Carotte Staff AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Carotte Staff AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Flexibelt extrajobb inom reception & konferens

Receptionist, telefonist
Läs mer Jul 5
Om tjänsten
Är duen servicestjärna som är intresserad av att kombinera dina studier eller annan huvudsaklig sysselsättning med ett socialt och roligt extrajobb?
Då har vi en utvecklande och ett rolig tjänst för dig!
Vi bemannar både fastighets receptioner och modernaco-working arenor i Göteborg med omnejd.Den här rollen passar dig som har tidigare erfarenhet av service och reception, är prestigelös och har god administrativ förmåga. För våra uppdrag kommer man att ha stor möjlighet att själv påverka sina tider utifrån sitt privata schema, och för rätt person finns det goda möjligheter till vidare utveckling.
Dina arbetsuppgifter kan till exempel bestå av att:
Välkomna medlemmar,kunder och medarbetare
Ta hand om konferenser och frukost
Ha kontakt med leverantörer
Arbeta administrativt i affärs -& bokningssystem
Post- och fakturahantering samt bud
Bokningar och beställningar
Agera mood manager och ta hand om såväl besökare som medarbetare
Ansvara för konferensrum och fika på kontoret
Dela ut accesser

Vidare ingår diverse administrativa sysslor, exempelvis utfärdande av nyckelbrickor för nyanställda och besökare. En av de viktigaste delarna är att du ser till att alla besökare, interna som externa, får ett professionellt och trevligtbemötande och att receptionen alltid är en välkomnande och trevlig plats.
Vi söker dig som:
Har ett intresse för service och att leverera kvalitet
Är social, utåtriktad och har lätt för att ta kontakt med människor
Har en positiv attityd, är ödmjuk, flexibel och prestigelös. En förebild helt enkelt
Gillar att jobba i team och att ständigt utvecklas
Har en annan huvudsaklig sysselsättning (studier, annat arbete etc.)
Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet. Motivera väl i din ansökan varför just du passar för rollen – både erfarenhets- och personlighetsmässigt
Om ossCarotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltids uppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, reception, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.
Övrig information
Start: Omgående
Omfattning: Extra vid behov
Lön: Timlön
Placering: Göteborg
Sök tjänsten genom att klicka på "Jag vill ansöka!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Värd/Värdinna till innovativt fastighetsbolag

Receptionist, telefonist
Läs mer Jul 4
OM TJÄNSTEN
Vi söker för kunds räkning enenergifylld och service-mindedvärd/värdinna med ett öga för detaljer. Arbetet är på en co-working arena där det viktigaste är medlemmarna och deras upplevelse av värdskapet.
Då kan rollen som värd vara perfekt för dig! Som värd är din viktigaste uppgift att ge våra gäster en förstklassig upplevelse från det att de kliver in genom dörrarna.
Din dagliga rutin kommer att inkludera att välkomna besökare med ett leende, svara på deras frågor samt se till att våra konferensgäster och medlemmar har allt de behöver för en trevlig vistelse.Det innebär att ordna frukostar, luncher och fikapauser, samt se till att all konferensteknik är i toppskick när det behövsoch hantera allehanda administrativa uppgifter.
Ditt öga för detaljer kommer att vara ovärderligt när du ser till att våra utrymmen alltid är prydliga och presentabla för våra gäster. Du behöver ha väl kännedom av lokalerna som du är ansvarig för att visa till nya potentiella medlemmar.Dessutom kommer du att vara ansvarig för att bemanna receptionen och säkerställa att varje gäst får det förstklassiga bemötande de förtjänar.Tjänsten innebär att du är anställd av Carotte Staff och arbetar som konsult hos vår kund. Omfattningen är heltid och arbetstiderna är förlagda vardagar 08.00-17.00. Under vissa event kan enstaka kvällar samt helgarbete förekomma.
Tillträde: Höst 2024
DIN PROFIL
Erfarenhet av service och administration är en förutsättning för att lyckas i rollen och vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi tror att du är en självgående och strukturerad person som driver ditt eget arbete framåt, är serviceinriktad och alltid sätter kunden främst.
Du är positiv och prestigelös då arbetsuppgifterna kommer att vara varierande, kan ofta förutse vad som kommer behövas härnäst. Din känsla för hur du formulerar dig och informerar gör att många uppskattar just ditt sätt att kommunicera.
Vidare har du ett säljandeförhållningssätt, gillar att nätverka och utveckla nya kontakter. Med din sälj medvetenhet,ditt driv och engagemangblir co-working arenan mer flexibel och snabbare på att anpassa sig till både förändringar i marknaden samt medlemmarnas behov och är därmed en viktig del i ditt dagliga arbete.
Att jobba i olika system är inget nytt och office- paketet är något du känner dig bekväm med. Vi ser gärna att du har arbetat i någon form avaffärssystem samt bokningssystemtidigare.
Genom din tidigare erfarenhet av liknande roller är du även bekant med modern konferensteknik och har lätt för att lösa vanligt förekommande tekniskt strul som kan uppstå. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift och givetvis delar du våra värderingar; kvalitet, förebild, service och nyskapande.
I denna roll lägger vi stor vikt på din personliga lämplighet och din motivation för rollen. Vill du öka dina chanser att gå vidare i rekryteringsprocessen, rekommenderar vi att du bifogar ett personligt brev i din ansökan. För att trivas i rollen tror vi att du är en riktig teamplayer, men har inga problem med att jobba självständigt.OM OSS
Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper vårakunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Viskräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifikabehov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen ochbesöksnäringen.
ÖVRIG INFORMATION
I denna process samarbetar kund med Carotte Staff. Eventuella frågor hanteras direktav Natalie Fjellström via mail natalie@carotte.se.Vibehandlar våra ansökningar löpande och rekommenderar att du skickar in din ansökan såsnart som möjligt.

Ansök nu

Serveringspersonal för längre uppdrag på Gothia Towers och Svenska Mässan

Servitör, kafé och konditori/Servitris, kafé och konditori
Läs mer Maj 31
Vi söker dig som vill arbeta som serveringspersonal på uppdrag för Gothia Towers och Svenska Mässan.Du kommer att vara en del av ett stort team med brinnande passion för service, möten och evenemang.
Om Svenska Mässan Gothia Towers som är en av våra största kunder och en spännande arbetsplats.
Gothia Towers är idag en av Nordens mest attraktiva mötesplatser med 41 000 m2 upplevelseyta, 1200 förstklassiga hotellrum och sviter samt 5 populära barer och restauranger.
Visionen är att bli Europas mest attraktiva mötesplats genom att erbjuda den bästa helhetsupplevelsen och med kärnvärdena engagemang, samarbete och mod som vägvisare och inspirationskälla, strävar man ständigt efter att uträtta nya stordåd – varje dag och i varje möte med besökare, kunder och varandra.
Om tjänsten
Svenska Mässan och Gothia Towers bildar tillsammans en av Europas största helintegrerade mötesplatser med cityläge. Varje år väljer mer än 1,8 miljoner besökare från hela världen att mötas, äta och bo, utveckla affärer, produkter eller idéer hos dem. Här erbjuds allt från hotell, butiker, teater, spa och restauranger till mässhallar och olika typer av mötesarenor. Allt samlat under ett tak och med stadslivet precis utanför dörren.
Som serveringspersonal på Gothia Towers och Svenska Mässankommer du alltid att ha fokus på gästservice och kvalité.Arbetsuppgifterna kommer att variera beroende på verksamhetens bokningarochdu kommer bland annatarbeta på flera mässor såsom Bokmässan 2024, festliga banketter och välsmakande julbord. Exempel på arbetsuppgifter är således:
Välkomna och ta hand om gäster under konferenser och mingel.
Bankettservering och bar
Plocka disk under exempelvis mässor.
Montercatering - Service på Svenska Mässan
Kassahantering

Du kommer att gå på ett rullande schema där arbetstiderna är förlagda alla dagar i veckan samt helger och kvällstid. Det är en visstidsanställning på 75%under perioden 19 augusti till 30 juni 2025.
Din profilDu har förmågan att leverera service utöver det vanliga och utför ditt arbete prestigelöst med ett glatt humör. Du är duktig på att samarbeta då du förväntas stötta kollegor som är nya på arbetet.
Som konsult på Carotteär du ansvarstagande och har lätt för att anpassa dig till nya situationer.Vi förutsätter naturligtvis att du är professionell och personlig i ditt möte med gäster och kollegor. Våra värdeord är förebilder, kvalitet, personligt och nyskapande- precis så vill vi att våra kunder och deras gäster ska uppleva oss.
Tidigare arbetslivserfarenhet av servering och restaurang är meriterande men inget krav.I den här rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt på din personliga lämplighet och din motivation för rollen. Har du ingen tidigare erfarenhet eller utbildning inomgästbemötande ochservering kommer viatt erbjuda dig en grundläggande utbildning för att du ska känna trygg i att hantera arbetsuppgifterna och leverera förstklassig service till våra kunder.
Om Carotte Academy
I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- och servicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. I introduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för att kunna arbeta med service hos Carotte Staff.
Om Carotte
Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.

ÖVRIG INFORMATION
Start: 12 augusti till 30 juni 2025
Anställningsform: Visstidsanställning på75%, varierande schema förlagt måndag till söndag.
Placering: Göteborg
Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar kontakta gärna ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Kockuppdrag på Carotte's live-event i sommar!

Kock, storhushåll
Läs mer Apr 25
Om tjänsten
Är du en glad och stresstålig kock som vill jobba på fartfyllda live-event från maj till augustii Göteborg i sommar? Då har vi de rätta uppdragen för dig! Vhans till extra pass löpade under året kommer även att finnasDet börjar närma sig flera spännande sommarevent där Carotte står för servicehelheten. Tillsammans levererar vi mat, dryck & service till deltagare på live-eventen.
Våra kommande event:
Göteborgsvarvet (vecka 20) Folkfesten där vi levererar mat och dryck till tappra löpare från hela Sverige
Scandinavian Mixed 2024 i Helsingborg (vecka 23) Världens första helt jämnställda golftävling med 40 000 besökare från hela världen
Gothia och Partille Cup (vecka 27 och 39)Världens största fotbollsturnering med glada ungdomar från hela världen
Event på Åby Arena(vecka 30)Häst kapplöpning med glada spelare som vi serverar gedigen mat & dryck (vecka 30)
Veteran VM(vecka 32 och 33)Friidrottens främsta seniorer tar upp till kamp!

Det kommer även finnas arbetspass under sommarn som utgår från Carottes restaurang i Läppstiftet. Möjlighet till vidare extra arbete under hela året finns!
Vi söker nu duktiga och självgående kockar som vill vara en del utav köksteamet.Du kommer att jobba i provisoriska kök och ombytliga miljöerdär du levererar Göteborgs bästa hamburgare, korv med bröd, kebab samt veganskt alternativ. Tillagningen kommer att ske på plats i tält. Det kommer att vara högt tryck och stora volymer av mat där du även behöver vara behjälplig att lägga upp maten på ett tilltalande sätt.För att vara aktuell för arbetet behöver du vara flexibel och ha möjlighet att arbeta under de dagar och tider som evenemangen pågår.
Vi söker dig som
Har dokumenterad arbetslivserfarenhet som, kock/köksbiträde inom á la Carte, catering eller storkök i minst 2 år.
Känner dig trygg i köket, kunna jobba självständigt men är självklart också en bra lagspelare.
Är prestigelös, flexibel och lyhörd i ditt arbete.
Talar svenska eller engelska obehindrat.

I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet. För att trivas i den här rollen tror vi att du är en riktig teamplayer, gillar att ha mycket att göra och förstår vikten av att alltid leverera den bästa servicen till våra kunder. Du kan även få möjligheten att jobba extra hos oss utöver Partille Cup och Gothia Cup.Carotte Staff är ett bemanningsföretag som jobbar med olika restauranger, hotell, konferensanläggningar samt mycket mer runtom i Göteborg. Nya uppdrag och spännande tjänster dyker ständigt upp och oavsett om man bara vill jobba ett fåtal gånger i månaden eller på heltid har vi något för dig.Med oss får man en fantastisk möjlighet att utveckla sin kompetens hos många av våra fantastiska kunder!

Om Carotte Academy
I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- ochservicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. Iintroduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för attkunna arbeta med service hos Carotte Staff. Med rättinställning får du möjligheten att avancera inom bolaget och kan blien Carotte Leader.
Om CarotteCarotte består idag av tre bolag, Carotte Food & Event, Carotte Staff och Carotte Housekeeping. Tillsammans tar vi ett helhetsgrepp om allt som har med mat, möten och service att göra hos våra kunder. Koncernen grundades 1982 och har kontor i Stockholm, Jönköping och Göteborg. I september 2022 etablerade vi Carotte Catering på Läppstiftet i Göteborg. Där erbjuder vi såväl frukost- och lunch som konferens, event och extern catering. Vi erbjuder unik mat som är skapad från grunden genom noggrant utvalda råvaror.
Carotte Staff matchar ihop självgående och ansvarstagande personal som brinner för att ge förstklassig service med våra kunders team, oavsett om det handlar om att bemanna eller rekrytera. Genom våra egna träffsäkra utbildningar utvecklar vi servicepersonal med det där lilla extra – engagemanget, glöden och känslan för detaljer som gör skillnad. Vi hyr ut, rekryterar och utbildar Stockholms, Göteborgs och Malmös främsta servicepersonal.
ÖVRIG INFORMATION
Start: OmgåendeArbetstider: VarierandeLön: TimlönPlacering: Göteborg
Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att kontakta ansvarig rekryterare.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Rekryteringsträff 6 maj för servispersonal - uppdrag på Svenska Mässan G...

Servitör/Servitris
Läs mer Apr 24
Måndagen den 6 maj bjuder viin till enrekryteringsträff/gruppintervju för servispersonal somvill arbeta på uppdrag för Svenska Mässan Gothia Towers i främst maj och augusti.
Vi harflertalet spännande uppdrag på ingångoch söker nu efterkonsulter inom serveringsom vill arbeta under enstaka dagar i maj och augusti, tillfälle finns även för fler dagar. Uppdragen kommer varierar från stora till små, allt från spännande företagsfester, och stora banketter till mindre evenemang som mingel, buffé samt café/foodtruck-verksamhet.
Du kommer få chansen attvara del av ett stort team som brinner för gästservice, kvalité och bemötande.Arbetstiderna är förlagda på både dag- ochkvällstid och exempel på arbetsuppgifter är bland annat:
Välkomna gäster
Bankettservering
Montercatering
Plocka disk

Ett stort plus är om du har möjlighet att arbeta den 21 och 22 maj samt 13 till 18 augusti.Uppdragen är primärt förlagda i maj och augustimen god chans finns till förlängning.
Om rekryteringsträffen/gruppintervjunden 6 maj kl. 17:00-20:30
Vi kommer inleda kvällen medatt presentera de kommandeuppdragen.
Du kommer få en introduktion i hur det är attarbeta som konsult på Carotte Staff och chansen att berätta för oss om vem du är och varför du är rätt person för oss.
Kvällen kommer avslutas med att vi går igenom bankettserveringsteknik.

Om dig
Vi söker passionerad, driven och utåtriktad serveringspersonal.Du utför ditt arbete prestigelöst med ett glatt humör under högt arbetstempo. Personliga egenskaper vi vädersätter är positivitet, flexibilitet och ansvarstagande.

Som konsult hos oss har du lätt för att anpassa dig till nya situationer. Vi förutsätter naturligtvis att du är professionell och personlig i ditt möte med gäster och kollegor.Våra värdeord är förebilder, kvalitet, personligt och nyskapande- precis så vill vi att våra kunder och deras gäster ska uppleva oss.

Vi ser gärna att du har arbetat med servering förut men om du inte har någon erfarenhet eller utbildning inom servering, catering eller att ta bordsbeställningar erbjuder vi dig en grundläggande utbildningför att du ska känna trygg i att hantera arbetsuppgifterna och leverera hög servicenivå till våra kunder.
Om Carotte
Carotte består idag av tre bolag, Food & Event, Housekeeping och Staff. Tillsammans tar vi ett helhetsgrepp om allt som har med mat, möten och service att göra hos våra kunder. Koncernen grundades 1982 och har kontor i Stockholm och Göteborg. År 2019 köpte starka investerare, som arbetat inom koncernen i olika roller, upp Carotte. Ägarnas perspektiv är långsiktiga och tillväxt- och utvecklingsmålen är högt uppsatta. Vi har snabbt tagit marknadsandelar och har under 2022 tredubblat vår omsättning från 2021. Vår ambition är att växa till Sveriges främsta bolag inom Soft Facility Management och att fortsätta etablera kontor på nya regioner.
Carotte Staff matchar ihop självgående och ansvarstagande personal som brinner för att ge förstklassig service med våra kunders team, oavsett om det handlar om att bemanna eller rekrytera. Genom våra egna träffsäkra utbildningar utvecklar vi servicepersonal med det där lilla extra – engagemanget, glöden och känslan för detaljer som gör skillnad. Vi hyr ut, rekryterar och utbildar Stockholm & Göteborgs främsta servicepersonal.
Om Svenska Mässan Gothia Towers som är en av våra största kunder och en spännande arbetsplats
Gothia Towers är idag en av Nordens mest attraktiva mötesplatser med 41 000 m2 upplevelseyta, 1200 förstklassiga hotellrum och sviter samt 5 populära barer och restauranger.
Svenska Mässan och Gothia Towers bildar tillsammans en av Europas största helintegrerade mötesplatser med cityläge. Varje år väljer mer än 1,8 miljoner besökare från hela världen att mötas, äta och bo, utveckla affärer, produkter eller idéer hos dem. Här erbjuds allt från hotell, butiker, teater, spa och restauranger till mässhallar och olika typer av mötesarenor. Allt samlat under ett tak och med stadslivet precis utanför dörren.
Visionen är att bli Europas mest attraktiva mötesplats genom att erbjuda den bästa helhetsupplevelsen och med kärnvärdena engagemang, samarbete och mod som vägvisare och inspirationskälla, strävar man ständigt efter att uträtta nya stordåd – varje dag och i varje möte med besökare, kunder och varandra.
ÖVRIG INFORMATIONInbjudan till rekryteringsträffen skickas efter telefonintervju har genomförts.
I den här rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt på din personliga lämplighet och din motivation för rollen.
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Extra vid behov under maj och augusti, utöver din huvudsakliga sysselsättning
Placering: Göteborg
Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar kontakta gärna ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Värd/Värdinna till Alecta Fastigheters coworkingsatsning Flexiwork

Receptionist, telefonist
Läs mer Apr 2
OM ARBETSGIVARENAlecta Fastigheter är det innovativa fastighetsbolaget, där hållbarhet och digitalisering är navet i verksamheten för att skapa framtidsvärden för både människor, verksamheter och platser. Under 2024öppnar Alecta Fastigheter sin första coworkinganläggning i Göteborg under namnet Flexiwork i kvarteret Regina.
Kvarteret ReginaPå Rosenlund, rakt under bastion Christina Regina, hittar du Kvarteret Regina. Här kommer organisationer och verksamheter nå framgång genom den fulla frihet som Drottning Kristina eftersträvade redan för 400 år sedan.I Alecta Fastigheters nya kontorsvaruhus Regina i centrala Göteborg vid Hvitfeldtsplatsen öppnar deras första Flexiwork Hovet som slår upp portarna 15:e maj. Flexiwork, som är namnet på Alecta Fastigheters coworking, är ett nytt affärsområde inom företaget.
Fastigheten byggs i två etapper och rymmer totalt 31 000 kvadratmeter. Första etappen omfattar en flexiyta på 1 100 kvm och andra etappen en yta på 1 900 kvm. Kvarteret Regina ligger centralt placerat och attraherar innovationsdrivna och kreativa företag. Fastigheten omfamnar allt från flexibla kontraktslösningar, musikinspirerade inredningskoncept, coworking /flexiwork, färdiginredda lokaler samt restauranger och butiker. I fastigheten är det fokus på återbruk och fastigheten certifieras enligt Breeam SE. Läs mer om Hovet här: https://kvarteretregina.se/kontor/

OM TJÄNSTEN
Är du redo att vara ansiktet utåt för Hovet och skapa magiska ögonblick för våra gäster? Då kan rollen som värd vara perfekt för dig! Som värd är din viktigaste uppgift att ge våra gäster en förstklassig upplevelse från det att de kliver in genom dörrarna.
Din dagliga rutin kommer att inkludera att välkomna besökare med ett leende, svara på deras frågor samt se till att våra konferensgäster och medlemmar har allt de behöver för en smidig vistelse.Det innebär att ordna frukostar, luncher och fikapauser, samt se till att all konferensteknik är i toppskick när det behövsoch hantera allehanda administrativa uppgifter.
Ditt öga för detaljer kommer att vara ovärderligt när du ser till att våra utrymmen alltid är prydliga och presentabla för våra gäster. Du behöver ha väl kännedom av lokalerna som du är ansvarig för att visa till nya potentiella medlemmar till coworking arenan.Dessutom kommer du att vara ansvarig för att bemanna receptionen och säkerställa att varje gäst får det förstklassiga bemötande de förtjänar.
Som en del av teamet kommer du också att vara med från början och vara en del av uppbyggnaden av rutiner, processer och standarder för både receptionen och konferensavdelningen.Tjänsten innebär att du är anställd av Carotte Staff och arbetar som konsult hos vår kund. Omfattningen är heltid och arbetstiderna är förlagda vardagar 8.00-17.00. Under vissa event kan enstaka kvällar samt helgarbete förekomma.
Tillträde Slutet på april, början på maj 2024
DIN PROFIL
Erfarenhet av service och administration är en förutsättning för att lyckas i rollen och vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi tror att du är en självgående och strukturerad person som driver ditt eget arbete framåt, är serviceinriktad och alltid sätter kunden främst.
Du är positiv och prestigelös då arbetsuppgifterna kommer att vara varierande, kan ofta förutse vad som kommer behövas härnäst och älskar känslan när du kan säga att jag anade det så jag har redan kollat upp det. Din känsla för hur du formulerar dig och informerar gör att många uppskattar just ditt sätt att kommunicera.
Vidare har du ett säljande förhållningssätt, gillar att nätverka och utveckla nya kontakter. Att jobba i olika system är inget nytt och office- paketet är något du känner dig bekväm med. Vi ser gärna att du har arbetat i någon form avaffärssystem samt bokningssystemtidigare och har du erfarenhet av Nexudus är det meriterande.
Genom din tidigare erfarenhet av liknande roller är du även bekant med modern konferensteknik och har lätt för att lösa vanligt förekommande tekniskt strul som kan uppstå. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift och givetvis delar du våra värderingar; kvalitet, förebild, service och nyskapande.
I denna roll lägger vi stor vikt på din personliga lämplighet och din motivation för rollen. Vill du öka dina chanser att gå vidare i rekryteringsprocessen, rekommenderar vi att du bifogar ett personligt brev i din ansökan. För att trivas i rollen tror vi att du är en riktig teamplayer, men har inga problem med att jobba självständigt.OM OSS
Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper vårakunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Viskräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifikabehov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen ochbesöksnäringen.

ÖVRIG INFORMATION
I denna process samarbetar Alecta Fastigheter med Carotte Staff. Eventuella frågor hanteras direktav Natalie Fjellström via mail natalie@carotte.se.Vibehandlar våra ansökningar löpande och rekommenderar att du skickar in din ansökan såsnart som möjligt.

Ansök nu

Servering, event- och cateringpersonal till Carotte Staff

Servitör/Servitris
Läs mer Feb 12
Om tjänsten

Vi söker driven och utåtriktad personal till diverse uppdrag inom event- och servicebranschen!

Söker du ett jobb där du får hänga med härliga människor? Då har vi kanske något spännande för dig! Vi letar efter personer som inte rynkar på näsan åt att ge service och trivs i en rörlig och livlig arbetsmiljö. Det viktigaste är att du har en positiv inställning och vill leverera toppservice till våra många kunder i Göteborgsområdet med hjälp av våra superduktiga medarbetare. Häng med oss och bli en del av vårt härliga team!

Du kommer att få glänsa vid olika event, företagsfester, storslagna banketter och mer inom besöksnäringen. Vi har allt från glamorösa konferensanläggningar och lyxiga hotellkedjor till trendiga kontorshotell och egna Carotte restauranger. Vad som är extra bra? Du kan anpassa dina arbetstider efter ditt eget schema. För de som är extra ambitiösa finns möjligheter till vidareutbildning, mer ansvar och fasta uppdrag runt om i hela Sverige. Här kan du verkligen göra karriär med stil! ????????

Vi utbildar all vår personal i Carotte Academy, vår egna serviceutbildning, allt för att man ska känna sig trygg för att leverera hög servicenivå i sann Carotte anda till våra kunder.

Hos oss finns flera möjligheter!

- Bankett: servis, bankett bar

- Restaurang: á la carte servis, runner, diskare, bar
- Festlokal: servis, runner
- Catering: servis, runner, bar

- Event: Eventvärdar, servisHur kan en arbetsdag se ut?

Du kommer vara en del av våra glada Carottestjärnor. Dina arbetsuppgifter kan inkludera allt från storslagna företagsfester, välkomna gäster, ta bordsbeställningar, cateringuppdrag, servera mat och dryck, och det viktigaste av allt: leverera personlig service.

Arbetstiderna varierar beroende på kunds önskemål. Vi ser att du har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill ha ett roligt extrajobb. Vi sätter inga krav på hur mycket du måste jobba men vi ser gärna att man arbetar något kontinuerligt.

Vi letar efter någon som:

- Älskar att ge bra service och sprida glädje.

- Har alltid ett leende på läpparna, är flexibel och prestigelös.

- Är en riktig social fjäril

- Har full koll på svenska och engelska, både när det gäller att prata och skriva.

Kan du checka av dessa punkter? Om ja, då är du precis den vi vill ha!

I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet och din motivation för rollen. Motivera i din ansökan varför just du passar för rollen - både erfarenhets- och personlighetsmässigt.

Vi jobbar nära vårt systerbolag Carotte Food & Event som arrangerar flera spännande uppdrag framöver.

Roliga uppdrag under 2024 som vi ser fram emot tillsammans med Carotte Food & Event:

- Göteborgsvarvet - folkfesten där vi levererar mat och dryck till tappra löpare från hela Sverige. (maj 2024)

- Gothia & Partille Cup - Var delaktig i världens största fotbollsturnering och träffa fotbollsspelande glada ungdomar från hela världen. (sommar 2024)

- Event på Åby Arena - Häst kapplöpning med glada spelare som vi serverar gedigen mat & dryck (Augusti 2024)

- Veteran VM - friidrottens främsta seniorer tar upp till kamp! (Augusti 2024)

- Winterlights - en magisk promenad genom ljud & ljus i ett vinterlandskap. (vinter 2024)

Om Carotte Academy

I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- och servicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. I introduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för att kunna arbeta med service hos Carotte Staff. Alla som arbetar med oss behöver genomgå första steget i vår utbildning.

Om oss

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående, alternativt efter överenskommelse

Omfattning: Extra vid behov

Lön: Timlön

Placering: Göteborg

Sök tjänsten genom att klicka på "Jag vill ansöka!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Servering, event- och cateringpersonal till Carotte Staff

Servitör/Servitris
Läs mer Feb 13
Om tjänsten

Vi söker driven och utåtriktad personal till diverse uppdrag inom event- och servicebranschen!

Söker du ett jobb där du får hänga med härliga människor? Då har vi kanske något spännande för dig! Vi letar efter personer som inte rynkar på näsan åt att ge service och trivs i en rörlig och livlig arbetsmiljö. Det viktigaste är att du har en positiv inställning och vill leverera toppservice till våra många kunder i Göteborgsområdet med hjälp av våra superduktiga medarbetare. Häng med oss och bli en del av vårt härliga team!

Du kommer att få glänsa vid olika event, företagsfester, storslagna banketter och mer inom besöksnäringen. Vi har allt från glamorösa konferensanläggningar och lyxiga hotellkedjor till trendiga kontorshotell och egna Carotte restauranger. Vad som är extra bra? Du kan anpassa dina arbetstider efter ditt eget schema. För de som är extra ambitiösa finns möjligheter till vidareutbildning, mer ansvar och fasta uppdrag runt om i hela Sverige. Här kan du verkligen göra karriär med stil! ????????

Vi utbildar all vår personal i Carotte Academy, vår egna serviceutbildning, allt för att man ska känna sig trygg för att leverera hög servicenivå i sann Carotte anda till våra kunder.

Hos oss finns flera möjligheter!

- Bankett: servis, bankett bar

- Restaurang: á la carte servis, runner, diskare, bar
- Festlokal: servis, runner
- Catering: servis, runner, bar

- Event: Eventvärdar, servisHur kan en arbetsdag se ut?

Du kommer vara en del av våra glada Carottestjärnor. Dina arbetsuppgifter kan inkludera allt från storslagna företagsfester, välkomna gäster, ta bordsbeställningar, cateringuppdrag, servera mat och dryck, och det viktigaste av allt: leverera personlig service.

Arbetstiderna varierar beroende på kunds önskemål. Vi ser att du har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill ha ett roligt extrajobb. Vi sätter inga krav på hur mycket du måste jobba men vi ser gärna att man arbetar något kontinuerligt.

Vi letar efter någon som:

- Älskar att ge bra service och sprida glädje.

- Har alltid ett leende på läpparna, är flexibel och prestigelös.

- Är en riktig social fjäril

- Har full koll på svenska och engelska, både när det gäller att prata och skriva.

Kan du checka av dessa punkter? Om ja, då är du precis den vi vill ha!

I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet och din motivation för rollen. Motivera i din ansökan varför just du passar för rollen - både erfarenhets- och personlighetsmässigt.

Vi jobbar nära vårt systerbolag Carotte Food & Event som arrangerar flera spännande uppdrag framöver.

Roliga uppdrag under 2024 som vi ser fram emot tillsammans med Carotte Food & Event:

- Göteborgsvarvet - folkfesten där vi levererar mat och dryck till tappra löpare från hela Sverige. (maj 2024)

- Gothia & Partille Cup - Var delaktig i världens största fotbollsturnering och träffa fotbollsspelande glada ungdomar från hela världen. (sommar 2024)

- Event på Åby Arena - Häst kapplöpning med glada spelare som vi serverar gedigen mat & dryck (Augusti 2024)

- Veteran VM - friidrottens främsta seniorer tar upp till kamp! (Augusti 2024)

- Winterlights - en magisk promenad genom ljud & ljus i ett vinterlandskap. (vinter 2024)

Om Carotte Academy

I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- och servicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. I introduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för att kunna arbeta med service hos Carotte Staff. Alla som arbetar med oss behöver genomgå första steget i vår utbildning.

Om oss

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående, alternativt efter överenskommelse

Omfattning: Extra vid behov

Lön: Timlön

Placering: Göteborg

Sök tjänsten genom att klicka på "Jag vill ansöka!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Jobba på spännande banketter och bokmässan 2024, ett av årets största ev...

Servitör/Servitris
Läs mer Jul 9
Om tjänsten
Vi söker driven och utåtriktad personal som vill arbeta pådiverse uppdrag inom event- och servicebranschen med speciellt fokus på företagsfester, banketter ochBokmässan 2024, ett av årets största event. Det är spännande evenemang för såväl en branschpublik som för allmänheten och vi levererar personal av högsta nivå.
I tjänsten som servispersonal möter du gäster och kommer bland annat arbeta med bankettservering, montercatering, plock och värdskap.Du kommer få chansen att vara del av ett stort team som brinner för gästservice, kvalité och bemötande.Arbetstiderna är förlagda på både dag- och kvällstid.
Om dig
Tjänsten passar dig som är en socialstjärna och brinner för service och vill ha ett roligt extrajobb!
Tidigareerfarenhet från service-, restaurang- eller eventbranschen är meriterade men det viktigaste är att du har rätt driv och inställning, vi utbildar all vår personal via Carotte Academy.Ett stort plus är om du har möjlighet att arbeta den 24 augusti samt under Bokmässan den 25-29 september.
Som konsult hos oss har du lätt för att anpassa dig till nya situationer. Du är social, utåtriktad och har lätt för att ta kontakt med människor. Du har en positiv attityd, är ödmjuk, flexibel och prestigelös, en förebild helt enkelt.Vi förutsätter naturligtvis att du är professionell och personlig i ditt möte med gäster och kollegor. Våra värdeord är förebilder, kvalitet, personligt och nyskapande- precis så vill vi att våra kunder och deras gäster ska uppleva oss.
För att vara aktuell för tjänsten måste du ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
Om rekryteringsprocessen
I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet och din motivation för rollen. Motivera väl i din ansökan varför just du passar för rollen – både erfarenhets- och personlighetsmässigt.
Vi kommer genomföra en gruppintervju den30 juli kl. 17:00-20:30. Där du får chansen att berätta för oss om vem du är och varför du är rätt person för oss. Kvällen kommer inledas med att vi presenterar de kommande uppdragen samt avslutas med att vigår igenombankettserveringsteknik.
Inbjudan till gruppintervjun skickas efter telefonintervju har genomförts.
Om Carotte
Carotte består idag av tre bolag, Food & Event, Housekeeping och Staff. Tillsammans tar vi ett helhetsgrepp om allt som har med mat, möten och service att göra hos våra kunder. Koncernen grundades 1982 och har kontor i Stockholm och Göteborg. År 2019 köpte starka investerare, som arbetat inom koncernen i olika roller, upp Carotte. Ägarnas perspektiv är långsiktiga och tillväxt- och utvecklingsmålen är högt uppsatta. Vi har snabbt tagit marknadsandelar och har under 2022 tredubblat vår omsättning från 2021. Vår ambition är att växa till Sveriges främsta bolag inom Soft Facility Management och att fortsätta etablera kontor på nya regioner.
Carotte Staff matchar ihop självgående och ansvarstagande personal som brinner för att ge förstklassig service med våra kunders team, oavsett om det handlar om att bemanna eller rekrytera. Genom våra egna träffsäkra utbildningar utvecklar vi servicepersonal med det där lilla extra – engagemanget, glöden och känslan för detaljer som gör skillnad. Vi hyr ut, rekryterar och utbildar Stockholm & Göteborgs främsta servicepersonal.
Om Svenska Mässan Gothia Towers som är en av våra största kunder och en spännande arbetsplats
Gothia Towers är idag en av Nordens mest attraktiva mötesplatser med 41 000 m2 upplevelseyta, 1200 förstklassiga hotellrum och sviter samt 5 populära barer och restauranger.
Svenska Mässan och Gothia Towers bildar tillsammans en av Europas största helintegrerade mötesplatser med cityläge. Varje år väljer mer än 1,8 miljoner besökare från hela världen att mötas, äta och bo, utveckla affärer, produkter eller idéer hos dem. Här erbjuds allt från hotell, butiker, teater, spa och restauranger till mässhallar och olika typer av mötesarenor. Allt samlat under ett tak och med stadslivet precis utanför dörren.
Visionen är att bli Europas mest attraktiva mötesplats genom att erbjuda den bästa helhetsupplevelsen och med kärnvärdena engagemang, samarbete och mod som vägvisare och inspirationskälla, strävar man ständigt efter att uträtta nya stordåd – varje dag och i varje möte med besökare, kunder och varandra.
ÖVRIG INFORMATION
I den här rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt på din personliga lämplighet och din motivation för rollen.
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Extra vid behov, utöver din huvudsakliga sysselsättning
Placering: Göteborg
Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar kontakta gärna ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Kontorsassistent för uppdrag på 50% vardagar

Kontorsreceptionist
Läs mer Feb 7
OM CAROTTE

Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen. Carotte har kontor i Göteborg, Stockholm & Jönköping och kunder över hela Sverige.

VÅR KUND

Carotte Staff söker åt kund en erfaren och professionell kontorsassistent till ett konsultbolag med höga verksamhets ambitioner.

Kulturen på denna arbetsplats präglas av höga ambitioner, professionalitet och driv. Teamet hos vår kund består av noga utvalda högpresterande proffs, erkända inom sina områden och som alltid sätter kunden i fokus.

Om tjänsten

Vi söker en person som har en känsla för detaljer, har förmågan att arbeta effektivt i varierande tempo och har en flexibel inställning till arbetsuppgifter. Vi tror att du som söker denna position har en välkomnande attityd, du är en relationsskapare med en förmåga att skapa positiva möten för besökare och kollegor. Du trivs i en professionell miljö och är tillmötesgående.

För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet inom kontorsarbete och även konferens. Du talar & skriver obehindrat i både svenska och engelska. Du bör också ha god datorvan och du kommunicerar professionellt i skrift. Du har en naturlig känsla för att vara uppmärksam på detaljer och får med lätthet ett helhetsgrepp över den dagliga verksamheten.

Dina arbetstider: Dagtid, måndag till fredag främst förmiddag men kan även vara förlagda under eftermiddag.

Anställningsform: Provanställning 6 månader därefter tillsvidareanställning. Du är anställd hos oss på Carotte Staff och arbetar 50% hos vår kund.

Startdatum: Enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan

Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att kontakta natalie@carotte.se. Vi behandlar våra ansökningar löpande och rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Reception- & serviceansvarig till nysatsningen Leir Mat & Möten

Konferensvärd/Konferensvärdinna
Läs mer Feb 6
OM ARBETSGIVAREN

Carotte har sedan starten 1982 levererat catering och service i toppklass. Vi är numera en av Sveriges snabbast växande företagsgrupper inom Soft Facility Services med fokus på möten & upplevelser. Med nyskapande catering, restaurang, event, bemanning, kontorservice & lokalvård skapar vi attraktiva arbetsplatser och evenemang.
Idag består Carotte av tre bolag, Food & Event, Housekeeping och Staff. Tillsammans tar vi ett helhetsgrepp om allt som har med mat, möten och service att göra hos våra kunder. Carotte har kontor i Stockholm, Göteborg & Jönköping med kunder över hela Sverige.


OM KUNDEN

Alecta Fastigheter är det innovativa fastighetsbolaget, där hållbarhet och digitalisering är navet i verksamheten för att skapa framtidsvärden för både människor, verksamheter och platser. Under 2024 utvecklar och nyöppnar Alecta Fastigheter i toppmoderna kontorsfastighet Göteborg. Fastigheten genomgår nu omfattande renoveringsinsatser där reception, konferens, serviceytor & restaurang utvecklas tillsammans med servicepartnern Carotte Group.

Ullevi Park stod inflyttningsklar våren 2012. Fastigheten består av två sammanbyggda hus, med totalt 16 våningsplan. Det är med stolthet Carotte förvaltar serviceuppdraget för hela anläggningen hos Alecta Ullevi Park. Inom kort kommer service i form av gemensam reception, loungeytor, konferensavdelning och restaurang med mera finnas tillgängligt för hyresgäster och besökare. Vi ser fram emot att erbjuda personal, hyresgäster, alla i närområdet och nyfikna förbipasserande att njuta av fantastiskt värdskap och smakrik mat i vår nya Restaurang och konferensanläggning "Leir".


OM TJÄNSTEN

I rollen som Reception- & serviceansvarig blir du en viktig pusselbit i nysatsningen av Leir Mat & Möten.

Du har huvudansvaret för all service i fastigheten där du hanterar såväl hyresgäster som externa besökare och konferensgäster. I ditt dagliga arbete har du ansvar för den fartfyllda konferensdelen där du ordnar med bl.a. offerter, visningar, frukostar, luncher, fika samt konferensteknik vid behov. Vidare ser du med ditt utmärkta sinne för detaljer till att alla utrymmen alltid är presentabla för hyres- och konferensgäster. Du bemannar också receptionen och säkerställer ett förstklassigt bemötande för gästerna. I receptionen tar du emot besökare, hjälper hyresgästerna med deras löpande frågor, du har ansvar för nyckelkvittering för fastigheten och hanterar i övrigt allehanda administrativa uppgifter. Du samarbetar dagligen och har en god dialog med dina kollegor i restaurangen som drivs av Carotte. Du kommer in i ett tidigt skede av verksamheten och kommer vara delaktig i uppbyggnaden av rutiner, processer och standarder för såväl reception som konferens.

Tillträde till tjänsten: Mars 2024
Arbetstider: Är förlagda under kontorstider med flexibilitet för visst kvällsarbete vid event & arrangemang.
Anställning: Via Carotte Staff till uppdrag hos Alecta

VI SÖKER DIG

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mötet med människor och kan förmedla ett starkt värdskap. Du har servicekänsla ut i fingertopparna och trivs i en dynamisk miljö där du får möjligheten att vara behjälplig hyresgästerna i fastigheten i både högt och lågt. För att trivas i rollen behöver du ha en fallenhet och intresse för att vara säljande och koordinerande kring konferenser och service.

Vi tror att du gillar att engagera dig i aktiviteter och aktivering för en varierad & trevlig miljö för fastighetens hyresgäster där du skapar community. Du har tidigare erfarenhet av att skapa konferenser och event. Du är en skicklig relationskapare och drivs av att föra människor samman.

Som person så är ditt ledord energi och du trivs med att konstant vara i rörelse för att ge en service upplevelse utöver det vanliga. Ditt proaktiva arbetssätt gör att du alltid ligger ett steg före.

Din profil:

Tidigare arbetat i servicebranschen
Ett skarpt öga för detaljer
Är flexibel i ditt arbete och kan hantera en dynamisk arbetsmiljö
Inte är rädd för att hugga i där det behövs
Har god datorvana, med erfarenhet från Officepaketet
Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Har erfarenhet av konferenser

Välkommen med din ansökan

Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla oss på natalie@carotte.se. Vi behandlar våra ansökningar löpande och rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Sökord: Reception, konferens, möten, värd/värdinna, Carotte, Alecta

Ansök nu

Bartender med serveringskunskaper till varierade uppdrag

Servitör, kafé och konditori/Servitris, kafé och konditori
Läs mer Jul 2
Om tjänsten
Perfekta extrajobbet för den barkunnigemed möjligheten att jobba på en radolika sorters tillställningar och event.Vi arbetar med allt från stora konferensanläggningar och hotellkedjor till moderna kontorshotell och eventbolag. Våra uppdrag gerstor möjlighet att själv påverka sina tider utifrån sitt privata schema. Tjänsten passar dig som har erfarenhet inom service och som bartender. Extra stort plus om du även kan jobba servering och vill få en härlig variation på uppdrag.
Vi utbildar all vår personal i Carotte Academy, vår egna serviceutbildning, allt för att man ska känna sig trygg för att leverera förstklassig service till våra kunder!
Exempel på olika sorters uppdrag
Arbetsuppgifterna kan komma att variera beroende på uppdrag, vi söker eventpersonal, serveringspersonal, á la carte servis och bartenders. Det är stort fokus på gästservice och kvalitet och exempel på arbetsuppgifter är:
Restaurang och A la carte
Storslagna banketter
Event
Cocktailbar
Spritkassa - Avec

Vi söker dig som
Har ett intresse för service och att leverera kvalitet
Är social, utåtriktad och har lätt för att ta kontakt med människor
Har en positiv attityd, är ödmjuk, flexibel ochprestigelös, en förebild helt enkelt
Gillar att jobba i team och att ständigt utvecklas
Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% (studier, annat arbete etc.)
Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Om Carotte Academy
I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- ochservicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. Iintroduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för attkunna arbeta med service hos Carotte Staff. Med rättinställning får du möjligheten att avancera inom bolaget och kan blien Carotte Leader.
Om oss
Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.
ÖVRIG INFORMATION
Start: Omgående,alternativt efter överenskommelse
Omfattning: Extra vid behov
Lön: Timlön
Placering: Göteborg
Sök tjänsten genom att klicka på "Jag vill ansöka!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Bartender med serveringskunskaper till varierade uppdrag

Bartender
Läs mer Jul 2
Om tjänsten
Perfekta extrajobbet för den barkunnigemed möjligheten att jobba på en radolika sorters tillställningar och event.Vi arbetar med allt från stora konferensanläggningar och hotellkedjor till moderna kontorshotell och eventbolag. Våra uppdrag gerstor möjlighet att själv påverka sina tider utifrån sitt privata schema. Tjänsten passar dig som har erfarenhet inom service och som bartender. Extra stort plus om du även kan jobba servering och vill få en härlig variation på uppdrag.
Vi utbildar all vår personal i Carotte Academy, vår egna serviceutbildning, allt för att man ska känna sig trygg för att leverera förstklassig service till våra kunder!
Exempel på olika sorters uppdrag
Arbetsuppgifterna kan komma att variera beroende på uppdrag, vi söker eventpersonal, serveringspersonal, á la carte servis och bartenders. Det är stort fokus på gästservice och kvalitet och exempel på arbetsuppgifter är:
Restaurang och A la carte
Storslagna banketter
Event
Cocktailbar
Spritkassa - Avec

Vi söker dig som
Har ett intresse för service och att leverera kvalitet
Är social, utåtriktad och har lätt för att ta kontakt med människor
Har en positiv attityd, är ödmjuk, flexibel ochprestigelös, en förebild helt enkelt
Gillar att jobba i team och att ständigt utvecklas
Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% (studier, annat arbete etc.)
Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Om Carotte Academy
I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- ochservicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. Iintroduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för attkunna arbeta med service hos Carotte Staff. Med rättinställning får du möjligheten att avancera inom bolaget och kan blien Carotte Leader.
Om oss
Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.
ÖVRIG INFORMATION
Start: Omgående,alternativt efter överenskommelse
Omfattning: Extra vid behov
Lön: Timlön
Placering: Göteborg
Sök tjänsten genom att klicka på "Jag vill ansöka!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Hovmästare/arbetsledare och A la carte-personal till enstaka event

Servitör/Servitris
Läs mer Jun 27
Om tjänsten
Vi söker drivna och utåtriktade hovmästare och serviser som vill arbeta extra på spännande uppdrag. Arbetsplatserna varierar från storslagna event, företagsfester, stora banketter och gemytliga middagar.
Det börjar närma sig flera spännande sommarevent där Carotte står för servicehelheten. Tillsammans levererar vi mat, dryck & service till deltagare på live-eventen.
Våra kommande event:
Gothia och Partille Cup (vecka 27 och 29)Världens största fotbollsturnering med glada ungdomar från hela världen
Event på Åby Arena (vecka 30) Hästkapplöpning med glada spelare som vi serverar gedigen mat & dryck (vecka 30)
Veteran VM (vecka 32 och 33)Friidrottens främsta seniorer tar upp till kamp!

Utöver våra fartfyllda event jobbar vi med en rad externa kunder:
På Carotte arbetar vi tillsammans med en bred portfölj av kunder, allt från stora konferensanläggningar och hotellkedjor till moderna kontorshotell och välrenommerade restauranger. Längd och omfattning på uppdragen varierar och i denna roll har du möjlighet att påverka dina tider helt utifrån ditt privata schema. Vi är måna om vår personal och erbjuder löpande kompetensutveckling. Givetvis får du också massa härliga kollegor, varierande uppdrag och en marknadsmässig lön. För rätt person finns det goda möjligheter för vidareutbildning och mer ansvar.
Exempel på olika uppdrag
Restaurang
Festlokal
Bankett
Catering

Vi söker dig som
Har ett intresse för service och att leverera kvalitet
Har erfarenhet från restaurangbranschen
Har enpositiv och ödmjuk attityd
Är flexibel ochprestigelös
Gillar att jobba i team och leda
Har en annan huvudsaklig sysselsättning (studier, annat arbete etc.)
Tala obehindrat på svenska och engelska

I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet. För att trivas i den här rollen tror vi att du är en riktig teamplayer, gillar att ha mycket att göra och förstår vikten av att alltid leverera den bästa servicen till våra kunder.
Om Carotte Academy
I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- ochservicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. Iintroduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för attkunna arbeta med service hos Carotte Staff. Med rättinställning får du möjligheten att avancera inom bolaget och kan blien Carotte Leader.
Om oss
Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.
ÖVRIG INFORMATION
Start: Omgående, alternativt efter överenskommelse
Omfattning: Extra vid behov
Lön: Timlön
Placering: Göteborg
Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla oss.

Ansök nu

Passionerade Kockar till Carottes kunder och event

Kock, à la carte
Läs mer Jun 27
Om tjänsten
Är du en glad och stresstålig kock som vill jobba extra på fartfyllda live-event,restauranger, hotell, konferensanläggningar samt mycket mer runtom i Göteborg? Då har vi de rätta uppdragen för dig!Det börjar närma sig flera spännande sommarevent där Carotte står för servicehelheten. Tillsammans levererar vi mat, dryck & service till deltagare på live-eventen.
Våra kommande event:
Gothia och Partille Cup (vecka 27 och 29)Världens största fotbollsturnering med glada ungdomar från hela världen
Event på Åby Arena(vecka 30)Häst kapplöpning med glada spelare som vi serverar gedigen mat & dryck (vecka 30)
Veteran VM(vecka 32 och 33)Friidrottens främsta seniorer tar upp till kamp!

Det kommer även finnas arbetspass under sommarn som utgår från Carottes restaurang i Läppstiftet. Möjlighet till vidare extra arbete under hela året finns!
Du kommer att arbeta som kock på uppdrag av oss ute hos våra kunder, och kommer därmed på ett naturligt sätt att ingå i deras team för det aktuella passet. Arbetstid och tillgänglighet varierar stort och pass kan komma med kort framförhållning eller vara under längre sammanhängande period.
För oss på Carotte är personligheten det viktigaste, samt att man har driv och passion för det man skapar. Med oss får man en fantastisk möjlighet att utveckla sin kompetens hos många av våra fantastiska kunder!Vi söker dig som
Har en annan huvudsaklig sysselsättning (på minst 50%)
Har dokumenterad arbetslivserfarenhet som, kock/köksbiträde inom á la Carte, catering eller storkök i minst 2 år.
Känner dig trygg i köket, kunna jobba självständigt men är självklart också en bra lagspelare.
Är prestigelös, flexibel och lyhörd i ditt arbete.
Talar svenska eller engelska obehindrat.

I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet. För att trivas i den här rollen tror vi att du är en riktig teamplayer, gillar att ha mycket att göra och förstår vikten av att alltid leverera den bästa servicen till våra kunder. Du kan även få möjligheten att jobba extra hos oss utöver Partille Cup och Gothia Cup.Carotte Staff är ett bemanningsföretag som jobbar med olika restauranger, hotell, konferensanläggningar samt mycket mer runtom i Göteborg. Nya uppdrag och spännande tjänster dyker ständigt upp och oavsett om man bara vill jobba ett fåtal gånger i månaden eller på heltid har vi något för dig.Med oss får man en fantastisk möjlighet att utveckla sin kompetens hos många av våra fantastiska kunder!

Om Carotte Academy
I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- ochservicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. Iintroduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för attkunna arbeta med service hos Carotte Staff. Med rättinställning får du möjligheten att avancera inom bolaget och kan blien Carotte Leader.
Om CarotteCarotte består idag av tre bolag, Carotte Food & Event, Carotte Staff och Carotte Housekeeping. Tillsammans tar vi ett helhetsgrepp om allt som har med mat, möten och service att göra hos våra kunder. Koncernen grundades 1982 och har kontor i Stockholm, Jönköping och Göteborg. I september 2022 etablerade vi Carotte Catering på Läppstiftet i Göteborg. Där erbjuder vi såväl frukost- och lunch som konferens, event och extern catering. Vi erbjuder unik mat som är skapad från grunden genom noggrant utvalda råvaror.
Carotte Staff matchar ihop självgående och ansvarstagande personal som brinner för att ge förstklassig service med våra kunders team, oavsett om det handlar om att bemanna eller rekrytera. Genom våra egna träffsäkra utbildningar utvecklar vi servicepersonal med det där lilla extra – engagemanget, glöden och känslan för detaljer som gör skillnad. Vi hyr ut, rekryterar och utbildar Stockholms, Göteborgs och Malmös främsta servicepersonal.
ÖVRIG INFORMATION
Start: OmgåendeArbetstider: VarierandeLön: TimlönPlacering: Göteborg
Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att kontakta ansvarig rekryterare.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Hovmästare/arbetsledare och A la carte-personal till enstaka event

Servitör/Servitris
Läs mer Jul 10
Om tjänsten
Vi söker drivna och utåtriktade hovmästare och serviser som vill arbeta extra på spännande uppdrag. Arbetsplatserna varierar från storslagna event, företagsfester, stora banketter och gemytliga middagar.
Det börjar närma sig flera spännande sommarevent där Carotte står för servicehelheten. Tillsammans levererar vi mat, dryck & service till deltagare på live-eventen.
Våra kommande event:
Gothia och Partille Cup (vecka 27 och 29)Världens största fotbollsturnering med glada ungdomar från hela världen
Event på Åby Arena (vecka 30) Hästkapplöpning med glada spelare som vi serverar gedigen mat & dryck (vecka 30)
Veteran VM (vecka 32 och 33)Friidrottens främsta seniorer tar upp till kamp!

Utöver våra fartfyllda event jobbar vi med en rad externa kunder:
På Carotte arbetar vi tillsammans med en bred portfölj av kunder, allt från stora konferensanläggningar och hotellkedjor till moderna kontorshotell och välrenommerade restauranger. Längd och omfattning på uppdragen varierar och i denna roll har du möjlighet att påverka dina tider helt utifrån ditt privata schema. Vi är måna om vår personal och erbjuder löpande kompetensutveckling. Givetvis får du också massa härliga kollegor, varierande uppdrag och en marknadsmässig lön. För rätt person finns det goda möjligheter för vidareutbildning och mer ansvar.
Exempel på olika uppdrag
Restaurang
Festlokal
Bankett
Catering

Vi söker dig som
Har ett intresse för service och att leverera kvalitet
Har erfarenhet från restaurangbranschen
Har enpositiv och ödmjuk attityd
Är flexibel ochprestigelös
Gillar att jobba i team och leda
Har en annan huvudsaklig sysselsättning (studier, annat arbete etc.)
Tala obehindrat på svenska och engelska

I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet. För att trivas i den här rollen tror vi att du är en riktig teamplayer, gillar att ha mycket att göra och förstår vikten av att alltid leverera den bästa servicen till våra kunder.
Om Carotte Academy
I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- ochservicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. Iintroduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för attkunna arbeta med service hos Carotte Staff. Med rättinställning får du möjligheten att avancera inom bolaget och kan blien Carotte Leader.
Om oss
Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.
ÖVRIG INFORMATION
Start: Omgående, alternativt efter överenskommelse
Omfattning: Extra vid behov
Lön: Timlön
Placering: Göteborg
Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla oss.

Ansök nu

Jobba extra med Carotte inom service!

Servitör/Servitris
Läs mer Jun 18
Om tjänsten
Vi söker driven och utåtriktad personal till diverse uppdrag inom event- och servicebranschen!
Söker du ett jobb där du får hänga med härliga människor? Då har vi kanske något spännande för dig! Vi letar efter personer som inte rynkar på näsan åt att ge service och trivs i en rörlig och livlig arbetsmiljö. Det viktigaste är att du har en positiv inställning och vill leverera toppservice till våra många kunder i Göteborgsområdet med hjälp av våra superduktiga medarbetare. Häng med oss och bli en del av vårt härliga team!
Vi på Carotte Staff jobbar med ett brett urval av kunder inom besöksnäringen. Olika event, företagsfester, storslagna banketter, cateringuppdrag och mer inom besöksnäringen.Vi har allt från glamorösa konferensanläggningar och lyxiga hotellkedjor till trendiga kontorshotell och egna Carotte restauranger. Vad som är extra bra? Du kan anpassa dina arbetstider efter ditt eget schema. För de som är extra ambitiösa finns möjligheter till vidareutbildning, mer ansvar och fasta uppdrag runt om i hela Sverige. Här kan du verkligen göra karriär med stil!
Vi utbildar all vår personal i Carotte Academy, vår egna serviceutbildning, allt för att man ska känna sig trygg för att leverera hög servicenivå i sann Carotte andatill våra kunder.
Exempel på arbetsuppgifter:
Servera på storslagna banketter
Jobba servis, bar, runner på A la Carte restauranger
Leverera personlig service på små till stora cateringuppdrag
Bemöt olika typer av gäster på olika typer av event

Hur kan en arbetsdag se ut?
Du kommer vara en del av våra glada Carottestjärnor. Dina arbetsuppgifter kan inkludera allt från storslagna företagsfester, välkomna gäster, ta bordsbeställningar, cateringuppdrag, servera mat och dryck, och det viktigaste av allt: leverera personlig service.
Arbetstiderna varierar beroende på kunds önskemål. Vi ser att du har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill ha ett roligt extrajobb. Vi sätter inga krav på hur mycket du måste jobba men vi ser gärna att man arbetar något kontinuerligt.Vi letar efter någon som:
Älskar att ge bra service och sprida glädje.
Har alltid ett leende på läpparna, är flexibel och prestigelös.
Är en riktig social fjäril
Har full koll på svenska och engelska, både när det gäller att prata och skriva.

Kan du checka av dessa punkter? Om ja, då är du precis den vi vill ha!


I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet och din motivation för rollen.Motivera i din ansökan varför just du passar för rollen – både erfarenhets- och personlighetsmässigt.
Vi jobbar nära vårt systerbolag Carotte Food & Event som arrangerar flera spännande uppdrag framöver.
Vad har vi på Carotte Staff framför oss?
Efter en hektisk eventsommar där vi tagit Göteborgs livescen med storm går vi mot en fullspäckad sensommar och höst där mäss- och bankettsäsongen startar igång ordentligt.
Från mitten av augusti ska vi tillsammans med våra kunder göra fantastiska leveranser på exempelvis:
Banketter
Mässor
Eventuppdrag

Om Carotte Academy
I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- ochservicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. Iintroduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för attkunna arbeta med service hos Carotte Staff. Alla som arbetar med oss behöver genomgå första steget ivår utbildning.
Om oss
Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.
ÖVRIG INFORMATION
Start: Omgående,alternativt efter överenskommelse
Omfattning: Extra vid behov
Lön: Timlön
Placering: Göteborg
Sök tjänsten genom att klicka på "Jag vill ansöka!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Serveringspersonal för längre uppdrag på Gothia Towers och Svenska Mässan

Servitör, kafé och konditori/Servitris, kafé och konditori
Läs mer Jun 17
Vi söker dig som vill arbeta som serveringspersonal på uppdrag för Gothia Towers och Svenska Mässan.Du kommer att vara en del av ett stort team med brinnande passion för service, möten och evenemang.
Om Svenska Mässan Gothia Towers som är en av våra största kunder och en spännande arbetsplats.
Gothia Towers är idag en av Nordens mest attraktiva mötesplatser med 41 000 m2 upplevelseyta, 1200 förstklassiga hotellrum och sviter samt 5 populära barer och restauranger.
Visionen är att bli Europas mest attraktiva mötesplats genom att erbjuda den bästa helhetsupplevelsen och med kärnvärdena engagemang, samarbete och mod som vägvisare och inspirationskälla, strävar man ständigt efter att uträtta nya stordåd – varje dag och i varje möte med besökare, kunder och varandra.
Om tjänsten
Svenska Mässan och Gothia Towers bildar tillsammans en av Europas största helintegrerade mötesplatser med cityläge. Varje år väljer mer än 1,8 miljoner besökare från hela världen att mötas, äta och bo, utveckla affärer, produkter eller idéer hos dem. Här erbjuds allt från hotell, butiker, teater, spa och restauranger till mässhallar och olika typer av mötesarenor. Allt samlat under ett tak och med stadslivet precis utanför dörren.
Som serveringspersonal på Gothia Towers och Svenska Mässankommer du alltid att ha fokus på gästservice och kvalité.Arbetsuppgifterna kommer att variera beroende på verksamhetens bokningarochdu kommer bland annatarbeta på flera mässor såsom Bokmässan 2024, festliga banketter och välsmakande julbord. Exempel på arbetsuppgifter är således:
Välkomna och ta hand om gäster under konferenser och mingel.
Bankettservering och bar
Plocka disk under exempelvis mässor.
Montercatering - Service på Svenska Mässan
Kassahantering

Du kommer att gå på ett rullande schema där arbetstiderna är förlagda alla dagar i veckan samt helger och kvällstid. Det är en visstidsanställning på 75%under perioden 19 augusti till 30 juni 2025.
Din profilDu har förmågan att leverera service utöver det vanliga och utför ditt arbete prestigelöst med ett glatt humör. Du är duktig på att samarbeta då du förväntas stötta kollegor som är nya på arbetet.
Som konsult på Carotteär du ansvarstagande och har lätt för att anpassa dig till nya situationer.Vi förutsätter naturligtvis att du är professionell och personlig i ditt möte med gäster och kollegor. Våra värdeord är förebilder, kvalitet, personligt och nyskapande- precis så vill vi att våra kunder och deras gäster ska uppleva oss.
Tidigare arbetslivserfarenhet av servering och restaurang är meriterande men inget krav.I den här rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt på din personliga lämplighet och din motivation för rollen. Har du ingen tidigare erfarenhet eller utbildning inomgästbemötande ochservering kommer viatt erbjuda dig en grundläggande utbildning för att du ska känna trygg i att hantera arbetsuppgifterna och leverera förstklassig service till våra kunder.
Om Carotte Academy
I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- och servicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. I introduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för att kunna arbeta med service hos Carotte Staff.
Om Carotte
Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.
ÖVRIG INFORMATION
Start: 19 augusti till 30 juni 2025
Anställningsform: Visstidsanställning på75%, varierande schema förlagt måndag till söndag.
Placering: Göteborg
Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar kontakta gärna ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Projektledare inom Mat och Möten till Carotte Food & Event Göteborg - Vi...

Hovmästare
Läs mer Maj 27
Om Carotte
Carotte består idag av tre bolag, Carotte Food & Event, Carotte Staff och Carotte Housekeeping. Tillsammans tar vi ett helhetsgrepp om allt som har med mat, möten och service att göra hos våra kunder. Koncernen grundades 1982 och har kontor i Stockholm, Jönköping och Göteborg.
Carotte Concierge erbjuder kvalitativ Soft Facility Management och förvandlar våra kunders kontor och fastigheter till en mötesplats som gör skillnad och där människor vill vistas. Oavsett om det handlar om ett smakfullt event, företagsrestaurang, servicepersonal eller att leverera förstklassig catering till både vardag och fest. Våra största drivkrafter är kvalitetshöjd, kreativitet och att hålla en servicenivå som vida överträffar våra kunders förväntningar.
I september 2022 etablerade vi Carotte Food & Event på Läppstiftet i Göteborg där vierbjuder såväl frukost- och lunch som konferens, event och extern catering. Konceptet bygger på unik mat som är skapad från grunden genom noggrant utvalda råvaror. Verksamheten växer och nyligen öppnade vi Leir mat och möten på Ullevigatan med fler etableringar att vänta.
Om tjänstenSom projektledare har du en viktig roll i Carottes etablering i Göteborg. Du kommer attansvara för att projektleda,koordinera, leda och fördela de dagliga beställningarna inom catering, konferenser och banketter på samtliga av våra anläggningar i Göteborg och Jönköping.
Till din hjälp har du en stark central organisation, köksorganisationen samt vårt väletablerade bemannings- och rekryteringsföretag Carotte Staff.
Tillsammans med vår regionschef som är din närmsta chef, kommer du även att vara delaktig i utvecklingen och uppföljningen av konferens-, restaurang-, event- & cateringverksamheten.
Allt detta genomförs naturligtvis med perfektion och passion och med målet att bidra till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas.
Tjänsten är ett vikariat med god chans till en tillsvidareanställning då organisationen ständigt utvecklas och växer. Start efter sommaren.
Din profil:
Vi tror att erfarenhet är nyckeln till framgång, och därför ser vi gärna att du har arbetat inom mat- och mötessektorn tidigare.Du kommer att trivas i en varierande roll där ansvar och god strukturförmåga krävs. Att hantera administrativa uppgifter är en självklarhet för dig, och du är inte rädd för att kavla upp ärmarna och vara flexibel när situationen kräver det.Du ärväl förtrogen med att samarbeta med kreativa team, kökschefer, och servicepersonal för att säkerställa att varje detalj är noggrant planerad och utförd.Vidare är duvan vid att arbeta i en dynamisk miljö där snabba beslut och anpassning är nyckeln till framgång. Din flexibilitet gör dig redo att möta utmaningar och hitta lösningar i realtid, vilket säkerställer att varje projekt når sina mål.
Vi sätter stor vikt vid att skapa minnesvärda gästupplevelser, och därför ser vi med fördel att du har en bakgrund inom hotell- och restaurangbranschen. Din erfarenhet och passion för branschen kommer att vara värdefull när du arbetar tillsammans med vårt dedikerade team.
Vårt erbjudande:
På Carotte värdesätter vi våra medarbetare och strävar efter att skapa en arbetsmiljö där passion och prestation belönas. Som en nyckelperson i vår organisation kommer du att vara en central del av vår fortsatta framgång. Vi erbjuder en varierande roll med högt ansvar och utmaningar som kommer att utveckla både dina professionella och personliga färdigheter.
Övrig informationOmfattning: Vikariat på heltid under ett år med god chans till tillsvidareanställning
Start: Efter sommaren
Arbetstider: Vardagar måndag-fredag dagtid.Kvälls- och helgarbete förekommer vid event och kvällsarrangemang.Placering: Carotte Läppstiftet,GöteborgVälkommen med din ansökan!Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att kontakta ansvarig rekryterare på constanze@carotte.se.Ansökningarna hanteras löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Extrapersonal - Housekeeper/Städare till Carotte Housekeeping Göteborg

Kontorsstädare
Läs mer Maj 20
OM OSS
Carotte består idag av tre bolag,Housekeeping, Food & Eventoch Staff. Tillsammans tar vi ett helhetsgrepp om allt som har med mat, möten och service att göra hos våra kunder.Koncernen grundades 1982 och har kontor i Stockholm, Jönköpingoch Göteborg. De senaste fem åren har Carotte genom nya ägare förnyat organisationen och adderat fyra nya bolag till koncernen. År 2019 köpte starka investerare, som arbetat inom koncernen i olika roller, upp Carotte.Ägarnas perspektiv ärlångsiktiga och tillväxt- och utvecklingsmålen är högt uppsatta.Vi har snabbt tagit marknadsandelar och kommer under 2022 minst dubbla vår omsättning från 2021.Vår ambition är att växa till Sveriges främsta bolag inom Soft Facility Managementoch att fortsätta etablera kontor på nya regioner. Dock är det viktigt för oss att bibehålla kvalitén under resanoch att alltid sträva mot marknadens nöjdaste kunder.
Carotte Housekeeping är ett av Carottes och branschens snabbast växande företag.För oss handlar Housekeeping om kontorsstäd med det lilla extra. Vi levererar kvalitativ städ med fokus på kontorets helhet. Vi arbetar idag med ett antal kunder som efterfrågar denna typen av tjänster samtidigt som vi ser ett stort behov på marknaden av ett högkvalitativt städbolag. Vår vision är att höja kvalitén inom branschen och leverera en förstklassig housekeeping till företagskunder i Stockholm, Jönköping ochGöteborg.
OM TJÄNSTEN
Huvudansvar
Vi söker Housekeepers/städare till Carotte Housekeeping i Göteborg. I rollen som städare arbetar du på uppdrag ute hos våra kunder med varierande arbetsuppgifter inom städning.Vi söker personer som vill arbeta deltid på våra roliga uppdrag. Tiderna är bådemorgon, dag och kväll.
Fullständigjobb beskrivning
Nu söker vi dig som vill skapa trivsamma miljöer för våra kunder.Dudrivs av kvalitet och nöjda kunder.Du är noggrann, ansvarstagande, effektiv,serviceinriktad och har ett öga för detaljer. Du har en positiv attityd och vill alltid leverera över kundens förväntningar.Du har lätt för att arbeta både individuellt samt i grupp.
Du har tidigare erfarenhet av lokalstäd eller liknande arbete samt kunskaper i svenska eller engelska.
ÖVRIG INFORMATION
Välkommen med din ansökan genom att klicka på skicka ansökan. Vi behandlar våra ansökningar löpande och rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla oss på katarzyna@carotte.se.

Ansök nu

Köksbiträde till sommarsäsong på Camp Ripan i hjärtat av Kiruna

Köksbiträde
Läs mer Jun 14
Om kunden
Camp Ripan är ett familjeföretag som välkomnar såväl långväga konferensgäster som privatpersoner. Att skapa upplevelser för gästerna vare sig det handlar om en avslappnande stund i Aurora spa till fartfyllda äventyrsupplevelser i den omvälvande naturen görs det med stort hjärta och eftertanke. En central del i verksamheten är restaurang Ripan som med stort fokus på lokala råvaror och matlagningstekniker skapar utsökta smakupplevelser som lockar både öga och gom. Besökare från världens alla hörn har gjort att hotellet utformat en plats för alla att få uppleva det spektakulära Kiruna i sin helhet vare sig det är utomhus eller inomhusgenom genomtänka inredningsval som speglar naturen och kulturen i det arktiska landskapet.Om tjänsten
Restaurang Ripan letar nu efter ett köksbiträde. Maten i restaurangen ska precis som hotellet i sin helhet spegla Kiruna och dess natur, därmed är det starkinriktningpå lokalt producerade råvaror och här lagas mat med influenser från den svenska, samiska och tornedalska kulturen. Traditionella rätter blandas upp med moderna smaker och matlagningstekniker för en intressant smakupplevelse att minnas. Som köksbiträde på restaurangen behöver du ha intresse för att lära dig de traditionella teknikerna och rätterna men också ha ett modernt och nytänkande sätt. Du behöver ha några års erfarenhet av yrket men det viktigaste är ditt intresse och passion för matlagningen. Du kommer att arbeta i ett härligt och sammansvetsat team som alla brinner för att leverera en utsökt matupplevelse till gästerna. Att vara en god lagspelare och ha en tydlig kommunikation med dina kollegor är viktigt för att lyckas i rollen.
Din profil
Längtar du efter en spännande utmaning? I natursköna Lappland får du en vardag i närhet med äventyr och spektakulära omgivningar. Möjligtvis bor du redan i Kiruna eller är sugen på att testa på livet i det arktiska landskapet för en period.Oavsett kommer arbetet på Camp Ripan erbjuda en arbetsplats för dig att utvecklas i.
Du är nyfiken på att lära dig om den spännande matkulturen i norr med influenser från kulturerna i närområdet. Såklarthar du ett driv av att alltid laga mat som håller en hög kvalitet i både smak och utseende. Att vara en teamplayer som har lätt för att ha många bollar i luften sitter i ryggraden och du är kommunikativ i ditt sätt att arbeta.

Vi söker dig som
Har minst 2 årserfarenhet av att jobba i kök
Har ett stort intresse och passion för mat
Vill utvecklas inom din yrkesroll
Är prestigelös och flexibel i ditt arbete
Talar svenska och engelska obehindrat

Övrig information
Period: Juni - 31 augusti (viss flexibilitet)
Omfattning: Heltid med varierande arbetstider, främst kvällar och helger
Lön: Enligt överenskommelse
Boende: Personalbostad med eget badrum, delat kök och vardagsrum tillhandahålls mot låg avgift
Om oss
Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.
Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte att mejla oss på constanze@carotte.se

Ansök nu

SiteManager/Platschef till Alecta Fastigheters coworkingsatsning Flexiwork

Konferenschef
Läs mer Jan 5
OM ARBETSGIVAREN

Alecta Fastigheter är det innovativa fastighetsbolaget, där hållbarhet och digitalisering är navet i verksamheten för att skapa framtidsvärden för både människor, verksamheter och platser. Under 2024 öppnar Alecta Fastigheter sin första coworkinganläggning i Göteborg under namnet Flexiwork i kvarteret Regina.

Kvarteret Regina

På Rosenlund, rakt under bastion Christina Regina, hittar du Kvarteret Regina. Här kommer organisationer och verksamheter nå framgång genom den fulla frihet som Drottning Kristina eftersträvade redan för 400 år sedan.

I Alecta Fastigheters nya kontorsvaruhus Regina i centrala Göteborg vid Hvitfeldtsplatsen öppnar deras första Flexiwork Hovet som förväntas stå klart i slutet av april 2024. Flexiwork, som är namnet på Alecta Fastigheters coworking, är ett nytt affärsområde inom företaget.

Fastigheten byggs i två etapper och rymmer totalt 31 000 kvadratmeter. Första etappen omfattar en flexiyta på 1 100 kvm och andra etappen en yta på 1 900 kvm. Kvarteret Regina ligger centralt placerat och attraherar innovationsdrivna och kreativa företag. Fastigheten omfamnar allt från flexibla kontraktslösningar, musikinspirerade inredningskoncept, coworking /flexiwork, färdiginredda lokaler samt restauranger och butiker. I fastigheten är det fokus på återbruk och fastigheten certifieras enligt Breeam SE.

Läs mer om Hovet här: https://kvarteretregina.se/kontor/

OM TJÄNSTEN


I rollen som platschef för Alecta Fastigheters nya Flexiwork-satsning blir du en central del av projektet redan från början. Din position är avgörande för att forma och utveckla konceptet och du kommer vara involverad i allt från affärsmodell och försäljning till eventplanering. Ditt arbete sträcker sig även till att skapa en trivsam och produktiv arbetsmiljö genom att sätta samman en mångsidig och välbalanserad kundmix.

Du kommer inte bara vara delaktig i strategin och planeringen av verksamheten, utan också ha ansvar för personal, där du får chansen att bygga upp ditt eget team genom att vara delaktig i rekrytering. Ditt dagliga arbete kommer innefatta försäljning, service och att noggrant följa upp ekonomin och leverantörsrelationer. I det inledande skedet är fokus satt på att etablera Hovet på marknaden, försäljning blir en viktig del av arbetet och potentialen för ytterligare Flexiwork-enheter öppnar upp för framtida utveckling, med Hovet som den första av flera planerade öppningar i Göteborg. Start senast april 2024.

Tillträde till tjänsten: Februari/Mars 2024

VI SÖKER DIG SOM HAR


Vi tror du har erfarenhet av resultat- och verksamhetsansvar samt bevisad förmåga att sätta, driva och följa upp organisationen mot tydliga mål. Att du besitter förmågan att leda och utveckla verksamhet och människor samt implementera ett fantastiskt värdskap. Att du har mångårig erfarenhet av sälj: från att själv sälja till att bygga en vinnande säljkultur i organisationen. För att trivas i rollen uppskattar vi även att du har en fallenhet och intresse för att ta till dig och analysera ekonomiska samband, göra affärsmässiga kalkyler och utveckla affären.DIN PERSONLIGHET

Vi tror att du är nyfiken, säljande, tänker helhet och trivs bäst i en organisation där du förväntas tänka nytt, kan påverka och där beslutsvägarna är korta. Att du är en proaktiv, rådgivande och en prestigelös problemlösare. Som ansvarig på Hovet kommer du ha många kontaktytor så det är också viktigt att du är en relationsbyggare med genuint intresse för människor och hur vi bygger engagemang, förtroende och samarbete hos både kunder och medarbetare och gillar att skapa en mötesplats där både människor och affärer växer.

OM OSS


Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

ÖVRIG INFORMATION


I denna process samarbetar Alecta Fastigheter med Carotte Staff. Eventuella frågor hanteras direkt av Negin Hafizi via mail negin@carotte.se. Vi behandlar våra ansökningar löpande och rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Extrajobb inom reception & konferens

Kontorsreceptionist
Läs mer Jan 3
Om tjänsten

Är du en servicestjärna som är intresserad av att kombinera dina studier eller annan huvudsaklig sysselsättning med ett socialt och roligt extrajobb?

Då har vi en utvecklande och ett rolig tjänst för dig!

Vi bemannar både fastighets receptioner och moderna co-working arenor i Göteborg med omnejd. Den här rollen passar dig som har tidigare erfarenhet av service och reception, är prestigelös och har god administrativ förmåga. För våra uppdrag kommer man att ha stor möjlighet att själv påverka sina tider utifrån sitt privata schema, och för rätt person finns det goda möjligheter till vidare utveckling.

Dina arbetsuppgifter kan till exempel bestå av att:

- Välkomna medarbetare och kunder
- Ta hand om konferenser och frukost
- Ha kontakt med leverantörer
- Arbeta administrativt i system
- Post- och fakturahantering samt bud
- Bokningar och beställningar
- Agera mood manager och ta hand om såväl besökare som medarbetare
- Ansvara för konferensrum och fika på kontoret
- Dela ut accesser


Vidare ingår diverse administrativa sysslor, exempelvis utfärdande av nyckelbrickor för nyanställda och besökare. En av de viktigaste delarna är att du ser till att alla besökare, interna som externa, får ett professionellt och trevligt?bemötande och att receptionen alltid är en välkomnande och trevlig plats.

Vi söker dig som:

- Har ett intresse för service och att leverera kvalitet
- Är social, utåtriktad och har lätt för att ta kontakt med människor
- Har en positiv attityd, är ödmjuk, flexibel och prestigelös. En förebild helt enkelt
- Gillar att jobba i team och att ständigt utvecklas
- Har en annan huvudsaklig sysselsättning (studier, annat arbete etc.)
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska


I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet. Motivera väl i din ansökan varför just du passar för rollen - både erfarenhets- och personlighetsmässigt

Om oss
Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltids uppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, reception, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.

Övrig information

Start: Januari, alternativt efter överenskommelse

Omfattning: Extra vid behov

Lön: Timlön

Placering: Göteborg

Sök tjänsten genom att klicka på "Jag vill ansöka!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Budbilschaufför till Carotte Food & Event under sommaren i Göteborg

Budbilsförare
Läs mer Jun 5
Om oss
Carotte består idag av tre bolag, Carotte Food & Event, Carotte Staff och Carotte Housekeeping. Tillsammans tar vi ett helhetsgrepp om allt som har med mat, möten och service att göra hos våra kunder. Koncernen grundades 1982 och har kontor i Stockholm, Jönköping och Göteborg.Om tjänstenCarotte Food & Event i Göteborg har en härlig sommar framför sig med många live evenemang och andra tillställningar. För att leverera service i världsklass och för att enkelt och smidigt kunna lösa alla situationer söker vi nu efter en budbilschaufför och roddare som kan var behjälplig med att köra bud med mat och material till olika platser i Göteborg.Utöver att köra kommer du även ha en allt-i-allo funktion där arbetsuppgifterna kommer variera stort efter behov.Anställning: TimanställningStart: Omgående och fram till slutet på augustiOmfattning: Varierande beroende på behov, uppemot heltid under eventveckorna och mindre däremellanArbetstid: Arbetet är främst förlagt dagtid, vardagar mellan 06.30-15.00men infaller även på kvällar och helgerEventveckor:27,29,30,33,34

Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter kommer det ingå att:
Köra bud med mat och material till olika platser i Göteborg med omnejd
Vara en allt-i-allo funktion
Hålla ordning på lagret

Vi söker dig som
Har B-körkort
Gillar att hugga tag och hjälpa till där det behövs
Är prestigelös och flexibel
Har stor servicekänsla och gillar att möta människor
Trivs medatt arbeta självständigt
Talar obehindrat på svenska och engelska

Det är meriterande om du…
Tidigare arbetat inom restaurangbranschen
Har någon form averfarenhet från bud/chaufför

I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet. För att trivas i den här rollen tror vi att du gillar att arbeta i en föränderlig organisation där din vardag är självständig.
Välkommen med din ansökan!
Denna rekrytering sker i samarbetemed Carotte Staff. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Ansökningarna hanteras löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Ansök nu

Arenachef till Vasakronans coworking-satsning i Göteborg och Malmö

Hotellchef
Läs mer Dec 27
OM ARBETSGIVAREN

Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag och de äger, förvaltar och utvecklar centralt belägna kontors- och butiksfastigheter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. På Vasakronan drivs hållbarhetsarbetet som en integrerad del av verksamheten och i 2022 års upplaga av Global Real Estate Sustainability Benchmark, GRESB, placerade sig Vasakronan återigen som ett av de mest hållbara fastighetsbolagen i världen.


Vasakronans egna coworking koncept - Vasakronan Arena


Under 2019 lanserade Vasakronan deras egna Coworking-satsning ”Vasakronan Arena”. Vasakronans första Arena började som ett pilotprojekt i Göteborg 2019. Sedan dess har de öppnat både Arena Platinan och Arena Läppstiftet. Baserat på Vasakronans stora kundbas, de bästa lägena, deras långtgående hållbarhetstänkande och erfarenhet av kontorsutveckling kan de erbjuda ett coworking-koncept som sätter effektivitet och produktivitet i fokus. Läs mer om Vasakronans arenakoncept här: https://vasakronan.se/kontorserbjudande/kontorslosningar/coworking/OM TJÄNSTEN


Då nuvarande Arenachef tar sig an ett tillfälligt uppdrag i organisationen erbjuder vi nu ett vikariat på 1,5 år med möjlighet till förlängning.

I rollen som Arenachef har du fullt ansvar för affären på dina Arenor, där tre finns i Göteborg och en i Malmö. I din organisation har du en Site Manager placerad på respektive arena med team utefter arenans storlek.

I tjänsten som arenachef ansvarar du för:

- Kunder och leveranskvalitet

- Ekonomi och rapportering

- Sälj

- Leverantörer (övergripande)

- Personal

- Lokala aktiviteterDu arbetar löpande med försäljning, service samt uppföljning av ekonomi och leverantörer.
Placeringsort Göteborg.
Start februari/Mars 2024


VI SÖKER DIG SOM HAR


Arbetat inom organisationer där hög servicestandard varit i fokus och har erfarenhet av att arbeta med försäljning. Du går igång på att inte allt är klart, brinner för att skapa lönsamma och serviceinriktade affärsmodeller och trivs i en roll som växlar mellan strategiska och operativa uppgifter.


För att lyckas i rollen tror vi att du är en trygg ledare som gillar att coacha och inspirera andra. Försäljning, service, budget- och personalansvar har varit delar i dina tidigare jobb. Har du även arbetat inom besöksnäringen och/eller coworking är det ett stort plus.


Som person är du nyfiken, tänker helhet och trivs bäst i en organisation där du förväntas tänka nytt, kan påverka och där beslutsvägarna är korta. Som arenachef kommer du ha många kontaktytor så det är också viktigt att du är skicklig relationsskapare som inte bara gillar att samarbeta, utan har en vilja att göra det - på absolut bästa sätt.

OM OSS


Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

ÖVRIG INFORMATION


I denna process samarbetar Vasakronan med Carotte Staff. Du är anställd hos Carotte Staff och arbetar heltid hos Vasakronan med start början på 2024. Eventuella frågor hanteras direkt av Negin Hafizi, på negin@carotte.se Vi behandlar våra ansökningar löpande och rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.


Sökord: Site manager, reception, uppsala, hotellreception, coworking, konferenschef, receptionschef, receptionsansvarig, konferensansvarig, serviceansvarig, platschef, platsansvarig, konferens, konferensvärdinna, konferensvärd

Ansök nu

Site manager/ Platschef till Vasakronans Co-working Arena i Göteborg

Receptionschef
Läs mer Maj 23
OM FÖRETAGET
Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag vilka äger, förvaltar och utvecklar centralt belägna kontors- och butiksfastigheter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. På Vasakronan drivs hållbarhetsarbetet som en integrerad del av verksamheten och i Global Real Estate Sustainability Benchmark (GRESB) placerade sig Vasakronan återigen som ett av de mest hållbara fastighetsbolagen i världen.
Vasakronans egna coworking koncept - Vasakronan Arena
Under fjärde kvartalet 2020 lanserade Vasakronan deras egna Coworking-satsning ”Vasakronan Arena”. Det nya konceptet ger deras hyresgäster ett attraktivt coworking-alternativ. Baserat på Vasakronans stora kundbas, de bästa lägena, deras långtgående hållbarhetstänkande och erfarenhet av kontorsutveckling kan de erbjuda ett coworking-koncept som sätter effektivitet och produktivitet i fokus.
Vasakronans co-workingutrymmen erbjuder en rad olika lösningar som passar alla typer av företag och arbetsstilar. Med allt från toppmoderna privata kontor och öppna arbetsytor till fullt utrustade mötesrum, kan medlemmar anpassa sin arbetsmiljö efter specifika behov. Varje yta är noggrant designad för att erbjuda maximal komfort och effektivitet, med moderna ergonomiska möbler och den senaste teknologin.
På Arenan är det stort fokus på service och välmående, en arbetsplats utöver det vanliga!Genom regelbundna events, workshops och nätverksträffar får medlemmarna möjlighet att knyta värdefulla kontakter, utbyta idéer och samarbeta. Detta främjar en kultur av innovation och tillväxt, där varje medlem kan bidra och dra nytta av det kollektiva kunnandet.
Hållbarhet i Fokus
Med en stark commitment till hållbarhet, utmärker sig Vasakronans co-workingutrymmen genom sina gröna initiativ. Byggnaderna är energieffektiva och materialvalen är gjorda med miljöhänsyn. Detta innebär att medlemmarna kan arbeta i en miljö som inte bara främjar deras egna mål, utan också bidrar till en hållbar framtid.Alla material är noga utvalda och med hjälp av ljud, ljus och doft har man skapat en arbetsplats för alla att trivas på. Smart teknik och funktion är ledorden och varje yta ska förse en med nya intryck.
Läs mer om Arena här:
https://vasakronan.se/kontorserbjudande/kontorslosningar/coworking/
OM TJÄNSTEN
Som Site Manager på enArena kommer du vara ansvarig för det dagliga arbetet och att leda ditt team till framgång.Ditt team kommer att bestå av en till tre arenavärdinnor/receptionister som tillsammans med dig tar hand om alla bokningar av konferensrum, ser till att besvara medlemmarnas frågor och ordnar med diverse service; från frukost och fika, till luncher, mingel och event. När nya medlemmar introduceras och visning av Arena ska hållas ser du till att du eller din kollega tar hand om gästerna på bästa sätt. Utöver det dagliga arbetet i driftdriver du försäljningen av medlemskap och har även diverse administrativa uppgifter så som fakturering och uthyrning av kontor etc.
Du ansvarar för den dagliga driften av arenan och säkerställer en hög servicekvalitet. Arbetsuppgifterna innefattar att etablera rutiner samt kontinuerligt optimera flöden och arbetssätt. Service är av yttersta vikt, och du ser till att medlemmarna känner sig som kollegor, samtidigt som gästerna upplever en hemtrevlig och professionell miljö. Målet är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för alla som vistas på arenan.
Även om mycket av arbetet sker i drift ska du möjliggöra att du enkelt kan dra dig undan för dina andra uppgifter.
Du är anställd hos Carotte och arbetar heltid på Vasakronans Arena. Tjänsten tillsätts efter överenskommelse med önskad start i mitten på augusti 2024. Arbetet är förlagd under vardagar, kontorstider men vid evenemang kan även kvällsarbete förekomma.
Dina Arbetsuppgifter:
Leda och motivera teamet för att säkerställa att alla medlemmar och besökare får en förstklassig upplevelse
Hantera försäljning och marknadsföring av medlemskap för att attrahera nya medlemmar och behålla befintliga
Skapa och upprätthålla goda relationer med medlemmar och potentiella kunder
Planera och genomföra events, workshops och nätverksträffar
Överse den dagliga driften av arenan, inklusive hantering av bokningar och underhåll av lokalerna
Arbeta nära med supportteamet för att säkerställa att alla tekniska och servicebehov uppfylls
Utveckla och implementera strategier för att förbättra medlemmarnas upplevelse och engagemang

Vi Söker Dig som:
Du har jobbat med service & hospitality tidigare i ledande befattning
God datavana och van att arbeta med digitala tjänster
Har erfarenhet av konferensteknik
Har erfarenhet av försäljning, kundservice och personalledning, gärna i en liknande miljö
Är en utåtriktad och serviceinriktad person med starka ledaregenskaper
Har en stark försäljningsdrivkraft och kan uppvisa tidigare försäljningsresultat
Är kreativ och initiativrik med förmåga att planera och genomföra events
Har god organisationsförmåga och kan hantera flera uppgifter samtidigt
Talar och skriver flytande svenska och engelska

OM OSS
Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.
ÖVRIG INFORMATION
I denna process samarbetar Vasakronan med Carotte Staff. Eventuella frågor hanteras direkt av rekryteringsansvarig Natalie Fjellström, på natalie@carotte.se Vi behandlar våra ansökningar löpande och rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Sökord: site manager, platsansvarig, reception, hotellreception, coworking, co-work,

Ansök nu

Arenavärd/receptionist till Vasakronan -Platinan

Kontorsreceptionist
Läs mer Dec 23
Om vår kund

Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar centralt belägna kontors- och butiksfastigheter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. På Vasakronan drivs hållbarhetsarbetet som en integrerad del av verksamheten och i 2019 års upplaga av Global Real Estate Sustainability Benchmark, GRESB, placerade sig Vasakronan återigen som ett av de mest hållbara fastighetsbolagen i världen.

Den fantastiska fastigheten Platinen, som är Vasakronans första bidrag till Göteborgs vision om nya Älvstranden står nu stadigt vid nya Hisingsbrons södra fäste och utgör ett nytt och urbant inslag i Göteborgs stadsmiljö. Känslan är mäktig. I glasfasaden reflekteras både det stolta Läppstiftet och Göteborgshimlens blågrå skiftningar. Fastigheten erbjuder förutom hotell även kontor, coworking, restauranger, takterrass och en skybar med utsikt över både älven och hamninloppet. Välkommen till Platinan - en samlingsplats för nya, spännande och annorlunda möten.

Om Platinan

Platinan är den nya toppmoderna fastigheten beläget vid Hisingsbrons södra fäste, där allt händer under ett och samma tak. Förutom kontor med utsikt över Läppstiftet och hamnen erbjuds även hotell, konferens, events, Coworking, restauranger, takterrass och en fantastisk skybar. Fastigheten som är på hela 60 000 kvm är en plats där nya idéer skapas och spännande möten sker.

Om Arena Platinan

På våning 12 högt beläget i Platinans spegelblanka byggnad ligger Arena Platinan. Arena platinan är en coworking arena som erbjuder 190 flexarbetsplatser och 14 konferens- och mötesrum, allt i en miljö där både ljud, ljus och doft är noga uttänkt för att spegla kreativiteten. På plats finns även 9 Arenakontor, lounger samt två takterasser för att lätt kunna byta arbetsmiljö och inspireras. I vår välkommande lounge behöver vi nu en stjärna som kan ta emot våra nya hyresgäster.

Om Fastighetsreceptionen

Fastighetsreceptionen hittar vi i entréplan på Platinan. Här huserar flertalet företag på olika våningsplan. Receptionen är välkomnande och här kan både hyresgäster och deras besökare slappna av i de sköna soffgrupperna med en god kopp kaffe innan de tar sig vidare till sina kontor.

Om tjänsten

Då Vasakronan växer, med nya satsningar i sikte, stärker vi nu upp teamet med ytterligare en stjärna. Tjänsten innebär att du kommer att arbeta både i Fastighetsreceptionen och på Arenan där du kommer att få vara med på en utvecklingsresa av Vasakronans koncept. Du arbetar självständigt som arenavärd och i receptionen, för att skapa ett förstklassigt bemötande för gästerna.

I rollen som receptionist arbetar du brett med service och administration. Du kommer att vara Vasakronans och Platinans ansiktet utåt och dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att ta emot, hänvisa och avisera besökare, hantera och besvara inkommande frågor och kundärenden via telefon, webb och mail, koordinering och hänvisning av post och bud samt hantering av accesser. I din roll ingår även koordinering och bokning av catering. Du ansvarar för tillsyn och skötsel av allmänna ytor och arbetar proaktivt för att det ska vara en inbjudande kontorsmiljö.

Tjänsten innebär att du är anställd av Carotte Staff och arbetar som konsult hos vår kund. Omfattningen är heltid med tillträde Januari/tidig februari 2024 och arbetstiderna är förlagda vardagar 8.00-17.00. Under vissa event kan enstaka kvällar samt helgarbete förekomma.

Din profil

Erfarenhet av service och administration är en förutsättning för att lyckas i rollen och vi söker dig som erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi tror att du är en självgående och strukturerad person som driver ditt eget arbete framåt, är serviceinriktad och alltid sätter kunden främst.

Du är positiv och prestigelös då arbetsuppgifterna kommer att vara varierande, kan ofta förutse vad som kommer behövas härnäst och älskar känslan när du kan säga att jag anade det så jag har redan kollat upp det. Din känsla för hur du formulerar dig och informerar gör att många uppskattar just ditt sätt att kommunicera.

Vidare har du ett säljande förhållningssätt, gillar att nätverka och utveckla nya kontakter. Att jobba i olika system är inget nytt och office- paketet är något du känner dig bekväm med. Genom din tidigare erfarenhet av liknande roller är du även bekant med modern konferensteknik och har lätt för att lösa vanligt förekommande tekniskt strul som kan uppstå. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift och givetvis delar du våra värderingar; kvalitet, förebild, service och nyskapande.

I denna roll lägger vi stor vikt på din personliga lämplighet och din motivation för rollen. Vill du öka dina chanser att gå vidare i rekryteringsprocessen, rekommenderar vi att du bifogar ett personligt brev i din ansökan. För att trivas i rollen tror vi att du är en riktig teamplayer, men har inga problem med att jobba självständigt.

Om Carotte

Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Januari-februari 2024

Placering: Platinan, Göteborg

Sista ansökningsdag: 2023-01-15

Vi behandlar våra ansökningar löpande och rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar ej emot ansökningar via mail, men vid eventuella frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare.

reception, göteborg, hotellreception, coworking, värd, värdinna, vasakronan.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi behandlar våra ansökningar löpande och rekommenderar att du skickar in en komplett ansökan med CV samt personligt brev så snart som möjligt.

Ansök nu

Sök ett fartfyllt extrajobb med service i fokus!

Servitör/Servitris
Läs mer Maj 22
Om tjänsten
Vi söker drivna och utåtriktade stjärnor till diverse uppdrag inom event- och servicebranschen!
Tjänsten passar dig som har erfarenhet från service-, restaurang-eller eventbranschen, har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill ha ett roligt extrajobb när det passar dig!
Vi arbetar med allt från stora konferensanläggningar och hotellkedjor till moderna kontorshotell och eventbolag. För våra uppdrag kommer man ha stor möjlighet att själv påverka sina tider utifrån sitt privata schema. För rätt person finns det goda möjligheter för vidareutbildning och mer ansvar.
Vi utbildar all vår personal i Carotte Academy, vår egna serviceutbildning, allt för att man ska känna sig trygga för att leverera förstklassig service till våra kunder!
Exempel på olika uppdrag
Restaurang: á la carte servis, runner, bar
Festlokal: servis, runner
Bankett: servis
Catering: servis, runner, bar
Digitala event: värd

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna kan komma att variera beroende på uppdrag. Vi söker eventpersonal, serveringspersonal, á la carte servis och bartenders. Det är stort fokus på gästservice och kvalitet och exempel på arbetsuppgifter är
Duka och göra det fint inför att gästerna anländer
Ta emot beställningar av mat och dryck
Välkomna gästerna
Servera mat och dryck
Leverera förstklassig service!

Vi söker dig som
Har ett intresse för service och att leverera kvalitet
Är social, utåtriktad och har lätt för att ta kontakt med människor
Har en positiv attityd, är ödmjuk, flexibel ochprestigelös, en förebild helt enkelt
Gillar att jobba i team och att ständigt utvecklas
Har en annan huvudsaklig sysselsättning (studier, annat arbete etc.)
Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet och din motivation för rollen.Motivera väl i din ansökan varför just du passar för rollen – både erfarenhets- och personlighetsmässigt.
Om Carotte Academy
I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- ochservicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. Iintroduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för attkunna arbeta med service hos Carotte Staff. Med rättinställning får du möjligheten att avancera inom bolaget och kan blien Carotte Leader.
Om oss
Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.
ÖVRIG INFORMATION
Start: Omgående,alternativt efter överenskommelse
Omfattning: Extra vid behov
Lön: Timlön
Placering: Göteborg
Sök tjänsten genom att klicka på "Jag vill ansöka!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Säljande Kundansvarig till Carotte Group - Göteborg

Account manager
Läs mer Maj 15
Om CarotteCarotte-koncernen har växt och utvecklats sedan grundandet 1982. Vår mångsidighet representeras genom tre framstående bolag inom koncernen: Food & Event, Housekeeping och Staff. Tillsammans utgör de en helhetslösning för allt som rör mat, möten och service för våra kunder. Vår resa har präglats av långsiktiga perspektiv och stark tillväxt, stöttad av investerare som inte bara delar vår vision utan också har erfarenhet från olika roller inom koncernen. År 2019 inleddes en ny fas för Carotte, och sedan dess har vi inte bara tagit marknadsandelar utan också tredubblat vår omsättning från 2021 till 2022. Denna framgång har varit drivkraften bakom våra högt uppsatta tillväxt- och utvecklingsmål som också syns på 2023 års siffror.Vårt fokus inom Soft Facility Management har gjort oss till en nyckelspelare på marknaden. Genom att erbjuda högkvalitativa produkter och service inom Food & Event, Staff och Housekeeping har vi framgångsrikt hjälpt våra kunder att lyfta sina kontorsmiljöer till nästa nivå, och detta är bara början.Carotte strävar alltid efter att vara en föregångare inom branschen. Under 2023 tog vi ett stort steg in i live- och upplevelseindustrin genom att arrangera flera evenemang öppna för allmänheten. Detta har inte bara breddat vår verksamhet utan även stärkt vår position som en innovativ aktör.Vi ser nu fram emot 2024 med en positiv och stark tillväxt. Vår ambition är tydlig – att växa till Sveriges främsta bolag inom Soft Facility Management och fortsätta att etablera våra tjänster i både befintliga och nya regioner.
Om tjänstenI rollen som säljande kundansvarig på Carotte spelar du en central roll i företagets övergripande strategi för att öka försäljningen och utveckla starka affärsrelationer. Du hanterar både befintliga kunder och tar dig an utmaningen att bearbeta nya potentiella kunder för att expandera kundbasen. Genom att vara en del av ett dedikerat säljteam får du möjligheten att påverka och forma företagets framgång.
Din huvudsakliga uppgift är att skapa och utveckla långsiktiga relationer med kunder, samtidigt som du aktivt driver försäljningsprocessen för Carottes komplexa tjänster. Du kommer att vara involverad i hela säljcykeln, från prospektering och initial kontakt med potentiella kunder till att hantera möten, utforma och presentera offerter samt följa upp för att säkerställa kundnöjdhet och långvariga affärsrelationer.
Du får en gedigen introduktion kring rollen, Carottes utbud och kunder. Du ges stort eget ansvar och har goda möjligheter att påverka både din och Carottes fortsatta utveckling framåt.Arbetsuppgifter- Nykundsprospektering- Boka och utföra möten- Bearbeta och bibehålla kunder - Mer- och korsförsäljning för nya samt befintliga kunder-Offerhantering och Prisförhandling

Vi söker dig som-Har arbetslivserfarenhet inom B2B försäljning -Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska- Harbranscherfarenhet (starkt meriterande)- Har avslutad eftergymnasial utbildning inom försäljning/ekonomi (meriterande)- Inte är rädd för att ta dig an nya utmaningar och lätt för att lära dig nya saker- Har vana av att lyfta telefonen och genomföra uppsökningsarbete För att lyckas i rollen tror vi att du är en målinriktad person som motiveras av att verka i en föränderlig och snabbväxande miljö. Din vilja att uppnå goda resultat och växa i din roll märks tydligt i alla delar av ditt arbete. Vidare är du handlingskraftig och initiativtagande, du räds inte att komma med nya idéer och uttrycka dina tankar kring förbättringsmöjligheter. För att nå framgång i rollen ser vi även att du besitter en social säkerhet och god samarbetsförmåga då rollen innebär många kontaktytor, såväl internt som externt. I den här rekryteringen läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper.ÖvrigtAnställningsform: Tillsvidare med en provanställning på sex månaderStart: Enligt överenskommelseLön: Fast lön + provisionVälkommen med din ansökan!Vi tar inte emot ansökningar via mejl. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.Vibehandlar våra ansökningar löpande och rekommenderar att du skickar in din ansökan såsnart som möjligt med CV och personligt brev.

Ansök nu

Rekryteringsträff 5/12 för servispersonal - uppdrag för Svenska Mässan G...

Servitör, kafé och konditori/Servitris, kafé och konditori
Läs mer Nov 29
Tisdagen den 5 december bjuder vi in till en rekryteringsträff/gruppintervju för servispersonal som under december vill arbeta på uppdrag för Svenska Mässan Gothia Towers.

Vi har flertalet spännande uppdrag på ingång och söker nu efter konsulter inom event och servering som vill arbeta under december.

Eventen kommer varierar från stora till små, allt från spännande företagsfester, och stora banketter till mindre evenemang som mingel, buffé samt café/foodtruck-verksamhet. Du kommer få chansen att vara del av ett stort team som brinner för gästservice, kvalité och bemötande. Arbetstiderna är förlagda på kvällstid och exempel på arbetsuppgifter är bland annat:

- Välkomna gäster

- Bankettservering

- Montercatering

- Ta emot beställningar av mat och dryck

- Kassahantering

- Plocka disk

Ett stort plus är om du har möjlighet att arbeta fredagen 15/12. Uppdragen är primärt förlagda i december men god chans finns till förlängning.

Om rekryteringsträffen/gruppintervjun den 5/12 kl. 16:45-20:30

Vi kommer inleda kvällen med att presentera de kommande uppdragen. Du kommer också få en introduktion i hur det är att arbeta som konsult på Carotte och chansen att berätta för oss om vem du är och varför du är rätt person för oss. Kvällen kommer avslutas med att vi går igenom bankettserveringsteknik.

Om dig

Vi söker passionerad, driven och utåtriktad serveringspersonal. Du utför ditt arbete prestigelöst med ett glatt humör under högt arbetstempo. Personliga egenskaper vi vädersätter är positivitet, flexibilitet och ansvarstagande.

Som konsult hos oss gillar du att ta egna initiativ och har lätt för att anpassa dig till nya situationer. Vi förutsätter naturligtvis att du är professionell och personlig i ditt möte med gäster och kollegor. Våra värdeord är förebilder, kvalitet, personligt och nyskapande- precis så vill vi att våra kunder och deras gäster ska uppleva oss.

Om du inte har någon erfarenhet eller utbildning inom servering, catering eller att ta bordsbeställningar erbjuder vi dig en grundläggande utbildning för att du ska känna trygg i att hantera arbetsuppgifterna och leverera förstklassig service till våra kunder.

Om Carotte

Carotte består idag av tre bolag, Food & Event, Housekeeping och Staff. Tillsammans tar vi ett helhetsgrepp om allt som har med mat, möten och service att göra hos våra kunder. Koncernen grundades 1982 och har kontor i Stockholm och Göteborg. År 2019 köpte starka investerare, som arbetat inom koncernen i olika roller, upp Carotte. Ägarnas perspektiv är långsiktiga och tillväxt- och utvecklingsmålen är högt uppsatta. Vi har snabbt tagit marknadsandelar och har under 2022 tredubblat vår omsättning från 2021. Vår ambition är att växa till Sveriges främsta bolag inom Soft Facility Management och att fortsätta etablera kontor på nya regioner.

Carotte Staff matchar ihop självgående och ansvarstagande personal som brinner för att ge förstklassig service med våra kunders team, oavsett om det handlar om att bemanna eller rekrytera. Genom våra egna träffsäkra utbildningar utvecklar vi servicepersonal med det där lilla extra - engagemanget, glöden och känslan för detaljer som gör skillnad. Vi hyr ut, rekryterar och utbildar Stockholm & Göteborgs främsta servicepersonal.

Om Svenska Mässan Gothia Towers som är en av våra största kunder och en spännande arbetsplats

Gothia Towers är idag en av Nordens mest attraktiva mötesplatser med 41 000 m2 upplevelseyta, 1200 förstklassiga hotellrum och sviter samt 5 populära barer och restauranger.

Svenska Mässan och Gothia Towers bildar tillsammans en av Europas största helintegrerade mötesplatser med cityläge. Varje år väljer mer än 1,8 miljoner besökare från hela världen att mötas, äta och bo, utveckla affärer, produkter eller idéer hos dem. Här erbjuds allt från hotell, butiker, teater, spa och restauranger till mässhallar och olika typer av mötesarenor. Allt samlat under ett tak och med stadslivet precis utanför dörren.

Visionen är att bli Europas mest attraktiva mötesplats genom att erbjuda den bästa helhetsupplevelsen och med kärnvärdena engagemang, samarbete och mod som vägvisare och inspirationskälla, strävar man ständigt efter att uträtta nya stordåd - varje dag och i varje möte med besökare, kunder och varandra.

ÖVRIG INFORMATION

Inbjudan till rekryteringsträffen skickas efter telefonintervju har genomförts. I den här rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt på din personliga lämplighet och din motivation för rollen.

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Extra vid behov under december, utöver din huvudsakliga sysselsättning

Placering: Göteborg

Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar kontakta gärna ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Platschef till Alecta Fastigheters coworkingsatsning Flexiwork

Hotellchef
Läs mer Nov 28
OM ARBETSGIVARENAlecta Fastigheter är det innovativa fastighetsbolaget, där hållbarhet och digitalisering är navet i verksamheten för att skapa framtidsvärden för både människor, verksamheter och platser. Under 2024 öppnar Alecta Fastigheter sin första coworkinganläggning i Göteborg under namnet Flexiwork i kvarteret Regina.

Kvarteret Regina

På Rosenlund, rakt under bastion Christina Regina, hittar du Kvarteret Regina. Här kommer organisationer och verksamheter nå framgång genom den fulla frihet som Drottning Kristina eftersträvade redan för 400 år sedan.I Alecta Fastigheters nya kontorsvaruhus Regina i centrala Göteborg vid Hvitfeldtsplatsen öppnar deras första Flexiwork Hovet som förväntas stå klart i slutet av april 2024. Flexiwork, som är namnet på Alecta Fastigheters coworking, är ett nytt affärsområde inom företaget.

Fastigheten byggs i två etapper och rymmer totalt 31 000 kvadratmeter. Första etappen omfattar en flexiyta på 1 100 kvm och andra etappen en yta på 1 900 kvm. Kvarteret Regina ligger centralt placerat och attraherar innovationsdrivna och kreativa företag. Fastigheten omfamnar allt från flexibla kontraktslösningar, musikinspirerade inredningskoncept, coworking /flexiwork, färdiginredda lokaler samt restauranger och butiker. I fastigheten är det fokus på återbruk och fastigheten certifieras enligt Breeam SE.

Läs mer om Hovet här: https://kvarteretregina.se/kontor/

OM TJÄNSTEN


I rollen som platschef för Alecta Fastigheters nya Flexiwork-satsning blir du en central del av projektet redan från början. Din position är avgörande för att forma och utveckla konceptet och du kommer vara involverad i allt från affärsmodell och försäljning till eventplanering. Ditt arbete sträcker sig även till att skapa en trivsam och produktiv arbetsmiljö genom att sätta samman en mångsidig och välbalanserad kundmix.

Du kommer inte bara vara delaktig i strategin och planeringen av verksamheten, utan också ha ansvar för personal, där du får chansen att bygga upp ditt eget team genom att vara delaktig i rekrytering. Ditt dagliga arbete kommer innefatta försäljning, service och att noggrant följa upp ekonomin och leverantörsrelationer. I det inledande skedet är fokus satt på att etablera Hovet på marknaden, försäljning blir en viktig del av arbetet och potentialen för ytterligare Flexiwork-enheter öppnar upp för framtida utveckling, med Hovet som den första av flera planerade öppningar i Göteborg. Start senast april 2024.

Tillträde till tjänsten: Februari/Mars 2024

VI SÖKER DIG SOM HAR


Vi tror du har erfarenhet av resultat- och verksamhetsansvar samt bevisad förmåga att sätta, driva och följa upp organisationen mot tydliga mål. Att du besitter förmågan att leda och utveckla verksamhet och människor samt implementera ett fantastiskt värdskap. Att du har mångårig erfarenhet av sälj: från att själv sälja till att bygga en vinnande säljkultur i organisationen. För att trivas i rollen uppskattar vi även att du har en fallenhet och intresse för att ta till dig och analysera ekonomiska samband, göra affärsmässiga kalkyler och utveckla affären.DIN PERSONLIGHET

Vi tror att du är nyfiken, säljande, tänker helhet och trivs bäst i en organisation där du förväntas tänka nytt, kan påverka och där beslutsvägarna är korta. Att du är en proaktiv, rådgivande och en prestigelös problemlösare. Som ansvarig på Hovet kommer du ha många kontaktytor så det är också viktigt att du är en relationsbyggare med genuint intresse för människor och hur vi bygger engagemang, förtroende och samarbete hos både kunder och medarbetare och gillar att skapa en mötesplats där både människor och affärer växer.

OM OSS


Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

ÖVRIG INFORMATION


I denna process samarbetar Alecta Fastigheter med Carotte Staff. Eventuella frågor hanteras direkt av Negin Hafizi via mail negin@carotte.se. Vi behandlar våra ansökningar löpande och rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Arbeta brett och varierat inom service med Carotte!

Servitör/Servitris
Läs mer Apr 24
Om tjänsten
Vi söker driven och utåtriktad personal till diverse uppdrag inom event- och servicebranschen!
Söker du ett jobb där du får hänga med härliga människor? Då har vi kanske något spännande för dig! Vi letar efter personer som inte rynkar på näsan åt att ge service och trivs i en rörlig och livlig arbetsmiljö. Det viktigaste är att du har en positiv inställning och vill leverera toppservice till våra många kunder i Göteborgsområdet med hjälp av våra superduktiga medarbetare. Häng med oss och bli en del av vårt härliga team!
Du kommer att få glänsa vid olika event, företagsfester, storslagna banketter och mer inom besöksnäringen.Vi har allt från glamorösa konferensanläggningar och lyxiga hotellkedjor till trendiga kontorshotell och egna Carotte restauranger. Vad som är extra bra? Du kan anpassa dina arbetstider efter ditt eget schema. För de som är extra ambitiösa finns möjligheter till vidareutbildning, mer ansvar och fasta uppdrag runt om i hela Sverige. Här kan du verkligen göra karriär med stil!
Vi utbildar all vår personal i Carotte Academy, vår egna serviceutbildning, allt för att man ska känna sig trygg för att leverera hög servicenivå i sann Carotte andatill våra kunder.
Hos oss finns flera möjligheter!
Bankett: servis, bankett bar
Restaurang: á la carte servis, runner, diskare, bar
Festlokal: servis, runner
Catering: servis, runner, bar
Event: Eventvärdar, servis

Hur kan en arbetsdag se ut?
Du kommer vara en del av våra glada Carottestjärnor. Dina arbetsuppgifter kan inkludera allt från storslagna företagsfester, välkomna gäster, ta bordsbeställningar, cateringuppdrag, servera mat och dryck, och det viktigaste av allt: leverera personlig service.
Arbetstiderna varierar beroende på kunds önskemål. Vi ser att du har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill ha ett roligt extrajobb. Vi sätter inga krav på hur mycket du måste jobba men vi ser gärna att man arbetar något kontinuerligt.Vi letar efter någon som:
Älskar att ge bra service och sprida glädje.
Har alltid ett leende på läpparna, är flexibel och prestigelös.
Är en riktig social fjäril
Har full koll på svenska och engelska, både när det gäller att prata och skriva.

Kan du checka av dessa punkter? Om ja, då är du precis den vi vill ha!


I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet och din motivation för rollen.Motivera i din ansökan varför just du passar för rollen – både erfarenhets- och personlighetsmässigt.
Vi jobbar nära vårt systerbolag Carotte Food & Event som arrangerar flera spännande uppdrag framöver.
Roliga uppdrag under 2024 som vi ser fram emot tillsammans med Carotte Food & Event:
Göteborgsvarvet - folkfesten där vi levererar mat och dryck till tappra löpare från hela Sverige. (maj 2024)
Gothia & Partille Cup - Var delaktig i världens största fotbollsturnering och träffa fotbollsspelande glada ungdomar från hela världen. (sommar 2024)
Event på Åby Arena - Häst kapplöpning med glada spelare som vi serverar gedigen mat & dryck(Augusti 2024)
Veteran VM - friidrottens främsta seniorer tar upp till kamp! (Augusti 2024)
Winterlights - en magisk promenad genom ljud & ljus i ett vinterlandskap. (vinter 2024)


Om Carotte Academy
I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- ochservicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. Iintroduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för attkunna arbeta med service hos Carotte Staff. Alla som arbetar med oss behöver genomgå första steget ivår utbildning.
Om oss
Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.
ÖVRIG INFORMATION
Start: Omgående,alternativt efter överenskommelse
Omfattning: Extra vid behov
Lön: Timlön
Placering: Göteborg
Sök tjänsten genom att klicka på "Jag vill ansöka!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Säljande Kundansvarig till Carotte Group - Göteborg

Account manager
Läs mer Apr 15
Om CarotteCarotte-koncernen har växt och utvecklats sedan grundandet 1982. Vår mångsidighet representeras genom tre framstående bolag inom koncernen: Food & Event, Housekeeping och Staff. Tillsammans utgör de en helhetslösning för allt som rör mat, möten och service för våra kunder. Vår resa har präglats av långsiktiga perspektiv och stark tillväxt, stöttad av investerare som inte bara delar vår vision utan också har erfarenhet från olika roller inom koncernen. År 2019 inleddes en ny fas för Carotte, och sedan dess har vi inte bara tagit marknadsandelar utan också tredubblat vår omsättning från 2021 till 2022. Denna framgång har varit drivkraften bakom våra högt uppsatta tillväxt- och utvecklingsmål som också syns på 2023 års siffror.Vårt fokus inom Soft Facility Management har gjort oss till en nyckelspelare på marknaden. Genom att erbjuda högkvalitativa produkter och service inom Food & Event, Staff och Housekeeping har vi framgångsrikt hjälpt våra kunder att lyfta sina kontorsmiljöer till nästa nivå, och detta är bara början.Carotte strävar alltid efter att vara en föregångare inom branschen. Under 2023 tog vi ett stort steg in i live- och upplevelseindustrin genom att arrangera flera evenemang öppna för allmänheten. Detta har inte bara breddat vår verksamhet utan även stärkt vår position som en innovativ aktör.Vi ser nu fram emot 2024 med en positiv och stark tillväxt. Vår ambition är tydlig – att växa till Sveriges främsta bolag inom Soft Facility Management och fortsätta att etablera våra tjänster i både befintliga och nya regioner.
Om tjänstenI rollen som säljande kundansvarig på Carotte spelar du en central roll i företagets övergripande strategi för att öka försäljningen och utveckla starka affärsrelationer. Du hanterar både befintliga kunder och tar dig an utmaningen att bearbeta nya potentiella kunder för att expandera kundbasen. Genom att vara en del av ett dedikerat säljteam får du möjligheten att påverka och forma företagets framgång.
Din huvudsakliga uppgift är att skapa och utveckla långsiktiga relationer med kunder, samtidigt som du aktivt driver försäljningsprocessen för Carottes komplexa tjänster. Du kommer att vara involverad i hela säljcykeln, från prospektering och initial kontakt med potentiella kunder till att hantera möten, utforma och presentera offerter samt följa upp för att säkerställa kundnöjdhet och långvariga affärsrelationer.
Du får en gedigen introduktion kring rollen, Carottes utbud och kunder. Du ges stort eget ansvar och har goda möjligheter att påverka både din och Carottes fortsatta utveckling framåt.Arbetsuppgifter- Nykundsprospektering- Boka och utföra möten- Bearbeta och bibehålla kunder - Mer- och korsförsäljning för nya samt befintliga kunder-Offerhantering och Prisförhandling

Vi söker dig som-Har arbetslivserfarenhet inom B2B försäljning -Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska- Harbranscherfarenhet (starkt meriterande)- Har avslutad eftergymnasial utbildning inom försäljning/ekonomi (meriterande)- Inte är rädd för att ta dig an nya utmaningar och lätt för att lära dig nya saker- Har vana av att lyfta telefonen och genomföra uppsökningsarbete För att lyckas i rollen tror vi att du är en målinriktad person som motiveras av att verka i en föränderlig och snabbväxande miljö. Din vilja att uppnå goda resultat och växa i din roll märks tydligt i alla delar av ditt arbete. Vidare är du handlingskraftig och initiativtagande, du räds inte att komma med nya idéer och uttrycka dina tankar kring förbättringsmöjligheter. För att nå framgång i rollen ser vi även att du besitter en social säkerhet och god samarbetsförmåga då rollen innebär många kontaktytor, såväl internt som externt. I den här rekryteringen läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper.ÖvrigtAnställningsform: Tillsvidare med en provanställning på sex månaderStart: Enligt överenskommelseLön: Fast lön + provisionVälkommen med din ansökan!Vi tar inte emot ansökningar via mejl. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.Vibehandlar våra ansökningar löpande och rekommenderar att du skickar in din ansökan såsnart som möjligt med CV och personligt brev.

Ansök nu

Carotte Staff söker servicepersonal till fartfyllda uppdrag!

Servitör/Servitris
Läs mer Apr 5
Om tjänsten
Vi på Carotte Staff kraftsamlar nu inför våren och sommarens fartfyllda uppdrag inom besöksnäringen.Vi söker driven, utåtriktad personal som bland annat vill servera och leverera service i världsklass pådiverse uppdrag med oss hos våra kunder.
Vem är du?
Söker du ett jobb där du får hänga med härliga människor? Då har vi kanske något spännande för dig! Vi letar efter personer som inte rynkar på näsan åt att ge service och trivs i en rörlig och livlig arbetsmiljö. Det viktigaste är att du har en positiv inställning och vill leverera toppservice till våra många kunder i Göteborgsområdet med hjälp av våra superduktiga medarbetare. Häng med oss och bli en del av vårt härliga team!
Du kommer att få glänsa vid olika event, företagsfester, storslagna banketter och mer inom besöksnäringen.Vi har allt från glamorösa konferensanläggningar och lyxiga hotellkedjor till trendiga kontorshotell och egna Carotte restauranger. Vi ser fram emot kommande uppdrag med marknadens hetaste aktörer som efterfrågarservice-personal i världsklass.
Exempel på arbetsplatser:
Bankett: servis, bankett bar
Restaurang: á la carte servis, runner, diskare, bar
Festlokal: servis, runner
Catering: servis, runner, bar
Event: Eventvärdar, servis

Tillsammans med vårat systerbolag Carotte Food & Event står även eventsommaren runt hörnet.
Exempel på roliga uppdrag under 2024 som vi ser fram emot tillsammans med Carotte Food & Event:
Göteborgsvarvet - folkfesten där vi levererar mat och dryck till tappra löpare från hela Sverige. (maj 2024)
Gothia & Partille Cup - Var delaktig i världens största fotbollsturnering och träffa fotbollsspelande glada ungdomar från hela världen. (sommar 2024)
Event på Åby Arena - Häst hoppning med glada spelare som vi serverar gedigen mat & dryck (Augusti 2024)
Veteran VM - friidrottens främsta seniorer tar upp till kamp! (Augusti 2024)

Hur kan en arbetsdag se ut?
Du kommer vara en del av våra glada Carottestjärnor. Dina arbetsuppgifter kan inkludera allt från storslagna företagsfester, välkomna gäster, ta bordsbeställningar, cateringuppdrag, servera mat och dryck, och det viktigaste av allt: leverera personlig service.Vi letar efter personer som:
Älskar att ge bra service och sprida glädje.
Har alltid ett leende på läpparna, är flexibel och prestigelös.
Är en riktig social fjäril
Har full koll på svenska och engelska, både när det gäller att prata och skriva.

Kan du checka av dessa punkter? Om ja, då är du precis den vi vill ha!


I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet och din motivation för rollen.Motivera i din ansökan varför just du passar för rollen, både erfarenhets- och personlighetsmässigt.
Om Carotte Academy
I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- ochservicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. Iintroduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för attkunna arbeta med service hos Carotte Staff. Alla som arbetar med oss behöver genomgå första steget ivår utbildning.
Om oss
Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.
ÖVRIG INFORMATION
Start: Omgående,alternativt efter överenskommelse
Omfattning: Extra vid behov
Lön: Timlön
Placering: Göteborg
Sök tjänsten genom att klicka på "Jag vill ansöka!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Varierat extrajobb inom event- och servering i Göteborg

Servitör/Servitris
Läs mer Okt 31
Om tjänsten

Vi söker driven och utåtriktad personal till diverse uppdrag inom event- och servicebranschen!

Söker du ett jobb där du får hänga med härliga människor? Då har vi kanske något spännande för dig! Vi letar efter personer som inte rynkar på näsan åt att ge service och trivs i en rörlig och livlig arbetsmiljö. Det viktigaste är att du har en positiv inställning och vill leverera toppservice till våra många kunder i Göteborgsområdet med hjälp av våra superduktiga medarbetare. Häng med oss och bli en del av vårt härliga team!

Du kommer att få glänsa vid olika event, företagsfester och storslagna banketter. Men det är inte allt - vi har även spännande möjligheter inom reception och värdskap. Jobbet har flexibla arbetstider, vilket gör det perfekt att kombinera med dina studier eller andra åtaganden. Vi har allt från glamorösa konferensanläggningar och lyxiga hotellkedjor till trendiga kontorshotell och företagsreceptioner. Vad som är extra coolt? Du kan anpassa dina arbetstider efter ditt eget schema. För de som är extra ambitiösa finns möjligheter till vidareutbildning, mer ansvar och fasta uppdrag runt om i hela Sverige. Här kan du verkligen göra karriär med stil! ????????

Vi utbildar all vår personal i Carotte Academy, vår egna serviceutbildning, allt för att man ska känna sig trygg för att leverera hög service nivå i sann Carotte anda till våra kunder.

Hos oss finns flera möjligheter!

- Bankett: servis, bankett bar

- Restaurang: á la carte servis, runner, diskare, bar
- Festlokal: servis, runner
- Catering: servis, runner, bar

- Reception: receptionister, värdar/värdinnor

- Event: EventvärdarArbetsuppgifter

Här är grejen - vårt jobb är mångsidigt och allt handlar om att skämma bort våra gäster med toppservice och kvalitet. Tänk dig att...

- Få förtrolla dukningen och göra det riktigt mysigt innan gästerna dyker upp.

- Ta emot beställningar av de mest delikata maträtterna och läckra drycker.

- Varmt välkomna våra gäster med ett stort leende.

- Servera upp de smakrika läckerheterna på ett sätt som får dem att vilja komma tillbaka om och om igen.

- Sist men inte minst, återställa allting till perfektion efter vår ljuvliga service. Som om vi aldrig varit där!

Detta jobb handlar om att skapa magiska ögonblick för våra gäster och se till att de har en fantastisk upplevelse. Så, om du älskar att sprida glädje och få människor att känna sig speciella, då är det här jobbet helt rätt för dig.

Vi letar efter någon som:

- Älskar att ge bra service och sprida glädje.

- Har alltid ett leende på läpparna, är flexibel och prestigelös.

- Är en riktig social fjäril

- Har full koll på svenska och engelska, både när det gäller att prata och skriva.

Kan du checka av dessa punkter? Om ja, då är du precis den vi vill ha!

I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet och din motivation för rollen. Motivera i din ansökan varför just du passar för rollen - både erfarenhets- och personlighetsmässigt.

Om Carotte Academy

I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- och servicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. I introduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för att kunna arbeta med service hos Carotte Staff. Alla som arbetar med oss behöver genomgå första steget i vår utbildning.

Om oss

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående, alternativt efter överenskommelse

Omfattning: Extra vid behov

Lön: Timlön

Placering: Göteborg

Sök tjänsten genom att klicka på "Jag vill ansöka!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Bartenders sökes till vinterns fartfyllda evenemang!

Bartender
Läs mer Okt 18
Om tjänsten

Vi söker drivna och utåtriktade bartenderstjärnor till varierande uppdrag runt om i Göteborg! Tjänsten passar dig som har erfarenhet inom service och som bartender. Extra stort plus om du även kan jobba servering och vill få en härlig variation på uppdrag.

Vi ser gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill ha ett roligt extrajobb när det passar dig utifrån ditt personliga schema.

Vi arbetar med allt från stora konferensanläggningar och hotellkedjor till moderna kontorshotell och eventbolag. För våra uppdrag kommer man ha stor möjlighet att själv påverka sina tider utifrån sitt privata schema.

Vi utbildar all vår personal i Carotte Academy, vår egna serviceutbildning, allt för att man ska känna sig trygga för att leverera förstklassig service till våra kunder!

Exempel på olika sorters uppdrag

- A la carté resturang barer
- Bankettbar
- Eventbar

- Cocktailbar

- Spritkassa - AvecVi söker dig som

- Har ett intresse för service och att leverera kvalitet

- Har minst 2 års erfarenhet som bartender
- Är social, utåtriktad och har lätt för att ta kontakt med människor
- Har en positiv attityd, är ödmjuk, flexibel och prestigelös, en förebild helt enkelt
- Gillar att jobba i team och att ständigt utvecklas
- Har en annan huvudsaklig sysselsättning (studier, annat arbete etc.)
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska


Om Carotte Academy

I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- och servicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. I introduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för att kunna arbeta med service hos Carotte Staff. Med rätt inställning får du möjligheten att avancera inom bolaget och kan bli en Carotte Leader.

Om oss

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående, alternativt efter överenskommelse

Omfattning: Extra vid behov

Lön: Timlön

Placering: Göteborg

Sök tjänsten genom att klicka på "Jag vill ansöka!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Personal sökes till olika spännande uppdrag i höst/vinter!

Servitör/Servitris, kafé och konditori
Läs mer Okt 9
Om tjänsten

Vi söker utåtriktad personal med erfarenhet inom service- och serveringsbranschen som har en passion för att alltid göra det lilla extra!Tjänsten passar dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill ha ett roligt extrajobb där du själv kan bestämma ditt schema och hur mycket du vill jobba. Vi sätter inga krav på hur mycket du måste jobba men vi ser gärna att man arbetar något kontinuerligt.

Vi arbetar med allt från stora konferensanläggningar och hotellkedjor till moderna kontorshotell och eventbolag. För rätt person finns det goda möjligheter för vidareutbildning och mer ansvar.

Vi utbildar all vår personal i Carotte Academy, vår egna serviceutbildning, för att man ska känna sig trygg att leverera förstklassig service till våra kunder ute på våra olika uppdrag!

Exempel på olika uppdrag

- Restaurang: á la carte servis, runner, bar
- Festlokal: servis, runner
- Bankett: servis
- Catering: servis, runner, bar


Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kan komma att variera beroende på uppdrag, vi söker eventpersonal, serveringspersonal, á la carte servis och bartenders. Det är stort fokus på gästservice och kvalitet och exempel på arbetsuppgifter är

- Duka och göra det fint inför att gästerna anländer
- Ta emot beställningar av mat och dryck
- Välkomna gästerna
- Servera mat och dryck
- Plocka disk

- Nedrigg


Vi söker dig som

- Har ett intresse för service och att leverera kvalitet

- Tidigare erfarenhet inom servering

- Stresstålig, gillar att jobba i högt tempo
- Är social, utåtriktad och har lätt för att ta kontakt med människor
- Har en positiv attityd, är ödmjuk, flexibel och prestigelös, en förebild helt enkelt
- Gillar att jobba i team och att ständigt utvecklas
- Har en annan huvudsaklig sysselsättning (studier, annat arbete etc.)
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska


I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet och din motivation för rollen. Motivera väl i din ansökan varför just du passar för rollen - både erfarenhets- och personlighetsmässigt.

Om Carotte Academy

I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- och servicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. I introduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för att kunna arbeta med service hos Carotte Staff. Med rätt inställning får du möjligheten att avancera inom bolaget och kan bli en Carotte Leader.

Om oss

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående, alternativt efter överenskommelse

Omfattning: Extra vid behov

Lön: Timlön

Placering: Göteborg

Sök tjänsten genom att klicka på "Jag vill ansöka!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Erfarna bartenders sökes till roliga uppdrag!

Bartender
Läs mer Okt 5
Om tjänsten

Vi söker drivna och utåtriktade stjärnor till varierande uppdrag som bartender runt om i Göteborg!

Tjänsten passar dig som har erfarenhet inom service och som bartender. Vi ser gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill ha ett roligt extrajobb när det passar dig!

Vi arbetar med allt från stora konferensanläggningar och hotellkedjor till moderna kontorshotell och eventbolag. För våra uppdrag kommer man ha stor möjlighet att själv påverka sina tider utifrån sitt privata schema. För rätt person finns det goda möjligheter för vidareutbildning och mer ansvar.

Vi utbildar all vår personal i Carotte Academy, vår egna serviceutbildning, allt för att man ska känna sig trygga för att leverera förstklassig service till våra kunder!

Exempel på olika sorters uppdrag

- A la carté resturang barer
- Bankettbar
- Eventbar

- Cocktailbar

- Spritkassa - AvecVi söker dig som

- Har ett intresse för service och att leverera kvalitet

- Har minst 2 års erfarenhet som bartender
- Är social, utåtriktad och har lätt för att ta kontakt med människor
- Har en positiv attityd, är ödmjuk, flexibel och prestigelös, en förebild helt enkelt
- Gillar att jobba i team och att ständigt utvecklas
- Har en annan huvudsaklig sysselsättning (studier, annat arbete etc.)
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska


I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet och din motivation för rollen. Motivera väl i din ansökan varför just du passar för rollen - både erfarenhets- och personlighetsmässigt.

Om Carotte Academy

I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- och servicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. I introduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för att kunna arbeta med service hos Carotte Staff. Med rätt inställning får du möjligheten att avancera inom bolaget och kan bli en Carotte Leader.

Om oss

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående, alternativt efter överenskommelse

Omfattning: Extra vid behov

Lön: Timlön

Placering: Göteborg

Sök tjänsten genom att klicka på "Jag vill ansöka!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Upplev höjdpunkterna i Göteborg: Jobba med Carotte Staff!

Servitör/Servitris
Läs mer Feb 22
Om tjänsten

Vi på Carotte Staff kraftsamlar nu inför våren och sommarens fartfyllda uppdrag inom besöksnäringen. Vi söker driven, utåtriktad personal som bland annat vill servera och leverera service i världsklass på diverse uppdrag med oss i vår och sommar.

Vem är du?

Söker du ett jobb där du får hänga med härliga människor? Då har vi kanske något spännande för dig! Vi letar efter personer som inte rynkar på näsan åt att ge service och trivs i en rörlig och livlig arbetsmiljö. Det viktigaste är att du har en positiv inställning och vill leverera toppservice till våra många kunder i Göteborgsområdet med hjälp av våra superduktiga medarbetare. Häng med oss och bli en del av vårt härliga team!

Du kommer att få glänsa vid olika event, företagsfester, storslagna banketter och mer inom besöksnäringen. Vi har allt från glamorösa konferensanläggningar och lyxiga hotellkedjor till trendiga kontorshotell och egna Carotte restauranger. Vi ser fram emot kommande uppdrag med marknadens hetaste aktörer som efterfrågar service-personal i världsklass.

Exempel på arbetsplatser:

- Bankett: servis, bankett bar

- Restaurang: á la carte servis, runner, diskare, bar
- Festlokal: servis, runner
- Catering: servis, runner, bar

- Event: Eventvärdar, servis


Tillsammans med vårat systerbolag Carotte Food & Event står även eventsommaren runt hörnet.

Exempel på roliga uppdrag under 2024 som vi ser fram emot tillsammans med Carotte Food & Event:

- Göteborgsvarvet - folkfesten där vi levererar mat och dryck till tappra löpare från hela Sverige. (maj 2024)

- Gothia & Partille Cup - Var delaktig i världens största fotbollsturnering och träffa fotbollsspelande glada ungdomar från hela världen. (sommar 2024)

- Event på Åby Arena - Häst hoppning med glada spelare som vi serverar gedigen mat & dryck (Augusti 2024)

- Veteran VM - friidrottens främsta seniorer tar upp till kamp! (Augusti 2024)

Hur kan en arbetsdag se ut?

Du kommer vara en del av våra glada Carottestjärnor. Dina arbetsuppgifter kan inkludera allt från storslagna företagsfester, välkomna gäster, ta bordsbeställningar, cateringuppdrag, servera mat och dryck, och det viktigaste av allt: leverera personlig service.

Vi letar efter personer som:

- Älskar att ge bra service och sprida glädje.

- Har alltid ett leende på läpparna, är flexibel och prestigelös.

- Är en riktig social fjäril

- Har full koll på svenska och engelska, både när det gäller att prata och skriva.

Kan du checka av dessa punkter? Om ja, då är du precis den vi vill ha!

I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet och din motivation för rollen. Motivera i din ansökan varför just du passar för rollen - både erfarenhets- och personlighetsmässigt.

Om Carotte Academy

I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- och servicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. I introduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för att kunna arbeta med service hos Carotte Staff. Alla som arbetar med oss behöver genomgå första steget i vår utbildning.

Om oss

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående, alternativt efter överenskommelse

Omfattning: Extra vid behov

Lön: Timlön

Placering: Göteborg

Sök tjänsten genom att klicka på "Jag vill ansöka!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Perfekta extrajobbet inom servering och service!

Servitör/Servitris, kafé och konditori
Läs mer Sep 18
Om tjänsten

Vi söker drivna och utåtriktade stjärnor till diverse uppdrag inom event- och servicebranschen!

Tjänsten passar dig som har erfarenhet från service-, restaurang- eller eventbranschen, har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill ha ett roligt extrajobb när det passar dig!

Vi arbetar med allt från stora konferensanläggningar och hotellkedjor till moderna kontorshotell och eventbolag. För våra uppdrag kommer man ha stor möjlighet att själv påverka sina tider utifrån sitt privata schema. För rätt person finns det goda möjligheter för vidareutbildning och mer ansvar.

Vi utbildar all vår personal i Carotte Academy, vår egna serviceutbildning, allt för att man ska känna sig trygga för att leverera förstklassig service till våra kunder!

Exempel på olika uppdrag

- Restaurang: á la carte servis, runner, diskare, bar
- Festlokal: servis, runner
- Bankett: servis
- Catering: servis, runner, bar
- Digitala event: värd


Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kan komma att variera beroende på uppdrag, vi söker eventpersonal, serveringspersonal, á la carte servis och bartenders. Det är stort fokus på gästservice och kvalitet och exempel på arbetsuppgifter är

- Duka och göra det fint inför att gästerna anländer
- Ta emot beställningar av mat och dryck
- Välkomna gästerna
- Servera mat och dryck
- Plocka disk


Vi söker dig som

- Har ett intresse för service och att leverera kvalitet
- Är social, utåtriktad och har lätt för att ta kontakt med människor
- Har en positiv attityd, är ödmjuk, flexibel och prestigelös, en förebild helt enkelt
- Gillar att jobba i team och att ständigt utvecklas
- Har en annan huvudsaklig sysselsättning (studier, annat arbete etc.)
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska


I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet och din motivation för rollen. Motivera väl i din ansökan varför just du passar för rollen - både erfarenhets- och personlighetsmässigt.

Om Carotte Academy

I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- och servicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. I introduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för att kunna arbeta med service hos Carotte Staff. Med rätt inställning får du möjligheten att avancera inom bolaget och kan bli en Carotte Leader.

Om oss

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående, alternativt efter överenskommelse

Omfattning: Extra vid behov

Lön: Timlön

Placering: Göteborg

Sök tjänsten genom att klicka på "Jag vill ansöka!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Arenachef till Vasakronans coworking-arenor i Göteborg och Malmö - vikariat

Hotellchef
Läs mer Feb 11
OM ARBETSGIVAREN

Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag och de äger, förvaltar och utvecklar centralt belägna kontors- och butiksfastigheter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. På Vasakronan drivs hållbarhetsarbetet som en integrerad del av verksamheten och 2023 blev Vasakronan återigen utsett till ett av världens mest hållbara fastighetsbolag i Global Real Estate Sustainability Benchmark, GRESB - Vasakronan.

Vasakronans egna coworking koncept - Vasakronan Arena


Under 2019 lanserade Vasakronan deras egna Coworking-satsning ”Vasakronan Arena”. Vasakronans första Arena började som ett pilotprojekt i Göteborg 2019. Sedan dess har de öppnat både Arena Platinan och Arena Läppstiftet. Baserat på Vasakronans stora kundbas, de bästa lägena, deras långtgående hållbarhetstänkande och erfarenhet av kontorsutveckling kan de erbjuda ett coworking-koncept som sätter effektivitet och produktivitet i fokus. Läs mer om Vasakronans arenakoncept här: https://vasakronan.se/kontorserbjudande/kontorslosningar/coworking/


OM TJÄNSTEN


Då nuvarande Arenachef tar sig an ett tillfälligt uppdrag i organisationen erbjuder vi nu ett vikariat på 1 år med möjlighet till förlängning.

I rollen som Arenachef har du fullt ansvar för affären på dina Arenor, där tre finns i Göteborg och en i Malmö. I din organisation har du en Site Manager placerad på respektive arena med team utefter arenans storlek.

I tjänsten som arenachef ansvarar du bl.a. för:

- Försäljning av medlemskap, rum och konferens

- Uppföljning av leverantörer och optimering av kostnader

- Bemanningsplanering

- Följa upp ekonomi för arenorna

- Samverka och säljaktiviteter tillsammans med affärsansvariga och uthyrare

- Planering av event och aktiviteter på Arenorna

- Samverka med Utvecklingsenheten i syfte att utveckla, effektivisera och öka försäljning

Tjänsten är en vikariat på 1 år eller längre. Placeringsort Göteborg.
Start Mars 2024


VI SÖKER DIG SOM HAR


Arbetat inom organisationer där hög servicestandard varit i fokus och har erfarenhet av att arbeta med försäljning. Du drivs av att allt inte är klart, brinner för att skapa lönsamma och serviceinriktade affärsmodeller och trivs i en roll som växlar mellan strategiska och operativa uppgifter.


För att lyckas i rollen tror vi att du är en trygg ledare som gillar att coacha och inspirera andra. Försäljning, service, budget- och personalansvar har varit delar i dina tidigare jobb. Har du även arbetat inom besöksnäringen och/eller coworking är det ett stort plus.


Som person är du nyfiken, tänker helhet och trivs bäst i en organisation där du förväntas tänka nytt, kan påverka och där beslutsvägarna är korta. Som arenachef kommer du ha många kontaktytor så det är också viktigt att du är skicklig relationsskapare som inte bara gillar att samarbeta, utan har en vilja att göra det - på absolut bästa sätt.

KVALIFIKATIONER

Erfarenhet från försäljning
Erfarenhet från möten, event och service
Erfarenhet av budget och ekonomisk uppföljning
Erfarenhet av personalansvar
Erfarenhet av bemanningsplanering
Van och trygg med att hålla dragningar och presentationer
Ger input på affärsmodeller och prisstrategier

OM OSS


Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.ÖVRIG INFORMATION


I denna rekryteringsprocess samarbetar Vasakronan med Carotte Staff där du blir anställd direkt hos Vasakronan. Eventuella frågor hanteras direkt av Negin Hafizi, på negin@carotte.se Vi behandlar våra ansökningar löpande och rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Vikarierande Arenachef till Vasakronans coworking-arenor i Göteborg och ...

Hotellchef
Läs mer Jan 29
OM ARBETSGIVAREN

Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag och de äger, förvaltar och utvecklar centralt belägna kontors- och butiksfastigheter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. På Vasakronan drivs hållbarhetsarbetet som en integrerad del av verksamheten och 2023 blev Vasakronan återigen utsett till ett av världens mest hållbara fastighetsbolag i Global Real Estate Sustainability Benchmark, GRESB - Vasakronan.

Vasakronans egna coworking koncept - Vasakronan Arena


Under 2019 lanserade Vasakronan deras egna Coworking-satsning ”Vasakronan Arena”. Vasakronans första Arena började som ett pilotprojekt i Göteborg 2019. Sedan dess har de öppnat både Arena Platinan och Arena Läppstiftet. Baserat på Vasakronans stora kundbas, de bästa lägena, deras långtgående hållbarhetstänkande och erfarenhet av kontorsutveckling kan de erbjuda ett coworking-koncept som sätter effektivitet och produktivitet i fokus. Läs mer om Vasakronans arenakoncept här: https://vasakronan.se/kontorserbjudande/kontorslosningar/coworking/OM TJÄNSTEN


Då nuvarande Arenachef tar sig an ett tillfälligt uppdrag i organisationen erbjuder vi nu ett vikariat på 1 år med möjlighet till förlängning.

I rollen som Arenachef har du fullt ansvar för affären på dina Arenor, där tre finns i Göteborg och en i Malmö. I din organisation har du en Site Manager placerad på respektive arena med team utefter arenans storlek.

I tjänsten som arenachef ansvarar du bl.a. för:

- Försäljning av medlemskap, rum och konferens

- Uppföljning av leverantörer och optimering av kostnader

- Bemanningsplanering

- Följa upp ekonomi för arenorna

- Samverka och säljaktiviteter tillsammans med affärsansvariga och uthyrare

- Planering av event och aktiviteter på Arenorna

- Samverka med Utvecklingsenheten i syfte att utveckla, effektivisera och öka försäljning

Tjänsten är en vikariat på 1 år eller längre. Placeringsort Göteborg.
Start Mars 2024


VI SÖKER DIG SOM HAR


Arbetat inom organisationer där hög servicestandard varit i fokus och har erfarenhet av att arbeta med försäljning. Du drivs av att allt inte är klart, brinner för att skapa lönsamma och serviceinriktade affärsmodeller och trivs i en roll som växlar mellan strategiska och operativa uppgifter.


För att lyckas i rollen tror vi att du är en trygg ledare som gillar att coacha och inspirera andra. Försäljning, service, budget- och personalansvar har varit delar i dina tidigare jobb. Har du även arbetat inom besöksnäringen och/eller coworking är det ett stort plus.


Som person är du nyfiken, tänker helhet och trivs bäst i en organisation där du förväntas tänka nytt, kan påverka och där beslutsvägarna är korta. Som arenachef kommer du ha många kontaktytor så det är också viktigt att du är skicklig relationsskapare som inte bara gillar att samarbeta, utan har en vilja att göra det - på absolut bästa sätt.

Kvalifikationer

Erfarenhet från försäljning
Erfarenhet från möten, event och service
Erfarenhet av budget och ekonomisk uppföljning
Erfarenhet av personalansvar
Erfarenhet av bemanningsplanering
Van och trygg med att hålla dragningar och presentationer
Ger input på affärsmodeller och prisstrategier

OM OSS


Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

ÖVRIG INFORMATION


I denna rekryteringsprocess samarbetar Vasakronan med Carotte Staff där du blir anställd direkt hos Vasakronan. Eventuella frågor hanteras direkt av Negin Hafizi, på negin@carotte.se Vi behandlar våra ansökningar löpande och rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.


Sökord: Site manager, reception, uppsala, hotellreception, coworking, konferenschef, receptionschef, receptionsansvarig, konferensansvarig, serviceansvarig, platschef, platsansvarig, konferens, konferensvärdinna, konferensvärd

Ansök nu

Extrajobb på fartfyllda och spännande event!

Servitör/Servitris
Läs mer Aug 21
Om tjänsten

Vi söker driven och utåtriktad personal till diverse uppdrag inom event- och servicebranschen!

Vi arbetar med allt från stora konferensanläggningar och hotellkedjor till moderna kontorshotell och eventbolag. För våra uppdrag kommer man ha stor möjlighet att själv påverka sina tider utifrån sitt privata schema. För rätt person finns det goda möjligheter för vidareutbildning och mer ansvar.

Tjänsten passar dig som har erfarenhet från service-, restaurang- eller eventbranschen, har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill ha ett roligt extrajobb!

Vi utbildar all vår personal i Carotte Academy, vår egna serviceutbildning, allt för att man ska känna sig trygga för att leverera förstklassig service till våra kunder!

Exempel på olika uppdrag

- Restaurang: á la carte servis, runner, diskare, bar
- Festlokal: servis, runner
- Bankett: servis
- Catering: servis, runner, bar
- Digitala event: värd


Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kan komma att variera beroende på uppdrag, vi söker eventpersonal, serveringspersonal, á la carte servis och bartenders. Det är stort fokus på gästservice och kvalitet och exempel på arbetsuppgifter är

- Duka och göra det fint inför att gästerna anländer
- Ta emot beställningar av mat och dryck
- Välkomna gästerna
- Servera mat och dryck
- Plocka disk


Vi söker dig som

- Har ett intresse för service och att leverera kvalitet
- Är social, utåtriktad och har lätt för att ta kontakt med människor
- Har en positiv attityd, är ödmjuk, flexibel och prestigelös, en förebild helt enkelt
- Gillar att jobba i team och att ständigt utvecklas
- Har en annan huvudsaklig sysselsättning (studier, annat arbete etc.)
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska


I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet och din motivation för rollen. Motivera väl i din ansökan varför just du passar för rollen - både erfarenhets- och personlighetsmässigt.

Om Carotte Academy

I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- och servicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. I introduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för att kunna arbeta med service hos Carotte Staff. Med rätt inställning får du möjligheten att avancera inom bolaget och kan bli en Carotte Leader.

Om oss

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående, alternativt efter överenskommelse

Omfattning: Extra vid behov

Lön: Timlön

Placering: Göteborg

Sök tjänsten genom att klicka på "Jag vill ansöka!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Catering & eventuppdrag för erfarna serveringsproffs

Kassapersonal
Läs mer Aug 21
Om tjänsten

Vi söker engagerade, passionerade och erfarna catering och serveringspersonaler för Carotte Staffs uppdrag. Trivs du i en fartfylld miljö där ingen dag är den andra lik? Då kan du vara den person vi letar efter!

Carotte Staff arbetar tillsammans med sitt systerbolag Carotte Catering som levererar enastående matupplevelser till olika evenemang och tillställningar. Just nu expanderar vi vårt team och söker efter pålitlig och erfaren cateringpersonal som kan bidra till vår fortsatta framgång.

På Carotte, en ledande aktör inom servering och cateringbranschen, erbjuder vi en spännande och mångsidig arbetsmiljö för personalen. Vi arbetar tillsammans med en bred portfölj av kunder, vilket innebär att du kommer att få möjlighet att arbeta på olika typer av evenemang och tillställningar.

Vi strävar efter att skapa en balans, vilket ger dig flexibilitet att själv välja dina arbetstider och anpassa dem efter ditt schema. Vi värdesätter våra medarbetares välbefinnande och erbjuder löpande kompetensutveckling för att hjälpa dig att växa och utvecklas inom ditt yrke. Som en del av vårt team kommer du att arbeta tillsammans med härliga kollegor som delar din passion för mat och service. Vi är stolta över att kunna erbjuda en marknadsmässig lön och för rätt person finns det goda möjligheter till vidareutbildning och ökad ansvarsnivå.

Om du brinner för mat, är självgående och älskar variation i ditt arbete, då är Carotte rätt plats för dig att växa och trivas i branschen.

Arbetsuppgifter

- Förbereda och arrangera mat och dryck inför evenemang och tillställningar

- Servera mat och dryck till gästerna på ett professionellt och vänligt sätt

- Säkerställa att matsalen eller evenemangslokalen är ordentligt förberedd och städad

- Hantera betalningar och kassahantering vid behov

- Samarbeta med övriga teammedlemmar för att säkerställa smidig service och kundnöjdhet

Kvalifikationer:

- Tidigare erfarenhet inom catering eller restaurangservice är önskvärt

- Utomordentlig kundserviceförmåga och förmåga att hantera olika typer av gäster

- God kommunikationsförmåga och förmåga att arbeta effektivt i ett team

- Flexibilitet att arbeta under olika arbetstider, inklusive kvällar och helger

- Snabbhet, noggrannhet och förmåga att arbeta under tryck

Din Profil:
Du är glad, utåtriktad, har förmågan att leverera service utöver det vanliga och utför ditt arbete prestigelöst och med ett gott humör. Som Carottestjärna är du ansvarstagande, gillar att ta egna initiativ och har lätt för att anpassa dig till nya situationer, kan du vidare hantera ett högt arbetstempo och har en god samarbetsförmåga så är du definitivt rätt person. Vi förutsätter naturligtvis att du är professionell och personlig i ditt möte med gäster och kollegor och att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med servering. Våra värdeord är förebilder, kvalitet, personligt och nyskapande- precis så vill vi att våra kunder och deras gäster ska uppleva oss.

Du är välbekant med att ge gästen en fantastisk matupplevelse genom att leverera högkvalitativ service med en personlig touch. Med din professionella attityd, snabbhet och förmåga att alltid ligga steget före arbetar du effektivt under högt tryck. Du är redo att överträffa förväntningar och säkerställa att varje gäst känner sig väl omhändertagen och nöjd.

I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet och din motivation för rollen. För att trivas i rollen tror vi att du är en riktig teamspelare, gillar att ha många bollar i luften och förstår vikten av att alltid leverera den bästa servicen till våra kunder.

Om Carotte Academy

I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- och servicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. I introduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för att kunna arbeta med service hos Carotte Staff.

Om oss

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Extra vid behov

Lön: Timlön

Placering: Göteborg

Sök tjänsten genom att klicka på "Jag vill ansöka". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Serveringspersonal med inriktning mot A La Carte till varierande uppdrag!

Servitör/Servitris
Läs mer Aug 16
Om tjänsten

Vi söker passionerad, driven och utåtriktad personal som vill arbeta hos våra kunder i á la carte restauranger. På Carotte arbetar vi tillsammans med en bred portfölj av kunder, allt från stora konferensanläggningar och hotellkedjor till moderna kontorshotell och och välrenommerade restauranger. Längd och omfattning på uppdragen varierar och i denna roll har du möjlighet att påverka dina tider helt utifrån ditt privata schema. Vi är måna om vår personal och erbjuder löpande kompetensutveckling. Givetvis får du också massa härliga kollegor, varierande uppdrag och en marknadsmässig lön. För rätt person finns det goda möjligheter för vidareutbildning och mer ansvar.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara en del av ett team med brinnande passion för mat och dryck. Dina arbetsuppgifter inkluderar välkomna gäster, ta bordsbeställningar, servera mat och dryck, och det viktigaste av allt: leverera personlig service.

Din profil

Du är glad, utåtriktad, har förmågan att leverera service utöver det vanliga och utför ditt arbete prestigelöst och med ett gott humör. Som Carottestjärna är du ansvarstagande, gillar att ta egna initiativ och har lätt för att anpassa dig till nya situationer, kan du vidare hantera ett högt arbetstempo och har en god samarbetsförmåga så är du definitivt rätt person. Vi förutsätter naturligtvis att du är professionell och personlig i ditt möte med gäster och kollegor och att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med servering. Våra värdeord är förebilder, kvalitet, personligt och nyskapande- precis så vill vi att våra kunder och deras gäster ska uppleva oss.

Tjänsten kräver tidigare erfarenhet.

Om Carotte Academy

I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- och servicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. I introduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för att kunna arbeta med service hos Carotte Staff.

Om oss

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Extra vid behov

Lön: Timlön

Placering: Göteborg

Sök tjänsten genom att klicka på "Jag vill ansöka". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Säljande Kundansvarig till Carotte Group - Göteborg

Account manager
Läs mer Jan 3
Om Carotte
Carotte består idag av tre bolag, Food & Event, Housekeeping och Staff. Tillsammans tar vi ett helhetsgrepp om allt som har med mat, möten och service att göra hos våra kunder. Koncernen grundades 1982 och har kontor i Stockholm, Göteborg och Jönköping. År 2019 köpte starka investerare, som arbetat inom koncernen i olika roller, upp Carotte. Ägarnas perspektiv är långsiktiga och tillväxt- och utvecklingsmålen är högt uppsatta. Vi har snabbt tagit marknadsandelar och under 2022 tredubblade vi vår omsättning från 2021. Vår ambition är att växa till Sveriges främsta bolag inom Soft Facility Management och att fortsätta etablera kontor på nya regioner.

Om tjänsten
I rollen som säljande kundansvarig på Carotte arbetar du med både befintliga kunder samt med nykundsbearbetning för att öka antalet köpande kunder. Du ingår i ett mindre säljteam där du får en nyckelroll i arbetet för att skapa samt utveckla relationer och affärer. Du arbetar med komplex tjänsteförsäljning och driver hela säljprocessen. Arbetet innefattar prospektering och bearbetning av små som stora företag, till möten, offerthantering och uppföljning. Till en början tror vi att du fokuserar mycket på nykundsbearbetning för att bygga upp ditt kontaktnät.

Du får en gedigen introduktion kring rollen, Carottes utbud och kunder. Du ges stort eget ansvar och har goda möjligheter att påverka både din och Carottes fortsatta utveckling framåt.

Arbetsuppgifter
Nykundsprospektering
Boka och utföra möten
Bearbeta och bibehålla kunder
Mer- och korsförsäljning för nya samt befintliga kunder
Ha förståelse för- och skapa behovsanalyser

Vi söker dig som
Har arbetslivserfarenhet inom B2B försäljning
Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Har branscherfarenhet (starkt meriterande)
Har avslutad eftergymnasial utbildning inom försäljning/ekonomi (meriterande)
Har en stark närvaro under båda digitala och fysiska möten med kund
Inte är rädd för att ta dig an nya utmaningar och lätt för att lära dig nya saker
Har vana av att lyfta telefonen och genomföra uppsökningsarbete

För att lyckas i rollen tror vi att du är en målinriktad person som motiveras av att verka i en föränderlig och snabbväxande miljö. Din vilja att uppnå goda resultat och växa i din roll märks tydligt i alla delar av ditt arbete. Vidare är du handlingskraftig och initiativtagande, du räds inte att komma med nya idéer och uttrycka dina tankar kring förbättringsmöjligheter. För att nå framgång i rollen ser vi även att du besitter en social säkerhet och god samarbetsförmåga då rollen innebär många kontaktytor, såväl internt som externt. I den här rekryteringen läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare med en provanställning på sex månader
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Fast lön + provision

Välkommen med din ansökan!
Vi tar inte emot ansökningar via mejl. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi behandlar våra ansökningar löpande och rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt med CV och personligt brev.

Ansök nu

Servering- och eventpersonal till Carotte Staff

Servitör/Servitris
Läs mer Jan 18
Om tjänsten

Vi söker flexibel, driven och utåtriktad personal som vill arbeta hos våra kunder med varierande uppdrag. Event, banketter, restaurang, mässor, café, ny-lanseringar och spännande evenemang med mer därtill. På Carotte arbetar vi tillsammans med en bred portfölj av kunder, allt från stora konferensanläggningar och hotellkedjor till moderna kontorshotell samt med vårat eget systerbolag Carotte Food & Event. Till våren har vi på Carotte fått äran att arrangera och bemanna flera roliga evenemang! Ta chansen att vara delaktig i nya spännande uppdrag.

Hur kan en arbetsdag se ut?

Du kommer vara en del av våra glada Carotte stjärnor. Dina arbetsuppgifter kan inkludera allt från storslagna företagsfester, välkomna gäster, ta bordsbeställningar, cateringuppdrag, servera mat och dryck, och det viktigaste av allt: leverera personlig service.

Arbetstiderna varierar beroende på kunds önskemål. Vi ser helst att du har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill ha ett roligt extrajobb. Vi sätter inga krav på hur mycket du måste jobba men vi ser gärna att man arbetar något kontinuerligt.

Exempel på olika uppdrag

- Banketter / företagsfester

- Event

- Festivaler

- Förbereda och arrangera mat och dryck inför evenemang och tillställningar

- Och mycket mer!

Carotte Staff arbetar tillsammans med sitt systerbolag Carotte Food & Event som levererar enastående matupplevelser till olika evenemang och tillställningar. Just nu expanderar vi vårt team och söker efter pålitlig och engagerad personal som kan bidra till vår fortsatta framgång. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande uppdrag sedan tidigare men vi vet att rätt inställning är nyckeln till vår framgång!

Roliga uppdrag under 2024 som vi ser fram emot tillsammans med Carotte Food & Event:

- Göteborgsvarvet - folkfesten där vi levererar mat och dryck till tappra löpare från hela Sverige. (maj 2024)

- Gothia & Partille Cup - Var delaktig i världens största fotbollsturnering och träffa fotbollsspelande glada ungdomar från hela världen. (sommar 2024)

- Winterlights - en magisk promenad genom ljud & ljus i ett vinterlandskap. (vinter 2024)

Vem tror vi att du är?

Du är glad, utåtriktad, har förmågan att leverera service utöver det vanliga och utför ditt arbete prestigelöst och med ett gott humör. Som Carotte stjärna är du ansvarstagande, engagerad och har lätt för att anpassa dig till nya situationer, kan du vidare hantera ett högt arbetstempo och har en god samarbetsförmåga så är du definitivt rätt person. Vi förutsätter naturligtvis att du är professionell och personlig i ditt möte med gäster och kollegor och att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med servering. Våra värdeord är förebilder, kvalitet, personligt och nyskapande- precis så vill vi att våra kunder och deras gäster ska uppleva oss.

Tillsammans med oss kan du utvecklas!

I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- och servicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. I introduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för att kunna arbeta med service hos Carotte Staff.

Om oss

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Extra vid behov

Lön: Timlön

Placering: Göteborg

Sök tjänsten genom att klicka på "Jag vill ansöka". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Vill du arbeta extra med roliga varierade uppdrag inom servering & evene...

Servitör/Servitris
Läs mer Jan 3
Om tjänsten

Vi söker flexibel, driven och utåtriktad personal som vill arbeta hos våra kunder med varierande uppdrag. Event, banketter, restaurang, mässor, café, ny-lanseringar och spännande evenemang med mer därtill. På Carotte arbetar vi tillsammans med en bred portfölj av kunder, allt från stora konferensanläggningar och hotellkedjor till moderna kontorshotell samt med vårat eget systerbolag Carotte Food & Event. Till våren har vi på Carotte fått äran att arrangera och bemanna flera roliga evenemang! Ta chansen att vara delaktig i nya spännande uppdrag.

Hur kan en arbetsdag se ut?

Du kommer vara en del av våra glada Carotte stjärnor. Dina arbetsuppgifter kan inkludera allt från storslagna företagsfester, välkomna gäster, ta bordsbeställningar, cateringuppdrag, servera mat och dryck, och det viktigaste av allt: leverera personlig service.

Arbetstiderna varierar beroende på kunds önskemål. Vi ser helst att du har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill ha ett roligt extrajobb. Vi sätter inga krav på hur mycket du måste jobba men vi ser gärna att man arbetar något kontinuerligt.

Exempel på olika uppdrag

- Banketter / företagsfester

- Event

- Festivaler

- Förbereda och arrangera mat och dryck inför evenemang och tillställningar

- Och mycket mer!

Carotte Staff arbetar tillsammans med sitt systerbolag Carotte Food & Event som levererar enastående matupplevelser till olika evenemang och tillställningar. Just nu expanderar vi vårt team och söker efter pålitlig och engagerad personal som kan bidra till vår fortsatta framgång. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande uppdrag sedan tidigare men vi vet att rätt inställning är nyckeln till vår framgång!

Roliga uppdrag under 2024 som vi ser fram emot tillsammans med Carotte Food & Event:

- Göteborgsvarvet - folkfesten där vi levererar mat och dryck till tappra löpare från hela Sverige. (maj 2024)

- Gothia & Partille Cup - Var delaktig i världens största fotbollsturnering och träffa fotbollsspelande glada ungdomar från hela världen. (sommar 2024)

- Winterlights - en magisk promenad genom löjud & ljus i ett vinterlandskap. (vinter 2024)

Vem tror vi att du är?

Du är glad, utåtriktad, har förmågan att leverera service utöver det vanliga och utför ditt arbete prestigelöst och med ett gott humör. Som Carotte stjärna är du ansvarstagande, engagerad och har lätt för att anpassa dig till nya situationer, kan du vidare hantera ett högt arbetstempo och har en god samarbetsförmåga så är du definitivt rätt person. Vi förutsätter naturligtvis att du är professionell och personlig i ditt möte med gäster och kollegor och att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med servering. Våra värdeord är förebilder, kvalitet, personligt och nyskapande- precis så vill vi att våra kunder och deras gäster ska uppleva oss.

Tillsammans med oss kan du utvecklas!

I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- och servicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. I introduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för att kunna arbeta med service hos Carotte Staff.

Om oss

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Extra vid behov

Lön: Timlön

Placering: Göteborg

Sök tjänsten genom att klicka på "Jag vill ansöka". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Kundansvarig till Carotte Group - Göteborg

Innesäljare
Läs mer Nov 20
Rollen som kundansvarig
Ditt mål som kundansvarig på Carotte är att hitta och etablera nya kundkontakter samtidigt som du underhåller och vårdar befintliga relationer. Du kommer att ingå i ett mindre säljteam med högt i tak där du får en nyckelroll i arbetet att skapa och utveckla kundrelationer och affärer i framför allt västra Sverige.

I det dagliga arbetet kommer du att arbeta med komplex tjänsteförsäljning där du ansvarar och driver hela säljprocesser. Det innefattar bland annat prospektering och bearbetning av företag, genomföra behovsanalyser, boka och planera möten, offerthantering och uppföljning. Till en början tror vi att du fokuserar mycket på nykundsbearbetning för att bygga upp ditt kontaktnät.

Anställningen kommer att inledas med en gedigen introduktion i bland annat rollen som kundansvarig, Carottes bolag och utbud samt våra kunder. Som kundansvarig ges du stort eget ansvar och har goda möjligheter att påverka både din och Carottes fortsatta utveckling framåt!

Vem är du?
För att lyckas i rollen tror vi att du är en målinriktad person med ett smittsamt engagemang som motiveras av att verka i en föränderlig och snabbväxande miljö. Vidare är du handlingskraftig och initiativtagande, du räds inte att komma med nya idéer och uttrycka dina tankar kring förbättringsmöjligheter. För att nå framgång i rollen ser vi även att du besitter en social säkerhet och god samarbetsförmåga då rollen innebär många kontaktytor, såväl internt som externt.

Vi söker dig som
Har arbetslivserfarenhet inom B2B försäljning

Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Har branscherfarenhet (starkt meriterande)

Har avslutad eftergymnasial utbildning inom försäljning/ekonomi (meriterande)

Vi ser gärna att du uppfyller ovanstående punkter men lägger i den här rekryteringen även stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vilka är vi?

Carotte består idag av tre bolag, Food & Event, Housekeeping och Staff. Tillsammans tar vi ett helhetsgrepp om allt som har med mat, möten och service att göra hos våra kunder. Koncernen grundades 1982 och har kontor i Stockholm, Göteborg och Jönköping. Vi har snabbt tagit marknadsandelar och under 2022 tredubblade vi vår omsättning från 2021, våra tillväxt- och utvecklingsmålen är fortsatt högt uppsatta. Carottes ambition är att växa till Sveriges främsta bolag inom Soft Facility Management och att fortsätta etablera kontor på nya regioner.

Övrigt

Anställningsform: Tillsvidare med en provanställning på sex månader

Start: Enligt överenskommelse

Lön: Fast lön + provision

Välkommen med din ansökan!

Vi tar inte emot ansökningar via mejl. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi behandlar våra ansökningar löpande och rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt med CV och personligt brev.

Ansök nu

Varierat extrajobb inom event- och servering i Göteborg

Servitör, kafé och konditori/Servitris, kafé och konditori
Läs mer Nov 29
Om tjänsten

Vi söker driven och utåtriktad personal till diverse uppdrag inom event- och servicebranschen!

Söker du ett jobb där du får hänga med härliga människor? Då har vi kanske något spännande för dig! Vi letar efter personer som inte rynkar på näsan åt att ge service och trivs i en rörlig och livlig arbetsmiljö. Det viktigaste är att du har en positiv inställning och vill leverera toppservice till våra många kunder i Göteborgsområdet med hjälp av våra superduktiga medarbetare. Häng med oss och bli en del av vårt härliga team!

Du kommer att få glänsa vid olika event, företagsfester och storslagna banketter. Men det är inte allt - vi har även spännande möjligheter inom reception och värdskap. Jobbet har flexibla arbetstider, vilket gör det perfekt att kombinera med dina studier eller andra åtaganden. Vi har allt från glamorösa konferensanläggningar och lyxiga hotellkedjor till trendiga kontorshotell och företagsreceptioner. Vad som är extra coolt? Du kan anpassa dina arbetstider efter ditt eget schema. För de som är extra ambitiösa finns möjligheter till vidareutbildning, mer ansvar och fasta uppdrag runt om i hela Sverige. Här kan du verkligen göra karriär med stil! ????????

Vi utbildar all vår personal i Carotte Academy, vår egna serviceutbildning, allt för att man ska känna sig trygg för att leverera hög service nivå i sann Carotte anda till våra kunder.

Hos oss finns flera möjligheter!

- Bankett: servis, bankett bar

- Restaurang: á la carte servis, runner, diskare, bar
- Festlokal: servis, runner
- Catering: servis, runner, bar

- Reception: receptionister, värdar/värdinnor

- Event: EventvärdarArbetsuppgifter

Här är grejen - vårt jobb är mångsidigt och allt handlar om att skämma bort våra gäster med toppservice och kvalitet. Tänk dig att...

- Få förtrolla dukningen och göra det riktigt mysigt innan gästerna dyker upp.

- Ta emot beställningar av de mest delikata maträtterna och läckra drycker.

- Varmt välkomna våra gäster med ett stort leende.

- Servera upp de smakrika läckerheterna på ett sätt som får dem att vilja komma tillbaka om och om igen.

- Sist men inte minst, återställa allting till perfektion efter vår ljuvliga service. Som om vi aldrig varit där!

Detta jobb handlar om att skapa magiska ögonblick för våra gäster och se till att de har en fantastisk upplevelse. Så, om du älskar att sprida glädje och få människor att känna sig speciella, då är det här jobbet helt rätt för dig.

Vi letar efter någon som:

- Älskar att ge bra service och sprida glädje.

- Har alltid ett leende på läpparna, är flexibel och prestigelös.

- Är en riktig social fjäril

- Har full koll på svenska och engelska, både när det gäller att prata och skriva.

Kan du checka av dessa punkter? Om ja, då är du precis den vi vill ha!

I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet och din motivation för rollen. Motivera i din ansökan varför just du passar för rollen - både erfarenhets- och personlighetsmässigt.

Om Carotte Academy

I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- och servicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. I introduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för att kunna arbeta med service hos Carotte Staff. Alla som arbetar med oss behöver genomgå första steget i vår utbildning.

Om oss

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående, alternativt efter överenskommelse

Omfattning: Extra vid behov

Lön: Timlön

Placering: Göteborg

Sök tjänsten genom att klicka på "Jag vill ansöka!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla ansvarig rekryterare.

Ansök nu