Academic Work Sweden AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Academic Work Sweden AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Extrajobb inom marknadsföring & kommunikaiton hos Dataföreningen!

Administrativ assistent
Läs mer Jun 16
För dig som är studerande i dagsläget ges du här möjlighet till ett varierande, roligt och flexibelt extrajobb. Som kanslist på Dataföreningen kommer du få koordinera nätverksträffar, delta på styrelsemöten och bemanna kontoret på WTC Korsvägen, men även hantera post, websidor och sociala medier. Arbetet är flexibelt och utförs både på plats samt hemifrån, och omfattar ca 20 tim per månad. Är du social, ordningsam och tycker om administrativt arbete så är denna roll som klippt och skuren för dig!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en kanslist till Dataföreningen. Arbetet innefattar ca 20 timmar per månad och är mycket flexibelt. En del av ditt arbete utförs på plats på kontoret på WTC medan en del arbetsuppgifter går bra att utföra hemifrån eller där det passar dig bäst. Du kommer få en unik insyn i denna spännande förening och även möjlighet att sitta med på styrelsemöten.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Dataföreningen. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig långsiktigt.

#

Du erbjuds


* En deltidstjänst med möjlighet att utvecklas inom marknadsföring & kommunikation
* Få insitk i en ideell förening


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som kanslist kommer du arbeta med varierande arbetsuppgifter. Du kommer två timmar en specifik dag och tid varje vecka vara på plats på kontoret på WTC du får själv välja dag och tid för detta, och du kommer även vara på plats på WTC för nätverksträffar och styrelsemöten. Övrig tid kan disponeras hemifrån.

Du kommer till exempel att:


* Lägga upp event på sociala medier (Facebook, LinkedIn och Dataföreningens hemsida) samt göra direktutskick av vissa event till medlemmar och andra intressenter
* Hantera Dataföreningens officiella epost samt kommunikation med medlemmar, medlemsservice, styrelsen och nätverksledarna per mail och telefon
* Hämta och hantera post
* Boka lokal, fika, ställa fram och plocka undan inför nätverksträffar och styrelsemöten
* Begära offert, boka lokal och förtäring inför höstens kickoff i september och årsmötet i mars
* Utföra diverse administrativa uppgifter som tillhör kansliet på WTC, t.ex. hålla kontoret i ordning och underhålla prospektregister som kan användas för marknadsföringsinsatser


VI SÖKER DIG SOM
- Är studerande inom marknadsföring och kommunikation i dagsläget och har minst två terminer kvar av dina studier
- Är intresserad av och har vana av att hantera de sociala medier, Facbook samt LinkedIn
- Är bra på att skriva text och sammanfatta innehåll inför diverse utskick
- Är obehindrad i svenska, både i skrift och tal

Det är meriterande om du:


* Har kunskap av Wordpress, Hubspot samt Lyyti


Som person är du:


* Strukturerad och ordningsam i ditt arbetssätt.
* Det är viktigt att du är serviceminded och utåtriktad
* Flexibel med arbetstider.


Övrig information


* Start: Omgående eller i augusti
* Omfattning: ca 20h i månaden
* Placering: Göteborg, korsvägen samt remote


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Dataföreningen är en oberoende intresseorganisation för yrkesverksamma inom IT och IT-relaterade områden. Läs mer om dem här!

Ansök nu

Biträdande utredare/Innovationsledare till Trafikverket Göteborg

Projekteringsingenjör, el-tele och elektronik
Läs mer Jun 28
Nytt
Vi söker en ingenjör som är innovativ och affärsdriven med ett brinnande intresse av att bidra till att förbättra Sveriges framtida transportsystem. Som biträdande utredare/Innovationsledare kommer du vara verksam inom programmet för Digitaliseringen av transportsystemet. I den här rollen får du arbeta i en entreprenöriell och dynamisk miljö med att snabbt pröva, bekräfta och avfärda idéer och lösningar som kan skapa samhällsnytta. Utöver det får du bidra till att koordinera utvecklingen inom detta framtidsområde för Trafikverket och samhället. Urvalet sker löpande, så tveka inte på att söka tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en Biträdande Utredare/Innovationsledare till Trafikverkets verksamhetsområde Planering - program digitalisering av transportsystem med placering i Göteborg.

Programmet, som är ett innovation- och förändringsprogram, har rollen att identifiera, pröva och implementera nya typer av åtgärder där digitalseringens möjligheter kan komma till nytta i vägtransportsystemet. Områden som är i fokus är bland annat uppkoppling, dataanlays och förmågan att använda nya datakällor i planeringsarbetet. Målbilden är att de nya lösningarna kan ersätta mer traditionella åtgärder som kräver en större om- eller nybyggnad av infrastrukturen. På så vis kan lösningarna bli kostnadseffektiva och skapa nyttor framåt. Det kan vara i form av ökad tillgänglighet, ökad trafiksäkerhet eller minskad miljö- och klimatpåverkan. Programmet har också ett stort mått av samverkan med externa parter som fordonsindustrin, telekom, akademi, kommuner, tjänsteleverantörer m.fl.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig en unik möjlighet att som en del av tjänsten även ingå i ett skräddarsytt utbildningsprogram. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coachning, för att få bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.

Du erbjuds


* Skräddarsytt utbildningsprogram
* Löpande coachning


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som Biträdande utredare/Innovationsledare kommer du arbeta mot digitaliseringsfrågor på vägsidan - ett spännande och omfattande utvecklingsområde för Trafikverket. Du kommer att arbeta nära en erfaren utredningsledare, där du kommer vara med och bidra i hela programmets arbetsuppgifter. Proaktivt arbete är en viktig del inom denna roll. Arbetet innefattar bland annat:


* Att driva projekt och stötta i projekt samt hålla i förstudier/utredningar för att få framdrift i olika innovationsområden.
* Att framöver arbetsleda sommarjobbare som programmet tar in.
* Ha kontakt med interna/externa aktörer.
* Stöd i att ta fram beslutsunderlag.
* Hålla Workshops/möten och presentationer.
* Vi uppmuntrar också att du kommer med förslag på nya arbetssätt och lösningar på utmaningar.


VI SÖKER DIG SOM
- Har en universitets- eller högskoleingenjörsexamen som är högst tre år gammal inom samhällsbyggnadsteknik, samhällsplanering, industriell ekonomi eller annan likvärdig utbildning (examensbevis behöver uppvisas).
- Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift då kommunikation och dokumentation är en stor del av tjänsten.
- Har ett stort intresse för hur ny teknik kan komma samhället till nytta.
- Trivs med att arbeta iterativt och explorativt där en hög grad av proaktivitet är en viktig del av arbetet.

Meriterande


* Kurs inom Innovationsledning från universitet/högskola.
* Erfarenhet och kunskap inom IT/data.
* God planeringskompetens.
* Innehar arbetslivserfarenhet sedan tidigare inom liknande arbetsroll.


Som person har du ett stort driv att utveckla dig själv och din karriär vilket innebär att du sätter upp höga mål för dig själv. Samtidigt ser vi att det är avgörande att du har god samarbetsförmåga, är initiativtagande och att du lätt kan knyta kontakter med andra. Då du kommer ta till dig stora volymer med information är det viktigt att du har en analytisk förmåga och kan sålla bland informationen du får till dig. Vi ser att det är viktigt att du kommer in med en positiv inställning, prestigelöshet och en nyfikenhet för att utvecklas i tjänsten.

Övrig information


* Start: Omgående, enligt överenskommelse.
* Omfattning: Heltid 8-17, tillsvidare.
* Placering: Göteborg


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Vi söker ekonomiadministratör till centrala Göteborg!

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 28
Nytt
Har du ett intresse för ekonomi och vill utvecklas i ett av världens största företag inom inspektion, klassificering, rådgivning och certifiering? Har du samtidigt ett riktigt driv och tycker om ansvar? Då kan detta vara en perfekt tjänst för dig! Sök tjänsten redan idag - Vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Vi söker en Ekonomiadministratör till Bureau Veritas i Göteborg. De erbjuder sina kunder ett komplett utbud av tjänster - från inspektion och revision till test, analys, utbildning och certifiering. Deras fokus ligger på att hitta den bäst anpassade lösningen för sina kunders behov och att ha kul på vägen. Kontoret ligger centralt i Gårda, precis i närhetet av Ullevi, och där hittar du 25 goa kollegor i varierande roller.

För att trivas i denna roll är det viktigt att du trivs i en dynamisk miljö och inte är rädd för att ta egna initiativ samtidigt som du är prestigelös, lyhörd och trivs med att arbeta i nära samarbete med andra. På denna arbetsplats är det högt i tak och du kommer att arbeta med ett härligt och ambitiöst gäng. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader som sedan övergår i en anställning hos kund, förutsett att samtliga parter är nöjda. Du ser en framtid hos vår kund då det finns möjligheter att växa internt.

Du erbjuds


* En lärorik roll där bara du själv sätter gränser för din utveckling inom området
* En hängiven konsultchef på Academic Work


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Stort fokus i rollen ligger på fakturering av kunder, kontrollering av inkomna fakturor från leverantörer och vardaglig kontorsadministration kring dessa
- Kontoavstämningar och bokföring
- Arbete i enlighet med lagstadgade krav
- Samarbete med interna och externa revisorer

VI SÖKER DIG SOM
- Har ett intresse för ekonomi
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
- Har goda kunskaper i Excel

Det är meriterande om du:


* Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
* Har erfarenhet av arbete med kundfakturering


Som person är du:


* Engagerad, initiativtagande och tycker om att lösa problem
* Analytisk och ser sammanhang
* En god lagspelare


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Övrig information


* Start: Så snart som möjligt
* Omfattning: Heltid
* Placering: Gårda, Göteborg
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
* Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

HR-administratör sökes till djursjukhus

HR-assistent
Läs mer Jun 28
Nytt
Är du i dagsläget studerande och letar efter din nästa utmaning? I rollen som HR-administratör får du chansen att i en självständig roll utvecklas och vara med att driva företaget framåt. Vi söker dig som är ansvarstagande, har bra samarbets- och kommunikationsförmåga samt visar framfötterna i arbetet. Är du den vi söker? Vi jobbar med löpande urval, så skicka in din ansökan idag!

OM TJÄNSTEN
I rollen som HR-administratör kommer du få arbeta självständigt med en tydlig vägledning i ditt arbete. Du kommer få en inblick i hur företaget fungerar i olika processer, hur arbetet fungerar vid rekrytering, administration i bred omfattning och uppdatering av protokoll från facklig samverkan. Detta är ett arbete som inte bara kommer utveckla dig personlighetsmässigt utan ge dig starka erfarenheter i HR-området - vilket du alltid kommer ha med dig i vidare karriär eller fortsatta studier.

Du erbjuds


* Personlig utveckling i samband med arbetet vid sidan av studierna
* Inblick i företagande
* Lärdom kring HR-frågor i allmänhet
* En närvarande och dedikerad konsultchef


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som HR-administratör kommer du i första hand assistera kollegor i många olika arebtsuppgifter. Under en arbetsdag kommer du i din roll kunna ha hand om:


* Rekrytering- samt anställningsavtal
* Administrativt arbete i bred skala
* Löneadministration
* Uppdatering av listor och protkoll från facklig samverkan


I tjänsten kommer du få planera dina arbetstillfällen i förhållande till dina studier. När du väljer att jobba är felxibelt, men ser gärna att du jobbar cirka två dagar i veckan. Under sommarperioden kan det komma att bli mer arbete för att underlätta för dina kollegor.

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som


* Nuvarande studerar inom Personalvetarprogrammet, HR, kommunikation eller motsvarande studier som anses relevant för tjänsten
* Har minst 1,5 år kvar av dina studier
* Kommunicerar obehindrat vid tal och skrift i det svenska likväl det engelska språket


I denna rekryteringsprocess lägger vi stor vikt i din personlighet och hur väl du motiverar till tjänsten. Som person är du positiv, energisk, strukturerad, drivs av utmaningar i arbetslivet och har en god känsla för service. Det är meriterande om du sedan innan arbetat med administrativa uppgifter eller med HR relaterade arbetsuppgifter.

#

Övrig information


* Start: Omgående, tillsvidare
* Omfattning: Deltid
* Placering: Göteborg /Jönköping fungerar också.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Support & leveranstekniker till AddSecure Smart Rescue

Säljassistent
Läs mer Jun 11
Vill du arbeta på ett marknadsledande svenskt företag med en väletablerad teknisk produktportfölj som säkrar kritisk kommunikation och data i en uppkopplad värld? Är du en person med stort tekniskt intresse och känsla för struktur och logistik? Då kan detta vara rollen för dig! Här erbjuds du en roll som support & leveranstekniker med mycket fokus på och ansvar över kontorets logistik.

OM TJÄNSTEN
På AddSecure Smart Rescue Nordic arbetar de bland annat med system, lösningar och produkter inom områdena Trygg Skola, Personsäkerhet, Utalarmering (Räddningstjänst) samt lösningar för ensamarbete. Du kommer att tillhöra ett team som ansvarar för leveransen av nya, samt service av befintliga system. Som support & leveranstekniker förbereder, installerar och konfigurerar du kundsystem, hanterar logistik samt inköp av material och utrustning. Du kommer även att diagnostisera och reparera fel, felsöka tekniska problem, ge kundfeedback i rätt tid och stödja utrullningen av nya applikationer.

ARBETSUPPGIFTER
- Hantera logistik
- Installera och konfigurera hårdvara och mjukvara.
- Identifiera hård- och mjukvarulösningar.
- Felsökning av tekniska problem.
- Diagnostisera och reparera fel.
- Att prata med kunder för att snabbt komma till roten av deras problem.
- Ge snabb och korrekt kundfeedback.
- Uppföljning med kunder för att säkerställa att problemet är löst.
- Byte eller reparation av nödvändiga delar.
- Stödja utrullningen av nya applikationer.
- Ge stöd i form av procedurdokumentation.
- Hantera flera ärenden samtidigt.
- Testa och utvärdera ny teknik.

VI SÖKER DIG SOM
- Har relevant teknisk utbildning eller erfarenhet.
- Har tidigare erfarenhet av teknisk support, skrivbordssupport eller liknande roll.
- Har erfarenhet av fjärrskrivbordsapplikationer och helpdeskprogramvara.
- Är uppmärksam på detaljer och har god problemlösningsförmåga.
- Har en utmärkt samarbetsförmåga.
- Har goda kunskaper i svenska och engelska.

Som person är du:


* Serviceinriktad
* Strukturerad
* Ansvarstagande
* Problemlösande


#

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Mölndal


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
AddSecure är en ledande europeisk leverantör av säkra IoT-konnektivitetslösningar med fokus på kritisk kommunikation och säker data. De pålitliga helhetslösningarna är baserade på teknik för säker kritisk kommunikation som kombinerar konnektivitetsplattformar, programvara och tjänster, skräddarsydda för att möta kundernas behov inom olika branscher.

Mer än 50 000 kunder inom säkerhets- och trygghetsbranschen, räddningstjänst, fastighetssäkerhet och automatisering, byggbranschen, digital omsorg, transport och logistik, elnät, smarta städer m.m. skyddar sina livs- och affärskritiska verksamheter med lösningar från AddSecure. Detta bidrar till att rädda liv, skydda egendom och viktiga samhällsfunktioner, och skapar affärsnytta.

AddSecure använder för närvarande sin expertis inom säker kritisk kommunikation och säker data i lösningar inom Smart Alarms, Smart Care, Smart Rescue, Smart Surveillance, Smart Transport och det framväxande teknikområdet Smart Grids. Huvudkontoret ligger i Stockholm, med ytterligare kontor över hela Europa. Företaget sysselsätter cirka 950 personer i 15 länder. AddSecure är majoritetsägt av fonder som förvaltas av Castik Capital, en europeisk private equity-fond med en långsiktig strategi för värdeskapande.

Ansök nu

Kontorsvärd till Bengt Dahlgren Sverige AB

Receptionist, telefonist
Läs mer Jun 27
Nytt
Bengt Dahlgren Sverige AB är ett privatägt teknikkonsultföretag inom samhällsbyggnad. Företaget är ett av Sveriges ledande teknikkonsultföretag och har också blivit prisade som Sveriges bästa arbetsplats. Vi söker nu en kontorsvärd som sätter en stolthet i att leverera service i världsklass, som drivs av att lösa utmaningar och som har hög egen initiativförmåga. Låter det som en spännande utvecklingsmöjlighet för dig? Ansök direkt, vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
I rollen som kontorsvärd blir du en nyckelperson på kontoret! Din uppgift blir att skapa ett kontor med hög servicenivå där du kommer ha varierande arbetsuppgifter så som att ansvara för inköp, enklare teknik och kontorsadministration.

Du kommer att arbeta i nära samarbete med Linn som också jobbar som kontorsvärd på företaget. Många ansvarsområden delar ni men vi ser att du kommer ta ett större tekniskt ansvar på kontoret och säkerställa att exempelvis tekniken är välfungerande i mötesrummen och andra enklare tekniska ansvarområden.

Du erbjuds


* Att bli en del av ett framgångsrikt och ledande teknikföretag som är prisat som Sveriges bästa arbetsgivare
* En varierad och fartfylld tjänst med stort eget ansvar
* En ljus och fräsch arbetsplats i Krokslätts Fabriker


ARBETSUPPGIFTER
- Leverera service i världsklass till externa besökare och interna kollegor
- Ansvara för att kontoret är i toppskick, ansvara för planering, bokningar, inköp och ibland enklare presentationer inför möten samt annan kontorsadministration
- Säkerställa att teknisk utrustning är välfungerande och vara behjälplig vid enklare tekniska frågor

VI SÖKER DIG SOM
- Har erfarenhet från en liknande roll som koordinator, receptionist, administratör eller motsvarande, gärna från hotell- event- eller servicebranschen
- Har god datorvana generellt och mycket goda kunskaper i Officepaketet samt erfarenhet av att hantera teknisk mötesutrustning
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i skrift och tal
- Har B-körkort

Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom service.

Som person är du:


* Självgående
* Initiativtagande
* Serviceinriktad
* Flexibel


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, kontorstider
* Placering: Göteborg


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Här kan du läsa mer om Bengt Dahlgren Sverige AB

Ansök nu

Kemikalieinköpare till Avantor

Orderadministratör
Läs mer Jun 23
Lockas du av en internationell miljö med många kontaktytor där du får leverera högsta service till kund? Är du även intresserad av att arbeta med kemikalier, gas och life science produkter? Då är denna roll något för dig! Vi söker en Kemikalieinköpare till Avantor Services – läs mer och sök rollen redan idag!

OM TJÄNSTEN
Avantor Services erbjuder högkvalitativ lab-service integrerat hos kunder inom främst läkemedelsindustrin med målet att förbättra produktivitet och vetenskaplig innovation från laboratoriet till produktutveckling. Tillsammans med ditt team kommer du i rollen som Kemikalieinköpare arbeta med ett brett utbud av kontakter, inklusive kunder, leverantörer och kommersiella kollegor. Tjänsten är placerad in-house hos deras kund vilket innebär ett ansvar för kundens inköp av kemikalier och gas, samt life science-produkter och förbrukningsvaror till deras laborativa verksamhet.

Som Kemikalieinköpare är du ansvarig för att stödja verksamheten genom att hantera leveranskedjan av kemikalier och material till laboratorieavdelning, där du arbetar med hela inköpsprocessen från prisförfrågan till fakturahantering. Det innebär att du kommer ta emot kundförfrågan via etablerade system och antingen matcha eller förhandla om pris samt leveranstid för produkten. Beställningar placeras sedan i inköpssystem och kunden uppdateras med ledtider och beställningsbekräftelse. I rollen kommer du även att ha kontakt med kunden vid behov och alternativt avsluta inköpskedjan med att hantera fakturan.

Du erbjuds


* Ett givande arbete med varierande arbetsuppgifter
* Möjlighet att utveckla dina order- och leverans kunskaper
* Möjlighet till personlig utveckling genom ett ansvarstagande arbete


Tjänsten är ett föräldravikariat på 6 månader där du kommer vara anställd som konsult av Academic Work. Uppdraget kommer att vara på heltid och startar omgående. Som konsult erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
För att lyckas i rollen som Kemikalieinköpare är det viktigt att du är driven och har lätt att ta till dig nya arbetsuppgifter. Vidare ser vi gärna att du är lösningsorienterad och har en hög social kompetens. Du kommer arbeta tätt ihop med teamet och där det även kan förekomma inköp av andra typer av produkter.


* Agera rådgivare inom inköp till den laborativa verksamheten
* Ansvara för leverantörskontakter
* Ansvara för orderhantering
* Generera rapporter vid behov
* Delta i och driva processförbättringar


VI SÖKER DIG SOM
- Har en relevant eftergymnasial examen
- Har grundläggande kunskap om kemikalier och kemiska benämningar
- Har tidigare arbetslivserfarenhet av orderläggning, dokumentation och administration
- Har en god datorvana i Microsoft Office-paketet
- Har obehindrade kunskaper inom svenska och engelska i både tal och skrift

Det är meriterande om du har arbetat med inköp av kemikalier.

Som person är du:


* Strukturerad
* Noggrann
* Kommunikativ


Övrig information


* Start: Omgående, innan vecka 32
* Omfattning: Heltid, 6 månader
* Placering: Mölndal


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Avantor och hur de presenterar sig här!

Ansök nu

Eventvärdar till spännande kund inom fordonsindustrin!

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Jun 24
Har du en känsla för service och förmågan att arbeta proaktivt? Är du en lagspelare som trivs med att hantera stora grupper av människor? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi letar nu efter drivna studenter som, tillsammans med vår kund, kommer att bemanna ett kommande event i Göteborg. Sök redan idag, vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Detta är en stor möjlighet att få representera ett internationellt och innovativt företag inom fordonsindustrin. I den här tjänsten arbetar du på ett event som kommer att äga rum i Göteborg under vecka 36 med internationella gäster.

Du erbjuds


* Möjligheten att arbeta på ett spännade event med gäster från stora delar av världen
* Vara en del av en multikulturell miljö
* Representera ett välkänt företag inom fordonsindustrin


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I den här tjänsten kommer du att ha en flexibel roll där du stöttar upp och finns tillgänglig där behov uppkommer under eventet. I rollen kommer du att tillhandage förstklassig service till eventets alla besökare. Du kommer tillexempel att:


* Ta emot och vara behjälplig mot gäster
* Svara på inkommande frågor
* Assistera med logistiken rörande eventet
* Vara ansiktet utåt för kunden


En introduktionsdag på huvudkontoret i Göteborg kommer att tillkomma där du får möjligheten att lära dig mer om företaget tillsammans med dina kollegor. Utöver detta ingår en halvdag av introduktion med Hansen Eventbyrå.

VI SÖKER DIG SOM
- Flytande i engelska och svenska i både tal och skrift
- Studerar en eftergymnasial utbildning på minst 50%
- Erfarenhet av arbete inom service

Meriterande:


* Tidigare erfarenhet av arbete på event
* Ytterligare språkkunskaper


Som person är du:


* Serviceinriktad
* Flexibel
* Problemlösande


#

Övrig information


* Start: 3/9 fram till 11/9 2022
* Omfattning: Heltid under en vecka
* Placering: Göteborg


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Här kan du läsa mer om Hansen Eventbyrå

Ansök nu

Projektingenjör till Trafikverket och Västlänken!

Projekteringsingenjör, el-tele och elektronik
Läs mer Jun 24
Har du minst en högskoleutbildning om 180hp inom samhällsbyggnads sektorn samt ett brinnande intresse av att bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur växer och söker dig som har talang för koordinering och vana att jobba administrativt. Ta chansen att vara med och bidra inom ett av Sveriges största projekt, Västlänken.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Trafikverkets räkning dig som vill utvecklas i en roll som projektingenjör, där du kommer arbeta med Västlänken. Som projektingenjör har du en koordinerande roll med varierande arbetsuppgifter där du kommer att få lära dig mycket om anläggningsbranschen.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig ett skräddarsytt utbildningsprogram kopplat till tjänsten. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.

Du erbjuds


* Att vara med och påverka samt arbeta med Sveriges infrastruktur.
* En arbetsplats med prestigelösa och välkomnande kollegor.
* Löpande kompetensutveckling genom talangprogrammet där du erbjuds utbildning och coachning via Academic Work.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer till exempel att:


* Biträda projektledarna i alla förekommande projektledaruppgifter i form av genomförande och dokumentation
* Vara insatt i kontraktsinnehållet för konsultuppdrag och entreprenader
* Biträda projektledarna med projektuppföljning samt att stödja i prognostiserade slutkostnader.
* Stöd i arbetet med underrättelsehanteringen.
* Medverka vid interna och externa möten och föra protokoll


Utvecklingsmöjligheter: Tjänsten som projektingenjör ger dig en unik start på karriären och möjlighet att utvecklas till en nyckelperson i en rikstäckande organisation där du på sikt har möjligheten att växa in i en roll som exempelvis projektledare. Tillsammans med det skräddarsydda utvecklingsprogrammet och löpande coachningen får du bästa möjliga stöd för att snabbt ta dig an eget ansvar och utvecklas hos Trafikverket.

VI SÖKER DIG SOM
- Har minst en högskoleexamen om 180 hp inom samhällsbyggnad, med fördel inom bygg eller industriell ekonomi (examensbevis ska visas)
- Har ett stort intresse för att arbeta administrativt och med ekonomiska delar
- Har stort driv och viljan att snabbt axla eget ansvar med en orädd attityd gentemot nya arbetsuppgifter
- Har goda kunskaper i både engelska och svenska, då kommunikation kommer att ske på båda språken
- Har mycket god datorvana och kunskaper i Office-paketet

Det är meriterande om du har:


* Erfarenhet från administration, ekonomi, projektledning eller bygg- och anläggningsbranschen.


Som person är du:


* Självgående, driven och är inte rädd för att ta egna initiativ samt hugga i där det behövs
* En engagerad och ödmjuk lagspelare som skapar förtroende och har lätt för att samarbeta med olika människor
* Strukturerad och noggrann
Övrig information


* Start: September.
* Omfattning: Långsiktigt. Vi börjar med att skriva kontrakt på 6 månader som löpande kommer att förlängas om samtliga parter trivs i samarbetet.
* Placering: Göteborg, centralt.
* Lön: Timbaserad månadslön.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Resor och transporter är en stor del av Trafikverkets vardag. Myndigheten arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. De bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Trafikverket utvecklar och förvaltar smart infrastruktur i samverkan med andra aktörer för att underlätta livet i hela Sverige. Trafikverket erbjuder en modern arbetsplats med spännande utmaningar där du gör nytta för hela samhället.

Ansök nu

Junior Integrationsarkitekt till globalt företag i Arendal!

Systemarkitekt
Läs mer Jun 24
Har du studerat systemvetenskap och har kunskaper inom C#.NET, Javascript och ? Vi söker nu en integrationsarkitekt som har driv och passion att bidra till den digitala transformationen och som har inställningen att goda samarbeten är nyckel till framgång. Hos vår kund får du en unik möjlighet att, som junior, kliva in i rollen som arkitekt och utvecklas med stöttning från seniora kollegor. Låter detta som en tjänst för dig? - Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Företaget erbjuder sina kunder motorer, anläggningsmaskiner och finansiella tjänster och gör det moderna livet möjligt världen över. Transportbranschen är rätt plats för alla som vill vara med och göra verklig skillnad för samhället – både nu och i framtiden. Hållbara och effektiva transport- och infrastrukturlösningar är nödvändiga för att alla samhällen ska kunna blomstra.

I rollen som integrationsarkitekt utgör du en viktig del inom området Digital⁢ som ansvarar för att utveckla nästa generations Diagnostic Service Platform, som är en viktig möjliggörare för vår digitala transformation för framtiden. De är involverade i att utveckla tjänster inom områdena närhet och fjärrfordonsdiagnostik, inbäddad diagnostik, prognostik, felsökning och andra framtida produktfunktioner som riktar sig till flera plattformar. Som en del av en global enhet kommer du att aktivt samarbeta med olika intressenter med lätthet i en mångkulturell miljö. Företagets fokus ligget i att finnas där för sina kollegor och kunder samt att tillhandahålla drifttid och pålitliga tjänster. En god kultur är av största vikt och vår kund är måna om att deras medarbetare har det bra.

Denna roll är initialt ett konsultuppdrag där du anställs av Academic Work och arbetar ute hos kund i Almedal. Ambitionen är att du efter 12 månader ska anställas direkt hos kund då de expanderar och vill ha rätt personer med sig på sin fortsatta resa, detta förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds


* Möjligheten att utvecklas inom ett globalt företag
* En hängiven konsultchef


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Fasar ut gamla system och applikationer för att införa nya
- Vara med och koordinera arkitektarbete
- Definiera och utveckla den strategiska och taktiska riktningen för vår fullstack-arkitektur tillsammans med dina seniora kollegor
- Bidra till implementeringen av backend-tjänster

VI SÖKER DIG SOM
- Har minst en kandidatexamen inom systemvetenskap
- Har kunskap inom C#.NET/ASP.NET core, och Typescript/Javascript
- Har ambition att bli arkitekt

Som person är du:


* Strategisk
* Problemlösande
* Har en god samarbetsförmåga


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Arendal
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work
* Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen


INFORMATION OM FÖRETAGET

Ansök nu

JUNIOR ACCOUNTANT CONTROLLER

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 24
Vår kund växer så det knakar! Därför söker vi nu en junior accountant controller. Rollen passar dig som vill utmana och utmanas i ett bolag i stark tillväxt. Vi letar efter dig som är bekväm med att ta egna initiativ, jobba problemlösande samt trivs med att jobba kommunikativt med företagets olika kunder. Sök rollen idag så berättar vi mer!

OM TJÄNSTEN
Academic Work är på uppdrag av vår kund som letar efter en Junior Accountant Controller. Avdelningen har en platt organisation och du kommer att arbeta nära dina kollegor. Företaget verkar inom fordonsbranschen och är på en spännande resa och utvecklas ständigt.

I den här rollen kommer du att arbeta administrativt med en mängd olika uppgifter och vara en del av hela processen inom Purchase to Pay-flödet. Du kommer att ge råd till företagets leverantörer i frågor som rör fakturor och bidra genom att ge stöd och vägledning med din kunskap. Du kommer även tillsammans med dina kollegor jobba aktivt med att hela tiden förbättra befintliga processer.Du erbjuds


* En möjlighet att växa på ett snabbrörligt företag
* Arbeta i ett stort internationellt bolag med många kontaktytor
* Möjlighet att själv utvecklas och få arbeta Globalt


Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är under kontorstid. Du kommer vara anställd som konsult via Academic Work och till att börja med är uppdraget på 6 månader, det finns goda möjligheter att fortsätta vid ett gott samarbete. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer få jobba med olika uppgifter inom Order to Cash-processen samt stötta upp och hjälpa kollegor utveckla och förbättra befintliga processer. Exempel på arbetsuppgifter är:


* Behandla kundfakturor
* Vara kontaktperson mot förtegets Shared Financial Service Center i frågor kring kundfakturor och finansiella flöden inom Order to Cash-finansieringsprocessen
* Stödja Order to Cash Process Owner i utvecklingen av nuvarande och nya finansiella flöden/finansiella processer och andra administrativa uppgifter.


VI SÖKER DIG SOM
* Avklarad universitetsutbildning inom finans
* Tidigare erfarenhet av att arbeta inom Order to Cash processer / kundfordringar
* Goda kunskaper i redovisning
* God erfarenhet av att arbeta med affärssystem.
* Flytande kunskaper i svenska och engelska i både skrift och tal då det används i det vardagliga arbetet.


Som person är du:


* Kommunikativ och har lätt för att knyta an och samarbeta med olika funktioner och intressenter inom företaget
* Någon som brinner för problemlösning
* Innovativ och bekväm med att ta och driva egna initiativ
Övrig information


* Start
* Omfattning
* Placering


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Strategisk kommunikatör inom hållbar utveckling

Kommunikationsstrateg
Läs mer Jun 24
Nu erbjuds den unika chansen till dig som vill vara med och förändra världen. IMCG arbetar med uppdrag som bidrar till spännande samhällsutveckling med hållbarhet i fokus. Vi söker nu en strategisk kommunikatör med intresse för hållbar utveckling. Du kommer till ett företag som präglas av engagerade individer med en gemensam drivkraft som huvudsaklig faktor – att faktiskt bidra till en bättre värld! Varmt välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
IMCG International är idag en av Europas främsta projektutvecklare inom EU:s forsknings- och innovationsprogram. Som sådan är man med och skapar en hållbar omställning för Sveriges näringsliv främst inom energiområdet. Med spetskompetens inom projektdesign, innovation och finansiering möjliggör IMCG att innovativa och klimatsmarta lösningar både kan förverkligas och komma ut på marknaden. Kunderna finns till stor del i Sverige men i många projekt arbetar man med partners från många länder i Europa. IMCG har också en lång historia som partner inom olika europeiska utvecklingsprojekt, som exempelvis IRIS som handlar om ”smarta städer”. Se exempel i filmklippet nedan.

På deras kontor i Göteborg och Malmö arbetar 13 engagerade kollegor med lång erfarenhet och hög kompetens inom projektledning, kommunikation och finansiering. Du blir en del av ett expansivt företag där bolagets personal är dess viktigaste resurs. Med kärnvärden som innovation, utveckling och engagemang ligger fokus på att skapa och bibehålla ett bra arbetsklimat där teamwork och tillväxt går hand i hand.

Du erbjuds


* En tjänst där du verkligen gör skillnad och bidrar till en bättre värld
* Bra ersättning och förmåner
* Goda utvecklingsmöjligheter
ARBETSUPPGIFTER
I tjänsten som kommunikatör kommer du att arbeta strategiskt med egna leveranser i IMCG:s projekt mot kunder inom näringsliv, akademi och offentlig sektor. Även om rollen är strategisk kommer du också att arbeta med att producera text, ofta på engelska. Du kommer också att vara en viktig medspelare i IMCG:s egen externkommunikation.

Exempel på ytterligare arbetsuppgifter:


* Utforma kommunikationsplaner för spridning av resultat i ett Europaperspektiv
* Skriva artiklar med forskningsanknytning, företrädesvis på engelska
* Vara ett kommunikationsstöd åt våra kunder
* Ta en koordinerande roll i olika möten kring kommunikation
* Arbeta med sociala medier, både för kunder och för IMCG


VI SÖKER DIG SOM
- Har en högskoleutbildning inom Medie- och kommunikationvetenskap eller motsvarande
- Har några års erfarenhet som kommunikatör
- Har ett stort intresse för hållbarhetsfrågor
- Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska, att uttrycka dig snabbt och väl på engelska i skrift är ett krav

Erfarenhet från att arbeta med kommunikation inom forskning, hållbar utveckling eller motsvarande är meriterande.

Som person är du:


* Initiativtagande
* Självgående
* Ansvarstagande
* Strukturerad


Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

#

Övrig information


* Start: Enlig överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Göteborg


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs gärna vidare om IMCG{target="_blank"}

Ansök nu

Rekryteringsassistent- och kontorskoordinator på deltid!

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Jun 15
I rollen som Rekryteringsassistent- och kontorskoordinator får du möjligheten att bli en del av ett mindre snabbt växande bolag. Du kommer i ett tidigt skede att få axla ett stort ansvar och dessutom få möjligheten att samla på dig meriterande erfarenhet inför framtiden. Studerar du idag en utbildning inom HR, personal eller ekonomi är det här rätt roll för dig! Ansök redan idag, då vi går igenom ansökningarna löpande.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker nu en Rekryteringsassistent- och kontorskoordinator till ett globalt ledande ingenjörsbolag inom fordonsindustrin. Bolaget har som ambition att växa snabbt under året, och här kommer du ha en central roll i att hjälpa dem att hitta deras framtida anställda. Du kommer framför allt att stötta chefer i den inledande fasen av rekryteringsprocessen, där du bland annat kommer att få skriva annonser, genomföra search samt hålla en första telefonavstämning med intressanta kandidater.

Du erbjuds:


* Arbeta i ett mindre och familjärt företag som präglas av engagemang och kommunikation
* Samla på dig meriterande erfarenhet inom rekrytering och HR-administration


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Skriva och publicera annonser
- Kravprofilstagning
- Selektering
- Search
- Genomföra telefonavstämningar och boka intervjuer

Utöver att vara delaktig hela bolagets rekryteringsprocess kommer du även vara ansvara över den dagliga driften på kontoret. Du kommer bland annat se till att kontoret är rent och fint samt vara behjälplig med andra administrativa arbetsuppgifter.

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som:


* Studerar på efetrgymnasial nivå inom HR, ekonomi alternativt arbets- eller beteendevetenskap
* Är obehindrad i svenska och engelska, i både tal och skrift


Det är meriterande om du


* Har tidigare erfarenhet från arbete inom administration, service och kundkontakt
* Har arbetat med rekrytering


Som person är du:


* Prestigelös/Personlig mognad
* Flexibel
* Sjålvgående


För att lyckas i rollen behöver du dessutom ha en utpräglad can-do mentalitet och trivas i en roll där du får ta egna initiativ och "hugga i" där det behövs. Du behöver även ha ett stort driv och vara noggrann i ditt arbete.

Övrig information


* Start: Omgående eller enligt överenskommelse
* Omfattning: Deltid cirka 16-20 h/veckan samt eventuellt mer i sommar. Arbetstiderna är flexibla då du själv väljer hur du kan arbeta vecka till vecka. Uppdraget sträcker sig initialt 6 månader framåt.
* Placering: Göteborg, Lindholmen


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Montageledare till FLEX, Region Väst

Byggledare
Läs mer Maj 31
Har du erfarenhet från byggbranschen och känner att det är dags för nästa steg i karriären? Nu finns möjligheten för dig som vill arbeta i en ansvarsfull och varierande roll som montageledare. Rollen innebär att du kommer att fördela, utveckla och leda montagearbetet i region väst. FLEX söker dig som är redo att välkomnas till ett team med stark laganda, samtidigt som du erbjuds en stor nypa frihet under ansvar.

OM TJÄNSTEN
FLEX Interior Systems levererar bygg och inredningsprojekt till deras kunder, där de tar ansvar för hela processen från idé till färdigt rum. Deras arbetssätt präglas av att de vill erbjuda sina kunder en helhetslösning där de levererar inredningsprodukterna inklusive montage med deras egna montörer, där du i din roll kommer att ansvara för montagearbetet i regionen. FLEX bedriver sin verksamhet i hela Sverige, men i denna roll kommer du att utgå från regionskontoret i Göteborg.

Tjänsten innebär att du är ytterst ansvarig för att montagearbetet i regionen genomförs på ett kvalitativt och korrekt sätt. Detta gör du genom att fördela resurser samtidigt som du ansvarar för ett team på närvarande 6 montörer som idag arbetar med montagearbetet i region väst. I rollen är du därav den närmsta stöttepelaren för regionens montörer och andra kontaktpersoner i projekten vilket naturligt ger dig rollen som spindeln i nätet.

Du erbjuds


* En roll med mycket frihet under ansvar.
* En möjlighet att utveckla din förmåga att leda och koordinera såväl projekt som medarbetare.
* En plats i ett team som präglas av en tydlig laganda.
* En möjlighet att introduceras för rollen genom att gå brevid och läras upp av nuvarande montageledare i regionen.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som montageledare driver du montagearbetet i regionen, ansvarar för planering och bemanning, samt säkrar montagekvalitet och en god och säker arbetsmiljö för regionens montörer. I rollen samarbetar du även med övriga regioner och deltar i företagets kontinuerliga utveckling framåt.

Du kommer till exempel att:


* Finnas på plats ute på projekten för att leda och underlätta arbetet för montörerna.
* Planera och fördela resurser i projekten.
* Utföra administrativt arbete som bland annat innefattar löne- och fakturahantering.
* Viss kalkylering och försäljning ska ingå av FLEX produkter och tjänster.


VI SÖKER DIG SOM
Har dokumenterad erfarenhet och kunskap av såväl arbetsområdet som byggbranschen. Vi ser att du fått denna erfarenhet från arbetslivet, men utbildning inom området ses även som meriterande i kombination med arbetslivserfarenhet.

Därav söker vi dig som har:


* Några års erfarenhet från arbete inom byggbranschen.
* Obehindrade kunskaper i svenska, och godtagbara kunskaper i engelska.
* B-körkort.


Det är meriterande om du har:


* Erfarenhet från arbete som arbetsledare/projektledare.
* Goda datorkunskaper och teknisk kompetens.


Som person är du:


* Strukturerad
* Serviceinriktad
* Problemlösande


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, flexibla arbetstider med utgångspunkt dagtid, måndag-fredag.
* Placering: Göteborg


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
FLEX är en professionell partner för ett optimalt genomförande av bygg- och inredningsprojekt. Med lust och engagemang hjälper vi arkitekter, fastighetsägare, byggföretag, inredningskonsulter och hyresgäster att skapa moderna, funktionella och uttrycksfulla arbetsmiljöer.

Ansök nu

Student till first line support inom IT på deltid

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jun 20
Är du student och vill du arbeta i en innovativ miljö på ett företag som är ledande inom sin bransch? Då kan detta vara jobbet för dig! Vår kund befinner sig en expansiv fas och vill nu stärka upp sitt team med kundsupportmedarbetare på deltid. I den här rollen kommer du arbeta med 1st line support och kundservice på deras huvudkontor här i Göteborg. Vi arbetar med löpande urval så sök tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN
I den här rollen kommer du arbeta med 1st line support på deltid, cirka 2-3 pass i veckan. Du kommer att sitta i fräscha lokaler i ett öppet kontorslandskap. På kontoret kommer du att ingå i ett team där du tillsammans med dina kollegor arbetar mot gemensamma mål och levererar service till företagets kunder. Arbetspassen kommer fördelas ut löpande och en stor del av passen kommer schemaläggas för att passa dina studier. Tiderna kommer vara förlagda på kvällar och helger, vikarierande för heltidspersonal eller vid perioder av högre arbetsbelastning. Tjänsten inleds med en introduktion och upplärning för att du ska få bästa möjliga förutsättningar att lyckas i rollen.

Du erbjuds


* En möjlighet att utvecklas inom service och IT på ett växande bolag
* Ett långsiktigt och meriterande extrajobb vid sidan av dina studier
* Flexibla arbetstider anpassade för dig som studerar


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Supportera kunder över telefon, chatt och mejl
- Registrera ärenden i företagets ärendehanteringssystem
- Vid behov eskalera vidare ärenden till 2nd line på ett tydligt och informativt sätt
- Ansvara för problemlösning och återkoppling till kund
- Skapa rutiner och lathundar för din roll

VI SÖKER DIG SOM
- I dagsläget studerar IT-relaterad utbildning vid högskola eller universitet och har minst 1,5 år kvar av dina studier
- Talar och skriver obehindrad svenska samt har goda kunskaper i engelska, då detta krävs i kommunikationen med kunder och kollegor
- Besitter kunskaper i Windows produkter

Det är meriterande om du


* Har B-körkort.
* Besitter goda kunskaper inom teknik, databaser och nätverk vilket du fått med dig genom tidigare erfarenhet av IT-support
* Kommunicerar på fler nordiska språk


En stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet för tjänsten. Som person är du...


* Serviceinriktad och kommunikativ i ditt arbetssätt
* Lösningsorienterad och tar dig an kundernas problem med noggrannhet och utan stress
* Initiativtagande, du kommer gärna med idéer till ditt arbetsteam så att ni tillsammans kan leverera förstklassig service
* Trivs med att arbeta i team


Övrig information


* Start: September
* Omfattning: Deltid, 2-3 dagar i veckan fördelat över dagpass, kvällar och helger
* Placering: Göteborg, Lindholmen
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Montageledare till FLEX, Region Väst

Byggledare
Läs mer Jun 23
Har du erfarenhet från byggbranschen och känner att det är dags för nästa steg i karriären? Nu finns möjligheten för dig som vill arbeta i en ansvarsfull och varierande roll som montageledare. Rollen innebär att du kommer att fördela, utveckla och leda montagearbetet i region väst. FLEX söker dig som är redo att välkomnas till ett team med stark laganda, samtidigt som du erbjuds en stor nypa frihet under ansvar.

OM TJÄNSTEN
FLEX Interior Systems levererar bygg och inredningsprojekt till deras kunder, där de tar ansvar för hela processen från idé till färdigt rum. Deras arbetssätt präglas av att de vill erbjuda sina kunder en helhetslösning där de levererar inredningsprodukterna inklusive montage med deras egna montörer, där du i din roll kommer att ansvara för montagearbetet i regionen. FLEX bedriver sin verksamhet i hela Sverige, men i denna roll kommer du att utgå från regionskontoret i Göteborg.

Tjänsten innebär att du är ytterst ansvarig för att montagearbetet i regionen genomförs på ett kvalitativt och korrekt sätt. Detta gör du genom att fördela resurser samtidigt som du ansvarar för ett team på närvarande 6 montörer som idag arbetar med montagearbetet i region väst. I rollen är du därav den närmsta stöttepelaren för regionens montörer och andra kontaktpersoner i projekten vilket naturligt ger dig rollen som spindeln i nätet.

Du erbjuds


* En roll med mycket frihet under ansvar.
* En möjlighet att utveckla din förmåga att leda och koordinera såväl projekt som medarbetare.
* En plats i ett team som präglas av en tydlig laganda.
* En möjlighet att introduceras för rollen genom att gå brevid och läras upp av nuvarande montageledare i regionen.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som montageledare driver du montagearbetet i regionen, ansvarar för planering och bemanning, samt säkrar montagekvalitet och en god och säker arbetsmiljö för regionens montörer. I rollen samarbetar du även med övriga regioner och deltar i företagets kontinuerliga utveckling framåt.

Du kommer till exempel att:


* Finnas på plats ute på projekten för att leda och underlätta arbetet för montörerna.
* Planera och fördela resurser i projekten.
* Utföra administrativt arbete som bland annat innefattar löne- och fakturahantering.
* Viss kalkylering och försäljning ska ingå av FLEX produkter och tjänster.


VI SÖKER DIG SOM
Har dokumenterad erfarenhet och kunskap av såväl arbetsområdet som byggbranschen. Vi ser att du fått denna erfarenhet från arbetslivet, men utbildning inom området ses även som meriterande i kombination med arbetslivserfarenhet.

Därav söker vi dig som har:


* Några års erfarenhet från arbete inom byggbranschen.
* Obehindrade kunskaper i svenska, och godtagbara kunskaper i engelska.
* B-körkort.


Det är meriterande om du har:


* Erfarenhet från arbete som arbetsledare/projektledare.
* Goda datorkunskaper och teknisk kompetens.


Som person är du:


* Strukturerad
* Serviceinriktad
* Problemlösande


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, flexibla arbetstider med utgångspunkt dagtid, måndag-fredag.
* Placering: Göteborg


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
FLEX är en professionell partner för ett optimalt genomförande av bygg- och inredningsprojekt. Med lust och engagemang hjälper vi arkitekter, fastighetsägare, byggföretag, inredningskonsulter och hyresgäster att skapa moderna, funktionella och uttrycksfulla arbetsmiljöer.

Ansök nu

Elkonstruktör till Kooma Engineering!

Elkonstruktör
Läs mer Jun 23
Kooma Engineering söker en elkonstruktör med intresse för EMC och elkvalité. Du kommer vara del av ett mindre teknikbolag där ni tillsammans arbetar för att säkerställa optimal leverans i varje projekt. Trivs du i en miljö med stort eget ansvar och att driva ditt eget arbete framåt? Då kan det vara dig vi söker. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Kooma Engineering är ett mindre teknikbolag som arbetar för att utveckla el- och automationssystem. Hos Kooma Engineering arbetar man i projekt mot kund med att utveckla och testa hårdvara, främst inom områdena med-tech och industri. Kooma Engineering växer och därför söker de nu sin nästa medarbetare som vill utvecklas inom området EMC och växa tillsammans med dom.

I rollen kommer du bland annat att arbeta med kravhantering och verifiering av elprodukter med vissa mekaniska inslag. Kooma Engineering har ett flertal kunder som de jobbar med löpande och dessa kunder är i behov av stöd i hela processen fram till färdigställd produkt. Du kommer att vara drivande i kundernas frågor och hjälpa och stötta dem efter behov. Då kravhantering och regulatoriskt arbete är en stor del av tjänsten är det viktigt att du har ett systematiskt arbetssätt. Som elkonstruktör kommer du att arbeta med att analysera, förstå krav och bedöma produkter.

Du kommer att få en gedigen upplärning av en senior kollega som kommer stötta dig i det dagliga arbetet. Detta är ett konsultuppdrag under initialt 6 månader med goda möjligheter till förlängning.

Du erbjuds


* Utvecklande roll där du är med i varje projekt från start till slut
* Vara en del av ett mindre bolag med stor kompetens inom el och automationssystem


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Kravhantering utifrån marknad och produkt
- Utföra tester och mätningar i laboratoriemiljö
- Löpande utföra verifiering och validering av produkten
- Supportera kund och vara drivande i deras frågor
- Kommunicera med projektledare, leverantör och kund

VI SÖKER DIG SOM
- Har en avslutad utbildning inom elkonstruktion eller annan relevant utbildning inom el
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska eftersom arbetet sker på båda språken
- Har intresse och driv för elkonstruktion inom industri och ser dig själv utvecklas inom område på lång sikt
- Har ett intresse för EMC
- Har B-körkort då resor kan förekomma i tjänsten

Det är meriterande om du:


* Har tidigare arbetsliverfarenhet från liknade roll


Som person är du:


* Självgående
* Strukturerad
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: I slutet av augusti
* Omfattning: Heltid
* Placering: Göteborg


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vill du veta mer om Kooma Engineering kan du läsa på om deras företaghär!

Ansök nu

Key Account Manager till Awardit i Göteborg

Key account manager
Läs mer Jun 23
Är du en person som gillar att arbeta med många kontaktytor och är skicklig på att knyta ihop samarbeten och projekt? Då har vi på Awardit rollen för dig! Som Key Account Manager hos oss erbjuds du en fartfylld roll och stimulerande arbetsmiljö där du agerar navet för kommunikationen mellan våra kunder och interna avdelningar. Du kommer vara en stark bidragande faktor till vår fortsatta tillväxtresa på den europeiska marknaden - varmt välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Awardit har sedan vår börsintroduktion 2017 växt till Nordens ledande bolag inom lojalitets- och presentkortslösningar. Genom förvärvade bolag och stark organisk tillväxt tar vi nu sikte mot att bli en av Europas ledande bolag inom Lojalitet- och Presentkortslösningar. Vi söker nu dig som vill bli en del av ett spännande och engagerat team där du underhåller och utvecklar samarbetet med våra nyckelkunder.

Som Key Account Manager ansvarar du för flera av våra stora program inom affärsområdet B2C. Vi har under de senaste åren haft stor tillväxt och behöver nu en nyfiken och engagerad person att förstärka teamet med som vill jobba med att driva lojalitet och motivation hos våra kunder.

Vi arbetar innovativt med att skapa och utveckla samarbetet med våra kunder, som kan vara allt från nationella bolag till stora internationella koncerner. Din insats bidrar direkt i leveranserna och tillsammans med Key Account-teamet, säljsupport och övriga medarbetare tar vi programmen och uppdragen till nya höjder. Awardit är entreprenörsdrivet och jobbar aktivt för att skapa ett stort medarbetarengagemang. Vi erbjuder en stimulerande och utvecklande miljö där du får chansen att vara med på företagets fortsatta tillväxtresa ut på den europeiska marknaden.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Awardit.

ARBETSUPPGIFTER
Teamet som du kommer tillhöra utgår från våra kontor i Stockholm & Göteborg vilket innebär att du måste vara bosatt i anslutning till någon av städerna. Det stora KAM-teamet består idag av ca 10 medarbetare som har hand om våra kunder, både inom B2B och B2C. Vi jobbar hela tiden för att hitta synergier mellan våra bolag. Som KAM ansvarar du för ett antal kunduppdrag där du tillsammans med kunden utvecklar programmet.

Som KAM är du är aktiv i det löpande arbetet att förnya och förädla kommunikationen tillsammans med övriga KAM och säljsupport samt utveckla innehåll i våra program till nytta för såväl våra uppdragsgivare och deras kunder som för Awardit. En viktig del i rollen är också att vara en duktig administratör och serviceinriktad. Här ingår bland annat att planera kampanjer tillsammans med kund, hålla programmets webbsida uppdaterad, sköta marknadsutskick och ta fram statistik.

Du får också planera, driva och utveckla programmen tillsammans med övriga i teamet, aktivt arbeta med förslag på aktiviteter som ska leda till ett ökat engagemang i kundernas program.

En del av rollen är också att vara drivande i kundmöten, öka förståelse och insikt för respektive program och hur affären kan utvecklas, du är också delaktig i uppstartsmöten vid nya uppdrag.

Awardit är i högsta grad ett kundstyrt företag mixat med en snabbfotad organisation. Detta bygger på stor flexibilitet och en självklar vilja att hjälpa varandra. Likväl som att man tar egna initiativ har man också ett ansvar att fungera i vårt team.

För den här rollen kan du utgå från antingen Stockholm eller Göteborg, därav annonserar vi för tjänsten i respektive stad. Under introduktion kommer du spendera mest tid för upplärning på kontoret i Göteborg, och det kommer löpande ingå resor i tjänsten då vi träffar våra kunder med jämna mellanrum.

VI SÖKER DIG SOM
Vi ser att du är en person som trivs med att vara spindeln i nätet. Du har goda kommunikativa egenskaper och är lösningsorienterad.

Vidare ser vi att du har:


* Arbetslivserfarenhet inom kundbemötande och service, inte nödvändigtvis försäljning men det är meriterande
* Goda kunskaper i Microsoft Excel
* Obehindrad kunskap i svenska och engelska i tal och skrift


Följande är meriterande:


* Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, försäljning eller dylikt
* Kunskaper i e-handelsplattformen Magento


Som person är du ansvarstagande då du är ansiktet utåt mot våra kunder samt länken mellan våra interna kollegor och kund. Vidare ser vi att du är initiativtagande och proaktivt driver och utvecklar vår affär. I detta gör du även behovsanalyser kring vad kunden behöver, vad Awardit kan förbättra och utveckla framåt. Du är relationsskapande vilket är A och O i rollen, där relationer är en stor del av att bygga förtroende och vår affär framåt. Du är strukturerad då varje kund har olika typer av affärsuppsättning. Du behöver ha en god struktur och en noggrannhet för att kunna hålla isär kunder och förklara och anpassa dig i varje samarbete.

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, Tillsvidare
* Arbetstider: Kontorstider med möjlighet till flex
* Placering: Gamlestadsvägen 2, Göteborg


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Awardits önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Awardit här!

Ansök nu

Roll inom lager med viss administration på heltid!

Lagerarbetare
Läs mer Jun 23
Detta är tjänsten för dig som vill arbeta med lagerhantering där viss administration ingår. En tjänst där du får vara med på alla delar för att leverera högsta kvalité till kunderna. Om du vill arbeta i en organisation som fokuserar på partnerskap, motivation, kreativitet & ansvar så är detta ett företag för dig. Skicka in din ansökan idag då urvalet sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Distribution Center worker på PMC Hydraulics AB ingår i avdelning inom Supply Chain. Där gruppen som arbetar på Distribution Center består av ett team om cirka 5 personer. Som Distribution Center worker ansvarar man för all lagerhantering. Inkommande och utgående gods samt lastning/lossning. All administrativ hantering sker i affärssystemet D365 och interna bokningssystem.

Du erbjuds


* Goda förmåner sett till arbetstider
* Möjlighet till en långsiktig tjänst


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Att packa upp och ankomstregistrera gods samt lagerplacera på rätt plats
- Att hantera utleveranser till kunder
- Att sköta transportbokningar
- Att plocka varor till lager- och kundorder
- Att hantera lagerautomater
- Att beställa förbrukningsmaterial för lager samt inventering

VI SÖKER DIG SOM
- Gymnasieutbildning
- Truckkort A+ B samt erfarenhet av att köra ledstaplare och motviktstruck
- Erfarenhet av lagerarbete
- God förmåga att förmedla information både muntligt och skriftligt i engelska och svenska
- Goda kunskaper i MS Office
- Gott ordningssinne

Meriterande:


* Erfarenhet av Microsoft Dynamics 365


Som person är du:


* Strukturerad
* Samarbetsvillig
* Noggrann


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, 6 månader med goda chanser till förlängning
* Placering: Sisjön, Askim


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
PMC Hydraulics AB ingår i PMC Hydraulics Group som är Nordens ledande leverantör av hydrauliklösningar till industrin. Vårt erbjudande sträcker sig från konstruktion och design till färdiga hydrauliksystem och komponenter. Koncernens kompetens omfattar även elektromekanik och smörjlösningar, vilket ger en unik samlad kompetens för att erbjuda kunderna helhetslösningar. PMC Hydraulics Group omsätter 1,0 miljarder kronor och har ca 380 anställda i flera länder i Europa och Asien. PMC Hydraulics Group är en del av Dacke Industri, som till 100 % ägs av Nordstjernan. Läs mer om företaget här!

Ansök nu

Administratör till ledande aktör i byggbranschen!

Administrativ assistent
Läs mer Jun 23
Är du i starten av din karriär och letar dig mot nya utmaningar? Nu söker vi efter en Administratör som ska stötta upp en HR-avdelning i byggbranschen. I rollen som Administratör är det viktigt att du är strukturerad och kommunikativ som person där du kommer att agera som spindeln i nätet. Låter detta som något för dig ser vi fram emot att se din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
I denna roll får du möjlighet att utveckla dina erfarenheter inom administration tillsammans med erfarna kollegor, där du samarbetar tätt med en HR-avdelning på 3 personer. I det dagliga arbetet kommer du stötta upp och arbeta med ärenden från organisationens anställda, bland annat med personal- och administrationsbehov. Du kommer att få ansvar att sköta dokumentation och underhålla olika personalssystem. Vidare kommer du att agera som stödpelare åt HR-avdelningen med arbetsuppgifter som kräver inslag av service, problemlösning, helhetssyn och kvalitetstänk. För att du ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i rollen kommer du få både introduktion och upplärning på plats.

#

Du erbjuds


* En administrativ roll med inslag av HR
* Ett uppdrag där du skapar nya erfarenheter och har möjligheter till utveckling
* En hängiven konsultchef under hela din anställning


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen kommer man att stötta bolagets HR avdelning med diverse administrativa uppgifter.

Du kommer exempelvis jobba med att:


* Upprätta och fullfölja anställningskontrakt
* Uppstaga protokoll efter förhandlingar
* Sköta uppgraderingar i deras personalsystem
* Underhålla och upprätta ID06 kort
* Skapa annonsmallar och publicera dessa


VI SÖKER DIG SOM
- Har tidigare erfarenhet av administration och service
- Har en avklarad gymnasieexamen
- Är van att arbeta i hela Officepaketet
- Har obehindarde kunskaper i svenska då det dagliga arbetet kräver det

Det är meriterande om du:


* Har tidigare erfarenhet av att arbeta i personal- och lönesystem
* Har tidigare arbetat i SAP
* Har tidigare erfarenhet av byggbranschen


Som person är du:


* Noggrann
* Serviceinriktad
* Strukturerad


#

Övrig information


* Start: Augusti/september alternativt enligt ö.k
* Omfattning: Heltid, med start 6 månader
* Arbetstider: Klockan 7-16
* Placering: Göteborg, Lindome


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Montageledare till FLEX, Region Väst

Byggledare
Läs mer Jun 23
Har du erfarenhet från byggbranschen och känner att det är dags för nästa steg i karriären? Nu finns möjligheten för dig som vill arbeta i en ansvarsfull och varierande roll som montageledare. Rollen innebär att du kommer att fördela, utveckla och leda montagearbetet i region väst. FLEX söker dig som är redo att välkomnas till ett team med stark laganda, samtidigt som du erbjuds en stor nypa frihet under ansvar.

OM TJÄNSTEN
FLEX Interior Systems levererar bygg och inredningsprojekt till deras kunder, där de tar ansvar för hela processen från idé till färdigt rum. Deras arbetssätt präglas av att de vill erbjuda sina kunder en helhetslösning där de levererar inredningsprodukterna inklusive montage med deras egna montörer, där du i din roll kommer att ansvara för montagearbetet i regionen. FLEX bedriver sin verksamhet i hela Sverige, men i denna roll kommer du att utgå från regionskontoret i Göteborg.

Tjänsten innebär att du är ytterst ansvarig för att montagearbetet i regionen genomförs på ett kvalitativt och korrekt sätt. Detta gör du genom att fördela resurser samtidigt som du ansvarar för ett team på närvarande 6 montörer som idag arbetar med montagearbetet i region väst. I rollen är du därav den närmsta stöttepelaren för regionens montörer och andra kontaktpersoner i projekten vilket naturligt ger dig rollen som spindeln i nätet.

Du erbjuds


* En roll med mycket frihet under ansvar.
* En möjlighet att utveckla din förmåga att leda och koordinera såväl projekt som medarbetare.
* En plats i ett team som präglas av en tydlig laganda.
* En möjlighet att introduceras för rollen genom att gå brevid och läras upp av nuvarande montageledare i regionen.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som montageledare driver du montagearbetet i regionen, ansvarar för planering och bemanning, samt säkrar montagekvalitet och en god och säker arbetsmiljö för regionens montörer. I rollen samarbetar du även med övriga regioner och deltar i företagets kontinuerliga utveckling framåt.

Du kommer till exempel att:


* Finnas på plats ute på projekten för att leda och underlätta arbetet för montörerna.
* Planera och fördela resurser i projekten.
* Utföra administrativt arbete som bland annat innefattar löne- och fakturahantering.
* Viss kalkylering och försäljning ska ingå av FLEX produkter och tjänster.


VI SÖKER DIG SOM
Har dokumenterad erfarenhet och kunskap av såväl arbetsområdet som byggbranschen. Vi ser att du fått denna erfarenhet från arbetslivet, men utbildning inom området ses även som meriterande i kombination med arbetslivserfarenhet.

Därav söker vi dig som har:


* Några års erfarenhet från arbete inom byggbranschen.
* Obehindrade kunskaper i svenska, och godtagbara kunskaper i engelska.
* B-körkort.


Det är meriterande om du har:


* Erfarenhet från arbete som arbetsledare/projektledare.
* Goda datorkunskaper och teknisk kompetens.


Som person är du:


* Strukturerad
* Serviceinriktad
* Problemlösande


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, flexibla arbetstider med utgångspunkt dagtid, måndag-fredag.
* Placering: Göteborg


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
FLEX är en professionell partner för ett optimalt genomförande av bygg- och inredningsprojekt. Med lust och engagemang hjälper vi arkitekter, fastighetsägare, byggföretag, inredningskonsulter och hyresgäster att skapa moderna, funktionella och uttrycksfulla arbetsmiljöer.

Ansök nu

Backendutvecklare till globalt bolag i Göteborg!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 23
Vill du ingå i ett team med andra passionerade utvecklare och arbeta med backend? Då kan detta vara den perfekta rollen för dig! Som utvecklare på detta globala bolag kommer du att möta många spännande utmaningar och trevliga kollegor.

OM TJÄNSTEN
I rollen som Backendutvecklare krävs det att du har ett sinne för affärer, processer och människor. Du erbjuds en spännande och utvecklande arbetsplats i ett öppet kontorslandskap där ingen dag är den andra lik. Teamet står för många nya roliga utmaningar och de söker nu någon som vill ta sitt första riktiga kliv in i karriären och växa i rollen.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen kommer du:


* Utveckla avancerade tekniska lösningar för att stödja e-handel, självbetjäning, externa hemsidor, mobilappar och andra ännu inte uppfunna digitala tjänster för telekom.
* Utveckla lösningar, baserade på kundens behov tillsammans med ditt team.
* Coacha och fungera som intern konsult åt kollegor inom andra delar av vår organisation


Du erbjuds


* Ett team med passionerade utvecklare
* En dedikerad konsultchef
* Chansen att växa i ett bolag som satsar på sina medarbetare


Denna roll kommer initialt att vara ett konsultuppdrag genom Academic Work med ambitionen att senare anställas av vår kund.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som:


* Har minst ett års erfarenhet inom ett stort globalt bolag
* Har en kandidatexamen inom relevant område
* Har obehindrade kunskaper i engelska och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift


Det är meriterande om du:


* Har erfarenhet av att arbeta med Headless cms, HTML, JavaScript, CSSS
* Har kunskap i minst en av följande ramverk: Vue, Angular eller React
* Har erfarenhet av att använda Cypress, Redux, Webpack, NodeJS eller liknande
* Har erfarenhet av Java 11


Som person är du:


* Samarbetsvillig
* Problemlösande
* Flexibel


Övrig information:


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Göteborg
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Frontendutvecklare till globalt bolag i Göteborg!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 23
Vill du ingå i ett team med andra passionerade utvecklare och arbeta med Frontend? Då kan detta vara den perfekta rollen för dig! Som utvecklare på detta globala bolag kommer du att möta många spännande utmaningar och trevliga kollegor.

OM TJÄNSTEN
I rollen som Frontendutvecklare krävs det att du har ett sinne för affärer, processer och människor. Du erbjuds en spännande och utvecklande arbetsplats i ett öppet kontorslandskap där ingen dag är den andra lik. Teamet står för många nya roliga utmaningar och de söker nu någon som vill ta sitt första riktiga kliv in i karriären och växa i rollen.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen kommer du:


* Utveckla avancerade tekniska lösningar för att stödja e-handel, självbetjäning, externa hemsidor, mobilappar och andra ännu inte uppfunna digitala tjänster för telekom.
* Utveckla lösningar, baserade på kundens behov tillsammans med ditt team.
* Coacha och fungera som intern konsult åt kollegor inom andra delar av vår organisation


Du erbjuds


* Ett team med passionerade utvecklare
* En dedikerad konsultchef
* Chansen att växa i ett bolag som satsar på sina medarbetare


Denna roll kommer initialt att vara ett konsultuppdrag genom Academic Work med ambitionen att senare anställas av vår kund.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som:


* Har minst ett års erfarenhet inom ett stort globalt bolag
* Har en kandidatexamen inom relevant område
* Har obehindrade kunskaper i engelska och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift


Det är meriterande om du:


* Har erfarenhet av att arbeta med Headless cms, HTML, JavaScript, CSSS
* Har kunskap i minst en av följande ramverk: Vue, Angular eller React
* Har erfarenhet av att använda Cypress, Redux, Webpack, NodeJS eller liknande
* Har erfarenhet av Java 11


Som person är du:


* Samarbetsvillig
* Problemlösande
* Flexibel


Övrig information:


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Göteborg
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Senior systemutvecklare till Tietoevry

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 23
För dig som har jobbat många år som systemutvecklare och som har en gedigen kompetens inom C#.NET så finns nu en fantastisk möjlighet att få ett jobb du alltid drömt om! Rollen som systemutvecklare på Tietoevry passar dig som har en passion för programmering och vill arbeta med spännande kundprojekt inom skogsindustrin! Det här är jobbet du önskar att du hade från den dagen du började jobba!

OM TJÄNSTEN
Som systemutvecklare på Tietoevry kommer du att ingå i ett team där du arbetar kundspecifikt. Du kommer att arbeta i agila team och ditt arbete kan utföras på kontoret eller hemma, var som helst i landet. Du kommer att arbeta i fullstack agila team med utveckling och programmering där kunden är vår prioritet.

Du erbjuds:


* Möjligheter till distansarbete
* Flexibel arbetstid
* Utvecklingsmöjligheter inom Tietoevry
* En öppen kultur där man behandlar varandra med respekt och medarbetarna värderas högt
* Bra balans mellan jobb och privatliv


Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work, men du kommer anställas direkt hos Tietoevry.

ARBETSUPPGIFTER
Som systemutvecklare på Tietoevry kommer du att ha en bred roll där du arbetar med meningsfulla projekt för kunder med goda långsiktiga relationer.

Några exempel på arbetsuppgifter är:


* Förstå kundens behov och önskemål
* Föreslå och implementera lösningar med kundvärde i fokus
* Arbeta med databasutveckling
* Arbeta i agila DevOps-team


VI SÖKER DIG SOM
- Har en akademisk bakgrund inom IT på universitetsnivå eller KY/YH college eller motsvarande
- Mycket goda kunskaper i C # .NET
- 3-5 års arbetslivserfarenhet som utvecklare eller programmerare.
- Stort intresse för att förstå vad kunden behöver
- Brinner för att skapa kund- och affärsnytta
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då kommunikation sker på båda språken

Det är meriterande (inget krav) om du har kunskaper inom Azure och Arbeta med SCRUM/Agil metodik. Vi ser helst att du har arbetat med C # men det fungerar bra om du har arbetat med Java

Som person är du:


* Kommunikativ
* Problemlösning
* Ansvarig
* Samarbetsförmåga


Övrig information


* Start: Omgåenede
* Omfattning: Heltid
* Placering: Möjlighet att arbeta hemma eller på något av de 26 kontoren i Sverige.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Tietoevry skapar meningsfull teknik som hjälper till att göra världen till en bättre plats. De är ett ledande teknikföretag med lång historia och närvaro i Norden men har också global kapacitet. Utifrån deras kärnvärden öppenhet, trovärdighet och mångfald arbetar vi tillsammans med våra kunder – och utvecklar en digital framtid där företag, samhällen och människor kan växa. Våra 24 000 experter globalt specialiserade på moln, data och mjukvara för tusentals företag och organisationer inom den privata och offentliga sektorn i mer än 90 länder. www.tietoevry.com

Ansök nu

Junior redovisningsekonom till Landvetter Ekonomi

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 23
Är du i början av din ekonomikarriär och nyfiken på hur det är att arbeta på en redovisningsbyrå? Vi söker nu en trygg och självgående, junior redovisningsekonom som först och främst ska arbeta med bokföring hos vår kund på deras trivsamma kontor. Låter detta som ett naturligt nästa steg för dig? Sök redan idag - vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Vi söker just nu en junior redovisningsekonom för redovisningsbyrån Landvetter Ekonomis räkning, också perfekt för dig som är djurvän då kontoret har två kontorshundar på plats. Förutom hundarna består kontoret av tre kunniga kollegor som ser fram emot att välkomna dig som kollega, som ska stötta i det dagliga arbetet med Landvetter Ekonomis kunder. Kunderna består av små till medelstora företag belägna runtom i Göteborg som har behov av hjälp med bokföring, bokslut, deklarationer, lönehantering, företagsstart samt rådgivning inom dessa områden.

Du erbjuds


* Ett meriterande och en givande roll på en redovisningsbyrå
* Ett familjärt och härligt kontor
* Möjlighet för dig som har en liten till mellanstor hund att ta med dig den till kontoret, så länge den kommer överens med kontorets två andra pälskollegor


Uppdraget kommer initialt vara på 6 månader med goda möjligheter till förlängning för att täcka en föräldraledighet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som junior redovisningsekonom kommer du främst stötta upp och vara behjälplig med den löpande bokföringen, men du kommer även att sköta fakturering gentemot kunder och arbeta med löneadministration. Du kommer arbeta i Fortnox och Excel.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi
- Har tidigare arbetslivserfarenhet som junior redovisningsekonom, med fördel likvärdiga arbetsuppgifter
- Är obehindrad i svenska, både i tal och i skrift
- Har goda kunskaper i Excel

Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av Fortnox.

Som person är du:


* Noggrann
* Självgående
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Landvetter - med bra bussförbindelser


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Nyexaminerad ingenjör till DevPort!

Elingenjör
Läs mer Jun 23
Är du nyexaminerad inom mekatronik, elektroteknik alternativt inom Computer science och vill vara med i vidareutvecklingen av framtidens teknik? I stolta samarbeten med flera av världens främsta fordonstillverkare och företag inom försvarsindustrin samt life science, erbjuder vår kund en utvecklande och spännande arbetsplats med härliga kollegor. Vill du utvecklas med oss? Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
DevPort är ett konsultbolag som främst verkar inom fordonsindustrin. Detta medför en rad olika möjligheter och områden att utvecklas inom där du tillsammans med dina kollegor får stor inverkan på produktkvalitet och utvecklingen av styrlösningar hos företag världen över.

Som medarbetare hos DevPort kommer du ta dig an olika typer av projekt och utmaningar med utgångspunkt från dina kompetenser. Då vår kund är verksamma inom flera olika embedded projekt kommer du som konsult ta dig an de projekt som matchar nuvarande kompetens parallellt med ambitionen att de utvecklar dig.

Detta är ett konsultuppdrag där du inledningsvis är anställd hos Academic Work med ambition att på sikt får en direkt anställning hos vår kund.

Du erbjuds


* Ett varierande arbete då du kommer ingå i flertal olika projekt utifrån kompetens och bakgrund.
* Kompetensutveckling inom fordonsindustrin då du tillsammans med seniora kollegor är med och utvecklar framtidens fordonsteknik.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en färdigställd universitetsexamen inom mekatronik-, elektronik eller inom computer science.
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då arbetet sker på dessa språk.
- Har B-körkort
- Är nyfiken och intresserad av teknik i framkant

Det är meriterande om du:


* Har utfört ditt examensarbete i fordonsindustrin.
* Har C-körkort eftersom testning av fordon som kräver detta kan komma att ske.


Som person är du


* Samarbetsvillig
* Flexibel
* Initiativtagande
* Analytisk


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Göteborg
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Säljare till Easyfairs!

Utesäljare
Läs mer Jun 21
Drivs du av att leverera och gå i mål? Skapa nya kontakter och socialisera dig med människor? Har du ett stort engagemang och en positiv attityd? Easyfairs söker just nu nya medarbetare under två veckor med start i mitten av augusti. Tveka inte på att skicka in din ansökan, vi jobbar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Easyfairs är ett internationellt eventbolag som stävar efter att vara en av världens topparrangörer inom mässor och kongresser. Deras mission är att skapa livslånga kontakter mellan individer genom möten. Easyfairs värderar intraprenörskap såväl som entreprenörskap, integritet och drivs av att arbeta resultatorienterat. Kontoret är placerat i Åby och består av cirka 35 kollegor på plats. Du kommer få ta del av sälj -och marknadsteamet som är en tight grupp där alla stöttar upp varandra samt har nära till skratt!

I din tjänst på Easyfairs kommer du fokusera på fastighets- eller elbranchen och arbeta på heltid under två veckor.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som säljare på Easyfairs kommer du att bearbetar nya kunder samt utveckla befintliga kunder. Fokus ligger på B2B där målet är att sälja in en kommande mässa till företag att besöka. Det kommer att finnas färdigt material samt ringlistor på plats för att enkelt komma in i arbetet. Arbetsuppgifterna består exempelvis av:


* Kundbearbetning via telefon och mail
* Vara behjälplig och svara på inkommande frågor
* Prestera mot uppsatta mål


VI SÖKER DIG SOM
- Har erfarenhet inom försäljning via telefon
- Behärskar svenska och engelska obehindrat
- Avslutad och godkänd gymnasieexamen

Meriterande är pågående eller avslutad utbildning inom relevant område.

Som person är du:


* Resultatinriktad
* Orädd
* Affärsmässig


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid under 2 veckor, 08:00-16:00
* Placering: Mölndal, Göteborg


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Här kan du läsa mer om Easyfairs

Ansök nu

Sales Coordinator till Strömma

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 21
Är du serviceinriktad och drivs av att skapa resultat? Som Sales Coordinator hos Strömma i sommar får du träna på kommunikation och att bemöta människor i ditt dagliga arbete, ett mycket värdefull kunskap att ta med dig senare i ditt arbetsliv. På denna uppskattade arbetsplatsen får du möjlighet att säkra sommarjobbet. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Detta är ett sommarjobb på rullande schema från omgående till augusti. Som Sales Coordinator a?r din fra?msta uppgift att sa?lja in Stro?mmas upplevelser och produkter via inkommande fo?rfra?gningar via telefon och mail. Här kommer du att arbeta med att skapa minnen för livet.

Du erbjuds


* Ett roligt och lärorikt sommarjobb där du kommer få möjligheten att utvecklas
* Att bli en del i ett härligt team och en inspirerande arbetsmiljö
* En rolig arbetsplats med ett trevligt centralt kontor


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som Sales Coordinator är ma?let att ge varje ga?st en upplevelse uto?ver det vanliga, här är varje kund unik. Du har ett lyho?rt och tillmo?tesga?ende förhållningssätt och gör alltid ditt yttersta fo?r att o?vertra?ffa kundens fo?rva?ntningar och att ge dem service i va?rldsklass. Du kommer att få en introduktion till uppdraget för att få bästa förutsättningarna för att göra ett bra jobb samtidigt som du har roligt under sommaren. Du kommer tillexempel att:


* Ta emot bokningsförfrågningar
* Matcha efterfrågan mot utbud
* Leverera information om produkter och upplevelser


VI SÖKER DIG SOM
- Studerar en eftergymnasial utbildning
- Tidigare erfarenhet av försäljning och service
- Har datorvana samt erfarenhet av boknings- och fo?rsa?ljningssystem
- Obehindrade kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

Vi ser det som meriterande om du:


* Har språkkunskaper i tyska


Som person är du:


* Serviceinriktad
* Social och kommunikativ
* Initiativtagande och problemlösande


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid fram till 31/8
* Placering: Göteborg


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Strömma producerar upplevelser med målet att ge varje enskild gäst ett minne för livet. Upplevelserna är inriktade på rundturer, nöjen och aktiviteter för turister, närboende och företag där de historiska skärgårdsfartygen, moderna sightseeingbåtarna, sightseeingbussarna, de unika anläggningarna och det personliga bemötandet utgör de viktigaste komponenterna. Stromma finns representerat med ca 30 varumärken i Amsterdam, Utrecht, Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Köpenhamn, Helsingfors, Oslo, Stavanger, Bergen, Geiranger, Ålesund och Berlin.

Ansök nu

Projektingenjör inom elkraft!

Projekteringsingenjör, el-tele och elektronik
Läs mer Jun 20
Har du en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom elkraft och vill bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur växer och söker dig som vill börja din karriär som projektingenjör med inriktning elkraft. Vi söker dig som trivs i en analytisk och problemlösande roll och som har ambitioner att på längre sikt växa in i rollen som specialist inom teknikområdet elkraft! Välkommen med din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Trafikverkets räkning dig som vill utvecklas i en roll som projektingenjör där du stöttar seniora utredare och anläggningsförvaltare inom elkraft järnväg. I denna roll kommer du få mycket stor möjlighet att lära känna ett av Sveriges största och mest avancerade elkraftsystem!

Du erbjuds


* Ett skräddarsytt utbildningsprogram kopplat till tjänsten. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi även stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande här.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta nära och stötta våra seniora utredare och anläggningsförvaltare med en stor bredd och variation i arbetsuppgifter där du snabbt får möjligheten att ta eget ansvar.

Du kommer till exempel att:


* Biträda våra seniora utredare och anläggningsförvaltare i olika förekommande arbetsuppgifter i form av analyser, utredningar och uppföljningar.
* Delta i tillståndsbedömning av det nationella kraftsystemets ingående delteknikområden. T ex kartlägga lågspänningsanläggningar och dess tekniska tillstånd eller att sammanställa hjälpkraftnätets kapacitetsutnyttjande.
* Baserat på genomförda tillståndsbedömningar utreda och föreslå åtgärdsbeskrivningar. Tex utifrån utredda kapacitetsbrister utreda och föreslå åtgärder baserat på teknisk och ekonomisk alternativvalsanalys.
* Bistå i förvaltningen av energimätare på fordon och i våra anläggningar samt hanteringen av vårt mätvärdesinsamlingssystem. T ex teknisk administration och support på våra mätare samt teknisk utveckling av vår mätvärdesinsamling.


Utvecklingsmöjligheter

Tjänsten som projektingenjör ger dig en unik start på karriären och möjlighet att utvecklas till en nyckelperson i en rikstäckande organisation där du på sikt har möjligheten att växa in i en roll som exempelvis utredare, förvaltare, projektledare eller specialist. Tillsammans med det skräddarsydda utvecklingsprogrammet och löpande coachningen får du bästa möjliga stöd för att snabbt ta dig an eget ansvar och utvecklas hos Trafikverket!

VI SÖKER DIG SOM
- Har minst en högskoleutbildning om 180 hp inom elkraft eller motsvarande (Examensbevis kommer att efterfrågas)
- Har stort driv och viljan att snabbt axla eget ansvar med en orädd attityd gentemot nya arbetsuppgifter.
- Har mycket god datorvana och kunskaper i Office-paketet.
- Har obehindrade kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom elkraftsområdet men detta är inget krav.

Som person är du


* Ansvarstagande
* Strukturerad
* En lagspelare


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Solna alternativt Göteborg
* Lön: Timbaserad månadslön


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen

Ansök nu

Application Engineer to IPG Automotive

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 22
Are you looking for a new challenge in being part of tool development and technical application in the automotive industry? Does working with national and international projects within virtual test driving attracts your interest? Do you also have previous experience within the automotive sector? If so – welcome with your application!

OM TJÄNSTEN
Founded already back in the 1984 in Germany, IPG Automotive has had quite a journey and growth on the global market. 2019 was the foundation of the subsidiaries in Sweden and today, IPG Automotive are the experts in the application areas of Autonomous Vehicles, ADAS, Powertrain and Vehicle Dynamics in the field of virtual test driving. As a global leader in virtual test driving technology, IPG Automotive develop innovative simulation solutions for vehicle development for customers in the automotive industry.

The team at Lindholmen, Gothenburg is growing and seeking an Application Engineer who can join the company in order to provide customers with software and hardware products that can be applied throughout the entire development process, from proof-of-concept to validation and release. The virtual prototyping technology facilitates the automotive systems engineering approach, allowing the users to develop and test new systems in a virtual vehicle.

IPG Automotive offers you;


* Being a part of a dynamic company focusing on quality, efficiency and innovation working in a rapid growth industry and being aligned with an international team practicing collegial spirit and teamwork
* Challenging tasks and development opportunities in an international company such as vertical and lateral growth and a wide and interesting area of responsibility in which you can further develop your independent way of working based on your interest
* Work on current topics such as autonomous driving, electrified mobility and connected vehicles in combination with virtual test driving combined with involvement in the newest developments of renowned automotive manufacturers
* Introduction program and trainings both in Sweden and Germany with IPG Automotive Academy alongside mentorship to provide the best conditions for your career within the company


For more information - see the video:ARBETSUPPGIFTER
- Planning, carrying out and completing client projects on a national and international level
- Expanding functions and adapting models for client projects within the context of the ongoing technical progress in the fields of driver assistance and electrification
- Preparing and holding technical workshops for industry peers
- Continuous knowledge building with regards to customer applications
- Analyzing customer processes and requirements as well as developing solutions based on the company’s tools by adjusting them to meet customer project requirements
- Independently evaluating and analyzing data
- Involved in pre-sales activities and Proof Of Concept projects towards new and existing customers

VI SÖKER DIG SOM
- Master’s degree or higher, preferably in Mechatronics, Software/Computer or Mechanical Engineering or a comparable qualification
- Professional experience in the automotive sector is highly beneficial but not an requirement as well as experience in at least one of the following fields; virtual testing, automotive control units driver assistance systems, sensors, measurement- and/or simulation-technology
- Programming skills in Python and C, familiar with both Windows and Linux
- Understanding Software architecture, HIL systems, tool couplings, co-simulation (FMI, Simulink, OSI), API’s, different communication protocols (e.g. CAN, EtherCAT, FlexRay)
- Willingness to travel nationally and internationally
- Fluent in English, both verbal and written
- Driver’s license (B)

This position requires you to have strong problem-solving skills and the ability to work independently alongside excellent communication and teamworking skills alonside the following comeptence skills:

Competence skills:


* Communicative
* Flexible
* Solutions-orenited
* Responsible


INFORMATION OM FÖRETAGET
For more information about IPG Automotive - click here !

Ansök nu

Solutions Engineer to IPG Automotive

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 22
Do you have passion for vehicle technology and virtual testing? This international company offers you to work closely with clients as well as with your team! Welcome with your application!

OM TJÄNSTEN
Founded already back in the 1984 in Germany, IPG Automotive have had quite a journey and growth on the global market. 2019 was the foundation of the subsidiaries in Sweden and today, IPG Automtovie are the experts in the application areas of Autonomous Vehicles, ADAS, Powertrain and Vehicle Dynamics in the field of virtual test driving. As a global leader in virtual test driving technology, IPG Automotive develop innovative simulation solutions for vehicle development for customers in the automotive industry.

The team at Lindholmen, Gothenburg is growing and seeking an Solutions Engineer who can join the company in order to provide customers with software and hardware products that can be applied throughout the entire development process, from proof-of-concept to validation and release. The virtual prototyping technology facilitates the automotive systems engineering approach, allowing the users to develop and test new systems in a virtual vehicle.

IPG Automotive offers you:


* To become a vital part of our inspired and supporting team at an international company with decades of experience in the area of closed-loop simulation technologies to accelerate the vehicle development process
* Vertical and lateral growth within the organization for excelling employees
* Work on current topics such as autonomous driving, electrified mobility and connected vehicles in combination with virtual test driving
* Introduction program and trainings both in Sweden and Germany with IPG Automotive Academy alongside mentorship to provide the best conditions for your career within the company


Check out this video for more understanding and infromation:ARBETSUPPGIFTER
- Acting as a technical contact person for clients in the Nordic region as well as visiting trade shows and conferences
- Preparing and holding technical workshops for industry peers
- Analyzing customer processes and requirements as well as developing custom made solutions
- Consulting and supporting clients during the implementation of CarMaker, TruckMaker and MotorcycleMaker
- Acting as a liaison between the Product Management and Sales departments
- Continuous knowledge building with regards to customer applications

VI SÖKER DIG SOM
- Degree in the fields of Mechatronics, Software/Computer or Mechanical Engineering or a comparable qualification
- Knowledge of at least one of the following fields; virtual testing, vehicle dynamics, automotive control units, driver assistance systems
- Previous work with the CarMaker product family within thesis or industry projects is highly beneficial but not a requirement
- Basic programming skills in Python or C/C++
- Willingness to travel nationally and internationally
- Fluent in English, both verbal and written
- Driver’s license (B)

We believe that in order to succeed in this position, you have strong problem-solving skills combined with approachable appearance alongside with the following competences:

Competence skills:


* Verbal communication skills
* Written communication skills
* Cooperative
* Solutions-oriented


#

#

INFORMATION OM FÖRETAGET
For more information about IPG Automotive -click here !

Ansök nu

Projektutvecklare inom vätgas och biogas

Administrativ assistent
Läs mer Jun 22
Econs vision is to liberate the energy system from carbon and harmful emissions and in that way create a more sustainable future. They want to offer effective and attractive fuel solutions to make industries stay successful in a world that needs clean energy. Econ balance supply and demand in the renewable energy system via hydrogen storage. Their turnkey facilities make renewable energy suppliers more successful and profitable while creating an industrial market for hydrogen. Econ solutions link the suppliers and off-takers in attractive business cases.

OM TJÄNSTEN

Vätgas och biogasindustrin växer och kunden behöver förstärka sitt team inom produktutveckling i Göteborg. Teamet ansvarar för affärs- och projektutvecklingen av förnybara gröna energigasprojekt i Sverige, Finland och Norge. De jobbar i en internationell kontext och söker nu dig som vill utvecklas med teamet inom en framtidsbransch.

I rollen som projektutvecklare är du den centrala punkten för energigasprojekten. Du driver dina egna projekt och leder resurser inom funktionen för teknisk och kommersiell kompetens. Du kommer vara övergripande ansvarig för dina egna projekts helhet med arbeten inom markavtal, tillståndsprocesser, upphandling av utrustning, kommersiella affären med leverantörer, konsulter och köpare av gas fram till färdig affär. Rollen handlar mycket om att bygga goda relationer, förhandla och ta fullt ansvar för all kontakt med relevanta intressenter som markägare, myndigheter, projektpartner, leverantörer, konsulter, kommuner och lokalbefolkningen.

Du erbjuds


* En viktig roll som arbetar aktivt för omställningen till ett hållbart samhälle
* Spännande utmaningar och meriterande arbetslivserfarenheter


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Identifiera och utvärdera nya projekt för energigas
- Ansvar för att driva egna projekt
- Ansvar för projektbudget- och tidsplan
- Ansvar för beredning av beslutsunderlag för den interna beslutsprocessen
- Representera Econ i branschsammanhang, konferenser och utbildningstillfällen
- Omvärldsbevakning inom energigas

VI SÖKER DIG SOM
- Du har högskole- eller civilingenjörsexamen, eller relevant erfarenhet
- Du har någon typ av erfarenhet av projektutveckling med eget ansvar
- Har obehindrade kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift

Meriterande om dina arbetslivserfarenheter är inom energigas, vindkraft, solkraft eller industrin.

De kompetenser som vi söker hos dig är kommunikativ, strukturerad och självgående. Du har förmåga att växla mellan långsiktigt strategiskt arbete och dagligt operativt arbete, samt att du såklart delar passionen för förnybar energigas.

Övrig information


* Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid
* Placering: Göteborg


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Orderplockare på deltid till Link logistics!

Lagerarbetare
Läs mer Jun 22
Är du student och vill fylla ut studentkassan tillsammans med härliga kollegor? Link logistics söker nu en flexibel student som vill hjälpa till med orderplock på deltid! De som arbetar på Link logistics är eniga om att det är viktigt att ha kul på jobbet och söker därför sig som vill bli en del av deras goa gäng. Välkommen in med din ansökan idag, vi jobbar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Link logistics är ett globalt företag som verkar som en logistiklänk i transportlösningar världen över. De ser till att deras kunders försändelser snabbt och säkert når sina destinationer i tid. Link logistics växer och kommer succesivt utöka sin personalstyrka inom orderplock. Som orderplockare på Link logistics kommer dina primära arbetsuppgifter vara att plocka orders, packa orders och märka om dem och placera rätt etiketter för rätt produkt.

Du kommer att ingå i en liten studentpool som kommer fokuserat arbeta ut mot Link logistics. Link logistics har ett växlande behov på deras lager och därför förväntas det att du utöver cirka 1-2 dagar i veckan kan vara flexibel vid behov, till exempel runt black friday när arbetsbelastningen är högre, vid sjukdom samt under sommarsemestrar.

Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd av oss på Academic Work men arbetar ute hos Link logistics.Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Plocka och märka orders
- Packa om lådor
- Se till så rätt order skickas till rätt kund

VI SÖKER DIG SOM
- Har en färdigställd gymnasieutbildning
- Har pågående studier och förväntas studera minst ett år till
- Obehindrat kan använda sig av svenska och engelska då arbetet sker på dessa språk
- Är flexibel och kan hoppa in med kort varsel

I denna rekryteringsprocess lägger vi också stor vikt vid de personliga egenskaperna. Vi tror att du som söker drivs och motiveras av ett gott samarbeta med dina kollegor. Du agerar prestigelöst och tar ansvar för att ditt arbeta utförs på ett noggrant sätt.

#

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Deltid, vid behov
* Placering: Mölnlycke


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Business Analyst till Virtual Engineering!

Affärskonsult, IT
Läs mer Jun 22
I rollen som business analyst hos Virtual Engineering blir du en del av ett mindre företag där du som ny i karriären får möjlighet att snabbt få eget ansvar med stöttning av seniora kollegor. Här är tjänsten för dig som vill bli en del av ett bolag i tillväxtfas där du får chansen att växa tillsammans med företaget! Läs mer och ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Virtual Engineering erbjuder marknadsledande konsulttjänster inom Product Lifecycle Management (PLM). PLM-system används för att hantera digital produktdata under hela dess livscykel. Företaget jobbar mot några av de största bolagen inom svensk tillverkningsindustri. Som konsulter går de in i verksamheter som rör allt från fordonstillverkning till medicinsk teknik.

Du erbjuds


* Att bli en del av ett bolag med mycket kompetens där du får möjlighet till utveckling och stöttning av kollegor
* Börja på ett bolag där strukturen är platt och där du tidigt kommer att få mycket ansvar
* Bli en del av ett företag med bra sammanhållning som gillar att hitta på saker, vad sägs om bergsklättring eller cykelturer med dina kollegor på nästa konferens?


Du kommer att jobba som konsult för Academic Work. Tanken är att på sikt bli anställd direkt av Virtual Engineering om alla parter är nöjda med samarbetet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer i rollen som business analyst att jobba i uppdrag direkt mot kund för att få lära dig om deras verksamhet. Du kommer att hantera en stor mängd information och därigenom skapa dig en förståelse för hela produktkedjan. Både problemlösning och utmaningar kommer att bli en del av din vardag och du kommer att få insyn i flera av de stora industrierna i Sverige.

Dina arbetsuppgifter kommer till exempel att vara:


* Att arbeta med att förbättra kundens processer och IT-verktyg för hantering av mjukvara för att stötta digitalisering och elektrifiering av kundens produkter
* Att sätta dig in i företaget för att få en förståelse för verksamheten, ha dialog med olika personer på kundföretaget för att kunna stötta dem på ett bra sätt
* Att kunna ta till dig information snabbt och kunna diskutera det med berörda parter
* Att arbeta med att analysera, strukturera samt lösa komplexa frågeställningar


VI SÖKER DIG SOM
- Har examen från högskole-eller civilingenjörsutbildning inom relevant område
- Har ett intresse för digital produktutveckling
- Är obehindrad i svenska och engelska i både tal och skrift då det krävs i dialog med kunderna, det är även meriterande om du behärskar ytterligare språk

Som person är du:


* Kommunikativ
* Initiativtagande
* Bra på att samarbeta
* Analytisk


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Göteborg
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Virtual Engineerings önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Virtual Engineering finns i dagsläget i Göteborg, Stockholm och Umeå. Läs gärna mer här länk

Ansök nu

Enterprise Sales Executive till Jobtip

Key account manager
Läs mer Jun 22
Jobtip är HR-techbolaget som expanderar med en egen SaaS-lösning. Nu söker vi dig som vill vara med och bygga upp en ny och spännande automationsatsning för vårt växande enterprise-segment.

OM TJÄNSTEN
Vi brinner för att hjälpa företag att nå ut med rätt jobbannonser - till rätt personer. Vi insåg tidigt värdet av rekrytering via sociala medier och har under åren hjälpt tusentals företag nå rätt kandidater. Den entreprenöriella andan som genomsyrar Jobtip har gjort att vi vågat tänka utanför boxen. Efter flera års utveckling har vi nu skapat en egenutvecklad Saas-lösning som både revolutionerar och effektiviserar HR-branschen.

Du erbjuds:


* Stabil grundlön
* Attraktiv provisionsmodell samt bonus
* Personlig och professionell utveckling
* En fantastisk arbetsplats


ARBETSUPPGIFTER
- Arbeta med kundförvärv och försäljning mot befintliga kunder inom vår SaaS-plattform.
- Boka möten, driva processer och etablera goda relationer med kunder.
- Vara en viktig del av ett skickligt, entusiastiskt och entreprenöriellt team.
- Dessutom kommer du såklart att ha mycket roligt med dina underbara kollegor!

VI SÖKER DIG SOM
- Har arbetat med säljprocesser från start till slut
- Har erfarenhet av storbolagsförsäljning inom B2B, gärna inom media/rekrytering
- Goda kunskaper i Engelska och Svenska

Det är meriterande om du:


* Har erfarenhet av SAAS försäljning


För att lyckas i rollen ser vi att du är en erfaren och engagerad säljare. Det är rejält meriterande att ha erfarenhet av techförsäljning, gärna inom SaaS. Du trivs med längre säljprocesser inom enterprise sales och att ta hela ägarskapet. Har du dessutom erfarenhet av HR.-branschen, rekrytering eller annonsering är det ännu ett plus! (Detta är alltså inga krav, utan ifall vi får drömma fritt. Du kan vara perfekt för oss utan erfarenhet av det ovan). Du drivs av utveckling, innovation och att hitta nya vägar för att erbjuda kunden den bästa lösning. Utöver det hoppas vi att du är en riktigt skön person, för hos oss är sammanhållningen viktig. Hos oss bjuds du varje fredag på frukost, regelbundna teamaktiviteter och AWs!

#

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Göteborg


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

#

#

Ansök nu

Studerande kursöppnare sökes på deltid under hösten i Göteborg!

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Jun 22
Som kursöppnare får du chansen att arbeta på den ledande leverantören i Sverige av kvalificerad utbildning inom revision, redovisning, skatt och controlling. Vi söker nu dig som är serviceinriktad och vill ha ett meriterande extrajobb till hösten!

OM TJÄNSTEN

#

Academic Work söker för vår kunds räkning en kursöppnare inom området Utbildning. Affärsområdet utbildning levererar mer än 100 olika utbildningar inom revision, redovisning, skatt och controlling. Nu behöver projektledarna avlastning under höstens utbildningar och vi letar efter dig som är tillmötesgående och känner dig bekväm med att stå inför deltagarna för att hälsa dem välkomna inför varje utbildningstillfälle!

#

Du erbjuds


* En unik möjlighet för dig att skapa ett värdefullt nätverk i näringslivet
* Ett flexibelt extrajobb vid sidan av studierna


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som kursöppnare kommer du att fungera som projektledarnas högra hand. Ditt ansvar blir att se till att allt är i ordning inför utbildningens start samt erbjuda högsta service till deltagare och föreläsare. Detta är det perfekta extrajobbet för dig som vill ha en extra inkomst vid sidan av dina studier men som samtidigt inte tar upp för mycket tid från skolan.

Du kommer att ansvara för kursen på plats genom att se till att:


* Allt material packas upp och placeras ut inför utbildningstillfällena
* Kontrollera att allt stämmer på kursanläggningarna mot vad projektledarna beställt
* Hälsa deltagare välkomna vid kursens start och informera om praktiska detaljer


VI SÖKER DIG SOM
- Är studerande på minst 50%
- Kan arbeta ca 2-4 morgonpass/vecka under hösten
- Har erfarenhet av att arbeta inom service sedan tidigare
- Talar och skriver obehindrat på svenska

Som person är du:


* Serviceinriktad
* Problemlösande
* Ansvarstagande


#

Övrig information


* Start: 1 september
* Omfattning: Passen är förlagda på morgonen mellan c:a 07:30 – 10:00, avvikelser kan förekomma. Oavsett om ditt arbetspass är kortare får du alltid betalt för minst 3 timmar
* Placering: Göteborg


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Teknisk säljare till Wincore

Account manager
Läs mer Jun 22
Drivs du av att leverera och gå i mål? Skapa nya kontakter och socialisera dig med människor? Då är du varmt välkommen att söka till rollen som teknisk säljare till WinCore. Ansök redan idag då urval sker löpande.

OM TJÄNSTEN
WinCore är ett IT-bolag som levererar infrastruktur för verksamhetskritisk information till några av Sveriges mest namnstarka företag och myndigheter. Här blir du en del av ett trevligt team i ett bolag som har sitt kontor placerat i Kungsbacka. Det är ett dedikerat team där kulturen präglas av öppen kommunikation och nära samarbeten. Bolaget värderar kvalitativa affärer där de söker en säljare som har en entreprenörsanda i att landa sina affärer. I din roll kommer du fokusera på att framförallt hitta nya samt vårda befintliga kundsamarbeten.

WinCore är ett specialist bolag i en tillväxtfas och erbjuder därför utvecklingsmöjligheter i din roll.

Du erbjuds


* Fast och provisionsbaserad lön
* Friskvårdsbidrag
* Gratis parkering vid kontor


ARBETSUPPGIFTER
- Prospekting
- Kundbearbetning via telefon, mail och på plats hos kund
- Utforma avtal som är anpassade mot dina kunder
- Arbeta i CRM systemet Superoffice
- Prestera mot uppsatt budget
- Referensbesök hos nyckelkunder
- Stötta upp i workshops och seminarium
- Stötta upp i marknads -och verksamhetsplanering

VI SÖKER DIG SOM
- Har erfarenhet av säljbearbetning B2B
- Behärskar svenska och engelska obehindrat
- Avslutad och godkänd gymnasieexamen
- Erhåller B-körkort

Det är meriterande om du har ett intresse för teknik och IT samt att du har en erfarenhet av offentliga upphandlingar.

Som person är du:


* Relationsskapande
* Strukturerad
* Orädd
* Affärsmässig


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Kungsbacka


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Här kan du läsa mer om WinCore

Ansök nu

Redovisningsekonom inom Order to Cash till SKF!

Redovisningsekonom
Läs mer Jun 21
Vi söker nu en redovisningsekonom inom Accounts Receivable till vår kund SKF. Läs mer om tjänsten nedan, och om du passar in på profilen vi söker, se till att skicka in din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten innefattar dagliga operationella arbetsuppgifter inom Accounts Receivable (AR) området samt bankrelaterade arbetsuppgifter, bland annat avstämningar av bankkonton, övervaka processen för inkommande betalningar samt att bidra med kunskap och support inom Collection-processen.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Ansvara för Accounts Receivable för ett eller flera länder
- Övervaka processen för inkommande betalningar och supportera i Collection-processen
- Rapportera bad debts och eventuella write offs
- Supportera affären inom Sundry Invoice-processen
- Eventuellt supportera inom masterdata för interna kunder
- Utföra analyser inom AR-processerna
- Utföra bokslutsrelaterade uppgifter inom AR
- Supportera Accountant, Sales & Controllers med AR-relaterade frågor

VI SÖKER DIG SOM
- Har 2–5 års erfarenhet inom redovisning
- Har en ekonomiutbildning från universitet eller motsvarande
- Har erfarenhet av att ha arbetat med ett producerande bolag

Som person är du


* En positiv teamplayer
* Noggrann
* Kommunikativ
* Ansvarstagande


Vidare är du en självgående person som gärna kommer med nya förbättringsförslag.

Övrig information


* Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, resten av året med stor möjlighet till förlängning
* Placering: Göteborg, Gamlestan


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Finance Operation Center North EMEA består av fyra avdelningar; Central Controlling, Record to Report, Order to Cash & Purchase to Pay. I Order to Cash Accountant-rollen kommer du att arbeta i ett team som idag består av 8 medarbetare som alla arbetar med AR/Bank. De hanterar idag bolag för SKF Sverige, Norge, Danmark och Finland, samt Nederländerna och Storbritannien. Flytt av arbetsuppgifter från dessa länder till Göteborg har genomförts, och de behöver nu arbeta med att hitta bästa arbetsmetoderna. De har outsourcat en del aktiviteter till Polen & Indien, vilket innebär ett nära samarbete med dem. Ett stort arbete pågår också med att implementera SAP för Storbritannien och Nederländerna vilket avdelningen blir mycket involverad i.

Ansök nu

Orderadministratör till Ascom i Göteborg!

Orderadministratör
Läs mer Jun 20
Nu söker Ascom en serviceinriktad orderadministratör. Detta är en möjlighet för dig som vill ha ett varierande arbete där du bland annat har daglig kontakt med kunder via e-post och telefon. Vi söker dig som har ett naturligt driv och som trivs med att arbeta såväl individuellt som i grupp. Här får du möjligheten att bli en del av Ascom Customer Interface-team och ett nytt kliv i din karriär! Läs mer nedan och ansök redan idag, då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Ascoms fokusområde är hälso- och sjukvården - sjukhus, äldrevård och serviceboenden - men de levererar även lösningar till industrin, säkerhetsanläggningar, detaljhandeln och hotellsektorn. Ett av deras specialområden där de har varit framgångsrika under lång tid är verksamhetskritisk kommunikation på sjukhus.

Detta är en möjlighet att starta karriären i en global organisation i en spännande, meningsfull verksamhet och med framtida karriärmöjligheter. I rollen som orderadministratör kommer du att vara en del av logistikavdelningen i Ascom Customer Interface-teamet på 7 anställda och vara kontaktperson mot kunder och ha egna arbetsuppgifter som du kommer att ansvara för.

I videon nedan kan du lära dig mer om deras smartphone Myco 3!Du erbjuds


* En trivsam och öppen arbetsmiljö där ni som team samarbetar tätt och har kul längs vägen!
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


ARBETSUPPGIFTER

Arbetet består huvudsakligen av följande delmoment:


* Orderbekräftelser och orderhantering
* Ge information till kunder
* Exportera dokument
* Fakturering
* Hantering av tulldeklarationer
* Boka och samordna transporter


VI SÖKER DIG SOM
- Har erfarenhet av logistik, orderhantering eller inköp
- Är obehindrad i svenska och engelska, i både tal och skrift

Det är meriterande om du...


* Har erfarenhet av ERP Axapta 2012, Microsoft Dynamics och/eller SAP
* Har goda kunskaper inom Excel
* Har en utbildning inom logistik, Supply Chain eller motsvarande


Som person är du:


* Självgående
* Flexibel
* Samarbetsvillig


För att lyckas i rollen som orderadministratör ska du vara engagerad och kunna ta eget ansvar för arbetsuppgifterna. Vi ser därför att du behöver kunna arbeta självständigt och att du tar ansvar för arbetsuppgifterna. Vi tror också att du har förmåga att arbeta tillsammans med teamet och är serviceinriktad, vartill vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Övrig information


* Start: Omgående eller enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid ---> Med möjlighet till förlängning
* Placering: Grimbodalen 2, Göteborg


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Ascom HÄR!

Ansök nu

Account Manager till Creditsafe

Innesäljare
Läs mer Jun 20
Delar du inställningen att kundrelationer ska vara utvecklande, utbildande och långsiktiga? Engageras du samtidigt av att arbeta mot såväl teammål som individuella försäljningsmål? Som Account Manager hos Creditsafe får du ett helhetsansvar med allt från prospektering och införsäljning till såväl nya som befintliga kunder. Med tydliga säljprocesser och utbildning ges du goda förutsättningar att både prestera och att växa in i rollen på Creditsafe.

OM TJÄNSTEN
I rollen som Account Manager kommer du att arbeta med såväl nya kunder som befintlig portfölj. Din vardag består av att kontakta prospekts, knyta nya kunder till företaget men också att bearbeta befintlig kundportfölj med ambition att vidareutveckla pågående samarbeten. Din start på Creditsafe inleds med en introduktion i såväl produktkännedom som säljträning. På företaget värnar man om korta beslutsvägar och nära samarbeten mellan olika roller vilket är en stor anledning till deras framgång såhär långt. Marknadsavdelningen är ett exempel på detta där flertalet leads samt kampanjlistor arbetas fram vilka underlättar och kompletterar din bearbetning av kunder på ett effektivt sätt.

Creditsafe befinner sig på en häftig resa och växer med fler kollegor. Det har nyligen uppkommit en ny öppning och för dig med rätt intresse, driv och vilja att lära finns här en unik möjlighet att få komma in och ta över en befintlig kundportfölj som du framåt driver och vidareutvecklar. Teamet arbetar företrädelsevis mot SME målgruppen – små och medelstora företag med en omsättning upp till 80 miljoner. De har ambitiösa tillväxtmål och du kommer bli en viktig spelare i deras fortsatta avancemang.

ARBETSUPPGIFTER
Rollen som Account Manager ger en möjlighet att utvecklas tillsammans med Creditsafe utifrån dina förutsättningar. Merparten av din kontakt med befintliga och potentiella kunder sker över telefon och du kommer framförallt att:


* Bedriva försäljning av Creditsafes produkter samt upprätthålla tillhörande administration
* Bearbeta prospekts och befintlig kundstock för att leverera konsekventa resultat baserat på uppsatta säljmål
* Utveckla och utbilda befintliga kunder i produkten
* Delta i sälj- och marknadsaktiviteter, såväl internt som externt
* Vara uppdaterad gällande lagar och regler som kan komma att påverka kundernas direkta eller indirekta användning av Creditsafes tjänster


VI SÖKER DIG SOM
För Creditsafe är personliga egenskaper av största vikt. De söker en driven, resultatinriktad och lösningsorienterad kollega som drivs av såväl individuella- som gemensamma mål. Är du en person som trivs i samarbete med andra och som vill utmana dig i en utvecklande försäljningsroll så finns det goda förutsättningar att lyckas här.


* Creditsafe är på jakt efter dig som passar in i ovan beskrivning och som vill vara del av deras resa.
* Du besitter stor nyfikenhet att lära dig deras produkter då detta är en förutsättning för att lyckas.
* Du har arbetslivserfarenhet med telefonvana, tex kundtjänst eller liknande
* Vidare talar samt skriver du obehindrat i såväl svenska som engelska.


Övrig information


* Start: Enligt ö.k.
* Lön: Grundlön med garantilön under provanställning, därefter grundlön med individuell samt teambaserad bonus.
* Omfattning: Heltid, Göteborg
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Projektingenjör inom elektroteknik till Trafikverket

Projekteringsingenjör, el-tele och elektronik
Läs mer Jun 21
Sveriges största beställare av infrastruktur söker nu en projektingenjör inom elektroteknik till ett unikt Europaprojekt där du får vara med i utvecklingen av ett nytt signalsystem för hela Sveriges järnväg. Har du nyligen tagit ut en examen inom elektroteknik eller motsvarande? Vill du ta första klivet in i branschen och arbeta i en organisation där du har goda utvecklingsmöjligheter? Sök tjänsten som projektingenjör redan idag, vi går igenom ansökningar löpande!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för trafikverkets räkning en projektingenjör till verksamhetsområdet Stora projekt.I rollen som projektingenjör har du ett varierande och utvecklande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Rollen passar dig som är i början av din karriär, har ett stort intresse för teknik och som vill bidra till samhällets ständiga utveckling.

Du kommer att arbeta på enheten ERTMS (European Rail Traffic Management System) som är ett nytt signalsystem för hela Sveriges järnväg. Systemet ersätter en sliten anläggning samtidigt som den förenklar trafikledning och underhåll samt underlättar på sikt trafik mellan länder. Det nya signalsystemet driver på digitalisering inom järnvägen och är en förutsättning för höghastighetsjärnvägar och framtida automation. European Rail Traffic Management System (ERTMS) är ett EU-gemensamt signalsystem och Trafikverket ansvarar för införandet i Sverige.

Detta är ett konsultuppdrag av långsiktig karaktär. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Trafikverket.

Du erbjuds


* Ett skräddarsytt utbildningsprogram kopplat till tjänsten. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi även stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande här.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta i ett team om 12 personer där samtliga arbetar med systemleverans i roller som projektledare, uppdragsledare, projektingenjörer och specialister inom trafiksamordning. Som projektingenjör kommer du att biträda seniora utredare och anläggningsförvaltare i olika förekommande arbetsuppgifter från planering och genomförande till uppföljning

Du kommer till exempel att:


* Bereda beslut, ta fram underlag och protokollföra under möten med systemleverantörerna
* Arbeta med kvartalsrapporter och presentera resultat avseende tid, kostnad, kvalitét och innehåll
* Bidra till att ständigt förbättra arbetssätt och att bibehålla god samarbetsmiljö


Utvecklingsmöjligheter

Tjänsten som projektingenjör ger dig en unik start på karriären och möjlighet att utvecklas till en nyckelperson i en rikstäckande organisation där du på sikt har möjligheten att växa in i en roll som exempelvis projektledare, uppdragsledare eller specialist. Tillsammans med det skräddarsydda utvecklingsprogrammet och den löpande coachningen får du bästa möjliga stöd för att snabbt ta dig an eget ansvar och utvecklas hos Trafikverket!

VI SÖKER DIG SOM
- Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom elektroteknik eller liknande (Examensbevis kommer att efterfrågas)
- Har stort driv och viljan att snabbt axla eget ansvar med en orädd attityd gentemot nya arbetsuppgifter.
- Har ett stort intresse för teknik
- Har mycket god datorvana och kunskaper i Office-paketet.
- Har obehindrade kunskaper i svenska i både tal och skrift

Som person är du


* Strukturerad
* Kommunikativ
* Initiativtagande
* Orädd


Övrig information


* Start: Augusti
* Omfattning: Heltid
* Placering: Göteborg
* Lön: Timbaserad månadslön


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Innesäljare till Mölndal Energi

Innesäljare
Läs mer Jun 19
Är du en driven person som vill vara en del av utvecklingen för ett hållbart samhälle? Har du dessutom ett gott affärssinne och trivs med mycket kundkontakt? Då kan detta vara tjänsten för dig. Mölndal Energi söker nu en engagerad innesäljare som vill vara med och expandera deras kundbas!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Mölndal Energis räkning en ny innesäljare på heltid med omgående start. Du kommer att ingå i ett team som arbetar med att expandera Mölndal Energis kundbas. Detta innebär att säljavdelningen dels skapar fler kunder, parallellt med att lojalitetsdrivande åtgärder sätts in för att bättre synliggöra de långsiktiga fördelar som kommer av Mölndal Energi som elleverantör.

Här får du möjlighet att bli en del av en stabil organisation och en seriös aktör på elmarknaden. Ditt team består av kompetenta kollegor som är experter inom sitt område. Vidare finns det goda utvecklingsmöjligheter att växa internt och ta sig an nya roller inom andra områden.

#

#

Du erbjuds


* Möjlighet att påverka sin egna lön
* Arbeta i ett team där teamkänslan är på topp


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som innesäljare kommer ditt dagliga arbete till stor del bestå av försäljning över telefon med både kalla och varma samtal mot privatkunder. Du kommer att få en introduktion och upplärning av din teamleader för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att ta dig an arbetet.

Du kommer exempelvis att:


* Arbeta operativt via telefon med högt fokus på upprätthållandet av aktivitetsnivå
* Arbeta strategiskt med utvecklingen av försäljningen
* Hjälpa kunder förstå elmarknaden och finna den bästa lösningen för kunden


Tjänsten passar dig som har god kommunikativ förmåga och trivs med att arbeta resultatorienterat. Har du dessutom ett miljöintresse så går det i linje med ett bolag som har en stark miljöprofil och exemplvis endast arbetar med förnybar el.

VI SÖKER DIG SOM
- Har tidigare erfarenhet av försäljning/kundservice
- Har erfarenhet av arbete med telefon som främsta arbetsverktyg
- Har obehindrade kunskaper i svenska i både tal och skrift

Det är meriterande om du:


* Har dokumenterat goda resultat från uppsökande försäljning
* Har ett stort miljöintresse
* Har tidigare erfarenhet av försäljning inom el
* Drivs av att prestera och arbeta utefter uppsatta mål


Som person är du affärsdriven, handlingskraftig och strukturerad, samtidigt som du är ödmjuk och prestigelös. Du räds inte att föra fram din vilja och tro på din sak. Utöver detta bör du ha ett gediget intresse och lyhördhet för förståelsen av kundens behov och en vilja att presentera värdet av olika affärsalternativ. Avslutningsvis tar du stort eget ansvar, både när det kommer till egna mål men också bidra med positiv energi till teamet.

#

#

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Mölndal
* Lön: timbaserad månadslön + provision


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Mölndal Energi består av två bolag - Mölndal Energi AB och dess dotterbolag Mölndal Energi Nät AB. Ägare är Kvarnfallet Mölndal AB, som är ett av Mölndals stad helägt aktiebolag. Mölndal Energi erbjuder el, fjärrvärme och energitjänster till privatpersoner och företag. Inom Mölndals tätort och Pixbo driver bolagets elnätsverksamhet. Läs mer om företaget på deras hemsida.

Ansök nu

Automotive Embedded Engineer till VECTOR i Göteborg!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 17
Vill du jobba med mjukvarulösningar i framkant i en dynamisk miljö på ett innovativt företag inom fordonsindustrin? Nu har du möjligheten att arbeta på en modern arbetsplats med utsikt över älven vid Lindholmen! Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Nu söker vi på Academic Work en Automotive Embedded Engineer till vår kund VECTOR. Företaget finns på Lindholmen Science Park i Göteborg och arbetar i en kreativ miljö omgivna av hjälpsamma kollegor både lokalt och globalt. VECTOR värdesätter worklife balance och erbjuder en flexibel arbetsplats där det viktiga är samarbetet i teamet, inte var du jobbar. VECTOR tror på ett konstant lärande och erbjuder därför ett generöst utbildningspaket för varje anställd. Hela första året är en utbildningsperiod parallellt med praktiskt arbete med teamet, vilket inkluderar kundbesök och besök på deras huvudkontor i Stuttgart.

VECTOR Sweden är en ledande leverantör av produkter och lösningar för att utveckla inbyggda system inom framförallt fordonsindustrin. Som Automotive Embedded Engineer kommer du att ingå i ett agilt team som integrerar Vectors AUTOSAR samt testar och ger support till företagets kunder med avseende på Vectors produkter. Vectors mjukvarulösningar hjälper kunder med att skapa fordonsapplikationer med hög säkerhet och prestanda.Detta är ett konsultuppdrag där du initialt kommer att vara anställd av Academic Work. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att vara involverad i alla delar; från försäljning, kravanalys, integration, testning och vara ett stöd till kunder under projektets gång. Du kommer även att besöka Vectors kunder för att integrera system, samt kanske ta dig an rollen som projektkoordinator eller projektledare. Förutom att arbeta tillsammans med ditt team kommer du ha ett nära samarbete med det globala team som leder utvecklingen av Vectors produkter runt AUTOSAR och testning.


* Integrera och testa AUTOSAR-stacken
* Nedladdning av mjukvara på kundens hårdvara


Citat från en anställd:

"Det bästa med jobbet på Vector är både arbetsmiljön och kollegorna; på företaget finns det väldigt erfarna kollegor som alltid är villiga att hjälpa till. Men också utvecklingsmöjligheterna; är man intresserad av att utvecklas inom något eller har något specifikt intresse är de alltid positiva till att låta en utvecklas ytterligare inom det området."

VI SÖKER DIG SOM
- Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom datateknik, elektronik, mekatronik eller maskinteknik
- Har erfarenhet av programmering i C
- Har erfarenhet av embeddedprojekt
- Har erfarenhet av agila metoder
- Talar och skriver flytande på svenska och engelska

Vi ser det som meriterande om du


* Har intresse för bilindustrin


Som person är du:


* Orädd
* Serviceinriktad
* Affärsmässig


Övrig information


* Start: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, långsiktigt
* Placering: Lindholmen, Göteborg


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Sommarjobba som guide till Paddan Sightseeing

Reseledare
Läs mer Jun 17
Vill du arbeta ombord som Guide på Paddan Sightseeing under juli och augusti? Som Guide hos Strömma får du träna på kommunikation och bemöta mycket människor i ditt dagliga arbete, en mycket värdefull kunskap att ta med dig senare i ditt arbetsliv. På denna uppskattade arbetsplats får du möjlighet att säkra sommarjobbet redan nu. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Strömma erbjuder upplevelser för livet där en av upplevelserna är Paddan Sightseeing, som erbjuder möjligheten för turister att lära känna Göteborg och åka runt till spännande platser i stan. Som guide till Paddan Sightseeing har du ett sommarjobb med rullande schema. Du kommer agera ambassadör och guida turister genom Göteborg. Här kommer du träffa människor från olika delar av världen och du kommer arbeta med att skapa minnen för livet.

#

Du erbjuds


* Ett roligt och lärorikt sommarjobb
* Att bli en del i ett härligt team och en inspirerande arbetsmiljö
* En rolig arbetsplats med mycket företagsaktiviteter


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som Guide kommer du att arbeta med att erbjuda upplevelser till Göteborgs turister genom att guida dem genom Göteborgs kanaler. Du kommer att få en introduktion till uppdraget för att få bästa förutsättningarna för att göra ett bra jobb samtidigt som du har roligt under sommaren.

Vi söker dig som


* Studerar på en eftergymnasial utbildning på minst 50 %
* Kan kommunicera obehindrat på både svenska och engelska
* Tidigare arbetslivserfarenhet, gärna inom ett servicerelaterat yrke


Meriterande


* Tala ytterligare ett språk utöver svenska och engelska


Vid den har processen lägger vi stor vikt vid din personliga lämplighet samt intresse för tjänsten.

Som person är du:


* Relationsinriktad
* Serviceinriktad
* Samarbetsförmåga


VI SÖKER DIG SOM

Övrig information


* Start: 1 juli
* Omfattning: Sommarjobb, timmar utefter behov
* Placering: Göteborg


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Strömma producerar upplevelser med målet att ge varje enskild gäst ett minne för livet. Upplevelserna är inriktade på rundturer, nöjen och aktiviteter för turister, närboende och företag där de historiska skärgårdsfartygen, moderna sightseeingbåtarna, sightseeingbussarna, de unika anläggningarna och det personliga bemötandet utgör de viktigaste komponenterna. Stromma finns representerat med ca 30 varumärken i Amsterdam, Utrecht, Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Köpenhamn, Helsingfors, Oslo, Stavanger, Bergen, Geiranger, Ålesund och Berlin.

Ansök nu

Junior redovisningsekonom till Landvetter Ekonomi

Ekonomiassistent
Läs mer Maj 25
Är du i början av din ekonomikarriär och nyfiken på hur det är att arbeta på en redovisningsbyrå? Vi söker nu en trygg och självgående, junior redovisningsekonom som först och främst ska arbeta med bokföring hos vår kund på deras trivsamma kontor. Låter detta som ett naturligt nästa steg för dig? Sök redan idag - vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Vi söker just nu en junior redovisningsekonom för redovisningsbyrån Landvetter Ekonomis räkning, också perfekt för dig som är djurvän då kontoret har två kontorshundar på plats. Förutom hundarna består kontoret av tre kunniga kollegor som ser fram emot att välkomna dig som kollega, som ska stötta i det dagliga arbetet med Landvetter Ekonomis kunder. Kunderna består av små till medelstora företag belägna runtom i Göteborg som har behov av hjälp med bokföring, bokslut, deklarationer, lönehantering, företagsstart samt rådgivning inom dessa områden.

Du erbjuds


* Ett meriterande och en givande roll på en redovisningsbyrå
* Ett familjärt och härligt kontor
* Möjlighet för dig som har en liten till mellanstor hund att ta med dig den till kontoret, så länge den kommer överens med kontorets två andra pälskollegor


Uppdraget kommer initialt vara på 6 månader med goda möjligheter till förlängning för att täcka en föräldraledighet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som junior redovisningsekonom kommer du främst stötta upp och vara behjälplig med den löpande bokföringen, men du kommer även att sköta fakturering gentemot kunder och arbeta med löneadministration. Du kommer arbeta i Fortnox och Excel.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi
- Har tidigare arbetslivserfarenhet som junior redovisningsekonom, med fördel likvärdiga arbetsuppgifter
- Är obehindrad i svenska, både i tal och i skrift
- Har goda kunskaper i Excel

Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av Fortnox.

Som person är du:


* Noggrann
* Självgående
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Landvetter - med bra bussförbindelser


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Anbudsansvarig till Skandinaviens största arkitektkontor!

Säljsekreterare
Läs mer Jun 18
Är du redo för ett spännande uppdrag på White Arkitekter i centrala Göteborg? I rollen som Anbudsansvarig är det viktigt att du drivs av utmaningar samtidigt som du har erfarenhet av anbudsarbete eller motsvarande utbildning. Låter detta som något för dig ser vi fram emot att se din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
På White är de cirka 700 medarbetare som alla skapar arkitektur som engagerar, bidrar till en hållbar livsstil och sätter människan i centrum. De är ett av Skandinaviens ledande arkitektkontor och det tredje största i Europa och finns på flertalet olika kontor i Sverige, Norge och England. Kulturen präglas av drivna människor med stark vilja men är samtidigt öppen och grundad på samarbete mellan olika kompetensområden. Det är stundtals korta deadlines och det är viktigt att du trivs med detta.

I rollen arbetar du i en kreativ verksamhet där du självständigt får samordna och driva anbudsarbete framåt i en projektledande roll. I det dagliga arbetet kommer du bland annat att arbeta med försäljning i form av anbudsarbete, göra kundresearch, sammanställa material och referenser för anbudsarbetet samt bearbeta en stor mängd text och information för att kunna koordinera i anbudsprocessen. I Göteborg finns ytterligare en Anbudsansvarig och du ingår i ett anbudsnätverk med övriga kontor. I din roll arbetar du även nära såväl arkitekter, specialister och kontorschef. Du ingår i marknadsredaktionen och rapporterar till Marknadsansvarig. För att du ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i rollen kommer du få både introduktion och upplärning på plats.

Du erbjuds


* Får ta plats i en verksamhet som främjar hållbarhet och gör skillnad för samhället
* Delta i en kultur som stimulerar utveckling och där arbete över kompetensområdena är en stark framgångsfaktor
* En hängiven konsultchef under hela din anställning som fungerar som en karriärspartner


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa profssionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
- Leda och samordna anbudsarbete tillsammans med arkitekter och specialister
- Sammanställa anbud och prekvalificeringar
- Samla information, referenser samt granska CV:n
- Korrekturläsa och granska information i anbudsprocessen
- Bevaka pågående upphandlingar och analysera utfallet av dessa
- Ansvara för erfarenhetsåterföring från inlämnade anbud och föreslå förbättringsåtgärder

VI SÖKER DIG SOM
- Har goda kunskaper inom Lagen om offentlig upphandling (LOU), antingen genom eftergymnasial utbildning eller genom arbetslivserfarenhet.
- Har erfarenhet av projektledning eller försäljning
- Är van att arbeta i hela Officepaketet
- Är obehindrad i svenska i både tal och skrift, då det krävs i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du:


* Har erfarenhet av upphandlingsarbete, RFQ, avtalshantering eller liknande
* Har erfarenhet av systemet Adobe InDesign
* Har ett intresse eller erfarenhet av branschen som White Arkitekter verkar inom


Som person har du:


* Förmågan att styra ditt arbete självständigt och driva processer framåt genom att kommunicera med olika kontaktytor och vara analytisk i ditt arbetssätt
* Vidare är du mycket noggrann och har känsla för detaljer samt har förmågan att arbeta intensivt under stundtals hög press


Övrig information


* Start: 1 september
* Omfattning: Heltid, med start 6 månader, med mycket goda chanser till förlängning
* Lön: Timbaserad månadslön
* Placering: Magasinsgatan 10, Göteborg


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Oderadministratör till globalt tekniskt företag i Göteborg!

Orderadministratör
Läs mer Jun 18
Har du ett tekniskt intresse och trivs i nära kundrelationer? Nu söker Voestalpine sin nästa stjärna inom orderadministration. Gillar du också att ha roligt på arbetsplatsen ihop med kompetenta och drivna kollegor är denna tjänsten för dig. Vi ser fram emot din ansökan!

OM TJÄNSTEN
I rollen som orderadministratör kommer du utgå från kontoret i Mölndal och ingå i ett team som idag består av fem vänliga, energifyllda och teknikintresserade personer. Du kommer få arbeta operativt och de fokusområden du kommer arbeta med är teknik, sälj och administration.

För att förstå Voestalpines verksamhet och produktionsutveckling kommer du ha stor nytta av ditt genuina intresse för teknik. Bland annat kommer du arbeta med att ta emot och följa upp offertförfrågningar, administrera orderläggning från kund, ha nära kontakt med deras tillverkning samt säkertställa att logistikflödet går enligt plan.

Detta är en tidsbegränsad anställning tom oktober 2022. Du blir anställd av oss på Academic Work och arbetar som konsult ute hos kunden. Läs mer om voestalpine här!

Du erbjuds


* Att få bli en del av ett företag där kollegorna trivs och har roligt tillsammans där exempel på aktiviteter kan vara allt ifrån fredagsfika till gemensamma evenemang
* En hängiven konsultchef under hela din anställning som fungerar som en karriärspartner


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Leverara en högklassig service mot kunderna genom att ha en nära kontakt och vara lösningsorienterad
- Hantera och följa upp offertförfrågningar
- Hantera inkommande ordrar som fördelas mellan innesäljarna
- Ha flera interna kontaktytor mot centrallager och produktionen för specialbeställda artiklar
- Ha hand om administration gällande orderhantering och leveranser av produkterna mot kund

VI SÖKER DIG SOM
- Har ett tekniskt intresse
- Har goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

Det är meriterande om du:


* Har erfarenhet av en liknande roll som innesäljare
* Har erfarenhet av SAP
* Har arbetat i CRM-systemet Salesforce
* Har en högskoleutbildning inom IT, ingenjör eller civilingenjör


Som person är du:


* Initiativtagande
* Serviceinriktad
* Problemlösande


Övrig information


* Start: Omgående!
* Omfattning: Heltid, tidsbegränsad till oktober 2022
* Placering: Mölndal, Göteborg


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare sökes till KVDpro!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 18
Nu få du chansen att bli en del av Nordens största digitala marknadsplats för försäljning av fordon, maskiner, verktyg och branschrelaterade tillbehör. KVDpro har kunder över hela Europa och brinner för utveckling, hållbarhet och tillväxt! Hos KVDpro strävar de efter att vara lite bättre idag än vad de var igår, men inte lika bra som imorgon. Alla på KVD är lika viktiga! Sök tjänsten redan idag då vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN
I tjänsten som kundtjänstmedarbetare kommer man att arbeta både som rådgivare, administratör och säljare. Avdelningens övergripande ansvar är att stötta och utveckla kundens resa före, under och efter köp av objektet samt att ta?ansvar för kundens lojalitet och kundnöjdhet genom hela processen. Tillsammans med ditt team kommer du bland annat att hantera inkommande samtal, administrera exportförsäljning samt erbjuda rådgivning.

Du erbjuds


* En internationell arbetsplats
* Möjligheten att utveckla och influera organisationen
* En hängiven konsultchef


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Ge den bästa möjliga servicen till kunder via telefon och email
- Hantera försäljning av tilläggstjänster som exempelvis finansiering och transporter samt kvalitets- och reklamationsärenden
- Vägleda och erbjuda skräddarsydda lösningar till kunder
- Skapa hållbara samt långsiktiga kundrelationer

VI SÖKER DIG SOM
- Innehar minst en genomförd och godkänd gymnasieutbildning
- Besitter tidigare arbetslivserfarenhet av telefonförsäljning och kundsupport
- Är obehindrad i svenska och engelska

Det är meriterande om du:


* Innehar kunskaper i fler språk som exempelvis finska, tyska eller polska
* Har tidigare arbetslivserfarenhet av försäljning
* Har du bakgrund från transport/fordonsbranschen eller erfarenhet av leverans- och transporthantering
* Besitter ett intresse och viss kunskap om fordon och maskiner


Som person är du:


* Resultatinriktad
* Samarbetsvillig
* Serviceinriktad


Vidare är du en person som finner ett genuint intresse för system och administrativa detaljer.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid --->långsiktigt uppdrag!
* Placering: Angered


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
KVDpro är en digital marknadsplats för försäljning av fordon, maskiner, verktyg och branschrelaterade tillbehör inom åkeri, lantbruk, entreprenad, bygg och industri. Vi lägger stor vikt vid tillgänglighet och enkelhet för våra kunder oavsett var i landet man befinner sig. Vi är helt enkelt mycket stolta att vara unika i branschen med anläggningar från norr till söder. KVDpro är även en del av Kvd-koncernen och har sedan starten 1991 varit en pionjär inom digital försäljning via auktion och fastpris av maskiner och fordon.

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till Kalejdo

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 18
Drivs du av att leverera hög kundservice? Kalejdo söker just nu en kommunikativ kundtjänstmedarbetare som är engagerad i mötet med människor och teknikutvecklingen. Välkommen med din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Kalejdo är en operatör till bredbandsbaserade tjänster men de senaste åren har de även utvecklat sina tjänster där de erbjuder Smarta Hem -och säkerhetslösningar så som inbrottslarm, fuktlarm samt avancerande anhörighetsalarm. Bolaget letar efter en framtida kollega som brinner för att ge god service men som dessutom har ett intresse för teknik och ser fram emot att få in en fot i en utav framtidens viktigaste branscher.

Kalejdo är i framkant med sin teknik och har sitt kontor utanför Lerum. På plats är det cirka tio personer i teamet och här möts du av en positiv energi samt en härlig stämning på kontoret där de bland annat har stående gemensamma luncher samt inplanerade resor med teamet.

Du erbjuds


* Ta del av ett snabbväxande företag
* Ta del av ett bolag med karriärsmöjligheter
* Friskvårdsbidrag på 5000:-/året


ARBETSUPPGIFTER
- Ärendehantering och support till Kalejdos kunder över telefon och mail.
- Ha dialog med interna kollegor för att säkerställa att ni levererar service av högsta klass till kunderna.

Öppettiderna för växeln är klockan 09.00-18.00 på vardagarna och ni är ett sammansvetsat team som stöttar upp varandra i att ärenden besvaras inom dessa tider.

VI SÖKER DIG SOM
- Erhåller en godkänd och avslutad gymnasieexamen
- Behärskar det svenska och engelska språket obehindrat
- Har en god datorvana

Det är meriterande om du har ett intresse för teknik och att du har arbetat med service tidigare.

Som person är du:


* Serviceinriktad
* Kommunikativ
* Ansvarstagande
* Självgående


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Stenkullen, utanför Lerum


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Här kan du läsa mer om Kalejdo

Ansök nu

Studentinformatör till Vision i Göteborg

Informationsassistent
Läs mer Jun 17
Är du på jakt efter ett roligt, socialt och utvecklande extrajobb vid sidan av studierna med start i augusti? Då är rollen som studentinformatör hos Vision något för dig! Du kommer få vara med och utveckla och driva Visions studentverksamhet på universitetet i Göteborg framåt! I denna roll kommer du tillhöra ett härligt team, och du och dina kollegor kommer ha stor möjlighet att påverka dina arbetstider för att på bästa sätt kombinera arbetet med studierna.

OM TJÄNSTEN
Som studentinformatör arbetar du tillsammans med ditt team och hjälper Vision att växa som fackförbund genom att informera och rekrytera nya studentmedlemmar på ditt lärosäte till förbundet. Du kommer att få arbeta i en fartfylld och social roll, med många kontaktytor främst mot studenter, men även anställda på campus samt interna kollegor inom förbundet. I denna roll får du vara med och driva och utveckla Visions arbete framåt på campus, och samtidigt få en meriterande erfarenhet inför framtiden!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Vision.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som studentinformatör kommer du förutom att arbeta med information och medlemsrekrytering att ägna dig åt att marknadsföra Vision via olika event. Det kan gälla allt från klassrumspresentationer, informationsbord, vid mässor och arbetsmarknadsdagar samt andra evenemang. Parallellt med detta arbete kommer du även att erbjuda befintliga medlemmar service, marknadsföra aktiviteter och events samt hålla koll på vad som händer hos Vision. Du arbetar även med marknadsföring och sociala medier och du har koll på vad som händer på just ditt lärosäte.

Du kommer arbeta i nära samarbete med andra studentinformatörer, och du får själv påverka ditt arbetsschema så att det passar dina studier. Som studentinformatör hos Vision ges du stort utrymme att själv komma med idéer och uppslag inom ramarna för ditt uppdrag samt att du kommer att få stöd och coachning av din närmaste chef.

VI SÖKER DIG SOM
- Är student på Göteborgs universitet
- Är social och utåtriktad
- Samarbetar bra i team
- Är ansvarsfull, initiativtagande och lösningsorienterad
- Är resultatdriven och gillar att arbeta mot mål
- Är kreativ

Vi ser gärna att du:


* Har erfarenhet av service och/eller försäljning
* Har minst 1 år kvar av din studietid
* Har varit eller är engagerad i studentlivet på ditt lärosäte


ÖVRIG INFORMATION


* Start: 15 augusti, eller enligt önskemål. Anställningen inleds med två utbildningsdagar i Stockholm, Vision står för boende och resan till Stockholm
* Omfattning: Deltid, ca. 30 timmar/månad
* Lön: Individuell lönesättning från 130 kr/tim exkl. semesterersättning
* Placering: Göteborg


Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vision är ett av Sveriges ledande fackförbund med cirka 200 000 medlemmar, både studenter och de i arbetslivet. Vi är partipolitiskt obundna och ingår i TCO. Vision har blivit utsedda till Karriärföretag 2022 och är därmed en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare! Vi är ett av de hundra Karriärföretag som anses ha de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna i Sverige.

Vision är ett rikstäckande fackförbund med medlemmar representerade i över 4000 yrken. Till exempel chefer, ingenjörer, personalvetare, socialsekreterare, ekonomer, präster, behandlingsassistenter, administratörer, medicinska sekreterare och tandsköterskor. Visions medlemmar har jobb som stödjer välfärden, i offentlig sektor och i privata bolag och företag med koppling till den.

Ansök nu