Modigo AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Modigo AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Erfaren medicinsk sekreterare med brett uppdrag på psykiatrimottagning

Läkarsekreterare/Vårdadministratör/Medicinsk sekreterare
Läs mer Dec 21
Vill du arbeta på en flexibel arbetsplats som tar hänsyn till individens behov – både medarbetarnas och patienternas? Passar det dig att arbeta brett, med att både skriva diktat och vara spindeln i nätet samt ha många sociala kontakter? Vill du vara med och driva utvecklingen på ett företag som aldrig står stilla? Då kan Modigo vara arbetsplatsen för dig.
Vi söker en ny medicinsk sekreterare till vårt team med medicinska sekreterare och receptionister i Göteborg. Vi letar efter dig som är trygg i din yrkesroll, har ett genuint intresse för service och människor samt vill ha ett viktigt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade och skickliga kollegor.
Om Modigo
Modigo är en väletablerad vårdgivare och arbetsplats för psykologer, läkare, medicinska sekreterare och administrativa medarbetare på fyra orter i Sverige. Vi är specialister inom neuropsykiatri och arbetar inom psykiatrisk öppenvård med utredningar, behandling, rådgivning och föräldrastöd. Våra mottagningar finns centralt i Stockholm, Göteborg, Lund och Sundsvall. Vi har avtal och gott samarbete med ett flertal regioner.
Om tjänsten
Vi söker nu en erfaren medicinsk sekreterare för tillsvidareanställning i våra fina lokaler på Otterhällegatan i Göteborg. Tjänsten är mycket viktig för att mottagningen ska fungera och innebär ett omväxlande arbete. Du kommer att arbeta med sedvanliga administrativa uppgifter såsom att ta emot och registrera remisser, skriva remissvar och diktat, ha kontakter med patienter och sköta bokning samt posthantering och beställningar. Du kommer även vid behov sitta i vår reception där du är vårt ansikte utåt, möter och vägleder patienterna på mottagningen samt svarar i telefon. Tjänsten är på heltid och du arbetar kontorstider kl 7-16.
Varför jobba på Modigo?
På Modigo arbetar du i en verksamhet med god struktur och rutiner. Vi har kollektivavtal, bra pensionslösningar och friskvårdsbidrag för dig som anställd. Här är några av de anledningar som våra anställda ofta framhåller med Modigo som arbetsgivare:
· Fokus på kvalitet och kompetens. På Modigo är det patientnära arbetet i fokus. Som medicinsk sekreterare/vårdadministratör träffar och pratar du med många av våra patienter. För att kunna hjälpa och förstå dem på bästa sätt kommer du få lära dig mycket kring neuropsykiatri, både i arbetet och genom utbildning.
· Flexibilitet för individuella behov. På Modigo styr och planerar du ditt eget arbete utifrån det som behöver göras. Vi arbetar kontorstid med viss möjlighet till flexibilitet samt ibland arbete hemifrån.
· Framåtanda och högt i tak. Modigo är en prestigelös organisation som hela tiden utvecklas för patienternas och medarbetarnas bästa. Har du idéer som kan göra verksamheten bättre – prata med din chef. Chansen är stor att de snart blir verklighet.
Om dig
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med gedigen erfarenhet av arbete inom vården. Erfarenhet av journalsystemet Webdoc är meriterande. Du har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift samt god systemvana. Det är meriterande om du kan uttrycka dig väl på engelska i tal och skrift.
Vidare är du självständig, kreativ och bidrar till en positiv utveckling av verksamheten. Du är även flexibel, strukturerad och har god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper.
För att trivas hos oss behöver du ha lätt för att kommunicera och skapa goda relationer samt ha ett genuint intresse för människor. Vi vet att mångfald berikar oss och ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.
Frågor
Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår enhetschef för Göteborg, Anna Gabrielsson, på telefonnummer 073-144 97 01 eller anna.gabrielsson@modigo.se.
Så ansöker du
Urval sker löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast 5 januari.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Specialistläkare i barn- och ungdomspsykiatri med inriktning mot ADHD

Specialistläkare
Läs mer Mar 14
Specialistläkare i barn- och ungdomspsykiatri med inriktning mot ADHD
Vill du arbeta på en flexibel arbetsplats som tar hänsyn till individens behov – både medarbetarnas och patienternas? Drivs du av ett genuint intresse för neuropsykiatri och värdesätter erfarna kollegor med stort kvalitetsfokus? Uppskattar du tydliga mål, fria arbetstider och möjligheten att förlägga delar av arbetet i hemmet? Då kan Modigo vara arbetsplatsen för dig.
Nu utökar vi Modigos Göteborgsteam med ytterligare en specialist i barn- och ungdomspsykiatri för arbete med neuropsykiatriska utredningar. Det finns även möjlighet att arbeta med behandling. Hos oss får du ett spännande och utvecklande arbete i ett bolag som vill utmana branschen till större individanpassning och hög kvalitet.
Om Modigo
Modigo är en väletablerad vårdgivare och arbetsplats för psykologer, läkare och administrativa medarbetare på fyra orter i Sverige. Vi är specialister inom neuropsykiatri och arbetar inom psykiatrisk öppenvård med utredningar, behandling, rådgivning och föräldrastöd. Företaget präglas av en hög servicenivå och stor flexibilitet. Våra sex mottagningar finns i Stockholm, Göteborg, Lund och Sundsvall. Vi har avtal och gott samarbete med ett flertal regioner, bland andra VGR.
I vårt systerföretag ADHD Care by Modigo ger vi medicinsk behandling till patienter med ADHD-diagnos. ADHD Care är en digital klinik som möter patienter från hela Sverige via video- och telefonsamtal.
Om tjänsten
Nu söker vi ytterligare en specialistläkare som ska arbeta med neuropsykiatriska utredningar av barn och ungdomar. Det finns även möjlighet att arbeta med behandling av ADHD.
Tjänsten är tillsvidare på del- eller heltid. Som del i vår flexibilitet kan tjänstgöringsgraden diskuteras. Du har även stor frihet att lägga upp dina arbetstider på ett sätt som passar just dig.
Din placering är i vår fina lokal på Otterhällegatan i centrala Göteborg. Du har också möjlighet att arbeta hemifrån när du inte träffar patienter.
Varför jobba på Modigo?
På Modigo arbetar du i en verksamhet med god struktur och rutiner kring det kliniska arbetet och kollektivavtal, bra pensionslösningar och friskvårdsbidrag för dig som anställd. Här är några anledningar som våra anställda ofta framhåller med Modigo som arbetsgivare:
Fokus på kvalitet. På Modigo är det patientnära arbetet i fokus. Cheferna är psykologer med klinisk bakgrund och deras uppgift är att skapa bra förutsättningar för dig som medarbetare. Vi håller nere antalet möten och möteslängden till förmån för det kliniska arbetet. De möten vi har är få och motiverade.
Kompetensutveckling. Du är omgiven av kompetenta kollegor, bland andra vårt nätverk av specialistläkare och vår MLA. Vidare erbjuds du kontinuerligt kompetenshöjande insatser, utbildningar och deltagande i nationella och internationella kongresser.
Flexibilitet för individuella behov. På Modigo utformar du ditt eget arbete och styr din tid. Det kan handla om att själv planera in när på dagen du har patientbesök – för att få livspusslet att gå ihop – och att arbeta hemifrån när du inte träffar patient. En annan viktig aspekt är att Modigo tar hänsyn till patienternas behov och önskemål, exempelvis genom möjligheten att genomföra utredningar under en kortare, koncentrerad period.
Bra villkor. Vi erbjuder bland annat konkurrenskraftiga löner, bra pensionslösningar och generöst friskvårdsbidrag.
Framåtanda och högt i tak. Modigo är en prestigelös organisation som hela tiden utvecklas för patienternas och medarbetarnas bästa. Har du idéer som kan göra verksamheten bättre – prata med din chef. Chansen är stor att de snart blir verklighet.

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad läkare och specialist i barn- och ungdomspsykiatri. Du har ett genuint intresse för neuropsykiatri, är flexibel, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta. För dig är det självklart att sätta patienten i fokus och du har mycket god förmåga att kommunicera och bygga förtroende. Du är ödmjuk, ansvarstagande, nyfiken och noggrann. Vi vet att mångfald berikar oss och ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.
För att trivas hos oss är det viktigt att du är:
Självständig och strukturerad. Du lägger själv upp en plan för ditt arbete, ser till att få jobbet gjort samtidigt som du tar hand om dig själv, till exempel genom tillräckligt med pauser.
Trygg i din yrkesroll och kompetens. Du står på egna ben i det kliniska arbetet, samtidigt som du drar nytta av den struktur och kompetens som finns till ditt förfogande på Modigo.
Flexibel och nyfiken. Du vill arbeta i en agil verksamhet som ständigt utvecklas. Du är lösningsorienterad och vill, utifrån den givna strukturen, hitta individuella anpassningar för att hjälpa varje patient så bra som möjligt.

Frågor
Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Medicinsk ledningsansvarig Ioannis Pantziaras via ioannis.pantziaras@modigo.se.
Ansökan
Urval sker löpande, så skicka in din ansökan med CV så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Specialistläkare i barn- och ungdomspsykiatri med inriktning mot ADHD

Specialistläkare
Läs mer Jan 18
Specialistläkare i barn- och ungdomspsykiatri med inriktning mot ADHD
Vill du arbeta på en flexibel arbetsplats som tar hänsyn till individens behov – både medarbetarnas och patienternas? Drivs du av ett genuint intresse för neuropsykiatri och värdesätter erfarna kollegor med stort kvalitetsfokus? Uppskattar du tydliga mål, fria arbetstider och möjligheten att förlägga delar av arbetet i hemmet? Då kan Modigo vara arbetsplatsen för dig.
Nu utökar vi Modigos Göteborgs-team med ytterligare en specialist i barn- och ungdomspsykiatri för arbete med neuropsykiatriska utredningar. Det finns även möjlighet att arbeta med behandling. Hos oss får du ett spännande och utvecklande arbete i ett bolag som vill utmana branschen till större individanpassning och hög kvalitet.
Om Modigo
Modigo är en väletablerad vårdgivare och arbetsplats för psykologer, läkare och administrativa medarbetare på fyra orter i Sverige. Vi är specialister inom neuropsykiatri och arbetar inom psykiatrisk öppenvård med utredningar, behandling, rådgivning och föräldrastöd. Företaget präglas av en hög servicenivå och stor flexibilitet. Våra sex mottagningar finns i Stockholm, Göteborg, Lund och Sundsvall. Vi har avtal och gott samarbete med ett flertal regioner, bland andra VGR.
I vårt systerföretag ADHD Care by Modigo ger vi medicinsk behandling till patienter med ADHD-diagnos. ADHD Care är en digital klinik som möter patienter från hela Sverige via video- och telefonsamtal.
Om tjänsten
Nu söker vi ytterligare en specialistläkare som ska arbeta med neuropsykiatriska utredningar av barn och ungdomar. Det finns även möjlighet att arbeta med behandling av ADHD.
Tjänsten är tillsvidare på del- eller heltid. Som del i vår flexibilitet kan tjänstgöringsgraden diskuteras. Du har även stor frihet att lägga upp dina arbetstider på ett sätt som passar just dig.
Din placering är i vår fina lokal på Otterhällegatan i centrala Göteborg. Du har också möjlighet att arbeta hemifrån när du inte träffar patienter.
Varför jobba på Modigo?
På Modigo arbetar du i en verksamhet med god struktur och rutiner kring det kliniska arbetet och kollektivavtal, bra pensionslösningar och friskvårdsbidrag för dig som anställd. Här är några anledningar som våra anställda ofta framhåller med Modigo som arbetsgivare:
Fokus på kvalitet. På Modigo är det patientnära arbetet i fokus. Cheferna är psykologer med klinisk bakgrund och deras uppgift är att skapa bra förutsättningar för dig som medarbetare. Vi håller nere antalet möten och möteslängden till förmån för det kliniska arbetet. De möten vi har är få och motiverade.
Kompetensutveckling. Du är omgiven av kompetenta kollegor, bland andra vårt nätverk av specialistläkare och vår MLA. Vidare erbjuds du kontinuerligt kompetenshöjande insatser, utbildningar och deltagande i nationella och internationella kongresser.
Flexibilitet för individuella behov. På Modigo utformar du ditt eget arbete och styr din tid. Det kan handla om att själv planera in när på dagen du har patientbesök – för att få livspusslet att gå ihop – och att arbeta hemifrån när du inte träffar patient. En annan viktig aspekt är att Modigo tar hänsyn till patienternas behov och önskemål, exempelvis genom möjligheten att genomföra utredningar under en kortare, koncentrerad period.
Bra villkor. Vi erbjuder bland annat konkurrenskraftiga löner, bra pensionslösningar och generöst friskvårdsbidrag.
Framåtanda och högt i tak. Modigo är en prestigelös organisation som hela tiden utvecklas för patienternas och medarbetarnas bästa. Har du idéer som kan göra verksamheten bättre – prata med din chef. Chansen är stor att de snart blir verklighet.

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad läkare och specialist i barn- och ungdomspsykiatri. Du har ett genuint intresse för neuropsykiatri, är flexibel, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta. För dig är det självklart att sätta patienten i fokus och du har mycket god förmåga att kommunicera och bygga förtroende. Du är ödmjuk, ansvarstagande, nyfiken och noggrann. Vi vet att mångfald berikar oss och ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.
För att trivas hos oss är det viktigt att du är:
Självständig och strukturerad. Du lägger själv upp en plan för ditt arbete, ser till att få jobbet gjort samtidigt som du tar hand om dig själv, till exempel genom tillräckligt med pauser.
Trygg i din yrkesroll och kompetens. Du står på egna ben i det kliniska arbetet, samtidigt som du drar nytta av den struktur och kompetens som finns till ditt förfogande på Modigo.
Flexibel och nyfiken. Du vill arbeta i en agil verksamhet som ständigt utvecklas. Du är lösningsorienterad och vill, utifrån den givna strukturen, hitta individuella anpassningar för att hjälpa varje patient så bra som möjligt.

Frågor
Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Medicinsk ledningsansvarig Ioannis Pantziaras via ioannis.pantziaras@modigo.se.
Ansökan
Urval sker löpande, så skicka in din ansökan med CV så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Psykolog för NP-utredningar av barn och ungdomar till växande verksamhet

Psykolog
Läs mer Jan 18
Psykolog för NP-utredningar i centrala Göteborg
Vill du arbeta på en flexibel arbetsplats som tar hänsyn till individens behov – både medarbetarnas och patienternas? Drivs du av att göra ett högkvalitativt arbete? Vill du ha fria arbetstider, tydliga mål och möjlighet till bonus? Då kan Modigo vara arbetsplatsen för dig.
Nu utökar vi vårt team i Göteborg med en psykolog som ska arbeta med neuropsykiatriska utredningar. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, har ett genuint intresse för neuropsykiatri och vill ha ett viktigt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade och skickliga kollegor.
Om Modigo
Modigo är en väletablerad vårdgivare och arbetsplats för psykologer, läkare och administrativa medarbetare på fyra orter i Sverige. Vi är specialister inom neuropsykiatri och arbetar inom psykiatrisk öppenvård, med utredningar, behandling, rådgivning och föräldrastöd. Våra mottagningar finns i Stockholm, Göteborg, Lund och Sundsvall. Vi har avtal och gott samarbete med ett flertal regioner.
Om tjänsten
Då vår verksamhet växer söker vi nu ytterligare psykologer till mottagningen i Göteborg. Arbetet består i att självständigt genomföra gedigna neuropsykiatriska utredningar av barn och/eller vuxna, baserade på evidensbaserade metoder, just nu söker vi främst psykologer som ska arbeta med barn och ungdomar. På Modigo lägger vi stor vikt vid noggrannhet i samtliga steg i utredningen och genomför alltid breda neuropsykiatriska utredningar. I utredningsarbetet samarbetar du med psykiatriker och tillsammans tar ni ställning till om patienten uppfyller kriterierna för diagnos.
Tjänsten är placerad i våra ljusa lokaler på Otterhällagatan 1 i centrala Göteborg. Du kan välja att arbeta hemifrån när du inte har patientbesök. Det finns möjlighet att välja att jobba hel- eller deltid.
Varför jobba på Modigo?
På Modigo arbetar du i en verksamhet med god struktur och rutiner kring det kliniska arbetet och kollektivavtal, bra pensionslösningar och friskvårdsbidrag för dig som anställd. Här är några anledningar som våra anställda ofta framhåller med Modigo som arbetsgivare:
· Fokus på kvalitet och kompetens. På Modigo är det patientnära arbetet i fokus. Cheferna är psykologer med klinisk bakgrund och deras uppgift är att skapa bra förutsättningar för dig som medarbetare. Du är omgiven av kompetenta kollegor och erbjuds kontinuerligt kompetenshöjande insatser och utbildningar.
· Flexibilitet för individuella behov. På Modigo utformar du ditt eget arbete och styr din tid. Det kan handla om att själv planera in när på dagen du har patientbesök – för att få livspusslet att gå ihop – och att arbeta hemifrån när du inte träffar patient. En annan viktig aspekt är att Modigo tar hänsyn till patienternas behov och önskemål, exempelvis genom möjligheten att genomföra utredningar under en kortare, koncentrerad period.
· Framåtanda och högt i tak. Modigo är en prestigelös organisation som hela tiden utvecklas för patienternas och medarbetarnas bästa. Har du idéer som kan göra verksamheten bättre – prata med din chef. Chansen är stor att de snart blir verklighet.
Om dig
Vi söker dig som har svensk legitimation som psykolog, minst två års yrkeserfarenhet samt goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, ytterligare språk är meriterande. Erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar är ett krav och det är meriterande om du har arbetat med barn och ungdomar. Vi vet att mångfald berikar oss och ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.
För att trivas hos oss är det viktigt att du är:
- Självständig och strukturerad. Du lägger själv upp en plan för ditt arbete, ser till att få jobbet gjort samtidigt som du tar hand om dig själv, till exempel genom tillräckligt med pauser.
- Trygg i din yrkesroll och kompetens. Du står på egna ben i det kliniska arbetet, samtidigt som du drar nytta av den struktur och kompetens som finns till ditt förfogande på Modigo.
- Flexibel och nyfiken. Du vill arbeta i en agil verksamhet som ständigt utvecklas. Du är lösningsorienterad och vill, utifrån den givna strukturen, hitta individuella anpassningar för att hjälpa varje patient så bra som möjligt.
Frågor
Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår enhetschef för Göteborg, Anna Gabrielsson, via anna.gabrielsson@modigo.se.
Ansökan
Urval sker löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt.

Ansök nu

Psykolog för NP-utredningar i centrala Göteborg

Psykolog
Läs mer Dec 27
Psykolog för NP-utredningar i centrala Göteborg
Vill du arbeta på en flexibel arbetsplats som tar hänsyn till individens behov – både medarbetarnas och patienternas? Drivs du av att göra ett högkvalitativt arbete? Vill du ha fria arbetstider, tydliga mål och möjlighet till bonus? Då kan Modigo vara arbetsplatsen för dig.
Nu utökar vi vårt team i Göteborg med en psykolog som ska arbeta med neuropsykiatriska utredningar. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, har ett genuint intresse för neuropsykiatri och vill ha ett viktigt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade och skickliga kollegor.
Om Modigo
Modigo är en väletablerad vårdgivare och arbetsplats för psykologer, läkare och administrativa medarbetare på fyra orter i Sverige. Vi är specialister inom neuropsykiatri och arbetar inom psykiatrisk öppenvård, med utredningar, behandling, rådgivning och föräldrastöd. Våra mottagningar finns i Stockholm, Göteborg, Lund och Sundsvall. Vi har avtal och gott samarbete med ett flertal regioner.
Om tjänsten
Då vår verksamhet växer söker vi nu ytterligare psykologer till mottagningen i Göteborg. Arbetet består i att självständigt genomföra gedigna neuropsykiatriska utredningar av barn och/eller vuxna, baserade på evidensbaserade metoder, just nu söker vi främst psykologer som ska arbeta med barn och ungdomar. På Modigo lägger vi stor vikt vid noggrannhet i samtliga steg i utredningen och genomför alltid breda neuropsykiatriska utredningar. I utredningsarbetet samarbetar du med psykiatriker och tillsammans tar ni ställning till om patienten uppfyller kriterierna för diagnos.
Tjänsten är placerad i våra ljusa lokaler på Otterhällagatan 1 i centrala Göteborg. Du kan välja att arbeta hemifrån när du inte har patientbesök. Det finns möjlighet att välja att jobba hel- eller deltid.
Varför jobba på Modigo?
På Modigo arbetar du i en verksamhet med god struktur och rutiner kring det kliniska arbetet och kollektivavtal, bra pensionslösningar och friskvårdsbidrag för dig som anställd. Här är några anledningar som våra anställda ofta framhåller med Modigo som arbetsgivare:
· Fokus på kvalitet och kompetens. På Modigo är det patientnära arbetet i fokus. Cheferna är psykologer med klinisk bakgrund och deras uppgift är att skapa bra förutsättningar för dig som medarbetare. Du är omgiven av kompetenta kollegor och erbjuds kontinuerligt kompetenshöjande insatser och utbildningar.
· Flexibilitet för individuella behov. På Modigo utformar du ditt eget arbete och styr din tid. Det kan handla om att själv planera in när på dagen du har patientbesök – för att få livspusslet att gå ihop – och att arbeta hemifrån när du inte träffar patient. En annan viktig aspekt är att Modigo tar hänsyn till patienternas behov och önskemål, exempelvis genom möjligheten att genomföra utredningar under en kortare, koncentrerad period.
· Framåtanda och högt i tak. Modigo är en prestigelös organisation som hela tiden utvecklas för patienternas och medarbetarnas bästa. Har du idéer som kan göra verksamheten bättre – prata med din chef. Chansen är stor att de snart blir verklighet.
Om dig
Vi söker dig som har svensk legitimation som psykolog, minst två års yrkeserfarenhet samt goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, ytterligare språk är meriterande. Erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar är ett krav och det är meriterande om du har arbetat med barn och ungdomar. Vi vet att mångfald berikar oss och ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.
För att trivas hos oss är det viktigt att du är:
- Självständig och strukturerad. Du lägger själv upp en plan för ditt arbete, ser till att få jobbet gjort samtidigt som du tar hand om dig själv, till exempel genom tillräckligt med pauser.
- Trygg i din yrkesroll och kompetens. Du står på egna ben i det kliniska arbetet, samtidigt som du drar nytta av den struktur och kompetens som finns till ditt förfogande på Modigo.
- Flexibel och nyfiken. Du vill arbeta i en agil verksamhet som ständigt utvecklas. Du är lösningsorienterad och vill, utifrån den givna strukturen, hitta individuella anpassningar för att hjälpa varje patient så bra som möjligt.
Frågor
Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår enhetschef för Göteborg, Anna Gabrielsson, via anna.gabrielsson@modigo.se. Får du inget svar under julen så var lugn, Anna återkommer så fort hon har möjlighet.
Ansökan
Urval sker löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 11 januari.

Ansök nu

Specialistläkare i barn- och ungdomspsykiatri & ADHD i Göteborg

Specialistläkare
Läs mer Dec 27
Specialistläkare i barn- och ungdomspsykiatri & ADHD
Vill du arbeta på en flexibel arbetsplats som tar hänsyn till individens behov – både medarbetarnas och patienternas? Drivs du av ett genuint intresse för neuropsykiatri och värdesätter erfarna kollegor med stort kvalitetsfokus? Uppskattar du tydliga mål, fria arbetstider och möjligheten att förlägga delar av arbetet i hemmet? Då kan Modigo vara arbetsplatsen för dig.
Nu utökar vi Modigos Göteborgs-team med ytterligare en specialist i barn- och ungdomspsykiatri för arbete med neuropsykiatriska utredningar. Det finns även möjlighet att arbeta med behandling. Hos oss får du ett spännande och utvecklande arbete i ett bolag som vill utmana branschen till större individanpassning och hög kvalitet.
Om Modigo
Modigo är en väletablerad vårdgivare och arbetsplats för psykologer, läkare och administrativa medarbetare på fyra orter i Sverige. Vi är specialister inom neuropsykiatri och arbetar inom psykiatrisk öppenvård med utredningar, behandling, rådgivning och föräldrastöd. Företaget präglas av en hög servicenivå och stor flexibilitet. Våra sex mottagningar finns i Stockholm, Göteborg, Lund och Sundsvall. Vi har avtal och gott samarbete med ett flertal regioner, bland andra VGR.
I vårt systerföretag ADHD Care by Modigo ger vi medicinsk behandling till patienter med ADHD-diagnos. ADHD Care är en digital klinik som möter patienter från hela Sverige via video- och telefonsamtal.
Om tjänsten
Nu söker vi ytterligare en specialistläkare som ska arbeta med neuropsykiatriska utredningar av barn och ungdomar. Det finns även möjlighet att arbeta med behandling av ADHD.
Tjänsten är tillsvidare på del- eller heltid. Som del i vår flexibilitet kan tjänstgöringsgraden diskuteras. Du har även stor frihet att lägga upp dina arbetstider på ett sätt som passar just dig.
Din placering är i vår fina lokal på Otterhällegatan i centrala Göteborg. Du har också möjlighet att arbeta hemifrån när du inte träffar patienter.
Varför jobba på Modigo?
På Modigo arbetar du i en verksamhet med god struktur och rutiner kring det kliniska arbetet och kollektivavtal, bra pensionslösningar och friskvårdsbidrag för dig som anställd. Här är några anledningar som våra anställda ofta framhåller med Modigo som arbetsgivare:
Fokus på kvalitet. På Modigo är det patientnära arbetet i fokus. Cheferna är psykologer med klinisk bakgrund och deras uppgift är att skapa bra förutsättningar för dig som medarbetare. Vi håller nere antalet möten och möteslängden till förmån för det kliniska arbetet. De möten vi har är få och motiverade.
Kompetensutveckling. Du är omgiven av kompetenta kollegor, bland andra vårt nätverk av specialistläkare och vår MLA. Vidare erbjuds du kontinuerligt kompetenshöjande insatser, utbildningar och deltagande i nationella och internationella kongresser.
Flexibilitet för individuella behov. På Modigo utformar du ditt eget arbete och styr din tid. Det kan handla om att själv planera in när på dagen du har patientbesök – för att få livspusslet att gå ihop – och att arbeta hemifrån när du inte träffar patient. En annan viktig aspekt är att Modigo tar hänsyn till patienternas behov och önskemål, exempelvis genom möjligheten att genomföra utredningar under en kortare, koncentrerad period.
Bra villkor. Vi erbjuder bland annat konkurrenskraftiga löner, bra pensionslösningar och generöst friskvårdsbidrag.
Framåtanda och högt i tak. Modigo är en prestigelös organisation som hela tiden utvecklas för patienternas och medarbetarnas bästa. Har du idéer som kan göra verksamheten bättre – prata med din chef. Chansen är stor att de snart blir verklighet.

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad läkare och specialist i barn- och ungdomspsykiatri. Du har ett genuint intresse för neuropsykiatri, är flexibel, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta. För dig är det självklart att sätta patienten i fokus och du har mycket god förmåga att kommunicera och bygga förtroende. Du är ödmjuk, ansvarstagande, nyfiken och noggrann. Vi vet att mångfald berikar oss och ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.
För att trivas hos oss är det viktigt att du är:
Självständig och strukturerad. Du lägger själv upp en plan för ditt arbete, ser till att få jobbet gjort samtidigt som du tar hand om dig själv, till exempel genom tillräckligt med pauser.
Trygg i din yrkesroll och kompetens. Du står på egna ben i det kliniska arbetet, samtidigt som du drar nytta av den struktur och kompetens som finns till ditt förfogande på Modigo.
Flexibel och nyfiken. Du vill arbeta i en agil verksamhet som ständigt utvecklas. Du är lösningsorien-terad och vill, utifrån den givna strukturen, hitta individuella anpassningar för att hjälpa varje patient så bra som möjligt.

Frågor
Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Medicinsk ledningsansvarig Ioannis Pantziaras via ioannis.pantziaras@modigo.se. Får du inget svar under julen så var lugn, Ioannis återkommer så fort han har möjlighet.
Ansökan
Urval sker löpande, så skicka in din ansökan med CV så snart som möjligt, dock senast den 11 januari. Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Psykolog för NP-utredningar till växande verksamhet i centrala Göteborg

Psykolog
Läs mer Nov 22
Vill du arbeta på en flexibel arbetsplats som tar hänsyn till individens behov – både medarbetarnas och patienternas? Drivs du av att göra ett högkvalitativt arbete? Vill du ha fria arbetstider, tydliga mål och möjlighet till bonus? Då kan Modigo vara arbetsplatsen för dig.
Nu utökar vi vårt team i Göteborg med en psykolog som ska arbeta med neuropsykiatriska utredningar av barn . Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, har ett genuint intresse för neuropsykiatri och vill ha ett viktigt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade och skickliga kollegor.
Om Modigo
Modigo är en väletablerad vårdgivare och arbetsplats för psykologer, läkare och administrativa medarbetare på fyra orter i Sverige. Vi är specialister inom neuropsykiatri och arbetar inom psykiatrisk öppenvård, med utredningar, behandling, rådgivning och föräldrastöd. Våra mottagningar finns i Stockholm, Göteborg, Lund och Sundsvall. Vi har avtal och gott samarbete med ett flertal regioner.
Om tjänsten
Då vår verksamhet växer söker vi nu ytterligare psykologer till mottagningen i Göteborg. Arbetet består i att självständigt genomföra gedigna neuropsykiatriska utredningar av barn och /eller vuxna, baserade på evidensbaserade metoder. På Modigo lägger vi stor vikt vid noggrannhet i samtliga steg i utredningen och genomför alltid breda neuropsykiatriska utredningar. I utredningsarbetet samarbetar du med psykiatriker och tillsammans tar ni ställning till om patienten uppfyller kriterierna för diagnos.
Tjänsten är placerad i våra ljusa lokaler på Otterhällagatan 1 i centrala Göteborg. Du kan välja att arbeta hemifrån när du inte har patientbesök. Det finns möjlighet att välja att jobba hel- eller deltid.
Varför jobba på Modigo?
På Modigo arbetar du i en verksamhet med god struktur och rutiner kring det kliniska arbetet och kollektivavtal, bra pensionslösningar och friskvårdsbidrag för dig som anställd. Här är några anledningar som våra anställda ofta framhåller med Modigo som arbetsgivare:
· Fokus på kvalitet och kompetens. På Modigo är det patientnära arbetet i fokus. Cheferna är psykologer med klinisk bakgrund och deras uppgift är att skapa bra förutsättningar för dig som medarbetare. Du är omgiven av kompetenta kollegor och erbjuds kontinuerligt kompetenshöjande insatser och utbildningar.
· Flexibilitet för individuella behov. På Modigo utformar du ditt eget arbete och styr din tid. Det kan handla om att själv planera in när på dagen du har patientbesök – för att få livspusslet att gå ihop – och att arbeta hemifrån när du inte träffar patient. En annan viktig aspekt är att Modigo tar hänsyn till patienternas behov och önskemål, exempelvis genom möjligheten att genomföra utredningar under en kortare, koncentrerad period.
· Framåtanda och högt i tak. Modigo är en prestigelös organisation som hela tiden utvecklas för patienternas och medarbetarnas bästa. Har du idéer som kan göra verksamheten bättre – prata med din chef. Chansen är stor att de snart blir verklighet.
Om dig
Vi söker dig som har svensk legitimation som psykolog, minst två års yrkeserfarenhet samt goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, ytterligare språk är meriterande. Erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar är ett krav, det är meriterande, men inte nödvändigt, om du har arbetat med små barn i åldern 0–6 år. Vi vet att mångfald berikar oss och ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.
För att trivas hos oss är det viktigt att du är:
- Självständig och strukturerad. Du lägger själv upp en plan för ditt arbete, ser till att få jobbet gjort samtidigt som du tar hand om dig själv, till exempel genom tillräckligt med pauser.
- Trygg i din yrkesroll och kompetens. Du står på egna ben i det kliniska arbetet, samtidigt som du drar nytta av den struktur och kompetens som finns till ditt förfogande på Modigo.
- Flexibel och nyfiken. Du vill arbeta i en agil verksamhet som ständigt utvecklas. Du är lösningsorienterad och vill, utifrån den givna strukturen, hitta individuella anpassningar för att hjälpa varje patient så bra som möjligt.
Frågor
Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår enhetschef för Göteborg, Anna Gabrielsson, via anna.gabrielsson@modigo.se.
Så ansöker du
Maila ditt CV till jobb@modigo.se. Skriv ”Psykolog Göteborg” i ämnesraden i mailet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 20 december.

Ansök nu

Specialistläkare i barn- och ungdomspsykiatri & ADHD i Göteborg

Läkare
Läs mer Nov 22
Vill du arbeta på en flexibel arbetsplats som tar hänsyn till individens behov – både medarbetarnas och patienternas? Drivs du av ett genuint intresse för neuropsykiatri och värdesätter erfarna kollegor med stort kvalitetsfokus? Uppskattar du tydliga mål, fria arbetstider och möjligheten att förlägga delar av arbetet i hemmet? Då kan Modigo vara arbetsplatsen för dig.
Nu utökar vi Modigos Göteborgs-team med ytterligare en specialist i barn- och ungdomspsykiatri för arbete med neuropsykiatriska utredningar. Det finns även möjlighet att arbeta med behandling. Hos oss får du ett spännande och utvecklande arbete i ett bolag som vill utmana branschen till större individanpassning och hög kvalitet.
Om Modigo
Modigo är en väletablerad vårdgivare och arbetsplats för psykologer, läkare och administrativa medarbetare på fyra orter i Sverige. Vi är specialister inom neuropsykiatri och arbetar inom psykiatrisk öppenvård med utredningar, behandling, rådgivning och föräldrastöd. Företaget präglas av en hög servicenivå och stor flexibilitet. Våra sex mottagningar finns i Stockholm, Göteborg, Lund och Sundsvall. Vi har avtal och gott samarbete med ett flertal regioner, bland andra VGR.
I vårt systerföretag ADHD Care by Modigo ger vi medicinsk behandling till patienter med ADHD-diagnos. ADHD Care är en digital klinik som möter patienter från hela Sverige via video- och telefonsamtal.
Om tjänsten
Nu söker vi ytterligare en specialistläkare som ska arbeta med neuropsykiatriska utredningar av barn och ungdomar. Det finns även möjlighet att arbeta med behandling av ADHD.
Tjänsten är tillsvidare på del- eller heltid. Som del i vår flexibilitet kan tjänstgöringsgraden diskuteras. Du har även stor frihet att lägga upp dina arbetstider på ett sätt som passar just dig.
Din placering är i vår fina lokal på Otterhällegatan i centrala Göteborg. Du har också möjlighet att arbeta hemifrån när du inte träffar patienter.
Varför jobba på Modigo?
På Modigo arbetar du i en verksamhet med god struktur och rutiner kring det kliniska arbetet och kollektivavtal, bra pensionslösningar och friskvårdsbidrag för dig som anställd. Här är några anledningar som våra anställda ofta framhåller med Modigo som arbetsgivare:
Fokus på kvalitet. På Modigo är det patientnära arbetet i fokus. Cheferna är psykologer med klinisk bakgrund och deras uppgift är att skapa bra förutsättningar för dig som medarbetare. Vi håller nere antalet möten och möteslängden till förmån för det kliniska arbetet. De möten vi har är få och motiverade.
Du är omgiven av kompetenta kollegor, bland andra vårt nätverk av specialistläkare och vår MLA. Vidare erbjuds du kontinuerligt kompetenshöjande insatser, utbildningar och deltagande i nationella och internationella kongresser.
Flexibilitet för individuella behov. På Modigo utformar du ditt eget arbete och styr din tid. Det kan handla om att själv planera in när på dagen du har patientbesök – för att få livspusslet att gå ihop – och att arbeta hemifrån när du inte träffar patient. En annan viktig aspekt är att Modigo tar hänsyn till patienternas behov och önskemål, exempelvis genom möjligheten att genomföra utredningar under en kortare, koncentrerad period.
Bra villkor. Vi erbjuder bland annat konkurrenskraftiga löner, bra pensionslösningar och generöst friskvårdsbidrag.
Framåtanda och högt i tak. Modigo är en prestigelös organisation som hela tiden utvecklas för patienternas och medarbetarnas bästa. Har du idéer som kan göra verksamheten bättre – prata med din chef. Chansen är stor att de snart blir verklighet.

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad läkare och specialist i barn- och ungdomspsykiatri. Du har ett genuint intresse för neuropsykiatri, är flexibel, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta. För dig är det självklart att sätta patienten i fokus och du har mycket god förmåga att kommunicera och bygga förtroende. Du är ödmjuk, ansvarstagande, nyfiken och noggrann. Vi vet att mångfald berikar oss och ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.
För att trivas hos oss är det viktigt att du är:
Självständig och strukturerad. Du lägger själv upp en plan för ditt arbete, ser till att få jobbet gjort samtidigt som du tar hand om dig själv, till exempel genom tillräckligt med pauser.
Trygg i din yrkesroll och kompetens. Du står på egna ben i det kliniska arbetet, samtidigt som du drar nytta av den struktur och kompetens som finns till ditt förfogande på Modigo.
Flexibel och nyfiken. Du vill arbeta i en agil verksamhet som ständigt utvecklas. Du är lösningsorien-terad och vill, utifrån den givna strukturen, hitta individuella anpassningar för att hjälpa varje patient så bra som möjligt.

Frågor
Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Medicinsk ledningsansvarig Ioannis Pantziaras via ioannis.pantziaras@modigo.se.
Så ansöker du
Maila din ansökan med CV och personligt brev till jobb@modigo.se. Skriv ”Läkare Göteborg” i ämnesraden i mailet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 20 december.

Ansök nu

Kliniskt ansvarig psykolog till neuropsykiatrisk verksamhet

Psykolog
Läs mer Okt 7
Vill du arbeta på en flexibel arbetsplats som tar hänsyn till individens behov – både medarbetarnas och patienternas? Drivs du av att göra ett högkvalitativt arbete samt arbeta aktivt för verksamhetens fortsatta utveckling? Vill du ha fria arbetstider, tydliga mål och möjlighet till bonus? Då kan Modigo vara arbetsplatsen för dig.
Vi söker nu en psykolog som ska genomföra neuropsykiatriska utredningar på barn och ungdomar samt vara kliniskt ansvarig psykolog på vår Göteborgmottagning. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, har ett genuint intresse för neuropsykiatri och vill ha ett viktigt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade och skickliga kollegor.
Om Modigo
Modigo är en väletablerad vårdgivare och arbetsplats för psykologer, läkare och administrativa medarbetare på fyra orter i Sverige. Vi är specialister inom neuropsykiatri och arbetar inom psykiatrisk öppenvård med neuropsykiatriska utredningar, behandling, rådgivning och föräldrastöd. Våra mottagningar finns centralt i Stockholm, Göteborg, Lund och Sundsvall. Vi har avtal och gott samarbete med ett flertal regioner.
Om tjänsten
Då vår verksamhet växer söker vi nu en psykolog till mottagningen i Göteborg.
Utöver att utföra utredningar har du uppdraget som kliniskt ansvarig psykolog på mottagningen. Det innebär att du exempelvis samordnar kollegial handledning, genomför remissbedömningar, introducerar nya psykologer samt stöttar kollegorna i deras utredningsarbete. Du är med i den löpande kvalitetssäkringen av utredningsarbetet, där en del är att ha kontakt med patienter och vårdnadshavare som har frågor om utredningen. Du arbetar på uppdrag av enhetschefen som också är psykolog.
En stor del av arbetet består i att självständigt, men i samarbete med specialistläkare, genomföra breda neuropsykiatriska utredningar av barn och ungdomar, baserade på evidensbaserade metoder. På Modigo lägger vi stor vikt vid noggrannhet i samtliga steg.
Tjänsten är placerad i våra ljusa lokaler på Otterhällagatan 1 i centrala Göteborg. Du kan välja att arbeta hemifrån när du inte har patientbesök.
Varför jobba på Modigo?
På Modigo arbetar du i en verksamhet med god struktur och rutiner kring det kliniska arbetet. För dig som anställd har vi kollektivavtal, bra pensionslösningar och friskvårdsbidrag. Varför jobba på Modigo? Här är några anledningar som våra anställda ofta framför.
· Fokus på kvalitet och kompetens. På Modigo är det patientnära arbetet i fokus. Cheferna är psykologer med klinisk bakgrund och deras uppgift är att skapa bra förutsättningar för dig som medarbetare. Du är omgiven av kompetenta kollegor och erbjuds kontinuerligt kompetenshöjande insatser och utbildningar.
· Flexibilitet för individuella behov. På Modigo utformar du ditt eget arbete och styr din tid. Det kan handla om att själv planera in när på dagen du har patientbesök – för att få livspusslet att gå ihop – och att arbeta hemifrån när du inte träffar patient. En annan viktig aspekt är att Modigo tar hänsyn till patienternas behov och önskemål, exempelvis genom möjligheten att genomföra utredningar under en kortare, koncentrerad period.
· Framåtanda och högt i tak. Modigo är en prestigelös organisation som hela tiden utvecklas för patienternas och medarbetarnas bästa. Har du idéer som kan göra verksamheten bättre – prata med din chef. Chansen är stor att de snart blir verklighet.
Om dig
Vi söker dig som har svensk legitimation som psykolog och är specialist i neuropsykologi (eller är under specialistutbildning). Flerårig erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar är ett krav, det är meriterande om du har arbetat med både vuxen- och barnutredningar. Vi söker dig med goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, ytterligare språk är meriterande. Vi vet att mångfald berikar oss och ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.
För att trivas hos oss är det viktigt att du är:
- Självständig och strukturerad. Du lägger själv upp en plan för ditt arbete, ser till att få jobbet gjort samtidigt som du tar hand om dig själv, till exempel genom tillräckligt med pauser.
- Trygg i din yrkesroll och kompetens. Du står på egna ben i det kliniska arbetet, samtidigt som du drar nytta av den struktur och kompetens som finns till ditt förfogande på Modigo.
- Flexibel och nyfiken. Du vill arbeta i en agil verksamhet som ständigt utvecklas. Du är lösningsorienterad och vill, utifrån den givna strukturen, hitta individuella anpassningar för att hjälpa varje patient så bra som möjligt.
Frågor
Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår enhetschef för Göteborg, Anna Gabrielsson, på telefonnummer 073-144 97 01 eller anna.gabrielsson@modigo.se.
Så ansöker du
Maila din ansökan med CV och personligt brev till jobb@modigo.se. Skriv ”Göteborg, kliniskt ansvarig psykolog” i ämnesraden i mailet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 9 november.

Ansök nu

Psykolog för NP-utredningar till växande verksamhet i centrala Göteborg

Psykolog
Läs mer Sep 30
Vill du arbeta på en flexibel arbetsplats som tar hänsyn till individens behov – både medarbetarnas och patienternas? Drivs du av att göra ett högkvalitativt arbete? Vill du ha fria arbetstider, tydliga mål och möjlighet till bonus? Då kan Modigo vara arbetsplatsen för dig.
Nu utökar vi vårt team i Göteborg med en psykolog som ska arbeta med neuropsykiatriska utredningar av barn . Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, har ett genuint intresse för neuropsykiatri och vill ha ett viktigt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade och skickliga kollegor.
Om Modigo
Modigo är en väletablerad vårdgivare och arbetsplats för psykologer, läkare och administrativa medarbetare på fyra orter i Sverige. Vi är specialister inom neuropsykiatri och arbetar inom psykiatrisk öppenvård, med utredningar, behandling, rådgivning och föräldrastöd. Våra mottagningar finns i Stockholm, Göteborg, Lund och Sundsvall. Vi har avtal och gott samarbete med ett flertal regioner.
Om tjänsten
Då vår verksamhet växer söker vi nu ytterligare psykologer till mottagningen i Göteborg. Arbetet består i att självständigt genomföra gedigna neuropsykiatriska utredningar av barn och /eller vuxna, baserade på evidensbaserade metoder. På Modigo lägger vi stor vikt vid noggrannhet i samtliga steg i utredningen och genomför alltid breda neuropsykiatriska utredningar. I utredningsarbetet samarbetar du med psykiatriker och tillsammans tar ni ställning till om patienten uppfyller kriterierna för diagnos.
Tjänsten är placerad i våra ljusa lokaler på Otterhällagatan 1 i centrala Göteborg. Du kan välja att arbeta hemifrån när du inte har patientbesök. Det finns möjlighet att välja att jobba hel- eller deltid.
Varför jobba på Modigo?
På Modigo arbetar du i en verksamhet med god struktur och rutiner kring det kliniska arbetet och kollektivavtal, bra pensionslösningar och friskvårdsbidrag för dig som anställd. Här är några anledningar som våra anställda ofta framhåller med Modigo som arbetsgivare:
· Fokus på kvalitet och kompetens. På Modigo är det patientnära arbetet i fokus. Cheferna är psykologer med klinisk bakgrund och deras uppgift är att skapa bra förutsättningar för dig som medarbetare. Du är omgiven av kompetenta kollegor och erbjuds kontinuerligt kompetenshöjande insatser och utbildningar.
· Flexibilitet för individuella behov. På Modigo utformar du ditt eget arbete och styr din tid. Det kan handla om att själv planera in när på dagen du har patientbesök – för att få livspusslet att gå ihop – och att arbeta hemifrån när du inte träffar patient. En annan viktig aspekt är att Modigo tar hänsyn till patienternas behov och önskemål, exempelvis genom möjligheten att genomföra utredningar under en kortare, koncentrerad period.
· Framåtanda och högt i tak. Modigo är en prestigelös organisation som hela tiden utvecklas för patienternas och medarbetarnas bästa. Har du idéer som kan göra verksamheten bättre – prata med din chef. Chansen är stor att de snart blir verklighet.
Om dig
Vi söker dig som har svensk legitimation som psykolog, minst två års yrkeserfarenhet samt goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, ytterligare språk är meriterande. Erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar är ett krav, det är meriterande, men inte nödvändigt, om du har arbetat med små barn i åldern 0–6 år. Vi vet att mångfald berikar oss och ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.
För att trivas hos oss är det viktigt att du är:
- Självständig och strukturerad. Du lägger själv upp en plan för ditt arbete, ser till att få jobbet gjort samtidigt som du tar hand om dig själv, till exempel genom tillräckligt med pauser.
- Trygg i din yrkesroll och kompetens. Du står på egna ben i det kliniska arbetet, samtidigt som du drar nytta av den struktur och kompetens som finns till ditt förfogande på Modigo.
- Flexibel och nyfiken. Du vill arbeta i en agil verksamhet som ständigt utvecklas. Du är lösningsorienterad och vill, utifrån den givna strukturen, hitta individuella anpassningar för att hjälpa varje patient så bra som möjligt.
Frågor
Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår enhetschef för Göteborg, Anna Gabrielsson, via anna.gabrielsson@modigo.se. Får du inget svar semesterperioden så var lugn, Lina återkommer så fort hon har möjlighet.
Så ansöker du
Maila ditt CV till jobb@modigo.se. Skriv ”Psykolog Göteborg” i ämnesraden i mailet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30 oktober.

Ansök nu

Specialistläkare i barn- och ungdomspsykiatri & ADHD i Göteborg

Läkare
Läs mer Sep 30
Vill du arbeta på en flexibel arbetsplats som tar hänsyn till individens behov – både medarbetarnas och patienternas? Drivs du av ett genuint intresse för neuropsykiatri och värdesätter erfarna kollegor med stort kvalitetsfokus? Uppskattar du tydliga mål, fria arbetstider och möjligheten att förlägga delar av arbetet i hemmet? Då kan Modigo vara arbetsplatsen för dig.
Nu utökar vi Modigos Göteborgs-team med ytterligare en specialist i barn- och ungdomspsykiatri för arbete med neuropsykiatriska utredningar. Det finns även möjlighet att arbeta med behandling. Hos oss får du ett spännande och utvecklande arbete i ett bolag som vill utmana branschen till större individanpassning och hög kvalitet.
Om Modigo
Modigo är en väletablerad vårdgivare och arbetsplats för psykologer, läkare och administrativa medarbetare på fyra orter i Sverige. Vi är specialister inom neuropsykiatri och arbetar inom psykiatrisk öppenvård med utredningar, behandling, rådgivning och föräldrastöd. Företaget präglas av en hög servicenivå och stor flexibilitet. Våra sju mottagningar finns i Stockholm, Göteborg, Lund och Sundsvall. Vi har avtal och gott samarbete med ett flertal regioner, bland andra VGR.
I vårt systerföretag ADHD Care by Modigo ger vi medicinsk behandling till patienter med ADHD-diagnos. ADHD Care är en digital klinik som möter patienter från hela Sverige via video- och telefonsamtal.
Om tjänsten
Nu söker vi ytterligare en specialistläkare som ska arbeta med neuropsykiatriska utredningar av barn och ungdomar. Det finns även möjlighet att arbeta med behandling av ADHD.
Tjänsten är tillsvidare på del- eller heltid. Som del i vår flexibilitet kan tjänstgöringsgraden diskuteras. Du har även stor frihet att lägga upp dina arbetstider på ett sätt som passar just dig.
Din placering är i vår fina lokal på Otterhällegatan i centrala Göteborg. Du har också möjlighet att arbeta hemifrån när du inte träffar patienter.
Varför jobba på Modigo?
På Modigo arbetar du i en verksamhet med god struktur och rutiner kring det kliniska arbetet och kollektivavtal, bra pensionslösningar och friskvårdsbidrag för dig som anställd. Här är några anledningar som våra anställda ofta framhåller med Modigo som arbetsgivare:
Fokus på kvalitet. På Modigo är det patientnära arbetet i fokus. Cheferna är psykologer med klinisk bakgrund och deras uppgift är att skapa bra förutsättningar för dig som medarbetare. Vi håller nere antalet möten och möteslängden till förmån för det kliniska arbetet. De möten vi har är få och motiverade.
Du är omgiven av kompetenta kollegor, bland andra vårt nätverk av specialistläkare och vår MLA. Vidare erbjuds du kontinuerligt kompetenshöjande insatser, utbildningar och deltagande i nationella och internationella kongresser.
Flexibilitet för individuella behov. På Modigo utformar du ditt eget arbete och styr din tid. Det kan handla om att själv planera in när på dagen du har patientbesök – för att få livspusslet att gå ihop – och att arbeta hemifrån när du inte träffar patient. En annan viktig aspekt är att Modigo tar hänsyn till patienternas behov och önskemål, exempelvis genom möjligheten att genomföra utredningar under en kortare, koncentrerad period.
Bra villkor. Vi erbjuder bland annat konkurrenskraftiga löner, bra pensionslösningar och generöst friskvårdsbidrag.
Framåtanda och högt i tak. Modigo är en prestigelös organisation som hela tiden utvecklas för patienternas och medarbetarnas bästa. Har du idéer som kan göra verksamheten bättre – prata med din chef. Chansen är stor att de snart blir verklighet.

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad läkare och specialist i barn- och ungdomspsykiatri. Du har ett genuint intresse för neuropsykiatri, är flexibel, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta. För dig är det självklart att sätta patienten i fokus och du har mycket god förmåga att kommunicera och bygga förtroende. Du är ödmjuk, ansvarstagande, nyfiken och noggrann. Vi vet att mångfald berikar oss och ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.
För att trivas hos oss är det viktigt att du är:
Självständig och strukturerad. Du lägger själv upp en plan för ditt arbete, ser till att få jobbet gjort samtidigt som du tar hand om dig själv, till exempel genom tillräckligt med pauser.
Trygg i din yrkesroll och kompetens. Du står på egna ben i det kliniska arbetet, samtidigt som du drar nytta av den struktur och kompetens som finns till ditt förfogande på Modigo.
Flexibel och nyfiken. Du vill arbeta i en agil verksamhet som ständigt utvecklas. Du är lösningsorien-terad och vill, utifrån den givna strukturen, hitta individuella anpassningar för att hjälpa varje patient så bra som möjligt.

Frågor
Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Medicinsk ledningsansvarig Ioannis Pantziaras via ioannis.pantziaras@modigo.se. Får du inget svar semesterperioden så var lugn, Ioannis återkommer så fort han har möjlighet.
Så ansöker du
Maila din ansökan med CV och personligt brev till jobb@modigo.se. Skriv ”Läkare Göteborg” i ämnesraden i mailet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 30 oktober.

Ansök nu

Psykolog för NP-utredningar till växande verksamhet i centrala Göteborg

Psykolog
Läs mer Jul 5
Vill du arbeta på en flexibel arbetsplats som tar hänsyn till individens behov – både medarbetarnas och patienternas? Drivs du av att göra ett högkvalitativt arbete? Vill du ha fria arbetstider, tydliga mål och möjlighet till bonus? Då kan Modigo vara arbetsplatsen för dig.
Nu utökar vi vårt team i Göteborg med en psykolog som ska arbeta med neuropsykiatriska utredningar av barn och/eller vuxna. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, har ett genuint intresse för neuropsykiatri och vill ha ett viktigt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade och skickliga kollegor.
Om Modigo
Modigo är en väletablerad vårdgivare och arbetsplats för psykologer, läkare och administrativa medarbetare på fyra orter i Sverige. Vi är specialister inom neuropsykiatri och arbetar inom psykiatrisk öppenvård, med utredningar, behandling, rådgivning och föräldrastöd. Våra sju mottagningar finns i Stockholm, Göteborg, Lund och Sundsvall. Vi har avtal och gott samarbete med ett flertal regioner.
Om tjänsten
Då vår verksamhet växer söker vi nu ytterligare psykologer till mottagningen i Göteborg. Arbetet består i att självständigt genomföra gedigna neuropsykiatriska utredningar av barn och /eller vuxna, baserade på evidensbaserade metoder. På Modigo lägger vi stor vikt vid noggrannhet i samtliga steg i utredningen och genomför alltid breda neuropsykiatriska utredningar. I utredningsarbetet samarbetar du med psykiatriker och tillsammans tar ni ställning till om patienten uppfyller kriterierna för diagnos.
Tjänsten är placerad i våra ljusa lokaler på Otterhällagatan 1 i centrala Göteborg. Du kan välja att arbeta hemifrån när du inte har patientbesök. Det finns möjlighet att välja att jobba hel- eller deltid.
Varför jobba på Modigo?
På Modigo arbetar du i en verksamhet med god struktur och rutiner kring det kliniska arbetet och kollektivavtal, bra pensionslösningar och friskvårdsbidrag för dig som anställd. Här är några anledningar som våra anställda ofta framhåller med Modigo som arbetsgivare:
· Fokus på kvalitet och kompetens. På Modigo är det patientnära arbetet i fokus. Cheferna är psykologer med klinisk bakgrund och deras uppgift är att skapa bra förutsättningar för dig som medarbetare. Du är omgiven av kompetenta kollegor och erbjuds kontinuerligt kompetenshöjande insatser och utbildningar.
· Flexibilitet för individuella behov. På Modigo utformar du ditt eget arbete och styr din tid. Det kan handla om att själv planera in när på dagen du har patientbesök – för att få livspusslet att gå ihop – och att arbeta hemifrån när du inte träffar patient. En annan viktig aspekt är att Modigo tar hänsyn till patienternas behov och önskemål, exempelvis genom möjligheten att genomföra utredningar under en kortare, koncentrerad period.
· Framåtanda och högt i tak. Modigo är en prestigelös organisation som hela tiden utvecklas för patienternas och medarbetarnas bästa. Har du idéer som kan göra verksamheten bättre – prata med din chef. Chansen är stor att de snart blir verklighet.
Om dig
Vi söker dig som har svensk legitimation som psykolog, minst två års yrkeserfarenhet samt goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, ytterligare språk är meriterande. Erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar är ett krav, det är meriterande, men inte nödvändigt, om du har arbetat med små barn i åldern 0–6 år. Vi vet att mångfald berikar oss och ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.
För att trivas hos oss är det viktigt att du är:
- Självständig och strukturerad. Du lägger själv upp en plan för ditt arbete, ser till att få jobbet gjort samtidigt som du tar hand om dig själv, till exempel genom tillräckligt med pauser.
- Trygg i din yrkesroll och kompetens. Du står på egna ben i det kliniska arbetet, samtidigt som du drar nytta av den struktur och kompetens som finns till ditt förfogande på Modigo.
- Flexibel och nyfiken. Du vill arbeta i en agil verksamhet som ständigt utvecklas. Du är lösningsorienterad och vill, utifrån den givna strukturen, hitta individuella anpassningar för att hjälpa varje patient så bra som möjligt.
Frågor
Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår enhetschef för Göteborg, Anna Gabrielsson, via anna.gabrielsson@modigo.se. Får du inget svar semesterperioden så var lugn, Lina återkommer så fort hon har möjlighet.
Så ansöker du
Maila ditt CV till jobb@modigo.se. Skriv ”Psykolog Göteborg” i ämnesraden i mailet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 14 augusti.

Ansök nu

Specialistläkare i psykiatri med inriktning mot ADHD

Läkare
Läs mer Jul 5
Vill du arbeta på en flexibel arbetsplats som tar hänsyn till individens behov – både medarbetarnas och patienternas? Drivs du av ett genuint intresse för neuropsykiatri och värdesätter erfarna kollegor med stort kvalitetsfokus? Uppskattar du tydliga mål, fria arbetstider och möjligheten att förlägga delar av arbetet i hemmet? Då kan Modigo vara arbetsplatsen för dig.
Nu utökar vi Modigos team i Göteborg med en specialistläkare i vuxenpsykiatri för arbete med neuropsykiatriska utredningar. Det finns även möjlighet att arbeta med behandling. Hos oss får du ett spännande och utvecklande arbete i ett bolag som vill utmana branschen till större individanpassning och hög kvalitet.
Om Modigo
Modigo är en väletablerad vårdgivare och arbetsplats för psykologer, läkare och administrativa medarbetare på fyra orter i Sverige. Vi är specialister inom neuropsykiatri och arbetar inom psykiatrisk öppenvård med utredningar, behandling, rådgivning och föräldrastöd. Företaget präglas av en hög servicenivå och stor flexibilitet. Våra sju mottagningar finns i Stockholm, Göteborg, Lund och Sundsvall. Vi har avtal och gott samarbete med ett flertal regioner, bland andra VGR.
I vårt systerföretag ADHD Care by Modigo erbjuder vi medicinsk behandling till patienter med ADHD-diagnos. ADHD Care är en digital klinik som möter patienter från hela Sverige via video- och telefonsamtal.
Om tjänsten
Nu söker vi ytterligare en vuxenpsykiatrier som ska arbeta med neuropsykiatriska utredningar. Det finns även möjlighet att arbeta med behandling.
Tjänsten är tillsvidare på del- eller heltid. Som del i vår flexibilitet kan tjänstgöringsgraden diskuteras. Du har även stor frihet att lägga upp dina arbetstider på ett sätt som passar just dig.
Din placering är i vår fina lokal i centrala Göteborg. Du har också möjlighet att arbeta hemifrån när du inte träffar patienter.
Varför jobba på Modigo?
På Modigo arbetar du i en verksamhet med god struktur och rutiner kring det kliniska arbetet och kollektivavtal, bra pensionslösningar och friskvårdsbidrag för dig som anställd. Här är några anledningar som våra anställda ofta framhåller med Modigo som arbetsgivare:
Fokus på kvalitet. På Modigo är det patientnära arbetet i fokus. Cheferna är psykologer med klinisk bakgrund och deras uppgift är att skapa bra förutsättningar för dig som medarbetare. Vi håller nere antalet möten och möteslängden till förmån för det kliniska arbetet. De möten vi har är få och motiverade.
Du är omgiven av kompetenta kollegor, bland andra vårt nätverk av specialistläkare och vår MLA. Vidare erbjuds du kontinuerligt kompetenshöjande insatser, utbildningar och deltagande i nationella och internationella kongresser.
Flexibilitet för individuella behov. På Modigo utformar du ditt eget arbete och styr din tid. Det kan handla om att själv planera in när på dagen du har patientbesök – för att få livspusslet att gå ihop – och att arbeta hemifrån när du inte träffar patient. En annan viktig aspekt är att Modigo tar hänsyn till patienternas behov och önskemål, exempelvis genom möjligheten att genomföra utredningar under en kortare, koncentrerad period.
Bra villkor. Vi erbjuder bland annat konkurrenskraftiga löner, bra pensionslösningar och generöst friskvårdsbidrag.
Framåtanda och högt i tak. Modigo är en prestigelös organisation som hela tiden utvecklas för patienternas och medarbetarnas bästa. Har du idéer som kan göra verksamheten bättre – prata med din chef. Chansen är stor att de snart blir verklighet.

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad läkare och specialist inom psykiatri. Du har ett genuint intresse för neuropsykiatri, är flexibel, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta. För dig är det självklart att sätta patienten i fokus och du har mycket god förmåga att kommunicera och bygga förtroende. Du är ödmjuk, ansvarstagande, nyfiken och noggrann. Vi vet att mångfald berikar oss och ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.
För att trivas hos oss är det viktigt att du är:
Självständig och strukturerad. Du lägger själv upp en plan för ditt arbete, ser till att få jobbet gjort samtidigt som du tar hand om dig själv, till exempel genom tillräckligt med pauser.
Trygg i din yrkesroll och kompetens. Du står på egna ben i det kliniska arbetet, samtidigt som du drar nytta av den struktur och kompetens som finns till ditt förfogande på Modigo.
Flexibel och nyfiken. Du vill arbeta i en agil verksamhet som ständigt utvecklas. Du är lösningsorien-terad och vill, utifrån den givna strukturen, hitta individuella anpassningar för att hjälpa varje patient så bra som möjligt.

Frågor
Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Medicinsk ledningsansvarig Ioannis Pantziaras via ioannis.pantziaras@modigo.se. Får du inget svar semesterperioden så var lugn, Ioannis återkommer så fort han har möjlighet.
Så ansöker du
Maila din ansökan med CV och personligt brev till jobb@modigo.se. Skriv ”Läkare Göteborg” i ämnesraden i mailet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 14 augusti.

Ansök nu

Specialistläkare i barn- och ungdomspsykiatri & ADHD i Göteborg

Läkare
Läs mer Jul 5
Vill du arbeta på en flexibel arbetsplats som tar hänsyn till individens behov – både medarbetarnas och patienternas? Drivs du av ett genuint intresse för neuropsykiatri och värdesätter erfarna kollegor med stort kvalitetsfokus? Uppskattar du tydliga mål, fria arbetstider och möjligheten att förlägga delar av arbetet i hemmet? Då kan Modigo vara arbetsplatsen för dig.
Nu utökar vi Modigos Göteborgs-team med ytterligare en specialist i barn- och ungdomspsykiatri för arbete med neuropsykiatriska utredningar. Det finns även möjlighet att arbeta med behandling. Hos oss får du ett spännande och utvecklande arbete i ett bolag som vill utmana branschen till större individanpassning och hög kvalitet.
Om Modigo
Modigo är en väletablerad vårdgivare och arbetsplats för psykologer, läkare och administrativa medarbetare på fyra orter i Sverige. Vi är specialister inom neuropsykiatri och arbetar inom psykiatrisk öppenvård med utredningar, behandling, rådgivning och föräldrastöd. Företaget präglas av en hög servicenivå och stor flexibilitet. Våra sju mottagningar finns i Stockholm, Göteborg, Lund och Sundsvall. Vi har avtal och gott samarbete med ett flertal regioner, bland andra VGR.
I vårt systerföretag ADHD Care by Modigo ger vi medicinsk behandling till patienter med ADHD-diagnos. ADHD Care är en digital klinik som möter patienter från hela Sverige via video- och telefonsamtal.
Om tjänsten
Nu söker vi ytterligare en specialistläkare som ska arbeta med neuropsykiatriska utredningar av barn och ungdomar. Det finns även möjlighet att arbeta med behandling av ADHD.
Tjänsten är tillsvidare på del- eller heltid. Som del i vår flexibilitet kan tjänstgöringsgraden diskuteras. Du har även stor frihet att lägga upp dina arbetstider på ett sätt som passar just dig.
Din placering är i vår fina lokal på Otterhällegatan i centrala Göteborg. Du har också möjlighet att arbeta hemifrån när du inte träffar patienter.
Varför jobba på Modigo?
På Modigo arbetar du i en verksamhet med god struktur och rutiner kring det kliniska arbetet och kollektivavtal, bra pensionslösningar och friskvårdsbidrag för dig som anställd. Här är några anledningar som våra anställda ofta framhåller med Modigo som arbetsgivare:
Fokus på kvalitet. På Modigo är det patientnära arbetet i fokus. Cheferna är psykologer med klinisk bakgrund och deras uppgift är att skapa bra förutsättningar för dig som medarbetare. Vi håller nere antalet möten och möteslängden till förmån för det kliniska arbetet. De möten vi har är få och motiverade.
Du är omgiven av kompetenta kollegor, bland andra vårt nätverk av specialistläkare och vår MLA. Vidare erbjuds du kontinuerligt kompetenshöjande insatser, utbildningar och deltagande i nationella och internationella kongresser.
Flexibilitet för individuella behov. På Modigo utformar du ditt eget arbete och styr din tid. Det kan handla om att själv planera in när på dagen du har patientbesök – för att få livspusslet att gå ihop – och att arbeta hemifrån när du inte träffar patient. En annan viktig aspekt är att Modigo tar hänsyn till patienternas behov och önskemål, exempelvis genom möjligheten att genomföra utredningar under en kortare, koncentrerad period.
Bra villkor. Vi erbjuder bland annat konkurrenskraftiga löner, bra pensionslösningar och generöst friskvårdsbidrag.
Framåtanda och högt i tak. Modigo är en prestigelös organisation som hela tiden utvecklas för patienternas och medarbetarnas bästa. Har du idéer som kan göra verksamheten bättre – prata med din chef. Chansen är stor att de snart blir verklighet.

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad läkare och specialist i barn- och ungdomspsykiatri. Du har ett genuint intresse för neuropsykiatri, är flexibel, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta. För dig är det självklart att sätta patienten i fokus och du har mycket god förmåga att kommunicera och bygga förtroende. Du är ödmjuk, ansvarstagande, nyfiken och noggrann. Vi vet att mångfald berikar oss och ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.
För att trivas hos oss är det viktigt att du är:
Självständig och strukturerad. Du lägger själv upp en plan för ditt arbete, ser till att få jobbet gjort samtidigt som du tar hand om dig själv, till exempel genom tillräckligt med pauser.
Trygg i din yrkesroll och kompetens. Du står på egna ben i det kliniska arbetet, samtidigt som du drar nytta av den struktur och kompetens som finns till ditt förfogande på Modigo.
Flexibel och nyfiken. Du vill arbeta i en agil verksamhet som ständigt utvecklas. Du är lösningsorien-terad och vill, utifrån den givna strukturen, hitta individuella anpassningar för att hjälpa varje patient så bra som möjligt.

Frågor
Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Medicinsk ledningsansvarig Ioannis Pantziaras via ioannis.pantziaras@modigo.se. Får du inget svar semesterperioden så var lugn, Ioannis återkommer så fort han har möjlighet.
Så ansöker du
Maila din ansökan med CV och personligt brev till jobb@modigo.se. Skriv ”Läkare Göteborg” i ämnesraden i mailet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 14 augusti.

Ansök nu

Psykolog för NP-utredningar till växande verksamhet i centrala Göteborg

Psykolog
Läs mer Maj 18
Vill du arbeta på en flexibel arbetsplats som tar hänsyn till individens behov – både medarbetarnas och patienternas? Drivs du av att göra ett högkvalitativt arbete? Vill du ha fria arbetstider, tydliga mål och möjlighet till bonus? Då kan Modigo vara arbetsplatsen för dig.
Nu utökar vi vårt team i Göteborg med en psykolog som ska arbeta med neuropsykiatriska utredningar av barn och/eller vuxna. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, har ett genuint intresse för neuropsykiatri och vill ha ett viktigt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade och skickliga kollegor.
Om Modigo
Modigo är en väletablerad vårdgivare och arbetsplats för psykologer, läkare och administrativa medarbetare på fyra orter i Sverige. Vi är specialister inom neuropsykiatri och arbetar inom psykiatrisk öppenvård, med utredningar, behandling, rådgivning och föräldrastöd. Våra sju mottagningar finns i Stockholm, Göteborg, Lund och Sundsvall. Vi har avtal och gott samarbete med ett flertal regioner.
Om tjänsten
Då vår verksamhet växer söker vi nu ytterligare psykologer till mottagningen i Göteborg. Arbetet består i att självständigt genomföra gedigna neuropsykiatriska utredningar av barn och /eller vuxna, baserade på evidensbaserade metoder. På Modigo lägger vi stor vikt vid noggrannhet i samtliga steg i utredningen och genomför alltid breda neuropsykiatriska utredningar. I utredningsarbetet samarbetar du med psykiatriker och tillsammans tar ni ställning till om patienten uppfyller kriterierna för diagnos.
Tjänsten är placerad i våra ljusa lokaler på Otterhällagatan 1 i centrala Göteborg. Du kan välja att arbeta hemifrån när du inte har patientbesök. Det finns möjlighet att välja att jobba hel- eller deltid.
Varför jobba på Modigo?
På Modigo arbetar du i en verksamhet med god struktur och rutiner kring det kliniska arbetet och kollektivavtal, bra pensionslösningar och friskvårdsbidrag för dig som anställd. Här är några anledningar som våra anställda ofta framhåller med Modigo som arbetsgivare:
· Fokus på kvalitet och kompetens. På Modigo är det patientnära arbetet i fokus. Cheferna är psykologer med klinisk bakgrund och deras uppgift är att skapa bra förutsättningar för dig som medarbetare. Du är omgiven av kompetenta kollegor och erbjuds kontinuerligt kompetenshöjande insatser och utbildningar.
· Flexibilitet för individuella behov. På Modigo utformar du ditt eget arbete och styr din tid. Det kan handla om att själv planera in när på dagen du har patientbesök – för att få livspusslet att gå ihop – och att arbeta hemifrån när du inte träffar patient. En annan viktig aspekt är att Modigo tar hänsyn till patienternas behov och önskemål, exempelvis genom möjligheten att genomföra utredningar under en kortare, koncentrerad period.
· Framåtanda och högt i tak. Modigo är en prestigelös organisation som hela tiden utvecklas för patienternas och medarbetarnas bästa. Har du idéer som kan göra verksamheten bättre – prata med din chef. Chansen är stor att de snart blir verklighet.
Om dig
Vi söker dig som har svensk legitimation som psykolog, minst två års yrkeserfarenhet samt goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, ytterligare språk är meriterande. Erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar är ett krav, det är meriterande, men inte nödvändigt, om du har arbetat med små barn i åldern 0–6 år. Vi vet att mångfald berikar oss och ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.
För att trivas hos oss är det viktigt att du är:
- Självständig och strukturerad. Du lägger själv upp en plan för ditt arbete, ser till att få jobbet gjort samtidigt som du tar hand om dig själv, till exempel genom tillräckligt med pauser.
- Trygg i din yrkesroll och kompetens. Du står på egna ben i det kliniska arbetet, samtidigt som du drar nytta av den struktur och kompetens som finns till ditt förfogande på Modigo.
- Flexibel och nyfiken. Du vill arbeta i en agil verksamhet som ständigt utvecklas. Du är lösningsorienterad och vill, utifrån den givna strukturen, hitta individuella anpassningar för att hjälpa varje patient så bra som möjligt.
Frågor
Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår enhetschef för Göteborg, Anna Gabrielsson, på telefonnummer 073-144 97 01 eller anna.gabrielsson@modigo.se.
Så ansöker du
Maila ditt CV till jobb@modigo.se. Skriv ”Psykolog Göteborg” i ämnesraden i mailet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Specialistläkare i psykiatri med inriktning mot ADHD

Läkare
Läs mer Apr 29
Vill du arbeta på en flexibel arbetsplats som tar hänsyn till individens behov – både medarbetarnas och patienternas? Drivs du av ett genuint intresse för neuropsykiatri och värdesätter erfarna kollegor med stort kvalitetsfokus? Uppskattar du tydliga mål, fria arbetstider och möjligheten att förlägga delar av arbetet i hemmet? Då kan Modigo vara arbetsplatsen för dig.
Nu utökar vi Modigos team i Göteborg med en specialistläkare i vuxenpsykiatri för arbete med neuropsykiatriska utredningar. Det finns även möjlighet att arbeta med behandling. Hos oss får du ett spännande och utvecklande arbete i ett bolag som vill utmana branschen till större individanpassning och hög kvalitet.
Om Modigo
Modigo är en väletablerad vårdgivare och arbetsplats för psykologer, läkare och administrativa medarbetare på fyra orter i Sverige. Vi är specialister inom neuropsykiatri och arbetar inom psykiatrisk öppenvård med utredningar, behandling, rådgivning och föräldrastöd. Företaget präglas av en hög servicenivå och stor flexibilitet. Våra sju mottagningar finns i Stockholm, Göteborg, Lund och Sundsvall. Vi har avtal och gott samarbete med ett flertal regioner, bland andra VGR.
I vårt systerföretag ADHD Care by Modigo erbjuder vi medicinsk behandling till patienter med ADHD-diagnos. ADHD Care är en digital klinik som möter patienter från hela Sverige via video- och telefonsamtal.
Om tjänsten
Nu söker vi ytterligare en vuxenpsykiatrier som ska arbeta med neuropsykiatriska utredningar. Det finns även möjlighet att arbeta med behandling.
Tjänsten är tillsvidare på del- eller heltid. Som del i vår flexibilitet kan tjänstgöringsgraden diskuteras. Du har även stor frihet att lägga upp dina arbetstider på ett sätt som passar just dig.
Din placering är i vår fina lokal i centrala Göteborg. Du har också möjlighet att arbeta hemifrån när du inte träffar patienter.
Varför jobba på Modigo?
På Modigo arbetar du i en verksamhet med god struktur och rutiner kring det kliniska arbetet och kollektivavtal, bra pensionslösningar och friskvårdsbidrag för dig som anställd. Här är några anledningar som våra anställda ofta framhåller med Modigo som arbetsgivare:
Fokus på kvalitet. På Modigo är det patientnära arbetet i fokus. Cheferna är psykologer med klinisk bakgrund och deras uppgift är att skapa bra förutsättningar för dig som medarbetare. Vi håller nere antalet möten och möteslängden till förmån för det kliniska arbetet. De möten vi har är få och motiverade.
Du är omgiven av kompetenta kollegor, bland andra vårt nätverk av specialistläkare och vår MLA. Vidare erbjuds du kontinuerligt kompetenshöjande insatser, utbildningar och deltagande i nationella och internationella kongresser.
Flexibilitet för individuella behov. På Modigo utformar du ditt eget arbete och styr din tid. Det kan handla om att själv planera in när på dagen du har patientbesök – för att få livspusslet att gå ihop – och att arbeta hemifrån när du inte träffar patient. En annan viktig aspekt är att Modigo tar hänsyn till patienternas behov och önskemål, exempelvis genom möjligheten att genomföra utredningar under en kortare, koncentrerad period.
Bra villkor. Vi erbjuder bland annat konkurrenskraftiga löner, bra pensionslösningar och generöst friskvårdsbidrag.
Framåtanda och högt i tak. Modigo är en prestigelös organisation som hela tiden utvecklas för patienternas och medarbetarnas bästa. Har du idéer som kan göra verksamheten bättre – prata med din chef. Chansen är stor att de snart blir verklighet.

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad läkare och specialist inom psykiatri. Du har ett genuint intresse för neuropsykiatri, är flexibel, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta. För dig är det självklart att sätta patienten i fokus och du har mycket god förmåga att kommunicera och bygga förtroende. Du är ödmjuk, ansvarstagande, nyfiken och noggrann. Vi vet att mångfald berikar oss och ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.
För att trivas hos oss är det viktigt att du är:
Självständig och strukturerad. Du lägger själv upp en plan för ditt arbete, ser till att få jobbet gjort samtidigt som du tar hand om dig själv, till exempel genom tillräckligt med pauser.
Trygg i din yrkesroll och kompetens. Du står på egna ben i det kliniska arbetet, samtidigt som du drar nytta av den struktur och kompetens som finns till ditt förfogande på Modigo.
Flexibel och nyfiken. Du vill arbeta i en agil verksamhet som ständigt utvecklas. Du är lösningsorien-terad och vill, utifrån den givna strukturen, hitta individuella anpassningar för att hjälpa varje patient så bra som möjligt.

Frågor
Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Medicinsk ledningsansvarig Ioannis Pantziaras via ioannis.pantziaras@modigo.se.
Så ansöker du
Maila din ansökan med CV och personligt brev till jobb@modigo.se. Skriv ”Läkare Göteborg” i ämnesraden i mailet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31 maj.

Ansök nu

Specialistläkare i barn- och ungdomspsykiatri & ADHD i Göteborg

Läkare
Läs mer Apr 29
Vill du arbeta på en flexibel arbetsplats som tar hänsyn till individens behov – både medarbetarnas och patienternas? Drivs du av ett genuint intresse för neuropsykiatri och värdesätter erfarna kollegor med stort kvalitetsfokus? Uppskattar du tydliga mål, fria arbetstider och möjligheten att förlägga delar av arbetet i hemmet? Då kan Modigo vara arbetsplatsen för dig.
Nu utökar vi Modigos Göteborgs-team med ytterligare en specialist i barn- och ungdomspsykiatri för arbete med neuropsykiatriska utredningar. Det finns även möjlighet att arbeta med behandling. Hos oss får du ett spännande och utvecklande arbete i ett bolag som vill utmana branschen till större individanpassning och hög kvalitet.
Om Modigo
Modigo är en väletablerad vårdgivare och arbetsplats för psykologer, läkare och administrativa medarbetare på fyra orter i Sverige. Vi är specialister inom neuropsykiatri och arbetar inom psykiatrisk öppenvård med utredningar, behandling, rådgivning och föräldrastöd. Företaget präglas av en hög servicenivå och stor flexibilitet. Våra sju mottagningar finns i Stockholm, Göteborg, Lund och Sundsvall. Vi har avtal och gott samarbete med ett flertal regioner, bland andra VGR.
I vårt systerföretag ADHD Care by Modigo ger vi medicinsk behandling till patienter med ADHD-diagnos. ADHD Care är en digital klinik som möter patienter från hela Sverige via video- och telefonsamtal.
Om tjänsten
Nu söker vi ytterligare en specialistläkare som ska arbeta med neuropsykiatriska utredningar av barn och ungdomar. Det finns även möjlighet att arbeta med behandling av ADHD.
Tjänsten är tillsvidare på del- eller heltid. Som del i vår flexibilitet kan tjänstgöringsgraden diskuteras. Du har även stor frihet att lägga upp dina arbetstider på ett sätt som passar just dig.
Din placering är i vår fina lokal på Otterhällegatan i centrala Göteborg. Du har också möjlighet att arbeta hemifrån när du inte träffar patienter.
Varför jobba på Modigo?
På Modigo arbetar du i en verksamhet med god struktur och rutiner kring det kliniska arbetet och kollektivavtal, bra pensionslösningar och friskvårdsbidrag för dig som anställd. Här är några anledningar som våra anställda ofta framhåller med Modigo som arbetsgivare:
Fokus på kvalitet. På Modigo är det patientnära arbetet i fokus. Cheferna är psykologer med klinisk bakgrund och deras uppgift är att skapa bra förutsättningar för dig som medarbetare. Vi håller nere antalet möten och möteslängden till förmån för det kliniska arbetet. De möten vi har är få och motiverade.
Du är omgiven av kompetenta kollegor, bland andra vårt nätverk av specialistläkare och vår MLA. Vidare erbjuds du kontinuerligt kompetenshöjande insatser, utbildningar och deltagande i nationella och internationella kongresser.
Flexibilitet för individuella behov. På Modigo utformar du ditt eget arbete och styr din tid. Det kan handla om att själv planera in när på dagen du har patientbesök – för att få livspusslet att gå ihop – och att arbeta hemifrån när du inte träffar patient. En annan viktig aspekt är att Modigo tar hänsyn till patienternas behov och önskemål, exempelvis genom möjligheten att genomföra utredningar under en kortare, koncentrerad period.
Bra villkor. Vi erbjuder bland annat konkurrenskraftiga löner, bra pensionslösningar och generöst friskvårdsbidrag.
Framåtanda och högt i tak. Modigo är en prestigelös organisation som hela tiden utvecklas för patienternas och medarbetarnas bästa. Har du idéer som kan göra verksamheten bättre – prata med din chef. Chansen är stor att de snart blir verklighet.

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad läkare och specialist i barn- och ungdomspsykiatri. Du har ett genuint intresse för neuropsykiatri, är flexibel, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta. För dig är det självklart att sätta patienten i fokus och du har mycket god förmåga att kommunicera och bygga förtroende. Du är ödmjuk, ansvarstagande, nyfiken och noggrann. Vi vet att mångfald berikar oss och ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.
För att trivas hos oss är det viktigt att du är:
Självständig och strukturerad. Du lägger själv upp en plan för ditt arbete, ser till att få jobbet gjort samtidigt som du tar hand om dig själv, till exempel genom tillräckligt med pauser.
Trygg i din yrkesroll och kompetens. Du står på egna ben i det kliniska arbetet, samtidigt som du drar nytta av den struktur och kompetens som finns till ditt förfogande på Modigo.
Flexibel och nyfiken. Du vill arbeta i en agil verksamhet som ständigt utvecklas. Du är lösningsorien-terad och vill, utifrån den givna strukturen, hitta individuella anpassningar för att hjälpa varje patient så bra som möjligt.

Frågor
Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Medicinsk ledningsansvarig Ioannis Pantziaras via ioannis.pantziaras@modigo.se.
Så ansöker du
Maila din ansökan med CV och personligt brev till jobb@modigo.se. Skriv ”Läkare Göteborg” i ämnesraden i mailet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31 maj.

Ansök nu

Psykolog för NP-utredningar till växande verksamhet i centrala Göteborg

Psykolog
Läs mer Mar 31
Vill du arbeta på en flexibel arbetsplats som tar hänsyn till individens behov – både medarbetarnas och patienternas? Drivs du av att göra ett högkvalitativt arbete? Vill du ha fria arbetstider, tydliga mål och möjlighet till bonus? Då kan Modigo vara arbetsplatsen för dig.
Nu utökar vi vårt team i Göteborg med en psykolog som ska arbeta med neuropsykiatriska utredningar av barn och/eller vuxna. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, har ett genuint intresse för neuropsykiatri och vill ha ett viktigt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade och skickliga kollegor.
Om Modigo
Modigo är en väletablerad vårdgivare och arbetsplats för psykologer, läkare och administrativa medarbetare på fyra orter i Sverige. Vi är specialister inom neuropsykiatri och arbetar inom psykiatrisk öppenvård, med utredningar, behandling, rådgivning och föräldrastöd. Våra sju mottagningar finns i Stockholm, Göteborg, Lund och Sundsvall. Vi har avtal och gott samarbete med ett flertal regioner.
Om tjänsten
Då vår verksamhet växer söker vi nu ytterligare psykologer till mottagningen i Göteborg. Arbetet består i att självständigt genomföra gedigna neuropsykiatriska utredningar av barn och /eller vuxna, baserade på evidensbaserade metoder. På Modigo lägger vi stor vikt vid noggrannhet i samtliga steg i utredningen och genomför alltid breda neuropsykiatriska utredningar. I utredningsarbetet samarbetar du med psykiatriker och tillsammans tar ni ställning till om patienten uppfyller kriterierna för diagnos.
Tjänsten är placerad i våra ljusa lokaler på Otterhällagatan 1 i centrala Göteborg. Du kan välja att arbeta hemifrån när du inte har patientbesök.
Varför jobba på Modigo?
På Modigo arbetar du i en verksamhet med god struktur och rutiner kring det kliniska arbetet och kollektivavtal, bra pensionslösningar och friskvårdsbidrag för dig som anställd. Här är några anledningar som våra anställda ofta framhåller med Modigo som arbetsgivare:
· Fokus på kvalitet och kompetens. På Modigo är det patientnära arbetet i fokus. Cheferna är psykologer med klinisk bakgrund och deras uppgift är att skapa bra förutsättningar för dig som medarbetare. Du är omgiven av kompetenta kollegor och erbjuds kontinuerligt kompetenshöjande insatser och utbildningar.
· Flexibilitet för individuella behov. På Modigo utformar du ditt eget arbete och styr din tid. Det kan handla om att själv planera in när på dagen du har patientbesök – för att få livspusslet att gå ihop – och att arbeta hemifrån när du inte träffar patient. En annan viktig aspekt är att Modigo tar hänsyn till patienternas behov och önskemål, exempelvis genom möjligheten att genomföra utredningar under en kortare, koncentrerad period.
· Framåtanda och högt i tak. Modigo är en prestigelös organisation som hela tiden utvecklas för patienternas och medarbetarnas bästa. Har du idéer som kan göra verksamheten bättre – prata med din chef. Chansen är stor att de snart blir verklighet.
Om dig
Vi söker dig som har svensk legitimation som psykolog, minst två års yrkeserfarenhet samt goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, ytterligare språk är meriterande. Erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar är ett krav, det är meriterande, men inte nödvändigt, om du har arbetat med små barn i åldern 0–6 år. Vi vet att mångfald berikar oss och ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.
För att trivas hos oss är det viktigt att du är:
- Självständig och strukturerad. Du lägger själv upp en plan för ditt arbete, ser till att få jobbet gjort samtidigt som du tar hand om dig själv, till exempel genom tillräckligt med pauser.
- Trygg i din yrkesroll och kompetens. Du står på egna ben i det kliniska arbetet, samtidigt som du drar nytta av den struktur och kompetens som finns till ditt förfogande på Modigo.
- Flexibel och nyfiken. Du vill arbeta i en agil verksamhet som ständigt utvecklas. Du är lösningsorienterad och vill, utifrån den givna strukturen, hitta individuella anpassningar för att hjälpa varje patient så bra som möjligt.
Frågor
Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår enhetschef för Göteborg, Anna Gabrielsson, på telefonnummer 073-144 97 01 eller anna.gabrielsson@modigo.se.
Så ansöker du
Maila ditt CV till jobb@modigo.se. Skriv ”Psykolog Göteborg” i ämnesraden i mailet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Psykolog för NP-utredningar till växande verksamhet i centrala Göteborg

Psykolog
Läs mer Mar 31
Vill du arbeta på en flexibel arbetsplats som tar hänsyn till individens behov – både medarbetarnas och patienternas? Drivs du av att göra ett högkvalitativt arbete? Vill du ha fria arbetstider, tydliga mål och möjlighet till bonus? Då kan Modigo vara arbetsplatsen för dig.
Nu utökar vi vårt team i Göteborg med en psykolog som ska arbeta med neuropsykiatriska utredningar av barn och/eller vuxna. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, har ett genuint intresse för neuropsykiatri och vill ha ett viktigt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade och skickliga kollegor.
Om Modigo
Modigo är en väletablerad vårdgivare och arbetsplats för psykologer, läkare och administrativa medarbetare på fyra orter i Sverige. Vi är specialister inom neuropsykiatri och arbetar inom psykiatrisk öppenvård, med utredningar, behandling, rådgivning och föräldrastöd. Våra sju mottagningar finns i Stockholm, Göteborg, Lund och Sundsvall. Vi har avtal och gott samarbete med ett flertal regioner.
Om tjänsten
Då vår verksamhet växer söker vi nu ytterligare psykologer till mottagningen i Göteborg. Arbetet består i att självständigt genomföra gedigna neuropsykiatriska utredningar av barn och /eller vuxna, baserade på evidensbaserade metoder. På Modigo lägger vi stor vikt vid noggrannhet i samtliga steg i utredningen och genomför alltid breda neuropsykiatriska utredningar. I utredningsarbetet samarbetar du med psykiatriker och tillsammans tar ni ställning till om patienten uppfyller kriterierna för diagnos.
Tjänsten är placerad i våra ljusa lokaler på Otterhällagatan 1 i centrala Göteborg. Du kan välja att arbeta hemifrån när du inte har patientbesök.
Varför jobba på Modigo?
På Modigo arbetar du i en verksamhet med god struktur och rutiner kring det kliniska arbetet och kollektivavtal, bra pensionslösningar och friskvårdsbidrag för dig som anställd. Här är några anledningar som våra anställda ofta framhåller med Modigo som arbetsgivare:
· Fokus på kvalitet och kompetens. På Modigo är det patientnära arbetet i fokus. Cheferna är psykologer med klinisk bakgrund och deras uppgift är att skapa bra förutsättningar för dig som medarbetare. Du är omgiven av kompetenta kollegor och erbjuds kontinuerligt kompetenshöjande insatser och utbildningar.
· Flexibilitet för individuella behov. På Modigo utformar du ditt eget arbete och styr din tid. Det kan handla om att själv planera in när på dagen du har patientbesök – för att få livspusslet att gå ihop – och att arbeta hemifrån när du inte träffar patient. En annan viktig aspekt är att Modigo tar hänsyn till patienternas behov och önskemål, exempelvis genom möjligheten att genomföra utredningar under en kortare, koncentrerad period.
· Framåtanda och högt i tak. Modigo är en prestigelös organisation som hela tiden utvecklas för patienternas och medarbetarnas bästa. Har du idéer som kan göra verksamheten bättre – prata med din chef. Chansen är stor att de snart blir verklighet.
Om dig
Vi söker dig som har svensk legitimation som psykolog, minst två års yrkeserfarenhet samt goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, ytterligare språk är meriterande. Erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar är ett krav, det är meriterande, men inte nödvändigt, om du har arbetat med små barn i åldern 0–6 år. Vi vet att mångfald berikar oss och ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.
För att trivas hos oss är det viktigt att du är:
- Självständig och strukturerad. Du lägger själv upp en plan för ditt arbete, ser till att få jobbet gjort samtidigt som du tar hand om dig själv, till exempel genom tillräckligt med pauser.
- Trygg i din yrkesroll och kompetens. Du står på egna ben i det kliniska arbetet, samtidigt som du drar nytta av den struktur och kompetens som finns till ditt förfogande på Modigo.
- Flexibel och nyfiken. Du vill arbeta i en agil verksamhet som ständigt utvecklas. Du är lösningsorienterad och vill, utifrån den givna strukturen, hitta individuella anpassningar för att hjälpa varje patient så bra som möjligt.
Frågor
Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår enhetschef för Göteborg, Anna Gabrielsson, på telefonnummer 073-144 97 01 eller anna.gabrielsson@modigo.se.
Så ansöker du
Maila ditt CV till jobb@modigo.se. Skriv ”Psykolog Göteborg” i ämnesraden i mailet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Receptionist/administratör till privat mottagning i centrala Göteborg

Receptionist, telefonist
Läs mer Jan 20
Vill du ha ett självständigt arbete där du är spindeln i nätet? Har du erfarenhet av vården, servicekänsla ut i fingerspetsarna och gillar kundkontakter? Är du noggrann, it-van och gillar administration? Då kan detta var möjligheten för dig.
Nu söker vi på Modigo en ny receptionist/administratör till våra centralt belägna mottagningar i Göteborg. Välkommen att söka ett spännande och utvecklande arbete där du får göra skillnad för våra patienter, tillsammans med engagerade, erfarna och skickliga kollegor.
Om Modigo
Modigo är en väletablerad vårdgivare och arbetsplats för psykologer, läkare och administrativa medarbetare på fyra orter i Sverige. Vi är specialister inom neuropsykiatri och arbetar inom psykiatrisk öppenvård, med utredningar, behandling, rådgivning och föräldrastöd. Våra sju mottagningar finns i Stockholm, Göteborg, Lund och Sundsvall. Vi har avtal och gott samarbete med ett flertal regioner.
Om tjänsten
Som receptionist på Modigo har du ett mycket viktigt och omväxlande arbete. Du bemannar mottagningens reception där du är vårt ansikte utåt, möter och vägleder patienter, samt har mycket kontakter via telefon.
Du arbetar även administrativt, exempelvis med arkivering och posthantering. Vidare ser du till att det är undanplockat och representativt i lokalen samt håller kaffekokaren varm.
Du arbetar våra centralt belägna mottagningar i Göteborg. Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Du jobbar kontorstider, med viss möjlighet till flexibilitet.
Om dig
Vi söker dig som är mycket självständig, serviceinriktad och gillar kundkontakter. Ett krav är att du har arbetat administrativt i minst ett år och det är meriterande om du har erfarenhet eller utbildning inom vården samt erfarenhet.
Vidare har du god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Du har mycket god datorvana och det är meriterande om du har arbetat i journalsystemet Webdoc.
För att trivas hos oss är det viktigt att du gillar att ta ansvar och har lätt för att kommunicera. Vidare har du lätt för att skapa goda relationer och har ett genuint intresse för människor samt hög integritet och är mycket serviceinriktad.
I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid social förmåga, likväl som personliga egenskaper såsom flexibilitet, samarbets- och organisationsförmåga.
Frågor
Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår enhetschef för Göteborg, Anna Gabrielsson, på telefonnummer 073-144 97 01 eller anna.gabrielsson@modigo.se.
Så ansöker du
Maila din ansökan med CV och personligt brev till jobb@modigo.se och skriv ”Receptionist/administratör Göteborg” i ämnesraden i mailet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 6/2. Det är viktigt att det framgår i din ansökan om du har arbetat administrativt samt om du har erfarenhet eller utbildning från vården. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Psykolog för NP-utredningar till växande verksamhet i centrala Göteborg

Psykolog
Läs mer Dec 23
Vill du arbeta på en flexibel arbetsplats som tar hänsyn till individens behov – både medarbetarnas och patienternas? Drivs du av att göra ett högkvalitativt arbete? Vill du ha fria arbetstider, tydliga mål och möjlighet till bonus? Då kan Modigo vara arbetsplatsen för dig.
Nu utökar vi vårt team i Göteborg med en psykolog som ska arbeta med neuropsykiatriska utredningar av barn och/eller vuxna. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, har ett genuint intresse för neuropsykiatri och vill ha ett viktigt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade och skickliga kollegor.
Om Modigo
Modigo är en väletablerad vårdgivare och arbetsplats för psykologer, läkare och administrativa medarbetare på fyra orter i Sverige. Vi är specialister inom neuropsykiatri och arbetar inom psykiatrisk öppenvård, med utredningar, behandling, rådgivning och föräldrastöd. Våra sju mottagningar finns i Stockholm, Göteborg, Lund och Sundsvall. Vi har avtal och gott samarbete med ett flertal regioner.
Om tjänsten
Då vår verksamhet växer söker vi nu ytterligare psykologer till mottagningen i Göteborg. Arbetet består i att självständigt genomföra gedigna neuropsykiatriska utredningar av barn och /eller vuxna, baserade på evidensbaserade metoder. På Modigo lägger vi stor vikt vid noggrannhet i samtliga steg i utredningen och genomför alltid breda neuropsykiatriska utredningar. I utredningsarbetet samarbetar du med psykiatriker och tillsammans tar ni ställning till om patienten uppfyller kriterierna för diagnos.
Tjänsten är placerad i våra ljusa lokaler på Otterhällagatan 1 i centrala Göteborg. Du kan välja att arbeta hemifrån när du inte har patientbesök.
Varför jobba på Modigo?
På Modigo arbetar du i en verksamhet med god struktur och rutiner kring det kliniska arbetet och kollektivavtal, bra pensionslösningar och friskvårdsbidrag för dig som anställd. Här är några anledningar som våra anställda ofta framhåller med Modigo som arbetsgivare:
· Fokus på kvalitet och kompetens. På Modigo är det patientnära arbetet i fokus. Cheferna är psykologer med klinisk bakgrund och deras uppgift är att skapa bra förutsättningar för dig som medarbetare. Du är omgiven av kompetenta kollegor och erbjuds kontinuerligt kompetenshöjande insatser och utbildningar.
· Flexibilitet för individuella behov. På Modigo utformar du ditt eget arbete och styr din tid. Det kan handla om att själv planera in när på dagen du har patientbesök – för att få livspusslet att gå ihop – och att arbeta hemifrån när du inte träffar patient. En annan viktig aspekt är att Modigo tar hänsyn till patienternas behov och önskemål, exempelvis genom möjligheten att genomföra utredningar under en kortare, koncentrerad period.
· Framåtanda och högt i tak. Modigo är en prestigelös organisation som hela tiden utvecklas för patienternas och medarbetarnas bästa. Har du idéer som kan göra verksamheten bättre – prata med din chef. Chansen är stor att de snart blir verklighet.
Om dig
Vi söker dig som har svensk legitimation som psykolog, minst två års yrkeserfarenhet samt goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, ytterligare språk är meriterande. Erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar är ett krav, det är meriterande, men inte nödvändigt, om du har arbetat med små barn i åldern 0–6 år. Vi vet att mångfald berikar oss och ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.
För att trivas hos oss är det viktigt att du är:
- Självständig och strukturerad. Du lägger själv upp en plan för ditt arbete, ser till att få jobbet gjort samtidigt som du tar hand om dig själv, till exempel genom tillräckligt med pauser.
- Trygg i din yrkesroll och kompetens. Du står på egna ben i det kliniska arbetet, samtidigt som du drar nytta av den struktur och kompetens som finns till ditt förfogande på Modigo.
- Flexibel och nyfiken. Du vill arbeta i en agil verksamhet som ständigt utvecklas. Du är lösningsorienterad och vill, utifrån den givna strukturen, hitta individuella anpassningar för att hjälpa varje patient så bra som möjligt.
Frågor
Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår enhetschef för Göteborg, Anna Gabrielsson, på telefonnummer 073-144 97 01 eller anna.gabrielsson@modigo.se. Får du inte svar under jul- och nyårshelgen kan du alltid lämna meddelande. Anna återkommer så fort hon har möjlighet.
Så ansöker du
Maila din ansökan med CV och personligt brev till jobb@modigo.se. Skriv ”Psykolog Göteborg” i ämnesraden i mailet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 30 januari.

Ansök nu

Psykolog för NP-utredningar till växande verksamhet

Psykolog
Läs mer Apr 21
Vill du arbeta på en flexibel arbetsplats som ser och tar hänsyn till individen – både gällande anställda och patienter? Drivs du av att göra neuropsykiatriska utredningar med hög kvalitet? Vill du jobba på ett företag med fria arbetstider, tydliga mål och ha möjlighet till bonus? Vi söker dig som vill ha ett spännande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade, erfarna och skickliga kollegor.
Modigo är ett väletablerat företag som arbetar med neuropsykiatriska utredningar samt med psykologisk behandling. Vi arbetar alltid enligt evidensbaserade metoder och tummar aldrig på kvalitet. Modigo har mottagningar i Göteborg, Lund, Stockholm och Sundsvall. Vår VD/verksamhetschef och samtliga enhetschefer är alla psykologer med gedigen klinisk psykiatrisk erfarenhet. Våra värderingar mod, kvalitet och medmänsklighet beskriver oss väl och är våra ledstjärnor i såväl beslutsfattande som i vårt dagliga arbete.
Vi har avtal och ett gott samarbete med bland andra Västra Götalandsregionen. Då vår verksamhet växer söker vi nu ytterligare en psykolog som kommer arbeta främst med neuropsykiatriska utredningar av vuxna och/eller barn och ungdomar. Vi arbetar under devisen "frihet under ansvar" vilket innebär att du kommer ha stor frihet att lägga upp ditt arbete och dina arbetstider på ett sätt som passar just dig och din livssituation. En stor del av arbetet kan du, om du så önskar, förlägga i hemmet. Våra psykologer har regelbunden handledning och vi har goda möjligheter till fortbildning.
Vi söker dig som har svensk legitimation som psykolog, minst två års yrkeserfarenhet av neuropsykiatriska utredningar samt goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Du arbetar självständigt, är kreativ och vill vara med och bidra till en positiv utveckling av verksamheten.
Om du har några frågor kring tjänsten så kontakta vår enhetschef för Göteborg, Anna Gabrielsson på telefonnummer 0731-449 701. Maila din ansökan med CV och personligt brev till jobb@modigo.se och skriv ”Psykolog Göteborg” i ämnesraden i mailet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 9 maj. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Psykolog för NP-utredningar av vuxna till växande verksamhet

Psykolog
Läs mer Nov 5
Vill du arbeta på en flexibel arbetsplats som ser och tar hänsyn till individen – både gällande anställda och patienter? Drivs du av att göra neuropsykiatriska utredningar med hög kvalitet? Vill du jobba på ett företag med fria arbetstider, tydliga mål och ha möjlighet till bonus? Vi söker dig som vill ha ett spännande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade, erfarna och skickliga kollegor.
Modigo är ett väletablerat företag som arbetar med neuropsykiatriska utredningar samt med psykologisk behandling. Vi arbetar alltid enligt evidensbaserade metoder och tummar aldrig på kvalitet. Modigo har mottagningar i Sundsvall, Stockholm, Lund samt Göteborg. Vår VD, verksamhetschef och samtliga enhetschefer är alla psykologer med gedigen klinisk psykiatrisk erfarenhet. Våra värderingar mod, kvalitet och medmänsklighet beskriver oss väl och är våra ledstjärnor i såväl beslutsfattande som i vårt dagliga arbete.
Vi växer och söker ytterligare en psykolog som kommer arbeta med neuropsykiatriska utredningar av vuxna. Vi arbetar under devisen "Frihet under ansvar" vilket innebär att du kommer ha stor frihet att lägga upp dina arbetstider på ett sätt som passar just dig och din livssituation. En stor del av ditt arbete kan du, om du så önskar, förlägga i hemmet.
Vi söker dig som har svensk legitimation som psykolog, minst två års yrkeserfarenhet samt goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar av vuxna är nödvändigt. Du arbetar självständigt, är kreativ och vill vara med och bidra till en positiv utveckling av verksamheten.
Om du har några frågor kring tjänsten så kontakta vår enhetschef för Göteborg, Anna Gabrielsson på telefonnummer 0731-449 701. Maila din ansökan med CV och personligt brev till jobb@modigo.se och skriv ”Psykolog Göteborg” i ämnesraden i mailet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 29/11. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Receptionist med vårderfarenhet sökes till privat psykiatrimottagning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 5
Vill du ha ett självständigt arbete med där du är spindeln i nätet? Har du servicekänsla ut i fingerspetsarna och gillar kundkontakter via både reception och telefon? Vi söker dig som vill ha ett spännande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade, erfarna och skickliga kollegor.
Då verksamheten i Göteborg växer söker vi nu en receptionist till vår centralt belägna, mottagning i Vasastan. Modigo är ett väletablerat företag som arbetar med neuropsykiatriska utredningar av barn, ungdomar och vuxna samt med psykologisk behandling. Modigo har mottagningar i Lund, Stockholm, Sundsvall och Göteborg och vi arbetar alltid med evidensbaserade metoder. Våra värderingar mod, kvalitet och medmänsklighet beskriver oss väl och är våra ledstjärnor i såväl beslutsfattande som i vårt dagliga arbete.
Som receptionist hos oss har du ett mycket viktigt och omväxlande arbete. Du kommer sitta i vår reception där du är vårt ansikte utåt och där du möter och vägleder patienterna på mottagningen och har mycket kontakter via telefon. Du kommer hjälpa våra psykologer med visst administrativt arbete och se till att det är undanplockat och representativt i lokalen samt hålla kaffekokaren varm.
Vi söker dig som är mycket självständig, serviceinriktad och gillar kundkontakt. Ett krav är att du också har minst ett års erfarenhet eller utbildning inom vården. Du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Du har datavana och det är meriterande om du har arbetat i webdoc. För att trivas hos oss är det viktigt att du gillar ansvar, har lätt för att kommunicera och skapa goda relationer samt har ett genuint intresse för människor. Stor vikt kommer att läggas på social förmåga, likväl som personliga egenskaper såsom flexibilitet, samarbets- och organisationsförmåga.
Det är en heltidstjänst med arbetstiderna 7:30-16.00. Inledningsvis är det en visstidsanställning som sträcker sig från den 1 januari till 31 december 2021, men det är möjligt att detta kommer att förlängas. Om du har några frågor kring tjänsten så kontakta vår enhetschef för Göteborg, Anna Gabrielsson.
Maila din ansökan med CV och personligt brev till jobb@modigo.se och skriv ”Receptionist Göteborg” i ämnesraden i mailet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15/11. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Specialistläkare till privat psykiatrimottagning

Läkare
Läs mer Mar 31
Vill du arbeta på en flexibel arbetsplats som ser och tar hänsyn till individen – både gällande anställda och patienter? Drivs du av att arbeta i team som gör neuropsykiatriska utredningar med hög kvalité? Vill du jobba på ett företag med fria arbetstider, tydliga mål och stora möjligheter att påverkan? Vi söker dig som vill ha ett spännande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade, erfarna och skickliga kollegor.
Modigo är ett väletablerat företag som arbetar med neuropsykiatriska utredningar av vuxna och barn samt med psykologisk behandling. Vi präglas av nytänkande och flexibilitet såväl som förankring i vetenskap och en hög professionalism.
Nu söker vi en läkare med ett genuint intresse för psykiatri till valfri av våra mottagningar i centrala Göteborg – antingen på Drottninggatan eller i Vasastan. Tjänsten är tillsvidare på deltid, men som del i vår flexibilitet kan tjänstgöringsgraden diskuteras. Modigo arbetar alltid med den kunskap och praktik som finner stöd i forskningen, är konkret och går att kommunicera på ett lättförståeligt sätt för patienterna.
Tjänsten innebär främst att vara delaktig i neuropsykiatriska utredningar av barn och/eller vuxna och vid intresse finns även behov av remissbedömning och medicinsk behandling. Innehåll av tjänsten sker i dialog med rätt sökande. Du kommer att ha stor frihet att lägga upp dina arbetstider på ett sätt som passar just dig.
Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialinriktning mot barn- och ungdomspsykiatri eller vuxenpsykiatri. Du sätter alltid patienten i fokus och har mycket god förmåga att kommunicera. Du är ödmjuk, ansvarstagande, nyfiken och noggrann.
Kontakta gärna vår verksamhetschef Caroline Byström på telefonnummer 073-144 97 02 om du veta mer. Ansök via mail med CV till caroline.bystrom@modigo.se senast den 3 maj. Urval kommer att ske löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan annonsen går ut. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Ansök nu

Platschef / legitimerad psykolog till privat psykiatrimottagning

Psykolog
Läs mer Jul 5
Nu söker vi en platschef till vår mottagning belägen i vackra lokaler i centrala Göteborg. Som platschef är du direkt underställd verksamhetschefen för Modigo. Du kommer att ansvara för att det kliniska arbetet löper dagligen och i uppdraget ingår bl.a. ansvar för personal, att bedöma remisser samt att se till att upprättade riktlinjer följs. Vi ser gärna att du även delvis arbetar kliniskt med neuropsykiatriska utredningar av barn eller vuxna.

Du som söker ska ha;
- tidigare erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar är nödvändigt, med barn eller vuxna.
- svensk legitimation som psykolog.
- goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Vi söker dig som har en god förmåga att arbeta självständigt, är kreativ och som kan bidra till en positiv utveckling av verksamheten.


Modigo är ett väletablerat företag som arbetar med neuropsykiatriska utredningar av barn och vuxna samt med psykologisk behandling. I nuläget har Modigo mottagningar i Sundsvall och Göteborg med ambition att expandera ytterligare. Modigo arbetar alltid med evidensbaserade metoder. Både Modigos VD och verksamhetschef är psykologer med gedigen klinisk psykiatrisk erfarenhet samt erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar.

Ansök nu

Legitimerad barnpsykolog till privat psykiatrimottagning

Psykolog
Läs mer Jul 9
Nu söker vi en psykolog som kan arbeta heltid vid vår mottagning belägen i vackra lokaler i centrala Göteborg. Som psykolog hos oss arbetar du med neuropsykiatriska utredningar av barn.



Du som söker ska ha
- minst två års yrkeserfarenhet, där erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar är nödvändigt
- svensk legitimation som psykolog
- goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift
Vi söker dig som har en god förmåga att arbeta självständigt, är kreativ och som kan bidra till en positiv utveckling av verksamheten.


Modigo är ett väletablerat företag som arbetar med neuropsykiatriska utredningar av barn och vuxna samt med psykologisk behandling. I nuläget har Modigo mottagningar i Sundsvall och Göteborg med ambition att expandera ytterligare. Modigo arbetar alltid med evidensbaserade metoder. Både Modigos VD och verksamhetschef är psykologer med gedigen klinisk psykiatrisk erfarenhet samt erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar.

Ansök nu