NCC AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos NCC AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Erfaren kontraktsingenjör, E05 Korsvägen

Civilingenjör, anläggning
Läs mer Jul 16
Nytt
”Detta är ett once in a lifetime projekt"

Vi går in i nya spännande faser på flera produktionsplatser i vårt projekt E05 Korsvägen, som är en deletapp av Västlänken i centrala Göteborg. Att bygga Korsvägen är ett unikt projekt i Sverige som görs i Göteborgs innerstad där vi möts av alla utmaningar som man kan stöta på i ett projekt på relativt kort tid som är miljömässigt rätt, hållbart och viktigt för Göteborgs framtid. "Detta är ett once in a lifetime projekt" som E05 Korsvägens Projektchef beskriver det.
Som Kontraktsingenjör är det ditt ansvar att operativt stödja projektet i hanteringen av frågor rörande partsförhållandet mellan NCC och beställaren, men även i partsförhållanden mellan NCC och UE. Ditt ansvar är inriktat mot att tillsammans med plastledningen, etablera och tillvarata NCC:s intressen ur ett juridiskt, kontraktsmässigt, ekonomiskt och tidsmässigt perspektiv. Du bistår projektet med att driva kommunikation och förhandling med beställaren gällande frågor knutna till kontraktsåtagandet. I din roll agerar du i enlighet med etablerad process och rutin där underrättelser och ÄTA-hantering är en stor del av din roll. Du blir en del av projektets Kontraktsavdelning med kontraktsingenjörer som arbetar med olika fokusområden.
Du som har erfarenhet av att arbeta med kontraktsfrågor har nu möjligheten att vara med i ett av Sveriges största och mest betydelsefulla infrastrukturprojekt. Skicka in din ansökan eller ring oss så berättar vi mer!
Lyssna på våra kollegor Björn och Sofia berätta om sina upplevelser som ledare på E05 Korsvägen.

För att du ska vara framgångsrik i rollen krävs det att du har mångårig erfarenhet av entreprenadverksamhet. Det är ett krav att du har god kunskap i regelverk och avtal som styr partsförhållande samt god erfarenhet från att konkret driva kontraktsadministration i stora byggprojekt. Du är en van och god förhandlare och du har lätt att samarbeta med olika parter. För att lyckas i tjänsten behöver du ha ett strukturerat arbetssätt och vara analytisk till din läggning. Du har förmåga att förstå och utveckla strategiska perspektiv, kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och gärna engelska samt delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter på ett prestigelöst sätt.

Om projekt E05 Korsvägen

NCC har tillsammans med ett tyskt bolag, Wayss & Freytag, bildat en Joint Venture som kallas WLC – West Link Contractors. Projektet är ett samverkansprojekt där vi arbetar nära vår kund och involverar många yrkesgrupper.
Vi erbjuder

NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra så därför erbjuder vi dig ett stort utbud av personalförmåner och interna utbildningar. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare vilket ger dig en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder även försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag, förskottssemester samt lunchförmån. Ytterligare erbjudanden och rabatter hittar du via vår förmånsportal Benify.
Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på projekt E05 Korsvägen med start enligt överenskommelse. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.
Kontakt och ansökan 

Urval och tillsättning sker löpande så skicka in din ansökan så snart du kan! Återkoppling sker på grund av semestertider, senast den 30:onde augusti 2024. Vid frågor kontakta HR generalist, Elin Skärberg 070 020 14 44.
Välkommen med din ansökan! 
 
Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder. Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

Ansök nu

Business Controller - Property Development Sverige

Business controller
Läs mer Jul 5
Vi söker en affärsdriven Business Controller till vår svenska finansfunktion inom NCC:s affärsområde, Property Development Sverige. Tjänsten är central för vår verksamhet och för vårt fortsatta utvecklings- och förändringsarbete inom fastighetsutvecklingsaffären. Som Business controller har du en nyckelfunktion i samarbetet med juridik, projektstyrning, avdelningsledning och fastighetsutvecklare och för vårt arbete framåt.
Tjänsten som Business Controller

Som Business controller ingår det löpande ansvaret för rapportering, analys och projektkontroll för den svenska projektportföljen inklusive vårt markinnehav, vår utvecklingsaffär samt vår fastighetsförvaltning. Som affärsstöd till verksamheten bidrar du till investeringsprocessen med kalkyler, riskanalyser och beslutsunderlag. Du kommer även vara delaktig i att utveckla och vidareutveckla systemstöd och BI lösningar samt proaktivt vidareutveckla analysmodeller, processtöd och enhetliga arbetssätt.Löpande ansvarar du för uppföljning och rapportering till ledning och koncern samt ingår i ekonomifunktionens övergripande arbete som börsnoterat bolag. I tjänsten rapporterar du till Manager Division Business Control PD och ingår i ett team om tre personer. Om Property Development

NCC Property Development bedriver fastighetsutveckling av kommersiella fastigheter i våra fyra nordiska länder. Vår portfölj är under ständig utveckling och innehåller bland annat framtida kontor, samhällsfastigheter, hotell och logistikfastigheter. Inom Property Development arbetar vi långsiktigt med utveckling av projekt och affärsrelationer med fokus på relationer och hållbarhet. I det svenska bolaget är vi idag totalt 45 personer och i Norden ca 90 medarbetare
Din profil som Business Controller

Vi söker dig med relevant akademisk utbildning inom business/finance samt minst fem års erfarenhet som Business Controller alternativt revisor med erfarenhet inom fastighet/ fastighetsutveckling. Du har goda kunskaper inom IFRS och konsolidering, affärsresultatrapportering och affärsresultatanalys, företrädesvis från större börsnoterat internationellt bolag. Tjänsten kräver kunskaper i både svenska som engelska, såväl muntligt som skriftligt.
Som person har du en förmåga och erfarenhet från att interagera med andra och i att proaktivt driva frågor tillsammans med verksamheten för att bidra till utvecklingen av hela ekonomifunktionen. Du har en bra förmåga att se helheter och samband samt att klargöra dessa på ett tydligt och underbyggt sätt.Hos oss får du möjlighet att bidra till att driva arbetet framåt tillsammans med skickliga och kompetenta kollegor. Du kommer dagligen känna att du utmanas och får stora möjligheter i att fortsätta växa i en affärsdriven roll i ett spännande bolag. 
Ytterligare information

I den här tjänsten ser vi möjlig placering på vårt huvudkontor i Solna alternativt på vårt nya kontor i Göteborg. Resor ingår i tjänsten. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.
NCC erbjuder

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.
Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten kontakta HR Specialist Matilda Jönsson, 070-088 78 52 eller via matilda.jonsson@ncc.se. Har du frågor under sommaren fram till den 12 augusti, försöker vi återkomma så snart det finns möjlighet. 
Urval och tillsättning sker först efter sista ansökningsdag, den 18 augusti.
Välkommen med din ansökan!

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor 

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder. Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad. NCC - ett av de ledande företagen i Norden

Ansök nu

Erfaren Kalkylspecialist Building Väst

Byggnadskalkylator/Anbudsingenjör
Läs mer Jul 1
Har du flera års erfarenhet av kalkylarbete med en byggteknisk bakgrund, så är det dig vi söker. Här får du möjligheten att arbeta i en central och viktig roll där du bidrar med att skapa förutsättningar för ett framgångsrikt projekt och påverka avdelningens framtida projektportfölj. Varmt välkommen med din ansökan!
Rollen som Kalkylspecialist
Som Kalkylspecialist utgör du en viktig och central roll i våra projekt, där du samordnar kalkylarbetet med inköpare, projekteringsledare, installationsledare och har en nära dialog med affärschef och anbudsledare. Du är delaktig i samtliga faser, anbuds- projekterings- och produktionsfasen.
I kalkylarbetet ingår uppgifter som att prissätta projektet med hjälp av handlingar, ritningar och digitala modeller i förfrågningsunderlaget, strukturplanera kalkylen, komma med tekniskt och ekonomiskt hållbara lösningar för projektet, skapa anbudstidplan samt skicka förfrågningar till underentreprenörer, installatörer och leverantörer. Du får möjlighet att arbeta med alla typer av husbyggnadsprojekt, till både privat och offentlig sektor, alltifrån kommersiella projekt till bostäder, skolor och vårdlokaler.
Din profil
Vi söker dig med några års erfarenhet av kalkylarbete och arbetslivserfarenhet från byggbranschen och produktion. För att vara framgångsrik i rollen ser vi gärna att du har god känsla för kostnadsnivåer och produktionsmetoder samt ett sinne för affärer och kännedom om entreprenadjuridik. Det här är en tjänst för dig som är nyfiken, noggrann och gillar utmaningen i att analysera och skapa tekniska och ekonomiska lösningar. Du har ett kundorienterat synsätt och kan med kreativitet, ett strukturerat arbetssätt samt analytisk förmåga hitta de bästa lösningarna. Kalkylarbetet är ett lagarbete varpå du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer, både internt och externt. Eftersom arbetet innebär dagliga kontakter med olika kunder och aktörer ser vi också att du är en god kommunikatör som uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Skulle du ha en eftergymnasial utbildning är det meriterande.
NCC erbjuderVi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.
Ytterligare information
Tjänsten är på heltid, tills vidare med start enligt överenskommelse. Placering är vid vårt regionkontor Kineum, i Gårda, Göteborg. Resor i tjänsten till andra kontor och projekt inom avdelningen från Varberg till Uddevalla kan förekomma, därför är det ett krav att du innehar körkort b.  Du tillhör vår specialistgrupp och rapporterar till Gruppchef Kalkyl. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.
Kontakt och ansökan
Vi påbörjar urval efter sista ansökningsdag, då annonsen ligger ute över semestern ber vi därför med överseende med att eventuella frågor inte kan besvaras under vecka 29–31. Skulle du ha frågor om tjänsten under dessa veckor, skicka ett mail till oss så svarar vi under vecka 32.  
För frågor om tjänsten når du Helena Stangenberg, Gruppchef Kalkyl, helena.stangenberg@ncc.se eller Mattias Andersson, Specialistchef mattias.andersson@ncc.se. Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av Fanny Reinhardt Kånge, HR Specialist Rekrytering, fanny.reinhardt.kange@ncc.se. Registrera din personliga ansökan där du beskriver varför du är intresserad av tjänsten, tillsammans med ditt CV. Sista ansökningsdag är 11 augusti 2024.
Varmt välkommen med din ansökan!

Bygg med oss och få branschens bästa kollegorPå NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder. Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad. NCC - ett av de ledande företagen i Norden

Ansök nu

Installationsledare till Building Väst

Arbetsledare, VVS
Läs mer Jul 1
Vi söker nu en installationsledare som vill vara med och bygga framtidens Göteborg och Västsverige med oss. Om du trivs med att vara nära affärsverksamheten, delta i alla faser av byggprocessen och använda din tekniska kompetens för att driva projekt framåt, då är detta en möjlighet för dig!
Rollen som Installationsledare
Som installationsledare bidrar du med teknisk expertkunskap och kommer att vara en nyckelperson för hantering av installationsfrågor i våra projekt. Som installationsledare leder och arbetar du tätt tillsammans med såväl interna som externa resurser för att säkerställa installationslösningarna i projektens alla skeden.
Du deltar aktivt i anbuds- och projekteringsskedena samt som stöd under hela produktionen fram till överlämnande till kund. Som installationsledare kommer du bland annat arbeta med systemlösningar, kostnads- och investeringskalkyler, projekteringsledning samt upphandling och samordning av installationsentreprenader. Arbetet handlar mycket om att hitta de bästa tekniska och ekonomiska lösningarna för projektet där du bidrar med fördjupad kunskap om tekniska installationer i nära samarbete med projekteringsledare, kalkylspecialist, inköpare, konsulter, installatörer och övriga produktionsorganisationen.
Vi erbjuder dig en arbetsmiljö med hög teknisk standard, innovativa lösningar och nära kontakt med produktionen. Vill du jobba i ett tryggt och modernt företag, med god projektkultur och goda utvecklingsmöjligheter? Då kommer du trivas hos oss!
Din profil
För att vara framgångsrik i rollen som installationsledare ser vi att du har erfarenhet från området med en bakgrund som till exempel konsult, entreprenör, projektledare och med stort intresse för produktionsfrågor. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom styr & regler, men vi är alltid intresserade av alla discipliner, ventilation, VS, el, kyla och det är även meriterande om du har en eftergymnasial utbildning. Har du erfarenhet av att ta fram systemförslag, skisser och kortfattade beskrivningar, kalkyler och anbud eller erfarenhet av dörrmiljöer är det meriterande.
Som person har du en stark drivkraft att driva projekt framåt. Du är förtroendeingivande och pedagogisk, har förmågan att dela med dig av kunskap såväl som ta till dig ny. Du är flexibel och trivs både med att arbeta i team och självständigt på ett strukturerat sätt. Du har lätt för att skapa goda kontakter, både internt och externt. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och din samarbetsförmåga. Eftersom arbetet innebär dagliga kontakter med olika kunder och aktörer ser vi också att du är en god kommunikatör som uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
Ytterligare information
Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning med placering på kontoret i Göteborg, alternativt Uddevalla eller Varberg. Man arbetar med projekt i hela avdelningens geografi, varför krav på körkort B finns. Start enligt överenskommelse. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.
NCC erbjuder
NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare vilket ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag, förskottssemester samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.
Kontakt och ansökan
Vi påbörjar urval efter sista ansökningsdag, då annonsen ligger ute över semestern ber vi därför med överseende med att eventuella frågor inte kan besvaras under vecka 29–31. Skulle du ha frågor om tjänsten under dessa veckor, skicka ett mail till oss så svarar vi under vecka 32.  
För frågor om tjänsten når du Gruppchef Magdalena Kvernes, magdalena.kvernes@ncc.se eller Mattias Andersson, Specialistchef mattias.andersson@ncc.se. Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av Fanny Reinhardt Kånge, HR Specialist Rekrytering, fanny.reinhardt.kange@ncc.se. Registrera din personliga ansökan där du beskriver varför du är intresserad av tjänsten, tillsammans med ditt CV. Sista ansökningsdag är 11 augusti 2024.
Varmt välkommen med din ansökan!

Bygg med oss och få branschens bästa kollegorPå NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder. Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad. NCC - ett av de ledande företagen i Norden

Ansök nu

Erfaren Platschef Betong 1, Liseberg E05

Platschef, anläggning
Läs mer Jun 19
”Detta är ett once in a lifetime projekt"

Vi går in i nya spännande faser på flera produktionsplatser i vårt projekt E05 Korsvägen där du blir en del av vårt projekt Liseberg, som är en deletapp av Västlänken i centrala Göteborg. Att bygga Korsvägen är ett unikt projekt i Sverige som görs i Göteborgs innerstad där vi möts av alla utmaningar som man kan stöta på i ett projekt på relativt kort tid som är miljömässigt rätt, hållbart och viktigt för Göteborgs framtid”.
Du som arbetar med betong och som gillar tunga betongkonstruktioner har nu möjligheten att var med i ett av Sveriges största och mest betydelsefulla infrastrukturprojekt. Skicka in din ansökan eller ring oss så berättar vi mer!
Lyssna på våra kollegor Björn och Sofia berätta om sina upplevelser som ledare på E05 Korsvägen.
Tjänsten som Platschef Betong

Som platschef ansvarar du för att den del av projektet du leder drivs utifrån uppsatta mål inom projektplanering, resursanskaffning och genomförande avseende kvalitet, tid och ekonomi.
I projektet arbetar du för produktionsplats Liseberg som är en av fem produktionsplatser i E05 Korsvägen. Inom Liseberg produktionsplats kommer du arbeta i den västra delen av området, där vi anlägger bland annat hammarband och stämp i betong samt top down betongtunnel infäst i de sedan tidigare gjutna slitsmurarna.
Du leder och fördelar arbetsuppgifter självständigt och rapporterar till en Operation manager. Din roll i laget är att engagera och motivera genom delaktighet och utveckling och på detta sätt nå de mål och deadlines som är uppsatta. Till din hjälp har du engagerade och kunniga underentreprenörer, medarbetare och specialister inom bland annat daglig arbetsledning, kalkyl, inköp och projektering liksom en engagerad kund i Trafikverket. Tillsammans arbetar ni för att leverera de bästa hållbara lösningarna i en organisation med goda värderingar och en stark vilja att lyckas. 
På NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Det är bidragande anledningar till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är även stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.
Din profil som Platschef Betong

Du har en teknisk utbildning och minst fem års erfarenhet som platschef inom företrädesvis tunga anläggningsprojekt eller stora projekt. Du har goda kunskaper i entreprenadjuridik och våra regelverk såsom AMA, MER, AB04 och ABT06 samt Betong klass 1.
Du gillar att sätta mål och har ett resultat- och lönsamhetsfokus samt en förmåga att kunna koordinera, strukturera och kommunicera arbetet på ett effektivt och tydligt sätt.  Då arbetet ställer höga krav på din förmåga att leda och inspirera dina medarbetare är du både lyhörd och uppmärksam på andras förmågor.
Du förstår vikten av att bygga en bra relation till vår kund och att samordna både våra egna resurser och våra underentreprenörer.
Du delar vår uppfattning att en bra och säker arbetsmiljö gör skillnad för både dina medarbetare så som projektets slutresultat.
Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska.
Om projekt E05 Korsvägen

NCC har tillsammans med ett tyskt bolag, Wayss & Freytag, bildat en Joint Venture som kallas WLC – West Link Contractors. Projektet är ett samverkansprojekt där vi arbetar nära vår kund och involverar många yrkesgrupper.
Vi erbjuder

NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra så därför erbjuder vi dig ett stort utbud av personalförmåner och interna utbildningar. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare vilket ger dig en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder även försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag, förskottssemester samt lunchförmån. Ytterligare erbjudanden och rabatter hittar du via vår förmånsportal Benify.
Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på projekt E05 Korsvägen med start enligt överenskommelse. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.
Kontakt och ansökan 

Kontakta gärna HR Specialist, Monica Klersén på 070-653 90 49 för ytterligare information. Urval och tillsättning sker löpande så skicka in din ansökan så snart du kan på grund av semestertider, dock senast den 7 juli 2024.
Välkommen med din ansökan! 
Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder. Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad. NCC - ett av de ledande företagen i Norden
Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

Ansök nu

Yrkesarbetare till NCC Building Väst

Träarbetare/Snickare
Läs mer Maj 7
Har du yrkesbevis som träarbetare och skaffat dig en bred kompetens inom alla typer av husbyggnation och söker efter en roll där du får vara en del i en större organisation? Varmt välkommen med din ansökan!
Hos oss på NCC söker vi nu efter ytterligare träarbetare som drivs av att arbeta i lag med stort säkerhetsfokus, just nu är vi i full gång med projekt i väst. Hos oss får du möjlighet till att arbeta i en stor variation av projekt. 
Rollen som Träarbetare
I din roll som träarbetare kommer du vara en del i avdelningen Building Väst som bygger allt från sjukhus, skolor, bostäder och kontor mm. Här kommer du att få möjlighet till att utföra olika moment i varierande typer av projekt. Vill du dessutom arbeta i en större organisation som präglas av en hög säkerhetskultur och med god arbetsmiljön kommer du nog att trivas hos oss.
Din profil
För att vara framgångsrik i din roll hos oss krävs det att du har ett yrkesbevis som träarbetare eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom området. Du har hunnit skaffa dig en bred kompetens då du minst 7 års erfarenhet av varierande typer av projekt. Som person är du självständig och trygg i din kompetens, är noggrann och tar ett ansvar för dina uppgifter.
Du trivs i att vara en del i ett lag där du inte minst bidrar med ditt kunnande men också med en positiv attityd. Du delar, likväl som oss ett högt fokus på säkerhet och arbetsmiljö.
Ytterligare information 
Du kommer att arbeta i vår avdelning Building Väst med projekt i Göteborgsregionen med omnejd, men vi arbetar även från syd i Varberg, i öst Borås och upp till Stenungssund. Vi tillämpar 6 månaders provanställning med målsättning att den övergår till en tillsvidaretjänst. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.
Kontakt och ansökan
Har du frågor kring tjänsterna når du HR-Projektstöd Sören Hallberg på telefon 0703 809 735 eller soren.hallberg@ncc.se. Registrera din ansökan och CV så snart som möjligt då urvalet görs löpande, dock senast 2024-07-01. Varmt välkommen med din ansökan!
NCC erbjuderVi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.
Om oss
Bygg med oss och få branschens bästa kollegor På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.
Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.
NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

Ansök nu

Borrvagnsförare till Berggruppen Väst

Bergarbetare, bygg och anläggning
Läs mer Jun 3
NCC Industry Berggrupp består idag av ca: 75 medarbetare. Gruppen innehar 40 borriggar och verksamheten bedrivs från Malmö i söder till Kiruna i norr. Vi är ett av Sveriges största sprängteam ovanjord.
Tjänsten som borrvagnförare

Arbetet innebär bergborrning ovanjord på entreprenadarbeten av olika slag. Täkter kan förekomma. Som borrvagnsförare är du en viktig pusselbit i vår strävan att bevara vår ställning som den ledande leverantören avseende kvalité, prestation och miljö. Du ska självständigt och ansvarsfullt utföra ditt uppdrag och sköta din egen borrvagn. I huvudsak är det geografiska området västkusten men kan i vissa undantagsfall ske i annan del av Sverige.

Vi söker dig som har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå. Du bör ha borrkort och det är ett plus om du har grundkurs i sprängteknik. Du har tidigare erfarenhet av borrning med maskiner typ T30/Dino400 eller likvärdig maskin. Viss datorvana samt B

körkort är ett krav.Dina egenskaper

Vi söker dig som är ansvarsfull och som sätter säkerheten först. Du förstår vikten av din insats för ett lyckat resultat. Att verka för en god arbetsmiljö är en självklarhet för dig.

Anställningen är en tillsvidareanställning, vid behov tillämpas provanställning. I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater.
NCC erbjuder

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.
Kontakt och ansökan 

Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta Filip Eriksson, på 079-078 71 29. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2024-06-30. Registrera din ansökan och CV nedan.

Bygg med oss och få branschens bästa kollegorPå NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder. Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad. NCC - ett av de ledande företagen i Norden

Ansök nu

Arbetsledare inom Mark och Anläggning - Skandiaporten

Arbetsledare, anläggning
Läs mer Jun 3
Vi söker en erfaren Arbetsledare till vår Betong- och Väg grupp, med erfarenhet inom mark och anläggning och placering på vårt nya projekt Skandiaporten! NCC har fått uppdraget att förstärka kajen i Skandiahamnen i Göteborg för förbereda hamnen att kunna ta emot större fartyg. Tillsammans med Göteborgs Hamn utför vi projektet i samverkan vilket ger oss möjlighet att dra nytta av varandras kompetenser och lösningar genom hela projektet. 
Tjänsten som Arbetsledare

Vi söker en Arbetsledare med erfarenhet inom mark och anläggning, som söker ett spännande, långsiktigt projekt med många logistiska och tekniska utmaningar. NCC:s uppdrag omfattar utöver ombyggnation av kajen och ny frontspont också omfattande pålningsarbeten, ny kranbalk och nya system för el-, vatten och dagvatten.  
Din roll är att vara en engagerad och motiverad del av arbetsgruppen där ditt arbetssätt skapar delaktighet både hos de du leder och övriga arbetsgruppen. Utmärkande för NCC:s arbetsplatser är säkerhet, struktur, ordning och reda samt fokus på god arbetsmiljö. 
I samarbete med platschefen planerar och leder du projekten framåt, följer upp och styr mot överenskomna tidplaner, fördelar resurser och ser till att vi håller vad vi lovar. Du medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande samt leder och fördelar det löpande arbetet. Du deltar vid framtagande av tidplaner, stämmer av egna aktiviteter och utför arbetsberedningar tillsammans med andra medarbetare i teamet.
Rollen som arbetsledare är omväxlande där du får möjlighet att ta ett stort eget ansvar. Varje dag kräver vårt fulla lagarbete som förutsättning för att lyckas med ett komplicerat projekt som detta! 
Om Civil West

Avdelning Civil SE West verkar i Göteborg och Bohuslän. Arbetet täcker hela kedjan, från design och konstruktion till produktion inom mark- och anläggningsprojekt. Vi är ca 250 medarbetare och är uppdelade i 3 produktionsområden och en specialistgrupp.
Din profil som Arbetsledare

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet inom mark och anläggning som arbetsledare, eller som anläggare i en samordnande roll, vilket har gett dig gedigen förståelse för arbetsprocesser, material och tekniska utmaningar i ett anläggningsprojekt. Du behöver kunna svenska både i tal och skrift.
Du är självgående och van att planera projekt samt följa upp arbetet och att effektivt samordna arbetslaget och säkerställa att projektet slutförs enligt högsta standard. Vi ser att förmåga att motivera och delegera ansvar också är viktiga egenskaper. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas inom företaget. 
Ytterligare information

Tjänsten på heltid och är en tillsvidareanställning. B-körkort är ett krav. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur. 

NCC erbjuder 

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.
Kontakt och ansökan 

Du är välkommen att kontakta Patrik Nilsson, Produktionschef 070-299 67 54 alternativt Matilda Jönsson, HR Specialist Rekrytering på 070-088 78 52. Urval och tillsättning sker löpande så ansök gärna snarast möjligt, dock senast den 2024-06-30.
Välkommen med din ansökan!

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor 

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder. Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad. NCC - ett av de ledande företagen i Norden

Ansök nu

Produktionschef Civil West

Civilingenjör, anläggning
Läs mer Jun 3
Vi söker dig med stark entreprenörsanda och ett sinne för att identifiera och skapa affärer! Är ditt fokus lönsamhet och nära kundrelationer samtidigt som du trivs med att jobba med människors utveckling och skapa en teamkänsla? Vi erbjuder en spännande tjänst där du får möjlighet att leda och utveckla vår personal och organisation till att bli en ännu mer framgångsrik produktionsenhet.
Om Civil West och Produktionsenheten
Avdelning Civil SE West verkar i Göteborg och Bohuslän. Arbetet täcker hela kedjan, från design och konstruktion till produktion inom mark- och anläggningsprojekt. Vi är ca 250 medarbetare och är uppdelade i 3 produktionsområden och en specialistgrupp. 
Produktionsenheten du ska ansvara för har idag 45 medarbetare och bedrivs främst i och kring Göteborg, men även i Boråsgeografin och norra Halland. Projekten är ofta inom mark, grundläggning, VA och finplanering. Enheten omsätter 300–400 mkr per år. 
Rollen som Produktionschef/Arbetschef
Som produktionschef är det viktigt att säkerställa goda och långsiktiga kundrelationer och att ha en djup förståelse för marknaden för att driva lönsam affärs- och projektutveckling. Här får du möjligheten att ha både det strategiska och operativa ansvaret för att leda och utveckla vår produktionsenhet. Du har personalansvar för en mätchef, en administratör samt tre projektchefer som i sin tur leder gruppens produktionspersonal. Du kommer också att leda, utveckla och coacha projektcheferna i ledarskaps- och projektfrågor, säkerställa att projekten genomförs effektivt och lönsamt med hög kvalitet, samt fördela produktionsresurserna och optimera bemanningen i alla projekt.
Som ekonomiskt ansvarig för din verksamhet följer du regelbundet upp att verksamheten styrs mot uppsatta mål. Ditt inspirerande och tydliga ledarskap bidrar till att vi tillsammans når gemensamma affärs- och projektmål.
Produktionschefen har en aktiv roll i regionens ledningsgrupp och arbetar målinriktat för att bibehålla och fortsätta stärka NCC:s position som en ledande aktör i Västsverige.
Din profil
Som person trivs du med att arbeta mot tydliga mål, du är resultatorienterad och driven i ditt arbete samt har ett sinne för goda affärer. Du har en god förmåga att skapa och utveckla starka relationer med medarbetare, samarbetspartners och kunder och är skicklig på att inspirera och leda ditt team genom både med- och motgångar, alltid med ett tydligt fokus på de långsiktiga målen.
Du visar stort engagemang och driver uthålligt organisationen framåt med en god kommunikativ förmåga. Du är en närvarande och synlig ledare som uppträder med klokhet och med hög integritet. Du är bekväm med att fatta, efterleva och stå för obekväma men viktiga beslut.
Du har en byggteknisk utbildning, på högskolenivå, samt flera års erfarenhet av ledande befattningar inom byggbranschen. Du har en gedigen erfarenhet av produktion där du arbetat i och drivit flera framgångsrika projekt med fördel inom produktionsenhetens verksamhetsområden.
Ytterligare information
Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning med placering på kontoret i Göteborg. Start enligt överenskommelse. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur. B-Körkort är ett krav.
Kontakt och ansökan
Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock ej senare än 2024-06-28. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till avdelningschef Henrik Gerber på 0722–299582 alternativt HR-Specialist Fanny Reinhardt Kånge på 0762–827148.
Varmt välkommen med din ansökan!

Bygg med oss och få branschens bästa kollegorPå NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder. Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad. NCC - ett av de ledande företagen i Norden

Ansök nu

Senior Projektingenjör Building Väst

Byggnadsingenjör
Läs mer Maj 21
Om ekonomi- och kostnadsstyrning ligger dig varmt om hjärtat samtidigt som du trivs med att arbeta nära produktion, då kan detta vara nästa möjlighet för dig! Just nu söker vi dig som vill jobba som projektingenjör inom NCC Avdelning Building Väst.
Rollen som Projektingenjör
Projektingenjören är en av nyckelspelarna gällande projektstyrning och du kommer att stötta projektledningen i produktion med ekonomi- och kostnadsstyrning.
I rollen kommer du bland annat att arbeta med: 
prognoser, kostnadsstyrning och ekonomiuppföljning
enklare kalkyler som tex Hyresgästanpassningar
att ta fram underlag för att stötta projektet i frågor rörande kontraktsfrågor och entreprenadjuridik
att följa upp tidplaner och framdrift i projekt
ÄTA-hantering

Beroende på projektens storlek och komplexitet kommer du att stötta ett eller flera projekt samtidigt. Merparten av din tid kommer du att sitta ute i projekt. Du kommer även att ha regelbunden kontakt med våra andra projektingenjörer på avdelningen för att dela erfarenheter och utvecklas.
Det här är en tjänst för dig som trivs med att ha många kontaktytor och trivs med och har förmågan att projektleda. Som medarbetare på NCC finns möjlighet till ständig utveckling och fortbildning. Vill du jobba i ett modernt företag, med god projektkultur, goda utvecklingsmöjligheter och ha bra balans mellan arbete och fritid? Då kommer du trivas hos oss!
Din profil
För att trivas och vara framgångsrik i rollen behöver du ha en eftergymnasial utbildning och minst några års erfarenhet från en liknande roll som entreprenad-/projektingenjör med ett stort fokus på projektekonomi och kostnadsstyrning. Om du tidigare arbetet i projekt som har haft en budget på 500 miljoner kronor eller mer är det meriterande. 
Som person ser vi att du har ett öga för analys då du kommer att arbeta med stora mängder information och drar slutsatser utifrån dem. Du har en förmåga att planera ditt arbete och att självständigt söka efter information. Du är en naturlig lagspelare som förstår att ditt enskilda bidrag är viktigt för projektets framgång och du är van att samordna stora projektorganisationer. Då saker snabbt kan ändras i produktion är det också viktigt att du utan problem kan anpassa dig och hantera förändringar som uppstår. Eftersom arbetet innebär dagliga kontakter med olika kunder och aktörer ser vi också att du är en god kommunikatör som uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
Ytterligare information
Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning med placering på projekt i Göteborgsregionen, B-körkort är ett krav. Start enligt överenskommelse. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.
Kontakt och ansökan
Om du vill veta mer om tjänsten eller har frågor om rekryteringsprocessen får du gärna höra av dig till HR-Specialist Fanny Reinhardt Kånge på 0762–827148. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2024-06-21.
Välkommen med din ansökan!

Bygg med oss och få branschens bästa kollegorPå NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder. Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad. NCC - ett av de ledande företagen i Norden

Ansök nu

Erfaren Platschef Building Väst

Byggledare
Läs mer Maj 22
Erfaren Platschef till Building Väst
Du är en erfaren Platschef som trivs med och utmanas av att arbeta med kommersiella projekt där du är med redan i tidigt skede som produktionsstöd och som sedan driver vidare projektet fram till överlämning. Goda kunskaper i ekonomi, tidsplanering och projektstyrning samt ett intresse för att skapa ett bra arbetsklimat är grundpelarna för att du ska lyckas med att bygga projekt av hög kvalitet.
Vi vill erbjuda dig ett arbete där du har möjligheten att utvecklas men vi ser även fram emot att få ta del av dina kunskaper och erfarenheter.
Vi ser fram emot din ansökan!
Tjänsten som erfaren Platschef
Du ansvarar för och driver något av våra större projekt utifrån de mål du och ditt team satt upp med hänsyn till tid, ekonomi och kvalitet. Projekten variera i storlek samt komplexitet och en hel del av projekten bedrivs i samarbetsformen Partnering. Vi har bra processer och verktyg som stödjer dig och ditt team i arbetet med att bygga utmanande projekt. Ditt team består av yrkesarbetare, arbetsledare, specialister och underentreprenörer.
Du har personalansvar för en grupp yrkesarbetare vilket bland annat innebär medarbetarsamtal. Förutom våra kunder är vår arbetsmiljö det viktigaste vi har! Du ansvarar för att det råder ordning och reda på din arbetsplats vilket gör det möjligt att nå de högt ställda krav NCC ställer på en säker arbetsmiljö. Det bidrar dessutom till en bättre kvalitet i det projektet vi överlämnar till kunden.
Vi vill vara en lärande organisation och har återkommande platschefsträffar där du får möjlighet att utbyta erfarenheter med dina kollegor. Du har dessutom alla möjligheter att via våra interna utbildningar öka på dina kunskaper.
Du rapporterar närmast till en av våra Projektchefer.
https://www.ncc.se/platschef/
Om Avdelning Building Väst
Avdelningen är uppdelad i fyra produktionsområden som bygger allt ifrån bostäder, skolor, badhus, och kommersiella byggnader i varierande storlek och komplexitet. Vår avdelning har verksamhet från Varberg i söder till Uddevalla i norr. Vi är ungefär 320 medarbetare.
Din profil som Erfaren Platschef
Du är en erfaren platschef som drivit stora projekt, gärna kring 500 mnkr. Du har branscherfarenhet varav minst två år som platschef och därmed en ledande roll gärna med personalansvar.
För att lyckas är det viktigt att du har en stor förståelse för projektering, tidiga skeden och dess struktur. Du har förmågan att i tidigt skede planera för projektets genomförande och kunna välja rätt tekniska lösningar för att minimera kostnader i ett senare skede.
Du trivs i rollen som ledare och inser hur viktigt det är att sätta upp tydliga mål för ditt projekt och sedan kunna förmedla detta till dina medarbetare.
Vi jobbar hårt med att vår arbetsmiljö ska vara bra och säker. Därför måste även du ha insikt i att en god och säker arbetsmiljö är det viktigaste du kan erbjuda dina medarbetare, kunder och dig själv.
Du gillar att knyta nya kontakter såväl internt som externt och har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift samt är bekväm med de administrativa rutiner som jobbet kräver. Teknikutvecklingen går snabbt framåt vilket även du blir påverkad av och måste ta till dig.
För att bli en del av oss kräver vi att du kan ställa upp på våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och förstår vikten av att jobba med inkludering och mångfald i organisationen.
Du behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift.
Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Göteborg där du kommer att vara en del av avdelningen Building Väst. B-körkort är ett krav. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.
NCC erbjuder
NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig ett stort utbud av personalförmåner via vår förmånsportal Benify. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare vilket ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning.  Hos oss finns det goda fortsatta utvecklingsmöjligheter och en stor bredd av vidareutbildningar och möjligheter till en lång karriär inom företaget
Kontakt och ansökan
För frågor kring tjänsterna når du Produktionschef Ann Svensson på telefon 076-521 57 96 För frågor om rekryteringsprocessen når du HR Specialist Monica Klersén på telefon 070-653 90 49. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande dock senast den 23 juni 2024.
Välkommen med din ansökan!

Bygg med oss och få branschens bästa kollegorPå NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder. Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad. NCC - ett av de ledande företagen i Norden
Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

Ansök nu

Trä och betongarbetare sökes till Skandiaporten

Betongarbetare
Läs mer Maj 14
Vi letar efter erfarna trä- och betongarbetare med minst 5 års erfarenhet som vill vara med och forma Göteborgs framtid vid projekt Skandiaporten.
Här är vad vi har att erbjuda:
Personlig utveckling: Vi tror på att ständigt växa och lära oss. Hos oss får du möjlighet att utvecklas både professionellt och personligt.
Lagarbete: Vi är ett tight team där vi stöttar varandra. Tillsammans skapar vi något stort och hållbart.
Sunda värderingar: Hos oss är alla välkomna. Vi värdesätter mångfald, respekt och ett gott arbetsklimat.
Långsiktighet: Vi erbjuder stabila anställningar och en trygg arbetsmiljö för långsiktig sysselsättning. Vi räknar med att vara på Skandiaporten i ungefär 2 år där de första kommer på plats under hösten 2024. Fram tills dess har vi andra projekt som ska genomföras där du kommer vara en del. Projektet: Skandiaporten är en unik möjlighet att vara med och bygga något som kommer att stå i många år framöver.

Om du delar våra värderingar och vill vara en del av ett engagerat team, ansök redan idag!
Bygg med oss och få branschens bästa kollegorPå NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder. Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad. NCC - ett av de ledande företagen i Norden

Ansök nu

Platschef till Hercules i Västra Götaland

Byggledare
Läs mer Apr 29
Låt oss lägga grunden till ditt nästa jobb!
Med hjälp av metoder som pålning, spontning, borrning, svets och smide hjälper vi våra kunder att lägga grunden till framtidens byggnader och anläggningar.
Hercules är en del av NCC Infrastructure och är ett av Nordens ledande grundläggningsföretag. Varje dag ställs vi inför vitt skilda utmaningar vilket gör jobbet som Platschef oerhört omväxlande och spännande. Tack vare effektiva och väl beprövade metoder kan vi utföra grundläggning i de mest komplexa markförhållanden.
Vi söker nu en Platschef till region syd med ansvarsområde främst Västra Götaland och med utgångsort Göteborg.
Om Hercules
Hercules kärnverksamhet är pålning, stödkonstruktioner och grundförstärkning och våra kunder finns såväl inom den privata sektorn som i de kommunala och offentliga förvaltningarna. I Sverige omsätter vi ca 1 miljard och är ca 220 anställda.
Rollen som Platschef
Som platschef hos oss har du det övergripande ansvaret för att projekten lever upp till de mål som är satta både vad det gäller framdrift, ekonomi och kvalitet. Oftast har du två-tre parallella projekt eller ett större som du driver genom att säkerställa att resurser i form av material, maskiner och personal finns på plats och med en kontinuerlig dialog med kunden.
I det dagliga driver och leder du produktionsprocessen från planering till genomförande och uppföljning där du ser till att produktionen genomförs utifrån våra värderingar och mål samt lagar och regler. Du är en närvarande ledare som trivs med att vara ute i produktionen för att stötta dina medarbetare.
Som platschef finns tyngdvikten på det ekonomiska ansvaret vad gäller exempelvis prognosarbete och kostnadsmedvetenhet. Det ingår att hantera tidsplanering av projekt, budget, logistik, inköp och löpande kundkontakt. Arbetsmiljö är det högt prioriterad fråga inom Hercules och du förväntas att aktivt arbeta med arbetsmiljörelaterade arbetsuppgifter så som arbetsberedningar, skyddsronder, dagliga säkerhetsgenomgång och synergirapportering.
Projekten varierar i storlek och oftast hanterar du mer än ett projekt samtidigt på olika platser men likväl kan du ha ett stort projekt. På projekten har du en kärna av egen personal. Till ditt stöd har du nära dialog med geokonstruktörer inom Hercules, kalkyl samt övriga arbetsledare, platschefskollegor och projektchefen som också är din närmaste chef. Övriga resurser finns inom till exempel Maskinavdelning, Arbetsmiljö, Inköp och HR. Du kommer till en platt organisation som gör det möjligt för dig att få och ta ett stort ansvar och lära dig det mesta som finns att lära sig inom grundläggning.

Ansök nu

Platschef till Hercules i Västra Götaland

Byggledare
Läs mer Apr 29
Låt oss lägga grunden till ditt nästa jobb.
Med hjälp av metoder som pålning, spontning, borrning, svets och smide hjälper vi våra kunder att lägga grunden till framtidens byggnader och anläggningar.
Hercules är en del av NCC Infrastructure och är ett av Nordens ledande grundläggningsföretag. Varje dag ställs vi inför vitt skilda utmaningar vilket gör jobbet som Platschef oerhört omväxlande och spännande. Tack vare effektiva och väl beprövade metoder kan vi utföra grundläggning i de mest komplexa markförhållanden.
Vi söker nu en Platschef till region syd med ansvarsområde främst Västra Götaland och med utgångsort Göteborg.
Om Hercules
Hercules kärnverksamhet är pålning, stödkonstruktioner och grundförstärkning och våra kunder finns såväl inom den privata sektorn som i de kommunala och offentliga förvaltningarna. I Sverige omsätter vi ca 1 miljard och är ca 220 anställda.
Rollen som Platschef
Som platschef hos oss har du det övergripande ansvaret för att projekten lever upp till de mål som är satta både vad det gäller framdrift, ekonomi och kvalitet. Oftast har du två-tre parallella projekt eller ett större som du driver genom att säkerställa att resurser i form av material, maskiner och personal finns på plats och med en kontinuerlig dialog med kunden.
I det dagliga driver och leder du produktionsprocessen från planering till genomförande och uppföljning där du ser till att produktionen genomförs utifrån våra värderingar och mål samt lagar och regler. Du är en närvarande ledare som trivs med att vara ute i produktionen för att stötta dina medarbetare.
Som platschef finns tyngdvikten på det ekonomiska ansvaret vad gäller exempelvis prognosarbete och kostnadsmedvetenhet. Det ingår att hantera tidsplanering av projekt, budget, logistik, inköp och löpande kundkontakt. Arbetsmiljö är det högt prioriterad fråga inom Hercules och du förväntas att aktivt arbeta med arbetsmiljörelaterade arbetsuppgifter så som arbetsberedningar, skyddsronder, dagliga säkerhetsgenomgång och synergirapportering.
Projekten varierar i storlek och oftast hanterar du mer än ett projekt samtidigt på olika platser men likväl kan du ha ett stort projekt. På projekten har du en kärna av egen personal. Till ditt stöd har du nära dialog med geokonstruktörer inom Hercules, kalkyl samt övriga arbetsledare, platschefskollegor och projektchefen som också är din närmaste chef. Övriga resurser finns inom till exempel Maskinavdelning, Arbetsmiljö, Inköp och HR. Du kommer till en platt organisation som gör det möjligt för dig att få och ta ett stort ansvar och lära dig det mesta som finns att lära sig inom grundläggning.Din profil
Vi tror att du har flerårig erfarenhet av en projektledande befattning, som platschef eller arbetsledare som vill ta nästa steg i din karriär inom bygg- och anläggningsbranschen. Du har en gymnasieutbildning inom exempelvis bygg eller teknik. Eftergymnasial utbildning så som byggingenjör/högskoleingenjör eller yrkesförberedande utbildning är meriterande. Du behöver ha en hög social kompetens och att lätt för att samarbeta då det dagliga arbetet innebär mycket kontakt med olika aktörer. Skulle du tidigare arbetat inom grundläggning är det meriterande.  
Du behöver vana vid att arbeta strukturerat och med framförhållning. Vi tror på rätt person på rätt plats och lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt mindset.
Du känner dig bekväm med administrativa rutiner och anser att en god och säker arbetsmiljö är det viktigaste du kan erbjuda våra medarbetare, kunder och dig själv. Vi söker dig som trivs ute på fältet och med att leda, entusiasmera och skapa resultat tillsammans med medarbetare och kunder. Planering och deadlines är viktigt och samtidigt trivs du med att inte alltid veta vad dagen har att erbjuda. För att lyckas med detta behöver du vara en problemlösare och nyfiken på att utvecklas och lära nytt. Du ska behärska det svenska språket i både tal och skrift samt kunna göra dig förstådd på engelska. Meriterande med BAS-U. Du har vana av ekonomisystem och ekonomisk förståelse.
Ytterligare information
Tjänsten är på heltid, tills vidare som inleds provanställning i 6 månader. Arbete sker främst från projektens platskontor, din placering blir i Region Syd med placering Göteborg. Körkort B är krav för att kunna ta dig till projekt som Platschef. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med Hercules säkerhetskultur.
Vi erbjuder
Vi på Hercules vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. Hercules har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.
Kontakt och ansökan 
Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Hanna Nilsson på telefonnummer 0790–788676 eller HR Specialist Fanny Reinhardt Kånge, på telefonnummer 0762–827148. Urval och tillsättning sker löpande så skicka in din ansökan så snart du kan, dock senast den 29/5–2024.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Platschef till Hercules i Västra Götaland

Byggledare
Läs mer Apr 29
Låt oss lägga grunden till ditt nästa jobb!
Med hjälp av metoder som pålning, spontning, borrning, svets och smide hjälper vi våra kunder att lägga grunden till framtidens byggnader och anläggningar.
Hercules är en del av NCC Infrastructure och är ett av Nordens ledande grundläggningsföretag. Varje dag ställs vi inför vitt skilda utmaningar vilket gör jobbet som Platschef oerhört omväxlande och spännande. Tack vare effektiva och väl beprövade metoder kan vi utföra grundläggning i de mest komplexa markförhållanden.
Vi söker nu en Platschef till region syd med ansvarsområde främst Västra Götaland och med utgångsort Göteborg.
Om Hercules
Hercules kärnverksamhet är pålning, stödkonstruktioner och grundförstärkning och våra kunder finns såväl inom den privata sektorn som i de kommunala och offentliga förvaltningarna. I Sverige omsätter vi ca 1 miljard och är ca 220 anställda.
Rollen som Platschef
Som platschef hos oss har du det övergripande ansvaret för att projekten lever upp till de mål som är satta både vad det gäller framdrift, ekonomi och kvalitet. Oftast har du två-tre parallella projekt eller ett större som du driver genom att säkerställa att resurser i form av material, maskiner och personal finns på plats och med en kontinuerlig dialog med kunden.
I det dagliga driver och leder du produktionsprocessen från planering till genomförande och uppföljning där du ser till att produktionen genomförs utifrån våra värderingar och mål samt lagar och regler. Du är en närvarande ledare som trivs med att vara ute i produktionen för att stötta dina medarbetare.
Som platschef finns tyngdvikten på det ekonomiska ansvaret vad gäller exempelvis prognosarbete och kostnadsmedvetenhet. Det ingår att hantera tidsplanering av projekt, budget, logistik, inköp och löpande kundkontakt. Arbetsmiljö är det högt prioriterad fråga inom Hercules och du förväntas att aktivt arbeta med arbetsmiljörelaterade arbetsuppgifter så som arbetsberedningar, skyddsronder, dagliga säkerhetsgenomgång och synergirapportering.
Projekten varierar i storlek och oftast hanterar du mer än ett projekt samtidigt på olika platser men likväl kan du ha ett stort projekt. På projekten har du en kärna av egen personal. Till ditt stöd har du nära dialog med geokonstruktörer inom Hercules, kalkyl samt övriga arbetsledare, platschefskollegor och projektchefen som också är din närmaste chef. Övriga resurser finns inom till exempel Maskinavdelning, Arbetsmiljö, Inköp och HR. Du kommer till en platt organisation som gör det möjligt för dig att få och ta ett stort ansvar och lära dig det mesta som finns att lära sig inom grundläggning.Din profil
Vi tror att du har flerårig erfarenhet av en projektledande befattning, som platschef eller arbetsledare som vill ta nästa steg i din karriär inom bygg- och anläggningsbranschen. Du har en gymnasieutbildning inom exempelvis bygg eller teknik. Eftergymnasial utbildning så som byggingenjör/högskoleingenjör eller yrkesförberedande utbildning är meriterande. Du behöver ha en hög social kompetens och att lätt för att samarbeta då det dagliga arbetet innebär mycket kontakt med olika aktörer. Skulle du tidigare arbetat inom grundläggning är det meriterande.  
Du behöver vana vid att arbeta strukturerat och med framförhållning. Vi tror på rätt person på rätt plats och lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt mindset.
Du känner dig bekväm med administrativa rutiner och anser att en god och säker arbetsmiljö är det viktigaste du kan erbjuda våra medarbetare, kunder och dig själv. Vi söker dig som trivs ute på fältet och med att leda, entusiasmera och skapa resultat tillsammans med medarbetare och kunder. Planering och deadlines är viktigt och samtidigt trivs du med att inte alltid veta vad dagen har att erbjuda. För att lyckas med detta behöver du vara en problemlösare och nyfiken på att utvecklas och lära nytt. Du ska behärska det svenska språket i både tal och skrift samt kunna göra dig förstådd på engelska. Meriterande med BAS-U. Du har vana av ekonomisystem och ekonomisk förståelse.
Ytterligare information
Tjänsten är på heltid, tills vidare som inleds provanställning i 6 månader. Arbete sker främst från projektens platskontor, din placering blir i Region Syd med placering Göteborg. Körkort B är krav för att kunna ta dig till projekt som Platschef. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med Hercules säkerhetskultur.
Vi erbjuder
Vi på Hercules vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. Hercules har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.
Kontakt och ansökan 
Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Hanna Nilsson på telefonnummer 0790–788676 eller HR Specialist Fanny Reinhardt Kånge, på telefonnummer 0762–827148. Urval och tillsättning sker löpande så skicka in din ansökan så snart du kan, dock senast den 29/5–2024.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Marknadsassistent Affärsstöd, Building Väst

Marknadsassistent
Läs mer Apr 26
Har du en bakgrund inom försäljning, marknadsföring eller kommunikation och utmärker dig genom att vara skicklig på att skriva och formulera dig i text? Har du dessutom ett stort marknadsintresse och öga för layout kan det vara just dig vi letar efter! Tjänsten är ett vikariat på ca 1 år.

Hos oss händer det en hel del då vi har fått förtroendet att uppföra flera byggnader som skall bidra till utvecklingen i Västsverige. NCC Building Väst har en bred portfölj och just nu pågår flera spännande projekt.

Om rollen

Denna roll utgör en viktig del inom Affärsteamet och är en central pusselbit för att tillsammans med övriga kollegor stödja avdelningen i försäljnings- och marknadsfrågor. Rollen innebär att du ansvarar för att sammanställa vårt kunderbjudande genom att delta i försäljningsprocessen för att få in nya projekt och affärer till NCC. Du arbetar tätt med våra affärschefer där du ansvarar för att skriva, utveckla, förädla våra anbud och skapa presentationsmaterial inför anbudspresentationer, till din hjälp har du vår grafiska profil med mera. Du är delaktig i arbetet med marknadskartläggning samt samordnar och projektleder kundevent och marknadsaktiviteter.

Utöver ovanstående stöttar du avdelningen och avdelningschefen i diverse uppgifter som rör internkommunikation, t.ex. genom att ta fram PPT-presentationer, nyhetsbrev och SoMe. Du kommer även att stödja vissa av våra projekt där du arbetar med kommunikationen mot kunder.

Du kommer vara en del av ett starkt affärsteam som arbetar med marknadsföring och försäljning av husbyggnadsprojekt, till både privat och offentlig sektor, alltifrån bostäder, kontor, till skolor och vårdlokaler. Projektstorlek är från 100 MSEK och uppåt. Du rapporterar till Affärschef och tillhör avdelningen NCC Building Väst där cirka 320 medarbetare arbetar.

Det här är en tjänst för dig trivs i en roll där du får ta ansvar, arbeta nära affären och har förmågan att projektelda. Vill du jobba i ett modernt företag, med god projektkultur, goda utvecklingsmöjligheter och ha bra balans mellan arbete och fritid? Då kommer du trivas hos oss!

Din profil

Vi söker dig som har en utbildning inom försäljning, marknadsföring eller kommunikation. Vi ser gärna att du har bakgrund från en liknande roll där du självständigt arbetat med kommunikativa texter och marknadsmaterial. Tidigare erfarenhet av att tillhöra en försäljnings- och marknadsavdelning där du arbetat med försäljningsprocesser i en back-office funktion eller liknande ser vi som meriterande.

För att vara framgångsrik i rollen har du stort intresse för att skriva och formulera dig i text samt ett öga för layout. Vidare har du goda kunskaper inom Word, PowerPoint och InDesign. Du har ett tydligt eget driv och har förmåga att leda dig själv. Vidare har du god planeringsförmåga, trivs med att ha varierande arbetsuppgifter och har förmodligen en vana att projektleda mindre projekt. Du är också van vid att leverera mot deadlines.

Ytterligare information

Du kommer att vara placerad på vårt regionkontor i Göteborg. Tjänsten är ett vikariat på ca 1 år med start omgående. Körkort B är ett önskemål.

Kontakt och ansökan

Vid frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta HR-Specialist, Fanny Reinhardt Kånge på telefon 0762-827148. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Affärschef, Magnus Simonsson på telefon 0706-588678 eller Affärsstöd, Marie Nilsson på telefon 0706-317140.

Registrera din ansökan och CV så snart som möjligt då urvalet görs löpande, dock senast 2024-05-27. Varmt välkommen med din ansökan!

NCC erbjuder

NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig ett stort utbud av personalförmåner via vår förmånsportal Benify. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare vilket ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning.  Hos oss finns det goda fortsatta utvecklingsmöjligheter och en stor bredd av vidareutbildningar och möjligheter till en lång karriär inom företaget.  

Om oss

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

Ansök nu

Platschef Mark Korsvägen E05

Platschef, anläggning
Läs mer Apr 10
Vill du jobba internationellt men trivs bättre på hemmaplan? Har du arbetat inom mark och grundläggning? Just nu söker vi en erfaren Platschef mark till Korsvägen som vill vara med i ett av Sveriges största och mest betydelsefulla infrastrukturprojekt. Hör våra kollegor Björn och Sofia berätta om sina upplevelser som ledare på E05 Korsvägen. Låter detta som din nästa utmaning, skicka in din ansökan idag!

Rollen som Platschef 

Som platschef leder och fördelar du arbetsuppgifter och rapporterar till Operation managers, du ansvarar för den del av projektet som du leder och driver utifrån uppsatta mål inom projektplanering, resursanskaffning och genomförande avseende kvalitet, tid och ekonomi. Till din hjälp har du engagerade och kunniga underentreprenörer, medarbetare och specialister inom bland annat daglig arbetsledning, kalkyl, inköp och projektering, som tillsammans arbetar för att nå bästa möjliga resultat.
I projektet arbetar du för produktionsplats Korsvägen som är en av fem produktionsplatser i E05 Korsvägen. På Korsvägen utförs mark- och ledningsarbeten underjord i bergtunnel som förberedelse för kommande spårläggning och betongkonstruktioner. Vi jobbar i team där din roll i laget är att engagera och motivera genom delaktighet och utveckling och på detta sätt nå de mål och deadlines som är uppsatta. Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att leverera de bästa lösningarna i en organisation med goda värderingar och en stark vilja att lyckas.

Din profil


• Du har flera års erfarenhet från ledande befattning inom anläggningsprojekt med fokus på mark och grundläggning.
• Du upprätthåller en bra relation till kund och har förmåga att samordna egna resurser och underentreprenörer.
• Du är trygg i ledarrollen och har en god förmåga att delegera och ställa krav.
• Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska.
• Du har goda kunskaper i entreprenadjuridik samt regelverk såsom AMA Anläggning, MER, AB04 och ABT06.

Arbetet ställer höga krav på din förmåga att leda och inspirera dina medarbetare samt balansera ett helhetsperspektiv och detaljer längs vägen. Som person är du därför lyhörd och uppmärksammar andras förmågor för att på så sätt även kunna delegera effektivt. Utöver detta så ser vi att du delar du vår uppfattning att en bra och säker arbetsmiljö gör skillnad.

Vidare bör du vara affärsmässig med ett resultat- och lönsamhetsfokus samt en förmåga att kunna koordinera, strukturera och kommunicera arbetet på ett effektivt sätt.  

Om projekt E05 Korsvägen

Du kommer att bli en del av vårt projekt E05 Korsvägen, en deletapp av västlänken i centrala Göteborg. Vi går in i nya spännande faser på flera produktionsplatser i projektet där din första placering kommer att vara på produktionsplats Korsvägen där stora arbeten inom mark, grundläggning och betong pågår. Projektet är ett samverkansprojekt där vi arbetar nära vår kund och involverar många yrkesgrupper.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Göteborg med start enligt överenskommelse. Tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur. Vi erbjuder dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. Vi erbjuder bland annat försäkringar, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Kontakt och ansökan

Registrera din ansökan och ditt CV nedan, dock ej senare än 2024-05-10. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om tjänsten kontakta HR-specialist Fanny Reinhardt Kånge på 0762-827148 eller Fanny.reinhardt.kange@ncc.se.

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

Ansök nu

Purchasing Digitalization Specialist

IT-strateg
Läs mer Apr 9
This opportunity is for you who have a passion for digital solutions and enjoy creating and maintaining internal networks. You are driven by the desire to improve existing digital solutions and explore new ones that can help your colleagues perform their work better. 

Purchasing is one of NCC’s top priorities to secure long term success and our digital purchasing tools are at the center. Providing digital purchasing tools that elevate and simplify day-to-day purchasing work will be your mission, every day. 

Your role 
As Purchasing Digitalization Specialist you are expected to develop deep competence in one or more of the current or new digital products and services in the Purchasing Tools portfolio.  

You will be part of the Purchasing Tools team within the Nordic unit Purchasing Development & Digitalization.

Your main tasks will be: 


• Running and leveraging the Swedish superuser network to provide user support, guidance and feedback collection  
• Interacting with new and existing users and stakeholders to understand their contexts, needs and experiences  
• Collecting feedback, needs and expectations from users and stakeholders and translating those into development needs  
• Proactively refining tasks, gathering insights and fostering continuous collaboration to reach team objectives  
• Develop current and new digital tools to support the way we do purchasing  
• Creating and maintaining documentational and educational material  
• Keeping up to date on industry trends and new technological possibilities  

Your profile 
To be successful in this job and this team you practice self-leadership and have a growth mindset. You communicate effectively with non-technical stakeholders. You are good at understanding complex processes and connecting process steps to specific features in digital tools.  

You should have experience or be interested to learn to work in an agile manner. We believe you are  proactive and show no fear for change or making mistakes and you are curious to explore what new technologies can bring. 

Requirements specification 


• Bachelor or Master´s degree in engineering, business administration , economics or other relevant post-secondary education. 
• Experience working in the construction industry or other project based industry 
• Knowledge and understanding of purchasing processes 
• Experience from working with increasing digital tool usage and evaluation and implementation of new digital tools 
• Experience in collecting needs for digital development and matching those to user journeys  
• Excellent analytical and problem-solving skills, and mastering collecting relevant information from team members and stakeholders to make informed decisions 
• Project management skills is a strong merit 
• Experience in driving change management initiatives is a strong merit  
• Experience working Scrum and having an agile mindset is a strong merit 
• Fluent in Swedish and English, with excellent communication and presentation skills 

If you meet the above criteria and are ready to contribute to our Purchasing Transformation journey, we invite you to apply. Your passion, drive, and commitment will help us reach new heights through digitalization and innovation in the construction industry.  

Additional information 
This position is based at any of NCC’s main offices in Sweden. There will be frequent traveling within Sweden but also to the other Nordic countries. The main working location is your office but we do apply a flexible way of working through digital collaboration. In accordance with NCCs safety culture we conduct background checks on final candidates. 

Contact and application 
For further information on this position please contact recruiting manager Emma Papakosta, Head of Purchasing Development & Digitalization, +46 70?554 1030.

Register your application and CV below. Selection is ongoing; therefore, please admit your application as soon as possible, but no later than April 28th. 

About us 
At NCC, you become part of an organization with good values, high environmental awareness, and a strong will to succeed together. Every day, our more than 12,200 employees make decisions that improve people's everyday lives, both today and tomorrow. Here you work in a strong community together with committed and professional colleagues who are driven to learn new things, achieve goals, share experiences, and make a real difference together. We challenge ourselves to drive development and create sustainable solutions that move society forward with new knowledge.?? 

As one of the Nordic region's leading construction and property development companies, we develop commercial properties, build schools, hospitals, homes, roads, bridges and other infrastructure that shape our way of life, work and travel in society. Through our industrial operations, we offer products and services with a focus on stone materials and asphalt production, paving assignments.?? 

We kindly but firmly decline contact with recruiters and sellers of advertising or staffing solutions.

Ansök nu

Arbetsledare Mark/Väg, Civil West

Arbetsledare, anläggning
Läs mer Mar 27
Vi behöver nu möta den ökande efterfrågan från våra kunde varför vi nu söker dig som idag arbetar i väg och anläggningsprojekt. Som arbetsledare hos oss kommer du att vara en del av ett härligt gäng med både tjänstemän och yrkesarbetare. 

Rollen som Arbetsledare 

Som arbetsledare, med inriktning mark och anläggning, kommer du att arbeta i projekt där vi bland annat arbetar med stora schakter, grundförstärkningar, VA och kanalisation, temporära konstruktioner samt tillfälliga trafikanordningar. Rollen som arbetsledare är omväxlande där du får möjlighet att ta ett stort eget ansvar. Varje projekt är ett lagarbete varför teamarbete är en viktig del för ett lyckat projekt. Din roll är att vara en engagerad och motiverad del av arbetsgruppen och att ditt arbetssätt bidrar till delaktighet både hos de du leder och övriga arbetsgruppen. Utmärkande för NCC:s arbetsplatser är säkerhet, struktur, ordning och reda samt fokus på god arbetsmiljö.  

I samarbete med platschefen planerar och leder du projekten framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och ser till att vi håller vad vi lovar. Du medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande samt leder och fördelar det löpande arbetet. Du deltar vid framtagande av tidplaner, stämmer av egna aktiviteter och utför arbetsberedningar tillsammans med andra medarbetare i teamet.

Avdelning Civil SE West verkar i Göteborg och Bohuslän. Arbetet täcker hela kedjan, från design och konstruktion till produktion inom mark- och anläggningsprojekt. Vi är ca 250 medarbetare och är uppdelade i 3 produktionsområden och en specialistgrupp. 

Din profil 

Vi söker dig som har en eftergymnasial byggteknisk utbildning med minst 3–5 års erfarenhet av liknande roll. Har du erfarenhet av Trafikverksprojekt är detta meriterande men inget krav. 

För att vara framgångsrik i rollen som arbetsledare ser vi att du är en affärsmässig lagspelare som drivs av att skapa goda resultat.  Då rollen kräver många olika kontaktytor ser vi att du har en god kommunikativ förmåga. Vi ser också att du har sinne för planering och beredning av arbete samt att du är kvalitetsmedveten. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas inom företaget. 

Ytterligare information 

Anställningsform är heltid, tjänsten är tills vidare. Placeringsort är Göteborg men du kan komma att placeras på projekt inom hela vår region. B-körkort är ett krav. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.  

Kontakt och ansökan 

Registrera din ansökan med ditt CV, urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock ej senare än 2024-04-15. För frågor kring rekryteringsprocessen kontakta HR Partner, Hanna Jakobsson på tfn: 070-088 78 53.  

Varmt välkommen med din ansökan!? 

Sökord: arbetsledare, senior arbetsledare 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor  

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder. Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad. NCC - ett av de ledande företagen i Norden. 

Om NCC 

NCC är ett av de ledande byggföretagen i Norden. Som expert på att driva komplexa byggprocesser bidrar NCC till byggande som har en positiv inverkan på kunderna och på samhällets utveckling i stort. Verksamheten omfattar bygg- och infrastrukturprojekt, produktion av asfalt och stenmaterial samt kommersiell fastighetsutveckling. 2023 omsatte NCC ca 57 miljarder SEK och hade 12 200 anställda. NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.  

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare?samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

Ansök nu

Platschef Mark till E05 Korsvägen – Almedal

Platschef, anläggning
Läs mer Mar 4
Vill du jobba internationellt men trivs bättre på hemmaplan? Har du arbetat inom mark, grundläggning eller betong? Just nu söker vi en erfaren Platschef mark till vår deletapp Almedal och som vill vara med i ett av Sveriges största och mest betydelsefulla infrastrukturprojekt. Hör våra kollegor Björn och Sofia berätta om sina upplevelser som ledare på E05 Korsvägen. Låter detta som din nästa utmaning, skicka in din ansökan idag!

Rollen som Platschef 

Som platschef ansvarar du för att den del av projektet du leder drivs utifrån uppsatta mål inom projektplanering, resursanskaffning och genomförande avseende kvalitet, tid och ekonomi. Du leder och fördelar arbetsuppgifter självständigt och rapporterar till Operation managers. Till din hjälp har du engagerade och kunniga underentreprenörer, medarbetare och specialister inom bland annat daglig arbetsledning, kalkyl, inköp och projektering, som tillsammans arbetar för att nå bästa möjliga resultat. 
I projektet arbetar du för produktionsplats Almedal som är en av fem produktionsplatser i E05 Korsvägen. På Almedal utförs ledningsomläggningar, djup grundläggning med spont och markförstärkning samt markkomplettering.
Vi jobbar i team där din roll i laget är att engagera och motivera genom delaktighet och utveckling och på detta sätt nå de mål och deadlines som är uppsatta. Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att leverera de bästa hållbara lösningarna i en organisation med goda värderingar och en stark vilja att lyckas.  

Din profil


• Du har flera års erfarenhet från ledande befattning inom större anläggningsprojekt med fokus på mark 
• Du upprätthåller en bra relation till kund och har förmåga att samordna egna resurser och underentreprenörer.
• Du är trygg i ledarrollen och har en god förmåga att delegera och ställa krav.
• Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska.
• Du har goda kunskaper i entreprenadjuridik samt regelverk såsom AMA Anläggning, MER, AB04 och ABT06.
• Skulle du ha tidigare erfarenhet av anläggningsarbeten inom järnväg så är det meriterande

Arbetet ställer höga krav på din förmåga att leda och inspirera dina medarbetare samt balansera ett helhetsperspektiv och detaljer längs vägen. Som person är du därför lyhörd och uppmärksammar andras förmågor för att på så sätt även kunna delegera effektivt. Utöver detta så ser vi att du delar vår uppfattning att en bra och säker arbetsmiljö gör skillnad.

Vidare bör du vara affärsmässig med ett resultat- och lönsamhetsfokus samt en förmåga att kunna koordinera, strukturera och kommunicera arbetet på ett effektivt sätt.  

Om projekt E05 Korsvägen

Du kommer att bli en del av vårt projekt E05 Korsvägen, en deletapp av västlänken i centrala Göteborg. Vi går in i nya spännande faser på flera produktionsplatser i projektet där din första placering kommer vara på produktionsplats Almedal där stora arbeten inom mark, grundläggning och betong pågår.

Projektet är ett samverkansprojekt där vi arbetar nära vår kund och involverar många yrkesgrupper.

För att citera vår projektchef; ”Detta är ett once in a lifetime projekt. Att bygga Korsvägen är ett unikt projekt i Sverige som görs i Göteborgs innerstad där vi möts av alla utmaningar som man kan stöta på i ett projekt på relativt kort tid som är miljömässigt rätt, hållbart och viktigt för Göteborgs framtid”. 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Göteborg med start enligt överenskommelse. Tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan

Tycker du att tjänsten låter intressant så ansök senast 4 april 2024. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. För frågor når du Fanny Reinhardt Kånge, HR-Specialist rekrytering, Fanny.reinhardt.kange@ncc.se, 0762-827148. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor
På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

Vi undanber oss kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

Ansök nu

Operation Manager / Platschef / arbetsledare Göteborg

Platschef, anläggning
Läs mer Mar 1
Operation Manager / Platschef / Arbetledare / till Area Göteborg.

Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka denna tjänst!

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Rollen som Operation Manager

Som Operation Manager (motsvarar platschef/arbetslesdarerollen) leder och utvecklar du vår verksamhet inom asfaltsbeläggning och har daglig kontakt med kommuner och privata aktörer.  Det innebär att du planerar och samordnar resurser, både interna och externa. Du har tekniskt och ekonomiskt ansvar för produktionens utförande samt har arbetsmiljöansvar.

Det är en självklarhet för dig att kommunicera och leva efter NCC:s strategier och våra värderingar Ärlighet, Tillit och Respekt.

Din profil

Som person är du driven, flexibel och duktig på att samarbeta tillsammans med såväl kollegor som kunder. Du behöver vara strukturerad och ha ett sinne för logistik samt ha ett stort intresse för att uppnå effektivitet i alla projekt. Vi ser att du som söker trivs i rollen som ledare och vill vara med och bidra till att våra medarbetare utvecklas och arbetar mot gemensamma mål. Du verkar för en god arbetsmiljö.

Vi ser att du som söker har några års erfarenhet att arbeta som platschef/arbetsledare eller i motsvarande roll. Meriterande för tjänsten är tidigare erfarenheter av beläggningsverksamhet. Du är van att arbeta med uppsatta tidplaner samt vågar ställa krav lika väl som du är stöttande och ödmjuk. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kommer att tillämpas. B-körkort är ett krav. Placeringsort Göteborg.

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Area Manger Mattias Lagerstedt 0706-62 04 62. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2024-02-29.

 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll och alkohol och drogtester på våra slutkandidater.

 

Välkommen med din ansökan!

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

Ansök nu

KMA-samordnare Civil West

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Feb 29
Att arbeta proaktivt med kvalitet-, miljö- och arbetsmiljöfrågor är helt avgörande för att kunna leverera hållbara och lönsamma projekt. Nu söker vi inom Civil West dig som vill fortsätta att driva och utveckla KMA-arbetet på bästa sätt.

Rollen som KMA-ingenjör

Som vår specialist inom KMA har du en rådgivande funktion åt regionen avseende frågeställningar som rör kvalitet, miljö och arbetsmiljö och arbetar proaktivt med dessa frågor. Din uppgift blir att samordna KMA-arbetet på regionen där ansvaret för utförandet kommer att vara delegerat på olika roller nära produktionen. Du förväntas arbeta med att utveckla och förbättra regionens KMA-arbete samt stötta produktionsorganisationen i arbetet med ständiga förbättringar. Du kommer även att delta i arbetsgrupper och nätverk, verka som en kommunikationskanal mellan centrala enheter och regionens projekt parallellt som du själv delvis arbetar operativt med KMA-frågor i vissa anbud och/eller pågående projekt. Som KMA-samordnare rapporterar du direkt till regionens specialistchef.

"Det har jag aldrig provat förut, så det klarar jag helt säkert" - NCC:s blogg

Din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö med övervägande del mot produktionsrelaterad verksamhet inom bygg- och anläggning.

Du har ett starkt intresse för kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöfrågor. Som person är du social och en god nätverkare som trivs med att ha stora kontaktytor såväl internt som externt. Vi ser även att du är drivande, självgående, utvecklingsorienterad och ansvarsfull. För att lyckas i rollen behöver du även ha en pedagogisk och kommunikativ förmåga där du på ett tydligt och självklart sätt får med dig din omgivning.  Du har ett strukturerat arbetssätt och trivs med att driva flera frågor parallellt.

Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Göteborgsområdet. B-körkort är ett krav. Resor inom regionen förekommer. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan

Om du vill veta mer om tjänsten hör då gärna av dig till Specialistchef Erik Ulvås på telefonnummer 0702 – 61 91 60 eller erik.ulvas@ncc.se, Om du har frågor om rekryteringsprocessen får du gärna höra av dig till HR-Specialist Fanny Reinhardt Kånge på 0762-82 71 48. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2024-03-28.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Vi erbjuder

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar

Ansök nu

Product Owner, Purchasing Data & Reporting

Verksamhetsanalytiker
Läs mer Feb 6
Are you ready to join NCC Purchasing’s journey to become data informed? With your passion for data, analytics and building great products, you will play a central part in NCC’s overall success. 

Purchasing is one of NCC’s top priorities to secure long term success.  As an integrated business partner, we are key players to win and deliver profitable construction projects.  

We’re on the search for a business-oriented Product Owner eager to interact with many different stakeholders. Reaching out with our products and services to deliver actionable insights to the organization will contribute to the overall success of the company. 

Your role  

As Product Owner you have the responsibility for our products and services in the Data & Reporting portfolio. With this area still being in its early stages, you and your team colleagues have a lot of opportunities to shape its future and how you work together. 

You will be part of the newly formed Purchasing Data & Reporting team within the Nordic unit Purchasing Development & Digitalization. Your main tasks will be: 


• Interacting closely with colleagues, users and stakeholders to collect needs, feedback and possibilities for the products and services in the portfolio 
• Ensuring an inspiring vision and ambitious goals in alignment with NCC’s strategic direction 
• Establishing and keeping the products’ roadmap updated and communicated to relevant stakeholders 
• Reviewing and accepting completed work within the team and ensuring that it meets quality standards & business requirements  
• Assuring the backlog of the portfolio is ordered based on value and ensuring its highest items are clearly defined and understood by the team 
• Promoting the value of the products and services you provide to increase data-informed decision making based on experimentation and quantitative analyses 
• Keeping up to date on industry trends and new technological possibilities  
• Contributing to finding possible answers to business challenges, identifying efficiency gains and recommending process improvements based on analyses of data from different sources 
• Ensuring alignment master data management and requirements on data and reporting together with other NCC teams. 

Your profile? 

To complement our team, we’d like to see that you have strong interpersonal skills and communicate effectively with non-technical stakeholders, capturing feedback, needs and conditions, and translating those into clear backlog items. 

As we’re expected to realize value both in the short and long term, you need to alternate effortlessly between details and a holistic view in your reflections and discussions, and between solving problems for urgent problems and being persistent in major development bets. 

You have a business-driven mindset, quickly understanding our different business logics as well as the broader business objectives. You create a direction for the products that clearly connects to overall strategic goals. Our journey ahead needs a structured yet learning-focused approach, making traits like being proactive, showing no fear for change or making mistakes, and curiously exploring new technologies and their adaptions beneficial.  

Requirements specification 


• M.Sc. or B.Sc. in Engineering, Supply Chain, Business or equivalent 
• Proven experience as a Product Owner (minimum five years), preferably in developing internally used products and services 
• Experience working Scrum and having an agile mindset characterized by quick feedback loops, prototyping and making data-informed decisions 
• Appreciated leadership skills, including collectively defining and executing a product strategy and identifying, creating and leveraging collaboration with both business and IT colleagues 
• Excellent analytical and problem-solving skills, and mastering collecting relevant data to make informed decisions 
• Familiarity with data governance, data security and data standards is a strong merit 
• Experience working with big data technologies, including databases, data warehousing, and analytics tools such as Power BI and Tableau is a strong merit 
• Experience implementing automation, AI, machine learning and/or real-time data processing solutions is a strong merit 
• Solid understanding of procurement processes and supply chain management is a strong merit 
• Fluent in English and either of the Nordic languages, with excellent communication and presentation skills 

If you meet these criteria and are ready to contribute to our Purchasing Transformation journey, we invite you to apply. Your passion, drive, and commitment will help us reach new heights through digitalization and innovation in the construction industry.  

Additional information? 

The location can be at any of NCC's main offices in the Nordics. You need to attend meetings in the Stockholm office frequently and there will be travelling to the other Nordic countries. The main working location is your office but we do apply a flexible way of working through digital collaboration. In accordance with NCCs safety culture we conduct background checks on final candidates. 

Contact and application 

For further information on this position please contact recruiting manager Emma Papakosta, Head of Purchasing Development & Digitalization, +46 70?554 1030.

Register your application and CV below. Selection is ongoing; therefore, please admit your application as soon as possible, but no later than March 3rd, 2024. 

About us? 
At NCC, we are driven to continue developing, whether it's our construction projects or our personal expertise. Every day, we drive the industry's most exciting and complex construction projects forward in close cooperation between our employees, partners, and customers. With us, you are a significant employee who contributes to the landmarks that define our cities and communities. You are also an important link for us to shape a better and more sustainable construction process. Here, our employees take an active role in a corporate culture based on stable values and behaviors for a safe and secure workplace. Our collective expertise and diverse backgrounds make a difference. NCC -one of the leading companies in the Nordics. Read more about us and our solutions Here? 

We kindly but firmly decline contact with recruiters and sellers of advertising or staffing solutions.

Ansök nu

Mekaniker/Krossmaskinist

Bergarbetare, bygg och anläggning
Läs mer Jan 8
Mekaniker/ Krossmaskinist Tagene krossen, Göteborg

Nu behöver vi förstärka vårt team med en mekaniker/ krossmaskinist till vår anläggning på Tagenevägen i Göteborg. Gillar du att arbeta ute i produktion och hålla på med mekaniska arbeten så kan detta vara tjänsten för dig.  

Rollen som Mekaniker/ Krossmaskinist

Som Krossmaskinist har du ett självständigt och omväxlande arbete med stort eget ansvar. Vi arbetar i team där din roll i laget är viktig. Vi i samarbete med Supervisor skall du se till att anläggningen producerar rätt material så effektivt som möjligt tillsammans med övriga medarbetare, samt att utföra reparations- och underhållsarbeten på anläggningen. Till din hjälp har du erfarna medarbetare samt underentreprenörer.

Du arbetar i tvåskift, måndag - torsdag, varannan vecka tidig (05:48-13:33), varannan vecka sen (12:15-20:00). Fredagar jobbar alla tidigt 06:00 – 14:00.

Till hjälp har vi ett underhållssystem där vi följer upp avvikelser, checklistor och dokumenterar det dagliga arbetet. Du medverkar aktivt i det dagliga arbetet och är aktiv i våra dagliga skiftmöten.

Om Tagene krossen 

Tagene krossen ligger i Göteborg där vi krossar berg och processar sedan berget i olika steg för att få fram färdiga produkter. Vårt uppdrag är att förse byggbranschen med bergmaterial på ett miljövänligt sätt och med säkerheten i fokus.

Din profil som Krossmaskinist

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom krossindustrin. Praktisk erfarenhet från maskintekniskt arbete samt svets och reparationsarbete är meriterande.

Vi söker dig som har hög arbetskapacitet, god samarbetsförmåga och är självgående samt kreativ. Det är viktigt att du är öppen för att utföra en variation av förekommande arbetsuppgifter och positiv till att hjälpa till inom andra arbetsområden.

För att vara framgångsrik i rollen som Krossmaskinist hos oss på NCC ser vi att du är en lagspelare som drivs av att skapa goda relationer såväl som goda resultat. Som person är du positiv, ansvarsfull och gillar problemlösning. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och några av de viktigaste egenskaperna är samarbetsförmåga, hög arbetskapacitet, engagemang och drivkraft.

Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit och Respekt.

Ytterligare information 


• Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
• Placeringen är i Göteborg.
• Du behärskar svenska i tal och skrift.
• B-körkort är ett krav.
• C-körkort samt förarbevis för lastmaskin är meriterande.

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll, drog & alkohol tester på våra slutkandidater.

NCC erbjuder 

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Kontakt och ansökan 

Vill du veta mer om tjänsten får du gärna kontakta Supervisor Mikael Date på telefonnummer 0790788596 eller Site Manager Christopher Andersson på telefonnummer 0790787291.

Urval och tillsättning sker löpande så skicka in din ansökan så snart du kan, dock senast den 29 februari 2024.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Ansök nu

Operation Manager Göteborg

Platschef, anläggning
Läs mer Jan 22
Operation Manager till Area Göteborg.

Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka denna tjänst!

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Rollen som Operation Manager

Som Operation Manager leder och utvecklar du vår verksamhet inom asfaltsbeläggning och har daglig kontakt med kommuner och privata aktörer.  Det innebär att du planerar och samordnar resurser, både interna och externa. Du har tekniskt och ekonomiskt ansvar för produktionens utförande samt har arbetsmiljöansvar.

Det är en självklarhet för dig att kommunicera och leva efter NCC:s strategier och våra värderingar Ärlighet, Tillit och Respekt.

Din profil

Som person är du driven, flexibel och duktig på att samarbeta tillsammans med såväl kollegor som kunder. Du behöver vara strukturerad och ha ett sinne för logistik samt ha ett stort intresse för att uppnå effektivitet i alla projekt. Vi ser att du som söker trivs i rollen som ledare och vill vara med och bidra till att våra medarbetare utvecklas och arbetar mot gemensamma mål. Du verkar för en god arbetsmiljö.

Vi ser att du som söker har några års erfarenhet att arbeta som platschef/arbetsledare eller i motsvarande roll. Meriterande för tjänsten är tidigare erfarenheter av beläggningsverksamhet. Du är van att arbeta med uppsatta tidplaner samt vågar ställa krav lika väl som du är stöttande och ödmjuk. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kommer att tillämpas. B-körkort är ett krav. Placeringsort Göteborg.

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Area Manger Mattias Lagerstedt 0706-62 04 62. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2024-02-29.

 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll och alkohol och drogtester på våra slutkandidater.

 

Välkommen med din ansökan!

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

Ansök nu

Projektingenjör inom Kvalitet till Almedal Västlänken

Civilingenjör, anläggning
Läs mer Jan 23
Projektingenjör till E05 Korsvägen Almedal

Vill du jobba internationellt men trivs bättre på hemmaplan? Nu finns en möjlighet att arbeta med som Projektingenjör inom kvalitet till vårt projekt med produktionsplats Almedal, E05 Korsvägen och som är en deletapp av västlänken i centrala Göteborg. Deletapp Korsvägen är cirka 3,2 kilometer lång tågtunnel och sträcker sig från Landala, via Korsvägen och Örgryte/Jakobsdal för att sedan ansluta i Almedal till befintliga spår.

Rollen som Projektingenjör inom Kvalitet

Som Projektingenjör inom Kvalitet säkerställer du din area, i detta fall Almedal att krav möts och att produktens kvalité motsvarar förväntningarna så att vi levererar projektet effektivt inom budget och tid. Det innebär att driva, implementera och följa upp arbetet med kontrollprogram och kontrollplaner samt att säkerställa att alla arbetssätt och rutiner som krävs är väl dokumenterade och inarbetade inom projektorganisationen. Du blir en nyckelspelare att koordinera kvalitetsarbetet där du samarbetar med både stabsfunktioner, andra projektingenjörer inom kvalitet och även dina närmaste kollegor i produktionen.

I denna roll ansvarar du för kvalitetsarbetet i ditt produktionsområde, men du har också god stöttning och samarbete med övriga projektingenjörer i övriga områden och med stab.

Din uppgift blir att samordna kvalitetsarbetet på Almedal där ansvaret kommer att vara delegerat på olika roller i nära samarbete med produktionen samt administrativa tjänster centralt.


• Planera, följa upp och bistå Area Manager vid besiktningar inklusive överlämnande av dokumentation.
• Samordna och säkerställa framtagandet av kontrollplaner och kontroller samt följa upp deras efterlevnad.
• Stötta din area i det löpande arbetet rörande kvalitet som innebär bland annat avvikelsehantering och arbetsberedningar enligt definierad process.

Stödja och samarbeta med stabsfunktioner i det kontinuerliga arbetet med att definiera användarvänliga, effektiva, väldokumenterade processer över hela projektet.

Din profil

Vi söker dig som har högskoleutbildning och flerårig erfarenhet av kvalitetsarbete inom bygg eller anläggning. Erfarenhet av stora och komplexa byggprojekt, gärna infrastrukturprojekt, är mycket meriterande, liksom erfarenhet av att arbeta med Trafikverket som kund. Du har god kännedom om verksamhetssystem och erfarenhet av att arbeta praktiskt med ständiga förbättringar.

Ytterligare information

Tjänsten är med placering på projekt E05 Korsvägen, med placering vid Almedal och start enligt överenskommelse. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Vi erbjuder

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Kontakt och ansökan 

Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av Sebastian Hårdh, HR-Partner på sebastian.hardh@ncc.se. Registrera din personliga ansökan där du beskriver varför du är intresserad av tjänsten, tillsammans med ditt CV. Sista ansökningsdag är 23/2-2024, vi arbetar med löpande rekrytering för denna roll. 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Arbetsledare Korsvägen E05

Arbetsledare, anläggning
Läs mer Jan 23
Arbetsledare Korsvägen E05

Vill du jobba internationellt men trivs bättre på hemmaplan? Nu finns en möjlighet som arbetsledare till vårt projekt E05 Korsvägen som är en deletapp av västlänken i centrala Göteborg. Deletapp Korsvägen är cirka 3,2 kilometer lång tågtunnel och sträcker sig från Landala, via Korsvägen och Örgryte/Jakobsdal för att sedan ansluta i Almedal till befintliga spår.

Det här är rollen för dig som trivs med att arbeta i produktion, du får möjlighet att vara med och bidra med din kompetens under genomförandet. Låter det som du? Då är det här du ska jobba! Ett unikt once in a lifetime projekt, Sveriges största pågående anläggningsprojekt.

Rollen som arbetsledare

Som Arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande arbete med stort eget ansvar. I samarbete med platschef planerar och leder du projekten framåt, följer upp pågående arbeten med fokus på arbetsmiljö, kvalitet, ekonomi och tid. Du fördelar resurser och ser till att vi håller vad vi lovar. Du medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande samt leder och fördelar det löpande arbetet.
Du deltar vid framtagande av tidplaner, stämmer av egna aktiviteter och utför arbetsberedningar tillsammans med andra medarbetare i teamet. Arbetet kommer att ske på vår arbetsplats Almedal med fokus på betongarbeten för betongtunnel och tråg.

Din profil

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning från en universitets-, högskole- eller YH utbildning med flera års erfarenhet av liknande arbete alternativt flerårig praktisk erfarenhet som Arbetsledare inom Betongarbeten, med fördel från byggnation av betongtunnlar och tråg i större projekt.
För att vara framgångsrik i rollen som Arbetsledare ser vi att du är en affärsmässig lagspelare som drivs av att skapa goda resultat. Som person är du positiv, ansvarsfull, ordningsam och brinner för ditt arbete ute i produktionen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang samt drivkraft. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Ytterligare information

Tjänsten är med placering på projekt E05 Korsvägen, med placering vid Almedal och start enligt överenskommelse. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Vi erbjuder

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Kontakt och ansökan 

Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av Fanny Reinhardt Kånge, Specialist Rekrytering, 0762-827148. Registrera din personliga ansökan där du beskriver varför du är intresserad av tjänsten, tillsammans med ditt CV. Sista ansökningsdag är 23/2-2024, vi arbetar med löpande rekrytering för denna roll. 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Platschef Betong Korsvägen E05

Platschef, anläggning
Läs mer Jan 22
Är betong ditt rätta element och vill du vara med och bygga en del av Station Korsvägen, en underjordisk stationsbyggnad på 16 000 m2? Har du tidigare arbetat inom stora och komplexa projekt med platsgjuten betong finns här världens möjlighet att vara med i ett av Sveriges största och mest betydelsefulla infrastrukturprojekt.

Rollen som Platschef Betong

Du ingår i en betongorganisation som planerar och producerar betongarbeten. Där ansvarar du för att den del av projektet du leder drivs utifrån uppsatta mål inom projektplanering, resursanskaffning och genomförande avseende kvalitet, kontrakt, tid och ekonomi. Du har inte personalansvar, men leder och fördelar arbetsuppgifter självständigt och rapporterar till Operation managers. Till din hjälp har du engagerade och kunniga underentreprenörer, medarbetare och specialister inom bland annat daglig arbetsledning, kalkyl, inköp och projektering liksom en engagerad kund i Trafikverket. Tillsammans arbetar vi för att leverera de bästa hållbara lösningarna i en organisation med goda värderingar och en stark vilja att lyckas.

Din profil


• Du har flera års erfarenhet från ledande befattning inom större projekt med fokus på betongarbeten och platsgjuten betong.
• Du upprätthåller en bra relation till kund och har förmåga att samordna egna resurser och underentreprenörer.
• Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska.
• Du har goda kunskaper i entreprenadjuridik samt regelverk såsom AMA, MER, AB04 och ABT06 och har Betong klass 1.

Arbetet ställer höga krav på din förmåga att leda och inspirera dina medarbetare och att uppmärksamma andras förmågor för att kunna delegera effektivt och ställa krav. Du balanserar ett helhetsperspektiv och detaljer längs vägen med förmågan att koordinera, strukturera och kommunicera arbetet på ett effektivt sätt och med ett resultat- och lönsamhetsfokus. Utöver detta så ser vi att du delar du vår uppfattning att en bra och säker arbetsmiljö gör skillnad.

Om projekt E05 Korsvägen

Du kommer att bli en del av vårt projekt E05 Korsvägen, som är en deletapp av Västlänken i centrala Göteborg. Vi går in i nya spännande faser på flera produktionsplatser i projektet. Du kommer vara placerad på produktionsplats Korsvägen där stora arbeten inom mark, grundläggning och betong pågår just nu. Här finner du en fantastisk möjlighet att få växa tillsammans med komplext och unikt projekt.

NCC har tillsammans med ett tyskt bolag, Wayss & Freytag, bildat en Joint Venture som kallas WLC – West Link Contractors. Projektet är ett samverkansprojekt där vi arbetar nära vår kund och involverar många yrkesgrupper.

Ytterligare information

I linje med NCC:s säkerhetsåtagande kommer bakgrundskontroller att genomföras på samtliga slutkandidater som en del av anställningsprocessen. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Kontakt och ansökan 

Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta Fanny Reinhardt Kånge, HR Specialist Rekrytering på telefonnummer 0762-827148 eller Niklas Bohlin, Operation Manager på 0700-201456. Tillsättning sker löpande så skicka in din ansökan så snart du kan, dock senast den 22/2-24.

Varmt välkommen med din ansökan!

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur, grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

Ansök nu

Arbetsmiljöingenjör Hercules

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Jan 25
Arbetsmiljöingenjör med fokus på hälsa och säkerhet!
Brinner du för arbetsmiljöfrågor och vill arbeta i en kultur som präglas av ett stort fokus på säkerhet? Inom NCC ser vi arbetsmiljö som ett av våra högst prioriterande områden och söker dig som har engagemang, ambition och kunskap för att bidra till vårt fortsatta goda arbetsmiljöarbete inom affärsområdet Infrastructure och vårt dotterbolag Hercules.

Rollen som Arbetsmiljöingenjör
I rollen som arbetsmiljöingenjör är du Hercules sakkunnige inom arbetsmiljöområdet vilket innebär en stor bredd och självständighet i arbetsuppgifter. Du arbetar med såväl centrala frågor för NCC Sverige i stort som lokala frågor inom den geografi som Hercules har sin verksamhet i. Hercules stora geografi medför tjänsteresor i stor omfattning.

Lokalt är du ett ovärderligt stöd till avdelningsledningen samt till våra medarbetare i de pågående projekten, till exempel projektchefer, platschefer och arbetsledare. Du bidrar med expertis i tidiga skeden, följer upp incidenter samt stöttar våra chefer & ledare i arbetsmiljöfrågor. Genom att göra kontinuerliga projektbesök, följa upp incidentrapporteringar, driva och utbilda personalen i förebyggande arbete inom arbetsmiljö bidrar du till vårt mål att vi skall ha noll olyckor på våra arbetsplatser.

Centralt bidrar du i att utveckla NCC:s arbetsmiljöarbete tillsammans med dina kollegor från samtliga affärsområden inom Health & Safety Sverige. Det kan vara kortare projekt så som införande av nya krav, utföra interna revisioner enligt ISO 45 001 och det kan också vara att underhålla vårt ledningssystem.

Du rapporterar till arbetsmiljöchefen för Infrastructure. Tillsammans med dina kollegor inom organisationen Health & Safety på Infrastructure Sverige är du en viktig del i vårt fortsatta arbetsmiljöarbete inom NCC.

Hercules
Hercules är ett av Nordens ledande grundläggningsföretag, ett dotterbolag till NCC, och ingår i affärsområdet Infrastructure. Kärnverksamheten är pålning, stödkonstruktioner, grundförstärkning och tillverkning av betongpålar samt armering. Hercules har ca 200 anställda.

Din profil som Arbetsmiljöingenjör
I rollen som arbetsmiljöingenjör bidrar du med kunskap om systematiskt arbetsmiljöarbete, vilket kräver kompetens och genuint intresse för området. Lämplig bakgrund är en högskoleutbildning inom arbetsmiljö samt minst fem års arbetslivserfarenhet inom området alternativt längre praktisk erfarenhet inom arbetsmiljöområdet.  Erfarenhet inom bygg-/anläggningsbranschen är meriterande.

Du trivs med att arbeta självständigt men även med att arbeta nära och tillsammans med våra anställda ute i produktion eller på kontoren. Du gillar även att arbeta flexibelt då dina arbetsuppgifter kommer att variera med allt ifrån operativt arbeta ute på våra projekt och med mera strategiska arbetsmiljöfrågor på central nivå.  Regelbundna tjänsteresor förekommer.

Du är bekväm med att kommunicera både inför grupp och att ta enskilda samtal. Av den anledningen kräver vi god svenska i tal och skrift. Du är även en van användare av olika IT-system. Vi använder oss av Synergi som rapporteringssystem.

Du vill bidra till vår vision om att skapa säkra och hälsosamma arbetsplatser utan olyckor och vill arbeta utifrån våra grundläggande värderingar Ärlighet, Respekt och Tillit!

NCC erbjuder
Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra så därför erbjuder vi dig ett stort utbud av personalförmåner och interna utbildningar. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare vilket ger dig en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder även försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt lunchförmån. Ytterligare erbjudanden och rabatter hittar du via vår förmånsportal Benify. Läs mer om NCC:s förmåner: https://www.ncc.se/formaner

Ytterligare information
Tjänsten avser en tillsvidareanställning med placeringsort vid något av våra kontor från Stockholm och söderut. B-körkort fodras då våra projekt förekommer på olika platser i Sverige. I enlighet med NCC:s säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater.

Kontakt och ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Arbetsmiljöchef Marika Johansson på mobil 079-066 17 26 alternativt HR Specialist Rekrytering Monica Klersén på mobil 070-653 90 49. Sista ansökningsdag är 16 februari 2024.

 Varmt välkommen med din ansökan!

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor!
På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det gäller våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i nära samarbete mellan våra medarbetare, partners och kunder.

Hos oss är du en betydande medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för oss att forma en bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur som bygger på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och olika bakgrunder gör skillnad.

NCC - ett av Nordens ledande företag.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

Ansök nu

Leveranskoordinator till Västlänken

Projekteringsingenjör, bygg och anläggning
Läs mer Jan 16
Vill du arbeta internationellt men trivs bättre på hemmaplan? På vårt projekt E05 Korsvägen som är en deletapp av Västlänken i centrala Göteborg söker vi nu en leveranskoordinator som kommer att arbeta med projektets slutdokumentation. Om du vill vara med i ett av Sveriges största och mest betydelsefulla infrastrukturprojekt ska du läsa vidare.

För att citera vår projektchef; ”Detta är ett once in a lifetime projekt. Att bygga Korsvägen är ett unikt projekt i Sverige som görs i Göteborgs innerstad där vi möts av alla utmaningar som man kan stöta på i ett projekt på relativt kort tid som är miljömässigt rätt, hållbart och viktigt för Göteborgs framtid”

Rollen som Leveranskoordinator

Som leveranskoordinator har du ett självständigt och omväxlande arbete med stort eget ansvar. Som aktivt stöd till produktion och i nära samarbete med kunden samt projektets datasamordnare koordinerar du arbetet med leveranser inför besiktningar och slutleveranser. Du är nyckelspelare i att förtydliga projektets dokumentations och leveransplaner samt medverkar aktivt att skapa struktur som motsvarar ställda krav och ser till att vi håller vad vi lovar enligt kontrakt. Du medverkar också tillsammans med andra för att vidareutveckla arbetssätt med projektet bästa i fokus. Du är hemmahörande i support funktionen på projekt E05 Korsvägen.

Din profil

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning från en universitets-, högskole- eller YH utbildning med några års erfarenhet av liknande arbete. Meriterande är om du jobbat med Trafikverket sedan tidigare eller stora projekt med inriktning mot markarbeten, väg- och anläggning. För att vara framgångsrik i rollen som Leveranskoordinator ser vi att du är en affärsmässig lagspelare som drivs av att skapa struktur och goda resultat (genomföra hela vägen/follow through). Som person är du positiv, ansvarsfull, ordningsam och trivs med det administrativa arbete som ingår i rollen. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang samt drivkraft. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Om projekt E05 Korsvägen

Du kommer att bli en del av vårt projekt E05 Korsvägen, som är en deletapp av Västlänken i centrala Göteborg. Vi går in i nya spännande faser på flera produktionsplatser i projektet. 

NCC har tillsammans med ett tyskt bolag, Wayss & Freytag, bildat en Joint Venture som kallas WLC – West Link Contractors. Projektet är ett samverkansprojekt där vi arbetar nära vår kund och involverar många yrkesgrupper.

Ytterligare information

I linje med NCC:s säkerhetsåtagande kommer bakgrundskontroller att genomföras på samtliga slutkandidater som en del av anställningsprocessen. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning som start. Tillträde omgående eller enligt överenskomelse. 

Vi erbjuder

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Kontakt och ansökan 

Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta HR-Partner Sebastian Hårdh 079-0728479 kring rekryteringen eller Josef Habbe 0703-869 639 för frågor rörande tjänsten. Urval och tillsättning sker löpande så skicka in din ansökan så snart du kan, dock senast den 10 februari 2024.

Varmt välkommen med din ansökan!

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur, grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

Ansök nu

IT Procurement Manager

Inköpschef
Läs mer Dec 22
Do you want to make a real difference and make decisions that improve people's everyday lives? As IT Procurement Manager at NCC, we can offer you just that! You'll get the opportunity to work in an environment influenced by sustainability, digitalization, and innovation! We are building for the future - can you help us realize our IT roadmap??  

To realize the benefits of digitalization, we are currently taking major change initiatives affecting how we work with IT architecture, information management and everyday digital tools. Our core business is building our society. Every day, our over 5,000 construction projects around the Nordics redraw the map of towns, buildings, and infrastructure. NCC sees great opportunities using digitalization to achieve increased efficiency, productivity and greater climate benefits when building the society of the future. At NCC, business strategy and IT transformation go hand-in-hand.? 

About NCC: NCC Corporate Movie? 

We are searching for you who can take construction to new heights with the help of IT. You would play a key part in our transformation journey to:?? 


• Use data smarter and become a data driven company 
• Standardize the industry - developing common specifications and standards that can be used by all players and at all stages in the construction industry 

Successful candidates would join the Group Finance & IT which leads NCC's strategy development and major change programs in the business. Group Finance & IT also drives research and innovation and is NCC's development and delivery function for IT and operations development.??  

Your role as IT Procurement Manager
We promise that you will face interesting challenges to be solved together with a team of talented colleagues, who always challenges status quo in a rewarding work environment.


• You will be part of a strong team of IT procurement professionals
• You will be leading IT sourcing projects
• You will have a key role in the  IT procurement roadmap execution in terms of processes and ways of working
• You will drive transformative sourcing strategies related to your area/categories
• Apply legal knowledge to navigate complex issues and challenges in an IT Sourcing context.

Your profile 
Your background can be in IT or in Technical/Digital procurement, but most importantly lifelong learning is one of your core values.

You will be very important for us in our strategic journey?why?we need you to:


• have a good knowledge of sourcing IT Categories, especially in the categories within IT infrastructure (on prem, cloud), connectivity, end user services including application lifecycle management
• have led or strongly contributed to strategic sourcing activities and category management, where you preferably have been a responsible sourcing lead or a key stakeholder in sourcing decisions 
• be experienced in IT vendor management acting preferably as a contract manager who has a good understanding of basic IT contracting framework and principles in addition to performance -, risk management activities incorporated to the supplier management framework 
• have knowledge in different technical deployment models and  architectural complexity allowing you to evaluate sourcing requirements and choose  the most optimal sourcing approach  
• already know the agile operating environment, or you have an ambition to learn more 
• have a deep interest in maintaining your knowledge regarding relevant technology development, tools, and methods as well as trends and outlook beyond traditional procurement layer (incl. agile way of working, platform ecosystems, IT frameworks, digital transformation)
• have the experience in managing tasks efficiently and being able to juggle multiple responsibilities effortlessly 
• to have excellent written and oral communication skills in English and one Nordic language.?? 

To be successful in this position you as a person need to? 


• be a strong team player and always ready to share knowledge with others  
• have an attitude to do everything from the scratch if required?
• work well under pressure with strong level of self-leadership? 
• result driven and have ability to think conceptually, engage, persuade and follow-up to ensure the results? 
• be adventurous, you are willing to try new sourcing techniques and think outside of the box.  

Additional information? 
This position will require travelling to NCC head office in Solna, Sweden, but your home office can be in any of the major cities in Sweden, Norway or Denmark. the Nordics. However, we do apply a flexible way of working and strive to collaborate digitally as much as possible. The position may require travelling 3 - 4 days a month within the Nordic countries. In line with NCC's commitment to safety, background checks will be conducted on all final candidates as part of the hiring process.   

Contact and application? 
Please register your application and CV in English below. Selection is ongoing, so please apply no later than February 4th, 2024. If you have any questions, please contact DOS IT I&T Competence Manager Helena Ericsson, +46700201485 or Karin Österman de Wall, HR Recruitment Specialist, +46790787210.  If you have any questions regarding the role, please contact IT sourcing lead, Iina Haatainen, +358504697556.

We are looking forward to your application!

Not of interest for you? - please feel free to recommend a friend.?

About NCC? 
At NCC, we are driven to continue developing, whether it's our construction projects or our personal expertise. Every day, we drive the industry's most exciting and complex construction projects forward in close cooperation between our employees, partners, and customers. With us, you are a significant employee who contributes to the landmarks that define our cities and communities. You are also an important link for us to shape a better and more sustainable construction process. Here, our employees take an active role in a corporate culture based on stable values and behaviors for a safe and secure workplace. Our collective expertise and diverse backgrounds make a difference. NCC -one of the leading companies in the Nordics. Read more about us and our solutions Here? 

We kindly but firmly decline contact with recruiters and sellers of advertising or staffing solutions.

Ansök nu

Samverkansledare, Affärsutveckling Building Sverige

Organisationsutvecklare
Läs mer Dec 20
Vi söker dig med kunskap och brinnande intresse av att hjälpa team i större projekt till goda arbetsrelationer och samarbete för bättre process och slutresultat!  
Grupputvecklare, organisationsutvecklare, relationsbyggare – kärt barn har många namn. Vi kallar denna spännande befattning Samverkansledare. Det viktigaste för oss är att du inspireras av att få människor och organisationer att arbeta mot ett och samma mål och skapa högpresterande team.  

NCC är en ledande samhällsbyggare som utvecklar och bygger allt ifrån sjukhus, skolor, kontor, och bostäder till stora infrastrukturprojekt exempelvis väg, järnväg, tunnlar, industrier. Många av våra projekt är komplexa och utmanande så en stor del av våra affärer sker idag i partnering. Vi är idag marknadsledande i Sverige på Partnering.  

Din uppgift är att stötta, utveckla och driva alla projektdeltagare till att få ut den maximala gemensamma kompetensen och samarbetet i dessa projekt.   

Rollen som Samverkansledare   
Huvudsyftet med rollen är med genom samverkansprocessen leda och supportera våra projekt-ledningsgrupper från tidigt skede genom hela byggprojektet och fram till projektavslut/överlämnandet till kund.   

Du skapar förutsättningarna för att få till en samsyn på hur gruppen med samtliga involverade parter, ska driva projektet för att nå de gemensamt uppsatta målen, det vill säga ett lönsamt och väl genomfört projekt som alla kan var stolta över. Detta åstadkommer du bland annat genom att använda dig av metoder och processer för att synliggöra och skapa ett förtroendefullt samarbetsklimat i projektet.    

Du arbetar både inspirerande, stödjande och i viss mån pådrivande genom att vara bollplank, leda workshops eller vara stöd när det uppstår meningsskiljaktigheter. Du arbetar som samverkansledare i flera parallella projekt. 

Utöver projekt arbetar gruppen till viss del med vår interna samverkans utveckling på NCC.  

Om Samverkansgruppen  
Vårt härliga team, Partnering, ligger under vår centrala avdelning Affärsutveckling i Sverige. Idag är vi fem samverkansledare som utgår från Göteborg och Stockholm med omnejd. Samverkansledarna arbetar i separata projekt men med återkommande möten och aktiviteter som team.   

Din profil som Samverkansledare  
Du har dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt ha utvecklat och drivit projektgrupper mot satta mål. Det innebär att du har ett affärs- och resultatinriktat förhållningsätt med fokus på kundvärde.  

Du har även erfarenhet av att leda workshops och är en naturlig ledare som får med dig andra tack vare att du bottnar i din kunskap och kommunikativa förmåga.   

Du är positiv, nyfiken, driven och har erfarenhet av att arbeta med ett stort kontaktnät samt att leda människor och grupper med olika bakgrund och persona. Du tar egna initiativ och har en bra blandning av att vara prestationsfokuserad och en relationsbyggande.  

Du har en utbildningsbakgrund inom ex: projektledning/styrning, beteendevetenskap eller coaching/ teamutveckling alternativt en roll som agil coach med kunskap kring det mellanmänskliga. Du kan även ha en byggteknisk bakgrund men det viktigaste är att du har ett stort intresse och fokus på att leda människor och grupper till bra samarbete.   

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.   

Vi erbjuder  
Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra så därför erbjuder vi dig ett stort utbud av personalförmåner och interna utbildningar. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare vilket ger dig en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder även försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt lunchförmån. Ytterligare erbjudanden och rabatter hittar du via vår förmånsportal Benify. Läs mer om NCCs förmåner:  https://www.ncc.se/jobba-pa-ncc/det-har-ar-ncc/

Ytterligare information 
Du utgår från något av våra fina kontor i Göteborg/Kineum eller Stockholm/Järva krog.  Våra projekt finns på olika platser i landet vilket innebär en del resande. För den här tjänsten genomför vi bakgrundskontroll i enligt med NCC:s säkerhetskultur.  

Kontaktpersoner och ansökan  
Du är varmt välkommen att kontakta gruppchef Stina Liljefeldt på tfn 072-889 15 23 eller HR-Specialist Monica Klersén på tfn 070-653 90 49. Skicka gärna in din ansökan snarast möjligt då vi löpande kommer att gå igen dem. Dock är den sista ansökningsdagen den 20 januari 2024   

Välkommen med din ansökan!  

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor  
På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.  

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.   

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.  

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar

Ansök nu

Arbetsmiljöspecialist Infrastructure Sverige

Arbetsmiljöinspektör
Läs mer Dec 21
Arbetsmiljöingenjör med fokus på hälsa och säkerhet!
Brinner du för arbetsmiljöfrågor och vill arbeta i en kultur som präglas av ett stort fokus på säkerhet? Inom NCC ser vi arbetsmiljö som ett av våra högst prioriterande områden och söker dig som har engagemang, ambition och kunskap för att bidra till vårt fortsatta goda arbetsmiljöarbete inom affärsområdet Infrastructure med geografisk avdelning Civil Väst.

Rollen som Arbetsmiljöingenjör
I rollen som arbetsmiljöingenjör är du avdelningens sakkunnige inom arbetsmiljöområdet vilket innebär en stor bredd och självständighet i arbetsuppgifter. Du arbetar med såväl lokala frågor i din geografi som centrala frågor för NCC Sverige i stort.

Lokalt är du ett ovärderligt stöd till avdelningsledningen samt till våra medarbetare i de pågående projekten, till exempel projektchefer, platschefer och arbetsledare. Du bidrar med expertis i tidiga skeden, följer upp incidenter samt stöttar våra chefer & ledare i arbetsmiljöfrågor. Genom att göra kontinuerliga projektbesök, följa upp incidentrapporteringar, driva och utbilda personalen i förebyggande arbete inom arbetsmiljö bidrar du till vårt mål att vi skall ha noll olyckor på våra arbetsplatser.

Centralt bidrar du i att utveckla NCC:s arbetsmiljöarbete tillsammans med dina kollegor från samtliga affärsområden inom Health & Safety Sverige. Det kan vara kortare projekt så som införande av nya krav, utföra interna revisioner enligt ISO 45 001 och det kan också vara att underhålla vårt ledningssystem.

Du rapporterar till arbetsmiljöchefen för Infrastructure. Tillsammans med dina kollegor inom organisationen Health & Safety på Infrastructure Sverige är du en viktig del i vårt fortsatta arbetsmiljöarbete inom NCC.

Din profil som arbetsmiljöspecialist
I rollen som arbetsmiljöingenjör bidrar du med kunskap om systematiskt arbetsmiljöarbete, vilket kräver kompetens och genuint intresse för området. Lämplig bakgrund är en högskoleutbildning inom arbetsmiljö med några års arbetslivserfarenhet alternativt längre praktisk erfarenhet inom arbetsmiljöområdet. Erfarenhet inom bygg-/anläggningsbranschen är meriterande.

Du trivs med att arbeta självständigt men även med att arbeta nära och tillsammans med våra anställda ute i produktion samt på kontoren. Du gillar även att arbeta flexibelt då dina arbetsuppgifter kommer att variera med allt ifrån operativt arbeta ute på våra projekt och med mera strategiska arbetsmiljöfrågor på central nivå.

Du känner dig bekväm med att kommunicera både inför grupp och att ta enskilda samtal. Av den anledningen kräver vi god svenska i tal och skrift. Du är även en van användare av olika IT-system. Vi använder oss av Synergi som rapporteringssystem.

Du vill bidra till vår vision om att skapa säkra och hälsosamma arbetsplatser utan olyckor och vill arbeta utifrån våra grundläggande värderingar Ärlighet, Respekt och Tillit! 

NCC erbjuder
Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra så därför erbjuder vi dig ett stort utbud av personalförmåner och interna utbildningar. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare vilket ger dig en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder även försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt lunchförmån. Ytterligare erbjudanden och rabatter hittar du via vår förmånsportal Benify. Läs mer om NCC:s förmåner: https://www.ncc.se/formaner

Ytterligare information
Tjänsten avser en tillsvidareanställning med placeringsort Göteborg. B-körkort fodras då våra projekt ligger i Göteborg med omnejd. I enlighet med NCC:s säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater.

Kontakt och ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Arbetsmiljöchef Marika Johansson på mobil 079-066 17 26 alternativt HR Specialist Rekrytering Monica Klersén på mobil 070-653 90 49. Sista ansökningsdag är 15 januari 2024.

 Varmt välkommen med din ansökan!

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor!
På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det gäller våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i nära samarbete mellan våra medarbetare, partners och kunder.

Hos oss är du en betydande medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för oss att forma en bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur som bygger på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och olika bakgrunder gör skillnad.

NCC - ett av Nordens ledande företag.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

Ansök nu

Markarbetare Skandiaporten

Väg- och anläggningsarbetare
Läs mer Dec 21
Snart drar vi i gång produktionen av Skandiaporten!

I samverkan med vår kund ska vi förstärka Skandiahamnen i Göteborg. Vi behöver stärka vårt lag med erfarna mark- och anläggningsarbetare som prioriterar säkerheten och bidrar till lagandan. Rollen innebär variation med olika typer av utmaningar, och även möjlighet till ökat ansvar.

Rollen som Väg- och Anläggningsarbetare


Som Mark- och Anläggningsarbetare hos oss kommer du att ingå i vår anläggningsgrupp och jobba med allt ifrån små till stora mark- och anläggningsjobb. Du kommer få möjlighet att jobba självständigt men tillsammans med andra, i små lag och under eget ansvar. Exempel på arbetsuppgifter är bland annat rörläggning, stensättning, förberedande markarbeten, plattsättning, VA-arbeten samt arbeten med väg- och infrastruktur.

Din Profil
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet inom VA, allmänt markarbete och/eller från infraprojekt. Det är meriterande om du genomgått Trafikverkets kravutbildningar liksom giltiga behörighetsutbildningar som Säkerhet på väg, PE-svets, ESA mm.

Du behärskar svenska i tal och skrift och är bra på att kommunicera med andra. Vår säkerhet ute på arbetsplatserna står högst på vår agenda. Därför är det avgörande att du ställer upp på, och bidrar till, våra säkerhetskrav på arbetsplatsen.

Vi behöver en person som är praktiskt lagd, självständig, engagerad och gillar när det händer mycket på jobbet. Det är en fördel att vara flexibel och driven då snabba beslut och ändringar ofta påverkar arbetet. Du uppskattar, och vill vara delaktig i vår grupp där vi har god laganda, bra stämning och kamratskap.  Är du en person som gärna tar egna initiativ och vill generera resultat tillsammans med andra kan du vara den vi söker!

Ytterligare information
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar alltid provanställning. Utgångsort är Göteborg. Resor inom regionen förekommer och B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder
Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta HR-Specialist Malin Ekstrand 0790-787666. 
Urval och tillsättning sker löpande så skicka in din ansökan så snart du kan, dock senast den 15 januari 2024.

Om oss
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

I enlighet med NCC:s säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater.

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

Ansök nu

Platschef Betong Korsvägen E05

Platschef, anläggning
Läs mer Nov 24
Är betong ditt rätta element och vill du vara med och bygga en del av Station Korsvägen, en underjordisk stationsbyggnad på 16 000 m2? Har du tidigare arbetat inom stora och komplexa projekt med platsgjuten betong finns här världens möjlighet att vara med i ett av Sveriges största och mest betydelsefulla infrastrukturprojekt.

Rollen som Platschef Betong

Du ingår i en betongorganisation som planerar och producerar betongarbeten. Där ansvarar du för att den del av projektet du leder drivs utifrån uppsatta mål inom projektplanering, resursanskaffning och genomförande avseende kvalitet, kontrakt, tid och ekonomi. Du har inte personalansvar, men leder och fördelar arbetsuppgifter självständigt och rapporterar till Operation managers. Till din hjälp har du engagerade och kunniga underentreprenörer, medarbetare och specialister inom bland annat daglig arbetsledning, kalkyl, inköp och projektering liksom en engagerad kund i Trafikverket. Tillsammans arbetar vi för att leverera de bästa hållbara lösningarna i en organisation med goda värderingar och en stark vilja att lyckas.

Din profil


• Du har flera års erfarenhet från ledande befattning inom större projekt med fokus på betongarbeten och platsgjuten betong.
• Du upprätthåller en bra relation till kund och har förmåga att samordna egna resurser och underentreprenörer.
• Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska.
• Du har goda kunskaper i entreprenadjuridik samt regelverk såsom AMA, MER, AB04 och ABT06 och har Betong klass 1.

Arbetet ställer höga krav på din förmåga att leda och inspirera dina medarbetare och att uppmärksamma andras förmågor för att kunna delegera effektivt och ställa krav. Du balanserar ett helhetsperspektiv och detaljer längs vägen med förmågan att koordinera, strukturera och kommunicera arbetet på ett effektivt sätt och med ett resultat- och lönsamhetsfokus. Utöver detta så ser vi att du delar du vår uppfattning att en bra och säker arbetsmiljö gör skillnad.

Om projekt E05 Korsvägen

Du kommer att bli en del av vårt projekt E05 Korsvägen, som är en deletapp av Västlänken i centrala Göteborg. Vi går in i nya spännande faser på flera produktionsplatser i projektet. Du kommer vara placerad på produktionsplats Korsvägen där stora arbeten inom mark, grundläggning och betong pågår just nu. Här finner du en fantastisk möjlighet att få växa tillsammans med komplext och unikt projekt.

NCC har tillsammans med ett tyskt bolag, Wayss & Freytag, bildat en Joint Venture som kallas WLC – West Link Contractors. Projektet är ett samverkansprojekt där vi arbetar nära vår kund och involverar många yrkesgrupper.

Ytterligare information

I linje med NCC:s säkerhetsåtagande kommer bakgrundskontroller att genomföras på samtliga slutkandidater som en del av anställningsprocessen. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Kontakt och ansökan 

Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta Fanny Reinhardt Kånge, HR Specialist Rekrytering på telefonnummer 0762-827148 eller Niklas Bohlin, Operation Manager på 0700-201456. Tillsättning sker löpande så skicka in din ansökan så snart du kan, dock senast den 29/12-2023.

Varmt välkommen med din ansökan!

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur, grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

Ansök nu

Operation Manager Korsvägen E05

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Nov 28
Vill du arbeta internationellt men trivs bättre på hemmaplan? På vårt projekt E05 Korsvägen som är en deletapp av Västlänken i centrala Göteborg finns nu en spännande möjlighet som Operation Manager för dig som arbetat i en ledande befattning i större anläggningsprojekt. Om du vill vara med i ett av Sveriges största och mest betydelsefulla infrastrukturprojekt ska du läsa vidare.

För att citera vår projektchef; ”Detta är ett once in a lifetime projekt. Att bygga Korsvägen är ett unikt projekt i Sverige som görs i Göteborgs innerstad där vi möts av alla utmaningar som man kan stöta på i ett projekt på relativt kort tid som är miljömässigt rätt, hållbart och viktigt för Göteborgs framtid”

Rollen som Operation Manager  
Du som nyligen varit i centrala Göteborg har kanske märkt att vi är med och bygger del av Västlänken. Till Deletapp Korsvägen E05 och Area Korsvägen söker vi nu efter dig som vill ta dig an rollen som Operation Manager (motsvarande titel Projektchef inom NCC).

Denna del i projektet är både intressant och utmanande, vi är just nu inne i en intensiv fas med byggnation av station Korsvägen som är en stor betongtunnel i två plan ca 140 m lång och 50 m bred. Totalt kommer det gjutas 45 000 m3 betong för denna del. I ansvarsområdet för tjänsten ingår även nedmontering av stödkonstruktioner, ledningsomläggningar och återställningsarbeten.   

Din roll, tillsammans med Area Manager är att övergripande ansvara för olika teknikdelar och att styra arean mot rätt tid, kostnad och kvalitet. Du är ansvarig för att aktivt bidra till utveckling av personal samt att få teamet att arbeta mot gemensamma mål.

 Du arbetar i team och kommer leda platschefer och arbetsledare som arbetar med underentreprenörer, yrkesmedarbetare och kollegor. Tillsammans jobbar ni för att driva projektet framåt. Till din hjälp kommer du ha flertalet supportfunktioner inom bland annat kostnadsstyrning, planering, kvalité, arbetsmiljö och VDC som sitter på plats i projektet.

Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att leverera de bästa hållbara lösningarna i en organisation med goda värderingar och en stark vilja att lyckas.

Din profil


• Vi ser gärna att du har minst 10 års erfarenhet från ledande befattning inom tunga anläggningsprojekt med tidigare erfarenheter av betong
• Du har tidigare arbetat i stora och komplexa projekt, gärna med Trafikverket som kund
• Det är viktigt att du är trygg i ledarrollen och har en god förmåga att delegera och ställa krav
• Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på såväl svenska som engelska
• Du behöver ha goda kunskaper inom ekonomi och kostnadsstyrning
• Du har även goda kunskaper i entreprenadjuridik samt regelverk

 

För att lyckas i rollen ser vi att du har en eftergymnasial utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet inom området. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt, är en god problemlösare, trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare samt verkar för en bra arbetsmiljö.

Vidare bör du vara affärsmässig med ett resultat- och lönsamhetsfokus samt en förmåga att snabbt överblicka helheten och därav kunna planera och strukturera arbetet på ett effektivt sätt. 

Om projekt E05 Korsvägen

Du kommer att bli en del av vårt projekt E05 Korsvägen, som är en deletapp av Västlänken i centrala Göteborg. Vi går in i nya spännande faser på flera produktionsplatser i projektet. Du kommer vara placerad på produktionsplats Korsvägen där stora arbeten inom mark, grundläggning och betong pågår just nu.

NCC har tillsammans med ett tyskt bolag, Wayss & Freytag, bildat en Joint Venture som kallas WLC – West Link Contractors. Projektet är ett samverkansprojekt där vi arbetar nära vår kund och involverar många yrkesgrupper.

Ytterligare information

I linje med NCC:s säkerhetsåtagande kommer bakgrundskontroller att genomföras på samtliga slutkandidater som en del av anställningsprocessen. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Kontakt och ansökan 

Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta Fanny Reinhardt Kånge- HR Specialist Rekrytering, på telefonnummer 0762-827148 eller Daniel Jägrud- Area Manager Korsvägen på 0725-151317. Urval och tillsättning sker löpande så skicka in din ansökan så snart du kan, dock senast den 29/12-2023.

Varmt välkommen med din ansökan!

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur, grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

Ansök nu

Arbetsledare mark, Almedal E05

Arbetsledare, anläggning
Läs mer Dec 20
Vill du jobba internationellt men trivs bättre på hemmaplan? Nu finns en möjlighet som arbetsledare till vårt projekt med produktionsplats Almedal, E05 Korsvägen och som är en deletapp av västlänken i centrala Göteborg. Deletapp Korsvägen är cirka 3,2 kilometer lång tågtunnel och sträcker sig från Landala, via Korsvägen och Örgryte/Jakobsdal för att sedan ansluta i Almedal till befintliga spår.

Det här är rollen för dig som trivs med att arbeta i produktion, du får möjlighet att vara med och bidra med din kompetens under genomförandet. Låter det som du? Då är det här du ska jobba! Ett unikt once in a lifetime projekt, Sveriges största pågående anläggningsprojekt. Hör våra kollegor Björn och Sofia berätta om sina upplevelser som ledare på E05 Korsvägen.

Rollen som arbetsledare

Som Arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande arbete med stort eget ansvar. I samarbete med platschef och blockchef planerar och leder du projekten framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och ser till att vi håller vad vi lovar. Du medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande samt leder och fördelar det löpande arbetet.
Du deltar vid framtagande av tidplaner, stämmer av egna aktiviteter och utför arbetsberedningar tillsammans med andra medarbetare i teamet. Arbetet kommer att ske på Almedal, i del Örgrytetunneln, en utav våra arbetsplatser inom etapp E05 Korsvägen.

Din profil

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning från en universitets-, högskole- eller YH utbildning med minst 5–6 års erfarenhet av liknande arbete alternativt flerårig praktisk erfarenhet som Arbetsledare inom markarbeten, väg- och anläggning. Meriterande om du har arbetat med stora projekt tidigare. För att vara framgångsrik i rollen som Arbetsledare ser vi att du är en affärsmässig lagspelare som drivs av att skapa goda resultat. Som person är du positiv, ansvarsfull, ordningsam och brinner för ditt arbete ute i produktionen samtidigt trivs du med det administrativa arbete som ingår i rollen. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang samt drivkraft. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Om projekt E05 Korsvägen

Du kommer att bli en del av vårt projekt E05 Korsvägen, som är en deletapp av Västlänken i centrala Göteborg. Vi går in i nya spännande faser på flera produktionsplatser i projektet där din första placering kommer vara på produktionsplats Almedal där stora arbeten inom mark, grundläggning och betong pågår.

NCC har tillsammans med ett tyskt bolag, Wayss & Freytag, bildat en Joint Venture som kallas WLC – West Link Contractors. Projektet är ett samverkansprojekt där vi arbetar nära vår kund och involverar många yrkesgrupper. För att citera vår projektchef; ”Detta är ett once in a lifetime projekt. Att bygga Korsvägen är ett unikt projekt i Sverige som görs i Göteborgs innerstad där vi möts av alla utmaningar som man kan stöta på i ett projekt på relativt kort tid som är miljömässigt rätt, hållbart och viktigt för Göteborgs framtid”.

Vi erbjuder

Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Det är bidragande anledningar till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en stor variation av arbetsplatser där du möter olika typer av utmaningar. Vi erbjuder dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. Vi erbjuder bland annat försäkringar, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på projekt E05 Korsvägen start enligt överenskommelse. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan 

Kontakta gärna HR Specialist, Victoria Reeve 0790–787939 för ytterligare information. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. Urval och tillsättning sker löpande så skicka in din ansökan så snart du kan, dock senast den 7 januari 2024. Välkommen med din ansökan! 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor!

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det gäller våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i nära samarbete mellan våra medarbetare, partners och kunder.

Hos oss är du en betydande medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för oss att forma en bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur som bygger på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och olika bakgrunder gör skillnad.

NCC - ett av Nordens ledande företag. 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

Ansök nu

Vik HR Specialist Rekrytering

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Nov 29
Jakten på våra Talanger
Att förstå NCC:s verksamhet och att lyssna in vilket behov våra chefer har av ny kompetens är nog den viktigaste uppgiften du har. Som specialist inom TA och rekrytering stöttar du våra chefer och HR Partner på avdelningarna genom att hitta deras nya medarbetare/kollegor. Du är specialisten och bidrar med din expertkunskap inom rekryteringsområdet.

NCC är ett av Sveriges ledande entreprenadföretag som dagligen driver omfattande bygg- och anläggningsprojekt runt om i landet i varierande storlek, från 50 Mkr till flera miljarder. 

”Vi får saker att hända. Skolor, kontor, vägar, broar och tunnlar. Förmågan att utnyttja vår samlade kunskap och erfarenhet är nyckeln till framgångsrika projekt – och långa samarbeten. Det är så vi gör visioner till verklighet”

Välkommen till vårt team! Vi behöver din kunskap och vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap. Tjänsten är ett vikariat på ca 1 år.

Rollen som HR Specialist Rekrytering/Talent Acquisition
Du driver dina rekryteringsuppdrag från uppstart till tillsättning utifrån vår väl underbyggda rekryteringsprocess. I första hand stöttar du i tillsättningen av chef, ledar- och specialistroller inom bygg- och anläggningsproduktion vilket innefattar allt ifrån att ta fram annonser, searcha och kontakta intressanta kandidater med hjälp av Linkedin eller på andra kreativa sätt. Det är bara bristen på fantasin som sätter dina gränser. Varje samtal med en kandidat är en införsäljning av NCC som arbetsgivare, antingen för dagens eller för framtida behov. Som en del i ditt arbete genomför du även tester som en urvalsmetod.

Du håller dig uppdaterad på vad som händer i branschen utifrån marknadsläget och trender. Ett arbete pågår just nu inom digitalisering och att målgruppsanpassa våra budskap för att hitta nya sätt att få kontakt och bygga relationer med våra kandidater.

Vi strävar efter att arbeta i en öppen och lärande kultur där alla delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper. Vi har bland annat återkommande träffar och andra forum där du får möjlighet att utbyta erfarenheter med kollegor.

Kompetensförsörjningsgruppen består idag av åtta personer fördelande inom områdena Rekrytering, Mångfald och Employer Branding. Vi utgår från olika platser i Sverige men med majoriteten från vårt kontor i Göteborg. Vi har dessutom ett antal externa rekryteringskonsulter som är knutna till oss.

Din Profil som HR Specialist Rekrytering
Du jobbar idag i en roll där search är tyngdpunkt. Antingen arbetar du redan med rekrytering inhouse eller kommer du från konsultbranschen som kandidatansvarig, rekryteringskonsult eller konsultschef.

Du är en relationsperson som inger förtroende både i dialogen med en kandidat via telefon och i det fysiska mötet med såväl kandidater som chefer. Ett av dina viktigaste verktyg är modet att våga ställa frågor och vara lyhörd för både det svar som uttrycks verbalt och det som förblir osagt.

Du är uthållig och är lite av en detektiv i jakten på våra talanger. Din kommunikativa förmåga får du nytta av när du säljer in både NCC och tjänsten till presumtiva kandidater.

Du behärskar båden svenska och engelska i tal och skrift. 

Ytterligare information
Tjänsten är ett vikariat på ca 1 år med start i januari 2024 eller enligt överenskommelse. Du utgår ifrån vårt nybyggda kontor Kineum i Göteborg/Gårda. Körkort är ett krav då våra kontor och projekt finns på olika orter. Denna tjänst bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

NCC erbjuder
Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra så därför erbjuder vi dig ett stort utbud av personalförmåner och internutbildningar. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare vilket ger dig en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder även försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt lunchförmån. Ytterligare erbjudanden och rabatter hittar du via vår förmånsportal Benify. Läs mer om NCCs förmåner: (Dölj hyperlinken) https://www.ncc.se/jobba-pa-ncc/det-har-arncc/formaner/ Alt: https://www.ncc.se/jobba-pa-ncc/det-har-ar-ncc/

Kontakt och ansökan
Vill du veta mer om tjänsten som HR Specialist Rekrytering vänligen kontakta Susanne Limnell, HR Chef Kompetensförsörjning på telefon 070-505 22 65. Vi har löpande genomgång av ansökningarna vilket kan leda till att vi avslutar uppdraget innan den 31 december 2023.

Välkommen med din ansökan!

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor
På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder. Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad. NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

Ansök nu

Solution Architect

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Nov 22
Do you want to shape the future of construction through digital transformation? As a Solution Architect at NCC you'll get the opportunity to work in an environment influenced by sustainability, digitalization and innovation.

We are building for the future – can you help us enhance our business competitiveness?
Your role and key responsibilities
As Solution Architect your main responsibility is to ensure that solution design meets business requirements, as well as IT operational and non-business requirements. You will work closely with for example NCC business stakeholders, enterprise architects and suppliers where you need the ability both to understand as well as explain what impact a specific solution will have on the business environment. 

In short, in this role your communication skills are essential, and it is expected that you are used to manage many stakeholders simultaneously to drive the solution design effectively.

As Solution Architect you will


• Deliver solution architecture, i.e. design documentation covering several viewpoints like process, application, information and infrastructure.
• Act as a key member of project teams and provide leadership in solution design and ensure the expected quality and cross functional alignment.
• Construct solution designs based on the principle of "minimal viable product" whenever possible. This to secure an iterative end-to-end delivery to the business.
• Follow the architecture principles, guidelines and frameworks defined by NCCs IT strategy and enterprise architecture – e.g. Integration, Security and Master data.
• Participate in architecture forums to provide input to the ongoing development and continuous work developing the solution architecture practice.

Your profile

• Strong inter-personal skills and you find it easy to interact with people on different organizational levels. You communicate effectively and are able to explain complex architecture matters with business interests.
• Team player with good co-operation skills. You possess self-leadership and are able to work round obstacles to achieve results.
• Information modelling e.g. as basis for integration work is a must have experience. 
• Several years of experience of IT work within solution design and development, preferably in large/complex organizations. You understand architectural problems and define efficient solutions.
• Experience from using design tools in modelling processes, information, application and infrastructure, 
preferably Sparx Enterprise Architect.

• Relevant academic degree in IT or equivalent, i.e. other formal qualification within solution/IT-design or business architecture.
• Fluent in English and one of the Scandinavian languages, both verbally and written.

Meritorious experience:

• Working within construction industry.
• Solution architecture in implementation-projects, all the way from design to implemented solution.
• Ways of working based on agile methods.

Additional information
This position can be in any of our major cities in Scandinavia, but you will be working closely with our stakeholders mostly located at our office in Stockholm, Sweden. The position may require some travelling within the Scandinavian countries, although we do apply a flexible way of working and strive to collaborate digitally as much as possible. In accordance with NCC's safety culture we conduct background checks on final candidates. Read more: https://www.ncc.com/work-at-ncc/this-is-ncc/

Contact and application
Please register your application and CV in English. Selection is ongoing, so apply no later than December 30th, 2023. For further information on this position, please contact Helena Ericsson, IT Competence Manager, +46700201485 or Gunilla Glännå, HR Recruitment Specialist, +46790788170.

We look forward to receiving your application!

About NCC Group
The NCC Information & Technology organization is a Nordic organization with 150+ employees working together closely under one common management. Cooperation in- and between units is key for us to deliver value to NCCs business areas, and therefore we have adapted a team-based setup with focus on collaboration, people and efficient delivery and development.

About NCC
NCC is one of the leading construction companies in the Nordics. Based on its expertise in managing complex construction processes, NCC contributes to the positive impact of construction for its customers and society. Operations include operations property development, building and infrastructure project contracting and asphalt and stone materials production. In 2022, NCC had sales of about SEK 54 bn and 12 500 employees. NCC’s shares are listed on Nasdaq, Stockholm.

Ansök nu

Platschef betong, Almedal E05

Platschef, anläggning
Läs mer Nov 27
Vill du jobba internationellt men trivs bättre på hemmaplan? Har du arbetat inom betong och vill vara med i ett av Sveriges största och mest betydelsefulla infrastrukturprojekt? Då har du världens möjlighet här hos oss på NCC då vi söker dig som är en mycket erfaren platschef. Läs om tjänsten här nedan och skicka in din ansökan idag. 

Rollen som Platschef 
Som platschef ansvarar du för att den del av projektet du leder drivs utifrån uppsatta mål inom projektplanering, resursanskaffning och genomförande avseende kvalitet, tid och ekonomi.

I projektet arbetar du för produktionsplats Almedal som är en av fem produktionsplatser i E05 Korsvägen. Inom Almedals produktionsplats kommer du arbeta i Örgrytetunneln, här genomför vi bland annat platsgjuten lining, pumpstation samt betongarbeten i tvärtunnlar.

Du leder och fördelar arbetsuppgifter självständigt och rapporterar till Operation manager. Till din hjälp har du engagerade och kunniga underentreprenörer, medarbetare och specialister inom bland annat daglig arbetsledning, kalkyl, inköp och projektering, som tillsammans arbetar för att nå bästa möjliga resultat. 

Vi jobbar i team där din roll i laget är att engagera och motivera genom delaktighet och utveckling och på detta sätt nå de mål och deadlines som är uppsatta. Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att leverera de bästa hållbara lösningarna i en organisation med goda värderingar och en stark vilja att lyckas.  

Din profil
För att trivas och vara framgångsrik i rollen ser vi att du: 


• har flera års erfarenhet från ledande befattning inom större anläggningsprojekt med fokus på betongarbeten.
• upprätthåller en bra relation till kund och har förmåga att samordna egna resurser och underentreprenörer.
• är trygg i ledarrollen och har en god förmåga att delegera och ställa krav.
• kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska.
• har goda kunskaper i entreprenadjuridik samt regelverk.

Arbetet ställer höga krav på din förmåga att leda och inspirera dina medarbetare samt balansera ett helhetsperspektiv och detaljer längs vägen. Som person är du därför lyhörd och uppmärksammar andras förmågor för att på så sätt även kunna delegera effektivt. Utöver detta så ser vi att du delar du vår uppfattning att en bra och säker arbetsmiljö gör skillnad.

Vidare bör du vara affärsmässig med ett resultat- och lönsamhetsfokus samt en förmåga att kunna koordinera, strukturera och kommunicera arbetet på ett effektivt sätt.  

Om projekt E05 Korsvägen
Du kommer att bli en del av vårt projekt E05 Korsvägen, som är en deletapp av Västlänken i centrala Göteborg. Vi går in i nya spännande faser på flera produktionsplatser i projektet där din första placering kommer vara på produktionsplats Almedal där stora arbeten inom mark, grundläggning och betong pågår.

NCC har tillsammans med ett tyskt bolag, Wayss & Freytag, bildat en Joint Venture som kallas WLC – West Link Contractors. Projektet är ett samverkansprojekt där vi arbetar nära vår kund och involverar många yrkesgrupper. För att citera vår projektchef; ”Detta är ett once in a lifetime projekt. Att bygga Korsvägen är ett unikt projekt i Sverige som görs i Göteborgs innerstad där vi möts av alla utmaningar som man kan stöta på i ett projekt på relativt kort tid som är miljömässigt rätt, hållbart och viktigt för Göteborgs framtid”.

Vi erbjuder
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Det är bidragande anledningar till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en stor variation av arbetsplatser där du möter olika typer av utmaningar. Vi erbjuder dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. Vi erbjuder bland annat försäkringar, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på projekt E05 Korsvägen start enligt överenskommelse. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan 
Kontakta gärna HR Specialist, Victoria Reeve 0790–787939 för ytterligare information. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. Urval och tillsättning sker löpande så skicka in din ansökan så snart du kan, dock senast den 17 december 2023. Välkommen med din ansökan! 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor!
På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det gäller våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i nära samarbete mellan våra medarbetare, partners och kunder.

Hos oss är du en betydande medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för oss att forma en bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur som bygger på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och olika bakgrunder gör skillnad.

NCC - ett av Nordens ledande företag.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

Ansök nu

Biträdande Area Manager, Liseberg E05

Civilingenjör, väg- och vattenbyggnad
Läs mer Nov 24
Vill du jobba internationellt men trivs bättre på hemmaplan? Har du tidigare arbetat med stora projekt och trivs med ansvar? Just nu söker vi en biträdande Area Manager till vår deletapp Liseberg och som vill vara med i ett av Sveriges största och mest betydelsefulla infrastrukturprojekt. Låter detta som din nästa utmaning, skicka in din ansökan idag!

Rollen som biträdande Area Manager Liseberg
Du som nyligen varit i centrala Göteborg har kanske märkt att vi är med och bygger del av Västlänken. Till Deletapp Korsvägen E05 och Area Liseberg, som är precis som det låter - i och bredvid Liseberg, söker vi nu efter dig som vill ta dig an rollen som Biträdande Area Manager (motsvarande titel Projektchef inom NCC).

Denna del i projektet är både intressant och utmanande, vi är just nu inne i en intensiv fas med komplex grundläggning på stora lerdjup där vi stabiliserar schakten med bl. a slitsmursteknik och RD-pålning. Vi kommer under nästa år bl. a att schakta oss under Mölndalsån i en vattenfylld schakt och har två komplexa tunnelpåslag mellan lera mot berg. Efter grundläggningen övergår arbetena till betongarbeten, spårplatta och installationer. 

Din roll, tillsammans med Area Manager är att övergripande ansvara för olika teknikdelar och att styra arean mot rätt tid, kostnad och kvalitet. Du är ansvarig för att aktivt bidra till utveckling av personal samt att få teamet att arbeta mot gemensamma mål. Vi jobbar i team och ni kommer tillsammans leda operations managers, platschefer och arbetsledare som arbetar med underentreprenörer, yrkesmedarbetare och kollegor. Tillsammans jobbar ni för att driva projektet framåt. Till din hjälp kommer du ha flertalet supportfunktioner inom bland annat kostnadsstyrning, planering och VDC som sitter på plats i projektet. Du kommer rapportera till en av våra produktionschefer på projekt E05 Korsvägen.

Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att leverera de bästa hållbara lösningarna i en organisation med goda värderingar och en stark vilja att lyckas.

Din profil
För att trivas och vara framgångsrik i rollen ser vi att du:


• har mer än 10 års erfarenhet från ledande befattning inom tunga anläggningsprojekt med tidigare erfarenheter från grundläggning och betong
• har tidigare arbetat i stora och komplexa projekt, gärna med Trafikverket som kund
• är trygg i ledarrollen och har en god förmåga att delegera och ställa krav
• kommunicerar obehindrat i tal och skrift på såväl svenska som engelska
• har goda kunskaper inom ekonomi
• har goda kunskaper i entreprenadjuridik samt regelverk

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet inom området. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt, är en god problemlösare, trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare samt verkar för en bra arbetsmiljö.

Vidare bör du vara affärsmässig med ett resultat- och lönsamhetsfokus samt en förmåga att snabbt överblicka helheten. Du har ett strukturerat arbetssätt och har förmåga att planera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du trivs med att driva flera frågor parallellt och du gillar den administrativa delen samt trivs med närheten till pulsen ute i produktion. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.  

Om projekt E05 Korsvägen
Du kommer att bli en del av vårt projekt E05 Korsvägen, som är en deletapp av Västlänken i centrala Göteborg. Vi går in i nya spännande faser på flera produktionsplatser i projektet. Du kommer vara placerad på produktionsplats Liseberg där stora arbeten inom mark, grundläggning och betong pågår just nu.

NCC har tillsammans med ett tyskt bolag, Wayss & Freytag, bildat en Joint Venture som kallas WLC – West Link Contractors. Projektet är ett samverkansprojekt där vi arbetar nära vår kund och involverar många yrkesgrupper. För att citera vår projektchef; ”Detta är ett once in a lifetime projekt. Att bygga Korsvägen är ett unikt projekt i Sverige som görs i Göteborgs innerstad där vi möts av alla utmaningar som man kan stöta på i ett projekt på relativt kort tid som är miljömässigt rätt, hållbart och viktigt för Göteborgs framtid”.

Vi erbjuder
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Det är bidragande anledningar till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en stor variation av arbetsplatser där du möter olika typer av utmaningar. Vi erbjuder dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. Vi erbjuder bland annat försäkringar, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på projekt E05 Korsvägen start enligt överenskommelse. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan 
Kontakta gärna HR Specialist, Victoria Reeve 0790–787939 för ytterligare information. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. Urval och tillsättning sker löpande så skicka in din ansökan så snart du kan, dock senast den 17 december 2023. Välkommen med din ansökan! 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor!
På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det gäller våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i nära samarbete mellan våra medarbetare, partners och kunder.

Hos oss är du en betydande medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för oss att forma en bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur som bygger på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och olika bakgrunder gör skillnad.

NCC - ett av Nordens ledande företag.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

Ansök nu

Arbetsledare mark, Almedal E05

Arbetsledare, anläggning
Läs mer Nov 27
Vill du jobba internationellt men trivs bättre på hemmaplan? Nu finns en möjlighet som arbetsledare till vårt projekt med produktionsplats Almedal, E05 Korsvägen och som är en deletapp av västlänken i centrala Göteborg. Deletapp Korsvägen är cirka 3,2 kilometer lång tågtunnel och sträcker sig från Landala, via Korsvägen och Örgryte/Jakobsdal för att sedan ansluta i Almedal till befintliga spår.

Det här är rollen för dig som trivs med att arbeta i produktion, du får möjlighet att vara med och bidra med din kompetens under genomförandet. Låter det som du? Då är det här du ska jobba! Ett unikt once in a lifetime projekt, Sveriges största pågående anläggningsprojekt.

Rollen som arbetsledare

Som Arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande arbete med stort eget ansvar. I samarbete med platschef och blockchef planerar och leder du projekten framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och ser till att vi håller vad vi lovar. Du medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande samt leder och fördelar det löpande arbetet.
Du deltar vid framtagande av tidplaner, stämmer av egna aktiviteter och utför arbetsberedningar tillsammans med andra medarbetare i teamet. Arbetet kommer att ske på Almedal, i del Örgrytetunneln, en utav våra arbetsplatser inom etapp E05 Korsvägen.

Din profil

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning från en universitets-, högskole- eller YH utbildning med minst 5–6 års erfarenhet av liknande arbete alternativt flerårig praktisk erfarenhet som Arbetsledare inom markarbeten, väg- och anläggning. Meriterande om du har arbetat med stora projekt tidigare. För att vara framgångsrik i rollen som Arbetsledare ser vi att du är en affärsmässig lagspelare som drivs av att skapa goda resultat. Som person är du positiv, ansvarsfull, ordningsam och brinner för ditt arbete ute i produktionen samtidigt trivs du med det administrativa arbete som ingår i rollen. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang samt drivkraft. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Om projekt E05 Korsvägen

Du kommer att bli en del av vårt projekt E05 Korsvägen, som är en deletapp av Västlänken i centrala Göteborg. Vi går in i nya spännande faser på flera produktionsplatser i projektet där din första placering kommer vara på produktionsplats Almedal där stora arbeten inom mark, grundläggning och betong pågår.

NCC har tillsammans med ett tyskt bolag, Wayss & Freytag, bildat en Joint Venture som kallas WLC – West Link Contractors. Projektet är ett samverkansprojekt där vi arbetar nära vår kund och involverar många yrkesgrupper. För att citera vår projektchef; ”Detta är ett once in a lifetime projekt. Att bygga Korsvägen är ett unikt projekt i Sverige som görs i Göteborgs innerstad där vi möts av alla utmaningar som man kan stöta på i ett projekt på relativt kort tid som är miljömässigt rätt, hållbart och viktigt för Göteborgs framtid”.

Vi erbjuder

Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Det är bidragande anledningar till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en stor variation av arbetsplatser där du möter olika typer av utmaningar. Vi erbjuder dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. Vi erbjuder bland annat försäkringar, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på projekt E05 Korsvägen start enligt överenskommelse. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan 

Kontakta gärna HR Specialist, Victoria Reeve 0790–787939 för ytterligare information. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. Urval och tillsättning sker löpande så skicka in din ansökan så snart du kan, dock senast den 17 december 2023. Välkommen med din ansökan! 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor!

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det gäller våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i nära samarbete mellan våra medarbetare, partners och kunder.

Hos oss är du en betydande medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för oss att forma en bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur som bygger på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och olika bakgrunder gör skillnad.

NCC - ett av Nordens ledande företag. 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

Ansök nu

Arbetsledare Stomkomplettering E02 Centralen

Arbetsledare, husbyggnad
Läs mer Nov 16
Nu söker vi ytterligare en kollega och arbetsledare till blocket stomkomplettering till vårt projekt E02 Centralen som är en deletapp av västlänken i centrala Göteborg.

Har du erfarenhet av att arbeta med stomkomplettering, stora projekt och vill jobba med ett unikt once in a lifetime projekt, Sveriges största pågående anläggningsprojekt? Att jobba i stora projekt är både unikt och komplext, hos oss får du möjligheten att utveckla din ledarprofil och samtidigt få möjlighet att arbeta med stomkomplettering för den 1,8 km långa tågtunneln och station under mark. Låter det som du? Då är det här du ska jobba!  

Om E02 Centralen
På uppdrag av Trafikverket bygger NCC deletapp Centralen, en del av Västlänken. Etappen omfattar en bro över E6 i öst, en underjordisk tågstation och cirka 2 km anslutande tågtunnel, varav en del går genom berg.

Rollen som Arbetsledare
Som arbetsledare har du ditt eget ansvarsområden där du planerar och leder din del av projektet kring stomkomplettering i den nya underjordiska tågstationen och tunneln. Du har tätt samarbete med din blockchef, andra arbetsledare och kontraktsingenjörer. 

Stomkompletteringen i detta projekt innebär stora entreprenader av bland annat hissar och rulltrappor, betongtrappor, brandskydd, natursten, stålentreprenader, glasväggar och undertak.

I arbetsuppgifterna ingår att följa upp och arbeta fortlöpande med tidplan som visar vad som är planerat de närmaste veckorna inom ditt område. Du leder, fördelar och samordnar underentreprenörernas arbeten och ansvarar för att arbetet genomförs i enlighet med de tekniska krav och tillhörande arbetsberedningar som finns.

Vi på NCC har bra verktyg och arbetssätt som stödjer dig i arbetsledarrollen där du även fungerar som en viktig förebild när det gäller arbetet inom miljö, kvalitet och arbetsmiljö. Vi jobbar i team där din roll i laget är att engagera och motivera genom delaktighet och på detta sätt nå de mål och deadlines som är uppsatta. Gruppen som du kommer arbeta med har lång erfarenhet inom området och ni stöttar och inspirerar varandra i arbetet och till utveckling. Vill du jobba i ett modernt företag, med god projektkultur, goda utvecklingsmöjligheter och ha bra balans mellan arbete och fritid? Då kommer du trivas hos oss!

Din profil
För att vara framgångsrik i den här rollen har du flera års erfarenhet som entreprenör i en arbetsledande roll och erfarenhet från att arbeta med samordning i stora komplexa projekt gärna olika typer av husbyggnadsprojekt, till både privat och offentlig sektor, det kan vara alltifrån kommersiella projekt till bostäder.

Du har en förståelse för kalkyl och kontraktshantering liksom prognos- och tidplanearbete och delar gärna din tid mellan att samordna både från kontoret och ute i produktion. Med dig har du en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. 

Som person är du positiv, ansvarsfull, ordningsam och brinner för ditt arbete ute i produktionen. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang samt drivkraft. För att bli en del av oss står du också för våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och förstår vikten av att jobba med inkludering och mångfald i organisationen.

Vi erbjuder
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Det är bidragande anledningar till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en stor variation av arbetsplatser där du möter olika typer av utmaningar. Vi erbjuder dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Ytterligare information
Tjänsten är en projektanställning vid E02 Centralen, produktionsplats är Centralen/Stationsdelen. Arbetstid är heltid med skiftgång vilket innebär förskjuten arbetstid vardagar och visst helgarbete efter schema. Start enligt överenskommelse. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan 
Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av Victoria Reeve, HR Specialist Rekrytering, 0790–787939. Registrera din personliga ansökan där du beskriver varför du är intresserad av tjänsten, tillsammans med ditt CV. Sista ansökningsdag är 10 december 2023. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor!
På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det gäller våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i nära samarbete mellan våra medarbetare, partners och kunder.

Hos oss är du en betydande medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för oss att forma en bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur som bygger på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och olika bakgrunder gör skillnad.

NCC - ett av Nordens ledande företag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Mekaniker Bergtunnel nattskift

Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker
Läs mer Nov 17
Mekaniker till nattskiftet Bergtunnel Västlänken E05 Korsvägen
Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en Mekaniker till vår tunnelverksamhet på projektet E05 Korsvägen. 


Rollen hos oss
Vi söker nu en mekaniker till projekt Västlänken på ett av våra nattskift. Arbetet består av att genomföra reparations- och underhållsarbete, både akuta reparationer och dagligt underhåll. Du kommer även att ansvara för reservdelsbeställningar och tillverka hydraulslang. Det dagliga arbetet består av att utföra maskinunderhåll, service och reparationer på projektets entreprenadmaskiner.

Maskinparken består bland annat av arbetsplatsformer, underjordsborriggar Atlas Copco, grävmaskiner och hydraul hammare. I uppdraget ingår även svetsningsarbeten, framförallt på skopor till grävmaskinerna. Arbetet utförs på vår bergtunneletablering, därav sker även mycket underjordsarbete. 

Din profil
Vi ser att du har goda reparationskunskaper och det är meriterande om du har erfarenhet av underhåll av entreprenadmaskiner. Du som söker har grundläggande el- och hydraulikkunskaper samt erfarenhet från arbete under jord. Du har även goda tekniska kunskaper, datakunskaper och ska ha en mekanikerbakgrund. Att kunna kommunicera obehindrat på svenska är ett krav för tjänsten.

Vi söker dig som tycker om att jobba i en liten, sammansvetsad grupp. Du är lyhörd och serviceinriktad. Ordning och reda på arbetsplatsen är en självklarhet för dig och du tycker om att arbeta med människor. Du är flexibel och ansvarstagande samt van att arbeta i en miljö där tempot stundtals är högt. Det är av yttersta vikt att du står bakom våra värderingar Ärlighet, Tillit & Respekt.Vi erbjuder
Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Din ansökan
Vill du utveckla Göteborgs infrastruktur tillsammans med oss? Sista ansökningsdatum är 1:a December. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning (sex månaders provanställning) med placering på projekt E05 Korsvägen


Har du frågor om tjänsten? Kontakta HR Elin Skärberg på 070 020 14 44.
 
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Anbudsledare Large Civil Projects NCC Infrastructure

Byggnadskalkylator/Anbudsingenjör
Läs mer Okt 25
Är du en lagspelare som gillar tekniska utmaningar? Trivs du i en central roll med många kontakter? Vi söker nu dig som vill ta nästa steg i karriären och som vill fortsätta utveckla dina ledaregenskaper i en operativ roll som Anbudsledare, till Large Civil Projects. Vill du arbeta i nära samverkan med kunder, kollegor samt fortsätta och utveckla vår verksamhet är detta ett jobb för dig!

Om NCC Large Civil Projects Sweden
NCC Large Civil Projects Sweden utvecklar och leder komplexa infrastrukturprojekt i miljardklassen i Sverige. Inom divisionen samlas erfarna projektchefer, specialister och andra nyckelkompetenser för att möta de krav som ställs på den här typen av projekt – från anbud till färdigt projekt.

Rollen som Anbudsledare
Som anbudledare inom Large Civil Projects (LCP) innebär det att du har en central roll i att samordna och ansvara för kalkyl- och anbudsarbetet för våra stora komplexa projekt inom infrastruktur inom hela Sverige.

I rollen är du delaktig och drivande i arbetet med att skanna av projektmarknaden och lära känna kundens behov samt matcha det med NCC:s erbjudanden. På övergripande nivå kommer det innebära att du kommer att arbeta med marknadsbevakning och screening av stora projektmarknaden. Rollen ger insyn i hela LCP:s verksamhet och blir en strategiskt viktig roll med såväl utvecklings- som operativt arbete.

Du arbetar i nära samverkan med divisionens övriga personal för att stödja anbuds- och produktionsprocessen. Du bygger och leder vår anbudsgrupp och ser till att allas kompetens tas tillvara och att dina medarbetare är motiverade och växer med sina uppgifter. Förutom att leda och fördela arbete och använda de arbetssätt och metoder som utvecklats inom NCC arbetar du själv även operativt med anbud.

Rollen innebär mycket kontaktytor och inom divisionen samlas erfarna projektchefer, specialister och andra nyckelkompetenser, vilka du kommer arbeta tätt tillsammans med.

Din profil
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av att arbeta med anbud/kalkyl inom tung anläggningsverksamhet i miljardklassen. Alternativt har du arbetat i tunga produktionsroller och med det har du goda kunskaper om såväl produktion som arbetsmetoder. Eftergymnasial utbildning inom en byggteknisk högskole- eller civilingenjörsutbildning är ett krav.

Du självgående i hela anbudsprocessen och har ett intresse att långsiktigt medverka till att driva och utveckla anbudsprocessen tillsammans med projektteamet och anbudsingenjörer. Vidare har du ett sinne för goda affärer och vi tror också att du har ett kundorienterat synsätt. Med ditt tekniska kunnande, ett strukturerat arbetssätt och en analytisk förmåga hittar du de bästa lösningarna. Som person och ledare trivs i en roll där individuellt arbete kombineras med lagarbete.

Du har såklart med din bakgrund även mycket goda kunskaper i entreprenadjuridik samt i regelverk såsom AMA Anläggning, MER, AB04 samt ABT06.

Ytterligare information
Division Large Civil Projects är specialiserad på stora och komplexa infrastrukturprojekt i Sverige. Placeringsort kan diskuteras men våra stora kontor finns i Solna, Göteborg och Malmö. I tjänsten ingår resor inom Sverige, B-körkort är ett krav. Tjänsten kräver bra kunskaper i både svenska och engelska i både tal och skrift. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan 
Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Rikard Andersson, Large Civil Projects, 0703–548036, eller Victoria Reeve, HR Specialist Rekrytering, 0790–787939. Registrera din personliga ansökan där du beskriver varför du är intresserad av tjänsten, tillsammans med ditt CV. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2023-11-30.

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor!
På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det gäller våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i nära samarbete mellan våra medarbetare, partners och kunder.

Hos oss är du en betydande medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för oss att forma en bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur som bygger på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och olika bakgrunder gör skillnad.

NCC - ett av Nordens ledande företag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

Ansök nu

Anbudsingenjör Large Civil Projects NCC Infrastructure

Byggnadskalkylator/Anbudsingenjör
Läs mer Okt 25
Är du en lagspelare som gillar tekniska utmaningar? Trivs du i en central roll med många kontakter? Vi söker nu dig som vill ta nästa steg i karriären och fortsätta utvecklas inom komplexa och stora projekt. Vill du arbeta i nära samverkan med kunder, kollegor samt fortsätta och utveckla vår verksamhet är detta ett jobb för dig!

Om NCC Large Civil Projects Sweden
NCC Large Civil Projects Sweden utvecklar och leder komplexa infrastrukturprojekt i miljardklassen i Sverige. Inom divisionen samlas erfarna projektchefer, specialister och andra nyckelkompetenser för att möta de krav som ställs på den här typen av projekt – från anbud till färdigt projekt.

Rollen som anbudsingenjör
Som anbudingenjör inom Large Civil Projects (LCP) innebär det att du självständigt, eller i team, gör kompletta anbudskalkyler.

Arbetsuppgifterna är följande:


• Kostnadskalkylering i kalkylsystemet
• Tillsammans med anbudsteamet strukturera anbudsprocessen
• Identifiera och prissätta tekniska- och kommersiella risker
• Tillsammans med inköpsfunktion sammanställa offertinfordran
• Tillsammans med inköpsfunktion värdera leverantörsofferter
• Stöd till produktionsorganisationen i överlämnande- och uppstartsskedet

Din profil
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av att arbeta med anbud/kalkyl inom tung anläggningsverksamhet i miljardklassen. För att vara framgångsrik i rollen som anbudsingenjör ser vi att du har jobbat i en liknande roll tidigare där du arbetat med MAP eller liknande kalkylprogram, du har med fördel kunskaper i entreprenadjuridik samt i regelverk såsom AMA Anläggning, MER, AB04 samt ABT06. Eftergymnasial utbildning inom en byggteknisk högskole- eller civilingenjörsutbildning är ett krav.

Som person är du självgående, strukturerad och har förmågan att leda arbetet framåt, vilket gör att du är bra på att leverera resultat i tid. Du har även lätt för att samarbeta och arbeta med både våra med kunder och kollegor i samband med kundträffar och anbudspresentationer. Rollen kräver att du har ett strukturerat arbetssätt, är analytiskt lagd samt är en god lagspelare.

Ytterligare information
Division Large Civil Projects är specialiserad på stora och komplexa infrastrukturprojekt i Sverige. Placeringsort kan diskuteras men våra stora kontor finns i Solna, Göteborg och Malmö. I tjänsten ingår resor inom Sverige, B-körkort är ett krav. Tjänsten kräver bra kunskaper i både svenska och engelska i både tal och skrift. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan 
Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Rikard Andersson, Large Civil Projects, 0703–548036, eller Victoria Reeve, HR Specialist Rekrytering, 0790–787939. Registrera din personliga ansökan där du beskriver varför du är intresserad av tjänsten, tillsammans med ditt CV. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2023-11-30.

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor!
På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det gäller våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i nära samarbete mellan våra medarbetare, partners och kunder.

Hos oss är du en betydande medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för oss att forma en bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur som bygger på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och olika bakgrunder gör skillnad.

NCC - ett av Nordens ledande företag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

Ansök nu

Manager of Category Management NCC Industry

Kategorichef/Kategoriansvarig
Läs mer Okt 25
Ready for an exciting job in the heart of Nordic Category Management? Join us on an adventure that promises great colleagues, brilliant strategies, and a ton of fun! We are looking for a Manager, who will take the responsibility to develop and lead a group of skilled category managers on a Nordic level. The categories are related directly to our business within asphalt and stone materials at NCC Industry. 

You will be a part of a Nordic team and work closely together with your colleagues in purchasing, and other key stakeholders both internal and external on identifying business improvement projects and sourcing opportunities, with the purpose to make our Business Area more competitive.

Key responsibilities:

• Establish and lead a team with Category Managers, securing a good development and positive working environment in the team
• Build structure and operating model for category management cross functionally within the business area
• Drive the execution of specific category strategies according to guidelines
• Understand local business requirements and markets conditions
• Coordinate cross border implementation and drive the category work
• Run supplier development and performance
• Create results, set goals and deliver financial results, and create clear value-based improvements

Your Profile

• You are a change agent who gets things done, with high integrity, based on the NCC values and Star Behaviors.
• You have a open-minded and sociable personality with great cooperation, communications, and leadership skills.
• You have completed a Master´s Degree (e.g., engineering, law, business administration, commercial degree) and vast experience from large industrial companies
• You have a thorough knowledge and understanding of financial business acumen and are independently able to perform and communicate industrial analysis.
• You have the capability to communicate and implement your ideas, and collaborate with various stakeholders, colleagues and suppliers.
• You have a high degree of curiosity and interest in understanding the business and value chain in large organizations. Nordic work experience in an industry will be an advantage.
• You have excellent presentations skills, and work fluently in English as well as in a Nordic language.

Additional info? 
This is a permanent position and placed at one of our NCC offices in Stockholm, Gothenburg, Malmö, Oslo or Copenhagen. Travelling within the Nordic Countries will be required. In this position you will be reporting to Head of Purchasing BA.??In accordance with NCCs safety culture we conduct background checks on final candidates. 

NCC offers an opportunity to be a part of a large dynamic organization with great opportunities for personal development both within and outside the purchasing area. You will work in a company, that strives to be the forerunner in its industry, and you will be a member of a team with engaged and positive colleagues. Our work is guided by our values and Star Behaviors.

Diversity fuels innovation, bringing fresh perspectives and ideas to the table. Therefore, we encourage applicants from all backgrounds to join us and contribute to our journey ahead.

Contact and application
For further information regarding the position, please contact Head of Purchasing BA, Marie Nordhemmer, phone +46 72 578 61 35, or mail marie.nordhemmer@ncc.se. Please register your application and CV below. Selection is ongoing, so please apply as soon as possible but no later than 2023-11-20.

Welcome with your application!

About NCC 
At NCC, you become part of an organization with good values, high environmental awareness, and a strong will to succeed together. Every day, our more than 12,500 employees make decisions that improve people's everyday lives, both today and tomorrow. Here you work in a strong community together with committed and professional colleagues who are driven to learn new things, achieve goals, share experiences, and make a real difference together. We challenge ourselves to drive development and create sustainable solutions that move society forward with new knowledge. 

We kindly but firmly decline contact with recruiters and sellers of advertising or staffing solutions.

Ansök nu

Junior Engineer NCC Industry

Civilingenjör, anläggning
Läs mer Okt 25
Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på lösningar inom stenmaterial, asfalttillverkning och beläggning. Inom Division Stenmaterial söker vi dig som vill hjälpa oss utveckla våra processer för framtidens hållbara samhälle.?I våra nordiska länder använder varje medborgare i genomsnitt ca 1 kg stenmaterial per timme, året om! Stenmaterial behövs för byggnation av hus, vägar, järnvägar och för tillverkning av asfalt och betong.?Vi vill producera denna viktiga råvara på ett hållbart sätt. Det innebär att vi eftersträvar resurs- och energieffektiv tillverkning, god arbetsmiljö och genomtänkt logistik samt stor hänsyn till miljö och samhälle. 

Här är dina nya utmaningar
Som Junior Engineer kommer du att få en bred insyn i vår verksamhet som inkluderar en del grundläggande utbildningar och intressanta studiebesök i Norden. Samtidigt ska du specialisera dig på platsspecifika studier med syfte att effektivisera vår produktion på ett hållbart sätt. Du kommer att följa upp nyttjandegraden på några av våra produktionsanläggningar för att, i samarbete med våra lokala produktionsingenjörer och platsansvariga, ta fram förslag på förbättringsåtgärder samt följa upp resultatet.

De här kunskaperna och kompetenserna önskar vi att du har
Du är intresserad av att konkret och praktiskt arbeta med optimering av produktion och värdesätter hållbarhetsfrågorna. Vi tror att du har en ingenjörsutbildning från högskola/universitet, med inriktning mot produktion, logistik, maskinteknik eller motsvarande. Vi förväntar oss inte någon längre arbetslivserfarenhet. 

Oavsett utbildning bör du vara systematisk och logisk och gilla att tänka steg för steg för att kunna sätta samman helheter samt dra slutsatser från analyserna. För att genomföra ditt arbete måste du ha lätt för att skapa kontakter och du är en person som ”vågar fråga”. Du kan också arbeta självständigt med stöd av din handledare. Du kan prata och skriva svenska och engelska obehindrat. 

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas. Önskvärd placering är Stockholm, Uddevalla eller Göteborg. Någon av NCC:s övriga placeringsorter kan diskuteras. Då tjänsten kräver resor är B-körkort ett krav. Resor med övernattning kan förekomma. 

Registrera din ansökan och CV nedan senast 2023-11-20.

Vi erbjuder
NCC erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög medvetenhet om hållbarhet och en stark vilja att utvecklas. 

Som Junior Engineer kommer du att beredas goda möjligheter till en intressant karriär hos oss. 

Hos oss är det du som påverkar din utveckling. 

Vi strävar efter jämställdhet och mångfald, och vi är fast beslutna att skapa en inkluderande arbetsplats där alla har möjlighet att växa. Vi uppmuntrar sökande från olika bakgrunder och kön, för vi tror på att en diversifierad arbetsstyrka är nyckeln till innovation och framgång. 

Vill du veta mer? 
Gällande tjänsten: Kontakta gärna Development Engineer, Kristoffer Hofling på telefon 070-0888437 eller mail kristoffer.hofling@ncc.se, alternativt Manager of Business Development, Marie Norén på telefon 076-7935446 eller mail marie.noren@ncc.se  

Gällande rekryteringsprocessen: Kontakta gärna HR Business Partner Karin Strandh på telefon 079-0728379 eller mail karin.strandh@ncc.se 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor 
På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder. 

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur, grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad. 

NCC - ett av de ledande företagen i Norden. 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater.  

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

Ansök nu

Inköpare till Hercules

Inköpare
Läs mer Okt 16
Vill du ha en bred inköpsroll, nära produktion, där du driver inköp av varor och tjänster, supporterar och vägleder projekten genom inköpsprocessen och samtidigt bidrar till att utveckla inköpsfunktionen vidare?

Hercules Grundläggning är ett av Nordens ledande grundläggningsföretag och en del av NCC Infrastructure. Med hjälp av metoder som pålning, stödkonstruktioner och grundförstärkning hjälper vi våra kunder med att lägga grunden till framtidens byggnader och anläggningar. I Sverige omsätter vi 1,1 miljard och är ca 220 anställda. 

Rollen som Inköpare
Som inköpare hos oss på Hercules Grundläggning har du en bred roll med varierande arbetsuppgifter och en stor möjlighet till personlig utveckling. I rollen hanterar du inköp för produktionsprojekt i olika skeden, supporterar och vägleder projekt-/platschefer genom inköpsprocessen för anskaffning av material och tjänster samt vid behov stödjer du även våra pålfabriker med inköpsrelaterade uppgifter.  

Du arbetar tillsammans med en annan inköpare samt inköpschefen och tillsammans driver ni inköpsarbetet med materialinköp, projektavtal, leverantörsutveckling och kvalitetssäkring samt bidrar aktivt i vårt strategiarbete. Vi arbetar med leverantörer i hela Europa. Det ingår en del resor i tjänsten och det finns stor möjlighet att styra dessa själv.

Din profil
Vi söker dig som har en stor nyfikenhet och ett teknikintresse. Du har en relevant eftergymnasial utbildning med inriktning inköp/ekonomi eller annan motsvarande examen/erfarenhet som är likvärdig samt minst 3 års erfarenhet av att självständigt driva inköpsarbete. Erfarenhet av anläggningsbranschen är meriterade. 

För att lyckas i rollen är du trygg i dig själv, strukturerad och affärsmässig. Du har lätt för att samarbeta och utveckla samt skapa goda kontakter såväl internt som externt. Som inköpare bidrar du starkt till resultatet för projektet och företaget.

Vidare är du van användare MS Office program, ett krav är svenska och engelska i tal och skrift då du kommer att förhandla fram och dokumentera avtal.

Ytterligare information
Tjänsten är på heltid, tills vidare. Din placering blir vid vårt nya regionkontor Kineum, i Gårda, Göteborg. Körkort B är krav. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Vi erbjuder
Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Kontakt och ansökan 
Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Fredrik Öhman, på telefonnummer 0790–659282 eller HR Specialist Victoria Reeve, på telefonnummer 0790–787939. Urval och tillsättning sker löpande så skicka in din ansökan så snart du kan, dock senast den 5 november 2023.

Varmt välkommen med din ansökan!

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor
På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

Ansök nu

Samordnande Mätchef

Produktionschef, anläggning
Läs mer Sep 15
Vill du vara en del av ett kompetent team där vi jobbar med ett av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia? Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken och det är till vår projektorganisation för Korsvägen som vi söker dig med erfarenhet av att jobba med samordning och kontraktsfrågor inom mätteknik i stora projekt. 

Rollen som Samordnande Mätchef

Idag har projektet fyra geografiska areor med ansvariga mätchefer. Som samordnande chef blir ditt huvudsakliga ansvar att:


• Representera mätarbetet för hela projektet Korsvägen E05 såväl mot projektledning som mot Trafikverket
• Samordna mätchefer samt mätresurser och säkerställa gemensamma processer och rutiner i projektet
• Följa upp kvalitet och ansvara för slutdokumentation enligt kontraktskraven på mät
• Stötta mätorganisationen i olika frågor
• Dialog med Trafikverket och följa upp att vi levererar enligt de krav som finns
• Utveckling av medarbetare och säkerställa rätt utbildningsnivå på mätorganisationen

Din Profil

Vi söker dig som har relevant erfarenhet i stora infrastrukturprojekt. Du har vana av gruppledning, samordning och planering av ett större team. I ditt ledarskap är du trygg och inkluderande ledare, motiveras  av att samarbetet med andra samt trivs i en stöttande funktion. Då du kommer ha en central funktion i projektet är en viktig förmåga att nätverka och skapa relationer.

Eftersom såväl möten som dokumentation både är på svenska och engelska kommunicerar du väl både i tal och skrift på båda språken. Du har god dator och systemvana. 

Mer om projektet
Du kommer att bli en del av vårt projekt E05 Korsvägen, en deletapp av västlänken i centrala Göteborg. Projektet är ett samverkansprojekt där vi arbetar nära vår kund och involverar många yrkesgrupper. För att citera vår projektchef; ”Detta är ett once in a lifetime projekt. Att bygga Korsvägen är ett unikt projekt i Sverige som görs i Göteborgs innerstad där vi möts av alla utmaningar som man kan stöta på i ett projekt på relativt kort tid som är miljömässigt rätt, hållbart och viktigt för Göteborgs framtid”. Vår organisation präglas av en stark vilja att nå våra mål tillsammans samtidigt som vi har kul på resan dit. 

Ytterligare information

Placering är Korsvägen i centrala Göteborg och du rapporterar närmast till Produktionschef. Tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC's policies. 

Kontakt och ansökan

Matchar tjänsten din profil så ansök senast 2023-10-31. Urval och tillsättning kan ske tidigare. För frågor når du Gunilla Glännå, HR-specialist rekrytering, gunilla.glanna@ncc.se, 079-0788170 eller Elin Skärberg, elin.skarberg@ncc.se, 0700-201444. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om NCC
NCC är ett av de ledande byggföretagen i Norden. Som expert på att driva komplexa byggprocesser bidrar NCC till byggande som har en positiv inverkan på kunderna och på samhällets utveckling i stort. Verksamheten omfattar bygg- och infrastrukturprojekt, produktion av asfalt och stenmaterial samt kommersiell fastighetsutveckling. 2022 omsatte NCC ca 54 miljarder SEK och hade 12 500 anställda. NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

Ansök nu