Poolia Sverige AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Poolia Sverige AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Account Executive till Sitevision!

Key account manager
Läs mer Nov 30
Vill du jobba med en starkt efterfrågad produkt tillsammans med ett framgångsrikt säljteam? Nu söker Sitevision ytterligare kollegor som delar passionen för digital kommunikation och som har ett genuint intresse för att skapa affärer.

Sök tjänsten som Account Executive till Sitevision!

Vill du vara med på utvecklingsresan för att kunna möta framtidens behov inom webbpublicering och plattformslösningar? På Sitevision skapar ni tillsammans värde för befintliga och nya kunder i en miljö omgiven av stark kompetens, spännande utmaningar och ett starkt varumärke där utrymme till att växa och trivas finns.

Om tjänsten
Vill du jobba säljriktat mot stora och medelstora bolag inom privat sektor? Då är det här jobbet för dig.
Du kommer att sälja hela Sitevisions tjänsteutbud med fokus mot nya kunder i stora och mellanstora företag, främst i mellersta och södra Sverige. Med hög affärsmässighet kommer du att driva hela försäljningsprocessen från prospektering till avtal och skapa de förutsättningar som krävs för att lyckas i rollen. Att ta dig an nya kunder genom att utforska leads, göra uppföljningar och identifiera kundens behov samt presentera en anpassad lösning via fysiska och digitala kundmöten är därför naturliga inslag i ditt arbete.

På Sitevision är kundvärdet centralt varpå det är fördelaktigt att du har en grundläggande teknisk förståelse. Du är trygg i dig själv och arbetar gärna självständigt likväl som du uppskattar samarbete. Till din hjälp har du vår försäljningschef, ett helt marknadsteam och massor av drivna medarbetare som skapar goda förutsättningar för att du ska lyckas i din säljroll. För tjänsten finns möjlighet att utgå ifrån kontor i Örebro alternativt Göteborg med möjlighet till distansarbete i viss mån.

Hos Sitevision får du möjlighet att:
• Ta ditt nästa steg och utvecklas inom försäljning
• Representera ett starkt och växande varumärke med marknadens nöjdaste kunder
• Få utbildning inom samt jobba med komplex lösnings- och systemförsäljning där du aldrig blir fullärd
• En varierande och utvecklande vardag
• Jobba i en företagskultur som är öppen och generös på ett av Sveriges trevligaste kontor

Vem är du?
I rollen som Account Executive ser vi att du har ett stort eget driv, en tydlig ambition att skapa resultat och en positiv inställning. Vi tänker också att du är lösningsorienterad, lyhörd, orädd och har förmåga att skapa och vårda långsiktiga affärsrelationer. Självklart är du målmedveten och att stänga affärer är det bästa du vet. Du har erfarenhet av att arbeta i längre processer, varpå du har förståelse för vikten av uthållighet. Har du erfarenhet från andra mjukvarulösningar eller från IT-branschen är det meriterande.

Vidare har du:
• Har några års erfarenhet av B2B-försäljning
• Är strukturerad, driven och resultatfokuserad i ditt arbetssätt
• Är en god relationsbyggare och lagspelare
• Är teknikintresserad och lär dig gärna tekniska begrepp
• Trivs i en säljkultur där vi uppmuntrar egna initiativ och hög affärsmässighet
• God kunskap i svenska och engelska språket i både tal och skrift
• Innehar körkort B, då det ingår resor i tjänsten

Om verksamheten
Sitevision AB är ett snabbväxande produktföretag som utvecklar en plattform för webbpublicering (CMS) samt intranät. Plattformen används av tusentals webbplatser och intranät i Sverige och internationellt. Våra kunder är privata företag, myndigheter, organisationer och 68 procent av svenska kommuner. Vill du vara med på en resa in i framtiden där vi tillsammans skapar nytta för befintliga och nya kunder och där din kompetens utvecklas i en miljö med kompetenta kollegor, spännande utmaningar och ett ledande varumärke? Välkommen till oss!

Sitevisions värdeord; omtanke, nytänkande, stolthet och engagemang betyder allt för oss. Vi lever efter dem varje dag, i stort som smått. Därför är det viktigt att du känner extra för dem. Tillsammans gör vi Sitevision till en arbetsplats där alla trivs och får utrymme att växa.

Välkommen med din ansökan!

I denna process samarbetar vi med Poolia, Örebro. För ytterligare frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pernilla Dawidson Göranzon på 070-0906249. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Vi söker nu en Operations Manager till sjö-teamet på Scan Global Logistics

Manager
Läs mer Nov 24
Är du en naturlig ledare & lagspelare? Trivs du i en internationell miljö och har dokumenterad ledarerfarenhet? Vill Du arbeta på en arbetsplats som präglas av engagemang, delaktighet och arbetsglädje. Då har vi tjänsten för dig!


Om tjänsten
För att trivas och lyckas i rollen så har du erfarenhet av att leda specialister inom logistik. Du är analytisk och resultatorienterad med förmåga att utveckla såväl medarbetare som verksamheten för att uppnå uppsatta mål. Som person är du driven i att vinna kundförtroende och sätter kundsammarbete i centrum för utvecklingen, både kortsiktigt och långsiktigt. Du förstår och utvecklar logistiska strukturerna samtidigt som du även är engagerad i det dagliga arbetet. Du har erfarenhet av att bygga team genom att inspirera och involvera medarbetare på ett sätt som skapar engagemang, utveckling och ansvarstagande. Du delegerar förtroendefullt med tydliga ramar och med ett strukturerat arbetssätt. Du kommer att ansvara för 10 medarbetare.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Det här är rollen för dig som trivs med att ta ansvar för de dagliga leveranserna av logistiktjänster på sjö.

Rollen innebär:

• Fullt operationellt ansvar från avlastare till slutkund inklusive operativ hantering, personalresurser och ekonomiskt resultat för avdelningen
• Ansvar för att överenskomna mål nås
• Tätt samarbete med kunder, leverantörer och myndigheter
• Utbyte och samarbete med kollegorna i ditt team samt övriga kollegor inom SGL
• Att organisation, utveckling och prioritering är dagliga ingredienser i ditt arbete


Vem är du?
Du har en bakgrund inom sjölogistik. Fokuset i rollen är ditt ledarskap och det är viktig att du har flera års erfarenhet som ledare och är bekväm med att fatta beslut inom ditt ansvarsområde. För att du ska trivas i rollen bör du vara en god relationsskapare, lösningsfokuserad och ha en ”can-do-attityd”.

Du är bekväm med att driva små och stora initiativ för att utveckla verksamheten samt har god vana av ekonomisk uppföljning. Du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Den viktigaste tillgången hos SGL är medarbetarna, varför det finns ett starkt fokus på varje enskild medarbetares utveckling och välbefinnande. Man arbetar tillsammans för att främja en kultur där "respekt, integritet, entreprenörskap och kul" är en del av den gemensamma vardagen. Du som ledare har ett naturligt sätt att leda och vara en ambassadör för den kulturen som präglas på företaget.

Scan Global Logistics erbjuder dig en utvecklande tjänst i ett framgångsrikt företag där du kommer att bli en viktig del av den fortsatta tillväxten. Vill du vara med på en framgångsresa där du erbjuds en viktig roll i en dynamisk arbetsmiljö då är detta tjänsten för dig.

Om verksamheten
Scan Global Logistics är en global fullservicelogistikleverantör, som erbjuder okomplicerad logistik genom skräddarsydda lösningar gjorda av skickliga specialister, stolta problemlösare och passionerade entreprenörer. Vi är en global leverantör med huvudkontor i Norden och närvaro på alla kontinenter. Koncernen har egna kontor i 26 länder och närvaro på ytterligare 100 marknader genom partners och agenter. I Sverige har koncernen kontor i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Norrköping, Malmö och Trelleborg.

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos Scan Global Logistics är varje person en möjlighet att frigöra potential. Genom att ha människan i fokus, i alla situationer, gör vi världen lite mindre komplicerad. Kärnan i vårt DNA är en ”kan-göra-attityd” och viljan att alltid gå en extra mil för att hitta rätt logistiklösning, vare sig på väg, järnväg, hav, luft eller andra transportsätt. Vår kultur bygger på våra fyra dygder: respekt, integritet, entreprenörskap och glädje. Om du vill vara med i våra team av skickliga specialister, passionerade entreprenörer och stolta problemlösare som lever för att ta bort komplexiteten för våra kunder, är du välkommen att söka våra lediga tjänster.

Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde snarast.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta elizabeth.darevik@poolia.se.

Vi bearbetar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Controller to an automotive company in Gothenburg

Controller
Läs mer Dec 2
We are looking for a Controller to a big automotive company. This is a consultant assignment through us at Poolia Väst. We are looking for someone that can start working in the beginning of January on full time. The contract will last until January 2024 and there might be possibilities to be extended. Welcome with your application!

Responsibilities
Controlling is a true business partner to management of all parts of the organization to drive and support financial business performance, risk management and value creation. Following tasks will be a part of your working day:

• Define financial steering principles to support the business models.
• Develop, implement and manage policies and guidelines in relation to forecasting, financial ratios, performance indicators, cost calculations, working capital management and investments.
• Analyze and follow up of financial and operational performance to support management teams and propose and drive corrective actions.
• Provide management and business with various ad-hoc financial and operational analyses to support strategic and tactical decision making. Provide management and board with financial preformance reports and analyses including recommendations and early warnings.

Your profile
We are looking for a consultant that has previous experience from working as a Controller. We also see that you:
• Have a bachelor degree in Economics, Business or likewise education
• Have at least 3-5 years experience of a similar role
• Have great skills in both swedish and english
• Have previous experience of working in a global environment
• Are analytical and detail oriented
• Are structured and have great skills in planning your time

About the organisation
The consulting role is suitable for you who want to gain broad experience. We offer you the chance to work in popular workplaces with well-known brands where you can develop your skills and broaden your CV. You will thrive as a consultant if you are looking for a world of exciting assignments and develop your network of contacts. By your side, you have your consulting manager who supports you in succeeding on your assignment. We want you to thrive and enjoy yourself with us at Poolia. Therefore, we offer you wellness grants, discounts on various fitness facilities and regularly social activities. Of course, your employment at Poolia includes collective agreements, insurance, occupational pensions and occupational health care.

Ansök nu

Säljare

Utesäljare
Läs mer Nov 28
Om tjänsten
Scandza söker nu deras nästa stjärna!
Har du erfarenhet av försäljning inom svensk dagligvaruhandel eller servicehandel?
Då kanske detta är något för dig!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som säljare Scandza utgår du ifrån hemmet och besöker dina kunder regelbundet.

- du ansvarar för dina kunder inom ditt distrikt
- du jobbar med merförsäljning
- du ser till att produkterna är påfyllda och att det ser snyggt ut i butiken hos kund
- du har hand om beställningar från kund
- du ansvarar för aktiviteter som skapar merförsäljning i butiken
- du säkerställer placeringen i butik samt diskuterar säljfrämjande åtgärder med representanterna i butiken
- du har en administrativ förmåga

Som person är du
• lyhörd och flexibel inför förändringar
• resultatfokuserad och motiverad att nå dina mål
• bra på att skapa och bygga kundrelationer
• initiativrik och proaktiv
• en god lagspelare och relationsbyggare
• lösningsorienterad

Kvalifikationer
- det är meriterande om du har erfarenhet av att sälja konsumentvaror
- relevant eftergymnasialutbildning
- kunskaper inom Officepaketet
- flytande svenska i tal och skrift
- B körkort
- meriterande om du har kunskaper inom butiksekonomi

Hos Scandza får du:
vara med i ett starkt team i Sverige där laganda står i centrum.
Du får jobba med Brödernas sortiment, korv från Lindvalls och Go Vegan – vegetariska färskvaror.
Bolaget befinner sig i en förändrings, - och tillväxtresa och för rätt person finns goda möjligheter att utvecklas i rollen!

Start: Gärna i januari
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna Josefine Planander Josefine.planander@poolia.se

Varmt välkommen in med din ansökan! urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med att söka då tjänsten kan bli tillsatt redan innan sista ansökningsdag.


Om verksamheten
Om Scandza AS
Scandza är en norsk koncern och ledande livsmedelsaktör i Skandinavien med 20 helägda varumärken och en omsättning på 5 miljarder NOK. Våra varumärken erbjuder god smak, kvalitet och attraktiv design såväl som hållbarhet för dagens medvetna konsumenter.
Läs mer på https://www.scandza.com/

Ansök nu

Kommunikatör till Backa pastorat

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Nov 28
Har du en passion för kommunikation och ett skarpt öga för text och bild? Då kan detta vara tjänsten för dig. Vi söker en driven, kreativ kommunikatör som delar kyrkans värderingar. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Som kommunikatör i Backa pastorat brinner du för att nå ut med kyrkans budskap i olika kanaler. Du har god kunskap om kommunikationsyrket och det operativa arbetet och är väl förtrogen med relevanta program och system för att utföra arbetet. Du kan ta dig an nya system och kan ge administrativt och tekniskt stöd till medarbetare.

Vid din sida har du en kommunikatörskollega som har övergripande ansvar för kommunikationsarbetet. I din roll arbetar du både självständigt och i team, effektivt och hugger i där det behövs. Det förekommer administrativa moment och arbetsuppgifter som innebär att arbeta över gränserna – rätt kandidat är därför lyhörd och prestigelös med ett hjärta som brinner för att hjälpa till.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Hemsida, film, grafisk produktion (tidning, annonser, trycksaker), sociala medier.
Vissa administrativa uppgifter ingår i tjänsten

Vem är du?
Rätt person för denna tjänst är medlem i Svenska kyrkan och delar kyrkans värdegrund. Du har en relevant utbildning från yrkeshögskola eller universitet och har erfarenhet av rollen som kommunikatör. Du är duktig på att arbeta fram material som passar både i tryckt och i digital form och har en känsla för att anpassa ditt uttryck efter organisationen. För rollen krävs att du obehindrat kommunicerar på svenska i tal och skrift.

Krav för tjänsten:
- Eftergymnasial utbildning inom kommunikation
- Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
- Körkort och tillgång till egen bil
- Medlemskap i Svenska kyrkan

Meriterande:
– Tidigare arbete inom Svenska kyrkan

Om verksamheten
Backa pastorat ligger på östra Hisingen och består av två församlingar, Tuve-Säve och Backa. I Tuve-Säve församling finns Tuve kyrka, Glöstorpskyrkan, Kärra kyrka, Säve kyrka och Rödbo kyrka. I Backa församling finns Backa kyrka och Brunnsbokyrkan. Pastoratet har en blandning av hyreshus från miljonprogrammet, bostadsrätter och villor samt skogstäckta områden och renodlad landsbygd.

Backa pastorat har fyra egna förskolor som är belägna i anslutning till kyrkorna i Backa, Säve, Kärra och Tuve.

Här erbjuds du friskvårdsbidrag och en friskvårdstimme per vecka, samt möjlighet till flextid inom givna ramar.

Välkommen med din ansökan jämte meritförteckning, arbetsprover och referenser. Arbetsprovet ska bestå av valfritt egenproducerat material som visar dina styrkor (max 2–3 olika).

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Hisings-Backa.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig ansöka snarast. Du söker tjänsten via www.poolia.se. Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt.

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult elizabeth.darevik@poolia.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lönekonsult till Mölnlycke Health Care

Löneadministratör
Läs mer Nov 29
Vi letar efter en konsult inom lön till spännande Mölnlycke Health Care i Gamlestaden, Göteborg, då arbetsbelastningen har blivit högre pga sjukfrånvaro i gruppen (ej arbetsrelaterad). Därav letar vi efter en konsult som kan börja omgående och stötta detta team i ca 3 månader. Det kan bli tal om förlängning beroende på hur läget utvecklas. Vi välkomnar dig som har erfarenhet inom lön och som vill bli en del av ett globalt företag i framkant. Vi intervjuar löpande så se till att skicka in din ansökan redan idag.

Om tjänsten
Som Lönespecialist jobbar du på heltid med möjlighet att arbeta två dagar på distans. Avdelningen består av sex anställda varav en arbetar med lön, förmåner, försäkringar, pensioner osv. Affärssystemet de använder sig av är SuccessFactors men som lönespecialist jobbar du framför allt i HRM Lön. Du rapporterar till en People Operations Manager.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Hantera löneadministrationen enligt policyer, arbetsrätt och regler.
• Utveckla och upprätthålla effektiva arbetsrutiner inom löneområdet för att skapa en effektiv och korrekt administration.
• Säkerställa att lönesystemet är konfigurerat så att det överensstämmer med lagar, - och regler.
• Stödja HR- och ekonomifunktionerna med relevant och korrekt information och data som härrör från lönesystemet.
• Ge service och support till alla anställda i alla lönerelaterade frågor, t.ex. tidsrapportering, ledighet, skatt, semester förmåner, försäkringar, pensioner

Vem är du?
I rollen som lönekonsult har du hög integritet och stort kundfokus. Du har ett gott öga för detaljer och ett noggrant förhållningsätt. Förmåga att arbeta strukturerat och självständigt. Initiativtagande till förbättringar av arbetssätt. Noggrann och ”attention to details”. Kommunikativ och ansvarstagande. I övrigt önskar vi att du har;

• Omfattande kunskap om lagar och regler som påverkar löneprocessen (skatt, pension, arbetsrätt och kollektivavtal).
• Relevant utbildning i löneadministration och minst 3 års erfarenhet av lönehantering.
• Goda kunskaper i lönesystem samt MS Office.
• Erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö.
• Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård

Ansök nu

Administratörer till globalt hygien- och hälsobolag

Administrativ assistent
Läs mer Nov 16
Till ett spännande globalt hygien- och hälsobolag i Mölndal söker vi nu två administrativa stjärnor! Du kommer vara en del av två team och stötta de båda teamen i rollen som administratör. Är du en person som trivs med att ge service i världsklass till dina kunder? Har du förmågan att se helheten och hantera detaljerna i de dagliga arbetsuppgifterna? Har du också ett analytiskt tänk och gillar problemlösningsuppdrag? Om så är fallet skulle detta konsultuppdrag vara en fantastisk möjlighet för dig!

Om tjänsten
I rollen som administratör kommer du arbeta i Back-Office-teamet för Region Nord där huvuduppgifterna är inriktade på Bonus, Prisstöd och Prissättning. Region Nord består av består av Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Lettland och Litauen.

Du kommer att driva en eller flera processer inom dessa områden för att leverera service till både kunder och interna intressenter. Koncernspråket är engelska och det är meriterande om du talar eller förstår ett eller flera av de andra nordiska/baltiska språken - särskilt meriterande med finska! Konsultuppdraget är på 6 månader med god chans till förlängning.

Omfattning: heltid
Start: omgående
Placering: Mölndal, du erbjuds möjlighet att arbeta hemifrån någon dag i veckan
Arbetstid: 08:00-16:30, du erbjuds flextid

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Hantera och underhålla prissättning i excel och SAP Hana
• Övergripande kunskap om kundens handelsvillkor och prissättning
• Arbeta nära KAM och säljavdelningen vad gäller prissättning, bonusar och statistik
• Hantering av prisanspråk och dispenserkontrakt
• Hantering av prisstödsanspråk
• Förståelse för våra kunders behov, bygga förtroendefulla relationer och tillhandahålla högkvalitativ service till både interna och externa kunder
• Hantera, registrera och följa upp orderflöden och reklamationer
• Uppdatering och underhåll av kund- och artikelstamdata
• Hantering av önskemål från kunder och interna kollegor gällande orderstatus, produkttillgänglighet, priser, leveranstider, produktspecifikationer mm.
• Kontakta våra lager och speditörer angående frågor om transporter, distribution, lageradministration och uppföljning
• Vid behov bistå med analyser och uppföljning av KPI:er

Vem är du?
• Högskoleutbildning med inriktning mot företagsekonomi, business administration eller liknande
• Några års arbetslivserfarenhet
• Goda kunskaper i Microsoft Office-verktyg, närmare bestämt i Excel
• Flytande engelska – skriftligt och muntligt.

Meriterande:
• flerspråkig kunskap i ett eller flera av de nordiska/baltiska språken, i synnerhet finska
• Erfarenhet av arbete inom Kundtjänst
• SAP C/4 och S/4 HANA, CRM-kompetens är en värdefull färdighet

Vi letar efter en person som inte är rädd för att utmana, förnya, experimentera och som trivs i en framåtlutad organisation. Någon som alltid letar efter sätt att förbättra kundens produkter och interna processer.

För att bli framgångsrik i rollen har du hög självdrift, positiv attityd och trivs med siffror. Du gillar att lägga upp ditt arbete på ett strukturerat, metodiskt sätt och du kan hantera flera arbetsuppgifter parallellt. För att lyckas i denna roll behöver du vara noggrann, detaljorienterad och processorienterad.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Customer Support and QA Specialist to Surgical Science in Gothenburg

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Nov 22
Do you want to work with unique products where your daily effort will contribute to save lives? As a Customer Support and QA Specialist at Surgical Science, you get to work with products that enable surgeons to train without putting patients at risk! 

About the position

As a customer support and QA specialist at Surgical Science you will be a key person, responsible for maintaining the demo fleet and expected to interface with customers at a professional level. You will be responsible to verify the demo units with focus on service and maintenance and together with the team make sure that everything works great!

You will work with quality assurance of the simulators, both hardware and software. This includes carrying out stress testing, performance testing and functional testing. You will work closely with the development team to provide feedback in order to implement improvement areas to meet client satisfaction and market requirements.

You will get to form your own role, structure your work, and develop the support and QA function to improve customer satisfaction. This is a great opportunity to take part in a fast-growing listed company in a global market!

Responsibilities
- Complete platform installations, quality control, upgrades, and retrofits for the demo units.
- Work independently and proactively to provide onsite support to customers
- Provide timely and accurate documentation on services rendered on our equipment.
- Maintain the demo equipment and keep a parts inventory.
- Support the roll-out of new software applications

Your profile

To succeed and thrive in this role, we believe that you are a service minded person with a great interest for IT and computers. You have excellent analytical skills and problem solving motivates and excites you. Your great communication skills enable you to create and maintain professional and reliable relationships with different stakeholders.

Additionally, we expect you to have
- strong verbal and written communication skills in English.
- proficient in troubleshooting, configuration, installation, and repair of electronic systems and computers.
- solid knowledge of electro-mechanical device repair with attention to detail.
- ability to communicate effectively with customers in a business environment to professionally represent Surgical Science.
- ability to work efficiently under tight deadlines with multiple interruptions.

Also, we think it is a huge plus if you have
- knowledge in cloud solutions, .net framework and and database management
- previous experience from quality assurance work, such as manual testing or automated testing.
- Medical background or knowledge of medical terminology is a plus.

About the organisation

Surgical Science is a simulation company – supplying virtual reality simulators and stand-alone software for medical training to hospitals as well as to the medical device industry. The headquarters are located in Gothenburg, with additional offices in Stockholm, Tel Aviv, Cleveland and Seattle

The virtual reality simulators are used by medical training centers and institutes worldwide for practice, validation and certification of students, surgeons, and medical doctors. Projects are also run with industrial partners in MedTech, for example to supply software for brand-specific robotic surgery training.

Surgical Science as Your Employer

Surgical Science is a global and continuously expanding organization. You will be a part of a dynamic and fast pasted environment. We make sure to make room for all employees to influence and contribute with their own experience and knowledge. We are confident that diversity is crucial for innovation and growth. Join a welcoming and open team!

Application
Please apply by filling out the job application form to the right. Make sure to send your application as soon as possible as selection is ongoing.

If you have any questions regarding the position please contact Recruitment consultant Clara Pryde, clara.pryde@poolia.se

Ansök nu

Vi söker en ekonomiassistent till Neoplan Väst AB

Redovisningsekonom
Läs mer Nov 9
Neoplan Väst AB söker en ekonomiassistent till deras kontor i Göteborg. Tycker du om att jobba brett och har en passion för siffror och ordning? Vill du ha en arbetsgivare där du kommer få alla förutsättningar för att lyckas i din roll och få mycket ansvar, då är detta en tjänst för dig. Om du bidrar med en vilja av att lära och ett driv av att göra, så hjälper Neoplan till med resten.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I tjänsten som ekonom kommer du att arbeta med följande arbetsuppgifter:

- Hantering av leverantörsfakturor, dvs ankomstregistrering, attestförfarande, kontering och betalningar
- Reskontrahantering, fakturering och administration
- Skatter och moms
- Möjligheter finns också att på sikt medverka i förändrings- och utvecklingsarbetet, som ständigt pågår i företaget.
- Avstämningar (uppdelat per bolag) där du kommer att arbeta med ett eller flera dotterbolag.Vem är du?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning eller några års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter. För att trivas i rollen gillar du att arbeta i en spännande omgivning där du får ta mycket eget ansvar och vara med och driva ekonomiarbetet framåt. Vi arbetar i en internationell miljö så vi vill att du är flytande i svenska och engelska språket, i både tal och skrift. Du har systemvana och goda kunskaper i Excel.

För att trivas i denna roll ser vi att du är en person som är noggrann, analytisk, strukturerad och serviceinriktad. Du har förmågan att se helheten men också detaljer och tycker om att lösa problem. Du är lyhörd och tar gärna egna initiativ. Vidare ser vi att du har god social kompetens, gott ordningssinne och förmåga att prioritera. Att arbeta självständigt såväl som tillsammans med kollegor, är något som du lockas av. Arbetet sker nära verksamheten, varför det är viktigt att vara lyhörd. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då vi är en organisation där varje individ gör stor skillnad.


Tjänsten är en tillsvidare anställning hos uppdragsgivaren, med 6 månaders provanställning.
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Placering: Göteborg

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Elizabeth Darevik, elizabeth.darevik@poolia.se. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan direkt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om verksamheten
Svenska Neoplan AB är officiell importör för MAN Truck & Bus AGs buss och lastbilsprogram i Sverige vilket innefattar varumärkena Neoplan och MAN. Bolagens verksamhet innefattar försäljning av nya och begagnade bussar och lastbilar samt reservdelar på den svenska marknaden. Bolagen driver även ett flertal verkstäder runt om i Sverige som står för service och reparationer.

Ansök nu

Kommunikatör | Deltid | Göteborg

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Nov 23
Till en myndighet i centrala Göteborg söker vi nu en kommunikatör på deltid - 50 %. Tjänsten är ett konsultuppdrag via Poolia med start i december och pågår till och med december 2024. Vi söker dig med högskoleutbildning inom kommunikation eller likvärdigt och som har minst tre års arbetslivserfarenhet av strategiskt kommunikationsarbete.
Vi ser fram emot din ansökan!

Om tjänsten
Myndigheten har fått ett nytt uppdrag från regeringen och behöver nu en deltidskommunikatör som ska arbeta både på strategisk och operativ nivå. Syftet är att tillsätta en kommunikatör som stöd till programmet för att säkra att kommunikationen inom planeringsprocessen blir välplanerad, strategisk och väl genomförd och att leverans av rätt kvalitet kan ske till regeringen senast 31 december 2024. Vi söker nu därför en erfaren kommunikatör som ska arbeta på både en strategisk nivå med exempelvis kommunikationsplanering, men också operativt med utformning av material, granskning av texter, webbpubliceringar och annat.

Målgrupperna för regeringsuppdraget är breda och innefattar andra nationella myndigheter, regioner, kommuner, bransch- och intresseorganisationer, akademin och närliggande länder runt området. En bärande del i arbetet är kommunikation och dialog med externa parter. Kommunikationsinsatserna i uppdraget sker löpande men kommer vara som mest intensiva inför och under de formella dialogskedena i planeringsprocessen: samråd och granskning.

Start: december
Omfattning: deltid 50 %
Placering: centrala Göteborg
Distansarbete: upp till 40% av din tjänst erbjuds du möjlighet att arbeta hemifrån

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
•Externt och internt kommunikationsarbete på strategisk och operativ nivå
• Upprättande, genomförande och uppföljning av kommunikationsstrategi/ kommunikationsplaner och operativa kommunikationsaktiviteter.
• Produktion och beställning av informationsmaterial för tryck och digitala kanaler. Exempelvis informationstexter, budskap, presentationsbilder och illustrationer. I produktionen följer du myndighetens grafiska profil.
• Granskning av texter med utgångspunkt i klarspråk.
• Framtagande och uppdatering av information på extern (och intern) webbplats (myndigheten arbetar i SiteVision).
• Tillgänglighetsanpassning av informationsmaterial som text, kartor, bilder och illustrationer som tas fram inom ramarna för programmet.
• Processtöd och facilitering i planering och genomförande av interna och externa möten, workshoppar, seminarier och konferenser inom ramen för planeringsprocessen.
• Framtagande av underlag till pressmeddelanden och nyhetstexter för webb och sociala medier.
• Rådgivning i kommunikationsfrågor till kollegor inom planeringsarbetet.


Vem är du?
För att vara kvalificerad för tjänsten ska du ha:
• högskoleutbildning (minst tre år) inom och kommunikation, journalistik eller likvärdig utbildning.
• minst tre (3) års dokumenterad arbetslivserfarenhet under de senaste fem åren av strategiskt arbete med kommunikation i komplexa uppdrag, eller annan arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig.
• flytande kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift
• goda kunskaper i MS Office
• goda kunskaper i verktyg för dokumentredigering (såsom Indesign eller Photoshop)
• erfarenhet av webbpubliceringsverktyg (såsom Episerver eller Sitevision)

Du bör dessutom ha:
• dokumenterad erfarenhet av att upprätta, driva och följa upp kommunikationsplanering i komplexa frågor med flera målgrupper.
• dokumenterad erfarenhet av operativt genomförande av kommunikationsaktiviteter i komplexa uppdrag med flera målgrupper.
• praktisk erfarenhet av arbete med textgranskning, skriva klarspråk och tillgänglighetsanpassning (myndigheten arbetar enligt wcag-standard)
• erfarenhet av processtöd för workshoppar, seminarier och konferenser
• erfarenhet av att arbeta med kommunikation inom offentlig verksamhet

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Customer Support and QA Specialist to Surgical Science in Gothenburg

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Nov 24
Do you want to work with unique products where your daily effort will contribute to save lives? As a Customer Support and QA Specialist at Surgical Science, you get to work with products that enable surgeons to train without putting patients at risk! 

About the position
As a customer support and QA specialist at Surgical Science you will be a key person, responsible for maintaining the demo fleet and expected to interface with customers at a professional level. You will be responsible to verify the demo units with focus on service and maintenance and together with the team make sure that everything works great!

You will work with quality assurance of the simulators, both hardware and software. This includes carrying out stress testing, performance testing and functional testing. You will work closely with the development team to provide feedback in order to implement improvement areas to meet client satisfaction and market requirements.

You will get to form your own role, structure your work, and develop the support and QA function to improve customer satisfaction. This is a great opportunity to take part in a fast-growing listed company in a global market!

Responsibilities
- Complete platform installations, quality control, upgrades, and retrofits for the demo units.
- Work independently and proactively to provide onsite support to customers
- Provide timely and accurate documentation on services rendered on our equipment.
- Maintain the demo equipment and keep a parts inventory.
- Support the roll-out of new software applications

Your profile
To succeed and thrive in this role, we believe that you are a service minded person with a great interest for IT and computers. You have excellent analytical skills and problem solving motivates and excites you. Your great communication skills enable you to create and maintain professional and reliable relationships with different stakeholders.

Additionally, we expect you to have
- strong verbal and written communication skills in English.
- proficient in troubleshooting, configuration, installation, and repair of electronic systems and computers.
- solid knowledge of electro-mechanical device repair with attention to detail.
- ability to communicate effectively with customers in a business environment to professionally represent Surgical Science.
- ability to work efficiently under tight deadlines with multiple interruptions.

Also, we think it is a huge plus if you have
- knowledge in cloud solutions, .net framework and and database management
- previous experience from quality assurance work, such as manual testing or automated testing.
- Medical background or knowledge of medical terminology is a plus.

About the organisation
Surgical Science is a simulation company – supplying virtual reality simulators and stand-alone software for medical training to hospitals as well as to the medical device industry. The headquarters are located in Gothenburg, with additional offices in Stockholm, Tel Aviv, Cleveland and Seattle

The virtual reality simulators are used by medical training centers and institutes worldwide for practice, validation and certification of students, surgeons, and medical doctors. Projects are also run with industrial partners in MedTech, for example to supply software for brand-specific robotic surgery training.

Surgical Science as Your Employer

Surgical Science is a global and continuously expanding organization. You will be a part of a dynamic and fast pasted environment. We make sure to make room for all employees to influence and contribute with their own experience and knowledge. We are confident that diversity is crucial for innovation and growth. Join a welcoming and open team!


Application
Please apply by filling out the job application form to the right. Make sure to send your application as soon as possible as selection is ongoing.

If you have any questions regarding the position please contact Recruitment consultant Clara Pryde, clara.pryde@poolia.se

Ansök nu

Office service coordinator - Mölnlycke Health Care

Logistiker
Läs mer Nov 29
Till Mölnlycke Health Care söker vi nu en Office service coordinator. Vi söker dig med tidigare global erfarenhet av godshantering, tulldokument och som har truckkort!
Tjänsten är ett konsultuppdrag via Poolia med start omgående.
Vi ser fram emot din ansökan!

Om tjänsten
Omfattning: heltid
Start: omgående
Längd: ett (1) år, med goda möjligheter till förlängning
Arbetstider: kontorstider
Placering: Gamlestaden

Du kommer vara en del i ett team på fem personer varav en kommer gå på föräldraledighet i december. Du hanterar inkommande gods och stöttar organisationen i leveranser. Vid mässor skickar du ut material och du behöver ha erfarenhet av tulldokument och godshantering både globalt och nationellt samt truckkort.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Planera och styra transporter, lagring och andra logistiska aktiviteter
• Hantera tulldokument genomföra nödvändig dokumentation
• Arbete med interna tjänster som post, paketering och förvaring av gods
• Arbeta med olika system för logistik, UPS, Postnord, PEX, Sendsuit/Trax
• Vara back up-resurs till huvudkontorets Office services och vara tillgänglig när det teamet behöver extra support utanför kontorstid

Vem är du?
Vi söker dig med:
• Kunskaper inom transport och tullhantering
• IT-kunskap – MS Office, god erfarenhet av system för logistik (såsom UPS/Postnord/PEX)
• Lagringshanteringskompetens, erfarenhet av Sendsuit/Trax eller liknande godshantering/lagringssystem
• Truckkort
• Flytande engelska och svenska

Som person behöver du vara flexibel, strukturerad och lösningsorienterad. Vi ser att du är en lagspelare som trivs i en social och stöttande roll eftersom du är serviceminded ut i fingerspetsarna. Vi ser att du är systemvan och ansvarstagande som person.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Logistiker för kommande uppdrag i Göteborg!

Logistiker
Läs mer Nov 9
För våra kunders räkning söker vi dig som har en eftergymnasial utbildning in Logistik, Supply Chain eller liknande och söker nya utmaningar och ett utvecklande jobb. Vi söker logistiker, transportkoordinatorer, materialplanerare, speditörer, inköpare och Supply Chain Coordinators. Uppdragen är oftast på minst 6 månader med mycket goda möjligheter till förlängning.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
De huvudsakliga arbetsuppgifterna innebär att utveckla och förbättra produkter, logistik och/eller service. Rollen kommer att ha stort fokus på att identifiera och definiera utvecklings- och förbättringsområden och att överföra de till implementerade lösnignar för att bidra till framgång. Det innebär att analysera och följa upp flöden och korrigera direkt när målen ändras. Tjänsten innebär daglig kommunikation och fokus på marknadens behov och affärsområden och kommer att innebära ett brett internt nätverk. Du kommer att arbeta med:

- Marknadskoordinering inom logistik.
- Koordinera och följa upp leveranser.
- Hantera ordrar.
- Planera all transport till kunder.
- Fakturahantering
- Säkerställa korrekt exportförtullning.
- Planera, boka, leveransbevaka sändningar.
- Följa upp processer och agera för att nå målen.

Vem är du?
Vi ser att du som söker har en akademisk utbildning inom logistik eller liknande. Du har kunskap och/eller erfarenhet inom logistik och lagerhållning.

Vidare har du en kunskap inom:

- Supply Chain
- Logistikanalys
- Förhandlingar
- Kundkontakt
- Projektledningserfarenhet är meriterande

Som person är du bra på att se helheten samt har ett affärsmässigt tänk. Du är en engagerad teamplayer med stor initiativförmåga och driv som är hängiven att nå uppsatta mål. Du har god kunskap i Microsoft Office och Excel och gärna SAP och är flytande i engelska samt svenska i både tal och skrift.

Om verksamheten
Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu

Kommundirektör till Strömstads kommun!

Kommundirektör
Läs mer Nov 24
Nu söker vi en kommundirektör till Strömstads kommun. Rollen är ett konsultuppdrag med start den 9 januari och sträcker sig 6 månader fram med chans till förlängning. Tjänsten är på deltid och du förväntas arbeta 60%.

Sök rollen redan idag då intervjuer sker löpande!

Om tjänsten
Kommunen söker en interim kommundirektör som ska leda och samordna förvaltningarnas arbete mot uppsatta mål inom ramen för budgetmässiga förutsättningar. Uppdraget omfattar uppskattningsvis ca 100 timmar i månaden under en period av 6 månader med möjlighet till förlängning. Du kommer arbeta vid Kommunledningsförvaltningen i Strömstads kommun.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Kommunstyrelsens ordförande som närmaste chef. Uppdragen innebär flera samtidiga projekt/ärenden.

Uppdraget innebär att:

Vara kommunens högsta tjänsteman, direkt underställd kommunstyrelsen.
Ha det yttersta ansvaret för att lägga förslag till och verkställa kommunstyrelsens beslut.
Vara förvaltningschef för kommunstyrelsens förvaltning och chef över förvaltningscheferna för övriga kommunens förvaltningar.
Ta ansvar för att förvaltningen bedrivs i enlighet med lagar och föreskrifter.
Ha rätt att vidaredelegera beslutanderätt till annan anställd enligt kommunstyrelsens delegationsordning.
Ansvara för tjänstemannaberedning av kommunövergripande budget.
Vara stöd till kommunstyrelsen i uppgiften att leda, samordna och ha uppsiktsplikt över hela den kommunala organisationen.
Vara rådgivare till kommunstyrelsens ordförande/kommunledningen.
Leda och samordna den kommungemensamma chefsgruppen.
Samordna genomförandet av vissa kommungemensamma projekt och utvecklingsinsatser.

Vem är du?
Vi ser att du har goda kunskaper om, och färdigheter i, de sakområden som omfattas inom uppdraget. Du har god IT-vana och som person är du lyhörd, kommunikativ och har en god problemlösningsförmåga. Du behärskar svenska i tal och skrift. Viktigt för rollen är;

Relevant akademisk examen eller annan utbildning och erfarenhet som av beställaren bedöms som likvärdig.
Minst tre års arbetslivserfarenhet som kommundirektör eller motsvarande.
Erfarenhet av att leda i en politiskt styrd organisation och att svara inför förtroendevalda.
Goda kunskaper om den kommunala verksamhetens regelsystem, organisationsstruktur och myndighetsutövning.
God kunskap om strategiska samhällsfrågor som är relaterade till kommunal verksamhet, bolag och näringsliv.
Ha erfarenhet av att styra, leda och följa upp verksamhet med bibehållen god ekonomi.
Erfarenhet av förändringsarbete och organisationsutveckling.
Vara förtrogen med nationella lagar, regler med mera för det för uppdraget relevanta området.
Erfarenhet av samverkan med fackliga organisationer.
Erfarenhet av offentlig organisation liknande Strömstads kommun.

Om verksamheten
Strömstads kommun är belägen i norra Bohuslän med riksgräns till Norge. Med sitt natursköna läge är Strömstads kommun en attraktiv plats att bo på, både hela och delar av året. Totalt bor drygt 13 000 åretruntboende i kommunen. Det mäktiga Kosterhavet i väster sätter sin prägel på stadsbilden och omgivande kustsamhällen. I öster möter en annan vattenspegel upp, Idefjorden, gränsfjord mot Norge. Kosterhavet är Sveriges första marina nationalpark med naturupplevelser i världsklass. Längre inåt land samsas mindre samhällen med branta berg, trånga dalgångar, hällmark, skog och åkermark. Just naturupplevelserna, livskvaliteten, det breda föreningslivet och förstås en god arbetsmarknad är viktiga skäl till varför kommens invånarantal successivt växer.

Strömstad rankas ofta som en av de kommuner där det startas flest nya företag. Besöksnäringen dominerar, men här finns även kunskapsföretag inom miljöteknik och läkemedel. Läget invid norska gränsen erbjuder ett strategiskt läge för företag med närhet till storstäder som Oslo och Göteborg.

Ansök nu

Extrajobb som utbildare i HLR och Första hjälpen till Presto!

Utbildningsassistent
Läs mer Nov 7
Om tjänsten
I denna tjänst får du som älskar att prata inför människor och utbilda andra en möjlighet att göra precis det! Kanske studerar du, har ett deltidsarbete inom vård, är utbildad jourbrandman eller av annan orsak har kompetens inom HRL och brandsäkerhet vara med att bidra till ökad säkerhet hos företag? Då är detta uppdrag för dig!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Vi utlovar ett roligt och varierande uppdrag för dig som sedan tidigare har en grundläggande kompetens och erfarenhet av att utbilda inom HLR och/eller brand. Du kommer med din kompetens och erfarenhet att hålla i själva utbildningen för Prestos kund.

Vi söker främst dig som har kompetens inom nedan:
- Grundläggande brandsäkerhet
- Första hjälpen och HLR

Anställningen är en timanställning där vi gärna ser att du är tillgänglig för minst ett pass i veckan. Du fyller själv i när du är tillgänglig och blir sedan bokad av Prestos säljare i deras system. Som konsult eller timanställd via oss på Poolia hos Presto Utbildning får du en onboarding i deras system och tillgång till de utbildningsmaterial som Presto tillhandahåller för varje utbildning. Uppdragen är antingen i Prestos lokaler eller bokade konferenslokaler då de håller öppna utbildningar alternativt så är de förlagda ute hos kunden som har beställt företagsförlagd utbildning.

Vem är du?
Vi ser det som en självklarhet att du som utbildare har en hög kommunikativ och pedagogisk förmåga. Som person är du glad, positiv, öppen och ärlig. Du ska ha goda kunskaper i ämnesområdet och du älskar att lära ut dina kunskaper.

- För att vara aktuell för tjänsten måste du ha en annan huvudsakligsysselsättning, kanske studerar du eller arbetar minst 51% och hoppa på detta roliga uppdrag vid sidan om?
- Vi ser det som en tillgång om du har datorvana och tycker om att utbilda i digitala klassrum via Zoom/Teams eller liknande
- Tillgång till egen dator
- Du ska vara godkänd att kunna genomföra utbildning inom HLR och Första hjälpen
- Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
- Du har B-körkort och ett krav att du har tillgång till egen bil

Om verksamheten
Varje timme förändras förutsättningar för företag och verksamheter då olyckor sker eller brand bryter ut. Varje timme riskeras människors liv och hälsa. Varje timme förstör brand och olycka resurser och tillgångar och gör framtiden osäker.
Presto Utbildning är en del av Presto Brandsäkerhet som grundades 1959 och är Nordens ledande aktör inom brandsäkerhet, skydd och arbetsmiljö.

Med vår helhetssyn på brandskydd och säkerhet hjälper vi våra kunder att utifrån deras förutsättningar skapa värden som gör deras verksamheter tryggare och bättre. Varje år besöker vi 70 000 kunder, utbildar 80 000 deltagare och återvinner 100 000 brandsläckare vid vår anläggning i Katrineholm. Det är så vi skapar ett tryggt, modernt och hållbart brandskydd.

VARMT välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Strategisk inköpare till SAAB i Göteborg!

Inköpare
Läs mer Nov 16
I vår ständigt föränderliga värld, där hotutvecklingen växer i en exponentiell takt, genomborrar Saabs företagsvision den skuggande slöjan av osäkerhet: "Det är en mänsklig rättighet att känna sig trygg". Saabs produkter och lösningar ger världen möjligheten att säkra den visionen. Nu söker Saab en senior, affärsdriven och strategisk inköpare till i Göteborg! Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och sträcker sig till sista maj 2023!

Sök rollen redan idag då intervjuer sker löpande!

Om tjänsten
Du kommer ingå i ett inköpsteam på 11 personer bestående av strategiska inköpare, operativa inköpare, komponentingenjörer och leverantörskvalitetsingenjörer med mycket kunskap, erfarenhet och driv i nära samarbete med interna intressenter och leverantörer.

Du kommer att ansvara för en rad elektroniska leverantörer, såsom Electronic Manufacturing Services (EMS), distributörer och tillverkare. Arbetet kräver förmåga att etablera och upprätthålla långsiktiga relationer med leverantörer, tillsammans med resten av leveransteamet. Dina huvudsakliga uppgifter kommer att vara;

Stödja Category Management för affärsområde Övervakning
Hantera din egen leverantörsbas
Stödja affärsområdenas projekt och program med kommersiellt ansvar och att kontinuerligt utvärdera marknadskonkurrenskraften för nuvarande leverantörsportfölj.
Ansvara för att förhandla, aktivt förvalta och vidareutveckla våra leverantörsavtal.
Etablera och kontinuerligt utveckla strategier för din leverantörsbas och kategori.
Driva tvärfunktionella team med fokus på effektivitet och kostnadsbesparingar.
Säkerställa att Saabs inköpsstrategi, inköpspolicy och rutiner uppfylls.

Vem är du?
Vi söker dig som är erfaren strategisk inköpare. Du är motiverad, självgående, professionell, med stark analytisk förmåga. Du har en gedigen bakgrund inom strategiska inköp av tekniska system (gärna inom elektronik) med flera års erfarenhet av förhandling och kontraktsarbete mot internationella leverantörer. Du är en god lyssnare som skapar förtroende.

För att lyckas i din roll måste du kunna agera självständigt i dessa uppgifter och kunna ta egna initiativ i samspelet med nuvarande och potentiella framtida leverantörer. I övrigt ser vi att du har:

God projektledningsförmåga.
Din utbildningsbakgrund är företrädesvis på högskolenivå inom elektronik, företagsekonomi och/eller juridik.
Goda kunskaper i engelska och svenska, såväl i tal som i skrift krävs.

Ytterligare språk som franska och tyska är meriterande.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Kommunikatör till Trafikverket i Göteborg

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Nov 21
Vi letar efter en Kommunikatör till Trafikverket i Göteborg. Uppdraget beräknas påbörjas i början av januari, och pågå fram till slutet av 2024. Tjänsten är på heltid och det finns möjligheter till distansarbete på 40 %. Du blir anställd av Poolia Väst som konsult, men är ute hos kund, Trafikverket, där du har din vardag och dina närmsta kollegor och chef. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Uppdraget innebär att planera, genomföra och följa upp kommunikation om Trafikverkets stora projekt i Region Väst. Det kan även innebära att arbeta med övriga infrastrukturprojekt inom Trafikverket.

• Kommunikatören kan i vissa fall arbeta med flera infrastrukturprojekt parallellt.
• Arbetet sker i nära samarbete med Trafikverkets projektchefer/projektledare och andra funktioner inom projekten samt andra interna och externa intressenter, till exempel kommunerna. Om det är flera projekt som ligger nära varandra och som påverkar samma målgrupper kommunicerar vi sammanhållet utifrån målgruppernas behov.
• Projekten befinner sig i olika faser från planering till byggfas, vilket kräver olika kommunikationsinsatser vid olika tidpunkter.
• Kommunikatören analyserar och definierar, planerar och samordnar, producerar och genomför samt följer upp och förbättrar kommunikationsinsatser till utpekade målgrupper.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Uppdraget inkluderar såväl interna som externa kommunikationsinsatser genom;
• Projektledning, rådgivning, omvärldsbevakning, behovsanalys, målgruppsanalys, formulering av kommunikationsmål och strategier, budskapsutformning, kanalval, genomföra kommunikationsaktiviteter, textförfattande, fotografering, filmning, redaktörskap och webbpubliceringar.

Arbetet innebär även att:
• Påverka och driva kommunikationsfrågor
• Skapa och etablera kontaktnät, internt såväl som externt
• Snabbt sätta sig in i nya uppgifter
• Snabbt presentera rätt kommunikationslösning
• Självständigt ta ansvar och prioritera mellan arbetsuppgifter
• Skapa goda relationer och samarbeten
• Snabbt sätta sig in i verksamhetens förutsättningar och behov
• Med sin yrkeskompetens som bas argumentera för sin lösning

Vem är du?
Kommunikatören som eftersöks av Trafikverket behöver uppfylla följande kompetenskrav:
• Högskoleexamen, exempelvis inom media och kommunikation eller annan utbildning som anses likvärdig. Detta krav verifieras i CV samt med examensbevis.
• Minst två års arbetslivserfarenhet från liknande arbete inom kommunikation eller marknadsföring
• Aktuell kunskap om digital kommunikation och sociala medier.
• Goda kunskaper i MS Office, (PowerPoint, Excel, Word).
• Goda kunskaper i webbpubliceringsverktyg.
• Goda kunskaper i att formulera budskap och texter utifrån målgruppens behov

För Trafikverket är det ett meriterande om Kommunikatören uppfyller nedan krav:
• Minst ett års erfarenhet av Episerver
• Minst ett års erfarenhet av att producera rörligt material
• Minst ett års erfarenhet av att producera innehåll för sociala medier

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård

Ansök nu

Kommunikatör till Backa pastorat

Grafisk formgivare
Läs mer Nov 2
Har du en passion för kommunikation och ett skarpt öga för text och bild? Då kan detta vara tjänsten för dig. Vi söker en driven, kreativ kommunikatör som delar kyrkans värderingar. Välkommen med din ansökan!

Som kommunikatör i Backa pastorat brinner du för att nå ut med kyrkans budskap i olika kanaler. Du har god kunskap om kommunikationsyrket och det operativa arbetet och är väl förtrogen med relevanta program och system för att utföra arbetet. Du kan ta dig an nya system och kan ge administrativt och tekniskt stöd till medarbetare.

Vid din sida har du en kommunikatörskollega som har övergripande ansvar för kommunikationsarbetet. I din roll arbetar du både självständigt och i team, effektivt och hugger i där det behövs. Det förekommer administrativa moment och arbetsuppgifter som innebär att arbeta över gränserna – rätt kandidat är därför lyhörd och prestigelös med ett hjärta som brinner för att hjälpa till.

Kommunikatörernas arbetsuppgifter i huvudsak
- Hemsida
- Film
- Grafisk produktion (tidning, annonser, trycksaker)
- Sociala medier
- Vissa administrativa uppgifter ingår i tjänsten.

Vem är du?
Rätt person för denna tjänst är medlem i Svenska kyrkan och delar kyrkans värdegrund. Du har en relevant utbildning från yrkeshögskola eller universitet och har erfarenhet av rollen som kommunikatör. Du är duktig på att arbeta fram material som passar både i tryckt och i digital form och har en känsla för att anpassa ditt uttryck efter organisationen. För rollen krävs att du obehindrat kommunicerar på svenska i tal och skrift.

Krav för rollen:
– Eftergymnasial utbildning inom kommunikation
– Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
– Körkort och tillgång till egen bil
– Medlemskap i svenska kyrkan
Meriterande:
– Tidigare arbete inom Svenska kyrkan

Om Backa pastorat
Backa pastorat ligger på östra Hisingen och består av två församlingar, Tuve-Säve och Backa. I Tuve-Säve församling finns Tuve kyrka, Glöstorpskyrkan, Kärra kyrka, Säve kyrka och Rödbo kyrka. I Backa församling finns Backa kyrka och Brunnsbokyrkan. Pastoratet har en blandning av hyreshus från miljonprogrammet, bostadsrätter och villor samt skogstäckta områden och renodlad landsbygd.

Backa pastorat har fyra egna förskolor som är belägna i anslutning till kyrkorna i Backa, Säve, Kärra och Tuve.
Här erbjuds du friskvårdsbidrag och en friskvårdstimme per vecka, samt möjlighet till flextid inom givna ramar.

Välkommen med din ansökan jämte meritförteckning, arbetsprover och referenser. Arbetsprovet ska bestå av valfritt egenproducerat material som visar dina styrkor (max 2–3 olika).

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Hisings-Backa.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig ansöka snarast. Du söker tjänsten via www.poolia.se. Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt.

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult elizabeth.darevik@poolia.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

NMT Shipping söker en Exportspeditör

Exportspeditör
Läs mer Nov 3
Söker du nya utmaningar inom spedition och vill arbeta med sjötransporter och RO/RO? Vill du ha en arbetsdag där du ständigt ställs inför nya uppgifter att lösa? Trivs du i en internationell miljö med mycket kundkontakter? Då kan det vara DIG vi söker!

Om tjänsten
I rollen som sjöspeditör inom export kommer du att ha kundkontakt, boka och administrera transporter av fordon och projektlast från Sverige till hela världen. I tjänsten behöver du vara kreativ i ditt arbetssätt och anpassa dig efter varje process och situation.

Vem är du?
Vi söker dig som har hög service-känsla, är lösningsorienterad och är stresstålig. Du är självgående i ditt arbete samtidigt som du är en lagspelare med god samarbetsförmåga. Tjänsten kräver att du har ett proaktivt arbetssätt samt en förmåga att förekomma potentiella problem och en förmåga att snabbt anpassa sig till olika arbetsuppgifter. Vi söker dig som trivs att arbeta i ett högt tempo, är noggrann och har en förmåga att prioritera krav från olika aktörer. Du visar ett stort engagemang för ditt arbete, är mån om att leverera bra kvalitet och är personlig i ditt bemötande mot kund och leverantörer. Din kommunikativa förmåga och prestigelöshet gör att du kommer nå stor framgång!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer att ingå i ett team som inriktar sig mot transportbokningar och administration mot sjöexport och din roll kommer vara spindeln i nätet.

– Daglig kontakt med leverantörer och kunder, agenter, åkerier, hamnterminaler, m.fl.
– Handläggning av transport & tulldokumentation samt fakturering
– Kontroll av fakturor samt övriga administrativa uppgifter
– Skapa BL
– Offerthantering


Vem är du?
Vi söker dig som är i start fasen av din karriär eller har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter med bokning och planering av transporter. Utbildning inom sjöfart eller logistik är meriterande. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Vidare ser vi att du har god systemvana.
Erfarenhet är viktigt, men vi anser att dina personliga egenskaper är ännu viktigare och kommer därför lägga stor vikt vid personlig matchning.

Du kommer att bli en del av ett dynamiskt och glatt gäng som kännetecknas av ett högt entreprenörsdriv och stort kundfokus. Vi erbjuder dig ett stimulerande och varierande arbete där du tillsammans med dina kollegor kommer att arbeta med nya och befintliga kunder.

Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde snarast.

Vi bearbetar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

För mer information om tjänsten vänligen kontakta elizabeth.darevik@poolia.se.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om verksamheten
The NMT group is specialized in worldwide shipment of cars, trucks, trailers and other self-propelled or rolling cargo. Founded in 1999, the NMT group is an independent, highly specialized and leading global Roll on / Roll off (RoRo) Shipping Company and Logistics provider. The headquarters are located in the Netherlands. NMT provides a service network via 30 dedicated own offices strategically located throughout the world and has representation in more than 50 countries.

With more than 30 years’ experience in international RoRo shipping, our highly experienced staff has the know-how to offer the highest quality service required to ship all rolling stock with optimal speed and care at competitive prices. NMT remains a truly independent and private company, able to respond quickly to market changes and implement long term plans, without unnecessary interference or delay. Company within Stena Line Group.

Ansök nu

Ekonomiassistent på 50% sökes till bolag på Hisingen!

Ekonomiassistent
Läs mer Nov 22
För vår kunds räkning söker vi nu en Ekonomiassistent med några års erfarenhet av att hantera ekonomiadministrativa uppgifter. Vår kund är placerad i Arendal och vi letar efter en konsult på 50%. Uppdraget beräknas påbörjas i mitten av december och pågå under ca ett halvår. Vi letar efter dig som är noggrann och samarbetsvillig!

Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Hos vår kund på Hisingen blir du en del av ett engagerat team och en lite mindre ekonomiavdelning. På grund av en omorganisation behöver nu denna ekonomiavdelning extra support under ca ett halvår. Som ekonomiassistent bildar du tillsammans med övriga medarbetare till att verksamheten kan fortsätta att utvecklas. Dina primära arbetsuppgifter kommer att bestå i att sköta leverantörsreskontran, hantera utlägg och attester samt i viss mån löpande bokföring. Tjänsten ställer inte bara krav på struktur och ordning, utan även din kommunikativa förmåga då du tidvis kommer att ha många kontaktytor inom företaget. Denna kund arbetar främst i Microsoft Dynamics NAV och Office 365.

Vem är du?
Vi söker dig som är strukturerad och noggrann med god samarbetsförmåga. Du har gymnasiekompetens med ekonomiinriktning samt några års erfarenhet från en liknande tjänst. God förmåga och kunskap att uttrycka dig i svenska språket i både tal och skrift samt goda datakunskaper är också av vikt för att passa i rollen som Ekonomiassistent hos vår kund. Du har även god förståelse av att arbeta med ett redovisningssystem som verktyg.

Du trivs med att arbeta självständigt såväl som tillsammans med en kollega och är inte rädd för att själv ta ansvar för att lösa dina arbetsuppgifter. För att trivas i rollen som Ekonomiassistent är du tålmodig och systematisk samt har förmågan att överblicka helheten för att kunna prioritera i vilken ordning du ska lösa dina arbetsuppgifter. Du är trygg i dig själv och dina värderingar och kan anpassa din kommunikation efter mottagaren.

Erfarenhet av följande ses som meriterande:
• Kunskaper i Microsoft Dynamics NAV
• Kunskaper i Office-paketet

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård

Ansök nu

Ekonomiassistent Till HydraSpecma i Göteborg

Ekonomiassistent
Läs mer Nov 11
Är du nyfiken, kommunikativ och vill bli en viktig person i en verksamhet som just nu satsar och utvecklas! Har du tidigare erfarenhet av leverantörsreskontra och vill komma till ett sammansvetsat team med kompetenta kollegor? Då är det kanske dig vi söker!

Just nu letar vi efter en Ekonomiassistent till HydraSpecma som sitter i nybyggda lokaler i Bårhults Företagspark, Landvetter

Om tjänsten
Som Ekonomiassistent kommer du in i ett trevligt team med sex ekonomer. I rollen arbetar du med leverantörsreskontran tillsammans med en kollega på kontoret och du rapporterar till Group Accounting Manager.

HydraSpecma erbjuder dig en roll med frihet under ansvar i ett sammanhang med stor framtidstro. I deras entreprenörskultur har dom snabba beslutsvägar och involverar varandra.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
- Hantering av inkommande fakturor
- Kontering av omkostnadsfakturor
- Matchning av leverantörsfakturor mot inköpsorder
- Uppföljning/bevakning av fakturaattester
- Hantering av påminnelser och inkassokrav
- Underlag för bokslutsperiodiseringar
- Kontakt med inköpare, externa leverantörer samt med ekonomiassistent på shared service center i deras polska dotterbolag
- Support till kollegor avseende leverantörsfakturor
- Diverse utredningar och analyser
- I samarbete med kollegor arbeta med förbättringar av leverantörsfakturaprocesserna

Vem är du?
Vi söker dig som är kommunikativ och serviceorienterad, har ett positivt och trevligt bemötande och trivs med många kontaktytor i ditt arbete. Du sätter dig snabbt in i nya uppgifter samt är nyfiken och villig att lära. Rätt person för rollen är noggrann, strukturerad, analytisk och självständig men har samtidigt god förmåga att samarbeta.

Utöver detta:
• är du gymnasieekonom med några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
• talar du flytande svenska i tal/skrift
• har du goda kunskaper i engelska
• är det meriterande om du har erfarenhet från affärssystemet IFS, eller motsvarande.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Vid frågor om tjänsten kontakta Rekryteringskonsult Clara Pryde, clara.pryde@poolia.se

Varmt välkommen med din ansökan!

About the organisation
Om HydraSpecma
HydraSpecma är marknadsledande inom applikationsanpassade system och komponenter för hydraulik på den nordiska marknaden med har också en ökande export på världsmarknaden. Verksamheten är övergripande uppdelad i tre divisioner; OEM, IAM samt Vind. Omsättningen i HydraSpecma AB uppgår till cirka 700 MSEK och antalet anställda är cirka 370. Bolaget ingår i börsnoterade A/S Schouw & Co och koncernen har totalt cirka 1300 medarbetare.
Läs mer på www.hydraspecma.com.

Ansök nu

HR-Specialist till GIL (Göteborgskooperativet för Independent Living)

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Nov 10
Är du en prestigelös, flexibel och lösningsorienterad person som vill göra stor skillnad varje dag du kommer till jobbet? Då kanske detta jobb är något för dig!

Just nu letar vi efter en HR-Specialist till GIL i centrala Göteborg.


Om tjänsten
Som HR-Specialist arbetar du mycket operativt och ansvarar för ca 700 assistenter. Den ena dagen är inte den andra lik och du behöver snabbt kunna prioritera i olika frågor.

Du kommer att bistå de assistansberättigade och medarbetare på kontoret i det löpande operativa HR-arbetet. Du coachar och stöttar dagligen assistansberättigade, personliga assistenter och övriga medarbetare inom HR-områdets hela operativa spann. Där är du utbildande, rådgivande och stärkande HR-Specialist.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
HR- teamet består av 7 anställda och som HR-specialist rapporterar du direkt till HR-Chefen.

I rollen ingår även:

- Besluta om och ansvara för rehabiliteringsinsatser.
- I samverkan genomföra arbetsrättsliga personalfrågor med förståelse för rättigheterna inom LSS.
- Medverka i facklig samverkan, förhandlingar och arbetsmiljögrupper.
- Forma och stötta i det operativa och uppföljande arbetsmiljöarbetet.


Vem är du?
Som person är du lugn, empatisk, lösningsorienterad och har lätt för att prioritera i många viktiga arbetsuppgifter. Du är pedagogisk, kommunikativ och har lätt för att ta alla sorts händelser.
Du är trygg i dig själv och dina kunskaper och du vågar göra något unikt när det behövs. Sammantaget bidrar du som HR-specialist till att GIL är en attraktiv och hållbar arbetsgivare.
Utöver detta ser vi gärna att du har:
- utbildning som HR-specialist, HR-koordinator eller har motsvarande HR-utbildning.
- flera års erfarenhet av brett HR-arbete.
- mycket god svenska i tal och skrift.
- Systemvana och förstår Officepaketet.
- meriterande om du har egen erfarenhet av personlig assistans.

Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde snarast.
För mer information om tjänsten vänligen kontakta Josefine.planander@poolia.se
Vi bearbetar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!
Varmt välkommen med din ansökan!Om verksamheten
GIL (Göteborgskooperativet för Independent Living) är en ekonomisk förening som samordnar personlig assistans sedan 1989 med 260 assistansberättigade och ca 2100 personliga assistenter.
På GIL:s huvudkontor på Mölndalsvägen jobbar 28 anställda med råd och stöd samt administration för kooperativet, som också har filialer i Varberg och Uddevalla. Assistansen utförs av drygt 2100 personliga assistenter. Utöver att samordna personlig assistans så jobbar GIL med att förändra och förbättra världen för människor med funktionsnedsättning

Ansök nu

Senior Rekryterare till Volvo Cars i Göteborg

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Nov 28
Om tjänsten
Vill du påverka och utforma den tekniska strategin som hjälper Volvo Cars att växa och nå sitt mål att vara ett elbilsföretag till 2030? Utmärkt, då vill vi att du anmäler dig till Poolias rekryteringsprocess för möjligheten att landa dig en tjänst hos Volvos egna rekryteringsteam!

Som rekryterare kommer du att ha en affärskritisk roll, nära samarbete på både strategisk och operativ nivå med att anställa chefer och intressenter inom produkt, teknik och/eller design för att hitta och attrahera topptalanger.

Volvo Cars har precis börjat den här resan på allvar och du kommer att ansluta dig till dem vid en tidpunkt då du verkligen kan ha stor inverkan och hjälpa de att sätta tonen för nästa kapitel i företagets historia!

Tjänsten är på heltid under en period på 6-månader med goda möjligheter till förlängning.
Placering i Göteborg med möjligheten att delvis jobba på distans.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I den här rollen kommer du att tillämpa din passion för att rekrytera och för att höja kandidatupplevelsen över alla kontaktpunkter. Du kommer att bidra med din kunskap om talangmarknader och inköpsmetoder för att strategiskt ge råd till dina intressenter om hur de kan skala sina team effektivt.

Du kommer även att fungera som rådgivare och partner med rekryteringschefer för att förstå deras behov, fylla nuvarande lediga platser och planera för framtiden. Du, tillsammans med dina kollegor inom rekrytering för att bygga upp och underhålla en pool av nyckeltalanger och engagera dig kreativt och kontinuerligt för att säkerställa kandidatengagemang och en stark pipeline för framtida rekryteringsprocesser.

Du ansvarar för hela rekryteringslivscykeln, du kommer att attrahera rätt talang globalt genom att proaktivt söka och få kontakt med människor runt om teknikkretsarna. Du kommer också att arbeta med att uppnå anpassning mellan olika chefer och interna intressenter om rättvisa, effektiva och effektiva processer som är nödvändiga för att säkerställa mångfald och en fantastisk kandidatupplevelse.

Vem är du?
Vem är du?
• En rekryterare med cirka fem eller fler års erfarenhet av end-to-end-rekrytering.
• Gillar detektivarbete och kreativitet som krävs för proaktivt sökande och effektiva uppsökande metoder.
• Erfarenhet av att skapa välskrivna uppsökande kampanjer och arbetsbeskrivningar
• Erfarenhet av att arbeta i en global miljö med både byrå- och internrekrytering, särskilt med Blue-Collars-företag och
industrier.
• Meriterande att ha erfarenhet av att rekrytera fabrikspersonal.
• Flytande i svenska är också ett krav.


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Chefsassistent till fordonskund i Göteborg!

Administrativ assistent
Läs mer Nov 11
Har du erfarenhet som chefsassistent och söker en ny utmaning inom fordonsbranschen? Då ska du söka den roll. Just nu söker vi söker nu en chefsassistent till vår kund på Lindholmen i Göteborg. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start så fort som möjligt och sträcker sig till årsskiftet 2023.

Sök rollen redan idag då intervjuer sker löpande!

Om tjänsten
I denna roll kommer du att ingå i ett team av tre assistenter som stödjer vår kunds Executive Management-team. Som Assistent har du en nyckelroll i att utveckla och upprätthålla en bra struktur och arbetssätt med alla kontorsärenden inom funktionerna, i nära samarbete med de två ledningsgrupperna.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är;

• Ansvarig för avdelningens inköp och ekonomiadministration.
• Förbereda och samordna presentationer, korrekturläsa och utveckla kommunikationsmaterial.
• Hantering av alla kontorsrelaterade uppgifter, såsom kalender, researrangemang, besök mm.
• Ge stöd till ledningsgrupperna t.ex. arrangera ledningsmöten.
• Följa upp driftskostnader och budget.
• Hantering av konferens- och seminariearrangemang.
• Ansvarig för att assistera besökare från utlandet.

Vem är du?
Vi söker en positiv och skicklig chefsassistent som har förmågan att hantera en rad olika ärenden i en internationell miljö. Du inspireras av att arbeta i en tvärfunktionell miljö och har en passion för människor och att bygga goda relationer. Det här är en roll för dig som är effektiv och noggrann i ditt arbete, förstår vikten av att hantera konfidentiell information och är både service- och lösningsorienterad. I övrigt ser vi att du:

• Flera års erfarenhet av att arbeta som assistent/exekutiv assistent, eller annan relevant erfarenhet, gärna i en internationell miljö.
• Utmärkt kommunikationsförmåga i både svenska och engelska, andra språk är meriterande.
• Mycket god datorvana inklusive Microsoft Excel, Word, PowerPoint samt gärna EBD och SAP.

Om verksamheten
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Ansök nu

Mätvärdesoperatör till Vattenfall AB

Mättekniker, kemi
Läs mer Nov 23
Om tjänsten
Vattenfall AB söker en spännande roll för dig med ett tekniskt intresse som Mätvärdesoperatör i Göteborg och Trollhättan! Tjänsten är ett långsiktigt uppdrag på 100% under 1 års tid med möjligheten att förlänga.
Tjänsten sker inom Mätning (DS-K) och gruppen Mätinsamling Trollhättan (DS-KZT). De ansvarar för insamling av mätvärden från ca 590k kat1 kunder.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du som konsult hos Poolia kommer att jobba hos Vattenfall med en Pilotuppgift där din huvuduppgift är att identifiera kunder där Vattenfall inte kunnat byta elmätare. Därför kan inte Vattenfall automatiskt läsa av mätvärdena via deras system. Följden blir att ta kontakt med dessa kunder och be dem lämna en mätaravläsning som Vattenfall sen validerar och registrerar i deras system.
Du kommer att jobba som en del i ett team men måste ta ansvar att kunna leverera på egen hand.

Vem är du?
Vi söker dig som har/ är:
• Utbildning på lägst gymnasienivå.
• Datavana (Uppgiften kräver kunskap inom olika IT-system).
• Kommunikativ & serviceinriktad.
• Effektiv och noggrann.
• Samarbetsvillig.
• Självgående.

Merit egenskaper:
• Tidigare erfarenhet på Vattenfall eller inom elbranschen.
• Tala- och skrivkunskaper i Svenska och Engelska.


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Chefsassistent / Administratör sökes!

Chefssekreterare
Läs mer Nov 10
Här finns en spännande möjlighet för en erfaren administratör som brinner för koordinering och chefsstöd. Till globala AstraZeneca söker vi nu en Chefsassistent / Administratör med start så snart som möjligt eller i januari som senast.
Tjänsten är ett konsultuppdrag via Poolia och kommer pågå i ett år med chans till förlängning.
Varmt välkommen med din ansökan, urval och intervjuer kommer genomföras löpande.

Om tjänsten
Du kommer spela en uppskattad och central roll för att driva det globala företaget framåt. AstraZeneca är dedikerade till att vara en bra arbetsplats. Där du har befogenhet att tänja på vetenskapens gränser och släppa loss din entreprenörsanda. Det finns ingen bättre plats att göra skillnad för medicin, patienter och samhället. En inkluderande kultur som kämpar för mångfald och samarbete. Alltid engagerade i livslångt lärande, tillväxt och utveckling.

Inom PA-support teamet på Early Cardiovascular, Renal and Metabolism (CVRM) på AstraZeneca finns en tydlig vision att bli erkänd som en supportfunktion i världsklass som driver affärsframgång. Som senior administratör kommer ditt fokus att vara att tillhandahålla administrativt och PA-relaterat, högkvalitativt och professionellt stöd till seniora globala ledare, med användning av ett brett utbud av färdigheter i en dynamisk, högt tempo och komplex affärsmiljö där hög konfidentialitet krävs.

Du behöver vara proaktiv och samarbetsvillig, arbeta tillsammans med de andra teammedlemmarna i funktionen och även bredare inom BioPharmaceuticals FoU. Har du erfarenhet av en komplex administrativ roll med kan-göra-attityd, då kan vi erbjuda en roll med olika utmaningar och många utvecklingsmöjligheter.

Tjänsten är på heltid (40h/vecka) med placering i Mölndal. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån någon dag i veckan i enlighet med AstraZenecas policy.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Tillhandahålla administrativa och chefsassistentsuppgifter till seniora globala ledare, koordinera komplexa möten och evenemang, dokumenthantering och resebokningar
• Stöd till linjechefer samt projektteam
• Självständigt och proaktivt lösa problem och utmaningar, säkerställa leverans av dagliga administrativa aktiviteter och rutiner
• Förbereda dokument, material och officiella informationsreleaser och distribuerar till intressenter
• Använda teknik för att effektivt slutföra administrativa uppgifter och föreslår teknikbaserade lösningar
• Lösa komplexa kundfrågor och problem för att bemöta kundkrav och kommunicerar information på detaljnivå

Vem är du?
• Relevant flerårig administrativ erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• Specialistkunskaper i relation till administrativ/affärsstödjande verksamhet
• Stark kundservice och kommunikationsförmåga
• Gott sinne för förbättringsmöjligheter och effektivisering
• Förmåga att formulera dokument för ett konsekvent, professionellt utseende i enlighet med organisationens format
• Erfarenhet av virtuella mötestekniker, programvara för informationshantering och Microsoft-produkter
• Flytande professionell engelska i tal och skrift
• Kunskaper i svenska i tal och skrift

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Supply Chain Manager till AstraZeneca

Logistikchef
Läs mer Nov 22
Nu söker vi en Supply Chain Manager för kliniska prövningar av läkemedel till AstraZeneca i Göteborg. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start i februari 2023 och tjänsten sträcker sig ett år fram med möjlighet till förlängning.

Sök tjänsten redan idag då intervjuer sker löpande!

Om tjänsten
Vill du använda din kunskap om planering och supply chain för att leda kliniska leveranser för din portfölj av globala kliniska studier? Med ständiga nya produkter och lanseringar har det aldrig funnits en bättre tid att gå med i Global Clinical Supply Chain och forma vår framtid med ett betydande bidrag till livsförändrande läkemedel.

Vi har en spännande möjlighet för dig inom supply chain att ansluta sig till vårt Clinical Study Supply Chain-team i Göteborg, Sverige. Detta är en nyckelroll inom vårt kliniska tillverknings- och leveransteam, och vi ser till att mediciner från kliniska prövningar är tillgängliga i rätt kvalitet, i rätt kvantitet vid rätt tidpunkt för varje patient som deltar i AstraZenecas prövningar över hela världen. Vårt mål är att aldrig missa en patient.

Inom Pharmaceutical Technology and Development (PT&D) är vi bron som förvandlar framåtblickande vetenskap till verkliga läkemedel som hjälper miljontals människor runt om i världen. Vi arbetar över hela värdekedjan, tillverkar och levererar aktiva ingredienser, formuleringar och anordningar som krävs för att stödja nya läkemedel – från tillbehör för användning i tidiga toxikologiska studier och kliniska prövningar till att utveckla tekniken för att säkerställa att läkemedel kan skalas upp för kommersiell tillverkning.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I denna roll kommer du att projektleda designen, planeringen och uppsättningen av studiens leveranskedja för att säkerställa att kliniska läkemedel levereras i tid. Du kommer också att leda ett tvärfunktionellt team som möjliggör kontinuerlig dialog med både interna och externa partners om krav på studiedesign och tillhörande förändringar som kan påverka studiens leveranskedja.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att omfatta:

• Projektleda leveransen av kliniska produkter effektivt och konsekvent, och input till balansen mellan kostnader och eventuella risker att leverera.
• Säkerställa effektiv kommunikation med projektteam och nyckelpartner i ett globalt nätverk.
• Stödja riskhantering av enskilda studier med proaktiv minskning av risker som potentiellt påverkar kvaliteten eller leveransen av produkter.
• Ta ansvar för lagerhantering inklusive eventuell omarbetning och återkallelser, förlängning av hållbarhet och hantering av utgångsdatum, eller lagerförstöring.
• Hantera Interactive Response Technology-systemet (IRT) för att genomföra efterfråge- och utbudsplanering.
• Arbeta inom GMP Quality Management Systems för att säkerställa att du aktivt hanterar eventuella avvikelser, reklamationer och förändringskontroller.

Vem är du?
För att lyckas i denna roll behöver du vara en snabblärd, självgående och bekväm med att arbeta i en FoU-miljö med högt tempo. Du behöver vara en samarbetsvillig lagspelare, flexibel och ha en stark förmåga att kommunicera, planera och lösa problem.

Viktigt för rollen;
• Kandidatexamen inom ett vetenskapligt eller affärsmässigt ämnesområde eller motsvarande erfarenhet.
• Erfarenhet inom en supply chain-miljö eller läkemedelsindustrin.
• Holistisk kunskap om end-to-end supply chain-aktiviteter.
• Erfarenhet av efterfrågeplanering och prognoser samt riskidentifiering och hantering.
• Erfarenhet av att driva projekt.
• Stark förmåga att påverka, förhandla och lösa problem, över geografiska och kulturella gränser.
• Mycket god kunskap av engelska i tal och skrift.
• Duktiga IT-kunskaper med förmåga att anpassa och arbeta i skräddarsydda flera system.

Önskvärt för rollen
• Medvetenhet om GMP (Good Manufacturing Practice) och GCP (Good Clinical Practice)
• Kunskap om kliniska utvecklingsprocesser relevanta för försörjning av kliniskt material.
• Kunskap och förståelse av LEAN.
• Erfaren av att hantera kvalitetshändelser (avvikelser, ändringskontroller, klagomål)

Om verksamheten
Vi på Poolia genomför varje år tusentals rekryterings- och konsultuppdrag till våra kunder, som både är privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Det finns med andra ord stor chans att du hittar ditt nästa drömjobb här hos oss.

Om AstraZeneca:
AstraZeneca är ett av världens ledande läkemedelsföretag. Vi fokuserar på forskning, utveckling, tillverkning och marknadsföring av receptbelagda läkemedel och bioläkemedel inom viktiga hälsovårdsområden. Vi förvandlar goda idéer till effektiva läkemedel för att förbättra patienters hälsa och livskvalitet över hela världen. Vi är dessutom mer än ett av världens ledande läkemedelsföretag, på AstraZeneca är vi stolta över den företagskultur vi har som inspirerar till utveckling och samarbete. Vi strävar efter att vara ledande inom allt vi gör och vårt konkurrenskraftiga och flexibla belöningssystem är inget undantag.

Ansök nu

Junior Controller to a global automotive company in Gothenburg

Business controller
Läs mer Nov 10
We are now looking for a Business Control in Gothenburg to a big Automotive company. This is an excellent opportunity to get great experience and to develop as a Controller in a global environment.
This is a consulting assignment through us at Poolia Väst and you will be hired by us and work at this big client of ours. We hope that you can start the job in the beginning of 2023. The assignment will dure until juli 2024. After this there might be possibilities to be extended for the right person.
Welcome with your application!

About the position
The Purchasing Controlling department at this global Automotive company assures high quality data to help the Purchasing organization take the right decisions to achieve company strategic objectives. Controllers are taking a proactive approach by challenging Purchasing with qualitative performance analysis to point out areas which need to be improved. This department is present on all major sites to be close to the business. As a global team they share the same tools and processes to support and challenge the organization in the most efficient way.

This global team are responsible of operating expenses, Financial reporting and consolidation for Purchasing. You report to the Director Financial Reporting within the Group Trucks Purchasing organization.

Responsibilities
• Actively involved in Operating Expenses annual budget and forecast related processes.
• Perform monthly gap analysis
• Prepare comments on Operating Expenses monthly result for our internal stakeholders.
• Closely monitor headcount reporting
• Actively involved in all projects affecting our team scope (IT or process)
• Drive continuous improvement activities
• Understand stakeholders’ needs and provide daily Business Control services

Your profile
We are looking for a person that has some previous experience within Economics and wants to take the next step to becom a successful Controller. You have a basic understanding of processes and flows in the financial sector. Following requirements are essential for this role:
• Batchelor or Master degree in Finance or Business
• First successful experience in Finance
• Ability to work in English. Swedish is meritorious.
• Ability/desire to work in a global team
• Strong IT skill with good knowledge of Microsoft Office. If you have knowledge of Power BI that's a merit
• Data driven mindset
• Proactive, agile and autonomous

About the organisation
The consulting role is suitable for you who want to gain broad experience. We offer you the chance to work in popular workplaces with well-known brands where you can develop your skills and broaden your CV. You will thrive as a consultant if you are looking for a world of exciting assignments and develop your network of contacts. By your side, you have your consulting manager who supports you in succeeding on your assignment. We want you to thrive and enjoy yourself with us at Poolia. Therefore, we offer you wellness grants, discounts on various fitness facilities and regularly social activities. Of course, your employment at Poolia includes collective agreements, insurance, occupational pensions and occupational health care.

Ansök nu

Ordermottagare till IFM Electronic

Ordermottagare
Läs mer Nov 14
Brinner du för att ge en service i världsklass och trivs med att vara den som hjälper kunder att ta rätt beslut med hjälp av din kommunikativa förmåga?
Då har du möjligheten att få jobba på ett företag i framkant som sitter i nya fräscha lokaler på Jacy’z Hotel & Resort i Göteborg.

Om tjänsten
I rollen som Ordermottagare blir du en del i ett kompetent och engagerat team om sju härliga medarbetare.
Hos IFM välkomnas du av ett starkt och nära team som alltid firar framgång tillsammans och tar gärna en förmiddagsfika med varandra.
Här får du möjligheten att ha god kontakt med kunder och nära samarbete inom olika avdelningar i organisationen. Där ditt arbete består av att hantera både inkommande som utgående samtal via telefon och email. Du tar emot ärenden som kundordrar, pris och leverantörsförfrågningar.

Du arbetar bland annat i system som:
- SAP
- Salesforce
- Och ett scanningssystem för inkommande ordrar

Vem är du?
Som person är du driven, serviceinriktad och lösningsorienterad med en förmåga att arbeta självständigt, samtidigt som du är samarbetsvillig och ser teamarbete som en tillgång. Du är en person som gillar mixen av administrativa arbetsuppgifter och kundkontakt och kanske har du erfarenhet av service och kundtjänst och är redo för ditt nästa steg?
• Vi ser gärna att du har erfarenhet från kundtjänstrelaterade uppgifter och är van vid att ha telefonen som arbetsredskap.
• Systemvana.
• Tjänsten kräver att du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.
• Erfarenhet från affärssystemen SAP och Salesforce är meriterande.

IFM Electronic erbjuder:
Ett företag som är i framkant och som sitter i nya fräscha lokaler i Jacy’z Hotel & Resort.
Förmåner som friskvårdsbidrag, sjukförsäkringar mm.
Här firar de alltid framgång tillsammans och är mån om dig som medarbetare.

Vi intervjuar löpande och ser fram emot att höra från dig!
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att höra av dig till: Josefine.planander@poolia.se

Välkommen in med din ansökan!

Om verksamheten
IFM Electronic är en av världens ledande leverantör av innovativa sensorer, styrenheter och system för industriell automatisering och digitalisering.
Idag har dom över 7 300 medarbetare i mer än 95 länder. IFM har blivit stora men de har samtidigt bevarat det bästa från de första åren, vilket är: Flexibiliteten och individualiteten i ett litet företag som kombineras med kvaliteten och professionalismen.

ifm Sweden // Sverige // Close to you // Imagefilm - YouTube

Ansök nu

Ordermottagare till Ifm electronic

Ordermottagare
Läs mer Nov 16
Brinner du för att ge en service i världsklass och trivs med att vara den som hjälper kunder att ta rätt beslut med hjälp av din kommunikativa förmåga?
Då har du möjligheten att få jobba på ett företag i framkant som sitter i nya fräscha lokaler på Jacy’z Hotel & Resort i Göteborg.

Om tjänsten
I rollen som Ordermottagare blir du en del i ett kompetent och engagerat team om sju härliga medarbetare.
Hos Ifm Electronic välkomnas du av ett starkt och nära team som alltid firar framgång tillsammans och tar gärna en förmiddagsfika med varandra.
Här får du möjligheten att ha god kontakt med kunder och nära samarbete inom olika avdelningar i organisationen. Där ditt arbete består av att hantera både inkommande som utgående samtal via telefon och email. Du tar emot ärenden som kundordrar, pris och leverantörsförfrågningar.

Du arbetar bland annat i system som:
- SAP
- Salesforce
- Och ett scanningssystem för inkommande ordrar

Vem är du?
Som person är du driven, serviceinriktad och lösningsorienterad med en förmåga att arbeta självständigt, samtidigt som du är samarbetsvillig och ser teamarbete som en tillgång. Du är en person som gillar mixen av administrativa arbetsuppgifter och kundkontakt och kanske har du erfarenhet av service och kundtjänst och är redo för ditt nästa steg?
• Vi ser gärna att du har erfarenhet från kundtjänstrelaterade uppgifter och är van vid att ha telefonen som arbetsredskap.
• Systemvana.
• Tjänsten kräver att du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.
• Erfarenhet från affärssystemen SAP och Salesforce är meriterande.

Ifm Electronic erbjuder:
Ett företag som är i framkant och som sitter i nya fräscha lokaler i Jacy’z Hotel & Resort.
Förmåner som friskvårdsbidrag, sjukförsäkringar mm.
Här firar de alltid framgång tillsammans och är mån om dig som medarbetare.

Vi intervjuar löpande och ser fram emot att höra från dig!
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att höra av dig till: Josefine.planander@poolia.se

Välkommen in med din ansökan!

Om verksamheten
Ifm Electronic är en av världens ledande leverantör av innovativa sensorer, styrenheter och system för industriell automatisering och digitalisering.
Idag har dom över 7 300 medarbetare i mer än 95 länder. IFM har blivit stora men de har samtidigt bevarat det bästa från de första åren, vilket är: Flexibiliteten och individualiteten i ett litet företag som kombineras med kvaliteten och professionalismen.
https://youtu.be/Ed7T-mTIHoM

Ansök nu

NMT Shipping söker en Exportspeditör

Expeditör, spedition
Läs mer Nov 1
NMT Shipping söker en Exportspeditör

Söker du nya utmaningar inom spedition och vill arbeta med sjötransporter och RO/RO? Vill du ha en arbetsdag där du ständigt ställs inför nya uppgifter att lösa? Trivs du i en internationell miljö med mycket kundkontakter? Då kan det vara DIG vi söker!

I rollen som sjöspeditör inom export kommer du att ha kundkontakt, boka och administrera transporter av fordon och projektlast från Sverige till hela världen. I tjänsten behöver du vara kreativ i ditt arbetssätt och anpassa dig efter varje process och situation.

Vem är du?
Vi söker dig som har hög service-känsla, är lösningsorienterad och är stresstålig. Du är självgående i ditt arbete samtidigt som du är en lagspelare med god samarbetsförmåga. Tjänsten kräver att du har ett proaktivt arbetssätt samt en förmåga att förekomma potentiella problem och en förmåga att snabbt anpassa sig till olika arbetsuppgifter. Vi söker dig som trivs att arbeta i ett högt tempo, är noggrann och har en förmåga att prioritera krav från olika aktörer. Du visar ett stort engagemang för ditt arbete, är mån om att leverera bra kvalitet och är personlig i ditt bemötande mot kund och leverantörer. Din kommunikativa förmåga och prestigelöshet gör att du kommer nå stor framgång!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Du kommer att ingå i ett team som inriktar sig mot transportbokningar och administration mot sjöexport och din roll kommer vara spindeln i nätet.

- Daglig kontakt med leverantörer och kunder, agenter, åkerier, hamnterminaler, m.fl.
- Handläggning av transport & tulldokumentation samt fakturering
- Kontroll av fakturor samt övriga administrativa uppgifter
- Skapa BL
- Offerthantering

Vem söker vi?
Vi söker dig som är i start fasen av din karriär eller har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter med bokning och planering av transporter. Utbildning inom sjöfart eller logistik är meriterande. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Vidare ser vi att du har god systemvana.

Erfarenhet är viktigt, men vi anser att dina personliga egenskaper är ännu viktigare och kommer därför lägga stor vikt vid personlig matchning.

Du kommer att bli en del av ett dynamiskt och glatt gäng som kännetecknas av ett högt entreprenörsdriv och stort kundfokus. Vi erbjuder dig ett stimulerande och varierande arbete där du tillsammans med dina kollegor kommer att arbeta med nya och befintliga kunder.

Om Företaget:
The NMT group is specialized in worldwide shipment of cars, trucks, trailers and other self-propelled or rolling cargo. Founded in 1999, the NMT group is an independent, highly specialized and leading global Roll on / Roll off (RoRo) Shipping Company and Logistics provider. The headquarters are located in the Netherlands. NMT provides a service network via 30 dedicated own offices strategically located throughout the world and has representation in more than 50 countries. With more than 30 years’ experience in international RoRo shipping, our highly experienced staff has the know-how to offer the highest quality service required to ship all rolling stock with optimal speed and care at competitive prices. NMT remains a truly independent and private company, able to respond quickly to market changes and implement long term plans, without unnecessary interference or delay. Company within Stena Line Group.


Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde snarast.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta elizabeth.darevik@poolia.se.

Vi bearbetar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 
Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt! 

Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Personaladministratör till utbildningsverksamhet

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Nov 14
Vi är på jakt efter en Personaladministratör till en utbildningsverksamhet som verkar i en internationell miljö. Bakgrunden för detta konsultbehov är att denna instutition behöver ersätta en personalhandläggare som ska vara föräldraledig under tio månader under perioden 2023-03-01 – 2024-01-31. Du blir anställd av Poolia Väst under denna tid. Vi tar emot ansökningar redan nu och kommer hålla intervjuer löpande under ansökningstiden. Vi ser fram emot din ansökan. Välkommen!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Personalhandläggaren ska arbeta brett med personalfrågor och HR-processer både strategiskt och operativt. Professionellt stöd med primärt fokus på operativt och nära stöd till ledning och medarbetare. I det operativa stödet ingår lag- och avtalstolkning, rekrytering, lönerevision, information till och förhandling med personalorganisationer, kompetensförsörjning, arbetsmiljö, doktorandhantering och deltagande i rehabilitering/arbetsanpassningsprocesser. Det är en bred tjänst där du kommer få möjlighet att utvecklas inom flera olika områden av HR.

Vem är du?
Uöver det som bekrivs ovan efterfrågar arbetsgivaren särskild kunskap inom rekrytering, lag och avtalstolkning inom högskolesektorn. Gärna tre års erfarenhet av HR administration. Personalhandläggaren ska ha relevant akademisk examen med inriktning mot HR/personal.

Som person önskar vi att du är kommunikativ, ansvarstagande och prestigelös. Du har lätt för att samarbeta tillsammans med andra, du är lyhörd och har lätt för att skapa förtroendefulla relationer, likväl som du tar egna initiativ och kan arbeta självständigt. Du behöver ha ett helhetsperspektiv utifrån HR-området och kunna presentera lösningar ur goda analyser och med tillämpning av aktuellt regelverk. Du behöver också vara initiativrik, drivande och strukturerad i arbetet.

God förmåga att muntligt och skriftligt kommunicera på engelska är ett krav då de arbetar i en internationell miljö.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Redovisningsekonom till Riksbyggen i Göteborg

Redovisningsekonom
Läs mer Okt 25
Vi letar efter en erfaren Redovisningsekonom för uppdrag till Riksbyggen i Göteborg! Uppdraget är på heltid och beräknas påbörjas omgående och pågå fram till september 2023, med möjlighet till förlängning. Du kommer att bli anställd av Poolia Väst som konsult. Vi letar efter dig som känner dig trygg i rollen som Redovisningsekonom och har kunskap om hela bokslutsprocessen med avstämningar, bokslut och årsredovisning. Urval och intervjuer sker löpande så se till att sök redan idag! Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Som Redovisningsekonom på Riksbyggen har du hand om löpande bokföring och redovisning för 25-30 kunder till Riksbyggen som framförallt består av bostadsrättsföreningar men även kommersiella fastighetsägare och kommuner. Du kommer att ha eget kundansvar, sköta budget- och bokslutsarbete, skattedeklarationer, ekonomisk uppföljning av verksamheten, låneupphandling, finansiell planering samt övrig administration inom ekonomi.

Du kommer vidare att vara kontaktperson gentemot styrelser, bostadsrättsmedlemmar, leverantörer, myndigheter med flera gällande ekonomiska frågeställningar.

Riksbyggen har ett shared service center som man också samarbetar med.

Du rapporterar till chefen som sitter på plats på Göteborgskontoret.

Riksbyggen tillämpar flextid och det finns möjlighet att jobba på distans hemifrån några dagar i veckan. I rollen ingår en del möten på kvällstid då du kommer sitta med på styrelsemöten för bostadsrättsföreningarna.

Vem är du?
Vi letar efter dig som har:
• flera års erfarenhet som Redovisningsekonom och har tidigare arbetat med hela bokslutsprocessen vad gäller avstämningar, bokslut och årsredovisning.
• God datorvana och har lätt för att sätta in sig i olika system. Vana av Excel och Teams är viktigt.
• vana att ha många bollar i luften. Eftersom planeringen av ens dagar snabbt kan ändras behöver man vara flexibel och kunna prioritera rätt.
• vana vid kundkontakt
• förmåga att samarbeta och att bidra med engagemang till ett härligt arbetsteam

Det är meriterande om du har vana vid att jobba i systemet Agresso samt om du har erfarenhet av fastighetsekonomi.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Administratör till SAAB i Göteborg!

Administrativ assistent
Läs mer Nov 16
Är du en fena på administration och vill ha en social roll på ett bolag i framkant? Då ska du söka denna roll. Till Saab i Göteborg söker vi en administratör! Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start 12 december och tjänsten sträcker sig fram till 30 juni 2023.

Sök rollen redan idag då intervjuer sker löpande!

Om tjänsten
Du kommer att vara administrativt stöd till cheferna för avdelningen manufacturing och administrera utbildningar i Workday. Bland dina arbetsuppgifter ingår exempelvis att koordinera möten och koordinera så att allt är på plats inför besökare. Du kommer vara iblandad i många olika typer av frågor rörande verksamheten på produktion. Du ingår även i assistentgruppen för produktion där du stöttar hela produktion med administrativt arbete.

I samråd med cheferna för manufacturing kommer du att planera, strukturera och följa upp enhetens ledningsmöten, förbereda agenda och vid behov själv ta fram material inför möten samt följa upp åtgärder. Du svarar för viss informationsspridning inom enheten och stöttar enhetens medarbetare med administrativt arbete. Arbete utanför ordinarie arbetstid kan förekomma.

Vem är du?
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och social kompetens. För att lyckas i rollen behöver du ha:

Erfarenhet av att arbeta självständigt, prioritera och fatta egna beslut.
Ett serviceinriktat arbetssätt samtidigt som du vill skapa struktur och effektivitet.
Lätt för att samarbeta och god förmåga att skapa goda arbetsrelationer.
Integritet, är lyhörd och flexibel vad gäller förändrade förutsättningar och snabbt uppkomna situationer.
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Gymnasiekompetens, meriterande om du har kompletterat med eftergymnasial utbildning.

Om verksamheten
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Ansök nu

Administratör till Familjebostäder i Göteborg

Administrativ utvecklare
Läs mer Nov 15
Om tjänsten
Familjebostäder i Göteborg jobbar med att skapa ett tryggt, trivsamt och klimatvänligt boende för alla deras hyresgäster. Nu erbjuder Familjebostäders en spännande roll till dig som administratör!
Tjänsten är ett korttidsuppdrag på heltid med goda möjligheter till förlängning.
Startdatum är omgående så ta chansen och sök nu!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Tjänsten involverar att skriva om alla Familjebostäders avtal gällande parkeringar och de behöver därmed en administrativ
och kommunikativ stjärna som kan hjälpa med detta.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
• Kontrollera villkor
• Administrera avtal i deras fastighetssystem
• Informera och skicka handlingar till hyresgäster
• Svara på frågor från deras hyresgäster kring skickade handlingar
• Kontrollera att dokument kommer in och arkivera dessa

Vem är du?
Vi söker dig som har:
• Erfarenhet av att jobba med kunder, gärna via mail/telefon
• Kommunikativ & serviceinriktad
• God förmåga att hantera även svåra samtal
• Effektiv och noggrann
• Erfarenhet av administrativa uppgifter och goda kunskaper i Office
• Tala och skriva svenska obehindrat, samt kunna kommunicera på engelska
• Utbildning på lägst gymnasienivå, gärna inom administration

Önskvärt/meriterande
• Behärska ytterligare något språk
• Kunskap och erfarenhet av något fastighetssystem

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Junior Controller till Healsafe Interiör i Göteborg

Controller
Läs mer Nov 15
Är du en driven person med ett högt affärsfokus och vill du vara med på en ordentlig tillväxtresa? Då är det kanske dig vi söker!

Just nu letar vi efter en junior Controller till Healsafe Interiör. En möjlighet att få vara en del av ett företag där du har chans att påverka och utvecklas!

Om tjänsten
Som Controller på Healsafe interiör kommer ditt största fokus vara på lönsamhetsfrågor. Genom att analysera verksamheten från olika perspektiv tar du fram förslag på hur företaget på bästa sätt ska utveckla verksamheten. Du kommer arbeta med företagets siffror och rapporter men också fokusera på framtiden och hur marknaden ser ut.

Du kommer att jobba med prissättningsfrågor i flera olika valutor då Healsafe interiör jobbar med både försäljning och inköp från andra länder. Detta kommer ge dig en bra insyn och förståelse för deras produkter.

I övrigt kommer du arbeta med övergripande ekonomiska arbetsuppgifter, du bör därför ha förståelse för bokföring och en god kunskap i Excel. Ansvaret för bokföringen kommer ligga hos en annan kollega i teamet.

Healsafe Interiör är ett växande företag i en efterfrågad bransch där du kommer få påverka och utvecklas tillsammans med erfarna kollegor.

Vem är du?
Vi söker dig som vill vara en del av ett team med kunniga kollegor som stöttar dig i din resa. Du behöver inte vara fullfjädrad men med rätt driv och vilja kommer du få alla förutsättningar att lyckas.

Du är kommunikativ, ödmjuk och har en stor samarbetsförmåga samt ett driv att vilja utvecklas och växa tillsammans med Healsafe Interiör.

Här finns det alla möjligheter att bredda dina kunskaper och om du önskar kan du även växa in i en mer kundorienterad roll på sikt.

Utöver detta ser vi gärna att du har:
- Är nyexaminerad (med erfarenhet från praktik/LIA) eller har ett par års erfarenhet från liknande tjänst som tex controller eller ekonomiassistent
- God vana i Excel
- Engelska och svenska i tal/skrift
- Erfarenhet av att jobba med större affärer
- Förståelse för lönsamhetsanalyser
- God ekonomisk förståelse

Om verksamheten
Healsafe interiör är specialister på inredning för utmanande miljöer. 2010 när dom utformade sin första produkt på begäran från ett rättspsykiatriskt sjukhus så har efterfrågan på att lösa säkra inredningsprodukter ökat för varje år. Idag kan dom erbjuda ett helt unikt och brett sortiment av säkra, robusta och självskade- och suicidresistenta produkter.

Deras produkter används i miljöer som psykiatriska sjukhus för såväl vuxna som barn och ungdomar, ungdomshem, kriminalvård och andra offentliga miljöer där krav på förebyggande av säkerhet och självskadebeteende är avgörande för både patienter/klienter och personal.

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Clara Pryde, clara.pryde@poolia.se. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan direkt.

Ansökan sker via?http://www.poolia.se

Ansök nu

Hyresadministratör till Familjebostäder

Administrativ assistent
Läs mer Nov 11
Familjebostäder i Göteborg AB söker en hyresadministratör till ekonomiavdelningen med
placering på kontoret i centrala Göteborg. Tjänsten är ett konsultuppdrag via Poolia med önskad start omgående och pågår i 6 månader med chans till förlängning.
Vi söker dig som är strukturerad och serviceminded ut i fingerspetsarna!
Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Familjebostäder förvaltar ca 19 700 lägenheter i vårt fastighetssystem Fast 2. Ärendehanteringen sker i
Lime och ekonomisystemet är Agresso.
På ekonomiavdelningen är det drygt 13 anställda.
Hyresadministratören ingår i hyresadministration, som består av tre hyresadministratörer och
en assistent hyresadministration.

• Start: Omgående
• Arbetstid: Heltid
• Varaktighet: 6 månader med chans till förlängning
• Arbetsplats: Södra Vägen 12, Göteborg

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• sköta dagliga uppgifter inom hyresadministration såsom:
- att läsa in och bokföra inbetalningar,
- fakturera kunder
- avstämningar
- registervård

• Du kan även behöva hjälpa till med andra uppgifter såsom:
- avisering
- inmatningar av uppgifter inför avisering
- påminnelse- eller kravhantering

Vem är du?
Vi söker dig som är kan bidra med att hålla en hög kvalitet genom att du är:
• noggrann och strukturerad
• kunnig inom hyresadministration
• erfarenhet inom redovisning.


Som person ser vi att du är öppensinnad och beredd att ta dig an olika arbetsuppgifter och utmaningar. Du bör ha erfarenhet av att administrera hyreskontrakt i ett fastighetssystem
• Erfarenhet från fastighetsbolag med kontraktshantering i Fast2 eller PM (Unit4) eller likvärdigt är meriterande.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Senior Project Manager/Projektledare till Valmet

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Nov 10
Valmet Göteborg söker nu en Senior Project Manager på 100% för ett långsiktigt uppdrag på minst 1 år hos deras EMEA Service-team. Vi söker dig med 5 års erfarenhet av industriellt projektutförande; helst som projektledare eller liknande befattning. Tjänsten är ett konsultuppdrag via Poolia.
Varmt välkommen med din ansökan - intervjuer och urval genomförs löpande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer att leda projekt enligt kontrakt med hjälp av ett tilldelat projektteam, ansvarar för projektbudget, hanterar ändringsorder hos kund samt är delaktig i inköp av utrustning, underleverantörer och tillverkning. Inom Serviceavtal upprätthåller du ett årligt schema för tjänster som tillhandahålls kund enligt avtal samt för en dialog för utveckling av anläggning.

Som Senior Project Manager stöttar du även säljteamet under säljfasen i större projekt. Granska projektbudget, förslag till kontrakt och delta i möten med kund under slutförhandlingar.

Vem är du?
• Erfarenhet från ombyggnadsprojekt inom massa-, kraft- eller processindustri.
• 5 års erfarenhet av industriellt projektutförande; helst som projektledare eller liknande befattning.
• Gedigna kunskaper inom avtalshantering.
• Teamledaregenskaper.
• Civilingenjör eller motsvarande förvärvad kompetens.
• Flytande på både svenska och engelska i tal och skrift.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Interim IT-chef till myndighet | Göteborg

CIO, Chief Information Officer/IT-chef
Läs mer Nov 2
Till en myndighet söker vi nu en interim IT-chef med start så snart som möjligt eller senast 2023-01-02
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet som chef i en IT-relaterad verksamhet. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid (40h/vecka) via Poolia och pågår i minst 6 månader med chans till förlängning fram till 2024-06-30.
Varmt välkommen med din ansökan - urval och intervjuer genomförs löpande.

Om tjänsten
Myndighetens IT-avdelning, med organisering inom Västra Götaland, ansvarar för IT-verksamheten för samtliga 21 länsstyrelser i landet. IT-verksamheten har 175 medarbetare, varav cirka hälften är stationerade i Västra Götalands län och resten vid andra orter i hela landet. IT- verksamheten omsätter cirka 400 MSEK per år och bedrivs som inomstatlig avgiftsfinansierad resurssamverkan.

IT-verksamheten står för verksamhetskritiska leveranser inom myndigheten och kraven på driftstabilitet och kontinuitet är höga.
IT-verksamheten genomförs till största delen i egen regi och kan grovt delas upp i;
• Infrastruktur- och plattformstjänster
• Applikationstjänster
• Arbetsplatstjänster
• Styrning, stöd och säkerhet

Myndigheten är en beredskapsmyndighet med särskilt samordningsansvar vid insatser under samhällskriser.
Rollen innebär deltagande i avdelnings- och enhetsledningsgrupp. Du kan utgå från Göteborg eller Vänersborg. Resor förekommer i arbetet. Arbete på distans är möjligt till viss del av konsultuppdraget.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Ledning av enheten Driftstöd IT tillsammans med funktionscheferna.
• Budget-, leverans- och personalansvar av enhetens verksamhetsområde tillsammans med funktionschefer. Enhetsledningsgruppen man ansvarar för, har gemensamt ansvar för planering, uppföljning och rapportering. Deltagande i projekt och/eller styrgrupper kan förekomma samt processägarskap.
• Du är underställd och rapporterande till avdelningschef för länsstyrelsernas IT-avdelning.
• Du deltar i avdelningens ledningsgrupp.
• Du har ett enhetsråd ihop med sina funktionschefer, där enhetsgemensamma frågor och ärenden tas upp för beslut.

• IT-verksamheten har höga krav på kontinuitet och områden inom driften har beredskap 24/7/365.

Vem är du?
• minst 8 års IT-relaterad chefserfarenhet i större organisationer, varav några år som chef över chef
• erfarenhet från ledande roller i verksamheter med höga krav på säker och robust IT-drift och IT-säkerhet
• erfarenhet av ekonomihantering, budgetering och uppföljning
• erfarenhet av leverantörsstyrning
• erfarenhet av arbete i ledande roll med större och komplexa IT-driftsmiljöer
• kunna förstå samband mellan leveransområden och ha erfarenhet av helhetsleveranser av IT till verksamheter

Vi söker dig som:
• har ett samarbetsorienterad och tillitsfullt förhållningssätt till kollegor och chefer
• kan tillsammans med sina chefer planera, utveckla och följa upp verksamhetsområdet
• har förmåga att identifiera och agera utifrån komplexa samband i verksamheten
• har förmåga att se behov av och agera på samplanering med övriga enheter
• kan säkerställa enhetens samlade kompetensförsörjning
• kan leda olika förändrings- och verksamhetsutvecklingsinitiativ vid behov
• kan förvalta leverantörsrelationer vid behov
• är målorienterad, har resultatfokus och kan vara involverande i beslut som ska fattas

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

HR Business Partner till Nexer

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Nov 3
Som HRBP hos Nexer får du möjlighet att jobba i ett driftig team, i en framgångsrik organisation och en mycket spännande bransch! Räkna med omväxlande och intressanta arbetsdagar. Här har du stora möjligheter att utveckla organisationen, medarbetare, chefer och framförallt dig själv! Medarbetare på Nexer är inte rädda för att ifrågasätta befintliga rutiner och processer – här kan du som en proaktiv möjliggörare påverka resultat genom HR! Du har stor frihetsgrad att sätta personlig prägel på din roll.

Detta är en konsulttjänst via Poolia Väst med placering på Lindholmen, Göteborg.
Vi ser gärna att du kan påbörja uppdraget i början av december. Ett första kontrakt kommer att skrivas på ca 4-5 månader och för rätt person kan det finnas möjligheter att bli förlängd och även anställd av Nexer.

Om tjänsten
Som HRBP hos Nexer jobbar du affärsnära och brett inom hela HR-området, främst för deras svenska bolag men du håller även ihop övergripande processer internationellt. Din roll innefattar varierande arbetsuppgifter med en blandning av intern konsultation, processansvar samt att tillsammans med övriga i teamet driva olika aktuella utvecklingsprojekt inom HR. Ditt uppdrag är att tillsammans med cheferna utveckla en hållbar och stark organisation i linje med Nexers strategi, kultur och värderingar. Du är ”the go-to” personen för chefer och fungerar som rådgivare inom hela medarbetarresan i en föränderlig miljö med högt tempo.

Med HR-årshjulet som grund, bidrar du med struktur och guidning både operativt och strategiskt samt utvecklar och implementerar nya strategier och processer för att säkerställa att servicen till cheferna levereras med hög kvalitet. Du är expert inom HR-relaterade frågor och hanterar dessa med hög integritet och ett professionellt förhållningssätt. Här jobbar du i litet och tight HR-team där du självständigt förväntas driva ditt arbete framåt. Nexer uppmuntrar frihet under ansvar vilket är perfekt för dig med idéer och ambitioner.

Vem är du?
Som person brinner du för att leverera ett bestående intryck! Hög servicenivå och ett driv av att överträffa förväntningarna är kännetecknande för dig. Du är prestigelös, är inte rädd för att hugga i och göra det lilla extra. Du är relationsskapande och rådgivande utifrån ett affärsmässigt perspektiv. Du har ett starkt inre driv för ständigt utveckling och motiveras av att se andra lyckas. Personligt ansvarstagande är naturligt för dig och du agerar alltid med företagets bästa som utgångspunkt.

Vi söker dig med utbildning inom PA-programmet eller likvärdigt och har hunnit samla på dig minst 2-3 års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete. Du har goda och breda kunskaper inom HR och en förutsättning för rollen är att du känner dig trygg med HR-administration och har varit i kontakt med arbetsrätt, arbetsmiljöfrågor, comp & ben och att coacha och stötta chefer. Vi stänger dock inga dörrar att ta emot en konsult som har mer erfarenhet än detta och kan djupdyka inom flera områden i en HR BP-roll. Rollen kan utformas utifrån hur mycket erfarenhet man har för att på så sätt kunna motivera dig i din roll.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Projektadministratör till Vattenfall

Administrativ assistent
Läs mer Nov 4
Till Vattenfall söker vi en projektadministratör. Tjänsten är ett konsultuppdrag via Poolia med start 1 december och pågår fram till 30 juni 2023.
Varmt välkommen med din ansökan - intervjuer och urval pågår löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om tjänsten
I denna tjänst viktigt att du har ett ekonomiskt perspektiv vilket innebär att du har förståelse för kostnader och intäkter. Har du tidigare arbetat inom entreprenadbranschen och har erfarenhet av service- och ramavtal och avtalstolkning så kan det vara en fördel i denna tjänst.

Tjänsten är på heltid och med placering i Göteborg eller i Trollhättan, vilket som passar bäst för dig!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Hålla administrativ ordning och reda genom hela projektet från uppstart fram till avslut
• Upprätthålla administrativa rutiner och struktur gällande dokumenthantering, avtal fakturahantering samt leverantörshantering.
• Delta på uppföljningsmöten tillsammans med vår projektledare och projekt controller för att följa och analysera projekten.
• Självständigt hanterat rapportering, uppföljning, fakturor, avtal och allmän projektadministration
• Avlasta projektledare och beredare med administrativa arbetsuppgifter
•· Kontroll samt nyckelanvändarstöd i faktureringsfrågor

Vem är du?
• Gymnasieexamen, gärna med företagsekonomisk inriktning.
• Erfarenhet av att självständigt arbeta med uppföljning, rapportering, fakturering, avstämningar, avtal och projektadministration.
• Van datoranvändare, krav att du jobbat med Office 365, rapportverktyg och ekonomisystem
• Flytande svenska i tal och skrift

Meriterande:
• Erfarenhet av ärendehanteringssystem
• Gymnasieexamen med företagsekonomisk inriktning

Du är en strukturerad, serviceinriktad problemlösare som tar initiativ och visar en god social förmåga i ditt samarbete med andra. Du är noggrann, klar och tydlig i ditt sätt att kommunicera (både i tal och skrift) på svenska.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Clinical Supply Coordinator

Logistiker
Läs mer Nov 9
At AstraZeneca, we believe in the potential of our people and you’ll develop beyond what you thought possible! We make the most of your skills and passion by actively supporting you to see what you can achieve no matter where you start with us. We are looking fpr a Clinical Supply Coordinator for a consulting assignment through Poolia Väst. The assigment will start in January 2023 and will dure one year. There might be possibilities to be extended.

About the position
In Pharmaceutical Technology and Development (PT&D) we are the bridge which turns forward-thinking science into actual medicines that help millions of people around the world. We work across the entire value chain, crafting and delivering active ingredients, formulations and devices required to support new medicines – from supplies for use in early toxicology studies and clinical trials to developing the technology to ensure drugs can be scaled up for commercial manufacture.

The Clinical Supply Coordinator (CSC) supports Global Clinical Supply Chain (GCSC) to ensure the delivery of clinical material and associated information to meet the agreed clinical demand. This role is a great opportunity for someone wishing to embark on a career within Clinical Supply Chain Management.

At AstraZeneca when we see an opportunity for change, we seize it and make it happen, because any opportunity no matter how small, can be the start of something big. Delivering life-changing medicines is about being entrepreneurial - finding those moments and recognizing their potential. Join us on our journey of building a new kind of organization to reset expectations of what a bio-pharmaceutical company can be. This means we are opening new ways to work, pioneering ground-breaking methods and bringing unexpected teams together. Interested? Come and join our journey.

Responsibilities
The CSC supports GCSC teams with task-based activities that include:

• Timely management of temperature excursions affecting clinical trial material.
• Facilitation of documentation activities ensuring inspection readiness to meet international GMP standards.
• Documentation and coordination of product complaints and GMP deviations.
• User Acceptance Testing of digital systems.
• Coordination of the ordering process for the manufacture of study labelled material.
• Utilizing Supply Chain Management systems to support agile ways of working.
• Continually improving the Clinical Supply Chain processes through visual management, problem solving, global standardization and process confirmation.

In this role you will have the opportunity to work with multiple customers and partners internally and externally across all phases of the drug development lifecycle, covering small and large molecule drug products. You will follow SHE and GMP standards, and will be personally accountable for these areas within your own work plans.

Your profile
We believe that you have the following background:
• A scientific / business / supply chain degree (or equivalent)
• Thrives in a process orientated workplace, on task based activities and with a focus on the customer.
• Organized and structured with an excellent aptitude for digital systems.
• Team player with a problem solving mindset and a focus on quality.
• Comfortable in a high paced and agile environment.

Desirable Requirements
• Demonstrated understanding of the importance of standardized processes and Lean improvement.
• Knowledge of Good Manufacturing Process and the drug development process.

About the organisation
The consulting role is suitable for you who want to gain broad experience. We offer you the chance to work in popular workplaces with well-known brands where you can develop your skills and broaden your CV. You will thrive as a consultant if you are looking for a world of exciting assignments and develop your network of contacts. By your side, you have your consulting manager who supports you in succeeding on your assignment. We want you to thrive and enjoy yourself with us at Poolia. Therefore, we offer you wellness grants, discounts on various fitness facilities and regularly social activities. Of course, your employment at Poolia includes collective agreements, insurance, occupational pensions and occupational health care.

Ansök nu

Ekonomer till kommande uppdrag i Göteborg!

Ekonomikonsult
Läs mer Okt 17
Just nu har vi ett ökat tryck på uppdrag för ekonomer i Göteborgsområdet. Många av de uppdrag som vi får in från våra globala och nationella kunder söker konsulter som vill jobba som ekonomiassistent, redovisningsekonom eller controller. Erfarenhet av något av dessa områden krävs för att vara aktuell för dessa tjänster. Uppdragen startar löpande och har varierad uppdragslängd, ofta med goda möjligheter till förlängning. Urval och intervjuer kommer att genomföras löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Då våra kunder har olika behov av stöttning inom ekonomi, så är följande arbetsuppgifter bara exempel på var uppdraget kan handla om:

- Leverantörs- och kundreskontra
- Kvalitetsansvar
- Sammanställa rapporter
- Fakturering
- Löpande bokföring
- Bokslutsarbete (månads-, kvartals- och årsbokslut)
- Genomföra ekonomiska utredningar, uppföljningar och analyser
- Analys av verksamhetsinformation och ekonomiska resultat
- Ta fram prognoser kopplade till verksamheten
- Genomföra budgetarbete och budgetuppföljning

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vem är du?
För att vara aktuell för dessa uppdrag så krävs det att du har flera års erfarenhet av att arbeta med ekonomiuppgifter och gärna att du även har en högskoleexamen som är inriktad mot ekonomi. Du känner dig trygg i rollen som antingen ekonomiassistent, redovisningsekonom eller controller. Du har en stark analytisk förmåga är affärs- och kundfokuserad och tycker om att bidra till förändringar. Vidare är du serviceinriktad, flexibel och tycker om att arbeta i team samtidigt som du obehindrat kan arbeta självständigt. Du har ett starkt systemkunnande och har lätt för att ta egna initiativ. Du har goda kunskaper i MS Office och van vid att jobba med något slags ekonomisystem och analysverktyg. Då det kan röra sig om globala företag förekommer det att rollen innefattar många internationella kontakter, och de ställs därmed höga krav på goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

Om verksamheten
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.
Urval sker löpande, ansök därför redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Logistikkoordinator

Logistiker
Läs mer Okt 7
Till vår kund söker vi nu en logistikkoordinator. Har du en utbildning inom logistik/teknik och har hunnit skaffa dig några års erfarenhet inom området? Är du person som gillar att arbeta proaktivt, prestigelöst och problemlösande? Då kan det här vara rätt utmaning för dig!
Tjänsten är ett konsultuppdrag via Poolia med start omgående och kommer pågå i 3 månader med chans till förlängning.
Varmt välkommen med din ansökan - urval och intervjuer genomförs löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om tjänsten
Här får du möjlighet att bli en del av en entreprenöriell miljö där flexibilitet, problemlösning och prestigelöshet värdesätts. Du kommer arbeta nära dina kollegor i Göteborg men i arbetet ingår även mycket intern dialog såväl som extern dialog med internationella leverantörer.

Du kommer bland annat arbeta med att:
• ansvara för processen från mottagande av internorder tills varan är framme hos kund
• vara delaktig i leverans till mässor och demovisningar runt om i världen
• ansvara för all skeppning av bolagets produkter samt viss packning
• dagligen föra intern dialog med såväl sälj- och produktion som support

Du kommer arbeta på huvudkontoret som ligger i det växande området Gårda centralt i Göteborg. Tjänsten är på heltid (40h/vecka) och du arbetar vanliga kontorstider.
Utöver huvudkontoret i Göteborg finns även verksamhet i Stockholm. Med säljkontor i USA, Frankrike, Kina och UAE samt ett globalt nätverk av distributörer säkerställs en närvaro på de flesta marknader globalt.

Vem är du?
För att vara kvalificerad för rollen ser vi att du har:
• eftergymnasial utbildning inom logistik eller teknik
• några års erfarenhet av liknande roll (2-3 år minst)
• erfarenhet av logistik/skeppning av varor globalt
• flytande svenska och engelska i tal och skrift

Som person är du nyfiken, noggrann och med en förmåga att se helheten. Du är hjälpsam och har en god förmåga att möta och kommunicera med alla, på ett professionellt och trevligt sätt. För att lyckas i kundens entreprenöriella miljö krävs att du har ett proaktivt tänk, är flexibel, prestigelös och gärna hugger i där du behövs bäst. Du är tydlig i din kommunikation och duktig på att strukturera, prioritera och avsluta dina uppgifter.
Du har en god förmåga att agera professionellt och har ett gott sinne för kundbemötande i alla lägen.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Chefsassistent till AstraZeneca

Chefssekreterare
Läs mer Okt 24
Nu söker vi en erfaren chefsassistent till AstraZeneca. Tjänsten är ett konsultuppdrag via Poolia med start omgående och pågår i 6 månader.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Letar du efter en utmanande chefsstödroll där du kan utveckla dina administrativa färdigheter och arbeta med spännande projekt? Vi har en spännande möjlighet att gå med i ett team av Chefsassistenter/Seniora Administratörer som stödjer Discovery Sciences ledarskapsteam. Du kommer att tilldelas Senior Directors på avdelningen för att ge utmärkt chefsstöd och administration.
En central del av avdelningen kommer du att ge råd och vägledning om alla aspekter av administration och efterlevnad för att säkerställa att vi alla följer bästa praxis. Du kommer att arbeta i ett vänligt och samarbetande team i en blomstrande och aktiv administrationsgemenskap som är engagerad i att stödja ständiga förbättringar.

Genom att arbeta tillsammans över olika tidszoner, kommer ditt fokus att ligga på att ge exceptionellt chefsstöd till dina ledare samt till avdelningen och ledarteamet.
Lugn och professionell kommer du att representera VP:erna med högprofilerade interna och externa intressenter, schemalägga möten inklusive att förbereda agendor, koordinera ledarteams möten och evenemang, upprätthålla dokumentation och hitta möjligheter att göra ständiga förbättringar.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• E-posthantering för VP – Schemaläggning, prioritering, svara på e-postmeddelanden.
• Svara å VP:s vägnar till ett brett spektrum av intressenter, upprätthålla höga professionella standarder och samtidigt möta motstridiga behov
• Proaktiv hantering av VP:s schema inklusive prioritering och tidssäkrande
• Hantera koordinering av logistik för ansikte mot ansikte och virtuella ledarskapsmöten
• Specialiserat administrativt stöd till ledningsgrupp och avdelning vid behov.
• Utveckling och underhåll av processer, främjande av bästa praxis och utbyte av expertis.
• Utarbetande av presentationsmaterial och information till VP
• Arbeta tillsammans med chefsstödsteamet för att coacha andra.

Vem är du?
• Chefassistentserfarenhet av att arbeta med en eller flera Senior Directors eller motsvarande nivå
• Dokumenterad erfarenhet av att hantera konfidentiell information
• Några års erfarenhet av chefsassistentaktiviteter – organisation av resor och evenemang, dagboks- och inkorgshantering.

• Utmärkt muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga
• Effektivt och effektivt förhållningssätt för att hantera arbetsbelastning och prioritering
• Ett professionellt och proaktivt förhållningssätt och förmåga att hantera motstridiga krav
• Demonstrera uppmärksamhet på detaljer, arbeta konsekvent leverera kvalitet rätt första gången tillvägagångssätt.
• Stark förmåga att organisera, planera och hantera intressenter
• Gedigen relationsskapande kompetens för att utveckla nätverk både inom företaget och externt
• God affärsmedvetenhet med känslighet för mycket konfidentiell information
• Meritlista för att hantera och lösa utmaningar snabbt och effektivt, med flexibilitet för att anpassa sig till förändrade situationer

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Controller | Trafikverket

Controller
Läs mer Nov 7
Till Trafikverket söker vi nu en projektcontroller på deltid (50%).
Vill du vara med och skriva järnvägshistoria - då har vi en spännande tjänst för dig!
Tjänsten är ett konsultuppdrag via Poolia med start så snart som möjligt och pågår i 6 månader.
Varmt välkommen med din ansökan - tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så tveka inte med din ansökan!

Om tjänsten
Du kommer arbeta nära projektledningen där du stöttar ekonomiarbetetet och hanterar prognoser. Det finns viss möjlighet att arbeta hemifrån men det är viktigt att du merparten av uppdraget kan arbeta på plats på projektkontoret i Gullbergsvass.

Du arbetar främst i Agresso och i Excel med bland annat pivotanalyser.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Kontraktsuppföljning av pågående projekt
• Uppdatera dashboard för projekt, stöttning till projektledare och projektingenjör vid ekonomifrågor, uppbokning av kontraktsumma som konsults controller mejlar varje månad, förberedelser och månadsprognosmöte med projektledare, projektenhetschef och projektingenjör

Kontraktsuppföljning för ett projekt i uppstartsfas
• Skapa och uppdatera dashboard för projekt, startmöten kring faktureringsrutiner, kontakt med controller hos konsult.
• Från mars månad prognosmöten med projektledare, projektenhetschef och projektingenjör.
• Se till att mallar och arbetssätt från tidigare projekt används, ex. mall för budget per skede, ATR och ATR-uppföljning i dashboard.
• Avvikelsehantering mot budget vid behov.
• Sakkunnig för frågor som gäller ekonomi för projektledare

Dashboard för program – uppdatering månadsvis
• Uppdatering av resursplan och resursprognos
• Programprognosmöten med programledning inkl. eventuell avvikelsehantering.

Övriga uppgifter vid årsskiftet som kan hanteras vid utrymme av tid
• Bemyndiganderedovisning (kontraktsprognoshantering)
• Bokföring och enklare avstämningar vid årsbokslut, ordning och reda på tidrapportering mm i årsskiftet
• Årsskifteshantering

Vem är du?
Vi söker dig som har följande:
• gymnasium eller likvärdig utbildning
• genomgått eftergymnasial utbildning inom ekonomi
• minst ett (1) års arbetslivserfarenhet som controller
• goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
• kunskaper i analysverktyg (exempelvis QlikView och Insikt)
• kunskaper i ekonomisystem, meriterande med Agresso
• flytande kommunikation obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.

För att bli framgångsrik i rollen är du strukturerad, drivande och självgående. Du har lätt för att kommunicera och skapa goda relationer. Vidare har du förmågan att väga samman komplex information och olika typer av hänsynstaganden och kan utifrån det göra avvägningar och visa på sakligt och objektivt omdöme.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Controller | Deltid | Trafikverket

Controller
Läs mer Okt 31
Till Trafikverket söker vi nu en projektcontroller på deltid (50%).
Vill du vara med och skriva järnvägshistoria - då har vi en spännande tjänst för dig!
Tjänsten är ett konsultuppdrag via Poolia med start så snart som möjligt och pågår i 6 månader.
Varmt välkommen med din ansökan - tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så tveka inte med din ansökan!

Om tjänsten
Du kommer arbeta nära projektledningen där du stöttar ekonomiarbetetet och hanterar prognoser. Det finns viss möjlighet att arbeta hemifrån men det är viktigt att du merparten av uppdraget kan arbeta på plats på projektkontoret i Gullbergsvass.
Tjänsten är på deltid med viss flexibilitet angående schemaläggning, dock mer fast schema kring månadsskiften.
Du arbetar främst i Agresso och i Excel med bland annat pivotanalyser.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Kontraktsuppföljning av pågående projekt
• Uppdatera dashboard för projekt, stöttning till projektledare och projektingenjör vid ekonomifrågor, uppbokning av kontraktsumma som konsults controller mejlar varje månad, förberedelser och månadsprognosmöte med projektledare, projektenhetschef och projektingenjör

Kontraktsuppföljning för ett projekt i uppstartsfas
• Skapa och uppdatera dashboard för projekt, startmöten kring faktureringsrutiner, kontakt med controller hos konsult.
• Från mars månad prognosmöten med projektledare, projektenhetschef och projektingenjör.
• Se till att mallar och arbetssätt från tidigare projekt används, ex. mall för budget per skede, ATR och ATR-uppföljning i dashboard.
• Avvikelsehantering mot budget vid behov.
• Sakkunnig för frågor som gäller ekonomi för projektledare

Dashboard för program – uppdatering månadsvis
• Uppdatering av resursplan och resursprognos
• Programprognosmöten med programledning inkl. eventuell avvikelsehantering.

Övriga uppgifter vid årsskiftet som kan hanteras vid utrymme av tid
• Bemyndiganderedovisning (kontraktsprognoshantering)
• Bokföring och enklare avstämningar vid årsbokslut, ordning och reda på tidrapportering mm i årsskiftet
• Årsskifteshantering

Vem är du?
Vi söker dig som har följande:
• gymnasium eller likvärdig utbildning
• genomgått eftergymnasial utbildning inom ekonomi
• minst ett (1) års arbetslivserfarenhet som controller
• goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
• kunskaper i analysverktyg (exempelvis QlikView och Insikt)
• kunskaper i ekonomisystem, meriterande med Agresso
• flytande kommunikation obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.

För att bli framgångsrik i rollen är du strukturerad, drivande och självgående. Du har lätt för att kommunicera och skapa goda relationer. Vidare har du förmågan att väga samman komplex information och olika typer av hänsynstaganden och kan utifrån det göra avvägningar och visa på sakligt och objektivt omdöme.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Teknisk administratör till spännande bolag!

Administrativ assistent
Läs mer Nov 2
Har du ett tekniskt intresse och tidigare erfarenhet av en teknisk roll? Då ska du söka denna tjänst! Till vår kund i Gårda söker vi nu en teknisk administratör på heltid. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start så fort som möjligt och sträcker sig minst 6 månader fram med chans till förlängning.

Sök rollen redan idag då intervjuer sker löpande!

Om tjänsten
Som teknisk administratör så kommer du arbeta med tekniska kontakter mot elinstallatörer.

Arbetsuppgifterna kommer att vara:

• Mottag av föranmälan, tvätta dessa och lägga till rätt handläggare.
• Registrering av mätarställning på elmätare i div system efter uppsättning.
• Produktionsavtal solceller.
• Ärendehantering från kundtjänst.
• Mätarplatsskyltar.
• Ev. faktureringsunderlag.
• Statistik och analysarbete.

Vem är du?
Vi söker dig som har förmåga att arbeta självständig. Du är ordningsam och lösningsorienterad. I övrigt ser vi att du har;

Gymnasieutbildning gärna med teknisk inriktning.
Erfarenhet av tekniska administrativa uppgifter.
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Erfarenhet av att hantera flera olika administrativa stödsystem bl a för dokumenthantering och inköp.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Jurist till spännande bolag i Göteborg!

Affärsjurist
Läs mer Okt 28
Har du en utbildning inom juridik och erfarenhet som jurist? Söker du en spännande utmaning på en globalt bolag? Då har du hittat rätt! För vår kunds räkning söker vi nu en jurist! Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och sträcker sig i 6 månader med chans till förlängning.

Sök rollen redan idag då intervjuer sker löpande!

Om tjänsten
Som en del av det juridiska teamet hos vår kund kommer du att ge juridisk vägledning och stödja funktionerna i alla företagsrelaterade frågor. Ditt stöd inkluderar utarbetande och granskning av alla typer av kontrakt och juridiska dokument, förhandlingar, juridisk forskning och rådgivning, riskbedömningar, juridisk utbildning, efterlevnad och etik.

Du kommer även tillsammans med det juridiska teamet att bidra till utvecklingen av det juridiska arbetet inklusive administration relaterat till juridiska dokument och juridik- och efterlevnadsavdelningen på kundens intranät. Du kommer att rapportera till chefen för Juridik och efterlevnad. Du kommer att interagera och samarbeta med ett mångsidigt och internationellt team av kollegor inom alla delar av verksamheten.

Vem är du?
För att lyckas i rollen har du en eftergymnasial utbildning inom juridik samt 3-5 års erfarenhet som advokat på en advokatbyrå eller som intern juridisk rådgivare med olika företagsrelaterade juridiska ärenden. Vi tror att du är en en generalist inom juridik med bred erfarenhet inom affärsjuridik. Vi ser du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Vi letar efter en Controller- och chefsassistent på 50-75%

Administrativ assistent
Läs mer Okt 18
Är du en prestigelös person med mycket driv som har bred erfarenhet av ekonomiområdet och som vill jobba som assistent/bolagskoordinator? Då letar vi efter dig! Till vår kund Goovinn söker vi nu en Controller- och chefsassistent som kommer att vara chefens högra hand i diverse frågor. Uppdraget är med start så fort som möjligt och sträcker sig långsiktigt framöver. Till en början kommer du vara anställd via oss på Poolia som konsult, men för rätt person finns det möjligheter att bli anställd direkt hos Goovinn. Företaget är värderingsstyrt och har en härlig lättsam kultur och jobbar i trivsamma miljöer på ett nytt och fräscht kontor. Vi intervjuar löpande så se till att sök redan idag så att du inte går miste om denna möjlighet!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som Controller- och chefsassistent kommer du att jobba på deltid, 50-75%, med att vara chefens och bolagets mittpunkt. Du kommer att stötta med att assistera som controller samtidigt som du också har mer kontorskoordinerande arbetsuppgifter som du ansvarar för. Med detta kontorsansvar är du kittet i bolaget och har mycket kontakt med alla anställda i diverse frågor. Det kommer att vara mycket högt och lågt så det gäller att du är prestigelös och flexibel och tar dig an det mesta med att t.ex. planera evenemang eller andra tillställningar- både externa och interna. Med ett ekonomiskt öga stöttar du upp med exempelvis fakturering, analyser och bolagets redovisning.

Vem är du?
• För att passa i rollen hos Goovinn har du erfarenhet från ekonomiområdet och en förståelse för siffror för att kunna hjälpa till och stötta chefen med analyser.
• Du har antingen några års erfarenhet som Controller, eller så har du en bakgrund som chefsassistent men har haft ett stort ekonomiskt ansvar.
• Utbildning inom ekonomi eller annat likvärdigt ses som positivt.
• Erfarenhet av att jobba i projekt.
• Det är mycket viktigt att vara prestigelös i det du tar dig an eftersom arbetsuppgifterna kommer att vara väldigt blandade.
• Du trivs med att jobba som spindeln i nätet med många bollar i luften samtidigt och att ge god intern service till kollegor.
• Att du är positiv, framåt och driven som person ser vi också som en självklarhet!
• Du behöver också ha en förmåga att se saker från olika perspektiv och våga ifrågasätta och analysera anledningen bakom varför siffor ser ut som de gör.
• Vi ser det som positivt om du har jobbat som konsult innan och snabbt kan sätta dig in i en ny verksamhet!

Om verksamheten
Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu