SAPS Service Management AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos SAPS Service Management AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Regionchef väst

Platschef, anläggning
Läs mer Okt 5
Vi letar just nu efter vår nya hjälte som vill vara med och leda vår verksamhet i västra Sverige. Saps söker dig som vill, vågar och tror på att du kan lyckas! Våra medarbetare är det viktigaste vi har för att nå vårt mål - att leverera Sveriges bästa service inom vår bransch!

OM Saps

På engelska betyder Saps livskraft och det är en mycket bra beskrivning på vad vi erbjuder företag och offentliga verksamheter runt om i Sverige. Saps Service Management finns över hela landet och erbjuder bästa service inom affärsområdena Fastighet och Infrastruktur. Vår service frigör tid och energi för våra kunder, som de kan investera i sina verksamheter.

Saps kultur präglas av oräddhet inför nya idéer, enkelhet i allt vi gör, flexibilitet i en föränderlig värld och ansvarsfullhet gentemot våra kunder, partners och inte minst varandra. Vi är ett expansivt och entreprenörsdrivet företag med stora visioner. Vi finns idag på den svenska marknaden med ca 150 medarbetare, och tillväxten kommer att fortsätta.

Vi ställer stora krav på engagemang, kompetens och initiativförmåga hos våra medarbetare. I gengäld kan vi erbjuda stort utrymme och stöd för egna kreativa idéer i nära samarbete med våra kunder.

Om rollen du söker

Som Regionchef ansvarar du för vår drift och operativa organisation inom affärsområdena infrastruktur och fastighet, med fokus på leverans, ledarskap, kund samt affärsutveckling. Du leder ett team bestående av arbetsledare och ett 20 tal servicetekniker där vi levererar servicelösningar till våra kunder

Ditt uppdrag är att vara ansvarig för ledning, planeringen av den dagliga verksamheten såväl som den långsiktiga driften och på så sätt säkerställa att Saps levererar i enlighet med det förutsättningar som avtalen stipulerar och som kunden förväntar sig. Du leder och coachar dina medarbetare till att nå uppsatta mål.

Du är budgetansvarig för enheterna och i rollen ingår att sköta löpande administration såsom att färdigställa fakturaunderlag till kund, godkänna leverantörsfakturor och tidrapporter samt lagerinventering. Du kommer även ansvara för att följa upp entreprenaden och Saps leverans av uppdraget i driftmöten tillsammans med kund. Självklart ingår det att löpande aktivt arbeta med ledarskap, kund och försäljning.

Du kommer i dagsläget att ansvara för depåer som ligger i Göteborg, Borås, Mariestad samt Uddevalla men vi ser gärna en utveckling av verksamheten i mellersta norra Sverige. Din placeringsort kan vi vara flexibla med men du skall kunna och vilja ta dig runt till de olika delarna i ditt verksamhetsområde.

Som regionchef rapporterar du till VD och ingår i ledningsgruppen

VEM ÄR DU?

För att du ska lyckas i rollen, är du resultatinriktad genomförare och strävar efter att uppnå resultatenhetens mål. Du har ett gott självförtroende och en god självinsikt. Du är en erkänt serviceinriktad och erfaren ledare som håller god ordning och struktur. Att du är öppen och positiv och tycker om att arbeta med människor är förutsättningar för tjänsten. Rollen ställer höga krav på kommunikativ förmåga med fokus på tydlighet och dialog.

Du har flera års erfarenhet av arbete med och ledarerfarenhet inom branschen, med personal- och ekonomiskt ansvar. Du är en engagerad person med förmåga att, med en tydlig vilja och ambition, leda och fördela arbetet så att alla inom teamet vet vad de skall göra samt skapa förutsättningar för teamet att lyckas med sina uppgifter. Allt med kunden i fokus.

Du har relevant eftergymnasial utbildning alternativt i arbetslivet motsvarande förvärvad erfarenhet. Du är en god administratör och behärskar svenska i tal och skrift samt har goda kunskaper i Officepaketet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och letar efter dig som trivs i en miljö där du jobbar självständigt mot uppsatta mål och tar fullt ansvar i att bygga din organisation för att möta leveranskraven från våra kunder. Då du ansvarar för ett stort geografiskt ansvarsområde krävs det du anammar flexibiliteten hos både dig & din personal.

VI ERBJUDER DIG

Våra värdeord är oräddhet, enkelhet, flexibilitet och ansvarsfullhet och dessa ligger till grund för vårt gemensamma arbete och mål:

Vår enkelhet, flexibilitet och oräddhet märks i vår entreprenörsanda, laganda och vårt kundfokus

Vi arbetar med eget ansvar som del i ett team med ett gemensamt mål vilket bidrar till att vi är ansvarsfulla - vi håller alltid vad vi lovar

En tjänst hos oss innebär en fantastik möjlighet att få vara del i ett entreprenörsdrivet bolag med stark konkurrenskraft på en enorm marknad, med möjlighet att påverka och vara med på en utmanande tillväxtresa med tuffa mål och visioner!

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Frågor gällande tjänsten besvaras av;

Läs mer om oss på http://www.saps.se/

Ansök nu

Vitvaruinstallatör

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Apr 11
OM rollen du söker

Vi söker Vitvaruinstallatör som kommer arbeta med enklare service och installation av vitvaror samt fastighetsskötsel såsom rondering och en del underhållsarbete.

Vad vi söker i dig

Du har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare där diverse utbildningar inom vitvaror är ett plus, du trivs att arbeta självständigt ute på fältet och i grupp. Du är kund och resultatorienterad, du gillar att ge den bästa servicen och bemötandet. Du håller god ordning på både på ekonomi och material. Du har förmåga att hålla ett bra och jämt arbetstempo. Du har god fysik och har systemvana (hantera smart telefon). Du har en utvecklad förmåga att samarbeta och kommunicera med din omgivning. För tjänsten krävs att du behärskar svenska flytande i både tal och skrift.

Vi begär alltid ett utdrag ur belastningsregistret och B-körkort är ett krav.

Du utgår från vårt kontor i Västra Frölunda.

Vad vi erbjuder

Våra värdeord är oräddhet, enkelhet, flexibilitet och ansvarsfullhet och dessa ligger till grund för vårt gemensamma arbete och mål:

- Vår enkelhet, flexibilitet och oräddhet märks i vår entreprenörsanda, laganda och vårt kundfokus.
- Vi arbetar med eget ansvar som del i ett team med ett gemensamt mål vilket bidrar till att vi är ansvarsfulla - vi håller alltid vad vi lovar.

Framgångsrika medarbetare hos oss oavsett funktion präglas av att de är drivna och handlingskraftiga samt att de har ett visst mått av entreprenörskap. Vi lägger mycket fokus på att alla våra medarbetare skall känna en samhörighet och trygghet och vi både mäter och följer noga upp att våra medarbetare har de bästa förutsättningar för att trivas på jobbet.

Om du frågar en kollega på Saps vad det bästa med jobbet är så svarar de sannolikt, stämningen mellan kollegor, bra ledare, frihet under ansvar och att få jobba med god service till våra kunder. Vi tar hand om varandra och vi har kul tillsammans medan vi växer.

Att jobba i ett bolag med en häftig plan på tillväxt innebär roliga saker för dig som anställd. Möjlighet att utvecklas i din befintliga roll eller vidare till nya roller, många nya kollegor och ett bolag som ständigt satsar på utveckling och framfart.

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Frågor gällande tjänsten besvaras av;

damir.perisic@saps-group.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Skyltsättning till Göteborg Stad

Underhållsarbetare
Läs mer Feb 6
OM Saps

På engelska betyder Saps livskraft och det är en mycket bra beskrivning på vad vi erbjuder företag och offentliga verksamheter runt om i Sverige. Saps Service Management finns över hela landet och erbjuder den bästa servicen inom affärsområdena Fastighet och Infrastruktur. Vår service frigör tid och energi för våra kunder, som de kan investera i sina verksamheter.

Vi är ett expansivt och entreprenörsdrivet företag med stora visioner. Vi finns idag på den svenska marknaden med över 200 medarbetare, och tillväxten kommer att fortsätta.

Våra medarbetare visar ett stort engagemang, kompetens och initiativförmåga vilket gör att vi kan leverera Sveriges bästa kundservice. Vi uppmuntrar vår personal till att bidra till vår utveckling genom att komma med egna kreativa idéer i nära samarbete med våra kunder och kollegor.

OM rollen du söker

Vi söker nu en noggrann servicetekniker som gillar att jobba självständigt och i grupp som kommer arbeta med nyuppsättning av skyltar samt underhåll av befintliga skyltar för Göteborgs stad parkering. Du utgår från Saps depå i Västra Frölunda. Du arbetar självständigt och har möjlighet att planera din dag tillsammans med kollegor på samma uppdrag. Du är van att använda telefonen som arbetsverktyg och är duktig på att kommunicera med beställare och kollegor med samma uppdrag. Saps arbetar med moderna maskiner och har bilar utrustade med det du behöver för att kunna arbeta effektivt ute på fältet.

Det är meriterande om du jobbat med likande arbetsuppgifter tidigare men inget krav. Det är ett fritt jobb under eget ansvar där du jobbar såväl praktiskt som teoretiskt.

Du träffar många människor i arbetet, både kollegor och kunder och ska därför ha en förmåga att skapa goda relationer med dessa.

Utdrag ur belastningsregistret kommer begäras.

Vår servicedepå är placerad i Västra Frölunda och vårt uppdrag är att serva Göteborgs stads parkeringar inom Göteborgs kommun med skyltar och underhåll av befintliga skyltar.

Tjänsten är en tillsvidareanstälning

B körkort är ett krav.
C-kort är ett plus men inget krav.

Arbetstiderna är 7-16, måndag-fredag. Övertid förekommer mycket sällan.

Vad vi söker i dig

De viktigaste egenskaperna för denna tjänst är:

Våga ta egna initiativ

Vara strukturerad

Vara en lagspelare

Vad vi erbjuder

Våra värdeord är oräddhet, enkelhet, flexibilitet och ansvarsfullhet och dessa ligger till grund för vårt gemensamma arbete och mål:

- Vår enkelhet, flexibilitet och oräddhet märks i vår entreprenörsanda, laganda och vårt kundfokus.

- Vi arbetar med eget ansvar som del i ett team med ett gemensamt mål vilket bidrar till att vi är ansvarsfulla - vi håller alltid vad vi lovar.

Framgångsrika medarbetare hos oss oavsett funktion präglas av att de är drivna och handlingskraftiga samt att de har ett visst mått av entreprenörskap. Vi lägger mycket fokus på att alla våra medarbetare skall känna en samhörighet och trygghet och vi både mäter och följer noga upp att våra medarbetare har de bästa förutsättningar för att trivas på jobbet.

Om du frågar en kollega på Saps vad det bästa med jobbet är så svarar de sannolikt, stämningen mellan kollegor, bra ledare, frihet under ansvar och att få jobba med god service till våra kunder. Vi tar hand om varandra och vi har kul tillsammans medan vi växer.

Att jobba i ett bolag med en häftig plan på tillväxt innebär roliga saker för dig som anställd. Möjlighet att utvecklas i din befintliga roll eller vidare till nya roller, många nya kollegor och ett bolag som ständigt satsar på utveckling och framfart.Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Frågor gällande tjänsten besvaras av;

Mats Ljungberg via e-post mats.ljungberg@saps-group.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Redovisningsekonom till Saps Group

Redovisningsekonom
Läs mer Nov 10
OM Saps

På engelska betyder Saps livskraft och det är en mycket bra beskrivning på vad vi erbjuder företag och offentliga verksamheter runt om i Sverige. Saps Service Management finns över hela landet och erbjuder den bästa servicen inom affärsområdena Fastighet och Infrastruktur. Vår service frigör tid och energi för våra kunder, som de kan investera i sina verksamheter.

Vi är ett expansivt och entreprenörsdrivet företag med stora visioner. Vi finns idag på den svenska marknaden med ca 200 medarbetare, och tillväxten kommer att fortsätta.

OM rollen du söker

Vi söker nu en redovisningsekonom för att göra vårt ekonomiteam komplett.
I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta närmast ekonomichefen, Businesscontroolern samt våra verksamhetschefer. Exempel på dina arbetsuppgifter är löpande ekonomiarbete, hantering av kund- och leverantörsfakturor, rapportering och kontakt med myndigheter, kravhantering, samt stöd vid bokslut.

Samtlig lönehantering sköts av extern leverantör.

Vad vi söker i dig

Då rollen är av ekonomisk karaktär är det av stor vikt att du är en noggrann person med ett sinne för siffror. Eftersom du kommer ha ett nära samarbete med övriga kollegor inom organisationen är det viktigt att du även har god social förmåga, lätt för att samarbeta och inte har har problem med att arbeta i ett högt tempo och är självgående. Vi är ett litet team som alla tar stort ansvar för sina delar men hjälps åt vid behov.

Vi ser gärna att du är kvalificerad redovisningsekonom med eftergymnasial utbildning samt har minst 5års erfarenhet av att sköta den löpande bokföringen för mindre/mellanstora aktiebolag.

Erfarenhet av koncernredovisning är en bonus

Vad vi erbjuder

Våra värdeord är oräddhet, enkelhet, flexibilitet och ansvarsfullhet och dessa ligger till grund för vårt gemensamma arbete och mål:

- Vår enkelhet, flexibilitet och oräddhet märks i vår entreprenörsanda, laganda och vårt kundfokus.
- Vi arbetar med eget ansvar som del i ett team med ett gemensamt mål vilket bidrar till att vi är ansvarsfulla - vi håller alltid vad vi lovar.


Framgångsrika medarbetare hos oss oavsett funktion präglas av att de är drivna och handlingskraftiga samt att de har ett visst mått av entreprenörskap. Vi lägger mycket fokus på att alla våra medarbetare skall känna en samhörighet och trygghet och vi både mäter och följer noga upp att våra medarbetare har de bästa förutsättningar för att trivas på jobbet.

Om du frågar en kollega på Saps vad det bästa med jobbet är så svarar de sannolikt, stämningen mellan kollegor, bra ledare, frihet under ansvar och att få jobba med god service till våra kunder. Vi tar hand om varandra och vi har kul tillsammans medan vi växer.

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Frågor gällande tjänsten besvaras av;

alexandra.jeppsson@saps-group.com

Vi ser fram emot din ansökan!Läs mer om oss på http://www.saps.se/

Ansök nu

Servicetekniker rastplatsskötsel Kungsbacka

Fastighetsstädare
Läs mer Jul 9
OM TJÄNSTEN

Vi söker servicetekniker som ska arbeta med tillsyn och skötsel av rastplatser område Kungsbacka/Halland. Om du vill arbeta i ett företag som värdesätter drivna, professionella och engagerade medarbetare så är Saps företaget för dig! Hos oss arbetar du med frihet under ansvar och vi eftersträvar alltid att ge våra kunder - Sveriges bästa service!

Du kommer att leverera tillsyn och skötselåtgärder av rastplatser. Arbetet innebär rondering, tillsyn, skötsel av serviceutrymme, hantering av avfall samt enklare åtgärder av fastighetsskötsel.

Arbetstider enligt överenskommelse då uppdraget sköts enligt schema dag, kväll & helg.PERSONLIGA EGENSKAPER

Vem är du? Du har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare, du trivs att arbeta självständigt ute på fältet och i grupp. Du är kund och resultatorienterad, du gillar att ge den bästa servicen och bemötandet, samt har god lokal kännedom. Du håller god ordning på både på ekonomi och material. Du har förmåga att hålla ett bra och jämt arbetstempo. Du har god fysik och har systemvana (hantera smart telefon). Du har en utvecklad förmåga att samarbeta och kommunicera med din omgivning. För tjänsten krävs att du behärskar svenska flytande i både tal och skrift. Vidare är det ett krav att du innehar ett B-körkort. Meriterande är om du har utbildning i arbete på väg (säkerhet på väg 1 och 2).VI ERBJUDER DIG

Våra värdeord är oräddhet, enkelhet, flexibilitet och ansvarsfullhet och dessa ligger till grund för vårt gemensamma arbete och mål:

- Vår enkelhet, flexibilitet och oräddhet märks i vår entreprenörsanda, laganda och vårt kundfokus.
- Vi arbetar med eget ansvar som del i ett team med ett gemensamt mål vilket bidrar till att vi är ansvarsfulla - vi håller alltid vad vi lovar.


Vår yttersta framgång bygger på att ha de allra bästa medarbetare i vår verksamhet. Vi vet att det är en förutsättning för att nå våra mål och leverera det absolut bästa till våra kunder. Framgångsrika medarbetare hos oss oavsett funktion präglas av att de är drivna och handlingskraftiga samt att de har ett visst mått av entreprenörskap. I Saps vågar man pröva andra vägar för att nå nya och bättre resultat. Hos oss uppnår man erkännande och trovärdighet i prestationen. Saps är under ständig tillväxt och som medarbetare krävs det att man är bekväm med att gå utanför sin trygghetszon. I vår ambition att ligga i framkant på en konkurrensutsatt marknad behövs medarbetare som är flexibla och har förmåga att anpassa sig efter nya förutsättningar och förväntningar.

Urval sker löpande, varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan! Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes vänligen då vi sköter rekryteringen själva i enlighet med för denna rekrytering beslutad process.

Företaget är ISO certifierat och har kollektivavtal med Fastighetsanställdas förbund. Läs mer om oss på http://www.saps.se/

Ansök nu

Servicekoordinator med teamledaransvar till Saps

Systemadministratör
Läs mer Jun 15
Saps växer och söker dig som vill, vågar och tror på att du kan lyckas! Söker du ett privatägt företag med korta beslutsvägar, inkluderande ledarskap, tydliga mål och värderingar, samt ett prestigelöst förhållningssätt? Då kanske du är vår nya Servicekoordinator! Häng med på vår spännande och utmanande resa mot vårt mål att omsätta 1 miljard SEK och leverera Sveriges bästa service!

OM Saps

På engelska betyder Saps livskraft och det är en mycket bra beskrivning på vad vi erbjuder företag och offentliga verksamheter runt om i Sverige. Saps finns över hela landet, från Trelleborg i söder till Luleå i norr, och erbjuder Sveriges bästa service inom affärsområdena Fastighet och Infrastruktur. Vår service frigör tid och energi för våra kunder, som de kan investera i sina verksamheter. Saps kultur präglas av oräddhet inför nya idéer, enkelhet i allt vi gör, flexibilitet i en föränderlig värld och ansvarsfullhet gentemot våra kunder, partners och inte minst varandra. Vi är ett expansivt och entreprenörsdrivet företag med stora visioner. Vi finns idag på den svenska marknaden med över 200 medarbetare, och tillväxten kommer att fortsätta. Vi ställer stora krav på engagemang, kompetens och initiativförmåga hos våra medarbetare. I gengäld kan vi erbjuda stort utrymme och stöd för egna kreativa idéer i nära samarbete med våra kunder.

VI ERBJUDER DIG

En tjänst hos oss innebär en fantastik möjlighet att få vara del i ett entreprenöriellt bolag med stark konkurrenskraft på en enorm marknad, med möjlighet att påverka och vara med på en utmanande tillväxtresa med tuffa mål och visioner.

Våra värdeord är oräddhet, enkelhet, flexibilitet och ansvarsfullhet och dessa ligger till grund för vårt gemensamma arbete och mål:

Vår enkelhet, flexibilitet och oräddhet märks i vår entreprenörsanda, laganda och vårt kundfokus.

Vi arbetar med eget ansvar som del i ett team med ett gemensamt mål vilket bidrar till att vi är ansvarsfulla - vi håller alltid vad vi lovar.

OM TJÄNSTEN

Den här tjänsten är för dig som brinner för koordinering och service och vill arbeta i en bred roll. Saps Servicecenter befinner sig i en ny fas och du kommer att aktivt arbeta med att skapa goda kundrelationer och stötta, samt följa upp Saps verksamhet.

I dagsläget kommer du att ha teamledaransvar för en Servicekoordinator. Ni båda rapporterar till CFO.

Initialt kommer tjänsten att innebära stort fokus på att implementera ett nytt verksamhetssystem, i vilket du kommer att ha en Superuser-roll.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Leda och fördela arbetet inom Servicecenters ansvarsområden
- Bevaka orderflöde och säkerställa att order mottages, fördelas, utförs och rapporteras av tekniker inom utsatt tid
- Superuser-roll i nytt verksamhetssystem och på sikt primär kontakt gentemot systemleverantör
- Sammanställning av dokumentation och fakturering
- Registervård och utbildning i verksamhetssystemet
- Kundsupport
- Stöd till driftsorganisationen i kundrelaterade frågor
- Kontorsadministrativa uppgifter


OM DIG - EGENSKAPER & ERFARENHETER

Vi söker dig som är engagerad, serviceinriktad och som alltid sätter kunden i fokus.

Du har ett stort systemintresse och stimuleras av att vara med i implementationsfasen av ett nytt system såväl som att arbeta med systemförvaltande uppgifter. Du tycker om att leda andra samtidigt som du själv arbetar operativt.

För rollen krävs att du har:

- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
- Ledarerfarenhet
- God administrativ förmåga
- Ett par års erfarenhet från kundservicearbete
- Mycket god systemvana samt erfarenhet att hantera flera system samtidigt
- Gymnasial utbildning eller högre


För rollen krävs att du är:

- Kommunikativ, inspirerande och tydlig i ditt ledarskap
- Lyhörd för kundens behov och kan agera affärsmässigt utifrån dessa
- Ansvarsfull och stävar mot att uppnå överenskomna mål
- Bra på att identifiera problem, ta initiativ och prioritera


Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

ÄR DU INTRESSERAD?

Urval sker löpande, varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 27 juni 2021.

För frågor om tjänsten, kontakta Josefine Väljemark på telefonnummer 070-3343703 alt. e-post josefine.valjemark@saps-group.com Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt från rekryterings-och bemanningsföretag undanbedes vänligen då vi sköter rekryteringen själva i enlighet med för denna rekrytering beslutad process.

Ansök nu

Servicekoordinator till Saps

Systemadministratör
Läs mer Jun 15
Saps växer och söker dig som vill, vågar och tror på att du kan lyckas! Söker du ett privatägt företag med korta beslutsvägar, inkluderande ledarskap, tydliga mål och värderingar, samt ett prestigelöst förhållningssätt? Då kanske du är vår nya Servicekoordinator! Häng med på vår spännande och utmanande resa mot vårt mål att omsätta 1 miljard SEK och leverera Sveriges bästa service!

OM Saps
På engelska betyder Saps livskraft och det är en mycket bra beskrivning på vad vi erbjuder företag och offentliga verksamheter runt om i Sverige. Saps finns över hela landet, från Trelleborg i söder till Luleå i norr, och erbjuder Sveriges bästa service inom affärsområdena Fastighet och Infrastruktur. Vår service frigör tid och energi för våra kunder, som de kan investera i sina verksamheter.
Saps kultur präglas av oräddhet inför nya idéer, enkelhet i allt vi gör, flexibilitet i en föränderlig värld och ansvarsfullhet gentemot våra kunder, partners och inte minst varandra. Vi är ett expansivt och entreprenörsdrivet företag med stora visioner. Vi finns idag på den svenska marknaden med över 200 medarbetare, och tillväxten kommer att fortsätta.
Vi ställer stora krav på engagemang, kompetens och initiativförmåga hos våra medarbetare. I gengäld kan vi erbjuda stort utrymme och stöd för egna kreativa idéer i nära samarbete med våra kunder.

VI ERBJUDER DIG
En tjänst hos oss innebär en fantastik möjlighet att få vara del i ett entreprenöriellt bolag med stark konkurrenskraft på en enorm marknad, med möjlighet att påverka och vara med på en utmanande tillväxtresa med tuffa mål och visioner.

Våra värdeord är oräddhet, enkelhet, flexibilitet och ansvarsfullhet och dessa ligger till grund för vårt gemensamma arbete och mål:
Vår enkelhet, flexibilitet och oräddhet märks i vår entreprenörsanda, laganda och vårt kundfokus.
Vi arbetar med eget ansvar som del i ett team med ett gemensamt mål vilket bidrar till att vi är ansvarsfulla - vi håller alltid vad vi lovar.

OM TJÄNSTEN
Den här tjänsten är för dig som brinner för koordinering och service och vill arbeta i en bred roll. Saps Servicecenter befinner sig i en ny fas och du kommer att aktivt arbeta med att skapa goda kundrelationer och stötta, samt följa upp Saps verksamhet.

Initialt kommer tjänsten att innebära stort fokus på nytt verksamhetssystem som kommer att implementeras under hösten 2021.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Bevaka orderflöde och säkerställa att order mottages, fördelas, utförs och rapporteras av tekniker inom utsatt tid
- Sammanställning av dokumentation och fakturering
- Registervård och utbildning i verksamhetssystemet
- Kundsupport
- Stöd till driftsorganisationen i kundrelaterade frågor
- Kontorsadministrativa uppgifter


OM DIG - EGENSKAPER & ERFARENHETER
Vi söker dig som är engagerad, serviceinriktad och som alltid sätter kunden i fokus.Du har ett stort systemintresse och stimuleras av att vara med i implementationsfasen av ett nytt system såväl som att arbeta med systemförvaltande uppgifter.

För rollen krävs att du har:

- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
- God administrativ förmåga
- Ett par års erfarenhet från kundservicearbete
- Mycket god systemvana samt erfarenhet att hantera flera system samtidigt
- Gymnasial utbildning eller högre


För rollen krävs att du är:

- Lyhörd för kundens behov och kan agera affärsmässigt utifrån dessa
- Ansvarsfull och stävar mot att uppnå överenskomna mål
- Bra på att identifiera problem, ta initiativ och prioritera


Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

ÄR DU INTRESSERAD?
Urval sker löpande, varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 27 juni 2021.

För frågor om tjänsten, kontakta Josefine Väljemark på telefonnummer 070-3343703 alt. e-post josefine.valjemark@saps-group.com
Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt från rekryterings-och bemanningsföretag undanbedes vänligen då vi sköter rekryteringen själva i enlighet med för denna rekrytering beslutad process.

Ansök nu

Servicetekniker Medicinteknisk utrustning Göteborg

Diversearbetare
Läs mer Jul 6
Saps Service Management AB är ett rikstäckande outsourcingföretag som driver och utvecklar servicetjänster inom tre segment; infrastruktur, hälso- och sjukvård och fastighet. Saps har ca: 200 anställda och omsätter ca: 200 mkr.

Våra medarbetare präglas av en inre drivkraft, hög arbetsmoral, social förmåga och uppfattar våra värderingar som naturliga och självklara; Enkelhet, Oräddhet, Flexibilitet och Ansvar. Hos oss är varje medarbetare en betydelsefull del i vårt ständigt pågående arbete att leverera det absolut bästa.

Saps Service Management AB söker nu en tekniker som gillar frihet under ansvar och som vill arbeta med service och reparation av medicinteknisk utrustning i Göteborg med omnejd.

Arbetsuppgifter & Arbetstid

Du kommer huvudsakligen arbeta med service men även reparation av medicinsteknisk utrustning såsom sängar, takliftar, rullstolar och övrig utrustning. Du rapporterar dina ärende via mobil läsplatta som administreras av bokningshandläggare. Du kommer att vara schemalagd heltid, vardagar 07:00-16:00.

Vem är du?

Du är:

- är självgående, effektiv och drivande i ditt dagliga arbete

- är social, ansvarsfull och pålitlig

- nyfiken och snabblärd

- har hög servicekänsla, är lagspelare och ett gott bemötande

- en teknisk och händig person

- är en problemlösare som triggas av att hitta lösningar på komplexa problem och

tänka ”utanför boxen” för att hjälpa kunden.

- har förmåga att planera och skapa rutter för dina körningar.

- resultatinriktad och kostnadsmedveten

Du har kvalifikationer/bakgrund:

- Dokumenterad vana av att arbeta med liknande arbetsuppgifter är meriterande.

- Om du har utbildningar hos tillverkare Liko, Etac, Invacare eller övrig tekniskt utbildning så är det meriterande. Saps erbjuder nödvändig extern & intern utbildning vid behov.

- Grundläggande datakunskaper är ett krav

- B-körkort är ett krav

- Språkkunskap i svenska tal och skrift är ett krav

Tjänsten tillsätts omgående, är en heltidstjänst, tillsvidareanställning.

Lön enligt kollektivavtal.

Vi tillämpar provanställning 6 månader.

Vi kommer att begära utdrag ur polisens belastningsregister.

Ansök nu

Copy of Servicetekniker Infrastruktur Göteborg

Grovarbetare, bygg och anläggning
Läs mer Jun 22
Vi söker flera servicetekniker som ska arbeta med skyltsättning och underhåll för Göteborgs Stad Parkering. Om du vill arbeta i ett företag som värdesätter drivna, professionella och engagerade medarbetare så är Saps företaget för dig! Hos oss arbetar du med frihet under ansvar och vi eftersträvar alltid att ge våra kunder - Sveriges bästa service!

Du kommer att leverera skyltsättning och underhåll av Göteborgs stads parkeringsytor. Arbetet innebär uppsättning och nedtagning av skyltar, stolpar och fundament samt klotter och rengöring.

Vem är du? Du har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare, du trivs att arbeta självständigt ute på fältet, du är kund och resultatorienterad, du gillar att ge den bästa servicen och bemötandet, samt har god lokal kännedom. Du håller god ordning på både på ekonomi och material. Du har förmåga att hålla ett bra och jämt arbetstempo. Du har god fysik och har systemvana (hantera smart telefon). Du har en utvecklad förmåga att samarbeta och kommunicera med din omgivning. För tjänsten krävs att du behärskar svenska flytande i både tal och skrift. Vidare är det ett krav att du innehar ett B-körkort. Meriterande är om du har utbildning i arbete på väg (säkerhet på väg 1 och 2).

Vår yttersta framgång bygger på att ha de allra bästa medarbetare i vår verksamhet. Vi vet att det är en förutsättning för att nå våra mål och leverera det absolut bästa till våra kunder. Framgångsrika medarbetare hos oss oavsett funktion präglas av att de är drivna och handlingskraftiga samt att de har ett visst mått av entreprenörskap. I Saps vågar man pröva andra vägar för att nå nya och bättre resultat. Hos oss uppnår man erkännande och trovärdighet i prestationen. Saps är under ständig tillväxt och som medarbetare krävs det att man är bekväm med att gå utanför sin trygghetszon. I vår ambition att ligga i framkant på en konkurrensutsatt marknad behövs medarbetare som är flexibla och har förmåga att anpassa sig efter nya förutsättningar och förväntningar.

Företaget är ISO certifierat och har kollektivavtal med Fastighetsanställdas förbund.

Läs mer om oss på (http://www.saps.se/)

Ansök nu

Servicetekniker, elektronik till Göteborg

Serviceelektriker, installation
Läs mer Mar 13
Saps Service Management AB är ett rikstäckande outsourcingföretag som driver och utvecklar servicetjänster inom tre segment; infrastruktur, hälso- och sjukvård och fastighet. Saps har ca: 180 anställda och omsätter ca: 180 mkr. Mer information finns på vår hemsida: www.saps.se.


Våra medarbetare präglas av en inre drivkraft, hög arbetsmoral, social förmåga och uppfattar våra värderingar som naturliga och självklara; Enkelhet, Oräddhet, Flexibilitet och Ansvar. Hos oss är varje medarbetare en betydelsefull del i vårt ständigt pågående arbete att leverera det absolut bästa.


Saps Service Management AB söker nu en tekniker som gillar frihet under ansvar och som vill arbeta med service, byggnation och reparation av utrustning för Västtrafik i Göteborg med omnejd.


Arbetsuppgifter & Arbetstid
Du kommer huvudsakligen arbeta med Västtrafiks utrustning med installation och service av betal- och kommunikationsutrustning på bussar och spårvagnar. Du kommer att vara schemalagd heltid, vardagar 07:00-16:00.
Vem är du?
Du är:
- är självgående, effektiv och drivande i ditt dagliga arbete
- är social, ansvarsfull och pålitlig
- nyfiken och snabblärd
- har hög servicekänsla, är lagspelare och ett gott bemötande
- en teknisk och händig person
- är en problemlösare som triggas av att hitta lösningar på komplexa problem och
tänka ”utanför boxen” för att hjälpa kunden.
- har förmåga att planera och skapa rutter för dina körningar.
- resultatinriktad och kostnadsmedveten


Du har kvalifikationer/bakgrund:
- Tidigare erfarenhet av behörighet el, svagströmselektronik, data och tele är meriterande
- Grundläggande datakunskaper är ett krav
- B-körkort är ett krav
- Språkkunskap i svenska tal och skrift är ett krav
- Dokumenterad vana av att arbeta med liknande arbetsuppgifter är en stor fördel.


Tjänsten tillsätts omgående, är en heltidstjänst, tillsvidareanställning.
Lön enligt överenskommelse.


Vi tillämpar provanställning 6 månader.
Vi kommer att begära utdrag ur polisens belastningsregister.


Mer information om tjänsten lämnas vid en eventuell intervju.


Din ansökan vill vi ha snarast via mejl till HR@saps-group.com, då urval och intervjuer sker löpande. Ange referens i ämnesraden: ST elektronik, GBG, 13 000.

Ansök nu

Servicetekniker, hjälpmedel till Göteborg

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Mar 13
Saps Service Management AB är ett rikstäckande outsourcingföretag som driver och utvecklar servicetjänster inom tre segment; infrastruktur, hälso- och sjukvård och fastighet. Saps har ca: 180 anställda och omsätter ca: 180 mkr. Mer information finns på vår hemsida: www.saps.se.


Våra medarbetare präglas av en inre drivkraft, hög arbetsmoral, social förmåga och uppfattar våra värderingar som naturliga och självklara; Enkelhet, Oräddhet, Flexibilitet och Ansvar. Hos oss är varje medarbetare en betydelsefull del i vårt ständigt pågående arbete att leverera det absolut bästa.


Saps Service Management AB söker nu en tekniker som gillar frihet under ansvar och som vill arbeta med service och reparation av hjälpmedel i Göteborg med omnejd.


Arbetsuppgifter & Arbetstid
Du kommer huvudsakligen arbeta med service men även reparation av grundmedicinsteknisk utrustning såsom sängar, takliftar rullstolar och övrig utrustning rehab. Du rapporterar dina ärende via mobil läsplatta som administreras av bokningshandläggare. Du kommer att vara schemalagd heltid, vardagar 07:00-16:00.
Vem är du?
Du är:
- är självgående, effektiv och drivande i ditt dagliga arbete
- är social, ansvarsfull och pålitlig
- nyfiken och snabblärd
- har hög servicekänsla, är lagspelare och ett gott bemötande
- en teknisk och händig person
- är en problemlösare som triggas av att hitta lösningar på komplexa problem och
tänka ”utanför boxen” för att hjälpa kunden.
- har förmåga att planera och skapa rutter för dina körningar.
- resultatinriktad och kostnadsmedveten


Du har kvalifikationer/bakgrund:
- Tidigare erfarenhet av kurs KMC besiktning och funktion, utbildningar hos tillverkare Liko, Etac, Invacare, eller övrig tekniskt utbildning är meriterande
- Grundläggande datakunskaper är ett krav
- B-körkort är ett krav
- Språkkunskap i svenska tal och skrift är ett krav
- Dokumenterad vana av att arbeta med liknande arbetsuppgifter är en stor fördel.


Saps erbjuder nödvändig extern & intern utbildning vid behov.
Eftersom som Saps strävar efter en jämn könsfördelning, ser vi gärna kvinnliga sökande till denna tjänst.
Tjänsten tillsätts omgående, är en heltidstjänst, tillsvidareanställning.
Lön enligt kollektivavtal.


Vi tillämpar provanställning 6 månader.
Vi kommer att begära utdrag ur polisens belastningsregister.


Mer information om tjänsten lämnas vid en eventuell intervju.


Din ansökan vill vi ha snarast via mejl till HR@saps-group.com, då urval och intervjuer sker löpande. Ange referens i ämnesraden: ST hjälpmedel, GBG, 19 000.

Ansök nu

Fastighetsskötare Göteborg

Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd
Läs mer Sep 29
Vi söker en fastighetsskötare till Saps uppdrag i Göteborg. Tjänsten gäller fastighetsskötsel i huvudsak hos hyresgäster.  Du kommer jobba i nära kontakt med områdesförvaltare som är ansvariga för beställningar.  Fastighetsskötaren ska via mobilen ta emot arbetsordrar, kontakta hyresgästen för tidsbokning och därefter utföra fastighetsskötarjobb som inte kräver någon behörighet. (Inom t.ex vvs och el.)
Arbetsuppgifter
Exempel;
Byte fönster, karm, tätningslist, justering dörrstängare Avhjälpande underhåll portar. Byte/justering dörrars gångjärn, tröskel, foder och sockel. Byte/justering beslag till dörrar, dörrstopp, dörr-stängare. Justering lucka/låda, hatthylla/hylla, garderob, skåp, diskbänk, byte/justering dörrlås/låskista, byte/justering spisplatta, termostat, . el-uttag. Byte/uppsättning av kakelplattor Byte/justering flottörventil, kran-packning/ kägla/kranratt, ventilöverstycke, duschvred Fastsättning/justering tvättställ, wc-stol, byte blandare, fastsättning tvättställ, Byte/justering ljuskällor och armatur.
Vem är du?
Du har tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel eller vaktmästeri, du är kund och resultatorienterad, du gillar att ge den bästa servicen och bemötandet. Du håller god ordning på både på ekonomi och material. Du har förmåga att hålla ett bra och jämt arbetstempo. Du har god fysik och tar hand dig själv genom träning och motion. Du har en utvecklad förmåga att samarbeta och kommunicera med din omgivning. För tjänsten krävs att behärska svenska flytande i både tal och skrift. Vidare är det ett krav att du innehar ett B-körkort. Meriterande är om du har utbildning i systematiskt brandskyddsarbete.
Ditt dagliga arbete utförs ute hos kunden
Om saps
Saps Service Management säljer anpassade servicelösningar utifrån kundens behov. Våra kunder finns inom segmenten Fastighet, Infra och Hälsa och sjukvård. Våra medarbetare präglas av en inre drivkraft, hög arbetsmoral, social förmåga och uppfattar våra värderingar som naturliga och självklara; Enkelhet, Oräddhet, Flexibilitet och Ansvar. Hos oss är varje medarbetare en betydelsefull del i vårt ständigt pågående arbete att leverera det absolut bästa. Saps har ca 170 anställda och omsätter ca 170 mkr. Mer information finns på vår hemsida saps.se.
Om anställning
Företaget har kollektivavtal med fastighetsanställdas förbund. Arbetstiderna är vardagar 7–16. Innan anställning sker begärs ett utdrag från belastningsregistret. Din ansökan skickar du till saps@hr-group.com, märkes ”Fastighetsskötare Göteborg" skicka din ansökan omgående, urval sker löpande, planerad anställningsdag 29/9. Eventuella frågor besvaras vid en eventuell intervju.

Ansök nu

Teamledare till Saps i Göteborg

Administrativ chef
Läs mer Jul 6
Saps säljer anpassade servicelösningar utifrån kundens behov. Saps verksamhet omfattas av tre affärsområden. Saps har ca: 150 anställda och omsätter ca:150 mkr. Saps Facility Services AB är ett rikstäckande företag som arbetar med service för kunder inom fastighetsbranschen, publik- och offentlig miljö. Mer information finns på vår hemsida: www.saps.se.

Är du en driven, självgående och engagerad ledare som motiveras av en verksamhet som präglas av innovation och entreprenörskap? Då är det här en spännande roll för dig!

Arbetsbeskrivning

Som teamledare leder och fördelar du arbetet i den dagliga driften och arbetar mot uppställda mål. Du är delaktig i månadsbokslut, har resultatansvar, upprättar och uppdaterar intäkts- och resultatprognoser samt tar fram prognos för resultat och intäkter. I din roll utvecklar och planerar du verksamheten på kort och lång sikt.

I ditt team ingår ca 12-15 servicetekniker som du har personalansvar för. Du har regelbundna personalmöten, genomför medarbetar- och lönesamtal, säkerställer rätt bemanning och introducerar nyanställda. Som teamledare rapporterar du till servicechefen.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av arbetsledning med eget resultat- och personalansvar inom tjänsteproduktion samt har arbetat med uppföljning av resultat och utveckling av befintliga kunder och merförsäljning.

Med ditt engagemang har du förmågan att utmana och driva affären framåt. Du är kund- och marknadsorienterad och har en mycket god förståelse för vad som driver kostnader och intäkter. För att lyckas i rollen är du självgående och drivande i ditt dagliga arbete samt trivs i en verksamhet som präglas av innovation och entreprenörskap. Du är en trygg, tydlig och kommunikativ ledare som har en god administrativ/system förmåga. Det är mycket meriterande om du även har en teknisk bakgrund.

B-körkort krävs för tjänsten. För att vara aktuell för tjänsten är det viktigt att du kan vara tillgänglig senast den 31 augusti. Vi kommer att begära utdrag ur polisens belastningsregister.

Vad erbjuds du hos Saps?

Vi erbjuder en tjänst med stor frihet att styra under eget ansvar och ett företag som är under tillväxt där det finns goda möjligheter att utvecklas vidare.

Våra medarbetare präglas av en inre drivkraft, hög arbetsmoral, social förmåga och uppfattar våra värderingar som naturliga och självklara; Enkelhet, Oräddhet, Flexibilitet och Ansvar. Hos oss är varje medarbetare en betydelsefull del i vårt ständigt pågående arbete att leverera det absolut bästa.

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar Saps Service Management med Experis. Ansök genom att registrera ditt CV på Experis hemsida och klicka på "Ansök". Sista ansökningsdag är den 23 juli. Vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Eva Tiitso 0722-173238. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Teamledare till Saps i Göteborg

Administrativ chef
Läs mer Jul 6
Saps säljer anpassade servicelösningar utifrån kundens behov. Saps verksamhet omfattas av tre affärsområden. Saps har ca: 150 anställda och omsätter ca:150 mkr. Saps Facility Services AB är ett rikstäckande företag som arbetar med service för kunder inom fastighetsbranschen, publik- och offentlig miljö. Mer information finns på vår hemsida: www.saps.se.

Är du en driven, självgående och engagerad ledare som motiveras av en verksamhet som präglas av innovation och entreprenörskap? Då är det här en spännande roll för dig!

Arbetsbeskrivning

Som teamledare leder och fördelar du arbetet i den dagliga driften och arbetar mot uppställda mål. Du är delaktig i månadsbokslut, har resultatansvar, upprättar och uppdaterar intäkts- och resultatprognoser samt tar fram prognos för resultat och intäkter. I din roll utvecklar och planerar du verksamheten på kort och lång sikt.

I ditt team ingår ca 12-15 servicetekniker som du har personalansvar för. Du har regelbundna personalmöten, genomför medarbetar- och lönesamtal, säkerställer rätt bemanning och introducerar nyanställda. Som teamledare rapporterar du till servicechefen.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av arbetsledning med eget resultat- och personalansvar inom tjänsteproduktion samt har arbetat med uppföljning av resultat och utveckling av befintliga kunder och merförsäljning.

Med ditt engagemang har du förmågan att utmana och driva affären framåt. Du är kund- och marknadsorienterad och har en mycket god förståelse för vad som driver kostnader och intäkter. Du är en trygg, tydlig och kommunikativ ledare som har en god administrativ/system förmåga. Det är mycket meriterande om du även har en teknisk bakgrund.

B-körkort krävs för tjänsten. För att vara aktuell för tjänsten är det viktigt att du kan vara tillgänglig senast den 31 augusti. Vi kommer att begära utdrag ur polisens belastningsregister.

Vad erbjuds du hos Saps?

Vi erbjuder en tjänst med stor frihet att styra under eget ansvar och ett företag som är under tillväxt där det finns goda möjligheter att utvecklas vidare.

Våra medarbetare präglas av en inre drivkraft, hög arbetsmoral, social förmåga och uppfattar våra värderingar som naturliga och självklara; Enkelhet, Oräddhet, Flexibilitet och Ansvar. Hos oss är varje medarbetare en betydelsefull del i vårt ständigt pågående arbete att leverera det absolut bästa.

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar Saps Service Management med Experis. Ansök genom att registrera ditt CV på Experis hemsida och klicka på "Ansök". Sista ansökningsdag är den 23 juli. Vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Eva Tiitso 0722-173238. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Självständig Ekonom

Redovisningsekonom
Läs mer Apr 15