Göteborgskooperativet För Independent Living, Gi jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Göteborgskooperativet För Independent Living, Gi i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Personlig assistent sökes till Västra Göteborg (60%)

Personlig assistent
Läs mer Jun 11
Personlig assistent sökes till västra Göteborg ca 60%

 

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Hej!

Vill du ha ett jobb där du känner att det du jobbar med är viktigt och gör skillnad?

Jag är en 30 årig kille som för fyra år sen var med om en bilolycka där jag ådrog mig en ryggmärgsskada.

Jag söker nu en personlig assistent på ungefär 60% till mitt assistent team. Är du en snäll och trygg person kommer du trivas bra hos oss!

Jag söker dig som är positiv, noggrann och problemlösare, men det är också viktigt att du kan ta ett steg tillbaka när det inte finns något att göra.

Jag bor i Askim tillsammans med min sambo. Det finns ett eget assistentrum där man kan vara när man inte hjälper mig. Det finns även parkering utanför och busshållplatsen ligger ca 4min gångväg ifrån med bra förbindelser.  

Jag gillar att umgås med vänner och familj och att ha middagar. Mina intressen är musik, mat och dryck, sport och mitt jobb där jag jobbar hemifrån.  

Du måste ha erfarenhet av vården eller personlig assistans. Har du jobbat med ryggmärgsskador är det en merit. Du bör ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Då jag har assistans dygnet runt innebär jobbet att du arbetar varierande tider dvs dag, kväll, helg och vaken natt. Arbetstiderna är förlagda enligt ett rullande schema. Anställningen  är ett vikariat på 60% som kan övergå till en visstidsanställning så länge uppdraget varar.

Flexibilitet värdesätts högt som att du kan hoppa in när någon är sjuk.

Hör gärna av dig om du känner att du är personen för jobbet!

Tillträde snarast.

Kollektivavtal Kommunal-Fremia. Lön enl överenskommelse.

Som personlig assistent i GIL kan du vara stolt över ditt jobb. Du kommer att utföra arbetsuppgifter som skapar förutsättningar, minimerar hinder och ger plats för en annan människas potential

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Manlig personlig assistent sökes i Göteborg

Personlig assistent
Läs mer Maj 29
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

En kille på 18 år söker personliga assistenter, han är i sin vardag helt beroende av sina hjälpmedel och har ett stort behov av hjälp med all förflyttning och ADL (aktivitet i det dagliga livet).

Du bör ha god fysik då det förekommer en del förflyttningar, men också god samarbetsförmåga då det är dubbelassistans. Vårt krav är att du inte röker på arbetsplatsen.

Tjänsten är på ca 70-100 % fördelat på dagar och kvällar. 

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent med hundvana sökes, Kungälv, 50 %

Personlig assistent
Läs mer Maj 27
Arbetet är på timmar till att börja med och runt 50% med möjlighet till mer. Främst dagtid.

På grund av dubbelt boende söker jag nu en ny stjärna till min stabila assistentgrupp. Jag är en kvinna på 50 år, bor normalt i Göteborg och behöver nu hjälp utanför Kungälv vid havet, cirka 45 min med bil, en period. Jag arbetar som journalist hemifrån och ägnar mycket tid åt träning med min hund så hundvana är ett krav. Jag har en muskelsjukdom och du ska bara kompensera för svaga muskler i livets samtliga moment, tänka, besluta och initiera gör jag själv. Om du vet med dig att vård och omsorg verkligen är din grej ska du nog inte jobba hos mig. Förutom att ha humor så måste samtliga punkter nedan uppfyllas för att du ska vara aktuell för anställning hos mig.

- Mycket god fysik, inga svaga eller känsliga ryggar. Vi jobbar med manuella förflyttningar och jag använder manuell rullstol.


- Helt flytande i svenska eller engelska, så att inga missförstånd uppstår.

- Körkort och egen bil, eftersom det inte går några bussar till mig.

Som person bör du vara trygg i dig själv, vara bra på att anpassa dig för olika situationer och ha stor känsla för integritet och att ditt jobb är mitt liv. Det är ofta snabba växlingar mellan intensivt arbete och passivitet och jag uppskattar mycket om du gillar att laga mat eftersom det är en hel del av den varan. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet, du får nödvändig introduktion av mig.


GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sommarvikariat, 75 %, vaken natt till kille i Ale

Personlig assistent
Läs mer Maj 20
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Vi letar nu efter en ansvarsfull och glad sommarvikarie till vår arbetsgrupp. 

Tjänst innefattar ett vikariat, vaken natt på ca 75%.

Den som söker assistent är en positiv och påhittig kille på 15 år med hörselnedsättning och trach.

För att passa på tjänsten är det viktigt att du har stor ansvarskänsla, kan arbeta självständigt, följa direktiv och tycker om att vara vaken på nätterna.

I denna vikarietjänst arbetar man i snitt 3 nätter per vecka.

På sommaren påbörja du vanligtvis ditt pass hemma hos kunden men någon gång kan arbetat påbörjas på annan plats.

Vi ser det som positivt och meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med barn, eller har någon tidigare kunskap om trach, knapp eller teckenspråk.

Svenska i tal och skrift är ett krav då killen har en hörselnedsättning och du skall tolka honom för hans omgivning.

För att arbeta med barn måste du enligt lag uppvisa ett utdrag https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Vi ser fram emot just din ansökan!

Vi kommer hålla intervjuer löpande så välkommen med ansökan redan idag!

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Deltidsarbete som personlig assistent till ridaktivitet

Personlig assistent
Läs mer Maj 20
En av våra erfarna assistenter slutar till hösten pga. studier och nu söker vi dig som behöver ett givande och långvarigt deltidsarbete på ca 50 %.

Jag som behöver din hjälp är en 23 årig kille som nyligen flyttat till egen lägenhet i Sävedalen, nära kollektivtrafik. Jag har ett gott humör och gillar att skratta. Jag är kommunikativ och använder tecken som stöd samt bildstöd. Förutom mitt goda humör har jag intellektuell funktionsnedsättning, autistiska drag och är väldigt rutinbunden.

Jag är mycket aktiv och gillar många aktiviteter såsom att rida, ta skogspromenader och plocka pinnar, åka spårvagn, tåg och buss, ha sångsamling, åka och bada, cykla, titta på tecknad film m.m.

Det skall inte behövas några tunga lyft då jag inte har några större fysiska funktions-nedsättningar. Du kan dock behöva locka och leka fram min förmåga och finurligt hitta på bra sätt att motivera mig. Ett lekfullt sinne är bra men även förmågan att jobba med lågaffektivt bemötande. Jag har sällan dubbelassistans så du bör vara trygg att jobba själv.

Det är bra om mycket av detta stämmer med dig:


• Du har eget driv, är social och gillar att kommunicera
• Du är trygg, positiv, lekfull och har glimten i ögat
• Du har ett pedagogiskt tänk, förskolepedagogik är att föredra
• Du är trygg i att arbeta med lågaffektivt bemötande
• Du är ordningsam och det går att lita på dig
• Du kan eller vill lära dig tecken som stöd
• Du gillar mina aktiviteter

Den tjänst vi nu söker rätt person för innebär att man arbetar varje torsdag från kl. 14 till fredag morgon kl. 07.45, passet innefattar 6 timmar sovande jour. Min aktivitet på torsdagar är att jag åker till Lunna Ridklubb och rider så du får inte vara hästrädd.

Utöver torsdagarna kommer du arbeta 2-3 helgdagar per 6 veckor. Fredagspass är fr 15- lö 10.15, lördagspass är lö 10- sö 10.15 och söndagspass är sö 10- må 07.45. Alla pass har någon aktivitet på dagen och innefattar 6 timmar sovande jour på natten.

Tjänsten börjar med bredvidgång och introduktion som är ganska lång. Fungerar allt bra övergår tjänsten i en visstidsanställning. Vi kommer intervjua löpande så är du intresserad, sök direkt.

Vi är anslutna till assistansbolaget GIL. GIL har inget vinstintresse och arbetar efter Independent living-filosofin. Du kan läsa mer om GIL på deras hemsida: www.gil.se 

Ansökan ska skickas in genom ansökningsformulär på GILs hemsida. Bifoga CV samt personligt brev.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personliga assistenter sökes till Göteborg med omnejd

Personlig assistent
Läs mer Jun 10
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Vi söker dig som vill arbetar som personlig assistent. Du måste kunna tala och förstå svenska bra, eftersom många tjänster kräver att du skall tolka den personen du arbetar för.


Just nu har vi allt ifrån (timmar-80 %) som rullar på så länge assistansuppdraget varar, till extrajobb.

Vi på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal.

Att arbeta som personlig assistent kan många gånger vara olikt andra arbeten. Hur det blir beror på vem du jobbar hos och vem du är. Ni väljer varandra och bygger upp en relation som känns bra för båda. För många är tidigare arbetslivserfarenhet och utbildningar ganska ointressant, utan oftast handlar det om personkemi.

Arbetsuppgifterna för en personlig assistent beror på vem man jobbar hos. Somliga behöver mycket hjälp med kroppen, andra med knoppen. Vissa festar hårt, reser lång, har många barn. Somliga pluggar, andra jobbar. Någon hänger ofta i stallet, andra gillar hockey. Någon tycker om att måla, en annan älskar prinsesstårtor. Somliga är tystlåtna, andra snacksaliga.

Om du är intresserad av att jobba som personlig assistent i GIL, så skickar du in ett personligt brev, ditt CV och svarar på urvalsfrågorna.

Tjänsterna tillsätts löpande!


GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sommarvikariat med bad varje dag och fortsatt tjänst i höst!

Personlig assistent
Läs mer Maj 16
Vår 24-årige son behöver en manlig personliga assistent som kan ta ett sommarvikariat på 60-80% från nu till mitten av augusti med möjlighet att fortsätta på tjänst som blir ledig i höst. Arbetspassen är i regel 8-9 timmar långa och aldrig nattpass. Arbetsplatsen ligger nära Marklandsgatan, Göteborg.

Vår son är musikalisk allätare och skulle gärna lyssna lite mer på klassiskt, jazz och världsmusik. Juni-augusti åker vi varje eftermiddag till Lilla Amundön där det finns en uppvärmd utomhusbassäng nära havet. Resten av året simmar han mån-lördag på Dalheimers hus i Majorna.

Hans kropp har många begränsningar och ditt jobb är att hjälpa honom med mycket praktiskt. Han simmar dagligen för att få träning, så du måste klara att bada i bassäng ofta. Han har autism och gillar att lära sig ny fakta. Varje dag letar han och assistenten fakta om något och sen behöver han lite hjälp att skriva en sammanfattning. Du måste kunna stava riktigt bra på minst svenska eller engelska, det finns inte tid att googla. God kunskap i spanska är ett plus, men om du har något annat du brinner för så finns det goda chanser att vår son också blir intresserad.

Han har ett stort ordförråd och pratar mycket, men kan ändå vara en utmaning att förstå eftersom han gillar att tala i gåtor och inte alltid tänker som oss normalstörda. Bästa assistenterna har alltid sin ”detektivhjärna” påslagen och gillar att bygga vidare på hans ordlekar. När vi hittat assistenter som förstår hans humor så hörs skratt och sång.

Stort tålamod, pedagogisk förmåga och ett varmt hjärta behövs i jobbet. Många assistenter har stannat i flera år så vi vet att det är ett bra och givande jobb för rätt person.

Lön från 165 kr/h, ob tillkommer på kvällar och helger. Intervju och inskolning sker snarast.


GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.


 


Kontaktperson


Tobias Svensson

GIL-stöd

031-636860

tobias.svensson@gil.se

Ansök nu

Personlig assistent sökes till Linné, Göteborg, tim- och sem.vik 80 %

Personlig assistent
Läs mer Maj 13
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Arbetstider dagar, kvällar, helger och vaken natt.


Jag är en aktiv kille som älskar musik och att gå på konserter när tillfälle ges. Till vardags är jag vanligtvis på daglig verksamhet. Brukar bada en gång i veckan. Och på helgerna träffar jag gärna vänner, familj, går på bio, fikar m.m.

Jag har en CP-skada, sitter i permobil och använder taldator samt blisspråk som kommunikationsmedel då jag saknar tal. Det är en fördel om du har erfarenhet av detta, men inget krav. Jag söker dig som är positiv, lyhörd, initiativtagande, ansvarsfull, noggrann och social och som kan stötta mig i min vardag för att jag ska få en så bra tillvaro som möjligt.

Söker just nu en assistent som kan jobba hos mig som timvikarie. Ser gärna att du även kan jobba isommar. 

God svenska i tal och skrift är ett krav, eftersom jag inte har ett verbalt språk och du skall tolka mig. Ett annat krav är minst två referenser.


GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kvinnlig personlig assistent, 75 %, till Onsala

Personlig assistent
Läs mer Maj 13
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Arbetstiderna är förlagda på dagar, kvällar, helger och nätter med två timmars sovande jour enligt ett rullande schema.

18-årig aktiv tjej söker en kvinnlig assistent som kan assistera henne både med vardagliga sysslor, hitta på roliga saker, vara en träningskompis som "peppar" henne till stordåd. 

Du som söker är trygg, lyhörd och initiativrik. Du kan både tänka utanför "ramarna" och "hålla många bollar i luften" samtidigt.

Det är en fördel om du har arbetat inom vården eller som personlig assistent tidigare. Det är ett krav att du både pratar och förstår svenska bra, eftersom du skall tolka tjejen för hennes omgivning.


Tjejen bor på landet i Onsala, utanför Kungsbacka, tillsammans med sin familj, varför du måste ha körkort och tillgång till bil, så att du kan ta dig till arbetsplatsen.

Tjänsten börjar som en timanställning på cirka en månad, för att sedan övergå till en visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar med en tjänstgöringsgrad om 75 % om vi trivs tillsammans. Det finns även möjlighet att enbart vara timanställd och bli inringd vid behov.

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Ansök nu

Sommarvikariat med bad varje dag och fortsatt tjänst i höst!

Personlig assistent
Läs mer Maj 12
Vår 24-årige son behöver en manlig personliga assistent som kan ta ett sommarvikariat på 60-80% från nu till mitten av augusti med möjlighet att fortsätta på tjänst som blir ledig i höst. Arbetspassen är i regel 8-9 timmar långa och aldrig nattpass. Arbetsplatsen ligger nära Marklandsgatan, Göteborg.

Vår son är musikalisk allätare och skulle gärna lyssna lite mer på klassiskt, jazz och världsmusik. Juni-augusti åker vi varje eftermiddag till Lilla Amundön där det finns en uppvärmd utomhusbassäng nära havet. Resten av året simmar han mån-lördag på Dalheimers hus i Majorna.

Hans kropp har många begränsningar och ditt jobb är att hjälpa honom med mycket praktiskt. Han simmar dagligen för att få träning, så du måste klara att bada i bassäng ofta. Han har autism och gillar att lära sig ny fakta. Varje dag letar han och assistenten fakta om något och sen behöver han lite hjälp att skriva en sammanfattning. Du måste kunna stava riktigt bra på minst svenska eller engelska, det finns inte tid att googla. God kunskap i spanska är ett plus, men om du har något annat du brinner för så finns det goda chanser att vår son också blir intresserad.

Han har ett stort ordförråd och pratar mycket, men kan ändå vara en utmaning att förstå eftersom han gillar att tala i gåtor och inte alltid tänker som oss normalstörda. Bästa assistenterna har alltid sin ”detektivhjärna” påslagen och gillar att bygga vidare på hans ordlekar. När vi hittat assistenter som förstår hans humor så hörs skratt och sång.

Stort tålamod, pedagogisk förmåga och ett varmt hjärta behövs i jobbet. Många assistenter har stannat i flera år så vi vet att det är ett bra och givande jobb för rätt person.

Lön från 165 kr/h, ob tillkommer på kvällar och helger. Intervju och inskolning sker snarast.


GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.


 


Kontaktperson


Tobias Svensson

GIL-stöd

031-636860

tobias.svensson@gil.se

Ansök nu

Manlig personlig assistent sökes i Göteborg

Personlig assistent
Läs mer Maj 7
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

En kille på 18 år söker personliga assistenter, han är i sin vardag helt beroende av sina hjälpmedel och har ett stort behov av hjälp med all förflyttning och ADL (aktivitet i det dagliga livet).

Du bör ha god fysik då det förekommer en del förflyttningar, men också god samarbetsförmåga då det är dubbelassistans. Vårt krav är att du inte röker på arbetsplatsen.

Tjänsten är på ca 75-100 % fördelat på dagar och kvällar. 

 

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent sökes till Västra Göteborg (60%)

Personlig assistent
Läs mer Maj 6
Personlig assistent sökes till västra Göteborg ca 60%

 

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Hej!

Vill du ha ett jobb där du känner att det du jobbar med är viktigt och gör skillnad?

Jag är en 30 årig kille som för fyra år sen var med om en bilolycka där jag ådrog mig en ryggmärgsskada.

Jag söker nu en personlig assistent på ungefär 60% till mitt assistent team. Är du en snäll och trygg person kommer du trivas bra hos oss!

Jag söker dig som är positiv, noggrann och problemlösare, men det är också viktigt att du kan ta ett steg tillbaka när det inte finns något att göra.

Jag bor i Askim tillsammans med min sambo. Det finns ett eget assistentrum där man kan vara när man inte hjälper mig. Det finns även parkering utanför och busshållplatsen ligger ca 4min gångväg ifrån med bra förbindelser.  

Jag gillar att umgås med vänner och familj och att ha middagar. Mina intressen är musik, mat och dryck, sport och mitt jobb där jag jobbar hemifrån.  

Du måste ha erfarenhet av vården eller personlig assistans. Har du jobbat med ryggmärgsskador är det en merit. Du bör ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Då jag har assistans dygnet runt innebär jobbet att du arbetar varierande tider dvs dag, kväll, helg och vaken natt. Arbetstiderna är förlagda enligt ett rullande schema. Anställningen  är ett vikariat på 60% som kan övergå till en visstidsanställning så länge uppdraget varar.

Flexibilitet värdesätts högt som att du kan hoppa in när någon är sjuk.

Hör gärna av dig om du känner att du är personen för jobbet!

Tillträde snarast.

Kollektivavtal Kommunal-Fremia. Lön enl överenskommelse.

Som personlig assistent i GIL kan du vara stolt över ditt jobb. Du kommer att utföra arbetsuppgifter som skapar förutsättningar, minimerar hinder och ger plats för en annan människas potential

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistenter sökes till Göteborgsområdet

Personlig assistent
Läs mer Maj 16
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Vi söker dig som vill arbetar som personlig assistent. Du måste kunna tala och förstå svenska bra, eftersom många tjänster kräver att du skall tolka den personen du arbetar för.
Just nu har vi allt ifrån (50-80 %) som rullar på så länge assistansuppdraget varar, till sommarjobb.

Vi på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal.

Att arbeta som personlig assistent kan många gånger vara olikt andra arbeten. Hur det blir beror på vem du jobbar hos och vem du är. Ni väljer varandra och bygger upp en relation som känns bra för båda. För många är tidigare arbetslivserfarenhet och utbildningar ganska ointressant, utan oftast handlar det om personkemi.

Arbetsuppgifterna för en personlig assistent beror på vem man jobbar hos. Somliga behöver mycket hjälp med kroppen, andra med knoppen. Vissa festar hårt, reser lång, har många barn. Somliga pluggar, andra jobbar. Någon hänger ofta i stallet, andra gillar hockey. Någon tycker om att måla, en annan älskar prinsesstårtor. Somliga är tystlåtna, andra snacksaliga.

Om du är intresserad av att jobba som personlig assistent i GIL, så skickar du in ett personligt brev, ditt CV och svarar på urvalsfrågorna.

Tjänsterna tillsätts löpande!
GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistenter sökes till Göteborgsområdet

Personlig assistent
Läs mer Maj 20
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Vi söker dig som vill arbetar som personlig assistent. Du måste kunna tala och förstå svenska bra, eftersom många tjänster kräver att du skall tolka den personen du arbetar för.
Just nu har vi allt ifrån (50-80 %) som rullar på så länge assistansuppdraget varar, till sommarjobb.

Vi på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal.

Att arbeta som personlig assistent kan många gånger vara olikt andra arbeten. Hur det blir beror på vem du jobbar hos och vem du är. Ni väljer varandra och bygger upp en relation som känns bra för båda. För många är tidigare arbetslivserfarenhet och utbildningar ganska ointressant, utan oftast handlar det om personkemi.

Arbetsuppgifterna för en personlig assistent beror på vem man jobbar hos. Somliga behöver mycket hjälp med kroppen, andra med knoppen. Vissa festar hårt, reser lång, har många barn. Somliga pluggar, andra jobbar. Någon hänger ofta i stallet, andra gillar hockey. Någon tycker om att måla, en annan älskar prinsesstårtor. Somliga är tystlåtna, andra snacksaliga.

Om du är intresserad av att jobba som personlig assistent i GIL, så skickar du in ett personligt brev, ditt CV och svarar på urvalsfrågorna.

Tjänsterna tillsätts löpande!
GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vaken natt, i Göteborg med omnejd

Personlig assistent
Läs mer Maj 13
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Just nu har vi ett par arbetsledare som söker personliga assistenter som kan arbeta vaken natt under sommaren.

Vi på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal för vaken.

Att arbeta som personlig assistent kan många gånger vara olikt andra arbeten. Hur det blir beror på vem du jobbar hos och vem du är. Ni väljer varandra och bygger upp en relation som känns bra för båda. För många är tidigare arbetslivserfarenhet och utbildningar ganska ointressant, utan oftast handlar det om personkemi.

Arbetsuppgifterna för en personlig assistent beror på vem man jobbar hos. Somliga behöver mycket hjälp med kroppen, andra med knoppen. Vissa festar hårt, reser lång, har många barn. Somliga pluggar, andra jobbar. Någon hänger ofta i stallet, andra gillar hockey. Någon tycker om att måla, en annan älskar prinsesstårtor. Somliga är tystlåtna, andra snacksaliga.

Om du är intresserad av att jobba som personlig assistent i GIL, så skickar du in ett personligt brev, ditt CV och svarar på urvalsfrågorna.

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kvinnlig personlig assistent sökes till 12-årig kille i Partille, ca 75 %

Personlig assistent
Läs mer Apr 26
Vi söker en personlig assistent till vår 12-åriga son som behöver hjälp med det mesta i vardagen bland annat med matning, medicinering, hygien, leka och träna.

Det är viktigt för honom att bibehålla rörligheten i kroppen gör vilket att träning och stretchning är en viktig del i arbetet.  Det är viktigt att du som person är lugn, lyhörd och kan tolka ljud och kroppsspråk då det är så han kommunicerar.Arbetstiderna är förlagda dag 08:00-16, kväll 14:30-20:00, vardag som helgdag, enligt ett rullande schema, med tjänstgöring varannan helg. 

Tjänsten börjar som en timanställning för att övergå till en visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar, om vi trivs tillsammans.

Personkemi är A och O, vi ser gärna att du är en person med god fysik för arbetet kräver lyft och förflyttning. Meriterande om du arbetat med barn tidigare.

För att få jobba med barn med funktionsnedsättning måste du ha ett utdrag från belastningsregistret http://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-Belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ , beställ gärna detta redan idag då det tar ett tag innan man får hem det. Du kan även beställa det direkt till din digitala mejlbox, då kommer det inom ett par timmar.GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sommarjobb som personlig assistent

Personlig assistent
Läs mer Apr 24
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Manlig personlig assistent sökes till kille 27 år boendes i Haga, Göteborg ca 70 %

Tjänsten varar över sommaren juni,juli och augusti med start i juni månad. Till en början kommer du arbeta tillsammans med ordinarie assistent för att du ska få en bra introduktion och lära dig arbetet med Elias.

Schemat är 4-veckors rullande med varierande arbetstider, vardagar och helger. Arbetstiderna är förlagda till dagtid (07.30-17.00), kvällstid/natt/morgon (17.00-07.30) med sovande jour (23.30-06.00).

Elias, 27 år gammal bor i egen lägenhet i Haga, Göteborg och söker nu en assistent som kan arbeta med honom då hans ordinarie assistenter har semester. Elias går inte, utan använder sig av antingen manuell rullstol, elrullstol eller permobil. Elias behöver hjälp med förflyttningar i och ur rullstol, i samband med toalettbesök m.m. Assistenterna behöver hjälpa Elias med att sköta sitt hushåll, med allt ifrån städning och matlagning samt hjälp vid dusch och toalettbesök. 

På dagarna arbetar Elias på ett företag i Gamlestaden, där han har med sig sin assistent. Elias har ett stort musik- och filmintresse. Han går regelbundet på bio, på konserter mm. Han gillar att spela olika spel på sin dator och att ta en promenad med sin rullstol och en fika på stan. Han tränar regelbundet på gym där hans assistenter är med och hjälper till. 

Du som söker detta arbete är en positiv kille, som tycker att det ska bli kul att assistera Elias och hjälpa honom i hans vardag. Du är socialt lagd och har lätt för att umgås med människor. Du är även initiativrik och driven och förstår när du skall vara ”motorn” och när du skall ”backa”.

Har Elias och du gemensamma intressen är det en klar fördel. Intervjuer kommer att hållas löpande i takt med att ansökningar kommer in. 

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Anders

Andborandersson@gmail.com

Ansök nu

Timanställning som övergår i sommarvikariat. Arbetsplats i Kungsladugård

Personlig assistent
Läs mer Apr 22
Manlig assistent sökes med:

-stort hjärta och tålamod

-gillar att jobba pedagogiskt

-brett musikintresse, gärna spelar nägot instrument

-inga problem med att ofta bada i bassäng

-gillar att vara ute även i göteborgskt ruskväder

-inga problem med axlar, knän, rygg eller liknande

-levande fantasi och berättarförmåga

 

Om du blir nyfiken så gå vidare och sök jobbet som assistent åt vår son 23-årige son. Han har flera funktionshinder och behöver hjälp med mycket. Men ännu mer vill han ha ett meningsfull liv med träning och livslångt lärande. I sommar blir det bad i Lilla Amundöns utomhuspool så gott som varje eftermiddag!

Du börjar med en timanställning i vår (kan bli 20 h/v) som övergår i semestervikariat på ca 80%. Troligen finns det möjlighet att fortsätta till hösten. Du bör kunna jobba onsdagskvällar. Arbetstiderna ligger mellan 8 och 21. Det finns två pass per dag som går omlott under eftermiddagen då det behövs dubbelassistans. Intervjuer hålls löpande. Välkommen att söka!

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. 


Kontaktperson


Tobias Svensson

GIL-stöd

031-636860

tobias.svensson@gil.se

Ansök nu

Positiv ung man söker personlig assistent i Mölndal, 50-90 %

Personlig assistent
Läs mer Apr 15
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Söker du en arbetsplats med fungerande rutiner som blandas med härlig jargong och humor i vardagens arbete, då kanske detta är rätt arbetsplats för dig.

Med hjälp av arbetsledaren följer här en kort beskrivning om mig.

Jag är en man på 33 år som kan se dagliga små händelser med humor och jag söker dig som som sprider trygghet och värme runt dig i ditt arbete. Så att jag, efter mina förutsättningar kan leva mitt liv.

Jag övervinner svårigheter med en ödmjukhet, envishet och ett tålmodigt kämpande i min vardag. Med en viss självironi och humor blivit lite enklare.

Jag har dubbelassistans dygnets alla timmar (vaken natt) efter en olycka där jag fick en förvärvad hjärnskada.

Mina assistenter arbetar dagar, kvällar, helger och vaken natt, med tjänstgöring varannan helg.

Det är viktigt för mig att du har en positiv inställning till livet, god känsla för detaljer i arbetet och förmåga att följa arbetsrutiner.

Krav är att du har mycket goda språkkunskaper i svenska, så att inga missförstånd uppstår och eftersom du dessutom skall tolka mig för min omgivning. Själv kommunicerar jag med kroppsspråk och ögonen.

Om du har erfarenhet av trach och ventilator, så är det en merit.

Jag har en passion för resor till sol och bad. Uppskattar event, bio, vardaglig träning, vara i sociala sammanhang, men även lugna hemmakvällar är både skönt och nödvändigt för mig.

Eftersom jag har en lägenhet på Spanska solkusten, kan det hända att du kommer att arbeta i Spanien några veckor/år. Givetvis med både god framförhållning och planering.

Mina assistenter förflyttar mig med taklift/hjälpmedel och jag har permobil.

Tjänsten börjar som en timanställning för att sedan kunna övergå till en visstidsanställning med tjänstgöringrad på 50-90 %, om vi trivs tillsammans. Jag prioriterar sökande som har en långsiktigt ambition till tjänsten.

Vi söker även sommarvikarier på 50-90 %.

Väcker min presentation intresse är du välkommen att söka tjänsten till den coolaste killen i rulle :)

Har du frågor ang jobbet hör du av dig och mejlar: mcarsi@live.se

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent sökes till Västra Göteborg (60%)

Personlig assistent
Läs mer Apr 13
Personlig assistent sökes till västra Göteborg ca 60%

 

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Hej!

Vill du ha ett jobb där du känner att det du jobbar med är viktigt och gör skillnad?

Jag är en 30 årig kille som för fyra år sen var med om en bilolycka där jag ådrog mig en ryggmärgsskada.

Jag söker nu en personlig assistent på ungefär 60% till mitt assistent team. Är du en snäll och trygg person kommer du trivas bra hos oss!

Jag söker dig som är positiv, noggrann och problemlösare, men det är också viktigt att du kan ta ett steg tillbaka när det inte finns något att göra.

Jag bor i Askim tillsammans med min sambo. Det finns ett eget assistentrum där man kan vara när man inte hjälper mig. Det finns även parkering utanför och busshållplatsen ligger ca 4min gångväg ifrån med bra förbindelser.  

Jag gillar att umgås med vänner och familj och att ha middagar. Mina intressen är musik, mat och dryck, sport och mitt jobb där jag jobbar hemifrån.  

Du måste ha erfarenhet av vården eller personlig assistans. Har du jobbat med ryggmärgsskador är det en merit. Du bör ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Då jag har assistans dygnet runt innebär jobbet att du arbetar varierande tider dvs dag, kväll, helg och vaken natt. Arbetstiderna är förlagda enligt ett rullande schema. Anställningen  är ett vikariat på 60% som kan övergå till en visstidsanställning så länge uppdraget varar.

Flexibilitet värdesätts högt som att du kan hoppa in när någon är sjuk.

Hör gärna av dig om du känner att du är personen för jobbet!

Tillträde snarast.

Kollektivavtal Kommunal-Fremia. Lön enl överenskommelse.

Som personlig assistent i GIL kan du vara stolt över ditt jobb. Du kommer att utföra arbetsuppgifter som skapar förutsättningar, minimerar hinder och ger plats för en annan människas potential

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Timanställning som övergår i sommarvikariat. Arbetsplats i Kungsladugård

Personlig assistent
Läs mer Apr 12
Manlig assistent sökes med:

-stort hjärta och tålamod

-gillar att jobba pedagogiskt

-brett musikintresse, gärna spelar nägot instrument

-inga problem med att ofta bada i bassäng

-gillar att vara ute även i göteborgskt ruskväder

-inga problem med axlar, knän, rygg eller liknande

-levande fantasi och berättarförmåga

 

Om du blir nyfiken så gå vidare och sök jobbet som assistent åt vår son 23-årige son. Han har flera funktionshinder och behöver hjälp med mycket. Men ännu mer vill han ha ett meningsfull liv med träning och livslångt lärande. I sommar blir det bad i Lilla Amundöns utomhuspool så gott som varje eftermiddag!

Du börjar med en timanställning i vår (kan bli 20 h/v) som övergår i semestervikariat på ca 80%. Troligen finns det möjlighet att fortsätta till hösten. Du bör kunna jobba onsdagskvällar. Arbetstiderna ligger mellan 8 och 21. Det finns två pass per dag som går omlott under eftermiddagen då det behövs dubbelassistans. Intervjuer hålls löpande. Välkommen att söka!

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. 


Kontaktperson


Tobias Svensson

GIL-stöd

031-636860

tobias.svensson@gil.se

Ansök nu

Personliga assistenter sökes till Mölnlycke, vaken natt och sommarvik

Personlig assistent
Läs mer Apr 8
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Tjänsterna är fördelade

1. vaken natt med arbetstider oftast förlagda mellan 21.00-09.00, 70 %, sommarvikariat 24/6-6/9, enligt schema, med möjlighet att vara timvikarie innan sommaren och efter sommaren.

2. dagar, kvällar och helger, med tider oftast förlagda 09.00-21.00, 75 % sommarvikariat, som kan fortsätta som en vikariat på 50 % under hösten med tjänstgöring varannan helg.

Jag är en ung man i mina bästa år, som bor i egen lägenhet i Mölnlycke med hjälp av mina assistenter. Trots mina funktionsnedsättningar som gör att jag behöver hjälp med allt ifrån intimhygien, till matning, aktiviteter och mycket mer, så gillar jag att vara aktiv och fokusera på det positiva här i livet.

Därför söker jag dig, som har en positiv inställning till livet. Har tålamod. Gillar att det händer saker. Är initiativrik- Har lätt för att samarbeta. Pratar, förstår och skriver mycket bra svenska och förstår skrivna instruktioner, eftersom jag inte har någon verbal kommunikation och du skall tolka mig för min omgivning.

Du måste dessutom ha körkort och god körvana, i och med att jag har egen bil, som mina assistenter kör. Vidare så måste du ha en väldans massa andra positiva egenskaper.

Jag tränar en hel del i uppvärmda bassänger. Kör go-cart. Åker Balder på Liseberg. Går på bio, konserter, sportevenemang och teatrar. Träffar vänner. Bowlar. Reser. Och en hel del annat.

Min assistansgrupp består av killar och tjejer, de flesta mellan 30-40 år, där vissa arbetar dag/kväll och andra arbetar vaken natt. Dagtid förekommer det så gott som dagligen dubbelassistans under ett par timmar.

Bägge dessa tjänster börjar som en timanställning med bredvidgång dag- och kvällstid, oavsett om du skall arbeta vaken natt. Detta för att vi skall lära känna varandra när jag är aktiv.

Eftersom det tar lite tid att lära känna mig, så hjälps mina assistenter åt att täcka upp vid sjukdom och ledigheter.

Till mig tar du dig lätt med buss. Grön Express stannar ca 500 meter ifrån min lägenhet, men alla passar startar/avslutas inte  alltid hemma hos mig.

Din ansökan, ett kortare brev om dig själv, ditt CV och svar på urvalsfrågorna.GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Timanställning som övergår i sommarvikariat. Arbetsplats i Kungsladugård

Personlig assistent
Läs mer Apr 6
Manlig assistent sökes med:

-stort hjärta och tålamod

-gillar att jobba pedagogiskt

-brett musikintresse, gärna spelar nägot instrument

-inga problem med att ofta bada i bassäng

-gillar att vara ute även i göteborgskt ruskväder

-inga problem med axlar, knän, rygg eller liknande

-levande fantasi och berättarförmåga

 

Om du blir nyfiken så gå vidare och sök jobbet som assistent åt vår son 23-årige son. Han har flera funktionshinder och behöver hjälp med mycket. Men ännu mer vill han ha ett meningsfull liv med träning och livslångt lärande. I sommar blir det bad i Lilla Amundöns utomhuspool så gott som varje eftermiddag!

Du börjar med en timanställning i vår (kan bli 20 h/v) som övergår i semestervikariat på ca 80%. Troligen finns det möjlighet att fortsätta till hösten. Du bör kunna jobba onsdagskvällar. Arbetstiderna ligger mellan 8 och 21. Det finns två pass per dag som går omlott under eftermiddagen då det behövs dubbelassistans. Intervjuer hålls löpande. Välkommen att söka!

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. 


Kontaktperson


Tobias Svensson

GIL-stöd

031-636860

tobias.svensson@gil.se

Ansök nu

Helgassistent sökes till 5-årig kille i Sävedalen

Personlig assistent
Läs mer Apr 4
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Glad, positiv assistent sökes i Sävedalen till vår härliga son. Vår kille är 5 år, har CP, svår intellektuell funktionsnedsättning och har ett stort omsorgsbehov där han behöver hjälp att stå, äta (via PEG), distribuera mediciner etc. Han är väldigt socialt medveten och har nära till skratt, vilket vi även ser att en assistent har. Han älskar musik, att kramas, leka, promenader etc.

Vi letar efter en assistent som kan arbeta helger, ca 10-17 på lördagar och söndagar två helger i månaden men om vi hittar rätt person kan det finnas möjlighet att arbeta en helg eller ett par helgdagar enligt överenskommelse. Det finns även möjlighet att arbeta mer på lov och vikariera för vår ordinarie assistent för den som är intresserad. Det är ett stort plus men inget krav om du talar engelska.

En helg innebär ofta en kombination av utflykt till tex. Eldorado eller en park, en stund i ståstol, gunga, lek med ljudknappar, stretching, vila och distribuering av sondmat/mediciner. Det finns även möjlighet att arbeta mer på lov och vikariera för vår ordinarie assistent för den som är intresserad.

Det är viktigt att du har stor ansvarskänsla och ett genuint barnintresse. Vi har en hiss i huset och lyft/hjälpmedel men tunga lyft förekommer ibland. Det är ett stort plus men inget krav om du talar engelska.

Du börjar hos oss som timanställd men går sedan över till en anställning för visstid så länge uppdraget varar om allting fungerar bra för dig och för oss.

Beställ gärna ett belastningsregisterutdrag för arbete med barn med funktionsnedsättning redan nu om du är intresserad!

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Pratglad universitetsstudent söker personlig assistent

Personlig assistent
Läs mer Apr 3
Jag heter Elin och är 21 år. Jag bor i Torslanda med mamma, pappa och våra hundar. Just nu söker jag en ny assistent, det kanske är du?

Jag studerar andra året på Universitet i centrala Göteborg. På fritiden är jag en mångsysslare som har en stor förkärlek för teater, rollspel och brädspel, pyssel av många olika slag samt att laga mat och baka. Går gärna på stan och fikar eller äter en god middag med vänner.

Varför söker jag en assistent då? Jag har en muskelsjukdom som kallas för SMA typ 2 vilket innebär att jag behöver hjälp med allting praktiskt, från hygien och sjukgymnastik till att vispa ägg och ta fram alldeles för tjocka böcker. Hjälpmedel för lyft finns men du bör inte ha några ryggproblem eftersom arbetet ändå kan vara fysiskt krävande.

Vad jag söker hos dig som assistent? Du behöver ha god svenska, instruktioner ges muntligt. Du behöver också vara bekväm med att pendla mellan aktivt arbete och att bara vara i närheten då mängden hjälp jag behöver för stunden beror på vad jag gör. Du behöver också vara ordningsam och noga med att komma i tid och inte lukta rök på arbetstid. Vad som däremot inte krävs är erfarenhet, du lär dig allt på plats, och introduceras med bredvidgång med annan assistent. Det absolut viktigaste är att vi trivs tillsammans, det brukar vara lättare att spendera sin tid med en annan människa om man också kan ha det trevligt ihop.

Arbetstiden är förlagd både dagtid, kvällstid, helger, samt sovande jour på nätterna, lite beroende på er sökande. Arbetsplatsen är där jag befinner mig vilket kan innebära att man är hemma, i skolan, eller någon helt annan stans.

Kollektivavtalet är Kommunal-KFO, och lön enligt överenskommelsen.

Tjänsten börjar som en timanställning som sedan kan gå vidare till en visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar med en tjänstgöringsgrad, om vi trivs ihop.

Jag anställer assistenter löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Jag söker dig som vill jobba med just mig, så du får gärna berätta lite om dig själv utifrån vad jag skrivit i denna annons

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Tjänster och sommarvik som personlig assistent i Göteborg med omnejd

Personlig assistent
Läs mer Apr 1
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Vi söker dig som vill arbetar som personlig assistent. Du måste kunna tala och förstå svenska bra, eftersom många tjänster kräver att du skall tolka den personen du arbetar för.

Just nu har vi allt ifrån (timmar-80 %) tjänster till sommarvikariat.


Vi på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal.

Att arbeta som personlig assistent kan många gånger vara olikt andra arbeten. Hur det blir beror på vem du jobbar hos och vem du är. Ni väljer varandra och bygger upp en relation som känns bra för båda. För många är tidigare arbetslivserfarenhet och utbildningar ganska ointressant, utan oftast handlar det om personkemi.

Arbetsuppgifterna för en personlig assistent beror på vem man jobbar hos. Somliga behöver mycket hjälp med kroppen, andra med knoppen. Vissa festar hårt, reser lång, har många barn. Somliga pluggar, andra jobbar. Någon hänger ofta i stallet, andra gillar hockey. Någon tycker om att måla, en annan älskar prinsesstårtor. Somliga är tystlåtna, andra snacksaliga.

Om du är intresserad av att jobba som personlig assistent i GIL, så skickar du in ett personligt brev, ditt CV och svarar på urvalsfrågorna.


Tjänsterna tillsätts löpande!


GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Positiv och ordningsam personlig assistent sökes till vaken natt, 60-75 %

Personlig assistent
Läs mer Mar 25
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Nu behöver jag utöka min assistansgrupp med någon som i första hand kan arbeta vaken natt, 60-75 %, på ett rullande schema. Nattpassen är förlagda 22.30-09.30, så tjänsten passar dig som vet med dig att du är en nattuggla.

Jag sitter i rullstol efter en olycka för ca 10 år sedan och behöver hjälp med det mesta här i vardagen. Jag bor själv i en mysig lägenhet på Hisingen med en härlig utsikt över stan.

Jag har mina assistenter runt mig dygnet runt, uppdelade på dag- kvälls- och nattpass. Nattpassen är vaken natt, utan jour. 

På grund av min ryggmärgsskada har jag ständiga smärtor, men jag är trots det oftast glad och vid gott mod. Mot mina smärtor är massage lindrande, så flera gånger om dagen brukar jag få hjälp av mina duktiga assistenter attt massera mina armar och axlar.

Jag tillbringar mycket tid med min iPad, är intresserad av sport och är en obotlig ÖIsare. Jag uppskattar även musik, bra filmer, god mat och goda samtal.

Tjänsten börjar som en timanställning i maj/juni och övergår sedan till en visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar om vi kommer överens och då med en tjänstgöringsgrad på 60-75% i juli. Tjänsten börjar med bredvidgång på några dag- och kvällspass, så att vi lär känna varandra när jag är vaken och därefter bredvidgång även på nätterna, så att både du och jag känner oss trygga med varandra och du även med arbetsuppgifterna.

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kvinnlig personlig assistent sökes till centrala Göteborg

Personlig assistent
Läs mer Mar 20
GIL står för Göteborgskoperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans och arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.


Jag är en gift kvinna i 70-års åldern som bor i en stor modern lägenhet mycket centralt i Göteborg och söker en personlig assistent. Jag behöver hjälp och stöd för att fungera och har därför dubbel assistans under dagtid. Tillsammans med ytterligare en assistent får Du hjälpa mig med det mesta i vardagen, som hygien, tolkning av vad jag vill och olika former av träning och under fritidsaktiviteter.

Jag behöver assistans dagtid, alla dagar i veckan. Två assistenter arbetar 08.00-13.30 och två 14.30–20.00. Det är också möjligt att välja två pass efter varandra. Du kommer att ingå i ett arbetslag som har stort inflytande över sin arbetstid och vi har också kontakt med varandra via en gemensam telefongrupp. Du anmäler vilka pass Du vill arbeta och om de är lediga så får du det. Då vet då du också vilka pass Du har fått under de kommande fyra veckorna.

Strax före jul 2001 fick jag en hjärnblödning som klassades som arbetsskada och några år senare skadades jag under en operation för att kunna gå lite bättre. Den misslyckades helt så i stället blev jag helt rullstolsbunden. Idag har jag fått tillbaka viss rörlighet i vänster arm och fot. Jag har också förlorat mitt tal men förstår allt man talar om och är bra på att visa vad jag vill ha hjälp med.

Mina intressen är allmänna och jag tycker om att vara utomhus, shoppa, lite kultur och framför allt att träna och då behöver jag mycket stöd.

Du är initiativrik, lyhörd och ser vad som behöver göras. Du är rökfri och behärskar svenska språket, eftersom du skall tolka mig med min omgivning. Du är trygg och har en stor portion humor och ser omvårdnad som en självklarhet. Du bör ha erfarenhet och god samarbetsförmåga och vara van att arbeta med människor. Personkemin är viktig och jag lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten börjar som en timanställning och trivs vi tillsammans så kan anställningen övergå till en visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar med en tjänstgöringsgrad på 50%.

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kvinnlig assistent sökes till Onsala

Personlig assistent
Läs mer Mar 15
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Här finns en glad aktiv tonårstjej som bor med sin familj i Onsala, utanför Kungsbacka som nu söker efter en ny stjärna med stort hjärta att hänga med.

Arbetstiderna är förlagda på dagar, kvällar, helger och nätter med sovande jour.

Du börjar hos oss som timanställd i ca en månad varefter du går över till en anställning så länge uppdraget varar. Tjänsten som finns är om ca 75%, men vi söker även timanställda som kan hoppa in och arbeta vid behov.

Tjejen behöver hjälp/stöd i vardagens sysslor men även någon att hitta på roliga saker med samt en tränings kompis som peppar. Du som söker tjänsten ska vara busig, trygg, ha en personlighet som är lyhörd, intiativrik och gilla att hitta på saker.

Du ska ha ett stort intresse av att arbeta med människor, vara ansvarsfull, positiv och klara av att hålla flera bollar i luften. Det är viktigt att du kan ”tänka utanför ramarna” och att du vågar bjuda på dig själv. Du har barnasinnet kvar och tycker att det är roligt att utforska och utmana och tror på att allt är möjligt bara man vill. Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska, har erfarenhet av personlig assistans arbete men störst vikt kommer att läggas på personlig lämplighet och personkemi. Känns det fortfarande lockande? 

Då behöver du stämma in på samtliga punkter nedan:


• Du har körkort, god körvana samt tillgång till egen bil, eftersom vi bor utan tillgång till allmänna kommunikationsmedel 
• Du är kvinna 
• Du är rökfri, eftersom vi är en rökfri arbetsplats.
• Du är INTE pälsallergiker, eftersom vi har djur
• Du är prestigelös, flexibel och har en härlig humor
• Du är vaccinerad mot Covid-19

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

60% tjänst i Kungsladugård för manlig assistent

Personlig assistent
Läs mer Mar 14
Manlig assistent sökes med:

-stort hjärta och tålamod

-gillar att jobba pedagogiskt

-brett musikintresse, gärna spelar nägot instrument

-inga problem med att ofta bada i bassäng

-gillar att vara ute även i göteborgskt ruskväder

-inga problem med axlar, knän, rygg eller liknande

-levande fantasi och berättarförmåga

 

Om du blir nyfiken så gå vidare och sök jobbet som assistent åt vår son 23-årige son. Han har flera funktionshinder och behöver hjälp med mycket. Men ännu mer vill han ha ett meningsfull liv med träning och livslångt lärande. Du börjar med en timanställning som kan övergå i en tjänst från april på ca 60% uppdelat på tre pass i veckan. Du bör kunna jobba onsdagskvällar. Arbetstiderna ligger mellan 8 och 21. Det finns två pass per dag som går omlott under eftermiddagen då det behövs dubbelassistans. Intervjuer hålls löpande. Välkommen att söka!

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Ansök nu

Manlig personlig assistent sökes i Göteborg

Personlig assistent
Läs mer Mar 14
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.En kille på 18 år söker personliga assistenter, han är i sin vardag helt beroende av sina hjälpmedel och har ett stort behov av hjälp med all förflyttning och ADL (aktivitet i det dagliga livet).

Du bör ha god fysik då det förekommer en del förflyttningar, men också god samarbetsförmåga då det är dubbelassistans. Vårt krav är att du inte röker på arbetsplatsen.

Tjänsten är på ca 50-100 % fördelat på dagar och kvällar. 

 

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

60% tjänst i Kungsladugård för manlig assistent

Personlig assistent
Läs mer Mar 13
Manlig assistent sökes med:

-stort hjärta och tålamod

-gillar att jobba pedagogiskt

-brett musikintresse, gärna spelar nägot instrument

-inga problem med att ofta bada i bassäng

-gillar att vara ute även i göteborgskt ruskväder

-inga problem med axlar, knän, rygg eller liknande

-levande fantasi och berättarförmåga

 

Om du blir nyfiken så gå vidare och sök jobbet som assistent åt vår son 23-årige son. Han har flera funktionshinder och behöver hjälp med mycket. Men ännu mer vill han ha ett meningsfull liv med träning och livslångt lärande. Du börjar med en timanställning som kan övergå i en tjänst från april på ca 60% uppdelat på tre pass i veckan. Du bör kunna jobba onsdagskvällar. Arbetstiderna ligger mellan 8 och 21. Det finns två pass per dag som går omlott under eftermiddagen då det behövs dubbelassistans. Intervjuer hålls löpande. Välkommen att söka!

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Ansök nu

Assistent sökes till 65-årig kvinna i Kortedala för sommarvikariat

Personlig assistent
Läs mer Mar 13
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Jag söker en sommarvikarie som kan arbeta då mina ordinarie assistenter har semester i sommar, vilket innebär ca 50-75% över veckorna 29-34, samt om du har möjlighet hoppa in vid sjukluckor och liknande. Arbetet hos mig är förlagt mellan 08:30-19:30 med en timmas rast mellan 12-13, både vardagar och helger.

När du är assistent hos mig så stöttar du mig med förflyttning i och ur rullstol, stöttar mig med min hygien, såväl som att göra iordning mat, ta hand om min lägenhet och när jag skall ut för att handla eller göra någonting trevligt. Jag har MS och nedsatt funktion i händerna så därför behöver jag stöd med mycket i vardagen.

Det är viktigt att du behärskar god svenska så att vi förstår varandra eftersom jag behöver förklara vad och hur saker skall göras, och så förstås att du är trevlig och att vi kommer bra överens eftersom det blir mycket tid vi spenderar i varandras sällskap.

Mina ordinarie assistenter har med sig sina hundar till arbetsplatsen, så även om du inte kommer att träffa hundarna så kan det vara svårt att arbeta hos mig om du är allergisk.

 

- Sommarvikariat v 29-34

- Ca 50-75%

- Arbetstider 8.30-19.30, vardag och helg

 

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

60% tjänst i Kungsladugård för manlig assistent

Personlig assistent
Läs mer Mar 11
Manlig assistent sökes med:

-stort hjärta och tålamod

-gillar att jobba pedagogiskt

-brett musikintresse

-inga problem med att ofta bada i bassäng

-gillar att vara ute även i göteborgskt ruskväder

-inga problem med axlar, knän, rygg eller liknande

-levande fantasi och berättarförmåga

 

Om du blir nyfiken så gå vidare och sök jobbet som assistent åt vår son 23-årige son. Han har flera funktionshinder och behöver hjälp med mycket. Men ännu mer vill han ha ett meningsfull liv med träning och livslångt lärande. Du börjar med en timanställning som kan övergå i en tjänst från april på ca 60% uppdelat på tre pass i veckan. Du bör kunna jobba onsdagskvällar. Arbetstiderna ligger mellan 8 och 21. Det finns två pass per dag som går omlott under eftermiddagen då det behövs dubbelassistans. Intervjuer hålls löpande. Välkommen att söka!

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Ansök nu

Personlig assistent sökes till Linné, tim- & sommarvik

Personlig assistent
Läs mer Mar 11
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Jag är en aktiv kille som älskar musik och att gå på konserter när tillfälle ges. Till vardags är jag vanligtvis på daglig verksamhet. Brukar bada en gång i veckan. Och på helgerna träffar jag gärna vänner, familj, går på bio, fikar m.m.

Jag har en CP-skada, sitter i permobil och använder taldator samt blisspråk som kommunikationsmedel då jag saknar tal. Det är en fördel om du har erfarenhet av detta, men inget krav. Jag söker dig som är positiv, lyhörd, initiativtagande, ansvarsfull, noggrann och social och som kan stötta mig i min vardag för att jag ska få en så bra tillvaro som möjligt.

Söker just nu en assistent som kan jobba hos mig som timvikarie. Ser gärna att du även kan jobba till sommaren. Här jobbar du dag, kvälls - och nattpass. Det är mycket viktigt att du kan jobba dag.

God svenska i tal och skrift är ett krav! Vi önskar även få referenser.

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Timvikarie sökes till 69-årig man i Kortedala

Personlig assistent
Läs mer Mar 11
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Jag söker en eller flera personliga assistenter som kan hoppa in vid sjukdom eller vid semestrar.

På grund av min funktionsnedsättning så behöver jag hjälp med det mesta i vardagen, framförallt förflyttningar i och utanför min lägenhet så det är viktigt att du är fysiskt stark och frisk nog att kunna stötta mig med det, men jag behöver också stöd att ta hand om mitt hem, vid handling, att göra iordning mat och i vissa hygiensituationer. Annars så är det förstås viktigt att vi kommer väl överens och kan sitta och prata med varandra – jag är intresserad av sport, musik och film och är en social person.

Det är ett krav att du har god svenska i tal och skrift. Jag ser gärna manliga sökande som är äldre än 35 år med tidigare erfarenhet av personlig assistans. Det är viktigt att det du söker är just en timanställning och att du har möjlighet att hoppa in med kort varsel.

Det förekommer att mina assistenter har med sig hund till arbetsplatsen, så även om du inte kommer att träffa hunden så kan det vara svårt att arbeta hos mig med hundallergi.

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

60% tjänst i Kungsladugård för manlig assistent

Personlig assistent
Läs mer Mar 10
Manlig assistent sökes med:

-stort hjärta och tålamod

-gillar att jobba pedagogiskt

-brett musikintresse

-inga problem med att ofta bada i bassäng

-gillar att vara ute även i göteborgskt ruskväder

-inga problem med axlar, knän, rygg eller liknande

-levande fantasi och berättarförmåga

 

Om du tror att du har lämpliga egenskaper så gå vidare och sök jobbet som assistent åt vår son 23-årige son genom att svara på frågeformuläret. Du börjar med en timanställning som kan övergå i en tjänst från april på ca 60% uppdelat på tre pass i veckan. Du bör kunna jobba onsdagskvällar. Arbetstiderna ligger mellan 8 och 21.Det finns två pass dagligen som går omlott på eftermiddagen då det behövs dubbelassistans. Intervjuer hålls löpande. Välkommen att söka!

Ansök nu

Kvinnlig personlig assistent sökes till Ytterby, vik 50 %

Personlig assistent
Läs mer Feb 14
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Arbetstiderna är vanligtvis förlagda mellan måndag till fredag 07.30-21.00, vissa tider är det dubbelassistans.

Kvinnan som söker assistans är 38 år och bor i Ytterby, nära Kungälv. Hon är flerfunktionshindrad och behöver hjälp med allt ifrån aktivering, stöttning i vardagen till personlig hygien.

Kvinnan gillar att ha en trevlig stämning omkring sig, lyssnar gärna på musik och åker regelbundet till badhus och badar. I badet är hennes assistenter med och tränar tillsammans med henne.

Hon söker en kvinnlig personlig assistent som är lugn, trygg, stabil och lyhörd.

Det är viktigt att du pratar och förstår svenska bra, eftersom det är du som personlig assistent som tolkar kvinnan för hennes omgivning.

Eftersom kvinnan inte tycker om rök, är det viktigt att du är rökfri. Du måste dessutom ha körkort och tillgång till bil, eftersom det är svårt med allmänna kommunikationsmedel.

Det finns hund och katt i familjen, varför du inte kan vara allergisk.

Du får gärna ha tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, men allra viktigast är att personkemin stämmer.

Nu söker vi en kvinnlig assistent som kan starta med bredvidgång inom kort och sedan gå på ett ca 50 %-igt vikariat under perioden 11/3-10/5 och sedan kanske även kan arbeta som semestervikarie under sommaren 2024.

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Manlig personlig assistent sökes i Göteborg

Personlig assistent
Läs mer Feb 9
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.En kille på 18 år söker personliga assistenter, han är i sin vardag helt beroende av sina hjälpmedel och har ett stort behov av hjälp med all förflyttning och ADL (aktivitet i det dagliga livet).

Du bör ha god fysik då det förekommer en del förflyttningar, men också god samarbetsförmåga då det är dubbelassistans. Vårt krav är att du inte röker på arbetsplatsen.

Tjänsten är på ca 75-100 % fördelat på dagar och kvällar. 

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent sökes till Västra Göteborg (50%)

Personlig assistent
Läs mer Feb 7
Personlig assistent sökes till västra Göteborg ca 50%

 

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Hej!

Vill du ha ett jobb där du känner att det du jobbar med är viktigt och gör skillnad?

Jag är en 30 årig kille som för fyra år sen var med om en bilolycka där jag ådrog mig en ryggmärgsskada.

Jag söker nu en personlig assistent på ungefär 50% till mitt assistent team. Är du en snäll och trygg person kommer du trivas bra hos oss!

Jag söker dig som är positiv, noggrann och problemlösare, men det är också viktigt att du kan ta ett steg tillbaka när det inte finns något att göra.

Jag bor i Askim tillsammans med min sambo. Det finns ett eget assistentrum där man kan vara när man inte hjälper mig. Det finns även parkering utanför och busshållplatsen ligger ca 4min gångväg ifrån med bra förbindelser.  

Jag gillar att umgås med vänner och familj och att ha middagar. Mina intressen är musik, mat och dryck, sport och mitt jobb där jag jobbar hemifrån.  

Du måste ha erfarenhet av vården eller personlig assistans. Har du jobbat med ryggmärgsskador är det en merit. Du bör ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Då jag har assistans dygnet runt innebär jobbet att du arbetar varierande tider dvs dag, kväll, helg och vaken natt. Arbetstiderna är förlagda enligt ett rullande schema. Anställningen  är ett vikariat på 50% som kan övergå till en visstidsanställning så länge uppdraget varar.

Flexibilitet värdesätts högt som att du kan hoppa in när någon är sjuk.

Hör gärna av dig om du känner att du är personen för jobbet!

Tillträde snarast.

Kollektivavtal Kommunal-Fremia. Lön enl överenskommelse.

Som personlig assistent i GIL kan du vara stolt över ditt jobb. Du kommer att utföra arbetsuppgifter som skapar förutsättningar, minimerar hinder och ger plats för en annan människas potential

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kvinnlig assistent sökes till Onsala

Personlig assistent
Läs mer Feb 7
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Här finns en glad aktiv tonårstjej som bor med sin familj i Onsala, utanför Kungsbacka som nu söker efter en ny stjärna med stort hjärta att hänga med.

 

Arbetstiderna är förlagda på dagar, kvällar, helger och nätter med sovande jour.

Du börjar hos oss som timanställd i ca en månad varefter du går över till en anställning så länge uppdraget varar. Tjänsten som finns är om ca 75%, men vi söker även timanställda som kan hoppa in och arbeta vid behov.

 

Tjejen behöver hjälp/stöd i vardagens sysslor men även någon att hitta på roliga saker med samt en tränings kompis som peppar. Du som söker tjänsten ska vara busig, trygg, ha en personlighet som är lyhörd, intiativrik och gilla att hitta på saker.

Du ska ha ett stort intresse av att arbeta med människor, vara ansvarsfull, positiv och klara av att hålla flera bollar i luften. Det är viktigt att du kan ”tänka utanför ramarna” och att du vågar bjuda på dig själv. Du har barnasinnet kvar och tycker att det är roligt att utforska och utmana och tror på att allt är möjligt bara man vill. Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska, har erfarenhet av personlig assistans arbete men störst vikt kommer att läggas på personlig lämplighet och personkemi. Känns det fortfarande lockande? 

Då behöver du stämma in på samtliga punkter nedan:

* Du har körkort, god körvana samt tillgång till egen bil, eftersom vi bor utan tillgång till allmänna kommunikationsmedel 

* Du är kvinna 

* Du är rökfri, eftersom vi är en rökfri arbetsplats.

* Du är INTE pälsallergiker, eftersom vi har djur

* Du är prestigelös, flexibel och har en härlig humor

* Du är vaccinerad mot Covid-19

 

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Levnadsglad kille söker personlig assistent i Mölndal, 80 %

Personlig assistent
Läs mer Feb 5
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.


Vi söker assistenter på 80 % till varierande arbetstider, dag, kväll, varannan helg och aktiv natt efter överenskommelse. Möjlighet till mer arbete vid behov.

Jag är en positiv och levnadsglad ung man på 33 år, som har omfattande funktionsnedsättningar efter en olycka. Därför arbetar mina assistenter dubbelassistans, dygnets alla tider, även vaken natt.

Mina assistenter är oerhört viktiga och betydelsefulla för mig och därför söker jag dig där min presentation väcker din nyfikenhet och intresse att bli en i arbetsgruppen hos mig.

Jag söker dig som arbetar med värme och omtanke så jag efter förmåga kan leva mitt liv som jag vill.

Jag övervinner svårigheter med en ödmjukhet och ett tålmodigt kämpande i min vardag. Med en viss självironi och humor blir livet lite enklare :)

Jag kommunicerar med kroppsspråk och ögonen. Vilket är lätt att förstå när du känner mig.

Det är viktigt för mig att du är en person med positiv inställning till livet i största allmänhet, har en god känsla för detaljer i arbetet och förmåga att följa arbetsrutiner. Du behöver ha goda språkkunskaper i svenska så att vi enkelt förstår varandra.

Om du är en person med nära till humor och skratt. Uppskattar en arbetsplats med fungerande arbetsrutiner. Har du hög arbetsmoral, lätt för att samarbeta, att arbeta i grupp, lätt för att lära dig nya saker, har en positiv inställning och initiativförmåga är du kanske den som jag söker och behöver till mitt arbetslag :)

Tjänsten är inledningsvis en timanställning och bredvidgång, men kan komma att övergå till en visstidsanställning med en tjänstgöringsgrad om 80 %, om vi trivs tillsammans.

Vi söker även en timanställd som kan jobba extra på lovdagar, helger och sjukdom.

Jag uppskattar resor till sol och bad och att vara i sociala sammanhang, men lugna hemmakvällar är också skönt och välbehövligt.

Eftersom jag har en lägenhet vid Spanska solkusten innebär tjänsten att du behöver kunna följa med mig på arbetsresor ett par veckor per år.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter inom personlig assistans eller har tidigare erfarenhet av trackvård och hostmaskin. Fast allra viktigast är att personkemin klickar oss emellan, så lär vi dig under din bredvidgången.

Har du körkort är det ett plus eftersom jag har en anpassad bil som jag kan använda utöver färdtjänsten.

Mina assistenter förflyttar mig med takliftar i mitt hem.

Jag prioriterar sökande med långsiktig ambition till tjänsten.

Här arbetar ett härligt gäng assistenter som ser framemot att utöka arbetslaget :)

Väcker presentationen ditt intresse är du hjärtligt välkommen att söka tjänsten till en cool killen i rulle med ”en eller två rävar bakom varje öra”

Lön efter överenskommelse.

Har du övriga frågor ang jobbet kan du mejla till Mcarsi@live.se

Bifoga personligt brev och CV med din ansökan och vänligen fyll i Gils frågeformulär. Ett foto på dig tillsammans med din ansökan uppskattas men är inget tvång.

OBS! Du söker tjänsten på www.gil.se "Jobba här"


GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Ansök nu

Personlig assistent sökes till/kring Göteborg

Personlig assistent
Läs mer Feb 26
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Vi söker dig som vill arbetar som personlig assistent. Du måste kunna tala och förstå svenska bra, eftersom många tjänster kräver att du skall tolka den personen du arbetar för.

Just nu har vi allt ifrån (timmar-80 %) som rullar på så länge assistansuppdraget varar, till extrajobb.

Vi på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal.

Att arbeta som personlig assistent kan många gånger vara olikt andra arbeten. Hur det blir beror på vem du jobbar hos och vem du är. Ni väljer varandra och bygger upp en relation som känns bra för båda. För många är tidigare arbetslivserfarenhet och utbildningar ganska ointressant, utan oftast handlar det om personkemi.

Arbetsuppgifterna för en personlig assistent beror på vem man jobbar hos. Somliga behöver mycket hjälp med kroppen, andra med knoppen. Vissa festar hårt, reser lång, har många barn. Somliga pluggar, andra jobbar. Någon hänger ofta i stallet, andra gillar hockey. Någon tycker om att måla, en annan älskar prinsesstårtor. Somliga är tystlåtna, andra snacksaliga.

Om du är intresserad av att jobba som personlig assistent i GIL, så skickar du in ett personligt brev, ditt CV och svarar på urvalsfrågorna.

Tjänsterna tillsätts löpande!

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personliga assistenter sökes till barn i Lilla Edet med omnejd, 50-60 %

Personlig assistent
Läs mer Feb 4
Vi söker dig som vill arbetar som personlig assistent. Du måste kunna tala och förstå svenska mycket bra, eftersom du skall tolka barnen för deras omgivning.

Just nu har vi 3 tjänster som rullar på så länge assistansuppdraget varar för barn i Lilla Edet-området

Vi på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal.

Att arbeta som personlig assistent kan många gånger vara olikt andra arbeten; hur det blir beror på vem du jobbar hos och vem du är. Ni väljer varandra och bygger upp en relation som känns bra för både barnet, deras familj och dig, varför personkemi är viktigt.

Till dessa tjänster är det viktigt att du pratar och förstår mycket bra svenska, eftersom du skall tolka barnen för deras omgivning. Du är lugn och trygg, har ett lågeffektivt bemötande och kan sätta gränser. Ett extra plus är om du har arbetat med barn tidigare.

Du måste ha körkort och tillgång till bil, eftersom det inte går kollektivtrafik till någon av familjerna.

För att arbeta med barn, så måste du ha utdrag ur belastningsregistret, vilket du kan beställa här https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ du kan få det inom ett dygn om du har Kivra.

Tjänsterna börjar som timanställning, men om ni trivs tillsammans kan de komma att övergå till visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar med en tjänstgöringsgrad på 50-60 %.

Om du är intresserad av att jobba som personlig assistent i GIL, så skickar du in ett personligt brev, ditt CV och svarar på urvalsfrågorna.

Dessa tjänster skall tillsättas så snart vi har hittat rätt person!

Ansök nu

Manlig personlig assistent sökes i Göteborg

Personlig assistent
Läs mer Jan 21
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.En kille på 18 år söker personliga assistenter, han är i sin vardag helt beroende av sina hjälpmedel och har ett stort behov av hjälp med all förflyttning och ADL (aktivitet i det dagliga livet).

Du bör ha god fysik då det förekommer en del förflyttningar, men också god samarbetsförmåga då det är dubbelassistans. Vårt krav är att du inte röker på arbetsplatsen.

Tjänsten är på ca 75-100 % fördelat på dagar och kvällar. 

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Administratör / administrativ assistent till GIL

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Jan 15
Vi söker en administratör på 100 % till vårt kontor i Göteborg (nära Liseberg). Du har god förmåga till struktur och multitasking och gillar att fylla din dag med många varierande uppgifter och ser andras problem som utmaningar att lösa. Du får i hög grad själv planera din arbetsdag. Du har lätt för att ta människor och kommer ha mycket kontakt med både assistansberättigade och personliga assistenter. Du brinner precis som vi för konceptet Independent Living och tycker om tanken på att ha en arbetsgivare som gör skillnad.

I dina arbetsuppgifter ingår det att svara i telefon under våra telefontider, ta hand om posten, scanna dokument samt förbereda våra lokaler för utbildningar och event – både administrativt och praktiskt. Du håller koll på listor och rutiner, gör beställningar och ser till att det är trevligt att komma till vårt kontor, både genom ditt bemötande och genom att lokalerna är i god ordning. Du är den som ser till att allt finns på rätt plats vid rätt tid!

Du har gått ut gymnasiet med godkända betyg och har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Det är av stor vikt att du har en administrativ ådra och gillar ordning och reda. Du är uppmärksam och noga med detaljerna. Du har god datorvana och behärskar hela Officepaketet. Det är meriterande om du jobbat som personlig assistent eller om du eller någon i din närhet har personlig assistans.

Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde så snart som möjligt, lön enligt överenskommelse. Tjänsterna är tillsvidareanställningar på 100% med en provanställning på 6 månader. Placering är på kontoret.

Ansökan och fler frågor
Fackligt ombud Emelie Liljekrantz 031-63 68 70. Frågor om tjänsten ställer du till Anders Westgerd, VD, på 031-63 21 94 eller anders@gil.se. Välkommen med din ansökan!

Lite om GIL
GIL är en assistansanordnare, vi är i dagsläget 30 personer på kontoret som samordnar personlig assistans för drygt 250 assistansberättigade. Vi har omkring 2 200 anställda personliga assistenter. Hela verksamheten baseras på Independent Living-filosofin, en tanke om att människor med funktionsnedsättningar har samma rätt att bestämma över sitt liv som alla andra. GIL har inget vinstintresse.

Ännu mer om GIL hittar du på vår hemsida www.gil.se

Ansök nu

Kvinnlig personlig assistent sökes till centrala Göteborg

Personlig assistent
Läs mer Jan 11
GIL står för Göteborgskoperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans och arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Jag är en gift kvinna i 70-års åldern som bor i en stor modern lägenhet mycket centralt i Göteborg och söker en personlig assistent. Jag behöver hjälp och stöd för att fungera och har därför dubbel assistans under dagtid. Tillsammans med ytterligare en assistent får Du hjälpa mig med det mesta i vardagen, som hygien, tolkning av vad jag vill och olika former av träning och under fritidsaktiviteter.

Jag behöver assistans dagtid, alla dagar i veckan. Två assistenter arbetar 08.00-13.30 och två 14.30–20.00. Det är också möjligt att välja två pass efter varandra. Du kommer att ingå i ett arbetslag som har stort inflytande över sin arbetstid och vi har också kontakt med varandra via en gemensam telefongrupp. Du anmäler vilka pass Du vill arbeta och om de är lediga så får du det. Då vet då du också vilka pass Du har fått under de kommande fyra veckorna.

Strax före jul 2001 fick jag en hjärnblödning som klassades som arbetsskada och några år senare skadades jag under en operation för att kunna gå lite bättre. Den misslyckades helt så i stället blev jag helt rullstolsbunden. Idag har jag fått tillbaka viss rörlighet i vänster arm och fot. Jag har också förlorat mitt tal men förstår allt man talar om och är bra på att visa vad jag vill ha hjälp med.

Mina intressen är allmänna och jag tycker om att vara utomhus, shoppa, lite kultur och framför allt att träna och då behöver jag mycket stöd.

Du är initiativrik, lyhörd och ser vad som behöver göras. Du är rökfri och behärskar svenska språket, eftersom du skall tolka mig med min omgivning. Du är trygg och har en stor portion humor och ser omvårdnad som en självklarhet. Du bör ha erfarenhet och god samarbetsförmåga och vara van att arbeta med människor. Personkemin är viktig och jag lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten börjar som en timanställning och trivs vi tillsammans så kan anställningen övergå till en visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar med en tjänstgöringsgrad på 50%.

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan!

Frågor besvaras av 

nora_bytyqi89@hotmail.com

Ansök nu

Önskas: manlig assistent med stort hjärta och musikintresse!

Personlig assistent
Läs mer Jan 7
Vår 23-årige son behöver en personliga assistent på ca 60%. Arbetspassen är i regel 8-9 timmar långa och aldrig nattpass. Arbetsplatsen ligger nära Marklandsgatan, Göteborg.

Vår sons kropp har många begränsningar och ditt jobb är att hjälpa honom med mycket praktiskt. Han är musikalisk allätare och skulle gärna lyssna lite mer på klassiskt, jazz och världsmusik. Han simtränar dagligen, så du måste klara att bada i bassäng ofta.

Han har autism och gillar att lära sig ny fakta. Varje dag letar han och assistenten fakta om något och sen behöver han lite hjälp att skriva en sammanfattning. Du måste kunna stava riktigt bra på minst svenska eller engelska, det finns inte tid att googla. God kunskap i spanska är ett plus, men om du har något annat du brinner för så finns det goda chanser att vår son också blir intresserad.

Han har ett stort ordförråd och pratar mycket, men kan ändå vara en utmaning att förstå eftersom han gillar att tala i gåtor och inte alltid tänker som oss normalstörda. Bästa assistenterna har alltid sin ”detektivhjärna” påslagen och gillar att bygga vidare på hans ordlekar. Jobbet blir roligt om även du är lite klurig/finurlig. När vi hittat rätt assistenter så hörs skratt och sång.

Stort tålamod, pedagogisk förmåga och ett varmt hjärta behövs i jobbet. Många assistenter har stannat i flera år så vi vet att det är ett bra och givande jobb för rätt person. Manliga sökande har företräde eftersom det underlättar under ombyte vid simträning.

Intervjuer och inskolning kommer att påbörjas snarast.


GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Ansök nu

Manlig personlig assistent sökes i Göteborg

Personlig assistent
Läs mer Jan 4
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.En kille på 18 år söker personliga assistenter, han är i sin vardag helt beroende av sina hjälpmedel och har ett stort behov av hjälp med all förflyttning och ADL (aktivitet i det dagliga livet).

Du bör ha god fysik då det förekommer en del förflyttningar, men också god samarbetsförmåga då det är dubbelassistans. Vårt krav är att du inte röker på arbetsplatsen.

Tjänsten är på ca 75-100 % fördelat på dagar och kvällar. 

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Levnadsglad kille söker personlig assistent, Mölndal, 80 %

Personlig assistent
Läs mer Jan 2
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Vi söker assistenter på 80 % till varierande arbetstider, dag, kväll, varannan helg och aktiv natt efter överenskommelse. Möjlighet till mer arbete vid behov.

Jag är en positiv och levnadsglad ung man på 33 år, som har omfattande funktionsnedsättningar efter en olycka. Därför arbetar mina assistenter dubbelassistans, dygnets alla tider, även vaken natt.

Mina assistenter är oerhört viktiga och betydelsefulla för mig och därför söker jag dig där min presentation väcker din nyfikenhet och intresse att bli en i arbetsgruppen hos mig.

Jag söker dig som arbetar med värme och omtanke så jag efter förmåga kan leva mitt liv som jag vill.

Jag övervinner svårigheter med en ödmjukhet och ett tålmodigt kämpande i min vardag. Med en viss självironi och humor blir livet lite enklare :)

Jag kommunicerar med kroppsspråk och ögonen. Vilket är lätt att förstå när du känner mig.

Det är viktigt för mig att du är en person med positiv inställning till livet i största allmänhet, har en god känsla för detaljer i arbetet och förmåga att följa arbetsrutiner. Du behöver ha goda språkkunskaper i svenska så att vi enkelt förstår varandra.

Om du är en person med nära till humor och skratt. Uppskattar en arbetsplats med fungerande arbetsrutiner. Har du hög arbetsmoral, lätt för att samarbeta, att arbeta i grupp, lätt för att lära dig nya saker, har en positiv inställning och initiativförmåga är du kanske den som jag söker och behöver till mitt arbetslag :)

Tjänsten är inledningsvis en timanställning och bredvidgång, men kan komma att övergå till en visstidsanställning med en tjänstgöringsgrad om 80 %, om vi trivs tillsammans.

Vi söker även en timanställd som kan jobba extra på lovdagar, helger och sjukdom.

Jag uppskattar resor till sol och bad och att vara i sociala sammanhang, men lugna hemmakvällar är också skönt och välbehövligt.

Eftersom jag har en lägenhet vid Spanska solkusten innebär tjänsten att du behöver kunna följa med mig på arbetsresor ett par veckor per år.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter inom personlig assistans eller har tidigare erfarenhet av trackvård och hostmaskin. Fast allra viktigast är att personkemin klickar oss emellan, så lär vi dig under din bredvidgången.

Har du körkort är det ett plus eftersom jag har en anpassad bil som jag kan använda utöver färdtjänsten.

Mina assistenter förflyttar mig med takliftar i mitt hem.

Jag prioriterar sökande med långsiktig ambition till tjänsten.

Här arbetar ett härligt gäng assistenter som ser framemot att utöka arbetslaget :)

Väcker presentationen ditt intresse är du hjärtligt välkommen att söka tjänsten till en cool killen i rulle med ”en eller två rävar bakom varje öra”

Lön efter överenskommelse.

Har du övriga frågor ang jobbet kan du mejla till Mcarsi@live.se

Bifoga personligt brev och CV med din ansökan och vänligen fyll i Gils frågeformulär. Ett foto på dig tillsammans med din ansökan uppskattas men är inget tvång.

OBS! Du söker tjänsten på www.gil.se "Jobba här"

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu