Academic Work Sweden AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Academic Work Sweden AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Administratör till innovativt företag

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Nov 25
Vi söker dig som trivs i en administrativ och koordinerande roll med stort kundfokus. Nu finns möjligheten för dig som vill ha meriterande erfarenhet inom administrativa uppgifter och få möjlighet att växa hos ett innovativt och nytänkande bolag. Välkommen med din ansökan redan idag – vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Nu söker Academic Work för vår kunds räkning dig som vill bygga på din arbetslivserfarenhet inom koordinering och administration hos ett nytänkande bolag inom automotive- industrin. Vår kund är ett bolag i framkant vad gäller effektivisering av bilanvändandet och i denna tjänst kommer du att tillhöra ett team som ansvarar för provkörning av deras bilar som sätter strategier för hur testdrive ska fungera framåt.

Du kommer att tillhöra vår kunds orderavdelning där goda samarbeten och kundservice står i fokus. I denna roll kommer du bland annat att hantera orderläggningar och bokningar från kunder. Vidare kommer du att jobba i nära samarbete med din närmaste kollega men med mycket eget ansvar där det krävs att du är kreativ, självgående och problemlösande. Utöver detta tror vi att det är viktigt att du är stresstålig och van vid att jobba i en kommunikativ roll då du kommer ha många kontaktytor.

Detta är ett konsultuppdrag som initialt kommer löpa fram till april, men med goda chanser till förlängning. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Administrativa arbetsuppgifter såsom att hantera orders och information i systemen
* Sammanställa samt kontakta rätt personer för att få information
* Driva kommunikation i affärssystemen och de olika avdelningarna
* Du kommer att få vara med och utveckla och utvärdera rollen

VI SÖKER DIG SOM
* Har en eftergymnasial utbildning inom admin, ekonomi eller motsvarande alternativt tidigare erfarenhet av en liknande roll
* Har god systemförståelse
* Har tidigare erfarenhet av orderhantering
* Är driven och nyfiken

Det är meriterande om du:
* Har arbetat i systemet Microsoft dynamics

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i rekryteringsprocessen. Vi ser att du som söker tjänsten är flexibel, noggrann och systematisk. I det dagliga arbetet är du självständig och strukturerad och gillar att jobba med stora mänger data. Som person har du lätt för att samarbeta och trivs med många kontaktytor då du kommer att arbeta tätt med både interna och externa parter.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, initialt till april med god chans till förlängning
* Placering: Göteborg
* Lön: Timbaserad månadslön
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Studerande IT-tekniker på deltid till världsledande företag!

Servicetekniker, data
Läs mer Nov 29
Nytt
Pluggar du en teknisk utbildning på Chalmers eller Göteborgs Universitet? Är du på jakt efter ett deltidsjobb där du kommer arbeta med att säkerställa virusskydd på en världsledande aktör inom teknisk produktion? Då kan det vara dig vi letar efter, sök redan idag eftersom tjänsten tillsätts löpande!

OM TJÄNSTEN
Nu söker Academic Work för vår kunds räkning en dataintresserad student som vill komma in på ett kortare uppdrag under cirka två månader. Företaget är en världsledande tillverkare av tekniska komponenter och präglas av en internationell och händelserik miljö. I rollen kommer du jobba undersökande och administrativt med företagets PC-maskiner, för att säkerställa vilka antivirusversioner och datorkonfigurationer dessa har. Eftersom bolaget är internationellt kommer du även få ha kontakt med leverantörer på svenska så väl som engelska.

Du erbjuds


* En möjlig ingång på ett världsledande företag inom nya tekniker
* En flexibel roll som kan kombineras tillsammans med dina studier


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Samla in information kring olika antivirusversioner till olika datorkonfigurationer på företagets Windows PC-maskiner
* Kontrollera maskiner på annan ort genom att vara i kontakt med företagets datorleverantörer
* Sammanställa information över installation, uppdatering och inställningar
* I alla ovanstående uppgifter kommer du arbeta på ett självständigt och initiativtagande sätt

VI SÖKER DIG SOM
* Studerar en teknisk eftergymnasial utbildning åtminstone till juni 2022
* Är obehindrad i svenska och engelska eftersom båda språken används i det dagliga arbetet
* Har en god teknisk förståelse och kunskap i att hantera Windows PC-maskiner

Som person är du:
* Självgående
* Strukturerad
* Noggrann

Övrig information


* Start: Januari – cirka 2 månader framåt med chans till förlängning för rätt person.
* Omfattning: Deltid, cirka 16-20 timmar i veckan
* Placering: Mölnlycke, Göteborg
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Logistikkoordinator till Nordic Bulkers!

Speditör
Läs mer Nov 27
För dig med ett brinnande intresse för transport och logistik kan detta vara det perfekta jobbet för dig! Vi söker dig som motiveras av att arbeta i en logistiktjänst som innebär arbete med hela kedjan. Nordic Bulkers är ett bolag som värderar lojalitet och goda samarbetsrelationer, låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Nordic Bulkers är ett bolag som satsar långsiktigt på sina medarbetare och söker därför dig som ser dig långsiktigt i tjänsten. I rollen som logistikkoordinator kommer du arbeta i deras största affärsområde som är indelat i två team bestående totalt av 12 logistikkoordinatorer. För att säkerställa bästa möjliga start kommer du få upplärning på plats för att därefter kunna arbeta hemifrån till viss del.

Du erbjuds


* Möjlighet att arbeta med multimodala transporter och ansvara för hela logistikkedjan
* Arbete i team med eget ansvar för specifika transportflöden
* En arbetsplats med högt i tak, bra stämning och gemenskap där gemensam frukost, lunch och aw är exempel på vanliga aktiviteter


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och anställning sker direkt hos Nordic Bulkers.

ARBETSUPPGIFTER
Som logistikoordinator kommer du ansvara för trafiker inom Europa med fokus på kundens transporter mellan Norden och övriga Europa. Det handlar om att boka och planera transporter med tillhörande terminalaktiviteter med hjälp av externa operatörer på väg, järnväg och sjö. I rollen har du kontakt med både kunder och leverantörer avseende såväl de operativa som ekonomiska delarna.

VI SÖKER DIG SOM
* Har en färdigställd utbildning inom logistik/spedition, ekonomi eller motsvarande erfarenhet inom området.
* Har mycket goda kunskaper i Excel
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då arbetet sker på dessa språk.

Det är meriterande om du:


* Har arbetat i en liknande roll tidigare, gärna inom spedition, ekonomie eller flödesplanering.


Som person är du:


* Serviceinriktad
* Noggrann
* Strukturerad
* Samarbetsvillig


Övrig information


* Start: Omgående eller enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning
* Placering: Göteborg, Gullbergs Strandgata 6
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nordic Bulkers önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer på Nordic Bulkers hemsida Här!

Ansök nu

Tekniskt intresserad innesäljare till voestalpine

Innesäljare
Läs mer Nov 27
Intresserad av att satsa på en roll som innesäljare? Har du ett stort tekniskt intresse och trivs som allra bäst i nära kundrelationer är denna rollen för dig. Hos voestalpine ges du möjligheten att utvecklas inom företaget i en varierande roll och får lära dig mer om stålindustrin. Sök redan idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
I Sverige arbetar voestalpine med att sälja Uddeholms produkter som är tillverkare av verktygsstål för industriella verktyg. På verket i Hagfors där de har sitt centralllager tillverkas Uddeholms produktportfölj bestående av bland annat verktygsstål och specialstål för maskinkomponenter.

Uddeholm består idag av totalt 55 anställda varav 20 som sitter på kontoret i Göteborg, Mölndal. I rollen som innesäljare kommer du ingå i ett team med fem kollegor som är ett vänligt, energifyllt och teknikintresserat gäng som längtar efter en ny kollega.

I rollen som innesäljare kommer du få arbeta operativt och de fokusområden du kommer arbeta med är teknik, sälj och administration. För att förstå företagets verksamhet och produktionsutvecklingen kommer du i rollen som innesäljare att ha stor nytta av ditt genuina intresse för teknik. Du kommer att tillhöra kontoret i Göteborg och arbeta med att ta emot och följa upp offertförfrågningar, administrera orderläggning från kund, ha nära kontakt med tillverkningen i Hagfors samt säkertställa att logistikflödet går enligt plan. Som innesäljare får du ta en del av fördelningen på inkommande offertförfrågningar/orders som görs av teamet. Du kommer även tilldelas ansvar för den redan väl etablerade kundstocken som i dagsläget är fördelad på de nuvarande kollegorna.Du erbjuds


* Att få bli en del av ett företag där kollegorna trivs och har roligt tillsammans där exempel på aktiviteter kan vara allt ifrån fredagsfika till gemensamma evenemang
* Ett individanpassat ledarskap och utvecklingsplan som du sätter upp tillsammans med din chef där du har stor påverkan på din egen vardag och utveckling utifrån intresse och kompetens
* Bra förmånspaket i form av friskvårdsbidrag, hemarbete vid behov samt sommartid från maj till augusti


ARBETSUPPGIFTER
Dina primära arbetsuppgifter kommer vara att:
* Leverara en högklassig service mot kunderna genom att ha en nära kontakt och vara lösningsorienterad
* Hantera och följa upp offertförfrågningar
* Hantera inkommande ordrar som fördelas mellan innesäljarna på enskilda kontoren
* Ha flera interna kontaktytor mot centrallager och produktionen för specialbeställda verktyg
* Ha hand om administration gällande orderhantering och leveranser av produkterna mot kund

VI SÖKER DIG SOM
* Har en utbildning som högskoleingengjör inom bygg eller civilingenjör
* Har ett tekniskt intresse
* Har goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

Det är meriterande om du:
* Har erfarenhet av en liknande roll som innesäljare
* Har erfarenhet av SAP
* Har arbetat i CRM-systemet Salesforce

Som person är du:


* Ansvarstagande
* Initiativtagande
* Serviceinriktad
* Problemlösande


ÖVRIG INFORMATION


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Tillsvidare
* Lön: Fast månadslön
* Placering: Mölndal
* Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos voestalpine.
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och voestalpines önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work


INFORMATION OM FÖRETAGET
voestalpine är en globalt ledande stål- och teknikkoncern med en unik kombination av material och bearbetningsexpertis. voestalpine har cirka 500 koncernbolag i mer än 50 länder på alla fem kontinenter. Med sina premiumprodukter och systemlösningar är de en ledande partner till fordons- och konsumentvaruindustrin samt flyg- och olje- och gasindustrin. De är även världsmarknadsledare inom järnvägssystem, verktygsstål och specialsektioner.

Ansök nu

Labbassistent till IVL Svenska Miljöinstitutet!

Laboratorieassistent
Läs mer Nov 27
Studerar du kemi och vill ha ett meningsfullt arbete vid sidan av dina studier? Ser du dessutom dig själv som en noggrann person som vill lära sig mycket nytt? Då kan detta vara tjänsten för dig. IVL Svenska Miljöinstitutet söker just nu två laboratorieassistenter på deltid med start omgående. Ansök redan idag – vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN
IVL Svenska Miljöinstitutet har Sveriges bredaste miljöprofil. Till skillnad från många andra aktörer förenar de tillämpad forskning och utveckling i nära samverkan med näringslivet och det offentliga. Deras uppdrag vilar på vetenskaplig grund vars forskning präglas av tvärvetenskap och systemtänkande. Eftersom företaget är en viktig aktör inom miljöanalys kommer du få arbeta med meningsfulla arbetsuppgifter som kommer ha stor påverkan på miljö i Sverige.
IVL’s kontor är placerat i centrala Göteborg och på den aktuella avdelningen är det i dagsläget 17 kollegor där goda samarbeten står i fokus. Du kommer att få en god introduktion till tjänstens olika moment där en senior kollega kommer introducera och agera bollplank för att skapa de bästa förutsättningarna för dig att lyckas i rollen.

Du erbjuds


* Upplärning och körkort för ackrediterade labb
* En långsiktig tjänst vid sidan av studierna där du om alla parter är nöjda kan bli erbjuden både sommarjobb och jobb efter studierna
* Upplärning och fadder på plats i labbmiljö
* Praktisk erfarenhet av labbarbete


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Förbereda, rengöra samt återställa provutrustning
* Preparering av filter och montering av dessa i provtagare för miljöprovtagning
* Filtrering av vattenprover
* Registrering av labbdata i ett labbdata system
* Bestämning av partikelanalys PM 10 och PM 2.5

VI SÖKER DIG SOM
* Studerar andra året eller senare på en eftergymnasial utbildning inom kemi, det är meriterande om du har inriktning inom analytisk, organisk, eller oorganisk kemi
* Har erfarenhet av att arbeta i labbmiljö
* Har utbildning i labbsäkerhet
* Har ett intresse för laboratoriearbete och ser en framtid inom detta
* Är obehindrad i svenska och engelska eftersom båda språken används i det dagliga arbetet

Som person är du:
* Strukturerad
* Noggrann
* Ansvarstagande

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid, tillgänglig 10 timmar i veckan men varierar mellan veckor
* Placering: Aschebergsatan 44
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Speditör till Bertling!

Speditör
Läs mer Nov 27
Har du erfarenhet av spedition och vill ta dig an nästa utmaning? Är du en noggrann problemlösare som vill bidra med din kompetens inom spedition? Nu söker Bertling en speditör med möjlighet till en flexibel och ansvarstagande roll där du arbetar både operativt och kommersiellt. Har du erfarenhet av projektlogistik eller specialtransporter är det här rätt tjänst för dig, sök redan idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
F.H. Bertling har en drygt 150-årig historik på den globala transportmarknaden, sedan Friedrich Heinrich Bertling startade sitt rederi i Lübeck år 1865. Sedan dess har företaget vuxit stadigt till över 700 anställda på ett 60-tal kontor runt om i världen. Förutom rederiverksamheten har de numera även verksamhet inom traditionell spedition, där projekt- och specialtransporter utgör den största delen av företaget.

Bertling i Sverige etablerades 1991 i Göteborg och det nuvarande huvudkontoret är beläget i Sävedalen, där ett 40-tal kollegor arbetar. Härifrån erbjuder de ett komplett paket av tjänster inom bil-/sjö-/flygspedition. I denna tjänst kommer du arbeta med projektspedition i ett team på fyra personer. Tjänsten är platsoberoende vilket innebär att du har möjlighet att arbeta hemifrån eller på Bertlings kontor i Sävenäs.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Bertling.

Du erbjuds


* Möjlighet att resa över hela världen
* Flexibelt arbete med frihet under ansvar
* Chansen att bidra till bolagets utveckling


ARBETSUPPGIFTER
I din roll som speditör till Bertling kommer du koordinera logistiken kring flöden och transporter. Tillsammans med dina kollegor arbetar ni för att erbjuda god service till både kunder och leverantörer. Kunderna är i regel stora industriföretag och leverantörerna består av rederier, åkerier och flygbolag. Det förväntas att du hanterar en bokning från början till slut och därigenom kan ta egna beslut.

Som speditör hos Bertling kan det förekomma resor i arbetet som uppskattas till ungefär 10-15 dagar per år.

Du kommer bland annat:


* Ha daglig kontakt med kunder och leverantörer
* Arbeta i en dynamisk miljö med operativt och kommersiellt arbete
* Hantera exporter och bokningar från Sverige eller EU


VI SÖKER DIG SOM
* Har minst 2 års erfarenhet inom spedition, gärna inom sjöspedition och exportinriktat.


* Vi ser gärna att du har erfarenhet av specialtransport eller projektlogistik, specificera gärna detta i din ansökan.
* Kan obehindrat kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift


Det är meriterande med ytterligare språkkunskaper.

Som person är du:


* Flexibel
* Noggrann
* Relationsskapande
* Självgående


På Bertling jobbar vi med frihet under ansvar vilket innebär att du är självgående, ansvarstagande och flexibel. Eftersom kundkontakt är en ytterst central del ser vi att du är bra på att bygga och upprätthålla relationer, nya som befintliga. Det är även stort fokus på noggrannhet då det krävs korrekt återrapportering till kund. Vidare söker Bertling en person som gärna vill bidra till avdelningens utveckling och kommer med förslag på förbättringar och möjligheter.

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Lön: Marknadsmässig
* Schema: Kontorstider
* Placering: Industrivägen 6, 433 61 Sävedalen


Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bertlings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Bertling här!

Ansök nu

Junior Software Engineer in C# to Combination!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 27
You want to work with nice people, a fresh tech stack and a challenging product space?

OM TJÄNSTEN
We have since our inception provided technology solutions to prominent multinational betting and gambling companies, out of our Gothenburg office, and we are now looking for more people to join our journey!

At Combination we are focused on R&D and developing new products. We primarily build next generation technical solutions and systems in the Sportsbook space, which enable sports fans to bet on their favorite teams or anticipated outcomes on their mobile phones, making for an even more exhilarating experience.

Because you are one of us

Going to work should be like coming home. At Combination you work with like-minded people who respect you and let you be who you are. We are convinced that a strong camaraderie and curiosity are an important foundation to building focus and knowledge. We fail together and we learn together, so that we win together. Essentially, we treat each other like friends should.

As an employer, we care that everyone feels important and appreciated as a person and for their work. We therefore let all our employees enjoy benefits, such as:


* Life and accident insurance
* Health insurance
* A pension savings scheme
* Wellness allowance
* Company bonus
* Referral bonus
* Training


ARBETSUPPGIFTER
As a Software Engineer you play an important part in our product development team(s). Since you will get the opportunity to work full stack across a wide range of new and changing technologies, a strong foundational understanding of the computer science will serve you well. Having the ability adapt to and become productive in any environment is arguably more important that your existing skillset.

Being a fast-moving R&D center, technologies are bound to come and go, and will invariably do so depending on what we deem most fit for purpose. Some of the more well-known frameworks, technologies and methodologies you will come across include React.js, C#, Python, .NET Core, Node.js, Azure, Kubernetes, Helm, Docker, LaunchDarkly, Elastic, Grafana and Infrastructure as Code.

VI SÖKER DIG SOM

About you:


* You have a bachelors or master’s degree in computer science, software engineering, mathematics, or any other related field.
* You are an advocate of best coding practices eg SOLID.
* You possess competent problem-solving skills.
* You are team orientated and goal focused.
* You have the ability to work in a versatile environment.
* You are open-minded to learning a range of technologies.
* You are fluent in English speaking.


Bonus points for:


* Exposure to a range of JavaScript frameworks (AngularJS, React.js, Node.js & TypeScript).
* Knowledge of Unit testing, Performance testing & integration testing.
* Worked with Azure DevOps or equivalent.
* Interest in Machine Learning techniques.
* Practice with ‘Docker/Kubernetes’.
* Experience working in Azure, AWS or Google Cloud.
* Experience with a range of data tools (ElasticSearch/CosmosDB).


Other information


* Start: According to agreement.
* Work extent: Full-time.
* Location: Gothenburg.
* Contact information: This recruitment process is conducted by Academic Work. It is a request from Combination that all questions regarding the position is handled by
Academic Work.


Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phase.

INFORMATION OM FÖRETAGET
You can read more about Combination at their website!

Ansök nu

Application engineer to UniqueSec

Utvecklingsingenjör, maskin
Läs mer Nov 27
Have you heard about self-driving cars? Do you know why autonomous driving has not happened yet? Do you want to work on the edge of the technology and be part of a team who will actualize it? Then this might be a role for you.

We are looking for a driven person who get encouraged by working in close contact with colleagues where innovation is a key factor. If all the above interest you, then this might be your dream job.

OM TJÄNSTEN
UniqueSec is an innovative company that develops advanced algorithms in commercial signal and radar solutions in various applications, primarily in automotive and work with giant automotive tier-1s and OEMs to bring the safety of vehicles to a new level.

The company is a Gothenburg-based startup company and is unique in its technical niche. UniqueSec currently consists of four experienced and competent engineers with a great entrepreneurial spirit.

This role will benefit your technical competence at the same time as you get to be highly involved in an innovative company that works towards major players in the Automotive industry. You will be a key player where your efforts will be directly decisive for the company's journey forward.

You will initially receive a lot of support from your colleagues in order to grow in roles and work more independently. Kasra, who is the CEO of the company, advocates teamwork, transparency and a pleasant work environment.Why UniqueSec


* You will have the chance to climb and develop in UniqueSec since the organization is a start-up and under expansion, therefore there’s a lot of opportunities within the company.
* You will belong to a team with a high team spirit but also collaborate with colleagues throughout the whole organization and your colleagues will support you and help you develop.


ARBETSUPPGIFTER
As an engineer at UniqueSec, you’ll have responsibilities as part of the design and development team and create customer-specific solutions.
Since no solution is the same as the other, you can expect that the days will vary.

But mostly you will do different tasks among:
* Hardware and software development
* RF and millimeter-wave system design and analysis
* Signal processing algorithm design and implementation
* Interfacing to automotive sensors

VI SÖKER DIG SOM
Brilliant and collaborative engineer who can define and formulate problems and propose logical ways to solve them. You have positive attitude and a strong academic background and are keen to continue improve further and share your knowledge with others.

On top of this, you need…


* Degree in communication, electrical, computer engineering or related areas.
* Knowledge in digital signal processing and signals and systems
* MATLAB programming skills
* Understanding of radar and its signal processing
* Some Algorithm design experience
* Experience of operating measurement instruments (e.g spectrum analyzer, VNA)
* Good presentation and documentation skills
* Fluency or proficiency in English, both oral and written
* Swedish/European permanent residency or citizenship


Other information


* Start: According to agreement
* Work extent: Full time
* Location: Gothenburg
* Contact information: This recruitment process is conducted by Academic Work. It is a request from UniqueSec that all questions regarding the position are handled by
Academic Work.


Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phase.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Read more about UniqueSec here{target="_blank"}.

Ansök nu

Redovisningskonsult till Suprimax Redovisningsbyrå

Redovisningskonsult
Läs mer Nov 27
Suprimax söker en driven och självgående redovisningskonsult som kan ta sig an en ledande roll på byrån. För dig som självständigt kan hantera bokslut och årsredovisningar finns stora möjligheter att utveckla ditt ledarskap då din roll även kommer innebära att leda och stötta dagens team om sex medarbetare. På Suprimax står kunderna i centrum men det är lika viktigt att dela skratt, idéer och utmaningar med de härliga kollegorna!

OM TJÄNSTEN
På Suprimax får du stor frihet över ditt jobb! Du planerar och organiserar ditt arbete självständigt och har stora frihetsgrader så länge du levererar i enlighet med dina mål. Företaget består idag av sex medarbetare som tillsammans arbetar med byråns 170 kunder inom segmentet små- och medelstora företag. Kulturen genomsyras av en demokratisk anda där goda idéer och utvecklingsförslag varmt välkomnas och förverkligas när det är möjligt.

Vi söker dig som drivs av att lära dig nytt, dela din kunskap och som ständigt strävar efter att utveckla dina kundrelationer!

Du erbjuds


* Goda möjligheter att utveckla ditt ledarskap och vara med och påverka verksamheten
* För rätt person finns möjligheter att vidareutbilda sig inom relevanta kompetensområden


ARBETSUPPGIFTER
* Självständigt kunna genomföra bokslut och årsredovisning för små- och medelstora företag
* Ekonomisk rådgivning till kunderna avseende exempelvis skatteplanering, löner och bokföringsarbete
* Inkomstdeklarationer
* Leda och stötta övriga medarbetare i deras arbete

VI SÖKER DIG SOM
* Har minst tre års erfarenhet av bokslut och årsredovisning för små- och medelstora företag
* Har en utbildning inom ekonomi, gärna med inriktning redovisning
* Som obehindrat behärskar svenska i tal och skrift samt har grundläggande kunskaper i engelska
* Som är duktig på att skapa förtroende hos såväl kunder som kollegor och som trivs i en rådgivande roll

Som person är du:


* Relationsskapande och serviceinriktad med målet att leverera hög service och utveckla dina kundrelationer
* Noggrann för att säkerställa hög kvalitet i ditt arbete
* Självgående för att kunna planera och driva ditt eget arbete
* Initiativtagande då du förväntas bidra med nya idéer och utveckling


Övrig information


* Start: Flexibelt med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, kontorstider
* Placering: Göteborg
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Suprimax önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Suprimax

Ansök nu

Support inom Skype och Teams sökes!

Systemadministratör
Läs mer Nov 24
Nu söker vi dig som vill jobba inom second line och gillar en omväxlande arbetsdag. Här får du vara med och skapa en ny funktion vilket innebär stor möjlighet till utveckling och mycket frihet under ansvar. Sök tjänsten redan idag, urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker nu en second line support inom Skype och Teams till vår kund. Du jobbar huvudsakligen med incidenthantering och felsökning samt ansvarar sedan för de ärenden som gäller Skype eller Teams. Rollen innebär en stor variation i arbetsdagen eftersom ingen incident är den andra lik.

Detta är en ny funktion hos vår kund vilket innebär att du kommer jobba självständigt och förväntas ta stort ansvar för ditt arbete. Du blir också en del av ett team med ytterligare 22 medarbetare inom andra funktioner som samarbetar mycket och tar stort gemensamt ansvar.

Du erbjuds


* En roll med frihet under ansvar
* Att bli en del av ett öppet och ärligt team som tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet
* Stora möjligheter att utvecklas


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Felsökning i incidenter som kommer från first line
* Hantera de incidenter som rör Skype och Teams
* Drifter och patchar på servrar
* Ha kontakt med kunder för att hitta den bästa lösningen

VI SÖKER DIG SOM
* Har arbetslivserfarenhet inom området och kunskaper inom PowerShell, , operativsystem, PKI och SIP-protokollet samt webserver IIS
* Har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, muntligt oc skriftligt, eftersom kommunikation på båda språken är en stor del av rollen

Det är meriterande om du har tagit certifieringarna 70-333 och 70-334.

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en säkerhetsprövning, inkluderat registerkontroll, kommer att genomföras i samband med anställning (i enlighet med 3 kap 1§ i Säkerhetsskyddslagen). Läs mer om vad en säkerhetsprövning innebär här.

Som person är du:


* Problemlösande
* Serviceinriktad
* Självgående


Övrig information


* Start: Omgående/enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Kalmar eller Göteborg
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Utvecklare till Infotiv i Göteborg!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 12
Academic Work söker för Infotivs räkning en Utvecklare med viljan att bli en nyckelspelare i resan in i framtidens utveckling. Vill du gå med i ett relationsinriktad och lyhört team och få möjligheten att växa samt testa på nya vägar omgiven av en högteknologisk miljö? Då ska du söka tjänsten så berättar vi mer!

OM TJÄNSTEN
Infotiv har uppdrag inom alla tänkbara branscher. Som konsult hos Infotiv blir du en del av ett agilt och korsfunktionellt team ute hos någon av deras partners, där du kommer bidra till att utveckla moderna och användarvänliga lösningar med hjälp av den senaste tekniken. Just nu är möjligheterna många och spridda, och de är säkra på att det finns något som kan locka just dig. Genom deras många ramavtal får Infotiv tillgång till de spetsigaste uppdragen, som annars kan vara svåra att hitta.

Som teknikkonsult på Infotiv står du och dina kunskaper i centrum, och tillsammans tar ni din karriär till nya höjder. Vi söker både dig som har goda kunskaper i C++ alternativt Java.

Du erbjuds


* Ett arbete gentemot ett av Sveriges mest högteknologiska företag
* En möjlighet att växa yrkesmässigt tillsammans med ett seniort team


Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Infotiv.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer arbeta med projekt som är riktade mot Infotivs kunder som är spridda runt Göteborgs regionen. Du kommer arbeta mestadels ute hos kund men alltid ha tillgång till deras kontor. Oavsett om du jobbar på plats hos en av deras kunder eller i ett av deras team har du alltid tryggheten och stödet från Infotiv i ryggen.

Projekten du ställs inför berör olika branscher och är sällan den andra lik. Det är därför viktigt att du kan identifiera krav och läsa av förväntningar för att på bästa sätt skräddarsy systemen efter kundens önskemål. Uppdragen sträcker sig vanligtvis över 6 månader upp mot ett år.

VI SÖKER DIG SOM
* M Sc eller B Sc inom Data/IT/Elektro, eller liknande utbildning
* Minst sex månaders arbetslivserfarenhet av programmering i antingen C++ eller Java, alternativt att du har arbetat med egna projekt du kan visa upp
* Flytande svenska och engelska då detta krävs i det dagliga arbetet

Meriterande för rollen är om du har jobbat med applikationsutveckling, backend-utveckling eller cloud-infrastruktur i tidigare roll.

Som person är du:


* Engagerad
* Strukturerad
* Problemlösande


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse.
* Omfattning: Heltid.
* Lön: Marknadsmässig.
* Placering: Göteborg
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Infotivs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
* I din ansökan ser vi gärna att du skickar med info om vilka mjukvaruprojekt du genomfört; både professionellt och privat.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Infotiv genom att följa länken.

Ansök nu

Supporttekniker inom digital produktion!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Nov 11
Brinner du för teknik och att finna innovativa lösningar? Har du tidigare erfarenhet av IT support och nu är redo att ta nästa steg mot ett branschledande företag inom nya produktionstekniker? Då är det dig vi söker! Här får du möjligheten att skapa nya kontaktytor och arbeta i en händelserik miljö med varierande arbetsuppgifter. Sök redan idag då vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Lindholmen Science Park arbetar med fokus på morgondagens mobilitet för människor och gods där de bidragit till framgångsrika samarbeten och ny kunskap. De söker nu en supporttekniker med ett stort intresse för teknik och en nyfikenhet på att se helheten i situationer för att finna problem och möjliga lösningar. De vill att du ska våga utmana dig själv och vilja lära dig nya saker.

Du kommer tillhöra en teknikintensiv avdelning där du arbetar nära dina kollegor och tillsammans löser de teknikrelaterade problem som uppstår under dagen samt planerar och genomför digitala studiosändningar av seminarier och webbmöten. Utöver dina egna arbetsuppgifter har företaget en del härliga sammankomster där du får möjlighet att träffa kollegor både internt och externt. Du kan se mer om vad företaget gör här:Du erbjuds


* Möjlighet att delta i en teknikintensiv verksamhet och arbeta med en bredd av olika frågor
* Varierade arbetsdagar på en arbetsplats där samarbete internt och externt är i fokus
* Dedikerad konsultchef


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Agera support i IT-relaterade ärenden via telefon, mail och på plats
* Planera och genomföra digitala studiosändningar. De sker idag antingen helt via web eller som en hybridlösning
* Se till så att teknik i studios och möteslokaler fungerar och är igång

VI SÖKER DIG SOM
* Har tidigare erfarenhet av IT-support exempelvis genom felsökning, problemlösning och utbildning
* Har ett intresse för Audio/video och kan grunderna i webbsändningar
* Har en teknisk förståelse och kunskap inom exempelvis Officepaketet och MacOS
* Är att man ska vara obehindrad i svenska och engelska eftersom båda språken används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du:
* Är kreativ och har ett eget intresse inom visuell media, exempelvis foto, film, VR
* Har kunskap inom redigering och efterproduktion (ex. Final cut, OBS, Adobe Premier)
* Har en förståelse samt möjlighet att föreslå åtgärder inom utvecklingsområden inom IT-säkerhet, digitala verktyg IT-relaterad verksamhetsutveckling

Som person är du:


* En god lagspelare
* Serviceinriktad
* Flexibel
* Problemlösande även i stressiga situationer


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, initialt 6 månader med chans till förlängning
* Placering: Lindholmen, Göteborg
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Student sökes för välbetalt extrajobb omgående fram till vecka 50!

Lagerarbetare
Läs mer Nov 25
Är du student och vill dryga ut studentkassan under vintern? Har du möjlighet att arbeta 2-3 dagar i veckan för att succesivt jobba fler dagar i veckan fram tills jul? Ser du dessutom dig själv som en ansvarstagande person? Då kan detta vara tjänsten för dig. Ansök redan idag – vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker studenter till vår studentpool för orderplock under en kortare period hos Jakobsdals Charkuteri. Företaget lagerhåller och producerar svenska charkuteriprodukter med hög kvalitet till landets charkdiskar. Du kommer att vara en del av en arbetsplats med god stämning i företagets lokaler i Agnesberg. Dina arbetstider varierar enligt överenskommelse. Introduktion sker löpande med start omgående

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig fram till vecka 50. Desto närmare julen vi kommer, desto mer kommer det förväntas att du arbetar. Du kommer återigen att börja med 2-3 pass första veckan för att sedan gå mot fler pass per vecka ju närmare julen man kommer. Du kommer enbart att jobba på vardagar under tiderna 7.00-16.00 på vardagar.

ARBETSUPPGIFTER
Som lagermedarbetare kommer du arbeta i kylmiljö med att plocka och packa beställningar av företagets charkprodukter. Detta gör du tillsammans med andra studenter, samt befintlig heltidspersonal.

Arbetet ställer höga krav på hygien då det innebär hantering av livsmedel. Temperaturen du arbetar i är mellan 0-2 grader och du behöver således vara bekväm med detta. Tjänsten passar dig som har ett flexibelt schema i skolan och har möjligheten till att arbeta vid sidan av dina studier. Du kommer att arbeta med att ta emot pallar med julskinkor, näta julskinkor och sätta på etiketter med mera.

VI SÖKER DIG SOM
* Studerar en eftergymnasial utbildning


* Kan vara tillgänglig för att arbeta minst 2-3 dagar i veckan upp till heltid desto närmare jul, fram till vecka 50.
* Kan arbeta 7:00-16.00
* Är stresstålig och har god samarbetsförmåga
* Kan hantera fläsk-, och nötkött
* Talar och skriver på svenska obehindrat då detta krävs i det dagliga arbetet


Det är meriterande om du…


* Har jobbat inom någon typ av produktion och/eller erfarenhet av liknande arbete


För att axla rollen har du god samarbetsförmåga och är en lagspelare. Du behöver vara stresstålig då det stundtals är hög arbetsbelastning. Därtill är du noggrann då det är vid stor vikt att exempelvis produkterna packas rätt efter givna beställningar. Eftersom jobbet innefattar hantering av livsmedel i kylmiljö, ser du inga problem med att jobba i sådana förhållanden.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid, krav är att du måste ligga tillgänglig i vårt schemaläggningssystem minst två pass per vecka.
* Placering: Agnesberg, Göteborg
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Jakobsdals Charkuteris önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbgj01@academicwork.se

Ansök nu

Är du student och vill jobba deltid som konferensvärd/värdinna?

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Nov 25
Är du en student som är ansvarstagande och serviceminded ut i fingerspetsarna? Trivs du i en dynamisk miljö och gillar att arbeta i ett högt tempo? Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med konferenser och event? Då är det dig vi söker!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker nu en konferensvärd/värdinna till en av våra kunder som är en näringslivsorganisation med medlemsföretag från hela Västsverige. Vår kund har ett 90-tal anställda med placering i centrala Göteborg. Med nära 3000 medlemsföretag och ett arbetsfält som sträcker sig över hela Västsverige präglas arbetsplatsen av högt tempo och snabba förändringar. Det är en naturlig mötesplats där människor och företag kan inspireras och skapa affärer.

Uppdraget är på deltid ca 1-2 dagar i veckan, vissa veckor mer, vissa veckor mindre med omgående start för introduktion/upplärning. Arbetstiderna är olika och varierar från dag till dag. Vanligtvis är passet på dagtid men även sena kvällar och tidiga morgnar förekommer ofta.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

ARBETSUPPGIFTER
Som konferensvärd/värdinna tar du emot och är behjälplig till gästerna som du alltid sätter i främsta rummet. Dina arbetsuppgifter är alltifrån att planera/förbereda möten/events/konferenser, ställa i ordning och underhålla lokaler, till att också förbereda samtliga måltider etc inkl. köksarbete och tekniska förberedelser.
Även arbete i vår reception ingår vid behov.

VI SÖKER DIG SOM
... älskar att leverera service i världsklass! Du är en positiv person med stort ansvarstagande och stresstålig organisatör som älskar att leda och tar dig an nya uppdrag med ett leende på läpparna. Proaktiv och initiativtagande, mycket effektiv och ordentlig håller du koll på vad som händer i omgivningen. Du besitter stor flexibilitet och med din sociala såväl som kommunikativa förmåga faller det dig naturligt att med lyhördhet vara representativ i mötet med gäster.

Vi ser att du tidigare har arbetat inom serviceyrket, där du har utvecklat förmågan att, med positiv energi, proaktivt och flexibelt bemöta gäster i ett intensivt tempo. Har du dessutom erfarenhet från jobb med konferenser/events, på café eller restaurang är detta extra meriterande.

Vidare är du:


* Studerande på en eftergymnasial nivå med minst ett år kvar
* Obehindrad i svenska


ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid, ca 1-2 dagar i veckan
* Placering: Göteborg
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbgj01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Ansök nu

Connectivity Engineer with networking focus

Nätverksadministratör
Läs mer Nov 26
OM TJÄNSTEN
Our customer is a company in the marine industry that works together to contribute to a more sustainable environment. Initially, you will be trained by close colleagues and then take on more and more tasks independently. We are looking for a Connectivity Engineer for a long-term consulting assignment at least one year ahead, with very good opportunities for extension.

You are offered


* An open and inspiring work environment in modern premises.
* An everyday life in a wonderful team, in an expansive company with a sustainable environment in focus.
* Good professional and personal development opportunities.


As a consultant for Academic Work, we offer great opportunities for you to grow professionally, build your network and create valuable contacts for the future. Read about our consulting offer.

ARBETSUPPGIFTER
You are fully responsible for matters concerning the networks and have a lot of contact with clients with whom you create long-term collaborations. In support matters, it is your role to provide technical opportunities for your colleagues and customers to be connected to each other. Your customers are active in many different places around the world, so it is often required that customers connect special equipment that you are responsible for, in order to make connection and configuration possible.

For example, you will:
* Configure and support network equipment including routers, proxy servers, switches, WAN accelerators, DNS and DHCP
* Troubleshoot, optimize and update network equipment
* Keep in constant contact with customers and colleagues regarding network status

In the long run , the role will also involve developing and improving the networks, as the goal is to expand the support function with a junior colleague who will take care of simpler matters while you focus on further development and more complex matters.

VI SÖKER DIG SOM
* Has previous work experience in a similar role
* Has deep knowledge in networking in a Linux environment
* Is completely fluent in English, speech and writing

Since this role handles specific networking equipment that you probably don't have knowledge in, it is important that you have detailed knowledge in how networking works when it comes to, for example, VPN layers, network troubleshooting, IoT and similar important knowledge within networking.

For this role, great emphasis will be placed on your personal qualities. Since you have a customer-oriented role and will work with troubleshooting on a daily basis, it is required that you are:


* Problem solving
* Service minded
* Taking responsibility


Other information


* Start: As per agreement
* Scope: Full time
* Location: Gothenburg
* The recruitment process is handled by Academic Work and the customer's wishes are that all questions regarding the service are handled by Academic Work.


We go through the selection on an ongoing basis and the ad can be shut down before the position is filled if we have moved on to the selection and interview phase.

Ansök nu

Connectivity Engineer med nätverksfokus

Nätverksadministratör
Läs mer Nov 26
OM TJÄNSTEN
Vår kund är ett företag inom den marina industrin som arbetar tillsammans för att bidra till en mer hållbar miljö. Inledningsvis kommer du att utbildas av nära kollegor och sedan ta dig an allt fler uppgifter självständigt. Vi söker en Connectivity Engineer för ett långsiktigt konsultuppdrag minst ett år framåt, med mycket goda möjligheter till förlängning.

Du erbjuds


* En öppen och inspirerande arbetsmiljö i moderna lokaler.
* En vardag i ett härligt team, i ett expansivt företag med hållbar miljö i fokus.
* Goda möjligheter till professionell och personlig utveckling.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Du ansvarar fullt ut för frågor som rör nätverken och har mycket kontakt med uppdragsgivare som du skapar långsiktiga samarbeten med. I supportärenden är det din roll att ge tekniska möjligheter för dina kollegor och kunder att kopplas till varandra. Dina kunder är verksamma på många olika platser runt om i världen, så det krävs ofta att kunderna kopplar in specialutrustning som du ansvarar för, för att möjliggöra uppkoppling och konfigurering.

Till exempel kommer du att:
* Konfigurera och stödja nätverksutrustning inklusive routrar, proxyservrar, switchar, WAN-acceleratorer, DNS och DHCP
* Felsöka, optimera och uppdatera nätverksutrustning
* Hålla ständig kontakt med kunder och kollegor angående nätverksstatus

På sikt kommer rollen även innebära att utveckla och förbättra nätverken då målet är att utöka stödfunktionen med en yngre kollega som tar hand om enklare ärenden samtidigt som du fokuserar på vidareutveckling och mer komplexa frågor.

VI SÖKER DIG SOM
* Har tidigare arbetslivserfarenhet från liknande roll
* Har djup kunskap inom nätverkande i en Linux-miljö
* Är helt obehindrad i engelska, tal och skrift

Eftersom denna roll hanterar specifik nätverksutrustning som du sannolikt inte har kunskap om är det viktigt att du har detaljkunskaper i hur nätverk fungerar när det gäller till exempel VPN-lager, nätverksfelsökning, IoT och liknande viktig kunskap inom nätverk.

För denna roll kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper. Då du har en kundorienterad roll och kommer att arbeta med felsökning dagligen krävs det att du är:


* Problemlösning
* Serviceinriktad
* Tar ansvar


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Plats: Göteborg
* Rekryteringsprocessen sköts av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor gällande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan läggas ner innan tjänsten tillsätts om vi gått vidare till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Dataekonom till strategiskt IT-team!

Controller
Läs mer Nov 26
Nu söker vi för kunds räkning en dataekonom! Vår kund är ett välkänt globalt bolag. Här får du möjligheten att utvecklas långsiktigt i en högteknologisk miljö som ständigt utvecklas. Sök redan idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Idag arbetar ett IT-team med strategiska implementationer av molnlösningar i detta globala bolag. Du kommer få agera support och bollplank för deras team och stötta upp kring molntjänster. Du vill förbättra möjligheterna internt för att ta in teknologin på ett bra sätt och kunna göra det säkrare samt billigare. Vår kund växer ständigt och har inga planer på att sluta - här får du möjligheten att kombinera dina kunskaper i ekonomi med IT.

I rollen kommer du arbeta analytiskt med rapportering, budgetering och kommunikation gällande kostnader som uppstår i samband med implementeringen av molntjänster. Då vår kund tillhandahåller molntjänster till hela koncernen krävs specialanpassningar och löpande utveckling för att skapa så precisa och rättvisa kostnadsbelastningar som möjligt. Idag sitter teamets chef med förvaltandet av detta men har inte tid för vidareutvecklingen - där kommer du in!

Du erbjuds


* Att bli en del av ett sammansvetsat team som skapar resultat genom fantastiska människor, starka relationer och en högpresterande kultur.
* Utvecklingsmöjligheter till din befintliga kunskap, då du kommer få vara del av ett löpande förändringsarbete.
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


ARBETSUPPGIFTER
I rollen kommer du arbeta analytiskt med rapportering, budgetering och kommunikation gällande kostnader som uppstår i samband med implementeringen av molntjänster. Då vår kund tillhandahåller molntjänster till hela koncernen krävs specialanpassningar och löpande utveckling för att skapa så precisa och rättvisa kostnadsbelastningar som möjligt. Idag sitter teamets chef med förvaltandet av detta men har inte tid för vidareutvecklingen - där kommer du in!

Rollen kan förenklat summeras i:
* 25% av tiden kommer du sitta med Excel månadsvis, intensivt 1-2 veckor i månaden.
* 25% av tiden kommer du sitta med tekniska lösningar. Exempelvis, skapa rapporter, beräkna budget, prognosticera kostnader i AWS
* 50% av tiden kommer du kommunicera med produktägare för att ditt arbete ska vara så användbart som möjligt

VI SÖKER DIG SOM
* Har ett stort intresse för såväl IT som ekonomi och vill bredda dina kunskaper
* Har en utbildning inom relevant område. Vi ser gärna att detta kan vara en kombination av ekonomi och IT, exempelvis dataekonomi.
* Har goda kunskaper i Excel
* Har obehindrade kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift.

Det är meriterande om du:

Har tidigare kunskaper kring molntjänster, då ditt arbete sker i väldigt nära anslutning till AWS

Som person är du:

Analytisk, driven och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi tror att du agerar relationsskapande i samarbetet med andra, är serviceinriktad och besitter ett stort intresse och en stor vilja att hjälpa andra. Du är tydlig i din kommunikation och har en förmåga att fatta snabba beslut om situationen kräver det. Du är strukturerad i ditt sätt att arbeta, sätter upp och håller tidsramar och har inga problem att anpassa dig till förändrade förhållanden. Du gillar ordning och struktur samt förstår vikten av noggrannhet i denna roll.

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, långsiktigt.
* Placering: Göteborg, Lindholmen
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Konsult inom testning till ADDQ

Systemtestare
Läs mer Nov 26
Vi söker dig som brinner för test och kvalité! ADDQ är experter inom kvalitetssäkringsarbete och vi söker nu fler kollegor som trivs med att arbeta i en agil och framåttänkande miljö! Detta är rollen för dig som också tycker att kultur, värderingar och sammanhållning är nyckeln till framgång. Läs mer nedan!

OM TJÄNSTEN
"ADDQ stöttar oss genom att tillhandahålla konsulter som verkligen har förstått vad kvalité och test innebär i en agil och framåttänkande miljö!"


Nu söker vi för ADDQs räkning en konsult som kommer arbeta med testning i projekt hos ADDQs kunder. ADDQ är ett konsultbolag som specialiserat sig inom kvalitetssäkring. ADDQ hjälper sina kunder med allt som krävs för att hjälpa sina kunders utvecklare från idé till färdigt projekt, hos ADDQ är det kvalité i fokus och nytäknande i blodet. För ADDQ handlar inte en lyckad verksamhet bara om att genomföra sina uppdrag, ADDQ ser värdet i en sund kultur och sätter människan i fokus genom en värderingsstyrd arbetsplats där ständigt lärande, engagemang och frihet genomsyrar vardagen och fokus på uppdrag som gör skillnad. Här får du använda din kompetens för att inte bara skapa en kvalitativ testprocess, utan hjälpa framtidens företag att nå sina långsiktiga mål.

Du erbjuds


* Möjligheten att arbeta med spännande tekniker på bolag med stora framtidsvisioner
* En väg in i ett långsiktigt samarbete med ADDQ, där kulturen och sammanhållningen är A och O


Den här rollen är initialt ett konsultuppdrag med anställning hos Academic Work, med ambitionen att direktanställas av ADDQ längre fram. Uppdraget kommer utföras hos ADDQ samt ute hos ADDQs kunder beroende på projektens behov.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
Som konsult hos ADDQ kommer du arbeta i deras kunders projekt med testautomatisering. Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis inkludera:


* Arbeta med test och kvalitetssäkring i uppdrag hos våra kunder.
* Jobba med allt från utforskande tester, tekniskt testande, testauomatisering och DevOps mot IT- och Embeddedsystem.
* Utforska nya metoder för att hitta defekter
* Skriva och exekvera manuella och automatiska testfall
* Bidra i diskussioner om kvalitetssäkring och agila metoder
* Vara med och driva kvalitetssäkringen framåt och framtidssäkra arbetet både på strategisk och operativ nivå.
* Vara med och forma vår interna kultur och teamets utveckling.


VI SÖKER DIG SOM
* Har en relevant högskoleutbildning, alternativt en YH utbildning inom mjukvarutestning
* Har tidigare arbetslivserfarenhet av automatiserad testning eller teknisk testning
* Är obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har körkort, men absolut inget krav.

För den här rollen är det viktigt att du trivs i en kommunikativ roll där du blir ansiktet utåt för ADDQ och deras verksamhet.

Som person är du:


* Kommunikativ och har en god samarbetsförmåga
* Problemlösande och noggrann
* Initiativtagande och nyfiken


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, långsiktigt
* Placering: Göteborg
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
På ADDQs hemsida hittar du allt du behöver veta, läs vidare här efter du har sökt tjänsten!

Ansök nu

WEB DESIGNER

Webbdesigner
Läs mer Nov 26
Brinner du för att förbättra användarupplevelsen? Är du redo för en ny utmaning i en internationell organisation? Om du är intresserad av att arbeta för ett företag inom det innovativa 3D Bioprinting-området, kan den här tjänsten som webbdesigner är något för dig! Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Vi har nu en spännande jobbmöjlighet med en av våra kunder som jobbar med framtiden av hälsoarbete. Med fokus på tillämpningsområdena bioprinting, multiomics, cellinjeutveckling och diagnostik, utvecklar och marknadsför företaget innovativa teknologier som gör det möjligt för forskare inom biovetenskap att odla celler i 3D, utföra läkemedelsscreening med hög genomströmning och skriva ut mänskliga vävnader och organ för medicin-, läkemedels- och kosmetik industrin.

You are offered


* En förändringsorienterad organisation som alltid är öppen för dina tankar och idéer
* En möjlighet att vara en del av en mångkulturell miljö som arbetar med innovativa produkter
* Flexibel arbetstid och arbetsplats


Du kommer vara anställd av oss på Academic Work och arbeta som konsult. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som webbdesigner kommer du att arbeta med att ta fram en ny hemsida för ett av dotterbolagen inom företaget. I detta projekt kommer du:


* Bygga och förbereda designplaner och presentera webbplatsens struktur
* Integrera dataflöden på webbplatser
* Optimera webbplatser för maximal hastighet och skalbarhet
* Säkerställa webbplatsens funktion och stabilitet över enheter, t.ex. stationära datorer, mobiler, surfplattor


VI SÖKER DIG SOM
* Beprövad arbetslivserfarenhet som webbdesigner eller liknande


* En hög nivå av kunskaper i WordPress
* Kunskaper i Photoshop, Illustrator eller andra visuella design- och trådramningsverktyg
* Engelska språkkunskaper
* Stark förmåga att designa med tillgänglighet i åtanke


Meriterande:


* Bekantskap med Elementor som webbplatsbyggarplattform
* En stark visuell och teknisk portfölj


En framgångsrik kandidat är entusiastisk över design och är självgående, vi tror även att du har ett kreativt sinne för att lösa problem.

Other information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Göteborg
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Product developer sökes till Vector!

Projektledare, IT
Läs mer Nov 26
Vector är en ledande leverantör av produkter och lösningar för att utveckla inbyggda system framför allt inom fordonsindustrin och industriautomation. Detta med välkända kunder inom branschen. Nu söker dem en product developer till deras team!

OM TJÄNSTEN
I 30 år har Vector varit en kompetent partner för utveckling av fordonselektronik. De drivs av en passion för teknik och utvecklar lösningar som hjälper ingenjörer att hantera krävande uppgifter. Med 3500 anställda på 29 platser runt om i världen stödjer Vector både tillverkare och leverantörer med professionella lösningsförslag.

På kontoret i Göteborg är det i dagsläget ca 100 medarbetare och i det aktuella teamet är det tre personer där goda samarbeten står i fokus. Tjänsten kommer att inledas med en introduktion för att skapa de bästa förutsättningarna för din fortsatta utveckling inom företaget. Under introduktionen kommer de mer seniora kollegorna agera bollplank samt ge dig kunskaper som gör dig trygg i rollen.

På Vector tror vi på ett kontinuerligt lärande och därför erbjuder vi ett generöst utbildningspaket för varje anställd. Hela första året är en utbildningsperiod kombinerat med praktiska erfarenheter tillsammans med dina teammedlemmar.

För att få en bättre inblick se klippet här nedan:ARBETSUPPGIFTER
* Som en del av detta team kommer du att vara med och vidareutveckla och anpassa ett av Vectors egna programverktyg efter kundernas och kollegornas behov samt önskemål. Teamet består av seniora och kompetenta kollegor med spetskompetens inom programverktyget. Utifrån denna sammansättning arbetar teamet tillsammans och drar nytta av varandras kunskaper och kompetens för att vidareutveckla deras programverktyg.


* Tjänsten innebär att vägleda och stötta kunder och kollegor i deras arbete med programverktyget, samt vara med och bidra i utvecklingen av att ta fram nya koncept och features för framtidens programverktyg.
* Arbetet innefattar att du driver en proaktiv dialog med dina kunder och kollegor kring framtida behov och vidareutveckling. Du arbetar med kartläggning, systemdesign och specifikation. Därtill integrationer, konfigurering och anpassning.
* Rollen som product developer hos Vector är bred och ger dig möjligheten att röra dig i gränslandet mellan verksamhet och teknik. En fördel med arbetet hos Vector är flexibiliteten i deras programverktyg, som till stor del skräddarsys utifrån kollegor och kundernas behov.


VI SÖKER DIG SOM
* Har en högskole- eller universitetsutbildning inom IT, exempelvis data- systemvetenskap, eller motsvarande.


* Minimum 2 års arbetslivserfarenhet av en tidigare liknande tjänst.
* Erfarenhet eller kännedom behövs av mjukvaruutveckling, men inget krav på att ha tidigare arbetslivserfarenhet som mjukvaruutvecklare. Det räcker att ha kännedom av exempelvis Java eller motsvarande språk.
* Besitter en stark kommunikativ förmåga och är obehindrad i både tal och skrift på engelska, det är meriterande med svenska.


Som person är du:


* Ansvarstagande
* Självgående
* Samarbetsvillig
* Lösningsorienterad


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse.
* Omfattning: Heltid med en inledande provanställning.
* Lön: Marknadsmässig.
* Placering: Theres Svenssons gata 9, 417 55 Göteborg
* Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Philip Arcangioli.
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vectors önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work


INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Vector!

Ansök nu

Junior Javautvecklare till IT-konsultbolaget Solid Beans!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 26
Är din grej systemutveckling? Då är det dig vi letar efter. Vi har ett kanonjobb ledigt på en sjysst arbetsplats med många att lära av. Dessutom fixar vi en individuellt anpassad
utvecklingsplan så att du växer och lär dig nya tekniker. Mycket konkurrenskraftig ersättning utlovas där du dessutom har möjlighet att påverka din inkomst ytterligare.
Blir du lite sugen ska du läsa vidare.

OM TJÄNSTEN
Solid Beans AB grundades 2010 i Göteborg och har idag kontor både i Göteborg och Stockholm. På företaget finns det runt 50 anställda seniora Javautvecklare med passion för systemutveckling. År 2018 & 2019 blev Solid Beans utsedd till ett gasellföretag av DI Gasell. Detta är ett starkt bevis på att våra konsulter har levererat våra konsulttjänster till våra kunder på ett tillfredsställande sätt och med hög kvalité.

Vi a?r Java/Open Source specialister med marknadens ba?sta konsulter pa? en arbetsplats besta?ende av experter med passion fo?r systemutveckling. Vi har en ho?g teknisk kompetens och en fo?rma?ga att fo?rsta? kundens behov och genomfo?r tja?nster med entusiasm, kvalite? och kundnytta. Vi hja?lper fo?retag att digitali­sera sig genom att effektivt o?verga? fra?n dagens manuella och traditionella processer till mer moderna digitala processer fo?r en effektivare verksamhet.

Vi vänder oss till den svenska marknaden, både inom den privata och offentliga sektorn, och verkar inom olika marknadsområden. Segmenten är många som exempelvis telekom, fordon, logistik, tillverkning, läkemedel, finans och försäkring, media, handel, spel och underhållning med mera.

Viljan att ständigt utvecklas och bli bättre är grunden för vår kultur på Solid Beans. Nedanstående punkter är oerhört viktiga för att vår verksamhet skall fungera:


* Vi tror på att arbetet skall vara enkelt, roligt och motiverande.
* Vi uppskattar gemenskap och teamwork.
* Tillsammans är vi stolta över både det vi gör och över att vara konsult på
Solid Beans.
* Vi träffas och kommunicerar regelbundet, bl.a. genom utbildningar, konferenser,
luncher, AW’s samt Kick-Off.
* Vår viktigaste investering är kompetensutvecklingen för varje enskild konsult,
vilket leder till stor förståelse för kundens affär och behov.
* Vi tror på att ge dig extra kompetens. Ju bättre du är, ju bättre är Solid Beans.
Det gillar kunderna.


ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter varierar från kund och uppdrag, och väljs i samråd med dig tillsammans med dina egna individuella tekniska ambitioner. Solid Beans verkar i en bred verksamhet och på plats ute hos deras kunder. I deras stora nätverk finns därför många kunder inom flera olika områden, vilket gör att det finns ett stort utbud av roliga, intressanta och utmanande uppdrag på en gång!

För Solid Beans är det viktigt att inte fastna i ett uppdrag, utan ser alltid till att hålla ögonen på ditt nästa delmål, vare sig det handlar om ett nytt uppdrag eller ditt nästa steg in din individuella utvecklingsplan.

VI SÖKER DIG SOM
* Du ska ha minst 2 års erfarenhet inom Javautveckling.


* Har en högskole- eller universitetsutbildning inom systemutveckling.
* Talar och skriver flytande på svenska och engelska.


Meriterande men inget krav för tjänsten är erfarenhet av:


* Java EE/Spring
* Front-end (JavaScript, Angular, CSS, HTML5)
* Agila principer och scrum
* Applikationsservrar
* Databaser
* Byggmiljöer
* Versionshanteringsverktyg som GIT eller liknande


För Solid Beans är det absolut viktigaste att hitta en person som vill utvecklas med dem långsiktigt. Vi ser därför att du är resultatinriktad och mycket motiverad av att självutvecklas.

Som person är du:


* Problemlösande
* Strukturerad
* Noggrann
* Bra på att samarbeta


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse.
* Omfattning: Heltid med en inledande provanställning.
* Lön: Marknadsmässig.
* Placering: O?stra Larmgatan 13, 411 07 Go?teborg
* Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Philip Arcangioli.
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Solid Beans önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work


INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Solid Beans!

Ansök nu

Junior product developer sökes till Vector!

Projektledare, IT
Läs mer Nov 26
Vector är en ledande leverantör av produkter och lösningar för att utveckla inbyggda system framför allt inom fordonsindustrin och industriautomation. Detta med välkända kunder inom branschen. Nu söker dem en junior product developer till deras team!

OM TJÄNSTEN
I 30 år har Vector varit en kompetent partner för utveckling av fordonselektronik. De drivs av en passion för teknik och utvecklar lösningar som hjälper ingenjörer att hantera krävande uppgifter. Med 3500 anställda på 29 platser runt om i världen stödjer Vector både tillverkare och leverantörer med professionella lösningsförslag.

På kontoret i Göteborg är det i dagsläget ca 100 medarbetare och i det aktuella teamet är det tre personer där goda samarbeten står i fokus. Tjänsten kommer att inledas med en introduktion för att skapa de bästa förutsättningarna för din fortsatta utveckling inom företaget. Under introduktionen kommer de mer seniora kollegorna agera bollplank samt ge dig kunskaper som gör dig trygg i rollen.

På Vector tror vi på ett kontinuerligt lärande och därför erbjuder vi ett generöst utbildningspaket för varje anställd. Hela första året är en utbildningsperiod kombinerat med praktiska erfarenheter tillsammans med dina teammedlemmar.

För att få en bättre inblick se klippet här nedan:ARBETSUPPGIFTER
* Som en del av detta team kommer du att vara med och vidareutveckla och anpassa ett av Vectors egna programverktyg efter kundernas och kollegornas behov samt önskemål. Teamet består av seniora och kompetenta kollegor med spetskompetens inom programverktyget. Utifrån denna sammansättning arbetar teamet tillsammans och drar nytta av varandras kunskaper och kompetens för att vidareutveckla deras programverktyg.


* Tjänsten innebär att vägleda och stötta kunder och kollegor i deras arbete med programverktyget, samt vara med och bidra i utvecklingen av att ta fram nya koncept och features för framtidens programverktyg.
* Arbetet innefattar att du driver en proaktiv dialog med dina kunder och kollegor kring framtida behov och vidareutveckling. Du arbetar med kartläggning, systemdesign och specifikation. Därtill integrationer, konfigurering och anpassning.
* Du kommer även att få arbeta med DevOps, Agil-utveckling då detta är något som blir allt viktigare på Vector. Vi söker dig som vill driva dessa ämnen och utveckla lösningar för framtiden tillsammans med deras kunder och utvecklingsteam.
* Rollen som junior product developer hos Vector är bred och ger dig möjligheten att röra dig i gränslandet mellan verksamhet och teknik. En fördel med arbetet hos Vector är flexibiliteten i deras programverktyg, som till stor del skräddarsys utifrån kollegor och kundernas behov.


VI SÖKER DIG SOM
* Har en högskole- eller universitetsutbildning inom IT, exempelvis data- systemvetenskap, eller motsvarande.


* Stort intresse för DevOps metoder och verktyg.
* Besitter en stark kommunikativ förmåga och är obehindrad i både tal och skrift på engelska, det är meriterande med svenska.
* Brinnande intresse för ny teknik.


Som person är du:


* Ansvarstagande
* Självgående
* Samarbetsvillig
* Lösningsorienterad


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse.
* Omfattning: Heltid med en inledande provanställning.
* Lön: Marknadsmässig.
* Placering: Theres Svenssons gata 9, 417 55 Göteborg
* Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Philip Arcangioli.
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vectors önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work


INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Vector!

Ansök nu

Säljare till Vedum Kök & Bad i Askim!

Innesäljare
Läs mer Nov 26
Vill du bli en av oss på Vedum Kök & Bad? Vi söker nu en engagerad säljare som kan ge professionell rådgivning och planering till Vedums kunder för att de ska kunna förverkliga sina köks och badrumsdrömmar!

OM TJÄNSTEN
* Academic Work söker för Vedum Kök & Bads räkning en säljare till deras butik i Sisjön. Tjänsten är ett vikariat pga. föräldraledighet med start omgående som sträcker sig tom Sep 2022.

Vedum Kök & Bad inreder de skandinaviska hemmen med vacker, funktionell och långsiktig design. Vedum utvecklar och tillverkar allt från kök och badrum, till tvättstuga och förvaring. Bolaget ägs av bröderna Magnus och Niklas Efraimsson och är Sveriges största familjeägda företag i sin bransch, med runt 460 anställda och med en årlig omsättning på cirka 765 miljoner kronor. Fabriken och huvudkontoret finns fortfarande kvar i det lilla västsvenska samhället Vedum, där allting började för 100 år sedan.

Som säljare kommer du att arbeta i Vedums fräscha lokaler i Göteborg, som är beläget i Askim. Varje arbetsdag inleds med en gemensam frukost med teamet. Teamet som du kommer att ingå i består av 6 säljare samt 1 värdinna och kännetecknas av en sammansvetsad laganda och en passion för inredning.

Du erbjuds


* Ett omväxlande och utvecklande jobb som du har möjlighet att själv påverka.
* Utveckling i din befintliga roll genom exempelvis säljutbildningar på huvudkontoret.
* Kontinuerlig feedback av din framtida chef genom månadsvisa uppföljningsmöten.


ARBETSUPPGIFTER
Som säljare kommer du arbeta efter en individuell årsbudget i Vedums utställning i Göteborg och ansvara för försäljning av kök-, badrums- och tvättstugeinredning samt vitvaror, skjutdörrar m.m. till deras konsumentkunder och avtalskunder för renovering samt nybyggnation. Du kommer ha fortlöpande dialog med Vedums husfabrikskunder och möta kunder i utställningen för att vägleda dem vid val av snickerier m.m. när de bygger sitt drömhus. Vidare kommer du även möta konsumenter som planerar att byta t.ex. sitt kök i befintligt boende samt övriga Vedumkunder.

Säljcyklerna har varierande ledtider och det krävs att du är strukturerad och noggrann för att löpande upprätthålla bra dialoger med kunderna. Beroende på vilken typ av kund du hjälper tillkommer olika typer av administration kopplat till försäljningen som exempelvis sammanställa offerter och uppritning.

Tjänsten passar dig som söker efter en stabil arbetsplats och vill tillhöra ett engagerat team på 7 personer där man är måna om varandra och att tillsammans uppnå uppsatta mål. Vedum lägger fokus på att skapa en miljö och kultur som får deras medarbetare att må bra och växa både som människor och i sin roll.

VI SÖKER DIG SOM
* Har en gymnasial utbildning med ekonomisk eller teknisk inriktning.


* Har säljerfarenhet, gärna av liknande produkter till konsument.
* Har grundläggande kunskap i affärsjuridik.
* Talar svenska och engelska obehindrat då kommunikation med kunder sker på båda språken.
* Har goda kunskaper i windowsbaserade program.


Kunskap i köksritningsprogrammet Winner, produktkännedom om köks- och badrumsinredningar, eller en eftergymnasial utbildning inom sälj eller inredning är meriterande men inte något krav.

I denna rekryteringsprocess kommer vi att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna. Som person är du noggrann och ansvarstagande i ditt arbetssätt då du självständigt kommer ansvara för dina kunder och olika projekt. För att passa in i rollen krävs det att du utstrålar en trygghet och stabilitet i dina rådgivande samtal med kunderna. Du skapar och upprätthåller kundrelationer med en hög kommunikativ förmåga på ett självklart och långsiktigt sätt. Då det är en tight arbetsgrupp med mycket dialog emellan varandra är det viktigt att du har en bra samarbetsförmåga och är hjälpsam för att tillsammans föra Vedums utställning i Göteborg framåt. Din personlighet är avgörande för tjänsten och för att trivas och lyckas behöver du vara en engagerad och positiv person med ett målinriktat och drivet förhållningssätt.

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse.
* Omfattning: Vikariat till Sep 2022. Eventuell möjlighet till förlängning.
* Lön: Marknadsmässig.
* Schema: Rullande schema där du varannan vecka arbetar måndag-lördag och varannan vecka måndag-torsdag.
* Placering: Hantverksvägen 10, 436 33 Askim
* Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Philip Arcangioli.
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vedums önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.


INFORMATION OM FÖRETAGET
Vedum Kök & Bad

Ansök nu

Employee Relations Specialist sökes till VECTOR Sweden!

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Nov 26
Till Vectors kontor på Lindholmen söker vi nu utökning till deras HR-avdelning. Har du tidigare erfarenhet av brett HR-arbete och vill jobba i ett internationellt teknikbolag? Då söker vi dig som vill axla rollen som Employee Relations Specialist! Ansök redan idag – vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN
VECTOR är ett innovationsbolag i forskningens framkant inom fordonsindustrin. Huvudkontoret ligger i Stuttgart men företaget är globalt och finns representerat med ett regionkontor i varje världsdel, där kontoret för nordiska marknaden ligger på Lindholmen Science Park i Göteborg. Företaget utvecklar bla produkter för framtidens elfordon och vi är engagerade i miljöfrågor samt lägger stort fokus på hälsa.

Som Employee Relations Specialist kommer du att arbeta i en roll med varierande arbetsuppgifter kopplat till HR-processen (Employee Relations). Du kommer att arbeta tillsammans med en annan specialist och det är viktigt att du som söker trivs i en roll med hög servicenivå.

Vi erbjuder en arbetsplats där teamen jobbar autonomt med stor möjlighet att påverka hur man utför sin uppgift. I teamet är man mån om att samarbeta och stötta varandra vilket innebär att du kan få till dig uppgifter som egentligen ligger utanför din ordinarie arbetsroll. Ett av våra core values är Trust och vi jobbar med frihet under ansvar, därför tillämpar vi ’Flexible workplace’ där det viktiga är att man är en team player, inte var man utför sin uppgift. Teamet är litet och fördelar arbetsuppgifterna tillsammans på ett agilt sätt.

Vi ser gärna en sökande med längre erfarenhet av hela processen som därmed kan bidra stort till det lilla teamet. Eftersom vi är ett kunskapsföretag utbildar vi kontinuerligt och investerar i vår personal. Vi arbetar med en coachande feedbackkultur där vi gärna ser att våra medarbetare växer och får ta stort eget ansvar för sina områden.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetsuppgifterna ingår självständigt arbete med följande innehåll:


* Implementering av globala processer.
* Stöd till teamledare i HR frågor.
* Rekryteringsstöd.
* HR administration.
* Dokumentation, sammanställningar och uppföljningar av HR policies och processer.


VI SÖKER DIG SOM
* Har minst 5 års erfarenhet inom operativt HR-arbete och administration. Är det dessutom inom IT/Tech ser vi det som extra intressant


* Har erfarenhet av att agera rådgivare gentemot rekryterande chefer och andra intressenter.
* Besitter en stark kommunikativ förmåga och är obehindrad i både tal och skrift på svenska & engelska.


Det är meriterande om du:


* Har en eftergymnasial examen som personalvetare/arbetsvetare eller motsvarande utbildning.


Som person är du:


* Initiativtagande
* Ihärdig
* Samt har god samarbetsförmåga
* Service-minded
* Noggrann


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse.
* Omfattning: Heltid med en inledande provanställning.
* Lön: Marknadsmässig.
* Placering: Theres Svenssons gata 9, 417 55 Göteborg
* Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Philip Arcangioli.
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vectors önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work


INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Vector!

Ansök nu

Junior application engineer to automotive company Vector!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 26
Do you want to work in a dynamic environment with new high tech software solutions? Do you also like to work closely with the customer, find the best solution for different users and keep learning? Take a chance to change the world! Vector Sweden is looking for a new colleague to join their team in Gothenburg!

OM TJÄNSTEN

About Vector

We are a global, continuously growing engineering company. For over a quarter of a century, we have been at the forefront of electronic innovations within the automotive industry and related sectors. Vector has over 3,000 employees at 29 locations worldwide, supporting manufacturers and suppliers with a professional platform of software and hardware tools, embedded software components, and services for developing embedded systems. All with one mission: Simplifying the development of automotive electronics and software!

In Sweden we have a quickly growing Development Center of more than 60 engineers in Gothenburg and Linköping working close to our large development centers in Germany. To support the local customers, we have teams of around 25 product experts providing product deliveries and product support to customers in Scandinavia.Why Vector Sweden?

We provide an attractive, high-tech working environment and our employees are at the heart of our success, using their creativity, passion, talent and skills. When we hear “This is impossible!” we put our heads together to make it possible. Our projects aren’t just about work. They are challenges that our employees strive to meet working together as a team. Every day we are working on emerging technologies of the future and our employees are the source of our innovative drive.

In Gothenburg and Linköping you will have the atmosphere of a small company with the resources of a global organization. We have a work climate characterized by helpfulness and trust. You will always feel supported by your manager, team members and others within the company! At Vector Sweden we embrace diversity and are proud to have co-workers that are passionate about their work from all over the world! This makes us a productive workplace where we have fun together!

ARBETSUPPGIFTER
* You will be part of an agile team that integrates and supports our customers embedded software projects. With our software solutions, we help our customers to create vehicle applications with high safety and performance.


* You will integrate and test our adaptive AUTOSAR stack using build server, virtual machine and customer hardware.
* You’ll be involved in all aspects from pre-sales, requirements analysis, integration, testing and supporting our customers in any way to get them started. Sometimes this can mean close collaboration on customer site or that you will have the role as the project coordinator or project manager. In addition to working with your group members, you’ll also collaborate with global teams.


VI SÖKER DIG SOM

About you:


* M.Sc. in software, computer or electrical engineering or equivalent.
* Experience with embedded software. E.g. C/C++, microprocessors, tools and debugger for embedded environment.
* Good communication in English is required.
* Experience with agile methods.
* Interest in automotive industry.


Bonus points for:


* Previous experience with git, docker, hypervisor, OS, Python and Continuous integration methods is a merit.
* Swedish is a merit.


Other information


* Start: According to agreement.
* Work extent: Full-time.
* Location: Gothenburg.
* Contact information: This recruitment process is conducted by Academic Work. It is a request from Vector that all questions regarding the position is handled by
Academic Work.


Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phase.

INFORMATION OM FÖRETAGET
You can read more about Vector at their website!

Ansök nu

KMA-samordnare till expansivt företag

Miljösamordnare/Miljökoordinator
Läs mer Nov 26
Är det dags att ta nästa steg i din KMA-karriär? Hos Ocab erbjuds du en spännande roll där du blir en viktig part i företagets utvecklingsarbete samt får agera som ett affärsmässigt stöd gentemot företaget. Ta chansen och sök idag, då urvalet sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Ocab erbjuder sina kunder tjänster inom sanering och avfuktning i ett antal städer i Västra Sverige och det är för detta geografiska område som du kommer verka i din roll. Dina kontaktytor är många, då du kommer att ha ett nära samarbete med ledningsgrupp, HR och platschefer när det kommer till frågor där din expertis behövs. Din arbetsplats är belägen i Västra Frölunda där du kommer att utgå ifrån, men resor mellan olika enheter är vanligt och också en del av din vardag.

Bolaget är en del i en koncern, där den centrala KMA-gruppen kommer att fungera som ett stöd för dig under din första tid för att ge dig goda förutsättningar i din roll. Du kommer att rapportera till företagets VD.

Du erbjuds


* En möjlighet att få arbeta inom en bransch där din funktion är av yttersta vikt för medarbetare och kunder
* En långsiktig anställning med möjlighet att utvecklas i din roll


Detta är ett konsultuppdrag där du kommer att vara anställd via Academic Work men arbeta som konsult ute hos vår kund. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Leda, dokumentera och återkoppla samtliga KMA-frågor inom företaget
* Informera, utbilda och stötta interna funktioner i KMA-frågor
* Samverka med HR, ledningsgrupp och platschefer för att främja en säker arbetsmiljö

VI SÖKER DIG SOM
* Innehar en eftergymnasial utbildning med KMA-anknytning
* Har årminstone 1 års erfarenhet av KMA-arbete
* Har god datorvana och erfarenhet av arbete i Office 365
* Har B-körkort

Som person är du:


* Problemlösande
* Kommunikativ
* Flexibel


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Västra Frölunda, Göteborg
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Ocab är ett rikstäckande sanerings- och avfuktningsföretag som finns på ett 50-tal orter över hela landet. Våra kunder finns i hela Sverige inom försäkringsbolag, fastighetsbolag, FM-bolag, industri, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi räddar ekonomiska värden och tid vid skador orsakade av framförallt brand och vatten och erbjuder tjänster vid utredningar, underhåll och sanering av fastigheter och industri.

Ansök nu

IT-support på deltid i centrala Göteborg!

Servicetekniker, data
Läs mer Nov 25
Vill du släppa plugget 2-3 dagar i veckan och få värdefull IT-erfarenhet hos ett företag inom vårdsektorn i centrala Göteborg? För dig som är student ges nu möjligheten att stötta upp IT-supportteamet som ser till att IT-miljön fungerar som den skall på företagets samtliga hälso- och vårdverksamheter!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för vår kunds räkning en student på deltid till deras IT-support.
Företaget är ett av Europas ledande hälso- och vårdföretag. De erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri i fem länder genom deras sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler.

IT-supporten hanterar inkommande ärenden från företagets verksamheter runt om i Sverige. Som ett led i att utveckla verksamheten söker de nu dig som på deltid vill komma in och stötta upp teamet i varierande IT-relaterade ärenden.

Du erbjuds


* Vår kund är ingen stor IT-organisation men i det lilla teamet finns ett brinnande intresse för IT och service. Det är en platt organisation och du erbjuds utrymme att påverka din arbetssituation men också att komma med förbättringsförslag som kan utveckla supporten.
* Ett team med seniora medarbetare som du kan lära dig mycket av. Kontoret i Göteborg är belägna i centrala och fräscha lokaler vid Lilla Bommen.
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


ARBETSUPPGIFTER
* Som IT-support har du en bred roll där du som junior får hantera enklare ärenden. På sikt, beroende på din kunskapsnivå, ges du möjlighet att ta dig an komplexa IT-problem.
* Supportera över telefon, mail samt fjärrstyrning.
* Felsökning av firstline ärenden, hantera accesser och skrivarproblem.
* Support mot interna medarbetare vid IT-problem samt viss administration.

VI SÖKER DIG SOM
* Är studerande på minst 50% på en eftergymnasial utbildning med minst ett år kvar av dina studier.
* Är obehindrad i svenska, i tal och skrift.
* Har tidigare erfarenhet av en serviceinriktad roll.
* Är bekväm i Windowsmiljö samt Officepaketet.
* Har grundläggande kunskaper inom felsökning, nätverk och PC-miljö.

Det är meriterande om du


* Har tidigare erfarenhet av IT-support.
* Har kunskaper inom Active Directory (AD) och något ärendehanteringssystem.


Som person är du:


* Problemlösande
* Serviceinriktad
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid. 2-3 dagar i veckan.
* Placering: Lilla Bommen, Göteborg
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vi önskar att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Training Lead Customer Care

Teamledare
Läs mer Nov 25
We are looking for a great communicator with a passionately vibrant interest in training and development! This is a position at our client where you will work with manage and develop training material together with the companies training team.
Do you what to join an electric performance brand, focused on uncompromised car design and technology? Then apply today and we will tell you about this opportunity to join a fast-growing and international company. We look forward to receiving your application.

OM TJÄNSTEN
Academic Work is on behalf of our client looking for a person to a role as Training Lead. The Training Lead will be responsible for coordinating and securing that customer phasing personnel within Customer Care are trained in required topics. The responsibility also includes defining new training needs and establishing new trainings in close collaboration with the companies training team. You will belong to the Global Customer Care team that is located at HQ in Gothenburg, Sweden.

The assignment is full time and you will start working as a Consultant for Academic Work. As a Consultant at Academic Work, you are offered a great opportunity to grow as a professional, extend your network and establish valuable contacts for the future. Read more about our offer.

ARBETSUPPGIFTER
As Training Lead, you will be coordinate and secure seamless training to ensure that your Customer Care team delivers excellent service for our valuable customers, markets, and importers. You will identify training needs and improve the training program together with the companies training team. They are establishing in house contact center operations globally and you will design, train local managers and deliver training to agents as part of mobilizing this
project.

You will also:


* Make sure that training is available for new releases or updates.
* Manage the training cars for multimarket CRC
* Manage and develop training material together with the companies training team


VI SÖKER DIG SOM
* Experience from training or other related areas
* Customer support experience
* Good knowledge in English

Meritious:


* Additional language skills
* Previous experience from the automotive industry
* Knowledge for cars and technology
* Experience working with external suppliers


As a person, you have outstanding communication skills to inspire, educate and guide the customers. You are also a flexible and agile individual who thrives on working in a fast-paced and dynamic environment and who has a can-do attitude. You are very sociable.

Other information


* Start: ASAP
* Work extent: Full time
* Location: Torslanda
* Contact information: This recruitment process is conducted by Academic Work. It is a request from us that all questions regarding the position are handled by Academic Work.


Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phase.

Ansök nu

Orderadministratör till Mediq i Kungsbacka

Administrativ assistent
Läs mer Nov 23
Vi söker dig med erfarenhet av orderadministration och materialstyrning. Som materialstyrare på Mediq ansvarar du för att säkerställa tillgänglighet på material. Vi söker dig som är problemlösande och flexibel som person och trivs i en administrativ och ansvarstagande roll. Ta chansen och bli en del av en samhällsviktig verksamhet som gör skillnad!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker två materialstyrare till Mediq i Kungsbacka. De behöver temporärt förstärka sitt team på Materialstyrning med två kollegor som kommer att arbeta tillsammans med deras sex materialstyrare på Mediq’s logistikcenter i Kungsbacka.

Ditt ansvar blir främst att säkerställa tillgänglighet på material samtidigt som lagernivåerna hålls på den nivå som motsvarar uppsatta mål. En förutsättning för det är att planeringsparametrar i system är korrekta, att alla orders läggs in i tid samt att du har fokus på leveransbevakning mot leverantör.

Detta är ett konsultuppdrag och du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget är initialt fram till 31 februari 2022 med eventuell chans till förlängning.

ARBETSUPPGIFTER
Som orderadministratör kommer du ansvara för att samordna, koordinera och kvalitetssäkra orders.


* Ansvara för orderhantering och materialstyrning
* Säkerställa att ställda kvalitetskrav efterlevs
* Samordna orderinformation


VI SÖKER DIG SOM
* Har eftergymnasial utbildning inom logistik, supply chain
* Har goda kunskaper Officepaketet, framförallt Excel och Outlook
* Har goda systemkunskaper och vana att arbeta i affärssystem
* Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du
* Har arbetat i affärssystemet IFS
* Har tidigare arbetslivserfarenhet av orderhantering, materialstyrning och kvalitet

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i rekryteringsprocessen. Vi ser att du som söker tjänsten är flexibel, noggrann och systematisk. I det dagliga arbetet är du självständig och strukturerad och gillar att jobba med stora mänger data. Som person har du lätt för att samarbeta och trivs med många kontaktytor då du kommer att arbeta tätt med både interna och externa parter.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, initialt till februari med eventuell chans till förlängning
* Placering: Kungsbacka
* Lön: Timbaserad månadslön
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Junior Marketing Automation-Specialist till stort företag!

Marknadsförare
Läs mer Nov 25
Är du van vid att arbeta i en föränderlig miljö där din specialitet är att bygga riktigt bra kampanjer? Drivs du av att arbeta i ett team och att få delge din kunskap till andra? Då är det dig vi söker till vår kund! Sök redan idag då vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Nu söker vi för vår kunds räkning en Marketing Automation Specialist för att förstärka teamet som är på plats idag. De söker någon med bred erfarenhet och uppskattar att arbeta i ett ständigt pågående utvecklings- och förändringsarbete. Det är ett arbete som präglas av problemlösning och du får gärna drivas av att arbeta med ständig kvalitetssäkring och förbättringar för att lösa uppgifter som dyker upp. I rollen har du även ett brett nätverk och tycker om att kommunicera. Du kommer få mer information om företaget senare i processen.

Du erbjuds


* Varierande arbetsuppgifter
* Dedikerad konsultchef


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Ansvarar för att förvalta och förbättra de kampanjer som finns
* Delaktig i tjänsteutvecklings- och innovationsprojekt
* Bygga nya kampanjer
* Löpande arbete genom hela marknadsföringsprocessen
* Stöttar med kunskap och rådgivning kring nyttjandet av kunddatabasen
* Ge rekommendationer till lösningar och stötta i metodik kring kundurval, kampanjuppbyggnad och mediaval

VI SÖKER DIG SOM
* Har en slutförd eftergymnasial utbildning inom IT, marknadsföring eller liknande
* Har tidigare arbetat inom kampanjverktyg eller databaser
* Har en god teknisk förståelse och kan lätt sätta dig in i nya systemlandskap och ny teknik
* Är obehindrad i svenska och engelska, då båda språken används i det dagliga arbetet
* Har en grundläggande förståelse för

Som person är du:


* En god lagspelare
* Strukturerad
* Analytisk
* Kommunikativ


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: 6 månader, med chans till förlängning.
* Placering: Göteborg eller Stockholm
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Erfaren Marketing Automation Specialist sökes!

Marknadsförare
Läs mer Nov 25
Är du van vid att arbeta i en föränderlig miljö där din specialitet är att bygga riktigt bra kampanjer? Drivs du av att arbeta i ett team och att få dela din kunskap till andra? Då är det dig vi söker till vår kund! Sök redan idag då vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Nu söker vi för vår kunds räkning en Marketing Automation Specialist för att förstärka teamet som är på plats idag. De söker någon med bred erfarenhet och uppskattar att arbeta i ett ständigt pågående utvecklings- och förändringsarbete. Det är ett arbete som präglas av problemlösning och du får gärna drivas av att arbeta med ständig kvalitetssäkring och förbättringar för att lösa uppgifter som dyker upp. I rollen har du även ett brett nätverk och tycker om att kommunicera. Du kommer få mer information om företaget senare i processen.

Du erbjuds


* Varierande arbetsuppgifter
* Dedikerad konsultchef


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Ansvarar för att förvalta och förbättra de kampanjer som finns
* Delaktig i tjänsteutvecklings- och innovationsprojekt
* Bygga nya kampanjer
* Löpande arbete genom hela marknadsföringsprocessen
* Stöttar med kunskap och rådgivning kring nyttjandet av kunddatabasen
* Ge rekommendationer till lösningar och stötta i metodik kring kundurval, kampanjuppbyggnad och mediaval

VI SÖKER DIG SOM
* Har en slutförd eftergymnasial utbildning inom IT, marknadsföring eller likvärdig inriktning
* Har arbetslivserfarenhet av att arbeta med kampanjverktyg och/eller databaser
* Har några års erfarenhet av att arbeta med
* Har lätt för att förstå helheten i tekniskt komplexa systemlandskap och har ett intresse för att sätta dig in i nya tekniker
* Har erfarenhet av agila arbetsmetoder
* Är obehindrad i svenska och engelska eftersom båda spårken används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du:
* Har erfarenhet av Marketing Automation/CRM

Som person är du:


* En god lagspelare
* Strukturerad
* Analytisk
* Kommunikativ


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: 6 månader, med chans till förlängning.
* Placering: Göteborg eller Stockholm
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Embedded System Developer to Aqua Robur!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 19
Now you have the chance to be part of an exiting company that is ready to take their next step in their journey of expansion. If you want to be involved in developing products that benefit both society and the environment with the help of innovative IT solutions, Aqua Robur is the right place for you.

OM TJÄNSTEN
Today, an average 25% of all drinking water is wasted due to leakage in our water supply systems, at the same time we see floods more and more often during heavy rain. This is something that Aqua Robur works to counteract by monitoring the networks using the IoT solution Fenix Hub. In 2020, they won the European Union's award in Horizon 2020 for the best solution in water network monitoring without the need for an external power source.

Look at the clip to see how Aqua Robur's products work:At their office in Gothenburg you find a competent and close team of approximately 10 people. Aqua Robur is a fast-growing company with a "family-feeling" where you get the opportunity to combine your interest in technology with a flexible and varied job.

You'll be involved in a team where you really get to make a difference and where your voice means a lot. Due to their rapid growth, Aqua Robur now has a need for another embedded developer in the team.

This position is a direct recruitment which means that the recruitment process will be handled by Academic Work but you will be hired directly by Aqua Robur.

ARBETSUPPGIFTER
In the role as embedded developer at Aqua Robur, you work with running innovative projects in IoT, cellular technology and energy optimization.

You will work together with a motivated R&D team as well as close to the sales team to be able to meet customer needs. Aqua Robur's innovative solution differs from other companies on the market and you as an embedded developer will work to optimize solutions that require low energy supply.

Your work tasks will include:


* Work with RTOS and the latest technologies in radio communication
* Develop drivers for sensors
* Be part of the entire product development cycle, from concept development to optimization of more mature products
* Test and validate solutions


VI SÖKER DIG SOM
* Someone with a technical education and a great interest in technology.


* Someone with at least one year of experience in a similar role where you have acquired knowledge in the following:
* RTOS
* Radio modem, preferably NB-IoT, LTE-M and LoRa.
* Multi thread development
* C / C ++


It is an advantage if you have experience of the following:


* Git system
* Unit testing


As a person, you are:


* Responsible
* Problem solving
* Initiative-taking
* Cooperative


Other information


* Start: According to agreement
* Scope: Full time: On going
* Location: Falkenbergsgatan 3, Gothenburg
* The recruitment process is handled by Academic Work and it is Appland's wish that all questions concerning the position is handled by Academic Work.


We'll go through the selection on an ongoing basis and the ad might shutdown before the position is added if we have gone over to the selection- and interview phase.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Aqua Robur is a Gothenburg-based company that through its solution Fenix Hub collects data from the municipal water supply network. With Aqua Robur's technology that combines sensors that supply power and wireless communication, the pipes can be examined and leakage identified both flexibly and cost-effectively.

Ansök nu

Junior el-konstruktör till växande teknikbolag!

Elingenjör
Läs mer Nov 25
Nu finns en möjlighet för dig med utbildning inom el och driv att kicka igång karriären som el-konstruktör hos ett växande teknikbolag. Hos vår kund erbjuds du en plats i ett familjärt team som tillsammans arbetar för att uppfylla främsta resultat i varje projekt. Vi söker dig som trivs i olika samarbeten och som inte är rädd att ta egna initiativ i ditt arbete. Varmt välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Vår kund är ett mindre teknikbolag som är specialiserade inom design av produktionsanläggningar och täcker in kompensområden som processdesign, automation, industriell IT och validering/kvalitetssäkring inom processindustrin.

I rollen som el-konstruktör kommer du tillhöra en grupp om 10 personer. Teamet som du kommer ingå i har hand om el, instrument och automation. Nu vill de förstärka teamet och söker därför ytterligare en person. Bolaget präglas av en familjär stämning och är alla måna om att hjälpa till där det behövs. För att säkerställa goda förutsättningar i tjänsten kommer du inledningsvis gå bredvid seniora kollegor och därifrån ta dig an allt mer arbetsuppgifter.

Du erbjuds:


* En senior mentor vid din sida som kommer att säkerställa att du får en bra introduktion till rollen.
* Vara en del av ett mindre teknikbolag med familjär stämning.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som junior el-konstrutkör kommer du att arbeta i olika projekt ut mot bolagets kunder. Du kommer ta dig an arbetsuppgifter som:


* Ta fram specifikationer och ritningar för processanläggningar gällande fältinstrument och el- och styrkomponenter
* Vara delaktig i utformandet av offerter
* Ha kontakt med leverantörer och kunder för att samla in information kring projektet
* Arbeta ute hos kunden för att kunna ta fram specifikationer och ritningar


Det kan förekomma resor i tjänsten.

VI SÖKER DIG SOM
* Har en eftergymnasial utbildning inom el.
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då arbetet sker på dessa språk.

Det är meriterande om du:


* Tidigare har arbetat som elektriker, med fördel även arbetat med starkström inom livsmedel eller läkemedel.
* Tidigare har arbetat i EPLAN, eller liknande konstruktionsprogram.
* Har erfarenhet av jordning.


Som person är du:


* Ansvarstagande
* Samarbetsvillig
* Problemlösande


Övrig information


* Start: Januari
* Omfattning: Heltid, långsiktigt
* Placering: Göteborg
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Lagermedarbetare med start omgående

Lagerarbetare
Läs mer Nov 24
Är du intresserad av att tjäna lite extra pengar innan jul? Då har vi uppdraget till dig! Vi söker nu en lagermedarbetare som kan arbeta dagtid under 3 veckor med start omgående. Så är du en person som gillar ordning och reda samt är snabblärd och som tidigare har erfarenhet av att jobba på lager, tveka inte på att skicka in din ansökan till oss redan idag!

OM TJÄNSTEN
Som lagermedarbetare är du ansvarig för att effektivt hantera gods till och från lagret. En vanlig dag på jobbet innebär att du tar emot, packar upp och distribuerar allt inkommande gods till företaget. Du säkerställer att plockning och packning av utgående gods görs enligt våra rutiner.

ARBETSUPPGIFTER
* Arbeta med ett nära samarbete med vår serviceverkstad och kundtjänst för att säkerställa leveranser till våra kunder


* Arbeta med att plocka, packa och skicka bekräftade försäljningsorders utifrån företagets affärssystem
* Utöver detta ser du till att lagret är en ren och säker arbetsplats att vistas i.
* Du kommer även arbeta mycket självständigt och har eget ansvar för dina arbetsuppgifter.


VI SÖKER DIG SOM
Är organiserad och gillar ordning och reda och förstår innebörden av att vara självgående och ansvarstagande. Du får gärna ha tidigare erfarenheter av arbete inom lager och distribution. Eftersom arbetet dagligen innebär interna och externa kontakter har du lätt för att samarbeta och har en god känsla för service. Din vardag underlättas också om du är tekniskt intresserad.

Eftersom arbetet på lagret hanteras i ett datorbaserat affärs- och transportsystem har du erfarenhet av att arbeta vid datorn och kan Office-paketet. Har du dessutom erfarenhet av Microsoft Dynamics Navision och Logtrade är det meriterande.

Krav:


* Har avslutad gymnasiutbildning
* B-körkort då vissa transporter ingår i arbetsuppgifterna
* Har mycket goda kunskaper i svenska språket och grunläggande kunskaper i engelska


Det är meriterande om du har:


* Erfarenhet av arbete inom SAP
* ADR-utbildning
* Giltigt truckkort för A-behörighet och erfarenhet av att köra truck
* Erfarenhet av Microsoft Dynamics Navision och Logtrade


Som person är du:


* Organiserad
* Självgående
* Snabblärd


Övrig information

Start: Omgående, (gärna redan denna veckan)

Omfattning: Heltidsarbete under dagtid i 3 veckor

Placering: Partille

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Dansktalande kundtjänstmedarbetare till ledande bolag i Norden

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 24
Nu söker vi dig som trivs i en kundorienterad roll med många kontaktytor. I rollen som kundtjänstmedarbetare hos Awardit kommer du stötta och representera bolag som Benify, Klarna, SAS och Handelsbanken i deras bonusprogram!

OM TJÄNSTEN
Awardit designar, utvecklar och driver belönings- och e-handelslösningar till bland annat Benify och SAS bonusprogram. Kontoret är placerat vid Gamlestadens Fabriker där du tillsammans med 21 andra kollegor dagligen stöttar och representerar kunder på absolut bästa sätt. Lokalerna är rymliga, ljusa och socialt inkluderande.

På kontoret är alla behjälpliga och hugger i där det behövs. Du kommer ingå i ett team bestående av två ytterligare kollegor där fokus är på arbetsuppgifter inom kundservice i ett nära samarbete med andra funktioner så som sälj, inköp, ekonomi, marknad och lager.

Majoriteten av kundkontakten sker i skrift via mail men ni finns även tillgängliga över telefon mellan 09-12 måndag-fredag.

Du erbjuds


* Varierande arbetsuppgifter
* Möjlighet att sätta dig in i andra funktioners arbete vid intresse
* Generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och handla till inköpspris på deras sortiment


ARBETSUPPGIFTER
I rollen som kundtjänstmedarbetare hos Awardit kommer du arbeta och agera problemlösande, ex. vid leveransproblem, returhantering, fakturering och reklamationer. Exempel på arbetsupgifter:


* Besvarar frågor från kunder via chatt, kunders egna system och telefon
* Assistera kunder i de lojalitetsprogram som drivs
* Enklare tulladministration


VI SÖKER DIG SOM
* Har mycket goda kunskaper i danska och svenska i både tal och skrift
* Besitter god datorvana

Det är meriterande om du har erfarenhet av Visma Business.

Som person är du


* Serviceinriktad
* Självgående
* Flexibel
* Smarbetsvillig


Övrig information


* Start: Omgående eller enligt överenskommlse
* Omfattning: Heltid, lägre anställningsgrad kan diskuteras
* Placering: Gamlestadsvägen 2, Göteborg
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Awardit's önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Awardit

Ansök nu

Montör till spännande teknikprojekt

Drifttekniker, förbränningsstation
Läs mer Nov 24
Vill du vara en del av uppbyggandet av framtidens tekniklösning? Har du erfarenhet av montering och truckkörning? Då har vi ett projekt för dig. Här får du möjligheten att montera Kolb Techs tekniska designlösning som är marknads revolutionerade.

OM TJÄNSTEN
Academic Work har fått förtroende att tillsammans med Kolb Design Technology att bemanna upp för ett projekt de har i Sverige i början på året. Projektet som Kolb Tech söker personal för är i en lokal på Waterfront där de skall installera deras revolutionerande designlösning för 3D-printing. Detta är ett arbete för dig som gillar att arbeta med händerna och som vill vara en del av en designlösning inom Automotive.

Du kommer att arbeta i ett team med ett personer från bolagets moderbolag som ligger i Tyskland samt med fler konsulter från oss på Academic Work. Språket som används i det dagliga arbetet är engelska. Detta är en chans att bygga på ditt CV med erfarenhet från ett växande & innovativt företag.

Du erbjuds


* Ett arbete där du får internationella kontakter
* Att få arbeta med ny teknik


För det här uppdraget kommer du bli anställd hos oss på Academic Work och jobba som konsult ute hos kund. Uppdraget är på 6 månader och därefter finns chans till förlängning. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Avlastning av material
* Enklare montering
* Förflyttning av material
* Assistera ansvarig person på plats.

VI SÖKER DIG SOM
* Erfarenhet av montering
* Flytande engelska
* Truckkort
* Erfarenhet av att köra gaffeltruck
* B-körkort

Meriterande:


* Arbetat i en liknande roll
* Goda förmågor i tal och skrift i svenska
* Tyska språkkunskaper
* Utbildning inom mekanik


Som person är du:


* Flexibel
* Ansvarstagande
* Strukturerad


Övrig information

• Start: Mitten på januari

• Omfattning: Heltid

• Placering: Göteborg

• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kund önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Kolb Design Technology GmbH Germany är ett företag inom teknologier och kompletta lösningar för framtidens designutveckling. 2020 presenterade företaget sin nya maskintyp ConceptLine Evo, det gjorde de med en demonstration av automatisk lerapplicering samt 3D-printing utav lera. Dessa två tekniker är nyheter inom branschen och företaget har mottagit flertalet priser för sina designs, bland annat det världskända designpriset iF Design Award.

Ansök nu

Business Area Manager till Lietpak!

Utesäljare
Läs mer Nov 24
Lockas du av möjligheten att forma och skapa dina egna affärer och att skapa långsiktiga kundrelationer? Vi söker nu en skicklig affärsutvecklare som brinner för att hjälpa kunder med deras utmaningar. Hos Lietpak kommer du ha en nyckelroll i att bygga relationer till och skapa värde för deras kunder. Detta genom fokus på kundupplevelse och kundnöjdhet. Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Lietpak har varit verksamma i förpackningsbranschen sedan 1991. Sedan starten har de utvecklats till att idag vara en av Europas mest moderna och effektiva produktionsanläggningar för polymera förpackningsmaterial. Lietpak tillverkar förpackningsmaterial av polymera filmer. De flesta av deras produkter används i livsmedelsindustrin, men de levererar också för tekniska och medicinska tillämpningar. Företaget präglas av kreativt tänkande och framåtanda, där en familjär teamkänsla och god samarbetsförmåga är viktigt och två absoluta framgångsfaktorer.

Din viktigaste uppgift blir att fortsätta öka tillväxten på befintliga kunder men också hitta nya målgrupper där kundens lösningar är relevanta. Hos Lietpak får du vara med på en verklig tillväxtresa i en föränderlig bransch. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter, du får ett stabilt och starkt bolag i ryggen men får samtidigt använda ditt eget driv, din entreprenörsanda för att forma och skapa dina affärer samt din egen utveckling. Du kommer att ansvara för att få befintliga och nya kunder att växa och vi söker därmed dig som har ett entreprenöriellt mindset och en tidigare lyckad bakgrund inom kundrelationer.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Lietpak.

Du erbjuds


* Möjligheten att få arbeta i ett bolag som har en stark marknadsposition i branschen och dessutom få arbeta med en bred kundstock
* En platt organisation där beslutsvägarna är korta
* Frihet under ansvar


ARBETSUPPGIFTER
Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från början till slut. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat ansvar för kundavtal, kundrelationer och kundutveckling baserat på budget såväl som att aktivt söka nya kundrelationer. Vidare kommer du att formulera och utforma offert- och marknadsmaterial.


* Skapa starka affärsrelationer vilket bidrar till ett effektivt och mervärdesskapande samarbete
* Utveckla och aktivt genomföra kundspecifika affärsplaner
* Verkställa planer i enlighet med företagets taktiska plan för året
* Hantera inkommande ärenden från kunder gällande exempelvis avtal


VI SÖKER DIG SOM
* Gedigen erfarenhet från B2B-försäljning, helst från förpackningsindustrin
* Talar svenska såväl som engelska obehindrat då kontakter internt såväl som med kunder sker på båda dessa språk
* Har B-körkort
* Van vid lösningsorienterad försäljning i större projekt med skräddarsydda lösningar och långa säljcykler
* Kan påvisa tidigare starka resultat från att bearbeta nya kunder
* Erfarenhet från förpacknings- eller livsmedelsindustrin och förstår värdekedjan, processer och produkter i den världen

För att lyckas i rollen behöver du också ha teknisk erfarenhet eller tekniskt intresse och förståelse för teknik.

Meriterande om du tidigare erfarenhet inom förpackningsindustrin, livsmedelsindustrin, kött eller charkindustrin.

I denna process kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi söker dig som är:


* Uthållig och har förmåga att arbeta hårt och lägga ner tid, energi och engagemang på ditt arbete
* Orädd och agerar med säkerhet och trygghet i nya situationer trots begränsad kunskap och erfarenhet
* Serviceinriktad och har förmåga att utläsa andras behov och uppvisar en vilja och förmåga att hjälpa andra
* Självgående och van att driva säljprocesser på egen hand från start till mål
* Ansvarstagande, trygg och stabil och skapar förtroende genom ditt sätt att agera samtidigt som du har förmåga att anpassa dig när situationen kräver det. Du tar ansvar för och driver sina arbetsuppgifter och ansvarsområden framåt


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Södra Sverige arbetat kommer att utgå hemifrån


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Teknikansvarig projektör till Inviatech

Projektledare, IT
Läs mer Nov 24
Inviatech som är ett konsultföretag inom samhällsbyggnad söker nu en teknikansvarig projektör till kontoret i Mölndal, alternativt Borås. Om du vill leda eller projektera multidisciplinära projekteringsuppdrag inom mark eller VA på ett företag som har medarbetaren i fokus kan detta vara nästa steg i din karriär. Om du har erfarenhet av projektering och vill ha stor möjlighet att själv påverka din utveckling ser vi fram emot din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Inviatechs medarbetare arbetar med all projektering inom mark, gata samt yttre VA, de arbetar även med inmätning och utsättning samt byggledning och beställarstöd. På kontoret vid Lackarebäck, Mölndal, arbetar idag 10 kollegor inom samhällsbyggnad med inriktning på utredning och projektering i alla skeden. En stor del av uppdragen utförs tillsammans med kollegor inom företaget. På grund av expansion söker vi nu en teknikansvarig projektör som motiveras av att göra ett bra jobb, ha kul på jobbet, vill bli en del av ett härligt team och vara med Inviatech på en tillväxtresa.

Du erbjuds


* Att få bli en del av ett företag där kollegorna trivs och har roligt tillsammans där exempel på aktiviteter är gemensamma AW:s, konferensresor, jul- och sommarfester
* Ett individanpassat ledarskap och utvecklingsplan som du sätter upp tillsammans med din chef där du har stor påverkan på din egen vardag och utveckling utifrån intresse och kompetens
* Bra förmånspaket och möjlighet till flex, förmånsbil och friskvårdsbidrag


ARBETSUPPGIFTER
Som teknikansvarig projektör arbetar du i olika projekt parallellt i varierande storlek och mot varierande kunder. Din huvudsakliga uppgift är mark- och VA-projektering i samband med om- eller nybyggnation av bostäder, industrier, skolor och andra verksamhetslokaler. Slutprodukten är allt från utredningar, förfrågningsunderlag, bygghandling till ren konsultation och tekniskt stöd till beställaren i totalentreprenad likväl som utförandeentreprenader. Du arbetar vanligtvis i 5-10 projekt parallellt av varierande komplexitet och längd.

Exempel på arbetsuppgifter:


* Driva och leda projekt inom anläggning där du ansvarar över hela projektleveransen
* Projektering i Civil 3D
* Vara huvudsaklig kontaktperson gentemot kund i dina projekt
* På sikt när du är varm i kläderna kommer du handleda och agera mentor för nya kollegor
* Ha tät dialog och samarbeta med interna medarbetare och externa samarbetspartners och koordinera arbetet mellan disciplinerna
* Delta i interna utvecklingsprojekt mot nya områden där du ansvarar över att utveckla marknad och affär


VI SÖKER DIG SOM
* Har minst 3 års erfarenhet av projektering, uppdragsledning eller konsult inom anläggning, mark eller VA
* Har en eftergymnasial utbildning inom bygg, anläggning, samhällsbyggnad eller liknande
* Har kunskap i något CAD-program, med fördel Civil3D
* Har ett stort tekniskt intresse och vilja att utveckla dina kunskaper inom teknikområdet
* Trivs i en social kontext där du har intresse för att skapa relationer och leverera ett bra resultat både finansiellt och tekniskt
* Har B-körkort
* Talar och skriver obehindrat på svenska

Det är meriterande om du har


* Arbetat flera år i en roll som uppdragsledare inom anläggning


De personliga kompetenser vi kommer att lägga extra vikt vid i denna rekrytering är:


* Relationsskapande
* Resultatinriktad
* Strukturerad
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Mölndal Lackarebäck, alternativt Borås
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Inviatech önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer på Inviatechs hemsida Här!

Ansök nu

Senior Redovisningsekonom till företag inom marinbranschen!

Redovisningsekonom
Läs mer Nov 24
Har du åtminstone fem års erfarenhet av redovisningsarbete? Drivs du av att arbeta i en internationell miljö med fokus på en hälsosam planet? Då kan det vara dig vi söker till ett innovativt bolag inom det marina. Sök redan idag då vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Nu söker Academic Work en senior redovisningsekonom till vår kund med kontor i centrala Göteborg. Organisationen består av mer än 200 kollegor i fyra länder över hela världen, kontoren är belägna i Sverige, Norge, Polen och Kina. Vår kund erbjuder dig att vara en del av ett marknadsledande innovativt bolag inom det marina. Bolaget är i en expansiv fas och söker därför nya medarbetare till det befintliga ekonomiteamet. Med fokus på att skapa en mer hållbar miljö erbjuds du nu chansen att arbeta på ett öppet och inspirerande kontor med goda personliga och professionella utvecklingsmöjligheter.

Detta är ett konsultuppdrag; du blir anställd på Academic Work och uthyrd till vår kund. Uppdraget är inledningsvis på sex månader, med goda chanser till förlängning om samtliga parter är nöjda med samarbetet Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Du erbjuds


* En möjlighet att vara en del av ett marknadsledande innovativt globalt företag
* Stor potential för personlig och professionell utveckling
* Dedikerad konsultchef


ARBETSUPPGIFTER
Som Senior Redovisningsekonom hos vår kund kommer du att hantera hela redovisningsprocessen för en av deras skandinaviska juridiska enheter där du kommer hantera både interna bokslutsprocesser, samt externa krav relaterade till skatt, moms och revisioner.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:


* Hantera den dagliga redovisningsverksamheten för en av deras skandinaviska enheter
* Ägarskap till A/R-insamlingsprocessen och kontakt med interna intressenter
* Månadsrapporterings i deras koncerkonsolideringssystem (Hyperion Financial Management) enligt IFRS-standarder
* Hantera frågor relaterade till moms och skatt
* Nära samarbete med deras controllers och andra avdelningar internt
* Kommunikation med myndigheter och andra externa parter
* Delta i interna projekt


VI SÖKER DIG SOM
* Har kandidatexamen inom ekonomi, redovisning och/eller jämförbar utbildning
* Har åtminstone 5 års relevant arbetslivserfarenhet inom ekonomi och redovisning
* Har tidigare erfarenhet av Finance controlling
* Har beprövad kunskap om redovisningsprinciper, moms, standarder och lagar
* Besitter obehindrad kunskap inom Excel och affärssystem
* Är obehindrad i engelska både tal och skrift då det används dagligen i arbetet

Det är meriterande om du:


* Har tidigare erfarenhet av SAP Business One och/eller Hyperion Financial Management
* Har goda kunskaper i svenska, tal och skrift
* Har erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö med högt tempo


Som person är du:


* Strukturerad
* God samarbetsförmåga
* Problemlösande
* Noggrann


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse, gärna inom 2 månader
* Omfattning: Långsiktigt behov, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
* Placering: Centrala Göteborg med goda kollektiva möjligheter
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Junior React-utvecklare som vill bidra till viktig verksamhet!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 11
Är du en utvecklare i början av din karriär som letar efter ett bolag som erbjuder goda förutsättningar för dig att utvecklas i ditt arbete? Har du erfarenhet av React och vill vara med och bidra till en viktig verksamhet för diabetessjuka? Academic Work söker nu en React-utvecklare till Glooko i Göteborg!

OM TJÄNSTEN
En viktig grundpelare i arbetet hos Glooko är att skapa de bästa förutsättningarna för utveckling, både för dig som person och i din arbetsroll. I deras hemtrevliga kontor ett stenkast från Korsvägen i Göteborg så ingår du i ett team bestående av utvecklare och QA-testare. Då en del av verksamheten är belägen internationellt så kan det någon dag varje vecka förekomma möten på kvällstid. Arbetstiderna är i grunden kontorstider men du erbjuds en flexibilitet att själv planera upp dina dagar.

I världen finns det mer än 420 miljoner människor med diabetes och Glooko är med och bidrar till att underlätta deras vardag. Detta genom att ha skapat en plattform för hanteringen av diabetesdata som bland annan sammankopplar den diabetessjuke och dennes läkare.

I dina arbetsuppgifter så arbetar du bland annat med att implementera mjukvarufunktioner i React och arbetar här brett med utveckling inom både front-end och back-end. Rollen är inriktad på just programmering och du bör trivas med att koda en stor del av arbetsdagen. Du är en del av ett scrumteam på kontoret och arbetar nära dina kollegor för att komma framåt i arbetet.

Du erbjuds


* Att få var del av en viktig och betydelsefull verksamhet
* Stora möjligheter till utveckling
* Arbeta med nationella och internationella kollegor


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Det finns stora möjligheter att efter uppdraget erbjudas en långsiktig anställning hos Glooko. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Implementera nya mjukvarufunktioner
* Felsökning och lösa buggar
* Lägga mycket tid på just programmering och kodning

VI SÖKER DIG SOM
* Har en eftergymnasial utbildning inom IT
* Har viss erfarenhet av React sedan tidigare, antingen från arbetslivet eller andra projekt
* Goda kunskaper inom svenska och engelska

Det är meriterande om du:
* Har varit delaktig i ett större utvecklingsprojekt
* Erfarenhet av projekt med större webbapplikationer

Som person är du:
* Problemlösande
* Uthållig
* Självgående

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Göteborg


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Glookos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Glooko

Ansök nu

Servispersonal till Lisebergs Rondo!

Servitör/Servitris
Läs mer Nov 23
Har du restaurangserfarenhet och är tillgänglig för att jobba på lördagar? Brinner du för att skapa goda kundupplevelser och vill vara en del av ett glatt och energifyllt gäng? Sök då till jobbet på Rondo, för vinterns roligaste jobb.

OM TJÄNSTEN
Nu söker vi servispersonal till Lisebergs restaruang Rondo under Mamma Mia the Party. Tjänsterna innehåller sedvanliga arbetsuppgifter inom servis. Framförallt vill vi ha dig som tycker att kundupplevelsen är det viktigaste. Hos Liseberg tror dem inte att ensam är stark, utan tror att lagarbetet genomsyrar arbetssättet som leder till att gästernas upplevelser blir något utöver det vanliga. I detta glada gäng kommer du vara en viktig del i att skapa en minnevärd upplevelse i ett grekiskt sceneri. Jobbet kommer främst vara förlagt på lördagar fram till och med maj, kan du även arbeta under veckodagar är det starkt meriterande.

Du erbjuds


* Ett socialt arbete med många kontaktytor i form av besökare och kollegor
* Vara representant och säkerställa att alla besökare på Liseberg får en minnesvärd upplevelse.
* Dedikerad konsultchef


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Ta beställningar, skriva in i systemet
* Servera mat och vin

VI SÖKER DIG SOM
* Är studerande på en eftergymnasial nivå på åtminstone 50% till januari 2022 eller har en annan sysselsättning på åtminstone 50%
* Har åtminstone 1 års erfarenhet av att arbeta som servitör på restaurang och kan använda beställningssystem och ta beställningar
* Är obehindrad i svenska och engelska eftersom båda språken används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du:
* Har en/studerar en restaurangutbildning
* Du är tillgänglig andra dagar än lördagar

Som person är du:


* Serviceinriktad
* Initiativtagande
* Flexibel


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Ca 8-20 timmar / veckan
* Placering: Liseberg, Göteborg
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Lisebergs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Global aktör söker sjöspeditör!

Speditör
Läs mer Nov 23
Är du intresserad av ett jobb som är fokuserat på sjöspedition men har inslag av customer care? Titta inte längre än till detta internationella företag! Missa inte chansen att bli en del av en världsledande logistikleverantör för ett långsiktigt uppdrag. Ansök idag, då vi jobbar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för vår kunds räkning en heltidanställd till deras sjöspeditionsavdelning. Företaget är ett utav världens mest framgångsrika logistikleverantörer och är branschledare inom sitt område. Här kommer du att få jobba gentemot många kontaktytor, men främst mot sälj, den operativa avdelningen och internationella kollegor. På kontoret ingår man i ett team på 10 personer som tillhör kundkontaktsteamet. Jobbet är väldigt "hands on" och en stor del handlar om att bygga långsiktiga relationer med kunder. Det finns en gedigen upplärningsplan för att du ska få bästa möjliga start i dina arbetsuppgifter.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Sjöspeditör kommer du att ansvara för organisering, planering och bokning av sjötransporter, vilket kommer innebära en tät kontakt med leverantörer. Detta är en roll för dig som trivs med ett högt tempo där du får lösa problem och ta ansvar.

Vidare kommer du till exempel att:


* Ansvara för transportbokningar
* Genomföra enklare förtullningar
* Ha kontakt med leverantörer via mail och telefon
* Genomföra faktureringar och enklare ekonomiska uppföljningar


VI SÖKER DIG SOM
* Har en YH-utbildning eller högskoleexamen inom suppy chain/logistik eller motsvarande relevant utbildning.
* Behärskar svenska och engelska språket i tal och skrift.
* Behärskar office-paketet.

Det är meriterande om du:


* Har någon slags erfarenhet inom logistiksyrket.


Som person är du:


* Strukturerad
* Lösningsorienterad
* Kommunikativ


I denna rekryteringsprocess kommer vi främst att utgå från din personlighetsmässiga lämplighet för jobbet.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, långsiktigt
* Arbetstid: Kontorstider
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår samarbetspartners önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över

Ansök nu

Project Management Office Coordinator till Getinge!

Administrativ assistent
Läs mer Nov 23
Trivs du i en koordinerande roll och har erfarenhet av projektledning kan rollen som PMO-Koordinator hos Getinge vara något för dig. Du får möjlighet att vara med i nystartade, spännande projekt med såväl självständigt arbete och arbete i team. Sök därför redan idag eftersom vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Getinge är en global leverantör av innovativa lösningar för operationssalar, intensivvårdsenheter, sterilcentraler samt företag och institutioner inom Life Science-området. De har över 10 000 medarbetare och bedriver verksamhet i fler än 40 länder.

Som PMO-koordinator (Project Management Office) hos Getinge kommer du jobba nära projektledarna med frågor rörande administration. I rollen ansvarar du för upplägg av nystartade projekt, sammanställer data och rapporterar information till ansvariga av respektive projekt samt till andra intressenter. Du har kollegor både i Sverige och i andra länder där Getinge har kontor. Ditt team är beläget i Getinge (utanför Halmstad) där du utgår ifrån, men du kan även arbeta från annan ort i viss utsträckning.
Tjänsten är ett vikariat på minst ett år med start så snart som möjligt!Du erbjuds


* Bli en del av ett globalt bolag där du arbetar mot ett livsviktigt mål!
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


ARBETSUPPGIFTER
I din roll som PMO-koordinator kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:


* Koordinera upplägg av nystartade projekt
* Sammanställa data och rapportera
* Kontrollera budget och fungera som stöd till projektledare/controlling team


VI SÖKER DIG SOM
* Har 1-2 års erfarenhet inom koordinering
* Har mycket god kunskap i Office-paketet
* Har god IT-kunskap
* Är obehindrad i engelska och svenska i både tal och skrift, då du dagligen kommer att arbeta och kommunicera på båda språken

Det är meriterande om du:


* Har tidigare arbetslivserfarenhet i en liknade roll inom en IT-organisation
* Har kunskap inom verktyg inom PPM
* Har god kunskap i Tyska


Som person är du:


* Kommunikativ
* Initiativtagande
* Strukturerad


Övrig information


* Start: Omgående, November
* Omfattning: Tjänsten är ett vikariat på minst ett år.
* Placering: Getinge, Halmstad
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Getinges önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vill du veta mer om hur Getinge arbetar för att rädda liv? Läs mer här!

Ansök nu

Junior development engineer to Sentient!

Elektronikkonstruktör
Läs mer Nov 23
Do you want to be part of the transition to autonomous transportation? High quality steering and vehicle motion control is certainly one of the keys to achieve autonomous transportation on our roads. Sentient are developing the hardware and software to make it a reality. Want to be a part of the journey? Apply today!

OM TJÄNSTEN
Not only will you be working with the coolest technical challenges creating the steering and vehicle motion control of the future. You will also be part of an optimistic atmosphere, where joy, knowledge-sharing and openness are key characteristics. Sentient are passionate about deploying new ways of working and focusing on continuous improvements to stay in the forefront. With Sentient you will have a very experienced, skilled and openminded team on your side.

Take the opportunity to join Sentient on our journey to supply the steering and vehicle motion control of the transportation solutions of tomorrow. Read more about Sentient here

Though Sentient focuses on serious matters, such as preventing traffic accidents and providing comfortable and tunable driving, we often demonstrate the functions in more or less spectacular ways. The Royal Crown, presented to the King of Sweden for his birthday, belongs to the latter.Sentient is a small but highly competent independent firm. Our focus is software functions for steering and complete vehicle control. Since Sentient´s products are independent of vehicle type, they are targeting both passenger cars and heavy vehicles. Our Blueprint Steering has been in production at a major truck OEM since 2013. Sentient are located at Lindholmen, Gothenburg, and have their fleet of test vehicles at AstaZero.

ARBETSUPPGIFTER
* Rig-operation: Maintain test-rigs and support test-case development
* Fleet management: Maintenance of our test cars for test and demo

VI SÖKER DIG SOM
* You who have a Master or Bachelors degree in engineering
* You who have electronics/mechatronics knowledge
* You who have driving license
* You who have good Python skills

It is meritorious if you have:


* Practical experience and interest in mechanics and electronics
* Truck driver's license
* Knowledge of Arduino and Robot Framework
* Experience from the automotive industry


As a person you are:


* Analytical, structured and systematic
* Creative and curious
* You like to systematise/automise repeated tasks to get time to develop new things
* Solution-oriented and take responsibility for completing tasks in the best possible way


Other information


* Startdate: According to individual agreement
* Extent of work: Fulltime
* Location: Gothenburg, Lindholmen


Initially you will be employed at Academic Work but work at Sentient. As a consultant at Academic Work you are offered a great opportunity to grow as a professional, extend your network and establish valuable contacts for the future. Read more about our offer.

The recruitment process is handled by Academic Work and Sentient's wishes are that all questions regarding the position are handled by gbgh01@academicwork.se.

We review the selection on an ongoing basis and advertisements can be shut down within the position is filled if we have moved on to the selection and interview phase.

Ansök nu

Montör till spännande företag inom säkerhetsutrustning

Montör, el- och teleutrustning
Läs mer Nov 22
Är du tekniskt intresserad och praktiskt lagd? Vi söker nu en montör till ActSafe som är världsledande inom sin bransch.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Skylotec Nordic AB och ActSafes räkning nu en montör till deras produktion. Skylotec Nordic AB och ActSafe AB utvecklar och producerar avancerad portabel lyftutrustning för material och personlyft. Produkterna används vid höghöjdsarbete, räddningsarbete och militära insatser. Produkterna bygger på unik egenutvecklad teknologi och säljs genom återförsäljare över hela världen.

Bolagets ägare är Skylotec Nordic AB som i sin tur ingår i en tysk koncern med ca 1000 anställda. En fusion av ActSafe AB och Skylotec Nordic AB pågår och beräknas vara genomförd under första kvartalet 2022.

I fina lokaler i Lindome finner du lager, produktion, utveckling, marknad och försäljning, alla samlade under samma tak. Det är i dagsläget ett team om 17 personer som präglas av sammanhållning, flexibilitet samt noggrannhet och ledordet är säkerhet!

Du erbjuds


* Att få bli en del av ett företag där kollegorna trivs och har roligt tillsammans och exempelvis har gemensam frukost
* Ett nästa steg i karriären där du har stor påverkan på din egen vardag och utveckling utifrån tidigare erfarenhet och kompetens
* Förmåner som bland annat friskvårdbidrag, terminalglasögon och hälsoundersökning


ARBETSUPPGIFTER
Som montör på ActSafe får du vara med och producera och montera ihop olika modeller av ActSafes repvinschar. Monteringen sker i moderna lokaler och arbetet planeras veckovis med rotation mellan de olika arbetsstationerna, så du kommer ha varierande och utvecklande arbetsuppgifter.

För att komma in i arbetet kommer du gå bredvid en erfaren kollega för att sedan kunna arbeta mer och mer självständigt. Arbetet sker i sin tur individuellt men det är viktigt att även besitta en samarbetsförmåga. Du blir en del av ett härligt produktionsteam som består av 6 montörer i dagsläget.

Du kommer till exempel att:


* Montera ihop olika modeller
* Felsöka och serva returer
* Komma med utvecklingsförslag för att förbättra produkter och arbetssätt


VI SÖKER DIG SOM
* Någon form av praktisk erfarenhet inom legomontering
* Är händig och intresserad av att vara med och utveckla produkter
* Har obehindrad kunskap i svenska och engelska i både tal och skrift då alla instruktioner är på engelska

Det är meriterande men inget krav om du har arbetat som exempelvis servicetekniker eller montör av liknande produkter, då finns det goda utvecklingsmöjligheter.

Som person är du:


* Självgående
* Noggrann
* Initivativtagande
* Samarbetsvillig


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Tillsvidare med inledande provanställning
* Placering: Lindome (nära stationen)
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Act Safe's önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Sedan introduktionen av världens första Power Ascender redan 1997 har ActSafe tagit ett stadigt grepp på den globala marknaden för motordriven rope access. Våra innovativa Power Ascenders möjliggör snabb, säker och pålitlig repåtkomst. Vi är helt engagerade i våra kunder och levererar alltid produkter och service av högsta kvalitet. Vi har en snabbt växande exportverksamhet genom vårt nätverk av utsedda och pålitliga distributörer. Hållbara produkter med banbrytande design med den senaste tekniken - det är det vi är bäst på!

Ansök nu

Junior Inköpare sökes till teknikbolag i Göteborg!

Inköpare
Läs mer Nov 22
Har du ett intresse av att utvecklas i rollen som inköpare? Kanske har du nyligen tagit examen inom inköp eller arbetat något år och vill ta nästa kliv i karriären? Nu söker nämligen vår kund efter en junior inköpare! Välkommen med din ansökan, vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Om du har ett driv och ett stort intresse för inköp och teknik kan denna roll vara något för dig. Vår kund som arbetar med miljöförbättrande teknikutveckling söker en inköpare som vill axla en spännande roll som också bidrar till den egna utvecklingen och där rollen tillsammans med dig kommer utvecklas med tiden. I första hand kommer du att skicka förfrågningar, ta kontakt med leverantörer samt upprätta prisförslag. För att sedan lägga beställningar på den efterfrågade utrustningen som behövs för företagets byggnation av processanläggningar. Ditt dagliga arbete kommer ske i ett tätt samarbete med din inköpskollega samt teknikavdelningen.

Vår kund är ett relativt litet företag som är på en mycket spännande tillväxtresa och som åtar sig en miljömedveten roll i deras dagliga drift. I dagsläget är de 23 stycken där du tillsammans din inköpskollega utgör en viktig resurs för företagets inköpsprocess. Du kommer att få veta mer om kunden i nästa steg.

Du erbjuds


* En öppen och välkomnande atmosfär
* Individanpassad introduktion
* Gemensamma trivselaktiviteter


Här har du möjligheten att få värdefulla erfarenheter, växa och utforma rollen samt kunna ta nästa steg i karriären.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
* Ta kontakt med redan lokaliserade leverantörer
* Skicka ut förfrågningar gällande aktuell utrustning
* Upprätta prisförslag
* Lägga beställningar och bevaka leveransen

VI SÖKER DIG SOM
* Har en relevant utbildning i inköp alternativt arbetat något år i en liknande roll
* Har ett tekniskt intresse
* Besitter goda kunskaper i Office-paketet
* Har obehindrade kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift, språken används i det dagliga arbetet
* Har B-körkort

Meriterande är om du:


* Har en teknisk bakgrund och arbetat i en liknande roll innan


Som person är du:


* Noggrann
* Orädd
* Initiativtagande


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, 6 månader med chans till förlängning
* Placering: Göteborg
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

IT-specialist till framgångsrikt mjukvarubolag!

Projektledare, IT
Läs mer Nov 23
Vill du bli en del av ett globalt bolag som levererar mjukvarulösningar till många välkända företag runt om på jorden? Vi ser gärna att du trivs med att arbeta flexibelt i ett högt tempo, både i team och självständigt. Läs mer nedan och ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Vår kund är ett globalt bolag som levererar mjukvarulösningar till många välkända företag runt om på jorden. De är för närvarande ett team på fem personer med mycket hög kompetens inom olika IT-områden, vilket möjliggör en kvalitativ introduktion och starka utvecklingsmöjligheter i såväl nya områden som inom dina befintliga färdigheter. Teamets arbete är mycket flexibelt med högt tempo, och för att trivas i rollen behöver du känna dig trygg med att arbeta både i team och självständigt. IT Operations-teamet är involverat i de flesta av de aktiviteter som vår kund är involverad i så du kommer att lära känna många människor och behöver vara bekväm med alla sociala aspekter som följer med det.

Som IT-specialist kommer du att ansvara för IT-helpdesk för alla företagets användare men också utmanas med uppgifter och projekt som förbättrar och utvecklar IT-funktionalitet, tjänster och infrastruktur. Vår kund letar kontinuerligt efter nya sätt att göra deras användares vardag både enklare och säkrare och här får du möjlighet att arbeta inom områden som påverkar hela företaget och ta ansvar för att leverera lösningar mot organisationen.

Du kommer att få möjlighet att arbeta med:
* Active Directory, Google Workspace, Office 365,
* Windows/Linux operativsystem, Microsoft Azure,
* Amazon Cloud, Jira, Confluence, Lucidchart, Powershell,
* Deployment, Fortinet brandväggar, Slack mm.

Du erbjuds


* En roll där du på riktigt får kombinera din förståelse för människan och IT
* Möjligheten att jobba i ett globalt bolag med kollegor från olika bakgrunder
* Att på sikt växa inom ett bolag som satsar på sina medarbetare


Denna roll är initialt ett konsultuppdrag där du anställs av Academic Work och arbetar ute hos vår kund. På sikt är ambitionen att du ska anställas direkt av vår kund, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

VI SÖKER DIG SOM
* Har två års arbetserfarenhet av relevanta roller som exempelvis IT-tekniker eller IT-support
* Har grundläggande kunskaper i några av de plattformar och mjukvaror nämns ovan
* Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skift, då båda språk används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat i projekt eller större tekniska problem med intressenter och leverantörer.

Som person har du stor nyfikenhet för problemlösning och tycker om att skapa starka relationer med kunder. Du är noggrann och har ett öga för detaljer och kvalitet. Då det är en IT-avdelning som älskar att driva och hitta lösningar, behöver du ha samma tankesätt och agera lagspelare.

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Göteborg
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Rekryterare till världsledande Tata Technologies

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Nov 20
"En lokal familjekänlsa med en global närvaro" -så beskriver en av de anställda kulturen på Tata Technologies i Göteborg. Nu kan du bli en i familjen!

OM TJÄNSTEN
Tata Technologies söker efter sin nästa kollega- en internrekryterare som vill vara med och bygga upp bolagets varumärke & nätverk i Sverige. På företaget arbetar ingenjörer som levererar specialexpertis för tekniska projekt och driver produktutveckling åt stora välkända kunder inom exempelvis fordonsindustrin. Som rekryterare är en av dina främsta arbetsuppgifter att anställa de ingenjörer som sedan skall arbeta ute hos Tatas kunder.
Vid uppstarten kommer du att få stöttning i form av ett internt onboardingprogram där du bl.a. går igenom de interna system som finns samt genomför obligatoriska utbildningar.
Vi tror att du som söker trivs i en miljö där du får ta stort ansvar, egna initiativ och socialt utbyte med både kollegor, kunder och kandidater. Du kommer att vara drivande i företagets Employer Branding-arbete och agerar nytänkande i hur ni på bästa sätt etablerar ert varumärke lokalt.

Du erbjuds:


* En bred roll med varierande arbetsuppgifter
* En fot in på ett globalt bolag med stora utvecklingsmöjligheter


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
* Hantera förfrågningar från kunder
* Skriva annonser
* Marknadsföring i sociala kanaler
* Selektering och urval
* Intervjuer och bedömning
* Avtalsskrivningar
* Aktiviteter kopplat till Employer Branding-arbetet

VI SÖKER DIG SOM
* Har en eftergymnasial utbildning
* Har god förståelse för konsultbranchen
* Tidigare arbetat med rekrytering
* Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska då dessa språk används i både tal och skrift dagligen

Det är meriterande om du tidigare arbetat i bemanningsbranschen eller har en relevant utbildning, förslagsvis inom HR eller marknadsföring.

Som person är du:


* Relationsskapande
* Kommunikativ
* Initiativtagande


Övrigt:


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, långsiktig ambition
* Placering: Gustav Larssons Väg (Volvo Cars-området)


INFORMATION OM FÖRETAGET
Tata Technologies är en världsledare inom outsourcade ingenjörstjänster och projekt för produktdesign och -utveckling för global tillverkningsindustri. Bolaget servar sektorer som fordonsindustrin samt flyg- och försvarsindustri.

Ansök nu

Ekonomiassistent med receptionistansvar till Bygg Göta!

Ekonomiassistent
Läs mer Nov 10
I denna tjänst får du möjlighet att kombinera dina ekonomiska erfarenheter med service i reception. Är du den serviceminded person som samtidigt brinner för ekonomi? Ansök redan idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Bygg-Götas räkning en ekonomiassistent som kommer kombinera rollen med receptionistansvar. Bygg-Göta sitter i fräscha lokaler i centrala Göteborg, där du kommer att arbeta med den dagliga driften vad gäller ekonomi, kundbemötande och administration. Du kommer ingå i ekonomiteamet som idag består av 4 härliga kollegor.

Du erbjuds


* En ansvarsfull roll inom både reception och ekonomi
* En långsiktig möjlighet


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Jobbet som ekonomiassistent och receptionist kommer innebära mycket eget ansvar där du kommer att stötta upp både företagets ekonomifunktion och reception. Den huvudsakliga arbetsuppgiften är hantering av leverantörsfakturor och kontering. Du kommer också bland annat svara på inkommande samtal och mail, samt välkomna besökare.

Du kommer till exempel att:


* Hantera inkommande fakturor, kontering och registrering från början till slut
* Hämta in betalningar och inbetalningar
* Hantera påminnelser
* Kontakt med leverantörer
* Säkerställa att lokalerna är representativa genom att hålla det rent och iordningsställt
* Ansvara för företagets personalaktiviteter och interna events
* Hantera post
* Administration


VI SÖKER DIG SOM
* Har tidigare erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent eller med ekonomirelaterade uppgifter


* Har en ekonomisk utbildning
* Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
* Har en god datorvana samt tidigare arbetat i affärssystem


Det är meriterande om du:


* Tidigare arbetat med elektronisk hantering av leverantörsfakturor
* Har ett intresse för fastighetsbranschen


Som person är du mycket serviceinriktad och trivs med att hjälpa både externa besökare och interna kollegor. Vidare är du självgående, ansvarstagande och prestigelös samt trivs i en roll där du får hjälpa till där det behövs.

Övrig information


* Start: Årsskiftet/Januari
* Omfattning: Heltid, långsiktigt uppdrag med stor möjlighet till överrekrytering
* Placering: Göteborg
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bygg-Götas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbgh01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


INFORMATION OM FÖRETAGET
Bygg-Göta är ett familjärt fastighetsbolag placerat i Centrala Göteborg som erbjuder bostäder, lokaler, kontor och lager. Företaget består idag av 30 anställda, varav 15 på kontoret, som alla spelar en stor roll i verksamheten.

Ansök nu

Lagerarbetare till bolag inom säkerhetsutrustning

Lagerplanerare
Läs mer Nov 22
Är du en noggran och initiativtagande person med erfarenhet av lagerarbete? Vi söker nu någon som vill arbeta i en lagermiljö och få möjlighet att avancera på ett spännande företag inom säkerhetsutrustning.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Skylotec Nordic AB och ActSafes räkning nu en montör till deras produktion. Skylotec Nordic AB och ActSafe AB utvecklar och producerar avancerad portabel lyftutrustning för material och personlyft. Produkterna används vid höghöjdsarbete, räddningsarbete och militära insatser. Produkterna bygger på unik egenutvecklad teknologi och säljs genom återförsäljare över hela världen.

Bolagets ägare är Skylotec Nordic AB som i sin tur ingår i en tysk koncern med ca 1000 anställda. En fusion av ActSafe AB och Skylotec Nordic AB pågår och beräknas vara genomförd under första kvartalet 2022.

I fina lokaler i Lindome finner du lager, produktion, utveckling, marknad och försäljning, alla samlade under samma tak. Det är i dagsläget ett team om 17 personer som präglas av sammanhållning, flexibilitet samt noggrannhet och ledordet är säkerhet!

Du erbjuds


* Att få bli en del av ett företag där kollegorna trivs och har roligt tillsammans och exempelvis har gemensam frukost
* Ett nästa steg i karriären där du har stor påverkan på din egen vardag och utveckling utifrån tidigare erfarenhet och kompetens
* Förmåner som bland annat friskvårdbidrag, terminalglasögon och hälsoundersökning


ARBETSUPPGIFTER
Som lagerarbetare på Actsafe kommer du få arbeta i en miljö med mycket eget ansvar och även i framtiden få möjlighet till att bli lageransvarig. Då det är en ny roll inom bolaget kommer du själv få vara med att forma rollen och skapa en bra struktur i arbetet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara orderhantering, packansvar, samt skicka och ta emot gods. I nuläget kommer rollen innebära fysiskt krävande arbete men på sikt kommer du få vara med att få påverka införandet av verktyg och hjälpmedel som kommer underlätta lagerarbetet.

Du kommer arbeta nära logistikansvarig och Customer Service och det är genom dem du kommer få introduktion och upplärning tills du blir självgående i rollen.

Du kommer till exempel att:


* Ta emot produktdelar som skickas till lagret
* Packa produkterna som montörerna bygger ihop
* Boka frakter inom EU i olika system
* Skicka färdigställda produkter till kund
* Löpande hantera orderadiminstration


VI SÖKER DIG SOM
* Har minst ett års erfarenehet av att arbeta på lager
* Har en god fysisk förmåga då det kan förekomma tyngre lyft
* Har obehindrad kunskap i svenska och engelska i tal och skrift
* B-körkort

Det är meriterande om du har:


* Truckkörkort
* Erfarenhet av något affärssystem inom lager/logistik
* Haft lageransvar på ett mindre företag


Som person är du:


* Initiativtagande
* Noggrann
* Ansvarstagande
* Samarbetsvillig


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning
* Placering: Lindome (nära stationen)
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Act Safes önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Sedan introduktionen av världens första Power Ascender redan 1997 har ActSafe tagit ett stadigt grepp på den globala marknaden för motordriven rope access. Våra innovativa Power Ascenders möjliggör snabb, säker och pålitlig repåtkomst. Vi är helt engagerade i våra kunder och levererar alltid produkter och service av högsta kvalitet. Vi har en snabbt växande exportverksamhet genom vårt nätverk av utsedda och pålitliga distributörer. Hållbara produkter med banbrytande design med den senaste tekniken - det är det vi är bäst på!

Ansök nu