Capio Sverige AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Capio Sverige AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Enhetschef mottagning

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 11
Capio Ortho Center Göteborg - Annedal
Ortho Center Göteborg är en av de ledande ortopediska och idrottsmedicinska klinikerna i Sverige. Vi finns centralt belägen mellan Sahlgrenska och Linné. Vi är en ortopedisk verksamhet inom både artroskopisk kirurgi i knä, höfter, axlar och fotled men också inom höft- och knä proteskirurgi. Vi utför närmare 2500 ortopediska planerade operationer, dagkirurgiska ingrepp samt inneliggande operationer. Vår verksamhetsidé är att erbjuda högkvalitativ ortopedkirurgisk vård och omsorg med ett stort patient- och kvalitetsfokus.
Om uppdraget
Som enhetschef för mottagningenleder du både det operativa och strategiska arbetet. Du har det övergripande ansvaret för att rätt resurser finns och fördelas optimalt på mottagningen. Du arbetar för att skapa förutsättningar för kontinuerlig utveckling och förbättringsarbete på mottagningen men även i ledningsgruppen. Du är ansvarig för att det finns bra rutiner för det medicinska och administrativa flödena samt har en tät dialog med övriga enhetschefer för att få till så bra flöden som möjligt. Du äransvarig för att din enhet levererar en patientsäker och god vård. Du planerar patientinflödet samt följer kvalitetsdata och uppdrag som kliniken ska leverera. Du är ytterst ansvarig för att ge förutsättningar för en god arbetsmiljö och följer upp avvikelser och händelseanalyser regelbundet och systematiskt.

Vi erbjuder dig
En arbetsplats där vi ständigt utvecklar vår verksamhet. För oss är det viktigt att du som chef känner att du har den kunskap och det stöd du behöver för att kunna ta dig an dina ansvarsområden samt stötta medarbetarna.
Vi erbjuder dig även:
• En välfungerande supportorganisation
•Friskvårdsbidrag
• Kollektivavtal
• Kompetensutveckling, både internt och externt
Om dig
Du är legitimerad sjuksköterskamed erfarenhet från någon form av mottagningsarbete. Sedan tidigare har du även en ledarerfarenhet samt vana att leda och utveckla verksamheter i förändring och utveckling. Vi ser även att du har erfarenhet av uppföljning och förbättringsarbete inom kvalitet, ekonomi och personal.
Du har ett strategiskt tänk med en god förmåga att leda. Du behöver kunna växla mellan ett mer långsiktigt strategiskt målarbete parallellt med att du kommer behöva vara involverad i mer operativa frågor. Vi ser att det är viktigt att ha förmågan att motivera och engagera medarbetare samtidigt som du är en trygg och erfaren chef och ledare. Du är självgående och arbetar målinriktat mot verksamhetens uppsatta mål. Du har förmåga att samverka men även kommunicera och lyssna till din omgivning.
Ansökan:
Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till Sessa Wikersten, Administrativ Verksamhetschef, Capio Ortho Center Göteborg, sessa.wikersten@capio.se
Publicerat: 2024-06-11
Sista ansökningsdag: 2024-07-05

Ansök nu

Sjuksköterska till vårdavdelning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Maj 3
Om ossVi söker en Legitimerad sjuksköterska för tillsvidareanställning till vårdavdelningen!
Capio Ortho Center Göteborg är en elektiv högspecialiserad ortopedisk klinik med hela vårdkedjan på kliniken - mottagning, dagkirurgisk och inneliggande verksamhet samt rehab. Vi är ca 95 anställda.
Vårdavdelningen på Capio Ortho Center Göteborg startades upp under hösten 2022 och vårdar sedan dess patienter som opererats elektivt, främst höft- och knäplastikoperationer men även andra elektiva ortopediska ingrepp. Våra patienter kommer till oss genom avtal med regioner eller privat sjukförsäkring. Vi har 7 vårdplatser och bemannas av leg. sjuksköterskor, måndag – fredag, dygnet runt. Vården vi ger är effektiv och av god kvalitet och vi är måna om att ha en hög patientnöjdhet vilket mäts kontinuerligt genom patientnöjdhetsenkät.
Här arbetar vi nära varandra - fysioterapeuter, läkare och sjuksköterskor på avdelningen samt övriga enheter i huset vilket gör att vården flyter på smidigt och vi har en god gemenskap.
På vårdavdelningen arbetar i nuläget personal som tjänstgör antingen dag och kväll eller endast natt. Vi är 7 stycken leg. sjuksköterskor i varierande åldrar och med olika erfarenheter.
Din roll
Nu söker vi dig som vill arbeta i en verksamhet där engagemang och effektiv patientnära vård av högsta kvalitet är något du trivs med och vill ägna dig åt. Vi söker dig som känner dig trygg i din sjuksköterskeroll och gärna har erfarenhet inom ortopedi eller annan operationsverksamhet, är positivt inställd till att utföra högkvalitativ och effektiv vård i en föränderlig verksamhet. För oss är det viktigt att du tycker om att arbeta nära och i samverkan med patienterna samt med övrig personal på kliniken. Vårt arbetssätt kännetecknas av att vara närvarande, ge god omvårdnad och service, att visa och undervisa patienterna så att de ska kunna skrivas ut dagen efter sin operation, trygga och välmående och säkra på att de kommer att klara sig bra hemma. Vi har stora möjligheter att förbättra vården vi ger genom tätt samarbete med övriga enheter på vår klinik. Vår inställning är att våra patienter är friska och klarar det mesta själva med god hjälp och vägledning från oss både före och efter sin operation.
Vi erbjuder dig
Teamwork där positiv anda står högt och alla gör sitt yttersta för att bidra till en kvalitetsorienterad och effektiv vård
En arbetsplats där utveckling och säkerställande av patientnära vård prioriteras högt
Patientfokuserad och väl fungerande vårdkedja där varje enhet bidrar
En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar
En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras
Tillsvidareanställning
Kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Privat sjukvårdsförsäkring

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse eller erfarenhet av ortopedi.Vi värdesätter att du är strukturerad och självständig i ditt arbete samt att du har ett stort engagemang för verksamhetsområdet. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper såsom flexibilitet, framåtanda och samarbetsförmåga.
Publicerat: 2024-05-03
Sista ansökningsdag: 2024-05-17

Ansök nu

Fysioterapeut till Capio Ortho Center Göteborg

Fysioterapeut
Läs mer Apr 17
Capio Ortho Center Göteborg - Gårda
Ortho Center Göteborg är en av de ledande ortopediska och idrottsmedicinska klinikerna i Sverige. Vi finns centralt belägna mellan Sahlgrenska och Linné. Vi är en ortopedisk verksamhet inom både artroskopisk kirurgi i knä, höft, axel och fotled men också inom höft- och proteskirurgi. Vi utför närmare 2500 ortopediska planerade operationer, dagkirurgiska ingrepp samt inneliggande operationer. Vår verksamhetsidé är att erbjuda högkvalitativ ortopedkirurgisk vård och omsorg med ett stort patient- och kvalitetsfokus.
Vi bedriver merparten av vår fysioterapi på Capio Ortho Center Göteborg Gårda. Kliniken är centralt belägen.Kliniken har är belägen i Gårda sedan hösten 2022 och har sedan dess fortsatt expandera. Hos oss arbetar ca 25 fysioterapeuter.
Din roll som fysioterapeut hos oss

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta patienter för öppenvårdsbedöming. Vilket innebär både individuella behandlingar och gruppbesök för rehabträning och informationsgrupper. Arbetsuppgifterna består främst av bedömning, tidig mobilisering och initiering av rehabiliteringsträning efter ortopedisk kirurgi.

Din roll
Till vårt team söker vi nu en fysioterapeut. För att lyckas väl i rollen hos oss tror vi att du är erfaren inom yrket. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av idrottsmedicin och ortopedi.
Vi söker dig som är ansvarsfull, flexibel och lösningsfokuserad. Vidare är det är viktigt att du är en lagspelare eftersom teamarbete är centralt hos oss. Alla är delaktiga och stöttar varandra i arbetet som bedrivs på operationsavdelningen. Som nyanställd hos oss får du en individuell introduktion anpassad efter dina behov.
Vi erbjuder dig
Teamwork där positiv anda står högt och alla gör sitt yttersta för att bidra till en kvalitetsorienterad och effektiv vård
En arbetsplats där utveckling och säkerställande av patientnära vård prioriteras högt
Patientfokuserad och väl fungerande vårdkedja där varje enhet bidrar
En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar
En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras
Tillsvidareanställning
Kollektivavtal
Friskvårdsersättning
Privat sjukvårdsförsäkring

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut med intresse för ortopedi och minst 2 års erfarenhet inom relevant område. Vi värdesätter att du är strukturerad och självständig i ditt arbete samt att du har ett stort engagemang för verksamhetsområdet. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper såsom flexibilitet, framåtanda och samarbetsförmåga.Meriterande är även om du har erfarenhet och intresse av arbete på vårdavdelning. Det är även av värde om du tidigare har arbetat med både vårdval rehab och försäkringspatienter.
Publicerat: 2024-04-17
Sista ansökningsdag: 2024-05-01

Ansök nu

Medicinsk sekreterare

Medicinsk sekreterare
Läs mer Mar 18
Om oss

Capio Ortho Center Göteborg en av de ledande ortopediska och idrottsmedicinska klinikerna i Norden. Vår verksamhetsidé är att erbjuda högkvalitativ ortopedkirurgisk vård och omsorg. Vi värnar om vårt kvalitetsarbete och utveckling med ett stort patient- och kvalitetsfokus.

Vi är en högspecialiserad ortopedisk verksamhet inom både artroskopisk kirurgi i knä, höft, axel, fotled och armbåge men också inom höft- och knäproteskirurgi. Vi utför ca. 2 500 operationer per år på vår operationsavdelning och gör näst flest korsbandsoperationer i Sverige.

Vi har vårdgarantiavtal och samarbetar även med flertalet försäkringsbolag. Här bedrivs såväl mottagningsverksamhet som dagkirurgi och slutenvårdskirurgi. Kliniken förfogar över 3 moderna operationssalar och en vårdavdelning med 7 vårdplatser för inneliggande vård som är öppen måndag-fredag.

Din roll

Vill du vara delaktig i ett välfungerande team där allas insats i vårdkedjan är viktig? Vi söker nu en medicinsk sekreterare där arbetsuppgifterna är journalskrivning och övrig dokumentation samt receptionsarbete. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet, god samarbetsförmåga, engagemang och flexibilitet.

Vi erbjuder dig

- Sjukvårdsförsäkring

- 3000kr friskvårdsbidrag

- Frukt varje dag

- Frukost 1 dag i veckan

- Individanpassad introduktion

- En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar där bra idéer snabbt blir verklighet

- En god arbetsmiljö som du aktivt kan påverka

- Gott samarbete och effektiva flöden

- Tydliga mål där kvalitet och service prioriteras

- Kollektivavtal

- En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra

Vi erbjuder en tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse och individuell lönesättning med konkurrenskraftiga löner.

Om dig

Du gillar att arbeta i högt tempo och vara lösningsfokuserad. Som person delar du gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter samtidigt som du är öppen för att lära dig av andra. Du är flexibel och gillar att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra.


Krav på tjänsten är att du har genomgått utbildning för medicinsk sekreterare, om du har arbetat inom Ortopedi ser vi det som positivt. Du ska värdesätta teamarbete och leverera hög service till våra patienter och till dina kollegor.

Vi ser det som en stor fördel om du arbetat och trivts i någon form av serviceyrke, exempelvis reception, support eller liknande.

Publicerat: 2024-03-15

Sista ansökningsdag: 2024-03-31

Ansök nu

Fysioterapeut Capio Rehab Selma

Fysioterapeut
Läs mer Jan 31
Om oss

Capio Rehab Selma, Vårdcentral och BVC, är en del av Capio Närsjukvård. För oss är det viktigt att bedriva vård som kännetecknas av hög kvalitet med bra service och gott bemötande.

Rehabmottagningen öppnade sina portar under januari 2020 och vi har sedan dess utökat verksamheten och 2024 byggde vi ut våra lokaler ytterligare med nya fina behandlingsrum, gruppträningssal och nytt gym.

Capio Rehab bygger på den lokala enhetens självstyre vilket möjliggör engagemang och delaktighet från medarbetare. Detta leder i sin tur till korta beslutsvägar samtidigt som det finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte. Vi har många rehabiliteringsmottagningar inom organisationen och det finns därigenom ett gott kollegialt stöd och möjlighet till kompetens-, erfarenhet- och idéutbyte.

Din roll

Vi söker dig som fysioterapeut till Capio Rehab Selma!
Hos oss driver du din patientmottagning självständigt med undersökningar, bedömningar och behandlingar av patienter.

Om du är intresserad finns det även möjlighet för dig som fysioterapeut att leda gruppverksamhet för våra patienter. I dagsläget erbjuder vi Artrosskola, Yoga, Kol-träning och balansträning som gruppbehandling/gruppträning och vi är alltid öppna för nya idéer för gruppträning.

Vi är måna om att skapa delaktighet och utvecklingsmöjligheter för dig som arbetar hos oss och arbetar därför aktivt för att säkerställa att våra medarbetare har rätt och god kompetens för det arbete de utför.

Vi erbjuder dig

Att få arbeta i tillsammans med oss i vårt team med sex fysioterapeuter och en arbetsterapeut i nybyggda fräscha lokaler med nytt gym mitt på Selma Lagerlöfs torg. Enheten ligger i anslutning till vårdcentralen Capio Läkarhus Selma, vilket möjliggör ett nära samarbete med vårdcentralens personal vid behov.

En tjänst hos oss innebär även:
Kompetensutveckling, både internt och externt
Möjlighet till träning på arbetstid en gång i veckan
Kollektivavtal
Närvarande chef
Friskvårdsbidrag
Frukost varje fredag
En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra

Om dig

Tjänsten hos oss passar dig som ser dig själv som en lagspelare, är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och är trygg både i person och i din profession samt har ett flexibelt, patientfokuserat arbetssätt med en god empatisk förmåga.

Då vi utför hembesök för de patienter som inte kan ta sig till mottagningen behöver du ha körkort B. Vi ser gärna att du har erfarenhet av mottagningsarbete och ifall du arbetat inom primärvård tidigare är det meriterande.

Publicerat: 2024-01-31

Sista ansökningsdag: 1 april 2024

Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Distriktssköterska Capio Kvillebäcken

Distriktssköterska
Läs mer Maj 10
Om oss
Capio Vårdcentral Kvillebäcken ligger i moderna, ljusa lokaler på centrala Hisingen samt nära anslutning till Hjalmar Brantingsplatsens kommunikationer. Hos oss har ca 18 000 patienter valt att lista sig, det ser vi som ett riktigt gott betyg. Vi är ca 70 medarbetare som gör vårt allra bästa för att patienterna ska få en så bra vård som möjligt och med ett gott bemötande.
Din roll
Hos oss arbetar vi i team med bland annat läkare, rehab, psykologer och sjuksköterskor. Det innebär att vi konsulterar varandra och lägger upp en plan för patienten, så att patienten får så bra vård som möjligt. Du som distriktssköterska sitter på eget rum och har egen mottagning. En vanlig dag för en distriktssköterska kan innebära omläggningar, vaccinationer, hembesök, telefonrådgivning och utredningar. Du har nära till dina kollegor och det finns alltid någon att fråga.
Vi erbjuder dig
• Kollektivavtal• Närvarande chefer• Friskvårdsbidrag på 3000 kr om året• Frukt varje dag och fredagsfrukost varje fredag
Om dig
Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska och som har erfarenhet av att arbeta på vårdcentral. Du är van vid att arbeta självständigt är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalité. Meriterade om har erfarenhet av SAMSA, inkontinensutredningar och minnesutredningar.Sista ansökningsdag: 20240630Tjänsten: En tillsvidareanställning med start juni 2024.Vi tillämpar alltid provanställning på 6 månader.Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Sjuksköterska med erfarenhet av primärvård

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Maj 27
Om oss
Välkommen till oss härliga Capio vårdcentral Axess mitt i vackra Haga! Vi är ett team med god sammanhållning och en stark laganda som arbetar tvärprofessionellt med fokus på patienten och medarbetare. Vi söker nu en sjuksköterska för längre tidsvikariat med ev möjlighet till fast anställning.
Din roll
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta mottagningsarbete, assistera läkare vid undersökningaroch rådgivning/triagering, både via telefon och chatt. Det är meriterande om du har erfarenhet av primärvård.
Vi erbjuder dig
För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära samarbete mellan yrkesgrupperna för att på bästa sätt kunna hjälpa våra patienter. Vi värnar om en arbetsmiljö där alla kan utvecklas och känna stolthet över sin egen och vår gemensamma insats. Vi som arbetsgrupp trivs bra tillsammans och vi värnar mycket om att det skall vara kul att gå till jobbet.
Att arbeta teambaserat innebär för oss att vi sambedömer och rondar våra patienter för bästa möjliga omhändertagande vid varje tillfälle. Hos oss bär vi ansvaret för patienten efter första kontakten. Vi arbetar både fysiskt och digitalt i våra kontakter.
Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.
Utöver dettaerbjuder vi tex:• Kollektivavtal• Närvarande ledning• Kompetensutveckling, både internt och externt• Friskvårdsbidrag• Frukost• En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra
Om dig
Vi söker dig som är leg. sjuksköterska och som har erfarenhet av att arbeta inom primärvård. Du är van vid att arbeta självständigt, är trygg i din yrkesroll och strävar alltid efter hög medicinsk kvalité. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling. Du är sist men inte minst en dedikerad lagspelare som förstår din roll i helheten, där varje medarbetare är avgörande för framgång. Din närvaro bidrar till balansen och ditt engagemang hjälper till att skapa en positiv och inspirerande arbetsmiljö.
Publicerat: 2024-05-27
Sista ansökningsdag: 2024-06-27
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Presskommunikatör till marknadsavdelningen

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Maj 24
Om oss
Vi på Capio arbetar för att förbättra människors hälsa, varje dag. Våra medarbetare erbjuder vård med hög kvalitet på våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark – digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs.
På Capios marknadsavdelning är vi ca 20 personer somarbetar med intern och extern kommunikation, kampanjer, kundlojalitet, webb, sociala medier och PR. Vi består av fyra avdelningar och vårt uppdrag är att stärka varumärket och marknadsföra Capio som en attraktiv arbetsgivare och vårdgivare. I augusti flyttar vi till nya moderna lokaler vid Lilla Bommen i Göteborg.Till avdelningen Project & Communication söker vi nu en presskommunikatör som vill vara med på vår resa. Är det du?
Om rollen
Som presskommunikatör på Capio kommer du att producerapressmeddelanden och artiklar, proaktivt utveckla och upprätthålla media- och pressrelationersamt följa upp och planera PR-aktiviteter tillsammans med olika intressenter och verksamheter inom Capio. Du kommer arbeta nära Nordic Marketing & Communication Director och ta frammedieanalyser och mediebevakningar samt kontinuerligt omvärldsbevaka olika händelser och frågor.
Rollen innebär envarierandearbetsvardag med ett skiftande fokus mellan intern och extern kommunikation. Tillsammans med kollegorna på marknadsavdelningen deltar du också i arbetet med att planera och publicera innehåll i våra sociala kanaler så som Instagram, Facebook, Linkedin och TikTok.
Vi erbjuder dig En arbetsplats där du kan göra skillnad
Roliga och kompetenta kollegor
Närvarande chef
Kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Kompetensutveckling
Om dig
Som presskommunikatör på Capio ser vi gärna att du har med dig:
Utbildninginom kommunikation, journalistik eller PR.
Erfarenhet av att jobba med kommunikation på ett företag eller en organisation som exempelvis presskommunikatör eller pressansvarig.
Du är en vass skribent som kan anpassa ditt budskap för att nå ut till rätt målgrupp, i rätt kanal internt såväl som externt.
Grundläggande erfarenhet av att arbeta med sociala medier och en god förståelse för vad som driver trafik, engagemang och konvertering.
Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift.
Erfarenhet från att ha arbetat inom vårdbranschen eller en politiskt styrd organisation är meriterande.

Som person är du en lagspelare som uppskattar ett nära samarbete med kollegorna på marknadsavdelningen så väl som övriga kontaktpersoner i verksamheten. Du är också prestigelös, orädd och vill med stor nyfikenhet bidra till att utveckla Capio.
Vi ser fram emot att få en ny kollega och hoppas att du vill bli en del av teamet!

Publicerat: 2024-05-24
Sista ansökningsdag: 2024-06-16
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Överläkare/specialistläkare Gastroenterologi till Medicinenheten

Specialistläkare
Läs mer Maj 17
Om oss
Vi söker nu överläkare/specialistläkare inom Gastroenterologi till teamet på Medicinenheten.Här får du möjligheten att vara del av ett gott gäng som stolt levererar både högkvalitativ sjukvård för regionens invånare samt ett bemötande i högsta klass.
Vi kan erbjuda dig ett varierande arbete i en framåtlutad organisation där målet är att leverera hög medicinsk kvalitet, medkänsla och ansvar. Sjukhuset präglas av ett genomgående kvalitetstänk och stort patientfokus med god kontinuitet och hög tillgänglighet. Vi är därför extra stolta över att våra patienter ger oss högsta betyg i bemötande i de senaste årens patientenkäter.
Vi är en del av Capio och arbetar i en decentraliserad organisation där besluten skall fattas så nära patienten som möjligt. Därför söker vi dig som är intresserad av både helheten och den enskilda patientens perspektiv. Vi tror att du tycker om att ta ansvar och vill vara med och utveckla en modern sjukvård framåt.
Capio Lundby Specialistsjukhus ligger på Wieselgrensplatsen, mindre än 10 minuter med kollektivtrafik från centrala Göteborg. Via ett omfattande vårdavtal med Västra Götalandsregionen bedriver vi specialistsjukvård inom dialys/njurmedicin, kirurgi, medicin, psykiatri, ögon, ÖNH samt en opererande enhet inom dagkirurgi.
Om tjänsten
Gastroenterologiteamet är en del av vår medicinenhet där övriga team utgörs av kardiologi och diabetologi/endokrinologi. I Gastroteamet ingår två överläkare, sjuksköterskor, dietist, undersköterskor samt fysioterapeut med KBT-kompetens.
Teamet bedriver även en IBS-skola som är mycket uppskattad av våra patienter.
Då en av våra överläkare går i pension söker vi nu en ny kollega till vårt väl inarbetade team. I tjänsten ingår mottagningsverksamhet med behandling och utredning inkluderande gastroskopi och koloskopi.
Sjukhuset har ca 220 medarbetare, den medicinska bredden och närheten till andra specialiteter/kollegor gör arbetet varierande och trivsamt.Tjänsten är på heltid alternativt tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse.
Vi erbjuder dig Sjukhus med platt organisation och korta beslutsvägar
En arbetsplats med tydliga mål där kvalitet och service prioriteras
En trivsam arbetsplats – medarbetarundersökningen visar hög medarbetarnöjdhet!
Gott samarbete inom och mellan enheterna
Både sjukhusgemensam och enhetsspecifik utvecklingsdag (2 heldagar/år)
Kollektivavtal
Västtrafikkort via avdrag på lönen
Cykelförmån
3 000 kr/år friskvårdbidrag
Om dig
Vi söker dig som är specialistläkare/överläkare inom gastroenterologi. Vi söker dig med ett stort intresse och engagemang för medicinsk kvalitet och verksamhetsutveckling inom din specialitet. Du tycker om att påverka, ta ansvar, har god samarbetsförmåga och tycker det är viktigt med god kommunikation och ett gott bemötande. Du arbetar med fokus på kvalitet och effektivitet. Då företrädaren avser att succesivt avveckla sin tjänst så finns möjlighet till stöd och handledning om så önskas.
Tillsammans med övriga medarbetare på sjukhuset vill du ta ansvar för att skapa en högkvalitativ specialistsjukvård och det är något som vi på Lundby Specialistsjukhus är väldigt stolta över!
Inför tillsvidareanställning tillämpar vi 6 månaders provanställning.
Publicerat: 2024-05-17
Sista ansökningsdag: 2024-06-16
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Medicinsk sekreterare/administratör till Capio vårdcentral Axess

Medicinsk sekreterare
Läs mer Maj 14
Om oss
Capio vårdcentral Axess ligger i fina Haga i centrala Göteborg. Vi är ca 30 medarbetare som söker dig som vill ingå i vårt team. På vårdcentralen har vi strax över 10 000 listade patienter.
Din roll
Din roll som medicinsk sekreterare/administratör innebär att vara det administrativa stödet som vi på vårdcentralen behöver för att ge god och säker vård. Iuppdraget som medicinsk sekreterare hos oss arbetar du med vanligt förekommande arbetsuppgifter så som medicinsk dokumentation, posthantering, om- och avbokning av patienter, receptionsarbete, journalhantering scanning, rutingenomgång, etc.Vi tar emot studenter. Det förväntas att du har ansvarsområde, ex lokal IT ombud.Vi söker dig som känner sig lockad av att få vara med och driva framtidens primärvård tillsammans med oss.
Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patient- och medarbetarfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.
Ex:• Kollektivavtal• Närvarande chef och arbetskollegor som tar hand om varandra. Inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra.• Kompetensutveckling, både internt och externt• Friskvårdsbidrag• Frukost
Om dig
Vi välkomnar dig som är utbildad inom hälso- och sjukvårdsadministration eller utbildning som medicinsk sekreterare. Du har goda språkkunskaper i svenska, såväl i tal som skrift. Du har god förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter när tempot varierar. Som person är dunoggrann, ansvarstagande och ser möjligheter istället för hinder.Tillsammans med oss delar du Capios värderingar och använder dem i ditt dagliga arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Inför tillsvidare anställning tillämpar vi alltid provanställning. Välkommen med din ansökan!
Publicerat: 2024-05-14
Sista ansökningsdag: 2024-06-14

Ansök nu

Senior data engineer till Capio

Civilingenjör, systemutveckling
Läs mer Apr 24
Om oss
Vårdsektorn befinner sig i en spännande utveckling. På Capio fokuserar vi på innovation och kvalitet för att kunna ta det samhällsansvar vi har som vårdgivare. I en framtid där färre ska vårda fler, jobbar vi aktivt på att utveckla verktyg för att lösa morgondagens vårdbehov. Vi tror att en stor del av den lösningen är att Capio jobbar datadrivet.
Vi är ett tvärfunktionellt team som jobbar nära ihop och tar ett gemensamt ansvar för att leverera funktionalitet i linje med våra användares krav och behov. Teamet består av 3 data engineers och 4 Power BI utvecklare. Vi tillämpar ett agilt arbetssätt med Scrum som ramverk.Teamets vision är ”Vårdanpassat beslutsstöd och Gen AI kommer att säkerställa att Capio-anställda fattar rätt beslut vid rätt tillfälle och att våra patienter kan göra aktiva val baserat på personliga data". Via vår dataplattform och våra förenklade datamodeller har våra användare tillgång till data på ett enkelt sätt.
Din roll
Som senior data engineer på Capio har du ständig kontakt med verksamheten. Du är med tidigt i processen för att tillsammans med verksamheten ta fram vad och hur analysen skall göras. Du tar ägandeskap genom hela processen och är även med och utbildar verksamheten i hur verktygen skall användas. I teamet säkerställer vi att så mycket av den analys vi tar fram är återanvändbar för andra inom Capio. Vi jobbar tight ihop i teamet så att alla känner att de får det stöd de behöver och kan utvecklas vidare.
Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett härligt gäng av kompetenta kollegor som har nära till skratt och som drivs av att leverera värde till användaren. På Capio tycker vi det är viktigt med balans i livet och erbjuder våra medarbetare att själva skapa de bästa förutsättningarna genom flexibla arbetstider och en flexibel arbetsplats. För att möjliggöra vårt samarbete i teamet är vi på kontoret två dagar i veckan men här finns alltid en plats för dig som vill vara här mer än så. Hos oss får du även kollektivavtal och friskvårdsbidrag.
Om dig
Som senior Data Engineer har du:
Stor erfarenhet och intresse förcloud-teknologi (framför allt Azure) och hybridlösningar.
Gedigen erfarenhet av att hantera databaser och behärskar väl.
Vana avatt jobba med ETL/ELT och då gärna verktyget såsom Azure Synapse och Databricks.
Erfarenhet av Azure DevOps,integration och API management.
Erfarenhet och intresse av datamodellering.
Förmåga attimplementera datalösningar med hjälp av Notebooks (Scala, Python, mm).
Du är van att jobba i team som använder DevOps metodologi och har ett intresse för att läradig nya teknologier och metoder.

Kvalitet är viktigt för oss och vi uppskattar att duhar en drivkraft i att kontinuerligt förbättra det vi har och genom vedertagna metodersäkerställer att din leverans håller god kvalitet.Du har lätt att samarbeta ochkommunicera med kollegor både på svenska och engelska.
Du är intresserad av att vara med och utveckla svensk sjukvård. Publicerat: 2024-04-24Sista ansökningsdag: 2024-06-10 Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Senior Power BI utvecklare till Capio

Civilingenjör, systemutveckling
Läs mer Apr 24
Om oss
Vårdsektorn befinner sig i en spännande utveckling. På Capio fokuserar vi på innovation och kvalitet för att kunna ta det samhällsansvar vi har som vårdgivare. I en framtid där färre ska vårda fler, jobbar vi aktivt på att utveckla verktyg för att lösa morgondagens vårdbehov. Vi tror att en stor del av den lösningen är att Capio jobbar datadrivet.
Vi är ett tvärfunktionellt team som jobbar nära ihop och tar ett gemensamt ansvar för att leverera funktionalitet i linje med våra användares krav och behov. Teamet består av 3 data engineers och 4 Power BI utvecklare. Vi tillämpar ett agilt arbetssätt med Scrum som ramverk.Teamets vision är ”Vårdanpassat beslutsstöd och Gen AI kommer att säkerställa att Capio-anställda fattar rätt beslut vid rätt tillfälle och att våra patienter kan göra aktiva val baserat på personliga data". Via vår dataplattform och våra förenklade datamodeller har våra användare tillgång till data på ett enkelt sätt.
Din roll
Som senior Power BI utvecklare på Capio har du ständig kontakt med verksamheten. Du är med tidigt i processen för att tillsammans med verksamheten ta fram vad och hur analysen skall göras. Du tar ägandeskap genom hela processen och är även med och utbildar verksamheten i hur verktygen skall användas. I teamet säkerställer vi att så mycket av den analys vi tar fram är återanvändbar för andra inom Capio. Vi jobbar tight ihop i teamet så att alla känner att de får det stöd de behöver och kan utvecklas vidare.
Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett härligt gäng av kompetenta kollegor som har nära till skratt och som drivs av att leverera värde till användaren. På Capio tycker vi det är viktigt med balans i livet och erbjuder våra medarbetare att själva skapa de bästa förutsättningarna genom flexibla arbetstider och en flexibel arbetsplats. För att möjliggöra vårt samarbete i teamet är vi på kontoret två dagar i veckan men här finns alltid en plats för dig som vill vara här mer än så. Hos oss får du även kollektivavtal och friskvårdsbidrag.
Om dig
Som senior Power BI utvecklare har du en gedigen kunskap om hur man bygger automatiserade rapporter och applikationer i Power BI. Du har mycket god erfarenhet av Power BI, M, DAGS och MS server BI stack. Du kan forma tydliga och visuellt attraktiva rapporter och applikationer i Power BI. Du förstår verksamhetens krav och kan från dessa skapa funktionella krav och därifrån utveckla rapporter och applikationer. Du gillar att utbilda dina användare i datakunskap och Power BI. Du har grundläggande kunskap om relationsdatabaser. Du har god förståelse för informationsmodeller och hur dessa skall utvecklas.
Kvalitet är viktigt för oss och vi uppskattar att duhar en drivkraft i att kontinuerligt förbättra det vi har och genom vedertagna metodersäkerställer att din leverans håller god kvalitet.Du har lätt att samarbeta ochkommunicera med kollegor både på svenska och engelska.
Du är intresserad av att vara med och utveckla svensk sjukvård. Publicerat: 2024-04-24Sista ansökningsdag: 2024-06-10 Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Arbetsterapeut till psykiatrimottagningen

Arbetsterapeut
Läs mer Maj 14
Om Capio Lundby Specialistsjukhus
Capio Lundby Specialistsjukhus ligger på Wieselgrensplatsen, mindre än 10 minuter med kollektivtrafik från centrala Göteborg. Via ett omfattande vårdavtal med Västra Götalandsregionen bedriver vi specialistsjukvård inom dialys/njurmedicin, kirurgi, medicin, psykiatri, ögon, ÖNH samt en opererande enhet inom dagkirurgi.Vi är ca 220 medarbetare som tillsammans bildar en liten och effektiv organisation med hög kompetens och korta beslutsvägar. Sjukhuset präglas av ett genomgående kvalitetstänk och stort patientfokus med god kontinuitet och hög tillgänglighet. Vi är därför extra stolta över att våra patienter ger oss högsta betyg i bemötande i de senaste årens patientenkäter!
Om psykiatrimottagningen
Psykiatrimottagningen är öppenvårdsmottagning med kognitiv inriktning och fokuserar på snar rehabilitering och återgång i arbete. Vi har stort patientfokus och erbjuder våra patienter mycket god kontinuitet och hög tillgänglighet. Våra vanligaste diagnoser är ångest, depression och neuropsykiatri (utredning och behandling).
Vi jobbar i väl sammansatta team med olika yrkeskategorier för att våra patienter ska få den bästa vårdkedjan. På enheten arbetar erfarna psykiatriker, Legitimerade psykoterapeuter (KBT), psykolog, fysioterapeut med psykiatrisk Inriktning, psykiatrisjuksköterska samt medicinska sekreterare.
Din roll
Vi söker en Legitimerad Arbetsterapeut som har vilja och intresse av att tillsammans med ett erfaret och engagerat team fortsatt utveckla verksamheten på Capio Lundby Specialistsjukhus.
Som arbetsterapeut genomför du åtgärder baserade på patientens resurser och begränsningar liksom stöd och anpassning av fysisk, psykisk och social miljö för att underlätta aktivitetsutförande och uppnå en hållbar aktivitetsbalans. Du kommer arbeta med patienter både enskilt och i grupp, med målet att få till en fungerande vardag för patienten.
Arbetsterapeut är en ny roll på vår mottagning och du kommer att vara ensam i din profession på sjukhuset (inom Capio finns flera kollegor). Tjänsten är till en börjar på 60% då vi ännu inte vet hur stort patientunderlag vi har. Tjänstens omfattning kan utvärderas efter ca 6 månader.
Arbetstiden är dagtid, måndag-fredag. Inför tillsvidareanställning tillämpar vi 6 månaders provanställning.
Vi erbjuder dig Sjukhus med platt organisation och korta beslutsvägar.
En arbetsplats med tydliga mål där kvalitet och service prioriteras.
En trivsam arbetsplats – medarbetarundersökningen visar hög medarbetarnöjdhet!
Gott samarbete inom och mellan enheterna.
Både sjukhusgemensam och enhetsspecifik utvecklingsdag (2 heldagar per år).
Kollektivavtal.
Västtrafikkort via avdrag på lönen.
Cykelförmån.
3 000 kr/år friskvårdbidrag.
Om dig
Vi söker dig som är legitimerad Arbetsterapeut och har stort intresse av att arbeta med patienter med psykiatriska diagnoser.
Som person är du positiv, engagerad och intresserad av att driva vården för våra psykiatriska patienter framåt. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och ett helhetstänk med patientens behov i fokus. Eftersom du kommer vara en del av ett sammansvetsat team runt patienterna lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.
I och med att det här är en nyinrättad tjänst är det viktigt att du känner dig trygg i din yrkesroll och är intresserad av att etablera arbetsterapeutens funktion på mottagningen.
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, välkommen med din ansökan!

Publicerat: 2024-05-14
Sista ansökningsdag: 2024-06-02
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Psykolog till psykiatrimottagningen

Psykolog
Läs mer Maj 14
Om oss
Capio Lundby Specialistsjukhus ligger på Wieselgrensplatsen, mindre än 10 minuter med kollektivtrafik från centrala Göteborg. Via ett omfattande vårdavtal med Västra Götalandsregionen bedriver vi specialistsjukvård inom dialys/njurmedicin, kirurgi, medicin, psykiatri, ögon, ÖNH samt en opererande enhet inom dagkirurgi.Vi är ca 220 medarbetare som tillsammans bildar en liten och effektiv organisation med hög kompetens och korta beslutsvägar. Sjukhuset präglas av ett genomgående kvalitetstänk och stort patientfokus med god kontinuitet och hög tillgänglighet. Vi är därför extra stolta över att våra patienter ger oss högsta betyg i bemötande i de senaste årens patientenkäter!
Din roll
Vi söker en Legitimerad psykolog som har vilja och intresse av att tillsammans med ett erfaret och engagerat team fortsatt utveckla verksamheten på Capio Lundby Specialistsjukhus.
Psykiatrimottagningen är öppenvårdsmottagning med fokus på snar rehabilitering och återgång i arbete. Vi har stort patientfokus och erbjuder våra patienter mycket god kontinuitet och hög tillgänglighet. Våra vanligaste diagnoser är ångest, depression och neuropsykiatri (utredning och behandling).
Vi jobbar i väl sammansatta team med olika yrkeskategorier för att våra patienter ska få den bästa vårdkedjan. På enheten arbetar erfarna psykiatriker, Legitimerade psykoterapeuter (KBT), psykolog, fysioterapeut med psykiatrisk Inriktning, psykiatrisjuksköterska samt medicinska sekreterare.
Som psykolog arbetar du med neuropsykiatriska utredningar samt psykologisk behandling både enskilt och i grupp.
Arbetstiden är dagtid, måndag-fredag. Inför tillsvidareanställning tillämpar vi 6 månaders provanställning.
Vi erbjuder dig Sjukhus med platt organisation och korta beslutsvägar.
En arbetsplats med tydliga mål där kvalitet och service prioriteras.
En trivsam arbetsplats – medarbetarundersökningen visar hög medarbetarnöjdhet!
Gott samarbete inom och mellan enheterna.
Både sjukhusgemensam och enhetsspecifik utvecklingsdag (2 heldagar per år).
Kollektivavtal.
Västtrafikkort via avdrag på lönen.
Cykelförmån.
3 000 kr/år friskvårdbidrag.
Om dig
Vi söker dig som är legitimerad psykolog och har stort intresse av att arbeta med patienter med psykiatriska diagnoser.
Som person är du positiv, engagerad och intresserad av att driva vården för våra psykiatriska patienter framåt. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och ett helhetstänk med patientens behov i fokus.
Eftersom du kommer vara en del av ett sammansvetsat team runt patienterna lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, välkommen med din ansökan!

Publicerat: 2024-05-14
Sista ansökningsdag: 2024-06-02
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Psykolog

Psykolog
Läs mer Apr 29
Om oss
På Capio Vårdcentral Hovås har vi samlat all vår kunskap under samma tak vilket gör att vi skapar en stark och kompetent personalgrupp med många års erfarenhet av primärvård. Vi är ett härligt gäng på 37 medarbetare som tillsammans gör skillnad för våra ca 13 500 listade patienter – idag och genom hela livet. Vårdcentralen är belägen i ”Nya Hovås” med närhet till både centrum och havet. Det är lätt att ta sig till oss med buss och vi har goda parkeringsmöjligheter för dig som åker bil.
Din roll
Arbetsuppgifterna innefattar bedömning, psykologisk rådgivning och behandling av lindrig till måttlig psykisk ohälsa hos personer över 18 år. I din roll ingår att arbeta med evidensbaserade behandlingar av vanligt förekommande tillstånd inom primärvården såsom depressioner, olika typer av ångesttillstånd, stressproblematik och sömnsvårigheter. Utöver psykologisk behandling ingår också stöd vid livskriser. Arbetet innefattar vårdnivåbedömningar och remittering vid behov. Samverkan och samarbete med andra professioner på vårdcentralen såsom läkare och rehabkoordinator förekommer frekvent. Du kommer att ingå i vårdcentralens psykosociala team och ha tid avsatt för professionsmöten. Du kommer även att få delta i extern handledning.
Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.
Vi erbjuder bland annat:• Kollektivavtal• Närvarande chef• Kompetensutveckling, både internt och externt• Friskvårdsbidrag• Frukost varje dag• En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra
Om dig
Du som söker är legitimerad psykolog och är trygg i person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Vi värdesätter laganda och förmåga att ta initiativ. Du är engagerad och noga med att alltid hålla hög kvalitet i ditt arbete.
Publicerat: 2024-04-29
Sista ansökningsdag: 2024-05-31

Ansök nu

Ögonsjuksköterska med möjlighet till sektionsledaruppdrag!

Ögonsjuksköterska/Oftalmologassistent
Läs mer Apr 2
Om Capio Lundby Specialistsjukhus
Nu har du chans att jobba i en framåtlutad organisation där målet är att leverera hög medicinsk kvalitet, medkänsla och ansvar. Sjukhuset präglas av ett genomgående kvalitetstänk och stort patientfokus med god kontinuitet och hög tillgänglighet. Vi är därför extra stolta över att våra patienter ger oss högsta betyg i bemötande i de senaste årens patientenkäter.
Vi är en del av Capio och arbetar i en decentraliserad organisation där besluten skall fattas så nära patienten som möjligt. Därför söker vi dig som är intresserad av både helheten och den enskilda patientens perspektiv. Vi tror att du tycker om att ta ansvar och vill vara med och utveckla en modern sjukvård framåt.
Capio Lundby Specialistsjukhus ligger på Wieselgrensplatsen, mindre än 10 minuter med kollektivtrafik från centrala Göteborg. Via ett omfattande vårdavtal med Västra Götalandsregionen bedriver vi specialistsjukvård inom dialys/njurmedicin, kirurgi, medicin, psykiatri, ögon, ÖNH samt en opererande enhet inom dagkirurgi.
Om Ögonenheten
Vi på ögonenheten Capio Lundby sjukhus fortsätter att växa och behöver därför ytterligare en legitimerad ögonsjuksköterska till vårt fantastiska gäng. Tillsammans skapar vi effektiv vård av hög kvalitet i ett trivsamt arbetsklimat. God stämning och effektiv vård är våra främsta framgångsfaktorer.
Vår mottagningsverksamhet vänder sig till barn och vuxna och omfattar allmän ögonsjukvård, barn/skelning, diabetes, glaukom, laserbehandling, skelningskirurgi, polikliniska ingrepp samt makulainjektioner. Fokus ligger på vårt uppdrag från regionen samt verksamhetsutveckling där alla medarbetare är mycket delaktiga.I vårt fortlöpande processarbete har du stor möjlighet att engagerad dig i frågor om kvalitet, förbättring och utveckling.

Vår mottagning är öppen måndag-fredag 07.30-16.00. Vi bedriver ingen akutverksamhet.
Din roll
Din roll härblir att framför allt bidra med din kunskap och tidigare erfarenhet av rollen som ögonsjuksköterska. Vi vill förvalta de faktorerna i kombination med våra effektiva arbetssätt och på så sätt fortsätta skapaen fantastisk ögonsjukvård. Inom Capio har vi fina möjligheter att utveckla vården. Som ögonsjuksköterska kommer du arbeta i en grupp på 30 personer (läkare, ssk, usk, ortoptister, optiker, ögonassistent, fotograf, sekreterare)
Dina arbetsuppgifter är sedvanliga ögonmottagningsuppgifter. Bland annat ögonbottenfotomottagning, synfältsmottagning, makulamottagning, OCT/tryck-mottagning samt förundersökning inför läkarbesök och telefonrådgivning. En mycket uppskattad arbetsuppgift hos oss är våra självständiga barnmottagningar. Är du intresserad av polikliniska operationer är det meriterande men inte nödvändigt.Möjlighet finns även att ge makulainjektioner för dig med intresse och lämplighet. Just nu har vi även en öppenmöjlighet för sektionsledarskap om det intresserar dig.
Vårt mål är att ge våra anställda en intressant och varierande arbetsdag där ens kompetens nyttjas men även ges möjlighet till vidareutveckling. Vi kan till viss del designa din vardag beroende på vad du har med dig för erfarenhet.
Vi erbjuder dig
En väl fungerande arbetsplats med låg personalomsättning. På ögon har vi regelbundna utvecklingsmöten ochAPT där alla deltar. Sjukhuset erbjuder även utvecklingsdagar samt årlig räkfrossa.
Vi erbjuder ytterligare:• Kollektivavtal• Närvarande chefer i en platt organisation• Kompetensutveckling, både internt och externt• Friskvårdsbidrag• Förmånscykel• En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra
Om dig
Vi söker dig som är legitimerad ögonsjuksköterska eller sjuksköterska med lång erfarenhet av ögonsjukvård. Erfarenhet av ögonsjukvård är meriterande men även som nyutbildad är du välkommen att söka.Är du inte i behov av en ny tjänst just nu men ändå intresserad och nyfiken? Hör av dig ändå!
Duhar ditt hjärta i patientmötet samt i engagemang och kvalitet. Du uppskattar att ta ansvar för dina arbetsuppgifter samtidigt som du har lätt att samarbeta med andra. Du värdesätter att dela med dig av egen kunskap samt ta del av kollegors kompetens och erfarenhet. Du har lätt att anpassa dig efter verksamhetens uppdrag/behov och vill bidra till teamkänslan.
Publicerat: 2024-04-02
Sista ansökningsdag: 2024-05-31
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Distriktssköterska

Distriktssköterska
Läs mer Jan 23
Om oss

Capio Vårdcentral Kvillebäcken ligger i moderna, ljusa lokaler på centrala Hisingen med nära anslutning till Hjalmar Brantingsplatsens kommunikationer. Hos oss har ca 17 100 patienter valt att lista sig, det ser vi som ett riktigt gott betyg. Vi är ca 60 medarbetare som gör vårt allra bästa för att patienterna ska få en så bra vård som möjligt och med ett gott bemötande. Var med oss du också - du välkomnas in till ett härligt arbetsteam.

Din roll

Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska i primärvård, bl.a. telefonrådgivning, provtagning, mottagningsarbete och hembesök. Vi försöker alltid erbjuda en varierande arbetsdag som kan innehålla både rådgivning via chatt eller telefon samt fysiska möten och bedömningar med patienter.

Vi arbetar i team tillsammans med läkare, psykologer, distriktssköterskor och rehab.
Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats.

Vi erbjuder dig

Kollektivavtal
Närvarande chefer
Kompetensutveckling, både internt och externt
Friskvårdsbidrag
Frukost varje fredag
En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra

Om dig

Du som söker är legitimerad distriktssköterska och trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av mottagningsarbete. Har du arbetat på vårdcentral tidigare är det meriterande.Publicerat: 20240123

Sista ansökningsdag:20240531

Ansök nu

Leg Arbetsterapeut

Arbetsterapeut
Läs mer Apr 4
Om oss
Capio Rehab Selma är en del av Capio Närsjukvård. För oss är det viktigt att bedriva vård som kännetecknas av hög kvalitet med bra service och gott bemötande.
Rehabmottagningen öppnade sina portar under januari 2020. Vi har sedan dess utökat verksamheten. 2024 byggde vi ut våra lokaler ytterligare med nya fina behandlingsrum, gruppträningssal och nytt gym.
Capio Rehab bygger på den lokala enhetens självstyre vilket möjliggör engagemang och delaktighet från medarbetare. Detta leder i sin tur till korta beslutsvägar samtidigt som det finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte. Vi har många rehabiliteringsmottagningar inom organisationen och det finns därigenom ett gott kollegialt stöd och möjlighet till kompetens-, erfarenhet- och idéutbyte.
Din roll
Vi söker dig som Arbetsterapeut till Capio Rehab Selma! Hos oss driver du din patientmottagning självständigt med undersökningar, bedömningar och behandlingar av patienter.
Om du är intresserad finns det även möjlighet för dig att leda gruppverksamhet för våra patienter. I dagsläget erbjuder vi Artrosskola, Yoga, Kol-träning och balansträning som gruppbehandling/gruppträning och vi är alltid öppna för nya idéer för gruppbehandling.
Vi är måna om att skapa delaktighet och utvecklingsmöjligheter för dig som arbetar hos oss och arbetar därför aktivt för att säkerställa att våra medarbetare har rätt och god kompetens för det arbete de utför.
Vi erbjuder dig
Att få arbeta tillsammans med oss i vårt team som idag består av sex fysioterapeuter och en arbetsterapeut i nybyggda fräscha lokaler mitt på Selma Lagerlöfs torg. Enheten ligger i anslutning till vårdcentralen Capio Läkarhus Selma, vilket möjliggör ett nära samarbete med vårdcentralens personal vid behov. En tjänst hos oss innebär även:• Kompetensutveckling, både internt och externt• Möjlighet till träning på arbetstid en gång i veckan• Kollektivavtal• Friskvårdsbidrag• Frukost varje fredag• En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandraOm dig
Tjänsten hos oss passar dig som ser dig själv som en lagspelare, är legitimerad arbetsterapeut och är trygg både i person och i din profession samt har ett flexibelt, patientfokuserat arbetssätt med en god empatisk förmåga.
Då vi utför hembesök för de patienter som inte kan ta sig till mottagningen behöver du ha körkort B. Vi ser gärna att du har erfarenhet av mottagningsarbete och ifall du arbetat inom primärvård tidigare är det meriterande.

Publicerat: 2024-04-04
Sista ansökningsdag: 2024-05-30

Ansök nu

Diabetolog och ÖNH-specialist till Capio Lundby Specialistsjukhus

Specialistläkare
Läs mer Apr 16
Om oss
Vi söker nu två specialistläkare till Capio Lundby Specialistsjukhus i Göteborg: Diabetolog till diabetesteamet på Medicinenheten och ÖNH-specialist till Öron-näsa-halsmottagningen.
Vi kan erbjuda dig ett varierande arbete i en framåtlutad organisation där målet är att leverera hög medicinsk kvalitet, medkänsla och ansvar. Sjukhuset präglas av ett genomgående kvalitetstänk och stort patientfokus med god kontinuitet och hög tillgänglighet. Vi är därför extra stolta över att våra patienter ger oss högsta betyg i bemötande i de senaste årens patientenkäter.
Vi är en del av Capio och arbetar i en decentraliserad organisation där besluten skall fattas så nära patienten som möjligt. Därför söker vi dig som är intresserad av både helheten och den enskilda patientens perspektiv. Vi tror att du tycker om att ta ansvar och vill vara med och utveckla en modern sjukvård framåt.
Capio Lundby Specialistsjukhus ligger på Wieselgrensplatsen, mindre än 10 minuter med kollektivtrafik från centrala Göteborg. Via ett omfattande vårdavtal med Västra Götalandsregionen bedriver vi specialistsjukvård inom dialys/njurmedicin, kirurgi, medicin, psykiatri, ögon, ÖNH samt en opererande enhet inom dagkirurgi.
Diabetolog till diabetesteamet på MedicinenhetenPå Diabetesmottagningen vid Capio Lundby Specialistsjukhus finns ett välfungerande teamarbete med läkare, diabetessjuksköterskor, dietist, fotvårdsterapeuter, fysioterapeut, kurator och medicinska sekreterare. Vårt välfungerande team arbetar utifrån de nationella riktlinjerna med målet att alla patienter skall få den vård och kunskap de behöver utifrån sina personliga behov. Mottagningens resultat i det nationella diabetesregistret är av hög nationell kvalitet.
Förutom den egna mottagningen måndag-fredag så genomförs multidisciplinära fotronder 1 ggr/månad i samarbete med ortoped och ortopedtekniker. Ett nära samarbete med njurmottagning, ögonmottagning, psykiatrimottagning och hjärtmottagning gör att diabetesteamet kan få stöd i patientarbetet vilket ger en god omvårdnad av patienten.
Läs mer och sök tjänsten här:Diabetolog till diabetesteamet på Medicinenheten - Capio

ÖNH-specialist till Öron-näsa-halsmottagningen
På vår öron-näsa-halsmottagning utreder vi vuxna och barn med sjukdomar och besvär inom specialistområdet öron-näsa-hals. Vi är idag 8 specialister som har parallella mottagningar samt polikliniska operationer. Större operationer genomförs på vår dagkirurgiska enhet. Vi erbjuder en varierande mottagning med patienter i olika åldrar och med olika besvär. Det finns även möjlighet till fördjupning inom olika subspecialiteter.
På öron-näsa-halsmottagningen arbetar vi i ett välutvecklat team som består av specialistläkare, sjuksköterskor, undersköterskor, audionomer, medicinska sekreterare samt operationskoordinator. Vi erbjuder en engagerande och utvecklande arbetsplats med ett tydligt patientfokus där man får möjlighet att följa sin patient över tid.
Förutom den basala öron-näsa-halssjukvården ingår bland annat följande i verksamheten:
Sömnapnéutredning.
Foniatrisk utredning.
Yrselutredning.
Utredning för patienter med hörsel- och tinnitusbesvär.
Operationer såsom rör, abrasio, tonsill, stämband, septum, FESS.

Läs mer och sök tjänsten här:ÖNH-specialist till Capio Lundby Specialistsjukhus - Capio
Vi erbjuder dig Sjukhus med platt organisation och korta beslutsvägar
En arbetsplats med tydliga mål där kvalitet och service prioriteras
En trivsam arbetsplats – medarbetarundersökningen visar hög medarbetarnöjdhet!
Gott samarbete inom och mellan enheterna
Både sjukhusgemensam och enhetsspecifik utvecklingsdag (2 heldagar/år)
Kollektivavtal
Västtrafikkort via avdrag på lönen
Cykelförmån
3 000 kr/år friskvårdbidrag

Arbetstid är måndag-fredag, dagtid.
Inför tillsvidareanställning tillämpar vi 6 månaders provanställning.

Publicerat: 2024-04-16
Sista ansökningsdag: 2024-05-31
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

ÖNH-specialist till Capio Lundby Specialistsjukhus

Specialistläkare
Läs mer Apr 16
Om oss
Capio Lundby Specialistsjukhus ligger på Wieselgrensplatsen, mindre än 10 minuter med kollektivtrafik från centrala Göteborg. Via ett omfattande vårdavtal med Västra Götalandsregionen bedriver vi specialistsjukvård inom dialys/njurmedicin, kirurgi, medicin, psykiatri, ögon, ÖNH samt en opererande enhet inom dagkirurgi. Vi är ca 220 medarbetare som tillsammans bildar en liten och effektiv organisation med hög kompetens och korta beslutsvägar. Sjukhuset präglas av ett genomgående kvalitetstänk och stort patientfokus med god kontinuitet och hög tillgänglighet. Vi är därför extra stolta över att våra patienter ger oss högsta betyg i bemötande i de senaste årens patientenkäter!
Din roll
På vår öron-näsa-halsmottagning utreder vi vuxna och barn med sjukdomar och besvär inom specialistområdet öron-näsa-hals. Vi är idag 8 specialister som harparallella mottagningar samt polikliniska operationer. Större operationer genomförs på vår dagkirurgiska enhet. Vi erbjuder en varierande mottagning med patienter i olika åldrar och med olika besvär. Det finns även möjlighet till fördjupning inom olika subspecialiteter.
På öron-näsa-halsmottagningen arbetar vi i ett välutvecklat team som består av specialistläkare, sjuksköterskor, undersköterskor, audionomer, medicinska sekreterare samt operationskoordinator. Vi erbjuder en engagerande och utvecklande arbetsplats med ett tydligt patientfokus där man får möjlighet att följa sin patient över tid.
Förutom den basala öron-näsa-halssjukvården ingår bland annat följande i verksamheten:
Sömnapnéutredning.
Foniatrisk utredning.
Yrselutredning.
Utredning för patienter med hörsel- och tinnitusbesvär.
Operationer såsom rör, abrasio, tonsill, stämband, septum, FESS.
Vi erbjuder dig Sjukhus med platt organisation och korta beslutsvägar.
En arbetsplats med tydliga mål där kvalitet och service prioriteras.
En trivsam arbetsplats – medarbetarundersökningen visar hög medarbetarnöjdhet!
Gott samarbete inom och mellan enheterna.
Både sjukhusgemensam och enhetsspecifik utvecklingsdag (2 heldagar per år).
Kollektivavtal.
Västtrafikkort via avdrag på lönen.
Cykelförmån.
3 000 kr/år friskvårdbidrag.
Om dig
Vi söker en specialistläkare/överläkare inom öron-näsa-hals-området som har vilja och intresse av att tillsammans med ett erfaret och engagerat team fortsatt utveckla verksamheten på Capio Lundby Sjukhus.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är positiv, trygg i dig själv och tar egna initiativ. För oss är det viktigt att du ärengagerad och intresserad av att driva vården framåt och harett helhetstänk med patienten i fokus.
Vi värdesätter din förmåga att strukturera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.Vi har ett högt patientflöde och arbetar tätt tillsammans i teamet. Det är därförockså viktigt att du hargod samarbetsförmåga,ett pedagogiskt förhållningssätt samtär flexibel.
Arbetstid är måndag-fredag, dagtid.
Inför tillsvidareanställning tillämpar vi 6 månaders provanställning.
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, välkommen med din ansökan!

Publicerat: 2024-04-16
Sista ansökningsdag: 2024-05-31
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Diabetolog till diabetesteamet på Medicinenheten

Specialistläkare
Läs mer Apr 16
Om oss
Vi söker nu Diabetolog till vårt diabetesteam på Medicinenheten. Här får du möjligheten att vara del av ett gott gäng som stolt levererar både högkvalitativ sjukvård för regionens invånare samt ett bemötande i högsta klass.
Vi kan erbjuda dig ett varierande arbete i en framåtlutad organisation där målet är att leverera hög medicinsk kvalitet, medkänsla och ansvar. Sjukhuset präglas av ett genomgående kvalitetstänk och stort patientfokus med god kontinuitet och hög tillgänglighet. Vi är därför extra stolta över att våra patienter ger oss högsta betyg i bemötande i de senaste årens patientenkäter.
Vi är en del av Capio och arbetar i en decentraliserad organisation där besluten skall fattas så nära patienten som möjligt. Därför söker vi dig som är intresserad av både helheten och den enskilda patientens perspektiv. Vi tror att du tycker om att ta ansvar och vill vara med och utveckla en modern sjukvård framåt.
Capio Lundby Specialistsjukhus ligger på Wieselgrensplatsen, mindre än 10 minuter med kollektivtrafik från centrala Göteborg. Via ett omfattande vårdavtal med Västra Götalandsregionen bedriver vi specialistsjukvård inom dialys/njurmedicin, kirurgi, medicin, psykiatri, ögon, ÖNH samt en opererande enhet inom dagkirurgi.

Om tjänsten
På Diabetesmottagningen vid Capio Lundby Specialistsjukhus finns ett välfungerande teamarbete med läkare, diabetessjuksköterskor, dietist, fotvårdsterapeuter, fysioterapeut, kurator och medicinska sekreterare. Vårt välfungerande team arbetar utifrån de nationella riktlinjerna med målet att alla patienter skall få den vård och kunskap de behöver utifrån sina personliga behov. Mottagningens resultat i det nationella diabetesregistret är av hög nationell kvalitet.
Förutom den egna mottagningen måndag-fredag så genomförs multidisciplinära fotronder 1 ggr/månad i samarbete med ortoped och ortopedtekniker. Ett nära samarbete med njurmottagning, ögonmottagning, psykiatrimottagning och hjärtmottagning gör att diabetesteamet kan få stöd i patientarbetet vilket ger en god omvårdnad av patienten.

Om dig
Vi söker dig som är specialistläkare inom diabetologi. Vi söker dig med ett stort intresse och engagemang för medicinsk kvalitet och verksamhetsutveckling inom din specialitet. Du tycker om att påverka, ta ansvar, har god samarbetsförmåga och tycker det är viktigt med god kommunikation och ett gott bemötande. Du arbetar med fokus på kvalitet och effektivitet. Då företrädaren avser att succesivt avveckla sin tjänst så finns möjlighet till stöd och handledning om så önskas.
Tillsammans med övriga medarbetare på sjukhuset vill du ta ansvar för att skapa en högkvalitativ specialistsjukvård och det är något som vi på Lundby Specialistsjukhus är väldigt stolta över!
Vi erbjuder dig
Sjukhus med platt organisation och korta beslutsvägar
En arbetsplats med tydliga mål där kvalitet och service prioriteras
En trivsam arbetsplats – medarbetarundersökningen visar hög medarbetarnöjdhet!
Gott samarbete inom och mellan enheterna
Både sjukhusgemensam och enhetsspecifik utvecklingsdag (2 heldagar/år)
Kollektivavtal
Västtrafikkort via avdrag på lönen
Cykelförmån
3 000 kr/år friskvårdbidrag


Inför tillsvidareanställning tillämpar vi 6 månaders provanställning.
Publicerat: 2024-04-16
Sista ansökningsdag: 2024-05-31
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Barnsjuksköterska/Distriktssköterska till BVC

Sjuksköterska, barnavårdscentral
Läs mer Apr 3
Om oss
Capio Vårdcentral Kvillebäcken ligger i moderna, ljusa lokaler på centrala Hisingen samt näraanslutning till Hjalmar Brantingsplatsens kommunikationer. Hos oss har ca 17 600 patienter valt att listasig, det ser vi som ett riktigt gott betyg. Vi är ca 80 medarbetare som gör vårt allra bästa för attpatienterna ska få en så bra vård som möjligt och med ett gott bemötande. Var med oss du också - duvälkomnas in till ett härligt arbetsteam!
Din roll
Vi arbetar enligt barnhälsovårdens basprogram med varierande och stimulerande arbetsuppgifter. Vi har som mål att arbeta familjecentrerat för att främja barnens hälsa, trygghet och utveckling.Vi har även ett nära samarbete med våra vårdcentraler, där du kan få hjälp digitalt eller fysiskt när det behövs.
Vi erbjuder dig
Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd ochmöjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.
• Kollektivavtal• Närvarande chef• Kompetensutveckling, både internt och externt• Friskvårdsbidrag• Frukost varje fredag
Om dig
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barn och ungdom alternativt distriktssköterska. Vi värdesätter personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt, bra bemötande och god samarbets- och organisationsförmåga. Erfarenhet från BVC är meriterande. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du är trygg i din yrkesroll, gillarutmaningar och vill vara delaktig i enhetens utveckling.
Publicerat: 240403
Sista ansökningsdag: 240503

Ansök nu

HR Business Parter till affärsområdet Ortopedi

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Nov 13
Inspireras du av att stötta verksamhetens chefer och medarbetare samt driva innovativ verksamhet framåt? Då är du den vi söker för rollen som HR Business Parter för Capio Ortopedi!

Vi söker dig som kan vara med och utveckla HR-funktionen och med kompetens och affärsmässighet vara ett nära verksamhetsstöd för affärsområdets chefer i både strategiska och operativa frågor.

Om oss

Ortopedin är ett relativt nytt affärsområde med 1 400 medarbetare, av totalt 14 500 inom Capio Sverige, och växer i en snabb takt genom förvärv. Senast med GHP som fördubblade både omsättningen och antalet medarbetare. Affärsområdet består av 12 verksamheter utspridda från Umeå i norr och Malmö i söder, samtliga högspecialiserade ortopediska kliniker inom både artroskopisk kirurgi samt proteskirurgi.

HR-teamet inom Ortopedin består idag av HR-chef och HR-controller. Då affärsområdet vuxit ska nu teamet utökas med en HR Business Partner som kommer att rapportera till HR-chef. HR Ortopedi är en del av ett större team om 30 personer inom Capio HR Sverige som jobbar tillsammans i Capio-gemensamma projekt och processer. Inom centrala HR finns ett team för utveckling & lärande som stöttar affärsområdena utifrån en gemensam HR-strategi. Utöver det finns möjlighet att ta hjälp av Capio Lön för lönerelaterade frågor samt Capio Bemanning & Rekrytering i rekryteringsfrågor.

HR Business Parter kommer att stötta hela affärsområdet Ortopedi med ca 65 chefer tillsammans med HR-chef och med fokus på den södra regionen (Motala, Halmstad, Varberg, Göteborg och Malmö) som huvudkontaktperson. Resor till de olika verksamheterna förekommer.

Din roll

Som HR Business Partner coachar du chefer och ger kvalificerat HR-stöd i de operativa frågorna parallellt som du är involverad i utvecklingen, implementeringen och uppföljningen av Capio-gemensamma HR-initiativ. I rollen har du möjlighet att arbeta brett över hela HR-området med ett ansvar som täcker hela kedjan från rekrytering till avslut av anställning.

Du jobbar verksamhetsnära tillsammans med affärsområdets chefer i det dagliga arbetet och är medlem i några av verksamheternas ledningsgrupper och samverkansgrupper. I rollen arbetar du proaktivt, coachande samt stöttande i HR-frågorna. Capio satsar mycket på ledarutveckling vilket är ett arbete som HR är del av. Du främjar, och agerar förebild för, ett ledarskap som fokuserar på att bygga tillit, visa riktning, vara modig och främja samarbete.

Capio har ett stort fokus på att utveckla moderna arbetssätt så att HR-arbetet för chefer och medarbetare förenklas och automatiseras. I rollen ligger således att vara ambassadör för, och driva utvecklingen av, HR-funktionens systemstöd och processer för en modern digitaliserad vardag. Vidare att identifiera och implementera nya kreativa lösningar/processer för att stödja verksamheten på ett effektivt sätt.

Vi erbjuder dig

Capio erbjuder dig ett spännande, utvecklande och meningsfullt arbete i en organisation som präglas av kvalitetsfokus och framåtanda i syfte att förbättra hälsan hos människor, varje dag.

- Möjlighet att vara med på en transformationsresa

- Möjligheter att påverka hur din dag ska se ut

- En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar där bra idéer snabbt blir verklighet

- En god arbetsmiljö som du aktivt kan påverka

- Tydliga mål och gott samarbete

- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar

- Friskvårdsbidrag

- Individuell lönesättning

- Kompetensutveckling

- Individanpassad introduktion

Om dig

För att trivas i rollen behöver du gilla att arbeta brett inom HR-området, även om du gärna får vara specialiserad inom något av HR-områdena. Du har en helhetssyn i ditt förhållningssätt och bidrar med affärsmässigt HR-stöd utifrån organisationens behov. Du har en god känsla för service och genom din tydliga kommunikation har du en förmåga att påverka organisation och arbetssätt. Hög integritet och ett etiskt och moraliskt förhållningssätt är en självklarhet.

Du har akademisk examen inom HR med några års erfarenhet inom HR-området. Du har erfarenhet inom HR:s övergripande områden så som arbetsrätt och samverkan, arbetsmiljö, kompetensförsörjning och kompensationsfrågor. Det är meriterande om du arbetat inom vården.

Givet det intensiva förändrings- och utvecklingsarbete som Capios HR-funktion är inne i är det viktigt att du har erfarenhet av att driva utvecklings-och förändringsarbete med vana att jobba projektorienterat för att nå målen. Vi tror även att du har verkat i en snabbrörlig miljö med höga krav på service och tillgänglighet samt jobbat i moderna HR-system och arbetssätt. Om du har någon fördjupning/specialkunskap inom HR får du gärna beskriva det i din ansökan.

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig. Välkommen med din ansökan!

Publicerat:

Sista ansökningsdag: 2023-12-13. Vi går igenom ansökningar löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

HR Business Partner till affärsområdet Ortopedi

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Nov 13
Inspireras du av att stötta verksamhetens chefer och medarbetare samt driva innovativ verksamhet framåt? Då är du den vi söker för rollen som HR Business Partner för Capio Ortopedi!

Vi söker dig som kan vara med och utveckla HR-funktionen och med kompetens och affärsmässighet vara ett nära verksamhetsstöd för affärsområdets chefer i både strategiska och operativa frågor.

Om oss

Ortopedin är ett relativt nytt affärsområde med 1 400 medarbetare, av totalt 14 500 inom Capio Sverige, och växer i en snabb takt genom förvärv. Senast med GHP som fördubblade både omsättningen och antalet medarbetare. Affärsområdet består av 12 verksamheter utspridda från Umeå i norr och Malmö i söder, samtliga högspecialiserade ortopediska kliniker inom både artroskopisk kirurgi samt proteskirurgi.

HR-teamet inom Ortopedin består idag av HR-chef och HR-controller. Då affärsområdet vuxit ska nu teamet utökas med en HR Business Partner som kommer att rapportera till HR-chef. HR Ortopedi är en del av ett större team om 30 personer inom Capio HR Sverige som jobbar tillsammans i Capio-gemensamma projekt och processer. Inom centrala HR finns ett team för utveckling & lärande som stöttar affärsområdena utifrån en gemensam HR-strategi. Utöver det finns möjlighet att ta hjälp av Capio Lön för lönerelaterade frågor samt Capio Bemanning & Rekrytering i rekryteringsfrågor.

HR Business Partner kommer att stötta hela affärsområdet Ortopedi med ca 65 chefer tillsammans med HR-chef och med fokus på den södra regionen (Motala, Halmstad, Varberg, Göteborg och Malmö) som huvudkontaktperson. Resor till de olika verksamheterna förekommer.

Din roll

Som HR Business Partner coachar du chefer och ger kvalificerat HR-stöd i de operativa frågorna parallellt som du är involverad i utvecklingen, implementeringen och uppföljningen av Capio-gemensamma HR-initiativ. I rollen har du möjlighet att arbeta brett över hela HR-området med ett ansvar som täcker hela kedjan från rekrytering till avslut av anställning.

Du jobbar verksamhetsnära tillsammans med affärsområdets chefer i det dagliga arbetet och är medlem i några av verksamheternas ledningsgrupper och samverkansgrupper. I rollen arbetar du proaktivt, coachande samt stöttande i HR-frågorna. Capio satsar mycket på ledarutveckling vilket är ett arbete som HR är del av. Du främjar, och agerar förebild för, ett ledarskap som fokuserar på att bygga tillit, visa riktning, vara modig och främja samarbete.

Capio har ett stort fokus på att utveckla moderna arbetssätt så att HR-arbetet för chefer och medarbetare förenklas och automatiseras. I rollen ligger således att vara ambassadör för, och driva utvecklingen av, HR-funktionens systemstöd och processer för en modern digitaliserad vardag. Vidare att identifiera och implementera nya kreativa lösningar/processer för att stödja verksamheten på ett effektivt sätt.

Vi erbjuder dig

Capio erbjuder dig ett spännande, utvecklande och meningsfullt arbete i en organisation som präglas av kvalitetsfokus och framåtanda i syfte att förbättra hälsan hos människor, varje dag.

- Möjlighet att vara med på en transformationsresa

- Möjligheter att påverka hur din dag ska se ut

- En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar där bra idéer snabbt blir verklighet

- En god arbetsmiljö som du aktivt kan påverka

- Tydliga mål och gott samarbete

- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar

- Friskvårdsbidrag

- Individuell lönesättning

- Kompetensutveckling

- Individanpassad introduktion

Om dig

För att trivas i rollen behöver du gilla att arbeta brett inom HR-området, även om du gärna får vara specialiserad inom något av HR-områdena. Du har en helhetssyn i ditt förhållningssätt och bidrar med affärsmässigt HR-stöd utifrån organisationens behov. Du har en god känsla för service och genom din tydliga kommunikation har du en förmåga att påverka organisation och arbetssätt. Hög integritet och ett etiskt och moraliskt förhållningssätt är en självklarhet.

Du har akademisk examen inom HR med några års erfarenhet inom HR-området. Du har erfarenhet inom HR:s övergripande områden så som arbetsrätt och samverkan, arbetsmiljö, kompetensförsörjning och kompensationsfrågor. Det är meriterande om du arbetat inom vården.

Givet det intensiva förändrings- och utvecklingsarbete som Capios HR-funktion är inne i är det viktigt att du har erfarenhet av att driva utvecklings-och förändringsarbete med vana att jobba projektorienterat för att nå målen. Vi tror även att du har verkat i en snabbrörlig miljö med höga krav på service och tillgänglighet samt jobbat i moderna HR-system och arbetssätt. Om du har någon fördjupning/specialkunskap inom HR får du gärna beskriva det i din ansökan.

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig. Välkommen med din ansökan!

Publicerat:

Sista ansökningsdag: 2023-12-13. Vi går igenom ansökningar löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Distriktssköterska till Capio Vårdcentral Kvillebäcken!

Distriktssköterska
Läs mer Mar 11
Om oss
Capio Vårdcentral Kvillebäcken ligger i moderna, ljusa lokaler på centrala Hisingen samt nära anslutning till Hjalmar Brantingsplatsens kommunikationer. Hos oss har ca 17 400 patienter valt att lista sig, det ser vi som ett riktigt gott betyg. Vi är ca 70 medarbetare som gör vårt allra bästa för att patienterna ska få en så bra vård som möjligt och med ett gott bemötande.

Din roll
Hos oss arbetar vi i team med bland annat läkare, rehab, psykologer och sjuksköterskor. Det innebär att vi konsulterar varandra och lägger upp en plan för patienten, så att patienten får så bra vård som möjligt.

Du som distriktssköterska sitter på eget rum och har egen mottagning.
En vanlig dag för en distriktssköterska kan innebära omläggningar, vaccinationer, hembesök, telefonrådgivning och utredningar. Du har nära till dina kollegor och det finns alltid någon att fråga.

Vi erbjuder dig
Kollektivavtal
Närvarande chefer
Friskvårdsbidrag på 3000 kr om året
Frukt varje dag och fredagsfrukost varje fredag

Om dig
Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska och som har erfarenhet av att arbeta på vårdcentral. Du är van vid att arbeta självständigt är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalité.

Meriterade om har erfarenhet av SAMSA, inkontinensutredningar och minnesutredningar.

Sista ansökningsdag: 20240430
Tjänsten: Ett vikariat på minst ett år från juni 2024

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Receptionist, sommarvikariat

Kontorsreceptionist
Läs mer Mar 28
Om oss
Capio Vårdcentral Kvillebäcken ligger i moderna, ljusa lokaler på centrala Hisingen samt näraanslutning till Hjalmar Brantingsplatsens kommunikationer. Hos oss har ca 17 600 patienter valt att listasig, det ser vi som ett riktigt gott betyg. Vi är ca 80 medarbetare som gör vårt allra bästa för attpatienterna ska få en så bra vård som möjligt och med ett gott bemötande.
Din roll
Arbetet innebär bl.a. att ta emot våra patienter, registrera dem i kassan och i övrigt utföra de uppdragsom ingår i receptionistrollen. Som receptionist/administratör så kommer du ha en central roll påmottagningen. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att stå i receptionen men kan även innebäraövriga administrativa uppgifter så som fakturor, vårdvalsfrågor, ansvara för hemsida samt att uppdaterainformation löpande till våra patienter.Du kommer vara vårt ansikte utåt och den första våra patienter möter när de besöker vårmottagning vilket gör att vi värdesätter ett gott och professionellt bemötande.
Om dig
Du har god kommunikativ förmåga och är lyhörd för patientens behov. Vi sätter stort värde påserviceanda, att du är resultatdriven och pålitlig. Det är meriterande om du har erfarenhet av primärvård.Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Publicerat: 2024-03-28
Sista ansökningsdag: 2024-04-28
Period: Vecka 23-33. Det är hela perioden som gäller
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Arbetsterapeut Capio Rehab Gårda

Arbetsterapeut
Läs mer Mar 20
Om oss
Capio Rehab Gårda är en del av Capio Närsjukvård och ingår i Västra Götalandregionens Vårdval Rehab. Vi är en ung arbetsplats som etablerades 2019 idag bestående av sex fysioterapeuter och en arbetsterapeut. Vi jobbar varje dag för patienten och för varandra och har ett mycket nära samarbete med Capio Vårdcentral Gårda som finns i samma byggnad. Vår mottagning ligger i centrumområdet Gårda i Göteborg, alldeles bredvid Svingeln och ett lite längre stenkast från Centralstationen.

Din roll
Att arbeta som arbetsterapeut hos oss innebär att du får jobba med självständiga undersökningar och behandling av patienter. Vi erbjuder också olika former av gruppverksamhet för våra patienter där vi ser arbetsterapeuten som en mycket värdefull kompetens. Vi har även regelbundna hembesök och digitala besök - allt för att våra patienter ska få så god tillgänglighet till oss som möjligt. Vi jobbar också mycket i team ihop med de yrkeskategorier på vårdcentralen vi samverkar med, t ex läkare, psykolog och specialistsjuksköterskor.

Vi erbjuder dig
En arbetsgrupp med ett ständigt driv framåt. Vi lär oss dagligen av varandra och samverkar i alla lägen för att kunna utvecklas i våra yrkesprofessioner samt ge patienten den allra bästa förutsättningen för den bästa behandlingen. Kompetensutveckling ser vi som en viktig del i din och enhetens utveckling. Dessutom:

Kollektivavtal
Närvarande chef och biträdande chef
Kompetensutveckling, både internt och externt
Friskvårdsbidrag
Frukost dagligen
Träning på arbetstid

Om dig
Vi söker dig, legitimerad arbetsterapeut, som är trygg i både person och profession, samt har ett patientcentrerat arbetssätt och vill dela med dig av din personlighet i en fantastisk arbetsgrupp. Vi ser gärna att du har erfarenhet av mottagningsarbete inom Vårdval Rehab.

Övrig information
Tillsvidareanställningar inom Capio Närsjukvård inleds alltid med sex månaders provanställning.

Sista ansökningsdag: 2024-04-20

Ansök nu

Fullstack developer

Applikationsutvecklare
Läs mer Mar 26
Om oss
Vårdsektorn befinner sig i en spännande utveckling. På Capio fokuserar vi på innovation och kvalitet för att kunna kunna ta det samhällsansvar vi har som vårdgivare. I en framtid där färre ska vårda fler jobbar vi aktivt på att utveckla verktyg för att lösa morgondagens vårdbehov. Vi tror att en stor del av den lösningen är att erbjuda högkvalitativ digital vård när det går och fysiskt när det behövs.

Med visionen att ”samla alla digitala tjänster på ett ställe för att möjliggöra digital vård för alla” har vi skapat Capio Online. Produkten finns tillgänglig både som webbapp och mobilapp. Vi är ett tvärfunktionellt team som jobbar nära ihop och tar ett gemensamt ansvar för att leverera funktionalitet i linje med organisationens och slutanvändarens krav och behov. Teamet består av tre fullstackutvecklare, en tech lead, en produktägare och en UX/UI-designer tillika scrum master. Vi tillämpar ett agilt arbetssätt med Scrum som ramverk.

Din roll
Som fullstackutvecklare på Capio Online tar du ansvar för produkten genom hela utvecklingscykeln. Du är med tidigt i processen för att validera funktionalitet och säkerställa att vi gör rätt saker i linje med organisationens och produktens vision. Du tar ägandeskap för leverans och kvalitet hela vägen ut till produktion.

Tillsammans med ditt team analyserar och förfinar du kraven på ny funktionalitet. Produktägaren presenterar vad som är högst prioriterat att lösa och varför medan du och dina kollegor har friheten och ansvaret att identifiera hur problemet ska lösas. Lösningen finner ni tillsammans genom samarbete i form av bland annat parprogrammering.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett härligt gäng av kompetenta kollegor som har nära till skratt och som drivs av att leverera värde till användaren. På Capio tycker vi det är viktigt med balans i livet och erbjuder våra medarbetare att själva skapa de bästa förutsättningarna genom flexibla arbetstider och en flexibel arbetsplats. För att möjliggöra vårt samarbete i teamet är vi på kontoret två dagar i veckan men här finns alltid en plats för dig som vill vara här mer än så. Hos oss får du även kollektivavtal och friskvårdsbidrag.

Om dig
Vi är ett litet team som levererar vår tjänst till slutanvändare genom både mobila appar och webben. Det är därför viktigt att du känner dig bekväm i hela stacken och har praktisk erfarenhet av att jobba med .NET, JavaScript, TypeScript, React, React-native, NodeJS.

Kvalitet är viktigt för oss och vi uppskattar att du har en drivkraft i att lämna koden lite bättre än den var när du kom och genom vedertagna metoder säkerställer att din leverans håller god kvalitet.

Du har lätt att samarbeta och kommunicera med kollegor både på engelska och svenska. Att kontinuerligt jobba med förbättringar ligger i din natur och du har en ansvarskänsla som hjälper dig att navigera och prioritera.

Publicerat: 2023-03-26

Sista ansökningsdag: 2023-04-16

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Fysioterapeut

Fysioterapeut
Läs mer Mar 15
Om oss
Capio Vårdcentral Hovås är en medelstor vårdcentral belägen i ljusa fina lokaler. Hovås stadsdel (Nya Hovås) är en växande stadsdel med mycket nybyggnation och ett område under utveckling.

På vårdcentralen finns bland annat specialister i allmänmedicin. Vi har olika mottagningar såsom rehab, BVC, astma/KOL, diabetesmottagning, äldremottagning, psykolog. Vi är en modern och välfungerande verksamhet bestående av 35 st medarbetare som servar ca 13 000 listade patienter. För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära samarbete mellan yrkesgrupperna för att på bästa sätt hjälpa våra patienter. Vi formar en arbetsmiljö där alla kan utvecklas och känna stolthet över sin egen och vår gemensamma insats. Inom Capio har vi stor tilltro till varje människas förmåga och vi uppmuntrar våra medarbetare att själva ta initiativ till förbättringar. På så sätt kan alla vara delaktiga i företagets utveckling och framgång. Vi erbjuder också kontinuerlig kompetensutveckling samt en rad förmåner.

Din roll
Arbetet som fysioterapeut hos oss består huvudsakligen av mottagningsverksamhet, undersökning, bedömning och behandling av patienter. Patienterna som söker sig till oss har i huvudsak besvär med rörelse- och stödjeorganen. Vi erbjuder olika typer av gruppverksamhet för våra patienter, så om du har intresse och kompetens för detta finns möjlighet till sådant arbete. Du deltar i teamarbetet kring patienten och bistår arbetsgruppen med råd och stöd i frågor inom din profession. Vi är måna om att skapa delaktighet och utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare. Vi arbetar aktivt för att säkerställa att våra medarbetare har rätt och god kompetens för det arbete de utför.

Utöver ditt kliniska jobb som fysioterapeut kommer du att ha en roll som teamledare för ett team på 5 personer. Du kommer att ansvara för att vardagen fungerar, planera verksamheten och bemanningen. Du kommer att ha en nyckelroll i vår verksamhet genom att leda, stötta och motivera ditt team och säkerställa att vi jobbar mot våra gemensamma mål.

Vi erbjuder dig
Som en del av vår verksamhet har du möjlighet att aktivt arbeta för att förbättra rutiner och arbetssätt tillsammans med dina kollegor. Vi försöker anpassa oss efter hur vårt samhälle ser ut och lägger stor vikt på att våga tänka nytt!

Vi erbjuder t ex:

- Kompetensutveckling, både internt och externt

- Friskvårdsbidrag

- Frukost varje fredag

- Som anställd har du fri tillgång till vårt stora moderna gym

- En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra

Om dig
Du som söker är legitimerad fysioterapeut och trygg i både person och profession samt har god förståelse för primärvårdens syfte och arbetssätt. Tidigare erfarenhet från arbete i primärvård är meriterande. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet där bland annat personlig mognad, integritet och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper.

Sista ansökningsdag: 2024-04-15

Ansök nu

Tech Lead till Capio Online

Applikationsutvecklare
Läs mer Mar 19
Om oss
Vårdsektorn befinner sig i en spännande utveckling. På Capio fokuserar vi på innovation och kvalitet för att kunna ta det samhällsansvar vi har som vårdgivare. I en framtid där färre ska vårda fler jobbar vi aktivt på att utveckla verktyg för att lösa morgondagens vårdbehov. Vi tror att en stor del av den lösningen är att erbjuda högkvalitativ digital vård när det går och fysiskt när det behövs.

Med visionen att ”samla alla digitala tjänster på ett ställe för att möjliggöra digital vård för alla” har vi skapat Capio Online. Produkten finns tillgänglig som webb app tillika native mobile app. Vi är ett tvärfunktionellt team som jobbar nära ihop och tar ett gemensamt ansvar för att leverera funktionalitet i linje med organisationens och slutanvändarens krav och behov. Teamet består av fyra fullstackutvecklare, en produktägare, en UX/UI-designer och scrum master. Vi tillämpar ett agilt arbetssätt med Scrum som ramverk.

Din roll
Att vara ledare på Capio innebär att vara modig, visa riktning, främja samarbete och bygga tillit. För oss är detta viktiga hörnstenar i arbetet med att skapa trygga team och leda mot våra uppsatta mål.

Som tech lead har du ett genomgående tekniskt ansvar för produkten och utvecklingsprocesserna. Du driver arbetet med att definiera kodstandarder och har det slutliga mandatet att fatta arkitektuella beslut. Du kallas tidigt in i processen för att konsulteras med anspråk på genomförbarhet, beroenden och förslag på teknisk lösning. I din roll som tech lead fungerar du också ofta som kravställare och kontaktperson i de fall utvecklingsteamet önskar ta hjälp från tredje part. Det kan gälla både interna och externa leveranser.

Det absolut viktigaste i din roll är att leda och coacha dina utvecklarkollegor och säkerställa att de jobbar under rätt förutsättningar och har möjligheten att jobba med kontinuerlig förbättring - både av sig själva, sitt arbetssätt och i slutändan även produkten.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett härligt gäng av kompetenta kollegor som har nära till skratt och som drivs av att leverera värde till användaren. På Capio tycker vi det är viktigt med balans i livet och erbjuder våra medarbetare att själva skapa de bästa förutsättningarna genom flexibla arbetstider och en flexibel arbetsplats. För att möjliggöra vårt samarbete i teamet är vi på kontoret två dagar i veckan men här finns alltid en plats för dig som vill vara här mer än så. Hos oss får du även kollektivavtal, friskvårdsbidrag och möjlighet till ledarskapsutveckling.

Om dig

För att trivas som Tech Lead på Capio Online har du redan många års erfarenhet av webb- och apputveckling. Du har erfarenhet av att utöva mentorskap på kollegor av varierande senioritet och har ett intresse av att leda och utveckla andra. För att kunna vara hands-on i utvecklingen ser vi så klart att du har praktisk erfarenhet av att jobba med vår teknikstack som innefattar .NET, JavaScript, TypeScript, React, React-native, NodeJS.

För att säkerställa ett framgångsrikt samarbete med interna och externa intressenter är det viktigt att du har en god kommunikationsförmåga och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Du har ett gediget intresse av att hålla dig uppdaterad kring teknikens trender och omvärldens möjligheter. Du är nyfiken och lyhörd inför verksamhetens behov och har förmågan att översätta dessa till en digital verklighet som kommer våra patienter och medarbetare till nytta.

Det är en fördel om du har erfarenhet av att jobba i en modern DevOps-kultur eller tidigare har implementerat digitala lösningar inom vårdsektorn.

Publicerat:

2023-03-19

Sista ansökningsdag:

2023-04-09

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

ÖNH-specialist till Capio Lundby Specialistsjukhus

Specialistläkare
Läs mer Mar 12
Om oss
Capio Lundby Specialistsjukhus ligger på Wieselgrensplatsen, mindre än 10 minuter med kollektivtrafik från centrala Göteborg. Via ett omfattande vårdavtal med Västra Götalandsregionen bedriver vi specialistsjukvård inom dialys/njurmedicin, kirurgi, medicin, psykiatri, ögon, ÖNH samt en opererande enhet inom dagkirurgi.

Vi är ca 220 medarbetare som tillsammans bildar en liten och effektiv organisation med hög kompetens och korta beslutsvägar. Sjukhuset präglas av ett genomgående kvalitetstänk och stort patientfokus med god kontinuitet och hög tillgänglighet. Vi är därför extra stolta över att våra patienter ger oss högsta betyg i bemötande i de senaste årens patientenkäter!

Din roll
På vår öron-näsa-halsmottagning utreder vi vuxna och barn med sjukdomar och besvär inom specialistområdet öron-näsa-hals. Vi är idag 8 specialister som har parallella mottagningar samt polikliniska operationer. Större operationer genomförs på vår dagkirurgiska enhet. Vi erbjuder en varierande mottagning med patienter i olika åldrar och med olika besvär. Det finns även möjlighet till fördjupning inom olika subspecialiteter.

På öron-näsa-halsmottagningen arbetar vi i ett välutvecklat team som består av specialistläkare, sjuksköterskor, undersköterskor, audionomer, medicinska sekreterare samt operationskoordinator. Vi erbjuder en engagerande och utvecklande arbetsplats med ett tydligt patientfokus där man får möjlighet att följa sin patient över tid.

Förutom den basala öron-näsa-halssjukvården ingår bland annat följande i verksamheten:

- Sömnapnéutredning.

- Foniatrisk utredning.

- Yrselutredning.

- Utredning för patienter med hörsel- och tinnitusbesvär.

- Operationer såsom rör, abrasio, tonsill, stämband, septum, FESS.

Vi erbjuder dig

- Sjukhus med platt organisation och korta beslutsvägar.

- En arbetsplats med tydliga mål där kvalitet och service prioriteras.

- En trivsam arbetsplats - medarbetarundersökningen visar hög medarbetarnöjdhet!

- Gott samarbete inom och mellan enheterna.

- Både sjukhusgemensam och enhetsspecifik utvecklingsdag (2 heldagar per år).

- Kollektivavtal.

- Västtrafikkort via avdrag på lönen.

- Cykelförmån.

- 3 000 kr/år friskvårdbidrag.

Om dig
Vi söker en specialistläkare/överläkare inom öron-näsa-hals-området som har vilja och intresse av att tillsammans med ett erfaret och engagerat team fortsatt utveckla verksamheten på Capio Lundby Sjukhus.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är positiv, trygg i dig själv och tar egna initiativ. För oss är det viktigt att du är engagerad och intresserad av att driva vården framåt och har ett helhetstänk med patienten i fokus.

Vi värdesätter din förmåga att strukturera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Vi har ett högt patientflöde och arbetar tätt tillsammans i teamet. Det är därför också viktigt att du har god samarbetsförmåga, ett pedagogiskt förhållningssätt samt är flexibel.

Arbetstid är måndag-fredag, dagtid.

Inför tillsvidareanställning tillämpar vi 6 månaders provanställning.

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, välkommen med din ansökan!Publicerat: 2024-03-12

Sista ansökningsdag: 2024-04-07

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Audionom till ÖNH Capio Lundby Specialistsjukhus

Audionom
Läs mer Mar 21
Om oss

Capio Lundby Specialistsjukhus ligger på Wieselgrensplatsen, mindre än 10 minuter med kollektivtrafik från centrala Göteborg. Via ett omfattande vårdavtal med Västra Götalandsregionen bedriver vi specialistsjukvård inom dialys/njurmedicin, kirurgi, medicin, psykiatri, ögon, ÖNH samt en opererande enhet inom dagkirurgi.

Vi är ca 220 medarbetare som tillsammans bildar en liten och effektiv organisation med hög kompetens och korta beslutsvägar. Sjukhuset präglas av ett genomgående kvalitetstänk och stort patientfokus med god kontinuitet och hög tillgänglighet. Vi är därför extra stolta över att våra patienter ger oss högsta betyg i bemötande i de senaste årens patientenkäter!

Din roll

På vår öron-näsa-halsmottagning utreder vi vuxna och barn med sjukdomar och besvär inom specialistområdet öron-näsa-hals. Idag är vi två audionomer som vill bli tre!

Vi erbjuder en varierande mottagning med patienter i olika åldrar och med olika besvär.

På mottagningen arbetar vi i ett välutvecklat team som består av specialistläkare, sjuksköterskor, undersköterskor, audionomer, medicinska sekreterare samt operationskoordinator. Vi erbjuder en engagerande och utvecklande arbetsplats med ett tydligt patientfokus.

I dina arbetsuppgifter ingår att:

- Utföra sedvanlig hörseldiagnostik som ton- och talaudiometri och impedansmätningar, du träffar patienter som är från 3-4 år och uppåt.

- Informera och tillverka/avtryckstagning för badproppar och hörselskydd.

- Vara praktiskt delaktig i sömnapnéutredningar, så som sömnapparatsutlämning samt tolkning av sömnkurvor.

-
Tillsammans med kollegor ansvara för att audionomernas utrustning kalibreras och material köps in.

- Vara delaktig i att kalla patienter till besök för hörselprov och läkarbesök.

Vi erbjuder dig

- Sjukhus med platt organisation och korta beslutsvägar.

- En arbetsplats med tydliga mål där kvalitet och service prioriteras.

- En trivsam arbetsplats - medarbetarundersökningen visar hög medarbetarnöjdhet!

- Gott samarbete inom och mellan enheterna.

- Både sjukhusgemensam och enhetsspecifik utvecklingsdag (2 heldagar per år).

- Kollektivavtal.

- Västtrafikkort via avdrag på lönen.

- Cykelförmån.

- 3 000 kr/år friskvårdbidrag.Om dig

Vi söker en glad och positiv audionom som har vilja och intresse av att tillsammans med oss fortsatt utveckla verksamheten på Capio Lundby Sjukhus.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är trygg i dig själv och tar egna initiativ. För oss är det viktigt att du är engagerad och intresserad av att driva vården framåt och har ett helhetstänk med patienten i fokus.

Vi värdesätter din förmåga att vara flexibel i det dagliga arbetet och att du gillar att arbeta tätt tillsammans i teamet. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och ett gott bemötande.

Arbetstid är måndag-fredag, dagtid.

Inför tillsvidareanställning tillämpar vi 6 månaders provanställning.

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, välkommen med din ansökan!Publicerat: 2024-03-22

Sista ansökningsdag: 2024-04-07

Ansök nu

Sjuksköterska till Dialysenheten, sommarvikariat april-augusti

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Mar 1
Vi söker nu en sjuksköterska till dialysenheten! Tjänsten är ett sommarvikariat från april/maj till och med mitten av augusti. Tjänsten inleds med en individanpassad introduktion och internutbildning med handledare.

Om oss
Här får du möjligheten att vara del av ett gott gäng som stolt levererar både högkvalitativ sjukvård för regionens invånare samt ett bemötande i högsta klass. Vi är en del av Capio och arbetar i en decentraliserad organisation där besluten skall fattas så nära patienten som möjligt.

Vi kan erbjuda dig ett varierande arbete i en framåtlutad organisation där målet är att leverera hög medicinsk kvalitet, medkänsla och ansvar. Sjukhuset präglas av ett genomgående kvalitetstänk och stort patientfokus med god kontinuitet och hög tillgänglighet. Vi är därför extra stolta över att våra patienter ger oss högsta betyg i bemötande i de senaste årens patientenkäter.

Capio Lundby Specialistsjukhus ligger på Wieselgrensplatsen, mindre än 10 minuter med kollektivtrafik från centrala Göteborg. Via ett omfattande vårdavtal med Västra Götalandsregionen bedriver vi specialistsjukvård inom dialys/njurmedicin, kirurgi, medicin, psykiatri, ögon, ÖNH samt en opererande enhet inom dagkirurgi.

Om Dialysenheten
På Dialysenheten arbetar vi med ca 55 patienter som pga njursjukdom behöver poliklinisk hemodialys. De flesta av våra patienter kommer flera gånger i veckan, ofta under en längre period eller fram till de får njurtransplantation.

Måndag-lördag tar vi emot patienter på förmiddagspass. Måndag, onsdag och fredag har vi även eftermiddagspass, där vi som senast arbetar till kl 20. På söndagar är vi alltid lediga och det finns möjlighet att vara med och påverka sitt schema efter egna önskemål.

På vår enhet arbetar erfarna specialistläkare, sjuksköterskor, undersköterska och medicinska sekreterare i team och har ett nära samarbete med njurenheten som ligger i anslutning till dialysen. Vi jobbar även tajt ihop med Hälsohubben där kurator, dietist och fysioterapeut finns.Din roll
På dialysenheten kretsar arbetet kring två huvudområden: omvårdnad av de kroniskt sjuka patienterna samt den innovativa tekniken i form av dialysmaskiner och läkemedelstillverkning - som är helt avgörande för patienternas hälsa och liv.

Vi har ett personcentrerat förhållningssätt och uppmuntrar patienten till delaktighet i sin behandling. Som sjuksköterska hanterar du blodvägar, provtagning samt administrerar läkemedel. Det är ett självständigt arbete med varierande arbetsuppgifter kring patienten, men samtidigt nära teamarbete med kollegor och läkare på enheten.

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och precis som vi, värderar bra bemötande, tillgänglighet och effektivitet. För att trivas i rollen som sjuksköterska hos oss behöver du tycka om att ta ansvar och egna initiativ samt jobba både självständigt och tillsammans med andra.

Vi välkomnar både erfarna och nyutbildade sjuksköterskor att söka tjänsten och anpassar introduktionen efter ditt behov.

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig.

Urval och intervjuer pågår löpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan!Publicerat:

Sista ansökningsdag:

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Sommarvikariat på Dialysenheten, juni-augusti

Undersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning
Läs mer Mar 1
Vill du arbeta från början av juni till mitten av augusti? Är du undersköterska eller studerar till sjuksköterska, läkare eller annat yrke inom hälso- och sjukvård? Då kan det här vara ett jobb för dig!

Om oss
Här får du möjligheten att vara del av ett gott gäng som stolt levererar både högkvalitativ sjukvård för regionens invånare samt ett bemötande i högsta klass. Vi är en del av Capio och arbetar i en decentraliserad organisation där besluten skall fattas så nära patienten som möjligt.

Vi kan erbjuda dig ett varierande arbete i en framåtlutad organisation där målet är att leverera hög medicinsk kvalitet, medkänsla och ansvar. Sjukhuset präglas av ett genomgående kvalitetstänk och stort patientfokus med god kontinuitet och hög tillgänglighet. Vi är därför extra stolta över att våra patienter ger oss högsta betyg i bemötande i de senaste årens patientenkäter.

Capio Lundby Specialistsjukhus ligger på Wieselgrensplatsen, mindre än 10 minuter med kollektivtrafik från centrala Göteborg. Via ett omfattande vårdavtal med Västra Götalandsregionen bedriver vi specialistsjukvård inom dialys/njurmedicin, kirurgi, medicin, psykiatri, ögon, ÖNH samt en opererande enhet inom dagkirurgi.

Om Dialysenheten
På Dialysenheten arbetar vi med ca 55 patienter som pga njursjukdom behöver poliklinisk hemodialys. De flesta av våra patienter kommer flera gånger i veckan, ofta under en längre period eller fram till de får njurtransplantation.

På vår enhet arbetar erfarna specialistläkare, sjuksköterskor, undersköterska och medicinska sekreterare i team och har ett nära samarbete med njurenheten som ligger i anslutning till dialysen. Vi jobbar även tajt ihop med Hälsohubben där kurator, dietist och fysioterapeut finns.Din roll
Som sommarvikarie arbetar du tätt ihop med sjuksköterskorna på enheten. Din huvudsakliga uppgift är att avlasta sjuksköterskorna genom att utföra administrativa och praktiska uppgifter, för att de ska kunna fokusera mer på patienterna. Din arbetstid är dagtid, måndag-fredag.

Du kommer bland annat att arbeta med:


- Beställningar

- Beställa taxiresor för patienterna

- Förbereda dialysmaskinerna inför att patienterna kommer

- Svara i porttelefonen och släppa in patienterna när de kommer

- Fylla på material i dialyssalen

- Ordna med fika såsom kaffe och smoothie

- Ha hand om tvätt och förråd

- Städa maskinerna samt tömma sopsäckar och tvättsäckar efter att patienterna lämnat

Om dig
I den här rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet samt att du kan arbeta hela perioden från början av juni till och med mitten av augusti.

Vi söker dig som är serviceinriktad. Med det menar vi att du har ett gott och professionellt bemötande, är prestigelös och tycker om att hjälpa till. I den här rollen behöver du vara bra på att se vad som behöver göras och ta egna initiativ samtidigt som du arbetar strukturerat. Eftersom du kommer jobba tätt ihop med kollegorna på dialysenheten ser vi även att du har en god samarbetsförmåga.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom vård och omsorg samt utbildning som undersköterska eller studerar till sjuksköterska, läkare eller annat yrke inom hälso- och sjukvård.

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig. Urval och intervjuer pågår löpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan!

Publicerat: 2024-03-01

Sista ansökningsdag: 2024-03-17

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Undersköterska Capio Vårdcentral Amhult

Undersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning
Läs mer Feb 22
Om oss

Capio Vårdcentral Amhult är en modern och välfungerande verksamhet belägen mitt i centrala Torslanda med närhet till allt. För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära samarbete mellan yrkesgrupperna för att på bästa sätt hjälpa våra patienter. Vi värnar om en arbetsmiljö där alla kan utvecklas och känna stolthet över sin egen och vår gemensamma insats.

Är det dags för en ny utmaning? Vi söker en ny kollega till vårt härliga gäng!

Din roll

Vi söker nu dig som är undersköterska för arbete på vår mottagning. Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterska i primärvård. Främst kommer du bli ansvarig för vårt laboratorium och ansvara för de patienter som behöver komma för extern- och internprovtagning.

För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära samarbete mellan yrkesgrupperna för att på bästa sätt hjälpa våra patienter. Vi formar en arbetsmiljö där alla kan utvecklas och känna stolthet över sin egen och vår gemensamma insats. Inom Capio har vi stor tilltro till varje människas förmåga och vi uppmuntrar våra medarbetare att själva ta initiativ till förbättringar. På så sätt kan alla vara delaktiga i företagets utveckling och framgång. Vi erbjuder också kontinuerlig kompetensutveckling samt en rad förmåner.

Vi erbjuder dig

Ett vikariat som undersköterska på mottagningen under perioden 240520 - 241130. För att få ihop semesterplaneringen önskar vi att semester förläggs innan eller efter vecka 30-33.

Vi är övertygade om att man gör ett bättre jobb när man verkligen trivs på sin arbetsplats. Därför vill vi göra allt för att du ska göra just det. Vi erbjuder ett arbete där du i hög grad kan vara med och påverka - både arbetets utformning och utvecklingen av verksamheten. Vi tror på nytänkande och uppmuntrar nya idéer och förslag. Du kommer att välkomnas av närmare 30 glada kollegor som alla vill få dig att känna dig som hemma, både i den kliniska vardagen och i fikarummet.

Om dig

Du som söker skall vara utbildad undersköterska och trygg i både person och profession. Du kommer att vara en nyckelperson och ansvara för laboratoriet på vårdcentralen. Du får gärna ha erfarenhet från tidigare arbete på vårdcentral.


Publicerat: 2024-02-15

Sista ansökningsdag: 2024-03-15

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Psykolog

Psykolog
Läs mer Jan 29
Om oss
Capio Vårdcentral Amhult är en modern och välfungerande verksamhet belägen mitt i centrala Torslanda med närhet till allt. För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära samarbete mellan yrkesgrupperna för att på bästa sätt hjälpa våra patienter. Vi värnar om en arbetsmiljö där alla kan utvecklas och känna stolthet över sin egen och vår gemensamma insats.

Är det dags för en ny utmaning? Vi söker en ny kollega till vårt härliga gäng!

Din roll

I din roll kommer du att arbeta med bedömning och behandling av lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Du kommer att möta patienter med bland annat krisreaktion, ångestproblematik, depression och stressrelaterade sjukdomar. Patientarbetet sker i tvärprofessionella team där vi samarbetar utifrån individens behov. I de dagliga ronderna gör vi tillsammans bedömningar om vad som är lämpliga insatser i den specifika situationen. Teamet fungerar även som forum för konsultativa insatser för pågående patienter. Arbetssättet är väl inarbetat och samarbetet mellan professionerna fungerar mycket bra. Vi stöttar varandra och hjälps åt och vi upplever att detta gör arbetet än mer stimulerande.

Vi har kommit långt på vår digitaliseringsresa vilket vi har märkt gynnar både patienter och medarbetare. Detta innebär i praktiken bland annat att vi arbetar via chatt, förberedande formulär, videosamtal och internet-KBT vid sidan om fysiska besök.

Varför jobba hos oss?
Vi är övertygade om att man gör ett bättre jobb när man verkligen trivs på sin arbetsplats. Därför vill vi göra allt för att du ska göra just det. Vi erbjuder ett arbete där du i hög grad kan vara med och påverka - både arbetets utformning och utvecklingen av verksamheten. Vi tror på nytänkande och uppmuntrar nya idéer och förslag. Du kommer att välkomnas av 28 glada kollegor som alla vill få dig att känna dig som hemma, både i den kliniska vardagen och i fikarummet.

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Eftersom vårt arbetssätt har sin utgångspunkt i teamarbetet är det en förutsättning att du trivs med denna typ av samarbete.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid sex månaders provanställning.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag: 2024-02-29

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Sjuksköterska

Distriktssköterska
Läs mer Jan 15
Vilka är vi?

Capio Vårdcentral Kvillebäcken ligger i moderna, ljusa lokaler på centrala Hisingen samt nära anslutning till Hjalmar Brantingsplatsens kommunikationer. Hos oss har ca 17 500 patienter valt att lista sig, det ser vi som ett riktigt gott betyg. Vi är ca 70 medarbetare som gör vårt allra bästa för att patienterna ska få en så bra vård som möjligt och med ett gott bemötande.

Vad gör en distriktssköterska hos oss?
Hos oss arbetar vi i team med bland annat läkare, rehab, psykologer och sjuksköterskor. Det innebär att vi konsulterar varandra och lägger upp en plan för patienten, så att patienten får så bra vård som möjligt.

En vanlig dag för en distriktssköterska kan innebära omläggningar, vaccinationer, hembesök, telefonrådgivning och utredningar. Du har nära till dina kollegor och det finns alltid någon att fråga.

Vi erbjuder dig

Kollektivavtal
Närvarande chefer
Friskvårdsbidrag på 3000 kr om året
Frukt varje dag och fredagsfrukost varje fredag

Om dig

Vi söker dig som är utbildad distriktsjuksköterska och som har erfarenhet av att arbeta på vårdcentral. Du är van vid att arbeta självständigt är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalité.

Meriterade om har erfarenhet av SAMSA, inkontinensutredningar och minnesutredningar.

Tjänsten
Tjänsten är ett vikariat på ungefär ett år

Ansök nu

Psykolog graviditetsvikariat minst 1 år

Psykolog
Läs mer Jan 16
Om oss

På Capio Vårdcentral Hovås har vi samlat all vår kunskap under samma tak vilket gör att vi skapar en stark och kompetent personalgrupp med många års erfarenhet av primärvård. Vi är ett härligt gäng på 35 medarbetare som tillsammans gör skillnad för våra ca 13 500 listade patienter - idag och genom hela livet. Vårdcentralen är belägen i ”Nya Hovås” med närhet till både centrum och havet. Det är lätt att ta sig till oss med buss och vi har goda parkeringsmöjligheter för dig som åker bil.

Din roll

Arbetsuppgifterna innefattar bedömning, psykologisk rådgivning och behandling av lindrig till måttlig psykisk ohälsa hos personer över 18 år. I din roll ingår att arbeta med evidensbaserade behandlingar av vanligt förekommande tillstånd inom primärvården såsom depressioner, olika typer av ångesttillstånd, stressproblematik och sömnsvårigheter. Utöver psykologisk behandling ingår också stöd vid livskriser. Arbetet innefattar vårdnivåbedömningar och remittering vid behov. Samverkan och samarbete med andra professioner på vårdcentralen såsom läkare och rehabkoordinator förekommer frekvent. Du kommer att ingå i vårdcentralens psykosociala team och ha tid avsatt för professionsmöten. Du kommer även att få delta i extern handledning.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Ex:
Kollektivavtal
Närvarande chef
Kompetensutveckling, både internt och externt
Friskvårdsbidrag
Frukost varje dag
En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra

Om dig

Du som söker är legitimerad psykolog och är trygg i person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Vi värdesätter laganda och förmåga att ta initiativ. Du är engagerad och noga med att alltid hålla hög kvalitet i ditt arbete.

Sista ansökningsdag: 2024-02-16

Ansök nu

Undersköterska Capio Vårdcentral Amhult

Undersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning
Läs mer Feb 15
Om oss

Capio Vårdcentral Amhult är en modern och välfungerande verksamhet belägen mitt i centrala Torslanda med närhet till allt. För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära samarbete mellan yrkesgrupperna för att på bästa sätt hjälpa våra patienter. Vi värnar om en arbetsmiljö där alla kan utvecklas och känna stolthet över sin egen och vår gemensamma insats.

Är det dags för en ny utmaning? Vi söker en ny kollega till vårt härliga gäng!

Din roll

Vi söker nu dig som är undersköterska för arbete på vår mottagning. Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterska i primärvård. Främst kommer du bli ansvarig för vårt laboratorium och ansvara för de patienter som behöver komma för extern- och internprovtagning.

För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära samarbete mellan yrkesgrupperna för att på bästa sätt hjälpa våra patienter. Vi formar en arbetsmiljö där alla kan utvecklas och känna stolthet över sin egen och vår gemensamma insats. Inom Capio har vi stor tilltro till varje människas förmåga och vi uppmuntrar våra medarbetare att själva ta initiativ till förbättringar. På så sätt kan alla vara delaktiga i företagets utveckling och framgång. Vi erbjuder också kontinuerlig kompetensutveckling samt en rad förmåner.

Vi erbjuder dig

Ett vikariat som undersköterska på mottagningen under perioden 240520 - 241130. För att få ihop semesterplaneringen önskar vi att semester förläggs innan eller efter vecka 30-33.

Vi är övertygade om att man gör ett bättre jobb när man verkligen trivs på sin arbetsplats. Därför vill vi göra allt för att du ska göra just det. Vi erbjuder ett arbete där du i hög grad kan vara med och påverka - både arbetets utformning och utvecklingen av verksamheten. Vi tror på nytänkande och uppmuntrar nya idéer och förslag. Du kommer att välkomnas av närmare 30 glada kollegor som alla vill få dig att känna dig som hemma, både i den kliniska vardagen och i fikarummet.

Om dig

Du som söker skall vara utbildad undersköterska och trygg i både person och profession. Du kommer att vara en nyckelperson och ansvara för laboratoriet på vårdcentralen. Du får gärna ha erfarenhet från tidigare arbete på vårdcentral.


Publicerat: 2024-02-15

Sista ansökningsdag: 2024-03-15

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Astma/KOL-sjuksköterska

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 15
Om oss

På Capio Vårdcentral Hovås har vi samlat all vår kunskap under samma tak vilket gör att vi skapar en stark och kompetent personalgrupp med många års erfarenhet av primärvård. Vi är ett härligt gäng på 35 medarbetare som tillsammans gör skillnad för våra ca 13 500 listade patienter - idag och genom hela livet. Vårdcentralen är belägen i ”Nya Hovås” med närhet till både centrum och havet. Det är lätt att ta sig till oss med buss och vi har goda parkeringsmöjligheter för dig som åker bil.

Din roll

Tjänsten innebär förutom egen mottagning även sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska i primärvård med bl.a. telefonrådgivning, lab samt arbete i Chatten (Flow). Som Astma/KOL sjuksköterska ansvarar du för din egna mottagning där du i nära samarbete arbetar tillsammans med ansvarig läkare. Du har kontakt med våra patienter såväl fysiskt som digitalt.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Dessutom erbjuder vi även:

Kollektivavtal

Närvarande chef

Kompetensutveckling, både internt och externt

Friskvårdsbidrag

Frukost varje dag

Om dig

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom Astma/KOL och är trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av mottagningsarbete. Har du arbetat på vårdcentral tidigare är det meriterande. Du är noggrann i ditt arbete, har förmåga till flexibilitet och kan anpassa tempo och arbetsmetoder efter vad varje situation kräver. Vi värdesätter laganda och förmåga att ta initiativ. Som person är du tydlig och förtroendeingivande samt har god förmåga att strukturera och prioritera. Du är engagerad och noga med att alltid hålla hög kvalitet i ditt arbete.

Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, vi jobbar med fortlöpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Sista ansökningsdag: 2024-02-15

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

ST-läkare allmänmedicin

Läkare
Läs mer Jan 3
Om oss

Capio Vårdcentral Hovås är en medelstor vårdcentral belägen i ljusa fina lokaler. Hovås stadsdel (Nya Hovås) är en växande stadsdel med mycket nybyggnation och ett område under utveckling.

På vårdcentralen finns bland annat specialister i allmänmedicin. Vi har olika mottagningar såsom rehab, BVC, astma/KOL, diabetesmottagning, psykolog. Vi är en modern och välfungerande verksamhet bestående av 35 st medarbetare som servar ca 13 000 listade patienter. För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära samarbete mellan yrkesgrupperna för att på bästa sätt hjälpa våra patienter. Vi formar en arbetsmiljö där alla kan utvecklas och känna stolthet över sin egen och vår gemensamma insats. Inom Capio har vi stor tilltro till varje människas förmåga och vi uppmuntrar våra medarbetare att själva ta initiativ till förbättringar. På så sätt kan alla vara delaktiga i företagets utveckling och framgång. Vi erbjuder också kontinuerlig kompetensutveckling samt en rad förmåner.

Din roll

I tjänsten som ST-läkare ingår bl.a. att undersöka, utreda, bedöma och behandla patienter. Du är en viktig del av verksamhetens utveckling och är med och driver mottagningens arbete framåt. Vi tycker det är viktigt med kompetensutveckling och uppmuntrar dig att gå kurser och utbildningar. Vi har ett starkt fokus på kvalitet och uppföljning av kvalitetsmål är därför en del av det löpande arbetet.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du god handledning och det stöd du behöver för att utvecklas i din roll. Vi strävar efter att din utbildning ska bli så givande och intressant som möjligt för att ge dig de kunskaper och erfarenheter du behöver för ditt framtida arbete som specialist i allmänmedicin. Vi erbjuder en marknadsmässig lön, därutöver har vi en lönestege för positiv löneutveckling. Utöver de utbildningsinsatser som anordnas gemensamt för alla ST-läkare i region/landsting erbjuder vi även egna ST-läkardagar och ST-läkarnätverk i Capios regi för att ytterligare stimulera utbildningsklimatet.

Kollektivavtal
Närvarande chef
Kompetensutveckling, både internt och externt
Friskvårdsbidrag
Frukost varje dag
En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra

Om dig

Du är leg. läkare med ett genuint intresse för allmänmedicinens bredd och variation och vill, tillsammans med oss, arbeta för en god vård av hög kvalitet. Att bidra till verksamhetens utveckling ser du som en naturlig del av ditt arbete och du har lätt för att skapa bra möten med både patienter, arbetskamrater och samverkansparter. Du skall kunna kommunicera på ett tydligt sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är en person som bidrar med engagemang och arbetsglädje.

Sista ansökningsdag: 2024-02-03

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Sektionsledare Anestesi - Dagkirurgiska enheten

Anestesisjuksköterska
Läs mer Jan 11
Om oss
Vi söker nu sektionsledare till dagkirurgiska enheten på Capio Lundby Specialistsjukhus. Här får du möjligheten att vara del av ett gott gäng som stolt levererar både högkvalitativ sjukvård för regionens invånare samt ett bemötande i högsta klass.Vi kan erbjuda dig ett varierande arbete i en framåtlutad organisation där målet är att leverera hög medicinsk kvalitet, medkänsla och ansvar. Sjukhuset präglas av ett genomgående kvalitetstänk och stort patientfokus med god kontinuitet och hög tillgänglighet. Vi är därför extra stolta över att våra patienter ger oss högsta betyg i bemötande i de senaste årens patientenkäter.

Vi är en del av Capio och arbetar i en decentraliserad organisation där besluten skall fattas så nära patienten som möjligt. Därför söker vi dig som är intresserad av både helheten och den enskilda patientens perspektiv. Vi tror att du tycker om att ta ansvar och tillsammans med sjukhusets medarbetare vill utveckla en modern sjukvård framåt.

Capio Lundby Specialistsjukhus ligger på Wieselgrensplatsen, mindre än 10 minuter med kollektivtrafik från centrala Göteborg. Via ett omfattande vårdavtal med Västra Götalandsregionen bedriver vi specialistsjukvård inom dialys/njurmedicin, kirurgi, medicin, psykiatri, ögon, ÖNH samt en opererande enhet inom dagkirurgi.

Beskrivning
Dagkirurgiska enheten består av tre operationssalar, en sterilenhet samt en pre- och postoperativ enhet. Våra opererande specialiteter är kirurgi, ÖNH och ögon. Vi bedriver dagkirurgisk verksamhet måndag till fredag och vissa veckor under sommaren har vi stängt. Vi har ett effektivt operationsflöde och ett nära samarbete inom sjukhuset för att göra detta möjligt.

Vi opererar både barn och vuxna patienter vilket skapar en givande variation i arbetsuppgifterna. Vi arbetar i team och verksamheten bygger på ett flödesinriktat arbetssätt. I nuläget är vi ca: 35 medarbetare.

Som sektionsledare är ditt grundschema 07:00-15.30 måndag till fredag. Vi har fasta rullande 6 veckors schema. På 6 veckor arbetar medarbetarna 4 arbetspass 11-19.30 (måndag - torsdag) och en fredag till kl.18. Medarbetare har viss möjlighet att påverka sitt schema.

Arbetsuppgifter
Som sektionsledare hos oss arbetar du både kliniskt och i arbetsledande funktion. Du ansvarar tillsammans med sektionsledarkollega för att genomföra det dagliga operationsprogrammet, vid behov i samråd med enhetschef och/eller medicinskt ansvarig läkare. Du ansvarar för kortsiktig personalplanering och deltar i planering av APT, utvecklingsdagar och bidrar aktivt till den pågående verksamhetsutvecklingen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad anestesisjuksköterska med flera års erfarenhet, gärna från flera av våra specialiteter. Vi söker dig med ett stort intresse och engagemang för arbetsledning och verksamhetsutveckling inom operation och anestesi. Du tycker om att påverka, ta ansvar, har god samarbetsförmåga och tycker det är viktigt med god kommunikation och ett gott bemötande. Du arbetar med fokus på kvalitet och effektivitet på operationsavdelningen och tillsammans med de enheter vi servar.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbetsledning, gärna från operationsavdelning med barn och/eller dagkirurgisk inriktning.

Inför tillsvidareanställning tillämpar vi 6 månaders provanställning.Publicerat: 2024-01-11

Sista ansökningsdag: 2024-01-31

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Sjuksköterska

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 10
Om oss

Capio Vårdcentral Kvillebäcken ligger i moderna, ljusa lokaler på centrala Hisingen med nära anslutning till Hjalmar Brantingsplatsens kommunikationer. Hos oss har ca 17 100 patienter valt att lista sig, det ser vi som ett riktigt gott betyg. Vi är ca 60 medarbetare som gör vårt allra bästa för att patienterna ska få en så bra vård som möjligt och med ett gott bemötande. Var med oss du också - du välkomnas in till ett härligt arbetsteam.

Din roll

Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska i primärvård, bl.a. telefonrådgivning, provtagning, mottagningsarbete och hembesök. Vi försöker alltid erbjuda en varierande arbetsdag som kan innehålla både rådgivning via chatt eller telefon samt fysiska möten och bedömningar med patienter.

Vi arbetar i team tillsammans med läkare, psykologer, distriktssköterskor och rehab.
Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats.

Vi erbjuder dig

Kollektivavtal
Närvarande chefer
Kompetensutveckling, både internt och externt
Friskvårdsbidrag
Frukost varje fredag
En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra

Om dig

Du som söker är legitimerad sjuksköterska och trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av mottagningsarbete. Har du arbetat på vårdcentral tidigare är det meriterande.Publicerat: 20240110

Sista ansökningsdag:20240131

Tillträde: 20240301

Ansök nu

Läkare / ST-läkare

Läkare
Läs mer Dec 11
Om oss

Capio Vårdcentral Kvillebäcken ligger i moderna, ljusa lokaler på centrala Hisingen samt nära anslutning till Hjalmar Brantingsplatsens kommunikationer. Hos oss har ca 17 500 patienter valt att lista sig, det ser vi som ett riktigt gott betyg. Vi är ca 70 medarbetare som gör vårt allra bästa för att patienterna ska få en så bra vård som möjligt och med ett gott bemötande.

Capio Närsjukvård satsar på modernisering av våra vårdtjänster och olika typer av effektivisering för ökad vårdkvalitet. Vi har Capio Academy, vår utbildningsinstitution, som ska ta oss ett steg närmare vår vision - att bli kunskaps- och kvalitetsledande inom svensk primärvård. Inom Capio vill vi skapa långsiktiga relationer med våra medarbetare - vi arbetar aktivt för att utveckla våra medarbetares potential. För engagerade och kunniga medarbetare finns goda karriärmöjligheter och vägar till utveckling inom organisationen.

Din roll

I tjänsten som läkare/ST-läkare ingår bl.a. att undersöka, utreda, bedöma och behandla patienter. Du är en viktig del av verksamhetens utveckling och är med och driver mottagningens arbete framåt. Vi har ett starkt fokus på kvalitet är därför en naturlig del av det löpande arbetet.

Hos oss får du god handledning och det stöd du behöver för att utvecklas i din roll. Vi strävar efter att din utbildning ska bli så givande och intressant som möjligt för att ge dig de kunskaper och erfarenheter du behöver för ditt framtida arbete som specialist i allmänmedicin. Vi erbjuder en marknadsmässig lön, därutöver har vi en lönestege för positiv löneutveckling. Utöver de utbildningsinsatser som anordnas gemensamt för alla ST-läkare i region/landsting erbjuder vi även egna ST-läkardagar och ST-läkarnätverk
i Capios regi för att ytterligare stimulera utbildningsklimatet.

Om du ännu inte har en ST-tjänst så kan väntetiden för ST-kontrakt vara lång inom VGR. Hos oss kommer du ändå få ett schema som ST-läkare samt handledning och studietid som våra övriga ST-läkare har.

Vi erbjuder dig

En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra. Du kan alltid be om hjälp eller stöd från en närvarande chef eller andra kollegor. Vi har fri frukt varje dag och på fredagar är det frukost som de flesta äter tillsammans (lite trångt men mycket trevligt). Utöver det så har vi kollektivavtal, friskvårdsbidrag och fantastiska kollegor.

Om dig

Du är leg. läkare med ett genuint intresse för allmänmedicinens bredd och variation och vill, tillsammans med oss, arbeta för en god vård av hög kvalitet. Att bidra till verksamhetens utveckling ser du som en naturlig del av ditt arbete och du har lätt för att skapa bra möten med både patienter, arbetskamrater och samverkansparter. Du skall kunna kommunicera på ett tydligt sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är en person som bidrar med engagemang och arbetsglädje.

Sista ansökningsdag: 2024-01-11

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Distriktssköterska till Capio Kvillebäcken!

Distriktssköterska
Läs mer Nov 13
Vilka är vi?

Capio Vårdcentral Kvillebäcken ligger i moderna, ljusa lokaler på centrala Hisingen samt nära anslutning till Hjalmar Brantingsplatsens kommunikationer. Hos oss har ca 17 500 patienter valt att lista sig, det ser vi som ett riktigt gott betyg. Vi är ca 70 medarbetare som gör vårt allra bästa för att patienterna ska få en så bra vård som möjligt och med ett gott bemötande.

Vad gör en distriktssköterska hos oss?
Hos oss arbetar vi i team med bland annat läkare, rehab, psykologer och sjuksköterskor. Det innebär att vi konsulterar varandra och lägger upp en plan för patienten, så att patienten får så bra vård som möjligt.

En vanlig dag för en distriktssköterska kan innebära omläggningar, vaccinationer, hembesök, telefonrådgivning och utredningar. Du har nära till dina kollegor och det finns alltid någon att fråga.Vi erbjuder dig

Kollektivavtal
Närvarande chefer
Friskvårdsbidrag på 3000 kr om året
Frukt varje dag och fredagsfrukost varje fredag

Om dig

Vi söker dig som är utbildad distriktsjuksköterska och som har erfarenhet av att arbeta på vårdcentral. Du är van vid att arbeta självständigt är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalité.

Meriterade om har erfarenhet av SAMSA, inkontinensutredningar och minnesutredningar.Publicerat: 20231002

Sista ansökningsdag:20231231

Ansök nu

Specialister i allmänmedicin

Specialistläkare
Läs mer Aug 21
Capio Närsjukvård region Väst Norr omfattar 12 vårdcentraler, 10 rehab-mottagningar och 1 företagshälsovård lokaliserade i 9 olika orter i Västra Götalandsregionen.De korta beslutsvägarna, kvalitetsarbetet och tilliten till medarbetarna!

Det var svaren som hamnade i topp när medarbetare för en tid sedan fick lyfta vad de tycker skiljer Capio från andra arbetsgivare i branschen.

Detta är något vi är stolta över och som vi värnar om.

Vi vill gärna komma i kontakt med dig som är specialistläkare i primärvården för att berätta mer om vad detta innebär i praktiken och vad vi kan erbjuda dig.

Vi har stora möjligheter att skapa ett upplägg anpassat efter just dina önskemål och förutsättningar. Våra vårdcentraler finns över hela landet så chansen är stor att vi har en verksamhet nära dig. Vi kan dessutom erbjuda en flexibel och varierande arbetsvardag – du kanske vill alternera mellan fysiska besök på vårdcentralen och digitala patientmöten där du t ex kan arbeta hemifrån? Vi har kommit långt i vår digitaliseringsresa och kan tillsammans med dig skräddarsy olika lösningar.

Capio Närsjukvård Region Väst Norr har verksamheter i Göteborg, Stenungsund, Tjörn, Orust, Älvängen, Lödöse, Trollhättan, Grästorp, Lysekil och Strömstad. Vi ett stort fokus på att förbättra arbetssituationen för läkare inom primärvården. Utifrån grundtanken om teambaserad, personcentrerad vård skapar vi nya arbetssätt som gynnar både arbetsmiljö och patienter. Vi är måna om att din kompetens ska komma till sin rätt och att ge dig möjligheten att ägna så mycket tid som möjligt åt värdeskapande arbete.

Nyfiken på att veta mer? Hör av dig så pratar vi möjligheter!

Claudia Kremer
Tel: 0703-194039
E-post: claudia.kremer@capio.se

Är detta inte aktuellt för dig just nu, men kanske för någon du känner? Tipsa gärna vidare!

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök https://capio.se/.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Distriktssköterska till Capio Vårdcentral Kvillebäcken!

Distriktssköterska
Läs mer Okt 2
Om oss

Capio Vårdcentral Kvillebäcken ligger i moderna, ljusa lokaler på centrala Hisingen samt nära anslutning till Hjalmar Brantingsplatsens kommunikationer. Hos oss har ca 17 500 patienter valt att lista sig, det ser vi som ett riktigt gott betyg. Vi är ca 70 medarbetare som gör vårt allra bästa för att patienterna ska få en så bra vård som möjligt och med ett gott bemötande. Var med oss du också - du välkomnas in till ett härligt arbetsteam.

Din roll

Vi söker nu en distriktsjuksköterska för arbete på vårdcentralen. Du kommer arbeta med mottagningsarbete och telefonrådgivning. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vi arbetar i team med bland annat läkare, rehab, psykologer och sjuksköterskor!Vi erbjuder dig

Kollektivavtal
Närvarande chefer
Kompetensutveckling, både internt och externt
Friskvårdsbidrag
Frukost varje fredag
En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra

Om dig

Vi söker dig som är utbildad distriktsjuksköterska och som har erfarenhet av att arbeta på vårdcentral. Du är van vid att arbeta självständigt är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalité. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling.

Meriterade om har erfarenhet av SAMSA, inkontinensutredningar och minnesutredningar.Publicerat: 20231002

Sista ansökningsdag:20231231

Ansök nu

Astma/KOL-sjuksköterska

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 28
Om oss

På Capio Vårdcentral Hovås har vi samlat all vår kunskap under samma tak vilket gör att vi skapar en stark och kompetent personalgrupp med många års erfarenhet av primärvård. Vi är ett härligt gäng på 35 medarbetare som tillsammans gör skillnad för våra ca 13 500 listade patienter - idag och genom hela livet. Vårdcentralen är belägen i ”Nya Hovås” med närhet till både centrum och havet. Det är lätt att ta sig till oss med buss och vi har goda parkeringsmöjligheter för dig som åker bil

Din roll

Tjänsten innebär förutom egen mottagning även sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska i primärvård med bl.a. telefonrådgivning, lab samt arbete i Chatten (Flow). Som Astma/KOL sjuksköterska ansvarar du för din egna mottagning där du i nära samarbete arbetar tillsammans med ansvarig läkare. Du har kontakt med våra patienter såväl fysiskt som digitalt.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Dessutom erbjuder vi även:

Kollektivavtal

Närvarande chef

Kompetensutveckling, både internt och externt

Friskvårdsbidrag

Frukost varje dag

Om dig

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom Astma/KOL och är trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av mottagningsarbete. Har du arbetat på vårdcentral tidigare är det meriterande. Du är noggrann i ditt arbete, har förmåga till flexibilitet och kan anpassa tempo och arbetsmetoder efter vad varje situation kräver. Vi värdesätter laganda och förmåga att ta initiativ. Som person är du tydlig och förtroendeingivande samt har god förmåga att strukturera och prioritera. Du är engagerad och noga med att alltid hålla hög kvalitet i ditt arbete.

Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, vi jobbar med fortlöpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Sista ansökningsdag: 2023-12-28

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Sjuksköterska

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 20
Om oss

Capio Vårdcentral Angered

- Hos oss kommer du trivas!

Vår verksamhet ligger mitt i Angered centrum. Vi är ca 34 anställda i olika åldrar och har drygt 9100 listade patienter. Vi ser vår teamkänsla som ett ledord och har ett nära samarbete mellan alla professioner i verksamheten och däribland rehab för att kunna erbjuda rätt vårdnivå utifrån vårdbehovet. Vi är stolta över vår höga tillgänglighet, lägger stort fokus på bemötande och har ett flexibelt arbetssätt för att hitta en välfungerande vardag och kunna möta våra patienters behov. En öppen dialog och korta beslutsvägar gör att idéer och förbättringsförslag varmt välkomnas.

Din roll

Nu välkomnar vi Dig som är antingen grundutbildad sjuksköterska eller distriktsköterska till vår verksamhet i Angered. På vårdcentralen kommer du att kunna arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som bland annat telefonrådgivning varvat med egen mottagning. Vi arbetar med både akuta och planerade besök. Under förmiddagarna har vi drop in där du vissa dagar arbetar i team med sjuksköterskekollega och läkare och sambedömer patienter med nytillkomna akuta besvär. Vi arbetar också digitalt och har en öppen chatt med våra patienter dagligen.

Uppdraget är idag en heltidstjänst med tillträdesdatum enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Vi är en arbetsplats där vi är måna om varandra och ser vikten av ett gott bemötande. Vi har roligt tillsammans och utöver detta har vi:

Kollektivavtal
Närvarande chef
Kompetensutveckling, både internt och externt
Friskvårdsbidrag
Frukost varje fredag
En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra

Om dig

Vi söker dig som är utbildad distriktsjuksköterska/sjuksköterska och som gärna har erfarenhet av att arbeta på vårdcentral. Du är van vid att arbeta självständigt, är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge vård av hög medicinsk kvalité. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling.

I vårt team är det viktigt att vara en person som är intresserad av att arbeta tvärprofessionellt, dvs med läkare, rehabpersonal och övriga yrkeskategorier på vårdcentralen för att ge bästa möjliga vård. Egenskaper som flexibilitet och en önskan att vilja arbeta tillsammans är positivt för att kunna trivas hos oss.Publicerat: 20231120

Sista ansökningsdag: 20231220

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Sjuksköterska

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 20
Om oss

Capio Vårdcentral Angered

- Hos oss kommer du trivas!

Vår verksamhet ligger mitt i Angered centrum. Vi är ca 34 anställda i olika åldrar och har drygt 9100 listade patienter. Vi ser vår teamkänsla som ett ledord och har ett nära samarbete mellan alla professioner i verksamheten och däribland rehab för att kunna erbjuda rätt vårdnivå utifrån vårdbehovet. Vi är stolta över vår höga tillgänglighet, lägger stort fokus på bemötande och har ett flexibelt arbetssätt för att hitta en välfungerande vardag och kunna möta våra patienters behov. En öppen dialog och korta beslutsvägar gör att idéer och förbättringsförslag varmt välkomnas.

Din roll

Nu välkomnar vi Dig som är antingen grundutbildad sjuksköterska eller distriktsköterska till vår verksamhet i Angered. På vårdcentralen kommer du att kunna arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som bland annat telefonrådgivning varvat med egen mottagning. Vi arbetar med både akuta och planerade besök och har under förmiddagarna en drop in mottagning där du vissa dagar sitter och arbetar tillsammans med sjuksköterskekollega och läkare som tar emot och bedömer patienter med nytillkomna akuta besvär. Vi arbetar också digitalt och har en öppen chatt med våra patienter dagligen.

Uppdraget är idag en heltidstjänst med tillträdesdatum enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där vi är måna om varandra och ser vikten av att gott bemötande av varandra och ser värdet av att ha roligt och tillsammans bidra till en god arbetsmiljö för alla. Utöver detta har vi:

Kollektivavtal
Närvarande chef
Kompetensutveckling, både internt och externt
Friskvårdsbidrag
Frukost varje fredag
En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra

Om dig


Vi söker dig som är utbildad distriktsjuksköterska/sjuksköterska och som gärna har erfarenhet av att arbeta på vårdcentral. Du är van vid att arbeta självständigt, är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge vård av hög medicinsk kvalité. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling.

I vårt team är det viktigt att vara en person som är intresserad av att arbeta tvärprofessionellt, dvs med läkare, rehabpersonal och övriga yrkeskategorier på vårdcentralen för att ge bästa möjliga vård. Egenskaper som flexibilitet och en önskan att vilja arbeta tillsammans är positivt för att kunna trivas hos oss.Publicerat: 20231120

Sista ansökningsdag: 20231220

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu