Poolia Sverige AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Poolia Sverige AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Intresseanmälan: Administratör/Assistent/Koordinator

Administrativ assistent
Läs mer Jul 7
Inför kommande uppdrag söker vi dig som gillar att arbeta administrativt och att bistå organisationer med god service! Har du dessutom en naturlig fallenhet för struktur och gillar ordning och reda? Då är detta något för dig!
Just nu får vi in flera uppdrag inom administration från ett flertal kunder inom både offentlig och privat sektor, och vi söker konsulter som antingen har ett (1) års erfarenhet men även dig som har lång erfarenhet inom området!
Uppdragen varierar i omfång, längd och startdatum. Vi ser fram emot att få läsa din ansökan!

Om tjänsten
Som administratör består din dag av att hantera inkommande ärenden. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på vilken kund du är placerad hos. Exempelvis kan arbetsuppgifterna vara:
• personaladministration
• ansvara för telefon och mötesbokning, bokning av resor och hotell i samband med konferens eller liknande
• assistera och ge god professionell service då det förekommer daglig kontakt internt och externt
• inköp och kontering av fakturor
• formulera protokoll, dokumentation
• operativt stöd för verksamheten
• expediera reception
• posthantering, diarieföring, reseplanering

• I din ansökan är det uppskattat om du tydliggör vilka system du har erfarenhet av, exempelvis Agresso, Visma, Office, Platina. • • Det är även värdefullt för oss om du dessutom vill uppge om du söker uppdrag på deltid och/eller heltid

Vem är du?
Vi söker administratörer som har allt från ett (1) år till flera års erfarenhet inom området. Vi ser det som meriterande om du har relevant utbildning inom administration!

För att lyckas i rollen som administratör krävs det att man är duktig på att jobba självständigt samt att man har en god förmåga av att strukturera upp sitt egna arbete och prioritera rätt i olika situationer.
Eftersom tjänsterna bygger på att ge god service till antingen kunder, medarbetare eller chefer så är det av vikt att du är duktig på att föra dialoger och att du strävar efter att kommunikationen i en verksamhet sköts effektivt och riktigt.
Du är även van vid att jobba utifrån fastställda rutiner och regelverk, men har också ett öga för vad som kan effektiviseras och utvecklas.
Som person är du gärna spindeln i nätet och du trivs i att arbeta prestigelöst.

För att vara aktuell så krävs det oftast att du har:
• goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
• kan kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift
• goda kunskaper i engelska

• I din ansökan är det uppskattat om du tydliggör vilka system du har erfarenhet av, exempelvis Agresso, Visma, Office, Platina. • • Det är även värdefullt för oss om du dessutom vill uppge om du söker uppdrag på deltid och/eller heltid

Om verksamheten
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av administrativa tjänster och arbetsuppgifter kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet digitala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension.

Ansök nu

Vi letar efter en Controller- och chefsassistent på 50%

Administrativ assistent
Läs mer Aug 8
Är du en prestigelös person med mycket driv som har bred erfarenhet av ekonomiområdet och som vill jobba som assistent/bolagskoordinator? Då letar vi efter dig! Till vår kund Goovinn söker vi nu en Controller- och chefsassistent som kommer att vara chefens högra hand i diverse frågor. Uppdraget är med start första september och sträcker sig långsiktigt framöver. Till en början kommer du vara anställd via oss på Poolia som konsult, men för rätt person finns det möjligheter att bli anställd direkt hos Goovinn. Företaget är värderingsstyrt och har en härlig lättsam kultur och jobbar i trivsamma miljöer på ett nytt och fräscht kontor. Vi intervjuar löpande så se till att sök redan idag så att du inte går miste om denna möjlighet!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som Controller- och chefsassistent kommer du att jobba på deltid, 50%, med att vara chefens och bolagets mittpunkt. Du kommer att stötta med att assistera som controller samtidigt som du också har mer kontorskoordinerande arbetsuppgifter som du ansvarar för. Med detta kontorsansvar är du kittet i bolaget och har mycket kontakt med alla anställda i diverse frågor. Det kommer att vara mycket högt och lågt så det gäller att du är prestigelös och flexibel och tar dig an det mesta med att t.ex. planera evenemang eller andra tillställningar- både externa och interna. Med ett ekonomiskt öga stöttar du upp med exempelvis fakturering, analyser och bolagets redovisning.

Vem är du?
• För att passa i rollen hos Goovinn har du erfarenhet från ekonomiområdet och en förståelse för siffror för att kunna hjälpa till och stötta chefen med analyser.
• Du har antingen några års erfarenhet som Controller, eller så har du en bakgrund som chefsassistent men har haft ett stort ekonomiskt ansvar.
• Utbildning inom ekonomi eller annat likvärdigt område är meriterande.
• Det är mycket viktigt att vara prestigelös i det du tar dig an eftersom arbetsuppgifterna kommer att vara väldigt blandade.
• Du trivs med att jobba som spindeln i nätet med många bollar i luften samtidigt och att ge god intern service till kollegor.
• Att du är positiv, framåt och driven som person ser vi också som en självklarhet!
• Du behöver också ha en förmåga att se saker från olika perspektiv och våga ifrågasätta och analysera anledningen bakom varför siffor ser ut som de gör.
• Vi ser det som positivt om du har jobbat som konsult innan och snabbt kan sätta dig in i en ny verksamhet!

Om verksamheten
Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu

Extrajobb som utbildare i HLR och Första hjälpen till Presto!

Utbildningskonsulent, företag
Läs mer Jul 5
Om tjänsten
I denna tjänst får du som älskar att prata inför människor och utbilda andra en möjlighet att göra precis det! Kanske studerar du, har ett deltidsarbete inom vård, är utbildad jourbrandman eller av annan orsak har kompetens inom HRL och brandsäkerhet vara med att bidra till ökad säkerhet hos företag? Då är detta uppdrag för dig!


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Vi utlovar ett roligt och varierande uppdrag för dig som sedan tidigare har en grundläggande kompetens och erfarenhet av att utbilda inom HLR och/eller brand. Du kommer med din kompetens och erfarenhet att hålla i själva utbildningen för Prestos kund.

Vi söker främst dig som har kompetens inom nedan:
- Grundläggande brandsäkerhet
- Första hjälpen och HLR

Anställningen är en timanställning där vi gärna ser att du är tillgänglig för minst ett pass i veckan. Du fyller själv i när du är tillgänglig och blir sedan bokad av Prestos säljare i deras system.
Som konsult eller timanställd via oss på Poolia hos Presto Utbildning får du en onboarding i deras system och tillgång till de utbildningsmaterial som Presto tillhandahåller för varje utbildning.
Uppdragen är antingen i Prestos lokaler eller bokade konferenslokaler då de håller öppna utbildningar alternativt så är de förlagda ute hos kunden som har beställt företagsförlagd utbildning.

Vem är du?
Vi ser det som en självklarhet att du som utbildare har en hög kommunikativ och pedagogisk förmåga. Som person är du glad, positiv, öppen och ärlig. Du ska ha goda kunskaper i ämnesområdet och du älskar att lära ut dina kunskaper.

- För att vara aktuell för tjänsten måste du ha en annan huvudsakligsysselsättning, kanske studerar du eller arbetar minst 51% och hoppa på detta roliga uppdrag vid sidan om?
- Vi ser det som en tillgång om du har datorvana och tycker om att utbilda i digitala klassrum via Zoom/Teams eller liknande
- Tillgång till egen dator
- Du ska vara godkänd att kunna genomföra utbildning inom HLR och Första hjälpen
- Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
- Du har B-körkort och ett krav att du har tillgång till egen bil

Om verksamheten
Varje timme förändras förutsättningar för företag och verksamheter då olyckor sker eller brand bryter ut. Varje timme riskeras människors liv och hälsa. Varje timme förstör brand och olycka resurser och tillgångar och gör framtiden osäker.
Presto Utbildning är en del av Presto Brandsäkerhet som grundades 1959 och är Nordens ledande aktör inom brandsäkerhet, skydd och arbetsmiljö.

Med vår helhetssyn på brandskydd och säkerhet hjälper vi våra kunder att utifrån deras förutsättningar skapa värden som gör deras verksamheter tryggare och bättre. Varje år besöker vi 70 000 kunder, utbildar 80 000 deltagare och återvinner 100 000 brandsläckare vid vår anläggning i Katrineholm. Det är så vi skapar ett tryggt, modernt och hållbart brandskydd.

VARMT välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Domstolsassistenter sökes till myndighet i centrala Göteborg

Administrativ assistent
Läs mer Jul 12
Nu söker vi flera domstolsassistenter till en Domstol i centrala Göteborg. Rollen som domstolsassistent ställer krav på att du är väldigt noggrann och ansvarstagande samt att du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid via Poolia med start augusti/september och kommer pågå framtill sista oktober. Varmt välkommen med din ansökan, urval och intervjuer sker i augusti.

Om tjänsten
Rollen som domstolsassistent ställer krav på att du är van vid att arbeta med Office paketet och att du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift. Du ska ha gymnasieutbildning och vi ser gärna att du har erfarenhet från administrativt arbete och med fördel från annan myndighet. Vi kommer lägga stor vikt vid att du är noggrann, självgående och har lätt för att lära dig. Du bör även ha hög servicekänsla då du kommer att ha externa och interna kontakter.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Detta uppdrag handlar om att stötta domstolshandläggarna i vissa arbetsuppgifter. På varje dömande avdelning finns ett kansli med domstolshandläggare som bereder mål och ärenden för avgörande. De sköter skriftväxling, bevakar frister, planerar rättegångsdagar, arbetar med delgivningskontroll, expedierar domar och beslut samt svarar på frågor från allmänheten via mail och telefon.

• sköta administrativa rutiner
• planera och samordna
• arbeta utifrån fastlagda rutiner
• vara ett operativt stöd för verksamheten
• formulera brev, protokoll, dokumentation m.m.
• hantera återkommande arbetsuppgifter (exempelvis kopiering, sortering och posthantering)
• assistera och ge service till en eller flera personer (exempelvis en chef eller en avdelning)


Vem är du?
Som Domstolsassistent hos denna myndighet ser vi att du:
•Har en gymnasieutbildning
•Har erfarenhet inom administrativt arbete
•Är noggrann och självgående
•Är serviceinriktad

Det är meriterande om du har har tidigare erfarenhet av arbete på en myndighet.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Domstolsassistenter sökes till myndighet i centrala Göteborg

Administrativ assistent
Läs mer Jul 8
Nu söker vi flera domstolsassistenter till en Domstol i centrala Göteborg. Rollen som domstolsassistent ställer krav på att du är väldigt noggrann och ansvarstagande samt att du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid via Poolia med start augusti/september och kommer pågå framtill sista oktober. Varmt välkommen med din ansökan, urval och intervjuer sker i augusti.

Om tjänsten
Rollen som domstolsassistent ställer krav på att du är van vid att arbeta med Office paketet och att du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift. Du ska ha gymnasieutbildning och vi ser gärna att du har erfarenhet från administrativt arbete och med fördel från annan myndighet. Vi kommer lägga stor vikt vid att du är noggrann, självgående och har lätt för att lära dig. Du bör även ha hög servicekänsla då du kommer att ha externa och interna kontakter.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Detta uppdrag handlar om att stötta domstolshandläggarna i vissa arbetsuppgifter. På varje dömande avdelning finns ett kansli med domstolshandläggare som bereder mål och ärenden för avgörande. De sköter skriftväxling, bevakar frister, planerar rättegångsdagar, arbetar med delgivningskontroll, expedierar domar och beslut samt svarar på frågor från allmänheten via mail och telefon.

• sköta administrativa rutiner
• planera och samordna
• arbeta utifrån fastlagda rutiner
• vara ett operativt stöd för verksamheten
• formulera brev, protokoll, dokumentation m.m.
• hantera återkommande arbetsuppgifter (exempelvis kopiering, sortering och posthantering)
• assistera och ge service till en eller flera personer (exempelvis en chef eller en avdelning)


Vem är du?
•Jobbat tidigare på myndighet
•Har ett gymnasieutbildning
•Noggrann och självgående
•Erfarenhet inom administrativt arbete
•Serviceinriktad

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Driven Projektledare till Interoc Dörr & Fönster AB, Göteborg

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Jul 8
Interoc Dörr & Fönster har vuxit snabbt de senaste åren och verkar i hela Sverige med kontor i Stockholm, Lund, Göteborg och Borlänge.
Region väst sträcker sig från Göteborg till Halmstad i syd, Jönköping i öst och Strömstad och Bengtsfors i norr.
Regionen expanderar kraftigt och vi söker nu ännu en strukturerad och driven projektledare som kan bidra till Interoc Dörr & Fönsters fortsatta expansion och utveckling i väst.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, men med anledning av sommarledigheten så kommer urval påbörjas först under vecka 34.

Om tjänsten
Som projektledare hos Interoc Dörr & Fönster har du det fulla ansvaret för genomförandet av större projekt (genomsnitt 200-300 fönster) i hela regionen. Du ansvarar för projekten från början till slut inkl. planering, arbetsmiljö, kvalitet och ekonomi/resultat. Du arbetar självständigt, men i nära samarbete med regionansvarig och övriga projektledare.
Förutom fönster- och dörrbyten kan projekten också innehålla t.ex. sanering och fasadarbeten.

Som projektledare tillbringar du mycket tid ute på dina projekt och har din bas på kontoret i Sävedalen. Du har arbetat i Göteborgsregionen en längre tid och har ett brett kontaktnät av både leverantörer och potentiella samarbetspartners. Interoc Dörr & Fönster är en oberoende fönster- och dörrleverantör vilket gör att du kan erbjuda dina kunder den bästa lösningen för just deras projekt. Vi arbetar bara mot professionella beställare och har en stor del återkommande kunder. Interoc är förstahandsvalet på HBV-avtalet i hela Sverige och vi utför därför många projekt åt kommuner och kommunala fastighetsbolag.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du ansvarar för ca 3–5 parallella projekt inkl. planering/projektering, inköp, KMA, genomförande, dokumentation, avslut och uppföljning. Du trivs med att vara ute på projekt och att ha en ledande och samordnande roll. Vi arbetar med UE som du arbetsleder. Arbetet innebär mycket kundkontakt, både med beställare och boende.

Vem är du?
För att trivas och lyckas i rollen som projektledare hos oss är du driven, strukturerad, ansvarstagande och tänker och jobbar som en entreprenör. Du har ett proaktivt arbetssätt, är bra på att lösa problem och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Du har jobbat som projektledare och inom byggbranschen i flera år.
• Vana av ekonomisk uppföljning och styrning
• God förmåga att planera och dokumentera
• Erfarenhet av arbetsledning
• Behärska svenska och engelska i tal och skrift
• Eftergymnasial utbildning inom byggteknik är meriterande
• Tidigare erfarenhet av fasad- och takarbeten är meriterande

Du ska ha ett stort intresse för, och vilja vara delaktig i att utveckla verksamheten. På Interoc finns det stort utrymme att växa i karriären.

Om verksamheten
Interoc Dörr & Fönster är en rikstäckande specialist vid byte av fönster och dörrar i flerfamiljshus. Vi utför arbeten på allt från kulturfastigheter till miljonprogramsbyggnader och kan även utföra kringliggande arbeten såsom sanering, utfackningsväggar, klimatskaderenoveringar, fasadrenoveringar etc. Bolaget bildades 2012 och har för närvarande kontor i Stockholm, Göteborg, Lund och Borlänge. Interoc Dörr & Fönster är en del av Interoc och ingår sedan 14 juli 2022 som ett dotterbolag i Corteco-koncernen. Corteco är en koncern som är fokuserad på att äga framgångsrika bolag inriktade mot yttre klimatskalet.
Mer på vår hemsida https://www.interoc.se/

I denna rekrytering samarbetar Interoc Dörr & Fönster med Poolia, vid eventuella frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Clara Pryde, clara.pryde@poolia.se

Tjänsten är på heltid med direkt anställning hos Interoc Dörr & Fönster AB.
Urval och rekryteringsprocessen kommer starta upp under v.34

Ansök nu

Senior IT-konsult till Nordlo i Göteborg

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Jul 28
Trivs du att jobba i team som har som målsättning att ha Sveriges nöjdaste kunder? Bra, för nu söker vi en lagspelare som älskar service och har en bred IT kunskap. Samarbete är en grundläggande förutsättning för oss på Nordlo – oberoende vart du befinner dig i organisationen är vi ett Nordlo och vi strävar alltid gemensamt mot våra mål. Hos oss på Nordlo rekryteras du inte alltid till en specifik detaljstyrd roll, utan snarare för din kompetens och potential. Det innebär att du kan arbeta självständigt, i ett team eller i olika projektuppdrag. Det vi lovar dig är ett expansivt bolag, en hel del utmaningar och ett härligt samarbete med många briljanta kollegor. Var redo för förändring, var redo att ständigt utvecklas och lära nytt och var redo att utmana en organisation att utmärka sig.

Om tjänsten
För rollen som IT-konsult hos oss på Nordlo ser vi att du har God kompetens inom:
• Kund och leverantördialoger
• Azure/Microsoft 365/Office 365
• Microsoft Windows Server
• Active Directory
• PowerShell

Grundläggande kompetens inom
• Nätverk
• SharePoint

Unix/Linux kompetens är meriterande.

Vem är du?
Din personlighet, vilja att utvecklas och ditt starka IT-intresse är något som vi värderar högt. På Nordlo arbetar vi tätt tillsammans och samarbetar mycket mellan teamen för bästa möjliga leverans. Du är driven, engagerad och gillar strukturerad problemlösning. Du gillar att jobba med människor och att hjälpa dem i deras dagliga arbete ser vi som en självklarhet.

Vidare ser vi gärna att du har:

• En väl dokumenterad utbildning eller annan dokumenterad erfarenhet inom området.
• Byggt upp en god övergripande kunskap om inom IT och har god teknisk förståelse för integrationer. (hur IT ”hänger ihop”), kommunikation, AD och kontohantering och Microsoft 365.
• Du känner en trygghet i att kommunicera tekniska detaljer och funktioner för olika intressenter.
• Eftergymnasial utbildning inom IT/teknik eller motsvarande.

Om verksamheten
Vi är IT-partnern som sätter medarbetare och kunder först. Vår framgång bygger på våra fantastiska medarbetares insatser, som med en passion för hållbara lösningar har kraft att förändra. Vi vet att goda idéer kan komma från organisationens alla hörn, och vi vill att våra medarbetare ska komma närmare känslan av att ingenting är omöjligt. Vi har valt en decentraliserad organisationsmodell med delegerat beslutsmandat, så att du kan driva din egen och kundens utveckling, och nå din fulla potential. Vår strävan och vilja är att ständigt förbättra, utmana och förändra. För att nå till toppen gör vi jobbet
tillsammans, vi agerar med hjärtat och skapar affärsvärde för våra kunder.

Anställningsform: Tillsvidareanställning hos kund efter 6 månader.
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Månadslön enligt överenskommelse
Plats: Göteborg

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan redan idag. Skulle du ha några funderingar är du välkommen att höra av dig till oss på Poolia.

Ansök nu

Ekonomiansvarig till VGH Sverige AB!

Ekonomikonsult
Läs mer Jul 27
Har du ett sinne för siffror och vill ha en social roll där du får integrera med andra? Då har du hittat rätt! Vi söker nu en ekonomiansvarig till VGH Sverige AB. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start så fort som möjligt och för rätt person är målet en anställning hos kund! Du har möjlighet att arbeta mellan 75-100%.

Sök tjänsten redan idag då intervjuer sker löpande!

Om tjänsten
Du kommer att sitta som ansvarig för ekonomiflöden på de olika bolagen. VGH är en koncern med 5 aktiva bolag med totalt 35 anställda. Du kommer ha en social roll med daglig kontakt med bolagschefer och andra kollegor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är;

• Daglig Kundreskontra
• Fakturering (säkerställa flöden)
• Inbetalningar + inkasso (använder Visma Collector)
• Daglig Leverantörsreskontra
• Säkerställa rätt kontering och flöden
• Utbetalningar
• Bokföring
• Skatt/Moms
• Månadsbokslut

Placering: Vår kund har kontor i Göteborg och Stenungssund så här finns möjligheten att arbeta på någon utav kontoren. VGH förespråkar en flexibel arbetsplats så det finns möjlighet att arbeta delvis på distans.

Vem är du?
Vi är öppna gällande din erfarenhet och uppmuntrar både juniora och seniora ekonomer att söka denna roll men ser helt att du har arbetat med liknande uppgifter sen tidigare. Du är noggrann och har ett engagemang för dina uppgifter samt viljan att lära och utvecklas. Du behärskar svenska i tal och skrift och har erfarenhet av Officepaketet och Excel.

Har du arbetat i Visma Business sen tidigare så ser vi det självklart som ett plus.

Om verksamheten
VGH installerar, konstruerar, optimerar och servar ventilations och VVS anläggningar över nästan hela västra och östra Sverige genom 4 starka bolag. Bolaget grundades 1990 och är en av de större privatägda bolagen inom vår sektor. Visionen är att bli den ledande leverantören inom installationsbranschen. Med ledande avses störst och bäst på energieffektiva optimerade ventilations och VVS anläggningar, och med marknadens bästa bolag.

Moderbolag i koncernen är VGH Sverige AB, med säte i Hisings Backa. Koncernen har 4 dotterbolag, Ventilationsgruppen Service AB, VG El & Styr AB, Labkontroll AB och Calega AB.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Ekonomiassistent till en utbildningsverksamhet i Göteborg!

Ekonomiassistent
Läs mer Aug 9
Nytt
Är du en serviceinriktad Ekonomiassistent som letar efter nya utmaningar? Då ska du se hit! Vår kund som är en välkänd utbildningsaktör i centrala Göteborg letar just nu efter en person som kan börja omgående och ha hand om deras ekonomiadministration. Uppdraget pågår fram till slutet av januari, men möjligheter till förlängning finns. För rätt person kan behovet av denna konsult bli långsiktigt. Tjänsten är på heltid och du jobbar med flextidsmöjligheter.

Lägg märke till att ansökningstiden är kort, så ansök redan idag. Välkommen!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som ekonomiadministratör ingår du i kansliets ekonomigrupp och bistår med stöd i ekonomiadministrativa frågor. I arbetet ingår löpande ekonomihantering så som leverantörs- och kundfakturor, omföringar och arvodes- och reseräkningshantering och andra administrativa uppgifter. In - och utbetalningar kan även förekomma samt även viss administration gällande inköp.

Arbetet sker i nära samarbete med de andra i ekonomigruppen samt med förvaltningens övriga medarbetare. I det närmsta arbetsteamet ingår 15 personer där ett flertal av dessa jobbar som Ekonomiassistenter och med liknande arbetsuppgifter.

Vem är du?
Vi söker dig som har en:
• som lägst gymnasial utbildning. Högskolestudier ses som meriterande.
• relevant arbetslivserfarenhet inom ekonomiadministration.
• arbetet förutsätter att du har goda kunskaper i Excel och att du även kan hantera övriga delar av Officepaketet.
• du har mycket goda kunskaper i svenska. Goda kunskaper i engelska är också bra.
• erfarenhet av ekonomisystemet Agresso och personalsystemet Primula är önskvärt.

Tidigare erfarenhet av ekonomiadministrativt arbete inom statlig verksamhet är mycket meriterande, liksom praktisk erfarenhet av redovisningsarbete.

Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och engagerad. Du har god förmåga att arbeta självständigt och kan hantera många ärenden samtidigt. Du trivs också med att samarbeta då arbetet innebär mycket kontakt med administrativ personal både internt och externt. Då denna enhet arbetar som stöd till den övriga verksamheten på gemensamma förvaltningen är det viktigt att du är serviceinriktad.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Rekryterare till myndighet i centrala Göteborg

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Aug 5
Till en myndighet i centrala Göteborg söker vi nu dig som är erfaren inom rekrytering. Tjänsten är ett konsultuppdrag via Poolia och du kommer vara en del av myndighetens HR-team där du stöttar arbetet med rekrytering då myndigheten planerar att anställa personal inom IT-området under en period framöver.
Varmt välkommen med din ansökan - urval och intervjuer genomförs löpande. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Som personaladministratör kommer du organisatoriskt att arbeta på myndighetens HR-enhet som är cirka
12 medarbetare. Två medarbetare jobbar idag heltid med rekryteringar till hela myndigheten och
några personer jobbar delvis med rekryteringsstöd och rekryteringsadministration.

Myndighetens IT-verksamhet behöver både utöka antalet anställa och samtidigt ersätta
medarbetare som slutar. Personalomsättningen är relativt hög och IT-kompetens är efterfrågad och
bristvara i samhället i stort. Under en period planerar myndigheten att förstärka teamet och därmed sin förmåga och avsätta mer resurser till att rekrytera för att kunna möta sitt behov av IT-kompetens.

Tjänsten är på heltid med start i september (senast 12 september) och kommer pågå i 6 månader. Därefter finns chans till förlängning till och med året ut 2023.
Du erbjuds möjlighet till en flexibel och digital arbetsplats där du får möjlighet att arbeta hemifrån.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Personaladminstratören kommer i huvudsak arbeta med rekryteringsstöd till IT-avdelningens chefer
och finnas organisatoriskt på HR-enheten.
Det innebär att stödja chefer i hela rekryteringsprocessen med:
• fakta om vår rekryteringsprocess och relevant lagstiftning vid anställ-ning,
• coachning och rådgivning,
• sätta en tidplan för rekryteringen och boka tider
• stöd i arbets- och kravanalysen,
• utkast på annonstexter,
• publicering av annons,
• kontakter med sökande,
• urval,
• kallelse och bokning av intervjuer,
• intervjufrågor,
• delta på intervjuer,
• delta i bedömning av kompetens,
• dokumentera bedömning,
• skriva anställningsbevis,
• återkoppla till kandidater samt
• säkerställa interna administrationen som diarieföring och kontakter med lönekontoret m.m.

Vem är du?
Vi ser att du uppfyller följande kvalifikationer:
• högskoleutbildning exempelvis personalvetarprogrammet eller likvär-dig utbildning och minst tre (3)
års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt
fem (5) års arbetslivserfarenhet som personaladministratör
• goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
• god kännedom om lagar och förordningar på området
• kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Du bör ha erfarenhet inom rekrytering. Vidare är det meriterande om har erfarenhet av rekrytering inom staten samt erfarenhet att jobba i eller för IT-verksamhet.


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Project Coordinator

Administrativ assistent
Läs mer Aug 8
AstraZeneca is a major international healthcare business engaged in the research, development, manufacture and marketing of prescription pharmaceuticals and the supply of healthcare services. AstraZeneca is proud to offer a unique workplace culture that inspires innovation and collaboration. Co-workers are empowered to express diverse perspectives - and are made to feel valued, energized and rewarded for their ideas and creativity

About the position
We are currently looking for a project coordinator to work with a group of scientists responsible for the build of an industry-leading automated chemistry lab. You will be joining the Compound Synthesis & Management department at the AstraZeneca site in Gothenburg, Sweden.


Responsibilities
Main Duties and Responsibilities
As part of the team, you will take responsibility for a variety of administrative tasks related to the “Automated Chemistry project” like for example setting up new vendors in the AZ purchasing system, placing and tracking purchases, ensuring correct and seamless invoice payments, planning and organising travel, setting up and maintaining document archives, etc.

You will furthermore join in- and external project meetings and be responsible for taking and distributing meeting notes.

Your profile
Essential requirements
• Minimum of 3 years of experience as project coordinator and/or administrative support
• Excellent knowledge of Microsoft Office software (Excel, Word, Outlook, etc.)
• Familiar and experienced with project management software (Jira, Slack, Trello or alike)
• Keen on rapidly learning new IT applications
• Very good English, both spoken and in writing
• Great teamwork and communication skills, both verbal and written
• Working independently, taking own initiatives, and having a positive, goal oriented and problem-solving attitude
• Good multi-tasking, time management and organizational skills

Beneficial qualifications and skills
• Background in a natural science like for example chemistry or biology
• Experience with software like Coupa (purchasing) and Concur (travel booking)

About the organisation
This is a one year assignment at AstraZeneca in Gothenburg. During this time you will be hired by Poolia.
Poolia offers a high level of expertise in the core areas of permanent placement and temporary staffing. The permanent placement and temporary staffing services are divided into several specialist areas.


Why AstraZeneca?
Join the team unlocking the power of what science can do. We are working towards treating, preventing, modifying, and even curing some of the world’s most complex diseases. Here we have the potential to grow our pipeline and positively impact the lives of billions of patients around the world. Thrive in a place where the brightest and most curious minds seamlessly come together in our inclusive environment.

So, what’s next? If this sounds like your next challenge - apply today!

Ansök nu

Accountant to Sigma Software in Gothenburg

Redovisningsekonom
Läs mer Jul 8
Poolia is recruiting an Accountant to Sigma Software in Malmö, Gothenburg or Stockholm. The position is full-time, and you are offered a permanent placement from day 1. We are open to hybrid solutions.

Please apply as soon as possible.

About the position
You are offered a challenging and developing position in an international environment.

The Accountant will:

• Keep accounting records based on the information received
• Communicate by mail with suppliers, employees, colleagues and provision of information at their requests
• Communicate with the bank on opening new accounts, accessing the client-bank, controlling payments, updating information within the system, etc.
• Control the availability of the necessary documentation for payments (contracts, WO, invoices)
• Make payments
• Calculate and accrue salary, prepare preliminary and final calculation of salary compose and complete PL and balance monthly
• Provide monthly balance sheets and profit and loss reports, and monthly report on key performance indicators
• Prepare the monthly VAT return
• Monitor and update the knowledge base
• Participate and prepare information for the audit

You will report to the Chief Accountant.

Your profile
You probably have a Bachelor’s or Master’s degree in Accounting. You could also have a degree from a Higher Vocational Education or that you have gained the experience from previous positions.

We believe you have at least 3-5 years of experience from similar tasks, preferably in a multinational corporation. It is important that you have previous experience from reconciliation of accounts, K3 accounting standard, VAT preparation and month-end closing.

You have strong skills in Excel. It is an advantage if you have experience of the ERP-systems Visma Control, Visma PX and Cognos.

Fluency in speaking and writing Swedish and English is a prerequisite for the position. You also have strong communication skills and problem-solving ability.

To be successful in the position we believe you are positive, structured, proactive and goal-oriented with an international mindset. You are also thorough, have a high attention to details and that you are outgoing as a person. It also important that you can work cross-functionally and easily collaborate with different stakeholders.

About the organisation
Sigma Software provides top-quality custom software development, graphic design, testing, and support services. Systems we develop deliver benefit to customers in automotive, telecommunications, aviation, advertising, gaming industry, banking, real estate, and healthcare. We have advanced skills and ample resources to create large-scale solutions as well as guide startups from idea to profit.

Please visit https://sigma.software/ and https://www.sigma.se/ and for further information about the company and the group.

Ansök nu

Assemblin Ventilation i Göteborg söker Projektör/Kalkylator

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Jun 28
Vill du vara en del av ett företag som värdesätter gemenskap, flexibilitet och personlig utveckling? Drivs du av att få vara en viktig nyckelspelare i stora och små projekt samt få möjlighet att jobba i ett entreprenörsdrivet företag med korta beslutsvägar? Då är det kanske dig vi söker!

Om tjänsten
Vi söker nu en projektör/kalkylator till Assemblin Ventilation i Göteborg. Här kommer du få vara en del av hela projektet och ha en viktig roll enda till projektets slut. Du kommer ett ha ett nära samarbete med projektledaren under hela processen.

Vill du ha en arbetsgivare där du kommer få alla förutsättningar för att lyckas i din roll och få mycket ansvar så är detta en tjänst för dig.

När du jobbar på Assemblin Ventilation arbetar du både i stora och små projekt tillsammans med erfarna projektledare, montörer, konstruktörer och tekniker.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som projektör/kalkylator på Assemblin Ventilation arbetar du med varierande uppgifter med ansvar för konstruktion i CAD och beräkning för optimal systemlösning. Du kommer att medverka i projektens olika faser från förfrågningsunderlag till bygghandlingsskede och relationshandlingar samt start och slutmöten.

• Upprätta installationsritningar och underlag för tekniska beskrivningar utifrån kundkrav samt lagar och regler
• Ta fram underlag för analys och optimering av produktionskostnader och tidsåtgång tillsammans med projektansvarig
• Aktivt påverka lönsamheten genom kostnadseffektiv och miljöinriktad projektering


Vem är du?
Assemblin Ventilation värdesätter personliga egenskaper högt och visst kan det ibland vara lite svårt att placera sig själv i ett ”fack”. Men känner du dig träffad på nedan punkter då är vi på god väg…

• Du är en kreativ lagspelare med erfarenhet
• Strukturerad och drivs av att jobba mot mål och hålla tidsramar
• Du är engagerad, ansvarfull och självgående
• Du ser lösningar på problem och blir stolt när du ser resultat
• Du kanske redan idag har en tjänst som VVS-konsult och vill ta nästa steg

Vi ser även att du har med dig följande erfarenhet

• Erfarenhet av projektering/konstruktion
• Erfarenheter från VVS-branschen alternativt energi.
• Ingenjör med inriktning installation/ bygg
• Goda kunskaper från AutoCad/RevitOm verksamheten
Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för luft, vatten och energi. Vår vision är att skapa smarta och hållbara installationer som får byggnader att fungera och människor att trivas. Genom nära och lokala samarbeten och en stark organisation i ryggen gör vi det möjligt.
Assemblin erbjuder dig möjligheten att jobba i ett etablerat och välkänt varumärke med satsning på ledarskap, personlig utveckling och utbildning. Kulturen präglas av utveckling, innovation och engagemang.

I denna rekrytering samarbetar Assemblin med Poolia, vid eventuella frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Elizabeth Darevik, elizabeth.darevik@poolia.se
Tjänsten är på heltid med direkt anställning hos Assemblin.

Urval och rekryteringsprocessen kommer starta upp direkt efter semesterperioden, V.32. Därefter arbetar vi med löpande urval, så vänta inte med din ansökan. Tillträde är planerat så snart som möjligt.

Ansök nu

Personalhandläggare till lärosäte i Göteborg

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Jul 8
Nu söker vi en personalhandläggare till ett lärosäte i centrala Göteborg. Vi söker dig som är trygg i rollen och som kan komma in i verksamheten snabbt för att stötta och vara rådgivande i HR-frågor. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid via Poolia med start i augusti eller september och kommer pågå i cirka 4 månader.
Varmt välkommen med din ansökan, urval och intervjuer sker i augusti.

Om tjänsten
På lärosätet finns, inkluderat denna roll, två personalhandläggare som rapporterar till administrativ chef och tillhör verksamhetsstödet. Vi söker en konsult som kan arbeta cirka 4 månader som personalhandläggare.
Personalhandläggarrollen på lärosätet är mycket bred roll och innebär arbete med både strategiska men framför allt operativa HR-frågor. Personalhandläggaren har även en rådgivande roll i HR-frågor till samtliga chefer och medarbetare på lärosätet. Kontaktytorna är bland andra lärosätets ledning, avdelningschefer, kollegor inom verksamhetsstödet samt medarbetare på institutionen.

Personalhandläggaren är drivande och arbetar självständigt, tar ansvar, handlägger, utreder, utvecklar, kvalitetssäkrar och följer upp våra processer inom HR-området. Arbetet inkluderar även vissa personaladministrativa arbetsuppgifter.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I tjänsten kommer du bland annat arbeta med:
• kvalificerat HR-stöd till lärosätet med frågor rörande bland annat arbetsrätt, arbetsmiljö, likabehandling, rehabilitering och omställning
• koordinering och organisering av rekryteringsprocesser samt operativ och strategiskt arbete med kompetenskartläggning och rekryteringsplan
• bereda ärenden inför MBL-sammanträden och hjälpa prefekt och administrativ chef vid fackliga förhandlingar
• koordinera lönerevisionsarbete (RALS, lönekartläggning, lönebildningsfrågor) och stötta chefer
• koordinera och organisera arbete med årsuppföljningar inom HR-området, exempelvis arbetsmiljöarbetet samt bevaka sjukskrivningar och ta fram sjukfrånvarostatistik
• utveckling och kvalitetssäkring av administrativa rutiner och processer inom HR-området
• löpande personaladministrativa arbetsuppgifter

Vem är du?
För att vara kvalificerad för tjänsten ser vi att du har:
• Akademisk examen inom HR-området
• Arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som relevant för rollen
• Erfarenhet av strategiskt och operativt HR-arbete
• Relevant erfarenhet av att agera som chefsstöd
• Mycket goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska
• Mycket god IT och systemvana

Det är meriterande om du har erfarenhet av:
• Kvalificerat HR-arbete inom ett lärosäte
• Kvalificerat HR-arbete inom statlig förvaltning i synnerhet eller annan offentlig förvaltning

Som person ser vi att du har ett driv, är strukturerad, mycket självständig och kan planera din arbetstid väl samtidigt som du är flexibel, bra på att prioritera och kan hålla satta deadlines. För att passa i rollen behöver du ha förmåga att arbeta resultatinriktat, vara analytisk och noggrann i ditt arbete.

Arbetet innebär ibland snabb handläggning vilket medför att du behöver kunna hantera många olika uppgifter parallellt och att du snabbt kan agera vid förändrade förutsättningar.
I din roll som chefsstöd behöver du vara trygg, noggrann och kommunikativ och du har ett genuint intresse för människor och förstår behoven i den verksamhet du skall stötta. Du har ett konsultativt förhållningssätt, har lätt att skapa förtroendefulla kontakter och förmåga att möta människor på ett positivt sätt.
I din roll har du kontakt med både interna och externa parter, därför ställer vi krav på hög samarbetsförmåga och hög servicekänsla.


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Lagerchef till Duschprodukter Group i Kungälv

Lagerchef
Läs mer Jul 15
Duschprodukter Group är ett mindre och familjärt företag som säljer dusch- och badrumsprodukter och som befinner sig på en tillväxtresa i en större koncern där det finns stora möjligheter att utvecklas och att påverka! I samband med detta behöver de stärka teamet med en Lagerchef på huvudkontoret i Kungälv. Tjänsten är på heltid med flexibelt startdatum efter semestrarna, men gärna så snart som möjligt.

Om tjänsten
På Duschprodukter Group erbjuds du:
• Ett attraktivt jobb i en spännande bransch med stor potential
• Möjligheten att få göra skillnad i bolagets tillväxtresa
• Ett familjärt bolag i ett stort sammanhang i och med tillhörigheten i Salix Group & Volati
• Möjlighet till utveckling på sikt i en koncerngemensam akademi
• Nära samarbete tillsammans med ett team bestående av innesälj, inköp & marknad

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som Lagerchef har du ett övergripande ansvar för företagets hantering av lager och logistik, vilket omfattar såväl det samordnande ansvaret för in- och utleveranser inklusive fraktbokning. Du ser till att flödet fungerar som det ska samt utvecklar arbetssättet för att kunna växla upp i bolagets tillväxtresa. Även operativt arbete kommer att inkluderas i din vardag och du kommer att jobba praktiskt med orderplock, lossning och lastning. Du kommer även ha ett ett ledningsansvar för plockpersonal på lagret, bestående av ca 3-5 personer, där du fördelar arbetsuppgifter och håller ihop teamet.

Duschprodukter använder sig av LogTrade och Garp som transportsystem och affärssystem.

Som Lagerchef kommer du att ingå i ledningsgruppen. Du rapporterar till VD, Jan-Peter Rissel.

Vem är du?
Vi tror att du likt som övriga medarbetare på Duschprodukter Group är en ödmjuk lagspelare som vill vara med och påverka och driva företaget framåt. Du har goda kunskaper av att jobba med logistik med några års erfarenhet av en liknande roll. Utöver detta är du trygg i rollen som ledare och vet vad det innebär att ha personalansvar.

För att trivas i rollen och bolaget ser vi även att du:
• Är framåt, vågar och driver processer framåt
• Har ett öga för ordning och reda och kan jobba strukturerat
• Vill växa, få utmaningar och utvecklas
• Är lösningsorienterad
• Har god IT-förståelse

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av ovan nämnda IT-system samt talar och skriver engelska flytande. Har du även högskoleutbildning inom logistikområdet ses det som meriterande.

Om verksamheten
Duschprodukter Group är en syskonskara av varumärken (Arrow, Duschy & Demerx) som förenas av vår passion för badrums- och duschupplevelser. Tillsammans är vi en komplett och oberoende leverantör av badrums- och duschprodukter. Vi har full kontroll över hela värdekedjan från produktutveckling via produktion till sälj och service och kan därigenom skapa en unik kundupplevelse för stora som små återförsäljare.
Samtliga varumärken bildades under 60- och 70-talet men under sommaren 2022 gick bolagen samman i Duschprodukter Group efter att ha blivit en del av Salix Group. Salix Group, med 13 olika bolag i portföljen och med en årlig omsättning på 2,7 Mdr, ägs vidare av Volati med 6,7 Mdr i årlig omsättning och ca.1800 anställda.
Mer information finner du på: www.dpsgroup.se

I denna rekrytering samarbetar DPS Group med Poolia Väst. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg och så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. P.g.a. semestertider så kommer intressanta kandidater att kontaktas först v. 34 .
För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via "Ansök här" i annonsen.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Customer Support Specialist till spännande fordonskund i Göteborg!

Orderadministratör
Läs mer Jul 5
Har du starka administrativa färdigheter och tidigare erfarenhet inom Customer Support? Till vår globala fordonskund i Göteborg söker vi just nu en Customer Support Specialist för längre konsultuppdrag! Uppdraget förväntas starta efter sommaren och det finns möjlighet till anställning hos kund.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som Customer Support Specialist kommer du ge support till kunder (mest inom B2B) gällande nästan alla möjliga frågor, som exempelvis rör:
• Produkter
• Leveranser
• Priser
• Webshop-funktionalitet etc.

Vidare kommer dina ansvarsområden bland annat innefatta att:
• Logistiska frågor
• Registrera manuella order
• Hantera reklamationer

Vem är du?
För att kvalificera dig till rollen som Customer Support Specialist söker vi dig med utbildning inom handelsadministration och/eller några års erfarenhet inom kundsupport alternativt lagerhantering. Du har flytande kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift och övriga språk, gärna franska eller spanska, är meriterande. Vidare bör du ha mycket starka administrativa färdigheter, ett strukturerat sätt att arbeta på, hög energinivå och vara relationsskapande.

Om verksamheten
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu

HR Business Partner till DHL i Göteborg!

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Jul 8
Vill du jobba med HR på en av Sveriges bästa arbetsplatser?

För att ge oss de bästa förutsättningarna på resan att fortsätta vara en av Sveriges bästa arbetsplatser söker vi efter en HR Business Partner till vårt HR-team, med placering i Landvetter. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start i augusti och sträcker sig 6 månader med chans till förlängning! Sök tjänsten redan idag då intervjuer sker löpande!

Om tjänsten
Som HR Business Partner är du ansvarig för att driva HR-frågor och verksamhetsutveckling i den lokala ledningsgruppen för Operations på Landvetter och ledningsgruppen för vår tullverksamhet med total ca 250 medarbetare och 20 chefer. Du är ett nära chefsstöd och du förväntas att arbeta både på en operationell- och strategisk nivå med balans mellan respekt för individen och resultat för företaget. I teamet är vi idag fyra HRBP, och tre specialister inom bland annat Comp & Ben, engagement och Digtalization, en HR Koordinator, tre rekryteringskoordinatorer, vårt payroll team och vår HR Direktör. Tillsammans servar vi verksamheten med över 1 100 medarbetare, både kollektivare och tjänstemän. Dina främsta uppgifter är att:

• Leverera ett kvalificerat HR-stöd till organisationens ledare på ett konsultativt och coachande sätt.
• Hantera organisationsfrågor, arbetsrätt, arbetsmiljö, rekrytering, rehabilitering och personalärenden.
• Arbeta fokusretat med områden inom arbetsmiljö och hälsa & välmående för att skapa en säker och inkluderande arbetsplats för alla.

Du förväntas arbeta för att ständigt främja bästa HR-praxis och skapa mervärde för organisationen och på så sätt bidra till företagets tillväxt och mål i linje med vår globala strategi och lokal lagstiftning.

Du kommer att sitta i vår fina terminal på Landvetter men resor inom Sverige förekommer.

Vem är du?
Som person har du ett starkt driv, initiativförmåga, flexibilitet och är utåtriktad med en god bedömnings- och beslutsförmåga samt hög integritet. Du kan interagera med människor på alla nivåer med förmågan att skapa förtroende. Du har en god affärsmässig förståelse, analytiskt arbetssätt och kan leverera med hög kvalitet. Du känner passion inför utmaningen av att arbeta med ständiga förbättringar och nå gemensamma mål. I övrigt ser vi att du har:

• Akademisk examen inom HR och/eller liknande praktisk bakgrund.
• Några års erfarenhet av brett, kvalificerat och verksamhetsnära arbete inom HR.
• God kunskap inom arbetsrätt & kollektivavtal.
• Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.
• God data- och systemkunskap.

Meriterande:
• Erfarenhet från att arbeta med HR-frågor med kollektivanställda.
• Erfarenhet och kunskap inom området arbetsmiljö.

Är du en person som trivs i en resultatdriven, högpresterande internationell kultur och i en kreativ och dynamisk miljö. Och är du framför allt en glad, nyfiken och positiv person så ser vi fram emot din ansökan och att du bli en del av vårt team!

Om verksamheten
Vi erbjuder dig

• Våra företagsutbildningar inom arbetsrätt, arbetsmiljö samt våra CIS-utbildningar som är vårt skräddarsydda utbildningsprogram för att lära känna vår verksamhet och vårt företag i hela världen samt ledarskapsprogram
• Utmaning och möjlighet till personlig och yrkesmässig utveckling
• Ett dynamiskt arbete i ett spännande och marknadsledande företag
• Givetvis kollektivavtal
• Ett roligt och utvecklande arbete med grymma kollegor
• Att få vara en del och fortsätta driva arbetet at tvara en av Sveriges bästa arbetsplats.
• Vi är ett globalt företag med motiverade medarbetare i fokus och för dig som vill utvecklas med oss finns alla möjligheter både nationellt som internationellt.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Junior Rekryterare till Vattenfall!

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Jul 6
Är du i början av din karriär som Rekryterare? Då bör du kolla hit! Vi letar efter en serviceinriktad rekryterare till Vattenfall i Göteborg! Tjänsten är en visstidsanställning på 1 år med start i augusti-september 2022. Därefter kan det eventuellt finnas möjligheter till förlängning. Du blir anställd av Poolia som konsult. Känns detta som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
På Vattenfall arbetar vi för att möjliggöra ett fossilfritt liv inom en generation. Oavsett vilken position vi har bidrar vi alla till att nå detta mål. Vill du med bidra med din kraft för att klara våra utmaningar?
Vi är ett internt rekryteringsteam som hanterar rekryteringsuppdrag från Vattenfalls olika verksamheter. Då Vattenfall är i en expansiv fas är antalet planerade rekryteringar större än vanligt. Vi behöver därför förstärka rekryteringsteamet med flera rekryterare under en period.

Du kommer förstärka vattenfalls interna rekryteringsteam med uppgifter inom rekrytering. Beroende på din profil kan det innebära search och sourcing till rekryteringsprojekt eller att hantera egna rekryteringsprocesser.
Ditt huvudsakliga ansvar kan vara att;
• Operativt ansvara för hela rekryteringsprocessen från uppstart till val av slutkandidat. Du ansvarar för att planera hela processen och genomför samtliga steg i samarbete med berörda intressenter.
• Aktivt söka kandidater till olika rekryteringsprojekt i samarbete med ordinarie rekryterare.
• Representera Vattenfall gentemot både interna och externa kandidater och säkerställa en excellent kandidatupplevelse under en processens gång.
• Aktivt följa upp arbetet för att säkerställa att våra interna kunder får rätt kvalitet.
• I samband med rekrytering och projekt kommunicera och stärka Vattenfalls arbetsgivarvarumärke .

Som rekryterare hos oss ingår du i det svenska rekryteringsteamet och samarbetar med kollegor för att lösa uppdrag från Vattenfalls olika verksamheter. Du och dina kollegor kommer ha störst fokus på den verksamhet som för tillfället rekryterar mest. Vanliga förekommande tjänster är ingenjörer och tekniker inom Energi och IT.

Då flest rekryterare och chef är placerad i Solna är det att föredra. Möjlig placeringsort kan även vara i Göteborg eller Luleå. Då vi inom rekrytering har möjlighet att jobba med digitala hjälpmedel har du även möjlighet att jobba hemifrån när arbetet tillåter.

Vem är du?
Vi tror att du är i början av din HR karriär, antingen som relativt nyutexaminerad eller så kanske du vill växla karriär från ett annat närliggande område. Vi söker dig som får energi av att jobba serviceorienterat och operativt, samtidigt som du har förmågan att lyfta blicken för att orientera rätt i en stor organisation. Du har ett genuint intresse av att lära känna verksamheten och skapa förtroende hos rekryterande chefer i linjen.

Du tar ett tydligt ägandeskap för ditt ansvarsområde och driver självständigt ditt arbete framåt. Du arbetar aktivt med att hålla samtliga dina intressenter informerade och nöjda.

Du arbetar med en tydlig struktur och sätter upp egna delmål som du aktivt arbetar för att uppnå. Du är noggrann och säkerställer att Vattenfall uppfyller alla regler och legala krav kopplade till rekrytering. Med ett gott omdöme och nya perspektiv levererar du ett tydligt mervärde till verksamheten

Utöver detta har du:
• examen från personal-/HR området eller annan motsvarande utbildning.
• viss erfarenhet av rekrytering
• en förmåga att arbeta på både svenska och engelska i tal och skrift.

Om verksamheten
Du får en möjlighet att rivstarta din HR karriär genom att lära känna Vattenfalls rekryteringsavdelning och det arbete vi utför. Du får under anställningsperioden en gedigen erfarenhet av rekrytering och utbildning i kompetensbaserat rekryteringssätt.
Vattenfalls svenska rekryteringsteam består av nästan 30 personer. Majoriteten av kollegorna är placerade på Vattenfalls huvudkontor i Solna, och det finns även kollegor i Göteborg, Forsmark och Luleå. Som ny rekryterare på Vattenfall får du stöttning av mer erfarna kollegor och erbjuds vidareutbildning i kompetensbaserad rekrytering. Du kommer också få en god inblick i hur vi arbetar med employer branding och studentrelationer.
Du blir en del av ett öppet och positivt team som är mitt i en omställning med målet att arbeta ännu mer proaktivt och med nya verktyg och metoder inom rekrytering. Under året planerar vi till exempel att implementera ett nytt rekryteringssystem för att modernisera vårt arbete.

Ansök nu

Business Controller Analyst to an international company in Mölndal!

Business controller
Läs mer Jun 28
We are looking for a Business Controller Analyst for the period of August to February 2023. The company is a big international organisation that works in the health and hygiene sector. This consultant will be a great asset for the team for the annual financial report. You will be hired through Poolia Väst in Gothenburg and we welcome both consultants and sub-consultants for this assigment.

About the position
The role is responsible, as part of a team, for following up and supporting controlling activities in a proactive way.

The role is in GOPS Finance, within the team called Finance & Control. GOPS is Global Operational Services (GOPS) that is a global unit with 1,900 employees, located in over 43 countries worldwide, that delivers sustainable business value to this health and hygiene company and their customers, by driving group wide operational efficiencies through Global Business Services (GBS), IT and Global Sourcing. GOPS Finance is the controlling unit for GOPS.

Responsibilities
Asa aBusiness Controller Analyst you will:
• Follow up - Supports deviation and target analysis to secure accurate and transparent understanding of costs for a department/division or BU.
• Responsible for driving and maintaining good system set-up that supports accurate and transparent analysis and understanding of department/division/BU costs
• Responsible for providing diverse stakeholders with reports and analysis
• Responsible for providing advice to the stakeholders in order to stay within the budget
• Responsible for supporting excellent internal control around cost accounting

Your tasks will be to support and be part of the team called Finance and Control within GOPS Finance.
In this team they work with securing the set-up of primary cost masterdata, cost-allocation and securing high quality in GOPS costs posting. You will mainly support and off load the Business Controller Analysts working with securing high quality in cost, mainly within external labor cost, but also some administrative work connected to the team.

Your profile
• Bachelor degree in Business Adminstration
• 3-4 years of experience of controlling and accounting tasks
• Analytical skill
• Strong communication skills
• Team player
• Fluent in English (written and verbal)
• Excellent skills in Excel and SAP

About the organisation
The consulting role is suitable for you who want to gain broad experience. We offer you the chance to work in popular workplaces with well-known brands where you can develop your skills and broaden your CV. You will thrive as a consultant if you are looking for a world of exciting assignments and develop your network of contacts. By your side, you have your consulting manager who supports you in succeeding on your assignment. We want you to thrive and enjoy yourself with us at Poolia. Therefore, we offer you wellness grants, discounts on various fitness facilities and regularly social activities. Of course, your employment at Poolia includes collective agreements, insurance, occupational pensions and occupational health care.

Ansök nu

Business Controller Analyst to Essity in Mölndal!

Business controller
Läs mer Jun 28
We are looking for a Business Controller Analyst for the period of August to February 2023. The company is a big international organisation that works in the health and hygiene sector- Essity! This consultant will be a great asset for the team for the annual financial report. You will be hired through Poolia Väst in Gothenburg and we welcome both consultants and sub-consultants for this assigment. There are possibilities to be extended after this 6 month period.

About the position
The role is responsible, as part of a team, for following up and supporting controlling activities in a proactive way.

The role is in GOPS Finance, within the team called Finance & Control. GOPS is Global Operational Services (GOPS) that is a global unit with 1,900 employees, located in over 43 countries worldwide, that delivers sustainable business value to Essity and their customers, by driving group wide operational efficiencies through Global Business Services (GBS), IT and Global Sourcing. GOPS Finance is the controlling unit for GOPS.

Responsibilities
As a Business Controller Analyst you will:
• Follow up - Supports deviation and target analysis to secure accurate and transparent understanding of costs for a department/division or BU.
• Responsible for driving and maintaining good system set-up that supports accurate and transparent analysis and understanding of department/division/BU costs
• Responsible for providing diverse stakeholders with reports and analysis
• Responsible for providing advice to the stakeholders in order to stay within the budget
• Responsible for supporting excellent internal control around cost accounting

Your tasks will be to support and be part of the team called Finance and Control within GOPS Finance.
In this team they work with securing the set-up of primary cost masterdata, cost-allocation and securing high quality in GOPS costs posting. You will mainly support and off load the Business Controller Analysts working with securing high quality in cost, mainly within external labor cost, but also some administrative work connected to the team.

Your profile
• Bachelor degree in Business Adminstration
• 3-4 years of experience of controlling and accounting tasks
• Analytical skill
• Strong communication skills
• Team player
• Fluent in English (written and verbal)
• Excellent skills in Excel and SAP

About the organisation
The consulting role is suitable for you who want to gain broad experience. We offer you the chance to work in popular workplaces with well-known brands where you can develop your skills and broaden your CV. You will thrive as a consultant if you are looking for a world of exciting assignments and develop your network of contacts. By your side, you have your consulting manager who supports you in succeeding on your assignment. We want you to thrive and enjoy yourself with us at Poolia. Therefore, we offer you wellness grants, discounts on various fitness facilities and regularly social activities. Of course, your employment at Poolia includes collective agreements, insurance, occupational pensions and occupational health care.

Ansök nu

Administratör till myndighet i Göteborg!

Administrativ assistent
Läs mer Jul 1
Är du är noggrann och strukturerad person som vill jobba administrativt med arkiv och registratur? Då har vi jobbet för dig! En känd myndighet inom hälsa och vård letar efter en Administratör! Uppdragets start är den 15 augusti och det pågår till den 31 december 2022. Arbetet är på heltid och du blir anställd som konsult hos Poolia. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
En nationell och välkänd myndighet i Göteborg har behov av tillfälligt stöd av en administratör som kan avsluta och arkivera ärenden samt stötta upp i ärendehandläggningen. Som Administratör hos denna myndighet är du placerad på enheten Registratur och administration.

I rollen som Administratör ingår följande arbetsuppgifter.
• Avsluta ärenden och arkivera dessa.
• Hantering av närarkiv.
• Administrativa åtgärder i handläggning av ärenden.

Administratören kommer att arbeta i myndighetens ärendehanteringssystem Public 360.

Vem är du?
Vi ser att du har:
• Avslutad gymnasieexamen.
• God och aktuell IT- och datorvana.
• Erfarenhet av arbete i statlig myndighet.
• Är flexibel med god initiativ- och problemlösningsförmåga.
• Kommunikativ med god språklig förmåga som kan kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.

Meriterande är:
• Aktuell erfarenhet av diarieföring och arkivering.
• Erfarenhet av att arbeta i ärendehanteringssystemet Public 360.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Administratör till IVO i Göteborg!

Administrativ assistent
Läs mer Jul 4
Är du är noggrann och strukturerad person som vill jobba administrativt med arkiv och registratur? Då har vi jobbet för dig! Inspektionen för Vård och Omsorg IVO letar efter en Administratör! Uppdragets start är den 15 augusti och det pågår till den 31 december 2022. Arbetet är på heltid och du blir anställd som konsult hos Poolia. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
IVO i Göteborg har behov av tillfälligt stöd av en administratör som kan avsluta och arkivera ärenden samt stötta upp i ärendehandläggningen. Som Administratör hos denna myndighet är du placerad på enheten Registratur och administration.

I rollen som Administratör ingår följande arbetsuppgifter.
• Avsluta ärenden och arkivera dessa.
• Hantering av närarkiv.
• Administrativa åtgärder i handläggning av ärenden.

Administratören kommer att arbeta i myndighetens ärendehanteringssystem Public 360.

Vem är du?
Vi ser att du har:
• Avslutad gymnasieexamen.
• God och aktuell IT- och datorvana.
• Erfarenhet av arbete i statlig myndighet.
• Är flexibel med god initiativ- och problemlösningsförmåga.
• Kommunikativ med god språklig förmåga som kan kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.

Meriterande är:
• Aktuell erfarenhet av diarieföring och arkivering.
• Erfarenhet av att arbeta i ärendehanteringssystemet Public 360.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Kundansvarig säljare till Poolia i Göteborg!

Account manager
Läs mer Jun 13
Vill du representera ett av rekryterings- och bemanningsbranschens mest välkända varumärken och bli en del av ett framgångsrikt kontor med stark teamkänsla? Då har vi den perfekta möjligheten för dig! Poolia Väst växer och vi förstärker därför vårt team med ytterligare en affärsfokuserad och engagerad Kundansvarig. Ditt engagemang har stor påverkan på vår framgång. Hos oss får du en flexibel arbetsplats med en enorm möjlighet till att påverka din dag och din roll! Motiverar det dig? Varmt välkommen att söka tjänsten redan idag!

Om tjänsten
I rollen som Kundansvarig säljare är du den som skapar och driver relationer med nya och befintliga kunder i Västra Götaland. Arbetet innefattar prospektering och bearbetning av nya kunder samt att vårda och utveckla relationer med befintliga kunder. Du bokar och genomför kundbesök såväl digitalt som i det personliga mötet. Målet är att bygga upp ett starkt kontaktnät med beslutsfattare och nyckelpersoner i Göteborg. Du kommer vara delaktig i att utveckla både konsult- och rekryteringsaffären i samarbete med resten av vårt härliga gäng. En given del i rollen är nätverk, säljutbildningar, mingel , event och mässor! Hos oss blir du del av Poolias team som består av 11 drivna medarbetare med en stor vilja att lyckas tillsammans. Som stöd i ditt säljarbete har du ambitiösa och kunniga kollegor såväl lokalt som nationellt i koncernen.

Vem är du?
Vi söker dig som triggas av att skapa relationer, lära dig massor samt jobba mot uppsatta mål. Kanske har du tidigare erfarenhet att B2B- försäljning eller så är du hungrig på att bli en stjärna på just det! Besitter du idag ett lokalt nätverk och god kännedom gällande näringslivet i Västra Götaland så är det fördelaktigt men absolut inget krav. Har du en säljutbildning från affärs- och yrkeshögskola eller en eftergymnasial utbildning inom ett av Poolias specialistområden är det meriterande. Det viktigaste är att du är bekväm i att skapa kontakt och leda det personliga mötet med kund, samt att du har förmågan att skapa förtroendefulla och långsiktiga relationer!

Som person är du resultatfokuserad och engageras av att utveckla affärsrelationer. Genom lyhördhet och en god kommunikation utvecklar du givande samarbeten samt en förståelse för kundens verksamhet. Du trivs att arbeta i en händelserik miljö samtidigt som du har förmågan att strukturera din kalender och ta ansvar för dina affärer. Du är en driven lagspelare med viljan att vinna och nå framgång tillsammans med teamet.

För tjänsten krävs körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Om verksamheten
Vi erbjuder dig en härlig arbetsplats i nya lokaler mitt i Gårda. Vi är ett drivet, vasst och positivt team där det finns stora möjligheter att växa vidare och utvecklas. Du erbjuds stor frihet i ditt jobb med möjlighet till att arbeta flexibelt- i både tid och rum! Vi erbjuder marknadsmässig lön och en generös bonusmodell. Om du jobbar hos oss får du vänja dig vid massor av härliga aktiviteter alltifrån frukostar, AWs, nätverksmingel, mässor och kundevent! Det är människorna som gör Poolia och det är de som är den viktigaste tillgången för oss. Vi ska helt enkelt vara branschens bästa arbetsgivare.

Poolia 2.0 – Making your job even better

Pooliakoncernens erbjudande är uppdelat i fyra plattformar;

Poolia, som erbjuder Rekrytering och Bemanning inom Finance, Office och Light Tech samt Executive Search och Interim Management.

QRIOS, som erbjuder konsulttjänster och rekrytering inom IT, Life Science och Engineering. www.qrios.se

Uniflex, som erbjuder Rekrytering och Bemanning av personal inom industri- och logistiksektorn samt inom kundservice.

Workspace Recruit, som är ett SaaS-verktyg som underlättar för företag och organisationer i deras hantering av sina egna rekryteringar.

Ansök nu

Orderhanterare till stort bolag inom fordonsindustrin!

Orderadministratör
Läs mer Jun 28
Vi letar efter dig som vill jobba som Ordersupport / Orderhanterare på ett stort och internationellt bolag! Uppdraget är på några månader med start i augusti och det finns möjligheter att bli förlängd efter detta för rätt person. Vi vill komma i kontakt med dig som har jobbat i en liknande funktion med att hantera orders och är en fena på administration och service!

Om tjänsten
Din huvuduppgift inom denna roll är att säkerställa ett snabbt och kvalitativt säkrat orderprocessstöd för den fullständiga produkten som bolaget producerar till deras kunder.

I tjänsten ingår daglig orderhantering. I denna roll kommer du att arbeta nära och tillsammans med övriga funktioner i det nordiska teamet som Försäljning, Teknisk applikation, Affärskontroll och Kreditkontroll samt gränssnitt mot funktioner i Central Logistic och deras affärsenheter.

Du kommer också att vara en drivkraft för att förbättra nya sätt att arbeta både internt och tillsammans med kunderna.

Your profile
Då bolaget alltid sätter deras kunder och teammedlemmar i fokus, är en serviceminded och en problemlösande attityd väldigt viktig. Vi letar också efter dig som:

• Strukturerad
• Utmärkt nätverks-/kommunikationsförmåga
• Är effektiv
• Lagspelare och självgående
• Flexibel attityd
• Processorienterad
• Ett proaktivt förhållningssätt och god förmåga med att prioritera
• Kan engelska och svenska flytande, både i tal och skrift.
• God erfarenhet av MS Office

Vi letar efter dig som har jobbat med liknande arbetsuppgifter förut där du har haft kundkontakt och jobbat administrativt.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Business Data Analyst/Controller till fordonskund!

Controller
Läs mer Jun 13
Har du erfarenhet av att arbeta som Controller och söker efter en ny utmaning? Då har du hittat rätt. Vi söker en Business Data Analyst/Controller till vår välkända fordonskund placerad i Arendal. Tjänsten är ett långsiktigt konsultuppdrag på heltid med start omgående. Sök rollen redan idag då intervjuer sker löpande!

Om tjänsten
En transformation pågår inom hos vår kund som siktar på en digitaliserad leveranskedja. Detta kommer att omfatta nya system, nya roller och nya arbetssätt. Du kommer att ingå i ett Cost Control-team i förändring med uppdraget att stödja kundens operativa kollegor med en stabil ekonomisk struktur i denna transformationsresa. Cost Controlling-teamet utför kostnadskontroll genom AR- och AP-uppföljning och efterlevnad. Du ansvarar för allt manuellt skapande av inköpsorder och försäljningsorder, samt avvikelsebegränsning för transportmaterial.

Du kommer att arbeta i ett europeiskt och globalt supply chain kontext som ger en intressant mångfald både inom människor och ansvarsområden. Teamet kontrollerar alla fraktkostnader inom bolaget för de europeiska flödena och utomeuropeiska flöden från Europa. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor inom Transport Operation Europe men i hög grad även med kollegor i andra delar av bolaget. Det finns gott om möjligheter att bygga ett starkt nätverk.

Vem är du?
Vi söker dig med en positiv inställning och analytiska färdigheter. Du är en problemlösare och är nyfiken på nya uppgifter och förbättringar. Du gillar att arbeta i team och är en lagspelare av högsta rang. I övrigt ser vi att du:

Har erfarenhet av en liknande roll inom Supply Chain, logistik eller som Controller/Data Analyst.
Mycket goda datorkunskaper inom MS Office och Excel.
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Har du erfarenhet av Qlick och/eller Power BI/BW ser vi detta självklart som en plus.

Om verksamheten
Vi kan lova dig några riktigt spännande utmaningar i denna tjänst. Du kommer att vara med och ta Cost Controlling till nästa nivå i digitaliseringsresan. Eftersom du kommer att vara en nyckelspelare i teamet lyser din passion för innovation och förändring igenom. Vi tror att det bara är tillsammans vi kan skapa bra affärer, och det är bara tillsammans vi kommer att göra den här världen till en bättre plats. Om du har stor förmåga att involvera och motivera dig själv och kollegorna runt dig, då är vi säkra på att du skulle vara en stor tillgång för vår kunds team.

Poolia tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.

Ansök nu

Utbildningsadministratör till lärosäte i Göteborg

Utbildningsadministratör/Utbildningssekreterare
Läs mer Jun 20
Till ett lärosäte i Göteborg söker vi nu en utbildningsadministratör med start i augusti på heltid eller deltid (75 %). I tjänsten är du administrativt stöd till studierektorer, undervisande personal samt studenter. Läs mer om tjänsten nedan och sök redan idag - urval och intervjuer genomförs löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om tjänsten
Arbetet som utbildningsadministratör avser administration av program på kandidatnivå, masternivå, fristående kurser samt uppdragsutbildningar inom svenska som andraspråk

• Du kommer att utgöra ett administrativt stöd till studierektor, undervisande personal samt studenter. Det innebär bland annat registrering, utskick, resultatrapportering, administration i samband med tentamina och support av webbaserade studenttjänster
• Det kan komma att ingå ytterligare administrativa ansvarsområden. Du kommer även att vara backup för lokalbokning och
schemaläggning.
• Möjlighet till ett visst distansarbete finns. Vi ser därför gärna att du har erfarenhet av distansarbete och digitala verktyg/system som Zoom och Teams

Lärosätet är en arbetsplats som präglas av ett mycket gott samarbete och arbetsglädje. Du kommer att ingå i verksamhetsstödet, omfattande 11 personer inom olika yrkeskategorier. Det är ett professionellt team där det råder ett nära och stimulerande samarbete samt ett gott utbyte av erfarenheter/kunskaper.

Vem är du?
Vi söker dig som har:
• relevant eftergymnasial utbildning
• goda språkkunskaper i svenska och engelska såväl i tal som i skrift
• god datorvana (främst Word och Excel)
• minst ett (1) års erfarenhet av administrativt arbete

Det är meriterande om du har följande
• erfarenhet av utbildningsadministration
• erfarenhet av något av eller alla följande program: Canvas, LADOK, Gubas, DISA och NyA

Arbetet innebär daglig kontakt och interaktion med andra människor och därmed kommer mycket stor vikt att läggas vid
personliga egenskaper såsom engagemang och servicekänsla samt att du har ett strukturerat, noggrant och problemlösande arbetssätt.
Verksamheten präglas av arbetstoppar och därmed krävs det att du måste vara stresstålig samt ha en stor organisatorisk förmåga.


Om verksamheten
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Ansök nu

Webbredaktör/Content Manager till Ringhals i Väröbacka!

Webbredaktör
Läs mer Jun 20
Har du erfarenhet av Episerver och söker efter en ny utmaning? Då kan denna roll vara någonting för dig! Till Ringhals i Väröbacka söker vi en webbredaktör med start 1 september eller så fort som möjligt därefter. Tjänsten är ett konsultuppdrag där du har möjlighet att arbeta mellan 50-100%. Rollen sträcker sig 6 månader med möjlighet till förlängning. Du utgår från kontoret i Väröbacka men möjligheten finns till distansarbete cirka 3 dagar i veckan.

Sök tjänsten redan idag då intervjuer sker löpande!

Om tjänsten
Du kommer att ansvara för och arbetsleda en redaktion med cirka 4 medarbetare. Du kommer att skriva för samtliga av kundens webbkanaler såsom 3 olika intranät, extern hemsida och sociala medier. Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter:

• ansvara för innehållet och driva på utveckling av våra samtliga webbplatser.
• samordna och arbetsleda det redaktionella webbarbetet inom företagen. Skapa verktyg och metoder för att redaktionen ska arbeta effektivt.
• skriva, skapa, redigera och publicera innehåll på webbplatserna.
• anpassa och ta bort inaktuellt material.
• arbeta löpande med webbanalys, uppföljning av nyckeltal, sökmotoroptimering och rapportering. Sätta mål och mätpunkter för innehåll som ger effekt.

Vem är du?
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av en liknande roll. Du känner dig trygg i att arbetsleda en redaktion och skapa effektiva rutiner för hur redaktionen ska arbeta och samarbeta över de två olika verken Ringhals och Forsmark. Du kommer arbeta i ett antal olika publiceringsverktyg så kunskap i exempelvis Episerver är ett krav.

Vi finner det meriterande om du har erfarenhet att driva trafik, jobba i sociala medier och filma och klippa video. Kunskap i Adobeprogrammen är önskvärt samt om du är van att arbeta med poddradio, Google Analytics, content marketing, sökordsoptimering, omvärldsbevakning och kriskommunikation.

Om verksamheten
Inom sälj och marknad finns många kreativa möjligheter. Med en bredd från marknadschef och säljare till inköpare, informatörer och webbredaktörer har vi tjänster och uppdrag som kan intressera dig. Som konsult får du möjligheten att testa olika yrken och få en bred erfarenhet längs vägen fram till ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Ansök nu

Administratör till Kretslopp- och Vatten i Göteborg

Administrativ assistent
Läs mer Jun 16
Har du erfarenhet av kundtjänst, backoffice eller motsvarande? Gillar du en stöttande roll med mycket kundkontakt? Då har vi på Poolia rollen för dig! Vi söker en driven och kundfokuserad administratör till Kretslopp - och Vatten i Göteborg. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start vecka 34 och sträcker sig fram till årsskiftet med chans till förlängning.

Sök rollen redan idag då intervjuer sker löpande!

Om tjänsten
Kretslopp och vatten står inför att återgå till ett nytt normalt läge då pandemin lättar samt att verksamheten håller på med implementering av ett nytt kundsystem. I samband med detta kommer dom under hösten att behöva en resursförstärkning inom Mätarservice. Mätarservice är en del av avdelningen Kundnära tjänster. Enheten hanterar allt praktiskt vad gäller vattenmätare. De köper in vattenmätare, byter dem, läser av, renoverar samt kontrollerar dem i deras ackrediterade kontrollorgan. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara;

Planera och avisera mätarbyten.
Mycket kundkontakter främst via telefon.
Hantera självavläsningsunderlag för storkunder.
Hantering in/utlämning av brandpoströr.
Svarar på taxe- förbruknings- och mätar-frågor.
Mindre utredningar kring onormala vattenförbrukningar.
Ta de kontakter som behövs internt och externt för att driva sina uppgifter framåt.
Ingår i enhetens svarsgrupp, backoffice till kundservice.
Hantering av nyckelregister och portkoder.

Vem är du?
Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper och söker dig som är strukturerad, noggrann och gillar att hjälpa andra. Vi ser att du har en god kommunikativ förmåga och van att ta ansvar för dina arbetsuppgifter genom att planera, organisera och prioritera. Du har en god samarbetsförmåga och en vilja att hitta lösningar på problem. I övrigt ser vi att du har;

Minst gymnasiekompetens, gärna med en teknisk eller administrativ inriktning.
Har erfarenhet av planering av servicearbeten, kundservice eller motsvarande.
Uttrycker dig väl i svenska både tal och skrift.
Van att arbeta i olika IT-system.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Ansök nu

Ledningssekreterare / Chefsassistent sökes!

Chefssekreterare
Läs mer Jun 22
Till ett lärosäte i centrala Göteborg söker vi nu en ledningssekreterare / chefsassistent med start i början av augusti.
Vi söker dig som har erfarenhet av en liknande roll och som har hög kommunikativ och problemlösande förmåga. Tjänsten är ett konsultuppdrag via Poolia med start i augusti fram till sista oktober.
Intervjuer och urval genomförs löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Utskick, anteckningar, protokoll, expediering
• Flera organ: ledningsgrupp (prefektråd), konstnärliga fakultetsstyrelsen, dekanens beslutsmöte, valberedning
• Ärenderegistrering, arkiv
• Hanterar kansliets inkommande e-post till funktionsadressen (distribuerar för handläggning)
• Årsuppföljning (samordning), arbete med valprocesser (utser ledamöter i olika organ)
• Handläggning och rådgivning av administrativa frågor inom organisationen
Nära samarbete med fakultetsledningen (dekan, kanslichef, prefekter)

Inför möten kan du förbereda material, skicka ut agenda, boka lokal och bjuda in deltagare.

Vem är du?
Vi söker dig som har följande kvalifikationer:
• gymnasium eller likvärdig utbildning
• mycket goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
• minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som administratör/assistent
• kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Som person är du handlingskraftig, kommunikativ och initiativtagande. Du gillar att arbeta i en stöttande roll och tar dig an nya system och arbetsuppgifter lätt och gärna. Tjänsten kan utföras på 80 % om du önskar men lärosätet vill gärna ha en konsult på heltid.
Välkommen med din ansökan!

Om verksamheten
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Ansök nu

Utbildningsadministratör till lärosäte i Göteborg

Utbildningsadministratör/Utbildningssekreterare
Läs mer Jun 20
Till ett lärosäte i Göteborg söker vi nu en utbildningsadministratör med start i augusti på heltid eller deltid. Om du arbetar heltid är tjänsten cirka tre månader, arbetar du deltid (som lägst 50 %) blir det istället 5-6 månader.
I tjänsten är du administrativt stöd till studierektorer, undervisande personal samt studenter. Läs mer om tjänsten nedan och sök redan idag - urval och intervjuer genomförs löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om tjänsten
Arbetet som utbildningsadministratör avser administration av program på kandidatnivå, masternivå, fristående kurser samt uppdragsutbildningar inom svenska som andraspråk

• Du kommer att utgöra ett administrativt stöd till studierektor, undervisande personal samt studenter. Det innebär bland annat registrering, utskick, resultatrapportering, administration i samband med tentamina och support av webbaserade studenttjänster
• Det kan komma att ingå ytterligare administrativa ansvarsområden. Du kommer även att vara backup för lokalbokning och
schemaläggning.
• Möjlighet till ett visst distansarbete finns. Vi ser därför gärna att du har erfarenhet av distansarbete och digitala verktyg/system som Zoom och Teams

Lärosätet är en arbetsplats som präglas av ett mycket gott samarbete och arbetsglädje. Du kommer att ingå i verksamhetsstödet, omfattande 11 personer inom olika yrkeskategorier. Det är ett professionellt team där det råder ett nära och stimulerande samarbete samt ett gott utbyte av erfarenheter/kunskaper.

Vem är du?
Vi söker dig som har:
• relevant eftergymnasial utbildning
• goda språkkunskaper i svenska och engelska såväl i tal som i skrift
• god datorvana (främst Word och Excel)
• minst ett (1) års erfarenhet av administrativt arbete

Det är meriterande om du har följande
• erfarenhet av utbildningsadministration
• erfarenhet av något av eller alla följande program: Canvas, LADOK, Gubas, DISA och NyA

Arbetet innebär daglig kontakt och interaktion med andra människor och därmed kommer mycket stor vikt att läggas vid
personliga egenskaper såsom engagemang och servicekänsla samt att du har ett strukturerat, noggrant och problemlösande arbetssätt.
Verksamheten präglas av arbetstoppar och därmed krävs det att du måste vara stresstålig samt ha en stor organisatorisk förmåga.


Om verksamheten
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Ansök nu

Personaladministratör / Personalhandläggare till lärosäte

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Jun 20
Till ett lärosäte centralt i Göteborg söker vi nu en personaladministratör / personalhandläggare till biblioteket med start i augusti. Du kommer arbeta stöttande med personalrelaterade frågor och vi söker efter dig som har minst tre (3) års erfarenhet av personalrelaterad arbete. Känner du dig redo för nästa utmaning? Varmt välkommen med din ansökan, intervjuer och urval genomförs löpande och tjänsten kommer tillsättas så fort vi hittar rätt.

Om tjänsten
Tjänsten är ett konsultuppdrag via Poolia med start i augusti på heltid i cirka 4 månader.

• Som personalhandläggare på lärosätet är du ett stöd i personalrelaterade frågor till biblioteksledning och personal.
• I arbetet ingår att arbeta med löpande personaladministration i universitetets personalsystem.
• Du deltar i arbetet med kompetensbaserad rekrytering och handläggning av anställningsärenden.
• Du samordnar arbetsmiljöarbetet på lärosätets bibliotek och kommer tillsammans med din kollega även att arbeta med chefsstöd inom arbetsrättsliga frågor, personalstatistik, rehabilitering, MBL-arbete och andra förekommande arbetsuppgifter inom personalfunktionen.


Vem är du?
För att vara rätt för rollen har du:
• eftergymnasial utbildning inom personalområdet och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet, alternativt gymnasium eller likvärdig utbildning samt fem (års) arbetslivserfarenhet som personaladministratör
• erfarenhet av arbete med personalfrågor inom områdena: rekrytering, arbetsmiljöarbete och personaladministrativa rutiner
• goda kunskaper inom arbetsrätt och erfarenhet av tillämpning av gällande lagar och avtal
• förmåga att uttrycka dig obehindrat och väl på svenska och engelska i både tal och skrift
• god datorvana och erfarenhet av Office

Följande är meriterande för rollen:
• Erfarenhet av statlig verksamhet och särskilt från högskolesektorn är meriterande.
• Erfarenhet av systemen Primula, ReachMee
• Erfarenhet av att bearbeta och analysera personalstatistik

Som person ser vi att du är drivande och kan arbeta självständigt i rollen som chefsstöd. Du har ett konsultativt förhållningssätt och har lätt att skapa förtroendefulla kontakter och möta människor på ett positivt sätt. Vi ser gärna att du har ett engagemang och intresse i arbetsmiljöfrågor samt utveckling av rutiner och processer inom personalområdet.


Om verksamheten
Våra kunder inom hr är attraktiva arbetsgivare som letar efter högskoleutbildade personalvetare. Med en bredd över hela HR-området - allt från personalchefer och HR-specialister till rekryteringskonsulter och personaladministratörer - kan vi hitta en tjänst där du kan påverka din arbetssituation och nå ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare till SAAB i Göteborg!

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 28
Har du ett intresse för mjukvaruutveckling? Då har du hittat rätt! Just nu söker vi en mjukvaruutvecklare till SAAB i Göteborg! Rollen är ett konsultuppdrag med start enligt överenskommelse och sträcker sig 6 månader fram med chans till förlängning!

Sök rollen idag då intervjuer sker löpande!

Om tjänsten
På vår avdelning får du jobba med den absolut häftigaste tekniken inom radarutveckling. Hos oss kommer du få möjlighet att vara en del av utveckling från ax till limpa, vilket inkluderar systemdesign, implementation, integration och verifiering. Allt detta gör vi tillsammans i våra agila team.

Rollen innebär att under noggrann övervakning designar utveckla, felsöka mindre komplexa program för förbättringar och nya produkter. Utveckla mjukvara och verktyg till stöd för design, infrastruktur och teknikplattformar, inklusive operativsystem, kompilatorer, routrar, nätverk, verktyg, databaser och internetrelaterade verktyg. Vanligtvis tilldelad små projekt eller en fas i ett större projekt. Utföra rutin- och semi-rutinuppgifter.

Vem är du?
Vi söker dig som gillar mjukvaruutveckling och gärna arbetar tillsammans med andra för att kunna nå lite längre än vad du gjort på egen hand! För att lyckas i denna roll har du 1-2 års erfarenhet av en liknande roll samt att vi ser att du har en teknisk högskoleutbildning. Du tycker det är viktigt att komma framåt och hitta effektiva lösningar samt att du är engagerad och kreativ. Du vill utvecklas personligt och professionellt samt prova på olika teknikområden.

Motiveras du av att din insats på jobbet har en positiv påverkan på samhällets säkerhet, så ska du skicka in din öppna ansökan redan nu! Tillsammans med dina kollegor kommer du att bidra till vår viktigaste mission, att skapa ”Code That Matters”.

Uppdraget kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om verksamheten
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet digitala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension. Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Ansök nu

Projektcontroller till offentlig sektor

Controller
Läs mer Jun 30
Vi söker en projektcontroller!
Du kommer att jobba som konsult hos vår kund i Göteborg som är en spännande organisation inom offentlig sektor.
Konsultuppdraget börjar omgående och varar fram till januari 2023. Det finns eventuellt möjlighet att bli förlängd.
Vi genomför urval och intervjuer löpande. Lägg märke till den korta ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I arbetsuppgifterna ingår det att:
• Säkerställa att projektet efterlever finansiärens finansiella villkor.
• Säkerställa projektets finansiella rapportering till finansiärer.
• Säkerställa projektets ansökan, budget och estimat från start.
• Implementera och säkra finansiella riktlinjer och rutiner i projektet.
• Säkerställa korrekta siffror varje månad inom projektet, t.ex. tid rapportering, kostnader mm.
• Säkerställa budget, prognos och kostnadshantering
• Ta fram analyser som underlag till projektets framdrift och beslut.
• Utför grundorsaksanalys vid behov inom projektet.
• Efterleva ekonomiska riktlinjer, beräkningsmetoder och koncerngemensamma processer.
• Projektredovisning
• Fakturering av projekt med löpande räkning
• Rekvirering av interna och externa projekt
• Underhålla projektlistor
• Ad Hoc rapporter till projektledare
• Månadsbokslut
• Uppläggning av projekt
• Övrig registervård i projekt.
• Avstämningar, bokföringsorders

Vem är du?
Vi söker dig som har:
• Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
• Erfarenhet av projektredovisning och helst rapportering till finansiär
• Flytande svenska i tal och skrift
• Erfarenhet av IFS

Som person har du:
• god samarbetsförmåga
• god förmåga att självständigt ta dig an arbetsuppgifter
• förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift
• stor social kompetens
• alltid en god struktur och noggrannhet i ditt arbete
• en god analytisk kapacitet.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Ekonomiassistent till säkerhetsföretag på Lindholmen!

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 20
Vi letar efter en Ekonomiassistent till vår kund som är ett säkerhetsföretag på Lindholmen. Tjänsten är på deltid 75%. Det finns dock möjligheter att jobba på heltid, men då byggs tjänsten upp med en del övriga administrativa arbetsuppgifter och även en del inom orderhantering. Uppdraget är på 6 månader med omgående start och det kan eventuellt finnas möjligheter till förlängning för rätt person. Du blir anställd av Poolia Väst som konsult. Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
För denna ekonomiassistent kommer följande arbetsuppgifter vara en del av vardagen:
• Ta emot ankommande leverantörsfakturor. Vår kunds fakturor kommer främst in via PDF (Exflow Data Capture). En mycket liten andel kommer i pappersformat.
• Kontrollera att fakturorna har rätt uppgifter (tex namn, adress , betalningsvillkor).
• Kontering samt eventuell periodisering av leverantörsfakturor samt distribuering till den som är attestansvarig.
• Bevaka att organisationen hanterar leverantörsfakturor löpande via Atteststatus i Navision.
• Stänga leverantörsreskontran när det görs månadsbokslut.
• Kommunikation med attestansvariga inom organisationen om de har frågor gällande fakturor.

Kontering och distribution av leverantörsfakturor sker i Navision (vårt affärssystem).

Vem är du?
Vi letar efter en person som har ett intresse för ekonomi och att hantera fakturor!
Vi tror att du som Ekonomiassistent har följande bakgrund:
• Antingen har du studerat ekonomi på eftergymnasial nivå, eller så är du en gymnasieekonom och har jobbat något år med liknande arbetsuppgifter
• Är noggrann och har ett öga för detaljer
• Är ansvarsfull och lyhörd
• Du bidrar till ett gott samarbete i gruppen

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Ansök nu

Ekonomiassistent till SafeTeam på Backaplan!

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 22
Vi letar efter en Ekonomiassistent till SafeTeam som är ett säkerhetsföretag på Backaplan. Tjänsten är på deltid 75%. Det finns dock möjligheter att jobba på heltid, men då byggs tjänsten upp med en del övriga administrativa arbetsuppgifter och även en del inom orderhantering. Uppdraget är på 6 månader med omgående start och det kan eventuellt finnas möjligheter till förlängning för rätt person. Du blir anställd av Poolia Väst som konsult. Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
För denna ekonomiassistent kommer följande arbetsuppgifter vara en del av vardagen hos SafeTeam:
• Ta emot ankommande leverantörsfakturor. Vår kunds fakturor kommer främst in via PDF (Exflow Data Capture). En mycket liten andel kommer i pappersformat.
• Kontrollera att fakturorna har rätt uppgifter (tex namn, adress , betalningsvillkor).
• Kontering samt eventuell periodisering av leverantörsfakturor samt distribuering till den som är attestansvarig.
• Bevaka att organisationen hanterar leverantörsfakturor löpande via Atteststatus i Navision.
• Stänga leverantörsreskontran när det görs månadsbokslut.
• Kommunikation med attestansvariga inom organisationen om de har frågor gällande fakturor.

Kontering och distribution av leverantörsfakturor sker i Navision (vårt affärssystem).

Vem är du?
Vi letar efter en person som har ett intresse för ekonomi och att hantera fakturor!
Vi tror att du som Ekonomiassistent har följande bakgrund:
• Antingen har du studerat ekonomi på eftergymnasial nivå, eller så är du en gymnasieekonom och har jobbat något år med liknande arbetsuppgifter
• Är noggrann och har ett öga för detaljer
• Är ansvarsfull och lyhörd
• Du bidrar till ett gott samarbete i gruppen

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Ansök nu

Ekonomiassistent till SafeTeam på Lindholmen!

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 20
Vi letar efter en Ekonomiassistent till SafeTeam som är ett säkerhetsföretag på Lindholmen. Tjänsten är på deltid 75%. Det finns dock möjligheter att jobba på heltid, men då byggs tjänsten upp med en del övriga administrativa arbetsuppgifter och även en del inom orderhantering. Uppdraget är på 6 månader med omgående start och det kan eventuellt finnas möjligheter till förlängning för rätt person. Du blir anställd av Poolia Väst som konsult. Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
För denna ekonomiassistent kommer följande arbetsuppgifter vara en del av vardagen hos SafeTeam:
• Ta emot ankommande leverantörsfakturor. Vår kunds fakturor kommer främst in via PDF (Exflow Data Capture). En mycket liten andel kommer i pappersformat.
• Kontrollera att fakturorna har rätt uppgifter (tex namn, adress , betalningsvillkor).
• Kontering samt eventuell periodisering av leverantörsfakturor samt distribuering till den som är attestansvarig.
• Bevaka att organisationen hanterar leverantörsfakturor löpande via Atteststatus i Navision.
• Stänga leverantörsreskontran när det görs månadsbokslut.
• Kommunikation med attestansvariga inom organisationen om de har frågor gällande fakturor.

Kontering och distribution av leverantörsfakturor sker i Navision (vårt affärssystem).

Vem är du?
Vi letar efter en person som har ett intresse för ekonomi och att hantera fakturor!
Vi tror att du som Ekonomiassistent har följande bakgrund:
• Antingen har du studerat ekonomi på eftergymnasial nivå, eller så är du en gymnasieekonom och har jobbat något år med liknande arbetsuppgifter
• Är noggrann och har ett öga för detaljer
• Är ansvarsfull och lyhörd
• Du bidrar till ett gott samarbete i gruppen

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Ansök nu

Rekryterare till välkänd fordonskund!

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Jun 14
Är du en social och utåtriktad person som motiveras av mötet med nya människor? Har du tidigare erfarenhet av rekrytering och bemanning eller bara söker en ny utmaning inom området? Ta chansen att få utvecklas inom rekrytering och bemanning tillsammans med ett välkänd fordonskund i Göteborg! Vi söker både junior och seniora profiler.

Uppdraget är ett långsiktigt konsultuppdrag som förväntas starta så fort som möjligt. Skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Om tjänsten
I tjänsten som rekryterare ansvarar du kreativt tillsammans med ditt team för verksamhetens bemanningsprocesser. Tillsammans med chefer arbetar ni för att hitta de rätta profilerna för olika positioner inom företaget. Du kommer att ansvara för hela processen från kravprofil till presentation av kandidat. Där inräknat kommer du ta kravprofiler, skriva annonser, search via LinkedIn samt genomföra intervjuer samt ta referenser. Det kommer även innefatta vissa administrativa arbetsuppgifter i ditt uppdrag.

Vem är du?
Vi tror att du har en examen som personalvetare eller in om beteendevetenskap samt tidigare erfarenhet inom rekrytering och search. För att trivas i rollen som rekryterare tror vi att du är en social person som trivs i det nya mötet med nya människor. Du är en ”doer” som kan hantera flera olika processer samtidigt. I ditt engagerade och entusiasmerande sätt samarbetar du med rekryterande chefer för att tillsammans finna de bästa kandidaterna för jobbet. Du är ansvarstagande och kan på ett proaktivt sätt planera och strukturera upp din tid för att framgångsrikt kunna driva rekryteringsprocesserna framåt. Vidare arbetar du, liksom företaget digitalt och flexibelt samt har god förståelse och intresse för system.

Meriterande för tjänsten:
- Certifiering i OPQ och Verify tester.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter.

Ansök nu

IT-tekniker till Ringhals i Väröbacka!

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Maj 19
Vi söker nu en IT-tekniker till Service Desk Nuclear hos Ringhals! Tjänsten är ett konsultuppdrag med start 1 augusti och rollen sträcker sig fram till årsskiftet med chans till förlängning.

Under 2020 slogs de lokala Service Desk-teamen för Ringhals, Forsmark och SKB samman till en Service Desk som stödjer alla tre licenshavarna. I tjänsten som IT-tekniker i detta nya team så erbjuder vi dig ett nära samarbete med kärnkraften på Vattenfall, kontinuerlig kompetensutveckling, kunniga IT kollegor, samt möjligheten att forma den kommande nukleära Service Desken på Vattenfall.

Sök rollen redan idag då intervjuer sker löpande!

Om tjänsten
Som IT-tekniker kommer du i huvudsak hantera olika typer av standardiserade- och icke-standardiserade IT-ärenden. Du kommer att analysera och lösa såväl enkla som mer komplexa fel genom att följa de implementerade processerna (ITIL). Du kommer att bidra till kontinuerlig förbättring av vårt dagliga arbete och samtidigt utveckla dig själv genom att delta i olika projekt och uppdrag. En stor del av din roll är att identifiera, diagnostisera och lösa problem tillsammans med övriga supportteam.

Vem är du?
Vi är på jakt efter en IT-tekniker som har ett genuint intresse för IT och ny teknik, och känner stolthet i att hjälpa andra. Du ser värdet av att dela med dig av kunskap och vill ständigt utveckla dig själv som person. Vi tror att du är en lagspelare som fungerar bra i olika gruppkonstellationer samtidigt som du trivs med att arbeta individuellt och kan ta egna initiativ. Du är lojal och tycker att det är viktigt att agera med integritet och har ett öppet sinne för förändringar samt ser mångfald som en framgångsfaktor Vidare ser vi att du:

• Minst gymnasieexamen helst inom IT/teknik alternativ Universitets/Högskoleexamen i IT.
• Grundläggande kunskap om IT och dess komponenter (PC, skrivare, mobiltelefoner, programvaror, nätverk, servrar, databaser etc.).
• Erfarenhet av Microsoft Active Directory, SCCM och Exchange.
• Erfarenhet av Windowsbaserade produkter.
• Erfarenhet av affärssystemet SAP.
• Erfarenhet av dataadministration; (Tickets, Assets, Licenser).
• Erfarenhet av BMC Remedy som ärendehanteringssystem.

Du talar flytande svenska och engelska (både skriftligt och muntligt)

Om verksamheten
Vattenfall IT är en intern leverantör av IT-tjänster och support för hela Vattenfallkoncernen, med idag omkring 900 anställda placerade i Sverige, Tyskland, Nederländerna, Polen, Storbritannien, Danmark och Finland. Vattenfall IT:s målsättning är att ha en effektiv IT-organisation med fokus på flexibilitet och digitalisering, samtidigt som man levererar säkra och stabila tjänster. Den del av Vattenfall som jobbar med kärnteknisk verksamhet, ställer högre säkerhetskrav på sina IT-leverantörer och därför finns det en separat del av Vattenfall IT som benämns ”Nuclear Solutions”.

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Ansök nu

SIFU söker nu en centerkoordinator/kursadministratör till Göteborg

Kursadministratör
Läs mer Jun 20
Trivs du i en koordinerande roll där du har många bollar i luften? Har du tidigare erfarenhet av administrativt arbete? Söker du jobb omgående och är intresserad av att ta nästa steg i din karriär? Då har vi rollen för dig!

Till kontoret i centrala Göteborg, söker vi nu en centerkoordinator/kursadministratör.


Om tjänsten
Vi söker dig som klarar av att hantera många små projekt samtidigt och som är strukturerad och serviceminded. Som ansvarig för kurscentret kommer du vara vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du arbetar i en koordinerande roll och kommer att ha hand om allt administrativt arbete i samband med kurs. I arbetsuppgifterna ingår bland annat planering av kurstillfällen, bokning av lokaler och föreläsare samt beställning/produktion av kursmaterial. Det innebär också att man har många samtidigt pågående arbetsuppgifter och mycket kontakter med föreläsare och kunder/kursdeltagare, både per telefon och vid olika kursgenomförande. Du har också ett övergripande ansvar för att hålla ordning och reda i våra lokaler där du arbetar proaktivt för att det ska vara en inbjudande miljö för både medarbetare och kunder. Centerkoordinatorn rapporterar till Teamleader för avdelningen. Arbetstiderna kan variera.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Arbetsuppgifterna omfattar bland annat:

- Lokalplanering, internt och externt
- Kontakter med kunder och kursledare/talare
- Uppdatering i affärssystem rörande information om kurs/konferens
- Löpande inköp av kontorsmaterial.
- Lokal- och larmansvar, datasupport för våra kursledare/talare och deltagare och kontakter med fastighetsskötare/ägare för lokalerna
- registrering av kursgenomförande, både öppna och företagsanpassade och konferenser, bokningar, om-/avbokningar av kurs/konferensdeltagare


Vem är du?
För att trivas i rollen tror vi att du är en person som får energi av att ge god service till såväl kollegor som besökare. Som person är du en serviceinriktad, stresstålig och strukturerad. Du är professionell i ditt bemötande och har en god kommunikativ förmåga. Du trivs i en koordinerande och varierande roll där du får ta eget ansvar i ditt dagliga arbete och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Vidare har du en förmåga att självständigt hitta lösningar på problem och tar egna initiativ och beslut. För att lyckas i rollen är du flexibel i ditt arbetssätt och hjälper gärna till med det som behövs. Du trivs med att vara spindeln i nätet.

Gymnasiekompetens och flerårig vana från administrativt arbete är önskvärt. Viktigt är också att du har God dator- och systemvana och goda kunskaper i Microsoft Office samt uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift.

Vad kan du förvänta dig:

”Hos SIFU finns en mängd spännande utmaningar. Ligger dina värderingar och attityder nära våra, kommer du att träffa många härliga och roliga kollegor.

Vi tror på en arbetsplats som är utvecklande och utmanande samtidigt som den är en stark social plattform.

Vi arbetar för att etablera det största och bästa utbildningsföretaget på marknaden och strävar samtidigt efter att erbjuda våra anställda en bra arbetsplats där vi har kul.”


Om verksamheten
SIFU är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag. Vår verksamhet syftar till att förbättra näringslivets konkurrenskraft, samhällets välstånd och människors liv. Vårt mål är att vara det självklara valet för ökad kompetensutveckling.

Med över 200 kurser och konferenser bidrar vi årligen till tusentals personers kompetensutveckling. Det här gör oss till ett av Sveriges ledande utbildningsföretag inom specifika branscher. Vi ger våra kursdeltagare värdefulla kunskaper och erfarenheter så att din organisation tryggt kan möta omvärldens krav på utveckling och förändring. Vi utbildar främst inom teknik och ledarskap, samhällsutveckling, offentlig administration, vård och skola. Våra kunder kommer från både privata och offentliga företag, små som stora organisationer.

I denna rekrytering samarbetar SIFU med Poolia, vid eventuella frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Elizabeth Darevik, elizabeth.darevik@poolia.se
Tjänsten är på heltid med direkt anställning hos SIFU.

Urval sker löpande, ansök därför redan i dag, varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

IT- Support till Kretslopp och Vatten i Göteborg!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jun 2
Brinner du för IT, teknik och service? Då ska du söka denna tjänst! Just nu söker vi en IT- support med inriktning telefoni till Kretslopp och Vatten i Göteborg! Tjänsten är ett konsultuppdrag med start enligt överenskommelse och sträcker sig 6 månader fram med chans till förlängning! Sök rollen redan idag då platsen kan komma att fyllas innan sista ansökningsdagen.

Om tjänsten
Uppdraget består i att beställa och hantera abonnemang, (uppsägning, förändring av abonnemang, namnbyte) och registervård (uppdatering av olika register). Du kommer att ansvara för lånetelefoner och hanteringen av lånetelefoner samt hantera svarsgrupper i telefonisystemen CMG & Mitel. Du kommer även ansvara för felsökning och teknisk support för telefoner samt dess tillbehör. I övrigt kommer du att hantera beställningar i Göteborgs Stads beställningssystem Proceedo för telefoner samt tillbehör. Även beställning av tjänster i form av extern support.

Tjänsten finns inom IT-staben på Kretslopp och vatten. IT-staben har 7 anställda och hanterar support och drift av förvaltningens egna systemmiljö


Vem är du?
Vi söker dig som är driven, service-minded och gillar att arbeta administrativt. Vi ser att du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Du har fullständiga gymnasiebetyg och vi ser gärna att du har arbetat med en liknande roll tidigare och besitter teknisk kompetens för att felsöka och supportera användarnas telefoner. I övrigt behärskar du svenska och engelska i tal och skrift.

Om verksamheten
Kretslopp och vatten är en kommunal fackförvaltning inom Göteborgs Stad och leds av Kretslopp och vattennämnden. Vi är cirka 500 anställda. Förvaltningen producerar och distribuerar dricksvatten med livsmedelskvalitet och avleder avloppsvatten. Förvaltningen ansvarar också för insamling och behandling av hushållsavfall samt ansvarar för samtliga återvinningscentraler i Göteborg.


Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Interim Ekonomichef till Familjebostäder i Göteborg!

Ekonomichef
Läs mer Jun 16
Familjebostäder har genomfört en organisationsförändring på ekonomiavdelningen. De har renodlat ekonomifunktionen och avser att rekrytera en ny Ekonomichef då deras nuvarande ekonomichef kommer övergå i en ny roll. I avvaktan på att denna rekrytering blir klar vill de ta in en Ekonomichef på konsultbasis i ca 6 månader. Du blir därför anställd av oss på Poolia och jobbar ute hos Familjebostäder. Det finns även möjlighet att gå in som underkonsult.
Start: 1 september 2022
Arbetstid: Heltid

Om tjänsten
Uppdraget avser ytterst en kvalitetssäkring av dagens arbetsflöde. Inte utveckla nytt utan att leverera på det som ligger på bordet. Att ha ansvar för personalen som består av 11 personer och ha fokus på arbetsmiljön och att gruppen fungera som en enhet. Avdelningen består av redovisningspersonal, controller, redovisningschef och hyresadministration. Målet är en väl fungerande ekonomifunktion efter sex månader. Att leda den operativa verksamheten så att rutiner fungerar, kvalitetssäkring av bokföringen och att personalens förmåga tillvaratas fullt ut. Rapportering sker till vd för redovisning i styrelsen.

Vem är du?
Vi letar efter en Ekonomichef som uppfyller följande:

• Är utbildad civilekonom och har jobbat med personalansvar
• Erfarenhet av större bolag (över 50 personer)
• Konkret kunskap om affärssystemet/ekonomisystemet Agresso
• Erfarenhet av e-handelssystem typ Proceedo (inköps- och faktureringssystem) där många i organisationen gör inköp och attesterar
• Erfarenhet av operativt bokslut, budgetprocesser och investeringsprocesser
• Goda erfarenheter av att ta fram rapporter och uppföljning till organisationen
• Dokumenterad erfarenhet som arbetsledare och gärna kompletterad med ledarskapsutbildning

Som person tror vi att du har:
• Ett inkännande ledarskap som bygger på involvering och dialog
• God förståelse och intresse av att hjälpa hela organisationen att bli bättre på ”ekonomi” – att se ekonomiavdelningen som både service och experter.
• Ansvarsfull och förmåga att leverera i tid
• Positiv och engagerad
• Förmåga att söka efter lösningar på ett systematiskt sätt
• Ödmjukhet och prestigefri

Det är meriterande om du har erfarenhet från fastighetssystem och fastighetsbranschen.

Om verksamheten
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör – inom ekonomins hela spektra – såväl till privat som till offentlig sektor.
Urval sker löpande, ansök därför redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Andra- och tredjelinjen IT-support sökes

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jun 7
Vi söker nu fyra stycken andra- och tredjelinjens IT-support till vår kund med start i september. Konsultuppdraget kommer pågå under ett år med chans till ett års förlängning.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
• Arbeta med Applikationsdrift i både andra och tredjelinjen.
• Ärendehantering, felsökning och återkoppling till användare och beställare för system och applikationer på server- och it-infranivå.
• Teamåtagande - bemmaning av resurser internt för att komplettera vårt Operaitva driftteam inom Vägnära Applikationsdrift.


Tjänsten är säkerhetsklassad och du behöver genomgå en säkerhetsprövning innan start.
Till viss del kan arbete inom leveransen utföras på distans enligt överenskommelser.
Arbetstider är kl.8.00-16.30 med 30 minuters lunchuppehåll fördelat så att det alltid finns en som bemannar telefonen i och med att incindeterna oftast är high eller critical och behöver åtgärdas snarast.


Vem är du?
För att vara kvalificerad för tjänsten ser vi att du uppfyller följande krav:
• Minst 3 års dokumenterad arbetserfarenhet inom support av dagligt driftarbete
• Kompetens och erfarenhet av arbete med MS produkter
• Erfarenhet av middleware Applikationsdrift


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Poolia erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Redovisningsekonom till Landvetter Ekonomi AB!

Redovisningsekonom
Läs mer Jun 13
Vi söker just nu en Redovisningsekonom på heltid till Landvetter Ekonomi AB! Vi letar efter dig som har minst 1-2 års erfarenhet av en liknande roll och som har jobbat med löpande bokföring och löner innan. Uppdraget är ett föräldravikariat med omgående start och fram till september 2023. Uppdraget passar dig som vill vara en del av en mindre verksamhet och som brinner för att jobba med siffror och kundkontakt. Vi intervjuar löpande så se till att sök tjänsten redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Som Redovisningsekonom på Landvetter Ekonomi kommer du att jobba med bokföring och löner. Landvetter Ekonomi har ett mindre och gemytligt kontor beläget i centrala Landvetter, nära till bussförbindelser. Du jobbar med ett flertal kunder och ansvarar för fakturering och betalningar åt dem. Även avstämningar och rapportering till kunder. Det är därav viktigt att du gillar att ge god service och att jobba nära kunder. Landvetter Ekonomi AB använder sig av Fortnox.

Vem är du?
Vi letar efter dig som har jobbat med löpande redovisning och löner i minst 1-2 år. Personlighet är viktigt för rollen och vi letar efter en konsult som är lugn och systematisk och har en förmåga att prioritera rätt. Du är även analytiskt lagd samtidigt som du är serviceinriktad och duktig på att ha kunddialoger. Det är viktigt att alltid hålla en god ton gentemot kunderna och alltid sätta dem först!

Vi ser även att du:

• Har god förståelse för Excel och kan skapa rapporter och sammanställningar med detta verktyg.
• Är flytande i svenska i tal och skrift
• Har en generell kunskap inom diverse skatteregler

Har du erfarenhet av Fortnox ser vi det som meriterande.

Om verksamheten
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet digitala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension. Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Ansök nu

Göteborg Energi letar efter en Operativ Marknadskommunikatör!

Marknadskommunikatör
Läs mer Jun 9
Vi är på jakt efter en Marknadskommunikatör till Göteborg Energi! Den person vi letar efter har någon erfarenhet av liknande arbete, ca 1-3 år. Uppdraget är med omgående start och fram till årsskiftet. För rätt person finns möjligheter att bli tillsvidareanställd hos Göteborg Energi. Till en början kommer du att bli anställd av Poolia Väst som konsult. Det finns möjligheter att jobba 75-100% beroende på vad som passar dig bäst. Vi intervjuar löpande så se till att sök tjänsten redan idag!

Om tjänsten
Avdelningen Marknad ansvarar för all marknadskommunikation till alla Göteborg Energis kunder. Du blir en del av ett välfungerande team som i dagsläget består av 9 personer. Just nu behöver de en konsult som hjälper dem med operativa uppgifter och skriva kundanpassade texter. I denna roll har du hand om webbpublicering och bilder på webben, hantering av sociala kanaler, mailutskick osv. Göteborg Energi jobbar med bland annat MailChimp för detta. För grafiskt arbete jobbar de med InDesign och Photoshop.

Du rapporterar till Marknadschefen. Möjlighet till att jobba på distans finns, men merparten är på plats på kontoret i Gårda, Göteborg.

Vem är du?
Vi letar efter en person där följande stämmer in:
• erfarenhet av liknande arbete, ca 1-3 år
• erfarenhet av webbpublicering och utskick i mejlsystem
• en duktig skribent
• van vid att skriva kundanpassade texter
• sinne för form och layout. Har du erfarenhet av InDesign och Photoshop är det jättebra
• snabblärd
• utåtriktad och tar initiativ att lösa uppgifter

Om verksamheten
Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu

IT Tekniker / Supporttekniker sökes

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jun 7
Vi söker nu en andra linjens IT-support till vår kund med start i slutet av september. Konsultuppdraget kommer pågå under ett år med chans till ett års förlängning.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
• Andra linjens support på distans och på platsen stöd.
• Ta emot ärenden från 1:a linjen och ansvara för att lösa dessa.
• Tillhandahålla 2:a linjens support till användare avseende hård- och mjukvara för datorer.
• Ansvara för lagerhållning av reservdelsutrustning.

Dina arbetstider är 08.00-16.30
Tjänsten är säkerhetsklassad och för att påbörja konsultuppdraget kommer du behöva genomgå en säkerhetsprövning.

Vem är du?
För att vara kvalificerad för tjänsten ser vi att du uppfyller följande krav:
• Minst 12 månaders erfarenhet inom yrkeskategorin, under de senaste 18 månaderna.
• Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.
• Dokumenterad erfarenhet av god problemlösningsförmåga och felsökningsmetodik.
• Minst 6 månaders erfarenhet av att arbeta i ärendehanteringssystem, Remedy ITSM eller liknande.
• B-körkort

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Poolia erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Ekonomiassistent / Jr Controller till företag inom återvinning i Göteborg!

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 8
Till vår kund som är verksam inom återvinning söker vi nu en Ekonomiassistent / Jr Controller på heltid. Vi ser att du kan börja snarast och jobba fram till december 2022. Därefter finns det möjlighet till förlängning. Uppdraget är perfekt för dig som vill utvecklas inom ekonomi och få värdefulla erfarenheter inom området. Sök tjänsten redan idag då vi intervjuar löpande!

Om tjänsten
Uppdraget som Ekonomiassistent/Controller innebär att jobba tillsammans med IT Controller med att säkerställa att strukturer och finansiell data är uppdaterat inför införandet av ny finansiell modell. Jobba tillsammans med linjechefer och stötta dem i kontering av fakturor, uppsättning och uppföljning tidsskrivning etc.

Övergripande beskrivning av arbetsuppgifter:

Hantering av fakturor
• Kontering av fakturor
• Rättning av felkonterade fakturor
• Stödja linjen med frågor runt kontering av fakturor
• Se till att dokumentation är uppdaterat i enlighet med ny process

Tidrapporteringssystem
• Skapa och sätta upp nya projekt & tjänster
• Rensa och ta bort gammal & felaktig data
• Supportera linjechefer att skapa rätt tidrapporteringsstruktur
• Säkerställa tidrapportering i tid av verksamheten inför fakturering (månadsslut)
• Se till att dokumentation är uppdaterat i enlighet med ny process

Anläggningsregister & inventarier
• Validera & rensa anläggningsregistret (avskrivningar)
• Se till att dokumentation är uppdaterat i enlighet med ny process

Vem är du?
För att lyckas i rollen som Ekonomiassistent / Jr Controller behöver du:
• Övergripande controller finansiell förståelse
• Vana att jobba med fakturor, avskrivningar, tidrapportering etc
• Vana att jobba med olika ekonomisystem (Business Central, Exflow) och uppföljningssystem (BI Qlick)

Vi letar efter en driven och självgående person som gillar struktur och ordning och har en ”service minded” approach.

Om verksamheten
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet digitala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension. Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Ansök nu

Controller till ett stadsutvecklande företag

Controller
Läs mer Maj 24
Vi söker dig som har flera års erfarenhet som Controller och är intresserad av att jobba som konsult på ett spännande bolag som utvecklar Göteborg Stad. Uppdraget är på heltid med omgående start fram till och med januari 2023, med goda möjligheter till anställning hos kund efter konsultuppdraget.
Du kommer att vara placerad hos vår kund på Lindholmen och vara en del av ett företag som värderar sammanhållning och teamkänsla och där medarbetarna har ett stort driv, nyfikenhet och är väldigt välkomnande.
Urval och intervjuer sker löpande. Sök tjänsten redan idag!

Om tjänsten
Du kommer ingå i en grupp på 10 personer varav flera sitter i samma roll som du. Ekonomienheten jobbar tätt med varandra kring processerna så vi värdesätter att du är samarbetsvillig och prestigelös. Totalt är ni 90 medarbetare på arbetsplatsen.

• Arbetstiderna är kontorstider och du erbjuds flex på för- och eftermiddag.
• Vi förväntar oss att du vill arbeta på kontoret med förståelse för att livet ibland kommer emellan - tandläkarbesök, släppa in hantverkaren eller hämta på förskolan - distansarbete är OK efter överenskommelse.
• I sommar kommer du vara ledig vecka 28-31.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Rapportering och analyser av ekonomiskt utfall, budget och prognos
• Samordna och planera utfalls-, budget- och prognosarbetet
• Verksamhetsuppföljning (linjeorganisationen)
• Du jobbar i ekonomisystemet Agresso och uppföljningssystemet Hypergene

Vem är du?
Vi söker dig som har:
• högskoleutbildning eller motsvarande med ekonomisk inriktning
• minst fem års arbetserfarenhet som controller
• goda kunskaper i MS Office, särskilt Excel

Det är meriterande om du har:
• erfarenhet av arbete inom fastighetsekonomi
• erfarenhet av projektuppföljning/projektredovisning
• arbetat i ekonomisystemet Agresso och uppföljningssystemet Hypergene

Poolias mål är att hitta rätt person till vår kund omgående, sök tjänsten idag då rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Poolia erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Jr Controller to an automotive company in Arendal

Controller
Läs mer Jun 14
We are looking fo a person that wants to take the next step and get great experience in Controlling! Are you that person? This is a consultant assignment through Poolia Väst and you will be working at one of our clients in Arendal. The company is a big and international company within the automotive industry. The assignment starts in July or when you are ready after the summer, and will end in January 2023. After this time there are very good opportunities to be extended! Welcome with your application!

About the position
A transformation is ongoing within our clients company, and they are aiming for a digitalized supply chain. This will include new systems, new roles, and new ways of working.
They are a Cost Control team in change with a mission to support their operational colleagues with a stable financial set up in this transformation journey. The Cost Controlling team is performing Cost Controlling through AR and AP follow up and compliance. They are responsible for all manual Purchase Order and Sales Order creation, as well as deviation mitigation for Transport Material.

Responsibilities
You will work in a European and global supply chain context that provides an interesting diversity both in people and responsibility areas. This team is controlling all the freight cost within the company for the European flows and overseas flows from Europe.
You will work together with colleagues within Transport Operation Europe but to a great extent also with colleagues in other parts of the company. There are plenty of opportunity to build a strong network.

This role requires digital analytical skills and competences, as well as a lot of patience and creativity to handle the manual order creation. To secure payment to their carriers, and that they are paid by our customers, they create manual Purchase- and Sales Orders for express transports and container flows.

MATCH MADE IN HEAVEN?
We can’t promise you an effortless job, but we can promise you some truly exciting challenges to work with. You will be part of taking the Cost Controlling to the next level in the digitalization journey. As you will be a key player in the team your passion for innovation and change, shines through. We believe it is only together we can create great business, and it is only together we will make this world a better place. If you have great capability to involve and motivate yourself and the colleagues around you, then we are certain that you would be a great asset to this team.


Your profile
We believe that you are:
• A problem solver
• People oriented
• A Team player
• Analytical and digital
• Change driven
• Improvement oriented
• Curious

..and that you have:
• A lot of positive energy
• A Controlling background, hopefully within logistic or supply chain
• Data analyst competences in for example Qlick, Power BI or BW

About the organisation
The consulting role is suitable for you who want to gain broad experience. We offer you the chance to work in popular workplaces with well-known brands where you can develop your skills and broaden your CV. You will thrive as a consultant if you are looking for a world of exciting assignments and develop your network of contacts. By your side, you have your consulting manager who supports you in succeeding on your assignment. We want you to thrive and enjoy yourself with us at Poolia. Therefore, we offer you wellness grants, discounts on various fitness facilities and regularly social activities. Of course, your employment at Poolia includes collective agreements, insurance, occupational pensions and occupational health care.

Ansök nu

Dataanalytisk Marknadsförare till ett känt livsmedelsföretag i Kungälv!

Marknadskoordinator
Läs mer Jun 8
Vi söker en Campaign Builder / Marknadsförare, med fokus på databas och tekniskt kampanjbygge inom marknadsföring! Vår kund förstärker sitt härliga team av Campaign Builders för deras riktade marknadsföring!

Tycker du det vore spännande att få vara en del av de riktade kampanjer som skickas ut till våra ”Stammisar”, älskar att nörda i databaser och har erfarenhet av - då är du som klippt och skuren att bli vår konsultkollega!

Om tjänsten
Som Campaign Builder / Marknadsförare har du möjlighet att vara del i många sammanhang. Du ansvarar för att förvalta och förbättra de kampanjer som finns, initiera och delta i utveckling av både plattformen och kampanjer, vara delaktig i tjänsteutvecklings- och innovationsprojekt och ansvara för att bygga nya kampanjer. Ditt ansvar löper genom hela processen tillsammans med andra nära kollegor hos oss på Reklam - från att vi når rätt kund, i rätt tid, i rätt kanal, med rätt erbjudande och till rätt pris.
Du är också vår specialist som stöttar med kunskap och rådgivning kring nyttjandet av vår kunddatabas. Här ingår också att ge rekommendationer till lösningar och stötta i metodik kring kundurval, kampanjuppbyggnad och kanalval.

Teamets uppdrag är föränderliga och flexibla i takt med att omvärlden och vårt övergripande fokus och mål ändras. Därför är det också en viktig del i arbetet att ständigt jobba med förbättringar, effektiviseringar och kvalitetssäkring i både arbetsprocesser, kampanjflöden och system/verktyg.

Och sist men inte minst är vi väldigt stolta över vårt grymma team! Vi har ett nära samarbete inom teamet där vi hjälper varandra och stöttar med problemlösning. Vi har egna ansvarsområden och jobbar agilt tillsammans med andra team och på samma sätt planeras och prioriteras våra uppdrag.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 100% med placering i Kungälv med möjlighet till viss distansarbete. Nu när vi närmar oss sommaren så räknar vi nästan inte med att start hinner ske innan det är dags att ta semester. Så arbetshypotesen kring start är efter sommaren – men ju förr desto bättre - fram till 2022-12-31 med goda chanser till förlängning.

Vem är du?
Vår omvärld förändras snabbt och för att trivas i rollen tror vi att du gillar att vara en del i ständigt pågående utvecklings- och förändringsarbete. Du tycker om att samarbeta i team men är också självgående och har stort eget driv, engagemang och initiativförmåga. En del i arbetet är att jobba med ständig kvalitetssäkring och förbättringar och du triggas av problemlösning och tycker det är kul att få djupdyka för att förstå eller lösa en uppgift. I rollen har du ett brett nätverk och tycker om att kommunicera. Du är också strukturerad, analytisk och pedagogisk med en förmåga att kunna visualisera data och förklara komplexa samband på ett logiskt och förståeligt sätt. I övrigt ser vi att du har;

• En akademisk utbildning eller motsvarande inom marknadsföring med inriktning Marketing Automation.
• Minst 3 års arbetslivserfarenhet och en teknisk bakgrund att jobba med kampanjverktyg och/eller databaser. Gärna erfarenhet av CRM.
• Lätt för att förstå helheten i tekniskt komplexa systemlandskap och är intresserad av att lära dig ny teknik.
• Behärskar svenska och engelska i tal och skift.

Teknisk kompetens:
• 3-5 års erfarenhet av att jobba med och i databaser.
• 3-5 års erfarenhet av .

Meriterande kompetens:
• Vi ser gärna att du är van vid agila arbetsmetoder.

Om verksamheten
Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu

Office Coordinator / Koordinator till kund i Mölndal

Administrativ assistent
Läs mer Maj 25
Till vår kund söker vi nu en Office Coordinator som vill jobba i en roll med stor variation. Är du en person som drivs av att vara en viktig nyckel i verksamheten med mycket interna och externa kontaktytor? Nu har du möjlighet att vara del av Integrum som är ett innovativt bolag inom benförankrade proteser och som har mer än 25 års erfarenhet inom området.

Vi söker dig som vill jobba nära Integrums kunder, besökare, internt anställda och även arbeta nära VDn. Känns det som rätt utmaning för dig? Vad roligt! Varmt välkommen med din ansökan, urval och intervjuer sker löpande.
Vi strävar efter att hitta rätt person till Integrum omgående, tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om tjänsten
I rollen som Office Coordinator kommer du dagligen ha kontakt med Integrums kunder. Du tar emot inkommande samtal och ger support till kunder genom att tillgodose kunden med rätt information eller guidar vidare till annan avdelning.
Du jobbar nära och rapporterar till Integrums VD.

• Du arbetar på plats i Integrums lokaler i Mölndal, efter överenskommelse finns möjlighet att arbeta hemifrån i viss mån
• Orderhantering görs i affärssystemet ERP

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Dina arbetsdagar kommer innefatta varierande arbete, men du kommer bland annat att:
• koordinera kund- och orderförfrågningar
• fakturering
• koordinera möten
• erbjuda förstklassig service externt och internt
• jobba nära ledningen, säljavdelningen, logistik

Vem är du?
• Du har flera års erfarenhet av en koordinerande roll
• Flytande svenska och engelska
• Du är driven, självgående och trivs i ett högt tempo
• En stjärna på service

Meriterande om du har:
• erfarenhet av affärssystemet ERP
• erfarenhet av arbete inom ett internationell bolag

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Poolia erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu