Atleva Specialistvård AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Atleva Specialistvård AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Vill du jobba som sjuksköterska på vår mottagning på HandCenter Göteborg?

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jul 28
Du kommer arbeta kliniskt med omläggningar, gipsningar och postoperativa återbesök kopplade till läkare och rehab. Härutöver kommer du även koordinera våra operationer i såväl lokalbedövning som narkos alternativt assistera vid mottagningsoperation.

Dina arbetsuppgifter kommer också innehålla telefonrådgivning för våra patienter och avtalskunder, bokning av besök samt mottagningsoperationer och du är en av våra kontakter mot försäkringsbolagen.

Du är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet och är trygg i både person samt profession med ett patientfokuserat arbetssätt. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete på mottagning med försäkringskunder (patienter med sjukvårdsförsäkring) eller om du har erfarenhet från handkirurgi eller ortopedi. Det är också meriterande om du arbetat som operationskoordinator eller assistent på mottagningsoperation.

HandCenter startade 2008 och ingår i Atleva Specialistvård AB med specialistkliniker inom handkirurgi, fotkirurgi samt smärta. Hos oss arbetar cirka 150 medarbetare på fyra orter, Göteborg, Stockholm, Malmö och Linköping.

Styrkan i vårt koncept är att vi arbetar med täta flöden och snabba beslutsvägar.

För att trivas på HandCenter tror vi att du som söker är flexibel, lyhörd och tycker det är kul att arbeta i en organisation i snabb utveckling. Du skall kunna ta egna initiativ, jobba självständigt och vara intresserad av att utveckla rutiner och arbetssätt. För oss är ett trevligt bemötande mot såväl kollegor som patienter och anhöriga en självklarhet.

Senaste ansökningsdag 1 augusti 2023, intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Ansök nu

Atleva Specialistvård söker Kvalitetsutvecklare

Kvalitetskoordinator
Läs mer Jul 15
Atleva är en vårdkoncern som startades 2008 och via flertalet klinker erbjuder avancerad och omfattande specialistvård. Samtliga kliniker inom koncernen bedriver verksamhet med utredning, behandling och rehabilitering.


Vi söker nu en kvalitetsutvecklare som skall ansvara för koncernens övergripande kvalitetsarbete. I din roll kommer du att arbeta nära VD, medicinskt ledningsansvarig läkare, affärsutvecklare och enhetschefer för att stötta verksamheten i kvalitetsutvecklingsfrågor.


Du ska medverka till att skapa goda förutsättningar för kvalitetsarbetet inom verksamhetsområdet och nationella kvalitetsregister genom samverkan såväl internt som externt. Du ska ansvara för att leda analyser och utredningar kopplade till avvikelser, synpunkter och klagomål som kräver samordnade utredningsformer.


Tillsammans med enhetschefer kommer du att sammanställa och analysera koncernens kvalitetsparametrar som bidrar till verksamheternas utvärderings- och uppföljningsarbete.


Genom att ha en samlad bild av verksamhetsområdets kvalitetsmål och utvecklingsprocesser ska du som kvalitetsutvecklare bidra till kunskapsspridning i organisationen. I ditt uppdrag ingår även att utbilda och handleda chefer och medarbetare gällande systematiskt kvalitetsarbete.


Din profil
Du som söker har en högskoleutbildning som av arbetsgivaren bedöms som relevant för uppdraget, exempelvis inom hälso- och sjukvård, socialt arbete eller samhällsvetenskap.


Du har erfarenhet av kvalitetsarbete inom hälso- och sjukvårdens verksamhetsområden. Vi ser också att du som söker har kunskap om och erfarenhet av arbete med risk- och händelseanalyser. Du har kunskap om för verksamhetsområdet gällande lagstiftning.


För att trivas i rollen som kvalitetsutvecklare behöver du vara trygg med att arbeta självständigt och strukturerat. Din förmåga att kommunicera och uttrycka dig i tal och skrift måste vara mycket god och du har förståelse för hur människor tar till sig kunskap samt kan anpassa ditt sätt att förmedla ditt budskap till mottagaren.


För mer information om tjänsten kontakta tf. VD Ulrika Olbe, ulrika.olbe@atleva.se
Sista ansökningsdag 2020-08-16
Din ansökan skickas in till: ulrika.olbe@atleva.se, märks med ansökan kvalitetsutvecklare.

Ansök nu

Teamledare

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Dec 28
Smärthjälpen är en klinik inom Atleva Specialistvård AB. Vi behandlar långvarig icke malign smärta. Inom kliniken arbetar smärtläkare, fysioterapeut, psykolog, vårdadministratör. Vi har privata kunder samt avtal med de flesta försäkringsbolagen inom privat sjukvårdsförsäkring samt avtal med VGR. Vi har öppettider vardagar 08.00-17.00.
Nu söker vi en sjuksköterska som skall ha ansvaret för den dagliga driften av kliniken samt arbeta med delar av de administrativa göromålen som telefonmottagning, patientinformation etc.

Du skall tycka att det är kul att ta ett ledningsansvar samt ansvara för driften av en klinik. Inom Atleva Specialistvård brukar vi säga att vi har två jobb - ett som utgörs av arbetsbeskrivningen och ett där man hela tiden skall fundera på vilka förbättringar man kan tillföra verksamheten.
Vara delaktig i att skapa en arbetsmiljö där man trivs och har ett öppet klimat.
Våra ledord är Helhetssyn, Empati, Kompetens, Kvalitet - dessa gäller både i samtalet kollegor emellan samt i relationen med patienterna.


Smärthjälpen är en klinik inom Atleva Specialistvård AB. Vi behandlar långvarig icke malign smärta. Inom kliniken arbetar smärtläkare, fysioterapeut, psykolog, vårdadministratör.

Ansök nu