikation men det är inget krav.

Arbetstid/Varaktighet: Tjänster på ca 40%, 80% och timvikarie.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde:Omgående, tillträde enligt överenskommelse. 

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent till 8-årig kille i Majorna 50%

Personlig assistent
Läs mer Sep 10
Barnkär personlig assistent till charmig 8-årig kille i Göteborg!

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vill du bli min nya assistent?

Om tjänsten: Jag är 8 år och bor med min mamma, pappa och storebror i Göteborg. Min storebror är 11 år.

Jag är nästan alltid glad och jag älskar att leka och busa. Bad är det bästa jag vet! Både hemma och på badhuset och i havet, och jag vill så gärna ha en assistent som gillar bollar och bilar och att skratta precis som jag. Jag har en CP-skada och pratar inte som du, men jag är bra på att göra miner och blinka med ögonen så att du förstår mig ändå. När vi är hemma hos mig gillar jag att kolla på film, Jönssonligan är jättejätterolig och så gillar jag Pippi också. Jag behöver din hjälp med att ta på och av mig mina kläder, hjälpa mig att äta och ge mig min medicin och byta blöja när det behövs. Och mest behöver jag din hjälp med att hitta på roliga saker tillsammans! Jag har en rullstol men tycker det är väldigt roligt att gå ut och träna med min gåstol. 

Vi söker dig som:
Är man eller en kvinna med glimten i ögat som har barnasinnet kvar, samtidigt som du är en trygg och ansvarstagande person som är ett vuxet stöd för vår kund. Du är inkännande i din arbetsmiljö och har förståelse för att arbeta i en familj där även föräldrar och syskon närvarar.

Tänk på att handläggningstiden hos Polisen kan dröja upp till två veckor, så vänta inte med att beställa ditt registerutdrag!

Krav:

- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- Körkort då du kör familjens bil till skolan samt på aktiviteter på helgerna.

Det är mycket meriterande om du:

- Har erfarenhet från en liknande roll och har arbetat med barn
- Har tidigare erfarenhet av Cerebral Pares

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat med barn eller som personlig assistent.

Vi erbjuder:Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet:Tjänsten är på 50% Du arbetar vardagseftermiddagar/kvällar/nätter (med 5 timmars väntetid) samt varannan helg.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)

Ansök nu

Personlig assistent till man 70+ i centrala Göteborg!

Personlig assistent
Läs mer Sep 10
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vår kund är en glad och trevlig man 70 + som har haft en stroke. Han bor i centrala Göteborg tillsammans med sin fru. Du som assistent kommer att vara hans förlängda armar och ben i allt som kan tänkas uppkomma i hans vardag, såsom personlig omvårdnad, förflyttningar, matlagning samt hushållsarbete.

Vi söker dig som: Vår kund ser gärna kvinnliga sökanden med ett gott humör och en ordentlig dos av sunt förnuft. Du har tidigare arbetat inom vård och omsorg och känner dig trygg i den rollen.
Den största vikt kommer att läggas på personkemin mellan dig och kunden.

Det är meriterande om du har körkort.

Krav:
Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift.

Vi erbjuder:Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Heltid måndag-fredag 9:00-17:00.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde:Omgående eller enligt överenskommelse

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent till musikintresserad 38 årig kille i Göteborg!

Personlig assistent
Läs mer Sep 7
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med vår härliga kund, en kille på 38 år i Göteborg. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Vår kund är en kille på 38 år boende i centrala Göteborg. Han tycker mycket om musik och att hitta på trevliga utflykter och gå på olika sportevenemang. Då mat och matlagning är något vår kund uppskattar är det önskvärt att du likaså är intresserad av att tillsammans med honom ordna med middagen ihop. Delar du även hans intresse för spel? Han gillar allt från FIFA, GTA, Wii till brädspel och frågesport, eller en tur på stan och besöka ett trevligt quizställe. Vår kund tar sig fram med hjälp av sin assistent i sin rullstol. Du kommer att få hjälpa till med allt som kan tänkas uppkomma i hans vardag som påklädning och personlig omvårdnad. I anslutning till kundens hem finns ett gemensamhetsutrymme med plats och tid för umgänge tillsammans med kundens vänner och deras assistenter.


Vem är du?
Vi letar efter dig kvinna som är genuint intresserat att göra vardagen tillsammans med honom till den bästa. Vi letar efter en engagerad, initiativrik person som gärna hittar på aktiviteter och motiverar vår kund. Vidare bör följande egenskaper stämma in på dig som person: ansvarstagande, lugn, tålmodig och har ett gott ordningssinne som ser vad som behöver göras. Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och personkemin mellan dig och vår kund är avgörande i denna rekrytering.

För denna tjänst krävs det att du har:
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- B-körkort
- Delar något eller några intressen med vår kund

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: 1 tjänst på ca 65%. Du arbetar i huvudsak dygnspass med jour på natten.

Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal

Tillträde:Omgående start när vi hittat rätt personer för vår kund. Vi tillämpar anställningsformen SLUV (så länge assistansuppdraget varar)


Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent till kvinna i Västra Frölunda (Näset)

Personlig assistent
Läs mer Sep 7
Personlig assistent till kvinna i 70-årsåldern i Västra Frölunda (Näset)

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Humana söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Västra Frölunda (Näset) i Göteborg.

Om tjänsten:
Vår kund är en kvinna i 70 års åldern med MS. Hon behöver assistans då hon är rörelsehindrad. Hon behöver hjälp med allt som kan tänkas uppkomma i hennes vardag. Personlig omvårdnad, laga mat, städa, ta hand om trädgården till att bara sitta och ta en fika medans ni talar om livets alla gåtor.

Vi söker dig som:
Söker dig kvinna som är positiv, noggrann, lyhörd och har nära till skratt. Det är bra om du har körkort och tillgång till bil, men det är inget krav. I kundens grupp av assistenter arbetar kvinnor i olika åldrar och med helt olika intressen och livserfarenheter.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Krav: Vi ser att du som söker behärskar svenska mycket väl i tal och skrift för att du ska kunna kommunicera med vår kund.

Arbetstid/Varaktighet: Nattjänst på ca 30% samt extra vid behov.  Arbetspassen är förlagda 16:30-8:00 med 4 timmars väntetid på natten. Schemat ser likadant ut vardag och helg. 

Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde:Tjänstens start är 

Ansökan:På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Turkisktalande personlig assistent till kvinna på Hisingen!

Personlig assistent
Läs mer Sep 2
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vår kund är en kvinna i 55-års åldern boende på Hisingen i Göteborg. Hon har en utvecklingsstörning och cerebral pares. Hon tar sig fram med hjälp av sin rollator och behöver din hjälp och stöttning i sin vardag.

Vi söker dig kvinna som talar flytande turkiska med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe som har ett genuint intresse av att arbeta med människor, är lyhörd och flexibel samt ser det positiva i saker och ting. Erfarenhet av att ha arbetat som personlig assistent är meriterande men ej ett krav.

Arbetstid / Varaktighet: Tjänsten är på 100%. Du arbetar nätter från kl 17:00-07:00 med 7 timmars väntetid.

Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Vi erbjuder:Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Tillträde:Så fort vi hittat rätt assistent till vår kund.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent till 6-årig flicka i Mölnlycke! 70% Dag och Kvälls Pass

Personlig assistent
Läs mer Jul 30
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.
Vi söker dig som vill sommarjobba som personlig assistent till en glad och busig 5-årig tjej i Mölnlycke!

Om tjänsten:
Vår kund är en liten tjej på snart 6 år med medicinska behov som bor tillsammans med sin mamma, pappa och 2 syskon i Mölnlycke. När hon är hemma tycker hon om att pyssla, pärla, leka med sitt dockhus, hoppa stundsmatta, leka jage och kurragömma och vara på lekplatsen. Hon pratar mycket men än så länge ganska otydligt och familjen jobbar med att förstärka kommunikationen med tecken och bildstöd. Hennes medicinska behov är bland annat CVK och sondmatning, och tillsynen av henne upptar den största delen av din arbetstid hos flickan.
Vi söker dig som: Vi tror att du som söker är en lättsam, glad och driven tjej/kvinna mellan 20-30 år. Det kommer vara mycket meriterande om du tidigare har arbetat med yngre barn och/ eller inom assistans eller vård, men störst vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Du bör vara öppen och vilja lära dig, tycka det är roligt med alternativ kommunikation, samt vara inkännande då det ju finns två andra barn hemma så det kan vara mycket lek och ljud runt omkring. Du har lätt att anpassa dig efter familjens privatliv och förstår att du ibland kan behöva hålla dig lite i bakgrunden.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Du som söker skall vara rökfri. OBS kanin finns i hemmet så du bör inte vara allergisk mot pälsdjur eller hö.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde:23 augusti med omgående inskolning

Arbetstid/Varaktighet: 
Vecka 1: måndag, tisdag, onsdag 7:45-15:45 samt lördag och söndag 9:45-21:00
Vecka 2: tisdag 15:45-21 samt torsdag och fredag 7:45-15:45
Vecka 3 måndag och tisdag 15:45-21 samt torsdag och fredag 7:45-15:45
Vecka 4: måndag, tisdag, onsdag 7:45-15:45 samt torsdag och fredag 15:45-21:00

Under dagen kommer man att vara med kunden i skolan!

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu? Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Ansök nu

Personlig assistent till 12-årig kille i Torslanda!

Personlig assistent
Läs mer Aug 11
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vill du bli min nya assistent?

Jag är en kille på 12 år och jag bor med min familj i Torslanda. Jag behöver en ny assistent och jag skulle gärna vilja ha någon som har barnasinnet kvar, och som är påhittig, positiv och kan hjälpa mig att lära mig saker. Med mig är det oftast full fart och jag älskar att hoppa studsmatta, bada, spela och lyssna på musik, åka på utflykter till olika lekplatser och när Liseberg är öppet åker jag ALLT där. Det är det roligaste som finns!
Jag rider på ridklubb en gång i veckan också så du får inte vara allergisk eller rädd för hästar! 
Jag har en kognitiv funktionsnedsättning och autism som för mig innebär att jag inte pratar inte med ord eller går helt själv. Jag gör mig förstådd genom kroppsspråk, olika tecken och bilder. När jag går så vill jag gärna ha dig som stöd men jag har också min rullstol. Jag behöver också hjälp med att äta, gå på toaletten, klä på mig och leka.

För mig spelar det inte så stor roll hur gammal du är, men du behöver vara en stabil och mentalt stark person med hög arbetsmoral. Om du har jobbat med barn med autism och andra funktionsvarianter tidigare är det ett jättestort plus. Om du dessutom har jobbat som personlig assistent hos barn tidigare är det ett ännu större plus för då vet du redan hur det är att jobba i en familj och att det ibland kan vara ganska tungt, både fysiskt och psykiskt. Goda förbindelser med kollektivtrafik (expressbuss precis utanför kundens hem ca 20 min till Gbg centrum)

Du får inte vara rökare och du måste prata flytande svenska.

Möjlighet till utveckling finns i form av utbildningar och kurser som är ändamålsenliga, t.ex. teckenkurs.

Förmodligen har du annan sysselsättning så som studier eller liknande och vill kombinera dessa med ett långsiktigt extraarbete.

Arbetstid/Varaktighet:
Ca 100h/månaden, du kommer jobba vardagar & helger. Morgon,eftermiddag och kväll

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde:Tjänsten startar i september med inskolning unde augusti.Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Vad händer nu? 
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 
Entligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal somrska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/. 
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent till man i Göteborg 95% Dag

Personlig assistent
Läs mer Jul 30
Personlig assistent till man i Göteborg! 95% DagVill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.Humana söker nu en personliga assistenter till vår kund i Göteborg. Kunden är en gravt rörelsehindrad kille i 40-års åldern som behöver en assistent som skall bistå honom med allt det som kan uppkomma i hans vardag. Vi söker dig som är lyhörd, uppmärksam, positiv och rökfri. Du kan sätta kunden i centrum och tycker att arbete med människor är stimulerande. Du som söker är lugn som person och har nära till skratt.Kunden kommunicerar med hjälp av bliss-karta.Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande.Arbetstid/Varaktighet: 

Måndag, Tisdag, Torsdag, Fredag 8-17Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "Så länge uppdraget varar" samt timanställning.Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.Tillträde: Omgående, vänta inte med din ansökan då vi intervjuar löpande.

Ansök nu

Personlig assistent till 5-årig flicka i Mölnlycke! 70% Dag och Kvälls Pass

Personlig assistent
Läs mer Jul 30
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.
Vi söker dig som vill sommarjobba som personlig assistent till en glad och busig 5-årig tjej i Mölnlycke!

Om tjänsten:
Vår kund är en liten tjej på 5 år med medicinska behov som bor tillsammans med sin mamma, pappa och 2 syskon i Mölnlycke. När hon är hemma tycker hon om att pyssla, pärla, leka med sitt dockhus, hoppa stundsmatta, leka jage och kurragömma och vara på lekplatsen. Hon pratar mycket men än så länge ganska otydligt och familjen jobbar med att förstärka kommunikationen med tecken och bildstöd. Hennes medicinska behov är bland annat CVK och sondmatning, och tillsynen av henne upptar den största delen av din arbetstid hos flickan.
Vi söker dig som: Vi tror att du som söker är en lättsam, glad och driven tjej/kvinna mellan 20-30 år. Det kommer vara mycket meriterande om du tidigare har arbetat med yngre barn och/ eller inom assistans eller vård, men störst vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Du bör vara öppen och vilja lära dig, tycka det är roligt med alternativ kommunikation, samt vara inkännande då det ju finns två andra barn hemma så det kan vara mycket lek och ljud runt omkring. Du har lätt att anpassa dig efter familjens privatliv och förstår att du ibland kan behöva hålla dig lite i bakgrunden.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Du som söker skall vara rökfri. OBS kanin finns i hemmet så du bör inte vara allergisk mot pälsdjur eller hö.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde:23 augusti med omgående inskolning

Arbetstid/Varaktighet: 
Vecka 1: måndag, tisdag, onsdag 7:45-15:45 samt lördag och söndag 9:45-21:00
Vecka 2: tisdag 15:45-21 samt torsdag och fredag 7:45-15:45
Vecka 3 måndag och tisdag 15:45-21 samt torsdag och fredag 7:45-15:45
Vecka 4: måndag, tisdag, onsdag 7:45-15:45 samt torsdag och fredag 15:45-21:00

Tiderna som är 7:45-15:45 då är man med kund i skolan

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu? Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Ansök nu

Personlig assistent till man i Göteborg 95% Dag

Personlig assistent
Läs mer Aug 5
Personlig assistent till man i Göteborg! 95% DagVill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.Humana söker nu en personliga assistenter till vår kund i Göteborg. Kunden är en gravt rörelsehindrad kille i 40-års åldern som behöver en assistent som skall bistå honom med allt det som kan uppkomma i hans vardag. Vi söker dig som är lyhörd, uppmärksam, positiv och rökfri. Du kan sätta kunden i centrum och tycker att arbete med människor är stimulerande. Du som söker är lugn som person och har nära till skratt.Kunden kommunicerar med hjälp av bliss-karta.Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande.Arbetstid/Varaktighet: 

Måndag, Tisdag, Torsdag, Fredag 8-17Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "Så länge uppdraget varar" samt timanställning.Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.Tillträde: Omgående, vänta inte med din ansökan då vi intervjuar löpande.

Ansök nu

Personliga assistenter till Humanas vikariepool sökes!

Personlig assistent
Läs mer Aug 27
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi på Humana söker nu personliga assistenter till vår vikariepool för arbete hos våra kunder i Göteborg med omnejd!


Uppdrag och arbetsuppgifter kommer att variera beroende på vilken kund du arbetar hos. Du kommer att vara vår kunds förlängda armar och ben och hjälpa våra kunder med bl.a hygien, följa med på utflykter exempelvis åka och bada, titta på fotboll mm. Även arbetstider varierar beroende på hur kundens behov av assistans ser ut.

Som personlig assistent är det viktigt att du är lyhörd inför kundens önskemål och kan följa de arbetsbeskrivningar och rutiner som finns på arbetsplatsen. För att fungera optimalt i rollen är dina personliga egenskaper av stor vikt. Tidigare erfarenhet är meriterande men personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kunden är av största vikt. Att arbeta i vår vikariepool innebär att du kommer att hoppa in hos flera kunder med olika behov.

Vi söker dig som:

- Har tidigare utbildning/erfarenhet av assistans/vård/omsorg

- Har fyllt 18 år

- Har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift

- Önskvärt att du har körkort

- Är flexibel

Tillträde:Efter anställning kommer du att bli inringd med både kort varsel vid sjukluckor men även planerad ledighet hos ordinarie personal. Tänk på att om angett att du vill jobba med barn behöver du ha beställt ett giltigt registerutdrag minst en månad innan tjänstens uppstart, så vi rekommenderar dig att göra detta redan vid din ansökan för att du säkert ska hinna få det i tid.


Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Arbetstid/varaktighet: Vi söker nu vikarier till flera av våra kunder i Göteborg med omnejd. Arbetstiderna varierar beroende på kund men innebär allt ifrån dagtid, kvällar, nätter (både vaken natt och natt med väntetid) samt helger. Du kan bli inringd med kort varsel men också tillfrågad i god tid vid planerad ledighet av ordinarie personal.

Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?  Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent till man i Göteborg 95% Dag

Personlig assistent
Läs mer Aug 4
Personlig assistent till man i Göteborg! 95% DagVill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.Humana söker nu en personliga assistenter till vår kund i Göteborg. Kunden är en gravt rörelsehindrad kille i 40-års åldern som behöver en assistent som skall bistå honom med allt det som kan uppkomma i hans vardag. Vi söker dig som är lyhörd, uppmärksam, positiv och rökfri. Du kan sätta kunden i centrum och tycker att arbete med människor är stimulerande. Du som söker är lugn som person och har nära till skratt.Kunden kommunicerar med hjälp av bliss-karta.Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande.Arbetstid/Varaktighet: 

Måndag, Tisdag, Torsdag, Fredag 8-17Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "Så länge uppdraget varar" samt timanställning.Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.Tillträde: Omgående, vänta inte med din ansökan då vi intervjuar löpande.

Ansök nu

Personlig assistent till man i Göteborg 95% Dag

Personlig assistent
Läs mer Aug 5
Personlig assistent till man i Göteborg! 95% Dag

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Humana söker nu en personliga assistenter till vår kund i Göteborg. Kunden är en gravt rörelsehindrad kille i 40-års åldern som behöver en assistent som skall bistå honom med allt det som kan uppkomma i hans vardag. 

Vi söker dig som är lyhörd, uppmärksam, positiv och rökfri. Du kan sätta kunden i centrum och tycker att arbete med människor är stimulerande. Du som söker är lugn som person och har nära till skratt.

Kunden kommunicerar med hjälp av bliss-karta.

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande.Arbetstid/Varaktighet: 

Måndag, Tisdag, Torsdag, Fredag 8-17

Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "Så länge uppdraget varar" samt timanställning.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående, vänta inte med din ansökan då vi intervjuar löpande.

Ansök nu

Personlig assistent till djurälskande man i Tuve! Tjänst 35%

Personlig assistent
Läs mer Aug 18
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vår kund är en man i 50-årsåldern som bor i Tuve. Goda förbindelser med buss finns. Han har en CP-skada och i ditt arbete hjälper du till med allt som kan tänkas uppkomma i hans vardag. Arbetet består bland annat av att hjälpa till med de vanliga grundläggande behoven som påklädning, toalettbesök, vissa förflyttningar, matlagning samt att följa med kunden vid olika aktiviteter, tex hundpromenader mm. Han använder sig av både permobil samt rullstol.

Vår kund gillar, när inte Corona råder, att åka på utflykter, som att gå på bio, åka och bada, shoppa på stan, titta på sport och filmer, samt att gå på krogen ibland.

Vi ser gärna att du som söker är en kvinna gärna mellan 25-30 år med god svenska och med båda fötterna på jorden och som tar sitt arbete på allvar och ser ditt jobb som långsiktigt. Om du även talar finska är det ett stort plus men inget krav. Vår kund talar både svenska och finska.

Som person är du glad, positiv, ordningsam, punktlig och aktiv. Humor är viktigt! Du som söker får gärna ha erfarenhet från yrket som personlig assistent, men det är dock inte ett krav då det viktigaste är att du och kunden har personkemi och fungerar väl ihop. God datavana är önskvärt.

Då det finns katt och hund i hemmet är det viktigt att du inte är päls-allergiker, samt att du tycker om djur. 

Arbetstid / Varaktighet: Tjänst 35%. På vardagar arbetar du 08:00-16:00 eller 16:00-22:00, och på helg ligger passen mellan 09:00-22:00.

Lön: Fast timlön enligt gällande kollektivavtal. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent till 12-årig tjej i centrala Göteborg! 60%

Personlig assistent
Läs mer Aug 3
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Om tjänsten:

Vår kund är en glad och målinriktad 12-årig tjej med en CP-skada som behöver en ny nya personlig assistent. Arbetsuppgifterna består av att stödja henne i hennes vardag med allt från träning, måltider, hygien, samt att genom aktiviteter, idéer och nytänkande hjälpa henne på sin resa mot en större självständighet.
Tjejen beskrivs av sin familj som en riktig "tweenie" med mycket humor och som älskar träning, musik, sång, djur och att kolla engelska serier. Hon bor med sina föräldrar och syskon i Göteborg och går i skolan på veckodagarna. Hon är dedikerad skolan och spenderar mycket tid på läxläsning. Du som söker är uppfinningsrik, lojal, flexibel och har god förmåga till att ta egna initiativ för att komma på och genomföra aktiviteter. Det är viktigt att du är strukturerad och tydlig och trivs med att arbeta efter rutiner och kontinuitet vardagen. Framförhållning är mycket viktigt.

Den här tjänsten passar utmärkt för dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning, samtidigt som vi kommer att prioritera dig som ser långsiktigt på ditt arbete.

OBS - om du inte redan har ett registerutdrag som gäller för LSS - att utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder, så rekommenderar vi att du beställer ett omgående då handläggningstiden hos Polisen är upp till 3 veckor

Vi söker dig som:
Vår kund ser gärna kvinnliga sökanden mellan 20-30 år. I arbetet som assistent är det viktigt att du är en person som är ansvarstagande då förmågan att ta ansvar är en viktigt del av arbetet som personlig assistent. Personkemi med vår kund och hennes familj är viktigt och därför kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med ungdomar med särskilda behov eller som personlig assistent. Vi tror att du är rökfri och talar flytande svenska samt att du inte är allergisk mot pälsdjur. Du behöver ha en god fysik och teknik då du fungerar som ett fysiskt stöd när du går med kunden och vid lyft.

Arbetstid/Varaktighet: Tjänst 60%. Arbetstiderna varierar mellan 16.00-20.00 på vardagar och 08.00-20.00 på helgerna. Du arbetar 3 kvällar i veckan samt varannan helg.
Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde:Omgående eller enligt överenskommelse.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu? 
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Entligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu