Academic Work Sweden AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Academic Work Sweden AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Teknisk säljare till SSI Schäfer

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Jul 5
Är du en erfaren teknisk säljare som är redo för nästa utmaning? Är du också driven, ansvarstagande och en lagspelare? Då kan detta vara möjligheten för dig!

OM TJÄNSTEN

SSI SCHÄFER´s huvudkontor ligger i Neunkirchen, Tyskland, och finns globalt i runt 70 länder och har ca 10 000 anställda. I Sverige finns vi representerade i fler städer och är ca 100 anställda.

Vi designar och utvecklar lagerlösningar för alla olika branscher och behov. Som en helhetsleverantör av skräddarsydda logistiklösningar har vi en bred produktportfölj som omfattar manuella, semi- och helautomatiserade lösningar, inom lagring, orderplockning, conveyor och mjukvarulösningar.

Lagring och logistik genomgår enorma förändringar och framtidens vinnare är de som använder möjligheterna. Som en av världens ledande leverantör i branschen har SSI Schäfer den största portföljen av system och produkter, producerade i våra egna fabriker.

Vi söker nu en Teknisk Säljare inom affärsområdet ”Product and Equipment” som inspireras av våra produkter och som skall fortsätta etablera SSI SCHÄFERS kundbas främst i centrala Sverige. Du kommer att fokusera på våra manuella och semiautomationslösningar, vilket gör ditt jobb varierande och du kommer dagligen möta människor inom olika branscher och befattningar.

Som säljare hos oss kommer du besöka och bygga långsiktiga relationer med både befintliga och potentiella nya kunder i Mellansverige. Du behöver kunna ta egna initiativ, driva ditt arbete och strukturera upp dina arbetsdagar, samt vara ett bollplank till våra kunder för att hitta den bästa lösningen deras behov.

Du behöver kunna arbeta ensam men även vara en teamspelare, då du kommer jobba tätt med övrigt säljteam och våra Application Engineers för att tillsammans ta fram förslag och offert för varje projekt.

När du börjar din anställning på SSI SCHÄFER erbjuds du en gedigen utbildning om företaget och våra produkter. Du får även mycket stöttning från övriga organisationen så förutsättningarna att lyckas i rollen är de bästa.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter

Du kommer bland annat ansvara för:


* Försäljning av Product and Equipment segmentet i Sverige
* Skapa en årlig budget och roadmap tillsammans med Head of Sales
* Koordinera säljaktiviteter, design och prisdiskussioner tillsammans med produktion i bolaget
* Stärka SSI Schäfers varumärke på marknaden genom att leverera hög standard på försäljning och fortsatt affärsutveckling inom P&E området


VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som har erfarenhet från teknisk relationsförsäljning B2B med dokumenterat goda resultat, gärna inom logistik. Du har lätt för att se och förstå kunders behov inom logistik och materialflöden och tillsammans med din tekniska förståelse och ditt strukturerade arbetssätt hittar du den bästa lösningen åt kund. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta, både på engelska och svenska i tal och skrift.

Som person är du strukturerad, ansvarsfull och är drivande i försäljningsprocessen. Du tycker om sociala miljöer och motiveras av att nå gemensamma mål tillsammans med dina kollegor. Du är också någon som trivs i en matrisorganisation och globalt sammanhang.

Vidare ser vi också att du har:
- 5+ års arbetslivserfarenhet av liknande roll
- Goda resultat i tidigare försäljningsroller
- B-körkort
- Tekniskt intresse och förståelse

Det är meriterande om du har:
- Erfarenhet från logistikbranschen
Vi ser gärna att du som person är utåtriktad och har en förmåga att föra dialoger på olika nivåer och med olika människor. Du ser möjligheter i att lösa kunders behov och för att fungera i rollen är du mycket plikttrogen, ansvarstagande och drivande då du kommer ha ansvar över ditt eget arbete.

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Winona och SSI Schäfers önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av vår konsult Sandra Isojärvi, sandra.isojärvi@winonagroup.com. Vi går igenom urvalet löpande under sommaren och återkoppling kan därmed dröja. Annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Information om företaget

SSI SCHÄFER är en världsledande leverantör av produkter och system för internt materialflöde, lager- och logistiklösningar. Vi har runt 70 dotterbolag och 7 produktionsanläggningar över hela världen, där vi utvecklar innovativa koncept och kundanpassade lösningar för våra kunders olika unika utmaningar. Med vår egen breda produktportfölj av allt från manuella till automatiserade lösningar, IT och mjukvara formar vi intralogistikens framtid.

Läs mer på https://www.ssi-schaefer.com/sv-se

Ansök nu

Lagermedarbetare till globalt teknikföretag

Lagerarbetare
Läs mer Jul 16
Nytt
Är du tekniskt lagd och vill arbeta som lagerarbetare på ett nytt projekt ute i Arendal? Gillar du fysiskt arbete och att arbeta i team så är detta tjänsten för dig. Sök redan idag då urval sker löpande & behovet är omgående.

OM TJÄNSTEN
Vi söker nu lagerarbetare till vår kund som skall öppna upp en ny lokal i Arendal för ett projekt under året. Detta projekt har tillkommit tack vare ett ökat behov från företagets kund sett till leveranser som förväntas genomföras under detta år. I denna tjänst kommer du tillsammans med dina kollegor att hantera hela processen kring detta projekt som skall levereras ut till företagets kund. Arbetet är förlagt på dagtid och planerar att pågå under 2024. Du kommer att anställas som konsult av oss på Academic Work och bakgrundskontroll samt drogtest genomförs på samtliga konsulter.

Du erbjuds
- Möjlighet att få arbeta för ett globalt teknikföretag
- En engagerad konsultchef

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Packning av kompletta leveranser for vidare transport
* Allt i allo sett till projektets behov


VI SÖKER DIG SOM
- Talar svenska & engelska flytande då det krävs i det dagliga arbetet
- Har en godkänd gymnasial utbildning från ett yrkesgymnasium
- Viss erfarenhet av lagerarbete sen tidigare
- Har ett tomt belastningsregister & godkänt drogtest

Det är meriterande om du har
- Arbetat med teknikföretag sedan tidigare

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Självgående
- Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Vi söker projektledare inom el och automation!

Elingenjör
Läs mer Jul 16
Nytt
Är du en driven och engagerad ingenjör med ett stort intresse för el och automation? Vill du vara med och säkerställa högsta kvalitet i banbrytande projekt inom automotive-industrin? Vi söker nu en erfaren projektledare med fokus på el och automation som vill ta sig an en ny utmaning och bidra till framgångsrika leveranser. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte, sök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Hos vår kund inom automotive får du möjlighet att arbeta i en dynamisk och innovativ miljö med spännande projekt och avancerad teknik. De erbjuder en arbetsplats där du kan utvecklas i din yrkesroll och bidra till banbrytande lösningar inom industrin. Bolaget värdesätter teamwork och samarbete, och ser fram emot att välkomna just dig till vårt framgångsrika team.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter

Som projektledare inom el och automation kommer du att spela en central roll i att säkerställa projektkvaliteten gällande dessa två områden. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta:
- Kvalitetssäkring: Noggrant granska checklistor vid varje milstolpe för att garantera att alla EL/PLC-relaterade frågor hanteras korrekt under konceptutvecklingen.
- Installation och dokumentation: Följa upp installationer och säkerställa att juridiska inspektioner utförs och dokumenteras korrekt.
- Teknisk samordning: Harmonisering av tekniska frågor med övriga ingenjörer inom avdelningen samt koordinering av projektfrågor med representanter från verkstaden och linjeorganisationen.
Du kommer också att säkerställa att all nödvändig dokumentation inkluderas i RFQ och att det tekniska innehållet granskas noggrant för att uppfylla överenskomna nivåer. En viktig del av ditt arbete blir att genomföra möten med leverantörer för att utbilda dem om våra standarder, programstrukturer och dokumentationskrav. Du kommer att delta i riskanalyser, Failure Modes Effects Analysis (FMEA), samt medverka vid FAT, SAT, driftsättning och funktionstester.

Ansvarsområdena för tjänsten är:


* Design av elektriska styrskåp, system- och kretsdiagram samt strömförsörjning
* Val och beslut av tekniska parametrar för elektriska komponenter
* Hantering av elektriska säkerhetsfrågor, inklusive ATEX
* PLC-programmering, HMI, SCADA och MES/IT-system


VI SÖKER DIG SOM
- Har djupgående kunskap om Maskindirektivet 2006/42 EG och relevanta SS EN ISO-standarder
- Har god kännedom om tillämpliga VCC-standarder (SDB-Standard Data Base)
- Har grundläggande förståelse för cybersäkerhet
- Har en slutförd eftergymnasial utbildning och erfarenhet av elektriska system för industriella maskiner, säkerhetskomponenter och förmåga att läsa och förstå elscheman
- Har en gedigen erfarenhet av PLC-programmering, särskilt med Siemens Step7 och TIA Portal, samt integrerad säkerhet och WinCC

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Resultatfokuserad
- Ordningssam

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Data Engineer – Automotive Innovation Lab

Dataingenjör
Läs mer Jul 12
Are you a data enthusiast with a passion for the automotive industry? We have an exciting opportunity for you to join a cutting-edge Propulsion and Climate Lab as part of a dynamic Data Team. Bring your expertise in data management and automation to help shape the future of automotive technology.

OM TJÄNSTEN
As a key member of the Data Team, you will design and support the section's data handling systems, ensuring the accurate management of measurement data, KPIs, and testbed journals. Your role will involve developing cloud-based solutions, automating data analysis processes, and collaborating with cross-functional teams to integrate and utilize data effectively.

You are offered
- An opportunity to work in a state-of-the-art Propulsion and Climate Lab at a leading automotive innovation center.
- A dynamic and supportive work environment where your technical skills and creativity will be highly valued.
- The chance to contribute to groundbreaking projects and make a significant impact on the future of automotive technology.
- Professional development and growth opportunities in a rapidly evolving industry.

ARBETSUPPGIFTER

Work tasks


* Design and maintain robust data management systems for handling critical measurement data, KPIs, and testbed journals.
* Develop and implement cloud-based solutions for efficient data storage and retrieval.
* Automate data analysis processes to streamline operations and provide actionable insights.
* Collaborate closely with cross-functional teams to ensure seamless data integration and usage.


VI SÖKER DIG SOM
- Strong knowledge of Python for data manipulation and analysis.
- Expertise in data management and cloud-based solutions.
- Experience in automating data analysis to improve efficiency and accuracy.
- Proficiency in C#/.NET for developing robust applications.
- Familiarity with Elixir, DevOps practices, and Git version control.
- Documented collaboration skills with a proven ability to work effectively in a team environment.
Knowledge can be gained through education, experience or self-taught.

To succeed in the role, your personal skills are:
- Self-driven with a proactive approach to problem-solving.
- Patient and rigorous with attention to detail and a commitment to delivering high-quality work.

Our recruitment process

This recruitment process is handled by Academic Work and it is our client’s wish that all questions regarding the position is directed to Academic Work.

Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the next phase. The process includes two tests: one personality test and one cognitive test. The tests are tools to find the right talent for the right position, to enable equality, diversity, and a fair process.

Ansök nu

Drifttekniker till Riksbyggen

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jul 11
Som drifttekniker arbetar du nära kunderna i en omväxlande & social roll. Du hanterar energi- och driftövervakning samt underhåll av tekniska system. Här får du stort ansvar & frihet att lösa uppgifter självständigt. Bli en del av teamet i Göteborg!

OM TJÄNSTEN
Som drifttekniker är ingen dag den andre lik. Här blir du en del av ett team som idag består av 8 tekniker i Göteborg, 3 tekniker i Borås och en energiingenjör. Du kommer att arbeta i kundteam och i nära samarbete med andra drifttekniker, tekniska förvaltare och fastighetsskötare. Arbetet är varierande, socialt och självständigt med stort eget ansvar. Du arbetar med många olika sorters byggnader där dina ansvarsområden består av energi- och driftövervakning, utföra service, identifiera avvikelser och utföra avhjälpande underhåll. I tjänsten ingår även beredskapstjänstgöring.

Det här är initialt ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Riksbyggen. Riksbyggen har som ambition att erbjuda anställning efter 6 månaders konsultuppdrag och det finns således mycket goda möjligheter till överrekrytering förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds
- En öppen, familjär arbetsplats med högt i tak där alla hjälper varandra - lite som att komma hem
- En gedigen introduktion där du får en fadder som stöttar dig och hjälper dig att komma in i din nya roll!

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Tillsyn och skötsel av fastigheternas tekniska system, inklusive el, värme, ventilation och kylsystem
* Utföra service, identifiera avvikelser och genomföra felavhjälpande underhåll i tekniska system och installationer
* Hantera fastigheternas sprinkler- och brandlarmsystem samt utföra systematiskt brandskyddsarbete
* Hantera arbetsorder digitalt, rapportera tillkund och samarbeta med kundteam


VI SÖKER DIG SOM
- Har en utbildning eller likvärdig erfarenhet inom drift- och fastighetsarbete eller en högskoleutbildning med teknisk inriktning och kompetens inom värme-, ventilation- och kylsystem samt styr & reglerteknik
- Har grundläggande elkunskaper för felsökning samt kännedom om gällande myndighetskrav
- Har en god förmåga att uttrycka dig i svenska i såväl tal som skrift, då den dagliga kommunikationen sker på svenska
- Innehar B-körkort för manuell växellåda, då det krävs i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du har
- Erfarenhet från arbete inom drift- och fastighetsarbete
- Utbildats i tak-säkerhet, har liftutbildning samt utbildning inom SBA, heta arbeten och anläggningsskötare brand, sprinkler

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Stresstolerant
- Målmedveten
- Ansvarstagande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar, bygger och förvaltar bostäder och fastigheter. De erbjuder tjänster inom fastighetsförvaltning, bostadsutveckling, service och energiförvaltning, med fokus på hållbarhet och långsiktig förvaltning.

Ansök nu

Var med och automatisera Sverige genom Academic Work Academy

Automationstekniker, el
Läs mer Jun 10
Sverige genomgår just nu en av de viktigaste omställningarna i samhället – automatisering! Vill du vara med och öka Sveriges automationsgrad och bidra till att göra Sverige till ett av världens ledande länder inom fastighet- eller industriautomation? Läs mer och sök Academic Works Beckhoff Automation Program som ger dig en stark start på en långsiktig karriär med många arbetsmöjligheter!

OM TJÄNSTEN
Efterfrågan på kompetens inom automation växer i Sverige i takt med att vi nu tar nästa steg till att fullt ut automatisera våra fastighets- och produktionsmiljöer. Många företag har dock utmaningar när det gäller att hitta den här kompetensen. Därför svarar vi nu på den utmaningen genom en intensivutbuildning på 12 veckor, med tillsvidareanställning och färdiga uppdrag hos Northvolt som medverkat i framtagandet av programmet.

Beckhoff Automation-programmet öppnar dörren till betydande möjligheter inom industri- och fastighetsbranschen. Med sina avancerade lösningar och teknologier kombinerar Beckhoff modern styrteknik med flexibla och skalbara automationssystem. Detta ger verktygen för att öka effektiviteten och driva innovation i både fabriker och byggnader.
Efter examen väntar spännande uppdrag där du kan fortsätta utvecklas och bidra till innovativa projekt.

Som Automationsingenjör kan du arbeta i en mängd olika roller och branscher och programmet förbereder dig inför att erhålla en bred grund inom automation för att sedan specialisera dig inom industri eller fastighet beroende på vilket företag du hamnar på uppdrag hos. I Skellefteå får du möjlighet att börja på uppdrag hos Northvolt en av Europas största batterifabriker och under programmet specialisera dig mot industriautomation.

Arbetsuppgifterna för en automationsingenjör inom industri kan variera beroende på företagets behov och projektet, men några vanliga arbetsuppgifter inkluderar:

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Programmera robotar och maskiner i syfte att automatisera processer
* Säkerställa att installationer sker på rätt sätt
* Genomföra testning, driftsättning och underhåll


VI SÖKER DIG SOM
- Är över 18 år
- Har goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt och skriftligt
- Har klarat de två inledande testerna med fokus på förmågor
- Har ett genuint intresse för Teknik och automatisering
- Uttrycker stark motivation för programmet
- Innehar B-körkort

För att ha fallenhet för konsultrollen behöver du ingen tidigare erfarenhet, men du måste ha rätt förmågor, personliga egenskaper och engagemang att påbörja din nya karriär. Du kommer därför börja processen med att göra två tester med fokus på förmågor.

INFORMATION OM UTBILDNINGEN

Metodiken under utbildningen är baserad på Accelerated Learning, en snabb väg för dig som söker en ny karriär och motiveras av en spännande utmaning. Pedagogiken fokuserar på praktiskt lärande med högt tempo. Teorisessionerna är korta, tempot är högt och fokus ligger på praktiska övningar samt kontinuerlig feedbackdialog. Efter utbildningen kommer du besitta kunskap i PLC-programmering, ellära, mätteknik och reglerteknik.

VIKTIGA DATUM


* Digital välkomstträff inför utbildning: 23 september
* Förstudieperiod: 23 september – 20 oktober
* Utbildningsstart: 21 oktober
* Examensdag: 24 januari
* Studieuppehåll: Vecka 52-1
* Omfattning: Heltid, schemalagd undervisning vardagar kl: 09.00-17.00
* Utbildningsort: Malmö, med möjlighet att delvis delta på distans
* Arbetsort efter avslutad utbildning: Skellefteå


Utbildningen kräver ca. 2-3 veckor av obligatoriska tillfällen i Malmö, detta oavsett boende- och arbetsort. Under dessa tillfällen kommer Academic Work stå för boende och resa för alla konsulter som behöver resa och övernatta i Malmö. Datum för detta kommer presenteras inom kort och i dialog med rekryterare under processen.

ROLLEN SOM TEKNIK-KONSULT

Efter utbildningen kommer du att bli anställd som teknik-konsult genom Academic Work och arbeta på uppdrag hos Academic Works kunder, i detta fall ett av Europas största batterifabriker i Skellefteå. Med din kompetens inom Automationsingenjör kan däremot, beroende på behov hos slutkund, befattningar, företag och storleken på potentiella uppdragsgivare att variera och det är viktigt att du i rollen som konsult är öppen för det.

PRAKTISK INFORMATION


* Rekryteringsprocessen: Vi arbetar utifrån löpande urval och processen består av både tester och totalt tre intervjuer. Öka därför dina chanser att få en plats genom att söka så snart som möjligt!
* Sök till Academy genom att klicka på ”Ansök här". Du kommer i ett nästa steg få tester skickade till dig.
* Har du specifika frågor kring Academy och utbildningen besvaras dessa på vår Academymail under kontorstid. Vi tar inte emot ansökningar via mailen.

Ansök nu

Projektingenjör inom havsbaserad vindkraft

Projekteringsingenjör, maskin
Läs mer Jul 5
Är du redo att göra skillnad för miljön? Vi söker en junior projektingenjör till ett ledande företag inom grön el. Bli en nyckelperson i ett litet team med ansvarstagande och innovation i fokus. Var med och forma framtidens hållbara energilösningar!

OM TJÄNSTEN
Vi söker en junior projektingenjör inom Marin teknik och Struktur för vår kunds räkning. Vår kund har en internationell verksamhet och unik kompetens inom havsbaserad vindkraft. I rollen som projektingenjör kommer du att ingå i teamet för struktur och hydrodynamik. Du kommer att få utföra modellering, analyser och beräkningar, samt ta fram teknisk projektdokumentation. Beroende på projekt kan uppgifterna även innebära verifikation av tredje parts designdokumentation, samt vara av mer administrativ karaktär, så som ansvar för dokumenthantering, koordinering och uppföljning av projektleveranser. Det innebär att du kommer ha en bred arbetsroll med variation på dina arbetsuppgifter.

Du erbjuds
- En varierad roll i projektform på ett företag som brinner för miljön och planetens framtid
- Ett innovativt team med målet att forma framtidens havsbaserade vindkraft
- En platt och flexibel organisation där varje medlem är betydelsefull

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Utföra strukturanalyser och strukturdesign
* Utföra dynamiska beräkningar inom havsbaserad vindkraft, hydrodynamik, fluidmekanik
* Delta i olika skeden av utveckling från koncept till detaljstudier
* Ta fram teknisk projektdokumentation och beräkningsunderlag
* Ansvara för att leverera till uppsatt mål med avseende på kvalitet, kostnad och tidplan
* Upprätthålla, utveckla och skapa nya kundrelationer


VI SÖKER DIG SOM
- Har en avslutad master eller civilingenjörsutbildning inom skeppsbyggnadsteknik/marin teknik, maskinteknik, teknisk fysik eller samhällsbyggnadsteknik
- Har goda kunskaper inom Office paketet, t.ex. Excel
- Talar och skriver obehindrat på både engelska och svenska då båda språken används i arbetet dagligen

Det är meriterande om du har
- Arbetslivserfarenhet inom marina projekt, offshore, marin konstruktion/båtkonstruktion eller inom exempelvis olja och gas, eller vind
- Vana av arbete i AutoCad
- Erfarenhet från eller ett intresse för programmering, t.ex. Python
Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Målmedveten
- Ansvarstagande
- Intellektuellt nyfiken

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Ekonomiassistent till KRAHN Nordics

Ekonomiassistent
Läs mer Jul 10
Har du erfarenhet från en roll som ekonomiassistent med bakgrund inom leverantörsreskontra? Drivs du av att ta ansvar och vill vara en del av ett positivt arbetsklimat? Då är rollen som ekonomiassistent på KRAHN Nordics för dig!

OM TJÄNSTEN
KRAHN Nordics söker en engagerad ekonomiassistent med god erfarenhet av leverantörsreskontra, vilket kommer att utgöra den primära uppgiften i rollen. Detta inkluderar att hantera inkommande leverantörsfakturor och in- och utbetalningar. Du kommer även att samarbeta med KRAHN Nordics två dotterbolag, Krahn Specialty Fluids och BGM Logistics. KRAHN Nordics är placerade i Hisings Backa och där arbetar idag cirka 25 medarbetare.

Du erbjuds
- Att bli inkluderad i en öppen och gemensam företagskultur i en internationell miljö
- Bra förmånspaket såsom friskvårdsbidrag och flexibla arbetstider
- En roll där som innebär möjlighet till utveckling

VI SÖKER DIG SOM
- Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande erfarenhet
- Har erfarenhet från en likvärdig roll som ekonomiassistent
- Har en god systemvana
- Talar och skriver obehindrat på svenska

Det är meriterande om du har
- Erfarenhet av Visma Business och SAP
- Talar och skriver obehindrat på engelska

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Nyfiken
- Effektiv
- Kommunikativ
- Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om KRAHN Nordics här och även dotterbolagen KRAHN Specialty Fluids och BGM Logistics

Ansök nu

IT Support till Assa Abloy i Göteborg

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jul 9
Som IT Support på Assa Abloy får du arbeta med innovativa lösningar och driva tekniska processer framåt. Vi söker en serviceinriktad och nyfiken person med stort intresse för IT och teknik. Här får du en central roll i att stödja och utveckla vår IT-infrastruktur inom ett globalt ledande företag. Bli en del av en ledande leverantör av innovativa lås- och säkerhetslösningar, redan idag!

OM TJÄNSTEN

I rollen som IT Support hos Assa Abloy spelar du en central roll i teamet där du arbetar nära dina kollegor. Teamet består av både seniora och juniora medarbetare och är fördelade över Sverige, övriga Norden och Europa. Du kommer sitta på kontoret i västra Göteborg tillsammans med ca 60 medarbetare. Du arbetar nära en senior kollega lokaliserad i Göteborg, som dessutom är ansvarig för din onboardingprocess för att säkerställa en god start i din nya roll.

Din uppgift, som en del av teamet, blir att ta ansvar för att Assa Abloys tekniska infrastruktur fungerar på ett effektivt och säkert sätt med fokus på IT-system, nätverk, servrar och mycket mer. En övergång till Windows 11 har precis påbörjats i organisationen, vilket innebär att rollen dessutom involverar utvecklingsarbete för tekniska processer och projekt.

För att trivas i rollen ser vi att du uppskattar att arbeta i en kommunikativ och dynamisk roll, med många bollar i luften samtidigt. Vidare ser vi att du drivs av att utvecklas och är skicklig på att driva nya inovativa lösningar och metoder framåt. Uppdraget är i första hand tidsbegränsat, men det finns goda förutsättningar att du erbjuds en tillsvidareanställning ifall du trivs och Assa Abloy trivs med dig.

VI SÖKER DIG SOM
- Har tidigare arbetserfarenhet från en supportliknande roll
- Kan kommuniicera obehindrat på såväl svenska som engelska, då det krävs i det dagliga arbetet
- Har grundläggande kunskaper inom Microsoft Active Directory
- Har möjlighet att påbörja uppdraget på plats i Göteborg, senast i augusti 2024

Det är meriterande om du har
- Tidigare erfarenhet av ServiceNow
- Goda kunskaper i Microsoft System Center Configuration Manager

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Social
- Ordningsam
- Ansvarstagande
- Socialt självsäker

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Integrationsutvecklare till Balder i Göteborg!

Databasutvecklare
Läs mer Jun 15
På bara två år har Balder gått från Excel-rapporter till en avancerad molnbaserad dataplattform med Power BI som standard. Nu behöver de fylla på teamet och söker en Integrationsutvecklare som kan bli en nyckelspelare i teamet för att utveckla vidare deras datadrivna processer. Vi riktar oss nu till dig som är i början av karriären, på jakt efter nästa kliv i karriären. Vill du vara med och utveckla deras informationsflöden genom integration av deras system och applikationer för att driva Balders framgång, då kan detta vara rätt roll för dig.

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker nu en Integrationsutvecklare till Nordens största fastighetsbolag, Balder. Som Integrationsutvecklare i deras Data & Analytics-team kommer du att vara delaktig i bygga smarta informationsflöden genom integrationsarbete mellan Balders system och applikationer. Här kommer du att vara en nyckelperson mellan affärsverksamheten och tekniken, där du arbetar nära beslutsfattare och är med och driva innovation inom datainsamling och bearbetning.

Här får du möjligheten att utforska nya teknologier, metoder och verktyg för att ta fram innovativa integrationslösningar som stödjer verksamheten i sin vardag. För att trivas och bli framgångsrik i rollen ser vi att du har en proaktiva inställning och är duktig på att ta egna initiativ genom att påverka utvecklingsarbetet och samtidigt bidra till företagets framgång på deras datadrivna resa. Eftersom rollen har ett tydligt affärsfokus, är du en duktig kommunikatör och skicklig på att driva innovation.

Du erbjuds
- En långsiktig möjlighet att bredda din tekniska kompetens i en innovativ miljö
- En modern, central arbetsplats i centrala Göteborg med närhet till gym, restauranger, caféer och kollektivtrafik
- Ett personligt team i ett familjärt bolag
- Goda möjligheter att utveckla din affärsförståelse i en spännande bransch

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Översätta affärsbehov till tekniska lösningar och driva processen från arkitektur till implementering av integrationslösningar
* Etablera och underhålla en skalbar integrationsarkitektur i molnet, exempelvis Azure
* Arbeta med API management och design för att säkra och effektivisera dataflöden


VI SÖKER DIG SOM
- Har en utbildningsbakgrund inom relevant område
- Har erfarenhet av molnbaserad integrationsarkitektur
- Har grundläggande kunskaper i Java, Python, C# eller andra relaterade språk
- Talar svenska obehindrat då det är koncernspråk och förekommer i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du har
- Erfarenhet från en liknande roll inom integration
- Goda kunskaper inom verktyg och principer för Infrastructure as Code (IaC) och CI/CD

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Förändringsbenägen
- Målmedveten
- Ordningsam

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Relationsskapande Account Manager till BCA-störst på bilauktioner i Europa!

Bilförsäljare
Läs mer Jul 6
Gillar du att ha kul på jobbet ihop med ett gott gäng kollegor? BCA söker nu deras nästa kollega till kontoret på Ringön i Göteborg. Här får du ta plats på ett kontor med kollegor i blandade åldrar där den gemensamma nämnaren är att man har just kul på jobbet! Välkommen med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Som Account Manager hos BCA Vehicle Remarketing, Europas ledande auktionshus för begagnade bilar, kommer du bli en viktig del av deras Säljsupportteam.

Att arbeta som Account Manager på BCA innebär att du dagligen har kontakt med dina kunder och fungerar som ett expertstöd när de vill sälja sina bilar.

Du förbereder, värderar , och följer upp bilar som säljs på auktion samt besvarar frågor som uppstår. Du guidar kunder genom hela försäljningsprocessen och säkerställer att de får nödvändig information och support via mail och telefon.

Rollen kräver stor ansvarskänsla och är en kombination av självständigt arbete och teamarbete. Målet är att bygga långsiktiga kundrelationer och säkerställa hög kundnöjdhet med en positiv och professionell inställning. Arbetsmiljön är social och kundfokuserad, med fokus på att sätta gruppens mål före individuella mål.

Du erbjuds
- En varierad yrkesroll med kundnära relationer
- Ett kontor med glada och roliga kollegor där du har kul på jobbet
- En skräddarsydd introduktion och utbildning med bland annat besök på vårt huvudkontor i Strängnäs

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Daglig kontakt med kunder som söker ditt expertstöd för att sälja sina bilar
* Förbereda och värdera bilar inför auktion
* Säkerställa att alla kundfrågor besvaras snabbt och professionellt samt guida kunder genom hela försäljningsprocessen och skapa en smidig och positiv upplevelse för dem
* Samarbeta med övriga avdelningar på BCA


VI SÖKER DIG SOM
- Har en avslutad gymnasial utbildning
- Har god kännedom om bilmarknaden och ett intresse för bilar
- Har Några års arbetslivserfarenhet, gärna inom bilbranchen
- Är bra på att kommunicera både i tal och skrift
- Har goda kunskaper i svenska och engelska

Det är meriterande om du har
- Branschvana
- Har god systemvana med fördel i Office 365

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Serviceinriktad
- Hjälpsam
- Lagspelare
- Ansvarstagande
- Relationsskapande
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser det som absolut viktigast att du är en social person som inte räds av att knyta nya kontakter och relationer.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
BCA Vehicle Remarketing har mer än 70 års erfarenhet av auktionsmarknaden för fordon. Sedan starten1946 och fram till idag har BCA varit ledande inom denna del av bilmarknaden. Med 50 defleet och remarketingcenter är BCA Europe den i särklass största auktionsgruppen i Europa. BCA har en årsomsättning på över 45 miljarder SEK och har ca 4 000 anställda. BCA har ett nära samarbete med bilfabrikerna, importörerna, uthyrnings-, leasing- och finansieringsbolag samt vagnparksägare, kommun och stat. BCA håller årligen över 8 000 auktioner i hela Europa och hanterar varje år över 1,7 miljoner begagnade bilar. I Sverige är BCA Vehicle Remarketing etablerade sedan 2005. Vi har tre anläggningar (Göteborg, Malmö och Södertälje) som hanterar cirka 20 000 fordon. Läs mer om dem här!

Ansök nu

Student sökes för meriterande deltidsjobb hos RaySafe!

Kvalitetsingenjör, elektronik/Kvalitetstekniker, elektronik
Läs mer Jul 6
Har du intresse för teknik och letar efter deltidsjobb vid sidan av dina studier? Då ska du fortsätta läsa! RaySafe söker just nu kalibreringstekniker med start i slutet av augusti. Om du är på jakt efter ett flexibelt och långsiktigt jobb vid sidan av studier, är detta en chans du inte vill missa!

OM TJÄNSTEN
Raysafe är ett snabbväxande internationellt bolag som utvecklar, tillverkar och marknadsför instrument för mätning av röntgenstrålning. Instrumentens tillämpning innefattar kvalitetskontroll av röntgenapparater men även strålskydd för personal. Academic Work söker nu studenter för deltidsjobb under terminerna som kalibreringstekniker hos Raysafe. Du kommer att få en gedigen introduktion med start i slutet av augusti och arbeta med kollegor vars långa erfarenhet av arbetet möjliggör en bra start för dig, därav krävs ingen teknisk förkunskap.

Arbetspassen är under eftermiddagar kl. 16-20 som standard och du arbetar två vardagar i veckan, vilket skapar goda möjligheter för dig att kombinera detta arbete med dina studier! RaySafes kontor är placerat i Billdal och med kollektivtrafik från centrala Göteborg är det smidigt att transportera sig dit.

Du erbjuds
- Ett flexibelt och långsiktigt extrajobb
- Meriterande arbetslivserfarenhet redan under dina studier

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Arbeta med testmätningar och kalibrering av strålningsinstrument
* Attestera instrument för service
* Kontrollera servicelappar
* Överlämna testrapporter till tekniker som åtgärdar eventuella brister


VI SÖKER DIG SOM
- Är student på högskola/universitet och som har minst 2 år kvar av din utbildning
- Har möjlighet att starta din introduktion i slutet av augusti/början av september
- Har möjlighet att arbeta två vardagskvällar i veckan under terminerna
- Har möjlighet att jobba mer runt högtider som jul, påsk men även kommande somrar
- Har någon typ av arbetslivserfarenhet sedan tidigare, meriterande om detta är inom det tekniska området
- Har goda kunskaper i både svenska och engelska då båda språken används inom företaget

Det är meriterande om du
- Läser en tekniskt inriktad utbildning

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Hjälpsam
- Ordningsam
- Ansvarstagande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Raysafe här!

Ansök nu

Ekonomiassistent AR/AP till kund utanför Göteborg

Redovisningsekonom
Läs mer Jul 4
Vi söker nu en ekonomiassistent till vår kund belägen nordöst om Göteborg med fokus på AR och AP mot deras europeiska företag.

OM TJÄNSTEN
Du kommer tillsammans med ditt team rapportera till din gruppchef och säkerställa att du levererar uppsatta mål enligt SLA och KPI som satts. Du kommer att vara ansvarig för att bearbeta och verifiera inkommande transaktioner för kundreskontra/leverantörsreskontra på ett effektivt och korrekt sätt. Vidare kommer du att hantera processen för förfallna betalningar och påminnelser till kunder i samarbete med lokala ekonomi- och försäljningsrepresentanter. Du kommer även att stödja leverantörsreskontra teamet med skanning och kodning av leverantörsfakturor.

Vi tror att du är en person som söker nya och spännande utmaningar inom redovisning. Du har redan en solid grundkunskap i kundreskontra och/eller leverantörsreskontra men är redo att ta nästa steg.

Vi förutsätter att du är en person som trivs i en miljö som utnyttjar din förmåga som snabb inlärare, god lyssnare och problemlösare. Du älskar utmaningar och njuter av komplexitet. Ett intresse för system och att använda teknik för att stödja processer kommer att vara viktigt för att möjliggöra att shared service center kan erbjuda förstklassiga tjänster och effektivitet till sina kunder. Du är serviceinriktad men kan samtidigt sätta ner foten om situationen kräver det. Du har ett öga för detaljer och är noggrann, systematisk och välorganiserad. Ibland kan tempot på kontoret bli högre, särskilt under stängningsperioder, därför är det viktigt att du kan hålla dig lugn och sansad även under dessa stressiga tider.

Teamarbete kommer att vara av största vikt när du arbetar, det är därför uppenbart att du tycker om att arbeta i team och kan se betydelsen av din roll i teamet och hela kedjan. Ditt team kommer att stödja kundens europeiska företag och vi ser därför att du också har erfarenhet av att arbeta i globala miljöer med olika intressenter över hela världen.

Du kommer att få reda på mer om kunden i nästa steg!

VI SÖKER DIG SOM
- Har en universitetsutbildning i redovisning, ekonomi eller motsvarande. Dock kan högre yrkesutbildning (Yrkeshögskola) övervägas i kombination med dokumenterad adekvat arbetslivserfarenhet.
- Har minst 3 års erfarenhet av liknande arbete.
- Besitter en hög nivå av MS Excel och god kunskap i Office 365.
- Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska, i skrift och tal.

Det är meriterande om du har
- Tidigare kunskap och erfarenhet av M3, Basware och/eller Hyperion (HFM).

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Målmedveten
- Ordningsam
- Ansvarstagande
- Respektfull

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Nu söker vi dig som är ingenjör och vill arbeta inom automotivebranschen!

Elingenjör
Läs mer Jul 5
Är du nyexaminerad inom mekatronik, elektroteknik, maskin alternativt inom Computer science och vill vara med i vidareutvecklingen av framtidens teknik? I stolta samarbeten med flera av världens främsta fordonstillverkare erbjuder vår kund en utvecklande och spännande arbetsplats med härlig sammanhållning! Vill du utvecklas med oss? Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Vår kund är ett konsultbolag som främst verkar inom fordonsindustrin. Detta medför en rad olika möjligheter och områden att utvecklas inom där du tillsammans med dina kollegor får stor inverkan på produktkvalitet och utvecklingen av morgondagens fordon.

Som medarbetare hos detta bolag kommer du bli en del av ett sammansvetsat gäng på cirka 50 personer, som gärna hittar på härliga aktiviteter ihop! Du kommer få möjligheten att ta dig an både långsiktiga och kortare uppdrag med utgångspunkt från dina kompetenser.

Du erbjuds
- Ett varierande arbete då du kommer ingå i flertal olika projekt utifrån kompetens och bakgrund.
- Kompetensutveckling inom fordonsindustrin då du tillsammans med seniora kollegor är med och utvecklar framtidens fordonsteknik.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en slutförd eftergymnasial utbildning inom el, mekatronik, maskin eller computer science
- Är obehindrad i både svenska och engelska

Då bolaget har flera olika typer av uppdrag är det meriterande om du har någon av nedan:
- Arbetslivserfarenhet inom CAD
- Erfarenhet av automotivebranschen antingen inom konstruktion eller produktion
- Tidigare arbetslivserfarenhet av hårdvarutestning
- Erfarenhet av CANoe, INCA, SystemWeaver och/eller DSA
- Erfarenhet av elsystemsverktygen SABER eller Zuken
- Arbetslivserfarenhet inom Python, C++/C#

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:


* Samarbetsinriktad
* Strukturerad
* Initiativtagande


Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Surface Designer till ledande fordonsaktör

Industridesigner
Läs mer Jul 4
För vår kunds interiörkonceptteam söker vi dig! En tålmodig och engagerad Surface Designer som finner spänning och utmaning i att modellera komplexa former till harmonisk perfektion. Du kommer att modellera interiörkomponenter i de senare konceptfaserna/mellanfaserna.

OM TJÄNSTEN
Är du rätt person? Då erbjuder vi dig en dynamisk jobbmöjlighet i vårt interiörkonceptteam där designers och studioingenjörer tillsammans utvecklar framtidens interiörer.

Du erbjuds
Vi erbjuder en spännande och utmanande roll där du får arbeta med erfarna och kreativa kollegor inom design och teknik. Du kommer att vara en del av ett team som värderar samarbete och innovation, och du får möjlighet att bidra till utvecklingen av avancerade interiörlösningar.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Samarbeta med designers och studioingenjörer för att säkerställa att både tekniska begränsningar och designintentioner integreras i den digitala modellen.
* Utföra noggrann kvalitetskontroll av ytmodeller för att säkerställa att de uppfyller högsta standard.
* Leverera designgodkända DSM-modeller till ingenjörsteamet för vidare bearbetning och produktion.
* Skapa detaljerade ytdesigner för bilinteriörer, med fokus på både estetik och funktionalitet.


VI SÖKER DIG SOM
- Är flytande i engelska & svenska, både i tal och skrift.
- Har erfarenhet av ICEM Surf eller Alias.
- Arbetar med en strukturerad modelleringsmetodik med låg matematisk och teoretisk intersection.
- Har förmågan att leverera rätt detaljnivå vid rätt tidpunkt enligt branschstandard.
- Har tidigare erfarenhet av modellering inom fordonsindustrin.
- Har god teknisk förståelse och stort intresse för interiördesign.

Det är meriterande om du har
- Erfarenhet av CATIA V5.
- Kunskap i Blender eller liknande subdivision-verktyg.

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Strukturerad med öga för detaljer.
- Kreativ.
- Tålmodig med en positiv attityd.
- Självdriven, resultatorienterad och flexibel.
- Drivkraft att utveckla dig själv och andra modellerare.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Projektledare sökes till Vattenfall i Göteborg!

Fastighetsekonom
Läs mer Jul 3
Är du redo för nästa steg inom projektledarskap? Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet av projektledning samt tekniskt intresse. Här välkomnas du till en mångsidig arbetsplats med fokus på hållbarhet! Låter detta som något för dig? Sök idag, urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Som projektledare hos Vattenfall kommer du att ansvara för underhåll av deras ett fleratal av deras anläggningar eller stationer som de har i Göteborg. Tillsammans med tekniker kommer du att resonera kring och komma fram till lösningar på kundernas problem och frågor. Du kommer självständigt hantera rapportering mot kund och uppföljning av projektet. Fakturor, avtal och allmän projektadministration från uppstart till avslut kommer du också ansvara för.

Denna tjänst är säkerhetsklassad, därmed kommer en säkerhetsprövning att genomföras innan uppdraget kan påbörjas, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Förväntat startdatum är slutet av augusti och du kommer anställas som konsult. Arbetet sker främst på plats på deras kontor i Göteborg där en gedigen onboarding kommer vara starten för uppdraget.

VI SÖKER DIG SOM
- Är obehindrad i din kommunikation i svenska och engelska, i tal så väl som skrift.
- Har en gymnasial utbildning inom företagsekonomi, teknik eller någon elinriktning.
- Har erfarenhet av att självständigt jobba med projekt som projektledare.
- Har goda datorkunskaper och Office 365, rapportverktyg och ekonomisystem
- Tekniskt intresserad

Det är meriterande om du har
- Erfarenhet av arbete med ärendehanteringssystem.
- Arbete med underhåll eller byggnation av elanläggningar.
- Har tidigare arbetat inom entreprenadbranschen och har erfarenhet av service-, ramavtal och avtalstolkning.

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Ödmjuk
- Ansvarstagande
- Respektfull

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Studerande kursöppnare sökes på deltid under hösten!

Informationsassistent
Läs mer Jun 28
Som kursöppnare får du chansen att arbeta på den ledande leverantören i Sverige av kvalificerad utbildning inom revision, redovisning, skatt och controlling. Vi söker nu dig som är serviceinriktad och vill ha ett meriterande extrajobb till hösten!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för vår kunds räkning en kursöppnare inom området Utbildning. Affärsområdet utbildning levererar mer än 100 olika utbildningar inom revision, redovisning, skatt och controlling. Nu behöver projektledarna avlastning under höstens utbildningar och vi letar efter dig som är tillmötesgående och känner dig bekväm med att stå inför deltagarna för att hälsa dem välkomna inför varje utbildningstillfälle!

Som kursöppnare kommer du att fungera som projektledarnas högra hand. Ditt ansvar blir att se till att allt är i ordning inför utbildningens start samt erbjuda högsta service till deltagare och föreläsare. Detta är det perfekta extrajobbet för dig som vill ha en extra inkomst vid sidan av dina studier men som samtidigt inte tar upp för mycket tid från skolan.

Du erbjuds
- En unik möjlighet för dig att skapa ett värdefullt nätverk i näringslivet

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Se till att allt material packas upp och placeras ut inför utbildningstillfällena
* Kontrollera att allt stämmer på kursanläggningarna mot vad projektledarna beställt
* Hälsa deltagare välkomna vid kursens start och informera om praktiska detaljer


VI SÖKER DIG SOM
- Är studerande på minst 50%
- Kan arbeta ca 2-4 morgonpass/vecka under hösten
- Har erfarenhet av att arbeta inom service sedan tidigare
- Talar och skriver obehindrat på svenska, då språket kommer användas i det dagliga arbetet

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Serviceinriktad
- Problemlösande
- Ansvarstagande

Övrig information:
- Start: Omgående
- Omfattning: Passen är förlagda på morgonen mellan c:a 07:30 – 10:00, avvikelser kan förekomma. Oavsett om ditt arbetspass är kortare får du alltid betalt för minst 3 timmar

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Learning Coordinator till SKF!

Utbildningsadministratör/Studieadministratör
Läs mer Jul 2
Är du redo att vara navet i en dynamisk inlärningsmiljö? ???? Som Learning Coordinator kommer du att spela en avgörande roll i att stödja SKF genom att hantera administrationen av deras kurser i Learning Management System (LMS). Ditt ansvar sträcker sig från att administrera och utforma kurser i LMS till att hantera beställningar och fakturering. Dessutom kommer du att vara en ambassadör för lärande inom organisationen genom att marknadsföra det genom olika kommunikationskanaler. Om du är redo att vara spindeln i nätet för SKFs inlärningsstruktur, så är det dig vi letar efter!

OM TJÄNSTEN
Som Learning Coordinator kommer du att vara nyckelpersonen i att stödja SKF med administration, koordinering och utformning av kurser i deras Learning Management System (LMS). Din främsta uppgift blir att skapa en smidig och serviceinriktad process för interna och externa kunder. Du kommer att hantera allt från kursadministration i LMS till att hantera beställningar och faktureringsunderlag. Dessutom kommer du att marknadsföra lärande inom organisationen genom olika kommunikationskanaler. För att trivas i rollen ser vi att du har en genuint intresse för kompetensfrågor och en vilja att driva teknikutvecklingen inom lärande!

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Stötta med administration av kurser i SKFs Learning Management System
* Ansvara för kommunikation med såväl interna som externa kunder och leverantörer
* Utföra beställningar och skicka faktureringsunderlag till ekonomiavdelningen
* Marknadsföra lärande inom organisationen via olika kommunikationskanaler


VI SÖKER DIG SOM
- Har tidigare erfarenhet av arbete med kompetensförsörjning, kompetensförflyttning och utformande av utbildningsmaterial
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då arbetet sker på dessa språk
- Har arbetat på ett kreativt sätt med lärande
- Är tillgänglig för ett uppdrag i 1 år

Det är meriterande om du har
- Erfarenhet av läroplattformen LinkedIn Learning
Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Självgående
- Ansvarstagande
- Initiativtagande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Visualisation Artist to the automotive industry

3D artist/3D-grafiker
Läs mer Jul 2
The Visualisation team within Visualisation department at our client is looking for a new consultant to be part of their in-house production of visualizing configurable assets. Apply today!

OM TJÄNSTEN
We are looking for a candidate that has a broad experience in the automotive visualisation process, being able to build up interior and exterior visualisation scenes in Autodesk Maya (camera, lighting, rendering) create all visual content for a project.

You are offered
- Opportunity for professional growth in a fast-paced and forward-thinking environment.
- Joining a team, consisting of experienced colleagues
- Work at a prestigious company

ARBETSUPPGIFTER

Work tasks


* Working as 3D artist in the automotive industry
* Working in Autodesk Maya, Vray and Nuke


VI SÖKER DIG SOM
- Experience working as 3D Artist in the automotive industry
- Advanced software skills in Autodesk Maya, Vray and Nuke
- Fluent in English

It is meritorious if you:
- Know how to model soft parts and details in Maya.
- Are tech-savy and knows how computers, systems and VR works

To succeed in the role, your personal skills are:
- A ”nothing is impossible” attitude.
- Good cooperation and communication skills
- Highly driven and result focused
- Works well in a team and likes to share knowledge
- Motivated and engaged

Our recruitment process

This recruitment process is handled by Academic Work and it is our client’s wish that all questions regarding the position is directed to Academic Work.

Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the next phase. The process includes two tests: one personality test and one cognitive test. The tests are tools to find the right talent for the right position, to enable equality, diversity, and a fair process.

Ansök nu

Nu söker vi en provingenjör med inriktning battericeller!

Provningsingenjör, maskin
Läs mer Jul 2
Är du en passionerad ingenjör som älskar att utforska ny teknologi och vill ta nästa steg i din karriär? För vår kunds räkning söker vi nu en provingenjör som kommer testa battericeller, planera verifieringsprojekt och aktivt bidra till företagets förbättringsarbete. Du får arbeta med spännande tekniska utmaningar i en miljö som främjar professionell och personlig utveckling. Bli en del av ett team där glädje, kunskapsdelning och öppenhet är i fokus!

OM TJÄNSTEN
Nu söker vi för vår kunds räkning en provingenjör där du kommer att testa battericeller enligt specificerade krav och planera verifieringsprojekt, inklusive testupplägg och metodik. Du kommer att genomföra tester noggrant enligt specifikationerna och bearbeta testdata för vidare användning. Resultaten dokumenteras och rapporteras, och du kommer att aktivt delta i vårt bolagets förbättringsarbete. Tester kommer att utföras både internt och externt, vilket innebär att resor kan förekomma. Du kommer att arbeta i olika projekt med erfarna kollegor.

De erbjuder en miljö där du får många möjligheter att utvecklas både professionellt och personligt. Du kommer att arbeta med spännande och innovativa tekniska utmaningar, samtidigt som du blir del av en arbetsmiljö i ett team som värdesätter glädje, kunskapsdelning och öppenhet.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Planera verifieringsprojekt
* Genomföra tester enligt specifikationer
* Bearbeta testdata
* Rapportera resultat
* Delta i förbättringsarbete


VI SÖKER DIG SOM
- Har en färdigställd eftergymnasial utbildning inom elektro, mekatronik, kemi eller maskin.
- Är obehindrad i engelska då detta språk används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du har
- Erfarenhet eller utbildning inom batteriteknik eller hårdvaruverifiering

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Nyfiken
- Initiativtagande
- Samarbetsinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Digital Support Technician

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jul 2
Ready to enhance IT support in the automotive industry? Join our client’s Digital team and work with the latest technology. If you thrive in a fast-paced, team-oriented environment and love solving technical problems, we want to hear from you!

OM TJÄNSTEN
As an Onsite Technician in the Digital department, you will support users with day-to-day technical challenges, ensuring efficient and respectful service. You will handle incidents and requests both onsite and remotely, collaborate with product teams, and provide hardware and software support. Your role will enhance business productivity by resolving issues and driving continuous improvement.

You are offered
We offer competitive compensation, comprehensive benefits, and opportunities for professional development. Enjoy a collaborative work environment with cutting-edge technology and room for career growth. Experience flexible work arrangements and contribute to impactful projects in the automotive industry. Join us and help shape the future of sustainable powertrain solutions.

ARBETSUPPGIFTER

Work tasks


* Provide onsite and remote technical support for hardware and software issues
* Handle incidents and requests, ensuring quick resolution
* Support enterprise users and manage conference room setups
* Assist with onboarding new employees and managing printer solutions
* Collaborate with product teams and OEMs to solve technical problems
* Enhance user satisfaction through effective troubleshooting and continuous service improvement


VI SÖKER DIG SOM
- Proficiency in Windows 10/11, macOS, iOS, and Android support
- Experience with cloud services, Office 365, and Azure
- Expertise in Intune, end-user experience, and network services
- Capable of troubleshooting and servicing technical equipment

It is meritorious if you have
- Experience with ServiceNow Incident, Request, Change, and Problem management
- Knowledge in Swedish
- B-driving license
Knowledge can be gained through education, experience or self-taught.

To succeed in the role, your personal skills are:
- Strong communication skills
- Collaboration skills
- Analytical skills

Our recruitment process

This recruitment process is handled by Academic Work and it is our client’s wish that all questions regarding the position is directed to Academic Work.

Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the next phase. The process includes two tests: one personality test and one cognitive test. The tests are tools to find the right talent for the right position, to enable equality, diversity, and a fair process.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Our client develops and produces world-class powertrain solutions for a global market, drawing on a heritage from leading automotive manufacturers. They are a pioneering global supplier of propulsion technology, development services, and contract manufacturing with capabilities spanning two continents. They create value for customers and consumers by producing high-efficiency, low-emission engines that power millions of vehicles worldwide.
The goal is to re-imagine motion for the future with powertrain technologies that are both sustainable and practical.
There are unlimited possibilities for collaborative individuals who are ready to make a difference. The company is re-imagining motion for a brighter future, exploring how to push environmental impact towards zero, and designing tomorrow’s powertrain solutions for automotive and beyond. Join them on their journey!

Ansök nu

Digital Support Technician

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jul 2
Redo att förbättra IT-supporten inom fordonsindustrin? Vår kund söker nu flera Onsite Digital Support Technicians med start i augusti. Om du trivs i en snabb och teamorienterad miljö och älskar att lösa tekniska problem, vill vi höra från dig!

OM TJÄNSTEN
Som Onsite Technician inom kommer du att stödja användare med dagliga tekniska utmaningar, och säkerställa effektiv och respektfull service. Du kommer att hantera incidenter och förfrågningar både på plats och på distans, samarbeta med produktteam och ge stöd för hårdvara och mjukvara. Din roll kommer att förbättra verksamhetens produktivitet genom att lösa problem och driva kontinuerlig förbättring.

Du erbjuds
Vi erbjuder konkurrenskraftig ersättning och möjligheter till professionell utveckling. Njut av en samarbetsinriktad arbetsmiljö med banbrytande teknologi och utrymme för karriärutveckling. Upplev flexibla arbetsarrangemang och bidra till betydelsefulla projekt inom fordonsindustrin. Gå med oss och hjälp till att forma framtiden för hållbara drivlinelösningar.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter
* Ge teknisk support på plats och på distans för hårdvaru- och mjukvaruproblem
* Hantera incidenter och förfrågningar, och säkerställa snabb lösning
* Stödja företagsanvändare och hantera konferensrumsetup
* Hjälpa till med onboarding av nya anställda och hantering av printersystem
* Samarbeta med produktteam och OEMs för att lösa tekniska problem
* Förbättra användarnöjdheten genom effektiv felsökning och kontinuerlig serviceförbättring


VI SÖKER DIG SOM
- Har kunskap i Windows 10/11, macOS, iOS och Android support
- Har erfarenhet av molntjänster, Office 365 och Azure
- Har expertis i Intune, slutanvändarupplevelse och nätverkstjänster
- Har förmåga att felsöka och serva teknisk utrustning

Det är meriterande om du har
- Erfarenhet av ServiceNow Incident, Request, Change och Problem management
- Kunskap i svenska då det kan förekomma i arbetet
- B-körkort
Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Starka kommunikationsfärdigheter
- Samarbetsfärdigheter
- Analytiska färdigheter

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Business Developer inom Contract Logistics

Account manager
Läs mer Jul 2
Som Business Developer hos vår kund kommer du att vara ansvarig för att utveckla verksamheten inom Contract Logistics-segmentet och arbeta brett med prospektering och uppföljning av befintliga kunder. Affärsmentalitet, kundfokus och struktur är nyckeldrivkrafter i ditt dagliga arbete. Vi söker dig som vill arbeta enligt vår kunds värderingar: Engagemang, Innovation, Tillit, Solidaritet och Passion. Ta möjligheten och sök, vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Vi rekryterar en Business Developer med det viktiga uppdraget att vidareutveckla vår kunds verksamhet och deras försäljningsaktiviteter inom Contract Logistics. De erbjuder en dynamisk och utmanande position där du har möjlighet att utvecklas både personligt och professionellt. Som Business Developer kommer du att vara ansvarig för att utveckla verksamheten inom Contract Logistics-segmentet. I enlighet med överenskomna mål arbetar du för att identifiera nya affärsmöjligheter för att bygga och upprätthålla en prospektbas, samt bygga långvariga relationer med deras befintliga kunder för att upprätthålla och utveckla deras tjänsteutbud.

Kunden är ett globalt logistikföretag med lokal närvaro och rötter i Göteborg. De är bland de främsta företagen inom området, kundfokuserade och arbetar aktivt med deras värdebaserade kultur. De arbetar i en ambitiös, internationell och snabb miljö. Deras medarbetare är den viktigaste tillgången och de strävar efter att vara den bästa arbetsplatsen för deras anställda!

Som Business Developer kommer du ofta att resa i tjänsten inom Sverige. Du kommer att vara placerad på kundens Contract Logistics-kontor i Göteborg och rapportera till deras Head of Contract Logistics. Detta är ett konsultuppdrag med start enligt överenskommelse.

Intervjuer med vår kund kommer ske från och med vecka 33.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Identifiera nya prospekts för att bygga och upprätthålla en prospektbas
* Skaffa nya kunder inom överenskommet försäljningsområde
* Upprätthålla och utveckla vårt tjänsteutbud med befintliga kunder
* Säkerställa kundnöjdhet och bygga långsiktiga relationer
* Delta i RFQ
* Samarbeta med både interna och externa intressenter, inrikes och utomlands
* Använda CRM på ett korrekt sätt


VI SÖKER DIG SOM
- Har minst två års erfarenhet av en liknande roll med fokus på komplexa försäljningslösningar
- Har en förståelse för för kontraktslogistik och cross dock-aktiviteter
- Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då det krävs i arbetet

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Målmedveten
- Social
- Ansvarstagande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

OneMed Sverige söker erfaren Transportinköpare

Transportledare
Läs mer Jun 29
Vill du göra skillnad för svensk hälso- och sjukvård? OneMed Sverige söker att utöka verksamheten med en Transportinköpare till kontoret i Göteborg. Rollen lämpar sig för dig med stark vana inom transport, upphandling och med en kommersiell ådra för Supply Chain/logistik. OneMed är ett snabbfotat, entreprenörsdrivet bolag och erbjuder dig en roll med goda utvecklingsmöjligheter på ett personligt- och professionellt plan.

OM TJÄNSTEN
OneMed Sverige täcker hälso- och sjukvårdens behov när det kommer till medicinskt material, utrustning och beredskap - snabbt, smidigt och med kvalitet. Vi drivs av en trygg och säker vård samt av att förbättra livskvaliteten för alla som är i behov av, eller utför, vård. Utöver förbättringar i vardagen, strävar vi efter en rättvis och hållbar värdekedja för alla. Det är så vi gör skillnad, varje dag, året om.

OneMed erbjuder cirka 40 000 certifierade produkter inom medicinskt material och utrustning. Varje enskild produkt är ett värdefullt bidrag till ett förbättrat vårdresultat och samhälle. Patienten får en bättre behandling, vårdtiden kortas och totalkostnaden sänks.

Vi är med våra cirka 400 medarbetare på fyra orter, en viktig del av Sveriges vård och beredskap. År 2023 uppgick vår omsättning till 3,7 Mdr SEK. OneMed är en del av Asker Healthcare Group, bestående av mer än 40 företag som stödjer hälso- och sjukvård i Europa. OneMed är verskam både som Distributör och 3PL/4PL.

I rollen som Transportinköpare kommer du bland annat ansvara för RFQ:er, ta in priser och jämföra olika leverantörers transporttjänster. Du kommer stötta och avlasta nuvarande Supply Chain Transport & Distributions Manager inom områdena sjö, land, tåg, flygtransport och andra intermodal transportlösningar, där OneMed på sikt ser att du axlar flera områden samtidigt. En stor del av din tid ser vi att du lägger vid upphandlingar och den kommersiella delen av våra transportfrågor, samt att arbete med våra så kallade Centre of Excellence där vi utvecklar och sprider kunskap inom koncernen.

Du kommer ingå i ett team om 3 personer där ni tillsammans arbetar tätt med ett utvecklingsteam, supply planning och vår logistikverksamhet. Rollen innebär även att ta ansvar för att vi kan erbjuda de bästa distribution & transportlösningarna inom Asker gruppen.

Du erbjuds
- En central roll i ett marknadsledande bolag och en säker bransch
- En företagskultur med framåtanda och en föränderlig miljö
- Ett bolag som satsar på sina medarbetare och erbjuder dig goda chanser till personlig- och professionell utveckling
- Spännande uppgifter i våra centre of excellence både i Sverige men också tvärs över gruppen

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Ansvara för RFQ:er, ta in priser och jämföra olika leverantörer av transporttjänster samt sitta i förhandlingar och bygga relationer med våra kunder
* Förhandla och driva affärer med nationella och internationella transportörer
* Assistera vid externa upphandlingar för andra länder, främst i Norden
* Stötta högre uppsatta chefer med operativa arbetsuppgifter nationellt och internationellt beroende på ansvarsområden
* Delta eller ansvara i centre of excellence, CI-arbetet, framtida projekt, exempelvis byten av system eller transportupplägg
* På sikt ta över den kommersiella kontakten med leverantörerna och avlasta nuvarande Supply Chain Transport & Distributions Manager som idag äger frågan


VI SÖKER DIG SOM
Har stort driv, gillar högt tempo samt att arbeta i en matris där vi tar ansvar över en helhet för våra kunder och ständigt strävar mot att bli bättre som organisation. Du har även:


* En relevant utbildning från yrkeshögskola, högskola eller universitet
* Minst 5 års arbetslivserfarenhet i en inköpsroll eller i en liknande roll med transportinköp
* Tidigare erfarenhet av arbete med avtal, förhandling och upphandlingar
* Vana av arbete i olika projekt, tex systembyten, byte av transportupplägg och dylikt
* Vana av ansvar och förståelse för helheten av transportflöden
* Arbetslivserfarenhet av en logistikverksamhet och en förståelse för dessa delar i verksamheten då du kommer kommunicera och förmedla information till ett flertal avdelningar
* Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift


Det är meriterande om du har
- Tidigare ansvarat för sjö, land eller flygtransport då du kommer ta ansvar för ett av områdena till en början men på sikt axla fler ansvarsområden
- Tidigare arbetslivserfarenhet av internationell handel

För att lyckas i rollen är du van vid att arbeta i en miljö med förändring och gillar själv att driva igenom förändringar och processer. Du sitter på en stor dos affärsmässighet och lyckas genom din förmåga att kommunicera och skapa relationer driva igenom gynnsamma affärer för din organisation. Vidare är du initiativtagande, tar ansvar för ditt arbete och löser problem med hjälp av din goda struktur.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och OneMed's önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess. Läs mer om varför vi tillämpar rekryteringstester här.

Rekryteringsprocessen


* Steg 1: Inledande tester och screening-samtal med Academic Work
* Steg 2: Intervju med Academic Work
* Steg 3: Intervju 1 med OneMed
* Steg 4: Intervju 2 med OneMed inklusive Thomas-tester i PPA och GIA (det kan eventuellt tillkomma ytterligare en sittning)
* Steg 5: Referenstagning
* Steg 6: Avtalsskrivning


INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om OneMed Sverige här!

Ansök nu

Elkraftsingenjör på deltid till Nevecka AB!

Civilingenjör, elkraft
Läs mer Jun 29
För dig som är målmedveten och hungrig på att samla värdefull erfarenhet inom elkraft finns nu möjlighet att axla den viktiga rollen som elkraftsingenjör till Nevecka AB. Har du bred förståelse för- samt stort intresse av mark, kabel och eldistribution kan detta vara en tjänst för dig. Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Nevecka AB är en komplett nätbyggare som specialiserar sig på att erbjuda konsult och entreprenad tjänster inom mark, kabel, eldistribution, fiber och IT. De erbjuder lösningar från planering till installation och underhåll, inklusive skräddarsydd design och konfiguration av nät för eldistribution kommunikation. Med fokus på säkerhet och innovation levererar Nevecka AB pålitliga nät för eldistribution och kommunikation som möter kundernas behov både idag och i framtiden.

Academic Work söker för Neveckas räkning en driven student som vill växa och utvecklas i en roll som elkraftsingenjör på deltid. Du kommer att samarbeta tätt med arbetschefen/projektledaren och få en unik chans att samla värdefull erfarenhet och utvecklas inom flera områden. Arbetsuppgifterna anpassas efter din erfarenhet och intresse, vilket ger dig möjlighet att delta i projektledning och arbeta tekniskt inom elkraft. Du kommer att vara delaktig i allt från administration till uppdrag ute på fältet.

Med rätt inställning finns inga gränser för din utveckling – de har ett långsiktigt behov där du initialt kommer arbeta 2 dagar i veckan under dina studier, med mål att efter din examen arbeta heltid som projektledare på Nevecka AB.

Du erbjuds

???? Möjlighet att rivstarta din karriär redan under din studietid; deltid nu, heltid efter examen

???? En unik chans att samarbeta tätt med Neveckas grundare och samla värdefull erfarenhet inom flera områden

Tjänsten är placerad i en säkerhetsklassad verksamhet vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras i samband med rekryteringsprocessen.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Assistera projektledare/arbetschef med projektledaruppgifter, inklusive dokumentation och kalkyler
* Hjälpa med samordning av schaktresurser för ombyggnadsstationer och planering av eljobb
* Stödja projektledare/arbetschef i ansvar för utbildningar, arbetsmiljö och regelefterlevnad
* Samordna resurser och åtgärder för projekt samt stödja anbudsskrivning och ombyggnadsplanering


VI SÖKER DIG SOM
- Har en pågående eftergymnasial utbildning, med fördel examen juni 2025, inom elkraft, elektronik eller energi
- Är obehindrad i svenska och engelska då båda språk används i det dagliga arbetet
- Har ett stort tekniskt intresse och uppvisar detta under rekryteringsprocessen
- Är praktiskt lagd och har intresse för handarbete
- Innehar B-körkort

Det är meriterande om du har
- Kunskap i entreprenadjuridik
- Praktisk erfarenhet inom elkraft

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Hjälpsam & kommunikativ
- Målmedveten & nyfiken
- Ansvarstagande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Nevecka AB här!

Ansök nu

Account Manager inom B2B till Specsavers

Account manager
Läs mer Jun 28
Specsavers är idag världens största privatägda optikerkedja med butiker i elva länder och över 40 000 anställda. Specsavers medarbetare arbetar tillsammans varje dag för att erbjuda bättre syn och ögonhälsa till över 38 miljoner kunder världen över. Ta chansen och sök rollen som Account Manager, vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
På supportkontoret i Göteborg arbetar ett 80-tal medarbetare som stöttar de 121 butikerna i Sverige. Specsavers är utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser via Great Place to Work. Nu har du chansen att hoppa på framgångståget, i rollen som Account Manager med fokus B2B kunder. Du kommer arbeta i en självständig roll mot stockholmsregionen och därmed ha tät dialog med butikerna i Stockholm samt kollegorna på företagsavdelningen. I rollen kommer du att följas upp på olika nyckelstatistiker så som bokade möten, genomförda möten, signerade avtal och avstämningsmöten med befintliga kunder. Viktigt är därför att du är en mål- och resultatinriktad person samtidigt som du har kundrelationen i fokus.

Tjänsten är ett konsultuppdrag under 9 månader där din anställning löpande kommer att utvärderas och följas upp. Det är en heltidstjänst förlagd på vardagar, huvudsakligen 8.30-17.00 med möjlighet till flexibelt arbete. Resor till Stockholm förekommer.

Du erbjuds
- Ett utmanande jobb med möjligheter till personlig utveckling!
- En arbetsplats med fantastiska kollegor!
- En spännande och utvecklande arbetsmiljö

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Nykundsbearbetning – Bearbeta företagskunder (Små och mellan) i stockholmsregionen. Prospektering, mötesbokning och nykundsmöten.
* Säljadministration – Registrering av aktiviteter i CRM system (Superoffice), uppläggning av nya företagskunder samt avtalsregistrering.
* Kundvård - Uppföljningsmöten med befintliga kunder för att bygga starkare relation samt identifiera nya affärsmöjligheter.
* Support - Svara på samtal/mail från nya och befintliga kunder.
* Nätverka – Knyta kontakter på olika mässor, nätverk och forum för att identifiera nya affärsmöjligheter.


VI SÖKER DIG SOM
- Har 2-5 års erfarenhet av B2B försäljning. Gärna en Account Manager eller liknande sedan tidigare.
- Kan kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska i både tal och skrift då det krävs för arbetet
- God datorvana - du kommer arbeta i olika CRM-system.

Det är meriterande om du har
- Erfarenhet av en liknande bransch sedan innan och således har produktkunskap.
- Erfarenhet av att arbeta med CRM-systemet SuperOffice.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Målmedveten
- Social
- Ansvarstagande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Specsavers etablerade sig i Sverige 2004 genom köp av cirka 50 butiker från kedjorna Blic och Två Blå. Idag finns det över 100 Specsaversbutiker i landet med fler orter på gång att öppna inom kort. När Specsavers kom till Sverige skapade det starka reaktioner i en bransch som inte tidigare haft fokus på pris. Med bland Europas högsta priser på glasögon fanns det emellertid ett behov av billigare produkter och Specsavers välkomnades av kunderna.

Före Specsavers etablering var Sverige också det land i Europa där kunderna bytte glasögon mest sällan. Med Specsavers glasögonrevolution har den trenden brutits och våra kunder byter glasögon i snitt efter 1,3 år medan branschsnittet ligger på cirka 3 år.

Genom att erbjuda bra priser, god service och hög professionell kunskap på våra optiker ger Specsavers sina kunder värde för pengarna.

Den svenska verksamheten styrs från supportkontoret i Göteborg. Läs mer om Specsavers här!

Ansök nu

Underhållsingenjör/tekniker till ett viktigt företag!

Drift- och underhållsingenjör, anläggning
Läs mer Maj 28
Nu söker vi en strukturerad underhållsingenjör till Tamro för att planera den dagliga driften och säkerställa smidiga processer. Om du har en stark känsla för detaljer och är lösningsorienterad, är detta rätt roll för dig. Ansök nu och bli en del av Tamro!

OM TJÄNSTEN
Tamro är Sveriges ledande distributör av läkemedel och medicintekniska produkter, med över 100 års erfarenhet av att säkerställa att läkemedel når fram när och där de behövs. Vi söker nu en strukturerad underhållsingenjör som ska bereda, planera och följa upp underhållsaktivitet. Du ska också gilla att arbeta praktiskt som tekniker och kommer kanske från denna roll sedan innan då rollen kommer att vara varierande i arbetsuppgifterna. Denna roll passar dig som kommer från en underhållsteknikersroll och vill ta ett nästa kliv, då det både innefattar liknande arbetsuppgifter och på sikt är tanken att man ska växa in i rollen. Det kommer att vara skiftarbete i denna tjänst där man varvar dag och kvällsveckor med följande arbetstider:

Dag: 05:45-14:15
Kväll: mån-ons 13:30-22:00, tors 12:30-21:00 och fre 10:30-19:00

Efter en tid i rollen kommer du även arbeta på beredskap.

Du erbjuds
- En anställning hos Tamro samt ett attraktivt förmånspaket
- Goda utvecklingsmöjligheter hos ett viktigt företag för vårt samhälle

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Avhjälpande och förebyggande underhåll
* Dokumentation
* Beredskap efter en viss tid
* Planera daglig drift
* Hålla i och närvara på möten


VI SÖKER DIG SOM
- Har en teknisk utbildning inom el eller motsvarande erfarenhet som vi bedömer likvärdig
- Har minst ett års arbetslivserfarenhet av liknande arbete, som exempelvis tekniker
- Har obehindrade kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
- Har grundläggande kunskaper i engelska, i såväl tal som skrift
- Trivs med varierade arbetsuppgifter där du får arbeta både "hands on" och administrativt

Det är meriterande om du har
- Erfarenhet av att arbeta i en produktion
- Har arbetat i Siemens
- B-körkort

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
Kommunikativ, Flexibel och strukturerad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
I över ett sekel har Tamros uppdrag varit att se till att läkemedel kommer fram dit och när de ska. Det är ett viktigt uppdrag som aldrig får stanna upp, och som bidrar till ett friskare Sverige. Det finns många människor vars hälsa hänger ihop med kunders framgång. Som medarbetare på Tamro blir du en del i att underlätta vardagen för myndigheter, läkemedelstillverkare, apotek, sjukhus, konsumenter och patienter. Du kommer att bidra till att skapa värde för ett helt ekosystem – och får goda möjligheter till professionell och personlig utveckling.

Ansök nu

Elkraftskonstruktör på deltid till globalt bolag!

Konstruktör, elkraft
Läs mer Jun 24
Är du redo att kickstarta din karriär inom elkraft och grön omställning? Vår kund, en ledande aktör inom energi- och industrisektorn, söker en engagerad elkraftskonstruktör som vill vara en del av deras innovativa team. Som en del av ett dynamiskt team av elkraftsingenjörer och projektledare kommer du att utvecklas och bidra till framtidens energilösningar. Om du brinner för teknik och har pågående studier inom elkraft, elektronik eller energi, är detta din chans att växa och göra skillnad.

OM TJÄNSTEN
Vår kund spelar en viktig roll inom olika branscher, med fokus på energi och industri. Företaget erbjuder produkter och tjänster som sträcker sig från elkraftdistribution till avancerade automationslösningar. I rollen som elkraftskonstruktör kommer du att tillhöra projekt inom industrin med stor inriktning på grön omställning och elektrifiering av industriprocesser.

Du kommer tillhöra ett team på cirka tio elkraftsingenjörer/elkraftskonstruktörer, som i sin tur samarbetar tätt med projektledare och säljare i diverse projekt. Bolaget befinner sig på en spännande resa där flertalet stora projekt är på ingång och letar därför efter dig som kan stötta upp i att rita samt konstruera i CAD som huvudfokus.

De har ett långsiktigt behov att bli fler i teamet där du till en start kommer arbeta 2-3 dagar i veckan för att efter din examen gå upp och arbeta heltid.

Du erbjuds

???? Möjlighet att rivstarta din karriär redan under din studietid; deltid nu, heltid efter examen

???? Bli del av den gröna omställningen i industrisektorn

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Stötta elkraftskonstruktörer genom att rita och konstruera i CAD
* Hantera diverse dokumentation och administration


VI SÖKER DIG SOM
- Har en pågående eftergymnasial examen, med fördel examen juni 2025, inom elkraft, elektronik eller energi
- Är obehindrad i svenska och engelska då båda språk används i det dagliga arbetet
- Har ett stort tekniskt intresse och uppvisar detta under rekryteringsprocessen då personliga egenskaper är något vi lägger stor vikt vid för denna tjänst

Det är meriterande om du har
- Erfarenhet av AutoCAD, antingen från studier eller tidigare arbete

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Strukturerad
- Resultatinriktad
- Innovativ

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Lagermedarbetare till globalt teknikföretag

Lagerarbetare
Läs mer Jun 26
Är du tekniskt lagd och vill arbeta som lagerarbetare på ett nytt projekt ute i Arendal? Gillar du fysiskt arbete och att arbeta i team så är detta tjänsten för dig. Sök redan idag då urval sker löpande & behovet är omgående.

OM TJÄNSTEN
Vi söker nu lagerarbetare till vår kund som skall öppna upp en ny lokal i Arendal för ett projekt under året. Detta projekt har tillkommit tack vare ett ökat behov från företagets kund sett till leveranser som förväntas genomföras under detta år. I denna tjänst kommer du tillsammans med dina kollegor att hantera hela processen kring detta projekt som skall levereras ut till företagets kund. Arbetet är förlagt på dagtid och planerar att pågå under 2024. Du kommer att anställas som konsult av oss på Academic Work och bakgrundskontroll samt drogtest genomförs på samtliga konsulter.

Du erbjuds
- Möjlighet att få arbeta för ett globalt teknikföretag
- En engagerad konsultchef

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Packning av kompletta leveranser for vidare transport
* Allt i allo sett till projektets behov


VI SÖKER DIG SOM
- Talar svenska & engelska flytande då det krävs i det dagliga arbetet
- Har en godkänd gymnasial utbildning från ett yrkesgymnasium
- Viss erfarenhet av lagerarbete sen tidigare
- Har ett tomt belastningsregister & godkänt drogtest

Det är meriterande om du har
- Arbetat med teknikföretag sedan tidigare

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Självgående
- Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Redovisningsekonom till Franchetti

Redovisningsekonom
Läs mer Jun 27
Är du redovisningsekonom och vill prova på en ny utmaning, då ska du fortsätta läsa! Tillsammans med R. Franchetti AB i Göteborg letar vi efter företagets nästa konsult, med möjlighet till framtida anställning. Motiveras du av att ha ett övergripande ansvar, arbeta i en spännande bransch med ambitiösa kollegor - då är denna roll för dig. Vi jobbar med löpande urval, välkommen in med din ansökan redan idag.

OM TJÄNSTEN
Franchetti är ett innovativt och passionerat företag med rötter i modeindustrin sedan 1968. Med kontor i de historiska Almedals Fabriker i Göteborg erbjuder de ett attraktivt, värdeskapande och ansvarstagande modekoncept. I rollen som redovisningsekonom kommer du ansvara för samtliga steg i den löpande bokföringen, hantera bankärenden och löpande leverantörs och kundreskontra

Du erbjuds
- En stimulerande arbetsmiljö
- Möjligheter till personlig och professionell utveckling
- Ett engagerat och kunnigt team som stöttar och samarbetar

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Ansvara och bokföra/kontera samtlig redovisning och affärshändelser för bolagen inom Franchetti med månadsvisa avstämningar av balansräkningen
* Ansvara för löpande bankärenden och utlandsbetalningar
* Ansvara för delar av processen för fakturering mot kund
* Ansvara för momsredovisning månadsvis samt hantering av övriga skatter och lönefiler
* Vara ett bollplank mot logistikgruppen och ha ett nära samarbete med CFO
* Vara behjälplig vid bokslutsarbete


VI SÖKER DIG SOM
- Har en relevant utbildning från YH eller universitet inom ekonomi
- Har god förståelse för de ekonomiska flödena och den löpande redovisningen
- Har god erfarenhet av att ha arbetat inom området sen tidigare
- Goda kunskaper i Excel
- Är obehindrad i din kommunikation i svenska och engelska, i tal såväl som skrift.

Det är meriterande om du har
- Kunskaper inom import/handel är en fördel tillsammans med erfarenhet av att ha arbetat med Navision

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Noggrann
- Analytisk
- Strukturerad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Franchetti här.

Ansök nu

Supply Chain Management - Project Engineer

Logistikingenjör
Läs mer Jun 27
Develop, coordinate and manage supply chain for new car project from supplier, through
manufacturing process up to delivery of finished car to the end customer. Apply today, we aim to close this recruitment fast.

OM TJÄNSTEN
This role will report to the Global Program Manager and will develop processes & flows as well as
coordinating in & output from the SCM project organization. Partly you will act as project coordinator, managing time plans and initiatives from different parts of
the SCM project.

As a Project engineer you will be working in close corporation with the Product development,
Purchasing and Manufacturing engineering organizations during all phases of the project.
You will manage general prerequisites and requirements and coordination of the SCM design &
development processes. The SCM Project Engineer takes on a broad range of initiatives, projects or prestudies that needs to be delivered or coordinated across Supply chain department and ambient areas.

The role develop, optimize, coordinate and manage supply chain for new car projects from supplier,
through manufacturing process up to delivery of finished car to the end customer, with the objective
to set a world class logistic flow.

The team
The current SCM Global Program team consists of colleagues specialized on inbound transports,
customs, packaging, in plant material flow, outbound transports and project management. Part of the team is based at Polestar HQ in Gothenburg, part in Shanghai and Chongqing in China.

VI SÖKER DIG SOM
You should have the ability to work with multiple discipline projects and demonstrate high project
management and supervision skills. You should also have good organizational, time management, leadership, and decision-making skills.

Project management experience required - 3-6 years of experience.

English: Have good reading and writing skills, fluency in oral communication.

Software: Skilled user of Office

Strong written and verbal communication skills.

Automotive background is preferred.

To succeed in the role, your personal skills are:
- Goal oriented
- Orderly
- Responsible

Our recruitment process

This recruitment process is handled by Academic Work and it is our client’s wish that all questions regarding the position is directed to Academic Work.

Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the next phase. The process includes two tests: one personality test and one cognitive test. The tests are tools to find the right talent for the right position, to enable equality, diversity, and a fair process.

Ansök nu

Webbutvecklare till e-handelsbolag

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 4
Är du intresserad av att jobba med webbutveckling och utvecklas som programmerare? Här får du möjlighet och påverka och bygga uppskattade e-handelslösningar åt mellanstora och stora svenska företag.

OM TJÄNSTEN

Vi söker nu åt kunds vägar en systemutvecklare inom PHP och andra moderna ramverk som React. Här får du möjlighet att jobba med webbutveckling i en kundnära roll med leverans av klimatsmarta tekniklösningar. Det är en sammansvetsad grupp på 11 personer med olika bakgrund och erfarenheter som enas kring bra kod och en bra kundupplevelse. Du kommer få ta del av över 20års erfarenhet av utveckling och e-handel, men kan ändå sätta egen prägel på verksamheten. Det finns stora kunder – men också ett antal snabbväxande och spännande småbolag som kund jobbar mot. Vilka projekt du kommer att arbeta med beror på din kompetens, erfarenhet och önskemål.

Du erbjuds
- En långsiktig roll, 12 månader som konsult via Academic Work, med ambition att därefter bli överrekryterad, förutsatt att båda parter är nöjda
- Nya moderna kontor i centrala Göteborg med närhet till gym, restauranger, caféer och kollektivtrafik
- Ett personligt team och familjärt bolag
- Utvecklingsmöjligheter
- Flexibel arbetsplats som är mån om worklife balance
- Personlig utbildningsplan

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Webbutveckling
* Jobba i en kundnära roll med leverans av klimatsmarta tekniklösningar
* Daglig scrum med standup
* Kundprojekt, parprogrammering i PHP eller code-review på kollegors kod


VI SÖKER DIG SOM


* Har relevant högskole- eller universitetsexamen som systemutvecklare eller likvärdig utbildning
* Har erfarenhet från digitalbyrå eller inhouse utvecklingsavdelning
* Har 1-3 års arbetserfarenhet inom PHP
* Besitter arbetserfarenhet inom React, CSS, HTML
* Talar svenska och engelska obehindrat då båda språk förekommer i det dagliga arbetet


Det är meriterande om du har


* Erfarenhet av design och web design-kunskap
* Integrationer (REST-API)
* WordPress / WooCommerce
* Magento / Adobe Commerce
* Arbete med lokala utvecklingsmiljöer, t ex. Docker
* Pakethanterare, ex. NPM, Gulp och Composer
* Deploy-verktyg via continuous integration pipeline


För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Strukturerad
- Problemlösande
- Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Projektledare inom IT!

Projektledare, IT
Läs mer Jun 26
Är du en passionerad och erfaren projektledare som letar efter nästa spännande utmaning? Vill du arbeta i en dynamisk och innovativ miljö där dina insatser verkligen gör skillnad? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

OM TJÄNSTEN
Vår kund är en global ledare inom teknik och innovation, specialiserat på att erbjuda avancerade lösningar inom lager, tätningar, smörjsystem och tillståndsövervakning. Med över hundra års erfarenhet arbetar de ständigt för att förbättra prestanda och tillförlitlighet i industriella tillämpningar. Genom deras engagemang i forskning och utveckling samt en stark kundfokusering strävar de efter att skapa hållbara och effektiva lösningar för deras kunder världen över.

Vi söker nu en engagerad projektledare som ska leda och hantera IT-infrastrukturprojekt. Du kommer att spela en nyckelroll i att säkerställa att projekt levereras i tid, inom budget och med högsta kvalitet. Här får du chansen att arbeta med spännande och utmanande projekt i en global miljö, där varje dag erbjuder nya möjligheter att växa och utvecklas.

Du erbjuds
- Utmanande och varierande arbetsuppgifter: Här kommer du att hantera projekt från start till slut, utveckla detaljerade planer, följa upp framsteg och säkerställa att målen nås. Dina insatser kommer att ha en direkt inverkan på kundens framgång.
- En dynamisk och innovativ arbetsmiljö: Du kommer att arbeta i en miljö som ständigt förändras och utvecklas. Våran kund uppmuntrar kreativitet och innovation, och du kommer att ha friheten att ta initiativ och driva projekt på ditt sätt.
- Starka relationer och effektiv kommunikation: Här är samarbete nyckeln till framgång. Du kommer att bygga starka relationer med intressenter på alla nivåer och säkerställa effektiv kommunikation genom hela projektets livscykel.
- Professionell utveckling: Våran kund värdesätter deras medarbetares utveckling och erbjuder kontinuerliga utbildningsmöjligheter. En Agile-certifiering är meriterande och hjälper dig att ta ditt projektledarskap till nästa nivå.
- En positiv och stöttande teamkultur: Du kommer att leda och motivera ett dedikerat team av experter, och tillsammans kommer ni att skapa en samarbetsvillig och positiv arbetsmiljö.

VI SÖKER DIG SOM
- Är flytande i Svenska & Engelska då båda språken används dagligen
- Har dokumenterad erfarenhet av att hantera stora IT-infrastrukturprojekt

Det är meriterande om du har
- Agile-certifiering

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Utmärkta projektledningsfärdigheter
- Är lösningsorienterad och resultatinriktad
- Förmåga att arbeta självständigt och ta initiativ
- Stark ledarskapsförmåga
- Förmåga att bygga starka relationer och kommunicera effektivt

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Backoffice administratör till BCA - störst på bilauktioner i Europa

Backofficepersonal
Läs mer Jun 25
Gillar du att ha kul på jobbet ihop med ett gott gäng kollegor? BCA söker nu deras nästa kollega till kontoret på Ringön i Göteborg. Här får du ta plats på ett kontor med kollegor i blandade åldrar där den gemensamma nämnaren är att man har just kul på jobbet! Välkommen med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Gemenskap, familjärt och hårt arbete är några ord som beskriver BCAs medarbetare och kultur. Känner du igen dig i dessa ord kan rollen som Backoffice administratör vara något för dig. I rollen är det din kreativitet som sätter gränserna på hur du kan arbeta eller lösa eventuella utmaningar. Dina arbetsuppgifter varierar med allt ifrån kontroll av underlag och data till rapportering och sammanställning. Du har ett brett kontaktnät i form av interna kollegor från ditt kontor i Göteborg men också ekonomi i Stockholm. Därför ser vi det som väsentligt att du är en person som gärna kastar dig in i sociala sammanhang. Därtill ställs det höga krav på din noggrannhet då du kommer arbeta med bland annat fakturor, detta underlag ska sedan matchas till underlag i systemen.

Tjänsten är ett långsiktigt konsultuppdrag där du anställs som konsult hos oss på Academic Work för att sedan arbeta ute hos BCA. Tjänsten inleds med en konsultanställning på 6 månader, med goda chanser till förlängning beroende på hur samarbetet mellan alla parter utspelar sig. Hos BCA välkomnas du med öppna armar där aktiviteter som bland annat jul- och sommarfest, spontana AWs och luncher är en vardag.

Vi söker efter dig som har en gymnasial utbildning i ekonomi och kanske har du jobbat något år/ett par år med administration eller sälj och nu vill se något nytt? Då är denna tjänst perfekt för dig! Hoppas vi ses.

Du erbjuds
- En varierad roll där du får möjligheten att ta fullt ägandeskap över det du gör
- Ett kontor med glada och roliga kollegor där du har kul på jobbet
- En gedigen introduktion och utbildning med dagar i bland annat Stockholm och/eller Strängnäs
- En konsultchef som agerar stöttande och coachande under hela din anställning

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Matcha fakturor med underlag i systemet och skicka vidare till ekonomi i Stockholm
* Arbeta med betalningar, registrering av fordon och transportbokningar
* Kontakt med bilhandlare, transportbolag, banker och kollegor på inköp och ekonomi
* Kontrollera marginaler och volym sett till inköp och lagervärde
* Ta fram och analysera data i Excel åt kollegor, allt från interna ledtider till statistik av kunder
* Hjälpa till med utskick och övriga marknadsaktiviteter


VI SÖKER DIG SOM
- Har en avslutad gymnasial utbildning i ekonomi
- Har grundläggande kunskaper i Excel och generellt sett en god datorvana
- Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då det krävs i arbetet

Det är meriterande om du har
- Erfarenhet av fakturahantering
- Arbetat inom bildindustrin exempel med auktioner
- Arbetat på ett logistikbolag

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Serviceinriktad
- Kvalitetsmedveten
- Samarbetsinriktad

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser det som absolut viktigast att du är en social person som inte räds av att knyta nya kontakter och relationer samtidigt som du har huvudet på skaft och har ordning och reda i ditt arbete.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
BCA Vehicle Remarketing har mer än 70 års erfarenhet av auktionsmarknaden för fordon. Sedan starten1946 och fram till idag har BCA varit ledande inom denna del av bilmarknaden. Med 50 defleet och remarketingcenter är BCA Europe den i särklass största auktionsgruppen i Europa. BCA har en årsomsättning på över 45 miljarder SEK och har ca 4 000 anställda. BCA har ett nära samarbete med bilfabrikerna, importörerna, uthyrnings-, leasing- och finansieringsbolag samt vagnparksägare, kommun och stat. BCA håller årligen över 8 000 auktioner i hela Europa och hanterar varje år över 1,7 miljoner begagnade bilar. I Sverige är BCA Vehicle Remarketing etablerade sedan 2005. Vi har tre anläggningar (Göteborg, Malmö och Södertälje) som hanterar cirka 20 000 fordon. Läs mer om dem här!

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till Concentrix

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 18
Webhelp, ett Concentrix-företag, är en global teknik och tjänsteledare som driver framtidens varumärken. Dom hjälper kända varumärken – de du använder varje dag – att förbättra deras verksamhet med teknik och integrerade lösningar, i över 70 länder.

Concentrix kommer att ge dig den utbildning, teknik och kontinuerliga stöd du behöver för att lyckas. Hos Concentrix finns det verkliga möjligheter för karriär och personlig tillväxt. Faktum är att cirka 80 % av deras ledare har befordrats internt! Det är därför dom erbjuder en rad GRATIS utbildnings- och ledarskapsprogram som är utformade för att sätta dig på vägen till den karriär du alltid har föreställt dig.

OM TJÄNSTEN
Om du vill utvecklas som kundservicerepresentant från Concentrix kontor i Göteborg, kommer du att vara en del av deras team av förändringsskapare som driver framtidens varumärken inom teknik, finans, resor, mode, hälsovård och mer.

Som kundservicerepresentant i teamet kommer du att:
- Hantera norsktalande kunder
- Stödja kunder genom inkommande telefonsamtal. Senare kommer du att få utbildning i att hantera kundförfrågningar via e-post och chatt
- Vara kontaktpunkt för frågor om leverans, produktinformation och fakturafrågor

VI SÖKER DIG SOM
- Kommunicerar flytande på svenska och norska, muntligt och skriftligt
- Kommunicerar väl på engelska, muntligt och skriftligt
- Har en vänlig och trovärdig ton och behåller lugnet i stressiga situationer
- Är serviceinriktad, självständig, visar initiativ och tar ansvar

Du erbjuds:
- En bonusmodell baserad på dina prestationer
- En chans att utveckla din karriär genom deras interna karriärutvecklingsprogram "Get Ready!"
- Möjligheten att få erfarenhet och kompetens inom norsk kundservice
- Ett snyggt kontor med goda transportförbindelser
- Kollektivavtal med fackföreningen

Startdatum: Omgående

Anställningsform: Heltid

Arbetstid: Måndag-Fredag, arbetspass kan förkomma mellan 8.30-22 (varierande schema)

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen.

Ansök nu

Bli IT-konsult med inriktning SAP hos Accenture via Academic Work Academy

Applikationskonsult
Läs mer Jun 20
Drömmer du om en karriär där affärsutveckling möter teknisk expertis? Då är Academic Work Academys intensiva utbildning på 12 veckor din biljett till framgång! Få chansen att utbildas inom SAP-teknologin och kickstarta din karriär som IT-konsult med inriktning mot SAP hos Accenture, ett globalt konsultbolag som arbetar nära världens ledande företag och myndigheter. Ansök idag och låt oss tillsammans forma morgondagens affärslösningar!

OM TJÄNSTEN
Genom Academic Work Academy ger vi dig en fantastisk möjlighet att bygga en spännande karriär inom Accentures affärsområde för SAP. Accenture är ett globalt konsultföretag som hjälper världens ledande företag, myndigheter och andra organisationer att utveckla digitala lösningar, optimera sina verksamheter, öka tillväxten och förbättra kund- och användarupplevelser. Med specialistkunskap och erfarenhet från 40 olika branscher erbjuder de tjänster inom strategi, rådgivning, IT, interaktiva lösningar samt verksamhetsoptimering.

Just nu pågår en revolution inom ERP-världen där vi befinner oss mitt i en transformation där organisationer ska gå över från SAP ECC till SAP S4/HANA. Utöver att det är en teknisk förändring, så passar många organisationer på att transformera och optimera sina affärsprocesser. Detta innebär att du som konsult på Accenture får möjlighet att hjälpa framstående företag att blir mer agila, effektiva samt datadrivna.

Att vara en del av denna omvandling innebär att du får arbeta i en dynamisk och expansiv miljö där du ihop med kollegor får möjlighet att lära dig och utvecklas, samtidigt som du inte bara bygger på din tekniska färdighet, utan även erhåller kompetens inom ett område som kommer vara högt eftertraktat på arbetsmarknaden.

Arbetsuppgifterna för en SAP-konsult kan variera beroende på företagens behov och projektets specifika krav, men några vanliga arbetsuppgifter inkluderar:

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Systemanalys och kravinsamling – Arbeta med intressenter för att förstå och dokumentera affärsprocesser och krav.
* Systemdesign och konfiguration – Designa och konfigurera SAP-system för att möta affärskrav samt anpassa och implementera moduler efter behov.
* Integration och gränssnitt - Designa och implementera integrationer mellan SAP och andra system.
* Testning och validering - Genomföra enhetstester, integrationstester och användartester för att säkerställa att systemet fungerar korrekt.
* Utbildning och support – utbilda slutanvändare och administratörer i användningen av SAP systemet och ge löpande support vid tekniska frågor samt identifiera och implementera kontinuerliga förbättringar.


VI SÖKER DIG SOM
- Är över 18 år.
- Har goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt och skriftligt, då kommande kunduppdrag kan förekomma på båda språken.
- Har goda kunskaper i engelska muntligt och skriftligt, då utbildningen ges helt på engelska.
- Har klarat de två inledande testerna med fokus på förmågor.
- Har ett genuint intresse för IT och affärsutveckling.
- Uttrycker stark motivation för programmet.
För att ha fallenhet för konsultrollen behöver du ingen tidigare erfarenhet, men du måste ha rätt förmågor, personliga egenskaper och engagemang att påbörja din nya karriär. Du kommer därför börja processen med att göra två tester med fokus på förmågor.

INFORMATION OM UTBILDNINGEN

Vårt Academykoncept är både kvalitativt och tidseffektivt. Vi kombinerar en utmanande rekryteringsprocess som lägger vikt på vad personer kan åstadkomma imorgon i stället för vad de gjorde igår, med ett skräddarsytt utbildningsprogram som bygger på erkänt effektiva pedagogiska modeller och handplockade lärare med gedigen och relevant kompetens inom det ämne de undervisar. Metodiken under utbildningen är baserad på Accelerated Learning, som är en snabb väg för dig som söker en ny karriär och som inte är rädd för en spännande utmaning. Pedagogiken fokuserar på praktiskt lärande med högt tempo. Teorisessionerna är korta, tempot är högt och fokus ligger på praktiska övningar och en konstant feedbackdialog.

Programmet är 12 veckor långt och ger dig en stabil grund till att kunna jobba som IT-konsult med inriktning mot SAP. För att nå detta fokuserar utbildningen på att ge dig både teknisk kompetens inom SAP-systemen och konsultmässiga färdigheter och metoder för att öka din förmåga att förstå kunders affärsprocesser och behov.

Information om utbildningsperioden:
- Digital välkomstkväll inför utbildning:  23 september
- Förstudieperiod: 23 september – 20 oktober
- Utbildningsstart: 21 oktober
- Examensdag: 24 januari 2025
- Omfattning: Heltid, schemalagd undervisning vardagar kl: 09.00-17.00
- Utbildningsort: Hybridundervisning på distans
- Arbetsort efter avslutad utbildning: Stockholm/Göteborg/Malmö

ROLLEN SOM IT-KONSULT

Efter utbildningen kommer du att bli anställd som IT-konsult genom Academic Work och arbeta på uppdrag hos Academic Works kunder, i detta fall Accenture. Med din kompetens inom SAP och som IT konsult kan däremot, beroende på behov hos slutkund, befattningar, företag och storleken på potentiella uppdragsgivare att variera och det är viktigt att du i rollen som konsult är öppen för det.

PRAKTISK INFORMATION


* I denna process kommer utdrag ur belastningsregister från Polismyndigheten begäras i ett slutskede.
* Rekryteringsprocessen: Vi arbetar utifrån löpande urval och processen består av både tester och totalt tre intervjuer. Öka därför dina chanser att få en plats genom att söka så snart som möjligt!
* Sök till Academy genom att klicka på ”Ansök här på annan site” och klicka sedan på ”Utför testet” överst på landningssidan.
* Har du specifika frågor kring Academy och utbildningen besvaras dessa på vår Academymail under kontorstid. Vi tar inte emot ansökningar via mailen.

Ansök nu

Mekatronikingenjör till bolag i Göteborg!

Civilingenjör, tillverkningsindustri
Läs mer Jun 21
Har du en utbildning inom Mekatronik och gillar att samarbeta med flera delar utav en organisation? Då har du hittat rätt! I rollen som Mektronikingenjör hos vår kund kommer du att fokusera på kravinsamling gällande både hård- och mjukvara, samt arbeta med flera kontaktytor internt för att säkerställa högsta kvalitet hos produkterna. Är du redo för nästa steg i karriären? Läs mer nedan och ansök!

OM TJÄNSTEN
I rollen som Mekatronikingenjör kommer du att vara en central del i hela produktutvecklingsprocessen, från idé till testning. Ditt arbete innebär nära samarbete med olika avdelningar inom företaget, inklusive projektledning, produktledning, industridesign, eftermarknad och produktion, samt med leverantörer, kunder och externa certifieringsorgan. Du kommer att ha utmärkta möjligheter att utveckla din kompetens och arbeta med varierande uppgifter varje dag.

I denna roll kommer du att samla in och definiera krav på system- och komponentnivå, med fokus på både hårdvara och mjukvara. Du kommer aktivt att bidra till utvecklingen av maskinstyrning och elektriska drivsystem, samarbeta internt och externt, och se till att designen är säker och följer relevanta standarder. Du kommer att förstå marknadstrender och kundbehov och integrera dessa insikter i utvecklingsprocesserna. Dina uppgifter kommer också att omfatta:

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Samla och definiera kravspecifikation på system och komponentnivå
* Utveckla hårdvara och mjukvara för prototypmaskiner, inklusive 3D-utskrivna delar
* Delta vid utveckling av kontrollsystem och elektriska drivsystem
* Genomföra förbättring av produkter och hantering av kvalitetsproblem
* Utveckla testriggar och automation i samarbete med T&V avdelningen - både för delsystem och hela maskiner
* Agera spindel i nätet och föra kommunikation såväl internt som externt


VI SÖKER DIG SOM
- En teknisk universitetsexamen med inriktning inom mekatronik, önskvärt masterexamen
- Tidigare erfarenhet av arbete med både hård- och mjukvara, från hel- eller deltidsarbete
- Har goda kunskaper i svenska och engelska, då båda språken används i det dagliga arbete

Det är meriterande om du har
- Tidigare erfarenhet av mekaniskt arbete, antigen från arbete eller fritid
- Tidigare erfarenhet av arbete med industrimaskiner
- Tdidigare erfarenhet av Catia och Teamcenter

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Målmedveten
- Ordningsam
- Socialt självsäker

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Elkonstruktör till marint bolag!

Elkonstruktör
Läs mer Jun 19
Nu erbjuds du möjligheten att vara en del av ett bolag som arbetar med hållbara tekniska lösningar för framtida sjöfart. I rollen kommer du inledningsvis arbeta brett där du på sikt får möjligheten att utveckla din spetskompetens inom det område du finner mest intressant! Vi söker dig som har en examen inom elektronik och som drivs av problemlösning, och har ett stort tekniskt intresse. Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Som elkonstruktör hos denna kund kommer du att spela en nyckelroll och rapportera direkt till deras tekniska chef i Göteborg. Du blir en del av ett dynamiskt team som arbetar tätt tillsammans med deras kunder för att anpassa deras produkter efter deras specifika behov. Dina arbetsuppgifter inkluderar allt från att designa och testa system, till att ge support, dokumentera och ge manualer.

Du kommer att vara en trogen kontaktpunkt för kunden där du säkerställer smidiga processer från beställning till leverans, samt samordna med andra avdelningar inom företaget. Rollen erbjuder en stor variation och därmed många möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Du erbjuds
- Utvecklingsmöjligheter inom bolaget
- En unik position där du är del av utvecklingen av grön teknologi
- En dedikerad konsultchef som ser till ditt välmående och utveckling

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Skapa ritningar för fartygsspecifika lösningar
* Utföra tester samt dokumentera och skapa manualer
* Agera support
* Ansvara för kommunikation med kund från leverans till överlämning av projekt


VI SÖKER DIG SOM
- Har en slutförd eftergymnasial utbildning inom elektronik
- Goda kunskaper i CAD, med fördel EPLAN
- Har ett starkt tekniskt intresse som vi ser att du påvisar under rekryteringsprocessen
- Har mycket goda kunskaper i engelska

Det är meriterande om du har
- Har erfarenhet av marina branschen eller processindustrin
- Har tidigare erfarenhet av liknande roll

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Ansvarstagande
- Initiativtagande
- Noggrann

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Teknisk Innesäljare till Fagerberg!

Innesäljare
Läs mer Maj 18
Har du ett stort tekniskt intresse och vill jobba med innesälj - gärna inom mätteknik? Vill du vara en del av ett innovativt företag inom ventiler och instrument för processindustrin som genomsyras av en entreprenöriell företagskultur och stark teamkänsla? Är mixen av kundkontakt, teknik och försäljning något för dig? Fagerberg erbjuder goda arbetsvillkor, bra förmåner och framtida utvecklingsmöjligheter! Varmt välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTENFagerberg befinner sig på en spännande tillväxtresa. Huvudkontoret finns i Västra Frölunda, dit man nu söker en strukturerad, driven och kommunikativ medarbetare till ett team på 15 medarbetare, för tjänsten som Teknisk Innesäljare. Tillsammans med teamet är du med och skapar möjligheter och stöttar kund att effektivisera sin tillverkningsprocess.

Fagerberg har en fantastisk historia, men är inte mycket för nostalgiska tillbakablickar. Fagerbergs fokus är alltid att förse dig med det senaste och bästa inom avancerad kontroll, styrning och mätning av flöden. Det har man gjort i över 125 år och kanske är det därför de med rätta kallar sig processindustrins bäste vän.
En del av det beror förstås på att Fagerberg har ett oslagbart sortiment, erbjuder avancerade tjänster, utbildningar, snabb service och förstår sig på branscher med mycket specifika och tuffa krav. Men den stora anledningen till framgången stavas folket på Fagerberg och den anda som präglar allt de gör. Fagerberg har förmodligen fler leenden än ventiler på lager – och då har de ändå rätt många hundra kvadrat lagerhyllor.

Kulturen som genomsyrar bolaget grundas på tre värdeord: Långsiktighet, tillsammans och resultat. Detta betyder långsiktighet i deras affärer, att hjälpa varandra och vara prestigelös som person. Likaså är det viktigt att hitta en bra lösning för kunden och leverera ett kvalitativt resultat.

Fagerberg erbjuder:
- Goda möjligheter att växa och utvecklas inom ett företag som gör världens bästa processteknik enkel och tillgänglig för sina kunder
- En dedikerad chef samt kollegor som stöttar dig i din start och utveckling
- Interna och externa utbildningar inom produktinformation och personligt ledarskap
- En utmanade och spännande roll som ger dig en inblick i och erbjuder dig utveckling inom teknisk kunskap
- En gedigen introduktion med interna produktutbildningar och mentorskap
- Ett eget rum/kontor på plats
- Företagshälsovård
- Generöst friskvårdsbidrag
- Sommartid maj-aug (8-16)
- Fredagsfrukost
- Gym på arbetsplatsen m.m

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Du kommer främst arbeta med orderhantering, likaså brett inom administrativa arbetsuppgifter och supportera distriktets kunder och Fagerbergs utesäljare som befinner sig runt om i Sverige. Det kan exempelvis vara frågor gällande prisuppgifter och leveranstider m.m. Detta så att utesäljaren får den nödvändiga support som krävs för att säkerställa nöjda kunder och ett fortsatt orderinflöde.
* Handlägga kundorder, skicka beställningar till leverantörer, godkänna ordererkännanden och kontrollera priser, leveranstider, produkter och arbeta med teknisk dokumentation m.m
* Att löpande bevaka kundorder och leverantörsbeställningar enligt gällande rutinbeskrivning
* Kommunicera med utesäljarna och övriga inblandade och svara för att fastställda prisnivåer, rabatter, försäljningsvillkor samt kundregister upprätthålls med ständiga uppgraderingar
* Ge support till kunder via telefon
* Det kan även förekomma utarbetning av anbud som tekniskt motsvarar kundens krav med rätt produkt på rätt applikation


VI SÖKER DIG SOM


* Besitter ett tekniskt intresse, exemplifiera gärna detta i din ansökan.
* Har en eftergymnasial utbildning, meriterande om den är tekniskt inriktad, fördelaktigt inom automation och/eller elektronik.
* Behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.
* Har goda kunskaper i Officepaketet


Det är meriterande om du har:
- Arbetat i något affärssystem - gärna Jeeves och/eller Business Central
- Tidigare erfarenhet av CRM-systemet LIME

Som person är du:
- Strukturerad och ordningsam
- Kommunikativ
- Serviceinriktad där kunden alltid är i fokus
- Har en god samarbetsförmåga

Övrig information


* Start: September eller enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltidsanställning direkt utav Fagerberg, ett vikariat på minst 1 år med möjlighet till förlängning
* Placering: Västra Frölunda
* Brottsregister kommer ingå som ett steg i rekryteringsprocessen, detta kan du beställa redan nu på Polisens hemsida
* Tester kommer genomföras som ett första steg i rekryteringsprocessen


Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Fagerberg här!

Ansök nu

Customer Relations Support till Minuba!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jun 20
Trivs du med att skapa starka kundrelationer och är tekniskt nyfiken? Minuba söker nu en kollega som inte bara är nyfiken och innovativ, utan också vill vara en del av deras spännande tillväxtresa. Som nyckelspelare i deras kundsupport kommer du att vara med att både bygga upp och ständigt förbättra kundrelationerna i Sverige. Om du gillar att ta initiativ, driva förändring och bygga långsiktiga kundrelationer, kan detta vara din nästa utmaning!

OM TJÄNSTEN
Som Customer Relations Support i Sverige kommer du att spela en nyckelroll i att stödja och stärka deras kundrelationer. Din roll fokuserar främst på utgående support, där du proaktivt arbetar för att minska belastningen på supporten. Du blir den första kontakten för deras svenska kunder och samarbetar nära både det svenska teamet och teamet i Danmark. I Sverige består teamet av fyra personer med olika ansvarsområden, såsom support, marknad och försäljning, medan ledningen finns i Danmark.

Din huvuduppgift är att proaktivt förebygga framtida ärenden genom nära dialog och starka kundrelationer, samt att hantera inkommande supportärenden via telefon och e-post när de uppstår. På sikt kommer du även att bli delaktig i utbildning och onboarding av kunder i användningen av produkten, anpassat efter deras tekniska behov.

Minuba är ett innovativt IT-bolag som erbjuder en app som gör arbetsdagen enklare för service- och hantverksföretag. Vårt kompletta onlinesystem underlättar för kunderna gällande fakturering och orderhantering, vilket omfattar hela vardagen inom hantverks- och servicebranschen. Vi är stolta över att vara en del av Danmarks ledande mjukvaruföretag inom professionella IT-system för hantverkare och serviceföretag och är nu redo att påbörja en tillväxtresa i Sverige.

Du erbjuds
- Att vara med ett innovativt mjukvarubolag på en spännande tillväxtresa
- En varierande roll där du får ta stort ansvar med möjlighet till utveckling
- Att bli inkluderad i en öppen och gemensam företagskultur med gemensamma tillställningar

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Kontakta deras befintliga kunder via telefon och e-post i relationsskapande syfte
* Proaktivt ge rådgivning, informera om våra partnerskap samt ta emot eventuella supportfrågor
* Förstå kundens verksamhet och arbetsflöde och hjälpa till att integrera Minuba effektivt i deras dagliga drift
* Utarbeta utbildningsmaterial, guider och andra resurser för våra kunder
* Ta emot inkommande supportärenden via telefon och effektivt lösa kundernas problem
* På sikt delta i onboarding av kunder inför användning av produkten, samt vidare utbildning för effektiv användning på olika tekniska nivåer
* Samarbeta nära sälj-, marknadsförings- och utvecklingsteam för att säkerställa positiv kundupplevelse


VI SÖKER DIG SOM
- Har en avslutad gymnasieutbildning
- Är tekniskt nyfiken
- Har några års relevant arbetslivserfarenhet inom kundservice, support etc.
- Är flytande i både svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har
- Har god systemvana
- Har erfarenhet av en liknande roll

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Orädd
- Nyfiken
- Affärsinriktad
- Relationsskapande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Minuba här!

Ansök nu

Var med och automatisera Sverige genom Academic Work Academy

Automationstekniker, el
Läs mer Jun 10
Sverige genomgår just nu en av de viktigaste omställningarna i samhället – automatisering! Vill du vara med och öka Sveriges automationsgrad och bidra till att göra Sverige till ett av världens ledande länder inom fastighet- eller industriautomation? Läs mer och sök Academic Works Beckhoff Automation Program som ger dig en stark start på en långsiktig karriär med många arbetsmöjligheter!

OM TJÄNSTEN
Efterfrågan på kompetens inom automation växer i Sverige i takt med att vi nu tar nästa steg till att fullt ut automatisera våra fastighets- och produktionsmiljöer. Många företag har dock utmaningar när det gäller att hitta den här kompetensen. Därför svarar vi nu på den utmaningen genom en intensivutbuildning på 12 veckor, med tillsvidareanställning och färdiga uppdrag hos något av de företag som medverkat i framtagandet av programmet.

Beckhoff Automation-programmet öppnar dörren till betydande möjligheter inom industri- och fastighetsbranschen. Med sina avancerade lösningar och teknologier kombinerar Beckhoff modern styrteknik med flexibla och skalbara automationssystem. Detta ger verktygen för att öka effektiviteten och driva innovation i både fabriker och byggnader.
Efter examen väntar spännande uppdrag där du kan fortsätta utvecklas och bidra till innovativa projekt.

Som Automationsingenjör kan du arbeta i en mängd olika roller och branscher och programmet förbereder dig inför att erhålla en bred grund inom automation för att sedan specialisera dig inom industri eller fastighet beroende på vilket företag du hamnar på uppdrag hos. I Göteborg får du möjlighet att börja på uppdrag hos OAKS och under programmet specialisera dig mot fastighetsautomation.

Arbetsuppgifterna för en automationsingenjör inom fastighet kan variera beroende på företagets behov och projektet, men några vanliga arbetsuppgifter inkluderar:

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Ta fram energismarta lösningar för att möta kunders utmaningar med att automatisera och digitalisera sina fastigheter
* Konstruera anläggningar för fastighetsautomation
* Sätta upp, programmera och konfigurera funktioner i styrsystem
* Projektleda och vägleda tekniker vid implementation av konfigurerat styrsystem
* Utföra funktionstest inför driftsättning i samarbete med tekniker
* Arbeta med löpande underhåll


VI SÖKER DIG SOM
- Är över 18 år
- Har goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt och skriftligt
- Har klarat de två inledande testerna med fokus på förmågor
- Har ett genuint intresse för Teknik och automatisering
- Uttrycker stark motivation för programmet
- Innehar B-körkort

För att ha fallenhet för konsultrollen behöver du ingen tidigare erfarenhet, men du måste ha rätt förmågor, personliga egenskaper och engagemang att påbörja din nya karriär. Du kommer därför börja processen med att göra två tester med fokus på förmågor.

INFORMATION OM UTBILDNINGEN

Metodiken under utbildningen är baserad på Accelerated Learning, en snabb väg för dig som söker en ny karriär och motiveras av en spännande utmaning. Pedagogiken fokuserar på praktiskt lärande med högt tempo. Teorisessionerna är korta, tempot är högt och fokus ligger på praktiska övningar samt kontinuerlig feedbackdialog. Efter utbildningen kommer du besitta kunskap i PLC-programmering, ellära, mätteknik och reglerteknik.

VIKTIGA DATUM


* Digital välkomstträff inför utbildning: 23 september
* Förstudieperiod: 23 september – 20 oktober
* Utbildningsstart: 21 oktober
* Examensdag: 24 januari
* Studieuppehåll: Vecka 52-1
* Omfattning: Heltid, schemalagd undervisning vardagar kl: 09.00-17.00
* Utbildningsort: På Campus i Stockholm, Hagastaden, med möjlighet att delvis delta på distans
* Arbetsort efter avslutad utbildning: Göteborg


Utbildningen kräver ca. 2-3 veckor av obligatoriska tillfällen på plats på vårt Campus i Hagastaden, Stockholm, detta oavsett boende- och arbetsort. Under dessa tillfällen kommer Academic Work stå för boende och resa för alla konsulter som behöver resa och övernatta i Stockholm. Datum för detta kommer presenteras inom kort och i dialog med rekryterare under processen.

ROLLEN SOM TEKNIK-KONSULT

Efter utbildningen kommer du att bli anställd som IT-konsult genom Academic Work och arbeta på uppdrag hos Academic Works kunder, i detta fall OAKS. Med din kompetens inom Automationsingenjör kan däremot, beroende på behov hos slutkund, befattningar, företag och storleken på potentiella uppdragsgivare att variera och det är viktigt att du i rollen som konsult är öppen för det.

PRAKTISK INFORMATION


* Rekryteringsprocessen: Vi arbetar utifrån löpande urval och processen består av både tester och totalt tre intervjuer. Öka därför dina chanser att få en plats genom att söka så snart som möjligt!
* Sök till Academy genom att klicka på ”Ansök här". Du kommer i ett nästa steg få tester skickade till dig.
* Har du specifika frågor kring Academy och utbildningen besvaras dessa på vår Academymail under kontorstid. Vi tar inte emot ansökningar via mailen.

Ansök nu

Upptäck en ny karriärväg som affärskonsult inom Microsoft Business Central

Applikationskonsult
Läs mer Jun 11
Framtiden är redan i molnet - likaså våra finansiella processer, försäljning, leverans, projekthantering, service och mycket till. Allt det här kan vara samlat i ett av världens största affärssystem kallat Microsoft Dynamics 365 Business Central. För dig som trivs att arbeta med kunder och affärsprocesser i fokus finns nu möjligheten att under 12 veckor utbilda dig till affärskonsult och kliva in i Microsofts oändliga värld av möjligheter hos någon av våra kunder. Läs mer om vårt Academyprogram inom Microsoft Dynamics Business Central och ta klivet in i en ny karriär!

OM TJÄNSTEN
Microsoft Dynamics 365 Business Central är en molnbaserad affärslösning som hjälper små och medelstora företag att hantera och förenkla sina affärsprocesser. Lösningen erbjuder en komplett uppsättning av funktioner för försäljning, inköp, lagerhantering, ekonomi och projektstyrning och ger stöd till beslutsfattande i syfte att främja organisationstillväxt. Lösningen är användarvänlig och har ett enkelt användargränssnitt, vilket gör den enkel att använda och implementera. För dig som gillar att jobba affärsnära och har viljan att förstå verksamheter och dess behov är rollen som affärskonsult inom Business Central helt rätt väg att gå.

Oavsett tidigare förkunskaper inom IT eller ej, välkomnar vi dig som är nyfiken på att jobba som affärskonsult och bidra till organisationers tillväxt. Du utlovas 12 spännande och intensiva utbildningsveckor på vårt Academyprogram med en tillsvidareanställning efter avklarad examen med uppdrag hos någon av våra spännande kunder. I Göteborg får du möjlighet att få uppdrag på NAB Solutions.

Titta gärna på videon för att skapa dig en förståelse över Microsoft Dynamics Business Centrals funktioner.Beroende på uppdrag efter examen kan dina arbetsuppgifter variera, men du kommer som affärskonsult exempelvis att:

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Ha en rådgivande och konsultativ roll där du med hjälp av Dynamics 365 Business Central kommer hjälpa verksamheter att identifiera, synliggöra och effektivisera affärsprocesser.
* Utföra affärsanalyser och hjälpa kunder att definiera sina behov för en Dynamics 365 Business Central-lösning.
* Designa, konfigurera och implementera lösningar för kunder, inklusive installation, konfiguration, anpassning och integration med andra system.
* Tillhandahålla support till kunder för att säkerställa att de kan använda den implementerade lösningen effektivt.
* Delta i att identifiera nya affärsmöjligheter och vidareutveckla relationerna med befintliga kunder.


VI SÖKER DIG SOM
* Är över 18 år
* Har goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt och skriftligt
* Har klarat de två inledande testerna med fokus på förmågor
* Har ett genuint intresse för IT och system
* Uttrycker stark motivation för programmet

För att ha fallenhet för konsultrollen behöver du ingen tidigare erfarenhet, men du måste ha rätt förmågor, personliga egenskaper och engagemang att påbörja din nya karriär. Du kommer därför börja processen med att göra två tester med fokus på förmågor.

INFORMATION OM UTBILDNINGEN

Metodiken under utbildningen är baserad på Accelerated Learning, en snabb väg för dig som söker en ny karriär och motiveras av en spännande utmaning. Pedagogiken fokuserar på praktiskt lärande med högt tempo. Teorisessionerna är korta, tempot är högt och fokus ligger på praktiska övningar samt kontinuerlig feedbackdialog. Utbildningen ger dig förutsättning till att med god kompetens bidra till verksamheters effektivisering och tillväxt samtidigt som du blir konkurrenskraftig med eftertraktade kunskaper.

VIKTIGA DATUM


* Digital välkomstträff inför utbildning: 23 september
* Förstudieperiod: 23 september – 20 oktober
* Utbildningsstart: 21 oktober
* Examensdag: 24 januari
* Studieuppehåll: Vecka 52-1
* Omfattning: Heltid, schemalagd undervisning vardagar kl: 09.00-17.00
* Utbildningsort: Distans, digitalt med förekommande fysiska träffar
* Arbetsort efter avslutad utbildning: Göteborg


TRÄFFA DINA STUDIEKAMRATER

Under utbildningen tillkommer två obligatoriska tillfällen på plats. Oavsett boende- eller arbetsort är du välkommen till vårt kontor i Life City, Hagastaden, Stockholm:


* De två första dagarna: 21 & 22 oktober
* Den sista dagen i samband med examen, 24 januari


ROLLEN SOM IT-KONSULT

Efter utbildningen kommer du att bli anställd som IT-konsult genom Academic Work och arbeta på uppdrag ute hos våra kunder, i detta fall hos NAB Solutions. Med inriktning som affärskonsult kan däremot, beroende på behov hos kunder, befattningar, branscher och storleken på våra kunder att variera och det är viktigt att du i rollen som konsult är öppen för det.

PRAKTISK INFORMATION


* Rekryteringsprocessen: Vi arbetar utifrån löpande urval och processen består av både tester och totalt tre intervjuer. Öka därför dina chanser att få en plats genom att söka så snart som möjligt!
* Sök till Academy genom att klicka på ”Ansök på annan site". Klicka dig vidare för att starta de inledande testerna. När vi har gått genom dina testresultat kommer du få återkoppling om eventuellt nästa steg.
* Har du specifika frågor kring Academy och utbildningen besvaras dessa på vår Academymail under kontorstid. Vi tar inte emot ansökningar via mailen.

Ansök nu

Ekonomiassistent till globalt teknikbolag i Göteborg

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 17
Nu söker vi en erfaren systemintresserad ekonomiassistent som kan vara med och stötta upp vid vår kunds systembyte. Vi söker dig som har bred och omfattande erfarenhet av leverantörsreskontra till ett teknikbolag i framkant här i Göteborgstrakten. Sök idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Vår kund arbetar med utveckling och tillverkning av avancerad teknikutrustning, ett globalt bolag i framkant. Till hösten skall de byta affärssystem och gå från IFS till SAP. Detta medför ett nytt arbets- och förhållningssätt gällande bland annat leverantörsreskontran och därför söker vi en person, under begränsad tid, som kan vara med och stötta upp under denna förändring. Du bör ha arbetat självgående med leverantörsreskontra, den löpande bokföringen, moms och annat. Helt enkelt ha koll på samtliga processer, även bokslut.

Implementeringen av systembyten förväntas ske i höst, därav ser vi att du bör vara tillgänglig för detta uppdrag från september till och med april 2025, därefter är tanken att leverantörsdelen skall outsourcas.

Detta är således ett konsultuppdrag där du blir anställd som konsult hos oss för att sedan arbeta ute hos vår kund. Mer om kunden får du reda på i ett nästa skede. Då denna tjänst är säkerhetsklassad kommer det, i enlighet med säkerhetsskyddslagen, genomföras en bakgrundskontroll och säkerhetsprövningsintervju innan tillträde av tjänsten.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Löpande redovisning
* Fokus leverantörsreskontra
* Bokföring
* Månadsvisa bokslut
* Vara med vid implementeringen av SAP, navigera och arbeta i det
* Annat administrativt som kan dyka upp vid behov


VI SÖKER DIG SOM
- Har erfarenhet av redovisning och specifikt leverantörsreskontra
- Har bakgrund från ett större bolag där du fått vara med i många delar sett till ekonomiarbetet
- Har mycket goda systemkunskaper och tycker att systembiten är givande
- Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska då det krävs i arbetet

Det är meriterande om du har
- Arbetat i en global teknikinriktad organisation
- Systemkunskap inom IFS och/eller SAP
- Haft etablerad kontakt med inköpsavdelningen i din ekonomiroll

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Målmedveten
- Ordningsam
- Ansvarstagande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Ekonomiassistent till KRAHN Nordics

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 18
Har du erfarenhet från en roll som ekonomiassistent med bakgrund inom leverantörsreskontra? Drivs du av att ta ansvar och vill vara en del av ett positivt arbetsklimat? Då är rollen som ekonomiassistent på KRAHN Nordics för dig!

OM TJÄNSTEN
KRAHN Nordics söker en engagerad ekonomiassistent med god erfarenhet av leverantörsreskontra, vilket kommer att utgöra den primära uppgiften i rollen. Detta inkluderar att hantera inkommande leverantörsfakturor och in- och utbetalningar. Du kommer även att samarbeta med KRAHN Nordics två dotterbolag, Krahn Specialty Fluids och BGM Logistics. KRAHN Nordics är placerade i Hisings Backa och där arbetar idag cirka 25 medarbetare.

Du erbjuds
- Att bli inkluderad i en öppen och gemensam företagskultur i en internationell miljö
- Bra förmånspaket såsom friskvårdsbidrag och flexibla arbetstider
- En roll där som innebär möjlighet till utveckling

VI SÖKER DIG SOM
- Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande erfarenhet
- Har erfarenhet från en likvärdig roll som ekonomiassistent
- Har en god systemvana
- Talar och skriver obehindrat på svenska

Det är meriterande om du har
- Erfarenhet av Visma Business och SAP
- Talar och skriver obehindrat på engelska

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Nyfiken
- Effektiv
- Kommunikativ
- Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om KRAHN Nordics här och även dotterbolagen KRAHN Specialty Fluids och BGM Logistics

Ansök nu

Lagermedarbetare till AXS Nordic i Mölnlycke

Lagerarbetare
Läs mer Jun 18
Det härliga och familjära teamet söker sin nästa stjärna till rollen som lagermedarbetare till deras lager i Mölnlycke. Låter det som någonting för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
AXS Nordic söker nu deras nästa kollega som lagermedarbetare till deras lager i Mölnlycke. Du kommer jobba med hela orderprocessen från start till slut och bli en del av ett härligt familjärt team på cirka 4 personer. Det dagliga arbetet innebär varierande arbetsuppgifter, där den röda tråden är att packa de ordar som kommer in och se till att skapa och bibehålla goda relationer till företagets alla kunder. Du ges här en unik chans att komma in i ett team som hjälper varandra och bli en del av en arbetsplats där personalen stannar länge. Arbetstiderna är kl.08:00-17:00 alternativt 07:00-16:00 måndag till torsdag & fredagar 08:00-15:00 alternativt 07:00-14:00 med placering på lagret i Mölnlycke.

Du kommer att vara anställd via Academic Work som konsult de första 6 månaderna för att sedan bli fast anställd av företaget om alla parter är nöjda med varandra.

Du erbjuds
- Anställning direkt hos företaget efter 6 månader om allt fungerar bra
- Utvecklingsmöjligheter inom företaget
- Aktiviteter så som frukost, julbord & konferenser

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Orderplock & uppack
* Ta emot inleveranser i affärssystem
* Kundmottagning
* Bokningar av transporter


VI SÖKER DIG SOM
- Har en avslutad gymnasieutbildning
- Är flytande i svenska & engelska i tal & skrift, då detta används i det dagliga arbetet
- Har grundläggande datorkunskaper

Det är meriterande om du har
- Har arbetat som lagermedarbetare och/eller orderadministratör i en tidigare roll
- Har truckkörkort

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

För att lyckas i rollen tror vi att du har egenskaper som samarbetsinriktad, självgående med hög arbetsmoral. Social, trevlig och positiv.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work. Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen.

Ansök nu

Logistikadministratör med start omgående

Orderadministratör
Läs mer Jun 17
Är du strukturerad och lösningsorienterad med erfarenhet inom logistik och administration? Vill du vara en del av ett dynamiskt team i en växande organisation? Den Hartogh söker nu en Logistikadministratör med start omgående. Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Royal Den Hartogh Logistics är mer än bara en arbetsplats. Som anställd blir man en del av ett team med ambitiösa människor som tillsammans skapar innovativa logistiklösningar. Här möts kunskap, engagemang och arbetsglädje på ett unikt sätt.

Företaget grundades för över 100 år sedan som ett familjeföretag och har behållit denna familjära känsla genom åren. Denna gemenskap är en av företagets stora styrkor – medarbetarna arbetar tillsammans och ställer alltid upp för varandra och kunderna.

Arbetskulturen präglas av samarbete, tillväxt och kvalitet. Man tror på att pålitliga lösningar skapas genom teamwork, vilket gör Royal Den Hartogh Logistics till en utmärkt plats för både arbete och karriärutveckling.

Royal Den Hartogh Logistics växer snabbt och har idag omkring 60 medarbetare i Göteborg varv 15-20 på kontoret i Gårda. Företaget söker nu en ny talang som vill spela en viktig roll i ett dynamiskt team.

Arbetsuppgifterna inkluderar att hantera ankommande transporter till Göteborg och assistera underleverantörer i flödet. En central del av arbetet är att hitta rätt typ av utrustning och säkerställa att logistiken fungerar smidigt. Det innebär att hålla koll på flödet via underleverantörer och terminaler samt att se till att transporter är planerade i transportsystemet. Arbete i excel förekommer därtill grundläggande faktureringsuppgifter.

VI SÖKER DIG SOM
- Har arbetslivserfarenhet inom administration och service, gärna inom logistik och/eller transport
- Har god system- och datorvana, främst excel
- Har god kommunikationsförmåga på både svenska och engelska, i både tal och skrift då det krävs i dagliga arbetsuppgifter
- Har en avslutad gymnasieutbildning

Det är meriterande om du har
- Erfarenhet inom logistik, gärna med fokus på transportsektorn
- Förståelse för lagerhantering och transportflöden
- B-körkort pga kundbesök och dylikt

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Självgående
- Initiativtagande
- Samarbetsvillig

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer här!

Ansök nu

Projektledare till Byggrund Entreprenad Väst

Byggledare
Läs mer Jun 8
Har du erfarenhet inom byggbranschen och är redo att ta nästa steg i din karriär som projektledare? Är du en kommunikativ person som trivs med att leda och motivera andra mot gemensamma mål? Vi söker en lösningsorienterad individ med ett starkt intresse för att bygga långsiktiga relationer och samarbeten. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Byggrund Entreprenad Väst specialiserar sig på ombyggnation av befintliga fastigheter. Företaget riktar sig främst till offentliga beställare och privata fastighetsägare med kommersiella fastigheter. Som projektledare hos Byggrund kommer du att ingå i ett team av 12 kollegor. Du får möjligheten att leda projekt tillsammans med dina kollegor och de underleverantörer som behövs för att genomföra projekten.

Byggrund Entreprenad Väst har många välrenommerade kunder. I denna roll får du möjlighet att driva flera projekt parallellt, samtidigt som du bygger och upprätthåller goda relationer med befintliga kunder.

Du erbjuds
- En utvecklande roll som ger dig möjlighet att vara självgående och ta eget ansvar för ditt arbete
- Att bli en del av ett framgångsrikt och dynamiskt företag med en positiv och öppen företagskultur
- Tjänstebil

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Driva och leda projektteamet genom alla projektets faser, från planering till genomförande
* Ansvara för kommunikationen med interna samt externa parter såsom underleverantörer och kunder
* Ansvara för projektets budget och resurser samt att tidsplanen följs
* Ansvara för projektets dokumenthantering


VI SÖKER DIG SOM
- Har relevant erfarenhet inom byggbranschen, exempelvis som snickare eller arbetsledare
- Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
- B-körkort

Det är meriterande om du har
- En utbildning på gymnasie- eller universitetsnivå, gärna inom entreprenad

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Kommunikativ
- Problemlösande
- Ansvarstagande
- Relationsskapande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Byggrund Entreprenad Väst är ett byggföretag som har en organisation, för att kunna utföra de flesta typer och storlekar på entreprenader. De riktar sig huvudsakligen till offentliga beställare och privata fastighetsägare med kommersiella fastigheter. Byggrund Entreprenad Väst erbjuder alltid samma kvalitet, professionalism, leveranssäkerhet och miljösäkring, oavsett storlek på projekt. Deras målsättning är att bygga så ekonomiskt, effektivt och miljösäkrat som möjligt men samtidigt kunna vara flexibla, anpassningsbara och därigenom alltid vara det självklara valet för deras kunder. Läs mer om Byggrund Entreprenad Väst här!

Ansök nu

Data Engineer till Balder i Göteborg!

Dataingenjör
Läs mer Jun 15
På bara två år har Balder gått från Excel-rapporter till en avancerad molnbaserad dataplattform med Power BI som standard. Nu behöver de fylla på teamet och söker en Data Engineer som kan bli en nyckelspelare i vidareutveckling av deras datadrivna processer. Vi riktar oss nu till dig som är i början av karriären, på jakt efter nästa kliv. Vill du vara med och utveckla dataplattformen och bearbeta data för att driva Balders framgång, då kan detta vara rätt roll för dig.

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker nu en Data Engineer till Nordens största fastighetsbolag, Balder. Som Data Engineer i deras Data & Analytics-team kommer du att arbeta med allt från att utforma arkitekturen till att extrahera, modellera och lagra data. Du arbetar nära beslutsfattare och fungerar som en brygga mellan affärsverksamheten och tekniken.

Rollen ger dig möjlighet att utveckla din tekniska kompetens brett, snarare än djupt, vilket gör att du kan ta stora kliv i din professionella utveckling. Du kommer att påverka och driva initiativ för att skapa affärsnytta genom att utveckla processer för datainsamling och bearbetning. Vi ser att du drivs av att skapa affärsnytta och vill vara med och utveckla Balders verksamhet.

För att lyckas i rollen tror vi att du har ett tydligt driv och ambition att bidra med affärsnytta. Du vågar ta initiativ och driva utvecklingen framåt. Du trivs med att testa nya teknologier, arbetssätt och metoder, och har en iver att lära dig nya områden. Eftersom rollen har ett tydligt affärsfokus, är du en duktig kommunikatör och skicklig på att driva innovation.

Du erbjuds
- En långsiktig möjlighet att bredda din tekniska kompetens i en innovativ miljö
- En modern, central arbetsplats i centrala Göteborg med närhet till gym, restauranger, caféer och kollektivtrafik
- Ett personligt team i ett familjärt bolag
- Goda möjligheter att utveckla din affärsförståelse i en spännande bransch

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Översätta affärsbehov till tekniska lösningar och driva processen från arkitektur till datalagring
* Använda och andra databasverktyg för att modellera och analysera data
* Vara delaktig vid etablering och underhåll av en skalbar molnbaserad datahanteringsarkitektur
* Utforska och implementera nya teknologier för att driva innovation inom datahantering
* Samarbeta med utvecklarna för att skapa lösningar med högt affärsvärde


VI SÖKER DIG SOM


* Har en utbildningsbakgrund inom relevant område
* Har tidigare erfarenhet, där du samlat goda kunskaper inom databashantering och databasinfrastruktur
* Har god praktisk kunskap inom
* Talar svenska obehindrat då det är koncernspråk och förekommer i det dagliga arbetet
* Grundläggande programmeringskunskap inom objektorienterat språk, såsom C#, Java eller Python


Det är meriterande om du har
- Tidigare erfarenhet av API Management och/eller Master Data Management

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Förändringsbenägen
- Stresstolerant
- Målmedveten
- Ordningsam

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Account Manager till Dacapo

Account manager
Läs mer Jun 13
Dacapo har en stark tillväxtstrategi med fokus på att ta nästa steg i sin expansion på den svenska marknaden. Vill du vara med på resan? Som Account Manager blir du en nyckelspelare i en kontext med stora möjligheter. Har du tidigare erfarenheter från B2B inom stålförsäljning eller tillverkande industri? Är du resultatinriktad och har en hög energinivå? Då kan det vara dig vi söker. Varmt välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN

Dacapo är ett danskt familjeägt bolag med starkt fäste på den europeiska marknaden och är en starkt expanderade aktör inom rostfritt stål. Som en växande distributör med lång erfarenhet och innovativa, digitala lösningar hjälper de sina kunder med skräddarsydda lösningar. Dacapo är idag 175 medarbetare med huvudkontor i Danmark och övriga kontor belägna i Nederländerna, Tyskland, Belgien, Sverige, Norge, Slovakien, Polen och Frankrike.

Dacapo söker nu sin nästa Account Manager för att ta marknadsandelar och utveckla kundsamarbeten på den svenska marknaden. Där blir du en del av ett högpresterande och kompetent säljteam som består av såväl inne- som utesäljare. Du har en resande tjänst men kan även arbeta från Göteborgskontoret eller hemifrån och kommer rapportera till regionchefen för Sverige och Norge. För att få bästa möjliga förutsättningar att lyckas i rollen erbjuds du ett gediget onboardingprogram.

Du erbjuds:


* En självgående och dynamisk roll på ett bolag som står inför en spännande tillväxtfas
* Aktiviteter och evenemang tillsammans med dina kollegor i koncernen
* Friskvårdsbidrag och goda förmåner
* Tjänstebil


VI SÖKER DIG SOM
- Har minst 2 års erfarenhet av B2B-försäljning inom stålbranschen
- Är van att arbeta i CRM-system
- Är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift
- Har B-körkort

Det är meriterande om du:


* Har erfarenhet att arbeta med produkter inom rostfritt stål


Som person är du serviceinriktad med god kommunikationsförmåga, samtidigt som du är lösningsorienterad och tycker om att samarbeta med såväl kollegor som kunder. Därtill trivs du att självständigt bedriva affärer och har inga problem att hålla fokus och ta egna initiativ på egen hand. Är du dessutom resultatinriktad och har en hög energinivå, kommer du passa perfekt in hos Dacapo.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Dacapo här!

Ansök nu

Studerande office coordinator till Glooko

Kontorsreceptionist
Läs mer Maj 31
Är du serviceinriktad och självgående? Gillar du att skapa en välkomnande och effektiv arbetsmiljö? Då är rollen som Office Koordinator på Glooko perfekt för dig! Starta din resa med oss i augusti och bli en viktig del av Glookos internationella kontor.

OM TJÄNSTEN
Vi söker en engagerad Office Koordinator till vår kunds kontor i Göteborg med start i augusti. Denna roll är perfekt för dig som har en positiv grundinställning och trivs med varierande arbetsuppgifter. Som Office Koordinator kommer du att ansvara för att skapa en trivsam och effektiv arbetsmiljö, med uppgifter som sträcker sig från praktiska sysslor till samordning och kommunikation.

Detta arbete sker på plats på deras kontor i Almedal där du förväntas vara på plats 50% med prioritet på tisdag som arbetsdag. Utöver det är det flexibelt sett till dagar du arbetar. Du kommer arbeta nära Glookos Director of Human Resources för att tillsammans fortsätta bygga på den fina kultur som företaget har.

Du erbjuds
- Möjlighet att få arbeta på ett internationellt företag
- Utvecklas i din karriär och få en karriärs partner i ditt samarbete med din konsultchef

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Koordinering av event på kontoret
* Ansvar för inköp av matvaror och liknande
* Ansvarig kring IT-information till nyanställda
* Dagligt ansvar för trivsel på kontoret


VI SÖKER DIG SOM
- Studerar en relevant eftergymnasial utbildning och har minst 2 år kvar av dina studier
- Talar och skriver svenska & engelska flytande
- Har erfarenhet från ett serviceinriktat jobb sedan tidigare

Det är meriterande om du har
- Arbetat i reception eller likställt tidigare
- Talar fler språk

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Strukturerad
- Självgående
- Serviceinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Glooko och deras företagshistoria här!

Ansök nu