AB Söder & Co Consulting jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos AB Söder & Co Consulting i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Helpdesk supportmedarbetare sökes

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Nov 26
Dina arbetsuppgifter
Arbeta med applikationssupport i andra och tredje linjen.

Användarsupport på klientapplikationer (pc), Windows, Office, Sharepoint 2013, 2016, ProjectWise, Skype, Exchange, Cisco AnyConnect.
Ärendehantering, felsökning och återkoppling till användare och förvaltning.
Även ge stöd och utbildning till användare.

Ansvara för att den dagliga driften fungerar.
- arbete med felsökning och bedömningar hur fel bäst ska åtgärdas
- utgöra en lokal IT-tekniker som främst arbetar med drift och utveckling av myndighetens lokala nätverksmiljö och kommunikationen mellan datorer som finns i samma byggnad
- ge stöd och support till användarna
- sköta datakommunikation, drift och datasäkerhet i större nätverksmiljöer med datorer på olika orter och också i globala nätverk


Din profil
Kravprofil:

- Minst 3 års dokumenterat arbete med it-support i helpdesk eller motsvarande, inklusive erfarenhet och djupare kunskaper som motsvarar backofficearbete.

- Högskoleutbildning inom IT (till exempel högskoleingenjör med datainriktning) eller annan likvärdig IT-utbildning och minst ett (1) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete

- goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk, kommunikation och informationssäkerhet

- grundkunskaper i MS Office eller likvärdigt

- kunskaper om ärendehanteringssystem (exempelvis Easit BPS eller Artologik Helpdesk)

- kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift.


Anställningens omfattning: Heltid 12 månader med möjlighet till 12 månaders förlängning.
Tillträde: Snarast
Löneform: Månadslön
Sysselsättningsgrad: 100 %

Ansökan är du välkommen att skicka via Söder & Cos hemsida www.soderco.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Antonio Godino på: antonio.godino@soderco.se
Vi tar endast emot ansökningar via annonsen.


Om oss
Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kunder och konsulter.

Ansök nu

Studenter för extrajobb - varierande erfarenhet

Lagerarbetare
Läs mer Nov 26
Dina arbetsuppgifter
Vi söker studenter och personer med annan huvudsaklig sysselsättning som vill arbeta extra i Göteborg med omnejd (annan huvudsaklig sysselsättning innebär att du har en anställning på minst 50%). Vi ger dig möjlighet att jobba extra nu i vinter och framöver. Vi ser också att du som söker har minst ett år kvar på dina studier eller andra huvudsakliga sysselsättning och att du vill fortsätta att arbeta extra även under 2022 i samband med dina studier eller ditt andra arbete.

Vi har en mängd olika uppdrag där vi använder oss av extrapersonal under terminerna och somrarna. Dina arbetsuppgifter kan komma att variera från gång till gång och skiftarbete kan förekomma. Vi har huvudsakligen uppdrag inom industri/teknik/lager och logistik.

Skriv gärna i din ansökan när du är intresserad av att börja jobba och hur länge du kan jobba, hur mycket du vill jobba osv. Ju utförligare ansökan, desto bättre!


Din profil
Du som söker ska vara flexibel, arbetsvillig och social för att passa in hos oss på Söder & Co. Körkort, bil och truckkort är meriterande men ej ett krav. Vi ser gärna att du som söker har fyllt 18 år. Stämmer det här överens med dig? Urval sker löpande så tveka inte på att söka tjänsten redan idag på www.soderco.se!

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Ansök nu

Spontanansökan inom försäljning, administration och kundtjänst

Säljkonsulent
Läs mer Nov 26
Om företaget
Söker du arbete och har erfarenhet av försäljning, kundsupport, administration eller kundtjänst?
Skicka in din ansökan via länken så återkommer vi när vi har matchat din profil med rätt kund!

Dina arbetsuppgifter
Som säljare har du det övergripande ansvaret för dina kunder och din budget. Dina ansvarsområden innebär bl.a. att:

Utveckla och vårda befintliga kundrelationer i syfte att vårda och utveckla samarbetet.
Representera företaget mot dina kunder, samtidigt som du har ett bra stöd från flera viktiga interna stödfunktioner.
Jobba med uppsälj,cross-sälj och förnyelse, förlängning av avtal.

Som kundtjänst och supportmedarbetare behöver du ha ett genuint intresse för att hjälpa kunder.
Är resultatorienterad och samarbetsvillig med stor arbetskapacitet, kreativ och har förmågan att inspirera andra

Din profil
Vi ser gärna att du har något års arbetslivserfarenhet inom områdena försäljning, som tex Account manager, säljare eller mötesbokare. Kundsupport som tex supporttekniker, helpdesk eller liknande.
Intresse för teknik och kundkontakt.

Som person är du serviceinriktad och har mycket god kommunikationsförmåga.


Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

Ansök nu

Estrella söker framtidsstjärnor. Är du Estrellas blivande processoperatör?

Processoperatör, mejeri
Läs mer Nov 16
Om företaget
Estrella är ett av Sveriges mest kända varumärken. Estrella etablerades redan 1957 och var då först i Sverige med att producera och sälja snacks. Idag omsätter Estrella AB närmare 1 miljard kronor och har 200 anställda. Fabriken och huvudkontoret ligger i Angered utanför Göteborg och Agrocentret ligger i Kistinge utanför Halmstad. Vi tillverkar och säljer en mängd olika salta snacks så som chips, ostbågar, ringar, skruvar, nötter, popcorn, salta pinnar och dipmix. Vår strävan är att alltid tillverka de godaste snacksen, självklart med miljö och hälsa i fokus. - Varje dag ställer vi oss frågan; Finns det något godare?
Idag ägs Estrella av Intersnack Group, ett av Europas största snacksföretag. Intersnack Group är ett familjeägt företag som endast arbetar med snacks och satsar på att bygga starka lokala varumärken. www.estrella.se


Dina arbetsuppgifter
Som processoperatör är du en nyckelspelare i produktionen med ansvar för en specifik utrustning. I dina arbetsuppgifter ingår förutom dagligt arbete vid utrustningen även att jobba med förbättringar av utrustningens standarder samt stödja underhållsteknikerna vid felsökning för att eliminera förluster. Du är en driven person som ser utvecklingsmöjligheter och har engagemanget att få med dina kollegor på resan.
Du är ansvarig för att förbättra och upprätthålla resultat och standarder för din utrustning genom det produktionssystem Estrella arbetar med och som de första 3 månaderna av din anställning kommer att utbilda dig i. Du kommer att ingå i skiftgående verksamhet.
Det arbete du gör genererar uppdaterade arbetssätt och instruktioner och ditt arbete kommer att förbättra den utrustning du är ansvarig för. Du blir Estrellas specialist på utrustningen!

Du kommer att:
• Ingå som medlem i vårt härliga team
• Utföra dagligt maskinoperatörsarbete
• Följa upp och rapportera information kopplat till din utrustning.
• Utveckla arbetet med utrustningen för att förbättra utrustningen och eliminera förluster.
• Arbeta med problemlösning.
• Supportera underhållsavdelningen.
• En viktig del av ditt jobb är att bygga kunskap inom teamet som jobbar med utrustningen genom att coacha och utbilda dina kollegor.


Din profil
Vi tror att du har/är:
• Processförståelse
• Bra på att kommunicera
• Förmågan att själv driva utveckling
• Analytisk och lösningsorienterad
• Ödmjuk och samarbetsinriktad
• Noggrann och kvalitetsmedveten


Vi värderar säkerhet, kvalitet och miljö högt och ser att du gör detsamma. Vidare är vi övertygade om att vi når framgång genom att arbeta tillsammans, som Ett Estrella!

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse och du kommer att bli anställd direkt hos Estrella.
Vill du bli en del av ett framgångsrikt företag där människor trivs? Skicka in din ansökan redan idag via vår hemsida www.soderco.se. Estrella samarbetar i denna rekrytering med Söder & Co. Ansökningarna behandlas löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Camilla Feldt.Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Ansök nu

Sales Development Representative sökes till vår kund Touchtech

Innesäljare
Läs mer Nov 18
Om företaget
Touchtech är ett techbolag beläget i centrala Göteborg som sedan år 2008 fungerat som strategisk tech-partner till retail och brands inom Fashion, Apparel och Lifestyle. Bolaget är sedan år 2017 börsnoterat men har lyckats behålla de goda delarna av den innovativa entreprenörsandan. Expansionen på nya marknader utvecklas ständigt och denna tjänst är en taktisk roll i affärsutvecklingsarbetet.

Dina arbetsuppgifter
Som Sales Development Representative hos Touchtech är ditt huvudsakliga ansvarsområde att, självgående och med tempo, skapa nya affärsmöjligheter för Touchtech. Du arbetar framför allt med bearbetning av nya kunder, i form av prospektering och mötesbokning via telefon, video, mail och Linkedin. Dina potentiella kunder verkar främst inom retail. Vid goda resultat och stort engagemang har du på sikt möjlighet att utvecklas till Sales Executive, där du får äga hela säljcykeln och ta ansvar för hela processen med kund. Från att boka det första mötet, till att visa upp produkten hos kund och slutföra affären.

Din profil
Vi vill attrahera och rekrytera dig som:

- Är social, har hög nyfikenhet samt ett naturligt driv.
- Har ett intresse för teknik och kundkontakt.
- Har flytande kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.
- Har goda erfarenheter från telefon som arbetsverktyg.
- Tidigare erfarenhet inom mötesbokning, sälj- och/eller butiksarbete är meriterande. Du kanske har arbetat som butikschef, inom klädesbranschen eller med uppsökande och/eller tekniskt sälj. Sökanden med denna kompetens kommer att prioriteras i rekryteringsprocessen.

Du kommer bli anställd som konsult hos oss på Söder & co med goda chanser till överrekrytering på sikt. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, friskvårdsbidrag och en engagerad konsultchef som finns med som ett stöd under din anställning.
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Vi erbjuder:
- Fast lön + en attraktiv provisionsmodell
- En arbetsplats med målmedvetna kollegor och ledare
- Att vara en del av ett stabilt och växande företag med framtidsvisioner
- Arbetsverktyg i form av dator och mobiltelefon

Arbetstiderna är kontorstid, helgfria vardagar.

Ansökan är du välkommen att skicka via Söder & Cos hemsida www.soderco.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Antonio Godino på: antonio.godino@soderco.se
Vi tar endast emot ansökningar via annonsen.

Om oss
Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kunder och konsulter.

Ansök nu

Orderadministratör för uppdrag hos kund

Orderadministratör
Läs mer Nov 17
Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en person för uppdrag på vår kunds orderavdelning. Initialt är det sex månader.

Det är en bred roll med stor variation i arbetsuppgifter. I din roll kommer du att arbeta med daglig kontakt med kund per telefon och mejl. Handläggning av order från kund, handläggning av inköpsorder kopplad till kundorder, utfärda och hantera orderbekräftelser, omplanering av order, leveransbevakning, inrapportering av gods, utfärdande av ursprungsintyg, fakturering och kreditering, framtagning av statistik, tullkontakter och med leveransinformation till kund.

Din profil
Vi söker dig med minst två års erfarenhet av liknande tjänst och som har gymnasiekompetens och mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Engelska är koncernspråk och många kunder är engelsktalande. Det är meriterande om du har kompetens inom logistik/inköpsområdet. Du har tidigare erfarenhet av arbete i något affärssystem. Gärna Axapta och du har goda kunskaper i Officepaketet.

Som person är du är utpräglad teamplayer som har lätt för att samarbeta i grupp. Du har också förmågan att arbeta självständigt mot fastställda mål. Du är positiv och engagerad och gör ditt yttersta för att för att hitta lösningar på utmaningar. Vi ser gärna att du är serviceinriktad, professionell och prestigelös. Du är ansvarsfull och har god organisationsförmåga.

Vi tillämpar löpande urval då tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt. Vi ser gärna att du skickar din ansökan via www.soderco.se så snart som möjligt. Anställningen är hos Söder & Co och arbetet utförs hos vår kund. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kunder och konsulter.

Vi på Söder & Co engagerar oss i våra kandidaters arbetsliv och värnar om en personlig kontakt med öppenhet och värme. Medmänsklighet har färgat vår kultur sen starten för snart 20 år sedan. Och det är med mjuka värden som vi vill gå in i framtiden. Vår värdegrund avspeglar sig i vilka företag vi samarbetar med och i vilka egenskaper vi letar efter hos kandidater.

Ansök nu

Spontanansökan inom försäljning, kundsupport och kundtjänst

Säljkonsulent
Läs mer Okt 18
Om företaget
Söker du arbete och har erfarenhet av försäljning, kundsupport eller kundtjänst?
Skicka in din ansökan via länken så återkommer vi när vi har matchat din profil med rätt kund!

Dina arbetsuppgifter
Som säljare har du det övergripande ansvaret för dina kunder och din budget. Dina ansvarsområden innebär bl.a. att:

Utveckla och vårda befintliga kundrelationer i syfte att vårda och utveckla samarbetet.
Representera företaget mot dina kunder, samtidigt som du har ett bra stöd från flera viktiga interna stödfunktioner.
Jobba med uppsälj,cross-sälj och förnyelse, förlängning av avtal.

Som kundtjänst och supportmedarbetare behöver du ha ett genuint intresse för att hjälpa kunder.
Är resultatorienterad och samarbetsvillig med stor arbetskapacitet, kreativ och har förmågan att inspirera andra

Din profil
Vi ser gärna att du har något års arbetslivserfarenhet inom områdena försäljning, som tex Account manager, säljare eller mötesbokare. Kundsupport som tex supporttekniker, helpdesk eller liknande.
Intresse för teknik och kundkontakt.

Som person är du serviceinriktad och har mycket god kommunikationsförmåga.


Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

Ansök nu

Orderadministratör för uppdrag hos kund

Orderadministratör
Läs mer Nov 17
Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en person för uppdrag på vår kunds orderavdelning. Initialt är det sex månader.

Det är en bred roll med stor variation i arbetsuppgifter. I din roll kommer du att arbeta med daglig kontakt med kund per telefon och mejl. Handläggning av order från kund, handläggning av inköpsorder kopplad till kundorder, utfärda och hantera orderbekräftelser, omplanering av order, leveransbevakning, inrapportering av gods, utfärdande av ursprungsintyg, fakturering och kreditering, framtagning av statistik, tullkontakter och med leveransinformation till kund.

Din profil
Vi söker dig med minst två års erfarenhet av liknande tjänst och som har gymnasiekompetens och mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Engelska är koncernspråk och många kunder är engelsktalande. Det är meriterande om du har kompetens inom logistik/inköpsområdet. Du har tidigare erfarenhet av arbete i något affärssystem. Gärna Axapta och du har goda kunskaper i Officepaketet.

Som person är du är utpräglad teamplayer som har lätt för att samarbeta i grupp. Du har också förmågan att arbeta självständigt mot fastställda mål. Du är positiv och engagerad och gör ditt yttersta för att för att hitta lösningar på utmaningar. Vi ser gärna att du är serviceinriktad, professionell och prestigelös. Du är ansvarsfull och har god organisationsförmåga.

Vi tillämpar löpande urval då tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt. Vi ser gärna att du skickar din ansökan via www.soderco.se så snart som möjligt. Anställningen är hos Söder & Co och arbetet utförs hos vår kund. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kunder och konsulter.

Vi på Söder & Co engagerar oss i våra kandidaters arbetsliv och värnar om en personlig kontakt med öppenhet och värme. Medmänsklighet har färgat vår kultur sen starten för snart 20 år sedan. Och det är med mjuka värden som vi vill gå in i framtiden. Vår värdegrund avspeglar sig i vilka företag vi samarbetar med och i vilka egenskaper vi letar efter hos kandidater.

Ansök nu

Spontanansökan inom försäljning, kundsupport och kundtjänst

Säljkonsulent
Läs mer Nov 10
Om företaget
Söker du arbete och har erfarenhet av försäljning, kundsupport eller kundtjänst?
Skicka in din ansökan via länken så återkommer vi när vi har matchat din profil med rätt kund!

Dina arbetsuppgifter
Som säljare har du det övergripande ansvaret för dina kunder och din budget. Dina ansvarsområden innebär bl.a. att:

Utveckla och vårda befintliga kundrelationer i syfte att vårda och utveckla samarbetet.
Representera företaget mot dina kunder, samtidigt som du har ett bra stöd från flera viktiga interna stödfunktioner.
Jobba med uppsälj,cross-sälj och förnyelse, förlängning av avtal.

Som kundtjänst och supportmedarbetare behöver du ha ett genuint intresse för att hjälpa kunder.
Är resultatorienterad och samarbetsvillig med stor arbetskapacitet, kreativ och har förmågan att inspirera andra

Din profil
Vi ser gärna att du har något års arbetslivserfarenhet inom områdena försäljning, som tex Account manager, säljare eller mötesbokare. Kundsupport som tex supporttekniker, helpdesk eller liknande.
Intresse för teknik och kundkontakt.

Som person är du serviceinriktad och har mycket god kommunikationsförmåga.


Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

Ansök nu

Spontanansökan inom försäljning, kundsupport och kundtjänst

Säljkonsulent
Läs mer Okt 27
Om företaget
Söker du arbete och har erfarenhet av försäljning, kundsupport eller kundtjänst?
Skicka in din ansökan via länken så återkommer vi när vi har matchat din profil med rätt kund!

Dina arbetsuppgifter
Som säljare har du det övergripande ansvaret för dina kunder och din budget. Dina ansvarsområden innebär bl.a. att:

Utveckla och vårda befintliga kundrelationer i syfte att vårda och utveckla samarbetet.
Representera företaget mot dina kunder, samtidigt som du har ett bra stöd från flera viktiga interna stödfunktioner.
Jobba med uppsälj,cross-sälj och förnyelse, förlängning av avtal.

Som kundtjänst och supportmedarbetare behöver du ha ett genuint intresse för att hjälpa kunder.
Är resultatorienterad och samarbetsvillig med stor arbetskapacitet, kreativ och har förmågan att inspirera andra

Din profil
Vi ser gärna att du har något års arbetslivserfarenhet inom områdena försäljning, som tex Account manager, säljare eller mötesbokare. Kundsupport som tex supporttekniker, helpdesk eller liknande.
Intresse för teknik och kundkontakt.

Som person är du serviceinriktad och har mycket god kommunikationsförmåga.


Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

Ansök nu

Studenter för extrajobb - varierande erfarenhet

Lagerarbetare
Läs mer Sep 2
Dina arbetsuppgifter
Vi söker studenter och personer med annan huvudsaklig sysselsättning som vill arbeta extra i Göteborg med omnejd (annan huvudsaklig sysselsättning innebär att du har en anställning på minst 50%). Vi ger dig möjlighet att jobba extra nu i höst och framöver. Vi ser också att du som söker har minst ett år kvar på dina studier eller andra huvudsakliga sysselsättning och att du vill fortsätta att arbeta extra även under 2022 i samband med dina studier eller ditt andra arbete.

Vi har en mängd olika uppdrag där vi använder oss av extrapersonal under terminerna och somrarna. Dina arbetsuppgifter kan komma att variera från gång till gång och skiftarbete kan förekomma. Vi har huvudsakligen uppdrag inom industri/teknik/lager och logistik.

Skriv gärna i din ansökan när du är intresserad av att börja jobba och hur länge du kan jobba, hur mycket du vill jobba osv. Ju utförligare ansökan, desto bättre!


Din profil
Du som söker ska vara flexibel, arbetsvillig och social för att passa in hos oss på Söder & Co. Körkort, bil och truckkort är meriterande men ej ett krav. Vi ser gärna att du som söker har fyllt 18 år. Stämmer det här överens med dig? Urval sker löpande så tveka inte på att söka tjänsten redan idag på www.soderco.se!

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Ansök nu

Spontanansökan inom försäljning, kundsupport och kundtjänst

Säljkonsulent
Läs mer Okt 4
Om företaget
Söker du arbete och har erfarenhet av försäljning, kundsupport eller kundtjänst?
Skicka in din ansökan via länken så återkommer vi när vi har matchat din profil med rätt kund!

Dina arbetsuppgifter
Som säljare har du det övergripande ansvaret för dina kunder och din budget. Dina ansvarsområden innebär bl.a. att:

Utveckla och vårda befintliga kundrelationer i syfte att vårda och utveckla samarbetet.
Representera företaget mot dina kunder, samtidigt som du har ett bra stöd från flera viktiga interna stödfunktioner.
Jobba med uppsälj,cross-sälj och förnyelse, förlängning av avtal.

Som kundtjänst och supportmedarbetare behöver du ha ett genuint intresse för att hjälpa kunder.
Är resultatorienterad och samarbetsvillig med stor arbetskapacitet, kreativ och har förmågan att inspirera andra

Din profil
Vi ser gärna att du har något års arbetslivserfarenhet inom områdena försäljning, som tex Account manager, säljare eller mötesbokare. Kundsupport som tex supporttekniker, helpdesk eller liknande.
Intresse för teknik och kundkontakt.

Som person är du serviceinriktad och har mycket god kommunikationsförmåga.


Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

Ansök nu

Sales Development Representative sökes till vår kund Touchtech

Innesäljare
Läs mer Nov 26
Om företaget
Touchtech är ett techbolag beläget i centrala Göteborg som sedan år 2008 fungerat som strategisk tech-partner till retail och brands inom Fashion, Apparel och Lifestyle. Bolaget är sedan år 2017 börsnoterat men har lyckats behålla de goda delarna av den innovativa entreprenörsandan. Expansionen på nya marknader utvecklas ständigt och denna tjänst är en taktisk roll i affärsutvecklingsarbetet.

Dina arbetsuppgifter
Som Sales Development Representative hos Touchtech är ditt huvudsakliga ansvarsområde att, självgående och med tempo, skapa nya affärsmöjligheter för Touchtech. Du arbetar framför allt med bearbetning av nya kunder, i form av prospektering och mötesbokning via telefon, video, mail och Linkedin. Dina potentiella kunder verkar främst inom retail. Vid goda resultat och stort engagemang har du på sikt möjlighet att utvecklas till Sales Executive, där du får äga hela säljcykeln och ta ansvar för hela processen med kund. Från att boka det första mötet, till att visa upp produkten hos kund och slutföra affären.

Din profil
Vi vill attrahera och rekrytera dig som:

- Är social, har hög nyfikenhet samt ett naturligt driv.
- Har ett intresse för teknik och kundkontakt.
- Har flytande kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.
- Har goda erfarenheter från telefon som arbetsverktyg.
- Tidigare erfarenhet inom mötesbokning, sälj- och/eller butiksarbete är meriterande. Du kanske har arbetat som butikschef, inom klädesbranschen eller med uppsökande och/eller tekniskt sälj. Sökanden med denna kompetens kommer att prioriteras i rekryteringsprocessen.

Du kommer bli anställd som konsult hos oss på Söder & co med goda chanser till överrekrytering på sikt. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, friskvårdsbidrag och en engagerad konsultchef som finns med som ett stöd under din anställning.
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Vi erbjuder:
- Fast lön + en attraktiv provisionsmodell
- En arbetsplats med målmedvetna kollegor och ledare
- Att vara en del av ett stabilt och växande företag med framtidsvisioner
- Arbetsverktyg i form av dator och mobiltelefon

Arbetstiderna är kontorstid, helgfria vardagar.

Ansökan är du välkommen att skicka via Söder & Cos hemsida www.soderco.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Antonio Godino på: antonio.godino@soderco.se
Vi tar endast emot ansökningar via annonsen.

Om oss
Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kunder och konsulter.

Ansök nu

Supporttekniker till vår kund i Göteborg

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Nov 25
Om företaget
Vårt team växer och vi söker ytterligare lagspelare till vårt kontor i Göteborg.

Tjänsten passar dig som är genuint intresserad av IT och att bygga långsiktiga kundrelationer.

Vår kund har en bred tjänsteportfölj som innehåller alla delar ett företag behöver för sin digitala kommunikation. Vi har möjlighet att leverera enstaka tjänster till att ta fullt driftsansvar för en IT-miljö.

En stor fördel för oss är att vi är nära våra kunder och för tät och nära dialog för att förstå kundens behov och ge förslag på lösningar.

För våra driftskunder finns vi där 24/7/365.

Våra tjänster har ett stort värde i sig men är också helt beroende av att våra medarbetare har en enastående känsla för problemlösning och kundbemötande

Möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och företagets utveckling
Anställning på ett företag som gör bra saker och har en spännande framtid
Karriär i en koncern med stora utvecklingsmöjligheter
Ett utmanande jobb med mycket kundkontakt och varierande uppgifter
Trevliga medarbetare

Vår kund ser att du värdesätter egenskaper som är:

Personliga – Genom att respektera människor och allas olika perspektiv och situationer samt visa intresse för kollegor och kunder.

Hjälpsamma – För oss är det viktigt att ta tillvara på varandras styrkor och vi jobbar tillsammans som ett team.

Ansvarstagande – Alla tar stort eget ansvar för sina arbetsuppgifter och gör alltid sitt bästa för att hålla vad man lovar.


Dina arbetsuppgifter
Vårt mål är att skapa Världens bästa support. Det är en resa vi nyss påbörjat men för att nå dit krävs både rätt förutsättningar och rätt person. Vår absolut viktigaste tillgång idag är vår känsla för kundbemötande.

Tjänsten passar därför dig som är genuint intresserad av kundvård, men självklart även har ett stort tekniskt intresse.

Vi söker helt enkelt dig som älskar problemlösning och samtidigt får energi av att ge personlig service i toppklass.

Vi är mycket måna om att kunderna får bästa bemötande och nöjda kunder är för oss mycket viktigare än antal avklarade ärenden per timma.

Din profil
Du har datorvana, goda sociala färdigheter och lätt för att kommunicera i både tal och skrift.

Ett krav är att du har arbetat med teknisk support tidigare.

Viktigast är att du har en naturlig färdighet för att kommunicera med människor, och är öppen för att lära dig nya arbetsuppgifter.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt hos kund.

Tjänst: Tillsvidaretjänst med provanställning 6 månader.
Placering: Göteborg

Du är välkommen att skicka in din ansökan via Söder & Cos hemsida www.soderco.se. Vi arbetar med löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via denna annons.


Om oss
Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kunder och konsulter.

Ansök nu

Helpdesk supportmedarbetare sökes

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Nov 9
Dina arbetsuppgifter
Arbeta med applikationssupport i andra linjen.

Användarsupport på klientapplikationer (pc), Windows, Office, Sharepoint 2013, 2016, ProjectWise, Skype, Exchange, Cisco AnyConnect.
Ärendehantering, felsökning och återkoppling till användare och förvaltning.
Även ge stöd och utbildning till användare.

Ansvara för att den dagliga driften fungerar.
- arbete med felsökning och bedömningar hur fel bäst ska åtgärdas
- utgöra en lokal IT-tekniker som främst arbetar med drift och utveckling av myndighetens lokala nätverksmiljö och kommunikationen mellan datorer som finns i samma byggnad
- ge stöd och support till användarna
- sköta datakommunikation, drift och datasäkerhet i större nätverksmiljöer med datorer på olika orter och också i globala nätverk


Din profil
Kravprofil:

- Minst 3 års dokumenterat arbete med it-support i helpdesk eller motsvarande, inklusive erfarenhet och djupare kunskaper som motsvarar backofficearbete.

- Högskoleutbildning inom IT (till exempel högskoleingenjör med datainriktning) eller annan likvärdig IT-utbildning och minst ett (1) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete

- goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk, kommunikation och informationssäkerhet

- grundkunskaper i MS Office eller likvärdigt

- kunskaper om ärendehanteringssystem (exempelvis Easit BPS eller Artologik Helpdesk)

- kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift.


Anställningens omfattning: Heltid 12 månader med möjlighet till 12 månaders förlängning.
Tillträde: Snarast
Löneform: Månadslön
Sysselsättningsgrad: 100 %

Ansökan är du välkommen att skicka via Söder & Cos hemsida www.soderco.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Antonio Godino på: antonio.godino@soderco.se
Vi tar endast emot ansökningar via annonsen.


Om oss
Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kunder och konsulter.

Ansök nu

Helpdesk supportmedarbetare sökes

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Okt 18
Dina arbetsuppgifter
Arbeta med applikationssupport i andra linjen.

Användarsupport på klientapplikationer (pc), Windows, Office, Sharepoint 2013, 2016, ProjectWise, Skype, Exchange, Cisco AnyConnect.
Ärendehantering, felsökning och återkoppling till användare och förvaltning.
Även ge stöd och utbildning till användare.

Ansvara för att den dagliga driften fungerar.
- arbete med felsökning och bedömningar hur fel bäst ska åtgärdas
- utgöra en lokal IT-tekniker som främst arbetar med drift och utveckling av myndighetens lokala nätverksmiljö och kommunikationen mellan datorer som finns i samma byggnad
- ge stöd och support till användarna
- sköta datakommunikation, drift och datasäkerhet i större nätverksmiljöer med datorer på olika orter och också i globala nätverk


Din profil
Kravprofil:

- Minst 3 års dokumenterat arbete med it-support i helpdesk eller motsvarande, inklusive erfarenhet och djupare kunskaper som motsvarar backofficearbete.

- Högskoleutbildning inom IT (till exempel högskoleingenjör med datainriktning) eller annan likvärdig IT-utbildning och minst ett (1) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete

- goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk, kommunikation och informationssäkerhet

- grundkunskaper i MS Office eller likvärdigt

- kunskaper om ärendehanteringssystem (exempelvis Easit BPS eller Artologik Helpdesk)

- kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift.


Anställningens omfattning: Heltid 12 månader med möjlighet till 12 månaders förlängning.
Tillträde: Snarast
Löneform: Månadslön
Sysselsättningsgrad: 100 %

Ansökan är du välkommen att skicka via Söder & Cos hemsida www.soderco.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Antonio Godino på: antonio.godino@soderco.se
Vi tar endast emot ansökningar via annonsen.


Om oss
Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kunder och konsulter.

Ansök nu

Helpdesk supportmedarbetare sökes

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Okt 27
Dina arbetsuppgifter
Arbeta med applikationssupport i andra linjen.

Användarsupport på klientapplikationer (pc), Windows, Office, Sharepoint 2013, 2016, ProjectWise, Skype, Exchange, Cisco AnyConnect.
Ärendehantering, felsökning och återkoppling till användare och förvaltning.
Även ge stöd och utbildning till användare.

Ansvara för att den dagliga driften fungerar.
- arbete med felsökning och bedömningar hur fel bäst ska åtgärdas
- utgöra en lokal IT-tekniker som främst arbetar med drift och utveckling av myndighetens lokala nätverksmiljö och kommunikationen mellan datorer som finns i samma byggnad
- ge stöd och support till användarna
- sköta datakommunikation, drift och datasäkerhet i större nätverksmiljöer med datorer på olika orter och också i globala nätverk


Din profil
Kravprofil:

- Minst 3 års dokumenterat arbete med it-support i helpdesk eller motsvarande, inklusive erfarenhet och djupare kunskaper som motsvarar backofficearbete.

- Högskoleutbildning inom IT (till exempel högskoleingenjör med datainriktning) eller annan likvärdig IT-utbildning och minst ett (1) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete

- goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk, kommunikation och informationssäkerhet

- grundkunskaper i MS Office eller likvärdigt

- kunskaper om ärendehanteringssystem (exempelvis Easit BPS eller Artologik Helpdesk)

- kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift.


Anställningens omfattning: Heltid 12 månader med möjlighet till 12 månaders förlängning.
Tillträde: Snarast
Löneform: Månadslön
Sysselsättningsgrad: 100 %

Ansökan är du välkommen att skicka via Söder & Cos hemsida www.soderco.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Antonio Godino på: antonio.godino@soderco.se
Vi tar endast emot ansökningar via annonsen.


Om oss
Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kunder och konsulter.

Ansök nu

Kandidatansvarig till Söder & Co – bli vår nya kollega!

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Nov 22
Om företaget
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1999. Vi skapar karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kunder, konsulter och kandidater. Vår målsättning är att hitta den optimala matchningen och därmed få organisationer och människor att utvecklas.

Söder & Co ska bidra till ett inkluderande samhälle där människor utmanas, har framtidstro och känner sig delaktiga. Utifrån kompetensprövning ger vi alla människor möjligheter på arbetsmarknaden och i samhället i stort, oavsett etnicitet, religiös övertygelse eller sexuell läggning. Hos oss gör människor skillnad.

Dina arbetsuppgifter
Vi behöver nu stärka upp kontoret i Göteborg med en engagerad och driven kollega som bidrar till bolagets fortsatta framgång. I rollen som kandidatansvarig kommer du ansvara för att bygga upp och underhålla vårt kandidatnätverk. Detta är en viktig roll hos oss då du är den nyckelspelare som många av våra framtida konsulter kommer ha sin första kontakt med på Söder & Co. Ditt dagliga arbete kommer innebära kontinuerligt urval och matchning för att hitta nya stjärnor. Du kommer exempelvis att skriva jobbannonser, hålla kompetensintervjuer, genomföra referenstagning och arbeta med uppföljningar. Du kommer även att medverka på mässor, arbetsmarknadsdagar och besöka skolor för att locka rätt kandidater till oss och bygga vårt varumärke starkare. Vidare ingår i din roll att hålla dig uppdaterad om arbetsmarknaden, utveckling och trender i vår närmsta omvärld. Du kommer i flera avseenden att vara vårt ansikte utåt och ge intrycket av professionalism och god service. Vi växer snabbt och för rätt person kommer detta att vara en unik chans att utvecklas med Söder & Co.

Din profil
Vi vill att du både ska trivas och lyckas i din roll hos oss. För att göra det behöver du till en början vara en lagspelare – här tar vi ett gemensamt ansvar och samarbete är en självklarhet. Parallellt med detta bör du också vara van vid ett självständigt och utmanande arbetssätt. Vi arbetar med människor och det krävs en flexibilitet utifrån varje enskild situation. En annan sak som vi tror ligger dig varmt om hjärtat är kvalitet. Vi på Söder & Co har en gedigen erfarenhet av branschen och företagskulturen präglas av driv, engagemang och glädje. Vi prioriterar alltid leveransprecision med kvalitet och vi drivs av den gemensamma målbilden att alla, såväl kund, kandidat som medarbetare, skall vara vinnare på marknaden.
Som person tror vi att du har en hög energinivå och trivs med ett högt arbetstempo. Du behöver vara en utpräglad relationsskapare och i kontakten med andra människor kommer du till din bästa rätt. Din känsla för service och gott bemötande är hög och du trivs när du ser att andra människor mår bra. Vidare bör du vara kommunikativt skicklig i både tal och skrift, ha en god administrativ förmåga och gärna kunna arbeta strukturerat med ordning och reda. Visst är tidigare erfarenhet av liknande arbete samt högskoleutbildning inom området meriterande, men personlig lämplighet kommer värderas högt i denna rekrytering. Det är ingen nackdel om du uppskattar en rundpingisomgång på kontoret mellan varven.

Sista ansökningsdag är 2021-12-22. Ansökningarna behandlas löpande så ansök gärna via vår hemsida www.soderco.se redan idag. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Niklas Ekeblad 0733-434111. Tjänstens tillträde är så snart som möjligt med hänsyn tagen till eventuell uppsägningstid.

Ansök nu

Hammar Maskin söker 10 duktiga svetsare!

Svetsare, manuell
Läs mer Nov 26
Om företaget
Hammar är världens ledande leverantör av Sidlastare. Med 45 år i branschen och tusentals produkter levererade till kunder i mer än 115 länder står Hammar för beprövad och användarvänlig teknik som sätter standarden för smart containerhantering.

Vi erbjuder lösningar för alla typer av miljöer och alla våra modeller kan specialanpassas efter dina behov och krav. Huvudkontor, tillverkning, utveckling och testning finns i Olsfors i Sverige, men vi har kontor på åtta platser över hela världen. Vårt omfattande servicenätverk är alltid tillgängligt för att hjälpa dig att säkerställa smidig och problemfri drift.Dina arbetsuppgifter
För Hammar Maskins räkning söker vi nu efter 10 duktiga duktiga svetsare inom MIG/MAG till fabriken i Olsfors. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av manuell svetsning av chassin och olika krandetaljer till sidlastare. Du kommer att anställas direkt i Hammar Maskins regi, men intervjuer och urval sker via oss på Söder & Co, samt besölk hos Hammar Maskin som ett nästa steg. Skiftarbete förekommer.
Din profil
Vi söker dig som behärskar ritningsläsning och som har god kunskap av MIG/MAG-svetsning i grövre material. Som person lägger du stor vikt på noggrannhet, trivs med att arbeta i grupp samt har en förmåga av att se vad som behöver göras i produktionen. Du behärskar svenska språket i tal och skift. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Årligen utses färre än 0,5 procent av alla Sveriges aktiebolag till Gasellföretag av Dagens Industri. Det är med glädje vi kan meddela att Söder & Co har blivit utnämnt till Gasellföretag 2013, 2016, 2017, 2018 och Supergasell 2019.

Ansök nu

Supporttekniker till vår kund i Göteborg

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 9
Om företaget
Är du vår nästa stjärna? Vår kund i Göteborg söker nu förstärkning till sin supportavdelning, där målsättningen är att ha Sveriges bästa och trevligaste support! Om du är van att möta kunder och därtill har ett stort intresse för IT, kan det här vara tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Din arbetsroll kräver att du som person har lätt för att arbeta med andra människor, lyssna, kommunicera samt är en problemlösare.

Du kommer att arbeta mycket mot företagets kunder, där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
- Telefon- och mailsupport.
- Fjärrstyrning av användares datorer för support av PC, nätverk och applikationer.
- Dokumentation och uppföljning av ärenden.
- Installation och felsökning på servrar och klienter.
- Installation och support av Microsoftbaserade produkter.
- Administration och orderhantering.
- Övrig IT-support.

Arbetet gäller en heltidstjänst med omgående start.


Din profil
Som person har du en vinnande personlighet och ett brinnande intresse för teknik, gärna med gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom IT. Du har grundläggande kunskaper och/eller erfarenhet av nätverk och Microsofts klient/serversystem. Vi ser gärna att du är systematisk, duktig på att dokumentera samt har ett analytiskt och logiskt tänkande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande kunskaper:
- Arbete med kundkontakt inom någon servicebransch.
- Erfarenhet av telefonsupport och vana vid teknisk felsökning.
- Kunskap inom Windows klient/server samt Active Directory.
- Erfarenhet av system inom hälsovård/friskvård.

Du är välkommen att skicka in din ansökan via Söder & Cos hemsida www.soderco.se. Vi arbetar med löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via denna annons.


Om oss
Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kunder och konsulter.

Ansök nu

Supporttekniker till vår kund i Göteborg

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 15
Om företaget
Är du vår nästa stjärna? Vår kund i Göteborg söker nu förstärkning till sin supportavdelning, där målsättningen är att ha Sveriges bästa och trevligaste support! Om du är van att möta kunder och därtill har ett stort intresse för IT, kan det här vara tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Din arbetsroll kräver att du som person har lätt för att arbeta med andra människor, lyssna, kommunicera samt är en problemlösare.

Du kommer att arbeta mycket mot företagets kunder, där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
- Telefon- och mailsupport.
- Fjärrstyrning av användares datorer för support av PC, nätverk och applikationer.
- Dokumentation och uppföljning av ärenden.
- Installation och felsökning på servrar och klienter.
- Installation och support av Microsoftbaserade produkter.
- Administration och orderhantering.
- Övrig IT-support.

Arbetet gäller en heltidstjänst med omgående start.


Din profil
Som person har du en vinnande personlighet och ett brinnande intresse för teknik, gärna med gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom IT. Du har grundläggande kunskaper och/eller erfarenhet av nätverk och Microsofts klient/serversystem. Vi ser gärna att du är systematisk, duktig på att dokumentera samt har ett analytiskt och logiskt tänkande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande kunskaper:
- Arbete med kundkontakt inom någon servicebransch.
- Erfarenhet av telefonsupport och vana vid teknisk felsökning.
- Kunskap inom Windows klient/server samt Active Directory.
- Erfarenhet av system inom hälsovård/friskvård.

Du är välkommen att skicka in din ansökan via Söder & Cos hemsida www.soderco.se. Vi arbetar med löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via denna annons.


Om oss
Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kunder och konsulter.

Ansök nu

Supporttekniker till vår kund i Göteborg

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Nov 16
Om företaget
Vårt team växer och vi söker ytterligare lagspelare till vårt kontor i Göteborg.

Tjänsten passar dig som är genuint intresserad av IT och att bygga långsiktiga kundrelationer.

Vår kund har en bred tjänsteportfölj som innehåller alla delar ett företag behöver för sin digitala kommunikation. Vi har möjlighet att leverera enstaka tjänster till att ta fullt driftsansvar för en IT-miljö.

En stor fördel för oss är att vi är nära våra kunder och för tät och nära dialog för att förstå kundens behov och ge förslag på lösningar.

För våra driftskunder finns vi där 24/7/365.

Våra tjänster har ett stort värde i sig men är också helt beroende av att våra medarbetare har en enastående känsla för problemlösning och kundbemötande

Möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och företagets utveckling
Anställning på ett företag som gör bra saker och har en spännande framtid
Karriär i en koncern med stora utvecklingsmöjligheter
Ett utmanande jobb med mycket kundkontakt och varierande uppgifter
Trevliga medarbetare

Vår kund ser att du värdesätter egenskaper som är:

Personliga – Genom att respektera människor och allas olika perspektiv och situationer samt visa intresse för kollegor och kunder.

Hjälpsamma – För oss är det viktigt att ta tillvara på varandras styrkor och vi jobbar tillsammans som ett team.

Ansvarstagande – Alla tar stort eget ansvar för sina arbetsuppgifter och gör alltid sitt bästa för att hålla vad man lovar.


Dina arbetsuppgifter
Vårt mål är att skapa Världens bästa support. Det är en resa vi nyss påbörjat men för att nå dit krävs både rätt förutsättningar och rätt person. Vår absolut viktigaste tillgång idag är vår känsla för kundbemötande.

Tjänsten passar därför dig som är genuint intresserad av kundvård, men självklart även har ett stort tekniskt intresse.

Vi söker helt enkelt dig som älskar problemlösning och samtidigt får energi av att ge personlig service i toppklass.

Vi är mycket måna om att kunderna får bästa bemötande och nöjda kunder är för oss mycket viktigare än antal avklarade ärenden per timma.

Din profil
Du har datorvana, goda sociala färdigheter och lätt för att kommunicera i både tal och skrift.

Ett krav är att du har arbetat med teknisk support tidigare.

Viktigast är att du har en naturlig färdighet för att kommunicera med människor, och är öppen för att lära dig nya arbetsuppgifter.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt hos kund.

Tjänst: Tillsvidaretjänst med provanställning 6 månader.
Placering: Göteborg

Du är välkommen att skicka in din ansökan via Söder & Cos hemsida www.soderco.se. Vi arbetar med löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via denna annons.


Om oss
Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kunder och konsulter.

Ansök nu

Strategisk materialplanerare till Ascom Göteborg

Materialplanerare
Läs mer Nov 17
Om företaget
Företagets huvudfokus är hälso- och sjukvården, men vi är ledande även på vertikala lösningar för andra branscher. Vi klarar sjukvårdens stränga krav och höga förväntningar. Därför kan vi ta fram lösningar som bygger på den senaste tekniken för arbetsflöden även för kunder inom andra branscher över hela världen. Mer än 100 000 globala installationer av patientkallelsesystem från Ascom finns det runt om i världen.
Företaget grundades på 1950-talet och har kontor i Göteborg med totalt 1 200 anställda världen över. Ascom Wireless Solutions är en del av Ascomkoncernen som är listad på den schweiziska börsen.


Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en person för konsultuppdrag hos vår kunds logistikavdelning. Det är en bred roll med stor variation i arbetsuppgifter. I din roll kommer du att arbeta med order-, prognos- och leveransplanering. Vidare kommer du att ansvara för inventering och lagervärdering. Du förväntas bidra i utvecklingen och förbättringen av logistikprocessen tillsammans med kunder och leverantörer. Du kommer också att ha en rad olika kontaktytor; internt, kunder, leverantörer etc. Du kommer att utföra olika typer av transaktioner och handläggningar samt delta som logistikavdelningens representant i olika projekt.

Din profil
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom logistik/inköpsområdet och mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Engelska är koncernspråk. Det är meriterande om du har kompetens inom logistik/inköpsområdet och inom tull. Du har tidigare erfarenhet av arbete i något affärssystem. Gärna Axapta. Du har goda kunskaper i officepaketet.

Som person är du en utpräglad teamplayer som har lätt för att samarbeta i grupp. Du har också förmågan att arbeta självständigt mot fastställda mål. Du är positiv och engagerad och gör ditt yttersta för att hitta lösningar på utmaningar. Vi ser gärna att du är serviceinriktad, professionell och prestigelös. Du är ansvarsfull och har god organisationsförmåga. Du har förmågan att vara drivande och kravställande både internt och externt.

Ansökan är du välkommen att skicka via Söder & Cos hemsida www.soderco.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Antonio Godino på: antonio.godino@soderco.se
Vi tar endast emot ansökningar via annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kunder och konsulter.

Ansök nu

Strategisk materialplanerare till Ascom Göteborg

Materialplanerare
Läs mer Nov 10
Om företaget
Företagets huvudfokus är hälso- och sjukvården, men vi är ledande även på vertikala lösningar för andra branscher. Vi klarar sjukvårdens stränga krav och höga förväntningar. Därför kan vi ta fram lösningar som bygger på den senaste tekniken för arbetsflöden även för kunder inom andra branscher över hela världen. Mer än 100 000 globala installationer av patientkallelsesystem från Ascom finns det runt om i världen.
Företaget grundades på 1950-talet och har kontor i Göteborg med totalt 1 200 anställda världen över. Ascom Wireless Solutions är en del av Ascomkoncernen som är listad på den schweiziska börsen.


Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en person för konsultuppdrag hos vår kunds logistikavdelning. Det är en bred roll med stor variation i arbetsuppgifter. I din roll kommer du att arbeta med order-, prognos- och leveransplanering. Vidare kommer du att ansvara för inventering och lagervärdering. Du förväntas bidra i utvecklingen och förbättringen av logistikprocessen tillsammans med kunder och leverantörer. Du kommer också att ha en rad olika kontaktytor; internt, kunder, leverantörer etc. Du kommer att utföra olika typer av transaktioner och handläggningar samt delta som logistikavdelningens representant i olika projekt.

Din profil
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom logistik/inköpsområdet och mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Engelska är koncernspråk. Det är meriterande om du har kompetens inom logistik/inköpsområdet och inom tull. Du har tidigare erfarenhet av arbete i något affärssystem. Gärna Axapta. Du har goda kunskaper i officepaketet.

Som person är du en utpräglad teamplayer som har lätt för att samarbeta i grupp. Du har också förmågan att arbeta självständigt mot fastställda mål. Du är positiv och engagerad och gör ditt yttersta för att hitta lösningar på utmaningar. Vi ser gärna att du är serviceinriktad, professionell och prestigelös. Du är ansvarsfull och har god organisationsförmåga. Du har förmågan att vara drivande och kravställande både internt och externt.

Ansökan är du välkommen att skicka via Söder & Cos hemsida www.soderco.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Antonio Godino på: antonio.godino@soderco.se
Vi tar endast emot ansökningar via annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kunder och konsulter.

Ansök nu

Vi söker personal med varierad erfarenhet för extrajobb!

Lagerarbetare
Läs mer Nov 15
Om företaget
Till vår kund som har lager både i Stenkullen & Angered söker vi personal för plock och pack.

Din profil
Vi söker dig som studerar eller arbetar deltid till minst 50% och vill arbeta extra för oss. Vi ser gärna att du har minst ett år kvar på dina studier eller andra huvudsakliga sysselsättning, och att du vill fortsätta att arbeta extra även under 2022 i samband med dina studier eller ditt andra arbete.
Skriv gärna i din ansökan när du är intresserad av att börja jobba och hur mycket du kan tänkas arbeta per vecka. Ju utförligare ansökan, desto bättre.
Vi tror att du som söker är arbetsvillig, flexibel och gillar att arbeta med tempo. Du behöver vara tillgänglig dagtid minst 1-2 dagar/vecka. Du behöver ha fyllt 18 år och ha körkort och tillgång till bil.
Stämmer det här överens med dig! Gå in och sök tjänsten på www.soderco.se redan idag!

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Ansök nu

Office Administrator till Witre och Ikaros

Administrativ assistent
Läs mer Nov 16
Om företaget
Witre är det kompletta varuhuset inom arbetsplatsutrustning för industri, lager och kontor och finns i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Witre har i Norden ca 77 anställda och omsätter ca 300 MSEK. Ikaros Cleantech erbjuder miljöskyddsprodukter och finns i Sverige och Finland. Ikaros har ca 15 anställda och omsätter ca 125 MSEK.

Witre och Ikaros Cleantech har sina svenska kontor och lager i Mölndal och härifrån sköts administration och distribution för Norden. De ingår i den europeiska koncernen Manutan International med 26 företag i 17 länder. Manutan-gruppen är generalist inom distanshandel av industri- och kontorsutrustning samt förbrukningsartiklar till företag. Manutan-gruppen bildades 1966i Frankrike och är listat på Paris Stock Exchange. Företaget är idag ett multinationellt företag med 2100 anställda och en omsättning på ca 7 Miljarder.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill vara en viktig del av det nordiska teamet inom Witre och Ikaros. Du erbjuds en bred och variationsrik roll där du kommer att ha många kontakter både nationellt och internationellt inom koncernen. I din roll kommer du att administrera och hålla ihop Facility Management för fastigheten i Mölndal, kommunikation internt i koncernen, ansvara för events och resor, administrativa uppgifter inom HR och arbetsmiljö samt inom kvalitetsledningssystemet ISO. Du kommer att rapportera till HR-chef.

I arbetet ingår bland annat:
• Vara kontaktperson i fastighetsfrågor såsom nycklar och larm, städ, ventilation och ombyggnationer.
• Hantering av den största delen av kommunikationen internt inom Norden samt vara representant gentemot koncernen i Europa.
• Att planera och genomföra event såsom kickoff, afterwork, leverantörsevent och sommar- och julfest.
• Att bidra till att introducera nyanställda och uppdatera personalhandbok och organisationsschema samt förbereda personalmöten.
• Ansvara för interna resebokningar, hotellavtal och andra leverantörer.
• Hålla ihop arbetsmiljöfrågor och kalla till kvartalsmöten för att följa upp frågorna.
• Boka interna och externa ISO-revisioner och uppdatera ISO-processer.
• Använda flera olika system, bland annat intranät och Officepaketet.
• Koordinera interna möten och annan förekommande administration.

Din profil
Vi söker dig som är utpräglat serviceorienterad, organiserad och ansvarskännande. Du trivs med ett stundtals högt tempo och självständigt driva dina uppgifter strukturerat, fokuserat och lösningsorienterat. Prestigelöshet och engagemang är egenskaper som värderas högt. Du är flexibel och tycker det är motiverande att befinna dig i en händelserik miljö med mycket kommunikation.

Du är van vid att arbeta i och hantera olika typer av digitala system, exempelvis intranät, och hanterar Officepaketet utan problem. Eftersom du kommer att ha många olika kontaktytor så är det viktigt att du är social och tydlig i din kommunikation. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Witre samarbetar med rekryteringsföretaget Söder & Co i denna rekrytering. Ansökan är du välkommen att skicka via Söder & Cos’ hemsida www.soderco.se. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista dag för ansökan. Du kommer att bli anställd av Witre och tjänsten är ett vikariat med start så snart som möjligt och till januari 2023 med möjlighet till förlängning. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Niklas N Ekeblad på 0733-434111.

Ansök nu

Koordinator/VD-assistent på 50% till MagiCAD

Administrativ assistent
Läs mer Nov 23
Om företaget
MagiCAD Group ligger i framkant av digitaliseringen av byggbranschen. Våra programvaror hjälper till att projektera installationssystem för att skapa bättre byggnader. Välkonstruerade byggnader kan minska byggkostnaderna och dess miljöpåverkan samtidigt som de gör dem bekvämare för de personer som vistas i dem.
Vi arbetar som ett team och uppskattar allas unika egenskaper. Här blir du en del av ett högpresterande team där du kan inspireras av flexibiliteten och ta ansvar för din egen framtid.
Våra ledord definierar vilka vi är och vad vi tror på; Stay curious, Be ahead of the game och Grow together.


Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning för ett uppdrag som koordinator/VD-assistent hos vårt kundföretag MagiCAD. Som koordinator/VD-assistent har du en flexibel och varierande nyckelroll med många olika kontaktytor. Stor del av tjänsten är kopplad till att assistera VD, säljchef, teknisk chef och marknadschef med administrativa uppgifter samt ta hand om uppgifter, beställningar etc. inför kommande flytt av kontor. Uppdraget sträcker sig i fyra månader initialt och kommer sannolikt att bli längre men på lägre tjänstgöringsgrad framöver.
Arbetet utförs vardagar under kontorstid och med hög grad av flexibilitet i dagar och tider varför det passar dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning.

Din profil
Vi söker dig som studerar en eftergymnasial utbildning eller har annan huvudsaklig sysselsättning. Det är meriterande om du har arbetat i en liknande roll tidigare. Du har förmågan att arbeta självständigt, proaktivt och ta egna initiativ. Det är viktigt att du trivs i rollen som assistent och tar dig gärna an varierande uppgifter med en positiv och prestigelös inställning. Som person tror vi också att du är positiv, ansvarsfull, flexibel, och serviceminded. Du är en van användare av Officepaketets samtliga delar och din kommunikativa förmåga är hög. Du behöver ha god datavana och mycket goda kunskaper i såväl det svenska som engelska språket.

Uppdraget ingår i vår personaluthyrningsverksamhet och det innebär att du kommer att vara anställd av Söder & Co men arbeta hos våra kundföretag. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Start är så snart som möjligt och urval sker löpande. Välkommen med din ansökan på www.soderco.se!

Ansök nu

Studerar du och söker ett kvalificerat extra jobb? Ekonomiassistent sökes.

Ekonomiassistent
Läs mer Nov 17
Om företaget

Ability Asset Management AB erbjuder en professionell och kvalificerad diskretionär kapitalförvaltning till ett begränsat antal placerare.
Vi drivs av en stark passion och ambitionen att bli en ledande västsvensk kapitalförvaltare. Bolaget har sitt säte och kontor i centrala Göteborg sedan 2003.
Vår verksamhet präglas av personligt engagemang, ett jordnära agerande och rak kommunikation. Vi värdesätter det stora ansvar och förtroende som professionell kapitalförvaltning innebär.


Dina arbetsuppgifter

Till vår kund Abillity Asset Management söker vi nu dig som studerar ekonomi eller arbetar deltid och vill ha ett roligt, givande och långsiktigt extra jobb.
Vill du utveckla dina kunskaper inom ekonomi och bokföring i en varierande roll som innebär att du kommer att arbeta med löpande betalning av fakturor för både svenska och utländska kunder, upprätta kundavtal när företaget får in nya förvaltningsuppdrag och beräkna kundernas likviditet i portföljer.

Vidare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:
• Månadsvis ta fram bokföringsunderlag
• Självständig löpande bokföring för 4 av de svenska bolagen
• Kontaktperson till både svensk och utländsk redovisningskonsult
• Betala ut månadslöner till bolagets två anställda i AAM.
• Deklarera och betala in arbetsgivaravgifter, skatt och preliminärskatt
• Upprätta kundavtal
• Arbete med in- och om fasning av portföljer
• Beräkna tillgänglig likviditet
• Upprätta underlag för riskrapportering
• Mailkontakt med kunder och övriga intressenter
• Assistera vid kundmöten
• Bistå avseende andra administrativa uppgifter i förvaltningen

Tjänsten är placerad i centrala Göteborg och uppdragets omfattning är ca 3 timmar 2-3 dagar i veckan med flexibla arbetstider.


Din profil

Vi söker dig som studerar inom ekonomi på universitet/högskola eller har relevant utbildning. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med redovisning och reskontra och har goda kunskaper i Officepaketet framförallt Excel, word och powerpoint. Som person är du noggrann, strukturerad, och kan arbeta självständigt. Vidare tror vi också att du har ett intresse för siffror och har lätt för att lära och samarbeta. Du behöver kunna behärska det svenska språket mycket bra i tal & skrift, kan du tala polska är det meriterande.

Ansökningarna behandlas löpande så ansök gärna via vår hemsida redan idag, www.soderco.se. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tjänsten ingår i uthyrningsverksamheten hos Söder & Co det innebär att du kommer att vara anställd hos Söder & Co men arbeta hos Abillity Asset Management AB.


Om oss

Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Ansök nu

Orderplockare till 3PL- verksamhet

Lagerarbetare
Läs mer Nov 9
Om företaget
Vi söker orderplockare till vår kund i Torslanda. Uppdraget är ett konsultuppdrag där du är anställd av oss på Söder & Co men arbetar ute hos vår kund. Uppdraget ska starta omgående och pågår ca 6 månader med möjlighet till anställning hos företaget efter det. Vår kund har nya moderna lokaler ute i Torslanda/Sörred och arbetstiderna är på dagtid kl7-16 eller på kvällstid.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta på lagret där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är varumottagning, orderplock, packning samt lossning och lastning.


Din profil
Vi söker dig som har truckkort A+B och har erfarenhet ifrån lagerarbetare och orderplock sedan tidigare. Viktigt också att du är en person som är driven, ordningsam och tycker om att arbeta fysiskt.

Hög service- och ansvarskänsla
Kunna läsa och förstå instruktioner med logistik termer. Tex produktvillkor hos olika transportörer för att veta när man ska använda vilken produkt.
Ha ett driv att vilja förbättra pack flödet/processen.
Truckkort A+B
Erfarenhet inom lager och logistik, in och utleverans
Du talar och skriver obehindrat på svenska
God fysik

Du motiveras av högt tempo, är flexibel och noggrann i ditt arbete. Du kan se helheten i det du gör och ser lösningar istället för hinder. Du uppskattar ordning och reda och besitter en hög arbetsmoral. Att ta egna initiativ, lätt för att lära och att kunna samarbeta faller sig naturligt för dig.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet!

Då arbetsplatsen inte ligger i anslutning till någon busshållsplats så är det starkt meriterande om du har b-körkort samt tillgång till egen bil.

Registrera din ansökan på www.soderco.se , vi hanterar inte ansökningar som inkommer på annat sätt. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag.

Hoppas vi ses!

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Ansök nu

Supporttekniker till vår kund i Göteborg

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Okt 5
Om företaget
Är du vår nästa stjärna? Vår kund i Göteborg söker nu förstärkning till sin supportavdelning, där målsättningen är att ha Sveriges bästa och trevligaste support! Om du är van att möta kunder och därtill har ett stort intresse för IT, kan det här vara tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Din arbetsroll kräver att du som person har lätt för att arbeta med andra människor, lyssna, kommunicera samt är en problemlösare.

Du kommer att arbeta mycket mot företagets kunder, där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
- Telefon- och mailsupport.
- Fjärrstyrning av användares datorer för support av PC, nätverk och applikationer.
- Dokumentation och uppföljning av ärenden.
- Installation och felsökning på servrar och klienter.
- Installation och support av Microsoftbaserade produkter.
- Administration och orderhantering.
- Övrig IT-support.

Arbetet gäller en heltidstjänst med omgående start.


Din profil
Som person har du en vinnande personlighet och ett brinnande intresse för teknik, gärna med gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom IT. Du har grundläggande kunskaper och/eller erfarenhet av nätverk och Microsofts klient/serversystem. Vi ser gärna att du är systematisk, duktig på att dokumentera samt har ett analytiskt och logiskt tänkande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande kunskaper:
- Arbete med kundkontakt inom någon servicebransch.
- Erfarenhet av telefonsupport och vana vid teknisk felsökning.
- Kunskap inom Windows klient/server samt Active Directory.
- Erfarenhet av system inom hälsovård/friskvård.

Du är välkommen att skicka in din ansökan via Söder & Cos hemsida www.soderco.se. Vi arbetar med löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via denna annons.


Om oss
Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kunder och konsulter.

Ansök nu

Supporttekniker till vår kund i Göteborg

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Okt 14
Om företaget
Är du vår nästa stjärna? Vår kund i Göteborg söker nu förstärkning till sin supportavdelning, där målsättningen är att ha Sveriges bästa och trevligaste support! Om du är van att möta kunder och därtill har ett stort intresse för IT, kan det här vara tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Din arbetsroll kräver att du som person har lätt för att arbeta med andra människor, lyssna, kommunicera samt är en problemlösare.

Du kommer att arbeta mycket mot företagets kunder, där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
- Telefon- och mailsupport.
- Fjärrstyrning av användares datorer för support av PC, nätverk och applikationer.
- Dokumentation och uppföljning av ärenden.
- Installation och felsökning på servrar och klienter.
- Installation och support av Microsoftbaserade produkter.
- Administration och orderhantering.
- Övrig IT-support.

Arbetet gäller en heltidstjänst med omgående start.


Din profil
Som person har du en vinnande personlighet och ett brinnande intresse för teknik, gärna med gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom IT. Du har grundläggande kunskaper och/eller erfarenhet av nätverk och Microsofts klient/serversystem. Vi ser gärna att du är systematisk, duktig på att dokumentera samt har ett analytiskt och logiskt tänkande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande kunskaper:
- Arbete med kundkontakt inom någon servicebransch.
- Erfarenhet av telefonsupport och vana vid teknisk felsökning.
- Kunskap inom Windows klient/server samt Active Directory.
- Erfarenhet av system inom hälsovård/friskvård.

Du är välkommen att skicka in din ansökan via Söder & Cos hemsida www.soderco.se. Vi arbetar med löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via denna annons.


Om oss
Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kunder och konsulter.

Ansök nu

Supporttekniker till vår kund i Göteborg

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Okt 11
Om företaget
Är du vår nästa stjärna? Vår kund i Göteborg söker nu förstärkning till sin supportavdelning, där målsättningen är att ha Sveriges bästa och trevligaste support! Om du är van att möta kunder och därtill har ett stort intresse för IT, kan det här vara tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Din arbetsroll kräver att du som person har lätt för att arbeta med andra människor, lyssna, kommunicera samt är en problemlösare.

Du kommer att arbeta mycket mot företagets kunder, där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
- Telefon- och mailsupport.
- Fjärrstyrning av användares datorer för support av PC, nätverk och applikationer.
- Dokumentation och uppföljning av ärenden.
- Installation och felsökning på servrar och klienter.
- Installation och support av Microsoftbaserade produkter.
- Administration och orderhantering.
- Övrig IT-support.

Arbetet gäller en heltidstjänst med omgående start.


Din profil
Som person har du en vinnande personlighet och ett brinnande intresse för teknik, gärna med gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom IT. Du har grundläggande kunskaper och/eller erfarenhet av nätverk och Microsofts klient/serversystem. Vi ser gärna att du är systematisk, duktig på att dokumentera samt har ett analytiskt och logiskt tänkande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande kunskaper:
- Arbete med kundkontakt inom någon servicebransch.
- Erfarenhet av telefonsupport och vana vid teknisk felsökning.
- Kunskap inom Windows klient/server samt Active Directory.
- Erfarenhet av system inom hälsovård/friskvård.

Du är välkommen att skicka in din ansökan via Söder & Cos hemsida www.soderco.se. Vi arbetar med löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via denna annons.


Om oss
Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kunder och konsulter.

Ansök nu

Montör av radioenheter

Montör, el- och teleutrustning
Läs mer Nov 17
Om företaget
Vi söker till vår uthyrningsverksamhet i Göteborg en montör av radioenheter. Detta är ett konsultuppdrag där du är anställd av Söder & Co men arbetar ute hos kund. Vår kund arbetar med trådlösa teknologier för inomhus- och utomhusbruk, kunden arbetar i en EDS-säkrad arbetsmiljö. Det är ett växande företag som arbetar efter uttrycket ”learning by doing”. De utvecklar, konstruerar och monterar produkter som är unika på marknaden. Uppdragets varaktighet är långsiktigt med start omgåendei, arbetstiderna är förlagda måndag till fredag mellan kl.08:00-17:00.

Dina arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår det att montera ihop radioenheter, koppla ihop med kablar, limma ihop kretskort och montering i kretskortskåp. Efter montering ska du programmera mjukvara till radioenheterna, enheterna ska därefter genomgå ett 12 timmarspass/radio-kommunikationstest. Om testningen visar produktfel ska enheten åtgärdas. Enheter som reklameras från kund ska repareras tills att de är åtgärdade. I rollen ingår det även att arbeta med kontroll av all in- och utleverans av material/enheter, det kommer att vara kontroll av kvalitet och kvantitet.

All montering och koppling genomförs efter tydliga arbetsmanualer.

Din profil
Vi söker dig med erfarenhet av montering och gärna med erfarenhet av hantering av kretskort. Du som söker ska ha intresse för teknik och montering. Du ska trivas i en roll där du får vara med att påverka genomförandet av ditt arbete och där du förväntas komma med förbättringsförslag. Som person är du positiv, aktiv och utåtriktad. Vidare är du kontaktskapande och social i din personlighet samt lösningsorienterad.

Vill du vara med och utvecklas i ett aktivt och spännande företag?

ANSÖKAN
Skicka in din ansökan på www.soderco.se redan idag då urvalet sker löpande. Sista ansökningsdag är den 30 novemberi men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

Det går bra för Söder & Co och en kul grej när det går bra är att man behöver bli fler. På Söder & Co är vi alltid intresserade av att knyta till oss rätt personer. För hos oss är det människorna som gör skillnad. Vi erbjuder dig marknadsmässig lön, tjänstepension enligt vårt kollektivavtal med unionen, friskvårdserbjudande, roliga medarbetaraktiviteter och personligt engagemang från din närmsta chef. Vår framgång bygger på din framgång. Välkommen till oss!

Ansök nu

Supporttekniker till vår nya kund

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Okt 4
Om företaget
Är du vår nästa stjärna? Vår kund söker nu förstärkning till supportavdelningen där målsättningen är att ha Sveriges bästa och trevligaste support! Om du är van att möta kunder och därtill har ett stort intresse för IT så ska du absolut höra av dig.

Dina arbetsuppgifter
Din arbetsroll kräver att du som person har lätt för att arbeta med andra människor, lyssna, kommunicera och vara problemlösare.
- Telefon och mailsupport.
- Fjärrstyrning av användares datorer för support av PC, nätverk och applikationer.
- Dokumentera och följa upp ärenden.
- Övrig IT-support.
- Administration och order.
- Installation och felsökning på servrar och klienter.
- Installation och support av Microsoftbaserade produkter.

Din profil
Meriterande kunskaper:
- Arbete med kundkontakt inom någon servicebransch
- Erfarenhet av telefonsupport och vana vid teknisk felsökning
-Kunskap inom Windows klient/server samt Active Directory
- Erfarenhet av system inom hälsovård/friskvård

Vi ser gärna att du är systematisk, duktig på att dokumentera och har ett analytiskt och logiskt tänkande.
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Kvalifikationer
Som person har du en vinnande personlighet och ett brinnande intresse för teknik, gärna med gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom IT.
Du har grundläggande kunskaper och/eller erfarenhet av nätverk och Microsofts klient/serversystem.

Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast
Löneform: Månadslön
Sysselsättningsgrad: 100 %

Ansökan är du välkommen att skicka via Söder & Cos hemsida www.soderco.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Antonio Godino på: antonio.godino@soderco.se
Vi tar endast emot ansökningar via annonsen.

Om oss
Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kunder och konsulter.

Ansök nu

Supporttekniker till vår kund i Göteborg

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Okt 27
Om företaget
Är du vår nästa stjärna? Vår kund i Göteborg söker nu förstärkning till sin supportavdelning, där målsättningen är att ha Sveriges bästa och trevligaste support! Om du är van att möta kunder och därtill har ett stort intresse för IT, kan det här vara tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Din arbetsroll kräver att du som person har lätt för att arbeta med andra människor, lyssna, kommunicera samt är en problemlösare.

Du kommer att arbeta mycket mot företagets kunder, där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
- Telefon- och mailsupport.
- Fjärrstyrning av användares datorer för support av PC, nätverk och applikationer.
- Dokumentation och uppföljning av ärenden.
- Installation och felsökning på servrar och klienter.
- Installation och support av Microsoftbaserade produkter.
- Administration och orderhantering.
- Övrig IT-support.

Arbetet gäller en heltidstjänst med omgående start.


Din profil
Som person har du en vinnande personlighet och ett brinnande intresse för teknik, gärna med gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom IT. Du har grundläggande kunskaper och/eller erfarenhet av nätverk och Microsofts klient/serversystem. Vi ser gärna att du är systematisk, duktig på att dokumentera samt har ett analytiskt och logiskt tänkande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande kunskaper:
- Arbete med kundkontakt inom någon servicebransch.
- Erfarenhet av telefonsupport och vana vid teknisk felsökning.
- Kunskap inom Windows klient/server samt Active Directory.
- Erfarenhet av system inom hälsovård/friskvård.

Du är välkommen att skicka in din ansökan via Söder & Cos hemsida www.soderco.se. Vi arbetar med löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via denna annons.


Om oss
Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kunder och konsulter.

Ansök nu

Montör med varierande uppgifter

Montör, el- och teleutrustning
Läs mer Nov 19
Om företaget
Vi söker till vår uthyrningsverksamhet i Göteborg en montör av radioenheter. Detta är ett konsultuppdrag där du är anställd av Söder & Co men arbetar ute hos kund. Vår kund arbetar med trådlösa teknologier för inomhus- och utomhusbruk, kunden arbetar i en EDS-säkrad arbetsmiljö. Det är ett växande företag som arbetar efter uttrycket ”learning by doing”. De utvecklar, konstruerar och monterar produkter som är unika på marknaden. Uppdragets varaktighet är långsiktigt med start omgåendei, arbetstiderna är förlagda måndag till fredag mellan kl.08:00-17:00.

Dina arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår det att montera ihop radioenheter, koppla ihop med kablar, limma ihop kretskort och montering i kretskortskåp. Efter montering ska du programmera mjukvara till radioenheterna, enheterna ska därefter genomgå ett 12 timmarspass/radio-kommunikationstest. Om testningen visar produktfel ska enheten åtgärdas. Enheter som reklameras från kund ska repareras tills att de är åtgärdade. I rollen ingår det även att arbeta med kontroll av all in- och utleverans av material/enheter, det kommer att vara kontroll av kvalitet och kvantitet.

All montering och koppling genomförs efter tydliga arbetsmanualer.

Din profil
Vi söker dig med erfarenhet av montering och gärna med erfarenhet av hantering av kretskort. Du som söker ska ha intresse för teknik och montering. Du ska trivas i en roll där du får vara med att påverka genomförandet av ditt arbete och där du förväntas komma med förbättringsförslag. Som person är du positiv, aktiv och utåtriktad. Vidare är du kontaktskapande och social i din personlighet samt lösningsorienterad.

Vill du vara med och utvecklas i ett aktivt och spännande företag?

ANSÖKAN
Skicka in din ansökan på www.soderco.se redan idag då urvalet sker löpande. Sista ansökningsdag är den 30 novemberi men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

Det går bra för Söder & Co och en kul grej när det går bra är att man behöver bli fler. På Söder & Co är vi alltid intresserade av att knyta till oss rätt personer. För hos oss är det människorna som gör skillnad. Vi erbjuder dig marknadsmässig lön, tjänstepension enligt vårt kollektivavtal med unionen, friskvårdserbjudande, roliga medarbetaraktiviteter och personligt engagemang från din närmsta chef. Vår framgång bygger på din framgång. Välkommen till oss!

Ansök nu

Supporttekniker till vår kund i Göteborg

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Okt 22
Om företaget
Är du vår nästa stjärna? Vår kund i Göteborg söker nu förstärkning till sin supportavdelning, där målsättningen är att ha Sveriges bästa och trevligaste support! Om du är van att möta kunder och därtill har ett stort intresse för IT, kan det här vara tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Din arbetsroll kräver att du som person har lätt för att arbeta med andra människor, lyssna, kommunicera samt är en problemlösare.

Du kommer att arbeta mycket mot företagets kunder, där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
- Telefon- och mailsupport.
- Fjärrstyrning av användares datorer för support av PC, nätverk och applikationer.
- Dokumentation och uppföljning av ärenden.
- Installation och felsökning på servrar och klienter.
- Installation och support av Microsoftbaserade produkter.
- Administration och orderhantering.
- Övrig IT-support.

Arbetet gäller en heltidstjänst med omgående start.


Din profil
Som person har du en vinnande personlighet och ett brinnande intresse för teknik, gärna med gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom IT. Du har grundläggande kunskaper och/eller erfarenhet av nätverk och Microsofts klient/serversystem. Vi ser gärna att du är systematisk, duktig på att dokumentera samt har ett analytiskt och logiskt tänkande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande kunskaper:
- Arbete med kundkontakt inom någon servicebransch.
- Erfarenhet av telefonsupport och vana vid teknisk felsökning.
- Kunskap inom Windows klient/server samt Active Directory.
- Erfarenhet av system inom hälsovård/friskvård.

Du är välkommen att skicka in din ansökan via Söder & Cos hemsida www.soderco.se. Vi arbetar med löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via denna annons.


Om oss
Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kunder och konsulter.

Ansök nu

Sales Development Representative sökes till vår kund Touchtech

Innesäljare
Läs mer Okt 26
Om företaget
Touchtech är ett techbolag beläget i centrala Göteborg som sedan år 2008 fungerat som strategisk tech-partner till retail och brands inom Fashion, Apparel och Lifestyle. Bolaget är sedan år 2017 börsnoterat men har lyckats behålla de goda delarna av den innovativa entreprenörsandan. Expansionen på nya marknader utvecklas ständigt och denna tjänst är en taktisk roll i affärsutvecklingsarbetet.

Dina arbetsuppgifter
Som Sales Development Representative hos Touchtech är ditt huvudsakliga ansvarsområde att, självgående och med tempo, skapa nya affärsmöjligheter för Touchtech. Du arbetar framför allt med bearbetning av nya kunder, i form av prospektering och mötesbokning via telefon, video, mail och Linkedin. Dina potentiella kunder verkar främst inom retail. Vid goda resultat och stort engagemang har du på sikt möjlighet att utvecklas till Sales Executive, där du får äga hela säljcykeln och ta ansvar för hela processen med kund. Från att boka det första mötet, till att visa upp produkten hos kund och slutföra affären.

Din profil
Vi vill attrahera och rekrytera dig som:

- Är social, har hög nyfikenhet samt ett naturligt driv.
- Har ett intresse för teknik och kundkontakt.
- Har flytande kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.
- Har goda erfarenheter från telefon som arbetsverktyg.
- Tidigare erfarenhet inom mötesbokning, sälj- och/eller butiksarbete är meriterande. Du kanske har arbetat som butikschef, inom klädesbranschen eller med uppsökande och/eller tekniskt sälj. Sökanden med denna kompetens kommer att prioriteras i rekryteringsprocessen.

Du kommer bli anställd som konsult hos oss på Söder & co med goda chanser till överrekrytering på sikt. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, friskvårdsbidrag och en engagerad konsultchef som finns med som ett stöd under din anställning.
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Vi erbjuder:
- Fast lön + en attraktiv provisionsmodell
- En arbetsplats med målmedvetna kollegor och ledare
- Att vara en del av ett stabilt och växande företag med framtidsvisioner
- Arbetsverktyg i form av dator och mobiltelefon

Arbetstiderna är kontorstid, helgfria vardagar.

Ansökan är du välkommen att skicka via Söder & Cos hemsida www.soderco.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Antonio Godino på: antonio.godino@soderco.se
Vi tar endast emot ansökningar via annonsen.

Om oss
Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kunder och konsulter.

Ansök nu

Sales Development Representative sökes till vår kund Touchtech

Telefonförsäljare
Läs mer Okt 14
Om företaget
Touchtech är ett techbolag beläget i centrala Göteborg som sedan år 2008 fungerat som strategisk tech-partner till retail och brands inom Fashion, Apparel och Lifestyle. Bolaget är sedan år 2017 börsnoterat men har lyckats behålla de goda delarna av den innovativa entreprenörsandan. Expansionen på nya marknader utvecklas ständigt och denna tjänst är en taktisk roll i affärsutvecklingsarbetet.

Dina arbetsuppgifter
Som Sales Development Representative hos Touchtech är ditt huvudsakliga ansvarsområde att, självgående och med tempo, skapa nya affärsmöjligheter för Touchtech. Du arbetar framför allt med bearbetning av nya kunder, i form av prospektering och mötesbokning via telefon, video, mail och Linkedin. Dina potentiella kunder verkar främst inom retail. Vid goda resultat och stort engagemang har du på sikt möjlighet att utvecklas till Sales Executive, där du får äga hela säljcykeln och ta ansvar för hela processen med kund. Från att boka det första mötet, till att visa upp produkten hos kund och slutföra affären.

Din profil
Vi vill attrahera och rekrytera dig som:

- Är social, har hög nyfikenhet samt ett naturligt driv.
- Har ett intresse för teknik och kundkontakt.
- Har flytande kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.
- Har goda erfarenheter från telefon som arbetsverktyg.
- Tidigare erfarenhet inom mötesbokning, sälj- och/eller butiksarbete är meriterande. Du kanske har arbetat som butikschef, inom klädesbranschen eller med uppsökande och/eller tekniskt sälj. Sökanden med denna kompetens kommer att prioriteras i rekryteringsprocessen.

Du kommer bli anställd som konsult hos oss på Söder & co med goda chanser till överrekrytering på sikt. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, friskvårdsbidrag och en engagerad konsultchef som finns med som ett stöd under din anställning.
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Vi erbjuder:
- Fast lön + en attraktiv provisionsmodell
- En arbetsplats med målmedvetna kollegor och ledare
- Att vara en del av ett stabilt och växande företag med framtidsvisioner
- Arbetsverktyg i form av dator och mobiltelefon

Arbetstiderna är kontorstid, helgfria vardagar.

Ansökan är du välkommen att skicka via Söder & Cos hemsida www.soderco.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Antonio Godino på: antonio.godino@soderco.se
Vi tar endast emot ansökningar via annonsen.

Om oss
Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kunder och konsulter.

Ansök nu

Sales Development Representative sökes till vår kund Touchtech

Innesäljare
Läs mer Okt 20
Om företaget
Touchtech är ett techbolag beläget i centrala Göteborg som sedan år 2008 fungerat som strategisk tech-partner till retail och brands inom Fashion, Apparel och Lifestyle. Bolaget är sedan år 2017 börsnoterat men har lyckats behålla de goda delarna av den innovativa entreprenörsandan. Expansionen på nya marknader utvecklas ständigt och denna tjänst är en taktisk roll i affärsutvecklingsarbetet.

Dina arbetsuppgifter
Som Sales Development Representative hos Touchtech är ditt huvudsakliga ansvarsområde att, självgående och med tempo, skapa nya affärsmöjligheter för Touchtech. Du arbetar framför allt med bearbetning av nya kunder, i form av prospektering och mötesbokning via telefon, video, mail och Linkedin. Dina potentiella kunder verkar främst inom retail. Vid goda resultat och stort engagemang har du på sikt möjlighet att utvecklas till Sales Executive, där du får äga hela säljcykeln och ta ansvar för hela processen med kund. Från att boka det första mötet, till att visa upp produkten hos kund och slutföra affären.

Din profil
Vi vill attrahera och rekrytera dig som:

- Är social, har hög nyfikenhet samt ett naturligt driv.
- Har ett intresse för teknik och kundkontakt.
- Har flytande kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.
- Har goda erfarenheter från telefon som arbetsverktyg.
- Tidigare erfarenhet inom mötesbokning, sälj- och/eller butiksarbete är meriterande. Du kanske har arbetat som butikschef, inom klädesbranschen eller med uppsökande och/eller tekniskt sälj. Sökanden med denna kompetens kommer att prioriteras i rekryteringsprocessen.

Du kommer bli anställd som konsult hos oss på Söder & co med goda chanser till överrekrytering på sikt. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, friskvårdsbidrag och en engagerad konsultchef som finns med som ett stöd under din anställning.
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Vi erbjuder:
- Fast lön + en attraktiv provisionsmodell
- En arbetsplats med målmedvetna kollegor och ledare
- Att vara en del av ett stabilt och växande företag med framtidsvisioner
- Arbetsverktyg i form av dator och mobiltelefon

Arbetstiderna är kontorstid, helgfria vardagar.

Ansökan är du välkommen att skicka via Söder & Cos hemsida www.soderco.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Antonio Godino på: antonio.godino@soderco.se
Vi tar endast emot ansökningar via annonsen.

Om oss
Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kunder och konsulter.

Ansök nu

Account manager till Open Pos

Account manager
Läs mer Okt 27
Om företaget
OPEN tillhandahåller kompletta lösningar för restaurang, servicehandel och rederier. Vi är Nordens ledande leverantör med kunder och verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Vårt jobb är att hjälpa våra kunder att planera, prestera och växa. För att göra livet lite lättare, har vi samlat allt på ett ställe. Och vår lösning kan enkelt anpassas för att möta just era önskemål. Vi skapar verktyg för att hjälpa er att få mer gjort, med mindre stress. Helt enkelt för att glada medarbetare, är vad som skapar nöjda kunder. Och när de trivs, blomstrar er verksamhet.

Dina arbetsuppgifter
Som Account Manager hos oss har du det övergripande ansvaret för dina kunder och din budget. Dina ansvarsområden innebär bl.a. att:

Utveckla och vårda befintliga kundrelationer i syfte att vårda och utveckla samarbetet.
Representera Open mot dina kunder, samtidigt som du har ett bra stöd från flera viktiga interna stödfunktioner.
Jobba med uppsälj,cross-sälj och förnyelse, förlängning av avtal.
Analysera och förstå kundens nuvarande betallösningar och för att se möjligheter till utveckling och förbättring.

Vid uppstart får du en grundlig genomgång av företagets produkter och tjänster. Dessutom ges kontinuerlig uppföljning och stöttning av närmsta chef.Din profil
Vi ser gärna att du har något års arbetslivserfarenhet inom försäljning, som tex Account manager, säljare eller restaurangerfarenhet.
Intresse för teknik och kundkontakt.
För tjänsten krävs att du är flytande i det svenska språket, både i tal och skrift.

Du kommer bli anställd som konsult hos oss på Söder & co med goda chanser till överrekrytering på sikt. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, friskvårdsbidrag och en engagerad konsultchef som finns med som ett stöd under din anställning.
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum.


Heltid
Kontorstider
Fast grundlön med provision

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

Ansök nu

Ordermottagare/konsumentkontakt till Estrella 50%

Ordermottagare
Läs mer Okt 22
Om företaget
Estrella är ett av Sveriges mest kända varumärken. Estrella etablerades redan 1957 och var då först i Sverige med att producera och sälja snacks. Idag omsätter Estrella närmare 1 miljard kronor och har 200 anställda. Fabriken och huvudkontoret ligger i Angered utanför Göteborg och Agrocentret ligger i Kistinge utanför Halmstad. Vi tillverkar och säljer en mängd olika salta snacks så som chips, ostbågar, ringar, skruvar, nötter, popcorn, salta pinnar och dipmix. Vår strävan är att alltid tillverka de godaste snacksen, självklart med miljö och hälsa i fokus. - Varje dag ställer vi oss frågan; Finns det något godare?
Idag ägs Estrella av Intersnack Group, ett av Europas största snacksföretag. Intersnack Group är ett familjeägt företag som endast arbetar med snacks och satsar på att bygga starka lokala varumärken.


Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en konsumenttjänstmedarbetare till Estrella på 50%, med tillträde i december. Tjänsten är placerad i Angered. Arbetstiden är förlagd till vardagar 8.00-12.00 med viss flexibilitet.
Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
• Reklamationer - Ta emot reklamationer, bedöma dem i samarbete med kvalitets och marknadsavdelningen, registrera reklamationerna i deras system samt besvara konsumenter per telefon, mail och brev.

• Bemanna konsumenttjänsttelefon kl. 9.00-12.00 (mån-fre)

• Ta hand om omfattande reklamationer från första kontakt till nöjd konsument.

• Ta hänsyn till och vara medveten om GDPR

• Mail - Löpande besvara inkomna mail till konsumenttjänst från konsumenter.

• Ta fram och distribuera reklamationsrapporter och statistik

• Estrellas dagliga kontakt med konsumenter

Som konsumenttjänstmedarbetare kommer du att ha ett eget ansvar och jobba självständigt med ovanstående punkter. Du kommer också att rapportera till marknads och kvalitetsavdelningen.


Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet ifrån arbete med administration och service, gärna kundtjänst. Du behöver kunna behärska det svenska språket mycket bra i både tal och skrift och vara tydlig i ditt sätt att kommunicera, samt god förståelse i engelska. Kan du tala och skriva finska är det meriterande. Att du har förmågan att anpassa budskap och språk på ett sätt som mottagaren förstår är av största vikt. Kunddialog är väldigt viktigt för denna tjänst.
Som person är du positiv, social och gillar service. Du kan resonera, är eftertänksam, noggrann, lyhörd och uppmärksam på detaljer.

Eftersom tjänsten är på halvtid och arbetstiden förlagd under förmiddagen vill jag att du i din ansökan specificerar varför det passar dig att arbeta just 50%.

Ansökningarna behandlas löpande så ansök gärna via vår hemsida redan idag, www.soderco.se. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tjänsten ingår i uthyrningsverksamheten hos Söder & Co. Det innebär att du kommer att vara anställd av Söder & Co men arbeta hos Estrella.

För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Camilla Feldt.


Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet ochförtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Ansök nu

Sales Development Representative sökes till vår kund Touchtech

Telefonförsäljare
Läs mer Okt 18
Om företaget
Touchtech är ett techbolag beläget i centrala Göteborg som sedan år 2008 fungerat som strategisk tech-partner till retail och brands inom Fashion, Apparel och Lifestyle. Bolaget är sedan år 2017 börsnoterat men har lyckats behålla de goda delarna av den innovativa entreprenörsandan. Expansionen på nya marknader utvecklas ständigt och denna tjänst är en taktisk roll i affärsutvecklingsarbetet.

Dina arbetsuppgifter
Som Sales Development Representative hos Touchtech är ditt huvudsakliga ansvarsområde att, självgående och med tempo, skapa nya affärsmöjligheter för Touchtech. Du arbetar framför allt med bearbetning av nya kunder, i form av prospektering och mötesbokning via telefon, video, mail och Linkedin. Dina potentiella kunder verkar främst inom retail. Vid goda resultat och stort engagemang har du på sikt möjlighet att utvecklas till Sales Executive, där du får äga hela säljcykeln och ta ansvar för hela processen med kund. Från att boka det första mötet, till att visa upp produkten hos kund och slutföra affären.

Din profil
Vi vill attrahera och rekrytera dig som:

- Är social, har hög nyfikenhet samt ett naturligt driv.
- Har ett intresse för teknik och kundkontakt.
- Har flytande kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.
- Har goda erfarenheter från telefon som arbetsverktyg.
- Tidigare erfarenhet inom mötesbokning, sälj- och/eller butiksarbete är meriterande. Du kanske har arbetat som butikschef, inom klädesbranschen eller med uppsökande och/eller tekniskt sälj. Sökanden med denna kompetens kommer att prioriteras i rekryteringsprocessen.

Du kommer bli anställd som konsult hos oss på Söder & co med goda chanser till överrekrytering på sikt. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, friskvårdsbidrag och en engagerad konsultchef som finns med som ett stöd under din anställning.
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Vi erbjuder:
- Fast lön + en attraktiv provisionsmodell
- En arbetsplats med målmedvetna kollegor och ledare
- Att vara en del av ett stabilt och växande företag med framtidsvisioner
- Arbetsverktyg i form av dator och mobiltelefon

Arbetstiderna är kontorstid, helgfria vardagar.

Ansökan är du välkommen att skicka via Söder & Cos hemsida www.soderco.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Antonio Godino på: antonio.godino@soderco.se
Vi tar endast emot ansökningar via annonsen.

Om oss
Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kunder och konsulter.

Ansök nu

Supporttekniker till vår nya kund

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Sep 27
Om företaget
Är du vår nästa stjärna? Vår kund söker nu förstärkning till supportavdelningen där målsättningen är att ha Sveriges bästa och trevligaste support! Om du är van att möta kunder och därtill har ett stort intresse för IT så ska du absolut höra av dig.

Dina arbetsuppgifter
Din arbetsroll kräver att du som person har lätt för att arbeta med andra människor, lyssna, kommunicera och vara problemlösare.
- Telefon och mailsupport.
- Fjärrstyrning av användares datorer för support av PC, nätverk och applikationer.
- Dokumentera och följa upp ärenden.
- Övrig IT-support.
- Administration och order.
- Installation och felsökning på servrar och klienter.
- Installation och support av Microsoftbaserade produkter.

Din profil
Meriterande kunskaper:
- Arbete med kundkontakt inom någon servicebransch
- Erfarenhet av telefonsupport och vana vid teknisk felsökning
-Kunskap inom Windows klient/server samt Active Directory
- Erfarenhet av system inom hälsovård/friskvård

Vi ser gärna att du är systematisk, duktig på att dokumentera och har ett analytiskt och logiskt tänkande.
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Kvalifikationer
Som person har du en vinnande personlighet och ett brinnande intresse för teknik, gärna med gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom IT.
Du har grundläggande kunskaper och/eller erfarenhet av nätverk och Microsofts klient/serversystem.

Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast
Löneform: Månadslön
Sysselsättningsgrad: 100 %

Ansökan är du välkommen att skicka via Söder & Cos hemsida www.soderco.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Antonio Godino på: antonio.godino@soderco.se
Vi tar endast emot ansökningar via annonsen.

Om oss
Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kunder och konsulter.

Ansök nu

Konsumentkontakt till Estrella 50%

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Okt 22
Om företaget
Estrella är ett av Sveriges mest kända varumärken. Estrella etablerades redan 1957 och var då först i Sverige med att producera och sälja snacks. Idag omsätter Estrella närmare 1 miljard kronor och har 200 anställda. Fabriken och huvudkontoret ligger i Angered utanför Göteborg och Agrocentret ligger i Kistinge utanför Halmstad. Vi tillverkar och säljer en mängd olika salta snacks så som chips, ostbågar, ringar, skruvar, nötter, popcorn, salta pinnar och dipmix. Vår strävan är att alltid tillverka de godaste snacksen, självklart med miljö och hälsa i fokus. - Varje dag ställer vi oss frågan; Finns det något godare?
Idag ägs Estrella av Intersnack Group, ett av Europas största snacksföretag. Intersnack Group är ett familjeägt företag som endast arbetar med snacks och satsar på att bygga starka lokala varumärken.


Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en konsumenttjänstmedarbetare till Estrella på 50%, med tillträde i december. Tjänsten är placerad i Angered. Arbetstiden är förlagd till vardagar 8.00-12.00 med viss flexibilitet.
Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
• Reklamationer - Ta emot reklamationer, bedöma dem i samarbete med kvalitets och marknadsavdelningen, registrera reklamationerna i deras system samt besvara konsumenter per telefon, mail och brev.

• Bemanna konsumenttjänsttelefon kl. 9.00-12.00 (mån-fre)

• Ta hand om omfattande reklamationer från första kontakt till nöjd konsument.

• Ta hänsyn till och vara medveten om GDPR

• Mail - Löpande besvara inkomna mail till konsumenttjänst från konsumenter.

• Ta fram och distribuera reklamationsrapporter och statistik

• Estrellas dagliga kontakt med konsumenter

Som konsumenttjänstmedarbetare kommer du att ha ett eget ansvar och jobba självständigt med ovanstående punkter. Du kommer också att rapportera till marknads och kvalitetsavdelningen.


Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet ifrån arbete med administration och service, gärna kundtjänst. Du behöver kunna behärska det svenska språket mycket bra i både tal och skrift och vara tydlig i ditt sätt att kommunicera, samt god förståelse i engelska. Kan du tala och skriva finska är det meriterande. Att du har förmågan att anpassa budskap och språk på ett sätt som mottagaren förstår är av största vikt. Kunddialog är väldigt viktigt för denna tjänst.
Som person är du positiv, social och gillar service. Du kan resonera, är eftertänksam, noggrann, lyhörd och uppmärksam på detaljer.

Eftersom tjänsten är på halvtid och arbetstiden förlagd under förmiddagen vill jag att du i din ansökan specificerar varför det passar dig att arbeta just 50%.

Ansökningarna behandlas löpande så ansök gärna via vår hemsida redan idag, www.soderco.se. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tjänsten ingår i uthyrningsverksamheten hos Söder & Co. Det innebär att du kommer att vara anställd av Söder & Co men arbeta hos Estrella.

För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Camilla Feldt.


Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet ochförtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Ansök nu

Sales Development Representative sökes till vår kund Touchtech

Innesäljare
Läs mer Nov 2
Om företaget
Touchtech är ett techbolag beläget i centrala Göteborg som sedan år 2008 fungerat som strategisk tech-partner till retail och brands inom Fashion, Apparel och Lifestyle. Bolaget är sedan år 2017 börsnoterat men har lyckats behålla de goda delarna av den innovativa entreprenörsandan. Expansionen på nya marknader utvecklas ständigt och denna tjänst är en taktisk roll i affärsutvecklingsarbetet.

Dina arbetsuppgifter
Som Sales Development Representative hos Touchtech är ditt huvudsakliga ansvarsområde att, självgående och med tempo, skapa nya affärsmöjligheter för Touchtech. Du arbetar framför allt med bearbetning av nya kunder, i form av prospektering och mötesbokning via telefon, video, mail och Linkedin. Dina potentiella kunder verkar främst inom retail. Vid goda resultat och stort engagemang har du på sikt möjlighet att utvecklas till Sales Executive, där du får äga hela säljcykeln och ta ansvar för hela processen med kund. Från att boka det första mötet, till att visa upp produkten hos kund och slutföra affären.

Din profil
Vi vill attrahera och rekrytera dig som:

- Är social, har hög nyfikenhet samt ett naturligt driv.
- Har ett intresse för teknik och kundkontakt.
- Har flytande kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.
- Har goda erfarenheter från telefon som arbetsverktyg.
- Tidigare erfarenhet inom mötesbokning, sälj- och/eller butiksarbete är meriterande. Du kanske har arbetat som butikschef, inom klädesbranschen eller med uppsökande och/eller tekniskt sälj. Sökanden med denna kompetens kommer att prioriteras i rekryteringsprocessen.

Du kommer bli anställd som konsult hos oss på Söder & co med goda chanser till överrekrytering på sikt. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, friskvårdsbidrag och en engagerad konsultchef som finns med som ett stöd under din anställning.
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Vi erbjuder:
- Fast lön + en attraktiv provisionsmodell
- En arbetsplats med målmedvetna kollegor och ledare
- Att vara en del av ett stabilt och växande företag med framtidsvisioner
- Arbetsverktyg i form av dator och mobiltelefon

Arbetstiderna är kontorstid, helgfria vardagar.

Ansökan är du välkommen att skicka via Söder & Cos hemsida www.soderco.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Antonio Godino på: antonio.godino@soderco.se
Vi tar endast emot ansökningar via annonsen.

Om oss
Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kunder och konsulter.

Ansök nu

Servicemekaniker till Hammar Maskin sökes!

Servicetekniker, maskin
Läs mer Nov 15
Om företaget
Hammar är världens ledande leverantör av Sidlastare. Med 45 år i branschen och tusentals produkter levererade till kunder i mer än 115 länder står Hammar för beprövad och användarvänlig teknik som sätter standarden för smart containerhantering.

Vi erbjuder lösningar för alla typer av miljöer och alla våra modeller kan specialanpassas efter dina behov och krav. Huvudkontor, tillverkning, utveckling och testning finns i Olsfors i Sverige, men vi har kontor på åtta platser över hela världen. Vårt omfattande servicenätverk är alltid tillgängligt för att hjälpa dig att säkerställa smidig och problemfri drift.Dina arbetsuppgifter
Vi söker en servicemekaniker som kommer arbeta på en avdelning som hanterar företagets reklamationer samt utför service på uppdrag av deras kunder. I arbetsuppgifterna ingår att felsöka och därefter åtgärda felen som kund antigen har reklamerat eller beställt en service på. Arbetet utförs på fabriken i Olsfors kommer vara förlagt på dagtid, måndag-torsdag 06:25-16:00 samt fredag 06:25-12:00. För rätt person finns goda möjligheter till anställning direkt hos kund.

Din profil
Vi söker dig med ett genuint tekniskt intresse och som gärna har någon praktisk erfarenhet sedan tidigare. Du kanske har jobbat som servicemekaniker, underhållstekniker eller liknande. Som person är du noggrann och serviceinriktad. Du är flexibel, innovativ samt gillar att ta för dig och att lära dig nya saker.

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Årligen utses färre än 0,5 procent av alla Sveriges aktiebolag till Gasellföretag av Dagens Industri. Det är med glädje vi kan meddela att Söder & Co har blivit utnämnt till Gasellföretag 2013, 2016, 2017, 2018 och Supergasell 2019.

Ansök nu

Lackerare till Hammar Maskin sökes!

Lackerare
Läs mer Nov 15
Om företaget
Hammar Maskin AB utvecklar, tillverkar och marknadsför en mobil självlastande containerutrustning, känd som en sidlastare eller simalift,
under varumärket HAMMAR™. Sedan starten 1974 har företaget fokuserat endast på Sidlastare, vilket har resulterat i en gedigen erfarenhet som har gett Hammar
positionen som världsledande leverantör av Sidlastare. All tillverkning, utveckling och testning av våra kranar sker i Sverige. HAMMAR sidlastare har sålts i mer än 111 länder världen över.Dina arbetsuppgifter
För Hammar Maskins räkning söker vi på Söder & Co en duktig lackerar till deras måleriavdelning. Arbetet kommer vara på dagtid och du kommer inledningsvis vara anställd som konsult hos oss på Söder. För rätt person finns därefter chans till övertag.

Din profil
Vi tror att du som söker har några års erfarenhet av att arbeta som lackerare och trivs med att arbeta i en verkstad. Vi arbetar med löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Körkort och bil är ett krav.

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Ansök nu

Kantpressare sökes till Hammar Maskin!

Kantpressare
Läs mer Nov 15
Om företaget
Hammar utvecklar, tillverkar och marknadsför sidlastare. Vi är världsledande experter inom mobil containerhantering, en logistikmarknad som hela tiden växer. Vi har sålt till mer än 115 länder och har tillverkning i egna bolag i Australien, Nya Zeeland, Malaysia, Vietnam och USA. På huvudkontoret och fabriken i Olsfors mellan Borås och Göteborg är vi cirka 130 anställda. Läs mer på www.hammar.eu


Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommar bestå av att skära i plåt upp till 20 mm, detta är manuell gasskärning. Du kommer att jobba med förberedelser. Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag.

Din profil
Vi söker nu dig med verkstadsteknisk utbildning alternativt praktiskt erfarenhet inom området. Som person är du nyfiken, har ett tekinskt intresse och värdersätter nogrannnhet i ditt arbete. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet ifrån kantpress. Tjänsten inleds med en inhyrning och för rätt person finns det på sikt möjlighet till anställning hos kund. Tjänsten kommer att tillsättas omgående så ansök redan idag på www.soderco.se

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Ansök nu

Nu söker vi maskinoperatörer!

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Okt 25
Om företaget
Företaget är ett av Sveriges ledande grossistföretag inom byggplåt, ventilation och teknisk isolering. Företaget har egentillverkning av produkter med en modern maskinpark.

Arbetstiderna är förlagda heltid och du arbetar dagtid. Tjänsten ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du blir anställd av oss på Söder & Co och arbetar hos vår kund. Om alla parter är nöjda efter tid finns möjlighet till anställning direkt hos kund. Företaget har sin produktion ute i Landvetter därav en fördel med körkort och tillgång till egen bil.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av bearbetning och tillverkning av metallprodukter och tillverkning med maskiner där verksamheten består av pressar och andra typer av maskiner. Vidare kommer du arbeta manuellt vad gäller att ladda maskiner samt hantering av material. För detta ser vi att du harr maskinkännedom. Vi ser att du ett tekniskt intresse. Då arbetet kan vara fysiskt krävande emellanåt ser vi gärna att du har god fysik.

Din profil
Som person har du ett gediget tekniskt intresse, du tycker om att skruva och sätt dig in i teknisk utrustning och processer. Viljan att vara ute på ”golvet”. Du har vidare ett stort intresse av att jobba tillsammans med människor och tillverkning. Du tycker att det är intressant och roligt att arbete med kvalitet och tempo. Du är en lagspelare som tillsammans med kollegorna som alltid strävar efter att uppnå uppsatta produktionsmål. Vidare har du en god kommunikativ förmåga.

Du som söker är driven och vill göra rätt ifrån dig. Du har en vilja att påverka samt har ett kritiskt öga och ser lätt eventuella förbättringar. Vidare blickar du gärna framåt, är lösningsorienterad och strukturerad.


Formell kompetens:

- truckkort A 1-4, B1-4
- Traverskort - OBS! krav
- bilkörkort + tillgång till bil
- behärskar svenska i tal och skrift
- minst 5 års yrkeserfarenhet inom tillverkning


Meriterande, inget krav:

- ritningsläsning
- efterfarenhet av arbetsplats med högt tempo
- erfanhet av styrda maskiner


Då vi arbetar med löpande urval rekommenderar vi att du ansöker redan nu om du finner tjänsten intressant.

Välkommen att skicka in din ansökan!

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Ansök nu