Studentconsulting Sweden AB (Publ) jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Studentconsulting Sweden AB (Publ) i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Bemanning och rekryteringskoordinator, flexibel tjänst i centrala Göteborg!

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Jun 19
Nu söker vi en driven och serviceorienterad kollega, för en långsiktig och flexibel tjänst. Är du noggrann och resultatorienterad? Önskar arbeta hemifrån och från kontoret? Både från tidig morgon och senare på kvällen? Då har vi tjänsten för dig!

StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi är mångfaldigt prisbelönta och har ett stort nätverk och lång erfarenhet av rekrytering. Vi söker nu vår nästa engagerade bemannings och rekryteringkoordinator till vårt affärsområde inom tjänstemannasektorn.

Affärsområdet arbetar med kvalificerade tjänstemannaroller för bemanning och rekrytering inom; ekonomi, administration, teknik, logistik och utbildning. Du kommer i rollen arbeta i team, nära kundansvariga, rekryteringsansvariga, säljare och enhetens affärschef. Vi sitter i trevliga lokaler belägna vid Lilla bommen centralt i Göteborg.

Tjänsten som Bemanning och rekryteringskoordinator innebär att arbeta i vår bemanningsjour med utbokning av lärarvikarier samt hantering av inkommande rekryteringsbehov från våra större kunder, bla Volvo Cars, Polestar och Lerums kommun. Du kommer i uppgiften ha daglig kontakt med kandidater, konsulter och kunder och ha ansvar över bemanningsarbetet.

Arbetsuppgifterna i rollen innebär bland annat:

• Daglig email och telefonkontakt med våra beställare och lärarvikarier.
• Hantera inkommande rekryteringsbehov genom; annonsskrivning, kandidaturval och kandidatpresentation till kund.
• Intervjua kandidater som du själv valt ut eller sökt fram.
• Delaktig i konsultvård; så som uppföljningssamtal, medarbetarsamtal och feedbacksamtal.

Tjänsten är långsiktig och du har möjlighet att arbeta 25–38 timmar/vecka under terminstid. Arbetstiderna är mån-fre, 2 dagar/vecka från kl 06.00 - hel eller halvdag och övriga dagar går att planare utifrån eget önskemål med möjlighet att arbeta hemifrån och på kvällstid.
Då vår arbetsbelastning är varierande kan behovet av din hjälp variera. Vi ser gärna att du är flexibel men i gengäld arbetar med eget ansvar och tider som passar dig bäst.
Tjänsten planeras att starta under augusti med utbildning och introduktion.

Din profil
• Vi söker dig som läser på Universitet eller Högskola inom personal/ekonomi/service eller liknande och har minst 1 år kvar av dina studier.
Alternativ annan sysselsättning exempelvis elitidrottare.
• Då tjänsten innebär mycket annonsskrivning ser vi att du både trivs och är duktiga kommunikatör i både skrift och tal..

Meriterande är om du har arbetslivserfarenhet inom serviceyrke eller rekrytering.

Som person tror vi att du är driven, resultatorienterad, gillar när det händer mycket och samtidigt noggrann i dina uppgifter. Du har en positiv och lösningsorienterad inställning, du gillar att hitta lösningar i stället för problem. Vidare är du orädd för att ta egna initiativ och anta nya utmaningar, det är i stället något du motiveras av i ditt dagliga arbete. Då du kommer arbeta både självständigt och i team ser vi att du är ansvarstagande och har lätt för att planera din tid och arbete.

Inkommande ansökningar behandlas löpande och tjänsten kommer tillsättas när vi har hittat rätt person.
Stämmer ovan in på dig? I så fall varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Nyexade CE-chaufförer sökes till SC transport Sverige!

Distributionsförare
Läs mer Jun 16
Är du färdig CE- chaufför till våren? Längtar du efter att lämna skolbänken och komma ut på vägarna? Då har vi spännande uppdrag åt dig!

Till våra uppdrag i Göteborg, söker vi nu dig som har eller snart får CE-behörighet. Tjänsterna är på heltid och arbetsuppgifterna består av b.la. lastning, lossning och transport av gods till kunder i Göteborg med omnejd. Du utgår från Göteborg och våra uppdragsgivare distribuerar allt från styckegods till industrimaterial och mat. Det som är gemensamt för samtliga företag är att de söker medarbetare som gillar kundkontakt, service och som mer än gärna är företagets ansikte utåt. Vi söker alltså er chaufförer som är serviceinriktade och som inte har något emot att hoppa ur förarhytten för att bistå kunderna med den hjälp de behöver.

Arbetstiderna kan beroende på uppdrag vara förlagda på både förmiddagar, eftermiddagar och natt. Tjänsterna är på heltid med förväntad start våren 2022. Goda chanser till förlängning och fortsatt anställning efter utfört uppdrag, finns.

Din profil
Krav för tjänsten är:
- CE behörighet samt YKB.
- God kommunikationsförmåga

Meriterande om du har ADR samt truckkort. Vidare är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom service, logistik och kundhantering. Vi söker dig som är driven och som brinner för chaufförsyrket. Som person är du inte rädd för att ta i, då arbetet är fysiskt krävande.

Är du den vi söker? Tveka inte utan ansök om tjänsten via länken nedan, eller genom att besöka vår hemsida. Rekrytering sker löpande och tjänsterna kommer att kunna tillsättas innan ansökningstidens slutdatum. Utdrag ur belastningsregister kan förekomma.

Om företaget
SC transport Sverige är en del av mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting Group - ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt 15 900 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid. För dig som är nyfiken på ett äventyr på annan ort – så erbjuder vi även chaufförstjänster i Norge. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se/lastbilschaufför

Ansök nu

Kunnig servicetekniker sökes för fast tjänst i Göteborg

Serviceelektriker, installation
Läs mer Jun 27
Nytt
Nu söker vi dig som har koll på hydraulik och elektronik, är en praktisk problemlösare och som motiveras av stora maskiner och tekniska utmaningar. Låter det som du?

I rollen som servicetekniker på Junttan står dina uppgifter i:
* Service av tunga anläggningsmaskiner på arbetsplatser runt om i Sverige, Norge, Danmark samt i egen verkstad.
* Felsökning samt mekaniskt och elektriskt reparationsarbete.
* Dokumentation av utfört/kommande servicearbete.

Som servicetekniker på Junttan arbetar du i regel 06.45 - 15.45 och är stationerad i Arendal, Göteborg. Rollen innebär en del resor, främst i Västra Götaland och andra delar i Sverige men det kan förekomma resor även i Norge, Finland och Danmark.

Din profil
För att passa för rollen tror vi att du tycker om att lära dig nya saker, är social och har ett stort intresse för allt vad mekanik innebär!

Krav:
* Intresse för kundernas affärer och viljan att ge dem en positiv upplevelse
* Minst ett års erfarenhet av mekaniskt, hydrauliskt och elektriskt arbete
* Goda kunskaper i Svenska och Engelska
* God datorvana
* B-körkort

Meriterande:
* Kunskap att läsa hydraulik- och elektronikscheman
* Utbildning inom hydraulik och elektronik

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

C/CE Chaufförer sökes till SC Transport!

Distributionsförare
Läs mer Jun 17
Är du färdig C/CE- chaufför i Juni? Eller är du en erfaren yrkeschaufför på jakt efter nya utmaningar? Då har vi spännande tjänster till dig!

Till våra uppdrag i Göteborg, söker vi nu dig som har C och/eller CE kort. Tjänsterna är på heltid och arbetsuppgifterna består av b.la. lastning, lossning och transport av gods till kunder i Göteborg med omnejd. Du utgår från Göteborg och våra kunder distribuerar allt från styckegods till industrimaterial och mat. Det som är gemensamt för samtliga företag är att de söker medarbetare som gillar kundkontakter, service och som mer än gärna är företagets ansikte utåt. Vi söker alltså er chaufförer som är serviceinriktade och som inte har något emot att hoppa ur förarhytten för att bistå kunderna med den hjälp de behöver.

Arbetstiderna kan beroende på uppdrag vara förlagda på både förmiddagar, eftermiddagar och natt. Tjänsterna är på heltid med förväntad start omgående. Goda chanser till förlängning och fortsatt anställning efter utfört uppdrag, finns.

Din profil
Krav för tjänsten är:
- C och/eller CE behörighet samt YKB.
- God kommunikationsförmåga i Svenska eller Engelska

Meriterande om du har ADR samt truckkort. Vidare är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom service, logistik och kundhantering. Vi söker dig som är driven och som brinner för chaufförsyrket. Som person är du inte rädd för att ta i, då arbetet är fysiskt krävande.

Är du den vi söker? Tveka inte utan ansök om tjänsten via länken nedan, eller genom att besöka vår hemsida. Rekrytering sker löpande och tjänsterna kommer att kunna tillsättas innan ansökningstidens slutdatum. Utdrag ur belastningsregister kan förekomma.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Servicekoordinator till Junttan AB!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jun 2
Lockas du av att vara nyckelspelaren som får allt att gå ihop? Har du ett stort intresse av service och teknisk support? Då är det dig vi söker!

Just nu söker vi på StudentConsulting en Servicekoordinator till vår kund Junttan AB! Junttan AB är specialiserat på design, tillverkning och marknadsföring av hydraulisk pålutrustning. I ett nära samarbete med pålningsentreprenörer har Junttan aktivt utvecklat nya produkter och tagit hela branschen framåt. Genom att kombinera toppmodern pålningsutrustning med förstklassig kundservice hjälper Junttan sina kunder att förbättra sin driftseffektivitet.

Junttan AB är just nu under en spännande tillväxtresa och som Servicekoordinator erbjuds du en bred roll med stora utvecklingsmöjligheter! Du kommer ansvara över serviceprocessen från start till slut och vara nyckelpersonen som får allt att gå ihop. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå utav:

• Ta emot och registrera inkommande felanmälningar i systemet samt svara på servicefrågor via telefon och mail
• Informera, planera, boka och dela ut service- och installationsuppdrag till mekanikerna
• Uppföljning; bevaka och följa upp mekanikernas åtaganden
• Ansvara för goda kundkontakter, säkerställa hög kvalitet och ständigt utveckla samarbetet med befintliga kunder
• Svara på offertförfrågningar gällande servicejobb
• Övriga administrativa arbetsuppgifter

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att vi på StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du får en anställning hos Junttan AB. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstider. Tjänsten planerar att starta omgående eller enligt överrenskommelse.

Din profil
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och förutsätter att du är lyhörd för interna och externa behov. Som person är du driven, framåt och proaktiv samt uppskattar att utveckla såväl nya som att tidigare kontakter. Vidare har du har ambitionen att vilja utvecklas och tar ägandeskap för verksamhetens service. I rollen krävs initiativtagande, eget ansvar för god planering och vilka prioriteringar som behöver göras. Du arbetar bra både självständigt och tillsammans med kollegor samt har ett flexibelt förhållningssätt.

Vidare ser vi att du:

• Har erfarenhet/intresse av arbete med service och teknisk support
• Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
• Har B-körkort

Meriterande är:

• Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom branschen
• Finska språkkunskaper

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Säljare med erfarenhet av svetsning sökes!

Utesäljare
Läs mer Jun 16
Är du en social person och strukturerad person som har erfarenhet av svetsning? Är du dessutom resultat- och målinriktad med intresse av försäljning? Då är detta tjänsten för dig!

Vi söker nu en Säljare/svetstekniker för vår kund Axson till deras serviceavdelning i Göteborg. Axson Teknik är ett företag i en familjeägd bolagsgrupp. Gruppen marknadsför utrustning, tillsatsmaterial och tillbehör för lödning, svetsning, skärning, materialprovning och mätning. Axson Teknik startade 1984 och tog då över den svenska agenturen för Harris USA som tillverkar välkända utrustningar för gasskärning med propan/syrgas. 1996 blev Axson Teknik svensk generalagent för FRONIUS GmbH, Österrike – en av världens största och ledande tillverkare av svetsutrustningar!

I rollen som Säljare/svetstekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att sälja in och demonstrerar hur svetsutrustningar fungerar hos Axons olika kunder runtom i Sverige. Detta innebär att du kommer få utföra provsvetsningar till befintliga kunder och potentiella kunder. I tjänsten förekommer det resor och en del övernattningar, därför är det viktigt att detta passar din vardag.

Utöver detta kommer du även att skriva offerter och ordrar till företag. Till en början kommer du att få jobba mycket i team och få en gedigen introduktion och utbildning för att sedan blir mer självgående.

Detta är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd hos Axson. Du kommer att arbeta på Axsons serviceavdelning och ingå i ett team om 4 personer. Axson erbjuder interna utbildningar på deras produkter. Tjänsten planerar att starta omgående eller enligt överrenskommelse.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:

• Dokumenterad svetskunskap gärna EWS/IWS.
• Erfarenhet av försäljning
• Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
• B-körkort

Meriterande:

• Tidigare erfarenhet av svetsmaskinförsäljning
• Kunskap om metallurgi, standarder och/eller Orbitalsvets

Som person ser vi att du är serviceminded, initiativtagande och strukturerad. Vidare är du inte rädd för att ta kontakt med kunder och leverantörer. Meriterande om du har någon form av erfarenhet av försäljning.

Stämmer ovanstående in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Servicetekniker till Axson Teknik!

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Jun 16
Har du studerat el eller elektronik på gymnasiet och har ett stort intresse för styrning? Trivs du att arbeta i en serviceroll? Då har vi jobbet för dig!

Nu söker vi Servicetekniker för vår kund Axson till deras serviceavdelning i Göteborg. Axson Teknik är ett företag i en familjeägd bolagsgrupp. Gruppen marknadsför utrustning, tillsatsmaterial och tillbehör för lödning, svetsning, skärning, materialprovning och mätning. Axson Teknik startade 1984 och tog då över den svenska agenturen för Harris USA som tillverkar välkända utrustningar för gasskärning med propan/syrgas. 1996 blev Axson Teknik svensk generalagent för FRONIUS GmbH, Österrike – en av världens största och ledande tillverkare av svetsutrustningar!

I rollen som Servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att utföra servicearbeten på Fronius svetsutrustningar, så som att byta ut elektronikkomponenter. På sikt kommer du även att utföra servicearbeten och montage hos Axons olika kunder runtom i Sverige.

Detta är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd hos Axson. Du kommer att arbeta på Axsons serviceavdelning och ingå i ett team om 4 personer. Axson erbjuder interna utbildningar på deras produkter. Tjänsten planerar att starta omgående eller enligt överrenskommelse.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:

- Gymnasial utbildning inom el/elektronik, teknik, automation eller liknande område
- Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
- B-körkort

Vi ser det som mycket meriterande om du:

- Har jobbat som Servicetekniker eller liknande tidigare
- Har arbetat med PLC

Som person ser vi att du är serviceminded, initiativtagande och strukturerad. Vidare är du inte rädd för att ta kontakt med kunder och leverantörer.

Stämmer ovanstående in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Sales Executive till TheFork!

Account manager
Läs mer Jun 23
Är du en affärsinriktad person med stort intresse för att bygga nya och långvariga relationer? Då är det dig vi söker!

TheFork är ledande inom onlinebokningar av restauranger i Europa och Australien. TheFork grundades 2007 av Bertrand Jelensperger och revolutionerade restaurangmarknaden genom att erbjuda ett nytt sätt att främja relationer mellan restauranger och matgäster och genom att tillhandahålla den första bokningsplattformen online för professionella restauranger.

Som Sales Executive ansvarar du för att skapa tillväxt och lönsamhet samt för att stärka TheForks marknads- och varumärkesposition ute hos kunderna. Du kommer att lägga stort fokus på att nykundsbearbetning där du kontaktar och etablerar relationer med potentiella kunder. Du kommer själv att skapa och få förutsättningar och mandat att driva affärer framåt enligt uppsatta planer och mål. Vi lovar dig ett arbete med frihet under ansvar, där ingen dag är den andra sig lik!

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du får en anställning hos TheFork. Du kommer kombinera hemarbete med att åka ut på fysiska besök ute hos kunderna. Tjänsten inleds med introduktion och utbildning så att du får alla förutsättningar för att lyckas i din roll. Tjänsten är på heltid och planerar att starta omgående eller enligt överrenskommelse.

Din profil
Vi söker en affärsinriktad person med stort intresse för att bygga nya och långvariga relationer. För att lyckas i denna roll ser vi att du har:

• Tidigare erfarenhet av kundkontakt, företrädesvis inom någon form av försäljning
• Goda kunskaper i svenska och engelska
• B-körkort och tillgång till egen bil

Meriterande är:

• En bakgrund inom uppsökande B2B-försäljning
• Tidigare jobbat inom restaurangbranschen

Som person är du:

• Intresserad och har en fingertoppskänsla för kundbehov och affärer
• Driven och duktigt på att bygga relationer för att skapa affärer genom ett strukturerat försäljningsarbete
• Målinriktad samtidigt som du är lyhörd och flexibel.
• Pålitlig och ansvarstagande – detta gör att du vinner förtroende och bygger långsiktiga relationer, både med kollegor och kunder.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Vi söker kundtjänstmedarbetare till Teleperformance!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 17
Är du positiv, serviceinriktad och duktig på att sätta kunden i fokus? Trivs du med att arbeta mot uppsatta mål och vill arbeta på en trevlig arbetsplats med god sammanhållning? Då har vi en spännande och utvecklade tjänst för dig!

Vi söker nu på uppdrag av Teleperformance nya kundtjänstmedarbetare med start redan i sommar!

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet för att söka denna tjänst. När du börjar kommer du få en betald utbildning inom kundhantering, service samt företagets produkter och tjänster. Du kommer ha nära chefer som stöttar och hjälper dig längs vägen.

I din roll som kundtjänstmedarbetare arbetar du med att ta emot inkommande samtal, mail eller chatt där du ger bästa möjliga service för att lösa kundens problem. Du kommer att arbeta mot spännande och välkända kunder samt arbeta i ett stort team med andra härliga kollegor.

Du kommer bli anställd direkt av vår kund. Det är en heltidsanställning som beräknas starta nu i juli. Du kommer främst att arbeta under kontorstider men det kan även finnas möjlighet till kvälls- och helgjobb.

Din profil
Vi letar efter dig som är servicemedveten, trivs med att hjälpa andra och skapa nöjda kunder!

Du ska ha god samarbetsförmåga och arbeta bra i team samtidigt som du är självgående och tar eget ansvar för ditt arbete. Vidare bör du ha en bra arbetsmoral, goda datakunskaper samt goda kunskaper i både svenska och engelska både i tal och skrift. Erfarenhet av service eller sälj är meriterande men inget krav, för oss är det viktigast med rätt personlighet.

Som anställd hos Teleperformance kommer du att få:
- Arbeta i fräscha lokaler i centrala Göteborg
- Vara med i en härlig gemenskap med många kollegor och roliga aktiviteter
- Betald utbildning
- Möjlighet att utvecklas och utbildas vidare inom företaget

Detta är ett roligt uppdrag på en stor och häftig arbetsplats. Urval sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

C och CE-chaufförer sökes!

Distributionsförare
Läs mer Jun 16
Är du färdig C eller CE-chaufför? Eller är du en erfaren yrkeschaufför redo för nya utmaningar? Då är det dig vi söker!

Till en ledande aktör inom logistiktjänster söker vi nu flertalet CE-chaufförer. Som konsult på detta uppdrag är du med och bidrar till att 4.5 miljoner hushåll och flera hundra tusen svenska företag får sina försändelser, varje dag. På denna arbetsplats är arbetsuppgifterna varierande och du kommer att bli många erfarenheter rikare! Förutom roliga och utmanande arbetsuppgifter kommer du att mötas av ett gäng glada och engagerade kollegor, som ser fram emot att ta emot dig!

Tjänsterna är konsultuppdrag, vilket betyder att du kommer vara anställd som konsult hos SC transport Sverige – som är en del av StudentConsulting group. Studentconsulting har över 20 års erfarenhet av bemanning och erbjuder chaufförstjänster i hela Skandinavien. Det finns därför stora möjligheter till tidigare start, förlängning och fast anställning, efter utfört uppdrag. Arbetet är förlagt hos vår samarbetspartner och du kommer att utgå från Göteborg. Tjänsterna är på heltid och arbetstiderna varierande. Förväntad uppdragslängd är Maj till Augusti/September

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du har:

- C-körkort
- CE-körkort
- Digitalt färdskrivarkort
- YKB
- Truckkort A

Då det kan förekomma tunga lyft är det viktigt att du är i god fysisk form och trivs att arbeta i högt tempo. Du har erfarenhet av att backa med släp och har du ADR är det ett plus i kanten.

Som person ser vi att du har en god anpassningsförmåga och lätt anpassar dig till olika situationer. Du har en god människokännedom, som älskar att ge kunden god service och ser till att vårda och utveckla dina kundrelationer. Är du sist men inte minst noggrann, ansvarstagande och behärskar svenska i tal och skrift?

Då är det dig vi söker! Vi intervjuar aktuella kandidater löpande och ser fram emot att höra från dig! Utdrag ur belastningsregistret kan komma att bli aktuell.

Om företaget
SC transport Sverige är en del av mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting Group - ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt 15 900 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid. För dig som är nyfiken på ett äventyr på annan ort – så erbjuder vi även chaufförstjänster i Norge. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se/lastbilschaufför.

Ansök nu

Beredare till RZ Riboverken!

Projekteringsingenjör, el-tele och elektronik
Läs mer Jun 21
Är du en kommunikativ och teknisk person som söker efter en roll med många kontaktytor? Då kan tjänsten som Beredare hos RZ Riboverken vara något får dig!

RZ Riboverken är en del av RZ Gruppen och är specialiserade på plåtbearbetningen. Här finns kompetens att driva kundunika projekt – från idé, konstruktion och prototyp till den färdiga produkten. Projektledning, teknikkompetens, egen montering och kompetent personal garanterar detaljer som uppfyller högt ställda krav. Många av företagets kunder finns i branscher som telecom, fordons- och flyg-, försvarsindustri, elektronik, förpackning och medicinteknik.

I rollen som Beredare kommer du i första hand att vara support till produktion inom företaget. Du kommer bereda nya artiklar från kund i deras cam-program. Utbredning av modeller, stötta produktion med diverse underlag, så som produktionsritningar för våra kantpressare, svets och monteringsavdelning. I vissa fall supportera kunderna med att hjälpa till med produktionsanpassningar.

Detta inleds som ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos oss på StudentConsulting och jobbar som konsult hos RZ Riboverken. För rätt person finns mycket goda möjligheter till direkt anställning efter konsultperioden. Tjänsten planerar att starta omgående eller enligt överrenskommelse.

Din profil
Vi söker dig som har:

• Som lägst avklarad tekniskt gymnasium
• Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Meriterande är:

• Erfarenhet av en likande tjänst som beredare och/eller enklare konstruktion
• Erfarenhet av Solidworks och Monitor

För att lyckas i rollen ser vi att du besitter social kompetens. Du är flexibel och har lätt till att anpassa ditt förhållningssätt och kommunikation till dina kolleger. Du tar egna initiativ. Då du kommer arbeta både självständigt och tillsammans med andra ser vi att du är ansvarstagande, har en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete samt har lätt till att samarbeta med andra.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Butikschef till Mshop i Göteborg

Butikschef
Läs mer Jun 27
Nytt
Brinner du för försäljning och mötet med kunder? Vill du driva ett team med engagerade kollegor och i en spännande arbetsmiljö? Då kan rollen som butikschef hos vår kund Mshop vara något för dig!

Just nu söker vi på StudentConsulting en affärsdriven och resultatorienterad butikschef till vår kund Mshops butik i Göteborg. Mshop är Nordens ledande återförsäljare av sexleksaker, ett spännande och snabbt växande företag. Mshop har två butiker i Sverige, en i Ullared och en i Göteborg, samt en e-handel.

I rollen som butikschef har du en otroligt spännande och ansvarsfylld roll, ett ansvar för att driva butiken och ditt team framåt mot högt uppsatta mål där ni vill leverera en upplevelse utöver det vanliga till Mshops kunder. Försäljning, resultat, drift och ledarskap faller sig naturligt för dig.

Dina övergripande ansvarsområden kommer vara att:
- Driva butiken mot höga försäljningssiffror och med en kundservice och upplevelse i världsklass
- Coacha och driva din personal framåt
- Arbeta med schemaläggning och rekrytering
- Utveckla säljprocesser
- Arbeta med inköp av produkter
- Fronta butiken

Detta är en direktrekrytering till Mshop. Tjänsten är på heltid, med arbete både under vardagar och helger. Tillsättning sker snarast och vi vill att du ser långsiktigt på tjänsten. Butiken ligger i Göteborg och du kommer arbeta på plats i butiken. En del resor ingår även i tjänsten och du behöver därför har B-körkort.

Din profil
Mshops rykte är oöverträffligt vad gäller kundservice och professionell rådgivning och givetvis vill du vara med på resan att göra din butik till Sveriges bästa sexleksaksbutik. Du arbetar för att få försäljningen att blomstra och leder ditt team till stor framgång. Du brinner för service och för att ge den bästa kundupplevelsen. Vidare vill du arbeta i en roll där du får inspirera och leda andra i deras utveckling och är därför pedagogisk i ditt ledarskap. Ditt intresse för försäljning samt din analytiska förmåga får du utlopp för i denna spännande och utmanande roll!

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning och har ett affärsmässigt sinne. Meriterande är om du har arbetat i en roll som butikschef sedan tidigare, eller inom restaurang- och hotellbranschen. Eftergymnasial utbildning inom handel, ekonomi eller ledarskap är även det meriterande. Du har god systemvana och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Ett krav är att du har B-körkort.

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Regionchef till Mshops butiker i Göteborg och Ullared

Regionchef, butik
Läs mer Jun 27
Nytt
Brinner du för försäljning och mötet med kunder? Vill du driva verksamheten framåt tillsammans med engagerade medarbetare? Då kan rollen som Regionchef till vår kund Mshops butiker i Göteborg och Ullared vara något för dig!

I rollen som Regionchef hos vår kund Mshop har du ett regionansvar gällande den dagliga driften samt fullt budget-, personal- och resultatansvar för butiken i Göteborg och butiken i Ullared. Mshop är Nordens ledande återförsäljare av sexleksaker, ett spännande och snabbt växande företag. Förutom butikerna i Göteborg och Ullared har de även en e-handel.

Som Regionchef ansvarar du för affärsutveckling i respektive butik. Du kommer ha en ansvarsfylld roll där du driver butiken och dina respektive team framåt, mot högt uppsatta mål där ni vill leverera en upplevelse utöver det vanliga till Mshops kunder. Försäljning, resultat, drift och ledarskap faller sig naturligt för dig.

Dina övergripande ansvarsområden kommer vara att:
- Driva butikerna mot höga försäljningssiffror och med en kundservice och upplevelse i världsklass
- Coacha och driva din personal framåt
- Arbeta med schemaläggning och rekrytering
- Utveckla säljprocesser
- Arbeta med inköp av produkter
- Fronta butikerna

Detta är en direktrekrytering till Mshop. Tjänsten är på heltid, med arbete både under vardagar och helger. Tillsättning sker snarast och vi vill att du ser tjänsten som långsiktig. Du kommer arbeta i båda butikerna och du har därför b-körkort och tillgång till bil.

Din profil
Mshops rykte är oöverträffligt vad gäller kundservice och professionell rådgivning och givetvis vill du vara med på resan att göra din butik till Sveriges bästa sexleksaksbutik. Du arbetar för att få försäljningen att blomstra och leder ditt team till stor framgång. Du brinner för service och för att ge den bästa kundupplevelsen. Vidare vill du arbeta i en roll där du får inspirera och leda andra i deras utveckling och är därför pedagogisk i ditt ledarskap. Ditt intresse för försäljning samt din analytiska förmåga får du utlopp för i denna spännande och utmanande roll!

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning och har ett affärsmässigt sinne. Meriterande är om du har arbetat i en roll som butikschef/regionchef sedan tidigare, eller inom restaurang- och hotellbranschen. Eftergymnasial utbildning inom handel, ekonomi eller ledarskap är även det meriterande. Du har god systemvana och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Ett krav är att du har B-körkort.

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Butikschef till Mshop i Göteborg

Butikschef
Läs mer Jun 27
Nytt
Brinner du för försäljning och mötet med kunder? Vill du driva ett team med engagerade kollegor och i en spännande arbetsmiljö? Då kan rollen som butikschef hos vår kund Mshop vara ditt nästa drömjobb!

Just nu söker vi på StudentConsulting en affärsdriven och resultatorienterad butikschef till vår kund Mshops butik i Göteborg. Mshop är Nordens ledande återförsäljare av sexleksaker, ett spännande och snabbt växande företag. Mshop har två butiker i Sverige, en i Ullared och en i Göteborg, samt en e-handel.

I rollen som butikschef har du en otroligt spännande och ansvarsfylld roll, ett ansvar för att driva butiken och ditt team framåt, mot högt uppsatta mål där ni vill leverera en upplevelse utöver det vanliga till Mshops kunder. Ditt fokus och brinnande intresse faller sig naturligt vara försäljning, resultat, drift och ledarskap.

Dina övergripande ansvarsområden kommer vara att:
- Driva butiken mot höga försäljningssiffror och med en kundservice och upplevelse i världsklass
- Coacha och driva din personal framåt
- Arbeta med schemaläggning och rekrytering
- Utveckla säljprocesser
- Arbeta med inköp av produkter
- Fronta butiken

Tjänsten är på heltid, med arbete både under vardagar och helger. Tillsättning sker snarast. Vi vill att du ser långsiktigt på tjänsten. Butiken ligger i Göteborg och du kommer arbeta på plats i butiken. En del resor ingår även i tjänsten och du behöver därför har B-körkort. Detta är en direktrekrytering till Mshop.

Din profil
Mshops rykte är oöverträffligt vad gäller kundservice och professionell rådgivning och givetvis vill du vara med på resan att göra din butik till Sveriges bästa sexleksaksbutik. Du arbetar för att få försäljningen att blomstra och leder ditt team till stor framgång. Du brinner för service och för att ge den bästa kundupplevelsen. Vidare vill du arbeta i en roll där du får inspirera och leda andra i deras utveckling och är därför pedagogisk i ditt ledarskap. Ditt intresse för försäljning samt din analytiska förmåga får du utlopp för i denna spännande och utmanande roll!

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning och har ett affärsmässigt sinne. Meriterande är om du har arbetat i en roll som butikschef sedan tidigare, eller inom restaurang- och hotellbranschen. Eftergymnasial utbildning inom handel, ekonomi eller ledarskap är även det meriterande. Du har god systemvana och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Ett krav är att du har B-körkort.

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Butikschef till Mshop i Ullared

Butikschef
Läs mer Jun 27
Nytt
Brinner du för försäljning och mötet med kunder? Vill du driva ett team med engagerade kollegor och i en spännande arbetsmiljö? Då kan rollen som butikschef hos vår kund Mshop vara något för dig!

Just nu söker vi på StudentConsulting en affärsdriven och resultatorienterad butikschef till vår kund Mshops butik i Ullared. Mshop är Nordens ledande återförsäljare av sexleksaker, ett spännande och snabbt växande företag. Mshop har två butiker i Sverige, en i Ullared och en i Göteborg, samt en e-handel.

I rollen som Butikschef har du en otroligt spännande och ansvarsfylld roll, ett ansvar för att driva butiken och ditt team framåt, mot högt uppsatta mål där ni vill leverera en upplevelse utöver det vanliga till Mshops kunder. Försäljning, resultat, drift och ledarskap faller sig naturligt för dig.

Dina övergripande ansvarsområden kommer vara att:
- Driva butiken mot höga försäljningssiffror och med en kundservice och upplevelse i världsklass
- Coacha och driva din personal framåt
- Arbeta med schemaläggning och rekrytering
- Utveckla säljprocesser
- Arbeta med inköp av produkter
- Fronta butiken

Detta är en direktrekrytering till Mshop. Tjänsten är på heltid, med arbete både under vardagar och helger. Tillsättning sker snarast och vi vill att du ser långsiktigt på tjänsten. Butiken ligger i Ullared och du kommer arbeta på plats i butiken. En del resor ingår även i tjänsten, bland annat till butiken i Göteborg.

Din profil
Mshops rykte är oöverträffligt vad gäller kundservice och professionell rådgivning och givetvis vill du vara med på resan att göra din butik till Sveriges bästa sexleksaksbutik. Du arbetar för att få försäljningen att blomstra och leder ditt team till stor framgång. Du brinner för service och för att ge den bästa kundupplevelsen. Vidare vill du arbeta i en roll där du får inspirera och leda andra i deras utveckling och är därför pedagogisk i ditt ledarskap. Ditt intresse för försäljning samt din analytiska förmåga får du utlopp för i denna spännande och utmanande roll!

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning och har ett affärsmässigt sinne. Meriterande är om du har arbetat i en roll som butikschef sedan tidigare, eller inom restaurang- och hotellbranschen. Eftergymnasial utbildning inom handel, ekonomi eller ledarskap är även det meriterande. Du har god systemvana och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Ett krav är att du har B-körkort.

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Vi söker dig som vill arbeta med kundservice i Göteborg!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 15
Är du positiv, serviceinriktad och duktig på att sätta kunden i fokus? Trivs du med att arbeta mot uppsatta mål och vill arbeta på en trevlig arbetsplats med god sammanhållning? Då har vi en spännande och utvecklade tjänst för dig!

Vi söker för kunds räkning efter ett flertal kundtjänstmedarbetare till Göteborg. Vår kund är ett världsledande företag specialiserat inom kundservice som just nu expanderar på den nordiska marknaden. Utöver ett spännande arbete erbjuder företaget utbildning och utveckling internt samt trevliga aktiviteter och evenemang för alla anställda. De första veckorna kommer företaget hålla en utbildning inom kundservice så att du känner dig bekväm inför din nya roll som kundtjänstmedarbetare.

I din roll som kundtjänstmedarbetare arbetar du med att ta emot inkommande samtal, mail eller chatt där du ger bästa möjliga service för att lösa kundens problem. Du kommer att arbeta mot spännande och välkända kunder samt arbeta i ett stort team med andra härliga kollegor.

Du kommer bli anställd direkt av vår kund. Det är en heltidsanställning som beräknas starta nu i Juli. Du kommer främst att arbeta under kontorstider med det kan även förekomma kvälls- och helgjobb.

Din profil
Vi letar efter dig som är servicemedveten, trivs med att hjälpa andra och skapa nöjda kunder!

Du ska ha god samarbetsförmåga och arbeta bra i team samtidigt som du är självgående och tar eget ansvar för ditt arbete. Vidare bör du ha en bra arbetsmoral, goda datakunskaper samt goda kunskaper i både svenska och engelska både i tal och skrift. Erfarenhet av service eller sälj är meriterande men inget krav.

Detta är ett roligt uppdrag på en spännande och utvecklande arbetsplats. Urval sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

DokumentController till MacGregor!

Administrativ assistent
Läs mer Jun 9
Vill du arbeta med dokumentationshantering som gör skillnad? Är du dessutom intresserad av Offshore och Marinindustrin? Då har vi rollen för dig!

MacGregors avdelning för avtalsuppföljning, installation och driftsättning söker just nu en driven DokumentController som ska hantera deras projektdokument med hög grad av tillförlitlighet och säkerhet.

MacGregor är ett företag som specialiserar sig inom Offshore och Marinindustrin och erbjuder tekniska lösningar och tjänster med ett starkt utbud av varumärken som MacGregor, Hatlapa, Porsgrunn, Pusnes och Triplex. Företaget hjälper bland annat Skeppsbyggare, Ägare och Operatörer med att optimera deras lönsamhet, tillförlitlighet och hållbarhet.

Hos MacGregor kommer du att kunna arbeta nära ledande branschindustrier samt utveckla och implementera nya koncept för Sjötransport och Offshoreindustrin. De anställda erbjuds en möjlighet att vara en del av en global organisation där integritet, kvalitet och säkerhet värderas högt. Hos MacGregor blir du även en del av en samarbetskultur med utmaningar och möjligheter till att vidareutvecklas professionellt.

I din roll som DokumentController kommer du att ansvara för att organisera projektdokumentation samt genomföra och följa upp projektdokumentation i enlighet med interna och externa projektkrav. Vidare kommer dina arbetsuppgifter bland annat omfatta ett ansvar för att:

• Följa upp projektdokumentation med underleverantörer, interna och externa kunder
• Tillhandahålla dokumentation enligt projektkrav
• Underhålla och uppdatera projektdokumentation
• Ge stöd och utveckla de dagliga arbetsrutinerna
• Regelbundet tillhandahålla utvecklings- och statusrapporter internt och externt
• Se till att alla aktiviteter följer företagets regler, policyer och krav

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du får en anställning hos MacGregor. Du kommer att placeras i Göteborg och direktrapporterar till din chef på avdelningen avtalsuppföljning, installation och driftsättning. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstider. Tjänsten planerar att starta omgående eller enligt överenskommelse.

Din profil
Vi söker dig som:

• Har minst 2–3 års relevant erfarenhet
• Talar och skriver obehindrat på engelska
• Har erfarenhet av Informationssystem
• Har erfarenhet av Microsoft Office och Adobe

Det är meriterande om du:

• Har en högskoleutbildning
• Har tidigare erfarenhet av att arbeta med informationssystemet Alfresco

För att trivas i rollen som DokumentController ser vi gärna att du har en god service- och kommunikationsförmåga då tjänsten medför mycket kundkontakt både internt och externt. Du trivs väl i en omväxlande vardag med många olika uppgifter. Vidare har du en laganda och därmed en god samarbetsförmåga med dina kollegor.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Heltidsarbete som vikarie inom förskola/skola i Lerums kommun!

Barnskötare
Läs mer Jun 23
Har du ett brinnande intresse för barn och ungdomars utveckling? Vill du arbeta inom skolans värld? I samarbete med Lerums kommun erbjuder vi ett givande arbete som vikarie i förskola och grundskola.

I samarbete med Lerums kommun erbjuder vi på StudentConsulting ett givande arbete som vikarie i kommunens förskolor och grundskolor. Att arbeta i Lerums kommunala skolor innebär att du kommer att ha stora möjligheter till att utvecklas tillsammans med dina egna förutsättningar. Skolorna i Lerum arbetar ständigt med att ha kvalité och utveckling i sitt arbete.

Arbetet startar till höstterminen och beräknas pågå terminen ut med möjlighet att fortsätta under vårterminen, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.. Du kommer bli anställd av oss på StudentConsulting och arbeta som konsult ute i Lerums skolor och förskolor.

Som vikarie kan dina uppgifter variera men dina ansvarsområden innefattar att stötta upp i den dagliga verksamheten på olika sätt. Du gillar att hålla i lektioner, att arbeta med barn/tonåringar, att följa planeringar etc. Arbetet utförs alltid på veckodagar under dagtid men arbetstiden och arbetsplatserna kan variera.

För att få arbeta med barn och ungdomar krävs ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du ansöker om detta på Polisens hemsida. Att få ett utdrag tar ca två veckor så det är bra om du ansöker om utdraget i samband med att du skickar in din ansökan. Länken till blanketten: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/.

Din profil
Vi söker dig som vill jobba heltid. Du vill arbeta inom förskolor och grundskolor där du kommer att ingå i en vikariepool och därmed ofta bli utbokad samma morgon som passet är, därför är din flexibilitet av yttersta vikt.

Vi söker dig som är en ansvarstagande person med ett intresse för barns utveckling. Personliga egenskaper vi efterfrågar är:
- Lugn och empatisk
- God samarbetsförmåga, bekväm med att möta många nya människor
- Förmåga att skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor
- Positiv och kreativ

Vi söker dig som har gymnasieexamen och som har goda kunskaper att uttrycka sig på svenska i såväl tal som skrift. Det är meriterande med en pedagogisk utbildning men vi kommer även att se efter andra kvalifikationer och personlig lämplighet. Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Kundsupport till ett nytänkande grossistföretag!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 1
Besitter du en naturlig förmåga att sätta kunden i fokus? Söker du en tjänst där du ges möjligheten att både utvecklas i din yrkesmässiga karriär och ha kul på jobbet? Läs då vidare!

Den moderna handeln genomgår en förändring. E-handeln växer varje år och allt fler företag har insett fördelarna med att beställa varor på nätet. Vår kund är ett nytänkande grossistföretag som erbjuder en marknadsplats för livsmedel där producenter kan sälja sina produkter till bland annat restauranger, caféer, butiker med fler. Genom plattformen erbjuder företaget bättre villkor och konkurrenskraftiga och transparenta priser till kunderna.

Företaget fortsätter att växa i snabb takt, både vad gäller nya kunder och sortiment, och söker nu två Kundsupportsmedarbetare till deras huvudkontor i Göteborg! Kontoret är beläget vid Gamlestadens fabriker och det är bokstavligen högt till tak i bägge bemärkelser. Företaget är stolta över att både arbeta med marknadens starkaste och mest högkvalitativa varumärken i kombination med nylanserade varumärken från unga startups och samarbetet med livsmedelsproducenterna ger förmånen att få prova spännande mat och dryck regelbundet. Det finns pingpong-bord, biljardbord, playstation, popcornmaskin, espressomaskin och kaffebar samt obegränsat med dryck och snacks.

Men det är inte därför du vill jobba hos vår kund, utan det är dina framtida kollegor och en omväxlande vardag! Du kommer tillhöra en sammansvetsad grupp som gillar att ha kul på jobbet. Personalstyrkan älskar att utmana traditionella arbetssätt och vill hela tiden utveckla det dom gör och nå målet med att ta producenter och kunder närmare varandra - på alla sätt som går.

Om tjänsten:

I rollen som Kundsupport säkerställer du service i stjärnklass för företagets kunder och leverantörer. Med telefonen och datorn som främsta verktyg ansvarar du över att supportera vid frågor kring t.ex. order, leveranser, priser och utbud från både köpande kund och säljande leverantör. Tjänsten kräver ett stort sinne för service och problemlösning samt vilja att skapa en god kundupplevelse!

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att vi på StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du kommer få en direkt anställning hos vår kund. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstider. Tjänsten planerar att starta omgående eller enligt överenskommelse.

Din profil
Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper. För att trivas i tjänsten behöver du vara en social och utåtriktad person med en stark känsla för service. Du besitter en självklar förmåga att sätta kunden i fokus och strävar målinriktat för att varje kontakt ska uppfattas som ett positivt och professionellt bemötande. Du är noggrann och effektiv i ditt arbete samt har en lösningsorienterad inställning. Vidare ser vi att du jobbar lika bra självständigt som i grupp, du äger gärna ansvar över dina egna arbetsuppgifter likväl som du inser värdet i ett starkt teamarbete.

Vidare ser vi att du:

• Har erfarenhet av kundservice i någon form
• Behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift
• Har god datorvana och ser inga hinder i att jobba i flera affärssystem på samma gång
• Behärskar Excel

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Student sökes som vill arbeta extra som husvärd!

Butikskonsulent
Läs mer Jun 21
Studerar du och vill jobba extra med att visa utställningshus? Är du utåtriktad, bra på kundbemötande och tycker om att ge god service? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker nu en student som vill jobba extra som husvärd för Älvsbyhus utställningshus. Dina arbetsuppgifter kommer främst innebära att visa runt och svara på frågor kring utställningshuset, för husspekulanter. Det kan vara stunder då det är lugnt på arbetsplatsen vilket är ett ypperligt tillfälle för dig att studera på plats. Med andra ord ett klockrent extrajobb för dig som student! Kanske vill du till och med arbeta med hus i framtiden?

Arbetspassen är mån-tors ca kl. 12-18 och vi ser gärna att du kan jobba ett eller två av dessa dagar varje vecka.

Start sker i början på augusti och visningshuset där du kommer arbeta ligger vid Husknuten i Västra Frölunda.

Din profil
Vi söker dig som studerar på minst 50 %. Ingen erfarenhet krävs men det är meriterande om du studerar till byggingenjör, mäklare, arkitekt eller liknande. Om inte så har du ett stort intresse för att lära dig nya saker och en vilja att utvecklas.

Låter det intressant? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Du kommer vara anställd hos StudentConsulting och vara uthyrd som konsult till vår kund.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Studerande varuplockare för sommaruppdrag i Göteborg!

Ordermottagare
Läs mer Jun 16
Vill du jobba extra med uppackning av varor? Trivs du med både kundkontakt och aktivt arbete? Då är detta tjänsten för dig!

I denna tjänst kommer du att vara anställd via Student Consulting och uthyrd som konsult till butiken i Göteborg.

Arbetsuppgiften innefattar varuplock, frontning samt kundbemötande. Du kommer att jobba timmar vid behov med start så snart som möjligt. Tjänsten kommer sedan sträcka sig över sommaren och eventuellt en bit in i hösten. Ett perfekt jobb för dig som gärna jobbar extra i sommar! Viktigt att du kan vara flexibel med vilka dagar du kan jobba.

Din profil
Du är positiv, samarbetsvillig och arbetar lika bra i grupp som individuellt. Flexibilitet och noggrannhet värdesätts högt, liksom vikten av att vara engagerad.

Ingen tidigare erfarenhet från lager krävs utan det viktigaste är att du trivs med att vara bland kunder och med aktivt arbete. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift.

Krav för tjänsten är du är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %.

Platserna tillsätts löpande, så du är välkommen med din ansökan redan idag

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Distributionsförare sökes till långsiktigt heltidstjänst!

Distributionsförare
Läs mer Jun 22
Är du redo för nästa utmaning som C- eller CE-chaufför? Söker du en tjänst med bekväma arbetstider, där du får utvecklas och dessutom ha det roligt längs vägen? Då kan detta vara något för dig!

Nu söker vi distributionsförare som är redo för ett spännande och roligt uppdrag hos vår kund i Göteborg. Du kommer transportera och leverera varor och gods till kunder i Göteborg med tung lastbil, och vi söker därför dig med C-behörighet.

Tjänsten är på heltid med start omgående (eller så snart som möjligt). Du arbetar dagtid måndag-fredag. Tjänsten inleds med en betald upplärning där du får åka bredvid ordinarie personal.

Din profil
Dig som värdesätter kvalité, samarbete och positivitet. Oavsett om du är nyexaminerad C-chaufför eller har flera års erfarenhet som lastbilsförare är du intressant för oss. För att vara aktuell för tjänsten måste du dock ha YKB och god förmåga i svenska i tal och skrift.

Är det dig vi beskriver så skicka in din ansökan direkt! Vi kommer nämligen stänga ner annonsen så fort vi hittat rätt kandidat.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Deltidsjobb inom produktion

Montör, träprodukter
Läs mer Maj 18
Är du en person som trivs i att vara i rörelse och därför söker ett aktivt extrajobb? Är du händig, noggrann och ansvarsfull? Då kan en tjänst inom produktion vara något för dig!

Vi på StudentConsulting i Göteborg är nu ute efter att anställa duktiga och ansvarsfulla personer som vill representera oss ute hos våra kunder. Vi ger dig möjlighet att knyta kontakt med olika företag i området och samtidigt bidra med arbetslivserfarenhet genom olika arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifterna hos våra kunder är av varierande karaktär beroende på vilket uppdrag du kommer att jobba på. Vi har uppdrag både som montör, maskinoperatör, produktionsmedarbetare och liknande. Detta är en öppen annons och är inte riktad till någon specifik kund. Vid en eventuell telefonintervju med dig kommer vi gå igenom de uppdrag vi har och se vad som kan passa dig.

Din profil
Vi söker dig som har en prestigelös inställning, positiv energi och är ansvarstagande. Du tar dig an dina arbetsuppgifter på ett noggrant men effektivt sätt. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av liknande arbete utan vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Du vill förstå och frågar när det behövs - men vill även ta egna initiativ för att hjälpa teamet framåt. Du behärskar svenska väl i såväl tal som skrift och har god samarbetsförmåga.

Urvalet sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt kandidat, så skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Heltidsjobb som lagermedarbetare

Lagerarbetare
Läs mer Maj 18
Är du sugen på något nytt och är nyfiken på lagermiljö? Se hit! Då kan du söka heltidsjobb hos oss!

Vi på StudentConsulting i Göteborg är nu ute efter att anställa upp duktiga och drivna personer som vill representera oss ute hos våra kunder. Vi ger dig möjlighet att knyta kontakt med olika företag i området och samtidigt bidra med arbetslivserfarenhet genom olika arbetsuppgifter och branscher.

Arbetsuppgifterna hos våra kunder är av varierande karaktär beroende på vilket uppdrag du kommer att jobba på och kräver att du är flexibel och prestigelös. Vi samarbetar med kunder inom lager, logistik och produktion och dina arbetsuppgifter kan exempelvis vara orderplock, lossning/lastning av pall, montering, sortering eller truckkörning.

Låter detta intressant? Tveka inte att söka och skriv i din ansökan vad du hade varit intresserad av.

Du kommer vara anställd hos oss på StudentConsulting och vara ambulerande konsult hos våra kunder.

Din profil
Vi söker dig som ser gillar att ta i och arbeta under högt tempo. Du är plikttrogen och förstår att du som enskild anställd har stor påverkan på helheten.

Eftersom arbetet kommer vara av varierande karaktär ser vi att du inte är rädd för att hugga i där det behövs och hoppa rakt in i matchen. Du vill förstå och frågar när det behövs - men vill även ta egna initiativ för att hjälpa teamet framåt.

Krav för tjänsten:
- Du kan svenska flytande i tal och skrift
- God fysik
- Du är ostraffad i belastningsregistret

Meriterande:
- Truckkort och truckvana
- Erfarenhet av liknande arbete

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Heltidsjobb som budbilschaufför

Budbilsförare
Läs mer Maj 18
Är du sugen på något nytt och är nyfiken på rollen som budbilschaufför? Då kan vi ha ett heltidsjobb för dig!

Vi på StudentConsulting i Göteborg är nu ute efter att anställa upp duktiga och drivna personer som vill representera oss ute hos våra kunder. Vi ger dig möjlighet att knyta kontakt med olika företag i området och samtidigt bidra med arbetslivserfarenhet genom olika arbetsuppgifter och branscher.

Arbetsuppgifterna hos våra kunder är av varierande karaktär beroende på vilket uppdrag du kommer att jobba på och kräver att du är flexibel och prestigelös. Vi samarbetar med kunder inom logistik och distribution och din främsta arbetsuppgifter kommer vara att leverera produkter till såväl privatpersoner som företagskunder.

Låter detta intressant? Tveka inte att söka och skriv i din ansökan vad du hade varit intresserad av.

Du kommer vara anställd hos oss på StudentConsulting och vara ambulerande konsult hos våra kunder.

Din profil
Vi söker dig som ser vikten av ett gott första intryck och goda relationer. Du är plikttrogen och förstår att du som enskild anställd har stor påverkan på helheten.

Eftersom arbetet kommer vara av varierande karaktär ser vi att du inte är rädd för att hugga i där det behövs och hoppa rakt in i matchen. Du vill förstå och frågar när det behövs - men vill även ta egna initiativ för att hjälpa teamet framåt.

Krav för tjänsten:
- Du kan svenska flytande i tal och skrift
- B-körkort och god körvana
- Du är ostraffad i belastningsregistret

Meriterande:
- Erfarenhet av liknande arbete

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Deltidsjobb som lagermedarbetare

Lagerarbetare
Läs mer Maj 18
Är du sugen på något nytt och är nyfiken på lagermiljö? Se hit! Då kan du söka deltidsjobb hos oss!

Vi på StudentConsulting i Göteborg är nu ute efter att anställa upp duktiga och drivna personer som vill representera oss ute hos våra kunder. Vi ger dig möjlighet att knyta kontakt med olika företag i området och samtidigt bidra med arbetslivserfarenhet genom olika arbetsuppgifter och branscher.

Arbetsuppgifterna hos våra kunder är av varierande karaktär beroende på vilket uppdrag du kommer att jobba på och kräver att du är flexibel och prestigelös. Vi samarbetar med kunder inom lager, logistik och produktion och dina arbetsuppgifter kan exempelvis vara orderplock, lossning/lastning av pall, montering, sortering eller truckkörning.

Låter detta intressant? Tveka inte att söka och skriv i din ansökan vad du hade varit intresserad av.

Du kommer vara anställd på studerandeavtal hos oss på StudentConsulting och vara ambulerande konsult hos våra kunder.

Din profil
Vi söker dig som ser gillar att ta i och arbeta under högt tempo. Du är plikttrogen och förstår att du som enskild anställd har stor påverkan på helheten.

Eftersom arbetet kommer vara av varierande karaktär ser vi att du inte är rädd för att hugga i där det behövs och hoppa rakt in i matchen. Du vill förstå och frågar när det behövs - men vill även ta egna initiativ för att hjälpa teamet framåt.

Krav för tjänsten:
- Du kan svenska flytande i tal och skrift
- God fysik
- Du är ostraffad i belastningsregistret

Meriterande:
- Truckkort och truckvana
- Erfarenhet av liknande arbete

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Heltidsjobb inom kundservice

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 18
Brinner du för att hjälpa människor och söker efter ett utvecklande heltidsjobb?

Vi på StudentConsulting i Göteborg är nu ute efter att anställa drivna och kundorienterade personer som vill representera oss ute hos våra kunder. Vi ger dig möjlighet att knyta kontakt med olika företag i området och samtidigt bidra med arbetslivserfarenhet genom olika arbetsuppgifter och branscher.

Arbetsuppgifterna hos våra kunder är av varierande karaktär beroende på vilket uppdrag du kommer att jobba på och kräver att du är flexibel och prestigelös. Vi har uppdrag hos kunder inom både kundtjänst, administration, reception, butik och andra serviceyrken.

Detta är en öppen annons och är inte riktad till någon specifik kund. Vid en eventuell telefonintervju med dig kommer vi gå igenom de uppdrag vi har inom kundservice och se vad vi har som kan passa dig bäst.

Din profil
Vi söker dig som ser vikten av ett gott första intryck och goda relationer. Du är plikttrogen och förstår att du som enskild anställd har stor påverkan på helheten.

Eftersom arbetet kommer vara av varierande karaktär ser vi att du inte är rädd för att hugga i där det behövs och hoppa rakt in i matchen. Du vill förstå och frågar när det behövs - men vill även ta egna initiativ för att hjälpa teamet framåt. Du behärskar svenska väl i såväl tal som skrift och har god kommunikation gentemot kunder.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Heltidsjobb inom produktion

Montör, gummi- och plastprodukter
Läs mer Maj 18
Är du en person som trivs i att vara i rörelse och därför söker ett aktivt heltidsjobb? Är du händig, noggrann och ansvarsfull? Då kan en tjänst inom produktion vara något för dig!

Vi på StudentConsulting i Göteborg är nu ute efter att anställa duktiga och ansvarsfulla personer som vill representera oss ute hos våra kunder. Vi ger dig möjlighet att knyta kontakt med olika företag i området och samtidigt bidra med arbetslivserfarenhet genom olika arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifterna hos våra kunder är av varierande karaktär beroende på vilket uppdrag du kommer att jobba på. Vi har uppdrag både som montör, maskinoperatör, produktionsmedarbetare och liknande. Detta är en öppen annons och är inte riktad till någon specifik kund. Vid en eventuell telefonintervju med dig kommer vi gå igenom de uppdrag vi har och se vad som kan passa dig.

Din profil
Vi söker dig som har en prestigelös inställning, positiv energi och är ansvarstagande. Du tar dig an dina arbetsuppgifter på ett noggrant men effektivt sätt. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av liknande arbete utan vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Du vill förstå och frågar när det behövs - men vill även ta egna initiativ för att hjälpa teamet framåt. Du behärskar svenska väl i såväl tal som skrift och har god samarbetsförmåga.

Urvalet sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt kandidat, så skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Sommarjobb inom produktion

Montör, träprodukter
Läs mer Maj 12
Är du en person som trivs i att vara i rörelse och därför söker ett aktivt sommarjobb? Är du händig, noggrann och ansvarsfull? Då kan en tjänst inom produktion vara något för dig!

Vi på StudentConsulting i Göteborg är nu ute efter att anställa duktiga och ansvarsfulla personer som vill representera oss ute hos våra kunder i sommar. Vi ger dig möjlighet att knyta kontakt med olika företag i området och samtidigt bidra med arbetslivserfarenhet genom olika arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifterna hos våra kunder är av varierande karaktär beroende på vilket uppdrag du kommer att jobba på. Vi har uppdrag både som montör, maskinoperatör, produktionsmedarbetare och liknande. Detta är en öppen annons och är inte riktad till någon specifik kund. Vid en eventuell telefonintervju med dig kommer vi gå igenom de uppdrag vi har och se vad som kan passa dig.

Din profil
Vi söker dig som har en prestigelös inställning, positiv energi och är ansvarstagande. Du tar dig an dina arbetsuppgifter på ett noggrant men effektivt sätt. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av liknande arbete utan vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Du vill förstå och frågar när det behövs - men vill även ta egna initiativ för att hjälpa teamet framåt. Du behärskar svenska väl i såväl tal som skrift och har god samarbetsförmåga.

Urvalet sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt kandidat, så skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Sommarjobb inom kundservice

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Apr 20
Brinner du för att hjälpa människor och söker efter ett utvecklande heltidsjobb?

Vi på StudentConsulting i Göteborg är nu ute efter att anställa drivna och kundorienterade personer som vill representera oss ute hos våra kunder. Vi ger dig möjlighet att knyta kontakt med olika företag i området och samtidigt bidra med arbetslivserfarenhet genom olika arbetsuppgifter och branscher.

Arbetsuppgifterna hos våra kunder är av varierande karaktär beroende på vilket uppdrag du kommer att jobba på och kräver att du är flexibel och prestigelös. Vi har uppdrag hos kunder inom både kundtjänst, administration, reception, butik och andra serviceyrken.

Detta är en öppen annons och är inte riktad till någon specifik kund. Vid en eventuell telefonintervju med dig kommer vi gå igenom de uppdrag vi har inom kundservice och se vad vi har som kan passa dig bäst. Tjänsten är start omgående och sträcker sig fram till september med chans för förlängning.

Din profil
Vi söker dig som ser vikten av ett gott första intryck och goda relationer. Du är plikttrogen och förstår att du som enskild anställd har stor påverkan på helheten.

Eftersom arbetet kommer vara av varierande karaktär ser vi att du inte är rädd för att hugga i där det behövs och hoppa rakt in i matchen. Du vill förstå och frågar när det behövs - men vill även ta egna initiativ för att hjälpa teamet framåt. Du behärskar svenska väl i såväl tal som skrift och har god kommunikation gentemot kunder.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Vill du ha sommarjobb som budbilschaufför?

Budbilsförare
Läs mer Apr 12
Är du sugen på något nytt och är nyfiken på rollen som budbilschaufför? Då kan vi ha ett sommarjobb för dig!

Vi på StudentConsulting i Göteborg är nu ute efter att anställa upp duktiga och drivna personer som vill representera oss ute hos våra kunder. Vi ger dig möjlighet att knyta kontakt med olika företag i området och samtidigt bidra med arbetslivserfarenhet genom olika arbetsuppgifter och branscher.

Arbetsuppgifterna hos våra kunder är av varierande karaktär beroende på vilket uppdrag du kommer att jobba på och kräver att du är flexibel och prestigelös. Vi samarbetar med kunder inom logistik och distribution och din främsta arbetsuppgifter kommer vara att leverera produkter till såväl privatpersoner som företagskunder.

Låter detta intressant? Tveka inte att söka och skriv i din ansökan vad du hade varit intresserad av.

Du kommer vara anställd hos oss på StudentConsulting och vara ambulerande konsult hos våra kunder.

Din profil
Vi söker dig som ser vikten av ett gott första intryck och goda relationer. Du är plikttrogen och förstår att du som enskild anställd har stor påverkan på helheten.

Eftersom arbetet kommer vara av varierande karaktär ser vi att du inte är rädd för att hugga i där det behövs och hoppa rakt in i matchen. Du vill förstå och frågar när det behövs - men vill även ta egna initiativ för att hjälpa teamet framåt.

Krav för tjänsten:
- Du kan svenska flytande i tal och skrift
- B-körkort och god körvana
- Du är ostraffad i belastningsregistret

Meriterande:
- Erfarenhet av liknande arbete

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Vill du ha sommarjobb som lagermedarbetare?

Lagerarbetare
Läs mer Apr 12
Är du sugen på något nytt och är nyfiken på lagermiljö? Se hit! Då kan du söka sommarjobb hos oss!

Vi på StudentConsulting i Göteborg är nu ute efter att anställa upp duktiga och drivna personer som vill representera oss ute hos våra kunder. Vi ger dig möjlighet att knyta kontakt med olika företag i området och samtidigt bidra med arbetslivserfarenhet genom olika arbetsuppgifter och branscher.

Arbetsuppgifterna hos våra kunder är av varierande karaktär beroende på vilket uppdrag du kommer att jobba på och kräver att du är flexibel och prestigelös. Vi samarbetar med kunder inom lager, logistik och produktion och dina arbetsuppgifter kan exempelvis vara orderplock, lossning/lastning av pall, montering, sortering eller truckkörning.

Låter detta intressant? Tveka inte att söka och skriv i din ansökan vad du hade varit intresserad av.

Du kommer vara anställd hos oss på StudentConsulting och vara ambulerande konsult hos våra kunder.

Du kommer vara anställd på studerandeavtal hos oss på StudentConsulting och vara ambulerande konsult hos våra kunder.

Din profil
Vi söker dig som ser gillar att ta i och arbeta under högt tempo. Du är plikttrogen och förstår att du som enskild anställd har stor påverkan på helheten.

Eftersom arbetet kommer vara av varierande karaktär ser vi att du inte är rädd för att hugga i där det behövs och hoppa rakt in i matchen. Du vill förstå och frågar när det behövs - men vill även ta egna initiativ för att hjälpa teamet framåt.

Krav för tjänsten:
- Du kan svenska flytande i tal och skrift
- God fysik
- Du är ostraffad i belastningsregistret

Meriterande:
- Truckkort och truckvana
- Erfarenhet av liknande arbete

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Deltidsjobb inom kundservice

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 18
Brinner du för att hjälpa människor och söker efter ett utvecklande extrajobb?

Vi på StudentConsulting i Göteborg är nu ute efter att anställa drivna och kundorienterade personer som vill representera oss ute hos våra kunder. Vi ger dig möjlighet att knyta kontakt med olika företag i området och samtidigt bidra med arbetslivserfarenhet genom olika arbetsuppgifter och branscher.

Arbetsuppgifterna hos våra kunder är av varierande karaktär beroende på vilket uppdrag du kommer att jobba på och kräver att du är flexibel och prestigelös. Vi har uppdrag hos kunder inom både kundtjänst, administration, reception, butik och andra serviceyrken.

Detta är en öppen annons och är inte riktad till någon specifik kund. Vid en eventuell telefonintervju med dig kommer vi gå igenom de uppdrag vi har inom kundservice och se vad vi har som kan passa dig bäst.

Din profil
Vi söker dig som ser vikten av ett gott första intryck och goda relationer. Du är plikttrogen och förstår att du som enskild anställd har stor påverkan på helheten.

Eftersom arbetet kommer vara av varierande karaktär ser vi att du inte är rädd för att hugga i där det behövs och hoppa rakt in i matchen. Du vill förstå och frågar när det behövs - men vill även ta egna initiativ för att hjälpa teamet framåt. Du behärskar svenska väl i såväl tal som skrift och har god kommunikation gentemot kunder.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Deltidsjobb som budbilschaufför

Budbilsförare
Läs mer Maj 18
Är du sugen på något nytt och är nyfiken på rollen som budbilschaufför? Då kan vi ha ett extrajobb för dig!

Vi på StudentConsulting i Göteborg är nu ute efter att anställa upp duktiga och drivna personer som vill representera oss ute hos våra kunder. Vi ger dig möjlighet att knyta kontakt med olika företag i området och samtidigt bidra med arbetslivserfarenhet genom olika arbetsuppgifter och branscher.

Arbetsuppgifterna hos våra kunder är av varierande karaktär beroende på vilket uppdrag du kommer att jobba på och kräver att du är flexibel och prestigelös. Vi samarbetar med kunder inom logistik och distribution och din främsta arbetsuppgifter kommer vara att leverera produkter till såväl privatpersoner som företagskunder.

Låter detta intressant? Tveka inte att söka och skriv i din ansökan vad du hade varit intresserad av.

Du kommer vara anställd hos oss på StudentConsulting och vara ambulerande konsult hos våra kunder.

Din profil
Vi söker dig som ser vikten av ett gott första intryck och goda relationer. Du är plikttrogen och förstår att du som enskild anställd har stor påverkan på helheten.

Eftersom arbetet kommer vara av varierande karaktär ser vi att du inte är rädd för att hugga i där det behövs och hoppa rakt in i matchen. Du vill förstå och frågar när det behövs - men vill även ta egna initiativ för att hjälpa teamet framåt.

Krav för tjänsten:
- Du kan svenska flytande i tal och skrift
- B-körkort och god körvana
- Du är ostraffad i belastningsregistret

Meriterande:
- Erfarenhet av liknande arbete

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Vi söker skjutstativsförare till heltidsuppdrag!

Truckförare
Läs mer Jun 17
Har du erfarenhet av att köra skjutstativstruck och vill fortsätta utvecklas? Vill du jobba på en av Nordens största lagerterminaler? Då har vi jobbet för dig!

Just nu söker vi engagerade och initiativtagande truckförare till vår kunds lagerterminal i Landvetter. Arbetsuppgifterna består främst av truckkörning (skjutstativ) samt orderplock men det förekommer även andra uppgifter såsom att hantera returer, packning, paketsortering, påfyllning av varor samt andra lagerrelaterade sysslor.

Som lagermedarbetare på detta uppdrag arbetar du tillsammans med ett engagerat och sammansvetsat team. Även om arbetet ställer höga krav på självständighet är samarbetet med kollegorna mycket viktigt. På lagret förväntas alla medarbetare aktivt bidra till att hålla hög kvalitet i arbetet och skapa en god stämning på arbetsplatsen.

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är antingen på dag- eller kvällsskift måndag-fredag. Tjänsten är tänkt att starta i omgående men startdatum är flexibelt.

Din profil
För att lyckas i rollen som lagermedarbetare på detta uppdrag behöver du vara initiativtagande och effektiv. Du ska vara en person som arbetar med ett systematiskt tillvägagångssätt, det vill säga planerar i förtid och gör tydliga prioriteringar. Du behöver vara noggrann och en lagspelare som är van att arbeta självständigt såväl som i team.

Krav för tjänsten:
- Erfarenhet av aktivt lagerarbete och orderplock.
- Truckbehörighet A 1-4 och B 1-4. Du ska ha kört truck i tjänst, gärna skjutstativ.
- God förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.
- Fläckfritt brottsregister.

Rekryteringsprocessen är löpande och kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Vill du jobba på Göteborgs första skyskrapa?

Grovarbetare, bygg och anläggning
Läs mer Jun 17
Nu söker vi engagerade personer som kommer jobba långsiktigt på ett logistikprojekt i Karlatornet. Denna tjänsten är för dig som är praktiskt lagd och som vill testa på något nytt!

Vår kund Ahlsell hanterar bygglogistiken för bygget av Karlatornet, och vi söker därför ett gäng nya medarbetare som kommer vara med på detta spännande logistikuppdrag. Karlatornet blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad och klassas som Göteborgs första skyskrapa.

Arbetet är av varierande karaktär och din arbetsplats kommer vara en byggarbetsplats. Tillsammans med dina kollegor kommer du se till att logistiken av bygget går som förväntat.

Exempel på arbetsuppgifter är:
- Inbärning och sortering av material
- Städa undan tomma pallar samt emballage så att utrymmen hålls rena och fräscha
- Avfallshantering
- Transportera material i hissar samt göra funktionstester på hissarna

Uppdraget är på heltid måndag-fredag och du kommer arbeta antingen dagtid (ca 07-16) eller kvällstid (ca 15.30-00). Start sker omgående och tjänsten är långsiktig (projektet beräknas pågå 1.5 år). Arbetet sker både inom och utomhus.

Din profil
Vi söker dig som trivs med att arbeta i team, är prestigelös och flexibel. I och med att arbetet sker på en byggarbetsplats söker vi dig som arbetar på ett säkert och ansvarsfullt sätt. För att du ska trivas i tjänsten är du praktiskt lagd och trivs med att arbeta med kroppen.

Vi ställer inga krav på erfarenhet utan vi lägger stor vikt vid din personlighet. Vi söker dig som är engagerad och en riktig glädjespridare!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Produktionsmedarbetare sökes för sommarjobb!

Mejeriarbetare
Läs mer Jun 17
Trivs du med att arbeta med kroppen, är driven och händig? Då har du möjligheten att bli en del av ett glatt produktionsgäng i Västra Frölunda!

För kunds räkning söker vi nu händiga och engagerade produktionsmedarbetare till sommaren. Som produktionsmedarbetare arbetar du i produktionen av vår kunds livsmedelsprodukter. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att hantera blandningsmaskiner för t.ex. såser, städa undan kartonger och dylikt för att hålla lokalen ren samt plocka och lasta produkter.

Du kommer arbeta dagtid (ca kl. 06-15) måndag-fredag med start omgående. Tjänsten planeras att pågå till mitten av augusti. Livsmedelsfabriken ligger i Göteborg (Västra Frölunda) med goda bussförbindelser.

Din profil
Vi tror att du är noggrann, ansvarstagande och praktiskt lagd. Arbetet som produktionsmedarbetare inom livsmedel ställer krav på att du kan hantera många saker samtidigt samt att du är kvalitets- och hygienmedveten. Vidare är du en positiv och glad person som kommer bidra till ett gott samarbete i teamet.

Arbetet i produktionen är ibland tungt och mycket "handarbete" förekommer, därför ser vi gärna att du är fysiskt aktiv. Arbetet innebär hantering av livsmedel vilket ställer höga krav på hygien. Detta innebär även att arbetet kan komma att utföras i en kall arbetsmiljö, exempelvis kylrum.

Vi kommer löpande ha intervjuer och urval. Ansök därmed redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Produktionspersonal sökes för roligt extrajobb!

Montör, papp- och textilprodukter
Läs mer Jun 15
Vill du komma undan studierna ett par dagar i veckan och arbeta i en produktion? Är du en praktiskt lagd person som har ett prestigelöst arbetssätt? Då kan detta vara ditt perfekta extrajobb!

Vi söker nu studenter som vill arbeta extra som montörer hos vår kund. Arkitektkopia är ett framgångsrikt tryckeri och serviceföretag i den grafiska branschen. Tillsammans med dina kollegor kommer du vara med och tillverka skyltar, banderoller, flaggor och andra trycksaker till mängder av företag.

Du kommer främst arbeta i den så kallade efterbehandlingen där mer pilligt och pyssligt arbete förekommer. Du kommer helt enkelt stå vid ett bord eller maskin och färdigställa detaljerna på trycksakerna.

Praktisk information:
- Tjänsten är på deltid och vi söker dig som kan arbeta 2-3 dagar i veckan. Som extraanställd hos oss kommer du själv få lägga in din tillgänglighet, vilket gör tjänsten väldigt flexibel.
- Arbetstider är: vardagar kl. 08.00-17.00.
- Start sker omgående.
- Arbetsplatsen är i Sisjön i Göteborg. Goda bussförbindelser finns.

Din profil
Dig som är noggrann, strukturerad och trivs med pyssligt arbete. Du tycker om självständigt arbete och är den personen som vill att allt ska bli perfekt gjort.

Krav för tjänsten är att du är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50 % samt kan jobba 2-3 eller vid behov. Utöver detta går vi mycket på dina personliga egenskaper och din vilja att göra ett bra jobb.

Annonsen stängs ner så fort vi har hittat rätt personer så skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att prata mer med dig.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

C/CE Chaufförer sökes till SC Transport!

Distributionsförare
Läs mer Jun 3
Är du färdig C/CE- chaufför i Juni? Eller är du en erfaren yrkeschaufför på jakt efter nya utmaningar? Då har vi spännande tjänster till dig!

Till våra uppdrag i Göteborg, söker vi nu dig som har C och/eller CE kort. Tjänsterna är på heltid och arbetsuppgifterna består av b.la. lastning, lossning och transport av gods till kunder i Göteborg med omnejd. Du utgår från Göteborg och våra kunder distribuerar allt från styckegods till industrimaterial och mat. Det som är gemensamt för samtliga företag är att de söker medarbetare som gillar kundkontakter, service och som mer än gärna är företagets ansikte utåt. Vi söker alltså er chaufförer som är serviceinriktade och som inte har något emot att hoppa ur förarhytten för att bistå kunderna med den hjälp de behöver.

Arbetstiderna kan beroende på uppdrag vara förlagda på både förmiddagar, eftermiddagar och natt. Tjänsterna är på heltid med förväntad start omgående. Goda chanser till förlängning och fortsatt anställning efter utfört uppdrag, finns.

Din profil
Krav för tjänsten är:
- C och/eller CE behörighet samt YKB.
- God kommunikationsförmåga i Svenska eller Engelska

Meriterande om du har ADR samt truckkort. Vidare är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom service, logistik och kundhantering. Vi söker dig som är driven och som brinner för chaufförsyrket. Som person är du inte rädd för att ta i, då arbetet är fysiskt krävande.

Är du den vi söker? Tveka inte utan ansök om tjänsten via länken nedan, eller genom att besöka vår hemsida. Rekrytering sker löpande och tjänsterna kommer att kunna tillsättas innan ansökningstidens slutdatum. Utdrag ur belastningsregister kan förekomma.

Om företaget
SC transport Sverige är en del av mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting Group - ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt 15 900 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid. För dig som är nyfiken på ett äventyr på annan ort – så erbjuder vi även chaufförstjänster i Norge. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se/lastbilschaufför.

Ansök nu

Vi söker biluthyrare till Hertz!

Ordermottagare
Läs mer Jun 20
Är du utåtriktad och gillar kundservice? Då har vi jobbet för dig!

I denna tjänsten kommer du arbeta hos vår kund på deras uthyrning i Nordstan, Göteborg.

Du kommer hjälpa kunderna med produkter och tjänster som passar varje persons behov. Som servicemedarbetare är din huvudsakliga arbetsuppgift att ta hand om våra kunder som hyr bil hos vår kund. Här kommer du också att ge den bästa servicen och kundupplevelsen från det att kunden får nycklarna i handen till dess att bilen är klarställd efter hyra.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att ta emot, bekräfta och förbereda bokningar av bilhyror per telefon, mail och över disk. Du kommer även hoppa in och hjälpa till med andra uppgifter i perioder om det skulle behövas.

Utöver detta ingår även administrativa uppgifter som att redovisa hyresavtal samt andra vanligt förekommande kontorsuppgifter.

Du kommer att bli anställd av StudentConsulting och uthyrd till Hertz med möjlighet till övertag längre fram. Uppdraget beräknas starta så fort vi hittat rätt kandidat och pågå tillsvidare.

Du börjar med en gedigen introduktion av kunniga medarbetare. Uppdraget är på heltid och börjar i Juni enligt överenskommelse.

Din profil
Du är kundorienterad och kommunikativ då rollen innebär mycket möten med kunder.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara/ha:
- B-körkort
- Gymnasial utbildning
- Ostraffad i belastningsregistret
- Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska både i tal och skrift
- Trivas med att arbeta inom kundservice

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete eller av service.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Budbilschaufför sökes på heltid!

Budbilsförare
Läs mer Jun 13
Har du bra lokalkännedom? Har du B-körkort och god vana av att köra bil? I så fall har vi tjänsten för dig!

Vi söker just nu en budbilschaufför som vill arbeta heltid hos vår kund. Arbetet består av att distribuera och hämta in gods samt transportera till och från kunder runt om i Göteborgsområdet med omnejd.

Uppdraget är på heltid måndag-fredag kl 07-16. Tjänsten är beräknad att starta så fort vi hittat rätt person.

Din profil
För att vara lämplig för tjänsten har du B-körkort. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som budbilschaufför eller har vana av att till exempel köra skåpbil. Vidare är det oerhört viktigt att du är flexibel och pålitlig som person. Vi ser gärna att du är serviceinriktad, noggrann och kvalitetsmedveten med ett fokus på säkerhet. Du skall även ha god körvana.

Krav:
- B-körkort
- God vana av att köra bil
- Bra lokalkännedom
- Fysiskt stark och inte rädd för att ta i (Då det kan förekomma en del tunga lyft)
-Ostraffad i belastningsregistret

Låter detta som en tjänst för dig? Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande så sök redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Teknisk säljare till Modern Elteknik!

Systemsäljare
Läs mer Jun 13
Vill du jobba som säljare inom industriautomation och få en nyckelroll i ett framgångsrikt och trivsamt företag? Då har vi tjänsten för dig!

Modern Eltekniks mål år att vara en av Sveriges ledande komponentpartner med fabrikat från världsledande tillverkare. Genom kvalitet och samarbete med deras kunder stärker Mordern Elteknik kundens konkurrenskraft med produkter inom automation och elektronik.

Modern Elteknik är ett framgångsrikt företag i branschen och har en historia sedan 60-talet. Här möts du av en familjär stämning där korta beslutsvägar värdesätts. Som Teknisk Säljare erbjuds du ett spännande jobb med varierande arbetsuppgifter, där du blir en viktig del av företaget och deras framtida utveckling. Att få vara i en miljö som utmärks av en stark entreprenörsanda och personligt engagemang och där förmågan att hantera snabba förändringar, är något vi ser att du trivs riktigt bra i. För Modern Elteknik är det viktigt att ha roligt på jobbet så att ni ska kunna hänga ihop riktigt länge - och ha kul längs vägen.

Rollen innebär att du kommer att arbeta nära kunder och identifiera behoven samt föreslå unika lösningar som tillför mervärde för deras kunder. Du kommer att vara ett tekniskt bollplank till kunderna och även vara med och implementera produkter och systemlösningar (inom ex PLC, HMI, Drives). I rollen som teknisk säljare kommer du att bearbeta både befintliga och nya kunder i regionen, vilket innebär en del dagsresor. Du kommer ingå i en säljorganisation, vilka du kommer att ha ett nära samarbete med. Du rapporterar till Försäljningschef inom Automation.

För att kunna erbjuda kunderna absolut bästa service och support, har Modern Elteknik utformat deras breda produktsortiment baserat på deras kunders behov. Några av deras Automations-leverantörer är idag Schneider electric, Weidmuller och Murrelektronik mfl. Företaget är även certifierade i ISO 9001 och ISO 14001.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att vi på StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du blir anställd hos Modern Elteknik. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstider. Tjänsten planerar att starta omgående eller enligt överrenskommelse.

Din profil
Vi söker dig som:

• Har en utbildning inom automation och/eller likvärdig erfarenhet
• Har kunskap inom PLC-programmering
• B-körkort
• Goda kunskaper i svenska och engelska

Som person är du social, engagerad och har förmåga att se vad våra kunders behov är. Vi ser att du är driven och självgående och har ett stort intresse för kunden, kundens applikationer och de tekniska lösningar som Modern Elteknik kan erbjuda.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Vill du ha ett spännande extrajobb inom biluthyrning?

Bilvårdare/Garagearbetare
Läs mer Maj 30
Är du studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och söker ett meriterande extrajobb? Är du noggrann, effektiv och trivs att jobba i en roll som innebär fysiskt arbete? Då har vi tjänsten för dig!

Nu söker vi dig som vill ha ett spännande extrajobb inom biluthyrning där du kommer att arbeta som bilvårdare hos Hertz i Göteborg.

Som bilvårdare på Hertz tar du hand om de hyrbilar som kunderna lämnar. Du kommer att utföra skadekontroller på bilarna samt tvätta bilarna. Arbetet innefattar även påfyllning av spolarvätska, kontroll av olja samt däcktryck och tankning av bilen.

Arbetstiderna är varierande under veckans alla dagar. För att passa i den här tjänsten är det extra viktigt att du är en flexibel person som framförallt tillgänglig att jobba under vardagar. Även helger och heldagspass kan förekomma. Du förväntas kunna jobba minst 2-3 pass i veckan. Arbetstiderna är antingen 06-15 eller 10-19.

Hertz är ett av världens ledande företag inom biluthyrning där du som anställd dagligen möter både nationella och internationella kunder som hämtar eller lämnar sina hyrbilar på stationen. Som bilvårdare hos Hertz kommer du att arbeta i en rolig atmosfär tillsammans med engagerade kollegor.

Detta är ett bemanningsuppdrag där du kommer att bli anställd av StudentConsulting men arbeta ute hos vår kund Hertz i Göteborg.

Din profil
Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av liknande arbete. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Du bör ha en prestigelös inställning, positiv energi och vara ansvarstagande.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara/ha:
- B-körkort
- Studera eller ha annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
- Trivas med fysiska arbeten
- Ostraffad i belastningsregistret
- Kunna kommunicera obehindrat på svenska både i tal och skrift. Det är också okej om du kan prata flytande engelska.

Meriterande är om du tidigare arbetat med liknande.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Account Manager/Säljare till StudentConsulting i Göteborg!

Account manager
Läs mer Jun 14
Nu söker vi efter ytterligare en Account Manager/Säljare till vårt team i Göteborg! Drömmer du om framgång och älskar att vinna? Vi söker dig med explosivitet, skärpa och en stark vilja att skapa resultat!

Vi är miljardföretaget som startade i en studentkorridor 1997, varje år hjälper vi över elva tusen människor att hitta nytt jobb och vi har branschens mest nöjda kunder. Vi har växt snabbast genom tiderna och ärligt talat så har vi tappat räkningen på alla priser vi vunnit. I all denna framgång är vi stolta men inte nöjda. Nu söker vi dig som vill vara med på vår fortsatta framgångsresa. Vi söker dig som vill få en flygande start på din säljkarriär och som identifierar dig med det vi värderar, Resultat, Engagemang, Enkelhet och Team.

Vi skulle kunna göra en lång lista på vad vi erbjuder. Men vi vet att rätt person söker sig till oss för möjligheten att lyckas stort. Den möjligheten erbjuder vi. Bevisen, de som lyckats tidigare är många, du får träffa dem redan på din första intervju! För dig som ändå vill läsa något av detta kommer nedan ett litet urval:

Vi erbjuder:
- En motiverande kombination av grundlön och prestationsbaserad rörlig ersättning
- Stora utvecklingsmöjligheter att klättra i bolaget
- Bra försäljningsutbildning
- Möjlighet till en mötesbokare som bokar möten med kunderna du vill träffa (!)
- Säljtävlingar med möjlighet att resa till Europa
- Ersättning, semester, pension enligt kollektivavtal
- En stimulerande miljö med likasinnade och väldigt trevliga kollegor

I rollen som Account Manager blir du en viktig del i team Göteborg där din främsta uppgift är att sälja in våra bemannings- och rekryteringslösningar till små och medelstora företag i Göteborgsregionen. Du kommer i kontakt med företag inom olika branscher och vi lovar dig ett arbete med frihet under ansvar, där ingen dag är den andra sig lik.

Du ansvarar för att skapa försäljning hos potentiella kunder vilket innebär att du hittar dina potentiella kunder och bokar samt genomför möten hos dessa. Väl ute på dina kundmöten analyserar du kundens behov och presenterar våra lösningar inom rekrytering och bemanning. Vi är ledande i vår nisch och har branschens högsta kundnöjdhet, det underlättar självklart dina kommande framgångar. Vi lär dig att förhandla och du får prisförhandla i dina affärer, skapa offerter och har ett tätt samarbete med dina kollegor på leveransavdelningen. Du får bonus på alla affärer du gör, har du viljan och rätt engagemang ökar din bonus månad för månad.

Rivstarta din karriär hos oss med bästa möjliga förutsättningar. Vi inleder anställningen med en introduktion, utbildning och intensiv feedback på totalt 12 veckor, under introduktionen varvar du utbildning med att successivt arbeta dig in i ditt nya jobb. Vi vet hur vi ger dig de allra bästa förutsättningarna för att komma igång. Vi satsar på löpande utveckling i din tjänst och ger dig förutsättningarna att bli vår nästa toppsäljare!

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är måndag-fredag 08.00-17.00. Lönen är uppdelad i en fast del och en provisionsdel och vi har för anställningen kollektivavtal med Unionen. Tjänsten tillsätts så fort vi finner rätt person!

Din profil
För oss är personlighet och inställning det allra viktigaste! Vi söker dig som har ett brinnande intresse för försäljning och service. Du har ett starkt driv, mycket energi och är uthållig. Du är lösningsfokuserad och arbetar för att nå dit du vill. Självklart är det bra om du kan försäljning sedan innan och det är även en fördel om du känner till branschen, men för oss ligger fokus på att jobba med resultat, engagemang, enkelhet och team. B-körkort är ett krav.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Beräkningsingenjör sökes till Leviat/Halfen AB

Byggnadsingenjör
Läs mer Jun 14
Söker du en bred ingenjörsroll med goda utvecklingsmöjligheter där du får jobba mot den nordiska marknaden med fokus på Norge? Då har vi tjänsten för dig!

Leviat/Halfen AB är ett världsledande företag som erbjuder byggnadsspecifika produkter med fokus på kund och kvalité. På kontoret i Göteborg sitter ett glatt team på totalt 17 personer. Teamet präglas av nyfikenhet och har alltid samarbete nära till hands. Sedan 1 oktober i år har de flyttat in i nya fräscha lokaler på Vädursgatan 5 i Göteborg, lokaler som är skräddarsydda för Leviat/Halfens verksamhet.

Nu söker Leviat en Beräkningsingenjör! Du kommer utgå från kontoret i Göteborg. Du kommer arbeta med både norska och svenska kunder, huvudfokus kommer riktas mot den norska marknaden. Därav innebär tjänsten ett flertal tjänsteresor till bolagets filial i Stavanger, Norge. Det är därför viktigt att du känner dig bekväm att vara på resande fot, samt att du kommer hålla dialoger med norska kunder och kollegor. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter att växa inom bolaget.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå utav:

• Offerera och projektera de produkter som kräver dimensionering för att kunna säljas
• Stötta kunder och deras projekt med produktrekommendationer under designfasen och med teknisk rådgivning under hela projektfasen
• Bearbeta det föreskrivande ledet – både direkt och kopplat till specifika projekt, men också ”generellt” för att få produkterna inritade i tidigt skede
• Ge teknisk support internt och utbilda kollegor på tekniska produkter
• Kundkontakt med befintliga kunder rörande kommersiella- och tekniska frågor
• Arbeta utefter företagets strategiska försäljnings- och kundplan som utvidgar företagets kundbas och säkerställer en stark närvaro
• Söka marknadsinformation om priser, produkter etc. för att ligga i framkant och bidra internt
• Se till att affärerna drivs framåt och fortskrider samt avrapporteras enligt plan
• Hålla dig uppdaterad med branschutveckling, standarder och tekniska specifikationer
• Aktivt dokumentera och arbeta i CRM

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att vi på StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du blir anställd hos Leviat AB. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda under kontorstider. Tjänsten planerar att starta omgående eller enligt överenskommelse.

Din profil
För att lyckas i rollen ser vi gärna att du:

• Vi ser gärna att du har en examen från ingenjörsutbildning med inriktning på bygg, maskin eller väg och vatten
• Kunskaper inom AutoCAD och FEM
• Svenska och engelska i tal och skrift
• B-körkort är inte ett krav, men är meriterande
• Erfarenhet från liknande roll sedan innan är inte ett krav, men det är meriterande.

Som person ser vi att du är ansvarstagande, lösningsorienterad, noggrann och social.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Flexibelt extrajobb/beredskapstjänst som First Line Support till ReplyTo!

Systemadministratör
Läs mer Jun 14
Söker du ett väldigt flexibelt extrajobb vid sidan av dina studier eller din andra huvudsakliga sysselsättning? Då är beredskapstjänsten som First Line Support hos ReplyTo något för dig!

ReplyTo drivs av två systemarkitekter som tillsammans har 40 års erfarenhet av systemutveckling, varav drygt ett kvartssekel av systemintegration. ReplyTo erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom systemutveckling och IT-arkitektur med fokus på systemkommunikation och integration.

ReplyTo är relativt nystartat och under stark utveckling. Som företag strävar dom efter att skapa en kultur där dom värnar om varandra och deras kunder. Det är viktigt att kunderna känner sig nöjda med den service dom erbjuder och att de får en personlig kontakt. ReplyTo:s unika affärsidé är att göra tvärtemot vad som är vanligt i branschen, dom tar betalt när allting fungerar istället för när det krånglar. När kunden är nöjd mår dom som bäst, detta är the ReplyTo way eller som dom kallar det: Good for We!

I tjänsten som First Line Support övervakar och hanterar du larm som inkommer till deras egenutvecklade Control Center och genom felsökning identifierar du var i kommunikationskedjan felet har uppstått. Detta innebär bland annat:

• Gradering av ärenden
• Hantering i ärendesystem
• Återkoppling till kunder via mail, i vissa fall telefon

Detta är en beredskapstjänst vilket innebär att du ska vara tillgänglig under hela passet, men jobbar aktivt med ärendena cirka 2h om dagen. Du och din kollega ansvarar tillsammans över att sätta upp ert schema och att se till att supporten är bemannad på veckodagar mellan 08-17.

Vi på StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du blir anställd hos ReplyTo. Tjänsten planerar att starta i början av augusti 2022.

Din profil
Vi söker dig som:

• Studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning
• Har god datorvana
• Har ett IT-intresse
• Talar och skriver flytande på svenska
• Är ansvarstagande, strukturerad och noggrann

Är det här en tjänst för dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Vi söker efter dig, en Account Manager till Telakom i Göteborg!

Account manager
Läs mer Maj 30
Gillar du att ha eget ansvar och arbeta med enkla produkter till företag? Då kanske du är den vi söker! Vår kund expanderar och söker nu efter en Account Manager med längre erfarenhet som är redo att ta försäljningen till nästa nivå!

Telakom är ett bolag med härligt driv och stark framfart. Hos vår kund får du både ett roligt jobb och ovärderlig arbetslivserfarenhet. Dessutom får du möjlighet att arbeta med trevliga och engagerade kollegor!

Vi söker dig som har längre erfarenhet av branschen och vill bidra med din kunskap och kompetens för att vara med på resan framåt i din säljkarriär!

Du ansvarar för att skapa försäljning hos potentiella kunder, som är företag. Du kommer framförallt att vägleda kunden på ett serviceinriktat och professionellt sätt till att hitta den bästa lösningen för just den kunden. Jobbet som Account manager innebär även att prospektera upp nya potentiella kunder och boka samt genomföra egna möten hos företag och sälja de produkter och tjänster som passar kundens behov. Du bygger långsiktiga relationer och är kundens kontaktperson framåt.
Du kommer att arbeta dagtid 08-16.

I jobbet ingår till exempel att:

* ringa upp potentiella kunder och erbjuda våra produkter
* boka möten
* genomföra möten
* skicka offerter
* ta fram avtalsförslag
* arbeta övergripande med säljavdelningens målsättningar och resultat
* arbeta med kundanalys och prospektering
* identifiera affärsmöjligheter
* bygga nya och bibehålla kundrelationer

Vi erbjuder:

* En motiverande kombination av grundlön och en prestationsbaserad rörlig ersättning
* Möjligheter att utvecklas i din säljkarriär
* En stimulerande miljö med likasinnade och trevliga kollegor

Din profil
Till rollen som Account manager söker vi framförallt dig som är en driven och utåtriktad person som motiveras av att göra riktigt bra affärer och att få vara en viktig medlem i teamet.

För att komma in i rollen så snabbt som möjligt ser vi att du har erfarenhet av att arbeta med försäljning mot B2B, kundkontakt och servicerelaterat arbete.

Därtill har/är du:
- Erfarenhet av B2B försäljning
- Fullständig gymnasiekompetens
- Ostraffad
- God datorvana
- Kan kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift

Det är även meriterande för tjänsten om du har branscherfarenhet, har goda kunskaper i säljteknik eller utbildning inom försäljning/B2B.

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Information- och Receptionistansvarig till Robert Dicksons Stiftelse!

Kontorsreceptionist
Läs mer Maj 10
Gillar du att ge service i stjärnklass? Har du dessutom ett stort intresse för digital marknadsföring? Då har vi tjänsten för dig!

Robert Dicksons stiftelse är en av Sveriges äldsta bostadsstiftelser. Robert Dickson har varit verksamma i Göteborg sedan mitten av 1800-talet. Stiftelsen har under de senaste 10 åren expanderat och har idag runt 1 500 hyreslägenheter. Personalstyrkan består av 15 anställda som arbetar med fastighetsförvaltning, uthyrning, ekonomi och projektledning. Stiftelsens stadgar är utgångspunkten i deras dagliga arbete, om än i modern tolkning. I korthet innebär stadgarna att vanliga människor ska ha möjlighet att bo bra till rimliga hyror.

Som Information- och Receptionistansvarig blir du ansiktet utåt för Robert Dicksons stiftelse. Att arbeta hos Robert Dicksons stiftelse är ofta omväxlande och utöver de arbetsuppgifter som i grunden finns för rollen, finns det utrymme för att utveckla den egna kompetensen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå utav:

• Ha daglig kontakt med befintliga och blivande hyresgäster både i telefon, via mail och med besök. Då du är den första personen som hyresgäster möter är det viktigt att du ger ett bra bemötande och bästa tänkbara service för dom.
• Lägga in felanmälningar i fastighetssystemet för de hyresgäster som inte har möjlighet att göra det själva och hjälpa till med nyckelhantering (digitala och vanliga) för de hyresgäster som kommer till huvudkontoret.
• Ansvara för uppdatering av information på hemsidan och sociala medier. Även hjälpa till med presentationer.
• Ansvara för stiftelsens bokningar i samband med konferenser, utbildningar och hyresgäst- och styrelsemöten och hjälpa till med mail- och brevutskick.
• Samarbeta internt med alla olika avdelningar och ha många processer i gång samtidigt.

Detta inleds som ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och jobbar som konsult hos Robert Dicksons stiftelse. För rätt person finns det goda möjligheter till intern anställning efter konsultperioden. Tjänsten planerar att starta i september 2022 och vi söker dig som kan jobba minst 70%.

Din profil
Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper! För att lyckas i rollen ser vi att du har en stark känsla för service och vill utvecklas inom det. Du trivs i mötet med andra människor, både i och utanför organisationen. Du ska ha en nyfiken och positiv inställning till ditt arbete och vara beredd att ta initiativ där det behövs. Ordning och reda är något du uppskattar samt att uttrycka dig i både tal och skrift.

Vidare ser vi att du:

• Har goda kunskaper i Office
• Tidigare jobbat inom kundservice och administration
• Talar och skriver obehindrat i svenska och engelska

Meriterande är om du har:

• Andra språkkunskaper
• Erfarenhet av att arbeta med hemsidor/sociala medier

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Speditionstrainee till DACHSER Sverige!

Speditör
Läs mer Jun 13
Vill du slippa studielån och i stället få betalt för din utbildning? Drömmer du om att utveckla dina förmågor och uppnå dina ambitioner i en unik internationell miljö? Läs då vidare!

Nu söker vi på StudentConsulting engagerade och ambitiösa Speditionstrainees till DACHSER Sverige!

DACHSER är ett familjeägt logistikföretag och står för mycket moderna, effektiva och IT-drivna logistiklösningar. Lösningarna bygger på en nära integration av företagets globala transport- och lagernätverk, långsiktiga partnerskap och konsekvent digitalt nätverk över hela världen. Med den framgångsrika kombinationen av alla försäljningskanaler i form av flerkanalas strategi erbjuder DACHSER sina kunder ett säkert och pålitligt system för sina krävande logistikuppgifter.

Som Speditionstrainee får du möjlighet att skaffa dig omfattande kunskap inom logistikbranschen. Under din traineeperiod får du insyn i alla delar av speditionsyrket där du får möjlighet att jobba nära kollegor, kunder och leverantörer i Sverige och utomlands. Programmet är utformat för att rusta dig professionellt och personligt, för att du så småningom på egen hand ska kunna vägleda företagets kunder och hantera deras transporter på bästa möjliga sätt.

Upplägg:

• Utbildningen startar i början av september 2022 och pågår under två år och tre månader.
• Du växlar mellan undervisning på Roskilde Handelsskola i Danmark och speditionsarbete hos DACHSER i Sverige.
• Undervisningen på Roskilde Handelshögskola pågår under 11 veckor.
• Du blir tilldelad en svensk mentor som hjälper dig med frågor kring utbildningen.
• Du får formell utbildning och lön samtidigt, du slipper alltså studielån.
• Du får 25 dagars betald semester.

Målet med traineeutbildningen är att du ska kunna fortsätta samarbetet efter avslutad utbildning. Det innebär således en möjlighet att bli en del av DACHSER och deras tillväxtresa. DACHSER erbjuder goda möjligheter till utveckling inom företaget, breda kontaktytor i deras internationella organisation och en god arbetsmiljö.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du får en anställning/utbildning hos DACHSER Sverige.

Din profil
Om du vill bli Trainee hos DACHSER ser vi att uppfyller nedan krav:

• Har/ska ta studenten från högskoleförberedande gymnasieutbildning
• Har goda språkkunskaper i svenska och engelska
• Är seriös och inställd på en utbildning som kräver engagemang och lust till utveckling
• På grund av regler i den danska utbildningsmiljön får du max vara 24 år gammal vid kursstart

Vi ser gärna att du har ett intresse för logistik och att du vill lära dig mer om branschen. Du trivs väl i en omväxlande vardag med många olika uppgifter. Vidare har du en laganda, är nyfiken på att lära nytt och har förståelse för att rutinuppgifter är en del av vardagen. Du tar också eget ansvar och initiativ.

Låter detta som något för dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Alla ansökningshandlingar hanteras av StudentConsulting, vid frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Arbetsrättsspecialist till Migrationsverket!

Arbetsrättsjurist
Läs mer Jun 10
Är du antigen utbildad jurist och/eller har gedigen arbetslivserfarenhet inom arbetsrätt? Se då hit!

Nu söker vi en arbetsrättsspecialist med lång erfarenhet inom HR och arbetsrätt. Vi söker dig som trivs med att arbeta i en dynamisk och rörlig organisation tillsammans med kunniga kollegor. Våra värdeord mod, empati och tydlighet vägleder oss i vardagen. Arbetet utförs självständigt och i samarbete med dina kollegor med stöd av de framtagna processerna inom HR. Arbetsuppgifterna är komplexa och utvärderande karaktär där utveckling ofta förekommer.

Du kommer tillhöra arbetsgivarenheten som ansvarar för arbetsrättsliga frågor och arbetsmiljöfrågor. Enheten är en del av HR-avdelningen och består idag av tio medarbetare samt en enhetschef.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå utav:

• Utgöra stöd till kolleger inom HR-avdelningen i arbetsrättsliga frågor
• Skriva stödjande och styrande interna dokument inom det arbetsrättsliga området
• Stötta övriga delar av verksamheten i hanteringen av komplexa individärenden
• Bidra med HR-avdelningens perspektiv i ärenden som är föremål för hantering i personalansvarsnämnden
• Bevaka och ta del av förändringar i det arbetsrättsliga regelverket och delta i verkets arbete med att anpassa verksamheten till sådana förändringar

HR-avdelningen är processorienterat vilket innebär att du kommer att interagera med kolleger inom olika delprocesser

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du får en anställning hos Migrationsverket. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstider. Tjänsten planerar att starta omgående eller enligt överrenskommelse. Tjänstgöringsställe är Göteborg eller Sundbyberg.

Din profil
För att lyckas i rollen ser vi att du uppfyller nedan krav:
• Jur.kand. examen eller utbildning inom personalvetenskap/HR som du har kompletterat med juridiska formella meriter
• Mycket god kunskap och arbetslivserfarenhet inom det arbetsrättsliga området och av kollektivavtalsfrågor
• Erfarenhet av kvalificerat förhandlingsarbete och avtalsfrågor inom offentlig sektor
• Mycket god kommunikativ förmåga och uttrycker dig mycket väl på svenska i tal och skrift samt behärskar engelska
• Erfarenhet av att hantera komplexa personalärenden

Meriterande
• Juristexamen/Jur.kand.
• Erfarenhet av arbete med ärenden i personalansvarsnämnd
• Erfarenhet av internutbildning
• Erfarenhet och intresse av processutveckling

Du arbetar bra med andra människor, du relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Du anpassar sättet att förmedla ditt budskap till mottagaren. Du arbetar mot mål och fokuserar på resultat samt styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande. Du förändrar din inriktning när målen ändras. Är noggrann och väl medveten om kvalitetsstandard, du lägger ner stor vikt vid att leva upp till dessa. Vidare förstår du de fackmässiga aspekterna av arbetet särskilt bra. Underhåller kontinuerligt din specialistkunskap och är en kunskapsresurs för andra.

Passar ovan på dig? Skicka då din ansökan via länken nedan:

https://migrationsverket.varbi.com/what:job/jobID:489273/?lang=se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu