AB Effektiv Göteborg jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos AB Effektiv Göteborg i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

VD till Projektrör Väst AB

Verkställande direktör/VD
Läs mer Jul 19
Är du en resultatorienterad och inspirerande ledare med en känsla för affärer? Vill du vara med och driva tillväxt och utveckla en multidisciplinär verksamhet? Projektrör Väst söker nu en VD som vill leda deras expansion och stärka deras marknadsposition i Göteborg!

Din framtida arbetsgivare
Projektrör Väst AB är en del av Comfortgruppen. Göteborg är viktig marknad för Comfortgruppen med stor potential för fortsatt tillväxt inom samtliga affärsområden: VS, el och ventilation. Comfortgruppen har för avsikt att under kommande år växa och etablera en större och bredare verksamhet inom Göteborg, detta via förvärv och fortsatt organisk tillväxt.

Comfortgruppen består av flera dotterbolag inom Installationsbranschen. Tillsammans med anslutna fristående bolag inom Comfortkedjan, levererar de tjänster och produkter inom värme, sanitet, el och ventilation över hela Sverige.

Projektrör Väst har verksamhet inom entreprenad och service och är fördelat på två filialer, Göteborg och Uddevalla. Bolaget omsätter idag ca 60 MSEK och har 40 anställda. Företaget är väl etablerat med goda och långa kundrelationer.
Bakgrund till rekryteringen: Nuvarande VD planerar att gå i pension under våren 2025.

Vad erbjuder rollen?
Som VD i Projektrör Väst AB kommer du att leda bolaget och Comfortgruppens utveckling i Göteborg för att bygga en multidisciplinär marknadsnärvaro. Du samverkar också med övriga systerbolag i ett regionsamarbete.

Genom ditt tydliga ledarskap leder, motiverar och utvecklar du dina medarbetare. I rollen kommer du att ha en hög marknadsnärvaro för att identifiera och utnyttja affärsmöjligheter och du har ett aktivt deltagande i försäljningsarbetet.

Med hjälp av din affärsmässighet, starka strategiska förmåga och ditt strukturerade ledarskap hjälper du Projektrör Väst och Comfortgruppen att stärka sin position i Göteborg ytterligare. Du rapporterar till styrelsen samt Regionchef Väst för Comfortgruppen.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Utveckla och implementera långsiktiga strategiska planer för att uppnå företagets affärsmål och vision.
• Ansvara för företagets ekonomiska hälsa genom att övervaka budgetar, hantera kostnader och maximera intäkter.
• Identifiera och genomföra förvärv för att stödja företagets tillväxtstrategi.
• Leda och motivera teamet, samt utveckla interna talanger för att stödja företagets mål.
• Säkerställa att den dagliga driften av företaget fungerar smidigt och effektivt.


Vem är du?
I rollen som VD hos Projektrör Väst söker vi en stark ledare, gärna med erfarenhet från installationsbranschen. Du står för ett tydligt målinriktat ledarskap med förmåga att motivera, utveckla och inspirera medarbetare och brinner för att uppnå resultat. Du har god förståelse för affärsprinciper och ekonomisk styrning och har gärna kunskap i projektledning då det kan hända att VD har projektansvar.

Comfortgruppen har en långsiktig målsättning att vara branschens mest attraktiva arbetsgivare, de vill att deras medarbetare har ett högt engagemang och att de utvecklas. På så sätt behåller de kompetens och attraherar fler till branschen.

Krav:
• Dokumenterad förmåga att bygga organisation med ett inkluderande ledarskap
• Relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi, teknik eller företagsledning
• Erfarenhet från business-to-business verksamhet

Meriterande:
• Akademisk examen
• Erfarenhet installationsbranschen
• Erfarenhet från verksamhet inom service
• Erfarenhet av att strategiskt utveckla och organisera affärsenheter under tillväxt och bibehållen lönsamhet.
• Starkt nätverk i regionen

Personliga egenskaper:
• Goda ledaregenskaper, en person som ser och utvecklar duktiga medarbetare, delegerar och följer upp väl
• God ambassadör och kommunikatör för verksamheten och Comfortgruppen som helhet, externt såväl som internt och bygger varaktiga relationer med olika intressentgrupper
• Affärsorienterad och gott affärssinne
• Resultatorienterad och kostnadsmedveten som gör vad som krävs för att leverera det som utlovats
• Gott strategiskt kunnande med god förmåga att samla företaget mot gemensamma mål och visioner samt omsätta strategin i aktiviteter
• Transparant i sin person med gott omdöme och hög integritet


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Markus på markus@effektiv.se eller Joakim på joakim@effektiv.se

Sökord
VD, installationsbranschen, byggbranschen, comfortgruppen, chef

Ansök nu

CHAUFFÖR FÖR ICAS E-HANDEL, SÖDER OM GÖTEBORG

Budbilsförare
Läs mer Jul 17
Har du tidigare erfarenhet inom rollen som B-chaufför? Är du en person som har ett bra lokalsinne och uppskattar att leverera högklassigt kundbemötande och service? Just nu söker vi drivna personers som vill arbeta som budbilschaufför söder om Göteborg på heltid för ICA. Urval och intervjuer sker löpande och starten är efter sommaren. Varmt välkommen med din ansöka redan idag!

Vad erbjuder rollen?
I rollen som budbilschaufför kommer du att leverera matkassar till kunder söder om Göteborg, där utgångspunkten kommer vara en butik i samma område. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av distributionsarbete, men också att du på ett smidigt sätt kan arbeta fysiskt då även lossning och lastning förkommer i tjänsten. Arbetet kan ske både i grupp och självständigt vilket gör att du som person ska kunna vara flexibel och kunna samarbeta på ett strukturerat vis, men också besitta en bra kommunikationsförmåga. Arbetspassen är förlagda måndag-fredag mellan kl. 11:00 – 21:00 där start-och sluttid kan variera. Start för tjänsten är i slutet av augusti och början av september och du kommer att genomgå ca. 3 dagars utbildning i Arendal, Hisingen innan du sedan utgår från butiken söder om Göteborg.

Vem är du?
Att ta eget ansvar för att planera ditt jobb är inte några problem för dig. Du har god lokalkännedom och lär dig lätt att hitta till gator och adresser. Du gillar att arbeta i högt tempo och förstår vikten utav att alltid göra kunden nöjd. Slutligen är du även en bra lagspelare med god kommunikativförmåga. Arbetet kan innebära daglig kontakt med både kollegor och kunder. Kvalité och service är A och O för oss, så vi söker dig som är serviceinriktad och noggrann. Du kan vid behov behöva stötta kollegor från andra butiker i Göteborgsområdet.Krav:

- B-körkort minst 2 år.
- Hög servicenivå.
- Datavana.
- Flytande svenska i tal och skrift.
- God fysik.


Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av att köra budbil eller erfarenhet av stadskörning.
- God lokalkännedom och kan följa GPS.
- Erfarenhet av matbutik.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Varmt välkommen med din ansökan
För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning och övertag. Intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord
budbil, kurir, chaufför, transport, ICA, ehandel, leverans, budbilschaufför, söder om göteborg, kungsbacka, Halland

Ansök nu

Chaufför till ICAs e-handel

Budbilsförare
Läs mer Jul 12
Har du tidigare erfarenhet inom rollen som B-chaufför? Är du en person som har ett bra lokalsinne och uppskattar att leverera högklassigt kundbemötande och service? Just nu söker vi drivna personers som vill arbeta som budbilschaufför på heltid på ICA. Urval och intervjuer sker löpande och starten är efter sommaren. Varmt välkommen med din ansöka redan idag!

Vad erbjuder rollen?
I rollen som budbilschaufför kommer du att leverera matkassar till kunder i centrala Göteborg, söder om Göteborg eller på Hisingen. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av distributionsarbete, men också att du på ett smidigt sätt kan arbeta fysiskt då även lossning och lastning förkommer i tjänsten. Arbetet kan ske både i grupp och självständigt vilket gör att du som person ska kunna vara flexibel och kunna samarbeta på ett strukturerat vis, men också besitta en bra kommunikationsförmåga.

Arbetspassen är förlagda måndag-fredag mellan kl. 11:00 – 21:00 där start-och sluttid kan variera. Start för tjänsten är i slutet av augusti och början av september och du kommer att genomgå ca. 3 dagars utbildning i Arendal, Hisingen innan du sedan utgår från en av tre olika butiker.

Vem är du?
Att ta eget ansvar för att planera ditt jobb är inte några problem för dig. Du har god lokalkännedom och lär dig lätt att hitta till gator och adresser. Du gillar att arbeta i högt tempo och förstår vikten utav att alltid göra kunden nöjd. Slutligen är du även en bra lagspelare med god kommunikativförmåga. Arbetet kan innebära daglig kontakt med både kollegor och kunder. Kvalité och service är A och O för oss, så vi söker dig som är serviceinriktad och noggrann.

Vänligen specificera i din ansökan om du önskar arbeta i centrala Göteborg, söder om Göteborg eller på Hisingen. Vilket område du levererar i beror på vilken butik du utgår från och här tar vi gärna emot önskemål från dig som kandidat, även om du ibland kan behöva stötta kollegor i de andra områdena.


Krav:

- B-körkort minst 2 år.

- Hög servicenivå.

- Datavana.

- Flytande svenska i tal och skrift.

- God fysik.

Meriterande:

- Tidigare erfarenhet av att köra budbil eller erfarenhet av stadskörning.

- God lokalkännedom och kan följa GPS.

- Erfarenhet av matbutik.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Varmt välkommen med din ansökan
För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning och övertag.

Intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Chaufför på deltid till ICAs e-handel

Budbilsförare
Läs mer Jul 12
Älskar du att ge fantastisk service och köra bil? Är du studerande eller har du en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%? Vill du börja ett extra jobb efter sommaren? Vi söker nu flera budbilschaufförer med utmärkt lokalsinne som vill bli en del av ICAs team. Ansök redan idag och bli en av våra stjärnor på vägarna!

Vad erbjuder rollen?
I rollen som budbilschaufför kommer du att leverera matkassar till kunder i centrala Göteborg, söder om Göteborg eller på Hisingen. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av distributionsarbete, men också att du på ett smidigt sätt kan arbeta fysiskt då även lossning och lastning förkommer i tjänsten. Arbetet kan ske både i grupp och självständigt vilket gör att du som person ska kunna vara flexibel och kunna samarbeta på ett strukturerat vis, men också besitta en bra kommunikationsförmåga. I arbetet krävs det också att du är kvalité- och serviceinriktad.

Arbetspassen är förlagda måndag-fredag mellan kl. 11:00 – 21:00 där start-och sluttid kan variera vilket innebär att du kommer behöva vara tillgänglig minst 2–3 dagar i veckan. Start för tjänsten är i slutet av augusti och början av september och du kommer att genomgå ca. 3 dagars utbildning i Arendal, Hisingen innan du kommer kunna lägga in din egen tillgänglighet framåt.

Vem är du?
Vi söker nu dig som är student och har minst 1 år kvar på dina studier eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. För att trivas i rollen har du lätt för att ta eget ansvar och kunna planera ditt jobb efter utsatta tider är inte några problem för dig. Du har god lokalkännedom och lär dig lätt att hitta till gator och adresser. Du gillar att arbeta i högt tempo och förstår vikten utav att alltid göra kunden nöjd. Slutligen är du även en bra lagspelare med god kommunikativförmåga. Arbetet kan innebära daglig kontakt med både kollegor och kunder. Därav är det en fördel att tala och skriva flytande i såväl svenska som engelska.

Vänligen specificera i din ansökan om du önskar arbeta i centrala Göteborg, söder om Göteborg eller på Hisingen. Vilket område du levererar i beror på vilken butik du utgår från och här tar vi gärna emot önskemål från dig som kandidat, även om du ibland kan behöva stötta kollegor i de andra områdena.Krav:
- B-körkort minst 2 år.
- Hög servicenivå.
- Datavana.
- Flytande svenska i tal och skrift.
- God fysik.
- Kan arbeta minst 2 dagar/veckan.
- Kan starta i slutet på augusti/början på september.

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av att köra budbil eller erfarenhet av stadskörning.
- God lokalkännedom och kan följa GPS.
- Erfarenhet av matbutik.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget.

Intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Konsultchef Tjänstemän

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Jul 10
Nu utökar vi på Effektiv laget med en konsultchef som genom affärsmässigt och personligt handlande är med i vår expansiva fas. Vi letar efter någon med tidigare erfarenhet inom tjänstemannasektorn, stort kundfokus och dokumenterad rekryteringserfarenhet. Är det dig vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Din framtida arbetsgivare
Vi är ett innovativt och snabbrörligt bolag, som vet vikten av att ändra spelsystem fort på den snabba marknaden vi befinner oss på idag. En marknad och spelplan som karaktäriseras av högt tempo, effektivitet och kvicka byten – där innovation och digitalisering är vår nutid och framtid. Därför är vi i behov av dig!

Här erbjuds du en nyckelroll där ledorden är kundutveckling, processeffektivisering och ledarskap på ett företag med
sunda värderingar och stort samhällsengagemang. Effektiv är det personliga konsultföretaget inom kompetensförsörjning
med tjänster som bland annat rekrytering, bemanning, interim, matchning och coachning. Vi är ett företag som motiveras av
lagspel, utveckling, långsiktiga relationer och framgång. Bli vår nästa spelare!

Vad erbjuder rollen?
Som konsultchef hos Effektiv ansvarar du för kandidater, konsulter och kunder inom vår verksamhet i Göteborgsregionen. I rollen ingår personalansvar för Effektivs konsulter och du ansvarar för samtliga personalrelaterade frågor samt för rekryterings- och bemanningsprocessen, med särskilt fokus på tjänstemannauppdrag. En central del i tjänsten innefattar att agera konsultativt och vara en rådgivande part för Effektivs kunder, samt att coacha våra fantastiska konsulter. Observera att rollen till en början även kan komma att innefatta arbete med kollektivkonsulter, i samband med uppbyggnad av dina tjänstemannaffärer och rekryteringar.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

- Skapa förutsättningar för att konsulten skall trivas hos oss, hos kunden samt motiveras och utvecklas i sin roll
- Genomföra kundbesök och verka för goda samt långsiktiga kundrelationer
- Självständigt och tillsammans med kandidatansvarig utföra hela rekryteringsprocessen, från annonsering till anställning av konsult, men även hantera direktrekryteringar beroende på din tidigare erfarenhet och/eller specialistområde
- Förstå kundernas behov och utmaningar på ett bra sätt så att vi bidrar till deras utveckling
- Administrativt arbete gällande bland annat anställningsavtal och tidsrapportering
- Effektivisera processer och driva utveckling inom funktionen

Du ingår i ett team av kandidatansvariga, konsultchefer och rekryteringskonsulter i Göteborgsregionen, med kontor i centrala Göteborg.

Start: Omgående, anpassat efter tillgänglighet för rätt kandidat
Omfattning: Heltid

Vem är du?
Vi ser gärna att du som söker har ett intresse och erfarenhet från att jobba med människor. Du har jobbat som konsultchef,
eller har erfarenhet från liknande befattningar, gärna med personalansvar eller med ansvarar för ett verksamhetsområde eller liknande. Vidare ser vi att du har kunskaper inom rekrytering, arbetsrätt, kollektivavtal och/eller personalrelaterade frågor. Du har en god administrativ vana med tillhörande systemkunskaper samt en ekonomisk förståelse. Rekryteringserfarenhet specifikt inom IT, ekonomi, försäljning etc. ser vi positivt på, och vill du nu ta denna erfarenhet och kombinera med ledarskap och personalansvar är detta rollen för dig. Vi tror att du, för att passa i rollen, ser fram emot att både rekrytera och sedan följa dina kandidater på deras uppdrag.

Som person har du ett genuint kundfokus samtidigt som du är prestigelös och engagerad. Du är duktig på att såväl etablera
nya kundrelationer som att vårda befintliga, där du motiveras av att agera rådgivande gällande optimering av kundens
personalstyrka. Det är viktigt att du har en affärsmässighet och en förmåga att se helheten utifrån affär- och
konsultperspektiv. Du trivs i en roll med frihet under ansvar, där du är duktig på att prioritera och arbeta effektivt. Din
arbetsdag präglas av ett högt tempo där det är viktigt att kunna fatta beslut och där din flexibilitet är av största vikt.


Om Team Effektiv
Vi är ett innovativt och snabbrörligt bolag som vet vikten av att ändra spelsystem fort på den snabba marknaden vi befinner
oss på idag. En marknad och spelplan som karaktäriseras av högt tempo, effektivitet och kvicka byten – där innovation och
digitalisering är vår nutid och framtid. Därför är vi i behov av dig!

Vi erbjuder dig en variationsrik roll med eget ansvar i ett team som har kul tillsammans, där alla är involverade och
engagerade. Ett företag som ser personalens kompetens och hittar på roliga aktiviteter med ett hjärta som klappar extra för
våra ideella samarbeten. Här lever vi våra värdeord: Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga som tillsammans bildar
GULD – vi hoppas att du delar dessa med oss.

Välkommen att bli Effektiv med oss!

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande och start i tjänsten ser vi bör vara så snart som möjligt.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryterare Matilda Lundgren på matilda.lundgren@effektiv.se

Ansök nu

SaaS-säljare till PTV Nordics

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Jun 28
Är du en driven säljare som brinner för att alltid ligga steget före och att skapa långsiktiga kundrelationer? Vill du tillhöra ett lokalt team i en internationell miljö? PTV Nordics står i startgroparna med en spännande tid framför sig, vill du vara med på resan?

Din framtida arbetsgivare
PTV Nordics är en del av PTV Logistics och riktar sig mot den nordiska marknaden. PTV är en leverantör av digitala lösningar för ruttplanering för transporter av gods och människor. Verksamhetens kunder är transportföretag, men kommer också från branscher som normalt inte förknippas med logistik, t.ex. hemtjänst och resande servicetekniker. Genom smartare planeringssystem utför de samma uppdrag på kortare tid, med kortare totala körsträckor och ibland även med färre bilar. Dessa lösningar leder till kostnadsbesparingar och är dessutom bättre för miljön.

Vad erbjuder rollen?
I rollen som säljare hos PTV Nordics kommer du att skapa nya affärer genom att proaktivt och långsiktigt bygga relationer och affärsmöjligheter. Arbetet präglas av ett seriöst och ärligt relationsbyggande i en värdeskapande försäljning. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

• Utveckla nya kundrelationer och förädla befintliga.
• Prospektera och presentera PTV:s unika koncept och värden.
• Bearbeta prospekt från första kontakt till skrivet avtal.
• Påverka och arbeta enligt egen säljbudget.


Vem är du?
PTV söker ett resultatdrivet försäljningsproffs med gedigen expertis. Du har beprövad förmåga att öka försäljningen och en proaktiv inställning som är nyckeln till din framgång. Ditt huvudfokus ligger på att skapa mervärde genom att erbjuda optimala lösningar för den specifika kunden och din exceptionella kommunikationsförmåga möjliggör övertygande presentation av idéer och värden. Din strategiska och innovativa tankegång gör att du effektivt kan bidra till att uppnå och överträffa företagets mål.

Krav:
• Flertalet års erfarenhet av SaaS-försäljning, alternativt gedigen erfarenhet av djupgående logistik-arbete.
• Erfarenhet av att bedriva nykundsbearbetning med goda resultat.
• Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.
• Intresse för logistik och planering.
• Relevant eftergymnasial utbildning

Meriterande:
• Kunskaper inom norska, danska eller finskaOm Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Markus Nordbring på markus@effektiv.se.

Sökord
SaaS, sales, internationellt, försäljning, logistik

Ansök nu

Partner Account Executive till PTV Nordics

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Jun 28
Är du en driven och tekniskt kunnig säljare som brinner för att utveckla affärer genom strategiska partnerskap? Vill du vara en del av ett lokalt team i en internationell miljö? PTV Nordics står inför en spännande tid och söker nu en Partner Account Executive som vill vara med på resan!

Din framtida arbetsgivare
PTV Nordics är en del av PTV Logistics och riktar sig mot den nordiska marknaden. PTV är en leverantör av digitala lösningar för ruttplanering för transporter av gods och människor. Verksamhetens kunder är transportföretag, men kommer också från branscher som normalt inte förknippas med logistik, t.ex. hemtjänst och resande servicetekniker. Genom smartare planeringssystem utför de samma uppdrag på kortare tid, med kortare totala körsträckor och ibland även med färre bilar. Dessa lösningar leder till kostnadsbesparingar och är dessutom bättre för miljön.

Vad erbjuder rollen?
I rollen som Partner Account Executive hos PTV Nordics kommer du att fokusera på strategisk teknisk försäljning mot PTV Nordics partners, ofta kopplat till Transport Management System (TMS-system). Här kommer du att arbeta med att utveckla affären med befintliga partners samt hitta nya partners. Du kommer att arbeta med att bygga långsiktiga och värdefulla relationer genom att erbjuda skräddarsydda lösningar som matchar deras behov. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

• Identifiera och etablera nya partnerskap inom logistiksektorn.
• Förhandla och sluta partnerskapsavtal för långsiktig framgång.
• Samordna och stödja partners i deras marknadsförings- och försäljningsinsatser.
• Utföra marknadsanalyser för att identifiera nya trender och utveckla partnerskapsstrategier.
• Organisera och leda utbildningar och workshops för partners.


Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning av mjukvarulösningar och en gedigen teknisk förståelse. Du har minst 3 års erfarenhet av partnermanagement eller affärsutveckling, gärna inom logistik- eller teknikbranschen. Du är utpräglad i din förmåga att bygga relationer och nätverka, och dina starka kommunikativa färdigheter och övertygelseförmåga gör dig framgångsrik i förhandlingar och affärsavslut.

Krav:
• En universitetsexamen med fokus på företagsekonomi, försäljning eller motsvarande utbildning.
• Erfarenhet av att hantera och utveckla strategiska partnerskap.
• Erfarenhet av att bedriva försäljning av mjukvara
• Erfarenhet av att arbeta inom logistikbranschen samt innehar ett befintligt nätverk i branschen.
• Flytande svenska och engelska i både tal och skrift

Meriterande:
• Kunskaper i norska, danska eller finska.


Är detta din perfekta match?
Detta är den perfekta matchen för dig som vill arbeta med teknisk försäljning och strategiska partnerskap i en dynamisk och växande internationell miljö. Tjänsten erbjuder dig möjlighet att växa både professionellt och personligt, med chansen att bidra till PTV Nordics fortsatta framgång.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Markus Nordbring på markus@effektiv.se.

Sökord
logistik, försäljning, affärsutveckling, sälj, partnerförsäljning

Ansök nu

Arbetsledare inom Lager/logistik

Arbetsledare, lager
Läs mer Jun 28
Tycker du om att leda och coacha medarbetare och vill bidra till förbättrade logistikprocesser? Trivs du med att jobba kvällstid? Då är det dig vi söker i tjänsten som arbetsledare!

Din framtida arbetsgivare
Vår kund tillhandahåller material och utrustning inom hälso- och sjukvårdsbranschen, och fokuserar på att leverera snabbt, smidigt och med hög kvalitet till sina kunder.

Vad erbjuder rollen?
Som arbetsledare hos vår kund kommer du att ha ett övergripande ansvar för medarbetare och du ansvarar för att skapa resultat som motsvarar företagets förväntningar. Genom att coacha, leda och fördela arbetet når du och dina medarbetare ständigt förbättrade mål samtidigt som ni jobbar för att skapa en trivsam och säker arbetsmiljö. Du kommer att leda två team som består av 8-14 medarbetare vardera. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

• Leda och coacha dina team
• Ansvara för personal och arbetsmiljö
• Förbättra logistikprocesser
• Utveckla och stötta medarbetarna i deras arbete

Arbetstiderna är måndag-torsdag 15.30-00.00 och fredag 15.30-22.00


Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av lager och logistik, med en roll som arbetsledare/teamledare med personalansvar. Du trivs i en miljö med korta beslutsvägar och du har förmågan att prioritera och ställa om efter behov. Tillsammans med övriga arbetsledare säkerställer ni att den dagliga driften levererar enligt uppsatta mål. Du är lösningsorienterad och drivs av att förbättra logistik-processer och övriga delar i verksamheten och du har förmågan att också få medarbetarna engagerade i förbättringsarbetet. Som ledare är du resultatinriktad och respektfull och är drivs av att arbeta mot mål och deadlines.
Utöver att du är självgående, innovativ och målmedveten, har du en kommunikativ förmåga och kan på ett tydligt och strukturerat sätt kommunicera med medarbetare, chefer och externa parter på både svenska och engelska.

Krav:
• Erfarenhet som arbetsledare/teamledare med personalansvar inom lager/logistik
• God datorvana med erfarenhet av lagersystem
• Flytande svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska

Meriterande:
• Truckkort A1-A4 och B1-B4.


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Markus Nordbring på markus@effektiv.se.

Ansök nu

Chaufförer på deltid till DAGAB

Budbilsförare
Läs mer Jun 25
Vi söker nu personer för ett nytt spännande uppdrag som chaufför! Är du en person som gillar att köra bil, besitter ett bra lokalsinne och har en service känsla av rang, då är detta jobbet för dig! Varmt välkommen med din ansökan!

Vad erbjuder rollen?
Som B-chaufför hos DAGAB kommer du att vara ansiktet utåt och leverera matkassar till kunder runt om i Göteborg. Du kommer påbörja din arbetsdag I Västra Frölunda med att packa din bil och kolla din körning innan du ger dig ut för dagens äventyr. Du som söker bör tycka om fysiskt arbete då rollen innefattar tunga lyft men också en hel del gång i trappor. För att passa i rollen krävs det att du har ett B-körkort och har en vana av att köra runt i trafiken i Göteborg. Vi kommer även att ordna ett körprov som en del av rekryteringsprocessen.

Tjänsten är tänkt att starta omgående!

Vem är du?
Har du tidigare erfarenhet som B-chaufför eller liknande? Nice! Men om du bara är en glädjespridare som älskar att köra bil är det också okej! Du älskar ett högt tempo och att jobba självständigt, samtidigt som du brinner för att ge våra kunder en grym upplevelse.
För denna roll är svenska ett krav i tal och skrift för att kunna kommunicera med kunder, och om du är en hejare på datorer så är det också ett plus. Även om du vanligtvis är ute och kör på egenhand är det viktigt för oss att du är en teamplayer och sprider glädje till dina kollegor.

Krav:
- Svenska i tal och skrift
- Van vid fysiskt arbete
- Körkort ( minst 1,5 år) och van vid att köra bil


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.


Varmt välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Lina på Lina.karlsson@effektiv.se

Ansök nu

Servictekniker

Servicetekniker, maskin
Läs mer Jun 14
Bli en del av vårt kundföretags dynamiska team! De utökar nu sitt produktionsteam och söker en ny kollega som vill arbeta i en stimulerande och växande miljö. Är du redo för nästa steg i din karriär?

Vad erbjuder rollen?
Vår kund söker en erfaren och skicklig tekniker för omställning av maskiner, reparationer, underhåll samt konstruktion av nya produktionslinjer.
Dina ansvarsområden kommer att inkludera:
• Övervakning och skötsel av maskin- och truckparken samt förebyggande underhåll.
• Reparation och installation av maskiner.
• Optimering av maskinparken för att maximera produktionskapacitet och effektivitet.
• Felsökning och analys av utrustningsproblem för att identifiera felkällor.
• Noggrann dokumentation av utförda arbeten, inklusive servicehistorik och reparationer.
• Sedvanliga maskinoperatörsuppgifter som beredning, paketering, lagerhantering och kvalitetskontroller.
• Fastighetsskötsel och enklare reparationsarbeten.

Tjänstens startdatum förväntas vara efter sommaren!


Vem är du?
Du har flera års erfarenhet inom pneumatik, el, hydraulik och konstruktion. Du förstår tekniska ritningar och manualer väl och har erfarenhet av att arbeta med olika verktyg och mätinstrument för felsökning och reparation. Kunskap om säkerhetsföreskrifter och förmåga att arbeta säkert är avgörande. Erfarenhet av arbete i Atex-miljö samt certifiering inom Heta arbeten är meriterande.
Personliga egenskaper
• Självgående och ansvarsfull med förmåga att arbeta effektivt både självständigt och i team.
• Utmärkta kommunikationsförmågor och förmåga att förmedla teknisk information tydligt.
• Stark problemlösningsförmåga och förmåga att omprioritera uppgifter.
• Flexibilitet och beredskap att arbeta utanför ordinarie arbetstid vid behov.
• Noggrann och kvalitetsmedveten i ditt arbetssätt

Övriga krav
• Flytande svenska i tal och skrift
• Körkort (B-körkort)
• Beredskap att resa i tjänsten vid behov

Truckkort är meriterande, dock inget krav


Är detta din perfekta match?
Kunden erbjuder
• En stimulerande arbetsmiljö med möjligheter till personlig och professionell utveckling.
• Möjlighet att vara en del av ett framgångsrikt och växande företag
• En mindre arbetsplats där vi tar hand om varandra och arbetar tillsammans.
Ansök idag och bli en del av vår kunds team! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.

Ansök nu

Konsultchef till Effektiv Göteborg

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Jun 13
Nu utökar vi på Effektiv laget med en konsultchef som genom affärsmässigt och personligt handlande är med i vår expansiva
fas. Här erbjuds du en nyckelroll där ledorden är kundutveckling, processeffektivisering och ledarskap på ett företag med
sunda värderingar och stort samhällsengagemang. Effektiv är det personliga konsultföretaget inom kompetensförsörjning
med tjänster som bland annat rekrytering, bemanning, interim, matchning och coachning. Vi är ett företag som motiveras av
lagspel, utveckling, långsiktiga relationer och framgång. Bli vår nästa spelare!

Vad erbjuder rollen?
Som konsultchef hos Effektiv ansvarar du för kandidater, konsulter och kunder inom vår verksamhet i Göteborgsregionen. I
rollen ingår personalansvar för Effektivs konsulter och du ansvarar för samtliga personalrelaterade frågor samt för
rekryterings- och bemanningsprocessen. En central del i tjänsten innefattar att agera konsultativt och vara en rådgivande part
för Effektivs kunder.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
– Skapa förutsättningarför att våra konsulter trivs hos oss, hos kunden samt motiveras och utvecklas i sina roller
– Genomföra kundbesök och verka för goda samt långsiktiga kundrelationer
– Självständigt och tillsammans med kandidatansvarig utföra hela rekryteringsprocessen, från annonsering till anställning av
konsult
– Förstå kundernas behov och utmaningar på ett bra sätt så att vi bidrar till deras utveckling
– Administrativt arbete gällande bland annat anställningsavtal och tidsrapportering
– Effektivisera processer och driva utvecklingen inom funktionen

Du ingår i ett team av kandidatansvariga, konsultchefer och rekryteringskonsulter i Göteborgsregionen, med kontor i centrala Göteborg.

Start: Omgående
Omfattning: Heltid

Vem är du?
Vi ser gärna att du som söker har ett intresse och erfarenhet från att jobba med människor. Du har jobbat som konsultchef,
eller har erfarenhet från liknande befattningar, gärna med personalansvar, ansvarat för ett verksamhetsområde eller liknande.
Vidare ser vi att du har kunskaper inom rekrytering, arbetsrätt, kollektivavtal och/eller personalrelaterade frågor. Du har en god
administrativ vana med tillhörande systemkunskaper samt en ekonomisk förståelse.

Som person har du ett genuint kundfokus samtidigt som du är prestigelös och engagerad. Du är duktig på att såväl etablera
nya kundrelationer som att vårda befintliga, där du motiveras av att agera rådgivande gällande optimering av kundens
personalstyrka. Det är viktigt att du har en affärsmässighet och en förmåga att se helheten utifrån affär- och
konsultperspektiv. Du trivs i en roll med frihet under ansvar, där du är duktig på att prioritera och arbeta effektivt. Din
arbetsdag präglas av ett högt tempo där det är viktigt att kunna fatta beslut och där din flexibilitet är av största vikt.


Om Team Effektiv
Vi är ett innovativt och snabbrörligt bolag som vet vikten av att ändra spelsystem fort på den snabba marknaden vi befinner
oss på idag. En marknad och spelplan som karaktäriseras av högt tempo, effektivitet och kvicka byten – där innovation och
digitalisering är vår nutid och framtid. Därför är vi i behov av dig!

Vi erbjuder dig en variationsrik roll med eget ansvar i ett team som har kul tillsammans, där alla är involverade och
engagerade. Ett företag som ser personalens kompetens och hittar på roliga aktiviteter med ett hjärta som klappar extra för
våra ideella samarbeten. Här lever vi våra värdeord: Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga som tillsammans bildar
GULD – vi hoppas att du delar dessa med oss.

Välkommen att bli Effektiv med oss!

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande och start i tjänsten ser vi bör vara så snart som möjligt.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryterare Matilda Lundgren på matilda.lundgren@effektiv.se

Ansök nu

Produktionsplanerare till Skåne-Finkost

Inköpsplanerare
Läs mer Jun 4
Är du en erfaren produktionsplanerare som är redo att ta nästa steg i din karriär? Vill du jobba med en framgångsrik livsmedelsproducent i kraftig expansion? Då kan det vara dig vi söker i tjänsten hos Skåne-Finkost!

Din framtida arbetsgivare
Skåne Finkost AB ingår idag i koncernen Sisjö Intressenter AB. Sisjö Intressenter AB är idag en livsmedelskoncern med 4 bolag. Utöver Skåne Finkost ingår även Örneborgs Delikatesser AB, Vinsta Texas Food Company AB samt Stensåkra Chark och Deli AB.

Skåne Finkost tillverkar sedan 1937 i huvudsak äkta färsk majonnäs i eget varumärke, men mal idag även senap ifrån grunden, samt tillverkar även en rad olika såser och dressingar. Bland deras kunder finns bland restaurang och storhushåll samt livsmedelsgrossister och livsmedelsindustrier. Förutom Skåne-Finkosts egna varumärken så är de även EMV producent för ett flertal av Sveriges största livsmedelsföretag.

Skåne-Finkost är idag ca 85 anställda och omsätter ca 340 MSEK och bedriver verksamheten på två orter, Partille och Varberg. De senaste 5 åren har de haft en bra tillväxt och deras ambition och vilja är att fortsätta bygga vidare och skapa tillväxt genom utvecklat samarbete med deras koncernkollegor, engagerade medarbetare, bra produkter och bra kunderbjudanden. För att klara detta förstärker de nu sin organisation på flera håll och söker ny personal.

Läs gärna mer om Skåne-finkost på: https://majonnasfabriken.se/om-oss.html

Vad erbjuder rollen?
I rollen som produktionsplanerare går du in i en verksamhet i tillväxt. Du kommer att spela en nyckelroll i att säkerställa effektiv produktionsplanering och optimalt resursutnyttjande. Du blir länken mellan marknad och produktion, med ansvar för att tolka prognoser och skapa flerveckoplaneringar för produktionen.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Tolka och implementera produktionsprognoser från marknadsavdelningen
• Utveckla och upprätthålla en detaljerad produktionsplanering för flera veckor framåt
• Samordna prioriteringar och körordningar för produktionslinjerna
• Föra dialog med inköpsavdelningen för att förutse och hantera materialbehov
• Hantera avvikelser och säkerställa att produktionsordrar och återrapporteringar är korrekt dokumenterade
• Administrera och uppdatera produktionsrecept och rapporter i systemet och allmän produktionsadministration


Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som produktionsplanerare eller liknande och nu vill ta steget vidare med ökat ansvar. Du är en noggrann och lösningsorienterad person med förmåga att skapa struktur och prioritera i en dynamisk miljö.
Som person trivs du i samarbete med andra och är en skicklig kommunikatör med högt självledarskap. Du ser förbättringsmöjligheter och drivs av att implementera dem. Du är initiativtagande och har ett högt säkerhets- och kvalitetstänk.

Krav:
• Några års erfarenhet av produktionsplanering eller liknande
• God systemvana
• Flytande i svenska i både tal och skrift

Meriterande:
• Tidigare erfarenhet av att arbeta inom livsmedelsbranschen
• Erfarenhet av att arbeta i affärssystemet Pyramid


Är detta din perfekta match?
Detta är den perfekta matchen för dig som vill arbeta med kunniga kollegor i en verksamhet med korta beslutsvägar där du bidrar till att skapa en effektiv och välfungerande produktionsplanering. Tjänsten erbjuder dig också möjligheten att växa i karriären och utvecklas samtidigt som företaget i stort utvecklas.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se eller på LinkedIn. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Markus Nordbring på markus@effektiv.se


Sökord
livsmedelsproduktion, planerare, inköp, produktion, produktionsprognoser

Ansök nu

Underhållstekniker till Paulig

Underhållsmekaniker
Läs mer Jun 3
Är du en kommunikativ tekniker som är grym på att lösa problem? Vill du jobba i ett företag med ikoniska varumärken där du uppmuntras till utveckling? Då kan det vara dig vi söker i tjänsten som Underhållstekniker till Paulig!

Din framtida arbetsgivare
Paulig är ett familjeägt livsmedelsföretag som vill skapa en ny, hållbar matkultur - för både människa och planet. Paulig erbjuder smaker i alla former: kaffe och drycker, Tex Mex och kryddor, snacks och växtbaserade alternativ. Företagets varumärken är Paulig, Santa Maria, Risenta, Poco Loco och Zanuy. Företaget har 2 300 passionerade medarbetare i 13 länder som alla samlas kring syftet “For a life full of flavour”.

Vad erbjuder rollen?
Arbetet som underhållstekniker är en bred roll som bland annat innebär reparationer, förebyggande underhåll och förbättringsarbete på Pauligs produktionslinjer. Pauligs fabrik har utrustning för att bearbeta, blanda och paketera färdig produkt. Teknikerna arbetar i nära samarbete med produktionspersonalen för att förbättra maskinutnyttjandet (OEE), förkorta ställ- och ledtider. Planering och rapportering av underhållsarbetet sköts med hjälp av API PRO.

När du är varm i kläderna kommer du även att ges ett eget ansvarsområde där du är förste tekniker och där du planerar förebyggande underhåll och inköp av reservdelar. Denna tjänst är en skiftgående tjänstemannabefattning där du jobbar varannan vecka dag och varannan kväll på Pauligs fabrik i Mölndal, där de producerar produkter under varumärkena Santa Maria och Risenta.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Sköta löpande underhåll och reparationer
• Administrera den tillhörande dokumentationen
• Planera och följa upp förebyggande underhåll
• Beställning av reservdelar och liknande artiklarVem är du?
Vi söker dig som är en fena på det tekniska och som älskar att skruva med maskiner. Du har antagligen jobbat som underhållstekniker tidigare, men du kan även ha jobbat i liknande tjänster där du jobbat nära maskiner.

Som person är du kommunikativ, flexibel, kreativ, tar initiativ samt har förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Vidare är du en god kollega med vilja att utvecklas inom din roll på Paulig.

Krav:
• Erfarenhet av att ha jobbat som tekniker
• Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift

Meriterande:
• Erfarenhet från livsmedels- eller medicinteknikbranschen
• Erfarenhet av att arbeta med systematiska förbättringsmetoder inom t.ex. TPM, LEAN eller 6 Sigma
• Kunskap inom underhållsprogrammet API PRO
• Erfarenhet av PLC- och robotprogrammering


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Markus på markus@effektiv.se

Sökord
Underhåll, teknik, livsmedel, santa maria

Ansök nu

Junior Kuntjänstmedarbetare

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 30
Är du redo att ta dig an ditt första jobb inom kundtjänst? Är du lyhörd och har en god känsla för service? Kanske är du dessutom en mästare på administration. Till vår kund på Hisingen söker vi nya medarbetare som vill välkomnas in i ett spännande välkänt företag. Varmt välkommen med din ansökan!

Vad erbjuder rollen?
I den här rollen får du möjlighet att bli en del av ett bolag som växt kraftigt de senaste åren. Du sitter i fräscha kontor på Hisingen, i samma byggnad som företagets lagerverksamhet. Arbetsuppgifterna i rollen är både serviceinriktade och administrativa, där du arbetar på en kundtjänstavdelning som även ansvarar för att publicera och ta hand om nya artiklar för e-shopen.

Du erbjuds en dynamisk miljö och möjlighet att växa in i rollen samt utvecklas inom företaget. Du kommer att få en gedigen introduktion och löpande utbildning för att säkerställa att du har allt du behöver för att lyckas i rollen.

Vem är du?
Vi söker dig som är anpassningsbar, social och hungrig efter att lära. Du bör ha en generellt positiv inställning och vara en lagspelare som platsar i ett litet och glatt team. Du behöver inte ha lång erfarenhet med dig, utan vikt kommer främst att läggas vid din inställning och vilja att arbeta med förstklassig service. Det krävs att du är noggrann och strukturerad, samt har goda kommunikationsfärdigheter. Flytande svenska, gymnasieexamen samt datavana är krav för tjänsten.

Tidigare erfarenhet av kundtjänst och/eller administration ses alltså endast som meriterande.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning och övertag.

Ansök nu

Byråledare till Ekman Ekonomi i Göteborg AB

Redovisningskonsult
Läs mer Maj 31
Är du en dynamisk och erfaren redovisningskonsult med ett starkt ledarskap? Vill du leda och utveckla ett engagerat team inom en etablerad redovisningsbyrå? Då kan det vara dig vi söker i tjänsten hos Ekman Ekonomi AB!

Din framtida arbetsgivare
Ekman Ekonomi i Göteborg AB är en etablerad redovisningsbyrå där de personliga insatserna och engagemanget är avgörande. De är auktoriserade av SRF och erbjuder sina kunder tjänster inom löpande bokföring, skatter, bokslut, deklarationer, löner och rådgivning vid bolagsfrågor. Ekmans kunder kommer från de flesta branscher och har upp till 50 anställda. Deras kontor ligger centralt på Göteborgsvägen 89 i Mölndal.

Ekman Ekonomi ägs av Proclient Invest AB och är ett dotterbolag tillsammans med Proclient System AB.

Vad erbjuder rollen?
I rollen som byråledare kommer du att leda och utveckla Ekmans team av redovisningsspecialister. Du blir en nyckelfigur i företaget med ansvar för att ge expertbistånd och rådgivning till deras kunder. Du kommer även att övervaka och säkerställa att alla redovisningsuppgifter genomförs i enlighet med gällande regelverk och lagar. Utöver huvudansvar för byrån i sin helhet kommer du även att själv vara operativ och jobba som redovisningskonsult.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Leda och inspirera ett team av redovisningsspecialister
• Säkerställa noggrannhet och precision i arbetsutförande och rapportering
• Ge rådgivning till kunder inom diverse branscher
• Fungera som stöd och bollplank till medarbetare
• Driva och ansvara för byte till andra plattformar och program
• Skapa nya kontakter och representera företaget på ett förtroendeingivande sätt


Vem är du?
Vi söker dig som är en auktoriserad redovisningskonsult med gedigen erfarenhet inom redovisning, bokföring och ekonomistyrning. Du har en stark ledarskapsförmåga och erfarenhet av att leda och inspirera ett team. Du är noggrann, analytisk och har en framstående kommunikations- och förhandlingsförmåga.

Som person är du engagerad och har lätt för att skapa nya kontakter. Du är intresserad av och kunnig i datasystem och kan driva och ansvara för övergången till nya plattformar och program. Du har även en förmåga att se helheten och kan ge värdefull rådgivning och stöd till både medarbetare och kunder.

Kvalifikationer:
- Auktoriserad Redovisningskonsultcertifikat (FAR/SRF)
- Djupgående kunskap inom redovisning, bokföring och ekonomistyrning
- Erfarenhet av att leda och inspirera ett team
- Framstående kommunikations- och förhandlingsförmåga

Är detta din perfekta match?
Detta är den perfekta matchen för dig som vill leda och utveckla ett engagerat team i en dynamisk och växande redovisningsbyrå. Tjänsten erbjuder dig möjlighet att växa både professionellt och personligt, med chansen att i framtiden bli delägare i företaget och vara med och forma byråns framtid.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Markus Nordbring på markus@effektiv.se.

Sökord
Redovisningsbyrå, redovisning, byråledare, ekonomi

Ansök nu

Projektledare inom Social hållbarhet till BK Häcken

Projektledare, reklam
Läs mer Maj 29
Är du en framåtlutad person som brinner för social hållbarhet och göra skillnad i samhället på riktigt? Är du en fena på projektledning och har erfarenhet av att jobba med ungdomar? Då kan det vara dig vi söker i denna spännande tjänst hos BK Häcken!

Din framtida arbetsgivare
BK Häcken grundades 1940, är en internationell, ansvarstagande och samhällsengagerad förening. Med fotbollen som grund och unik evenemangskompetens tävlar de på elitnivå samtidigt som de utvecklar breda och världsledande ungdomsturneringar BK Häcken går sin egna väg, och utmanar gärna etablerade sanningar, för att skapa underhållning i toppklass samtidigt som de bidrar till ett lite bättre samhälle. Globalt så väl som lokalt.

Vad erbjuder rollen?
Som projektledare inom social hållbarhet hos BK Häcken erbjuds du en dynamisk och kreativ arbetsmiljö där du får möjlighet att utveckla och implementera befintliga, såväl som nya idéer och projekt.

Du får ansvar för att planera och genomföra projekt från idé till verklighet, samtidigt som du koordinerar och stöttar timanställda ledare. Detta inkluderar att arbetsleda och schemalägga ledarna för att säkerställa att projekten genomförs effektivt och enligt plan.

Denna roll erbjuder dig chansen att göra en verklig skillnad genom att driva projekt som har en positiv inverkan på både samhället och miljön, samtidigt som du bidrar till att stärka BK Häcken och dess position på marknaden.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Planera och genomföra men även koordinera projekt kopplat till social hållbarhet
- Utveckla och implementera nya idéer och projekt
- Arbetsleda och schemalägga personal kopplat till projekten
- Representera föreningen på mässor och relevanta nätverk
- Hitta finansieringslösningar för att möjliggöra utförandet av projekten

Vem är du?
Vi söker dig som är en framåtlutad, strukturerad och självgående person med en passion för hållbarhet. Du har en stark drivkraft att leda och genomföra projekt, även när du arbetar självständigt och ofta är ensam i ditt arbete. Du motiveras av att se konkreta resultat av ditt arbete och drivs av att skapa verklig förändring och utveckling.

Du är en social person med en god förmåga att bygga och vårda relationer, och du förstår vikten av samarbete för att nå gemensamma mål. Din goda förståelse för olika kulturer och samhällsstrukturer gör att du kan navigera och anpassa dig i en global arbetsmiljö, och du kan kommunicera och samarbeta effektivt med människor från olika bakgrunder.

Ditt strukturerade arbetssätt hjälper dig att hantera komplexa projekt och säkerställa att alla delar genomförs effektivt och enligt plan. Om du är en person som ständigt strävar efter utveckling, och som vill göra en positiv inverkan på både organisationen och samhället, då är det här rollen för dig.

Krav:
- Erfarenhet av att ha arbetat med ungdomar
- Erfarenhet av att ha drivit projekt
- Flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift
- B-körkort

Meriterande:
- Relevant eftergymnasial utbildning
- Föreningserfarenhet

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Markus på markus@effektiv.se

Sökord
Projektledare, allsvenskan, idrott, fotboll, sport, hållbarhet, ungdomar

Ansök nu

Driven innesäljare till Fortum!

Innesäljare
Läs mer Maj 24
Är du redo att utmana dig själv i en säljroll och representera ett av Sveriges största elbolag? Då har vi den perfekta möjligheten för dig som innesäljare hos Fortum i centrala Göteborg.

Om företaget
Fortum sitter i fräscha lokaler mitt i centrala Göteborg, Heden. Vi har de senaste fem åren varit det elbolag som har vuxit mest i Sverige tack vare prismedvetna kunder. Det har gjort oss till Sveriges största utmanare på elmarknaden. Det innebär att våra kunder kan slappna av och njuta av tryggheten i att ha gjort rätt val. Tillsammans med oss får du chansen att utmana elhandelsbranschen och göra våra kunder nöjda, helt enkelt jobba för att bli Sveriges mest omtyckta elbolag.

Vad erbjuder rollen?
Som innesäljare hos Fortum får du en dynamisk och spännande roll där varje dag bjuder på nya utmaningar och möjligheter. Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att bygga relationer och trovärdighet gentemot nya och befintliga kunder. Genom att erbjuda förstklassig service hjälper du dem att förlänga, förnya och anpassa sina elavtal. Tillsammans med Fortums positiva och stödjande säljteam arbetar ni mot gemensamma mål och belönas med en fast grundlön samt ett attraktivt provisionssystem som ger dig chansen att påverka din egen inkomst.

Arbetet omfattar:
- Försäljning av elavtal och tilläggstjänster till både nya och befintliga kunder.
- Ansvarar för administration av ditt arbete, inklusive noggrann dokumentation och uppföljning.
- Överträffa uppsatta resultat – och budgetmål genom ditt engagemang och försäljningsfärdigheter.

Strat: Slutet på augusti


Vem är du?
För att trivas och lyckas i rollen som innesäljare på Fortum är du en social och positiv person med en stark tävlingsinstinkt. Du brinner för försäljning och älskar att sträva efter både individuella och gemensamma mål. Du har en förmåga att skapa och vårda relationer med olika typer av människor.

Meriterande:
- Erfarenhet inom försäljning eller elbranschen är meriterande, men det vi värdesätter mest är din personlighet.
Krav:
- Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
- Social, driven och tävlingsinriktad


Är du redo att ta nästa steg i din karriär och bli en del av ett vinnande team? Då ser vi fram emot att höra från dig!


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.

Ansök nu

Sommarjobb på lager i Partille

Lagerarbetare
Läs mer Maj 14
Vi söker nu för kunds räkning efter personer som vill ansluta sig till ett härligt team inom livsmedelsproduktion. Om du likt vi tycker att kvalitet, säkerhet och noggrannhet är viktigt, kan du vara den person vi söker. Har du en annan sysselsättning om minst 50% och vill jobba extra främst på dagtid? Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Vår kund är en livsmedelsproducent med en flexibel verksamhet. De är i grund och botten ett familjeföretag och deras produkter går idag att hitta i både matbutik och restaurang. Produktionen är belägen i Partille strax utanför Göteborg!

Vad erbjuder rollen?
I rollen som lagermedarbetare hos vår kund kommer du att arbeta dagligen med att förbereda varor, lasta, packa samt andra förkommande arbetsuppgifter på lager. Rollen kräver även att du rapporterar eventuella avvikelser och säkerställer att våra produkter upprätthåller högsta standard. Vi värdesätter självgående och framåt personer som kan bidra till att skapa en effektiv och dynamisk arbetsmiljö.

Villkor:
Arbetstider: Varierande arbetstider
Omfattning: Behovsanställning, med krav om arbete minst 2 dagar i veckan (ej sommar)
Sommar: Heltid vecka 26-31
Tillträde: Omgående.Vem är du?
För att trivas och lyckas i rollen som lagerarbetare hos oss ser vi att du har tidigare erfarenhet av lagerarbete eller liknande områden. Det är ett krav att du innehar ett Truckkort, TLP10, och att du är självgående samt framåt som person. Du trivs med att arbeta i team, följer instruktioner och rutiner noga, samt är noggrann och detaljfokuserad.

Krav:
Flytande svenska i tal och skrift.
Avklarad gymnasieexamen.
Truckkort (TLP10).
Körkort B manuellt
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha truckerfarenhet, kunna arbeta heltid vecka 26-31 samt studera eller ha en annan huvudsakligsysselsättning på minst 50 %.

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet inom livsmedelsproduktion.
- Tidigare erfarenhet inom lager/produktion.

Urval och intervjuer sker löpande och platserna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor kring rollen är du välkommen att kontakta oss!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Sökord
Lagerarbete, sommarjobb, Göteborg, Partille, Livsmedel

Ansök nu

Extrajobb på Hydroscand

Lagerarbetare
Läs mer Maj 24
Är du på jakt efter ett flexibelt extrajobb med minst två dagar i veckan? Vill du addera en extra guldkant till din studentvardag? Vi söker nu dig som vill jobba dagtid och har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Vår kund Hydroscands produktion är belägen på Hisingen, och din roll kommer innebära att utföra montering av slangar och ledningskomponenter. Tycker du att detta låter intressant? Kul! Tveka inte att skicka in din ansökan!

Om företaget
Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang- och ledningskomponenter i Skandinavien. Hydroscand erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter. Hydroscand arbetar innovativt, decentraliserat och kunddrivet i strävan att alltid hitta lösningar som hjälper kunder att öka effektivitet och lönsamhet.

Vad erbjuder rollen?
Som anställd hos Hydroscand kommer du att vara en del av ett fantastiskt team som monterar, testar och packar produkter för fordonsindustrin. Som extraanställd inom produktionen kommer du att arbeta med enklare monteringsuppgifter. Produkternas kvalitet kontrolleras noggrant vid varje station, och du som produktionsmedarbetare ansvarar för att säkerställa att produkten uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna.

Arbetstider:
Dagtid: måndag till fredag kl. 06:23-14:53.
Kvällstid: Måndag till Torsdag 14:48-23:30 och Fredagar 14:48- 20:18

Du förväntas kunna arbeta minst två pass per vecka dagtid.

Vem är du?
Vi söker efter dig som har studier eller annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och som har ett flexibelt schema eftersom det kan vara viktigt att kunna hoppa in med kort varsel. Vi föredrar om du har minst ett år kvar av dina studier. För att din ansökan ska kunna gå vidare är det viktigt att ditt CV tydligt visar att du för närvarande studerar och planerar att göra det i minst ytterligare ett år. Som person tror vi att du är noggrann, engagerad och flexibel.

Krav:
Du är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%.
Du kan arbeta minst 2-3 dagar i veckan.
Du kan arbeta både dag och kväll.
Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift.

Meriterande:
Tidigare erfarenhet inom lager, logistik eller produktion.
Truckkort – vänligen ange dina behörigheter i din ansökan.
Körkort och tillgång till bil.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till Hydroscand. Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande och platsen kan komma att tillsättas innan sista dag!


Sökord
student, deltid, extrajobb, lager, produktion, truck, montör, Göteborg

Ansök nu

Chaufförer på deltid

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Maj 8
Gillar du att leverera högklassig service och köra bil? Är du student eller innehar en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och vill jobba extra fram tills september? Nu söker vi dig som har ett bra lokalsinne och vill jobba som budbilschaufför hos vår kund. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen att ansöka redan idag!

Vad erbjuder rollen?
I rollen som budbilschaufför kommer du att leverera matkassar till kunder i Göteborgsområdet med omnejd. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av distributionsarbete, men också att du på ett smidigt sätt kan arbeta fysiskt då även lossning och lastning kan förkomma i tjänsten.
Arbetet kan ske både i grupp och självständigt vilket gör att du som person ska kunna vara flexibel och kunna samarbeta på ett strukturerat vis, men också besitta en bra kommunikationsförmåga. I arbetet krävs det också att du är kvalité- och serviceinriktad. Start för tjänsten sker löpande och du kommer att genomgå 5 dagars utbildning dagtid innan du kommer kunna lägga in din egen tillgänglighet.


Arbetstider: 13.40-22.01 och 15.40-22.10 , främst måndagar och fredagar.
Anställningsperiod: Maj - september
Omfattning: Deltid
Sommar: Du som söker ska vara tillgänglig för mer arbete under vecka 30-34.
Palats: Du startar ditt arbetspass i Arendal.
Vem är du?
Vi söker nu dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. För att trivas i rollen har du lätt för att ta eget ansvar och kunna planera ditt jobb är inte några problem för dig. Du har god lokalkännedom och lär dig lätt att hitta till gator och adresser. Du gillar att arbeta i högt tempo och förstår vikten utav att alltid göra kunden nöjd. Slutligen är du även en bra lagspelare med god kommunikativförmåga. Arbetet kan innebära daglig kontakt med både kollegor och kunder. Därav är det en fördel att tala och skriva flytande i såväl svenska som engelska.


Krav:
- B-körkort minst 2 år.
- Hög servicenivå.
- Datavana.
- Flytande svenska i tal och skrift.
- God fysik.

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av att köra budbil eller erfarenhet av stadskörning.
- God lokalkännedom och kan följa GPS.
- Erfarenhet av matbutik.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Sökord
Chaufför. lager, transport, Göteborg, Hisingen

Ansök nu

Supporttekniker till Idnet

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Maj 8
Är du en stjärna på att lösa problem och har ett gediget intresse för teknik och dess innebörd? Besitter du tidigare erfarenhet av support eller liknande arbetsuppgifter? Då kan du vara den vi söker som supporttekniker till Idnet!

Om företaget
Idnet levererar moderna IT-stöd för affärskritiska processer. Det gör att de kan hjälpa sina kunder att möta dagens utmaningar inom handel och lagerhantering. Med egna system, branschens ledande tillverkare och deras intresse för den senaste tekniken hjälper de sina kunder att förbättra och förenkla vardagen. Tillsammans väljer de ut de komponenter och teknologier som ger bäst utväxling och som framtidssäkrar verksamheten, från långsiktig strategi till färdig lösning.

Vad erbjuder rollen?
Detta är en roll som passar dig som gillar att arbeta med människor och teknik samtidigt som du söker ständig utveckling och lärande. Som Supporttekniker kommer du dagligen att arbeta med användarstöd och support inom IT i en mångsidig och stimulerande arbetsmiljö. Du ingår i ett mindre team som brinner för att hjälpa Idnets kunder med deras lösningar som innefattar handdatorer, skrivare, hyllkantsetiketter m.m., samt applikationer inom dessa områden.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av support, arbetat mot uppsatta SLAer och förstår supportprocessen. Du är ett IT-proffs och besitter praktisk erfarenhet inom området, gärna inom logistik och retail. Din servicenivå är självklart av högsta kvalité, du tar ansvar över dina ärenden och delar med dig av kunskaper och erfarenheter med dina kollegor. Som person är du lyhörd och har starka kommunikativa färdigheter, samt talar och skriver professionellt i svenska och engelska.

Att hålla kontakt med kunder och leverantörer är inget problem för dig, och du gillar att hitta nya sätt att hjälpa kunder framåt.

Meriterande:
- Eftergymnasial utbildning inom området
- Van vid att arbeta mot SLA- tider
- Arbetat utifrån ITIL
- Kunskap om nätverk och Wlan
- Erfarenhet av ärendehanteringssystemet Jira
- B- Körkort

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Joakim på joakim@effektiv.se eller Markus på markus@effektiv.se

Sökord
Supporttekniker, support, SLA, Göteborg

Ansök nu

Engagerad lagermedarbetare till Certex

Lagerarbetare
Läs mer Apr 29
Är du en person som besitter tidigare erfarenheter av lagerarbete och truckkörning? Och har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % och vill arbeta extra några veckor i sommar. Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
CERTEX Svenska AB är Sveriges ledande leverantör av helhetslösningar inom lyft, stållinor och service. Med över 100 års erfarenhet, ett närverk av bolag i Europa och fler än 7000 artiklar i sortimentet kan vi hjälpa våra kunder att hitta den bästa lösningen för varje lyftrelaterat behov.

Vi CERTEX använder vårt LiftingKnowHow för att ge våra kunder bästa möjliga service och teknisk support, där säkerhet är vår högsta prioritet och kvalitet alltid är i fokus


Vad erbjuder rollen?
Hos CERTEX erbjuds en variationsrik arbetsdag där du kommer att vara en nyckelspelare i den dagliga verksamheten från början till slut. Ditt arbete kommer att innefatta plock och pack av odrar enligt plocklistor, hantering av lageruttag och utlastning, bokning av transporter samt visst typ av verkstadsarbete. Du kommer även att köra en hel del truck under din arbetsdag, främst motvikt och skjutstativ.

Arbetstider: Måndag till Torsdag: 7-14, Fredag 7-12
Omfattning: 30 h/ veckan
Anställningsperiod: vecka 26-31
Plats: Lindholmen, Göteborg


Vem är du?
För att trivas och lyckas i rollen hos CERTEX är det viktigt att du är flexibel och van vid att utföra fysiskt arbete. Du besitter en hög arbetsmoral och en positiv inställning till ditt arbete och har enkelt för att samarbeta med andra. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av truckkörning och lagerarbete. Vidare förväntas du ha goda datorkunskaper, bra fysisk och klarar av fysiskt arbete samt att du behärskar svenska i tal och skrift.

Krav:
- Tidigare erfarenhet av lagerarbete.
- Truckkort TLP10
- Erfarenhet av att köra motvikt och skjutstativ
- Flytande svenska i tal och skrift


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Sökord
Lagermedarbetare, Truck, Truckkörning, Göteborg, Lindholmen, Sommar

Ansök nu

Leveransplanerare till Anticimex

Leveransbevakare
Läs mer Apr 25
Är du en driven person med tidigare erfarenhet av administrativt arbete som dessutom är en fena på att arbeta lösningsorienterat? Då kan du vara den vi söker som leveransplanerare till Anticimex i Göteborg. Det här är en perfekt roll för dig som vill ta ett första steg in i en välkänd och kompetent verksamhet där du får möjlighet att utvecklas.


Om företaget
Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, mat-säkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny digital teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Anticimex har ca 12 000 anställda och finns i 21 länder. I Sverige är vi 1500 medarbetare.

Anticimex ska vara bäst på det vi gör, fortsätta driva utvecklingen i branschen samt ge våra kunder professionell och personlig service. Att ta ansvar för människors hälsa och livskvalitet är grunden i Anticimex hållbarhetsarbete. Vi söker nu fler serviceinriktade medarbetare och talanger som vill utvecklas tillsammans med oss.


Vad erbjuder rollen?
I rollen som leveransplanerare kommer du dagligen att planera, styra upp och strukturera bokningar mellan kund och tekniker. Du kommer vara involverad i att upprätthålla rätt information och dokumentation gentemot interna kollegor och externa kunder för att säkerställa en bra leverans av arbete. Du kommer tillhöra ett mindre team där samarbete är A och O för att kunna hantera de dagliga arbetsuppgifterna. Tillsammans planerar ni teknikernas tid så att rätt kompetens används på rätt plats i en välplanerad rutt med hög servicegrad motkunderna. Till er hjälp har ni digitala ruttplaneringssystem där du snabbt kan övervaka och hantera situationer om dyker upp löpande.
Här erbjuds du en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att utvecklas och lära dig av kompetenta kollegor. Du tillhör en verksamhet med högt engagemang och en stark vilja att satsa på sina medarbetare.

Krav:
- Tidigare erfarenhet av administrativt arbete och service.
- Gymnasieexamen
- Flytande svenska i tal och skrift.
- DatorvanaVillkor:
Start: Omgående
Placering: Göteborg, Mölndal
Dagtid: 7:30- 16:30
Omfattning: Heltid, 40 h/ veckan.
Anställningsform: Visstidsanställning (Maj- September)


Vem är du?
Vi söker dig som besitter tidigare erfarenhet av en administrativ / koordinerande roll och som har enkelt för att sätt sig in i nya system och program. Som person ser vi att du är prestigelös, lösningsorienterad och bra på att planera. Du förmedlar en positiv energi och gillar att ta ansvar i ditt arbete.

För att passa i rollen krävs det att du är kommunikativ som person och kan kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift. Du behöver vara orädd och kunna hantera de olika situationer som kan uppstå under arbetsdagen på ett professionellt sätt gentemot både kunder och kollegor.


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Sökord
Leveransplanerare, administration, Göteborg, Mölndal

Ansök nu

Säljare till Kinnarps

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Apr 25
Kinnarps försäljning fortsätter växa och söker nu fler drivna, relationsskapande säljare till deras team i Göteborg. Det här är en roll för dig som vill utvecklas inom försäljning hos ett bolag i framkant, med fokus på hållbarhet och miljö. Har du en passion för att bygga långsiktiga relationer och utveckla kunder? Då kan det vara dig vi söker!

Din framtida arbetsgivare
Kinnarps är Europas ledande helhetsleverantör av inredningslösningar och arbetsplatsdesign för kontor, skolor och omsorgsmiljöer. Möblerna kännetecknas av hög kvalitet, innovativ design, låg miljöpåverkan och långa livscykler. Företaget har varit familjeägt sedan starten 1942, med tillverkning i Sverige och verksamhet i över 40 länder.
Läs mer på www.kinnarps.se

Vad erbjuder rollen?
I rollen som säljare arbetar du med kundvård och nykundsbearbetning inom ett av Kinnarps affärsområden: näringsliv, skola, vård och omsorg. Du tilldelas en mindre kundbas sedan tidigare vilka behöver bearbetas, besökas och vårdas – fokus ligger på proaktivitet och kvalitet. Parallellt arbetar du med att finna nya kunder och möjligheter.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:

• Proaktiv, långsiktig bearbetning och värdeförsäljning till befintliga kunder
• Prospektbearbetning och nykundsförsäljning
• Driva och ansvara över affären/projektet, från början till slut
• Att säkerställa- och administrera affären i företagets datorsystem, exempelvis CRM-, ritnings- och offertsystem
• Kundvårdande aktiviteter
• Vara behjälplig i upphandlingsarbete

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av rollen som B2B säljare, gärna inom lösnings-/värdeskapande försäljning. Du har en god datorvana och meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta i CRM-system. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med offentliga kunder och/eller med försäljning inom kontors-, skola-, eller vård- och omsorgssektorn. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska samt innehar B-körkort.

Som person är du tävlingsinriktad, resultatorienterad och prioriterar kvalité och långsiktighet. Du är en god kommunikatör såväl i tal som skrift och bekväm i att hålla presentationer för kunder och andra intressenter. Vi letar efter dig med ett positivt mindset som ser möjligheter, är lösningsorienterad och har ett strategiskt tänk och ser affärsmöjligheter längre fram i tiden. Du är organiserad och bekväm i att driva projekt och affärer med många kontaktytor såväl internt- som externt, samt är van att arbeta med en bred produktportfölj innefattande flertalet leverantörer och produktalternativ.

Krav:
• Några års erfarenhet av b2b-försäljning
• B-körkort

Meriterande:
• Erfarenhet av att arbeta i CRM-system
• Erfarenhet av att bedriva försäljning mot offentliga sektorn

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Joakim på joakim@effektiv.se eller Markus på markus@effektiv.se

Sökord
Försäljning, möbler, B2B, Account manager, Key account Manager, KAM, nykundbearbetning

Ansök nu

Säljansvarig region väst till Proclient

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Apr 18
Är du en driven säljare som brinner för att skapa relationer och har ett affärssinne i världsklass? Väletablerade Proclient satsar vidare i sin utveckling, vill du vara med på den resan? De firar dessutom 30 år i år!

Din framtida arbetsgivare
Proclient är en av Sveriges främsta specialister på affärssystemet (ERP) Pyramid. De erbjuder en heltäckande lösning för affärssystemet Pyramid till deras kunder. Verksamheten består idag av 30 medarbetare och finns representerade på deras kontor i Göteborg, Malmö, Stockholm och Sundsvall. Proclient fortsätter sin tillväxtresa och söker nu en säljansvarig med ett stort engagemang och driv för att göra affärer.

Vad erbjuder rollen?
I rollen som säljansvarig kommer du att se till att få in nya affärer och kunder till Proclients region väst genom att proaktivt och långsiktigt bygga relationer och affärsmöjligheter. Du kommer även att förvalta- och utveckla befintliga kunder tillsammans med Proclients konsult- och utvecklingsteam. Arbetet präglas av ett seriöst och ärligt relationsbyggande i en värdeskapande försäljning.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
• Utveckla nya kundrelationer och förädla befintliga.
• Hantera försäljningscykeln från första kontakt till avslut och uppföljning
• Teamarbete med konsult- och utvecklingsavdelningen för att säkerställa kvalitet i leveransen
• Bygga en pipeline för att uppnå din budget genom möten, presentationer, nätverkande, erbjudanden och förhandlingar.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Göteborg och ansvarar för region väst som sträcker sig till Jönköping, Halmstad och Uddevalla.


Vem är du?
Proclient söker dig som har ett starkt resultatdriv och är ett självgående försäljningsproffs med ett utpräglat sinne för affärer. Du har beprövad förmåga att öka försäljningen och en proaktiv inställning som är nyckeln till din framgång. Ditt huvudfokus ligger på att skapa mervärde genom att erbjuda optimala lösningar för den specifika kunden och din exceptionella kommunikationsförmåga möjliggör övertygande presentation av idéer och värden. Vidare förstår du de ekonomiska utmaningarna företag står inför idag och kan på ett förtroendeingivande sätt förmedla Proclients lösningar till kund.

Krav:
• Flertalet års erfarenhet av komplex B2B-försäljning
• Starkt nätverk i regionen
• Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift
• B-körkort

Meriterande:
• Erfarenhet av försäljning av affärssystem
• Relevant eftergymnasial utbildning


Är detta din perfekta match?
Proclient erbjuder en dynamisk arbetsplats där varje dag bjuder på nya utmaningar och möjligheter till tillväxt. Med ständig innovation och nya funktioner blir varje dag spännande och unik. Här möter du en prestigelös företagskultur där idéer och insatser värderas högre än hierarkier. Vi betonar samarbete och öppen kommunikation för att nå gemensamma mål. Du får också skapa din arbetsdag efter dina egna behov och önskemål. Vi ger dig friheten att forma din tid och arbetsmetoder för att uppnå balans och produktivitet.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 12/5-2024. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jens Lindroth på jens@effektiv.se eller Markus Nordbring på markus@effektiv.se.

Sökord
Pyramid, affärssystem, försäljning, ERP, KAM

Ansök nu

Sommarjobb på Lindex

Lagerarbetare
Läs mer Maj 7
Vi söker studenter som vill arbeta extra på Lindex DC i sommar! Är du studerande eller har en annan sysselsättning på minst 50 %? Kan du tänka dig att jobba flexibla arbetstider? Då kan du vara den vi söker! Intervjuer och urval sker löpande så ansök redan idag!

Om företaget
För mer än 65 år sedan startade Lindex som ett underklädes¬företag i Alingsås. Idag är vi ett internationellt modeföretag med flera olika koncept. Kvinnan betyder allt för oss, och vi vill stärka och inspirera kvinnor överallt. Det är vårt högre syfte. Lindex huvudkontor ligger i Göteborg och har cirka 4000 medarbetare. Vi har cirka 450 butiker på 19 marknader. Vi erbjuder shopping online på 34 marknader och världen över genom ASOS, Zalando, Next, Nelly och Boozt

På Lindex är det människorna som gör skillnad. Vi är som en stor familj här, med värderingar som hjälper oss att växa. Och vi tror på att göra saker tillsammans. För två är fler än en och tillsammans kan vi ha större påverkan. Om du känner likadant, är vi nog en väldigt bra matchning.


Vad erbjuder rollen?
Typiska arbetsuppgifter för dig som varuhanterare/lagermedarbetare kommer vara kartonglossning från container, orderplock och dekantering för inlagring. Arbetet kan vara fysiskt krävande och tunga lyft kan förekomma. Även lättare truckkörning kan förekomma för de medarbetare som har truckkort.

Som extraanställd och sommarjobbare kommer du själv få registrera din tillgänglighet, baserat på denna blir du sedan utbokad på pass hos Lindex. Under sommaren kommer du få fast schema på heltid under vissa veckor.

Vi ser att du som söker tjänsten är bosatt i närheten av Alingsås med möjlighet att pendla till Partille under en period för att sedan vara med och flytta verksamheten till Alingsås där din placering kommer att vara.

Arbetstider: måndag-fredag 06.00-14.21 eller 14.30-22.51. lördagar kan förekomma
Placering: Partille/Alingsås
Lön: Fast timlön


Vem är du?
Vi söker dig som studerar eller har en annan sysselsättning på minst 50 %. Vi ser att du som söker kan jobba minst 2 dagar i veckan samt att du har möjlighet att arbeta både dag och kväll, i vissa fall kan även lördagar förekomma. För att passa i denna roll behöver du vara en flexibel, driven och positiv person som har en stark vilja att lära sig. Vidare är du en lagspelare som trivs med att jobba tillsammans med andra i grupp. Vi ser gärna att du som söker har minst 1 år kvar av dina studier.

Krav:
- Studerande på minst 50 % eller annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50 %
- Flytande svenska i tal och skrift
- Kan arbeta minst 2 dagar i veckan samt heltid under vecka 27-33 i sommar.
- Kan arbeta dag, kväll och även lördagar vid behov
- kunna va flexibel gällande arbete i Partille och Alingsås.

Meriterande:
- Truckkort samt truckvana
- Tidigare erfarenhet inom lager och logistik
- B-körkort och tillgång till bil


Start: Maj /Juni


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Sökord
Lager, lagerarbete, truckkörning, Truckkort, Göteborg, Partille, Alingsås

Ansök nu

B-korts Chaufför till DHL Express

Budbilsförare
Läs mer Mar 26
Nu söker vi dig som vill jobba på DHL Express som budbilschaufför och utgå ifrån deras kontor i Landvetter! På DHL Express arbetar du i en fartfylld och spännande vardag där du varje dag får chansen att utvecklas i din roll. Vill du vara med och måla världen gul? Varmt välkommen med din ansökan!

Din framtida arbetsgivare
DHL Express är världens ledande leverantör av internationella expresstransporter och nu söker de dig som vill bli en i teamet och måla världen gul. På DHL Express Landvetter hanteras försändelser från hela världen. De har terminalverksamhet och distribution och är ca: 180 medarbetare som arbetar med att hantera allt från att sortera paket, införtulla paket, köra kurir och skicka export. De vardagliga utmaningarna består av att hantera samtliga paket samma dag och varje paket är tidskritiskt. DHL tar sitt sociala ansvar genom att löpande arbeta med åtgärder för att minska klimatpåverkan och genom att bidra med katastrofhantering samt utbildning.

DHL Express utsågs år 2021 till värdens bästa arbetsgivare av organisationen Great Place To Work - hos DHL är det människorna som räknas! Här uppmärksammas skillnaden du medför i verksamheten och tillsammans delas stoltheten i de Internationella Expresstjänsterna. Du erbjuds ett roligt jobb med grymma kollegor samt möjligheten till personlig och yrkesmässig utveckling.

Vad erbjuder rollen?
I tjänsten som budbilschaufför ansvarar du för leverans och hämtning av paket hos kunderna i ditt område. Arbetet utförs enligt givna instruktioner och processer där du representerar DHL Express i alla kundmöten. Rollen kan även innebära sortering, paketering, lossning och lastning av gods, samt kontrollera tillhörande dokumentation. Tjänsten innebär även att man arbetar i team med sina kollegor och transportledare för att tillsammans garantera toppklassig kundservice. I arbetet kan det förekomma tunga lyft.

Arbetstiderna är vardagar kl. 08:30 – 17:30 eller kl 09:00 - 18:00.

Vem är du?
Vi söker dig som trivs i ett högt tempo där du sätter kunden i fokus, samt värnar om högklassig service och kvalité. Detta arbete är så mycket mer än bara ett chaufförsjobb. Det är ett socialt arbete där du är ansiktet utåt för DHL, du har den dagliga kundkontakten och alla kunder är lika viktiga. Därför är kundservice, kvalitet och effektivitet viktigt i varje kundmöte. För att trivas i rollen som budbilschaufför är Du prestigelös och flexibel.

Krav:
- Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
- Körkort B i minst 2 år.
- Gymnasieutbildning eller likvärdigt.
- Godkänt utdrag ur Polisens belastningsregister.
- Godkänd säkerhetsprövning pga. att arbetet sker inom säkerhetsklassat område, prövningen utförs av Effektiv & DHL Express.
- Kunna starta uppdraget 15 Maj.

Meriterande:
-Tidigare vana av arbete som kurir/budbilsförare.
-Tidigare vana från annat arbete inom kundservice.

Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag, intervjuer och tillsättningar kommer att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Om Team Effektiv
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra kärnvärden Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.

Sökord
Kurir, Chaufför, Budbil, Landvetter, Göteborg, DHL, Express, Bil, B-körkort, Kundservice.

Ansök nu

Kommersiell Chef till IFK Göteborg

Marknadschef
Läs mer Mar 28
Är du en erfaren och resultatinriktad ledare med en brinnande passion för försäljning? Lockas du av tanken på att arbeta med marknadsfrågor för ett av de starkaste varumärkena inom svensk idrott? Då kan det vara dig vi söker till tjänsten som kommersiell chef hos IFK Göteborg!

Din framtida arbetsgivare
IFK Göteborg är Sveriges internationellt sett mest framgångsrika fotbollsklubb med två Uefacupsegrar, 18 SM-guld och åtta guld i Svenska Cupen. Vi vill vara hela stadens lag genom att med fotboll som verktyg bidra till att bryta barriärer för att öka känslan av delaktighet, trygghet och förbättra hälsan hos stadens invånare. IFK Göteborg vill vara en klubb att se upp till – på och utanför planen.

Vad erbjuder rollen?
Som kommersiell chef hos IFK Göteborg tar du ledningen för att driva Blåvitts marknadsavdelning framåt – med fullt ansvar för både personal och budget. Med hjälp av din gedigna erfarenhet stöttar och leder du ditt engagerade och kompetenta team mot nya framgångar, och finns närvarande för att agera strategiskt bollplank vid behov. Du blir en nyckelspelare för att forma och stärka IFK Göteborg, dess varumärke och det kommersiella arbetet, vilket innefattar ansvar inom följande områden:

• Företag och partners
• Biljettförsäljning och kundsupport
• Evenemang
• Publikrekrytering och medlemmar
• Merchandise
• VarumärkeVem är du?
För att lyckas i rollen ser vi att du är en stark ledare och chef som välkomnar nya utmaningar och som med din tydlighet i beslutsfattandet bidrar till att motivera och stötta dina medarbetare. Du är proaktiv i ditt förhållningssätt och har förmågan att strategiskt se helheten samtidigt som du är strukturerad och analytisk i dina arbetsmetoder. Att vara säljdriven är en naturlig del av din personlighet, och din närvaro skapar en inspirerande atmosfär för dina kollegor. Din kommunikativa tydlighet gör det enkelt att samarbeta och driva projekt i måltillsammans med andra. Som den målinriktade person du är står resultatet alltid i fokus. Du trivs i en miljö med ständig förändring där din flexibilitet kommer till sin rätt.

Krav:
• Flerårig erfarenhet i liknande roll
• Flerårig erfarenhet av personalansvar
• Tidigare budgetansvar
• Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Meriterande:
• Relevant eftergymnasial utbildning
• Erfarenhet av att ha jobbat med varumärkesutveckling
• Branschspecifik erfarenhet


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Markus på markus@effektiv.se


Sökord
Fotboll, allsvenskan, idrott, marknad, chef

Ansök nu

Chaufförer på deltid

Budbilsförare
Läs mer Mar 26
Är du student eller har en annan huvudsakligsysselsättning på minst 50%? Då kan du va den vi söker för ett nytt spännande uppdrag som chaufför! Är du en person som gillar att köra bil, besitter ett bra lokalsinne och har en service känsla av rang, då är detta jobbet för dig! Varmt välkommen med din ansökan!

Vad erbjuder rollen?
Som B-chaufför hos vår kund kommer du att vara ansiktet utåt och leverera matkassar till kunder runt om i Göteborg. Du kommer påbörja din arbetsdag med att packa din bil och kolla din körning innan du ger dig ut för dagens äventyr. Du som söker bör tycka om fysiskt arbete då rollen innefattar tunga lyft men också en hel del gång i trappor. För att passa i rollen krävs det att du har ett B-körkort och har en vana av att köra runt i trafiken i Göteborg.

Vem är du?
Vi söker dig som idag studerar eller har minst en annan huvudsakligsysselsättning på minst 50% och kan arbeta 2-3 pass i veckan. Har du tidigare erfarenhet som B-chaufför eller liknande? Nice! Men om du bara är en glädjespridare som älskar att köra bil är det också okej! Du älskar ett högt tempo och att jobba självständigt, samtidigt som du brinner för att ge våra kunder en grym upplevelse.
För denna roll är svenska ett krav i tal och skrift för att kunna kommunicera med kunder, och om du är en hejare på datorer så är det också ett plus. Även om du vanligtvis är ute och kör på egenhand är det viktigt för oss att du är en teamplayer och sprider glädje till dina kollegor.

Krav:
- Svenska i tal och skrift
- Van vid fysiskt arbete
- Körkort och van vid att köra bil


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.


Varmt välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Lina på Lina.karlsson@effektiv.se

Ansök nu

Backend-utvecklare till Preventia Finans

Backend-utvecklare
Läs mer Mar 22
Är du en driven backendutvecklare som brinner för att vara steget före och skapa långsiktiga IT-lösningar? Vill du vara en del av ett mindre företag i en ny spännande roll? Hos Preventia väntar en spännande resa - vill du vara med?

Din framtida arbetsgivare
Preventia är ett finans- och inkassobolag som skiljer sig från alla övriga branschkollegor. Genom att ständigt utmana sig själva, sin marknad och sin bransch skapar Preventia bättre resultat för sina kunder i lojala och långsiktiga affärsrelationer. Preventias samarbeten är mycket uppskattade och de arbetar agilt i syfte att kunden skall få betalt och kundens kund skall komma tillbaka för nya affärer.

Vad erbjuder rollen?
Preventia har egenutvecklade produkter och webblösningar som används av kunder, slutkunder och internt. De bygger och förvaltar sömlösa integrationer mot olika kundsystem, för att skapa värde och underlätta verksamhetens flöden. Deras integrationer sträcker sig över olika plattformar och kommunikationsprotokoll för att säkerställa att dataöverföring sker smidigt och säkert. De fokuserar på att skapa hållbara lösningar som möjliggör effektiv kommunikation och samarbete mellan olika aktörer. Genom att bygga och underhålla dessa system strävar Preventia efter att stärka deras kunders förmåga att möta sina affärsmål.

Arbetsuppgifterna består av att utveckla nya samt förvalta befintliga lösningar efter interna och externa krav och önskemål. Likaså vara en del i utvecklingsarbete för att skapa en IT-miljö i framkant. Vilket innebär delaktighet, och ibland ansvar, i processen från kravställan till produktion. Preventias ”tech stack” för backend-utveckling ligger inom Microsofts tekniker.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Utveckla och implementera nya funktioner och förbättringar för befintliga system.
• Hantera och underhålla databaser och systemintegrationer.
• Delta i kravspecifikation och systemdesign för nya projekt.
• Utföra felsökning och lösa problem i produktionen.
• Samarbeta med andra teammedlemmar för att säkerställa en effektiv och robust IT-arkitektur.


Vem är du?
Vi söker dig som är en passionerad och självgående backendutvecklare med en djup förståelse för teknik. Du drivs av att hitta innovativa lösningar och är nyfiken på att utforska nya tekniker. Utöver tekniska färdigheter värdesätter vi även mjuka värden såsom samarbetsförmåga, initiativtagande och en positiv attityd till lärande och personlig utveckling. Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet av backend-lösningar. Erfarenhet inom finans och finanslösningar är inte ett krav men meriterande.

Kunskapskrav:
• .NET
• C#
• ASP.NET
• REST API / OAuth
• Server
• Github

Meriterande kunskaper:
Det ses som mycket meriterande om du har arbetat med microservicearkitektur, Docker, Next.js/Typescript.
Kunskap om Windows servrar och Linux servrar är också mycket uppskattat.


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Är du en person med entreprenörstänk och en stor dos driv, som kan ta ansvar i denna nya roll hos ett mindre bolag? Skicka in din ansökan redan idag via effektiv.se!

Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Markus Nordbring på markus@effektiv.se.


Sökord
Programmering, backend, full stack, system engineer

Ansök nu

Vitvarusäljare till Elon i Göteborg

Butikssäljare, dagligvaror/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Mar 6
Söker du en riktig kickstart på din karriär inom försäljning, där du kan växa och ha kul samtidigt? Är du en person som älskar att skämma bort kunderna med toppklassig service och få dem att gå därifrån med ett leende? Om du brinner för att jobba i en roll där du är kundens hjälte och har ansvar för att leverera de allra bästa lösningarna, då har vi en tjänst som kommer att rocka din värld!

Din framtida arbetsgivare
Elonbutiken i Bäckebol är ett privatägt bolag som är en del av butikskedjan Elon. Elon är ett familjärt företag som arbetar med produkter och tjänster till hemmet med 274 butiker fördelade över hela landet. I butikerna och på hemsidan erbjuds ett brett sortiment av vitvaror, småelsprodukter, belysning och även kompletta kök med köksinredning. Elon vill hjälpa sina kunder att få ut det mesta och bästa av livet hemma genom att erbjuda lösningar som gör den praktiska delen av hemlivet så bekymmersfri och njutbar som möjligt.

Vad erbjuder rollen?
Som Elons superstjärna inom vitvaror i Elons butik i Bäckebol blir du kundens bästa vän. Du kommer att ha en grymt rolig roll där du matchar varje kund med den perfekta produkten. Elon vill att alla kunder ska känna sig som VIP-gäster och få den mest fantastiska servicen. Du kommer att vara den positiva kraften som tar varje utmaning med ett leende och hittar smarta lösningar

Vem är du?
I den här tjänsten sätter vi personlighet högre än erfarenhet. Är du i början av din karriär och letar efter en plats att växa? Inga problem, vi är redo att utbilda och guida så länge du är inställd på att göra succé. Vi söker dig som är sprudlande, framåt och flexibel. En positiv person som tar varje utmaning som en möjlighet. Vi vill ha en riktig stjärna som vågar ta egna initiativ.
Du kommer att jobba med kollegor som älskar att skratta, så vi ser gärna att du är en lagspelare som är öppen för att vara en del av teamet. Om du har massor av energi, starkt säljdriv och vill bli grym på det du gör, då är det dig vi letar efter. Och ja, det blir några lyft, så god fysik är ett måste!
Kvalifikationer:
• Tidigare erfarenhet av serviceinriktat arbete
• Tidigare erfarenhet av försäljning (extra plus om du har erfarenhet från en liknande bransch)
• Bra kunskaper i svenska och engelska
• B-Körkort

Övrigt:
• Start: Nu direkt!
• Omfattning: Heltid
• Arbetstider: 9-18, mån-fre, plus varannan helg
• Plats: Bäckebol, Göteborg


Är detta din perfekta match?
Elonbutiken i Bäckebol erbjuder dig nu en sprakande roll inom ett etablerat och familjärt företag. En arbetsplats där du inte bara kan bidra och utvecklas, utan också ha riktigt kul på jobbet. Låter det inte spännande?

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten, och du kommer att bli direktanställd hos oss. Om du har några frågor om tjänsten, tveka inte att höra av dig till josefine.jisland@elon.se eller ring 070-919 25 63. Gå inte miste om chansen - skicka in din ansökan redan idag! Vi kör urval och intervjuer löpande och ser fram emot att höra från dig

Sökord
Försäljning, junior, vitvaror, säljare, elektronik

Ansök nu

Vitvarusäljare till Elon i Falköping/Skövde

Butikssäljare, dagligvaror/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Mar 6
Söker du en riktig kickstart på din karriär inom försäljning, där du kan växa och ha kul samtidigt? Är du en person som älskar att skämma bort kunderna med toppklassig service och få dem att gå därifrån med ett leende? Om du brinner för att jobba i en roll där du är kundens hjälte och har ansvar för att leverera de allra bästa lösningarna, då har vi en tjänst som kommer att rocka din värld!

Din framtida arbetsgivare
Elonbutiken i Falköping och Elonbutiken Norrmalm, är privatägda bolag som är en del av butikskedja Elon. Elon är ett familjärt företag som arbetar med produkter och tjänster till hemmet med 274 butiker fördelade över hela landet. I butikerna och på hemsidan erbjuds ett brett sortiment av vitvaror, småelsprodukter, belysning och även kompletta kök med köksinredning. Elon vill hjälpa sina kunder att få ut det mesta och bästa av livet hemma genom att erbjuda lösningar som gör den praktiska delen av hemlivet så bekymmersfri och njutbar som möjligt.

Vad erbjuder rollen?
Som Elons superstjärna inom vitvaror hos butikerna i Falköping och Norrmalm blir du kundens bästa vän. Du kommer att ha en grymt rolig roll där du matchar varje kund med den perfekta produkten. Elon vill att alla kunder ska känna sig som VIP-gäster och få den mest fantastiska servicen. Du kommer att vara den positiva kraften som tar varje utmaning med ett leende och hittar smarta lösningar.

Vem är du?
I den här tjänsten sätter vi personlighet högre än erfarenhet. Är du i början av din karriär och letar efter en plats att växa? Inga problem, vi är redo att utbilda och guida så länge du är inställd på att göra succé. Vi söker dig som är sprudlande, framåt och flexibel. En positiv person som tar varje utmaning som en möjlighet. Vi vill ha en riktig stjärna som vågar ta egna initiativ.
Du kommer att jobba med kollegor som älskar att skratta, så vi ser gärna att du är en lagspelare som är öppen för att vara en del av teamet. Om du har massor av energi, starkt säljdriv och vill bli grym på det du gör, då är det dig vi letar efter. Och ja, det blir några lyft, så god fysik är ett måste!

Kvalifikationer:
• Tidigare erfarenhet av serviceinriktat arbete
• Tidigare erfarenhet av försäljning (extra plus om du har erfarenhet från en liknande bransch)
• Bra kunskaper i svenska och engelska
• B-Körkort

Övrigt:
• Start: Nu direkt!
• Omfattning: Heltid
• Arbetstider: 9-18, mån-fre, plus varannan helg
• Plats: Falköping och Skövde. Vi anpassar oss efter behovet och variation kan förekomma.


Är detta din perfekta match?
Elonbutiken i Falköping och Elonbutiken i Norrmalm erbjuder dig nu en sprakande roll inom ett etablerat och familjärt företag. En arbetsplats där du inte bara kan bidra och utvecklas, utan också ha riktigt kul på jobbet. Låter det inte spännande?

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten, och du kommer att bli direktanställd hos oss. Om du har några frågor om tjänsten, tveka inte att höra av dig till josefine.jisland@elon.se eller ring 070-919 25 63. Gå inte miste om chansen - skicka in din ansökan redan idag! Vi kör urval och intervjuer löpande och ser fram emot att höra från dig

Sökord
Försäljning, junior, vitvaror, säljare, elektronik

Ansök nu

Vill du jobba extra på lager?

Lagerarbetare
Läs mer Feb 13
Letar du efter möjligheten att arbeta extra vid sidan om dina studier eller annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%? Då kan du vara den personen vi letar efter! Vi söker efter kandidater som är intresserade av att arbeta på lager, där arbetsuppgifterna inkluderar plockning, packning, lastning, lossning och truckkörning under några dagar/kvällar i veckan samt på helger. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

Vad erbjuder rollen?
En typisk arbetsdag på företaget innebär olika uppgifter beroende på kundens behov. Vanliga arbetsuppgifter inkluderar plockning, packning, lastning, lossning och truckkörning. Arbetet kan vara fysiskt krävande med tunga lyft och stående arbete.

Som extraanställd har du möjlighet att själv registrera din tillgänglighet och bli bokad för arbetspass enligt kundernas behov. Våra kunders lager är belägna både i Göteborg och i områden som Mölndal, Partille och Hisingen. Det är viktigt att du är flexibel och har enkelt tillträde till arbetsplatsen, antingen genom kollektivtrafik eller genom att ha tillgång till bil.

Vem är du?
Vi söker dig som studerar på minst 50% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Det är viktigt att du har ett flexibelt schema och kan hoppa in med kort varsel. Vi föredrar att du har minst ett års kvarvarande studier. Det är också önskvärt att du har god arbetsmoral och är produktiv.

**Observera att det är viktigt att ditt CV tydligt visar att du för närvarande studerar och planerar att fortsätta göra det i minst ett år till..

Krav:
– Studerande om minst 50 procent eller annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50 procent.
– Kan arbeta minst 2-3 dagar i veckan
– Kan arbeta dag, kväll och/eller helg.
– Flytande svenska i tal och skrift.

Meriterande:
– Tidigare erfarenhet inom lager, logistik, terminal.
– Truckkort, ange behörigheter i din ansökan.
– Körkort och tillgång till bil.

Vi har alltid ett stort behov av duktiga studenter som vill tjäna extra pengar och vara en del av ett ambitiöst team. Vi går igenom ansökningarna kontinuerligt, så skicka in din ansökan redan idag eller tipsa gärna en vän!

Om Team Effektiv
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Sökord
student, lager, extrajobb, truck, terminal, deltid

Ansök nu

Lagermedarbetare med Truckkort

Lagerarbetare
Läs mer Mar 21
Vi söker nu en passionerade lagerarbetare för vår kund i Partille. Om du delar vår syn på att kvalitet, säkerhet och noggrannhet samt besitter tidigare erfarenhet av lagerarbete, då kan du vara den perfekta tillskottet till vårt team. Vi ser fram emot din ansökan och hälsar dig varmt välkommen till vår verksamhet!

Om företaget
Vår kund är en livsmedelsproducent med en flexibel verksamhet. De är i grund och botten ett familjeföretag och deras produkter går idag att hitta i både matbutik och restaurang. Produktionen är belägen i Partille strax utanför Göteborg!

Vad erbjuder rollen?
I rollen som lagermedarbetare hos vår kund kommer du att arbeta dagligen med att förbereda varor, lasta, packa samt andra förkommande arbetsuppgifter på lager.
Rollen kräver även att du rapporterar eventuella avvikelser och säkerställer att våra produkter upprätthåller högsta standard. Vi värdesätter självgående och framåt personer som kan bidra till att skapa en effektiv och dynamisk arbetsmiljö.

Arbetsvillkor:
Dagtid 7-16
Heltid

Vem är du?
För att trivas och lyckas i rollen som lagerarbetare hos oss ser vi att du har tidigare erfarenhet av lagerarbete eller liknande områden. Det är ett krav att du innehar ett Truckkort, TLP10, och att du är självgående samt framåt som person. Du trivs med att arbeta i team, följer instruktioner och rutiner noga, samt är noggrann och detaljfokuserad.

Krav:
Flytande svenska i tal och skrift.
Avklarad gymnasieexamen.
Truckkort (TLP10).
Körkort B manuellt


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.


Sökord
Lagermedarbetare, truckkörning, lager, Partille, Göteborg , Truckkort

Ansök nu

Billackerare till Bilia

Fordonslackerare
Läs mer Feb 27
Vill du bli en del av Bilias fantastiska team och kombinera dina erfarenheter inom billackering med ambitionen att vara en del av branschens bästa servicebolag? Då är det dig vi söker som billackerare till Bilia i Göteborg med omnejd. Du kommer tillhöra ett fantastiskt team där alla hjälper varandra.

Din framtida arbetsgivare
Bilia är en inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med Bilia genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos Bilia får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.
För Bilia är det viktigt att man ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanken och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. De erbjuder dessutom bra personalrabatter och förmåner.

Vad erbjuder rollen?
Som billackerare hos Bilia kommer du att vara ansvarig för ett brett spektrum av uppgifter, inklusive förarbete, lackering och justering. Det innebär slipning, maskering, spackling och noggrann applicering av lack. Din expertis är nyckeln till att säkerställa att varje fordon får en perfekt finish.

Vem är du?
Vi tror att du har fordonsteknisk utbildning motsvarande gymnasienivå, eller liknade erfarenhet från billackering. Du har erfarenhet av lackeringsarbete samt goda kunskaper. Erfarenhet av att arbeta med Cabas och planeringssystemet Cab-plan är meriterande. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
• Vara noggrann och kvalitetsmedveten.
• Positiv och professionell i bemötande mot andra.
• Samarbetsvillig och arbetar bra individuellt såsom i grupp.

Villkor:
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Sisjön, Almedal eller Kungsbacka

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Markus Nordbring på markus@effektiv.se.

Sökord
Billackerare, lackering, bilservice, Karossmålning, fordonslackerare

Ansök nu

Plåtslagare/Skadetekniker till Bilia

Bilplåtslagare/Bilskade- och karosserireparatör
Läs mer Feb 27
Vill du bli en del av Bilias fantastiska team och kombinera dina erfarenheter inom plåtslagning med ambitionen att vara en del av branschens bästa servicebolag? Då är det dig vi söker som plåtslagare till Bilia i Göteborg med omnejd!

Din framtida arbetsgivare
Bilia är en inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med Bilia genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos Bilia får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.
För Bilia är det viktigt att man ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanken och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. De erbjuder dessutom bra personalrabatter och förmåner.

Vad erbjuder rollen?
Som plåtslagare arbetar du med att reparera krockskadade bilar genom att byta och rikta karossdetaljer, göra svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontera och montera teknisk och mekanisk utrustning. Du utför arbetet självständigt och tillsammans med andra. I arbetet jobbar du tillsammans med planering, bildelsmän, skaderäknare och verkstadscoach.

Vem är du?
Du har fordonsteknisk utbildning med inriktning mot skadereparation, plåtslagarutbildning eller liknande, alternativt arbetslivserfarenhet som väger upp. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom skadereparation och är kunnig inom yrket för att kunna erbjuda våra kunder den bästa reparationslösningen. B-körkort är ett krav.

Villkor:
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Sisjön, Almedal eller Kungsbacka

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Markus Nordbring på markus@effektiv.se.

Sökord
Plåtslagare, skadetekniker, fordon, bil, reparation

Ansök nu

Däckmontör till Lerum

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Feb 13
Är du passionerad när det gäller bilar och har öga för detaljer? Då kan du vara den vi letar efter till vårt uppdrag i Lerum! Just nu söker vi engagerade däckskiftare som vill bli en värdefull del av ett fantastiskt team. Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Vad erbjuder rollen?

Som däckskiftare kommer du att arbeta tillsammans med dina kollegor med att byta däck på personbilar. Din dagliga rutin kommer att omfatta däckskiften, balansering och inspektion av däck. Det kan även förekomma tunga lyft, så du bör vara bekväm med fysiskt arbete och att arbeta i ett högt tempo. Dessutom kommer du att ha daglig kontakt med kunderna.

Vem är du?
Vi letar efter dig som har en positiv inställning till arbete och kanske har ett speciellt intresse för bilbranschen. Du är ansvarsfull, trivs med att arbeta i grupp och har den fysiska styrkan som krävs för att hantera däckens storlek och vikt. Du trivs med fysiskt arbete även när det är tempofyllt.

I rollen som däckskiftare kommer du att ha nära kontakt med kunderna, så det är viktigt att du har en stark servicekänsla. Tidigare erfarenhet av däckskifte är meriterande, men din vilja och engagemang spelar också en stor roll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi förväntar oss att du har ett giltigt B-körkort eftersom det kan vara nödvändigt att köra in och ut kundernas bilar till monteringshallen. Flytande svenska i tal och skrift samt god kommunikationsförmåga gentemot kunder och kollegor är också nödvändigt för att passa för tjänsten.

Arbetstid: Dagtid, måndag till fredag, kl. 07:00-16:00
Varaktighet: Cirka 1,5 mån
Start: Mitten Mars
Plats: Lerum, GöteborgOm Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Sökord
Däckskiftare, Däckmontör, Lerum, Göteborg, Alingsås

Ansök nu

Erfaren truckförare till Kungälv

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Feb 13
Vi letar efter dig - en erfaren och passionerad truckförare som är redo för ett spännande uppdrag på vår kunds däcklager i Kungälv! Uppdraget börjar i mitten av Mars och sträcker sig över cirka 2 månader, med möjlighet till förlängning för den som visar sitt kunnande. Har du erfarenhet av att hantera motviktstruck och skjutstativ med en fokus på snabbhet och kvalitet? Då är du precis den vi letar efter, och din ansökan är mer än välkommen!

Om företaget
Vår kund är ett däcklager i Kungälv.

Vad erbjuder rollen?
Arbetet innebär till största del:
- Lossning och lastning av däckprodukter.
- Orderplockning och förberedelse för leverans.
- Lagerhållning och organisering.
- Upprätthålla och rapportera eventuella problem eller skador.
- Följa arbetsinstruktioner och säkerhetsriktlinjer noggrant.

Krav:
- Erfarenhet av truckkörning, Motviktstruck och Skjutstativ.
- Flytande i svenska, tal och skrift.
- B-körkort och tillgång till bil.

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av att arbeta under däcksäsong.

Vem är du?
För att passa in i rollen bör du ha omfattande erfarenhet av att köra motviktstruck och skjutstativ i lagermiljö. Erfarenhet av arbete med däck eller liknande produkter är starkt meriterande. Noggrannhet är av yttersta vikt då du kommer att hantera och förflytta däckprodukter på lagret. Förmåga att arbeta i högt tempo och hantera logistiska utmaningar är nödvändigt för att lyckas i denna roll. Säkerhet är av hög prioritet på vårt lager, så du måste ha en stark förståelse för säker truckkörning och följa alla säkerhetsföreskrifter.

Arbetstiden kommer att variera, med dagtid under de första veckorna och sedan övergång till kvällstid. Dagtid är från kl. 07:00 till 16:00, måndag till torsdag, och kl. 07:00 till 15:00 på fredagar. Kvällstid är från kl. 13:00 till 20:00, måndag till fredag.
Start: Omgående.

Om Team Effektiv
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra kärnvärden Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.

Varmt välkommen med din ansökan

Om du är en erfaren truckförare med hög noggrannhet och snabbhet, och har förmågan att anpassa dig till varierande arbetstider, så är du välkommen att söka detta konsultuppdrag!

Sökord
Truckförare, Motviktstruck, Skjutstativstruck, Heltid, Kungälv, Göteborg, Däcklager

Ansök nu

Junior Administratör till Dagskiftet

Orderadministratör
Läs mer Feb 5
Söker du nya utmaningar och vill arbeta med administration och kundservice inom logistik och tullärenden? DHL Express är världens ledande leverantör av internationella expresstransporter. De söker nu administratörer till sitt team och är belägna Landvetter. Har du tidigare erfarenhet inom administration eller är i början av din karriär inom tullhantering? Vill du vara med och måla världen gul? Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är ”logistikbolaget för hela världen”. De erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. Med ett globalt nätverk som består av mer än 220 länder och territorier och med 275 000 medarbetare över hela världen erbjuds kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom. Allt för att på bästa sätt kunna tillgodose kundens behov av tjänster som täcker hela varuflödeskedjan.

DHL har fem år i rad utsetts till ”Top Employer” och även fått den svenska utmärkelsen ”Topp 100 mest spännande arbetsgivare”, och det är givet – hos DHL är det människorna som räknas! De uppmärksammar skillnaden du medför i verksamheten och tillsammans delas stoltheten i deras Internationella Expresstjänster. Ta chansen att bli en del av DHLs stjärnteam!

Customs Clearance Production Unit (CCPU) på Landvetter är en specialistavdelning för in- och utförtullning av samtliga DHL Express tullpliktiga sändningar. Teamet består för närvarande av ca. 40 medarbetare indelade i två grupper: Import och Export.

Vad erbjuder rollen?
Alla DHL Express kunder är lika viktiga och därför är service, kvalitet och snabbhet viktigt i alla delar av arbetet. I rollen som administratör är du en del av importteamet och arbetar med importförtullningar samt olika former av rapporteringar. DHL arbetar främst i ett program som heter Emma Systems.
Ditt främsta fokus kommer att vara administration och hantering av tulldeklarationer. Men dina arbetsuppgifter kommer även att bestå av:
Att representera DHL Express i varje kontakt såväl internt som externt.
Att ge hög service.
Att hantera importförtullningar.
Att arbeta med uppföljningar.
Att arbeta med olika former av rapportering i olika datasystem.


Villkor:
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Anställningsform: Visstidsanställning 6 månader, med stor chans till förlängning.
Arbetstider: Måndag till fredag, kl. 05:00 - 13:30.
Placeringsort: Landvetter.

Vem är du?
Vi tror att du som söker rollen som Tulladministratör hos DHL Express är en person som trivs med att jobba tillsammans, både med kunder och kollegor. Du är noggrann och tar ansvar för ditt arbete. Som person är du utåtriktad och duktig på att kommunicera med andra i tal och skrift. Vi tror även att du som söker är duktig på att organisera det egna arbetet och har en vana av att arbeta flexibelt och ta egna beslut.

Hos DHL arbetar man tillsammans och vi hoppas att du värdesätter samarbete. Vi letar därför efter en lagspelare som vill ansluta sig till sitt nya lag!

Krav för denna roll:
Administrativ erfarenhet.
God IT vana.
Minst gymnasieexamen.
Kunna tala och skriva flytande på både svenska och engelska.
Godkänt utdrag ur Polisens belastningsregister.
Godkänd säkerhetsprövning då du kommer att arbeta inom säkerhetsklassat område.


Meriterade:
Erfarenhet av Emma Systems.
Utbildning mot logistik och tull.

Då DHL Express ligger vid Landvetter flygplats är det av vikt att du har möjlighet att ta dig dit utan problem.

Om Team Effektiv
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra kärnvärden Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis få en anställning via Effektiv och vara uthyrd som konsult till DHL Express i sex månader med god chans till förlängning och övertag.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum. Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord
Administration, kundservice, admin, tullhantering, tulldeklarationer, deklarationer, Landvetter, heltid, logistik, transport, DHL, tull

Ansök nu

Produktionsmedarbetare Partille

Lagerarbetare
Läs mer Jan 17
Vi söker nu för kunds räkning efter produktionsmedarbetare som vill ansluta sig till deras team inom livsmedelsproduktion. Om du likt vi tycker att kvalitet, säkerhet och noggrannhet är viktigt, kan du vara den person vi söker. Vi ser fram emot att höra från dig, varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Vår kund är en livsmedelsproducent med en flexibel verksamhet. De är i grund och botten ett familjeföretag och deras produkter går idag att hitta i både matbutik och restaurang. Produktionen är belägen i Partille strax utanför Göteborg!

Vad erbjuder rollen?
I rollen som produktionsmedarbetare hos vår kund kommer du att övervaka produktionen av livsmedel och underhålla maskiner. Även blanda recept, alltså förberedning och påfyllning av material och ingredienser. Du kommer även att packa, sätta etiketter och se över slutprodukt, samt göra kvalitetskontroller. Rollen innebär också att rapportera kvalitetsavvikelser och säkerställa att produkterna håller en hög standard. I en miljö som denna är det viktigt att kunna följa produktionsinstruktioner och säkerhetsföreskrifter noggrant. Du förväntas bidra till att upprätthålla en ren och säker arbetsmiljö.

Villkor:
Kan arbeta både dag och kväll.
Omfattning: Heltid, Visstidsanställning med goda chanser att gå över till kund.

Vem är du?
För att trivas i rollen som produktionsmedarbetare tror vi att du gillar att delta aktivt i arbetslaget och kommunicerar effektivt med kollegor. Du har en förmåga att följa instruktioner och rutiner, du är noggrann och uppmärksam på detaljer. Detta är en fysisk roll där tyngre lyft kan förekomma. Om du har erfarenhet av arbete inom livsmedelsproduktion eller relaterat område är det absolut en fördel, men inte ett krav.

Krav:
Flytande svenska i tal och skrift.
Aavklarad gymnasiexamen.
Truckkort
Bil och körkort

Meriterande:
Tidigare erfarenhet inom livsmedelsproduktion.
Tidigare erfarenhet inom lager/produktion.

Vår kund lägger stor vikt vid personlig lämplighet och platserna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor kring rollen är du välkommen att kontakta oss!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till övertag.

Sökord
Produktion, Produktionsmedarbetare, Livsmedel, Skift, Dagtid, Kvällstid, Göteborg, Partille, Heltid

Ansök nu

SaaS-säljare till PTV Nordics

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Jan 24
Är du en driven säljare som brinner för att alltid ligga steget före och att skapa långsiktiga kundrelationer? Vill du tillhöra ett lokalt team i en internationell miljö? PTV Nordics står i startgroparna med en spännande tid framför sig, vill du vara med på resan?

Din framtida arbetsgivare
PTV Nordics är en del av PTV Logistics och riktar sig mot den nordiska marknaden. PTV är en leverantör av digitala lösningar för ruttplanering för transporter av gods och människor. Verksamhetens kunder är transportföretag, men kommer också från branscher som normalt inte förknippas med logistik, t.ex. hemtjänst och resande servicetekniker. Genom smartare planeringssystem utför de samma uppdrag på kortare tid, med kortare totala körsträckor och ibland även med färre bilar. Dessa lösningar leder till kostnadsbesparingar och är dessutom bättre för miljön.

Vad erbjuder rollen?
I rollen som säljare hos PTV Nordics kommer du att skapa nya affärer genom att proaktivt och långsiktigt bygga relationer och affärsmöjligheter. Arbetet präglas av ett seriöst och ärligt relationsbyggande i en värdeskapande försäljning. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

• Utveckla nya kundrelationer och förädla befintliga.
• Prospektera och presentera PTV:s unika koncept och värden.
• Bearbeta prospekt från första kontakt till skrivet avtal.
• Påverka och arbeta enligt egen säljbudget.


Vem är du?
PTV söker ett resultatdrivet försäljningsproffs med gedigen expertis. Du har beprövad förmåga att öka försäljningen och en proaktiv inställning som är nyckeln till din framgång. Ditt huvudfokus ligger på att skapa mervärde genom att erbjuda optimala lösningar för den specifika kunden och din exceptionella kommunikationsförmåga möjliggör övertygande presentation av idéer och värden. Din strategiska och innovativa tankegång gör att du effektivt kan bidra till att uppnå och överträffa företagets mål.

Krav:
• Flertalet års erfarenhet av SaaS-försäljning, alternativt gedigen erfarenhet av djupgående logistik-arbete.
• Erfarenhet av att bedriva nykundsbearbetning med goda resultat.
• Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.
• Intresse för logistik och planering.
• Relevant eftergymnasial utbildning

Meriterande:
• Kunskaper inom norska, danska eller finskaOm Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Markus Nordbring på markus@effektiv.se.

Sökord
SaaS, sales, internationellt, försäljning, logistik

Ansök nu

Community Host till United Spaces

Kontorsreceptionist
Läs mer Jan 17
Är du studerande och söker extrajobb? Är du en fena på service och trivs som allra bäst med människor omkring dig? Kanske har du tidigare erfarenhet i en tjänst som receptionist, inom konferens eller restaurang? Då kan rollen som Community Host hos United Spaces på Östra Hamngatan vara något för dig. Vi träffar kandidater löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Om företaget
Castellum-ägda United Spaces är en av Sveriges ledande och mest expansiva coworking-aktörer med tio anläggningar i sju olika städer (Stockholm, Arlanda, Uppsala, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Malmö). Vi har i dagsläget drygt 4 000 medlemmar fördelade på 800 medlemsföretag från en mängd olika branscher och verksamhetsområden.

United Spaces på Östra Hamngatan i Göteborg erbjuder sina medlemmar en modern och kreativ arbetsmiljö mitt i Göteborgs innerstad. Här finns ett förstklassigt kontor och fantastiska lokaler för konferens och event. Nu behöver de extra stöttning till teamet och söker dig som är en lagspelare med serviceandran på topp!


Vad erbjuder rollen?
Community Host är personen som arbetar i driften och tar hand om United Spaces medlemmar på anläggningen. Din roll är att se till så att vardagen för medlemmarna blir magisk, det kan vara alltifrån att fixa en brygga kaffe, ta hand om konferenser eller beställa det perfekta fikat till eftermiddagen. Du hälsar alltid medlemmarna välkomna med ett leende och hjälper dina kollegor med dagliga driften.
Kort och gott du är ansiktet utåt på plats för United Spaces medlemmar och lever efter deras löfte:
Come grow with us!
Arbetsdagen på United Spaces innefattar att:
Arbetstiden på uppdraget kan variera men är främst förlagd 07:30 – 17:00. Halvdagar förekommer främst måndag eftermiddag och tisdag förmiddag. Du förväntas kunna arbeta 1-2 tillfällen/vecka där tisdag morgon är allra viktigast.
Dina närmaste kollegor kommer att vara andra i samma roll, och tillsammans med dem och Community Manager Eva, ser ni till att United Spaces medlemmar får bästa möjliga service och arbetsmiljö.


Vem är du?
För att passa i tjänsten tror vi att du är en person som är engagerad och drivs av att integrera med nya människor, älskar service och är prestigelös. Du trivs med att jobba i en organisation som växer.
Vi förutsätter att du tar den ekologiska, sociala och ekonomiska hållbarheten på största allvar.
Vi förutsätter även att du ser laget istället för jaget. Vi vill att du drivs av passion, öppenhet, att ha roligt på jobbet, förtroende och mod. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbete inom reception, konferens eller restaurang.

Krav för tjänsten är att du talar och skriver flytande på svenska. Du får gärna ha en hög nivå på engelska och talar du andra språk är det meriterande. Du bör klara av att arbeta i Microsoft Officepaket utan problem.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara studerande eller ha en annan sysselsättning på minst 50%. Du behöver kunna visa intyg på denna sysselsättning. Med fördel är du studerande med minst 1 år kvar av dina studier, då United Spaces gärna ser att detta är ett långvarigt samarbete.


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.
För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till United Spaces.


Sökord
Reception, service, konferens, kontor

Ansök nu

Junior Nätverkstekniker till Cuebid

Nätverkstekniker
Läs mer Jan 12
Är du en junior nätverkstekniker som har glimten i ögat och älskar ny teknik? Vill du jobba hos en arbetsgivare i tillväxt med korta beslutsvägar där man tycker att det är viktigt att man har kul på jobbet? Då kan du vara personen vi söker till Cuebid!

Din framtida arbetsgivare
Cuebid är ett tillväxtföretag och har sedan starten 2009 växt till en väletablerad och nationell aktör inom nätverk-och säkerhetstjänster som kompletteras med 24/7 helpdesk-och supporttjänster, kompetensledande konsulter, IT utbildningar och ett starkt sälj- och marknadsteam.

Deras kunder utgörs främst av banker, försäkringsbolag, teleoperatörer, industriella bolag samt stat och kommun. Cuebids leverantörspartners är branschens främsta aktörer och inkluderar Aruba/HPe, Arista, AWS, Azure Check Point, Extreme Networks, Fortinet, F5, Infoblox, Juniper och VMware

Vad erbjuder rollen?
I rollen som Junior Nätverkstekniker kommer du att spela en central roll i konfigurering, underhåll och optimering av nätverksinfrastrukturen hos våra kunder. Du kommer att vara delaktig i att lösa nätverksproblem, genomföra uppdateringar och patchar för nät- och säkerhetsutrustning samt hantera nätverksdokumentation och inventering. Genom att delta i projekt som rör nätverksutbyggnad, uppgraderingar och säkerhetsförbättringar kommer du att bidra till att säkerställa Cuebids kunders nätverkseffektivitet och säkerhet.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Konfigurera, underhålla och optimera nätverksinfrastrukturen hos Cuebids kunder.
• Identifiera och åtgärda nätverksproblem och prestandaavvikelser.
• Utföra uppdateringar och patchar för nät- och säkerhetsutrustning.
• Montera och sätta upp nätverksutrustning i kundmiljöer.
• Mäta och optimera nätverk.
• Hantera nätverksdokumentation och inventering.
• Implementera säkerhetspolicyer och åtgärder för att skydda företagets data och nätverk.
• Övervaka och analysera nätverkstrafik för att upptäcka och förebygga säkerhetsincidenter.
• Delta i incidenthantering och incidentrespons vid säkerhetsincidenter.
• Ge teknisk support till kunder vid nätverks- och säkerhetsrelaterade problem.
• Delta i projekt som rör nätverksutbyggnad, uppgraderingar och säkerhetsförbättringar.
• Samarbeta med kollegor för att framgångsrikt genomföra projekt.
• Hålla sig uppdaterad om de senaste trenderna och teknikerna inom nätverk och säkerhet.


Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av nätverksadministration och säkerhet samt kunskap om nätverksprotokoll och teknologier som TCP/IP, VPN, VLAN, med mera. Du har förmåga att arbeta med nätverksutrustning som routrar, switchar och brandväggar och förstår säkerhetsprinciper och bästa praxis. Din goda kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta i team gör dig lämplig för att hantera teknisk support och delta i projekt. Problemlösningsförmåga och förmåga till konsekvensanalys är viktiga egenskaper, och din ödmjukhet och vilja att lära och dela med dig av kunskap och erfarenheter med kollegor kommer att bidra till en framgångsrik roll.

Krav:
• Erfarenhet av nätverksadministration och säkerhet.
• Kunskap om nätverksprotokoll och teknologier (TCP/IP, VPN, VLAN, etc.).
• Förmåga att arbeta med nätverksutrustning som routrar, switchar och brandväggar.
• Förståelse för säkerhetsprinciper och bästa praxis.
• God kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta i team.
• Problemlösningsförmåga och förmåga till konsekvensanalys (värdera risk).
• Ödmjukhet och vilja att lära och dela med sig av kunskap och erfarenheter med sina kollegor.


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Markus på markus@effektiv.se

Sökord
IT, Nätverk, säkerhet, tekniker

Ansök nu

Senior nätverk- och säkerhetskonsult till Cuebid

Nätverkstekniker
Läs mer Jan 12
Är du en senior konsult inom nätverk och säkerhet som har glimten i ögat och älskar ny teknik? Vill du jobba hos en arbetsgivare i tillväxt med korta beslutsvägar där man tycker att det är viktigt att man har kul på jobbet? Då kan du vara personen vi söker till Cuebid!

Din framtida arbetsgivare
Cuebid är ett tillväxtföretag och har sedan starten 2009 växt till en väletablerad och nationell aktör inom nätverk-och säkerhetstjänster som kompletteras med 24/7 helpdesk-och supporttjänster, kompetensledande konsulter, IT utbildningar och ett starkt sälj- och marknadsteam.
Deras kunder utgörs främst av banker, försäkringsbolag, teleoperatörer, industriella bolag samt stat och kommun. Cuebids leverantörspartners är branschens främsta aktörer och inkluderar Aruba/HPe, Arista, AWS, Azure Check Point, Extreme Networks, Fortinet, F5, Infoblox, Juniper och VMware


Vad erbjuder rollen?
Cuebid AB har nu behov av att förstärka deras organisation med flera personer som har ett brinnande intresse för Datasäkerhet och IP-kommunikation. Du som söker bör ha goda kunskaper avseende något av följande kompetensområden; datasäkerhet, IP-kommunikation eller molnlösningar.

Som senior konsult hos Cuebid kommer du att fokusera på 2-3 leverantörers produkter. Det kan vara en roll som är både nät och säkerhet, eller en av dessa beroende på vem den sökande är och vilka preferenser som finns. Vidare kommer du arbeta med vidareutveckling av Cuebids egna datacenter samt utvecklingen av de drifts- och övervakningstjänster som utgår därifrån. Du kommer att ingå i ett mycket kompetent team av säkerhets och IP-kommunikationsexperter och dina kunder förväntar sig att du är drivande och konsultmässig.

Du kommer således att arbeta med tekniska frågeställningar och framtagande av lösningar och konsulta inom några av följande områden:
– Nätverksarkitektur / design
– Trafikanalys och loggmanagement
– Routing/Switching
– Teknisk dokumentation
– Security Information & Event Management SIEM
– Penetrationstester
– Managerade säkerhetstjänster
– Informationssäkerhet
– Nätverkssäkerhet
– Autentisering
– Integration och design av Azure och AWS


Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat + 5år som konsult och det är mycket meriterande om du har högskoleutbildning med ingenjörsinriktning mot IT och/eller motsvarande kunskaper.

Som person har du glimten i ögat, brinner för teknik, är serviceorienterad och har god analytisk förmåga. Rollen som konsult innebär mycket kontakt med slutkund där det är viktigt att du är utåtriktad och duktig på att skapa samt underhålla dessa relationer. Slutligen uttrycker du dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Markus på markus@effektiv.se

Sökord
Nätverk, IT, nätverkskonsult, IT-säkerhet

Ansök nu

KAM End-User till Zumtobel Group Göteborg

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Jan 12
Är du en resultatinriktad säljare som brinner för att bygga och utveckla långsiktiga relationer inom näringslivet? Då kan du vara den Key Account Manager vi söker för att stärka Zumtobel Groups närvaro inom End-User!

Din framtida arbetsgivare
Zumtobel Group står sedan mer än 70 år för innovation, unika produkt- och tjänstelösningar samt exklusiv design inom belysning. Vi drivs av att förbättra livskvalitén för människor genom belysning med marknadens bästa belysningslösningar, och samtidigt bidra till en hållbar framtid genom energibesparande lösningar. Zumtobel Group är idag etablerat i 73 länder och kombinerar styrkan hos en global tillverkare med en stark lokal närvaro. Sortimentet består av ett komplett erbjudande inom belysning och varumärkena Zumtobel, Thorn samt Tridonic. I Sverige har Zumtobel Group kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Läs mer på www.zumtobel.com, https://z.lighting/en, www.thornlighting.se.


Vad erbjuder rollen?
Som Key Account Manager kommer du att ha ansvaret för att utveckla och sköta stora kundkonton nationellt inom segmentet End-User, det vill säga mot stora industrier och retail. Din roll kommer att innebära att arbeta med kravställare men även ljuskonsulter, installatörer, tekniska beslutsfattare samt andra nyckelpersoner inom stora industrier och retail. Du kommer att fokusera på att presentera och sälja Zumtobel Groups tekniska lösningar, skapa mervärde och säkerställa långsiktiga relationer.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Utforma och genomföra en handlingsplan baserad på företagets strategi för industri- och retail segmentet.
• Prospektera och bearbeta marknaden med skräddarsydda lösningar för att framhäva Zumtobel och Thorn som varumärke.
• Bibehåll och stärk befintliga kundrelationer inom industri- och retail segmentet.
• Arbeta proaktivt och långsiktigt inom försäljningsprocessen samt bidra till kontinuerlig marknadskartläggning.


Vem är du?
Vi söker dig med 3-5 års erfarenhet av komplex B2B-försäljning inom belysningsbranschen. Som person är du ambitiös, affärsmannamässig, självgående och strukturerad. Med hjälp av ditt driv och din hunger hittar du nya leads och bearbetar nya prospekts för att stärka tillväxt och lönsamhet. Vi söker dig som är bekväm i din presentationsteknik och van att ta en central plats i rummet. Du har karisman och personligheten att fånga kundens intresse och sälja in en idé och ett värde, snarare än en produkt, i ett tidigt skede.

Krav:
• 3-5 års erfarenhet av komplex B2B-försäljning inom belysningsbranschen.
• Dokumenterad framgång av att hantera stora kundkonton och skapa långsiktiga affärsrelationer.
• Flexibilitet och beredskap att resa inom västra och södra Sverige med möjlighet till företagsresor även till andra platser inom Sverige.
• En drivande och initiativrik arbetsstil som visar engagemang för att uppnå och överträffa uppsatta mål.
• Stark kommunikationsförmåga som möjliggör effektiv förmedling av budskap till olika målgrupper, inklusive huvudkontor, installatörer och platsansvariga inom industrin och retail.
• B-körkort.

Meriterande:
• Relevant eftergymnasial utbildning
• Starkt kontaktnät inom relevant område


Är detta din perfekta match?
Om du är en målinriktad säljare som trivs med att arbeta inom dynamisk bransch och vill vara en del av ett ledande teknikföretag, ser vi fram emot att höra från dig. Vi erbjuder en spännande roll där du får möjlighet att påverka och skapa mervärde för våra stora industriella kunder.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Joakim på joakim@effektiv.se

Sökord
KAM, Försäljning, sälj, belysning

Ansök nu

Belysningsexpert till Zumtobel Group Göteborg

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Jan 12
Är du en passionerad belysningsexpert som trivs med att skapa ljusa upplevelser och bygga starka relationer? Har du erfarenhet av belysningsbranschen och vill vara en del av ett företag som är ledande inom innovation och design? Då kan du vara personen vi söker till rollen som Belysningsexpert hos Zumtobel Group!

Din framtida arbetsgivare
Zumtobel Group står sedan mer än 70 år för innovation, unika produkt- och tjänstelösningar samt exklusiv design inom belysning. Zumtobel Group drivs av att förbättra livskvalitén för människor genom belysning med marknadens bästa belysningslösningar, och samtidigt bidra till en hållbar framtid genom energibesparande lösningar. Zumtobel Group är idag etablerat i 73 länder och kombinerar styrkan hos en global tillverkare med en stark lokal närvaro. Sortimentet består av ett komplett erbjudande inom belysning och varumärkena Zumtobel, Thorn samt Tridonic. I Sverige har Zumtobel Group kontor i Stockholm och Göteborg samt huvudkontor i Malmö.
Läs mer på https://z.lighting/en , www.zumtobel.com , www.thornlighting.se.


Vad erbjuder rollen?
Som Belysningsexpert hos Zumtobel Group är din huvudsakliga uppgift att bearbeta retail- och industri segmentet, med syfte att sälja in Zumtobels produkter och tjänster samt etablera Zumtobel Group som deras huvudleverantör inom belysning. Med din starka drivkraft, affärsförståelse och relationsbyggande förmåga blir du nyckeln till att främja Zumtobel Groups produkter och lösningar för både inom- och utomhusbruk. I denna säljande roll använder du dig av dina förmågor och kompetenser inom belysning för att övertyga om varför just Zumtobel och Thorn är det optimala valet för kommande projekt. Genom proaktivt och långsiktigt arbete gentemot beslutsfattare och kravställare hos slutkund spelar du en avgörande roll i att befästa Zumtobel Groups position på marknaden och skapa hållbar tillväxt.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Arbeta strategiskt för att kartlägga marknaden och säkerställa tillväxt.
• Utveckla och vårda nära relationer med kunder inom retail- och industri segmentet.
• Fungera som en kunskapskälla, utbilda kunder samt sälja in Zumtobel Groups produkter och lösningar.
• Delta aktivt i tidiga skeden av investeringar och påverka beslutsfattare hos slutkund.
• Delta i olika evenemang och föreläsningar i egenskap av belysningsexpert för att utöka sitt nätverk och stärka Zumtobels närvaro vid branschevent.


Vem är du?
Zumtobel Group söker en erfaren individ med gedigen kunskap inom belysning. I denna spännande roll kommer du att vara en nyckelperson som inte bara har förmågan att förstå och kommunicera belysningsprodukter, utan också att skapa meningsfulla lösningar och upplevelser inom ljus.
Vidare är du en strukturerad och analytisk person som gillar att ha många bollar i luften. Du är en engagerad teamplayer som är driftig, resultatinriktad och en bra ambassadör för företaget. Tack vare din karisma, förmåga till att hitta lösningar och att måla upp ett behov lämnar du ett avtryck hos dem du besöker och ser till att Zumtobel Groups produkter är med i kommande projekteringar.

Krav:
• Gedigen kunskap inom belysning och erfarenhet från belysningsbranschen
• Förmåga att kommunicera och skapa meningsfulla ljusupplevelser.
• Bearbeta kunder och prospects inom västra och södra Sverige för kundmöten och projektstöd.
• Starkt driv och förmåga att ta initiativ för att bidra till framgång inom rollen.

Meriterande:
• Erfarenhet av försäljning
• Kontaktnät inom regionen
• Relevant eftergymnasial utbildning


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Joakim Whitefield på joakim@effektiv.se


Sökord
Belysning, light, Zumtobel, försäljning

Ansök nu

Strategisk Inköpare till Tingstad

Inköpare
Läs mer Dec 21
Är du en erfaren och engagerad strategisk inköpare som trivs med att navigera genom varierande arbetsdagar? Är du redo att ta plats i förarsätet och agera som den säljande kraften som säkerställer rätt kvalité för rätt pris? Då kan du vara den person vi söker till strategisk inköpare på Tingstad!

Din framtida arbetsgivare
Sedan 1959 har Tingstad haft privilegiet att lära känna både stora och små företagare i Norden, dessa företagare med djärv entreprenörsanda är Tingstads kunder. De har sporrats och skolats, ibland förvånats men alltid inspirerats. De har lyssnat, gjort om, gjort rätt, men framför allt vågat. Därför är Tingstad där de är idag. De satsade tidigt på en stark logistik, vilket deras idag hypermoderna lager är ett exempel på. När deras kunder växer måste de vara förberedda. Sortimentet består just nu av 100 000 artiklar, som finns där för att stötta inte bara en, utan alla företagares verksamheter. Tingstads fokus är förbrukningsvaror, arbetskläder och utrustning till din arbetsplats. Emballage och förpackningar, rengöring och hygienpapper, kontorsmaterial och porslin/bestick för att ge några exempel. Vi pratar om det där som bara ska finnas där. Till rätt pris, och precis när det behövs; Tingstad har det!

Tingstad är ett starkt?familjeföretag med rötterna i Göteborg. Kunderna finns i många olika branscher -?restaurangbranschen, fackhandeln och dagligvaruhandeln för att nämna några.

År 2022 var omsättningen ca 3,1 miljarder kronor.
Tingstads vision är?att skapa en enklare vardag för alla som driver en verksamhet.?
Verksamheten består av närmare 475?passionerade medarbetare stationerade i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontor och logistikcenter är beläget i Göteborg.

Vad erbjuder rollen?
Som strategisk inköpare på Tingstad kommer ingen dag vara den andra lik och du kommer att ha en nyckelroll i att leda och optimera inköpsprocesserna för att säkerställa kostnadseffektivitet och hög kvalitet på deras produkter. Med din kompetens och affärsförståelse blir du en viktig del av deras arbete med att fortsätta vara en pålitlig och innovativ aktör på marknaden.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Utveckla och implementera strategier för effektivt och kostnadseffektivt inköp.
- Förhandla fram konkurrenskraftiga priser och etablera långsiktiga affärsrelationer med leverantörer.
- Ansvara för att nya produkter görs säljbara.
- Ha en nära dialog med e-handel för att Tingstad på bästa sätt skall presentera produkterna på ett korrekt sätt på Tingstad.com
- Föra nära dialog med Operativ Inköpare avseende tillgång/saldo.
- Samarbeta nära med interna intressenter för att förstå och möta affärsbehov.
- Ansvara för att säkerställa hög kvalitet och överensstämmelse med företagets kravspecifikationer.

Vem är du?
Vi söker dig med erfarenhet och med gedigen kunskap inom strategiskt inköp. Du är en analytisk och strukturerad person som trivs med att arbeta i en dynamisk miljö. Din förmåga att förstå och kommunicera inköpsbehov till olika delar av organisationen gör dig till en nyckelperson i Tingstads verksamhet. Du som kollega har förmågan att agera med pondus och förmedla tuffa beslut när det behövs. Att vara en säljande inköpare på Tingstad innebär att du är kapabel att agera i olika situationer, hantera olika personer och samtidigt ha förmågan att se helheten och hela flödet. Korta beslutsvägar, möjligheten att påverka företaget och göra verklig skillnad kommer vara en del av din vardag.

Krav:
- Gedigen kunskap inom strategiskt inköp och erfarenhet från inköpsområdet.
- Förmåga att analysera marknaden och identifiera affärsmöjligheter.
- Starkt driv och initiativtagande för att bidra till framgång inom rollen.
- Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.
- Goda kunskaper inom excel.

Meriterande:
- Erfarenhet av internationell inköpsverksamhet.
- Relevant eftergymnasial utbildning inom inköp eller liknande område.
- Branschspecifik erfarenhet.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Markus Nordbring på markus@effektiv.se eller Joakim Whitefield på joakim@effektiv.se

Sökord
Inköpare, strategi, strategisk, purchaser, buyer, procurement

Ansök nu

Kundtjänst till Wackes

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Dec 14
Är du redo att bli en nyckelspelare inom sales support och vara en del av ett blomstrande företag? Är du passionerad när det kommer till att skapa och upprätthålla starka kundrelationer och trivs i en strukturerad arbetsmiljö? Då kan du vara den vi söker till kundtjänstteamet hos Wackes i Göteborg!

Din framtida arbetsgivare
Wackes viktigaste tillgång är deras anställda. Här möts du av en företagskultur som bygger på att det ska kännas roligt att gå till jobbet och där det finns plats för utveckling. Wackes värdeord – engagemang, nyfikenhet och respekt – ska genomsyra allt de gör.

Wackes erbjuder noggrant utvalda och hållbara produkter och tjänster som stärker och synliggör deras kunders varumärken. Deras expertis är varumärkesstärkande produktmedia och merchandise. Med ett tydligt kvalitets- och hållbarhetsfokus strävar de efter att följa och överträffa de högsta internationella CSR- och miljöstandarderna.

Wackes grundades 1983 i Borås och är nu bland de största i branschen inom Sverige. Deras ambition var, och är fortfarande, att tillhandahålla högkvalitativa marknadsföringslösningar till stora och medelstora globala och nordiska företag och organisationer. Under åren har de växt och utvecklat sitt erbjudande. Wackes har kontor i Borås, Göteborg, Malmö, Stockholm, Helsingfors, Oslo och Shanghai.

Vad erbjuder rollen?
I rollen som Kundtjänst-medarbetare kommer du bli en central del av kundtjänstteamet där du dagligen kommer att hantera olika aspekter av kundinteraktion. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå utav hantering av mail, chattar, säljsupport, orderhantering samt hantering av kundförfrågningar. I rollen kommer du att arbeta både självständigt men också i grupp vilket sätter krav på din självständighet men också din förmåga att samarbeta med andra kollegor.

Vem är du?
För att passa in i rollen är du en energifylld person som värdesätter struktur och flexibilitet. Du är en person som har enkelt för att sätta dig in i nya saker och system, och ser möjligheter och utveckling snarare än problem. Rollen kräver att du är nyfiken, driven och ser service och kvalité som viktiga aspekter i ditt arbete. Tidigare erfarenhet inom kundtjänst, sales support eller liknande är meriterande för rollen, men din personlighet och inställning kommer att vara det som avgör om du är den rätta för tjänsten. Vi ser gärna att du tidigare arbetat inom service eller med kundbemötande i någon form.

Krav:
- Hanterar svenska och engelska affärsmässigt, både i tal och skrift.
- Är en teamplayer – sätter laget framför jaget!

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet inom kundtjänst, säljsupport eller orderadministration
- Besitter kunskaper i Office 365

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Markus Nordbring på markus@effektiv.se

Sökord
Kundtjänst, administration, sales support

Ansök nu

Belysningsexpert till Zumtobel Group

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Nov 24
Är du en passionerad belysningsexpert som trivs med att skapa ljusa upplevelser och bygga starka relationer? Har du erfarenhet av belysningsbranschen och vill vara en del av ett företag som är ledande inom innovation och design? Då kan du vara personen vi söker till rollen som Belysningsexpert hos Zumtobel Group!

Din framtida arbetsgivare
Zumtobel Group står sedan mer än 70 år för innovation, unika produkt- och tjänstelösningar samt exklusiv design inom belysning. Zumtobel drivs av att förbättra livskvalitén för människor genom belysning med marknadens bästa belysningslösningar, och samtidigt bidra till en hållbar framtid genom energibesparande lösningar. Zumtobel Group är idag etablerat i 73 länder och och kombinerar styrkan hos en global tillverkare med en stark lokal närvaro. Sortimentet består av ett komplett erbjudande inom belysning och varumärkena Zumtobel, Thorn samt Tridonic. I Sverige har Zumtobel Group kontor i Stockholm och Göteborg samt huvudkontor i Malmö.
Läs mer på https://z.lighting/en , www.zumtobel.com , www.thornlighting.se.

Vad erbjuder rollen?
Som Belysningsexpert hos Zumtobel Group är din huvudsakliga uppgift att samverka med och påverka föreskrivande led, med syfte att sälja in Zumtobels produkter och tjänster. Med din starka drivkraft, affärsförståelse och relationsbyggande förmåga blir du nyckeln till att främja Zumtobel Groups produkter och lösningar för både inom- och utomhusbruk. I denna säljande roll använder du dig av dina förmågor och kompetenser inom belysning för att övertyga om varför just Thorn och Zumtobel är det optimala valet för kommande projekt. Genom proaktivt och långsiktigt arbete gentemot föreskrivande led spelar du en avgörande roll i att befästa Zumtobel Groups position på marknaden och skapa hållbar tillväxt.

Exempel på arbetsuppgifter:

Arbeta strategiskt för att kartlägga marknaden och säkerställa tillväxt.

Utveckla och vårda nära relationer med elkonsulter och arkitekter.

Fungera som en kunskapskälla, utbilda kunder samt sälja in Zumtobel Groups produkter och lösningar.

Delta aktivt i tidiga skeden av byggprojekt och påverka beslutsprocessen.

Delta i olika evenemang och föreläsningar i egenskap av belysningsexpert för att utöka sitt nätverk och stärka Zumtobels närvaro vid branschevent.Vem är du?
Zumtobel Group söker en erfaren individ med gedigen kunskap inom belysning. I denna spännande roll kommer du att vara en nyckelperson som inte bara har förmågan att förstå och kommunicera belysningsprodukter, utan också att skapa meningsfulla lösningar och upplevelser inom ljus.

Vidare är du en strukturerad och analytisk person som gillar att ha många bollar i luften. Du är en engagerad teamplayer som är driftig, resultatinriktad och en bra ambassadör för företaget. Tack vare din karisma, förmåga till att hitta lösningar och att måla upp ett behov lämnar du ett avtryck hos dem du besöker och ser till att Zumtobel Groups produkter är med i kommande projekteringar.

Krav:

Gedigen kunskap inom belysning erfarenhet från belysningsbranschen

Förmåga att kommunicera och skapa meningsfulla ljusupplevelser.

Bearbeta kunder och prospects inom västra och södra Sverige för kundmöten och projektstöd.

Starkt driv och förmåga att ta initiativ för att bidra till framgång inom rollen.


Meriterande:

Erfarenhet av försäljning

Kontaktnät inom regionen

Relevant eftergymnasial utbildning


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Joakim Whitefield på joakim@effektiv.se

Sökord
ljusdesign, föreskrivande led, försäljning, ljusrådgivare, ljusexpert

Ansök nu

Chaufförer för kommande uppdrag

Lagerarbetare
Läs mer Nov 22
Drömmer du om en dynamisk arbetsplats där du dagligen kommer vara en nyckelspelare i att leverera högklassiga varor till kunder runt om i Göteborg? Då kan du vara den vi söker!

Vad erbjuder rollen?
I rollen som chaufför kommer du dagligen att arbeta med att leverera varor till kunder runt om i Göteborg. Du kommer att vara hjärtat i den dagliga distributionen och ha en central roll i att skapa en fantastisk kundupplevelse. Du som söker bör vara flexibel när det kommer till tider och kunna arbeta både dag/ kväll och helg.


Krav:
- B-körkort i minst 2 år.
- Hög service känsla.
- Flytande Svenska i tal och skrift
- God fysisk form.
- Kan arbeta varierade arbetstider.

Meriterande
- C-körkort, BE- körkort
- Tidigare erfarenhet av budbil, lastbil eller stadskörning.
- Bra lokalkännedom över Göteborg med omnejd.


Vem är du?
Vi söker efter en passionerad och ansvarstagande person som älskar att köra bil och leverera service i världsklass. Du är självgående, har lokalkännedom samt att du trivs i ett högt tempo. Din positiva inställning och förmågan av att kommunicera kommer att göra dig till den perfekta lagspelare i vårt team.

Är du redo för nästa spännande steg i din karriär? Skicka in din ansökan redan idag!


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.


Sökord
Chaufför, Göteborg, B-körkort, BE-körkort, C- körkort, Transport

Ansök nu