Assareds Skolkooperativ Ek För. jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Assareds Skolkooperativ Ek För. i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Fritidspedagog 75-100 %

Grundlärare, fritidshem
Läs mer Jul 10
Assaredsskolan är en fristående, icke vinstutdelande, F-9 skola med cirka 260 elever som ligger naturskönt beläget i västra Kortedala. Här arbetar engagerade vuxna tillsammans för att stödja elevernas lärande och utveckling. Skolans huvudman är en ekonomisk förening där styrelsen består av vårdnadshavare. Tack vare täta samarbeten och korta beslutsvägar präglas organisationen av ett väl fungerande tillsammansarbete som bygger på tillit, tydlighet och struktur.
Vi är en liten skola med stort engagemang. Vi arbetar med höga förväntningar på varje elev och ser varje elevs unika utvecklingsmöjligheter. Assaredsskolan har en hög andel legitimerad personal med en bred och omfattande kompetens och erfarenhet. Hos oss är det en självklarhet att personalen är förebilder och uppträder i enlighet med skolans genomarbetade värdegrund, självklara regler och likabehandlingsplan.
I rollen som fritidspedagog arbetar du tillsammans med dina medarbetare på fritidshemmet med målet att skapa en meningsfylld fritidstid för eleverna. Tillsammans ansvarar ni för att planera, genomföra och dokumentera det pedagogiska arbetet och därmed bidra till att fritidshemmets läroplansmål och intentioner förverkligas i verksamheten. Du förväntas också vara delaktig i skolans övriga kvalitetsarbete.
Som person önskar vi att du är flexibel, positiv, entusiastisk, initiativrik och arbetar med höga förväntningar mot målen. Du är en engagerad pedagog med ledarskapsförmåga och har ett pedagogiskt förhållningssätt gentemot såväl elever, kollegor och vårdnadshavare.
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med start 5 augusti.

Ansök nu

Speciallärare /SVA till Assaredsskolan

Speciallärare
Läs mer Maj 23
Assaredsskolan är en fristående, icke vinstutdelande, F-9 skola med cirka 260 elever som ligger naturskönt beläget i västra Kortedala. Här arbetar engagerade vuxna tillsammans för att stödja elevernas lärande och utveckling. Skolans huvudman är en ekonomisk förening där styrelsen består av vårdnadshavare. Tack vare täta samarbeten och korta beslutsvägar präglas organisationen av ett väl fungerande tillsammansarbete som bygger på tillit, tydlighet och struktur.
Vi är en liten skola med stort engagemang. Vi arbetar med höga förväntningar på varje elev och ser varje elevs unika utvecklingsmöjligheter. Assaredsskolan har en hög andel legitimerad personal med en bred och omfattande kompetens och erfarenhet. Hos oss är det en självklarhet att personalen är förebilder och uppträder i enlighet med skolans genomarbetade värdegrund, självklara regler och likabehandlingsplan.
På Assaredsskolan finns en positiv, engagerad och samarbetsvillig personalstyrka som vi vill utöka ytterligare. Hjärtat i vår verksamhet är ett välfungerande elevhälsoteam med specialpedagog, speciallärare, kurator, skolläkare, skolpsykologer, skolsköterska och rektor. Till oss kan du alltid vända dig när du behöver stöd kring elever på skolan. Hos oss är anpassningar inget särskilt utan något som alla får del av i form av höj- och sänkbara bord, ljudanpassningar av alla klassrum och hallar, bords- och golvskärmar, hörselkåpor, Inläsningstjänst, mini-gym i klassrummen, ergonomiska rörelsepallar m.m.
Du behöver ha god förmåga att skapa trygga och goda relationer med de elever du möter. Här är våra barn allas barn. Våra elever kommer från en mångkulturell miljö, och skolan gör skillnad i vårt område. Det är meriterande om du har en bred ämnesbehörighet och ett krav att du kan undervisa i Svenska som andraspråk. Du har god erfarenhet av att arbeta med små grupper med elever i behov av särskilt stöd. Du har stor kunskap kring elever med olika neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Övrig information: Med hänvisning till lag, SFS 2000:873, måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur Belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.
Fackliga företrädare: Sveriges lärare: Jessica Parkner, jessica.parkner@assaredsskolan.se
Intervjuer sker löpande och annonsen kommer tas bort om tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdatum.

Ansök nu

Kock/köksbiträde 50% sökes till Assaredsskolan

Köksbiträde
Läs mer Okt 4
Kock/köksbiträde 50% sökes till Assaredsskolan i Göteborg


Kvalifikationer:
Erfarenhet av köksarbete, skolmåltidspersonal, kockutbildning eller liknande.
Du är positiv, kreativ och lösningsinriktad.

Angående tjänsten
50% tjänst (arbetstid enligt överenskommelse).

Matlagning:
Följa de direktiv och den meny som presenteras av köksansvarig.
Utföra sedvanliga arbetsuppgifter för en kock såsom att skala, hacka, koka, ugnsbaka mm.
Ha kännedom om och kunna tillaga specialkost och kost anpassad för diabetes.

Servering:
Hjälpa elever att ta mat och informera om maträtterna/specialkosten.

Städning:
Ha goda kunskaper om hygienrutiner. Alltid rena händer, redskap, bänkar och skärbrädor.
HÅLLA ORDNING OCH REDA.Vi behöver förstärkning med mer personal som är erfaren inom storkök och matlagning. Vår strävan är att vara ett kök med hög andel vegetarisk och hälsosam mat där vi lägger grunden för elevers goda kostvanor för resten av livet. Du kommer att vara vår kocks högra hand och tillsammans med övrig kökspersonal skapa bästa möjliga skolmåltider för våra elever. Skolmåltiden är en viktig del av elevernas vardag och det är viktigt att du delar vår värdegrund och möter alla elever med respekt, nyfikenhet och värme. Förutom en heltidsanställd kock så finns även två stycken ytterligare skolmåltidspersonal som arbetar med förberedelser, städ, disk och planering.
Att arbeta på Assaredsskolan
Här finns en positiv, engagerad och samarbetsvillig personalstyrka som vi vill utöka med ytterligare en person. Assaredsskolan är ett naturskönt beläget föräldrakooperativ i Kortedala, Göteborg. Skolan har ca 260 elever i åldrarna 6-16 år och en personalstyrka på ca 35 vuxna. Vi har sedan augusti 2000 arbetat på ett Monroe-inspirerat sätt med en levande värdegrund och tydliga regler. Vårt arbetssätt inkluderar också fina traditioner där barnen har kul, samarbetar och utvecklas i åldersblandade grupper.
Start omgående
Övrig information: Med hänvisning till lag, SFS 2000:873, måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur Belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Ta med obrutet kuvert till rektor innan anställningsavtal skrivs. Begär utdrag hos Polisen här (gör detta i god tid då det brukar ta några veckor för utdraget att komma).


Fackliga företrädare:
Sveriges Lärare: Jessica Parkner, telefon 0736-56 35 61, jessica.parkner@assaredsskolan.se


Varaktighet: 6 månaders provanställning som kan övergå i tillsvidareanställning.

Ansök nu

Ny stjärna till Assaredsskolan - lärare/speciallärare till vår flexgrupp!

Speciallärare
Läs mer Jun 22
Kvalifikationer: legitimerad lärare eller speciallärare. Det är meriterande om du har en bred ämnesbehörighet, gärna med svenska och matematik. Du har god erfarenhet av att arbeta med små grupper med elever i behov av särskilt stöd. Du har stor kunskap kring elever med olika neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. I ditt arbete är du lugn, trygg och strukturerad. Du agerar lågaffektivt och har god förmåga till att skapa goda relationer. Du brinner för ditt arbete och organiserar en individanpassad lärmiljö för eleverna.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Angående tjänsten
Vi planerar för att starta upp en flexgrupp/särskild undervisningsgrupp på skolan under hösten och söker nu en erfaren lärare/speciallärare som ansvarar för undervisningen i gruppen och som är med i uppstarten.
Undervisningen bedrivs i mindre grupp och kommer byggas upp och utvecklas under läsåret med elever från skolans alla klasser F-9. Eleverna kommer ha olika behov och anledningar till att behöva ett mindre sammanhang.
Du ansvarar för planering och utvärdering av undervisningen för eleverna i gruppen i nära samarbete med mentorer och skolans elevhälsoteam.Varaktighet 6 månaders provanställning med goda möjligheter till tillsvidareanställning.


Start: 9 augusti 2023


Vi välkomnar en ny medarbetare till Assaredsskolan. Här finns en positiv, engagerad och samarbetsvillig personalstyrka som vi vill utöka med ytterligare en pedagog. Assaredsskolan är en naturskönt belägen, föräldrakooperativ skola i Kortedala, Göteborg. Skolan har c:a 260 elever i åldrarna 6-16 år och en personalstyrka på ca 35 vuxna. Vi har sedan augusti 2000 arbetat på ett Monroe-inspirerat sätt med en levande värdegrund och tydliga regler. Vårt arbetssätt ger våra elever tydligt strukturerade och målinriktade lektioner samt bekräftelse. Vårt arbetssätt inkluderar också fina traditioner där barnen har kul, samarbetar och utvecklas i åldersblandade grupper.


Hjärtat i vår verksamhet är ett välfungerande elevhälsoteam med specialpedagog, speciallärare, kurator, skolläkare, skolpsykologer, skolsköterska och rektor. Till oss kan du alltid vända dig när du behöver stöd kring elever i ditt klassrum. Du behöver ha god förmåga att skapa trygga och goda relationer med de elever du möter. Här är våra barn allas barn. Våra elever kommer från en mångkulturell miljö, och skolan gör skillnad i vårt område. I de årliga trygghetsenkäter vi gör får vi goda resultat vad gäller elevers trygghet och trivsel, och tack vare att vi är en mindre skola har vi möjlighet att se alla elever. Vi har ett ambitiöst trygghetsteam som följer upp och motverkar kränkningar på hela skolan, och vi har sedan #metoo arbetat extra mycket med sexuella kränkningar och jämställdhet. Vi arbetar systematiskt med fortbildning och på senaste år har den kretsat kring inkludering och delaktighet, med särskilt fokus på NPF (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar). Hos oss är anpassningar inget särskilt utan något som alla får del av i form av höj- och sänkbara bord, ljudanpassningar av alla klassrum och hallar, bords- och golvskärmar, hörselkåpor, Inläsningstjänst, mini-gym i klassrummen, ergonomiska rörelsepallar m.m.


Under de senaste åren har Assaredsskolan tagit stora kliv för att bli den attraktiva arbetsplats vi är idag. Vi är ett ungt kollegium men har även en lärargrupp som jobbat länge och detta skapar en stabilitet och dynamik. Här är högt i tak och du har stora möjligheter att påverka din arbetsplats. Det digitala arbetssättet är självklart för oss: alla klassrum är utrustade med högupplösta interaktiva skärmar, du får tillgång till personaldator och iPad, brusreducerande hörlurar, elever i åk 1-6 har egen iPad. Är du intresserad av att klättra karriärmässigt finns möjligheter att delta i ledningsgrupp, vara med i trygghetsteam, läsa vidare samtidigt som du arbetar med mera. Vi har en festkommitté som styr upp roliga trivselaktiviteter för att skapa en god sammanhållning. I början av varje hösttermin åker all personal iväg på en kick-off till en trevlig konferensanläggning där vi drar upp riktlinjer för kommande läsår och lär känna varandra bättre. Vi har både rektor och biträdande rektor som är synliga och förankrade i verksamheten, vi ser till att du kommer att få det stöd du behöver.


Intervjuer sker löpande och annonsen kommer tas bort om tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdatum.


Övrig information: Med hänvisning till lag, SFS 2000:873, måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur Belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.


Fackliga företrädare: Sveriges läraret: Jessica Parkner, telefon 0736-56 35 61, jessica.parkner@assaredsskolan.se

Ansök nu

Ny stjärna sökes till Assaredsskolan - lärare i franska!

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Maj 10
Kvalifikationer:
Lärare med behörighet för moderna språk - franska åk 6-9, gärna i kombination med annat ämne. Du är kreativ, initiativrik, flexibel, gillar att samarbeta och har goda ledaregenskaper. Du har erfarenhet och kunskap kring olika funktionsvariationer och hur du ska möta barn med olika behov. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Angående tjänsten:
Vår lärare i franksa ska pröva vingarna på annat håll så vi söker nu en ersättare.
Undervisningen bedrivs i mindre grupper för åk 6-9.
Undervisningen i franska är på 50% men kan innefatta en högre tjänstegrad om andra ämnen finns i behörigheten som skolan har behov av. Vi är flexibla vad gäller schemaläggning och kan anpassa oss efter dina önskemål!Varaktighet: 6 månaders provanställning med goda möjligheter till tillsvidareanställning.


Start: 9 augusti 2023


Vi välkomnar en ny medarbetare till Assaredsskolan. Här finns en positiv, engagerad och samarbetsvillig personalstyrka som vi vill utöka med ytterligare en pedagog. Assaredsskolan är en naturskönt belägen, föräldrakooperativ skola i Kortedala, Göteborg. Skolan har c:a 260 elever i åldrarna 6-16 år och en personalstyrka på ca 35 vuxna. Vi har sedan augusti 2000 arbetat på ett Monroe-inspirerat sätt med en levande värdegrund och tydliga regler. Vårt arbetssätt ger våra elever tydligt strukturerade och målinriktade lektioner samt bekräftelse. Vårt arbetssätt inkluderar också fina traditioner där barnen har kul, samarbetar och utvecklas i åldersblandade grupper.


Hjärtat i vår verksamhet är ett välfungerande elevhälsoteam med specialpedagog, speciallärare, kurator, skolläkare, skolpsykologer, skolsköterska och rektor. Till oss kan du alltid vända dig när du behöver stöd kring elever i ditt klassrum. Du behöver ha god förmåga att skapa trygga och goda relationer med de elever du möter. Här är våra barn allas barn. Våra elever kommer från en mångkulturell miljö, och skolan gör skillnad i vårt område. I de årliga trygghetsenkäter vi gör får vi goda resultat vad gäller elevers trygghet och trivsel, och tack vare att vi är en mindre skola har vi möjlighet att se alla elever. Vi har ett ambitiöst trygghetsteam som följer upp och motverkar kränkningar på hela skolan, och vi har sedan #metoo arbetat extra mycket med sexuella kränkningar och jämställdhet. Vi arbetar systematiskt med fortbildning och på senaste år har den kretsat kring inkludering och delaktighet, med särskilt fokus på NPF (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar). Hos oss är anpassningar inget särskilt utan något som alla får del av i form av höj- och sänkbara bord, ljudanpassningar av alla klassrum och hallar, bords- och golvskärmar, hörselkåpor, Inläsningstjänst, mini-gym i klassrummen, ergonomiska rörelsepallar m.m.


Under de senaste åren har Assaredsskolan tagit stora kliv för att bli den attraktiva arbetsplats vi är idag. Vi är ett ungt kollegium men har även en lärargrupp som jobbat länge och detta skapar en stabilitet och dynamik. Här är högt i tak och du har stora möjligheter att påverka din arbetsplats. Det digitala arbetssättet är självklart för oss: alla klassrum är utrustade med högupplösta interaktiva skärmar, du får tillgång till personaldator och iPad, brusreducerande hörlurar, elever i åk 1-6 har egen iPad. Är du intresserad av att klättra karriärmässigt finns möjligheter att delta i ledningsgrupp, vara med i trygghetsteam, läsa vidare samtidigt som du arbetar med mera. Vi har en festkommitté som styr upp roliga trivselaktiviteter för att skapa en god sammanhållning. I början av varje hösttermin åker all personal iväg på en kick-off till en trevlig konferensanläggning där vi drar upp riktlinjer för kommande läsår och lär känna varandra bättre. Vi har både rektor och biträdande rektor som är synliga och förankrade i verksamheten, vi ser till att du kommer att få det stöd du behöver.


Övrig information: Med hänvisning till lag, SFS 2000:873, måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur Belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.

Ansök nu

Rektor till Assaredsskolan

Rektor
Läs mer Maj 5
Beskrivning av skolan
Assaredsskolan är en friskola som ligger i stadsdelen Kortedala i Göteborg. Skolan är sedan 1994 en föräldradriven, icke vinstdrivande F-9 skola med ca 260 elever och 45 anställda. På skolan finns fritidshem. Skolan är ett föräldrakooperativ med egen kock och professionell städning. Ekonomin är god.
Skolans värdegrund är inspirerad av Monroestrukturen, vilket bland annat innebär ett positivt förhållningssätt och höga förväntningar på eleverna, en tydlig lektionsstruktur, gemensamt framtagna regler som varje läsår godkänns av elever och föräldrar och en sk Smart Start där eleverna från F-9 arbetar tillsammans med olika uppgifter för att lära känna varandra. Assaredsskolan har kommit lång med det digitala arbetssättet där alla elever från 1-3 har tillgång till iPad, samt elever i åk 4-9 har egen Chromebook. Lärarna arbetar i fyra arbetslag, är engagerade och har lång erfarenhet på skolan. IT-plattformen är Google baserad.


Arbetsuppgifter
Vi söker nu en rektor till skolan. Som rektor förväntas du bedriva ett pedagogiskt ledarskap genom att organisera, planera, utvärdera och utveckla verksamheten utifrån aktuella lagstiftningar. Du har förmåga att se till att verksamheten genomsyras av en helhetssyn på barns utveckling och lärande. Du arbetar strategiskt med fokus på måluppfyllelse, utveckling och systematiskt kvalitetsarbete. Som rektor har du arbetsmiljö-, personal- och budgetansvar, samt kontinuerlig kontakt med föräldrakooperativets styrelse.


Kvalifikationer
Du har tidigare erfarenhet av rektorsuppdrag. Genomförd statlig rektorsutbildning är önskvärt. IT-kompetens är meriterande. I rollen som rektor ska du kunna fungera i många olika sammanhang och skapa relationer med såvälmedarbetare som elever/vårdnadshavare.


Varaktighet/Arbetstid
Heltid. 100 % Tillträde enligt överenskommelse.


Lön
Ange löneanspråk.


Ansökan
Urval görs löpande. Sista ansökningsdag: 31 maj.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Ange referens

Ansök nu

Ny stjärna sökes till Assaredsskolan - biträdande kock!

Kock, storhushåll
Läs mer Nov 22
Kvalifikationer:
Erfarenhet av köksarbete, skolmåltidspersonal, kockutbildning eller liknande.
Du är positiv, kreativ och lösningsinriktad och van att samarbeta.Angående tjänsten
75% tjänst (arbetstid enligt överenskommelse).
Du kommer att vara vår kocks högra hand och tillsammans med övrig kökspersonal skapa bästa möjliga skolmåltider för våra elever.
Vi är mitt i ett större förändringsarbete mot ett mer klimatsmart skolkök i och vi behöver nu förstärkning med personal som är erfaren inom storkök och matlagning. Vår strävan är att bli ett kök med högre andel vegetarisk och hälsosam mat där vi lägger grunden för elevers goda kostvanor för resten av livet.
Skolmåltiden är en viktig del av elevernas vardag och det är viktigt att du dela vår värdegrund och möter alla elever med respekt, nyfikenhet och värme.
Förutom en heltidsanställd kock så finns även två stycken ytterligare skolmåltidspersonal som arbetar med förberedelser, städ, disk och planering.Att arbeta på Assaredsskolan
Vi välkomnar en ny medarbetare till Assaredsskolan. Här finns en positiv, engagerad och samarbetsvillig personalstyrka som vi vill utöka med ytterligare en pedagog. Assaredsskolan är en naturskönt belägen, föräldrakooperativ skola i Kortedala, Göteborg. Skolan har c:a 260 elever i åldrarna 6-16 år och en personalstyrka på ca 35 vuxna. Vi har sedan augusti 2000 arbetat på ett Monroe-inspirerat sätt med en levande värdegrund och tydliga regler. Vårt arbetssätt ger våra elever tydligt strukturerade och målinriktade lektioner samt bekräftelse. Vårt arbetssätt inkluderar också fina traditioner där barnen har kul, samarbetar och utvecklas i åldersblandade grupper.


Övrig information: Med hänvisning till lag, SFS 2000:873, måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur Belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Begär utdrag hos Polisen här (gör detta i god tid då det brukar ta några veckor för utdraget att komma). Ta med obrutet kuvert till rektor innan anställningsavtal påskrivs.


Varaktighet: 6 månaders provanställning som kan övergå i tillsvidareanställning.

Ansök nu

Engagerad och erfaren lärare i fritidshem sökes!

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Nov 10
Kvalifikationer: legitimerad grundlärare med inriktning fritidshem eller fritidspedagog, med behörighet i något estetiskt/praktiskt ämne. Du är kreativ, initiativrik, flexibel, gillar att samarbeta och har goda ledaregenskaper.


Sökande utan legitimation kommer ej gå vidare i processen.


Angående tjänsten
Vi söker nu en fritidspedagog/fritidslärare som kan vara med i det större förändringsarbete som som just nu genomförs på Assaredsskolans fritidshem, under ledning av rektorer och i samarbete med personal. Då vi planerar en större utbildningsinsats för att få ökad behörighet bland personalen så behöver vi förstärkning då personal går ner i tid. Vi behöver även redan nu få in behörig personal som kan säkerställa att verksamheten planeras och bedrivs utifrån Lgr 22.
Du kommer att vara fritidsansvarig och tillsammans med övrig fritidspersonal driva utvecklingsarbete i form av pedagogisk planering och praktiskt värdegrundsarbete. Du kommer även tillsammans med rektorer lägga scheman för personal på fritidshemmet.


?Att arbeta på Assaredsskolan
Vi välkomnar en ny medarbetare till Assaredsskolan. Här finns en positiv, engagerad och samarbetsvillig personalstyrka som vi vill utöka med ytterligare en pedagog. Assaredsskolan är en naturskönt belägen, föräldrakooperativ skola i Kortedala, Göteborg. Skolan har c:a 260 elever i åldrarna 6-16 år och en personalstyrka på ca 35 vuxna. Vi har sedan augusti 2000 arbetat på ett Monroe-inspirerat sätt med en levande värdegrund och tydliga regler. Vårt arbetssätt ger våra elever tydligt strukturerade och målinriktade lektioner samt bekräftelse. Vårt arbetssätt inkluderar också fina traditioner där barnen har kul, samarbetar och utvecklas i åldersblandade grupper.


Hjärtat i vår verksamhet är ett välfungerande elevhälsoteam med specialpedagog, speciallärare, kurator, skolläkare, skolpsykologer, skolsköterska och rektor. Till oss kan du alltid vända dig när du behöver stöd kring elever i ditt klassrum. Du behöver ha god förmåga att skapa trygga och goda relationer med de elever du möter. Här är våra barn allas barn. Våra elever kommer från en mångkulturell miljö, och skolan gör skillnad i vårt område. I de årliga trygghetsenkäter vi gör får vi goda resultat vad gäller elevers trygghet och trivsel, och tack vare att vi är en mindre skola har vi möjlighet att se alla elever. Vi har ett ambitiöst trygghetsteam som följer upp och motverkar kränkningar på hela skolan, och vi har sedan #metoo arbetat extra mycket med sexuella kränkningar och jämställdhet.


Under de senaste åren har Assaredsskolan tagit stora kliv för att bli den attraktiva arbetsplats vi är idag. Vi är ett ungt kollegium men även en lärargrupp som jobbat länge och detta skapar en stabilitet och dynamik. Här är högt i tak och du har stora möjligheter att påverka din arbetsplats. Det digitala arbetssättet är självklart för oss: alla klassrum är utrustade med högupplösta interaktiva skärmar, du får tillgång till personaldator och iPad, elever i åk 1-6 har egen iPad. Är du intresserad av att klättra karriärmässigt finns möjligheter att delta i ledningsgrupp, vara med i trygghetsteam, läsa vidare samtidigt som du arbetar, vara handledare för kollegialt lärande med mera. Vi har en festkommitté som styr upp roliga trivselaktiviteter för att skapa en god sammanhållning. I början av varje hösttermin åker all personal iväg på en 2-dagars kick-off till en trevlig konferensanläggning där vi drar upp riktlinjer för kommande läsår och lär känna varandra bättre. Vi har både rektor och biträdande rektor som är synliga och förankrade i verksamheten, vi ser till att du kommer att få det stöd du behöver.

Start: 9/1 2023
Vi tillämpar en provanställning på 6 månader med övergång till tillsvidareanställning.

Ansök nu

Ny stjärna till Assaredsskolan - lärare åk 1

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Läs mer Okt 7
Kvalifikationer: lärare med behörighet för åk 1-3 (lågstadiet), helst med inriktning Ma/NO. Du är kreativ, initiativrik, flexibel, gillar att samarbeta och har goda ledaregenskaper. Du har erfarenhet och kunskap kring olika funktionshinder och hur du ska möta barn med olika behov.
Angående tjänsten
Vi söker nu en lärare som ska ingå i vårt arbetslag för F-3 med mentorsskap i årkurs 1. Du kommer att gå in som klassföreståndare tillsammans med en behörig kollega i vår åk 1. Vi har ett två-lärarsystem med god tillgång till resurser så att du kan skapa undervisning av hög kvalitet tillsammans med kollegor.Varaktighet 6 månaders provanställning fr.o.m. 1/11, därefter tillsvidaretjänst.


Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!


Om skolan
Vi välkomnar en ny medarbetare till Assaredsskolan. Här finns en positiv, engagerad och samarbetsvillig personalstyrka som vi vill utöka med ytterligare en pedagog. Assaredsskolan är en naturskönt belägen, föräldrakooperativ skola i Kortedala, Göteborg. Skolan har c:a 260 elever i åldrarna 6-16 år och en personalstyrka på ca 40 vuxna. Vi har sedan år 2000 arbetat på ett Monroe-inspirerat sätt med en levande värdegrund och tydliga regler. Vårt arbetssätt ger våra elever tydligt strukturerade och målinriktade lektioner samt bekräftelse. Vårt arbetssätt inkluderar också fina traditioner där barnen har kul, samarbetar och utvecklas i åldersblandade grupper.


Hjärtat i vår verksamhet är ett välfungerande elevhälsoteam med specialpedagog, speciallärare, kurator, skolläkare, skolpsykologer, skolsköterska och rektor. Till oss kan du alltid vända dig när du behöver stöd kring elever i ditt klassrum. Du behöver ha god förmåga att skapa trygga och goda relationer med de elever du möter. Här är våra barn allas barn. Våra elever kommer från en mångkulturell miljö, och skolan gör skillnad i vårt område. I de årliga trygghetsenkäter vi gör får vi goda resultat vad gäller elevers trygghet och trivsel, och tack vare att vi är en mindre skola har vi möjlighet att se alla elever. Vi har ett ambitiöst trygghetsteam som följer upp och motverkar kränkningar på hela skolan. Vi arbetar systematiskt med fortbildning och på senaste år har den kretsat kring inkludering och delaktighet, med särskilt fokus på NPF (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar). Hos oss är anpassningar inget särskilt utan något som alla får del av i form av höj- och sänkbara bord, ljudanpassningar av alla klassrum och hallar, bords- och golvskärmar, hörselkåpor, Inläsningstjänst, mini-gym i klassrummen, ergonomiska rörelsepallar m.m.
Under de senaste åren har Assaredsskolan tagit stora kliv för att bli den attraktiva arbetsplats vi är idag. Vi är ett ungt kollegium men även en lärargrupp som jobbat länge och detta skapar en stabilitet och dynamik. Här är högt i tak och du har stora möjligheter att påverka din arbetsplats. Det digitala arbetssättet är självklart för oss: alla klassrum är utrustade med högupplösta interaktiva skärmar, du får tillgång till personaldator och iPad, brusreducerande hörlurar, elever i åk 1-6 har egen iPad. Är du intresserad av att klättra karriärmässigt finns möjligheter att delta i ledningsgrupp, vara med i trygghetsteam, läsa vidare samtidigt som du arbetar, vara handledare för kollegialt lärande med mera. Vi har en festkommitté som styr upp roliga trivselaktiviteter för att skapa en god sammanhållning. I början av varje hösttermin åker all personal iväg på en 2-dagars kick-off till en trevlig konferensanläggning där vi drar upp riktlinjer för kommande läsår och lär känna varandra bättre. Vi har både rektor och biträdande rektor som är synliga och förankrade i verksamheten, vi ser till att du kommer att få det stöd du behöver.
Övrig information: Med hänvisning till lag, SFS 2000:873, måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur Belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.

Ansök nu

Fritidspersonal med engagemang och erfarenhet sökes!

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Sep 5
Kvalifikationer:
Behörig fritidspedagog/grundlärare i fritidshem
Alternativt utbildad fritidsledare, elevassistent eller barnskötare, med erfarenhet och intresse av att jobba i fritidshemmet.
Du är kreativ, initiativrik, flexibel, gillar att samarbeta och har goda ledaregenskaper. Du har erfarenhet och kunskap kring olika funktionsvariationer och hur du ska möta barn med olika behov. Du brinner för idén om fritidshemmet och vill lägga ditt engagemang på att vara med och utveckla det hos oss.Angående tjänsten
Vi söker nu en ny medarbetare till vårt fritidshem som kan vara med i det större förändringsarbete som just nu genomförs på Assaredsskolans fritids, under ledning av rektorer och i samarbete med övrig personal och behörig fritidspedagog. Då vi planerar en större utbildningsinsats för att få ökad behörighet bland personalen så behöver vi förstärkning då personal går ner i tid. Vi behöver även få in fler behöriga bland personalen som kan säkerställa att verksamheten planeras och bedrivs utifrån Lgr 11. Din arbetstid kommer att delas mellan fritidshemmet, samt under skoldagen ansvara för rastaktiviteter samt vara en trygg resurs inne i våra yngre klasser.
Start omgående eller enligt överenskommelse
För personal med lärarlegitimation: 6 månaders provanställning, efter det tillsvidaretjänst.
För obehörig personal: visstidsanställning fram till till 7/7 -23, med möjlighet till förlängning efter det (1 år i taget).Intervjuer och rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan!


Att arbeta på Assaredsskolan
Vi välkomnar nya medarbetare till Assaredsskolan. Här finns en positiv, engagerad och samarbetsvillig personalstyrka som vi vill utöka med ytterligare en pedagog. Assaredsskolan är en naturskönt belägen, föräldrakooperativ skola i Kortedala, Göteborg. Skolan har c:a 260 elever i åldrarna 6-16 år och en personalstyrka på ca 40 vuxna. Vi har sedan år 2000 arbetat på ett Monroe-inspirerat sätt med en levande värdegrund och tydliga regler. Vårt arbetssätt ger våra elever tydligt strukturerade och målinriktade lektioner samt bekräftelse. Vårt arbetssätt inkluderar också fina traditioner där barnen har kul, samarbetar och utvecklas i åldersblandade grupper.


Hjärtat i vår verksamhet är ett välfungerande elevhälsoteam med specialpedagog, speciallärare, kurator, skolläkare, skolpsykologer, skolsköterska och rektor. Till oss kan du alltid vända dig när du behöver stöd kring elever i ditt klassrum. Du behöver ha god förmåga att skapa trygga och goda relationer med de elever du möter. Här är våra barn allas barn. Våra elever kommer från en mångkulturell miljö, och skolan gör skillnad i vårt område. I de årliga trygghetsenkäter vi gör får vi goda resultat vad gäller elevers trygghet och trivsel, och tack vare att vi är en mindre skola har vi möjlighet att se alla elever. Vi har ett ambitiöst trygghetsteam som följer upp och motverkar kränkningar på hela skolan. Vi arbetar systematiskt med fortbildning och på senaste år har den kretsat kring inkludering och delaktighet, med särskilt fokus på NPF (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar). Det lågaffektiva arbetssättet är självklart för oss och vi arbetar för goda relationer med alla elever.


Under de senaste åren har Assaredsskolan tagit stora kliv för att bli den attraktiva arbetsplats vi är idag. Vi är ett ungt kollegium men även en lärargrupp som jobbat länge och detta skapar en stabilitet och dynamik. Här är högt i tak och du har stora möjligheter att påverka din arbetsplats. Det digitala arbetssättet är självklart för oss: alla klassrum är utrustade med högupplösta interaktiva skärmar, du får tillgång till personaldator och iPad, elever i åk F-3 har egen iPad och åk 4-9 har Chromebooks. Vi har en festkommitté som styr upp roliga trivselaktiviteter för att skapa en god sammanhållning. I början av varje hösttermin åker all personal iväg på en 2-dagars kick-off till en trevlig konferensanläggning där vi drar upp riktlinjer för kommande läsår och lär känna varandra bättre. Vi har både rektor och biträdande rektor som är synliga och förankrade i verksamheten, vi ser till att du kommer att få det stöd du behöver.

Ansök nu

Vikariat lärare åk 1 - Assaredsskolan

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Läs mer Sep 6
Kvalifikationer: lärare med behörighet för åk 1-3 (lågstadiet), helst med inriktning Sv/SO. Du är kreativ, initiativrik, flexibel, gillar att samarbeta och har goda ledaregenskaper. Du har erfarenhet och kunskap kring olika funktionshinder och hur du ska möta barn med olika behov.
Angående tjänsten
Vi söker nu en lärare som ska ingå i vårt arbetslag för F-3 under en 9-veckors period under hösten då ordinarie lärare är sjukskriven. Du kommer att gå in som klassföreståndare tillsammans med en behörig kollega i vår åk 1. Vi har ett två-lärarsystem med god tillgång till resurser så att du kan skapa undervisning av hög kvalitet tillsammans med kollegor.Varaktighet 9 veckors vikariat från 3/10 till 2/12


Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!


Om skolan
Vi välkomnar en ny medarbetare till Assaredsskolan. Här finns en positiv, engagerad och samarbetsvillig personalstyrka som vi vill utöka med ytterligare en pedagog. Assaredsskolan är en naturskönt belägen, föräldrakooperativ skola i Kortedala, Göteborg. Skolan har c:a 260 elever i åldrarna 6-16 år och en personalstyrka på ca 40 vuxna. Vi har sedan år 2000 arbetat på ett Monroe-inspirerat sätt med en levande värdegrund och tydliga regler. Vårt arbetssätt ger våra elever tydligt strukturerade och målinriktade lektioner samt bekräftelse. Vårt arbetssätt inkluderar också fina traditioner där barnen har kul, samarbetar och utvecklas i åldersblandade grupper.


Hjärtat i vår verksamhet är ett välfungerande elevhälsoteam med specialpedagog, speciallärare, kurator, skolläkare, skolpsykologer, skolsköterska och rektor. Till oss kan du alltid vända dig när du behöver stöd kring elever i ditt klassrum. Du behöver ha god förmåga att skapa trygga och goda relationer med de elever du möter. Här är våra barn allas barn. Våra elever kommer från en mångkulturell miljö, och skolan gör skillnad i vårt område. I de årliga trygghetsenkäter vi gör får vi goda resultat vad gäller elevers trygghet och trivsel, och tack vare att vi är en mindre skola har vi möjlighet att se alla elever. Vi har ett ambitiöst trygghetsteam som följer upp och motverkar kränkningar på hela skolan. Vi arbetar systematiskt med fortbildning och på senaste år har den kretsat kring inkludering och delaktighet, med särskilt fokus på NPF (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar). Hos oss är anpassningar inget särskilt utan något som alla får del av i form av höj- och sänkbara bord, ljudanpassningar av alla klassrum och hallar, bords- och golvskärmar, hörselkåpor, Inläsningstjänst, mini-gym i klassrummen, ergonomiska rörelsepallar m.m.
Under de senaste åren har Assaredsskolan tagit stora kliv för att bli den attraktiva arbetsplats vi är idag. Vi är ett ungt kollegium men även en lärargrupp som jobbat länge och detta skapar en stabilitet och dynamik. Här är högt i tak och du har stora möjligheter att påverka din arbetsplats. Det digitala arbetssättet är självklart för oss: alla klassrum är utrustade med högupplösta interaktiva skärmar, du får tillgång till personaldator och iPad, brusreducerande hörlurar, elever i åk 1-6 har egen iPad. Är du intresserad av att klättra karriärmässigt finns möjligheter att delta i ledningsgrupp, vara med i trygghetsteam, läsa vidare samtidigt som du arbetar, vara handledare för kollegialt lärande med mera. Vi har en festkommitté som styr upp roliga trivselaktiviteter för att skapa en god sammanhållning. I början av varje hösttermin åker all personal iväg på en 2-dagars kick-off till en trevlig konferensanläggning där vi drar upp riktlinjer för kommande läsår och lär känna varandra bättre. Vi har både rektor och biträdande rektor som är synliga och förankrade i verksamheten, vi ser till att du kommer att få det stöd du behöver.
Övrig information: Med hänvisning till lag, SFS 2000:873, måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur Belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.

Ansök nu

Ny stjärna till Assaredsskolan - lärare åk 4 Sv/SO

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Aug 3
Kvalifikationer: lärare med behörighet för åk 4-6 (mellanstadiet), med inriktning Sv/SO (gärna fler ämnen!). Du är kreativ, initiativrik, flexibel, gillar att samarbeta och har goda ledaregenskaper. Du har erfarenhet och kunskap kring olika funktionshinder och hur du ska möta barn med olika behov.
Angående tjänsten
Vi söker nu en lärare som ska ingå i vårt arbetslag för 4-6 till hösten. Du kommer att gå in som klassföreståndare tillsammans med en behörig kollega i vår åk 4. Vi har ett två-lärarsystem med god tillgång till resurser så att du kan skapa undervisning av hög kvalitet tillsammans med kollegor.Varaktighet 6 månaders provanställning, tillsvidaretjänst efter det.
Start: 1 september 2022 (gärna tidigare)


Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!


Om skolan
Vi välkomnar en ny medarbetare till Assaredsskolan. Här finns en positiv, engagerad och samarbetsvillig personalstyrka som vi vill utöka med ytterligare en pedagog. Assaredsskolan är en naturskönt belägen, föräldrakooperativ skola i Kortedala, Göteborg. Skolan har c:a 260 elever i åldrarna 6-16 år och en personalstyrka på ca 35 vuxna. Vi har sedan augusti 2000 arbetat på ett Monroe-inspirerat sätt med en levande värdegrund och tydliga regler. Vårt arbetssätt ger våra elever tydligt strukturerade och målinriktade lektioner samt bekräftelse. Vårt arbetssätt inkluderar också fina traditioner där barnen har kul, samarbetar och utvecklas i åldersblandade grupper.


Hjärtat i vår verksamhet är ett välfungerande elevhälsoteam med specialpedagog, speciallärare, kurator, skolläkare, skolpsykologer, skolsköterska och rektor. Till oss kan du alltid vända dig när du behöver stöd kring elever i ditt klassrum. Du behöver ha god förmåga att skapa trygga och goda relationer med de elever du möter. Här är våra barn allas barn. Våra elever kommer från en mångkulturell miljö, och skolan gör skillnad i vårt område. I de årliga trygghetsenkäter vi gör får vi goda resultat vad gäller elevers trygghet och trivsel, och tack vare att vi är en mindre skola har vi möjlighet att se alla elever. Vi har ett ambitiöst trygghetsteam som följer upp och motverkar kränkningar på hela skolan. Vi arbetar systematiskt med fortbildning och på senaste år har den kretsat kring inkludering och delaktighet, med särskilt fokus på NPF (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar). Hos oss är anpassningar inget särskilt utan något som alla får del av i form av höj- och sänkbara bord, ljudanpassningar av alla klassrum och hallar, bords- och golvskärmar, hörselkåpor, Inläsningstjänst, mini-gym i klassrummen, ergonomiska rörelsepallar m.m.
Under de senaste åren har Assaredsskolan tagit stora kliv för att bli den attraktiva arbetsplats vi är idag. Vi är ett ungt kollegium men även en lärargrupp som jobbat länge och detta skapar en stabilitet och dynamik. Här är högt i tak och du har stora möjligheter att påverka din arbetsplats. Det digitala arbetssättet är självklart för oss: alla klassrum är utrustade med högupplösta interaktiva skärmar, du får tillgång till personaldator och iPad, brusreducerande hörlurar, elever i åk 1-6 har egen iPad. Är du intresserad av att klättra karriärmässigt finns möjligheter att delta i ledningsgrupp, vara med i trygghetsteam, läsa vidare samtidigt som du arbetar, vara handledare för kollegialt lärande med mera. Vi har en festkommitté som styr upp roliga trivselaktiviteter för att skapa en god sammanhållning. I början av varje hösttermin åker all personal iväg på en 2-dagars kick-off till en trevlig konferensanläggning där vi drar upp riktlinjer för kommande läsår och lär känna varandra bättre. Vi har både rektor och biträdande rektor som är synliga och förankrade i verksamheten, vi ser till att du kommer att få det stöd du behöver.
Övrig information: Med hänvisning till lag, SFS 2000:873, måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur Belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.

Ansök nu

Fritidspersonal med engagemang och erfarenhet sökes!

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Aug 3
Kvalifikationer:
Behörig fritidspedagog/grundlärare i fritidshem
Alternativt utbildad fritidsledare, elevassistent eller barnskötare, med erfarenhet och intresse av att jobba i fritidshemmet.
Du är kreativ, initiativrik, flexibel, gillar att samarbeta och har goda ledaregenskaper. Du har erfarenhet och kunskap kring olika funktionsvariationer och hur du ska möta barn med olika behov. Du brinner för idén om fritidshemmet och vill lägga ditt engagemang på att vara med och utveckla det hos oss.Angående tjänsten
Vi söker nu två nya medarbetare till vårt fritidshem som kan vara med i det större förändringsarbete som just nu genomförs på Assaredsskolans fritids, under ledning av rektorer och i samarbete med övrig personal och behörig fritidspedagog. Då vi planerar en större utbildningsinsats för att få ökad behörighet bland personalen så behöver vi förstärkning då personal går ner i tid. Vi behöver även få in fler behöriga bland personalen som kan säkerställa att verksamheten planeras och bedrivs utifrån Lgr 11. Din arbetstid kommer att delas mellan fritidshemmet, samt under skoldagen ansvara för rastaktiviteter samt vara en trygg resurs inne i våra yngre klasser.
Start 8/8 -22 eller enligt överenskommelse
För personal med lärarlegitimation: 6 månaders provanställning, efter det tillsvidaretjänst.
För obehörig personal: visstidsanställning 8/8 -22 till 7/7 -23, med möjlighet till förlängning efter det (1 år i taget).Intervjuer och rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan!


Att arbeta på Assaredsskolan
Vi välkomnar nya medarbetare till Assaredsskolan. Här finns en positiv, engagerad och samarbetsvillig personalstyrka som vi vill utöka med ytterligare en pedagog. Assaredsskolan är en naturskönt belägen, föräldrakooperativ skola i Kortedala, Göteborg. Skolan har c:a 260 elever i åldrarna 6-16 år och en personalstyrka på ca 40 vuxna. Vi har sedan år 2000 arbetat på ett Monroe-inspirerat sätt med en levande värdegrund och tydliga regler. Vårt arbetssätt ger våra elever tydligt strukturerade och målinriktade lektioner samt bekräftelse. Vårt arbetssätt inkluderar också fina traditioner där barnen har kul, samarbetar och utvecklas i åldersblandade grupper.


Hjärtat i vår verksamhet är ett välfungerande elevhälsoteam med specialpedagog, speciallärare, kurator, skolläkare, skolpsykologer, skolsköterska och rektor. Till oss kan du alltid vända dig när du behöver stöd kring elever i ditt klassrum. Du behöver ha god förmåga att skapa trygga och goda relationer med de elever du möter. Här är våra barn allas barn. Våra elever kommer från en mångkulturell miljö, och skolan gör skillnad i vårt område. I de årliga trygghetsenkäter vi gör får vi goda resultat vad gäller elevers trygghet och trivsel, och tack vare att vi är en mindre skola har vi möjlighet att se alla elever. Vi har ett ambitiöst trygghetsteam som följer upp och motverkar kränkningar på hela skolan. Vi arbetar systematiskt med fortbildning och på senaste år har den kretsat kring inkludering och delaktighet, med särskilt fokus på NPF (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar).


Under de senaste åren har Assaredsskolan tagit stora kliv för att bli den attraktiva arbetsplats vi är idag. Vi är ett ungt kollegium men även en lärargrupp som jobbat länge och detta skapar en stabilitet och dynamik. Här är högt i tak och du har stora möjligheter att påverka din arbetsplats. Det digitala arbetssättet är självklart för oss: alla klassrum är utrustade med högupplösta interaktiva skärmar, du får tillgång till personaldator och iPad, elever i åk F-3 har egen iPad och åk 4-9 har Chromebooks. Är du intresserad av att klättra karriärmässigt finns möjligheter att delta i ledningsgrupp, vara med i trygghetsteam, läsa vidare samtidigt som du arbetar, få tjänst som förstelärare och medverka i skolutvecklingsgrupp med mera. Vi har en festkommitté som styr upp roliga trivselaktiviteter för att skapa en god sammanhållning. I början av varje hösttermin åker all personal iväg på en 2-dagars kick-off till en trevlig konferensanläggning där vi drar upp riktlinjer för kommande läsår och lär känna varandra bättre. Vi har både rektor och biträdande rektor som är synliga och förankrade i verksamheten, vi ser till att du kommer att få det stöd du behöver.

Ansök nu

Ny stjärna till Assaredsskolan - lärare mellanstadiet Ma/NO/Eng!

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Jun 21
Kvalifikationer: lärare med behörighet för åk 4-6 (mellanstadiet), med inriktning Ma/NO/Eng. Du är kreativ, initiativrik, flexibel, gillar att samarbeta och har goda ledaregenskaper. Du har erfarenhet och kunskap kring olika funktionshinder och hur du ska möta barn med olika behov.
Angående tjänsten
Vi söker nu en lärare som ska ingå i vårt arbetslag för 4-6 till hösten. Du kommer att gå in som klassföreståndare tillsammans med en behörig kollega i vår åk 6. Vi har ett två-lärarsystem med god tillgång till resurser så att du kan skapa undervisning av hög kvalitet tillsammans med kollegor.Varaktighet 6 månaders provanställning, tillsvidaretjänst efter det.
Start: 10 augusti 2022


Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!


Om skolan
Vi välkomnar en ny medarbetare till Assaredsskolan. Här finns en positiv, engagerad och samarbetsvillig personalstyrka som vi vill utöka med ytterligare en pedagog. Assaredsskolan är en naturskönt belägen, föräldrakooperativ skola i Kortedala, Göteborg. Skolan har c:a 260 elever i åldrarna 6-16 år och en personalstyrka på ca 35 vuxna. Vi har sedan augusti 2000 arbetat på ett Monroe-inspirerat sätt med en levande värdegrund och tydliga regler. Vårt arbetssätt ger våra elever tydligt strukturerade och målinriktade lektioner samt bekräftelse. Vårt arbetssätt inkluderar också fina traditioner där barnen har kul, samarbetar och utvecklas i åldersblandade grupper.


Hjärtat i vår verksamhet är ett välfungerande elevhälsoteam med specialpedagog, speciallärare, kurator, skolläkare, skolpsykologer, skolsköterska och rektor. Till oss kan du alltid vända dig när du behöver stöd kring elever i ditt klassrum. Du behöver ha god förmåga att skapa trygga och goda relationer med de elever du möter. Här är våra barn allas barn. Våra elever kommer från en mångkulturell miljö, och skolan gör skillnad i vårt område. I de årliga trygghetsenkäter vi gör får vi goda resultat vad gäller elevers trygghet och trivsel, och tack vare att vi är en mindre skola har vi möjlighet att se alla elever. Vi har ett ambitiöst trygghetsteam som följer upp och motverkar kränkningar på hela skolan. Vi arbetar systematiskt med fortbildning och på senaste år har den kretsat kring inkludering och delaktighet, med särskilt fokus på NPF (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar). Hos oss är anpassningar inget särskilt utan något som alla får del av i form av höj- och sänkbara bord, ljudanpassningar av alla klassrum och hallar, bords- och golvskärmar, hörselkåpor, Inläsningstjänst, mini-gym i klassrummen, ergonomiska rörelsepallar m.m.
Under de senaste åren har Assaredsskolan tagit stora kliv för att bli den attraktiva arbetsplats vi är idag. Vi är ett ungt kollegium men även en lärargrupp som jobbat länge och detta skapar en stabilitet och dynamik. Här är högt i tak och du har stora möjligheter att påverka din arbetsplats. Det digitala arbetssättet är självklart för oss: alla klassrum är utrustade med högupplösta interaktiva skärmar, du får tillgång till personaldator och iPad, brusreducerande hörlurar, elever i åk 1-6 har egen iPad. Är du intresserad av att klättra karriärmässigt finns möjligheter att delta i ledningsgrupp, vara med i trygghetsteam, läsa vidare samtidigt som du arbetar, vara handledare för kollegialt lärande med mera. Vi har en festkommitté som styr upp roliga trivselaktiviteter för att skapa en god sammanhållning. I början av varje hösttermin åker all personal iväg på en 2-dagars kick-off till en trevlig konferensanläggning där vi drar upp riktlinjer för kommande läsår och lär känna varandra bättre. Vi har både rektor och biträdande rektor som är synliga och förankrade i verksamheten, vi ser till att du kommer att få det stöd du behöver.
Övrig information: Med hänvisning till lag, SFS 2000:873, måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur Belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.

Ansök nu

Ny stjärna till Assaredsskolan - lärare mellanstadiet!

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Maj 9
Kvalifikationer: lärare med behörighet för åk 4-6 (mellanstadiet), gärna med inriktning Ma/NO/Eng. Du är kreativ, initiativrik, flexibel, gillar att samarbeta och har goda ledaregenskaper. Du har erfarenhet och kunskap kring olika funktionshinder och hur du ska möta barn med olika behov.
Angående tjänsten
Vi söker nu en lärare som ska ingå i vårt arbetslag för 4-6 till hösten. Du kommer att gå in som klassföreståndare tillsammans med en behörig kollega i vår åk 6. Vi har ett två-lärarsystem med god tillgång till resurser så att du kan skapa undervisning av hög kvalitet tillsammans med kollegor.Varaktighet Vikariat från aug. 2022 till dec 2026. Möjlighet till tillsvidareanställning efter det.
Start: 11 augusti 2021


Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!


Om skolan
Vi välkomnar en ny medarbetare till Assaredsskolan. Här finns en positiv, engagerad och samarbetsvillig personalstyrka som vi vill utöka med ytterligare en pedagog. Assaredsskolan är en naturskönt belägen, föräldrakooperativ skola i Kortedala, Göteborg. Skolan har c:a 260 elever i åldrarna 6-16 år och en personalstyrka på ca 35 vuxna. Vi har sedan augusti 2000 arbetat på ett Monroe-inspirerat sätt med en levande värdegrund och tydliga regler. Vårt arbetssätt ger våra elever tydligt strukturerade och målinriktade lektioner samt bekräftelse. Vårt arbetssätt inkluderar också fina traditioner där barnen har kul, samarbetar och utvecklas i åldersblandade grupper.


Hjärtat i vår verksamhet är ett välfungerande elevhälsoteam med specialpedagog, speciallärare, kurator, skolläkare, skolpsykologer, skolsköterska och rektor. Till oss kan du alltid vända dig när du behöver stöd kring elever i ditt klassrum. Du behöver ha god förmåga att skapa trygga och goda relationer med de elever du möter. Här är våra barn allas barn. Våra elever kommer från en mångkulturell miljö, och skolan gör skillnad i vårt område. I de årliga trygghetsenkäter vi gör får vi goda resultat vad gäller elevers trygghet och trivsel, och tack vare att vi är en mindre skola har vi möjlighet att se alla elever. Vi har ett ambitiöst trygghetsteam som följer upp och motverkar kränkningar på hela skolan, och vi har sedan #metoo arbetat extra mycket med sexuella kränkningar och jämställdhet. Vi arbetar systematiskt med fortbildning och på senaste år har den kretsat kring inkludering och delaktighet, med särskilt fokus på NPF (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar). Hos oss är anpassningar inget särskilt utan något som alla får del av i form av höj- och sänkbara bord, ljudanpassningar av alla klassrum och hallar, bords- och golvskärmar, hörselkåpor, Inläsningstjänst, mini-gym i klassrummen, ergonomiska rörelsepallar m.m.
Under de senaste åren har Assaredsskolan tagit stora kliv för att bli den attraktiva arbetsplats vi är idag. Vi är ett ungt kollegium men även en lärargrupp som jobbat länge och detta skapar en stabilitet och dynamik. Här är högt i tak och du har stora möjligheter att påverka din arbetsplats. Det digitala arbetssättet är självklart för oss: alla klassrum är utrustade med högupplösta interaktiva skärmar, du får tillgång till personaldator och iPad, brusreducerande hörlurar, elever i åk 1-6 har egen iPad. Är du intresserad av att klättra karriärmässigt finns möjligheter att delta i ledningsgrupp, vara med i trygghetsteam, läsa vidare samtidigt som du arbetar, vara handledare för kollegialt lärande med mera. Vi har en festkommitté som styr upp roliga trivselaktiviteter för att skapa en god sammanhållning. I början av varje hösttermin åker all personal iväg på en 2-dagars kick-off till en trevlig konferensanläggning där vi drar upp riktlinjer för kommande läsår och lär känna varandra bättre. Vi har både rektor och biträdande rektor som är synliga och förankrade i verksamheten, vi ser till att du kommer att få det stöd du behöver.
Övrig information: Med hänvisning till lag, SFS 2000:873, måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur Belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.

Ansök nu

Fritidspersonal med engagemang och erfarenhet sökes!

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Mar 31
Kvalifikationer:
Tjänst 1: behörig fritidspedagog/grundlärare i fritidshem.
Tjänst 2 + 3: utbildad fritidsledare, elevassistent eller barnskötare, med erfarenhet och intresse av att jobba i fritidshemmet.
Du är kreativ, initiativrik, flexibel, gillar att samarbeta och har goda ledaregenskaper. Du har erfarenhet och kunskap kring olika funktionsvariationer och hur du ska möta barn med olika behov. Du brinner för idén om fritidshemmet och vill lägga ditt engagemang på att vara med och utveckla det hos oss.Angående tjänsterna
Vi söker nu tre stycken nya medarbetare till vårt fritidshem som kan vara med i det större förändringsarbete som just nu genomförs på Assaredsskolans fritids, under ledning av rektorer och i samarbete med övrig personal och behörig fritidspedagog. Då vi planerar en större utbildningsinsats för att få ökad behörighet bland personalen så behöver vi förstärkning då personal går ner i tid. Vi behöver även få in fler behöriga bland personalen som kan säkerställa att verksamheten planeras och bedrivs utifrån Lgr 11. Din arbetstid kommer att delas mellan fritidshemmet, samt under skoldagen ansvara för rastaktiviteter samt vara en trygg resurs inne i våra yngre klasser.
Start 8/8 -22.
För personal med lärarlegitimation: 6 månaders provanställning, efter det tillsvidaretjänst.
För obehörig personal: visstidsanställning 8/8 -22 till 7/7 -23, med möjlighet till förlängning efter det (1 år i taget).Intervjuer och rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan!


Att arbeta på Assaredsskolan
Vi välkomnar en ny medarbetare till Assaredsskolan. Här finns en positiv, engagerad och samarbetsvillig personalstyrka som vi vill utöka med ytterligare en pedagog. Assaredsskolan är en naturskönt belägen, föräldrakooperativ skola i Kortedala, Göteborg. Skolan har c:a 260 elever i åldrarna 6-16 år och en personalstyrka på ca 35 vuxna. Vi har sedan augusti 2000 arbetat på ett Monroe-inspirerat sätt med en levande värdegrund och tydliga regler. Vårt arbetssätt ger våra elever tydligt strukturerade och målinriktade lektioner samt bekräftelse. Vårt arbetssätt inkluderar också fina traditioner där barnen har kul, samarbetar och utvecklas i åldersblandade grupper.


Hjärtat i vår verksamhet är ett välfungerande elevhälsoteam med specialpedagog, speciallärare, kurator, skolläkare, skolpsykologer, skolsköterska och rektor. Till oss kan du alltid vända dig när du behöver stöd kring elever i ditt klassrum. Du behöver ha god förmåga att skapa trygga och goda relationer med de elever du möter. Här är våra barn allas barn. Våra elever kommer från en mångkulturell miljö, och skolan gör skillnad i vårt område. I de årliga trygghetsenkäter vi gör får vi goda resultat vad gäller elevers trygghet och trivsel, och tack vare att vi är en mindre skola har vi möjlighet att se alla elever. Vi har ett ambitiöst trygghetsteam som följer upp och motverkar kränkningar på hela skolan. Vi arbetar systematiskt med fortbildning och på senaste år har den kretsat kring inkludering och delaktighet, med särskilt fokus på NPF (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar).


Under de senaste åren har Assaredsskolan tagit stora kliv för att bli den attraktiva arbetsplats vi är idag. Vi är ett ungt kollegium men även en lärargrupp som jobbat länge och detta skapar en stabilitet och dynamik. Här är högt i tak och du har stora möjligheter att påverka din arbetsplats. Det digitala arbetssättet är självklart för oss: alla klassrum är utrustade med högupplösta interaktiva skärmar, du får tillgång till personaldator och iPad, elever i åk F-3 har egen iPad och åk 4-9 har Chromebooks. Är du intresserad av att klättra karriärmässigt finns möjligheter att delta i ledningsgrupp, vara med i trygghetsteam, läsa vidare samtidigt som du arbetar, få tjänst som förstelärare och medverka i skolutvecklingsgrupp med mera. Vi har en festkommitté som styr upp roliga trivselaktiviteter för att skapa en god sammanhållning. I början av varje hösttermin åker all personal iväg på en 2-dagars kick-off till en trevlig konferensanläggning där vi drar upp riktlinjer för kommande läsår och lär känna varandra bättre. Vi har både rektor och biträdande rektor som är synliga och förankrade i verksamheten, vi ser till att du kommer att få det stöd du behöver.

Ansök nu

Vikariat: Rektor Assaredsskolan

Rektor
Läs mer Maj 30
Ort: Göteborg
Organisationsnummer: 716 445 - 1390


Assaredsskolan
Decenniumgatan 16
415 35 Göteborg
Tfn: 0704-10 54 40

Beskrivning av skolan
Assaredsskolan är en friskola som ligger i stadsdelen Kortedala i Göteborg. Skolan är sedan 1994 en föräldradriven, icke vinstdrivande F-9 skola med 260 elever och 45 anställda. På skolan finns fritidshem. Skolan är ett föräldrakooperativ med egen kock och professionell städning. Ekonomin är god.
Skolans värdegrund är inspirerad av Monroestrukturen, vilket bland annat innebär ett positivt förhållningssätt och höga förväntningar på eleverna, en tydlig lektionsstruktur, gemensamt framtagna regler som varje läsår godkänns av elever och föräldrar och en sk Smart Start där eleverna från F-9 arbetar tillsammans med olika uppgifter för att lära känna varandra. Assaredsskolan har kommit lång med det digitala arbetssättet där alla elever från 1-3 har tillgång till iPad, samt elever i åk 4-9 har egen Chromebook. Lärarna arbetar i fyra arbetslag, är engagerade och har lång erfarenhet på skolan. IT-plattformen är Google baserad.


Arbetsuppgifter
Vi söker nu en vikarierande rektor, vikariatet startar enligt överenskommelse i höst och pågår enligt plan till och med augusti 2023.
Som rektor förväntas du bedriva ett pedagogiskt ledarskap genom att organisera, planera, utvärdera och utveckla verksamheten utifrån aktuella lagstiftningar.
Du har förmåga att se till att verksamheten genomsyras av en helhetssyn på barns utveckling och lärande.
Du arbetar strategiskt med fokus på måluppfyllelse, utveckling och systematiskt kvalitetsarbete.
Som rektor har du arbetsmiljö-, personal- och budgetansvar, samt kontinuerlig kontakt med föräldrakooperativets styrelse.


Kvalifikationer
Du har tidigare erfarenhet av rektorsuppdrag.
Genomförd statlig rektorsutbildning är önskvärt.
IT-kompetens är meriterande.
I rollen som rektor ska du kunna fungera i många olika sammanhang och skapa relationer med såväl medarbetare som elever/vårdnadshavare.


Varaktighet/Arbetstid
Heltid. 100 % Vikariat, tillträde enligt överenskommelse hösten 2022 och pågår t.om augusti 2023.


Lön
Ange löneanspråk.


Ansökan
Sista ansökningsdag: 10 juni.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Ange referens


Arbetsgivare: Assareds Skolkooperativ Ekonomisk Förening

Ansök nu

Ny stjärna till Assaredsskolan - lärare spanska och svenska/engelska

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Mar 28
Kvalifikationer: lärare med behörighet för moderna språk - spanska åk 6-9 samt svenska och/eller engelska. Du är kreativ, initiativrik, flexibel, gillar att samarbeta och har goda ledaregenskaper. Du har erfarenhet och kunskap kring funktionsvariationer och hur du ska möta barn med olika behov.
Angående tjänsten
Vår spansklärare kommer vara föräldraledig under läsåret 2022-2023 och vi söker därför en lika skicklig vikarie.
Undervisningen i spanska bedrivs i mindre grupper för åk 6-9.
50% av tjänsten består av undervisning i spanska, övrig tid kan användas för undervisning i engelska och svenska i åk 7-9 eller stöd i dessa ämnen.OBS! Endast behöriga sökande kommer gå vidare i processen.


Varaktighet Vikariat 10/8 2022 - 16/6 2023.
Vi välkomnar en ny medarbetare till Assaredsskolan. Här finns en positiv, engagerad och samarbetsvillig personalstyrka som vi vill utöka med ytterligare en pedagog. Assaredsskolan är en naturskönt belägen, föräldrakooperativ skola i Kortedala, Göteborg. Skolan har c:a 260 elever i åldrarna 6-16 år och en personalstyrka på ca 35 vuxna. Vi har sedan augusti 2000 arbetat på ett Monroe-inspirerat sätt med en levande värdegrund och tydliga regler. Vårt arbetssätt ger våra elever tydligt strukturerade och målinriktade lektioner samt bekräftelse. Vårt arbetssätt inkluderar också fina traditioner där barnen har kul, samarbetar och utvecklas i åldersblandade grupper.
Hjärtat i vår verksamhet är ett välfungerande elevhälsoteam med specialpedagog, speciallärare, kurator, skolläkare, skolpsykologer, skolsköterska och rektor. Till oss kan du alltid vända dig när du behöver stöd kring elever i ditt klassrum. Du behöver ha god förmåga att skapa trygga och goda relationer med de elever du möter. Här är våra barn allas barn. Våra elever kommer från en mångkulturell miljö, och skolan gör skillnad i vårt område. I de årliga trygghetsenkäter vi gör får vi goda resultat vad gäller elevers trygghet och trivsel, och tack vare att vi är en mindre skola har vi möjlighet att se alla elever. Vi har ett ambitiöst trygghetsteam som följer upp och motverkar kränkningar på hela skolan, och vi har sedan #metoo arbetat extra mycket med sexuella kränkningar och jämställdhet. Vi arbetar systematiskt med fortbildning och på senaste år har den kretsat kring inkludering och delaktighet, med särskilt fokus på NPF (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar). Hos oss är anpassningar inget särskilt utan något som alla får del av i form av höj- och sänkbara bord, ljudanpassningar av alla klassrum och hallar, bords- och golvskärmar, hörselkåpor, Inläsningstjänst, mini-gym i klassrummen, ergonomiska rörelsepallar m.m.
Under de senaste åren har Assaredsskolan tagit stora kliv för att bli den attraktiva arbetsplats vi är idag. Vi är ett ungt kollegium men även en lärargrupp som jobbat länge och detta skapar en stabilitet och dynamik. Här är högt i tak och du har stora möjligheter att påverka din arbetsplats. Det digitala arbetssättet är självklart för oss: alla klassrum är utrustade med högupplösta interaktiva skärmar, du får tillgång till personaldator och iPad, elever i åk F-3 har egen iPad och åk 4-9 har Chromebooks. Är du intresserad av att klättra karriärmässigt finns möjligheter att delta i ledningsgrupp, vara med i trygghetsteam, läsa vidare samtidigt som du arbetar, få tjänst som förstelärare och medverka i skolutvecklingsgrupp med mera. Vi har en festkommitté som styr upp roliga trivselaktiviteter för att skapa en god sammanhållning. I början av varje hösttermin åker all personal iväg på en 2-dagars kick-off till en trevlig konferensanläggning där vi drar upp riktlinjer för kommande läsår och lär känna varandra bättre. Vi har både rektor och biträdande rektor som är synliga och förankrade i verksamheten, vi ser till att du kommer att få det stöd du behöver.
Övrig information: Med hänvisning till lag, SFS 2000:873, måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur Belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.
Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Ansök nu

Ny stjärna till Assaredsskolan - lärare lågstadiet!

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Läs mer Mar 28
Kvalifikationer: lärare med behörighet för grundskolans lägre åldrar/lågstadiet. Önskvärt är att du är utbildad och erfaren inom matematik och NO-ämnen samt fler ämnen. Du är kreativ, initiativrik, flexibel, gillar att samarbeta och har goda ledaregenskaper.
Angående tjänsten
Vi söker nu en lärare som ska ingå i vårt arbetslag för F-3 då en av våra lärare ska vidare mot nya äventyr.
Du kommer att gå in som klassföreståndare för åk 3 tillsammans med en behörig kollega. Vi har ett två-lärarsystem med god tillgång till resurser så att du kan skapa undervisning av hög kvalitet tillsammans med kollegor.Varaktighet Provanställning 6 månader, tillsvidareanställning efter det.
Start: 10/8 2022.
OBS! Endast behöriga/legitimerade sökande kommer i anspråk för tjänsten.


Att arbeta på Assaredsskolan
Vi välkomnar en ny medarbetare till Assaredsskolan. Här finns en positiv, engagerad och samarbetsvillig personalstyrka som vi vill utöka med ytterligare en pedagog. Assaredsskolan är en naturskönt belägen, föräldrakooperativ skola i Kortedala, Göteborg. Skolan har c:a 260 elever i åldrarna 6-16 år och en personalstyrka på ca 35 vuxna. Vi har sedan augusti 2000 arbetat på ett Monroe-inspirerat sätt med en levande värdegrund och tydliga regler. Vårt arbetssätt ger våra elever tydligt strukturerade och målinriktade lektioner samt bekräftelse. Vårt arbetssätt inkluderar också fina traditioner där barnen har kul, samarbetar och utvecklas i åldersblandade grupper.


Hjärtat i vår verksamhet är ett välfungerande elevhälsoteam med specialpedagog, speciallärare i svenska, speciallärare matematik, kurator, skolläkare, skolpsykologer, skolsköterska och rektor. Till oss kan du alltid vända dig när du behöver stöd kring elever i ditt klassrum. Du behöver ha god förmåga att skapa trygga och goda relationer med de elever du möter. Här är våra barn allas barn. Våra elever kommer från en mångkulturell miljö, och skolan gör skillnad i vårt område. I de årliga trygghetsenkäter vi gör får vi goda resultat vad gäller elevers trygghet och trivsel, och tack vare att vi är en mindre skola har vi möjlighet att se alla elever. Vi har ett ambitiöst trygghetsteam som följer upp och motverkar kränkningar på hela skolan, och vi har sedan #metoo arbetat extra mycket med sexuella kränkningar och jämställdhet.


Under de senaste åren har Assaredsskolan tagit stora kliv för att bli den attraktiva arbetsplats vi är idag. Vi är ett ungt kollegium men även en lärargrupp som jobbat länge och detta skapar en stabilitet och dynamik. Här är högt i tak och du har stora möjligheter att påverka din arbetsplats. Det digitala arbetssättet är självklart för oss: alla klassrum är utrustade med högupplösta interaktiva skärmar, du får tillgång till personaldator och iPad, elever i åk F-3 har egen iPad och åk 4-9 har Chromebooks. Är du intresserad av att klättra karriärmässigt finns möjligheter att delta i ledningsgrupp, vara med i trygghetsteam, läsa vidare samtidigt som du arbetar, få tjänst som förstelärare och medverka i skolutvecklingsgrupp med mera. Vi har en festkommitté som styr upp roliga trivselaktiviteter för att skapa en god sammanhållning. I början av varje hösttermin åker all personal iväg på en 2-dagars kick-off till en trevlig konferensanläggning där vi drar upp riktlinjer för kommande läsår och lär känna varandra bättre. Vi har både rektor och biträdande rektor som är synliga och förankrade i verksamheten, vi ser till att du kommer att få det stöd du behöver.

Övrig information: Med hänvisning till lag, SFS 2000:873, måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur Belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Om du vill ha mer information om vår verksamhet så finns den samlad på www.assaredsskolan.se


Intervjuer och rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Ansök nu

Ny stjärna till Assaredsskolan - kock!

Kock, storhushåll
Läs mer Feb 25
Kvalifikationer:
Utbildad kock med erfarenhet av storkök och skolmåltidsarbete med engagemang för barn och unga.
Tillträde 21/3 eller enligt överenskommelse.
80% tjänst med arbetstid 08-15.00 (eller annan tid enligt överenskommelse).
Vikariat under 6 månader. Med största sannolikhet en tillsvidare-tjänst efter det.Angående tjänsten
Du är positiv, kreativ och lösningsinriktad och van att samarbeta.
Du kommer att vara vår kocks högra hand och tillsammans med övrig kökspersonal skapa bästa möjliga skolmåltider för våra elever.
Vi är mitt i ett större förändringsarbete för vårt kök i och det händer mycket kring elevers delaktighet, hälsa och hållbarhet. Vår strävan är att bli ett kök med högre andel vegetarisk och hälsosam mat där vi lägger grunden för elevers goda kostvanor för resten av livet.
Vi har under föregående läsår startat upp ett Måltidsforum som uppmärksammats i media, läs här: https://raddaplaneten.nu/pa-assaredsskolan-star-klimatsmart-mat-i-fokus/
Skolmåltiden är en viktig del av elevernas vardag och det är viktigt att du dela vår värdegrund och möter alla elever med respekt, nyfikenhet och värme.
Förutom en annan kock så finns även två stycken ytterligare skolmåltidspersonal som arbetar med förberedelser, städ, disk och planering.Att arbeta på Assaredsskolan
Vi välkomnar en ny medarbetare till Assaredsskolan. Här finns en positiv, engagerad och samarbetsvillig personalstyrka som vi vill utöka med ytterligare en pedagog. Assaredsskolan är en naturskönt belägen, föräldrakooperativ skola i Kortedala, Göteborg. Skolan har c:a 260 elever i åldrarna 6-16 år och en personalstyrka på ca 45 vuxna. Vi har sedan augusti 2000 arbetat på ett Monroe-inspirerat sätt med en levande värdegrund och tydliga regler. Vårt arbetssätt inkluderar också fina traditioner där barnen har kul, samarbetar och utvecklas i åldersblandade grupper.
I jobbet som kock behöver du ha god förmåga att skapa trygga och goda relationer med de elever du möter. Här är våra barn allas barn. Våra elever kommer från en mångkulturell miljö, och skolan gör skillnad i vårt område. I de årliga trygghetsenkäter vi gör får vi goda resultat vad gäller elevers trygghet och trivsel, och tack vare att vi är en mindre skola har vi möjlighet att se alla elever. Vi har ett ambitiöst trygghetsteam som följer upp och motverkar kränkningar på hela skolan.
Under de senaste åren har Assaredsskolan tagit stora kliv för att bli den attraktiva arbetsplats vi är idag. Här är högt i tak och du har stora möjligheter att påverka din arbetsplats. Du har goda möjligheter till fortbildning och yrkesmässig stimulans. Vi har en festkommitté som styr upp roliga trivselaktiviteter för att skapa en god sammanhållning. I början av varje hösttermin åker all personal iväg på en 2-dagars kick-off till en trevlig konferensanläggning där vi drar upp riktlinjer för kommande läsår och lär känna varandra bättre. Vi har både rektor och biträdande rektor som är synliga och förankrade i verksamheten, vi ser till att du kommer att få det stöd du behöver.
För mer information kring tjänsten, hör av er till rektor Elin Östebo elin.ostebo@assaredsskolan.se eller kock Kristin Schottenius på kristin.schottenius@assaredsskolan.se
Övrig information: Med hänvisning till lag, SFS 2000:873, måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur Belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Begär utdrag hos Polisen här (gör detta i god tid då det brukar ta några veckor för utdraget att komma).
Fackliga företrädare: Lärarförbundet: Jessica Parkner, telefon 0736-56 35 61, jessica.parkner@assaredsskolan.se
Varaktighet: 6 månaders vikariat som kan förlängas och på sikt övergå i tillsvidareanställning.

Ansök nu

Ny stjärna till Assaredsskolan - vikarierande kock!

Kock, storhushåll
Läs mer Jan 27
Kvalifikationer:
Utbildad kock med erfarenhet av storkök och skolmåltidsarbete.
Du är positiv, kreativ och lösningsinriktad och van att samarbeta.Angående tjänsten
75% tjänst med arbetstid 07-13.30 (eller annan tid enligt överenskommelse).
Vikariat under 6 månader med start omgående. Kan bli längre beroende på sjukskrivning.
Du kommer att vara vår kocks högra hand och tillsammans med övrig kökspersonal skapa bästa möjliga skolmåltider för våra elever.
Vi är mitt i ett större förändringsarbete för vårt kök i och det händer mycket kring elevers delaktighet, hälsa och hållbarhet. Vår strävan är att bli ett kök med högre andel vegetarisk och hälsosam mat där vi lägger grunden för elevers goda kostvanor för resten av livet.
Vi har under föregående läsår startat upp ett Måltidsforum som uppmärksammats i media, läs här: https://raddaplaneten.nu/pa-assaredsskolan-star-klimatsmart-mat-i-fokus/
Skolmåltiden är en viktig del av elevernas vardag och det är viktigt att du dela vår värdegrund och möter alla elever med respekt, nyfikenhet och värme.
Förutom en annan kock så finns även två stycken ytterligare skolmåltidspersonal som arbetar med förberedelser, städ, disk och planering.Att arbeta på Assaredsskolan
Vi välkomnar en ny medarbetare till Assaredsskolan. Här finns en positiv, engagerad och samarbetsvillig personalstyrka som vi vill utöka med ytterligare en pedagog. Assaredsskolan är en naturskönt belägen, föräldrakooperativ skola i Kortedala, Göteborg. Skolan har c:a 260 elever i åldrarna 6-16 år och en personalstyrka på ca 35 vuxna. Vi har sedan augusti 2000 arbetat på ett Monroe-inspirerat sätt med en levande värdegrund och tydliga regler. Vårt arbetssätt ger våra elever tydligt strukturerade och målinriktade lektioner samt bekräftelse. Vårt arbetssätt inkluderar också fina traditioner där barnen har kul, samarbetar och utvecklas i åldersblandade grupper.
Hjärtat i vår verksamhet är ett välfungerande elevhälsoteam med specialpedagog, speciallärare, kurator, skolläkare, skolpsykologer, skolsköterska och rektor. Du behöver ha god förmåga att skapa trygga och goda relationer med de elever du möter. Här är våra barn allas barn. Våra elever kommer från en mångkulturell miljö, och skolan gör skillnad i vårt område. I de årliga trygghetsenkäter vi gör får vi goda resultat vad gäller elevers trygghet och trivsel, och tack vare att vi är en mindre skola har vi möjlighet att se alla elever. Vi har ett ambitiöst trygghetsteam som följer upp och motverkar kränkningar på hela skolan, och vi har sedan #metoo arbetat extra mycket med sexuella kränkningar och jämställdhet. Vi arbetar systematiskt med fortbildning och på senaste år har den kretsat kring inkludering och delaktighet, med särskilt fokus på NPF (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar).
Under de senaste åren har Assaredsskolan tagit stora kliv för att bli den attraktiva arbetsplats vi är idag. Vi är ett ungt kollegium men även en lärargrupp som jobbat länge och detta skapar en stabilitet och dynamik. Här är högt i tak och du har stora möjligheter att påverka din arbetsplats. Det digitala arbetssättet är självklart för oss. Vi har en festkommitté som styr upp roliga trivselaktiviteter för att skapa en god sammanhållning. I början av varje hösttermin åker all personal iväg på en 2-dagars kick-off till en trevlig konferensanläggning där vi drar upp riktlinjer för kommande läsår och lär känna varandra bättre. Vi har både rektor och biträdande rektor som är synliga och förankrade i verksamheten, vi ser till att du kommer att få det stöd du behöver.
För mer information kring tjänsten, hör av er till rektor Elin Östebo elin.ostebo@assaredsskolan.se eller kock Kristin Schottenius på kristin.schottenius@assaredsskolan.se
Övrig information: Med hänvisning till lag, SFS 2000:873, måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur Belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Begär utdrag hos Polisen här (gör detta i god tid då det brukar ta några veckor för utdraget att komma).
Fackliga företrädare: Lärarförbundet: Jessica Parkner, telefon 0736-56 35 61, jessica.parkner@assaredsskolan.se
Varaktighet: 6 månaders vikariat som kan förlängas och på sikt övergå i tillsvidareanställning.

Ansök nu

Ny stjärna till Assaredsskolan - vikarierande kock!

Kock, storhushåll
Läs mer Dec 20
Kvalifikationer:
Utbildad kock med erfarenhet av storkök och skolmåltidsarbete.
Du är positiv, kreativ och lösningsinriktad och van att samarbeta.Angående tjänsten
75% tjänst med arbetstid 07-13.30 (eller annan tid enligt överenskommelse).
Vikariat under 3 månader med start 3/1 eller så snart som möjligt efter det. Kan bli längre beroende på sjukskrivning.
Du kommer att vara vår kocks högra hand och tillsammans med övrig kökspersonal skapa bästa möjliga skolmåltider för våra elever.
Vi är mitt i ett större förändringsarbete för vårt kök i och det händer mycket kring elevers delaktighet, hälsa och hållbarhet. Vår strävan är att bli ett kök med högre andel vegetarisk och hälsosam mat där vi lägger grunden för elevers goda kostvanor för resten av livet.
Vi har under föregående läsår startat upp ett Måltidsforum som uppmärksammats i media, läs här: https://raddaplaneten.nu/pa-assaredsskolan-star-klimatsmart-mat-i-fokus/
Skolmåltiden är en viktig del av elevernas vardag och det är viktigt att du dela vår värdegrund och möter alla elever med respekt, nyfikenhet och värme.
Förutom en annan kock så finns även två stycken ytterligare skolmåltidspersonal som arbetar med förberedelser, städ, disk och planering.Att arbeta på Assaredsskolan
Vi välkomnar en ny medarbetare till Assaredsskolan. Här finns en positiv, engagerad och samarbetsvillig personalstyrka som vi vill utöka med ytterligare en pedagog. Assaredsskolan är en naturskönt belägen, föräldrakooperativ skola i Kortedala, Göteborg. Skolan har c:a 260 elever i åldrarna 6-16 år och en personalstyrka på ca 35 vuxna. Vi har sedan augusti 2000 arbetat på ett Monroe-inspirerat sätt med en levande värdegrund och tydliga regler. Vårt arbetssätt ger våra elever tydligt strukturerade och målinriktade lektioner samt bekräftelse. Vårt arbetssätt inkluderar också fina traditioner där barnen har kul, samarbetar och utvecklas i åldersblandade grupper.
Hjärtat i vår verksamhet är ett välfungerande elevhälsoteam med specialpedagog, speciallärare, kurator, skolläkare, skolpsykologer, skolsköterska och rektor. Du behöver ha god förmåga att skapa trygga och goda relationer med de elever du möter. Här är våra barn allas barn. Våra elever kommer från en mångkulturell miljö, och skolan gör skillnad i vårt område. I de årliga trygghetsenkäter vi gör får vi goda resultat vad gäller elevers trygghet och trivsel, och tack vare att vi är en mindre skola har vi möjlighet att se alla elever. Vi har ett ambitiöst trygghetsteam som följer upp och motverkar kränkningar på hela skolan, och vi har sedan #metoo arbetat extra mycket med sexuella kränkningar och jämställdhet. Vi arbetar systematiskt med fortbildning och på senaste år har den kretsat kring inkludering och delaktighet, med särskilt fokus på NPF (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar).
Under de senaste åren har Assaredsskolan tagit stora kliv för att bli den attraktiva arbetsplats vi är idag. Vi är ett ungt kollegium men även en lärargrupp som jobbat länge och detta skapar en stabilitet och dynamik. Här är högt i tak och du har stora möjligheter att påverka din arbetsplats. Det digitala arbetssättet är självklart för oss. Vi har en festkommitté som styr upp roliga trivselaktiviteter för att skapa en god sammanhållning. I början av varje hösttermin åker all personal iväg på en 2-dagars kick-off till en trevlig konferensanläggning där vi drar upp riktlinjer för kommande läsår och lär känna varandra bättre. Vi har både rektor och biträdande rektor som är synliga och förankrade i verksamheten, vi ser till att du kommer att få det stöd du behöver.
För mer information kring tjänsten, hör av er till rektor Elin Östebo elin.ostebo@assaredsskolan.se eller kock Kristin Schottenius på kristin.schottenius@assaredsskolan.se
Övrig information: Med hänvisning till lag, SFS 2000:873, måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur Belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Begär utdrag hos Polisen här (gör detta i god tid då det brukar ta några veckor för utdraget att komma).
Fackliga företrädare: Lärarförbundet: Jessica Parkner, telefon 0736-56 35 61, jessica.parkner@assaredsskolan.se
Varaktighet: 3 månaders vikariat som kan förlängas och på sikt övergå i tillsvidareanställning.

Ansök nu

Fritidslärare med engagemang och erfarenhet sökes!

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Jun 21
Kvalifikationer: legitimerad grundlärare med inriktning fritidshem eller fritidspedagog, med behörighet i något estetiskt/praktiskt ämne. Du är kreativ, initiativrik, flexibel, gillar att samarbeta och har goda ledaregenskaper.
Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!


OBS! Sökande utan legitimation kommer ej gå vidare i processen!


Angående tjänsten
Vi söker nu en fritidspedagog/fritidslärare som kan vara med i det större förändringsarbete kring fritidshemmet som just nu genomförs på Assaredsskolan, under ledning av rektorer och i samarbete med personal. Då vi planerar en större utbildningsinsats för att få ökad behörighet bland personalen så behöver vi förstärkning då personal går ner i tid. Vi behöver även få in fler behöriga bland personalen som kan säkerställa att verksamheten planeras och bedrivs utifrån Lgr 11.
Du kommer att vara fritidsansvarig tillsammans med behörig fritidspedagog samt tillsammans med rektorer lägga scheman för personal och driva utvecklingsarbete i form av pedagogisk planering och praktiskt värdegrundsarbete.Att arbeta på Assaredsskolan
Vi välkomnar en ny medarbetare till Assaredsskolan. Här finns en positiv, engagerad och samarbetsvillig personalstyrka som vi vill utöka med ytterligare en pedagog. Assaredsskolan är en naturskönt belägen, föräldrakooperativ skola i Kortedala, Göteborg. Skolan har c:a 260 elever i åldrarna 6-16 år och en personalstyrka på ca 35 vuxna. Vi har sedan augusti 2000 arbetat på ett Monroe-inspirerat sätt med en levande värdegrund och tydliga regler. Vårt arbetssätt ger våra elever tydligt strukturerade och målinriktade lektioner samt bekräftelse. Vårt arbetssätt inkluderar också fina traditioner där barnen har kul, samarbetar och utvecklas i åldersblandade grupper.


Hjärtat i vår verksamhet är ett välfungerande elevhälsoteam med specialpedagog, speciallärare, kurator, skolläkare, skolpsykologer, skolsköterska och rektor. Till oss kan du alltid vända dig när du behöver stöd kring elever i ditt klassrum. Du behöver ha god förmåga att skapa trygga och goda relationer med de elever du möter. Här är våra barn allas barn. Våra elever kommer från en mångkulturell miljö, och skolan gör skillnad i vårt område. I de årliga trygghetsenkäter vi gör får vi goda resultat vad gäller elevers trygghet och trivsel, och tack vare att vi är en mindre skola har vi möjlighet att se alla elever. Vi har ett ambitiöst trygghetsteam som följer upp och motverkar kränkningar på hela skolan, och vi har sedan #metoo arbetat extra mycket med sexuella kränkningar och jämställdhet.
Under de senaste åren har Assaredsskolan tagit stora kliv för att bli den attraktiva arbetsplats vi är idag. Vi är ett ungt kollegium men även en lärargrupp som jobbat länge och detta skapar en stabilitet och dynamik. Här är högt i tak och du har stora möjligheter att påverka din arbetsplats. Det digitala arbetssättet är självklart för oss: alla klassrum är utrustade med högupplösta interaktiva skärmar, du får tillgång till personaldator och iPad, elever i åk 1-6 har egen iPad. Är du intresserad av att klättra karriärmässigt finns möjligheter att delta i ledningsgrupp, vara med i trygghetsteam, läsa vidare samtidigt som du arbetar, få tjänst som förstelärare och medverka i skolutvecklingsgrupp med mera. Vi har en festkommitté som styr upp roliga trivselaktiviteter för att skapa en god sammanhållning. I början av varje hösttermin åker all personal iväg på en 2-dagars kick-off till en trevlig konferensanläggning där vi drar upp riktlinjer för kommande läsår och lär känna varandra bättre. Vi har både rektor och biträdande rektor som är synliga och förankrade i verksamheten, vi ser till att du kommer att få det stöd du behöver.
Start 9/8 2021 (exakt datum för tillträde kan förhandlas)
Övrig information: Med hänvisning till lag, SFS 2000:873, måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur Belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.
Varaktighet Provanställning 6 månader med god möjlighet till fast tjänst efter det.
Arbetstid 100%
Typ av tjänst: Semestertjänst
Lön Fast lön
Sista ansökningsdag 2021-06-01

Ansök nu

Ny stjärna sökes till Assaredsskolan - lärare i spanska/Sv/Eng/SVA

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Apr 12
Kvalifikationer: lärare med behörighet för moderna språk - spanska åk 6-9. Gärna även behörighet i svenska, svenska som andraspråk och/eller engelska.
Du är kreativ, initiativrik, flexibel, gillar att samarbeta och har goda ledaregenskaper. Du har erfarenhet och kunskap kring olika funktionshinder och hur du ska möta barn med olika behov.


Angående tjänsten
Vår spansklärare ska pröva vingarna på annat håll så vi söker hennes ersättare.
Undervisningen bedrivs i mindre grupper för åk 6-9.
Tjänsten för enbart spanska är på 50% men kan innefatta en högre tjänstegrad om andra ämnen finns i behörigheten som skolan har behov av (svenska/engelska/SVA åk 7-9). Vi är flexibla vad gäller schemaläggning och kan anpassa oss efter dina önskemål!
Om du ej är behörig idag är det viktigt att du har en plan för att skaffa dig legitimation, ex. genom Lärarlyftet. Här kan vi stötta dig i delvis betalda studier, om du är rätt person för jobbet.Varaktighet 6 månaders provanställning. Goda möjligheter till tillsvidareanställning efter det.
Start: 11 augusti 2021


Att jobba på Assaredsskolan
Vi välkomnar en ny medarbetare till Assaredsskolan. Här finns en positiv, engagerad och samarbetsvillig personalstyrka som vi vill utöka med ytterligare en pedagog. Assaredsskolan är en naturskönt belägen, föräldrakooperativ skola i Kortedala, Göteborg. Skolan har c:a 260 elever i åldrarna 6-16 år och en personalstyrka på ca 35 vuxna. Vi har sedan augusti 2000 arbetat på ett Monroe-inspirerat sätt med en levande värdegrund och tydliga regler. Vårt arbetssätt ger våra elever tydligt strukturerade och målinriktade lektioner samt bekräftelse. Vårt arbetssätt inkluderar också fina traditioner där barnen har kul, samarbetar och utvecklas i åldersblandade grupper.


Hjärtat i vår verksamhet är ett välfungerande elevhälsoteam med specialpedagog, speciallärare, kurator, skolläkare, skolpsykologer, skolsköterska och rektor. Till oss kan du alltid vända dig när du behöver stöd kring elever i ditt klassrum. Du behöver ha god förmåga att skapa trygga och goda relationer med de elever du möter. Här är våra barn allas barn. Våra elever kommer från en mångkulturell miljö, och skolan gör skillnad i vårt område. I de årliga trygghetsenkäter vi gör får vi goda resultat vad gäller elevers trygghet och trivsel, och tack vare att vi är en mindre skola har vi möjlighet att se alla elever. Vi har ett ambitiöst trygghetsteam som följer upp och motverkar kränkningar på hela skolan, och vi har sedan #metoo arbetat extra mycket med sexuella kränkningar och jämställdhet. Vi arbetar systematiskt med fortbildning och på senaste år har den kretsat kring inkludering och delaktighet, med särskilt fokus på NPF (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar). Hos oss är anpassningar inget särskilt utan något som alla får del av i form av höj- och sänkbara bord, ljudanpassningar av alla klassrum och hallar, bords- och golvskärmar, hörselkåpor, Inläsningstjänst, mini-gym i klassrummen, ergonomiska rörelsepallar m.m.


Under de senaste åren har Assaredsskolan tagit stora kliv för att bli den attraktiva arbetsplats vi är idag. Vi är ett ungt kollegium men även en lärargrupp som jobbat länge och detta skapar en stabilitet och dynamik. Här är högt i tak och du har stora möjligheter att påverka din arbetsplats. Det digitala arbetssättet är självklart för oss: alla klassrum är utrustade med högupplösta interaktiva skärmar, du får tillgång till personaldator och iPad, brusreducerande hörlurar, elever i åk 1-6 har egen iPad. Är du intresserad av att klättra karriärmässigt finns möjligheter att delta i ledningsgrupp, vara med i trygghetsteam, läsa vidare samtidigt som du arbetar, vara handledare för kollegialt lärande med mera. Vi har en festkommitté som styr upp roliga trivselaktiviteter för att skapa en god sammanhållning. I början av varje hösttermin åker all personal iväg på en 2-dagars kick-off till en trevlig konferensanläggning där vi drar upp riktlinjer för kommande läsår och lär känna varandra bättre. Vi har både rektor och biträdande rektor som är synliga och förankrade i verksamheten, vi ser till att du kommer att få det stöd du behöver.
Övrig information: Med hänvisning till lag, SFS 2000:873, måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur Belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.
Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan!

Ansök nu

Fritidslärare med engagemang och erfarenhet sökes!

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Feb 24
Kvalifikationer: legitimerad grundlärare med inriktning fritidshem eller fritidspedagog, med behörighet i något estetiskt/praktiskt ämne. Du är kreativ, initiativrik, flexibel, gillar att samarbeta och har goda ledaregenskaper.
Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!


OBS! Sökande utan legitimation kommer ej gå vidare i processen!


Angående tjänsten
Vi söker nu en fritidspedagog/fritidslärare som kan vara med i det större förändringsarbete kring fritidshemmet som just nu genomförs på Assaredsskolan, under ledning av rektorer och i samarbete med personal. Då vi planerar en större utbildningsinsats för att få ökad behörighet bland personalen så behöver vi förstärkning då personal går ner i tid. Vi behöver även få in fler behöriga bland personalen som kan säkerställa att verksamheten planeras och bedrivs utifrån Lgr 11.
Du kommer att vara fritidsansvarig tillsammans med behörig fritidspedagog samt tillsammans med rektorer lägga scheman för personal och driva utvecklingsarbete i form av pedagogisk planering och praktiskt värdegrundsarbete.Att arbeta på Assaredsskolan
Vi välkomnar en ny medarbetare till Assaredsskolan. Här finns en positiv, engagerad och samarbetsvillig personalstyrka som vi vill utöka med ytterligare en pedagog. Assaredsskolan är en naturskönt belägen, föräldrakooperativ skola i Kortedala, Göteborg. Skolan har c:a 260 elever i åldrarna 6-16 år och en personalstyrka på ca 35 vuxna. Vi har sedan augusti 2000 arbetat på ett Monroe-inspirerat sätt med en levande värdegrund och tydliga regler. Vårt arbetssätt ger våra elever tydligt strukturerade och målinriktade lektioner samt bekräftelse. Vårt arbetssätt inkluderar också fina traditioner där barnen har kul, samarbetar och utvecklas i åldersblandade grupper.


Hjärtat i vår verksamhet är ett välfungerande elevhälsoteam med specialpedagog, speciallärare, kurator, skolläkare, skolpsykologer, skolsköterska och rektor. Till oss kan du alltid vända dig när du behöver stöd kring elever i ditt klassrum. Du behöver ha god förmåga att skapa trygga och goda relationer med de elever du möter. Här är våra barn allas barn. Våra elever kommer från en mångkulturell miljö, och skolan gör skillnad i vårt område. I de årliga trygghetsenkäter vi gör får vi goda resultat vad gäller elevers trygghet och trivsel, och tack vare att vi är en mindre skola har vi möjlighet att se alla elever. Vi har ett ambitiöst trygghetsteam som följer upp och motverkar kränkningar på hela skolan, och vi har sedan #metoo arbetat extra mycket med sexuella kränkningar och jämställdhet.
Under de senaste åren har Assaredsskolan tagit stora kliv för att bli den attraktiva arbetsplats vi är idag. Vi är ett ungt kollegium men även en lärargrupp som jobbat länge och detta skapar en stabilitet och dynamik. Här är högt i tak och du har stora möjligheter att påverka din arbetsplats. Det digitala arbetssättet är självklart för oss: alla klassrum är utrustade med högupplösta interaktiva skärmar, du får tillgång till personaldator och iPad, elever i åk 1-6 har egen iPad. Är du intresserad av att klättra karriärmässigt finns möjligheter att delta i ledningsgrupp, vara med i trygghetsteam, läsa vidare samtidigt som du arbetar, få tjänst som förstelärare och medverka i skolutvecklingsgrupp med mera. Vi har en festkommitté som styr upp roliga trivselaktiviteter för att skapa en god sammanhållning. I början av varje hösttermin åker all personal iväg på en 2-dagars kick-off till en trevlig konferensanläggning där vi drar upp riktlinjer för kommande läsår och lär känna varandra bättre. Vi har både rektor och biträdande rektor som är synliga och förankrade i verksamheten, vi ser till att du kommer att få det stöd du behöver.
Start 9/8 2021 (exakt datum för tillträde kan förhandlas)
Övrig information: Med hänvisning till lag, SFS 2000:873, måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur Belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.
Varaktighet Provanställning 6 månader med god möjlighet till fast tjänst efter det.
Arbetstid 100%
Typ av tjänst: Semestertjänst
Lön Fast lön
Sista ansökningsdag 2021-06-01

Ansök nu

Ny stjärna till Assaredsskolan - lärare mellanstadiet!

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Mar 8
Kvalifikationer: lärare med behörighet för åk 4-6 (mellanstadiet), gärna med inriktning Ma/NO. Du är kreativ, initiativrik, flexibel, gillar att samarbeta och har goda ledaregenskaper. Du har erfarenhet och kunskap kring olika funktionshinder och hur du ska möta barn med olika behov.
Angående tjänsten
Vi söker nu en lärare som ska ingå i vårt arbetslag för 4-6 till hösten. Du kommer att gå in som klassföreståndare tillsammans med en behörig kollega och resurspersoner. Vi har ett två-lärarsystem med god tillgång till resurser så att du kan skapa undervisning av hög kvalitet tillsammans med kollegor.

Varaktighet 6 månaders provanställning. Goda möjligheter till tillsvidareanställning efter det.
Start: 11 augusti 2021
Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!


Om skolan
Vi välkomnar en ny medarbetare till Assaredsskolan. Här finns en positiv, engagerad och samarbetsvillig personalstyrka som vi vill utöka med ytterligare en pedagog. Assaredsskolan är en naturskönt belägen, föräldrakooperativ skola i Kortedala, Göteborg. Skolan har c:a 260 elever i åldrarna 6-16 år och en personalstyrka på ca 35 vuxna. Vi har sedan augusti 2000 arbetat på ett Monroe-inspirerat sätt med en levande värdegrund och tydliga regler. Vårt arbetssätt ger våra elever tydligt strukturerade och målinriktade lektioner samt bekräftelse. Vårt arbetssätt inkluderar också fina traditioner där barnen har kul, samarbetar och utvecklas i åldersblandade grupper.


Hjärtat i vår verksamhet är ett välfungerande elevhälsoteam med specialpedagog, speciallärare, kurator, skolläkare, skolpsykologer, skolsköterska och rektor. Till oss kan du alltid vända dig när du behöver stöd kring elever i ditt klassrum. Du behöver ha god förmåga att skapa trygga och goda relationer med de elever du möter. Här är våra barn allas barn. Våra elever kommer från en mångkulturell miljö, och skolan gör skillnad i vårt område. I de årliga trygghetsenkäter vi gör får vi goda resultat vad gäller elevers trygghet och trivsel, och tack vare att vi är en mindre skola har vi möjlighet att se alla elever. Vi har ett ambitiöst trygghetsteam som följer upp och motverkar kränkningar på hela skolan, och vi har sedan #metoo arbetat extra mycket med sexuella kränkningar och jämställdhet. Vi arbetar systematiskt med fortbildning och på senaste år har den kretsat kring inkludering och delaktighet, med särskilt fokus på NPF (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar). Hos oss är anpassningar inget särskilt utan något som alla får del av i form av höj- och sänkbara bord, ljudanpassningar av alla klassrum och hallar, bords- och golvskärmar, hörselkåpor, Inläsningstjänst, mini-gym i klassrummen, ergonomiska rörelsepallar m.m.
Under de senaste åren har Assaredsskolan tagit stora kliv för att bli den attraktiva arbetsplats vi är idag. Vi är ett ungt kollegium men även en lärargrupp som jobbat länge och detta skapar en stabilitet och dynamik. Här är högt i tak och du har stora möjligheter att påverka din arbetsplats. Det digitala arbetssättet är självklart för oss: alla klassrum är utrustade med högupplösta interaktiva skärmar, du får tillgång till personaldator och iPad, brusreducerande hörlurar, elever i åk 1-6 har egen iPad. Är du intresserad av att klättra karriärmässigt finns möjligheter att delta i ledningsgrupp, vara med i trygghetsteam, läsa vidare samtidigt som du arbetar, vara handledare för kollegialt lärande med mera. Vi har en festkommitté som styr upp roliga trivselaktiviteter för att skapa en god sammanhållning. I början av varje hösttermin åker all personal iväg på en 2-dagars kick-off till en trevlig konferensanläggning där vi drar upp riktlinjer för kommande läsår och lär känna varandra bättre. Vi har både rektor och biträdande rektor som är synliga och förankrade i verksamheten, vi ser till att du kommer att få det stöd du behöver.
Övrig information: Med hänvisning till lag, SFS 2000:873, måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur Belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.

Ansök nu

Två nya stjärnor sökes till Assaredsskolan - lärare lågstadiet!

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Läs mer Jan 28
Kvalifikationer: lärare med behörighet för grundskolans lägre åldrar/lågstadiet. Önskvärt är att du är utbildad och erfaren inom matematik och NO-ämnen samt fler ämnen. Du är kreativ, initiativrik, flexibel, gillar att samarbeta och har goda ledaregenskaper.


Angående tjänsten
Vi söker nu två lärare som ska ingå i vårt arbetslag för F-3 då två av våra lärare går på föräldraledighet. Du kommer att gå in som klassföreståndare för vår nuvarande årskurs 1 respektive blivande årskurs 1 tillsammans med en behörig kollega och resurspersoner. Vi har ett två-lärarsystem med god tillgång till resurser så att du kan skapa undervisning av hög kvalitet tillsammans med kollegor.Varaktighet


Tjänst 1: Vikariatsanställning under föräldraledighet, som längst fram till sommaren 2022. Viss möjlighet till förlängning efter det. Start: Troligen i slutet av maj, men kan bli tidigare beroende på läraren som har tjänsten idag.


Tjänst 2: Vikariatsanställning under föräldraledighet, som längst fram till mars 2022. Viss möjlighet till förlängning efter det. Start: Augusti 2021.


Att arbeta på Assaredsskolan
Vi välkomnar två nya medarbetare till Assaredsskolan. Här finns en positiv, engagerad och samarbetsvillig personalstyrka som vi vill utöka med ytterligare en pedagog. Assaredsskolan är en naturskönt belägen, föräldrakooperativ skola i Kortedala, Göteborg. Skolan har c:a 260 elever i åldrarna 6-16 år och en personalstyrka på ca 35 vuxna. Vi har sedan augusti 2000 arbetat på ett Monroe-inspirerat sätt med en levande värdegrund och tydliga regler. Vårt arbetssätt ger våra elever tydligt strukturerade och målinriktade lektioner samt bekräftelse. Vårt arbetssätt inkluderar också fina traditioner där barnen har kul, samarbetar och utvecklas i åldersblandade grupper.


Hjärtat i vår verksamhet är ett välfungerande elevhälsoteam med specialpedagog, speciallärare i svenska, speciallärare matematik, kurator, skolläkare, skolpsykologer, skolsköterska och rektor. Till oss kan du alltid vända dig när du behöver stöd kring elever i ditt klassrum. Du behöver ha god förmåga att skapa trygga och goda relationer med de elever du möter. Här är våra barn allas barn. Våra elever kommer från en mångkulturell miljö, och skolan gör skillnad i vårt område. I de årliga trygghetsenkäter vi gör får vi goda resultat vad gäller elevers trygghet och trivsel, och tack vare att vi är en mindre skola har vi möjlighet att se alla elever. Vi har ett ambitiöst trygghetsteam som följer upp och motverkar kränkningar på hela skolan, och vi har sedan #metoo arbetat extra mycket med sexuella kränkningar och jämställdhet.


Under de senaste åren har Assaredsskolan tagit stora kliv för att bli den attraktiva arbetsplats vi är idag. Vi är ett ungt kollegium men även en lärargrupp som jobbat länge och detta skapar en stabilitet och dynamik. Här är högt i tak och du har stora möjligheter att påverka din arbetsplats. Det digitala arbetssättet är självklart för oss: alla klassrum är utrustade med högupplösta interaktiva skärmar, du får tillgång till personaldator och iPad, elever i åk 1-6 har egen iPad. Är du intresserad av att klättra karriärmässigt finns möjligheter att delta i ledningsgrupp, vara med i trygghetsteam, läsa vidare samtidigt som du arbetar, ansöka till förstelärare, delta i klimatgrupp m.m. Vi har en festkommitté som styr upp roliga trivselaktiviteter för att skapa en god sammanhållning. I början av varje hösttermin åker all personal iväg på en 2-dagars kick-off till en trevlig konferensanläggning där vi drar upp riktlinjer för kommande läsår och lär känna varandra bättre. Vi har både rektor och biträdande rektor som är synliga och förankrade i verksamheten, vi ser till att du kommer att få det stöd du behöver.

Övrig information: Med hänvisning till lag, SFS 2000:873, måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur Belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Om du vill ha mer information om vår verksamhet så finns den samlad på www.assaredsskolan.se


OBS! Endast behöriga/legitimerade sökande kommer i anspråk för tjänsten.

Ansök nu

Ny stjärna sökes till Assaredsskolan - mattelärare åk 7-9!

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Dec 18
Kvalifikationer: legitimerad lärare med behörighet i matematik för åk 7-9. Du är kreativ, initiativrik, flexibel, gillar att samarbeta och har goda ledaregenskaper.


Angående tjänsten
Vår duktiga mattelärare ska pröva vingarna på annat håll och vi söker nu en ersättare. Du kommer ansvara för undervisning i matematik för åk 7-9 samt resurs i en del andra ämnen. I dagsläget ingår inte mentorskap i tjänsten men kan bli aktuellt längre fram.
Provanställning 6 månader och god möjlighet till tillsvidaretjänst efter det.Att arbeta på Assaredsskolan
Vi välkomnar en ny medarbetare till Assaredsskolan. Här finns en positiv, engagerad och samarbetsvillig personalstyrka som vi vill utöka med ytterligare en pedagog. Assaredsskolan är en naturskönt belägen, föräldrakooperativ skola i Kortedala, Göteborg. Skolan har c:a 260 elever i åldrarna 6-16 år och en personalstyrka på ca 38 vuxna. Vi har sedan år 2000 arbetat på ett Monroe-inspirerat sätt med en levande värdegrund och tydliga regler. Vårt arbetssätt ger våra elever tydligt strukturerade och målinriktade lektioner samt bekräftelse. Vårt arbetssätt inkluderar också fina traditioner där barnen har kul, samarbetar och utvecklas i åldersblandade grupper.


Hjärtat i vår verksamhet är ett välfungerande elevhälsoteam med specialpedagog, speciallärare, kurator, skolläkare, skolpsykologer, skolsköterska och rektor. Fr.o.m. vårterminen kommer teamet utvidgas med en nyexaminerad speciallärare i matematik, vilket kommer lyfta undervisningen på hela skolan. Till oss kan du alltid vända dig när du behöver stöd kring elever i ditt klassrum. Du behöver ha god förmåga att skapa trygga och goda relationer med de elever du möter. Här är våra barn allas barn. Våra elever kommer från en mångkulturell miljö, och skolan gör skillnad i vårt område. I de årliga trygghetsenkäter vi gör får vi goda resultat vad gäller elevers trygghet och trivsel, och tack vare att vi är en mindre skola har vi möjlighet att se alla elever. Vi har ett ambitiöst trygghetsteam som följer upp och motverkar kränkningar på hela skolan, och vi har sedan #metoo arbetat extra mycket med sexuella kränkningar och jämställdhet.


Under de senaste åren har Assaredsskolan tagit stora kliv för att bli den attraktiva arbetsplats vi är idag. Vi är ett ungt kollegium men även en lärargrupp som jobbat länge och detta skapar en stabilitet och dynamik. Här är högt i tak och du har stora möjligheter att påverka din arbetsplats. Det digitala arbetssättet är självklart för oss: alla klassrum är utrustade med högupplösta interaktiva skärmar, du får tillgång till personaldator och iPad, elever i åk 1-6 har egen iPad. Är du intresserad av att klättra karriärmässigt finns möjligheter att delta i ledningsgrupp, vara med i trygghetsteam, läsa vidare samtidigt som du arbetar, ansöka till förstelärare, delta i klimatgrupp m.m. Vi har en festkommitté som styr upp roliga trivselaktiviteter för att skapa en god sammanhållning. I början av varje hösttermin åker all personal iväg på en 2-dagars kick-off till en trevlig konferensanläggning där vi drar upp riktlinjer för kommande läsår och lär känna varandra bättre. Vi har både rektor och biträdande rektor som är synliga och förankrade i verksamheten, vi ser till att du kommer att få det stöd du behöver.

Start måndag 11 januari eller enligt överenskommelse.


OBS! Endast behöriga/legitimerade sökande kommer i anspråk för tjänsten.


Rekrytering och intervjuer kommer att ske löpande (främst digitalt) och annonsen kan komma att plockas bort innan sista datum om vi hittar den vi söker.


Övrig information: Med hänvisning till lag, SFS 2000:873, måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur Belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.

Ansök nu

Ny stjärna sökes till Assaredsskolan - biträdande kock!

Kock, storhushåll
Läs mer Sep 23
Kvalifikationer:
Erfarenhet av köksarbete, skolmåltidspersonal, kockutbildning eller liknande.
Du är positiv, kreativ och lösningsinriktad och van att samarbeta.Angående tjänsten
70% tjänst med arbetstid 07-13 (eller annan tid enligt överenskommelse).
Du kommer att vara vår kocks högra hand och tillsammans med övrig kökspersonal skapa bästa möjliga skolmåltider för våra elever.
Vi är mitt i ett större förändringsarbete för vårt kök i och med att en ny kock anställdes i början av hösten, och vi behöver nu förstärkning med mer personal som är erfaren inom storkök och matlagning. Vår strävan är att bli ett kök med högre andel vegetarisk och hälsosam mat där vi lägger grunden för elevers goda kostvanor för resten av livet.
Skolmåltiden är en viktig del av elevernas vardag och det är viktigt att du dela vår värdegrund och möter alla elever med respekt, nyfikenhet och värme. Personlig lämplighet kommer väga tungt i vår rekryteringsprocess.
Förutom en heltidsanställd kock så finns även två stycken ytterligare skolmåltidspersonal som arbetar med förberedelser, städ, disk och planering.Att arbeta på Assaredsskolan
Vi välkomnar en ny medarbetare till Assaredsskolan. Här finns en positiv, engagerad och samarbetsvillig personalstyrka som vi vill utöka med ytterligare en pedagog. Assaredsskolan är en naturskönt belägen, föräldrakooperativ skola i Kortedala, Göteborg. Skolan har c:a 260 elever i åldrarna 6-16 år och en personalstyrka på ca 35 vuxna. Vi har sedan augusti 2000 arbetat på ett Monroe-inspirerat sätt med en levande värdegrund och tydliga regler. Vårt arbetssätt ger våra elever tydligt strukturerade och målinriktade lektioner samt bekräftelse. Vårt arbetssätt inkluderar också fina traditioner där barnen har kul, samarbetar och utvecklas i åldersblandade grupper.

Start omgående


Övrig information: Med hänvisning till lag, SFS 2000:873, måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur Belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Begär utdrag hos Polisen här (gör detta i god tid då det brukar ta några veckor för utdraget att komma). Ta med obrutet kuvert till rektor innan anställningsavtal påskrivs.


Fackliga företrädare: Lärarförbundet: Jessica Parkner, telefon 0736-56 35 61, jessica.parkner@assaredsskolan.seVaraktighet: 6 månaders provanställning som kan övergå i tillsvidareanställning.

Ansök nu

Ny stjärna sökes till Assaredsskolan - lärare i förskoleklass!

Lärare i förskoleklass
Läs mer Aug 27
Kvalifikationer: legitimerad lärare med behörighet för förskoleklass och/eller lågstadiet. Önskvärt är att du är utbildad och erfaren inom läs- och skrivutveckling. Du är kreativ, initiativrik, flexibel, gillar att samarbeta och har goda ledaregenskaper.


Angående tjänsten
En av våra lärare i förskoleklass ska gå på föräldraledighet så vi söker nu en ersättare. Du kommer tillsammans med behörig lärare och en resurspedagog att ansvara för undervisning i skolans förskoleklass. I klassen finns 26 elever. I vår verksamhet ingår språkutvecklande arbete med utgångspunkt i Bornholmsmodellen samt tematiskt arbete i matematik och i den tidiga läs- och skrivutvecklingen. Fokus ligger på sammanhållning i gruppen så vi jobbar mycket med gruppstärkande lekar, massage och avslappning. Med skogen som vår närmaste granne är det vårt förlängda klassrum.


Att arbeta på Assaredsskolan
Vi välkomnar en ny medarbetare till Assaredsskolan. Här finns en positiv, engagerad och samarbetsvillig personalstyrka som vi vill utöka med ytterligare en pedagog. Assaredsskolan är en naturskönt belägen, föräldrakooperativ skola i Kortedala, Göteborg. Skolan har c:a 260 elever i åldrarna 6-16 år och en personalstyrka på ca 35 vuxna. Vi har sedan augusti 2000 arbetat på ett Monroe-inspirerat sätt med en levande värdegrund och tydliga regler. Vårt arbetssätt ger våra elever tydligt strukturerade och målinriktade lektioner samt bekräftelse. Vårt arbetssätt inkluderar också fina traditioner där barnen har kul, samarbetar och utvecklas i åldersblandade grupper.


Hjärtat i vår verksamhet är ett välfungerande elevhälsoteam med specialpedagog, speciallärare, kurator, skolläkare, skolpsykologer, skolsköterska och rektor. Till oss kan du alltid vända dig när du behöver stöd kring elever i ditt klassrum. Du behöver ha god förmåga att skapa trygga och goda relationer med de elever du möter. Här är våra barn allas barn. Våra elever kommer från en mångkulturell miljö, och skolan gör skillnad i vårt område. I de årliga trygghetsenkäter vi gör får vi goda resultat vad gäller elevers trygghet och trivsel, och tack vare att vi är en mindre skola har vi möjlighet att se alla elever. Vi har ett ambitiöst trygghetsteam som följer upp och motverkar kränkningar på hela skolan, och vi har sedan #metoo arbetat extra mycket med sexuella kränkningar och jämställdhet.


Under de senaste åren har Assaredsskolan tagit stora kliv för att bli den attraktiva arbetsplats vi är idag. Vi är ett ungt kollegium men även en lärargrupp som jobbat länge och detta skapar en stabilitet och dynamik. Här är högt i tak och du har stora möjligheter att påverka din arbetsplats. Det digitala arbetssättet är självklart för oss: alla klassrum är utrustade med högupplösta interaktiva skärmar, du får tillgång till personaldator och iPad, elever i åk 1-6 har egen iPad. Är du intresserad av att klättra karriärmässigt finns möjligheter att delta i ledningsgrupp, vara med i trygghetsteam, läsa vidare samtidigt som du arbetar, vara handledare för kollegialt lärande med mera. Vi har en festkommitté som styr upp roliga trivselaktiviteter för att skapa en god sammanhållning. I början av varje hösttermin åker all personal iväg på en 2-dagars kick-off till en trevlig konferensanläggning där vi drar upp riktlinjer för kommande läsår och lär känna varandra bättre. Vi har både rektor och biträdande rektor som är synliga och förankrade i verksamheten, vi ser till att du kommer att få det stöd du behöver.


Endast legitimerade lärare kommer i anspråk för tjänsten.

Start måndag 12 oktober


Övrig information: Med hänvisning till lag, SFS 2000:873, måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur Belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.


Varaktighet Vikariatsanställning t.o.m. oktober 2021 med viss möjlighet till förlängning efter det.

Ansök nu

Fritidspedagog med engagemang och erfarenhet sökes!

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Apr 1
Kvalifikationer: legitimerad grundlärare med inriktning fritidshem eller fritidspedagog, med behörighet i något estetiskt/praktiskt ämne. Du är kreativ, initiativrik, flexibel, gillar att samarbeta och har goda ledaregenskaper.
Sökande utan legitimation kommer ej gå vidare i processen.
Tjänsten är en provanställning på 6 månader, med goda möjligheter till en tillsvidaretjänst efter det.


Angående tjänsten
Vi söker nu en fritidspedagog/fritidslärare som kan vara med i det större förändringsarbete kring fritidshemmet som just nu genomförs på Assaredsskolan, under ledning av rektorer och i samarbete med personal. Då vi planerar en större utbildningsinsats för att få ökad behörighet bland personalen så behöver vi förstärkning då personal går ner i tid. Vi behöver även redan nu få in behörig personal som kan säkerställa att verksamheten planeras och bedrivs utifrån Lgr 11.
Vi är även intresserade av att arbeta med aktiva raster och planerar att gå in i projektet “Rastvärdar” vilket du kan bli en del av.
Du kommer att vara fritidsansvarig och tillsammans med rektorer lägga scheman för personal och driva utvecklingsarbete i form av pedagogisk planering och praktiskt värdegrundsarbete.Att arbeta på Assaredsskolan
Vi välkomnar en ny medarbetare till Assaredsskolan. Här finns en positiv, engagerad och samarbetsvillig personalstyrka som vi vill utöka med ytterligare en pedagog. Assaredsskolan är en naturskönt belägen, föräldrakooperativ skola i Kortedala, Göteborg. Skolan har c:a 260 elever i åldrarna 6-16 år och en personalstyrka på ca 35 vuxna. Vi har sedan augusti 2000 arbetat på ett Monroe-inspirerat sätt med en levande värdegrund och tydliga regler. Vårt arbetssätt ger våra elever tydligt strukturerade och målinriktade lektioner samt bekräftelse. Vårt arbetssätt inkluderar också fina traditioner där barnen har kul, samarbetar och utvecklas i åldersblandade grupper.


Hjärtat i vår verksamhet är ett välfungerande elevhälsoteam med specialpedagog, speciallärare, kurator, skolläkare, skolpsykologer, skolsköterska och rektor. Till oss kan du alltid vända dig när du behöver stöd kring elever i ditt klassrum. Du behöver ha god förmåga att skapa trygga och goda relationer med de elever du möter. Här är våra barn allas barn. Våra elever kommer från en mångkulturell miljö, och skolan gör skillnad i vårt område. I de årliga trygghetsenkäter vi gör får vi goda resultat vad gäller elevers trygghet och trivsel, och tack vare att vi är en mindre skola har vi möjlighet att se alla elever. Vi har ett ambitiöst trygghetsteam som följer upp och motverkar kränkningar på hela skolan, och vi har sedan #metoo arbetat extra mycket med sexuella kränkningar och jämställdhet.


Under de senaste åren har Assaredsskolan tagit stora kliv för att bli den attraktiva arbetsplats vi är idag. Vi är ett ungt kollegium men även en lärargrupp som jobbat länge och detta skapar en stabilitet och dynamik. Här är högt i tak och du har stora möjligheter att påverka din arbetsplats. Det digitala arbetssättet är självklart för oss: alla klassrum är utrustade med högupplösta interaktiva skärmar, du får tillgång till personaldator och iPad, elever i åk 1-6 har egen iPad. Är du intresserad av att klättra karriärmässigt finns möjligheter att delta i ledningsgrupp, vara med i trygghetsteam, läsa vidare samtidigt som du arbetar, vara handledare för kollegialt lärande med mera. Vi har en festkommitté som styr upp roliga trivselaktiviteter för att skapa en god sammanhållning. I början av varje hösttermin åker all personal iväg på en 2-dagars kick-off till en trevlig konferensanläggning där vi drar upp riktlinjer för kommande läsår och lär känna varandra bättre. Vi har både rektor och biträdande rektor som är synliga och förankrade i verksamheten, vi ser till att du kommer att få det stöd du behöver.

Start 5/8 2020 (exakt datum för tillträde kan förhandlas)


Övrig information: Med hänvisning till lag, SFS 2000:873, måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur Belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Om du vill ha mer information om vår verksamhet så finns den samlad på www.assaredsskolan.se

Ansök nu