Jerrie AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Jerrie AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Verksamhetsutvecklare till VY Buss, Göteborg

Affärsutvecklare
Läs mer Sep 26
Vygruppen är en nordisk transportkoncern med en omsättning på cirka 15 miljarder NOK och omkring 10 500 anställda i Norge och Sverige. Koncernens affärsområden är persontrafik med tåg och buss samt mobilitet och turism. Vy satsar på att utveckla hållbara transportlösningar, förbättra kundupplevelsen och göra det enklare att resa kollektivt från dörr till dörr. Läs mer på www.vy.se

Genom att resa tillsammans minskar vi vår negativa påverkan på miljö- och hälsa jämfört med om var och en resenär hade åkt egen bil. Vill du vara med på denna resa som Verksamhetsutvecklare med möjlighet att påverka och skapa en viktig samhällsnytta?

Till vår logistikavdelning söker vi dig som vill jobba med just verksamhetsutveckling. Som verksamhetsutvecklare hos oss har du en viktig roll där du stödjer utvecklingen av våra drifts- och planeringsprocesser med målsättningen att förbättra arbetssätt både gällande kvalité och kostnadseffektivitet. Tillsammans med övriga ledare inom VY Buss och dess verksamhet driver du på utvecklingen och håller i projekt för att uppnå "Operational Excellence". En annan viktig del i rollen innebär utveckling och uppföljning av KPI:er kopplat till våra processer och verksamheten vid driftcentralerna men även kundnöjdhet som är ett våra viktigaste nyckeltal. Du rapporterar till Logistikdirektören i Sverige och deltar i många spännande tvärfunktionella forum i verksamheten.

Arbetsuppgifter

• Samordning och koordinering av våra driftcentraler
• Processutveckling inom logistikavdelningen
• Driva förbättringsarbete kopplat till gemensamma processer och rutiner
• Ta fram relevanta nyckeltal/KPI:er för att mäta och följa upp processerna
• Samordna aktiviteter och driva workshops, samordningsmöten m.m.
• Projektledare för verksamhetsutvecklingsprojekt inom Vy Buss
• I samråd med kollegor i både Sverige och Norge delta i utvecklingsarbete av befintliga och ev. framtida stödsystem

Kvalifikationer
Vi söker framför allt rätt person med passande kvalifikationer för tjänsten, men det behöver inte innebära att din erfarenhet från liknande tjänster är lång, utan vi sätter stor vikt på såväl kunskap som förmåga, men inte minst vilja. De kvalifikationer vi letar efter och som vi tror kommer att ge dig förutsättningar att lyckas väl i rollen är följande:

• Högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper
• Kunskap om logistik och flöden
• Kunskaper om processarbete och verksamhetsledningssystem
• Erfarenhet från målstyrning och arbete med nyckeltal
• Vana av affärssystem
• Erfarenhet av förbättringsarbete

Personliga egenskaper
Vi söker en person som är drivande och engagerad i sina arbetsuppgifter och inte väntar på att saker skall genomföras. Dessutom ser vi gärna att du har följande egenskaper:

• Mål- och resultatorienterad och förmåga att se affärsnytta
• God analysförmåga och förmåga till kreativt nytänkande
• Mycket god förståelse för flöden och helheten
• God förmåga att kommunicera, såväl muntligt som i skrift och att du gillar att arbeta tillsammans med andra
• Proaktivitet och förmåga att hålla ”deadlines”
• Engagemang och flexibilitet
• En stor vilja att lära dig nytt och dela med sig av dina egna kunskaper

Vi erbjuder
En bra arbetsmiljö med härliga arbetskamrater på en arbetsplats mitt i centrala Göteborg. Du har stora möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter och med förtroende finns det möjlighet att arbeta flexibelt, både hemifrån och på kontoret, även om det är viktigt att finnas på plats i verksamheten för att göra ett bra jobb. Arbete i tjänsten förekommer till våra olika verksamhetsorter i Sverige samt till koncernens huvudkontor i Oslo.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar VY Buss med Jerrie. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Kvist på 0723 -33 88 26, karin.kvist@jerrie.se

Sista ansökningsdag är den 24 oktober men vi ser gärna att din ansökan kommer in så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Observera att vi inte tar emot några ansökningar via mail pga GDPR

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Redovisningsekonom till Castellum, Göteborg

Redovisningsekonom
Läs mer Sep 19
Castellum är ett av Nordens största börsnoterade fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Varje dag går hundratusentals människor till jobbet i våra lokaler. Med fokus på flexibilitet, hållbarhet och innovation skapar vi arbetsplatser där människor och organisationer utvecklas.

Per den 31 december 2021 uppgick fastighetsvärdet till ca 176 miljarder, inklusive ägarandelen i norska Entra ASA. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors-området. Ett av våra hållbarhetsmål är att vara helt klimatneutrala senast 2030. Castellum är det enda nordiska fastighets- och byggbolag som är invalt i Dow Jones Sustainability Index (DJSI). Castellumaktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap.

En värd bortom det förväntade.
www.castellum.se

Rollen som redovisningsekonom
I vår pågående tillväxtresa söker vi nu flera nya kollegor att förstärka vårt engagerade och kompetenta redovisningsteam med. I rollen som redovisningsekonom arbetar du med löpande redovisning och rapportering. Du har ett nära samarbete med dina kollegor inom redovisning och med förvaltningen.

Arbetsuppgifter:

• Löpande bokföring
• Totalansvar för balansen i ett antal bolag där kontoavstämningar ingår
• Periodiseringar
• Momsdeklarationer
• Projektavslut, ekonomiskt avslut och fördelning av tillgångar
• Rapportering vid bokslut i Cognos Controller/Cogons TM1
• Upprättande av inkomstdeklarationer
• Upprättande av årsredovisning
• Dialog med myndigheter
• Nära samarbete med andra avdelningar inom bolaget
• Delaktig i kontinuerligt förbättringsarbete av rutiner och processer

Vem är du
Vi söker dig som är en trygg och driven ekonom med mångårig erfarenhet inom redovisning. Du har ett stort intresse för system och digitalisering och är en van Excel-användare. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och kommunicerar flytande på svenska och engelska. Tidigare erfarenhet av fastighetsbranschen är mycket meriterande.

Du kommer in i en spännande tillväxtresa, men som också ställer krav på hög självständighet. Vi ser därför att du är en lyhörd, flexibel och målinriktad person. Du visar på stort driv, engagemang och nyfikenhet till att lära dig nytt. Du motiveras av ett stort eget ansvar men trivs samtidigt med att tillhöra ett team där ni stöttar varandra.

Vad vi erbjuder
Castellum vill vara en attraktiv arbetsplats där våra medarbetare mår bra och känner att de utvecklas. Vi arbetar med såväl kompetensutveckling som en motiverande arbetssituation för att skapa engagemang och trivsel. Den decentraliserade organisationen gör att varje medarbetare har tydliga ansvarsområden med frihet inom respektive område, vilket innebär både stimulans och goda utvecklingsmöjligheter.

Med syfte att underlätta för våra medarbetare att få ihop livspusslet så introducerades vi under året möjligheten till ett mer flexibelt arbetsliv med förhoppningen att främja medarbetarnas hälsa och välbefinnande och samtidigt bidra till ökad produktivitet.

Castellumandan
Under hösten 2017 lanserades Castellumandan, vår värdegrund som tydligt pekar på vad som är unikt med Castellum och hur vi särskiljer oss från våra konkurrenter. Den består av våra 4 P – Personliga, Passionerade, Proaktiva och Pålitliga. Dessa ger vägledning i vardagen och i olika affärssituationer, vad man kan förvänta sig av en medarbetare hos Castellum och hur vi ska agera internt mot varandra.

Din ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Castellum med Jerrie. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Garding Lindstrand på +46723 33 01 49, senast 7 oktober, men då urval och intervjuer sker löpande så ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Försäljningsansvarig till Elon Friggahuset Byggförsäljning, Göteborg

Försäljningschef
Läs mer Sep 14
Friggahuset Byggförsäljning AB är ett systerbolag till Friggahuset AB som riktar sig enbart mot förvaltning och byggsektorn. Vi ingår i Elon som är Sveriges största vitvarukedja som består av fristående handlare runt om i landet.

Elon Friggahuset rekryterar nu en Försäljningsansvarig till Byggbolaget, Friggahuset Byggförsäljning AB är ett systerbolag till Friggahuset AB som riktar sig enbart mot förvaltning och byggsektorn. Du kommer in i ett spännande skede av stark tillväxt och du blir nyckelpersonen i organisationen med uppdraget att förvalta och vidareutveckla bolagets fortsatta framgång.

Om rollen

Som Försäljningsansvarig har du en operativ tyngdpunkt, men även budget-, personal- och resultatansvar för säljteamet bestående av två personer. Målsättningen är att genom en bearbetning av nya kunder samt utveckling av befintliga, öka lönsamheten. Vidare består din roll av att utveckla och utvärdera försäljningsprocessen och sluterbjudande till privata och kommunala fastighetsägare/förvaltare och byggfirmor. Med en orädd approach vågar du hitta nya kreativa lösningar och tillvägagångsätt. Du åtgår från huvudkontoret i Kållered. Tänk tillträde för tjänsten är januari 2023

Ansvar och arbetsuppgifter

• Budget, prognos, resultat- och personalansvar, uppföljning av nyckeltal
• Räkna på byggprojekt och utvärdera affärsmöjligheter, både uppsökande och via olika portaler
• Driva egen försäljning till nyckelkunder
• Framtagning av strategier och planer för hur Elon Friggahuset ska hitta nya affärsmöjligheter, öka försäljningen och utveckla kundrelationer
• Strukturera och effektivisera flöden, rutiner, processer och kommunikation internt och mot kunder

Din erfarenhet

Vi söker dig som brinner för att driva och utveckla försäljning och att uppnå resultat. Du trivs med mixen av säljledning och egen försäljning, du kan påvisa ett starkt försäljningsresultat från dina tidigare roller. Det är en fördel om du har kännedom kring byggsektor, erfarenhet av upphandling och gärna ett kontaktnät inom branschen.

Du har haft eget budgetansvar och har ett bra sinne för ekonomi. Det är en stark fördel om du har en förståelse för en sälj-cykel som innefattar flera olika moment med längre avslutsfrekvens. Vi ser gärna att du lockas av att vara en del av ett entreprenörsbolag där du med dina resultat verkligen gör skillnad. Högskoleutbildning eller motsvarande inom ekonomi, marknad/försäljning är meriterande.

Vem du är

Det är viktigt för oss att du inte drivs av prestige eller titlar. Din drivkraft ska i stället bestå av att vilja bygga bolag och se resultat och tillväxt. Du trivs med ett coachande ledarskap där du själv är en central spelare inom försäljning. Som person har du god förmåga att arbeta innovativt, sätta strukturer och optimera säljprocesser. Vidare tror vi att du trivs med en roll där du stundtals behöver växla upp till en hög aktivets grad, samtligt som du även kan fördjupa dig i arbetsuppgifter som kräver noggrannhet och precision. Du trivs i en platt organisation där kulturen är prestigelös och hjälpsam.

Sök rollen

Varmt välkommen med din ansökan! I denna rekrytering samarbetar Elon Friggahuset med rekryteringsföretaget Jerrie. Du söker rollen via Jerrie senast den 19 oktober. Om du är nyfiken på mer information kontakta ansvariga rekryteringskonsult Frida Dire på 0703-00 10 16 eller frida.dire@jerrie.se

Vi ser fram emot din ansöka!

Ansök nu

Redovisningsekonom till Forbo Flooring, Göteborg

Redovisningsekonom
Läs mer Sep 22
Forbo Flooring AB ingår i Forbo-koncernen med säte i Baar, Schweiz. Totalt omsätter koncernen ca 10,5 miljarder kronor och sysselsätter ca
5 300 anställda.

Forbo Flooring AB ansvarar för försäljning, marknadsföring och distribution av golvprodukter i de nordiska länderna. Vi är marknadsledande i Norden inom flera produktområden och har en mycket stark position på golvmarknaden.

Vi söker nu en redovisningsekonom till vårt nordiska huvudkontor i Göteborg. Du kommer att tillhöra den nordiska ekonomiavdelningen om 11 personer, varav 8 är placerade i Göteborg. Du rapporter till redovisningschefen.

Vi söker dig som trivs på en arbetsplats där det finns möjlighet för dig att använda dina kunskaper brett. Som redovisningsekonom innebär en del av rollen att stötta din chef och övriga kollegor på avdelningen med ansvar för kund/levreskontran, avstämningar, in/utgående betalningar, samt rapportering av den svenska delen. Du hanterar löpande bokföring, moms och skattedeklarationer och kommer vara involverad med underlag i budgetarbetet. Den andra delen av rollen innebär ansvar för månadsbokslut, årsbokslut och koncernrapportering för det norska bolaget.

Om dig

Du har någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi och erfarenhet av att praktiskt ha arbetat med redovisning i motsvarade roll några år. Du har god systemvana och på Forbo kommer du främst att arbeta i SAP, Cognos och Excel. Du är bekväm med engelska och svenska i tal och i skrift.

Tjänsten kräver att du är noggrann, analytisk och har ordning och reda. Du värdesätter samarbete och för dig är det självklart viktigt att bidra till teamet där vi stöttar upp för varandra när det behövs.

Lite mer om oss

Vi är en global, innovativ och designorienterad leverantör av golvlösningar som bryr oss om våra medarbetare, produkter och kunder runt om i världen och den planet vi lever på. Detta är möjligt tack vare alla våra engagerade medarbetare över hela världen.

På Forbo Flooring välkomnas du in i ett öppet och personligt arbetsklimat med en positiv och sund företagskultur och god work-life balance. Vi investerar i våra medarbetare och erbjuder en stimulerande, trevlig och säker arbetsmiljö.

Välkommen med din ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jerrie. Har du frågor om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Helena Bruman 0735–405262 eller helena.bruman@jerrie.se. Vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval och intervjuer, men som senast den 16 oktober.

Ansök nu

Internationell Trader till Central National Sweden AB, Göteborg

Internationell säljare
Läs mer Sep 21
Central National Sweden AB med kontor i Göteborg är ett dotterbolag till CNG Inc i New York som är ett av världens största globala försäljnings, marknadsförings- och distributionsorganisationer med fokus på massa, papper, tissue, förpackningar samt träprodukter och metall. CNG är ett familjeägt företag med en 135 årig historia inom skogsindustrin och som samarbetar med kunder och leverantörer i mer än 100 länder runt om i världen. Våra långvariga relationer med branschens olika partners har byggt på god marknadskunskap, hög integritet och anpassningsförmåga.

Central National Sweden AB (CN Sweden) upplever en kraftigt ökad efterfrågan på de tillväxtmarknader vi verkar (Afrika och mellanöstern). För att möta denna efterfrågan söker vi en eller flera nya kollegor till vår säljavdelning.

Om rollen

I den spännande och utmanande rollen som trader på CN Sweden kommer du ha daglig kontakt med leverantörer och kunder runt om i världen. Kunderna finns huvudsakligen i Afrika och mellanöstern, leverantörerna i Europa, Nord- och Sydamerika samt Asien. Du besöker, bygger goda relationer och förhandlar med de partners och kunder som du ansvarar för i din kundportfölj. Du ingår i ett engagerat och erfaret säljteam på ca 8 personer, men har stort eget ansvar för de affärer du själv driver. Samtidigt finns det alltid stöttning från teamet och övriga kollegor när du behöver bolla svåra frågor och beslut. Du rapporterar till försäljningschefen och har helhetsansvar för dina affärer från offert till kundbetalning via inköp, finansiering, riskbedömning och valutahantering, men självklart med stort stöd från bolagets övriga avdelningar.

Då kunder och leverantörer finns runt om i världen så innebär det en hel del resande till annorlunda och intressanta platser. Du får vara beredd att vara ute ca 60–80 dagar per år, oftast 7–10 dagar per gång. Har du bakgrund från likande roll är det klart meriterande, men vi kommer även lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som säljare hos CN Sweden har man stor möjlighet att utvecklas och växa i sina och företagets affärer samt att på sikt bli aktieägare i bolaget.

Vi söker dig som

För att lyckas i rollen behöver du ha ett stort eget driv, en bra förmåga att förhandla och göra affärer, vara duktig på att hålla ihop komplexa situationer och frågeställningar. Bra om du kan kombinera en analytisk förmåga med förmågan att våga fatta beslut. Mycket av arbetet sker tillsammans med andra så du behöver vara trygg i att kommunicera med andra, nyfiken samt prestigelös.

En lämplig bakgrund är om du kommer från liknande arbetsuppgifter på ett annat handelshus, där du arbetat som trader i ett flertal år. En annan kan vara att du saknar erfarenhet från branschen men har erfarenhet från exempelvis trade finance, logistik/fraktförsäljning eller annan försäljning i en komplex internationell miljö. Du kan även komma direkt från högskolan med en examen inom industriell ekonomi eller internationell handel och logistik. Oavsett bakgrund behöver du ha mycket goda kunskaper i engelska och det är klart meriterande om du dessutom behärskar franska på en god nivå.

CN Sweden är ett ungt företag med erfarna, varmhjärtade kollegor i blandade åldrar och med en familjär stämning samt goda personalvillkor i form av fördelaktig pensionslösning, friskvård, sjukvårdsförsäkring etc.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar CN Sweden med rekryteringsföretaget Jerrie. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Martin Dahlberg på martin.dahlberg@jerrie.se alt +46 763–17 07 41. Du ansöker med bifogat CV på jerrie.se. Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 12 oktober.

Ansök nu

Kommersiell Förvaltare till Nääs Fabriker, Lerum

Fastighetsförvaltare
Läs mer Sep 15
Från att en gång varit ett stort och framgångsrikt bomullsspinneri har Nääs Fabriker fått nytt liv. Området har förvandlats till ett av landets mest omtyckta utflyktsmål. I en varsamt renoverad bruksmiljö samsas idag hotell, restaurang, kafé, en konferensanläggning, bageri & bryggeri, butiker och allt från ett traditionellt kontor till showroom, ateljé, pop up och co-working.

Vill du bli en del av Nääs Fabrikers framtid?

Vi är just nu i starten av att genomföra nästa utvecklingssteg för Nääs Fabriker med många spännande utmaningar.

Om rollen

Nääs Fabriker AB erbjuder en spännande roll som Kommersiell Förvaltare för bolagets kommersiella lokaler. Ditt uppdrag blir att självständigt driva hela uthyrningsprocessen från första hyresgästkontakt till uthyrd lokal.

Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med människor och skapa långsiktiga relationer. Fokus ligger på kreativitet och förmågan att konceptualisera i kombination med goda relationer och nöjda hyresgäster. Du ansvarar för att ta fram strategi för uthyrningsarbetet för varje produkt och driver uthyrningsarbetet mot nya och befintliga kunder. Du genomför hyresförhandlingar, offererar och upprättar/tecknar hyresavtal. Rollen är självständig, med varierande arbetsuppgifter och flera kontaktytor internt och externt.

Andra viktiga ansvarområden är:

• Ta fram och följa upp intäkts- och kostnadsbudget för uthyrningsarbetet
• Ta fram plan för säljaktiviteter för uthyrningsarbetet tillsammans med marknads- och kommunikationschef
• Proaktivt upprätthålla ett bra kontaktnät för att utveckla affären tillsammans med marknaden och våra hyresgäster
• Genomföra sälj- och marknadsaktiviteter
• Driva hyresgästanpassningar, driftsättning och inflyttning av färdigställda lokaler
• Genomföra visning och närvara/medverka vid in- och utflyttsbesiktningar
• Medverka vid prognos- och budgetarbete
• Initiera hyresgäst och intäktsrelaterade investeringar

Din erfarenhet

Vi söker dig som brinner för att utveckla och möjliggöra. Du drivs av att göra och vi tror att du har tre till fem års erfarenhet av att jobba med kommersiell uthyrning eller med kundansvar som förvaltare. Vi har som krav att du har goda kunskaper i hyresjuridik och en god förhandlingsvana med kraft att självständigt driva förhandlingar. Det är meriterande med erfarenhet från projektledning och/eller koncept och butiksuthyrning.

• Högskoleutbildning, troligtvis inom fastighet eller liknande
• 3-5 års erfarenhet av kommersiell uthyrning,
• God förhandlingsvana och goda kunskaper i hyresjuridik
• Van att arbeta aktivt med affärsskapande kundkontakter
• Mycket bra kommunikationsförmåga i tal och skrift
• B-körkort och tillgång till bil

Dina egenskaper

Som person är du självgående och driven, du trivs i en organisation med högt tempo där service alltid är i fokus. Du har god förmåga att skapa goda relationer och du beskriver dig som affärsmässig och strukturerad. Du får möjligheter att påverka den fortsatta utvecklingen av verksamheten med egna idéer och initiativ, något du trivs med. Du kommer att få stor frihet under ansvar i en fin gemenskap och stark företagskultur. För att trivas hos oss är du prestigelös och ödmjuk, orädd för att hugga i där det behövs och flexibel i att din arbetsdag är varierande och ingen dag är en andra lik.

Vi erbjuder

Som anställd på Nääs Fabriker får du en fantastisk arbetsmiljö med historiska anor och närhet till natur. Härliga kollegor och en arbetsplats med högt i tak där dina idéer är välkomna. Generösa förmåner på hotellet och i restaurang. Friskvårdsbidrag och fri tillgång till hotellets gym ute och inne. Tillgång till medarbetarportalen Benify och andra aktiviteter och event med kollegor.

Tillträde enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Detta är en heltidstjänst, kvällsarbete kan förekomma vid vissa evenemang du kommer att delta i. Placering på Nääs Fabriker i Tollered i Lerums kommun.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Jerrie. Du söker rollen på Jerrie.se med CV och ett personligt brev riktad till rollen. Sista ansökningsdagen är 12/10 Ansvarig rekryteringskonsult är Frida Dire som du är välkommen att kontakta för frågor och funderingar 0703 001016/ frida.dire@jerrie.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

B2B säljare till Sappa, Göteborg

Abonnemangsförsäljare
Läs mer Sep 13
Sappa är ett telekombolag som levererar bredband, TV, digitala omsorgstjänster och telefoni till nöjda kunder i hela Sverige. Bland deras kunder finns alltifrån nätägare, fiberföreningar, byggherrar och fastighetsägare, till samfälligheter, bostadsrättsföreningar och andra TV-operatörer. Det är inte bara de stora aktörerna som finns med på deras kundlista, lika ofta handlar det om en liten förening med få hushåll eller en enskild privatperson. Deras huvudkontor är i ljusa fräscha, lokaler i Elisedal, de har lokal närvaro i Karlstad, Boxholm och Umeå. Hjärtat i bolaget är deras kundlojalitetscenter, som finns på plats och svarar alla dagar året om.

Snabbfakta
Sappa säljer och levererar bredband, TV, digitala omsorgstjänster och telefoni i hela Sverige. Just nu söker de en B2B säljare som vill vara med och leverera kundupplevelser i världsklass.

Om tjänsten
I rollen som B2B säljare kommer du ingå i ett team som i dagsläget består av nio medarbetare. Du kommer driva försäljning både digitalt, via telefon och genom personliga möten mot bostadsrättsföreningar och deras tillhörande styrelser. Dina kunder kommer befinna sig på flera olika orter i främst södra och mellersta Sverige. På Sappa samarbetar alla för att tillsammans nå målet om att vara Sveriges mest kundvänliga företag. För att du ska ha de bästa förutsättningarna att lyckas i din roll finns en strukturerad och genomtänkt säljprocess i form av b.la systemstöd och marknadsaktiviteter. Du kommer också få ta ett stort eget ansvar och självständigt jobba med hela säljcykeln från uppsökande försäljning och offertadministration till löpande bearbetning & uppföljning.

Vi söker dig som
Har ett par års erfarenhet från försäljning sedan tidigare, gärna B2B men B2C är också intressant. Vi tror att du har en god grundförståelse för teknik och om du har bra kunskap kring bredband, TV och nätverk är det ett stort plus. Du är obehindrad i det svenska språket och har goda kunskaper i engelska. För att lyckas väl i den här rollen ser vi att du är en kommunikativ och engagerad lagspelare. Att arbeta strukturerat med planering och organisering av ditt eget arbete ser du som en självklarhet. Du har lätt för att anpassa dig efter mottagaren och har en kreativ och lösningsfokuserad inställning.

Vad vi erbjuder dig
Möjlighet att få vara en del av ett entreprenöriellt företag där det är korta beslutsvägar och där man sätter laget före jaget. På Sappa strävar man alltid efter att ha trygga och glada medarbetare som lever deras värderingar. Tillsammans hjälps de åt att lyfta varandra stärkta av deras starka företagskultur. Du kommer att få en god inblick i hela verksamheten eftersom du samarbetar med hela organisationen för att nå framgång.

Att ansöka via Jerrie
I den här rekryteringen samarbetar Sappa med Jerrie. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Karin Kvist på karin.kvist@jerrie.se. Du ansöker med bifogat CV på jerrie.se

Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 10 oktober, välkommen!

Ansök nu

Redovisningsansvarig till Currentum Västkoncernen, Göteborg

Redovisningschef
Läs mer Sep 20
Currentum är en av branschens ledande installationsgrupper och består av starka aktörer inom VS, sprinkler, ventilation, fastighetsautomation, el, energi och säkerhetsanläggningar. Currentum Väst samlar nästan 30 kompetenta bolag, varav Installationsbolaget Göteborg och Sprinkler tillhör de större. Idag omsätter Currentumkoncernen drygt 3,5 miljarder kronor årligen och har cirka 1300 medarbetare.

Vill du få möjlighet att bidra med din kompetens i en koncern som har påbörjat en spännande tillväxtresa? Vi söker dig som brinner för redovisning och trivs i en drivande funktion där du får ta helhetsansvar för ett antal bolag i koncernen.

Om rollen

Du kommer att vara Redovisningsansvarig för Installationsbolaget Gbg AB och Installationsbolaget Sprinkler AB och ha ett övergripande ansvar för rapportering för ytterligare ett antal företag inom Currentum Väst AB. Det är en roll med många kontaktytor, där du dels har ett nära samarbete med vår ekonomichef i Currentum Väst, våra VD:ar och våra projektledare. Du kommer även samarbeta med övriga bolag inom koncernen och bidra med ett affärsmässigt perspektiv till organisationens utveckling och lönsamhet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

• Löpande bokföring
• Upprätta månads- och årsbokslut
• Ansvar för månatlig rapportering
• Projektredovisning och successiv vinstavräkning
• Koncernredovisning
• Skatt, moms och deklaration
• Upprätta budget och prognos
• Tillsammans med övriga i gruppen upprätta och utveckla företagets interna uppföljning och analyser, kontinuerlig utveckling av processer
• Kontaktperson mot bank och revisorer

Inom Currentum Väst arbetar idag ett 10-tal ekonomer, varav två sköter löpande bokföring och kund-levreskontra för Installationsbolaget. Under hösten flyttar vi in i nya trevliga lokaler i Sisjön och vi kan lova dig en trevlig familjär arbetsplats där du ges utrymme för nya idéer och där vi hjälps åt på alla fronter.

Om dig

Vi söker dig som har några års erfarenhet från rollen som ekonomi- eller redovisningsansvarig där du arbetat med kvalificerad redovisning. Du gör både bokslut och årsbokslut självständigt och har du tidigare erfarenhet från entreprenadbranschen eller av arbete med projektredovisning är det positivt. Meriterande är även erfarenhet av koncernredovisning och successiv vinstavräkning. Du har generellt god systemvana och en nyfikenhet på hur man nyttjar systemstöd på bästa sätt, samt är en van användare av Excel. Troligen har du också en universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomiområdet.

Som person är du trygg och balanserad. Du tycker om att samarbeta och jobba mot gemensamma mål. Då vi växer och befinner oss i en föränderlig miljö behöver du vara prestigelös och också beredd att hugga in där det behövs. Du är självständig och ansvarsfull och har även modet att ifrågasätta. Vidare är du noggrann, har en affärsmässig inställning med förmågan att se verksamheten ur ett större perspektiv. Du är bra på att skapa rutiner och processer och trivs med att ha ett stort ansvarsområde i en bred roll.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Jerrie. Varmt välkommen med din ansökan via www.jerrie.se. För frågor kontakta gärna Helena Bruman, tel. 0735-405262. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 9 oktober.

Ansök nu

Försäljningsansvarig Konsument till Sappa, Göteborg

Säljledare
Läs mer Aug 29
Sappa är ett telekombolag som levererar bredband, TV, digitala omsorgstjänster och telefoni till nöjda kunder i hela Sverige. Bland deras kunder finns alltifrån nätägare, fiberföreningar, byggherrar och fastighetsägare, till samfälligheter, bostadsrättsföreningar och andra TV-operatörer. Det är inte bara de stora aktörerna som finns med på deras kundlista, lika ofta handlar det om en liten förening med få hushåll eller en enskild privatperson. Deras huvudkontor är i ljusa fräscha, lokaler i Elisedal, de har lokal närvaro i Karlstad, Boxholm och Umeå. Hjärtat i bolaget är deras kundlojalitetscenter, som finns på plats och svarar alla dagar året om.

Om tjänsten
I rollen som Försäljningsansvarig Konsument kommer du tillsammans med en kollega ansvara för försäljning gentemot privatkunder avseende TV och bredband inklusive kringprodukter. Du kommer fokusera på att bearbeta specifika nyckelkunder/större konton och tillsammans med vår Digital Manager optimera kundresan och skapa mervärde för kunderna som leder till ökade affärer. Du kommer till exempel att:

• Sätta upp, genomföra, mäta och analysera kampanjer gentemot privatkunder.
• Vara en kontaktpunkt för externa leverantörer och tillsammans med de genomföra kampanjer.
• Vara med och säljstyra försäljnings- och savegruppen inom vår kundtjänst.
• Ansvara för och följa upp säljflödet via partners kundportaler.
• Ansvara för och följa upp TM kampanjer via extern part tillsammans med våra leverantörer.

Vi söker dig som
har ett par års erfarenhet från B2C-försäljning sedan tidigare. Kanske har du jobbat som säljare hos en elektronikkedja, suttit i kundtjänst och tagit ett större ansvar för en specifik kundgrupp eller så har du jobbat med kundresor med fokus på att bredda nyckelkunder. Vi tror att du har en god grundförståelse för teknik och bra kunskap kring bredband, TV och nätverk är ett stort plus. Du är obehindrad i det svenska språket och har goda kunskaper i engelska. För att lyckas väl i den här rollen ser vi att du är en initiativtagande, kommunikativ och engagerad lagspelare som driver på. Du är strukturerad och har lätt för att se saker och ting från en strategisk och övergripande synvinkel men har sedan också förmågan att se till att saker händer med en kreativ och lösningsfokuserad inställning.

Vad vi erbjuder dig
Möjlighet att få vara en del av ett entreprenöriellt och växande företag där det är korta beslutsvägar och där man sätter laget före jaget. På Sappa strävar man alltid efter att ha trygga och glada medarbetare som lever deras värderingar. Tillsammans hjälps de åt att lyfta varandra stärkta av deras starka företagskultur. Du kommer att få en god inblick i hela verksamheten eftersom du samarbetar med hela organisationen för att nå framgång.

Att ansöka via Jerrie
I den här rekryteringen samarbetar Sappa med Jerrie. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Karin Kvist på 072-333 88 26. Du ansöker med bifogat CV på jerrie.se Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 5 oktober.

Ansök nu

Redovisningsekonom till SR Energy, Göteborg

Redovisningsekonom
Läs mer Sep 6
SR Energy - tidigare Stena Renewable - är en del av energiomställningen mot en hållbar energiförsörjning. Bolaget projekterar, bygger och förvaltar effektiva vindparker för ett långsiktigt ägande.

Vi är aktiva i Skandinavien, med ett starkt fokus på södra Sverige där behovet av energi är som störst. SR Energy är idag stolta ägare till 201 vindkraftverk med en årlig produktion av drygt 2 TWh. Vi bygger ett grönt energibolag med våra långsiktiga ägare AMF, Alecta, KLP och Stena Adactum.

Om tjänsten
Som Redovisningsekonom ingår du i ekonomiavdelningen tillsammans med redovisningsansvarig och CFO. I rollen kommer du arbeta med löpande bokföring, månadsbokslut, skatter & moms, årsbokslut och årsredovisning m.m. för delar av koncernens 15 bolag (vindkraftsparker). Du hjälper till med koncernredovisning och gör månadsrapport. I tjänsten ingår även arrendeberäkningar och att hantera frågor från markägare samt budget- och prognosarbete. Som ekonom hos oss arbetar du nära driftsorganisationen och stöttar dem. Det finns också möjlighet att vara delaktig på utdelning av vindbonus.

Vi söker dig som
har någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har arbetat under några års tid i en liknande roll. Kanske kommer du från någon redovisningsbyrå eller ett mindre företag där du har fått prova på att arbeta med flera av de arbetsuppgifter och ansvarsområden som nämnts ovan. För att trivas hos SR Energy och i tjänsten ser vi att du är en energifull och nyfiken person. Du har en god analytisk och strukturerad förmåga och trivs med att arbeta självständigt inom ditt ansvarsområde.

Vad vi erbjuder dig
är möjligheten att få arbeta på ett företag som bidrar till den pågående och framtida energiomställningen. SR Energy är ett företag med god sammanhållning, hög kompetens och ett stort engagemang. Hos oss får du möjlighet att arbeta med många varierande uppgifter och utvecklas inom ditt område. Om du dessutom trivs med att ägna dig åt friskvård finns goda möjligheter till gemensamma träningsaktiviteter och kontoret finner du i fräscha och ljusa lokaler mitt i centrala Göteborg.

Din ansökan
I den här processen samarbetar SR Energy med Jerrie. Du är välkommen att ansöka med med din CV på www.jerrie.se. Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Bruman på 0735-40 52 62 eller helena.bruman@jerrie.se

Ansök nu

Key Account Manager till Instore Agency, Göteborg

Key account manager
Läs mer Sep 8
Instore Agency är enkelt. Kunden har all fast butiksexponering. Vi har den rörliga. Kunden har varumärke, produkter, koncept och butiker. Vi har galgar, påsar, presentförpackningar, e-handelsemballage, skyltdockor och allt annat som rör sig i butiken, och från butiken. Här är vi i en egen klass. För vi gör mer än bara säljer produkter. Med oss får du en professionell partner som kan komma med lösningar som lyfter din butik ytterligare. Det här är något vi gjort sedan 50-talet och det är något vi älskar. Läs mer om oss instoreagency.se

Om rollen

Nu söker vi en affärsmässig, nyfiken och engagerad Key Account Manager, med placering i Göteborg. Du blir en nyckelperson i den fortsatta satsningen för utvecklingen av bolaget. Ditt ansvar och fokus är att underhålla och vidareutveckla långsiktiga relationer med fokus på att bredda befintliga kunders engagemang inom galgar, påsar, presentförpackningar, e-handelsemballage, skyltdockor. Naturligtvis är det viktigt att vara nyfiken på nya affärsmöjligheter och en del av rollen innebär att utveckla nya samarbeten.

Med din erfarenhet och rutin driver du målinriktat säljarbetet framåt för att bearbeta Instore Agencys många kontakter och projekt på den nordiska marknaden. Arbetet sker nästan uteslutande i projektform och i tätt samarbete med inköpsavdelningen. Säljprojekten kan i vissa tillfällen vara komplexa med en längre cykel, vilket vi tror att du är van vid och trivs med. Kunderna finns i Norden med fokus på storstadsregionerna i Sverige, Norge och Danmark. Det innebär att du kommer resa ca två-fyra nätter per månad.

Du har ansvar för en egen säljbudget och driver självständigt försäljningen från idéstadie, offert, förhandling, avtalsskrivning, till färdig implementerad produkt. Försäljningen sker genom direktkontakter, genom Instore Agencys nätverk men även via ditt eget nätverk och aktivt deltagande på mässor.

Din erfarenhet

Du har ett starkt säljdriv och är van vid att jobba självständigt. Du har god erfarenhet av att driva framgångsrika säljprojekt mot flera beslutsfattare och kontaktytor. Vi tror att du kommer från en roll där du arbetar med bolagets nyckelkunder, mixat med nya affärsmöjligheter, en blandning du trivs med. Kommer du från ett mindre bolag kan det vara en fördel då du vet att ditt resultat är av största vikt.

Har du en kreativ framtoning i din försäljning och tycker om att bygga nätverk och tänka utanför den klassiska boxen är det en stark fördel. Kanske kommer du från branschen, då har du en kort startsträcka. Eller så har du någon annan värdefull erfarenhet, där du i samråd med kund jobbar fram en produkt, från idé till färdig vara.

Vem du är

Som person beskrivs du som öppen och utåtriktad. Du drivs av att göra det lilla extra för kunden, du går den där extra milen, ringer det extra samtalet, gör uppföljning och är genuint mån om dina relationer. Du kommer ingå i ett litet nordiskt team med en lokal säljkollega på Göteborgskontoret och mycket kontakt med organisationen i Lidköping.

Det betyder att du måste värdesätta lagspel och är engagerad för att skapa ett gott arbetsklimat, men du trivs även att arbeta självständigt och du trivs som bäst ute hos kund. Har du dessutom ett genuint mode/retail intresse är det förstås ett extra plus.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Instore Agency med Jerrie och du är varmt välkommen med din ansökan bestående av CV/LinkedIn profil och ett personligt brev riktad till tjänsten. Har du frågar besvarar jag dem gärna, du når mig på 0703 001016 eller frida.dire@jerrie.se det går även bra via linkedin

Sista ansökningsdagen är 2 oktober

Ansök nu

Energiingenjör till Chalmersfastigheter, Göteborg

Energirådgivare
Läs mer Sep 1
Chalmersfastigheter är Chalmers eget fastighetsbolag och består i dagsläget av 35 medarbetare. Deras primära uppgift är att försörja Chalmers med både egenägda lokaler och genom att hyra in fastigheter och lokaler från andra fastighetsägare till Chalmers verksamhet men de är även en viktig del i att förverkliga Chalmers vision om en hållbar framtid genom utvecklingen av deras campus. Chalmers verksamhet är samlad i campusmiljöer på Lindholmen och Johanneberg samt verksamhet vid Onsala Rymdobservatorium på Råö. Med genomtänkta campusområden vill de skapa bästa förutsättningar för utbildning, forskning och samverkan som kommer alla till nytta.

Om tjänsten
I rollen som energiingenjör ansvarar du för att driva det kortsiktiga såväl som det långsiktiga arbetet med att energieffektivisera byggnader och tillhörande verksamheter i Chalmersfastigheters bestånd och inhyrda lokaler. Du medverkar aktivt för att nå och kommunicera hållbarhetsmål.

Du verkar i lokaler innehållande allt från laboratorier, datahallar, renrum, till hörsalar, lektionssalar och kontorsrum. Arbetet med energieffektivisering sker i nära samarbete med energitekniker, drifttekniker, fastighetsansvariga och vid behov även med konsulter och andra berörda inom Chalmers verksamhet.

Som energiingenjör är du kontaktperson gentemot Chalmers. Tillsammans med Chalmers implementerar ni Chalmers klimatstrategi samt medverkar i olika samarbetsprojekt mellan berörda parter inom Chalmers, t ex forskning och innovation som berör energi och fastighetsteknik. Du kommer till exempel att:

• Utveckla och följa upp Chalmersfastigheters sammantagna mål enligt energiplan och Chalmers klimatstrategi
• Sammanställa och kvalitetssäkra Chalmersfastigheters energiuppföljning- och klimatrapportering som en del av hållbarhetsredovisningen
• Utföra beräkningar samt LCC-kalkyler
• Ansvara för arbetet enligt lagen om energideklarationer och energikartläggning, upphandla konsulttjänster samt ansvara för genomförande av besiktningar och dokumentation
• Driva egna projekt inom energieffektivisering
• Vara sakkunnig specialist i energirenoveringsprojekt
• Upprätthålla, bevaka och driva certifieringsprocesser för Chalmersfastigheters byggnader
• Upprätthålla och revidera energi- och elhandelspolicy samt aktivt bidra till efterlevnad inom det energistrategiska området.

Vi söker dig som
har en relevant eftergymnasial utbildning inom energiområdet. Du har även minst tre års erfarenhet av att arbeta i en liknande roll som sakkunnig specialist inom energiområdet i fastighetsbranschen. Du är obehindrad i det svenska språket och har goda kunskaper i engelska.

Vi tror att du arbetar i en liknande roll idag som energiingenjör/energistrateg på ett fastighetsbolag. Eller så arbetar du som energikonsult och vill ta klivet över på beställarsidan. Det är meriterande om du har erfarenhet av lokaler och miljöer för student-, forsknings- och utbildningsverksamhet. Som person är du lyhörd och kommunikativ. Du rådgör gärna med andra och är intresserad av andra människors motiv och beteende. Du gillar att samverka och samarbeta. Vidare är du engagerad, nyfiken och hjälpsam och du har lätt för att se helheten. Det här är en tjänst för dig som vill vara med och påverka!

Vi erbjuder dig
en arbetsplats mitt i Chalmers entreprenörskvarter med innovativa startupbolag och inkubatorer. Här finns engagerade studenter, världsledande forskare och drivna entreprenörer som i nära möten med näringsliv och stad inspireras till att samverka med varandra. Vi ger dig möjligheten att bli en del av ett litet bolag med stora uppdrag där vi alla är hjälpsamma, engagerande och handlingskraftiga.

Din ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Chalmersfastigheter med Jerrie. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Cecilia Jarlsmark, på 0723-05 33 43 eller cecilia.jarlsmark@jerrie.se. Du ansöker med bifogat CV på jerrie.se. Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 26 september.

Ansök nu

Förvaltningsadministratör till SBB, Göteborg

Administrativ assistent
Läs mer Sep 12
Samhällsbyggnadsbolaget är Nordens ledande aktör inom social infrastruktur. Vi äger bostads- och samhällsfastigheter i hela Norden och har som grundidé att utveckla, äga och förvalta långsiktigt med låg risk. Som partner till Sveriges kommuner vill vi bidra till att skapa ändamålsenliga lokaler för välfärdens viktigaste verksamheter.

SBB har en stark balansräkning och tillhör den utvalda gruppen av svenska fastighetsbolag som erhållit en så kallad Investment grade rating. Med hjälp av ett starkt kassaflöde och långa hyreskontrakt kan företaget fortsätta utvecklas och expandera. Tack vare vårt fokus på långsiktighet kan vi uppfylla vår ambition att bli Nordens största bolag för bostäder och samhällsfastigheter.

Vi utökar vårt samhällsfastighetsteam i Göteborg och rekryterar en förvaltningsadministratör som vill bidra i en verksamhet med högt tempo, positiv anda och i en omväxlande roll.

I rollen kommer du att arbeta med de flesta frågor som kan uppkomma inom SBB:s förvaltning. Du kommer ha ett antal mer administrativa arbetsuppgifter att utföra självständigt men dessutom stötta övriga i teamet med avtalsskrivning, uthyrning och diverse andra uppgifter.

I huvudsak kommer du att arbeta med:

· Årliga avräkningar, löpande fakturahantering och inkassohantering

· Hantera hyresavtal, uppsägningar, överlåtelser, p-platser, garage, förråd mm

· Uthyrning av mindre lokaler, förråd, lägenheter samt garage-och parkeringsplatser

· Marknadsföring av vakanta lokaler

· Samordna och ansvara för hyresgästkommunikation och information

· Medverka i företagsgemensamma forum för bolagets administratörer

Din bakgrund

Du kan exempelvis ha jobbat som hyresadministratör eller inom ekonomifunktionen på ett fastighets- eller förvaltande bolag. Det viktiga är att du har någon ekonomisk bakgrund och letar efter en roll där du får vara "spindeln i nätet" och stötta andra i teamet i deras vardag. Det är meriterande med kunskaper inom hyresjuridik, du har intresse och lätt för att lära dig olika system och ett krav för rollen är goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Du är en person som är lösningsorienterad, engagerad och självgående, du gillar struktur och är noggrann och van att planera ditt arbete och din tid på ett effektivt sätt. Vi lägger stor vikt vid att du har en prestigelös inställning och kan hugga i där det behövs. Som person är du ambitiös, drivande och tydlig i din kommunikation.

Din ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jerrie. Du söker tjänsten med CV via jerrie.se. För frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Helena Bruman tel. 0735-405262. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och ser därför gärna din ansökan så snart som möjligt, men som senast 25 september.

Ansök nu

Redovisningansvarig till IRLAB THERAPEUTICS, Göteborg

Redovisningschef
Läs mer Sep 5
IRLAB Therapeutics är ett svenskt läkemedelsföretag med säte i Göteborg, som grundades 2013 och utvecklar läkemedelskandidater avsedda för behandling av Parkinsons sjukdom. Företagets aktier noterades på First North 2017 och är sedan 2020 noterade på Stockholmsbörsens huvudlista (MidCap). IRLAB:s längst framskridna läkemedelskandidater, mesdopetam och pirepemat, är båda i Fas IIb och är designade för att behandla några av de svåraste symtomen relaterade till Parkinsons sjukdom. Under 2021 ingick IRLAB ett exklusivt och globalt licensavtal med Ipsen för utveckling och marknadsföring av mesdopetam. IRLAB är ett börsnoterat forskningsbolag som är riskkapitalfinansierat, bland ägarna finns några av Sveriges största pensionsförvaltare. Läs gärna mer på www.irlab.se

Vill du arbeta i ett bolag som gör skillnad och bidrar till utveckling av läkemedel? Vill du arbeta i ett företag med stark kultur och laganda och där medarbetarna har stort intresse för bolagets utveckling? Här är möjligheten för dig som trivs att arbeta brett inom redovisning och att utveckla och effektivisera processer i samarbete med andra. Nu söker vi en redovisningsansvarig till IRLAB:s ekonomiteam. Rollen innebär initialt inget personalansvar och du rapporterar till CFO.

Lite mer om jobbet:

• Helhetsansvar för redovisning och finansiell rapportering för koncernens fem bolag, där moderbolaget är börsnoterat och redovisar enligt IFRS
• Ansvar för arbete kring löpande bokföring, månadsbokslut, kvartalsbokslut och årsbokslut med kvalitet och effektivitet
• Ansvar för konsolidering och koncernredovisning
• Budgetering och projektredovisning
• Initiera och driva effektiviserings- och förändringsprojekt och utveckla rutiner och processer kring redovisning och rapportering
• Kontakt med bolagets revisorer, PriceWaterhouseCoopers
• Systemansvar för Visma Net och för rapportering, One Stop Reporting

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och minst 10 års erfarenhet inom redovisningsområdet. Du har stark redovisningskompetens, inklusive koncernredovisning och förståelse för IFRS. Du trivs att arbeta med alla delar inom redovisningen, såväl löpande redovisning som årsbokslut och rapportering. Vi ser gärna att du har erfarenhet från verksamheter där projektredovisningen är central. Har du dessutom erfarenhet att driva effektiviserings- och förbättringsprojekt och har arbetat i börsbolag eller tillväxtbolag är det meriterande. Du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Vi söker dig som gillar lagarbete och har lätt att skapa goda relationer. Du är hands on, initiativtagande, vågar prova på och du trivs med stort eget ansvar. Hos IRLAB är det högt i tak och är du prestigelös kommer du trivas på jobbet. I den akademiska miljön är det fördel om du har intresse för naturvetenskap.

IRLAB är idag nästan 35 personer med stor erfarenhet och kompetens inom forskning, flera är disputerade. Gemensamt har IRLAB en stark drivkraft att vara med att förbättra vardagen för patienter som idag saknar effektiva behandlingsalternativ. Under tiden vi gör det har vi dessutom oftast rätt kul. Om du känner igen dig så tveka inte, utan sök jobbet och ta chansen att ha en nyckelroll i ett bolag som gör skillnad.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev på www.jerrie.se senast den 25 september. Om du har frågor, kontakta Mia Roos 0723-28 22 53, mia.roos@maquire.se eller Åse Torbjär Granath 076-338 87 97, ase@maquire.se. Spridning av annonsen sker i nätverk för både Jerrie och Maquire.

Ansök nu

Produktspecialist till Hedin Mobility Group, Göteborg

Produktchef, marknadsföring
Läs mer Sep 6
Hedin Mobility Group är en av Europas största privatägda bilåterförsäljare. Koncernen sysselsätter fler än 6 000 personer och finns idag representerade med över 200 anläggningar i sju länder i Europa. Koncernen saluför 37 varumärken och tillhandahåller både nya och begagnade person-, transport- och lastbilar. Hedin Mobility Group säljer ca 250 000 bilar, omsätter ca 50 MDR. Läs mer på www.hedingroup.com

Ett dotterbolag till Hedin Mobility Group har nu fått ytterligare en agentur för en ny bilmodell i Europa. Det innebär att man bygger upp en ny verksamhet från grunden. Vi söker nu en Produktspecialist som kommer få möjlighet att vara med på en fantastisk resa i att forma, utveckla och ta ansvar för helheten i denna roll. Är du dessutom en bilentusiast – är detta rollen för dig!

Arbetsuppgifter
Som Produktspecialist kommer du säkerställa prissättning, paketering av produkterna och balansera pris och volym för att optimera produkternas lönsamhet. Rollen innebär till stor del att analysera marknaden, trender, priser och konkurrenter inom bilindustrin. Du är delaktig i marknadsföringen av produkter till de olika länderna i Europa, detta innebär bla sammanställa information och underlag vid lansering. En stor del i rollen ligger även i att utbilda återförsäljare av produkten och du kommer ta en supporterande roll gällande produktfrågor.

Du kommer ingå i sälj och marknadsföringsteamet men kommer även jobba nära kollegor i hela koncernen. Då det är en internationell roll ser vi att du är flytande i svenska och engelska, har du även tyska eller franska med dig är det meriterande. Resor ingår i rollen och beräknas till ca 30 dgr per år främst inom Europa.

Vem är du
Du har en utbildning gärna som marknadsekonom eller kanske inom teknik. Vi tror att du tidigare jobbat 2–3 år i en likande roll inom fordon/tillbehör/eftermarknad av bil, båt, tunga fordon, truckar, MC eller liknande produkter på en internationell marknad. Du har god analytisk förmåga, är kommunikativ och drivs av att skapa nya kontaktnät och ge service i världsklass. Som person är du duktig på att se möjligheter, tar stort eget ansvar för att lyckas och är inte rädd förändring. Vi tror att du är en person som trivs i en entreprenörsanda vilket vi erbjuder!

Erbjudande
Utvecklingsmöjligheterna är mycket stora inom koncernen om man vill ta ett större ansvar på sikt. Att jobba inom Hedin Mobility Group är att vara del av en spännande tillväxtresa och som arbetsgivare är vi bra på att ta vara på drivna och engagerade medarbetare. Varje individuell kompetens är för oss en tillgång och tillsammans skapar dessa personer starka och innovativa team. Vi låter dina kvaliteter och styrkor ta plats och bli användbara för hela företaget.

I den här rekryteringen samarbetar Hedin Mobility Group med Jerrie. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Kvist på 0723 33 88 26, karin.kvist@jerrie.se

Sista ansökningsdag är den 24 september, men vi ser gärna att din ansökan kommer in så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetsskötare / Miljövärd till Norra Biskopsgårdens Fastighetsförvaltni

Parkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd
Läs mer Aug 23
NBF, Norra Biskopsgårdens Fastighetsförvaltning, är en förening med nio anställda som ägs av sju bostadsrättföreningar i norra Biskopsgården. Föreningarna består av totalt 1500 lägenheter. Läs gärna mer om oss på nbpc.se

Det här är tjänsten för dig som trivs i en fri och varierad roll där du får tillbringa mycket tid utomhus. Du blir en del av ett härligt och engagerat team som tillsammans ansvarar för att skapa en hållbar och grönskande utemiljö för NBFs medlemmar.

Som Fastighetsskötare/Miljövärd ansvarar du för allt arbete som rör den yttre miljön i NBFs bostadsområden. Det gäller såväl löpande trädgårdsarbete, skräpplockning för att hålla området rent och, tillsammans med NBFs trädgårdsmästare, mer långsiktig planering av utemiljön. Under vinterhalvåret innebär rollen även snö- och halkbekämpning. Tillsammans med andra fastighetsskötare, trädgårdsmästare och lokalvårdare på NBF hjälps ni åt med olika saker som behöver göras i området.

Förutom ”gröna fingrar” och intresse för trädgård och planteringar ser vi gärna att du har några års erfarenhet inom allmän fastighetsskötsel eller som miljövärd med ansvar för ett bostadsområdes utemiljö. Har du en eftergymnasial utbildning inom fastighet ser vi det som ett plus. Du har god datavana och goda kunskaper i svenska. Ett krav är att du har truckkort för motviktstruck, vanligt körkort samt erfarenhet av att köra traktor och trädgårdsmaskiner.

Som person är du praktiskt lagd, serviceinriktad och tycker om att träffa människor. Då det är en varierad roll behöver du vara flexibel och ha förmåga att omprioritera dagen efter de olika behov som uppstår. Du har ett stort hjärta i det du gör och motiveras inte bara av att skapa fina utemiljöer utan även av att skapa goda relationer med föreningarnas medlemmar, styrelse, kollegor och entreprenörer.

Placering för tjänsten är på NBFs kontor i norra Biskopsgården.

Låter det här intressant? Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via jerrie.se, senast den 23 september. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43 eller cecilia.jarlsmark@jerrie.se Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Bolagsjurist till Jernhusen AB, Göteborg / Stockholm

Bolagsjurist
Läs mer Aug 24
Om Jernhusen
Jernhusen äger, förvaltar och utvecklar fastigheter med anknytning till kollektivt resande och godstransporter på järnväg. Vi brinner för fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling och järnvägsnära stadsutveckling. Vi vill göra skillnad för människor och miljö och vår uppgift är att fler ska välja att resa kollektivt och transportera gods med tåg.

Jernhusen ägs av svenska staten och har i dagsläget 170 medarbetare fördelade på 4 kontor. Fastighetsbeståndet uppgår till 145 fastigheter med ett totalt marknadsvärde på ca 21 miljarder kronor. Jernhusen arbetar aktivt och långsiktigt för att bidra till ett minskat klimatavtryck.

Läs mer på www.jernhusen.se

Jernhusen söker nu en kvalificerad bolagsjurist med placering i Göteborg eller Stockholm. Vi befinner oss i en expansiv fas i flera av våra stadsutvecklingsprojekt och ser dig som en viktig spelare, inte minst för den stadsutveckling som ska ske i direkt anslutning till Göteborgs Centralstation och som innebär att en helt ny stadsdel kommer att uppföras i centrala Göteborg.

Om rollen som bolagsjurist
Som bolagsjurist hos Jernhusen kommer du att tillhöra ett kunnigt team som består av tre andra jurister, som har sin placering på huvudkontoret i Stockholm. Ni arbetar brett och stöttar varandra i olika juridiska områden, men du kommer ha ett särskilt fokus på entreprenadrätt, fastighetsrätt och kommersiell affärsjuridik.

Du kommer att spela en betydande roll i det omfattande stadsutvecklingsprojektet i direkt anslutning till Göteborgs Centralstation, som innebär att en helt ny stadsdel kommer att uppföras i centrala Göteborg. Du blir ett viktigt juridiskt stöd för dina kollegor i projektet och ansvarar för att samordna behovet av det juridiska stödet inom projektet.

Resterande tid bidrar du med allmän bolagsövergripande juridisk rådgivning till såväl förvaltning som projektutveckling, exempelvis omfattande fastighetsrätt och kommersiell affärsjuridik.

I bolagsjuristrollen på Jernhusen ingår också att bl.a. upprätthålla och vidareutveckla avtalsmallar inom olika rättsområden samt, vid behov, att genomföra interna utbildningar i olika rättsliga frågor.

För denna tjänst vill vi att du har din placering antingen på vårt kontor i Göteborg eller i Stockholm. Vi erbjuder ett flexibelt och självständigt arbetssätt men är också måna om du blir en del av både vårt juristteam i Stockholm och vårt projektteam i Göteborg. Regelbundna resor i tjänsten förekommer därför men i olika utsträckning beroende på din placeringsort.

Vad vi söker
För att lyckas i rollen behöver du ha gedigen erfarenhet inom fastighetsrätt, allmän affärsjuridik och entreprenadrätt.

Du har god förståelse för affären och känner dig trygg med att kunna bidra med konstruktiv, beslutsmässig och konkret juridisk rådgivning. Du har stor förhandlingsvana och förmåga att urskilja vilka frågor som är viktiga i en förhandlingssituation.

Som person är du resultatorienterad, har ett eget driv och är van att arbetsleda dig själv. Du har en väl utvecklad social kompetens och mycket god samarbetsförmåga. Du har stor vana av att uttrycka dig tydligt, korrekt och väl i tal och skrift. Med ditt prestigelösa sätt delar du gärna med dig av din kunskap till andra.

Det är viktigt att du kan identifiera dig med Jernhusens värdeord; vi är engagerade, vi tar ansvar och vi ser möjligheter.

Kvalifikationer

• Juristexamen eller Jur. kand


• Mångårig erfarenhet (minst 8 år, gärna mer) av entreprenadrätt, fastighetsrätt, allmän affärsjuridik. Erfarenhet av större entreprenadprojekt och/eller infrastrukturprojekt (meriterande)

• Erfarenhet från motsvarande roll inom ett större byggbolag eller fastighetsbolag. Alternativt från entreprenadrättslig/fastighetsrättslig advokatbyrå där du haft fokus på affärsupplägg

Vad du får
Jernhusen har cirka 170 medarbetare – och lika många personligheter - men våra beteenden skapar en gemensam grund och sammanhållning som vi är stolta över och ställer oss bakom. Det är det som gör oss, till just oss.

Som medarbetare på Jernhusen lägger du grunden för nästa generation genom att värna om vår miljö och vårt klimat. Här får du göra skillnad i stora och viktiga samhällsprojekt.

Arbetet som jurist på Jernhusen är roligt, spännande, utmanande och omväxlande. Du kommer få lära dig nytt och utvecklas. Vi bedriver en komplex verksamhet med olika affärsområden och omfattande projekt. Våra fastigheter har stor variation – allt från nybyggda, moderna hotell och kontorsfastigheter till äldre centralstationer och verkstadslokaler. Vi arbetar tidvis i ett intensivt och högt tempo, men vi månar om varandra och om balans i vardagen. Vi har högt i tak och nära till skratt.

Vi har centralt belägna kontor både i Stockholm och Göteborg.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Jernhusen med Jerrie. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Garding Lindstrand 072- 333 01 49, frida.lindstrand@jerrie.se. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Sista ansökningsdag är den 14 september, men urval och intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Project Coordinator till REH2, Göteborg

Administrativ assistent
Läs mer Aug 22
REH2 bygger en helt ny nationell grön infrastruktur för tunga lastbilar och alla andra typer av vätgasfordon i Sverige. REH2 beviljades i december 2021 bidrag från Klimatklivet om 354 MKr för att tillsammans med Nilsson Energy och investeraren Qarlbo bygga 24 vätgastankstationer på Rastas befintliga vägstopp samt på Icemakers testbana i Arjeplog. Vi skapar helt nya möjligheter för både fordonsindustrin och transportbolagen att kunna ställa om till gröna transporter. Genom att använda förnybar energi från vindkraft och lokalt vatten producerar vi den gröna vätgasen på plats. Vårt projekt är en av Europas största satsningar inom vätgasinfrastruktur.

Om tjänsten
I rollen som Project Coordinator blir du en viktig del i vårt arbete med att utveckla och bygga vårt nät av vätgastankstationer. Du kommer vara en av de första anställda på plats och få vara med på vår tillväxtresa från början och jobba i en bred roll nära vår Head of Administration, Patricia och CEO, Christoffer. I tjänsten kommer du vara delaktig i planeringen och genomförandet av våra projekt. Du kommer fungera som huvudkontakt ut mot externa parter och ha en koordinerande och behjälplig funktion mot våra leverantörer, konsulter och övriga partners. Detta innebär också att ha löpande dialog och kontakt med myndigheter och kommuner. Samt att bidra internt och stötta upp i administrativa processer och arbetsuppgifter. Då vi är i en uppbyggnadsfas kan arbetsuppgifterna variera över tid och du kan också vara med och forma innehållet i tjänsten tillsammans med oss utefter dina arbetslivserfarenheter och intresseområden. Du utgår från vårt HQ, “Hydrogen Dome” på Lindholmen.

Vi söker dig som
har arbetslivserfarenhet från en liknande, relationsbyggande roll. Du kan t.ex. ha varit konsult, projektkoordinator eller kundansvarig tidigare. Vi ser att du är van vid att jobba administrativt och med flera projekt parallellt och det får gärna vara projekt av en mer komplex karaktär. Du är obehindrad i det svenska språket i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet av tillståndsprocesser, myndighetskontakter och/eller utvecklingsprojekt.

Vi tror att du trivs i en entreprenöriell och framåtlutad verksamhet där du får ta ett stort eget ansvar och vara med och påverka. Du är en kommunikativ, relationsskapande och strukturerad person som har ett lösningsinriktat och initiativtagande mindset. Du är serviceinriktad och flexibel och trivs med att ansvara för flertalet projekt och arbetsuppgifter parallellt. Självklart brinner du lika mycket som vi för miljö- och hållbarhetsfrågor.

Vad REH2 erbjuder dig
Hos oss får du vara en del av ett innovativt företag inom greentech vars teknik ligger i framkant och du kommer att bidra till en positiv inverkan på vår miljö. Dessutom kommer du in i ett tidigt skede och kommer tillsammans med oss vara delaktig i att bygga organisationen. Du får ta ett stort eget ansvar och ha frihet att planera och strukturera ditt arbete på det sätt som passar dig.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar REH2 med rekryteringsföretaget Jerrie. Vid frågor är du välkommen att maila ansvarig rekryteringskonsult, Jonna Berglöv på jonna.berglov@jerrie.se. Du ansöker med bifogat CV på jerrie.se. Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 12 sep.

Ansök nu

GIS-Ingenjör till SR Energy, Göteborg

GIS-ingenjör
Läs mer Aug 22
SR Energy - tidigare Stena Renewable - är en del av energiomställningen mot en hållbar energiförsörjning. Bolaget projekterar, bygger och förvaltar effektiva vindparker för ett långsiktigt ägande.

Vi är aktiva i Skandinavien, med ett starkt fokus på södra Sverige där behovet av energi är som störst. SR Energy är idag stolta ägare till 201 vindkraftverk med en årlig produktion av drygt 2 TWh. Vi bygger ett grönt energibolag med våra långsiktiga ägare AMF, Alecta, KLP och Stena Adactum.

Om tjänsten
I rollen som GIS-ingenjör har du en operativ specialistroll och kommer tillhöra vår projektavdelning. Du kommer ha ett nära samarbete med övriga kollegor i teamet och ansvara för att relevant geografisk information finns tillgänglig i projektens olika faser och hålla dig uppdaterad och övervaka vad som händer på den nationella energimarknaden. Du kommer till exempel att:

• Producera kartor för projektens olika skeden
• Löpande analysera och söka upp nya möjliga områden för vind- och solkraft
• Samla in relevant data från externa källor samt genom besök ute på olika siter
• Utföra analys av GIS-data
• Ansvara för kontakter med GIS-konsulter.

Vi söker dig som
Har en relevant högre akademisk utbildning och ett par års erfarenhet från en liknande roll där du har analyserat GIS-data och är van vid att jobba med ESRI-produkter som ArcGIS. Vi ser det som en fördel om du har arbetat inom förnyelsebar energi alternativt att du har ett genuint intresse för vind- och solkraft. Då vår kommunikation sker på svenska behöver du vara obehindrad i det svenska språket i tal och skrift.

För att trivas hos oss och i rollen ser vi att du är kommunikativ och trivs med att föra dialog och samarbeta med både interna och externa parter. Du är strukturerad och har ingenting emot att jobba med flera olika projekt parallellt. Du har en god analytisk förmåga och har lätt för att sätta dig in i och förstå olika perspektiv av komplexa frågor.

Vad vi erbjuder dig
Möjlighet att få arbeta på ett företag som bidrar till den pågående och framtida energiomställningen. SR Energy är ett företag med en god sammanhållning, hög kompetens och ett stort engagemang. Hos oss får du möjlighet att arbeta med många varierande uppgifter och utvecklas inom ditt område. Du finner vårt kontor i fräscha lokaler mitt i centrala Göteborg.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar SR Energy med rekryteringsföretaget Jerrie. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Jonna Berglöv på jonna.berglov@jerrie.se. Du ansöker med bifogat CV på jerrie.se. Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 12 sep.

Ansök nu

Chef för teknisk förvaltning till Platzer Fastigheter, Göteborg

Driftchef, fastighet
Läs mer Aug 11
Platzer är ett av Göteborgs största och ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter. Vi är med stolthet med och skapar, bevarar och lyfter Göteborgs bästa platser. Vårt fastighetsbestånd är idag koncentrerat till ett antal spännande områden i och omkring Göteborg. Vi äger och utvecklar 70 fastigheter med en total yta om cirka 830 000 kvm.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Göteborg i rollen som chef för teknisk förvaltning.

I rollen ansvarar du för att utveckla och samordna den tekniska kompetensen inom Affärsområde Kontor med ett övergripande ansvar för de tekniska frågor som är kopplade till fastighetsportföljen och hur vi på Platzer både aktivt och långsiktigt arbetar med teknikutveckling i vårt bestånd.

Du leder en grupp om sju tekniska förvaltare som hanterar allt från drift- och underhållsfrågor till myndighetskrav och miljöcertifieringar för våra kontorsfastigheter och som chef för gruppen är ditt huvuduppdrag att skapa förutsättningar för dina medarbetare att kunna leverera hållbar affärsnytta.

Du ingår i ledningsgruppen för affärsområdet där du tillsammans med kollegor inom kommersiell förvaltning, uthyrning och projekt jobbar för att nå affärsområdets och Platzers mål. Du har också ett nära samarbete med din motsvarande kollega inom affärsområde industri/logistik och vår hållbarhetsansvarig.

Vi satsar mycket på att arbeta hållbart i alla led av vår verksamhet – som chef inom teknisk förvaltning kan du vara med och göra skillnad för såväl Göteborg som Platzer genom att bygga och förvalta hållbara lösningar!

Övergripande ansvarsområden

• Leda avdelningen mot uppsatta mål och kontinuerligt utveckla arbetssätt och kompetens inom teknisk förvaltning
• Ansvara för budget och bemanning inom avdelningen
• Ansvara för och ständigt utveckla affärsområdets tekniska ramverkDin bakgrund

Vi söker dig med stort intresse för ledarskap och människor, helst med tidigare erfarenhet av ett självständigt chefsansvar. Genom din utbildning och branscherfarenhet har du skaffat dig en god kunskap och grund inom fastighetsteknik och generellt kring branschens utveckling. Med ditt affärsmannaskap bidrar du till att optimera resultat och fastighetsvärde på ett hållbart sätt.

Vem är du?

Hos oss vill vi att alla ska kunna vara sig själva och jobba utifrån det. Samtidigt finns det några saker vi tror är viktiga att du känner igen dig i för att trivas i den här rollen:

• Du känner dig trygg i att vara chef/ledare för en grupp specialister och kan kommunicera på ett lyhört sätt anpassat till situation och person.
• Du är bra att sätta dig in i olika frågor och prioritera vad som är viktigt på kort såväl som på längre sikt.
• Du gillar att ständigt förbättra och utveckla arbetssätt och verksamhet tillsammans med dina medarbetare.

Vi erbjuder dig

På Platzer jobbar vi med frihet under ansvar – det innebär att du planerar och kan påverka din vardag på jobbet men också att du vågar ta beslut och att du tror på dig själv – för det kommer vi göra! Ett annat kärnvärde som guidar oss i vår vardag är öppenhet –vi delar gärna med oss – såväl i jobbet som av oss själva. Långsiktig utveckling är ett tredje kärnvärde vilket innebär att vi tror på det vi gör – vi är med och utvecklar Göteborg idag och i framtiden.

Hos oss får du goda möjligheter till att må bra och att utvecklas. Vi erbjuder stor flexibilitet såväl som kollektivavtal och marknadsmässiga villkor.

Vi är idag runt 90 personer på Platzer med olika bakgrund, erfarenhet och kompetens. Gemensamt har vi en stark drivkraft att vara med och utveckla vår stad – Göteborg!

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jerrie. Vid frågor, kontakta Helena Bruman på telefon 0735-40 52 62, LinkedIn eller helena.bruman@jerrie.se.

Du söker rollen här via Platzers karriärssida, vänta inte med att söka, vi gör löpande urval.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

IT-koordinator till Continental Däck, Göteborg

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Jul 28
Continental Däck Sverige AB tillhör Continental AG som en av världens ledande komponentleverantörer till fordonsindustrin. För närvarande har Continental mer än 240 000 anställda och omsätter ca 44 miljarder euro. På den svenska marknaden ansvarar Continental Däck Sverige AB för marknadsföring och försäljning av Continentalgruppens affärsområden personbilsdäck, last- och bussdäck, industridäck och entreprenaddäck. Genom ett fokus på säkerhet i sina produkter ger Continental sitt bidrag till den svenska nollvisionen som är bilden av en framtid med noll olyckor i trafiken. Vi tror att du som söker vill vara med på denna resa!

I denna viktiga tjänst som IT-koordinator hos oss på Continental Däck Sverige, har du en koordinerande och supporterande roll och kommer tillhöra ett Nordiskt IT-virtuellt team.

Du får en unik kompetens i en spännande bransch där det händer mycket och vi söker nu dig som är en serviceinriktad problemlösare!

Arbetsuppgifter
Dina dagliga uppgifter innebär att fungera som fjärrsupport via ticket till interna kunder som kretsar kring IT-problem på alla nivåer. Din "kundbas" kan sträcka sig från säljare till mekaniker till ledarpersonal, så du bör ha förmågan att förstå problem från nybörjare till avancerade IT-proffs. Du kommer att arbeta huvudsakligen med Windows / 365 / iOS-plattformar. Dina arbetsuppgifter kan också innefatta kontakt med kunder, andra IT-supportgrupper och tredjepartsleverantörer vid behov och samordna inköp och deltagande i diverse lokala samt nordiska projekt.

Rollen innebär även att jobba som fälttekniker vilket innebär att du åker till våra olika kontor runt om i Sverige för att installera, uppdatera och underhålla på plats, vilket kan innebära ett par resdagar/månad.

Din erfarenhet
Vi tror att du jobbar i en koordinerande supportfunktion inom IT i dag. Gärna erfarenhet från ett internationellt bolag och har några års erfarenhet av en bred roll som består av både enklare ärendehantering till mer tekniskt komplicerade utmaningar. Du har en utbildning inom IT, är flytande i svenska och engelska och meriterande om du även har ytterligare ett nordiskt språk med dig. Körkort är ett krav.

Då du har många kontaktytor i rollen ser vi det som viktigt att du har god kommunikationsförmåga och vill ge service i världsklass, vilket kommer hjälpa dig att lyckas i rollen. Att du gillar att ta ansvar ser vi som självklart och du drivs av att utveckla rollen, optimera processer och få jobba i tvärfunktionella projekt. Som person är du öppen, nyfiken och en teamspelare som gärna är med och bidrar till att sprida kunskap.

Du erbjuds
En IT-koordinerande roll som utmanar dig, utbildar dig och ger dig en chans att växa i en multinationell arbetsmiljö med möjligheter att få ta nya steg inom Continental. Din placering är på vårt fina kontor i Göteborg, men du kommer tillhöra ett nordiskt team med stark gemenskap som stöttar och hjälper varandra och drivs av att leverera högsta performance varje dag!

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Continental Däck Sverige med Jerrie. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Kvist på 0723 33 88 26, karin.kvist@jerrie.se

Sista ansökningsdag är den 9 september, men vi ser gärna att din ansökan kommer in så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande från v 32. Observera att vi inte tar emot några ansökningar via mail pga GDPR. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Demand & Supply Planner till APL, Göteborg

Inköpsplanerare
Läs mer Jul 28
APL, Apotek Produktion & Laboratorier AB, är en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel. APL är också en ledande kontraktstillverkare inom Life science i Skandinavien med resurser inom utveckling, tillverkning och analys av läkemedel. APL har mer än 30 års erfarenhet av läkemedelsutveckling och omsätter ca 1,4 mdkr. APLs 550 medarbetare är verksamma vid fyra produktionsanläggningar runt om i Sverige. APL bidrar till läkemedel som förbättrar och räddar liv. APL erbjuder cirka 2000 produkter och bedriver ett mycket aktivt sortimentsarbete med specialister/förskrivare och myndigheter. APL har ett integrerat ledningssystem som är certifierat enligt ISO standard. Läs gärna mer på www.apl.se.

Är du en självgående person med hög analytisk förmåga som snabbt ser samband och har förmågan att driva igenom förbättringar kopplat till resultatet av analysen? Vi söker dig som trivs med att ha en central roll och vill vara med och utveckla våra planeringsprocesser gällande läkemedel som förbättrar och räddar liv.

Om tjänsten
Som Demand & Supply planner på APL arbetar du i ett drivet och lösnings orienterat team på fyra personer med huvuduppdrag att leverera en stabil huvudplan med minsta möjliga felfaktorer. Vi ansvarar för samt driver sälj och verksamhetsplaneringen och därmed företagets samtliga prognoser. Vi präglas av en stark vilja att förbättra våra processer och använder oss av analys som verktyg för att leverera resultat. Den här rollen innebär en möjlighet att arbeta med och följa våra artiklar hela vägen från inleverans till leverans till kund. Du har många kontaktytor och jobbar tätt tillsammans med produktchefer såväl som inköpare och blir en central del i vår försörjningskedja. Du bevakar utfall av KPIer och bidrar med att förbättra resultatet av dessa.

I tillägg är du involverad i arbetet kring in och utfasningar och bidrar till att förbättra processerna kring detta framåt.

Avdelningen ingår i enheten Supply Chain och vi arbetar tvärfunktionellt för att säkerställa en effektiv försörjningskedja tillsammans.

Som Demand & Supply Planner kommer du bland annat att arbeta med följande:

• Ansvar för att skapa långsiktiga prognoser
• Aktivt delta i och leda delar av månatlig sälj och verksamhetsprocess
• Ansvar för analyser och nyckeltal kopplade till våra processer
• Ansvar för att driva samt förbättra vår materielförsörjningsprocess
• Driva förbättringsarbete inom supply chain som syftar till att förbättra balansen mellan tillgång och efterfrågan
• Bygga samt upprätthålla relationer både internt och externt

Din bakgrund

• Eftergymnasial utbildning inom logistik/supply chain alt industriell ekonomi eller motsvarande
• Erfarenhet av prognosarbete samt sälj och verksamhetsprocess
• Erfarenhet inom planering
• Erfarenhet inom statistik/analysarbete
• Avancerad kunskap i Excel, Power BI är meriterande
• Erfarenhet från Pharma är meriterande

För att lyckas i rollen har du ett starkt intresse för analysarbete och ser snabbt samband mellan olika fakta. Du är van vid att arbeta strukturerat och strävar efter ständiga förbättringar – både vad gäller processer, systemverktyg och uppföljning. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt, har ett driv framåt likväl som att du trivs med att samarbeta i team. Då du i denna roll har många kontaktytor både internt och externt har du en god kommunikativ förmåga och ett lösnings orienterat förhållningssätt. Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Du erbjuds
Detta är en utmärkt möjlighet för dig som vill göra skillnad i ett viktigt samhällsuppdrag i kombination med en spännande tjänst som Demand & Supply planner. För rätt person är det här en fantastisk utveckling och möjlighet att komma in i ett sammanhang som vilar på stabil grund, men som har påbörjat en spännande förändringsresa inom flera områden där du får vara med och bidra. Du får en trygg arbetsplats och tillhöra ett team som stöttar och hjälper varandra, sist men inte minst, en flexibel arbetsmiljö.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar APL med Jerrie. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Kvist på 0723 33 88 26, karin.kvist@jerrie.se (från den 9 augusti)

Sista ansökningsdag är den 9 september, men vi ser gärna att din ansökan kommer in så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Observera att vi inte tar emot några ansökningar via mail pga GDPR. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Teamledare till Bjurfors,Göteborg

Teamledare
Läs mer Aug 8
Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med närmare 600 medarbetare på ca 85 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Bjurfors Göteborg är det största mäklarföretaget i regionen och förmedlar cirka 4.700 bostäder varje år. Vi är ca 200 medarbetare med 12 helägda kontor samt ett växande antal franchisetagare. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Vad innebär rollen som Teamledare?

I rollen som Teamledare kommer du att både ansvara för att coacha teamet att nå avdelningens uppsatta mål samtidigt som du arbetar med förädling och utveckling av vårt arbete med vårt kundregister och vår tjänst. Vidare ansvarar du för rekrytering, onboarding och övrig administration kopplat till teamet på kundvård.

Du ska med andra ord kunna vara både strategisk och kunna lyfta kundvårds tjänster till nästa nivå samtidigt som du är operativ och närvarande i det dagliga arbetet. Kundvård är ett oerhört viktig nav hos Bjurfors och avdelningen ska leverera både en högkvalitativ tjänst gentemot bolagets kunder i deras bostadskarriär så väl som till mäklare och deras försäljningsframgångar.

På Bjurfors Kundvårdsavdelning arbetar idag fler än 30 innesäljare parallellt med att de läser till fastighetsmäklare och du kommer ansvara för schemaläggning, tidrapportering, utbildning, målstyrning, uppföljning, statistik samt rekrytering av nya blivande mäklarstjärnor. Bjurfors kundvårdsavdelning arbetar med att driva vårt spekulantregister, sälja in leads till våra mäklare och samarbetspartners samt rekrytera och utbilda framtida mäklarstjärnor. Du rapporterar till Kundvårdchef.

Tjänsten är placerad på vårt kontor på Eriksberg och arbetet är en heltidstjänst onsite, vardagar kl 8.30 – 17.00. Viss övertid kan förekomma i samband med personalevents och rekrytering.

Andra exempel på arbetsuppgifter:

• Rekrytering av personal till kundvårdsavdelningen tillsammans med kundvårdschefen
• Planera och ansvara för i veckomöten och månadsmöten
• Medarbetarsamtal
• Ansvara för planering och genomförande av studentevent, närvara på högskolor och mässor
• Hålla i utbildningar för innesäljarna
• Projektarbete och utveckling kring vårt CRM-system, arbetssätt och kundregister

Din erfarenhet

Du har troligen någon form av erfarenhet att leda team inom innesälj där telefonen är det främsta verktyget. Du har god vana att arbeta med CRM-system. Du är van att leda medarbetare mot uppsatta mål och nyckeltal. Vi ser gärna att du kommer från en kundorienterad bransch med högt tempo. Det är även stark meriterande om du har erfarenhet från att jobba med kundregister, kundens resa och någon form av affärsutveckling kopplat till utveckling av kundens engagemang Det är viktigt med goda kunskaper i Officepaket.

Vem du är

Vi söker dig som är positiv, kommunikativ och att du trivs i en ledande roll där du tar ansvar för gruppens resultat och välmående. Du har en analytisk ådra och ett sinne för affärsutveckling, du motiveras av att se hur saker kan bli ännu bättre. Med en nyfikenhet ser du möjligheter för utveckling i arbetet och du har en drivkraft att själv ta tag i saker och slutföra dem.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en bred, varierad och självständig tjänst i ett expansivt och framgångsrikt bolag i mäklarbranschen. Du får leda ett härligt team med motiverade, målfokuserade och ambitiösa innesäljare. Vidare får du stora möjligheter att utvecklas i rollen och vara med och påverka Bjurfors framtida framgång då det är alla på Bjurfors tillsammans som med sin ambitionsnivå, initiativförmåga och vilja att ständigt utveckla sig som gör skillnaden.

Hur söker jag jobbet?

I denna rekrytering samarbetar Bjurfors med Jerrie. Sök tjänsten via www.jerrie.se med bifogat CV och Personligt brev kopplat till tjänsten. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Frida Dire på Frida.dire@jerrie.se eller 0703 001016

Välkommen med din ansökan!

Om Bjurfors

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag och grundades i mitten av 60-talet. Företaget är verksamt inom såväl den kommersiella som den privata fastighetsmarknaden. Bjurfors har över 600 medarbetare och fler än 70 kontor i Sverige och Spanien. Det är Bjurfors filosofi att vara det mest betydande mäklarföretaget på den ort där de verkar. Viktiga ledord är affärsmässighet, handlingskraft och engagemang. För mer information se www.bjurfors.se

Ansök nu

Driftingenjör till SR Energy, Göteborg

Driftingenjör, elkraft
Läs mer Aug 8
SR Energy är en del av energiomställningen mot en hållbar energiförsörjning. Bolaget projekterar, bygger och förvaltar effektiva vindparker för ett långsiktigt ägande.

Vi är aktiva i Skandinavien, med ett starkt fokus på södra Sverige där behovet av energi är som störst. SR Energy är idag stolta ägare till 201 vindkraftverk med en årlig produktion av drygt 2 TWh. Vi bygger ett grönt energibolag med våra långsiktiga ägare AMF, Alecta, KLP och Stena Adactum.

Om tjänsten
Vindkraften kommer bli baskraft i det nya energilandskapet och du blir en del av en entreprenöriell och dynamisk organisation som ständigt arbetar för att effektivisera och industrialisera vindkraften.

I rollen som Driftingenjör är du en del av driftavdelningen som ansvarar för drift och underhåll av de vindparker som bolaget äger och förvaltar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att:

• Arbeta med uppföljning av verkens drift och tekniska tillgänglighet, uppföljning och avstämning med leverantörer utifrån uppsatta nyckeltal
• Vara delaktig i budgetarbetet kopplat till drift och underhållsfrågor
• Hantera HSE (hälsa, säkerhet & miljö)-frågor för de vindparker som du ansvarar för och följa upp det dagliga arbetet där du även bidrar med utveckling av rutiner mm.
• Hantera kommunikation med berörda myndigheter vad gäller miljötillstånd och driva en öppen dialog med allmänheten
• Du kommer även involveras i upphandlingsprocessen vid förvärv av nya vindkraftverk och speciellt nya serviceavtal kopplat till verken
• Tillse att erforderlig dokumentation erhålls vid byggnation samt vid ev. förändringar/uppgraderingar
• Delta i affärsutveckling inom befintlig driftverksamhet

Vi söker dig som
Har relevant eftergymnasial utbildning, gärna på ingenjörsnivå inom el eller styr & reglerteknik. Du behöver ha några års arbetslivserfarenhet av drift och service i tekniskt komplicerade anläggningar och bevisad förmåga att driva projekt med flera involverade parter. Vi ser gärna att du har grundläggande kunskap i HSE frågor och erfarenhet från vindkraft är klart meriterande. Vi ser att du är obehindrad i svenska språket. Då flertalet av våra leverantörer finns utomlands är goda kunskaper i engelska också nödvändigt för tjänsten.

Som person är du strukturerad, drivande och kommunikativ. Du är lyhörd, tar ett stort eget ansvar och kan agera självständigt samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra. Vi ser att du har ett tydligt tekniskt intresse.

Vad vi erbjuder dig
Möjlighet att få arbeta på ett företag som bidrar till den pågående och framtida energiomställningen. SR Energy är ett företag med en god sammanhållning, hög kompetens och ett stort engagemang. Hos oss får du möjlighet att arbeta med många varierande uppgifter och utvecklas inom ditt område. Du finner vårt kontor i fräscha och ljusa lokaler mitt i centrala Göteborg.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar SR Energy med rekryteringsföretaget Jerrie. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Jonna Berglöv from. den 15 aug på jonna.berglov@jerrie.se. Du ansöker med bifogat CV på jerrie.se. Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 5 september.

Ansök nu

Produktspecialist till Hedin Mobility Group, Göteborg

Produktchef, marknadsföring
Läs mer Jul 7
Hedin Mobility Group är en av Europas största privatägda bilåterförsäljare. Koncernen sysselsätter fler än 6 000 personer och finns idag representerade med över 200 anläggningar i sju länder i Europa. Koncernen saluför 37 varumärken och tillhandahåller både nya och begagnade person-, transport- och lastbilar. Hedin Mobility Group säljer ca 250 000 bilar, omsätter ca 50 MDR. Läs mer på www.hedingroup.com

Ett dotterbolag till Hedin Mobility Group har nu fått ytterligare en agentur för en ny bilmodell i Europa. Det innebär att man bygger upp en ny verksamhet från grunden. Vi söker nu en Produktspecialist som kommer få möjlighet att vara med på en fantastisk resa i att forma, utveckla och ta ansvar för helheten i denna roll. Är du dessutom en bilentusiast – är detta rollen för dig!

Arbetsuppgifter
Som Produktspecialist kommer du säkerställa prissättning, paketering av produkterna och balansera pris och volym för att optimera produkternas lönsamhet. Rollen innebär till stor del att analysera marknaden, trender, priser och konkurrenter inom bilindustrin. Du är delaktig i marknadsföringen av produkter till de olika länderna i Europa, detta innebär bla sammanställa information och underlag vid lansering. En stor del i rollen ligger även i att utbilda återförsäljare av produkten och du kommer ta en supporterande roll gällande produktfrågor.

Du kommer ingå i sälj och marknadsföringsteamet men kommer även jobba nära kollegor i hela koncernen. Då det är en internationell roll ser vi att du är flytande i svenska och engelska, har du även tyska eller franska med dig är det meriterande. Resor ingår i rollen och beräknas till ca 30 dgr per år främst inom Europa.

Vem är du
Du har en utbildning gärna som marknadsekonom eller kanske inom teknik. Vi tror att du tidigare jobbat 2–3 år i en likande roll inom fordon/tillbehör/eftermarknad av bil, båt, tunga fordon, truckar, MC eller liknande produkter på en internationell marknad. Du har god analytisk förmåga, är kommunikativ och drivs av att skapa nya kontaktnät och ge service i världsklass. Som person är du duktig på att se möjligheter, tar stort eget ansvar för att lyckas och är inte rädd förändring. Vi tror att du är en person som trivs i en entreprenörsanda vilket vi erbjuder!

Erbjudande
Utvecklingsmöjligheterna är mycket stora inom koncernen om man vill ta ett större ansvar på sikt. Att jobba inom Hedin Mobility Group är att vara del av en spännande tillväxtresa och som arbetsgivare är vi bra på att ta vara på drivna och engagerade medarbetare. Varje individuell kompetens är för oss en tillgång och tillsammans skapar dessa personer starka och innovativa team. Vi låter dina kvaliteter och styrkor ta plats och bli användbara för hela företaget.

I den här rekryteringen samarbetar Hedin Mobility Group med Jerrie. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Kvist på 0723 33 88 26, karin.kvist@jerrie.se

Sista ansökningsdag är den 5 september, men vi ser gärna att din ansökan kommer in så snart som möjligt, dock sker urval och intervjuer först från vecka 32.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Campus- och lokalutvecklare till Chalmersfastigheter, Göteborg

Arkitekt
Läs mer Aug 8
Om tjänsten
Som Campus- och Lokalutvecklare tillhör du enheten Affär- och Campusutveckling. Tjänsten är en nyckelroll i arbetet med att utveckla hållbara och inspirerande campus i världsklass och med att skapa de bästa förutsättningar för Chalmersfastigheters fastighetsbestånd och Chalmers lokaler i ett långsiktigt perspektiv. Du kommer säkerställa att utvecklingsprojekten blir av och lever upp till kunder och ägares krav vad gäller ekonomi och kvalitet. Du arbetar nära kundansvariga och andra kollegor i teamet. I rollen samverkar du även med många aktörer inom Chalmers, på campus och i Göteborgs stad. Rollen omfattar också ansvar för campusövergripande hållbarhetsfrågor såsom mobilitet och mötesplatser och delaktighet i innovations- och utvecklingsprojekt. Du kommer till exempel att:

• Ansvara för genomförande av större lokalutredningar, lokalförsörjningsscenarier och dialogprocesser
• Ansvara för genomförande av förstudier och program i tidigt skede för investeringsprojekt samt genomförande av detaljplaner och interna fastighetsutredningar
• Bidra med underlag till yteffektivisering och lokalprognos för Chalmers

Vi söker dig som
har en relevant högre akademisk utbildning t.ex. inom arkitektur, stadsplanering eller fysisk planering. Du har många års erfarenhet och kunskap från fastighet- och stadsutveckling, arkitektur & gestaltning, detaljplanarbete, och att arbeta i planerings, koncept- och idéfas. I detta innefattas ansvar för processer och projekt i tidiga skeden såsom förstudier, lokalutredningar och programarbete för ny- om- och tillbyggnad som kräver verksamhetsutveckling. Du är obehindrad i det svenska språket och har goda kunskaper i engelska.

Vi tror att du kanske arbetar som arkitekt idag och vill ta klivet över på beställarsidan eller så är du projektutvecklare eller projektledare i tidiga skeden. Det är meriterande om du har erfarenhet av lokaler och miljöer för student-, forsknings- och utbildningsverksamhet. För att trivas i den här rollen ser vi att du är en duktig och lyhörd kommunikatör. Du rådgör gärna med andra och är intresserad av andra människors motiv och beteende och du gillar att samverka och samarbeta. Vidare är du en kreativ, nyfiken, lösningsorienterad och initiativtagande idéspruta som gillar att bolla med andra och har lätt för att se till helheten. Det här är en tjänst för dig som vill vara med och påverka!

Vi erbjuder dig
en arbetsplats mitt i Chalmers entreprenörskvarter med innovativa startupbolag och inkubatorer. Här finns engagerade studenter, världsledande forskare och drivna entreprenörer som i nära möten med näringsliv och stad inspireras till att samverka med varandra. Vi ger dig möjligheten att bli en del av ett litet bolag med stora uppdrag där vi alla är hjälpsamma, engagerande och handlingskraftiga.

Din ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Chalmersfastigheter med Jerrie. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Jonna Berglöv from. den 15 augusti på jonna.berglov@jerrie.se. Du ansöker med bifogat CV på jerrie.se. Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 31 augusti.

Ansök nu

Vindanalytiker till SR Energy, Göteborg

Vindkraftsprojektör
Läs mer Aug 9
SR Energy - tidigare Stena Renewable - är en del av energiomställningen mot en hållbar energiförsörjning. Bolaget projekterar, bygger och förvaltar effektiva vindparker för ett långsiktigt ägande.

Vi är aktiva i Skandinavien, med ett starkt fokus på södra Sverige där behovet av energi är som störst. SR Energy är idag stolta ägare till 201 vindkraftverk med en årlig produktion av drygt 2 TWh. Vi bygger ett grönt energibolag med våra långsiktiga ägare AMF, Alecta, KLP och Stena Adactum.

Har du erfarenhet av att arbeta med vindanalys och produktionsberäkningar? Drivs du dessutom av att vara delaktig i samhällets omställning till förnybar energi? Då kan rollen som vindanalytiker hos oss på SR Energy var din nästa utmaning! Vi är inne i en spännande tillväxtresa som vi gärna ser att du blir en del av.

Rollen
I din roll som vindanalytiker kommer du vara involverad i alla faser av våra projekt, från råmark till driftsatta parker. Du blir bolagets specialist och stöttar både projekt- och driftavdelningen med vindanalys. Organisatoriskt kommer du tillhöra projektavdelningen och rapporterar till projektchefen, Dan Sandros.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är

• Stötta projektavdelningen i tidig fas vad gäller utvärdering av nya vindparksetableringar. Stort fokus på analys av vind- och produktionsdata.
• Arbeta med utformningen av vindkraftsparkerna vad gäller layout och produktionsoptimering av byggklara projekt. Mycket samarbete med ansvariga projektledare samt GIS-ingenjörer.
• Stötta driftavdelningen med analys av vind- och produktionsdata
• Analys av meteorologiska data
• Beställare av vindmätningskampanjer. Planering, övervakning samt uppföljning av dessa kampanjer.
• Ansvarig beställare av konsulttjänster kopplat till vindanalys

Din profil
För att lyckas i rollen tror vi att du har ett flertal års erfarenhet av vindanalyser i större projekt och har mycket goda kunskaper i WindPro och Excel. Lämplig utbildningsbakgrund är en högskoleutbildning inom teknik, energisystem, meteorologi, miljövetenskap eller motsvarande. I rollen har du mycket kontakt med både svenska och utländska samarbetspartners, så det är nödvändigt med mycket goda kunskaper i både svenska och engelska.
Som person är du analytisk, drivande, stresstålig, kommunikativ och en kreativ problemlösare. Du är lyhörd och kan agera självständigt samtidigt som du har lätt för att samarbeta och vill ta ansvar.

Vad vi erbjuder dig
Möjlighet att få arbeta på ett företag som bidrar till den pågående och framtida energiomställningen. SR Energy är ett företag med en god sammanhållning, hög kompetens och ett stort engagemang. Hos oss får du möjlighet att arbeta med många varierande uppgifter och utvecklas inom ditt område. Du finner vårt kontor i fräscha och ljusa lokaler mitt i centrala Göteborg. Resor i tjänsten förekommer, så vi ser gärna att du har B-körkort.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar SR Energy med rekryteringsföretaget Jerrie. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Martin Dahlberg på martin.dahlberg@jerrie.se alternativt 0763-170741. Du ansöker med bifogat CV på jerrie.se. Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 30 augusti.

Ansök nu

Projektledare Solkraft till SR Energy, Göteborg

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Aug 8
SR Energy är en del av energiomställningen mot en hållbar energiförsörjning. Bolaget projekterar, bygger och förvaltar effektiva vindparker för ett långsiktigt ägande.

Vi är aktiva i Skandinavien, med ett starkt fokus på södra Sverige där behovet av energi är som störst. SR Energy är idag stolta ägare till 201 vindkraftverk med en årlig produktion av drygt 2 TWh. Vi bygger ett grönt energibolag med våra långsiktiga ägare AMF, Alecta, KLP och Stena Adactum.

Om tjänsten
I rollen som Projektledare solkraft kommer du tillhöra vår projektavdelning och ha ett nära samarbete med övriga kollegor i teamet samtidigt som det här är en självständig roll där du kommer ta ett stort ansvar för projekten kopplat till vår satsning på solkraft. Du kommer till exempel att:

• Driva solkraftsprojekt i anslutning till våra befintliga vindparker
• Tillsammans med avdelningens GIS-funktion scanna av och hitta lämpliga ytor för storskaliga solkraftanläggningar
• Undersöka förutsättningar för etablering och föra dialog med markägare och intressenter
• Ansvara för och driva tillståndsprocesser kopplat till att få solkraftsanläggningar på plats med stöd från sakkunniga inom projektavdelningen
• Ha dialog och kontakt med tilltänkta leverantörer
• Medverka i genomförande och byggnation med hjälp av bygg- och upphandlingsfunktioner inom bolaget
• Ansvara för överlämnande av anläggning till driftavdelningen

Vi söker dig som
Har en relevant högre akademisk utbildning, gedigen erfarenhet av projektledning, kunskap inom solkraft och en god förståelse för processen att få tillstånd för storskaliga solkraftsanläggningar. Självklart har du ett stort intresse kring förnyelsebar energi. Då vår kommunikation sker på svenska behöver du vara obehindrad i det svenska språket i tal och skrift. Du innehar B-körkort.

För att trivas hos oss och i rollen ser vi att du är en kommunikativ, självgående, initiativtagande och problemlösande person som har ett utåtriktat sätt och trivs med att föra dialog och samarbeta med både interna och externa parter. Du har ett långsiktigt tänk och har tålamod, är strukturerad och har ingenting emot att jobba med flera processer parallellt.

Vad vi erbjuder dig
Möjlighet att få arbeta på ett företag som bidrar till den pågående och framtida energiomställningen. SR Energy är ett företag med en god sammanhållning, hög kompetens och ett stort engagemang. Hos oss får du möjlighet att arbeta med många varierande uppgifter och utvecklas inom ditt område. Du finner vårt kontor i fräscha lokaler mitt i centrala Göteborg.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar SR Energy med rekryteringsföretaget Jerrie. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Jonna Berglöv from. den 29 augusti på jonna.berglov@jerrie.se. Du ansöker med bifogat CV på jerrie.se. Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 29 augusti.

Ansök nu

Skeppsmäklare till Gothenburg Chartering, Göteborg

Skeppsmäklare
Läs mer Aug 1
Gothenburg Chartering AB is the leading international dry cargo shipbroker in Sweden. The company was founded in 1986 with a focus on forest product shipments from the Baltic region to North Africa and the Red Sea. Since then the company profile has evolved with new talented brokers and expanded into all the fields of dry cargo and time-charters. Today Gothenburg Chartering serve major & minor trading houses, forestry companies, mining companies, shipowners & operators all across the world. The company’s shares are held by the personnel working in Gothenburg Chartering. Presently 7 people work in the company and we are situated in modern premises bordering the sea and overlooking the Göta älv estuary in Gothenburg.

Om tjänsten
Som Skeppsmäklare hos Gothenburg Chartering blir du en del av teamet som arbetar med internationell befraktning av skogsprodukter till USA och Nordafrika, men även övriga världen. Här kommer du agera som den viktiga länken i samarbetet mellan last-ägare och rederi. Innan du är varm i kläderna kommer du vägledas av dina nya kollegor och följa affären från första kundkontakt till lossat fartyg. Hos oss är det självklart att vi ställer upp för varandra, hjälper till när det behövs och delar med oss av vår kunskap.

På sikt tar du dig an ett stort eget ansvar, driver utveckling och är trygg i att skapa starka affärsmässiga relationer med avlastare, rederier och hamnagenter i en sann entreprenörsanda. Eftersom vi tror på det personliga mötet för att bygga långsiktiga och förtroendeingivande samarbeten kommer du efter egen planering resa ut och träffa kunderna men även ha löpande kontakt via mail och telefon. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och problemlösning faller dig naturligt i det operationella uppföljningsarbetet för att koordinera och skapa smidiga flöden och fartygsanlöp.

Vi ser det som en fördel om du vill bistå i företagets utvecklings- och digitaliseringsprojekt då vi har många spännande områden att tillsammans utvecklas inom. Vi ser givetvis att du har långsiktiga ambitioner hos oss och en strävan att bli partner på sikt.

Vi söker dig som
andas god service, gillar utmaningar och har en genuin nyfikenhet för kunden. Vi tror att du är nyexaminerad inom sjöfart och logistik och/eller har några års arbetslivserfarenhet inom shipping eller sjölogistik. Meriterande är tidigare erfarenheter ifrån skeppsmäkleri, agentur, rederi eller logistik hos skogsbolag. Då våra kunder befinner sig både i Sverige och många andra delar av världen är du obehindrad i det svenska och engelska språket i tal och skrift.

För att trivas hos oss och i rollen ser vi att du är en kommunikativ person och duktig på att nätverka och skapa goda relationer. Du har ett initiativtagande och lösningsorienterat arbetssätt, är noggrann och har en affärsmässig förståelse. Det är också viktigt att du har en stor dos tålamod då vi jobbar med långsiktiga affärer och ibland långa säljcykler. Självklart brinner du för shipping lika mycket som vi gör!

Att ansöka via Jerrie
I den här rekryteringen samarbetar Gothenburg Chartering med Jerrie. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Jonna Berglöv from. den 15 augusti på jonna.berglov@jerrie.se. Du ansöker med bifogat CV på jerrie.se. Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 29 augusti.

Ansök nu

Ekonomiansvarig till TullXperten, Göteborg

Redovisningsekonom
Läs mer Aug 3
TullXperten Sverige AB är ett tullombud som upprättar tulldeklarationer för internationell handel åt våra kunder men arbetar också som konsulter med optimering av tullprocesser. Vi arbetar med effektiva lösningar inom IT och vårt mål är alltid att uppnå toppresultat i det vi gör. Vi är idag drygt 20 anställda och arbetar i nära relation med våra kunder. Vi är en mycket flexibel och säker leverantör vilket är en tillgång när vi utvecklar lösningar åt våra kunder.

Vi söker dig som vill ta ett helhetsansvar för bolagets ekonomi och operativa redovisning. Rollen passar perfekt för dig som trivs i det mindre bolaget med det större bolagets möjligheter. I rollen har du ett nära samarbete med VD och också med huvudkontoret i Holland då TullXperten i december 2021 förvärvades av det holländska bolaget Customs Support. Customs Support är ett av de största tullombuden i Europa, med ca 1000 medarbetare och ett 70-tal kontor i totalt 11 länder.

I rollen som ekonomiansvarig arbetar du med:

• Löpande bokföring
• Kontroll/godkännande och betalning av leverantörsfakturor
• Fakturering
• Månadsbokslut
• Skatter, avgifter och momsrapportering
• Ansvara för, att ihop med revisor, upprätta årsbokslut och årsredovisning
• Lönehantering
• Budget, prognosarbete och uppföljning
• Rapportering till våra holländska ägare
• Delta i olika utvecklingsprojekt kopplat till ekonomisk uppföljning och rapportering.

Din bakgrund är redovisningsinriktad där du är van att arbeta brett med allt från kund/levreskontra till självständiga bokslut, gärna med rapportering till en internationell koncern. Vi ser att du har ett stort intresse för systemfrågor och har goda Excelkunskaper. Du behöver vara bekväm i svenska och engelska i både tal och skrift då du använder båda språken i tjänsten. Din utbildningsbakgrund är inte avgörande men troligtvis har du någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Vi söker dig som vill ta eget ansvar att driva arbetet framåt med god kvalitet. Du är flexibel, noggrann och ansvarstagande.

Vi samarbetar med Jerrie i den här rekryteringen och du är välkommen att kontakta Martin Dahlberg, 0763–170741 om du har frågor eller funderingar. Vi ser mycket fram mot din ansökan via jerrie.se så snart som möjligt. Sista dag för ansökan är 28 augusti.

Ansök nu

E-Commerce Manager till Skyltmax, Göteborg

Marknadsförare
Läs mer Aug 5
Vi är ett modernt e-handelsbolag som är certifierade enligt Great Place to Work och jobbar ständigt för att vara en av Sveriges bästa arbetsplatser. Vi är en nytänkande skylttillverkare som har digitaliserat branschen sedan 2008. Vår drivkraft är att skapa enkla lösningar så att kunden får den bästa tänkbara upplevelsen, 100% klimatkompenserat dessutom

Hej E-Commerce nörd i Göteborg - nu är det dags att byta jobb! I alla fall om du känner att du vill få utrymme att växa en e-handel i ett företag med stora ambitioner.

Skyltmax befinner sig nu i en spännande fas, på väg att ta sitt nästa steg in i framtiden. Du kommer att få jobba med egenutvecklade system så möjligheterna är oändliga och det finns utrymme för stora visioner om att fortsätta utveckla och förenkla hela branschen.

Här får du ett stort mandat att äga utvecklingen av e-handeln i linje med övergripande mål och strategi. Du jobbar med att driva försäljning online samt utveckla de digitala affärerna, bygga marknadsstrategier tillsammans med företagets marknadsavdelning, planera, implementera, optimera samt följa upp digitala kampanjer och orderhantering. Du ansvarar för att löpande analysera effektiviteten i e-handeln och optimera processer och flöden. Detta är en central roll som både självständigt driver utveckling och är en möjliggörare för andra avdelningars utveckling.

Du rapporterar till utvecklingschef som också rekryteras just nu.

Wish list från vår sida:

• Ett kommersiellt sinne
• Erfarenhet av liknande roll och ansvar
• Vana att arbeta sa?ljfokuserat och konverteringsdrivande (CRO)
• Har en bred kunskap inom SEO
• God analytisk förmåga samt erfarenhet av Google Analytics och andra BI-verktyg
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift (du kommer att ha engelsktalande kollegor)

Vi tror också att du:

Har erfarenhet av affärsmässig kravställning mot intern/extern part. Och har tillräcklig teknisk förståelse för att kunna ha en dialog med utvecklare.

Har en vana av att jobba i ett internationellt bolag inom B2B.

Trivs i en miljö med högt tempo där du jobbar självständigt och i team.

Har ett lösningsorienterat mindset.

Erbjudande till dig
Vi erbjuder en inflytelserik roll på ett snabbväxande, roligt e-handelsbolag där du får stora möjligheter att realisera dina idéer. Här får du en trevlig arbetsmiljö och stor frihet under ansvar. Du får bidra med dina tankar och idéer till ett ännu bättre Skyltmax.

Förutom helt nybyggda lokaler så erbjuder vi också förmåner utöver det vanliga. Vad sägs om bl.a. frukostbuffé, spelrum och eget gym? Klicka här för att se fler förmåner.

Ansökan
Vill du vara med och utveckla Skyltmax framåt? Ansök via jerrie.se så snart du kan, annonsen stängs så snart tjänsten är tillsatt. Frågor? Vänd dig gärna till Helene Hagman, 0708–204704, helene.hagman@jerrie.se Linkedin

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Management Support till Ernströmgruppen, Göteborg

Administrativ assistent
Läs mer Jul 25
Ernströmgruppen är en familjeägd industrikoncern med förvärvsagenda som tillsammans med entreprenörer vill bygga bättre företag för framtida generationer. Ernströmgruppens affärsmodell, ”samlad entreprenörskraft”, bygger på fyra generationers nationella och internationella erfarenheter av att kombinera det bästa från småföretagandet; entreprenörsanda, engagemang, och effektiva beslutsvägar, med det bästa från storföretagandet, såsom finansiell stabilitet, struktur och erfarenhetsutbyte. Bolagets verksamheter spänner över allt från marinsäkerhetsutrustning och teknikhandel, till leverans av komponenter och tjänster för energieffektivisering av industrier och fastigheter.

Ernströmgruppen består idag av mer än 40 företag med en total omsättning runt 3,5 miljarder kronor och har över 1100 anställda i Norden och norra Europa.

Vi söker nu en Management Support till Ernströmgruppen, en spännande nordisk industrikoncern med förvärvsagenda.

Om tjänsten
Du kommer att ansvara för kontors- och administrativ service och support till VD och ledning. Rollen är bred och innehåller allt från att ge daglig support till VD och ledning till att vara ansvarig för administration av bolagsformalia och bolagets dokumenthantering, delta i arbetet med årsredovisning och kvartalsrapporter samt planera och genomföra events och ledningskonferenser. I rollen ingår också att bevaka och publicera information på sociala medier, boka möten och driva processförbättringar. Som du nog förstår handlar mycket om att supportera, strukturera, skapa ordning och effektivisera.

Vi söker dig som
Är serviceinriktad och gillar att skapa ordning, effektivitet, framförhållning och trivsel i din omgivning. Du har en vana att jobba i ett mindre, gärna internationellt team, där du stöttar ledning och chefer. Vi tror att du tidigare har haft liknande arbetsuppgifter, gillar en koordinerande roll och jobbat i serviceyrken. Du har förmågan att se vad som behöver göras, i god tid, och ser till att det blir gjort. Du har också en god vana vid att jobba i dokumenthanteringssystem och andra IT system och kan administrera innehåll på intranät och sociala medier.

Erbjudande
Du får möjligheten att arbeta i en organisation som arbetar långsiktigt och investerar i spännande bolag.

Ansökan
Känner du igen dig i beskrivningen är du välkommen att söka via www.jerrie.se senast den 22 augusti. Vi arbetar löpande med intervjuer så ansök gärna snarast. Vid frågor kontakta gärna Helene Hagman på 0708-204704, helene.hagman@jerrie.se Linkedin

Ansök nu

Energiingenjör till Förbo, Mölnlycke

Fastighetsingenjör
Läs mer Jul 25
Förbo är ett bostadsföretag som ägs gemensamt av kommunerna Härryda, Mölndal, Lerum och Kungälv. Vi äger och hyr ut cirka 6 000 lägenheter, radhus och parhus fördelat på 62 områden och 19 orter i de fyra kommunerna. Nära naturen men aldrig långt från stadens puls. På Förbo har vi ett engagerat och serviceinriktat förhållningssätt till våra kunder och vill att de som bor hos oss ska ha stora möjligheter att kunna påverka sitt hem. Våra främsta fokus är att skapa fler bostäder, agera hållbart, ha kunden i fokus och vara en attraktiv arbetsplats.

Vi tror på ett långsiktigt arbetssätt som utvecklar hyresrätten.

Förbo skapar fler bostäder, agerar hållbart, har kunden i fokus och arbetar för att vara en attraktiv arbetsplats. Vill du vara med och skapa fler bostäder med stor variation i fyra av regionens mest attraktiva kommuner? Vill du vara med och utveckla hyresrätten i bostadsområden där människor trivs och bor kvar länge? Vill du vara en del av ett framåt team där du med din erfarenhet och kompetens är med och bidrar till goda resultat?

Att vara energiingenjör hos Förbo betyder att ta ansvar för fastigheternas utveckling avseende energifrågor och driftoptimering. Energiingenjören arbetar som sakkunnig mot förvaltningen och projektledare samt ansvarar för att ett långsiktigt förbättringsarbete drivs på företaget. Det ger en möjlighet för Förbo att skapa ett hållbart boende som passar såväl dagens som morgondagens kunder.

Placering för tjänsten är på Förbos huvudkontor i centrala Mölnlycke, men du kommer i ditt dagliga arbete även att vara ute på Förbos fyra områdeskontor som ligger i Kungälv, Härryda, Lerum och Mölndal.

För att trivas i rollen behöver du gilla variationen av att

• Genomföra den årliga planeringen av energiåtgärder i underhållsplanen
• utföra driftoptimering praktiskt i våra fastigheter
• stötta förbovärdar och projektledare i driftsfrågor
• driva energiprojekt som ombyggnationer och energieffektiviseringar
• driva ett långsiktigt förbättringsarbete gällande drifttekniska frågor
• delta i verksamhetsplanering gällande kostnader för el, vatten, värme genom att analysera förbrukningssiffror
• vara projektledare för ombyggnationer av tekniska installationer och energieffektiviseringar
• delta i upphandlingar av konsulter och löpande avtal för tekniska installationer
• vara sakkunnig specialist i nybyggnadsprojekt samt vid renoveringar och nyproduktion
• samarbeta med förvaltningen, hyresgäster och förbovärdar för att utveckla områden som våra hyresgäster är stolta över.

För att lyckas i rollen behöver du ha ett par års erfarenhet från fastighetsbranschen med inriktning på energifrågor. Din utbildningsbakgrund finns inom energiområdet på högskolenivå. Som person är du en engagerad, ansvarsfull och driven lagspelare. Vill du vara med på vår resa mot att skapa trivsamma hem och hållbara områden?

Varmt välkommen med din ansökan via https://jobbahos.xn--frbo-5qa.se/

I denna rekrytering samarbetar Förbo med Jerrie, vid frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43 eller Martin Dahlberg på 0763-17 07 41. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 augusti.

Ansök nu

Projektledare Event- och affärsutveckling till Studentbostadsföretagen, Göt

Utesäljare
Läs mer Aug 1
Studentbostadsföretagen är branschorganisationen för alla företag som har studentbostäder. Vårt uppdrag är att inspirera till utveckling och att skapa bättre förutsättningar för våra medlemsföretag, så att de i sin tur kan bidra till att ännu fler studenter får en bra studietid. Kontoret är ett kansli med tre anställda, i tätt samarbete men med egna ansvarsområden.

Om tjänsten
Som projektledare inom event- och affärsutveckling kommer du ha en självständig roll där du har ansvaret för vårt utbud av förmåner och utbildningar. Vi är en liten verksamhet så du kommer jobba tätt tillsammans med VD och kommunikationsansvarig. Våra medlemmar är ett 70-tal bostadsföretag och högskolor över hela landet, som tillsammans representerar 85 procent av landets studentbostäder. Det är en liten men dynamisk marknad och som projektledare är du en nyckelperson i att utveckla kompetens och nätverk i branschen.

I rollen ingår att planera, genomföra och leda våra medlemsträffar och att aktivt hålla kontakten med våra medlemmar. Du samarbetar med partners och leverantörer för att utveckla attraktiva medlemserbjudanden. Det här är en kreativ och initiativtagande roll där du både får skapa nytt och genomföra återkommande arrangemang. I tjänsten ingår såväl projektledning som administrativa sysslor, och att leda möten och presentationer, både digitalt och fysiskt. Tjänsten innebär en del resor, främst inom Sverige.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

• Projektledning; strategiskt och operativt ansvar för våra medlemsaktiviteter, såsom utbildningar, konferenser och nätverk. Det innebär att driva projekten från ax till limpa, inkl. planering, administration, genomförande och uppföljning av medlemsaktiviteterna.
• Bevaka bostadsmarknaden och scouta ämnen och talare till våra medlemsaktiviteter
• Affärsutveckling och prospektering; nya kunder, tjänster och samarbeten
• Löpande medlemskontakter, inklusive strategi och uppföljning för nöjda medlemmar
• Enklare budget- och prognosarbete

Vi söker dig som
har en relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande i arbetslivserfarenhet. Du har jobbat med projektledning tidigare, det kan vara inom möten & utbildning men skulle också kunna vara inom kommunikation eller annat relevant område. Du är duktig på kundbemötande, att knyta kontakter, skapa möjligheter och se vad som behöver göras på både kort och lång sikt. Du har en god grundläggande ekonomisk förståelse och är obehindrad i det svenska språket och har goda kunskaper i engelska. En del av tjänsten kommer också vara att tala inför folk och stå på scen för att exempelvis hålla i en presentation eller agera moderator. Om du inte redan har erfarenhet från det sedan tidigare, ser vi att du är nyfiken och redo att lära dig och vidareutvecklas inom detta.

För att trivas i rollen tror vi att du är en engagerad, serviceinriktad och kommunikativ person, som brinner för att skapa välkomnande och professionella möten i både små och stora sammanhang. Vi tror att du är idéspruta som gärna tar egna initiativ och när du har en förankrad idé är du snabb i att gå till handling. Du är prestigelös, har lätt för att samarbeta med olika typer av människor och har ett nyfiket och öppet sätt. Du trivs med att ha en självständig roll där du får ta ett helhetsansvar inom det du gör, samtidigt som du ingår i ett litet och tajt team och vill vara en del av en medlemsorganisation som vill göra skillnad för såväl den enskilda medlemmen som för samhället i stort.

Din ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Studentbostadsföretagen med Jerrie. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Jonna Berglöv from. den 15 augusti på jonna.berglov@jerrie.se. Du ansöker med bifogat CV via nedanstående länk. Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 22 augusti.

Ansök nu

Innesäljare Lantbruk till Dina Försäkringar Väst, Mölndal

Försäkringsrådgivare/Försäkringssäljare
Läs mer Jul 10
Dina Försäkringar är en grupp lokalt förankrade, kundägda försäkringsbolag med 250 års historia. Hos oss är beslutsvägarna korta, utvecklingstakten hög och möjligheterna att påverka stora. Vår vision är att ge hela Sverige trygghet i vardagen och mod att investera i en hållbar framtid. Det gör vi genom att förstå kundernas vardag, tänka nytt, vara nära och finnas till för våra kunder när de behöver oss. Och det uppskattas. För andra året i rad har vi branschens nöjdaste kunder i flera kategorier enligt Svenskt Kvalitetsindex och vår Mäklardisk har fått utmärkelser för bland annat bästa service. Vårt engagemang i lokalsamhället är stort och vi stöttar föreningar, kulturevenemang och skadeförebyggande insatser över hela landet.

Dina Försäkringar söker nu en ny medarbetare med vilja och förmåga att skapa affärer och bygga långsiktiga kundrelationer.

Tjänsten är hybrid med möjlighet att jobba hemifrån 2 dagar/vecka.

Du kommer att jobba som säljare och ingå i en säljgrupp på elva personer med inriktning företag och lantbruk.
Dina Försäkringar Väst är närmare 40 personer som arbetar på sex olika kontor placerade i Mölndal, Alingsås, Uddevalla, Vänersborg, Vara och Hova. Du rapporterar till säljchef lantbruk och geografiskt arbetar du med kunder över hela vårt område, i huvudsak med smålantbruk.

Placeringsort kan diskuteras.

Erbjudande
Du kommer att få jobba i en härlig miljö med omtanke om kunder och anställda. Eftersom Dina Försäkringar är ett relativt litet bolag är rollerna generellt bredare än hos andra försäkringsbolag och du får stora möjligheter att ta egna initiativ. Det är aldrig långt från tanke till beslut och du kan styra, planera och utveckla ditt arbete. Kundnöjdhet värderas högt och det finns ett stort fokus på en sund arbetsmiljö. Det är ett öppet klimat där man bejakar laganda, initiativförmåga, förändringsbenägenhet och ansvarstagande.

På jobbet
Tjänsten Innesäljare Lantbruk innebär att från kontoret arbeta ihop med våra Utesäljare. Innesälj ansvarar för att via telefon hjälpa våra kunder med de ändringar och frågeställningar som inte behöver en utesäljares insats. Tjänsten innebär också att sälja försäkring till de kunder som inte behöver ett besök, att vårda ett bestånd av kunder via telefon/mail/brev samt att föreslå förebyggande åtgärder . Försäljning sker på inringande samtal såväl som på utringande samtal. Du tipsar utesäljare vid större lantbruk och deltar vid evenemang och mässor som syftar till att marknadsföra Dina Försäkringar. Som säljare med inriktning lantbruk ansvarar du för din försäljningsbudget och för att skapa nöjda kunder genom en nära och återkommande dialog med dem. Du har en viktig roll i både säljteamet och i organisationen. Vi ser därför att ditt personliga driv och dina ambitioner kommer vara en nyckel till framgång i denna roll.

Vem du är
Du sätter kunden i fokus och gillar att jobba mot mål. Du tycker om personlig försäljning och är lyhörd och engagerad. Du trivs både med att jobba i ett team och ta initiativ på egen hand. Du är en person som på ett naturligt sätt skapar förtroenden och har lätt för att bygga relationer. Har du dessutom erfarenhet av lantbruk, eller gått en lantbruksutbildning är det meriterande.

Önskvärt

1. Några års relevant erfarenhet från försäkringsbranschen
2. IFU:s diplomutbildning, är meriterande
3. Goda kunskaper inom CRM, och försäkringssystem samt Word, Excel och PowerPoint.
4. Gärna eftergymnasial utbildning inom ekonomi, juridik eller liknande

Ansökan
Känns det här som ditt nästa jobb? Sök med ditt CV samt besvara några frågor som handlar om dina kunskaper samt en kort beskrivning av dig själv. Har du frågor? Kontakta gärna Helene Hagman, 0708–204704. Helene.hagman@jerrie.se, Linkedin. Rekryteringsprocessen tar semester och vi börjar att läsa ansökningar vecka 33.

Facklig representant för Forena är Anders Andersson. 0300-35952

Ansök nu

Ekonomichef/Controller till Medborgarskolan Region Väst

Ekonomichef
Läs mer Aug 8
Medborgarskolan är ett av tio studieförbund. Vi är en ideell förening utan eget vinstintresse. Medborgarskolan består av ett förbundskansli och åtta regioner, som alla är egna juridiska enheter.

Ungefär en miljon människor deltar varje år i Medborgarskolans verksamhet. Vi finns över hela landet och vår verksamhet är öppen för alla. Vi vill stimulera till kunskapssökande, eget skapande och samhällsengagemang. Vi förenar ett lustfyllt lärande med höga krav på kvalitet och kompetens.

Medborgarskolan Region Väst omfattar Västra Götaland och Halland. Vi bedriver förutom traditionell folkbildning även uppdragsverksamhet, arbetsmarknadsprojekt och skolverksamhet. Vi har ca 200 anställda och omsätter ca 200 miljoner kronor.

Som ekonomichef/controller på Medborgarskolan Region Väst ansvarar du för regionens ekonomiarbete med löpande uppföljning, rapportering och analyser samt är en viktig del av Medborgarskolans framtida utveckling. Du ingår i regionens styrgrupp och två ledningsgrupper som bland annat ansvarar för det övergripande strategiska arbetet och säkerställer resurser och måluppfyllelse. Du ingår även i ett nationellt nätverk med regionala controllers. Du rapporterar till regionchefen (motsvarande VD och har personalansvar för en ekonom.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Övergripande ansvar för regionens ekonomiarbete
• Budgetförslag och uppföljningar till regionstyrelse
• Ekonomisk rapportering inom organisationen
• Löpande analyser över verksamhetens ekonomiska utveckling
• Ansvar för och utveckling av ekonomiprocesserna i regionen
• Ansvar för samt löpande arbete med processerna i bokslut, budget och prognos samt årsredovisning
• Ansvar för likviditetsprognoser, deklarationer och försäkringar
• Tätt samarbete med regionchef samt stöd till chefer och verksamhet
• Nära kontakt med Medborgarskolans centrala redovisningscentral
• Kontakt med bank, revisor och andra samarbetspartners

Kvalifikationer och erfarenhet

• Högskoleutbildning eller motsvarande utbildning inom ekonomi/redovisning
• Minst fem års yrkeserfarenhet som controller/ekonomichef i organisation av motsvarande storlek
• Helhetsperspektiv och hög förmåga att hantera en komplex ekonomi med olika verksamhetstyper och finansieringsmodeller
• Gärna erfarenhet från olika typer av verksamhet/branscher
• Intresse för IT och mycket goda kunskaper i Excel
• God analytisk och kommunikativ förmåga
• Goda kunskaper i svenska och engelska

Som person är du driven och ansvarsfull, arbetar strukturerat och noggrant och trivs i en roll med både strategiskt och operativt arbete. Du är lyhörd och nyfiken och är pedagogisk i ditt sätt att presentera ekonomisk information.

På Medborgarskolan erbjuder vi dig en arbetsplats som tillämpar ett tillitsorienterat ledarskap baserat på självledarskap och delaktighet. Vår vision ”att skapa mod och möjligheter för alla människor” gäller även internt i organisationen. Vi har en öppen, välkomnande och engagerande miljö.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Helena Bruman, 0735-405262.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan via jerrie.se.

Ansök nu

Redovisningsekonom till GoCo Health Innovation City, Göteborg

Redovisningsekonom
Läs mer Aug 8
GoCo Health Innovation City is the new urban city center where over 200 000 square meters are being developed to attract researchers, entrepreneurs, and talents from around the world. The vision is to create a world-class innovation cluster for health, where collaboration is built into the core.

Vill du vara med på en spännande uppstartsresa tillsammans med vår ekonomichef Therése? I dagsläget finns vår ekonomifunktion hos en av våra ägare, Vectura i Stockholm, men vi påbörjar nu arbetet med att flytta utvalda delar till GoCo i Göteborg och rekryterar därför en ekonom till teamet – kanske är det du?

I rollen kommer dina huvudsakliga ansvarsområden vara:

• Löpande bokföring
• Månads- och årsbokslut inklusive avstämningar
• Deklarationer och årsredovisningar
• Momsredovisning
• Leverantörsreskontra
• Analys och Rapportering

Idag är vi på väg mot att bli ett fastighetsförvaltande bolag och i samband med det kommer det finnas goda möjligheter för rätt person att utvecklas i rollen.

Vi tror att du har hunnit arbeta några år och att du därför känner dig trygg i din roll som redovisningsekonom. Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta brett med helhetsansvaret från ax till limpa. Du är kommunikativ, ansvarstagande och kan arbeta självständigt. Du är nog inte en sådan som lockas av att komma till ett färdigdukat bord utan du brinner snarare lite extra när du får möjlighet att påverka och sätta strukturer. För att trivas hos oss så behöver du vara flexibel då vi är en snabbfotad och föränderlig verksamhet.

Därtill har du någon form en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och några års erfarenhet av liknande uppgifter i ryggsäcken. Vi förväntar oss att du har goda kunskaper i Excel och känner dig bekväm i svenska språket. Det är meriterande om du har arbetat med fastighetsbolag tidigare.

Vad GoCo erbjuder dig
Hos oss får du vara en del av ett innovativt företag där mycket spännande kommer att hända de närmaste åren. Dessutom kommer du in i ett tidigt skede och kommer tillsammans med oss vara delaktig i att fortsätta utveckla ekonomiteamet och din egen roll.

GoCo är i en expansiv fas och idag är vi 15 personer som arbetar inom projektutveckling, affärsutveckling, fastighetsförvaltning, ekonomi och marknad. Du kommer att omges av engagerade och motiverade kollegor på en modern arbetsplats.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar GoCo med rekryteringsföretaget Jerrie. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Helena Bruman, 0735–405262 eller på LinkedIn. Du ansöker med bifogat CV på jerrie.se. Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt, gärna senast den 15 augusti.

Ansök nu

Technical Sales Manager to PowerCell, Gothenburg

Internationell säljare
Läs mer Jul 25
PowerCell Sweden AB (publ) develops and produces fuel cell stacks and systems for stationary and mobile applications with a world class power density. The fuel cells are powered by hydrogen, pure or reformed, and produce electricity and heat with no emissions other than water. As the stacks and systems are compact, modular and scalable, they are easily adjusted to any customer need.

Our team consists of inspiring, creative and committed people with diverse backgrounds, all highly qualified and passionate in their field. We work in a dynamic and international environment.

At PowerCell, we manufacture and develop hydrogen-electric fuel cells and systems for a wide range of applications - including marine, stationary, aviation and vehicles. We have customers around the world and demand for our products and services is expanding. Our team is built of innovative and competent experts who work hard to deliver true zero – emission solutions and right now we are looking for three Technical Sales Managers to support and grow our business.

About the role
We are looking for a driven and results-oriented Technical Sales Manager to help us shape the future of PowerCell. As Technical Sales Manager, you will be responsible för managing ongoing relationships with our strategic customers.

More specifically, you are going to present and sell our product portfolio to customers all over the world. We manufacture, develop and sell hydrogen-electric fuel cells, systems and total solutions to customers who want to switch to fossil-free energy solutions. Our main segments are off-road, marine, stationery and aviation. You will focus your time on building strategic relationships, identifying new sales and opportunities and nurturing them to completion. Key duties will include developing strategic business planes, sales and pricing strategy, mid and long-term objectives, territory planning and customer satisfaction goals. Our team is going to support you with all necessary tools for you to thrive and reach out the top of your potential but in order to succeed in your role you must have an intricate technical knowledge in this area. You will be working internationally which gives you an opportunity to both travel the world but also work towards positive environmental changes.

Who we are looking for
Our ideal candidate exhibits strong communication skills coupled with an ability to deliver high class services in a fast-paced environment. We expect you to have a deep technical knowledge and work experience in the off-road, marine, stationery, or aviation area. Furthermore, if you have an experience from automotive, leasing or manufacturing industry we see you as a good fit for the role. We are happy to consider qualified candidates who speak fluent English and may have worked internationally. At least five years of sales experience within the technical area is a must have for this role.

What’s in it for you
We are a multicultural company with more than 30 different nationalities working together towards the same goal. We don’t only produce and sell things, delivering our product we make a profound change in the world. You will be able to make an extraordinary impact on your own and the life of all of us by creating a world with zero emission. We are ready to offer a competitive salary plus sales bonus, full benefits package and an excellent career opportunity.

Don’t hesitate and apply now!

Interviews are going to be performed successively. Responsible recruiters in this process are Cecilia Jarlsmark and Erna B. You can reach us on mobile or mail:

+46 723 05 33 43 or cecilia.jarlsmark@jerrie.se
+46 723 33 04 89 or erna.brbutovic@jerrie.se

Ansök nu

Erfaren Redovisningsekonom till Bjurfors, Göteborg

Redovisningsekonom
Läs mer Aug 1
Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med närmare 600 medarbetare på ca 85 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Bjurfors Göteborg är det största mäklarföretaget i regionen och förmedlar cirka 4.700 bostäder varje år. Vi är ca 200 medarbetare med 12 helägda kontor samt ett växande antal franchisetagare. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Nu finns en spännande tjänst som redovisningsekonom ledig hos Bjurfors och vi söker dig som trivs på en mindre ekonomiavdelning där du får möjlighet att använda dina kunskaper brett. I ett team om fem kollegor servar ni bolaget i alla ekonomirelaterade frågor och blir en central och viktig del av verksamheten- på riktigt!

Som redovisningsekonom innebär en del av rollen ett helhetsansvar för ett av bolagen inom Bjurfors, vilket omfattar fakturering, avstämningar, moms och skatt, månadsbokslut, uppföljning och rapportering, samt budgetarbete. Den andra delen av rollen innebär att stötta och avlasta ekonomichefen i motsvarande frågor även i andra bolag inom Bjurfors.

Idag arbetar ekonomiavdelningen främst i Visma och Excel. Som du märker är rollen bred och för rätt person finns möjlighet att få vara med och forma arbetet för att hitta vägar för ett effektivt och bra samarbete på avdelningen.

Känner du igen dig på följande

Din bakgrund är högskoleexamen inom ekonomi eller motsvarande och du har arbetat flera år med redovisning och med liknande arbetsuppgifter, gärna inom ett tjänsteföretag och/eller säljorganisation. Det är viktigt att du självständigt hanterar bokslutsarbete och har förståelse kring lön och löneprocessen. Har du dessutom arbetat med avtal och avtalshantering är det positivt. Som person trivs du, att tillsammans med ditt team leverera ett bra resultat. Att kunna prioritera din dag, finnas som backup för kollegor och också göra enklare arbetsuppgifter ser du som en självklarhet. Bolaget är i tillväxt och du ser det positiva i en entreprenöriell, prestigelös företagskultur med handlingskraft och hög aktivitet.

Vi ser fram mot din ansökan

Låter det som en intressant roll? I denna rekrytering samarbetar vi med Jerrie och du söker rollen med CV och personligt brev via jerrie.se. Du är välkommen att kontakta Helena Bruman, tel 0735–405262 vid frågor och funderingar. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och ser därför gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Företagsförsäljare till Dina Försäkringar Väst, Alingsås

Försäkringsrådgivare/Försäkringssäljare
Läs mer Jul 10
Dina Försäkringar är en grupp lokalt förankrade, kundägda försäkringsbolag med 250 års historia. Hos oss är beslutsvägarna korta, utvecklingstakten hög och möjligheterna att påverka stora. Vår vision är att ge hela Sverige trygghet i vardagen och mod att investera i en hållbar framtid. Det gör vi genom att förstå kundernas vardag, tänka nytt, vara nära och finnas till för våra kunder när de behöver oss. Och det uppskattas. För andra året i rad har vi branschens nöjdaste kunder i flera kategorier enligt Svenskt Kvalitetsindex och vår Mäklardisk har fått utmärkelser för bland annat bästa service. Vårt engagemang i lokalsamhället är stort och vi stöttar föreningar, kulturevenemang och skadeförebyggande insatser över hela landet.

Dina Försäkringar i Alingsås söker nu en ny medarbetare med vilja och förmåga att skapa affärer och bygga långsiktiga kundrelationer. Här kommer du att jobba som företagssäljare och ingå i en säljgrupp på elva personer med inriktning företag och lantbruk.

Tjänsten är hybrid med möjlighet att jobba hemifrån 2 dagar/vecka.

Dina Försäkringar Väst är närmare 40 personer som arbetar på sex olika kontor placerade i Mölndal, Alingsås, Uddevalla, Vänersborg, Vara och Hova. Du rapporterar till chefen för Företagsmarknad och området som du kommer ansvara för är Vårgårda, Alingsås, Herrljunga, Essunga, Vara och Grästorp.

Erbjudande
Du kommer att få jobba i en härlig miljö med omtanke om kunder och anställda. Eftersom Dina Försäkring är ett relativt litet bolag är rollerna generellt bredare än hos andra försäkringsbolag och du får stora möjligheter att ta egna initiativ. Det är aldrig långt från tanke till beslut och du kan styra, planera och utveckla ditt arbete. Du får tid för dina kunder och kvalitet. Kundnöjdhet värderas högt och det finns ett stort fokus på en sund arbetsmiljö.

På jobbet
Du utgår från kontoret i Alingsås men kan också vissa dagar utgå hemifrån. Du kommer dagligen att resa i din region och besöka nya och befintliga kunder samt delta på olika event och kundaktiviteter. Du nätverkar både inom befintliga och nya kanaler och via samarbetspartners. Utöver ditt arbete med försäljning och kundvård kommer du också att medverka i Dina Försäkringars utvecklingsarbete. Tjänsten förutsätter att du har körkort och bil. . Som säljare ansvarar du för din försäljningsbudget och för att skapa nöjda kunder genom en nära och återkommande dialog med dem. Du har en viktig roll i både säljteamet och i organisationen. Vi ser därför att ditt personliga driv och dina ambitioner kommer vara en nyckel till framgång i denna roll.

Din arbetsdag består av aktivt sälj- och kundvårdsarbete som till exempel:

• Strukturerad nykundsbearbetning och kundvård
• Göra riskbedömningar och arbeta skadeförebyggande
• Göra premieberäkningar och offerter
• Ansvara för omskrivning av egen kundstock

Vem är du?
Du sätter kunden i fokus och gillar att jobba mot mål. Du tycker om personlig försäljning och är lyhörd och engagerad. Du trivs både med att jobba i ett team och ta beslut på egen hand. Är du intresserad av och har erfarenhet av lokal marknadsföring är det en fördel.

Som säljare ansvarar du för din försäljningsbudget och för att skapa nöjda kunder genom en nära och återkommande dialog med dem. Du har en viktig roll i både säljteamet och i organisationen. Vi ser därför att ditt personliga driv och dina ambitioner kommer vara en nyckel till framgång i denna roll.

För att lyckas behöver du ha en grund av erfarenheter och kunskaper att stå på:

• Minst 5 års relevant erfarenhet från försäkringsbranschen
• IFU:s diplomutbildning, eller likvärdig dokumenterad arbetslivserfarenhet
• God erfarenhet av riskbedömningar, kalkylberäkning i FKB.
• Goda kunskaper inom CRM, och försäkringssystem samt Word, Excel och PowerPoint.
• Gärna eftergymnasial utbildning inom ekonomi, juridik eller liknande

Ansökan
Känns det här som ditt nästa jobb? Sök med ditt CV samt besvara några frågor som handlar om dina kunskaper samt en kort beskrivning av dig själv. Har du frågor? Kontakta gärna Helene Hagman, 0708-204704. Helene.hagman@jerrie.se, Linkedin

Pga semester tar processen också ledigt över sommaren, vi börjar läsa ansökningar under vecka 33.

Facklig representant för Forena är Anders Andersson. 0300-359 52

Ansök nu

Regionekonom till Castellum, Göteborg

Redovisningsekonom
Läs mer Jun 22
Castellum är ett av Nordens största börsnoterade fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Varje dag går hundratusentals människor till jobbet i våra lokaler. Med fokus på flexibilitet, hållbarhet och innovation skapar vi arbetsplatser där människor och organisationer utvecklas.

Per den 31 december 2021 uppgick fastighetsvärdet till ca 176 miljarder, inklusive ägarandelen i norska Entra ASA. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors-området. Ett av våra hållbarhetsmål är att vara helt klimatneutrala senast 2030. Castellum är det enda nordiska fastighets- och byggbolag som är invalt i Dow Jones Sustainability Index (DJSI). Castellumaktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap.

En värd bortom det förväntade.
www.castellum.se

Rollen som Regionekonom
I rollen som regionekonom har du ett redovisningsansvar för en av Castellums fem regioner. Du tillhör ett kompetent redovisningsteam på 16 personer men arbetar i det dagliga närmast dina tre kollegor inom regionen, som består av ytterligare två ekonomer och en regionansvarig controller.

I rollen ingår:

• Bokslut kvartal och enklare månad
• Årsredovisningar
• Inkomstdeklarationer, skatteberäkningar och moms
• Rapportering av din region till koncernmoder
• Delaktig i förbättringsarbete av rutiner och processer

Vem är du
Vi söker dig som är en trygg ekonom med tidigare erfarenhet av redovisning i ett koncernbolag. Du har god förståelse för redovisningsflödet inom en större koncern och förstår hur dina delar påverkar övriga delar i kedjan. Tidigare erfarenhet av fastighetsbranschen är mycket meriterande.

Du kommer in i en spännande tid med stark tillväxt i nära sikte, men som också ställer krav på hög självständighet. Vi ser därför att du är en lyhörd, flexibel och målinriktad person. Du visar på stort driv, engagemang och nyfikenhet till att lära dig nytt. Du motiveras av ett stort eget ansvar men trivs samtidigt med att tillhöra ett team där ni stöttar varandra.

Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och kommunicerar flytande på svenska och engelska. Du har ett stort intresse för system och digitalisering och är en van Excel-användare.

Vad vi erbjuder
Castellum vill vara en attraktiv arbetsplats där våra medarbetare mår bra och känner att de utvecklas. Vi arbetar med såväl kompetensutveckling som en motiverande arbetssituation för att skapa engagemang och trivsel. Den decentraliserade organisationen gör att varje medarbetare har tydliga ansvarsområden med frihet inom respektive område, vilket innebär både stimulans och goda utvecklingsmöjligheter.

Med syfte att underlätta för våra medarbetare att få ihop livspusslet så introducerades vi under året möjligheten till ett mer flexibelt arbetsliv med förhoppningen att främja medarbetarnas hälsa och välbefinnande och samtidigt bidra till ökad produktivitet.

Din ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Castellum med Jerrie. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Garding Lindstrand på 072- 333 01 49, frida.lindstrand@jerrie.se.

Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är den 8 juli men då urval och intervjuer sker löpande så ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Medical Logistics Coordinator to Integrum AB, Göteborg

Logistiker
Läs mer Jun 16
Integrum AB is a world leader in this area, and patients are being treated in state-of-the-art clinical facilities spread across the globe. Since its start in 1998, Integrum AB has been helping individuals with amputations get improved quality of life. Decades of scientific research and development within the field of osseointegration has generated the OPRATM Implant System for bone-anchored prostheses. This unique approach, utilizing implants of titanium alloy and scientifically well documented concept of osseointegration, offers significant advantages for the patient compared to traditional socket prostheses. Among these advantages are the ability to once again feel the ground beneath your feet, avoid the pain and discomfort of a chiding socket, and to wear the prosthesis for a longer period every day. The OPRATM Implant System has been in use since the first treatment in 1990, and today more than 500 patients are using an osseointegrated prosthesis replacing an arm, a leg, or a finger. Integrum is also the only company in the world to have received a PMA (Pre-market Approval) from the FDA, for its products used in the treatment of above-knee amputations. We are based in Gothenburg, Sweden and in the US.

Integrum AB is listed on the Nasdaq First North in Sweden since May 15, 2017.

Integrum is a rapidly expanding MedTech company on an exciting growth journey, where your contribution will make a difference. You will work with unique products that change people’s everyday life.

Integrum AB is currently looking for a Medical Logistics Coordinator to be responsible for the handling of medical instruments used for the OPRA™ Implant System. In addition, the individual will support the Operations Team with the inspection and functional testing of OPRA™ Implant System products, as well as other operative tasks when needed.

In the role you are part of the Supply Team and report to the Supply Chain Manager, while working closely with the Clinical Team and the Marketing & Sales department.

The ideal candidate is solution oriented and curious, structured, and reliable in delivering results. You are a proactive team player and support the team as needed.

Key responsibilities

• Managing & coordinating shipments of medical instruments and implants
• Inspection and functional testing of medical instruments as well as products within the OPRA™ Implant System.
• Creation and implementation of component testing & service protocols in line with QA guidelines

General

• Documentation related to handling of medical instruments and products.
• Support in the planning and logistics in operations team.
• Ensuring that the use of equipment and material adheres to current safety regulations
• Maintaining a clean and safe work environment in accordance with company policy

Your background and competencies

We see that you have solid communication skills in English; both verbal and written, ability to work independently with responsibility, ability to work flexible hours in a dynamic working environment and finely ability to communicate effectively with both internal and external stakeholders.

It is also necessary that you have the capacity to perform the physical tasks included within the role, e.g. bending and lifting equipment.

It is preferred that you have a medical or technical degree or experience working in a hospital environment in roles such as operating nurse, nurse, sterile technician, or have been working in a medical technical department. Experience from working with logistics, instrument care, or functional controls and packaging of instruments is desirable. It is of additional merit that you have experience with instrument disinfection and sterilization.

What we offer

When joining our company, you will be working among experienced colleagues in a rapidly growing environment. At Integrum, you will be learning new and exciting tasks, and enjoying constant personal and professional growth.

Application

To apply for this position please submit your CV and cover letter via jerrie.se, no later than July 4. We will be starting interviews before this date so please don’t hesitate to forward your application as soon as possible.

For questions, please contact Martin Dahlberg, +46 763 17 07 41, martin.dahlberg@jerrie.se.

Ansök nu

Ekonomiassistent till Hexatronic Group, Göteborg

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 15
Hexatronic Group AB (publ) är en koncern som utvecklar, producerar marknadsför och levererar produkter, komponenter och systemlösningar med huvudsaklig fokus på den fiberoptiska marknaden. Hexatronic erbjuder ett brett sortiment av innovativa system- och produktlösningar för infrastruktur inom främst passiv fiberoptik. Hexatronic verkar på en global marknad och kunderna är företag inom telekombranschen som till exempel operatörer, telekomföretag, nätägare, distributörer samt systemintegratörer.

Koncernen som består av ca 50 bolag har sitt säte i Sverige med egna försäljningskontor och/eller dotterbolag i Sverige, Norge, Tyskland, Österrike, Nederländerna, Italien, Finland, Kina, Storbritannien, Nya Zeeland, Australien och USA.

Hexatronics aktie är listad på Large Cap Nasdaq Stockholm. Bolaget har ett börsvärde på ca 17,5 miljarder kr och 1 300 medarbetare. Moderbolag Hexatronic Group AB (publ) med koncerngemensamma funktioner för ledning och ekonomi är placerat i centrala Göteborg och har ca 15 anställda. För mer information, se www.hexatronicgroup.com.

Om tjänsten som ekonomiassistent
I rollen som ekonomiassistent ingår du i ett team på fem personer där du kommer att stötta två av teamets bolagsekonomer med den löpande bokföringen.

Du erbjuds en varierande tjänst med arbetsuppgifter såsom:

• Registrering och matchning av varufakturor och kostnadsfakturor
• Bokföring av in- och utbetalningar
• Påminnelsehantering
• Förbereda och skicka betalningar
• Administrering av uppgifter till Intrastat
• Moms och skattedeklarationer
• Upplägg av leverantör
• Upprättande av kontoavstämning och månadsbokslut, samt avstämning mot koncerninterna bolag
• Övrig support till verksamheten

Vem är du och vad du får
Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och några års erfarenhet i motsvarande roll med kund- och leverantörsreskontra. Du har tidigare varit behjälplig i bokslutsarbete och trivs i en servicenära roll.

Vi erbjuder en internationell miljö med många kontaktytor inom organisationen. Du behöver därför trivas i en kommunikativ roll och vara flytande i engelska och svenska, både i tal och skrift. Du har en nyfikenhet och ett driv och ser fram emot att få växa i rollen.

De senaste åren har vi varit med om en otrolig tillväxtresa och vi har fortsatt stark tillväxt i sikte. Samtidigt som du lockas av möjlighet att få utvecklas i en snabbt växande koncern så trivs du i en familjär kultur i ständig förändring och med korta beslutsvägar. På vårt kontor i Göteborg är vi 15 medarbetare som stöttar och hjälper varandra utan prestige. För att trivas hos oss tror vi att du är en öppen, framåt och flexibel person som tycker om förändring.

Vi är stolta över att skapa hållbara nätverk över hela världen genom att erbjuda ledande, högklassiga fiberlösningar för alla tänkbara användningsområden. På Hexatronic tror vi att ju fler som har tillgång till vad framtiden har att erbjuda desto bättre blir den. Det vill vi bidra till. Du också? Skicka in din ansökan snarast enligt nedan.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Hexatronic Group med Jerrie. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Garding Lindstrand 072- 333 01 49, frida.lindstrand@jerrie.se.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Sista ansökningsdag är den 26 juni, urval och intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Junior Group Controller till Hexatronic Group, Göteborg

Koncerncontroller
Läs mer Jun 15
Hexatronic Group AB (publ) är en koncern som utvecklar, producerar marknadsför och levererar produkter, komponenter och systemlösningar med huvudsaklig fokus på den fiberoptiska marknaden. Hexatronic erbjuder ett brett sortiment av innovativa system- och produktlösningar för infrastruktur inom främst passiv fiberoptik. Hexatronic verkar på en global marknad och kunderna är företag inom telekombranschen som till exempel operatörer, telekomföretag, nätägare, distributörer samt systemintegratörer.

Koncernen som består av ca 50 bolag har sitt säte i Sverige med egna försäljningskontor och/eller dotterbolag i Sverige, Norge, Tyskland, Österrike, Nederländerna, Italien, Finland, Kina, Storbritannien, Nya Zeeland, Australien och USA.

Hexatronics aktie är listad på Large Cap Nasdaq Stockholm. Bolaget har ett börsvärde på ca 17,5 miljarder kr och 1 300 medarbetare. Moderbolag Hexatronic Group AB (publ) med koncerngemensamma funktioner för ledning och ekonomi är placerat i centrala Göteborg och har ca 15 anställda. För mer information, se www.hexatronicgroup.com.

Om tjänsten som Junior Group Controller
I rollen som Junior Group Controller stöttar du bolagets koncernredovisningschef med styrning och uppföljning av koncernens redovisning. Du är med och utvecklar och säkerställer processer för uppföljning, analys och rapportering.

Du erbjuds en varierande tjänst med huvudsakligt fokus på att:

• Stötta i koncernredovisning och konsolidering av Hexatronic Group enligt IFRS
• Agera kontaktperson gentemot dotterbolagen och säkerställa att de arbetar och rapporterar enligt uppsatta processer och aktuella policys
• Driva projekt för koncernen, såsom till exempel projekt för internkontroll och transfer pricing
• Arbeta med såväl förvaltning som utveckling av AARO som är Hexatronic’s koncernredovisningssystem

Vem är du och vad du får
Du har en högskoleexamen inom ekonomi där din utbildning har gett dig teoretiska kunskaper i koncernredovisning och IFRS. Du har ett stort intresse för system och är en van använda i Excel.Du får gärna ha arbetat något år eller två i motsvarande roll inom en större koncern eller på revisons- och redovisningsbyrå. Du kan även vara nyexaminerad där du skaffat dig praktisk erfarenhet genom extraarbete parallellt med studier.

Det viktigaste för oss är du är en framåt och driven person som vill utvecklas tillsammans med oss. Vi vågar lova dig en spännande tillväxtresa som kommer att ge dig en stark utveckling, både i karriären och på det personliga planet. Vi erbjuder en internationell miljö med många kontaktytor inom organisationen. Du behöver därför trivas i en kommunikativ roll och vara flytande i engelska och svenska, både i tal och skrift.

På vårt kontor i Göteborg är vi 15 medarbetare som stöttar och hjälper varandra utan prestige. Hos oss råder en familjär stämning med mycket driv och snabba beslutsvägar, så för att trivas hos oss tror vi att du är en öppen och framåt person som trivs med förändring.

Vi är stolta över att skapa hållbara nätverk över hela världen genom att erbjuda ledande, högklassiga fiberlösningar för alla tänkbara användningsområden. På Hexatronic tror vi att ju fler som har tillgång till vad framtiden har att erbjuda desto bättre blir den. Det vill vi bidra till. Du också? Skicka in din ansökan snarast enligt nedan.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Hexatronic Group med Jerrie. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Garding Lindstrand 072- 333 01 49, frida.lindstrand@jerrie.se.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Sista ansökningsdag är den 26 juni, urval och intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Projektledare med inriktning ombyggnad till Platzer Fastigheter, Göteborg

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Maj 17
Platzer är ett av Göteborgs största och ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter. Vi är med stolthet med och skapar, bevarar och lyfter Göteborgs bästa platser. Vårt fastighetsbestånd är idag koncentrerat till ett antal spännande områden i och omkring Göteborg. Vi äger och utvecklar 70 fastigheter med en total yta om cirka 830 000 kvm.

Vill du vara med och skapa Göteborgs bästa arbetsplatser? Som projektledare hos oss får du möjlighet att förverkliga våra kunders arbetsplatser och bidra till att utveckla hållbara fastigheter och områden

Om rollen

Vi söker projektledare som främst kommer leda mindre till mellanstora ombyggnads- och lokalanpassningsprojekt inom Platzers befintliga bestånd. Hos oss är du med från planeringsskede till färdigställt projekt med det övergripande ansvaret för projektet hela vägen.

Projekten kan vara av olika omfattning; allt från tak- /fasadrenoveringar, solcellsinstallationer och byte av tekniska installationer till anpassning av lokaler genom om- eller tillbyggnad. Merparten rör kontorsfastigheter av olika slag, men även andra typer av hyresgäster förekommer såsom t.ex. restauranger.

Vi jobbar teambaserat kring våra fastigheter och som projektledare ingår du i ett fastighetsteam med kollegor inom förvaltning och uthyrning. Fastighetsteamet har ett nära samarbete i såväl planering inför projekt som genom hela genomförandet. Du kommer tillhöra vår projektavdelning inom affärsområde kontor och rapporterar närmast till chef projekt.

Ansvarsområden

Projekt- och byggledning innebär hos oss bland annat att du ska:

• Driva projekt från framtagande av enklare förfrågningsunderlag för upphandling av entreprenör fram till genomförd slutbesiktning och överlämning till förvaltning
• Ha ett tid-, kostnads- och kvalitetsansvar i projekt
• Kunna göra enklare kalkyler för bedömning av total projektkostnad
• Handla upp och följa upp projektörer och byggentreprenader
• Se till att myndighetskrav och lagstiftning efterlevs
• Samarbeta internt och bidra i byggtekniska och projektrelaterade frågor

Din bakgrund

Vi söker i dagsläget två nya medarbetare med några års erfarenhet av byggprojekt och som är redo att direkt ta sig an mindre projekt och bli en trygghet i fastighetsteamet vad gäller projektrelaterade frågor. Vi matchar rätt kompetens med rätt typ av projekt/ansvar och ser gärna att gruppen kompletterar varandra genom olika bakgrund, erfarenhet och ålder.

Som projektledare hos oss vill vi att du har en utbildningsbakgrund inom bygg/samhällsbyggnad på högskolenivå, alternativt skaffat dig motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet. Du behöver kompetens inom entreprenadjuridik, fastighets-/byggnadsteknik, myndighetsfrågor och projektekonomi/ledning på minst grundläggande nivå. Dina tidigare arbetsgivare kan vara från såväl entreprenörs-, konsult- som beställarsidan i relevanta roller. Du bör ha B-körkort, vi tillhandahåller en elfordonspool med bilar, cyklar och moped som kan användas i tjänsten. Alla våra fastigheter finns i Göteborgsområdet.

Personliga styrkor

Som person jobbar du med god struktur i ditt arbete och du är bra på att prioritera. Du gillar att samarbeta och är lyhörd för behov hos kunder och kollegor. Hos oss kommer du få jobba med många olika typer av projekt och bidra där det behövs varför en prestigelös inställning blir viktig – vi jobbar tillsammans för att skapa goda affärer.

Vi erbjuder

Vi vet att det är hård konkurrens om bra medarbetare idag och det kan vara svårt att med några få ord beskriva vad som utmärker just oss som arbetsgivare. Idag är vart och vartannat företag med på någon topplista och strör fina värdeord som strössel på en mjukglass.

Så hur är Platzer som arbetsplats? Vi ska vara ärliga – vi är inte perfekta. Men det finns ändå några saker som vi tycker utmärker oss:

Vår största styrka är ett gäng ambitiösa, kompetenta men samtidigt avslappnade och schyssta kollegor. Vi är bra på det vi gör och vi vill verkligen lyckas tillsammans. Att vi äger våra fastigheter och har fokus på Göteborg och faktiskt bara Göteborg skulle vi påstå gör att vi tänker långsiktigt – det vi gör påverkar vår egen livsmiljö, vår egen stad och det är ofta lite extra roligt att kunna se och visa resultatet av vårt arbete genom att bara ta en promenad på stan.

Vi vill alltid bli bättre, vi vill alltid utvecklas och varje ny person som kommer till oss har alla chanser att vara med och hjälpa oss i det. Så letar du efter en arbetsplats där du får vara dig själv, där du har möjlighet att påverka och får frihet i ditt jobb, där du kan se resultatet av det du gör och långsiktigt bidra till att utveckla Göteborg – då ska du söka dig till oss!

Välkommen med din ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jerrie. Du ansöker via Platzers karriärssida . Anställningsstart efter sommaren enligt överenskommelse. Vår ambition är att ge besked om anställning innan semesterperiodens start i juli. Har du frågor och funderingar, välkommen att kontakta rekryteringskonsult Helena Bruman, tel. 0735-405262.

Ansök nu

Trädgårdsmästare till Norra Biskopsgårdens Fastighetsförvaltning, Göteborg

Trädgårdsmästare, anläggning
Läs mer Maj 23
NBF, Norra Biskopsgårdens Fastighetsförvaltning, är en förening med nio anställda som ägs av sju bostadsrättföreningar i norra Biskopsgården. Föreningarna består av totalt 1500 lägenheter. Läs gärna mer om oss på nbpc.se

Norra Biskopsgårdens Fastighetsförvaltning söker nu en Trädgårdsmästare! Du kommer att få stor möjlighet att vara med och påverka och ditt ansvar blir att skapa en hållbar, grönskande och blomstrande utemiljö för NBFs medlemmar.

Rollen som trädgårdsmästare innebär att du får ansvar för alla NBFs gröna utemiljöer. Här får du vara kreativ i din roll! Du har även ett nära samarbete med entreprenörer/trädgårdsexperter när du behöver beställa in extern specialisthjälp och du jobbar tillsammans med både fastighetsskötare och lokalvårdare på NBF där ni hjälps åt med olika saker som behöver göras i området.

Vi söker dig med kunskap och passion för grön utemiljö såsom trädgårdsdesign och anläggning, plantering, odling, trädvård, marklära och beskärning. Vi tror att du har några års erfarenhet av en liknande roll och att du är van att upprätta skötselplaner för utemiljö. Har du en eftergymnasial utbildning med inriktning trädgård/utemiljö ser vi det som ett plus. Du har god datavana och goda kunskaper i svenska. Ett krav är att du har körkort och erfarenhet av att köra traktor och trädgårdsmaskiner.

Som person är du praktiskt lagd, serviceinriktad och tycker om att träffa människor. Då det är en varierad roll behöver du vara flexibel och ha förmåga att omprioritera dagen efter de olika behov som uppstår. Du har ett stort hjärta i det du gör och motiveras inte bara av att skapa fantastiska och grönskande utemiljöer utan även av att skapa goda relationer med föreningarnas styrelser, medlemmar, kollegor och entreprenörer.

Placering för tjänsten är på NBFs kontor i norra Biskopsgården.

Låter det här intressant? Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via jerrie.se, senast den 28 juni. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43 eller cecilia.jarlsmark@jerrie.se Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Marknadsansvarig till Majblomman, Göteborg

Marknadsförare
Läs mer Maj 31
Majblommans riksförbund är en barnrättsorganisation med 15 anställda som sedan 1907 arbetar med barnfattigdom. Utöver att dela ut ekonomiskt stöd till enskilda barn bedriver Majblommans riksförbund även strategiskt påverkansarbete, utveckling och forskning. Organisationen består även av 550 lokalföreningar över hela Sverige som bl a hjälper till med insamlingen.

Om tjänsten
Just nu söker Majblomman en driven marknadsansvarig med flera års erfarenhet av marknadsarbete och försäljning, som vill skapa en bättre framtid för våra barn. Har du hjärtat på rätt ställe och vill ta dig an nya utmaningar inom ideell sektor? Då är du rätt person för oss. Som ansvarig för externa samarbeten får du möjlighet att påverka och utveckla vår organisation, samtidigt som du har ett viktigt samhällsuppdrag: - att motverka barnfattigdom.

Majblomman står för allas lika värde och arbetar aktivt för fler konkreta reformer i samklang med Barnkonventionen. Vill du vara med och verka för alla barns rätt och göra skillnad, så kan detta vara rätt jobb för dig.

Om rollen
Som ansvarig för externa samarbeten kommer du att upprätthålla, förbättra och utveckla existerande samarbeten, samt hitta nya företag som är intresserade av att samarbeta och stötta Majblomman på olika sätt. Du kommer ha stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och tillsammans med generalsekreteraren utveckla områdets externa samarbeten. För att lyckas med i rollen är det viktigt att du har en genuin vilja att uppnå Majblommans syfte samt att du delar våra värderingar. Denna roll är viktigt för oss, därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid efter överenskommelse, med start i september.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna blir huvudsakligen att hitta, etablera och utveckla samarbeten med företag och organisationer som vill stötta Majblomman på olika sätt. Till exempel med rabatt på presentkort som vi ger till de som vi beviljar ekonomiskt stöd, ca 25 000 barn varje år.

Tjänsten innebär att hitta nya samt utveckla befintliga samarbeten med företag som kan stärka Majblommans verksamhet ekonomiskt, både vad gäller intäkter eller rabatter på presentkort men också öka synligheten och kännedomen om vad Majblommans pengar går till. I uppdraget ingår även att hitta nya vägar för Majblomman att utveckla sina externa samarbeten. Du kommer även att ta fram beslutsunderlag på förslag och idéer som Majblommans ledningsgrupp kan ta ställning till. Det kan även läggas en del tid på att inventera stiftelser, ansöka om stiftelsepengar samt hantera återrapporteringen av dessa.

Vem är du?
Vi tror att du är en senior och representativ person med stor passion för välfärds- och rättvisefrågor. Du kommer kanske från en annan ideell organisation, eller har jobbat med försäljning och marknadsföring och vill ta dig an nya utmaningar. För att du ska lyckas med i rollen, är det viktigt att du kan skriva ansökningar och återrapportera dessa, och är van vid att kommunicera med olika företag. Som person är du självgående, kreativ och har ett stort nätverk i Göteborg och Stockholm, gärna nationellt. En akademisk utbildning och minst 5 år arbetslivserfarenhet inom liknande uppdrag är ett krav.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Majblomman med Jerrie. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Erna Brbutovic på 072 333 0489, eller erna.brbutovic@jerrie.se eller Matilda Olsson på 072 333 04 98 eller matilda.olsson@jerrie.se

Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är 27 juni, men då urval och intervjuer sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Produkt - och logistikansvarig till Majblomman, Göteborg

Logistikchef
Läs mer Maj 31
Majblommans riksförbund är en barnrättsorganisation med 15 anställda som sedan 1907 arbetar med barnfattigdom. Utöver att dela ut ekonomiskt stöd till enskilda barn bedriver Majblommans riksförbund även strategiskt påverkansarbete, utveckling och forskning. Organisationen består även av 550 lokalföreningar över hela Sverige som hjälper till med insamlingen.

Som produkt- och logistikansvarig är du med och säkerställer att Majblomman kan fortsätta att göra skillnad genom att ansvara över våra logistikkedjor och samarbeten med logistikaktörer. I denna nyckelroll kommer du att arbeta tätt tillsammans med generalsekreteraren och övriga på riksförbundet. Ditt ansvar är inköp och logistik kring den årliga insamlingen, samt att vara med och utveckla nya samarbeten.

Om rollen
Under april och maj månad varje år säljer ca 50 000 barn majblommor runt om i Sverige, till ett värde som uppgår till omkring 65 Mkr. Ditt uppdrag kommer bland annat innefatta att undersöka möjligheterna att flytta produktionen till Europa, upprätta en hållbarhetspolicy för Majblomman samt ansvara för planering och genomförande av Majblommans logistikkedjor. Du kommer också ansvara för utveckling och produktanalys, leverantörskontakt och logistiktjänster.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Planering och skapande av rutiner och informationsmaterial för lokalföreningarnas beställningar och returer av majblommor
• Löpande utveckling och genomförande av rutiner för kontakt med producent av majblommor
• Tillsammans med ekonomiansvarig se över försäkringar och valutaköp knutet till beställning av majblommor och ta fram beslutsunderlag
• Ansvara för införtullning och löpande avstämningar med vår logistikpartner
• Ansvara för kontakterna kring försäljning i barnens – och Majblommans webbshopar
• Ta fram en övergripande hållbarhetspolicy

Vidare kommer du att rapportera till generalsekreteraren.
Tjänsten är en visstidsanställning på deltid (75%) under perioden 1 september - 15 juni med en möjlighet till förlängning. Tjänsten är placerad i Göteborg.

Vem är du?
Brinner du liksom vi för alla barns lika värde? Med detta som värdegrund, tillsammans med erfarenhet av produktinköp, tillverkning, logistik, förtullning och internationell handel, tror vi att du är personen som gör Majblomman komplett.

Du är självgående och strukturerad i ditt arbete och du uttrycker dig obehindrat på engelska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har en relevant akademisk utbildning och att du har en förmåga att producera skriftligt underlag för beslut kring logistik, produktutveckling och samarbeten.

Ansökan
I den här rekryteringen sammarbetar Jerrie med Majblomman. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Erna Brbutovic på telefon: 072 333 0489 eller mail: erna.brbutovic@jerrie.se eller Matilda Olsson på telefon: 072 333 0498 eller mail: matilda.olsson@jerrie.se

Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är 27 juni, men då urval och intervjuer sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Researcher till Maquire Group, Göteborg

Researcher, rekrytering
Läs mer Maj 25
Maquire Group består av fyra varumärken: Maquire som rekryterar ledare, Jerrie som rekryterar specialister, Flipr som jobbar med interimskonsulter och Tidwell som utvecklar ledningsgrupper, ledare och team. Allt för att hjälpa kunderna att uppnå sina mål och visioner och för att identifiera och matcha kandidater som vill ta nästa steg i karriären. Företaget startade 2007 och idag är vi närmare 30 fantastiska kollegor som håller till vid Korsvägen i Göteborg.

Som researcher är du involverad i rekryteringsprocessen från början till slut och jobbar i team med en rekryteringskonsult på Jerrie eller Maquire för att tillsätta tjänster på specialist- och executivenivå.

Dina arbetsuppgifter som Researcher på Maquire Group

Din uppgift blir att identifiera och matcha rätt kandidater till våra uppdrag, vilket du gör genom gedigen kartläggning, search och kontakttagande. Som Researcher har du ständigt örat mot rälsen och koll på vad som händer ute i arbets- och näringslivet.

I rekryteringsteamet är du experten på kandidatmarknaden och på search och du kan därigenom vara konsultativ gentemot kunden kring hur och var vi kan komma i kontakt med rätt kandidater. Med kravprofilen som utgångspunkt tittar du på relevanta geografiska områden, sannolika branscher, organisationer/företag och inom dessa ringar du in intressanta personer och tar kontakt. Du söker kandidater på LinkedIn, via Google och smarta verktyg, digitala forum och nätverk och självklart också i vår egen kandidatdatabas.

Arbetet innehåller en stor del personliga kontakter men också mycket analys och administration. Att hitta rätt kandidater till varje uppdrag och se till att alla kandidaterna får en professionell upplevelse är ditt och rekryteringskonsultens huvuduppdrag. För att attrahera både passiva och aktiva kandidater arbetar vi med annonsering, search och bearbetning av nätverk men även i tätt samarbete med Maquire Groups kommunikatör. Vi har förstås stor fördel av att Maquire Group är en av Västsveriges största aktörer med många kunder inom ett brett spann av branscher och vi har därför rekryteringsuppdrag som är attraktiva för kandidaterna.

Ansvar och arbetsuppgifter


Medverka vid uppstartsarbete med kund och vid utformning av kravprofilen


Kartlägga branscher, bolag och kandidater


Genomföra telefonintervjuer och medverka i urval


Hjälpa till med samordning och administration kopplat till rekryteringsuppdrag


Bygga eget nätverk av kandidater


Vad vi tänker oss att du har för bakgrund och erfarenheter

För att komma till din rätt i rollen har du akademisk utbildning, stort omvärldsintresse, intresse för arbets- och näringslivet och ett brinnande intresse för människor. Vi tror att du idag har ett jobb där människor, analys och kartläggning är i fokus och att du har fallenhet för det detektivarbete som det innebär att hitta rätt person och göra rätt matchning. Du är van att jobba i team och men också att ta stort eget ansvar. Erfarenhet från rekryteringsbranschen är inte ett krav, utan vi lägger allra störst vikt vid vem du är som person.

Vem vi tror att du är som person

Vi söker dig som är strukturerad, innovativ och engagerad. Av någon anledning finns du oftast i det vinnande laget när det är dags för quiz, det beror förmodligen på att du är skärpt, associerar snabbt, och har god omvärldskunskap. Du är kommunikativ, flexibel och har inställningen att allt är möjligt och att rätt kandidat finns någonstans bara man letar tillräckligt noga – och har en god idé om var man ska leta. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Om du har frågor om rollen eller bra insikter att dela med dig av ring mig, Johanna Hansson, Researcher på Maquire Group på nummer 070 996 10 05 eller kontakta mig på linkedin.

Ansök nu

Financial Controller till Continental Däck, Göteborg

Financial controller
Läs mer Maj 31
Continental Däck Sverige AB tillhör Continental AG som en av världens ledande komponentleverantörer till fordonsindustrin. För närvarande har Continental mer än 240 000 anställda och omsätter ca 44 miljarder euro. På den svenska marknaden ansvarar Continental Däck Sverige AB för marknadsföring och försäljning av Continentalgruppens affärsområden personbilsdäck, last- och bussdäck, industridäck och entreprenaddäck. Genom ett fokus på säkerhet i sina produkter ger Continental sitt bidrag till den svenska nollvisionen som är bilden av en framtid med noll olyckor i trafiken. Vi tror att du som söker vill vara med på denna resa!

Continental Däck söker en affärsinriktad Financial Controller till huvudkontoret i Göteborg.

Som Financial Controller arbetar du med tyngdpunkt på uppföljning av månads- och kvartalsbokslut samt forecast och budget. Ditt ansvar är att ha koll på avvikelser, säkerställa kvalitet i rapportering samt att deadlines hålls. Du rapporterar till Finance Manager för Sverige.

Ansvar och arbetsuppgifter

• Följa upp intäkter och kostnader mot budget
• Följa upp respektive affärsområde mot forecast som sätts månadsvis
• Analysera bruttovinst och marginal på produktkategorier och kunder
• Följa upp standardkostnader för varje levererat däck per produktgrupp
• Rapportera avvikelser samt svara på frågor från central ekonomiavdelning i Tyskland
• Initialt vara delaktig i budgetprocessen för att senare ansvara för den
• Vara delaktig i affärsrelaterade projekt och specifika kundcase

Vi söker dig som vill utvecklas vidare inom ekonomiområdet, som skaffat dig en stabil grund att stå på och som söker nya utmaningar där du får stort ansvar över uppföljning, analys och rapportering. Du har ett driv och höga ambitioner vad gäller både din karriär och kvaliteten i det arbete du levererar. För att lyckas i rollen tror vi att du har:

• 3-5 års erfarenhet från ekonomiavdelning där du förvärvat kunskap inom redovisning och i viss mån även uppföljning/analys
• Erfarenhet av SAP är meriterande men annars annat större affärssystem
• Goda kunskaper i Excel
• Goda kunskaper i både svenska och engelska
• Med fördel erfarenhet från internationellt bolag
• Meriterande med erfarenhet kring automatisering av verksamhetsprocesser (RPA)

Vidare har du ett affärstänk, resultatfokus och ambitionen att alltid koppla siffror till verksamheten. Du är en person som ser möjligheter, du väntar inte på att andra ska ta tag i saker utan tar initiativ och utvecklar arbetet tillsammans med dina kollegor.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Continental Däck med Jerrie. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Kvist på 0723 -33 88 26, karin.kvist@jerrie.se

Sista ansökningsdag är den 23 juni men vi ser gärna att din ansökan kommer in så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Observera att vi inte tar emot några ansökningar via mail pga GDPR

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu