Wise Professionals AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Wise Professionals AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Eqonomy söker redovisningsekonomer och controllers för kommande uppdrag

Redovisningsekonom
Läs mer Jun 10
Vi på Eqonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans och är ett nischat affärsområde inom Wise Professionals. Vi arbetar med rekrytering direkt till våra kunder samt erbjuder en spännande roll som konsult via oss.

Ditt framtida uppdrag

Detta är en öppen annons och ett proaktivt sätt för oss att hitta rätt kompetens inom de områden vi ser ett tydligt kommande behov. Våra uppdrag varierar i längd, alltifrån några månader upp till 1,5 år. Ibland finns det också möjlighet till fast anställning hos våra kunder efter konsultuppdragets slut.

Våra kunder finns i hela Göteborgsområdet och uppdragen är framförallt på heltid men ibland får vi också in deltidsuppdrag. Vi söker brett erfarenhetsmässigt och letar såväl efter analytiska och affärsinriktade personer. Om du vill arbeta med några av nedanstående arbetsuppgifter hoppas vi därför du ser en ansökan som ett första steg och en möjlighet för oss att hitta rätt uppdrag för just dig. Har du erfarenhet av att arbeta med alla exemplifierade arbetsuppgifter vågar vi lova dig ett telefonsamtal. Specificera gärna i din ansökan vad du vill arbeta med eller rikta in dig mot.

Redovisning

Upprätta månads-, kvartals- och årsbokslut
Löpande bokföring
Projektredovisning
Koncernredovisning, konsolidering
Moms, skatt och löner


Controlling

    Analys av nyckeltal, affärs- och logistikfrågor
    Prognoser, prognosarbete
    Stöd för ledningsgrupp
   Analysera och följa upp resultat, bevaka lönsamhet
    Kostnadsuppföljning
   Budgetering, budgetuppföljning
    Periodiska rapporter
    Likviditetsplanering

Din bakgrund och erfarenhet

Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi och tidigare erfarenhet av redovisning och eller controlling (både business controlling och financial controlling). Du har generellt goda systemkunskaper och har tidigare erfarenhet av ett eller flera ekonomisystem. Du är van att arbeta dagligen i Excel och Officepaketet, vilket du behärskar väl. Vidare har du goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

Som person är du professionell och redo att bidra med din kompetens och erfarenhet för att hjälpa våra kunder, samtidigt som du vågar utmana dig själv för att utvecklas. Du har förmågan att snabbt sätta dig in i nya organisatoriska strukturer, roller och arbetsuppgifter och du drivs av att arbeta självständigt. Du arbetar proaktivt och lösningsfokuserat och planerar och organiserar ditt arbete väl. Som person är du positiv, tillmötesgående och har ett prestigelöst sätt.

När du blir en av oss

Som konsult hos Eqonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Eqonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på Eqonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta mig om du har några frågor kring våra uppdrag: emma.rehn@wise.se

Vi vill göra dig uppmärksam på att detta är en allmän annons inför våra kommande uppdrag. Vi går igenom ansökningarna löpande och gör ett urval mot våra befintliga uppdrag och om vi ser att du har en matchande profil kommer vi att höra av oss. När du sökt en tjänst via oss är du även sökbar i våra system vilket innebär att vi kan komma att ta kontakt med dig i framtiden. I konsultvärlden går processerna oftast snabbt så tveka inte att söka om du känner du att du har rätt profil för den här typer av uppdrag.

Ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Ekonomiassistenter till våra kommande uppdrag i Göteborg

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 10
Till våra kunder söker vi ständigt efter duktiga och engagerade ekonomer som är intresserade av att gå in på konsultuppdrag. Våra uppdrag kan variera i längd, alltifrån några månader upp till 1,5 år. Ibland finns det också möjlighet till fast anställning hos våra kunder efter konsultuppdragets slut. Våra kunder finns i hela Göteborgsområdet och uppdragen är framförallt på heltid men ibland får vi också in deltidsuppdrag.

Ditt uppdrag
Som ekonomiassistent tillhör du våra kunders ekonomiavdelning och har vanligtvis flera varierande arbetsuppgifter. Exempel på arbetsuppgifter som kan förekomma som ekonomiassistent är:

Kund- och leverantörsreskontra
Löpande bokföring
Avstämningar av balanskonton
In- och utbetalningar
Kontakt med kunder/ leverantörer och övriga på företaget


Vanligtvis tillhör du en större ekonomiavdelning med flera ekonomiassistenter som du dagligen samarbetar med.

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av en roll som ekonomiassistent och det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har erfarenhet från ett eller flera större affärssystem samt goda kunskaper i hela Officepaketet och då framförallt i Excel. Specificera gärna i din ansökan vilka system du har erfarenhet av. Det är till dig fördel om du har goda kunskaper i engelska, i tal och i skrift.

Som person är du glad och positiv samt har lätt för att samarbeta med andra. Du sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter och trivs i en föränderlig miljö med högt tempo. Du är en prestigelös person som är van att arbeta högt och lågt samt ständigt lösa problem.

När du blir en av oss
Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta mig Emma Rehn (emma.rehn@wise.se, tel. 0735 21 65 62) om du har några frågor eller funderingar kring våra uppdrag.

Vi vill göra dig uppmärksam på att detta är en allmän annons inför våra kommande uppdrag. Vi går igenom ansökningarna löpande och gör ett urval mot våra befintliga uppdrag och om vi ser att du har en matchande profil kommer vi att höra av oss. När du sökt en tjänst via oss är du även sökbar i våra system vilket innebär att vi kan komma att ta kontakt med dig i framtiden.

Ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Payroll & HR administration Specialist till Enviro

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Jul 12
Är du en vass och driven stjärna inom lön och söker efter din nästa utmaning? Vill du bredda din roll till HR på ett innovativt företag som på riktigt verkar för en bättre miljö och hållbarhet? Då har vi rollen för dig! Scandinavian Enviro Systems söker nu dig som både vill ansvara för lön, bidra till HR och vill vara ett nav på kontoret. Låter det intressant? Tveka då inte utan skicka in din ansökan idag!

Scandinavian Enviro Systems grundades 2001 och har sedan dess varit i framkant inom återvinningsteknologi. Vår patenterade metod, CFC (Carbonize by Forced Convection), gör det möjligt att utvinna värdefulla råvaror som olja, kimrök och stål från uttjänta gummiprodukter, inklusive däck. Sedan 2020 är Michelin delägare och med ett nyligen ingått partnerskap med Antin infrastructre Partners blir vi en av världens största återvinnare av däck med många planerade fabriker runt om i Europa. Läs gärna mer på The enabler of circularity - Enviro Systems.

 

Om rollen

I rollen som Payroll & HR administration specialist kommer du att ansvara för att chefer och medarbetare får stöd i lönefrågor och du kommer att sköta hela löneprocessen från ax till limpa. Idag är vi ca 100 medarbetare varav ca hälften är konsulter, men då vi är i en expansiv fas kommer du att få initiera både nya system och utveckla nya processer längs vägen. Du utgår från huvudkontoret i Frihamnen (Göteborg).

Ett urval av dina arbetsuppgifter:

Hantera och ansvara för månatliga lönekörningar och löneadministrativa uppgifter från ax till limpa.
Ansvara för att hantera och utveckla vår on- och offboarding process
Initiera och driva digitaliseringsprojekt inom HR och lön
Administrera information till myndigheter
Ansvara för frånvarorapportering och semestersaldon
Kommunicera på vårt intranät med personalinformation, uppdateringar av policys samt andra nyheter som rör personalen.
Vid behov ansvara för inköp till kontoret, såsom utrustning till medarbetare m.m.
Förutom Göteborg stötta fabriken i Åsensbruk.


I ditt arbete är det också viktigt att hålla sig uppdaterad om arbetsrättslig lagstiftning, våra kollektivavtal och lokala avtal för att kunna ge rätt support.

 Vem är du?

Vi tror att du som person är nyfiken och engagerad med ett starkt driv att vara hjälpsam och serviceminded. Du trivs helt enkelt i en supporterande roll där du är noggrann i ditt arbetssätt och har lätt för att skapa struktur och ordning, samtidigt som du kan navigera i din vardag även när allt inte finns på plats. Du tar gärna egna initiativ och är orädd att prova nya saker. Vi ser gärna att du trivs att samverka med andra för att nå gemensamma resultat och att du är trygg i dig själv och din roll. Du kommunicerar obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska.

Utöver ovan har du även följande:

Mycket goda erfarenheter av hela lönecykeln
Erfarenhet av HR administration
Erfarenhet av att tolka kollektivavtal och arbetsrätt
Mycket goda kunskaper av löne- och HR system samt Excel
God kommunikatör
Körkort och tillgång till bil


Vårt erbjudande

Hos oss blir du en nyckelperson på kontoret med stora möjligheter att påverka och driva egna initiativ. Vi värnar om våra medarbetare både med fina förmåner och att vi har roligt tillsammans.

 Låter det intressant?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mejl p.g.a. GDPR. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester via Alvalabs. Vi vill tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Jenny Mellberg på jenny.mellberg@wise.se.

Processen kommer att vara vilande v. 28-32 pga. semester. Vi finns åter på plats v. 33 och kommer då att börja urvalsarbetet.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Administratörer till The Pace i Göteborg

Backofficepersonal
Läs mer Jul 8
Vi vill göra dig uppmärksam på att det här är en annons där du har möjlighet att anmäla ditt intresse för att arbeta som konsult via The Pace i Göteborg. Annonsen är inte kopplat till något skarpt uppdrag.

Är du redo för din nästa utmaning i arbetslivet? Vi arbetar med roller brett inom administration i olika branscher och vill komma i kontakt med dig som är nyfiken på ett nytt arbete. På The Pace erbjuder vi både korta och längre konsultuppdrag där du som konsult är anställd hos oss men arbetar dagligen ute hos någon av våra kunder. Som konsult har du nära dialog med en konsultchef där ni har kontinuerliga uppföljningar under uppdragets gång.

Ett urval av roller vi arbetar med:

Office Coordinator
Office Manager
Koordinator
Administratör
Executive Assistant


Ett urval av branscher vi arbetar med:

Bank och finans
Branschorganisationer
Retail
Läkemedelsbranschen
Byggbranschen


Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet inom service, administration och/eller support och som är redo för nya erfarenheter. Som person är du framåt, driven och nyfiken samt har goda systemkunskaper och har lätt för att sätta sig in i nya system.

Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

När du blir en av oss

Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Elin Eriksson (elin.eriksson@thepace.se) och konsultchef Philip Alfredsson (philip.alfredsson@thepace.se)

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

HR ansvarig / HRBP till MacGregor

Personalansvarig
Läs mer Jul 10
We are now looking for a HR manager/HRBP who will join our team of professionals in the MacGregor’s family. Are you a communicative, initiative-taking, and organised person who is looking for new challenges?

 MacGregor is a globally leading provider of cargo and load handling equipment with a strong portfolio of products, services, and solutions, backed by over 100 years of technological expertise. MacGregor has over 2,000 employees worldwide, and together with shipowners, operators, and designers, we create innovative, sustainable solutions. Our work begins with understanding the industry landscape and our customers' needs. It continues with designing value-creating solutions and offering lifetime support through on-site and remote services that focus on maximizing safety and operational performance while minimizing unplanned downtime. MacGregor is part of Cargotec's program and roadmap to become a 1.5-degree company by significantly reducing our own emissions and helping customers reduce emissions on ships operating with our systems on board. Read more about us MacGregor - MacGregor.com


 About the role

In this role you will be a key partner in further developing our businesses and an important support for both Management team and leaders. Your overall responsibility will be to lead the HR agenda for the sites in Gothenburg and Örnsköldsvik, with a total of approximately 170 employees. You have a directly reporting HR Advisor who supports you administratively. You work closely with two of our business areas, supporting managers in all HR-related matters and individual cases. You are part of our global HR team, where you contribute to setting the HR agenda together with other HR managers as well as collaborating with our HR network and HR service centre. The role is part of our Cargo Access Solution (CAS) and Lifting & Machine Solution (LMS) Business Lines Management teams, and reports directly to the HR Director, Equipment and Solutions Division. The position will be located close to one of our main sites in Göteborg or Örnsköldsvik, Sweden.

  

Main tasks and responsibilities:

Responsible to drive and implement HR policies, processes and programmes in line with both local, country and global agenda.
Managerial support in various HR matters and individual HR related cases.
Define and develop an annual HR plan, objectives and appropriate HR programs for your Business Lines together with your management teams.
Support the management teams in defining a mid to long term workforce plan, successor and talent pipelines aligned with its strategies and resource needs.
Local salary review process
Oversee compliance responsibilities, such as payroll, pensions, insurances, data protection, etc. Ensure compliance with legal and regulatory requirements related to local HR practices and global policies.
Ensure legal compliance according to local HR policies
Lead organizational and restructuring changes in the country.


 

What you’ll need to succeed:

 Applicable Bachelor’s / Master's degree
Several years of working experience in HR full spectrum
Experience in leading negotiations effectively
Strong knowledge of HR programs, policies, and practices to develop programs that support and benefits the business.
Have strong understanding of business
Ability to work and lead in a global matrix organization
Prior experience of working in a manufacturing/engineering/maritime global business environment considered advantageous
Fluency in English and Swedish.


 As a person you have natural impact on others, you are driven to see results and have a strong business acumen. Besides that you also have excellent communication skills, strong self-leadership and most of all don’t fear difficult situations. 

 

Our offer:

By joining MacGregor, you will be able to work closely with leading industry professionals, developing and implementing new concepts that set the standards in the maritime transportation and offshore industries. We offer our employees the opportunity to be part of a truly global organisation leveraged upon our shared values of Integrity, Quality and Safety.

More benefits:

?      We offer a competitive salary and comprehensive benefits package geared to boost health and wellbeing.

?      All our employees are offered comprehensive Learning & Development opportunities, annual development plan and career progression opportunities.

?      In most of our positions, you have flexible working hours and hybrid work

Interested to join?

In this recruitment, we are collaborating with Wise Professionals and Recruitment Consultant Jenny Mellberg. For questions regarding the position, you are warmly welcome to contact Jenny via email jenny.mellberg@wise.se. Due to vacation during period 11/7 – 8/8 recruitment consultant Jessica Tschöp will conduct the first telephone interviews. For questions during vacation period please contact Jessica at jessica.tschop@wise.se. Wise Professionals is no longer allowed to receive or handle applications submitted via email as this is against GDPR directives. To have your application considered, you must submit it via "Apply here" in the ad.

If you are excited about this opportunity, please submit your application now!

Ansök nu

HR-ADMINISTRATÖR OCH LÖNESPECIALIST

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Jun 25
Din roll är att vara första kontakt till medarbetare och chefer inom med HR-procedurer, system och verktyg. Du kommer att arbeta med omfattande personaladministration med tonvikt på efterlevnad och effektiva processer samt säkerställa att personal- och löneprocesser genomförs smidigt. I rollen kommer du att arbeta med intressenter på flera olika nivåer inom organisationen samt hantera olika dagliga uppgifter inom hela HR-området.

Om dig

För att bli framgångsrik i denna roll behöver du ha dokumenterad erfarenhet av en liknande roll och förstå hela löneprocessen. Du bör ha ett starkt eget driv och ett flexibelt tänkesätt samt resultatorienterad. Du är också bekväm med digital teknik och lösningar som stödjer HR-processer. Du är flytande i både engelska och svenska, både i tal och skrift. Gärna har du erfarenhet av att arbeta med löneuppgifter i ett högt tempo. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från branschen och erfarenhet av systemet SuccessFactors.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Matilda Zimdahl (Matilda.zimdahl@wise.se) och Konsultchef Hjalmar Frisell (hjalmar.frisell@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Redovisningsekonom till innovativt bolag

Redovisningsekonom
Läs mer Jun 24
Vi söker nu för kunds räkning en duktig och energisk redovisningsekonom som vill vara en del av ett innovativt bolag och vara en del av deras tillväxtresa. Företaget är i framkant i sin bransch och verksamma inom företagsutveckling, med verksamheter i ett flertal europeiska länder.

Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals/Eqonomy på heltid, och uppdraget beräknas vara ca 6-8 månader, med målsättning att rätt person kan bli en långsiktig match. Vi är även öppna för ansökningar från dig som driver eget bolag och vill ta dig an ett kortsiktigt konsultuppdrag, då det även kan finnas intresse för det.

Placering: Göteborg, centralt

Start: Omgående

Ditt uppdrag

Du som redovisningsekonom kommer vara en viktig person i uppbyggnaden av ekonomiteamet där du tillsammans med övriga på ekonomi kommer att ansvara för den löpande redovisningen för ett flertal olika bolag, i både Sverige och övriga Europa. När det gäller deklaration, moms mm. i övriga länder så sköts det med hjälp av redovisningsbyråer i respektive land. Då företaget befinner sig i en tillväxtresa kommer din roll ev. att förändras något med tiden, och behov finns också att renodla processer och "städa upp". Rapportering sker till redovisningschefen.

Exempel på arbetsuppgifter:

Löpande bokföring
Fakturahantering
Kostnadshantering
Bankavstämning
Ekonomisk rapportering
Transfer Pricing
Arbeta nära avdelningar som försäljning, produktutveckling, HR och internationellt för att stödja dem och säkerställa anpassning till övergripande affärsmål.
Renodla processer och "städa upp"


Om dig

Vi ser att du har en relevant bakgrund inom redovisning, där du arbetat med allt från ax till limpa inom K3 redovisning, och/eller IFRS. Vidare har du goda erfarenheter av en eller flera affärssystem samt är en fena på Excel. Som person har du ett gott öga för detaljer och vill alltid leverera ditt arbete träffsäkert med noggrannhet. Du besitter genom dina tidigare tjänster kunskap inom finansiella regelverk och redovisningsprinciper, och det är till din fördel om du har erfarenhet av att ha jobbat mot andra europeiska länder. Då du kommer att arbeta mot ett flertal olika länder ser vi utöver det svenska språket att du behöver vara trygg i engelska. Andra personliga egenskaper som värderas är en stark kommunikativ förmåga, att kunna vara pragmatisk och lösningsorienterad. För att trivas i denna roll bör du trivas i en fartfylld och dynamisk miljö. Vissa resor kan förekomma i tjänsten.

 

När du blir en av oss

Som konsult hos Eqonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Eqonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

 

Om du vill veta mer

Har du frågor om rollen kontakta Emma Rehn, emma.rehn@wise.se. För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan, varmt välkommen att söka!

Ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Junior redovisningsekonom till innovativt bolag

Redovisningsekonom
Läs mer Jun 24
Vi söker nu för kunds räkning en duktig och energisk redovisningsekonom som vill vara en del av ett innovativt bolag och vara en del av deras tillväxtresa. Företaget är i framkant i sin bransch och verksamma inom företagsutveckling, med verksamheter i ett flertal europeiska länder.

Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals/Eqonomy på heltid, och uppdraget beräknas vara ca 6-8 månader, med en chans att kunna gå över till anställning direkt hos vår kund.

Placering: Göteborg, centralt

Start: Omgående

 

Ditt uppdrag

Du som junior redovisningsekonom kommer att stötta redovisningsekonomerna med ekonomihanteringen till ett flertal olika bolag, i både Sverige och övriga Europa. Då företaget befinner sig i en tillväxtresa kommer din roll ev. att förändras något med tiden, och behov finns också att renodla processer och "städa upp". Rapportering sker till redovisningschefen.

 

Huvudområden för rollen:

Löpande bokföring
Leverantörsreskontra och kundreskontra: Assistera vid hantering av fakturor, betalningar och kvitton. Stämma av leverantörsreskontra och kundreskontra.
Kostnadshantering
Bankavstämning 
Andra sedvanliga uppgifter samt ad hoc-uppgifter: Hjälpa redovisningsteamet med ad hoc-projekt och uppgifter som tilldelas.


Om dig

Vi ser att du gärna har en relevant utbildning inom redovisning, där du har jobbat med kund- och eller leverantörsreskontra samt har vidrört redovisning. Vidare har du goda erfarenheter av en eller flera affärssystem samt gärna erfarenhet av Excel. Som person har du ett gott öga för detaljer och vill alltid leverera ditt arbete träffsäkert med noggrannhet. Då du kommer att arbeta mot ett flertal olika länder ser vi utöver det svenska språket att du behöver vara trygg i engelska. Andra personliga egenskaper som värderas är en stark kommunikativ förmåga, att kunna vara pragmatisk och lösningsorienterad. För att trivas i denna roll bör du trivas i en fartfylld och dynamisk miljö. Vissa resor kan förekomma i tjänsten. 

 

När du blir en av oss

Som konsult hos Eqonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Eqonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

 

Om du vill veta mer

Har du frågor om rollen kontakta Emma Rehn, emma.rehn@wise.se. För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan, varmt välkommen att söka!

 

Ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

CRM-Manager till Zeppelin Sverige!

Marknadsanalytiker
Läs mer Jun 14
Om uppdraget 

Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals med start augusti/september och pågår i 12 månader. Tjänsten är heltid och hybrid. Till en början är man på plats så mycket som möjligt på kontoret i Landvetter för att få en bra on boarding. 

Om rollen 

Som CRM Manager har du ansvar för CRM med fokus på kunddata, utveckling av kundresan och säljsupport. I rollen kommer du att stötta organisationen med marknadsinformation och verktyg som kommer att driva CRM-arbetet för Zeppelin Sverige framåt, och mot uppsatta mål. Rollen är operativ. Du kommer ha mycket kontakt med både sälj och IT-avdelning och ta fram underlag till analyser utifrån det. Du ingår i marknadsavdelningen tillsammans med 8 kollegor, i teamet finns kompetenser inom sociala medier, kampanjer, events & mässor samt intern och extern kommunikation. Du rapporterar till Marketing Director.

Exempel på arbetsuppgifter: 

Kartläggning av marknaden i form av marknadsanalyser, uppdatering av kunddatabas, statistik och rapportering
Sales Funnel Management
Ansvarig för att analysera månadsresultat för kundnöjdhetsmätningar
CRM Fokus: - Analys kunddata DBS vs SuperOffice - Värdesegmentering: lär känna Zeppelins kunder - Kundlivcykel och dess kundresor för de olika stadierna samt sätta arbetssätt för hur vi ska kommunicera/olika budskap till olika kunder - Utbilda användare i aktuellt CRM-system (SuperOffice) - Utveckling av CRM-system för att nå uppsatta mål - Supportera övriga marknadsfunktioner med CRM-relaterade kommunikationsaktiviteter


Om dig  

Vi tror att du är en person med ett starkt driv samtidigt som du utstrålar stabilitet och trygghet. För att axla rollen på bästa sätt har du ett strukturerat, noggrant och effektivt arbetssätt, samt trivs med att arbeta självständigt. Som person är du social och kommunikativ, med lätthet skapar du och underhåller relationer. Du är lösningsorienterad, initiativtagande och drivs av egen motor.

Vi ser gärna att du har 

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
God kunskap i CRM-arbete, gärna i SuperOffice
Goda kunskaper i svenska och affärsmässig engelska, i både tal och skrift
God vana av att arbeta i Excel


Om Zeppelin Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 620 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på?zeppelin-cat.se. 

AnsökanVi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil via ”Sök rollen” här nedan och du kommer i samband med det att få svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta Konsultchef Sandra Sculac på?ss@kimm.se.   

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Välkommen med din ansökan! 

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer?här.?Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise?Professionals?ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig?som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen. 

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Junior redovisningsekonom till innovativt bolag

Redovisningsekonom
Läs mer Jun 17
Vi söker nu för kunds räkning en duktig och energisk redovisningsekonom som vill vara en del av ett innovativt bolag och vara en del av deras tillväxtresa. Företaget är i framkant i sin bransch och verksamma inom företagsutveckling, med verksamheter i ett flertal europeiska länder.

Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals/Eqonomy på heltid, och uppdraget beräknas vara ca 6-8 månader, med en chans att kunna gå över till anställning direkt hos vår kund.

Placering: Göteborg, centralt

Start: Omgående

 

Ditt uppdrag

Du som junior redovisningsekonom kommer att stötta redovisningsekonomerna med ekonomihanteringen till ett flertal olika bolag, i både Sverige och övriga Europa. Då företaget befinner sig i en tillväxtresa kommer din roll ev. att förändras något med tiden, och behov finns också att renodla processer och "städa upp". Rapportering sker till redovisningschefen.

 

Huvudområden för rollen:

Löpande bokföring
Leverantörsreskontra och kundreskontra: Assistera vid hantering av fakturor, betalningar och kvitton. Stämma av leverantörsreskontra och kundreskontra.
Kostnadshantering
Bankavstämning 
Andra sedvanliga uppgifter samt ad hoc-uppgifter: Hjälpa redovisningsteamet med ad hoc-projekt och uppgifter som tilldelas.


Om dig

Vi ser att du gärna har en relevant utbildning inom redovisning, där du har jobbat med kund- och eller leverantörsreskontra samt har vidrört redovisning. Vidare har du goda erfarenheter av en eller flera affärssystem samt gärna erfarenhet av Excel. Som person har du ett gott öga för detaljer och vill alltid leverera ditt arbete träffsäkert med noggrannhet. Då du kommer att arbeta mot ett flertal olika länder ser vi utöver det svenska språket att du behöver vara trygg i engelska. Andra personliga egenskaper som värderas är en stark kommunikativ förmåga, att kunna vara pragmatisk och lösningsorienterad. För att trivas i denna roll bör du trivas i en fartfylld och dynamisk miljö. Vissa resor kan förekomma i tjänsten. 

 

När du blir en av oss

Som konsult hos Eqonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Eqonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

 

Om du vill veta mer

Har du frågor om rollen kontakta Emma Rehn, emma.rehn@wise.se. För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan, varmt välkommen att söka!

 

Ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

VD-assistent

VD-sekreterare
Läs mer Maj 28
Om Elof Hansson

Elof Hansson har hela världen som arbetsplats. Vi är en global koncern med ett brett och mångsidigt erbjudande som omfattar tre affärsområden:

Trade – internationell handel med skogsprodukter
International – globala projekt för en hållbar framtid
Property – investerar i och utvecklar fastigheter i Göteborg


På Elof Hansson skapar vi mervärde för våra kunder och leverantörer inom områdena finansiering, marknadsföring, frakt och riskhantering genom att vara en kreativ och proaktiv affärspartner. Elof Hansson har cirka 200 anställda runt om i världen, varav cirka 100 arbetar på kontoret i Göteborg. Koncernen omsätter drygt 8 miljarder SEK. Elof Hansson Holding är moderbolaget i Elof Hansson gruppen och här finns koncernledning samt shared service center för bland annat Finans, IT och HR. Vi har en tydlig strategi om fortsatt tillväxt och utveckling i företaget med vår vision "Spearheading a sustainable tomorrow" som ledstjärna.

Ditt uppdrag

Som VD-assistent hos Elof Hansson kommer du vara en del av ett företag där du har möjlighet att påverka och skapa din egna roll, samtidigt som du är i händelsernas centrum där du supporterar VD samt säkerställer att action points efterföljs och drivs i rätt riktning. Du kommer att agera som VD:ns högra hand vilket innebär att du ansvarar för att organisera kalendern, boka möten, agera gatekeeper samt frigöra dyrbar tid för denne. Dessutom kommer du att hantera dokument och presentationer samt vara involverad i olika initiativ, vilket ger dig chansen att vara nyskapande och proaktiv. 

Rollens tyngdpunkt kommer ligga i att supportera VD men den innefattar också uppgifter såsom:

Hantera ledningsgruppens årshjul - förbereda, planera, säkerställa och protokollföra möten
Hjälpa till vid framtagande av presentationer och underlag relaterade till Elof Hanssons ledningsmöten, styrelsemöten samt andra sammanhang
Strukturera VD:s mail, kalender och möten
Förbereda, planera och säkerställa genomförande av olika arrangemang
Hantering av dokumentsignering, behörigheter, fullmakter, engagemangsrapporter


Din bakgrund

Du behöver inte ha någon särskild bakgrund eller varit i en specifik bransch, men en genuin serviceådra och ett par års erfarenhet från en liknande roll kommer att krävas för att kunna axla ansvaret. Du är en mycket van användare av MS Office och att ta fram presentations- och beslutsunderlag i Word och Powerpoint, även Excel.

Viktigt är också att du:

är van att koordinera olika typer av aktiviteter med hög kvalitet och leveranssäkerhet
har god förståelse för arbetet i en ledningsgrupp och arbetet gentemot en företagsstyrelse
gillar att röra dig mellan högt och lågt och att vara en del av en verksamhet som vill att Tillförlitlighet, Engagemang och Professionalism ska genomsyra affärsidén.


Det kommer att läggas stor vikt vid personlighet, för att vara framgångsrik i den här rollen behöver du kombinera pondus med emotionell intelligens. Du ska ha ett inbyggt driv i det du företar dig samtidigt vara professionell och ödmjuk i din framtoning. Integritet är avgörande när du hanterar företagets och VD:ns känsliga information. Du behärskar det svenska språket obehindrat i tal och skrift och är känd för att uttrycka dig väl i skrift, du behärskar engelska väl samt har en god digital förmåga. 

Du är uppmärksam på detaljer samtidigt som du har förmågan att lyfta blicken och se helheten utan att tappa fokus. Vidare är du självgående, strukturerad, serviceinriktad och möjlighetsfokuserad. Du är van vid högt tempo, har ett prestigelöst- och proaktivt förhållningsätt och är flexibel inför snabba förändringar. Slutligen är du effektiv och professionell i ditt arbetssätt, utan att tumma på kvalitet och noggrannhet.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Elof Hansson med Wise Professionals. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Wise, Fredrik Holmberg, fredrik.holmberg@wise.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Wise Professionals arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering.

Ansök nu

Ekonomichef

Ekonomichef
Läs mer Maj 31
Om tjänsten

Rollen som Ekonomichef hos Stena Bygg är en bred tjänst i ett litet bolag i en stor koncern. Det innebär att det är snabba beslutsvägar och att du förväntas växla mellan strategiskt arbete och att djupdyka i detaljer. Det innebär också att du har många kontaktytor och möjlighet att påverka med kraften från en stor koncern i ryggen.

Som Ekonomichef har du ansvaret för bolagets interna och externa rapportering, skatter, moms och riskkontroll. Du sitter med i ledningsgruppen för Stena Bygg men också i ekonomichefsgruppen tillsammans med övriga ekonomichefer inom Stena Fastigheter. Med ett genuint intresse för verksamheten driver du projektstrategier, affärsupplägg och tar fram förslag och arbetssätt för att optimera verksamheten. Du har personalansvar för en Business Controller och tillsammans stöttar ni verksamheten på ett så effektivt sätt som möjligt.

Du ansvarar också för:

Verksamhetsstyrning
Fastighetsbildning och bostadsrättshantering
Affärsplan, budget och prognosarbete
Analys och uppföljning
Kalkylmodeller
Utbildning, policys och rutinbeskrivningar


Om dig

Vi söker dig med en bred ekonomisk grund och god förståelse för projektekonomi inom fastigheter. Du har tidigare jobbat med projektutveckling, fastighetsbildning och har god förståelse för bostadsrättsaffärer. Du har också tidigare erfarenhet från en ledande roll inom ekonomi och har med framgång drivit förändringsarbete. Vi söker dig som med genuint intresse för affären och verksamheten samt en god förmåga att hantera människor.

Vidare söker vi dig med: 

Flerårig erfarenhet av ekonomiarbete i en ledande befattning
Stark kompetens inom rapportering, fastighets och projektekonomi
God juridisk kunskap kopplat till bolagsrätt, brf-hantering och beskattningsfrågor
Tidigare ledarskapserfarenhet
Högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomiområdet
Obehindrade språkkunskaper i svenska och engelska


Om Stena Bygg & Fastigheter

Stena Bygg AB är ett projektutvecklingsbolag inom Stena Fastigheter koncernen. Bolaget är ansvarig för nyproduktion av hyresrätter, bostadsrätter och kommersiella lokaler. Ambitionen är att utveckla 1000 nya bostäder årligen. Vi är verksamma i Göteborg, Stockholm och Malmö.

Stena Fastigheter är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag med 26 000 bostäder och 1 250 lokaler i storstadsregionerna. Utomlands äger och förvaltar vi fastigheter via Stena Real Estate. Vi utvecklar städer och förvaltar med omtanke. Hållbarhetsfrågorna står högt på

Ansök nu

Administratörer till The Pace i Göteborg

Backofficepersonal
Läs mer Dec 18
Vi vill göra dig uppmärksam på att det här är en annons där du har möjlighet att anmäla ditt intresse för att arbeta som konsult via The Pace i Göteborg. Annonsen är inte kopplat till något skarpt uppdrag.

Är du redo för din nästa utmaning i arbetslivet? Vi arbetar med roller brett inom administration i olika branscher och vill komma i kontakt med dig som är nyfiken på ett nytt arbete. På The Pace erbjuder vi både korta och längre konsultuppdrag där du som konsult är anställd hos oss men arbetar dagligen ute hos någon av våra kunder. Som konsult har du nära dialog med en konsultchef där ni har kontinuerliga uppföljningar under uppdragets gång.

Ett urval av roller vi arbetar med:

Office Coordinator
Office Manager
Koordinator
Administratör
Executive Assistant


Ett urval av branscher vi arbetar med:

Bank och finans
Branschorganisationer
Retail
Läkemedelsbranschen
Byggbranschen


Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet inom service, administration och/eller support och som är redo för nya erfarenheter. Som person är du framåt, driven och nyfiken samt har goda systemkunskaper och har lätt för att sätta sig in i nya system.

Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

När du blir en av oss

Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Elin Eriksson (elin.eriksson@thepace.se) och konsultchef Philip Alfredsson (philip.alfredsson@thepace.se)

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

HR-chef Tenneco Daros i Mölnlycke

Personalansvarig
Läs mer Maj 23
Är du en person som älskar att driva förändring och blomstrar i en dynamisk och utmanande miljö? Just nu söker vi en skicklig HR-chef till Tennecos produktionsanläggning i Mölnlycke. Vi tror att du är den perfekta kandidaten som kan balansera mellan det globala och det lokala, och som inte räds utmaningar utan ser dem som möjligheter till tillväxt och utveckling. Denna roll kommer att ge dig möjligheten att forma och leda HR-strategin för vår produktionsanläggning, där du kommer att vara en nyckelperson för att säkerställa att våra medarbetare trivs och presterar på sin bästa nivå. Om detta låter som en spännande utmaning för dig, så väntar vi ivrigt på din ansökan!

Tenneco är ett globalt företag som tillverkar produkter till motorindustrin med mer än 70 000 anställda. Med varumärkena Daros och Goetze är Tenneco världsledande inom utveckling och tillverkning av kolvringar till stora marina motorer. Produkterna som produceras i Mölnlycke tillämpas inom segmenten container-, bulk- samt tankfartyg. Daros historia går tillbaka till 1800-talet och företagets ledande position är sprungen ur varvsepoken i Göteborg. Tenneco Daros utgör numera en modern produktionsanläggning i Mölnlycke. Företaget omsatte år 2023 480 miljoner kronor och har idag ca 130 anställda. Läs vidare om Tenneco på www.tenneco.com.

 Rollen

Som HR-chef kommer du att ha det övergripande ansvaret för alla våra HR processer. Du ansvarar för det strategiska och operativa HR arbetet och stöttar våra chefer i deras dagliga utmaningar. Som del av ledningsgruppen rapporterar du till VD och i den globala organisationen rapporterar du till HR-lead Europa. 

Exempel på arbetsuppgifter:

Chefsstöd i alla förekommande HR frågor
Implementera globala initiativ
Kompetensutveckling, gap-analys
Ledarskapsutveckling, grupputveckling samt utveckling av individer
Employer branding och rekrytering
Fackliga förhandlingar och samverkan med lokal klubb
Driva kulturarbetet
Personalansvar för vår HR administratör


Vem söker vi?

Vi söker dig med mycket god erfarenhet från HR-området, gärna från en industri/tillverkande enhet. Du har djup kunskap om lagar och förordningar inom arbetsmarknaden. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter och kunskaper gällande kollektivavtal, fackföreningar och arbetsgivarorganisationer. Mycket goda kunskaper i engelska och svenska är ett krav. Om du har en akademisk utbildning blir vi extra intresserade.

Som person är du öppen, rak och ärlig. Du arbetar självständigt med en hög grad av eget ansvar. Du har en förmåga att bygga goda relationer. Du är målinriktad, tar initiativ samt har en vilja att driva förändring för att förbättra verksamheten. Du uppskattar att arbeta nära kärnverksamheten och affären.Låter det intressant?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Jenny Mellberg på jenny.mellberg@wise.se. Vi arbetar med löpande urval i den här processen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kontorskoordinator till Vector Sweden

Kontorsreceptionist
Läs mer Maj 13
Ditt uppdrag

I rollen som Kontorskoordinator är du ansiktet utåt för företaget där du utgår från receptionen och ansvarar att få kunder och kollegor att känna sig välkomna samt se till att den fysiska miljön är trivsam. Kontoret har fyra våningsplan med tillhörande kök, där du ser till att det är ordning och reda. I rollen ingår att förbereda konferensrum, hantera inköp, daglig kontakt med leverantörer, vara första kontaktperson vad gäller felanmälan och ha en tät dialog med hyresvärden. Vector Sweden har även ett kontor i Linköping med en egen kontorskoordinator som du till viss del samarbetar med.

Exempel på arbetsuppgifter:

Välkomna gäster och kollegor
Inköp av frukost, kaffe, fika och annat
Kontakt med leverantörer, hyresvärd, hantera felanmälan
Se till att kontoret är snyggt och prydligt
Ordna en gemensam frukost en dag i veckan på kontoret


Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag på heltid med placering på kontoret i Lindholmen med start omgående.

Din bakgrund

För att lyckas i rollen som Kontorskoordinator har du tidigare erfarenhet från service och/eller en liknande roll. Du trivs att vara en central del på kontoret och att dagligen leverera service i världsklass. Att arbeta strukturerat, självgående och en god förmåga att prioritera är en självklarhet för dig samt att du även har ett öga för detaljer. Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift samt har B-körkort, då du förväntas ta hand om företagets poolbilar.

Om VectorFor more than 35 years, Vector has been your capable partner in the development of automotive electronics. More than 4,000 employees at 33 locations worldwide support manufacturers and suppliers of the automotive industry and related industries with a professional platform of tools, software components and services for developing embedded systems. Driven by our passion for technology we develop solutions which relieve engineers of their demanding tasks. Not only do our employees work on tomorrow’s electronic technologies every single day. We also engage variously in education, research and social responsibility. 

När du blir en av oss

Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatansvarig Elin Eriksson (elin.eriksson@thepace.se) och Konsultchef Emilie Runnegård Shawwaf (emilie.runnegard@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

HR Generalist till Nimbus Group

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Apr 16
Vi söker just nu en HR Generalist för att stärka vårt kunds HR-team. Tjänsten är initialt ett heltidskonsultuppdrag genom Wise Professionals med start i början av juni 2024, med avsikten att vår kund tar över anställningen därefter.

I ditt uppdrag som HR Generalist kommer du att arbeta nära Nimbus Groups dagliga verksamhet i Sverige. Dina ansvarsområden inkluderar administrativa uppgifter samt att ge stöd till lokal ledning gällande HR-relaterade frågor. Rollen stöttar också HR Manager angående verksamheten i Finland och USA. HR Generalisten kommer även att agera som projektledare och driva ett projekt för att implementera ett nytt HR-system. Du kommer att arbeta nära Head of HR antingen från Nimbus huvudkontor i Göteborg eller kontoret & fabriken i Mariestad. Resor mellan Göteborg, Mariestad och Stockholm förekommer. 

Du kommer att arbeta i en bred roll och olika spännande uppgifter såsom:

Ge råd och stöd till chefer och medarbetare
Arbete med arbetsrätt och förhandling (kollektivavtal i Sverige etc.)
Upprätthålla värderingar och utveckla företagskulturen
Onboarding/offboarding
Uppdatera rollbeskrivningar och policys
HR-relaterad kommunikation


Den administrativa delen av jobbet innefattar bland annat:

Nära samarbete med företagets externa löneavdelning för kommunikation av nyrekryteringar och uppsägningar
Sammanställa månatliga lönetillägg/-avdrag från ERP-system och fakturor
Ta ut månatliga tidsrapporter för medarbetare och skicka dessa till respektive företag som grund för fakturering
Administrationshantering av förmåner med Epassi
Fungera som lokal support för HR-relaterade verktyg såsom HR-systemet och Winningtemp


Projektledning: 

Projektledare för en global implementation av ett nytt HR-system och då också projektledare för en projektgrupp. Ansvarig för administrativt arbete relaterat till projektet. Stötta Head of HR i Change Management-relaterade uppgifter.

Din bakgrund 

Vi letar efter någon med minst 5 års erfarenhet av liknande roller där du har arbetat både operativt och strategiskt. Det är viktigt att du har några års erfarenhet av projektledning (implementering av HR-system eller liknande).

För att trivas och passa bra i rollen som HR Generalist bör du:

Förmågan att bygga relationer med olika intressenter
Förståelse för olika kulturer och förmågan att navigera i det internationella
Ha mod och ett proaktivt förhållningssätt
Erfarenhet av att arbeta med HR-system, IT projekt eller förändringsledning inom systemprojekt
Ha projektledningsfärdigheter
Ha en akademisk examen som personalvetare eller en civilekonomexamen
Svenska och engelska är ett måste
Förståelse för detaljhandel och tillverkning ses som en fördel


Om Nimbus Group

Nimbus bygger båtar som uppfyller kraven från den medvetne båtägaren som uppskattar smart funktionalitet, komfort, säkerhet och skandinavisk design. Dessa egenskaper anser vi vara grundläggande oavsett om du gör en snabb utflykt, tillbringar en social helg eller seglar på en lång internationell kryssning. Etablerat 1968 i Göteborg, Sverige.

När du blir en av oss på Wise Professionals

Som uthyrd konsult via oss på Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. 

Våra värdeord – Passion, Kvalitet och Tillväxt – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Vår kultur präglas av nyfikenhet, att vara på tå och ligga i framkant – vi kallar det att vara och agera Frontline. Är du nyfiken på att arbeta som konsult genom oss, läs mer här.

Wise Professionals är en konsult- och rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara lösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Ansökan

Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil via ”Sök rollen” här nedan och du kommer i samband med det att få svara på några korta frågor. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta Hjalmar Frisell på hjalmar.frisell@wise.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Ekonomiassistent till expansivt bolag inom industrin

Ekonomiassistent
Läs mer Maj 8
Är du ekonomiassistent på jakt efter nästa uppdrag? Just nu söker vi får vår kunds räkning efter en ekonomiassistent med bred erfarenhet och en önskan om att få möjlighet att utvecklas i rollen på sikt.

Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals/Eqonomy med förväntad start omgående. Uppdraget är på heltid under ca åtta månader, och för rätt person finns det god möjlighet att bli anställd direkt av kunden efter konsultperioden. Kontoret är placerat i det mest centrala Göteborg, och arbetet utförs främst på plats hos kunden.

Detta konsultuppdrag är perfekt för dig som under något/några år fått erfarenhet i rollen som ekonomiassistent och som nu söker dig till en bred och varierande roll som innebär mycket kontakt med både interna och externa parter. Du kommer ha kontakt med olika platschefer och ansvara för din enhet, både gällande kund- och leverantörsreskontra. Du kommer ingå i ett sammansvetsat team där man hjälps åt, och där du också får god möjlighet att utvecklas inom tex. avstämningar och bokslutsprocessen. I denna roll behöver du kunna kommunicera väl på engelska och det kommer troligen även förekomma vissa resor i tjänsten till anläggningarna i norra delarna av Sverige och ev. Finland.

Arbetsuppgifter i punktform

Kund- och leverantörsreskontra med ansvar för ett av företagets enheter, där du blir ansiktet utåt i att underhålla kontakten mot kunder och leverantörer.
Hantering och bokföring av företagets ekonomiska transaktioner inklusive fakturor, kvitton, utgifter och intäkter.
Vara behjälplig i månads-, kvartals- och årsbokslut, beroende på erfarenhet
Genomföra regelbundna avstämningar av ekonomiska konton såsom bankkonton, kassakonton och leverantörsfordringar.
Assistera i förberedelser och sammanställande av ekonomiska rapporter
Stötta upp i ekonomiavdelningen


Meriterande kvalifikationer

Erfarenhet av SAP Business One och Medius Go.
Kunskaper i finska.
Tidigare erfarenhet inom industrisektorn.


Övriga önskemål

Strukturerat och rutinmässigt sinne.
Förmåga att planera och organisera arbete med förståelse för helheter och processer.
Förmåga att arbeta under tydliga deadlines och anpassa sig till förändrade krav.
Lösningssorienterad med förmåga att hantera problem.
God kommunikativ förmåga och förmåga att skapa starka relationer.
Motiverad att arbeta i team och bidra till företagets framgång.


När du blir en del av oss på Wise Professionals/Eqonomy

Som konsult hos Eqonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Eqonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på nästa spännande utmaning.

 

Om du vill veta mer

Vi som ansvarar för uppdraget är Talent Acquisition Specialist Emma Rehn (emma.rehn@wise.se) och Konsultchef Lisa Kayser (lisa.kayser@wise.se). Ni är välkomna att höra av er vid frågor kring uppdraget. För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att vi ej kan ta emot ansökningar via mail.

Observera även att i konsultvärden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Product Manager till KVDBil

Produktutvecklare
Läs mer Apr 12
Vår produkt bilpriser.se erbjuder marknadens bredaste tjänsteutbud av korrekta, trovärdiga och dagsfärska fordonsvärderingar. I rollen som Product Manager har du ansvaret att forma och driva denna produkts framtid. Här kommer du inte bara vara en specialist, du är själva navet som koordinerar och leder vårt agila utvecklingsteam. Genom ett nära samarbete med ledningsgruppen och andra nyckelpersoner som CIO, CMO, CSO och Head of Sales, är du med och formar vår produktstrategi och ser till att den är i linje med affärens behov. Du rapporterar till marknadschef och är en del av lednings och supportteamet. 

I rollen kommer du bland annat ansvara för: 

·      Utveckla tydlig vision och mål för bilpriser, vilka du pedagogiskt förmedlar till teamet och andra intressenter.

·      Säkerställa, både på kort och lång sikt, en effektiv och stabil teknisk utveckling av bilpriser.

·      Kontinuerlig dialog med försäljning för att säkerställa att våra prioriteringar är i linje med affärens behov.

·      Säkerställa att backlogg hanteras i linje med prioriteringar och strategi.

·      Tillsammans med försäljning medverka vid demonstrationer och presentationer av Bilprisers produkter.

·      Samarbeta med UX-ansvarig för att säkerställa optimala kundresor och gränssnitt.

·      Skapa och analysera metoder för att mäta kunder beteende och produktframgång.

·      Leda och coacha utvecklingsteamet, vilket inkluderar planering och genomförande av sprintar. 

Vi söker dig som har: 

·      Flerårig erfarenhet som produktägare/produktansvarig för en teknisk produkt.

·      Erfarenhet från ett litet till medelstort bolag där du haft möjlighet att påverka och driva förändringar.

·      Erfarenhet av att leda och driva andra i ett team.

·      Erfarenhet av datadrivet beslutsfattande, användning av analyser och kundfeedback för att driva produktförbättringar.

·      Kunskaper inom digital utveckling, AI och Optimeringar.

·      Akademisk examen inom relevant område, t.ex. ekonomi, teknik och IT, eller motsvarande arbetslivserfarenhet

·      Är Flytande i tal och skrift i både svenska och svenska.

·      Goda kunskaper i Excel och Powerpoint

·      Ett stort intresse för bilbranschen och genuint intresse för teknisk utveckling.

Det är meriterande om du har:

·      Erfarenhet från techbolag som säljer tjänster

·      Utbildning inom scrummetodik/agilt arbete

·      Erfarenhet från fordonsindustrin, finans och/eller tillverkningskedjan. 

Som person är du genuint affärsfokuserad och duktig på att kommunicera på ett prestigelöst sätt. Du är en noggrann och strukturerad projektledare som trivs med att gräva i detaljerna. Vi letar efter dig som inte bara gillar att vara överallt i organisationen, utan också får energi av samarbete och möten med andra människor. Du är en lagspelare av rang och är duktig på att bygga relationer med olika team. Vidare är du en nyfiken, ansvarfull och prestigelös person som är en skicklig problemlösare. Sist men inte minst är du en analytisk person som trivs att ta beslut på data.

Lite mer om oss på Kvdbil

Kvdbil är Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar, årligen säljer vi runt 26 000 bilar. När vi går till jobbet varje dag gör vi det med strävan att jobba mot en schysstare bilbransch - med ärlighet och transparens. Vi drivs av att ge god service och hitta lösningar som underlättar våra kunders bilaffärer. Och kul på jobbet, det har vi mycket av.

Hos oss är du expert på ditt område, men behöver inte vara bäst på allt. Du är en del av en organisation full med kunskap och kollegor som har din rygg när du behöver det. Här arbetar du under ett tillitsbaserat ledarskap bredvid kollegor med många olika bakgrunder, erfarenheter, åldersgrupper och personligheter. Vi är ett företag i ständig förändring där vi har snabba beslutsvägar med möjlighet att göra sin röst hörd och vara med och påverka. För dig som drivs av att ständigt kunna utvecklas och verka i en föränderlig vardag finns rum för att växa inom bolaget. Vi har många kollegor som gjort karriär internt och vuxit i både ansvar och expertis under åren.

Har vi väckt ditt intresse?

Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på wise.se. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder, åldrar och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Testerna görs tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Vill du veta mer om vårt tillvägagångssätt, läs mer här – https://www.wise.se/fordjupningar/kompetensbaserad-rekrytering/

Har du frågor om processen eller rollen? Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sophia Francke (sophia.francke@wise.se). Vi intervjuar löpande så rollen kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kvalitetsadministratör till Stena Recycling i Göteborg!

Backofficepersonal
Läs mer Apr 2
Det här är ett konsultuppdrag via The Pace på fem månader med start omgående. Uppdraget är på heltid under kontorstider mellan 08:00 – 17:00 och du kommer att utgå från Stena recyclings kontor på Fiskhamnsgatan i Göteborg.

Ditt uppdrag

Som Kvalitetsadministratör har du en central och viktig roll på bolaget där du supporterar dina kollegor i Stena Recyclings interna lednings- och IT-system GMS (General Management System) som baseras på Canea One. För kundsupport kommer du huvudsakligen att arbeta i ärendehanteringssystemet Ivanti och guida dina kollegor rätt gällande frågor om dokumenthantering, ärendehantering och processer. I rollen är du även systemadministratör och ansvarar för att genomföra uppdateringar och tester i GMS. Du kommer anordna och koordinera forum varannan vecka med ett 30-tal superusers inom bolaget, för att kompetensutveckla gruppen. Du planerar, koordinerar och förbereder utbildningar och ansvarar för att genomföra dessa digitalt för hela organisationen. Ett annat viktigt uppdrag är att delta i kompetensforum tillsammans med administratörer och produktansvarig på koncernnivå.

Rollen tillhör Kvalitetsteamet, men ledningssystemet omfattar även miljö och arbetsmiljö. I kvalitetsteamet kommer du att arbeta nära en annan kollega bland annat med att supportera kring och sammanställa statistik inför rapportering samt vara behjälplig med övrig administration. 

Exempel på arbetsuppgifter:


Hanterar systemadministration vid uppdateringar
Ansvara för ärendehantering och kundsupport
Hålla i grundutbildningar via teams och koordinera löpande kompetensutvecklingsmöten
Vara representant i koncernens Knowledge Sharing Forum


Din bakgrund

För att lyckas i rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet från administration och har ett starkt intresse för it och teknik. Du brinner för att leverera en service i världsklass och har en pedagogisk framtoning och en god kommunikation. Du har en förmåga att bemöta olika människor och trivs i en central roll där du får hjälpa kollegor internt. Flexibilitet och att kunna anpassa dig efter situation kommer naturligt för dig och du har en god förmåga att kunna prioritera.

Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Det är meriterande om du arbetat på en Kvalitetsavdelning tidigare och/eller har erfarenhet av ledningssystem för kvalitet, miljö och/eller arbetsmiljö enligt ISO-standaren.

Om Stena Recycling

Vi på Stena Recycling erbjuder helhetslösningar inom återvinning och cirkulära tjänster över hela landet. Våra kunder finns representerade i många branscher – allt från detaljhandel, fordonsindustri och tillverkande industri till verkstadsindustri, kommunal verksamhet och sjukhus. Vi har en viktig roll att spela i industrins och samhällets omställning mot ett mer cirkulärt förhållningssätt. Nu söker vi dig som vill vara med och bidra till den utvecklingen!Läs mer om Stena Recycling här.

När du blir en av oss

Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Elin Eriksson (elin.eriksson@thepace.se) och Konsultchef Emilie Runnegård Shawwaf (emilie.runnegard@thepace.se) .

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Kvalitetsutvecklare till internationell kund i Göteborg

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Mar 26
Det här är ett konsultuppdrag via The Pace som löper från maj och fram till årsskiftet 2024/2025, med eventuella möjligheter till förlängning. Du kommer att utgå från kundens kontor strax utanför kärnan av centrum. Arbetstiderna är kontorstider mellan 08:00-17:00. 

Ditt uppdrag

Som kvalitetsutvecklare är din roll mångfacetterad och du bidrar till att bolaget kan behålla och utveckla sin ISO 9001-certifiering. Arbetet omfattar revisionsarbete, planering, utbildning, dataanalys och rapportering samt stöd i process- och verksamhetsutveckling.

Du kommer att planera, koordinera och delta i både interna och externa revisioner. Du säkerställer bolagets kvalitetsarbete, samordnar ledningssystem för miljö och arbetsmiljö, samarbetar med systemadministratör och kollegor på koncernnivå. Vidare kommer du att vara representant i beredningsgruppen för produktcertifikat och delta i kundkravsgruppen för att stötta andra affärsområden och se till att besvara frågor om kvalitetsarbetet.

Din roll innefattar också att informera organisationen löpande om pågående aktiviteter, hantera webbredigering för att säkerställa att hemsidan är aktuell och innehåller relevant information. Du kommer även att vara ansvarig för att utveckla och förbättra arbetsprocesser enligt koncernens riktlinjer och behov.

Exempel på andra arbetsuppgifter:

Göra årsplan för revisionsarbetet
Analysera statistik för månadsrapporter
Samarbeta med andra kollegor för att hantera avvikelser och förbättringsprocesser
Förbereda presentationsmaterial för ledningsgruppen i syfte att informera/rapportera hur verkningsfullt kvalitetsarbetet är
Stötta verksamheten i förbättringsarbete och kvalitetssäkring


Din bakgrund

För att lyckas i rollen som Kvalitetsutvecklare ser vi att du har tidigare erfarenhet från en liknande roll där du har haft ansvar för att driva och samordna ISO 9001-arbetet. Du gillar att sätta dig in i nytt material, har god vana att jobba självständigt och driva dina processer framåt. Du är bekväm med att hantera mycket data och Excel är en god samarbetspartner i vardagen. Din sociala förmåga gör att du gillar att samarbeta, både internt och externt. Som person är du driven och intresserad, nyfiken och inlyssnande. Du har ett starkt intresse kopplat till miljö, arbetsmiljö, kvalitet och hållbarhetsarbete. Du är analytiskt lagd och trivs med statistik, räds inte att arbeta i flera olika system. En framgångsfaktor för rollen är du känner dig trygg att fatta egna beslut samt har en god planeringsförmåga för att nå dina och bolagets mål.

Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Det är meriterande om du har en relevant högskoleutbildning.

Det är meriterande om du kommer från tillverkande, verkstads- eller processindustrin.

När du blir en av oss

Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Elin Eriksson (elin.eriksson@thepace.se) och Konsultchef Emilie Runnegård Shawwaf (emilie.runnegard@thepace.se) .

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Logistikadministratör till Atlas Copco i Göteborg

Backofficepersonal
Läs mer Mar 14
Det här är ett konsultuppdrag via The Pace på 8 månader som eventuellt kan komma att förlängas. Uppdraget är på heltid under kontorstider mellan 07:00 - 16:00 med start snarast möjligt. Du kommer att utgå från Atlas Copcos servicekontor och lager på Banehagsliden 2 i Göteborg.

Ditt uppdrag

I Atlas Copcos verkstad hanteras maskiner som behöver underhåll, service och nya komponenter/reservdelar. Bolagets kunder skickar in sina maskiner genom transport och maskinerna genomgår sedan reparation i verkstaden enligt givna strukturer och processer för att sedan transporteras tillbaka till kunden.

I din roll som Logistikadministratör arbetar du i en bred roll där du ansvarar över flera viktiga delar på Atlas Copcos lager och verkstad. Du är en central punkt som genom struktur och noggrannhet ser till att arbetet i flyter på smidigt och att allt från fakturor till offerter och övrig administration är uppdaterad och i sin ordning. Du arbetar ensam i din roll men i nära samspel med kollegorna i verkstaden där ni tillsammans verkar för smidiga processer och en kvalitativ leverans.   

Du tar emot, hanterar och kontrollerar inkommande gods samt driver dialogen med kunder genom mejl, telefon och i uppföljningsmöten för att säkerställa kundnöjdhet och kvalitet.

Exempel på andra arbetsuppgifter:

Upprättande av offerter och hantering av försäljningsorder
Administration av produktions- och inköpsorder
Beställning och inköp av reservdelar
Hantering av reparation/service och reklamationer
Lager och materielhantering
Fakturering i SAP


Din bakgrund

För att lyckas i rollen som Logistikadministratör ser vi att du har erfarenhet från en administrativ roll, gärna inom lager och/eller logistik. Du är självgående och tar stort eget ansvar där du genom professionalism levererar en hög servicenivå mot både kunder och kollegor. Du är noggrann och strukturerad samt trivs i en bred roll där du snabbt kan behöva ställa om dina prioriteringar.

Du arbetar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift. Du har en godkänd utbildning och/eller relevant yrkeserfarenhet samt grundläggande kunskaper i systemet SAP.  

Om Atlas Copco

Atlas Copco är en världsledande leverantör av hållbara produktivitetslösningar. Vi förser kunder i fler än 180 länder med produkter och tjänster med fokus på produktivitet, energieffektivitet, säkerhet och ergonomi.

I Sverige hanterar vi försäljning, service och marknadsföring av innovativa kompressorer, luftbehandlingssystem, vakuumlösningar, industriverktyg och monteringssystem samt energi och flödeslösningar. Våra kunder har tillgång till ett rikstäckande försäljnings-, distributions- och servicenätverk som säkerställer att produkterna alltid går på maximal effektivitet och minimal stilleståndstid.

Vår närande kultur och ledande teknik gör att vi kan skapa innovationer för en hållbar framtid. Vi bryr oss om varandra och om världen runt omkring oss. Säkerhet och hälsa kommer alltid i första rummet. 

När du blir en av oss

Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Elin Eriksson (elin.eriksson@thepace.se) och Konsultchef Philip Alfredsson (philip.alfredsson@thepace.se) .

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Projektcontroller till dynamiskt byggbolag

Controller
Läs mer Mar 25
För vår kunds räkning söker vi nu efter en Projektcontroller/controller för ett konsultuppdrag med start omgående. Detta uppdrag går via oss på Wise Professionals/Eqonomy och är tänkt att pågå i minst sex månader, med god chans till förlängning.

 

Uppdraget

Detta är en ny roll kopplat till ett nytt sätt att arbeta med projektuppföljningen, där du kommer att spela en nyckelroll i att sätta rollen. Du tillhör Finance centralt i bolaget, men kommer att arbeta tätt mot de olika projekten i landet där du är ett stöd för företagets projektledare och arbetar nära produktionscoacherna när det gäller ekonomiska frågor och beslut. Du rapporterar till CFO och har din huvudsakliga arbetsplats i centrala Göteborg.

Dina ansvarsområden inkluderar:

Att vara en nära samarbetspartner till bolagets projektledare samt projektcontrollers ute i divisionerna, samt att vara den primära kontaktpunkten för ekonomiska frågor och rapportering.
Att säkerställa att bolagets ekonomiska uppgifter och siffror är korrekta och överensstämmer med verkligheten, samt att ge stöd för att maximera projektens lönsamhet.
Att agera som en viktig brygga mellan produktionen och ekonomiavdelningen, för att säkerställa effektiv kommunikation och samarbete.
Vara superuser för bolagets projektledningssystem där all ekonomisk uppföljning görs


Din profil:

För att lyckas i denna roll ser vi att du har en ekonomisk utbildning, samt erfarenhet av såväl redovisning som controlling, och då företrädelsevis projektcontrolling eller projektredovisning. 
Vi ser att du har en gedigen systemkunskap och en passion för att lösa även de mest komplexa frågorna.
Du har drivet och nyfikenheten att vara med och bygga denna roll tillsammans med CFO. Med rätt ambitionsnivå och rätt förutsättningar är det inte omöjligt att detta blir en långsiktigt lösning.
Du har förmågan att jobba nära produktionen och kontinuerligt lära sig mer om dess processer och utmaningar.


Om vår kund

Vår kund är ett välrenommerat entreprenadföretag med kontor i Göteborg samt runt om i landet. Vår kund levererar högkvalitativa projekt inom byggsektorn. 

När du blir en del av oss på Wise Professionals/Eqonomy

Som konsult hos Eqonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på nästa spännande utmaning.

 

Om du vill veta mer

Vi som ansvarar för uppdraget är Konsultchef Lisa Kayser (lisa.kayser@wise.se) och Talent Acquisition Specialist Emma Rehn (emma.rehn@wise.se). Ni är välkomna att höra av er vid frågor kring uppdraget. För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att vi ej kan ta emot ansökningar via mail.

Observera även att i konsultvärden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

SERVICE MANAGER TILL GASUM - OLIKA ORTER

Trafikingenjör
Läs mer Mar 21
Vad ska du göra?

I rollen som Service Manager Traffic Filling stations hos Gasum får du en nyckelroll där du tillsammans i ett team med åtta kollegor i liknande roller ansvarar för att säkerställa tillgängligheten för våra Customer Terminals och Traffic Filling stations. Det innebär i din roll att du leder utvecklingen av prestanda och effektivitet i drift och underhåll, samt driver förbättringsarbeten kopplade till säkerhet, tillgänglighet, effektivitet och användarbarhet på Traffic Filling stations i Sverige. Resor ingår i tjänsten och du har möjlighet att arbeta från något av våra lokala kontor i Stockholm, Linköping och Göteborg.

I rollen ansvarar du för:

Tillgängligheten för de svenska tankstationerna
Utveckling av prestanda och effektivitet i drift och underhåll (O&M)
Förbättringsarbeten kopplat till säkerhet, tillgänglighet, effektivitet och användarbarhet
Investerings- och utvecklingsprojekt samt långsiktig tillgångshantering kopplade till tankstationerna.
Produktionsrapportering och kommunikation
Säkerhetsgranskningar
Budget och ansvar för tankstationernas långsiktiga förvaltning och ersättningsinvesteringar


Ditt uppdrag är att utveckla en servicemodell tillsammans med externa tjänsteleverantörer som säkerställer hög tillgänglighet av gas för olika fordonssegment och kostnadseffektiv drift i en snabbt utvecklande industri. Tillgängligheten av gas är en avgörande del för Gasums fortsatta expansion och där spelar rollen som Service Manager en stor roll.

Din bakgrund

För att bli lyckosam i rollen har du en teknisk bakgrund där du jobbat med frågor kopplat till drift och underhåll samt en teknisk utbildning. Du har tidigare agerat som projektledare för underleverantörer och har erfarenhet av att sätta ihop lyckosamma servicemodeller och samarbetsavtal. Har du även erfarenheter av att arbeta med säkerhetsfrågor och/eller leda andra är det till din fördel. Det är även möjligt om du har erfarenhet av processindustrin och meriterande om du har kunskap om gas, automation och maskiner samt mekaniska problem. För att kunna kommunicera med alla kontaktytor inom och utanför Gasum är din engelska och svenska flytande.Som person är du målinriktad med stark analytisk förmåga och arbetar strukturerat och organiserat. Du motiverar andra och trivs med att arbeta i team mot gemensamma mål. Du är prestigelös och har en "laget före jaget"-inställning samtidigt som du är van vid att ta eget ansvar och leda dig själv

Om Gasum

Gasum erbjuder experttjänster inom renare energi för industri och kraftvärmeproduktion, samt renare bränslelösningar för väg- och sjötransporter. Vi etablerar gastankstationer över hela Sverige och hjälper våra kunder att minska både sitt eget och deras kunders miljöavtryck. Som marknadsledare inom vår sektor är vår ambition att fortsätta att växa med den svenska marknaden. Gasum-koncernen har omkring 330 anställda i Finland, Norge, Sverige och Tyskland. Vi hade en omsättning på drygt 1,6 md SEK 2022 och ägs av finska staten. 

Har vi väckt ditt intresse? 

Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på wise.se där du direkt får svara på tre till fem korta frågor. Vi tar inte emot ansökningar per mail. 

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder, åldrar och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.?Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Testerna görs tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Vill du veta mer om vårt tillvägagångssätt, läs mer här –?https://www.wise.se/fordjupningar/kompetensbaserad-rekrytering/.  

Har du frågor om processen eller rollen? Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Abdullah Uzunel på abdullah.uzunel@wise.se. Vi intervjuar löpande så rollen kan tillsättas före sista ansökningsdatum.  

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lönespecialist deltid

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Mar 15
Vi söker åt kunds räkning efter en lönespecialist som är tillgänglig per omgående och 6 månader fram. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals om 50% ute hos vår kund som sitter i verksamhetsnära lokaler i Partille, Göteborg. Kunden tillämpar en hybrid lösning och träffar dig gärna på plats på kontoret 1-2 gånger i veckan med filosofin om att teamwork och relationer blir som bäst när man ses IRL!

Ditt uppdrag

Vår kund står inför en arbetstopp och behöver därmed resursförstärkning i sitt team. Ditt främsta fokus kommer vara att arbeta i hela lönekedjan tillsammans med en till kollega men i mån om tid och intresse finns det möjlighet att få vara med och arbeta i digitaliserings- & förbättringsarbeten som just nu genomförs på lön. Bolaget arbetar i AGDA och hanterar löner för såväl tjänstemän som arbetare. Kollektivavtal som tillämpas är livsmedelsavtalet samt två tilläggsavtal. Din bakgrund

Vi eftersöker dig som är erfaren i din roll som lönespecialist och trygg i din kompetens. Som person är du noggrann, strukturerad och driven. Du kan på ett självständigt sätt ta dig förbi hinder, men räds heller inte för att fråga om hjälp när det behövs. Vi ser att du har arbetat i AGDA tidigare och då kunden även arbetar i Quinyx ser vi det meriterande om du har erfarenhet av det eller annat typ av arbete med schemahantering överlag. Du kan på ett serviceinriktat och pedagogiskt sätt supportera kollegor i organisationer. 

När du blir en av oss

Som konsult hos oss lovar vi den bästa tiden i din karriär. Du kommer från första dagen komma in i ett sammanhang som ger dig en snabb utveckling i karriären samtidigt som du får vara med och påverka framtidens arbetsplatser. Välkommen till en värld full av möjligheter!

Läs mer om livet som konsult vi oss här!

Nyfiken på att veta mer?

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Ida Asmar (Ida.asmar@wise.se) och Mikaela Ahvenainen (mikaela.ahvenainen@wise.se)

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Digital Marketing Manager till Surgical Science

Marknadsanalytiker
Läs mer Mar 8
About the assignment

This is a consultant assignment through KiMM/Wise Professionals. The assignment starts as soon as possible and will go on for five months with a chance of employment or prolonging the contract.

About the role

We are seeking a dynamic Digital Marketing Manager to play a pivotal role in driving Surgical Science’s sales through effective demand generation and brand-building initiatives. Together with team members, you will promote our range of products and solutions to hospitals, medical societies, and medical device companies around the world. More specifically, you will:

Drive our digital marketing strategy
Identify and plan content creation for the full buyer’s journey – work collaboratively with the team in creation of that content
Develop and execute digital campaigns in close collaboration with sales teams and product specialists
Oversee SEO, paid and organic social media, Google Analytics, etc. to optimize digital visibility; manage and grow website
Conduct insightful marketing and customer behavior analysis


Qualifications

We seek someone with som years of experience from a similar position. You have a passion to explore and excel in all facets of digital marketing. You have experience in:

Demand and lead generation
Marketing automation and nurturing
SEO/SEM
ABM campaigns
Branding
WordPress, Microsoft Dynamics, Google Analytics, tracking
Strong in English in written and oral communcations
Experience with medical or high-tech marketing would be a plus, but not necessary


About you

To succeed in the role, you need to be proactive and independent. We expect you to exhibit a high level of professionalism and experience working with diverse stakeholders, building a wide network of contacts and fostering relationships. You possess a holistic perspective while paying attention to details.

Our workplace

Surgical Science is a global and continuously expanding organization. We make sure to make room for all employees to influence and contribute with their own experience and knowledge. We value growth and development among our employees. You will get the chance to be a part of a welcoming and open team and contribute with your creativity. We are confident that diversity is crucial for innovation and growth.

About Surgical Science

Surgical Science is a leading provider of medical virtual reality simulators and software solutions. Our clinically validated and innovative training solutions provide a safe environment to master skills and procedures prior to patient interaction.

Working closely with societies and the medical community, our goal is to help optimize procedural outcomes and provide proficiency-based medical training without risk to patients.

Surgical Science simulation is used by training centers, hospitals, universities, and medical device partners in over 90 countries, helping medical professionals to be better prepared and more confident.

Interested?

Does this sound like the perfect next step for you? Great! Don’t hesitate to apply for the role by clicking the “Apply”-button below! In connection with this you will have to answer a few short questions.

If you want more information or have questions about the role, contact Consultant Manager Maggie Klingenstierna maggie.klingenstierna@kimm.se.

Selection takes place on an ongoing basis and the position may be filled before the last application date.

Welcome with your application! We look forward to hearing from you!

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till C/O Serneke AB

Backofficepersonal
Läs mer Feb 21
Det här är ett konsultuppdrag via The Pace på 6 månader. Uppdraget är på heltid under kontorstider med start så snart som möjligt. För rätt person finns det goda möjligheter till förlängning eller överrekrytering till Care of Serneke AB. Du kommer att utgå från Sernekes huvudkontor på Lindholmen, Göteborg.Ditt uppdrag

I rollen som Kundtjänstmedarbetare är du first point of contact mot bostadskunden efter inflytt i någon av Sernekes nyproducerade bostäder där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hantera kundärenden via telefon, mejl och i Care of Sernekes boendeapp. Du hanterar även felanmälningar och garantiärenden där du på ett inlyssnande sätt gör en bedömning av det problem som uppstått samt undersöker om ärendet går under garantin.

Ärenden kan röra allt ifrån skadeanmälan på ett trasigt kylskåp till frågor om garantiärenden. En del frågor kan du svara på direkt och i andra fall tar du emot information, upprättar ett ärende och skickar det till Sernekes eftermarknadsfunktion som tar över och hjälper kunden vidare på plats.

Inkommande ärenden hanteras i Sernekes interna ärendehanteringssystem och som Kundtjänstmedarbetare håller du kontakten med kunden genom processen för att säkerställa leveransen.

Du kommer att bli en del av ett erfaret och rutinerat team om tre personer som på individnivå bidrar med olika styrkor inom teamet.

Exempel på andra arbetsuppgifter:

Närvarar på plats vid inflytt
Intern kontakt med dina kollegor på avdelningen eftermarknad för att säkerhetsställa leveransen mot kund
Publicera och följa upp marknadskampanjer i Care of Sernekes app
Visningar av lägenheter för potentiella hyresgäster vid behov


Din bakgrund

För att lyckas i rollen som Kundtjänstmedarbetare ser vi att du har tidigare erfarenhet från kundservice över telefon och mejl, meriterande om du kommer från fastighetsbranschen. Du är social och utåtriktad som person med en stark känsla för service och trivs med telefon som arbetsredskap. Du tycker det är roligt med kundservice och vill ge den bästa servicen även vid pressade situationer och med högt tempo. Du besitter en självklar förmåga att sätta kunden i fokus och strävar målinriktat för att varje kontakt med kunden ska uppfattas som ett positivt och professionellt bemötande. Vidare ser vi att du är självledande i ditt arbete och tar ansvar för att utföra dina arbetsuppgifter samt har en god förmåga att prioritera. Rätt person för tjänsten drivs av resultat och tycker om att jobba mot uppsatta mål samt har en förmåga att behålla lugnet även under pressade situationer.

Du har goda systemkunskaper och kan sätta dig in i nya system snabbt.

Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Om Care of Serneke

Serneke är en av Sveriges största byggkoncerner med ett heltäckande erbjudande inom entreprenad och projektutveckling. Vårt mål är att uppfattas som det mest nytänkande, engagerade och dynamiska bolaget i branschen. Vi brinner för samhällsnytta och ser ett stort värde i att bygga med idrott och hälsa i fokus.

Care of Serneke AB är en del av Serneke Invest och är Serneke Invest interna förvaltningsbolag för nyproducerade bostäder.

Alla våra kunder får tillgång till vårboende app, Care of Serneke. I Care of Serneke appen kan du enkelt kommunicera med dina grannar och styrelse, boka gemensamhetslokaler, få förmånliga priser på boendenära tjänster, planera städ- och arbetsdagar och mycket mer.

När du blir en av oss

Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Elin Eriksson (elin.eriksson@thepace.se) och konsultchef Emilie Runnegård Shawwaf (emilie.runnegard@thepace.se)

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Communication Manager till VBG Group i Trollhättan

Marknadskommunikatör
Läs mer Feb 9
Om rollen

I rollen som Group Communication Manager på VBG Group, kommer du att ansvara för kommunikationen i moderbolaget. En bred och varierande roll av både strategisk och operativ karaktär. Du kommer att sätta agendan för vår kommunikation på moderbolagsnivå, planera och genomföra interna och externa kommunikationsinsatser. Du kommer bli en del av det engagerade koncerngemensamma teamet där var och en har sitt expertområde. Group CEO Office Manager kommer bli din närmsta chef och du kommer att ha ett nära samarbete med koncernledning samt moderbolagets övriga funktioner.

Rollen innefattar bland annat:

·      Att ansvara för och utveckla den interna kommunikationen. Ansvara för företagets intranät och dess innehåll.

·      Samordna moderbolagets externa kommunikation vilket innefattar alltifrån att skriva pressreleaser till finansiell information och företagsinformation från såväl ledning som från CEO

·      Projektledning av årsredovisning och delårsrapporter, samt skriva texter till dessa produktioner

·      Att arbeta med framtagning av koncernpresentationer för olika forum

·      Att arbeta med hållbarhetskommunikation

·      Producera, distribuera och publicera innehåll i varierande kanaler såsom webb och sociala medier

·      Erbjuda kommunikativt stöd för koncernkontorets andra funktioner

I rollen ingår även ansvaret för samarbete med externa byråer och andra intressenter. Du utgår från huvudkontoret i Trollhättan.

Om dig

För att lyckas i rollen ser vi att du är trygg i din kompetens, har ett kreativt sinne och är duktig på olika kommunikationstekniker och verktyg. Du har en god förmåga att se helheten, mönster, flöden och är även flexibel och kan ändra riktning om så behövs. Du är en duktig skribent som är van vid att anpassa innehåll gentemot målgrupp och intressenter. Du har också en god projektledningsförmåga och kan hantera olika projekt samtidigt likaväl som du är duktig på att prioritera. Du trivs i samarbete med andra men vi ser också att du är van att jobba självständigt.

Vi ser gärna att du:

har en eftergymnasial utbildning inom kommunikation eller motsvarande
har minst några års erfarenhet av en liknande roll
har goda erfarenheter av att projektleda årsredovisningar och kvartalsrapporter
är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift
har erfarenhet från internationell verksamhet
har god vana av att jobba med webbpubliceringsverktyg


Det är även meriterande om du har erfarenhet av att jobba med hållbarhetskommunikation. Om inte så har du gärna ett stort intresse för det. Har du erfarenhet från industribranschen är det också en fördel.

Kort om VBG Group

VBG Group är en internationell industrikoncern med cirka 2 000 medarbetare i 15 länder. Moderbolaget VBG Group AB är en långsiktig ägare som med gedigen industriell kompetens, stark företagskultur och finansiell uthållighet bidrar med aktiv styrning av koncernens tre helägda divisioner.

VBG Group präglas av en jordnära, stark företagskultur som sammanfattas i bolagets gemensamma värderingar – Keystones.

 Huvudkontoret har centrala funktioner för VBG Group inom hållbarhet, IT, HR, finans och IR.

Låter det intressant?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM / Wise Professionals. Vi ser fram emot din ansökan med CV och personligt brev på kimm.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail pga GDPR. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi gör löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sophia Francke på sophia.francke@kimm.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

People & Culture Business Partner till Swedish Match i Kungälv

HR-specialist/HR-advisor
Läs mer Feb 2
Nu finns en unik möjlighet att söka rollen som People & Culture Business Partner till vår fabrik i Kungälv. Då vi ser en spännande framtid för både vår verksamhet och för vår funktion People & Culture, söker vi nu dig som är engagerad, samt delar vår passion för att förena människor och teknik. Det är av största vikt att du har gedigen erfarenhet av, och förmåga att trivas i en dynamisk och föränderlig arbetsmiljö. Ta steget mot en spännande och betydande central roll där du kan bli en del av vår fortsatta framgång. Vi ser fram emot din ansökan, så tveka inte att skicka in den redan idag!

 

Om Swedish Match

Swedish Match utvecklar, tillverkar och säljer rökfria kvalitetsprodukter. Vi har tillverkning i sju länder, och två av fem svenska fabriker finns i Göteborgs området. Vår vision är en värld utan cigaretter och vi erbjuder därför rökfria produkter som vårt bidrag till en förbättrad folkhälsa världen över. Företaget blev år 2023 en del av Philip Morris International, och våra produkter är nu hörnstenen i den nybildade globala kategorin för orala rökfria produkter. Läs gärna mer om oss på www.swedishmatch.com och www.pmi.com.

Din roll

Som People & Culture Business Partner kommer du att driva ett proaktivt, affärsdrivet och operativt HR-arbetet för att skapa värde för oss på fabriken. Som en nybliven del av Philip Morris håller vi på att implementera nya verktyg, processer och rutiner vilket du kommer vara delaktig i. Det är en föränderlig tid för oss nu, och du blir naturligt en viktig pusselbit för vår framgång. Du ingår i ett engagerat People & Culture team på fem medarbetare som tillsammans supporterar funktionsområdena Product Development & Operations, och kommer rapportera till People & Culture Manager som leder detta team. Din tillhörighet är på fabriken i Kungälv och övriga kollegor sitter i Göteborg, Stockholm och Danmark.

 Exempel på arbetsuppgifter:

Proaktivt och affärsnära chefsstöd i alla förekommande People & Culture frågor.
Har ett nära samarbete med fabrikschef och stöttar i verksamhetsplanering utifrån verksamhetsutveckling.
Stöttar cheferna i strategiska initiativ och förändringsledning.
Arbeta aktivt med psykosocial arbetsmiljö.
Ta ägarskap i frågor gällande jämställdhet, mångfald och kultur.
Kompetenskartläggning och kompetensutveckling.
Rekrytering och on-boarding tillsammans med chef.
Performance management och performance reviews.
Fackliga förhandlingar.
Delaktig i ledningsgruppsmöten, chefsforum och ledarskapsutveckling.


Vem är du

Du har relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande. Gärna en akademisk examen i Human Resources eller Business Administration. Du har tidigare erfarenhet av kvalificerat HR arbete i roller som HRBP, HR generalist, HR-specialist (inom rekrytering), en ledande position med ansvar för HR-processer, eller liknande. Du har mycket god vana av affärsnära HR arbete och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Du har mycket goda kunskaper i Microsoft Office och har ett genuint intresse för digitalisering.

Som person är du resultatorienterad och trivs med att jobba mot högt uppsatta mål. Du har hög integritet, god social kompetens och trivs att jobba nära verksamheten samt kan utmana vid behov. Du ser helheten och arbetar effektivt samt självständigt i en teammiljö. Dessutom, som del av en mycket strukturerad och professionell miljö, ser vi att du är en person som alltid levererar med hög kvalitetskänsla.

I vår verksamhet går utvecklingen snabbt, framför allt inom digitalisering, teknik och automation. Det kommer ställa krav på att du snabbt anpassar dig och sätter dig in i nya system samt säkerställer att vår verksamhet får rätt stöd längs vägen. Du har erfarenhet av både tjänstemän och arbetare samt kollektivavtal. Du är van att samverka med fackliga parter samt av fackliga förhandlingar. Du har god förmåga att bygga förtroende på olika nivåer i organisationer.

Erbjudande

På Swedish Match får du chansen att vara en del av ett väletablerat och innovativt företag med högkvalitativa produkter och välkända varumärken. På Swedish Match är vi övertygade om att en mångfaldig personalstyrka är positiv för vår verksamhet. Vårt fortsatta mål är därför att vara en öppen och inkluderande arbetsgivare. I denna miljö har alla medarbetare lika möjligheter att uppnå sin fulla potential oavsett personliga egenskaper. Vi behöver alla hjälpas åt framåt i detta viktiga arbete.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas omgående. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny Mellberg på jenny.mellberg@wise.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lönespecialist med erfarenhet av Crona lön

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Feb 6
Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på deltid om cirka 60% med start omgående. Vår kund är placerad på Ringön, men löneuppdraget går att utföra helt på distans.

Arbetsuppgifter primärt:

Stötta upp rutiner och processer
Löne- och förmånsberäkningar
Lönekörning och löneutbetalning 
Rapportering internt och externt


Fokus för uppdraget är lön, men har du även erfarenhet och kunskap inom ekonomi kan uppdraget gå upp till 100% i omfattning, 60% lön och 40% ekonomirelaterade uppgifter. Arbetet som rör ekonomi sker på plats på kontoret. Du kommer att avlasta kunden med exempelvis:

Leverantörsreskontra
Rapportering
Stötta i koncernredovisning


Din profil

Du har arbetat i några år med bred lön. Du är van vid att arbeta självständigt och har en god vana av att arbeta i lönesystem och ett krav är att du har god erfarenhet utav att arbeta i Crona Lön. Meriterande om du har erfarenhet från produktionsbranschen, annars ser vi gärna att du har erfarenhet av att tolka olika kollektivavtal.

 

Du som person

För att lyckas i rollen som lönespecialist hos vår kund har du förmågan att se helheter och samband. Du är en initiativtagare som även ser till att saker och ting görs. Du är självständig i din roll som lönespecialist samtidigt som du har en mycket god samarbetsförmåga med såväl ditt team som chefer och medarbetare i organisation och har en hög grad av servicenivå.

 

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation - vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modiga och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv och dina kunder.

Om du vill veta mer

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Anette Hartlin på anette.hartlin@wise.se eller kandidatansvarig Emma Rehn på emma.rehn@wise.se

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från Dig!

Ansök nu

Erfaren lönespecialist till större koncern

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Jan 24
Vi söker dig som vill arbeta som konsult via Wise Professionals som Lönespecialist hos vår kund. Uppdraget beräknas att starta omgående och inledningsvis löpa på under 3 månader.

 

Rollen

I rollen som Lönespecialist kommer du att ansvara för både?lön- och personaladministration i ett team om tre personer. Huvuddelen utgörs av ansvar för hela löneprocessen för tilldelade bolag?i koncernen där du självständigt hanterar lönekörning och alla närliggande arbetsuppgifter.

 Som lönespecialist hos vår kund är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att administrera löner, ha daglig kontakt med chefer och relevanta parter där du hjälper till att svara på frågor gällande löner, tidrapporter, löneregistrering, traktamenten, utlägg, förmånsbeskattning, kollektivavtal m.m.

Meriterande är om du har erfarenhet av systemet AGDA.

 

Din profil

Vi söker dig som?är serviceminded, lösningsorienterad och utåtriktad. Du har ett genuint intresse för lön- och HR-frågor och arbetar noggrant, självgående och strukturerat. Utöver detta är det viktigt att du är en positiv, kommunikativ, pedagogisk och handlingskraftig person som har lätt att lära.

Du kommer att ingå i HR-funktionen och arbeta i tätt samarbete med övriga löneadministratörer. Eftersom vi är ett företaget som fortsätter att växa är det viktigt att du är framåtsträvande och trivs i en föränderlig arbetsmiljö.

Du har flera års erfarenhet av att arbeta självständig med löne- och personaladministration. Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning inom?lön. Du har gedigen kunskap om pensions- och försäkringslösningar och är kunnig i tolkning av olika kollektivavtal med bäring på?lön?och ersättning.

 

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

 

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation - vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modiga och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv och dina kunder.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Nyfiken på att veta mer?

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Jag som arbetar med detta uppdrag är din framtida konsultchef Anette Hartlin, du når mig på anette.hartlin@wise.se och till min hjälp har jag kandidatansvarig Emma Rehn, emma.rehn@wise.se

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

 

 Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Ekonomiassistent till dynamiskt fastighetsbolag i centrala Göteborg

Ekonomiassistent
Läs mer Jan 31
För vår kunds räkning, ett välkänt fastighetsbolag med rymliga kontorslokaler i centrala Göteborg, söker vi nu dig som vill arbeta som ekonomiassistent med fokus på leverantörsreskontra. Uppdraget är via Wise Professionals/ Eqonomy och är på heltid. Vi ser gärna att du kan starta uppdraget i relativt omgående och uppdragsperioden beräknas till ett år. Du kommer främst att utgå från kontoret i Göteborg.

Ditt uppdrag

I detta uppdrag kommer du att komma till ett spännande bolag med ett genuint intresse för sina medarbetare, där man bryr sig om varandra och där samarbete och sund företagskultur genomsyrar organisationen. Det kommer vara ett händelserikt år då man implementerar ett nytt system och samtidigt behöver upprätthålla den dagliga driften. Med ett tjugotal kollegor på ekonomiavdelningen och ett engagerat team som arbetar tillsammans för att hantera ett imponerande fakturaflöde på 130 000 leverantörsfakturor per år, kommer du ha en stimulerande arbetsplats med mycket möjlighet till utveckling. Gruppen består av prestigelösa personer i alla åldrar och du kommer alltid ha någon som du kan kroka arm med. Du kommer få upplärning av den person som slutar och som du ska ersätta.

Dina arbetsuppgifter i kortform:

Övervaka flödet av fakturor
Kontering av en stor mängd fakturor, ca 2 200 per månad
Rätta till inläsningsfel och andra kompletteringar
Kontakt med leverantörer och myndigheter
Ha koll på momsfrågor
Ha koll på och driva att fakturor på olika avdelningar attesteras i tid
Vara behjälplig vid bokslut
Avstämningar av balanskonton
Diverse ad hoc uppgifter


Vem är du?

För att trivas i rollen bör du vara en person som är trygg i dina arbetsuppgifter och redo att ta dig an utmaningar. Du har minst tre års erfarenhet av att ha arbetat inom leverantörsreskontra och har du dessutom arbetat inom fastighetsbranschen är det ett plus. Du trivs i en roll där du blir en viktig del i att hålla fakturaflödena i gång, och med så god kvalitet som möjligt. Vidare ser vi gärna att du trivs i en föränderlig miljö och där man jobbar i team.

Då du kommer att ha mycket kontakt både internt och externt behöver du kunna göra dig väl förstådd i svenska språket. Det är en stor fördel om du tidigare jobbat i Microsoft Dynamics, men har du annan erfarenhet av större ekonomisystem så är det också ett plus.

När du blir en del av oss på Wise Professionals/Eqonomy

Som konsult hos Eqonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på nästa spännande utmaning.

Om du vill veta mer

Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Emma Rehn, emma.rehn@wise.se. För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att vi ej kan ta emot ansökningar via mail.

I konsultvärden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan.

 

Varmt välkommen att söka!

Ansök nu

LÖNESPECIALIST MED ERFARENHET AV HR-plus 8

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Jan 19
Vi söker nu efter flera lönspecialister för vår kunds räkning. Denne är en ledande leverantör av kommunikations- och logistiklösningar. Du kommer att tillhöra löneteamet i Göteborg och rapportera till lönechefen.

 

Start: Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals som är planerat att börja omgående

Plats: Flera - Möjlighet till helt remote

Period: Omgående - till sista augusti, med möjlighet till förlängning

Omfattning: Helst 100%, men lägre omfattning går att diskutera

 

 

Dina arbetsuppgifter

Du ansvarar för att administrera löneprocessen i sin helhet och ger daglig service åt chefer och medarbetare i löne- och lönerelaterade kollektivavtalsfrågor. Du kommer också att hantera övriga personaladministrativa frågor som t.ex. nyanställning, avslut av anställning, pensionsfrågor, reseräkningar, traktamente och lönerelaterade rapporter och statistik. Självklart ingår även ansvar för löpande frågor kring pensioner, försäkringar, skatter och kontrolluppgifter. Du kommer även att deltaga i bokslutsarbetet samt ta fram underlag för budgetarbete. Vidare kommer du att vara superuser i AGDA och den person som har kontakt med AGDA när det gäller systemfrågor.

 

Personliga egenskaper

För att trivas på det här uppdraget tror vi att du är positiv och resultatorienterad, har hög ambitionsnivå och vill utvecklas. Du drivs av att hitta lösningar på problem och trivs i en verksamhet som ständigt förändras. Som person är du självständig, noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och gillar att arbeta i team.

Självständighet är ett nyckelord i rollen samtidigt som det är av yttersta vikt att vara kommunikativ, pedagogisk och arbeta rådgivande. Du har många kontaktytor och måste inspireras av den delen av jobbet. Du har förmåga att prioritera, arbeta proaktivt och kan balansera mellan struktur och entreprenörskap. Hög integritet och professionalism är en självklarhet i rollen som lönespecialist.

 

Kompetenskrav

Vi söker dig som har KY-utbildning inom löneområdet eller motsvarande utbildning, samt flera års erfarenhet av att ha hanterat lön från ax till limpa på ett medelstort till stort bolag. Du är även van vid att tolka olika kollektivavtal och har ett gediget systemintresse. Dessutom är det starkt meriterande om du har hanterat löner i Agda. Du uttrycker dig väl i skrift och tal, på svenska och till viss del på engelska.

 
När du blir en av oss

 Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. 

 

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord – nyfiken, modig och proffsig – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

 

Nyfiken på att veta mer?

Du får gärna kontakta konsultchef Anette Hartlin (anette.hartlin@wise.se) eller kandidatansvarig Emma Rehn (emma.rehn@wise.se) om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

 

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Lönespecialist till Attendo

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Jan 19
Vi söker nu två lönestjärnor som vill arbeta hos vår kund, Attendo, som löneadministratör eller specialist. Det är ett tidsbegränsat uppdrag med start i mitten av februari och fram tom sista augusti. Tjänsten kommer utgå från Attendos kontor i deras fina lokaler i Krokslätts Fabriker.

Attendo är ett av Nordens ledande omsorgsföretag med drygt 25 000 anställda i Sverige, Finland och Danmark. Sedan starten på 1980-talet har Attendo utökat verksamheten till många fler platser och nya verksamhetsområden. Idag finns Attendo på ett 70-tal orter i Sverige och kan förutom äldreomsorg också erbjuda omsorg för personer med funktionsnedsättningar (LSS) samt individ- och familjeomsorg (IOF).

På löneavdelning i Mölndal arbetar du tillsammans med 17 engagerade kollegor som dagligen ger utomordentlig service till deras kunder och ser till att alla duktiga medarbetare får rätt lön i rätt tid. De hanterar ca 12 500 löner per månad.  

Om tjänsten

Som lönespecialist hos Attendo är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att administrera löner, ha daglig kontakt med våra chefer och myndigheter där du hjälper till att svara på frågor gällande löner, tidrapporter, löneregistrering, traktamenten, utlägg, förmånsbeskattning, kollektivavtal m.m. Attendo arbetar dagligen i systemen HRplus8, Medvind, Outlook och Teams.

När du arbetar hos Attendo får du dessutom ett gäng trevliga kollegor som också tycker om att arbeta med löner precis lika mycket som du, så du har alltid någon att bolla eller skratta med.

Vem är du

Vi söker dig som arbetet ett par år med löner. Som person är du noggrann, strukturerad, ansvarsfull, serviceinriktad och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. För att trivas i rollen krävs att du är van att hantera flera saker samtidigt, vilket ställer höga krav på flexibilitet och stresstålighet. En stor fördel är ifall du tidigare arbetat med lönesystemet HRplus8. Du är inte heller rädd att hugga i när det behövs för att avlasta dina kollegor, t.ex. inför våra deadlines.

Om Wise Professionals

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Nyfiken på att veta mer?

Vi tar inte emot några ansökningar via mejl, men har du frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver så får du gärna kontakta oss! Du når mig på anette.hartlin@wise.se eller på 073-521 65 04

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Gruppchef till Trumpf Maskin

Gruppchef, teknik
Läs mer Jan 22
TRUMPF Maskin söker nu en erfaren Gruppchef till vår svenska serviceavdelning. Vill du bli del av ett ledande marknads- och teknologibolag inom verktygsmaskiner och laserteknik och leda människor i en tid av tillväxt och förändring? Har du god teknisk förmåga och brinner för att utveckla människor och team? Rollen som Gruppchef innebär både operativt och strategiskt arbete med ett närvarande och coachande ledarskap.

TRUMPF Maskin AB är ett helägt dotterbolag till det tyskbaserade TRUMPF GmbH och Co. Vi är marknads- och teknologiledande inom maskin- och laserteknik för industriell plåtbearbetning och erbjuder kompletta produktionslösningar inom dessa sektorer tillsammans med digitalisteringslösningar i form av konsultation, plattform och mjukvara. Vi erbjuder stor frihet och förtroende till våra medarbetare att förverkliga sina idéer i praktiken. "Trusting in brave ideas"– det är vårt löfte till alla våra medarbetare och med dig ombord vill vi driva på utvecklingen av digitaliseringen inom tillverkningsindustrin. Vårt huvudkontor finns i Alingsås ca 4 mil från Göteborg med närhet till både flygplats och motorväg. Vi ansvarar för försäljning, eftermarknad, service och utbildning av verktygsmaskiner och laserteknik i Sverige och Norge. Vi vill att våra kunder ska vara långsiktiga partners som vi växer tillsammans med. Vår ivriga strävan att vara med och skapa framtiden driver kontinuerlig innovation och våra kunder är med och växer med oss. Läs mer om oss på: www.trumpf.com

Ditt uppdrag

Ditt viktigaste uppdrag är att leda och inspirera teamet så att de på bästa sätt bidrar till TRUMPFs framgång. Du har personalansvar för ett team om ca 8 medarbetare inom customer care, planning och cad/cam. Som ledare utvecklar och coachar du kontinuerligt ditt team samt skapar förutsättningar för medarbetarna att växa. För att uppnå detta leder du gruppens arbete mot uppställda mål genom ett nära och värderingsstyrt ledarskap. Serviceorganisationen är uppdelad i tre enheter vilket innebär ett nära samarbete med de andra gruppcheferna. Resor förkommer till våra kunder och till vårt internationella huvudkontor i Tyskland.

Exempel på arbetsuppgifter:

Leda och utveckla dina medarbetare
Säkerställa god arbetsmiljö och ett säkert arbetssätt
Resurs- och bemanningsplanering
Budget- och kostnadsansvar
Ansvara för processer och rutiner
Eftersträva ständiga förbättringar och vidareutveckling inom ditt ansvarsområde
Definiera och följa upp mål för medarbetarna samt genomföra medarbetarsamtal
Lönesättning och lönesamtal
Tillämpning av regler och servicestandarder
Säkerställa att målen för KPIer uppfylls


Du är placerad på vårt huvudkontor i Alingsås med möjlighet till hemarbete 1 dag/vecka. Du rapporterar till Head of Service och ingår i ledningsgruppen för Service.

Om dig

Vi söker dig med minst 3 års ledarerfarenhet. Du har erfarenhet från att ha arbetat kundnära inom teknisk bransch vilket gett dig en god förståelse för såväl teknik som affären. Som ledare är du genuin, har en personlig mognad och har god kommunikativ förmåga. Du har en stark etisk kompass och är en förebild för dina medarbetare. Du skapar motivation och stort engagemang genom ditt sätt att leda. Du känner dig trygg i din ledarroll och har förmåga att skapa samsyn samt ett värderingsstyrt arbetsklimat. Du behöver kunna skapa struktur men också kunna behålla lugnet och agera genomtänkt vid oväntade situationer.

Utöver det ser vi att du har:

B- körkort
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Eftergymnasial utbildning
Goda kunskaper i Officepaketet


Erbjudande

Hos oss blir du en del av en framtidsbransch, i ett attraktivt och lönsamt företag med högteknologiska produkter.

Låter det intressant?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Om du går vidare i processen kommer du får genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill att du gör testerna tidigt i processen så att vi kan säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Vill du veta mer om vårt tillvägagångssätt, läs mer här - https://www.wise.se/fordjupningar/kompetensbaserad-rekrytering/

Har du frågor om processen eller rollen? Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny Mellberg på jenny.mellberg@wise.se. Vi intervjuar löpande vilket innebär att rollen kan tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

HR-chef till Indus Sverige

HR-chef
Läs mer Jan 19
Som HR-chef hos oss på Indus Sverige finns nu en unik möjlighet att bygga upp vår HR funktion. Vi är ett familjeföretag i Kungälv med ett helt gäng av fantastiska medarbetare som står redo att välkomna dig. Är du van att jobba nära beslut, driva HR frågorna aktivt och har en stark vilja att påverka? Då är vi väldigt intresserade av att komma i kontakt med dig. Tveka inte utan skicka in din ansökan idag! 

Indus är ett familjeägt företag som erbjuder moduler för kontor, skolor och förskolor. Alla moduler har god innemiljö och genomtänkta materialval. Vi hjälper till med allt från bygglovshantering och byggnation till löpande underhåll och service. I snart 50 år har Indus hyrt ut och etablerat flyttbara och tillfälliga lokaler. Våra moduler löser lokalbehov hos företag, kommuner och landsting. Läs mer om oss på www.indus.se.

Om rollen

I rollen som HR chef kommer du att ha det övergripande ansvaret för alla våra HR processer och framtida HR projekt. Du ansvarar för både det strategiska och operativa arbetet och stöttar våra tre kontor i Väst, Öst och Syd. Vi tror att du kommer från ett mindre eller mellanstort bolag där du har jobbat brett och prestigelöst och trivs där du får vara med och påverka. Företaget är inne i en stor förändringsresa där du får möjlighet att komma in och stötta organisationen. På sikt kan du komma att få en underställd resurs och du är del i företagets ledningsgrupp. Du rapporterar till VD och utgår från kontoret i Kungälv med möjlighet till hybridarbete 2 dgr/vecka.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är:

Bygga upp HR funktionen utifrån processer och rutiner
Chefsstöd i alla förekommande HR frågor
Kompetensutveckling
Employer branding och rekrytering
Fackliga förhandlingar och utveckling av det fackliga samarbetet
Strategiskt HR arbete i ledningsgrupp


Om dig

Vi söker dig som vill jobba brett med alla delar av HR och som är trygg i din kompetens. Du har flera års erfarenhet av att jobba med dagligt operativt arbete och van att ha en aktiv roll i ledningsgruppen. Utöver detta har du även:Eftergymnasial utbildning
Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
B-körkort


Vi blir extra intresserade om du har:

Erfarenhet inom byggsektorn
Erfarenhet av kollektivanställda
Goda kunskaper i engelska språket


Som person är du en handlingskraftig person som driver ditt arbete framåt och självständigt. Du har god förmåga att kommunicera, skapa förtroende och bygga långsiktiga relationer.

Vill du arbeta på ett bolag med en familjär anda och engagerade medarbetare kan detta vara tjänsten för dig!

Låter det intressant?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på wise.se där du direkt får svara på tre till fem korta frågor.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder, åldrar och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Testerna görs tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Vill du veta mer om vårt tillvägagångssätt, läs mer här – https://www.wise.se/fordjupningar/kompetensbaserad-rekrytering/

För frågor om rollen eller processen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny Mellberg på jenny.mellberg@wise.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Anbuds- och affärskoordinator till Dentsply Sirona Nordic

Backofficepersonal
Läs mer Dec 27
Om Dentsply Sirona Nordic

Dentsply Sirona utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter och utrustning för tandvården. Bland våra kundsegment finns de växande tandvårdskedjorna och den offentliga tandvården. Vi söker nu en driven, strukturerad och ansvarsfull administratör som kommer att stötta upp i arbetet kring våra kundsegment.

Vår nordiska säljorganisation består av ca 95 medarbetare, varav mer än hälften är fältsäljare som är spridda på de olika nordiska länderna och lokalkontoren i Stockholm (Skarpnäck), Mölndal, Oslo, Köpenhamn och Esbo. Vi har en stark teamkänsla och passion för våra arbetsuppgifter och vi delar kunskap, bryr oss om varandra och tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet.

Ditt uppdrag

Som vår nya anbuds- och affärskoordinator kommer du att hjälpa vår säljorganisation att ta vårt företag till nästa nivå i arbetet med storkundsavtal och offentlig upphandling. Som vår nya anbuds- och affärskoordinator kommer du att spela en viktig roll i att stötta våra försäljningschefer i arbetet med de växande tandvårdskedjorna och den offentliga tandvården. Du kommer att ha ett brett ansvarsområde som bland annat inkluderar att koordinera arbetet med offentlig upphandling, bevaka när förfrågningar annonseras, sammanställa dokumentation samt att ta fram rapporter i Excel och från vårt CRM-system Salesforce. Du kommer att vara en viktig resurs i att säkerställa att våra avtal är strukturerade och upprätthålls på ett korrekt sätt. Du kommer att rapportera till Nordic Sales Director och vara en viktig medarbetare i säljteamet.

Rollen är mångfacetterad och innehåller;

· Du arbetar aktivt med offentlig upphandling vilket innebär att bevaka när förfrågningar annonseras, driva och koordinera vårt interna arbete, ansvara för att besvara alla mer generella delar i upphandlingen, sammanställa och skicka in dokumentation samt dokumentera och följa upp avtalsvillkor

· Administrationen av våra avtal med tandvårdskedjorna. I detta ingår att ta fram avtal baserat på mallar, korrekturläsa, administrera signaturer, arkivera samt dokumentera och följa upp avtalsvillkor. Det ingår också att ta fram och anpassa rapporter i Excel och från vårt CRM-system utifrån behov i säljorganisationen liksom på kundsidan.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en hög ansvarskänsla och som gillar att skapa upprätthålla och förbättra struktur och ordning. Du har erfarenhet av att arbeta administrativt från liknande koordinerande roll. Du är duktig på det skrivna språket i både svenska som engelska och du kan anpassa rapporter och beräkningar i Excel. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom dental, medtech eller pharma.

I rollen har du många kontaktytor med våra drivna fö

Ansök nu

Marknadskoordinator till Indus

Marknadskoordinator
Läs mer Dec 18
Om rollen:

Som Marknadskoordinator hos oss på Indus kommer du bland annat ansvara för framtagning av marknadsmaterial, editera bilder, filma och uppdatera/koordinera webb och administrera sociala medier. I rollen kommer du även fungera som support till säljteamet gällande nyhetsbrev, presentationsunderlag, korrläsning av texter, intressentanalyser mm

Rollen är kreativ som administrativ med arbetsuppgifter som kan skifta från stort till smått, från att supportera i vissa projekt till att självständigt driva andra. Du kommer att arbeta i projektform och i nära samarbete med vår försäljning- och marknadschef samt koordinera marknadsbeställningar tillsammans med vår externa mediabyrå. 

Exempel på arbetsuppgifter:

Administrera och uppdatera hemsidan och utveckla våra SoMe-aktiviteter
Planera, genomföra och följa upp kommunikationsinsatser riktade till olika målgrupper, internt och externt
Ingå och driva olika typer av marknadprojekt tillsammans med mediabyrån
Stötta säljteamet genom att ge input och förslag på innehåll som väcker engagemang


Tjänsten utgår från Bro, Stockholm eller Kungälv, Göteborg. Du rapporterar till försäljning- och marknadschef Jannica med möjlighet till distansarbete delar av tiden. Resor inom Sverige ingår i rollen.

Om dig

Vi söker dig som har något/några års erfarenhet från liknande tjänst inom digital kommunikation/sociala medier och är van att arbeta i breda roller. Du har erfarenhet av att koordinera marknadsbeställningar och har själv arbeta operativt med innehåll och material och har erfarenhet av att planera, koordinera och genomföra projekt från start till mål. Vi tror du är en person som värderar struktur och ”ordning och reda” högt, och du behöver vara van att driva olika projekt parallellt.

Som person är du trygg i dig själv, kommunikativ och stöttar dina kollegor där det behövs. Du har en vilja att lära och utvecklas.

Vidare tror vi du har:

Körkort
Vana att arbeta i Photoshop och InDesign
Erfarenhet av att editera, filma eller fotografera med ett genuint intresse för produktion av innehåll, marknadsföring, kommunikation och digital utveckling
Lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, både svenska och engelska.
Tidigare erfarenhet från webbkommunikation/CMS, Excel och SEO är ett plus, men inget krav


Om Indus

Indus är ett familjeägt företag som erbjuder moduler för kontor, skolor och förskolor. Alla moduler har god innemiljö och genomtänkta materialval. Vi hjälper till med allt från bygglovshantering och byggnation till löpande underhåll och service.

I snart 50 år har Indus hyrt ut och etablerat flyttbara och tillfälliga lokaler. Våra moduler löser lokalbehov hos företag, kommuner och regioner. Till företag och industrier erbjuder vi ett genomarbetat koncept som vi tagit fram tillsammans med Sveriges största processindustrier.

Här kan du läsa mer om vårt arbete: https://www.indus.se/

Låter det intressant?

I den här rekryteringen samarbetar Indus med KIMM / Wise Professionals. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

OBS! Rekryteringsprocessen kommer vara pausad under jul och nyår och kommer upptas igen 3 januari, vi gör löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Nyqwist, jn@kimm.se.

Välkommen med din ansökan och God jul och Gott nytt år!

Ansök nu

Head of Operations, Business Travel

Resebyråchef
Läs mer Dec 8
As the Head of Operations, you are responsible for all business travel-related operations in the Nordics, supported by the Operations manager and Operations leads. You are included in the Nordics leadership team while collaborating closely with the Global operations Director and other Operations leadership teams across countries.
Key responsibilities
[Leading people]

Monitor staff performance of the entire team, with a view providing direction, training, coaching and motivation to deliver agreed targets
Deliver on Budget and Forecast and hold responsibility for internal revenue
To coach and support the Operations Manager (and their team leads where necessary), motivating and directing them to ensure they are fully equipped to deliver exceptional service to our clients in all areas


[Operational expectation]

To forecast staffing resource for BT Operations Sweden for the coming Financial year based on the Sales Pipeline, up and coming client RFPs and expediential growth of existing clients (aligned with budget) in close collaboration with Director Sales & Customer Success
Pro-actively build meaningful and long-lasting relationships both internally and externally


[Clients liaison] 

Work in collaboration with the Client Success/ Sales team to build and maintain client relationships
Initiate and oversee relationship for medium sized and key clients
Highlight changes in travel trends and provide feedback on opportunities/risks via client’s travel pattern
To assist Sales & Account Managers by providing operational expertise for new business presentations and assist in the introduction of new accounts
Qualifications

Experienced Operations leader within the travel industry
Confident, vibrant and passionate about business travel service and solutions
Excellent communication skills, fluent in English (written/ verbal) as well as advanced Swedish skills
Willingness to travel (domestically as well as within Europe) on a regular basis
Bachelor or Master degree in a relevant area, preferred
Good knowledge of various travel systems such as Amadeus, Umbrella, Cytric
About Reed & Mackay

Reed & Mackay Sweden, formerly known as Resia, has become part of the Reed & Mackay family in 2023, remaining part of the Navan group. With more than 50 years of experience in the travel industry, we are engaged in Business Travel, Meetings & Events as well as congress, both nationally as well as internationally. Our HQ is in Gothenburg, with main hubs in Stockholm, Malmö, Sundsvall and Örebro.

Reed & Mackay leads the global travel and event management arena with extraordinary service and proprietary, client-led technology. We are providing our services to our international customers by means of our presences in Sweden, UK, USA, France, Germany, Spain, Dubai, India, Singapore, and Australia and partner locations providing representation in over 65 locations.

For more information, visit our website https://www.reedmackay.com/

 

Application process

Reed & Mackay and Wise Professionals have teamed up on recruitment for this role. For any questions regarding the process, please contact Recruitment Consultant, Saba Solomon at saba.solomon@wise.se.

Applications are reviewed on a continuous basis. Therefore, we encourage you to apply as soon as possible as the position may be filled sooner. We are unable to accept applications via regular email. You can simply apply with your CV or LinkedIn profile at www.wise.se. If selected to the next step, you will be directed to further testing. We choose to evaluate early in the interview process to ensure an objective and non-discriminatory candidate selection.

We look forward to connecting with you.

Ansök nu

Redovisningsekonomer till våra kommande uppdrag i Göteborg

Redovisningsekonom
Läs mer Okt 19
Till våra kunder söker vi ständigt efter duktiga och engagerade ekonomer som är intresserade av att gå in på konsultuppdrag. Våra uppdrag kan variera i längd, alltifrån några månader upp till 1,5 år. Ibland finns det också möjlighet till fast anställning hos våra kunder efter konsultuppdragets slut. Våra kunder finns i hela Göteborgsområdet och uppdragen är framför allt på heltid men ibland får vi också in deltidsuppdrag.

Ditt uppdrag
Som redovisningsekonom tillhör du våra kunders ekonomiavdelning och har vanligtvis flera varierande arbetsuppgifter. Exempel på arbetsuppgifter som kan förekomma som redovisningsekonom är:

Upprätta månads-, kvartals- och årsbokslut
Löpande bokföring
Fakturahantering
Projektredovisning
Koncernredovisning, konsolidering
Moms, skatt och eventuellt löner 

Din bakgrund

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom ekonomi och tidigare erfarenhet av redovisning. Du har goda kunskaper när det kommer till ekonomisystem och är van att arbeta i Excel och Officepaketet. Vi ser gärna att du behärskar svenska och engelska, både i skrift och tal.

Som person är du professionell och redo att bidra med din kompetens och erfarenhet för att hjälpa våra kunder, samtidigt som du vågar utmana dig själv för att utvecklas. Du har förmågan att snabbt sätta dig in i nya organisatoriska strukturer, roller och arbetsuppgifter och du drivs av att arbeta självständigt. Du arbetar proaktivt och lösningsfokuserat och planerar och organiserar ditt arbete väl. Som person är du positiv, tillmötesgående och har ett prestigelöst sätt.

När du blir en del av oss
Som konsult hos Eqonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Eqonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta mig, Emma Rehn, emma.rehn@wise.se, telefon: 0735-216562 om du har några frågor eller funderingar kring våra uppdrag.

Vi vill göra dig uppmärksam på att detta är en allmän annons inför våra kommande uppdrag. Vi går igenom ansökningarna löpande och gör ett urval mot våra befintliga uppdrag och om vi ser att du har en matchande profil kommer vi att höra av oss. När du sökt en tjänst via oss är du även sökbar i våra system vilket innebär att vi kan komma att ta kontakt med dig i framtiden.

Ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Marknadsansvarig till Castellum

Marknadsförare
Läs mer Dec 6
Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via KiMM/Wise Professionals till Castellum. Uppdraget är på heltid och planerar att börja i början på 2024 ett år framåt med möjlighet till förlängning då detta är ett föräldrar vikariat. Uppdraget är baserat i Göteborg och viss resande i tjänsten kan förekomma.

Om rollen

I rollen som Marknadsansvarig i region Väst kommer du ansvara för att planera, genomföra och följa upp marknadsförings- och kommunikationsaktiviteter. Arbetet kräver ett utvecklat samarbete med de olika enheterna för uthyrning, förvaltning och projektutveckling, samt funktioner som HR och hållbarhet. Du är en nyckelperson för att driva Castellums affär, formulera kunderbjudande och ta fler marknadsandelar.

Som en del i Castellums marknads- och kommunikationsteam bidrar du aktivt i arbetet kring att utveckla arbetsprocesser och verktyg. En förutsättning för detta är bland annat en stark och aktiv relation med befintliga och potentiella kunder. Detta arbete sker i huvudsak genom den lokala förvaltningen och uthyrning där marknadsansvarig är strategiskt rådgivande och stöttar med underlag för marknadsföring, kommunikation och kunddialoger. Du rapporterar till Marknadschef på Castellum AB och ingår i den regionala ledningsgruppen.

 

Exempel på arbetsuppgifter

·      Upprätta, förankra och ansvara för regionens marknadsplan och ansvara för regionens marknadsbudget

·      Planera och genomföra aktiviteter enligt lagd marknadsplan såsom annonser, filmer, banners, broschyrer, utskick och kampanjer

·      Följa upp KPI:er, analysera och skriva handlingsplaner för att öka uthyrning, för att öka kännedom och för att stärka varumärket lokalt

·      Säkerställa att kommunikationsinsatser i samband med större regionala projekt följer Castellums varumärkesstrategi och bidrar till uthyrning

·      Ansvara för hyresgästkommunikation såsom nyhetsbrev samt lokala webbsidor

·      Identifiera och producera lokala pressmeddelanden

·      Tillsammans med koncernens PR- content manager arbeta aktivt mot lokalmedia samt stödja regionens talespersoner med budskap och positioneringsarbete

·      Arbeta med koncernövergripande varumärkesbyggande insatser som fördelas i det gemensamma marknadsrådet

 

Om dig

För att lyckas i denna roll är det viktigt att vara prestigelös, ha en strukturerad arbetsstil och vara en drivande kraft. Vi ser att du har starka projektledarförmågor, är självgående och är van vid att arbeta med deadlines. I rollen kommer du behöva hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och effektivt planera din tid. Du är en trygg beslutsfattare och har en stark kommunikationsförmåga. Du trivs i en teammiljö och att samarbeta och interagera med olika delar av organisationen

Kvalifikationer

·      Universitets- eller högskoleutbildning inom marknadsföring/kommunikation eller motsvarande relevant utbildning/arbetslivserfarenhet

·      Minst 5 års erfarenhet av strategiskt, taktiskt och operativt kommunikationsarbete med fokus på externkommunikation och varumärke

·      Erfarenhet av projektledning med hög kunskap i digitala plattformar och andra kommunikationsverktyg

·      En god skribent, samt ha ett stilistiskt sinne och öga för detaljer

·      Tidigare erfarenhet från liknande befattning och branscherfarenhet är meriterande

 

Ansökan

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV via ”Sök rollen” här nedan och du kommer i samband med det att få svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta kandidatansvarig Sofie Garpered på sg@kimm.se. 

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Välkommen med din ansökan!

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Marketing Project Manager to Wolters Kluwer

Marknadsförare
Läs mer Nov 27
About the Assignment

This is a consulting assignment through KIMM/Wise Professionals with Wolters Kluwer Tax & Accounting Scandinavia. The assignment commences in January or as agreed upon and is expected to last for 12 months with the possibility of extension/employment.

About the position

Wolters Kluwer Tax & Accounting Scandinavia is a leading technology business that provides software to professional accountants and tax advisors, from sole practitioners to many of the leading accounting practices in Sweden. Essentially, we are a FinTech business, and our people love ideas, innovation, and creativity. If this sounds like you, you should get in touch.

The main focus is on being a generalist with a deep understanding of the digital domain. You will work on a both strategic and an operational level. In this role, you will establish, execute, and follow up on project plans, connecting various stakeholders. The digital aspect is at the core of the work, requiring an understanding of digital elements such as digital campaigns, SEO, and SEM. A key task involves not only grasping the digital landscape but also evaluating reports and implementing actions. The role entails frequent collaboration with different departments, including marketing, sales, and product specialists. You will also receive strong support from several specialists within the team. The ability to coordinate and manage multiple threads simultaneously is essential.

Examples of tasks

Project manage and drive campaigns and launches for the Scandinavian market.
Lead the development of project plans with budget, activities, channel selection, content, timing, and stakeholders, and drive implementation.
Follow up on metrics for campaigns and take action on results in collaboration with the team.
Collaborate closely with the in-house team and act as the client towards external agencies.


About you

To be successful in this role, it is essential that you can work independently and have a structured work approach. Your ability to build and nurture relationships is also crucial, as the role involves collaboration with various parts of the organization. Being an engaged team player is another key skill that will contribute to an effective and positive work environment.

Qualifications

Experience in a similar role as a Project Manager or equivalent, preferably within B2B.
A generalist with expertise in digital marketing and experience in running digital campaigns. You are required to have an understanding of digital elements such as digital campaigns, social media, SEO, and SEM.
Ability to able to work both on a strategic and an operational level
Extensive experience collaborating with in-house teams and acting as a client towards external agencies.
Experience in coordinating between various internal and external stakeholders.
Fluent in a Scandinavian language and proficient in English.
Merit to have experience in Marketing Automation.


Interested?

Does this sound like the perfect next step for you? Great! Don’t hesitate to apply for the role by clicking the “Apply”-button below! In connection with this you will have to answer a few short questions.

If you want more information or have questions about the role, contact Talent Acquisition Specialist Sofie Garpered – sg@kimm.se.

Selection takes place on an ongoing basis and the position may be filled before the last application date.

Welcome with your application! We look forward to hearing from you!

Are you curious to know more about what it is like to work as a consultant with us, read more here. We want our employees at KiMM & Wise Professionals to have the most fun time in their careers and this of course also applies to you as a hired consultant. We care that you feel part of the gang and we are happy to tell you more about that during the process.

Ansök nu

Administratörer till The Pace

Backofficepersonal
Läs mer Okt 27
Vi vill göra dig uppmärksam på att det här är en annons där du har möjlighet att anmäla ditt intresse för att arbeta som konsult via The Pace i Göteborg. Annonsen är inte kopplat till något skarpt uppdrag.

Är du redo för din nästa utmaning i arbetslivet? Vi arbetar med roller brett inom administration i olika branscher och vill komma i kontakt med dig som är nyfiken på ett nytt arbete. På The Pace erbjuder vi både korta och längre konsultuppdrag där du som konsult är anställd hos oss men arbetar dagligen ute hos någon av våra kunder. Som konsult har du nära dialog med en konsultchef där ni har kontinuerliga uppföljningar under uppdragets gång.

Ett urval av roller vi arbetar med:

Office Coordinator
Office Manager
Koordinator
Administratör
Executive Assistant


Ett urval av branscher vi arbetar med:

Bank och finans
Branschorganisationer
Retail
Läkemedelsbranschen
Byggbranschen


Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet inom service, administration och/eller support och som är redo för nya erfarenheter. Som person är du framåt, driven och nyfiken samt har goda systemkunskaper och har lätt för att sätta sig in i nya system.

Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

När du blir en av oss

Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Elin Eriksson (elin.eriksson@thepace.se) och konsultchef Philip Alfredsson (philip.alfredsson@thepace.se)

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Anbuds- och affärskoordinator till Dentsply Sirona Nordic

Backofficepersonal
Läs mer Nov 20
Om Dentsply Sirona Nordic

Dentsply Sirona utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter och utrustning för tandvården. Bland våra kundsegment finns de växande tandvårdskedjorna och den offentliga tandvården. Vi söker nu en driven, strukturerad och ansvarsfull administratör som kommer att stötta upp i arbetet kring våra kundsegment.

Vår nordiska säljorganisation består av ca 95 medarbetare, varav mer än hälften är fältsäljare som är spridda på de olika nordiska länderna och lokalkontoren i Stockholm (Skarpnäck), Mölndal, Oslo, Köpenhamn och Esbo. Vi har en stark teamkänsla och passion för våra arbetsuppgifter och vi delar kunskap, bryr oss om varandra och tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet.

Ditt uppdrag

Som vår nya anbuds- och affärskoordinator kommer du att hjälpa vår säljorganisation att ta vårt företag till nästa nivå i arbetet med storkundsavtal och offentlig upphandling. Som vår nya anbuds- och affärskoordinator kommer du att spela en viktig roll i att stötta våra försäljningschefer i arbetet med de växande tandvårdskedjorna och den offentliga tandvården. Du kommer att ha ett brett ansvarsområde som bland annat inkluderar att koordinera arbetet med offentlig upphandling, bevaka när förfrågningar annonseras, sammanställa dokumentation samt att ta fram rapporter i Excel och från vårt CRM-system Salesforce. Du kommer att vara en viktig resurs i att säkerställa att våra avtal är strukturerade och upprätthålls på ett korrekt sätt. Du kommer att rapportera till Nordic Sales Director och vara en viktig medarbetare i säljteamet.

Rollen är mångfacetterad och innehåller;

· Du arbetar aktivt med offentlig upphandling vilket innebär att bevaka när förfrågningar annonseras, driva och koordinera vårt interna arbete, ansvara för att besvara alla mer generella delar i upphandlingen, sammanställa och skicka in dokumentation samt dokumentera och följa upp avtalsvillkor

· Administrationen av våra avtal med tandvårdskedjorna. I detta ingår att ta fram avtal baserat på mallar, korrekturläsa, administrera signaturer, arkivera samt dokumentera och följa upp avtalsvillkor. Det ingår också att ta fram och anpassa rapporter i Excel och från vårt CRM-system utifrån behov i säljorganisationen liksom på kundsidan.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en hög ansvarskänsla och som gillar att skapa upprätthålla och förbättra struktur och ordning. Du har erfarenhet av att arbeta administrativt från liknande koordinerande roll. Du är duktig på det skrivna språket i både svenska som engelska och du kan anpassa rapporter och beräkningar i Excel. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom dental, medtech eller pharma.

I rollen har du många kontaktytor med våra drivna försäljningschefer som kommer uppskatta att ha en strukturerad anbuds- och affärskoordinator som hjälper dem med ordning och reda i processerna. För att axla rollen på ett framgångsrikt sätt ser vi att du är en ansvarsfull och självgående person med en passion för detaljer. Du tar ägandeskap för dina arbetsuppgifter och du är van att driva på och säkerställa att allting är på plats i tid. Din nyfikenhet och ditt intresse för att lära dig nytt och förbättra dina färdigheter gör dig till en tillgång för vårt team!

 Vill du veta mer om tjänsten?

I den här rekryteringen samarbetar Dentsply Sirona Nordic med Wise Professionals, The Pace. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Stephanie Grammenidis, stephanie.grammenidis@thepace.se. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas omgående.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

EKONOMIASSISTENT TILL MAQS ADVOKATBYRÅS FAKTURERINGSGRUPP

Ekonomiassistent
Läs mer Nov 15
Just nu söker vi en ekonomiassistent till faktureringsgruppen på MAQS Advokatbyrå. Detta är ett konsultuppdrag som förväntas pågå fram till september 2024 med start senast i början av januari. Här får du en fantastisk möjlighet att bli en del av ett sammansvetsat och kompetent team, där du i din roll erbjuds ett ansvarstagande uppdrag med utvecklande uppgifter. Kontoret hittar du mitt i Göteborg city - i Nordstan där du får en trivsam arbetsmiljö.

Om MAQS
MAQS är en av Sveriges största och ledande affärsjuridiska advokatbyråer med totalt ca 170 experter inom affärsjuridik. MAQS har kontor i Sundsvall, Stockholm, Göteborg och Malmö med specialistgrupper och kompetenser inom alla större affärsjuridiska områden. Vill du arbeta i ett bolag som kännetecknas av samarbete, kreativitet och professionella medarbetare? Då kanske detta är ett uppdrag för dig.

Ditt uppdrag
I rollen som ekonomiassistent kommer du att tillhöra faktureringsgruppen som består av sex personer samt din närmaste chef. Du är expert inom ditt område och kommer tillsammans med dina kollegor att ansvara för hela faktureringsprocessen i affärssystemet Maconomy. I denna tjänst erbjuds ett spännande arbete i en professionell miljö, med härliga kollegor, högt tempo och utvecklande arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat.:

·        Driva och koordinera faktureringsprocessen

·        Ansvara för faktureringsmöten

·        Intern kommunikation och samordning

·        Analys och uppföljning av statistik

·        Betalningsuppföljning

·       Översättning och korrekturläsning

·       Kund- och ärenderegistrering samt åtgärder för att uppnå god kundkännedom

·        Kundkontakt i fakturafrågor samt kontakt med kundansvariga

Din profil
Vi söker dig som gärna har en eftergymnasial utbildning med inriktning ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenheter som gett god förståelse för den ekonomiska processen. Har du erfarenhet av att driva projekt eller agera i koordinerande roller är det uppskattat. Då vår kund verkar i en internationell miljö med klienter och kunder från hela världen bör du ha goda kunskaper i både svenska och engelska. Du har goda kunskaper i Officepaketet, framförallt i Excel. Det är mycket meriterande om du även har arbetat i ekonomisystemet Maconomy.

Som person är du självständig och tar egna initiativ, har hög arbetskapacitet och känner ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är strukturerad, resultatorienterad och prioriterar på ett realistiskt och effektivt sätt. Du kommer att ha löpande kontakt med kunder och kollegor, det är därför mycket viktigt att du trivs i mötet med människor och att du kommunicerar smidigt och enkelt.Vidare bidrar du med positiv energi och tycker om att arbeta i nära samarbeten. Du är nyfiken och kommer gärna med förbättringsförslag.

När du blir en av oss
Som konsult hos Eqonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Eqonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på Eqonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Emma Rehn (emma.rehn@wise.se) och konsultchef Lisa Kayser (lisa.kayser@wise.se).

Observera att vi ej tar emot ansökningar över mejl.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Ekonomiassistenter till våra kommande uppdrag i Göteborg

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 19
Till våra kunder söker vi ständigt efter duktiga och engagerade ekonomer som är intresserade av att gå in på konsultuppdrag. Våra uppdrag kan variera i längd, alltifrån några månader upp till 1,5 år. Ibland finns det också möjlighet till fast anställning hos våra kunder efter konsultuppdragets slut. Våra kunder finns i hela Göteborgsområdet och uppdragen är framförallt på heltid men ibland får vi också in deltidsuppdrag.

Ditt uppdrag
Som ekonomiassistent tillhör du våra kunders ekonomiavdelning och har vanligtvis flera varierande arbetsuppgifter. Exempel på arbetsuppgifter som kan förekomma som ekonomiassistent är:

Kund- och leverantörsreskontra
Löpande bokföring
Avstämningar av balanskonton
In- och utbetalningar
Kontakt med kunder/ leverantörer och övriga på företaget


Vanligtvis tillhör du en större ekonomiavdelning med flera ekonomiassistenter som du dagligen samarbetar med.

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av en roll som ekonomiassistent och det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har erfarenhet från ett eller flera större affärssystem samt goda kunskaper i hela Officepaketet och då framförallt i Excel. Specificera gärna i din ansökan vilka system du har erfarenhet av. Det är till dig fördel om du har goda kunskaper i engelska, i tal och i skrift.

Som person är du glad och positiv samt har lätt för att samarbeta med andra. Du sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter och trivs i en föränderlig miljö med högt tempo. Du är en prestigelös person som är van att arbeta högt och lågt samt ständigt lösa problem.

När du blir en av oss
Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta mig Emma Rehn (emma.rehn@wise.se, tel. 0735 21 65 62) om du har några frågor eller funderingar kring våra uppdrag.

Vi vill göra dig uppmärksam på att detta är en allmän annons inför våra kommande uppdrag. Vi går igenom ansökningarna löpande och gör ett urval mot våra befintliga uppdrag och om vi ser att du har en matchande profil kommer vi att höra av oss. När du sökt en tjänst via oss är du även sökbar i våra system vilket innebär att vi kan komma att ta kontakt med dig i framtiden.

Ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Ekonomiassistent till dynamiskt fastighetsbolag i centrala Göteborg

Ekonomiassistent
Läs mer Nov 2
För vår kunds räkning, ett välkänt fastighetsbolag med rymliga kontorslokaler i centrala Göteborg, söker vi nu dig som vill arbeta som ekonomiassistent med fokus på leverantörsreskontra. Uppdraget är via Wise Professionals/ Eqonomy och är på heltid och beräknas ha en uppdragslängd på ca ett år. Du kommer främst att utgå från kontoret i Göteborg.

Ditt uppdrag

I detta uppdrag kommer du att komma till ett spännande bolag med ett genuint intresse för sina medarbetare, där man bryr sig om varandra och där samarbete och sund företagskultur genomsyrar organisationen. Det kommer vara ett händelserikt år då man implementerar ett nytt system och samtidigt behöver upprätthålla den dagliga driften. Med ett tjugotal kollegor på ekonomiavdelningen och ett engagerat team som arbetar tillsammans för att hantera ett imponerande fakturaflöde på 130 000 leverantörsfakturor per år, kommer du ha en stimulerande arbetsplats med mycket möjlighet till utveckling. Gruppen består av prestigelösa personer i alla åldrar och du kommer alltid ha någon som du kan kroka arm med. Du kommer få upplärning av den person som slutar och som du ska ersätta.

Dina arbetsuppgifter i kortform:

Övervaka flödet av fakturor
Kontering av en stor mängd fakturor, ca 2 200 per månad
Rätta till inläsningsfel och andra kompletteringar
Kontakt med leverantörer och myndigheter
Ha koll på momsfrågor
Ha koll på och driva att fakturor på olika avdelningar attesteras i tid
Vara behjälplig vid bokslut
Avstämningar av balanskonton
Diverse ad hoc uppgifter


Vem är du?

För att trivas i rollen bör du vara en person som är trygg i dina arbetsuppgifter och redo att ta dig an utmaningar. Du har minst tre års erfarenhet av att ha arbetat inom leverantörsreskontra och har du dessutom arbetat inom fastighetsbranschen är det ett plus. Du trivs i en roll där du blir en viktig del i att hålla fakturaflödena i gång, och med så god kvalitet som möjligt. Vidare ser vi gärna att du trivs i en föränderlig miljö och där man jobbar i team.

Då du kommer att ha mycket kontakt både internt och externt behöver du kunna göra dig väl förstådd i svenska språket. Det är en stor fördel om du tidigare jobbat i Microsoft Dynamics, men har du annan erfarenhet av större ekonomisystem så är det också ett plus.

När du blir en del av oss på Wise Professionals/Eqonomy

Som konsult hos Eqonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på nästa spännande utmaning.

 

Om du vill veta mer

Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Emma Rehn, emma.rehn@wise.se. För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att vi ej kan ta emot ansökningar via mail.

I konsultvärden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan.

 

Varmt välkommen att söka!

Ansök nu

Business Controllers till våra kommande uppdrag i Göteborg

Business controller
Läs mer Jun 19
Detta är en allmän annons där du som vill arbeta som konsult hos oss på Eqonomy kan anmäla ditt intresse för våra tjänster och därmed bli en del av vårt växande Controlling-nätverk. Våra uppdrag kan variera i längd, alltifrån några månader upp till 1,5 år. Ibland finns det också möjlighet till fast anställning hos våra kunder efter konsultuppdragets slut. Våra kunder finns i hela Göteborgsområdet och uppdragen är framför allt på heltid men ibland får vi också in deltidsuppdrag.

Ditt uppdrag

Efterförfrågan på Business Controller ökar ständigt inom ekonomibranschen, och som konsult hos oss har du möjligheten att få ta del av en varierande mängd uppdrag. Exempel på arbetsuppgifter som kan förekomma som Business Controller är:

·      Budget-, bokslut- och prognosarbete

·      Agera stöd till ledningsgrupp

·      Verksamhetsuppföljning

·      Stöd till projektledare vid analys av underhållsprojekt

·      Kund-, marknads-, omvärlds- och konkurrentanalyser

·      Att delta i framtagande av årsredovisning, delårsrapport och månadsrapport

·      Omförhandlings- och vakansstatistik

Din bakgrund

För rollen som Business Controller söker vi i första hand dig som har civilekonom- eller högskoleutbildning inom ekonomi. Du har några års erfarenhet som controller och är van med att jobba nära verksamheten. Det ses som meriterande om du har arbetat med redovisning och varit med i bokslutsarbetet, budget och prognosarbete. Du har goda kunskaper när det kommer till Excel och behärskar även andra ekonomisystem och rapporteringsverktyg. Vi ser gärna att du behärskar svenska och engelska, både i skrift och tal.

Som person ser vi gärna att du är kommunikativ, prestigelös och ansvarstagande. Du har ett noggrant och analytiskt arbetssätt, samtidigt som du är utåtriktad och relationsskapande.

När du blir en av oss

Som konsult hos Eqonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Eqonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta mig, Emma Rehn, emma.rehn@wise.se, 0735-216562, om du har några frågor eller funderingar kring våra uppdrag.

Vi vill göra dig uppmärksam på att detta är en allmän annons inför våra kommande uppdrag. Vi går igenom ansökningarna löpande och gör ett urval mot våra befintliga uppdrag och om vi ser att du har en matchande profil kommer vi att höra av oss. När du sökt en tjänst via oss är du även sökbar i våra system vilket innebär att vi kan komma att ta kontakt med dig i framtiden.

Ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Business Facility Administrator till ESAB

Frontofficepersonal
Läs mer Nov 9
Om ESAB

ESAB grundades 1904 och revolutionerade svetsindustrin med världens första belagda svetselektrod. Idag är vi ledande inom tillverkningsteknologi, med fokus på effektiva lösningar för globala tillverkningsindustrier. Kundens feedback är kärnan i vår produktutveckling, vilket möjliggör meningsfulla förbättringar. Med 9 000 anställda i 47 länder är ESAB en global pionjär inom världsklassig tillverkningsteknologi. Vi erbjuder en kreativ arbetsmiljö, spännande projekt och högteknologisk utveckling. Vår mångkulturella miljö ger dig möjlighet att arbeta i en internationell kontext. ESAB Göteborg är navet för forskning och utveckling med 200 anställda som täcker alla aspekter av R&D, försäljning och strategi.

Ditt uppdragDina dagar kommer att vara dynamiska och varierade, du kommer att vara en nyckelfigur i att säkerställa att vår arbetsplats är välkomnande och professionell för alla besökare. Denna roll kräver inte bara en serviceinriktad inställning, utan också hög social kompetens och förmåga att nätverka på ett professionellt sätt.

Du kommer att vara en del av ett härligt team av fyra engagerade kollegor under ledning av vår kompetenta Facility Manager. Tillsammans kommer vi att vara ryggraden i supporten för våra kollegor på kontoret. ESAB i Göteborg är inte bara en arbetsplats, utan karaktäriseras av en varm och hjälpsam gemenskap där glädje och samarbete är en del av vardagen. Här kommer du inte bara vara en del av laget, du kommer även få möjligheten att fördjupa din insikt i hela produktionsprocessen - från idé till färdig produkt. Dessutom är vårt kontor utformat med öppna arbetslandskap och varierande arbetszoner för att passa olika arbetsstilar. Här finns utrymme för kreativitet och samarbete.

Rollens tyngdpunkt kommer ligga i att:

·      Kundupplevelse, ta emot besökare

·      Business support till alla anställda på Göteborgskontoret

·      Kontakt med kunder, leverantörer och medarbetare runt om i världen

·      Planera, koordinera och organisera interna och externa evenemang samt konferenser

·      Skapa och skicka inbjudningar till frukostföreläsningar-/event samt ansvara för frukosteventet

·      Daglig drift såsom hantering av frakthandlingar och annan administration

·      Showroomuppdateringar i samarbete med Marcom

·      Internkommunikation och uppdateringar via interna sociala medier

·      Bistå med intern rapportering

·      Stödja chefer med onboarding för nya medarbetare

·      Hantera give aways och specialbeställningar

·      Supportera kollegorna inom teamet

Din bakgrund och profil

Vi söker en självgående och proaktiv individ som är en framåtlutad teamplayer. Din administrativa förmåga är kännetecknad av noggrannhet och ordning. Du erbjuder en hög servicenivå gentemot både kollegor och besökare. Du är van vid att driva arbetsprocesser framåt och tar gärna egna initiativ. Dessutom har du en utmärkt förmåga att skapa starka relationer och besitter en hög social kompetens. Du behärskar det svenska och engelska språket obehindrat i tal och skrift. Din digitala kompetens är på en hög nivå med gedigen erfarenhet av hela Office-paketet. Vår ideala kandidat är redo att ta ansvar och leverera på en professionell nivå.

Vill du veta mer om tjänsten?

I den här rekryteringen samarbetar ESAB AB med Wise Professionals, The Pace. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Stephanie Grammenidis, stephanie.grammenidis@thepace.se. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas omgående.

Om du är redo att bli en oumbärlig del av vårt framgångsrika team och vara med på resan mot en ännu högre nivå av service och närvaro, så är du varmt välkommen med din ansökan.

Ta steget och bli en del av vårt vinnande team idag!

Ansök nu

Projektledare till PR-byrån A Beautiful Soup

Projektledare, reklam
Läs mer Nov 8
Om rollen

Vi rekryterar nu en självgående och noggrann projektledare och konsult som kommer att driva projekt inom varumärkesbyggande PR och/eller Public Affairs.

I rollen som projektledare tar du ansvar för att driva det strategiska och operativa kommunikationsarbetet.

Exempel på arbetsuppgifter:

Projektleda parallella kunduppdrag och kontakt med kunder
Identifiera uppdragsgivarens kommunikationsbehov
Kreera nyhetsvinklar och budskap gentemot beslutsfattare
Skriva underlag för medieaktiviteter såsom pressmeddelanden och debattartiklar
Producera texter för sociala medier
Projektleda seminarier och andra aktiviteter kopplade till PR och PA
Följa upp och utvärdera kommunikationsaktiviteter


Om dig

Vi ser att du har några års erfarenhet från en liknande roll på PR-byrå. För bli framgångsrik behöver du vara kreativ, självständig och bra på att samarbeta med uppdragsgivare och kollegor. Du är noggrann och har en mycket god skriftlig förmåga såväl på svenska som på engelska.

Vi ser gärna att du har:

Erfarenhet av att ha jobbat på PR-byrå
Erfarenhet från varumärkesbyggande PR eller Public Affairsuppdrag
Erfarenhet av att jobba med hela kedjan av kunduppdrag, såsom analys, framtagande av strategi och genomförande av kommunikationsaktiviteter
Erfarenhet av att skriva pressmeddelanden, formulera nyhetsvinkelar, skapa aktiviteter och nå genomslag i medier
Erfarenhet av att ta fram PA-planer och genomföra PA-aktiviteter
God skrivförmåga och förmåga att formulera texter för olika ändamål
Förmåga att lyssna och identifiera uppdragsgivarens behov
Relevant eftergymnasial utbildning
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska


Om A Beautiful Soup

A Beautiful Soup är en PR-byrå som är specialiserad på hållbarhet och stadsutveckling med fokus på Public Affairs. Vi har särskilt god kunskap kring påverkansarbete riktat mot kommuner och regioner. A Beautiful Soup driver Stadspodden och Stadsutvecklingsdagarna. Byrån grundades 2014 och har idag 15 anställda med kontor i Stockholm och Göteborg.

A Beautiful Soup är en organisation som präglas av självledarskap, professionalism och kvalitetsmedvetenhet. Vår kultur bygger på stark tillit till våra medarbetare, vi har högt i tak och utvärderar alltid resultatet av vår arbetsinsats utifrån kundens affärsmål. Företaget har ambitiösa tillväxtplaner och behov av att rekrytera fler projektledare.

Du kommer till en energifylld arbetsplats med en varm och omtänksam kultur i fina lokaler på Mårten Krakowgatan i centrala Göteborg. Du arbetar i team nära kundansvarig och rapporterar till kontorschef.

Låter det intressant?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM / Wise Professionals. Vi ser fram emot din ansökan med CV och personligt brev på kimm.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail pga GDPR. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi gör löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sophia Francke på sophia.francke@kimm.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

HR Business Partner sökes till spännande globalt företag!

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Nov 13
Om rollen

Du kommer arbeta i en verksamhetsnära Business Partner roll där du agerar expert i HR-frågor för ditt dedikerade affärsområde. I rollen ger du vägledning i personalfrågor kopplat till utveckling, omorganisation och successionsplanering. Du kommer också vara ansvarig för att antal HR-relaterade processer så som Talent Reviews och Merit Reviews. I rollen kommer du också:

Bidra med expertis och utveckla lösningar för att hjälpa affärsområdet att leva upp till sin strategi
Påverka och bygga relationer med personal i hela verksamheten.
Fungera som en lokal expert för specialistteam som implementerar nya personalstrategier
Coacha chefer och stakeholders i HR-relaterade ärenden


Vem är du??

För att lyckas i rollen som HR Business Partner har du:

Något eller några års erfarenhet av en liknande roll som HR-BP eller HR-partner
Kandidatexamen inom HR eller annat relevant område
Kunskap och förståelse i svensk arbetsrätt
Flytande i engelska i tal och skrift, då du kommer vara del av ett globalt och internationellt team


Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en global miljö med högt tempo.

Som person är du:

Du är en nätverkare som bygger långsiktiga professionella relationer med förtroende, engagemang och en hög servicenivå. Som person är du flexibel och finner dig lätt i förändringar då du har en förmåga att arbeta proaktivt i en föränderlig miljö. Du är även duktig på att själv strukturera om ditt arbete och kan omprioritera där det behövs.

När du blir en av oss

Som konsult hos oss lovar vi den bästa tiden i din karriär. Du kommer från dag ett att komma in i ett sammanhang som ger dig en snabb utveckling i karriären, samtidigt som du får vara med och påverka framtidens arbetsplatser. Välkommen till en värld full av möjligheter! Läs mer om livet som konsult via oss här!

Nyfiken på att veta mer?

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med det här uppdraget Martina Kolga (martina.kolga@wise.se) och Hanna Linde (hanna.linde@wise.se). Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu