Amendo Bemanning & Rekrytering AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Amendo Bemanning & Rekrytering AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Redovisningsekonom för ett spännande konsultuppdrag hos tillväxtföretage...

Redovisningsekonom
Läs mer Jul 3
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu dig som vill ha ett konsultuppdrag inom redovisning under perioden 1 okt 2024 tom 31 aug 2025. RLVNT har en anställd som ska gå på föräldraledighet därav konsultbehovet.
RLVNT är en entreprenörsdriven distributör med en passion för sport, hälsa, teknologi och innovation. Vi strävar alltid efter att ta relevanta och innovativa produkter till våra marknader, det gör vi genom starka partnerskap med våra leverantörer och kunder.RLVNT är idag verksamma i Norden, Benelux och Frankrike och gruppen omsätter samlat ca 400 MSEK. Vårt nya och inbjudande kontor ligger i Billdal strax söder om Göteborg.Etttillväxtföretag därhögsta ambition är att du ska trivas och ha kul på din arbetsplats. Här värdesätts positiv energi, självständighet och en hög servicegrad mot alla vi samarbetar med.Som Redovisningsekonom hos RLVNTkommer du ansvara för redovisningen för alla svenska koncernbolag. Du har en gedigen kunskap inom redovisning och lockas även av att arbeta med analys och stödja verksamheten genom att ta fram relevanta underlag, nyckeltal och finansiella rapporter. I denna roll kommer du ha många olika kontaktytor både internt och externt, inklusive från flera olika länder.
Månads-, kvartals- och årsbokslut
Säkerställa efterlevnad av lagar och regler, inklusive skattedeklarationer
Kostnads-, intäkts- och lönsamhetsanalyser samt rapportering
Upprättande av årsredovisningar och koncernredovisning
Utveckling av boksluts- och rapporteringsprocessen
Samarbeta med interna och externa intressenter, inklusive revisorer och myndigheter
Delta som processägare i olika projekt och deras utveckling

Du kommer arbeta i nära samarbete med CFO i flera av uppgifterna.
Kvalifikationer och egenskaper
Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller liknande, relevant utbildning.
Några års relevant arbetslivserfarenhet.
Mycket goda kunskaper i Microsoft Office.
God kommunikationsförmåga i både svenska och engelska, både i tal och skrift.
Erfarenhet av att självständigt genomföra bokslut.
Meriterande om du tidigare har upprättat årsredovisningar.
Har erfarenhet inom koncernredovisning.
Strukturerad och kvalitetsmedveten i ditt arbete.
Driven och ordningsam som gärna tar sig an nya utmaningar och projekt

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Som konsult på Amendo får en trygg, hållbar och kompetensdriven arbetsgivare med ett välkänt varumärke. Du tilldelas även en branschkunnig Talent Consultant Manager på Amendo som du som konsult alltid kan vända dig till. Vidare ser vi också till att du får en såväl spännande som långsiktig utveckling i din konsultroll.
Som konsult hos oss på Amendo får du tillgång till vår förmånsportal Benify. I denna portal kan du nyttja ditt friskvårdsbidrag, men även ta del av såväl deals som rabatter på tjänster och varor som vi tror skapar mervärde i livet - såsom hjälp i hemmet, träningsaktiviteter och upplevelser. Om AmendoAmendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin, Instagram, Facebook och TikTok!
Amendo är en del av Amendo Group och har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. Tillsammans med våra systerbolag Lagotto Executive Search & Interim och Amendo Tech utvecklar vi världen med kompetens, idag och i framtiden.Frågor och kontaktVid frågor och funderingar är du välkommen att kontakta Amendos Talent Consultant Manager Heléne Hansson, helene.hansson@amendo.se
Då vi träffar kandidater löpande ärdu varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

SEB i Göteborg söker kundservicerådgivare till telefonbanken!

Privatekonomisk rådgivare
Läs mer Jun 25
ArbetsbeskrivningNu söker vi kundservicerådgivare till SEB24|7 i Göteborg. Tillsättning sker löpande och nästa datum för start är 11:e september.
Arbetet innebär att ta emot inkommande telefonsamtal gällande olika typer av bankärenden där du kommer att hjälpa kunderna digitaltvia telefon. Tjänsten kommer inledas med en längreutbildningsplan som innefattar både teoretiska och praktiska moment för att ge de bästa förutsättningarna till att lyckas i rollen.
På vårtelefonbank är du SEB:s ansikte utåt och har en av de viktigaste rollerna för våra kunder. Vi eftersträvar en kultur där kunden verkligen står i centrum, där tillgänglighet, service och affär är våra ledstjärnor tillsammans med ett fokus på ständig förändring och utveckling.
Tjänsten är på heltid, du kan alltså inte vara student. Du behöver även vara flexibel då arbetstiderna varierar mellan dag och kväll, med möjlighet att önska sitt schema.
Kvalifikationer och egenskaperVi söker dig som är en god kommunikatör som vill ge varje kund en positiv upplevelse av SEB. Din omgivning skulle beskriva dig som energigivande, samarbetsvillig och engagerad. Du har lätt för att lära dig nya saker, är bra på problemlösning och nyfiken på vår digitala utveckling. Du har även ett stort intresse för bank och finans samt ser långsiktigt på tjänsten hos SEB.
För att bli aktuell i rollen ser vi att du har:
- Erfarenhet av service, gärna från kundtjänst via telefon eller liknande arbete- God telefon- och datorvana- Flytande i såväl svenska som engelska i tal och skrift- Gymnasial utbildning med högskoleförberedande examen (inriktning ekonomi)-Genuint intresse av bank/finans
Meriterande är:
- Relevant högskoleutbildning inom ekonomi-Tidigare arbetserfarenhet inom bank, finans eller liknande arbete- Swedsec licens för Bolån
Om SEBPå SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder och varifrån vi kommer.
Bra personer känner ofta andra bra personer. Dela gärna annonsen om du har en vän skulle älska det här jobbet och delar SEBs värderingar. Kunderna först, engagemang, enkelhet och samarbete. Helt enkelt, service i världsklass!För mer inspiration om hur det är att jobba på 24|7:www.sebgroup.com/careerhttps://www.youtube.com/embed/HT7cHydrJSU?rel=0&showinfo=0Nästa steg i rekryteringsprocessenNär du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med vår virtuella assistent Hubert som tar ca 10-15 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun så snabbt som möjligt för att komma vidare i processen. Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet. Kolla gärna denna artikel innan intervjun för tips och tricks: https://www.hubert.ai/insights/tips-och-rad-infor-din-forsta-hubert-intervjuDu kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.
Frågor och kontaktVi väljer ut kandidater löpande, därmed är du välkommen med din ansökan redan idag.
I den här rekryteringen samarbetar SEB med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Talent Acquisition Manager:Mathilda Carlbommathilda.carlbom@amendo.se
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kundservicemedarbetare till kommande uppdrag

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 20
ArbetsbeskrivningHar du tidigare serviceerfarenhet och är nyfiken på att använda dessa kunskaper inom bank, finans, försäkring eller inkasso? Denna annons är för dig som har tidigare serviceerfarenhet och vill ha en kontakt med oss på Amendo gällande möjligheten att få in en fot inom bank, finans och försäkring. Är du nyfiken på uppdrag som konsult i den här nischen och finns tillgänglig för uppdrag från hösten 2024 så är du varmt välkommen med din ansökan. Kanske har du jobbat inom kundservice tidigare och trivs med detta samt vill utvecklas inom en ny bransch?
I konsultrollen hos Amendo erbjuds du både möjligheter och trygghet. Hos oss får du chansen att bygga på och bredda ditt CV hos eftertraktade företag. Bland våra uppdragsgivare finns samtliga storbanker, nischbanker, finans- samt försäkringsbolag och allt från börsnoterade internationella storbolag till entreprenöriella startups.
Som konsult går du ut på uppdrag hos vår kund och hjälper dem under ett projekt, ett tidsbegränsat behov eller när de av annan anledning behöver extra kompetens. Du får möjlighet att bidra med dina erfarenheter och samtidigt utveckla och bredda din egen kompetens från olika arbetsplatser. Våra konsultuppdrag kan vara både längre och kortare och ibland finns även möjlighet att bli överrekryterad till kundföretaget. Vi erbjuder en trygg anställning med kollektivavtal och personalförmåner.Kvalifikationer och egenskaperAtt arbeta som konsult är stimulerande, omväxlande och samtidigt utvecklande. För att trivas i rollen behöver du ha ett flexibelt mindset - du utmanas av att vara i en föränderlig miljö där du utvecklas på resan. Andra viktiga egenskaper som vi värdesätter som konsult är att du är trygg i dig själv och har förmåga att ta egna initiativ i kombination med en professionell framtoning och hög integritet.
Du är i början av din karriär, men har du erfarenhet från administrativa eller servicerelaterade tjänster inom branschen är det mycket meriterande. Som person är du pålitlig, gör ditt bästa i alla lägen och bidrar till ett öppet klimat på arbetsplatsen. Du har en god samarbetsförmåga och etablerar snabbt och smidigt nya kontakter. Du har god självkännedom, är ansvarsfull och tålmodig när du tar dig an nya arbetsuppgifter.

Vi ser gärna att du:
- Som lägst har en avslutad gymnasieutbildning
- Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift
- Har erfarenhet av service, gärna från kundtjänst via telefon eller liknande arbete
- Hargod telefon- och datorvana
- Har ett genuint intresse av bank/finansDet är meriterande om du:
-Har en examen från universitet, högskola eller yrkeshögskola inom relevant område, exempelvis ekonomi och eller finans
- Har tidigare arbetserfarenhet inom bank, finans eller liknande arbete

Detta får du som konsult på AmendoVår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Som konsult på Amendo får en trygg, hållbar och kompetensdriven arbetsgivare med ett välkänt varumärke. Du tilldelas även en branschkunnig Talent Consultant Manager på Amendo som du som konsult alltid kan vända dig till. Vidare ser vi också till att du får en såväl spännande som långsiktig utveckling i din konsultroll.
Som konsult hos oss på Amendo får du tillgång till vår förmånsportal Benify. I denna portal kan du nyttja ditt friskvårdsbidrag, men även ta del av såväl deals som rabatter på tjänster och varor som vi tror skapar mervärde i livet - såsom hjälp i hemmet, träningsaktiviteter och upplevelser.Om AmendoAmendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin, Instagram, Facebook och TikTok!
Amendo är en del av Amendo Group och har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. Tillsammans med våra systerbolag Lagotto Executive Search & Interim och Amendo Tech utvecklar vi världen med kompetens, idag och i framtiden.Frågor och kontaktVid frågor och funderingar är du välkommen att kontaktaAmendos Talent Acquisition Manager Mathilda Carlbom, mathilda.carlbom@amendo.se.

Ansök nu

Ekonom inom kundreskontra till företag i Stockholm och/eller Göteborg

Fakturakontrollant
Läs mer Jun 14
ArbetsbeskrivningJust nusöker vi en konsult för arbete inom kundreskontra till ett bolag som är verksamt inom avfall och återvinning. Med innovativa och smarta lösningar arbetar den härkunden globalt med drift, underhåll och utveckling av bostäder och annan infrastruktur.
I dinadagliga arbetsuppgifter ingår bland annatarbete med fakturahantering, kundreskontra men även viss stöttningi arbetet med leverantörsreskontran.
Den här uppdragsgivaren har nyligen bytt fakturasystem till xFlow och de harMicrosoft Business Central som ERP-system så har man kunskaper inom dessa system är det givetvis fördelaktigt.
Konsulten kan i det här falletutgå från Stockholm eller Göteborg då kontor finns i båda dessa städer. Uppdraget avser heltid med önskad start omgående och löper 4 månader framåt vilket även kan bli längre.
Kvalifikationer och egenskaperFör att passa in i den här rollenbehöver du ha minst 1 års erfarenhet av arbete med kundreskontra, och gärna även erfarenhet av leverantörsreskontra för att kunna stötta upp där vid behov.Som person i den här funktionenbör du vara social, självgående, ansvarstagande och noggrann.Om du har erfarenhet av arbete från 4PS alternativt Microsoft Business Central så är det högst meriterande i urvalet.
Här arbetar du på plats hos kunden som i Stockholm har kontorpå den södra sidan och i Göteborg centralt.

Som konsult går du ut på uppdrag hos vår kund och hjälper dem under ett projekt, ett tidsbegränsat behov eller när de av annan anledning behöver extra kompetens. Du får möjlighet att bidra med dina erfarenheter och samtidigt utveckla och bredda din egen kompetens från olika arbetsplatser. Våra konsultuppdrag kan vara både längre och kortare och ibland finns även möjlighet att bli överrekryterad till kundföretaget. Vi erbjuder en trygg anställning med kollektivavtal och personalförmåner.
Detta får du som konsult på AmendoVår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Som konsult på Amendo får en trygg, hållbar och kompetensdriven arbetsgivare med ett välkänt varumärke. Du tilldelas även en branschkunnig Talent Consultant Manager på Amendo som du som konsult alltid kan vända dig till. Vidare ser vi också till att du får en såväl spännande som långsiktig utveckling i din konsultroll.
Som konsult hos oss på Amendo får du tillgång till vår förmånsportal Benify. I denna portal kan du nyttja ditt friskvårdsbidrag, men även ta del av såväl deals som rabatter på tjänster och varor som vi tror skapar mervärde i livet - såsom hjälp i hemmet, träningsaktiviteter och upplevelser. Om AmendoAmendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin, Instagram, Facebook och TikTok!
Amendo är en del av Amendo Group och har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. Tillsammans med våra systerbolag Lagotto Executive Search & Interim och Amendo Tech utvecklar vi världen med kompetens, idag och i framtiden.Frågor och kontaktVid frågor och funderingar är du välkommen att kontakta Amendos Talent Acquisition Manager Mathilda Carlbom,mathilda.carlbom@amendo.se.
Varmt välkommen meddin ansökan!

Ansök nu

Öppen ansökan för SwedSec-licensierade rådgivare

Privatekonomisk rådgivare
Läs mer Maj 30
Har du erfarenhet av kundmöten, eller kanske bolån? I många roller efterfrågas Swedsec-licenser, antingen för bolån, rådgivning eller specialist.Detta är en öppen ansökan för dig som har licens och som är intresserad av kommande roller.
Berätta, vilken eller vilka licenser har du, och vad för typ av roller intresserar dig framöver? Har du erfarenhet av rollen, eller vad är det som gör att den intresserar dig? Vi söker dig som vill bli en del av vårt nätverk!
Våra kunder efterfrågar både konsultuppdrag, långa eller korta, och rekrytering.Vad lockar dig mest? Sök till oss redan nu, så att vi kan kontakta dig när det kommer inuppdrag eller rekrytering som passar dig.
Vad för arbetsuppgifter kan du vänta dig?- Kredithandläggning, bl. a. genom kreditbedömning, kreditbevakning av kunder, kundupplägg, bedöma säkerheter och dess risknivåer, bedöma affärsidéer och dess lönsamhet samt andra uppgifter inom kreditområdet- Möta privatkunder fysiskt elleröver telefon och digital kommunikation, och ta fram långsiktiga helheltslösningar för bankens kunder- Följa upp att kundinformation är korrekt- Merförsäljning med kunden i fokus
Kvalifikationer och egenskaperDu behöver vara en driven och framåt person. Vi söker dig som är bra på att ta människor och att kommunicera både med bankens kunder och dina kollegor i teamet. Lika viktigt är att du är skicklig på administration eftersom både bolåneaffären och kundrådgivningenkräver både dokumentation, handläggning och uppföljning.
Du bör också vara bekväm i att fatta egna beslut och ha stor affärsmässighet och professionalism i allt du gör.
Detta får du som konsult på AmendoVår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.
Om AmendoAmendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin
Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto Executive Search & Interim som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.
Frågor och kontaktVid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Amendos Talent Acquisition Manager Mathilda Carlbom, mathilda.carlbom@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

HR-talanger till kommande uppdrag

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Maj 17
ArbetsbeskrivningVi söker dig som jobbar inom HR och vill ta nästa steg i karriären. Vi sökerefter kompetens för roller som både HR-generalist, HR-specialist, HRBP, HR-administratör, osv. Exempel på arbetsuppgifter kan avse:
Chefsstöd i HR-frågor
Onboarding
Kompetensförsörjning
Lönefrågor
Rekrytering

Den här annonsen är en intresseanmälan för att som kandidat vara aktuell inför kommande tjänster inom HR, och kan avse både konsult- och rekryteringstjänster där vi eventuellt tar kontakt för en förutsättningslös intervju.
Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.
Kvalifikationer och egenskaperVi söker dig som har en relevant utbildning inom området och som brinner för HR-arbete. Så som i alla HR-roller är det viktigt att du är serviceinriktad och en god kommunikatör, i både svenska och engelska. Du är professionell och har förmågan att prioritera bland arbetsuppgifter och ärenden. Vi ser också gärna att du arbetarstrukturerat och proaktivt.

Detta får du som konsult på AmendoVår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Som konsult på Amendo får en trygg, hållbar och kompetensdriven arbetsgivare med ett välkänt varumärke. Du tilldelas även en branschkunnig Talent Consultant Manager på Amendo som du som konsult alltid kan vända dig till. Vidare ser vi också till att du får en såväl spännande som långsiktig utveckling i din konsultroll.
Som konsult hos oss på Amendo får du tillgång till vår förmånsportal Benify. I denna portal kan du nyttja ditt friskvårdsbidrag, men även ta del av såväl deals som rabatter på tjänster och varor som vi tror skapar mervärde i livet - såsom hjälp i hemmet, träningsaktiviteter och upplevelser.
Om AmendoAmendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin, Instagram, Facebook och TikTok!
Amendo är en del av Amendo Group och har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. Tillsammans med våra systerbolag Lagotto Executive Search & Interim och Amendo Tech utvecklar vi världen med kompetens, idag och i framtiden.Frågor och kontaktVid frågor om tjänsten är du välkommen att kontaktaAmendos Talent Consultant Emelie Nordblad, emelie.nordblad@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Projekt Controller sökes omgående till stort internationellt företag!

Controller
Läs mer Apr 19
Arbetsbeskrivning
Vi söker för vår kunds räkningen projektcontroller som ska arbeta med projektfinansiering. Denna operativa controller kommer aktivt att arbeta med projekt och linjeorganisation för att kontrollera och styra ekonomin både i långsiktig planering och i dagliga uppdateringar. Vi ser gärna att du kan starta detta konsultuppdrag per omgående!
Exempel på arbetsuppgifter:
Hands-on-stöd till projekt och linjeorganisation för att bygga och följa upp budget.
Driva utvecklingen av effektiva verktyg för kostnadsuppskattningar och uppföljning samt utbilda för bästa praxis.
Coachning och stöd till projektledare och linjeorganisation för att bygga och följa upp kostnadsuppskattningar.
Du kommer sätta agendan för dessaprojektoch driva regelbundna uppdateringar av kostnadsuppskattningar tillsammans med andra inom teamet.
Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker en person som uppskattar att arbeta och interagera med människor, aktivt söker information och inte tvekar att utmana. Du bör ha erfarenhet och förståelse inom controllerområdet och då även gärna som konsult.Samtidigt bör du trivas med de administrativa aspekterna av uppföljning och struktur. För att vara effektiv och bidra på bästa sätt tror vi att du har erfarenhet inom fordonsbranschen samt från arbete med utvecklingsprojekt.
Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Som konsult på Amendo får en trygg, hållbar och kompetensdriven arbetsgivare med ett välkänt varumärke. Du tilldelas även en branschkunnig Talent Consultant Manager på Amendo som du som konsult alltid kan vända dig till. Vidare ser vi också till att du får en såväl spännande som långsiktig utveckling i din konsultroll.
Som konsult hos oss på Amendo får du tillgång till vår förmånsportal Benify. I denna portal kan du nyttja ditt friskvårdsbidrag, men även ta del av såväl deals som rabatter på tjänster och varor som vi tror skapar mervärde i livet - såsom hjälp i hemmet, träningsaktiviteter och upplevelser. Om AmendoAmendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin, Instagram, Facebook och TikTok!
Amendo är en del av Amendo Group och har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. Tillsammans med våra systerbolag Lagotto Executive Search & Interim och Amendo Tech utvecklar vi världen med kompetens, idag och i framtiden.Frågor och kontaktVid frågor och funderingar är du välkommen att kontakta Amendos Talent Consultant Manager Heléne Hansson, helene.hansson@amendo.seEftersom vår kund vill att kandidaten startar omgåendekommer vi endast ha ute annonsen tom 30 April 2024. Tjänsten kan komma att tillsattas innan sista ansökningsdatum. Välkommen men din ansökan gärna idag!

Ansök nu

Rådgivare till Intrum

Inkassohandläggare
Läs mer Jul 3
ArbetsbeskrivningI din roll som rådgivare är det huvudsakliga syftet att hjälpa människor till en sund ekonomi. Det gör du genom att på ett professionellt och ödmjukt sätt ta emot inkommande och utgående ärenden från slutkunder via telefon, mail och chatt.Genom ett högt engagemang levererar vi gemensamt på företagets kundlöften och driver vår affär mot högre inkassering. Vi arbetar ständigt med att bli bättre och mer effektiva samtidigt som vi håller en hög kvalitet i vår leverans till kund och slutkund.Telefonen kommer vara ditt huvudsakliga arbetsverktyg då du både kommer hantera inkommande och utgående samtal.
Du kommer att påbörja din nya roll med en utbildning för att kunna skapa dig rätt förutsättningar för att lyckas och utvecklas på ditt nya arbete, men också i din roll som rådgivare hos oss. Utbildningen kommer vara en blandning av både teoretiskt och praktiskt arbete tillsammans med våra erfarna kollegor från ett av våra team.
Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag på varierande tider mellan 8-18.30 med möjlighet till arbete på distans 2 dagar/vecka. Startdatum för utbildningen är 16/9.
Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.
Kvalifikationer och egenskaperVi söker dig som har tidigare erfarenhet från arbete inom service och kundkontakt och vill arbeta med rådgivning ochatt hjälpa människor. Har du tidigare erfarenhet från inkasso är det meriterande. Du har förmågan att leda dig själv, drivs av utmaningar och gillar att leverera mot uppsatta mål. Du har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och arbetssätt och skapa förtroende för dig själv och oss som företag. En kommunikativ förmåga där du kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska är ett krav, ytterligare språk är ett stort plus.
Eftersom vi arbetar i team ser vi att du är en lagspelare som tycker om att sprida positiv energi och motiveras av att arbeta i en målinriktad verksamhet. Du gillar att hjälpa andra på ett effektivt och empatiskt sätt.
Detta får du som konsult på AmendoVår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.
Om AmendoAmendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Följ oss gärna på Linkedin!
Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto Executive Search & Interim som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister, och Amendo Tech som arbetar med konsultuthyrning och rekrytering inom tech, IT och digital excellence.
Frågor och kontaktVid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Lina Johansson, lina.johansson@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Rådgivare till Intrum

Inkassohandläggare
Läs mer Jul 2
ArbetsbeskrivningI din roll som rådgivare är det huvudsakliga syftet att hjälpa människor till en sund ekonomi. Det gör du genom att på ett professionellt och ödmjukt sätt ta emot inkommande och utgående ärenden från slutkunder via telefon, mail och chatt.Genom ett högt engagemang levererar vi gemensamt på företagets kundlöften och driver vår affär mot högre inkassering. Vi arbetar ständigt med att bli bättre och mer effektiva samtidigt som vi håller en hög kvalitet i vår leverans till kund och slutkund.Telefonen kommer vara ditt huvudsakliga arbetsverktyg då du både kommer hantera inkommande och utgående samtal.
Du kommer att påbörja din nya roll med en utbildning för att kunna skapa dig rätt förutsättningar för att lyckas och utvecklas på ditt nya arbete, men också i din roll som rådgivare hos oss. Utbildningen kommer vara en blandning av både teoretiskt och praktiskt arbete tillsammans med våra erfarna kollegor från ett av våra team.
Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag på varierande tider mellan 8-18.30 med möjlighet till arbete på distans 2 dagar/vecka. Startdatum för utbildningen är 16/9.
Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.
Kvalifikationer och egenskaperVi söker dig som har tidigare erfarenhet från arbete inom service och kundkontakt och vill arbeta med rådgivning ochatt hjälpa människor. Har du tidigare erfarenhet från inkasso är det meriterande. Du har förmågan att leda dig själv, drivs av utmaningar och gillar att leverera mot uppsatta mål. Du har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och arbetssätt och skapa förtroende för dig själv och oss som företag. En kommunikativ förmåga där du kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska är ett krav, ytterligare språk är ett stort plus.
Eftersom vi arbetar i team ser vi att du är en lagspelare som tycker om att sprida positiv energi och motiveras av att arbeta i en målinriktad verksamhet. Du gillar att hjälpa andra på ett effektivt och empatiskt sätt.
Detta får du som konsult på AmendoVår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.
Om AmendoAmendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Följ oss gärna på Linkedin!
Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto Executive Search & Interim som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister, och Amendo Tech som arbetar med konsultuthyrning och rekrytering inom tech, IT och digital excellence.
Frågor och kontaktVid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Lina Johansson, lina.johansson@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Ekonomer till framtida uppdrag

Redovisningskonsult
Läs mer Feb 8
Arbetsbeskrivning
Vi söker löpande nya konsulter för kommande uppdrag inom ekonomi. Arbetsuppgifter kan exempelvis innefatta kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring, avstämningar samt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning. Har du en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och ett par års erfarenhet av att arbeta som exempelvis redovisningekonom eller ekonomiassistent? Varmt välkommen med din ansökan!

I konsultrollen hos Amendo erbjuds du både möjligheter och trygghet. Hos oss får du chansen att bygga på och bredda ditt CV hos eftertraktade företag. Bland våra uppdragsgivare finns samtliga storbanker, nischbanker, finans- samt försäkringsbolag och allt från börsnoterade internationella storbolag till entreprenöriella startups.

Som konsult går du ut på uppdrag hos vår kund och hjälper dem under ett projekt, ett tidsbegränsat behov eller när de av annan anledning behöver extra kompetens. Du får möjlighet att bidra med dina erfarenheter och samtidigt utveckla och bredda din egen kompetens från olika arbetsplatser. Våra konsultuppdrag kan vara både längre och kortare och ibland finns även möjlighet att bli överrekryterad till kundföretaget. Vi erbjuder en trygg anställning med kollektivavtal och personalförmåner.

Kvalifikationer och egenskaper
Att arbeta som konsult är stimulerande, omväxlande och samtidigt utvecklande. För att trivas i rollen behöver du ha ett flexibelt mindset - du utmanas av att vara i en föränderlig miljö där du utvecklas på resan. Andra viktiga egenskaper som vi värdesätter som konsult är att du är trygg i dig själv och har förmåga att ta egna initiativ i kombination med en professionell framtoning och hög integritet. Du har en god samarbetsförmåga och etablerar snabbt och smidigt nya kontakter.

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Som konsult på Amendo får en trygg, hållbar och kompetensdriven arbetsgivare med ett välkänt varumärke. Du tilldelas även en branschkunnig Talent Consultant Manager på Amendo som du som konsult alltid kan vända dig till. Vidare ser vi också till att du får en såväl spännande som långsiktig utveckling i din konsultroll.

Som konsult hos oss på Amendo får du tillgång till vår förmånsportal Benify. I denna portal kan du nyttja ditt friskvårdsbidrag, men även ta del av såväl deals som rabatter på tjänster och varor som vi tror skapar mervärde i livet - såsom hjälp i hemmet, träningsaktiviteter och upplevelser.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin (https://www.linkedin.com/company/amendo/ ), Instagram (https://www.instagram.com/amendoab/ ), Facebook (https://www.facebook.com/amendoab/?locale=sv_SE) och TikTok (https://www.tiktok.com/@amendoab)!

Amendo är en del av Amendo Group och har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. Tillsammans med våra systerbolag Lagotto Executive Search & Interim och Amendo Tech utvecklar vi världen med kompetens, idag och i framtiden.

Frågor och kontakt
Vid frågor och funderingar är du välkommen att kontakta Amendos Talent Acquisition Manager Mathilda Carlbom, mathilda.carlbom@amendo.se.

Ansök nu

Starta din karriär inom bank, finans, eller försäkring våren 2024

Privatekonomisk rådgivare
Läs mer Feb 7
Arbetsbeskrivning
Den här annonsen är för Dig som vill ha en kontakt med oss på Amendo gällande möjligheten att få in en fot inom bank, finans och försäkring och är nyfiken på uppdrag som konsult i den här nischen samt finns tillgänglig för uppdrag från våren 2024.

Som konsult hos Amendo erbjuds du både möjligheter och trygghet. Hos oss får du chansen att bygga på och bredda ditt CV hos eftertraktade företag samt knyta nya kontakter. Bland våra uppdragsgivare finns samtliga storbanker, nischbanker, finans- samt försäkringsbolag och allt från börsnoterade internationella storbolag till entreprenöriella start-ups.

Som konsult går du ut på uppdrag hos vår kund och hjälper dem under ett projekt, ett tidsbegränsat behov eller när de av annan anledning behöver extra kompetens. Du får möjlighet att bidra med dina erfarenheter och samtidigt utveckla och bredda din egen kompetens från olika arbetsplatser. Våra konsultuppdrag kan vara både längre och kortare och ibland finns även möjlighet att bli överrekryterad till kundföretaget. Vi erbjuder en trygg anställning med kollektivavtal och personalförmåner.

Kvalifikationer och egenskaper
Att arbeta som konsult är stimulerande, omväxlande och samtidigt utvecklande. För att trivas i rollen behöver du ha ett flexibelt mindset - du utmanas av att vara i en föränderlig miljö där du utvecklas på resan. Andra viktiga egenskaper som vi värdesätter som konsult är att du är trygg i dig själv och har förmåga att ta egna initiativ i kombination med en professionell framtoning och hög integritet.

Vi ser att du har en examen från universitet, högskola eller yrkeshögskola inom relevant område, exempelvis ekonomi och eller finans. Du är i början av din karriär, men har du erfarenhet från administrativa eller servicerelaterade tjänster inom branschen är det mycket meriterande. Som person är du pålitlig, gör ditt bästa i alla lägen och bidrar till ett öppet klimat på arbetsplatsen. Du har en god samarbetsförmåga och etablerar snabbt och smidigt nya kontakter. Du har god självkännedom, är ansvarsfull och tålmodig när du tar dig an nya arbetsuppgifter.

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Som konsult hos oss på Amendo får du tillgång till vår förmånsportal Benify. I denna portal kan du nyttja ditt friskvårdsbidrag, men även ta del av såväl deals som rabatter på tjänster och varor som vi tror skapar mervärde i livet - såsom hjälp i hemmet, träningsaktiviteter och upplevelser.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin (https://www.linkedin.com/company/amendo/ ), Instagram (https://www.instagram.com/amendoab/ ), Facebook (https://www.facebook.com/amendoab/?locale=sv_SE) och TikTok (https://www.tiktok.com/@amendoab)!

Amendo är en del av Amendo Group och har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. Tillsammans med våra systerbolag Lagotto Executive Search & Interim och Amendo Tech utvecklar vi världen med kompetens, idag och i framtiden.

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Amendos Talent Acquisition Manager Mathilda Carlbom, mathilda.carlbom@amendo.se.

Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Starta din karriär som konsult inom bank, finans, eller försäkring med s...

Privatekonomisk rådgivare
Läs mer Maj 13
ArbetsbeskrivningDen här annonsen är för Dig som vill ha en kontakt med oss på Amendo gällande möjligheten att få in en fot inom bank, finans och försäkring och är nyfiken på uppdrag som konsult i den här nischen samt finnas tillgänglig för kommande uppdrag. Kanske har du precis avslutat dina studier och vill starta din karriär tillsammans med oss!
Vi ser gärna att du kan börja ditt konsultuppdrag omgående!
Som konsult hos Amendo erbjuds du både möjligheter och trygghet. Hos oss får du chansen att bygga på och bredda ditt CV hos eftertraktade företag samt knyta nya kontakter. Bland våra uppdragsgivare finns samtliga storbanker, nischbanker, finans- samt försäkringsbolag och allt från börsnoterade internationella storbolag till entreprenöriella start-ups.
Som konsult går du ut på uppdrag hos vår kund och hjälper dem under ett projekt, ett tidsbegränsat behov eller när de av annan anledning behöver extra kompetens. Du får möjlighet att bidra med dina erfarenheter och samtidigt utveckla och bredda din egen kompetens från olika arbetsplatser. Våra konsultuppdrag kan vara både längre och kortare och ibland finns även möjlighet att bli överrekryterad till kundföretaget. Vi erbjuder en trygg anställning med kollektivavtal och personalförmåner.
Kvalifikationer och egenskaperAtt arbeta som konsult är stimulerande, omväxlande och samtidigt utvecklande. För att trivas i rollen behöver du ha ett flexibelt mindset - du utmanas av att vara i en föränderlig miljö där du utvecklas på resan. Andra viktiga egenskaper som vi värdesätter som konsult är att du är trygg i dig själv och har förmåga att ta egna initiativ i kombination med en professionell framtoning och hög integritet.
Vi ser att du har en examen från universitet, högskola eller yrkeshögskola inom relevant område, exempelvis ekonomi och eller finans. Du är i början av din karriär, men har du erfarenhet från administrativa eller servicerelaterade tjänster inom branschen är det mycket meriterande. Som person är du pålitlig, gör ditt bästa i alla lägen och bidrar till ett öppet klimat på arbetsplatsen. Du har en god samarbetsförmåga och etablerar snabbt och smidigt nya kontakter. Du har god självkännedom, är ansvarsfull och tålmodig när du tar dig an nya arbetsuppgifter.
Detta får du som konsult på AmendoVår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.
Som konsult hos oss på Amendo får du tillgång till vår förmånsportal Benify. I denna portal kan du nyttja ditt friskvårdsbidrag, men även ta del av såväl deals som rabatter på tjänster och varor som vi tror skapar mervärde i livet - såsom hjälp i hemmet, träningsaktiviteter och upplevelser.Om AmendoAmendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin, Instagram, Facebook och TikTok!
Amendo är en del av Amendo Group och har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. Tillsammans med våra systerbolag Lagotto Executive Search & Interim och Amendo Tech utvecklar vi världen med kompetens, idag och i framtiden.
Frågor och kontaktVid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Amendos Talent Acquisition Manager Mathilda Carlbom, mathilda.carlbom@amendo.se.
Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Inkassorådgivare med start omgående sökes

Inkassohandläggare
Läs mer Jul 9
ArbetsbeskrivningNu söker vi dig med tidigare erfarenhet från inkasso. I din roll som rådgivare inom inkassoär det huvudsakliga syftet att hjälpa människor till en sund ekonomipå ett professionellt och ödmjukt sätt via inkommande samtal via telefon, mail och chatt. Samtalen är många och kvalitet är det absolut viktigaste i verksamheten.Övriga administrativa uppgifter förekommer också.
Kvalifikationer och egenskaperVi söker dig som har tidigare erfarenhet av handläggning/rådgivning inom inkasso ochär van vid att ha telefonen som främsta arbetsredskap. Du har en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. Du bör ha ett lösningsorienterat förhållningssätt och gilla att arbeta effektivt i ett högt tempo. Med rätt ställda frågor arbetar du med fokus på attlösa kundens ärende samt skapa mervärde för kunden.
Du har förmågan att leda dig själv, drivs av utmaningar, gillar att leverera mot uppsatta mål och skapa förtroende för dig själv och företaget. En kommunikativ förmåga där du kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska är ett krav, ytterligare språk är ett stort plus.
Eftersom vi arbetar i team ser vi att du är en lagspelare som tycker om att sprida positiv energi och motiveras av att arbeta i en målinriktad verksamhet. Du gillar att hjälpa andra på ett effektivt och empatiskt sätt.
Detta får du som konsult på AmendoVår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Som konsult på Amendo får en trygg, hållbar och kompetensdriven arbetsgivare med ett välkänt varumärke. Du tilldelas även en branschkunnig Talent Consultant Manager på Amendo som du som konsult alltid kan vända dig till. Vidare ser vi också till att du får en såväl spännande som långsiktig utveckling i din konsultroll.
Som konsult hos oss på Amendo får du tillgång till vår förmånsportal Benify. I denna portal kan du nyttja ditt friskvårdsbidrag, men även ta del av såväl deals som rabatter på tjänster och varor som vi tror skapar mervärde i livet - såsom hjälp i hemmet, träningsaktiviteter och upplevelser. Om AmendoAmendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin, Instagram, Facebook och TikTok!
Amendo är en del av Amendo Group och har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. Tillsammans med våra systerbolag Lagotto Executive Search & Interim och Amendo Tech utvecklar vi världen med kompetens, idag och i framtiden.Frågor och kontaktVid frågor och funderingar är du välkommen att kontakta Amendos Talent Consultant Manager Lina Johansson, lina.johansson@amendo.se.Då start är omgående ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt!

Ansök nu

Inkassorådgivare med start omgående sökes

Inkassohandläggare
Läs mer Jun 28
ArbetsbeskrivningNu söker vi dig med tidigare erfarenhet från inkasso. I din roll som rådgivare inom inkassoär det huvudsakliga syftet att hjälpa människor till en sund ekonomipå ett professionellt och ödmjukt sätt via inkommande samtal via telefon, mail och chatt. Samtalen är många och kvalitet är det absolut viktigaste i verksamheten.Övriga administrativa uppgifter förekommer också.
Kvalifikationer och egenskaperVi söker dig som har tidigare erfarenhet av handläggning/rådgivning inom inkasso ochär van vid att ha telefonen som främsta arbetsredskap. Du har en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. Du bör ha ett lösningsorienterat förhållningssätt och gilla att arbeta effektivt i ett högt tempo. Med rätt ställda frågor arbetar du med fokus på attlösa kundens ärende samt skapa mervärde för kunden.
Du har förmågan att leda dig själv, drivs av utmaningar, gillar att leverera mot uppsatta mål och skapa förtroende för dig själv och företaget. En kommunikativ förmåga där du kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska är ett krav, ytterligare språk är ett stort plus.
Eftersom vi arbetar i team ser vi att du är en lagspelare som tycker om att sprida positiv energi och motiveras av att arbeta i en målinriktad verksamhet. Du gillar att hjälpa andra på ett effektivt och empatiskt sätt.
Detta får du som konsult på AmendoVår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Som konsult på Amendo får en trygg, hållbar och kompetensdriven arbetsgivare med ett välkänt varumärke. Du tilldelas även en branschkunnig Talent Consultant Manager på Amendo som du som konsult alltid kan vända dig till. Vidare ser vi också till att du får en såväl spännande som långsiktig utveckling i din konsultroll.
Som konsult hos oss på Amendo får du tillgång till vår förmånsportal Benify. I denna portal kan du nyttja ditt friskvårdsbidrag, men även ta del av såväl deals som rabatter på tjänster och varor som vi tror skapar mervärde i livet - såsom hjälp i hemmet, träningsaktiviteter och upplevelser. Om AmendoAmendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin, Instagram, Facebook och TikTok!
Amendo är en del av Amendo Group och har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. Tillsammans med våra systerbolag Lagotto Executive Search & Interim och Amendo Tech utvecklar vi världen med kompetens, idag och i framtiden.Frågor och kontaktVid frågor och funderingar är du välkommen att kontakta Amendos Talent Consultant Manager Lina Johansson, lina.johansson@amendo.se.Då start är omgående ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt!

Ansök nu

Inkassohandläggare med start omgående sökes

Inkassohandläggare
Läs mer Jun 24
ArbetsbeskrivningNu söker vi dig med tidigare erfarenhet från inkasso till ett av de större inkassobolagen i Göteborg. Idin roll som handläggare inom inkassoär det huvudsakliga syftet att hjälpa människor till en sund ekonomipå ett professionellt och ödmjukt sätt via inkommande samtal via telefon, mail och chatt. Samtalen är många och kvalitet är det absolut viktigaste i verksamheten.Övriga administrativa uppgifter förekommer också.Genom ett högt engagemang levererar vi gemensamt på företagets kundlöfte och driver vår affär mot högre inkassering. Vi arbetar ständigt med att bli bättre och mer effektiva samtidigt som vi håller en hög kvalitet i vår leverans till kund och slutkund.
Kvalifikationer och egenskaperVi söker dig som har tidigare erfarenhet av handläggning inom inkasso ochär van vid att ha telefonen som främsta arbetsredskap. Du har en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. Du bör ha ett lösningsorienterat förhållningssätt och gilla att arbeta effektivt i ett högt tempo. Med rätt ställda frågor arbetar du med fokus på attlösa kundens ärende samt skapa mervärde för kunden.
Du har förmågan att leda dig själv, drivs av utmaningar, gillar att leverera mot uppsatta mål och skapa förtroende för dig själv och företaget. En kommunikativ förmåga där du kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska är ett krav, ytterligare språk är ett stort plus.
Eftersom vi arbetar i team ser vi att du är en lagspelare som tycker om att sprida positiv energi och motiveras av att arbeta i en målinriktad verksamhet. Du gillar att hjälpa andra på ett effektivt och empatiskt sätt.
Detta får du som konsult på AmendoVår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Som konsult på Amendo får en trygg, hållbar och kompetensdriven arbetsgivare med ett välkänt varumärke. Du tilldelas även en branschkunnig Talent Consultant Manager på Amendo som du som konsult alltid kan vända dig till. Vidare ser vi också till att du får en såväl spännande som långsiktig utveckling i din konsultroll.
Som konsult hos oss på Amendo får du tillgång till vår förmånsportal Benify. I denna portal kan du nyttja ditt friskvårdsbidrag, men även ta del av såväl deals som rabatter på tjänster och varor som vi tror skapar mervärde i livet - såsom hjälp i hemmet, träningsaktiviteter och upplevelser. Om AmendoAmendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin, Instagram, Facebook och TikTok!
Amendo är en del av Amendo Group och har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. Tillsammans med våra systerbolag Lagotto Executive Search & Interim och Amendo Tech utvecklar vi världen med kompetens, idag och i framtiden.Frågor och kontaktVid frågor och funderingar är du välkommen att kontakta Amendos Talent Consultant Manager Lina Johansson, lina.johansson@amendo.se.Då start är omgående ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt!

Ansök nu

Skandia söker Privatrådgivare

Försäkringsrådgivare/Försäkringssäljare
Läs mer Maj 16
Arbetsbeskrivning Som rådgivare på enheten Rådgivning Online kommer du att jobba inriktat med investering- och pensionsrådgivning. Då Skandia värdesätter kvalitativ rådgivning med syfte att generera de nöjdaste kunderna på marknaden behöver du ha en god förmåga att lyssna in kundernas behov samt att du har genuint intresse för ekonomi och pension. Det man kommer önska av dig i tjänsten är bland annat att:
Ge rådgivning till kunderna i sparande, pension och försäkring.
Vägleda kunderna till att definiera sina framtidsmål för pension och sparande.
Göra heltäckande nuläges- och behovsanalyser av kundernas situation kopplat till pension och sparande.
Analysera Skandias breda och kvalitativa produktutbud och rekommendera lösningar utifrån kundens behov.
Dokumentera dina rekommendationer och din föreslagna handlingsplan med kvalitet i fokus.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som är ödmjuk, värdesätter hög kvalité och som är lösningsorienterad. Du har ett genuint intresse av människor, ekonomi och försäljning samt är ansvarstagande och har en förmåga att arbeta strukturerat mot utmanande mål.
Prestigelös är ditt förnamn, teamspelare ditt mellannamn och personligt engagemang ditt efternamn. Hamnar du vid ett vägskäl tar du alltid, helt naturligt fram det bästa alternativet som gagnar kunderna.
Du är även expert på att uttrycka dig på ett pedagogiskt och enkelt sätt så att alla Skandias kunder får en bra kundupplevelse. Det är meriterande om du redan har en Swedsec-licens eller InsureSec och har några års erfarenhet av bank eller liknande inom försäljning och service.

Om företaget
Du kommer vara en del i ett team som består av rådgivare med härlig gemenskap. Skandia sitter i renoverade lokaler på Skandias Göteborgskontor vid Heden.
Som medarbetare på Skandia erbjuds du fina förmåner - som bland annat friskvårdsbidrag, personalrabatt bolån och lunchtillägg. För att ge dig bästa förutsättningar kommer du få en gedigen försäkringsutbildning på Skandiaskolan under dina första månader i företaget.
Eftersom vi tycker att det är viktigt att utgå från kundperspektivet och kundresan tror Skandia även på ett nära samarbete och erfarenhetsutbyte över organisationsgränserna. Arbetstiderna är mestadels dagtid, viss kvällstjänstgöring kan förekomma.
Om AmendoAmendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin, Instagram, Facebook och TikTok!
Amendo är en del av Amendo Group och har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. Tillsammans med våra systerbolag Lagotto Executive Search & Interim och Amendo Tech utvecklar vi världen med kompetens, idag och i framtiden.
Frågor och kontaktI denna rekrytering samarbetar Skandia med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Talent Recruitment Manager Emelie Nordbladpå emelie.nordblad@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpandeoch tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Skandia söker Privatrådgivare

Försäkringsrådgivare/Försäkringssäljare
Läs mer Maj 29
Arbetsbeskrivning Som rådgivare på enheten Rådgivning Online kommer du att jobba inriktat med investering- och pensionsrådgivning. Då Skandia värdesätter kvalitativ rådgivning med syfte att generera de nöjdaste kunderna på marknaden behöver du ha en god förmåga att lyssna in kundernas behov samt att du har genuint intresse för ekonomi och pension. Det man kommer önska av dig i tjänsten är bland annat att:
Ge rådgivning till kunderna i sparande, pension och försäkring.
Vägleda kunderna till att definiera sina framtidsmål för pension och sparande.
Göra heltäckande nuläges- och behovsanalyser av kundernas situation kopplat till pension och sparande.
Analysera Skandias breda och kvalitativa produktutbud och rekommendera lösningar utifrån kundens behov.
Dokumentera dina rekommendationer och din föreslagna handlingsplan med kvalitet i fokus.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som är ödmjuk, värdesätter hög kvalité och som är lösningsorienterad. Du har ett genuint intresse av människor, ekonomi och försäljning samt är ansvarstagande och har en förmåga att arbeta strukturerat mot utmanande mål.
Prestigelös är ditt förnamn, teamspelare ditt mellannamn och personligt engagemang ditt efternamn. Hamnar du vid ett vägskäl tar du alltid, helt naturligt fram det bästa alternativet som gagnar kunderna.
Du är även expert på att uttrycka dig på ett pedagogiskt och enkelt sätt så att alla Skandias kunder får en bra kundupplevelse. Det är meriterande om du redan har en Swedsec-licens eller InsureSec och har några års erfarenhet av bank eller liknande inom försäljning och service.

Om företaget
Du kommer vara en del i ett team som består av rådgivare med härlig gemenskap. Skandia sitter i renoverade lokaler på Skandias Göteborgskontor vid Heden.
Som medarbetare på Skandia erbjuds du fina förmåner - som bland annat friskvårdsbidrag, personalrabatt bolån och lunchtillägg. För att ge dig bästa förutsättningar kommer du få en gedigen försäkringsutbildning på Skandiaskolan under dina första månader i företaget.
Eftersom vi tycker att det är viktigt att utgå från kundperspektivet och kundresan tror Skandia även på ett nära samarbete och erfarenhetsutbyte över organisationsgränserna. Arbetstiderna är mestadels dagtid, viss kvällstjänstgöring kan förekomma.
Om AmendoAmendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin, Instagram, Facebook och TikTok!
Amendo är en del av Amendo Group och har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. Tillsammans med våra systerbolag Lagotto Executive Search & Interim och Amendo Tech utvecklar vi världen med kompetens, idag och i framtiden.
Frågor och kontaktI denna rekrytering samarbetar Skandia med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Talent Recruitment Manager Emelie Nordbladpå emelie.nordblad@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpandeoch tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

SEB i Göteborg söker rådgivare till telefonbanken!

Privatekonomisk rådgivare
Läs mer Jan 9
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi rådgivare till tre av våra avdelningar på SEB 24|7 i Göteborg. Beroende på vilken avdelning det gäller till SEB så krävs det också olika krav av erfarenhet. Tillsättning sker löpande och nästa datum för start är den 12 mars och därefter löpande intag under våren.

Arbetet innebär att ta emot inkommande telefonsamtal gällande olika typer av bankärenden där du kommer att hjälpa kunderna digitalt via telefon. Tjänsten kommer inledas med en längre utbildningsplan som innefattar både teoretiska och praktiska moment, för att ge de bästa förutsättningarna till att lyckas i rollen.

På vår telefonbank är du SEB:s ansikte utåt och har en av de viktigaste rollerna för våra kunder. Vi eftersträvar en kultur där kunden verkligen är i centrum, där tillgänglighet, service och affär är våra ledstjärnor tillsammans med ett fokus på ständig förändring och utveckling.

Tjänsten är på heltid, du kan alltså inte vara student. Du behöver även vara flexibel då arbetstiderna varierar mellan dag och kväll, med möjlighet att önska sitt schema.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som är en god kommunikatör som vill ge varje kund en positiv upplevelse av SEB. Din omgivning skulle beskriva dig som energigivande, samarbetsvillig och engagerad. Du har lätt för att lära dig nya saker, är bra på problemlösning och nyfiken på vår digitala utveckling. Du har även ett stort intresse för bank och finans samt ser långsiktigt på tjänsten hos SEB.

För att bli aktuell i rollen ser vi att du har:

- Erfarenhet av service, gärna från kundtjänst via telefon eller liknande arbete
- God telefon- och datorvana
- Flytande i såväl svenska som engelska i tal och skrift
- Gymnasial utbildning med högskoleförberedande examen (inriktning ekonomi)
- Genuint intresse mot bank/finans

Meriterande är:

- Relevant högskoleutbildning inom ekonomi
- Tidigare arbetserfarenhet inom bank, finans eller liknande arbete
- Du erhåller Swedsec licens för Bolån

Om SEB
På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder och varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta andra bra personer. Dela gärna annonsen om du har en vän skulle älska det här jobbet och delar SEBs värderingar. Kunderna först, engagemang, enkelhet och samarbete. Helt enkelt, service i världsklass!

För mer inspiration om hur det är att jobba på 24|7:
www.sebgroup.com/career
https://www.youtube.com/embed/HT7cHydrJSU?rel=0&showinfo=0

Nästa steg i rekryteringsprocessen
När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med vår virtuella assistent Hubert som tar ca 10-15 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun så snabbt som möjligt för att komma vidare i processen. Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.

Kolla gärna denna artikel innan intervjun för tips och tricks: https://www.hubert.ai/insights/tips-och-rad-infor-din-forsta-hubert-intervju
Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Frågor och kontakt
Vi väljer ut kandidater löpande, därmed är du välkommen med din ansökan redan idag. Intervjuerna sker digitalt via teams.

I den här rekryteringen samarbetar SEB med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Talent Aqcuisition Specialist:
Ester Wallin
ester.wallin@amendo.se

Varmt välkommen med din ansökan!

LI-EW1

ekonomi

Ansök nu

Skandia söker kundtjänstmedarbetare med start omgående

Kundtjänsteman, försäkring
Läs mer Maj 13
ArbetsbeskrivningVill du vara med på en utvecklingsresa på Skandias grupp & vårdförsäkrings avdelning och samtidigt leverera service i världsklass? Här får du chansen att tillhöra ett team som arbetar med att hjälpa Skandias företagskunder, rådgivare, mäklare och privatpersoner med frågor kring olika typer av försäkringsupplägg.Som kundservicemedarbetare ansvarar du för att ge service och skapa mervärde för våra kunder. Det gör vi via telefon, e-post, chatt, administration och utredning.Att ha nöjda kunder är en självklarhet för Skandia och du kommer att vara en viktig del i detta arbete.
Start för tjänsten är omgående.
Kvalifikationer och egenskaperSom person är du kommunikativ, självgående, driven och lösningsorienterad.Du trivs med att få arbeta med rådgivning och kundkontakt via telefon i kombination med administration och att få analysera och sätta dig in i varje enskilt ärende.Duär resultatinriktad och trivs med att arbeta mot tydliga mål.Viktigt är att du sätter stort värde på att arbeta strukturerat och se helheten i varje kundsamtal. Det är meriterande om du hartidigareerfarenhet av att jobba inom riskförsäkring/vårdförsäkring ellersom kundtjänstmedarbetare.

Om Skandia
Skandia hjälper deras kunder att ta beslut här och nu. För ett tryggt och rikt liv
Skandia satsar på långsiktiga investeringar som ger en stabil och hållbar tillväxt
Genom deras förebyggande hälsoarbete är dom med och bidrar till ett friskare Sverige

Skandia har erbjudit människor ekonomisk trygghet i mer än 160 år – Skandia vet att det är lönsamt att förutse och förebygga. Skandia skapar trygghet för generationer.
Detta får du som konsult på AmendoVår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.
Om AmendoAmendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin!
Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto Executive Search & Interim som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister, och Amendo Tech som arbetar med konsultuthyrning och rekrytering inom tech, IT och digital excellence.
Frågor och kontakt Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Emelie Nordblad, emelie.nordblad@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Skandia söker kundtjänstmedarbetare med start omgående

Försäkringshandläggare
Läs mer Maj 13
ArbetsbeskrivningVill du vara med på en utvecklingsresa på Skandias grupp & vårdförsäkrings avdelning och samtidigt leverera service i världsklass? Här får du chansen att tillhöra ett team som arbetar med att hjälpa Skandias företagskunder, rådgivare, mäklare och privatpersoner med frågor kring olika typer av försäkringsupplägg.Som kundservicemedarbetare ansvarar du för att ge service och skapa mervärde för våra kunder. Det gör vi via telefon, e-post, chatt, administration och utredning.Att ha nöjda kunder är en självklarhet för Skandia och du kommer att vara en viktig del i detta arbete.
Start för tjänsten är omgående.
Kvalifikationer och egenskaperSom person är du kommunikativ, självgående, driven och lösningsorienterad.Du trivs med att få arbeta med rådgivning och kundkontakt via telefon i kombination med administration och att få analysera och sätta dig in i varje enskilt ärende.Duär resultatinriktad och trivs med att arbeta mot tydliga mål.Viktigt är att du sätter stort värde på att arbeta strukturerat och se helheten i varje kundsamtal. Det är meriterande om du hartidigareerfarenhet av att jobba inom riskförsäkring/vårdförsäkring ellersom kundtjänstmedarbetare.

Om Skandia
Skandia hjälper deras kunder att ta beslut här och nu. För ett tryggt och rikt liv
Skandia satsar på långsiktiga investeringar som ger en stabil och hållbar tillväxt
Genom deras förebyggande hälsoarbete är dom med och bidrar till ett friskare Sverige

Skandia har erbjudit människor ekonomisk trygghet i mer än 160 år – Skandia vet att det är lönsamt att förutse och förebygga. Skandia skapar trygghet för generationer.
Detta får du som konsult på AmendoVår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.
Om AmendoAmendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin!
Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto Executive Search & Interim som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister, och Amendo Tech som arbetar med konsultuthyrning och rekrytering inom tech, IT och digital excellence.
Frågor och kontakt Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Emelie Nordblad, emelie.nordblad@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Administratörer till kommande uppdrag

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Jun 4
ArbetsbeskrivningTill vår konsultverksamhet söker vi dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som administratör alternativt inom likvärdiga roller. Du har en avslutad gymnasieutbildning som lägst. Du har ett naturligt siffersinne, är noggrann och lösningsorienterad. Du har en mycket god kommunikationsförmåga både i tal och skrift. Vidare är det ett stort plus om du har kunskap i olika administrativa system som exempelvis Office, Sharepoint samt ärendehanteringssystem. Som konsult går du ut på uppdrag hos vår kund och hjälper dem under ett projekt, ett tidsbegränsat behov eller när de av annan anledning behöver extra kompetens. Du får möjlighet att bidra med dina erfarenheter och samtidigt utveckla och bredda din egen kompetens från olika arbetsplatser. Våra konsultuppdrag kan vara både längre och kortare och ibland finns även möjlighet att bli överrekryterad till kundföretaget. Vi erbjuder en trygg anställning med kollektivavtal och personalförmåner.
Detta får du som konsult på AmendoVår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Som konsult på Amendo får en trygg, hållbar och kompetensdriven arbetsgivare med ett välkänt varumärke. Du tilldelas även en branschkunnig Talent Consultant Manager på Amendo som du som konsult alltid kan vända dig till. Vidare ser vi också till att du får en såväl spännande som långsiktig utveckling i din konsultroll.
Som konsult hos oss på Amendo får du tillgång till vår förmånsportal Benify. I denna portal kan du nyttja ditt friskvårdsbidrag, men även ta del av såväl deals som rabatter på tjänster och varor som vi tror skapar mervärde i livet - såsom hjälp i hemmet, träningsaktiviteter och upplevelser. Om AmendoAmendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin, Instagram, Facebook och TikTok!
Amendo är en del av Amendo Group och har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. Tillsammans med våra systerbolag Lagotto Executive Search & Interim och Amendo Tech utvecklar vi världen med kompetens, idag och i framtiden.Frågor och kontaktVid frågor och funderingar är du välkommen att kontakta Amendos Talent Acquisition Manager Mathilda Carlbom, mathilda.carlbom@amendo.se.Då vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Rådgivare till coeo inkasso med start omgående

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Feb 22
Gillar du att jobba i ett framåtlutat företag i tillväxt som utmanar och tänker nytt? Drivs du av att påverka och att tillsammans med andra driva utveckling?
- Då tror vi att du kommer trivas på coeo!

Arbetsbeskrivning
Som Rådgivare kommer du att ha din främsta kontakt med våra kunder genom telefon, chatt och mail och därmed hjälpa de som vänder sig till oss. Du är självdrivande, engagerad och med stort eget ansvar och mandat är du också beslutsfattande i dina samtal för att nå både de personliga och gemensamma målen. Service i världsklass är fokus för varje kund.

Du kommer att påbörja din nya roll med en utbildning för att kunna skapa dig rätt förutsättningar för att lyckas och utvecklas på ditt nya arbete, men också i din roll som rådgivare hos oss. Utbildningen kommer vara en blandning av både teoretiskt och praktiskt arbete tillsammans med våra erfarna kollegor från ett av våra team. Tjänsten är start omgående.


Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från arbete inom service, kundkontakt och gillar att hjälpa människor. Har du tidigare erfarenhet från inkasso, finans, ekonomi är det meriterande. Du är snabblärd och med ditt arbetssätt skapar du förtroende för dig själv och oss som företag.

Krav är att du behöver vara flytande i svenska och engelska både i tal och skrift, ytterligare språk är ett stort plus.

Du är självgående i ditt arbete samtidigt som du är en riktig lagspelare då vi arbetar i team och det är viktigt att kunna sprida bra energi och motiveras av att arbeta i en målinriktad verksamhet. Som person är du empatisk, positiv och respektfull i ditt bemötande mot såväl kunder som kollegor.

Vi erbjuder dig:

Ett spännande företag i tillväxt med möjlighet att utvecklas inom företaget
Fint kontor på Arenan Platinan i centrala Göteborg
Hybridarbete, möjlighet att arbeta på distans
Goda anställningsförmåner som tex försäkringar, pensioner och subventionerad lunch
En miljö där vi gör och testar mer än tänker och planerar och där nyfikenhet och drivet av att hitta de bästa lösningarna står i centrum
Härliga kollegor som vill allas bästa


Om coeo
coeo Inkasso AB är en del av coeo Group. coeo är Tysklands tredje största Inkassobolag och vi finns också i bla, Holland, Belgien och Storbritannien. Vi är övertygade om att kombinationen av att vara dataorienterade och kundfokuserade är en framgångsfaktor.

Hos oss spelar vilken roll du har mindre roll. Att du är kunnig förväntar vi oss. Det viktiga är att du vill vara med och bidra till vår kultur och vårt sätt att vara mot varandra och våra kunder. Hos oss börjar allt med människor och vi vill skapa de bästa förutsättningarna för dig att må bra och göra bra. Eftersom människor har olika behov ser vi att alla hos oss behöver vara just nyfikna och intresserade av varandra. Vi lyssnar in och omvärderar kontinuerligt. Vi tror på mångfald, att olikheter berikar och att du är en viktig framgångsfaktor. Hos oss kan alla vara som de är och hur vi har det tillsammans är viktigt på riktigt.

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar coeo med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Talent Acquisition Manager
Mathilda Carlbom
mathilda.carlbom@amendo.se

Vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Kundservicemedarbetare till Ziklo Bank

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 13
ArbetsbeskrivningZiklo Bank (tidigare Volvofinans Bank) är ett techbolag med banklicens vars verksamhet präglas av mobilitet och hållbarhet. De har en historia av att hjälpa miljontals svenskar samt företag att uppnå friheten att röra sig. De erbjuder ett brett utbud av finansierings- och betaltjänster tillsammans med sina samarbetspartners. För Ziklos räkning söker vi nu engagerade kundservicemedarbetare med erfarenhet av service samt försäljning som brinner för att uppnå en hög kundnöjdhet. Kanske är du nyexaminerad och söker dig mot bankvärlden, eller har erfarenhet av kundservice och letar efter din nästa utmaning?Du kommer att ingå i ett team av dedikerade och kunniga kollegor som gemensamt strävar mot att uppnå goda resultat. Tjänsten inleds med en introduktion för att skapa bästa möjliga förutsättningar för dig att uppnå framgång inom din roll. Vi söker dig som är ansvarstagande, ödmjuk, och noggrann. Likaså är det viktigt att du är en lagspelare som är engagerad i ditt arbete.Arbetstiderna är förlagda dagtid, vardagar. Tillträde för tjänsten är 10:e juni 2024.Arbetsuppgifter- Vara behjälplig och ge bästa möjliga service i samtal över telefon med företagets kunder, partners och återförsäljare- Administrativa uppgifter gällande kundärenden- Hantera allt från fakturafrågor, bilfinansiering och krediter till vägledning i app och digitala plånböcker- Skapa ett mervärde för kunderna genom att erbjuda tilläggstjänster för att leverera ännu bättre upplevelse och service Kvalifikationer och egenskaperVi söker dig som:- Har en avslutad gymnasial utbildning- Har obehindrade språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift- Har goda kunskaper inom MS Officepaketet- Har tidigare erfarenhet av en serviceinriktad rollDet är meriterande om:- Du har erfarenhet inom försäljning- Du har erfarenheter av att jobba med service kopplat till finansiella produkter och tjänster- Du har en avslutad eftergymnasial utbildning kopplad till ekonomiOm ZikloVi är hela Sveriges mobilitetsbank som accelererar omställningen till smartare resor och transporter. Våra innovativa bank- och betaltjänster gör övergången till framtidens mobilitet så snabb och enkel som möjligt. Genom att styra våra erbjudanden i rätt riktning hjälper vi våra kunder att växla över till renare fordon och nya transportsätt.
Vår roll är att göra det möjligt för fler att köra eldrivna bilar och lastbilar, men också att erbjuda fler alternativ som bilpooler, kollektivtrafik och mixad mobilitet för kortare resor.
För att lyckas är vi experter på flera fordonstyper och transportalternativ. Vi samarbetar med flertalet varumärken som på olika sätt kan bidra till en snabbare omställning. Vi gör det under namnet Ziklo, som symboliserar och förtydligar vårt fokus på hållbara mobilitetslösningar. Men även genom starka varumärken som Volvofinans och CarPay, för att i förlängningen kunna bidra så mycket som vi kan till ett mer hållbart samhälle.
Vill du bli en del av vårt dynamiska team? Vi letar ständigt efter passionerade och engagerade individer som är redo att ta nästa steg i sin karriär. Vi bryr oss om våra anställda och därför är en hälsosam och drogfri arbetsplats viktigt för oss. Drogtest kan förekomma vid nyanställning då vi värnar om att alla våra anställda har ett gott och drogfritt arbetsliv.
Om AmendoAmendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin, Instagram, Facebook och TikTok!
Amendo är en del av Amendo Group och har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. Tillsammans med våra systerbolag Lagotto Executive Search & Interim och Amendo Tech utvecklar vi världen med kompetens, idag och i framtiden.
Frågor och kontaktI denna rekrytering samarbetar Ziklo Bank med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Talent Recruitment and Business Manager Lina Johansson på lina.johansson@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpandeoch tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Skadereglerare till försäkringsbolag

Personskadereglerare
Läs mer Maj 6
ArbetsbeskrivningI rollen som skadereglerare kommer du självständigt att hantera och bedöma ärenden utifrån gällande försäkringsvillkor och rutiner. Du kommer att ha många kundkontakter och nära samarbete med övriga kollegor i teamet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
• Skadereglera inom specifikt försäkringsområde vilket innefattar både kundkontakt och administration/handläggning• Samla in underlag, utreda och bedöma ärenden• Hantera kundkontakter via telefon och digitala kanaler• Säkerställa att skaderegleringen sker i enlighet med gällande regelverk
Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.
Kvalifikationer och egenskaperDu som söker har tidigare erfarenhet av arbete inom försäkringsområdet och arbetar med stort engagemang och fokus på kunden. Du har god analytisk förmåga, trivs med varierade uppgifter och utveckling i din arbetsroll. Det är även viktigt att du flexibelt kan anpassa dig till olika ärenden och situationer. Vidare är du en person som är kommunikativ och har lätt för att göra dig förstådd i telefon och på mejl.Du är en teamplayer som delar med dig av kunskap och erfarenheter till dina kollegor, samtidigt som du självständigt kan utföra dina arbetsuppgifter effektivt och med kvalité.
Att arbeta som konsult är stimulerande, omväxlande och samtidigt utvecklande. För att trivas i rollen behöver du ha ett flexibelt mindset - du utmanas av att vara i en föränderlig miljö där du utvecklas på resan. Andra viktiga egenskaper som vi värdesätter som konsult är att du är trygg i dig själv och har förmåga att ta egna initiativ i kombination med en professionell framtoning och hög integritet.
• Meriterande med relevant erfarenhet av skadereglering• Meriterande med medicinsk bakgrund• Intresse för att tolka villkor och medicinska handlingar• Erfarenhet av kvalificerad administration• God kommunikativ förmåga både muntligen och skriftligeDu erbjuds
• Ett nytt fräscht kontor i centrala Göteborg• Försäkringsbolag i framkant med goda utvecklingsmöjligheter• Tillhöra ett team med hög kompetens där kunden står i fokus• Närvarande konsultchef via Amendo
Detta får du som konsult på AmendoVår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.Som konsult hos oss på Amendo får du tillgång till vår förmånsportalBenify.I denna portal kan du nyttja ditt friskvårdsbidrag, men även ta del av såväl deals som rabatter på tjänster och varor som vi tror skapar mervärde i livet - såsom hjälp i hemmet, träningsaktiviteter och upplevelser.Om AmendoAmendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna påLinkedin,Instagram,FacebookochTikTok!
Amendo är en del av Amendo Group och har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. Tillsammans med våra systerbolag Lagotto Executive Search & Interim och Amendo Tech utvecklar vi världen med kompetens, idag och i framtiden.
Frågor och kontaktVid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Amendos Talent Acquisition Manager Mathilda Carlbom på mathilda.carlbom@amendo.se.
Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Skadereglerare för kommande behov

Försäkringsspecialist
Läs mer Maj 6
ArbetsbeskrivningDen här annonsen är för Dig som vill ha en kontakt med oss på Amendo för möjligheten att arbeta inom skadereglering på försäkringsbolag. Vi söker dig med tidigare erfarenhet som vill fortsätta utvecklas inom försäkringsbranschen.
Som konsult hos Amendo erbjuds du både möjligheter och trygghet. Hos oss får du chansen att bygga på och bredda ditt CV hos eftertraktade företag. Bland våra uppdragsgivare finns samtliga storbanker, nischbanker, finans- samt försäkringsbolag och allt från börsnoterade internationella storbolag till entreprenöriella start-ups.
Som konsult går du ut på uppdrag hos vår kund och hjälper dem under ett projekt, ett tidsbegränsat behov eller när de av annan anledning behöver extra kompetens. Du får möjlighet att bidra med dina erfarenheter och samtidigt utveckla och bredda din egen kompetens från olika arbetsplatser. Våra konsultuppdrag kan vara både längre och kortare och ibland finns även möjlighet att bli överrekryterad till kundföretaget. Vi erbjuder en trygg anställning med kollektivavtal och personalförmåner.
Kvalifikationer och egenskaperDu som söker har tidigare erfarenhet av arbete inom försäkringsområdet och arbetar med stort engagemang och fokus på kunden. Du har god analytisk förmåga, trivs med varierade uppgifter och utveckling i din arbetsroll. Det är även viktigt att du flexibelt kan anpassa dig till olika ärenden och situationer. Vidare är du en person som är kommunikativ och har lätt för att göra dig förstådd i telefon och på mejl. Du är en teamplayer som delar med dig av kunskap och erfarenheter till dina kollegor, samtidigt som du självständigt kan utföra dina arbetsuppgifter effektivt och med kvalité.
Att arbeta som konsult är stimulerande, omväxlande och samtidigt utvecklande. För att trivas i rollen behöver du ha ett flexibelt mindset - du utmanas av att vara i en föränderlig miljö där du utvecklas på resan. Andra viktiga egenskaper som vi värdesätter som konsult är att du är trygg i dig själv och har förmåga att ta egna initiativ i kombination med en professionell framtoning och hög integritet.
Detta får du som konsult på AmendoVår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.Som konsult hos oss på Amendo får du tillgång till vår förmånsportalBenify.I denna portal kan du nyttja ditt friskvårdsbidrag, men även ta del av såväl deals som rabatter på tjänster och varor som vi tror skapar mervärde i livet - såsom hjälp i hemmet, träningsaktiviteter och upplevelser.Om AmendoAmendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna påLinkedin,Instagram,FacebookochTikTok!
Amendo är en del av Amendo Group och har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. Tillsammans med våra systerbolag Lagotto Executive Search & Interim och Amendo Tech utvecklar vi världen med kompetens, idag och i framtiden.
Frågor och kontaktVid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Amendos Talent Acquisition Manager Mathilda Carlbom på mathilda.carlbom@amendo.se.
Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Rådgivare till Intrums Special Collection

Inkassohandläggare
Läs mer Nov 30
Arbetsbeskrivning
Just nu söker vi efter nya kollegor till Intrums Special Collection-team. I rollen som Collector arbetar du med att handlägga kundernas efterbevakningsärenden med telefonen som ditt huvudsakliga arbetsverktyg. Du arbetar med och ansvarar för hela processen med stort fokus på inkassering. Som rådgivare verkar du för att kundens ärenden hanteras i enlighet med Intrums koncept, kundunika lösningar och Intrums värderingar. Intrum erbjuder dig ett omväxlande och utvecklande arbete där du får möjlighet att hjälpa människor till en sund ekonomi. Uppskattar du att arbeta i ett team där utveckling, nytänkande och kreativitet uppmuntras kommer du att trivas hos Intrum.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Arbeta proaktivt för att säkerställa högsta inkassering

- Aktivt arbete med slutkundskontakt i alla kanaler

- Att förhandla och skapa relation med slutkunderna

- Att arbeta med och ansvara för hela inkassoprocessen

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som kombinerar ett starkt driv och resultatfokus med en stor portion ödmjukhet. Du är kommunikativ, relationsbyggande och du uppskattar mötet med andra människor. Du utmanar dig själv och andra genom att ha ett proaktivt och kreativt förhållningssätt och du har förmågan att fatta tuffa beslut och förmedla dessa på ett professionellt och pedagogiskt sätt. Du är en god lagspelare och vill vara med och bidra till både god laganda och ett gott resultat i vårt gäng.

Vi ser att du har relevanta arbetslivserfarenheter från arbete inom service och kundkontakt. Har du erfarenhet från inkasso och handläggning är det meriterande. Du trivs med att arbeta mot tydliga mål och uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Arbetstider är förlagda mellan 8-17 måndag till fredag med möjlighet till arbete på distans 2 dagar/vecka. Start i januari 2024.

Om Intrum
Intrum är den branschledande leverantören av kredithanteringstjänster med närvaro på 24 marknader i Europa. Intrum hjälper företag att utvecklas genom att erbjuda lösningar som utformats för att förbättra företagens kassaflöde och långsiktiga lönsamhet samt genom att ta hand om deras kunder. En viktig del av bolagets mission är att se till att privatpersoner och företag får det stöd de behöver för att bli skuldfria. Intrum har över 10 000 engagerade och medkännande medarbetare som hjälper cirka 80 000 företag runt om i Europa. Mer information finns på www.intrum.com (http://www.intrum.com/).

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg och Sundsvall. Följ oss gärna på Linkedin! (https://goo.gl/DpqfGV)

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto Executive Search & Interim som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister, och Amendo Tech som arbetar med konsultuthyrning och rekrytering inom tech, IT och digital excellence.

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Lina Johansson, lina.johansson@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Business Support till AFRY Göteborg

Ekonomiassistent
Läs mer Nov 28
Arbetsbeskrivning

Vi söker för AFRYS räkning en ekonom till Business Support teamet inom Process Industries Sweden.

Du kommer i denna roll stötta chefer och projektledare med projektadministration och fakturering av projekt till olika kunder. Vi ser även att du kommer bli en viktig koordinator för alla pågående projekt då du i tjänsten kommer ha många både interna och externa kontakter. I rollen ingår även kontering av leverantörsfakturor samt övrig administration kring tidrapportering och utlägg.

AFRY har verksamhet i både i Göteborg och Gävle så tjänsten kommer vara aktuell på en av dessa orter, därav kommer vi publicera annonsen i båda städerna.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi ser gärna att du har arbetat med liknande uppgifter inom ekonomi i tidigare roller. Det är meriterande om du har någon form av gymnasial utbildning inom ekonomi. Du bör förstå flödet på en ekonomiavdelning och ha kunskap om hur de olika delarna hänger ihop i processen. Den här tjänsten är en central funktion där du kommer ha många olika kontakter, så du behöver ha lätt att prata med olika människor och hitta bra lösningar tillsammans.

Som person är du noggrann och välorganiserad och håller en bra struktur och planering kring tid och uppgifter.

Om AFRY

AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och
rådgivning för att accelerera omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Vi är 19 000 hängivna experter inom industri, energi- och
infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global
räckvidd med djupa rötter i Norden, en nettoomsättning på 24 miljarder och är
noterade på Nasdaq Stockholm.

Process Industries Sweden står för 1,6 miljarder med sina 1000 medarbetare över hela Sverige.

Om Amendo

Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin (https://www.linkedin.com/company/amendo/ ), Instagram (https://www.instagram.com/amendoab/ ), Facebook (https://www.facebook.com/amendoab/?locale=sv_SE) och TikTok (https://www.tiktok.com/@amendoab)!

Amendo är en del av Amendo Group och har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. Tillsammans med våra systerbolag Lagotto Executive Search & Interim och Amendo Tech utvecklar vi världen med kompetens, idag och i framtiden.

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar AFRY med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Heléne Hansson, helene.hansson@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 10 dec. Du är varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Kundservicemedarbetare till Ziklo Bank

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Apr 19
ArbetsbeskrivningZiklo Bank (tidigare Volvofinans Bank) är ett techbolag med banklicens vars verksamhet präglas av mobilitet och hållbarhet. De har en historia av att hjälpa miljontals svenskar samt företag att uppnå friheten att röra sig. De erbjuder ett brett utbud av finansierings- och betaltjänster tillsammans med sina samarbetspartners. För Ziklos räkning söker vi nu engagerade kundservicemedarbetare med erfarenhet av service samt försäljning som brinner för att uppnå en hög kundnöjdhet. Kanske är du nyexaminerad och söker dig mot bankvärlden, eller har erfarenhet av kundservice och letar efter din nästa utmaning?Du kommer att ingå i ett team av dedikerade och kunniga kollegor som gemensamt strävar mot att uppnå goda resultat. Tjänsten inleds med en introduktion för att skapa bästa möjliga förutsättningar för dig att uppnå framgång inom din roll. Vi söker dig som är ansvarstagande, ödmjuk, och noggrann. Likaså är det viktigt att du är en lagspelare som är engagerad i ditt arbete.Arbetstiderna är förlagda dagtid, vardagar. Tillträde för tjänsten är 10:e juni 2024.Arbetsuppgifter- Vara behjälplig och ge bästa möjliga service i samtal över telefon med företagets kunder, partners och återförsäljare- Administrativa uppgifter gällande kundärenden- Hantera allt från fakturafrågor, bilfinansiering och krediter till vägledning i app och digitala plånböcker- Skapa ett mervärde för kunderna genom att erbjuda tilläggstjänster för att leverera ännu bättre upplevelse och service Kvalifikationer och egenskaperVi söker dig som:- Har en avslutad gymnasial utbildning- Har obehindrade språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift- Har goda kunskaper inom MS Officepaketet- Har tidigare erfarenhet av en serviceinriktad rollDet är meriterande om:- Du har erfarenhet inom försäljning- Du har erfarenheter av att jobba med service kopplat till finansiella produkter och tjänster- Du har en avslutad eftergymnasial utbildning kopplad till ekonomiOm ZikloVi är hela Sveriges mobilitetsbank som accelererar omställningen till smartare resor och transporter. Våra innovativa bank- och betaltjänster gör övergången till framtidens mobilitet så snabb och enkel som möjligt. Genom att styra våra erbjudanden i rätt riktning hjälper vi våra kunder att växla över till renare fordon och nya transportsätt.
Vår roll är att göra det möjligt för fler att köra eldrivna bilar och lastbilar, men också att erbjuda fler alternativ som bilpooler, kollektivtrafik och mixad mobilitet för kortare resor.
För att lyckas är vi experter på flera fordonstyper och transportalternativ. Vi samarbetar med flertalet varumärken som på olika sätt kan bidra till en snabbare omställning. Vi gör det under namnet Ziklo, som symboliserar och förtydligar vårt fokus på hållbara mobilitetslösningar. Men även genom starka varumärken som Volvofinans och CarPay, för att i förlängningen kunna bidra så mycket som vi kan till ett mer hållbart samhälle.
Vill du bli en del av vårt dynamiska team? Vi letar ständigt efter passionerade och engagerade individer som är redo att ta nästa steg i sin karriär. Vi bryr oss om våra anställda och därför är en hälsosam och drogfri arbetsplats viktigt för oss. Drogtest kan förekomma vid nyanställning då vi värnar om att alla våra anställda har ett gott och drogfritt arbetsliv.
Om AmendoAmendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin, Instagram, Facebook och TikTok!
Amendo är en del av Amendo Group och har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. Tillsammans med våra systerbolag Lagotto Executive Search & Interim och Amendo Tech utvecklar vi världen med kompetens, idag och i framtiden.
Frågor och kontaktI denna rekrytering samarbetar Ziklo Bank med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Talent Recruitment and Business Manager Lina Johansson på lina.johansson@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpandeoch tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Redovisningsekonom med start omgående!

Redovisningsekonom
Läs mer Nov 18
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en kvalificerad Redovisningsekonom som kan starta ett konsultuppdrag per omgående. Vi söker dig som är helt självgående inom Redovisning och kommer att ansvara för löpande bokföring och avstämningar av balanskonton inklusive koncernmellanhavanden i både månads och årsbokslut. Du kommer bli uthyrd till ett kundföretag och meriterande är om du har arbetat som konsult tidigare.

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi ser gärna att du har 3-5 års erfarenhet från liknande uppgifter inom redovisning och arbetar med bokslut. Någon form av eftergymnasial utbildning inom redovisning önskas för tjänsten. Vidare är du en fena på excel och har erfarenhet från olika ekonomisystem. Som person är du lättlärd och noggrann och arbetar såväl självständigt som i team.Detta får du som konsult på Amendo

Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Som konsult på Amendo får en trygg, hållbar och kompetensdriven arbetsgivare med ett välkänt varumärke. Du tilldelas även en branschkunnig Talent Consultant Manager på Amendo som du som konsult alltid kan vända dig till. Vidare ser vi också till att du får en såväl spännande som långsiktig utveckling i din konsultroll.

Som konsult hos oss på Amendo får du tillgång till vår förmånsportal Benify. I denna portal kan du nyttja ditt friskvårdsbidrag, men även ta del av såväl deals som rabatter på tjänster och varor som vi tror skapar mervärde i livet - såsom hjälp i hemmet, träningsaktiviteter och upplevelser.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin (https://www.linkedin.com/company/amendo/ ), Instagram (https://www.instagram.com/amendoab/ ), Facebook (https://www.facebook.com/amendoab/?locale=sv_SE) och TikTok (https://www.tiktok.com/@amendoab)!

Amendo är en del av Amendo Group och har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. Tillsammans med våra systerbolag Lagotto Executive Search & Interim och Amendo Tech utvecklar vi världen med kompetens, idag och i framtiden.

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Amendos Talent Consultant Manager Heléne Hansson, helene.hansson@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan med sista ansökningsdatum 30 nov. Tjänsten kan dock bli tillsatt tidigare! Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Rådgivare inom inkasso med start i april!

Inkassohandläggare
Läs mer Mar 18
Arbetsbeskrivning
I din roll som rådgivare inom inkasso är det huvudsakliga syftet att hjälpa människor till en sund ekonomi. Det gör du genom att på ett professionellt och ödmjukt sätt ta emot inkommande och utgående ärenden från slutkunder via telefon och via mail. Tillsammans med ditt team kommer du genom hög servicegrad och lösningsorienterat förhållningssätt öka kundernas kassaflöde. Telefonen kommer vara ditt huvudsakliga arbetsverktyg då du både kommer hantera inkommande och utgående samtal.

Du kommer att påbörja din nya roll med en utbildning för att kunna skapa dig rätt förutsättningar för att lyckas och utvecklas på ditt nya arbete, men också i din roll som rådgivare hos oss. Utbildningen kommer vara en blandning av både teoretiskt och praktiskt arbete tillsammans med våra erfarna kollegor från ett av våra team.

Arbetstiderna är flexibla mellan 08:00-18:00 måndag till fredag och vi ser gärna att du har möjlighet att kunna arbeta minst 2 dagar i veckan. Start i slutet av april.

Kvalifikationer och egenskaper Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från arbete inom service och kundkontakt och gillar att hjälpa människor. Du har förmågan att leda dig själv, drivs av utmaningar och gillar att leverera mot uppsatta mål. Du har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och arbetssätt och skapa förtroende för dig själv och oss som företag. En kommunikativ förmåga där du kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska är ett krav, ytterligare språk är ett stort plus.

Eftersom vi arbetar i team ser vi att du är en lagspelare som tycker om att sprida positiv energi och motiveras av att arbeta i en målinriktad verksamhet. Du gillar att hjälpa andra på ett effektivt och empatiskt sätt. Som person är du positiv och respektfull i ditt bemötande mot såväl kunder som kollegor.

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin (https://goo.gl/DpqfGV)!

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto Executive Search & Interim som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister, och Amendo Tech som arbetar med konsultuthyrning och rekrytering inom tech, IT och digital excellence.

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef:
Lina Johansson
lina.johansson@amendo.se
Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Rådgivare inom inkasso på deltid med start omgående

Inkassohandläggare
Läs mer Apr 15
ArbetsbeskrivningI din roll som rådgivare inom inkasso är det huvudsakliga syftet att hjälpa människor till en sund ekonomi. Det gör du genom att på ett professionellt och ödmjukt sätt ta emot inkommande och utgående ärenden från slutkunder via telefon och via mail. Tillsammans med ditt team kommer du genom hög servicegrad och lösningsorienterat förhållningssätt öka kundernas kassaflöde. Telefonen kommer vara ditt huvudsakliga arbetsverktyg då du både kommer hantera inkommande och utgående samtal.
Du kommer att påbörja din nya roll med en utbildning för att kunna skapa dig rätt förutsättningar för att lyckas och utvecklas på ditt nya arbete, men också i din roll som rådgivare hos oss. Utbildningen kommer vara en blandning av både teoretiskt och praktiskt arbete tillsammans med våra erfarna kollegor från ett av våra team.
Arbetstiderna är flexibla mellan 08:00–18:00 måndag till fredag och vi ser gärna att du har möjlighet att kunna arbeta minst 2 dagar i veckan. Start 2/5 2024.
Kvalifikationer och egenskaper Visöker dig som har tidigare erfarenhet från arbete inom service och kundkontakt och gillar att hjälpa människor. Du har förmågan att leda dig själv, drivs av utmaningar och gillar att leverera mot uppsatta mål. Du har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och arbetssätt och skapa förtroende för dig själv och oss som företag. En kommunikativ förmåga där du kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska är ett krav, ytterligare språk är ett stort plus.
Eftersom vi arbetar i team ser vi att du är en lagspelare som tycker om att sprida positiv energi och motiveras av att arbeta i en målinriktad verksamhet. Du gillar att hjälpa andra på ett effektivt och empatiskt sätt. Som person är du positiv och respektfull i ditt bemötande mot såväl kunder som kollegor.
Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring
Detta får du som konsult på AmendoVår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.
Om AmendoAmendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin!
Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto Executive Search & Interim som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister, och Amendo Tech som arbetar med konsultuthyrning och rekrytering inom tech, IT och digital excellence.
Frågor och kontaktVid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef:Lina Johanssonlina.johansson@amendo.seDå vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Rådgivare inom inkasso med start i april!

Inkassohandläggare
Läs mer Mar 18
Arbetsbeskrivning
I din roll som rådgivare inom inkasso är det huvudsakliga syftet att hjälpa människor till en sund ekonomi. Det gör du genom att på ett professionellt och ödmjukt sätt ta emot inkommande och utgående ärenden från slutkunder via telefon och via mail. Tillsammans med ditt team kommer du genom hög servicegrad och lösningsorienterat förhållningssätt öka kundernas kassaflöde. Telefonen kommer vara ditt huvudsakliga arbetsverktyg då du både kommer hantera inkommande och utgående samtal.

Du kommer att påbörja din nya roll med en utbildning för att kunna skapa dig rätt förutsättningar för att lyckas och utvecklas på ditt nya arbete, men också i din roll som rådgivare hos oss. Utbildningen kommer vara en blandning av både teoretiskt och praktiskt arbete tillsammans med våra erfarna kollegor från ett av våra team.

Arbetstiderna är flexibla mellan 08:00-18:00 måndag till fredag och vi ser gärna att du har möjlighet att kunna arbeta minst 2 dagar i veckan. Start i slutet av april.

Kvalifikationer och egenskaper Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från arbete inom service och kundkontakt och gillar att hjälpa människor. Du har förmågan att leda dig själv, drivs av utmaningar och gillar att leverera mot uppsatta mål. Du har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och arbetssätt och skapa förtroende för dig själv och oss som företag. En kommunikativ förmåga där du kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska är ett krav, ytterligare språk är ett stort plus.

Eftersom vi arbetar i team ser vi att du är en lagspelare som tycker om att sprida positiv energi och motiveras av att arbeta i en målinriktad verksamhet. Du gillar att hjälpa andra på ett effektivt och empatiskt sätt. Som person är du positiv och respektfull i ditt bemötande mot såväl kunder som kollegor.

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin (https://goo.gl/DpqfGV)!

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto Executive Search & Interim som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister, och Amendo Tech som arbetar med konsultuthyrning och rekrytering inom tech, IT och digital excellence.

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef:
Lina Johansson
lina.johansson@amendo.se
Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Rådgivare inom inkasso på deltid med start i maj

Inkassohandläggare
Läs mer Apr 9
ArbetsbeskrivningI din roll som rådgivare inom inkasso är det huvudsakliga syftet att hjälpa människor till en sund ekonomi. Det gör du genom att på ett professionellt och ödmjukt sätt ta emot inkommande och utgående ärenden från slutkunder via telefon och via mail. Tillsammans med ditt team kommer du genom hög servicegrad och lösningsorienterat förhållningssätt öka kundernas kassaflöde. Telefonen kommer vara ditt huvudsakliga arbetsverktyg då du både kommer hantera inkommande och utgående samtal.
Du kommer att påbörja din nya roll med en utbildning för att kunna skapa dig rätt förutsättningar för att lyckas och utvecklas på ditt nya arbete, men också i din roll som rådgivare hos oss. Utbildningen kommer vara en blandning av både teoretiskt och praktiskt arbete tillsammans med våra erfarna kollegor från ett av våra team.
Arbetstiderna är flexibla mellan 08:00–18:00 måndag till fredag och vi ser gärna att du har möjlighet att kunna arbeta minst 2 dagar i veckan. Start 2/5 2024.
Kvalifikationer och egenskaper Visöker dig som har tidigare erfarenhet från arbete inom service och kundkontakt och gillar att hjälpa människor. Du har förmågan att leda dig själv, drivs av utmaningar och gillar att leverera mot uppsatta mål. Du har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och arbetssätt och skapa förtroende för dig själv och oss som företag. En kommunikativ förmåga där du kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska är ett krav, ytterligare språk är ett stort plus.
Eftersom vi arbetar i team ser vi att du är en lagspelare som tycker om att sprida positiv energi och motiveras av att arbeta i en målinriktad verksamhet. Du gillar att hjälpa andra på ett effektivt och empatiskt sätt. Som person är du positiv och respektfull i ditt bemötande mot såväl kunder som kollegor.
Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring
Detta får du som konsult på AmendoVår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.
Om AmendoAmendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin!
Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto Executive Search & Interim som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister, och Amendo Tech som arbetar med konsultuthyrning och rekrytering inom tech, IT och digital excellence.
Frågor och kontaktVid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef:Lina Johanssonlina.johansson@amendo.seDå vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Ekonomiassistent till spännande företag i Mölndal

Ekonomiassistent
Läs mer Nov 3
Arbetsbeskrivning
Vi söker en ekonomiassistent till ett konsultuppdrag hos ett av våra kundföretag i Mölndal. Du kommer stötta chefer och projektledare med projektadministration och fakturering av projekt till olika kunder. I rollen ingår även kontering av leverantörsfakturor samt övrig administration kring tidrapportering och utlägg. I tjänsten ingår både interna och externa kontakter, vilket innebär att du blir en viktig koordinator för alla pågående projekt.

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Konsultuppdraget kan leda till anställning hos kunden efter ca 6 mån.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi ser gärna att du har arbetat med liknande uppgifter i tidigare roller och att det är meriterande om du har någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi t ex YH.

Som person är du noggrann och välorganiserad och håller en bra struktur och planering kring tid och uppgifter.Detta får du som konsult på Amendo

Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Som konsult på Amendo får en trygg, hållbar och kompetensdriven arbetsgivare med ett välkänt varumärke. Du tilldelas även en branschkunnig Talent Consultant Manager på Amendo som du som konsult alltid kan vända dig till. Vidare ser vi också till att du får en såväl spännande som långsiktig utveckling i din konsultroll.

Som konsult hos oss på Amendo får du tillgång till vår förmånsportal Benify. I denna portal kan du nyttja ditt friskvårdsbidrag, men även ta del av såväl deals som rabatter på tjänster och varor som vi tror skapar mervärde i livet - såsom hjälp i hemmet, träningsaktiviteter och upplevelser.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin (https://www.linkedin.com/company/amendo/ ), Instagram (https://www.instagram.com/amendoab/ ), Facebook (https://www.facebook.com/amendoab/?locale=sv_SE) och TikTok (https://www.tiktok.com/@amendoab)!

Amendo är en del av Amendo Group och har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. Tillsammans med våra systerbolag Lagotto Executive Search & Interim och Amendo Tech utvecklar vi världen med kompetens, idag och i framtiden.

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Amendos Talent Consultant Manager Heléne Hansson, helene.hansson@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Sista ansökningsdag 15 nov, tjänsten kan dock bli tillsatt tidigare! Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Receptionist till SEB Avenyn

Kontorsreceptionist
Läs mer Okt 16
Arbetsbeskrivning
Vill du jobba med människor, möten och ge service i världsklass? Vi söker nu en receptionist för ett konsultuppdrag på lång sikt till SEBs kontor på Avenyn. Som receptionist är du den första som kunden möter och i dina arbetsuppgifter ingår dels att ta emot bankens kunder och besökare och vara behjälplig för frågor, ta emot samtal och mail, bokning av möten med bankens rådgivare samt administrativa uppgifter. Du ser även till att receptionen och övriga kontorsytor alltid är representativa, rena och snygga. Arbetstider är måndag-fredag 8-17.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från servicebranschen och är trygg med att möta och kommunicera med kunder i arbetet. Du brinner för att ge god service och har förmågan att prioritera dina arbetsuppgifter samtidigt som du alltid har kunden i fokus. Du är kommunikativ och van vid många kontaktytor. Du har en organisatorisk fallenhet och är lösningsorienterad och proaktiv om problem uppstår. Det är meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet som hotellreceptionist, kontorsadministratör, hovmästare eller liknande. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Om SEB
På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder och varifrån vi kommer.
Kunderna först, engagemang, enkelhet och samarbete. Helt enkelt, service i världsklass

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Som konsult på Amendo får en trygg, hållbar och kompetensdriven arbetsgivare med ett välkänt varumärke. Du tilldelas även en branschkunnig Talent Consultant Manager på Amendo som du som konsult alltid kan vända dig till. Vidare ser vi också till att du får en såväl spännande som långsiktig utveckling i din konsultroll.

Som konsult hos oss på Amendo får du tillgång till vår förmånsportal Benify. I denna portal kan du nyttja ditt friskvårdsbidrag, men även ta del av såväl deals som rabatter på tjänster och varor som vi tror skapar mervärde i livet - såsom hjälp i hemmet, träningsaktiviteter och upplevelser.

Frågor och kontakt

Start december
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Amendos Talent Consultant Manager Emelie Nordblad, emelie.nordblad@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt sista ansökningsdatum är 2023-10-31. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Rådgivare till coeo inkasso med start omgående

Inkassohandläggare
Läs mer Feb 26
Gillar du att jobba i ett framåtlutat företag i tillväxt som utmanar och tänker nytt? Drivs du av att påverka och att tillsammans med andra driva utveckling?
- Då tror vi att du kommer trivas på coeo!

Arbetsbeskrivning
Som Rådgivare kommer du att ha din främsta kontakt med våra kunder genom telefon, chatt och mail och därmed hjälpa de som vänder sig till oss. Du är självdrivande, engagerad och med stort eget ansvar och mandat är du också beslutsfattande i dina samtal för att nå både de personliga och gemensamma målen. Service i världsklass är fokus för varje kund.

Du kommer att påbörja din nya roll med en utbildning för att kunna skapa dig rätt förutsättningar för att lyckas och utvecklas på ditt nya arbete, men också i din roll som rådgivare hos oss. Utbildningen kommer vara en blandning av både teoretiskt och praktiskt arbete tillsammans med våra erfarna kollegor från ett av våra team. Tjänsten är start omgående.


Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från arbete inom service, kundkontakt och gillar att hjälpa människor. Har du tidigare erfarenhet från inkasso, finans, ekonomi är det meriterande. Du är snabblärd och med ditt arbetssätt skapar du förtroende för dig själv och oss som företag.

Krav är att du behöver vara flytande i svenska och engelska både i tal och skrift, ytterligare språk är ett stort plus.

Du är självgående i ditt arbete samtidigt som du är en riktig lagspelare då vi arbetar i team och det är viktigt att kunna sprida bra energi och motiveras av att arbeta i en målinriktad verksamhet. Som person är du empatisk, positiv och respektfull i ditt bemötande mot såväl kunder som kollegor.

Vi erbjuder dig:

Ett spännande företag i tillväxt med möjlighet att utvecklas inom företaget
Fint kontor på Arenan Platinan i centrala Göteborg
Hybridarbete, möjlighet att arbeta på distans
Goda anställningsförmåner som tex försäkringar, pensioner och subventionerad lunch
En miljö där vi gör och testar mer än tänker och planerar och där nyfikenhet och drivet av att hitta de bästa lösningarna står i centrum
Härliga kollegor som vill allas bästa


Om coeo
coeo Inkasso AB är en del av coeo Group. coeo är Tysklands tredje största Inkassobolag och vi finns också i bla, Holland, Belgien och Storbritannien. Vi är övertygade om att kombinationen av att vara dataorienterade och kundfokuserade är en framgångsfaktor.

Hos oss spelar vilken roll du har mindre roll. Att du är kunnig förväntar vi oss. Det viktiga är att du vill vara med och bidra till vår kultur och vårt sätt att vara mot varandra och våra kunder. Hos oss börjar allt med människor och vi vill skapa de bästa förutsättningarna för dig att må bra och göra bra. Eftersom människor har olika behov ser vi att alla hos oss behöver vara just nyfikna och intresserade av varandra. Vi lyssnar in och omvärderar kontinuerligt. Vi tror på mångfald, att olikheter berikar och att du är en viktig framgångsfaktor. Hos oss kan alla vara som de är och hur vi har det tillsammans är viktigt på riktigt.

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar coeo med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Talent Acquisition Manager
Mathilda Carlbom
mathilda.carlbom@amendo.se

Vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Skadereglerare till Skandia

Försäkringsspecialist
Läs mer Okt 3
Arbetsbeskrivning

I rollen som skadereglerare kommer du självständigt att hantera och bedöma ärenden utifrån gällande försäkringsvillkor och rutiner. Du kommer att ha många kundkontakter och nära samarbete med övriga kollegor i teamet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:

Skadereglera inom specifikt försäkringsområde vilket innefattar både kundkontakt och administration/handläggning

Samla in underlag, utreda och bedöma ärenden

Hantera kundkontakter via telefon och digitala kanaler

Säkerställa att skaderegleringen sker i enlighet med gällande regelverk

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Kvalifikationer och egenskaper

Du som söker är intresserad av ständig
variation och utveckling. Har ett stort engagemang för kunden och analytisk
förmåga. Arbetet innebär att du möter människor i svåra situationer så viktigt
att vara bekväm och trygg i att fatta egna beslut och agera på ett positivt och
kundvänligt sätt. Samtidigt är du en lagspelare som gärna tar hjälp och löser
problem tillsammans med andra.

Det är viktigt att du är engagerad,
motiverad, strukturerad och tar ansvar för din egen utveckling. Du behöver ha
en hög servicekänsla och ett empatiskt förhållningssätt för att kunna ge kunden
det allra bästa bemötandet.

Vi ser att du som söker även har:

Meriterande med relevant erfarenhet av
skadereglering

Meriterande med medicinsk bakgrund

Intresse för att tolka villkor och medicinska handlingar

Erfarenhet av kvalificerad administration

God kommunikativ förmåga både muntligen och skriftligenOm företaget

- Skandia hjälper deras kunder att ta beslut här och nu. För ett tryggt och rikt liv

- Skandia satsar på långsiktiga investeringar som ger en stabil och hållbar tillväxt

- Genom deras förebyggande hälsoarbete är dom med och bidrar till ett friskare Sverige

Skandia har erbjudit människor ekonomisk trygghet i mer än 160 år - Skandia vet att det är lönsamt att förutse och förebygga. Skandia skapar trygghet för generationer.

Du erbjuds

Ett nytt fräscht kontor i centrala Göteborg

Försäkringsbolag i framkant med goda utvecklingsmöjligheter

Tillhöra ett team med hög kompetens där kunden står i fokus

Närvarande konsultchef via Amendo

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Som konsult på Amendo får en trygg, hållbar och kompetensdriven arbetsgivare med ett välkänt varumärke. Du tilldelas även en branschkunnig Talent Consultant Manager på Amendo som du som konsult alltid kan vända dig till. Vidare ser vi också till att du får en såväl spännande som långsiktig utveckling i din konsultroll.

Som konsult hos oss på Amendo får du tillgång till vår förmånsportal Benify. I denna portal kan du nyttja ditt friskvårdsbidrag, men även ta del av såväl deals som rabatter på tjänster och varor som vi tror skapar mervärde i livet - såsom hjälp i hemmet, träningsaktiviteter och upplevelser.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin (https://www.linkedin.com/company/amendo/ ), Instagram (https://www.instagram.com/amendoab/ ), Facebook (https://www.facebook.com/amendoab/?locale=sv_SE) och TikTok (https://www.tiktok.com/@amendoab)!

Amendo är en del av Amendo Group och har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. Tillsammans med våra systerbolag Lagotto Executive Search & Interim och Amendo Tech utvecklar vi världen med kompetens, idag och i framtiden.

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Amendos Talent Consultant Emelie Nordblad, emelie.nordblad@amendo.se. Start för tjänsten är omgående. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

SEB i Göteborg söker rådgivare till telefonbanken!

Privatekonomisk rådgivare
Läs mer Nov 3
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi rådgivare till tre av våra avdelningar på SEB 24|7 i Göteborg. Beroende på vilken avdelning det gäller till SEB så krävs det också olika krav av erfarenhet. Tillsättning sker löpande och nästa datum för start är den 10 januari.

Arbetet innebär att ta emot inkommande telefonsamtal gällande olika typer av bankärenden där du kommer att hjälpa kunderna digitalt via telefon. Tjänsten kommer inledas med en längre utbildningsplan som innefattar både teoretiska och praktiska moment, för att ge de bästa förutsättningarna till att lyckas i rollen.

På vår telefonbank är du SEB:s ansikte utåt och har en av de viktigaste rollerna för våra kunder. Vi eftersträvar en kultur där kunden verkligen är i centrum, där tillgänglighet, service och affär är våra ledstjärnor tillsammans med ett fokus på ständig förändring och utveckling.

Tjänsten är på heltid, du kan alltså inte vara student. Du behöver även vara flexibel då arbetstiderna varierar mellan dag och kväll, med möjlighet att önska sitt schema.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som är en god kommunikatör som vill ge varje kund en positiv upplevelse av SEB. Din omgivning skulle beskriva dig som energigivande, samarbetsvillig och engagerad. Du har lätt för att lära dig nya saker, är bra på problemlösning och nyfiken på vår digitala utveckling. Du har även ett stort intresse för bank och finans samt ser långsiktigt på tjänsten hos SEB.

För att bli aktuell i rollen ser vi att du har:

- Erfarenhet av service, gärna från kundtjänst via telefon eller liknande arbete
- God telefon- och datorvana
- Flytande i såväl svenska som engelska i tal och skrift
- Gymnasial utbildning med högskoleförberedande examen (inriktning ekonomi)
- Genuint intresse mot bank/finans

Meriterande är:

- Relevant högskoleutbildning inom ekonomi
- Tidigare arbetserfarenhet inom bank, finans eller liknande arbete
- Du erhåller Swedsec licens för Bolån

Om SEB
På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder och varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta andra bra personer. Dela gärna annonsen om du har en vän skulle älska det här jobbet och delar SEBs värderingar. Kunderna först, engagemang, enkelhet och samarbete. Helt enkelt, service i världsklass!

För mer inspiration om hur det är att jobba på 24|7:
www.sebgroup.com/career
https://www.youtube.com/embed/HT7cHydrJSU?rel=0&showinfo=0

Nästa steg i rekryteringsprocessen
När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med vår virtuella assistent Hubert som tar ca 10-15 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun så snabbt som möjligt för att komma vidare i processen. Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.

Kolla gärna denna artikel innan intervjun för tips och tricks: https://www.hubert.ai/insights/tips-och-rad-infor-din-forsta-hubert-intervju
Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Frågor och kontakt
Vi väljer ut kandidater löpande, därmed är du välkommen med din ansökan redan idag. Intervjuerna sker digitalt via teams.

I den här rekryteringen samarbetar SEB med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Talent Aqcuisition Specialist:
Ester Wallin
ester.wallin@amendo.se

Varmt välkommen med din ansökan!

LI-EW1

ekonomi

Ansök nu

Vill du göra karriär inom bank? SEB i Göteborg söker flertalet kundtjäns...

Privatekonomisk rådgivare
Läs mer Okt 2
Arbetsbeskrivning
Är du serviceinriktad och har ett genuint engagemang att hjälpa andra? Vill du arbeta med framtidens kundtjänstrådgivning? Nu söker vi ytterligare Service Managers till vår avdelning 24|7 i Göteborg. Tillsättning av tjänsten sker löpande och nästa datum för start är den 22 november.

Arbetet som Service Manager på 24|7 innebär att ta emot inkommande telefonsamtal gällande olika typer av bankärenden. Du kommer att hjälpa kunderna som kontaktar banken via telefon. Din tjänst kommer inledas med en utbildning som innefattar både teoretiska och praktiska moment, för ge dig de bästa förutsättningarna för att lyckas i din roll.

Som Service Manager på vår telefonbank är du SEB:s ansikte utåt och har en av de viktigaste rollerna för våra kunder. Du brinner för att hitta de bästa lösningarna, produkter och tjänster till våra kunder. Våra team kännetecknas av högt engagemang, arbetsglädje och ständig förändring. Vi eftersträvar en kultur där kunden verkligen är i centrum, där tillgänglighet, service och affär är våra ledstjärnor tillsammans med ett fokus på ständig förändring och utveckling.

Tjänsten är på heltid, du kan alltså inte vara student. Du behöver vara flexibel då arbetstiderna varierar mellan dag och kväll, med möjlighet att önska sitt schema.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som brinner för service, är social och vill möta kunder på telefon. Du är en god kommunikatör och vill ge varje kund en positiv upplevelse av SEB. Din omgivning skulle beskriva dig som energigivande, samarbetsvillig och engagerad. Du har lätt för att lära dig nya saker, bra på problemlösning och nyfiken på vår digitala utveckling. Du har även ett stort intresse för bank och finans samt ser långsiktigt på tjänsten hos SEB.

För att bli aktuell i rollen ser vi att du har:

- Erfarenhet av service, gärna från kundtjänst i telefon eller liknande arbete
- God telefon- och datorvana
- Flytande i såväl svenska som engelska i tal och skrift
- Gymnasial utbildning med högskoleförberedande examen (gärna inriktning ekonomi)
- Meriterande är tidigare erfarenhet inom bank, finans och relevant högskoleutbildning

Om SEB
På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder och varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta andra bra personer. Dela gärna annonsen om du har en vän skulle älska det här jobbet och delar SEBs värderingar. Kunderna först, engagemang, enkelhet och samarbete. Helt enkelt, service i världsklass!

För mer inspiration om hur det är att jobba på 24|7:
www.sebgroup.com/career
https://www.youtube.com/embed/HT7cHydrJSU?rel=0&showinfo=0

Frågor och kontakt
Vi väljer ut kandidater löpande, därmed är du välkommen med din ansökan redan idag. Intervjuerna sker digitalt via teams.

I den här rekryteringen samarbetar SEB med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Talent Aqcuisition Specialist:
Ester Wallin
ester.wallin@amendo.se

Varmt välkommen med din ansökan!

LI-EW1

ekonomi

Ansök nu

Skandia söker kundtjänstmedarbetare

Försäkringshandläggare
Läs mer Feb 26
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med på en utvecklingsresa på Skandias grupp & vårdförsäkrings avdelning och samtidigt leverera service i världsklass? Här får du chansen att tillhöra ett team som arbetar med att hjälpa Skandias företagskunder, rådgivare, mäklare och privatpersoner med frågor kring olika typer av försäkringsupplägg. Som kundservicemedarbetare ansvarar du för att ge service och skapa mervärde för våra kunder. Det gör vi via telefon, e-post, chatt, administration och utredning.
Att ha nöjda kunder är en självklarhet för Skandia och du kommer att vara en viktig del i detta arbete.

Kvalifikationer och egenskaper
Som person är du kommunikativ, självgående, driven och lösningsorienterad. Du trivs med att få arbeta med rådgivning och kundkontakt via telefon i kombination med administration och att få analysera och sätta dig in i varje enskilt ärende. Du är resultatinriktad och trivs med att arbeta mot tydliga mål. Viktigt är att du sätter stort värde på att arbeta strukturerat och se helheten i varje kundsamtal. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba inom riskförsäkring/vårdförsäkring eller som kundtjänstmedarbetare.

Om Skandia

- Skandia hjälper deras kunder att ta beslut här och nu. För ett tryggt och rikt liv
- Skandia satsar på långsiktiga investeringar som ger en stabil och hållbar tillväxt
- Genom deras förebyggande hälsoarbete är dom med och bidrar till ett friskare Sverige


Skandia har erbjudit människor ekonomisk trygghet i mer än 160 år - Skandia vet att det är lönsamt att förutse och förebygga. Skandia skapar trygghet för generationer.

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin (https://goo.gl/DpqfGV)!

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto Executive Search & Interim som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister, och Amendo Tech som arbetar med konsultuthyrning och rekrytering inom tech, IT och digital excellence.

Frågor och kontakt Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Emelie Nordblad, emelie.nordblad@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Skandia söker Privatrådgivare

Försäkringsrådgivare/Försäkringssäljare
Läs mer Feb 18
Arbetsbeskrivning
Som rådgivare på enheten Rådgivning Online kommer du att jobba inriktat med investering- och pensionsrådgivning. Då Skandia värdesätter kvalitativ rådgivning med syfte att generera de nöjdaste kunderna på marknaden behöver du ha en god förmåga att lyssna in kundernas behov samt att du har genuint intresse för ekonomi och pension. Det man kommer önska av dig i tjänsten är bland annat att:

- Ge rådgivning till kunderna i sparande, pension och försäkring.

- Vägleda kunderna till att definiera sina framtidsmål för pension och sparande.

- Göra heltäckande nuläges- och behovsanalyser av kundernas situation kopplat till pension och sparande.

- Analysera Skandias breda och kvalitativa produktutbud och rekommendera lösningar utifrån kundens behov.

- Dokumentera dina rekommendationer och din föreslagna handlingsplan med kvalitet i fokus.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som är ödmjuk, värdesätter hög kvalité och som är lösningsorienterad. Du har ett genuint intresse av människor, ekonomi och försäljning samt är ansvarstagande och har en förmåga att arbeta strukturerat mot utmanande mål.

Prestigelös är ditt förnamn, teamspelare ditt mellannamn och personligt engagemang ditt efternamn. Hamnar du vid ett vägskäl tar du alltid, helt naturligt fram det bästa alternativet som gagnar kunderna.

Du är även expert på att uttrycka dig på ett pedagogiskt och enkelt sätt så att alla Skandias kunder får en bra kundupplevelse. Det är meriterande om du redan har en Swedsec-licens eller InsureSec och har några års erfarenhet av bank eller liknande inom försäljning och service.Om företaget

Du kommer vara en del i ett team som består av rådgivare med härlig gemenskap. Skandia sitter i renoverade lokaler på Skandias Göteborgskontor vid Heden.

Som medarbetare på Skandia erbjuds du fina förmåner - som bland annat friskvårdsbidrag, personalrabatt bolån och lunchtillägg. För att ge dig bästa förutsättningar kommer du få en gedigen försäkringsutbildning på Skandiaskolan under dina första månader i företaget.

Eftersom vi tycker att det är viktigt att utgå från kundperspektivet och kundresan tror Skandia även på ett nära samarbete och erfarenhetsutbyte över organisationsgränserna. Arbetstiderna är mestadels dagtid, viss kvällstjänstgöring kan förekomma.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin (https://www.linkedin.com/company/amendo/ ), Instagram (https://www.instagram.com/amendoab/ ), Facebook (https://www.facebook.com/amendoab/?locale=sv_SE) och TikTok (https://www.tiktok.com/@amendoab)!

Amendo är en del av Amendo Group och har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. Tillsammans med våra systerbolag Lagotto Executive Search & Interim och Amendo Tech utvecklar vi världen med kompetens, idag och i framtiden.

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Skandia med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Talent Recruitment Manager Emelie Nordblad på emelie.nordblad@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Skandia söker kundtjänstmedarbetare

Försäkringshandläggare
Läs mer Feb 9
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med på en utvecklingsresa på Skandias grupp & vårdförsäkrings avdelning och samtidigt leverera service i världsklass? Här får du chansen att tillhöra ett team som arbetar med att hjälpa Skandias företagskunder, rådgivare, mäklare och privatpersoner med frågor kring olika typer av försäkringsupplägg. Som kundservicemedarbetare ansvarar du för att ge service och skapa mervärde för våra kunder. Det gör vi via telefon, e-post, chatt, administration och utredning.
Att ha nöjda kunder är en självklarhet för Skandia och du kommer att vara en viktig del i detta arbete.

Kvalifikationer och egenskaper
Som person är du kommunikativ, självgående, driven och lösningsorienterad. Du trivs med att få arbeta med rådgivning och kundkontakt via telefon i kombination med administration och att få analysera och sätta dig in i varje enskilt ärende. Du är resultatinriktad och trivs med att arbeta mot tydliga mål. Viktigt är att du sätter stort värde på att arbeta strukturerat och se helheten i varje kundsamtal. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba inom riskförsäkring/vårdförsäkring eller som kundtjänstmedarbetare.

Om Skandia

- Skandia hjälper deras kunder att ta beslut här och nu. För ett tryggt och rikt liv
- Skandia satsar på långsiktiga investeringar som ger en stabil och hållbar tillväxt
- Genom deras förebyggande hälsoarbete är dom med och bidrar till ett friskare Sverige


Skandia har erbjudit människor ekonomisk trygghet i mer än 160 år - Skandia vet att det är lönsamt att förutse och förebygga. Skandia skapar trygghet för generationer.

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin (https://goo.gl/DpqfGV)!

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto Executive Search & Interim som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister, och Amendo Tech som arbetar med konsultuthyrning och rekrytering inom tech, IT och digital excellence.

Frågor och kontakt Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Emelie Nordblad, emelie.nordblad@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Vill du göra karriär inom bank? SEB i Göteborg söker flertalet kundtjäns...

Privatekonomisk rådgivare
Läs mer Sep 1
Arbetsbeskrivning
Är du serviceinriktad och har ett genuint engagemang att hjälpa andra? Vill du arbeta med framtidens kundtjänstrådgivning? Nu söker vi ytterligare Service Managers till vår avdelning 24|7 i Göteborg. Tillsättning av tjänsten sker löpande och nästa datum för start är den 1 november.

Arbetet som Service Manager på 24|7 innebär att ta emot inkommande telefonsamtal gällande olika typer av bankärenden. Du kommer att hjälpa kunderna som kontaktar banken via telefon. Din tjänst kommer inledas med en utbildning som innefattar både teoretiska och praktiska moment, för ge dig de bästa förutsättningarna för att lyckas i din roll.

Som Service Manager på vår telefonbank är du SEB:s ansikte utåt och har en av de viktigaste rollerna för våra kunder. Du brinner för att hitta de bästa lösningarna, produkter och tjänster till våra kunder. Våra team kännetecknas av högt engagemang, arbetsglädje och ständig förändring. Vi eftersträvar en kultur där kunden verkligen är i centrum, där tillgänglighet, service och affär är våra ledstjärnor tillsammans med ett fokus på ständig förändring och utveckling.

Tjänsten är på heltid, du kan alltså inte vara student. Du behöver vara flexibel så arbetstiderna varierar mellan dag och kväll, med möjlighet att önska sitt schema.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som brinner för service, är social och vill möta kunder på telefon. Du är en god kommunikatör och vill ge varje kund en positiv upplevelse av SEB. Din omgivning skulle beskriva dig som energigivande, samarbetsvillig och engagerad. Du har lätt för att lära dig nya saker, bra på problemlösning och nyfiken på vår digitala utveckling. Du har även ett stort intresse för bank och finans samt ser långsiktigt på tjänsten hos SEB.

För att bli aktuell i rollen ser vi att du har:

- Erfarenhet av service, gärna från kundtjänst i telefon eller liknande arbete
- God telefon- och datorvana
- Flytande i såväl svenska som engelska i tal och skrift
- Gymnasial utbildning med högskoleförberedande examen (gärna inriktning ekonomi)
- Meriterande är tidigare erfarenhet inom bank, finans

Om SEB
På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder och varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta andra bra personer. Dela gärna annonsen om du har en vän skulle älska det här jobbet och delar SEBs värderingar. Kunderna först, engagemang, enkelhet och samarbete. Helt enkelt, service i världsklass!

För mer inspiration om hur det är att jobba på 24|7:
www.sebgroup.com/career
https://www.youtube.com/embed/HT7cHydrJSU?rel=0&showinfo=0

Frågor och kontakt
Vi väljer ut kandidater löpande, därmed är du välkommen med din ansökan redan idag. Intervjuerna sker digitalt via teams.

I den här rekryteringen samarbetar SEB med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Talent Aqcuisition Specialist:
Ester Wallin
ester.wallin@amendo.se

Varmt välkommen med din ansökan!

LI-EW1

ekonomi

Ansök nu

Vill du göra karriär inom bank? SEB i Göteborg söker flertalet kundtjäns...

Privatekonomisk rådgivare
Läs mer Sep 1
Arbetsbeskrivning
Är du serviceinriktad och har ett genuint engagemang att hjälpa andra? Vill du arbeta med framtidens kundtjänstrådgivning? Nu söker vi ytterligare Service Managers till vår avdelning 24|7 i Göteborg. Tillsättning av tjänsten sker löpande och nästa datum för start är den 1 november.

Arbetet som Service Manager på 24|7 innebär att ta emot inkommande telefonsamtal gällande olika typer av bankärenden. Du kommer att hjälpa kunderna som kontaktar banken via telefon. Din tjänst kommer inledas med en utbildning som innefattar både teoretiska och praktiska moment, för ge dig de bästa förutsättningarna för att lyckas i din roll.

Som Service Manager på vår telefonbank är du SEB:s ansikte utåt och har en av de viktigaste rollerna för våra kunder. Du brinner för att hitta de bästa lösningarna, produkter och tjänster till våra kunder. Våra team kännetecknas av högt engagemang, arbetsglädje och ständig förändring. Vi eftersträvar en kultur där kunden verkligen är i centrum, där tillgänglighet, service och affär är våra ledstjärnor tillsammans med ett fokus på ständig förändring och utveckling.

Tjänsten är på heltid, du kan alltså inte vara student. Du behöver vara flexibel så arbetstiderna varierar mellan dag och kväll, med möjlighet att önska sitt schema.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som brinner för service, är social och vill möta kunder på telefon. Du är en god kommunikatör och vill ge varje kund en positiv upplevelse av SEB. Din omgivning skulle beskriva dig som energigivande, samarbetsvillig och engagerad. Du har lätt för att lära dig nya saker, bra på problemlösning och nyfiken på vår digitala utveckling. Du har även ett stort intresse för bank och finans samt ser långsiktigt på tjänsten hos SEB.

För att bli aktuell i rollen ser vi att du har:

- Erfarenhet av service, gärna från kundtjänst i telefon eller liknande arbete
- God telefon- och datorvana
- Flytande i såväl svenska som engelska i tal och skrift
- Gymnasial utbildning med högskoleförberedande examen (gärna inriktning ekonomi)
- Meriterande är tidigare erfarenhet inom bank, finans

Om SEB
På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder och varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta andra bra personer. Dela gärna annonsen om du har en vän skulle älska det här jobbet och delar SEBs värderingar. Kunderna först, engagemang, enkelhet och samarbete. Helt enkelt, service i världsklass!

För mer inspiration om hur det är att jobba på 24|7:
www.sebgroup.com/career
https://www.youtube.com/embed/HT7cHydrJSU?rel=0&showinfo=0

Frågor och kontakt
Vi väljer ut kandidater löpande, därmed är du välkommen med din ansökan redan idag. Intervjuerna sker digitalt via teams.

I den här rekryteringen samarbetar SEB med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Talent Aqcuisition Specialist:
Ester Wallin
ester.wallin@amendo.se

Varmt välkommen med din ansökan!

LI-EW1

ekonomi

Ansök nu

Rådgivare till Intrum med start i februari

Inkassohandläggare
Läs mer Dec 30
Arbetsbeskrivning
I din roll som rådgivare är det huvudsakliga syftet att hjälpa människor till en sund ekonomi. Det gör du genom att på ett professionellt och ödmjukt sätt ta emot inkommande och utgående ärenden från slutkunder via telefon men även via mail. Genom ett högt engagemang levererar vi gemensamt på företagets kundlöften och driver vår affär mot högre inkassering. Vi arbetar ständigt med att bli bättre och mer effektiva samtidigt som vi håller en hög kvalitet i vår leverans till kund och slutkund - Vi ser till att det händer!

Tillsammans med ditt team kommer du genom hög servicegrad och lösningsorienterat förhållningssätt öka kundernas kassaflöde.

Telefonen kommer vara ditt huvudsakliga arbetsverktyg då du både kommer hantera inkommande och utgående samtal.

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från arbete inom service och kundkontakt och gillar att hjälpa människor. Har du tidigare erfarenhet från finans, ekonomi eller inkasso är det meriterande. Du har förmågan att leda dig själv, drivs av utmaningar och gillar att leverera mot uppsatta mål. Du har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och arbetssätt och skapa förtroende för dig själv och oss som företag. En kommunikativ förmåga där du kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska är ett krav, ytterligare språk är ett stort plus.

Eftersom vi arbetar i team ser vi att du är en lagspelare som tycker om att sprida positiv energi och motiveras av att arbeta i en målinriktad verksamhet. Du gillar att hjälpa andra på ett effektivt och empatiskt sätt. Som person är du positiv och respektfull i ditt bemötande mot såväl kunder som kollegor.

Om Intrum
Intrum är det marknadsledande kredithanteringsbolaget i Europa och sitter mitt i centrala Göteborg. Vi är ett värderingsstyrt bolag som lever efter värderingarna Empathy, Ethics, Solutions och Dedication.

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete där du får möjlighet att hjälpa människor till en sund ekonomi. Genom att varje dag vilja vara lite bättre än gårdagen, tar vi tar fram det bästa hos varandra. Vår bransch förändras konstant, vi är alltid på väg framåt och slutar aldrig att utvecklas. Uppskattar du att arbeta i ett team där utveckling, samarbete och kreativitet uppmuntras kommer du att trivas hos oss.
Eftersom vi vill ge dig rätt förutsättningar att göra ett bra arbete hos oss startar du ditt uppdrag med utbildning så att du känner dig trygg i din roll och med de uppgifter som du ska utföra. Arbetstider är förlagda måndag-fredag mellan 8-18.15 med möjlighet till distansarbete 2 dagar i veckan. Start februari 2024.

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Följ oss gärna på Linkedin! (https://goo.gl/DpqfGV)

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto Executive Search & Interim som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister, och Amendo Tech som arbetar med konsultuthyrning och rekrytering inom tech, IT och digital excellence.

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Lina Johansson, lina.johansson@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Rådgivare till Intrum med start i februari

Inkassohandläggare
Läs mer Dec 14
Arbetsbeskrivning
I din roll som rådgivare är det huvudsakliga syftet att hjälpa människor till en sund ekonomi. Det gör du genom att på ett professionellt och ödmjukt sätt ta emot inkommande och utgående ärenden från slutkunder via telefon men även via mail. Genom ett högt engagemang levererar vi gemensamt på företagets kundlöften och driver vår affär mot högre inkassering. Vi arbetar ständigt med att bli bättre och mer effektiva samtidigt som vi håller en hög kvalitet i vår leverans till kund och slutkund - Vi ser till att det händer!

Tillsammans med ditt team kommer du genom hög servicegrad och lösningsorienterat förhållningssätt öka kundernas kassaflöde.

Telefonen kommer vara ditt huvudsakliga arbetsverktyg då du både kommer hantera inkommande och utgående samtal.

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från arbete inom service och kundkontakt och gillar att hjälpa människor. Har du tidigare erfarenhet från finans, ekonomi eller inkasso är det meriterande. Du har förmågan att leda dig själv, drivs av utmaningar och gillar att leverera mot uppsatta mål. Du har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och arbetssätt och skapa förtroende för dig själv och oss som företag. En kommunikativ förmåga där du kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska är ett krav, ytterligare språk är ett stort plus.

Eftersom vi arbetar i team ser vi att du är en lagspelare som tycker om att sprida positiv energi och motiveras av att arbeta i en målinriktad verksamhet. Du gillar att hjälpa andra på ett effektivt och empatiskt sätt. Som person är du positiv och respektfull i ditt bemötande mot såväl kunder som kollegor.

Om Intrum
Intrum är det marknadsledande kredithanteringsbolaget i Europa och sitter mitt i centrala Göteborg. Vi är ett värderingsstyrt bolag som lever efter värderingarna Empathy, Ethics, Solutions och Dedication.

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete där du får möjlighet att hjälpa människor till en sund ekonomi. Genom att varje dag vilja vara lite bättre än gårdagen, tar vi tar fram det bästa hos varandra. Vår bransch förändras konstant, vi är alltid på väg framåt och slutar aldrig att utvecklas. Uppskattar du att arbeta i ett team där utveckling, samarbete och kreativitet uppmuntras kommer du att trivas hos oss.
Eftersom vi vill ge dig rätt förutsättningar att göra ett bra arbete hos oss startar du ditt uppdrag med utbildning så att du känner dig trygg i din roll och med de uppgifter som du ska utföra. Arbetstider är förlagda måndag-fredag mellan 8-18.15 med möjlighet till distansarbete 2 dagar i veckan. Start februari 2024.

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Följ oss gärna på Linkedin! (https://goo.gl/DpqfGV)

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto Executive Search & Interim som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister, och Amendo Tech som arbetar med konsultuthyrning och rekrytering inom tech, IT och digital excellence.

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Lina Johansson, lina.johansson@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Collection Administrator till Intrum

Inkassohandläggare
Läs mer Aug 22
Om rollen
Dina dagliga arbetsuppgifter som Collection Administrator består i att handlägga kundens ärenden inom ramen för våra inkasso- och efterbevakningstjänster. Du fattar beslut om rätt åtgärd i respektive ärende i syfte att driva in utestående fordringar på ett kvalitativt och kostnadseffektivt sätt. Detta görs genom att proaktivt och med hög grad av rådgivning hantera:

- Inkommande telefoni från slutkund, kund, ombud, myndighet och andra interna avdelningar

- Inkommande post och mail från slutkund, kund, ombud, myndighet och andra interna avdelningar

- Medverka vid exekutiva auktioner och återtag

- Säkerställa efterlevnad av avtal, rutinbeskrivning, manualer, mallar och befogenheter

- Kvalitetssäkring och vara aktiv i förbättringsarbetet

Om dig
Vi söker dig som tidigare har arbetat med rådgivning/handläggning inom inkasso och har erfarenhet av serviceyrket. Det är meriterande om du har en god kompetens inom bank och kredithantering.

Du är en proaktiv och noggrann problemlösare. För att lyckas i rollen behöver du också trivas med ett högt arbetstempo där du prioriterar bland olika arbetsuppgifter och utifrån företagets värderingar fattar egna beslut. Vi värdesätter att du har ett utvecklat affärsmannaskap, är resultatinriktad samt har en god analytisk förmåga för att kunna fatta lönsamma beslut. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska.

Vi erbjuder
Intrum leder vägen mot en sund ekonomi. Verksamheten handlar om att hjälpa skuldsatta ut ur en svår situation samt se till att företag får betalt, så att de kan växa, anställa och blomstra, vilken i sin tur är bra för hela samhällsekonomin. Din insats kommer att göra skillnad för många. Rollen är ett vikariat till mars 2025 med ev möjligheter till förlängning.
Arbetstider är förlagda måndag-fredag 8-17 med möjlighet till distansarbete 2 dagar i veckan.

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Som konsult på Amendo får en trygg, hållbar och kompetensdriven arbetsgivare med ett välkänt varumärke. Du tilldelas även en branschkunnig Talent Consultant Manager på Amendo som du som konsult alltid kan vända dig till. Vidare ser vi också till att du får en såväl spännande som långsiktig utveckling i din konsultroll.

Som konsult hos oss på Amendo får du tillgång till vår förmånsportal Benify. I denna portal kan du nyttja ditt friskvårdsbidrag, men även ta del av såväl deals som rabatter på tjänster och varor som vi tror skapar mervärde i livet - såsom hjälp i hemmet, träningsaktiviteter och upplevelser.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin (https://www.linkedin.com/company/amendo/ ), Instagram (https://www.instagram.com/amendoab/ ), Facebook (https://www.facebook.com/amendoab/?locale=sv_SE) och TikTok (https://www.tiktok.com/@amendoab)!

Amendo är en del av Amendo Group och har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. Tillsammans med våra systerbolag Lagotto Executive Search & Interim och Amendo Tech utvecklar vi världen med kompetens, idag och i framtiden.

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Amendos Talent Consultant Manager Lina Johansson, lina.johansson@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Rådgivare inom Inkasso och efterbevakningsärenden

Inkassohandläggare
Läs mer Dec 4
Arbetsbeskrivning
Just nu söker vi efter nya kollegor till ett av de större bolagen inom inkasso. I rollen som Collector arbetar du med att handlägga kundernas efterbevakningsärenden med telefonen som ditt huvudsakliga arbetsverktyg. Du arbetar med och ansvarar för hela processen med stort fokus på inkassering. Som rådgivare verkar du för att kundens ärenden hanteras i enlighet med företagets koncept, kundunika lösningar och värderingar. Företaget erbjuder dig ett omväxlande och utvecklande arbete där du får möjlighet att hjälpa människor till en sund ekonomi. Uppskattar du att arbeta i ett team där utveckling, nytänkande och kreativitet uppmuntras kommer du att trivas.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Arbeta proaktivt för att säkerställa högsta inkassering

- Aktivt arbete med slutkundskontakt i alla kanaler

- Att förhandla och skapa relation med slutkunderna

- Att arbeta med och ansvara för hela inkassoprocessen

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som kombinerar ett starkt driv och resultatfokus med en stor portion ödmjukhet. Du är kommunikativ, relationsbyggande och du uppskattar mötet med andra människor. Du utmanar dig själv och andra genom att ha ett proaktivt och kreativt förhållningssätt och du har förmågan att fatta tuffa beslut och förmedla dessa på ett professionellt och pedagogiskt sätt. Du är en god lagspelare och vill vara med och bidra till både god laganda och ett gott resultat i vårt gäng.

Vi ser att du har relevanta arbetslivserfarenheter från arbete inom service och kundkontakt. Har du erfarenhet från inkasso och handläggning är det meriterande. Du trivs med att arbeta mot tydliga mål och uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Arbetstider är förlagda mellan 8-17 måndag till fredag med möjlighet till arbete på distans 2 dagar/vecka. Start i januari 2024.

Om Företaget
Företaget är en av de branschledande leverantörerna av kredithanteringstjänster. Vi hjälper företag att utvecklas genom att erbjuda lösningar som utformats för att förbättra företagens kassaflöde och långsiktiga lönsamhet samt genom att ta hand om våra kunder. En viktig del av bolagets mission är att se till att privatpersoner och företag får det stöd de behöver för att bli skuldfria.

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg och Sundsvall. Följ oss gärna på Linkedin! (https://goo.gl/DpqfGV)

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto Executive Search & Interim som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister, och Amendo Tech som arbetar med konsultuthyrning och rekrytering inom tech, IT och digital excellence.

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Lina Johansson, lina.johansson@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Rådgivare till Intrum Göteborg

Inkassohandläggare
Läs mer Nov 17
Arbetsbeskrivning
I din roll som rådgivare är det huvudsakliga syftet att hjälpa människor till en sund ekonomi. Det gör du genom att på ett professionellt och ödmjukt sätt ta emot inkommande och utgående ärenden från slutkunder via telefon men även via mail. Genom ett högt engagemang levererar vi gemensamt på företagets kundlöften och driver vår affär mot högre inkassering. Vi arbetar ständigt med att bli bättre och mer effektiva samtidigt som vi håller en hög kvalitet i vår leverans till kund och slutkund - Vi ser till att det händer!

Tillsammans med ditt team kommer du genom hög servicegrad och lösningsorienterat förhållningssätt öka kundernas kassaflöde.

Telefonen kommer vara ditt huvudsakliga arbetsverktyg då du både kommer hantera inkommande och utgående samtal.

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från arbete inom service och kundkontakt och gillar att hjälpa människor. Har du tidigare erfarenhet från finans, ekonomi eller inkasso är det meriterande. Du har förmågan att leda dig själv, drivs av utmaningar och gillar att leverera mot uppsatta mål. Du har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och arbetssätt och skapa förtroende för dig själv och oss som företag. En kommunikativ förmåga där du kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska är ett krav, ytterligare språk är ett stort plus.

Eftersom vi arbetar i team ser vi att du är en lagspelare som tycker om att sprida positiv energi och motiveras av att arbeta i en målinriktad verksamhet. Du gillar att hjälpa andra på ett effektivt och empatiskt sätt. Som person är du positiv och respektfull i ditt bemötande mot såväl kunder som kollegor.

Om Intrum
Intrum är det marknadsledande kredithanteringsbolaget i Europa och sitter mitt i centrala Göteborg. Vi är ett värderingsstyrt bolag som lever efter värderingarna Empathy, Ethics, Solutions och Dedication.

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete där du får möjlighet att hjälpa människor till en sund ekonomi. Genom att varje dag vilja vara lite bättre än gårdagen, tar vi tar fram det bästa hos varandra. Vår bransch förändras konstant, vi är alltid på väg framåt och slutar aldrig att utvecklas. Uppskattar du att arbeta i ett team där utveckling, samarbete och kreativitet uppmuntras kommer du att trivas hos oss.
Eftersom vi vill ge dig rätt förutsättningar att göra ett bra arbete hos oss startar du ditt uppdrag med utbildning så att du känner dig trygg i din roll och med de uppgifter som du ska utföra. Arbetstider är förlagda måndag-fredag mellan 8-18.15 med möjlighet till distansarbete 2 dagar i veckan. Start januari 2024.

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Följ oss gärna på Linkedin! (https://goo.gl/DpqfGV)

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto Executive Search & Interim som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister, och Amendo Tech som arbetar med konsultuthyrning och rekrytering inom tech, IT och digital excellence.

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Lina Johansson, lina.johansson@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Administratör/Rådgivare till Intrums Special Collection team

Inkassohandläggare
Läs mer Aug 14
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu dig som vill vara en del av Intrums administrativa avdelning. Som administratör inom Intrums inkassoverksamhet kommer du arbeta med att granska och handlägga ärenden samt hantera information som ska dokumenteras.
Du kommer tillsammans med kollegor gå igenom den information som finns och justera utifrån givna instruktioner.
Rådgivning, handläggning och kundkontakt via telefon och mail kan även stundtals förekomma i arbetet.

Du får en introduktion när du börjar så att du känner dig trygg i din roll som administratör och med de uppgifter som du ska utföra. Du har självklart också ett stort stöd av din teamledare och andra stödfunktioner i ditt dagliga arbete. Uppskattar du att arbeta i ett team där utveckling, nytänkande och kreativitet uppmuntras kommer du att trivas hos Intrum. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag 08.00-16.30 med möjlighet till distansarbete 2 dagar i veckan.

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som trivs med att arbeta administrativt och strukturerat i stundtals högt tempo samt är en driven, proaktiv och noggrann problemlösare. Du trivs med att jobba resultatinriktat mot uppsatta mål och är trygg med att ta egna initiativ i ditt arbete. Du är ödmjuk och empatisk samt värdesätter att arbeta tillsammans som ett team mot gemensamma mål.
Meriterande om du har studerat eller arbetat inom inkasso, finans eller ekonomi.

Om Intrum
Intrum är det marknadsledande kredithanteringsbolaget i Europa och sitter mitt i centrala Göteborg. Vi är ett värderingsstyrt bolag som lever efter värderingarna Empathy, Ethics, Solutions och Dedication.

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete där du får möjlighet att hjälpa människor till en sund ekonomi. Genom att varje dag vilja vara lite bättre än gårdagen, tar vi tar fram det bästa hos varandra. Vår bransch förändras konstant, vi är alltid på väg framåt och slutar aldrig att utvecklas. Uppskattar du att arbeta i ett team där utveckling, samarbete och kreativitet uppmuntras kommer du att trivas hos oss.

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Följ oss gärna på Linkedin! (https://goo.gl/DpqfGV)

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto Executive Search & Interim som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister, och Amendo Tech som arbetar med konsultuthyrning och rekrytering inom tech, IT och digital excellence..

Frågor och kontakt

Start september
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Lina Johansson, lina.johansson@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu