Skill Rekrytering & Bemanning AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Skill Rekrytering & Bemanning AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

CNC-tekniker till RZ Mekpart

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Sep 20
Lockas du av en varierande roll i ett modernt verkstadsföretag där du både får programmera och ansvara för tillverkningen i maskin? Som CNC-tekniker hos RZ Mekpart blir du en del av en arbetsplats med god stämning bland kollegorna där det finns goda möjligheter till utveckling.

Om företaget
RZ Mekpart AB är ett modernt och komplett företag som grundades 1976. Vi är idag ett 70-tal anställda och har ett brett utbud såväl som specialistkompetens inom varje verksamhetsområde. Vi erbjuder tillverkning av allt från prototyp till serietillverkning samt montage av komplicerade detaljer. Vår affärsidé är att med kundens behov i fokus hitta snabba, effektiva och prisvärda lösningar utifrån varje enskilt behov. Det gör vi genom att utnyttja det stora företagets resurser och breda kompetens kombinerat med det lilla företagets flexibilitet.

Dina arbetsuppgifter
Som CNC-tekniker hos oss blir du en del av vår avdelning för skärande bearbetning som idag består av ca 30 medarbetare. Här kommer du få jobba med mindre serier som tillverkas i våra 5-axliga fräsmaskiner - alltifrån enstyckstillverkning upp till ca 15 detaljer. Våra kunder har höga förväntningar på detaljerna vi levererar. Vi jobbar därav med noggranna toleranser och har ett kvalitetstänk i allt vi gör.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:
- CAD/CAM-programmering i Mastercam
- Fixturtillverkning
- Beredning och riggning av maskin

Arbetstiden är dagtid, måndag-fredag.

Din profil
Vi söker dig med god verkstadserfarenhet och som har kunskap inom CAD/CAM-programmering samt skärande bearbetning. Du arbetar självständigt och har lätt för att driva ditt arbete framåt. Vi tar ofta hjälp av varandra vid problemlösning och för att komma fram till den bästa lösningen vilket kräver en god samarbetsförmåga. Då arbetet innebär att jobba med noggranna toleranser kommer du ha stor nytta av din noggrannhet och ett kvalitetstänk.

Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar RZ Mekpart med Skill där du blir anställd hos Mekpart.

Om detta låter som något för dig är du varmt välkommen att skicka in din ansökan. Urvalet kommer behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!

Vid eventuella frågor eller funderingar får du gärna kontakta ansvarig rekryterare Christian Andersson-Gran, christian.andersson-gran@skill.se eller Jennifer Hult, jennifer.hult@skill.se.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Elektronikmontör till Beyond Gravity

Elektronikmontör
Läs mer Sep 18
Vill du arbeta tillsammans med passionerade kollegor som stärker varandra? Tror du som vi att med olika styrkor uppnår vi mer – då är Beyond Gravity rätt plats för dig!

Om företaget
Beyond Gravity, med huvudkontor i Zurich, Schweiz, har omkring 1600 medarbetare på tolv platser i sex länder (Schweiz, Sverige, Österrike, Tyskland, USA och Finland). Bolaget utvecklar och tillverkar produkter för satelliter och bärraketer med målet att främja mänskligheten och att möjliggöra utforskandet av världen. Beyond Gravity är den föredragna leverantören av alla typer av bärraketer och är ledande inom utvalda satellitprodukter samt för konstellationer inom New Space-sektorn. År 2021 genererade företaget en omsättning omkring 320 miljoner CHF.

På final assembly i Göteborg är vi idag 15 personer som arbetar med all slutmonering av våra produkter inom digital, mikrovåg och antenner. Vi är en stark och sammanhängande grupp som arbetar för att uppnå hög kvalitet i vårt monteringsarbete vi genomför. Vi är ett mångsidigt team med olika bakgrunder och personligheter, men vi alla delar gemensamma värderingar av Nyfikenhet, Passion och Tillsammans!


Dina arbetsuppgifter
Som elektronikmontör på Beyond Gravity kommer du att arbeta i en renrumsproduktion av världsklass och vara en del av ett team med hög kompetens där samarbete är avgörande för att uppnå våra gemensamma mål. Huvudfokus för din roll blir till att börja med montering av kretskort som används i rymdsatelliter. Du kommer även ha ansvar över material- och processkvalifikationer för utvecklingsprojekt och framtida produkter, leveranser av hårdvara samt vara delaktig i den dagliga styrningen.

Utöver detta kommer du:

• Producera kretskort, vilket innefattar både förberedelse, montering, lödning, dokumentation, lackering och rengöring.
• Hantera tillverkningsutrustning som hör till processen
• Packa och hantera kretskort och enheter för extern/intern leverans
• Plocka material ur vårt lager
• Arbeta med förbättringar för att effektivisera våra processer


Din profil
Vi söker dig som har ett stort intresse för elektronik och/eller teknik. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är en person med en stark drivkraft att hitta nya lösningar. För att lyckas i rollen tror vi att du har en positiv inställning, förmåga att samarbeta och skapa förtroende i din omgivning, samt att du trivs med att ta egna initiativ. Vi ser att du är en flexibel och proaktiv person som tar ansvar för dina uppgifter och är öppen för nya idéer, samtidigt som du inspirerar andra att uppnå gemensamma mål. Vidare ser vi att du har goda allmänna IT-kunskaper och en känsla för kvalitet. Eftersom du i ditt arbete kommer hantera mycket dokumentation ser vi att du är bekväm med att använda det svenska och engelska språket, både i tal och skrift.

Meriterande för tjänsten:

• Erfarenhet av montering av kretskort, elektronikproduktion eller motsvarande erfarenhet
• Tidigare arbete med mikroskop
• Kunskap om och förståelse av ritningsunderlag och arbetsinstruktioner
• Utbildning inom elektronik eller motsvarande
• ICP- och/eller ESA-certifierad

Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar Beyond Gravity med Skill. Tjänsten är ett konsultuppdrag där du initialt blir anställd av oss på Skill med möjligheter till fortsatt anställning på Beyond Gravity.

Vi vill betona att vi genomför urvalet löpande, men på grund av semesterperioden kan processen ta lite längre tid. Vi ser fram emot att höra från dig och att få möjligheten att diskutera dina färdigheter och ambitioner.

Om du har frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Olivia Rogö via mail olivia.rogo@skill.se.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag. People change – everything.

Ansök nu

Ekonomiansvarig till NIBE AirSite!

Ekonomichef
Läs mer Sep 12
Har du några års erfarenhet inom ekonomiområdet och vill ta nästa kliv? Bra! Nibe-Airsite söker nu dig som är ute efter en varierad roll med stor möjlighet att påverka innehållet, självklart inom ramen för ekonomi.

Om företaget
NIBE AirSite AB är en del av det börsnoterade NIBE Industrier och ingår i affärsområdet NIBE Climate Solutions. NIBE Industrier har en omsättning på cirka 40 miljarder kr och cirka 18.000 anställda i drygt 30 länder.

NIBE AirSite AB är ett kompetensföretag med tiotals år av innovationer, nytänkande och kvalitativ produktutveckling. Vår produktion, lager och marknadsavdelning ligger i Lindome, söder om Göteborg, med närhet till Landvetter flygplats, järnvägen och E6. Vi har även utveckling, support och marknadsavdelning i Storbritannien och har representanter på flera håll i Europa. Vår främsta kompetens innefattar VVS och ventilation, där ledstjärnan är kvalitet och energibesparing. Huvudprodukterna inom NIBE AirSite AB består av luftbehandlingsaggregat till ventilationsbranschen samt aggregat inom frikyla till telekom- och serverrum.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som ekonomiansvarig blir du ytterst ansvarig för det ekonomiska arbetet hos oss. Tillsammans med en kollega, som ansvarar för mer administrativa delar inom ekonomiområdet, utgör ni ekonomifunktionen på företaget. Då vi är ett mindre företag med 20 anställda kommer du få arbeta brett inom ekonomiområdet med varierade arbetsuppgifter. Vidare kommer du spela en viktig roll i att utveckla och förbättra våra processer inom ekonomiområdet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Löpande redovisning
• Controlling
• Moms- och skatteredovisning
• Månadsbokslut
• Rapportering till NIBE-koncernen i rapporteringssystem Frango
• Prognoser och budget
• Bokslut och deklaration
• Löner

Din profil
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och med några års arbetserfarenhet inom ekonomiområdet. Givetvis är det en stor fördel om du tidigare arbetat i liknande roll och är bekant med ovanstående arbetsuppgifter sedan tidigare. NIBE AirSite ingår i NIBE-koncernen vilket innebär att en del av arbetet sker i en internationell kontext. Därför krävs det att du kan hantera både svenska och engelska i tal och skrift.

Detta är en självständig roll där du ansvarar för att planera och driva ditt arbete framåt. Majoriteten av arbetsuppgifterna kräver att du kan arbeta noggrant och strukturerat. Tjänsten innebär många olika kontakter vilket innebär att din positiva attityd och samarbetsförmåga kommer göra dig framgångsrik i rollen.

Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar AirSite AB med Skill. Tjänsten avser anställning hos NIBE AirSite. Start för tjänsten är omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Urval sker löpande under annonserad tid. Tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Rasmus Rosander, Rasmus.rosander@skill.se.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Produktionstekniker sökes till SAAB

Produktionstekniker, maskin/verkstad
Läs mer Sep 12
SAAB utökar och söker produktionstekniker. Vi söker dig som har ett intresse för teknik, produktion och vill jobba med komplexa produkter. Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.


Dina arbetsuppgifter
Som produktionstekniker arbetar du nära operatörer och tillverkningschefer i en del av ett tillverkningsflöde samt kommer ingå en större grupp av produktionstekniker där ni stöttar och hjälper varandra. I rollen ingår bla att ha produktkännedom, förstå tillverkningsflödet, analysera avvikelser och identifiera förbättringar så att vi bidrar till att leverera kvalitet från första exemplar.

I dina arbetsuppgifter ingår bla följande:
? Proaktivt vårdar och optimerar tillverkningsflöde och tillverkningsprocesser.
? Stöttar i analys av mätetal och ge förslag på åtgärder.
? Säkerställer att nya moment och nya tekniker kan hanteras av operatörer.
? Hanterar felutfall kopplat till tillverkningsprocess.
? Utföra projektuppgifter så som att skapa och vårda beredningar, routings, instruktioner, hantera
avvikelser samt andra projektuppdrag.
? Viss support och stöttning till våra operatörer.
? Delta i operativa möten och avstämningar och hantering av aktiviteter initierade ur dessa.


Din profil
I det dagliga arbetet är en stark kommunikativ förmåga avgörande eftersom personliga möten utgör en central del av vad de gör. Du är nyfiken, positiv och kan planera ditt arbete utifrån verksamhetens behov. Som person förutsätter vi att du gillar tillverkning och har ett starkt intresse i principerna kring Lean/Agila arbetssätt. Du behöver vara strukturerad och ser utmaningar i stället för problem. Tillsammans med din grupp strävar ni mot ständiga förbättringar, sänkta kostnader och leveranser i tid. Du har affärsförståelse, kundfokus och en förmåga att kombinera strategiskt tänkande med operativa åtgärder.

Vi söker dig som har:
• Tekniskt intresse och har erfarenhet av mekanik och elektroniktillverkning.
• Analytisk förmåga och kan identifiera åtgärder och aktiviteter.
• Tyda och förstå ritningar och teknisk dokumentation.
• God förmåga att förstå och utrycka sig på Engelska och Svenska.
• God kunskap och vana att jobba i Office-paketet (Word, Excel etc etc).
• God kunskap och vana att arbeta i Creo.

Vi ser helst att du har en teknisk bakgrund och en högskoleutbildning inom relevant område. Erfarenhet från tillverkning och/eller produktionsteknik och/eller produktutveckling är meriterande. Vårt affärssystem är IFS och tidigare erfarenheter av att jobba i detta system är meriterande


Ansökningsförfarande
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

SAAB samarbetar med Skill i denna rekrytering, där tjänsten är ett konsultuppdrag där du initialt blir anställd av Skill med goda möjligheter för övergång. Planerad start för tjänsten är enligt överenskommelse. Vill du veta mer eller har frågor? Kontakta i så fall ansvarig rekryterare Josefine Thorin, josefine.thorin@skill.se.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Skill söker kundansvarig säljare

Account manager
Läs mer Sep 11
Vår expansiva resa fortsätter, vill du vara en nyckelspelare för vår tillväxt? Nu söker vi en kundansvarig som är redo att etablera Skills tjänsteutbud på otrampad mark. Motiveras du av att knyta nya kontakter kan du vara den vi söker!

Om företaget
På Skill kommer du in i ett växande, framåtlutat företag med en kultur och stämning som det lilla bolaget. Verksamheten genomsyras av positiv energi, stort engagemang och en vilja att driva arbetet framåt tillsammans. Skill är ett rekryterings- och bemanningsföretag som också erbjuder skräddarsydda utbildningar för löpande kompetensutveckling. Vi har en växande nationell närvaro med kontor i Linköping, Norrköping, Motala, Jönköping, Stockholm, Göteborg och Karlskrona och är idag drygt 140 medarbetare. Vi har också omkring 1000 anställda konsulter som arbetar ute hos våra kunder och varje år gör vi flera hundra rekryteringar direkt till kund.

Vi är ett företag som är måna om våra medarbetare och att arbete och fritid ska gå ihop. Vi erbjuder därför flexibel arbetstid och möjlighet att arbeta delar av veckan hemifrån. För oss är det viktigt att vara en ansvarsfull arbetsgivare och att våra medarbetare ska känna att de gör skillnad, därför har vi möjlighet att på arbetstid lägga en dag per halvår på valfri ideell verksamhet. Vi erbjuder också våra medarbetare löpande utvecklingstid för att arbeta med strategiska frågor eller förkovra sig inom ett område som bidrar till den personliga utvecklingen. Självklart har vi också friskvårdsbidrag för våra medarbetare och genomför gemensamma aktiviteter för att främja teamandan.

Dina arbetsuppgifter
Vi har höga ambitioner för Skills etablering i Göteborg med omnejd och kommer därför att stärka upp kontoret med ytterligare en kundansvarig, här ser vi dig som en viktig nyckelspelare för vår framgång. Som kundansvarig kommer du att ha en central roll i att etablera, bygga upp och vårda långsiktiga kundrelationer. Du kommer att arbeta med ett brett kundsegment, främst inriktat mot industri- och IT branchen. Det finns en tydlig förväntan på att du bidrar till att utöka vår kundstock och skapa långsiktiga affärsrelationer. Därför söker vi dig som får en boost av utmaning att ge dig ut på otrampad mark, där du omsätter möjligheter till konkreta uppdrag i form av rekrytering och bemanning och representerar vårt varumärke på marknaden.

Axplock av arbetsuppgifter:
- Proaktivt söka och bearbeta nya kundsegment
- Identifiera behov hos nya och befintliga kunder
- Offerter
- Avtal och uppföljning
- Skapa hållbara och långsiktiga kundrelationer

Du blir en del av ett framgångsrikt team som präglas av engagemang, driv och resultatfokus. Rollen som kundansvarig ger dig stor flexibilitet och möjlighet att kunna påverka din roll och ditt arbetssätt. Vi ser även dig vara en viktig lagspelare i kundteamen för att säkerställa leveransen mot våra kunder.

Din profil
I rollen som kundansvarig söker vi dig som har framgångsrik erfarenhet av försäljning. Du har en utbildningsbakgrund inom försäljning alternativt yrkeslivserfarenhet som går att likställas.

Tjänsten har krav på körkort.

Meriterande:
- Erfarenhet inom IT- eller industribranschen
- Erfarenhet av rekrytering eller bemanning
- Befintligt kontaktnät inom branschen

För att trivas i rollen som kundansvarig krävs förmågan att arbeta självständigt, ta initiativ och använda ett strukturerat arbetssätt som följer med det förtroende som ges med frihet under ansvar. Du är en initiativtagare som är redo att ta ansvar och driva affärer framåt. Som person är du orädd och nyfiken och drivs av kontakten med människor. Du kan kombinera ditt starka inre driv för att nå mål och att göra affärer med att bygga långsiktiga relationer, detta tror vi är ett vinnande koncept för att axla rollen framgångsrikt. Ett genuint engagemang för potentiella affärer faller dig naturligt där varje kundmöte är unikt och ett möte ute i verkstaden intresserar dig likaväl som ett möte på huvudkontoret. Här använder du din förmåga att anpassa din strategi efter våra kunders behov som ett naturlig del av ditt arbetssätt.

Vi kan erbjuda dig ett självständigt arbetssätt och ett prestigelöst förhållningssätt mot varandra och våra arbetsuppgifter. Vi ser oss som lagspelare där vi både hjälper varandra och uppskattar möjligheten att utbyta våra erfarenheter. Vår utgångspunkt är att ha människan i fokus och det finns ett stort förtroende för varje medarbetare.


Ansökningsförfarande
Start för tjänsten är så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten eller vill veta mer om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Palmgren på johanna.palmgren@skill.se alt 013-495 88 21.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Produktionstekniker sökes till SAAB

Produktionstekniker, maskin/verkstad
Läs mer Sep 19
SAAB utökar och söker produktionstekniker. Vi söker dig som har ett intresse för teknik, produktion och vill jobba med komplexa produkter. Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.


Dina arbetsuppgifter
Som produktionstekniker arbetar du nära operatörer och tillverkningschefer i en del av ett tillverkningsflöde samt kommer ingå en större grupp av produktionstekniker där ni stöttar och hjälper varandra. I rollen ingår bla att ha produktkännedom, förstå tillverkningsflödet, analysera avvikelser och identifiera förbättringar så att vi bidrar till att leverera kvalitet från första exemplar.

I dina arbetsuppgifter ingår bla följande:
- Proaktivt vårdar och optimerar tillverkningsflöde och tillverkningsprocesser.
- Stöttar i analys av mätetal och ge förslag på åtgärder.
- Säkerställer att nya moment och nya tekniker kan hanteras av operatörer.
- Hanterar felutfall kopplat till tillverkningsprocess.
- Utföra projektuppgifter så som att skapa och vårda beredningar, routings, instruktioner, hantera
avvikelser samt andra projektuppdrag.
- Viss support och stöttning till våra operatörer.
- Delta i operativa möten och avstämningar och hantering av aktiviteter initierade ur dessa.


Din profil
I det dagliga arbetet är en stark kommunikativ förmåga avgörande eftersom personliga möten utgör en central del av vad de gör. Du är nyfiken, positiv och kan planera ditt arbete utifrån verksamhetens behov. Som person förutsätter vi att du gillar tillverkning och har ett starkt intresse i principerna kring Lean/Agila arbetssätt. Du behöver vara strukturerad och ser utmaningar i stället för problem. Tillsammans med din grupp strävar ni mot ständiga förbättringar, sänkta kostnader och leveranser i tid. Du har affärsförståelse, kundfokus och en förmåga att kombinera strategiskt tänkande med operativa åtgärder.

Vi söker dig som har:
• Tekniskt intresse och har erfarenhet av mekanik och elektroniktillverkning.
• Analytisk förmåga och kan identifiera åtgärder och aktiviteter.
• Tyda och förstå ritningar och teknisk dokumentation.
• God förmåga att förstå och utrycka sig på Engelska och Svenska.
• God kunskap och vana att jobba i Office-paketet (Word, Excel etc etc).
• God kunskap och vana att arbeta i Creo.

Vi ser helst att du har en teknisk bakgrund och en högskoleutbildning inom relevant område. Erfarenhet från tillverkning och/eller produktionsteknik och/eller produktutveckling är meriterande. Vårt affärssystem är IFS och tidigare erfarenheter av att jobba i detta system är meriterande


Ansökningsförfarande
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

SAAB samarbetar med Skill i denna rekrytering, där tjänsten är ett konsultuppdrag där du initialt blir anställd av Skill med goda möjligheter för övergång. Planerad start för tjänsten är enligt överenskommelse. Vill du veta mer eller har frågor? Kontakta i så fall ansvarig rekryterare Josefine Thorin, josefine.thorin@skill.se.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Delprojektledare till Saab Surveillance

Produktionsplanerare, tillverkningsindustri
Läs mer Sep 20
Är du en driven lagspelare som vill leda ett projekt inom produktion? På Saab utvecklas ledande teknik och produkter som bidrar till ökad trygghet och säkerhet och tillsammans med erfarna och engagerade kollegor blir du en del av en stimulerande och utvecklande miljö. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som delprojektledare för ett utvecklings- och/eller serieproduktionsleveransprojekt inom vår produktion och de områden som ingår i delprojekten är industrialisering, planering, inköp och tillverkning. Du kommer också att arbeta nära design för att säkerställa att produkten är producerbar.

Dina arbetsuppgifter som underprojektledare kommer att variera men inkluderar vanligtvis:

• Planera, leda och följa upp aktiviteter i samarbete med projektgruppen för att kunna nå milstolpar och mål enligt tidsplan och kostnad, både på kort och lång sikt

• Genomföra delprojektet inom godkänd budget och en gång i månaden presentera den ekonomiska statusen för projektledaren

• Skriva månatlig statusrapport till projektledaren för allmän status, risker, kostnads- och tidsavvikelser

• Se till att alla känner till sin roll och uppdrag inom teamet

• Ta upp och kommunicera potentiella risker, förseningar, kostnadsöverföringar och begränsningar för att minimera eventuella negativa effekter

• Tillhandahålla en effektiv och kreativ miljö för teamet

• Kommunicera med andra delprojekt för att samordna beroenden och leveranser


Din profil
Vi söker en resultatorienterad projektledare som har ett genuint intresse av att skapa väl fungerande projektteam. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område samt en genuin nyfikenhet för teknik och projektledning. Vidare ser vi gärna att du har ett par års arbetslivserfarenhet inom relevanta roller såsom projektledning eller motsvarande arbetsuppgifter. Ledarerfarenhet är meriterande.

Som person har du ett stort intresse för processutveckling och arbetssätt liksom att sträva efter förbättringar och effektivitet. Du har även lätt för att samverka och koordinera aktiviteter mellan olika parter och funktioner, såväl internt som externt. Vidare har du god kommunikationsförmåga och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Du planerar arbetet effektivt tillsammans med teamet, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av Antura och/eller IFS eller liknande affärssystem.

Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar Saab med Skill. Tjänsten är ett konsultuppdrag med anställning på Skill och med goda möjligheter till fortsatt anställning på Saab.

Start för tjänsten är enligt överenskommelse och urvalet kommer behandlas löpande. Vänta därför inte med din ansökan! Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Johan Zizala via mail johan.zizala@skill.se.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.

Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.

People change – everything.

Ansök nu

Produktionstekniker till Systemprovning sökes till SAAB

Servicetekniker, data
Läs mer Sep 12
SAAB utökar och söker produktionstekniker till systemprovning. Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.


Dina arbetsuppgifter
Som produktionstekniker för Systemprov kommer du att arbeta tätt tillsammans med tillverkningschef och planerare där ni tillsammans planerar för vilka uppgifter och förutsättningar som behöver genomföras för att effektivt kunna utföra provningsuppdrag. Nyckeln för att lyckas i rollen är, utöver ett stort intresse för att lära sig produkterna och provningsflödet, att ha ett stort driv och intresse för att skapa de bästa förutsättningar för att effektivt kunna utföra provningsuppdrag.

Du kommer bla att arbeta med:
• Proaktivt vårda och optimera tillverkningsflöde och tillverkningsprocesser och skapa förutsättningar för kommande provningsuppdrag
• Utföra projektuppdrag exv beredningsarbete så som routings, ta fram tillverkningsunderlag och instruktioner samt följa upp och vårda dessa
• Hantera avvikelser och reklamationer
• Stötta i analys av mätetal och ge förslag på åtgärder
• Stötta i 5S-arbete och förbättringsarbete kopplat till det


Din profil
Vi ser helst att du har en teknisk bakgrund och en högskoleutbildning inom relevant område. Erfarenhet från tillverkning och/eller produktionsteknik och/eller produktutveckling är meriterande.

Vi söker dig med ett tekniskt intresse och erfarenhet av mekanik, elektronik och eventuellt provning. Du behöver ha en analytisk förmåga och kunna identifiera åtgärder som behövs. För att lyckas i rollen är du strukturerad, nyfiken, ser utmaningar istället för problem samt ständigt strävar mot förbättring. Det ingår i arbetet att du kan tyda och förstå ritningar samt dokumentation. En förutsättning är att du har ett starkt intresse och driv för tillverkning avseende standardisering av verktyg och processer samt 5S.

God förmåga att förstå och utrycka sig på engelska och svenska är en nödvändighet samt ha vana att arbeta i Office-paketet (Word, Excel, Outlook, OneNote etc). En stor merit är om du har erfarenhet att arbete i Creo.


Ansökningsförfarande
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

SAAB samarbetar med Skill i denna rekrytering, där tjänsten är ett konsultuppdrag där du initialt blir anställd av Skill med goda möjligheter för övergång. Planerad start för tjänsten är enligt överenskommelse. Vill du veta mer eller har frågor? Kontakta i så fall ansvarig rekryterare Josefine Thorin, josefine.thorin@skill.se.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Drifttekniker sökes till SAAB

Underhållsmekaniker
Läs mer Sep 12
Har du erfarenhet från att arbeta brett inom en produktion och är redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som har ett intresse för teknik och produktion och vill jobba med komplexa produkter. Låter detta intressant? Ansök redan idag!

Om företaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.

Dina arbetsuppgifter
Som driftstekniker är du lite spindel i nätet och arbetar med många olika funktioner exv operatörer, chefer och siteansvariga. Som driftstekniker arbetar ni i ett team där ni stöttar och hjälper varandra. Som team ansvarar ni för uppdrag kopplat till service och underhåll av våra maskiner, processer och verktyg. Ni arbetar med felavhjälpning när maskiner och utrustning fallerar samt säkerställer drift av dessa. Teamet supporterar även metodstöd inom bla 5S, utför arbetsmiljörelaterade åtgärder och arbetar med ständiga förbättringar inom hela produktion.

I dina arbetsuppgifter ingår bla följande:
• Ta fram underhållsplaner för drift och skötsel
• Utföra visst underhåll och köpa in material som kan behövas för detta
• Boka in och eskortera externa service och underhållsleverantörer
• Köpa in utrustning som behövs i tillverkningen och sätta samman/driftsätta den
• Bidra till layoutarbete vid förändringar i produktionsmiljö
• Dokumentera förändringar i tillverkningslayout i CAD
• Stötta i arbetsmiljöfrågor där kunskap om standarder och lagar krävs


Din profil
Vi söker dig som har en driftteknikerutbildning eller motsvarande. Längre kvalificerad erfarenhet av liknande
arbetsuppgifter kompenserar utbildningskrav.

Du får gärna några års arbetslivserfarenhet samt erfarenhet av och har arbetat i linje med Arbetsmiljöverkets föreskrifter (AFS:ar). Du behöver kunna tyda och förstå ritningar och teknisk dokumentation. Du har även erfarenhet av att arbeta i CAD då vi dokumenterar vår tillverkningslayout i CAD.

Det är en stor merit om du har erfarenhet av att ha förändrat i produktionsmiljö, planering av ombyggnationer m.m. Förståelse för standarder och krav som en tillverkningsverksamhet medför samt hur vi möter dessa

God förståelse i både svenska och engelska är en förutsättning.Ansökningsförfarande
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

SAAB samarbetar med Skill i denna rekrytering, där tjänsten är ett konsultuppdrag där du initialt blir anställd av Skill med goda möjligheter för övergång. Planerad start för tjänsten är enligt överenskommelse. Vill du veta mer eller har frågor? Kontakta i så fall ansvarig rekryterare Josefine Thorin, josefine.thorin@skill.se.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Mjukvarutestare till GKN Aerospace

Testledare
Läs mer Aug 29
Vill du vara med och leda testningen av system för nästa generations flygmotorer? Har du erfarenhet av systemutveckling och är passionerad över att leverera högkvalitativa lösningar samt bidra till förbättringar? Då kan du vara den vi söker!

Om företaget
GKN Aerospace Sweden ingår i GKN Aerospace, som tillverkar motorkomponenter, flygplansstrukturer, kabinfönster, kablage och mycket mer till många av världens flygplan. Företagen i Aerospace-divisionen som arbetar med delar till flygmotorer bildar tillsammans Engines och vid vår anläggning i Trollhättan utvecklar och tillverkar vi avancerade delar till motorer för flygplan och rymdraketer. Vi arbetar även med motorunderhåll.

Vi har produktionsanläggningar i Trollhättan, Kongsberg (Norge), Mexiko och USA. Vi har också ett ingenjörskontor i Bangalore, Indien och kontor i Stockholm (Public Affairs) och i Göteborg. Huvudkontoret för Engines ligger i Trollhättan.


Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en erfaren mjukvarutestare för utveckling av system för flygmotorer inom det militära verksamhetsområdet på GKN Aerospace i Trollhättan. I denna roll kommer du att ha en central position inom systemutvecklingsprocessen, där du ansvarar för att säkerställa att våra system uppfyller ställda kvalitetskrav och blir en fungerande del i en kedja av delsystem.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera att leda testning av system och applikationer, integrations- och funktionalitetstester samt validering av systemets duglighet för implementering. Du kommer inledningsvis att ingå i ett projekt avseende RM16-motorn och som ansvarig för mjukvarutestningen ha inflytande kring metodval, strategier och planering för testutformningen. Exempel på system du kommer arbeta med är livslängdssystem som beräknar motorkomponenters slitage utifrån motorns användning och därmed dess behov av service och underhåll.

Du kommer att arbeta nära utvecklingsteamet och ha andra interna och externa kontaktytor för att säkerställa att våra produkter och lösningar uppfyller kundens krav på funktionalitet och kvalitet. Du ingår i ett litet sammansvetsat team tillsammans med erfarna mjukvaruutvecklare och systemutvecklare.


Din profil
Vi söker dig med avslutad högskoleutbildning inom Data/IT, mjukvaruutveckling eller annat relevant område och med några års erfarenhet av mjukvarutestning. Vi tror att du är en självgående och kommunikativ person med starkt fokus på kvalitet och noggrannhet samtidigt som du trivs i roller där du ges inflytande och har möjlighet att påverka metodval och strategier i en spännande och dynamisk miljö.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda testning av system och applikationer samt att du har en fördjupad förståelse för utvecklingsmetodik. Du bör också ha förmågan att dokumentera funktions- och tekniska specifikationer samt erfarenhet av att utveckla och underhålla programvarulösningar.

Vidare är det viktigt att du har förmågan att upprätthålla god kommunikation och kontinuerligt arbeta med att förbättra kunskap och erfarenheter inom teamet. Därmed behöver du kunna behärska svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.


Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar GKN Aerospace med Skill. Start för tjänsten enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Urvalet kommer behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med din ansökan!

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Johan Zizala via mail johan.zizala@skill.se.


Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.

Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.

People change – everything.

Ansök nu

Maskinoperatör sökes till NKC!

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Aug 28
NKC Manufacturing vill förstärka teamet med en maskinoperatör. Är du en arbetsvillig och driven person som har intresse för maskiner och teknik? Då är du den vi söker!

Om företaget
NKC Manufacturing Sweden AB är ett helägt dotterbolag till NKC, Nakanishi Metal Works Co. LTD som ligger i Osaka Japan. En familjeägd koncern som består av 19 bolag, däribland ett antal tillverkningsanläggningar i världsklass, i och utanför Japan, som exporterar högkvalitativa produkter till alla hörn av världen. Sedan grundandet 1924 är ledorden innovation och flexibilitet, som har gjort det möjligt för oss att hålla jämna steg med alla förändrade marknadskrav. NKC flyttar fram positionerna inom teknik för våra kärnområden: hållare och bilkomponenter.

Dina arbetsuppgifter
Som maskinoperatör kommer du ingå i en positiv och driven arbetsgrupp på avdelningen H1. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av metallbearbetning genom maskinkörning. Verksamheten består till stor del av pressar och svarvar och för att kunna utföra arbetet krävs det att du har god maskinkännedom och ett tekniskt intresse. Arbetet kommer innebära aktiviteter som:

- Omställningar av maskiner
- Övervaka delar av tillverkningen
- Materialhantering
- Manuellt ladda maskiner med material
- Kvalitetskontroller

Arbetet är förlagd på 3-skift.

Din profil
Vi söker dig som är driven, positiv och har ett stort intresse för teknik. Du tycker om att skruva och sätta dig in i teknisk utrustning och processer. Du har en teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vidare har du goda IT kunskaper och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Då arbete kan vara fysiskt krävande emellanåt ser vi gärna att du har god fysik.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom tung tillverkningsindustri, har truck – och traverskort samt kunskap inom hydraulik.

Ansökningsförfarande
NKC samarbetar med Skill i denna rekrytering, där tjänsten är ett konsultuppdrag där du initialt blir anställd av Skill med goda möjligheter för övergång till NKC. Vi kommer att göra ett löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Andrea Dalen via mail andrea.dalen@skill.se

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och Tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.

People change – everything.

Ansök nu

Logistikutvecklare till Saab Surveillance

Logistiker
Läs mer Sep 13
Har du en bakgrund inom logistik/supply chain och drivs av att förbättra processer och flöden inom materialförsörjning? Vi söker nu en logistikutvecklare till Saab Surveillance i Göteborg och erbjuder en viktig och utvecklande roll på ett företag som bidrar till att göra Sverige säkrare. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om företaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.

Dina arbetsuppgifter
Som logistikutvecklare blir du en del av avdelningen Production Development på Saab och där ingå i ett team av ca 5-6 logistikutvecklare. I dina arbetsuppgifter ingår att:

• Identifiera, planera, genomföra och/eller leda logistikförbättringsprojekt
• Identifiera och analysera data och sätta nyckeltal för att verifiera resultat och identifiera förbättringsområden
• Kommunicera och agera i våra gränssnitt, externt och internt för att uppnå bättre interna och externa flöden
• Hitta rätt logistiklösningar till siter globalt
• Vidareutveckla logistikområdet genom att delta eller leda implementationen av nya digitala lösningar för att passa in i framtidens ”Smart Factory” (Industri 4.0)
• Tillse att det finns en förutsägbarhet i våra materialflöden via våra systemstöd
• Definiera nya standarder för arbetssätt inom logistik och utbilda i dessa nya arbetssätt

Du kommer delta i tvärfunktionella uppdrag tillsammans med Inköp, Produktion, Kundprojekt och Business Intelligence.


Din profil
Vi söker dig med utbildning inom supply chain, logistik eller motsvarande samt med några års erfarenhet av logistikutveckling. Du har goda kunskaper inom området materialförsörjning och logistik samt ett stort intresse för att lära dig nya arbetssätt. För att trivas i rollen bör du vara en person med stort driv och önskan att hitta nya lösningar, du bör trivas att jobba i team där du delar med dig av din kunskap och även stöttar andra för att nå gemensamma mål.

Som person har du lätt för att kommunicera och behärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Vidare har du god analytisk förmåga och kan omsätta information till praktiska förslag.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.


Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar Saab med Skill. Start för tjänsten är enligt överenskommelse och urvalet kommer behandlas löpande. Vänta därför inte med din ansökan.

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Johan Zizala via mail johan.zizala@skill.se.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.

Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.

People change – everything.

Ansök nu

Strategisk inköpare till Saab

Inköpare
Läs mer Aug 23
Nu har du chansen att vara med och påverka Sveriges försvar i en händelserik och växande organisation! Är du en erfaren strategisk inköpare på jakt efter nya möjligheter? Är du dessutom en lagspelare med förmåga att se helheten snarare än delarna? Då kan detta vara jobbet för dig!

Saabs verksamhet växer och vi söker nu erfarna strategiska inköpare för att stärka inköpsorganisationen. Vi söker dig som har en förmåga att utvärdera, förhandla och kommunicera med både interna och externa intressenter för att utveckla en effektiv leverantörsbas. Låter detta spännande? Varmt välkommen med din ansökan!


Om företaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.


Dina arbetsuppgifter
Som Strategisk inköpare kommer du att ingå i ett team som driver den strategiska agendan i relation till nyckelleverantörer och spjutspetsteknologi för Saab Surveillances produkter. Du kommer att ha ett kontoansvar för strategiska leverantörer, det vill säga kommersiellt ansvar för att säkra optimerade affärslösningar för Saab. Arbetet sker nära produktion, produktledning, produktdesign och leverantörer för att anpassa kraven och hitta möjligheter att tillföra värde för Saab vad gäller kvalitet, kostnad och teknik. Vidare kommer du även att ansvara för leverantörsprestanda och stötta organisationen vid eskalerade frågor.

Våra strategiska inköpare har en viktig roll i utvecklingsprojekt för att driva inköpsaktiviteter och kommersiellt sunda beslut inom varje projekt. Ditt ansvar är att fokusera på långsiktiga kostnadsaktiviteter, upprätta leverantörsavtal samt kontinuerligt styra och förbättra samarbetet med våra leverantörer. I denna roll kan du också bli tilldelad specifika projekt, såsom strategiska köpbeslut eller lokalisering av försörjningskedjan i strategiska länder.


Din profil
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom business, ekonomi eller supply. Du ska ha tidigare erfarenhet av att arbeta med inköp på en strategisk nivå.

För att lyckas i denna roll bör du ha en stark affärsförståelse och skarpsinne, med ett driv att förbättra och utmana vår verksamhet med ett kommersiellt och analytiskt förhållningssätt. Du har förmågan att tänka och agera strategiskt för att nå våra mål. Då din framgång är starkt beroende av det nära samarbetet med interna intressenter och leverantörer tror vi att du är en riktig lagspelare och en bra kommunikatör. Du har ett proaktivt förhållningssätt och är självständig i ditt arbete samtidigt som du visar stort engagemang gentemot ditt team och stöttar upp där det behövs. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper, attityd och din inställning.

Vidare tror vi att du har:

• Förmåga att utveckla avtal för att stödja kommersiella avsikter
• Juridisk och kommersiell erfarenhet
• Bevisad förmåga att driva effektiva leverantörsrelationer
• Kunskap inom ledningssystem, uppförandekod, affärssystem
• Erfarenhet av att arbeta i en process- och projektdriven miljö
• Ett intresse och/eller erfarenhet från att arbeta i en tekniskt driven kultur
• Mycket goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har kunskap och/eller erfarenhet från Lean, Six Sigma, 5S etc

Då det förekommer en del resor i tjänsten är körkort B ett krav.

Ansökningsförfarande
I denna rekryteringsprocess har Saab valt att samarbeta med Skill. Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag med goda möjligheter till anställning direkt på Saab.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Olivia Rogö på mejl: olivia.rogo@skill.se

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Mekanikkonstruktör med kunskaper i Solidworks

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Sep 4
Lockas du av ny teknik och att arbeta med innovativa lösningar för framtidens tillverkning? Permanova Lasersystem är inne i en expansiv fas och söker nu dig som vill arbeta med att utveckla lasersystem inom additiv tillverkning. Hos oss arbetar du med härliga kollegor i en tekniskt spännande miljö. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Permanova utvecklar, tillverkar och installerar robotiserade lasersystem för metallbearbetning inom verkstadsindustrin för att höja kundens produktivitet, produktkvalitet och lönsamhet. Vi har arbetat med laser inom industrin sedan 1985 och hjälpt många bolag, stora som små, både i Sverige och utomlands.

Genom att använda vårt arv från GKN Aerospace tillför vi unik kunskap om tillverkning och additiva processer och kombinerar denna kunskap med innovativa ingenjörskunskaper, vilket driver hållbar tillverkning framåt.

Permanova betyder permanent ny och för oss finns inga begränsningar som hindrar oss från att uppnå vår fulla potential som en pålitlig och hållbar partner inom tillverkning.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som mekanikkonstruktör kommer du ingå i vår design- och utvecklingsverksamhet där du tillsammans med erfarna kollegor tar fram ny teknik inom additiv tillverkning för bland annat flygindustrin. Du kommer huvudsakligen involveras i ett större projekt men kan även stötta upp i ett antal sidoprojekt där ditt fokus ligger på att skapa CAD-underlag i Solidworks, inklusive ritningar, layouter och konstruktioner för nya projekt. Du arbetar med att omvandla koncept till tekniskt genomförbara lösningar samt utför nödvändiga justeringar och förbättringar baserat på feedback och produkttester.

Vi arbetar i projektform där du har ett nära samarbete och stöd från hjälpsamma kollegor inom övriga teknikområden internt såsom automation, elkonstruktion och projektledning liksom externt med exempelvis samarbetspartners och kunder.


Din profil
Vi söker dig med erfarenhet av mekanikkonstruktion och som tidigare arbetat med CAD-konstruktion, gärna inom tillverkningsindustrin. Goda kunskaper i CAD-verktyget Solidworks är ett krav för tjänsten samtidigt som du behöver trivas i en samverkande och teambaserad arbetsmiljö.

Som person är du noggrann och mån om att leverera hög kvalitet genom ett effektivt och strukturerat arbetssätt. Vidare är du nyfiken, lockas av problemlösning och bidrar till teamet med engagemang och en positiv attityd.

Permanova erbjuder en välkomnande kultur med stark gemenskap där du ges inflytande och blir en viktig pusselbit i vår resa mot att bli den mest pålitliga och hållbara partnern.


Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar Permanova med Skill. Tjänsten är ett konsultuppdrag där du initialt blir anställd av Skill med möjlighet till förlängning. Urvalet kommer behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med din ansökan!

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Johan Zizala via mail johan.zizala@skill.se.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.

Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.

People change – everything.

Ansök nu

Produktionsplanerare till Lumibird

Produktionsplanerare, tillverkningsindustri
Läs mer Aug 29
Är du på jakt efter en roll med varierande arbetsuppgifter där din noggrannhet och initiativförmåga kommer till sin rätt? Då kan det här vara tjänsten för dig! Vi letar efter en produktionsplanerare för att stärka Lumibirds team.

Om företaget
Lumibird är en av världens ledande specialister när det kommer till laser. Med 50 års erfarenhet och expertis inom 3 nyckelteknologier – solid state laser, laserdioder och fiberlaser. Företaget designar, tillverkar och marknadsför högpresterande laser för vetenskapliga (laboratorier och universitet), industriella (tillverkning, försvar och LIDAR sensorer) och medicintekniska (oftalmologi, ultraljud) marknader.

Lumibird skapades genom företagsförvärv mellan Keopsys- och Quantel-grupperna i oktober 2017 och är ett medelstort företag med mer än 800 anställda, intäkter på över 126 miljoner euro och kontor i Europa, Nordamerika, Kina, Japan och Australien.

Saabs laserverksamhet förvärvades av Lumibird juni 2022 och idag bedrivs verksamheten under namnet Lumibird Photonics Sweden AB på Kallebäcksberget i Göteborg.

Dina arbetsuppgifter
Rollen som produktionsplanerare är en bred och flexibel roll med djupa gränsytor. En del av dina arbetsuppgifter kommer att vara planering av produktion för att uppnå kundnöjdhet, starta arbetsordrar/reperationsordrar till tillverkningsprocessen och prioritera för att möta kundens behov. Du kommer att ansvara för uppföljning, rapportering internt om framsteg i pågående arbetsordrar samt boka leveranser. Du kommer även att analysera sårbarheter och dokumentera avvikelser.

Utöver detta kommer du att samarbeta med olika avdelningar och intressenter för att identifiera förbättringsområden och arbeta enligt företagets etablerade processer.


Din profil
Då vardagen kan vara omväxlande krävs flexibilitet och förmåga att tänka nytt när det krävs. Som person ser vi gärna att du är social, utåtriktad, kommunikativ och lösningsorienterad. Då rollen har ett brett internt nätverk är det viktigt med en god samarbetsförmåga, att du är lyhörd samt att du har en nyfiken inställning till förändring och förbättring.

Kompetenser vi gärna ser att du har:
- Tidigare erfarenhet inom tillverkning (till exempel som produktionsoperatör, tillverkningsingenjör eller annan liknande erfarenhet nära kopplad till tillverkning)
- Färdigheter inom administrativt arbete och användning av datorverktyg
- Förståelse för ERP-data (Enterprise Resource Planning)Ansökningsförfarande
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För vissa befattningar är det krav på säkerhetsklassinplacering kan det, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Lumibird med Skill. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader där du initialt blir anställd av Skill med väldigt goda möjligheter till fortsatt anställning på Lumibird. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka! Vid frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare Josefine Thorin på josefine.thorin@skill.se.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Ankomstkontrollant sökes till Lumibird

Godsmottagare
Läs mer Aug 26
Lumibird är i behov av en Ankomstkontrollant för att säkerställa kvaliteten i deras produktionsprocess. Har du erfarenhet av mekanik och ritningsläsning kan detta vara tjänsten för dig! Vi ser fram emot din ansökan!

Om företaget
Lumibird är en av världens ledande specialister när det kommer till laser. Med 50 års erfarenhet och expertis inom 3 nyckelteknologier – solid state laser, laserdioder och fiberlaser. Företaget designar, tillverkar och marknadsför högpresterande laser för vetenskapliga (laboratorier och universitet), industriella (tillverkning, försvar och LIDAR sensorer) och medicintekniska (oftalmologi, ultraljud) marknader.

Lumibird skapades genom företagsförvärv mellan Keopsys- och Quantel-grupperna i oktober 2017 och är ett medelstort företag med mer än 800 anställda, intäkter på över 126 miljoner euro och kontor i Europa, Nordamerika, Kina, Japan och Australien.

Saabs laserverksamhet förvärvades av Lumibird juni 2022 och idag bedrivs verksamheten under namnet Lumibird Photonics Sweden AB på Kallebäcksberget i Göteborg.

Dina arbetsuppgifter
Som ankomstkontrollant ska du säkerhetsställa allt mottaget materialet överrensstämmer med rätt antal/mängd, dokumentation samt ritningskrav. Du kommer ansvara över att allt ankommet material hanteras korrekt. I arbetet ingår även avvikelsehantering och rapportering.

I huvudsak bidrar en ankomstkontrollant till att säkerställa att de produkter och material som används i företagets produktion är av hög kvalitet och uppfyller de nödvändiga standarderna och specifikationerna.

Uppdraget är på heltid med omgående start med goda chanser till förlängning och anställning hos kund. Arbetet sker på dagtid i Göteborg.Din profil
I rollen som ankomstkontrollant behöver du ha god kunskap inom mekanik och tillverkningsprocesser, ha förmågan att utföra kontroller samt kunna tolka teknisk dokumentation och ritningar. Har du erfarenhet av att arbeta som mättekniker/kontrollant eller all form av kvalitétsarbete tidigare är det mycket meriterande. Som person behöver du vara noggrann, van att ta egna intiativ/beslut samt ha ett stort tekniskt intresse.

Vi söker dig som har:
- En teknisk bakgrund eller gymnasial/högskoleutbildning inom relevant område
- Analytisk förmåga
- Grundläggande kunskaper inom ESD
- Tyda och förstå ritningar och teknisk dokumentation
- Datavana
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skriftAnsökningsförfarande
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd.

I denna rekrytering samarbetar Lumibird med Skill, tjänsten är ett konsultuppdrag där målet är övergång till kund. Tilltänkt start är så snart som möjligt, och vi arbetar löpande med urvalet så sök tjänsten redan idag! Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Josefine Thorin, josefine.thorin@skill.se.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Produktionstekniker sökes till SAAB

Produktionstekniker, maskin/verkstad
Läs mer Aug 19
SAAB utökar och söker produktionstekniker. Vi söker dig som har ett intresse för teknik, produktion och vill jobba med komplexa produkter. Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.


Dina arbetsuppgifter
Som produktionstekniker arbetar du nära operatörer och tillverkningschefer i en del av ett tillverkningsflöde samt kommer ingå en större grupp av produktionstekniker där ni stöttar och hjälper varandra. I rollen ingår bla att ha produktkännedom, förstå tillverkningsflödet, analysera avvikelser och identifiera förbättringar så att vi bidrar till att leverera kvalitet från första exemplar.

I dina arbetsuppgifter ingår bla följande:
? Proaktivt vårdar och optimerar tillverkningsflöde och tillverkningsprocesser.
? Stöttar i analys av mätetal och ge förslag på åtgärder.
? Säkerställer att nya moment och nya tekniker kan hanteras av operatörer.
? Hanterar felutfall kopplat till tillverkningsprocess.
? Utföra projektuppgifter så som att skapa och vårda beredningar, routings, instruktioner, hantera
avvikelser samt andra projektuppdrag.
? Viss support och stöttning till våra operatörer.
? Delta i operativa möten och avstämningar och hantering av aktiviteter initierade ur dessa.


Din profil
I det dagliga arbetet är en stark kommunikativ förmåga avgörande eftersom personliga möten utgör en central del av vad de gör. Du är nyfiken, positiv och kan planera ditt arbete utifrån verksamhetens behov. Som person förutsätter vi att du gillar tillverkning och har ett starkt intresse i principerna kring Lean/Agila arbetssätt. Du behöver vara strukturerad och ser utmaningar i stället för problem. Tillsammans med din grupp strävar ni mot ständiga förbättringar, sänkta kostnader och leveranser i tid. Du har affärsförståelse, kundfokus och en förmåga att kombinera strategiskt tänkande med operativa åtgärder.

Vi söker dig som har:
• Tekniskt intresse och har erfarenhet av mekanik och elektroniktillverkning.
• Analytisk förmåga och kan identifiera åtgärder och aktiviteter.
• Tyda och förstå ritningar och teknisk dokumentation.
• God förmåga att förstå och utrycka sig på Engelska och Svenska.
• God kunskap och vana att jobba i Office-paketet (Word, Excel etc etc).
• God kunskap och vana att arbeta i Creo.

Vi ser helst att du har en teknisk bakgrund och en högskoleutbildning inom relevant område. Erfarenhet från tillverkning och/eller produktionsteknik och/eller produktutveckling är meriterande. Vårt affärssystem är IFS och tidigare erfarenheter av att jobba i detta system är meriterande


Ansökningsförfarande
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

SAAB samarbetar med Skill i denna rekrytering, där tjänsten är ett konsultuppdrag där du initialt blir anställd av Skill med goda möjligheter för övergång. Planerad start för tjänsten är enligt överenskommelse. Vill du veta mer eller har frågor? Kontakta i så fall ansvarig rekryterare Josefine Thorin, josefine.thorin@skill.se.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Produktionstekniker till Systemprovning sökes till SAAB

Produktionstekniker, maskin/verkstad
Läs mer Aug 21
SAAB utökar och söker produktionstekniker till systemprovning. Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.


Dina arbetsuppgifter
Som produktionstekniker för Systemprov kommer du att arbeta tätt tillsammans med tillverkningschef och planerare där ni tillsammans planerar för vilka uppgifter och förutsättningar som behöver genomföras för att effektivt kunna utföra provningsuppdrag. Nyckeln för att lyckas i rollen är, utöver ett stort intresse för att lära sig produkterna och provningsflödet, att ha ett stort driv och intresse för att skapa de bästa förutsättningar för att effektivt kunna utföra provningsuppdrag.

Du kommer bla att arbeta med:
• Proaktivt vårda och optimera tillverkningsflöde och tillverkningsprocesser och skapa förutsättningar för kommande provningsuppdrag
• Utföra projektuppdrag exv beredningsarbete så som routings, ta fram tillverkningsunderlag och instruktioner samt följa upp och vårda dessa
• Hantera avvikelser och reklamationer
• Stötta i analys av mätetal och ge förslag på åtgärder
• Stötta i 5S-arbete och förbättringsarbete kopplat till det


Din profil
Vi ser helst att du har en teknisk bakgrund och en högskoleutbildning inom relevant område. Erfarenhet från tillverkning och/eller produktionsteknik och/eller produktutveckling är meriterande.

Vi söker dig med ett tekniskt intresse och erfarenhet av mekanik, elektronik och eventuellt provning. Du behöver ha en analytisk förmåga och kunna identifiera åtgärder som behövs. För att lyckas i rollen är du strukturerad, nyfiken, ser utmaningar istället för problem samt ständigt strävar mot förbättring. Det ingår i arbetet att du kan tyda och förstå ritningar samt dokumentation. En förutsättning är att du har ett starkt intresse och driv för tillverkning avseende standardisering av verktyg och processer samt 5S.

God förmåga att förstå och utrycka sig på engelska och svenska är en nödvändighet samt ha vana att arbeta i Office-paketet (Word, Excel, Outlook, OneNote etc). En stor merit är om du har erfarenhet att arbete i Creo.


Ansökningsförfarande
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

SAAB samarbetar med Skill i denna rekrytering, där tjänsten är ett konsultuppdrag där du initialt blir anställd av Skill med goda möjligheter för övergång. Planerad start för tjänsten är enligt överenskommelse. Vill du veta mer eller har frågor? Kontakta i så fall ansvarig rekryterare Josefine Thorin, josefine.thorin@skill.se.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Drifttekniker sökes till SAAB

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 21
Har du erfarenhet från att arbeta brett inom en produktion och är redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som har ett intresse för teknik och produktion och vill jobba med komplexa produkter. Låter detta intressant? Ansök redan idag!

Om företaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.

Dina arbetsuppgifter
Som driftstekniker är du lite spindel i nätet och arbetar med många olika funktioner exv operatörer, chefer och siteansvariga. Som driftstekniker arbetar ni i ett team där ni stöttar och hjälper varandra. Som team ansvarar ni för uppdrag kopplat till service och underhåll av våra maskiner, processer och verktyg. Ni arbetar med felavhjälpning när maskiner och utrustning fallerar samt säkerställer drift av dessa. Teamet supporterar även metodstöd inom bla 5S, utför arbetsmiljörelaterade åtgärder och arbetar med ständiga förbättringar inom hela produktion.

I dina arbetsuppgifter ingår bla följande:
• Ta fram underhållsplaner för drift och skötsel
• Utföra visst underhåll och köpa in material som kan behövas för detta
• Boka in och eskortera externa service och underhållsleverantörer
• Köpa in utrustning som behövs i tillverkningen och sätta samman/driftsätta den
• Bidra till layoutarbete vid förändringar i produktionsmiljö
• Dokumentera förändringar i tillverkningslayout i CAD
• Stötta i arbetsmiljöfrågor där kunskap om standarder och lagar krävs


Din profil
Vi söker dig som har en driftteknikerutbildning eller motsvarande. Längre kvalificerad erfarenhet av liknande
arbetsuppgifter kompenserar utbildningskrav.

Du får gärna några års arbetslivserfarenhet samt erfarenhet av och har arbetat i linje med Arbetsmiljöverkets föreskrifter (AFS:ar). Du behöver kunna tyda och förstå ritningar och teknisk dokumentation. Du har även erfarenhet av att arbeta i CAD då vi dokumenterar vår tillverkningslayout i CAD.

Det är en stor merit om du har erfarenhet av att ha förändrat i produktionsmiljö, planering av ombyggnationer m.m. Förståelse för standarder och krav som en tillverkningsverksamhet medför samt hur vi möter dessa

God förståelse i både svenska och engelska är en förutsättning.Ansökningsförfarande
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

SAAB samarbetar med Skill i denna rekrytering, där tjänsten är ett konsultuppdrag där du initialt blir anställd av Skill med goda möjligheter för övergång. Planerad start för tjänsten är enligt överenskommelse. Vill du veta mer eller har frågor? Kontakta i så fall ansvarig rekryterare Josefine Thorin, josefine.thorin@skill.se.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Applikationskonsult till IMI

Applikationskonsult
Läs mer Aug 10
Vill du jobba i gränslandet mellan logistik, kundkontakt och systemutveckling tillsammans med spännande kunder och kompetenta kollegor? I den här rollen får du möjligheten att djupdyka i en varierande spännvidd av logistiska flöden!

Om företaget
Framtiden är ljus för IMI med en växande marknad och ökat fokus på effektiv och hållbar logistik. Vi är en jämställd arbetsgivare som aktivt strävar efter mångfald och en inkluderande kultur. Ett exempel är den sedan länge jämna fördelningen mellan män och kvinnor i ledningen.
IMI är certifierade av Great Place To Work. Rankingen sker genom att titta på hur företag motiverar, inspirerar och tar hand om sina anställda. Vår ambition är att år 2025 vara i topp på listan över Sveriges bästa arbetsplatser.

Dina arbetsuppgifter
Inom affärsenheten Professional Services arbetar du tillsammans med flera applikationskonsulter i kundteam för att utveckla och anpassa IMI:s order- och lagerhanteringssystem efter kundernas behov och önskemål. I rollen ingår även att förse våra kunder med rådgivning och support. Ett spännande arbete med en varierande vardag med möjligheter att arbeta i gränslandet mellan logistik, kundkontakt och systemutveckling. Arbetet sker in-house på kontoret i centrala Linköping eller i Göteborg, men det finns även goda möjligheter till distansarbete.

Din profil
Vi söker dig som trivs med att arbeta med kunden i fokus och tycker om mixen av logistik och programmering. Det här jobbet passar dig som är lösningsfokuserad och driven i ditt arbetssätt samt har lätt för att förstå olika flöden och processer. Då du arbetar nära både företagets kunder och kollegor är det viktigt att du är relationsskapande, flexibel och nyfiken både på individer och verksamheter.

Eftersom du arbetar nära företagets kunder ser vi det som viktigt att du är nyfiken på kundernas verksamheter och har en konsultmässig approach. Att du har ett genuint intresse för teknik och programmering ser vi som en självklarhet. Då kunderna är internationella och dokumentation sker på både svenska och engelska krävs goda kunskaper i båda språken.

Vi söker dig som har:
• Relevant högskole- eller universitetsutbildning inom till exempel Industriell ekonomi (datateknik/logistik), logistik eller data samt något års relevant arbetslivserfarenhet
• Goda kunskaper i svenska och engelska
• Kunskaper i logistik eller ekonomi är meriterande

Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar IMI med Skill. Du är varmt välkommen med din ansökan på skill.se. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Sofie Ilhed på sofie.ilhed@skill.se.

Vi arbetar med löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag, vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Business Consultant inom PLM-system till YaPlm

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Aug 10
Har du en teknisk bakgrund och vill kombinera ditt kunnande med att bygga långsiktiga kundrelationer och bidra till att göra skillnad för företag genom kundanpassade och effektiva PLM-lösningar? YaPlm har sedan starten byggt upp ett stort förtroende i branschen med en ständigt växande kundkrets och förstärker nu sitt team med en Business Consultant. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
YaPlm AB grundades 1997 i Göteborg som återförsäljare av PLM-systemet SmarTeam. I takt med att vår kundkrets och PLM-kompetens ökade i kombination med en stor efterfrågan av nya systemlösningar beslutade vi år 2007 att utveckla vårt eget PLM-system, YaPlm, som sedan 2019 utgör hela vår verksamhet.

YaPlm riktar sig till alla företag som har behov av att hålla ordning på sina dokument, artiklar och processer. Våra kunder har alla olika behov, allt från små kunder med enskilda användare till stora kunder vars PLM-system används av hundratals användare på olika platser runt om i världen. Våra kunder är idag framförallt tillverkande företag, underleverantörer, konsultfirmor men finns även inom bygg- och medicinteknikbranschen.

Vårt YaPlm team består av ett antal erfarna PLM experter med specialkompetens inom ett antal områden. Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster för implementering, utbildning och vidareutveckling av PLM-system såsom:

• PLM konsultation
• Installation
• Affärsutveckling
• PLM metodik
• Utbildning för slutanvändare
• Utbildning för PLM-administratörer

Vi sitter i ljusa, moderna och ändamålsenliga kontorslokaler intill Avenyn i centrala Göteborg.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Business Consultant är du ansvarig för att driva implementeringen av YaPlms PLM-system hos kund. Från uppstartsmöte, där du stämmer av och tolkar kundens befintliga förutsättningar, till att specificera hur PLM-systemet ska anpassas för att möta kundens behov. Du vägleder användarna under implementeringen steg för steg genom noggrann planering, inbjudan till testmiljöer, workshops, utbildningar och slutligen uppföljning där du fungerar som kundens stöd och bollplank.

Som Business Consultant erbjuds du en självständig och flexibel roll men har samtidigt tillgång till ett nära stöd från dina kollegor. Utöver dina externa kontaktytor hos kund samarbetar du internt nära våra kundägare, business consultants och systemutvecklare m.fl. Hög service, tillgänglighet och lyhördhet är ledord vi arbetar efter och något vill ska genomsyra verksamheten och våra medarbetares arbetssätt.

Din profil
Vi söker dig med en teknisk utbildning (YH, BSc, eller MSc) inom exempelvis mekanik, el, mekatronik eller annat relevant område där stor vikt kommer att läggas vid din förståelse för producerande verksamheter och användning av PLM-systemstöd. Du kan exempelvis ha erfarenhet som konstruktör på en utvecklingsavdelning eller annan relevant bakgrund inom produktion, kvalitet, inköp etc. med övergripande inblick i tillverkningens olika faser. Erfarenhet av arbete i ett PLM-system är ett krav.

Som person tror vi att du drivs av att göra skillnad genom problemlösning, förändringsarbete och att erbjuda lösningar för smartare och effektivare systemstöd. Med nyfikenhet och lyhördhet har du förmåga att förstå och analysera kundens behov och kan därigenom ge rätt vägledning utifrån kundens unika förutsättningar. På så vis bidrar du samtidigt till att skapa långsiktiga och förtroendeingivande kundrelationer. Då tjänsten omfattar stora kontaktytor såväl internt som externt så behöver du ha en god kommunikativ förmåga och behärska svenska och engelska obehindrat, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Ansökningsförfarande
I denna rekryteringsprocess samarbetar YaPlm med Skill. Tjänsten är en anställning hos YaPlm.

Start för tjänsten enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Urvalet kommer behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med din ansökan!

Vid eventuella frågor eller funderingar, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Johan Zizala, johan.zizala@skill.se

Ansök nu

Mikrovågsprovare till SAAB Surveillance i Kallebäck

Materialprovare
Läs mer Maj 30
Vill du arbeta som mikrovågsprovare på ett branschledande företag? Produktionsteamet på SAAB utökar och söker medarbetare inom montering och provning av mikrovågsprodukter, kretskort och kraftkort för radarsystem. Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag!Om företaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.

Dina arbetsuppgifter
Som provare på SAAB inom mikrovågsproduktion kommer du vara med och ansvara för trimning, provning och felsökning av olika delar till SAABs radarsystem. Delar av arbetet görs i mätriggar, men även manuella mätningar och uppkopplingar förekommer ofta. Instrumenten som används är allt ifrån universalinstrument till nätverksanalysatorer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att:
- Elektrisk- och RF-provning av enheter och delsystem
- Manuell felsökning
- Enklare montering och mindre lödning
- Aktivt läsa och förstå ritningar samt dokument på svenska och engelska
- Dokumenthantering och avvikelsehantering inom befintlig process
- Bidra med ständiga förbättringar inom området kvalitet, leverans och ekonomi
- Medverka i utbildning och fadderverksamhet
- På ett tydligt sätt kunna kommunicera status på arbetet på de enheter du ansvarar förDin profil
Vi söker dig som har erfarenhet av mikrovågsprovning. Du ska ha en god instrumentförståelse då vissa tester kräver byggnation av testplats. Delar av arbetet görs i mätriggar, men även manuella mätningar och uppkopplingar förekommer ofta. Instrumenten som används är allt ifrån universalinstrument till nätverksanalysatorer. Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning/bakgrund.

Dina personliga egenskaper är viktiga då vi ställer stort krav på samarbete och din förmåga att vara lyhörd inom organisationen. Du behöver vara flexibel för att hantera ständiga förändringar i flödet och har lätt att kommunicera.
För att trivas i rollen behöver du ha ett tekniskt intresse, uthållighet och vara mycket noggrann.Ansökningsförfarande
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

SAAB samarbetar med Skill i denna rekrytering, där tjänsten är ett konsultuppdrag där du initialt blir anställd av Skill med goda möjligheter för övergång. Planerad start för tjänsten är enligt överenskommelse. Vill du veta mer eller har frågor? Kontakta i så fall ansvarig rekryterare Josefine Thorin, josefine.thorin@skill.se.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Eftermarknadsplanerare till Saab Surveillance

Materialplanerare
Läs mer Jun 15
Affärerna växer för Saab, därför söker Eftermarknadsavdelningen fler medarbetare till deras Team Spare efter sommaren!

Om företaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.

Dina arbetsuppgifter
Projects and Planning Aftermarket i Göteborg är ett härligt gäng med högt i tak som hjälper varandra i en spännande tillvaro där det händer nya saker varje dag.

”Man lär sig något nytt här hos oss varje dag.”

Produkterna hanteras fysiskt parallellt med att de hanteras i vårt planeringssystem. Det är väldigt varierande arbetsuppgifter då teamet arbetar med en hel rad olika produkter och kunder runt om i hela världen. Det uppstår alltid nya situationer där vi tillsammans med ett stort kontaktnät kan lösa problem samt skapa värde för kunden där det blir tydligt med direktåterkoppling som tillfredsställer.

Ett axplock av arbetsuppgifter som våra team arbetar med:
• Offertarbete - analyser på ledtid och kostnader
• Hantera förfrågningar för reparenter och reservdelar
• Samarbete internt mellan olika avdelningar t.ex. konstruktion och inköp, andra projekt och produktionen
• Leveranshantering av reservdelar och reparenter
• Planering, transferering, inköpsrekar

Din profil
Det viktigaste är dina personliga egenskaper, din samarbetsförmåga samt din förmåga att vara lyhörd inom organisationen!
För att trivas bör du därför vara en lagspelare med hög social kompetens. Vi ser att du som person är serviceinriktad, gillar att ta ansvar och drar dig för att be om hjälp. Det är naturligt för dig att sätta teamet och kunden i fokus samtidigt som du är flexibel nog att kunna omprioritera arbetsuppgifter då behoven snabbt kan förändras.

• Du ska ha erfarenhet av och lätt för att hantera system, gärna IFS.
• Vi ser gärna att du har en utbildning inom relevant område, exempelvis som planerare/koordinator, inom logistik, projektledning eller likvärdig utbildning. Motsvarande arbetslivserfarenhet går lika bra!
• Du bör ha erfarenhet av en koordinerade roll inom logistikhantering, projektledning, offerthantering och/eller kunskap inom import/export.

Ansökningsförfarande
I denna rekryteringsprocess har Saab valt att samarbeta med Skill. Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag med goda möjligheter till anställning direkt på Saab. Rollen är tänkt att tillsättas efter sommaren vilket också innebär längre svarstider pga. semestrar osv. Tjänsten är dagtid, 8:00 - 17:00, med möjlighet till flex och distansarbete 1-2 dagar i veckan.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Olivia Rogö på mejl: olivia.rogo@skill.se

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything

Ansök nu

Ankomstkontrollant till SAAB

Godsmottagare
Läs mer Aug 8
Ankomstkontrollant sökes för en spännande tjänst på SAAB i Kallebäck! Vi söker en person med erfarenhet av ritningsläsning och ett stort tekniskt intresse som vill bidra i en växande organisation. Har du även en stark passion för att säkerhetsställa leverantörsprestanda och kvalité? Då är du den vi söker!

Om företaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance är en av världens främsta leverantörer av övervakningslösningar, flygelektronik samt system för att upptäcka, lokalisera och skydda mot hot. På Surveillance hittar du en kreativ arbetsmiljö som kännetecknas av engagemang, professionalism och arbetsglädje. För Saab är det självklart med balans mellan arbete, fritid och familjeliv. Tillsammans med dina kollegor får du möjlighet att utvecklas inom vårt teknikområde samtidigt som du utvecklas inom nya inriktningar och på så sätt fördjupar dina kunskaper.

I den tillväxtfas vi är i och med många kompetenta kollegor finns stor utvecklingspotential för både dig och teamet. Det är därför viktigt att vi fortsätter stötta och lyfta varandra. Vi har god sammanhållning och gillar att ha roligt på jobbet!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som ankomstkontrollant kommer du att kvalitetsgranska material. Detta görs genom att följa ritningar och annat tekniskt underlag för att säkerställa att materialet uppfyller våra krav från leverantören. Du kommer att ingå i Quality inspection gruppen där du har flera andra kvalitetskollegor, även om stora delar av arbetet är självständigt.

Som ankomstkontrollant kommer du ha störst fokus på att ta emot gods och inspektera och hantera material från leverantörer inom mekanik, delsystem och kablage för att utföra kvalitetskontroll mot kravställda standarder och ritningar. Detta innebär avsyning, kontroll och mätning av olika gods. Du kommer även arbeta med att identifiera avvikelser och hantera dem, problemlösning och driva ärenden/utredningar tillsammans med inköp och konstruktion. Stor vikt i arbetet är att dokumentera kontrollresultat i interna system och säkerställa att dokument och filer är på rätt plats i systemen.

Arbetet är dagtid.

Din profil
I rollen som ankomstkontrollant behöver du ha god teknisk kunskap inom mekanik och tillverkningsprocesser, ha förmågan att utföra kontroller samt kunna tolka teknisk dokumentation och ritningar. Har du erfarenhet av att arbeta som mättekniker/kontrollant tidigare är det mycket meriterande.

Vi söker dig som har:
- Tekniskt intresse och har erfarenhet av mekaniktillverkning
- En teknisk bakgrund eller gymnasial/högskoleutbildning inom relevant område
- Analytisk förmåga
- Tyda och förstå ritningar och teknisk dokumentation
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift

Det är meriterande om du har:
- Yrkeserfarenhet av kvalitetsteknik, kontrollant eller kvalitetssäkring
- Kunskap i komposit, ytbehandlad och lackad mekanik
- Erfarenhet från tillverkning
- Arbetat i Creo

Som person har du en stark problemlösningsförmåga, har en noggrann och analytisk personlighet samt mycket kvalitetsmedveten. Du är strukturerad, positiv och gillar utmaningar. Vi ser gärna att du är självgående men trivs att arbeta i grupp och är lyhörd mot andra och kan ställa frågor vid behov. En positiv och nyfiken inställning är också viktig, då det krävs en vilja att lära sig och ständigt förbättra arbetssätt och processer.
Ansökningsförfarande
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.


I denna rekrytering samarbetar Saab med Skill, tjänsten är ett konsultuppdrag där målet är övergång till kund. Tilltänkt start är så snart som möjligt, och vi arbetar löpande med urvalet så sök tjänsten redan idag! Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Josefine Thorin, josefine.thorin@skill.se. Vi vill även informera om att våra svarstider kan vara något längre än vanligt då det för tillfället är semestertider. Vi ber därför om förståelse för att det kan ta oss lite längre tid att svara på ansökningar och förfrågningar under denna rekryteringsprocess. Om ni inte har fått återkoppling innan så kommer ni att få det under augusti månad.


Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Sök SAABs introduktionsprogram – bli elektronikmontör!

Elektronikmontör
Läs mer Aug 28
Nu finns möjligheten att gå ett skräddarsytt utbildningsprogram som ger dig möjlighet till en framtid på SAAB som elektronikmontör! Du erbjuds en gedigen grundutbildning och förståelse för yrket. Via programmet är du anställd hos oss på Skill, du får betald utbildning i fyra veckor och lön från första dagen. Efter utbildningen kommer du arbeta som elektronikmontör hos SAAB i Göteborg.

Utbildningen startar 25 September 2023.


Om företaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som elektronikmontör kommer du att arbeta med montering av Saabs produkter. Du blir en viktig del i något av deras team i produktion där du tex. kommer att få montera, löda, avsyna, testa produkterna samt behöva läsa och förstå ritningar. I arbetet ingår det även problemlösning och avvikelsehantering vid upptäckt av eventuella fel.

För att ge dig de rätta grunderna innan du kliver in i din nya roll börjar vi därför med en utbildningsperiod som är anpassad efter kommande arbetsuppgifter. I det dagliga arbetet kommer du ha nytta av de certifikat du testas för under programmets gång.
Utbildningen innehåller bland annat:
- Lödning med certifiering enligt FSD 5115
- Ritningsläsning med certifiering enligt IPC 620
- Komponentkännedom
- Kablage och kretskort
Din profil
Då tidigare erfarenhet av yrket eller branschen inte är ett krav så söker vi dig med den rätt vilja och inställning! För att trivas i rollen är det fördelaktigt om du har visst tekniskt intresse samt gillar att arbeta praktiskt. Du ser detta som en möjlighet till en långsiktig anställning där du kan bygga och utöka din kompetens inom yrket som elmontör. För att fungera i rollen som elmontör bör du vara noggrann, lättlärd och ha bra samarbetsförmåga. Du har ett ödmjukt förhållningssätt till ditt arbete, är tålmodig och en god lyssnare.

Du behöver behärska svenska och engelska, såväl tal som i skrift. Viss kurslitteratur kommer att vara på engelska vilket förutsätter att du känner dig bekväm med språket, i övrigt är kursen på svenska.
Ansökningsförfarande
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

När du sökt tjänsten får du tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 10-15 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen. Andra steget är ett digitalt kapacitetstest som du också får en länk till att utföra. Om du är intresserad, genomför dessa steg och håll koll på din mejlkorg.  
Start för utbildningen är 25 September 2023 - så skynda dig att söka!

Vill du veta mer eller har frågor? Kontakta ansvarig rekryterare Josefine Thorin, josefine.thorin@skill.se
Välkommen med din ansökan!
Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Ekonomiansvarig till NIBE AirSite

Ekonomichef
Läs mer Jul 31
AirSite AB expanderar! Vid vår anläggning i Lindome arbetar idag ett sammansvetsat team bestående av 20 medarbetare. Nu rustar vi inför framtiden och söker flera nya kollegor inom olika områden, bland annat en ekonomiansvarig.
Om du har några års arbetserfarenhet inom ekonomiområdet och lockas av en tjänst där du får jobba med varierade arbetsuppgifter så kanske detta är din nästa utmaning. Läs mer om tjänsten nedan!

Om företaget
NIBE AirSite AB är en del av det börsnoterade NIBE Industrier och ingår i affärsområdet NIBE Climate Solutions. NIBE Industrier har en omsättning på cirka 40 miljarder kr och cirka 18.000 anställda i drygt 30 länder.

NIBE AirSite AB är ett kompetensföretag med tiotals år av innovationer, nytänkande och kvalitativ produktutveckling. Vår produktion, lager och marknadsavdelning ligger i Lindome, söder om Göteborg, med närhet till Landvetter flygplats, järnvägen och E6. Vi har även utveckling, support och marknadsavdelning i Storbritannien och har representanter på flera håll i Europa. Vår främsta kompetens innefattar VVS och ventilation, där ledstjärnan är kvalitet och energibesparing. Huvudprodukterna inom NIBE AirSite AB består av luftbehandlingsaggregat till ventilationsbranschen samt aggregat inom frikyla till telekom- och serverrum.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som ekonomiansvarig blir du ytterst ansvarig för det ekonomiska arbetet hos oss. Tillsammans med en kollega, som ansvarar för mer administrativa delar inom ekonomiområdet, utgör ni ekonomifunktionen på företaget. Då vi är ett mindre företag med 20 anställda kommer du få arbeta brett inom ekonomiområdet med varierade arbetsuppgifter. Vidare kommer du spela en viktig roll i att utveckla och förbättra våra processer inom ekonomiområdet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Löpande redovisning
• Controlling
• Moms- och skatteredovisning
• Månadsbokslut
• Rapportering till NIBE-koncernen i rapporteringssystem Frango
• Prognoser och budget
• Bokslut och deklaration
• Löner

Din profil
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och med några års arbetserfarenhet inom ekonomiområdet. Givetvis är det en stor fördel om du tidigare arbetat i liknande roll och är bekant med ovanstående arbetsuppgifter sedan tidigare. NIBE AirSite ingår i NIBE-koncernen vilket innebär att en del av arbetet sker i en internationell kontext. Därför krävs det att du kan hantera både svenska och engelska i tal och skrift.

Detta är en självständig roll där du ansvarar för att planera och driva ditt arbete framåt. Majoriteten av arbetsuppgifterna kräver att du kan arbeta noggrant och strukturerat. Tjänsten innebär många olika kontakter vilket innebär att din positiva attityd och samarbetsförmåga kommer göra dig framgångsrik i rollen.

Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar AirSite AB med Skill. Tjänsten avser anställning hos NIBE AirSite. Start för tjänsten är omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Urval påbörjas 7/8 och sker därefter löpande tills annonstiden löpt ut. Tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Rasmus Rosander, Rasmus.rosander@skill.se.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Business Consultant inom PLM-system till YaPlm

Civilingenjör, tillverkningsindustri
Läs mer Jun 12
Har du en teknisk bakgrund och vill kombinera ditt kunnande med att bygga långsiktiga kundrelationer och bidra till att göra skillnad för företag genom kundanpassade och effektiva PLM-lösningar? YaPlm har sedan starten byggt upp ett stort förtroende i branschen med en ständigt växande kundkrets och förstärker nu sitt team med en Business Consultant. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
YaPlm AB grundades 1997 i Göteborg som återförsäljare av PLM-systemet SmarTeam. I takt med att vår kundkrets och PLM-kompetens ökade i kombination med en stor efterfrågan av nya systemlösningar beslutade vi år 2007 att utveckla vårt eget PLM-system, YaPlm, som sedan 2019 utgör hela vår verksamhet.

YaPlm riktar sig till alla företag som har behov av att hålla ordning på sina dokument, artiklar och processer. Våra kunder har alla olika behov, allt från små kunder med enskilda användare till stora kunder vars PLM-system används av hundratals användare på olika platser runt om i världen. Våra kunder är idag framförallt tillverkande företag, underleverantörer, konsultfirmor men finns även inom bygg- och medicinteknikbranschen.

Vårt YaPlm team består av ett antal erfarna PLM experter med specialkompetens inom ett antal områden. Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster för implementering, utbildning och vidareutveckling av PLM-system såsom:

• PLM konsultation
• Installation
• Affärsutveckling
• PLM metodik
• Utbildning för slutanvändare
• Utbildning för PLM-administratörer

Vi sitter i ljusa, moderna och ändamålsenliga kontorslokaler intill Avenyn i centrala Göteborg.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Business Consultant är du ansvarig för att driva implementeringen av YaPlms PLM-system hos kund. Från uppstartsmöte, där du stämmer av och tolkar kundens befintliga förutsättningar, till att specificera hur PLM-systemet ska anpassas för att möta kundens behov. Du vägleder användarna under implementeringen steg för steg genom noggrann planering, inbjudan till testmiljöer, workshops, utbildningar och slutligen uppföljning där du fungerar som kundens stöd och bollplank.

Som Business Consultant erbjuds du en självständig och flexibel roll men har samtidigt tillgång till ett nära stöd från dina kollegor. Utöver dina externa kontaktytor hos kund samarbetar du internt nära våra kundägare, business consultants och systemutvecklare m.fl. Hög service, tillgänglighet och lyhördhet är ledord vi arbetar efter och något vill ska genomsyra verksamheten och våra medarbetares arbetssätt.

Din profil
Vi söker dig med en teknisk utbildning (YH, BSc, eller MSc) inom exempelvis mekanik, el, mekatronik eller annat relevant område där stor vikt kommer att läggas vid din förståelse för producerande verksamheter och användning av PLM-systemstöd. Du kan exempelvis ha erfarenhet som konstruktör på en utvecklingsavdelning eller annan relevant bakgrund inom produktion, kvalitet, inköp etc. med övergripande inblick i tillverkningens olika faser. Erfarenhet av arbete i ett PLM-system är ett krav.

Som person tror vi att du drivs av att göra skillnad genom problemlösning, förändringsarbete och att erbjuda lösningar för smartare och effektivare systemstöd. Med nyfikenhet och lyhördhet har du förmåga att förstå och analysera kundens behov och kan därigenom ge rätt vägledning utifrån kundens unika förutsättningar. På så vis bidrar du samtidigt till att skapa långsiktiga och förtroendeingivande kundrelationer. Då tjänsten omfattar stora kontaktytor såväl internt som externt så behöver du ha en god kommunikativ förmåga och behärska svenska och engelska obehindrat, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Ansökningsförfarande
I denna rekryteringsprocess samarbetar YaPlm med Skill. Tjänsten innebär en anställning hos YaPlm.

Start för tjänsten är så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Urvalet kommer behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med din ansökan!

Vid eventuella frågor eller funderingar, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Johan Zizala, johan.zizala@skill.se

Ansök nu

Montör till Beyond Gravity

Montör, el- och teleutrustning
Läs mer Jul 6
Vill du arbeta tillsammans med passionerade kollegor som stärker varandra? Tror du som vi att med olika styrkor uppnår vi mer – då är Beyond Gravity rätt plats för dig!

Om företaget
Beyond Gravity, med huvudkontor i Zurich, Schweiz, har omkring 1600 medarbetare på tolv platser i sex länder (Schweiz, Sverige, Österrike, Tyskland, USA och Finland). Bolaget utvecklar och tillverkar produkter för satelliter och bärraketer med målet att främja mänskligheten och att möjliggöra utforskandet av världen. Beyond Gravity är den föredragna leverantören av alla typer av bärraketer och är ledande inom utvalda satellitprodukter samt för konstellationer inom New Space-sektorn. År 2021 genererade företaget en omsättning omkring 320 miljoner CHF.

På final assembly i Göteborg är vi idag 15 personer som arbetar med all slutmonering av våra produkter inom digital, mikrovåg och antenner. Vi är en stark och sammanhängande grupp som arbetar för att uppnå hög kvalitet i vårt monteringsarbete vi genomför. Vi är ett mångsidigt team med olika bakgrunder och personligheter, men vi alla delar gemensamma värderingar av Nyfikenhet, Passion och Tillsammans!


Dina arbetsuppgifter
Som montör på Beyond Gravity kommer du att arbeta i en renrumsproduktion av världsklass och vara en del av ett team med hög kompetens där samarbete är avgörande för att uppnå våra gemensamma mål. Huvudfokus för din roll blir till att börja med montering av kretskort som används i rymdsatelliter. Du kommer även ha ansvar över material- och processkvalifikationer för utvecklingsprojekt och framtida produkter, leveranser av hårdvara samt vara delaktig i den dagliga styrningen.

Utöver detta kommer du:

• Producera kretskort, vilket innefattar både förberedelse, montering, lödning, dokumentation, lackering och rengöring.
• Hantera tillverkningsutrustning som hör till processen
• Packa och hantera kretskort och enheter för extern/intern leverans
• Plocka material ur vårt lager
• Arbeta med förbättringar för att effektivisera våra processer


Din profil
Vi söker dig som har ett stort intresse för elektronik och/eller teknik. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är en person med en stark drivkraft att hitta nya lösningar. För att lyckas i rollen tror vi att du har en positiv inställning, förmåga att samarbeta och skapa förtroende i din omgivning, samt att du trivs med att ta egna initiativ. Vi ser att du är en flexibel och proaktiv person som tar ansvar för dina uppgifter och är öppen för nya idéer, samtidigt som du inspirerar andra att uppnå gemensamma mål. Vidare ser vi att du har goda allmänna IT-kunskaper och en känsla för kvalitet. Eftersom du i ditt arbete kommer hantera mycket dokumentation ser vi att du är bekväm med att använda det svenska och engelska språket, både i tal och skrift.

Meriterande för tjänsten:

• Erfarenhet av montering av kretskort, elektronikproduktion eller motsvarande erfarenhet
• Tidigare arbete med mikroskop
• Kunskap om och förståelse av ritningsunderlag och arbetsinstruktioner
• Utbildning inom elektronik eller motsvarande
• ICP- och/eller ESA-certifierad

Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar Beyond Gravity med Skill. Tjänsten är ett konsultuppdrag där du initialt blir anställd av oss på Skill med möjligheter till fortsatt anställning på Beyond Gravity.

Vi vill betona att vi genomför urvalet löpande, men på grund av semesterperioden kan processen ta lite längre tid. Vi ser fram emot att höra från dig och att få möjligheten att diskutera dina färdigheter och ambitioner.

Om du har frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Olivia Rogö via mail olivia.rogo@skill.se.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag. People change – everything.

Ansök nu

Stålmontör sökes till Lecor

Stålbyggare
Läs mer Jul 3
Har du erfarenhet av monteringsarbete och vill ta nästa steg i karriären? Hos Lecor i Kungälv kommer du att få arbeta med tillverkning av olika typer av stålkonstruktioner i moderna verkstadslokaler. Läs mer om tjänsten nedan!

Om företaget
Lecor Stålteknik grundades 1965 och är ett av landets ledande företag inom kvalificerade stålkonstruktioner. Verksamheten bedrivs från Rollsbo i Kungälv där vi fogar över ca 7000 kvm modern verkstadsyta med god lyftkapacitet och en välinvesterad maskinpark. Vi är i dagsläget 35 medarbetare och omsätter ca 100 miljoner. Vi är verksamma inom stålkonstruktioner som arenor, brobyggnad, industriprojekt, byggstommar, tillbyggnader, offshore, marina projekt etc. Våra kunder finns i huvudsak inom bygg, processindustri och marinindustrin. Vi är kvalitetscertifierade enligt SS-EN-1090 för stålkonstruktioner och CE-märkning, ISO-3834 för svetsning och kvalitet - samtliga certifieringar enligt högsta utförandeklass.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som stålmontör kommer du att arbeta med montering av stålkonstruktioner. Beroende på dina förkunskaper kan det också förekomma svets som arbetsuppgift. Du förväntas kunna arbeta självständigt utifrån ritning men givetvis hjälps du och dina kollegor åt när arbetet kräver det. Arbetet bedrivs till största del i vår egen verkstad men arbete ute hos kund kan också förekomma.

Arbetstiden är dagtid, måndag-fredag.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av montering. För att lyckas i rollen krävs det att du behärskar ritningsläsning och kan driva ditt arbete självständigt utifrån detta. Det är meriterande om du har erfarenhet inom svets.
Vi tror att du har en positiv inställning i ditt arbete och trivs i samarbete med dina kollegor.


Ansökningsförfarande
Anställningen inleds som ett konsultuppdrag där du blir anställd hos oss på Skill och jobbar som konsult hos kunden. För rätt person finns mycket goda möjligheter till anställning hos kund efter konsultperioden.

Om du känner att tjänsten är rätt för dig är du varmt välkommen att skicka in din ansökan! Urvalet kommer att behandlas löpande däremot kan återkoppling ta tid under semesterperiod. Vid eventuella frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Ben Saeang, på ben.saeang@skill.se.

Ansök nu

Systemutvecklare till Origo Group!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 21
Origo Group söker en erfaren systemutvecklare! Hos oss får du möjlighet att arbeta med samhällsnyttiga kundprojekt, där du blir en viktig del för att skapa de bästa lösningarna för våra kunder. Vi erbjuder dig en vardag med stor variation, prestigelösa kollegor och ett härligt team!

Om företaget
Origo Group är ett undersökningsföretag som i över 20 år stöttat företag och offentlig sektor med insikter och beslutsunderlag.
Utifrån våra undersökningar får våra kunder värdefulla insikter om hur deras varumärke uppfattas, hur nöjda deras medarbetare är samt vad deras kunder i sin tur egentligen tycker. Med rätt underlag hjälper vi våra kunder att vidta värdefulla åtgärder och fatta kloka och medvetna beslut. Vi hjälper våra kunder med att förstå vad som händer imorgon.
Med verksamheter i Stockholm, Linköping och Göteborg täcker vi hela landet. Vi är ca 100 heltidsanställda samt ca 400 timanställda intervjuare.

Dina arbetsuppgifter
Origo Group växer och nu söker vi en erfaren systemutvecklare som vill bli en del av vårt härliga team av systemutvecklare och systemkonsulter. Vi är lokaliserade både i Göteborg och Linköping, vilket ger dig möjlighet att välja den plats som passar dig bäst!
I rollen som systemutvecklare får du jobba med hela stacken men särskilt fokus på backend-delen. Du blir en del av vårt växande utvecklingsteam där du deltar i olika kundprojekt för att bygga kundanpassade lösningar, på både befintlig plattform och nya lösningar som tar oss in i framtiden.

Du får möjlighet att arbeta med spännande och samhällsnyttiga kundprojekt och med ett och samma system, där du tillsammans med dina kollegor moderniserar och utvecklar nya funktioner för att skapa den bästa lösningen för kunden.

Hos oss blir du en del av en dynamisk vardag som genomsyras av prestigelöshet och en stark teamkänsla!
Varmt välkommen med din ansökan!

Placeringsort: Göteborg eller Linköping

Din profil
För att trivas hos oss är du självgående och initiativtagande som person och trivs att arbeta i en föränderlig vardag. Du är trygg i dig själv och vågar prova nya lösningar och trivs att jobba både i team och självständigt.

Vi ser att du har;
• Relevant högskole-eller universitetsutbildning alternativt arbetat upp motsvarande kunskap
• Fler års arbetserfarenhet som systemutvecklare, där du arbetat med både backend och frontend utveckling
• Goda kunskaper i , PHP och Javascript
• Goda kunskaper inom databashantering
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av olika statistikprogram eller liknande

Vi erbjuder dig;
• En dynamisk miljö i ett företag som befinner sig på en engagerande utvecklings- och tillväxtresa
• Ständig utveckling och utmaningar, där vi med vår expertis och erfarenhet hjälper våra kunder att utveckla och förbättra sina verksamheter
• Ett roligt, fartfyllt och omväxlande arbete
• En stark, positiv och förstående företagskultur
• En arbetsplats med härlig gemenskap
• Möjlighet till distansarbete några dagar i veckan


Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar Origo Group med Skill rekrytering och bemanning AB.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sofie Ilhed, sofie.ilhed@skill.se alt 0790 – 062888.

Vi tillämpar löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.

People change – everything.

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare till Toyota Material Handling i Göteborg

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 19
Här får du möjligheten att ta din kodning till nästa nivå! Genom att få testa din kod praktiskt i hårdvaran i Toyotas egen testmiljö i verkstaden!

Om företaget
Toyota Material Handling Logistics Solutions AB mål är att hjälpa andra företag effektivisera intern materialhantering.
En del av Toyota Material Handling Europe, där vi har 13 000 kollegor som brinner för att stödja företag i alla storlekar med dagens och morgondagens materialhanteringsutmaningar. Dotterbolaget Logistics Solutions (TMHLS), som är en central del av utvecklingen och innovationen, är beläget i Lindholmen i Göteborg. Logistics Solutions utvecklar lösningar för automatisering av lager och har cirka 120 anställda. Vårt huvudkontor ligger i Mjölby, Sverige, och utanför Bryssel.

Dina arbetsuppgifter
Utvecklingsteamet arbetar med att skapa tidlösa mjukvarulösningar där ditt ansvar är att designa, utveckla och underhålla mjukvaruapplikationer för hållbara autonoma fordon som används av företag världen över.
I din vardag får du möjligheten att arbeta med de senaste teknologierna och verktygen för att skapa effektiva, pålitliga och skalbara mjukvarulösningar som säkerställer att applikationerna har möjlighet att uppdateras år framöver.

Denna position är placerad på Toyota Material Handling Logistic Solutions på Lindholmen i Göteborg, men möjligheten att arbeta hybrid är en naturlig del av överenskommelsen, precis som ett attraktivt förmånspaket och en årlig bonus.

Din profil
Du är entusiastisk, nyfiken och gillar att jobba i team. Du inspireras av att lösa utmaningar med kvalité, gillar mötet med människor, att ha roligt och prova nya saker! En prestigelös, respektfull och driven teamplayer helt enkelt!

Du sitter på erfarenheter så som
• Relevant universitetsutbildning inom automation, datavetenskap eller liknande erfarenhet.
• Viktigt med minst 4års erfarenhet av mjukvaruapplikationer och programmering i yrkeslivet
• Goda kommunikationsfärdigheter och flytande i engelska, både skriftligt och muntligt.
• Erfarenhet av agila metoder, gärna SAFe eller Agile Wow, samt arbete i DevOps-team.

• Extra bra med goda kunskaper inom C#, .NET, MongoDB, Elastic / Kibana (ELK), Linux/Windows, Docker och Rabbit MQ. Då det är i dessa miljöer vi jobbar idag. Men har du erfarenhet av flertalet andra språk och ser att du hyfsat snabbt kan komma in i C# är även du aktuell för rollen!

Meriterande
• Förståelse för IT- och dataskydd med erfarenhet av att utveckla säker mjukvara i stor skala.
• Erfarenhet och kunskap inom Kurbanetes och molnplattformar som ex. Azure
• Fördelaktigt att ha kunskap och erfarenhet av att arbeta med OWASP och ASYS.

Ansökningsförfarande
Toyota erbjuder en snabbt växande högteknologisk bransch, där vi är stabila, globala och inflytelserika. Vi erbjuder en dynamisk, mångfaldig och välkomnande arbetsmiljö där du alltid agerar inom en internationell kontext. Viktigast av allt, vi har fantastiska personer som du ombord som kontinuerligt lär sig, förbättrar sig och samarbetar för att leverera kvalitet i allt vi gör. Medan du fortsätter att driva oss framåt, ser vi fram emot att se din karriär utvecklas på oväntade sätt.

I denna rekrytering samarbetar Toyota med Skill.
Vi kommer att granska ansökningar löpande, så se till att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Vid frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Elisa Herrmann; elisa.herrmann@skill.se eller Sofia Philipsson; sofia.philipsson@skill.se .

Om oss
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
Vi är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.

Ansök nu

Sök SAABs introduktionsprogram – bli elektronikmontör!

Elektronikmontör
Läs mer Maj 30
Nu finns möjligheten att gå ett skräddarsytt utbildningsprogram som ger dig möjlighet till en framtid på SAAB som elektronikmontör! Du erbjuds en gedigen grundutbildning och förståelse för yrket. Via programmet är du anställd hos oss på Skill, du får betald utbildning i fyra veckor och lön från första dagen. Efter utbildningen kommer du arbeta som elektronikmontör hos SAAB i Göteborg.

Utbildningen startar 25 September 2023.


Om företaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som elektronikmontör kommer du att arbeta med montering av Saabs produkter. Du blir en viktig del i något av deras team i produktion där du tex. kommer att få montera, löda, avsyna, testa produkterna samt behöva läsa och förstå ritningar. I arbetet ingår det även problemlösning och avvikelsehantering vid upptäckt av eventuella fel.

För att ge dig de rätta grunderna innan du kliver in i din nya roll börjar vi därför med en utbildningsperiod som är anpassad efter kommande arbetsuppgifter. I det dagliga arbetet kommer du ha nytta av de certifikat du testas för under programmets gång.
Utbildningen innehåller bland annat:
- Lödning med certifiering enligt FSD 5115
- Ritningsläsning med certifiering enligt IPC 620
- Komponentkännedom
- Kablage och kretskort
Din profil
Då tidigare erfarenhet av yrket eller branschen inte är ett krav så söker vi dig med den rätt vilja och inställning! För att trivas i rollen är det fördelaktigt om du har visst tekniskt intresse samt gillar att arbeta praktiskt. Du ser detta som en möjlighet till en långsiktig anställning där du kan bygga och utöka din kompetens inom yrket som elmontör. För att fungera i rollen som elmontör bör du vara noggrann, lättlärd och ha bra samarbetsförmåga. Du har ett ödmjukt förhållningssätt till ditt arbete, är tålmodig och en god lyssnare.

Du behöver behärska svenska och engelska, såväl tal som i skrift. Viss kurslitteratur kommer att vara på engelska vilket förutsätter att du känner dig bekväm med språket, i övrigt är kursen på svenska.
Ansökningsförfarande
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

När du sökt tjänsten får du tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 10-15 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen. Andra steget är ett digitalt kapacitetstest som du också får en länk till att utföra. Om du är intresserad, genomför dessa steg och håll koll på din mejlkorg.  

I urvalsprocessen kommer utvalda kandidater att genomgå ett handlagstest. Datum för handlagstest är lördagen den 12 augusti i SAABs lokaler. Start för utbildningen är 25 September 2023 - så skynda dig att söka!

Vill du veta mer eller har frågor? Kontakta ansvarig rekryterare Josefine Thorin, josefine.thorin@skill.se
Välkommen med din ansökan!
Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

IT-assistent till Saab Surveillance

Servicetekniker, data
Läs mer Jun 19
Har du ett genuint teknikintresse och kunskaper inom IT och installation? Är du samtidigt serviceinriktad och går igång på problemlösning och att få saker runt omkring dig att fungera? Vi söker nu en IT-assistent till Saab Surveillance i Göteborg. Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance är en av världens främsta leverantörer av övervakningslösningar, flygelektronik samt system för att upptäcka, lokalisera och skydda mot hot. På Surveillance hittar du en kreativ arbetsmiljö som kännetecknas av engagemang, professionalism och arbetsglädje. För Saab är det självklart med balans mellan arbete, fritid och familjeliv. Tillsammans med dina kollegor får du möjlighet att utvecklas inom vårt teknikområde samtidigt som du utvecklas inom nya inriktningar och på så sätt fördjupar dina kunskaper.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som IT-assistent säkerställer du att Saabs medarbetare har tillgång till fungerande arbetsplatser med tillhörande utrustning såsom skärmar, tangentbord och möss, både i kontorslandskap och konferensrum. Utifrån ett schema arbetar du dig självständigt igenom Saabs lokaler i dialog med planansvariga för respektive våningsplan. Du genomför byte/felsökning av felanmäld utrustning, inventering av hårdvara samt supporterar planansvariga i att lägga och följa upp beställningar av utrustning och infrastruktur. Du är även delaktig vid mindre förändringar i kontorsytornas utformning.

Din profil
Vi söker dig med minst avslutad gymnasial utbildning och med kunskaper inom installation/felsökning av IT-utrustning. Som person har du lätt för att arbeta självständigt, tar gärna egna initiativ och trivs med att samarbeta med andra. Vi ser även att du har en god kommunikationsförmåga och drivs av att hjälpa andra samtidigt som du arbetar strukturerat och noggrant.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.


Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar Saab med Skill. Tjänsten är ett konsultuppdrag där du initialt blir anställd av oss på Skill med möjligheter till fortsatt anställning på Saab.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att söka. Om du har frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Olivia Rogö via mail olivia.rogo@skill.se.


Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag. People change – everything.

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare till Toyota Material Handling i Göteborg

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 17
Här får du möjligheten att vara en del av och se hela kedjan. I vår testmiljö i verkstaden får du praktiskt testa din kod i hårdvaran -Vilket tar din kodning till nästa nivå!

Om företaget
Toyota Material Handling Logistics Solutions AB mål är att hjälpa andra företag effektivisera intern materialhantering.
En del av Toyota Material Handling Europe, där vi har 13 000 kollegor som brinner för att stödja företag i alla storlekar med dagens och morgondagens materialhanteringsutmaningar. Dotterbolaget Logistics Solutions (TMHLS), som är en central del av utvecklingen och innovationen, är beläget i Lindholmen i Göteborg. Logistics Solutions utvecklar lösningar för automatisering av lager och har cirka 120 anställda. Vårt huvudkontor ligger i Mjölby, Sverige, och utanför Bryssel.

Dina arbetsuppgifter
Utvecklingsteamet arbetar med att skapa tidlösa mjukvarulösningar där ditt ansvar är att designa, utveckla och underhålla mjukvaruapplikationer för hållbara autonoma fordon som används av företag världen över.
I din vardag får du möjligheten att arbeta med de senaste teknologierna och verktygen för att skapa effektiva, pålitliga och skalbara mjukvarulösningar som säkerställer att applikationerna har möjlighet att uppdateras år framöver.

Denna position är placerad på Toyota Material Handling Logistic Solutions på Lindholmen i Göteborg, men möjligheten att arbeta hybrid är en naturlig del av överenskommelsen, precis som ett attraktivt förmånspaket och en årlig bonus.

Din profil
Du är entusiastisk, nyfiken och gillar att jobba i team. Du inspireras av att lösa utmaningar med kvalité, gillar mötet med människor, att ha roligt och prova nya saker! En prestigelös, respektfull och driven teamplayer helt enkelt!

Du sitter på erfarenheter så som
• Relevant universitetsutbildning inom automation, datavetenskap eller liknande erfarenhet.
• Minst 4års erfarenhet av mjukvaruapplikationer och programmering i yrkeslivet
• Stora kommunikationsfärdigheter och flytande i engelska, både skriftligt och muntligt.
• Erfarenhet av agila metoder, gärna SAFe eller Agile Wow, samt arbete i DevOps-team.

• Extra bra med goda kunskaper inom C#, .NET, MongoDB, Elastic / Kibana (ELK), Linux/Windows, Docker och Rabbit MQ. Då det är i dessa miljöer vi jobbar idag. Men har du erfarenhet av flertalet andra språk och ser att du hyfsat snabbt kan komma in i C# är även du aktuell för rollen!

Meriterande
• Förståelse för IT- och dataskydd med erfarenhet av att utveckla säker mjukvara i stor skala.
• Erfarenhet och kunskap inom Kurbanetes och molnplattformar som ex. Azure
• Fördelaktigt att ha kunskap och erfarenhet av att arbeta med OWASP och ASYS.

Ansökningsförfarande
Toyota erbjuder
Att få jobba i en snabbt växande högteknologisk bransch, där vi är stabila, globala och inflytelserika. Vi erbjuder en dynamisk, mångfaldig och välkomnande arbetsmiljö där du alltid agerar inom en internationell kontext. Viktigast av allt, vi har fantastiska personer som du ombord som kontinuerligt lär sig, förbättrar sig och samarbetar för att leverera kvalitet i allt vi gör. Medan du fortsätter att driva oss framåt, ser vi fram emot att se din karriär utvecklas på oväntade sätt.

I denna rekrytering samarbetar Toyota med Skill.
Vi kommer att granska ansökningar löpande, så se till att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Vid frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Elisa Herrmann; elisa.herrmann@skill.se eller Sofia Philipsson; sofia.philipsson@skill.se .

Om oss
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
Vi är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.

Ansök nu

Business Consultant inom PLM-system till YaPlm

Civilingenjör, tillverkningsindustri
Läs mer Maj 19
Har du en teknisk bakgrund och vill kombinera ditt kunnande med att bygga långsiktiga kundrelationer och bidra till att göra skillnad för företag genom kundanpassade och effektiva PLM-lösningar? YaPlm har sedan starten byggt upp ett stort förtroende i branschen med en ständigt växande kundkrets och förstärker nu sitt team med en Business Consultant. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
YaPlm AB grundades 1997 i Göteborg som återförsäljare av PLM-systemet SmarTeam. I takt med att vår kundkrets och PLM-kompetens ökade i kombination med en stor efterfrågan av nya systemlösningar beslutade vi år 2007 att utveckla vårt eget PLM-system, YaPlm, som sedan 2019 utgör hela vår verksamhet.

YaPlm riktar sig till alla företag som har behov av att hålla ordning på sina dokument, artiklar och processer. Våra kunder har alla olika behov, allt från små kunder med enskilda användare till stora kunder vars PLM-system används av hundratals användare på olika platser runt om i världen. Våra kunder är idag framförallt tillverkande företag, underleverantörer, konsultfirmor men finns även inom bygg- och medicinteknikbranschen.

Vårt YaPlm team består av ett antal erfarna PLM experter med specialkompetens inom ett antal områden. Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster för implementering, utbildning och vidareutveckling av PLM-system såsom:

• PLM konsultation
• Installation
• Affärsutveckling
• PLM metodik
• Utbildning för slutanvändare
• Utbildning för PLM-administratörer

Vi sitter i ljusa, moderna och ändamålsenliga kontorslokaler intill Avenyn i centrala Göteborg.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Business Consultant är du ansvarig för att driva implementeringen av YaPlms PLM-system hos kund. Från uppstartsmöte, där du stämmer av och tolkar kundens befintliga förutsättningar, till att specificera hur PLM-systemet ska anpassas för att möta kundens behov. Du vägleder användarna under implementeringen steg för steg genom noggrann planering, inbjudan till testmiljöer, workshops, utbildningar och slutligen uppföljning där du fungerar som kundens stöd och bollplank.

Som Business Consultant erbjuds du en självständig och flexibel roll men har samtidigt tillgång till ett nära stöd från dina kollegor. Utöver dina externa kontaktytor hos kund samarbetar du internt nära våra kundägare, business consultants och systemutvecklare m.fl. Hög service, tillgänglighet och lyhördhet är ledord vi arbetar efter och något vill ska genomsyra verksamheten och våra medarbetares arbetssätt.

Din profil
Vi söker dig med en teknisk utbildning (YH, BSc, eller MSc) inom exempelvis mekanik, el, mekatronik eller annat relevant område där stor vikt kommer att läggas vid din förståelse för producerande verksamheter och användning av PLM-systemstöd. Du kan exempelvis ha erfarenhet som konstruktör på en utvecklingsavdelning eller annan relevant bakgrund inom produktion, kvalitet, inköp etc. med övergripande inblick i tillverkningens olika faser. Erfarenhet av arbete i ett PLM-system är ett krav.

Som person tror vi att du drivs av att göra skillnad genom problemlösning, förändringsarbete och att erbjuda lösningar för smartare och effektivare systemstöd. Med nyfikenhet och lyhördhet har du förmåga att förstå och analysera kundens behov och kan därigenom ge rätt vägledning utifrån kundens unika förutsättningar. På så vis bidrar du samtidigt till att skapa långsiktiga och förtroendeingivande kundrelationer. Då tjänsten omfattar stora kontaktytor såväl internt som externt så behöver du ha en god kommunikativ förmåga och behärska svenska och engelska obehindrat, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Ansökningsförfarande
I denna rekryteringsprocess samarbetar YaPlm med Skill. Tjänsten innebär en anställning hos YaPlm.

Start för tjänsten är så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Urvalet kommer behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med din ansökan!

Vid eventuella frågor eller funderingar, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Johan Zizala, johan.zizala@skill.se

Ansök nu

Kvalitetskontrollant/slutavsynare till SAAB i Kallebäck

Avsynare, elteknik
Läs mer Maj 4
Erfaren kvalitetskontrollant/slutavsynare sökes till SAAB i Kallebäck!

Om företaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance är en av världens främsta leverantörer av övervakningslösningar, flygelektronik samt system för att upptäcka, lokalisera och skydda mot hot. På Surveillance hittar du en kreativ arbetsmiljö som kännetecknas av engagemang, professionalism och arbetsglädje. För Saab är det självklart med balans mellan arbete, fritid och familjeliv. Tillsammans med dina kollegor får du möjlighet att utvecklas inom vårt teknikområde samtidigt som du utvecklas inom nya inriktningar och på så sätt fördjupar dina kunskaper.

I den tillväxtfas vi är i och med många kompetenta kollegor finns stor utvecklingspotential för både dig och teamet. Det är därför viktigt att vi fortsätter stötta och lyfta varandra. Vi har god sammanhållning och gillar att ha roligt på jobbet!

Dina arbetsuppgifter
I denna roll kommer du att ha ansvar för att kvalitetskontrollera/slutavsyna produkter som tillverkats i deras produktion, för att säkerställa att de uppfyller SAAB's ritningskrav och standarder. Detta arbete innefattar att granska och bedöma olika komponenter och material som ingår i produkten såsom kablage, kretskort, kassetter, delsystem och de slutprodukter som ska levereras till kund. Din huvudsakliga uppgift är att genomföra en noggrann avsyningsprocess, som inkluderar att undersöka och utrigning av produkten, för att säkerställa dess funktionalitet och kvalitet. Dessutom kommer du att hantera avvikelser och lösa problem på ett snabbt och effektivt sätt.

Eftersom rollen kräver hög produktkännedom kommer du att starta med att lära dig SAAB's produkter från grunden och sedan gradvis arbeta dig uppåt för att kunna hantera slutavsyning inför kundleveranser.Din profil
Vi söker dig som har god erfarenhet av tillverkningsprocesser och förståelse för produkternas slutresultat. Du behöver vara noggrann, ha en helhetssyn och våga ta i när det behövs.

För att arbeta som slutavsynare behöver du ha:
- Tekniskt intresse och erfarenhet inom mekanik, kablage och elektroniktillverkning
- Utbildning inom elektronik, mekanik eller tillverkningsteknik
- Erfarenhet av hydralik
- Du behöver också ha analytisk förmåga och kunna identifiera fel
- Kunskap om ritningsläsning, kvalitetssäkring och avvikelsehantering
- Goda kunskaper i engelska och svenska är också ett krav

Meriterande för rollen är erfarenhet av att arbeta i affärssystem IFS, samt certifieringar inom lödning och IPC.

För att trivas i rollen behöver du ha en god kommunikationsförmåga eftersom det är vanligt att arbetet innebär samarbete med andra personer. Det är också viktigt att ha en stark integritet och följa standarder och förfaranden noggrant för att säkerställa att produkterna uppfyller höga kvalitetskrav. Det är bra om du har en kreativ och problemlösande inställning!Ansökningsförfarande
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.


I denna rekrytering samarbetar Saab med Skill. Tjänsten är ett konsultuppdrag med goda chanser till förlängning. Tilltänkt start är så snart som möjligt, och vi arbetar löpande med urvalet så sök tjänsten redan idag!
Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Josefine Thorin, josefine.thorin@skill.se


Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Sommarjobb - underhållsmekaniker sökes till Lilla Edet!

Underhållsmekaniker
Läs mer Maj 10
Söker du ett sommarjobb där du kan utveckla dina tekniska och mekaniska kunskaper? Då kan den här annonsen vara något för dig! Essity söker en teknikintresserad person som vill arbeta som underhållsmekaniker, start v. 24.


Om företaget
Essity Edet Bruk har cirka 400 anställda och producerar runt 100 000 ton papper i form av toalett- och hushållspapper per år. Essity kännetecknas av en modern och innovativ organisation, där medarbetaren värderas högt. Essity erbjuder en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och är alltid intresserade av att komma i kontakt med drivna personer som vill bli en del av teamet.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som underhållsmekaniker blir du en del av ett team där alla är delaktiga i planering, både för gruppen och enskilt. Det arbetas ständigt med utvecklings- och förbättringsarbeten, där du får chansen att ta ansvar och är med och driver både din och linjens utveckling. Essity arbetar ständigt med säkerhet och utifrån föreskrivna rutiner och säkerhetsregler.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:

• Förebyggande underhåll
• Förbättringsarbeten
• Smörjning
• Inspektioner
• Viss egentillverkning och modifiering av maskindelar
• Uppriktning av pumpar och motorer
• Byten av tätningar, lager mm
• Maskinbearbetning
• Svetsarbeten

Arbetstiden är dagtid med möjlighet till flex.
Din profil
För att trivas i rollen är det viktigt att du har ett genuint intresse för teknik och praktiskt arbete samt en fullföljd gymnasieutbildning, gärna med inriktning mekanik eller motsvarande. En stor merit är om du har mekanisk och/eller teknisk bakgrund. Essity söker också en positiv och lösningsorienterad medarbetare som är driven, ordningsam, ansvarsfull och har en stark vilja att utvecklas i rollen.

Det krävs också att du kan hantera både svenska och engelska i tal och skrift. Om du uppfyller dessa kvalifikationer kan det här vara ett spännande sommarjobb för dig där du får möjlighet att utveckla dina tekniska och mekaniska kunskaper i en positiv och driven arbetsgrupp!Ansökningsförfarande
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Urvalet kommer behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas omgående. Vid eventuella frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Andrea Dalen, andrea.dalen@skill.se.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

CMDB Analytiker till Saab Group IT

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Maj 2
Vi söker en passionerad CMDB-analytiker för att vara en del av vårt team på Saab. Som en viktig del av vår IT-organisation kommer du att ha en nyckelroll i implementeringen av ServiceNow-plattformen och hjälpa oss att förbättra våra system och processer.

Om företaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

För Saab är det självklart med balans mellan arbete, fritid och familjeliv. Tillsammans med dina kollegor får du möjlighet att utvecklas inom vårt teknikområde samtidigt som du utvecklas inom nya inriktningar och på så sätt fördjupar dina kunskaper.

I den tillväxtfas vi är i och med många kompetenta kollegor finns stor utvecklingspotential för både dig och teamet. Det är därför viktigt att vi fortsätter stötta och lyfta varandra. Vi har god sammanhållning och gillar att ha roligt på jobbet!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en CMDB-analytiker (Configuration Management Database Analytiker) för att hjälpa Saab med implementeringen av ServiceNow-plattformen. Teamet behöver utökning och du kommer att fylla en viktig funktion för denna funktion. Som CMDB analytiker kommer du att ansvara för att analysera befintliga system och datakällor, definiera datamodeller och säkerställa korrekt datakvalitet och -integritet. Du kommer också att arbeta med integrering av ServiceNow-plattformen med befintliga system och verktyg, samt utveckla och implementera processer för underhåll och förbättring av CMDB. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
• Analysera befintliga system och datakällor
• Definiera datamodeller
• Säkerställa korrekt datakvalitet och -integritet
• Arbeta med integrering av ServiceNow-plattformen med befintliga system och verktyg
• Utveckla och implementera processer för underhåll och förbättring av CMDB

Din profil
Vi söker dig som vill jobba som CMDB-analytiker för att hjälpa Saab med den fortsatta implementeringen av ServiceNow-plattformen. Vi ser att du har erfarenhet av att jobba med ServiceNow utifrån ett systemperspektiv. Vi söker dig som är självgående då du ansvarar för att hålla ihop ServiceNow. Med en stark passion för att förbättra system och processer är det bra om du har ett starkt driv och är förändringsbenägen. Du kommer att ha en nyckelroll i implementeringen av ServiceNow-plattformen på Saab och vara en viktig del av vår IT-organisation. För att klara av roller har du:
• Erfarenhet av att analysera och implementera CMDB-lösningar
• Erfarenhet av ServiceNow-plattformen
• Erfarenhet av att arbeta med integration av olika system och verktyg
• Ett självgående arbetssätt och en passion för att förbättra system och processer
• Utmärkta kommunikationsfärdigheter på svenska och engelska

Ansökningsförfarande
I denna roll finns det möjlighet att arbeta utifrån någon alla Saabs kontor i Sverige.
Saab samarbetar med Skill i denna rekrytering, där tjänsten är ett konsultuppdrag där du initialt blir anställd av Skill med stor möjlighet till anställning direkt på Saab. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sofia Philipsson, sofia.philipsson@skill.se

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Ankomstkontrollant till SAAB

Godsmottagare
Läs mer Maj 4
Ankomstkontrollant sökes för en spännande tjänst på SAAB i Kallebäck! Vi söker en person med erfarenhet av ritningsläsning och ett stort tekniskt intresse som vill bidra i en växande organisation. Har du även en stark passion för att säkerhetsställa leverantörsprestanda och kvalité? Då är du den vi söker!

Om företaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance är en av världens främsta leverantörer av övervakningslösningar, flygelektronik samt system för att upptäcka, lokalisera och skydda mot hot. På Surveillance hittar du en kreativ arbetsmiljö som kännetecknas av engagemang, professionalism och arbetsglädje. För Saab är det självklart med balans mellan arbete, fritid och familjeliv. Tillsammans med dina kollegor får du möjlighet att utvecklas inom vårt teknikområde samtidigt som du utvecklas inom nya inriktningar och på så sätt fördjupar dina kunskaper.

I den tillväxtfas vi är i och med många kompetenta kollegor finns stor utvecklingspotential för både dig och teamet. Det är därför viktigt att vi fortsätter stötta och lyfta varandra. Vi har god sammanhållning och gillar att ha roligt på jobbet!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som ankomstkontrollant kommer du att kvalitetsgranska material. Detta görs genom att följa ritningar och annat tekniskt underlag för att säkerställa att materialet uppfyller våra krav från leverantören. Du kommer att ingå i Quality inspection gruppen där du har flera andra kvalitetskollegor, även om stora delar av arbetet är självständigt.

Som ankomstkontrollant kommer du ha störst fokus på att ta emot gods och inspektera och hantera material från leverantörer inom mekanik, delsystem och kablage för att utföra kvalitetskontroll mot kravställda standarder och ritningar. Detta innebär avsyning, kontroll och mätning av olika gods. Du kommer även arbeta med att identifiera avvikelser och hantera dem, problemlösning och driva ärenden/utredningar tillsammans med inköp och konstruktion. Stor vikt i arbetet är att dokumentera kontrollresultat i interna system och säkerställa att dokument och filer är på rätt plats i systemen.

Arbetet är dagtid.

Din profil
I rollen som ankomstkontrollant behöver du ha god teknisk kunskap inom mekanik och tillverkningsprocesser, ha förmågan att utföra kontroller samt kunna tolka teknisk dokumentation och ritningar. Har du erfarenhet av att arbeta som mättekniker/kontrollant tidigare är det mycket meriterande.

Vi söker dig som har:
- Tekniskt intresse och har erfarenhet av mekaniktillverkning
- En teknisk bakgrund eller gymnasial/högskoleutbildning inom relevant område
- Analytisk förmåga
- Tyda och förstå ritningar och teknisk dokumentation
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift

Det är meriterande om du har:
- Yrkeserfarenhet av kvalitetsteknik, kontrollant eller kvalitetssäkring
- Kunskap i komposit, ytbehandlad och lackad mekanik
- Erfarenhet från tillverkning
- Arbetat i Creo

Som person har du en stark problemlösningsförmåga, har en noggrann och analytisk personlighet samt mycket kvalitetsmedveten. Du är strukturerad, positiv och gillar utmaningar. Vi ser gärna att du är självgående men trivs att arbeta i grupp och är lyhörd mot andra och kan ställa frågor vid behov. En positiv och nyfiken inställning är också viktig, då det krävs en vilja att lära sig och ständigt förbättra arbetssätt och processer.
Ansökningsförfarande
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.


I denna rekrytering samarbetar Saab med Skill. Tjänsten är ett konsultuppdrag om 6 månader initialt med goda chanser till förlängning. Tilltänkt start är så snart som möjligt, och vi arbetar löpande med urvalet så sök tjänsten redan idag!
Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Josefine Thorin, josefine.thorin@skill.se


Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Ankomstkontrollant till SAAB

Godsmottagare
Läs mer Maj 3
Ankomstkontrollant sökes för en spännande tjänst på SAAB i Kallebäck! Vi söker en person med erfarenhet av ritningsläsning och ett stort tekniskt intresse som vill bidra i en växande organisation. Har du även en stark passion för att säkerhetsställa leverantörsprestanda och kvalité? Då är du den vi söker!

Om företaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance är en av världens främsta leverantörer av övervakningslösningar, flygelektronik samt system för att upptäcka, lokalisera och skydda mot hot. På Surveillance hittar du en kreativ arbetsmiljö som kännetecknas av engagemang, professionalism och arbetsglädje. För Saab är det självklart med balans mellan arbete, fritid och familjeliv. Tillsammans med dina kollegor får du möjlighet att utvecklas inom vårt teknikområde samtidigt som du utvecklas inom nya inriktningar och på så sätt fördjupar dina kunskaper.

I den tillväxtfas vi är i och med många kompetenta kollegor finns stor utvecklingspotential för både dig och teamet. Det är därför viktigt att vi fortsätter stötta och lyfta varandra. Vi har god sammanhållning och gillar att ha roligt på jobbet!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som ankomstkontrollant kommer du att kvalitetsgranska material. Detta görs genom att följa ritningar och annat tekniskt underlag för att säkerställa att materialet uppfyller våra krav från leverantören. Du kommer att ingå i Quality inspection gruppen där du har flera andra kvalitetskollegor, även om stora delar av arbetet är självständigt.

Som ankomstkontrollant kommer du ha störst fokus på att ta emot gods och inspektera och hantera material från leverantörer inom mekanik, delsystem och kablage för att utföra kvalitetskontroll mot kravställda standarder och ritningar. Detta innebär avsyning, kontroll och mätning av olika gods. Du kommer även arbeta med att identifiera avvikelser och hantera dem, problemlösning och driva ärenden/utredningar tillsammans med inköp och konstruktion. Stor vikt i arbetet är att dokumentera kontrollresultat i interna system och säkerställa att dokument och filer är på rätt plats i systemen.

Arbetet är dagtid.

Din profil
I rollen som ankomstkontrollant behöver du ha god teknisk kunskap inom mekanik och tillverkningsprocesser, ha förmågan att utföra kontroller samt kunna tolka teknisk dokumentation och ritningar. Har du erfarenhet av att arbeta som mättekniker/kontrollant tidigare är det mycket meriterande.

Vi söker dig som har:
- Tekniskt intresse och har erfarenhet av mekaniktillverkning
- En teknisk bakgrund eller gymnasial/högskoleutbildning inom relevant område
- Analytisk förmåga
- Tyda och förstå ritningar och teknisk dokumentation
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift

Det är meriterande om du har:
- Yrkeserfarenhet av kvalitetsteknik, kontrollant eller kvalitetssäkring
- Kunskap i komposit, ytbehandlad och lackad mekanik
- Erfarenhet från tillverkning
- Arbetat i Creo

Som person har du en stark problemlösningsförmåga, har en noggrann och analytisk personlighet samt mycket kvalitetsmedveten. Du är strukturerad, positiv och gillar utmaningar. Vi ser gärna att du är självgående men trivs att arbeta i grupp och är lyhörd mot andra och kan ställa frågor vid behov. En positiv och nyfiken inställning är också viktig, då det krävs en vilja att lära sig och ständigt förbättra arbetssätt och processer.
Ansökningsförfarande
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.


I denna rekrytering samarbetar Saab med Skill. Tjänsten är ett konsultuppdrag om 6 månader initialt med goda chanser till förlängning. Tilltänkt start är så snart som möjligt, och vi arbetar löpande med urvalet så sök tjänsten redan idag!
Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Josefine Thorin, josefine.thorin@skill.se


Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Redovisningsekonom/ekonomiassistent sökes till SAAB

Ekonomiassistent
Läs mer Maj 13
Vi söker nu efter en redovisningsekonom/ekonomiassistent som vill vara med och leverera i SAAB’s operativa uppdrag med att förse deras affärsområden med tjänster avseende bla leverantörsreskontra, kundreskontra och kassahantering. SAAB är i en expansiv fas och söker därför en person som önskar vara med på denna resa!

Om företaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance är en av världens främsta leverantörer av övervakningslösningar, flygelektronik samt system för att upptäcka, lokalisera och skydda mot hot. På Surveillance hittar du en kreativ arbetsmiljö som kännetecknas av engagemang, professionalism och arbetsglädje. För Saab är det självklart med balans mellan arbete, fritid och familjeliv. Tillsammans med dina kollegor får du möjlighet att utvecklas inom vårt teknikområde samtidigt som du utvecklas inom nya inriktningar och på så sätt fördjupar dina kunskaper.

I den tillväxtfas vi är i och med många kompetenta kollegor finns stor utvecklingspotential för både dig och teamet. Det är därför viktigt att vi fortsätter stötta och lyfta varandra. Vi har god sammanhållning och gillar att ha roligt på jobbet!

Dina arbetsuppgifter
I din roll som redovisningsekonom/ekonomiassistent kommer du att vara ansvarig för att hantera kundfakturering, registrera kundfakturor i kundernas portaler samt underhåll av projektregister. Du kommer att fungera som verksamhetsstöd i kundfaktureringsfrågor och vara involverad i att utveckla och digitalisera SAAB’s processer, både små och stora. Som redovisningsekonom/ekonomiassistent kommer du att ha mycket kontakt med olika medarbetare inom alla affärsenheter, där du kommer att bistå med din kompetens och hjälp i frågor via mejl/telefon. Du kommer att arbeta i ekonomisystemet Unit4 Agresso.

Du kommer att ingå i ett team med kollegor som sitter på plats men som också sitter på olika orter, därför kommer det att förekomma resor i arbetet. Din framtida chef har sitt kontor i Linköping men kommer att kontinuerligt besöka kontoret i Göteborg.Din profil
Vi söker dig som har god ekonomierfarenhet och erfarenhet av att jobba med kundfakturering/projektfakturering. Erfarenhet av att arbeta i större ERP-system är önskvärt och erfarenhet av Unit4 Agresso är meriterande. Vi ser gärna att du har förmågan att arbeta självständigt och i grupp, är proaktiv och tar egna initiativ samt hanterar föränderliga situationer på ett strukturerat sätt. Du har också förmågan att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och har problemlösnings- och analysförmåga.

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom relevant område, eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom yrket. Krav för tjänsten är att kunna kommunicera professionellt både på svenska och engelska

Om du har ett positivt driv och engagemang, vill leverera i operativa uppdrag och samtidigt utveckla finansiella processer - så är detta en perfekt möjlighet för dig! Är du dessutom analytisk, kommunikativ och en problemlösare kommer du att verkligen att trivas i denna roll.


Ansökningsförfarande
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

I denna rekrytering samarbetar Saab med Skill, tjänsten är initialt ett konsultuppdrag där målet är övergång till kund. Tilltänkt start är så snart som möjligt, och vi arbetar löpande med urvalet - sök tjänsten redan idag! Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Josefine Thorin, josefine.thorin@skill.se


Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything

Ansök nu

Produktionstekniker till framgångsrikt teknikföretag i Göteborg

Produktionstekniker, maskin/verkstad
Läs mer Maj 10
Vi söker nu en erfaren produktionstekniker till vår kund i Göteborg som tillverkar tekniskt ledande produkter inom en framtidsbransch. Lockas du av långsiktiga utvecklingsmöjligheter i en teambaserad och tekniskt spännande miljö? Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som produktionstekniker ingår du i företagets tillverkningsavdelning som idag är indelad i Agile Manufacturing och Lean Manufacturing and Logistics. I dessa tillverkningsenheter producerar vi merparten av de artiklar och enheter som monteras samman och verifieras före leverans till våra kunder. Delar av vår tillverkning genomförs i miljöer där särskilda krav på renhet råder. Som produktionstekniker arbetar du nära operatörer och tillverkningschefer i en del av ett tillverkningsflöde och du ingår parallellt i en större grupp av produktionstekniker där ni stöttar och hjälper varandra.

I rollen ingår exempelvis att ha produktkännedom, förstå tillverkningsflödet, analysera avvikelser och identifiera förbättringar så att avdelningen bidrar till att leverera kvalitet från första exemplar. Du kommer organisatoriskt tillhöra en avdelning som idag består av ca 17 personer varav 12 st Produktionstekniker samt 5 st Drifttekniker. Som del i teknikerteamet ansvarar du för produkt- och tillverkningsrelaterade frågor inom det tillverkningsområde du supporterar. Utöver ditt produktionstekniska ansvar förväntas du tillsammans med kollegorna inom ditt team och dess samverkande tillverkningsinstanser även vara med i resan att skapa en produktion med Agile respektive Lean-principer.

I dina arbetsuppgifter ingår följande:
• Support och stöttning till våra operatörer
• Delta i operativa möten och avstämningar och hantering av aktiviteter initierade ur dessa
• Utföra beredningsarbete dvs tillverkningsunderlag, monteringsinstruktioner samt framtagning av fixturer
• Hantera avvikelser och ändringar
• Utföra reklamationer
• Göra rotorsaksanalyser
• Arbeta med och bidra i förbättringsarbete
• Följa upp och analyser bla tillverkningskostnad
• Analysera avvikelser och identifiera långsiktiga åtgärderDin profil
Vi ser att du som söker har en teknisk bakgrund och en högskoleutbildning inom relevant område, såsom tillverkning, produktionsteknik eller produktutveckling. God kommunikativ förmåga är en förutsättning i det dagliga arbetet då personliga möten är en central del i arbetet. Du är nyfiken, positiv och kan planera ditt arbete utifrån verksamhetens behov. Du arbetar i enlighet med våra processer och rutiner och initierar förbättringar av dessa när så behövs. Som person förutsätter vi att du gillar tillverkning och har ett starkt intresse i principerna kring Lean/Agila arbetssätt. Du är strukturerad, nyfiken och positiv och ser utmaningar i stället för problem och tillsammans med din grupp strävar ni mot ständig förbättring, sänkta kostnader och leveranser i tid.

Vi söker dig som har:

• Tekniskt intresse, gärna med erfarenhet av mekanik och elektroniktillverkning
• Analytisk förmåga och kan identifiera åtgärder och aktiviteter
• Tyda och förstå ritningar och teknisk dokumentation
• God förmåga att förstå och utrycka sig på svenska och engelska
• God kunskap och vana att jobba i Office-paketet

Har du även erfarenhet av CAD-verktyget Creo och/eller arbetat i affärssystemet IFS är det meriterande.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där krav finns på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar kundföretaget med Skill. Tjänsten är ett konsultuppdrag där du initialt blir anställd av oss på Skill med goda möjligheter till fortsatt anställning hos kunden.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att söka. Om du har frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Johan Zizala via mail johan.zizala@skill.se.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Ansök nu

Saab söker IT-utredare inom extern mjukvara

IT-utredare
Läs mer Maj 10
Om företaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance är en av världens främsta leverantörer av övervakningslösningar, flygelektronik samt system för att upptäcka, lokalisera och skydda mot hot. På Surveillance hittar du en kreativ arbetsmiljö som kännetecknas av engagemang, professionalism och arbetsglädje. För Saab är det självklart med balans mellan arbete, fritid och familjeliv. Tillsammans med dina kollegor får du möjlighet att utvecklas inom vårt teknikområde samtidigt som du utvecklas inom nya inriktningar och på så sätt fördjupar dina kunskaper.

I den tillväxtfas vi är i och med många kompetenta kollegor finns stor utvecklingspotential för både dig och teamet. Det är därför viktigt att vi fortsätter stötta och lyfta varandra. Vi har god sammanhållning och gillar att ha roligt på jobbet!


Dina arbetsuppgifter
Vi söker en person som vill arbeta som utredare för extern mjukvara och som har grundläggande kunskap och intresse för mjukvaruutveckling och configuration management, men inte nödvändigtvis vill arbeta med programmering. I rollen som utredare analyserar du både mjukvaran och dess leverantörer, genomför virusscanning, identifierar sårbarheter och gör bedömningar kring mjukvarans användningstillämpning utifrån våra projektkrav.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att:
• genomföra 3PP-utredningar inklusive dokumentation och produktstruktur
• läsa engelska licenstexter och förstå den samt ta ut det viktiga ur den
• styra och kontrollera ändringar och deras tillhörande dokumentation
• delta vid granskningar
• medverka i verksamhetsutveckling och effektivisera våra arbetssätt


Din profil
Vi söker dig som tidigare arbetat mjukvarunära som utredare alternativt configuration management, teknisk informatör/skribent eller liknande med intresse för dokumentation och informationshantering. Som person har du en god affärsförståelse och kundfokus samt trivs att arbeta i en internationell miljö, där du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. Vidare har du ett strukturerat arbetssätt och god analysförmåga liksom förmåga att arbeta självständigt. Tidigare erfarenhet inom mjukvarusäkerhet och/eller juridik är meriterande.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar Saab med Skill. Tjänsten är ett konsultuppdrag där du initialt blir anställd av oss på Skill med goda möjligheter till fortsatt anställning på Saab.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att söka. Om du har frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Johan Zizala via mail johan.zizala@skill.se.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Hårdvarutestare sökes till vår kund inom rymdteknik

Kontrolltekniker, elektronik
Läs mer Apr 14
Vill du arbeta på ett växande högteknologiskt företag med passionerade kollegor som stärker varandra både lokalt och internationellt? Vi söker dig som är villig att ta dig an nya utmaningar och bli en del av ett engagerat team med ambitionen att förnya rymdtekniken!

Om företaget

Vår kund har sitt säte i Göteborg och präglas av en familjär företagskultur, med erfaren och kompetent personal samt en mångsidig ledningsgrupp. Företaget utvecklar och tillverkar produkter som används på satelliter och teamet består av åtta personer som tillsammans stöttar verksamheten med test och verifiering. Arbetsplatsen erbjuder en hybrid arbetsmiljö, med hög flexibilitet och frihet under ansvar.

Dina arbetsuppgifter

Som Hårdvarutestare kommer ditt huvudsakliga ansvar vara att testa och verifiera produkter som används på satelliter för att säkerställa att de uppfyller kundens krav både före leverans och under utvecklingen av nya produkter. Utöver detta kommer du även att arbeta med material- och processkvalifikationer för utvecklingsprojekt och framtida produkter. Du kommer att arbeta i en renrumsproduktion av världsklass och samarbeta med ett högpresterande team för att säkerställa att våra produkter uppfyller kundkrav.

Arbetsuppgifter är:
• Test och verifiering av hårdvara
• Analys och rapportering av testresultat
• Att förbättra processer för att öka effektiviteten
• Stödja vid felutredning och avvikelsehantering

Din profil

För att trivas i den här rollen behöver du ha ett genuint intresse för teknik och motiveras av problemlösning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen tror vi att du har en positiv inställning, förmåga att samarbeta och skapa förtroende i din omgivning. Du trivs med att ta ansvar och egna initiativ, samtidigt som du är öppen för nya idéer och inspirerar andra att uppnå gemensamma mål.

Meriterande:
• Erfarenhet av testning och verifiering av hårdvara samt mikrovågsprodukter
• Instrumentkännedom (RF-instrument, Oscilloskop)
• Erfarenhet från andra elektronikproduktionsanläggningar

Ansökningsförfarande
Start för tjänsten är så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Anställningen inleds som ett konsultuppdrag där du blir anställd hos oss på Skill och jobbar som konsult hos kunden. För rätt person finns mycket goda möjligheter till anställning hos kund efter konsultperioden.

Om du känner att tjänsten är rätt för dig är du varmt välkommen att skicka in din ansökan! Urvalet kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med din ansökan. Vid eventuella frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Ben Saeang, på ben.saeang@skill.se.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Automationsingenjör till Permanova

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Maj 4
Lockas du av innovation och ny teknik samtidigt som du vill arbeta med att omvandla idéer till praktiska lösningar? Permanova växer och kan erbjuda dig långsiktiga utvecklings- och karriärmöjligheter i en tekniskt stimulerande miljö. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Permanova utvecklar, tillverkar och installerar robotiserade lasersystem för metallbearbetning inom verkstadsindustrin för att höja kundens produktivitet, produktkvalitet och lönsamhet. Vi har arbetat med laser inom industrin sedan 1985 och hjälpt många bolag, stora som små, både i Sverige och utomlands.

Genom att använda vårt arv från GKN Aerospace tillför vi unik kunskap om tillverkning och additiva processer och kombinerar denna kunskap med innovativa ingenjörskunskaper, vilket driver hållbar tillverkning framåt.

Permanova betyder permanent ny och för oss finns inga begränsningar som hindrar oss från att uppnå vår fulla potential som en pålitlig och hållbar partner inom tillverkning.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som automationsingenjör programmerar du robotar för våra processverktyg. Du kommer att ingå i vår utvecklingsverksamhet och tillsammans med engagerade och erfarna kollegor bidra till att ta fram ny teknik för tillverkning av detaljer till bland annat flygindustrin. Du är med vid konceptframtagning, medverkar vid konstruktions- och industrialiseringsfaser liksom vid leverans av färdiga verktyg till kund. I din roll ingår utöver robotprogrammering även test av maskiner, installation och service hos kund, utföra felsökningar, injusteringar och optimering av våra system.

Vi arbetar i projektform där du har ett nära samarbete med hjälpsamma kollegor inom övriga teknikområden internt liksom samverkan externt med exempelvis samarbetspartners och kunder.

Din profil
Vi söker dig med utbildning från högskola/universitet (YH, BSc, eller MSc) inom automation, mekatronik eller motsvarande och med kunskaper inom robotprogrammering. Vi är både öppna för sökande med längre arbetserfarenhet liksom dig som är i början av karriären och stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Som person ser vi att du är självgående, initiativtagande och har ett starkt driv och intresse för ny teknik och att hitta innovativa lösningar till tekniska utmaningar. Vidare har du förmåga att planera och strukturera din tid, har lätt för att samarbeta med andra liksom goda kommunikativa egenskaper. Då arbetet innebär nära samverkan med andra såväl internt som externt är det viktigt att du behärskar svenska och engelska obehindrat, både i tal och skrift.

Permanova erbjuder en välkomnande kultur med stark gemenskap där du ges inflytande och blir en viktig pusselbit i vår resa mot att bli den mest pålitliga och hållbara partnern.

Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar Permanova med Skill. Tjänsten är ett konsultuppdrag där du initialt blir anställd av Skill med fortsatt anställning på Permanova enligt överenskommelse.

Ansökningarna kommer att behandlas löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därför inte med din ansökan! Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Johan Zizala via mail johan.zizala@skill.se.

Ansök nu

Ingenjör inom produktionsutveckling till Saab Surveillance

Utvecklingsingenjör, maskin
Läs mer Maj 2
Om företaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance är en av världens främsta leverantörer av övervakningslösningar, flygelektronik samt system för att upptäcka, lokalisera och skydda mot hot. På Surveillance hittar du en kreativ arbetsmiljö som kännetecknas av engagemang, professionalism och arbetsglädje. För Saab är det självklart med balans mellan arbete, fritid och familjeliv. Tillsammans med dina kollegor får du möjlighet att utvecklas inom vårt teknikområde samtidigt som du utvecklas inom nya inriktningar och på så sätt fördjupar dina kunskaper.

I den tillväxtfas vi är i och med många kompetenta kollegor finns stor utvecklingspotential för både dig och teamet. Det är därför viktigt att vi fortsätter stötta och lyfta varandra. Vi har god sammanhållning och gillar att ha roligt på jobbet!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som produktionsutvecklingsingenjör ingår du i vår utvecklingsavdelning och arbetar med att industrialisera nya komponenter i vår produktion. Arbetet utförs i projektform och innefattar förberedelse och utredningar såsom nödvändiga inköp av maskiner och verktyg, anpassningar av befintliga produktionslinor samt utformning av nya flöden etc.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:
• Utveckling av produktionsupplägg
• Ta ansvar för tillverkningsplaner
• Design för montering
• Ledtidsberäkningar
• Värdeströmskartläggning & FMEA
• Produktionsflöde & layoutplanering
• Utveckling av produktionsmetoder och processer
• Ta ansvar för investeringar och affärscase
• Delta i eller leda implementering av nya digitala lösningar


Din profil
Du är en person med ett öppet sinne, ett genuint teknikintresse och ett strukturerat arbetssätt. Du har goda kunskaper och intresse för att lära dig tillverkningsprocesser och flöden för produkter med relativt små serier. Vi behöver att du tar ett övergripande tekniskt ansvar inom vår industrialiseringsprocess när nya produkter introduceras i vår produktion och vid behov skapar nya produktionslinjer.

För att trivas i denna roll bör du vara en person med eget driv och vilja att lyckas, men du behöver även kunna fungera väl i team. Du förväntas ha högt utvecklad kommunikationsförmåga, flexibilitet och vilja att samarbeta.

Kompetenskrav:
• Master- eller kandidatexamen inom områden som produktion, tillverkning, logistik och industriteknik
• Goda kommunikationsfärdigheter
• Kompetens inom mjukvara som Microsoft Office 365
• Allmänt intresse av tekniska produkter och lösningar
• Du behärskar svenska och engelska obehindrat

Önskad kompetens:
• Kunskaper i FMEA och simuleringsverktyg som DES
• Erfarenhet av CAD-programvara
• Erfarenhet av att arbeta i ERP/PLM-system
• Öppen för att lära dig nya programvaror och verktyg
• Standarder som IPC-A-610, 620, 640
• Logistik


Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar Saab med Skill. Tjänsten är ett konsultuppdrag där du initialt blir anställd av Skill med goda möjligheter till fortsatt anställning på Saab.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att söka. Om du har frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Johan Zizala via mail johan.zizala@skill.se.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag. People change – everything.

Ansök nu

Produktionsingenjör till Saab Surveillance

Produktionsingenjör, elektronik
Läs mer Apr 27
Lockas du av ny teknik och att omsätta idéer till handling? Som produktionsingenjör på Saab Surveillance i Göteborg får du möjlighet att arbeta med branschledande teknik och blir delaktig i tillverkningens alla faser, från kravbild till färdig produkt. Är du den vi söker?

Om företaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance är en av världens främsta leverantörer av övervakningslösningar, flygelektronik samt system för att upptäcka, lokalisera och skydda mot hot. På Surveillance hittar du en kreativ arbetsmiljö som kännetecknas av engagemang, professionalism och arbetsglädje. För Saab är det självklart med balans mellan arbete, fritid och familjeliv. Tillsammans med dina kollegor får du möjlighet att utvecklas inom vårt teknikområde samtidigt som du utvecklas inom nya inriktningar och på så sätt fördjupar dina kunskaper.

I den tillväxtfas vi är i och med många kompetenta kollegor finns stor utvecklingspotential för både dig och teamet. Det är därför viktigt att vi fortsätter stötta och lyfta varandra. Vi har god sammanhållning och gillar att ha roligt på jobbet!

Dina arbetsuppgifter
Vi förstärker nu vår produktionsutvecklingsavdelning och teamet NPI Cabling som jobbar med realisering av nya kablage i vår produktion. Vid produktrealisering så innefattar din roll att ta vidare nya kablage från designavdelningens ritbord till produktion. Detta inkluderar förberedelse och uppföljning av produkter genom hela dess flöde från kravbild till färdig produkt. Arbetet utförs i projekt och du har ett nära samarbete med design, operatörer, komponentingenjörer, inköp och övriga industrialiseringsteam.

Uppdraget innefattar ständigt förbättringsarbete där du kommer att vara en del av att ta fram nya innovativa arbetssätt och systemverktyg för att ge bästa möjliga stöd och nå identifierad potential i teamet.

Din profil
Vi söker dig som har en högskoleingenjör inom relevant teknikområde samt gärna erfarenhet av detaljdesign. Vi ser positivt på god kännedom av produktionsmetoder inom exempelvis kablage eller annan tillverkning samt dess påverkan på produkten.

Vi tror att du är nyfiken och öppen för att ta till dig ny kunskap samt tar egna initiativ och på så sätt driver arbetet framåt på ett strukturerat sätt. Här välkomnas ett starkt engagemang för att tillsammans se till att nå teamets fulla potential. God kommunikation är av stor vikt då du har flera kontaktytor inom produktion, projekt, konstruktion med flera. Du hanterar svenska och engelska mycket väl i tal och skrift.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar Saab med Skill. Tjänsten är ett konsultuppdrag där du initialt blir anställd av Skill med goda möjligheter till fortsatt anställning på Saab.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att söka. Om du har frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Johan Zizala via mail johan.zizala@skill.se.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag. People change – everything.

Ansök nu

Montör till Nibe AirSite!

Ventilationsmontör
Läs mer Apr 17
Har du erfarenhet inom montering eller liknande praktiskt arbete? Brukar du beskrivas som en händig person? Lockas du av en tjänst där du får arbeta praktiskt med tillverkning av högteknologiska produkter? Då får du gärna skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget
NIBE AirSite AB är en del av det börsnoterade NIBE Industrier och ingår i affärsområdet NIBE Climate Solutions. NIBE Industrier har en omsättning på cirka 25 miljarder kr och cirka 18?000 anställda i drygt 30 länder.?

NIBE AirSite AB är ett kompetensföretag med tiotals år av innovationer, nytänkande och kvalitativ produktutveckling. Vår produktion, lager och marknadsavdelning ligger i Lindome, söder om Göteborg, med närhet till Landvetter flygplats, järnvägen och E6. Vi har även utveckling, support och marknadsavdelning i Storbritannien och har representanter på flera håll i Europa. Vår främsta kompetens innefattar VVS och ventilation, där ledstjärnan är kvalitet och energibesparing. Huvudprodukterna inom NIBE AirSite AB består av luftbehandlingsaggregat till ventilationsbranschen samt aggregat inom frikyla till telekom- och serverrum.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som montör inom ventilationsavdelningen kommer du tillsammans med en annan montör montera ventilationsaggregat i enlighet med våra konstruktionsritningar. Du hanterar olika handverktyg och kommer även kapa samt montera aluminiumprofiler. Du kommer även hålla koll på att kvalitetskraven uppfylls.

?

Din profil
Vi söker dig som är van vid att hantera handverktyg, tidigare har jobbat som montör i industriell miljö och trivs med ett praktiskt inriktat arbete. Du kommer jobba tillsammans med andra montörer och därför kommer din samarbetsförmåga och positiva inställning kommer vara till stor nytta. Vidare ser vi att du har en egen drivkraft i ditt arbete, kan arbeta noggrant och har ett bra kvalitetstänk. För att passa in i rollen ser vi också att du är kommunikativ, har erfarenhet av ritningsläsning, god fysik då det förekommer montering av tunga delar samt har problemlösningsförmåga.


Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar Nibe AirSite med Skill. Anställningen är en tillsvidareanställning hos Nibe AirSite som inleds med en provanställning på 6 månader.

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Sök därför redan idag!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Hilda Rehn: hilda.rehn@skill.se

Välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Business Consultant inom PLM-system till YaPlm

Organisationsutvecklare
Läs mer Apr 14
Har du en teknisk bakgrund och vill kombinera ditt kunnande med att bygga långsiktiga kundrelationer och bidra till att göra skillnad för företag genom kundanpassade och effektiva PLM-lösningar? YaPlm har sedan starten byggt upp ett stort förtroende i branschen med en ständigt växande kundkrets och förstärker nu sitt team med en Business Consultant. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
YaPlm AB grundades 1997 i Göteborg som återförsäljare av PLM-systemet SmarTeam. I takt med att vår kundkrets och PLM-kompetens ökade i kombination med en stor efterfrågan av nya systemlösningar beslutade vi år 2007 att utveckla vårt eget PLM-system, YaPlm, som sedan 2019 utgör hela vår verksamhet.

YaPlm riktar sig till alla företag som har behov av att hålla ordning på sina dokument, artiklar och processer. Våra kunder har alla olika behov, allt från små kunder med enskilda användare till stora kunder vars PLM-system används av hundratals användare på olika platser runt om i världen. Våra kunder är idag framförallt tillverkande företag, underleverantörer, konsultfirmor men finns även inom bygg- och medicinteknikbranschen.

Vårt YaPlm team består av ett antal erfarna PLM experter med specialkompetens inom ett antal områden. Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster för implementering, utbildning och vidareutveckling av PLM-system såsom:

• PLM konsultation
• Installation
• Affärsutveckling
• PLM metodik
• Utbildning för slutanvändare
• Utbildning för PLM-administratörer

Vi sitter i ljusa, moderna och ändamålsenliga kontorslokaler intill Avenyn i centrala Göteborg.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Business Consultant är du ansvarig för att driva implementeringen av YaPlms PLM-system hos kund. Från uppstartsmöte, där du stämmer av och tolkar kundens befintliga förutsättningar, till att specificera hur PLM-systemet ska anpassas för att möta kundens behov. Du vägleder användarna under implementeringen steg för steg genom noggrann planering, inbjudan till testmiljöer, workshops, utbildningar och slutligen uppföljning där du fungerar som kundens stöd och bollplank.

Som Business Consultant erbjuds du en självständig och flexibel roll men har samtidigt tillgång till ett nära stöd från dina kollegor. Utöver dina externa kontaktytor hos kund samarbetar du internt nära våra kundägare, business consultants och systemutvecklare m.fl. Hög service, tillgänglighet och lyhördhet är ledord vi arbetar efter och något vill ska genomsyra verksamheten och våra medarbetares arbetssätt.

Din profil
Vi söker dig med en teknisk utbildning (YH, BSc, eller MSc) inom exempelvis mekanik, el, mekatronik eller annat relevant område där stor vikt kommer att läggas vid din förståelse för producerande verksamheter och användning av PLM-systemstöd. Du kan exempelvis ha erfarenhet som konstruktör på en utvecklingsavdelning eller annan relevant bakgrund inom produktion, kvalitet, inköp etc. med övergripande inblick i tillverkningens olika faser. Erfarenhet av arbete i ett PLM-system är ett krav.

Som person tror vi att du drivs av att göra skillnad genom problemlösning, förändringsarbete och att erbjuda lösningar för smartare och effektivare systemstöd. Med nyfikenhet och lyhördhet har du förmåga att förstå och analysera kundens behov och kan därigenom ge rätt vägledning utifrån kundens unika förutsättningar. På så vis bidrar du samtidigt till att skapa långsiktiga och förtroendeingivande kundrelationer. Då tjänsten omfattar stora kontaktytor såväl internt som externt så behöver du ha en god kommunikativ förmåga och behärska svenska och engelska obehindrat, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Ansökningsförfarande
I denna rekryteringsprocess samarbetar YaPlm med Skill. Tjänsten innebär en anställning hos YaPlm.

Start för tjänsten är så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Urvalet kommer behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med din ansökan!

Vid eventuella frågor eller funderingar, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Johan Zizala, johan.zizala@skill.se

Ansök nu

Testare sökes till vår kund inom rymdteknik

Kontrolltekniker, elektronik
Läs mer Apr 12
Vill du arbeta på ett växande högteknologiskt företag med passionerade kollegor som stärker varandra både lokalt och internationellt? Vi söker dig som är villig att ta dig an nya utmaningar och bli en del av ett engagerat team med ambitionen att förnya rymdtekniken!

Om företaget

Vår kund har sitt säte i Göteborg och präglas av en familjär företagskultur, med erfaren och kompetent personal samt en mångsidig ledningsgrupp. Företaget utvecklar och tillverkar produkter som används på satelliter och teamet består av åtta personer som tillsammans stöttar verksamheten med test och verifiering. Arbetsplatsen erbjuder en hybrid arbetsmiljö, med hög flexibilitet och frihet under ansvar.

Dina arbetsuppgifter

Som Testare kommer ditt huvudsakliga ansvar vara att testa och verifiera produkter som används på satelliter för att säkerställa att de uppfyller kundens krav både före leverans och under utvecklingen av nya produkter. Utöver detta kommer du även att arbeta med material- och processkvalifikationer för utvecklingsprojekt och framtida produkter. Du kommer att arbeta i en renrumsproduktion av världsklass och samarbeta med ett högpresterande team för att säkerställa att våra produkter uppfyller kundkrav.

Arbetsuppgifter är:
• Test och verifiering av digital- och hårdvara
• Analys och rapportering av testresultat
• Att förbättra processer för att öka effektiviteten
• Stödja vid felutredning och avvikelsehantering

Din profil

För att trivas i den här rollen behöver du ha ett genuint intresse för teknik och motiveras av problemlösning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen tror vi att du har en positiv inställning, förmåga att samarbeta och skapa förtroende i din omgivning. Du trivs med att ta ansvar och egna initiativ, samtidigt som du är öppen för nya idéer och inspirerar andra att uppnå gemensamma mål.

Meriterande:
• Erfarenhet av testning och verifiering av hårdvara samt mikrovågsprodukter
• Instrumentkännedom (RF-instrument, Oscilloskop)
• Erfarenhet från andra elektronikproduktionsanläggningar

Ansökningsförfarande
Start för tjänsten är så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Anställningen inleds som ett konsultuppdrag där du blir anställd hos oss på Skill och jobbar som konsult hos kunden. För rätt person finns mycket goda möjligheter till anställning hos kund efter konsultperioden.

Om du känner att tjänsten är rätt för dig är du varmt välkommen att skicka in din ansökan! Urvalet kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med din ansökan. Vid eventuella frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Ben Saeang, på ben.saeang@skill.se.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu