Academic Work Sweden AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Academic Work Sweden AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Administratör till Mölndal Energi

Administrativ assistent
Läs mer Sep 27
Nytt
Energimarknaden står inför stora förändringar de närmsta åren. Utrullningen av andra generationens smarta elmätare, ny kommunikationsteknik för både el- och fjärrvärmemätare samt företagets utbyggnad av fjärrkyla kommer innebära mycket arbete men också många möjligheter. Är detta en resa du vill vara med på? Sök då tjänsten som Administratör med 100% förnybar energi idag!

OM TJÄNSTEN
Tillsammans med tio andra medarbetare ingår du i en avdelning som ansvarar för den dagliga driften inom mätning, avräkning och fakturering för el, fjärrvärme och fjärrkyla. Mölndal Energi har 23 000 elnätskunder, 45 000 elhandelskunder, 2 300 fjärrvärmekunder och 6 fjärrkylakunder. Det är stora mängder data som importeras och exporteras mellan både interna och externa system inom energimarknaden. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på 100 %. Vi ser gärna att du börjar så snart som möjligt och tjänsten sträcker sig till 31 maj 2023. Efter det kan det finnas chans till förlängning på uppdraget. Arbetstiderna är mellan kl 07.30 – 16.00 med möjlighet till flex.

Du erbjuds


* Att vara en del av ett härligt team
* Flexibla arbetstider


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I denna roll kommer du arbeta med den dagliga driften. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av:


* Utföra mätarbyten i våra system (trasiga mätare, produktionsmätare, byggkrafter)
* Konfigurera om mätare från att mäta på månadsnivå till timnivå
* Hjälpa övriga gruppen med bland annat mätvärdesinsamlingen


Utöver din egen grupp så kommer du ha kontakt med avdelningarna Kundservice och Energiservice.

VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig med minst gymnasial utbildning eller relevant arbetsbakgrund. Du behöver ha lätt för att arbeta i olika typer av IT-system då en stor del av arbetet utförs i våra olika system som hanterar mätare och mätvärden.

Som person är du noggrann, analytisk och strukturerad. Du räds inte utmaningar eller att lära dig nya saker. Du trivs i en självgående roll där du tar stort ansvar för dina uppgifter.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Mölndal


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vi på Mölndal Energi brinner för att Sverige ska nå miljömålen långt före 2045. Därför är i ett fossilfritt energiföretag redan i dag. Vi använder noll fossila bränslen när vi producerar el och värme till våra kunder. Det gör både oss och dem till riktiga nollor! Men vi tycker det inte räcker med att använda förnybar och fossilfri el – vi vill också minska slöseriet av jordens resurser. Helst till noll! Vi hjälper därför våra kunder att dra ner på sin energiförbrukning och elkonsumtion. Så att våra gemensamma klimatavtryck blir så smås som möjligt.

Mölndals Energi ägs av Mölndals stad och erbjuder el, fjärrvärme, fjärrkyla och energitjänster till privatpersoner och företag. Vi driver också elnätsverksamheten inom Mölndals tätort och Pixbo.

Läs mer om kunden här!

Ansök nu

Vi söker en Operations Specialist till mindre företag i Linné!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 27
Nytt
Vi söker nu en driven systemadministratör till ett mindre företag med en familjär kultur! Hos vår kund blir du en viktig spelare och får stora möjligheter att växa inom området. För att trivas i denna roll är det viktigt att du är nyfiken när det kommer till IT och har en hunger för att lära dig nya saker. Du är även självgående och har en god känsla för felsökning. Låter detta som en tjänst för dig? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Vår kund är ett växande mjukvaruföretag som arbetar med att utveckla program för drift och underhåll inom energisektorn. Det är ett mindre företag med medarbetare som arbetar i tätt samarbete med varandra och sina kunder. Företaget har ett stort kundfokus och värderar kvalitativt arbete, leveranssäkerhet och tillit. Du och dina kollegor arbetar främst inhouse och har ett relativt flexibelt arbete under eget ansvar.

Vi söker dig som är relativt junior i rollen och arbetsuppgifterna anpassas från start efter din erfarenhet och kompetens. Det finns en accepterande kultur med högt i tak och det finns inga frågor som är dumma. Sett till utveckling så finns det inga formella karriärsteg men möjlighet att utvecklas i form av nya utmaningar och större ansvar.

Du erbjuds


* Möjlighet att planera ditt eget arbete och vara kreativ
* Möjlighet att utvecklas och ta stort ansvar i ditt arbete
* En viktig roll i ett mindre företag där kunskapsdelning och utveckling värderas högt


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
En stor del av arbetet innebär ett driftåtagande gentemot kunder:


* Resursplanering
* Riskanalys och informationssäkerhet
* Dokumentation av system och rutiner
* Systemunderhåll och bevakning
* Support


Och en del av arbetet innefattar underhåll av intern infrastruktur:


* Hantering av servrar
* Användarnätverk och systemåtkomst
* Övervakning av nätverk, servrar och anläggningar
* Inköp och underhåll av hårdvara och media


VI SÖKER DIG SOM
- Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område eller motsvarande erfaranhet
- Har erfarenhet av Linux, Windows och visualisering
- Har ett svenskt medborgarskap
- Obehindrad i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du har:


* Erfarenhet av systemadministration


Som person är du:


* Ansvarstagande
* Problemlösande
* Har en god samarbetsförmåga


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Linné
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
* Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Content Manager till Stendahls

Webbredaktör
Läs mer Sep 17
Är du en Content Manager som vill arbeta i en härlig organisation där personlig utveckling ställs i fokus? Vår kund söker nu en positiv och noggrann webbredaktör som vill bli en del av deras växande verksamhet. Låter det intressant? Sök redan idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
I anrika lokaler på Vasagatan erbjuds du nu möjligheten att söka ett omväxlande jobb i en svårslaget kreativ miljö. Stendahls, som är verksamt inom kommunikation och tech, förfogar över alla våningar i byggnaden och du blir en del av ett härligt team med kreativa och ambitiösa kollegor.

#

Du erbjuds


* Ett arbete där du får visa upp ett brett spektrum av kunskaper som ger dig möjlighet att växa i ditt yrkesutövande
* En miljö som andas kreativitet och framåtanda


Det här är ett konsultuppdrag som initialt sträcker sig över 6 månader med mycket goda möjligheter till förlängning om samtliga parter önskar. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som Content Manager kommer du tillsammans med ditt team jobba med två huvudsakliga uppgifter, content edits och support av content. Du kommer primärt vara delaktig i ett team som underhåller och uppdaterar en global webbplats i Sitecore på 95+ marknader.

Du kommer till exempel att:


* Bygga och underhålla sidor
* Supporta Kunder
* Felsöka och testa nya komponenter
* Kommunicera med och bistå internationella marknadskontakter


Kundföretaget levererar allt från globala varumärkeswebblösningar till innovativa produkter och tjänster inom appar och webbplatser. Arbetet utförs i de ledande CMS-verktygen och företaget har lanserat flera E-handelslösningar för olika branscher. Du kommer vara del av ett team bestående av flera webbredaktörer, som jobbar med flera olika projekt. En framgångsfaktor för teamet är det nära samarbetet med utvecklarteamet som bygger webbplattformarna.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område t.ex. systemvetenskap, webbredigering eller digital marknadsföring
- Har relevant arbetslivserfarenhet där du arbetat med likvärdiga uppgifter
- Har kunskaper inom global web Content Management System CMS (gärna Sitecore eller Episerver).
- Visar stort driv och är självgående
- Behärskar det svenska och engelska språket obehindrat i tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av copy writing och PIM-system.

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Vasa, Göteborg


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Produktionsmedarbetare inom livsmedelsindustrin!

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Sep 28
Nytt
Söker du ett jobb där du får jobba med kroppen i en miljö som andas kvalitét? Just nu söker vi medarbetare till produktionen för vår samarbetspartners räkning. Företaget är verksamt inom livsmedelsindustrin och arbetar främst med förädling av köttprodukter. Låter detta spännande? Sök tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN
Vi söker nu produktionsmedarbetare till vår kund inom livsmedelsindustrin. Företaget lagerhåller och producerar köttprodukter till restauranger och storkök runt om i Sverige. Detta med stor vikt vid att med stolthet leverera produkter med hög kvalitet.

Som produktionsmedarbetare hos vår kund kommer du att arbeta på med framställning och förädling av köttprodukter. Du är en viktig del i leveranskedjan där bra samarbete med kollegorna på vardera avdelningar är en förutsättning för att utföra arbetet på bästa sätt. Detta ställer krav på stor uppmärksamhet då vår kund värderar kvalitét och noggrannhet i utförandet.

Vid start får du löpande upplärning av en erfaren kollega. Dina arbetstider kommer att vara 7.00-16.00 och kontraktet löper inledningsvis 3 månader som konsult med chans till anställning hos kund efter att perioden är över.

#

Du erbjuds


* Heltidsjobb hos ett företag som erbjuder högkvalitativa produkter till restaurangbranschen
* En arbetsplats som har högt i tak, där gott samarbete värderas högt.
* Frukost varje morgon på arbetsplatsen


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Produktionsarbete - förädla och paketera köttprodukter, främst av fläsk- och nötkött
- Arbetet innebär tunga lyft

VI SÖKER DIG SOM
- Har avslutat gymnasiestudier
- Är i god fysisk form, då arbetet kan innebära tunga lyft
- Talar och skriver svenska obehindrat då det krävs för arbetsuppgifterna.
- Har ett tekniskt intresse

Meriterande:


* Tidigare erfarenhet av produktion eller arbete med livsmedel.


Som person är du:


* Uthållig
* Flexibel
* Samarbetsvillig
* Ansvarstagande


#

Övrig information


* Start: September
* Omfattning: Heltid, start i slutet på september
* Placering: Partille


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Administratör till ST1

Administrativ assistent
Läs mer Sep 28
Nytt
Är du lösningsorienterad och serviceinriktad? Känner du dig dessutom bekväm i rollen 'allt-i-allo' utöver uppgifterna som administratör? Sök då rollen till som administratör idag!

OM TJÄNSTEN
St1 är ett energibolag vars vision är att vara den ledande producenten och säljaren av CO2-medveten energi. De vill göra skillnad och aktivt bidra till Sveriges uppsatta miljömål om en fossiloberoende fordonsflotta 2030 och vidare mot en fossilfri fordonsflotta 2050. Detta vill de uppnå genom att utmana gamla sanningar, modernisera, effektivisera och hela tiden jobba för mer miljövänliga energilösningar.

#

#

Du erbjuds

#

Academic Work söker en serviceinriktad och självgående administratör som känner sig bekväm i rollen som allt-i-allo. I denna roll erbjuds du en varierande arbetsdag med kundkontakt och andra service-ärenden och tjänsten sträcker sig från start till sommaren 2023. Ett bra tillfälle för dig att knyta kontakter för framtiden!


* En spännande och varierande arbetsplats
* En arbetsplats där du får varva dina uppgifter som administratör med lite mer praktiska uppgifter
* En roll med mycket eget ansvar


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Att distribuera mail till projektorganisationen samt entreprenörer
- Digitalisera incidentrapporter skrivna i fält
- Ledsaga besökare
- Beställa enklare arbeten (tex utbyte av trasigt lysrör)
- Förbereda passerkortsunderlag för entreprenörer som ska komma till site

Vi söker dig som


* Har god datorvana med grundläggande förståelse för MS Office
* Har erfarenhet av att ha jobbat inom service eller administration tidigare, exempelvis som assistent
* Är obehindrad i engelska, i tal såväl som skrift


VI SÖKER DIG SOM

Som person är du


* Serviceinriktad
* Självgående
* Problemlösande


#

Övrig information


* Omgående (efter överrenskommelse)
* Heltid
* Göteborg


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
St1 - Energy company that challenges the conventional - St1

Ansök nu

Löneadministratör till revisionsjätten EY

Löneadministratör
Läs mer Sep 28
Nytt
Nu finns chansen att söka en tjänst som löneadministratör till EY. En roll som erbjuder dig att bli utmanad och motiverad varje dag, bygga relationer och kommunicera med flertalet kontaktytor. Här kommer du till ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Som löneadministratör på EY är du del av ett team som hanterar lönerna för alla EY anställda i Sverige, ca 3 400 löner varje månad. EY använder lönesystemet HR-plus6 och pensionsadministrationen sker i FörsäkringsGirot Coins. På löneavdelningen arbetar alla tillsammans med samtliga uppgifter, ett arbetssätt som resulterar i att alla kan allt samt att teamet är mycket sammansvetsat. I rollen ingår både interna och externa kontakter främst via mail men även via telefon, det kan handla om olika lönefrågor etc. Har du kanske en relevant utbildning och/eller erfarenhet av löneadministration ihop med att du är en noggrann och ansvarstagande person som värdesätter samarbete och laganda är denna rollen för dig.

Tjänsten är ett vikariat och sträcker sig initialt på 12 månader. Du kommer att bli anställd av oss på Academic Work för att sedan arbeta som konsult hos EY. Läs gärna mer om EY här!

#

Du erbjuds


* Arbete i en stor och global organisation som satsar på sina anställda
* Jobba tillsammans i ett tätt och roligt team
* En unik och varierande vardag
* En hängiven och stöttande konsultchef som finns med dig under hela din anställning


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Löner för EY's internt anställda
- Kontroller och avstämningar
- Pensionsadministration
- Besvara inkommande mejl från inboxen

VI SÖKER DIG SOM
- Har en relevant utbildning inom löneområdet alternativt några års arbetslivserfarenhet av löneadministration
- Har obehindrade kunskaper på svenska och engelska i både tal och skrift då tjänsten innefattar kommunikation på båda språk - all kommunikation sker till stor del på engelska, därför otroligt viktigt att du vågar kommunicera på detta språk

Meriterande om du:


* Har vana av att hantera löner i en större organisation sedan tidigare
* Har erfarenhet av att arbeta i en global organisation
* Har arbetat i lönesystemet HR-plus6 tidigare


Som person är du:


* Noggrann
* Ansvarstagande
* Samarbetsorienterad


Vidare är du som person strukturerad och du har lätt för att hantera flera parallella uppgifter samtidigt. Du har självklart ett positivt synsätt, är serviceinriktad och trivs i ett prestigelöst arbetsklimat där alla hjälper alla. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

#

Övrig information


* Start: December
* Omfattning: Heltid, viakriat 6 månder
* Placering: Parkgatan 49, Göteborg
* Lön: Timbaserad månadslön


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Projektledare inom fastighetsförvaltning i Göteborg

Produktchef, marknadsföring
Läs mer Sep 24
Är du en person med fallenhet för att delegera ansvar samt brinner för att leda byggprojekt? Nu har du chansen att få arbeta med detta dagligen! Vi på Academic Work söker nu en Projektledare inom bygg som strävar efter utmaningar. Varmt välkommen med din ansökan redan idag - vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker nu en byggprojektledare till ett framgångsrikt globat företag i Torslanda som arbetar med resurshantering inom en rad områden. Företaget arbetar med konsultuppdrag till stora aktörer inom bland annat fordonsbranschen och söker nu ytterligare en kollega som vill utvecklas i sin roll som byggprojektledare!

Som byggprojektledare kommer du att ha en bred roll där du bland annat kommer delegera ut rätt arbetsuppgifter till roller för att kunna utföra de olika projekten på bästa sätt. Ditt ansvarsområde kommer vara att delta i de projekt som behöver stöttning och koordinering men eventuellt även hålla i egna projekt. Vi ser gärna att du är en person som ständigt vill utmanas och brinner för att arbeta samt att du vågar ta för dig i rollen. Vidare finns det möjlighet till utveckling för denna tjänst och vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och ditt driv.

#

Du erbjuds


* Unika utvecklingsmöjligheter inom projektledning och byggbranschen
* Ett globalt kontaktnät
* En arbetsplats med god sammanhållning och ett öppet klimat
* Möjlighet att jobba i ett team med 12 kompetenta personer
* En arbetsplats med god sammanhållning och ett öppet klimat


Du kommer att vara anställd hos Academic Work och jobba som konsult. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som byggprojektledare är det viktigt att du är naturligt ansvarstagande och lösningsorienterad med en strävan till ständig förbättring och utveckling för företagets bästa.

Du kommer till exempel att:


* Vara med och styra planeringen av företagets arbetssätt
* Ha en viktig helhetsöverblick av vad som ska göras, och leverera strukturerade planer i hur saker ska förbättras
* Sköta administration kopplade till projekten du jobbar i


Då projektledarrollen är centrerad kring delegering av arbetsuppgifter till byggprojekt så behöver du ha ett intresse och för byggbranschen. Meriterande med utbildning i området. Det förekommer även resor i arbete då man kan behöva åka ut till olika byggarbetsplatser exempelvis.

VI SÖKER DIG SOM
- Har ett intresse för projektledning och byggbranschen
- Har obehindrade kunskaper i svenska i både tal och skrift
- Behärskar engelska i tal och skrift
- Datorvana
- B-körkort

Det är meriterande om du...


* Har en utbildning inom bygg eller VVS
* Har jobbat i systemet Maximo
* Erfarenhet inom bygg eller VVS


Som person är du:


* Prestigelös
* Initiativtagande
* Ödmjuk


#

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Torslanda


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Julpersonal på Jakobsdals - Deltid

Lagerarbetare
Läs mer Sep 22
Är du student och vill dryga ut studentkassan under vintern? Har du möjlighet att arbeta 2-3 dagar i veckan för att succesivt jobba fler dagar i veckan fram tills jul? Ser du dessutom dig själv som en ansvarstagande person? Då kan detta vara tjänsten för dig. Ansök redan idag – vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Vi söker studenter till vår studentpool för orderplock samt rimnining under en kortare period hos Jakobsdals Charkuteri. Företaget lagerhåller och producerar svenska charkuteriprodukter med hög kvalitet till landets charkdiskar. Du kommer att vara en del av en arbetsplats med god stämning i företagets lokaler i Agnesberg. Dina arbetstider varierar enligt överenskommelse. Introduktion sker löpande med start relativt omgående.

Uppdraget kommer att vara på deltid som startar v.45 och sträcka sig fram till vecka 50. Desto närmare julen vi kommer, desto mer kommer det förväntas att du arbetar. Du kommer återigen att börja med 2-3 pass första veckan för att sedan gå mot fler pass per vecka ju närmare julen man kommer. Du kommer att arbeta antingen 06:00-15:00 eller 14:45-23:45 under vardagar och enbart dagtid fre-sön. Alltså är arbetet är förlagt på veckans alla dagar. Ett krav är att du måste ligga tillgänglig i vårt schemaläggningssystem minst två pass per vecka.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som lagermedarbetare kommer du arbeta i kylmiljö med förförallt att plocka och packa beställningar av företagets charkprodukter. Detta gör du tillsammans med andra studenter, samt befintlig heltidspersonal.

Arbetet ställer höga krav på hygien då det innebär hantering av livsmedel. Temperaturen du arbetar i är mellan 1-7 grader och du behöver således vara bekväm med detta. Du erbjuds gott om kläder på plats. Tjänsten passar dig som har ett flexibelt schema i skolan och har möjligheten till att arbeta vid sidan av dina studier. Du kommer till största del plocka ordar som inkommit. Men kommer också att ha arbetsuppgifter som att ta emot pallar med julskinkor, näta julskinkor och sätta på etiketter med mera.

VI SÖKER DIG SOM
- Studerar en eftergymnasial utbildning eller har en annan huvdsakligsysselsättning på 50%
- Kan vara tillgänglig för att arbeta minst 2-3 dagar i veckan upp till heltid desto närmare jul, fram till vecka 50.
- Kan ta sig till och från Agnesberg tidigt på morgonen/sent på kvällen
- Kan hantera fläsk-, och nötkött
- Talar och skriver på svenska obehindrat då detta krävs i det dagliga arbetet

Som person är du:


* Ansvarstagande
* Samarbetsvillig
* Självgående


Det är meriterande om du…


* Har jobbat inom någon typ av produktion och/eller erfarenhet av liknande arbete
* Har truck-kort


Övrig information


* Start: Vecka 45. (med onbordning tidigare)
* Omfattning: Deltid, krav är att du måste ligga tillgänglig i vårt schemaläggningssystem minst två pass per vecka.
* Placering: Agnesberg, Göteborg


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Jakobsdals här!

Ansök nu

Vi söker en junior utvecklare till mindre bolag i Mölndal!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 27
Nytt
Har du goda kunskaper inom C och Linux samt vill utvecklas i ett härligt team av utvecklare med olika senioritet? Här får du möjlighet att arbeta projektorienterat och lite mer hårdvarunära inom områden som Automotive och E-hälsa. Efter en gedigen upplärningsperiod är detta en roll som erbjuder stor frihet och flexibilitet gällande både var du arbetar och hur självständigt ditt arbete är. Låter detta som en tjänst för dig? - Ansök redan idag då vi arbetar med löpnade urval!

OM TJÄNSTEN
Vi söker nu, för vår kunds räkning, en mjukvaruutvecklare med en god social förmåga och ett stort intresse för programmering. På plats i Mölndal hittar du 12 goa kollegor som främst arbetar mot fordonsbranschen och programmerar i C, C++ och Java. Företagets kunder har ibland önskemål om andra språk och ramverk än de som traditionellt hittas i företagets mjukvara, vilket möjliggör användningen av även andra.

Som junior i rollen som utvecklare kommer du att erbjudas en pedagogisk on-boarding där du till en start går bredvid de som idag arbetar med systemet. Du kommer att få lära dig hur utvecklingen går till, hur man bygger mjukvarureleaser och fokus ligger på att få dig att komma in i rollen på ett bra sätt. I takt med att du lär dig kommer även att arbetsuppgifterna bli mer och mer omfattande och så småning om även så friheten i ditt arbete.

Du erbjuds


* Möjlighet att planera din egen tid och arbeta kreativt
* Att bli en del av ett kunskapsorienterat gäng på ett mindre företag
* En hängiven konsultchef under 6 månader innan anställningen går över till vår kund


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Arbeta med nyutveckling, förvaltning och support.
- Arbeta kundorienterat
- Delta på möten tillsammans med kund, om du är bekväm med detta och vill arbeta närmare kund
- Testa din egen kod

VI SÖKER DIG SOM
- Har en akademisk examen inom relevant område
- Har ett stort intresse för programmering
- Kan programmera i C
- Har erfarenhet av Linux
- Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska

Som person är du:


* Ansvarstagande
* Problemlösande
* Har en god samarbetsförmåga


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Mölndal
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work
* Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen

Ansök nu

Business Analyst med erfarenhet av kod till CGI i Göteborg!

Affärskonsult, IT
Läs mer Sep 27
Nytt
Är du utbildad inom IT/Business, har erfarenhet av programmering och vill utvecklas i rollen som Business Analyst? Hos CGI får du möjlighet till just detta och du får samtidigt vara med och representera ett av världens största konsultbolag inom IT- och affärsverksamhet. Med rätt inställning och vilja finns det stora utvecklingsmöjligheter och du kommer att arbeta tätt tillsammans med ett kompetent team. Vi söker dig som är driven, kreativ och har ett stort intresse för teknik och IT. Låter detta som något för dig? Läs vidare och ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Vi söker dig som vill arbeta i ett stort företag med många kompetenta kollegor. CGI är fokuserade på att hjälpa företag och organisationer att öka avkastning och de arbetar idag inom 21 branscher, på mer än 400 platser runt om i världen. De levererar kompletta, skalbara och hållbara IT- och affärstjänster som utformas globalt och levereras lokalt.

I rollen som Business Analyst får du som junior i rollen möjlighet att snabbt få egna ansvarsområden i samband med stöttning av dina seniora kollegor. Du kommer att arbeta i team tillsammans med kollegor som samtliga är specificerade mot offentlig sektor. Teamet har en hjälpsam kultur med högt i tak och arbetsuppgifterna kommer att anpassas efter din erfarenhet och kompetens. Sett till utveckling så finns det goda möjligheter att utvecklas i form av nya typer av arbetsuppgifter och mer ansvar.

Du erbjuds


* Möjlighet att utvecklas och växa in i rollen som Business Analyst
* En viktig roll i ett stort företag med möjlighet att avancera
* En hängiven konsultchef


Detta är ett konsulterbjudande på 6 månader som sedan planeras övergå i en anställning direkt hos CGI. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Kravhantering
- Support, utveckling och förvaltning av system
- Hantera migrationsfrågor i nya system

En del av arbetet kommer att ske i en äldre Notes-applikation där du ansvarar för support och appförvaltning samt eventuell migrering. Du kan även komma att arbeta med att analysera kundbehov, offerthantering och andra uppgifter relaterade till jobbet om du även har intresse för andra områden.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en eftergymnasial utbildning inom IT
- Har kunskap och erfarenhet inom programmering/mjukvaruutveckling
- Har obehindrade kunskaper i svenska då det används i det dagliga arbetet
- Har erfarenhet av att arbeta med Microsoft SharePoint
- Har arbetslivserfarenhet inom området

Som person är du:


* Initiativtagande
* Samarbetsvillig
* Orädd


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Sankt Eriksgatan, Göteborg
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
* Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till Mölndal Energi

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Sep 26
Är du på jakt efter ett jobb inom service och administration? Vill du få värdefull erfarenhet inom energibranschen och chansen att utvecklas inom ett eftertraktat serviceyrke? Då är det dig vi söker till jobbet som kundtjänstmedarbetare på Mölndal Energi. Ansök nu!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Mölndal Energis räkning en kundtjänstmedarbetare som vill arbeta med att ge den bästa servicen till deras kunder. Uppdraget är på heltid och sträcker sig initialt fram till mars 2023

Mölndal Energi arbetar med att erbjuda el, fjärrvärme och entreprenadtjänster till privatpersoner och företag. Anställda på Mölndal Energi berättar att på avdelningen erbjuds du en positiv arbetsstämning där fokus ligger på att skapa en god arbetsmiljö.

#

Du erbjuds


* Arbete i en härlig miljö både sett till kollegor och lokaler


Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Mölndal Energis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.ARBETSUPPGIFTER
Som kundtjänstmedarbetare ansvarar du för att ge Mölndal Energis kunder bästa tänkbara service när de stöter på problem eller har frågor angående avtal och fakturor. Kunderna har många frågor om fakturor, priser, förbrukning av både el och fjärrvärme som främst besvaras via telefon men även genom mail, chatt mm.

Du kommer till exempel ansvara för att:


* Hjälpa kunder över telefon
* Avtalshantering, flytta avtal och teckna nya
* Ta emot och registrera nya ärenden samt leverantörsbyten
* Hantera avtalsfrågor, fakturafrågor och dylikt
* Hantera andra administrativa uppgifter
* Lösa av reception och växel vid behov


Tjänsten passar dig som trivs i en roll med telefonen som ditt främsta arbetsverktyg. Vidare är du relationsskapande och har ett serviceinriktat tänk genom att vara lyhörd och se till kundens helhetsbehov.

VI SÖKER DIG SOM
- Har tidigare erfarenhet av kundtjänst samt försäljning eller service av något slag
- Han en godkänd gymnasial utbildning
- Har god vana av att använda telefon och dator som främsta arbetsverktyg
- Är obehindrad i svenska i såväl tal som skrift då kommunikationen mestadels sker på svenska

För att lyckas väl i rollen som servicemedarbetare hos Mölndal Energi krävs det att du är fokuserad på att levererar bra service internt. Du är en glad och positiv person med glimten i ögat som gillar att arbeta i en miljö där tempot stundtals är högt. Du är en utpräglad lagspelare och har även förmågan att prestera individuellt samt att du förstår vikten av ett gott och professionellt beteende på en seriös arbetsplats.

#

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Mölndal


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Mölndal Energi erbjuder el, fjärrvärme och entreprenadtjänster till privatpersoner och företag. Inom Mölndals tätort och Pixbo driver bolaget elnätsverksamhet. Mölndal Energi är ett kvalitetsmedvetet företag som lever efter mottot nära, enkelt och med passion för miljön.

Ansök nu

Extenda Retail söker applikationskonsult!

Affärskonsult, IT
Läs mer Sep 27
Nytt
Nu har du chansen att bli del av ett bolag med stark tillväxt som tar stora steg i sin expansionsresa. Vill du vara med och utveckla innovativa IT-lösningar åt välkända företag som arbetar inom retail, e-commerce och logistik har Extenda Retail tjänsten för dig!

OM TJÄNSTEN
Under de senaste åren har NYCE.LOGIC som är en del av Extenda Retail haft en stark tillväxt, därav behöver de förstärka sin organisation. De letar nu efter fler talanger och rutinerad personal som brinner för- och vill utveckla logistikorganisationer med hjälp av innovativa IT-lösningar. Extenda Retail erbjuder en roll som applikationskonsult där du kommer att arbeta med deras mjukvarulösning NYCE.LOGIC, som används inom retail. I rollen får du möjlighet till ett flexibelt och varierande arbete där din röst betyder mycket för företagets utveckling!

Extenda Retail erbjuder NYCE.LOGIC till företag i över 35 länder och koncernen har drygt 600 anställda med huvudkontor i Stockholm. På kontoret i Göteborg arbetar idag ca 40 medarbetare som komemr bli dina närmsta kollegor.

Du erbjuds:


* Goda förmåner i form av friskvårdsbidrag och flexibel arbetstid
* En företagkultur där alla kollegor skapar en god teamkänsla och ställer upp för varandra


ARBETSUPPGIFTER
I rollen som applikationskonsult på Extenda Retail kommer du att arbeta med att utveckla logistikorganisationer med hjälp av innovativa IT-lösningar. I ditt dagliga arbete kommer du att arbeta med bolagets egenutvecklade mjukvara, NYCE.LOGIC WMS, med mål att effektivisera handels- och logistikflöden, både i projektform men också i enskilda uppdrag mot kund.

I tjänsten ingår det driftssättning samt konsultation och utbildning i projektform för både nya och befintliga kunder. Du som Applikationskonsult erbjuder även löpande support och stöd till kunder i deras användning av NYCE.LOGIC WMS. De kunder som använder NYCE.LOGIC´s lagerhantering är en central del av verksamheten vilket ställer krav på att leverera en hög servicenivå, kundförståelse och ett intresse för att aktivt bidra i deras förbättringsarbete.

Dina primära arbetsuppgifter kommer vara:


* Agera som support och stöd till kunder i deras användning av NYCE.LOGIC WMS
* Driftsättning samt konsultation och utbildning för både nya och befintliga kunder
* Skapa och uperätthålla goda samarbeten med kunder, samarbetspartners och interna teammedlemmar


VI SÖKER DIG SOM
- En eftergymnasial utbildning i antingen datavetenskap, IT eller logistik alternativt har motsvarande arbetsliverfarenhet
- Har minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet
- Har god förståelse för ERP eller WMS-system
- Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift

Det är meriterande om du har:


* Har tidigare erfarenhet av Typescript eller C#


Som person är du:


* Kommunikativ
* Affärsmässig
* Relationsskapande
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare med provanställning på 6 månader
* Placering: Ullevigatan 19, 411 40 Göteborg


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om företaget Här!

Ansök nu

Revisorsassistent på heltid till Lundin Revisionsbyrå!

Revisorsassistent
Läs mer Sep 27
Nytt
Har du nyligen tagit examen inom ekonomi och arbetat extra som ekonomiassistent eller med administration? Vill du ta nästa steg i karriären och arbeta med revision och redovisning? Då är denna tjänst för dig! Vi söker dig som är social och prestigelös. Välkommen med din ansökan, vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Lundin Revisionsbyrå söker nu dig som liksom företaget värdesätter laganda och som vill ta nästa kliv framåt. I dagsläget har bolaget 14 medarbetare varav revisionsteamet består av sex personer, tre är auktoriserade revisorer. Du kommer få alla verktyg du behöver för att på sikt kunna bli auktoriserad revisor, om detta är något du vill. Utbildningen sker via handledning i det dagliga arbetet och branschorganisationen FAR:s utbildningsplaner. I rollen kommer du att arbeta nära de kvalificerade revisorerna i de olika revisionsuppdragen och successivt på egen hand utföra revisioner av små- och medelstora bolag. Lundin Revisionsbyrå är en s k fullservicebyrå vilket innebär att du också får arbeta med olika revisionsnära tjänster såsom konsultationer och utredningar. Framför allt kommer du få möjligheten att bli en fena på revision!

För den här rollen är det viktigt att du har ett stort intresse för ekonomi och har en färdigställd högskoleutbildning inom ekonomi, gärna med inriktning på redovisning. Som person tror vi att du analytiskt lagd och noggrann i utförandet av dina arbetsuppgifter. Det är också viktigt att utan prestige kunna be om hjälp när det behövs och även hjälpa till i teamet när arbetet så kräver. Vi tror att du drivs av att vilja utvecklas i din yrkesroll och växa tillsammans med företaget!

Några ord från företagets VD; "Det är laget som skapar värde varför vi vinnlägger oss om att jobba tillsammans med våra kunder i våra team. Vi har delat ansvar för våra uppdrag vilket ger ett otroligt engagemang och spridning av kunskap. Jag skulle vilja påstå att vårt sätt att jobba skiljer sig från de större byråerna. Vi har en riktigt nära relation till våra kunder byggd på äkta engagemang, närhet och glädjen att få vara med och bidra till våra kunders tillväxtresa.”

– Henrik Lundin, VD & GrundareDu erbjuds


* Möjligheten att utvecklas inom ekonomi och revision
* En arbetsplats på ett centralt och fräscht kontor i Vasastan
* En hängiven konsultchef som agerar som en karriärspartner under hela din anställning


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Nära samarbete med övriga revisorer i byråns varierande kunduppdrag
- Självständigt utföra revisioner på små- och medelstora företag
- Granska företags förvaltning, skatter & avgifter, årsredovisningar och inkomstdeklarationer samt övriga deklarationer.
- Möjlighet att arbeta med bokslut och redovisning
- Konsultationer, utredningar och liknande uppdrag

VI SÖKER DIG SOM
- Har en kandidatexamen i ekonomi - gärna med inriktning redovisning
- Har goda kunskaper i Officepaketet, särskilt Excel
- Talar och skriver korrekt svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska.

Meriterande är om du:


* Har en magister- eller masterutbildning i ekonomi med inriktning redovisning
* Har någon arbetslivserfarenhet från en ekonomiassistentroll eller arbete med administration


Som person är det viktigt att du är:


* Noggrann
* Analytisk
* Självgående
* Kommunikativ


Övrig information


* Start: Oktober/November
* Omfattning: Heltid, långsiktigt, start 6 månader
* Placering: Erik Dahlbergsgatan 11, 411 26 Göteborg
* Lön: Timbaserad månadslön


Lundin Revisionsbyrå är en del av Nexia International — en samarbetspartner och ett ledande globalt nätverk av oberoende revisions- och konsultbyråer. Därför ser vi även positivt på om du har ett intresse av internationella uppdrag.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Lundins revisionsbyrå har samlat revision, redovisning, skatterådgivning och konsultation under ett tak. De ser den större helheten och kan vara proaktiva för att stötta sina kunder i utmaningar, såväl nationellt som internationellt. Visionen är att underlätta för kund och företaget grundades i syftet att skapa en byrå för entreprenörer.

Läs mer om företaget här!

Ansök nu

Tågvärdar till SJ Götalandståg!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Sep 27
Nytt
Är du serviceinriktad, har högt säkerthetstänk och drivs av arbeta på en arbetsplats där det händer mycket? SJ Götalandståg söker nu dig som vill vara ansiktet utåt för verksamheten och arbeta i en utvecklande roll.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker nu flera tågvärdar till SJ Götalandståg som vill ansluta sig till deras härliga verksamhet. Som tågvärd har du en viktig roll i form av att bidra till nöjda resenärer genom att säkerställa god service och säkerhet under resans gång.

SJ Götalandståg är tillgängliga 24 timmar om dygnet för att se till att resenärerna kommer fram till sin slutdestination och att SJ Götalandståg ger ett gott kundomhändertagande i alla lägen.

För bredare förståelse för tjänsten som tågvärd hos SJ Götalandståg, se nedan video:

#ARBETSUPPGIFTER

Dina primära arbetsuppgifter är:


* Förbereda resan genom att anmäla närvaro samt alltid vara uppdaterad i företagets alla informationskanaler
* Assistera resenärer både innan och under resan
* Biljettvisering vid tågets avfärd och vid ny påstigning av resenärer
* Ge löpande information till resenärerna vid trafikstörningar och avvikelser
* Uppmärksamma, hantera och rapportera avvikelser innan, under och efter resorna
* Samarbeta tillsammans med lokföraren som bemannar tåget


VI SÖKER DIG SOM
- Har avslutad 3 årig gymnasieutbildning
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
- Har god syn, god hörsel, är drogfri och i övrigt uppfyller krav enligt Transportstyrelsens regler om hälsoundersökning

Det är meriterande om du:


* Har tidigare erfarenhet av service- eller resebranschen


De personliga kompetenserna vi kommer fokusera på i rekryteringen är:


* Självgående
* Serviceinriktad
* Ansvarstagande
* Personlig mognad


#


* Start: v. 46 2022
* Omfattning: Tillsvidareanställning på 75% som inleds med 6 månades provanställning
* Placering: Burggrevegatan 4, 411 03, Göteborg


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om SJ Götalandståg här!

Ansök nu

Elektronikkonstruktör till innovativa Plejd!

Elektronikkonstruktör
Läs mer Sep 24
Har du erfarenhet av kretskortsdesign och vill förenkla människors vardag? Vill du arbeta på ett innovativt svenskt teknikbolag som utvecklar produkter och tjänster för smart belysning och hemautomation? Då kan tjänsten som elektronikkonstruktör på Plejd vara rätt för dig! Sök redan idag – vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Tillsammans med Academic Work söker nu Plejd en elektronikkonstruktör som är redo att bli en del av ett företag på tillväxtresa.

Plejd är ett inhouse fullstackföretag som har prototyp-verkstad/produktion, massproduktion av elektronik och ingenjörer, utvecklare och produktionskompetens i ett hus. Bolaget brinner för att göra elektrikerns vardag enklare genom att utveckla produkter och tjänster som utnyttjar den nya tekniken på rätt sätt.

Bland annat har Plejd en egen fullt utrustad prototyp-verkstad, ett komplett elektronik-labb samt en egen fabrik för massproduktion av elektronik. Här får du möjlighet att få en större förståelse för hela värdekedjan samt chans att få utveckla egna projekt utefter intresse.

Under 2017 tog bolaget en stark position som en ledande aktör inom belysningsautomation inom Sverige. De har en ung och kreativ arbetsplats med tyngdpunkt på frihet under ansvar i det vardagliga jobbet. Plejd erbjuder en kreativ arbetsplats för den som gillar att ständigt utmanas och lära sig nya saker. Det du inte kan lär de dig. Det viktigaste är att du är orädd inför att lära dig nya saker.#

Du erbjuds


* Fri tillgång till stora delar av Plejds välutrustade verkstad+material; 3D-printers, laserskärare, mindre CNC, svarv, vakuumformare och såklart en komplett verkstad med övriga verktyg
* Vare sig det handlar om att gå olika kurser eller köpa in material för att nörda loss så är Plejd generellt sett väldigt frikostiga med detta. Plejd vill att du ska utvecklas och ges alla förutsättningar till att växa som person.


Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Plejd.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som elektronikkonstruktör kommer du få hjälpa till med fortsatt utveckling av Plejds befintliga produkter samt delta i nya innovationsprojekt. Som konstruktör kommer du vara en del av ett fantastiskt team där samarbete och kommunikation värderas högt. Du kommer arbeta med fokus på design av kraftelektronik, mönsterkortslayout och design samt test mot EMC direktiv.

Här får du möjlighet att arbeta nära övriga utvecklare, och hjälpen kommer alltid att finnas nära till hands om den behövs. Du kommer att jobba i en grupp med kompetens inom embedded, elektronikdesign, mekaniska konstruktioner, automation, mjukvaruutveckling och test & verifiering.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en avslutad högskoleutbildning elektronik, mekatronik eller motsvarande
- Har erfarenhet av PCB design
- Är nyfiken på nya tekniker
- Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande med arbetserfarenhet inom radiofrekventa vågor.

Som person är du:


* Initiativtagande
* Noggrann
* Problemlösande
* Kommunikativ


I denna rekryteringsprocess lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du har ett genuint intresse av elektronik och kan visa på detta genom hobbyprojekt eller erfarenhet. Du motiveras av en ansvarsfull roll där du i team med andra arbetar mot gemensamma mål. Vidare är du initiativtagande och delar gärna med dig av dina egna idéer och kunskaper.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Krokslätts fabriker


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Automotive Embedded Engineer till VECTOR i Göteborg!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 24
Vill du jobba med mjukvarulösningar i framkant i en dynamisk miljö på ett innovativt företag inom fordonsindustrin? Nu har du möjligheten att arbeta på en modern arbetsplats med utsikt över älven vid Lindholmen! Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Nu söker vi på Academic Work en Automotive Embedded Engineer till vår kund VECTOR. Företaget finns på Lindholmen Science Park i Göteborg och arbetar i en kreativ miljö omgivna av hjälpsamma kollegor både lokalt och globalt. VECTOR värdesätter worklife balance och erbjuder en flexibel arbetsplats där det viktiga är samarbetet i teamet, inte var du jobbar. VECTOR tror på ett konstant lärande och erbjuder därför ett generöst utbildningspaket för varje anställd. Hela första året är en utbildningsperiod parallellt med praktiskt arbete med teamet, vilket inkluderar kundbesök och besök på deras huvudkontor i Stuttgart.

VECTOR Sweden är en ledande leverantör av produkter och lösningar för att utveckla inbyggda system inom framförallt fordonsindustrin. Som Automotive Embedded Engineer kommer du att ingå i ett agilt team som integrerar Vectors AUTOSAR samt testar och ger support till företagets kunder med avseende på Vectors produkter. Vectors mjukvarulösningar hjälper kunder med att skapa fordonsapplikationer med hög säkerhet och prestanda.Detta är ett konsultuppdrag där du initialt kommer att vara anställd av Academic Work.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att vara involverad i alla delar; från försäljning, kravanalys, integration, testning och vara ett stöd till kunder under projektets gång. Du kommer även att besöka Vectors kunder för att integrera system, samt kanske ta dig an rollen som projektkoordinator eller projektledare. Förutom att arbeta tillsammans med ditt team kommer du ha ett nära samarbete med det globala team som leder utvecklingen av Vectors produkter runt AUTOSAR och testning.


* Integrera och testa AUTOSAR-stacken
* Nedladdning av mjukvara på kundens hårdvara


Citat från en anställd:

"Det bästa med jobbet på Vector är både arbetsmiljön och kollegorna; på företaget finns det väldigt erfarna kollegor som alltid är villiga att hjälpa till. Men också utvecklingsmöjligheterna; är man intresserad av att utvecklas inom något eller har något specifikt intresse är de alltid positiva till att låta en utvecklas ytterligare inom det området."

VI SÖKER DIG SOM
- Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom datateknik, elektronik, mekatronik eller maskinteknik
- Har erfarenhet av programmering i C
- Har erfarenhet av embeddedprojekt
- Har erfarenhet av agila metoder
- Talar och skriver flytande på svenska och engelska

Vi ser det som meriterande om du


* Har intresse för bilindustrin


Som person är du:


* Orädd
* Serviceinriktad
* Affärsmässig


Övrig information


* Start: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, långsiktigt
* Placering: Lindholmen, Göteborg


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

HR-Administratör till Vector!

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Sep 24
Nu söker vi i samarbete med Vector en HR-administratör som ska stötta teamet på Lindholmen och Linköping. Trivs du med administrativa och personalcentrerade arbetsuppgifter? Har du fallenhet för social kontakt och samarbete? Vill du dessutom ha en plats på ett framgångsrikt internationellt teknikbolag? Då kan rollen som HR-administratör vara något för dig! Ansök redan idag – vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN
VECTOR är ett innovationsbolag i forskningens framkant inom fordonsindustrin. Huvudkontoret ligger i Stuttgart men företaget är globalt och finns representerat med ett regionkontor i varje världsdel, där kontoret för nordiska marknaden ligger på Lindholmen Science Park i Göteborg.

Som HR-administratör kommer du att ha varierande arbetsuppgifter kopplat till Vectors HR-processer. Du kommer att arbeta i en stöttande roll tillsammans med två andra kollegor inom HR, där uppgifterna har ett stort administrativt fokus men där kommunikation och struktur är centrala delar. Rollen innebär många kontaktytor och du kommer träffa mycket människor och ha mycket social kontakt.

Vector erbjuder en stabil arbetsplats där du kommer att vara en del av HR-teamet som i dagsläget består av två personer. Detta ger en familjär känsla med stort fokus på samarbete och att arbeta tätt tillsammans i teamet. Med fokus på de administrativa delarna av arbetet kommer du exempelvis att skapa jobbannonser och samordna onboarding processen av nya medarbetare. Utöver detta kommer just samarbete och stöttning genom hela rekryteringsprocessen vara en stor del av arbetsuppgifterna.

Du kommer vara anställd av oss på Academic Work och arbeta som konsult. Uppdraget är med start omgående och på heltid, det finns stora möjligheter att på sikt bli anställd direkt hos företaget, förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
För att trivas som HR-Administratör ser vi gärna att du är en lugn och trygg person som tar ansvar och är kommunikativ i ditt sätt att arbeta. Eftersom rollen både har stort fokus på samarbete men också innebär att träffa mycket människor ser vi även att du gillar att arbeta med möten och relationer. Arbetsuppgifterna har ett administrativt fokus och innefattar bland annat:


* Stöttning av din teamleader i rekryteringsprocesser
* Utforma och redigera jobbannonser
* Organisera och dokumentera onboarding-processer
* HR-administration
* Sammanställningar och uppföljningar av HR policies och processer


VI SÖKER DIG SOM
- Har en avslutad utbildning inom administration
- Har minst 3 års erfarenhet av administrativt arbete
- Har intresse för personalfrågor
- Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Det är meriterande om du:


* Har en eftergymnasial examen som personalvetare/arbetsvetare eller motsvarande utbildning
* Tidigare arbetat med personalfrågor
* Har en tidigare erfarenhet av arbete inom automotive


Interna samarbeten och många kontaktytor utgör en central del av rollen som HR-administratör. Du kommer att få sitta med på intervjuer och träffa mycket människor. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Som person är du:


* Kommunikativ
* Strukturerad
* Prestigelös


INFORMATION OM FÖRETAGET
- Start: Omgående
- Omfattning: Heltid
- Placering: Theres Svenssons gata 9, 417 55 Göteborg

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vectors önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Ansök nu

Logistics Agent till Express Delivery Sweden

Logistiker
Läs mer Sep 23
Drivs du av att hjälpa kunder och samarbetspartners med skräddarsydda och kundanpassade transportlösningar? Har du arbetat inom spedition tidigare? Då är Express Delivery Sweden något för dig - Välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande.

OM TJÄNSTEN
Genom sitt breda nätverk levererar Express Delivery Sweden kundanpassade transportlösningar till sina kunder med målet att generera kostnads- och tidseffektiva leveranser. Bolaget grundades år 2011 och är del av koncernen Spoc Logistics Group AB som sedan start har haft en stark tillväxt. Express Delivery Swedens ambition är att vara det självklara valet inom expresstransporter genom att vara lyhörda, kommunikativa och ett ha tydligt fokus på kundservice.

I din roll som Logistic Agent blir du en del av logistikteamet där du samarbetar med fem andra kollegor. Din anställning inleds med en onboarding på fem dagar och därefter kommer du att arbeta operativt med hjälp av en mentor. Atmosfären på Express Delivery präglas av högt i tak, ni hjälps åt och ser till att ta er an era dagliga utmaningar tillsammans.

Du erbjuds


* En företagskultur med korta beslutsvägar, tydligt utvecklingsfokus och prestigelöshet
* Frihet under ansvar i din roll
* Ta del av ett engagerat och dedikerat team där ni gärna avslutar veckan tillsammans med en After Work
* Friskvårdsbidrag


ARBETSUPPGIFTER
- Organisera och planera internationella transporter för Express Deliverys kunder
- Hantera inkommande ordrar, kommunikation och löpande kunduppföljning
- Bidra med att kontinuerligt utöka Express Deliverys leverantörsnätverk
- Hantera prisförfrågningar, skapa offerter och fakturor

I din roll kommer du även att delta i Express Deliverys kontinuerliga förbättringsarbete och stötta upp kollegor genom att utbyta erfarenheter.

VI SÖKER DIG SOM
- Har minst ett års logistikerfarenhet inom vägtransport som speditör eller logistiker
- Har DGM grundutbildning inom Farligt Gods
- Har goda erfarenhet av extern kundkontakt
- Erhåller en godkänd gymnasieexamen
- Behärskar det svenska och engelska språket obehindrat i tal och skrift

Som person är du:


* Ansvarstagande
* Strukturerad
* Flexibel
* Har en hög samarbetsförmåga


Express Delivery Sweden ser även att du driven och engagerad i ditt yrke och strävar efter att bli självgående.

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid. Tjänsten har ett rullande schema mellan arbetstiderna 07.00-18.00 samt jour efter 18.00 någon kväll i veckan. Var sjätte vecka är det schemalagt helgarbete. Ditt arbete sköts primärt från kontoret med enstaka undantag för hemarbete. All schemaplanering sker i samråd med din närmsta chef med anpassning till livssituation och teamet.
* Placering: Vasaplatsen, Göteborg


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Här kan du läsa mer om Express Delivery Sweden

Ansök nu

Julpersonal på Jakobsdals - Heltid

Lagerarbetare
Läs mer Sep 22
Vill du passa på att jobba heltid under fem veckor fram till jul? Är en ansvarstagande person och kan arbeta med kroppen. Vi söker nu heltidare till Jakobsdals Charkuteri i Agnesberg. Företaget är verksamt inom livsmedelsindustrin och arbetar främst med förädling av köttprodukter. Ansök redan idag – vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Vi söker heltidare för orderplock samt rimnining under en kortare period hos Jakobsdals Charkuteri. Företaget lagerhåller och producerar svenska charkuteriprodukter med hög kvalitet till landets charkdiskar. Du kommer att vara en del av en arbetsplats med god stämning i företagets lokaler i Agnesberg. Dina arbetstider varierar enligt överenskommelse. Introduktion sker löpande med start relativt omgående.

Uppdraget kommer att vara på heltid som startar v.45 och sträcka sig fram till vecka 50. Desto närmare julen vi kommer, desto mer arbete kommer det att bli. Du kommer att arbeta antingen 06:00-15:00 eller 14:45-23:45 under vardagar och enbart dagtid fre-sön. Arbetet är förlagt på veckans alla dagar.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som lagermedarbetare kommer du arbeta i kylmiljö med förförallt att plocka och packa beställningar av företagets charkprodukter. Detta gör du tillsammans med andra studenter som arbetar deltid, samt befintlig heltidspersonal.

Arbetet ställer höga krav på hygien då det innebär hantering av livsmedel. Vilket man kommer få en utbildning i. Temperaturen du arbetar i är mellan 1-7 grader och du behöver således vara bekväm med detta. Du erbjuds gott om kläder på plats. Du kommer till största del plocka ordar som inkommit. Men kommer också att ha arbetsuppgifter som att ta emot pallar med julskinkor, näta julskinkor och sätta på etiketter med mera.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en avslutad gymnasieexamen
- Kan ta sig till och från Agnesberg tidigt på morgonen/sent på kvällen
- Kan hantera fläsk-, och nötkött
- Talar och skriver på svenska obehindrat då detta krävs i det dagliga arbetet

Som person är du:


* Ansvarstagande
* Samarbetsvillig
* Självgående


Det är meriterande om du…


* Har jobbat inom någon typ av produktion och/eller erfarenhet av liknande arbete
* Har truck-kort


Övrig information


* Start: Vecka 45. (med onbordning tidigare)
* Omfattning: Heltid
* Placering: Agnesberg, Göteborg


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Jakobsdals här!

Ansök nu

Sales executive till Nordic Live Expo!

Utesäljare
Läs mer Sep 23
Vill du skapa möjligheter för företag att nätverka i nytänkande miljöer och agera partner inom ett specifikt område som du kommer ansvara för på Nordic Live Expos innovativa mässor? Då är detta en roll för dig!

OM TJÄNSTEN
Live Expo arrangerar nytänkande mässor, möten, konferenser, event och festivaler. Hos dem sammankopplas människor och företag för att göra affärer, nätverka och inspireras av varandra. Med ett fulladdat innehåll inspirerar, utvecklar och uppdaterar de sin mässpublik och gör dem redo för något nytt. Live Expo skapar mötesplatser där nyheter och innovationer visas för första gången av både etablerade företag och startups. Här skapas nya insikter som i sin tur genererar spännande och nya affärsmöjligheter som gör skillnad för både säljare och inköpare.

I rollen som sales executive kommer du tillsammans med sju andra säljare ansvara för affärsområdesspecifika mässor. Du kommer ha ett helhetsansvar där du från grunden kommer fylla upp en hel mässhall med både stora och små företag. Detta gör du genom prospektering och mötesbokning via telefon, för att sedan erbjuda den bästa lösningen för respektive kund.

Du kommer få en två veckors utbildning för att introduceras in i mässvärlden och din roll som sales executive för bästa möjliga förutsättningar att lyckas i rollen.

ARBETSUPPGIFTER
- Prospektera möjliga kunder
- Säljer in skräddasydda lösningar via telefon samt bokar in möten med nyckelkunder
- Skapa långsiktiga relationer med kunder
- Skapa goda kunskaper inom branschen och ditt specifka affärsområde
- Fortsatt sälja in för samma mässa även nästkommande år

VI SÖKER DIG SOM
- Har minst 2 års arbetserfarenhet inom försäljning
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Det är meriterande om du


* Har en relevant högskole-eller YH-utbildning
* Har arbetat med B2B i minst två år


Det kommer förekomma resor i tjänsten då du ska delta på mässor och besöka kunder.

De kompetenser vi kommer lägga extra stort fokus på i rekryterinsprocessen är:


* Självgående
* Kommunikativ
* Resultatinriktad
* Relationskapande


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Stora Åvägen 21, Askim


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Nordic Live Expo här!

Ansök nu

Utvecklare till Ö-borgen!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 23
Tillsammans med Ö-borgen som är verksamma inom sjöfart söker vi nu en Systemutvecklare. Vill du arbeta i lokaler med havet precis utanför dörren och få möjlighet att utvecklas med din egna amibition, sök tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN
Öckeröborgens IT team består i dagsläget av fem anställda och ska nu utökas med nya medarbetare. Som Systemutvecklare hos Ö-borgen får du vara med under hela processen, från projektets uppstart till det färdiga resultatet. Rollen ställer krav på att du trivs med att arbeta självständigt, men självklart med uppbackning och stöd av resten av teamet. I tjänsten erbjuds du flexibilitiet, dels med arbete på delvis flexibla arbetstider men också med stora möjligheter att jobba vissa av veckans arbetsdagar på distans.

Koncernen Öckeröborgen bedriver i dag totalt tio bolag inom sjöfart i Sverige. Verksamheterna inkluderar allt ifrån ett båtvarv i södra Simrishamn till att agera som Volvo Pentas återförsäljare både i Sverige och Norge. Med cirka 500 stycken anställda och en omsättning på 1,5 miljarder i koncernen får du möjligheten att få vara en del av en stor och stadig organisation.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är självgående och har en god problemlösningsförmåga. Det är även viktigt att du tycker om att arbeta i team och att tillsammans arbeta mot uppsatta mål.

Du erbjuds


* Moderna kontorslokaler precis vid havet
* Gym i kontorslokalerna, perfekt för dig som gillar att träna efter jobbet
* Stora utvecklingsmöjligheter tillsammans med seniora kollegor


Detta är ett konsultuppdrag via Academic Work. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
I din roll kommer du arbeta brett inom programmering och utveckling av databaser där du bland annat kommer att:


* Arbeta i täta samarbeten både med team och produktägare för att leverera bästa möjliga användarupplevelse
* Arbeta med hantering och administrering i Devops (Specning av krav, planering av uppgifter när det skall köras, mm.)
* Hantera kravinsamling från användare och beställare


VI SÖKER DIG SOM
- Har relevant utbildning inom IT
- Goda kunskap inom .NET
- Goda kunskaper inom svenska då språket används i det dagliga arbetet

Det är mycket meriterande om du har:


* Arbetserfarenhet av en liknande roll sedan tidigare
* Erfarenhet av Flutter/Dart
* Erfarenhet av Blazor


Som person är du:


* Självgående
* Noggrann
* Problemlösande


Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Omfattning: Heltid

Placering: Öckerö/Göteborg

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Ö-borgen genom att följa länken.

Ansök nu

.Net Systemutvecklare till bolag inom cyber security

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 23
Vi söker nu en .Net Systemutvecklare som vill arbeta i ett branschledande företag där teknik och utveckling står i fokus. Här får du möjlighet att utnyttja dina kunskaper inom .Net och vara med och förbättra och utveckla tjänster inom bland annat applikation, säkerhet och kommunikation. Du får även möjlighet att arbeta både nationellt och internationellt. Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan idag, vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Comfact arbetar med betrodda tjänster som exempelvis autentisering och och elektroniska signaturer där arbetet sker i Microsoftmiljö med webbtjänster utvecklade med Visual Studio. Comfact är i en tillväxtfas och tar snabba kliv framåt inom cyber security och jobbar alltid med den senaste tekniken för att kunna ligga i framkant med sina tjänster.

Som .Net Systemutvecklare hos Comfact ebjuds du en och spännande arbetsplats där du får jobba brett inom systemutveckling och har möjlighet att utvecklas inom en rad olika discipliner och möjlighet att påverka företagets utveckling. Du kommer arbeta Fullstack där tyngden kommer ligga främst på Frontend-utveckling.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du är nyfiken och dedikerad i ditt arbete samt att du tycker om att samarbeta med dina kollegor. Om du har ett intresse för kryptografi är detta ett stort plus!

#

Du erbjuds


* Goda utvecklingsmöjligheter
* Möjlighet att påverka företagets utveckling och betrodda tjänster
* En öppen och flexibel arbetsplats med korta beslutsvägar


Detta är ett konsultuppdrag via Academic Work. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Utveckla befintliga och nya applikationer
- Delta i planering och prioritering av arbetet

VI SÖKER DIG SOM
- Har relevant eftergymnasial utbildning inom exempelvis Datavetenskap, Systemutveckling eller Software Engineering
- Är i obehindrad i svenska och engelska i både tal och skrift
- Tidigare arbetslivserfarenhet inom relevant område
- Erfarenhet av att arbeta i C# .NET

Det är även meriterande om du har erfarenhet av:


* JavaScript, HTML och CSS
* Visual Studio och Team Foundation Server
*


Som person är du:


* Samarbetsförmåga
* Strukturerad
* Problemlösande


#

Övrig information


* Start: Hösten 2022
* Omfattning: Heltid, långsiktigt
* Placering: På plats på kontoret i Göteborg


Observera att för detta uppdrag krävs att du lämnar ett utdrag från polisens belastningsregister samt genomgår en säkerhetsprövning eftersom uppdraget innebär hantering av känsliga uppgifter.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Comfact på deras hemsida

Ansök nu

Mandarin speaking UX/UI-desinger

Interaktionsdesigner
Läs mer Sep 7
Do you speak Mandarin and look for the next step in your career within UX/UI design? Together with our client we are now looking for you who are creative and passionate about design. If you also have experience from the automotive industry this is a great advantage. Does this sound like an assignment for you? Please send us your application today, looking forward to receiving it!

OM TJÄNSTEN
Our client is active in the automotive industry and is now in an expansive phase and therefore needs to grow their team in UX/UI. In this role you will work in a creative and international team that together develops world-class driving experience. You will be working towards the Chinese market and it is therefore essential that you have a very good knowledge in Mandarin. To succeed in this role it is also important that you have the ability to find new creative solutions and challenge established patterns.

#

You will be offered:


* Exciting assignments with a reputable client.
* A working environment where the focus is on growing together.
* An international team with English as your working language.
* Possibility to partly work remote.


This is a consultancy assignment via Academic Work. As a consultant for Academic Work, we offer great opportunities for you to grow professionally, build your network and make valuable contacts for the future. Read more about our consultancy offer.

ARBETSUPPGIFTER
You will be working with HMI Design in the automotive industry and repport directly to the Head of HMI Design. Your tasks will include, but not be limited to, conceptualize your ideas in deliverable material and validate them through user testing as well as assisting in developing the internal design system. Depending on your previous experience, there are opportunities to work on UX/UI in either audio, light, digital or physical. Let us know your expertise and what you prefer in your application.

VI SÖKER DIG SOM

For this assignment you will need to


* Have previous experience in UX/UI design and can show previous work samples.
* Be fluent in written and spoken Mandarin and English.
* Previous experience in Blender, Figma and/or Sketch.
* Have a driving licens.


Desirable


* Completed post-secondary education in UX/UI design or equivalent.
* Previous experience in 3D modelling.
* Previous experience in Illustrator and/or Photoshop.
* Previous experience in automotive.


As a person you are


* Samarbetsförmåga
* Orädd
* Flexibel


#

Other information

Start: Immediately by agreement.

Scope: Full-time, long-term.

Location: Lindholmen.

The recruitment process is handled by Academic Work and the client's wish is that all matters relating to the position are handled by Academic Work. We review the selection process on an ongoing basis and the advertisement may be closed before the position is filled if we move to the selection and interview phase.

INFORMATION OM FÖRETAGET
More information about our client will be provided later in the recruitment process.

Ansök nu

Operations Team Manager till Academic Work i Göteborg

Teamledare
Läs mer Sep 13
Vi söker nu en Operations Team Manager till Academic Works kontor i Göteborg. Som Operations Team Manager driver du ett eget team av konsultchefer och har en viktig plats i kontorets ledningsgrupp. Vi ser att du har ett stort intresse för andra människor och för framgångsrika affärer samt drivs av att skapa förutsättningar för engagerade medarbetare som bidrar till resultat. Här får du möjligheten att växa både som individ och få andra att nå nya höjder – och vi vågar lova att du kommer ha riktigt kul på vägen!

OM TJÄNSTEN
Så här beskriver en av våra nuvarande Operations Team Managers sin roll:

"Min främsta uppgift som Team Manager är att skapa resultat genom andra. Det bästa med rollen är att få följa och stötta ambitiösa kollegor på vägen mot sina och Academic Works mål, både genom ett coachande ledarskap och strategiska beslut i kontorsledningen. Att få skapa förutsättningar för andra att utvecklas och växa i sina roller är oerhört inspirerande och en stor drivkraft för mig. Kulturen på kontoret präglas av energi, positiv attityd och en stark lagkänsla och vilja att tillsammans nå våra ambitiösa mål."

Ditt team och ansvarsområde

I rollen som Operations Team Manager kommer du att leda ett team som består av konsultchefer. Teamet arbetar med att rekrytera och bemanna kandidater och konsulter till våra kunder genom effektiva och träffsäkra processer från kravprofil till anställning. Utöver ledarskapet för ditt team kommer du även till viss del arbeta operativt som Konsultchef då vi tror att det ger dig bästa förutsättningar att förstå vår affär och leda teamet. Din roll är att på ett inspirerande sätt leda dina medarbetare mot framgång. Du tar ansvar för resultatet, agerar förebild i vardagen samt strävar efter att ständigt utveckla var och en i teamet utifrån ett individanpassat ledarskap. Och givetvis strävar du efter en dynamisk och positiv arbetsmiljö!

Din chef och din utveckling

Din chef är Filippa Lundgren och hon arbetar som Branch Manager. Du har en viktig plats i den lokala ledningsgruppen för Göteborg Järntorget och välkomnas flera Team Managers som du arbetar tätt tillsammans med. Vi erbjuder ett gediget utbildningsprogram där du i din roll som Team Manager har en tydlig plan för att utveckla dina förmågor och vässa din kompetens i ledar- och affärsmannaskap.

ARBETSUPPGIFTER
- Agera föredöme: Leda med exempel och coacha dina medarbetare i att nå uppsatta mål, både individuellt och som team
- Ledningsgruppsarbete: Du bidrar till kontorets utveckling tillsammans med Branch Manager och övriga Team Managers. Dina idéer och förslag är viktiga och du förväntas ta en aktiv roll för att driva arbetet framåt
- Resursplanering: Du ansvarar för att planera och optimera teamets resurser för att säkerställa både kvalitet och effektivitet i arbetet
- Rekrytering: Vid behov rekrytera och introducera nya medarbetare till teamet
- Driva rekryteringsprocesser till våra kunder: Du ansvarar för hela rekryteringsprocessen - från kravprofil, urval, intervjuer, kandidatpresentationer, tillsättning och därefter uppföljning med kund och konsult. Du arbetar också proaktivt för att identifiera nya behov hos våra kunder.

VI SÖKER DIG SOM
… har följande kompetenser:


* Samarbetsförmåga
* Resultatinriktad
* Personlig mognad
* Förtroendeingivande
* Strategisk


Vi vill att kontoret ska fortsätta utvecklas och anser att goda relationer såväl som rätt affärsmässighet och motivation är nyckeln till framgång. Därför ser vi att du är en person som kan samarbeta med flera roller i strävan mot målen och att du är medveten och lyhörd för dina kollegors tankar och idéer. Som person är du självmedveten, ödmjuk och kan skilja på privata och professionella angelägenheter. Ledarskap kräver både transparens gentemot kollegor och förmåga att fatta tuffa beslut. Du kan hantera dessa frågor på ett naturligt sätt eftersom du agerar med trygghet, tydlighet och har en förmåga att få andra att lyssna.

Vad tar du med dig i rollen som Operations Team Manager?


* Relevant akademisk utbildning inom till exempel personalvetenskap/HR, beteendevetenskap, ekonomi, service management eller liknande
* Ett par års arbetslivserfarenhet inom HR, med fördel rekrytering, eller erfarenhet som bedöms som likvärdig
* En vana av att arbeta med resultatuppföljning, tydliga mål och budget
* Erfarenhet av att leda och coacha andra i arbetet
* B-körkort
* Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift eftersom du kommer att föra dialog, tillgodogöra dig utbildningar etc. på båda språken


Vad är önskvärd erfarenhet?


* Erfarenhet av bemannings- eller rekryteringsbranschen


Övrig information:

· Start: Omgående enligt överenskommelse

· Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning

· Placering: Gullbergs Strandgata 15, Göteborg

· Ansvarig för rekryteringsprocessen: Louise Gustafsson Talent Acquisition Partner

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Det första steget i rekryteringsprocessen är att genomföra två tester av Assessio. Det ena är en personlighetskartläggning som tar cirka 20 minuter att slutföra, det andra ett test som testar din kognitiva förmåga som tar 12 minuter att slutföra. Anledningen till att vi använder oss av tester är för att säkerställa en solid och rättvis rekryteringsprocess med fokus på potentialen för den position vi anställer till. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under ”mina sidor” på din profil.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på work@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vår kultur #weareacademicwork


* Vår kultur & våra värderingar
* Vår mission – We make people grow
* Instagram@academicwork
* Facebook

Ansök nu

Affärsinriktad projektledare till Parttrap!

Projektledare, IT
Läs mer Sep 22
Är du redo för en ny utmaning? Parttrap söker nu efter dig som är nyfiken på innovativ teknik och e-handel i kombination med projektledning. Med kunder placerade internationellt får du chansen att driva projekt från start till mål på ett framgångsrikt företag med högt i tak. Detta är möjligheten för dig som motiveras av att arbeta affärsinriktat mot kunder samtidigt som du får samarbeta med härliga kollegor! På Parttrap blir du en del av ett etablerat teknikföretag där du får vara med och bidra med att utveckla deras egen plattform och dess internationella expansion. Varmt välkommen med din ansökan, vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Parttrap utvecklar sin egen plattform, Parttrap One, för avancerad e-handel och produktdatahantering (PIM) inom B2B. De säljer plattformen direkt eller via partners till marknadsledande kunder, främst i USA och Europa. Med hjälp av den senaste tekniken erbjuder företaget unika lösningar för tillverkande och distribuerande företag. Det är ett engagerat, positivt och kundorienterat team med hög kompetens som sköter utveckling, implementering och support.

En hälsning från din framtida chef Tomas:

"Parttrap är en flexibel arbetsplats där man omges av ett gäng härliga kollegor som tillsammans besitter kunskap i världsklass. På Parttrap arbetar man med utmanande och intressanta projekt där man varje dag får möjligheten att bidra till våra kunders framgång över hela världen. Detta i kombination gör Parttrap till en arbetsgivare som man stannar kvar hos!" - Tomas Landquist, CEODu erbjuds:


* En roll på ett framgångsrikt företag med bra sammanhållning och högt i tak.
* Du blir en del av ett engagerat, positivt och kundinriktat team som sköter såväl utveckling, implementation och support.
* Ett globalt kontaktnät med kunder som sträcker sig från Las Vegas till Göteborg.
* En gedigen on-boarding process som utgår från dig som individ och dina förutsättningar.


Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Parttrap.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som affärsinriktad projektledare driver du implementationen av Parttraps digitala plattform för internationella kunder. Tillsammans med ditt mycket kompetenta team bestående av utvecklare, applikationskonsulter och Frontend-utvecklare driver och slutför du projekt, oftast parallellt med varandra. Baserat på kundernas specifika krav på design, navigation och funktionalitet skapar ni den bästa tänkbara lösningen för varje kund med hjälp av de inbyggda verktygen i plattformen. Du kommer även att:


* Ansvara för den övergripande planeringen av de projekt som du blir tilldelad.
* Ansvara för att projekt genomförs korrekt och utifrån uppsatt tidsram.
* Stötta och stämma av kunder löpande samt alltid följa upp efter avslutat projekt.
* Arbeta för att utveckla kundnytta och affärsprocesser inom marknadsföring, sälj och produktpresentation.


VI SÖKER DIG SOM
- Har tidigare erfarenheter av att projektleda inom mjukvara och/eller tjänsteförsäljning, alternativt motsvarande erfarenhet från kundsidan.
- Har ett genuint intresse för e-handel samt erfarenhet av försäljningsprocesser inom B2B, gärna via e-handel.
- Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, marknadsföring, sälj, teknik eller närliggande områden.
- Har mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket, i tal och skrift.

Meriterande är tidigare erfarenheter av olika affärssystem och produktdata samt en förståelse för den digitala transformation som pågår inom industrin, men det är inget krav för tjänsten. Har du erfarenhet av internationella samarbeten är det ett stort plus. Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Parttrap. Du älskar att skapa nya kontakter och du motiveras starkt av att driva team framåt. Att ansvara för projekt där du bidrar med ett helhetsbegrepp trivs du gott med och i din projektledarroll har du för vana att kunna driva flera projekt parallellt, med förmåga att identifiera kundens behov. Vi ser gärna att du är en person som får energi genom kommunikation. Du kommer få möjlighet att medverka i webinars och mässor.

I denna rekrytering kommer vi utöver formella kompetenser även lägga stort vikt vid dina personliga egenskaper och intresse för rollen. Motivera väl i din ansökan varför du är intresserad.

Rekryteringsprocessen


* Telefonintervju med Academic Work
* Djupintervju med Academic Work
* Intervju med Parttrap – träffa din framtida närmsta chef och teamet
* Referenser + beslut


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Göteborg
* Kontaktuppgifter: Ansvarig rekryterare Asrin Ali Zadeh asrin.zadeh@academicwork.se.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
* Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.


INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs gärna mer om Parttrap här!

Ansök nu

IT-konsult till Anytrust

Infrastrukturarkitekt
Läs mer Sep 22
Vi börjar sakta men säkert lämna en osäker tid med en global pandemi bakom oss. En tid med minimal mänsklig interaktion där digitalisering har räddat många verksamheter. Under denna tid har Anytrust bidragit till en trygghet för företag och dess medarbetare. Med kundspecifika lösningar och expertkunskap har de optimerat arbete hemifrån genom att bidra med rätt behörigheter till rätt person vid rätt tillfälle. Framtiden väntar med fler utmaningar och Anytrust står redo, vill du hänga med? Välkommen med din ansökan, vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Anytrust AB grundades 2012 och erbjuder expertis och tjänster inom identitetshantering, automation & självbetjäning och Microsoft 365. Anytrust finns idag på två orter, Karlstad och Göteborg (HK). Med sina paketerade koncept och skräddarsydda lösningar hjälper Anytrust företag att driva digitaliseringen framåt. Genom att jobba med identitetshantering kommer digitalisering kunna ske säkrare. Fokus är att leverera värde för individ och verksamhet. Anytrust arbetar med stora kunder, både inom det privata och det offentliga.

En hälsning från din närmaste chef Andreas:

"Vi på Anytrust är ärliga, noggranna och tydliga mot kund. Vi sätter rätt förväntansnivå, samt verkar för att skapa mätbart värde för kund. Om du känner att du platsar in här så är du är du hjärtlig välkommen till våra prestigelösa konsultteam"- Andreas Warg,VD.

Du erbjuds:


* En möjlighet att arbeta i en bred roll i ett växande företag - Du kommer att ha stor påverkan på din egen utveckling, allt från exempelvis val av specifika utbildningar/kurser, skugga kollegor eller vara med i projekt som bidrar till din kompetensutveckling inom olika områden.
* En inkluderande och prestigelös arbetsmiljö – Arbetsplatsen kännetecknas av att man samarbetar och umgås över avdelningsgränserna. Du kan alltid kan räkna med att kollegor ställer upp och kommer med vägledning vid frågor och funderingar.
* En gedigen on-boarding process, anpassad efter dig som individ och dina förutsättningar.
* Anytrust är ett ekonomiskt stabilt företag med en sund affär och en stark ställning på marknaden.


ARBETSUPPGIFTER
Som IT-konsult kommer du arbeta i kundspecifika projekt i team om 2–4 personer vilket gör att du arbetar i nära samarbete med dina kollegor. Inledningsvis kommer du att ha en senior konsult som mentor för att ge dig bästa möjliga start på din karriär hos Anytrust. Du kommer arbeta nära kund och komma i kontakt med många lösningar baserat på Microsofts plattform både i serverhallen och i molnet.

Du kommer även att:


* Konfigurera kundens identitetshanteringslösningar.
* Hjälpa kund med automation av on off boarding, identity och access management
* Följa upp kund och erbjuda hjälp i form av support.


VI SÖKER DIG SOM
- Har en eftergymnasial utbildning inom IT, förslagsvis inom datateknik, systemvetenskap eller likvärdig arbetslivserfarenhet.
- Erfarenhet från Microsoft Active Directory
- Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande är erfarenhet av konsultrollen samt om du har arbetat med Microsofts plattform.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser och ditt intresse för tjänsten. Motivera väl i din ansökan varför du valt att söka just denna tjänst och till Anytrust som företag. Vi kommer att lägga extra stor vikt vid följande personliga egenskaper:


* Orädd
* Samarbetsförmåga
* Självgående
* Ansvarstagande


Rekryteringsprocessen


* Telefonintervju med Academic Work
* Djupintervju med Academic Work
* Intervju med Anytrust – träffa din framtida närmsta chef och teamet
* Referenser + beslut


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning:Heltid
* Placering: Göteborg
* Kontaktuppgifter: Ansvarig rekryterare Asrin Ali Zadeh asrin.zadeh@academicwork.se.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
* Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.


INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs gärna mer om Anytrust och deras arbete här!

Ansök nu

HR Business Partner till SKF

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Sep 22
I rollen som HR Business Partner på SKF jobbar du med operativa HR-frågor inom ett globalt företag. Här får du möjligheten att jobba brett inom HR, där du bland annat stöttar och coachar chefer runtom i Sverige. Är detta något som lockar dig? Sök redan idag till tjänsten HR Business Partner.

OM TJÄNSTEN
Som HR Business Partner på SKF kommer du att få jobba inom avdelningen Technology Develepment. Där kommer du att få stötta chefer som har personal runtom i Sverige med operativa HR-frågor och få möjligheten till att få arbeta med bland annat rehabiliteringsfrågor, ledarskapsfrågor, villkorsfrågor och sitta med i fackliga förhandligar.

Du erbjuds


* Möjlighet att arbeta i ett globalt sammanhang med kollegor med olika bakgrund
* En dedikerad konsultchef på Academic Work


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Kompetensinventering
- Villkorsfrågor
- Arbetsklimatanalyser och -åtgärder
- Rehabiliteringsfrågor
- Ledarskapsfrågor
- Fackliga förhandlingar
- Disciplinära åtgärder
- Säkerställa att personalsystemen kontinuerligt uppdateras (People Core samt relevanta personalsystem som används i Sverige)
- Ingå i samarbetsgruppen med andra HR som stöttar chefer med personal i Sverige

VI SÖKER DIG SOM
- Högskole-/universitetsexamen med inriktning mot personal och organisation
- Fler års erfarenhet av HR-arbete i en kunskapsintensiv verksamhet
- Kan behärska svenska och engelska obehindrat i tal och skrift, då detta används i det dagliga arbetet

Meriterande


* Har erfarenhet från att ha jobbat inom tillverkningsindustrin, där verksamheten är i en omställning mot digitalisering


Som person är du


* Förtroendeingivande och professionell
* Positiv och service-minded
* Har förrmåga att såväl coacha som utmana chefer
* Är noggrann och har förståelse för att hantera transaktionella frågor


#

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: 60-100%, fram till årsskiftet med möjlighet till förlängning
* Placering: Gamlestaden, Göteborg


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Technology Development är forsknings- och utvecklingsenheten på SKF. Det är en global enhet med ca 1200 anställda och mycket konsulter. I Sverige har TD

· 300 anställda

· 200 konsulter

· 80 är chefer, varav 20 är utanför Sverige

Ansök nu

Projektingenjör till Trafikverket och Västlänken!

Projekteringsingenjör, el-tele och elektronik
Läs mer Sep 22
Har du minst en högskoleutbildning om 180hp inom samhällsbyggnads sektorn samt ett brinnande intresse av att bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur växer och söker dig som har talang för koordinering och vana att jobba administrativt. Ta chansen att vara med och bidra inom ett av Sveriges största projekt, Västlänken.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Trafikverkets räkning dig som vill utvecklas i en roll som projektingenjör, där du kommer arbeta med Västlänken. Som projektingenjör har du en koordinerande roll med varierande arbetsuppgifter där du kommer att få lära dig mycket om anläggningsbranschen.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig ett skräddarsytt utbildningsprogram kopplat till tjänsten. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.

Du erbjuds


* Att vara med och påverka samt arbeta med Sveriges infrastruktur.
* En arbetsplats med prestigelösa och välkomnande kollegor.
* Löpande kompetensutveckling genom talangprogrammet där du erbjuds utbildning och coachning via Academic Work.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer till exempel att:


* Biträda projektledarna i alla förekommande projektledaruppgifter i form av genomförande och dokumentation
* Vara insatt i kontraktsinnehållet för konsultuppdrag och entreprenader
* Biträda projektledarna med projektuppföljning avseende tid, kostnad, kvalitet, säkerhet, arbetsmiljö och miljö, samt prognostisering av slutkostnader.
* Medverka och protokollföra vid möten och kontakter med myndigheter, projektörer, fastighetsägare mm.
* Bidra med erfarenhetsåterföring från projektens samtliga delar
* Arbeta med underrättelsehanteringen
* Utvecklingsmöjligheter: Tjänsten som projektingenjör ger dig en unik start på karriären och möjlighet att utvecklas till en nyckelperson i en rikstäckande organisation där du på sikt har möjligheten att växa in i en roll som exempelvis projektledare. Tillsammans med det skräddarsydda utvecklingsprogrammet och löpande coachningen får du bästa möjliga stöd för att snabbt ta dig an eget ansvar och utvecklas hos Trafikverket.


Vill du veta mer om vårt samarbete med Trafikverket, kika gärna här!

VI SÖKER DIG SOM
- Har minst en högskoleexamen om 180 hp inom samhällsbyggnad, med fördel inom bygg eller industriell ekonomi (examensbevis ska visas)
- Har ett stort intresse för att arbeta administrativt och med ekonomiska delar
- Har stort driv och viljan att snabbt axla eget ansvar med en orädd attityd gentemot nya arbetsuppgifter
- Har goda kunskaper i både engelska och svenska, då kommunikation kommer att ske på båda språken
- Har mycket god datorvana och kunskaper i Office-paketet
- Med fördel har du B-körkort

Det är meriterande om du har:


* Erfarenhet från administration, ekonomi, projektledning eller bygg- och anläggningsbranschen.


Som person är du:


* Självgående, driven och är inte rädd för att ta egna initiativ samt hugga i där det behövs
* En engagerad och ödmjuk lagspelare som skapar förtroende och har lätt för att samarbeta med olika människor
* Strukturerad och noggrann


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Långsiktigt. Vi börjar med att skriva kontrakt på 6 månader som löpande kommer att förlängas om samtliga parter trivs i samarbetet.
* Placering: Göteborg.
* Lön: Timbaserad månadslön.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Resor och transporter är en stor del av Trafikverkets vardag. Myndigheten arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. De bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Trafikverket utvecklar och förvaltar smart infrastruktur i samverkan med andra aktörer för att underlätta livet i hela Sverige. Trafikverket erbjuder en modern arbetsplats med spännande utmaningar där du gör nytta för hela samhället.

Ansök nu

Junior Planning Coordinator till Bureau Veritas i Göteborg

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Sep 22
Älskar du att planera och koordinera, strukturera och schemalägga? Beskriver du dig även som en lagspelare som älskar att bolla många bollar i luften? Är du intresserad av den här heltidstjänsten på ett ledande serviceföretag? Vi ser fram emot din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Nu söker vi en Planning Coordinator till Bureau Veritas, som är ett ledande serviceföretag inom testning, inspektion och certifiering. I rollen kommer ditt ansvar vara att koordinera förfrågningar från kunder med att boka in resurserna i form av revisorer och konsulter på kunduppdrag. Du kommer få reda på mer om företaget i nästa steg av processen!

Du erbjuds


* En lärorik roll där bara du själv sätter gränser för hur långt du kan gå
* En långsiktig roll som erbjuder utveckling
* Ett härligt team med fyra stycken kollegor i planeringsteamet


Detta är ett konsulterbjudande på initialt 6 månader som sedan kan förlängas eller övergå i en anställning hos Bureau Veritas. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Ansvara över både extern kontakt med kunder och kontakt med revisorer
- Schemalägga och planera företagets revisorer på uppdrag hos kunder

VI SÖKER DIG SOM
- Har erfarenhet av en koordinerande och administrativ roll
- Har en slutförd gymnasial utbildning
- Är obehindrad i både svenska och engelska då båda språken används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du:


* Har en slutförd eftergymnasial utbildning inom administration, projektledning eller ekonomi
* Har erfarenhet av att arbeta i en organisation med ledningssystem som ISO9001 och ISO 14001


Som person är du:


* Självgående
* Ansvarstagande
* Strukturerad


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, kontorstider 08-16:30
* Placering: Centralt i Göteborg


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse, så snart som möjligt
* Omfattning: Heltid, kontorstider mellan kl. 08:00-16:30
* Placering: Gårda, centralt i Göteborg
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Administratör för 2- dagarsuppdrag

Administrativ assistent
Läs mer Sep 22
Vill du dryga ut studentkassan och arbeta två dagar vid sidan av dina studier? Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och trivs i en administrativ roll. Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN

Du erbjuds

Academic Work söker för vår kunds räkning tre personer för ett kortare uppdrag på två dagar den 7 & 8 november. Du kommer att sitta på vår kunds kontor i centrala Göteborg där du kommer att få en introduktion

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Sammanställa enkätundersökningar
- Överföra informationen till Excel

VI SÖKER DIG SOM
För att trivas i rollen som administratör tror vi att du är självgående och motiveras av att få mycket ansvar. Vidare brinner du för att leverera god service och du känner dig trygg med att kommunicera på engelska. Som person är du ambitiös, uthållig och prestigelös och ser din chans att utvecklas inom branschen. Du har även ett stort fokus på problemlösning och ser till att alltid ligga steget före.

Övrig information

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Senior Projekt Controller till Granitor

Controller
Läs mer Sep 21
Är du Controllern med mycket erfarenhet och söker nya utmaningar? Har du en hög ambitionsnivå och drömmer om att få arbeta i en roll med stort inflytande och där du själv sätter dina egna begränsningar? Vi söker dig som är redo att sätta tänderna i en riktigt häftig och utmanande roll som projektekonomicontroller på Granitor. Känner du att detta är något för dig så är det din ansökan vi vill läsa idag.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en projektekonomicontroller till Granitor. Du kommer att tillhöra en grupp på 65 personer inom administration och ekonomi som sitter utspridda över hela Sverige. Du jobbar åt flera regioner och det kommer förekomma några resor i månaden med övernattning. Din närmaste chef sitter i Örebro men du kan arbeta från något av våra kontor runtom i Sverige, beroende på vart du bor. Teamet du kommer tillhöra är otroligt sammansvetsat och har en familjär stämning där majoriteten har arbetat länge tillsammans. På Granitor är det korta beslutsvägar och det är ett företag med tillväxt, du bör därför vara flexibel i tankesätt för att passa in i verksamheten.

ARBETSUPPGIFTER
Som projektekonomicontroller kommer du löpande analysera och ha en övergripande ekonomisk kontroll över olika enheter inom division syd. Det innefattar bland annat att supportera divisions- och avdelningschefer ute i verksamheten i deras dagliga arbete vad gäller ekonomisk kontroll och uppföljning på avdelnings- och projektnivå. Du kommer även arbeta proaktivt med förbättringspotentialer och mot affärsplanens uppsatta mål både för den administrativa enheten och för de avdelningar du administrativt arbetar mot. Vidare kommer du att vara en ”superuser” i affärssystemen och supportera/utbilda division, region- och avdelningschefer.

Du kommer till exempel att:


* Vara aktiv i arbetsprocessen kring företagsförvärv och arbeta operativt under en bolagsimplementationen när det förvärvade bolaget ska bli en del utav Granitor
* Löpande analysera och ha en övergripande ekonomisk kontroll på enheter inom divisionen
* Leverera underlag och sammanställningar till division, region- och avdelningschefer med syfte att följa upp varje enhets specifika nyckeltal och mål i affärsplanen


Tjänsten passar dig som är intresserad av att få växa in i en spännande och varierande roll i ett storsatsande företag. Du kommer att introduceras till rollen genom en tydlig plan för de första veckorna och månaderna där du får lära dig av mer erfarna kollegor i bolaget. Vi ser gärna att du är en erfaren controller med minst fem års arbetslivserfarenhet inom liknande arbete.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en utbildning inom ekonomi från högskola, universitet eller motsvarande och har goda kunskaper om ekonomiska samband
- Innehar B-körkort då resor ingår i arbetet
- Har mycket god förmåga att uttrycka dig i svenska och engelska i tal och skrift
- Har goda kunskaper i Excel samt något affärssystem, ex Unit 4 eller Agresso

Har du erfarenhet av att jobba med Power BI så är det meriterande.

Tjänsten kommer att innebära många olika kontaktytor och därför lägger vi stor vikt vid din personliga lämplighet i rekryteringen. Som person har du lätt att samarbeta med olika människor och kan kommunicera på ett förtroendeingivande och tydligt sätt. Du är självgående och initiativtagande med god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du är ansvarstagande och har en positiv och lösningsfokuserad inställning.

Övrig information


* Start: enligt överenskommelse
* Omfattning: heltid med möjlighet till flex
* Placering: På något av våra kontor runtom i Sverige, beroende på vart du bor.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Granitor - En historia av att göra saker tillsammans - Granitor

Ansök nu

Projektingenjör sökes till Talangprogram hos Trafikverket i Göteborg

Projekteringsingenjör, el-tele och elektronik
Läs mer Sep 21
Har du ett brinnande intresse av att bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur växer och söker dig som har ett sinne för detaljer, är processorienterad och vill vässa dina administrativa kunskaper. Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Trafikverkets räkning dig som vill utvecklas i en roll som projektingenjör där du kommer arbeta i en stödfunktion för verksamhetsutveckling. Du kommer att jobba med en projektportfölj inom verksamheten för underhåll, vars syfte är att systematiskt hantera och prioritera projekt för att skapa värde i verksamheten. Du kommer att tillhöra ett team där du jobbar tillsammans med portföljledare och portföljadministratör.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig ett skräddarsytt utbildningsprogram kopplat till tjänsten. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Vara delaktig i planering, genomförande och uppföljning av aktiviteter
- Stötta vid uppföljning av projekt
- Stötta i framställning och beredning av projektförslag enligt projektmodell XLPM
- Kommunikation med portföljens intressenter. Både i syfte att inhämta information, samt utåtriktad informationsspridning i form av bland annat digitala presentationer
- Stötta med dokumentation och administration i det löpande portföljarbetet
- Hjälpa till att skapa och förvalta arbetssätt kopplat till systemstöd Antura

Utvecklingsmöjligheter:

Tjänsten som projektingenjör ger dig en unik start på karriären och möjlighet att utvecklas till en nyckelperson i en rikstäckande organisation där du på sikt har möjligheten att växa. För dig som är driven välkomnas din input och idéer för hur saker och ting kan göras mer effektivt eller kvalitativt. Här kommer du lära dig massor och ha roligt på vägen!

VI SÖKER DIG SOM
- Har en högskoleutbildning om minst 180 hp, förslagsvis inom industriell ekonomi eller annat område som Trafikverket bedömer som relevant för uppdraget (examensbevis behöver uppvisas)
- Har erfarenhet och/eller utbildning inom projektledning eller projektadministration
- Har mycket god datorvana och kunskaper i Office-paketet
- Har goda kunskaper i både engelska och svenska, då kommunikation kan ske på båda språken

Det är meriterande om du har:


* Arbetat i Antura tidigare


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person har du mycket god känsla för struktur och planering. Vidare är du serviceinriktad med god samarbetsförmåga. Slutligen är du flexibel med en positiv inställning och ser möjligheter istället för problem.

Övrig information


* Start: Omgående eller enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Göteborg
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen

INFORMATION OM FÖRETAGET
Resor och transporter är en stor del av Trafikverkets vardag. Myndigheten arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. De bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Trafikverket utvecklar och förvaltar smart infrastruktur i samverkan med andra aktörer för att underlätta livet i hela Sverige. Trafikverket erbjuder en modern arbetsplats med spännande utmaningar där du gör nytta för hela samhället.

Ansök nu

Associate till Amrop

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Sep 22
Drivs du av att leverera i toppklass? Vill du fördjupa dig mer vad näringslivet har att erbjuda? Amrop söker nu en ny kollega. Välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande.

OM TJÄNSTEN
Amrop är ett av världens ledande chefsrekryteringsbolag och har varit aktiva på den svenska marknaden i 30 år. De är och fortsätter sträva efter att vara en utav de högst rankade och pålitliga rådgivarna på markanden. Amrop är ett globalt partnerskap med ett stort mått av autonomi, vilket innebär att de amarbetar med sina kontor världen över men samtidigt har friheten att styra hur de driver sin egna verksamhet. Amrop är 20 personer som jobbar på Stockholmskontoret, och ett växande team på tre personer baserade i Göteborg. Det är en icke-hierarkisk miljö där man förväntas att kunna arbeta i olika teamkonstellationer samt bidra till den allmänna utvecklingen av verksamheten.

Kulturen präglas av transparens, då de sitter i ett öppet kontorslandskap, och en mentalitet av frihet under ansvar.? Kollegorna är ambitiösa och arbetar hårt samtidigt som Amrop värdesätter den anställdes fritid och att ha roligt tillsammans på After Works och middagar.

Du erbjuds


* Arbeta på ett företag som ligger i framkant i sin bransch
* Prestigelös företagskultur med en platt organisation
* Självständigt planera din arbetsvecka
* Ta del av ett engagerat och dedikerat team


ARBETSUPPGIFTER
I din roll som Associate till Amrop har du ansvar för researchprocesserna i några av de pågående uppdragen. Arbetet är lärorikt, relationskapande och analytiskt där din vardag kommer att mötas av arbetsuppgifter så som:


* Projektleda uppdragen och ansvara för research, telefonintervjuer samt att driva rekrytering- och researchprocessen framåt
* Förbereda presentationsmaterial till kunder och kandidater
* Bidra i kundmöten vid införsäljning av nya uppdrag samt kontinuerliga avstämningar under processens gång
* Assistera med logistik och administration för att säkerställa att Amrops processer är felfria


VI SÖKER DIG SOM
- Erhåller en kandidatexamen eller masterexamen inom ekonomi, business administration, HR eller liknande
- Intresse för näringslivet
- Behärskar svenska och engelska språket obehindrat i tal och skrift

Det är meriterande om du har arbetserfarenhet inom ekonomi, HR eller liknande.

Som person är du:


* Flexibel
* Orädd
* Ansvarstagande
* Kommunikativ


Amrop ser även att du är nyfiken inför nya utmaningar och att din höga kapacitet och driv får dig att ständigt leverera utöver deras förväntningar. En ambitiös och driven person som är villig att lägga in en extra växel när det behövs. Vi ser gärna att du har en uttåriktad personlighet och är en mästare på att hantera relationer samt att du tar dig an dina arbetsuppgifter med prestigelöshet.

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Centrala Göteborg


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Här kan du läsa mer omAmrop

Ansök nu

Javautvecklare till TV4 Media!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 22
Här får du utveckla streamingtjänster som når miljontals användare varje kväll och som är utformade för att hantera både tung kontinuerlig belastning och plötsliga toppar. Du blir en del av ett team på 8 personer där ni arbetar agilt enligt Kanban/Scrum och använder tekniker som Java, Kotlin, AWS, och Elastic Search. Låter detta som något för dig? Ansök idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
TV4 och C More är ledande i utvecklingen av rörlig bild och digitaliseringen av tv-industrin. Med en stor mängd tv-kanaler och andra tjänster, bjuder TV4 media in hela Sverige till en tv-upplevelse i världsklass.

Du kommer att bli en del av ett litet backend-team med kunniga och hjälpsamma kollegor som tillsammans ansvarar för att utveckla mikrotjänster inom TV. Teamet arbetar just nu remote men på sikt är tanken att du kommer arbeta från deras kontor i Gårda i Göteborg.

Initialt kommer du vara konsult genom Academic Work men målet är att du på sikt skall bli anställd direkt på TV4 Media, förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds


* Genom att lösa uppgifter tillsammans ges möjlighet att se problem från olika perspektiv, vilket förbättrar både teaminlärning och effektivitet i arbetet. Ett par dagar i veckan arbetar ni därav enligt Mobbprogrammering där minst tre utvecklare sitter och arbetar med uppgifter tillsammans.
* Att utveckla en streamingtjänst som når ut till miljontals användare varje kväll. Ni som team designar, implementerar, testar, dokumenterar och distribuerar, ofta flera gånger om dagen. I din vardag kommer du ha nära mellan skapande och release.
* Att få vara med och utveckla distribuerade system där du får använda din kreativitet för att lösa komplexa problem. Teamet går mer och mer mot uppkopplade tjänster och du ges möjligheten att arbeta med molntjänster inom AWS.
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


ARBETSUPPGIFTER
Du är bland annat med och utvecklar Telia TV, TV4 och C Mores applikationer. Tillsammans ansvarar ditt team för backend och mikrotjänster , ni har ett tätt samarbete med andra team som arbetar med middleware och frontend.

Mer konkret kommer du arbeta med:


* Nyutveckling och förvaltning, du använder primärt Java och Kotlin.
* Allt ifrån koduppgifter till att samla ihop och sammanställa data, implementera ny logik eller sätta upp applikationer i AWS.
* En agil arbetsmetod med inslag av Kanban och Scrum.
* Hantera produktionsproblem i form av felsökning och supportering av fel i streamingtjänsten.


VI SÖKER DIG SOM
- Har en relevant kandidatexamen inom IT, datavetenskap, systemvetenskap eller motsvarande.
- Har minst ett års arbetslivserfarenhet av en liknande roll inom ett stort bolag sedan tidigare.
- Besitter goda kunskaper i Java och/eller Kotlin.
- Har kunskap inom databashantering med och/eller Elastic Search.
- Har erfarenhet av agila metoder.
- Är obehindrad på svenska och engelska, i tal och skrift.

Det är meriterande om du


* Har en masterexamen inom datavetenskap.
* Har ett intresse för distribuerade system.


I teamet strävar de efter en kultur med låg prestige, en vilja att lära sig nya saker, hög nivå av samarbete och att ta hand om varandra. Medarbetarna är intresserade av att utveckla såväl sig själva som sina kollegor, både när det gäller programmering, nya tekniker och arbetssätt.

Som person är du


* Initiativtagande, du kommer med förslag på förbättringar och lyfter dina idéer.
* Problemlösande, du strävar i målets riktning och vågar testa nya lösningar.
* Samarbetsvillig, du är prestigelös i ditt sätt och trivs med ett tätt samarbete till dina kollegor.


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, Långsiktigt.
* Placering: Gårda
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om TV4 Media på derashemsida!

Ansök nu

Business Analyst till Virtual Engineering!

Affärskonsult, IT
Läs mer Sep 22
I rollen som business analyst hos Virtual Engineering blir du en del av ett mindre företag där du som ny i karriären får möjlighet att snabbt få eget ansvar med stöttning av seniora kollegor. Här är tjänsten för dig som vill bli en del av ett bolag i tillväxtfas där du får chansen att växa tillsammans med företaget! Läs mer och ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Virtual Engineering erbjuder marknadsledande konsulttjänster inom Product Lifecycle Management (PLM). PLM-system används för att hantera digital produktdata under hela dess livscykel. Företaget jobbar mot några av de största bolagen inom svensk tillverkningsindustri. Som konsulter går de in i verksamheter som rör allt från fordonstillverkning till medicinsk teknik.

Du erbjuds


* Att bli en del av ett bolag med mycket kompetens där du får möjlighet till utveckling och stöttning av kollegor
* Börja på ett bolag där strukturen är platt och där du tidigt kommer att få mycket ansvar
* Bli en del av ett företag med bra sammanhållning som gillar att hitta på saker, vad sägs om bergsklättring eller cykelturer med dina kollegor på nästa konferens?


Du kommer att jobba som konsult för Academic Work. Tanken är att på sikt bli anställd direkt av Virtual Engineering om alla parter är nöjda med samarbetet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer i rollen som business analyst att jobba i uppdrag direkt mot kund för att få lära dig om deras verksamhet. Du kommer att hantera en stor mängd information och därigenom skapa dig en förståelse för hela produktkedjan. Både problemlösning och utmaningar kommer att bli en del av din vardag och du kommer att få insyn i flera av de stora industrierna i Sverige.

Dina arbetsuppgifter kommer till exempel att vara:


* Att arbeta med att förbättra kundens processer och IT-verktyg för hantering av mjukvara för att stötta digitalisering och elektrifiering av kundens produkter
* Att sätta dig in i företaget för att få en förståelse för verksamheten, ha dialog med olika personer på kundföretaget för att kunna stötta dem på ett bra sätt
* Att kunna ta till dig information snabbt och kunna diskutera det med berörda parter
* Att arbeta med att analysera, strukturera samt lösa komplexa frågeställningar


VI SÖKER DIG SOM
- Har examen från högskole-eller civilingenjörsutbildning inom relevant område
- Har ett intresse för digital produktutveckling
- Är obehindrad i svenska och engelska i både tal och skrift då det krävs i dialog med kunderna, det är även meriterande om du behärskar ytterligare språk

Det är meriterande om du har några års erfarenhet av arbete inom PLM och/eller inom produktutveckling.

Som person är du:


* Kommunikativ
* Initiativtagande
* Bra på att samarbeta
* Analytisk


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Göteborg
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Virtual Engineerings önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Virtual Engineering finns i dagsläget i Göteborg, Stockholm, Malmö och Umeå. Läs gärna mer här länk

Ansök nu

Blivande produktexpert med teknikintresse till Fengco

Elektronikkonstruktör
Läs mer Sep 20
Vill du fördjupa dig inom mjuk- och hårdvara som skapar framtidens fordonsteknik? Söker du en långsiktig tjänst inom en stabil organisation som präglas av en entreprenöriell miljö med frihet under ansvar? Har du dessutom förmågan att skapa förtroende och utveckla kundrelationer med din tekniska expertis? Varmt välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Fengcos räkning en Produktexpert till kontoret på Östra Hamngatan tillsammans med 8 ingenjörskollegor. Fengco har kontor i Stockholm och Göteborg med 13 medarbetare. Företaget har vuxit till att bli en viktig spelare i fordonsbranschen genom att erbjuda hård- och mjukvara, kursverksamhet och konsultarbete inom modellbaserad utveckling och testning av inbyggda styrsystem. Det handlar bland annat om styrsystem för uppkopplade fordon, aktiva säkerhetssystem och elektriska och hybrida drivlinor. Idag jobbar kunderna allt mer med Machine Learning och finns inom Volvo, CEVT och Scania.

Fengco är återförsäljare till de marknadsledande leverantörerna dSPACE och MES (Model Enginering Solutions). Företaget ställer sin kompetens till förfogande i alla delar av kundens utvecklingsprojekt; från kravframtagning, utveckling av prototyp, design till test och verifiering av ett färdigt styrsystem.

Hos Fengco blir du en del av ett kompetent ingenjörsteam där medarbetarna jobbat länge tack vare sund företagskultur, humor och möjligheten att använda och lära sig ett brett sortiment av avancerade tekniska produkter. Här får du ständigt utvecklas inom problemlösning, teknik, support och kundkontakt.

Introduktion till tjänsten:

Under dina första sex månader på Fengco kommer fokus vara på inlärningsprocessen där du kombinerar interna utbildningar med praktisk tillämpning. Fengco är måna om att erbjuda dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i din roll och förstå såväl fordonsbranschens utvecklingsprocess som de olika verktygen. Fengco välkomnar dig att delta i din egen inlärning och utvecklingprocess och är lyhörda inför dina mål och intressen.

Fengco erbjuder dig:


* Vara en del av ett dynamiskt företag som har arbetat som specialister på inbyggda system med realtidskrav inom modellbaserad och datadriven utveckling i över 25 år.
* Utlopp för din nyfikenhet kring fordon, programmering och elektronik i kombination med intresset för kundrelationer.
* Vara med och bidra till att utvecklingsprocessen hos Fengcos kunder ska bli allt mer effektiv, smidig och framgångsrik.
* Ta del av ett utvecklande arbete där uppgifterna kommer att växa med tiden och vid intresse finns möjligheten att utvecklas till en position med ett mer strategiskt fokus.


Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Fengco.

ARBETSUPPGIFTER
Som produktexpert är ditt uppdrag att stödja kunder och kollegor i både praktiska och strategiska frågor relaterade till de produkter och tjänster som Fengco tillhandahåller. Kundkontakten sker oftast från kontoret men även på plats hos kund.

Du kommer till exempel:


* Bistå med expertkompetens inom Fengcos verktyg gentemot kunder
* Agera tekniskt stöd på införsäljningsmöten
* Hålla utbildningar och demos i systemen hos kunderna
* Ha löpande dialog med dSPACE kring kundstödet av systemen
* Återskapa kundproblem i Fengcos labb


Kollegan Gabriel kommenterar:

"Fengco är som den där studiegruppen som gjorde de svåraste inlämningarna roliga. I början kommer du att få en hel del internutbildning samtidigt som du bättre lär känna dina nya kollegor både i Stockholm och Göteborg. Visar du framfötterna kommer du snabbt få förtroende i ditt arbete och kan tidigt ta ansvar för egna åtaganden. Det bästa med att jobba på Fengco är att vara en del av ett kompetent, framgångsrikt och familjärt mindre team och slippa trögheten och den kalla byråkratin i de stora organisationerna där du bara är en i mängden."

VI SÖKER DIG SOM
- Har en ingenjörsexamen inom elektroteknik, mekatronik, teknisk fysik eller liknande
- Antingen är du på väg att ta examen/tagit examen nyligen, eller så har du något års relevant arbetslivserfarenhet efter din examen och vill vidareutvecklas i en ingenjörsroll inom fordonsindustrin
- Har en god analytisk förmåga och brinner för problemlösning
- Du har programmeringskunskaper för att kunna läsa och tolka språk
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då båda språken används gentemot kunder, leverantörer och internt
- Viktigast är din vilja för att utvecklas successivt i rollen tillsammans med Fengco på lång sikt

Stort fokus i denna rekryteringsprocess läggs vid dina personliga kompetenser. Som person har du en social framtoning, ett utmärkande driv och nyfikenhet av att ständigt vilja lära dig mer, vilket du tydligt demonstrerat under din studietid. Du är en problemlösare som utmanas av ett djupgående analytiskt ingenjörstänk. Du kan samtidigt uppvisa ett flexibelt förhållningsätt, något som krävs i det nära arbetet med kunder. Du har en ödmjuk och prestigelös personlighet som ger utrymme för god kommunikation med både kollegor och kunder.

#

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Östra Hamngatan 50, Göteborg


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
För mer information om Fengco - klicka här!

Ansök nu

Servicetekniker till STILL Sverige AB

Servicetekniker, maskin
Läs mer Sep 20
Nu söker vi dig med stort intresse och kunskap inom mekanik och som älskar fordonsbranschen! Kanske är du på väg mot ditt första jobb efter färdiga studier eller så har du hunnit samla på dig några års erfarenhet – det viktigaste är att du har stor passion för mekanik, är en praktisk problemlösare och som förstår värdet av att alltid leverera högklassig service till dina kunder.

OM TJÄNSTEN
STILL är ett internationellt och framgångsrikt företag som erbjuder sina kunder helhetslösningar inom materialhanteringsutrustning. Företaget är en ledande leverantör av truckar, plattformstruckar, dragtruckar samt intralogistiksystem. Bolaget söker nu en utekörande servicetekniker med uppdrag att hjälpa kunder med akuta reparationer, service och underhåll av truckar och maskiner. Du tar emot samtal och mail från kunder som behöver din service och planerar självständigt ditt arbete.

ARBETSUPPGIFTER
- Reparera, kontrollera och underhålla truckar hos STILL Sverige ABs kunder
- Utföra service inom överenskommen tid
- Akuta reparationer
- Viss administration kopplat till dina uppdrag ute hos kunder

VI SÖKER DIG SOM
- Har teknisk gymnasial utbildning inom mekanik, tunga fordon, verkstad eller motsvarande
- Har grundläggande kunskaper inom el
- Är mycket datorvan och ser datorn som ditt främsta verktyg
- Har B-körkort
- Har mycket goda kunskaper i det svenska språket

Som person är du:


* Serviceinriktad
* Ansvarstagande
* Har en god samarbetsförmåga
* Problemlösande


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, Dagtid.
* Placering: Norra Region Väst
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och STILL:s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Här kan du läsa mer om STILL

Ansök nu

Tekniker med supportfokus

Säljassistent
Läs mer Sep 20
Brinner du för teknik och vill arbeta med samhällskritiska slutkunder så som räddningstjänst och blåljuspersonal? Trivs du dessutom med att arbeta med service samt installation och vill jobba med den senaste tekniken inom incidenthantering? Då kan du vara den vi söker. Tveka inte att söka tjänsten som Tekniker med supportfokus till Addsecure Smart Rescue!

OM TJÄNSTEN
Nu söker vi tekniker med supportfokus till Addsecure Smart Rescue. Smart Rescue tillhandahåller innovativa lösningar som syftar till att hjälpa räddningstjänster och andra organisationer att förebygga och agera på larm och hot. Utöver inom räddningstjänst används Smart Rescues lösningar även i exempelvis skolor och kommuner men även vid större evenemang och tillställningar. Som supporttekniker arbetar du således med viktiga och i många fall samhällskritiska slutkunder.

Du erbjuds


* Ett utvecklande arbete där du får arbeta med samhällskritiska kunder
* Ett arbete i en social miljö på ett attraktivt bolag som fokuserar på företagskultur och värderingar
* Friskvårdsbidrag, tillgång till förmånsportal, pensionsavsättning och försäkringspaket


ARBETSUPPGIFTER
- Driva ärendehantering via mejl, telefon och ute hos kund
- Bedriva felsökning av tekniska problem och genomföra lämpliga åtgärder
- Driva incidenthantering och reparation av utrustning
- Arbeta långsiktigt med kundrelationer och merförsäljning

VI SÖKER DIG SOM
- Har en gymnasial och/eller eftergymnasial utbildning, med fördel med teknisk inriktning
- Besitter 2-3 års erfarenhet från en liknande roll
- Besitter ett starkt tekniskt intresse. Du kanske är ljudtekniker, radioamatör, har ett stort intresse för ellära eller dylikt
- Kan tala obehindrad svenska samt engelska då det krävs i det dagliga arbetet

Som person är du...


* Serviceinriktad
* Strukturerad
* Ansvarstagande
* Problemlösande


I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper, och vi ser att du är en person som trivs med att arbeta såväl självständigt som i team och uppskattar ett relationsskapande arbetssätt

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Mölndal


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
AddSecure är en ledande europeisk leverantör av säkra IoT-konnektivitetslösningar med fokus på kritisk kommunikation och säker data. De pålitliga helhetslösningarna är baserade på teknik för säker kritisk kommunikation som kombinerar konnektivitetsplattformar, programvara och tjänster, skräddarsydda för att möta kundernas behov inom olika branscher.

Mer än 50 000 kunder inom säkerhets- och trygghetsbranschen, räddningstjänst, fastighetssäkerhet och automatisering, byggbranschen, digital omsorg, transport och logistik, elnät, smarta städer m.m. skyddar sina livs- och affärskritiska verksamheter med lösningar från AddSecure. Detta bidrar till att rädda liv, skydda egendom och viktiga samhällsfunktioner, och skapar affärsnytta.

AddSecure använder för närvarande sin expertis inom säker kritisk kommunikation och säker data i lösningar inom Smart Alarms, Smart Care, Smart Rescue, Smart Surveillance, Smart Transport och det framväxande teknikområdet Smart Grids. Huvudkontoret ligger i Stockholm, med ytterligare kontor över hela Europa. Företaget sysselsätter cirka 950 personer i 15 länder. AddSecure är majoritetsägt av fonder som förvaltas av Castik Capital, en europeisk private equity-fond med en långsiktig strategi för värdeskapande.

Ansök nu

Servicetekniker till KEN Hygiene Systems!

Servicetekniker, maskin
Läs mer Sep 20
Vi söker dig som trivs att arbeta självständigt, har en god planeringsförmåga och som söker ett omväxlande arbete där du får möjligheten att arbeta nära kunder. Här erbjuds du ett kvalificerat arbete som Servicetekniker inom det medicintekniska området. Ansök redan idag och bli en del av KEN Hygiene Systems resa framåt!

OM TJÄNSTEN
KEN Hygiene Systems är en av världens mest innovativa tillverkare av professionella lösningar för desinfektion och har kunder på sjukhus, laboratorier, restauranger samt läkemedels- och livsmedelsindustrin världen över.

I rollen som Servicetekniker bokar du kundbesök för att utföra service eller reparationer på plats hos dina kunder. Du kommer att utföra service, felsökning, förebyggande underhåll och reparationer. Du har 4 kollegor som arbetar i liknande tjänst på olika orter i Sverige, där du kommer ha stöttning och support från både kollegor i Sverige samt från huvudkontoret i Danmark. Du blir tilldelad dina uppdrag digitalt och utgår hemifrån. I rollen har du en tät dialog med kund och lägger självständigt din planering för arbetet.

Du erbjuds


* Ett självständigt arbete
* En tjänstebil och utgår från hemmet
* En god introduktion och upplärning av en senior kollega
* En introduktionsutbildning i deras nya utbildningslokaler


ARBETSUPPGIFTER
- Service, felsökning, validering och reparationer av Ken Hygienes medicintekniska produkter
- Installation och driftstart
- Resor och övernattningar förekommer i tjänsten och vid behov kan du behöva arbeta på kringliggande distrikt

VI SÖKER DIG SOM
- Har erfarenhet av att läsa rör och el-schema
- Har goda kunskaper i svenska och engelska då språken används dagligen i organisationen
- Har grundläggande kunskap i Officepaketet
- Har B-körkort

Meriterande:


* Har erfarenhet som servicetekniker
* Har tidigare erfarenhet av att arbeta med medicinteknisk utrustning
* Har tidigare erfarenhet av att arbeta med serviceorder-system
* Har autoklavkompetens


Som person är du:


* Serviceinriktad
* Självgående
* Strukturerad
* Kommunikativ


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Tjänster: 2
* Placering: Västra Götaland med omnejd, med fördel Borås. Du utgår från hemmet med tillgång till tjänstebil.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och KEN Hygiene Systems önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Projektingenjör till Trafikverket i Göteborg

Projekteringsingenjör, el-tele och elektronik
Läs mer Sep 21
Vi söker nu en projektingenjör till Trafikverkets verksamhetsområde underhåll. Som projektingenjör medverkar du i underhållsprojekt för befintliga anläggningar och tekniska system och biträder en eller flera projektledare i planering, genomförande och uppföljning för ett eller flera projekt. Vi söker dig med bakgrund inom samhällsbyggnadsteknik och ett intresse för projektledning. Selektering sker löpande så ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Trafikverkets räkning en projektingenjör till verksamhetsområdet Underhåll. Verksamhetsområdet Underhåll ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållskontrakt.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig ett talangprogram. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Trafikverket. Uppdraget är ett föräldravikariat och kommer initialt att sträcka sig till juni 2023.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som projektingenjör hos Trafikverket kommer du att stötta två enheter - Infrateknik och byggnadsverk. Detta är två enheter som arbetar i nära samarbete och ambitionen är att du ska stötta projektledare inom bägge områden.

Du kommer att ha en viktig och central roll där din huvudsakliga arbetsuppgift innebär att stötta projektledarna. Det innebär att din roll består av varierande arbetsuppgifter där en naturlig del av din vardag är att stötta upp med dokumentation, administration, delta i möten och ute på arbetsplatser.

Du kommer till exempel att:


* Biträda projektledaren med projektuppföljning avseende exempelvis tid, kvalitet samt prognostisera kostnader
* Biträda projektledaren i förekommande projektledaruppgifter så att de genomförs och dokumenteras
* Medverka till att arbetet genomförs enligt lagar, regler, riktlinjer, förordningar samt interna arbetssätt och processer.


VI SÖKER DIG SOM
- Har en högskoleutbildning om minst 180 hp inom sektor samhällsbyggnad (examensbevis behöver uppvisas, bifoga gärna det i din ansökan)
- Har ett genuint intresse för att jobba med samhällsutveckling
- Har stort driv och viljan att snabbt axla eget ansvar med en orädd attityd gentemot nya arbetsuppgifter
- Har god datorvana och kunskaper i Office-paketet
- Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har b- körkort samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Som person är du:


* Självgående
* Kommunikativ
* Initiativtagande
* Noggrann


Vi söker dig som har stort driv och viljan att snabbt axla eget ansvar med en orädd attityd gentemot nya arbetsuppgifter

Övrig information


* Start: November
* Omfattning: Föräldravikariat, initialt till juni 2023
* Placering: Vikingsgatan 2


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Administratörs assistent till Dräger

Administrativ assistent
Läs mer Sep 12
Nu söker vi dig som är studerande i dagsläget och som letar efter extraarbete fram till våren/sommaren 2023. Vår kund behöver hjälp inom två olika områden dels ett mer praktiskt arbete att förflytta lagerartiklar och sköta systemadministration och dels ett mer adminsitrations- och logistikarbete. Vi söker efter dig som kan arbeta flexibelt, är noggrann och orädd för nya utmaningar. Sök rollen idag, urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Dräger är ett världsledande företag inom medicin och säkerhetstekniska produkter. Sedan starten 1889 har företaget vuxit till en betydande aktör på marknaden där de fortsätter utvecklingen av sina produkter. De erbjuder sina kunder säkerhet med företagets egenproducerade tekniska produkter som innefattar allt från gasmätning till avancerat skydd.

Du kommer vara anställd av oss på Academic Work och arbeta som konsult. Uppdraget består av två olika arbetsuppgifter på deltid vilket omfattar cirka 10 timmar i veckan. Uppdraget kommer pågå fram till våren/sommaren 2023. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Uppdraget är uppdelat i två olika områden.

De första cirka 4 veckorna kommer arbetsuppgifterna bestå av att hjälpa till att förflytta lagerartiklar vilket gör att man arbetar mer fysiskt. Här kommer även arbete med systemadminstration äga rum både i exel och i Drägers CRM system. Upplärning sker på plats så att man känner sig trygg i arbetsuppgifterna.

Därefter behöver Dräger stöttning i en mer administrationsroll där arbetsuppgifterna går ut på att stötta upp kring planeringen som rör Drägers utbildningskurser som de erbjuder till sina kunder. Här kommer man få upplärning på plats och hjälpa till och stötta upp i bland annat bokning av lokaler och annan planering som rör kurserna, arbeta i ett system liknande CRM samt kundkontakt kan förekomma.

VI SÖKER DIG SOM
- Är studerande i dagsläget
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
- Har god datavana och är orädd för att sätta sig in i nya system

Det är meriterande om du har:


* Erfarenhet av ett administrativt arbete sen tidigare


Som person är du:


* Serviceinriktad
* Struktuerad
* Flexibel


Övrig information


* Start är omgående
* Deltidstjänst, cirka 10 timmar i veckan
* Gamlestaden


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Junior Teknisk Administratör till Eltels konsultledning!

Administrativ assistent
Läs mer Sep 21
Nu har du chansen att hoppa på tåget då Eltel växer och behöver en administratör! Trivs du i en varierande miljö med högt tempo i en roll som kräver stort driv, då är denna tjänst perfekt för dig. Välkommen med din ansökan, vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Eltel är på en förändringsresa och arbetar i olika projekt på uppdrag för en av deras stora kunder. Därmed söker de nu en teknisk administratör som kan utöka deras konsultledning. Du kommer tillsammans med ytterligare en administratör att arbeta med olika parallella små projekt när Eltel får avrop från sin kund. Rollen är relativt nystartad, därför behöver du forma och bygga upp denna roll tillsammans med din andra kollega. I rollen som administratör kommer du ansvara för orderregistrering i olika system och all administration kring detta. Det handlar främst om att guida kunder över telefon och att hjälpa dem beställa ny fiberutrustning eller avsluta gamla abonnemang. Utöver det kommer du arbeta tätt med övriga leveranskoordinatorer på avdelningen, där det främst handlar om att stötta och avlasta dem i deras olika projekt.

För att passa i denna tjänst tror vi att du är positiv som person, har lätt för att kommunicera, tar ansvar och är flexibel i ditt arbetssätt. Viktigt är att du lägger ner energi och engagemang i arbetet. Utöver det ser vi att du har ett tekniskt intresse ihop med erfarenhet från en kundorienterad roll samt fördelaktigt om du tidigare har arbetat inom telekombranschen.

Eltel är ett bolag som bygger en hållbar och uppkopplad värld och ser till att det finns effektiva och innovativa lösningar för el- och kommunikationsnät för kommande generationer.

Du erbjuds


* En spännande och varierande arbetsvardag i en roll där du själv kan vara med och påverka utformandet av rollen
* En hängiven konsultchef som fungerar som en karriärspartner under hela din anställning


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Orderregistrering i olika system - du kommer arbeta i kundens affärssystem Clarify
- Ha kundkontakt, beställa ny utrustning och avsluta abonnemang
- All tillhörande administration till detta
- Stötta och avlasta leveranskoordinatorerna i olika projekt

VI SÖKER DIG SOM
- Minst har en avslutad gymnasial utbildning - gärna med inriktning teknik
- Har arbetat i en kundorienterad roll tidigare med tillhörande administrativa arbetsuppgifter - förslagsvis 2nd line support
- Har god dator- och systemvana - Officepaketet
- Har ett tekniskt intresse
- Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift eftersom det används i det dagliga arbetet

Meriterande är om du:


* Har arbetat inom telekombranschen


Som person är du:


* Ansvarstagande
* Initiativtagande
* Flexibel


Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper för denna rollen

#

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, mån - fre, start 6 månader
* Placering: Säterigatan 20, Göteborg
* Lön: Timbaserad månadslön


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Eltels kund ansvarar för att leverera kundlösningar inom fast (fiber) infrastruktur till konsumentmarknaden. I det aktuella teamet för Eltels kunds räkning arbetar dem framförallt med att leverera fiber till B2B-kunder. Eltel arbetar med allt från projektering och planering till att koordinera och projektleda nätbyggnationer för deras kunders räkning. Läs mer om Eltel.

Ansök nu

Koordinatorer till Eltels leveransavdelning!

Administrativ assistent
Läs mer Sep 21
Gillar du att arbeta i projektform i nära samarbete med dina kollegor? Har du ett tekniskt intresse samt en kommunikativ förmåga är denna roll för dig. Eltel växer och behöver därför två koordinatorer till deras leveransavdelning i Göteborg. Välkommen med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Nu behöver Eltel utöka sin leveransavdelning för sin kunds räkning inom sina fasta företagstjänster. Som leveranskoordinator ansvarar du för planering, koordinering och samordning av de olika stadier ett projekt innefattar. Du kommer dedikerat att ansvara för- och driva ett projekt gällande fiberbeställningar från Eltels kund. Kundens utrustning kan exempelvis vara gammal och behöva bytas ut. Ditt uppdrag är att ha kunden i fokus genom att hela tiden ha en tät kontakt och föra dialoger kring tidsplan tills dess att tjänsten är fungerande hos slutkunden. Du har kontakt med både säljare och tekniker för att hålla dig uppdaterad om tjänsten samt för att koordinera teknikerna som utför bytena hos kunden.

I rollen förväntas du vara kommunikativ och hela tiden ha kunden i fokus med målsättningen att garantera leveransprecision och hög kvalitét. Ditt team består av ca 15 st härliga leveranskoordinatorer där ni tillsammans ska se till att de administrativa delarna kopplat till leveransen går som på räls. Teamet genomsyras av härlig energi, viktigt är därför att du själv också trivs i en sådan miljö samt vill bidra till en god stämning.

Eltel är ett bolag som bygger en hållbar och uppkopplad värld och ser till att det finns effektiva och innovativa lösningar för el- och kommunikationsnät för kommande generationer.

Du erbjuds


* Ett varierande uppdrag med många olika kontaktytor
* Introduktion på plats
* En hängiven konsultchef som finns med dig under hela din anställning


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Driva projekt hela vägen från fiberbeställning till fungerade tjänst hos slutkund
- Beställa access och material samt administrera detta
- Dialog med kund kring tidsplan för projekten
- Kontakt med kunder, tekniker, säljare, stadsnätsleverantörer och fastighetsägare

VI SÖKER DIG SOM
- Har minst en slutförd gymnasial utbildning - gärna inriktning teknik
- Har tidigare erfarenhet från en koordinerande roll där du haft många olika kontaktytor och kontakt med kund
- Har ett genuint intresse för teknik
- Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som i skrift, krävs för det dagliga arbetet

Meriterande är om du:


* Har arbetat inom telekombranschen
* Har arbetat i projektform


Som person är du:


* Initiativtagande
* Strukturerad
* Uthållig


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, mån - fre, start 6 månader
* Placering: Säterigatan 20, Göteborg
* Lön: Timbaserad månadslön


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Eltels kunder ansvarar för att leverera kundlösningar inom fast (fiber) infrastruktur till konsumentmarknaden. I det aktuella teamet för Eltels kunds räkning arbetar dem framförallt med att leverera fiber till B2B-kunder. Eltel arbetar med allt från projektering och planering till att koordinera och projektleda nätbyggnationer för dera kunders räkning. Läs mer om Eltel

Ansök nu

Key Account Manager till Pagero i Göteborg!

Key account manager
Läs mer Sep 6
Teknisk försäljning, affärssystem och molnbaserade tjänster- Detta är vad Pagero satsar på i rollen som Key Account Manager. Har du erfarenhet utav försäljning och en förståelse för affärssystem? Fortsätt då läs nedan!

OM TJÄNSTEN
Pagero grundades 2009 av tre ingenjörer från Chalmers utifrån idén om att skapa en ny lösning för att hantera betalfiler och för att möta förändrade krav på e-faktura inom B2G. Tekniken som utvecklades är numera Pageros plattform – ett innovativt, öppet och molnbaserat alternativ till lokalt installerade B2G- och B2B-programvarulösningar. Idag är de marknadsledande och har som målsättning att bygga världens största öppna affärsnätverk!

Som KAM får du drivna nya kollegor, vilka återfinns primärt på Pageros kontor i Göteborg. Samtidigt kommer du vara en del av ett globalt team på ca 40 kollegor. För att ge dig rätt förutsättningar att lyckas erbjuder Pagero ett omfattande onboardingprogram - Academy - där alla nyanställda på bolaget, oavsett roll och placeringsort, får ta del av föreläsningar, workshops, bli introducerad för Pageros olika avdelningar och samarbetspartners samt att du utbildas i deras molnbaserade nätverk Pagero Online.

Pagero växer inom sina globala konton och är nu i behov av utökning. Tjänsten är en direktrekrytering där du kommer få möjligheten att bli anställd direkt på Pagero.

ARBETSUPPGIFTER
- Arbeta med leads, uppsökande av egna kunder
- Presentera lösningar och Pageros produktsortiment för potentiella kunder
- Kundmöten, videomöten och telefonsamtal med potentiella kunder
- Skapa och bibehålla relation med kunder, agera supporterande, informativt och coachande

Vi erbjuder dig


* En central och modern arbetsplats
* Flexibilitet kontor och stor frihet under ansvar
* Fast lön och en generös provisionmodell
* Pageros Academy onboarding
* Mycket goda utvecklingsmöjligheter


VI SÖKER DIG SOM
Det är viktigt att du som KAM har förståelse för kundens utmaningar, hur olika affärssystem kan fungera och vilka lösningar Pagero kan leverera. Därav är det viktigt att du har en teknisk förståelse.


* Du har minst 3 års erfarenhet av en liknande säljande roll
* Du har erfarenhet av att arbeta med affärssystem och/eller sälja lösningar kopplat till affärssystem
* Du är obehindrad i svenska och engelska då bägge språk används dagligen
* Du har erfarenhet av att arbeta i CRM-system


Det är meriterande om:


* Du har arbetat med teknisk försäljning, gärna med mjukvara
* Du ha erfarenhet av P2P kedjan och eller OTC kedjan.
* Du har erfarenhet av offentliga upphandlingar och arbetat i offentlig sektor tidigare


Som person är du:


* Relationsskapande
* Initiativtagande
* Orädd
* Problemlösande


Övrig information


* Start: Enligt ÖK
* Omfattning: Heltid
* Placering: Göteborg, Skövde eller Stockholm
* Resor: Förekommer
* Lön: Fast månadslön med provision
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Pageros önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Digitalisera och automatisera dina finansiella processer med Pagero oavsett var eller hur du bedriver din verksamhet. Lär mer om Pagero här.

Ansök nu

Vi söker en Operations Specialist till mindre företag i Linné!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 6
Vi söker nu en driven systemadministratör till ett mindre företag med en familjär kultur! Hos vår kund blir du en viktig spelare och får stora möjligheter att växa inom området. För att trivas i denna roll är det viktigt att du är nyfiken när det kommer till IT och har en hunger för att lära dig nya saker. Du är även självgående och har en god känsla för felsökning. Låter detta som en tjänst för dig? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Vår kund är ett växande mjukvaruföretag som arbetar med att utveckla program för drift och underhåll inom energisektorn. Det är ett mindre företag med medarbetare som arbetar i tätt samarbete med varandra och sina kunder. Företaget har ett stort kundfokus och värderar kvalitativt arbete, leveranssäkerhet och tillit. Du och dina kollegor arbetar främst inhouse och har ett relativt flexibelt arbete under eget ansvar.

Vi söker dig som är relativt junior i rollen och arbetsuppgifterna anpassas från start efter din erfarenhet och kompetens. Det finns en accepterande kultur med högt i tak och det finns inga frågor som är dumma. Sett till utveckling så finns det inga formella karriärsteg men möjlighet att utvecklas i form av nya utmaningar och större ansvar.

Du erbjuds


* Möjlighet att planera ditt eget arbete och vara kreativ
* Möjlighet att utvecklas och ta stort ansvar i ditt arbete
* En viktig roll i ett mindre företag där kunskapsdelning och utveckling värderas högt


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
En stor del av arbetet innebär ett driftåtagande gentemot kunder:


* Resursplanering
* Riskanalys och informationssäkerhet
* Dokumentation av system och rutiner
* Systemunderhåll och bevakning
* Support


Och en del av arbetet innefattar underhåll av intern infrastruktur:


* Hantering av servrar
* Användarnätverk och systemåtkomst
* Övervakning av nätverk, servrar och anläggningar
* Inköp och underhåll av hårdvara och media


VI SÖKER DIG SOM
- Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område eller motsvarande erfaranhet
- Har erfarenhet av Linux, Windows och visualisering
- Har ett svenskt medborgarskap
- Obehindrad i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du har:


* Erfarenhet av systemadministration


Som person är du:


* Ansvarstagande
* Problemlösande
* Har en god samarbetsförmåga


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Linné
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
* Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Junior Javautvecklare till ett spännande företag på Lindholmen!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 19
Är du vass inom Java och vill arbeta på en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter? Vi söker dig med en relevant eftergymnasial utbildning och erfarenhet av programmering i Java som vill utvecklas i ett fantastiskt team. Om du är en god lagspelare, vill arbeta i ett ambitiöst team och lära dig mer så kan detta vara en tjänst för dig! Läs vidare och sök idag – vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Vår kund är ett välkänt globalt bolag som arbetar inom fordonsindustrin. Du kommer att tillhöra ett tvärfunktionellt team där man arbetar från idé till utveckling och drift. Sedan 2020 har teamet bara växt och personalomsättningen är mycket låg. Driver Times management-teamet ansvarar för slutanvändartjänsterna och fokserar mycket på att hjälpa och kompetensutveckla varandra.

I den här rollen kommer du att utveckla mjukvaruapplikationer i Java. Dina teamkollegor utgör ett hjälpsamt gäng där kompetensdelning är en viktig del av vardagen. De använder agila metoder och när ni anammar DevOps-modellen kommer ditt arbete att täcka ett brett spektrum, hela vägen från att utveckla prototyper av framtida applikationer i världsklass till att hantera livscykeln för de befintliga.

Du erbjuds


* Möjligheten att få arbeta tätt ihop med erfarna utvecklare i ett backend-team och vidareutvecklas från dag ett
* En hängiven konsultchef på Academic Work


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Utveckla mjukvaruapplikationer som kommer stödja företagets användare att följa driver times management lagstiftning
- Testa, distribuera, driva och utföra underhåll relaterat till föertagets tjänster
- Aktivt bidra till lösningsdesignen av ny funktionalitet

Du kommer att arbeta med tekniker som


* Java 11
* Spring
*
* GIT
* Linux
* REST


VI SÖKER DIG SOM
- Har en relevant eftergymnasial utbildning
- Har mycket goda kunskaper i Java
- Har arbetserfarenhet av Javautveckling eller motsvarande kompetens från privat användande
- Har obehindrade kunskaper i Svenska och Engelska, i så väl tal som skrift

Som person är du


* Initiativtagande
* Självgående och kan tänka utanför boxen
* Har en god samarbetsförmåga


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Lindholmen Science Park, Göteborg
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work
* Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen

Ansök nu

Välbetalt extrajobb på Landvetter flygplats!

Lagerarbetare
Läs mer Sep 19
Vi söker nu ännu fler studenter till Academic Works studentpool hos vår kund ute på Landvetter! Är du student och känner att du vill dryga ut studentkassan med ett välbetalt extrajobb? Söker du ett fysiskt arbete som inte krockar med viktiga föreläsningar och seminarier? Låter det som något för dig? Sök tjänsten redan idag då urvalet sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker efter nya taggade studenter till vår studentpool ute på Landvetter! Som terminalarbetare arbetar du efter behov, men ska kunna ligga tillgänglig minst 2 pass/vecka. Du kommer bli en del av vår studentpool där vi ser att du finns tillgänglig att boka upp dig på 2 pass varje vecka.

Arbetspassen är förlagda på vardagar kl. 04:00-09:00 och kl. 16:00-21:30 där vi ser att du kan arbeta både morgon och kväll. Det finns även söndagspass tillgängligt mellan kl 14:30-23:00!

Du kommer bli en del av en arbetsgrupp med riktig härlig stämning och teamkänsla. För dig som visar intresse finns möjlighet att på sikt ta extra ansvar och utvecklas i rollen och på företaget. Det finns även möjlighet till att få arbeta extra över sommar och andra storhelger.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult.

ARBETSUPPGIFTER
Som terminalarbetare jobbar du med varierande uppgifter; du tar hand om inkommande försändelser från både flyg samt lastbil och sköter tillsammans med resten av teamet hela arbetsprocessen fram till lastning av kurirbilar. Du jobbar i tätt samarbete med resten av gruppen i ett periodvis högt tempo.

Du kommer till exempel att arbeta med:


* Pall- och pakethantering
* Sortering och lastning
* Scanning av paket
* Lastning av kurirbilar


VI SÖKER DIG SOM
- Kan arbeta både morgon- och kvällspass
- Har minst sex månaders arbetslivserfarenhet.
- Har egen bil och körkort
- Studerar en eftergymnasial utbildning med minst 1- 2 år kvar, utan praktikperioder
- Talar och förstår svenska obehindrat då detta krävs i de dagliga arbetsuppgifterna.

Det är meriterande om du:


* Har tidigare erfarenhet från en liknande tjänst.
* Innehar truckkort för motviktstruck.


Tjänsten passar dig som är noggrann, flexibel och självgående. Vi tror att du är lättlärd och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Eftersom arbetet kan innefatta en hel del tunga lyft är det fördelaktigt om du är i god fysisk form. Vi ser också att du är öppen, social och inte har några problem med att jobba ihop i grupp.

ÖVRIG INFORMATION

Kundens terminal ligger i anslutning till Landvetter flygplats. Flygplatsen är ett säkerhetsklassat område och därför kommer du att registerkontrolleras enligt Transportstyrelsens bestämmelser, samt att ett utdrag ur belastningsregistret från Polismyndigheten kommer att efterfrågas. Vi kommer även behöva göra en 5-års kontroll, vilken också är av säkerhetsskäl.


* Start: Enligt överenskommelse.
* Omfattning: Vid behov, minst två pass i veckan
* Placering: Göteborg, Landvetter
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Account Manager till techbolaget 24 Duty

Utesäljare
Läs mer Sep 19
Vill du vara med på tillväxtresan av ett företag i framkant? 24 Duty revolutionerar hantverkar-branschen med en innovativ APP som hjälper både hantverkare och konsumenter. Nu finns möjligheten för dig som drivs av nytänk och smarta tekniska lösningar. Vi söker dig som brinner för att skapa mervärde och är duktig på kundrelationer!

OM TJÄNSTEN
24 Duty har skapat en smart och effektiv lösning för hanterkare och konsument där du enkelt och smidigt kan boka in hantverkare via deras APP eller hemsida. Deras smarta app och system vänder upp och ner på branschen. Tjänsten är inte bara till hjälp för deras kunder i akuta situationer utan de tillhandahåller även ett verktyg för hantverkarna som underlättar deras vardag vilket i sin tur leder till snabbare, enklare och tryggare val för beställaren. Tjänsten finns nu i Stockholm, Göteborg och Malmö och i juni 2021 kom 24 Duty på andra plats i Boråsinkubatorn INK Labs pitchtävling. Vi söker nu dig som vill vara med och sprida ordet och göra 24 Duty ännu större och mer framgångsrikt!

ARBETSUPPGIFTER
- Knyta nya kontakter och värva nya kunder
- Vårda befintliga kundrelationer
- Sprida information om tjänsten

I den här rollen kommer du att ha alla möjligheter att tänka fritt och kreativt och forma din egen roll. Du kommer att arbeta i ett litet familjärt team med högt i tak och en stor öppenhet för nytänk och kreativitet.

VI SÖKER DIG SOM
Har ett stort driv och engagemang, är kreativ och nyfiken. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av försäljning och kundrelationer. Dessutom behöver du ha goda kunskaper i svenska, i tal och skrift.

Som person är du:


* Relationsskapande
* Resultatinriktad
* Orädd
* Affärsmässig
Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Centralt i Göteborg från oktober, innan flytten till nya kontoret går så sitter ni på Hönö


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Junior Teknisk Administratör till Eltels konsultledning!

Administrativ assistent
Läs mer Aug 31
Nu har du chansen att hoppa på tåget då Eltel växer och behöver en administratör! Trivs du i en varierande miljö med högt tempo i en roll som kräver stort driv, då är denna tjänst perfekt för dig. Välkommen med din ansökan, vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Eltel är på en förändringsresa och arbetar i olika projekt på uppdrag för en av deras stora kunder. Därmed söker de nu en teknisk administratör som kan utöka deras konsultledning. Du kommer tillsammans med ytterligare en administratör att arbeta med olika parallella små projekt när Eltel får avrop från sin kund. Rollen är relativt nystartad, därför behöver du forma och bygga upp denna roll tillsammans med din andra kollega. I rollen som administratör kommer du ansvara för orderregistrering i olika system och all administration kring detta. Det handlar främst om att guida kunder över telefon och att hjälpa dem beställa ny fiberutrustning eller avsluta gamla abonnemang. Utöver det kommer du arbeta tätt med övriga leveranskoordinatorer på avdelningen, där det främst handlar om att stötta och avlasta dem i deras olika projekt.

För att passa i denna tjänst tror vi att du är positiv som person, har lätt för att kommunicera, tar ansvar och är flexibel i ditt arbetssätt. Viktigt är att du lägger ner energi och engagemang i arbetet. Utöver det ser vi att du har ett tekniskt intresse ihop med erfarenhet från en kundorienterad roll samt fördelaktigt om du tidigare har arbetat inom telekombranschen.

Eltel är ett bolag som bygger en hållbar och uppkopplad värld och ser till att det finns effektiva och innovativa lösningar för el- och kommunikationsnät för kommande generationer.

Du erbjuds


* En spännande och varierande arbetsvardag i en roll där du själv kan vara med och påverka utformandet av rollen
* En hängiven konsultchef som fungerar som en karriärspartner under hela din anställning


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Orderregistrering i olika system - du kommer arbeta i kundens affärssystem Clarify
- Ha kundkontakt, beställa ny utrustning och avsluta abonnemang
- All tillhörande administration till detta
- Stötta och avlasta leveranskoordinatorerna i olika projekt

VI SÖKER DIG SOM
- Minst har en avslutad gymnasial utbildning - gärna med inriktning teknik
- Har arbetat i en kundorienterad roll tidigare med tillhörande administrativa arbetsuppgifter - förslagsvis 2nd line support
- Har god dator- och systemvana - Officepaketet
- Har ett tekniskt intresse
- Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift eftersom det används i det dagliga arbetet

Meriterande är om du:


* Har arbetat inom telekombranschen


Som person är du:


* Ansvarstagande
* Initiativtagande
* Flexibel


Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper för denna rollen

#

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, mån - fre, start 6 månader
* Placering: Säterigatan 20, Göteborg
* Lön: Timbaserad månadslön


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Eltels kund ansvarar för att leverera kundlösningar inom fast (fiber) infrastruktur till konsumentmarknaden. I det aktuella teamet för Eltels kunds räkning arbetar dem framförallt med att leverera fiber till B2B-kunder. Eltel arbetar med allt från projektering och planering till att koordinera och projektleda nätbyggnationer för deras kunders räkning. Läs mer om Eltel.

Ansök nu

Löneadministratör till revisionsjätten EY

Löneadministratör
Läs mer Sep 17
Nu finns chansen att söka en tjänst som löneadministratör till EY. En roll som erbjuder dig att bli utmanad och motiverad varje dag, bygga relationer och kommunicera med flertalet kontaktytor. Här kommer du till ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Som löneadministratör på EY är du del av ett team som hanterar lönerna för alla EY anställda i Sverige, ca 3 400 löner varje månad. EY använder lönesystemet HR-plus6 och pensionsadministrationen sker i FörsäkringsGirot Coins. På löneavdelningen arbetar alla tillsammans med samtliga uppgifter, ett arbetssätt som resulterar i att alla kan allt samt att teamer är mycket sammansvetsat. I rollen ingår både interna och externa kontakter främst via mail men även via telefon, det kan handla om olika lönefrågor etc. Har du kanske en relevant utbildning och/eller erfarenhet av löneadministration ihop med att du är en noggrann och ansvarstagande person som värdesätter samarbete och laganda är denna rollen för dig.

Tjänsten är ett vikariat och sträcker sig initialt på 12 månader. Du kommer att bli anställd av oss på Academic Work för att sedan arbeta som konsult hos EY. Läs gärna mer om EY här!

Du erbjuds


* Arbete i en stor och global organisation som satsar på sina anställda
* Jobba tillsammans i ett tätt och roligt team
* En unik och varierande vardag
* En hängiven och stöttande konsultchef som finns med dig under hela din anställning


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Löner för EY's internt anställda
- Kontroller och avstämningar
- Pensionsadministration
- Besvara inkommande mejl från inboxen

VI SÖKER DIG SOM
- Har en relevant utbildning inom löneområdet alternativt några års arbetslivserfarenhet av löneadministration
- Har obehindrade kunskaper på svenska och engelska i både tal och skrift då tjänsten innefattar kommunikation på båda språk - all kommunikation sker till stor del på engelska, därför otroligt viktigt att du vågar kommunicera på detta språk

Meriterande om du:


* Har vana av att hantera löner i en större organisation sedan tidigare
* Har erfarenhet av att arbeta i en global organisation
* Har arbetat i lönesystemet HR-plus6 tidigare


Som person är du:


* Noggrann
* Ansvarstagande
* Samarbetsorienterad


Vidare är du som person strukturerad och du har lätt för att hantera flera parallella uppgifter samtidigt. Du har självklart ett positivt synsätt, är serviceinriktad och trivs i ett prestigelöst arbetsklimat där alla hjälper alla. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

Övrig information


* Start: December
* Omfattning: Heltid, initialt ett vikariat på 1 år
* Placering: Parkgatan 49, Göteborg
* Lön: Timbaserad månadslön


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu