Speed Group AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Speed Group AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Industrimontör/Elektronikmontör till Geotech AB

Elektronikmontör
Läs mer Jun 12
Söker du ett omväxlande och spännande arbete där du får ansvara för och tillverka produkter från början till slut? Då har vi tjänsten för dig! Vår kund Ingenjörsfirman Geotech AB söker en Industrimontör/Elektronikmontör till deras verksamhet. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I tjänsten som Industrimontör/Elektronikmontör på Ingenjörsfirman Geotech AB är du en del av en arbetsgrupp som primärt tillverkar geotekniska produkter och instrument. Ditt arbete består främst av finmekaniskt montage, tillverkning av kablage samt lödning och limning. I arbetet förekommer det även elinstallation och montage på borrvagnar. Arbetet med borrvagnarna är fysiskt då det i vissa fall kan medföra installationer på svåråtkomliga utrymmen. Vidare ingår det felsökning, reparation och andra servicerelaterade arbetsuppgifter som exempelvis kalibrering och testning.

Rollen som Industrimontör/Elektronikmontör är varierande då bolaget tillverkar ett brett utbud av produkter. I arbetet får du möjligheten att vara med och tillverka produkter från start till slut.

Arbets- och ansvarsområden som Industrimontör/Elektronikmontör
• Finmekaniskt montage
• Tillverkning av mätinstrument och kablage
• Tillverkning och installation av styrskåp till borrvagnar
• Installation av kablage på borrvagnar
• Lödning/Limning
• Test/kalibrering av geotekniska mätsystem
• Felsökning
• Reparation

Arbetet sker i Ingenjörsfirman Geotech AB:s lokaler i Sisjön. Rollen innefattar både bänkproduktion och arbete i verkstaden där trucktrafik förekommer. I rollen rapporterar du till produktionskoordinatorn som även leder det dagliga arbetet.

Om bolaget
Ingenjörsfirman Geotech AB utvecklar, tillverkar och säljer geoteknisk fältutrustning så som borriggar, CPT, PVT-mätare vinginstrument med mera. Företaget är idag en världsledande tillverkare av avancerade sonder och instrument. På hemmamarknaden är vi en heltäckande leverantör av allt från borrvagnar till sonder, geotekniska riggar och annan fältutrustning.
Tillsammans med våra kunder har vi hjälpt till att utveckla den svenska fältgeotekniken sedan 1970.

Läs mer om bolaget på www.geotech.se

Om dig
För att lyckas i rollen som Industrimontör/Elektronikmontör ser vi att du har ett allmänt tekniskt kunnande och tänkande. Du har även grundläggande kunskaper inom elektronik/ellära och finmekanik.

Vi tror att du är en noggrann, ordningsam och driven person som tycker om att löda och montera. I rollen som Industrimontör/Elektronikmontör behöver du även ha en god slutledningsförmåga, vara initiativtagande och ha förmågan att kunna se ur ett helhetsperspektiv. Detta då det förväntas även att du deltar och bidrar till verksamhetens kontinuerliga förbättringsarbete.

Vidare trivs du med både självständigt arbete samt teamwork. Som person värdesätter du ett bra samarbete med dina kollegor och bidrar till en god stämning på arbetsplatsen.

Krav:
• Grundläggande kunskaper inom elektronik/ellära och finmekanik
• Allmänt tekniskt kunnande/tänkande
• Erfarenhet av lödning
• Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Meriterande:
• Erfarenhet inom elektronikbranschen
• Erfarenhet av limning med härdplaster
• Goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift

Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se. För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta rekryterare Lina Amen på lina.amen@speedgroup.se.

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
___
Sökord: Elektronikmontör, industrimontör, montör, elektronik, IPC-certifikat, lödning, mekanik, elmontör, elektronikproduktion, tillverkning, produktion

Ansök nu

Systemingenjör för kommande behov till försvarsindustrin

Civilingenjör, systemutveckling
Läs mer Jun 11
Är du en erfaren Systemingenjör som trivs med teknik i framkant? Då kan du vara den vi letar efter!

Om uppdraget
Som Systemingenjör kommer du ha en viktig roll i utvecklingen och integrationen av våra avancerade försvarssystem. Du kommer i många fall vara involverad i hela livscykeln för systemutveckling, från konceptualisering och design till testning, implementering och support. Din expertis kommer bidra till att säkerställa att våra produkter möter och överträffar de strikta kraven på prestanda, tillförlitlighet och säkerhet.

Exempel på arbetsuppgifter
- Delta i systemarkitektur och designprocesser för att definiera och utforma tekniska lösningar
- Utföra systemintegration, testning och validering av försvarssystemkomponenter
- Utveckla och underhålla teknisk dokumentation och systemdokumentation
- Samarbeta med tvärfunktionella team för att säkerställa smidig integration av systemkomponenter
- Felsöka och lösa tekniska problem under utvecklings- och driftsfaserna
- Delta i kundmöten och stödja dem med teknisk expertis och support
- Analysera mätresultat och föreslå åtgärder

Om oss
Du kommer vara anställd hos oss på Speed, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos vår kund. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag samt delta i olika konsultaktiviteter. I den här rollen har du månadslön.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed Group. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!

Om dig
För att trivas i rollen som Systemingenjör inom försvarsindustrin, tror vi att du har en bakgrund som högskole- eller civilingenjör.

Ytterligare kvalifikationer
- Erfarenhet av systemutveckling och integration
- Kunskap om systemarkitektur, hårdvaru- och mjukvarudesign
- Erfarenhet av verktyg och tekniker för systemmodellering och simulering (t.ex. SysML, MATLAB/Simulink)
- Erfarenhet av programmeringsspråk och system såsom Python, C/C++, Linux

Vidare har du en god problemlösningsförmåga och trivs att arbeta såväl i team som självständigt. Du är kommunikativ och har obehindrade kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.

För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta Klara Kroksjö på klara.kroksjo@speedgroup.se

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
_________

Sökord: Systemutveckling, Systemintegration, Försvarsteknologi, Systemarkitektur, Mjukvarudesign, Hårdvarudesign, MATLAB/Simulink, Python-programmering, C/C++-programmering, Linux

Ansök nu

Quality Assurance Enginner

Kvalitetsingenjör, elektronik/Kvalitetstekniker, elektronik
Läs mer Jun 7
Har du intresse för kvalitetssäkring och erfarenhet av att arbeta med elektronik? Vi söker nu en Quality Assurance Engineer (QAE) till vår kunds kvalitetsteam. Välkommen med din ansökan!

Om uppdraget
Som Quality Assurance Engineer hos vår kund innebär ditt uppdrag att implementera och följa upp krav på kvalitetssäkring inom kundens projekt. Du kommer metodiskt leda och dokumentera avvikelse- och felutredningar och arbeta med problemlösning samt förbättra processer. Som Quality Assurance Engineer är din uppgift att säkerställa att kundkrav uppfylls.

En annan viktig del av din roll är att säkerställa processer och kostnadseffektivitet ur ett kvalitetsperspektiv. Du kommer också spela en central roll i att skapa, upprätthålla och utveckla ett effektivt samarbete med dina kollegor inom verksamheten i alla kvalitetsfrågor.

Om oss
Du kommer vara anställd hos oss på Speed, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos vår kund. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som
anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag samt delta i olika konsultaktiviteter. I den här rollen har du månadslön.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed Group. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!

Om dig
För att trivas och lyckas med uppdraget som Quality Assurance Engineer tror vi att du har tidigare erfarenhet av att jobba i produktion och är bekant med Lean som arbetssätt. Vi söker dig som är analytisk, lösningsorienterad och har en förmåga att se helheten samtidigt som du har ett öga för detaljer.

Som Quality Assurance Engineer har du tidigare erfarenhet av elektronik samt en förståelse för förbättringsprocesser och produktionsflöden där kvalitetssäkring varit en naturlig del av dina arbetsuppgifter. Eftersom en stor del av rollen innebär att ha kundkontakt ser vi att du har en god kommunikativ förmåga. Du behärskar både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.

För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta Klara Kroksjö på klara.kroksjo@speedgroup.se

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!

Ansök nu

Operativ Inköpare

Inköpare
Läs mer Maj 21
Är du en driven person som har erfarenhet inom supply chain, logistik eller
inköp? Då är det kanske dig vi söker till rollen som vår kunds nya Operativa
inköpare. Välkommen med din ansökan!

Om uppdraget
Vi söker nu en Operativ inköpare till vår kund inom försvarsindustrin i
Göteborg. Vi söker dig som vill vara med och bidra till deras tillväxt och
framgång. I rollen som Operativ inköpare ansvarar du för att säkerställa att
inköpen sker smidigt och effektivt, samt att leverans till produktion håller
tidsramen. Du kommer att samarbeta nära med leverantörerna för att
upprätthålla goda relationer och förhandla bästa möjliga priser och villkor.
Som Operativ inköpare på hos vår kund jobbar du i ett större team med flera
andra inköpare i Göteborg, samt kollegor runtom i Sverige. I arbetet ingår
resor till vår kunds andra siter i Sverige och till leverantörer.
Exempel på arbetsuppgifter:
-Inköp av material och tjänster utifrån planerat behov
-Orderhantering och leveransbevakning
-Se över kostnadsbedömning
-Kontinuerlig återkoppling till kundansvariga och uppföljning av
leverantörshantering
-Flödesoptimering

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed, ett bolag inom Speed
Group, men arbetar på uppdrag hos vår kund. För oss är det viktigt att du
känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat
bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet.
Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag
samt delta i olika konsultaktiviteter. I den här rollen har du månadslön.
Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed Group. Vi är en
alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och
under anställning.
Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av
kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i
vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som
medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Om dig
För att trivas i rollen som Operativ inköpare hos vår kund arbetar du idag
inom inköp, logistik, supply chain eller liknande. Det är meriterande om du
har utbildning inom något av nämnda områden. Du kommunicerar
obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift.
Som person bör du ha ett visst intresse och förståelse för den typ av
tekniska produkter som du kommer köpa in. Du är trygg i dig själv och är en
naturlig teamplayer. För dig är det lätt att prioritera rätt, att kunna navigera
självständigt och du uppskattar nya utmaningar. Utöver detta ser du
möjligheter i stället för hinder och trivs med ett högt tempo!
Känner du igen dig i beskrivningen? Välkommen med din ansökan!

Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ
instruktionerna. För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta
Klara Kroksjö på klara.kroksjo@speedgroup.se

Ansök nu

Systemingenjör för kommande behov till försvarsindustrin

Civilingenjör, systemutveckling
Läs mer Maj 14
Är du en erfaren Systemingenjör som trivs med teknik i framkant? Då kan du vara den vi letar efter!

Om uppdraget
Som Systemingenjör kommer du ha en viktig roll i utvecklingen och integrationen av våra avancerade försvarssystem. Du kommer i många fall vara involverad i hela livscykeln för systemutveckling, från konceptualisering och design till testning, implementering och support. Din expertis kommer bidra till att säkerställa att våra produkter möter och överträffar de strikta kraven på prestanda, tillförlitlighet och säkerhet.

Exempel på arbetsuppgifter
- Delta i systemarkitektur och designprocesser för att definiera och utforma tekniska lösningar
- Utföra systemintegration, testning och validering av försvarssystemkomponenter
- Utveckla och underhålla teknisk dokumentation och systemdokumentation
- Samarbeta med tvärfunktionella team för att säkerställa smidig integration av systemkomponenter
- Felsöka och lösa tekniska problem under utvecklings- och driftsfaserna
- Delta i kundmöten och stödja dem med teknisk expertis och support
- Analysera mätresultat och föreslå åtgärder

Om oss
Du kommer vara anställd hos oss på Speed, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos vår kund. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag samt delta i olika konsultaktiviteter. I den här rollen har du månadslön.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed Group. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!

Om dig
För att trivas i rollen som Systemingenjör inom försvarsindustrin, tror vi att du har en bakgrund som högskole- eller civilingenjör.

Ytterligare kvalifikationer
- Erfarenhet av systemutveckling och integration
- Kunskap om systemarkitektur, hårdvaru- och mjukvarudesign
- Erfarenhet av verktyg och tekniker för systemmodellering och simulering (t.ex. SysML, MATLAB/Simulink)
- Erfarenhet av programmeringsspråk och system såsom Python, C/C++, Linux

Vidare har du en god problemlösningsförmåga och trivs att arbeta såväl i team som självständigt. Du är kommunikativ och har obehindrade kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.

För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta Klara Kroksjö på klara.kroksjo@speedgroup.se

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
_________

Sökord: Systemutveckling, Systemintegration, Försvarsteknologi, Systemarkitektur, Mjukvarudesign, Hårdvarudesign, MATLAB/Simulink, Python-programmering, C/C++-programmering, Linux

Ansök nu

Provare till Saab Surveillance

Elektronikmontör
Läs mer Apr 30
Är du redo för nästa steg i din karriär? Vill du arbeta på ett företag med en stark tillväxtresa och högkvalitativa produkter? Vår kund Saab Surveillance söker Provare till deras verksamhet i Göteborg. Välkommen med din ansökan!

Om uppdraget
Som Provare på Saab blir du en del av ett produktionsteam som ansvarar för montering och provning av mikrovågsprodukter, kretskort och kraftkort för olika radarsystem. I din roll kommer du att syssla med trimning, provning och felsökning.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Provning av enheter och delsystem
- Testning av Saabs produkter på kortnivå och enhetsnivå
- Felsökning och reparation
- Kravställning av utfört arbete enligt IPC-standard
- Ritningsläsning och dokumentation

Uppdraget är på heltid med omgående start med goda chanser till förlängning och anställning hos kund. Arbetet sker på dagtid i Göteborg. Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om bolaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.

Läs mer om bolaget på www.saab.com

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!

Din profil
För att lyckas i rollen som Provare ser vi att du har en teknisk bakgrund eller relevant utbildning inom teknik. Du har även en god instrumentförståelse då arbetet kan kräva byggnation av testplatser. Det är högst meriterande om du har erfarenhet av mikrovågsprovning sedan tidigare.

Som person har du ett stort tekniskt intresse. Du är noggrann, kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Vidare är du en flexibel person som kan hantera ständiga förändringar i flödet. Du har även en förmåga att vara lyhörd för verksamhetens behov.

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!
_________
Sökord: Provare, mikrovåg, mikrovågsprovare, mikrovågsprovning, testare, teknik, elektronikmontör, montör, elmontör, montör, SMT, ytmontör, maskinoperatör, elektronik

Ansök nu

Slutavsynare till Saab

Elektronikmontör
Läs mer Maj 6
Redo för nästa steg i din karriär? Följ med Speed till Saab, ett företag med stark tillväxt och högkvalitativa produkter!

Om uppdraget
Som Slutavsynare arbetar du med att slutavsyna produkter som tillverkats i Saabs produktion. Du stämmer av att produkterna uppfyller Saabs ritningskrav samt standarder. I slutavsyning ingår allt från kablage, del av kretskort, kassetter, delsystem till slutprodukt som ska levereras till kund. I arbetet ingår det även problemlösning och avvikelsehantering vid upptäckt av eventuella fel.

Uppdraget kräver en hög produktkännedom och du kommer därför få starta med att lära känna Saabs produkter från grunden och långsamt arbeta dig upp, för att slutligen kunna ta dig an slutavsyning av kundleveranser.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter:
• Avsyna att tillverkade produkter uppfyller ritningskrav och standarder
• Avvikelsehantering
• Problemlösning

Uppdraget är på heltid med omgående start med goda chanser till förlängning och anställning hos kund. Arbetet sker på dagtid i Göteborg. Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.


Om bolaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.

Läs mer om bolaget på www.saab.com

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!

Din profil
För att lyckas i rollen som Slutavsynare ser vi att du har en god erfarenhet av tillverkning och förståelse för produkters slutresultat. Som person har du ett helhetstänk, är noggrann och är en problemlösare som inte är rädd för att ta dig an olika arbetsuppgifter. Du bör dessutom vara bekväm vid arbetsmoment som utförs på höga höjder.

Krav:
• Tekniskt intresse och erfarenhet av mekanik, kablage och elektroniktillverkning
• Teknisk utbildning
• Erfarenhet av ritningsläsning och teknisk dokumentation
• Analytisk förmåga och problemlösande
• God förmåga att förstå och uttrycka sig på svenska och engelska

Meriterande
• Lödcertifikat
• Erfarenhet av att arbeta i affärssystem IFS

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!
_________
Sökord: Avsynare, avsyning, elektronikmontör, montör, elmontör, montör, SMT, ytmontör, maskinoperatör, elektronik, reparatör

Ansök nu

Elektronikmontör till Saab Surveillance

Elektronikmontör
Läs mer Maj 6
Redo för nästa steg i din karriär? – Följ med Speed till Saab, ett företag med stark tillväxt och högkvalitativa produkter!

Om uppdraget
Vår kund Saab i Göteborg söker nu drivna, noggranna och ambitiösa personer, som vill jobba med tillverkning av försvarselektronik.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Montering
• Lödning
• Avsyning
• Testning

Uppdraget är på heltid med start under v23, med goda chanser till förlängning och anställning hos kund. Arbetet sker på dagtid i Göteborg. Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om bolaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.

Läs mer om bolaget på www.saab.com

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!

Din profil
Vi tror att du är en kreativ och noggrann person som brinner för utveckling och kvalité. Du behöver tycka om att arbeta med mindre komponenter i mindre serier och således vara fingerflink. Har du en tidigare erfarenhet av lödning, montering och avsyning i mikroskop är det en merit, men inget krav.

Krav
- Erfarenhet av montering av mindre produkter
- Teknisk utbildning

Meriterande
- Erfarenhet av elektronikproduktion
- Erfarenhet av manuell lödning
- Körkort och tillgång till bil

Är du elektronikmontören vi söker? Tveka inte, ansök redan idag!


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!
_________
Sökord: elektronikmontör, montör, elmontör, montör, SMT, ytmontör, maskinoperatör, elektronik

Ansök nu

Provare till Saab Surveillance

Elektronikmontör
Läs mer Apr 19
Är du redo för nästa steg i din karriär? Vill du arbeta på ett företag med en stark tillväxtresa och högkvalitativa produkter? Vår kund Saab Surveillance söker Provare till deras verksamhet i Göteborg. Välkommen med din ansökan!

Om uppdraget
Som Provare på Saab blir du en del av ett produktionsteam som ansvarar för montering och provning av mikrovågsprodukter, kretskort och kraftkort för olika radarsystem. I din roll kommer du att syssla med trimning, provning och felsökning.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Provning av enheter och delsystem
- Testning av Saabs produkter på kortnivå och enhetsnivå
- Felsökning och reparation
- Kravställning av utfört arbete enligt IPC-standard
- Ritningsläsning och dokumentation

Uppdraget är på heltid med omgående start med goda chanser till förlängning och anställning hos kund. Arbetet sker på dagtid i Göteborg. Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om bolaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.

Läs mer om bolaget på www.saab.com

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!

Din profil
För att lyckas i rollen som Provare ser vi att du har en teknisk bakgrund eller relevant utbildning inom teknik. Du har även en god instrumentförståelse då arbetet kan kräva byggnation av testplatser. Det är högst meriterande om du har erfarenhet av mikrovågsprovning sedan tidigare.

Som person har du ett stort tekniskt intresse. Du är noggrann, kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Vidare är du en flexibel person som kan hantera ständiga förändringar i flödet. Du har även en förmåga att vara lyhörd för verksamhetens behov.

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!
_________
Sökord: Provare, mikrovåg, mikrovågsprovare, mikrovågsprovning, testare, teknik, elektronikmontör, montör, elmontör, montör, SMT, ytmontör, maskinoperatör, elektronik

Ansök nu

Elektronikmontör till Beyond Gravity

Elektronikmontör
Läs mer Apr 18
Har du erfarenhet av elektronikproduktion alternativt en teknisk utbildning? Vill du arbeta på ett högteknologiskt företag som tillverkar produkter för användning i rymden? Då har vi tjänsten för dig! Vår kund Beyond Gravity söker en Elektronikmontör till deras produktion.

Om uppdraget
Som Elektronikmontör på Beyond Gravity får du vara delaktig i samtliga delar av tillverkningsprocessen. Detta kan innefatta allt från materialkittning och beredning av komponenter, till produktion och inspektion av kretskort och diverse produkter.
Vidare kommer du vara delaktig i kontinuerligt förbättringsarbete för att utveckla arbetssätt, flöden och processer. I rollen ingår det även viss administration.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Montering
• Lödning
• Limning
• Lackering
• Inspektion av hårdvara och dokumentation
• Materialkittning
• Lagerhantering
• Fräsning och borrning
• Testning av produkter
• Ytmontering
• Die bonding och wire bonding

Uppdraget är långsiktigt och arbetet är förlagt på heltid, dagtid, måndag-fredag. Du kommer att arbeta i moderna och högteknologiska lokaler med placering i Kallebäck.

Om bolaget
Beyond Gravity, med huvudkontor i Zurich, Schweiz, har omkring 1600 medarbetare på tolv platser i sex länder (Schweiz, Sverige, Österrike, Tyskland, USA och Finland). Bolaget utvecklar och tillverkar produkter för satelliter och bärraketer med målet att främja mänskligheten och att möjliggöra utforskandet av världen. Beyond Gravity är den föredragna leverantören av alla typer av bärraketer och är ledande inom utvalda satellitprodukter samt för konstellationer inom New Space-sektorn. År 2021 genererade företaget en omsättning omkring 320 miljoner CHF.

Läs mer om bolaget på www.beyondgravity.com

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!

Din profil
För att lyckas i rollen som Elektronikmontör på Beyond Gravity ser vi gärna att du har en god kunskap och förståelse för processer inom en elektronikproduktion. Du har en teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Som person är du lösningsorienterad, noggrann och strukturerad. Du är serviceinriktad, kommunikativ och hjälpsam. Vi tror även att du är engagerad och strävar efter att uppnå verksamhetens mål, resultat och en god arbetsmiljö. Vidare är du professionell, ansvarstagande och ser positivt till nya utmaningar och förändringar.

Krav:
• Teknisk gymnasieutbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
• Grundläggande löd- och komponentkunskap
• Lösningsorienterad, noggrann och strukturerad
• Mycket goda kunskaper i svenska tal och skrift
• Goda kunskaper i engelska tal och skrift
• Fingerfärdighet

Meriterande:
• Van vid att arbeta i mikroskop
• God kunskap och förståelse för processer inom en elektronikproduktion
• God kunskap i Microsoft Office-programmet
• Erfarenhet av affärssystemet IFS
• Erfarenhet av die bonding och wire bonding

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.

Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

___
Sökord: Elektronikmontör, montör, ytmontör, SMT, maskinoperatör, maskinarbete, elektronikproduktion, elektronik, teknik, IPC-certifikat, reparatör, guldsmed, urmakare

Ansök nu

Sommarjobbare sökes till Skylotec Nordic i Lindome!

Elektronikmontör
Läs mer Apr 16
Söker du sommarjobb? Då har vi jobbet för dig! Vår kund Skylotec Nordic söker nu efter erfarna montörer som ska komplettera deras produktionsteam i Lindome. Välkommen med din ansökan!

Om uppdraget
Hos Skylotec Nordic AB i Lindome kommer du att delta i produktionen och plock/pack av olika modeller av Power Ascenders. . Här kommer du att utbildas för att självständigt kunna montera ihop olika delar. Genom att vara involverad i förmonteringen får du en djupare insikt i produktens funktion och hur de olika komponenterna samverkar. Du kommer också vara med i lagerdelen. Perioden avser v.20-33.

Denna progression i arbetsuppgifterna, från förmontering och slutligen montering, ger dig en strukturerad inlärningsväg.

Uppdraget är förlagt måndag - fredag 07.30-16.15 (finns viss flexibilitet med start och sluttid enligt överenskommelse)
med placering i Lindome, väldigt nära till tågstationen.

Om bolaget
Skylotec Nordic AB ingår i den tyska Skylotec koncernen, en av världens största producenter av produkter för säkert arbete på höjd, med cirka 1000 anställda spridda över hela världen.

Sedan introduktionen av världens första Power Ascender redan 1997 har Skylotec Nordic AB i Lindome, tidigare ActSafe AB, tagit ett stadigt grepp om den globala marknaden för motordriven rope access. Våra innovativa Power Ascenders möjliggör snabb, säker och pålitlig repåtkomst. Vi bidrar till våra kunders framgång och levererar alltid produkter och service av högsta kvalitet. Vi har en snabbt växande exportverksamhet genom vårt globala nätverk av utsedda och pålitliga distributörer. Hållbara produkter med banbrytande design och med den senaste tekniken - Det är det vi är bäst på!

https://www.skylotec.com/eu_en


Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!

Om dig
Som person ser vi att du är självgående och kan arbeta effektivt både enskilt och i team. Du är noggrann och har ett öga för detaljer för att säkerställa att Skylotec Nordics produkter möter de höga kvalitetsstandarder dem strävar efter. Du är också initiativtagande och drivs av att hitta lösningar och förbättringsmöjligheter. Att vara samarbetsvillig är en viktig egenskap för att kunna trivas och bidra till vårt produktionsteam. Meriterande om man går en teknisk utbildning och har truckkort.


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande och platserna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, så missa inte chansen att blir en del av vårt team på Speed – ansök redan idag!
_______
Sökord: Legomontering, elektronik, mekanik, montör, montering, industri, lager, elektronikmontör, IPC, teknik, ytmontering, ytmontör

Ansök nu

Vill du arbeta som Elektronikmontör?

Elektronikmontör
Läs mer Apr 12
Oavsett om du har erfarenhet av att arbeta som elektronikmontör eller om du ”bara” har ett stort tekniskt intresse så kan vi ha jobbet för just dig! Vi söker elektronikmontörer för kommande uppdrag hos våra kunder inom elektronikproduktion. Vi söker dig som är nyfiken, har ett stort driv och som vill lära dig nya saker. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Som Elektronikmontör kommer du arbeta med elektronikmontering i en spännande miljö där din insats bidrar till helheten i våra kunders produktion. Du kommer vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos vår kund.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Montering
• Lödning
• Avsyning
• Testning

För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet.


Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!

Din profil
Givetvis har du ett tekniskt intresse, kanske bygger du dina egna datorer hemma eller kanske är du den vännen som alla vänder sig till när de har tekniska problem? Du är självfallet också fingerfärdig och van vid att arbeta med dina händer. Gör du möjligtvis dina egna smycken på din fritid?

Som elektronikmontör ser vi gärna att du har utbildning inom elektronik eller teknik, alternativt har motsvarande erfarenhet. Rollen som elektronikmontör är utmanande, rolig och kräver god samarbetsvilja. Vidare bör du gilla att arbeta systematiskt och effektivt samtidigt som du är noggrann som person.

Meriterande
• Förståelse för ESD- och IPC-standarden
• Erfarenhet av montering av mindre produkter med krav på finmotorik
• Erfarenhet av manuell lödning
• Erfarenhet av elektronikbranschen
• Erfarenhet av ritningsläsning
• Teknisk utbildning
• Giltigt IPC-certifikat
• Arbetat i renrum
• Körkort och tillgång till bil

För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och service-minded. Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.

När du ansökt får du ett bekräftelsemejl på att vi har mottagit din ansökan. Vi återkopplar inte ytterligare till alla kandidater, utan kontaktar dig enbart om vi bedömer att din profil matchar vårt behov.
______

Sökord: elektronik, elektronikmontör, teknik, IPC-certifikat, renrum

Ansök nu

Elektronikmontör till Saab Surveillance

Elektronikmontör
Läs mer Apr 4
Redo för nästa steg i din karriär? – Följ med Speed till Saab, ett företag med stark tillväxt och högkvalitativa produkter!

Om uppdraget
Vår kund Saab i Göteborg söker nu drivna, noggranna och ambitiösa personer, som vill jobba med tillverkning av försvarselektronik.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Montering
• Lödning
• Avsyning
• Testning

Uppdraget är på heltid med omgående start med goda chanser till förlängning och anställning hos kund. Arbetet sker på dagtid i Göteborg. Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om bolaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.

Läs mer om bolaget på www.saab.com

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!

Din profil
Vi tror att du är en kreativ och noggrann person som brinner för utveckling och kvalité. Du behöver tycka om att arbeta med mindre komponenter i mindre serier och således vara fingerflink. Har du en tidigare erfarenhet av lödning, montering och avsyning i mikroskop är det en merit, men inget krav.

Krav
- Erfarenhet av montering av mindre produkter
- Teknisk utbildning

Meriterande
- Erfarenhet av elektronikproduktion
- Erfarenhet av manuell lödning
- Körkort och tillgång till bil

Är du elektronikmontören vi söker? Tveka inte, ansök redan idag!


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!
_________
Sökord: elektronikmontör, montör, elmontör, montör, SMT, ytmontör, maskinoperatör, elektronik

Ansök nu

Delprojektledare till Saab

Produktionsledare, tillverkningsindustri
Läs mer Mar 28
Vill du leda spännande utvecklingsprojekt inom Sourcing & Produktion? Ta chansen att bli Saabs nya Delprojektledare där du blir en central del av ett dynamiskt team som driver innovation och framgång framåt!

Om uppdraget
Som Delprojektledare tar du ledningen för Sourcing & Produktionens utvecklings- och leveransprojekt. Du kommer att guida teamet genom industrialiserings-, planerings-, inköps- och tillverkningsprocesserna för att säkerställa produktens genomförbarhet.

Din roll som Delprojektledare involverar att planera och övervaka aktiviteter för att uppfylla tidslinjer och budgetar, med regelbundna ekonomiska redovisningar till huvudprojektledaren. En viktig del av rollen innebär också att kommunicera tydligt och effektivt för att hantera risker och förseningar. Det kommer vara din uppgift att se till att skapa en kreativ, positiv och effektiv arbetsmiljö.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos vår kund. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag samt delta i olika konsultaktiviteter. I den här rollen har du månadslön.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed Group. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Läs mer om oss på www.speedgroup.se

Om dig
För att lyckas i rollen som Delprojektledare tror vi att du är en resultatdriven ledare med förmåga att bygga starka team. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledarskap och några års arbete inom liknande roller, tillsammans med teknisk förståelse och kunskap om Antura och/eller IFS.

För att effektivt samordna teamet och kommunicera med andra delprojekt är det av stor vikt att du har god kommunikationsförmåga på både svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Du är flexibel, organisatorisk och självgående, med förmåga att fatta beslut och driva projektet framåt. Din förmåga att anpassa dig till Saabs säkerhetskrav är också viktig för rollen.

Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta Klara Kroksjö på klara.kroksjo@speedgroup.se

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
___________

Sökord: Projektledare, Teamledare, Projektansvarig, Leveransledare, Projektchef, Produktionsledare, Utvecklingsledare, Industriprojektledare, Serieleveransledare, Leveranskoordinator

Ansök nu

Extra personal till Speed i Göteborg

Lagerarbetare
Läs mer Apr 12
Är du i behov av att dryga ut kassan med ett extrajobb? Vi söker för kommande behov extra personal till vårt interna lager i Göteborg!

Om uppdraget
Som medarbetare hos oss kommer du bli en värdefull del av vårt team. Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer att innefatta lagerarbete så som plock och pack samt truckkörning. Det är viktigt att du är snabb och noggrann i ditt arbete för att säkerställa effektivitet och kvalitet.
Arbetet kommer att vara på vårt interna lager i Göteborg.

Du som ansöker måste kunna arbeta 2 - 3 dagar i veckan framförallt dagtid. Arbete på kvällar och helger kan komma att bli aktuellt. Din tillgänglighet och flexibilitet kommer vara avgörande för en anställning.
Är du tillgänglig för sommarjobb 2024 är det ett stort plus.

Om oss
För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Din profil
Vi söker dig som vill jobba extra. Vid extraarbete krävs annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, i form av exempelvis studier eller annat arbete. Intyg kommer behöva uppvisas.

Om dig
Krav:
-Truckkort A+B
- Kunna arbeta dagtid
- Flexibel på arbetstider
- God kunskap i svenska, både i tal och skrift

Meriterande:
- Erfarenhet av autostore
- Lagererfarenhet
- Körkort och tillgång till bil
- Hög tillgänglighet
- Tillgänglig för sommarjobb under sommaren 2024

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!
Ta chansen att bli en del av vårt team på Speed – ansök redan idag!

Ansökan
När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20 minuter. Du behöver svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.
Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.
Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Vi återkopplar inte ytterligare till alla kandidater, utan kontaktar dig enbart om vi bedömer att din profil matchar vårt behov.

Urval sker löpande och platserna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, så missa inte chansen att blir en del av vårt team på Speed – ansök redan idag via annonsens ansök-knapp!

Välkommen till Speed!

Sökord: Truckförare, Truckkörning, Truckkort, Lagerarbetare, Lagerpersonal, Lagermedarbetare, Plock och pack, Plock-och-packare, Lager, Lagerarbete, Logistik, Terminalarbetare, Lagerjobb, Student, Extrajobb

Ansök nu

Deltidspersonal till Speed i Göteborg

Lagerarbetare
Läs mer Apr 9
Är du i behov av att dryga ut kassan med ett extrajobb? Vi söker för kommande behov deltidspersonal till vårt interna lager i Göteborg!

Om uppdraget
Som medarbetare hos oss kommer du bli en värdefull del av vårt team. Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer att innefatta lagerarbete så som plock och pack samt truckkörning. Det är viktigt att du är snabb och noggrann i ditt arbete för att säkerställa effektivitet och kvalitet.
Arbetet kommer att vara på vårt interna lager i Göteborg.

Du som ansöker måste kunna arbeta 2 - 3 dagar i veckan framförallt dagtid. Arbete på kvällar och helger kan komma att bli aktuellt. Din tillgänglighet och flexibilitet kommer vara avgörande för en anställning.
Är du tillgänglig för sommarjobb 2024 är det ett stort plus.

Om oss
För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Din profil
Vi söker dig som vill jobba extra. Vid extraarbete krävs annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, i form av exempelvis studier eller annat arbete. Intyg kommer behöva uppvisas.

Om dig
Krav:
-Truckkort A+B
- Kunna arbeta dagtid
- Flexibel på arbetstider
- God kunskap i svenska, både i tal och skrift

Meriterande:
- Erfarenhet av autostore
- Lagererfarenhet
- Körkort och tillgång till bil
- Hög tillgänglighet
- Tillgänglig för sommarjobb under sommaren 2024

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!
Ta chansen att bli en del av vårt team på Speed – ansök redan idag!

Ansökan
När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20 minuter. Du behöver svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.
Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.
Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Vi återkopplar inte ytterligare till alla kandidater, utan kontaktar dig enbart om vi bedömer att din profil matchar vårt behov.

Urval sker löpande och platserna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, så missa inte chansen att blir en del av vårt team på Speed – ansök redan idag via annonsens ansök-knapp!

Välkommen till Speed!

Sökord: Truckförare, Truckkörning, Truckkort, Lagerarbetare, Lagerpersonal, Lagermedarbetare, Plock och pack, Plock-och-packare, Lager, Lagerarbete, Logistik, Terminalarbetare, Lagerjobb, Student, Extrajobb

Ansök nu

Förbindare till Lumibird Photonics

Elektronikmontör
Läs mer Mar 22
Är du en noggrann och teknikintresserad person? Vill du arbeta på ett spännande bolag med högteknologiska produkter? Då har vi tjänsten för dig! Vår kund Lumibird Photonics har nu behov av att stärka upp sin tillverkningsavdelning med en Förbindare. Välkommen med din ansökan!

Om uppdraget
Som Förbindare på Lumibird Photonics kommer du vara en del av en verksamhet där det sker omplanering, hantering av nyproduktion och reparenter, samt tillverkning av olika varianter av laseravståndsmätare och dess underdetaljer. Övergripande kommer du genomföra lödning av komponenter på kretskort samt kablering av kablar till sammansatt produkt med mekanik. I ditt dagliga arbete förekommer det användning av ritningar och dokument både på svenska och på engelska. Vidare kommer du att få bidra vid framtagande och underhåll av monteringsdokumentation, samt bidra med kontinuerliga förbättringar inom verksamheten.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Lödning
- Ritningsläsning
- Ansvara för att utföra montering, delavsyning och ändringsarbete i produktion
- Utföra elektrisk funktionskontroll, ESD och kalibrering
- Utföra montering utöver standardarbete, så som prototyparbete och reparationer
- Aktivt bidra vid framtagande och underhåll av monteringsdokumentation

Uppdraget är på heltid med omgående start med goda chanser till förlängning och anställning hos kund. Arbetet sker på dagtid i Göteborg.

Om bolaget
LUMIBIRD är en av världens ledande specialister när det kommer till laser. Med 50 års erfarenhet och expertis inom 3 nyckelteknologier – solid state laser, laserdioder och fiberlaser. Företaget designar, tillverkar och marknadsför högpresterande laser för vetenskapliga (laboratorier och universitet), industriella (tillverkning, försvar och LIDAR sensorer) och medicintekniska (oftalmologi, ultraljud) marknader.

LUMIBIRD skapades genom företagsförvärv mellan Keopsys- och Quantel-grupperna i oktober 2017 och är ett medelstort företag med mer än 800 anställda, intäkter på över 126 miljoner euro och kontor i Europa, Nordamerika, Kina, Japan och Australien.

Saabs laserverksamhet förvärvades av LUMIBIRD juni 2022 och idag bedrivs verksamheten under namnet Lumibird Photonics Sweden AB på Kallebäcksberget i Göteborg.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.¨

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!

Din profil
För att lyckas i rollen som Förbindare ser vi gärna att du har ett stort intresse för teknik och elektronik. Vidare är du en flexibel person som är nyfiken och tar för dig i nya situationer. Du bör också ha lätt att använda datorsystem för att hantera olika dokument som krävs för instruktioner och rapportering. Utöver detta ser vi att du är kommunikativ då arbetet kräver samarbete, både med dina kollegor men även med andra instanser. Du genomför ditt arbete med entusiasm och noggrannhet där ditt mål är att leverera i tid med god kvalitet samtidigt som du har kul på jobbet.

Meriterande:
- Erfarenhet av elektronikproduktion eller motsvarande utbildning
- Erfarenhet av manuell lödning
- Giltigt lödcertifikat
- Erfarenhet av ritningsläsning

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.
Välkommen med din ansökan!
_________
Sökord: Elektronikmontör, elektronikmontering, elektronikproduktion, elektronikmontörer, elmontör, IPC-certifikat, montör, renrum, maskinoperatör, testning, provare,

Ansök nu

Elektronikmontör till Beyond Gravity

Elektronikmontör
Läs mer Mar 26
Har du erfarenhet av elektronikproduktion alternativt en teknisk utbildning? Vill du arbeta på ett högteknologiskt företag som tillverkar produkter för användning i rymden? Då har vi tjänsten för dig! Vår kund Beyond Gravity söker en Elektronikmontör till deras produktion.

Om uppdraget
Som Elektronikmontör på Beyond Gravity får du vara delaktig i samtliga delar av tillverkningsprocessen. Detta kan innefatta allt från materialkittning och beredning av komponenter, till produktion och inspektion av kretskort och diverse produkter.
Vidare kommer du vara delaktig i kontinuerligt förbättringsarbete för att utveckla arbetssätt, flöden och processer. I rollen ingår det även viss administration.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Montering
• Lödning
• Limning
• Lackering
• Inspektion av hårdvara och dokumentation
• Materialkittning
• Lagerhantering
• Fräsning och borrning
• Testning av produkter
• Ytmontering
• Die bonding och wire bonding

Uppdraget är långsiktigt och arbetet är förlagt på heltid, dagtid, måndag-fredag. Du kommer att arbeta i moderna och högteknologiska lokaler med placering i Kallebäck.

Om bolaget
Beyond Gravity, med huvudkontor i Zurich, Schweiz, har omkring 1600 medarbetare på tolv platser i sex länder (Schweiz, Sverige, Österrike, Tyskland, USA och Finland). Bolaget utvecklar och tillverkar produkter för satelliter och bärraketer med målet att främja mänskligheten och att möjliggöra utforskandet av världen. Beyond Gravity är den föredragna leverantören av alla typer av bärraketer och är ledande inom utvalda satellitprodukter samt för konstellationer inom New Space-sektorn. År 2021 genererade företaget en omsättning omkring 320 miljoner CHF.

Läs mer om bolaget på www.beyondgravity.com

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!

Din profil
För att lyckas i rollen som Elektronikmontör på Beyond Gravity ser vi gärna att du har en god kunskap och förståelse för processer inom en elektronikproduktion. Du har en teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Som person är du lösningsorienterad, noggrann och strukturerad. Du är serviceinriktad, kommunikativ och hjälpsam. Vi tror även att du är engagerad och strävar efter att uppnå verksamhetens mål, resultat och en god arbetsmiljö. Vidare är du professionell, ansvarstagande och ser positivt till nya utmaningar och förändringar.

Krav:
• Teknisk gymnasieutbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
• Grundläggande löd- och komponentkunskap
• Lösningsorienterad, noggrann och strukturerad
• Mycket goda kunskaper i svenska tal och skrift
• Goda kunskaper i engelska tal och skrift
• Fingerfärdighet

Meriterande:
• Van vid att arbeta i mikroskop
• God kunskap och förståelse för processer inom en elektronikproduktion
• God kunskap i Microsoft Office-programmet
• Erfarenhet av affärssystemet IFS
• Erfarenhet av die bonding och wire bonding

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.

Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

___
Sökord: Elektronikmontör, montör, ytmontör, SMT, maskinoperatör, maskinarbete, elektronikproduktion, elektronik, teknik, IPC-certifikat, reparatör, guldsmed, urmakare

Ansök nu

Logistic Operation Support till Speed Transport Management

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Mar 28
Har du några års erfarenhet inom logistikbranschen eller är du nyexaminerad och i början av din logistikkarriär? Då är du välkommen att söka jobbet som Logistic Operation Support hos oss på Speed!

Speed är specialister på logistiklösningar och hjälper både globala jättar och mindre företag med att optimera sina transporter. Söker du att ett spännande arbete i ett snabbväxande företag där du kan utvecklas så är detta jobb för dig!

Om tjänsten
Som en del av Speeds kundservice är du företagets ansikte och röst, därför lägger vi stor vikt i att alltid leverera högsta service till våra kunder. I takt med att vi växer så behöver vi utöka teamet och söker nu medarbetare som vill vara en del av vårt snabbväxande bolag.

Hög kundnöjdhet och snabba handläggningstider är några av teamets viktigaste mål att sträva efter. I rollen som Logistic Operation Support kommer dina främsta arbetsuppgifter bestå av att planera och koordinera transporter runt om i världen. Du ansvarar för transporten från bokning till leverans och har daglig kontakt både med kunder, leverantörer och andra samarbetspartners.

Rollen som Logistic Operation Support innebär att du är närmsta kontaktperson för våra kunder och leverantörer och därmed finns behjälplig vid frågor löpande under hela transportprocessen. Även tullhantering och fakturering ingår vanligtvis i arbetsuppgifterna. Du kommer arbeta i ett härligt och hjälpsamt team som sitter i Mölndal.

Vi ser fram emot att träffa vår nya kollega!

Om bolaget
Speed Transport Management är ett dotterbolag inom Speed Group med kontor i Mölndal. Vi är ett snabbväxande bolag inom fjärdepartslogistik som har totalansvaret för våra kunders transportlogistik. Våra kunder finns inom flertalet olika branscher och är allt ifrån globala koncerner till medelstora svenska familjeföretag.

Speed Group är ett tjänsteföretag som erbjuder hållbara, flexibla och kompletta lösningar inom logistik, bemanning, rekrytering, transport och utbildning. Speed har huvudkontor i Borås och logistikcenter i Borås, Göteborg och Stockholm med en total yta på över 220 000 m2. Med stora lagerytor och smarta automationslösningar är vi idag en av Nordens ledande aktörer inom tredjepartslogistik. Koncernen sysselsätter ca 1500 personer och omsätter drygt 1,1 MD SEK. Speed grundades 2004 och är sedan 2015 majoritetsägt av Ratos.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av en professionell och jordnära organisation som verkar i en positiv miljö. Vårt företag präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Läs mer om oss på speedgroup.se.

Om dig
För att lyckas och trivas i rollen är det bra om du har yrkeserfarenhet från administration och/eller kundtjänst. Erfarenhet från logistikbranschen är meriterande men inget krav, det viktigaste är nyfikenhet och viljan att lära.

Kvalifikationer
- Erfarenhet av kundservice och logistik alternativt relevant utbildning
- Kunskaper inom transport- och tullregler, samt erfarenhet av att hantera dokumentation
- Obehindrade kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift
- God problemlösningsförmåga
- Har god data/systemvana.

Du gillar ett högt arbetstempo, att hantera flera frågor samtidigt och känner nöjdhet när verksamheten påverkats positivt av dina beslut och handlingar. Som Logistic Operation Support har du god förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Du är en duktig problemlösare och har hög kvalitetsmedvetenhet.

Vi erbjuder dig en spännande och utmanande roll där du kommer få möjlighet att vara med och skapa mervärde för våra kunder. Du kommer ingå i ett team av engagerade och erfarna medarbetare, där vi sätter höga krav på kvalitet och leveranssäkerhet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Carl Otter på carl.otter@speedgroup.se.

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
____

Sökord: Logistic Operation Support, logistik, transportplanerare, transportplanering, transport management, logistics, customer service

Ansök nu

Vi söker Ankomstkontrollant till vår kund Beyond Gravity

Avsynare, elteknik
Läs mer Mar 14
Är du en lösningsfokuserad och kvalitetsmedveten person? Har du erfarenhet av mekanik och ritningsläsning? Vår kund Beyond Gravity söker nu en Ankomstkontrollant. Välkommen med din ansökan!

Om uppdraget
Som Ankomstkontrollant arbetar du med mottagning av material och ritningsläsning. I din roll blir säkerställer du att materialet överensstämmer mot ritningskrav. Du säkerställer även att ankommet material hanteras korrekt från det att materialet kommer in, till dess att materialet presenteras för produktionen. Det ingår även att granska materialet i enlighet med inköpsorder.

Ytterligare exempel på arbetsuppgifter:

• Utföra visuell inspektion i mikroskop och bedömning av resultat.
• Analys och dokumentation av resultat
• Verifiera, godkänn och släpp analysresultat

Uppdraget är med start omgående eller enligt överenskommelse. Kontorstider, mån-fre.

Om bolaget
Beyond Gravity, med huvudkontor i Zurich, Schweiz, har omkring 1600 medarbetare på tolv platser i sex länder (Schweiz, Sverige, Österrike, Tyskland, USA och Finland). Bolaget utvecklar och tillverkar produkter för satelliter och bärraketer med målet att främja mänskligheten och att möjliggöra utforskandet av världen. Beyond Gravity är den föredragna leverantören av alla typer av bärraketer och är ledande inom utvalda satellitprodukter samt för konstellationer inom New Space-sektorn. År 2021 genererade företaget en omsättning omkring 320 miljoner CHF.

Läs mer om bolaget på www.beyondgravity.com

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos vår kund. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag samt delta i olika konsultaktiviteter. I den här rollen har du månadslön.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed Group. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Din profil
För att lyckas i rollen som Ankostkontrollant ser vi att du har erfarenhet av kontroll av material. Du har en god erfarenhet av ritningsläsning och det är meriterande om du har arbetat med elektronik och/eller mekanik tidigare. Vidare ser vi också att du har god kunskap och förståelse för produktionsprocesser. Som person är du är mycket noggrann och kvalitetsmedveten. Du är även anpassningsbar och trivs med att hantera flera arbetsprocesser samtidigt. Du har en god datavana och tycker om att få varva ditt arbete med diverse administrativa arbetsuppgifter. Du är även serviceinriktad då mycket av arbetet innebär att samarbeta och samverka inom enheten men också över organisatoriska gränssnitt.


Dina kvalifikationer:
- Erfarenhet av kontroll av material
- God erfarenhet av ritningsläsning
- Erfarenhet av arbete inom mekanik
- Teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kunskaper/erfarenhet
- Erfarenhet från arbete med mikroskop
- Datavana
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Känner du igen dig i beskrivningen? Välkommen med din ansökan!

Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta Klara Kroksjö på klara.kroksjo@speedgroup.se

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
___________
Sökord: ankomstkontrollant, ritningsläsning, mikroskop, elektronik, mekanik, elektronikmontör, avsyning, lageradministratör

Ansök nu

Produktionstekniker till vår kund Saab i Göteborg

Produktionstekniker, maskin/Produktionstekniker, verkstad
Läs mer Mar 14
Är du en lösningsfokuserad Produktionstekniker som vill ta dig an nya utmaningar i en nyetablerad tillverkningsorganisation? Just nu söker vår kund Saab i Göteborg två produktionstekniker, välkommen med din ansökan!

Om uppdraget
Som Produktionstekniker hos vår kund Saab arbetar du i ett team om cirka 30 personer. Du jobbar nära både operatörer, tillverkningschefer och konstruktion och är en del av ett tillverkningsflöde. Du ingår i en större grupp av produktionstekniker, det finns därför goda förutsättningar att få stöttning av kollegor och samarbeta sinsemellan. Att jobba som Produktionstekniker hos vår kund innebär att du har god förståelse för tillverkningsflödet, produktkännedom och kan analysera avvikelser och trivs med att identifiera förbättringar. Vår kund står nu inför en resa i att skapa en produktion som utgår från Agile och Lean-principer. I rollen som Produktionstekniker förväntas du att, tillsammans med dina kollegor och tillverkningsinstanserna, vara med och möjliggöra detta.

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. följande:
- Utföra projektuppgifter så som att skapa och vårda beredningar, routings, instruktioner, hantera avvikelser samt andra projektuppdrag.
- Att proaktivt vårda och optimera tillverkningsflöde och processer
- Att hantera och analysera felutfall
- Att säkerställa korrekt hantering i de nya momenten och tekniken för operatörerna
- Övrig support och stöttning till operatörer


Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos vår kund. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag samt delta i olika konsultaktiviteter. I den här rollen har du månadslön.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed Group. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Om dig
För att lyckas och trivas i rollen som Produktionstekniker hos vår kund tror vi att du är en god kommunikatör som lätt kan navigera i nya situationer och med kollegor. Att du är självständig med ett tydligt utpräglat självledarskap och att du trivs med att planera dina dagar tror vi är viktiga egenskaper. Vi ser också att du har en nyfiken och positiv inställning. Utöver ovan nämnda egenskaper är det också en stor vikt som kommer ligga på att arbeta i enlighet med Lean/Agila arbetssätt.

Ytterligare kompetenser vi tror du besitter:

• Tekniskt intresse och har erfarenhet av mekanik och elektroniktillverkning
• Analytisk förmåga och kan identifiera åtgärder och aktiviteter.
• Tyda och förstå ritningar och teknisk dokumentation
• God förmåga att förstå och uttrycka sig på Engelska och Svenska.
• God kunskap och vana att jobba i Office-paketet
• God kunskap och vana att arbeta i Creo.


Troligtvis har du som söker en teknisk bakgrund och en högskoleutbildning inom relevant område. Har du dessutom erfarenhet från tillverkning och/eller produktionsteknik och/eller produktutveckling samt affärssystemet IFS är detta meriterande.

Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta Klara Kroksjö på klara.kroksjo@speedgroup.se

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
___________
Sökord: drifttekniker, tekniker, IFS, Creo, produktionstekniker, produktionsplanerare, Industriell ingenjör, industriell ekonomi, produktionsteknik, civilingenjör

Ansök nu

Materialhanterare till Saab Surveillance

Lagerarbetare
Läs mer Mar 27
Är du en lösningsfokuserad och kvalitetsmedveten person med ett intresse för teknik? Har erfarenhet av materialhantering och godsmottagning? Då har vi tjänsten för dig! Välkommen med din ansökan.

Om uppdraget
Som Materialhanterare arbetar du med godsmottagning och emballering. Du säkerställer att ankommet material hanteras korrekt från det att materialet kommer in, till dess att materialet presenteras för produktionen. Ditt uppdrag blir att förse alla produktionsenheter och projekt med material samt bistå med logistiklösningar för alla enheter. Uppdraget erbjuder ett varierande arbete med olika arbetsuppgifter och daglig kontakt med kunder som främst består av interna kollegor på Saab AB.

Arbetsuppgifter:
- Godsmottagning av inkommande gods
- Truckkörning
- Materiallagring och lagerhållning av material
- Dokumentation och rapportering av inkommande gods

Uppdraget är på heltid, dagtid, måndag-fredag med möjlighet till flex. Du börjar som konsult med chans till övertag av kund så småningom. Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om bolaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.

Läs mer om bolaget på www.saab.com

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!

Din profil
För att lyckas i rollen som Materialhanterare ser vi att du har erfarenhet av materialhantering och truckkörning. Vi tror att du är en noggrann och kvalitetsmedveten person. Vidare tror vi att du är en anpassningsbar person som kan hantera flera arbetsprocesser samtidigt. Som Materialhanterare har du en god datavana och tycker om att få varva ditt arbete med diverse administrativa arbetsuppgifter. Som person är du även serviceinriktad då mycket av arbetet innebär att samarbeta och samverka inom enheten men också över organisatoriska gränssnitt.

Kvalifikationer:
- Erfarenhet av godsmottagning och materialhantering
- Erfarenhet av emballering
- Erfarenhet av administrativt arbete
- Truckkort A+B
- Datavana
- Körkort och tillgång till bil
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Välkommen med din ansökan!

Ansökan
När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20 minuter. Du behöver svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.
Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.
Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

Ta chansen att bli en del av vårt team på Speed!
___
Sökord: Materialhantering, ankomstkontrollant, godsmottagning, lagerarbete, lagermedarbetare, truckförare, truckkörning, emballering, truckkort, elektronikproduktion

Ansök nu

Logistic Operation Support till Speed Transport Management

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Mar 12
Har du några års erfarenhet inom logistikbranschen eller är du nyexaminerad och i början av din logistikkarriär? Då är du välkommen att söka jobbet som Logistic Operation Support hos oss på Speed!

Speed är specialister på logistiklösningar och hjälper både globala jättar och mindre företag med att optimera sina transporter. Söker du att ett spännande arbete i ett snabbväxande företag där du kan utvecklas så är detta jobb för dig!

Om tjänsten
Som en del av Speeds kundservice är du företagets ansikte och röst, därför lägger vi stor vikt i att alltid leverera högsta service till våra kunder. I takt med att vi växer så behöver vi utöka teamet och söker nu medarbetare som vill vara en del av vårt snabbväxande bolag.

Hög kundnöjdhet och snabba handläggningstider är några av teamets viktigaste mål att sträva efter. I rollen som Logistic Operation Support kommer dina främsta arbetsuppgifter bestå av att planera och koordinera transporter runt om i världen. Du ansvarar för transporten från bokning till leverans och har daglig kontakt både med kunder, leverantörer och andra samarbetspartners.

Rollen som Logistic Operation Support innebär att du är närmsta kontaktperson för våra kunder och leverantörer och därmed finns behjälplig vid frågor löpande under hela transportprocessen. Även tullhantering och fakturering ingår vanligtvis i arbetsuppgifterna. Du kommer arbeta i ett härligt och hjälpsamt team som sitter i Mölndal.

Vi ser fram emot att träffa vår nya kollega!

Om bolaget
Speed Transport Management är ett dotterbolag inom Speed Group med kontor i Mölndal. Vi är ett snabbväxande bolag inom fjärdepartslogistik som har totalansvaret för våra kunders transportlogistik. Våra kunder finns inom flertalet olika branscher och är allt ifrån globala koncerner till medelstora svenska familjeföretag.

Speed Group är ett tjänsteföretag som erbjuder hållbara, flexibla och kompletta lösningar inom logistik, bemanning, rekrytering, transport och utbildning. Speed har huvudkontor i Borås och logistikcenter i Borås, Göteborg och Stockholm med en total yta på över 220 000 m2. Med stora lagerytor och smarta automationslösningar är vi idag en av Nordens ledande aktörer inom tredjepartslogistik. Koncernen sysselsätter ca 1500 personer och omsätter drygt 1,1 MD SEK. Speed grundades 2004 och är sedan 2015 majoritetsägt av Ratos.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av en professionell och jordnära organisation som verkar i en positiv miljö. Vårt företag präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Läs mer om oss på www.speedgroup.se

Om dig
För att lyckas och trivas i rollen är det bra om du har yrkeserfarenhet från administration och/eller kundtjänst. Erfarenhet från logistikbranschen är meriterande men inget krav, det viktigaste är nyfikenhet och viljan att lära.

Kvalifikationer
- Erfarenhet av kundservice och logistik alternativt relevant utbildning
- Kunskaper inom transport- och tullregler, samt erfarenhet av att hantera dokumentation
- Obehindrade kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift
- God problemlösningsförmåga
- Har god data/systemvana.

Du gillar ett högt arbetstempo, att hantera flera frågor samtidigt och känner nöjdhet när verksamheten påverkats positivt av dina beslut och handlingar. Som Logistic Operation Support har du god förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Du är en duktig problemlösare och har hög kvalitetsmedvetenhet.

Vi erbjuder dig en spännande och utmanande roll där du kommer få möjlighet att vara med och skapa mervärde för våra kunder. Du kommer ingå i ett team av engagerade och erfarna medarbetare, där vi sätter höga krav på kvalitet och leveranssäkerhet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Carl Otter på carl.otter@speedgroup.se.

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
____

Sökord: Logistic Operation Support, logistik, transportplanerare, transportplanering, transport management, logistics, customer service

Ansök nu

Slutavsynare till Saab

Elektronikmontör
Läs mer Mar 5
Redo för nästa steg i din karriär? Följ med Speed till Saab, ett företag med stark tillväxt och högkvalitativa produkter!

Om uppdraget
Som Slutavsynare arbetar du med att slutavsyna produkter som tillverkats i Saabs produktion. Du stämmer av att produkterna uppfyller Saabs ritningskrav samt standarder. I slutavsyning ingår allt från kablage, del av kretskort, kassetter, delsystem till slutprodukt som ska levereras till kund. I arbetet ingår det även problemlösning och avvikelsehantering vid upptäckt av eventuella fel.

Uppdraget kräver en hög produktkännedom och du kommer därför få starta med att lära känna Saabs produkter från grunden och långsamt arbeta dig upp, för att slutligen kunna ta dig an slutavsyning av kundleveranser.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter:
• Avsyna att tillverkade produkter uppfyller ritningskrav och standarder
• Avvikelsehantering
• Problemlösning

Uppdraget är på heltid med omgående start med goda chanser till förlängning och anställning hos kund. Arbetet sker på dagtid i Göteborg. Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.


Om bolaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.

Läs mer om bolaget på www.saab.com

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!

Din profil
För att lyckas i rollen som Slutavsynare ser vi att du har en god erfarenhet av tillverkning och förståelse för produkters slutresultat. Som person har du ett helhetstänk, är noggrann och är en problemlösare som inte är rädd för att ta dig an olika arbetsuppgifter. Du bör dessutom vara bekväm vid arbetsmoment som utförs på höga höjder.

Krav:
• Tekniskt intresse och erfarenhet av mekanik, kablage och elektroniktillverkning
• Teknisk utbildning
• Erfarenhet av ritningsläsning och teknisk dokumentation
• Analytisk förmåga och problemlösande
• God förmåga att förstå och uttrycka sig på svenska och engelska

Meriterande
• Lödcertifikat
• Erfarenhet av att arbeta i affärssystem IFS

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!
_________
Sökord: Avsynare, avsyning, elektronikmontör, montör, elmontör, montör, SMT, ytmontör, maskinoperatör, elektronik, reparatör

Ansök nu

Materialhanterare till Saab Surveillance

Lagerarbetare
Läs mer Feb 26
Är du en lösningsfokuserad och kvalitetsmedveten person med ett intresse för teknik? Har erfarenhet av materialhantering och godsmottagning? Då har vi tjänsten för dig! Välkommen med din ansökan.

Om uppdraget
Som Materialhanterare arbetar du med godsmottagning och emballering. Du säkerställer att ankommet material hanteras korrekt från det att materialet kommer in, till dess att materialet presenteras för produktionen. Ditt uppdrag blir att förse alla produktionsenheter och projekt med material samt bistå med logistiklösningar för alla enheter. Uppdraget erbjuder ett varierande arbete med olika arbetsuppgifter och daglig kontakt med kunder som främst består av interna kollegor på Saab AB.

Arbetsuppgifter:
- Godsmottagning av inkommande gods
- Truckkörning
- Materiallagring och lagerhållning av material
- Dokumentation och rapportering av inkommande gods

Uppdraget är på heltid, dagtid, måndag-fredag med möjlighet till flex. Du börjar som konsult med chans till övertag av kund så småningom. Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om bolaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.

Läs mer om bolaget på www.saab.com

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!

Din profil
För att lyckas i rollen som Materialhanterare ser vi att du har erfarenhet av materialhantering och truckkörning. Vi tror att du är en noggrann och kvalitetsmedveten person. Vidare tror vi att du är en anpassningsbar person som kan hantera flera arbetsprocesser samtidigt. Som Materialhanterare har du en god datavana och tycker om att få varva ditt arbete med diverse administrativa arbetsuppgifter. Som person är du även serviceinriktad då mycket av arbetet innebär att samarbeta och samverka inom enheten men också över organisatoriska gränssnitt.

Kvalifikationer:
- Erfarenhet av godsmottagning och materialhantering
- Erfarenhet av emballering
- Erfarenhet av administrativt arbete
- Truckkort A+B
- Datavana
- Körkort och tillgång till bil
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Välkommen med din ansökan!

Ansökan
När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20 minuter. Du behöver svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.
Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.
Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

Ta chansen att bli en del av vårt team på Speed!
___
Sökord: Materialhantering, ankomstkontrollant, godsmottagning, lagerarbete, lagermedarbetare, truckförare, truckkörning, emballering, truckkort, elektronikproduktion

Ansök nu

Elektronikmontör till Beyond Gravity

Elektronikmontör
Läs mer Feb 26
Har du erfarenhet av elektronikproduktion alternativt en teknisk utbildning? Vill du arbeta på ett högteknologiskt företag som tillverkar produkter för användning i rymden? Då har vi tjänsten för dig! Vår kund Beyond Gravity söker en Elektronikmontör till deras produktion.

Om uppdraget
Som Elektronikmontör på Beyond Gravity får du vara delaktig i samtliga delar av tillverkningsprocessen. Detta kan innefatta allt från materialkittning och beredning av komponenter, till produktion och inspektion av kretskort och diverse produkter.
Vidare kommer du vara delaktig i kontinuerligt förbättringsarbete för att utveckla arbetssätt, flöden och processer. I rollen ingår det även viss administration.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Montering
• Lödning
• Limning
• Lackering
• Inspektion av hårdvara och dokumentation
• Materialkittning
• Lagerhantering
• Fräsning och borrning
• Testning av produkter
• Ytmontering
• Die bonding och wire bonding

Uppdraget är långsiktigt och arbetet är förlagt på heltid, dagtid, måndag-fredag. Du kommer att arbeta i moderna och högteknologiska lokaler med placering i Kallebäck.

Om bolaget
Beyond Gravity, med huvudkontor i Zurich, Schweiz, har omkring 1600 medarbetare på tolv platser i sex länder (Schweiz, Sverige, Österrike, Tyskland, USA och Finland). Bolaget utvecklar och tillverkar produkter för satelliter och bärraketer med målet att främja mänskligheten och att möjliggöra utforskandet av världen. Beyond Gravity är den föredragna leverantören av alla typer av bärraketer och är ledande inom utvalda satellitprodukter samt för konstellationer inom New Space-sektorn. År 2021 genererade företaget en omsättning omkring 320 miljoner CHF.

Läs mer om bolaget på www.beyondgravity.com

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!

Din profil
För att lyckas i rollen som Elektronikmontör på Beyond Gravity ser vi gärna att du har en god kunskap och förståelse för processer inom en elektronikproduktion. Du har en teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Som person är du lösningsorienterad, noggrann och strukturerad. Du är serviceinriktad, kommunikativ och hjälpsam. Vi tror även att du är engagerad och strävar efter att uppnå verksamhetens mål, resultat och en god arbetsmiljö. Vidare är du professionell, ansvarstagande och ser positivt till nya utmaningar och förändringar.

Krav:
• Teknisk gymnasieutbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
• Grundläggande löd- och komponentkunskap
• Lösningsorienterad, noggrann och strukturerad
• Mycket goda kunskaper i svenska tal och skrift
• Goda kunskaper i engelska tal och skrift
• Fingerfärdighet

Meriterande:
• Van vid att arbeta i mikroskop
• God kunskap och förståelse för processer inom en elektronikproduktion
• God kunskap i Microsoft Office-programmet
• Erfarenhet av affärssystemet IFS
• Erfarenhet av die bonding och wire bonding

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.

Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

___
Sökord: Elektronikmontör, montör, ytmontör, SMT, maskinoperatör, maskinarbete, elektronikproduktion, elektronik, teknik, IPC-certifikat, reparatör, guldsmed, urmakare

Ansök nu

Provare till Saab Surveillance

Elektronikmontör
Läs mer Feb 13
Är du redo för nästa steg i din karriär? Vill du arbeta på ett företag med en stark tillväxtresa och högkvalitativa produkter? Vår kund Saab Surveillance söker Provare till deras verksamhet i Göteborg. Välkommen med din ansökan!

Om uppdraget
Som Provare på Saab blir du en del av ett produktionsteam som ansvarar för montering och provning av mikrovågsprodukter, kretskort och kraftkort för olika radarsystem. I din roll kommer du att syssla med trimning, provning och felsökning.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Provning av enheter och delsystem
- Testning av Saabs produkter på kortnivå och enhetsnivå
- Felsökning och reparation
- Kravställning av utfört arbete enligt IPC-standard
- Ritningsläsning och dokumentation

Uppdraget är på heltid med omgående start med goda chanser till förlängning och anställning hos kund. Arbetet sker på dagtid i Göteborg. Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om bolaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.

Läs mer om bolaget på www.saab.com

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!

Din profil
För att lyckas i rollen som Provare ser vi att du har en teknisk bakgrund eller relevant utbildning inom teknik. Du har även en god instrumentförståelse då arbetet kan kräva byggnation av testplatser. Det är högst meriterande om du har erfarenhet av mikrovågsprovning sedan tidigare.

Som person har du ett stort tekniskt intresse. Du är noggrann, kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Vidare är du en flexibel person som kan hantera ständiga förändringar i flödet. Du har även en förmåga att vara lyhörd för verksamhetens behov.

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!
_________
Sökord: Provare, mikrovåg, mikrovågsprovare, mikrovågsprovning, testare, teknik, elektronikmontör, montör, elmontör, montör, SMT, ytmontör, maskinoperatör, elektronik

Ansök nu

CNC-operatör till Saab Surveillance

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Feb 23
Vi söker nu dig som vill arbeta som CNC-operatör inom prototyptillverkning på ett spännande och globalt försvars- och säkerhetsföretag. Vår kund Saab Surveillance i Göteborg har behov av en CNC-operatör som har erfarenhet från fräsmaskiner. Är detta du? Tveka inte på att söka tjänsten - välkommen med din ansökan!

Om uppdraget
Som CNC-operatör på Saab blir du en del av produktionsavdelningen Engineering Workshop som är en del av Sourcing & Production Göteborg som finns inom affärsområdet Surveillance. Surveillance, är en av världens främsta leverantörer av övervakningslösningar, flygelektronik samt system för att upptäcka, lokalisera och skydda mot hot.

Enheten du kommer att tillhöra, ansvarar för framtagning av mekanikdetaljer för prototyper i första hand. Även reparationer och uppdateringar av mekanikdetaljer sker under tillverkning. Avdelningen producerar en stor variation artiklar, och består i dagsläget av 10 personer.

Dina arbetsuppgifter består av:
- CNC-operatörsarbete inom fräsning via datorstyrd maskin för mekanisk bearbetning av arbetsstycken
- Manuella verkstadsarbeten
- Beredning av CAD/CAM-underlag
- Programmering
- Montering
- Hantering av prototyparbete
- Kemikaliehantering
- Ritningsläsning och hantering av dokument på svenska och engelska
- Ständigt bidragande till förbättringar inom området kvalitet, leverans och ekonomi

Uppdraget är förlagt på heltid, dagtid, måndag-fredag, med placering i Göteborg. Du börjar som konsult med chans till anställning hos kund i framtiden.

Om bolaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radar, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.

Läs mer om bolaget på www.saab.com.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Läs mer om oss på www.speedgroup.se

Din profil
För att lyckas i rollen som CNC-operatör på Saab, ser vi att du har erfarenhet av CNC-fräs. Vi ser även att du gärna har en teknisk utbildning/bakgrund sedan tidigare.

Som person tror vi att du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du har lätt för att kommunicera och samarbetar väl med andra i gruppen. Du har även en stor förmåga att hantera ständiga förändringar i flödet.

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande och platserna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, så missa inte chansen att blir en del av vårt team på Speed – ansök redan idag!

När du ansökt får du ett bekräftelsemejl på att vi har mottagit din ansökan.
______
Sökord: CNC, CNC-operatör, CNC-tekniker, maskinoperatör

Ansök nu

Lagermedarbetare sökes till Speed i Göteborg

Lagerarbetare
Läs mer Feb 1
Söker du heltidsjobb eller är du i behov av att dryga ut kassan med ett extrajobb? Vi söker för kommande behov hel- och deltidspersonal till vårt interna lager i Göteborg!

Om uppdraget
Som medarbetare hos oss kommer du bli en värdefull del av vårt team. Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer att innefatta lagerarbete så som plock och pack samt truckkörning. Om du har truckkort är det meriterande men det är inte ett krav. Det är viktigt att du är snabb och noggrann i ditt arbete för att säkerställa effektivitet och kvalitet.
Arbetet kommer att vara på vårt interna lager i Göteborg.

Du som ansöker måste kunna arbeta heltid eller 2 - 3 dagar i veckan framförallt dagtid. Arbete på kvällar och helger kan komma att bli aktuellt. Din tillgänglighet och flexibilitet kommer vara avgörande för en anställning.
Är du tillgänglig för sommarjobb 2024 är det ett stort plus.

Om oss
För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Din profil
Vi söker dig som vill jobba heltid eller extra. Vid extraarbete krävs annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, i form av exempelvis studier eller annat arbete. Intyg kommer behöva uppvisas.

Om dig
Krav:
- Kunna arbeta dagtid
- Flexibel på arbetstider
- God kunskap i svenska, både i tal och skrift

Meriterande:
- Erfarenhet av autostore
-Truckkort
- Lagererfarenhet
- Körkort och tillgång till bil
- Hög tillgänglighet
- Tillgänglig för sommarjobb under sommaren 2024

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!
Ta chansen att bli en del av vårt team på Speed – ansök redan idag!

Ansökan
När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20 minuter. Du behöver svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.
Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.
Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Vi återkopplar inte ytterligare till alla kandidater, utan kontaktar dig enbart om vi bedömer att din profil matchar vårt behov.

Urval sker löpande och platserna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, så missa inte chansen att blir en del av vårt team på Speed – ansök redan idag via annonsens ansök-knapp!

Välkommen till Speed!

Sökord: Truckförare, Truckkörning, Truckkort, Lagerarbetare, Lagerpersonal, Lagermedarbetare, Plock och pack, Plock-och-packare, Lager, Lagerarbete, Logistik, Terminalarbetare, Lagerjobb, Student, Extrajobb

Ansök nu

Elektronikmontör till Saab Surveillance

Elektronikmontör
Läs mer Jan 5
Redo för nästa steg i din karriär? – Följ med Speed till Saab, ett företag med stark tillväxt och högkvalitativa produkter!

Om uppdraget
Vår kund Saab i Göteborg söker nu drivna, noggranna och ambitiösa personer, som vill jobba med tillverkning av försvarselektronik.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Montering
• Lödning
• Avsyning
• Testning

Uppdraget är på heltid med omgående start med goda chanser till förlängning och anställning hos kund. Arbetet sker på dagtid i Göteborg. Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om bolaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.

Läs mer om bolaget på www.saab.com

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!

Din profil
Vi tror att du är en kreativ och noggrann person som brinner för utveckling och kvalité. Du behöver tycka om att arbeta med mindre komponenter i mindre serier och således vara fingerflink. Har du en tidigare erfarenhet av lödning, montering och avsyning i mikroskop är det en merit, men inget krav.

Krav
- Erfarenhet av montering av mindre produkter
- Teknisk utbildning

Meriterande
- Erfarenhet av elektronikproduktion
- Erfarenhet av manuell lödning
- Körkort och tillgång till bil

Är du elektronikmontören vi söker? Tveka inte, ansök redan idag!


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!
_________
Sökord: elektronikmontör, montör, elmontör, montör, SMT, ytmontör, maskinoperatör, elektronik

Ansök nu

Provare till Saab Surveillance

Elektronikmontör
Läs mer Jan 10
Är du redo för nästa steg i din karriär? Vill du arbeta på ett företag med en stark tillväxtresa och högkvalitativa produkter? Vår kund Saab Surveillance söker Provare till deras verksamhet i Göteborg. Välkommen med din ansökan!

Om uppdraget
Som Provare på Saab blir du en del av ett produktionsteam som ansvarar för montering och provning av mikrovågsprodukter, kretskort och kraftkort för olika radarsystem. I din roll kommer du att syssla med trimning, provning och felsökning.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Provning av enheter och delsystem
- Testning av Saabs produkter på kortnivå och enhetsnivå
- Felsökning och reparation
- Kravställning av utfört arbete enligt IPC-standard
- Ritningsläsning och dokumentation

Uppdraget är på heltid med omgående start med goda chanser till förlängning och anställning hos kund. Arbetet sker på dagtid i Göteborg. Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om bolaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.

Läs mer om bolaget på www.saab.com

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!

Din profil
För att lyckas i rollen som Provare ser vi att du har en teknisk bakgrund eller relevant utbildning inom teknik. Du har även en god instrumentförståelse då arbetet kan kräva byggnation av testplatser. Det är högst meriterande om du har erfarenhet av mikrovågsprovning sedan tidigare.

Som person har du ett stort tekniskt intresse. Du är noggrann, kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Vidare är du en flexibel person som kan hantera ständiga förändringar i flödet. Du har även en förmåga att vara lyhörd för verksamhetens behov.

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!
_________
Sökord: Provare, mikrovåg, mikrovågsprovare, mikrovågsprovning, testare, teknik, elektronikmontör, montör, elmontör, montör, SMT, ytmontör, maskinoperatör, elektronik

Ansök nu

Förbindare till Lumibird Photonics

Elektronikmontör
Läs mer Jan 3
Är du en noggrann och teknikintresserad person? Vill du arbeta på ett spännande bolag med högteknologiska produkter? Då har vi tjänsten för dig! Vår kund Lumibird Photonics har nu behov av att stärka upp sin tillverkningsavdelning med en Förbindare. Välkommen med din ansökan!

Om uppdraget
Som Förbindare på Lumibird Photonics kommer du vara en del av en verksamhet där det sker omplanering, hantering av nyproduktion och reparenter, samt tillverkning av olika varianter av laseravståndsmätare och dess underdetaljer. Övergripande kommer du genomföra lödning av komponenter på kretskort samt kablering av kablar till sammansatt produkt med mekanik. I ditt dagliga arbete förekommer det användning av ritningar och dokument både på svenska och på engelska. Vidare kommer du att få bidra vid framtagande och underhåll av monteringsdokumentation, samt bidra med kontinuerliga förbättringar inom verksamheten.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Lödning
- Ritningsläsning
- Ansvara för att utföra montering, delavsyning och ändringsarbete i produktion
- Utföra elektrisk funktionskontroll, ESD och kalibrering
- Utföra montering utöver standardarbete, så som prototyparbete och reparationer
- Aktivt bidra vid framtagande och underhåll av monteringsdokumentation

Uppdraget är på heltid med omgående start med goda chanser till förlängning och anställning hos kund. Arbetet sker på dagtid i Göteborg.

Om bolaget
LUMIBIRD är en av världens ledande specialister när det kommer till laser. Med 50 års erfarenhet och expertis inom 3 nyckelteknologier – solid state laser, laserdioder och fiberlaser. Företaget designar, tillverkar och marknadsför högpresterande laser för vetenskapliga (laboratorier och universitet), industriella (tillverkning, försvar och LIDAR sensorer) och medicintekniska (oftalmologi, ultraljud) marknader.

LUMIBIRD skapades genom företagsförvärv mellan Keopsys- och Quantel-grupperna i oktober 2017 och är ett medelstort företag med mer än 800 anställda, intäkter på över 126 miljoner euro och kontor i Europa, Nordamerika, Kina, Japan och Australien.

Saabs laserverksamhet förvärvades av LUMIBIRD juni 2022 och idag bedrivs verksamheten under namnet Lumibird Photonics Sweden AB på Kallebäcksberget i Göteborg.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.¨

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!

Din profil
För att lyckas i rollen som Förbindare ser vi gärna att du har ett stort intresse för teknik och elektronik. Vidare är du en flexibel person som är nyfiken och tar för dig i nya situationer. Du bör också ha lätt att använda datorsystem för att hantera olika dokument som krävs för instruktioner och rapportering. Utöver detta ser vi att du är kommunikativ då arbetet kräver samarbete, både med dina kollegor men även med andra instanser. Du genomför ditt arbete med entusiasm och noggrannhet där ditt mål är att leverera i tid med god kvalitet samtidigt som du har kul på jobbet.

Meriterande:
- Erfarenhet av elektronikproduktion eller motsvarande utbildning
- Erfarenhet av manuell lödning
- Giltigt lödcertifikat
- Erfarenhet av ritningsläsning

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.
Välkommen med din ansökan!
_________
Sökord: Elektronikmontör, elektronikmontering, elektronikproduktion, elektronikmontörer, elmontör, IPC-certifikat, montör, renrum, maskinoperatör, testning, provare,

Ansök nu

Ankomstkontrollant till Lumibird Photonics

Elektronikmontör
Läs mer Jan 8
Är du en kvalitetsmedveten person med erfarenhet av mekanik och ritningsläsning? Då har vi tjänsten för dig! Vår kund Lumibird Photonics söker en Ankomstkontrollant till deras produktion. Välkommen med din ansökan!

Om uppdraget
Som Ankomstkontrollant arbetar du med mottagning av material och ritningsläsning. Ditt uppdrag blir att säkerställa att materialet överensstämmer mot antal/mängd, ritningskrav och medföljande dokumentation. I arbetet ingår det även avvikelsehantering och rapportering. Du säkerställer även att ankommet material hanteras korrekt från det att materialet kommer in, till dess att materialet presenteras för produktionen.

Förekommande arbetsuppgifter:
- Kontroll av ankommet material
- Ritningsläsning
- Dokumentation och rapportering

Uppdraget är på heltid med omgående start med goda chanser till förlängning och anställning hos kund. Arbetet sker på dagtid i Göteborg.

Om bolaget
LUMIBIRD är en av världens ledande specialister när det kommer till laser. Med 50 års erfarenhet och expertis inom 3 nyckelteknologier – solid state laser, laserdioder och fiberlaser. Företaget designar, tillverkar och marknadsför högpresterande laser för vetenskapliga (laboratorier och universitet), industriella (tillverkning, försvar och LIDAR sensorer) och medicintekniska (oftalmologi, ultraljud) marknader.

LUMIBIRD skapades genom företagsförvärv mellan Keopsys- och Quantel-grupperna i oktober 2017 och är ett medelstort företag med mer än 800 anställda, intäkter på över 126 miljoner euro och kontor i Europa, Nordamerika, Kina, Japan och Australien.

Saabs laserverksamhet förvärvades av LUMIBIRD juni 2022 och idag bedrivs verksamheten under namnet Lumibird Photonics Sweden AB på Kallebäcksberget i Göteborg.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!

Din profil
För att lyckas i rollen som Ankostkontrollant ser vi att du har erfarenhet av mekanik och har grundläggande kunskaper inom ESD. Du har även en god erfarenhet av ritningsläsning. Som person ser vi att du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du har en god datavana och tycker om att få varva ditt arbete med diverse administrativa arbetsuppgifter.

Krav:
- God erfarenhet av ritningsläsning
- Grundläggande kunskaper inom ESD
- Erfarenhet av arbete inom mekanik
- Datavana
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

Ta chansen att bli en del av vårt team på Speed!
___
Sökord: Ankomstkontrollant, ankomstkontroll, materilhantering, ritningsläsning, godsmottagning, kvalitetskontrollant, elektronikproduktion, CNC, mekanik, beredning

Ansök nu

Logistic Operation Support till Speed Transport Management

Speditör
Läs mer Dec 15
Har du några års erfarenhet inom logistikbranschen eller är du nyexaminerad och i början av din logistikkarriär? Då är du välkommen att söka jobbet som Logistic Operation Support hos oss på Speed!

Speed är specialister på logistiklösningar och hjälper både globala jättar och mindre företag med att optimera sina transporter. Söker du att ett spännande arbete i ett snabbväxande företag där du kan utvecklas så är detta jobb för dig!

Om tjänsten
Som en del av Speeds kundservice är du företagets ansikte och röst, därför lägger vi stor vikt i att alltid leverera högsta service till våra kunder. I takt med att vi växer så behöver vi utöka teamet och söker nu medarbetare som vill vara en del av vårt snabbväxande bolag.

Hög kundnöjdhet och snabba handläggningstider är några av teamets viktigaste mål att sträva efter. I rollen som Logistic Operation Support kommer dina främsta arbetsuppgifter bestå av att planera och koordinera transporter runt om i världen. Du ansvarar för transporten från bokning till leverans och har daglig kontakt både med kunder, leverantörer och andra samarbetspartners.

Rollen som Logistic Operation Support innebär att du är närmsta kontaktperson för våra kunder och leverantörer och därmed finns behjälplig vid frågor löpande under hela transportprocessen. Även tullhantering och fakturering ingår vanligtvis i arbetsuppgifterna. Du kommer arbeta i ett härligt och hjälpsamt team som sitter i Mölndal.

Vi ser fram emot att träffa vår nya kollega!

Om bolaget
Speed Transport Management är ett dotterbolag inom Speed Group med kontor i Mölndal. Vi är ett snabbväxande bolag inom fjärdepartslogistik som har totalansvaret för våra kunders transportlogistik. Våra kunder finns inom flertalet olika branscher och är allt ifrån globala koncerner till medelstora svenska familjeföretag.

Speed Group är ett tjänsteföretag som erbjuder hållbara, flexibla och kompletta lösningar inom logistik, bemanning, rekrytering, transport och utbildning. Speed har huvudkontor i Borås och logistikcenter i Borås, Göteborg och Stockholm med en total yta på över 220 000 m2. Med stora lagerytor och smarta automationslösningar är vi idag en av Nordens ledande aktörer inom tredjepartslogistik. Koncernen sysselsätter ca 1500 personer och omsätter drygt 1,1 MD SEK. Speed grundades 2004 och är sedan 2015 majoritetsägt av Ratos.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av en professionell och jordnära organisation som verkar i en positiv miljö. Vårt företag präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Läs mer om oss på www.speedgroup.se

Om dig
För att lyckas och trivas i rollen är det bra om du har yrkeserfarenhet från administration och/eller kundtjänst. Erfarenhet från logistikbranschen är meriterande men inget krav, det viktigaste är nyfikenhet och viljan att lära.

Kvalifikationer
- Erfarenhet av kundservice och logistik alternativt relevant utbildning
- Kunskaper inom transport- och tullregler, samt erfarenhet av att hantera dokumentation
- Obehindrade kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift
- God problemlösningsförmåga
- Har god data/systemvana.

Du gillar ett högt arbetstempo, att hantera flera frågor samtidigt och känner nöjdhet när verksamheten påverkats positivt av dina beslut och handlingar. Som Logistic Operation Support har du god förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Du är en duktig problemlösare och har hög kvalitetsmedvetenhet.

Vi erbjuder dig en spännande och utmanande roll där du kommer få möjlighet att vara med och skapa mervärde för våra kunder. Du kommer ingå i ett team av engagerade och erfarna medarbetare, där vi sätter höga krav på kvalitet och leveranssäkerhet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Carl Otter på carl.otter@speedgroup.se.

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
____

Sökord: Logistic Operation Support, logistik, transportplanerare, transportplanering, transport management, logistics, customer service

Ansök nu

Produktionsledare till Aros

Produktionsledare, tillverkningsindustri
Läs mer Dec 20
Har du en stark förmåga att påverka och inspirera personer i din omgivning, samtidigt som du vill ta steget in i en spännande produktionsvärld? Vill du också vara med och säkerställa en smidig och effektiv produktion på Aros? Då ska du söka tjänsten som Produktionsledare!

Om uppdraget
I rollen som Produktionsledare är du den närvarande ledaren som leder arbetet i gruppen med löpande personalansvar. Du är den som representerar gruppen på produktionsmöten och tar ansvar för de beslut som tas på tempotidsmöten. Du säkerställer att Aros producerar enligt senaste överenskomna underlag och standard i teamen samt sköter gruppens administration och rapportering i affärssystemet.

Som en person som tror på ständig förbättring har du operativt ansvar i att förvalta system i gruppen och att följa och utveckla Aros förbättringsstandarder. Du har örat mot marken och rapporterar avvikelser och kvalitetsbrister till Aros kvalitetsansvarige.

Om bolaget
Aros erbjuder lösningar för motorer och drivenheter. De utvecklar och producerar helt integrerade elektroniska lösningar, från design till färdig produkt, för kundunika industri- och fordonsapplikationer.

Deras erfarna designteam består inte bara av mycket kompetenta teknikexperter inom motordesign, motorstyrning, kraftelektronik, inbyggda system och mekatronik, utan också multidisciplinära skickliga applikationsingenjörer som kommer att följa projekten från konceptstadiet till efter produktionsstart.

Med egen produktion deltar Aros i hela cykeln från idé till färdig produkt. Deras huvudkontor och egen produktionsanläggning ligger i Mölndal, Sverige. De har även konstruktions- och produktionsavdelningar i Ulricehamn (Sverige), Italien och Kina för
både mekanik och elektronik. Detta ger full kontroll över hela konstruktionen och produktionen, vilket ger en bra grund för att utveckla de optimala lösningarna anpassade till deras kunders behov. Aros är en del av Vandewiele group.

Läs mer på www.aros.se

Om dig
För att trivas och lyckas i rollen som Produktionsledare, ser vi gärna att du har eftergymnasial utbildning inom produktion eller annan relevant utbildning, alternativt likvärdig arbetslivserfarenhet. Du har förmågan att tänka logiskt och hantera komplexa samband och har med fördel arbetat med LEAN-principer sedan tidigare. Har du erfarenhet inom elektronikområdet och kunskap om Microsoft Dynamics AX är det meriterande.

Vi letar efter dig som är en trygg och ödmjuk ledare. Du är inlyssnande, coachande och behjälplig på ett tydligt och kommunikativt sätt. Du ser möjligheter i stället för utmaningar och är prestigelös i ditt arbetssätt. Har du tidigare arbetat som ledare, är det en stor fördel, men vi värdesätter framför allt ditt engagemang och dina personliga egenskaper.

Varför ska du jobba på Aros?
Vi är ett teknikledande företag som erbjuder en spännande och dynamisk arbetsmiljö. Vi arbetar i projektform, vilket ger dig möjlighet att ta dig an utmanande uppdrag. På Aros är vi engagerade i att utveckla och implementera LEAN och produktionsstrategier och på sikt finns möjlighet att delta i internationella projekt där du kan utveckla din karriär.

På Aros tror vi på samarbete och att en positiv arbetsmiljö skapas när man kan skratta och ha kul samtidigt som man strävar mot framgång. Välkommen till Aros!

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.
För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta Annika Risberg på annika.risberg@speedgroup.se

Urval sker löpande och platserna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, så missa inte chansen att blir en del av vårt team på Speed – ansök redan idag!
_______

Sökord: Produktionschef, Produktionskoordinator, Produktionsansvarig, Produktionsledning, Produktionskoordinator, Fabrikschef, Tillverkningschef, Produktionssamordnare, Produktionssupervisor, Tillverkningsledare

Ansök nu

CNC-operatör till Saab Surveillance

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Dec 27
Vi söker nu dig som vill arbeta som CNC-operatör inom prototyptillverkning på ett spännande och globalt försvars- och säkerhetsföretag. Vår kund Saab Surveillance i Göteborg har behov av en CNC-operatör som har erfarenhet från fräsmaskiner. Är detta du? Tveka inte på att söka tjänsten - välkommen med din ansökan!

Om uppdraget
Som CNC-operatör på Saab blir du en del av produktionsavdelningen Engineering Workshop som är en del av Sourcing & Production Göteborg som finns inom affärsområdet Surveillance. Surveillance, är en av världens främsta leverantörer av övervakningslösningar, flygelektronik samt system för att upptäcka, lokalisera och skydda mot hot.

Enheten du kommer att tillhöra, ansvarar för framtagning av mekanikdetaljer för prototyper i första hand. Även reparationer och uppdateringar av mekanikdetaljer sker under tillverkning. Avdelningen producerar en stor variation artiklar, och består i dagsläget av 10 personer.

Dina arbetsuppgifter består av:
- CNC-operatörsarbete inom fräsning via datorstyrd maskin för mekanisk bearbetning av arbetsstycken
- Manuella verkstadsarbeten
- Beredning av CAD/CAM-underlag
- Programmering
- Montering
- Hantering av prototyparbete
- Kemikaliehantering
- Ritningsläsning och hantering av dokument på svenska och engelska
- Ständigt bidragande till förbättringar inom området kvalitet, leverans och ekonomi

Uppdraget är förlagt på heltid, dagtid, måndag-fredag, med placering i Göteborg. Du börjar som konsult med chans till anställning hos kund i framtiden.

Om bolaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radar, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.

Läs mer om bolaget på www.saab.com.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Läs mer om oss på www.speedgroup.se

Din profil
För att lyckas i rollen som CNC-operatör på Saab, ser vi att du har erfarenhet av CNC-fräs. Vi ser även att du gärna har en teknisk utbildning/bakgrund sedan tidigare.

Som person tror vi att du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du har lätt för att kommunicera och samarbetar väl med andra i gruppen. Du har även en stor förmåga att hantera ständiga förändringar i flödet.

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande och platserna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, så missa inte chansen att blir en del av vårt team på Speed – ansök redan idag!

När du ansökt får du ett bekräftelsemejl på att vi har mottagit din ansökan.
______
Sökord: CNC, CNC-operatör, CNC-tekniker, maskinoperatör

Ansök nu

Ankomstkontrollant till SAAB Surveillance

Avsynare, elteknik
Läs mer Dec 18
Är du en lösningsfokuserad och kvalitetsmedveten person? Har du erfarenhet av mekanik och ritningsläsning? Vår kund Saab söker nu en Ankomstkontrollant. Välkommen med din ansökan!

Om uppdraget
Som Ankomstkontrollant arbetar du med mottagning av material och ritningsläsning. Ditt uppdrag blir att säkerställa att materialet överensstämmer mot ritningskrav. Du säkerställer även att ankommet material hanteras korrekt från det att materialet kommer in, till dess att materialet presenteras för produktionen. Vidare har du kontakt med diverse instanser som inköp och konstruktion.

Arbetsuppgifter:
- Kontroll av ankommet material
- Ritningsläsning
- Dokumentation och rapportering
- Löpande kontakt med diverse instanser

Uppdraget är på heltid, dagtid, måndag-fredag med möjlighet till flex. Du börjar som konsult med god chans till övertag av kund så småningom. Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om bolaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.

Läs mer om bolaget på www.saab.com

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!

Din profil
För att lyckas i rollen som Ankostkontrollant ser vi att du har erfarenhet av kontroll av material. Du har en god erfarenhet av ritningsläsning och det är meriterande om du har arbetat med mekanik tidigare. Som person ser vi att du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du är även anpassningsbar och kan hantera flera arbetsprocesser samtidigt. Du har en god datavana och tycker om att få varva ditt arbete med diverse administrativa arbetsuppgifter. Du är även serviceinriktad då mycket av arbetet innebär att samarbeta och samverka inom enheten men också över organisatoriska gränssnitt.

Dina kvalifikationer:
- Erfarenhet av kontroll av material
- God erfarenhet av ritningsläsning
- Erfarenhet av arbete inom mekanik
- Datavana
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Välkommen med din ansökan!

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

Ta chansen att bli en del av vårt team på Speed!
___
Sökord: Ankomstkontrollant, ankomstkontroll, materilhantering, ritningsläsning, godsmottagning, kvalitetskontrollant, elektronikproduktion, CNC, mekanik, beredning, material, kontrollant, mätteknik

Ansök nu

Vill du arbeta som Elektronikmontör?

Elektronikmontör
Läs mer Dec 11
Oavsett om du har erfarenhet av att arbeta som elektronikmontör eller om du ”bara” har ett stort tekniskt intresse så kan vi ha jobbet för just dig! Vi är nu i behov av elektronikmontörer för kommande uppdrag hos våra kunder inom elektronikproduktion. Vi söker dig som är nyfiken, har ett stort driv och som vill lära dig nya saker. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Som Elektronikmontör kommer du arbeta med elektronikmontering i en spännande miljö där din insats bidrar till helheten i våra kunders produktion. Du kommer vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos vår kund.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Montering
• Lödning
• Avsyning
• Testning

För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet.


Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!

Din profil
Givetvis har du ett tekniskt intresse, kanske bygger du dina egna datorer hemma eller kanske är du den vännen som alla vänder sig till när de har tekniska problem? Du är självfallet också fingerfärdig och van vid att arbeta med dina händer. Gör du möjligtvis dina egna smycken på din fritid?

Som elektronikmontör ser vi gärna att du har utbildning inom elektronik eller teknik, alternativt har motsvarande erfarenhet. Rollen som elektronikmontör är utmanande, rolig och kräver god samarbetsvilja. Vidare bör du gilla att arbeta systematiskt och effektivt samtidigt som du är noggrann som person.

Meriterande
• Förståelse för ESD- och IPC-standarden
• Erfarenhet av montering av mindre produkter med krav på finmotorik
• Erfarenhet av manuell lödning
• Erfarenhet av elektronikbranschen
• Erfarenhet av ritningsläsning
• Teknisk utbildning
• Giltigt IPC-certifikat
• Arbetat i renrum
• Körkort och tillgång till bil

För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och service-minded. Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Vi tillsätter uppdragen löpande, så ansök redan idag. Vi ser fram emot din ansökan!


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande och platserna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, så missa inte chansen att blir en del av vårt team på Speed – ansök redan idag!

När du ansökt får du ett bekräftelsemejl på att vi har mottagit din ansökan. Vi återkopplar inte ytterligare till alla kandidater, utan kontaktar dig enbart om vi bedömer att din profil matchar vårt behov.
______

Sökord: elektronik, elektronikmontör, teknik, IPC-certifikat, renrum

Ansök nu

Elektronikmontör till Saab Surveillance

Elektronikmontör
Läs mer Dec 7
Redo för nästa steg i din karriär? – Följ med Speed till Saab, ett företag med stark tillväxt och högkvalitativa produkter!

Om uppdraget
Vår kund Saab i Göteborg söker nu drivna, noggranna och ambitiösa personer, som vill jobba med tillverkning av försvarselektronik.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Montering
• Lödning
• Avsyning
• Testning

Uppdraget är på heltid med omgående start med goda chanser till förlängning och anställning hos kund. Arbetet sker på dagtid i Göteborg. Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om bolaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.

Läs mer om bolaget på www.saab.com

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!

Din profil
Vi tror att du är en kreativ och noggrann person som brinner för utveckling och kvalité. Du behöver tycka om att arbeta med mindre komponenter i mindre serier och således vara fingerflink. Har du en tidigare erfarenhet av lödning, montering och avsyning i mikroskop är det en merit, men inget krav.

Krav
- Erfarenhet av montering av mindre produkter
- Teknisk utbildning

Meriterande
- Erfarenhet av elektronikproduktion
- Erfarenhet av manuell lödning
- Körkort och tillgång till bil

Är du elektronikmontören vi söker? Tveka inte, ansök redan idag!


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!
_________
Sökord: elektronikmontör, montör, elmontör, montör, SMT, ytmontör, maskinoperatör, elektronik

Ansök nu

Security Officer till Saab i Göteborg

Säkerhetschef
Läs mer Dec 7
Vill du arbeta inom säkerhet med dokumenthantering och säkerhetsprövningar? Då kan jobbet som Security Officer på Saab vara en spännande möjlighet för dig. Varmt välkommen med din ansökan!

Om uppdraget
Som Security Officer kommer du ansvara för dokumenthantering relaterad till säkerhetsområdet och genomföra säkerhetsprövningssamtal. Du kommer vara en nyckelperson i Saabs säkerhetssupport och arbeta inom två huvudsakliga områden; Säkerhetsexpeditionen och Säkerhetsprövnings- och Supportavdelningen.

Rollen som Security Officer kommer innebära ett nära samarbete med verksamheten på plats samt över andra orter och funktioner inom företaget, där en del resor kan förekomma.

Arbetsuppgifterna inkluderar säkerhetssupport, säkerhetshandläggning och registrering av handlingar. Du kommer också inventera dokument, hålla i säkerhetsprövningssamtal samt göra bakgrundskontroller.

Om bolaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radar, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.

Läs mer om bolaget på www.saab.com.

Om oss
Du kommer vara anställd hos oss på Speed, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos vår kund. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag samt delta i olika konsultaktiviteter. I den här rollen har du månadslön.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed Group. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Läs mer om oss på www.speedgroup.se

Om dig
För att lyckas i rollen som Security Officer, tror vi att du är serviceminded, strukturerad och har förmågan att hantera ett högt tempo. Med din analytiska förmåga kan du navigera genom komplexa frågor. Du trivs med att arbeta självständigt men också i grupp och har ett positivt mindset.

Du har som minst en gymnasieutbildning och flytande kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift. Du har några års arbetslivserfarenhet i en koordinerande och administrativ roll, god systemvana samt B-körkort. Meriterande för tjänsten är om du har säkerhetsutbildning, studerat någon/några kurser i juridik och erfarenhet av intervjuteknik.

Som Security Officer på Saab, är du förtroendeingivande och har förmågan att hantera känslig information på ett professionellt sätt.

I rollen som Security Officer samarbetar du med kollegor i Göteborg och övriga Sverige, där gruppen består av ett 20-tal säkerhetsmedarbetare. Du kommer arbeta i en utvecklande miljö där varje dag är unik.

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd.

För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta Klara Kroksjö på klara.kroksjo@speedgroup.se

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!

____

Sökord: Säkerhetsansvarig, Skyddsansvarig, Säkerhetschef, Säkerhetsspecialist, Riskhanteringsansvarig, Säkerhetskonsult, Säkerhetskoordinator, Säkerhetsinspektör, Företagssäkerhetschef, Säkerhetsrapporteringsanalytiker, Säkerhet

Ansök nu

Förbindare till Lumibird Photonics

Elektronikmontör
Läs mer Dec 4
Är du en noggrann och teknikintresserad person? Vill du arbeta på ett spännande bolag med högteknologiska produkter? Då har vi tjänsten för dig! Vår kund Lumibird Photonics har nu behov av att stärka upp sin tillverkningsavdelning med en Förbindare. Välkommen med din ansökan!

Om uppdraget
Som Förbindare på Lumibird Photonics kommer du vara en del av en verksamhet där det sker omplanering, hantering av nyproduktion och reparenter, samt tillverkning av olika varianter av laseravståndsmätare och dess underdetaljer. Övergripande kommer du genomföra lödning av komponenter på kretskort samt kablering av kablar till sammansatt produkt med mekanik. I ditt dagliga arbete förekommer det användning av ritningar och dokument både på svenska och på engelska. Vidare kommer du att få bidra vid framtagande och underhåll av monteringsdokumentation, samt bidra med kontinuerliga förbättringar inom verksamheten.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Lödning
- Ritningsläsning
- Ansvara för att utföra montering, delavsyning och ändringsarbete i produktion
- Utföra elektrisk funktionskontroll, ESD och kalibrering
- Utföra montering utöver standardarbete, så som prototyparbete och reparationer
- Aktivt bidra vid framtagande och underhåll av monteringsdokumentation

Uppdraget är på heltid med omgående start med goda chanser till förlängning och anställning hos kund. Arbetet sker på dagtid i Göteborg.

Om bolaget
LUMIBIRD är en av världens ledande specialister när det kommer till laser. Med 50 års erfarenhet och expertis inom 3 nyckelteknologier – solid state laser, laserdioder och fiberlaser. Företaget designar, tillverkar och marknadsför högpresterande laser för vetenskapliga (laboratorier och universitet), industriella (tillverkning, försvar och LIDAR sensorer) och medicintekniska (oftalmologi, ultraljud) marknader.

LUMIBIRD skapades genom företagsförvärv mellan Keopsys- och Quantel-grupperna i oktober 2017 och är ett medelstort företag med mer än 800 anställda, intäkter på över 126 miljoner euro och kontor i Europa, Nordamerika, Kina, Japan och Australien.

Saabs laserverksamhet förvärvades av LUMIBIRD juni 2022 och idag bedrivs verksamheten under namnet Lumibird Photonics Sweden AB på Kallebäcksberget i Göteborg.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.¨

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!

Din profil
För att lyckas i rollen som Förbindare ser vi gärna att du har ett stort intresse för teknik och elektronik. Vidare är du en flexibel person som är nyfiken och tar för dig i nya situationer. Du bör också ha lätt att använda datorsystem för att hantera olika dokument som krävs för instruktioner och rapportering. Utöver detta ser vi att du är kommunikativ då arbetet kräver samarbete, både med dina kollegor men även med andra instanser. Du genomför ditt arbete med entusiasm och noggrannhet där ditt mål är att leverera i tid med god kvalitet samtidigt som du har kul på jobbet.

Meriterande:
- Erfarenhet av elektronikproduktion eller motsvarande utbildning
- Erfarenhet av manuell lödning
- Giltigt lödcertifikat
- Erfarenhet av ritningsläsning

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.
Välkommen med din ansökan!
_________
Sökord: Elektronikmontör, elektronikmontering, elektronikproduktion, elektronikmontörer, elmontör, IPC-certifikat, montör, renrum, maskinoperatör, testning, provare,

Ansök nu

Strategisk Inköpare till kund inom försvarsindustrin

Inköpare
Läs mer Dec 7
Vill du vara en del av ett dynamiskt företag inom försvarsindustrin och jobba med strategiskt inköp? Då ska du söka jobbet som Strategisk Inköpare till vår kund i Göteborg, välkommen med din ansökan!

Om uppdraget
Som Strategisk Inköpare kommer du vara spindeln i nätet, med ansvar för att skapa och upprätthålla starka relationer både internt och externt.

Som Strategisk Inköpare kommer du ha ansvaret för flera viktiga leverantörer och stödja vår kunds affärsområden med ditt kommersiella kunnande. Att kontinuerligt utvärdera marknadens konkurrenskraft för att säkerställa och förbättra leverantörsportföljen blir en av dina huvudsakliga uppgifter.

Förfrågningar, utvärderingar av offerter, förhandlingar och upprättande av inköpsorder kommer vara en del av tjänsten. Dessutom kommer du ansvara för att förhandla, aktivt hantera och vidareutveckla leverantörsavtal.

Genom att driva tvärfunktionella team med fokus på effektivitet och kostnadsbesparingar, kommer du vara en nyckelperson i att säkra lönsamhet och konkurrenskraft. Som Strategisk Inköpare innebär ditt arbete också att säkerställa efterlevnad av inköpsstrategi, inköpspolicy och rutiner för att upprätthålla högsta standard.

En del resor inom Sverige kommer ingå i tjänsten.

Om oss
Du kommer vara anställd hos oss på Speed, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos vår kund. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag samt delta i olika konsultaktiviteter. I den här rollen har du månadslön.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed Group. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Om dig
För att lyckas som Strategisk Inköpare har du en förmåga att skapa långvariga relationer och trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du tar egna initiativ. Att identifiera möjligheter och sträva efter att säkra de mest fördelaktiga affärerna ligger i ditt fokus.

För oss är det av stor vikt att du känner dig trygg i den här rollen, vilket är anledningen till att vi värdesätter tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt en skicklighet i förhandlingssituationer. Du är analytiskt lagd, uppskattar utmaningar och är skicklig på att både ge och ta emot feedback på ett sätt som främjar utveckling.

Om du har studerat företagsekonomi, teknik eller andra relevanta områden för den aktuella tjänsten är det en stor fördel. Eftersom rollen som Strategisk Inköpare innebär omfattande extern och intern kommunikation, är flytande språkkunskaper i både svenska och engelska både muntligt och skriftligt ett krav.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.

För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta Klara Kroksjö på klara.kroksjo@speedgroup.se

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
___________

Sökord: Inköpschef, Inköpsstrateg, Supply Chain Manager, Category Manager, Sourcing Specialist, Purchasing Manager

Ansök nu

Materialhanterare till Saab Surveillance

Lagerarbetare
Läs mer Nov 28
Är du en lösningsfokuserad och kvalitetsmedveten person med ett intresse för teknik? Har erfarenhet av materialhantering och godsmottagning? Då har vi tjänsten för dig! Välkommen med din ansökan.

Om uppdraget
Som Materialhanterare arbetar du med godsmottagning och emballering. Du säkerställer att ankommet material hanteras korrekt från det att materialet kommer in, till dess att materialet presenteras för produktionen. Ditt uppdrag blir att förse alla produktionsenheter och projekt med material samt bistå med logistiklösningar för alla enheter. Uppdraget erbjuder ett varierande arbete med olika arbetsuppgifter och daglig kontakt med kunder som främst består av interna kollegor på Saab AB.

Arbetsuppgifter:
- Godsmottagning av inkommande gods
- Truckkörning
- Materiallagring och lagerhållning av material
- Dokumentation och rapportering av inkommande gods

Uppdraget är på heltid, dagtid, måndag-fredag med möjlighet till flex. Du börjar som konsult med chans till övertag av kund så småningom. Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om bolaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.

Läs mer om bolaget på www.saab.com

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!

Din profil
För att lyckas i rollen som Materialhanterare ser vi att du har erfarenhet av materialhantering och truckkörning. Vi tror att du är en noggrann och kvalitetsmedveten person. Vidare tror vi att du är en anpassningsbar person som kan hantera flera arbetsprocesser samtidigt. Som Materialhanterare har du en god datavana och tycker om att få varva ditt arbete med diverse administrativa arbetsuppgifter. Som person är du även serviceinriktad då mycket av arbetet innebär att samarbeta och samverka inom enheten men också över organisatoriska gränssnitt.

Kvalifikationer:
- Erfarenhet av godsmottagning och materialhantering
- Erfarenhet av emballering
- Erfarenhet av administrativt arbete
- Truckkort A+B
- Datavana
- Körkort och tillgång till bil
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Välkommen med din ansökan!

Ansökan
När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20 minuter. Du behöver svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.
Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.
Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

Ta chansen att bli en del av vårt team på Speed!
___
Sökord: Materialhantering, ankomstkontrollant, godsmottagning, lagerarbete, lagermedarbetare, truckförare, truckkörning, emballering, truckkort, elektronikproduktion

Ansök nu

Production Test Developer till Parker Hannifin i Mölnlycke

Produktionstekniker, maskin/Produktionstekniker, verkstad
Läs mer Dec 6
Har du erfarenhet från elektronik och programmering i LabView? Vill du bli en del av ett sammansvetsat team som har kul på jobbet? Då är du välkommen att söka tjänsten som Production Test Developer på Parker Hannifin- ett världsledande bolag inom rörelse- och styrteknik.

Om tjänsten
I rollen som Production Test Developer säkerställer du att våra produkter möter våra kunders förväntningar. Detta genom att ansvara för att utveckla och underhålla funktionstester som används på IQAN-produktionsanläggningar globalt. Du kommer också vara vår Testspecialist där du stödjer våra projekt och implementering på våra produktionssajter.

IQAN är en produktfamilj med världsledande systemlösningar med fokus på styrning av mobila maskiner. IQAN erbjuder lösningar för funktionell säkerhet, tillförlitlighet och högpresterande system. Produktportföljen består av styrenheter, displaymoduler och mjukvarulösningar.

Ansvarsområden
- Delta i utvecklingsprojekt med fokus på design för testbarhet
- Systemdesign av IQAN produktionstestsystem
- Vidareutveckla Parkers befintliga plattform av produktionstester i LabView

Som Production Test Developer ger du support till produktionsanläggningar i Europa och Nordamerika och är behjälplig vid installationer. Detta ger dig möjlighet att aktivt bidra både på distans men också på plats, vilket kan innebära en del resor i tjänsten. Du kommer tillhöra IQAN:s ingenjörsteam i Mölnlycke, där vi idag är ca 25 personer och sitter i trevliga öppna lokaler.

För oss är trivsel på arbetsplatsen viktigt! Vi är ett sammansvetsat och hjälpsamt team som gärna hittar på aktiviteter tillsammans så som lunchpromenader och gruppträningar på vårt lokala gym.

Vi ser fram emot att träffa vår nya kollega!

Om bolaget
Parker Hannifin är ett globalt Fortune 250-företag som är världsledande inom rörelse- och styrteknik. Under 100 år har vi hjälpt våra kunder till framgång inom många olika mobila och industriella användningsområden.

Parker som arbetsgivare tror på mångfald och diskriminerar inte någon på grund av ålder, religion, etnisk tillhörighet, kön, sexuell läggning eller funktionsnedsättning i samband med rekrytering och anställning. Vi arbetar aktivt med att stärka kvinnors framgång inom Parker, bland annat genom initiativet ”Peer W – Connecting & Engaging Women”. Målsättningen är att långsiktigt attrahera, utveckla och behålla kvinnor inom organisationen.

Läs mer om Parker Hannifin på parker.com och se gärna klippet "Leading with purpose". För information om våra produkter kan du läsa mer på www.iqan.com.

Om dig
För att trivas hos oss på Parker och samtidigt lyckas i rollen som Production Test Developer tror vi att du sedan tidigare arbetat med elektronik och programmering. Du har ett genuint tekniskt intresse och erfarenhet av statistiska analysmetoder.

Kvalifikationer
- Högskoleutbildning med inriktning mekatronik, elektronik eller liknande
- Erfarenhet och kunskap av elektronik och programmering i LabView
- Kunskap om statistiska analysmetoder
- Obehindrade kunskaper i engelska och svenska, såväl i tal som skrift

Som person är du nyfiken och har en vilja att ständigt utvecklas inom ditt område. Du är driven och initiativrik. Eftersom du kommer samarbeta över avdelningar såväl i Sverige som med kollegor utomlands, är det viktigt att du är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta Göran Karlsson på goran.karlsson@speedgroup.se.

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
____

Sökord: Production Test Developer, produktionsProduction Test Developer, production test developer, utvecklare, hardware design, software design, test & verification

Ansök nu

Production Test Developer till Parker Hannifin i Mölnlycke

Produktionstekniker, maskin/Produktionstekniker, verkstad
Läs mer Dec 6
Har du erfarenhet från elektronik och programmering i LabView? Vill du bli en del av ett sammansvetsat team som har kul på jobbet? Då är du välkommen att söka tjänsten som Production Test Developer på Parker Hannifin- ett världsledande bolag inom rörelse- och styrteknik.

Om tjänsten
I rollen som Production Test Developer säkerställer du att våra produkter möter våra kunders förväntningar. Detta genom att ansvara för att utveckla och underhålla funktionstester som används på IQAN-produktionsanläggningar globalt. Du kommer också vara vår Testspecialist där du stödjer våra projekt och implementering på våra produktionssajter.

IQAN är en produktfamilj med världsledande systemlösningar med fokus på styrning av mobila maskiner. IQAN erbjuder lösningar för funktionell säkerhet, tillförlitlighet och högpresterande system. Produktportföljen består av styrenheter, displaymoduler och mjukvarulösningar.

Ansvarsområden
- Delta i utvecklingsprojekt med fokus på design för testbarhet
- Systemdesign av IQAN produktionstestsystem
- Vidareutveckla Parkers befintliga plattform av produktionstester i LabView

Som Production Test Developer ger du support till produktionsanläggningarna i både Sverige och USA och är behjälplig vid installationer. Detta ger dig möjlighet att aktivt bidra både på distans men också på plats, vilket kan innebära en del resor i tjänsten. Du kommer tillhöra IQAN:s ingenjörsteam i Mölnlycke, där vi idag är ca 25 personer och sitter i trevliga öppna lokaler.

För oss är trivsel på arbetsplatsen viktigt! Vi är ett sammansvetsat och hjälpsamt team som gärna hittar på aktiviteter tillsammans så som lunchpromenader och gruppträningar på vårt lokala gym.

Vi ser fram emot att träffa vår nya kollega!

Om bolaget
Parker Hannifin är ett globalt Fortune 250-företag som är världsledande inom rörelse- och styrteknik. Under 100 år har vi hjälpt våra kunder till framgång inom många olika mobila och industriella användningsområden.

Parker som arbetsgivare tror på mångfald och diskriminerar inte någon på grund av ålder, religion, etnisk tillhörighet, kön, sexuell läggning eller funktionsnedsättning i samband med rekrytering och anställning. Vi arbetar aktivt med att stärka kvinnors framgång inom Parker, bland annat genom initiativet ”Peer W – Connecting & Engaging Women”. Målsättningen är att långsiktigt attrahera, utveckla och behålla kvinnor inom organisationen.

Läs mer om Parker Hannifin på parker.com och se gärna klippet "Leading with purpose". För information om våra produkter kan du läsa mer på www.iqan.com.

Om dig
För att trivas hos oss på Parker och samtidigt lyckas i rollen som Production Test Developer tror vi att du sedan tidigare arbetat med elektronik och programmering. Du har ett genuint tekniskt intresse och erfarenhet av statistiska analysmetoder.

Kvalifikationer
- Högskoleutbildning med inriktning mekatronik, elektronik eller liknande
- Erfarenhet och kunskap av elektronik och programmering i LabView
- Kunskap om statistiska analysmetoder
- Obehindrade kunskaper i engelska och svenska, såväl i tal som skrift

Som person är du nyfiken och har en vilja att ständigt utvecklas inom ditt område. Du är driven och initiativrik. Eftersom du kommer samarbeta över avdelningar såväl i Sverige som med kollegor utomlands, är det viktigt att du är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta Göran Karlsson på goran.karlsson@speedgroup.se.

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
____

Sökord: Production Test Developer, produktionsProduction Test Developer, production test developer, utvecklare, hardware design, software design, test & verification

Ansök nu

Ankomstkontrollant till SAAB Surveillance

Avsynare, elteknik
Läs mer Nov 17
Är du en lösningsfokuserad och kvalitetsmedveten person? Har du erfarenhet av mekanik och ritningsläsning? Vår kund Saab söker nu en Ankomstkontrollant. Välkommen med din ansökan!

Om uppdraget
Som Ankomstkontrollant arbetar du med mottagning av material och ritningsläsning. Ditt uppdrag blir att säkerställa att materialet överensstämmer mot ritningskrav. Du säkerställer även att ankommet material hanteras korrekt från det att materialet kommer in, till dess att materialet presenteras för produktionen. Vidare har du kontakt med diverse instanser som inköp och konstruktion.

Arbetsuppgifter:
- Kontroll av ankommet material
- Ritningsläsning
- Dokumentation och rapportering
- Löpande kontakt med diverse instanser

Uppdraget är på heltid, dagtid, måndag-fredag med möjlighet till flex. Du börjar som konsult med god chans till övertag av kund så småningom. Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om bolaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.

Läs mer om bolaget på www.saab.com

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!

Din profil
För att lyckas i rollen som Ankostkontrollant ser vi att du har erfarenhet av kontroll av material. Du har en god erfarenhet av ritningsläsning och det är meriterande om du har arbetat med mekanik tidigare. Som person ser vi att du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du är även anpassningsbar och kan hantera flera arbetsprocesser samtidigt. Du har en god datavana och tycker om att få varva ditt arbete med diverse administrativa arbetsuppgifter. Du är även serviceinriktad då mycket av arbetet innebär att samarbeta och samverka inom enheten men också över organisatoriska gränssnitt.

Dina kvalifikationer:
- Erfarenhet av kontroll av material
- God erfarenhet av ritningsläsning
- Erfarenhet av arbete inom mekanik
- Datavana
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Välkommen med din ansökan!

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

Ta chansen att bli en del av vårt team på Speed!
___
Sökord: Ankomstkontrollant, ankomstkontroll, materilhantering, ritningsläsning, godsmottagning, kvalitetskontrollant, elektronikproduktion, CNC, mekanik, beredning, material, kontrollant, mätteknik

Ansök nu

Testutvecklare till Parker Hannifin i Mölnlycke

Produktionstekniker, maskin/verkstad
Läs mer Nov 15
Har du erfarenhet från elektronik och programmering? Vill du bli en del av ett sammansvetsat team som har kul på jobbet? Då är du välkommen att söka tjänsten som Testutvecklare på Parker Hannifin- ett världsledande bolag inom rörelse- och styrteknik.

Om tjänsten
I rollen som Testutvecklare säkerställer du att våra produkter möter våra kunders förväntningar. Detta genom att ansvara för att utveckla och underhålla funktionstester som används på IQAN-produktionsanläggningar globalt. Du kommer också vara vår Testspecialist där du stödjer våra projekt och implementering på våra produktionssajter.

IQAN är en produktfamilj med världsledande systemlösningar med fokus på styrning av mobila maskiner. IQAN erbjuder lösningar för funktionell säkerhet, tillförlitlighet och högpresterande system. Produktportföljen består av styrenheter, displaymoduler och mjukvarulösningar.

Ansvarsområden
- Delta i utvecklingsprojekt med fokus på design för testbarhet
- Systemdesign av IQAN produktionstestsystem
- Utveckla produktionstester i LabView
- Regelbundet koordinera produktionstestrelaterad problematik med våra produktionsanläggningar

Du kommer tillhöra IQAN:s ingenjörsteam i Mölnlycke, där vi idag är ca 25 personer och sitter i trevliga öppna lokaler.
Resor i tjänsten förekommer, både nationellt och internationellt.

För oss är trivsel på arbetsplatsen viktigt! Vi är ett sammansvetsat och hjälpsamt team som gärna hittar på aktiviteter tillsammans så som lunchpromenader och gruppträningar på vårt lokala gym.

Vi ser fram emot att träffa vår nya kollega!

Om bolaget
Parker Hannifin är ett globalt Fortune 250-företag som är världsledande inom rörelse- och styrteknik. Under 100 år har vi hjälpt våra kunder till framgång inom många olika mobila och industriella användningsområden.

Parker som arbetsgivare tror på mångfald och diskriminerar inte någon på grund av ålder, religion, etnisk tillhörighet, kön, sexuell läggning eller funktionsnedsättning i samband med rekrytering och anställning. Vi arbetar aktivt med att stärka kvinnors framgång inom Parker, bland annat genom initiativet ”Peer W – Connecting & Engaging Women”. Målsättningen är att långsiktigt attrahera, utveckla och behålla kvinnor inom organisationen.

Läs mer om Parker Hannifin på www.parker.com. För information om våra produkter kan du läsa mer på www.iqan.com.

Om dig
För att trivas hos oss på Parker och samtidigt lyckas i rollen som Testutvecklare tror vi att du sedan tidigare arbetat med elektronik och programmering. Du har ett genuint tekniskt intresse och erfarenhet av statistiska analysmetoder.

Kvalifikationer
- Högskoleutbildning med inriktning mekatronik, elektronik, eller liknande
- Erfarenhet och kunskap av elektronik och programmering, gärna i LabView
- Kunskap om statistiska analysmetoder
- Obehindrade kunskaper i engelska och svenska, såväl i tal som skrift

Som person är du nyfiken och har en vilja att ständigt utvecklas inom ditt område. Du är driven och initiativrik. Eftersom du kommer samarbeta över avdelningar såväl i Sverige som med kollegor utomlands, är det viktigt att du är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta Göran Karlsson på goran.karlsson@speedgroup.se.

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
____

Sökord: testutvecklare, produktionstestutvecklare, production test developer, utvecklare, hardware design, software design, test & verification

Ansök nu

Ankomstkontrollant till Lumibird Photonics

Elektronikmontör
Läs mer Nov 9
Är du en kvalitetsmedveten person med erfarenhet av mekanik och ritningsläsning? Då har vi tjänsten för dig! Vår kund Lumibird Photonics söker en Ankomstkontrollant till deras produktion. Välkommen med din ansökan!

Om uppdraget
Som Ankomstkontrollant arbetar du med mottagning av material och ritningsläsning. Ditt uppdrag blir att säkerställa att materialet överensstämmer mot antal/mängd, ritningskrav och medföljande dokumentation. I arbetet ingår det även avvikelsehantering och rapportering. Du säkerställer även att ankommet material hanteras korrekt från det att materialet kommer in, till dess att materialet presenteras för produktionen.

Förekommande arbetsuppgifter:
- Kontroll av ankommet material
- Ritningsläsning
- Dokumentation och rapportering

Uppdraget är på heltid med omgående start med goda chanser till förlängning och anställning hos kund. Arbetet sker på dagtid i Göteborg.

Om bolaget
LUMIBIRD är en av världens ledande specialister när det kommer till laser. Med 50 års erfarenhet och expertis inom 3 nyckelteknologier – solid state laser, laserdioder och fiberlaser. Företaget designar, tillverkar och marknadsför högpresterande laser för vetenskapliga (laboratorier och universitet), industriella (tillverkning, försvar och LIDAR sensorer) och medicintekniska (oftalmologi, ultraljud) marknader.

LUMIBIRD skapades genom företagsförvärv mellan Keopsys- och Quantel-grupperna i oktober 2017 och är ett medelstort företag med mer än 800 anställda, intäkter på över 126 miljoner euro och kontor i Europa, Nordamerika, Kina, Japan och Australien.

Saabs laserverksamhet förvärvades av LUMIBIRD juni 2022 och idag bedrivs verksamheten under namnet Lumibird Photonics Sweden AB på Kallebäcksberget i Göteborg.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!

Din profil
För att lyckas i rollen som Ankostkontrollant ser vi att du har erfarenhet av mekanik och har grundläggande kunskaper inom ESD. Du har även en god erfarenhet av ritningsläsning. Som person ser vi att du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du har en god datavana och tycker om att få varva ditt arbete med diverse administrativa arbetsuppgifter.

Krav:
- God erfarenhet av ritningsläsning
- Grundläggande kunskaper inom ESD
- Erfarenhet av arbete inom mekanik
- Datavana
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

Ta chansen att bli en del av vårt team på Speed!
___
Sökord: Ankomstkontrollant, ankomstkontroll, materilhantering, ritningsläsning, godsmottagning, kvalitetskontrollant, elektronikproduktion, CNC, mekanik, beredning

Ansök nu

Montör till Beyond Gravitys testsektion

Elektronikmontör
Läs mer Nov 7
Vill du arbeta på ett högteknologiskt företag som tillverkar produkter för användning i rymden? Då har vi tjänsten för dig! Vår kund Beyond Gravity söker en erfaren Montör till deras produktion. Välkommen med din ansökan!

Om uppdraget
Beyond Gravity söker nu en erfaren Montör till deras Testsektion för Breadboard-produktion. I rollen som Montör kommer du ansvara för byggnation av kablage och testutrustningar. Dessutom kommer du att arbeta nära deras designavdelningar och produktionsteam. Ditt ansvar kommer att innefatta ledning och uppföljning av konstruktion och modifieringar med fokus på produktion. Du kommer också att delta i dokumentation av nya tillverkningstekniker i samarbete med material- och processavdelningar samt konstruktionsavdelningen.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Att producera Bread Board-utrustning i nära samarbete med designavdelningarna samt produktion.
• Att leda och följa upp konstruktion och modifieringar med avseende på producerbarhet.
• Att dokumentera nya tillverkningstekniker tillsammans med material- och processavdelningen.
• Byggnation av kablage och testutrustningar.

Du kommer att ingå i ett team på elva personer som tillsammans stöttar verksamheten med test och verifiering. Teamet du kommer att vara en del av är specialiserat på byggnation av testutrustningar och produktion, vilket ger dig möjligheten att vara involverad i alla faser av elektronikindustrin - från utveckling till färdig produkt. Uppdraget är långsiktigt och arbetet är förlagt på heltid, dagtid, måndag-fredag. Du kommer att arbeta i moderna och högteknologiska lokaler med placering i Kallebäck.

Om bolaget
Beyond Gravity är ett företag som kombinerar smidighet, precision och innovation med årtionden av erfarenhet och bevisad kvalitet. Bolaget utvecklar och tillverkar produkter för satelliter och uppskjutningsfordon och är ledande inom utvalda satellitprodukter och konstellationer inom New Space-sektorn.

Beyond Gravity, med huvudkontor i Zurich, Schweiz, har omkring 1600 medarbetare på tolv platser i sex länder (Schweiz, Sverige, Österrike, Tyskland, USA och Finland). I Göteborg har bolaget över 200 anställda.

Läs mer om bolaget på www.beyondgravity.com

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden ha4r vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!

Din profil
För att lyckas i rollen som Montör på Beyond Gravity, ser vi att du har en utbildning inom elektronik alternativt har relevant arbetslivserfarenhet inom området. Du har en grundläggande lödning- och komponentkunskap. Du har även en god förståelse för att tolka och förstå ritningsdokument. Har du erfarenhet av byggnation av testutrustningar, är det starkt meriterande.

Vi värdesätter en positiv inställning och förmågan att samarbeta och skapa förtroende i din omgivning. Det är även viktigt att du trivs med att ta ansvar och har förmågan att ta egna initiativ. Vi ser att du är en modig, proaktiv person som tar ansvar för dina uppgifter och är öppen för nya idéer, samtidigt som du inspirerar andra att uppnå gemensamma mål.

Kvalifikationer:
• God kunskap och förståelse för elektronikproduktionsprocesser
• Erfarenhet av arbete med mikroskop
• Grundläggande lödning och komponentkunskap
• God förståelse för att tolka och förstå ritningsdokument
• Utmärkta kommunikationsfärdigheter och förmåga att arbeta i team

Meriterande:
• Erfarenhet av byggnation av testutrustningar
• Kunskap inom Lean Production
• Modifiering / Bearbetning av mekaniska detaljer

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.

Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!
___
Sökord: Elektronikmontör, montör, ytmontör, SMT, maskinoperatör, maskinarbete, elektronikproduktion, elektronik, teknik, IPC-certifikat, reparatör, guldsmed, urmakare

Ansök nu

Förbindare till Lumibird Photonics

Elektronikmontör
Läs mer Nov 2
Är du en noggrann och teknikintresserad person? Vill du arbeta på ett spännande bolag med högteknologiska produkter? Då har vi tjänsten för dig! Vår kund Lumibird Photonics har nu behov av att stärka upp sin tillverkningsavdelning med en Förbindare. Välkommen med din ansökan!

Om uppdraget
Som Förbindare på Lumibird Photonics kommer du vara en del av en verksamhet där det sker omplanering, hantering av nyproduktion och reparenter, samt tillverkning av olika varianter av laseravståndsmätare och dess underdetaljer. Övergripande kommer du genomföra lödning av komponenter på kretskort samt kablering av kablar till sammansatt produkt med mekanik. I ditt dagliga arbete förekommer det användning av ritningar och dokument både på svenska och på engelska. Vidare kommer du att få bidra vid framtagande och underhåll av monteringsdokumentation, samt bidra med kontinuerliga förbättringar inom verksamheten.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Lödning
- Ritningsläsning
- Ansvara för att utföra montering, delavsyning och ändringsarbete i produktion
- Utföra elektrisk funktionskontroll, ESD och kalibrering
- Utföra montering utöver standardarbete, så som prototyparbete och reparationer
- Aktivt bidra vid framtagande och underhåll av monteringsdokumentation

Uppdraget är på heltid med omgående start med goda chanser till förlängning och anställning hos kund. Arbetet sker på dagtid i Göteborg.

Om bolaget
LUMIBIRD är en av världens ledande specialister när det kommer till laser. Med 50 års erfarenhet och expertis inom 3 nyckelteknologier – solid state laser, laserdioder och fiberlaser. Företaget designar, tillverkar och marknadsför högpresterande laser för vetenskapliga (laboratorier och universitet), industriella (tillverkning, försvar och LIDAR sensorer) och medicintekniska (oftalmologi, ultraljud) marknader.

LUMIBIRD skapades genom företagsförvärv mellan Keopsys- och Quantel-grupperna i oktober 2017 och är ett medelstort företag med mer än 800 anställda, intäkter på över 126 miljoner euro och kontor i Europa, Nordamerika, Kina, Japan och Australien.

Saabs laserverksamhet förvärvades av LUMIBIRD juni 2022 och idag bedrivs verksamheten under namnet Lumibird Photonics Sweden AB på Kallebäcksberget i Göteborg.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.¨

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!

Din profil
För att lyckas i rollen som Förbindare ser vi gärna att du har ett stort intresse för teknik och elektronik. Vidare är du en flexibel person som är nyfiken och tar för dig i nya situationer. Du bör också ha lätt att använda datorsystem för att hantera olika dokument som krävs för instruktioner och rapportering. Utöver detta ser vi att du är kommunikativ då arbetet kräver samarbete, både med dina kollegor men även med andra instanser. Du genomför ditt arbete med entusiasm och noggrannhet där ditt mål är att leverera i tid med god kvalitet samtidigt som du har kul på jobbet.

Meriterande:
- Erfarenhet av elektronikproduktion eller motsvarande utbildning
- Erfarenhet av manuell lödning
- Giltigt lödcertifikat
- Erfarenhet av ritningsläsning

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.
Välkommen med din ansökan!
_________
Sökord: Elektronikmontör, elektronikmontering, elektronikproduktion, elektronikmontörer, elmontör, IPC-certifikat, montör, renrum, maskinoperatör, testning, provare,

Ansök nu