AcadeMedia Support AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos AcadeMedia Support AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Inspirerande kvalitetsutvecklare inom matematik till AcadeMedias Grundskolo

Kvalitetssamordnare/Kvalitetskoordinator
Läs mer Jun 20
AcadeMedia drivs av människor som arbetar för att skapa ett bättre och mer hållbart samhälle, med utbildning och lärande som grund. Vår vision är att leda utvecklingen av framtidens utbildning och tillsammans rustar vi våra barn, elever och vuxenstuderande med kunskaper och bildning samtidigt som vi ger dem förutsättningar att kunna forma sin egen framtid. Vi är övertygade om att utbildning kan skapa förändring på riktigt, både för enskilda individer och för hela samhällen - vi kallar det ”Utbildning som förändrar”.

Inspirerande kvalitetsutvecklare inom matematik till AcadeMedias Grundskolor

Vi söker en erfaren och engagerad kvalitetsutvecklare inom matematik som vill arbeta med att främja elevernas matematikundervisning inom AcadeMedias Grundskolor på huvudmannanivå. Som kvalitetsutvecklare kommer du att ha en nyckelroll i att utveckla och förbättra undervisningen inom matematik så att alla våra elever når målen för utbildningen.

AcadeMedia Grundskolor består av cirka 80 skolor med geografisk spridning över hela Sverige.

Övergripande om tjänsten

I rollen som kvalitetsutvecklare kommer du ansvara för att driva och stödja skolornas utvecklingsarbete inom matematikundervisningen i syfte att nå högre kunskapsresultat inom matematik, utgöra ett stöd till rektorer och förstelärare samt ha även direkt handledning till pedagoger på skolorna. Du kommer arbeta med mer strategiska övergripande insatser och med direkt handledning till utvalda skolor.

Du kommer vara en del av kvalitetsavdelningen för alla AcadeMedias Grundskolor med placering på något av våra kontor i Stockholm och Göteborg. Då våra verksamheter finns representerade på flera orter runtom i landet är resor, såväl över dagen som med övernattning, en naturlig del av arbetet (cirka 6-8 resdagar i månaden).

Arbetsuppgifter

Som kvalitetsutvecklare kommer du att ha en nyckelroll i att utveckla och förbättra matematikundervisningen inom AcadeMedias grundskolor.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att omfatta:

• Stödja och säkerställa hög kvalitet i skolornas arbete med matematikundervisning.
• Stödja rektorer i organisering och uppföljning av matematikundervisning och elevernas kunskapsresultat i matematik.
• Organisera och leda övergripande utvecklingsprojekt inom matematik för hela Grundskolesegmentet.
• Samverka med rektorer, förstelärare och specialpedagoger på skolorna för att utveckla undervisningen inom matematik.
• Fortbilda och handleda pedagoger i utbildningar och workshops.
• Samarbeta med forskare och experter för att hålla oss uppdaterade med den senaste forskningen inom området.
• Arbeta tillsammans med förstelärare och specialpedagoger för att skapa utbildningsmaterial och resurser för att stödja barnens läs- och skrivutveckling.
• Tillsammans med övriga kvalitetsavdelningen arbeta med det systematiska kvalitetsarbetet inom ditt ansvarsområde.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad och behörig matematiklärare och har lång erfarenhet av att arbeta med matematikundervisning med goda resultat. Det är meriterande om du idag är förstelärare, skolledare eller kvalitetsutvecklare på grundskolan. Du kan hantverket och är påläst kring aktuell forskning inom området.

Du är väl förtrogen med grundskolans författningar och styrdokument samt har erfarenhet av förändringsarbete och av att utarbeta, förankra och leda processer som bidrar till utveckling av verksamheten.

Du är drivande och självgående i ditt uppdrag samtidigt som du aktivt bidrar med kompetens och erfarenhetsutbyte. Du är kommunikativ och kan stå inför grupper av olika storlekar och förmedla ditt budskap på ett roligt, inspirerande och kommunikativt sätt. Du har lätt att anpassa dig efter situation och person för att nå fram med ditt budskap och har en mycket god förmåga att uttrycka dig såväl i tal som i skrift i svenska.

Tjänstens omfattning
Heltid, tillsvidare (provanställning tillämpas). Tillträde omgående, enligt överenskommelse.

Ansök
Ansök senast 5 augusti via vårt rekryteringssystem, urval och intervjuer påbörjas i början av augusti. Vid frågor kring tjänsten, kontakta kvalitetschef Anna Davidsson på anna.davidsson@academedia.se

Ansök nu

Engagerad Kvalitets- och utvecklingsansvarig till AcadeMedias gymnasieskolo

Kvalitetssamordnare/Kvalitetskoordinator
Läs mer Jul 4
Kvalitets- och utvecklingsansvarig, AcadeMedias gymnasieskolor

AcadeMedia gymnasieskolor består av cirka 150 enheter under ett tjugotal huvudmän med geografisk spridning över hela Sverige.

Till AcadeMedia gymnasieskolor söker vi nu en kvalitets- och utvecklingsansvarig (KUA) med placering på vårt huvudkontor i centrala Göteborg. Som KUA ingår du i gymnasiesegmentets avdelning för kvalitet och skoljuridik, vars huvudsakliga funktion är att utgöra ett stöd för huvudmän och rektorer i att få till stånd ett systematiskt kvalitets- och utvecklingsarbete, samt i att efterleva de krav som utifrån skolförfattningarna ställs på verksamheten.

Övergripande om tjänsten

I rollen som KUA utgör du ett stöd för ledning (huvudman) och rektorer inom ett specifikt gymnasieområde i att bedriva och skapa goda förutsättningar för ett systematiskt kvalitetsarbete som bidrar till utveckling på såväl enhets- som huvudmannanivå.

Med utgångspunkt i de författningar som styr verksamheten kommer du, under ledning av kvalitetschef och i nära samverkan med ledningen för gymnasieområdet, ansvara för såväl planering och genomförande av olika uppföljningar, som utarbetande och implementering av gemensamma processer för hur underlag från olika uppföljningar ska användas för att kontinuerligt följa upp, utvärdera och utveckla verksamheten.

Då våra verksamheter finns representerade på flera orter runtom i landet är resor, såväl över dagen som med övernattning, en naturlig del av arbetet (cirka 6-8 resdagar i månaden).

Som kvalitet och utvecklingsansvarig kommer du att vara en viktig spelare i vårt team inom Kvalitets och skoljuridik, vilket består av 11 kollegor. Hos oss kommer du få möjlighet att utmanas och utveckla din kompetens, vi erbjuder dig ett team med kompetenta och engagerade kollegor som lyckas tillsammans.

Exempel på arbetsuppgifter

Stödja gymnasieområdets utbildningsdirektör och skolchefer i arbetet med att:

• skapa förutsättningar för att det systematiska kvalitetsarbetet, på enhets- och huvudmannanivå, bedrivs och dokumenteras i enlighet med författningar och segmentsgemensamma riktlinjer och beslut.
• utarbeta och förankra processer för hur underlag från de regelbundna uppföljningar som görs inom ramen för det systematiska kvalitetsarbetet används för att kontinuerligt följa upp, utvärdera och utveckla verksamheten.
• regelbundet följa upp och utvärdera hur arbetet med de utvecklingsområden som beslutats i huvudmannens plan för det systematiska kvalitetsarbetet för året fortlöper.
• dokumentera huvudmannens systematiska kvalitetsarbete.
• identifiera, planera, följa upp och utvärdera insatser som görs i syfte att utveckla verksamheten.

Stödja rektorer inom gymnasieområdet med:

• underlag och analysstöd utifrån uppföljningar som görs inom ramen för huvudmannens systematiska kvalitetsarbete, samt utgöra stöd för rektorer i att använda underlaget som grund för vidare analys och åtgärder som leder till utveckling på den lokala skolenheten.

• att identifiera, planera, följa upp och utvärdera insatser som görs i syfte att utveckla skolenheten.

Samt under ledning av kvalitetschef:

• företräda huvudmännen inom verksamhetsområdet vid kontakt och kommunicering med Skolinspektionen avseende tillsyner, granskningar samt ansökningar om nyetablering/utökning av verksamhet.
• löpande samverka med övriga kompetenser inom avdelningen för kvalitet och skoljuridik.

Vem är du?

Du som söker har tidigare arbetat med uppföljning och analys av skolans verksamhet på skol- och/eller huvudmannanivå, och är väl förtrogen med gymnasieskolan författningar och styrdokument. Du har erfarenhet av förändringsarbete och av att utarbeta och förankra processer som bidrar till utveckling av verksamheten.

Du är drivande och självgående i ditt uppdrag, samtidigt som du aktivt bidrar med kompetens och erfarenhetsutbyte för teamets övergripande utveckling. Kommunikativt har du lätt att anpassa dig efter situation och person för att nå fram med ditt budskap, och har en mycket god förmåga att uttrycka dig såväl i tal som i skrift.

Tjänstens omfattning

Heltid, tillsvidare (provanställning tillämpas). Tillträde till tjänsten enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag är den 2 augusti. Initialt kommer kontakt tas och intervjuer att hållas först v.32-33 varför svar på din ansökan kan dröja.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vi söker lärare i NO till Noblaskolan Nya Hovås 6-9

Ämneslärare, 7-9
Läs mer Jul 9
Noblaskolan består av 14 för- och grundskolor som arbetar enligt devisen att elever som utmanas når längre. Genom en kombination av tydliga strukturer, höga förväntningar, undervisning av hög kvalitet samt trygghet och studiero ska eleverna få de bästa förutsättningarna för en bra skolgång. Noblaskolorna ligger i Boden, Göteborg, Helsingborg, Kävlinge, Nacka, Salem, Sundbyberg, Solna, Täby och Västerås. Noblaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Lärare i NO till Noblaskolan Nya Hovås

Det är viktigt att utvecklas! Vi ställer krav på såväl våra elever som våra lärare, samt stöttar och utmanar varandra för att nå ännu längre. På Noblaskolan Nya Hovås erbjuder vi en trevlig arbetsplats med mycket kollegial samverkan och ambitiösa elever.

Ditt uppdrag

Varje elev har det som krävs för att lyckas inom sig. Vår uppgift är att locka fram den potentialen genom att ställa krav, stötta och utmana. Framgång är inte en destination, utan en process vi jobbar på varje lektion. Redan från grundskolan.

Vi söker dig som vill arbeta som lärare i NO på vår skola. Du ingår i ett ämneslag och kommer undervisa elever från år 6-9. Ämneslaget samarbetar och utvärderar undervisningen terminsvis för att skapa de bästa förutsättningarna för eleverna. I tjänsten ingår också mentorskap, vilket innebär utökat ansvar för några elever, kontakt med vårdnadshavare och utvecklingssamtal.

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare inom naturvetenskapliga ämnen. På vår skola har vi höga ambitioner för våra barn och elevers lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang. Därför söker vi dig med ett stort personligt engagemang för lärande och intresse för att utveckla våra elevers kunskap och samarbeta kollegialt. Som lärare är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden.

Vi erbjuder

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning, ferietjänst, med inledande provanställning på 6 månader (såvida du uppfyller Skollagens krav på behörighet).] Tillträde enligt överenskommelse.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna biträdande rektor Evelina Skageby på mejladress: evelina.skageby@noblaskolan.se

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Lärare i idrott och hälsa samt engelska till LBS - Kreativa Gymnasiet

Lärare i gymnasieskolan
Läs mer Jul 8
LBS Kreativa gymnasiet är en stabil verksamhet som funnits i 30 år. Vi är en skola i framkant med nära kontakt med näringslivet. Vårt jobb är att lotsa eleverna genom gymnasietiden och under den resan förbereda dem inför framtidens kreativa branscher. Vår idé är "dagens utbildning för morgondagens jobb".

Läs mer om oss på www.lbs.se.

LBS – Kreativa gymnasiet i Göteborg startades 2014 och erbjuder högskoleförberedande utbildningar inom Teknikprogrammet och Estetiska programmet. Gemensamt för alla LBS utbildningar är att vi ser till elevens kreativa ådra vilket skall genomsyra hela gymnasieutbildningen. Inom Teknikprogrammet erbjuder vi utbildningarna LBS Spelutveckling (TEDES) och LBS App- och Webbutveckling (TEINF). På Estetiska programmet erbjuder vi utbildningarna LBS Spelgrafik och LBS E-sport. Läs mer om skolan på www.lbs.se/goteborg. Skolan har cirka 500 elever och 45 medarbetare och är belägen i centrala Göteborg.

Lärare i idrott och hälsa samt engelska till LBS Kreativa Gymnasiet i Göteborg

Vi erbjuder

På LBS – Kreativa gymnasiet kombinerar vi ett välutvecklat systematiskt kvalitetsarbete med kreativa lärprocesser. Det ställer höga krav på alla som arbetar hos oss, på lärmiljön och på organisationen men ger också väldigt mycket tillbaka till dig som medarbetare genom stora möjligheter att i en stimulerande arbetsmiljö utvecklas i din profession och att arbeta med kollegialt lärande på riktigt.

Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.


Ditt uppdrag

Vi erbjuder nu en tjänst på 75 - 100% för undervisning i idrott och hälsa samt engelska. I tjänsten ingår även mentorskap. Du kommer också ha en viktig roll i att kontinuerligt utveckla skolans utbildningar tillsammans med dina kollegor. Som lärare på LBS är du i hög grad delaktig i skolans systematiska kvalitetsarbete och den pedagogiska utvecklingen.

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare inom engelska och idrott och hälsa men välkomnar sökanden som även har religion eller psykologi sin ämnesbehörighet. Vi söker dig som utöver din skarpa ämneskompetens vill bidra med engagemang, humor och prestigelöshet till vår skola. Du tar tillsammans med rektor och kollegor ansvar för skolans pedagogiska utveckling, ämnesutvecklingen samt för att utveckla din egen yrkeskompetens. Du är kreativ i din planering och genomförande av din undervisning, skapar lust att lära och har förmågan att se eleverna som individer med olika behov och drivkrafter. I klassrummet är du en trygg ledare och du är bra på att skapa relationer med både elever och föräldrar. Det är meriterande om du har andra kreativa kompetenser eller intressen.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader (såvida du uppfyller Skollagens krav på behörighet). Tillträde enligt överenskommelse. Ange gärna önskad tjänstgöringsgrad i ansökan.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem senast den 24/7. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Jennie Bubach via jennie.bubach@lbs.se alternativt telefonnummer 076 10 22 368.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Lärare i biologi, kemi och naturkunskap till LBS - Kreativa Gymnasiet

Lärare i gymnasieskolan
Läs mer Jun 24
LBS Kreativa gymnasiet är en stabil verksamhet som funnits i 30 år. Vi är en skola i framkant med nära kontakt med näringslivet. Vårt jobb är att lotsa eleverna genom gymnasietiden och under den resan förbereda dem inför framtidens kreativa branscher. Vår idé är "dagens utbildning för morgondagens jobb".

Läs mer om oss på www.lbs.se.

LBS – Kreativa gymnasiet i Göteborg startades 2014 och erbjuder högskoleförberedande utbildningar inom Teknikprogrammet och Estetiska programmet. Gemensamt för alla LBS utbildningar är att vi ser till elevens kreativa ådra vilket skall genomsyra hela gymnasieutbildningen. Inom Teknikprogrammet erbjuder vi utbildningarna LBS Spelutveckling (TEDES) och LBS App- och Webbutveckling (TEINF). På Estetiska programmet erbjuder vi utbildningarna LBS Spelgrafik och LBS E-sport. Läs mer om skolan på www.lbs.se/goteborg. Skolan har cirka 500 elever och 45 medarbetare och är belägen i centrala Göteborg.

Lärare i biologi, kemi och naturkunskap till LBS Kreativa Gymnasiet i Göteborg

Vi erbjuder

På LBS – Kreativa gymnasiet kombinerar vi ett välutvecklat systematiskt kvalitetsarbete med kreativa lärprocesser. Det ställer höga krav på alla som arbetar hos oss, på lärmiljön och på organisationen men ger också väldigt mycket tillbaka till dig som medarbetare genom stora möjligheter att i en stimulerande arbetsmiljö utvecklas i din profession och att arbeta med kollegialt lärande på riktigt.

Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.


Ditt uppdrag

Vi erbjuder nu en fast anställning om 100% för undervisning i kemi, biologi och naturkunskap. I tjänsten ingår även mentorskap. Du kommer också ha en viktig roll i att kontinuerligt utveckla skolans utbildningar tillsammans med dina kollegor. Som lärare på LBS är du i hög grad delaktig i skolans systematiska kvalitetsarbete och den pedagogiska utvecklingen.

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare alternativt har spetskompetens inom kemi/biologi och intresse för naturkunskap. Vi söker dig som utöver din skarpa ämneskompetens vill bidra med engagemang, humor och prestigelöshet till vår skola. Du tar tillsammans med rektor och kollegor ansvar för skolans pedagogiska utveckling, ämnesutvecklingen samt för att utveckla din egen yrkeskompetens. Du är kreativ i din planering och genomförande av din undervisning, skapar lust att lära och har förmågan att se eleverna som individer med olika behov och drivkrafter. I klassrummet är du en trygg ledare och du är bra på att skapa relationer med både elever och föräldrar. Det är meriterande om du har andra kreativa kompetenser eller intressen.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader (såvida du uppfyller Skollagens krav på behörighet). Tillträde enligt överenskommelse men vi ser gärna att du är med vid skolstart den 19 augusti, om. möjligt.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem senast den 2024-07-24. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Jennie Bubach via jennie.bubach@lbs.se.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Lärare i matte och NO sökes

Ämneslärare, 7-9
Läs mer Jun 12
Innovitaskolan består av 27 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Innovitaskolan Johanneberg är en grundskola för åk 6-9 som är en del av ett nytt varumärke som lanserades hösten 2021. Där ett genomgående tema är att undervisa våra elever för framtidens behov. Läs mer om Innovitaskolan på www.innovitaskolan.se

Vi söker dig som är behörig lärare i ämnena matematik och NO.

Du är pigg, positiv, drivs av stort engagemang och längtar efter att få undervisa på en fantastisk grundskola i Göteborg. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att undervisa elever som inte har svenska som modersmål och att du är en person som har ett välutvecklat ledarskap i klassrummet och en vilja att arbeta med olika elever med olika förutsättningar. Att du vill samarbete, utveckla och arbeta relationellt ser vi som en självklarhet.

På vår skola är man en del av ett gott gäng men också en viktigt vuxen. Här arbetar vi med trygghet och studiero, med tydliga ordningsregler och med närvarande vuxna i verksamheten. Vi önskar dig som kan och vill stödja elever i deras utveckling, vara en synlig vuxen på skolan och inte vara rädd för att hugga i när det behövs.

När tempot är högt har du förmågan att planera och prioritera din tid utifrån verksamhetens- och elevernas bästa. Du är intresserad av din omgivning och du är duktig på att skapa, etablera och underhålla kontakter med elever och vårdnadshavare. Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår skola tillsammans med rektor och skolans personal.

Tillträde enligt överenskommelse, tjänsten är heltid och tillsvidare.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Jenny Tydén.

jenny.tyden@innovitaskolan.se

0727-249020

Ansök nu

Vi söker en fantastisk lärare utöver det vanliga

Ämneslärare, 7-9
Läs mer Jun 19
Innovitaskolan består av 27 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Innovitaskolan Johanneberg är en grundskola för åk 6-9 som är en del av ett nytt varumärke som lanserades hösten 2021. Där ett genomgående tema är att undervisa våra elever för framtidens behov. Läs mer om Innovitaskolan på www.innovitaskolan.se

Vi söker dig som är behörig lärare i flera ämnen och vill arbeta på en trevlig skola i Johanneberg i en mindre grupp.

Du är pigg, positiv, drivs av stort engagemang och längtar efter att få undervisa på en fantastisk grundskola i Göteborg. Vi startar upp kommande läsår med en mindre grupp för elever som har behov av det. Gruppen ska vara för de elever som är i behov av ett mindre sammanhang. Gruppen ska vara dynamisk, trygg och stabil och elever ska ges möjlighet att vara där delar av sin skoldag och dit söker vi dig som är en lärare utöver det vanliga. Du har erfarenhet från att undervisa och du är en person som har ett välutvecklat ledarskap i klassrummet och en vilja att arbeta med olika elever med olika förutsättningar. Att du vill samarbeta, utveckla och arbeta relationellt ser vi som en självklarhet. Du har förmågan att ha många "bollar" i luften och samtidigt vara en varm vuxen på skolan.

På vår skola är man en del av ett gott gäng men också en viktigt vuxen. Här arbetar vi med trygghet och studiero, med tydliga ordningsregler och med närvarande vuxna i verksamheten. Vi önskar dig som kan och vill stödja elever i deras utveckling, vara en synlig vuxen på skolan och inte vara rädd för att hugga i när det behövs.

När tempot är högt har du förmågan att planera och prioritera din tid utifrån verksamhetens- och elevernas bästa. Du är intresserad av din omgivning och du är duktig på att skapa, etablera och underhålla kontakter med elever och vårdnadshavare. Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår skola tillsammans med rektor och skolans personal.

Tillträde enligt överenskommelse, tjänsten är heltid och tillsvidare för rätt person.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Jenny Tydén.

jenny.tyden@innovitaskolan.se

0727-249020

Ansök nu

Lärare slöjd åk 3-5

Grundlärare, 4-6
Läs mer Jun 7
Noblaskolan består av 14 för- och grundskolor som arbetar enligt devisen att elever som utmanas når längre. Genom en kombination av tydliga strukturer, höga förväntningar, undervisning av hög kvalitet samt trygghet och studiero ska eleverna få de bästa förutsättningarna för en bra skolgång. Noblaskolorna ligger i Boden, Göteborg, Helsingborg, Kävlinge, Nacka, Salem, Sundbyberg, Solna, Täby och Västerås. Noblaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Noblaskolan Nya Hovås söker lärare i textilslöjd

Om oss

Noblaskolan Nya Hovås ligger i den nya stadsdelen Nya Hovås, strax söder om Göteborg. Vi startade upp högstadiet 2012 och har sedan dess byggt upp en attraktiv verksamhet för såväl elever som för anställda. 2022 startade även årskurserna F-5 upp i en helt nybyggd skola. Idag är vi drygt 900 elever från förskoleklass till åk 9 och ca 100 medarbetare. Noblaskolan ingår i Sveriges största friskolekoncern AcadeMedia.

Vi söker nu en driven och engagerad lärare med examen och behörighet i slöjd som riktar sig mot åk 3-5.

Vi vill gärna att du:

• Har lärarexamen för åk 3-5, textilslöjd
• Ser skolutveckling som en naturlig del av arbetet och ser det kollegiala samarbetet som en viktig faktor för att lyckas.
• Brinner för att leda eleverna i deras kunskapsmässiga och sociala utveckling.
• Visar engagemang och skapar goda förutsättningar för arbetslagsarbete och undervisning.
• Är duktig på att lyssna in kollegor och elever, samt att följa gemensamma beslut.
• Arbetar strukturerat och sätter eleven i fokus.
• Kan följa upp elevernas utveckling och tydligt kommunicera denna med kollegor och med elevernas familjer.

Vi erbjuder:

Tillsvidaretjänst på 60%-80% med tillträde så snart som möjligt.

Om verksamheten:

Noblaskolan Nya Hovås är en skola med höga ambitioner. Vi arbetar strukturerat och målmedvetet för att ge våra elever de bästa förutsättningarna för att lyckas. En av nycklarna till framgångsrik utbildning är ett medvetet och tydligt ledarskap. Vi är omsorgsfulla i ledarskapet på alla nivåer -från lärarens ledarskap i klassrummet till rektors ledarskap för hela skolan. Läs gärna mer på vår hemsida.

Hos oss på Noblaskolan Nya Hovås får du utvecklas och vara en del av ett engagerat och duktigt kollegium där vi både stöttar och utmanar våra elever för att de ska nå en ännu högre måluppfyllelse. Vi ställer också krav på både oss själv och eleverna - vi ser det som en självklarhet att man till exempel kommer väl förberedd till lektionerna och att man respekterar såväl klasskamrater som lärare.

Lärarna brinner för att utveckla undervisningen, så att en lustfylld lärmiljö skapas.

Låter detta intressant?

Du söker tjänsten senast 5 juli genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan till oss så snart som möjligt.

Kontaktperson:

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrika Mattsson, biträdande rektor F-5

fredrika.mattsson@noblaskolan.se

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Vi söker Lärare i Bild till Innovitaskolan St Jörgen åk 7-9

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Läs mer Jun 4
Innovitaskolan består av 27 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Innovitaskolan består av 27 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovativaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Innovitaskolan S:t Jörgen ligger mitt i den vackra naturen vid S:t Jörgens Park på Hisingen och har ungefär 180 barn i förskolan och 550 elever i skolan. Vi har en lugn lärmiljö och vår verksamhet genomsyras av trygghet och respekt för varandra.

Om du vill veta mer kan du gå in på vår hemsida, https://innovitaskolan.se/st-jorgen

Framtiden är full av möjligheter. På Innovitaskolan utbildar vi för varje framtid. Vårt arbete innebär att skapa en bra utbildningsmiljö där vi kan ge våra barn och elever kunskaper och kompetenser för en ständigt föränderlig framtid.

Ditt uppdrag

Tillsammans med våra nyfikna och nytänkande lärare, pedagoger och medarbetare vill vi på Innovitaskolan göra skillnad för våra barn och elever, för varje framtid. Vi kombinerar traditionell undervisning, det vi och forskningen vet fungerar, men moderna verktyg och metoder som förändrar lärandet. Därigenom ger vi dem redskap att forma sin egen framtid.

Vi erbjuder nu en tjänst på 100% i ämnet Bild. Tjänsten är ett föräldravikariat med start 240807

Din profil

De frågvisa. De vetgiriga. De lösningsorienterade. De som alltid utforskar framtidens möjligheter och utmanar normen med nya perspektiv. Det är dem vi letar efter. Eftersom de är mycket sällsynta blir vi överlyckliga när vi hittar dem. Är det dig vi talar om?

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare inom ämnet Bild. På vår skola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang. Därför söker vi dig med ett stort personligt engagemang för lärande och som drivs av att utforska nya metoder och tekniker i undervisningen genom kollegialt samarbete. Som lärare är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden. Du är också kreativ, öppen, strukturerad och en tydlig ledare i klassrummet.

Vi erbjuder

På Innovitaskolan får du förutsättningar att ständigt utmanas som pedagog och möjlighet att utveckla framtidens kompetenser hos morgondagens generation. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, vilket möjliggör gemensamt utvecklingsarbete och kollegial samverkan från Kalix i norr till Landskrona i söder.

Som en del av Innovitaskolan och AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är ett vikariat för tidsperioden 240807-250618

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Maria Brülls på 031-55 90 84 eller via mail maria.brulls@innovitaskolan.se

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Vikarie i franska och musik

Ämneslärare, 7-9
Läs mer Jun 10
Innovitaskolan består av 27 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Innovitaskolan Johanneberg är en grundskola för åk 6-9 som är en del av ett nytt varumärke som lanserades hösten 2021. Där ett genomgående tema är att undervisa våra elever för framtidens behov. Läs mer om Innovitaskolan på www.innovitaskolan.se

Vi söker dig som är är behörig lärare i musik och franska, drivs av stort engagemang och som längtar efter att få undervisa på en fantastisk grundskola i Göteborg. På vår skola kommer du vara en del av ett gott gäng och en viktigt vuxen person som spelar roll och gör skillnad för ungdomar.

Vi önskar att du har erfarenhet från att arbeta i skolan och med ungdomar, är bra på att bygga relationer, kan eller vill lära dig att undervisa för att skapa trygghet och studiero i klassrummet. Vi ser gärna att du kan och vill stödja elever i deras utveckling, vara en synlig vuxen på skolan och inte vara rädd för att hugga i när det behövs.

När tempot är högt har du förmågan att planera och prioritera din tid utifrån verksamhetens- och elevernas bästa. Du är intresserad av din omgivning och du är duktig på att skapa, etablera och underhålla kontakter med elever och vårdnadshavare. Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår skola tillsammans med rektor och skolans personal.

Tillträde enligt överenskommelse, tjänsten är deltid, ca 80% och ett vikariat då två lärare kommer att vara tjänstlediga för studier och annat uppdrag.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Jenny Tydén.

jenny.tyden@innovitaskolan.se

0727-249020

Ansök nu

Lärare i engelska och svenska/teoretisk media

Lärare i gymnasieskolan
Läs mer Jun 18
LBS Kreativa gymnasiet är en stabil verksamhet som funnits i 30 år. Vi är en skola i framkant med nära kontakt med näringslivet. Vårt jobb är att lotsa eleverna genom gymnasietiden och under den resan förbereda dem inför framtidens kreativa branscher. Vår idé är "dagens utbildning för morgondagens jobb".

Läs mer om oss på www.lbs.se.

Mediegymnasiet by LBS är en lagom stor gymnasieskola i centrala Göteborg. Vi har cirka 280 elever fördelat på estetiska programmet (ES), samhällsvetenskapsprogrammet (SA) samt språkintroduktion (IMS). Vi är ca 25 medarbetare som arbetar här. Vår skola präglas av goda relationer både inom och mellan olika elevgrupper/professioner. Alla ska kunna utvecklas till sitt bästa jag i vår miljö. Vi finns i anrika banklokaler på Södra Hamngatan 19 i centrala Göteborg.

Läs mer om oss på vår hemsida www.mediegymnasiet.com

Vi söker nu en behörig lärare i engelska 2-3 kurser samt en kurs i svenska alternativt en teoretisk mediekurs. Undervisningsgrupperna består främst av elever på estetiska programmet år 1-2.

Det här erbjuder vi:

Som lärare hos oss kommer du att undervisa på en liten kreativ skola med en engagerad och väl fungerande personalgrupp.

Det här söker vi:

Vi söker dig som är legitimerad lärare inom engelska och även helst svenska/teoretisk media. Du ska ha god pedagogisk förmåga och kunna inspirera och engagera eleverna utifrån deras olika behov och också kunna variera din undervisning. Du ska vara flexibel och ha god samarbetsförmåga. Mentorskap för en grupp elever ingår.

Du behöver visa upp ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret för att kunna arbeta inom gymnasieskolan.

Kvalifikation: Lärarlegitimation inom engelska samt önskvärt inom svenska/teoretiska mediekurser.

Tjänsten är en allmän visstidsanställning 24/25 på 40-55% med start 24-08-12 eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 24-06-26.

Vi tillämpar löpande intervjuer och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Roy Jörgensen, roy.jorgensen@lbs.se

Ange också vilket ämne förutom engelska som du är intresserad av och även vilken omfattning. Obs tjänsten är alltså på Mediegymnasiet by LBS, inte på LBS Kreativa gymnasiet.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vi söker en duktig och engagerad administratör

Personaladministratör
Läs mer Jun 12
Innovitaskolan består av 27 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Vi söker en duktig och engagerad administratör

Innovitaskolan Johanneberg är en grundskola för åk 6-9 som är en del av ett nytt varumärke som lanserades hösten 2021. Där ett genomgående tema är att undervisa våra elever för framtidens behov. Läs mer om Innovitaskolan på www.innovitaskolan.se

Vår administratör är sjukskriven och nu söker vi dig som kan ta dessa arbetsuppgifter. Vi söker en varm och engagerad person som vill arbeta på en grundskola. Du kommer tillsammans med övrig personal vara med och bidra till att ge våra elever de allra bästa förutsättningarna inför framtiden.

Vi söker dig som vill utveckla vår skola tillsammans med rektor och skolans personal. Du har erfarenhet från att arbeta administrativt i skolan, gärna med erfarenhet från Schoolsoft, hantering av betyg, beställningar etc. Du ser dig själv som en person som är serviceinriktad och hjälper till med allt som behöver göras i det dagliga arbetet. Du är strukturerad, ordningsam, trivs med att vara där det är full fart. När tempot är högt har du förmågan att planera och prioritera din tid utifrån verksamhetens- och elevernas bästa. Du är intresserad av din omgivning och du är duktig på att skapa, etablera och underhålla kontakter med elever och vårdnadshavare.

Tillträde enligt överenskommelse, tjänsten är deltid, ett vikariat på 50%.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor.

jenny.tyden@innovitaskolan.se

0727-249020

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vi söker lärare i svenska till Noblaskolan Nya 6-9

Ämneslärare, 7-9
Läs mer Maj 27
Noblaskolan består av 14 för- och grundskolor som arbetar enligt devisen att elever som utmanas når längre. Genom en kombination av tydliga strukturer, höga förväntningar, undervisning av hög kvalitet samt trygghet och studiero ska eleverna få de bästa förutsättningarna för en bra skolgång. Noblaskolorna ligger i Boden, Göteborg, Helsingborg, Kävlinge, Nacka, Salem, Sundbyberg, Solna, Täby och Västerås. Noblaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Noblaskolan Nya Hovås är en skola med höga ambitioner, varm atmosfär och mycket goda kunskapsresultat. Hos oss blir varje elev sedd varje dag och vi strävar alltid efter att växa och utvecklas tillsammans. Vi erbjuder hela skolgången från förskola till årskurs 9.

Lärare i svenska till Noblaskolan Nya Hovås 6-9

Vi söker nu en erfaren lärare i svenska

Ditt uppdrag

Varje elev har det som krävs för att lyckas inom sig. Vår uppgift är att locka fram den potentialen genom att ställa krav, stötta och utmana. Framgång är inte en destination, utan en process vi jobbar på varje lektion. Redan från grundskolan.

Vi söker dig som vill arbeta som lärare i svenska på vår skola. Det är önskvärt att du har goda kunskaper inom retorik och att du arbetat upp en erfarenhet i ämnet vad gäller progression genom årskurserna, likvärdig bedömning och organisation av nationella prov. I tjänsten ingår mentorskap med tät kontakt med vårdnadshavare. Du har ett tydligt ledarskap och är en trygg vuxen för elever och en tillgång i kollegiet.

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare inom svenska. Meriterande är om du arbetat som förstelärare eller drivit undervisningsutveckling. På vår skola har vi höga ambitioner för våra barn och elevers lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang. Därför söker vi dig med ett stort personligt engagemang för lärande och intresse för att utveckla våra elevers kunskap och samarbeta kollegialt. Som lärare är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden.

Vi erbjuder

En trevlig arbetsplats med mycket kollegial samverkan. Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader Tillträde augusti 2024.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna biträdande rektor Evelina Skageby på evelina.skageby@noblaskolan.se

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Lärare i hemkunskap vikariat 70%

Ämneslärare, 7-9
Läs mer Jun 17
Innovitaskolan består av 27 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Innovitaskolan Johanneberg är en grundskola för åk 6-9 som är en del av ett nytt varumärke som lanserades hösten 2021. Där ett genomgående tema är att undervisa våra elever för framtidens behov. Läs mer om Innovitaskolan på www.innovitaskolan.se

Vi söker dig som är behörig lärare i ämnet hem och konsumentkunskap och vill arbeta på en trevlig skola i Johanneberg.

Du är pigg, positiv, drivs av stort engagemang och längtar efter att få undervisa på en fantastisk grundskola i Göteborg. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att undervisa och att du är en person som har ett välutvecklat ledarskap i klassrummet och en vilja att arbeta med olika elever med olika förutsättningar. Att du vill samarbeta, utveckla och arbeta relationellt ser vi som en självklarhet.

På vår skola är man en del av ett gott gäng men också en viktigt vuxen. Här arbetar vi med trygghet och studiero, med tydliga ordningsregler och med närvarande vuxna i verksamheten. Vi önskar dig som kan och vill stödja elever i deras utveckling, vara en synlig vuxen på skolan och inte vara rädd för att hugga i när det behövs.

När tempot är högt har du förmågan att planera och prioritera din tid utifrån verksamhetens- och elevernas bästa. Du är intresserad av din omgivning och du är duktig på att skapa, etablera och underhålla kontakter med elever och vårdnadshavare. Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår skola tillsammans med rektor och skolans personal.

Tillträde enligt överenskommelse, tjänsten är deltid 70% och ett vikariat.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Jenny Tydén.

jenny.tyden@innovitaskolan.se

0727-249020

Ansök nu

Noblaskolan Nya Hovås söker lärare i engelska

Ämneslärare, 7-9
Läs mer Jun 12
Noblaskolan består av 14 för- och grundskolor som arbetar enligt devisen att elever som utmanas når längre. Genom en kombination av tydliga strukturer, höga förväntningar, undervisning av hög kvalitet samt trygghet och studiero ska eleverna få de bästa förutsättningarna för en bra skolgång. Noblaskolorna ligger i Boden, Göteborg, Helsingborg, Kävlinge, Nacka, Salem, Sundbyberg, Solna, Täby och Västerås. Noblaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Noblaskolan Nya Hovås är en skola med höga ambitioner, varm atmosfär och mycket goda kunskapsresultat. Hos oss blir varje elev sedd varje dag och vi strävar alltid efter att växa och utvecklas tillsammans. Vi erbjuder hela skolgången från förskola till årskurs 9.

Nu söker vi lärare i engelska, gärna i kombination med annat ämne, till Noblaskolan Nya Hovås 6-9

Ditt uppdrag

Varje elev har det som krävs för att lyckas inom sig. Vår uppgift är att locka fram den potentialen genom att ställa krav, stötta och utmana. Framgång är inte en destination, utan en process vi jobbar på varje lektion. Redan från grundskolan.

Vi söker dig som vill arbeta som lärare i engelska på vår skola. Det är önskvärt att du har goda kunskaper inom ämnet och att du arbetat upp en erfarenhet vad gäller progression genom årskurserna, likvärdig bedömning och organisation av nationella prov. I tjänsten ingår mentorskap med tät kontakt med vårdnadshavare. Du har ett tydligt ledarskap och är en trygg vuxen för elever och en tillgång i kollegiet.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad lärare i engelska, gärna i kombination med annat ämne. På vår skola har vi höga ambitioner för våra barn och elevers lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang. Därför söker vi dig med ett stort personligt engagemang för lärande och intresse för att utveckla våra elevers kunskap och samarbeta kollegialt. Som lärare är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden.

Vi erbjuder

En trevlig arbetsplats med mycket kollegial samverkan. Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning, ferietjänst, heltid, med inledande provanställning på 6 månader Tillträde augusti 2024.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna biträdande rektor Evelina Skageby på evelina.skageby@noblaskolan.se

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Förskollärare till innovitaskolan St Jörgen

Förskollärare
Läs mer Maj 8
Innovitaskolan består av 27 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Innovitaskolan består av 27 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovativaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Innovitaskolan S:t Jörgen ligger mitt i den vackra naturen vid S:t Jörgens Park på Hisingen och har ungefär 180 barn i förskolan och 520 elever i skolan. Vi har en lugn lärmiljö och vår verksamhet genomsyras av trygghet och respekt för varandra.

Om du vill veta mer kan du gå in på vår hemsida, https://innovitaskolan.se/st-jorgen
Vill du som oss vara med och lägga grunden för varje barns framtid i en föränderlig värld. Då kan du vara den vi söker! Vi söker nu dig som vill arbeta som förskollärare på vår förskola.

Din profil
Vi söker efter legitimerade förskollärare med stor glädje, engagemang och lust inför sitt uppdrag. Du ska aktivt arbeta för en likvärdig förskola där varje barns intresse, behov och vilja står i centrum. Du är väl förtrogen med förskolans läroplan och kan leda de målstyrda processerna och i undervisningen ansvarar du för att planering och genomförande utgår från läroplanen. Som förskollärare i vår verksamhet är du ansvarig för att leda, planera, dokumentera och utvärdera verksamheten. Du bör vara en driven pedagog som arbetar tillsammans med ditt arbetslag för att skapa en trygg, spännande, utvecklande och lärorik miljö för barnen. Genom samarbete bidrar du till det kollegiala lärandet. Du är också flexibel, inlyssnande och kommunikativ. Du anser att varje möte är betydelsefullt, tar initiativ och har god samarbetsförmåga.

Vi erbjuder
På Innovitaskolan får du förutsättningar att ständigt utmanas som pedagog och möjlighet att utveckla framtidens kompetenser hos morgondagens generation. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, vilket möjliggör gemensamt utvecklingsarbete och kollegial samverkan från Kalix i norr till Landskrona i söder.

Som en del av Innovitaskolan och AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader.
Omfattning 100%.
Tillträde enligt överenskommelse.
Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättningen kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Har du frågor är du välkommen att kontakta rektor för förskolan Sofia Larsson, sofia.larsson@innovitaskolan.se.

Ansök nu

Innovitaskolan St Jörgen söker lärare till åk 4-6, undervisning i HKK samt

Grundlärare, 4-6
Läs mer Maj 7
Innovitaskolan består av 27 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Innovitaskolan S:t Jörgen ligger mitt i den vackra naturen vid S:t Jörgens Park på Hisingen och har ungefär 520 elever i skolan och 180 barn i förskolan. Vi har en lugn lärmiljö och vår verksamhet genomsyras av trygghet och respekt för varandra.

Om du vill veta mer kan du gå in på vår hemsida, https://innovitaskolan.se/st-jorgen

Var med och ge barn förutsättningarna att forma sin egen framtid

Framtiden är full av möjligheter. På Innovitaskolan utbildar vi för varje framtid. Vårt arbete innebär att skapa en bra utbildningsmiljö där vi kan ge våra barn och elever kunskaper och kompetenser för en ständigt föränderlig framtid.

Ditt uppdrag

Tillsammans med våra nyfikna och nytänkande lärare, pedagoger och medarbetare vill vi på Innovitaskolan göra skillnad för våra barn och elever, för varje framtid. Vi kombinerar traditionell undervisning, det vi och forskningen vet fungerar, men moderna verktyg och metoder som förändrar lärandet. Därigenom ger vi dem redskap att forma sin egen framtid.

Vi erbjuder nu en tjänst på 100% för undervisning i Hem-och konsumentkunskap för åk 6 samt andra teoretiska ämnen för åk 4-6.

Din profil

De frågvisa. De vetgiriga. De lösningsorienterade. De som alltid utforskar framtidens möjligheter och utmanar normen med nya perspektiv. Det är dem vi letar efter. Eftersom de är mycket sällsynta blir vi överlyckliga när vi hittar dem. Är det dig vi talar om?

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare inom hemkunskap. På vår skola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang. Därför söker vi dig med ett stort personligt engagemang för lärande och som drivs av att utforska nya metoder och tekniker i undervisningen genom kollegialt samarbete. Som lärare är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden. Du är också kreativ, öppen, strukturerad och en tydlig ledare i klassrummet.

Vi erbjuder

På Innovitaskolan får du förutsättningar att ständigt utmanas som pedagog och möjlighet att utveckla framtidens kompetenser hos morgondagens generation. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, vilket möjliggör gemensamt utvecklingsarbete och kollegial samverkan från Kalix i norr till Landskrona i söder.

Som en del av Innovitaskolan och AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en 100% tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader. Tillträde vid terminstart 240807.
Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna biträdande rektor Alexandra Johansson 031-170368 eller alexandra.johansson@innovitaskolan.se


Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

SO-lärare vikariat

Ämneslärare, 7-9
Läs mer Maj 27
Innovitaskolan består av 27 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Innovitaskolan Johanneberg är en grundskola för åk 6-9 som är en del av ett nytt varumärke som lanserades hösten 2021. Där ett genomgående tema är att undervisa våra elever för framtidens behov. Läs mer om Innovitaskolan på www.innovitaskolan.se

Vi söker dig som är utbildad lärare i SO-ämnen och längtar efter att få undervisa på en fantastisk grundskola i Göteborg

Vi önskar att du har erfarenhet från att arbeta i skolan och med ungdomar, är legitimerad lärare i ett eller flera SO-ämnen och är bra på att bygga relationer, undervisa och skapa trygghet och studiero i klassrummet. Vi ser gärna att du kan och vill stödja elever i deras utveckling, vara en synlig vuxen på skolan och inte vara rädd för att hugga i när det behövs.

När tempot är högt har du förmågan att planera och prioritera din tid utifrån verksamhetens- och elevernas bästa. Du är intresserad av din omgivning och du är duktig på att skapa, etablera och underhålla kontakter med elever och vårdnadshavare. Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår skola tillsammans med rektor och skolans personal.

Tillträde enligt överenskommelse, tjänsten är heltid och ett vikariat.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Jenny Tydén.

jenny.tyden@innovitaskolan.se

0727-249020

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Noblaskolan Nya Hovås söker lärare i musik

Ämneslärare, 7-9
Läs mer Maj 13
Noblaskolan består av 14 för- och grundskolor som arbetar enligt devisen att elever som utmanas når längre. Genom en kombination av tydliga strukturer, höga förväntningar, undervisning av hög kvalitet samt trygghet och studiero ska eleverna få de bästa förutsättningarna för en bra skolgång. Noblaskolorna ligger i Boden, Göteborg, Helsingborg, Kävlinge, Nacka, Salem, Sundbyberg, Solna, Täby och Västerås. Noblaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Noblaskolan består av 14 för- och grundskolor som arbetar enligt devisen att elever som utmanas når längre. Genom en kombination av tydliga strukturer, höga förväntningar, undervisning av hög kvalitet samt trygghet och studiero ska eleverna få de bästa förutsättningarna för en bra skolgång. Noblaskolorna ligger i Boden, Göteborg, Helsingborg, Kävlinge, Nacka, Salem, Sundbyberg, Solna, Täby och Västerås. Noblaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Noblaskolan Nya Hovås söker lärare i musik 40-50% under läsåret 24/25

Om oss
Noblaskolan Nya Hovås ligger mitt i hjärtat av den nya stadsdelen Nya Hovås, strax söder om Göteborg. Vi startade upp 2012 och har sedan dess byggt upp en attraktiv verksamhet för såväl elever som för anställda. idag är vi drygt 900 elever från förskoleklass till åk 9 och ca 100 medarbetare. Noblaskolan ingår i Sveriges största friskolekoncern AcadeMedia.

Vi söker nu en driven och engagerad lärare med examen och behörighet i musik som riktar sig mot åk 6-9.

Vi vill gärna att du:

• Har lärarexamen för åk 6-9 i musik
• Ser skolutveckling som en naturlig del av arbetet och ser det kollegiala samarbetet som en viktig faktor för att lyckas.
• Brinner för att leda eleverna i deras kunskapsmässiga och sociala utveckling.
• Visar engagemang och skapar goda förutsättningar för arbetslagsarbete och undervisning.
• Är duktig på att lyssna in kollegor och elever, samt att följa gemensamma beslut.
• Arbetar strukturerat och sätter eleven i fokus.
• Kan följa upp elevernas utveckling och tydligt kommunicera denna med kollegor och med elevernas familjer.

Vi erbjuder:

Visstidsanställning 50% med start augusti 2024

Om verksamheten:

Noblaskolan Nya Hovås är en skola med höga ambitioner. Vi arbetar strukturerat och målmedvetet för att ge våra elever de bästa förutsättningarna för att lyckas. En av nycklarna till framgångsrik utbildning är ett medvetet och tydligt ledarskap. Vi är omsorgsfulla i ledarskapet på alla nivåer -från lärarens ledarskap i klassrummet till rektors ledarskap för hela skolan. Läs gärna mer på vår hemsida.

Hos oss på Noblaskolan Nya Hovås får du utvecklas och vara en del av ett engagerat och duktigt kollegium där vi både stöttar och utmanar våra elever för att de ska nå en ännu högre måluppfyllelse. Vi ställer också krav på både oss själv och eleverna - vi ser det som en självklarhet att man till exempel kommer väl förberedd till lektionerna och att man respekterar såväl klasskamrater som lärare.

Lärarna brinner för att utveckla undervisningen, så att en lustfylld lärmiljö skapas. Det kollegiala lärandet är djupt förankrat i skolans alla ämneslag och det ses som en självklarhet i samarbetet med varandra. Vi arbetar utifrån strukturerade årshjul och planeringar där undervisningen utgår från genomförs med hjälp av både digitala samt traditionella läromedel. Vi ligger långt fram i arbetet med digitaliseringen av skolan och arbetar 1:1 med Chromebooks där Google Classroom är vår plattform.

Låter detta intressant?

Du söker tjänsten senast den sista maj genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan till oss så snart som möjligt.

Kontaktperson:

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Evelina Skageby, biträdande rektor.

evelina.skageby@noblaskolan.se

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Lärare åk 4-6 till Innovitaskolan St Jörgen

Grundlärare, 4-6
Läs mer Maj 18
Innovitaskolan består av 27 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Innovitaskolan S:t Jörgen ligger mitt i den vackra naturen vid S:t Jörgens Park på Hisingen och har ungefär 520 elever i skolan och 180 barn i förskolan. Vi har en lugn lärmiljö och vår verksamhet genomsyras av trygghet och respekt för varandra.

Om du vill veta mer kan du gå in på vår hemsida, https://innovitaskolan.se/st-jorgen

Var med och ge barn förutsättningarna att forma sin egen framtid

Framtiden är full av möjligheter. På Innovitaskolan utbildar vi för varje framtid. Vårt arbete innebär att skapa en bra utbildningsmiljö där vi kan ge våra barn och elever kunskaper och kompetenser för en ständigt föränderlig framtid.

Ditt uppdrag

Tillsammans med våra nyfikna och nytänkande lärare, pedagoger och medarbetare vill vi på Innovitaskolan göra skillnad för våra barn och elever, för varje framtid. Vi kombinerar traditionell undervisning, det vi och forskningen vet fungerar, med moderna verktyg och metoder som förändrar lärandet. Därigenom ger vi dem redskap att forma sin egen framtid.

Vi erbjuder nu en tjänst på 100% för undervisning i svenska, matematik, engelska och ev andra teoretiska och praktiska ämnen vid behov.

Din profil

De frågvisa. De vetgiriga. De lösningsorienterade. De som alltid utforskar framtidens möjligheter och utmanar normen med nya perspektiv. Det är dem vi letar efter. Eftersom de är mycket sällsynta blir vi överlyckliga när vi hittar dem. Är det dig vi talar om?

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare med en bred ämnesbehörighet.

På vår skola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang. Därför söker vi dig med ett stort personligt engagemang för lärande och som drivs av att utforska nya metoder och tekniker i undervisningen genom kollegialt samarbete. Som lärare är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden. Du är också kreativ, öppen, strukturerad och en tydlig ledare i klassrummet.

Vi erbjuder

På Innovitaskolan får du förutsättningar att ständigt utmanas som pedagog och möjlighet att utveckla framtidens kompetenser hos morgondagens generation. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, vilket möjliggör gemensamt utvecklingsarbete och kollegial samverkan från Kalix i norr till Landskrona i söder.

Som en del av Innovitaskolan och AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader. Tillträde vid terminstart 240807.
Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna biträdande rektor Alexandra Johansson på 031-17 03 68 eller mailadress alexandra.johansson@innovitaskolan.se


Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Lärare i svenska till högstadiet

Ämneslärare, 7-9
Läs mer Apr 19
Innovitaskolan består av 27 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Innovitaskolan Johanneberg är en grundskola för åk 6-9 som är en del av ett nytt varumärke som lanserades hösten 2021. Där ett genomgående tema är att undervisa våra elever för framtidens behov. Läs mer om Innovitaskolan på www.innovitaskolan.se

Vi söker dig som är utbildad och behörig lärare i svenska för elever på högstadiet. Har du ytterligare ämne och behörighet kan det vara av intresse. Vi önskar att du har erfarenhet från att arbeta i skolan och med ungdomar, är legitimerad lärare i ett eller flera ämnen och är bra på att bygga relationer, undervisa och skapa trygghet och studiero i klassrummet. Vi ser gärna att du kan och vill stödja elever i deras utveckling, vara en synlig vuxen på skolan och inte vara rädd för att hugga i när det behövs.

På vår skola är du mentor tillsammans med en annan lärare, ni arbetar förebyggande och främjande för att bygga goda och hållbara relationer. Du drivs av att elever utvecklas mot mål och verkligen lyckas nå så långt som möjligt.

När tempot är högt har du förmågan att planera och prioritera din tid utifrån verksamhetens- och elevernas bästa. Du är intresserad av din omgivning och du är duktig på att skapa, etablera och underhålla kontakter med elever och vårdnadshavare. Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår skola tillsammans med rektor och skolans personal.

Tillträde enligt överenskommelse, tjänsten är 80% och tillvidare för lärare med behörighet.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Jenny Tydén.

jenny.tyden@innovitaskolan.se

0727-249020

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lärare i träslöjd samt lärare i textilslöjd

Ämneslärare, 7-9
Läs mer Apr 27
Innovitaskolan består av 27 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Innovitaskolan Johanneberg är en grundskola för åk 6-9 som är en del av ett nytt varumärke som lanserades hösten 2021. Där ett genomgående tema är att undervisa våra elever för framtidens behov. Läs mer om Innovitaskolan på www.innovitaskolan.se

Vi söker dig som är utbildad lärare i trä och textilslöjd (två tjänster) och längtar efter att få undervisa på en fantastisk grundskola i Göteborg. På vår skola delar vi upp slöjden i två delar och vi undervisar våra grupper i halvklass och nu söker vi en behörig lärare i textilslöjd och en behörig lärare i trä och metallslöjd, två tjänster.

Vi önskar att du har erfarenhet från att arbeta i skolan och med ungdomar, är legitimerad lärare i ett eller flera ämnen och är bra på att bygga relationer, undervisa och skapa trygghet och studiero i klassrummet. Vi ser gärna att du kan och vill stödja elever i deras utveckling, vara en synlig vuxen på skolan och inte vara rädd för att hugga i när det behövs.

När tempot är högt har du förmågan att planera och prioritera din tid utifrån verksamhetens- och elevernas bästa. Du är intresserad av din omgivning och du är duktig på att skapa, etablera och underhålla kontakter med elever och vårdnadshavare. Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår skola tillsammans med rektor och skolans personal.

Tillträde enligt överenskommelse, tjänsten är 80% och tillvidare för lärare med behörighet.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Jenny Tydén.

jenny.tyden@innovitaskolan.se

0727-249020

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Skolsköterska till Innovitaskolan Johanneberg

Skolsköterska
Läs mer Apr 24
Innovitaskolan består av 27 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Vi söker dig som är skolsköterska till Innovitaskolan Johanneberg

Innovitaskolan Johanneberg är en grundskola för åk 6-9 som är en del av ett nytt varumärke som lanserades hösten 2021 där ett genomgående tema är att undervisa våra elever för framtidens behov. Läs mer om Innovitaskolan på:

www.innovitaskolan.se

I arbetet som skolsköterska arbetar du främst hälsofrämjande och förebyggande. Det övergripande målet är att
alla elever ska ha möjlighet att nå godkända kunskapskrav i skolan. Som skolsköterska ingår du i en samlad
elevhälsa på skolan och du har ett nära samarbete med skolläkare, specialpedagog, psykolog, kurator samt
rektor. En samlad elevhälsa ska stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål.
I skolsköterskans uppdrag ingår sedvanliga skolsköterskeuppgifter som är angelägna delar i ovan arbete.
Hälsobesöken och den öppna mottagningen är viktiga delar i att varje elev får det stöd den behöver i skolan.
Andra arbetsuppgifter är vaccinationer enligt allmänna vaccinationsprogrammet.
Kvalifikationer:
Du ska vara legitimerad sjuksköterska och ha specialistutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdom
eller öppen hälso- och sjukvård. Har du tidigare erfarenhet från arbete med barn och ungdomar samt arbete som
skolsköterska anses det meriterande. Arbetet kräver god datorvana.
Som person ska du vara strukturerad och noggrann, trivas att arbeta i tvärprofessionella team och lite av en
entreprenör, en person som trivs med att skapa och ta egna initiativ. Du har en stark drivkraft för det
hälsofrämjande arbetet, att skapa en skolmiljö som är positiv, tolerant och trygg samt att tillsammans ständigt
arbeta med att skapa goda relationer i alla leda.
Anställningsvillkor tjänsten är tillsvidare på 80 % med tillträde enligt överenskommelse, och det är en semestertjänst.

Kontakt
Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta rektor Jenny Tydén jenny.tyden@innovitaskolan.se

Om du har frågor om den medicinska verksamheten kan du kontakta
ledningsansvarig skolsköterska grundskolan Lotta Ljungberg, anne-charlotte.ljungberg@academedia.se

Vi ser fram emot din ansökan men undanbeder oss kontakt med bemanningsföretag.

Ansök nu

Innovitaskolan St Jörgen söker lärare till förskoleklass!

Lärare i förskoleklass
Läs mer Apr 28
Innovitaskolan består av 27 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Innovitaskolan S:t Jörgen ligger mitt i den vackra naturen vid S:t Jörgens Park på Hisingen och har ungefär 520 elever i skolan och 180 barn i förskolan. Vi har en lugn lärmiljö och vår verksamhet genomsyras av trygghet och respekt för varandra.

Om du vill veta mer kan du gå in på vår hemsida, https://innovitaskolan.se/st-jorgen

Var med och ge barn förutsättningarna att forma sin egen framtid

Framtiden är full av möjligheter. På Innovitaskolan utbildar vi för varje framtid. Vårt arbete innebär att skapa en bra utbildningsmiljö där vi kan ge våra barn och elever kunskaper och kompetenser för en ständigt föränderlig framtid.

Ditt uppdrag

Tillsammans med våra nyfikna och nytänkande lärare, pedagoger och medarbetare vill vi på Innovitaskolan göra skillnad för våra barn och elever, för varje framtid. Vi kombinerar traditionell undervisning, det vi och forskningen vet fungerar, men moderna verktyg och metoder som förändrar lärandet. Därigenom ger vi dem redskap att forma sin egen framtid.

Vi erbjuder nu en tjänst på 100% för undervisning i förskoleklass och viss tid på fritids. Tjänsten är ett vikariat under läsåret 2024/2025 .

Din profil

De frågvisa. De vetgiriga. De lösningsorienterade. De som alltid utforskar framtidens möjligheter och utmanar normen med nya perspektiv. Det är dem vi letar efter. Eftersom de är mycket sällsynta blir vi överlyckliga när vi hittar dem. Är det dig vi talar om?

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare för förskoleklass. På vår skola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang. Därför söker vi dig med ett stort personligt engagemang för lärande och som drivs av att utforska nya metoder och tekniker i undervisningen genom kollegialt samarbete. Som lärare är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden. Du är också kreativ, öppen, strukturerad och en tydlig ledare i klassrummet.

Vi erbjuder

På Innovitaskolan får du förutsättningar att ständigt utmanas som pedagog och möjlighet att utveckla framtidens kompetenser hos morgondagens generation. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, vilket möjliggör gemensamt utvecklingsarbete och kollegial samverkan från Kalix i norr till Landskrona i söder.

Som en del av Innovitaskolan och AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är ett vikariet under läsåret 2024/2025, semestertjänst med undervisning i förskoleklass och under morgonfritids. Tillträde terminstart 240807.
Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna biträdande rektor Alexandra Johansson på telefonnummer 031-17 03 68 eller mailadress alexandra.johansson@innovitaskolan.se


Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Specialpedagog till Innovitaskolan St Jörgen

Specialpedagog
Läs mer Apr 5
Innovitaskolan består av 27 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Innovitaskolan S:t Jörgen ligger mitt i den vackra naturen vid S:t Jörgens Park på Hisingen och har ungefär 520 elever i skolan och 180 barn i förskolan. Vi har en lugn lärmiljö och vår verksamhet genomsyras av trygghet och respekt för varandra.

Om du vill veta mer kan du gå in på vår hemsida, https://innovitaskolan.se/st-jorgen

Var med och ge barn förutsättningarna att forma sin egen framtid

Framtiden är full av möjligheter. På Innovitaskolan utbildar vi för varje framtid. Vårt arbete innebär att skapa en bra utbildningsmiljö där vi kan ge våra barn och elever kunskaper och kompetenser för en ständigt föränderlig framtid.

Ditt uppdrag

Tillsammans med våra nyfikna och nytänkande lärare, pedagoger och medarbetare vill vi på Innovitaskolan göra skillnad för våra barn och elever, för varje framtid. Vi kombinerar traditionell undervisning, det vi och forskningen vet fungerar, men moderna verktyg och metoder som förändrar lärandet. Därigenom ger vi dem redskap att forma sin egen framtid.

Vi söker nu en Specialpedagog och erbjuder en tjänst på 100% . Tjänsten är fördelad på 60% förskolan och 40% skolan åk F-3.

Det specialpedagogiska arbetet i är till stor del förebyggande och riktar sig till åldersperspektivet 1-9 år. Arbetets inriktning är

• Samarbeta med biträdande rektorer för förskola och skolan kring verksamhetsutveckling.
• Vara ett stöd samt handleda pedagoger i frågor där behov av särskilt stöd finns.
• Samarbeta och vara samtalspartner till pedagoger i förskolan och vid upprättande av handlingsplan.
• Samarbeta och vara en samtalsparter till lärarna i grundskolan och vid pedagogiska utredningar och upprättande av åtgärdsprogram.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

• Handledning
• Rådgivning.
• Observation i verksamhet.
• Upprätta åtgärdsprogram
• Utredning – kartläggning.
• Vid behov delta i samtal med vårdnadshavare.
• Vara ett stöd till pedagoger i upprättande av handlingsplaner, extra anpassningar mm
• Samverkar med andra instanser som barnhälsovård, habilitering och barn- och ungdomspsykiatri.

Din profil

Vi söker dig som har en specialpedagogexamen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och det är viktigt att du har god förmåga att samarbeta och samverka. Du behöver vara duktig på att organisera och planera ditt arbete väl, slutföra det som påbörjas och hålla deadlines.

Vi erbjuder

Som en del av Innovitaskolan och AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning 100% med inledande provanställning på 6 månader. Tillträde 240807

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vid frågor kring tjänsten, kontakta
Rektor Sofia Dahlén 031-22 84 70 eller mailadress sofia.dahlen@innovitaskolan.se

Bitr rektor Alexandra Johansson 031- 17 03 68 alexandra.johansson@innovitaskolan.se

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Lärare åk F-3 till Innovitaskolan St Jörgen

Grundlärare, förskoleklass och 1-3
Läs mer Apr 5
Innovitaskolan består av 27 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Innovitaskolan S:t Jörgen ligger mitt i den vackra naturen vid S:t Jörgens Park på Hisingen och har ungefär 520 elever i skolan och 180 barn i förskolan. Vi har en lugn lärmiljö och vår verksamhet genomsyras av trygghet och respekt för varandra.

Om du vill veta mer kan du gå in på vår hemsida, https://innovitaskolan.se/st-jorgen

Var med och ge barn förutsättningarna att forma sin egen framtid

Framtiden är full av möjligheter. På Innovitaskolan utbildar vi för varje framtid. Vårt arbete innebär att skapa en bra utbildningsmiljö där vi kan ge våra barn och elever kunskaper och kompetenser för en ständigt föränderlig framtid.

Ditt uppdrag

Tillsammans med våra nyfikna och nytänkande lärare, pedagoger och medarbetare vill vi på Innovitaskolan göra skillnad för våra barn och elever, för varje framtid. Vi kombinerar traditionell undervisning, det vi och forskningen vet fungerar, men moderna verktyg och metoder som förändrar lärandet. Därigenom ger vi dem redskap att forma sin egen framtid.

Vi erbjuder nu en tjänst på 100% för undervisning på lågstadiet. Du kommer undervisa din klass i alla teoretiska ämnen och vid behov praktisk estetiska ämnen.

Din profil

De frågvisa. De vetgiriga. De lösningsorienterade. De som alltid utforskar framtidens möjligheter och utmanar normen med nya perspektiv. Det är dem vi letar efter. Eftersom de är mycket sällsynta blir vi överlyckliga när vi hittar dem. Är det dig vi talar om?

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare för skolår F-3. På vår skola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang. Därför söker vi dig med ett stort personligt engagemang för lärande och som drivs av att utforska nya metoder och tekniker i undervisningen genom kollegialt samarbete. Som lärare är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden. Du är också kreativ, öppen, strukturerad och en tydlig ledare i klassrummet.

Vi erbjuder

På Innovitaskolan får du förutsättningar att ständigt utmanas som pedagog och möjlighet att utveckla framtidens kompetenser hos morgondagens generation. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, vilket möjliggör gemensamt utvecklingsarbete och kollegial samverkan från Kalix i norr till Landskrona i söder.

Som en del av Innovitaskolan och AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader. Tillträde terminstart 240807.
Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna biträdande rektor Alexandra Johansson på telefonnummer 031-17 03 68 eller mailadress alexandra.johansson@innovitaskolan.se


Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Lärare i textilslöjd åk 3-9 till Innovitaskolan St Jörgen

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Läs mer Apr 5
Innovitaskolan består av 27 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Innovitaskolan S:t Jörgen ligger mitt i den vackra naturen vid S:t Jörgens Park på Hisingen och har ungefär 520 elever i skolan och 180 barn i förskolan. Vi har en lugn lärmiljö och vår verksamhet genomsyras av trygghet och respekt för varandra.

Om du vill veta mer kan du gå in på vår hemsida, https://innovitaskolan.se/st-jorgen

Var med och ge barn förutsättningarna att forma sin egen framtid

Framtiden är full av möjligheter. På Innovitaskolan utbildar vi för varje framtid. Vårt arbete innebär att skapa en bra utbildningsmiljö där vi kan ge våra barn och elever kunskaper och kompetenser för en ständigt föränderlig framtid.

Ditt uppdrag

Tillsammans med våra nyfikna och nytänkande lärare, pedagoger och medarbetare vill vi på Innovitaskolan göra skillnad för våra barn och elever, för varje framtid. Vi kombinerar traditionell undervisning, det vi och forskningen vet fungerar, men moderna verktyg och metoder som förändrar lärandet. Därigenom ger vi dem redskap att forma sin egen framtid.

Vi erbjuder nu en tjänst på 100% för undervisning i textilslöjd för årskurserna 3-9

Tillträde vid ferietjänstens första dag den 240807.

Din profil

De frågvisa. De vetgiriga. De lösningsorienterade. De som alltid utforskar framtidens möjligheter och utmanar normen med nya perspektiv. Det är dem vi letar efter. Eftersom de är mycket sällsynta blir vi överlyckliga när vi hittar dem. Är det dig vi talar om?

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare inom ämnet slöjd. På vår skola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang. Därför söker vi dig med ett stort personligt engagemang för lärande och som drivs av att utforska nya metoder och tekniker i undervisningen genom kollegialt samarbete. Som lärare är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden. Du är också kreativ, öppen, strukturerad och en tydlig ledare i klassrummet.

Vi erbjuder

På Innovitaskolan får du förutsättningar att ständigt utmanas som pedagog och möjlighet att utveckla framtidens kompetenser hos morgondagens generation. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, vilket möjliggör gemensamt utvecklingsarbete och kollegial samverkan från Kalix i norr till Landskrona i söder.

Som en del av Innovitaskolan och AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader.
Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Sofia Dahlén på 031-22 84 70 eller via mail sofia.dahlen@innovitaskolan.se


Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Noblaskolan Nya Hovås söker lärare i träslöjd

Lärare i praktiskt/estetiskt och annat ämne
Läs mer Apr 22
Noblaskolan består av 14 för- och grundskolor som arbetar enligt devisen att elever som utmanas når längre. Genom en kombination av tydliga strukturer, höga förväntningar, undervisning av hög kvalitet samt trygghet och studiero ska eleverna få de bästa förutsättningarna för en bra skolgång. Noblaskolorna ligger i Boden, Göteborg, Helsingborg, Kävlinge, Nacka, Salem, Sundbyberg, Solna, Täby och Västerås. Noblaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Noblaskolan Nya Hovås söker lärare i träslöjd

Om oss

Noblaskolan Nya Hovås ligger mitt i hjärtat av den nya stadsdelen Nya Hovås, strax söder om Göteborg. Vi startade upp 2012 och har sedan dess byggt upp en attraktiv verksamhet för såväl elever som för anställda. idag är vi drygt 900 elever från förskoleklass till åk 9 och ca 100 medarbetare. Noblaskolan ingår i Sveriges största friskolekoncern AcadeMedia.

Vi söker nu en driven och engagerad lärare med examen och behörighet i träslöjd som riktar sig mot åk 4-9.

Vi vill gärna att du:

• Har lärarexamen för åk 4-9 träslöjd
• Ser skolutveckling som en naturlig del av arbetet och ser det kollegiala samarbetet som en viktig faktor för att lyckas.
• Brinner för att leda eleverna i deras kunskapsmässiga och sociala utveckling.
• Visar engagemang och skapar goda förutsättningar för arbetslagsarbete och undervisning.
• Är duktig på att lyssna in kollegor och elever, samt att följa gemensamma beslut.
• Arbetar strukturerat och sätter eleven i fokus.
• Kan följa upp elevernas utveckling och tydligt kommunicera denna med kollegor och med elevernas familjer.

Vi erbjuder:

Tillsvidaretjänst på 80%-100% med start augusti 2024

Om verksamheten:

Noblaskolan Nya Hovås är en skola med höga ambitioner. Vi arbetar strukturerat och målmedvetet för att ge våra elever de bästa förutsättningarna för att lyckas. En av nycklarna till framgångsrik utbildning är ett medvetet och tydligt ledarskap. Vi är omsorgsfulla i ledarskapet på alla nivåer -från lärarens ledarskap i klassrummet till rektors ledarskap för hela skolan. Läs gärna mer på vår hemsida.

Hos oss på Noblaskolan Nya Hovås får du utvecklas och vara en del av ett engagerat och duktigt kollegium där vi både stöttar och utmanar våra elever för att de ska nå en ännu högre måluppfyllelse. Vi ställer också krav på både oss själv och eleverna - vi ser det som en självklarhet att man till exempel kommer väl förberedd till lektionerna och att man respekterar såväl klasskamrater som lärare.

Lärarna brinner för att utveckla undervisningen, så att en lustfylld lärmiljö skapas. Det kollegiala lärandet är djupt förankrat i skolans alla ämneslag och det ses som en självklarhet i samarbetet med varandra. Vi arbetar utifrån strukturerade årshjul och planeringar där undervisningen utgår från genomförs med hjälp av både digitala samt traditionella läromedel. Vi ligger långt fram i arbetet med digitaliseringen av skolan och arbetar 1:1 med Chromebooks där Google Classroom är vår plattform.

Låter detta intressant?

Du söker tjänsten senast 10 maj genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan till oss så snart som möjligt.

Kontaktperson:

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Evelina Skageby, biträdande rektor.

evelina.skageby@noblaskolan.se

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Lärare i hem och konsumentkunskap

Ämneslärare, 7-9
Läs mer Apr 8
Innovitaskolan består av 27 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Innovitaskolan Johanneberg är en grundskola för åk 6-9 som är en del av ett nytt varumärke som lanserades hösten 2021. Där ett genomgående tema är att undervisa våra elever för framtidens behov. Läs mer om Innovitaskolan på www.innovitaskolan.se

Vi söker dig som är behörig lärare i ämnet hem och konsumentkunskap, gärna i kombination med annat ämne.

Du är pigg, positiv, drivs av stort engagemang och längtar efter att få undervisa på en fantastisk grundskola i Göteborg. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att undervisa elever som inte har svenska som modersmål och att du är en person som har ett välutvecklat ledarskap i klassrummet och en vilja att arbeta med olika elever med olika förutsättningar. Att du vill samarbeta, utveckla och arbeta relationellt ser vi som en självklarhet.

På vår skola är man en del av ett gott gäng men också en viktigt vuxen. Här arbetar vi med trygghet och studiero, med tydliga ordningsregler och med närvarande vuxna i verksamheten. Vi önskar dig som kan och vill stödja elever i deras utveckling, vara en synlig vuxen på skolan och inte vara rädd för att hugga i när det behövs.

När tempot är högt har du förmågan att planera och prioritera din tid utifrån verksamhetens- och elevernas bästa. Du är intresserad av din omgivning och du är duktig på att skapa, etablera och underhålla kontakter med elever och vårdnadshavare. Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår skola tillsammans med rektor och skolans personal.

Tillträde enligt överenskommelse, tjänsten är deltid, men kan vara heltid beroende på ämneskombination och tillsvidare.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Jenny Tydén.

jenny.tyden@innovitaskolan.se

0727-249020

Ansök nu

Skoljurist sökes till skoljuridikavdelning

Företagsjurist
Läs mer Apr 19
AcadeMedia drivs av människor som arbetar för att skapa ett bättre och mer hållbart samhälle, med utbildning och lärande som grund. Vår vision är att leda utvecklingen av framtidens utbildning och tillsammans rustar vi våra barn, elever och vuxenstuderande med kunskaper och bildning samtidigt som vi ger dem förutsättningar att kunna forma sin egen framtid. Vi är övertygade om att utbildning kan skapa förändring på riktigt, både för enskilda individer och för hela samhällen - vi kallar det ”Change through Education”.

Skoljurist sökes till AcadeMedias skoljuridikavdelning

AcadeMedias grundskolor består av 13 olika huvudmän för cirka 80 grundskolor över hela Sverige. Våra huvudkontor är centralt belägna i Stockholm och Göteborg. Avdelning för kvalitet och skoljuridik har till uppgift att stödja samtliga huvudmän och rektorer för våra grundskolor i systematiskt kvalitetsarbete samt i att efterleva lagkraven i de författningar som styr utbildningsverksamheten.

Vi söker nu dig med erfarenhet inom skoljuridik och som brinner för att göra skillnad för våra barn- och elever inom AcadeMedias grundskolor

Om skoljuristens uppdrag
Skoljuridikavdelningen utgör en garant för att våra elevers rättigheter tas tillvara. En viktig del i detta handlar om att utreda klagomål mot utbildningen samt stödja skolorna i deras trygghets- och likabehandlingsarbete. Som skoljurist hos oss utreder du självständigt de klagomål mot utbildningen och anmälningar om kränkande behandling som kommer till huvudmännen. Vid brister stöttar du våra verksamheter i att identifiera relevanta åtgärder så att skolförfattningarna följs.

Om tjänsten
Dina arbetsuppgifter består till stor del av att handlägga klagomål mot utbildningen samt fungera som stöd för rektorer och verksamhetsledning i att efterleva skolförfattningarna. För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann utan att det påverkar din effektivitet. Det kan vara en hög inströmning av ärenden, varför det är viktigt med stresstålighet och ett flexibelt förhållningssätt till arbetet. Arbetet innebär en stor mängd kontakter med såväl personer som arbetar inom våra verksamheter, som med elever och vårdnadshavare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Utreda klagomål mot utbildningen samt anmälningar om kränkande behandling
• Hjälpa verksamhetsledning och rektorer att identifiera relevanta åtgärder för att rätta till brister.
• Företräda huvudman gentemot skolmyndigheter samt domstol vid överklagande av olika typer av beslut.
• Stödjande och rådgivande funktion gentemot främst rektorer och skolchefer.
• Hålla i utbildningar och andra kompetensutvecklingsinsatser för att skapa djupare förståelse för de regler som styr skolan och elevernas rätt till utbildning.

Dina erfarenheter och kompetens
Du som söker är utbildad jurist med examen från juristprogrammet (jur.kand. eller motsvarande). Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av att arbeta med skoljuridik, men även goda kunskaper i förvaltningsrätt samt offentlighet och sekretess. Det är särskilt meriterande om du har arbetat vid en kommun, statlig myndighet och/eller förvaltningsdomstol. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt är van vid att använda dator som ditt huvudsakliga arbetsredskap.

Vem är du?
Som person är du driven, strukturerad och trygg samt trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Du är tydlig i din kommunikation och har en god förmåga att förklara, utbilda och skapa förståelse med hänsyn till verksamheterna i deras uppdrag och samtidigt säkerställa lagstiftningens krav. Detta kräver att du kan skapa ett förtroendeingivande och professionellt förhållningssätt till de olika intressenter som du möter i arbetet. Ett genuint intresse för skolområdet är en förutsättning för att lyckas i rollen som skoljurist hos oss. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du har för tjänsten goda kunskaper i Office-paketet, där Word, Excel och Powerpoint kommer att vara viktiga arbetsverktyg.

Tjänstens omfattning och placering
Tjänsten är en allmän tillsvidareanställning, med inledande provanställning om 6 månader. Tjänsten motsvarar 100%. Tillträde till tjänsten är omgående eller enligt överenskommelse.

Din placering är vid ett av våra huvudkontor i Stockholm alternativt i Göteborg. Resor i tjänsten förekommer, företrädesvis mellan huvudkontoren.

Det här erbjuder vi dig
Tillsammans är vi ett gäng med drivna, målinriktade och engagerade medarbetare. Vi trivs med varandra och det vi gör vilket speglar sig i ett trevligt arbetsklimat.

Är du den vi söker?
Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till just denna tjänst. Samtliga ansökningar hanteras via vårt rekryteringssystem och inga ansökningar kommer att hanteras via mail.

Vi är tacksamma för din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 6 maj 2024.

Har du frågor om tjänsten, varmt välkommen att kontakta Matilda Björlingson, Chef skoljuridikavdelningen, matilda.bjorlingson@academedia.se, 076-092 24 66 eller Anna Davidsson, Kvalitetschef AcadeMedias grundskolor, anna.davidsson@academedia.se, 076-101 75 68

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

Ansök nu

Vi söker timvikarier till Innovitaskolan Sankt Jörgen åk 7-9

Ämneslärare, 7-9
Läs mer Apr 2
Innovitaskolan består av 27 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Innovitaskolan S:t Jörgen ligger mitt i den vackra naturen vid S:t Jörgens Park på Hisingen och har ungefär 520 elever i årskurserna F – 9. Vi har en lugn lärmiljö och vår verksamhet genomsyras av trygghet och respekt för varandra.

Om du vill veta mer kan du gå in på vår hemsida, https://innovitaskolan.se/st-jorgen

Var med och ge barn förutsättningarna att forma sin egen framtid

Framtiden är full av möjligheter. På Innovitaskolan utbildar vi för varje framtid. Vårt arbete innebär att skapa en bra utbildningsmiljö där vi kan ge våra barn och elever kunskaper och kompetenser för en ständigt föränderlig framtid.

Ditt uppdrag

Tillsammans med våra nyfikna och nytänkande lärare, pedagoger och medarbetare vill vi på Innovitaskolan göra skillnad för våra barn och elever, för varje framtid. Vi kombinerar traditionell undervisning, det vi och forskningen vet fungerar, men moderna verktyg och metoder som förändrar lärandet. Därigenom ger vi dem redskap att forma sin egen framtid.

Vi söker timvikarier till vårt högstadium. Kanske du studerar och/eller vill prova på att arbeta som lärare. Välkommen att söka. I arbetsuppgifterna för en lärarvikarie ingår att undervisa utifrån en vikarieplanering. Kunna hantera och använda datorn som ett verktyg i undervisningen. Schemat kan även innehålla t.ex. att vara rastvärd, äta pedagogisk lunch med eleverna. Vi vill att du har ett stort intresse av att arbeta med barn och unga,att du förstår vikten av att vara en god förebild. Du är positiv och har lätt för att samarbeta och ta kontakt med både barn och vuxna. Som vikarie är det en fördel att du är stresstålig och flexibel och har lätt att anpassa dig till nya förutsättningar eftersom verksamhetens behov ständigt förändras och alltid sätts i första rummet. Befattningen som timvikarie innebär att du kontaktas när vikariebehov uppstår. Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Vi erbjuder

På Innovitaskolan får du förutsättningar att ständigt utmanas som pedagog och möjlighet att utveckla framtidens kompetenser hos morgondagens generation. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, vilket möjliggör gemensamt utvecklingsarbete och kollegial samverkan från Kalix i norr till Landskrona i söder.

Som en del av Innovitaskolan och AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en tim-och allmän visstidsanställning under vårterminen 2024.

Du behöver uppvisa ett godkänt utdrag ur belastningsregistret innan anställning.
Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Maria Brülls på telefon: 031-559084 alternativt via mail maria.brulls@innovitaskolan.se


Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Lärare i App- och webbutveckling till LBS Kreativa Gymnasiet Göteborg

Lärare i gymnasieskolan
Läs mer Apr 15
LBS Kreativa gymnasiet är en stabil verksamhet som funnits i 30 år. Vi är en skola i framkant med nära kontakt med näringslivet. Vårt jobb är att lotsa eleverna genom gymnasietiden och under den resan förbereda dem inför framtidens kreativa branscher. Vår idé är "dagens utbildning för morgondagens jobb".

Läs mer om oss på www.lbs.se.

LBS – Kreativa gymnasiet i Göteborg startades 2014 och erbjuder högskoleförberedande utbildningar inom Teknikprogrammet och Estetiska programmet. Gemensamt för alla LBS utbildningar är att vi ser till elevens kreativa ådra vilket skall genomsyra hela gymnasieutbildningen. Inom Teknikprogrammet erbjuder vi utbildningarna LBS Spelutveckling (TEDES) och LBS App- och Webbutveckling (TEINF). På Estetiska programmet erbjuder vi utbildningarna LBS Spelgrafik och LBS E-sport. Läs mer om skolan på www.lbs.se/goteborg. Skolan har cirka 500 elever och 45 medarbetare. Vi söker nu en lärare i Programmering, Webbutveckling, Dator- och Nätverksteknik samt Webbserverprogrammering till vår profil App- och webbutveckling.

Lärare i App- och webbutveckling till LBS Kreativa Gymnasiet i Göteborg

Vi erbjuder

På LBS – Kreativa gymnasiet kombinerar vi ett välutvecklat systematiskt kvalitetsarbete med kreativa lärprocesser. Det ställer höga krav på alla som arbetar hos oss, på lärmiljön och på organisationen men ger också väldigt mycket tillbaka till dig som medarbetare genom stora möjligheter att i en stimulerande arbetsmiljö utvecklas i din profession och att arbeta med kollegialt lärande på riktigt.

Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.


Ditt uppdrag

Vi erbjuder nu en tillsvidaretjänst på 100% för undervisning i Programmering, Webbutveckling, Dator- och Nätverksteknik samt Webbserverprogrammering på profilen LBS App- och webbutveckling. I tjänsten ingår även att vara mentor för en grupp elever.

Vi förutsätter att du har mycket goda kunskaper i något/några programmeringsspråk aktuella för uppdraget samt inom webbutveckling. Du kommer också ha en viktig roll i att kontinuerligt utveckla skolans utbildningar tillsammans med dina kollegor.

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare alternativt har spetskompetens inom programmering mot webben och för applikationer. Vi söker dig som utöver din skarpa ämneskompetens vill bidra med engagemang, humor och prestigelöshet till vår skola och våra elever. Du tar tillsammans med rektor och kollegor ansvar för skolans pedagogiska utveckling, ämnesutvecklingen samt för att utveckla din egen yrkeskompetens. Du är kreativ i din planering och genomförande av din undervisning, skapar lust att lära och har förmågan att se eleverna som individer med olika behov och drivkrafter. I klassrummet är du en trygg ledare och du är bra på att skapa relationer med både elever och föräldrar. Relevant branscherfarenhet är meriterande. Lärarbehörighet/legitimation i något eller flera av berörda ämnen är ett krav. Det är meriterande om du har andra kreativa kompetenser eller intressen.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning från och med augusti 2024 med inledande provanställning på 6 månader (såvida du uppfyller Skollagens krav på behörighet).

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem senast den 26:e april 2024. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Jennie Bubach på 0761-022368, jennie.bubach@lbs.se eller biträdande rektor Håkan Stenström på 0725-229409, hakan.stenstrom@lbs.se.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Lärare i psykologi och filosofi

Lärare i gymnasieskolan
Läs mer Mar 27
LBS Kreativa gymnasiet är en stabil verksamhet som funnits i 30 år. Vi är en skola i framkant med nära kontakt med näringslivet. Vårt jobb är att lotsa eleverna genom gymnasietiden och under den resan förbereda dem inför framtidens kreativa branscher. Vår idé är "dagens utbildning för morgondagens jobb".

Läs mer om oss på www.lbs.se.

Annons psykologi-filosofi 40%, tillsvidaretjänst

Mediegymnasiet by LBS är en lagom stor gymnasieskola i centrala Göteborg. Vi har cirka 290 elever fördelat på estetiska programmet (ES), samhällsvetenskapsprogrammet (SA) samt språkintroduktion (IMS). Vi är drygt 25 medarbetare som arbetar här. Vår skola präglas av goda relationer både inom och mellan olika elevgrupper/professioner. Alla ska kunna utvecklas till sitt bästa jag i vår miljö. Vi finns i anrika banklokaler på Södra Hamngatan 19 i centrala Göteborg.

Läs mer om oss på vår hemsida www.mediegymnasiet.com

Vi söker nu en behörig lärare i psykologi och filosofi på 40%. Undervisningsgrupperna består av elever på samhällsvetenskapsprogrammet år 1+3, samt på estetiska programmet år 2.

Det här erbjuder vi:

Som lärare hos oss kommer du att undervisa på en liten kreativ skola med en engagerad och väl fungerande personalgrupp.

Det här söker vi:

Vi söker dig som är legitimerad lärare inom psykologi och filosofi. Du ska ha god pedagogisk förmåga och kunna inspirera och engagera eleverna utifrån deras olika behov och också kunna variera din undervisning. Du ska vara flexibel och ha god samarbetsförmåga. Mentorskap för en grupp elever ingår.

Du behöver visa upp ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret för att kunna arbeta inom gymnasieskolan.

Kvalifikation: Lärarlegitimation inom psykologi och filosofi.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 40% med start 24-08-12.

Sista ansökningsdag: 24-04-19.

Vi tillämpar löpande intervjuer och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Roy Jörgensen, roy.jorgensen@lbs.se

Välkommen med din ansökan!

OBS: Vi är en del av det Kreativa gymnasieområdet så det är lätt att blanda ihop oss med LBS Kreativa gymnasiet på Östra hamngatan.

Ansök nu

Lärare i idrott & hälsa samt matte/NO

Ämneslärare, 7-9
Läs mer Mar 13
Innovitaskolan består av 27 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Innovitaskolan Johanneberg är en grundskola för åk 6-9 som är en del av ett nytt varumärke som lanserades hösten 2021. Där ett genomgående tema är att undervisa våra elever för framtidens behov. Läs mer om Innovitaskolan på www.innovitaskolan.se

Vi söker dig som är behörig lärare i ämnet idrott & hälsa samt matematik/NO.

Du är pigg, positiv, drivs av stort engagemang och längtar efter att få undervisa på en fantastisk grundskola i Göteborg. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att undervisa elever som inte har svenska som modersmål och att du är en person som har ett välutvecklat ledarskap i klassrummet och en vilja att arbeta med olika elever med olika förutsättningar. Att du vill samarbete, utveckla och arbeta relationellt ser vi som en självklarhet.

På vår skola är man en del av ett gott gäng men också en viktigt vuxen. Här arbetar vi med trygghet och studiero, med tydliga ordningsregler och med närvarande vuxna i verksamheten. Vi önskar dig som kan och vill stödja elever i deras utveckling, vara en synlig vuxen på skolan och inte vara rädd för att hugga i när det behövs.

När tempot är högt har du förmågan att planera och prioritera din tid utifrån verksamhetens- och elevernas bästa. Du är intresserad av din omgivning och du är duktig på att skapa, etablera och underhålla kontakter med elever och vårdnadshavare. Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår skola tillsammans med rektor och skolans personal.

Tillträde enligt överenskommelse, tjänsten är heltid och tillsvidare.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Jenny Tydén.

jenny.tyden@innovitaskolan.se

0727-249020

Ansök nu

Skolpsykolog till AcadeMedias grundskolor i Göteborg

Skolpsykolog
Läs mer Mar 22
AcadeMedia är Nordens största utbildningsföretag med bland annat grundskolor och gymnasieskolor över hela Sverige. Vi har idag över 80 grundskolor fördelade på Innovitaskolan, Noblaskolan, Montessori Mondial, Pops Academy och Vittra. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra elever att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.

Det här erbjuder vi dig

Du får en rolig och omväxlande tjänst, där ingen dag är den andra lik. Du blir en del i kompetenta och drivna elevhälsoteam, eftersom samverkan är en ledstjärna för oss. Du blir anställd centralt och har din arbetsplats lokalt på skolorna. Du får stöd i din profession från vår ledningsansvariga psykolog och från en extern handledare, samt möjlighet att samverka med andra psykologer över hela Sverige.

Om verksamheten:

AcadeMedia satsar nu på skolpsykologer därför behöver vi bli fler. Vårt mål är en verksamhet där vi samverkar mellan psykologer och pedagoger. Vi har satsat på en central struktur för psykologer och börjar få en bra struktur på kvalitetsarbetet. Vi strävar efter att modernisera vår samverkan med elevhälsan och utvecklar våra arbetssätt kontinuerligt. Till viss del innebär detta digitala lösningar, men mestadels är du på plats på skolorna.

Din roll är att bidra med kompetens på organisations-, grupp- och individnivå, där skolorna verkligen behöver din unika kunskap. Det är i skolan samhället skapas och därför är det så viktigt att psykologer är där med sin kunskap om hur det psykiska måendet påverkar och vad eleverna behöver för att växa och lära sig på ett hälsosamt sätt. Som skolpsykolog ska du tillsammans med rektor och skolans övriga elevhälsa bidra till att utveckla metoder för att i huvudsak arbeta hälsofrämjande och förebyggande.

Du får dina uppdrag från rektor i samverkan med elevhälsan. Det kan handla om att handleda och utbilda personal, observera elever eller elevgrupper samt utreda elever på det sätt du bedömer gynnar eleven. De förslag på åtgärder du tar fram kommer du sedan vara delaktig i att genomföra och följa upp. En annan viktig funktion är att samarbeta med andra samhällsinstanser, exempelvis BUP.

Det här söker vi

Vi söker just nu en eller två skolpsykologer för tillsvidareanställning på 50-100%.

Du är legitimerad psykolog och har ett stort driv att påverka våra skolor utifrån ett tydligt elevperspektiv. Du behöver kunna arbeta självständigt och samverka med många olika professioner. Du är bekväm med att jobba elevnära i tätt samarbete med pedagoger. I ditt arbete är du strukturerad, visar gott omdöme och ser att din roll är att ge stöd åt andra. Vi vill att du som psykolog ska bidra med ett tydligt salutogent förhållningssätt, förståelse och kunskap om hur psykologiska faktorer i samverkan med miljön påverkar elevers möjligheter till lärande och må bra i skolan.

Du behöver vara bekväm med digitalt arbete då vi använder digitala lösningar för att bättre möta skolornas behov. Du har god datorvana och känner dig väl förtrogen med digital dokumentation. Tjänsten ställer krav på att du kan hantera Officepaketet och har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av barn och skola samt fördjupad kunskap om utvecklingspsykologi, RFT, inlärningspsykologi och pedagogik. Erfarenhet av metoder såsom Tillämpad Beteendeanalys, Motiverande samtal, Positiv psykologi, ACT och CPS är också meriterande, liksom erfarenheter av att driva projekt, kvalitetsutveckling och att hålla föreläsningar. Du bör kunna genomföra en skolpsykologutredning självständigt, även om du givetvis kan få stöd i din bedömning.

Viktigast är att du vill göra skillnad för eleverna på våra skolor!

Övrig information

Tillträde: Augusti 2024

Placeringsort: Tjänsterna utgår från Göteborgsområdet

Anställningsform: Tjänsterna är tillsvidareanställningar med omfattningen 50 -100 %, med obligatorisk 6 månaders provanställning.

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till just denna tjänst. Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.

Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Therése Saksö, personalansvarig chef för psykologerna, therese.sakso@academedia.se 08-794 42 95 eller Malin Bruhn, ledningsansvarig psykolog malin.bruhn@academedia.se.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Ansök nu

Noblaskolan Nya Hovås söker lärare i svenska

Ämneslärare, 7-9
Läs mer Mar 1
Noblaskolan består av 14 för- och grundskolor som arbetar enligt devisen att elever som utmanas når längre. Genom en kombination av tydliga strukturer, höga förväntningar, undervisning av hög kvalitet samt trygghet och studiero ska eleverna få de bästa förutsättningarna för en bra skolgång. Noblaskolorna ligger i Boden, Göteborg, Helsingborg, Kävlinge, Nacka, Salem, Sundbyberg, Solna, Täby och Västerås. Noblaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Noblaskolan Nya Hovås åk 6-9 söker lärare i svenska

Vi söker nu en driven och engagerad lärare med examen och behörighet som riktar sig mot åk 6-9 i svenska.

På Noblaskolan Nya Hovås brinner lärarna i svenska för att utveckla sitt ämne och det kollegiala lärandet är djupt förankrat i skolans alla ämneslag. På Noblaskolan arbetar vi strukturerat och vi är duktiga på att utmana och möta alla våra elever.

Hos oss får du utvecklas, utmanas och vara en del av ett engagerat och duktigt kollegium. Enheten är fyrparallellig med 16 klasser och ca 480 elever och här arbetar drygt 40 personal.

Tjänsten är ett vikariat på 80% med start 7 augusti 2024 fram till 18 december 2024.

Vi vill gärna att du:

• Har lärarexamen för senare åldrar eller åk 4-9/6-9.
• Ser skolutveckling som en naturlig del av arbetet och ser det kollegiala samarbetet som en viktig faktor för att lyckas.
• Brinner för att leda eleverna i deras kunskapsmässiga och sociala utveckling.
• Visar engagemang och skapar goda förutsättningar för arbetslagsarbete och undervisning.
• Arbetar strukturerat och sätter eleven i fokus.
• Kan följa upp elevernas utveckling och tydligt kommunicera denna med kollegor och med elevernas familjer.

Om verksamheten:

Noblaskolan Nya Hovås är en friskola som ligger mitt i hjärtat av den nya stadsdelen Nya Hovås, strax söder om Göteborg. Vi startade upp 2012 och har sedan dess byggt upp en attraktiv verksamhet för såväl elever som för anställda. Vi består av tre enheter; förskola, F-5 och 6-9. Noblaskolan ingår i Sveriges största friskolekoncern AcadeMedia.

Noblaskolan Nya Hovås är en skola med höga ambitioner. Vi arbetar strukturerat och målmedvetet för att ge våra elever de bästa förutsättningarna för att lyckas. En av nycklarna till framgångsrik utbildning är ett medvetet och tydligt ledarskap. Vi är omsorgsfulla i ledarskapet på alla nivåer; från lärarens ledarskap i klassrummet till rektors ledarskap för hela skolan. Läs gärna mer på vår hemsida.

Kontaktperson:

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Karolina Davidsson, rektor.

karolina.davidsson@noblaskolan.se

Övrigt

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Noblaskolan Nya Hovås söker timvikarier

Grundlärare, 4-6
Läs mer Jan 10
Noblaskolan består av 14 för- och grundskolor som arbetar enligt devisen att elever som utmanas når längre. Genom en kombination av tydliga strukturer, höga förväntningar, undervisning av hög kvalitet samt trygghet och studiero ska eleverna få de bästa förutsättningarna för en bra skolgång. Noblaskolorna ligger i Boden, Göteborg, Helsingborg, Kävlinge, Nacka, Salem, Sundbyberg, Solna, Täby och Västerås. Noblaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Noblaskolan Nya Hovås söker timvikarier!

Är du lugn, flexibel och kan ställa upp med kort varsel? Nu söker vi timvikarier till våra tre enheter; förskola, F-5 med fritidshem och 6-9.

Vi ser att du som söker tjänsten är lugn, trygg och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Som timvikarie hos oss krävs det att du kan ställa upp både med kort varsel och med längre tidsförberedelse, samt ha kontakt med skolornas vikariesamordnare.

Du är en strukturerad person, som vet vikten av att skapa goda relationer för bästa resultat. Du har även ett trevligt och professionellt bemötande gentemot barn, elever, vårdnadshavare och kollegor.

Mer om tjänsten

Tjänsterna är baserade på timmar och du kan både bli uppbokad i förväg men också bli tillfrågad samma dag. Vi kommer att påbörja urvalsprocessen omgående, skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Låter detta intressant?

Du söker tjänsten genom att maila intresse till våra vikariesamordnare:

cecilia.karlhagen@noblaskolan.se

malin.henningsson@noblaskolan.se

Övrigt

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Lärare i träslöjd samt lärare i textilslöjd

Ämneslärare, 7-9
Läs mer Feb 29
Innovitaskolan består av 27 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Innovitaskolan Johanneberg är en grundskola för åk 6-9 som är en del av ett nytt varumärke som lanserades hösten 2021. Där ett genomgående tema är att undervisa våra elever för framtidens behov. Läs mer om Innovitaskolan på www.innovitaskolan.se

Vi söker dig som är utbildad lärare i trä och textilslöjd (två tjänster) och längtar efter att få undervisa på en fantastisk grundskola i Göteborg. På vår skola delar vi upp slöjden i två delar och vi undervisar våra grupper i halvklass och nu söker vi en behörig lärare i textilslöjd och en behörig lärare i trä och metallslöjd, två tjänster.

Vi önskar att du har erfarenhet från att arbeta i skolan och med ungdomar, är legitimerad lärare i ett eller flera ämnen och är bra på att bygga relationer, undervisa och skapa trygghet och studiero i klassrummet. Vi ser gärna att du kan och vill stödja elever i deras utveckling, vara en synlig vuxen på skolan och inte vara rädd för att hugga i när det behövs.

När tempot är högt har du förmågan att planera och prioritera din tid utifrån verksamhetens- och elevernas bästa. Du är intresserad av din omgivning och du är duktig på att skapa, etablera och underhålla kontakter med elever och vårdnadshavare. Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår skola tillsammans med rektor och skolans personal.

Tillträde enligt överenskommelse, tjänsten är 80% och tillvidare för lärare med behörighet.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Jenny Tydén.

jenny.tyden@innovitaskolan.se

0727-249020

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Noblaskolan Nya Hovås söker lärare i träslöjd

Ämneslärare, 7-9
Läs mer Feb 26
Noblaskolan består av 14 för- och grundskolor som arbetar enligt devisen att elever som utmanas når längre. Genom en kombination av tydliga strukturer, höga förväntningar, undervisning av hög kvalitet samt trygghet och studiero ska eleverna få de bästa förutsättningarna för en bra skolgång. Noblaskolorna ligger i Boden, Göteborg, Helsingborg, Kävlinge, Nacka, Salem, Sundbyberg, Solna, Täby och Västerås. Noblaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Noblaskolan Nya Hovås söker lärare i träslöjd

Om oss

Noblaskolan Nya Hovås ligger mitt i hjärtat av den nya stadsdelen Nya Hovås, strax söder om Göteborg. Vi startade upp 2012 och har sedan dess byggt upp en attraktiv verksamhet för såväl elever som för anställda. idag är vi drygt 900 elever från förskoleklass till åk 9 och ca 100 medarbetare. Noblaskolan ingår i Sveriges största friskolekoncern AcadeMedia.

Vi söker nu en driven och engagerad lärare med examen och behörighet i träslöjd som riktar sig mot åk 4-9.

Vi vill gärna att du:

• Har lärarexamen för åk 4-9 träslöjd
• Ser skolutveckling som en naturlig del av arbetet och ser det kollegiala samarbetet som en viktig faktor för att lyckas.
• Brinner för att leda eleverna i deras kunskapsmässiga och sociala utveckling.
• Visar engagemang och skapar goda förutsättningar för arbetslagsarbete och undervisning.
• Är duktig på att lyssna in kollegor och elever, samt att följa gemensamma beslut.
• Arbetar strukturerat och sätter eleven i fokus.
• Kan följa upp elevernas utveckling och tydligt kommunicera denna med kollegor och med elevernas familjer.

Vi erbjuder:

Tillsvidaretjänst på 80%-100% med så snart som möjligt.

Om verksamheten:

Noblaskolan Nya Hovås är en skola med höga ambitioner. Vi arbetar strukturerat och målmedvetet för att ge våra elever de bästa förutsättningarna för att lyckas. En av nycklarna till framgångsrik utbildning är ett medvetet och tydligt ledarskap. Vi är omsorgsfulla i ledarskapet på alla nivåer -från lärarens ledarskap i klassrummet till rektors ledarskap för hela skolan. Läs gärna mer på vår hemsida.

Hos oss på Noblaskolan Nya Hovås får du utvecklas och vara en del av ett engagerat och duktigt kollegium där vi både stöttar och utmanar våra elever för att de ska nå en ännu högre måluppfyllelse. Vi ställer också krav på både oss själv och eleverna - vi ser det som en självklarhet att man till exempel kommer väl förberedd till lektionerna och att man respekterar såväl klasskamrater som lärare.

Lärarna brinner för att utveckla undervisningen, så att en lustfylld lärmiljö skapas. Det kollegiala lärandet är djupt förankrat i skolans alla ämneslag och det ses som en självklarhet i samarbetet med varandra. Vi arbetar utifrån strukturerade årshjul och planeringar där undervisningen utgår från genomförs med hjälp av både digitala samt traditionella läromedel. Vi ligger långt fram i arbetet med digitaliseringen av skolan och arbetar 1:1 med Chromebooks där Google Classroom är vår plattform.

Låter detta intressant?

Du söker tjänsten senast 26 mars genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan till oss så snart som möjligt.

Kontaktperson:

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Karolina Davidsson, rektor.

karolina.davidsson@noblaskolan.se

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Lärare i svenska som andraspråk (SVA)

Ämneslärare, 7-9
Läs mer Jan 22
Innovitaskolan består av 27 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Innovitaskolan Johanneberg är en grundskola för åk 6-9 som är en del av ett nytt varumärke som lanserades hösten 2021. Där ett genomgående tema är att undervisa våra elever för framtidens behov. Läs mer om Innovitaskolan på www.innovitaskolan.se

Vi söker dig som är behörig lärare i svenska som andraspråk, SVA. Du är pigg, positiv, drivs av stort engagemang och längtar efter att få undervisa på en fantastisk grundskola i Göteborg. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att undervisa elever som inte har svenska som modersmål och att du är en person som har ett välutvecklat ledarskap i klassrummet och en vilja att arbeta med olika elever med olika förutsättningar. Att du vill samarbete, utveckla och arbeta relationellt ser vi som en självklarhet.

På vår skola är man en del av ett gott gäng men också en viktigt vuxen. Här arbetar vi med trygghet och studiero, med tydliga ordningsregler och med närvarande vuxna i verksamheten. Vi önskar dig som kan och vill stödja elever i deras utveckling, vara en synlig vuxen på skolan och inte vara rädd för att hugga i när det behövs.

När tempot är högt har du förmågan att planera och prioritera din tid utifrån verksamhetens- och elevernas bästa. Du är intresserad av din omgivning och du är duktig på att skapa, etablera och underhålla kontakter med elever och vårdnadshavare. Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår skola tillsammans med rektor och skolans personal.

Tillträde enligt överenskommelse, tjänsten är heltid och tillsvidare.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Jenny Tydén.

jenny.tyden@innovitaskolan.se

0727-249020

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

HR Business partner som vill göra skillnad! (vikariat)

HR-specialist/HR-advisor
Läs mer Feb 14
Tror du, liksom vi, att förändring kan ske genom utbildning? Vill du utvecklas inom HR och tillsammans med oss stötta chefer att lyckas skapa skolor där våra elever och medarbetare trivs? Då har vi en spännande möjlighet till dig!

HR Business partner som vill göra skillnad

Det här är vi
AcadeMedia är norra Europas största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan: förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning. Våra medarbetare har fokus på det pedagogiska uppdraget och arbetar kontinuerligt med kvalitet och utveckling. Genom att vara en del av en stor helhet är du med och påverkar framtidens samhälle, Change through education. Mer information finns på www.academedia.se.

Det här erbjuder vi dig
Som HR-business partner hos oss kommer du att vara en viktig spelare i vårt HR-team. Du kommer att arbeta nära ett av våra verksamhetsområden inom grundskolesegmentet. Segmentet har cirka 5 000 medarbetare och cirka 100 chefer.

Du får möjlighet att utmanas och utveckla din kompetens tillsammans med oss och ha en arbetsvardag med bredd och höjd. Du bidrar med både strategiskt och operativt stöd för chefer i HR-frågor. Vi erbjuder ett gäng med kompetenta och engagerade kollegor som lyckas tillsammans.

Du kommer att tillhöra HR-avdelningen i Grundskolesegmentet där vi är fem kollegor. Vi arbetare nära andra HR avdelningar i verksamheten och i Göteborg är vi cirka 20 medarbetare inom HR som sitter tillsammans. Vi utgår från kontoret i Göteborg när vi stöttar chefer, mestadels rektorer, runt om i hela Sverige. Det är ett plus om du gillar att resa eftersom vi har stora delar av Sverige som arbetsplats. Du kommer också till viss del att samarbeta med andra HR-avdelningar och övriga stabsfunktioner inom koncernen, placerade i både Stockholm och Göteborg.

Det här söker vi
Vi tror att du har arbetat ett par år inom HR och du är en lösningsfokuserad lagspelare. Du hanterar att din arbetsdag inte alltid blev som du tänkt dig och delar prestigelöst med dig till kollegor. Du är relationsskapande, nyfiken och tycker om att ha en komplex arbetsvardag och arbeta inom hela HR-området. Vi ser att du har personalvetarutbildning eller motsvarande och några års arbete av HR-arbete.

Övrig information
Vi söker medarbetare för ett föräldravikariat med start i april/maj 2024. Tjänsten är på heltid. Kontoret ligger på Lilla Bommen i Göteborg. Regelbundna resor ingår i tjänsten.

Sista ansökningsdag är 25 februari. Vi kan dock komma att kalla till intervju löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag! Beskriv i din ansökan vad som motiverar dig att söka just denna tjänst.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta HR Business Partner Julia.Bengtsson@cademedia.se

Ansök nu

Köksbiträde Noblaskolan Nya Hovås åk 6-9

Köksbiträde
Läs mer Jan 21
Noblaskolan består av 14 för- och grundskolor som arbetar enligt devisen att elever som utmanas når längre. Genom en kombination av tydliga strukturer, höga förväntningar, undervisning av hög kvalitet samt trygghet och studiero ska eleverna få de bästa förutsättningarna för en bra skolgång. Noblaskolorna ligger i Boden, Göteborg, Helsingborg, Kävlinge, Nacka, Salem, Sundbyberg, Solna, Täby och Västerås. Noblaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Noblaskolan Nya Hovås åk 6-9 är en grundskola i sydvästra Göteborg med ca 480 elever och 40 personal. Vi söker nu en ny personal för att arbeta i vår skolmatsal. Vi har inget tillagningskök utan i arbetsuppgifterna ingår att servera lunchen, diska samt efterarbete men även rastvärdsskap.

Du är noggrann, effektiv och har en god kommunikationsförmåga med våra elever. Du gillar ordning och reda, är enkel att samarbeta med och bra på att skapa relationer.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100% med start från 1 mars.

Låter detta som du? Hör av dig!

Kontaktperson:

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Karolina Davidsson, rektor.

karolina.davidsson@noblaskolan.se

Övrigt

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Kurator

Kurator
Läs mer Jan 1
Innovitaskolan består av 27 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Innovitaskolan Johanneberg är en grundskola för åk 6-9 som är en del av ett nytt varumärke som lanserades hösten 2021. Där ett genomgående tema är att undervisa våra elever för framtidens behov. Läs mer om Innovitaskolan på www.innovitaskolan.se

Vår kurator ska vara föräldraledig och nu söker vi dig som vill ta hennes plats under den tiden. Vi söker en varm och engagerad person som vill arbeta med ungdomar på högstadiet. Du kommer tillsammans med vår socialpedagog driva och utveckla vårt främjande och förebyggande arbete samt vårt viktiga värdegrundsarbete för att ge våra elever de allra bästa förutsättningarna inför framtiden. Du behöver till viss del ha individuella samtal med elever men till större delen arbeta på gruppnivå för att ge som många elever som möjligt verktyg för att utveckla sina olika förmågor för psykisk och social hälsa. Du kommer att delta i vårt gemensamma elevhälsoarbete där du samarbetar med olika professioner.

Vi söker dig som vill utveckla vår skola tillsammans med rektor och skolans personal. Du har erfarenhet från att arbeta i skolan och med ungdomar. Vi ser gärna att du kan och vill stödja elever i deras utveckling, vara en del av vårt arbete med elever som inte når målen, har hög frånvaro eller annan problematik. I rollen som kurator är du tillsammans med oss med och välkomnar elever, vårdnadshavare och personal till vår skola och ger dem en bra introduktion i verksamheten. Du har lätt för att bygga och upprätthålla goda relationer och får energi av att vara ute mycket i den dagliga verksamheten.

Du är strukturerad, ordningsam, trivs med att vara där det är full fart, är en relationsskapare och en person som gillar att umgås med ungdomar. Du har en socionomexamen eller likvärdig utbildning från högskola.

När tempot är högt har du förmågan att planera och prioritera din tid utifrån verksamhetens- och elevernas bästa. Du är intresserad av din omgivning och du är duktig på att skapa, etablera och underhålla kontakter med elever och vårdnadshavare.

Tillträde enligt överenskommelse, tjänsten är sammanlagt på 90%, fördelad på två skolor, Innovitaskolan Johanneberg 50% och Innovitaskolan Mölndal 40%.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor.

jenny.tyden@innovitaskolan.se

0727-249020

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Biträdande rektor på Noblaskolan Nya Hovås åk 6-9

Biträdande rektor
Läs mer Dec 29
Noblaskolan består av 14 för- och grundskolor som arbetar enligt devisen att elever som utmanas når längre. Genom en kombination av tydliga strukturer, höga förväntningar, undervisning av hög kvalitet samt trygghet och studiero ska eleverna få de bästa förutsättningarna för en bra skolgång. Noblaskolorna ligger i Boden, Göteborg, Helsingborg, Kävlinge, Nacka, Salem, Sundbyberg, Solna, Täby och Västerås. Noblaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Annons biträdande rektor Noblaskolan Nya Hovås åk 6-9

Vill du vara en del av vår ledningsgrupp på Noblaskolan Nya Hovås? Vi söker dig som tillsammans med rektor vill leda vår enhet för åk 6-9.

Ditt uppdrag

Vi erbjuder dig ett roligt och utvecklande uppdrag som biträdande rektor med ansvar för åk 6-9. Enheten är fyrparallellig med 16 klasser och ca 480 elever. På enheten arbetar drygt 40 personal.

Som biträdande rektor har du ett operativt och organisatoriskt ansvar för enheten och bidrar till hela verksamhetens utveckling genom ett nära samarbete med rektor.

Uppdragsbeskrivning

• Operativ chef på plats på åk 6-9 och ansvarar för den dagliga verksamheten
• Fokus på och ansvarig för arbetet med trygghet, studiero och arbetsklimat i åk 6-9
• Ansvarig för att planera, leda och följa upp värdegrundarbetet på åk 6-9
• Stötta och handleda arbetslagsledarna och lärarna i sina roller och uppdrag
• Personalansvar för ca 25 personal

Din profil

Du trivs med att arbeta nära och på plats i verksamheten samt leda genom att vara en förebild. Din kommunikativa förmåga är god och du har lätt att skapa förtroendefulla relationer till andra. Du är även strukturerad, tydlig och har förmågan att prioritera och ta uppgifter i mål. Du är prestigelös, ansvarstagande och får energi av att arbeta i en dynamisk miljö med en blandning av operativa och strategiska frågor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser helst att du genomgått rektorsutbildningen.

Övrigt och ansökan

Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy och du får självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar samt friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som biträdande rektor. Vi tillämpar provanställning. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta rektor karolina.davidsson@noblaskolan.se

Skicka in din ansökan redan idag. Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löper ut. Sista ansökningsdag är 2024-01-31

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Noblaskolan Nya Hovås åk 6-9 söker lärare i matematik och NO

Ämneslärare, 7-9
Läs mer Dec 29
Noblaskolan består av 14 för- och grundskolor som arbetar enligt devisen att elever som utmanas når längre. Genom en kombination av tydliga strukturer, höga förväntningar, undervisning av hög kvalitet samt trygghet och studiero ska eleverna få de bästa förutsättningarna för en bra skolgång. Noblaskolorna ligger i Boden, Göteborg, Helsingborg, Kävlinge, Nacka, Salem, Sundbyberg, Solna, Täby och Västerås. Noblaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Noblaskolan Nya Hovås åk 6-9 söker lärare i matematik och NO

Vi söker nu en driven, engagerad och utvecklingsbenägen lärare med examen och behörighet som riktar sig mot åk 6-9 i matematik och NO.

På Noblaskolan Nya Hovås brinner lärarna i matematik och NO för att utveckla sina ämnen och det kollegiala lärandet är djupt förankrat i skolans alla ämneslag. På Noblaskolan arbetar vi strukturerat med problemlösning minst en matematiklektion i veckan och vi är duktiga på att utmana och möta alla våra elever.

Hos oss får du utvecklas, utmanas och vara en del av ett engagerat och duktigt kollegium. Enheten är fyrparallellig med 16 klasser och ca 480 eleveroch här arbetar drygt 40 personal.

Tjänsten är ett vikariat på 100% med start 9 januari 2024 fram till 20 juni 2024 och innefattar matematik och NO i åk 6-9.

Vi vill gärna att du:

• Har lärarexamen för senare åldrar eller åk 4-9/6-9.
• Ser skolutveckling som en naturlig del av arbetet och ser det kollegiala samarbetet som en viktig faktor för att lyckas.
• Brinner för att leda eleverna i deras kunskapsmässiga och sociala utveckling.
• Visar engagemang och skapar goda förutsättningar för arbetslagsarbete och undervisning.
• Arbetar strukturerat och sätter eleven i fokus.
• Kan följa upp elevernas utveckling och tydligt kommunicera denna med kollegor och med elevernas familjer.

Om verksamheten:

Noblaskolan Nya Hovås är en friskola som ligger mitt i hjärtat av den nya stadsdelen Nya Hovås, strax söder om Göteborg. Vi startade upp 2012 och har sedan dess byggt upp en attraktiv verksamhet för såväl elever som för anställda. Vi består av tre enheter som från och med augusti 2022 ligger i samma område; förskola, F-5 och 6-9. Noblaskolan ingår i Sveriges största friskolekoncern AcadeMedia.

Noblaskolan Nya Hovås är en skola med höga ambitioner. Vi arbetar strukturerat och målmedvetet för att ge våra elever de bästa förutsättningarna för att lyckas. En av nycklarna till framgångsrik utbildning är ett medvetet och tydligt ledarskap. Vi är omsorgsfulla i ledarskapet på alla nivåer; från lärarens ledarskap i klassrummet till rektors ledarskap för hela skolan. Läs gärna mer på vår hemsida.

Kontaktperson:

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Karolina Davidsson, rektor.

karolina.davidsson@noblaskolan.se

Övrigt

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Flexibel lärarvikarie alla ämnen

Ämneslärare, 7-9
Läs mer Dec 21
Innovitaskolan består av 27 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Innovitaskolan Johanneberg är en grundskola för åk 6-9 som är en del av ett nytt varumärke som lanserades hösten 2021. Där ett genomgående tema är att undervisa våra elever för framtidens behov. Läs mer om Innovitaskolan på www.innovitaskolan.se

Vi söker dig som är pigg och drivs av stort engagemang och som längtar efter att få undervisa på en fantastisk grundskola i Göteborg. Du blir vår egen vikarie och kommer vikariera i alla ämnen på en grundskola men också vara en del av ett gott gäng och en viktigt vuxen person på vår skola.

Vi önskar att du har erfarenhet från att arbeta i skolan och med ungdomar, är bra på att bygga relationer, kan eller vill lära dig att undervisa för att skapa trygghet och studiero i klassrummet. Vi ser gärna att du kan och vill stödja elever i deras utveckling, vara en synlig vuxen på skolan och inte vara rädd för att hugga i när det behövs.

När tempot är högt har du förmågan att planera och prioritera din tid utifrån verksamhetens- och elevernas bästa. Du är intresserad av din omgivning och du är duktig på att skapa, etablera och underhålla kontakter med elever och vårdnadshavare. Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår skola tillsammans med rektor och skolans personal.

Tillträde enligt överenskommelse, tjänsten är heltid.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Jenny Tydén.

jenny.tyden@innovitaskolan.se

0727-249020

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Gymnasielärare i Svenska sökes till LBS Kreativa Gymnasiet Göteborg

Lärare i gymnasieskolan
Läs mer Dec 13
LBS Kreativa gymnasiet är en stabil verksamhet som funnits i 30 år. Vi är en skola i framkant med nära kontakt med näringslivet. Vårt jobb är att lotsa eleverna genom gymnasietiden och under den resan förbereda dem inför framtidens kreativa branscher. Vår idé är "dagens utbildning för morgondagens jobb".

Läs mer om oss på www.lbs.se.

LBS – Kreativa gymnasiet i Göteborg startades 2014 och erbjuder högskoleförberedande utbildningar inom Teknikprogrammet och Estetiska programmet. Gemensamt för alla LBS utbildningar är att vi ser till elevens kreativa ådra vilket skall genomsyra hela gymnasieutbildningen. Inom Teknikprogrammet erbjuder vi utbildningarna LBS Spelutveckling (TEDES) och LBS App- och Webbutveckling (TEINF). På Estetiska programmet erbjuder vi utbildningarna LBS Spelgrafik och LBS E-sport. Läs mer om skolan på www.lbs.se/goteborg. Skolan har cirka 510 elever och 45 medarbetare. Vi söker nu en lärare i Svenska för undervisning på det Estetiska programmet

Lärare i Svenska sökes till LBS Kreativa Gymnasiet i Göteborg

Vi erbjuder

På LBS – Kreativa gymnasiet kombinerar vi ett välutvecklat systematiskt kvalitetsarbete med kreativa lärprocesser. Det ställer höga krav på alla som arbetar hos oss, på lärmiljön och på organisationen men ger också väldigt mycket tillbaka till dig som medarbetare genom stora möjligheter att i en stimulerande arbetsmiljö utvecklas i din profession och att arbeta med kollegialt lärande på riktigt.

Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Ditt uppdrag

Vi erbjuder nu ett vikariat på 15% för undervisning i en kurs i svenska. Vi förutsätter att du har lärarlegitimation och behörighet. Du kommer också att ha en viktig roll i att kontinuerligt utveckla skolans utbildningar tillsammans med dina kollegor. För rätt person kan tjänsten utökas med vikarietimmar utifrån behov.

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare alternativt har närliggande utbildning eller erfarenhet. Vi söker dig som utöver din skarpa ämneskompetens vill bidra med engagemang, humor och prestigelöshet till vår skola och våra elever. Du tar tillsammans med rektor och kollegor ansvar för skolans pedagogiska utveckling, ämnesutvecklingen samt för att utveckla din egen yrkeskompetens. Du är kreativ i din planering och genomförande av din undervisning, skapar lust att lära och har förmågan att se eleverna som individer med olika behov och drivkrafter. I klassrummet är du en trygg ledare och du är bra på att skapa relationer med både elever och föräldrar. Relevant branscherfarenhet är meriterande. Lärarbehörighet/legitimation i svenska är ett krav. Det är meriterande om du har andra behörigheter eller kreativa kompetenser eller intressen.

Övrigt

Tjänsten är ett vikariat i en kurs på 15% från och med januari 2024 till och med juni 2024.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem senast den 13:e januari 2024. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna biträdande rektor Håkan Stenström, hakan.stenstrom@lbs.se, 0725 - 229 409 eller rektor Jennie Bubach på 0761-022368, jennie.bubach@lbs.se.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Grundskollärare F-3

Grundlärare, förskoleklass och 1-3
Läs mer Dec 20
Noblaskolan består av 14 för- och grundskolor som arbetar enligt devisen att elever som utmanas når längre. Genom en kombination av tydliga strukturer, höga förväntningar, undervisning av hög kvalitet samt trygghet och studiero ska eleverna få de bästa förutsättningarna för en bra skolgång. Noblaskolorna ligger i Boden, Göteborg, Helsingborg, Kävlinge, Nacka, Salem, Sundbyberg, Solna, Täby och Västerås. Noblaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Noblaskolan Nya Hovås

Nu söker vi en legitimerad lärare för ett vikariat till F-3, No/Ma

Du arbetar tillsammans med ditt arbetslag för att skapa en trygg, spännande och lärorik miljö för eleverna. Vi tror att du är en strukturerad lärare, som vet vikten av att skapa goda relationer för bästa resultat. Du är väl förtrogen med våra styrdokument och du har en god förmåga att ta tillvara på alla elevers olika kompetenser. Vi ser att du som söker tjänsten är erfaren, lugn, trygg och vill bidra till en bra skoldag för alla våra elever.

Du kommer att undervisa både i helklass, smågrupper samt enskilda elever, då vi differentierar och nivåbaserar vår undervisning.

Hos oss på Noblaskolan Nya Hovås får du utvecklas och vara en del av ett engagerat och duktigt kollegium där vi både stöttar och utmanar våra elever för att de ska nå en ännu högre måluppfyllelse. Noblaskolan är en skola med höga ambitioner. Vi arbetar strukturerat och målmedvetet för att ge våra elever de bästa förutsättningarna för att lyckas.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet som för oss innebär att du har en helhetssyn på elevers lärande och arbetar medvetet för att skapa en trygg arbetsmiljö för våra elever.

Vi erbjuder:

Tjänstens omfattning är 50% med start 8 januari 2024 och är ett vikariat tom 15/6-24.

Om verksamheten:

Noblaskolan Nya Hovås ligger mitt i hjärtat av den nya stadsdelen Nya Hovås, strax söder om Göteborg. Skolan stod klar augusti -22 och du möts av en nybyggaranda där vi alla är med och utvecklar vår verksamhet varje dag. Noblaskolan ingår i Sveriges största friskolekoncern AcadeMedia.

På Noblaskolan bedriver vi en kvalitativ undervisning med varje elev i centrum.

Låter detta intressant?

Du söker tjänsten senast 7 januari genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan till oss så snart som möjligt.

Kontaktperson:

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrika Mattsson, biträdande rektor, fredrika.mattsson@noblaskolan.se

Övrigt

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdagen. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Gymnasielärare i Naturkunskap sökes till LBS Kreativa Gymnasiet Göteborg

Lärare i gymnasieskolan
Läs mer Dec 5
LBS Kreativa gymnasiet är en stabil verksamhet som funnits i 30 år. Vi är en skola i framkant med nära kontakt med näringslivet. Vårt jobb är att lotsa eleverna genom gymnasietiden och under den resan förbereda dem inför framtidens kreativa branscher. Vår idé är "dagens utbildning för morgondagens jobb".

Läs mer om oss på www.lbs.se.

LBS – Kreativa gymnasiet i Göteborg startades 2014 och erbjuder högskoleförberedande utbildningar inom Teknikprogrammet och Estetiska programmet. Gemensamt för alla LBS utbildningar är att vi ser till elevens kreativa ådra vilket skall genomsyra hela gymnasieutbildningen. Inom Teknikprogrammet erbjuder vi utbildningarna LBS Spelutveckling (TEDES) och LBS App- och Webbutveckling (TEINF). På Estetiska programmet erbjuder vi utbildningarna LBS Spelgrafik och LBS E-sport. Läs mer om skolan på www.lbs.se/goteborg. Skolan har cirka 510 elever och 45 medarbetare. Vi söker nu en lärare i Naturkunskap och eventuellt Kemi för undervisning på båda våra program

Lärare i Naturkunskap sökes till LBS Kreativa Gymnasiet i Göteborg

Vi erbjuder

På LBS – Kreativa gymnasiet kombinerar vi ett välutvecklat systematiskt kvalitetsarbete med kreativa lärprocesser. Det ställer höga krav på alla som arbetar hos oss, på lärmiljön och på organisationen men ger också väldigt mycket tillbaka till dig som medarbetare genom stora möjligheter att i en stimulerande arbetsmiljö utvecklas i din profession och att arbeta med kollegialt lärande på riktigt.

Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Ditt uppdrag

Vi erbjuder nu en visstidstjänst på 30% för undervisning i naturkunskap och eventuellt kemi (beroende på behörighet). Vi förutsätter att du har lärarlegitimation och behörighet i dessa ämnen. Du kommer också att ha en viktig roll i att kontinuerligt utveckla skolans utbildningar tillsammans med dina kollegor. För rätt person med behörighet kan tjänsten utökas med tiden och övergå till en tillsvidaretjänst.

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare alternativt har närliggande utbildning eller erfarenhet. Vi söker dig som utöver din skarpa ämneskompetens vill bidra med engagemang, humor och prestigelöshet till vår skola och våra elever. Du tar tillsammans med rektor och kollegor ansvar för skolans pedagogiska utveckling, ämnesutvecklingen samt för att utveckla din egen yrkeskompetens. Du är kreativ i din planering och genomförande av din undervisning, skapar lust att lära och har förmågan att se eleverna som individer med olika behov och drivkrafter. I klassrummet är du en trygg ledare och du är bra på att skapa relationer med både elever och föräldrar. Relevant branscherfarenhet är meriterande. Lärarbehörighet/legitimation i något eller flera av berörda ämnen är ett krav. Det är meriterande om du har andra behörigheter eller kreativa kompetenser eller intressen.

Övrigt

Tjänsten är en visstidsanställning på 30% från och med januari 2024 till och med juni 2024.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem senast den 5:e januari 2024. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna biträdande rektor Håkan Stenström, hakan.stenstrom@lbs.se, 0725 - 229 409 eller rektor Jennie Bubach på 0761-022368, jennie.bubach@lbs.se.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Noblaskolan Nya Hovås söker specialpedagog

Specialpedagog
Läs mer Dec 4
Noblaskolan består av 14 för- och grundskolor som arbetar enligt devisen att elever som utmanas når längre. Genom en kombination av tydliga strukturer, höga förväntningar, undervisning av hög kvalitet samt trygghet och studiero ska eleverna få de bästa förutsättningarna för en bra skolgång. Noblaskolorna ligger i Boden, Göteborg, Helsingborg, Kävlinge, Nacka, Salem, Sundbyberg, Solna, Täby och Västerås. Noblaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Var med och gör skillnad för varje elev på Noblaskolan Nya Hovås F-9! Nu söker vi dig som är en utvecklingsinriktad och driven specialpedagog. Du blir en viktig pusselbit i vårt arbete med att alla elever ska få rätt förutsättningar för att lyckas och må bra.

Noblaskolan Nya Hovås har nu vuxit klart och sedan ett år finns våra tre verksamheter samlade i Nya Hovås. På Noblaskolan Nya Hovås har vi verksamhet i ett 1-16 årsperspektiv med förskola, F-5 och 6-9 inom gångavstånd till varandra.

Vi ser att du som söker tjänsten brinner för eleverna och deras utveckling. Du ser att elevhälsoteamet är viktigt och vill bidra till utveckla framtidens skola med hög kvalitet och ökad måluppfyllelse i centrum.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i ett team med våra andra specialpedagoger och speciallärare, samt i tätt samarbete med skolans elevhälsoteam och skolledning. Tjänsten erbjuder ett utmanande och stimulerande arbete där du får utvecklas i din profession och samtidigt ges möjlighet att bidra till förändring. Som specialpedagog är ditt uppdrag att kartlägga, planera och genomföra åtgärder för elever i behov av särskilt stöd med huvudfokus på våra elever i åk F-5. Du ser helheten i elevens lärande och du leder arbetet med pedagogiska kartläggningar, handlingsplaner och åtgärdsprogram på skolan.

Vid behov deltar du på utvecklingssamtal tillsammans med mentor och ansvarar för att redogöra för hur det särskilda stödet är utformat.

Du är en viktig del i skolans elevhälsoteam och bidrar med din kompetens utifrån din profession. Tillsammans arbetar ni för en tillgänglig lärmiljö, ledning och stimulans, extra anpassningar och särskilt stöd på Noblaskolan Nya Hovås.

Du är väl förtrogen med verksamhetens mål och är drivande i att utveckla verksamheten. Vi ser gärna att du bidrar med nya idéer och perspektiv i skolfrågor som gynnar elevernas lärande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är erfaren och utbildad specialpedagog och med ett driv för skolutveckling.

Du arbetar strukturerat, kreativt och kvalitetsmedvetet. För dig är det en självklarhet med ett salutogent förhållningssätt och alltid utgå från elevens bästa. Vi ser att du är flexibel, positiv och problemlösningsfokuserad.

Vi erbjuder:

Tjänstens omfattning är 100% med start enligt överenskommelse och är en tillsvidaretjänst.

Låter detta intressant?

Du söker tjänsten senast 4 januari genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan till oss så snart som möjligt.

Kontaktperson:

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Karolina Davidsson via mail karolina.davidsson@noblaskolan.se

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader. Tillträde enligt överenskommelse. .

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu