AB Effektiv Göteborg jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos AB Effektiv Göteborg i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

B-korts Chaufför till DHL Express

Budbilsförare
Läs mer Mar 26
Nu söker vi dig som vill jobba på DHL Express som budbilschaufför och utgå ifrån deras kontor i Landvetter! På DHL Express arbetar du i en fartfylld och spännande vardag där du varje dag får chansen att utvecklas i din roll. Vill du vara med och måla världen gul? Varmt välkommen med din ansökan!

Din framtida arbetsgivare
DHL Express är världens ledande leverantör av internationella expresstransporter och nu söker de dig som vill bli en i teamet och måla världen gul. På DHL Express Landvetter hanteras försändelser från hela världen. De har terminalverksamhet och distribution och är ca: 180 medarbetare som arbetar med att hantera allt från att sortera paket, införtulla paket, köra kurir och skicka export. De vardagliga utmaningarna består av att hantera samtliga paket samma dag och varje paket är tidskritiskt. DHL tar sitt sociala ansvar genom att löpande arbeta med åtgärder för att minska klimatpåverkan och genom att bidra med katastrofhantering samt utbildning.

DHL Express utsågs år 2021 till värdens bästa arbetsgivare av organisationen Great Place To Work - hos DHL är det människorna som räknas! Här uppmärksammas skillnaden du medför i verksamheten och tillsammans delas stoltheten i de Internationella Expresstjänsterna. Du erbjuds ett roligt jobb med grymma kollegor samt möjligheten till personlig och yrkesmässig utveckling.

Vad erbjuder rollen?
I tjänsten som budbilschaufför ansvarar du för leverans och hämtning av paket hos kunderna i ditt område. Arbetet utförs enligt givna instruktioner och processer där du representerar DHL Express i alla kundmöten. Rollen kan även innebära sortering, paketering, lossning och lastning av gods, samt kontrollera tillhörande dokumentation. Tjänsten innebär även att man arbetar i team med sina kollegor och transportledare för att tillsammans garantera toppklassig kundservice. I arbetet kan det förekomma tunga lyft.

Arbetstiderna är vardagar kl. 08:30 – 17:30 eller kl 09:00 - 18:00.

Vem är du?
Vi söker dig som trivs i ett högt tempo där du sätter kunden i fokus, samt värnar om högklassig service och kvalité. Detta arbete är så mycket mer än bara ett chaufförsjobb. Det är ett socialt arbete där du är ansiktet utåt för DHL, du har den dagliga kundkontakten och alla kunder är lika viktiga. Därför är kundservice, kvalitet och effektivitet viktigt i varje kundmöte. För att trivas i rollen som budbilschaufför är Du prestigelös och flexibel.

Krav:
- Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
- Körkort B i minst 2 år.
- Gymnasieutbildning eller likvärdigt.
- Godkänt utdrag ur Polisens belastningsregister.
- Godkänd säkerhetsprövning pga. att arbetet sker inom säkerhetsklassat område, prövningen utförs av Effektiv & DHL Express.
- Kunna starta uppdraget 15 Maj.

Meriterande:
-Tidigare vana av arbete som kurir/budbilsförare.
-Tidigare vana från annat arbete inom kundservice.

Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag, intervjuer och tillsättningar kommer att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Om Team Effektiv
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra kärnvärden Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.

Sökord
Kurir, Chaufför, Budbil, Landvetter, Göteborg, DHL, Express, Bil, B-körkort, Kundservice.

Ansök nu

Kommersiell Chef till IFK Göteborg

Marknadschef
Läs mer Mar 28
Nytt
Är du en erfaren och resultatinriktad ledare med en brinnande passion för försäljning? Lockas du av tanken på att arbeta med marknadsfrågor för ett av de starkaste varumärkena inom svensk idrott? Då kan det vara dig vi söker till tjänsten som kommersiell chef hos IFK Göteborg!

Din framtida arbetsgivare
IFK Göteborg är Sveriges internationellt sett mest framgångsrika fotbollsklubb med två Uefacupsegrar, 18 SM-guld och åtta guld i Svenska Cupen. Vi vill vara hela stadens lag genom att med fotboll som verktyg bidra till att bryta barriärer för att öka känslan av delaktighet, trygghet och förbättra hälsan hos stadens invånare. IFK Göteborg vill vara en klubb att se upp till – på och utanför planen.

Vad erbjuder rollen?
Som kommersiell chef hos IFK Göteborg tar du ledningen för att driva Blåvitts marknadsavdelning framåt – med fullt ansvar för både personal och budget. Med hjälp av din gedigna erfarenhet stöttar och leder du ditt engagerade och kompetenta team mot nya framgångar, och finns närvarande för att agera strategiskt bollplank vid behov. Du blir en nyckelspelare för att forma och stärka IFK Göteborg, dess varumärke och det kommersiella arbetet, vilket innefattar ansvar inom följande områden:

• Företag och partners
• Biljettförsäljning och kundsupport
• Evenemang
• Publikrekrytering och medlemmar
• Merchandise
• Varumärke



Vem är du?
För att lyckas i rollen ser vi att du är en stark ledare och chef som välkomnar nya utmaningar och som med din tydlighet i beslutsfattandet bidrar till att motivera och stötta dina medarbetare. Du är proaktiv i ditt förhållningssätt och har förmågan att strategiskt se helheten samtidigt som du är strukturerad och analytisk i dina arbetsmetoder. Att vara säljdriven är en naturlig del av din personlighet, och din närvaro skapar en inspirerande atmosfär för dina kollegor. Din kommunikativa tydlighet gör det enkelt att samarbeta och driva projekt i måltillsammans med andra. Som den målinriktade person du är står resultatet alltid i fokus. Du trivs i en miljö med ständig förändring där din flexibilitet kommer till sin rätt.

Krav:
• Flerårig erfarenhet i liknande roll
• Flerårig erfarenhet av personalansvar
• Tidigare budgetansvar
• Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Meriterande:
• Relevant eftergymnasial utbildning
• Erfarenhet av att ha jobbat med varumärkesutveckling
• Branschspecifik erfarenhet


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Markus på markus@effektiv.se


Sökord
Fotboll, allsvenskan, idrott, marknad, chef

Ansök nu

Chaufförer på deltid

Budbilsförare
Läs mer Mar 26
Är du student eller har en annan huvudsakligsysselsättning på minst 50%? Då kan du va den vi söker för ett nytt spännande uppdrag som chaufför! Är du en person som gillar att köra bil, besitter ett bra lokalsinne och har en service känsla av rang, då är detta jobbet för dig! Varmt välkommen med din ansökan!

Vad erbjuder rollen?
Som B-chaufför hos vår kund kommer du att vara ansiktet utåt och leverera matkassar till kunder runt om i Göteborg. Du kommer påbörja din arbetsdag med att packa din bil och kolla din körning innan du ger dig ut för dagens äventyr. Du som söker bör tycka om fysiskt arbete då rollen innefattar tunga lyft men också en hel del gång i trappor. För att passa i rollen krävs det att du har ett B-körkort och har en vana av att köra runt i trafiken i Göteborg.

Vem är du?
Vi söker dig som idag studerar eller har minst en annan huvudsakligsysselsättning på minst 50% och kan arbeta 2-3 pass i veckan. Har du tidigare erfarenhet som B-chaufför eller liknande? Nice! Men om du bara är en glädjespridare som älskar att köra bil är det också okej! Du älskar ett högt tempo och att jobba självständigt, samtidigt som du brinner för att ge våra kunder en grym upplevelse.
För denna roll är svenska ett krav i tal och skrift för att kunna kommunicera med kunder, och om du är en hejare på datorer så är det också ett plus. Även om du vanligtvis är ute och kör på egenhand är det viktigt för oss att du är en teamplayer och sprider glädje till dina kollegor.

Krav:
- Svenska i tal och skrift
- Van vid fysiskt arbete
- Körkort och van vid att köra bil


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.


Varmt välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Lina på Lina.karlsson@effektiv.se

Ansök nu

Backend-utvecklare till Preventia Finans

Backend-utvecklare
Läs mer Mar 22
Är du en driven backendutvecklare som brinner för att vara steget före och skapa långsiktiga IT-lösningar? Vill du vara en del av ett mindre företag i en ny spännande roll? Hos Preventia väntar en spännande resa - vill du vara med?

Din framtida arbetsgivare
Preventia är ett finans- och inkassobolag som skiljer sig från alla övriga branschkollegor. Genom att ständigt utmana sig själva, sin marknad och sin bransch skapar Preventia bättre resultat för sina kunder i lojala och långsiktiga affärsrelationer. Preventias samarbeten är mycket uppskattade och de arbetar agilt i syfte att kunden skall få betalt och kundens kund skall komma tillbaka för nya affärer.

Vad erbjuder rollen?
Preventia har egenutvecklade produkter och webblösningar som används av kunder, slutkunder och internt. De bygger och förvaltar sömlösa integrationer mot olika kundsystem, för att skapa värde och underlätta verksamhetens flöden. Deras integrationer sträcker sig över olika plattformar och kommunikationsprotokoll för att säkerställa att dataöverföring sker smidigt och säkert. De fokuserar på att skapa hållbara lösningar som möjliggör effektiv kommunikation och samarbete mellan olika aktörer. Genom att bygga och underhålla dessa system strävar Preventia efter att stärka deras kunders förmåga att möta sina affärsmål.

Arbetsuppgifterna består av att utveckla nya samt förvalta befintliga lösningar efter interna och externa krav och önskemål. Likaså vara en del i utvecklingsarbete för att skapa en IT-miljö i framkant. Vilket innebär delaktighet, och ibland ansvar, i processen från kravställan till produktion. Preventias ”tech stack” för backend-utveckling ligger inom Microsofts tekniker.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Utveckla och implementera nya funktioner och förbättringar för befintliga system.
• Hantera och underhålla databaser och systemintegrationer.
• Delta i kravspecifikation och systemdesign för nya projekt.
• Utföra felsökning och lösa problem i produktionen.
• Samarbeta med andra teammedlemmar för att säkerställa en effektiv och robust IT-arkitektur.


Vem är du?
Vi söker dig som är en passionerad och självgående backendutvecklare med en djup förståelse för teknik. Du drivs av att hitta innovativa lösningar och är nyfiken på att utforska nya tekniker. Utöver tekniska färdigheter värdesätter vi även mjuka värden såsom samarbetsförmåga, initiativtagande och en positiv attityd till lärande och personlig utveckling. Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet av backend-lösningar. Erfarenhet inom finans och finanslösningar är inte ett krav men meriterande.

Kunskapskrav:
• .NET
• C#
• ASP.NET
• REST API / OAuth
• Server
• Github

Meriterande kunskaper:
Det ses som mycket meriterande om du har arbetat med microservicearkitektur, Docker, Next.js/Typescript.
Kunskap om Windows servrar och Linux servrar är också mycket uppskattat.


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Är du en person med entreprenörstänk och en stor dos driv, som kan ta ansvar i denna nya roll hos ett mindre bolag? Skicka in din ansökan redan idag via effektiv.se!

Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Markus Nordbring på markus@effektiv.se.


Sökord
Programmering, backend, full stack, system engineer

Ansök nu

Vitvarusäljare till Elon i Göteborg

Butikssäljare, dagligvaror/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Mar 6
Söker du en riktig kickstart på din karriär inom försäljning, där du kan växa och ha kul samtidigt? Är du en person som älskar att skämma bort kunderna med toppklassig service och få dem att gå därifrån med ett leende? Om du brinner för att jobba i en roll där du är kundens hjälte och har ansvar för att leverera de allra bästa lösningarna, då har vi en tjänst som kommer att rocka din värld!

Din framtida arbetsgivare
Elonbutiken i Bäckebol är ett privatägt bolag som är en del av butikskedjan Elon. Elon är ett familjärt företag som arbetar med produkter och tjänster till hemmet med 274 butiker fördelade över hela landet. I butikerna och på hemsidan erbjuds ett brett sortiment av vitvaror, småelsprodukter, belysning och även kompletta kök med köksinredning. Elon vill hjälpa sina kunder att få ut det mesta och bästa av livet hemma genom att erbjuda lösningar som gör den praktiska delen av hemlivet så bekymmersfri och njutbar som möjligt.

Vad erbjuder rollen?
Som Elons superstjärna inom vitvaror i Elons butik i Bäckebol blir du kundens bästa vän. Du kommer att ha en grymt rolig roll där du matchar varje kund med den perfekta produkten. Elon vill att alla kunder ska känna sig som VIP-gäster och få den mest fantastiska servicen. Du kommer att vara den positiva kraften som tar varje utmaning med ett leende och hittar smarta lösningar

Vem är du?
I den här tjänsten sätter vi personlighet högre än erfarenhet. Är du i början av din karriär och letar efter en plats att växa? Inga problem, vi är redo att utbilda och guida så länge du är inställd på att göra succé. Vi söker dig som är sprudlande, framåt och flexibel. En positiv person som tar varje utmaning som en möjlighet. Vi vill ha en riktig stjärna som vågar ta egna initiativ.
Du kommer att jobba med kollegor som älskar att skratta, så vi ser gärna att du är en lagspelare som är öppen för att vara en del av teamet. Om du har massor av energi, starkt säljdriv och vill bli grym på det du gör, då är det dig vi letar efter. Och ja, det blir några lyft, så god fysik är ett måste!
Kvalifikationer:
• Tidigare erfarenhet av serviceinriktat arbete
• Tidigare erfarenhet av försäljning (extra plus om du har erfarenhet från en liknande bransch)
• Bra kunskaper i svenska och engelska
• B-Körkort

Övrigt:
• Start: Nu direkt!
• Omfattning: Heltid
• Arbetstider: 9-18, mån-fre, plus varannan helg
• Plats: Bäckebol, Göteborg


Är detta din perfekta match?
Elonbutiken i Bäckebol erbjuder dig nu en sprakande roll inom ett etablerat och familjärt företag. En arbetsplats där du inte bara kan bidra och utvecklas, utan också ha riktigt kul på jobbet. Låter det inte spännande?

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten, och du kommer att bli direktanställd hos oss. Om du har några frågor om tjänsten, tveka inte att höra av dig till josefine.jisland@elon.se eller ring 070-919 25 63. Gå inte miste om chansen - skicka in din ansökan redan idag! Vi kör urval och intervjuer löpande och ser fram emot att höra från dig

Sökord
Försäljning, junior, vitvaror, säljare, elektronik

Ansök nu

Vitvarusäljare till Elon i Falköping/Skövde

Butikssäljare, dagligvaror/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Mar 6
Söker du en riktig kickstart på din karriär inom försäljning, där du kan växa och ha kul samtidigt? Är du en person som älskar att skämma bort kunderna med toppklassig service och få dem att gå därifrån med ett leende? Om du brinner för att jobba i en roll där du är kundens hjälte och har ansvar för att leverera de allra bästa lösningarna, då har vi en tjänst som kommer att rocka din värld!

Din framtida arbetsgivare
Elonbutiken i Falköping och Elonbutiken Norrmalm, är privatägda bolag som är en del av butikskedja Elon. Elon är ett familjärt företag som arbetar med produkter och tjänster till hemmet med 274 butiker fördelade över hela landet. I butikerna och på hemsidan erbjuds ett brett sortiment av vitvaror, småelsprodukter, belysning och även kompletta kök med köksinredning. Elon vill hjälpa sina kunder att få ut det mesta och bästa av livet hemma genom att erbjuda lösningar som gör den praktiska delen av hemlivet så bekymmersfri och njutbar som möjligt.

Vad erbjuder rollen?
Som Elons superstjärna inom vitvaror hos butikerna i Falköping och Norrmalm blir du kundens bästa vän. Du kommer att ha en grymt rolig roll där du matchar varje kund med den perfekta produkten. Elon vill att alla kunder ska känna sig som VIP-gäster och få den mest fantastiska servicen. Du kommer att vara den positiva kraften som tar varje utmaning med ett leende och hittar smarta lösningar.

Vem är du?
I den här tjänsten sätter vi personlighet högre än erfarenhet. Är du i början av din karriär och letar efter en plats att växa? Inga problem, vi är redo att utbilda och guida så länge du är inställd på att göra succé. Vi söker dig som är sprudlande, framåt och flexibel. En positiv person som tar varje utmaning som en möjlighet. Vi vill ha en riktig stjärna som vågar ta egna initiativ.
Du kommer att jobba med kollegor som älskar att skratta, så vi ser gärna att du är en lagspelare som är öppen för att vara en del av teamet. Om du har massor av energi, starkt säljdriv och vill bli grym på det du gör, då är det dig vi letar efter. Och ja, det blir några lyft, så god fysik är ett måste!

Kvalifikationer:
• Tidigare erfarenhet av serviceinriktat arbete
• Tidigare erfarenhet av försäljning (extra plus om du har erfarenhet från en liknande bransch)
• Bra kunskaper i svenska och engelska
• B-Körkort

Övrigt:
• Start: Nu direkt!
• Omfattning: Heltid
• Arbetstider: 9-18, mån-fre, plus varannan helg
• Plats: Falköping och Skövde. Vi anpassar oss efter behovet och variation kan förekomma.


Är detta din perfekta match?
Elonbutiken i Falköping och Elonbutiken i Norrmalm erbjuder dig nu en sprakande roll inom ett etablerat och familjärt företag. En arbetsplats där du inte bara kan bidra och utvecklas, utan också ha riktigt kul på jobbet. Låter det inte spännande?

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten, och du kommer att bli direktanställd hos oss. Om du har några frågor om tjänsten, tveka inte att höra av dig till josefine.jisland@elon.se eller ring 070-919 25 63. Gå inte miste om chansen - skicka in din ansökan redan idag! Vi kör urval och intervjuer löpande och ser fram emot att höra från dig

Sökord
Försäljning, junior, vitvaror, säljare, elektronik

Ansök nu

Vill du jobba extra på lager?

Lagerarbetare
Läs mer Feb 13
Letar du efter möjligheten att arbeta extra vid sidan om dina studier eller annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%? Då kan du vara den personen vi letar efter! Vi söker efter kandidater som är intresserade av att arbeta på lager, där arbetsuppgifterna inkluderar plockning, packning, lastning, lossning och truckkörning under några dagar/kvällar i veckan samt på helger. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

Vad erbjuder rollen?
En typisk arbetsdag på företaget innebär olika uppgifter beroende på kundens behov. Vanliga arbetsuppgifter inkluderar plockning, packning, lastning, lossning och truckkörning. Arbetet kan vara fysiskt krävande med tunga lyft och stående arbete.

Som extraanställd har du möjlighet att själv registrera din tillgänglighet och bli bokad för arbetspass enligt kundernas behov. Våra kunders lager är belägna både i Göteborg och i områden som Mölndal, Partille och Hisingen. Det är viktigt att du är flexibel och har enkelt tillträde till arbetsplatsen, antingen genom kollektivtrafik eller genom att ha tillgång till bil.

Vem är du?
Vi söker dig som studerar på minst 50% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Det är viktigt att du har ett flexibelt schema och kan hoppa in med kort varsel. Vi föredrar att du har minst ett års kvarvarande studier. Det är också önskvärt att du har god arbetsmoral och är produktiv.

**Observera att det är viktigt att ditt CV tydligt visar att du för närvarande studerar och planerar att fortsätta göra det i minst ett år till..

Krav:
– Studerande om minst 50 procent eller annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50 procent.
– Kan arbeta minst 2-3 dagar i veckan
– Kan arbeta dag, kväll och/eller helg.
– Flytande svenska i tal och skrift.

Meriterande:
– Tidigare erfarenhet inom lager, logistik, terminal.
– Truckkort, ange behörigheter i din ansökan.
– Körkort och tillgång till bil.

Vi har alltid ett stort behov av duktiga studenter som vill tjäna extra pengar och vara en del av ett ambitiöst team. Vi går igenom ansökningarna kontinuerligt, så skicka in din ansökan redan idag eller tipsa gärna en vän!

Om Team Effektiv
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Sökord
student, lager, extrajobb, truck, terminal, deltid

Ansök nu

Lagermedarbetare med Truckkort

Lagerarbetare
Läs mer Mar 21
Vi söker nu en passionerade lagerarbetare för vår kund i Partille. Om du delar vår syn på att kvalitet, säkerhet och noggrannhet samt besitter tidigare erfarenhet av lagerarbete, då kan du vara den perfekta tillskottet till vårt team. Vi ser fram emot din ansökan och hälsar dig varmt välkommen till vår verksamhet!

Om företaget
Vår kund är en livsmedelsproducent med en flexibel verksamhet. De är i grund och botten ett familjeföretag och deras produkter går idag att hitta i både matbutik och restaurang. Produktionen är belägen i Partille strax utanför Göteborg!

Vad erbjuder rollen?
I rollen som lagermedarbetare hos vår kund kommer du att arbeta dagligen med att förbereda varor, lasta, packa samt andra förkommande arbetsuppgifter på lager.
Rollen kräver även att du rapporterar eventuella avvikelser och säkerställer att våra produkter upprätthåller högsta standard. Vi värdesätter självgående och framåt personer som kan bidra till att skapa en effektiv och dynamisk arbetsmiljö.

Arbetsvillkor:
Dagtid 7-16
Heltid

Vem är du?
För att trivas och lyckas i rollen som lagerarbetare hos oss ser vi att du har tidigare erfarenhet av lagerarbete eller liknande områden. Det är ett krav att du innehar ett Truckkort, TLP10, och att du är självgående samt framåt som person. Du trivs med att arbeta i team, följer instruktioner och rutiner noga, samt är noggrann och detaljfokuserad.

Krav:
Flytande svenska i tal och skrift.
Avklarad gymnasieexamen.
Truckkort (TLP10).
Körkort B manuellt


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.


Sökord
Lagermedarbetare, truckkörning, lager, Partille, Göteborg , Truckkort

Ansök nu

Billackerare till Bilia

Fordonslackerare
Läs mer Feb 27
Vill du bli en del av Bilias fantastiska team och kombinera dina erfarenheter inom billackering med ambitionen att vara en del av branschens bästa servicebolag? Då är det dig vi söker som billackerare till Bilia i Göteborg med omnejd. Du kommer tillhöra ett fantastiskt team där alla hjälper varandra.

Din framtida arbetsgivare
Bilia är en inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med Bilia genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos Bilia får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.
För Bilia är det viktigt att man ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanken och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. De erbjuder dessutom bra personalrabatter och förmåner.

Vad erbjuder rollen?
Som billackerare hos Bilia kommer du att vara ansvarig för ett brett spektrum av uppgifter, inklusive förarbete, lackering och justering. Det innebär slipning, maskering, spackling och noggrann applicering av lack. Din expertis är nyckeln till att säkerställa att varje fordon får en perfekt finish.

Vem är du?
Vi tror att du har fordonsteknisk utbildning motsvarande gymnasienivå, eller liknade erfarenhet från billackering. Du har erfarenhet av lackeringsarbete samt goda kunskaper. Erfarenhet av att arbeta med Cabas och planeringssystemet Cab-plan är meriterande. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
• Vara noggrann och kvalitetsmedveten.
• Positiv och professionell i bemötande mot andra.
• Samarbetsvillig och arbetar bra individuellt såsom i grupp.

Villkor:
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Sisjön, Almedal eller Kungsbacka

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Markus Nordbring på markus@effektiv.se.

Sökord
Billackerare, lackering, bilservice, Karossmålning, fordonslackerare

Ansök nu

Plåtslagare/Skadetekniker till Bilia

Bilplåtslagare/Bilskade- och karosserireparatör
Läs mer Feb 27
Vill du bli en del av Bilias fantastiska team och kombinera dina erfarenheter inom plåtslagning med ambitionen att vara en del av branschens bästa servicebolag? Då är det dig vi söker som plåtslagare till Bilia i Göteborg med omnejd!

Din framtida arbetsgivare
Bilia är en inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med Bilia genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos Bilia får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.
För Bilia är det viktigt att man ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanken och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. De erbjuder dessutom bra personalrabatter och förmåner.

Vad erbjuder rollen?
Som plåtslagare arbetar du med att reparera krockskadade bilar genom att byta och rikta karossdetaljer, göra svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontera och montera teknisk och mekanisk utrustning. Du utför arbetet självständigt och tillsammans med andra. I arbetet jobbar du tillsammans med planering, bildelsmän, skaderäknare och verkstadscoach.

Vem är du?
Du har fordonsteknisk utbildning med inriktning mot skadereparation, plåtslagarutbildning eller liknande, alternativt arbetslivserfarenhet som väger upp. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom skadereparation och är kunnig inom yrket för att kunna erbjuda våra kunder den bästa reparationslösningen. B-körkort är ett krav.

Villkor:
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Sisjön, Almedal eller Kungsbacka

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Markus Nordbring på markus@effektiv.se.

Sökord
Plåtslagare, skadetekniker, fordon, bil, reparation

Ansök nu

Däckmontör till Lerum

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Feb 13
Är du passionerad när det gäller bilar och har öga för detaljer? Då kan du vara den vi letar efter till vårt uppdrag i Lerum! Just nu söker vi engagerade däckskiftare som vill bli en värdefull del av ett fantastiskt team. Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Vad erbjuder rollen?

Som däckskiftare kommer du att arbeta tillsammans med dina kollegor med att byta däck på personbilar. Din dagliga rutin kommer att omfatta däckskiften, balansering och inspektion av däck. Det kan även förekomma tunga lyft, så du bör vara bekväm med fysiskt arbete och att arbeta i ett högt tempo. Dessutom kommer du att ha daglig kontakt med kunderna.

Vem är du?
Vi letar efter dig som har en positiv inställning till arbete och kanske har ett speciellt intresse för bilbranschen. Du är ansvarsfull, trivs med att arbeta i grupp och har den fysiska styrkan som krävs för att hantera däckens storlek och vikt. Du trivs med fysiskt arbete även när det är tempofyllt.

I rollen som däckskiftare kommer du att ha nära kontakt med kunderna, så det är viktigt att du har en stark servicekänsla. Tidigare erfarenhet av däckskifte är meriterande, men din vilja och engagemang spelar också en stor roll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi förväntar oss att du har ett giltigt B-körkort eftersom det kan vara nödvändigt att köra in och ut kundernas bilar till monteringshallen. Flytande svenska i tal och skrift samt god kommunikationsförmåga gentemot kunder och kollegor är också nödvändigt för att passa för tjänsten.

Arbetstid: Dagtid, måndag till fredag, kl. 07:00-16:00
Varaktighet: Cirka 1,5 mån
Start: Mitten Mars
Plats: Lerum, Göteborg



Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Sökord
Däckskiftare, Däckmontör, Lerum, Göteborg, Alingsås

Ansök nu

Erfaren truckförare till Kungälv

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Feb 13
Vi letar efter dig - en erfaren och passionerad truckförare som är redo för ett spännande uppdrag på vår kunds däcklager i Kungälv! Uppdraget börjar i mitten av Mars och sträcker sig över cirka 2 månader, med möjlighet till förlängning för den som visar sitt kunnande. Har du erfarenhet av att hantera motviktstruck och skjutstativ med en fokus på snabbhet och kvalitet? Då är du precis den vi letar efter, och din ansökan är mer än välkommen!

Om företaget
Vår kund är ett däcklager i Kungälv.

Vad erbjuder rollen?
Arbetet innebär till största del:
- Lossning och lastning av däckprodukter.
- Orderplockning och förberedelse för leverans.
- Lagerhållning och organisering.
- Upprätthålla och rapportera eventuella problem eller skador.
- Följa arbetsinstruktioner och säkerhetsriktlinjer noggrant.

Krav:
- Erfarenhet av truckkörning, Motviktstruck och Skjutstativ.
- Flytande i svenska, tal och skrift.
- B-körkort och tillgång till bil.

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av att arbeta under däcksäsong.

Vem är du?
För att passa in i rollen bör du ha omfattande erfarenhet av att köra motviktstruck och skjutstativ i lagermiljö. Erfarenhet av arbete med däck eller liknande produkter är starkt meriterande. Noggrannhet är av yttersta vikt då du kommer att hantera och förflytta däckprodukter på lagret. Förmåga att arbeta i högt tempo och hantera logistiska utmaningar är nödvändigt för att lyckas i denna roll. Säkerhet är av hög prioritet på vårt lager, så du måste ha en stark förståelse för säker truckkörning och följa alla säkerhetsföreskrifter.

Arbetstiden kommer att variera, med dagtid under de första veckorna och sedan övergång till kvällstid. Dagtid är från kl. 07:00 till 16:00, måndag till torsdag, och kl. 07:00 till 15:00 på fredagar. Kvällstid är från kl. 13:00 till 20:00, måndag till fredag.
Start: Omgående.

Om Team Effektiv
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra kärnvärden Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.

Varmt välkommen med din ansökan

Om du är en erfaren truckförare med hög noggrannhet och snabbhet, och har förmågan att anpassa dig till varierande arbetstider, så är du välkommen att söka detta konsultuppdrag!

Sökord
Truckförare, Motviktstruck, Skjutstativstruck, Heltid, Kungälv, Göteborg, Däcklager

Ansök nu

Junior Administratör till Dagskiftet

Orderadministratör
Läs mer Feb 5
Söker du nya utmaningar och vill arbeta med administration och kundservice inom logistik och tullärenden? DHL Express är världens ledande leverantör av internationella expresstransporter. De söker nu administratörer till sitt team och är belägna Landvetter. Har du tidigare erfarenhet inom administration eller är i början av din karriär inom tullhantering? Vill du vara med och måla världen gul? Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är ”logistikbolaget för hela världen”. De erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. Med ett globalt nätverk som består av mer än 220 länder och territorier och med 275 000 medarbetare över hela världen erbjuds kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom. Allt för att på bästa sätt kunna tillgodose kundens behov av tjänster som täcker hela varuflödeskedjan.

DHL har fem år i rad utsetts till ”Top Employer” och även fått den svenska utmärkelsen ”Topp 100 mest spännande arbetsgivare”, och det är givet – hos DHL är det människorna som räknas! De uppmärksammar skillnaden du medför i verksamheten och tillsammans delas stoltheten i deras Internationella Expresstjänster. Ta chansen att bli en del av DHLs stjärnteam!

Customs Clearance Production Unit (CCPU) på Landvetter är en specialistavdelning för in- och utförtullning av samtliga DHL Express tullpliktiga sändningar. Teamet består för närvarande av ca. 40 medarbetare indelade i två grupper: Import och Export.

Vad erbjuder rollen?
Alla DHL Express kunder är lika viktiga och därför är service, kvalitet och snabbhet viktigt i alla delar av arbetet. I rollen som administratör är du en del av importteamet och arbetar med importförtullningar samt olika former av rapporteringar. DHL arbetar främst i ett program som heter Emma Systems.
Ditt främsta fokus kommer att vara administration och hantering av tulldeklarationer. Men dina arbetsuppgifter kommer även att bestå av:
Att representera DHL Express i varje kontakt såväl internt som externt.
Att ge hög service.
Att hantera importförtullningar.
Att arbeta med uppföljningar.
Att arbeta med olika former av rapportering i olika datasystem.


Villkor:
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Anställningsform: Visstidsanställning 6 månader, med stor chans till förlängning.
Arbetstider: Måndag till fredag, kl. 05:00 - 13:30.
Placeringsort: Landvetter.

Vem är du?
Vi tror att du som söker rollen som Tulladministratör hos DHL Express är en person som trivs med att jobba tillsammans, både med kunder och kollegor. Du är noggrann och tar ansvar för ditt arbete. Som person är du utåtriktad och duktig på att kommunicera med andra i tal och skrift. Vi tror även att du som söker är duktig på att organisera det egna arbetet och har en vana av att arbeta flexibelt och ta egna beslut.

Hos DHL arbetar man tillsammans och vi hoppas att du värdesätter samarbete. Vi letar därför efter en lagspelare som vill ansluta sig till sitt nya lag!

Krav för denna roll:
Administrativ erfarenhet.
God IT vana.
Minst gymnasieexamen.
Kunna tala och skriva flytande på både svenska och engelska.
Godkänt utdrag ur Polisens belastningsregister.
Godkänd säkerhetsprövning då du kommer att arbeta inom säkerhetsklassat område.


Meriterade:
Erfarenhet av Emma Systems.
Utbildning mot logistik och tull.

Då DHL Express ligger vid Landvetter flygplats är det av vikt att du har möjlighet att ta dig dit utan problem.

Om Team Effektiv
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra kärnvärden Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis få en anställning via Effektiv och vara uthyrd som konsult till DHL Express i sex månader med god chans till förlängning och övertag.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum. Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord
Administration, kundservice, admin, tullhantering, tulldeklarationer, deklarationer, Landvetter, heltid, logistik, transport, DHL, tull

Ansök nu

Produktionsmedarbetare Partille

Lagerarbetare
Läs mer Jan 17
Vi söker nu för kunds räkning efter produktionsmedarbetare som vill ansluta sig till deras team inom livsmedelsproduktion. Om du likt vi tycker att kvalitet, säkerhet och noggrannhet är viktigt, kan du vara den person vi söker. Vi ser fram emot att höra från dig, varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Vår kund är en livsmedelsproducent med en flexibel verksamhet. De är i grund och botten ett familjeföretag och deras produkter går idag att hitta i både matbutik och restaurang. Produktionen är belägen i Partille strax utanför Göteborg!

Vad erbjuder rollen?
I rollen som produktionsmedarbetare hos vår kund kommer du att övervaka produktionen av livsmedel och underhålla maskiner. Även blanda recept, alltså förberedning och påfyllning av material och ingredienser. Du kommer även att packa, sätta etiketter och se över slutprodukt, samt göra kvalitetskontroller. Rollen innebär också att rapportera kvalitetsavvikelser och säkerställa att produkterna håller en hög standard. I en miljö som denna är det viktigt att kunna följa produktionsinstruktioner och säkerhetsföreskrifter noggrant. Du förväntas bidra till att upprätthålla en ren och säker arbetsmiljö.

Villkor:
Kan arbeta både dag och kväll.
Omfattning: Heltid, Visstidsanställning med goda chanser att gå över till kund.

Vem är du?
För att trivas i rollen som produktionsmedarbetare tror vi att du gillar att delta aktivt i arbetslaget och kommunicerar effektivt med kollegor. Du har en förmåga att följa instruktioner och rutiner, du är noggrann och uppmärksam på detaljer. Detta är en fysisk roll där tyngre lyft kan förekomma. Om du har erfarenhet av arbete inom livsmedelsproduktion eller relaterat område är det absolut en fördel, men inte ett krav.

Krav:
Flytande svenska i tal och skrift.
Aavklarad gymnasiexamen.
Truckkort
Bil och körkort

Meriterande:
Tidigare erfarenhet inom livsmedelsproduktion.
Tidigare erfarenhet inom lager/produktion.

Vår kund lägger stor vikt vid personlig lämplighet och platserna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor kring rollen är du välkommen att kontakta oss!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till övertag.

Sökord
Produktion, Produktionsmedarbetare, Livsmedel, Skift, Dagtid, Kvällstid, Göteborg, Partille, Heltid

Ansök nu

SaaS-säljare till PTV Nordics

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Jan 24
Är du en driven säljare som brinner för att alltid ligga steget före och att skapa långsiktiga kundrelationer? Vill du tillhöra ett lokalt team i en internationell miljö? PTV Nordics står i startgroparna med en spännande tid framför sig, vill du vara med på resan?

Din framtida arbetsgivare
PTV Nordics är en del av PTV Logistics och riktar sig mot den nordiska marknaden. PTV är en leverantör av digitala lösningar för ruttplanering för transporter av gods och människor. Verksamhetens kunder är transportföretag, men kommer också från branscher som normalt inte förknippas med logistik, t.ex. hemtjänst och resande servicetekniker. Genom smartare planeringssystem utför de samma uppdrag på kortare tid, med kortare totala körsträckor och ibland även med färre bilar. Dessa lösningar leder till kostnadsbesparingar och är dessutom bättre för miljön.

Vad erbjuder rollen?
I rollen som säljare hos PTV Nordics kommer du att skapa nya affärer genom att proaktivt och långsiktigt bygga relationer och affärsmöjligheter. Arbetet präglas av ett seriöst och ärligt relationsbyggande i en värdeskapande försäljning. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

• Utveckla nya kundrelationer och förädla befintliga.
• Prospektera och presentera PTV:s unika koncept och värden.
• Bearbeta prospekt från första kontakt till skrivet avtal.
• Påverka och arbeta enligt egen säljbudget.


Vem är du?
PTV söker ett resultatdrivet försäljningsproffs med gedigen expertis. Du har beprövad förmåga att öka försäljningen och en proaktiv inställning som är nyckeln till din framgång. Ditt huvudfokus ligger på att skapa mervärde genom att erbjuda optimala lösningar för den specifika kunden och din exceptionella kommunikationsförmåga möjliggör övertygande presentation av idéer och värden. Din strategiska och innovativa tankegång gör att du effektivt kan bidra till att uppnå och överträffa företagets mål.

Krav:
• Flertalet års erfarenhet av SaaS-försäljning, alternativt gedigen erfarenhet av djupgående logistik-arbete.
• Erfarenhet av att bedriva nykundsbearbetning med goda resultat.
• Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.
• Intresse för logistik och planering.
• Relevant eftergymnasial utbildning

Meriterande:
• Kunskaper inom norska, danska eller finska



Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Markus Nordbring på markus@effektiv.se.

Sökord
SaaS, sales, internationellt, försäljning, logistik

Ansök nu

Community Host till United Spaces

Kontorsreceptionist
Läs mer Jan 17
Är du studerande och söker extrajobb? Är du en fena på service och trivs som allra bäst med människor omkring dig? Kanske har du tidigare erfarenhet i en tjänst som receptionist, inom konferens eller restaurang? Då kan rollen som Community Host hos United Spaces på Östra Hamngatan vara något för dig. Vi träffar kandidater löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Om företaget
Castellum-ägda United Spaces är en av Sveriges ledande och mest expansiva coworking-aktörer med tio anläggningar i sju olika städer (Stockholm, Arlanda, Uppsala, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Malmö). Vi har i dagsläget drygt 4 000 medlemmar fördelade på 800 medlemsföretag från en mängd olika branscher och verksamhetsområden.

United Spaces på Östra Hamngatan i Göteborg erbjuder sina medlemmar en modern och kreativ arbetsmiljö mitt i Göteborgs innerstad. Här finns ett förstklassigt kontor och fantastiska lokaler för konferens och event. Nu behöver de extra stöttning till teamet och söker dig som är en lagspelare med serviceandran på topp!


Vad erbjuder rollen?
Community Host är personen som arbetar i driften och tar hand om United Spaces medlemmar på anläggningen. Din roll är att se till så att vardagen för medlemmarna blir magisk, det kan vara alltifrån att fixa en brygga kaffe, ta hand om konferenser eller beställa det perfekta fikat till eftermiddagen. Du hälsar alltid medlemmarna välkomna med ett leende och hjälper dina kollegor med dagliga driften.
Kort och gott du är ansiktet utåt på plats för United Spaces medlemmar och lever efter deras löfte:
Come grow with us!
Arbetsdagen på United Spaces innefattar att:
Arbetstiden på uppdraget kan variera men är främst förlagd 07:30 – 17:00. Halvdagar förekommer främst måndag eftermiddag och tisdag förmiddag. Du förväntas kunna arbeta 1-2 tillfällen/vecka där tisdag morgon är allra viktigast.
Dina närmaste kollegor kommer att vara andra i samma roll, och tillsammans med dem och Community Manager Eva, ser ni till att United Spaces medlemmar får bästa möjliga service och arbetsmiljö.


Vem är du?
För att passa i tjänsten tror vi att du är en person som är engagerad och drivs av att integrera med nya människor, älskar service och är prestigelös. Du trivs med att jobba i en organisation som växer.
Vi förutsätter att du tar den ekologiska, sociala och ekonomiska hållbarheten på största allvar.
Vi förutsätter även att du ser laget istället för jaget. Vi vill att du drivs av passion, öppenhet, att ha roligt på jobbet, förtroende och mod. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbete inom reception, konferens eller restaurang.

Krav för tjänsten är att du talar och skriver flytande på svenska. Du får gärna ha en hög nivå på engelska och talar du andra språk är det meriterande. Du bör klara av att arbeta i Microsoft Officepaket utan problem.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara studerande eller ha en annan sysselsättning på minst 50%. Du behöver kunna visa intyg på denna sysselsättning. Med fördel är du studerande med minst 1 år kvar av dina studier, då United Spaces gärna ser att detta är ett långvarigt samarbete.


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.
För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till United Spaces.


Sökord
Reception, service, konferens, kontor

Ansök nu

Junior Nätverkstekniker till Cuebid

Nätverkstekniker
Läs mer Jan 12
Är du en junior nätverkstekniker som har glimten i ögat och älskar ny teknik? Vill du jobba hos en arbetsgivare i tillväxt med korta beslutsvägar där man tycker att det är viktigt att man har kul på jobbet? Då kan du vara personen vi söker till Cuebid!

Din framtida arbetsgivare
Cuebid är ett tillväxtföretag och har sedan starten 2009 växt till en väletablerad och nationell aktör inom nätverk-och säkerhetstjänster som kompletteras med 24/7 helpdesk-och supporttjänster, kompetensledande konsulter, IT utbildningar och ett starkt sälj- och marknadsteam.

Deras kunder utgörs främst av banker, försäkringsbolag, teleoperatörer, industriella bolag samt stat och kommun. Cuebids leverantörspartners är branschens främsta aktörer och inkluderar Aruba/HPe, Arista, AWS, Azure Check Point, Extreme Networks, Fortinet, F5, Infoblox, Juniper och VMware

Vad erbjuder rollen?
I rollen som Junior Nätverkstekniker kommer du att spela en central roll i konfigurering, underhåll och optimering av nätverksinfrastrukturen hos våra kunder. Du kommer att vara delaktig i att lösa nätverksproblem, genomföra uppdateringar och patchar för nät- och säkerhetsutrustning samt hantera nätverksdokumentation och inventering. Genom att delta i projekt som rör nätverksutbyggnad, uppgraderingar och säkerhetsförbättringar kommer du att bidra till att säkerställa Cuebids kunders nätverkseffektivitet och säkerhet.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Konfigurera, underhålla och optimera nätverksinfrastrukturen hos Cuebids kunder.
• Identifiera och åtgärda nätverksproblem och prestandaavvikelser.
• Utföra uppdateringar och patchar för nät- och säkerhetsutrustning.
• Montera och sätta upp nätverksutrustning i kundmiljöer.
• Mäta och optimera nätverk.
• Hantera nätverksdokumentation och inventering.
• Implementera säkerhetspolicyer och åtgärder för att skydda företagets data och nätverk.
• Övervaka och analysera nätverkstrafik för att upptäcka och förebygga säkerhetsincidenter.
• Delta i incidenthantering och incidentrespons vid säkerhetsincidenter.
• Ge teknisk support till kunder vid nätverks- och säkerhetsrelaterade problem.
• Delta i projekt som rör nätverksutbyggnad, uppgraderingar och säkerhetsförbättringar.
• Samarbeta med kollegor för att framgångsrikt genomföra projekt.
• Hålla sig uppdaterad om de senaste trenderna och teknikerna inom nätverk och säkerhet.


Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av nätverksadministration och säkerhet samt kunskap om nätverksprotokoll och teknologier som TCP/IP, VPN, VLAN, med mera. Du har förmåga att arbeta med nätverksutrustning som routrar, switchar och brandväggar och förstår säkerhetsprinciper och bästa praxis. Din goda kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta i team gör dig lämplig för att hantera teknisk support och delta i projekt. Problemlösningsförmåga och förmåga till konsekvensanalys är viktiga egenskaper, och din ödmjukhet och vilja att lära och dela med dig av kunskap och erfarenheter med kollegor kommer att bidra till en framgångsrik roll.

Krav:
• Erfarenhet av nätverksadministration och säkerhet.
• Kunskap om nätverksprotokoll och teknologier (TCP/IP, VPN, VLAN, etc.).
• Förmåga att arbeta med nätverksutrustning som routrar, switchar och brandväggar.
• Förståelse för säkerhetsprinciper och bästa praxis.
• God kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta i team.
• Problemlösningsförmåga och förmåga till konsekvensanalys (värdera risk).
• Ödmjukhet och vilja att lära och dela med sig av kunskap och erfarenheter med sina kollegor.


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Markus på markus@effektiv.se

Sökord
IT, Nätverk, säkerhet, tekniker

Ansök nu

Senior nätverk- och säkerhetskonsult till Cuebid

Nätverkstekniker
Läs mer Jan 12
Är du en senior konsult inom nätverk och säkerhet som har glimten i ögat och älskar ny teknik? Vill du jobba hos en arbetsgivare i tillväxt med korta beslutsvägar där man tycker att det är viktigt att man har kul på jobbet? Då kan du vara personen vi söker till Cuebid!

Din framtida arbetsgivare
Cuebid är ett tillväxtföretag och har sedan starten 2009 växt till en väletablerad och nationell aktör inom nätverk-och säkerhetstjänster som kompletteras med 24/7 helpdesk-och supporttjänster, kompetensledande konsulter, IT utbildningar och ett starkt sälj- och marknadsteam.
Deras kunder utgörs främst av banker, försäkringsbolag, teleoperatörer, industriella bolag samt stat och kommun. Cuebids leverantörspartners är branschens främsta aktörer och inkluderar Aruba/HPe, Arista, AWS, Azure Check Point, Extreme Networks, Fortinet, F5, Infoblox, Juniper och VMware


Vad erbjuder rollen?
Cuebid AB har nu behov av att förstärka deras organisation med flera personer som har ett brinnande intresse för Datasäkerhet och IP-kommunikation. Du som söker bör ha goda kunskaper avseende något av följande kompetensområden; datasäkerhet, IP-kommunikation eller molnlösningar.

Som senior konsult hos Cuebid kommer du att fokusera på 2-3 leverantörers produkter. Det kan vara en roll som är både nät och säkerhet, eller en av dessa beroende på vem den sökande är och vilka preferenser som finns. Vidare kommer du arbeta med vidareutveckling av Cuebids egna datacenter samt utvecklingen av de drifts- och övervakningstjänster som utgår därifrån. Du kommer att ingå i ett mycket kompetent team av säkerhets och IP-kommunikationsexperter och dina kunder förväntar sig att du är drivande och konsultmässig.

Du kommer således att arbeta med tekniska frågeställningar och framtagande av lösningar och konsulta inom några av följande områden:
– Nätverksarkitektur / design
– Trafikanalys och loggmanagement
– Routing/Switching
– Teknisk dokumentation
– Security Information & Event Management SIEM
– Penetrationstester
– Managerade säkerhetstjänster
– Informationssäkerhet
– Nätverkssäkerhet
– Autentisering
– Integration och design av Azure och AWS


Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat + 5år som konsult och det är mycket meriterande om du har högskoleutbildning med ingenjörsinriktning mot IT och/eller motsvarande kunskaper.

Som person har du glimten i ögat, brinner för teknik, är serviceorienterad och har god analytisk förmåga. Rollen som konsult innebär mycket kontakt med slutkund där det är viktigt att du är utåtriktad och duktig på att skapa samt underhålla dessa relationer. Slutligen uttrycker du dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Markus på markus@effektiv.se

Sökord
Nätverk, IT, nätverkskonsult, IT-säkerhet

Ansök nu

KAM End-User till Zumtobel Group Göteborg

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Jan 12
Är du en resultatinriktad säljare som brinner för att bygga och utveckla långsiktiga relationer inom näringslivet? Då kan du vara den Key Account Manager vi söker för att stärka Zumtobel Groups närvaro inom End-User!

Din framtida arbetsgivare
Zumtobel Group står sedan mer än 70 år för innovation, unika produkt- och tjänstelösningar samt exklusiv design inom belysning. Vi drivs av att förbättra livskvalitén för människor genom belysning med marknadens bästa belysningslösningar, och samtidigt bidra till en hållbar framtid genom energibesparande lösningar. Zumtobel Group är idag etablerat i 73 länder och kombinerar styrkan hos en global tillverkare med en stark lokal närvaro. Sortimentet består av ett komplett erbjudande inom belysning och varumärkena Zumtobel, Thorn samt Tridonic. I Sverige har Zumtobel Group kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Läs mer på www.zumtobel.com, https://z.lighting/en, www.thornlighting.se.


Vad erbjuder rollen?
Som Key Account Manager kommer du att ha ansvaret för att utveckla och sköta stora kundkonton nationellt inom segmentet End-User, det vill säga mot stora industrier och retail. Din roll kommer att innebära att arbeta med kravställare men även ljuskonsulter, installatörer, tekniska beslutsfattare samt andra nyckelpersoner inom stora industrier och retail. Du kommer att fokusera på att presentera och sälja Zumtobel Groups tekniska lösningar, skapa mervärde och säkerställa långsiktiga relationer.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Utforma och genomföra en handlingsplan baserad på företagets strategi för industri- och retail segmentet.
• Prospektera och bearbeta marknaden med skräddarsydda lösningar för att framhäva Zumtobel och Thorn som varumärke.
• Bibehåll och stärk befintliga kundrelationer inom industri- och retail segmentet.
• Arbeta proaktivt och långsiktigt inom försäljningsprocessen samt bidra till kontinuerlig marknadskartläggning.


Vem är du?
Vi söker dig med 3-5 års erfarenhet av komplex B2B-försäljning inom belysningsbranschen. Som person är du ambitiös, affärsmannamässig, självgående och strukturerad. Med hjälp av ditt driv och din hunger hittar du nya leads och bearbetar nya prospekts för att stärka tillväxt och lönsamhet. Vi söker dig som är bekväm i din presentationsteknik och van att ta en central plats i rummet. Du har karisman och personligheten att fånga kundens intresse och sälja in en idé och ett värde, snarare än en produkt, i ett tidigt skede.

Krav:
• 3-5 års erfarenhet av komplex B2B-försäljning inom belysningsbranschen.
• Dokumenterad framgång av att hantera stora kundkonton och skapa långsiktiga affärsrelationer.
• Flexibilitet och beredskap att resa inom västra och södra Sverige med möjlighet till företagsresor även till andra platser inom Sverige.
• En drivande och initiativrik arbetsstil som visar engagemang för att uppnå och överträffa uppsatta mål.
• Stark kommunikationsförmåga som möjliggör effektiv förmedling av budskap till olika målgrupper, inklusive huvudkontor, installatörer och platsansvariga inom industrin och retail.
• B-körkort.

Meriterande:
• Relevant eftergymnasial utbildning
• Starkt kontaktnät inom relevant område


Är detta din perfekta match?
Om du är en målinriktad säljare som trivs med att arbeta inom dynamisk bransch och vill vara en del av ett ledande teknikföretag, ser vi fram emot att höra från dig. Vi erbjuder en spännande roll där du får möjlighet att påverka och skapa mervärde för våra stora industriella kunder.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Joakim på joakim@effektiv.se

Sökord
KAM, Försäljning, sälj, belysning

Ansök nu

Belysningsexpert till Zumtobel Group Göteborg

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Jan 12
Är du en passionerad belysningsexpert som trivs med att skapa ljusa upplevelser och bygga starka relationer? Har du erfarenhet av belysningsbranschen och vill vara en del av ett företag som är ledande inom innovation och design? Då kan du vara personen vi söker till rollen som Belysningsexpert hos Zumtobel Group!

Din framtida arbetsgivare
Zumtobel Group står sedan mer än 70 år för innovation, unika produkt- och tjänstelösningar samt exklusiv design inom belysning. Zumtobel Group drivs av att förbättra livskvalitén för människor genom belysning med marknadens bästa belysningslösningar, och samtidigt bidra till en hållbar framtid genom energibesparande lösningar. Zumtobel Group är idag etablerat i 73 länder och kombinerar styrkan hos en global tillverkare med en stark lokal närvaro. Sortimentet består av ett komplett erbjudande inom belysning och varumärkena Zumtobel, Thorn samt Tridonic. I Sverige har Zumtobel Group kontor i Stockholm och Göteborg samt huvudkontor i Malmö.
Läs mer på https://z.lighting/en , www.zumtobel.com , www.thornlighting.se.


Vad erbjuder rollen?
Som Belysningsexpert hos Zumtobel Group är din huvudsakliga uppgift att bearbeta retail- och industri segmentet, med syfte att sälja in Zumtobels produkter och tjänster samt etablera Zumtobel Group som deras huvudleverantör inom belysning. Med din starka drivkraft, affärsförståelse och relationsbyggande förmåga blir du nyckeln till att främja Zumtobel Groups produkter och lösningar för både inom- och utomhusbruk. I denna säljande roll använder du dig av dina förmågor och kompetenser inom belysning för att övertyga om varför just Zumtobel och Thorn är det optimala valet för kommande projekt. Genom proaktivt och långsiktigt arbete gentemot beslutsfattare och kravställare hos slutkund spelar du en avgörande roll i att befästa Zumtobel Groups position på marknaden och skapa hållbar tillväxt.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Arbeta strategiskt för att kartlägga marknaden och säkerställa tillväxt.
• Utveckla och vårda nära relationer med kunder inom retail- och industri segmentet.
• Fungera som en kunskapskälla, utbilda kunder samt sälja in Zumtobel Groups produkter och lösningar.
• Delta aktivt i tidiga skeden av investeringar och påverka beslutsfattare hos slutkund.
• Delta i olika evenemang och föreläsningar i egenskap av belysningsexpert för att utöka sitt nätverk och stärka Zumtobels närvaro vid branschevent.


Vem är du?
Zumtobel Group söker en erfaren individ med gedigen kunskap inom belysning. I denna spännande roll kommer du att vara en nyckelperson som inte bara har förmågan att förstå och kommunicera belysningsprodukter, utan också att skapa meningsfulla lösningar och upplevelser inom ljus.
Vidare är du en strukturerad och analytisk person som gillar att ha många bollar i luften. Du är en engagerad teamplayer som är driftig, resultatinriktad och en bra ambassadör för företaget. Tack vare din karisma, förmåga till att hitta lösningar och att måla upp ett behov lämnar du ett avtryck hos dem du besöker och ser till att Zumtobel Groups produkter är med i kommande projekteringar.

Krav:
• Gedigen kunskap inom belysning och erfarenhet från belysningsbranschen
• Förmåga att kommunicera och skapa meningsfulla ljusupplevelser.
• Bearbeta kunder och prospects inom västra och södra Sverige för kundmöten och projektstöd.
• Starkt driv och förmåga att ta initiativ för att bidra till framgång inom rollen.

Meriterande:
• Erfarenhet av försäljning
• Kontaktnät inom regionen
• Relevant eftergymnasial utbildning


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Joakim Whitefield på joakim@effektiv.se


Sökord
Belysning, light, Zumtobel, försäljning

Ansök nu

Strategisk Inköpare till Tingstad

Inköpare
Läs mer Dec 21
Är du en erfaren och engagerad strategisk inköpare som trivs med att navigera genom varierande arbetsdagar? Är du redo att ta plats i förarsätet och agera som den säljande kraften som säkerställer rätt kvalité för rätt pris? Då kan du vara den person vi söker till strategisk inköpare på Tingstad!

Din framtida arbetsgivare
Sedan 1959 har Tingstad haft privilegiet att lära känna både stora och små företagare i Norden, dessa företagare med djärv entreprenörsanda är Tingstads kunder. De har sporrats och skolats, ibland förvånats men alltid inspirerats. De har lyssnat, gjort om, gjort rätt, men framför allt vågat. Därför är Tingstad där de är idag. De satsade tidigt på en stark logistik, vilket deras idag hypermoderna lager är ett exempel på. När deras kunder växer måste de vara förberedda. Sortimentet består just nu av 100 000 artiklar, som finns där för att stötta inte bara en, utan alla företagares verksamheter. Tingstads fokus är förbrukningsvaror, arbetskläder och utrustning till din arbetsplats. Emballage och förpackningar, rengöring och hygienpapper, kontorsmaterial och porslin/bestick för att ge några exempel. Vi pratar om det där som bara ska finnas där. Till rätt pris, och precis när det behövs; Tingstad har det!

Tingstad är ett starkt?familjeföretag med rötterna i Göteborg. Kunderna finns i många olika branscher -?restaurangbranschen, fackhandeln och dagligvaruhandeln för att nämna några.

År 2022 var omsättningen ca 3,1 miljarder kronor.
Tingstads vision är?att skapa en enklare vardag för alla som driver en verksamhet.?
Verksamheten består av närmare 475?passionerade medarbetare stationerade i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontor och logistikcenter är beläget i Göteborg.

Vad erbjuder rollen?
Som strategisk inköpare på Tingstad kommer ingen dag vara den andra lik och du kommer att ha en nyckelroll i att leda och optimera inköpsprocesserna för att säkerställa kostnadseffektivitet och hög kvalitet på deras produkter. Med din kompetens och affärsförståelse blir du en viktig del av deras arbete med att fortsätta vara en pålitlig och innovativ aktör på marknaden.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Utveckla och implementera strategier för effektivt och kostnadseffektivt inköp.
- Förhandla fram konkurrenskraftiga priser och etablera långsiktiga affärsrelationer med leverantörer.
- Ansvara för att nya produkter görs säljbara.
- Ha en nära dialog med e-handel för att Tingstad på bästa sätt skall presentera produkterna på ett korrekt sätt på Tingstad.com
- Föra nära dialog med Operativ Inköpare avseende tillgång/saldo.
- Samarbeta nära med interna intressenter för att förstå och möta affärsbehov.
- Ansvara för att säkerställa hög kvalitet och överensstämmelse med företagets kravspecifikationer.

Vem är du?
Vi söker dig med erfarenhet och med gedigen kunskap inom strategiskt inköp. Du är en analytisk och strukturerad person som trivs med att arbeta i en dynamisk miljö. Din förmåga att förstå och kommunicera inköpsbehov till olika delar av organisationen gör dig till en nyckelperson i Tingstads verksamhet. Du som kollega har förmågan att agera med pondus och förmedla tuffa beslut när det behövs. Att vara en säljande inköpare på Tingstad innebär att du är kapabel att agera i olika situationer, hantera olika personer och samtidigt ha förmågan att se helheten och hela flödet. Korta beslutsvägar, möjligheten att påverka företaget och göra verklig skillnad kommer vara en del av din vardag.

Krav:
- Gedigen kunskap inom strategiskt inköp och erfarenhet från inköpsområdet.
- Förmåga att analysera marknaden och identifiera affärsmöjligheter.
- Starkt driv och initiativtagande för att bidra till framgång inom rollen.
- Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.
- Goda kunskaper inom excel.

Meriterande:
- Erfarenhet av internationell inköpsverksamhet.
- Relevant eftergymnasial utbildning inom inköp eller liknande område.
- Branschspecifik erfarenhet.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Markus Nordbring på markus@effektiv.se eller Joakim Whitefield på joakim@effektiv.se

Sökord
Inköpare, strategi, strategisk, purchaser, buyer, procurement

Ansök nu

Kundtjänst till Wackes

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Dec 14
Är du redo att bli en nyckelspelare inom sales support och vara en del av ett blomstrande företag? Är du passionerad när det kommer till att skapa och upprätthålla starka kundrelationer och trivs i en strukturerad arbetsmiljö? Då kan du vara den vi söker till kundtjänstteamet hos Wackes i Göteborg!

Din framtida arbetsgivare
Wackes viktigaste tillgång är deras anställda. Här möts du av en företagskultur som bygger på att det ska kännas roligt att gå till jobbet och där det finns plats för utveckling. Wackes värdeord – engagemang, nyfikenhet och respekt – ska genomsyra allt de gör.

Wackes erbjuder noggrant utvalda och hållbara produkter och tjänster som stärker och synliggör deras kunders varumärken. Deras expertis är varumärkesstärkande produktmedia och merchandise. Med ett tydligt kvalitets- och hållbarhetsfokus strävar de efter att följa och överträffa de högsta internationella CSR- och miljöstandarderna.

Wackes grundades 1983 i Borås och är nu bland de största i branschen inom Sverige. Deras ambition var, och är fortfarande, att tillhandahålla högkvalitativa marknadsföringslösningar till stora och medelstora globala och nordiska företag och organisationer. Under åren har de växt och utvecklat sitt erbjudande. Wackes har kontor i Borås, Göteborg, Malmö, Stockholm, Helsingfors, Oslo och Shanghai.

Vad erbjuder rollen?
I rollen som Kundtjänst-medarbetare kommer du bli en central del av kundtjänstteamet där du dagligen kommer att hantera olika aspekter av kundinteraktion. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå utav hantering av mail, chattar, säljsupport, orderhantering samt hantering av kundförfrågningar. I rollen kommer du att arbeta både självständigt men också i grupp vilket sätter krav på din självständighet men också din förmåga att samarbeta med andra kollegor.

Vem är du?
För att passa in i rollen är du en energifylld person som värdesätter struktur och flexibilitet. Du är en person som har enkelt för att sätta dig in i nya saker och system, och ser möjligheter och utveckling snarare än problem. Rollen kräver att du är nyfiken, driven och ser service och kvalité som viktiga aspekter i ditt arbete. Tidigare erfarenhet inom kundtjänst, sales support eller liknande är meriterande för rollen, men din personlighet och inställning kommer att vara det som avgör om du är den rätta för tjänsten. Vi ser gärna att du tidigare arbetat inom service eller med kundbemötande i någon form.

Krav:
- Hanterar svenska och engelska affärsmässigt, både i tal och skrift.
- Är en teamplayer – sätter laget framför jaget!

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet inom kundtjänst, säljsupport eller orderadministration
- Besitter kunskaper i Office 365

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Markus Nordbring på markus@effektiv.se

Sökord
Kundtjänst, administration, sales support

Ansök nu

Belysningsexpert till Zumtobel Group

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Nov 24
Är du en passionerad belysningsexpert som trivs med att skapa ljusa upplevelser och bygga starka relationer? Har du erfarenhet av belysningsbranschen och vill vara en del av ett företag som är ledande inom innovation och design? Då kan du vara personen vi söker till rollen som Belysningsexpert hos Zumtobel Group!

Din framtida arbetsgivare
Zumtobel Group står sedan mer än 70 år för innovation, unika produkt- och tjänstelösningar samt exklusiv design inom belysning. Zumtobel drivs av att förbättra livskvalitén för människor genom belysning med marknadens bästa belysningslösningar, och samtidigt bidra till en hållbar framtid genom energibesparande lösningar. Zumtobel Group är idag etablerat i 73 länder och och kombinerar styrkan hos en global tillverkare med en stark lokal närvaro. Sortimentet består av ett komplett erbjudande inom belysning och varumärkena Zumtobel, Thorn samt Tridonic. I Sverige har Zumtobel Group kontor i Stockholm och Göteborg samt huvudkontor i Malmö.
Läs mer på https://z.lighting/en , www.zumtobel.com , www.thornlighting.se.

Vad erbjuder rollen?
Som Belysningsexpert hos Zumtobel Group är din huvudsakliga uppgift att samverka med och påverka föreskrivande led, med syfte att sälja in Zumtobels produkter och tjänster. Med din starka drivkraft, affärsförståelse och relationsbyggande förmåga blir du nyckeln till att främja Zumtobel Groups produkter och lösningar för både inom- och utomhusbruk. I denna säljande roll använder du dig av dina förmågor och kompetenser inom belysning för att övertyga om varför just Thorn och Zumtobel är det optimala valet för kommande projekt. Genom proaktivt och långsiktigt arbete gentemot föreskrivande led spelar du en avgörande roll i att befästa Zumtobel Groups position på marknaden och skapa hållbar tillväxt.

Exempel på arbetsuppgifter:

Arbeta strategiskt för att kartlägga marknaden och säkerställa tillväxt.

Utveckla och vårda nära relationer med elkonsulter och arkitekter.

Fungera som en kunskapskälla, utbilda kunder samt sälja in Zumtobel Groups produkter och lösningar.

Delta aktivt i tidiga skeden av byggprojekt och påverka beslutsprocessen.

Delta i olika evenemang och föreläsningar i egenskap av belysningsexpert för att utöka sitt nätverk och stärka Zumtobels närvaro vid branschevent.



Vem är du?
Zumtobel Group söker en erfaren individ med gedigen kunskap inom belysning. I denna spännande roll kommer du att vara en nyckelperson som inte bara har förmågan att förstå och kommunicera belysningsprodukter, utan också att skapa meningsfulla lösningar och upplevelser inom ljus.

Vidare är du en strukturerad och analytisk person som gillar att ha många bollar i luften. Du är en engagerad teamplayer som är driftig, resultatinriktad och en bra ambassadör för företaget. Tack vare din karisma, förmåga till att hitta lösningar och att måla upp ett behov lämnar du ett avtryck hos dem du besöker och ser till att Zumtobel Groups produkter är med i kommande projekteringar.

Krav:

Gedigen kunskap inom belysning erfarenhet från belysningsbranschen

Förmåga att kommunicera och skapa meningsfulla ljusupplevelser.

Bearbeta kunder och prospects inom västra och södra Sverige för kundmöten och projektstöd.

Starkt driv och förmåga att ta initiativ för att bidra till framgång inom rollen.


Meriterande:

Erfarenhet av försäljning

Kontaktnät inom regionen

Relevant eftergymnasial utbildning


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.



Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Joakim Whitefield på joakim@effektiv.se

Sökord
ljusdesign, föreskrivande led, försäljning, ljusrådgivare, ljusexpert

Ansök nu

Chaufförer för kommande uppdrag

Lagerarbetare
Läs mer Nov 22
Drömmer du om en dynamisk arbetsplats där du dagligen kommer vara en nyckelspelare i att leverera högklassiga varor till kunder runt om i Göteborg? Då kan du vara den vi söker!

Vad erbjuder rollen?
I rollen som chaufför kommer du dagligen att arbeta med att leverera varor till kunder runt om i Göteborg. Du kommer att vara hjärtat i den dagliga distributionen och ha en central roll i att skapa en fantastisk kundupplevelse. Du som söker bör vara flexibel när det kommer till tider och kunna arbeta både dag/ kväll och helg.


Krav:
- B-körkort i minst 2 år.
- Hög service känsla.
- Flytande Svenska i tal och skrift
- God fysisk form.
- Kan arbeta varierade arbetstider.

Meriterande
- C-körkort, BE- körkort
- Tidigare erfarenhet av budbil, lastbil eller stadskörning.
- Bra lokalkännedom över Göteborg med omnejd.


Vem är du?
Vi söker efter en passionerad och ansvarstagande person som älskar att köra bil och leverera service i världsklass. Du är självgående, har lokalkännedom samt att du trivs i ett högt tempo. Din positiva inställning och förmågan av att kommunicera kommer att göra dig till den perfekta lagspelare i vårt team.

Är du redo för nästa spännande steg i din karriär? Skicka in din ansökan redan idag!


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.


Sökord
Chaufför, Göteborg, B-körkort, BE-körkort, C- körkort, Transport

Ansök nu

Dansktalande kundtjänstmedarbetare

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 21
Är du redo för nästa steg i din karriär och söker en spännande möjlighet att briljera inom kundtjänst? Då har vi den perfekta platsen för dig! Vi söker en energisk och erfaren dansktalande Kundtjänstmedarbetare för att förstärka vårt team.


Vad erbjuder rollen?
Som dansktalande kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta med att stötta och assistera våra kunder på den danska marknaden. Du kommer tillhandahålla högkvalitativ kundsupport på danska via telefon, mail samt via chatt. Vi är en modern arbetsplats med en öppen företagskultur som ger möjlighet till delvis arbete hemifrån.

Arbetsuppgifter:
- Kundsupport och delvis försäljning via telefon, chatt och mail.
- Hantera och stödja processen för offerter, säljsupport, orderläggning och leveransbevakning.
- Aktivt sträva efter att ge bästa möjliga service till våra kunder.
- Samarbeta med kollegor inom kundtjänstteamet, försäljning och administration.

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av kundtjänst, administration, försäljning eller liknande.
- Kunskaper i övriga skandinaviska språk är meriterande.
- Erfarenhet av att arbeta med Office 365.

Krav:
- Mycket goda kunskaper i danska i tal och skrift.
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.


Vem är du?
För att lyckas i rollen som dansktalande kundtjänstmedarbetare ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet inom kundtjänst, försäljning eller orderadministration. Du är bekväm med att kommunicera obehindrat på danska, svenska och engelska i både tal och skrift. Goda kunskaper i Office-paketet och en förmåga att laborera mellan olika arbetsuppgifter dagligen.
Som person är du driven och besitter en positiv inställning och hög servicekänsla. Du ser möjligheter snarare än problem och har lätt för att sätta dig in i nya situationer och system. Du är en person som trivs i en tempofylld miljö, du besitter utmärkta kommunikationsfärdigheter och trivs i en administrativ och serviceinriktad miljö.

Anställningsvillkor:
- Start: Enligt överenskommelse
- Omfattning: Heltid
- Arbetsplats: Göteborg


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.


Sökord
Kundtjänst, säljsupport, Kundservice, Dansktalande, Danska, Göteborg

Ansök nu

Marknadskoordinator till vår kund i Göteborg

Marknadskoordinator
Läs mer Nov 17
Är du en organiserad och drivande person som trivs i ett högt tempo och älskar att vara spindeln i nätet? Har du erfarenhet av att hantera många projekt samtidigt och är van att arbeta med marknadsföring både digitalt och i tryck? Då kan du vara den marknadskoordinator vi söker för vår kund i Göteborg!

Vad erbjuder rollen?
Som marknadskoordinator kommer du att vara hjärnan bakom våra evenemang och säkerställa att allt flyter smidigt. Dina ansvarsområden inkluderar:

- Kontakt med utställare och besökare: Du blir den primära kontaktpersonen för både utställare och besökare, vilket kräver god kommunikationsförmåga och serviceanda.

- Uppdatering av hemsidor: Ansvar för att hålla företagets hemsidor uppdaterade och attraktiva.

- Marknadsföringsstrategier: Realisera och följa upp marknadsföringsstrategier i digitala och tryckta medier.

- Tekniska plattformar: Arbeta i olika sociala plattformar som Meta och LinkedIn, samt hantera verktyg som Mailchimp och Google Ads.

- Projektplanering: Löpande uppdatera och hantera projektplaneringsverktyg för att säkerställa smidiga genomföranden.

- Evenemangsmedverkan: Var med under evenemangen för att säkerställa att allt fungerar enligt plan.

Vem är du?
Vi söker dig som:

- Har relevant arbetslivserfarenhet och är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

- Kan hantera Office-programmen och har erfarenhet av att arbeta i Wordpress och Elementor.

- Är flexibel, lösningsorienterad och har hög integritet.

- Trivs i en agil miljö och är van att arbeta med högt tempo och många projekt samtidigt.

- Har ett eget driv och vill ständigt utvecklas

Resor i jobbet tillkommer då flera av eventen arrangeras på annan ort

Tillträde: Period: 2/1 2024 - 2/6 2024
Tjänst: Projektanställning 100%. Med chans
till förlängning.
Placeringsort: Göteborg


Är detta din perfekta match?
Om du är redo för nya utmaningar och vill vara med och skapa minnesvärda evenemang, ser vi fram emot att ta del av din ansökan!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Sökord
marknad, event, koordinering

Ansök nu

C-korts Chaufför

Budbilsförare
Läs mer Nov 17
Har du C-körkort och Yrkeskompetensbevis? Nu söker vi dig som vill jobba på DHL Express som chaufför och utgå ifrån deras kontor i Landvetter! På DHL Express arbetar du i en fartfylld och spännande vardag där du varje dag får chansen att utvecklas i din roll. Vill du vara med och måla världen gul? Varmt välkommen med din ansökan!

Din framtida arbetsgivare
DHL Express är världens ledande leverantör av internationella expresstransporter och nu söker de dig som vill bli en i teamet och måla världen gul. På DHL Express Landvetter hanteras försändelser från hela världen. De har terminalverksamhet och distribution och är ca: 180 medarbetare som arbetar med att hantera allt från att sortera paket, införtulla paket, köra kurir och skicka export. De vardagliga utmaningarna består av att hantera samtliga paket samma dag och varje paket är tidskritiskt. DHL tar sitt sociala ansvar genom att löpande arbeta med åtgärder för att minska klimatpåverkan och genom att bidra med katastrofhantering samt utbildning.

DHL Express utsågs år 2021 till värdens bästa arbetsgivare av organisationen Great Place To Work - hos DHL är det människorna som räknas! Här uppmärksammas skillnaden du medför i verksamheten och tillsammans delas stoltheten i de Internationella Expresstjänsterna. Du erbjuds ett roligt jobb med grymma kollegor samt möjligheten till personlig och yrkesmässig utveckling.

Vad erbjuder rollen?
I tjänsten som chaufför ansvarar du för leverans och hämtning av paket hos kunderna i ditt område. Arbetet utförs enligt givna instruktioner och processer där du representerar DHL Express i alla kundmöten. Rollen kan även innebära sortering, paketering, lossning och lastning av gods, samt kontrollera tillhörande dokumentation. Tjänsten innebär även att man arbetar i team med sina kollegor och transportledare för att tillsammans garantera toppklassig kundservice. I arbetet kan det förekomma tunga lyft.

Arbetstiderna är vardagar kl. 07:00 – 18:00 eller kl 09:00 - 18:00.

Vem är du?
Vi söker dig som trivs i ett högt tempo där du sätter kunden i fokus, samt värnar om högklassig service och kvalité. Detta arbete är så mycket mer än bara ett chaufförsjobb. Det är ett socialt arbete där du är ansiktet utåt för DHL, du har den dagliga kundkontakten och alla kunder är lika viktiga. Därför är kundservice, kvalitet och effektivitet viktigt i varje kundmöte. För att trivas i rollen som chaufför är Du prestigelös och flexibel.

Krav:
- Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
- C-körkort.
- YBK, Yrkeskompetensbevis.
- Gymnasieutbildning eller likvärdigt.
- Godkänt utdrag ur Polisens belastningsregister.
- Godkänd säkerhetsprövning pga. att arbetet sker inom säkerhetsklassat område, prövningen utförs av Effektiv & DHL Express.

Meriterande:
-Tidigare vana av arbete som kurir/budbilsförare.
-Tidigare vana från annat arbete inom kundservice.

Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag, intervjuer och tillsättningar kommer att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Om Team Effektiv
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra kärnvärden Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till DHL Express med chans till förlängning/övertag av kund.

Sökord
Lastbil, Chaufför, Landvetter, Göteborg, DHL, Express, C-körkort, C-kort, YBK, Kundservice.

Ansök nu

Säljare till Repipe

Account manager
Läs mer Nov 13
Är du en driven och erfaren säljare inom fastighetsbranschen? Då kan du vara den vi söker för rollen som säljare på Repipe! Med möjligheten att samarbeta med externa kontaktytor såsom fastighetsägare, brf-styrelser och föreningar samt fastighetsförvaltare, har du chansen att ta din erfarenhet och drivkraft till nästa nivå och påverka vår försäljningsframgång.

Sök nu och bli en del av vårt framgångsrika team!

Om företaget
Repipe Sverige AB växer snabbt och är idag Sveriges största och ledande reliningsföretag. Vi är måna om att ha en god förankring i våra kunders närområden. Därför har vi under de senaste åren förvärvat och knutit till oss ett flertal bolag med god lokalkännedom som idag jobbar efter våra gemensamma mål och erbjuder samma höga kvalitet på tjänster.

För oss är varje projekt unikt och förbereds noggrant innan vi sätter i gång. Vi ska alltid leverera marknadens bästa relining med fokus på social-, ekonomisk och miljömässig hållbarhet. Detta gör vi genom att säkerställa att våra anställda har hög kompetens och genomgår regelbundet utbildningar för att vara uppdaterade kring de senaste materialen och metoderna.


Vad erbjuder rollen?
Som Säljare på Repipe är din huvudsakliga uppgift att öka försäljningen och samtidigt vårda och utveckla relationen med våra befintliga kunder. Genom en hög aktivitetsnivå och en passion för försäljning kommer du att spela en avgörande roll i vår framgång.

Du kommer att samarbeta med externa kontaktytor, inklusive fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, styrelser och fastighetsförvaltare. Ditt arbete bidrar till att skapa starka och långsiktiga partnerskap.

Arbetsuppgifter:
• Prospektering och nykundsbearbetning
• Utveckling och underhåll av långsiktiga kundrelationer
• Kalkylering av offerter och anbud
• Marknadsföringsaktiviteter


Vem är du?
Vi ser fram emot din ansökan om du har en bakgrund inom försäljning, erfarenhet inom branscher som förvaltning eller entreprenörskap är mycket värdefull. Vidare behöver du vara flytande i svenska och ha ett giltigt körkort.

Viktiga kompetenser för rollen:
• Driven och självstyrd
• Starkt kontaktnät och förmåga att bygga nätverk
• Affärssinne och kommunikativ förmåga




Är detta din perfekta match?
I denna roll erbjuder vi dig möjligheten att vara en nyckelperson i företagets framgång. Du kommer att ha chansen att utveckla din säljförmåga, bygga starka relationer och påverka vår tillväxt. Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön och förmåner som stödjer din arbetsdag.

Du trivs med att bygga relationer och har en förmåga att driva affärer framåt. Om du är självgående, har en teknisk förståelse och vill vara en del av vårt team, kan detta vara din perfekta match!

Om du känner att du är rätt person för denna roll och är redo att ta nästa steg i din karriär, ser vi fram emot att höra från dig. Sök nu och bli en del av Repipe-teamet!


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos Repipe.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 3 dec 2023. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Haroula Karasimou på haroula@effektiv.se.

Ansök nu

Billackerare till Bilia

Fordonslackerare
Läs mer Nov 3
Vill du bli en del av Bilias fantastiska team och kombinera dina erfarenheter inom billackering med ambitionen att vara en del av branschens bästa servicebolag? Då är det dig vi söker som billackerare till Bilia i Göteborg med omnejd. Du kommer tillhöra ett fantastiskt team där alla hjälper varandra.

Din framtida arbetsgivare
En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.
Vi tycker man ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanken och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Vad erbjuder rollen?
Som billackerare hos oss kommer du att vara ansvarig för ett brett spektrum av uppgifter, inklusive förarbete, lackering och justering. Det innebär slipning, maskering, spackling och noggrann applicering av lack. Din expertis är nyckeln till att säkerställa att varje fordon får en perfekt finish.

Vem är du?
Vi tror att du har fordonsteknisk utbildning motsvarande gymnasienivå, eller liknade erfarenhet från billackering. Du har erfarenhet av lackeringsarbete samt goda kunskaper. Erfarenhet av att arbeta med Cabas och planeringssystemet Cab-plan är meriterande. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
• Vara noggrann och kvalitetsmedveten.
• Positiv och professionell i bemötande mot andra.
• Samarbetsvillig och arbetar bra individuellt såsom i grupp.

Villkor:
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Göteborg, Kungälv eller Kungsbacka

Om Team Effektiv
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.
För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos?Bilia.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Din ansökan vill vi ha senaste den 2023-11-02, rekryteringsprocessen kommer vara pågående under perioden. Eventuella frågor besvaras av Milad Mohammadieh 031-14 47 02 eller Milad.mohammdieh@effektiv.se

Sökord
Billackerare, lackering, bilservice, Karossmålning, fordonslackerare

Ansök nu

Däckskiftare

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Sep 12
Är du en person som älskar att arbeta med bilar och är noggrann när det gäller detaljer? Då kan du vara den vi letar efter för ett två månaders uppdrag hos vår kund i Sisjön! Vi söker en entusiastisk och skicklig däckskiftare som vill vara en del av vårt team och hjälpa våra kunder att hålla sig säkra på vägarna i alla väderförhållanden.

Vad erbjuder rollen?
I rollen som däckmontör arbetar du med att byta däck på personbilar tillsammans med dina kollegor. Arbetet innebär däckskifte, balansering och däckinspektion bl.a. Tunga lyft förkommer och därför behöver du ha en god inställning till fysiskt arbete, med stundtals högt tempo. Vidare har du även daglig kundkontakt.

Vem är du?
Vi söker dig som har en positiv inställning till arbetet och gärna ett intresse för bilbranschen. Du är ansvarstagande, trivs att arbeta i grupp och har en god fysik för att kunna hantera däckens storlek och tyngd. Du trivs med ett fysiskt arbete med emellanåt högt tempo.

I rollen som däckmontör har du nära kontakt med kunderna och det är därför viktigt att ha en god servicekänsla. Erfarenhet av däckmontering sedan tidigare är ett krav, samtidigt som din vilja och ditt engagemang har stor betydelse. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vidare ser vi att du har ett giltigt B-körkort då det ibland finns behov av att hjälpa kunden att köra in och ut bilen till monteringshallen. Även flytande svenska i tal och skrift samt en god kommunikationsförmåga gentemot kunder och kollegor krävs för att passa för tjänsten.

Tjänst: Däckskiftare/Däckmontör/Hjulskiftare
Arbetstid: Dagtid kl. 07:00-16:00 måndag-fredag
Varaktighet: Cirka 2 månader
Start: Oktober
Var: Sisjön, Göteborg

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Sökord
Däckmontör, däckskiftare, hjulskiftare, Göteborg, verkstad, montör, Sisjön, däck

Ansök nu

Extrajobb på lager i Mölndal

Lagerarbetare
Läs mer Sep 11
Söker du ett extrajobb vid sidan av studier eller har du en annan sysselsättning på minst 50%? Har du tidigare erfarenhet av lagerarbete? Vi söker studenter eller dig med annan sysselsättning som vill arbeta någon dag i veckan på vår kunds lager i Mölndal. Varmt välkommen med din ansökan!

Vad erbjuder rollen?
I rollen som lagermedarbetare kan arbetsuppgifterna variera beroende på avdelning. Det kan innebära orderplock, pack, dekantering, arbete med lastning, lossning bl.a. Du kommer hantera inleveranser och plocka ordrar till både E-handelskunder och butik. Innehar du truckkort och visar framfötterna kan viss truckkörning förekomma. Arbetet är fysiskt då man arbetar stående och tunga lyft kan förekomma!

Arbetstiderna är varierande, men vår kund har som mest behov Måndag, Fredag och Söndag. Som extraanställd kommer du att få registrera din tillgänglighet själv, för att sedan bli bokad på pass vid behov.

Vem är du?
Vi söker dig som studerar på minst 50% med ett flexibelt schema då det är viktigt att ha möjligheten att hoppa in med kort varsel. Vi ser gärna att du har mer än ett år kvar av dina studier. Du som person är prestigelös, engagerad och produktiv.

Krav:
- Studerande om minst 50% eller annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%
- Kan arbeta minst 2 dagar i veckan
- Kan arbeta dag, kväll och/eller helg
- Flytande svenska i tal och skrift

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet inom lager, logistik, terminal
- Truckkort, ange behörigheter i din ansökan

Vi är alltid på jakt efter engagerade studenter som vill skaffa sig erfarenheter, så låter inte detta som något för dig får du gärna tipsa en kompis! Ansökningarna kommer att gås igenom löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om Team Effektiv
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

Sökord
Lager, Lossning, Mölndal, Student, Extrajobb, Deltid

Ansök nu

Junior Administratör till Kvällsskift

Transportadministratör
Läs mer Okt 23
Är du på jakt efter nya erfarenheter? Hos DHL ges du möjligheten att arbeta med administration och kundservice inom logistik och tullärenden. DHL Express är världens ledande leverantör av internationella expresstransporter. De söker nu administratörer till sitt härliga kvällsteam. Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är ”logistikbolaget för hela världen”. De erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. Med ett globalt nätverk som består av mer än 220 länder och territorier och med 275 000 medarbetare över hela världen erbjuds kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom. Allt för att på bästa sätt kunna tillgodose kundens behov av tjänster som täcker hela varuflödeskedjan.

DHL har fem år i rad utsetts till ”Top Employer” och även fått den svenska utmärkelsen ”Topp 100 mest spännande arbetsgivare”, och det är givet – hos DHL är det människorna som räknas! De uppmärksammar skillnaden du medför i verksamheten och tillsammans delas stoltheten i deras Internationella Expresstjänster. Ta chansen att bli en del av DHLs stjärnteam!

Customs Clearance Production Unit (CCPU) på Landvetter är en specialistavdelning för in- och utförtullning av samtliga DHL Express tullpliktiga sändningar. Teamet består för närvarande av ca. 40 medarbetare indelade i två grupper: Import och Export.

Vad erbjuder rollen?
Alla DHL Express kunder är lika viktiga och därför är service, kvalitet och snabbhet viktigt i alla delar av arbetet. I rollen som administratör är du en del av importteamet och arbetar med importförtullningar samt olika former av rapporteringar. DHL arbetar främst i ett program som heter Emma Systems.
Ditt främsta fokus kommer att vara administration och hantering av tulldeklarationer. Men dina arbetsuppgifter kommer även att bestå av:
Att representera DHL Express i varje kontakt såväl internt som externt.
Att ge hög service.
Att hantera importförtullningar.
Att arbeta med uppföljningar.
Att arbeta med olika former av rapportering i olika datasystem.


Villkor:
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Anställningsform: Visstidsanställning 6 månader.
Arbetstider: Måndag till fredag, kl. 13:30-22:06.
Placeringsort: Landvetter.

Vem är du?
Vi söker nu två personer som vill ansluta sig till kvällsteamet. Vi tror att du som söker rollen som Tulladministratör hos DHL Express är en person som trivs med att jobba tillsammans, både med kunder och kollegor. Du är noggrann och tar ansvar för ditt arbete. Som person är du utåtriktad och duktig på att kommunicera med andra i tal och skrift. Vi tror även att du som söker är duktig på att organisera det egna arbetet och har en vana av att arbeta flexibelt och ta egna beslut. Hos DHL arbetar man tillsammans och vi hoppas därför att du värdesätter samarbete!


Krav för denna roll:
Administrativ erfarenhet.
God IT vana.
Minst gymnasieexamen.
Kunna tala och skriva flytande på både svenska och engelska.
Godkänt utdrag ur Polisens belastningsregister.
Godkänd säkerhetsprövning då du kommer att arbeta inom säkerhetsklassat område.


Meriterade:
Erfarenhet av Emma Systems.
Utbildning mot logistik och tull.

Då DHL Express ligger vid Landvetter flygplats är det av vikt att du har möjlighet att ta dig dit utan problem.

Om Team Effektiv
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra kärnvärden Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten kommer du få en anställning via Effektiv och vara uthyrd som konsult till DHL Express i sex månader.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum. Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord
Administration, kundservice, admin, tullhantering, tulldeklarationer, deklarationer, Landvetter, heltid, logistik, transport, DHL, tull, kvällstid.

Ansök nu

Nykundsdriven Säljare

Systemsäljare
Läs mer Nov 3
Är du en driven säljare som brinner för att alltid ligga steget före och att skapa långsiktiga kundrelationer? Vill du tillhöra ett lokalt team i en internationell miljö? PTV står i startgroparna med en spännande framtid framför sig, vill du med på resan?

Din framtida arbetsgivare
PTV Nordics är en del av PTV Logistics och riktar sig mot den nordiska marknaden. PTV är en leverantör av digitala lösningar för ruttplanering för transporter av gods och människor. Verksamhetens kunder är transportföretag, men kommer också från branscher som normalt inte förknippas med logistik, t.ex. hemtjänst och resande servicetekniker. Genom smartare planeringssystem utför de samma uppdrag på kortare tid, med kortare totala körsträckor och ibland även med färre bilar. Dessa lösningar leder till kostnadsbesparingar och är dessutom bättre för miljön.

Vad erbjuder rollen?
I rollen som säljare hos PTV Nordics kommer du att skapa nya affärer genom att proaktivt och långsiktigt bygga relationer och affärsmöjligheter. Arbetet präglas av ett seriöst och ärligt relationsbyggande i en värdeskapande försäljning. Här ges du möjlighet att utvecklas, så väl som person som inom företaget i en organisation med korta beslutsvägar och som tror på att utbilda och utveckla sina medarbetare.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
- Nykundsbearbetning. Arbetet är till stor del av uppsökande karaktär.
- Prospektera och presentera PTV:s unika koncept och värden.
- Bearbeta prospekt från första kontakt till skrivet avtal.
- Påverka och arbeta enligt egen säljbudget.

Vem är du?
PTV öppnar dörrarna för en engagerad och målinriktad person med en passion för försäljning. Vi söker en person som har en stark drivkraft att utvecklas och blomstra i en dynamisk arbetsmiljö.

Vi letar efter en person med en proaktiv och lösningssökande inställning. Ditt fokus ligger på att skapa värde för kunderna genom att förstå deras behov och erbjuda lösningar som går utöver produkter. Du är ambitiös och har förmågan att på ett övertygande sätt förmedla idéer och värden. Vidare är du strukturerad med ett stort mått ansvarstagande och gillar tänka utanför boxen.

Krav:
- Flertalet års erfarenhet av b2b-försäljning
- Erfarenhet av att bedriva nykundsbearbetning med goda resultat
- Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift
- Intresse för logistik och planering

Meriterande:
- Erfarenhet av logistik-branschen
- Eftergymnasial utbildning
- Kunskaper inom norska, danska eller finska

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 2023-11-19. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Markus Nordbring på markus@effektiv.se.

Sökord
Säljare, Account manager, sälj, försäljning, utesäljare, It-säljare

Ansök nu

Extrajobb Kvällsskift

Terminalarbetare
Läs mer Okt 24
Söker du ett extrajobb och vill jobba kvällspass? Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%? Kul! Nu söker DHL i Landvetter dig som vill jobba extra som Terminalarbetare på deras kvällsskift. Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är ”logistikbolaget för hela världen”. De erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. Med ett globalt nätverk som består av mer än 220 länder och territorier och med 275 000 medarbetare över hela världen erbjuds kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom. Allt för att på bästa sätt kunna tillgodose kundens behov av tjänster som täcker hela varuflödeskedjan.

DHL har fem år i rad utsetts till ”Top Employer” och även fått den svenska utmärkelsen ”Topp 100 mest spännande arbetsgivare”, och det är givet – hos DHL är det människorna som räknas! De uppmärksammar skillnaden du medför i verksamheten och tillsammans delas stoltheten i deras Internationella Expresstjänster. Ta chansen att bli en del av DHLs stjärnteam!

Vad erbjuder rollen?
Som terminalarbetare på DHL arbetar du med lastning, lossning och sortering av både paket och pallgods. Du processar även paketen vid Cargoscan. Du säkerställer att arbetet utförs enligt de gällande instruktioner och rutiner som finns.

Uppdraget startar omgående. Nu har vi platser på Kvällsskiftet och söker dig som vill jobba flera pass i veckan.
Dina arbetstider kommer att vara kl 17:00-21:30.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, platserna kan därför komma att tillsättas innan slutdatum.


Vem är du?
För att passa i rollen som terminalarbetare krävs det att du är en lagspelare som trivs med att jobba fysiskt. Vi tror att du som person har lätt för att lära dig och ta till dig instruktioner. Då arbetet är fysiskt och lyft är en del av arbetet ser vi att du trivs i en sådan miljö. Som person tror vi att du är prestigelös, flexibel och vågar ta egna initiativ. Du kommer att tillhöra ett engagerat och lättsamt team, där alla jobbar som ett lag!
Du kommer att schemaläggas utifrån din tillgänglighet veckan innan, men bokningar samma vecka kan också göras vid behov.

Krav:
- Gymnasieutbildning eller likvärdigt.
- God svenska och/eller engelska i tal och skrift.
- Godkänt utdrag ur Polisens belastningsregister.
- Godkänd säkerhetsprövning då du kommer att arbeta inom säkerhetsklassat område.
- Giltigt studieintyg eller intyg om annan sysselsättning om minst 50%.

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Viktigt att det framgår i ditt Cv att du studerar i dagsläget och planerar att göra det i minst 1 år till. Om du har en annan sysselsättning, beskriv hur detta skulle gå att kombinera med arbetet!

Om Team Effektiv
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till DHL med chans till övertag.

Välkommen med din ansökan!


Sökord
DHL, Terminal, Lager, Extrajobb, Student, Deltid, Kvällsjobb, Landvetter, Göteborg

Ansök nu

Dubbelskillad personal till ICA

Lagerarbetare
Läs mer Okt 13
Vi söker en mångsidig och engagerad individ för en spännande roll som dubbelskillad lagermedarbetare och B-chaufför. Du kommer vara hjärtat av vårt team, hantera både lageruppgifter och ansvara för smidig varudistribution.

Vad erbjuder rollen?
Lagerarbete: Plockning, packning, och hantering av inkommande varor.
Chaufförsuppgifter: Ansvar för packning och utleverans av varor, med högsta servicenivå.

Krav:

B-körkort i minst 2 år.

Meriterande:
Erfarenhet av lagerarbete och/eller distribution är meriterande.
God fysik och hög arbetsmoral.
Flytande svenska i tal och skrift. Engelska är en fördel.

Vem är du?
Du är självgående, ansvarsfull och trivs med varierande arbetsuppgifter. Att hantera både lageruppgifter och vara en skicklig chaufför är din styrka. Du är serviceinriktad, har utmärkt lokalkännedom och är van att hantera olika leveransscheman. Om du är redo för en utmaning och vill vara en del av vårt dynamiska team, skicka in din ansökan redan idag!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.


Sökord
Lagermedarbetare, Chaufför, Göteborg, Arendal

Ansök nu

Däckskiftare till Ringön

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Okt 12
Nu är CityDäck på jakt efter däckskiftare med intresse för fordon och erfarenhet inom däckskifte. Verkstaden, belägen på Ringön på Hisingen, är känd för kvalitet och service. Vill du bli en del av deras team?

Om företaget
Mer än bara däck!

Hos oss på CityDäck får du inte bara kvalitetsdäck till marknadens bästa priser. Här erbjuder vi allt som krävs för att du ska trivas med dina hjul. Vi har mängder av fälgar, vilka du kan se med dina egna ögon i Nordens största fälg-showroom. Och naturligtvis utför vi alla de tjänster du behöver för att kunna köra säkert, snyggt och snabbt, som t.ex. däckmontering, däckbyte, hjulinställning och fälgrenovering.

Men vi erbjuder inte bara varor och tjänster. Ett besök på CityDäck ska vara en upplyftande erfarenhet. I Nordens flottaste reception, med gratis wi-fi och gratis kaffe och ett särskilt lekrum för barnen, möts du av våra professionella personal som gör allt för att ditt besök här ska vara en positiv upplevelse.

Vad erbjuder rollen?
Rollen erbjuder ett utmanande och givande arbete i en modern och välskött verkstad. Hos Citydäck får du möjlighet att arbeta tillsammans med ett team av erfarna och engagerade kollegor.

Arbetsuppgifter:
Utföra däckskifte på olika typer av fordon. Montering, balansering och skiftning.
Inspektion och underhåll av däck och fälgar.
Möjlighet att stötta med andra uppgifter i verkstaden vid behov.

Detta är ett konsultuppdrag med start i slutet av oktober och förväntas på gå till mitten av december, men för rätt person finns möjlighet till förlängning och övertag.
Arbetstider: kl 7-16 Måndag - Fredag.
Adress: Ringövägen 11, 417 07 Göteborg.

Vem är du?
Om du är en självgående och pålitlig däckskiftare som trivs i en snabb och utmanande arbetsmiljö, ser vi fram emot din ansökan. Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet av däckskifte, gärna från tidigare säsongsarbete eller skiftat privat. Vi ser gärna ett intresse för fordon och en vilja att utvecklas inom verkstadsbranschen.

Vi tror att du som söker har:
Tidigare erfarenhet av däcksäsong/Tidigare erfarenhet av verkstadsarbete
Kommunicerar på svenska i tal och skrift
Van vid och klarar av ett fysiskt arbete

Ett plus är om du har:
Körkort
Truckkort

Om Team Effektiv
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra kärnvärden Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Däckskiftare till Lerum

Fordonsmontör
Läs mer Okt 5
Är du passionerad när det kommer till bilar och har en öga för detaljer? Då kanske du är den vi letar efter till vårt uppdrag i Lerum! Vi söker just nu engagerade däckskiftare som vill bli en viktig del av ett härligt team. Varmt välkommen med din ansökan!

Vad erbjuder rollen?
I rollen som däckskiftare kommer du att arbeta med att byta däck på personbilar tillsammans med dina kollegor. Din vardag kommer att inkludera däckskiften, balansering och inspektion av däcken. Det kan också förekomma tunga lyft, så du bör vara bekväm med fysiskt arbete och att arbeta i ett tempofyllt miljö. Dessutom kommer du att ha daglig kontakt med kunder.

Vem är du?
Vi söker dig som är positivt inställd till arbete och kanske har ett särskilt intresse för bilbranschen. Du är ansvarstagande, trivs med att samarbeta i grupp och har den fysiska styrkan som krävs för att hantera däckens storlek och vikt. Du trivs med fysiskt arbete även när det går i högt tempo.

I rollen som däckskiftare kommer du att vara i nära kontakt med kunderna, så det är viktigt att du har en stark känsla för service. Erfarenhet av däckskifte är meriterande, men din vilja och engagemang spelar också en stor roll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi förväntar oss också att du har ett giltigt B-körkort eftersom det kan vara behov av att köra in och ut kundernas bilar till monteringshallen. Flytande svenska i tal och skrift samt god kommunikationsförmåga gentemot kunder och kollegor är också nödvändigt för att passa för tjänsten.

Arbetstid: Dagtid, måndag till fredag, kl. 07:00-16:00
Varaktighet: Cirka 2 månader
Start: Oktober
Plats: Sisjön, Göteborg



Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Sökord
Däckskiftare, Däckmontör, Lerum, Göteborg, Alingsås

Ansök nu

Erfaren truckförare till Kungälv

Truckförare
Läs mer Okt 12
Vi söker nu en erfaren och skicklig truckförare för ett spännande konsultuppdrag på vår kunds däcklager i Kungälv. Uppdraget förväntas pågå i cirka 3 månader, med möjlighet till förlängning för rätt person. Har du tidigare erfarenhet av att köra motviktstruck med snabb leverans och hög kvalitet? Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Vår kund är ett däcklager i Kungälv.

Vad erbjuder rollen?
Arbetet innebär till största del:
- Lossning och lastning av däckprodukter.
- Orderplockning och förberedelse för leverans.
- Lagerhållning och organisering.
- Upprätthålla och rapportera eventuella problem eller skador.
- Följa arbetsinstruktioner och säkerhetsriktlinjer noggrant.

Krav:
- Erfarenhet av truckkörning, Motviktstruck.
- Flytande i svenska, tal och skrift.
- B-körkort och tillgång till bil.

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av däcksäsong.

Vem är du?
För att passa i rollen behöver du ha omfattande erfarenhet av att köra motviktstruck i lagermiljö. Erfarenhet av arbete med däck eller liknande produkter är starkt meriterande. Noggrannhet är av största vikt eftersom du kommer att vara ansvarig för att hantera och förflytta däckprodukter på vårt lager. Varje detalj har betydelse. Förmåga att arbeta i högt tempo och hantera logistiska utmaningar är nödvändigt för att vara framgångsrik i denna roll. Vår kund prioriterar säkerhet på sitt lager. Du måste ha en stark förståelse för säkra truckkörningsmetoder och följa alla säkerhetsföreskrifter.

Arbetstiden kommer att variera. Under de första veckorna kommer du att arbeta dagtid, och därefter övergå till kvällstid.
Dagtid är kl 07-16 Mån-Tors, kl 07-15 Fre. Kvällstid kl 13-20 Mån-Fre.

Om Team Effektiv
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra kärnvärden Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.

Varmt välkommen med din ansökan
Om du är en erfaren truckförare med stor noggrannhet och snabbhet, och om du kan anpassa dig till varierande arbetstider, är du välkommen att söka detta konsultuppdrag!

Ansök nu

Extrajobb på Lindex DC

Lagerarbetare
Läs mer Sep 11
Din framtida arbetsgivare
Vi söker studenter som vill arbeta extra på lager på Lindex DC i Partille! Är du studerande eller har en annan sysselsättning på minst 50 %? Kan du tänka dig att jobba flexibla arbetstider? Då kan du vara den vi söker! Intervjuer och urval sker löpande så ansök redan idag!

Om företaget
För mer än 65 år sedan startade Lindex som ett underklädes­företag i Alingsås. Idag är vi ett internationellt modeföretag med flera olika koncept. Kvinnan betyder allt för oss, och vi vill stärka och inspirera kvinnor överallt. Det är vårt högre syfte. Lindex huvudkontor ligger i Göteborg och har cirka 4000 medarbetare. Vi har cirka 450 butiker på 19 marknader. Vi erbjuder shopping online på 34 marknader och världen över genom ASOS, Zalando, Next, Nelly och Boozt

På Lindex är det människorna som gör skillnad. Vi är som en stor familj här, med värderingar som hjälper oss att växa. Och vi tror på att göra saker tillsammans. För två är fler än en och tillsammans kan vi ha större påverkan. Om du känner likadant, är vi nog en väldigt bra matchning.

Läs gärna mer: https://about.lindex.com/sv/om-lindex/


Vad erbjuder rollen?
Typiska arbetsuppgifter för dig som varuhanterare/lagermedarbetare kommer vara kartonglossning från container, orderplock och dekantering för inlagring. Arbetet kan vara fysiskt krävande och tunga lyft kan förekomma. Även lättare truckkörning kan förekomma för de medarbetare som har truckkort.

Som extraanställd och sommarjobbare kommer du själv få registrera din tillgänglighet, baserat på denna blir du sedan utbokad på pass hos Lindex.

Vem är du?
Vi söker dig som studerar eller har en annan sysselsättning på minst 50 %. Vi ser att du som söker kan jobba minst 2 dagar i veckan samt att du har möjlighet att arbeta både dag och kväll, i vissa fall kan även lördagar förekomma. För att passa i denna roll behöver du vara en flexibel, driven och positiv person som har en stark vilja att lära sig. Vidare är du en lagspelare som trivs med att jobba tillsammans med andra i grupp. Vi ser gärna att du som söker har minst 1 år kvar av dina studier.

Är detta din perfekta match?
Krav:
- Studerande på minst 50 % eller annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50 %
- Flytande svenska i tal och skrift
- Kan arbeta minst 2 dagar i veckan
- Kan arbeta dag, kväll och även lördagar vid behov

Meriterande:
- Truckkort samt truckvana
- Tidigare erfarenhet inom lager och logistik
- B-körkort och tillgång till bil


Om Team Effektiv
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Sökord
Lindex, Lager, logistik, truckkörning, sommarjobb, lossning, Partille, Göteborg

Ansök nu

Lagermedarbetare till Göteborg

Lagerarbetare
Läs mer Okt 11
Är du en flexibel person som gillar att arbeta fysiskt och är på jakt efter nya spännande utmaningar? Då är det dig vi söker! Just nu letar vi på Effektiv efter drivna lagermedarbetare med hög arbetsmoral inför kommande behov hos våra kunder. Som konsult hos på Effektiv blir du en del av ett härligt team, där du får ta del av allt ifrån friskvårdsbidrag till att medverka på roliga konsultaktiviteter. Varmt välkommen att bli en del av vårt lag!

Vad erbjuder rollen?
Plock och pack men även lossning av containrar och andra vanligt förekommande uppgifter inom lager kommer vara dina arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta som lagerarbetare ute hos någon av våra kunder i Göteborg med omnejd. Har du efterenhet av truck och har truckkort, kan det även bli aktuellt med lättare truckkörning.

Vem är du?
I rollen som lagermedarbetare ser vi gärna att du är en flexibel och noggrann person som har enkelt för att både samarbeta och arbeta självständigt. Du är självgående och är van vid fysiskt arbete, då det i tjänsten kan förekomma tyngre lyft. Vi ser att du besitter flytande kunskaper i svenska i både tal och skrift, samt att du är en kommunikativ person som fungerar bra i grupp. Du som söker bör vara öppen för att kunna arbeta både dag, kväll men även helger vid behov.



Krav:?

- Flytande svenska i tal och skrift?

Meriterande:?

- Truckkort och truckvana, skriv dina behörigheter i ansökan
- Erfarenhet inom lager eller logistik
- B-körkort och tillgång till bil

Villkor:?
Ort:Göteborg med omnejd
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Dag, kväll samt eventuellt schemalagda helger


För den här tjänsten kommer du vara anställd som konsult hos oss på Effektiv och arbeta ute hos våra kunder.?

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Sökord
lagermedarbetare, lager, produktion, logistik, Göteborg

Ansök nu

Administratör till framtida uppdrag

Administrativ assistent
Läs mer Okt 11
Är du en strukturerad, lösningsorienterad och noggrann person som trivs i en administrativ roll? Har du tidigare erfarenheter från att arbeta inom det administrativa området eller vill du kanske hitta ett administrativ jobb där du kan påbörja din karriär? Vi vill komma i kontakt med dig som vill visa dig tillgänglig för våra kommande uppdrag. Våra kunder finns belägna i Göteborg och närliggande områden. Varmt välkommen med din ansökan!

Vad erbjuder rollen?
Beroende på kund och uppdrag kan dina arbetsuppgifter i rollen som administratör variera. Några vanligt förekommande arbetsuppgifter är följande:

- Administrera, hantera och leverera service till både interna och externa parter.
- Samordna projekt och diverse uppgifter att finnas tillgängligt på rätt plats vid rätt tidpunkt.
- Daglig kontakt med företag, kunder, leverantörer och myndigheter.
- Föra fram information ur databaser, sammanställa information samt delta i olika utredningar.
- Administrera fakturor, ordrar, inköp, kund-, konferens- och resebokningar.
- Registrera och administrera produkter och restnoteringar i ett affärssystem.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som administratör söker vi dig som är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad som person. Vi ser gärna att du har tidigare administrativa erfarenheter och en gymnasial utbildning. Meriterande är om du har eftergymnasial utbildning inom det administrativa området. Då arbetet kan präglas utav daglig kontakt med både interna och externa personer, talar och skriver du flytande i såväl svenska som engelska.

Vidare ser vi att du brinner för administration och känner dig bekväm med att axla en bred roll med diverse arbetsuppgifter. Vi söker dig som är en lagspelare och trivs med att arbeta i grupp, samtidigt som du känner dig bekväm med att arbeta självständigt. Slutligen är du en resultatinriktad och engagerad person som vill bidra med tidigare erfarenheter samt vara med på en utvecklingsresa.

Stämmer profilen överens med dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Om Team Effektiv
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Effektivitet, Driv, Långsiktighet och Framgång – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar?

Sökord
Administratör, administration, planering, förvaltning, admin

Ansök nu

Produktionsmedarbetare Partille Deltid

Lagerarbetare
Läs mer Sep 29
Vi söker nu för kunds räkning efter studenter som vill ansluta sig till deras team inom livsmedelsproduktion. Om du likt vi tycker att kvalitet, säkerhet och noggrannhet är viktigt, kan du vara den person vi söker. Har du en annan sysselsättning om minst 50% och vill jobba extra främst på dagtid? Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Vår kund är en livsmedelsproducent med en flexibel verksamhet. De är i grund och botten ett familjeföretag och deras produkter går idag att hitta i både matbutik och restaurang. Produktionen är belägen i Partille strax utanför Göteborg!

Vad erbjuder rollen?
I rollen som produktionsmedarbetare hos vår kund kommer du att övervaka produktionen av livsmedel, förberedning av material och ingredienser, samt kvalitetskontroll. Rollen innebär också att rapportera kvalitetsavvikelser och säkerställa att produkterna håller en hög standard. I en miljö som denna är det viktigt att kunna följa produktionsinstruktioner och säkerhetsföreskrifter noggrant. Du förväntas bidra till att upprätthålla en ren och säker arbetsmiljö.

Villkor:
Arbetstider: Varierande tider, dock främst dagtid. Dagtid, Måndag - Torsdag kl 06:30-15:00, Fredag kl 06:30-15:30. Kvällstid, Måndag - Torsdag kl 15:00-01:30.
Omfattning: Behovsanställning, med krav om arbete minst 2 dagar i veckan.
Tillträde: Omgående.

Vem är du?
För att trivas i rollen som produktionsmedarbetare tror vi att du gillar att delta aktivt i arbetslaget och kommunicerar effektivt med kollegor. Du har en förmåga att följa instruktioner och rutiner, du är noggrann och uppmärksam på detaljer. Detta är en fysisk roll där tyngre lyft kan förekomma. Om du har erfarenhet av arbete inom livsmedelsproduktion eller relaterat område är det absolut en fördel, men inte ett krav.

Krav:
Flytande svenska i tal och skrift.
18 år fyllda och avklarad gymnasiexamen.
Annan sysselsättning om minst 50%.
Möjlighet att jobba minst 2 dagar i veckan.
Möjlighet att jobba utannonserade tider, vilket kan kräva bil och körkort.

Meriterande:
Tidigare erfarenhet inom livsmedelsproduktion.
Tidigare erfarenhet inom lager/produktion.

Urval och intervjuer sker löpande och platserna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor kring rollen är du välkommen att kontakta oss!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget.

Sökord
Deltid, Extrajobb, Student, Produktion, Livsmedelsproduktion, Göteborg, Partille, Dagtid

Ansök nu

Produktionsmedarbetare Partille

Lagerarbetare
Läs mer Sep 28
Vi söker nu för kunds räkning efter två stycken produktionsmedarbetare som vill ansluta sig till deras team inom livsmedelsproduktion. Om du likt vi tycker att kvalitet, säkerhet och noggrannhet är viktigt, kan du vara den person vi söker. Vi ser fram emot att höra från dig, varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Vår kund är en livsmedelsproducent med en flexibel verksamhet. De är i grund och botten ett familjeföretag och deras produkter går idag att hitta i både matbutik och restaurang. Produktionen är belägen i Partille strax utanför Göteborg!

Vad erbjuder rollen?
I rollen som produktionsmedarbetare hos vår kund kommer du att övervaka produktionen av livsmedel, förberedning av material och ingredienser, samt kvalitetskontroll. Rollen innebär också att rapportera kvalitetsavvikelser och säkerställa att produkterna håller en hög standard. I en miljö som denna är det viktigt att kunna följa produktionsinstruktioner och säkerhetsföreskrifter noggrant. Du förväntas bidra till att upprätthålla en ren och säker arbetsmiljö.

Villkor:
Arbetstider: Varannan vecka dagtid och varannan vecka kväll. Dagtid, Måndag - Torsdag kl 06:30-15:00, Fredag kl 06:30-15:30. Kvällstid, Måndag - Torsdag kl 15:00-01:30.
Omfattning: Heltid, Visstidsanställning med goda chanser att gå över till kund.
Tillträde: Omgående.

Vem är du?
För att trivas i rollen som produktionsmedarbetare tror vi att du gillar att delta aktivt i arbetslaget och kommunicerar effektivt med kollegor. Du har en förmåga att följa instruktioner och rutiner, du är noggrann och uppmärksam på detaljer. Detta är en fysisk roll där tyngre lyft kan förekomma. Om du har erfarenhet av arbete inom livsmedelsproduktion eller relaterat område är det absolut en fördel, men inte ett krav.

Krav:
Flytande svenska i tal och skrift.
18 år fyllda och avklarad gymnasiexamen.

Meriterande:
Tidigare erfarenhet inom livsmedelsproduktion.
Tidigare erfarenhet inom lager/produktion.

Vår kund lägger stor vikt vid personlig lämplighet och platserna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor kring rollen är du välkommen att kontakta oss!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till övertag.

Sökord
Produktion, Produktionsmedarbetare, Livsmedel, Skift, Dagtid, Kvällstid, Göteborg, Partille, Heltid

Ansök nu

Engagerad däckskiftare sökes

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Sep 26
Är du en person som älskar att arbeta med bilar och är noggrann när det gäller detaljer? Då kan du vara den vi letar efter till vår kund i Sisjön! Vi söker en entusiastisk och skicklig däckskiftare som vill vara en del av vårt team och hjälpa våra kunder att hålla sig säkra på vägarna i alla väderförhållanden.

Vad erbjuder rollen?
I rollen som däckmontör arbetar du med att byta däck på personbilar tillsammans med dina kollegor. Arbetet innebär däckskifte, balansering och däckinspektion bl.a. Tunga lyft förkommer och därför behöver du ha en god inställning till fysiskt arbete, med stundtals högt tempo. Du kommer även ha daglig kundkontakt.

Vidare ser vi att du har ett giltigt B-körkort då det ibland finns behov av att hjälpa kunden att köra in och ut bilen till monteringshallen. Även flytande svenska i tal och skrift samt en god kommunikationsförmåga gentemot kunder och kollegor krävs för att passa för tjänsten.

Arbetstid: Dagtid kl. 07:00-16:00 måndag-fredag
Varaktighet: Cirka 2 månader, med god chans till förlängning.
Start: Oktober
Var: Sisjön, Göteborg

Vem är du?
Vi söker dig som har en positiv inställning till arbetet och gärna ett intresse för bilbranschen. Du är ansvarstagande, trivs att arbeta i grupp och har en god fysik för att kunna hantera däckens storlek och tyngd. Du trivs med ett fysiskt arbete med emellanåt högt tempo.

I rollen som däckskiftare har du nära kontakt med kunderna och det är därför viktigt att ha en god servicekänsla. Erfarenhet av däckmontering sedan tidigare är ett krav, samtidigt som din vilja och ditt engagemang har stor betydelse. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning.


Sökord
Däckskiftare, Däckmontör, Hjulskiftare, Göteborg, Sisjön

Ansök nu

Klubbchef till Älvsborg FF

Sportchef
Läs mer Sep 21
Är du affärs- och idrottsintresserad och älskar föreningsliv? Är du dessutom en relationsbyggare av rang som brinner för förändringsarbete och att skapa driv och engagemang? Då har du en unik chans i denna tjänst som Klubbchef till Älvsborg FF!

Din framtida arbetsgivare
Älvsborg FF bildades den 15 december 1995 och har idag ca 1200 aktiva spelare och ledare i åldersgrupperna PF17 till seniorlag, både pojkar och flickor, dvs ca 45–50 lag anmälda till seriespel, vilket gör det till en av Sveriges största fotbollsföreningar. Tyngdpunkten i verksamheten ligger på ungdomsverksamheten där de har stora ambitioner och vill ta ytterligare steg och fortsätta att utvecklas.

Älvsborg FF erbjuder barn, ungdomar och vuxna i närområdet en mötesplats för alla, där alla är välkomna att ha trevligt med fotboll som en gemensam nämnare med målet att vara det självklara valet för den fotbollsintresserade i stadsdelen Älvsborg.


Vad erbjuder rollen?
I rollen som Klubbchef kommer du att inneha en central position för att föra Älvsborg FF mot nya framgångar och höjder. Som klubbchef har du övergripande ansvar för föreningens drift och fastigheter, samt för intäkts- och kostnadsansvar. Du leder och utvecklar organisationen genom att stötta personal, tränare och andra involverade i klubben samt identifiera och driva framåt utvecklingsfrågor för att hjälpa Älvsborg FF till nästa nivå.

Vidare spelar du en viktig roll tillsammans med ungdomsansvarig/fotbollsutvecklare i tränarnas utbildning och utformning av träningsprogram. Ditt arbete innebär också att kommunicera med olika intressenter, hantera nuvarande sponsorer samt bearbeta nya, och att driva fram utvecklingsfrågor för föreningens framtid. Arbetet präglas av en arbetsplats och förening med mycket hjärta och engagerade människor. som stöd har du en dedikerad styrelse med tydliga ansvarsområden.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Huvudansvar för driften av föreningen, fastigheterna och dylikt.
• Övergripande intäkts- och kostnadsansvar och skötsel av faktureringar samt inköp av material.
• Personalansvar för övrig organisation med regelbundna medarbetarsamtal.
• Kommunikationsarbete mot till exempel svenska fotbollsförbundet, olika organisationer, föreningar, kommunen och skolor samt arbete med att aktivt marknadsföra klubben via hemsida och sociala medier.
• Hantering av nuvarande sponsorer samt aktivt arbete med att få in nya.
• Delaktig i utvecklingsfrågor kring föreningen och driva dem framåt.


Vem är du?
Vi söker dig som är engagerad och erfaren inom föreningslivet med en djup förståelse för idrottsföreningars dynamik. Din erfarenhet av arbete med barn och ungdomar kommer att vara värdefull i att fortsätta utveckla Älvsborg FF:s verksamhet. Du förstår du vikten av att vara prestigelös och att kunna hantera olika situationer, från att ena dagen sitta med en sponsor och sälja klubben till att se till att det är ordning i klubbhuset.

Din förmåga att bygga och upprätthålla relationer är avgörande i denna roll, både inom och utanför klubben, och vi ser gärna att du har ett brett nätverk inom idrotts-Göteborg. Du är en skicklig kommunikatör som naturligt skapar förändring och framsteg i din närhet. Med hjälp av ditt starka affärssinne och i kombination med din kreativa och nytänkande sida leder du Älvsborg FF till nästa nivå.

Krav:
• Innehaft uppdrag inom föreningslivet och har god inblick i hur en idrottsförening fungerar
• Erfarenhet av att på något sätt ha arbetat med barn och ungdomar
• Flytande svenska i tal och skrift
• God datorvana
• Väl bevandrad med sociala medier


Meriterande:
• Erfarenhet från ledande roll inom sportens värld
• Relevant eftergymnasial utbildning
• Starkt nätverk inom Göteborgs näringsliv och föreningsliv

Villkor:
Tillträde: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Varaktighet: Tillsvidareanställning
Arbetstid: Heltid, dagtid, men kvällar/helger förekommer.


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Markus Nordbring på Markus@effektiv.se. Välkommen att hänga med på denna roliga resa tillsammans med Älvsborgs 1200 medlemmar!


Sökord
Fotboll, klubbchef, förening, ledarskap

Ansök nu

Vitvarusäljare till ELON Sisjön

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Sep 20
Söker du en spännande karriärstart inom försäljning, där du får möjlighet att utvecklas och blomstra? Är du en person som är dedikerad till att ge exceptionell service och vill göra kunderna nöjda? Om du älskar att arbeta i en roll där kunden är i centrum och du har ansvaret att leverera de bästa lösningarna, då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Din framtida arbetsgivare
Elonbutiken i Sisjön är ett privat bolag som är en del av butikskedja Elon. Elon ett familjärt företag som arbetar med produkter och tjänster till hemmet med 274 butiker fördelade över hela landet. I butikerna och på hemsidan erbjuds ett brett sortiment av vitvaror, småelsprodukter, belysning och även kompletta kök med köksinredning. Elon vill hjälpa sina kunder att få ut det mesta och bästa av livet hemma genom att erbjuda lösningar som gör den praktiska delen av hemlivet så bekymmersfri och njutbar som möjligt.

Vad erbjuder rollen?
Som vitvarusäljare hos Elonbutiken i Sisjön ansvarar du för att bemöta kunderna på bästa möjliga sätt. Du erbjuds en omväxlande och spännande roll där du arbetar för att identifiera varje kunds behov och vägleda dem till rätt produkt. Du arbetar för att alla kunder ska känna sig välkomna och få den bästa möjliga servicen. Du bidrar med ett genuint engagemang i varje kund och tar dig an diverse utmaningar på ett lösningsfokuserat sätt.

Vem är du?
I den här tjänsten värderas personlighet före arbetslivserfarenhet. Är du i början av din karriär och söker en arbetsplats där du kan utvecklas? Ingen fara, vi har möjlighet att utbilda och lära så länge inställningen är rätt. Vi söker dig som är engagerad, framåt och flexibel. Du är en positiv person som har en god inställning i de utmaningar som du tar dig för. En frisk fläkt som inte är rädd för att ta egna initiativ.

Du får kollegor som alltid har nära till skratt och därför ser vi att du är en lagspelare som är lyhörd för dina kollegor och kan bli en del av teamet. Du har ett stort driv, bra säljkondition och vilja att bli grym på det du tar dig an. Rollen innefattar en del tunga lyft därför god fysik är ett krav.

Kvalifikationer:
• Tidigare arbetserfarenhet av en serviceinriktad roll
• Tidigare erfarenhet av försäljning (meriterat om du arbetar inom liknande bransch)
• Goda kunskaper inom svenska och engelska
• Körkort - meriterande

Övrigt:
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 9-18 mån-fre samt varannan helg
Plats: Göteborg – Sisjön

Är detta din perfekta match?
Elonbutiken i Sisjön erbjuder nu dig en spännande roll inom ett väletablerat och familjärt bolag. En arbetsroll där du har möjlighet att bidra, utmanas och utvecklas. Visst låter det intressant!

Om Team Effektiv
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

Varmt välkommen med din ansökan
För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget. Vid eventuella frågor kring tjänsten hör gärna av dig till josefine.jisland@elon.se eller 070-919 25 63. Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord
Vitvarusäljare, säljare, Elon, butikssäljare, sälj, försäljning, butik, vitvaror, hemelektronik, Account manager

Ansök nu

Receptionist till United Spaces Lindholmen

Kontorsreceptionist
Läs mer Sep 14
Är du studerande på minst 50 % och söker ett riktigt trevlig extrajobb? Är du en fena på service och trivs som allra bäst med människor omkring dig? Kanske har du tidigare erfarenhet i en tjänst som receptionist? Då kan rollen som Community Host hos United Spaces på Lindholmen vara något för dig!

Om företaget
Castellum-ägda United Spaces är en av Sveriges ledande och mest expansiva coworking-aktörer med tio anläggningar i sex olika städer (Stockholm, Arlanda, Uppsala, Göteborg, Helsingborg och Malmö). Vi har i dagsläget drygt 4 000 medlemmar fördelade på 800 medlemsföretag från en mängd olika branscher och verksamhetsområden.

På Lindholmen ligger en av landets mest spännande hubbar för innovation och teknikutveckling – Uni3 by Geely. Här finns en nyetablerad United Spaces-arena med fokus på IT och automotive.

Vi söker nu dig som är student och vill jobba extra vid behov på just arenan på Lindholmen i Göteborg.

Vad erbjuder rollen?
Community Host som är personen som arbetar i driften och tar hand om United Spaces medlemmar på anläggningen. Din roll är att se till så att vardagen för medlemmarna blir magisk, det kan vara alltifrån att fixa en skrivare, brygga nytt kaffe eller beställa det perfekta fikat till eftermiddagen. Du hälsar alltid medlemmarna välkomna med ett leende och hjälper dina kollegor med den dagliga driften.

Kort och gott du är ansiktet utåt på plats för United Spaces medlemmar och lever efter deras löfte:
Come grow with us!

Arbetsdagen på United Spaces innefattar att:
• Du håller dig uppdaterad kring rutiner och processer.
• Du är behjälplig gällande inköp av förbrukningsmaterial, mat och dryck.
• Du ser till att kaffemaskiner, lokaler och medlemskök alltid är i toppskick.
• Du håller högsta möjliga service- och kompetensnivå och därmed ser du till att medlemmar och gäster alltid blir korrekt bemötta.
• Du bidrar till en säljkultur på anläggningen där alla är säljare och inte ordermottagare.
• Du medverkar aktivt till att skapa, upprätthålla och utveckla kontakter och relationer med anläggningens och United Spaces befintliga medlemmar.
• Du genomför möten, events och medlemsaktiviteter
• Övriga arbetsuppgifter som tilldelas av den ledare kan tillkomma.

Arbetstiden på uppdraget kan variera men är främst 08:00 – 17:00. Halvdagar och kvällspass kan förekomma. Du förväntas kunna arbeta 1-2 dagar/vecka där tisdagar är obligatoriskt.

Vidare arbetar du dagligen i United Spaces bokningssystem, CRM-system och accesshantering.
Dina närmaste kollegor kommer att vara andra i samma roll tillsammans med teamet och Community Manager Emma, ser ni till att United Spaces medlemmar får bästa möjliga service och arbetsmiljö.

Vem är du?
För att passa i tjänsten tror vi att du är en person som är engagerad och drivs av att integrera med nya människor, älskar service och är prestigelös. Du trivs med att jobba i en organisation som växer.

Vi förutsätter att du tar den ekologiska, sociala och ekonomiska hållbarheten på största allvar.
Vi förutsätter även att du ser laget istället för jaget. Vi vill att du drivs av passion, öppenhet, att ha roligt på jobbet, förtroende och mod.

Krav för tjänsten är att du talar och skriver flytande på svenska. Du får gärna ha en hög nivå på engelska och talar du andra språk är det meriterande. Du bör klara av att arbeta i Microsoft Officepaket utan problem.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara studerande eller ha en annan sysselsättning på minst 50%. Du behöver kunna visa intyg på denna sysselsättning. Med fördel är du studerande med minst 1 år kvar av dina studier, då United Spaces gärna ser att detta är ett långvarigt samarbete.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant? Varmt välkommen med din ansökan via www.effektiv.se. Intervjuer kommer att genomföras löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag är. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Matilda Lundgren på matilda.lundgren@effektiv.se

Ansök nu

Kundmottagare till verkstad i Sisjön

Kundmottagare/Verkmästare, bilverkstad
Läs mer Sep 13
Brinner du för att ge en förstklassig kundupplevelse? Är du dessutom dina kollegors klippa att luta sig mot tack vare ditt öga för struktur och effektivitet? Då har vi den perfekta möjligheten för dig! Här får du vara en viktig del av vår kunds team inom fordonservice och spela en nyckelroll i att skapa nöjda kunder varje dag. Ansök till tjänsten som Kundmottagare till vår kunds bilverkstad i Sisjön, redan idag!

Vad erbjuder rollen?
Som kundmottagare kommer du att vara den första kontaktpunkten för kunderna. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:

- Välkomna och assistera kunder när de kommer till verkstaden.
- Ge information om våra tjänster och prissättning.
- Hantera betalningar
- Samarbeta med vårt team av mekaniker för att säkerställa smidig serviceflöde.

Uppdraget löper från slutet av oktober och ca. 2 månader framåt. Efter det finns goda möjligheter att fortsätta på andra uppdrag via Effektiv.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som kundmottagare krävs att du har ett starkt intresse för service och är väldigt kundorienterad. Du bör ha god kommunikationsförmåga och kunna tala och skriva flytande på svenska. Vidare behöver du ha en professionellt förhållningssätt gentemot kunder och kollegor, samt en flexibilitet och förmåga att hantera en varierande arbetsbelastning.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande roller, intresse för bilar eller om du tidigare har arbetat i bilverkstad.


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Sökord
bilverkstad, reception, kundmottagning, kundservice, receptionist, kundtjänst, service, Sisjön, Mölndal

Ansök nu

Engagerad chaufför till ICA:s E-handelslager

Lagerarbetare
Läs mer Sep 8
Har du tidigare erfarenhet som B-chaufför och är du redo att leverera högklassig service? Då kan du vara den vi letar efter! Vi söker engagerade individer för heltidsarbete hos ICA:s e-handelslager i Arendal.

Vad erbjuder rollen?
I rollen som B-chaufför hos ICA kommer du att ansvara för packning och utleverans av varor. Tidigare erfarenhet av distributionsarbete är meriterande, och du bör vara bekväm med fysiskt arbete, inklusive lastning och lossning. Arbetet kan vara både självständigt och i grupp, vilket kräver flexibilitet och god kommunikation. Det kan också innebära viss enklare administration, så datavana är fördelaktigt. Kvalité och service är av yttersta vikt, och du som söker bör kunna arbeta varierande tider mellan kl. 06–23, måndag till söndag samt starta Omgående.

Krav:

- B-körkort i minst 2 år.
- Högt servicekänsla
- Datavana.
- Flytande svenska i tal och skrift.
- God fysisk form.

Meriterande:

- Tidigare erfarenhet av att köra budbil eller stadskörning.
- Lokalkännedom och förmåga att följa GPS.
- Erfarenhet av arbete inom matbutik.









Vem är du?
Du är självgående och tar ansvar för din arbetsdag. Du besitter en bra lokalkännedom, och du har inga problem med att hitta till olika platser. Du trivs med högt tempo och förstår vikten av att hålla kunderna nöjda. Du är också en utmärkt lagspelare med god kommunikationsförmåga, eftersom arbetet innebär daglig kontakt med kollegor och kunder. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav, och kunskaper i engelska är en fördel.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.


Sökord
Chaufför, ICA, Transport, Arendal, Göteborg

Ansök nu

Möbelmontör till Göteborg

Möbelmontör/Inredningsmontör
Läs mer Sep 7
Söker du en praktisk och omväxlande arbetsdag? Är du en person som trivs med att leverera utmärkt service? Då kan detta vara ditt nästa steg i karriären! Vi söker en dedikerad möbelmontör till vårt team i Göteborg.

Vad erbjuder rollen?
Ditt arbete kommer att utgå från vårt lager och sedan tillsammans med en kollega ge dig ut till kunder för att montera inredning. Våra kunder är företag i Göteborgsområdet. Du kommer också att vara delaktig i administrativa uppgifter och hjälpa till inom lagret. Dina arbetstider kommer att vara dagtid, måndag till fredag, mellan 07.00-16.00.

Krav:

Körkort (B)
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Vem är du?
För att trivas i rollen som möbelmontör tror vi att du är en ambitiös, händig och en noggrann person. Du är en naturlig problemlösare som tar egna initiativ och har förmåga att organisera ditt arbete väl. Du besitter tidigare erfarenhet av montering och användning av verktyg och har en förmågan att vara självgående och ta egna initiativ. Tidigare arbete inom liknande bransch är ett plus men inte ett krav. Om du känner att detta beskriver dig, tveka inte att skicka in din ansökan idag och bli en del av vårt dynamiska team!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.


Sökord
Möbelmontör, Montering, Chaufför, Göteborg

Ansök nu