Platsa AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Platsa AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Projektledare Allakustik Under(bara) tak

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Jul 1
Brinner du för att driva projekt från start till mål och är van vid projektledning inom byggbranschen? Vår kund, Allakustik Underbara Tak, söker dig som vill vara en del av den spännande och expansiva fas företaget befinner sig i. Lockas du av frihet under ansvar i en bred roll med möjlighet att vara med att påverka och forma verksamheten? Läs mer om tjänsten och ansök redan idag!

Allakustik Underbara Tak
Genom stabil tillväxt under åren har vi idag 150 anställda och en omsättning på drygt 250 miljoner kronor. Vi är verksamma i hela landet och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Allakustik Underbara Tak i Göteborg har efter sin uppstart för ca 5 år sedan en omsättning runt 50 miljoner med ca 20 anställda och ständigt växande. Vår vision är att vara bäst inom undertak - oavsett hur man än mäter. Vi drivs av korta ledtider och långsiktiga relationer och vet av erfarenhet, att förtroende byggs av engagerade och kompetenta medarbetare. Vi är måna om nära kontakter med våra kunder, för att kunna kostnadseffektivisera och kvalitetssäkra alla våra projekt -stora som små. Vi växer ytterligare och behöver förstärka vårt Göteborgskontor med en Projektledare.

Tjänsten
Rollen som Projektledare innebär att du ansvarar för att driva projekt i varierad storlek från A till Ö. Antalet projekt varierar men du kommer ansvara för ungefär 5-10 stycken och samtidigt coacha dina medarbetare genom projektets gång. I rollen som Projektledare kommer du dessutom ha hand om:

Planering och projektering
Offerthantering och kalkyl
Ansvara för byggmöten
Löpande kostnads- och kvalitetskontroller
Ansvara för att tidsplanen följs
Se till att arbetet sker i enlighet med företagets principer

Tjänstens sysselsättningsgrad är heltid, måndag-fredag

Vem söker vi?
Vi söker dig som är trygg i dig själv, målinriktad och motiveras av att inspirera och leda dina medarbetare. Du känner dig trygg i att driva projekt och har förmågan att arbeta på ett strukturerat och effektivt sätt. Som Projektledare är du tydlig i ditt sätt att kommunicera, lyhörd och noggrann. Du drivs av att utveckla både dig själv och dina kollegor, men också av att vara med på en spännande tillväxtresa där din insats har stor betydelse.

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss får du möjlighet att axla en varierad arbetsroll där du arbetar såväl operativt som strategiskt med stor möjlighet att vara med och påverka och utveckla företagets fortsatta tillväxt. Här värdesätts personalen som den viktigaste resursen och man arbetar aktivt för att skapa en så attraktiv arbetsmiljö som möjligt för att på så sätt hålla motivationen uppe. Här får du möjlighet att utvecklas i ett bolag med högt i tak och korta beslutsvägar. Till ditt förfogande kommer du också erbjudas tjänstebil och andra personalförmåner.

Krav
Erfarenhet som projektledare inom byggbranschen
Relevant utbildning
Erfarenhet av kalkyl
Flytande svenska

Meriterande
Bas-P & Bas-U

Vi ser fram emot din ansökan! Vi jobbar med löpande urval, därför kan tjänsten tillsättas före utsatt tid.

Sista ansökningsdatum: 2022-08-15
Tillträde: Enligt överenskommelse
Tjänst: Heltid
Ort: Göteborg

Välkommen med din ansökan! Platsa ansvarar för rekryteringen av denna tjänst. Vid en anställning blir du anställd direkt av kund. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

Lagerarbetare/orderadministratör till BM Svets

Lagerarbetare
Läs mer Jun 14
Trivs du i verkstadsmiljö och söker en kombinerad roll där du jobbar med lager, orderhantering och administration? Kanske har du erfarenhet från liknande roll eller också har du andra erfarenheter men söker en ny möjlighet? Vi på BM Svets behöver stärka upp med en person som kan ansvara för lagret och administrationen runt omkring. Låter det intressant? Läs vidare om tjänsten och vem vi söker.

Om BM Svets
BM Svets är ett företag som specialiserar sig på lösningar inom bult- och motståndssvetsning. Med detta som grundtanke har vi sedan utökat sortimentet för att kunna hjälpa våra kunder med likartade problem där vår kompetens kommer till användning. Idag är det anpassning till kundspecifika lösningar som är vår främsta kompetens. Företaget startades som Svenska Bult- & Motståndssvets AB under 2009 och bytte namn till BM Svets AB under 2018. Från början var det tre anställda, under 2018 blev vi sex heltidsanställda. Nu behöver vi stärka upp med en lager/orderhanterare som vill bli en del av oss, kanske är det dig vi söker?

Tjänsten som lagerarbetare/orderadministratör
Rollen som lagerarbetare/orderadministratör innebär att du löpande hanterar alla in- och utleveranser, plockar order, kontrollerar lagersaldo och bokar transporter. Du kommer ansvara för att hålla rent och snyggt på lagret och att allt ligger på rätt plats. Dessutom kommer du skriva ut adresslappar, följesedlar och kvittenslistor. Du kommer främst arbeta i Winbas affärssystem och se till att hålla det uppdaterat. Arbetstiderna är 08:00-16:30 med möjlighet till flex enligt överenskommelse.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig ett flexibelt och varierat arbete där du har möjlighet att sätta din egen prägel. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi värdesätter tid tillsammans och har dagliga fikastunder gemensamt och vi erbjuder också generöst friskvårdsbidrag. Du kommer få upplärning på plats och gå bredvid för att få rätt förutsättningar att komma in i arbetet på bästa sätt.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är trygg i dig själv, trivs att arbeta självständigt och har förmågan att se vad som behöver göras. Du har lätt för att ta tag i arbetsuppgifter och ser vad som behöver prioriteras. Du trivs i en verksamhet med ett öppet klimat, rak kommunikation och där man hjälps åt för att nå gemensamma mål. Vi ser gärna att du har erfarenhet från någon form av lagerarbete, men det är framför allt din personlighet som väger tyngst för oss. Har du dessutom ett teknist intresse, är det också en fördel!

Krav

- Obehindrad svenska i tal och skrift
- Datorvana (officepaketet)


Meriterande

- Erfarenhet från lager/order
- B-körkort
- Truckkort


Välkommen med din ansökan! Observera att vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdatum: 2022-06-30

Tillträde: Enligt överenskommelse

Tjänst: Heltid

Ort: Göteborg

Platsa ansvar för rekryteringen av denna tjänst. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

Bit. Arbetschef Rex Entreprenad

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Jul 8
Har du gedigen erfarenhet som projektledare/arbetsledare inom bygg och söker en ny möjlighet där du får chansen att axla rollen som biträdande arbetschef? Vi på Rex Entreprenad växer och behöver därför stärka upp organisationen för att ha bästa möjliga förutsättningar att fortsätta utveckla bolaget. Läs mer om tjänsten och vem vi söker!

Rex Entreprenad AB
Rex Entreprenad AB har sedan starten i början av 2000-talet jobbat för kvalitet i alla led. För oss är det viktigt att uppnå kundens mål och följa angiven tidsplan, oavsett uppdragsgivare eller projektets storlek. Vi värdesätter vår personal och lägger stor vikt vid arbetsmiljö, utbildningar och genomför årsvisa medarbetarsamtal. Det är våra fantastiska medarbetare som lagt grunden för vår starka tillväxt, som vi byggt vidare på för att idag kunna ta oss an entreprenadarbeten inom anläggning, schaktning och grundläggning. Vi har kontor i Älvängen och är idag ca 30 medarbetare. Läs gärna mer om oss : https://www.sebroschyr.se/JohanRexEntreprenad/WebView

Biträdande Arbetschef
I rollen som biträdande projektchef kommer du planera, projektera och driva projekten framåt. Du är med i hela processen från A till Ö och är delaktig i projekteringen, bereder produktionen och har hand om ÄTA-hanteringen samt den ekonomisk uppföljningen. Du kommer ha en verksamhetsnära roll och har en tät dialog med så väl kollegor som beställare. Du kommer löpande arbeta med förbättringsarbete och se till att krav gällande arbetsmiljö och riskanalyser följs. Du kommer ha personalansvar och kommer också vara med i ledningsgruppen. Sammanfattningsvis kommer rollen innebära:

- Projektering
- Starta, driva och slutföra projekt
- Ekonomisk kontroll, avstämning och uppföljning
- Utveckling och förbättringsarbete inom arbetsmiljö och riskanalys
- PersonalansvarVad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en varierad arbetsroll där det finns stort utrymme att vara med att påverka företagets fortsätta utveckling framåt. Vi är en platt organisation med korta ledtider som välkomnar delaktighet och vilja att utvecklas. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, förmånsbil och sjukvårdsförsäkring.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är trygg i dig själv, är van att fatta beslut men samtidigt lyhörd som person. Vi tror att du har jobbat många år inom bygg/entreprenad och känner vilja att utvecklas ytterligare och bli en del av en verksamhet där du har möjlighet att vara med att påverka fortsatta utvecklingen framåt. Du trivs i en roll som ledare och är naturligt lyhörd men tydlig. Du har god ekonomisk förståelse och känner dig trygg att arbeta administrativt. Du har koll på ÄTA-hantering och har god kunskap inom AMA-anläggning. Som person är du driven och motiveras av förändring- och förbättringsarbete. Du har lätt för att anpassa ditt sätt att kommunicera med såväl kunder som kollegor och drivs av att se medarbetare växa och utvecklas. För dig är det viktigt att bibehålla en platt organisation där allas roll är lika viktig och där man tillsammans jobbar mot gemensamma mål.

Krav

- 5-10 års erfarenhet inom bygg/mark/anläggning
- Ekonomisk förståelse/beräkning
- Bas P/ BAS U
- God kunskap inom AMA-anläggning
- B-körkort


Meriterande

- Entreprenadjuridik
- Eftergymnasial utbildning inom bygg


Välkommen med din ansökan! Observera att vi jobbar med löpande urval vilket kan innebära att tjänsten tillsätts före sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdatum: 2022-08-30

Tillträde: Enligt överenskommelse

Tjänst: Heltid

Ort: Göteborg

Platsa ansvarar för rekryteringen av denna tjänst. Vid en anställning blir du anställd direkt av kund. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

Ekonomi- och löneadministratör

Löneadministratör
Läs mer Jul 14
Är du erfaren löneadministratör, älskar siffror och söker en bred roll där du har möjlighet att utvecklas inom HR? Då har vi tjänsten för dig. Vår kund som är verksam inom verkstadsindustrin söker dig med stort driv och vilja att vara med och utveckla men också utvecklas. Läs mer om tjänsten och vem vi söker!

Ekonomi- och löneadministratör
Som ekonomi- och löneadministratör kommer du ha en bred, varierad roll med fokus på personaladministration och löneberedning. Du kommer ingå i ekonomiavdelningen som består av en ekonomiansvarig och löneadministratör (den här tjänsten). Du kommer löpande hantera inkommande fakturor, göra avstämningar och stötta upp ekonomiansvarig under bokslut. Du kommer aktivt arbeta med löpande förbättring- och effektiviseringsarbete och se över befintliga rutiner och processer. Du kommer också se över och uppdatera personalhandboken och arbeta med personalvård och göra det lilla extra för att ge bästa möjliga förutsättningar för att få personalen att trivas på bästa sätt. Vi arbetar i affärssystemet Visma och gör löner via Visma Lön 600.
Sammanfattningsvis innebär tjänsten:

- Leverantörs- och kundreskontra
- Löneberedning
- Personaladministration
- Beställa arbetskläder
- Övrig personalvård
- Stötta upp där det behövs


Vad erbjuder vi dig?
Vår kund erbjuder dig en varierad arbetsroll där det finns stort utrymme att vara med och påverka din arbetsroll och vilken riktning du vill utvecklas mot. Har du ett intresse inom HR/Rekrytering finns det möjligheter att utvecklas mer inom det segmentet då vår kund har en konsultdel i bolaget som innebär att kontakta intressanta kandidater, ansvara för uthyrning, löpande uppföljningar och allmän konsultvård. Kunden förstår att personalen är deras viktigaste resurs och lägger därför stor vikt att ge bästa förutsättningar för trivsel, kompetensutveckling och välmående.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är trygg i dig själv och trivs i en bred och varierad arbetsroll där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Du har erfarenhet från lönekörning och är van att hugga i lite extra under lön- och bokslutstider. Du trivs att jobba i nära samarbete med kollegor och är lyhörd som person och stöttar upp där du behövs. Du har förmågan att skifta fokus mellan arbetsuppgifter och se vad som behöver prioriteras. Du är en person som vill framåt och motiveras av kompetensutveckling och få möjlighet att vara med och påverka din tjänst. Du har lätt för att kommunicera i så väl tal som skrift och tycker om att göra det lilla extra. För dig är det viktigt att vara en del av en platt organisation där allas roll är lika viktig och där man tillsammans jobbar mot gemensamma mål.

Krav

- Några års erfarenhet inom löneadministration
- Erfarenhet av ekonomirelaterade arbetsuppgifter
- Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande
- Erfarenhet inom HR/Rekrytering
- Erfarenhet av affärssystemet Visma
- Relevant utbildning
Varmt välkommen med din ansökan! Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdatum: 2022-08-30

Tillträde: Enligt överenskommelse

Tjänst: Heltid

Ort: Hisingen, Göteborg

Detta är konsultuppdrag där du inledningsvis blir anställd av Platsa och uthyrd till kund med möjlighet till anställning hos kundföretaget efter uppdragsperioden. Platsa är ett auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag anslutna till Unionen, vilket innebär en trygg anställning med bra villkor. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare

Systemarkitekt
Läs mer Jul 1
Har du ett starkt tekniskt intresse, koll på vad som händer i embedded-världen och söker en ny spännande möjlighet? Vi på TLab West växer och behöver förstärka vår organisation med en mjukvaruutvecklare inom hårdvarunära programmering. Låter det intressant? Läs mer om tjänsten och vad vi har att erbjuda dig.

Om TLab West AB
Sedan mer än 20 år har TLab West varit ett av Nordens ledande företag inom utveckling och tillverkning av system och produkter för elektronisk högsäkerhet. Affärsverksamheten sträcker sig hela vägen från konstruktion och tillverkning av elektronik till stora mjukvaru-baserade integrerade säkerhetssystem. Våra säkerhetsprodukter finns installerade och används på de största och mest prestigefulla anläggningarna i Norden. Vårt huvudkontor ligger i Mölndal precis på gränsen till Göteborg och vi finns representerade med lokalkontor på två andra orter i Sverige. På huvudkontoret i Mölndal är vi idag ca 20 anställda.

Mjukvaruutvecklare
I rollen som mjukvaruutvecklare kommer du ingå i ett team som arbetar med utveckling och underhåll av vår Sentrion-plattform och dess underliggande DSS-enheter i form av IO-kort, olika varianter av manöverpaneler och kortläsarteknologier. Vi arbetar på alla nivåer av teknikstacken, från C i mikrokontrollers och Linux till C#, Python och HTML, där merparten av arbetet sker i den riktigt hårdvarunära programmeringen.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Utveckling och underhåll av firmware och konfigurationsprogram för våra DSS enheter.
- Underhåll och vidareutveckling av TLabOS, vår interna distribution av Linux.
- Underhåll och vidareutveckling av systemets kärna, bootloader och drivrutiner.
- Utveckling av mjukvara för embedded Linux.


Vad erbjuder vi dig?
Hos oss på TLab West erbjuder vi en spännande arbetsmiljö och en företagskultur som präglas av gemenskap, teamkänsla och tekniskt driv. Vi tror på frihet under ansvar med en kombination av hemarbete och fysiska möten på kontoret för att behålla en bra teamkänsla. I övrigt erbjuder vi friskvårdsbidrag, internet(hemma), sjukvårdsförsäkring, företagshälsovård och möjlighet till årlig bonus när du varit anställd minst ett år.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är tekniskt intresserad och har relevant utbildning eller erfarenhet som mjukvaruutvecklare. Du drivs av problemlösning, är noggrann och strukturerad i ditt sätt att arbeta och förstår vikten av att hålla hög kvalitet i alla led. Du är flexibel och har förmågan att samarbeta, samtidigt som du kan jobba självständigt och driva arbetet framåt. Du trivs i en prestigelös miljö med högt tempo och är med och bidrar till en positiv stämning.

Krav

- Högskoleexamen inom data, elektronik eller motsvarande utbildning/kunskap
- Erfarenhet av lågnivåprogrammering (t.ex C) för inbyggda system.
- Svenska och engelska i tal och skrift


Meriterande

- Agila utvecklingsmetoder.
- Kunskaper inom Linux.
- Grundläggande elektronikkunskap.
- Utveckling av drivrutiner för Linux.
Välkommen med din ansökan! Observera att vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdatum: 2022-08-25

Tillträde: Enligt överenskommelse

Tjänst: Heltid

Ort: Mölndal

Platsa ansvarar för rekryteringen av denna tjänst. Vid en anställning blir du anställd direkt av kund. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

Montörer sökes för omgående uppdrag!

Grovarbetare, bygg och anläggning
Läs mer Mar 1
Har du erfarenhet inom byggbranschen och vill ta chansen att hoppa på ett spännande uppdrag med omgående start och möjlighet till förlängning? Vi på Platsa söker flera montörer till vår kund som är verksam inom undertak. Läs mer om tjänsten och vem vi söker!

Tjänsten och vem vi söker
Du kommer arbeta i projekt tillsammans med andra montörer och vara på plats ute hos kund. Uppdragens längd och storlek varierar. Tjänstens sysselsättningsgrad är heltid under projektets gång (flera olika projekt som är mellan ett par veckor till flera månader). Det finns stora möjligheter för fortsättning eftersom det är ett expansivt företag som söker fler härliga kollegor.

Vi söker dig som vill utvecklas och lära dig jobbet som undertaksmontör. Du är van vid praktiskt arbete och har god, övergripande förståelse för byggbranschen. Din förmåga att arbeta effektivt, vara lösningsorienterad och alltid se laget framför jaget, är egenskaper vi värdesätter mycket högt. Att du dessutom är med och bidrar till en positiv och god stämning i arbetsgruppen och alltid vill utveckla dig själv och dina kunskaper.

Vad erbjuder vi dig?
Som auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag kan vi på Platsa erbjuda dig en trygg anställning. Som konsult hos oss får du möjlighet att skaffa värdefulla erfarenheter, bygga ditt cv och växa i din yrkesroll. För rätt person finns det goda möjligheter att anställningen på sikt övergår till kund.

Krav

- Erfarenhet inom byggbranschen


Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdatum: 2022-03-15

Tillträde: Enligt överenskommelse

Tjänst: Heltid, måndag-fredag 07-16

Ort: Göteborg

Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

Tankchaufför sökes till Den Hartogh/Hedenskogs Åkeri

Tank- och bulkbilsförare
Läs mer Jun 22
Är du utbildad CE-chaufför och söker nya utmaningar? Ta chansen att bli en del av den nya konstellationen Den Hartogh/Hedenskogs där två familjebolag i olika storlek integrerats. För att bygga vidare på vår nya verksamhet är det viktigt att få med oss rätt människor som gör det möjligt. Kanske är det dig vi söker? Läs vidare om tjänsten och ansök redan idag!

Den Hartogh/Hedenskogs
Den första april år 2021 ägs Hedenskogs Åkeri och Tankeri av Den Hartogh Logistics, som är en ledande, global leverantör av logistiktjänster. Tillsammans vill vi forma en trygg och stabil grund där vi fokuserar på välmående och engagerad personal med högt säkerhetstänk i fokus. Förutom högt säkerhetstänk som genomsyrar hela vår verksamhet, jobbar vi aktivt för hållbarhet och miljö som är viktiga parametrar för oss. Vi erbjuder diskning, lagning och reparation av tankcontainers men också vägtransporter. Vi står inför en spännande tid där våra verksamheter integrerats och tar det bästa ur två världar. Vi är i stark tillväxtfas och behöver därför utöka vår servicefunktion med flera chaufförer, både inom tank men också bulktransport. Vi finns i Hedenskogs lokaler, Stora Holm på Hisingen.

Tjänsten
Rollen som CE-chaufför innebär körning med tankcontainers där man lossar och lastar olika typer av produkt ute hos kund. Som tankchaufför behöver du ha ett högt säkerhetstänk i alla led av ditt arbete för att säkerställa att allting utförs korrekt. Körningarna är framför allt lokaliserade inom Sverige men kan också innebära körningar till Norge. Bilarna är bland annat utrustade med kylskåp, mikro och sovplats. I dagsläget finns det 24 chaufförer som tillsammans ser till att nå de uppsatta målen vilket förutsätter ett välfungerande samarbete där man hjälper till där det behövs innan alla kan gå hem för dagen. Arbetet innebär en hel del kunkontakt vilket förutsätter att du kan kommunicera obehindrat på svenska och vara serviceminded i ditt sätt. Arbetstider: mån-fre (varierade arbetstider mellan kl. 06-19).

Vad erbjuder vi?
Hos oss på Den Hartogh/Hedenskogs erbjuder vi en trygg arbetsplats med människan i fokus. Här uppmuntras engagemang och vilja att ta sig framåt. Vi värnar om varandra och lägger stor vikt vid att ha en öppen men respektfull arbetsplats där vi hjälps åt. Som ny hos oss får du en gedigen introduktion för att få bästa förutsättningar att komma in i verksamheten på ett bra sätt. Vi erbjuder möjlighet till flexibla arbetstider och friskvårdsbidrag.

Om dig
Vi söker dig med intresse för fordon/lastbilar och som vill bli en del av ett härligt gäng. Du har CE-kort och underhållen YKB. ADR är meriterande. Trots att erfarenhet är en fördel är det framför allt en person med rätt inställning vi söker. Du är ansvarsfull och förstår vikten att ta väl hand om lastbilen både invändigt och utvändigt. För dig är det självklart att alltid se till lagets bästa och tillsammans jobba för att nå så bra resultat som möjligt. Du har en vilja att utvecklas och alltid öppen för nya utmaningar och lärdomar. Ditt arbete utförs alltid utifrån högsta säkerhetssynpunkt och du tvekar inte att be om hjälp eller erbjuda din när det behövs. För dig är det en självklarhet att vara med och bidra till en bra och positiv stämning tillsammans med dina kollegor!

Krav

- CE-kort

- Aktuell YKB
- Högt säkerhetstänk
- Flytande svenska i tal och skrift
- God engelska

Meriterande
- ADR
- Erfarenhet av tankkörning


Varmt välkommen med din ansökan! Observera att vi jobbar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.


Sista ansökningsdatum: 2022-08-15
Tillträde: Enligt överenskommelse
Tjänst: Heltid
Ort: Göteborg

Platsa ansvarar för rekryteringen av denna tjänst. Vid en anställning blir du initialt anställd som konsult hos oss. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

Chaufför bulktransport Den Hartogh/Hedenskogs Åkeri

Tank- och bulkbilsförare
Läs mer Jun 28
Är du utbildad CE-chaufför och söker nya utmaningar? Ta chansen att bli en del av den nya konstellationen Den Hartogh/Hedenskogs där två familjebolag i olika storlek integrerats. För att bygga vidare på vår nya verksamhet är det viktigt att få med oss rätt människor som gör det möjligt. Kanske är det dig vi söker? Läs vidare om tjänsten och ansök redan idag!

Den Hartogh/Hedenskogs
Den första april år 2021 ägs Hedenskogs Åkeri och Tankeri av Den Hartogh Logistics, som är en ledande, global leverantör av logistiktjänster. Tillsammans vill vi forma en trygg och stabil grund där vi fokuserar på välmående och engagerad personal med högt säkerhetstänk i fokus. Förutom högt säkerhetstänk som genomsyrar hela vår verksamhet, jobbar vi aktivt för hållbarhet och miljö som är viktiga parametrar för oss. Vi erbjuder diskning, lagning och reparation av tankcontainers men också vägtransporter. Vi står inför en spännande tid där våra verksamheter integrerats och tar det bästa ur två världar. Vi är i stark tillväxtfas och behöver därför utöka vår servicefunktion med flera chaufförer, både inom tank men också bulktransport. Vi finns i Hedenskogs lokaler, Stora Holm på Hisingen.

Tjänsten
Rollen som CE-chaufför innebär körning med tankcontainers där man lossar och lastar olika typer ute hos kund. Som chaufför hos oss behöver du ha ett högt säkerhetstänk i alla led av ditt arbete för att säkerställa att allting utförs korrekt. Körningarna är framför allt lokaliserade inom Sverige men kan också innebära körningar till Norge. Bilarna är bland annat utrustade med kylskåp, mikro och sovplats. I dagsläget finns det 24 chaufförer som tillsammans ser till att nå de uppsatta målen vilket förutsätter ett välfungerande samarbete där man hjälper till där det behövs innan alla kan gå hem för dagen. Arbetet innebär en hel del kunkontakt vilket förutsätter att du kan kommunicera obehindrat på svenska och vara serviceminded i ditt sätt. Arbetstider: mån-fre (varierade arbetstider mellan kl. 06-19).

Vad erbjuder vi?
Hos oss på Den Hartogh/Hedenskogs erbjuder vi en trygg arbetsplats med människan i fokus. Här uppmuntras engagemang och vilja att ta sig framåt. Vi värnar om varandra och lägger stor vikt vid att ha en öppen men respektfull arbetsplats där vi hjälps åt. Som ny hos oss får du en gedigen introduktion för att få bästa förutsättningar att komma in i verksamheten på ett bra sätt. Vi erbjuder möjlighet till flexibla arbetstider och friskvårdsbidrag.

Om dig
Vi söker dig med intresse för fordon/lastbilar och som vill bli en del av ett härligt gäng. Du har CE-kort och underhållen YKB. Trots att erfarenhet är en fördel är det framför allt en person med rätt inställning vi söker. Du är ansvarsfull och förstår vikten att ta väl hand om lastbilen både invändigt och utvändigt. För dig är det självklart att alltid se till lagets bästa och tillsammans jobba för att nå så bra resultat som möjligt. Du har en vilja att utvecklas och alltid öppen för nya utmaningar och lärdomar. Ditt arbete utförs alltid utifrån högsta säkerhetssynpunkt och du tvekar inte att be om hjälp eller erbjuda din när det behövs. För dig är det en självklarhet att vara med och bidra till en bra och positiv stämning tillsammans med dina kollegor!

Krav

- CE-kort

- Aktuell YKB
- Högt säkerhetstänk
- Flytande svenska i tal och skrift
- God engelska
Varmt välkommen med din ansökan! Observera att vi jobbar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.


Sista ansökningsdatum: 2022-08-15
Tillträde: Enligt överenskommelse
Tjänst: Heltid
Ort: Göteborg

Platsa ansvarar för rekryteringen av denna tjänst. Vid en anställning blir du initialt anställd som konsult hos oss. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

Tekniker inom förebyggande underhåll, Göteborg

Servicetekniker, maskin
Läs mer Feb 23
Brinner du för långsiktiga kundrelationer, service och frihet under ansvar? Har du dessutom tekniskt intresse och vilja att utvecklas kompetensmässigt i ett spännande företag med helhetstänk? Platsa har fått möjlighet att rekrytera tekniker inom förebyggande underhåll till oss på UK Portservice AB. Nyfiken? Läs mer om tjänsten och vem vi söker.

Om UK Portservice AB
UK Portservice har sedan starten år 1996 expanderat och har två framgångsrika avdelningar i Borås och Göteborg med totalt 20 medarbetare. Med syfte att erbjuda kunden helhetslösningar fungerar vi som en komplett partner inom portar. Vi erbjuder kostnadseffektiva, kompletta lösningar och tar hand om hela portmontaget, vilket bland annat innefattar projektering, smide, automation, håltagning, plåtning och fogning. En av våra trogna tekniker går i pension och därför behöver vi stärka upp med två nya medarbetare inom förebyggande underhåll, i både Göteborg och Borås. Kanske är det dig vi söker?

Tjänsten
Rollen som tekniker inom förebyggande underhåll innebär frihet under ansvar, där du själv planerar ditt arbete på ett tidseffektivt sätt. För att komma in i rollen kommer du få möjlighet att gå bredvid en erfaren tekniker som kommer gå i pension framåt sommaren. Du kommer åka ut på serviceuppdrag till våra avtalskunder, vilket innebär att du ofta vet vilka arbeten som kommer behöva utföras på lång sikt. En viktig del i tjänsten är att underhålla och skapa långsiktiga kundrelationer, agera rådgivare till kunden och komma med innovativa lösningar för deras verksamhet. Du kommer också löpande att rapportera utförda uppdrag i vårt interna system. Du utgår hemifrån och till ditt förfogande kommer du ha tillgång till servicebil och företagstelefon. Resor kan förekomma, ca 4-5 gånger per år.

Tjänsten är uppdelad i tre olika delar:

- 40% rådgivande kundkontakt/sälj
- 30% uppdrag hos kund (service, underhåll)
- 30% administrativt arbete


Tjänstens sysselsättningsgrad är heltid, måndag-fredag kl. 07.00-16.00

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en tjänst med fria tyglar och möjlighet att styra din dag som det passar dig. Du blir en del av ett härligt gäng och ett inkluderande företag som värdesätter människors olikheter. Vi ger dig förutsättningar i form av internutbildningar och löpande kompetensutveckling. Förutom servicebil och telefon erbjuds friskvårdsbidrag.

Vem söker vi?
Vi söker dig som brinner för att utveckla kundrelationer och trivs i en rådgivande och kommunikativ roll. Vi tror att du är serviceminded ut i fingerspetsarna och motiveras av att arbeta med kvalitet snarare än kvantitet. Du är en ordningsam och strukturerad person som gärna är med och bidrar med tankar och idéer kring förbättringar. Du trivs att ta en aktiv roll i kontakt med kund, oavsett om det sker via telefon, mail eller fysiskt möte. Det är en fördel om du har någon form av teknisk bakgrund (utbildning eller erfarenhet), men för oss är ditt intresse, vilja och engagemang ännu viktigare.

Krav

- B-körkort
- Datorvana
- Flytande svenska i tal och skrift
- Tala och förstå engelska


Meriterande

- Mekanisk/teknisk utbildning
- Mekanisk/teknisk erfarenhet
- El-behörighet
Varmt välkommen med din ansökan! Observera att vi arbetar med löpande urval, därför kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdatum: 2022-02-28

Tillträde: Enligt överenskommelse

Tjänst: Heltid, måndag-fredag 7.00-16.00

Ort: Göteborg

Platsa ansvar för rekryteringen av denna tjänst. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

Tekniker inom förebyggande underhåll, Göteborg

Servicetekniker, maskin
Läs mer Mar 11
Brinner du för långsiktiga kundrelationer, service och frihet under ansvar? Har du dessutom tekniskt intresse och vilja att utvecklas kompetensmässigt i ett spännande företag med helhetstänk? Platsa har fått möjlighet att rekrytera tekniker inom förebyggande underhåll till oss på UK Portservice AB. Nyfiken? Läs mer om tjänsten och vem vi söker.

Om UK Portservice AB
UK Portservice har sedan starten år 1996 expanderat och har två framgångsrika avdelningar i Borås och Göteborg med totalt 20 medarbetare. Med syfte att erbjuda kunden helhetslösningar fungerar vi som en komplett partner inom portar. Vi erbjuder kostnadseffektiva, kompletta lösningar och tar hand om hela portmontaget, vilket bland annat innefattar projektering, smide, automation, håltagning, plåtning och fogning. En av våra trogna tekniker går i pension och därför behöver vi stärka upp med två nya medarbetare inom förebyggande underhåll, i både Göteborg och Borås. Kanske är det dig vi söker?

Tjänsten
Rollen som tekniker inom förebyggande underhåll innebär frihet under ansvar, där du själv planerar ditt arbete på ett tidseffektivt sätt. För att komma in i rollen kommer du få möjlighet att gå bredvid en erfaren tekniker som kommer gå i pension framåt sommaren. Du kommer åka ut på serviceuppdrag till våra avtalskunder, vilket innebär att du ofta vet vilka arbeten som kommer behöva utföras på lång sikt. En viktig del i tjänsten är att underhålla och skapa långsiktiga kundrelationer, agera rådgivare till kunden och komma med innovativa lösningar för deras verksamhet. Du kommer också löpande att rapportera utförda uppdrag i vårt interna system. Du utgår hemifrån och till ditt förfogande kommer du ha tillgång till servicebil och företagstelefon. Resor kan förekomma, ca 4-5 gånger per år.

Tjänsten är uppdelad i tre olika delar:

- 40% rådgivande kundkontakt/sälj
- 30% uppdrag hos kund (service, underhåll)
- 30% administrativt arbete


Tjänstens sysselsättningsgrad är heltid, måndag-fredag kl. 07.00-16.00

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en tjänst med fria tyglar och möjlighet att styra din dag som det passar dig. Du blir en del av ett härligt gäng och ett inkluderande företag som värdesätter människors olikheter. Vi ger dig förutsättningar i form av internutbildningar och löpande kompetensutveckling. Förutom servicebil och telefon erbjuds friskvårdsbidrag.

Vem söker vi?
Vi söker dig som brinner för att utveckla kundrelationer och trivs i en rådgivande och kommunikativ roll. Vi tror att du är serviceminded ut i fingerspetsarna och motiveras av att arbeta med kvalitet snarare än kvantitet. Du är en ordningsam och strukturerad person som gärna är med och bidrar med tankar och idéer kring förbättringar. Du trivs att ta en aktiv roll i kontakt med kund, oavsett om det sker via telefon, mail eller fysiskt möte. Det är en fördel om du har någon form av teknisk bakgrund (utbildning eller erfarenhet), men för oss är ditt intresse, vilja och engagemang ännu viktigare.

Krav

- B-körkort
- Datorvana
- Flytande svenska i tal och skrift
- Tala och förstå engelska


Meriterande

- Mekanisk/teknisk utbildning
- Mekanisk/teknisk erfarenhet
- El-behörighet
Varmt välkommen med din ansökan! Observera att vi arbetar med löpande urval, därför kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdatum: 2022-02-28

Tillträde: Enligt överenskommelse

Tjänst: Heltid, måndag-fredag 7.00-16.00

Ort: Göteborg

Platsa ansvar för rekryteringen av denna tjänst. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

Servicetekniker sökes!

Servicetekniker, maskin
Läs mer Feb 8
Brinner du för teknisk problemlösning? Söker du dessutom en varierad roll där du blir en viktig kugge i den fortsatta utvecklingen framåt? Där du också får möjlighet att utvecklas kompetensmässigt och vara med och bidra på riktigt? Vi på Platsa har fått möjligheten att rekrytera en Servicetekniker till Källhage Truck AB. Nyfiken? Läs mer om tjänsten och vem vi söker!

Källhage Truck
År 1998 grundades Källhage Truck i Göteborg och har sedan dess fungerat som en helhetsleverantör inom truck och materialhantering. Affärsidén är försäljning och uthyrning av ett komplett produktsortiment med nya och begagnade truckar samt sop/skurmaskiner. För dessa maskiner ska man också erbjuda service, reparationer, reservdelar och andra tillbehör. Källhage Truck är STILL Partner, generalagent för CLARK samt BAOLI Partner. Inom området för sop/skurmaskiner är de återförsäljare för märket DULEVO.

Rollen som Servicetekniker
Din roll som Servicetekniker innebär att du kommer åka ut till kunder i Göteborg med omnejd och hjälpa till med felsökning, reparationer, underhållsarbete samt teknisk support. Arbetsdagen startas gemensamt på kontoret där alla samlas för att gå igenom arbetsdagen och ger också möjlighet att dela med sig eller ställa frågor till sina kollegor. Under arbetsdagen har du din telefon som arbetsredskap där du löpande tar emot arbetsorders och rapporterar slutfört uppdrag. Antalet kunder du kommer besöka per dag, varierar beroende på uppdragets storlek och omfattning. Du kommer också beställa reservdelar och se till att dessa levereras till rätt kund.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet som tekniker och med en stark vilja att fortsätta utvecklas. Du är trygg i dig själv och trivs med relationsskapande kundkontakt som en viktig del av arbetet. Du drivs av problemlösning och motiveras av att hjälpa kunder och alltid ge det lilla extra. Du är prestigelös i ditt sätt att vara och har lätt för att dela med dig av dina erfarenheter, och samtidigt ta emot hjälp från dina kollegor. Som person är du nyfiken och har ett intresse att ständigt utvecklas och förbättra tidigare kunskaper. Du trivs i ett mindre företag där din arbetsinsats, vilja och driv märks och blir en viktig del i fortsatta utveckling.

Vad erbjuder vi dig?
Som anställd på Källhage Truck blir du en del av ett familjärt, väletablerat bolag med högt i tak och korta beslutsvägar. Du blir en viktig del av fortsatta tillväxten och har möjlighet att vara med och påverka din egen och företagets utveckling. Här erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling, egen servicebil och gemensamma personalaktiviteter. För att skapa de bästa förutsättningarna inleds anställningen med introduktion och samåkning innan du själv står på egna ben.

Krav
Relevant utbildning (Fordonsteknisk/hydraulik/el)
Datorvan
B-körkort

Meriterande
Erfarenhet som servicetekniker
Svetskunskaper

Sista ansökningsdatum: 2022-02-28
Tillträde: Enligt överenskommelse
Tjänst: Heltid, måndag-torsdag 07-16, fredagar 07-15
Ort: Göteborg

Varmt välkommen med din ansökan! Platsa ansvarar för rekryteringen av denna tjänst. Vid en anställning blir du anställd direkt av vår kund. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

Kontorsansvarig projektledare sökes!

Ekonomiassistent
Läs mer Feb 8
Vill du ta chansen att axla en spännande roll där du får möjlighet att hantera flera olika ansvarsområden inom projektledning, HR, ekonomi och lagerhantering? Där du har en central roll med helhetsansvar för att knyta samman de olika delarna? Platsa söker en administrativ projektledare/kontorsansvarig till Allakustik Underbara Tak i Göteborg. Låter det intressant? Läs mer om rollen och ansök redan idag!

Allakustik Underbara Tak
Genom stabil tillväxt under åren har vi idag 150 anställda och en omsättning på drygt 250 miljoner kronor. Vi är verksamma i hela landet och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Allakustik Underbara Tak i Göteborg har efter sin uppstart för ca 5 år sedan en omsättning runt 50 miljoner med ca 20 anställda och ständigt växande. Vår vision är att vara bäst inom undertak - oavsett hur man än mäter. Vi drivs av korta ledtider och långsiktiga relationer och vet av erfarenhet, att förtroende byggs av engagerade och kompetenta medarbetare. Vi är måna om nära kontakter med våra kunder, för att kunna kostnadseffektivisera och kvalitetssäkra alla våra projekt -stora som små. Vi växer ytterligare och behöver förstärka vårt Göteborgskontor med en administrativ projektledare/kontorsansvarig.

Tjänsten
Rollen som administrativ projektledare innebär att du kommer ha en samordnande roll för att få ihop ett bra flöde. Vår ekonomi- och HR avdelning finns i Stockholm, men för att knyta ihop alla delar samordnas en del från vårt kontor i Göteborg. Den här rollen är kombinerad där ca 50% av tjänsten innebär en projektledande roll och resterande lager/butik samt administration genom samordning av ekonomi och vissa HR-relaterade frågor. Rollen kommer innebära:

- Enklare ekonomi/HR
- Försäljning i butik
- Beställa material
- Ta emot inkommande/utgående gods
- Driva projekt
- Stötta övriga projektledare


Tjänstens sysselsättningsgrad är heltid och arbetstiderna är mån-fre kl. 07:00-16:00.

Vem söker vi?
Vi söker dig som trivs i en bred och varierad arbetsroll där du får jobba verksamhetsnära. Du är prestigelös i ditt sätt att vara och har inga problem med att skifta fokus mellan lagerhantering, materialbeställning, ekonomifrågor eller projektledning. Du förstår vikten av att hålla ett strukturerat arbetssätt och att vara noggrann för att inte missa någonting. Du trivs att jobba i nära relation med andra människor och har lätt för att kommunicera och vara lyhörd. Vi tror också att du brinner för att upprätthålla en positiv och härlig stämning både med kollegor och kunder.

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss får du möjlighet att axla en varierad arbetsroll där du arbetar såväl operativt som strategiskt med stor möjlighet att vara med och påverka och utveckla företagets fortsatta tillväxt. Här värdesätts personalen som den viktigaste resursen och man arbetar aktivt för att skapa en så attraktiv arbetsmiljö som möjligt för att på så sätt hålla motivationen uppe. Här får du möjlighet att utvecklas i ett bolag med högt i tak och korta beslutsvägar.

Krav

- Erfarenhet/utbildning inom projektledning/ekonomi
- Erfarenhet från liknande roll
- Flytande svenska i tal och skrift
- B-körkort

Meriterande
- Erfarenhet från Fortnox

Vi ser fram emot din ansökan!
Observera att vi arbetar med löpande urval, därför kan tjänsten tillsättas före utsatt tid.


Sista ansökningsdatum: 2022-02-22
Tillträde: Enligt överenskommelse
Tjänst: Heltid
Ort: Göteborg

Varmt välkommen med din ansökan! Platsa ansvarar för rekryteringen av denna tjänst. Vid en anställning blir du anställd direkt av vår kund. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

Servicetekniker sökes!

Servicetekniker, maskin
Läs mer Feb 8
Brinner du för teknisk problemlösning? Söker du dessutom en varierad roll där du blir en viktig kugge i den fortsatta utvecklingen framåt? Där du också får möjlighet att utvecklas kompetensmässigt och vara med och bidra på riktigt? Vi på Platsa har fått möjligheten att rekrytera en Servicetekniker till Källhage Truck AB. Nyfiken? Läs mer om tjänsten och vem vi söker!

Källhage Truck
År 1998 grundades Källhage Truck i Göteborg och har sedan dess fungerat som en helhetsleverantör inom truck och materialhantering. Affärsidén är försäljning och uthyrning av ett komplett produktsortiment med nya och begagnade truckar samt sop/skurmaskiner. För dessa maskiner ska man också erbjuda service, reparationer, reservdelar och andra tillbehör. Källhage Truck är STILL Partner, generalagent för CLARK samt BAOLI Partner. Inom området för sop/skurmaskiner är de återförsäljare för märket DULEVO.

Rollen som Servicetekniker
Din roll som Servicetekniker innebär att du kommer åka ut till kunder i Göteborg med omnejd och hjälpa till med felsökning, reparationer, underhållsarbete samt teknisk support. Arbetsdagen startas gemensamt på kontoret där alla samlas för att gå igenom arbetsdagen och ger också möjlighet att dela med sig eller ställa frågor till sina kollegor. Under arbetsdagen har du din telefon som arbetsredskap där du löpande tar emot arbetsorders och rapporterar slutfört uppdrag. Antalet kunder du kommer besöka per dag, varierar beroende på uppdragets storlek och omfattning. Du kommer också beställa reservdelar och se till att dessa levereras till rätt kund.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet som tekniker och med en stark vilja att fortsätta utvecklas. Du är trygg i dig själv och trivs med relationsskapande kundkontakt som en viktig del av arbetet. Du drivs av problemlösning och motiveras av att hjälpa kunder och alltid ge det lilla extra. Du är prestigelös i ditt sätt att vara och har lätt för att dela med dig av dina erfarenheter, och samtidigt ta emot hjälp från dina kollegor. Som person är du nyfiken och har ett intresse att ständigt utvecklas och förbättra tidigare kunskaper. Du trivs i ett mindre företag där din arbetsinsats, vilja och driv märks och blir en viktig del i fortsatta utveckling.

Vad erbjuder vi dig?
Som anställd på Källhage Truck blir du en del av ett familjärt, väletablerat bolag med högt i tak och korta beslutsvägar. Du blir en viktig del av fortsatta tillväxten och har möjlighet att vara med och påverka din egen och företagets utveckling. Här erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling, egen servicebil och gemensamma personalaktiviteter. För att skapa de bästa förutsättningarna inleds anställningen med introduktion och samåkning innan du själv står på egna ben.

Krav
Datorvan
B-körkort
Fordonsintresse

Meriterande
Relevant utbildning/erfarenhet (Fordonsteknisk/hydraulik/el)
Svetskunskaper

Sista ansökningsdatum: 2022-02-28
Tillträde: Enligt överenskommelse
Tjänst: Heltid, måndag-torsdag 07-16, fredagar 07-15
Ort: Göteborg

Varmt välkommen med din ansökan! Platsa ansvarar för rekryteringen av denna tjänst. Vid en anställning blir du anställd direkt av vår kund. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

Projektkoordinator

Marknadsassistent
Läs mer Feb 8
Är du en fena på struktur, drivs av att leda projekt och trivs i en koordinerande roll? Drömmer dessutom om möjligheten att forma din roll efter dina kompetenser och vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt? Isbudet är inne i en fantastiskt spännande tillväxtresa och söker dig som vill vara med! Nyfiken? Läs mer om tjänsten och vem vi söker.

Om Isbudet
Isbudet är ett göteborgsbaserat företag som erbjuder is i alla dess former till både företag och privatpersoner. Med fokus på hög kvalité och personlig service är vår vision att vara det självklara valet när man behöver is. I dagsläget består vi av en handfull medarbetare som tillsammans jobbar för vår fortsatta tillväxtresa. I takt med att vi växer behöver vi nu stärka upp med ytterligare en kollega som håller i projektledning och koordinering. Kanske är det dig vi söker?

Rollen som projektkoordinator
I rollen som projektkoordinator kommer du ha ett varierat arbete och jobba tätt ihop med ledningen. Du kommer löpande ansvara för att planera, leda och driva projekt både internt och externt. Dessutom kommer du att fram grafiskt material, planera events och hålla ett levande content på våra sociala medier. Dina ansvarsområden kommer bland annat innefatta:

- Projektledning- planera, genomföra, uppföljning
- Grafiskt material - planera och skapa presentationer/utskick
- Sociala medier- uppdatera och skapa content
- Kund- och leverantörskontakter
- Administrativ support


Tjänstens sysselsättningsgrad är heltid, måndag-fredag kl. 8-17 med viss flexibilitet.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är trygg i dig själv och som brinner för att leda, planera och organisera. Vi tror att du har några års erfarenhet från liknande roll där du också arbetat med grafisk formgivning och sociala medier. Du är en person som vill framåt och ser möjligheten att vara med och forma och utveckla företaget. Du har förmågan att se vad som ska göras och är inte rädd för att fatta beslut eller ta initiativ. Du är prestigelös i ditt sätt att vara och tycker det är självklart att hjälpa till där du behövs. Du trivs i en roll med många kontaktytor och förstår vikten av långsiktiga kundrelationer.

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss på Isbudet blir du en del av ett härligt gäng som alltid jobbar tillsammans för att nå gemensamma mål. Vi värdesätter engagemang, vilja och laganda och uppmuntrar alltid vår personals utveckling. Här får du möjlighet att bli en viktig del i vår fortsatta tillväxtresa och att kunna påverka din arbetsroll. För oss är det viktigt att ha roligt tillsammans och hittar på roliga aktiviteter tillsammans några gånger per år!

Krav
Erfarenhet av liknande roll
God datorvana
Körkort
Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Önskvärt
Eftergymnasial utbildning
Erfarenhet av marknadsföring/sociala medier
Grafisk formgivning

Varmt välkommen med din ansökan!
Observera att vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdatum: 2022-03-15

Tillträde: Enligt överenskommelse

Tjänst: Heltid, måndag-fredag 08-17

Ort: Utby, Partille

Platsa ansvar för rekryteringen av denna tjänst. Vid en anställning blir du anställd direkt av kund. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

Tekniker till Hedenskogs

Servicetekniker, maskin
Läs mer Feb 7
Är du händig och har intresse för att utföra reparation & underhåll? Har du dessutom god servicekänsla? Vi på Platsa har fått möjlighet att rekrytera en depåtekniker till Hedenskogs Tankeri AB. Låter det intressant? Läs mer om rollen och ansök redan idag!

Om Hedenskogs Tankeri AB
Hedenskogs är ett familjeföretag som funnits sedan år 1934 och ligger vid Stora Holm på Hisingen. Verksamheten består av tre delar som utgörs av vägtransporter, ångvärmeanläggning och en tankdisk-station där tankcontainers diskas. Vi är anslutna till Fair Transport (en organisation där man säkerställer att man jobbar under sunda arbetsförhållanden, hög trafiksäkerhet och smarta miljöval). Dessutom läggs stor vikt vid att följa de policys som upprättats i verksamheten inom miljö, trafiksäkerhet och kvalitet. Vi växer och behöver stärka upp verksamheten med en händig depåtekniker som vill bli en del av oss.

Rollen som depåtekniker
Tjänsten som depåtekniker innebär att du kommer ha en varierad arbetsroll och utgöra en viktig "kugge" för att verksamheten ska flyta på så friktionsfritt som möjligt. Du kommer skifta mellan verkstadsarbete, reparationer, servicejobb, truckkörning och kundmottagning. Exempel på mer specificerade arbetsuppgifter:

- Underhåll och lättare reparationer av lastbilar, trailers och truckar
- Service- och underhåll av disk-och ångvärmeanläggning och tankcontainers
- Hjälpa kunder och chaufförer med av- och pålyftning av tankcontainers
- Verkstadsarbete


Tjänstens sysselsättningsgrad är heltid där du arbetar i tvåskift.
Exempel på arbetstider:
Vecka 1 & 2: mån-fre kl. 06-15
Vecka 3 & 4: mån-tors kl. 11-21, fre ledig

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en varierad arbetsroll där ingen dag är den andra lik! Vår personal är vår viktigaste resurs och vi uppmuntrar alltid engagemang, driv och vilja att utvecklas. Vi erbjuder våra anställda hälsokontroll, sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag och löpande kompetensutveckling.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är trygg i dig själv, är van att fatta beslut och har förmågan att se vad som ska göras och prioritera därefter. Du drivs av att hjälpa såväl kollegor som kunder och är tekniskt intresserad. Du tycker om att löpande arbeta med förbättringsarbete och vågar tänka nytt. Vi tror också att du värdesätter att vara en del av en gemenskap där alla hjälps åt, är lyhörda och respekterar varandras olikheter. Även om vi gärna ser att du har erfarenhet från liknande roll, värdesätter vi ditt engagemang, intresse och vilja ännu högre.

Krav

- Erfarenhet som tekniker/mekaniker
- B-körkort
- Truckkort (A + B)
- Flytande svenska i tal och skrift
- Kommunicera på engelska


Meriterande

- Fordonsteknisk (eller annan relevant teknisk utbildning)
- Containertruck C3a
- El-kunskap
Varmt välkommen med din ansökan! Observera att vi arbetar med löpande urval, därför kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdatum: 2022-02-28

Tillträde: Enligt överenskommelse

Tjänst: Heltid

Ort: Göteborg, Hisingen

I den här rekryteringen har Hedenskogs Tankeri AB valt att samarbeta med Platsa AB och du kommer inledningsvis vara uthyrd konsult. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

Depåarbetare sökes till familjärt företag!

Underhållsmekaniker
Läs mer Feb 8
Är du händig och har intresse för att utföra reparation & underhåll? Har du dessutom god servicekänsla? Vi på Platsa har fått möjlighet att rekrytera en depåtekniker till Hedenskogs Tankeri AB. Låter det intressant? Läs mer om rollen och ansök redan idag!

Om Hedenskogs Tankeri AB
Hedenskogs är ett familjeföretag som funnits sedan år 1934 och ligger vid Stora Holm på Hisingen. Verksamheten består av tre delar som utgörs av vägtransporter, ångvärmeanläggning och en tankdisk-station där tankcontainers diskas. Vi är anslutna till Fair Transport (en organisation där man säkerställer att man jobbar under sunda arbetsförhållanden, hög trafiksäkerhet och smarta miljöval). Dessutom läggs stor vikt vid att följa de policys som upprättats i verksamheten inom miljö, trafiksäkerhet och kvalitet. Vi växer och behöver stärka upp verksamheten med en händig person som vill bli en del av oss.

Rollen som depåtekniker
Tjänsten som depåarbetare innebär att du kommer ha en varierad arbetsroll och utgöra en viktig "kugge" för att verksamheten ska flyta på så friktionsfritt som möjligt. Du kommer skifta mellan verkstadsarbete, reparationer, servicejobb, truckkörning och kundmottagning. Exempel på arbetsuppgifter:

- Underhåll och lättare reparationer av lastbilar, trailers och truckar
- Service- och underhåll av disk-och ångvärmeanläggning och tankcontainers
- Hjälpa kunder och chaufförer med av- och pålyftning av tankcontainers
- Verkstadsarbete


Tjänstens sysselsättningsgrad är heltid där du arbetar i tvåskift.
Exempel på arbetstider:
Vecka 1 & 2: mån-fre kl. 06-15
Vecka 3 & 4: mån-tors kl. 11-21, fre ledig

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en varierad arbetsroll där ingen dag är den andra lik! Vår personal är vår viktigaste resurs och vi uppmuntrar alltid engagemang, driv och vilja att utvecklas. Vi erbjuder våra anställda hälsokontroll, sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag och löpande kompetensutveckling.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är trygg i dig själv, är van att fatta beslut och har förmågan att se vad som ska göras och prioritera därefter. Du drivs av att hjälpa såväl kollegor som kunder och är tekniskt intresserad. Du tycker om att löpande arbeta med förbättringsarbete och vågar tänka nytt. Vi tror också att du värdesätter att vara en del av en gemenskap där alla hjälps åt, är lyhörda och respekterar varandras olikheter. Även om vi gärna ser att du har erfarenhet från liknande roll, värdesätter vi ditt engagemang, intresse och vilja ännu högre.

Krav

- Erfarenhet terminal/depå/kundmottagning
- B-körkort
- Truckkort (A + B)
- Flytande svenska i tal och skrift
- Kommunicera på engelska


Meriterande

- Erfarenhet som tekniker/mekaniker
- Fordonsteknisk (eller annan relevant teknisk utbildning)
- Containertruck C3a
- El-kunskap
Varmt välkommen med din ansökan! Observera att vi arbetar med löpande urval, därför kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdatum: 2022-02-28

Tillträde: Enligt överenskommelse

Tjänst: Heltid

Ort: Göteborg, Hisingen

I den här rekryteringen har Hedenskogs Tankeri AB valt att samarbeta med Platsa AB och du kommer inledningsvis vara uthyrd konsult. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

ICA Maxi söker Teamledare!

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Feb 3
Drivs du av att inspirera din omgivning och alltid leverera kundbemötande i världsklass? Brinner du dessutom för att arbeta i en coachande roll och alltid sträva efter att nå nya höjder tillsammans med ditt team? ICA Maxi Angered söker en prestigelös teamledare till frontlinjen. Nyfiken? Läs mer om tjänsten och vem vi söker.

Teamledare frontlinjen
I rollen som teamledare har du ansvar för den dagliga driften i kassan och förbutiken. Tillsammans med din närmsta chef styr du upp, planerar och fördelar arbetet på ett så effektivt och friktionsfritt sätt som möjligt. Du kommer löpande följa upp och utvärdera resultat, och arbeta med förbättringar av processer och rutiner. Som teamledare kommer du lägga mycket fokus på att upprätthålla en positiv och motiverad laganda i teamet och alltid föregå med gott exempel. Arbetet varvas mellan att vara teamledare men även pass i förbutik och kassa kan förekomma. Arbetsuppgifter:

- Bemanningsplanering
- Redovisning
- Coachning
- Uppföljning och utvärdering av resultat


Arbetet är fördelat både vardag, kväll och helg under årets alla dagar.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är trygg i dig själv och brinner för att utveckla, coacha och se dina kollegor utvecklas. För dig är det självklart att se till att det är en härlig gemenskap i teamet där man stöttar och hjälper varandra att nå uppsatta mål. Du drivs av att arbeta i en miljö där du möter mycket människor och strävar alltid efter att ge kunden bästa möjliga upplevelse och service. Du förstår vikten att organisera och planera arbetet på ett effektivt sätt och har lätt för att skifta fokus trots högt tempo. För att trivas i den här rollen tror vi att du har erfarenhet i en liknande roll i en livsmedelsbutik.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en varierad arbetsroll med möjligheter att växa och utvecklas tillsammans med oss.

Krav

- Flera års erfarenhet av arbete i livsmedelsbutik
- Flera års erfarenhet av ledarskap
- Förståelse för butiksekonomi


Meriterande

BLU (eller motsvarande)

Välkommen med din ansökan! Observera att vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdatum: 2022-03-03

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ort: Göteborg, Angered

Platsa ansvar för rekryteringen av denna tjänst. Vid en anställning blir du anställd direkt av kund. Frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

Chaufför sökes till Hedenskogs Åkeri

Tank- och bulkbilsförare
Läs mer Jan 28
Är du utbildad CE-chaufför och söker nya utmaningar? Vill du dessutom bli en del av ett företag med familjär känsla och god gemenskap? Där du uppskattas och får möjlighet att vara med och påverka och utveckla både dig själv och företaget? Hedenskogs Åkeri AB söker nu ytterligare en chaufför med rätt förutsättningar, inställning och vilja för att komplettera verksamheten ytterligare. Kanske är det dig vi söker? Läs mer om tjänsten och ansök idag!

Företaget
Hedenskogs är ett familjeföretag som funnits sedan år 1934 och ligger vid Stora Holm på Hisingen. Verksamheten består av tre delar som utgörs av vägtransporter, ångvärmeanläggning och en tankdisk-station där tankcontainers diskas. De är anslutna till Fair Transport (en organisation där man säkerställer att man jobbar under sunda arbetsförhållanden, hög trafiksäkerhet och smarta miljöval). Dessutom läggs stor vikt vid att följa de policys som upprättats i verksamheten inom miljö, trafiksäkerhet och kvalitet. På Hedenskog läggs stor vikt vid att ha en välmående personal. Här uppmuntras alltid engagemang och vilja att ta sig framåt. Som anställd erbjuder vi dig en platt organisation med korta beslutsvägar med möjligheter att vara med och påverka.

Tjänsten
Rollen som CE-chaufför innebär körning med tankcontainers där man lossar och lastar olika typer av produkt ute hos kund. Som tankchaufför behöver du ha ett högt säkerhetstänk i alla led av ditt arbete för att säkerställa att allting utförs korrekt. Körningarna är framför allt lokaliserade inom Sverige men kan också innebära körningar till Norge. Bilarna är bland annat utrustade med kylskåp, mikro och sovplats. I dagsläget finns det fyra chaufförer som tillsammans ser till att nå de uppsatta målen vilket förutsätter ett välfungerande samarbete där man hjälper till där det behövs innan alla kan gå hem för dagen. Arbetet innebär en hel del kunkontakt vilket förutsätter att du kan kommunicera obehindrat på svenska och vara serviceminded i ditt sätt. Arbetstider: mån-fre (varierade arbetstider mellan kl. 06-19).

Jesper har varit tankchaufför hos Hedenskogs Åkeri AB i drygt fyra år och beskriver hur det är att jobba på företaget:
Hedenskogs är ett riktigt familjeföretag med avslappnad atmosfär. Här blir man uppskattad som chaufför och känner sig sedd. Vi har en bra gemenskap och ser alltid till att knyta ihop säcken tillsammans. Vill man ta chansen och komma till ett bra företag med högt i tak och korta beslutsvägar där man har stor möjlighet att påverka, borde man söka sig hit!”

Om dig
Vi söker dig med intresse för fordon/lastbilar och som vill bli en del av ett härligt gäng. Du har CE-kort och underhållen YKB, ADR är meriterande. Trots att erfarenhet är en fördel är det framför allt en person med rätt inställning vi söker. Du är ansvarsfull och förstår vikten att ta väl hand om lastbilen både invändigt och utvändigt. För dig är det självklart att alltid se till lagets bästa och tillsammans jobba för att nå så bra resultat som möjligt. Du har en vilja att utvecklas och alltid öppen för nya utmaningar och lärdomar. Ditt arbete utförs alltid utifrån högsta säkerhetssynpunkt och du tvekar inte att be om hjälp eller erbjuda din när det behövs.

Krav
CE-kort (ej automat)
YKB (aktuellt)ADR/farligt gods
Högt säkerhetstänk
Flytande svenska i tal och skrift
God engelska

Meriterande
Tankkort
Erfarenhet av tankkörning
Fordonsintresse

Varmt välkommen med din ansökan och glöm inte ditt personliga brev, eftersom det är just en personlighet vi söker!

Sista ansökningsdatum: 2022-01-22
Tillträde: Enligt överenskommelse
Tjänst: Heltid
Ort: Göteborg

Platsa ansvar för rekryteringen av denna tjänst. Vid en anställning blir du initialt anställd som konsult hos oss. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

Servicemurare till Thermo-Fasad

Murare
Läs mer Jan 21
Är du erfaren murare som söker nya utmaningar? Trivs du dessutom i en roll präglad av frihet under ansvar med mycket kundkontakt? Platsa har fått möjlighet att rekrytera en servicemurare till oss på Thermo-Fasad. Nyfiken? Läs mer om tjänsten och vem vi söker.

Om Thermo-Fasad
Thermo-Fasad erbjuder alla former av murning, puts och fasadrenoveringar i Göteborg med omnejd. Vi hjälper till oavsett om du behöver hjälp med totalrenovering av fastighetens utsida eller ett mindre servicejobb. Vi är ett självständigt företag som ingår i koncernen "Måla i Sverige". Vi växer och behöver utöka med en erfaren murare inom service. Kanske är det dig vi söker?

Rollen som servicemurare
Som servicemurare arbetar du självständigt och åker ut på olika uppdrag av varierad karaktär. Du kommer rapportera utförda arbeten och eventuella avvikelser digitalt via din arbetstelefon. Till ditt förfogande kommer du ha en servicebil.
Tjänstens omfattning är heltid, måndag-fredag kl. 06.45-15.45.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är trygg i dig själv, van att fatta beslut men samtidigt lyhörd som person. Du känner dig trygg i rollen som murare och de erfarenheter och kunskaper du har med dig från tidigare arbete. Du trivs i en roll med mycket frihet under ansvar och också att arbeta självständigt. Du brinner för problemlösning och är engagerad i ditt sätt att vara. Du har lätt för att se vad som ska göras, har förmågan att ta initiativ men också prioritera mellan uppdragen. Som person är du social och förstår vikten av att skapa och underhålla långsiktiga kundrelationer. Dessutom är du strukturerad och trivs att ha ordning och reda runt omkring dig.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en varierad arbetsroll där det finns stort utrymme att vara med att styra ditt dagliga arbete. Du blir en del av ett öppet och lösningsorienterat företag som värdesätter sin personal.

Krav

- Erfarenhet murare (ca 3-5 år)
- B-körkort
- Flytande svenska


Meriterande

- Liftkort
- Heta arbeten
- Fallskydd


Varmt välkommen med din ansökan! Observera att vi arbetar med löpande urval, därför kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdatum: 2022-02-28

Tillträde: Enligt överenskommelse

Tjänst: Heltid, måndag-fredag 06.45-15.45

Ort: Göteborg

Platsa ansvar för rekryteringen av denna tjänst. Vid en anställning blir du anställd direkt av kund. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

Servicemurare till Thermo-Fasad

Murare
Läs mer Feb 4
Är du erfaren murare som söker nya utmaningar? Trivs du dessutom i en roll präglad av frihet under ansvar med mycket kundkontakt? Platsa har fått möjlighet att rekrytera en servicemurare till oss på Thermo-Fasad. Nyfiken? Läs mer om tjänsten och vem vi söker.

Om Thermo-Fasad
Thermo-Fasad erbjuder alla former av murning, puts och fasadrenoveringar i Göteborg med omnejd. Vi hjälper till oavsett om du behöver hjälp med totalrenovering av fastighetens utsida eller ett mindre servicejobb. Vi är ett självständigt företag som ingår i koncernen "Måla i Sverige". Vi växer och behöver utöka med en erfaren murare inom service. Kanske är det dig vi söker?

Rollen som servicemurare
Som servicemurare arbetar du självständigt och åker ut på olika uppdrag av varierad karaktär. Du kommer rapportera utförda arbeten och eventuella avvikelser digitalt via din arbetstelefon. Till ditt förfogande kommer du ha en servicebil.
Tjänstens omfattning är heltid, måndag-fredag kl. 06.45-15.45.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är trygg i dig själv, van att fatta beslut men samtidigt lyhörd som person. Du känner dig trygg i rollen som murare och de erfarenheter och kunskaper du har med dig från tidigare arbete. Du trivs i en roll med mycket frihet under ansvar och också att arbeta självständigt. Du brinner för problemlösning och är engagerad i ditt sätt att vara. Du har lätt för att se vad som ska göras, har förmågan att ta initiativ men också prioritera mellan uppdragen. Som person är du social och förstår vikten av att skapa och underhålla långsiktiga kundrelationer. Dessutom är du strukturerad och trivs att ha ordning och reda runt omkring dig.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en varierad arbetsroll där det finns stort utrymme att vara med att styra ditt dagliga arbete. Du blir en del av ett öppet och lösningsorienterat företag som värdesätter sin personal.

Krav

- Erfarenhet murare (ca 3-5 år)
- B-körkort
- Flytande svenska


Meriterande

- Liftkort
- Heta arbeten
- Fallskydd


Varmt välkommen med din ansökan! Observera att vi arbetar med löpande urval, därför kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdatum: 2022-02-28

Tillträde: Enligt överenskommelse

Tjänst: Heltid, måndag-fredag 06.45-15.45

Ort: Göteborg

Platsa ansvar för rekryteringen av denna tjänst. Vid en anställning blir du anställd direkt av kund. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

Tekniker inom förebyggande underhåll

Servicetekniker, maskin
Läs mer Jan 18
Brinner du för långsiktiga kundrelationer, service och frihet under ansvar? Har du dessutom tekniskt intresse och vilja att utvecklas kompetensmässigt i ett spännande företag med helhetstänk? Platsa har fått möjlighet att rekrytera tekniker inom förebyggande underhåll till oss på UK Portservice AB. Nyfiken? Läs mer om tjänsten och vem vi söker.

Om UK Portservice AB
UK Portservice har sedan starten år 1996 expanderat och har två framgångsrika avdelningar i Borås och Göteborg med totalt 20 medarbetare. Med syfte att erbjuda kunden helhetslösningar fungerar vi som en komplett partner inom portar. Vi erbjuder kostnadseffektiva, kompletta lösningar och tar hand om hela portmontaget, vilket bland annat innefattar projektering, smide, automation, håltagning, plåtning och fogning. En av våra trogna tekniker går i pension och därför behöver vi stärka upp med två nya medarbetare inom förebyggande underhåll, i både Göteborg och Borås. Kanske är det dig vi söker?

Tjänsten
Rollen som tekniker inom förebyggande underhåll innebär frihet under ansvar, där du själv planerar ditt arbete på ett tidseffektivt sätt. För att komma in i rollen kommer du få möjlighet att gå bredvid en erfaren tekniker som kommer gå i pension framåt sommaren. Du kommer åka ut på serviceuppdrag till våra avtalskunder, vilket innebär att du ofta vet vilka arbeten som kommer behöva utföras på lång sikt. En viktig del i tjänsten är att underhålla och skapa långsiktiga kundrelationer, agera rådgivare till kunden och komma med innovativa lösningar för deras verksamhet. Du kommer också löpande att rapportera utförda uppdrag i vårt interna system. Du utgår hemifrån och till ditt förfogande kommer du ha tillgång till servicebil och företagstelefon. Resor kan förekomma, ca 4-5 gånger per år.

Tjänsten är uppdelad i tre olika delar:

- 40% rådgivande kundkontakt/sälj
- 30% uppdrag hos kund (service, underhåll)
- 30% administrativt arbete


Tjänstens sysselsättningsgrad är heltid, måndag-fredag kl. 07.00-16.00

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en tjänst med fria tyglar och möjlighet att styra din dag som det passar dig. Du blir en del av ett härligt gäng och ett inkluderande företag som värdesätter människors olikheter. Vi ger dig förutsättningar i form av internutbildningar och löpande kompetensutveckling. Förutom servicebil och telefon erbjuds friskvårdsbidrag.

Vem söker vi?
Vi söker dig som brinner för att utveckla kundrelationer och trivs i en rådgivande och kommunikativ roll. Vi tror att du är serviceminded ut i fingerspetsarna och motiveras av att arbeta med kvalitet snarare än kvantitet. Du är en ordningsam och strukturerad person som gärna är med och bidrar med tankar och idéer kring förbättringar. Du trivs att ta en aktiv roll i kontakt med kund, oavsett om det sker via telefon, mail eller fysiskt möte. Det är en fördel om du har någon form av teknisk bakgrund (utbildning eller erfarenhet), men för oss är ditt intresse, vilja och engagemang ännu viktigare.

Krav

- B-körkort
- Datorvana
- Flytande svenska i tal och skrift
- Tala och förstå engelska


Meriterande

- Mekanisk/teknisk utbildning
- Mekanisk/teknisk erfarenhet
- El-behörighet
Varmt välkommen med din ansökan! Observera att vi arbetar med löpande urval, därför kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdatum: 2022-02-28

Tillträde: Enligt överenskommelse

Tjänst: Heltid, måndag-fredag 7.00-16.00

Ort: Göteborg

Platsa ansvar för rekryteringen av denna tjänst. Vid en anställning blir du anställd direkt av kund. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

Tekniker till Hedenskogs

Servicetekniker, maskin
Läs mer Jan 28
Är du händig och har intresse för att utföra reparation & underhåll? Har du dessutom god servicekänsla? Vi på Platsa har fått möjlighet att rekrytera en depåtekniker till Hedenskogs Tankeri AB. Låter det intressant? Läs mer om rollen och ansök redan idag!

Om Hedenskogs Tankeri AB
Hedenskogs är ett familjeföretag som funnits sedan år 1934 och ligger vid Stora Holm på Hisingen. Verksamheten består av tre delar som utgörs av vägtransporter, ångvärmeanläggning och en tankdisk-station där tankcontainers diskas. Vi är anslutna till Fair Transport (en organisation där man säkerställer att man jobbar under sunda arbetsförhållanden, hög trafiksäkerhet och smarta miljöval). Dessutom läggs stor vikt vid att följa de policys som upprättats i verksamheten inom miljö, trafiksäkerhet och kvalitet. Vi växer och behöver stärka upp verksamheten med en händig depåtekniker som vill bli en del av oss.

Rollen som depåtekniker
Tjänsten som depåtekniker innebär att du kommer ha en varierad arbetsroll och utgöra en viktig "kugge" för att verksamheten ska flyta på så friktionsfritt som möjligt. Du kommer skifta mellan verkstadsarbete, reparationer, servicejobb, truckkörning och kundmottagning. Exempel på mer specificerade arbetsuppgifter:

- Underhåll och lättare reparationer av lastbilar, trailers och truckar
- Service- och underhåll av disk-och ångvärmeanläggning och tankcontainers
- Hjälpa kunder och chaufförer med av- och pålyftning av tankcontainers
- Verkstadsarbete


Tjänstens sysselsättningsgrad är heltid där du arbetar i tvåskift.
Exempel på arbetstider:
Vecka 1 & 2: mån-fre kl. 06-15
Vecka 3 & 4: mån-tors kl. 11-21, fre ledig

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en varierad arbetsroll där ingen dag är den andra lik! Vår personal är vår viktigaste resurs och vi uppmuntrar alltid engagemang, driv och vilja att utvecklas. Vi erbjuder våra anställda hälsokontroll, sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag och löpande kompetensutveckling.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är trygg i dig själv, är van att fatta beslut och har förmågan att se vad som ska göras och prioritera därefter. Du drivs av att hjälpa såväl kollegor som kunder och är tekniskt intresserad. Du tycker om att löpande arbeta med förbättringsarbete och vågar tänka nytt. Vi tror också att du värdesätter att vara en del av en gemenskap där alla hjälps åt, är lyhörda och respekterar varandras olikheter. Även om vi gärna ser att du har erfarenhet från liknande roll, värdesätter vi ditt engagemang, intresse och vilja ännu högre.

Krav

- Erfarenhet som tekniker/mekaniker
- B-körkort
- Truckkort (A + B)
- Flytande svenska i tal och skrift
- Kommunicera på engelska


Meriterande

- Fordonsteknisk (eller annan relevant teknisk utbildning)
- Containertruck C3a
- El-kunskap
Varmt välkommen med din ansökan! Observera att vi arbetar med löpande urval, därför kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdatum: 2022-02-28

Tillträde: Enligt överenskommelse

Tjänst: Heltid

Ort: Göteborg, Hisingen

I den här rekryteringen har Hedenskogs Tankeri AB valt att samarbeta med Platsa AB och du kommer inledningsvis vara uthyrd konsult. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

Depåtekniker till Hedenskogs

Servicetekniker, maskin
Läs mer Jan 14
Är du händig och har intresse för att utföra reparation & underhåll? Har du dessutom god servicekänsla? Vi på Platsa har fått möjlighet att rekrytera en depåtekniker till Hedenskogs Tankeri AB. Låter det intressant? Läs mer om rollen och ansök redan idag!

Om Hedenskogs Tankeri AB
Hedenskogs är ett familjeföretag som funnits sedan år 1934 och ligger vid Stora Holm på Hisingen. Verksamheten består av tre delar som utgörs av vägtransporter, ångvärmeanläggning och en tankdisk-station där tankcontainers diskas. Vi är anslutna till Fair Transport (en organisation där man säkerställer att man jobbar under sunda arbetsförhållanden, hög trafiksäkerhet och smarta miljöval). Dessutom läggs stor vikt vid att följa de policys som upprättats i verksamheten inom miljö, trafiksäkerhet och kvalitet. Vi växer och behöver stärka upp verksamheten med en händig depåtekniker som vill bli en del av oss.

Rollen som depåtekniker
Tjänsten som depåtekniker innebär att du kommer ha en varierad arbetsroll och utgöra en viktig "kugge" för att verksamheten ska flyta på så friktionsfritt som möjligt. Du kommer skifta mellan verkstadsarbete, reparationer, servicejobb, truckkörning och kundmottagning. Exempel på mer specificerade arbetsuppgifter:

- Underhåll och lättare reparationer av lastbilar, trailers och truckar
- Service- och underhåll av disk-och ångvärmeanläggning och tankcontainers
- Hjälpa kunder och chaufförer med av- och pålyftning av tankcontainers
- Verkstadsarbete


Tjänstens sysselsättningsgrad är heltid där du arbetar i tvåskift.
Exempel på arbetstider:
Vecka 1 & 2: mån-fre kl. 06-15
Vecka 3 & 4: mån-tors kl. 11-21, fre ledig

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en varierad arbetsroll där ingen dag är den andra lik! Vår personal är vår viktigaste resurs och vi uppmuntrar alltid engagemang, driv och vilja att utvecklas. Vi erbjuder våra anställda hälsokontroll, sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag och löpande kompetensutveckling.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är trygg i dig själv, är van att fatta beslut och har förmågan att se vad som ska göras och prioritera därefter. Du drivs av att hjälpa såväl kollegor som kunder och är tekniskt intresserad. Du tycker om att löpande arbeta med förbättringsarbete och vågar tänka nytt. Vi tror också att du värdesätter att vara en del av en gemenskap där alla hjälps åt, är lyhörda och respekterar varandras olikheter. Även om vi gärna ser att du har erfarenhet från liknande roll, värdesätter vi ditt engagemang, intresse och vilja ännu högre.

Krav

- Erfarenhet som tekniker/mekaniker
- B-körkort
- Truckkort (A + B)
- Flytande svenska i tal och skrift
- Kommunicera på engelska


Meriterande

- Fordonsteknisk (eller annan relevant teknisk utbildning)
- Containertruck C3a
- El-kunskap
Varmt välkommen med din ansökan! Observera att vi arbetar med löpande urval, därför kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdatum: 2022-02-28

Tillträde: Enligt överenskommelse

Tjänst: Heltid

Ort: Göteborg, Hisingen

I den här rekryteringen har Hedenskogs Tankeri AB valt att samarbeta med Platsa AB och du kommer inledningsvis vara uthyrd konsult. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

Servicetekniker till Low2High Vacuum

Servicetekniker, maskin
Läs mer Feb 4
Brinner du för teknisk problemlösning och vill ta chansen att bli specialist i en unik bransch? Vi på Platsa har fått möjlighet att rekrytera en Servicetekniker till Low2High Vacuum i Göteborg. En roll präglad av frihet under ansvar och löpande kompetensutveckling. Nyfiken? Läs mer om tjänsten och vem vi söker.

Om Low2High Vacuum
Low2High Vacuum är ett företag framför allt specialiserat på vakuumteknik med huvudkontor i Göteborg, dessutom finns en filial i Enköping. Vi arbetar främst mot tillverkande industrier och universitet och erbjuder ett brett utbud av produkter för att kunna möta våra kunders önskemål. Vi är exklusiv återförsäljare för Leybold. Vi är idag 13 medarbetare som arbetar tillsammans för att nå gemensamma mål. Vi värnar om varandra och ställer alltid upp och delar med oss av vår kunskap till varandra. Nu söker vi en ny servicestjärna till oss eftersom en av våra duktiga tekniker går i pension.

Tjänsten som servicetekniker
Rollen som Servicetekniker innebär ett varierat och självständigt arbete med möjlighet att planerar ditt arbete. De flesta av uppdragen utförs på plats i vår egen verkstad, medan andra behöver fixas direkt ute hos kund, vilket innebär att det kan förekomma resor i tjänsten (genomsnitt ca 1-2 dagar/vecka). I den här rollen kommer du ha mycket kontakt med såväl befintliga som nya kunder och arbeta aktivt för att bevara och skapa nya långsiktiga kundrelationer. I rollen ingår bland annat arbetsuppgifter enligt nedan;

- Felsökning
- Reparationer
- Underhållsarbete
- Uppföljning, avstämning och rapportering
- Underhålla befintliga och skapa nya kundrelationer


Tjänstens sysselsättningsgrad är heltid måndag-fredag kl. 07.00-15.30

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig möjlighet att axla en spännande roll med mycket frihet under ansvar i en nischad bransch. Vi ger dig förutsättningar i form av internutbildningar och introduktion för att på så sätt komma in i verksamheten på ett gediget sett. Men vi tror också på "learning by doing" och kommer såklart att finnas där hela tiden och stötta dig under resans gång. Förutom kompetensutveckling erbjuder vi dig friskvårdsbidrag och ett gäng härliga kollegor!

Vem söker vi?
Vi söker dig som är serviceminded ut i fingerspetsarna och har ett tekniskt intresse. Du brinner för att hjälpa kunder och tänker alltid steget före för att på så sätt ha ett proaktivt men också rådgivande arbetssätt mot kund. Likväl som du är tekniskt duktig har du ett tydligt affärsdriv och tvekar inte att lyfta luren för att hela tiden hålla en tät och förtroendeingivande dialog med dina kunder. Du trivs i en roll där du har mycket frihet och du har förmågan att planera och strukturera ditt arbete på ett tidseffektivt sätt. Även om vi gärna ser att du har någon form av erfarenhet eller kunskap inom mekanik/teknik, är det din personlighet vi värdesätter allra högst. Ditt driv, vilja och engagemang är det som vi tror blir den verkliga nyckeln till framgång i den här rollen!

Krav

- Mekanisk/teknisk erfarenhet eller utbildning
- B-körkort
- Flytande svenska i tal och skrift
- Flytande engelska i tal och skrift


Meriterande

- El-kunskap
- Erfarenhet som servicetekniker
Varmt välkommen med din ansökan! Observera att vi arbetar med löpande urval, därför kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdatum: 2022-02-28

Tillträde: Enligt överenskommelse

Tjänst: Heltid, måndag-fredag 7.00-15.30

Ort: Göteborg

Välkommen med din ansökan! Platsa ansvar för rekryteringen av denna tjänst. Vid en anställning blir du anställd direkt av kund. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

Servicetekniker till Low2High Vacuum

Servicetekniker, maskin
Läs mer Jan 14
Brinner du för teknisk problemlösning och vill ta chansen att bli specialist i en unik bransch? Vi på Platsa har fått möjlighet att rekrytera en Servicetekniker till Low2High Vacuum i Göteborg. En roll präglad av frihet under ansvar och löpande kompetensutveckling. Nyfiken? Läs mer om tjänsten och vem vi söker.

Om Low2High Vacuum
Low2High Vacuum är ett företag framför allt specialiserat på vakuumteknik med huvudkontor i Göteborg, dessutom finns en filial i Enköping. Vi arbetar främst mot tillverkande industrier och universitet och erbjuder ett brett utbud av produkter för att kunna möta våra kunders önskemål. Vi är exklusiv återförsäljare för Leybold. Vi är idag 13 medarbetare som arbetar tillsammans för att nå gemensamma mål. Vi värnar om varandra och ställer alltid upp och delar med oss av vår kunskap till varandra. Nu söker vi en ny servicestjärna till oss eftersom en av våra duktiga tekniker går i pension.

Tjänsten som servicetekniker
Rollen som Servicetekniker innebär ett varierat och självständigt arbete med möjlighet att planerar ditt arbete. De flesta av uppdragen utförs på plats i vår egen verkstad, medan andra behöver fixas direkt ute hos kund, vilket innebär att det kan förekomma resor i tjänsten (genomsnitt ca 1-2 dagar/vecka). I den här rollen kommer du ha mycket kontakt med såväl befintliga som nya kunder och arbeta aktivt för att bevara och skapa nya långsiktiga kundrelationer. I rollen ingår bland annat arbetsuppgifter enligt nedan;

- Felsökning
- Reparationer
- Underhållsarbete
- Uppföljning, avstämning och rapportering
- Underhålla befintliga och skapa nya kundrelationer


Tjänstens sysselsättningsgrad är heltid måndag-fredag kl. 07.00-15.30

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig möjlighet att axla en spännande roll med mycket frihet under ansvar i en nischad bransch. Vi ger dig förutsättningar i form av internutbildningar och introduktion för att på så sätt komma in i verksamheten på ett gediget sett. Men vi tror också på "learning by doing" och kommer såklart att finnas där hela tiden och stötta dig under resans gång. Förutom kompetensutveckling erbjuder vi dig friskvårdsbidrag och ett gäng härliga kollegor!

Vem söker vi?
Vi söker dig som är serviceminded ut i fingerspetsarna och har ett tekniskt intresse. Du brinner för att hjälpa kunder och tänker alltid steget före för att på så sätt ha ett proaktivt men också rådgivande arbetssätt mot kund. Likväl som du är tekniskt duktig har du ett tydligt affärsdriv och tvekar inte att lyfta luren för att hela tiden hålla en tät och förtroendeingivande dialog med dina kunder. Du trivs i en roll där du har mycket frihet och du har förmågan att planera och strukturera ditt arbete på ett tidseffektivt sätt. Även om vi gärna ser att du har någon form av erfarenhet eller kunskap inom mekanik/teknik, är det din personlighet vi värdesätter allra högst. Ditt driv, vilja och engagemang är det som vi tror blir den verkliga nyckeln till framgång i den här rollen!

Krav

- Mekanisk/teknisk erfarenhet eller utbildning
- B-körkort
- Flytande svenska i tal och skrift
- Flytande engelska i tal och skrift


Meriterande

- El-kunskap
- Erfarenhet som servicetekniker
Varmt välkommen med din ansökan! Observera att vi arbetar med löpande urval, därför kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdatum: 2022-02-28

Tillträde: Enligt överenskommelse

Tjänst: Heltid, måndag-fredag 7.00-15.30

Ort: Göteborg

Välkommen med din ansökan! Platsa ansvar för rekryteringen av denna tjänst. Vid en anställning blir du anställd direkt av kund. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

Projektchef till SABB

Civilingenjör, väg- och vattenbyggnad
Läs mer Jun 2
Har du erfarenhet från projektledning, entreprenadjuridik och ÄTA-hantering? Trivs du dessutom i en roll där du har yttersta ansvaret men samtidigt har en verksamhetsnära roll där du också jobbar på detaljnivå? Vi på Svensk Armering & Betongbyggen AB växer och behöver stärka upp organisationen med en projektchef som vill bli en del av oss och vår fortsatta resa framåt.

Svensk Armering & Betongbyggen AB
Svensk Armering & Betongbyggen grundades år 2007 och har sedan dess strävat efter att bli den bästa entreprenören och leverantören för betongarbeten. Genom att ta till vara och föra över kunskap kring platsgjutna betongkonstruktioner och förädla tekniken skapas förutsättningar för att öka effektiviteten och möjliggöra att kunskapen lever vidare. För oss på SABB är kvalitet en avgörande faktor för vår framgång, och vi lägger därför stor vikt vid att upprätthålla vårt integrerade kvalitets- och miljöledningssystem. Vi växer och vill nu stärka upp organisation ytterligare med en projektchef som vill vara med och driva verksamheten framåt.

Projektchef
Rollen som projektchef innebär att du äger projekten där du har det yttersta ansvaret. Du är med i hela processen från start och går igenom avtal, skriver kontrakt tillsammans med kund och går igenom kalkyl innan upprättande av anbud. När projektet startar har du en aktiv och verksamhetsnära roll och deltar ute på arbetsplatsen där viktiga beslut ofta fattas. Du är aktiv i kundmöten, har dialog med beställare, ÄTA-hantering, planering, bemanningskurvor och löpande ekonomisk uppföljning/avstämning. Du kommer också ha en del interna möten och uppföljningar tillsammans med platschef/arbetsledare för att stämma av hur projekten fortlöper. Projektchefen har personalansvar för de platschefer/arbetsledare som är aktuella för de olika projekten, vilket innebär att antalet kan variera beroende på antal och storlek på projekt.

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss på SABB förstår vi att vår personal är vår största framgångsfaktor. Därför lägger vi stor vikt vid att skapa en så trivsam och stark företagskultur och arbetsmiljö som möjligt för våra anställda, hos oss finns det möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder personalförmåner via Benify, löpande kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, flex och möjlighet att arbeta hemifrån ett par gånger i veckan efter överenskommelse. För oss är det också viktigt att ha roligt tillsammans och hittar därför på gemensamma aktiviteter några gånger per år.

Vem söker vi?
Vi söker dig som känner dig trygg i hela projektprocessen från A till Ö och trivs i en roll där du har yttersta ansvaret men samtidigt kan agera på detaljnivå. Du har god ekonomisk förståelse och gärna erfarenhet av entreprenadjuridik. Som person är du handlingskraftig och har förmågan att skapa dig en helhetsbild för att se vad som behöver prioriteras. Du är lyhörd men vågar också fatta viktiga beslut och är tydlig i ditt sätt att kommunicera. Du trivs i en roll där din coachning, stöttning och kunskap blir en trygghet och framgångsfaktor för dina kollegor i projekten. Du delar gärna med dig av din kunskap och erfarenheter, samtidigt som du gärna lyssnar in andra. Du lägger stor vikt vid att jobba tillsammans som ett lag för att nå gemensamma mål och att aktivt arbeta för en bra och positiv gruppdynamik.

Krav

- Eftergymnasial byggnadsteknisk utbildning (gärna Civilingenjör Väg och vatten)
- Erfarenhet kalkyl/beräkning
- Erfarenhet av ÄTA-hantering
- B-körkort


Meriterande

- Bas -P/U
- Entreprenadjuridik


Välkommen med din ansökan! Observera att vi jobbar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdatum: 2022-06-30

Tillträde: Enligt överenskommelse

Tjänst: Heltid

Ort: Göteborg

Platsa ansvarar för rekryteringen av denna tjänst. Vid en anställning blir du anställd direkt av kund. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, (mailto:evelina.lofberg@platsa.se), 0733-28 18 60

Ansök nu

Rekryterare till startup inom Automotive!

Researcher, rekrytering
Läs mer Jun 7
Är du nyfiken, handlingskraftig och har ett stort intresse för rekrytering och vill fortsätta utvecklas inom det? Brinner du dessutom för att leta nya talanger och trivs i en kommunikativ roll? Nu söker vi dig som vill axla rollen som rekryterare och vill vara med på en fantastiskt spännande resa med enorma möjligheter. Nyfiken? Läs mer om tjänsten och vem vi söker!

Om företaget
Här skulle vi vilja skriva en utförlig och lockande företagsbeskrivning- men än så länge har bolaget valt att inte offentliggöra sin affärsidé. Vi kan ändå avslöja att det är ett företag inom Automotive, som både har stora expansionsplaner och de ekonomiska förutsättningarna för att kunna genomdriva dessa. Kort sagt erbjuds en möjlighet att vara med från start och spela en avgörande roll för vår framtida utveckling. För att det oklara ska bli lite mer klart kommer vår kund berätta mer på plats vid ett eventuellt fysiskt möte. Du kommer inledningsvis att omges av ett tiotal kollegor inom utveckling, projektledning och design, tillsammans skapar vi en gemensam företagskultur. För att kunna kvalitetssäkra kompetensförsörjningen behöver vi därför en rekryterare som kan lokalisera och locka de bästa talangerna på vår spännande resa framåt!

Rekryterare
Rollen som rekryterare innebär ett övergripande ansvar att knyta relevanta kontakter för att kunna hålla en hög kvalitet på våra framtida medarbetare. Du kommer löpande att ta fram kravprofiler tillsammans med aktuell projektledare och söka kandidater utifrån det. Du kommer aktivt arbeta med talent acquisition i olika kanaler, med fokus på LinkedIn. Du kommer aktivt ta kontakt med kandidater och boka in intervjuer där du också kommer ha en aktiv roll tillsammans med din närmsta chef. Du kommer sammanställa bedömningar och genomföra referenstagningar samt säkerställa en kvalitativ rekryteringsprocess. Du kommer också vara med att forma, ta fram idéer och driva igenom förbättringar inom employer branding och onboardning.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig med driv och vilja att dig framåt oändligt med möjligheter. Hos oss blir du en del av någonting nytt där du är med och skapar och sätter förutsättningarna för vår gemensamma framgång. Vi erbjuder en arbetsplats med trivsamma lokaler, friskvårdsbidrag och frihet under ansvar. Hos oss finns det stort utrymme att forma och påverka sin arbetsroll efter intresse och driv.

Vem söker vi?
Kanske jobbar du idag enbart med search och vill bredda din kompetens och erfarenhet? Eller kanske är du rekryterare som vill ta chansen att vara med på en häftig resa? Det viktigaste för oss är din personlighet och drivkraft för att skapa förändring. Vi söker dig som är naturligt nyfiken, har hög social kompetens och ett brinnande intresse för rekrytering. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom talent acquisition/headhunting och trivs i rollen att ta kontakt med kandidater genom olika kanaler. Du är kommunikativ och har lätt för att formulera dig på ett inspirerande sätt i både tal och skrift och trivs med många kontaktytor. För dig är det självklart att hålla hög kvalitet i rekryteringsprocessen och hålla kandidater välinformerade kring vad de kan förvänta sig i processen. Du motiveras av en roll där du har möjlighet att sätta din egen prägel och där ditt driv och förmåga att vara handlingskraftig premieras.

Krav

- Några års erfarenhet av talent acquisition/headhunting
- Flytande svenska i tal och skrift


Meriterande

- Erfarenhet av rekryteringsarbete


Välkommen med din ansökan! Observera att vi jobbar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdatum: 2022-06-30

Tillträde: Enligt överenskommelse

Tjänst: Heltid, måndag-fredag ca 08:00-17:00 med möjlighet till flex och hybrid arbetsplats

Ort: Göteborg

Platsa ansvarar för rekryteringen av denna tjänst. Vid en anställning blir du anställd direkt av kund. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

Inhouse Sales till Hotel Riverton

Innesäljare
Läs mer Jun 27
Brinner du för försäljning, är resultatinriktad och att leverera service i världsklass? Trivs du dessutom i en roll där du har hand om hela processen från ax till limpa? Vi på Hotel Riverton söker dig som vill växa, utvecklas och nå nya höjder tillsammans med oss. Nyfiken? Läs mer om tjänsten och vem vi söker.

Hotel Riverton AB
Hotel Riverton är ett familjeägt och drivet designhotell beläget vid vattnet i centrala Göteborg. Vi lägger stor vikt på vår personal, på dig som individ, dina kunskaper och egenskaper. Vår största konkurrensfördel är utan tvekan vår organisation med dess individuella personligheter. Under år 2019/2020 valde vi att göra en större investering för att utveckla ett starkt och attraktivt koncept för framtiden inom hotell, restaurang, konferens, gym och spa. I samband med renoveringen genomfick vi också en re-branding av företaget för att bygga ett starkare varumärke på framtiden. Nu behöver vi förstärka vårt team inom konferens/event, kanske är det dig vi söker?

Rollen som Innesäljare
Tjänsten som Inhouse sales innebär att du kommer ansvara för hela processen från att ta emot förfrågan till bokning och därefter planering, genomförande och slutligen fakturering. Du kommer dessutom hålla visningar, vara med på kundevents och genomföra kundmöten. Du kommer ha många kontaktytor och jobba i nära relation till våra övriga avdelningar på hotellet. Sammanfattningsvis innebär tjänsten:

- Försäljning av konferens/events och gruppbokningar
- Driva process från start till mål
- Aktiv merförsäljning
- Genomföra kundmöten/events
- Etablera, utveckla och underhålla kundrelationer
- Administration
- Löpande avstämningar och uppföljningar


Tjänstens sysselsättningsgrad är heltid, främst dagtid. Helg- och kvällsarbete kan förekomma.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats med hjärta, där vi verkligen värdesätter vår personal och strävar efter att skapa en personlig, behaglig och engagerad atmosfär. För oss är det viktigt att varje människa känner sig fri att vara sig själv och skapa förutsättningar för kompetensutveckling här hos oss.

Vem söker vi?
Vi söker dig med sinne för affärer och brinner för att skapa kontakter och driva merförsäljning. Du har flera års erfarenhet av konferensförsäljning/events och trivs i en roll där du ansvarar för hela processen. Som person är du lyhörd, fokuserad och resultatinriktad, men har alltid med dig hjärtat och den rådgivande förmågan i allt du gör. Du har hög social kompetens och trivs i en social och kommunikativ roll där du känner dig trygg i att kommunicera både i skrift och tal på ett förtroendeingivande och proffesionellt sätt. Du har lätt för att skifta fokus med en förmåga att se vad som behöver göras och hur det ska prioriteras. Du trivs i en platt organisation med korta beslutsvägar där din röst blir hörd och där dina synpunkter tas på allvar. Sist med inte minst är du en riktig lagspelare som alltid ställer upp för en kollega och arbetar tillsammans för att nå gemensamma mål.

Krav

- Flerårig erfarenhet av försäljning inom hotell, konferens och events
- Hög social kompetens
- Obehindrad svenska och engelska i tal och skrift


Meriterande

- Goda kunskaper i Opera PMS och S&C

Tycker du detta låter som en fantastisk möjlighet men saknar bostad i Göteborg? Under första 6 månaderna erbjuder vi en fullt möblerad lägenhet, precis bredvid hotellet.Välkommen med din ansökan! Observera att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdatum: 2022-06-30

Tillträde: Enligt överenskommelse

Tjänst: Heltid

Ort: Göteborg

Platsa ansvarar för rekryteringen av denna tjänst. Vid en anställning blir du anställd direkt av kund. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

Projektledare till Thermo-Fasad

Arbetsledare, husbyggnad
Läs mer Jun 1
Har du erfarenhet av projektledning eller kalkyl och vill ta chansen att utvecklas i en spännande roll med stora utvecklingsmöjligheter? Då kanske vi har tjänsten för dig. Vi på Thermo-Fasad söker dig som vill bli en viktig del i vår fortsatta resa framåt. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!

Om Thermo-Fasad
Thermo-Fasad erbjuder alla former av murning, puts och fasadrenoveringar i Göteborg med omnejd. Vi hjälper till oavsett om du behöver hjälp med totalrenovering av fastighetens utsida eller ett mindre servicejobb. Vi är ett självständigt företag som ingår i koncernen "Måla i Sverige". Thermo-Fasad består idag av ett tjugotal medarbetare och i takt med att vi fortsätter att växa behöver vi stärka upp organisationen med en projektledare, kanske är det dig vi söker?

Tjänsten
Rollen som projektledare hos oss är en bred tjänst med flera olika ansvarsområden. Bland annat kommer du att driva projekt av varierad storlek, från ax till limpa. Du kommer löpande att räkna på jobb, göra uppföljningar och utvärderingar. Du kommer dessutom ha ett övergripande ansvar att driften löper på så friktionsfritt som möjligt och att eventuella hinder eller utmaningar hanteras på ett effektivt sätt. Den här tjänsten är en verksamhetsnära roll där fördelningen mellan kontorsarbete och att vara ute på fält är ca 50/50.Tjänstens sysselsättningsgrad är heltid måndag-fredag kl. 07-16 med viss flex.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en varierad arbetsroll där det finns utrymme att växa i sin roll och på sikt avancera ytterligare. Du blir en del av ett öppet och lösningsorienterat företag med möjligheter att vara med och forma verksamheten framåt. Här erbjuds bland annat gemensam frukost, friskvårdsbidrag och förmånsbil.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är trygg i dig själv, van att fatta beslut men samtidigt lyhörd som person. Du motiveras av att coacha och leda dina kollegor och hjälper alltid till där du behövs. Du trivs i en bred, varierad arbetsroll med flera ansvarsområden och kontaktytor. För dig är det viktigt att arbeta på ett ordningsamt och strukturerat sätt för att hålla genomgående hög kvalitet genom arbetets gång. Du är van att arbeta med projektledning och känner dig trygg med siffror. Vi tror också att du är en person som vill framåt och vill vara med att forma och utveckla företagets resa framåt!

Krav

- Erfarenhet av projektledning inom byggbranschen
- Erfarenhet kalkyl/beräkning
- B-körkort
- Flytande svenska


Meriterande

- Erfarenhet från mureri/plåt/måleri- branschenVälkommen med din ansökan! Observera att vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdatum: 2022-06-30

Tillträde: Enligt överenskommelse

Tjänst: Heltid

Ort: Göteborg

Platsa ansvarar för rekryteringen av denna tjänst. Vid en anställning blir du anställd direkt av kund. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

Projektledare sökes!

Byggledare
Läs mer Dec 23
Brinner du för att driva projekt från start till mål och är van vid projektledning inom byggbranschen? Vår kund, Allakustik Underbara Tak, söker dig som vill vara en del av den spännande och expansiva fas företaget befinner sig i. Lockas du av frihet under ansvar i en bred roll med möjlighet att vara med att påverka och forma verksamheten? Läs mer om tjänsten och ansök redan idag!

Allakustik Underbara Tak
Genom stabil tillväxt under åren har vi idag 150 anställda och en omsättning på drygt 250 miljoner kronor. Vi är verksamma i hela landet och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Allakustik Underbara Tak i Göteborg har efter sin uppstart för ca 5 år sedan en omsättning runt 50 miljoner med ca 20 anställda och ständigt växande. Vår vision är att vara bäst inom undertak - oavsett hur man än mäter. Vi drivs av korta ledtider och långsiktiga relationer och vet av erfarenhet, att förtroende byggs av engagerade och kompetenta medarbetare. Vi är måna om nära kontakter med våra kunder, för att kunna kostnadseffektivisera och kvalitetssäkra alla våra projekt -stora som små. Vi växer ytterligare och behöver förstärka vårt Göteborgskontor med en Projektledare.

Tjänsten
Rollen som Projektledare innebär att du ansvarar för att driva projekt i varierad storlek från A till Ö. Antalet projekt varierar men du kommer ansvara för undefär 5-10 stycken ch samtidigt coacha dina medarbetare genom projektets gång. I rollen som Projektledare kommer du dessutom ha hand om:

Planering och projektering
Offerthantering och kalkyl
Ansvara för byggmöten
Löpande kostnads- och kvalitetskontroller
Ansvara för att tidsplanen följs
Se till att arbetet sker i enlighet med företagets principer

Tjänstens sysselsättningsgrad är heltid, måndag-fredag

Vem söker vi?
Vi söker dig som är trygg i dig själv, målinriktad och motiveras av att inspirera och leda dina medarbetare. Du känner dig trygg i att driva projekt och har förmågan att arbeta på ett strukturerat och effektivt sätt. Som Projektledare är du tydlig i ditt sätt att kommunicera, lyhörd och noggrann. Du drivs av att utveckla både dig själv och dina kollegor, men också av att vara med på en spännande tillväxtresa där din insats har stor betydelse.

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss får du möjlighet att axla en varierad arbetsroll där du arbetar såväl operativt som strategiskt med stor möjlighet att vara med och påverka och utveckla företagets fortsatta tillväxt. Här värdesätts personalen som den viktigaste resursen och man arbetar aktivt för att skapa en så attraktiv arbetsmiljö som möjligt för att på så sätt hålla motivationen uppe. Här får du möjlighet att utvecklas i ett bolag med högt i tak och korta beslutsvägar. Till ditt förfogande kommer du också erbjudas tjänstebil och andra personalförmåner.

Krav
Erfarenhet som projektledare inom byggbranschen
Relevant utbildning
Erfarenhet av kalkyl
Flytande svenska

Meriterande
Bas-P & Bas-U Varmt välkommen med din ansökan!

Vi ser fram emot din ansökan! Vi jobbar med löpande urval, därför kan tjänsten tillsättas före utsatt tid.

Sista ansökningsdatum: 2022-01-22
Tillträde: Enligt överenskommelse
Tjänst: Heltid
Ort: Göteborg

Välkommen med din ansökan! Platsa ansvar för rekryteringen av denna tjänst. Vid en anställning blir du anställd direkt av kund. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

Projektledare till kombinerad roll

Byggledare
Läs mer Jan 28
Har du idag en roll inom byggbranschen och vill ta chansen till en kombinerad roll? Där du får möjlighet att arbeta rent operativt i projekten men dessutom strategiskt ur ett verksamhetsperspektiv? Kålltorps Glasmästeri AB växer och söker dig som projektledare som vill vara med och påverka bolagets fortsatta framväxt. Nyfiken? Läs mer om tjänsten och vem vi söker!

Om Kålltorps Glasmästeri
Med anor från 1930-talet är Kålltorps Glasmästeri en del av Sveriges mest moderna byggkoncern. De utför all typ av reparationer och restaurerar enligt traditionella tillvägagångssätt. Kålltorps Glasmästeri är specialister inom fönsterrenovering på kulturbyggnader, kyrkor, bostadsrättsföreningar och k-märkta fastigheter. Här blir man en del av en platt organisation med högt i tak och härlig gemenskap. I dagsläget är det ca 20 fönsterhantverkare som delar samma passion för hantverk. Hos Kålltorps Glasmästeri erbjuds en familjär känsla där man värdesätter personalen som den viktigaste tillgången. För att upprätthålla en bra gemenskap brukar det hållas ett par gemensamma aktiviteter per år. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter inom bolaget och koncernen.

Tjänsten
Som projektledare kommer du ha tydligt affärsfokus med nära relation till kunden och projektets medarbetare. Rollen innebär en kombination av operativt och strategiskt arbete utifrån ett projekt- och verksamhetsnära perspektiv. Den operativa delen i tjänsten innebär att du kommer arbeta med fönsterrenoveringens alla moment ute hos våra kunder och i verkstaden. Men du kommer även aktivt arbeta med att utveckla befintliga processer och rutiner för att alltid ligga i framkant med förbättringsarbetet. Du kommer delta på bygg/kundmöten och hålla våra kunder väl informerade under projektets gång.

I rollen ingår också att löpande hantera beställningar, resursplanering, ÄTA-rapportering och kostnadskontroller. Du kommer ansvara för att arbetet fortlöper i enlighet med utsatt tidsplan och rapportera eventuella brister. Rollen innebär också att du kommer vara delaktig i arbetet att löpande upprätthålla en god kvalitet och arbetsmiljö. Administrativa delen av tjänsten uppgår till ca 40%, resterande arbetar du mer operativt i verksamheten. Du ingår i företagets planerings- och ledningsgrupp.

Vem söker vi?
Vi söker dig som vill utvecklas i rollen som projektledare inom byggsektorn, gärna med erfarenhet. Du ser fördelen i en kombinerad roll där du får möjlighet att arbeta aktivt i projekten men samtidigt ha en verksamhetsnära roll där du ges stor möjlighet att vara med att förändra och förbättra strategiska processer i bolaget. Du är en initiativtagare och har lätt för att se vad som behöver göras och hur man når målet. Som person är social, lättsam och trivs i en roll med mycket kundkontakt. Du är prestigelös i ditt sätt och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter, samtidigt som du gärna tar emot från andra. För dig är det viktigt att vara en del av ett företag där din insats spelar roll, och inte där du bara blir en i mängden. Du lägger stor vikt vid att vara en del av ett gott gäng och är alltid med och försöker bidra med lite extra glädje!

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en varierad arbetsroll där det finns stort utrymme att vara med att påverka företagets fortsätta utveckling och sätta din egen prägel på verksamheten. En tjänst med mycket frihet under ansvar och möjligheter att vara med och påverka din arbetsroll.

Meriterande

- Erfarenhet av projekt och projektledning inom byggsektorn
- Praktisk erfarenhet inom bygg och hantverk
- Bas P/ BAS U
- Projektekonomi och ÄTA-hantering
- Kalkyl
- Relevant utbildning


Vi ser fram emot din ansökan! Vi jobbar med löpande urval, därför kan tjänsten tillsättas före utsatt tid.

Sista ansökningsdatum: 2022-02-28

Tillträde: Enligt överenskommelse

Tjänst: Heltid, måndag-fredag

Ort: Göteborg

Välkommen med din ansökan! Platsa ansvar för rekryteringen av denna tjänst. Vid en anställning blir du anställd direkt av kund. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

Snickare sökes!

Träarbetare/Snickare
Läs mer Dec 23
Jobbar du som snickare idag men söker dig efter nya utvecklingsmöjligheter? Vi på Platsa AB söker just nu drivna snickare för framtida rekryteringsuppdrag. Vi ser fram emot din ansökan!

Tjänsten
Som snickare erbjuds du ett varierande arbete bestånde av projekt av olika storlek. Allt från nybyggnationer till renoveringar eller servicejobb. Våra kunder befinner sig främst i Göteborg med omnejd. Tjänsten är heltid mån-fre.

Om dig
Vi söker dig som älskar ditt yrke som snickare och som känner dig trygg i din yrkesroll. Du är en van lösningsorienterad person som har förmågan att se vad som behöver prioriteras. För dig är det viktigt att leverera med högsta kvalitet och förstår vikten av nöjda kunder. Förutom att se till att du själv levererar yttersta kvalitet, ställer du alltid upp för kollegor som behöver din hjälp.

Krav

- Självgående snickare (från 3 år)
- Flytande svenska eller engelska i tal och skrift
- B-körkort


Sista ansökningsdatum: 2022-01-22
Tillträde: Enligt överenskommelse
Ort: Göteborg

Varmt välkommen med din ansökan! Platsa ansvarar för rekryteringen av denna tjänst. Vid en anställning blir du anställd direkt av kund. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

Isbudet söker produktionsmedarbetare omgående!

Lagerarbetare
Läs mer Dec 23
Är du nyfiken på att lära dig skära, packa och distribuera is? Vår kund Isbudet fortsätter växa och behöver därför ytterligare en kollega för att kunna möta den stora efterfrågan. Vi söker inte dig med bäst cv, vi söker dig med rätt inställning, ambition och vilja att vara med på en fantastiskt rolig och utmanande resa. Läs mer om tjänsten och ansök redan idag!

Arbetsrollen
Tjänsten innebär att du kommer att jobba i produktionen samt köra budbil (b-körkort). I produktionen kommer du, tillsammans med produktionsansvarig, packa och skära is. Tjänsten är inledningsvis en timanställning (omfattningen är minst 50-100%), men med siktet inställt mot en heltidsanställning. I huvudsak är arbetstiden fördelat mån-fre, helgarbete och kvällsarbete kan förekomma.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har jobbat några år och som vill ta dig ann en rolig och utvecklande möjlighet. Du är prestigelös och alltid villig att lära nytt. Vi tror att din förmåga att skifta fokus och att vara trygg i dig själv är det som kommer vara din framgångsfaktor. Du är givetvis van bilförare, stark som en björn och tycker om att hugga i där det behövs. Du bidrar till en bra stämning och ser fördelen i att bli en del av ett mindre team där din insats blir av största betydelse.

Krav

- B-körkort
- Flera års arbetslivserfarenhet
- Flytande svenska i tal och skrift


Meriterande

- Erfarenhet produktion

Sista ansökningsdatum: Snarast
Tillträde: Omgående
Ort: Göteborg

Varmt välkommen med din ansökan! Platsa ansvarar för rekryteringen av denna tjänst. Vid en anställning blir du anställd direkt av vår kund. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60 (https://platsa.teamtailor.com/jobs/)

Ansök nu

Projektledare till kombinerad roll

Byggledare
Läs mer Dec 23
Har du idag en roll inom byggbranschen och vill ta chansen till en kombinerad roll? Där du får möjlighet att arbeta rent operativt i projekten men dessutom strategiskt ur ett verksamhetsperspektiv? Kålltorps Glasmästeri AB växer och söker dig som projektledare som vill vara med och påverka bolagets fortsatta framväxt. Nyfiken? Läs mer om tjänsten och vem vi söker!

Om Kålltorps Glasmästeri
Med anor från 1930-talet är Kålltorps Glasmästeri en del av Sveriges mest moderna byggkoncern. De utför all typ av reparationer och restaurerar enligt traditionella tillvägagångssätt. Kålltorps Glasmästeri är specialister inom fönsterrenovering på kulturbyggnader, kyrkor, bostadsrättsföreningar och k-märkta fastigheter. Här blir man en del av en platt organisation med högt i tak och härlig gemenskap. I dagsläget är det ca 20 fönsterhantverkare som delar samma passion för hantverk. Hos Kålltorps Glasmästeri erbjuds en familjär känsla där man värdesätter personalen som den viktigaste tillgången. För att upprätthålla en bra gemenskap brukar det hållas ett par gemensamma aktiviteter per år. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter inom bolaget och koncernen.

Tjänsten
Som projektledare kommer du ha tydligt affärsfokus med nära relation till kunden och projektets medarbetare. Rollen innebär en kombination av operativt och strategiskt arbete utifrån ett projekt- och verksamhetsnära perspektiv. Den operativa delen i tjänsten innebär att du kommer arbeta med fönsterrenoveringens alla moment ute hos våra kunder och i verkstaden. Men du kommer även aktivt arbeta med att utveckla befintliga processer och rutiner för att alltid ligga i framkant med förbättringsarbetet. Du kommer delta på bygg/kundmöten och hålla våra kunder väl informerade under projektets gång.

I rollen ingår också att löpande hantera beställningar, resursplanering, ÄTA-rapportering och kostnadskontroller. Du kommer ansvara för att arbetet fortlöper i enlighet med utsatt tidsplan och rapportera eventuella brister. Rollen innebär också att du kommer vara delaktig i arbetet att löpande upprätthålla en god kvalitet och arbetsmiljö. Administrativa delen av tjänsten uppgår till ca 40%, resterande arbetar du mer operativt i verksamheten. Du ingår i företagets planerings- och ledningsgrupp.

Vem söker vi?
Vi söker dig som vill utvecklas i rollen som projektledare inom byggsektorn, gärna med erfarenhet. Du ser fördelen i en kombinerad roll där du får möjlighet att arbeta aktivt i projekten men samtidigt ha en verksamhetsnära roll där du ges stor möjlighet att vara med att förändra och förbättra strategiska processer i bolaget. Du är en initiativtagare och har lätt för att se vad som behöver göras och hur man når målet. Som person är social, lättsam och trivs i en roll med mycket kundkontakt. Du är prestigelös i ditt sätt och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter, samtidigt som du gärna tar emot från andra. För dig är det viktigt att vara en del av ett företag där din insats spelar roll, och inte där du bara blir en i mängden. Du lägger stor vikt vid att vara en del av ett gott gäng och är alltid med och försöker bidra med lite extra glädje!

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en varierad arbetsroll där det finns stort utrymme att vara med att påverka företagets fortsätta utveckling och sätta din egen prägel på verksamheten. En tjänst med mycket frihet under ansvar och möjligheter att vara med och påverka din arbetsroll.

Meriterande

- Erfarenhet av projekt och projektledning inom byggsektorn
- Praktisk erfarenhet inom bygg och hantverk
- Bas P/ BAS U
- Projektekonomi och ÄTA-hantering
- Kalkyl
- Relevant utbildning


Vi ser fram emot din ansökan! Vi jobbar med löpande urval, därför kan tjänsten tillsättas före utsatt tid.

Sista ansökningsdatum: 2022-02-28

Tillträde: Enligt överenskommelse

Tjänst: Heltid, måndag-fredag

Ort: Göteborg

Välkommen med din ansökan! Platsa ansvar för rekryteringen av denna tjänst. Vid en anställning blir du anställd direkt av kund. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

Arbetsledare till Allakustik!

Byggledare
Läs mer Dec 23
Brinner du för att driva och motivera andra för att nå bästa möjliga resultat? Trivs du dessutom i en varierad roll där du jobbar såväl strategiskt som operativt nära verksamheten ute på fält? I ett företag där man värdesätter sin personal på riktigt? Vi på Platsa har fått möjligheten att rekrytera en Arbetsledare till Allakustik Underbara Tak i Göteborg. Nyfiken? Läs mer om tjänsten och ansök redan idag!

Allakustik Underbara Tak i Göteborg AB
Genom stabil tillväxt under åren har vi idag 150 anställda och en omsättning på drygt 250 miljoner kronor. Vi är verksamma i hela landet och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Allakustik Underbara Tak i Göteborg har efter sin uppstart för ca 5 år sedan en omsättning runt 50 miljoner med ca 20 anställda och ständigt växande. Vår vision är att vara bäst inom undertak - oavsett hur man än mäter. Vi drivs av korta ledtider och långsiktiga relationer och vet av erfarenhet, att förtroende byggs av engagerade och kompetenta medarbetare. Vi är måna om nära kontakter med våra kunder, för att kunna kostnadseffektivisera och kvalitetssäkra alla våra projekt -stora som små. Vi växer ytterligare och behöver förstärka vårt Göteborgskontor med en Projektledare.

Tjänsten
Rollen som Arbetsledare innebär att du har ansvar för den dagliga driften för undertaksmontörerna i Göteborg, som idag består av 13 medarbetare. Till ditt förfogande har du en servicebil modell större. Du kommer löpande att ansvara för planering, tids- och resursoptimering och samordning för att på så sätt skapa bästa möjliga förutsättningar för en så friktionsfri vardag som möjligt. Dessutom kommer du löpande att:

- Säkerställa att arbetet utförs i linje med företagets principer
- Följa upp och utvärdera resultat mot angiven tidsplan
- Coacha och leda medarbetare och ge bästa förutsättningar för kompetensutveckling
- Arbeta med förbättringsåtgärder där man aktivt ser över nuvarande processer och rutiner
- Fungera som en länk mellan avdelningarna och kund och alltid se till kommunikationen hålls levande
- Egna montagejobb ca 2 dagar/vecka (special, akut och hämtning/lämning material)


Vem söker vi?
Vi söker dig som är trygg i dig själv, målinriktad och motiveras av att inspirera och leda dina medarbetare. Du är lösningsorienterad ut i fingerspetsarna och har lätt för att skapa dig en helhetsbild och prioritera utifrån det. För dig är det självklart att hjälpa till där du behövs och ställer upp för dina kollegor. Du har hög social kompetens och förstår värdet i relationsskapande såväl internt som externt. Som ledare är du inspirerande, lyhörd och tydlig i ditt sätt att kommunicera. Du har förmågan att få med dig de du har runt dig och förstår vikten att sprida arbetsglädje för lyckade resultat.

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss får du möjlighet att axla en varierad arbetsroll där du arbetar såväl operativt som strategiskt med stor möjlighet att vara med och påverka och utveckla företagets fortsatta tillväxt. Här värdesätts personalen som den viktigaste resursen och man arbetar aktivt för att skapa en så attraktiv arbetsmiljö som möjligt för att på så sätt hålla motivationen uppe. Här får du möjlighet att utvecklas i ett bolag med högt i tak och korta beslutsvägar.

Krav
B-körkort
Flytande svenska
God datorvana

Meriterande
Ledarskap inom byggbranschen eller serviceverksamhet
Erfarenhet av personalansvar
Erfarenhet av montering av undertak
Erfarenhet av kundrelationer

Vi ser fram emot din ansökan! Vi jobbar med löpande urval, därför kan tjänsten tillsättas före utsatt tid.

Sista ansökningsdatum: 2022-01-22
Tillträde: Enligt överenskommelse
Tjänst: Heltid
Ort: Göteborg

Varmt välkommen med din ansökan! Platsa ansvarar för rekryteringen av denna tjänst. Vid en anställning blir du anställd direkt av vår kund. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

Söker du en bred roll som Kalkylator? Se hit!

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Dec 23
Är du en erfaren kalkylator som vill ta chansen att bli en del av ett framåtriktat företag inom byggbranschen? Kanske vill du utveckla din roll och kombinera med en mer projektledande inriktning? Vill du ta chansen att bli en del av ett företag med högt i tak, familjär atmosfär som genomsyras av en genuin laganda? Vi på Platsa AB har fått förmånen att rekrytera en kalkylator till FM Bygg AB. Nyfiken? Läs mer om tjänsten och vem vi söker!

Historien om FM Bygg
FM Bygg startades redan under 1970-talet och är ett företag med gedigen erfarenhet inom snickeri som arbetar med såväl små som stora uppdragsgivare. Idag består bolaget av drygt 30 anställda och fortsätter sin expansiva resa framåt. FM Bygg är det lilla företaget med stora ambitioner, där du får möjlighet att vara med att påverka din egen och företagets utveckling. Med korta beslutsvägar och högt i tak skapas en familjär stämning i en platt organisation. Företaget växer och behöver komplettera organisationen med en kalkylator.

Rollen som Kalkylator
Som kalkylator ansvarar du för att driva arbetet framåt från förfrågan till anbud och räknar på mängd, utför prissättning och tar hänsyn till diverse omkostnader. Kalkylatorn ansvarar för att följa upp projekt och vara delaktig i såväl uppstartsmöten som löpande avstämningar. Du kommer utgå från kontoret i Göteborg drygt 85% av tiden och resterade ute på fält för att alltid jobba nära dina kollegor. För rätt person kan det finnas möjlighet att kombinera rollen som kalkylator med projektledning. Tjänstens omfattning är heltid och arbetstider mån-fre kl. 06.45-16

Vem söker vi?
Vi söker dig som är en fena på att räkna och som känner dig trygg i din roll som kalkylator. Du har ekonomisk förståelse, analytisk förmåga och är alltid kvalitetsmedveten. Förutom ditt sinne för siffror, är du social och trivs i en prestigelös miljö med högt i tak och mycket humor. Du har en naturlig nyfikenhet och motiveras av kunskapsutveckling likväl som att vara en del av ett härligt gäng. Du förstår vikten av att arbeta strukturerat och har förmågan att se vad som behöver prioriteras.

Vad erbjuder vi dig?
Här blir du en del av ett företag med högt i tak och korta beslutsvägar, där du också får möjlighet att påverka din roll. FM Bygg erbjuder sina medarbetare bland annat möjlighet till kompetensutveckling, gemensam frukost, friskvårdsbidrag och företagshälsovård. I den här tjänsten kommer du dessutom få tillgång till en förmånsbil, telefon och dator. Och sist men inte minst, ett fantastiskt gäng kollegor!

Krav
3 års erfarenhet som kalkylator
Povel
Wikells och Bluebeam
B-körkortSista ansökningsdatum: 2022-01-28
Tillträde: Enligt överenskommelse
Tjänst: Heltid, måndag-fredag 06.45-16
Ort: Göteborg

Varmt välkommen med din ansökan! Platsa ansvarar för rekryteringen av denna tjänst. Vid en anställning blir du anställd direkt av vår kund. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

Chaufför sökes till Hedenskogs Åkeri

Tank- och bulkbilsförare
Läs mer Dec 23
Är du utbildad CE-chaufför och söker nya utmaningar? Vill du dessutom bli en del av ett företag med familjär känsla och god gemenskap? Där du uppskattas och får möjlighet att vara med och påverka och utveckla både dig själv och företaget? Hedenskogs Åkeri AB söker nu ytterligare en chaufför med rätt förutsättningar, inställning och vilja för att komplettera verksamheten ytterligare. Kanske är det dig vi söker? Läs mer om tjänsten och ansök idag!

Företaget
Hedenskogs är ett familjeföretag som funnits sedan år 1934 och ligger vid Stora Holm på Hisingen. Verksamheten består av tre delar som utgörs av vägtransporter, ångvärmeanläggning och en tankdisk-station där tankcontainers diskas. De är anslutna till Fair Transport (en organisation där man säkerställer att man jobbar under sunda arbetsförhållanden, hög trafiksäkerhet och smarta miljöval). Dessutom läggs stor vikt vid att följa de policys som upprättats i verksamheten inom miljö, trafiksäkerhet och kvalitet. På Hedenskog läggs stor vikt vid att ha en välmående personal. Här uppmuntras alltid engagemang och vilja att ta sig framåt. Som anställd erbjuder vi dig en platt organisation med korta beslutsvägar med möjligheter att vara med och påverka.

Tjänsten
Rollen som CE-chaufför innebär körning med tankcontainers där man lossar och lastar olika typer av produkt ute hos kund. Som tankchaufför behöver du ha ett högt säkerhetstänk i alla led av ditt arbete för att säkerställa att allting utförs korrekt. Körningarna är framför allt lokaliserade inom Sverige men kan också innebära körningar till Norge. Bilarna är bland annat utrustade med kylskåp, mikro och sovplats. I dagsläget finns det fyra chaufförer som tillsammans ser till att nå de uppsatta målen vilket förutsätter ett välfungerande samarbete där man hjälper till där det behövs innan alla kan gå hem för dagen. Arbetet innebär en hel del kunkontakt vilket förutsätter att du kan kommunicera obehindrat på svenska och vara serviceminded i ditt sätt. Arbetstider: mån-fre (varierade arbetstider mellan kl. 06-19).

Jesper har varit tankchaufför hos Hedenskogs Åkeri AB i drygt fyra år och beskriver hur det är att jobba på företaget:
Hedenskogs är ett riktigt familjeföretag med avslappnad atmosfär. Här blir man uppskattad som chaufför och känner sig sedd. Vi har en bra gemenskap och ser alltid till att knyta ihop säcken tillsammans. Vill man ta chansen och komma till ett bra företag med högt i tak och korta beslutsvägar där man har stor möjlighet att påverka, borde man söka sig hit!”

Om dig
Vi söker dig med intresse för fordon/lastbilar och som vill bli en del av ett härligt gäng. Du har CE-kort och underhållen YKB, ADR är meriterande. Trots att erfarenhet är en fördel är det framför allt en person med rätt inställning vi söker. Du är ansvarsfull och förstår vikten att ta väl hand om lastbilen både invändigt och utvändigt. För dig är det självklart att alltid se till lagets bästa och tillsammans jobba för att nå så bra resultat som möjligt. Du har en vilja att utvecklas och alltid öppen för nya utmaningar och lärdomar. Ditt arbete utförs alltid utifrån högsta säkerhetssynpunkt och du tvekar inte att be om hjälp eller erbjuda din när det behövs.

Krav
CE-kort (ej automat)
YKB (aktuellt)ADR/farligt gods
Högt säkerhetstänk
Flytande svenska i tal och skrift
God engelska

Meriterande
Tankkort
Erfarenhet av tankkörning
Fordonsintresse

Varmt välkommen med din ansökan och glöm inte ditt personliga brev, eftersom det är just en personlighet vi söker!

Sista ansökningsdatum: 2022-01-22
Tillträde: Enligt överenskommelse
Tjänst: Heltid
Ort: Göteborg

Platsa ansvar för rekryteringen av denna tjänst. Vid en anställning blir du initialt anställd som konsult hos oss. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

Chaufför sökes till Hedenskogs Åkeri

Tank- och bulkbilsförare
Läs mer Dec 23
Är du utbildad CE-chaufför och söker nya utmaningar? Vill du dessutom bli en del av ett företag med familjär känsla och god gemenskap? Där du uppskattas och får möjlighet att vara med och påverka och utveckla både dig själv och företaget? Hedenskogs Åkeri AB söker nu ytterligare en chaufför med rätt förutsättningar, inställning och vilja för att komplettera verksamheten ytterligare. Kanske är det dig vi söker? Läs mer om tjänsten och ansök idag!

Företaget
Hedenskogs är ett familjeföretag som funnits sedan år 1934 och ligger vid Stora Holm på Hisingen. Verksamheten består av tre delar som utgörs av vägtransporter, ångvärmeanläggning och en tankdisk-station där tankcontainers diskas. De är anslutna till Fair Transport (en organisation där man säkerställer att man jobbar under sunda arbetsförhållanden, hög trafiksäkerhet och smarta miljöval). Dessutom läggs stor vikt vid att följa de policys som upprättats i verksamheten inom miljö, trafiksäkerhet och kvalitet. På Hedenskog läggs stor vikt vid att ha en välmående personal. Här uppmuntras alltid engagemang och vilja att ta sig framåt. Som anställd erbjuder vi dig en platt organisation med korta beslutsvägar med möjligheter att vara med och påverka.

Tjänsten
Rollen som CE-chaufför innebär körning med tankcontainers där man lossar och lastar olika typer av produkt ute hos kund. Som tankchaufför behöver du ha ett högt säkerhetstänk i alla led av ditt arbete för att säkerställa att allting utförs korrekt. Körningarna är framför allt lokaliserade inom Sverige men kan också innebära körningar till Norge. Bilarna är bland annat utrustade med kylskåp, mikro och sovplats. I dagsläget finns det fyra chaufförer som tillsammans ser till att nå de uppsatta målen vilket förutsätter ett välfungerande samarbete där man hjälper till där det behövs innan alla kan gå hem för dagen. Arbetet innebär en hel del kunkontakt vilket förutsätter att du kan kommunicera obehindrat på svenska och vara serviceminded i ditt sätt. Arbetstider: mån-fre (varierade arbetstider mellan kl. 06-19).

Jesper har varit tankchaufför hos Hedenskogs Åkeri AB i drygt fyra år och beskriver hur det är att jobba på företaget:
Hedenskogs är ett riktigt familjeföretag med avslappnad atmosfär. Här blir man uppskattad som chaufför och känner sig sedd. Vi har en bra gemenskap och ser alltid till att knyta ihop säcken tillsammans. Vill man ta chansen och komma till ett bra företag med högt i tak och korta beslutsvägar där man har stor möjlighet att påverka, borde man söka sig hit!”

Om dig
Vi söker dig med intresse för fordon/lastbilar och som vill bli en del av ett härligt gäng. Du har CE-kort och underhållen YKB, ADR är meriterande. Trots att erfarenhet är en fördel är det framför allt en person med rätt inställning vi söker. Du är ansvarsfull och förstår vikten att ta väl hand om lastbilen både invändigt och utvändigt. För dig är det självklart att alltid se till lagets bästa och tillsammans jobba för att nå så bra resultat som möjligt. Du har en vilja att utvecklas och alltid öppen för nya utmaningar och lärdomar. Ditt arbete utförs alltid utifrån högsta säkerhetssynpunkt och du tvekar inte att be om hjälp eller erbjuda din när det behövs.

Krav
CE-kort (ej automat)
YKB (aktuellt)ADR/farligt gods
Högt säkerhetstänk
Flytande svenska i tal och skrift
God engelska

Meriterande
Tankkort
Erfarenhet av tankkörning
Fordonsintresse

Varmt välkommen med din ansökan och glöm inte ditt personliga brev, eftersom det är just en personlighet vi söker!Sista ansökningsdatum: 2022-01-22
Tillträde: Enligt överenskommelse
Tjänst: Heltid
Ort: Göteborg

Platsa ansvar för rekryteringen av denna tjänst. Vid en anställning blir du initialt anställd som konsult hos oss. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

Relationsskapande Servicetekniker sökes

Servicetekniker, maskin
Läs mer Jan 27
Brinner du för teknisk problemlösning? Söker du dessutom en varierad roll där du blir en viktig kugge i den fortsatta utvecklingen framåt? Där du också får möjlighet att utvecklas kompetensmässigt och vara med och bidra på riktigt? Vi på Platsa har fått möjligheten att rekrytera en Servicetekniker till Källhage Truck AB. Nyfiken? Läs mer om tjänsten och vem vi söker!

Källhage Truck
År 1998 grundades Källhage Truck i Göteborg och har sedan dess fungerat som en helhetsleverantör inom truck och materialhantering. Affärsidén är försäljning och uthyrning av ett komplett produktsortiment med nya och begagnade truckar samt sop/skurmaskiner. För dessa maskiner ska man också erbjuda service, reparationer, reservdelar och andra tillbehör. Källhage Truck är STILL Partner, generalagent för CLARK samt BAOLI Partner. Inom området för sop/skurmaskiner är de återförsäljare för märket DULEVO.

Rollen som Servicetekniker
Din roll som Servicetekniker innebär att du kommer åka ut till kunder i Göteborg med omnejd och hjälpa till med felsökning, reparationer, underhållsarbete samt teknisk support. Arbetsdagen startas gemensamt på kontoret där alla samlas för att gå igenom arbetsdagen och ger också möjlighet att dela med sig eller ställa frågor till sina kollegor. Under arbetsdagen har du din telefon som arbetsredskap där du löpande tar emot arbetsorders och rapporterar slutfört uppdrag. Antalet kunder du kommer besöka per dag, varierar beroende på uppdragets storlek och omfattning. Du kommer också beställa reservdelar och se till att dessa levereras till rätt kund.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet som tekniker och med en stark vilja att fortsätta utvecklas. Du är trygg i dig själv och trivs med relationsskapande kundkontakt som en viktig del av arbetet. Du drivs av problemlösning och motiveras av att hjälpa kunder och alltid ge det lilla extra. Du är prestigelös i ditt sätt att vara och har lätt för att dela med dig av dina erfarenheter, och samtidigt ta emot hjälp från dina kollegor. Som person är du nyfiken och har ett intresse att ständigt utvecklas och förbättra tidigare kunskaper. Du trivs i ett mindre företag där din arbetsinsats, vilja och driv märks och blir en viktig del i fortsatta utveckling.

Vad erbjuder vi dig?
Som anställd på Källhage Truck blir du en del av ett familjärt, väletablerat bolag med högt i tak och korta beslutsvägar. Du blir en viktig del av fortsatta tillväxten och har möjlighet att vara med och påverka din egen och företagets utveckling. Här erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling, egen servicebil och gemensamma personalaktiviteter. För att skapa de bästa förutsättningarna inleds anställningen med introduktion och samåkning innan du själv står på egna ben.

Krav
Teknisk erfarenhet
Relevant utbildning (Fordonsteknisk/hydraulik/el)
Datorvan
B-körkort

Meriterande
Erfarenhet som servicetekniker
Svetskunskaper

Sista ansökningsdatum: 2022-01-22
Tillträde: Enligt överenskommelse
Tjänst: Heltid, måndag-torsdag 07-16, fredagar 07-15
Ort: Göteborg

Varmt välkommen med din ansökan! Platsa ansvarar för rekryteringen av denna tjänst. Vid en anställning blir du anställd direkt av vår kund. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

Relationsskapande Servicetekniker sökes

Servicetekniker, maskin
Läs mer Dec 23
Brinner du för teknisk problemlösning? Söker du dessutom en varierad roll där du blir en viktig kugge i den fortsatta utvecklingen framåt? Där du också får möjlighet att utvecklas kompetensmässigt och vara med och bidra på riktigt? Vi på Platsa har fått möjligheten att rekrytera en Servicetekniker till Källhage Truck AB. Nyfiken? Läs mer om tjänsten och vem vi söker!

Källhage Truck
År 1998 grundades Källhage Truck i Göteborg och har sedan dess fungerat som en helhetsleverantör inom truck och materialhantering. Affärsidén är försäljning och uthyrning av ett komplett produktsortiment med nya och begagnade truckar samt sop/skurmaskiner. För dessa maskiner ska man också erbjuda service, reparationer, reservdelar och andra tillbehör. Källhage Truck är STILL Partner, generalagent för CLARK samt BAOLI Partner. Inom området för sop/skurmaskiner är de återförsäljare för märket DULEVO.

Rollen som Servicetekniker
Din roll som Servicetekniker innebär att du kommer åka ut till kunder i Göteborg med omnejd och hjälpa till med felsökning, reparationer, underhållsarbete samt teknisk support. Arbetsdagen startas gemensamt på kontoret där alla samlas för att gå igenom arbetsdagen och ger också möjlighet att dela med sig eller ställa frågor till sina kollegor. Under arbetsdagen har du din telefon som arbetsredskap där du löpande tar emot arbetsorders och rapporterar slutfört uppdrag. Antalet kunder du kommer besöka per dag, varierar beroende på uppdragets storlek och omfattning. Du kommer också beställa reservdelar och se till att dessa levereras till rätt kund.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet som tekniker och med en stark vilja att fortsätta utvecklas. Du är trygg i dig själv och trivs med relationsskapande kundkontakt som en viktig del av arbetet. Du drivs av problemlösning och motiveras av att hjälpa kunder och alltid ge det lilla extra. Du är prestigelös i ditt sätt att vara och har lätt för att dela med dig av dina erfarenheter, och samtidigt ta emot hjälp från dina kollegor. Som person är du nyfiken och har ett intresse att ständigt utvecklas och förbättra tidigare kunskaper. Du trivs i ett mindre företag där din arbetsinsats, vilja och driv märks och blir en viktig del i fortsatta utveckling.

Vad erbjuder vi dig?
Som anställd på Källhage Truck blir du en del av ett familjärt, väletablerat bolag med högt i tak och korta beslutsvägar. Du blir en viktig del av fortsatta tillväxten och har möjlighet att vara med och påverka din egen och företagets utveckling. Här erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling, egen servicebil och gemensamma personalaktiviteter. För att skapa de bästa förutsättningarna inleds anställningen med introduktion och samåkning innan du själv står på egna ben.

Krav
Teknisk erfarenhet
Relevant utbildning (Fordonsteknisk/hydraulik/el)
Datorvan
B-körkort

Meriterande
Erfarenhet som servicetekniker
Svetskunskaper

Sista ansökningsdatum: 2022-01-22
Tillträde: Enligt överenskommelse
Tjänst: Heltid, måndag-torsdag 07-16, fredagar 07-15
Ort: Göteborg

Varmt välkommen med din ansökan! Platsa ansvarar för rekryteringen av denna tjänst. Vid en anställning blir du anställd direkt av vår kund. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

Projektkoordinator sökes!

Backofficepersonal
Läs mer Apr 29
Brinner du för struktur, planering och administration? Trivs du dessutom i en varierad och föränderlig roll där man snabbt kan behöva skifta fokus? Vi på HISAB söker dig som är en fena på administration med en naturlig förmåga att koordinera och planera. Nyfiken? Läs mer om tjänsten och vem vi söker!

HISAB
HISAB- Hisingens Industri- och Skeppsservice AB är en komplett leverantör av avancerade stål- och rörkonstruktioner. I samarbete med Göteborgs varvs- och byggindustri har vi på HISAB under årtionden utvecklat kunskap och kompetens för att motsvara dagens högt ställda krav. Idag projekterar, konstruerar och levererar vi till kunder med behov av nytillverkning, ombyggnation och reparationer av det mesta inom fartyg, industrianläggningar, raffinaderier samt broar och byggnader. Vårt huvudkontor finns i Västra Frölunda och verkstaden i Arendal, på Hisingen. Vi växer och behöver förstärka vår organisation med ytterligare en erfaren projektledare. Kanske är det du?

Projektkoordinator
Rollen som projektkoordinator innebär att du kommer ha ett övergripande administrativt ansvar och löpande stötta våra projektledare och kvalitetsansvarig i det dagliga arbetet. Här läggs stor vikt att upprätta tidsplaner, uppdatera dokument via vår projektportal och strukturera projekten för att kunna upprätthålla en hög kvalitet och effektivitet genom hela projektet. Tjänsten som projektkoordinator innebär många kontaktytor med löpande avstämningar och du jobbar nära övriga kollegor.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en varierad arbetsroll där det finns stort utrymme att vara med att påverka företagets fortsatta utveckling. HISAB är en del av bolagsfamiljen TopRight, vilket innebär att det också finns möjligheter inom koncernen. Hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag, flexibla arbetstider och 30 dagars semester.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är en riktig "doer" och får saker och ting att hända. Du har ett naturligt sinne för administration och brinner för att koordinera och få olika delar att flyta samman. Du är tydlig och rak i ditt sätt att kommunicera och trivs med många kontaktytor. Du har lätt för att skapa dig en överblick vad som behöver göras och hur, men är också öppen för att ta in andras tankar och idéer. För dig är det viktigt med ordning och reda, vilket genomsyrar ditt sätt att arbeta.

Krav

Projektkoordinator/administratör
Flytande svenska och engelska i tal och skrift
B-körkort

Välkommen med din ansökan! Observera att vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdatum: 2022-05-31

Tillträde: Enligt överenskommelse

Tjänst: Heltid

Ort: Göteborg

Platsa ansvar för rekryteringen av denna tjänst. Vid en anställning blir du anställd direkt av kund. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

CNC-Operatör till Cliff models

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Maj 5
Drömmer du om att få jobba med innovativa lösningar i en verksamhet där varje uppdrag är unikt och du får möjlighet att arbeta kreativt? Har du dessutom erfarenhet som CNC-operatör och vill ta chansen att fortsätta utvecklas inom en spännande bransch med stora utvecklingsmöjligheter? Är du inte CNC-operatör men har ett gediget fordon- eller designintresse? Läs då vidare. Vi på Cliff Models växer och söker dig som vill vara med på deras fortsatta resa framåt. Nyfiken? Läs mer om tjänsten och ansök redan idag!

Om Cliff Models
Sedan starten för drygt 25 år sedan har Cliff Models byggt upp en gedigen kompetens inom konstruktion, modeller och beredning av verktyg, främst mot fordonsindustrin. År 2010 togs verksamheten över från några tidigare anställda, som valde att vidareutveckla företaget ytterligare. Cliff Models största drivkraft är problemlösning och att få skapa nya innovativa men också helt unika lösningar utifrån kunders behov och önskemål. Vi arbetar med många olika typer av material och lägger stor vikt vid att välja rätt, eftersom det är helt avgörande när vi skapar en ny produkt. De olika materialen är allt från trä, lera, gummi, hårdplaster, kol- och glasfiber, akryl och nylon med mera. Huvudverksamheten ligger i Torslanda där vi idag är 12 medarbetare, på filialen i Trollhättan är vi åtta stycken. Vi växer och behöver förstärka med ytterligare en kollega i Torslanda, kanske är det du?

Tjänsten
Rollen som CNC-operatör innebär att du, utifrån angivet underlag från kund, planerar och tänker igenom hur uppdraget ska genomföras på bästa sätt. Eftersom uppdragen är unika, har man sina kollegor till hjälp för att bolla tankar och idéer och på så sätt komma fram till . Vi jobbar nära varandra och har gemensamt ansvar att nå bästa möjliga lösning. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat programmering, konstruktion av fixturer, styrning och övervakning. Till din hjälp har du både traditionella verkstadsmaskiner, avancerad friformsutrustning och 5-axliga CNC-fräsar/svarvar.

Tjänstens sysselsättningsgrad är heltid måndag-fredag ca kl. 06.30-15.30

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en spännande och troligtvis ganska unik tjänst, där du alltid jobbar med din kreativitet och idérikedom i fokus. Du blir en del av en inkluderande, platt organisation som lägger stor vikt vid transparens, öppenhet och att ha högt i tak. Med engagemang, vilja och ambition finns det möjligheter att avancera internt. För att underlätta för våra medarbetare erbjuder vi dessutom möjlighet att flexa en timma både på morgonen och eftermiddagen.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är en kreativ idéspruta och som brinner för att hitta nya, innovativa lösningar. Du är öppen och villig att testa nya tillvägagångssätt och har lätt för att skifta fokus i en verksamhet med tvära kast. Du är ödmjuk i ditt sätt att vara och lyssnar gärna in dina kollegors idéer samtidigt som du delar med dig av dina. Vi tror också att du trivs i en miljö där det kan bli intensivt under perioder och ställer krav på din förmåga att hantera pressade situationer. Vi tror att du har någon form av erfarenhet av skärande beredning alternativt gediget intresse för bil/motorsport eller design. Även om din erfarenhet är meriterande är det din personlighet och inställning som vi värdesätter allra högst för den här rollen. Förresten, vi ser gärna att du är rökfri!

Krav

- Erfarenhet som CNC-Operatör/beredare
- B-körkort
- Läsa och tala engelska
- Flytande svenska


Meriterande

- Erfarenhet av Powermill
- Erfarenhet inom verkstadsindustrin


Varmt välkommen med din ansökan! Observera att vi jobbar med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdatum: 2022-05-31

Tillträde: Enligt överenskommelse

Tjänst: Heltid, måndag-fredag 06.30-15.30

Ort: Torslanda

Platsa ansvar för rekryteringen av denna tjänst. Du kommer bli inledningsvis bli anställd konsult hos Platsa och uthyrd till kund, med mål att anställning övergår till kund efter 6 månader. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

Platschef

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Maj 5
Har du erfarenhet av projektledning eller kalkyl och vill ta chansen att utvecklas i en spännande roll med stora utvecklingsmöjligheter? Då kanske vi har tjänsten för dig. Vi på Thermo-Fasad söker dig som vill bli en viktig del i vår fortsatta resa framåt. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!

Om Thermo-Fasad
Thermo-Fasad erbjuder alla former av murning, puts och fasadrenoveringar i Göteborg med omnejd. Vi hjälper till oavsett om du behöver hjälp med totalrenovering av fastighetens utsida eller ett mindre servicejobb. Vi är ett självständigt företag som ingår i koncernen "Måla i Sverige". Thermo-Fasad består idag av ett tjugotal medarbetare och i takt med att vi fortsätter att växa behöver vi stärka upp organisationen med ytterligare en platschef, kanske är det dig vi söker?

Tjänsten
Rollen som platschef hos oss är en bred tjänst med flera olika ansvarsområden. Bland annat kommer du att driva projekt av varierad storlek, från ax till limpa. Du kommer löpande att räkna på jobb, göra uppföljningar och utvärderingar. Du kommer dessutom ha ett övergripande ansvar att driften löper på så friktionsfritt som möjligt och att eventuella hinder eller utmaningar hanteras på ett effektivt sätt. Den här tjänsten är en verksamhetsnära roll där fördelningen mellan kontorsarbete och att vara ute på fält är ca 50/50. Dina ansvarsområden är sammanfattningsvis:

- Projektledning
- Kalkyl
- Arbetsledning/driftansvar


Tjänstens sysselsättningsgrad är heltid måndag-fredag kl. 07-16 med viss flex.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en varierad arbetsroll där det finns utrymme att växa i sin roll och på sikt avancera ytterligare. Du blir en del av ett öppet och lösningsorienterat företag med möjligheter att vara med och forma verksamheten framåt. Här erbjuds bland annat gemensam frukost, friskvårdsbidrag och förmånsbil.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är trygg i dig själv, van att fatta beslut men samtidigt lyhörd som person. Du motiveras av att coacha och leda dina kollegor och hjälper alltid till där du behövs. Du trivs i en bred, varierad arbetsroll med flera ansvarsområden och kontaktytor. För dig är det viktigt att arbeta på ett ordningsamt och strukturerat sätt för att hålla genomgående hög kvalitet genom arbetets gång. Du är van att arbeta med projektledning och känner dig trygg med siffror. Vi tror också att du är en person som vill framåt och vill vara med att forma och utveckla företagets resa framåt!

Krav

- Erfarenhet av projektledning inom byggbranschen
- Erfarenhet kalkyl/beräkning
- B-körkort
- Flytande svenska


Meriterande

- Erfarenhet från mureri/plåt/måleri- branschenVälkommen med din ansökan! Observera att vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdatum: 2022-05-31

Tillträde: Enligt överenskommelse

Tjänst: Heltid, måndag-fredag kl. 07-16

Ort: Göteborg

Platsa ansvarar för rekryteringen av denna tjänst. Vid en anställning blir du anställd direkt av kund. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

Servicetekniker sökes!

Servicetekniker, maskin
Läs mer Apr 27
Brinner du för teknisk problemlösning? Söker du dessutom en varierad roll där du blir en viktig kugge i den fortsatta utvecklingen framåt? Där du också får möjlighet att utvecklas kompetensmässigt och vara med och bidra på riktigt? Vi på Platsa har fått möjligheten att rekrytera en Servicetekniker till Källhage Truck AB. Nyfiken? Läs mer om tjänsten och vem vi söker!

Källhage Truck
År 1998 grundades Källhage Truck i Göteborg och har sedan dess fungerat som en helhetsleverantör inom truck och materialhantering. Affärsidén är försäljning och uthyrning av ett komplett produktsortiment med nya och begagnade truckar samt sop/skurmaskiner. För dessa maskiner ska man också erbjuda service, reparationer, reservdelar och andra tillbehör. Källhage Truck är STILL Partner, generalagent för CLARK samt BAOLI Partner. Inom området för sop/skurmaskiner är de återförsäljare för märket DULEVO.

Rollen som Servicetekniker
Din roll som Servicetekniker innebär att du kommer åka ut till kunder i Göteborg med omnejd och hjälpa till med felsökning, reparationer, underhållsarbete samt teknisk support. Arbetsdagen startas gemensamt på kontoret där alla samlas för att gå igenom arbetsdagen och ger också möjlighet att dela med sig eller ställa frågor till sina kollegor. Under arbetsdagen har du din telefon som arbetsredskap där du löpande tar emot arbetsorders och rapporterar slutfört uppdrag. Antalet kunder du kommer besöka per dag, varierar beroende på uppdragets storlek och omfattning. Du kommer också beställa reservdelar och se till att dessa levereras till rätt kund.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet som tekniker och med en stark vilja att fortsätta utvecklas. Du är trygg i dig själv och trivs med relationsskapande kundkontakt som en viktig del av arbetet. Du drivs av problemlösning och motiveras av att hjälpa kunder och alltid ge det lilla extra. Du är prestigelös i ditt sätt att vara och har lätt för att dela med dig av dina erfarenheter, och samtidigt ta emot hjälp från dina kollegor. Som person är du nyfiken och har ett intresse att ständigt utvecklas och förbättra tidigare kunskaper. Du trivs i ett mindre företag där din arbetsinsats, vilja och driv märks och blir en viktig del i fortsatta utveckling.

Vad erbjuder vi dig?
Som anställd på Källhage Truck blir du en del av ett familjärt, väletablerat bolag med högt i tak och korta beslutsvägar. Du blir en viktig del av fortsatta tillväxten och har möjlighet att vara med och påverka din egen och företagets utveckling. Här erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling, egen servicebil och gemensamma personalaktiviteter. För att skapa de bästa förutsättningarna inleds anställningen med introduktion och samåkning innan du själv står på egna ben.

Krav
Datorvan
B-körkort
Fordonsintresse

Meriterande
Relevant utbildning/erfarenhet (Fordonsteknisk/hydraulik/el)
Svetskunskaper

Sista ansökningsdatum: 2022-05-31
Tillträde: Enligt överenskommelse
Tjänst: Heltid, måndag-torsdag 07-16, fredagar 07-15
Ort: Göteborg

Varmt välkommen med din ansökan! Platsa ansvarar för rekryteringen av denna tjänst. Vid en anställning blir du anställd direkt av vår kund. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

Ekonomiansvarig med HR

Redovisningsekonom
Läs mer Apr 13
Är du erfaren ekonom som söker en kombinerad roll där du får möjlighet att axla ett helhetsansvar för ekonomi och HR? Drivs du dessutom av att få vara med och påverka, utveckla och förbättra befintliga processer och rutiner? Då kanske du är precis den vi söker! Vi på Svensk Armering och Betongbyggen söker en ekonomiansvarig till vårt huvudkontor på Hisingen. Läs vidare för mer information kring tjänsten och vem vi söker.

Svensk Armering & Betongbyggen AB
Svensk Armering & Betongbyggen grundades år 2007 och har sedan dess strävat efter att bli den bästa entreprenören och leverantören för betongarbeten. Genom att ta till vara och föra över kunskap kring platsgjutna betongkonstruktioner och förädla tekniken skapas förutsättningar för att öka effektiviteten och möjliggöra att kunskapen lever vidare. För oss på SABB är kvalitet en avgörande faktor för vår framgång, och vi lägger därför stor vikt vid att upprätthålla vårt integrerade kvalitets- och miljöledningssystem. Nu söker vi en ekonomiansvarig/HR-ansvarig som vill bli en del av vårt härliga gäng i Göteborg!

Ekonomiansvarig med HR
Rollen som ekonomiansvarig hos oss innebär att du kommer ha en bred och varierad tjänst där du har yttersta ansvar för löpande hantering av fakturering, löner och avstämningar för både SABB och Gothia Armering. Du kommer jobba nära övriga funktioner i företaget och bland annat hjälpa till med beställning av kurser, skyddsutrustning och arbetskläder. Som stöd eller bollplank i den här rollen kommer du också ha nära dialog med vår externa redovisningskonsult som hjälper oss bland annat i samband med årsbokslut. Sammanfattningsvis innebär tjänsten:

- Kund- och leverantörsreskontra
- Löpande bokföring
- Löneadministration (ca 35 löner/mån)
- Projektavstämning med ansvarig projektledare
- Likviditetsrapporter
- Kvartalsbokslut + förberedande årsbokslut
- Rapportering till myndigheter
- Avstämningar med byggnads gällande ackord
- Avtalshantering och administration kring tjänstebilar
- Planering och bokning av gemensamma resor/kickoff/events


Tjänstens sysselsättningsgrad är heltid måndag-fredag kl. 06:45-16:00 med möjlighet till flex enligt överenskommelse.

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss på SABB förstår vi att vår personal är vår största framgångsfaktor. Därför lägger vi stor vikt vid att skapa en så trivsam och stark företagskultur och arbetsmiljö som möjligt för våra anställda. Vi erbjuder personalförmåner via Benify, löpande kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, flex och möjlighet att arbeta hemifrån ett par gånger i veckan. För oss är det också viktigt att ha roligt tillsammans och hittar därför på gemensamma aktiviteter några gånger per år.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är trygg i dig själv, är van att fatta beslut men samtidigt lyhörd som person. Du har gedigen erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter och trivs i en roll med många kontaktytor. Du trivs i en bred roll med varierade ansvarsområden och har inga problem att se vad som behöver göras eller skifta fokus vid behov. Det du inte redan vet har du inga problem att ta reda på, och är en riktigt "doer". Du är noggrann och strukturerad i ditt sätt att arbeta vilket också avspeglar din arbetsprestation. Du ser inga problem med att stötta upp eller hjälpa till där du behövs, även om det ligger utanför din arbetsbeskrivning. För dig är det, precis som för oss, viktigt att alla jobbar tillsammans för att nå gemensamma mål.

Krav

- Eftergymnasial utbildning inom Ekonomi
- Erfarenhet av liknande arbetsroll
- Goda kunskaper i Excel
- B-körkort


Meriterande

- Affärssystem Visma
- Erfarenhet från liknande roll inom byggsektorn
Varmt välkommen med din ansökan! Observera att vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdatum: 2022-05-15

Tillträde: Enligt överenskommelse

Tjänst: Heltid, måndag-fredag kl. 06:45-16:00 med möjlighet till flex

Ort: Göteborg

Platsa ansvar för rekryteringen av denna tjänst. Vid en anställning blir du anställd direkt av kund. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

Ekonomiansvarig

Redovisningsekonom
Läs mer Apr 22
Är du erfaren ekonom som söker en kombinerad roll där du får möjlighet att axla ett helhetsansvar för ekonomi och HR? Drivs du dessutom av att få vara med och påverka, utveckla och förbättra befintliga processer och rutiner? Då kanske du är precis den vi söker! Vi på Svensk Armering och Betongbyggen söker en ekonomiansvarig till vårt huvudkontor på Hisingen. Läs vidare för mer information kring tjänsten och vem vi söker.

Svensk Armering & Betongbyggen AB
Svensk Armering & Betongbyggen grundades år 2007 och har sedan dess strävat efter att bli den bästa entreprenören och leverantören för betongarbeten. Genom att ta till vara och föra över kunskap kring platsgjutna betongkonstruktioner och förädla tekniken skapas förutsättningar för att öka effektiviteten och möjliggöra att kunskapen lever vidare. För oss på SABB är kvalitet en avgörande faktor för vår framgång, och vi lägger därför stor vikt vid att upprätthålla vårt integrerade kvalitets- och miljöledningssystem. Nu söker vi en ekonomiansvarig med HR som vill bli en del av vårt härliga gäng i Göteborg!

Ekonomiansvarig med HR
Rollen som ekonomiansvarig hos oss innebär att du kommer ha en bred och varierad tjänst där du har yttersta ansvar för löpande hantering av fakturering, löner och avstämningar för både SABB och Gothia Armering. Du kommer jobba nära övriga funktioner i företaget och bland annat hjälpa till med beställning av kurser, skyddsutrustning och arbetskläder. Som stöd eller bollplank i den här rollen kommer du också ha nära dialog med vår externa redovisningskonsult som hjälper oss bland annat i samband med årsbokslut. Sammanfattningsvis innebär tjänsten:

- Kund- och leverantörsreskontra
- Löpande bokföring
- Löneadministration (ca 35 löner/mån)
- Projektavstämning med ansvarig projektledare
- Likviditetsrapporter
- Kvartalsbokslut + förberedande årsbokslut
- Rapportering till myndigheter
- Avstämningar med byggnads gällande ackord
- Avtalshantering och administration kring tjänstebilar
- Planering och bokning av gemensamma resor/kickoff/events


Tjänstens sysselsättningsgrad är heltid måndag-fredag kl. 06:45-16:00 med möjlighet till flex enligt överenskommelse.

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss på SABB förstår vi att vår personal är vår största framgångsfaktor. Därför lägger vi stor vikt vid att skapa en så trivsam och stark företagskultur och arbetsmiljö som möjligt för våra anställda. Vi erbjuder personalförmåner via Benify, löpande kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, flex och möjlighet att arbeta hemifrån ett par gånger i veckan. För oss är det också viktigt att ha roligt tillsammans och hittar därför på gemensamma aktiviteter några gånger per år.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är trygg i dig själv, är van att fatta beslut men samtidigt lyhörd som person. Du har gedigen erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter och trivs i en roll med många kontaktytor. Du trivs i en bred roll med varierade ansvarsområden och har inga problem att se vad som behöver göras eller skifta fokus vid behov. Det du inte redan vet har du inga problem att ta reda på, och är en riktigt "doer". Du är noggrann och strukturerad i ditt sätt att arbeta vilket också avspeglar din arbetsprestation. Du ser inga problem med att stötta upp eller hjälpa till där du behövs, även om det ligger utanför din arbetsbeskrivning. För dig är det, precis som för oss, viktigt att alla jobbar tillsammans för att nå gemensamma mål.

Krav

- Eftergymnasial utbildning inom Ekonomi
- Erfarenhet av liknande arbetsroll
- Goda kunskaper i Excel
- B-körkort


Meriterande

- Affärssystem Visma
- Erfarenhet från liknande roll inom byggsektorn
Varmt välkommen med din ansökan! Observera att vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdatum: 2022-05-15

Tillträde: Enligt överenskommelse

Tjänst: Heltid, måndag-fredag kl. 06:45-16:00 med möjlighet till flex

Ort: Göteborg

Platsa ansvar för rekryteringen av denna tjänst. Vid en anställning blir du anställd direkt av kund. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

Projektledare till HISAB

Produktionschef, bygg
Läs mer Apr 29
Är du erfaren projektledare inom byggbranschen och söker en möjlighet där du kan utvecklas och vara med att utveckla? Värdesätter du dessutom variation och frihet under ansvar i en verksamhet i stark tillväxt? Vi på HISAB söker en erfaren projektledare som vill vara med på vår forsatta resa framåt. Låter det intressant? Läs vidare om tjänsten och vem vi söker.

HISAB
HISAB- Hisingens Industri- och Skeppsservice AB är en komplett leverantör av avancerade stål- och rörkonstruktioner. I samarbete med Göteborgs varvs- och byggindustri har vi på HISAB under årtionden utvecklat kunskap och kompetens för att motsvara dagens högt ställda krav. Idag projekterar, konstruerar och levererar vi till kunder med behov av nytillverkning, ombyggnation och reparationer av det mesta inom fartyg, industrianläggningar, raffinaderier samt broar och byggnader. Vårt huvudkontor finns i Västra Frölunda och verkstaden i Arendal, på Hisingen. Vi växer och behöver förstärka vår organisation med ytterligare en erfaren projektledare. Kanske är det du?

Projektledare/arbetsledare
Rollen som projektledare innebär att du kommer driva projekt från ax till limpa och ansvara för anbud, kalkyl och projektuppföljning. Du kommer ha löpande dialog med beställare för avstämningar och för att fånga upp kostnader som tillkommer under processens gång. Du kommer också se till att arbetet fortlöper i enlighet med angiven tidsplan och jobba nära övriga kollegor i projektet.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en varierad arbetsroll där det finns stort utrymme att vara med att påverka företagets fortsätta utveckling. HISAB är en del av bolagsfamiljen TopRight, vilket innebär att det också finns möjligheter inom koncernen. Hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag, flexibla arbetstider och 30 dagars semester.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är trygg i dig själv, van att driva projekt och brinner för det du gör. Du förstår byggprocessen och vilka faktorer man behöver ta hänsyn till. Du har också ekonomisk förståelse och trivs att jobba såväl administrativt som operativt, nära både kollegor och beställare. Du drivs av problemlösning och arbetar för att ständigt effektivisera, förbättra och strukturera processer för att se till att det hålls en hög kvalitet genom varje projekt.

Krav

Projektledare inom bygg/tillverkning (minst 3 år)
Utbildning inom byggsektorn (byggingenjör, byggteknik eller liknande)
Flytande svenska och engelska i tal och skrift
B-körkort

Meriterande

- Bas -P/U
- Erfarenhet inom industri/tillverkning


Välkommen med din ansökan! Observera att vi jobbar med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdatum: 2022-05-31

Tillträde: Enligt överenskommelse

Tjänst: Heltid

Ort: Göteborg

Platsa ansvar för rekryteringen av denna tjänst. Vid en anställning blir du anställd direkt av kund. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

Servicetekniker sökes!

Servicetekniker, maskin
Läs mer Apr 1
Brinner du för teknisk problemlösning? Söker du dessutom en varierad roll där du blir en viktig kugge i den fortsatta utvecklingen framåt? Där du också får möjlighet att utvecklas kompetensmässigt och vara med och bidra på riktigt? Vi på Platsa har fått möjligheten att rekrytera en Servicetekniker till Källhage Truck AB. Nyfiken? Läs mer om tjänsten och vem vi söker!

Källhage Truck
År 1998 grundades Källhage Truck i Göteborg och har sedan dess fungerat som en helhetsleverantör inom truck och materialhantering. Affärsidén är försäljning och uthyrning av ett komplett produktsortiment med nya och begagnade truckar samt sop/skurmaskiner. För dessa maskiner ska man också erbjuda service, reparationer, reservdelar och andra tillbehör. Källhage Truck är STILL Partner, generalagent för CLARK samt BAOLI Partner. Inom området för sop/skurmaskiner är de återförsäljare för märket DULEVO.

Rollen som Servicetekniker
Din roll som Servicetekniker innebär att du kommer åka ut till kunder i Göteborg med omnejd och hjälpa till med felsökning, reparationer, underhållsarbete samt teknisk support. Arbetsdagen startas gemensamt på kontoret där alla samlas för att gå igenom arbetsdagen och ger också möjlighet att dela med sig eller ställa frågor till sina kollegor. Under arbetsdagen har du din telefon som arbetsredskap där du löpande tar emot arbetsorders och rapporterar slutfört uppdrag. Antalet kunder du kommer besöka per dag, varierar beroende på uppdragets storlek och omfattning. Du kommer också beställa reservdelar och se till att dessa levereras till rätt kund.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet som tekniker och med en stark vilja att fortsätta utvecklas. Du är trygg i dig själv och trivs med relationsskapande kundkontakt som en viktig del av arbetet. Du drivs av problemlösning och motiveras av att hjälpa kunder och alltid ge det lilla extra. Du är prestigelös i ditt sätt att vara och har lätt för att dela med dig av dina erfarenheter, och samtidigt ta emot hjälp från dina kollegor. Som person är du nyfiken och har ett intresse att ständigt utvecklas och förbättra tidigare kunskaper. Du trivs i ett mindre företag där din arbetsinsats, vilja och driv märks och blir en viktig del i fortsatta utveckling.

Vad erbjuder vi dig?
Som anställd på Källhage Truck blir du en del av ett familjärt, väletablerat bolag med högt i tak och korta beslutsvägar. Du blir en viktig del av fortsatta tillväxten och har möjlighet att vara med och påverka din egen och företagets utveckling. Här erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling, egen servicebil och gemensamma personalaktiviteter. För att skapa de bästa förutsättningarna inleds anställningen med introduktion och samåkning innan du själv står på egna ben.

Krav
Datorvan
B-körkort
Fordonsintresse

Meriterande
Relevant utbildning/erfarenhet (Fordonsteknisk/hydraulik/el)
Svetskunskaper

Sista ansökningsdatum: 2022-05-31
Tillträde: Enligt överenskommelse
Tjänst: Heltid, måndag-torsdag 07-16, fredagar 07-15
Ort: Göteborg

Varmt välkommen med din ansökan! Platsa ansvarar för rekryteringen av denna tjänst. Vid en anställning blir du anställd direkt av vår kund. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

Fönsterhantverkare sökes!

Träarbetare/Snickare, utan yrkesbevis
Läs mer Apr 8
Är du hantverkare med detaljseende som vill ta chansen att bli en del av ett familjärt bolag? Älskar du kontraster i gammalt och nytt? Vår kund, Kålltorps Glasmästeri AB, växer och behöver stärka upp med fler kollegor som delar samma passion. Läs mer om tjänsten och vem vi söker!

Kålltorps Glasmästeri
Med anor från 1930-talet är Kålltorps Glasmästeri en del av Sveriges mest moderna byggkoncern. De utför all typ av reparationer och restaurerar enligt traditionella tillvägagångssätt. Kålltorps Glasmästeri är specialister på kulturbyggnader, kyrkor, bostadsrättsföreningar och k-märkta fastigheter. Här blir man en del av en platt organisation med högt i tak och härlig gemenskap. I dagsläget är det drygt 18 fönsterhantverkare som delar samma passion för hantverk. Hos Kålltorps Glasmästeri erbjuds en familjär känsla där man värdesätter personalen som den viktigaste tillgången. För att upprätthålla en bra gemenskap brukar det hållas ett par gemensamma aktiviteter per år. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter inom bolaget och koncernen.

Fönsterhantverkare
Rollen som fönsterhantverkare innebär ett mycket varierat och spännande arbete som utförs både hos privatpersoner, företag och i den egna verkstaden. Arbetet utförs ofta tillsammans med kollegor men kan också innebära självständigt arbete, beroende på uppdragets omfattning. Arbetet kan vara mycket fysiskt krävande och innebär ofta arbete på hög höjd.

Arbetsuppgifter som bland annat ingår i rollen:
o Demontering och montering av fönster
o Skrapa, slipa, måla samt olja in fönsterbågar och karm
o Montering av beslag och eventuell ventilation
o Inpassning och justering av fönstrets funktion

Arbetet är förlagt inom Göteborgsregionen och arbetstiderna är mån-fre kl. 06:45-16:00.

Vem söker vi?
Vi söker dig som brinner för att skapa och är van att arbeta med trä. Som person är du hänsynsfull och har förmågan att arbeta på ett respektfullt sätt. Du drivs av utveckling och att arbeta i en bred roll med mycket frihet under ansvar. För dig är det en självklarhet att erbjuda din hjälp till en kollega eller vara öppen för andras tankar och idéer. Du trivs med ett fysiskt krävande arbete och har inte heller några problem med arbete på hög höjd. Eftersom arbetet i vissa fall utförs hemma hos privatpersoner är det viktigt att du kan kommunicera flytande svenska och är respektfull i ditt sätt att vara.

Krav
Erfarenhet inom snickeri/trähantverkB-körkortFlytande svenska

Meriterande
YKB

Start: Omgående enligt överenskommelse

Varmt välkommen med din ansökan! Observera att vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdatum: 2022-05-15

Tillträde: Enligt överenskommelse

Tjänst: Heltid, måndag-fredag kl. 06:45-16:00

Ort: Göteborg

Platsa ansvar för rekryteringen av denna tjänst. Vid en anställning blir du anställd direkt av kund. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

Kvalitetsansvarig kemist till EcoPar

Kemist
Läs mer Mar 30
Är du civilingenjör med inriktning kemi och söker en möjlighet där du får vara med och påverka framtiden med miljö i fokus? Motiveras du dessutom av en roll där din förmåga att analysera, utveckla och förbättra produkter blir en förutsättning för vår fortsatta resa för en grönare framtid? Vi på EcoPar söker en kvalitetsansvarig kemist som vill bli en viktig del av oss med möjlighet att vara med och utveckla och utvecklas. Nyfiken? Läs mer om tjänsten och vem vi söker.

EcoPar
EcoPar AB startades år 1998 och har sedan år 2003 levererat ultrarena drivmedel till marknaden med mål att minska den negativa inverkan på miljön runt omkring oss. Vi säljer och distribuerar drivmedel för alla typer av dieselmotorer och brännare som är ogiftiga och biologiskt nedbrytbara. Genom att minimera utsläppen av växthusgas och minska klimatavtrycken är vi med och skapar en grönare framtid för kommande generationer. Vi på EcoPar består av sju kollegor med lång erfarenhet från branschen. För att fortsätta vår spännande resa framåt behöver vi stärka upp verksamheten med en kvalitetsansvarig kemist som vill bli en del av vårt gäng!

Kvalitetsansvarig kemist
Som kvalitetsansvarig kemist hos oss på EcoPar kommer du ha en operativ roll där du bland annat kommer att säkerställa att våra produkter håller den höga kvalitet vi önskar, innan de når slutkund. För att kunna kvalitetssäkra en produkt krävs det att du har både teoretisk och praktisk förståelse för kemitekniska processer. I arbetsuppgifterna ingår det också att analysera, validera och utvärdera prover i olika produktionsled, samt att säkerställa att lagkrav och standarder för branschen följs. Förutom kvalitetssäkring, kommer du också att arbeta med att förbättra och utveckla befintliga produkter för att hela tiden ligga i framkant ur ett framtida miljöperspektiv. Rollen som kvalitetsansvarig hos oss innebär också ett ansvar för att kontinuerligt arbeta med att underhålla men också vidareutveckla vårt befintliga kvalitetssystem, som en del i att upprätthålla en hög standard i alla led. Sammanfattningsvis innebär tjänsten:

- Kvalitets- och leveranssäkerhet
- Utveckla och förbättra befintliga produkter
- Löpande analysera och utvärdera mot labb
- Underhålla och utveckla verksamhetens kvalitetssystem


Tjänstens sysselsättningsgrad är heltid och arbetstider ca. 8:00-16:30 med möjlighet till flex.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en varierad arbetsroll där det finns stort utrymme att vara med att påverka företagets fortsätta utveckling. Hos oss får du möjlighet att jobba med produkter som är grönare ur ett miljöperspektiv där vi ständigt arbetar för att ligga i framkant. Hos oss erbjuds eget kontor, löpande kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och möjlighet till flex.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är trygg i dig själv och motiveras av en roll där du får möjlighet att vara med och påverka och forma verksamheten framåt. Du är troligtvis utbildad civilingenjör med inriktning mot kemi och har kanske några års erfarenhet inom området. Du tycker det är viktigt att arbeta för en bättre miljö och är en idérik problemlösare som brinner för att förbättra och utveckla. Som person är du strukturerad och trivs på mindre företag där alla hjälper varandra, även om det innebär att också gå utanför sitt ansvarsområde. Du är en person som vill framåt och vill vara med att forma och utveckla bolaget.

Krav

- Civilingenjör inriktning kemi (eller motsvarande)
- Svenska och engelska i tal och skrift


Meriterande

- Arbetslivserfarenhet inom kemiteknik

Välkommen med din ansökan! Observera att vi jobbar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdatum: 2022-04-30

Tillträde: Enligt överenskommelse

Tjänst: Heltid, måndag-fredagar ca 08:00-16:30

Ort: Göteborg

Platsa ansvar för rekryteringen av denna tjänst. Vid en anställning blir du anställd direkt av kund. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu