Lernia Bemanning AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Lernia Bemanning AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Projektadministratör | Göteborg

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Nov 21
Motiveras du av att ge service i världsklass och av att lösa komplexa problem? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Lernia en projektadministratör/assistent för att arbeta som projektstöd till vår kunds verksamhet runt Göteborg . Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Lernia!

Arbetsbeskrivning

Som projektadministratör kommer du främst agera som stöd till projektledare och projektcontroller. I denna tjänst viktigt att du har ett ekonomiskt perspektiv vilket innebär att du har förståelse för kostnader och intäkter. Har du tidigare arbetat inom entreprenadbranschen och har erfarenhet av service- och ramavtal och avtalstolkning så kan det vara en fördel i denna tjänst.

Uppgifter inkluderar:

• Hålla administrativ ordning och reda genom hela projektet från uppstart fram till avslut.
• Upprätthålla administrativa rutiner och struktur gällande dokumenthantering, avtal fakturahantering samt. leverantörshantering.
• Delta på uppföljningsmöten tillsammans med vår projektledare och projekt controller för att följa och analysera projekten.
• Självständigt hanterat rapportering, uppföljning, fakturor, avtal och allmän projektadministration.
• Avlasta projektledare och beredare med administrativa arbetsuppgifter.
• Kontroll samt nyckelanvändarstöd i faktureringsfrågor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst gymnasieexamen, gärna med företagsekonomisk inriktning.

Gärna erfarenhet av att självständigt arbeta med uppföljning, rapportering, fakturering, avstämningar, avtal och projektadministration.

Van datoranvändare, krav att du jobbat med Office 365, rapportverktyg och ekonomisystem, erfarenhet av ärendehanteringssystem kan vara meriterande.

Vi ser gärna att du är en strukturerad, serviceinriktad problemlösare som tar initiativ och visar en god social förmåga i ditt samarbete med andra. Du är noggrann, klar och tydlig i ditt sätt att kommunicera både i tal och skrift på svenska.

Övrigt

Placeringsort: Göteborg med möjlighet att arbeta hemifrån några dagar i veckan när man kommit in i arbetet.

Typ av anställning: konsultuppdrag med god chans till förlängning.

Kontaktuppgifter och ansökan

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta rekryterare Adrian Runsten via e-post: adrian.runsten@lernia.se om du har några frågor eller funderingar.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.

Ansök nu

Pensionärer och studenter sökes för ett serviceinriktat extrajobb till Intr

Inkassohandläggare
Läs mer Sep 18
Är du student eller pensionär och vill ha ett socialt, utmanande och serviceinriktat extrajobb vid sidan av?

Letar du jobb för att dryga ut studentkassan samtidigt som du vill ha tid över under helgen? Eller är du kanske pensionär och vill fortsätta arbeta några timmar i veckan? Då kan den här tjänsten vara något för dig!

Nu rekryterar vi nya kollegor till Intrums team i Göteborg och vi söker dig som är serviceinriktad, lösningsorienterad, empatisk person och som vill komma till en arbetsplats med stort fokus på att hjälpa människor till en sund ekonomi. Arbetet är förlagt under dagtid, måndag till fredag och vi erbjuder fast lön och arbete tillsammans med ett härligt gäng.

Intrum Sverige AB är branschens ledande leverantör av kredithanteringstjänster och sitter mitt i centrala Göteborg. Nu söker vi personer till rollen som rådgivare med hjärtat på rätta stället till deras målmedvetna Front Office-team.

Du kan jobba minst 10 timmar/vecka under vardagar (inga helger, de är till för annat). Vi ser gärna att du är lösningsorienterad som person och alltid har en positiv inställning till din omgivning. Du är utöver detta utåtriktad, självständig, flexibel och målmedveten. Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Om tjänsten:
I din roll som rådgivare är det huvudsakliga syftet att hjälpa människor till en sund ekonomi. Det gör du genom att på ett professionellt och ödmjukt sätt ta emot inkommande ärenden från Intrums slutkunder via telefon men även via mejl. Genom ett högt engagemang levererar man gemensamt på Intrums kundlöften och driver affärer mot högre inkassering. Intrum arbetar ständigt med att bli bättre och mer effektiva samtidigt som de håller en hög kvalitet i leveransen till kund och slutkund - De ser till att det händer!

Några av dina dagliga uppgifter består av att:

• Besvara inkommande telefonsamtal från slutkunder.
• Utgående telefonsamtal till slutkunder.
• Besvara mejl från slutkunder
• Ha kontakt med myndigheter och ombud
• Samarbeta tätt med övriga funktioner inom Intrum

Tillsammans med ditt team kommer du genom hög servicegrad och lösningsorienterad förhållningssätt öka kundernas kassaflöde.

Anställningsform

Deltidsanställning. Minst 10 timmar/vecka.

Tillträdesdag

Omgående eller efter överenskommelse. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Ansök nu

Montörer sökes till Emersons produktion!

Elektronikmontör
Läs mer Okt 16
Emerson är ett globalt företag som är världsledande inom högteknologiska radarlösningar som på ett konkret sätt gör världen säkrare och mer hållbar för människa och miljö.

Vi söker nu nya stjärnor till Emersons produktion som arbetar med montering av elektronik och mekanik samt kvalitetskontroller av organisationens produkter.

Du hittar Emerson i deras nybyggda moderna Innovation Centre i Mölnlycke, ca 10 minuter från Göteborg city med goda kommunikationsmöjligheter och fri parkering. Här är varje medarbetare en del av en utvecklingsintensiv och innovativ miljö där alla har en tydlig bild av hur man i sitt eget arbete bidrar till företagets framgång.

Kundfokus, engagemang och mod genomsyrar vår kultur. Klimatet är familjärt och eftersom vi är en del av en global koncern med kontor världen över finns många utvecklingsmöjligheter.

Vi bedriver ett aktivt jämställdhetsarbete för att öka andelen kvinnor inom produktion och i teknikbranschen i stort.

Arbetsuppgifter

Produktionsavdelningen på Emerson arbetar i produktgrupper där samtliga medarbetare ansvarar för att rätt produkt levereras med rätt kvalitet i rätt tid.

Som montör är du delaktig i montering, test och packning av våra produkter och deltar i gruppens förbättringsarbete samt aktiviteter kopplade till vårt produktionssystem. Som montör ingår det att roterar runt i alla produktionsgrupper men ha grundtillhörigheten i en av dem.

Vem är du?

Vi söker dig med god problemlösningsförmåga, som motiveras av att arbeta i grupp och som tar stort ansvar för dina och gruppens arbetsuppgifter. Du är effektiv, serviceinriktad samt positiv till nya utmaningar. Som person är du praktiskt lagd och är inte rädd för att ta i när det behövs. Du trivs med att arbeta i en dynamisk organisation. Vi som ser att du har ett tekniskt intresse, gärna med kompetens inom elektronik och/eller mekanik.

Viktigt för oss är att du som söker har en god samarbetsförmåga och en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå produktionens mål. Du behöver ha en hög arbetsmoral och vara noggrann i ditt arbetssätt. Vidare ser vi att du är ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du behöver kunna arbeta självständigt mot högt uppsatta mål och deadlines.

Vi ser att du har gymnasienivåutbildning eller högre. Erfarenhet från arbete med montage är meriterande. Du behöver ha god datorvana och du behärskar svenska i tal och skrift liksom engelska vilket är Emersons koncernspråk.

Krav:

• Teknisk bakgrund/intresse
• God svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:

• Erfarenhet av arbete med montage eller kvalitetskontroll av elektroniska produkter
• Erfarenhet av ritningsläsning

Om anställningen

• Placeringsort: Göteborg/Mölnlycke
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Tillträde: Omgående
• Anställningsform: Visstidsanställning 6 månader på Lernia Bemanning med goda möjligheter till förlängning

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Nu söker Canman i Göteborg en ny medarbetare inom dryckestillverkning!

Processoperatör, bryggeri
Läs mer Sep 18
Är du en nyfiken person som trivs i en flexibel och föränderlig arbetsmiljö? Då kanske den här tjänsten kan vara något för dig!

Om Canman

Canman är ett snabbt växande förpackningsföretag inom bryggeribranschen. Vi hjälper kunder att tappa dryck på burk och är verksam på följande orter i Sverige; Helsingborg, Göteborg, Stockholm, Umeå samt Östersund.

På Hisings Backa i Göteborg, där du kommer arbeta, har Canman en anläggning för dryckesproduktion, med i dagsläget 3 st heltidsanställda och ytterligare personal vid behov. De beräknar att innan årets slut vara 6–7 heltidsanställda som arbetar i tvåskift.

Om tjänsten

I den här rollen som processoperatör/dryckestillverkare kommer du att arbeta med förpackning av dryck och allt däromkring. Du kommer att tillhöra ett team på 5 personer och få upplärning om alla linjer för processen. Eftersom det är rörligt och ibland fysiskt arbete ser vi att du inte har några förhinder för att klara av dessa typ av arbetsuppgifter. I dagsläget är det dagtid men det kan komma att bli tvåskift.

Om dig

Kunden utgår väldigt mycket efter personlig tillämplighet. För att lyckas och trivas i den här rollen ser vi att du är en drivande person som trivs i en föränderlig arbetsmiljö. Du är flexibel, vågar ta initiativ och har ett sinne för ordning och reda. Erfarenhet ifrån hygien, livsmedelsproduktion eller restaurang är meriterande.

OM ANSTÄLLNINGEN

Placeringsort: Göteborg, Hisings Backa

Tjänstgöringsgrad: Heltid

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Anställningsform: Inleds med 6 månaders provanställning med övergång till tillsvidareanställning

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på lernia.se

Ansök nu

Extrajobb som truckförare till DHL i Torslanda

Truckförare
Läs mer Nov 23
Är du student och letar efter ett extrajobb? Eller har du ett arbete på deltid och söker ytterligare timmar? Då ska du söka dig till oss! Hos Lernia Bemanning och Rekrytering i Göteborg har du chansen att ansluta till oss och jobba på ett av världens ledande logistikföretag, DHL. Det är ett jobb där du och din truck blir oskiljaktiga!

Om Uppdraget

• Placeringsort: Göteborg, Torslanda
• Typ av anställning: Deltidsjobb
• Tillsättning: Omgående eller enligt överenskommelse
• Omfattning: DeltidOm tjänsten

Du kommer huvudsakligen att köra skjutstativtruck hos DHL och för det behöver du ha ett truckkort med behörighet A1-4 och B1-4.

Arbetsuppgifterna kan exempelvis vara:

• Använda skjutstativtrucken för att flytta, lyfta och placera material och produkter på angivna platser.
• Lasta och lossa lastpallar från hyllor eller lastbilar med hjälp av skjutstativtrucken.Om dig

För att vara behörig att arbeta på DHL krävs:

• Truckkort med behörighet A1-4 och B1-4 (ladda upp digital kopia vid ansökan)
• Skjutstativerfarenhet
• Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift

Meriterande:

• B-körkort

För att göra ett bra arbete som truckförare är det en fördel att du:

• Är en lagspelare
• Gillar att arbeta i ett högt tempo
• Värdesätter noggrant och kontrollerat arbete med säkerheten i åtanke

För såväl oss på Lernia som DHL är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund!

Vad vi erbjuder dig

En anställning som konsult bygger på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd på Lernia men arbetar på DHL. Som konsult får du självklart friskvårdsbidrag.

Såhär beskriver våra nuvarande konsulter jobbet på DHL:

• Bra kollegor och sammanhållning
• Man är aktiv hela tiden, det finns alltid något att göra
• Gemenskap
• Bra lagledare
• Härliga kollegor
• Bra balans med fritidenOm DHL

DHL är det globala logistikföretaget som inte bara transporterar paket, utan knyter samman människor och företag världen över. Med sin passion för innovation och enastående expertis levererar de inte bara varor, utan också möjligheter. Att vara en del av DHL innebär att vara en del av ett aktivt team som driver fram förändring och strävar mot en bättre framtid. Välkommen till DHL – där dina ambitioner kan ta form och bli verklighet.

Hur du söker

Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Svara på frågeformuläret nedan och bifoga ditt senaste CV och truckkort.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Skulle du behöva komplettera din ansökan eller har övriga frågor om processen så ber vi dig maila till rekryteringsgruppen@lernia.se

Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.

Ansök nu

Servicetekniker | Zeppelin Rental | Göteborg

Servicetekniker, maskin
Läs mer Nov 20
Just nu söker Zeppelin Rental en servicetekniker till Göteborg!

Om anställningen:

• Placeringsort: Göteborg
• Krav: B-körkort, truckkort samt goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• Typ av anställning: Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning
• Tillsättning: Så snart som möjligt

Om rollen:

I rollen som servicetekniker för Caterpillar-maskiner ansvarar du för att utföra service och reparationer på olika enheter, inklusive motorer och rototilter. Vid större reparationer samråder du med Branch Manager eller produktchef för att säkerställa effektivitet. Dina ansvarsområden inkluderar även att bistå med tidsuppskattningar och beställningar av reservdelar, hantera inkommande och utgående transporter samt utföra check-in och check-out av maskiner vid leverans och retur. Du strävar aktivt efter ständiga förbättringar och söker efter "best practice" för att optimera arbetsmetoderna inom Rental-verksamheten. Dessutom stödjer du verkstad och produktchefer vid behov för att snabbt lösa eventuella problem och minimera risken för extra kostnader. Genom din kompetens och engagemang spelar du en central roll för att upprätthålla hög effektivitet och kundnöjdhet i verksamheten.

Om dig:

Vi söker dig som är strukturerad, självgående och som har förmågan att följa uppsatta tidsplaner. För att lyckas i rollen som servicetekniker på Zeppelin Rental bör du vara serviceinriktad, kunna prioritera och har förmågan att förstå kundens behov. Du är en lagspelare som kan ta egna beslut och som ser till helheten för att komma fram till bästa lösningen. Dessutom kan du hantera snabba förändringar och redo att prioritera om när det krävs.

För att söka jobbet ser vi att du har:

• B-körkort samt truckkort
• Relevant arbetslivserfarenhet
• Gymnasial utbildning inom relevant område
• Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Det är även meriterande om du:

• BE-körkort

Om företaget:

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 520 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.

Zeppelin Rental erbjuder uthyrning av ett brett utbud av entreprenad-, bygg och anläggningsmaskiner, byggbodar och annan utrustning från ledande varumärken. Deras kunder är entreprenörer som har projekt inom bygg och anläggning. Zeppelin är en kund- och säljdriven organisation och är ett tryggt och bra val när det kommer till uthyrning. Med en hög tillgänglighet och bra service vill dem att deras kunder upplever högsta möjliga värde.

Hos Zeppelin Rental får du:

• Varierande arbete i ett spännande bolag med stark tillväxt
• Möjlighet att representera ett av världens starkaste varumärken
• En stabil arbetsgivare med goda anställnings- och arbetsvillkor

Zeppelins Värderingar: We Care, We Deliver On Our Promise, We Succeed Together

Ansökan:

Intresserad? Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Svetsare | Volvo Cars | Göteborg

Svetsare, manuell
Läs mer Nov 17
Nu söker Volvo Cars svetsare till utvecklingsavdelning Research & Development i Göteborg. R&D är en verkstadsbaserad verksamhet och här får du chansen att utveckla framtidens lösningar och teknik.

Om dig
Vi söker dig som har en utbildning eller kompetens inom svets och ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som svetsare eller inom industrin tidigare. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och har en god samarbetsförmåga. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det. Vidare är du ansvarstagen, noggrann och strukturerad i ditt arbete och är kvalitetsmedveten.

Krav för tjänsten:

• B-körkort
• Praktiskt lagd person
• Verktygsvana
• Kvalitetsmedveten
• Giltig licens inom TIG och/eller MAG

Villkor

• Visstidsanställning hos Lernia i 3–4 månader med goda chanser till förlängning.
• Göteborg - Volvo Torslanda
• Dagtid 06:30-15:12

Vad vi erbjuder dig

En anställning som konsult bygger på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd på Lernia men arbetar på Volvo Cars. Som konsult får du självklart friskvårdsbidrag. I det här konsultuppdraget har du dessutom möjlighet att köpa gymkort till ett kraftigt rabatterat pris på SATS som ligger vägg i vägg med Volvo Cars.

Såhär beskriver våra nuvarande konsulter jobbet på Volvo Cars:

• Bra kollegor och sammanhållning
• Varierande arbetsuppgifter
• Man är aktiv hela tiden, det finns alltid något att göra
• Gemenskap
• Bra lagledare
• Bra utvecklingsmöjligheter och möjlighet att göra karriär även om man är ung och inte har någon speciell utbildning (om man anstränger sig)
• Kreativt arbete
• Härliga kollegor
• Bra balans med fritiden

Hur du söker

Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Svara på frågeformuläret nedan och bifoga ditt senaste CV, giltig legitimation och gymnasiebetyg.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Information
Skulle du behöva komplettera din ansökan eller har övriga frågor om processen så ber vi dig maila till rekryteringsgruppen@lernia.se

Ansök nu

Fordonsmontör | Volvo Cars | Göteborg

Fordonsmontör
Läs mer Nov 17
Är du på jakt efter ett jobb som ständigt bjuder på intressanta arbetsuppgifter och nya utmaningar? Skulle du vilja jobba tillsammans med ett sammansvetsat och prestigelöst team? Då kan det vara just dig vi letar efter! Just nu söker vi på Lernia fordonsmontörer till Volvo Cars i Göteborg!

Om uppdraget

• Tillträde omgående eller enligt överenskommelse
• Visstidsanställning – heltid
• Göteborg, Torslanda
• Tillgängliga skift: dag, kväll, natt, 2-skiftOm tjänsten

Jobbet som fordonsmontör går främst ut på att

• Arbeta på produktionslinjen med att montera olika delar av fordon
• De olika momenten kan bestå av montering av dörrar, kablage, stötfångare, eller övriga delar som bilen består av
• Arbeta i ett lag som består av 5 till 15 personer

Volvo tillhör premiumsegmentet av bilar, med stark profilering kring kvalitet, säkerhet och miljö. Utöver en rolig arbetsplats och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder Volvo Cars som uppdragsgivare även goda förmåner och bra utvecklingsmöjligheter.

Om dig

För att vara behörig att arbeta på Volvo krävs godkänt (eller lägst E) i följande ämnen:

• Matematik a/1, Samhällskunskap a/1, Svenska a/1 eller svenska som andraspråk a/1 & Engelska a/5

För att göra ett bra arbete som fordonsmontör är det en fördel att du:

• Trivs att arbeta i en fysiskt krävande miljö
• Är en lagspelare
• Har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift
• Gillar att arbeta i ett högt tempo

För såväl oss på Lernia som Volvo Cars är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund!

Vad vi erbjuder dig

En anställning som konsult bygger på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd på Lernia men arbetar på Volvo Cars. Som konsult får du självklart friskvårdsbidrag. I det här konsultuppdraget har du dessutom möjlighet att köpa gymkort till ett kraftigt rabatterat pris på SATS som ligger vägg i vägg med Volvo Cars.

Såhär beskriver våra nuvarande konsulter jobbet på Volvo Cars:

• Bra kollegor och sammanhållning
• Varierande arbetsuppgifter
• Man är aktiv hela tiden, det finns alltid något att göra
• Gemenskap
• Bra lagledare
• Bra utvecklingsmöjligheter och möjlighet att göra karriär även om man är ung och inte har någon speciell utbildning (om man anstränger sig)
• Kreativt arbete
• Härliga kollegor
• Bra balans med fritidenHur du söker

Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Svara på frågeformuläret nedan och bifoga ditt senaste CV, giltig legitimation och gymnasiebetyg.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Information
Skulle du behöva komplettera din ansökan eller har övriga frågor om processen så ber vi dig maila till rekryteringsgruppen@lernia.se

Ansök nu

Kundsupport till globalt hygienföretag i Mölndal!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 14
Har du erfarenhet av kundservice och letar efter nya utmaningar? Då kan denna roll vara något för dig! Hos vår globala kund inom hygien- och hälsobranschen i Mölndal erbjuds du ett utmanande och stimulerande arbete i ett team med kunniga, serviceinriktade och engagerade medarbetare. Låter detta intressant för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

I rollen som kundservicemedarbetare kommer du att arbeta med hantering av order, leveranser och reklamationer till samtliga kunder. Du kommer att hantera förfrågningar från kunder och interna kollegor gällande orderstatus, produkttillgänglighet, priser, leveranstider, produktspecifikationer m.m. Vidare kommer du även att ha kontakt med deras lager och speditörer gällande frågor om transporter, distribution, lageradministration och uppföljning.

Vem är du?

För att lyckas i den här rollen ser vi gärna att du är driven, flexibel och har en positiv inställning. Vidare är du strukturerad, metodisk och duktig på att arbeta såväl självständigt som i team. Du tycker om att arbeta i ett effektivt och högt tempo samt är flexibel. Viss erfarenhet av att arbeta med service, arbete inom kundtjänst, logistik eller administrativt arbete kommer att vara till stor hjälp i arbetet för din egen del. Det är meriterande med universitetsutbildning inom logistik, ekonomi eller liknande samt erfarenhet system som SAP, HANA och CRM. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Det är meriterande om du även talar andra nordiska språk som danska, norska eller finska.

Om kunden

Kunden arbetar med ett globalt varumärke och erbjuder ett komplett utbud av produkter och tjänster för publika hygienutrymmen inom exempelvis industri, restaurang, vård och skola. Du kommer att vara en del av ett team bestående av kollegor i en nordisk region, men med huvudarbetsuppgifter för den svenska delen.

Om anställningen

Placeringsort: Göteborg, Mölndal

Tillträde: Omgående

Anställningsform: Visstidsanställning 6 månader, med god chans till förlängning.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se

Ansök nu

Truckförare | Volvo Cars | Göteborg

Truckförare
Läs mer Nov 10
Just nu söker vi på Lernia personer som är på jakt efter ett roligt jobb som ständigt bjuder på nya utmaningar till rollen som truckförare på Volvo Cars i Göteborg. På Volvo Cars har du goda möjligheter att utvecklas och göra karriär. Om du dessutom vill bli en del av ett sammansvetsat och vänligt team är det här helt rätt plats för dig.

Om uppdraget

Omgående eller enligt överenskommelse
Visstidsanställning – heltid
Göteborg, Torslanda
Tillgängliga skift: dag, kväll, natt, 2-skift

Om tjänsten

Som truckförare på Volvo Cars kommer du att leverera material till avdelningar och vara en del av det viktiga logistikarbetet som behövs för att få allt att klaffa inne i fabriken. Vi erbjuder nu en unik möjlighet att utvecklas inom industrin.

Arbetsuppgifterna kan exempelvis vara:

• Hantering av inleveranser
• Lossning
• Materialhantering
• Orderplock med pick-by-voice
• Truckköring; där material ska förflyttas, hanteras och slutligen levereras ut i produktionen.

Du kommer både arbeta i team, samtidigt som en stor del av arbetet sker självständigt. Arbetstempot är högt och du ansvarar för att slutföra dina arbetsuppgifter inom den givna tidsramen.

Om dig

För att vara behörig att jobba på Volvo krävs lägst godkänt (eller lägst E) i följande gymnasieämnen:

• Matematik a/1, Samhällskunskap a/1. Svenska a/1 eller svenska som andraspråk a/1 & Engelska a/5.

Andra krav:

• B-körkort
• Truckkort

Meriterande:

• Tidigare erfarenhet av truckkörning
• Erfarenhet av lastning/lossning från lastbilar
• Truckkort med behörigheter A1-4, B1-4, D1 och TYA certifiering

Vidare behöver du ha ett stort säkerhets- och kvalitetstänk, samtidigt som du är strukturerad i arbetet du gör. Du behöver vara noggrann och förväntas kunna förstå och följa instruktioner.

Vad vi erbjuder dig

• En handledare som kommer att finnas vid din sida och säkerställa att du får rätt stöd och utbildning under din första tid.En anställning som konsult bygger på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd på Lernia men arbetar på Volvo Cars. Som konsult får du självklart friskvårdsbidrag. I det här konsultuppdraget har du dessutom möjlighet att köpa gymkort till ett kraftigt rabatterat pris på SATS som ligger vägg i vägg med Volvo Cars.

Såhär beskriver våra nuvarande konsulter jobbet på Volvo Cars:

• Bra kollegor och sammanhållning
• Varierande arbetsuppgifter
• Man är aktiv hela tiden, det finns alltid något att göra
• Gemenskap
• Bra lagledare
• Bra utvecklingsmöjligheter och möjlighet att göra karriär även om man är ung och inte har någon speciell utbildning (om man anstränger sig)
• Kreativt arbete
• Härliga kollegor
• Bra balans med fritiden


För såväl oss på Lernia som Volvo Cars är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund!

Hur du söker

Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Svara på frågeformuläret nedan och bifoga ditt senaste CV och bild på betyg och truckkort.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Information

Skulle du behöva komplettera din ansökan eller har övriga frågor om processen så ber vi dig maila till rekryteringsgruppen@lernia.se

Ansök nu

Montör Fordonsindustri Göteborg

Fordonsmontör
Läs mer Nov 20
Vad kommer du göra?

Nu söker vi dig som vill arbeta som montör på Adient i Torslanda, Göteborg. Som montör på Adient kommer du vara en del i ett världsledande företag som tillverkar fordonssäten till Volvo. Du kommer att ingå i ett team som tillsammans ska hålla högsta kvalité och leverera i precis rätt tid till kund.

Passar du in i profilen?

• Det viktigaste är din inställning och engagemang.
• Vi söker dig som är noggrann och samarbetsvillig, som gillar att jobba i ett högt tempo med ensidiga arbetsuppgifter och har ett öga för detaljer.
• Tidigare erfarenhet av montering är inget krav men meriterande. Med rätt inställning så kommer du lära dig arbetet på plats.

För att bli aktuell för jobbet som montör måste nedanstående krav uppfyllas, visas inte dessa krav upp i din ansökan kommer du automatiskt strykas från processen.

• Godkänt i följande gymnasieämnen: Matematik a/1, Samhällskunskap a/1, Svenska/svenska som andraspråk a/1 och Engelska a/5
• Vid utländska betyg måste dessa valideras av UHR
• Ladda upp en bildfil med originalbetygen eller validerade kopior i samband med din ansökan. Om inte betyg laddas upp kommer din ansökan automatiskt att sorteras bort ur processen.

Vi på Lernia Bemanning vill verka för en jämn könsfördelning så vi ser mer än gärna att kvinnor söker.

Teoriprov och praktiskt utbildning

OBS! För att kunna arbeta som montör på Adient så behöver du genomföra en introduktionsutbildning. Under utbildningen genomförs ett teoriprov och det provet måste blir godkänt för att du ska kunna fortsätta utbildningen.

Vad vi erbjuder dig

Vi anställer till följande skift: 2-skift. Varannan vecka dag/kväll med arbetstiderna 06:30-14:48 och 14:48-23:54

• Vi på Lernia erbjuder inledningsvis en heltidsanställning med visstidskontrakt. Vi har självklart kollektivavtal, bra försäkringar och friskvårdsförmåner.

Hur du söker

Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Bifoga CV och bild på betyg. Se gärna till att filerna är i formaten .pdf, .docx, .doc och .jpg. Du behöver även genomföra ett personlighetstest för att gå vidare i processen. Testet skickas till din mail efter inskickad ansökan.

Lernia är vägen framåt

Lernia bemanning har i över 20 år varit en partner till några av Sveriges största industrier och fordonstillverkare. Vi söker engagerade och tekniskt kunniga medarbetare. Lernia arbetar brett inom olika kompetensområden och arbetar ständigt med nästa generations talanger. Bygg din karriär med Lernia. Vi har en stolt historia inom teknik som bygger på samarbete och mångfald. Det finns många bemanningsföretag på marknaden, men endast ett Lernia. Som statligt ägt bolag är vi styrda av värderingar som i varje skede spelar in i hur vi arbetar. Vi litar på att du alltid gör ditt yttersta, så kan du lita på att vi gör vad vi kan för att vårt samarbete ska fungera så väl som möjligt. Det är din nyfikenhet och passion som gör oss!

Ansök nu

Larmtekniker sökes till vår kund LåsTeam i Göteborg!

Larminstallatör/Larmtekniker
Läs mer Nov 2
Är du på jakt efter en spännande arbetsplats där humor och glädje står i centrum? Är du tekniskt lagd och trivs i en roll med mycket ansvar? Då ska du söka dig till oss!

Om företaget

Just nu söker vi på Lernia Bemanning larminstallatörer/larmtekniker till vår kund LåsTeam i Göteborg. Låsteam finns i Stockholm, Göteborg, Borås och Skövde och omsätter ca 100 MSEK. Låsteam ingår i TCECUR (publ.)

Om tjänsten

LåsTeam levererar fysiska säkerhetssystem i olika former så som inbrottslarm, lås, passagesystem, kamerabevakning, brandlarm, utrymning mm. Genom att skräddarsy olika typer av lösningar efter kundens behov arbetar LåsTeam för att skapa trygghet och ökad lönsamhet för sina kunder. Just nu växer verksamheten i Göteborg och söker därför nya medarbetare!

Du kommer att arbeta som låssmed med service och installation. Som låssmed bär du ett stort ansvar för att genomföra arbetet på ett professionellt sätt då du dessutom kommer att vara ansiktet utåt för företaget bland kunderna.

Det är en mindre arbetsgrupp där glädje, humor och korta kommunikationsvägar genomsyrar arbetsplatsen och vi söker nu dig som vill vara med och bidra till en trivsam arbetsplats tillsammans med dina kollegor. Du kommer att arbeta i Göteborgsområdet.

Om dig

För att vara aktuell för denna tjänst krävs:

• B-Körkort
• Några års branscherfarenhet inom mekaniska lås, ellås och dörrautomatiker
• Mycket bra kunskaper i svenska - tal och skrift

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har en positiv inställning med en förmåga att se utmaningar och lösningar snarare än problem. Som person ser vi att du är ansvarsfull, social och trevlig. Vidare trivs du också i mötet med nya människor, har ett stort tekniskt intresse och kan driva ditt arbete framåt på egen hand.

Om anställningen

• Placeringsort: Göteborg
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Tillträde: Start omgående eller enligt överenskommelse
• Anställningsform: Rekrytering - Tillsvidareanställning

Om ansökningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om Lernia

Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Pensionärer och studenter sökes för ett serviceinriktat extrajobb till inka

Inkassohandläggare
Läs mer Nov 6
Letar du efter ett jobb för att dryga ut studentkassan samtidigt som du vill ha tid över under helgen? Eller är du kanske pensionär och vill fortsätta arbeta några timmar i veckan? Då kan den här tjänsten vara något för dig!

Om tjänsten:

Vi söker dig som är serviceinriktad, lösningsorienterad och som vill komma till en arbetsplats med stort fokus på att hjälpa människor till en sund ekonomi. Du kommer arbetat hos branschens ledande leverantör av kredithanteringstjänster och sitter mitt i centrala Göteborg . Arbetet är förlagt under dagtid, måndag till fredag och vi erbjuder fast lön och arbete tillsammans med ett härligt gäng.

Du kan jobba minst 10 timmar/vecka under vardagar (inga helger, de är till för annat). Vi ser gärna att du är lösningsorienterad som person och alltid har en positiv inställning till din omgivning. Du är utöver detta utåtriktad, självständig, flexibel och målmedveten. Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Rollbeskrivning
I din roll som rådgivare är det huvudsakliga syftet att hjälpa människor till en sund ekonomi. Det gör du genom att på ett professionellt och ödmjukt sätt ta emot inkommande ärenden från kunder via telefon men även via mejl.

Några av dina dagliga uppgifter består av att:

• Besvara inkommande telefonsamtal från slutkunder.
• Utgående telefonsamtal till slutkunder.
• Besvara mejl från slutkunder
• Ha kontakt med myndigheter och ombud
• Samarbeta tätt med övriga funktioner inom Intrum

Tillsammans med ditt team kommer du genom hög servicegrad och lösningsorienterad förhållningssätt öka kundernas kassaflöde.

Anställningsform

Deltidsanställning. Minst 10 timmar/vecka.

Tillträdesdag

Omgående eller efter överenskommelse. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Ansök nu

Erfarna truckförare | DHL | Torslanda

Truckförare
Läs mer Nov 14
Gillar du att köra truck? Hos Lernia Bemanning och Rekrytering i Göteborg har du chansen att ansluta till oss och jobba på ett av världens ledande logistikföretag, DHL. Det är ett jobb där du och din truck blir oskiljaktiga! Vill du vara en del av ett fartfyllt team och jobba på en modern och trygg arbetsplats? – sök idag!

Om Uppdraget

• Placeringsort: Göteborg, Torslanda
• Typ av anställning: Anställningen inleds med en visstidsanställning på 6 månader, följt av en möjlig övergång till en fast anställning
• Tillsättning: Omgående eller enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid
• Tillgängliga skift: 2-skift, NattskiftOm tjänsten

Du kommer huvudsakligen att köra skjutstativtruck hos DHL och för det behöver du ha ett truckkort med behörighet A1-4 och B1-4.

Arbetsuppgifterna kan exempelvis vara:

• Använda skjutstativtrucken för att flytta, lyfta och placera material och produkter på angivna platser.
• Lasta och lossa lastpallar från hyllor eller lastbilar med hjälp av skjutstativtrucken.Om dig

För att vara behörig att arbeta på DHL krävs:

• Truckkort med behörighet A1-4 och B1-4 (ladda upp digital kopia vid ansökan)
• Skjutstativerfarenhet
• Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift

Meriterande:

• B-körkort

För att göra ett bra arbete som truckförare är det en fördel att du:

• Trivs att arbeta i en fysiskt krävande miljö
• Är en lagspelare
• Gillar att arbeta i ett högt tempo
• Värdesätter noggrant och kontrollerat arbete med säkerheten i åtanke

För såväl oss på Lernia som DHL är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund!

Vad vi erbjuder dig

En anställning som konsult bygger på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd på Lernia men arbetar på DHL. Som konsult får du självklart friskvårdsbidrag.

Såhär beskriver våra nuvarande konsulter jobbet på DHL:

• Bra kollegor och sammanhållning
• Man är aktiv hela tiden, det finns alltid något att göra
• Gemenskap
• Bra lagledare
• Härliga kollegor
• Bra balans med fritidenOm DHL

DHL är det globala logistikföretaget som inte bara transporterar paket, utan knyter samman människor och företag världen över. Med sin passion för innovation och enastående expertis levererar de inte bara varor, utan också möjligheter. Att vara en del av DHL innebär att vara en del av ett aktivt team som driver fram förändring och strävar mot en bättre framtid. Välkommen till DHL – där dina ambitioner kan ta form och bli verklighet.

Hur du söker

Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Svara på frågeformuläret nedan och bifoga ditt senaste CV och truckkort.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Skulle du behöva komplettera din ansökan eller har övriga frågor om processen så ber vi dig maila till rekryteringsgruppen@lernia.se

Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.

Ansök nu

Inkassohandläggare för framtida uppdrag i Göteborg!

Inkassohandläggare
Läs mer Nov 8
Vi vill komma i kontakt med dig som vill visa dig tillgänglig för våra kommande uppdrag som inkassohandläggare eller liknande arbeten hos någon av våra spännande kunder i Göteborg. Eftersom våra kunder är verksamma inom en mängd olika branscher och uppdragen varierar söker vi inkassohandläggare med varierad erfarenhet. Vi ger dig en möjlighet att hitta ditt nästa drömjobb samt att utvecklas inom området. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Om dina framtida arbetsuppgifter

Vi söker nu Inkassohandläggare för framtida uppdrag i Göteborg. Du kommer att ingå i ett härligt team som har en bred kompetens inom egenägda fodringar. De arbetar med hög vilja att ständigt utvecklas och testa nya arbetssätt. Du kommer att få ett omväxlande och utvecklande arbete där du får möjlighet att hjälpa människor till en sund ekonomi. De kommande uppdragen kan vara både inom Front Office och Back Office.

I rollen som Inkassohandläggare kan arbetsuppgifterna innebära att:

• Proaktivt ta kontakt med slutkunder
• Ha kontakt med Kronofogden
• Administrativa uppgifter
• Besvara samtal från kunder och privatpersoner

Vem söker vi?

Vi söker dig som kombinerar ett starkt driv och resultatfokus med en stor portion ödmjukhet. Du tycker om och trivs med att arbeta mot mål. Du utmanar dig själv och andra genom att ha ett proaktivt och kreativt förhållningssätt och har förmågan att fatta tuffa beslut och förmedla/förklara dessa på ett professionellt och pedagogiskt sätt. Vi söker dig som uppskattar mötet med andra människor och som drivs av att hitta de bästa lösningarna för företagets slutkunder och du kan på ett ödmjukt sätt sätta dig in i andra människors situation och skapa förtroende. Du är positiv och har ett intresse i att bidra till ett fortsatt förändrings- och förbättringsarbete för att säkerställa kvalitet i företagets leverans. Du är en god lagspelare och vill vara med och bidra till både team spirit och ett gott resultat.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Receptionist sökes till vår globala kund i Göteborg!

Kontorsreceptionist
Läs mer Nov 2
Vill du vara ansiktet utåt för vår globala kund i Göteborg? Vi söker nu en engagerad receptionist som brinner för att ge varje gäst en välkomnande upplevelse. Ta chansen att vara en del av vårt professionella team och skapa en positiv första kontakt för våra besökare.

Om tjänsten

Som receptionist hos vår kund ansvarar du för att välkomna och hjälpa besökare på ett vänligt och professionellt sätt. Du kommer även att hantera inkommande telefonsamtal och se till att receptionen är ordnad och prydlig. Andra arbetsuppgifter inkluderar administrativ support, schemaläggning av möten och konferenser, hantering av kontorsmaterial och stöd i researrangemang.

Om dig

För att jobba som receptionist hos vår kund krävs tidigare erfarenhet inom administration eller reception. Du behöver vara bra på att hantera flera uppgifter samtidigt och ha en stark uppmärksamhet på detaljer. Det är viktigt att du är serviceinriktad och har en positiv attityd. Du kommer att arbeta i ett litet team, så förmågan att samarbeta är viktig.

Krav

• B- Körkort
• Flytande i svenska i tal och skrift
• Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
• Tidigare kunskap i affärssystemen Jeeves och Oracle är meriterande

Om kund

Du kommer verka inom ett företag med en rik historia av innovation. Företaget är en global ledare inom sin bransch och är dedikerade till att forma framtiden genom att driva innovation och specialistkunskap i allt vi gör.

Om anställningen

Placeringsort: Göteborg

Tjänstgöringsgrad: Heltid, dagtid

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Anställningsform: Inledningsvis visstidskontrakt på 6 månader med goda chanser till förläggning

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se

Ansök nu

Talent Acquisition Partner | AstraZeneca | Göteborg

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Nov 1
Talent Acquisition Partner till AstraZeneca i Göteborg sökes!

Är du en erfaren rekryterare redo för en spännande roll? Vill du vara med i utvecklingen av livsförändande läkemedel? Då är detta en möjlighet du inte vill missa! Vi söker dig som är målinriktad, driven och kommunikativ i din yrkesroll. Välkommen med din ansökan till oss på Lernia Bemanning redan idag!

Om jobbet som Talent Acquisition Partner

På AstraZeneca är vi dedikerade till att vara en fantastisk arbetsplats. Där du har befogenhet att utmana vetenskapens gränser och frigöra din entreprenöriella anda. Det finns ingen bättre plats att göra en skillnad för medicin, patienter och samhället. En inkluderande kultur som främjar mångfald och samarbete. Alltid engagerad i livslångt lärande, tillväxt och utveckling.

Human Resources (HR) på AstraZeneca är en snabbrörlig, kreativ och meningsfull miljö där ambitiöst innovativt tänkande uppmuntras. Inom HR har vi byggt upp en global världsklassig talanganskaffningsfunktion - ett team med olika erfarenheter, kompetenser och personligheter. Här samarbetar vi med rekryteringschefer och tvärfunktionella specialister under hela rekryteringsprocessen, och vi brinner för att leverera en verkligt differentierad upplevelse för både rekryteringschefer och kandidater.

Rollen som TA Partner är både rolig och stundtals utmanande. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

• Ansvara över hela rekryteringsprocessen från annonsering till erbjudande.
• Stödja HRBP och rekryteringschefer
• Tätt samarbete med övriga rekryteringsteam
• Arbeta med globala processer och kandidater som förflyttar sig till Sverige

Vi söker dig som har:

• Eftergymnasiala studier inom HR eller personalvetenskap
• Mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket
• Erfarenhet av att använda olika kanaler för kandidatattraktion
• En kreativ och innovativ approach
• God förmåga av att använda och lära sig IT-verktyg och system
• God förmåga att samarbeta och kommunicera

Det är meriterande om du har:

• Erfarenhet av rekrytering inom Life Sciences, Research & Development, Clinical Operations & Development eller Data Science eller AI
• Erfarenhet av att driva rekryteringsprocesser genom hela livscykeln i olika länder och kompetenser
• Erfarenhet av komplexa rekryteringar, inklusive erbjudande om flytt för kandidater

Före erbjudande om anställning behöver du gå igenom vår rekryteringsprocess som består av intervju, referenstagning och en bakgrundskontroll.

För såväl oss på Lernia Bemanning som AstraZeneca är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvarata all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Om AstraZeneca

AstraZeneca är verksamma i mer än 100 länder världen över och ett av Sveriges viktigaste exportföretag. I Södertälje finns AstraZenecas största globala produktions- och distributionsanläggning och en av världens största tillverknings- och packningsenheter för läkemedel – Sweden Operations. AstraZeneca producerar och packar allt från tabletter och kapslar till inhalatorer, frystorkade produkter, sprejer, flytande lösningar och mycket mer. Besök gärna AstraZenecas hemsida https://www.astrazeneca.se/ för att få reda på mer om deras verksamhet. AstraZeneca erbjuder arbete i sammansvetsade team, där människor med olika ålder, bakgrund och kön arbetar för gemensamma mål. AstraZeneca är globalt och utvecklingsmöjligheterna i företaget på sikt är oändliga. Besök gärna AstraZenecas hemsida https://www.astrazeneca.se/ för att få reda på mer om deras verksamhet.

Ansök idag!

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan. Vänligen kontakta rekryterare Emeline Lindroth via e-post: emeline.lindroth@lernia.se om du har några frågor eller funderingar.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Övrig information

Placeringsort: Göteborg

Typ av anställning: Konsultuppdrag 6 månader med chans till förlängning

Tillsättning: Enligt överenskommelse

Att vara konsult

Som konsult hos oss har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig och som är ansvarig för ditt uppdrag, att du trivs och att du utvecklas i din yrkesroll. Du kommer dessutom ha en ansvarig chef på plats från kunden som hjälper dig i ditt dagliga arbete.

Erbjudande:

En anställning som konsult bygger på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd på Lernia men arbetar som ambulerande konsult hos någon av våra kunder. Som konsult får du självklart friskvårdsbidrag.

Såhär beskriver våra nuvarande konsulter jobbet:

• Bra kollegor och sammanhållning
• Varierande arbetsuppgifter
• Man är aktiv hela tiden, det finns alltid något att göra
• Gemenskap
• Bra lagledare
• Bra utvecklingsmöjligheter och möjlighet att göra karriär även om man är ung och inte har någon speciell utbildning.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på [www.lernia.se](https://www.lernia.se/).

Ansök nu

Inköpare sökes till vår globala kund i Göteborg!

Inköpare
Läs mer Nov 2
Har du erfarenhet av operativt inköpsarbete och drivs av att uppnå resultat och att bygga goda leverantörsrelationer? Just nu söker vi på Lernia en motiverad och detaljorienterad inköpare till en global kund i Göteborg! Är du på jakt efter nya utmaningar? Tveka inte på att skicka in din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som operativ inköpare kommer du ansvara för inköp för att förse företagets produktion samt övervakning och uppföljning av leveranser.

Du kommer ingå i en arbetsgrupp där du ansvarar för den löpande hanteringen av leverantörer inom utvald kategori, samt supportera de andra inköparna när de behöver hjälp att förbättra leveransdatum från sina leverantörer. Rollen kräver ett proaktivt inköpsarbete för att säkerställa hög servicenivå mot produktion utan att äventyra kapitalbindningen.

Om dig

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom inköp och logistik eller några års erfarenhet av arbetet inom inköp. Du har erfarenhet av att hantera frågeställningar som rör bland annat materialförsörjning, ledtider och transporter. Det är viktigt att på ett effektivt sätt kunna jobba med leverantörer för att förbättra leveransdatum där så behövs. Du är en resultatorienterad person med god förmåga att kommunicera effektivt.

Om anställningen

Placeringsort: Göteborg

Tjänstgöringsgrad: Heltid, dagtid

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Anställningsform: Inledningsvis visstidskontrakt på 6 månader med goda chanser till förläggning

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se

Ansök nu

Inkassohandläggare till Intrum i Göteborg!

Inkassohandläggare
Läs mer Okt 5
Nu söker vi nya kollegor till vår kund Intrum i Göteborg! Vi söker dig som är serviceinriktad, ödmjuk och som vill komma till en arbetsplats med stort fokus på att hjälpa människor till en sund ekonomi! Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten:
I rollen som inkassohandläggare är det huvudsakliga syftet att hjälpa människor till en sund ekonomi. Det gör du genom att på ett professionellt och ödmjukt sätt ta emot inkommande ärenden från företagets slutkunder via telefon men även via mejl. Genom ett högt engagemang levererar man gemensamt kundlöften och driver affärer mot högre inkassering. Kunden arbetar ständigt med att bli bättre och mer effektiva samtidigt som de håller en hög kvalitet i leveransen till kund och slutkund - De ser till att det händer!

Några av dina dagliga uppgifter består av att:

• Besvara inkommande telefonsamtal från slutkunder.
• Utgående telefonsamtal till slutkunder.
• Besvara mejl från slutkunder
• Ha kontakt med myndigheter och ombud
• Samarbeta tätt med övriga funktioner

Tillsammans med ditt team kommer du genom hög servicegrad och lösningsorienterat förhållningssätt öka kundernas kassaflöde.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från arbete inom service och gillar att hjälpa människor. Du har förmågan att leda dig själv, drivs av utmaningar och gillar att leverera mot uppsatta mål. Du har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och arbetssätt och skapa förtroende för dig själv och oss som företag. Du är duktig på att kommunicera på både svenska och engelska och förstår vikten av att kunna anpassa din service gentemot kundens förutsättningar.

Eftersom du kommer att arbeta i team ser vi att du är en lagspelare som tycker om att sprida positiv energi och motiveras av att arbeta i en målinriktad verksamhet. Du gillar att hjälpa andra på ett effektivt och empatiskt sätt. Som person är du positiv och respektfull i ditt bemötande mot såväl kunder som kollegor.

Vi ser gärna att du har ett par års arbetslivserfarenhet men lägger störst vikt vid personliga egenskaper. Varmt välkommen med din ansökan!

Om anställningen

Placeringsort: Göteborg

Tjänstgöringsgrad: Heltid

Tillträde: Omgående

Anställningsform: 6 månaders visstidsanställning med goda chanser till förlängning

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Erfarna truckförare till DHL:s lager i Torslanda

Truckförare
Läs mer Okt 12
Erfarna truckförare till DHL:s lager i Torslanda

Truckförare sökes till vårt kunduppdrag hos DHL i Göteborg! Vill du bli en del av ett dynamiskt team och arbeta på en modern och säker arbetsplats? Ansvar, precision och effektivitet är nyckelorden i denna spännande roll. Sök nu och ta steget mot en framgångsrik karriär inom logistik!

Arbetsuppgifter

För att vara framgångsrik i rollen som truckförare hos DHL är det viktigt att ha erfarenhet av att köra skjutstativstruck. Detta är en nödvändig kompetens eftersom skjutstativstrucken används för att hantera och flytta stora och tunga pallar på höga höjder.

Att kunna köra skjutstativstruck kräver kunskap om truckens funktioner och förmåga att navigera säkert i trånga utrymmen. Det är också viktigt att kunna hantera lasten på ett säkert sätt för att undvika olyckor och skador.

Om du har tidigare erfarenhet av att köra skjutstativstruck kommer du snabbt kunna anpassa dig till arbetet hos DHL och vara en värdefull tillgång för teamet. Din erfarenhet kommer också att ge dig förtroende och självständighet i att utföra dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt.

Den vi söker

• Krav: Truckkort (ladda upp digital kopia vid ansökan)
• Meriterande: B-körkort
• Språkkunskaper: Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Om DHL

DHL är det globala logistikföretaget som förändrar världen genom att koppla samman människor och företag över hela planeten. Med deras passion för innovation och oöverträffade expertis levererar de inte bara paket, de levererar möjligheter. Hos DHL får du vara en del av ett dynamiskt team som driver fram förändring och skapar en bättre framtid. Välkommen till DHL – där dina ambitioner kan bli verklighet.

Hur du ansöker

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Övrigt

Uppdragslängd: sex månader

Placeringsort: Göteborg

Typ av anställning: särskild visstidsanställning

Tillsättning: omgående

Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.

Ansök nu

Verkstadsmedarbetare sökes till Volvo Bil!

Fordonsmontör
Läs mer Okt 12
Verkstadsmedarbetare sökes till Volvo Bil!

Har du ett intresse för bilar, kunder och människor? Kanske har du mekat hemma? Arbetat med montering på lina, eller i verkstad? Nu söker vi på Lernia Bemanning verkstadsmedarbetare till vår kund Volvo Bil. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Volvo bil söker nu experter inom bilverkstad. Arbetsuppgifterna för den här rollen är varierande. Vi söker dig som tidigare arbetet med något av följande: Däckskiftare, lackering/polering, rekond, slutkontroll, eller andra område som tillhör en bilverkstad. Du kommer placeras inom ditt område av expertis. Dessutom får du möjligheten att lära dig mycket om branschen genom dina kollegor på serviceavdelningen.

Vidare söker vi dig som är tillmötesgående och professionell i din yrkesroll. Du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Krav:

• Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
• B-körkort
• För att vara behörig att arbeta på Volvo krävs godkänt (eller lägst E) i följande gymnasieämnen: Matematik a/1, Samhällskunskap a/1, Svenska/svenska som andraspråk a/1 och Engelska a/5. Vi kontrollerar dina betyg med offentliga register och gör inga undantag från kraven.

Om anställningen

• Placeringsort: Göteborg
• Tjänstgöringsgrad: Heltid, dagtid/kvällstid.
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Anställningsform: Visstidsanställning

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Rekondare sökes till Volvo Bil

Bilrekonditionerare
Läs mer Okt 12
Har du ett intresse för bilar, kunder och människor? Kanske har du mekat hemma? Arbetat med montering på lina, eller i verkstad? Nu söker vi på Lernia Bemanning rekondare till vår kund Volvo Bil. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna för den här rollen är varierande men du kommer huvudsakligen att utföra rekond på bilar. I arbetet ingår även en del kundkontakt. Dessutom får du möjligheten att lära dig mycket om branschen genom dina kollegor på serviceavdelningen. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer vara under kvällstid eller dagtid.

Vem söker vi?

Vi söker dig som tidigare arbetet med rekond och har erfarenhet av kundkontakt samt service. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Krav:

• Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
• B-körkort
• För att vara behörig att arbeta på Volvo krävs godkänt (eller lägst E) i följande gymnasieämnen: Matematik a/1, Samhällskunskap a/1, Svenska/svenska som andraspråk a/1 och Engelska a/5. Vi kontrollerar dina betyg med offentliga register och gör inga undantag från kraven.

Om anställningen

• Placeringsort: Göteborg
• Tjänstgöringsgrad: Heltid, kvällstid / dagtid
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Anställningsform: Visstidsanställning

Forma framtiden med oss!

Lernia bemanning har i över 20 år varit en partner till en av Göteborgs största fordonstillverkare. Vi söker engagerade och tekniskt kunniga medarbetare. Lernia arbetar brett inom olika kompetensområden och arbetar ständigt med nästa generations talanger. Bygg din karriär med Lernia. Vi har en stolt historia inom teknik som bygger på samarbete och mångfald. Det finns många bemanningsföretag på marknaden, men endast ett Lernia. Som statligt ägt bolag är vi styrda av värderingar som i varje skede spelar in i hur vi arbetar. Vi litar på att du alltid gör ditt yttersta, så kan du lita på att vi gör vad vi kan för att vårt samarbete ska fungera så väl som möjligt. Det är din nyfiken och passion som gör oss!

Vid frågor gällande tjänsten kontakta rekryteringsgruppen@lernia.se

Ansök nu

Truckförare sökes till vår kund i Partille!

Truckförare
Läs mer Nov 10
Har du erfarenhet av lagerarbete och av att köra truck samt söker ett varierat arbete där du får arbeta med kroppen? Nu söker vi på Lernia Truckförare till vår kund i Partille. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Dina uppgifter kommer främst bestå av att köra skjutstativstruck och andra förekommande truckar. I arbetet kommer även andra lageruppgifter förekomma ex. orderplock, packning/emballering och ankomstkontroller av leveranser. I arbetet på lagret så förekommer datahantering i SAP. För att lyckas i uppdraget ser vi även att du skall uppskatta fysiskt arbetet då tyngre lyft kan förekomma.

Kvalifikationer

Krav

• Erfarenhet inom lager/logistik
• Truckkort - Erfarenhet av att kört skjutstativstruck i tjänst
• Svenska - Goda kunskaper i tal och skrift.

Meriterande

• B-Körkort
• Erfarenhet av datasystemet SAP
• Engelska - Goda kunskaper i tal och skrift

Din bakgrund

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och hoppas att du som söker är en engagerad, ansvarstagande och positiv person som är mån om att göra ett noggrant arbete som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du har någon typ av erfarenhet av liknande arbete.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning, heltid.

Tjänstgöringsort: Partille

Arbetstider, dagtid

Tillträdesdag

Omgående, enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Lernia söker extra-arbetare i Göteborg!

Industrirörmontör
Läs mer Okt 27
Lernia söker just nu extra-arbetare till industrin i Göteborg!

Just nu söker Lernia dig som vill ta dig an ett extrajobb - vi anställer löpande efter behov. Är du intresserad av ett varierat arbete där du får arbeta med kroppen? Är du på jakt efter ett extrajobb i kombination med studier eller annan sysselsättning, då är detta något för dig!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter kan komma att variera mellan montörsjobb, lagerarbete och truckkörning. Det kan vara varierande arbetsplatser. Som montör kommer du att montera olika typer av komponenter, ofta vid ett löpande band. Som lagermedarbetare kommer du att arbeta med orderplock, packning/emballering och lastning/lossning. Har du truckkort kan det även vara aktuellt med truckkörning.

Krav

• En annan sysselsättning på minst 50% ex. studerande på universitet.

Meriterande

• B-körkort
• Truckkort

Om dig

Vi söker dig som är intresserad av ett extrajobb inom industrin. Det viktigaste är att du som person är flexibel, ordningsam och har hög arbetsmoral. Du är punktlig och enkel att samarbeta med. Du behöver trivas i att arbeta med kroppen då tunga lyft förekommer i arbetet.

Om anställningen

• Omgående
• Visstid studerande/visstid extra arbete
• Placeringsort: Göteborg

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Erfarna truckförare till DHL:s lager i Torslanda

Truckförare
Läs mer Okt 26
Erfarna truckförare till DHL:s lager i Torslanda

Truckförare sökes till vårt kunduppdrag hos DHL i Göteborg! Vill du bli en del av ett dynamiskt team och arbeta på en modern och säker arbetsplats? Ansvar, precision och effektivitet är nyckelorden i denna spännande roll. Sök nu och ta steget mot en framgångsrik karriär inom logistik!

Arbetsuppgifter

För att vara framgångsrik i rollen som truckförare hos DHL är det viktigt att ha erfarenhet av att köra skjutstativstruck. Detta är en nödvändig kompetens eftersom skjutstativstrucken används för att hantera och flytta stora och tunga pallar på höga höjder.

Att kunna köra skjutstativstruck kräver kunskap om truckens funktioner och förmåga att navigera säkert i trånga utrymmen. Det är också viktigt att kunna hantera lasten på ett säkert sätt för att undvika olyckor och skador.

Om du har tidigare erfarenhet av att köra skjutstativstruck kommer du snabbt kunna anpassa dig till arbetet hos DHL och vara en värdefull tillgång för teamet. Din erfarenhet kommer också att ge dig förtroende och självständighet i att utföra dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt.

Den vi söker

• Krav: Truckkort (ladda upp digital kopia vid ansökan)
• Meriterande: B-körkort
• Språkkunskaper: Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Om DHL

DHL är det globala logistikföretaget som förändrar världen genom att koppla samman människor och företag över hela planeten. Med deras passion för innovation och oöverträffade expertis levererar de inte bara paket, de levererar möjligheter. Hos DHL får du vara en del av ett dynamiskt team som driver fram förändring och skapar en bättre framtid. Välkommen till DHL – där dina ambitioner kan bli verklighet.

Hur du ansöker

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Övrigt

Uppdragslängd: sex månader

Placeringsort: Göteborg

Typ av anställning: särskild visstidsanställning

Tillsättning: omgående

Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.

Ansök nu

Elektronikmontör | Vandewiele Sweden | Mölndal

Elektronikmontör
Läs mer Nov 6
Vill du arbeta som elektronikmontör?

Nu söker vi nya kollegor till vår kund Vandewiele Sweden!
Företaget ligger i utkanten av Göteborg (Mölndal) och tillverkar kretskort och andra moduler för industriella processer och är marknadsledande inom dessa produkter.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Montering
• Lödning
• Avsyning
• Testning

Din bakgrund

Vi söker dig som har relevant utbildning eller som arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du behöver ha ett tekniskt intresse och helst en längre erfarenhet inom det produktionstekniska. Du ska ha monterat tidigare, noggrann och alltid mån om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Har du ett intresse av att meka på din fritid ser vi detta som ett plus.

Personliga egenskaper

Hög arbetsmoral, flexibilitet och punktlighet är egenskaper vi värdesätter hos dig. Som person är du självgående, noggrann och tycker om att jobba självständigt såväl som i grupp. Vi ser gärna att du är öppen och nyfiken på att lära dig ännu mer! Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid/2-skift/Dagtid/Mölndal

Låter detta arbete intressant för dig? Vänta inte med din ansökan utan sök i så fall nu!

Tillträdesdag

Omgående/efter överenskommelse.

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Bilmekaniker I Volvo Cars I Göteborg

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Nov 3
Har du en fordonsutbildning eller en bakgrund som bilmekaniker? Är du dessutom en kvalitetsmedveten, ansvarsfull och problemlösande lagspelare som vill vara med och bidra till ett bolags framgångar? Då kan tjänsten som mekaniker hos Volvo Cars utvecklingsavdelning vara något för dig! Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som konsult hos oss har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig och som är ansvarig för ditt uppdrag, att du trivs och att du utvecklas i din yrkesroll. Du kommer dessutom ha en ansvarig chef på plats från kunden som hjälper dig i ditt dagliga arbete.

På Research & Development blir du en nyckelperson som bidrar till Volvo Cars nästa generation nyskapande lyxbilar. Tillsammans med kollegor över hela världen kommer du och ditt team att utveckla innovativ bilteknik som sätter människan i centrum – allt för att göra livet mindre komplicerat och mer njutbart för våra kunder. Delar du vår passion för människor, miljön och vår starka vilja att skapa en unik körupplevelse? I så fall är Research and Development platsen där du kan nå framgång.

Din bakgrund

• B-körkort
• Godkänt i följande gymnasieämnen: Matematik a/1, Samhällskunskap a/1, Svenska/svenska som andraspråk a/1 och Engelska a/5
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
• Gymnasial utbildning inom fordon eller liknande

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik. Du ställer höga krav på kvalitet och tillämpar ett strukturerat arbetssätt med ett utpräglat säkerhetstänk. Du är öppen för förändringar eftersom arbetet ofta är händelsestyrt och ställer krav på flexibilitet. Vi söker dig som genom egna initiativ och aktiviteter vill arbeta mot gemensamma mål. Vi ser det som en självklarhet att du är lyhörd med förmågan att samarbeta på ett kommunikativt sätt.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

• Visstidsanställning
• Dagtid 06:30-15:12 - med möjlighet till flextid
• Göteborg

Erbjudande:

En anställning som konsult bygger på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd på Lernia men arbetar som ambulerande konsult hos någon av våra kunder. Som konsult får du självklart friskvårdsbidrag.

Såhär beskriver våra nuvarande konsulter jobbet på Volvo Cars.

• Bra kollegor och sammanhållning
• Varierande arbetsuppgifter
• Man är aktiv hela tiden, det finns alltid något att göra
• Gemenskap
• Bra lagledare
• Bra utvecklingsmöjligheter och möjlighet att göra karriär även om man är ung och inte har någon speciell utbildning.
• Kreativt arbete
• Härliga kollegor
• Bra balans med fritiden

Kontakt

Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta

Julia Cajander julia.cajander@lernia.se

Ansök nu

Servicetekniker sökes till vår kund Zeppelin Rental!

Servicetekniker, maskin
Läs mer Sep 26
Är du en mekaniker med bakgrund inom entreprenad och känner att du vill ta nästa steg inom karriären, då har du kommit rätt! Just nu växer Zeppelin Rental och har en väldigt spännande resa framför sig.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker kommer du hjälpa våra kunder som hyr ut sin utrustning via oss. I vår uthyrningspark hittar du allt från 40-tons grävmaskiner till små handburna borrmaskiner. Du kommer utgå från vår filial i Linnarhult men också besöka kunder runt om stor Göteborg.

För att lyckas i rollen så behöver du vara en stresstålig person som är duktig på att planera ditt arbete kortsiktigt och långsiktigt. Ingen dag är den andre lik så gillar du att lösa problem och snabbt kunna skifta ditt fokus så kommer du att stormtrivas. Du kommer dagligen ha kontakt med interna medarbetare samt våra kunder. Därför bör kommunikation i både tal och skrift vara god.

Dina arbetsuppgifter består av

• Förebyggande servicearbete
• Reparationer av grävmaskiner
• Beställa reservdelar
• Reparationer av diverse entreprenadmaskiner
• Besiktningskontroll av in och utgående maskiner

Din profil:

• Gymnasial utbildning inom teknik eller fordon
• Dokumenterad erfarenhet inom branschen
• B – Körkort och truckkörkort
• BE & C är meriterande

Om företaget

Du kommer arbeta hos ett företag på framväxt som satsar på sina medarbetare och där de tar det extra steget för att du ska trivas. Interna & externa utbildningar för att du som person ska växa är en stor del i företaget. Zeppelin Rental är ett stort företag med hjärtat på rätt plats och du blir snabbt en del av familjen.

Om Anställningen

• Placeringsort: Linnarhult
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Tillträde: Omgående

Om Ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!
Om Lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

HR Business Partner till vår kund inom fordonsindustrin!

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Okt 26
Är du passionerad när det kommer till HR-området och önskar vara en viktig del av både rehabiliteringsprocesser och rekrytering? Vi på Lernia söker nu en kvalificerad HR Business Partner för att stärka vår kunds HR-team. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Ditt ansvar kommer att vara en integrerad del av ett globalt team som arbetar strategiskt för att optimera organisationen genom olika HR-initiativ. I denna position kommer du huvudsakligen att inrikta dig på att erbjuda support till företagsledningen, hantera HR-relaterade ärenden och driva rekryteringsprocesser. Din roll innebär att stödja cheferna i olika aspekter av HR-frågor, oavsett om det är strategiskt eller operativt. Dessutom kommer du att självständigt och i samarbete med kollegor utveckla och förbättra olika HR-processer, samt ta hand om ärenden relaterade till arbetsrätt, rehabilitering, konflikthantering och korttidsfrånvaro.

Dina kvalifikationer

Vi ser att du som söker trivs med att ha många kontakter, har en konsultativ arbetsstil och är kapabel att fatta snabba och självständiga beslut. Du bör ha en utbildning inom personalvetenskap och bred erfarenhet inom HR-fältet, samt gedigna kunskaper inom arbetsrätt och rekrytering. Minst tre års arbetslivserfarenhet inom HR är ett krav. Du bör vara bekant med affärssystem och Office-paketet samt vara bekväm med att kommunicera på både svenska och engelska i en professionell kontext.

Om dig

Som person är du proaktiv, serviceinriktad och säker i din roll. Du har en stark drivkraft och förmåga att bygga relationer. Du har en prestigelös attityd och kan självständigt driva HR-frågor med ett starkt affärs- och kundfokus. Du har förmågan att arbeta på ett processorienterat sätt och förstår vikten av HR i en föränderlig organisation.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Göteborg
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse
• Anställningsform: 6 månaders visstidsanställning men goda chanser till förlängning

Om ansökningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta Oskar Karlsson: Oskar.Karlsson@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se

Ansök nu

Spolbilschaufför | ISAB Rörinfordring Väst | Göteborg

Sug- och spolbilsförare
Läs mer Okt 23
Är du intresserad av ett nytt jobb som spolbilschaufför?
Välkommen att bli en del av deras härliga team!

ISAB Rörinfodring Väst är ett expansivt företag som vuxit snabbt i Göteborgsregionen sedan 2015. Just nu söker dem spolbilschaufför som vill vara en del av sin fortsatta tillväxtresa! De är i dagsläget drygt 30 medarbetare, uppdelade på filialerna i Göteborg och Halmstad. Deras framgång bygger på samarbetet med varandra, sina kunder samt sitt arbete med kvalité och teknik.

ISAB Rörinfodrings kärnverksamhet har från början varit Infodring av avloppsrör genom en teknik som kallas rörinfodring. I början på 2021 utökade dem sina tjänster med ytterligare ett affärsområde - Spol & Tv-inspektion. Efterfrågan har sedan dess varit stor, så de ser nu fram emot att utöka spolgruppen med ytterligare en lagspelare!

Om rollen:
Rollen som spoltekniker innebär arbetsuppgifter kopplade till spol, film & felsökning av avloppssystem, där problemlösning åt kund sker dagligen.
Du kommer i denna roll ingå i ett erfaret och sammansvetsat team där du får en gedigen upplärningsperiod med målsättningen att bli självständig på sikt. De söker därför en person som är ansvarstagande, självständig och noggrann samt drivs av både personlig och teknisk utveckling.

Rollen innebär daglig kontakt med kunder och leverantörer vilket förutsätter att du är serviceinriktad och kommunikativ. ISAB ser helheten i varje uppdrag där de alltid satsar på högsta kvalité.

Tidigare erfarenhet är inget krav men meriterande. De söker en person som vill lära sig arbetet och växa in i gruppen.

ISAB ser gärna att du kan identifiera dig med deras värderingar som genomsyrar hela organisationen:

• Kvalité
• Prestation
• Kundfokus

Personalen är deras viktigaste resurs och de satsar mycket på vidareutbildning, arbetsmiljö och personaltrivsel. Dem erbjuder ett generöst friskvårdbidrag, sjukförsäkring och ett flertal medarbetaraktiviteter varje år.

Vill du vara en del av deras tillväxtresa mot att bli marknadsledande i Göteborgsregionen inom sitt kompetensområden?
Sök rollen som spolbilschaufför idag! Ansökan sker via formuläret nedan.

Körkort: B fordras, C är meriterande
Lön: Heltid, fast månadslön
Sista ansökningsdag: 20/11

Ansök nu

Lernia söker svetsare (TIG) till vår kund i Göteborg!

Svetsare, manuell
Läs mer Okt 24
Just nu söker vi dig som vill arbeta som produktionssvetsare på ett spännande och växande företag i Göteborg. Är du jakt på ett nytt arbete? Har du licens inom TIG eller MAG? Tveka inte med att skicka in din ansökan!

OM DIG
Vi söker dig som har en utbildning eller kompetens inom svets och ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som svetsare eller inom industrin tidigare. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och har en god samarbetsförmåga. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det. Vidare är du ansvarstagen, noggrann och strukturerad i ditt arbete och är kvalitetsmedveten.

Krav för tjänsten:

• B-körkort
• Praktiskt lagd person
• Verktygsvana
• Kvalitetsmedveten
• Giltig licens inom TIG och/eller MAG

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Göteborg
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Tillträde: Omgående

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Verkstadsmekaniker sökes till S:t Eriks i Angered!

Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker
Läs mer Okt 24
Om S:t Eriks

S:t Eriks är idag Sveriges ledande leverantör av plattor, marksten, murar, block och VA-system tillverkade i betong eller natursten. Genom åren har vi bidragit med material och kunskap till många stora och mindre projekt – från Riksdagshuset, Sergels torg och Förbifart Stockholm till garageuppfarter, uteplatser och trädgårdar över hela landet.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett mindre arbetslag som verkstadsmekaniker och exempel på arbetsuppgifter är bl.a. att utföra felsökningar, reparationer och underhålla maskiner. I arbetet förekommer svetsningsarbetet i MIG och pinnsvetsning. Arbetet kan även komma att kräva viss erfarenhet av arbete i svarv. Därför är det viktigt att du är kvalitetsmedveten, har god planeringsförmåga och kan garantera att ditt arbete är korrekt utfört.

Krav

• Erfarenhet inom svetsning ( MIG & pinnsvetsning). Licens är ej ett krav.
• Kunskaper inom ritningsläsning.
• Kunskaper inom verkstadsarbete.

Meriterande

• Traverskort
• Truckkort
• Heta Arbeten

Personliga egenskaper

För att trivas på jobbet tror vi att du är social, flexibel, driven och noggrann. Du har ett öga för detaljer men kan växla upp tempot när så behövs. Gillar du att ta ansvar är detta rätt roll för dig. Vi på Lernia Bemanning värdesätter också egenskaper såsom samarbetsförmåga, flexibilitet och kvalitetstänkande då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid, Dagtid, Angered
Det finns goda möjligheter till övertagande av kund.

Tillträdesdag

Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan - redan idag!

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Nu söker vi CNC operatörer till vår kund Federal Mogul!

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Okt 12
Har du erfarenhet som maskinoperatör? Vill du jobba på ett globalt företag som är världsledande i sin bransch? Då ska du söka detta lediga jobb som maskinoperatör hos Federal Mogul i Göteborg/Mölnlycke!

Om Federal Mogul
Federal-Mogul är ett globalt företag som tillverkar produkter till motorindustrin med ca 40 000 anställda. Med varumärkena Daros och Goetze är Federal-Mogul världsledande inom utveckling och tillverkning av kolvringar till stora marina motorer. Federal-Mogul Göteborg AB finns i Mölnlycke utanför Göteborg och har idag ca 100 anställda. Läs vidare på www.federalmogul.com.

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna innebär i huvudsak att:

* köra och ställa CNC-styrda fräsar
* göra mätningar och justeringar,
* arbeta med säkerhet, arbetsmiljö och miljökrav

Vad krävs för jobbet?
Du har CNC- utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har datorvana och kunskap inom ritningsläsning. Om du har truck- eller traverskort är det meriterande och har du jobbat med lean förut är det extra bra.

Vem är du?
För att vara rätt för jobbet måste du trivas i en produktionsmiljö och ha ett intresse för teknik. Du är en noggrann och effektiv person som är mån om att göra ett bra jobb och tycker om att ta ansvar. Du är ordningsam och bra på att planera ditt arbete. Du har en positiv inställning, är bra på att samarbeta och trivs med att arbeta i team men du klarar också av att arbeta självständigt. Vi jobbar mycket med förbättringsprocesser och säkerhet och du får gärna ha ett intresse av att bidra i detta arbete. Du har god svenska i tal och skrift.

Anställningsform:

Vi erbjuder en visstidsanställning på 6 månader med chans till förlängning.

Låter detta som en utmanande och spännande tjänst för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande! Vi ser fram emot din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Nordisktalande kundsupport till globalt hygienföretag i Mölndal!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Okt 19
Har du erfarenhet av kundservice och letar efter nya utmaningar? Då kan denna roll vara något för dig! Hos vår globala kund inom hygien- och hälsobranschen i Mölndal erbjuds du ett utmanande och stimulerande arbete i ett team med kunniga, serviceinriktade och engagerade medarbetare. I din roll som kundservicemedarbetare är du en del av en dynamisk säljorganisation där du ställs inför spännande och intressanta arbetsuppgifter. Låter detta intressant för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

I rollen som kundservicemedarbetare kommer du att arbeta med hantering av order, leveranser och reklamationer till samtliga kunder. Du kommer att hantera förfrågningar från kunder och interna kollegor gällande orderstatus, produkttillgänglighet, priser, leveranstider, produktspecifikationer m.m. Vidare kommer du även att ha kontakt med deras lager och speditörer gällande frågor om transporter, distribution, lageradministration och uppföljning.

Vem är du?

För att lyckas i den här rollen ser vi gärna att du är driven, flexibel och har en positiv inställning. Vidare är du strukturerad, metodisk och duktig på att arbeta såväl självständigt som i team. Du tycker om att arbeta i ett effektivt och högt tempo samt är flexibel. Viss erfarenhet av att arbeta med service, arbete inom kundtjänst, logistik eller administrativt arbete kommer att vara till stor hjälp i arbetet för din egen del. Det är meriterande med universitetsutbildning inom logistik, ekonomi eller liknande samt erfarenhet system som SAP, HANA och CRM. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Det är meriterande om du även talar andra nordiska språk som danska, norska eller finska.

Om kunden

Kunden arbetar med ett globalt varumärke och erbjuder ett komplett utbud av produkter och tjänster för publika hygienutrymmen inom exempelvis industri, restaurang, vård och skola. Du kommer att vara en del av ett team bestående av kollegor i en nordisk region, men med huvudarbetsuppgifter för den svenska delen.

Om anställningen

Placeringsort: Göteborg, Mölndal

Tillträde: Omgående

Anställningsform: Visstidsanställning 6 månader, med god chans till förlängning.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se

Ansök nu

Fordonsmontör | Volvo Cars | Göteborg

Fordonsmontör
Läs mer Okt 30
Är du på jakt efter ett jobb som ständigt bjuder på intressanta arbetsuppgifter och nya utmaningar? Skulle du vilja jobba tillsammans med ett sammansvetsat och prestigelöst team? Då kan det vara just dig vi letar efter! Just nu söker vi på Lernia fordonsmontörer till Volvo Cars i Göteborg!

Om uppdraget

• Tillträde omgående eller enligt överenskommelse
• Visstidsanställning – heltid
• Göteborg, Torslanda
• Tillgängliga skift: dag, kväll, natt, 2-skiftOm tjänsten

Jobbet som fordonsmontör går främst ut på att

• Arbeta på produktionslinjen med att montera olika delar av fordon
• De olika momenten kan bestå av montering av dörrar, kablage, stötfångare, eller övriga delar som bilen består av
• Arbeta i ett lag som består av 5 till 15 personer

Volvo tillhör premiumsegmentet av bilar, med stark profilering kring kvalitet, säkerhet och miljö. Utöver en rolig arbetsplats och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder Volvo Cars som uppdragsgivare även goda förmåner och bra utvecklingsmöjligheter.

Om dig

För att vara behörig att arbeta på Volvo krävs godkänt (eller lägst E) i följande ämnen:

• Matematik a/1, Samhällskunskap a/1, Svenska a/1 eller svenska som andraspråk a/1 & Engelska a/5

För att göra ett bra arbete som fordonsmontör är det en fördel att du:

• Trivs att arbeta i en fysiskt krävande miljö
• Är en lagspelare
• Har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift
• Gillar att arbeta i ett högt tempo

För såväl oss på Lernia som Volvo Cars är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund!

Vad vi erbjuder dig

En anställning som konsult bygger på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd på Lernia men arbetar på Volvo Cars. Som konsult får du självklart friskvårdsbidrag. I det här konsultuppdraget har du dessutom möjlighet att köpa gymkort till ett kraftigt rabatterat pris på SATS som ligger vägg i vägg med Volvo Cars.

Såhär beskriver våra nuvarande konsulter jobbet på Volvo Cars:

• Bra kollegor och sammanhållning
• Varierande arbetsuppgifter
• Man är aktiv hela tiden, det finns alltid något att göra
• Gemenskap
• Bra lagledare
• Bra utvecklingsmöjligheter och möjlighet att göra karriär även om man är ung och inte har någon speciell utbildning (om man anstränger sig)
• Kreativt arbete
• Härliga kollegor
• Bra balans med fritidenHur du söker

Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Svara på frågeformuläret nedan och bifoga ditt senaste CV, giltig legitimation och gymnasiebetyg.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Information
Skulle du behöva komplettera din ansökan eller har övriga frågor om processen så ber vi dig maila till rekryteringsgruppen@lernia.se

Ansök nu

Produktionsingenjör sökes till vår kund i Mölndal!

Produktionsingenjör, maskin
Läs mer Okt 18
Är du en erfaren produktionsingenjör som vill vara del av ett framgångsrikt företag? Lernia söker nu en engagerad och kompetent produktionsingenjör till vår kund i Mölndal! Om du har passionen och drivkraften att vara med och skapa något stort, då vill vi höra från dig! Varmt välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN

I rollen som produktionsingenjör kommer du att spela en nyckelroll i att optimera produktionsprocesser, säkerställa kvalitet och effektivitet samt hantera olika projekt inom produktionsavdelningen. Vidare är du välorganiserad, är uppmärksam på detaljer och har ett handlingsorienterat tänk.

Andra huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:

• Ansvara för att optimera och förbättra produktionsprocesser för att öka effektivitet och produktkvalitet.
• Utföra produktionsanalys och kontinuerlig övervakning av produktionslinjer.
• Arbeta nära med produktionsteamet för att lösa problem i produktion och minska avvikelser.
• Implementera och upprätthålla standarder inom kvalitetssäkring och processkontroller.
• Delta i kostnadsanalyser och budgetplanering för produktionsavdelningen.
• Samarbeta med andra avdelningar, inklusive inköp, kvalitetssäkring och underhåll.

DIN BAKGRUND

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning/yrkesutbildning i kombination med minst 2-5 års arbetserfarenhet inom området. Vidare behärskar du svenska och engelska flytande i både tal och skrift. För att lyckas i rollen behöver du ha en god kommunikationsförmåga och ett starkt analytisk tänk. Det är meriterande om du arbetat i en internationell organisation och är van vid globala kontakter.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Göteborg, Mölndal
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Tillträde: Omgående
• Anställningsform: Visstidsanställning i 6 månader med mycket god chans till förlängning

Information
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Extrajobb Fordonsmontör | Volvo Cars | Göteborg

Fordonsmontör
Läs mer Okt 24
Extrajobb till Volvo Cars i Göteborg

Just nu söker Lernia dig som vill ta dig an ett längre extrajobb på Volvo Cars - vi anställer löpande efter behov. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar präglas av en stark laganda där ni arbetar tillsammans för att producera framtidens bilar. Välkommen med din ansökan.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort/arbetstider

• Omgående
• Visstid studerande / visstid extra arbete
• Göteborg, Torslanda

Tillgängliga skift:

• 06:30-08:30, 5 dagar i veckan - måndag till fredag eller
• 13:18-15:18, 5 dagar i veckan - måndag till fredagOm tjänsten

Vi söker fordonsmontörer . Du kommer att arbeta antingen två timmar under morgonen eller två timmar under eftermiddagen, måndag till fredag, för att täcka upp för ordinarie personal. De flesta som har detta upplägget jobbar fler timmar, utöver de tider man utgår från, dock inget vi kan garantera.

Upplägget är perfekt för dig som pluggar eller har annan flexibel sysselsättning. Du får en stabil extrainkomst och ett starkt varumärke som kommer stärka ditt CV inför avslutande studier. Givetvis har man goda arbetsvillkor, bra ledarskap och god arbetsmiljö under tiden som Lernia-konsult!

Om arbetsuppgifterna

Som montör arbetar du vid ett löpande band, där en evig flod av bilar hela tiden löper. Du får en uppsättning moment som ska genomföras, utan avvikelser. Den som är duktig lärs upp på fler och fler moment. Du kommer att stå upp hela arbetspasset och arbeta praktiskt.

Om dig

• För att jobba extra krävs att du har en annan sysselsättning på minst 50 %.
• För att vara behörig att jobba på Volvo krävs lägst godkänt (eller lägst E) i följande gymnasieämnen: Matematik a/1, Samhällskunskap a/1, Svenska/svenska som andraspråk a/1 och Engelska a/5.
• Goda kunskaper i svenska språket, i både tal och skrift.

För att göra ett bra arbete som fordonsmontör är det viktigt att du trivs att arbeta i en fysiskt krävande miljö. Vidare har du ett högt kvalitétstänk, är strukturerad och flexibel , du ska även kunna läsa instruktioner och vara en lagspelare. Arbetet ställer krav på att utföra momenten inom en viss tidsram, så det är en fördel om du gillar att arbeta praktiskt i ett högt tempo.

Information

I denna rekryteringsprocess hanterar vi en stor volym av ansökningar. Urvalet av ansökningarna sker löpande och vår målsättning är att du skall ha ett svar inom två veckor från ditt ansökningsdatum. Skulle du behöva komplettera din ansökan eller har övriga frågor om processen så ber vi dig maila till rekryteringsgruppen@lernia.se

Ansök nu

Extrajobb Truckförare | Volvo Cars | Göteborg

Truckförare
Läs mer Okt 16
Just nu söker Lernia dig som vill ta dig an ett längre extrajobb på Volvo Cars - vi anställer löpande efter behov. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar präglas av en stark laganda där ni arbetar tillsammans för att producera framtidens bilar. Som konsult hos oss har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig och som är ansvarig för ditt uppdrag, att du trivs och att du utvecklas i din yrkesroll. Välkommen med din ansökan.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort/arbetstider

• Omgående
• Visstid studerande / visstid extra arbete
• Göteborg, Torslanda

Tillgängliga skift:

• 06:30-08:30, 5 dagar i veckan - måndag till fredag eller
• 13:18-15:18, 5 dagar i veckan - måndag till fredag
• Längre dagar, andra skift, tider och upplägg kan finnas efter behov.Om dig

För att göra ett bra arbete som fordonsmontör är det viktigt att du trivs att arbeta i en fysiskt krävande miljö. Vidare har du ett högt kvalitétstänk, är strukturerad och flexibel , du ska även kunna läsa instruktioner och vara en lagspelare. Arbetet ställer krav på att utföra momenten inom en viss tidsram, så det är en fördel om du gillar att arbeta praktiskt i ett högt tempo.

Krav

• En annan sysselsättning på minst 50 %.
• Lägst godkänt (eller lägst E) i följande gymnasieämnen: Matematik a/1, Samhällskunskap a/1, Svenska/svenska som andraspråk a/1 och Engelska a/5.
• Goda kunskaper i svenska språket, i både tal och skrift.
• B-körkort

Meriterande

• TruckkortOm tjänsten

Du kommer att arbeta antingen två timmar under morgonen eller två timmar under eftermiddagen, måndag till fredag, för att täcka upp för ordinarie personal. De flesta som har detta upplägget jobbar fler timmar, utöver de tider man utgår från, dock inget vi kan garantera.

Andra skift och tider kan finnas också, beroende på hur behovet av personal ser ut, det kan exempelvis vara att jobba några dagar/kvällar/nätter i veckan. Upplägget är perfekt för dig som pluggar eller har annan flexibel sysselsättning. Du får en stabil extrainkomst och ett starkt varumärke som kommer stärka ditt CV inför avslutande studier. Givetvis har man goda arbetsvillkor, bra ledarskap och god arbetsmiljö under tiden som Lernia-konsult!

Om arbetsuppgifterna

Som truckförare handlar arbetet främst om att leverera material till det rullande bandet inom en viss tidsram. Vilken truck du kör kan variera och det gäller att vara snabblärd och flexibel. Du är öppen för att jobba med orderplockning och att arbeta praktiskt.

Erbjudande:

En anställning som konsult bygger på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd på Lernia men arbetar på Volvo Cars. Som konsult får du självklart friskvårdsbidrag. I det här konsultuppdraget har du dessutom möjlighet att köpa gymkort till ett kraftigt rabatterat pris på SATS som ligger vägg i vägg med Volvo Cars.

Såhär beskriver våra nuvarande konsulter jobbet på Volvo Cars:

• Bra kollegor och sammanhållning
• Varierande arbetsuppgifter
• Man är aktiv hela tiden, det finns alltid något att göra
• Gemenskap
• Bra lagledare
• Bra utvecklingsmöjligheter och möjlighet att göra karriär även om man är ung och inte har någon speciell utbildning.
• Kreativt arbete
• Härliga kollegor
• Bra balans med fritidenInformation

I denna rekryteringsprocess hanterar vi en stor volym av ansökningar. Urvalet av ansökningarna sker löpande och vår målsättning är att du skall ha ett svar inom två veckor från ditt ansökningsdatum. Skulle du behöva komplettera din ansökan eller har övriga frågor om processen så ber vi dig maila till rekryteringsgruppen@lernia.se

Ansök nu

Lagermedarbetare sökes till Volvo Bil!

Lagerarbetare
Läs mer Okt 26
Lagermedarbetare sökes till Volvo Bil!

Har du ett intresse för bilar, kunder och människor? Har du tidigare erfarenheter från lager/logistik? Nu söker vi på Lernia Bemanning lagermedarbetare till vår kund Volvo Bil. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Volvo Bil söker nu personal till deras lager i Torslanda. Rollen innefattar truckkörning, lastning/lotsning, materialhantering och övriga uppgifter som kan förekomma inom lager. Det är meriterande med erfarenhet inom dessa områden men ej ett krav. Tveka därför inte med din ansökan. Vi lägger stor vikt i att få in rätt person!

Krav:

• Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
• B-körkort
• För att vara behörig att arbeta på Volvo krävs godkänt (eller lägst E) i följande gymnasieämnen: Matematik a/1, Samhällskunskap a/1, Svenska/svenska som andraspråk a/1 och Engelska a/5. Vi kontrollerar dina betyg med offentliga register och gör inga undantag från kraven.

Om anställningen

• Placeringsort: Göteborg
• Tjänstgöringsgrad: Heltid, Dagtid / Kvällstid
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Anställningsform: Visstidsanställning

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Transportkoordinator sökes till vår kund inom fordonsindustrin!

Transportplanerare
Läs mer Okt 11
Tycker du om att arbeta med planering, prognoser och rapporter? Vill du arbeta med logistik i en miljö där effektiva transporter och ständig utveckling blir din vardag? Nu söker vi på Lernia i Göteborg en transportkoordinator för ett uppdrag till vår kund. Varmt välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN

I rollen som transportkoordinator säkrar du leveransen av varor till rätt plats vid rätt tidpunkt och är den centrala kontaktpunkten. Vidare är du välorganiserad, är uppmärksam på detaljer och har ett handlingsorienterat tänk.

Andra huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:

• Säkra och boka kapacitet på fartyg eller transporter
• Utfärda och/eller hantera transportdokument
• Uppdatera system med relevant data
• Organisera expresstransporter när det är tillämpligt
• Hålla och/eller delta i operativa resultatuppföljningsmöten med godsmottagare
• Informera mottagare om störningar i materialförsörjningen
• Identifiera och vidta åtgärder för att eliminera avfall i processerna
• Fungera som central kontaktpunkt för att hantera alla operativa frågor

DIN BAKGRUND

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning/yrkesutbildning inom logistik eller liknande. Du har minst 2-5 års arbetserfarenhet inom området och har goda kunskaper i Officepaketet och andra analytiska system som Power BI eller liknande. Vidare behärskar du svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Det är meriterande om du arbetat i en internationell organisation och är van vid globala kontakter.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Som person har du ett organiserat, strukturerat och flexibelt arbetssätt. Du har en god analytisk förmåga och är uppmärksam på detaljer. Du är inte rädd för att ta initiativ och har ett proaktivt tankesätt. Då du har många kontaktytor ser vi att du har en god kommunikativ förmåga både skriftligt och muntligt samt att du gillar att samarbeta med andra. Vi ser gärna att du har kunskaper om lean och erfarenhet från logistik/sjöfart sedan tidigare. Slutligen ser vi att du trivs med att ha många bollar i luften, är driven och lösningsorienterad.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Göteborg
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Tillträde: Omgående
• Anställningsform: Visstidsanställning i 6 månader med mycket god chans till förlängning

Information
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Truckförare sökes till vår kund i Partille!

Truckförare
Läs mer Okt 11
Har du erfarenhet av lagerarbete och av att köra truck samt söker ett varierat arbete där du får arbeta med kroppen? Nu söker vi på Lernia Truckförare till vår kund i Partille. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Dina uppgifter kommer främst bestå av att köra skjutstativstruck och andra förekommande truckar. I arbetet kommer även andra lageruppgifter förekomma ex. orderplock, packning/emballering och ankomstkontroller av leveranser. I arbetet på lagret så förekommer datahantering i SAP. För att lyckas i uppdraget ser vi även att du skall uppskatta fysiskt arbetet då tyngre lyft kan förekomma.

Kvalifikationer

Krav

• Erfarenhet inom lager/logistik
• Truckkort - Erfarenhet av att kört skjutstativstruck i tjänst
• Svenska - Goda kunskaper i tal och skrift.

Meriterande

• B-Körkort
• Erfarenhet av datasystemet SAP
• Engelska - Goda kunskaper i tal och skrift

Din bakgrund

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och hoppas att du som söker är en engagerad, ansvarstagande och positiv person som är mån om att göra ett noggrant arbete som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du har någon typ av erfarenhet av liknande arbete.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning, heltid.

Tjänstgöringsort: Partille

Arbetstider, dagtid

Tillträdesdag

Omgående, enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Larmtekniker sökes till vår kund LåsTeam i Göteborg!

Larminstallatör/Larmtekniker
Läs mer Okt 12
Är du på jakt efter en spännande arbetsplats där humor och glädje står i centrum? Är du tekniskt lagd och trivs i en roll med mycket ansvar? Då ska du söka dig till oss!

Om företaget

Just nu söker vi på Lernia Bemanning larminstallatörer/larmtekniker till vår kund LåsTeam i Göteborg. Låsteam finns i Stockholm, Göteborg, Borås och Skövde och omsätter ca 100 MSEK. Låsteam ingår i TCECUR (publ.)

Om tjänsten

LåsTeam levererar fysiska säkerhetssystem i olika former så som inbrottslarm, lås, passagesystem, kamerabevakning, brandlarm, utrymning mm. Genom att skräddarsy olika typer av lösningar efter kundens behov arbetar LåsTeam för att skapa trygghet och ökad lönsamhet för sina kunder. Just nu växer verksamheten i Göteborg och söker därför nya medarbetare!

Du kommer att arbeta som låssmed med service och installation. Som låssmed bär du ett stort ansvar för att genomföra arbetet på ett professionellt sätt då du dessutom kommer att vara ansiktet utåt för företaget bland kunderna.

Det är en mindre arbetsgrupp där glädje, humor och korta kommunikationsvägar genomsyrar arbetsplatsen och vi söker nu dig som vill vara med och bidra till en trivsam arbetsplats tillsammans med dina kollegor. Du kommer att arbeta i Göteborgsområdet.

Om dig

För att vara aktuell för denna tjänst krävs:

• B-Körkort
• Några års branscherfarenhet inom mekaniska lås, ellås och dörrautomatiker
• Mycket bra kunskaper i svenska - tal och skrift

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har en positiv inställning med en förmåga att se utmaningar och lösningar snarare än problem. Som person ser vi att du är ansvarsfull, social och trevlig. Vidare trivs du också i mötet med nya människor, har ett stort tekniskt intresse och kan driva ditt arbete framåt på egen hand.

Om anställningen

• Placeringsort: Göteborg
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Tillträde: Start omgående eller enligt överenskommelse
• Anställningsform: Rekrytering - Tillsvidareanställning

Om ansökningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om Lernia

Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Larmtekniker sökes till vår kund LåsTeam i Göteborg!

Larminstallatör/Larmtekniker
Läs mer Okt 9
Är du på jakt efter en spännande arbetsplats där humor och glädje står i centrum? Är du tekniskt lagd och trivs i en roll med mycket ansvar? Då ska du söka dig till oss!

Om företaget

Just nu söker vi på Lernia Bemanning larminstallatörer/larmtekniker till vår kund LåsTeam i Göteborg. Låsteam finns i Stockholm, Göteborg, Borås och Skövde och omsätter ca 100 MSEK. Låsteam ingår i TCECUR (publ.)

Om tjänsten

LåsTeam levererar fysiska säkerhetssystem i olika former så som inbrottslarm, lås, passagesystem, kamerabevakning, brandlarm, utrymning mm. Genom att skräddarsy olika typer av lösningar efter kundens behov arbetar LåsTeam för att skapa trygghet och ökad lönsamhet för sina kunder. Just nu växer verksamheten i Göteborg och söker därför nya medarbetare!

Du kommer att arbeta som låssmed med service och installation. Som låssmed bär du ett stort ansvar för att genomföra arbetet på ett professionellt sätt då du dessutom kommer att vara ansiktet utåt för företaget bland kunderna.

Det är en mindre arbetsgrupp där glädje, humor och korta kommunikationsvägar genomsyrar arbetsplatsen och vi söker nu dig som vill vara med och bidra till en trivsam arbetsplats tillsammans med dina kollegor. Du kommer att arbeta i Göteborgsområdet.

Om dig

För att vara aktuell för denna tjänst krävs:

• B-Körkort
• Några års branscherfarenhet inom mekaniska lås, ellås och dörrautomatiker
• Mycket bra kunskaper i svenska - tal och skrift

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har en positiv inställning med en förmåga att se utmaningar och lösningar snarare än problem. Som person ser vi att du är ansvarsfull, social och trevlig. Vidare trivs du också i mötet med nya människor, har ett stort tekniskt intresse och kan driva ditt arbete framåt på egen hand.

Om anställningen

• Placeringsort: Göteborg
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Tillträde: Start omgående eller enligt överenskommelse
• Anställningsform: Rekrytering - Tillsvidareanställning

Om ansökningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om Lernia

Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Truckförare | Volvo Cars | Göteborg

Truckförare
Läs mer Okt 30
Just nu söker vi på Lernia personer som är på jakt efter ett roligt jobb som ständigt bjuder på nya utmaningar till rollen som truckförare på Volvo Cars i Göteborg. På Volvo Cars har du goda möjligheter att utvecklas och göra karriär. Om du dessutom vill bli en del av ett sammansvetsat och vänligt team är det här helt rätt plats för dig.

Om uppdraget

Omgående eller enligt överenskommelse
Visstidsanställning – heltid
Göteborg, Torslanda
Tillgängliga skift: dag, kväll, natt, 2-skift

Om tjänsten

Som truckförare på Volvo Cars kommer du att leverera material till avdelningar och vara en del av det viktiga logistikarbetet som behövs för att få allt att klaffa inne i fabriken. Vi erbjuder nu en unik möjlighet att utvecklas inom industrin.

Arbetsuppgifterna kan exempelvis vara:

• Hantering av inleveranser
• Lossning
• Materialhantering
• Orderplock med pick-by-voice
• Truckköring; där material ska förflyttas, hanteras och slutligen levereras ut i produktionen.

Du kommer både arbeta i team, samtidigt som en stor del av arbetet sker självständigt. Arbetstempot är högt och du ansvarar för att slutföra dina arbetsuppgifter inom den givna tidsramen.

Om dig

För att vara behörig att jobba på Volvo krävs lägst godkänt (eller lägst E) i följande gymnasieämnen:

• Matematik a/1, Samhällskunskap a/1. Svenska a/1 eller svenska som andraspråk a/1 & Engelska a/5.

Andra krav:

• B-körkort
• Truckkort

Meriterande:

• Tidigare erfarenhet av truckkörning
• Erfarenhet av lastning/lossning från lastbilar
• Truckkort med behörigheter A1-4, B1-4, D1 och TYA certifiering

Vidare behöver du ha ett stort säkerhets- och kvalitetstänk, samtidigt som du är strukturerad i arbetet du gör. Du behöver vara noggrann och förväntas kunna förstå och följa instruktioner.

Vad vi erbjuder dig

• En handledare som kommer att finnas vid din sida och säkerställa att du får rätt stöd och utbildning under din första tid.En anställning som konsult bygger på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd på Lernia men arbetar på Volvo Cars. Som konsult får du självklart friskvårdsbidrag. I det här konsultuppdraget har du dessutom möjlighet att köpa gymkort till ett kraftigt rabatterat pris på SATS som ligger vägg i vägg med Volvo Cars.

Såhär beskriver våra nuvarande konsulter jobbet på Volvo Cars:

• Bra kollegor och sammanhållning
• Varierande arbetsuppgifter
• Man är aktiv hela tiden, det finns alltid något att göra
• Gemenskap
• Bra lagledare
• Bra utvecklingsmöjligheter och möjlighet att göra karriär även om man är ung och inte har någon speciell utbildning (om man anstränger sig)
• Kreativt arbete
• Härliga kollegor
• Bra balans med fritiden


För såväl oss på Lernia som Volvo Cars är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund!

Hur du söker

Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Svara på frågeformuläret nedan och bifoga ditt senaste CV och bild på betyg och truckkort.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Information

Skulle du behöva komplettera din ansökan eller har övriga frågor om processen så ber vi dig maila till rekryteringsgruppen@lernia.se

Ansök nu

Vi söker montörer inom fordonsindustrin i Göteborg

Fordonsmontör
Läs mer Okt 4
Vad kommer du göra?

Nu söker vi dig som vill arbeta som montör på Adient i Torslanda, Göteborg. Som montör på Adient kommer du vara en del i ett världsledande företag som tillverkar fordonssäten till Volvo. Du kommer att ingå i ett team som tillsammans ska hålla högsta kvalité och leverera i precis rätt tid till kund.

Passar du in i profilen?

• Det viktigaste är din inställning och engagemang.
• Vi söker dig som är noggrann och samarbetsvillig, som gillar att jobba i ett högt tempo med ensidiga arbetsuppgifter och har ett öga för detaljer.
• Tidigare erfarenhet av montering är inget krav men meriterande. Med rätt inställning så kommer du lära dig arbetet på plats.

För att bli aktuell för jobbet som montör måste nedanstående krav uppfyllas, visas inte dessa krav upp i din ansökan kommer du automatiskt strykas från processen.

• Godkänt i följande gymnasieämnen: Matematik a/1, Samhällskunskap a/1, Svenska/svenska som andraspråk a/1 och Engelska a/5
• Vid utländska betyg måste dessa valideras av UHR
• Ladda upp en bildfil med originalbetygen eller validerade kopior i samband med din ansökan. Om inte betyg laddas upp kommer din ansökan automatiskt att sorteras bort ur processen.

Vi på Lernia Bemanning vill verka för en jämn könsfördelning så vi ser mer än gärna att kvinnor söker.

Teoriprov och praktiskt utbildning

OBS! För att kunna arbeta som montör på Adient så behöver du genomföra en introduktionsutbildning. Under utbildningen genomförs ett teoriprov och det provet måste blir godkänt för att du ska kunna fortsätta utbildningen.

Vad vi erbjuder dig

Vi anställer till följande skift: 2-skift. Varannan vecka dag/kväll med arbetstiderna 06:30-14:48 och 14:48-23:54

• Vi på Lernia erbjuder inledningsvis en heltidsanställning med visstidskontrakt. Vi har självklart kollektivavtal, bra försäkringar och friskvårdsförmåner.

Hur du söker

Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Bifoga CV och bild på betyg. Se gärna till att filerna är i formaten .pdf, .docx, .doc och .jpg. Du behöver även genomföra ett personlighetstest för att gå vidare i processen. Testet skickas till din mail efter inskickad ansökan.

Lernia är vägen framåt

Lernia bemanning har i över 20 år varit en partner till några av Sveriges största industrier och fordonstillverkare. Vi söker engagerade och tekniskt kunniga medarbetare. Lernia arbetar brett inom olika kompetensområden och arbetar ständigt med nästa generations talanger. Bygg din karriär med Lernia. Vi har en stolt historia inom teknik som bygger på samarbete och mångfald. Det finns många bemanningsföretag på marknaden, men endast ett Lernia. Som statligt ägt bolag är vi styrda av värderingar som i varje skede spelar in i hur vi arbetar. Vi litar på att du alltid gör ditt yttersta, så kan du lita på att vi gör vad vi kan för att vårt samarbete ska fungera så väl som möjligt. Det är din nyfikenhet och passion som gör oss!

Ansök nu

Fordonsmontör till Adient i Göteborg

Fordonsmontör
Läs mer Okt 20
Vad kommer du göra?

Nu söker vi dig som vill arbeta som montör på Adient i Torslanda, Göteborg. Som montör på Adient kommer du vara en del i ett världsledande företag som tillverkar fordonssäten till Volvo. Du kommer att ingå i ett team som tillsammans ska hålla högsta kvalité och leverera i precis rätt tid till kund.

Passar du in i profilen?

• Det viktigaste är din inställning och engagemang.
• Vi söker dig som är noggrann och samarbetsvillig, som gillar att jobba i ett högt tempo med ensidiga arbetsuppgifter och har ett öga för detaljer.
• Tidigare erfarenhet av montering är inget krav men meriterande. Med rätt inställning så kommer du lära dig arbetet på plats.

För att bli aktuell för jobbet som montör måste nedanstående krav uppfyllas, visas inte dessa krav upp i din ansökan kommer du automatiskt strykas från processen.

• Godkänt i följande gymnasieämnen: Matematik a/1, Samhällskunskap a/1, Svenska/svenska som andraspråk a/1 och Engelska a/5
• Vid utländska betyg måste dessa valideras av UHR
• Ladda upp en bildfil med originalbetygen eller validerade kopior i samband med din ansökan. Om inte betyg laddas upp kommer din ansökan automatiskt att sorteras bort ur processen.

Teoriprov och praktiskt utbildning:

OBS! För att kunna arbeta som montör på Adient så behöver du genomföra en introduktionsutbildning. Under utbildningen genomförs ett teoriprov och det provet måste blir godkänt för att du ska kunna fortsätta utbildningen.

Vad vi erbjuder dig:

Vi anställer till följande skift: 2-skift ( varannan vecka dag/kväll) . Arbetstiderna 06:30-14:48 och 14:48-23:54

• Vi på Lernia erbjuder inledningsvis en heltidsanställning med visstidskontrakt. Vi har självklart kollektivavtal, bra försäkringar och friskvårdsförmåner. En anställning som konsult bygger på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd på Lernia men arbetar på Adient. Som konsult får du självklart friskvårdsbidrag. Som konsult hos oss har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig och som är ansvarig för ditt uppdrag, att du trivs och att du utvecklas i din yrkesroll. Du kommer dessutom ha en ansvarig chef på plats från kunden som hjälper dig i ditt dagliga arbete.

Hur du söker:

Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Bifoga CV och bild på betyg. Se gärna till att filerna är i formaten .pdf, .docx, .doc och .jpg. Du behöver även genomföra ett personlighetstest för att gå vidare i processen. Testet skickas till din mail efter inskickad ansökan.

Lernia är vägen framåt

Lernia bemanning har i över 20 år varit en partner till några av Sveriges största industrier och fordonstillverkare. Vi söker engagerade och tekniskt kunniga medarbetare. Lernia arbetar brett inom olika kompetensområden och arbetar ständigt med nästa generations talanger. Bygg din karriär med Lernia. Vi har en stolt historia inom teknik som bygger på samarbete och mångfald. Det finns många bemanningsföretag på marknaden, men endast ett Lernia. Som statligt ägt bolag är vi styrda av värderingar som i varje skede spelar in i hur vi arbetar. Vi litar på att du alltid gör ditt yttersta, så kan du lita på att vi gör vad vi kan för att vårt samarbete ska fungera så väl som möjligt. Det är din nyfikenhet och passion som gör oss!

Ansök nu

IT-tekniker till SKF i Göteborg!

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Aug 28
Vi vill komma i kontakt med dig som har ett intresse för IT och tycker om att leverera god service! Som IT tekniker hos SKF kommer du att få möjlighet att utvecklas och arbeta i ett härligt team. Vi ger dig en möjlighet att hitta ditt nästa drömjobb inom IT samt att utvecklas inom området! Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
I rollen som IT tekniker kommer du att hantera interna lokala IT-frågor. Du ingår i ett team och vi ser därför att du är en prestigelös lagspelare. Du kommer även att få möjlighet att arbeta självständigt.

När du så småningom har blivit trygg i din arbetsroll behöver du vara beredd på att kunna arbeta jour 1 vecka i månaden, detta innebär extra ersättning.

Dina dagliga arbetsuppgifter kan bestå av följande:

• Support till den dagliga IT-verksamheten
• Direktkontakt med organisationens IT-användare
• Installera datorer, byte av hårddiskar och internminnen i laptops
• Installation av program som laddas från eget system
• Dokumentation och uppdatering av register
• Incidenthantering samt hjälpa kunder med utrustning
• Kunskaper kring nätverks infrastruktur

Beredskap kan tillkomma.

Din bakgrund
För att passa i rollen som IT tekniker ser vi att du är van att leverera god service samt har ett proaktivt arbetssätt. Du har enklare nätverkskunskaper och det är meriterande om du jobbat brett med IT-support sedan tidigare. Slutligen kan du hantera svenska och engelska obehindrat i såväl tal som skrift. För rollen är B-körkort ett krav. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av system. Har du tidigare arbetet i Cisco ser vi det som meriterande.

Personliga egenskaper
Vi ser att du är utåtriktad och strukturerad som person. Du drivs av att få använda din innovativa förmåga för problemlösning. Du är även en social person som tycker om att omge dig bland människor. Du är stresstålig och trivs med att hålla många bollar i luften. Dessutom är du kommunikativ och lägger stort fokus på att leverera bästa möjliga service och visar stort engagemang i ditt arbete samt tycker om att arbeta proaktivt i grupp.

Om anställningen

Placeringsort: Göteborg

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Visstidsanställning 6 månader med god chans till förlängning

Ansök nu

Underhållstekniker till vår kund Emerson Mölnlycke!

Underhållsmekaniker
Läs mer Aug 15
Om kunden

Emerson är världsledande inom högteknologiska radar- och systemlösningar som på ett konkret sätt gör världen säkrare och mer hållbar för människa och miljö. De hjälper sina kunder att ta rätt beslut, vara smartare och hitta kompletta, innovativa lösningar. Emerson främjar en inkluderande kultur och är övertygade om att alla anställda tillför värde på deras egna sätt.

Du hittar Emerson i Mölnlycke, ca 10 minuter från Göteborg med goda kommunikationsmöjligheter. Här är varje medarbetare en del av en utvecklingsintensiv och innovativ miljö där alla har en tydlig bild av hur man, i sitt eget arbete, bidrar till företagets framgång.

Klimatet är familjärt och eftersom de är en del av en global koncern, med kontor världen över, finns många utvecklingsmöjligheter.

De bedriver ett aktivt jämställdhetsarbete för att öka andelen kvinnor hos dem och i teknikbranschen i stort.

Om tjänsten

I den här rollen kommer du att fokusera på en stabil driftsäkerhet och god tillgänglighet i produktion och dess utrustningar.

Du kommer att utföra löpande underhåll så som;

• Inspektioner och funktionskontroller
• Kalibreringar
• Avhjälpande underhåll
• Reparera och renovera komponenter
• Bereda underhållsarbeten
• Söka och registrera alla arbeten i ett framtida underhållssystem
• Fokusera på förbättringsåtgärder genom systematiskt analysarbete.
• Göra korrigerande åtgärder för att minimera störningar.
• Deltagande i projekt kan förekomma.
• Representera underhållsavdelningen vid olika möten
• Bidra vid nyanskaffningar samt modifiering av utrustning.

Du kommer få vara med att aktivt medverka till att skapa, delta i och underhålla kontakter med kunder och leverantörer inom ansvarsområdet.

Vidare kommer du att få samverka till att sprida kompetens inom avdelningen.

Om dig

För att du ska lyckas och trivas i den här rollen har du en teknisk utbildning eller motsvarande kunskaper med inriktning mot el, automation eller mekanik. Du har en god vana av att arbeta i olika system och har ett genuint intresse för problemlösning.

Som person är du en lagspelare, god social förmåga med servicetänk då du kommer att ha kontakt med produktionen samt externa leverantörer via telefon. Du har mycket driv och en vilja av att lära dig nya saker, är hungrig på utveckling och är metodisk samt kreativ i ditt sätt att arbeta och tänka.

Slutligen behärskar du svenska och engelska i både tal och skrift.

Meriterande erfarenheter; svetsautomation, robothantering, underhållssystem, goda kunskaper i MS Office, dokumenterade elkunskaper.

Om anställningen

• Placeringsort: Mölnlycke
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
• Uppdragslängd: 6 månaders med goda chanser till förlängning

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Operatörer till kommande uppdrag i Hisings Backa!

Plastmaskinoperatör
Läs mer Sep 27
Är du en självgående och lättlärd person som är nyfiken på att arbeta som operatör? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar? Skicka in din ansökan idag och ta chansen att testa på hur det är att arbeta på ett väletablerat, spännande och framgångsrikt företag!

Om tjänsten

Som operatör kommer du först och främst att hjälpa till i produktionen med att övervaka och ställa maskiner samt genomföra kvalitetskontroller av produkter. I arbetet ingår även paketering av producerade produkter. Du kommer att vänja dig vid högt tempo där noggrannhet och eget ansvar genomsyrar ditt arbete.

Vi söker just nu medarbetare till dagskiftet, kvällsskiftet och nattskiftet.

Vad krävs för jobbet?

• Svenska i tal och skrift
• Erfarenhet inom tillverkningsindustrin är meriterande

Vem söker vi?

Till rollen som operatör söker vi framför allt dig som är en positiv och driven person och dessutom motiveras av möjligheten att utvecklas och vara en viktig medlem i ett team. Det är viktigt att du som person är ansvarstagande och noggrann med ett skarpt öga för detaljer. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det fördelaktigt om du har erfarenhet som maskinoperatör sedan tidigare. Dock är detta ej ett krav. Slutligen söker vi dig som har ett professionellt arbetssätt och är en bra lagspelare som alltid gör sitt yttersta.

Om anställningen

• Placeringsort: Göteborg, Hisings Backa
• Tjänstgöringsgrad: Heltid (Dag/Kväll/Natt)
• Tillträde: Omgående/enligt överenskommelse
• Anställningsform: 6 månaders visstidsanställning hos Lernia med chans till förlängning

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Plasman i Göteborg söker montörer

Montör, gummi- och plastprodukter
Läs mer Okt 3
Plasman i Göteborg söker montörer

Just nu söker vi på Lernia montörer till uppdrag på Plasman i Göteborg. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Plasman är marknadsledande leverantör inom tillverkning och utveckling av plastdetaljer till fordonsindustrin. Du kommer att få arbeta i Plasmans produktion med montering på line eller som operatör på avdelningen Plattform. Arbetsuppgifterna är av varierande svårighetsgrad och ställer höga krav på noggrannhet och punktlighet. Som konsult hos oss har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig och som är ansvarig för ditt uppdrag, att du trivs och att du utvecklas i din yrkesroll. Du kommer dessutom ha en ansvarig chef på plats från kunden som hjälper dig i ditt dagliga arbete.

I rollen som montör/operatör kommer du att:

• Hålla ordning runt maskiner samt runt hela monteringens område
• Säkerställa att kvalitetsnivån upprätthålls
• Utföra förebyggande underhåll och tillsyn på maskiner

Om dig

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du utför ditt arbete med stor noggrannhet och att du har ett stort driv.

• Det är också viktigt att du har ett effektivt arbetssätt och trivs att arbeta i högt tempo.
• Goda kunskaper i svenska språket, i både tal och skrift är ett krav.
• Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som montör och arbete inom industrin.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort/arbetstider

• Omgående
• Visstidsanställning – heltid
• Göteborg, Arendal
• Tillgängliga skift: dag, kväll, och natt

Erbjudande:

En anställning som konsult bygger på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd på Lernia men arbetar som ambulerande konsult hos någon av våra kunder. Som konsult får du självklart friskvårdsbidrag.

Såhär beskriver våra nuvarande konsulter jobbet på Plasman:

• Bra kollegor och sammanhållning
• Varierande arbetsuppgifter

• Man är aktiv hela tiden, det finns alltid något att göra
• Gemenskap

• Bra lagledare
• Bra utvecklingsmöjligheter och möjlighet att göra karriär även om man är ung och inte har någon speciell utbildning.
• Kreativt arbete
• Härliga kollegor
• Bra balans med fritiden

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på [www.lernia.se](https://www.lernia.se/).

Ansök nu