Biljardpalatset Göteborg AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Biljardpalatset Göteborg AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Säljande bokningskoordinator till Biljardpalatset

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Jun 8
Nu söker vi en person för att ta vid och utveckla vår boknings- och säljavdelning. Tjänsten är heltid och till större delen av året förlagd under dagtid på vardagar med en fördelning på ca. 70/30 för sälj och bokning.
-Du är framförallt en energispruta som aldrig får nog i mötet med nya människor och lämnar en stark känsla av värme runt dig.
-Du har tidigare erfarenhet utav ledande arbete inom restaurang vilket bör ha gett dig erfarenheten och inblicken i en stor restaurangverksamhets alla hörn vilket kommer att hjälpa dig att maximera och förgylla våra gästers behov
- Du behärskar svenska och engelska på en hög nivå i både tal och skrift
- Du är strukturerad och lösningsorienterad för att fylla alla veckans dagar med bokningar både för vår restaurang BP Brasserie och våra olika spel
- Du är tävlingsinriktad och får tillfredsställelse utav att sälja in mervärde till våra kommande bokningar
-Du besitter god datakunskap då du hanterar dagliga uppdateringar i affärssystem och hemsida
Under årets varma och lite lugnare månader och större högtider kommer du förutom att fortsatt ansvara över bokningar också arbeta i det dagliga servicearbetet (och ha lite skön sommarsemester).
I din roll ställs höga krav på din drivkraft då du själv har möjligheten att skapa din egna arbetsdag. Lägger du din förmiddag på att handskriva brev till våra favoritgäster? Vill du gå och mingla på en mässa? Väljer du idag att knacka dörr på våra grannars kontor? Möjligheterna är oändliga men primärt ska du kontakta företagsledare för att bjuda kontorets festfixare på en helkväll hos oss på Biljardpalatset med målet att de sen ska välja oss när det är dags för deras nästa företagsevent.
Du arbetar nära bokningsansvarig och övriga stationsledare och tillhör vår ledningsgrupp och kommer att vara en av våra absoluta nyckelpersoner.
Biljardpalatset är en av Göteborgs största restaurangverksamheter som framgångsrikt har välkomnat både större grupper och mindre sällskap under alla veckans dagar under många herrans år. De senaste åren har vi växlat upp våra arbetssätt och vi har också genomfört stora renoveringar vilket vi hoppas på att få visa upp både till dig och besökande gäster.
Lön sätts individuellt enligt överenskommelse.
Din ansökan skickas till dennis@palatset.com med tillhörande CV och personligt brev.

Ansök nu

Bartender till Biljardpalatset

Bartender
Läs mer Jun 19
Biljardpalatset söker nu efter flera utåtriktade bartendendrar som vill gå vidare i sin karriär till en av Göteborgs mest mångsidiga krogar. Vi söker dig som arbetar bra i team och drivs av att ge både kollegor och gäster en magisk kväll!
Våra kylar är knôkade med öl, vinlistan innehåller över 200 rader och spritskåpet har oväntat djup!
Sånt är ju kul men du uppskattar också struktur och har en stark strävan mot att vilja ta din arbetsplats framåt och förstår vikten av ekonomi.
Biljardpalatset har hög målsättning när det gäller kvalité och utveckling och här vill vi att alla bidrar med just det de kan. Du har en stark personlighet som du vågar släppa ut medan du arbetar. Vi har redan idag stor kompetens hos våra bartendrar där du får stor hjälp i ditt arbete från din första dag.
Under sommaren söker vi efter någon som vill stötta upp på helger och enstaka vardagar men för rätt person finns det även fler dagar då vi har öppet alla dagar i veckan. När vi når hösten kommer vår högsäsong igen och du kan då erbjudas fulltid vid intresse.
Som arbetsplats är vi en av Göteborgs mest besökta krogar och vi kan erbjuda en trygg arbetsplats men framförallt kommer du till en arbetsplats som arbetar med "glädje" och "kvalité" som ledord.

Ansök nu

Restaurangchef till Biljardpalatset

Restaurangchef
Läs mer Jun 19
Hos Biljardpalatset får du de bästa från en restaurang - nörderi och stordrift
Vi söker nu efter personen som vill leda vår restaurang och ta ett stort ansvar för vår hela verksamhet.
Hos oss möts de små gemytliga sällskapen med de större grupperna i en härlig mix och vi arbetar med en service med det lilla extra i allt vi gör. Du leder ditt restaurang-lag med värme och framåtanda och drivs att tänka nytt och framåt.
Vi har en välfylld vinkällare, många, många öl i våra kylar och maten lagas med mycket kärlek och vi eftersöker därför ditt nörderi när det gäller mat, service och dryck.
De viktigaste kunskapsnycklarna du besitter är:
Målmedvetenhet
Noggrannhet när det gäller restaurangekonomi
vana av att leda kollegor både under service och i de personliga mötena
Nörderi på alla plan - alla våra besökare ska känna ett "Wow!"
Eftersom du kommer att ingå i vår ledningsgrupp ska du kunna tänka stort och se hela vår verksamhet

I Biljardpalatset får du en arbetsgivare som värnar om sina anställda och som en del av ledningsgruppen arbetar du i ett nära samarbete med övriga ansvariga, framförallt köksmästare och verksamhetsansvarig. Vi har under de senaste tio åren tagit stora kliv både i våra lokaler och våra arbetssätt men här är ribban hög och musklerna välspända och vi är på intet sätt nöjda än. Tillsammans kan vi utföra så mycket mer!
Tjänsten startdatum sätts efter överenskommelse.

Ansök nu

Entré- & garderobsansvarig till Biljardpalatset

Garderobiär/Garderobvaktmästare
Läs mer Jun 17
Du är en person med sprudlande energi som har ett brinnande och genuint människointresse.
När man arbetar i vår entré uppmuntras du till att släppa ut all glädje och spontanitet för att rikta den mot våra gäster! Att berömma någons fina frisyr eller ge gästen en high five ska vara en lika vanligt förekommande fras eller handling som att fråga hur vi kan göra deras kväll till minnesvärd utöver det vanliga.
Söker du efter ett arbete där du får fantastiska kollegor och chansen till ett av stans roligaste jobb kan detta vara din chans!
För att du ska kunna uppnå detta behöver du behärska både svenska och engelska på ett bra sätt.
Din primära arbetsuppgift är att ge våra gäster ett första och sista fantastiska bemötande under sin kväll hos oss! Samtidigt som du tar hand om de tillhörigheter de vill lämna i vår garderob ska du på ett glatt och utåtriktat sätt förstå varje gästs behov och se till så att vi alla kan uppnå gästens högt ställda förväntningar.
Som ansvarig för vår garderob och entré ansvarar du för personalen schema och utveckling på din avdelning. Du rekryterar vid behov och har uppföljning och utvecklar vårt arbetssätt och tillsammans med vår ledningsgrupp driver du Biljardpalatset framåt i både dagliga och framtida frågor.
Tjänsten tillsätts när rätt person är funnen och målet är att tjänsten ska vara tillsatt innan septembers start.

Ansök nu

Göteborg härligaste värd/garderobiär till Biljardpalatset

Garderobiär/Garderobvaktmästare
Läs mer Feb 8
Du är en person med sprudlande energi som har ett brinnande och genuint människointresse. När man arbetar i vår entré uppmuntras du till att släppa ut all glädje och spontanitet för att rikta den mot våra gäster! Att berömma någons fina frisyr eller ge gästen en high five ska vara en lika vanligt förekommande fras eller handling som att fråga hur vi kan göra deras kväll till minnesvärd utöver det vanliga.
Söker du efter ett arbete där du får fantastiska kollegor och chansen till ett av stans roligaste jobb kan detta vara din chans!
För att du ska kunna uppnå detta behöver du behärska både svenska och engelska på ett bra sätt och tidigare erfarenhet från serviceyrket är en stor merit.
Din primära arbetsuppgift är att ge våra gäster det första och sista fantastiska bemötandet de får under en kväll hos oss! Samtidigt som du tar hand om de tillhörigheter de vill lämna i vår fria garderob ska du på ett glatt och utåtriktat sätt förstå varje gästs behov och se till så att vi alla kan uppnå gästens högt ställda förväntningar.
Intervjuer hålls löpande och vi kommer att anställa flera personer för deltid under kvällar och helger.

Ansök nu

Bartender till Biljardpalatset

Bartender
Läs mer Jan 19
Biljardpalatset söker nu efter utåtriktade bartendrar som vill gå vidare i sin karriär till en av Göteborgs mest mångsidiga krogar. Vi söker dig som arbetar bra i team och drivs av att ge både kollegor och gäster en magisk kväll!
Du uppskattar struktur och har en stark strävan mot att vilja ta din arbetsplats framåt och förstår vikten av ekonomi.
Biljardpalatset har hög målsättning när det gäller kvalité och utveckling och här vill vi att alla bidrar med just det de kan. Du har en stark personlighet som du vågar släppa ut medan du arbetar. Vi har redan idag stor kompetens hos våra bartendrar där du får stor hjälp i ditt arbete från din första dag.
Vi söker både efter främst efter deltidsbartendrar där fokus ligger på helgerna men för rätt person finns det även fler dagar då vi har öppet alla dagar i veckan.
Som arbetsplats är vi en av Göteborgs mest besökta krogar och vi kan erbjuda en trygg arbetsplats men framförallt kommer du till en arbetsplats som arbetar med "glädje" och "kvalité" som ledord.

Ansök nu

Kökschef till Biljardpalatset Göteborg

Kökschef
Läs mer Nov 15
Nu letar vi efter dig som vill ta vår restaurang BP Brasserie till nästa nivå i rollen som köksmästare. Har du gedigen erfarenhet av att leda restaurangkök och vill bli en del av en spännande restaurang - då är Biljardpalatsets restaurang något för dig.
Biljardpalatset har funnits på samma plats i 40 år men det är först under de senaste åren vi har arbetat hårt med vårt restaurangkoncept - BP Brasserie. Vi lagar mat med grunderna från Frankrike men tillsammans med ditt kökslag får du också hämta inspiration från hela världen för att förgylla varje rätt.
Som köksmästare leder och ansvarar du för arbetet och personalen i vårt kök. Du arbetar med planering och framtagandet av menyer och självklart ansvarar du för att våra gäster ska få minnesvärda upplevelser utifrån ett matlagningsperspektiv.
Bemanning, rekrytering och arbetsmiljö ligger också inom ditt ansvarsområde. Du har hand om inköp, lagerhållning och inventering av råvaror. Dessutom ansvarar du för köksekonomin och resultatuppföljning.
Vi söker dig som:
Har minst 5 års erfarenhet av arbete i restaurangkök med á la carte servering, är en erfaren ledare och har goda kunskaper inom områden som livsmedelssäkerhet, köksekonomi och framtagning av menyer och framförallt skapar du trivsel omkring dig. Du brinner för att utveckla både dig själv, din personal och verksamheten, håller dig uppdaterad genom omvärldsbevakning samt är kreativ när det kommer till idéer om förbättringar. Du kommunicerar mycket bra på både svenska och engelska i tal och skrift och är en van användare av Office 365.
Vad vi kan erbjuda är en trygg arbetsplats med alla förutsättningar för att du ska trivas på jobbet. Du har en väl tilltagen lön, möjligheten till externa utbildningar, årlig resa tillsammans med övriga ledningsgruppen där vi kommer samman som grupp och hittar inspiration.
Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Ansök nu

Diskare

Diskare
Läs mer Nov 20
Biljardpalatset är en av Göteborg största och mest klassiska etablissemang med en 40-årig historia och som de senaste åren genomgått en förändring till att bli en erkänd restaurang som är känd för sin personliga och varma service.
Dina tidigare erfarenheter och personlig information ska alltid tas med för att ansökan ska tas i beaktning.
Som anställd på Biljardpalatset ställs det höga krav på dig som anställd och som arbetsgivare arbetar vi hårt för att ge en utvecklande och rolig arbetsplats. Du är en driven person som uppskattar i ett högt tempo med många bollar i luften och som har enkelt att samarbeta.
För att du ska kunna uppnå detta behöver du behärska svenska och engelska på ett bra sätt.
Tjänsten är främst deltid och förlagd på kvällar men för den som visar rätt sidor finns det möjlighet till att även jobba på andra positioner inom företaget. I ditt arbete ingår sedvanligt arbete i disken och att i nära samarbete med diskchefen hålla såväl diskrum som övriga lokalen i fint skick under våra hektiska kvällar.

Ansök nu

Dryckesservis till Biljardpalatset

Servitör/Servitris
Läs mer Nov 20
Biljardpalatset är allt som oftast fullsatt där även våra spelytor ska ha full service. Därför söker vi efter personer som främst på helgkvällar vill mingla och sälja på vår nedervåning. Vårt mest sociala arbete där tävlingsinstinkten får leva ett vilt liv.
Biljardpalatset har varit en institution i Göteborg sedan 1984 och har på senare år genomfört stora förändringar både vad gäller miljö och arbetssätt för att ge våra gäster en ännu bättre upplevelse. Vi strävar efter att ha en hög internationell nivå, därför är förstklassig service, mat lagad från grunden på bästa råvaror och väl utvald dryck viktiga för oss. Vi vill vi ha din hjälp med att fortsätta utvecklas och för rätt person finns det stora möjligheter att ta vidare steg i karriären hos oss.
Arbetstiderna är främst förlagda på kvällar och helger.
Vi utbildar dig så även om du saknar erfarenhet från tidigare arbeten men istället kommer med karisma och energi är du vår nya kollega!

Ansök nu

Extraarbeta som spelinstruktör på Biljardpalatset!

Servitör/Servitris
Läs mer Okt 5
Biljardpalatset är en av Europas största biljard- och shuffleboardhallar. Vi har funnits i snart 40 år och vi besökt dagligen av större sällskap som bokar middag plus turnering i antingen biljard eller shuffleboard där det härliga gänget har med sig en turneringsledare från oss.
Nu behöver vi bli fler och inga förkunskaper krävs så var inte rädd, vi lär dig allt du behöver veta i dessa ädla idrotter.
Är du en bubblande glad person som tycker om att prata inför folk och tillslut få skrika ut till en glad vinnare kan du vara den perfekta instruktören hos oss! Din roll som instruktör innebär att agera värd för våra grupp-bokningar, organisera turneringar och alltid erbjuda excellent kundservice.
Positionen ger speciellt studenter en bra möjlighet till en extrainkomst då passen endast innefattar kvällar, främst fredagar och lördagar och med flexibla timmar (3-15 h/vecka) där vardera turnering varar i 90 minuter och där du alltid får tacka ja eller nej när vi får en ny turneringsbokning.
Om du är intresserad av positionen, skicka CV + personligt brev till info@palatset.com

Ansök nu

Bartender till Biljardpalatset

Bartender
Läs mer Sep 28
Biljardpalatset söker nu efter bartendrar till vår långa högsäsong som vill gå vidare i sin karriär till en av Göteborgs mest mångsidiga krogar. Vi söker dig som arbetar bra i team och drivs av att ge både kollegor och gäster en magisk kväll!
Du uppskattar struktur och har en stark strävan mot att vilja ta din arbetsplats framåt och förstår vikten av ekonomi.
Biljardpalatset har hög målsättning när det gäller kvalité och utveckling och här vill vi att alla bidrar med just det de kan. Du har en stark personlighet som du vågar släppa ut medan du arbetar. Vi har redan idag stor kompetens hos våra bartendrar där du får stor hjälp i ditt arbete från din första dag.
Vi söker både efter heltid- och deltidsbartendrar inför en fullspäckad höst.
Som arbetsplats kan vi erbjuda en trygg arbetsplats men framförallt kommer du till en arbetsplats som arbetar med "glädje" och "kvalité" som ledord.

Ansök nu

Bli vår nya stjärna i servisen!

Servitör/Servitris
Läs mer Aug 16
Biljardpalatset har varit ett självklart mål för spelsugna Göteborgare sedan 1984. Som de flesta 40-åringar har även våra anrika lokaler genomgått ett antal ansiktslyft och justeringar och kan idag stoltsera med världsklassiga spelbord, restaurang där maten tillagas från grunden på riktigt bra råvaror, en av stans bättre vinlistor och ett ambitiöst bar- och servisteam.
Inför höstsäsongen söker vi nu dig som vill tillsammans med oss lära Göteborg att man vist kan äta oxe och dricka en riktigt bra Bourgogne med en biljardkö i handen.
Vi tror att du är en skön person som i grunden tycker om gäster med alla deras underbara egenheter. Du trivs med att jobba i högt tempo och är inte rädd att prova något nytt och hoppa in där det behövs.
Vi vill gärna att du testat på sesrvisyrket innan, men det viktigaste är att du tycker om att lära dig nya saker och vill utvecklas. Det finns mycket kunskap och erfarenhet att hämta och vi delar gärna med oss.
Gillar du biljard är det en fördel, men inget krav.
Tjänsten är främst förlagd på kvällstid på helger. Ungefär 2-3 pass i veckan. Intervjuer sker löpande med tillträde snarast.

Ansök nu

Kockar hel- och deltid till BP Brasserie centralt i Göteborg

Kock, à la carte
Läs mer Aug 15
BP Brasserie är en del av Biljardpalatset som ligger centralt i Göteborg. Vi söker nu kockar till vår kommande högsäsong. Fast tjänst eller extra, hel- eller deltid, timlön eller månadslön efter överenskommelse och tillträde efter önskemål.
Vi har öppet alla dagar i veckan och arbetstiderna är varierande vilket gör att deltid/ extratjänsterna även kan passa dig som bara kan arbeta vissa dagar i veckan.
Vill du arbeta med gött Brasserie-käk som har rötterna i Frankrike och flörtar hämningslöst med grannarna i Medelhavet? Uppskattar du att du har roligt på jobbet tillsammans med teamet? Är schema en viktig del då det självklart finns ett liv utanför jobbet också?
Känner du igen dig? Då är du kanske den vi söker till vårt team på BP Brasserie!
Vi ser gärna att du har några eller många års erfarenhet men är du helt nybakad kock så är det absolut inget hinder för dig att söka. Vi håller inte på med raketforskning - vi älskar att laga smakrik mat; det hoppas vi att du gör också, som vi sedan kan kombinera träffsäkert med dryck från våra ca 240 viner på vinlistan med stort fokus på Frankrike och Bourgogne. Några av våra ledord på BP Brasserie är enkelt och vällagat, höga smaker och rustik elegans.
Välkommen med din ansökan!
Allt gott,
Fredrik Goldhahn, kökschef
BP Brasserie

Ansök nu

Barchef

Barchef
Läs mer Aug 10
Biljardpalatset och dess restaurang BP Brasserie är en expanderande verksamhet med hög målsättning där vi strategiskt arbetar för att bli sverigeledande i vår genre.
Då en av våra två barchefer blivit tvungen att lämna för sitt hemland söker vi en person som vill stärka upp vår barledning.
Som Barchef på BP Brasserie och Biljardpalatset har du det operativa ansvaret för driften och är den som entusiasmerar och inspirerar ditt arbetslag. Du delegerar övriga bartenders att skapa cocktails av högsta kvalitet och ansvarar för barens ekonomi så som inköp och inventering.
Du drivs av kreativitet och utveckling och det är önskvärt och meriterande att du har erfarenhet av liknande positioner och vana att arbeta strukturerat och professionellt i ett högt tempo.
Som en av Göteborgs största restaurangverksamheter består vår bar av två barchefer plus cirka 10 bartendrar där du får en bra stöttning av vår andre barchef för att få en fin start hos oss.

Ansök nu

Entré- & garderobsansvarig till Biljardpalatset

Garderobiär/Garderobvaktmästare
Läs mer Aug 9
Du är en person med sprudlande energi som har ett brinnande och genuint människointresse. När man arbetar i vår entré uppmuntras du till att släppa ut all glädje och spontanitet för att rikta den mot våra gäster! Att berömma någons fina frisyr eller ge gästen en high five ska vara en lika vanligt förekommande fras eller handling som att fråga hur vi kan göra deras kväll till minnesvärd utöver det vanliga.
Söker du efter ett arbete där du får fantastiska kollegor och chansen till ett av stans roligaste jobb kan detta vara din chans!
För att du ska kunna uppnå detta behöver du behärska både svenska och engelska på ett bra sätt.
Din primära arbetsuppgift är att ge våra gäster ett första och sista fantastiska bemötande de får under en kväll hos oss! Samtidigt som du tar hand om de tillhörigheter de vill lämna i vår garderob ska du på ett glatt och utåtriktat sätt förstå varje gästs behov och se till så att vi alla kan uppnå gästens högt ställda förväntningar.
Som ansvarig för för vår garderob och entré ansvarar du för personalen i din avdelning så som schema och utbildning, efterföljer och utvecklar vårt arbetssätt och tillsammans med vår ledningsgrupp driver du Biljardpalatset framåt i både dagliga och framtida frågor.
Tjänsten tillsätts när rätt person är funnen.

Ansök nu

Kock hel- och deltid till BP Brasserie centralt i Göteborg

Kock, à la carte
Läs mer Jan 25
BP Brasserie är en del av Biljardpalatset som ligger centralt i Göteborg. Vi söker nu kockar till vår kommande högsäsong. Fast tjänst eller extra, hel- eller deltid, timlön eller månadslön efter överenskommelse och tillträde efter önskemål.
Vi har öppet alla dagar i veckan och arbetstiderna är varierande vilket gör att deltid/ extratjänsterna även kan passa dig som bara kan arbeta vissa dagar i veckan.
Vill du arbeta med gött Brasserie-käk som har rötterna i Frankrike och flörtar hämningslöst med grannarna i Medelhavet? Uppskattar du att du har roligt på jobbet tillsammans med teamet? Är schema en viktig del då det självklart finns ett liv utanför jobbet också?
Känner du igen dig? Då är du kanske den vi söker till vårt team på BP Brasserie!
Vi ser gärna att du har några eller många års erfarenhet men är du helt nybakad kock så är det absolut inget hinder för dig att söka. Vi håller inte på med raketforskning - vi älskar att laga smakrik mat; det hoppas vi att du gör också, som vi sedan kan kombinera träffsäkert med dryck från våra ca 240 viner på vinlistan med stort fokus på Frankrike och Bourgogne. Några av våra ledord på BP Brasserie är enkelt och vällagat, höga smaker och rustik elegans.
Välkommen med din ansökan!
Allt gott,
Fredrik Goldhahn, kökschef
BP Brasserie

Ansök nu

Extraarbeta som spelinstruktör på Biljardpalatset!

Servitör/Servitris
Läs mer Jan 31
Biljardpalatset är en av Europas största biljard- och shuffleboardhallar. Vi har funnits i snart 40 år och vi besökt dagligen av större sällskap som bokar middag plus turnering i antingen biljard eller shuffleboard där det härliga gänget har med sig en turneringsledare från oss.
Nu behöver vi bli fler och inga förkunskaper krävs så var inte rädd, vi lär dig allt du behöver veta i dessa ädla idrotter.
Är du en bubblande glad person som tycker om att prata inför folk och tillslut få skrika ut till en glad vinnare kan du vara den perfekta instruktören hos oss! Din roll som instruktör innebär att agera värd för våra grupp-bokningar, organisera turneringar och alltid erbjuda excellent kundservice.
Positionen ger speciellt studenter en bra möjlighet till en extrainkomst då passen endast innefattar kvällar, främst fredagar och lördagar och med flexibla timmar (3-15 h/vecka) där vardera turnering varar i 90 minuter och där du alltid får tacka ja eller nej när vi får en ny turneringsbokning.
Om du är intresserad av positionen, skicka CV + personligt brev till info@palatset.com

Ansök nu

Kockar hel- och deltid till BP Brasserie centralt i Göteborg

Kock, à la carte
Läs mer Dec 4
BP Brasserie är en del av Biljardpalatset som ligger centralt i Göteborg. Vi söker nu kockar till vår kommande högsäsong. Fast tjänst eller extra, hel- eller deltid, timlön eller månadslön efter överenskommelse och tillträde efter önskemål.
Vi har öppet alla dagar i veckan och arbetstiderna är varierande vilket gör att deltid/ extratjänsterna även kan passa dig som bara kan arbeta vissa dagar i veckan.
Vill du arbeta med gött Brasserie-käk som har rötterna i Frankrike och flörtar hämningslöst med grannarna i Medelhavet? Uppskattar du att du har roligt på jobbet tillsammans med teamet? Är schema en viktig del då det självklart finns ett liv utanför jobbet också?
Känner du igen dig? Då är du kanske den vi söker till vårt team på BP Brasserie!
Vi ser gärna att du har några eller många års erfarenhet men är du helt nybakad kock så är det absolut inget hinder för dig att söka. Vi håller inte på med raketforskning - vi älskar att laga smakrik mat; det hoppas vi att du gör också, som vi sedan kan kombinera träffsäkert med dryck från våra ca 240 viner på vinlistan med stort fokus på Frankrike och Bourgogne. Några av våra ledord på BP Brasserie är enkelt och vällagat, höga smaker och rustik elegans.
Välkommen med din ansökan!
Allt gott,
Fredrik Goldhahn, kökschef
BP Brasserie

Ansök nu

Extraarbeta som instruktör på Biljardpalatset!

Servitör/Servitris
Läs mer Nov 9
Biljardpalatset är en av Europas största biljard- och shuffleboardhallar. Vi har funnits i snart 40 år och vi besökt dagligen av större sällskap som bokar middag plus turnering i antingen biljard eller shuffleboard där det härliga gänget har med sig en turneringsledare från oss.
Nu behöver vi bli fler och inga förkunskaper krävs så var inte rädd, vi lär dig allt du behöver veta i dessa ädla idrotter.
Är du en bubblande glad person som tycker om att prata inför folk och tillslut få skrika ut till en glad vinnare kan du vara den perfekta instruktören hos oss! Din roll som instruktör innebär att agera värd för våra grupp-bokningar, organisera turneringar och alltid erbjuda excellent kundservice.
Positionen ger speciellt studenter en bra möjlighet till en extrainkomst då passen endast innefattar kvällar, främst fredagar och lördagar och med flexibla timmar (3-15 h/vecka) där vardera turnering varar i 90 minuter och där du alltid får tacka ja eller nej när vi får en ny turneringsbokning.
Om du är intresserad av positionen, skicka CV + personligt brev till info@palatset.com

Ansök nu

Helgbartender till Biljardpalatset

Bartender
Läs mer Nov 7
Biljardpalatset söker nu efter bartendrar till vår långa högsäsong som vill gå vidare i sin karriär till en av Göteborgs mest mångsidiga krogar. Vi söker dig som arbetar bra i team och drivs av att ge både kollegor och gäster en magisk kväll!
Du uppskattar struktur och har en stark strävan mot att vilja ta din arbetsplats framåt och förstår vikten av ekonomi.
Biljardpalatset har hög målsättning när det gäller kvalité och utveckling och här vill vi att alla bidrar med just det de kan. Du har en stark personlighet som du vågar släppa ut medan du arbetar. Vi har redan idag stor kompetens hos våra bartendrar där du får stor hjälp i ditt arbete från din första dag.
Vi söker både efter heltid- och deltidsbartendrar inför en fullspäckad höst och vinter.
Som arbetsplats kan vi erbjuda en trygg arbetsplats men framförallt kommer du till en arbetsplats som arbetar med "glädje" och "kvalité" som ledord.

Ansök nu

Dryckesservis till Biljardpalatset

Servitör/Servitris
Läs mer Nov 7
Biljardpalatset är allt som oftast fullsatt där även våra spelytor ska ha full service. Därför söker vi efter personer som främst på helgkvällar vill mingla och sälja på vår nedervåning. Vårt mest sociala arbete där tävlingsinstinkten får leva ett vilt liv.
Biljardpalatset har varit en institution i Göteborg sedan 1984 och har på senare år genomfört stora förändringar både vad gäller miljö och arbetssätt för att ge våra gäster en ännu bättre upplevelse. Vi strävar efter att ha en hög internationell nivå, därför är förstklassig service, mat lagad från grunden på bästa råvaror och väl utvald dryck viktiga för oss. Vi vill vi ha din hjälp med att fortsätta utvecklas och för rätt person finns det stora möjligheter att ta vidare steg i karriären hos oss.
Arbetstiderna är främst förlagda på kvällar och helger.
Vi utbildar dig så även om du saknar erfarenhet från tidigare arbeten men istället kommer med karisma och energi är du vår nya kollega!

Ansök nu

Diskare

Diskare
Läs mer Nov 11
Biljardpalatset är en av Göteborg största och mest klassiska etablissemang med en 39-årig historia och som de senaste åren genomgått en förändring till att bli en erkänd restaurang som är känd för sin personliga och varma service.
Dina tidigare erfarenheter och personlig information ska alltid tas med för att ansökan ska tas i beaktning.
Som anställd på Biljardpalatset ställs det höga krav på dig som anställd och som arbetsgivare arbetar vi hårt för att ge en utvecklande och rolig arbetsplats. Du är en driven person som uppskattar i ett högt tempo med många bollar i luften och som har enkelt att samarbeta.
För att du ska kunna uppnå detta behöver du behärska svenska och engelska på ett bra sätt.
Tjänsten är främst deltid och förlagd på kvällar men för den som visar rätt sidor finns det möjlighet till att även jobba på andra positioner inom företaget. I ditt arbete ingår sedvanligt arbete i disken och att i nära samarbete med diskchefen hålla såväl diskrum som övriga lokalen i fint skick under våra hektiska kvällar.

Ansök nu

Göteborg härligaste värd/garderobiär till Biljardpalatset

Garderobiär/Garderobvaktmästare
Läs mer Sep 13
Du är en person med sprudlande energi som har ett brinnande och genuint människointresse. När man arbetar i vår entré uppmuntras du till att släppa ut all glädje och spontanitet för att rikta den mot våra gäster! Att berömma någons fina frisyr eller ge gästen en high five ska vara en lika vanligt förekommande fras eller handling som att fråga hur vi kan göra deras kväll till minnesvärd utöver det vanliga.
Söker du efter ett arbete där du får fantastiska kollegor och chansen till ett av stans roligaste jobb kan detta vara din chans!
För att du ska kunna uppnå detta behöver du behärska både svenska och engelska på ett bra sätt.
Din primära arbetsuppgift är att ge våra gäster det första och sista fantastiska bemötandet de får under en kväll hos oss! Samtidigt som du tar hand om de tillhörigheter de vill lämna i vår garderob ska du på ett glatt och utåtriktat sätt förstå varje gästs behov och se till så att vi alla kan uppnå gästens högt ställda förväntningar.
Karro, som är entréansvarig hos Biljardpalatset kommer att hålla intervjuer löpande och vi kommer att anställa flera personer för deltid under kvällar och helger.

Ansök nu

Bartender till Biljardpalatset

Bartender
Läs mer Aug 30
Biljardpalatset söker nu efter bartendrar till vår långa högsäsong nu efter sommaren som vill gå vidare i sin karriär till en av Göteborgs mest mångsidiga krogar. Vi söker dig som arbetar bra i team och drivs av att ge både kollegor och gäster en magisk kväll!
Du uppskattar struktur och har en stark strävan mot att vilja ta din arbetsplats framåt och förstår vikten av ekonomi.
Biljardpalatset har hög målsättning när det gäller kvalité och utveckling och här vill vi att alla bidrar med just det de kan. Du har en stark personlighet som du vågar släppa ut medan du arbetar. Vi har redan idag stor kompetens hos våra bartendrar där du får stor hjälp i ditt arbete från din första dag.
Vi söker både efter heltid- och deltidsbartendrar inför en fullspäckad höst.
Som arbetsplats kan vi erbjuda en trygg arbetsplats men framförallt kommer du till en arbetsplats som arbetar med "glädje" och "kvalité" som ledord.

Ansök nu

Diskare

Diskare
Läs mer Aug 22
Biljardpalatset är en av Göteborg största och mest klassiska etablissemang med en 39-årig historia och som de senaste åren genomgått en förändring till att bli en erkänd restaurang som är känd för sin personliga och varma service.
Dina tidigare erfarenheter och personlig information ska alltid tas med för att ansökan ska tas i beaktning.
Som anställd på Biljardpalatset ställs det höga krav på dig som anställd och som arbetsgivare arbetar vi hårt för att ge en utvecklande och rolig arbetsplats. Du är en driven person som uppskattar i ett högt tempo med många bollar i luften och som har enkelt att samarbeta.
För att du ska kunna uppnå detta behöver du behärska svenska eller engelska på ett bra sätt.
Tjänsten är främst deltid och förlagd på kvällar men för den som visar rätt sidor finns det möjlighet till att även jobba på andra positioner inom företaget. I ditt arbete ingår sedvanligt arbete i disken och att i nära samarbete med diskchefen hålla såväl diskrum som övriga lokalen i fint skick under våra hektiska kvällar.

Ansök nu

Kockar hel- och deltid till BP Brasserie centralt i Göteborg

Kock, à la carte
Läs mer Aug 15
BP Brasserie är en del av Biljardpalatset som ligger centralt i Göteborg. Vi söker nu kockar till vår kommande högsäsong. Fast tjänst eller extra, hel- eller deltid, timlön eller månadslön efter överenskommelse och tillträde efter önskemål.
Vi har öppet alla dagar i veckan och arbetstiderna är varierande vilket gör att deltid/ extratjänsterna även kan passa dig som bara kan arbeta vissa dagar i veckan.
Vill du arbeta med gött Brasserie-käk som har rötterna i Frankrike och flörtar hämningslöst med grannarna i Medelhavet? Uppskattar du att du har roligt på jobbet tillsammans med teamet? Är schema en viktig del då det självklart finns ett liv utanför jobbet också?
Känner du igen dig? Då är du kanske den vi söker till vårt team på BP Brasserie!
Vi ser gärna att du har några eller många års erfarenhet men är du helt nybakad kock så är det absolut inget hinder för dig att söka. Vi håller inte på med raketforskning - vi älskar att laga smakrik mat; det hoppas vi att du gör också, som vi sedan kan kombinera träffsäkert med dryck från våra ca 240 viner på vinlistan med stort fokus på Frankrike och Bourgogne. Några av våra ledord på BP Brasserie är enkelt och vällagat, höga smaker och rustik elegans.
Välkommen med din ansökan!
Allt gott,
Fredrik Goldhahn, kökschef
BP Brasserie

Ansök nu

Bartender till Biljardpalatset

Bartender
Läs mer Jul 29
Biljardpalatset söker nu efter bartendrar till vår långa högsäsong efter sommaren som vill gå vidare i sin karriär till en av Göteborgs mest mångsidiga krogar. Vi söker dig som arbetar bra i team och drivs av att ge både kollegor och gäster en magisk kväll!
Du uppskattar struktur och har en stark strävan mot att vilja ta din arbetsplats framåt och förstår vikten av ekonomi.
Biljardpalatset har hög målsättning när det gäller kvalité och utveckling och här vill vi att alla bidrar med just det de kan. Du har en stark personlighet som du vågar släppa ut medan du arbetar. Vi har redan idag stor kompetens hos våra bartendrar där du får stor hjälp i ditt arbete från din första dag.
Vi söker både efter heltid- och deltidsbartendrar inför en fullspäckad höst.
Som arbetsplats kan vi erbjuda en trygg arbetsplats men framförallt kommer du till en arbetsplats som arbetar med "glädje" och "kvalité" som ledord.

Ansök nu

Göteborg härligaste värd/garderobiär till Biljardpalatset

Garderobiär/Garderobvaktmästare
Läs mer Aug 4
Du är en person med sprudlande energi som har ett brinnande och genuint människointresse. När man arbetar i vår entré uppmuntras du till att släppa ut all glädje och spontanitet för att rikta den mot våra gäster! Att berömma någons fina frisyr eller ge gästen en high five ska vara en lika vanligt förekommande fras eller handling som att fråga hur vi kan göra deras kväll till minnesvärd utöver det vanliga.
Söker du efter ett arbete där du får fantastiska kollegor och chansen till ett av stans roligaste jobb kan detta vara din chans!
För att du ska kunna uppnå detta behöver du behärska både svenska och engelska på ett bra sätt.
Din primära arbetsuppgift är att ge våra gäster det första och sista fantastiska bemötandet de får under en kväll hos oss! Samtidigt som du tar hand om de tillhörigheter de vill lämna i vår garderob ska du på ett glatt och utåtriktat sätt förstå varje gästs behov och se till så att vi alla kan uppnå gästens högt ställda förväntningar.
Karro, som är entréansvarig hos Biljardpalatset kommer att hålla intervjuer löpande och vi kommer att anställa flera personer för deltid under kvällar och helger.

Ansök nu

Diskansvarig Biljardpalatset Göteborg

Diskare
Läs mer Jul 29
Biljardpalatset är en av Göteborg största och mest klassiska etablissemang med en 38-årig historia och som de senaste åren genomgått en förändring till att bli en erkänd restaurang som är känd för sin personliga och varma service.
Vi letar nu efter en person som vill ta över ansvaret för en av de viktigaste stationerna på en restaurang - disken! I ditt ansvar ingår det att att rekrytera dina diskkollegor, schemaläggning och skapa och vidhålla rutiner för disken.
Som anställd på Biljardpalatset ställs det höga krav på dig som anställd och som arbetsgivare arbetar vi hårt för att ge en utvecklande och rolig arbetsplats. Du är en driven person som uppskattar i ett högt tempo med många bollar i luften och som har enkelt att samarbeta.
För att du ska kunna uppnå detta behöver du behärska svenska och engelska på ett bra sätt.
Tjänsten har möjlighet till heltid, om du själv vill under september-april, då vår högsäsong är förlagd och då du sätter din stations schema. Alla pass är förlagda på kvällar och I ditt arbete ingår sedvanligt arbete i disken och att i nära samarbete med övriga kollegor hålla såväl diskrum som övriga lokalen i fint skick under våra hektiska kvällar.

Ansök nu

Barchef

Barchef
Läs mer Jul 19
Biljardpalatset och dess restaurang BP Brasserie är en expanderande verksamhet med hög målsättning där vi strategiskt arbetar för att bli sverigeledande i vår genre.
Då vår nuvarande barchef valt att gå vidare till nya äventyr, söker vi nu dig som vill hjälpa oss att driva vidare den positiva utveckling vi har.
Som Barchef på BP Brasserie och Biljardpalatset har du det operativa ansvaret för driften och är den som entusiasmerar och inspirerar ditt arbetslag. Du delegerar övriga bartenders att skapa cocktails av högsta kvalitet och ansvarar för barens ekonomi så som inköp och inventering. Du drivs av kreativitet och utveckling och det är önskvärt och meriterande att du har erfarenhet av liknande positioner och vana att arbeta strukturerat och professionellt i ett högt tempo.

Ansök nu

Diskare

Diskare
Läs mer Jun 13
Biljardpalatset är en av Göteborg största och mest klassiska etablissemang med en 37-årig historia och som de senaste åren genomgått en förändring till att bli en erkänd restaurang som är känd för sin personliga och varma service.
Som anställd på Biljardpalatset ställs det höga krav på dig som anställd och som arbetsgivare arbetar vi hårt för att ge en utvecklande och rolig arbetsplats. Du är en driven person som uppskattar i ett högt tempo med många bollar i luften och som har enkelt att samarbeta.
För att du ska kunna uppnå detta behöver du behärska svenska eller engelska på ett bra sätt.
Tjänsten är främst deltid och förlagd på kvällar men för den som visar rätt sidor finns det möjlighet till att även jobba på andra positioner inom företaget. I ditt arbete ingår sedvanligt arbete i disken och att i nära samarbete med diskchefen hålla såväl diskrum som övriga lokalen i fint skick under våra hektiska kvällar.

Ansök nu

Sälj- och bokningsansvarig till Biljardpalatset

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Jun 13
Nu söker vi en person för att ta vid och utveckla vår boknings- och säljavdelning. Tjänsten är heltid och till större delen av året förlagd under dagtid på vardagar.
-Du har tidigare erfarenhet utav ledande arbete inom restaurang vilket bör ha gett dig erfarenheten och inblicken i en stor restaurangverksamhets alla hörn vilket kommer att hjälpa dig att maximera och förgylla våra gästers behov
- Du behärskar svenska och engelska på en hög nivå i både tal och skrift
- Du är strukturerad och lösningsorienterad för att fylla alla veckans dagar med bokningar både för vår restaurang BP brasserie och våra olika spel
- Du är tävlingsinriktad och får tillfredsställelse utav att sälja in mervärde till våra kommande bokningar
-Du besitter god datakunskap då du hanterar dagliga uppdateringar i affärssystem och hemsida
Under årets varma och lite lugnare månader och större högtider kommer du förutom att fortsatt ansvara över bokningar också arbeta i det dagliga servicearbetet (och ha lite skön sommarsemester).
Du arbetar nära VD och övriga stationsledare och tillhör vår ledningsgrupp och du kommer att vara en av våra absoluta nyckelpersoner.
Biljardpalatset är en av Göteborgs största restaurangverksamheter som framgångsrikt har välkomnat både större grupper och mindre sällskap under alla veckans dagar under många år. De senaste åren och trots en pandemi har vi växlat upp i både våra arbetssätt och vi har också genomfört stora renoveringar vilket vi hoppas på att få visa upp både till dig och för nya och tidigare besökande gäster.
Lön sätts individuellt enligt överenskommelse.
Din ansökan skickas till dennis@palatset.com med tillhörande CV och personligt brev.

Ansök nu

Entré- & garderobsansvarig till Biljardpalatset

Garderobiär/Garderobvaktmästare
Läs mer Maj 9
Du är en person med sprudlande energi som har ett brinnande och genuint människointresse. När man arbetar i vår entré uppmuntras du till att släppa ut all glädje och spontanitet för att rikta den mot våra gäster! Att berömma någons fina frisyr eller ge gästen en high five ska vara en lika vanligt förekommande fras eller handling som att fråga hur vi kan göra deras kväll till minnesvärd utöver det vanliga.
Söker du efter ett arbete där du får fantastiska kollegor och chansen till ett av stans roligaste jobb kan detta vara din chans!
För att du ska kunna uppnå detta behöver du behärska både svenska och engelska på ett bra sätt.
Din primära arbetsuppgift är att ge våra gäster ett första och sista fantastiska bemötande de får under en kväll hos oss! Samtidigt som du tar hand om de tillhörigheter de vill lämna i vår garderob ska du på ett glatt och utåtriktat sätt förstå varje gästs behov och se till så att vi alla kan uppnå gästens högt ställda förväntningar.
Som ansvarig för för vår garderob och entré ansvarar du för personalen i din avdelning så som schema och utbildning, efterföljer och utvecklar vårt arbetssätt och tillsammans med vår ledningsgrupp driver du Biljardpalatset framåt i både dagliga och framtida frågor.
Tjänsten tillsätts när rätt person är funnen. Under sommaren är tjänsten deltid, främst förlagd till helger eller dagar med dåligt väder för att från slutet av augusti övergå till heltid.

Ansök nu

Kökschef till Biljardpalatset Göteborg

Kökschef
Läs mer Apr 13
Nu letar vi efter dig som vill ta vår restaurang BP Brasserie till nästa nivå i rollen som köksmästare. Har du gedigen erfarenhet av att leda restaurangkök och vill bli en del av en spännande restaurang - då är Biljardpalatsets restaurang något för dig.
Biljardpalatset har funnits på samma plats i 40 år men det är först under de senaste åren vi har arbetat hårt med vårt restaurangkoncept - BP Brasserie. Vi lagar mat med grunderna från Frankrike men tillsammans med ditt kökslag får du också hämta inspiration från hela världen för att förgylla varje rätt.
Som Köksmästare leder och ansvarar du för arbetet och personalen i vårt kök. Du arbetar med planering och framtagandet av menyer och självklart ansvarar du för att våra gäster ska få minnesvärda upplevelser utifrån ett matlagningsperspektiv. Bemanning, rekrytering och arbetsmiljö ligger också inom ditt ansvarsområde. Du har hand om inköp, lagerhållning och inventering av råvaror. Dessutom ansvarar du för köksekonomin och resultatuppföljning.
Vi söker dig som:
Har minst 5 års erfarenhet av arbete i restaurangkök med á la carte servering, är en erfaren ledare och har goda kunskaper inom områden som livsmedelssäkerhet, köksekonomi och framtagning av menyer och framförallt skapar du trivsel omkring dig. Du brinner för att utveckla både dig själv, din personal och verksamheten, håller dig uppdaterad genom omvärldsbevakning samt är kreativ när det kommer till idéer om förbättringar. Du kommunicerar mycket bra på både svenska och engelska i tal och skrift och är en van användare av Office 365.
Vad vi kan erbjuda är en trygg arbetsplats med alla förutsättningar för att du ska trivas på jobbet. Du har en väl tilltagen lön, möjligheten till externa utbildningar, årlig resa tillsammans med övriga ledningsgruppen där vi kommer samman som grupp och hittar inspiration.
Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Ansök nu

Kock till Biljardpalatset Göteborg

Kock, à la carte
Läs mer Apr 9
I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska rätter att dela tillsammans med vänner och kollegor. Vi tror att du delar vår passion för mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla vårt koncept.
Den tjänsten vi önskar att tillsätta är förlagd på kvällar och helger och tidigare erfarenhet från restaurangkök är ett ett krav för att kunna upprätthålla den kvalité vi arbetar efter.
Vi söker dig som utstrålar glädje och engagemang. Du är lösningsorienterad och initiativrik samt trivs i en föränderlig miljö, vidare är du självgående, handlingskraftig och strukturerad och du ser alltid gästen som det viktigaste.
Eftersom vi arbetar i lag med hög mat-passion krävs det att du vågar och kan ta snabba och konkreta beslut tillsammans med övriga kollegor. Vi arbetar effektivt och med mycket glädje, något som du i högsta grad är delaktig i. Vi arbetar i möjligaste mån med lokala och råvaror av högsta kvalité och våra kockar skall behärska ett stort yrkeskunnande.
Biljardpalatset grundades 1983 och vi har de senaste 15 åren arbetat hårt med att arbeta oss fram till Europas ledande biljardhall. Att besöka oss ska vara så mycket mer än att besöka en spelhall, vi är främst en restaurang som siktar på att kunna erbjuda en helhetsupplevelse utöver det vanliga.
Som anställd hos oss kan vi erbjuda bra lön till rätt person men framförallt en stor arbetsplats med stor glädje!

Ansök nu

Souschef till Biljardpalatset Göteborg

Souschef
Läs mer Apr 9
I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska rätter att dela tillsammans med vänner och kollegor. Vi tror att du delar vår passion för mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla vårt koncept.
Vi söker dig som utstrålar glädje och engagemang. Du är lösningsorienterad och initiativrik samt trivs i en föränderlig miljö, vidare är du självgående, handlingskraftig och strukturerad och du ser alltid gästen som det viktigaste.
Dina arbetsuppgifter:
- Övergripande ansvar för restaurangens köksverksamhet tillsammans med köksmästaren
- Ständigt utveckla produkten utifrån gästernas behov och önskemål
- Leda och fördela arbetet under sitt skift
- Säkerställa att köket jobbar i enlighet med vår standard och våra koncept
- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket samt inspirera och motivera dina medarbetare
- Följa HACCP-riktlinjer
Större delen är arbetstiden är förlagd på kvällar och helger men det kan även tillkomma lunchpass.
Som souschef på Biljardpalatset Göteborg önskas du vara idérik och strukturerad. Eftersom du har ansvaret i köket tillsammans med vår köksmästare, krävs ofta snabba och konkreta beslut. Du bör därför vara bekväm med just det. Som souschef kommer du att ansvara för att utveckla menyer, leda köksteamet samt den dagliga driften i köket. I vårt kök arbetar vi effektivt och med mycket glädje, något som du i högsta grad är delaktig i.
Biljardpalatset grundades 1983 och vi har de senaste tio åren arbetat hårt med att arbeta oss fram till Europas ledande biljardhall. Att besöka oss ska vara så mycket mer än att besöka en spelhall, vi är främst ett brasserie med stor kärlek till franska matlagningskonsten som siktar på att kunna erbjuda en helhetsupplevelse utöver det vanliga.
Som anställd hos oss kan vi erbjuda bra lön till rätt person men framförallt en stor arbetsplats med stor glädje!

Ansök nu

Sälj- och bokningsansvarig till Biljardpalatset

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Feb 23
Nu söker vi en person för att ta vid och utveckla vår boknings- och säljavdelning. Tjänsten är heltid och till större delen av året förlagd under dagtid på vardagar.
-Du har tidigare erfarenhet utav ledande arbete inom restaurang vilket bör ha gett dig erfarenheten och inblicken i en stor restaurangverksamhets alla hörn vilket kommer att hjälpa dig att maximera och förgylla våra gästers behov
- Du behärskar svenska och engelska på en hög nivå i både tal och skrift
- Du är strukturerad och lösningsorienterad för att fylla alla veckans dagar med bokningar både för vår restaurang BP brasserie och våra olika spel
- Du är tävlingsinriktad och får tillfredsställelse utav att sälja in mervärde till våra kommande bokningar
-Du besitter god datakunskap då du hanterar dagliga uppdateringar i affärssystem och hemsida
Under årets varma och lite lugnare månader kommer du förutom att fortsatt ansvara över bokningar också arbeta i det dagliga servicearbetet (och ha lite skön sommarsemester).
Du arbetar nära VD och övriga stationsledare och tillhör vår ledningsgrupp och du kommer att tillhöra en av våra absoluta nyckelpersoner.
Biljardpalatset är en av Göteborgs största restaurangverksamheter som framgångsrikt har välkomnat både större grupper och mindre sällskap under alla veckans dagar under många år. De senaste åren och trots en pandemi har vi växlat upp i både våra arbetssätt och vi har också genomfört stora renoveringar vilket vi hoppas på att få visa upp både till dig och för nya och tidigare besökande gäster.
Lön sätts individuellt enligt överenskommelse.
Din ansökan skickas till dennis@palatset.com med tillhörande CV och personligt brev.

Ansök nu

Souschef till Biljardpalatset Göteborg

Souschef
Läs mer Feb 3
I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska rätter att dela tillsammans med vänner och kollegor. Vi tror att du delar vår passion för mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla vårt koncept.
Vi söker dig som utstrålar glädje och engagemang. Du är lösningsorienterad och initiativrik samt trivs i en föränderlig miljö, vidare är du självgående, handlingskraftig och strukturerad och du ser alltid gästen som det viktigaste.
Dina arbetsuppgifter:
- Övergripande ansvar för restaurangens köksverksamhet tillsammans med köksmästaren
- Ständigt utveckla produkten utifrån gästernas behov och önskemål
- Leda och fördela arbetet under sitt skift
- Säkerställa att köket jobbar i enlighet med vår standard och våra koncept
- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket samt inspirera och motivera dina medarbetare
- Följa HACCP-riktlinjer
Större delen är arbetstiden är förlagd på kvällar och helger men det kan även tillkomma lunchpass.
Som souschef på Biljardpalatset Göteborg önskas du vara idérik och strukturerad. Eftersom du har ansvaret i köket tillsammans med vår köksmästare, krävs ofta snabba och konkreta beslut. Du bör därför vara bekväm med just det. Som souschef kommer du att ansvara för att utveckla menyer, leda köksteamet samt den dagliga driften i köket. I vårt kök arbetar vi effektivt och med mycket glädje, något som du i högsta grad är delaktig i.
Biljardpalatset grundades 1983 och vi har de senaste tio åren arbetat hårt med att arbeta oss fram till Europas ledande biljardhall. Att besöka oss ska vara så mycket mer än att besöka en spelhall, vi är främst ett brasserie med stor kärlek till franska matlagningskonsten som siktar på att kunna erbjuda en helhetsupplevelse utöver det vanliga.
Som anställd hos oss kan vi erbjuda bra lön till rätt person men framförallt en stor arbetsplats med stor glädje!

Ansök nu

Souschef till Biljardpalatset Göteborg

Souschef
Läs mer Dec 6
I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska rätter att dela tillsammans med vänner och kollegor. Vi tror att du delar vår passion för mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla vårt koncept.
Vi söker dig som utstrålar glädje och engagemang. Du är lösningsorienterad och initiativrik samt trivs i en föränderlig miljö, vidare är du självgående, handlingskraftig och strukturerad och du ser alltid gästen som det viktigaste.
Dina arbetsuppgifter:
- Övergripande ansvar för restaurangens köksverksamhet tillsammans med köksmästaren
- Ständigt utveckla produkten utifrån gästernas behov och önskemål
- Leda och fördela arbetet under sitt skift
- Säkerställa att köket jobbar i enlighet med vår standard och våra koncept
- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket samt inspirera och motivera dina medarbetare
- Följa HACCP-riktlinjer
Större delen är arbetstiden är förlagd på kvällar och helger men det kan även tillkomma lunchpass.
Som souschef på Biljardpalatset Göteborg önskas du vara idérik och strukturerad. Eftersom du har ansvaret i köket tillsammans med vår köksmästare, krävs ofta snabba och konkreta beslut. Du bör därför vara bekväm med just det. Som souschef kommer du att ansvara för att utveckla menyer, leda köksteamet samt den dagliga driften i köket. I vårt kök arbetar vi effektivt och med mycket glädje, något som du i högsta grad är delaktig i.
Biljardpalatset grundades 1983 och vi har de senaste tio åren arbetat hårt med att arbeta oss fram till Europas ledande biljardhall. Att besöka oss ska vara så mycket mer än att besöka en spelhall, vi är främst en restaurang som siktar på att kunna erbjuda en helhetsupplevelse utöver det vanliga.
Som anställd hos oss kan vi erbjuda bra lön till rätt person, en förmånsportal där man får rabatter på 1000-tals olika butiker men framförallt en stor arbetsplats med stor glädje!

Ansök nu

Göteborg härligaste värd/garderobiär till Biljardpalatset

Garderobiär/Garderobvaktmästare
Läs mer Okt 26
Du är en person med sprudlande energi som har ett brinnande och genuint människointresse. När man arbetar i vår entré uppmuntras du till att släppa ut all glädje och spontanitet för att rikta den mot våra gäster! Att berömma någons fina frisyr eller ge gästen en high five ska vara en lika vanligt förekommande fras eller handling som att fråga hur vi kan göra deras kväll till minnesvärd utöver det vanliga.
Söker du efter ett arbete där du får fantastiska kollegor och chansen till ett av stans roligaste jobb kan detta vara din chans!
För att du ska kunna uppnå detta behöver du behärska både svenska och engelska på ett bra sätt.
Din primära arbetsuppgift är att ge våra gäster det första och sista fantastiska bemötandet de får under en kväll hos oss! Samtidigt som du tar hand om de tillhörigheter de vill lämna i vår garderob ska du på ett glatt och utåtriktat sätt förstå varje gästs behov och se till så att vi alla kan uppnå gästens högt ställda förväntningar.
Vår entréansvarige Therez kommer att hålla intervjuer löpande och vi kommer att anställa flera personer för extra under kvällar och helger.

Ansök nu

Souschef till Biljardpalatset Göteborg

Souschef
Läs mer Okt 19
I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska rätter att dela tillsammans med vänner och kollegor. Vi tror att du delar vår passion för mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla vårt koncept.
Vi söker dig som utstrålar glädje och engagemang. Du är lösningsorienterad och initiativrik samt trivs i en föränderlig miljö, vidare är du självgående, handlingskraftig och strukturerad och du ser alltid gästen som det viktigaste.
Dina arbetsuppgifter:
- Övergripande ansvar för restaurangens köksverksamhet tillsammans med köksmästaren
- Ständigt utveckla produkten utifrån gästernas behov och önskemål
- Leda och fördela arbetet under sitt skift
- Säkerställa att köket jobbar i enlighet med vår standard och våra koncept
- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket samt inspirera och motivera dina medarbetare
- Följa HACCP-riktlinjer
Större delen är arbetstiden är förlagd på kvällar och helger men det kan även tillkomma lunchpass.
Som souschef på Biljardpalatset Göteborg önskas du vara idérik och strukturerad. Eftersom du har ansvaret i köket tillsammans med vår köksmästare, krävs ofta snabba och konkreta beslut. Du bör därför vara bekväm med just det. Som souschef kommer du att ansvara för att utveckla menyer, leda köksteamet samt den dagliga driften i köket. I vårt kök arbetar vi effektivt och med mycket glädje, något som du i högsta grad är delaktig i.
Biljardpalatset grundades 1983 och vi har de senaste tio åren arbetat hårt med att arbeta oss fram till Europas ledande biljardhall. Att besöka oss ska vara så mycket mer än att besöka en spelhall, vi är främst en restaurang som siktar på att kunna erbjuda en helhetsupplevelse utöver det vanliga.
Som anställd hos oss kan vi erbjuda bra lön till rätt person, en förmånsportal där man får rabatter på 1000-tals olika butiker men framförallt en stor arbetsplats med stor glädje!

Ansök nu

Diskare

Diskare
Läs mer Okt 5
Biljardpalatset är en av Göteborg största och mest klassiska etablissemang med en 37-årig historia och som de senaste åren genomgått en förändring till att bli en erkänd restaurang som är känd för sin personliga och varma service.
Som anställd på Biljardpalatset ställs det höga krav på dig som anställd och som arbetsgivare arbetar vi hårt för att ge en utvecklande och rolig arbetsplats. Bl. a erbjuds en stor rabattportal utvecklad för Biljardpalatset. Du är en driven person som uppskattar i ett högt tempo med många bollar i luften och som har enkelt att samarbeta.
För att du ska kunna uppnå detta behöver du behärska svenska eller engelska på ett bra sätt.
Tjänsten är främst deltid och förlagd på kvällar men för den som visar rätt sidor finns det möjlighet till att även jobba på andra positioner inom företaget. I ditt arbete ingår sedvanligt arbete i disken och att i nära samarbete med diskchefen hålla såväl diskrum som övriga lokalen i fint skick under våra hektiska kvällar.

Ansök nu

Göteborg härligaste värd/garderobiär till Biljardpalatset

Garderobiär/Garderobvaktmästare
Läs mer Sep 18
Du är en person med sprudlande energi som har ett brinnande och genuint människointresse. När man arbetar i vår entré uppmuntras du till att släppa ut all glädje och spontanitet för att rikta den mot våra gäster! Att berömma någons fina frisyr eller ge gästen en high five ska vara en lika vanligt förekommande fras eller handling som att fråga hur vi kan göra deras kväll till minnesvärd utöver det vanliga.
Söker du efter ett arbete där du får fantastiska kollegor och chansen till ett av stans roligaste jobb kan detta vara din chans!
För att du ska kunna uppnå detta behöver du behärska både svenska och engelska på ett bra sätt.
Din primära arbetsuppgift är att ge våra gäster det första och sista fantastiska bemötandet de får under en kväll hos oss! Samtidigt som du tar hand om de tillhörigheter de vill lämna i vår garderob ska du på ett glatt och utåtriktat sätt förstå varje gästs behov och se till så att vi alla kan uppnå gästens högt ställda förväntningar.
Intervjuer sker löpande och vi kommer att anställa flera personer, både för heltid och extra under kvällar och helger.

Ansök nu

Bartender till Biljardpalatset

Bartender
Läs mer Sep 17
Biljardpalatset söker nu efter en bartender som vill gå vidare i sin karriär till en av Göteborgs mest mångsidiga krogar. Vi söker dig som arbetar bra i team och drivs av att ge både kollegor och gäster en magisk kväll!
Du uppskattar struktur och har en stark strävan mot att vilja ta din arbetsplats framåt och förstår vikten av ekonomi.
Biljardpalatset har hög målsättning när det gäller kvalité och utveckling och här vill vi att alla bidrar med just det de kan. Du har en stark personlighet som du vågar släppa ut medan du arbetar. Vi har redan idag stor kompetens hos våra bartendrar där du får stor hjälp i ditt arbete från din första dag.
Vi söker både efter heltid- och deltidsbartendrar inför en fullspäckad höst.
Som arbetsplats kan vi erbjuda dig kollektivstyrd lön, en trygg arbetsplats, förmåner som rabatter hos tusentals butiker, utbildningar men framför allt kommer du till en arbetsplats som arbetar med "glädje" och "kvalité" som ledord.

Ansök nu

Souschef till Biljardpalatset Göteborg

Souschef
Läs mer Aug 13
I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska rätter att dela tillsammans med vänner och kollegor. Vi tror att du delar vår passion för mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla vårt koncept.
Vi söker dig som utstrålar glädje och engagemang. Du är lösningsorienterad och initiativrik samt trivs i en föränderlig miljö, vidare är du självgående, handlingskraftig och strukturerad och du ser alltid gästen som det viktigaste.
Dina arbetsuppgifter:
- Övergripande ansvar för restaurangens köksverksamhet tillsammans med köksmästaren
- Ständigt utveckla produkten utifrån gästernas behov och önskemål
- Leda och fördela arbetet under sitt skift
- Säkerställa att köket jobbar i enlighet med vår standard och våra koncept
- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket samt inspirera och motivera dina medarbetare
- Följa HACCP-riktlinjer
Större delen är arbetstiden är förlagd på kvällar och helger men det kan även tillkomma lunchpass.
Som souschef på Biljardpalatset Göteborg önskas du vara idérik och strukturerad. Eftersom du har ansvaret i köket tillsammans med vår köksmästare, krävs ofta snabba och konkreta beslut. Du bör därför vara bekväm med just det. Som souschef kommer du att ansvara för att utveckla menyer, leda köksteamet samt den dagliga driften i köket. I vårt kök arbetar vi effektivt och med mycket glädje, något som du i högsta grad är delaktig i.
Biljardpalatset grundades 1983 och vi har de senaste tio åren arbetat hårt med att arbeta oss fram till Europas ledande biljardhall. Att besöka oss ska vara så mycket mer än att besöka en spelhall, vi är främst en restaurang som siktar på att kunna erbjuda en helhetsupplevelse utöver det vanliga.
Som anställd hos oss kan vi erbjuda bra lön till rätt person, en förmånsportal där man får rabatter på 1000-tals olika butiker men framförallt en stor arbetsplats med stor glädje!

Ansök nu

Extrakockar till Biljardpalatset Göteborg

Kock, à la carte
Läs mer Aug 30
I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska rätter att dela tillsammans med vänner och kollegor. Vi tror att du delar vår passion för mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla vårt koncept.
De två tjänster vi önskar att tillsätta är förlagda på kvällar och helger och tidigare erfarenhet från restaurangkök är ett ett krav för att kunna upprätthålla den kvalité vi arbetar efter.
Vi söker dig som utstrålar glädje och engagemang. Du är lösningsorienterad och initiativrik samt trivs i en föränderlig miljö, vidare är du självgående, handlingskraftig och strukturerad och du ser alltid gästen som det viktigaste.
Eftersom vi arbetar i lag med hög mat-passion krävs det att du vågar och kan ta snabba och konkreta beslut tillsammans med övriga kollegor. Vi arbetar effektivt och med mycket glädje, något som du i högsta grad är delaktig i. Vi arbetar i möjligaste mån med lokala och råvaror av högsta kvalité och våra kockar skall behärska ett stort yrkeskunnande.
Biljardpalatset grundades 1983 och vi har de senaste 15 åren arbetat hårt med att arbeta oss fram till Europas ledande biljardhall. Att besöka oss ska vara så mycket mer än att besöka en spelhall, vi är främst en restaurang som siktar på att kunna erbjuda en helhetsupplevelse utöver det vanliga.
Som anställd hos oss kan vi erbjuda bra lön till rätt person, en förmånsportal där man får rabatter på 1000-tals olika butiker men framförallt en stor arbetsplats med stor glädje!

Ansök nu

Bartender till Biljardpalatset

Bartender
Läs mer Aug 9
Biljardpalatset söker nu efter en person som vill gå vidare i sin karriär till en av Göteborgs mest mångsidiga krogar. Vi söker dig som arbetar bra i team och drivs av att ge både kollegor och gäster en magisk kväll!
Du uppskattar struktur och har en stark strävan mot att vilja ta din arbetsplats framåt och förstår vikten av ekonomi.
Biljardpalatset har hög målsättning när det gäller kvalité och utveckling och här vill vi att alla bidrar med just det de kan. Du har en stark personlighet som du vågar släppa ut medan du arbetar. Vi har redan idag stor kompetens hos våra bartendrar där du får stor hjälp i ditt arbete från din första dag.
Vi söker både efter heltid- och deltidsbartendrar inför en fullspäckad höst.
Som arbetsplats kan vi erbjuda dig kollektivstyrd lön, en trygg arbetsplats, förmåner som rabatter hos tusentals butiker, utbildningar men framför allt kommer du till en arbetsplats som arbetar med "glädje" och "kvalité" som ledord.

Ansök nu

Nu söker Biljardpalatset kockar till hösten

Kock, à la carte
Läs mer Jul 12
Hösten närmar sig och därmed vår högsäsong under de kyligare månaderna och nu letar vi efter kocken som är ute efter en trygg anställning.
I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska rätter att dela tillsammans med vänner och kollegor. Vi tror att du delar vår passion för mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla vårt koncept.
Vi söker dig som utstrålar glädje och engagemang. Du är lösningsorienterad och initiativrik samt trivs i en föränderlig miljö för hos oss vill vi alltid framåt. Vidare är du självgående, handlingskraftig och strukturerad och du ser alltid gästen som det viktigaste.
Dina arbetsuppgifter:
- Ständigt utveckla produkten utifrån gästernas behov och önskemål
-Att på ett självgående och stresståligt vis kunna hantera både ensamarbete och arbete tillsammans med kollegor
- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket samt inspirera och motivera dina medarbetare
- Följa HACCP-riktlinjer
Som kock på Biljardpalatset Göteborg önskas du vara idérik och strukturerad. I vårt kök arbetar vi effektivt och med mycket glädje, något som du i högsta grad är delaktig i. Vi arbetar i möjligaste mån med råvaror av högsta kvalité och lagar vår mat från grunden och våra kockar skall därför behärska ett stort yrkeskunnande.
Biljardpalatset grundades 1983 och vi har de senaste 15 åren arbetat hårt med att arbeta oss fram till Europas ledande biljardhall. Att besöka oss ska vara så mycket mer än att besöka en spelhall, vi är främst en restaurang som siktar på att kunna erbjuda en helhetsupplevelse utöver det vanliga.
Tjänsten startar på ca. 25 timmar per vecka under sommaren men till rätt person finns det en stor möjlighet till betydligt fler timmar efter sommaren.
Som anställd hos oss kan vi erbjuda bra lön till rätt person, en förmånsportal där man får rabatter på 1000-tals olika butiker men framförallt en stor arbetsplats med stor glädje!
Intervjuer sker löpande och tillträdesdatum bestäms enligt överenskommelse.
Ansökan skall innehålla CV för att tas i beaktning.

Ansök nu

Assisterande restaurangchef med vinintresse

Hovmästare
Läs mer Aug 9
Biljardpalatset och dess restaurang BP Brasserie är en expanderande verksamhet med hög målsättning där vi strategiskt arbetar för att bli sverigeledande i vår genre.
Biljardpalatset har varit en institution i Göteborg sedan 1984 och har på senare år genomfört stora förändringar både vad gäller miljö och arbetssätt för att ge våra gäster en ännu bättre upplevelse. Vi strävar efter att ha en hög internationell nivå, därför är förstklassig service, mat lagad från grunden på bästa råvaror och väl utvald dryck viktiga för oss. Vi vill vi ha din hjälp med att fortsätta utvecklas och för rätt person finns det stora möjligheter att ta vidare steg i karriären hos oss.
Inför höstsäsongen söker vi nu en assisterande restaurangchef med genuint vinintresse som vill tillsammans med oss förvalta och utveckla vår vinkällare, utbilda personal och lära Göteborg att man vist kan äta oxe och dricka en riktigt bra Bourgogne med en biljardkö i handen.
Om dig:
Vi tror att du har arbetat några år i branschen och är redo att ta ett kliv vidare i yrkeslivet. Du är en naturlig ledare och trivs i ansvarsrollen; dokumenterad erfarenhet av arbetsledning är meriterande. Du har ett stort intresse för mat och dryck och gärna en sommelierutbildning i grunden. Som person är du energisk, positiv och strukturerad. Du trivs med att arbeta i högt tempo och alltid levererar ditt bästa.
Du bör:
Ha arbetat minst 5 år i branschen
Vara bra på att bemöta människor och vara lyhörd
Vara snabbtänkt och effektiv
Ha lätt att strukturera ditt och personalens arbete och att prioritera rätt i stressiga situationer
Du ligger alltid flera steg i förväg i din planering för att arbetet ska flyta på så bra som möjligt.
Ha god kunskap om mat, vin och öl
Arbetstiderna är främst förlagda på kvällar och helger, men eventuella lunchpass kan förekomma.

Ansök nu

Göteborg härligaste värd/garderobiär till Biljardpalatset

Garderobiär/Garderobvaktmästare
Läs mer Jul 24
Du är en person med sprudlande energi som har ett brinnande och genuint människointresse. När man arbetar i vår entré uppmuntras du till att släppa ut all glädje och spontanitet för att rikta den mot våra gäster! Att berömma någons fina frisyr eller ge gästen en high five ska vara en lika vanligt förekommande fras eller handling som att fråga hur vi kan göra deras kväll till minnesvärd utöver det vanliga.
Söker du efter ett arbete där du får fantastiska kollegor och chansen till ett av stans roligaste jobb kan detta vara din chans!
För att du ska kunna uppnå detta behöver du behärska både svenska och engelska på ett bra sätt.
Din primära arbetsuppgift är att ge våra gäster det första och sista fantastiska bemötandet de får under en kväll hos oss! Samtidigt som du tar hand om de tillhörigheter de vill lämna i vår garderob ska du på ett glatt och utåtriktat sätt förstå varje gästs behov och se till så att vi alla kan uppnå gästens högt ställda förväntningar.
Intervjuer sker löpande och vi kommer att anställa flera personer med siktet på vår högsäsong vid höstens intrång.

Ansök nu